Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Stalker SpĒle Bez Noteikumiem

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Stalkeru, gluži parastu vīrieti, satiek meitenes, kas ir ļoti neparastas. Un viņiem ir superspējas un tādas foršas dīvainības. Šīs meitenes ir vienkārši super un hiper.

  . STALKER SPĒLE BEZ NOTEIKUMIEM
  ANOTĀCIJA
  Stalkeru, gluži parastu vīrieti, satiek meitenes, kas ir ļoti neparastas. Un viņiem ir superspējas un tādas foršas dīvainības. Šīs meitenes ir vienkārši super un hiper.
  . NODAĻA #1
  Bija pagājušas apmēram trīsdesmit sekundes, līdz apklusa dūkoņa manās ausīs. Tas pūta ļoti stipri. Viņš tika nomests dažus metrus atpakaļ, tuvāk purva malai, kur viņš juta, ka viņa plaušās sāka iespiesties zemiska smaka.
  Viņš pacēla roku, pieskārās galvai, pārbaudot, vai tajā nav kaut kas nelaipns lodes cauruma vai iestrēguša fragmenta veidā. Bet viss bija kārtībā, ja tāds vispār bija attiecināms uz stāvokli, kad nevar piecelties un jebkura kustība rada tādas sāpes, ka no sāpju šoka var neviļus nomirt.
  Acu priekšā peldēja apļi, krūšu kurvis saspiedās un roka uzreiz sniedzās pēc kabatas, kur atradās aptieciņa ar šļirci. Diez vai vairāk spēka varēja pietikt, bet tajā brīdī tas bija vismaz kaut kas.
  Atradis nepieciešamo narkotiku, stalkeris ar pēdējiem spēkiem iedūra adatu un izspieda visu saturu, jūtot, kā šķidrums un spēks izplatās pa vēnām, attīrot prātu un piepildot muskuļus ar enerģiju.
  Drīz viņš jau redzēja normāli, sāpes krūtīs pamazām rimās, un beidzot viņam izdevās piecelties un ieraudzīt, ka visu šo laiku viņš gulējis niedru, smirdīgu un netīrumu vidū. Ieroci sprādziens aizmeta nedaudz tālāk. Uz ķermeņa nebija redzamu brūču, un visi viņa mēģinājumi atrast vismaz kaut ko, kas apstiprinātu sāpes, ko viņš juta pirms injekcijas, bija neveiksmīgi. Viņš bija neskarts, lai gan nedaudz iespiedies.
  Gaiss bija nāves piesātināts. Tas bija jūtams ar katru elpas vilcienu un gaisa daļu, kas ieplūda viņa plaušās, kad viņš rāpās pie ieroča un redzēja cauri pelēko augu un purva zāles sienai vairākus stalkeru ķermeņus, kas gulēja tieši viņa acu priekšā. Netālu bija dzirdama pseidosuņu un dažu citu radījumu gaudošana, ņurdēšana, kas jutās ļoti tuvu šai vietai. Smaržojot asinis un svaigu miesu, tie grasījās šeit parādīties.
  Vīrietis drudžaini pārbaudīja magazīnu - patronām vajadzēja pietikt pāris minūtēm, bet tikai tad, ja radījumi viņam masveidā nenotriektos, tad viņam būs grūti.
  "Granāta" - pazibēja caur galvu. Šis bija pēdējais strīds strīdos ar mutantiem, bet diemžēl tagad viņam nekā tāda nebija.
  "Varbūt pārbaudīt līķus? Vienam no viņiem jābūt vismaz vienam."
  Viņš piecēlās kājās, noņēma automātisko drošības fiksatoru un uzmanīgi, it kā ejot pa mīnu lauku, sāka virzīties uz priekšu, arvien tuvāk un tuvāk vietai, kur bija nodārdējis sprādziens un gāja bojā viņa biedri.
  Šeit. gandrīz pie krātera, kur skaidri bija ielikta mīna, degunā trāpīja piedegušas gaļas smaka. Viņš nedaudz pagaidīja, apspiežot vemšanas sajūtu, tad paspēra vienu soli, nometās uz viena ceļa un pagrieza izkropļoto stalkera ķermeni uz muguras.
  Nepaveicās, viņš nodomāja, pārbaudot, vai kabatās nav granātu.
  Tad viņš devās uz otro, trešo. Man bija jāizņem vairākas rezerves magazīnas un jāvirzās uz veco būdu, kas palika šeit kopš pirmās izgrūšanas un pašam aizbarikādēm, atstājot tikai vienu izeju, no kuras bija iespēja apšaut mutantus, ja tie to juta un mīdīja taisni uz māju.
  "Sasodīts," viņš beidzot teica no krūtīm.
  Vīrietis izņēma rāciju, pielika to pie auss un sāka runāt sen apgūtus vārdus, cerot, ka viņu sadzirdēs, pirms mutanti nograuzīs pēdējo viņa gaļas gabalu.
  - Bāze, tas ir Piekūns, mūs nosita slazds, tikai es izdzīvoju.
  Viņš to atkārtoja vēl vairākas reizes, klausīdamies ētera tukšumā. Tad viņš to darīja vēl vienu reizi, cerot, ka pie vainas ir nesenais izlaidums, un šis traucēja radio sakariem, taču pēc palīdzības zvana neatbildēšanas izslēdza radio, piespiežot ložmetēju pie krūtīm.
  Barakā tobrīd bija silti. Ap pulksten deviņiem vakarā, kad izlūku grupas un artefaktu mednieki atgriezās ierastajās nakšņošanas vietās, telpa kļuva pārpildīta. Zāle bija pilna ar cilvēkiem, saindējās burzma, pasakas un anekdotes.Tie, kam izdevās no akcijām izņemt kaut ko dārgāku par saplēstām biksēm, uzreiz devās pie tirgotāja, kura audzētava atradās otrajā stāvā tieši aiz Borova kabineta.
  Vecais vīrs nevēlējās sazināties. Kopumā viņš bija kluss cilvēks. Tie parasti tiek vairīti, tiek uzskatīti par trakiem vai ne no šīs pasaules. Bet, tā kā vectēvs (tā viņu vecuma un pieredzes dēļ ar cieņu sauca visi vietējie stalkeri) bija sanatorijas vadītājs, nepieciešamība vismaz laiku pa laikam vērsties pēc palīdzības piespieda stalkerus viņam paklanīties.
  Es nespēju noticēt, ka mēs atkal esam uz nulles.
  Viktors noguris iegāja zālē, lūkodamies apkārt pārpildītajā telpā, kur, kā parasti, smirdēja pēc sviedriem, cigaretēm, alkohola un smirdīgiem stāstiem. Tad viņš pagāja nedaudz uz priekšu, kur pamanīja mazu galdiņu pašā stūrī un pievienojās vēl diviem stalkeriem, kuri pēc brauciena dzēra alu.
  -Nu kā? Ar ko tu atgriezies, Vitja? Spriežot pēc jūsu sejas, tas ir haoss.
  Viņu patiešām nogurdināja garš un bīstams ceļš. Polissya purvi nekad nav bijuši draudzīgi pret svešiniekiem, it īpaši, ja viņi steidzās viņas īpašumos pēc artefaktiem. Kopš tā laika, kad zona virzījās uz ziemeļiem un aptvēra daļu Brestas un Gomeļas apgabalu, daudzi stalkeri slavēja šīs vietas, izvedot no turienes neskaitāmus sviedrus un retus artefaktus. Veselas karavānas iegāja purva stalkeros, līdz avots sāka izžūt. Kopš tiem laikiem zem tilta ir plūdis daudz ūdens. Khabar ir kļuvis daudz mazāks, un risks ir daudzkārt palielinājies. Kādam citam izdevās atrast pāris retus eksemplārus, par kuriem zinātnieki bija gatavi plēst viens otram rīkli, taču vienu reizi tas nenotika un vienam veiksmīgam braucienam bija ducis absolūtu nulli. Un labi, ja nebūtu zaudējumu. Galu galā bija gadījumi, kad puse no atdalījuma atgriezās no pilnīgi parasta reida, stāstot, kā pseidosuņi saplosīja pārējos ceļā uz vietām vai vēl ļaunāk. Par šīm vietām bija daudz stāstu, taču tas joprojām neapturēja vajātājus. Peļņas slāpes ir tāda lieta. Grūti atturēties no liela riska, kad kušs var nodrošināt komfortablu dzīvi līdz sirmam vecumam.
  "Viss ir slikti," sacīja Viktors, izņemot no mugursomas pēdējo sautējuma bundžu, kas bija palicis pāri no kampaņas. Viņš to ātri atvēra, pārbraucot ar naža galu pāri vākam, pēc kā visu saturu apēda vienā mirklī, lielāko daļu norijot gandrīz nekošļājot - stalkerim bija tik spēcīga izsalkuma sajūta.
  Mēs devāmies līdz pašam krāterim.
  - Vai tu tur biji?- viens no tuvumā stāvošajiem stalkeriem jautāja.
  Viņš klusi iesmējās.
  Tu vari man neticēt, es tev ne uz ko neuzlieku pienākumu.
  -Un kā tur ir? Es dzirdēju, ka bando ir izvēlējušies šīs daļas. Dzeltenmušus ir ērti ķert - vietas ir kurlas. Nav jēgas meklēt kādu, kurš pazūd, tāpēc viņi tur kautrējas bariem.
  Abi stalkeri paskatījās viens uz otru. Viktors saprata, ka viņi to zināja no pirmavotiem.
  -Tur ir daudz visādu atkritumu, un bandīti ir mazākais ļaunums, ko es tur sastapu.
  Pabeidzis pieticīgās stalkera maltītes paliekas, viņš pacēla plecos mugursomu, pateicās zemniekiem par kompāniju un devās pie tirgotāja. Otrajā stāvā cilvēku bija nedaudz mazāk, taču telpas mazās platības un logu un labas ventilācijas trūkuma dēļ smirdēja tā, it kā te tikko būtu nogalināts un izķidāts pseidomilzis, kura paliek tagad smird tieši zem viņa kājām. Viņi izbeidza Viktora ožu un cigarešu gruzdēšanu uz galda pie tirgotāja. Viņš nebija smēķējis vairākus gadus un, atšķirībā no saviem smēķētājiem, ar katru elpas vilcienu sajuta tabakas nievājumu.
  Tur bija rinda. Vairāki karavīri no dienesta, kas acīmredzot gāja caur šīm vietām uz savu bāzi un piestāja, lai papildinātu munīciju un krājumus, uzmanīgi apskatīja uz galda noliktās preces. Ierocis. Munīcija. Aprīkojums un formas tērpi. Tas viss bija vairāk vai mazāk atbilstošā stāvoklī, kas dažkārt radīja ne mazāku pārsteigumu kā bureris apkārtējos rajonos, jo sanatorijas komplekss un tam piegulošās dzīvojamās un saimniecības ēkas atradās ļoti tālu no cietzemes, un izrādījās, ka ļoti grūti to iegūt. Taču Vitolds tam bija ķēpātājs, jo prata atrast jebkuru preci, un, ja tai pielika labu naudu, tad par rezultātu nevarēja uztraukties - viss tiks piegādāts laikā un laikā. Un tagad, kad parādnieku grupa, beidzot veikusi pirkumu un piepildījusi Vitolda maku ar banknotēm, pakāpās malā, viņa sejā valdīja smaids.
  -Diena netiek pavadīta velti, kad klients aiziet apmierināts, un es gūstu peļņu.
  - Priecājos, ka ar tevi viss ir kārtībā, - Viktors teica, pieejot pie letes.
  - Nu, monsieur, par ko jūs sūdzējāties? Tu kādu laiku neesi bijis. Kādu stundu domāju, ka jūs visi esat miruši, tā teikt, zona jūs paņēma un pārvērta par vienu no tiem ķēmiem pie degļa.
  Bet es esmu šeit un ar manām smadzenēm viss ir kārtībā.
  - Un tas mani iepriecina, tas nozīmē, ka jums ir labs produkts.
  Viktors klusēja. Atklāti sakot, viņam nebija ko piedāvāt Vitoldam, un viņš negribēja to atzīt. No pēdējā reida stalkeris iznāca tukšs un bez spēka, tik tikko sasniedzot sanatoriju. Tomēr viņam bija kaut kas, kaut kas vērtīgs, ko nevarēja ne pieskarties, ne vizuāli novērtēt, kaut kas tāds, par ko sapņoja pat Borovs.
  - Man ir informācija, Vitold. Es zinu, kur aizgāja milzu himera. Es varu parādīt.
  Tirgotājs aizdomīgi paskatījās uz savu klientu, tad paskatījās uz pārējiem stalkeriem aiz muguras, kas gaidīja savu kārtu, pēc kā nedaudz paliecās uz priekšu, pakārdams ķermeni virs skolas sola, kas kalpoja par Vitolda galdu.
  - Labāk nepiemini šo sarūsējušo radījumu. Pēdējo reizi viņa nogalināja divpadsmit cilvēkus RUES. Kopš tā laika neviens viņu nav redzējis, un būtu labāk, ja viņa iekristu taisni ellē, nekā biedētu ar savu klātbūtni manus klientus.
  Patiešām, daudzi cilvēki viņu sauca par sarūsējušu rupjās vilnas krāsas dēļ, kas atgādināja sarūsējušu dzeloņstiepļu, kas uztīts uz tās pašas raupjās un izturīgas ādas. Vairāk nekā visi citi šāda veida indivīdi viņa piemeklēja vajātājus līdz neticamam izmēram, tāpēc vietējās grupas pat pārtrauca naidīgumu, lai viņu apvienotu un nogalinātu. Bet pēc reida RUES, radījums pazuda bez vēsts un kopš tā laika neviens to nav redzējis.
  -Tātad tu neesi gatavs par to maksāt?
  Vitolds atgriezās savā iepriekšējā stāvoklī, atspiedies krēslā, kraukšķēdams zem tā īpašnieka svara. Pacirta pirkstus un berzēja plato pieri, viņš ar visu savu izskatu parādīja, kā viņā cīnījās alkatība un zinātkāre.
  - Sasodīts, - viņš teica, uzsitot plaukstas pret galdu. - Mani tādi priekšlikumi sen nebiju satriekuši.
  -Tātad jautājums ir par cenu?
  "Ne tikai," viņš uz brīdi apstājās. -Ja tu melo? Ja dabūsi naudu un neko prātīgu nepateiksi. Tad meklē vēju laukā. Zona liela, velns zina, kur aizvedīs.
  - Vai es tev kādreiz esmu melojis?
  Nē, bet visam ir pirmā reize.
  "Principā es saprotu jūsu piesardzību," sacīja Viktors, pārmetot mugursomu pār pleciem.
  - Ļoti priecājos, ka atradām savstarpēju sapratni. Labāk ej pie Borova. Viņš šobrīd ir tur. Vecītis ir vērīgs, uzreiz atšķir melus, ja spēsi pārliecināt, kaut ko palīdzēšu medībās, bet citādi - piedod. Šeit katrs otrais ir vai nu redzējis spokus, vai sazinājies ar Dievu, vai pilnmēness mežā redzējis dīvainus mutantus. Un visiem vajag naudu, ieročus un ekipējumu.
  Viktors aizgāja, joprojām dzirdot veco tirgotāja kurnēšanu. Viņš apstājās pie durvīm - kāds atvēra vairākus bēniņu logus, kur drošības apsvērumu dēļ tuvāk naktij atrodas snaiperu pāris, un sanatorijā sāka iekļūt pastiprinātā vēja stumts svaigs gaiss.
  Viktors dziļi ievilka elpu. Viņam bija patīkami elpot ja ne perfekti tīru, bet svaigu gaisu, kas atšķaidīja cukuroto smaku maisījumu, kas visu šo laiku karājās otrajā stāvā. Soli pa solim viņš elpoja biežāk, it kā šis gaiss saturētu visu viņa dzīvi un viņš nevarētu ar to piesātināt savu ķermeni pirms tikšanās ar neizbēgamo.
  Viņš pieklauvēja pie durvīm vecmodīgā veidā: trīs īsas reizes, paturot prātā sava vectēva atturību, kas atspoguļojās gandrīz visā. Parastā atbilde uz klauvējienu nesekojās, taču Viktors nez kāpēc domāja, ka jau var ienākt, pēc kā nedaudz pavēra smagās koka durvis un iegāja labi apgaismotajā kabinetā.
  Borovs sēdēja pie liela galda un kaut ko skatījās monitora ekrānā. Ienākušais viņu nemaz neinteresēja, tikai vienu reizi viņš paskatījās uz augšu, lai uzmestu skatienu viesim, pēc tam atkal noslīka lejā tekošā teksta dokumenta rindās.
  Viktors piegāja tuvāk galdam, apsēdās uz tuvējā krēsla un gaidīja. Tas notika ar veco vīru, kad viņš ignorēja apkārt notiekošo, pēc kā viņš atkal atgriezās mūsu pasaulē, it kā nekas nebūtu noticis. Un tagad Viktoram bija jāgaida piecpadsmit minūtes, līdz Borovs paskatījās no datora un beidzot pievērsa uzmanību stalkeram.
  "Runā," vectēvs dārdēja basa balsī.
  - Man ir informācija par kimēru, to, kas pirms sešiem mēnešiem ievērojami satricināja mūsu nervus. Es redzēju viņu uz Brestas apgabala robežas Žadinas reģionā. Vietējie stāstīja, ka radījums karājās tālāk: Stolins, Rečitsa, Kraukļi. Cilvēki pazūd arvien vairāk. Šķiet, ka viņa iedzīvojas savos jaunajos medību laukos.
  Borovs neko neteica. Nepieceļoties no krēsla, viņš pievērsās kartei, kas karājās pie sienas, un paskatījās uz vietu, par kuru runāja Viktors.
  - Tiku tālu.
  - Es satiku viņu ceļā uz krāteri. Viņa gulēja zemienē, tieši niedrēs, gaidot pusdienas karstumu. Vispār man paveicās, ja pie viņas pieķertos nedaudz vēlāk, kad kļūs foršāk, kas zina, kā tas viss beigsies.
  Vecais klusēja. Šķita, ka viņš izsver visus plusus un mīnusus, tāpat kā Vitolds, šaubu par informāciju mocīts, viņš nesteidzās pieņemt lēmumu, kas īpaši pārbaudīja Viktora pacietību. Viņš grasījās apgriezties un iet prom, spļaujot visiem noteikumiem, lai savervētu cilvēkus un patstāvīgi atrisinātu dīvaino radījumu un aizietu uz leģendāro mednieku, kad pēkšņi vecais vīrs atdzīvojās. Viņš atgriezās no pārdomu valsts, kurā atradās visu šo laiku. Viņš pagriezās pret stalkeri un lakoniski izrunāja to pašu.
  -Ko tu gribi?
  -Man vajag pareizo ieroci. Es tikko šodien atgriezos no reida un esmu kails kā piekūns. Man nav līdzekļu, lai nopirktu visu, kas man vajadzīgs, bet, ja jūs man palīdzat šajā biznesā un man izdosies piepildīt radījumu, tad šurp baros pulcēsies stalkeri un būs daudz slogu.
  Vectēvs brīdi klusēja.
  -Un ja nē?
  Šeit Viktors neatrada neko teikt. Patiesībā visas Rusty medības bija tīrs neprāts un pašnāvība. Viņa nogalināja smagi bruņotus cilvēkus RUES, lai viņai tas pats būtu jādara ar nelielu vajātāju grupu un pat savā teritorijā.
  -Es centīšos, lai tas izdotos.
  Beidzot izspieda Viktoru. Bet Borovs turējās pie sava. Vectēvs atkārtoja savu jautājumu.
  -Ko darīt, ja tu to nevari?
  Pēc tam, kad Viktors atstāja uz jautājumu neatbildētu, vectēvs klusēdams pievērsās datoram un turpināja lasīt. Tas nozīmēja, ka saruna ir beigusies. Vecais vīrs pieņēma lēmumu un ne par kādu ieroci nevarēja būt ne runas.
  Viņš izgāja koridorā, kur tas joprojām smirdēja kā atkritumi, pagāja garām diviem citiem stalkeriem, kuri gaidīja savu publiku pie Borovpas, un tad nokāpa uz pirmo stāvu. Tur bija visi cilvēki. Kādā brīdī viņu bija tik daudz, ka nebija iespējams spert soli, lai nesasistu kādam ar plecu.
  Neskatoties uz to, viņam izdevās izspiesties līdz izejai un izkļūt ārā, kur Viktors varēja dziļi elpot. Tabakas dūmi vairs nespieda viņa plaušas - elpošana kļuva daudz vieglāka, un aiz muguras palika sviedru un alkohola sajauktais maisījums. Sarūsējušas, bet joprojām spēcīgas durvis aiz viņa aizcirtās un Zona atvērās viņa acu priekšā.
  Kad viņš pirmo reizi šeit nokļuva, tur bija maz cilvēku, kas bija apdzīvoti, un rajonā viss atgādināja klusu, beigtu haosu, kas rodas, kad pie apvāršņa aug kodolsēne un triecienvilnis aizved tevi ellē. Kaut kas līdzīgs notika arī šeit. Tomēr zināms spēks: Kungs vai daba, kā jau kādu interesē, sāka atjaunot kārtību un drīz šīs vietas piepildījās ar dzīvām būtnēm, kas kaut kā bija pielāgojušās starojumam, un, kad šis uzbrukums sāka izgaist, nezināmi spēki aiznesa tālāk. ziemeļos, sāka parādīties un cilvēki. Mutanti nāca pēc viņiem. Mednieks un upuris (atkarībā no tā, uz kuru pusi skatīties) pēkšņi nonāca viens otra priekšā, kas lika katrai no grupām strikti iezīmēt savu īpašumu. Cilvēki apmetās santrijas sāru ēkā. Vēlīnās PSRS laiku komplekss, tas ir sasodīti labi saglabājies pat pēc visām kataklizmām un desmitiem izvirdumu, kļūstot par drošu patvērumu simtiem klejotāju un klaidoņu, kuri savu laimi meklēja Zonā. Nelielu teritoriju ap trim sanatorijas pilsētiņām arī apsargāja cilvēki, bet aiz tās viss bija tuksnesis, tas viss piederēja mutantiem. Bija arī citi likumi. Primitīvi, dzīvnieki, kad stalkeru iekšienē snaudošie instinkti pamodās un tie pārvērtās par tādiem pašiem plēsējiem, aizmirstot par savu cilvēcisko eksistenci.
  Un tagad, skatoties sev uz priekšu, tālā tālumā, kur kādreiz lielās impērijas paliekas noslīka augstos niedru biezokņos, kur daudzstāvu ēkas pārvērtās par mutantu un zinātnei nezināmu radījumu perēkļiem, Viktors sajuta visu savu ķermeni. nostiprinājās, un viņa rokas automātiski sniedzās pēc ieročiem.
  Pasaule patiešām ir mainījusies. Ne tik ātri, kā daudziem šķita, bet gan dramatiski, mainot ne tik daudz visas teritorijas ainavas, cik to cilvēku dvēseles, kuri nolēma savu dzīvi veltīt Zonai. Viņa uzsūca cilvēkus, piederēja prātam tik daudz, cik nespēja neviens narkotikas. Šajā vietā notiekošo brīnumu apsēsti, sapņu par bagātību vai vienkārši citādas dzīves iepazīšanas vadīti, cilvēki ieplūda šajās vietās todpas, neskatoties uz jebkādām briesmām.
  Viktors gāja pa garu ielu, kas bija izstiepusies kā boa konstriktors biezoknī, starp kādreiz dzīvojamajām daudzstāvu ēkām. Viņi nomira. Pirms ļoti ilga laika cilvēki pameta savas mājas, atstājot ķieģeļu milžus, lai dzīvotu savā dzīvē jaunajā pasaulē.
  Zem kājām šķindēja metāls - šajā vietā tikko skrēja tramvaja sliedes. Tiesa, tagad tās bija sarūsējušas un līdzinājās pietūkušām vēnām, sen nebija asiņu, bet par to ne mazāk briesmīgas.
  Tukšums.
  Viktors pēkšņi ieraudzīja dīvainas pēdas. Viņi bija kā truši, bet diezgan lieli. Ko dara nagi šeit tīģeris un ļoti asas. Pat sliedes metāls bija saskrāpēts.
  Viktors sarauca pieri. Nepietika ar to, ka paklupa uz mutanta trusi. Šis labas lauvas lielumā dzīvnieks varēja izspļaut indi no attāluma. Un to nav viegli apstāties
  pat sprādzienbīstama lode. Skaidrs, ka tikšanās ar tādu trusi un indīgu tīģeri vienlaikus neko labu nesolīja. Tas tiešām ir briesmonis.
  Viktors iegriezās alejā un neviļus notupās. Viņš nemeklēja liekus piedzīvojumus.
  Viņš izvilka no jostas pistoli. ES klausījos. Tik liels zvērs nevar piezagties nepamanīts. Pēkšņi stalkers ieraudzīja skeletu no viņa sāniem. Viņš bija tik...
  Šausmīgi sagrauzts un nograuzts. Un uz kauliem karājās formas fragmenti, un acīmredzot tie nesen tika nogalināti un grauzti - plūstošajām asinīm nebija laika sasalt.
  Viktors nolādēja:
  - Tas ir japāņu policists!
  Un sastinga... Viņš atkal klausījās. Šķita, ka viss ir kluss. Taču intuīcija lika domāt, ka vislabāk būtu atgriezties citu stalkeru sabiedrībā vai izvēlēties māju
  uzticamāks. Viktors kustējās notupdams... Un īsos svītros.
  Un tad tiešām atskanēja apslāpēts rūciens un kāda vareno ķepu skrāpēšana. Viktors paātrināja, viņš metās pie durvīm. Tajā pašā mirklī aiz viņa uzliesmoja liesmas.
  Un uguns skāra netīro uzvalku. Viktors atskatījās. Viņam sekoja briesmonis. Buļļa izmērs bija truša ar ausīm un lauvas ar spēcīgām ķepām maisījums.
  Un tomēr šis zvērs liesmoja ar uguni.
  Viktors bija dzirdējis, ka trušu mutanti var izspļaut indi, taču viņš nedomāja, ka šī spēja izpaudās līdz pat uguns elpošanai.
  Vīrietis no bailēm gandrīz nomira. Un zvērs strauji samazināja attālumu. Tagad viņš jau ir apsteidzis Viktoru un trāpījis stalkerim ar ķepu. Trieciens vīrieti nogāza no kājām.
  Karkass uzkāpa Viktoram no augšas un saspieda viņu. Tad noklikšķēja gaļēdāja mute.
  Vēl mirklis un viss ir beidzies. Tajā brīdī pazibēja stars, un kāds nezināms spēks izmeta mutantu trusi. Likās, ka viņu būtu iespēris zibens.
  Briesmonis mēģināja atkal raustīties, bet atkal tika notriekts līdz nāvei. Un milzīgais liemenis pārogļojās, norima.
  Viktors bija lielā šokā. Viņš to nekad nebija gaidījis. Un tā, lai zonā būtu tik spēcīgs ierocis, ka tas šautu ar stariem.
  Tajā pašā laikā vīrieti pārņēma bailes. Un pēkšņi viņš pats tiks nogalināts. Kam viņš vajadzīgs - vēl viens neskaitāmais stalkeris ...
  Pusi Baltkrievijas jau ir klājusi anomālā zona, un piedzīvojumu meklētāji no visas pasaules ierodas šeit, lai meklētu artefaktus. Un kāds konkrēti meklē ko
  var tikt aplaupīts. Mājās joprojām var atrast daudz vērtīgu lietu. Un arī mafijai ir savas intereses zonā.
  Viktors mēģināja rāpot prom. Un tad pēkšņi viņa priekšā parādījās figūra. Viktors pamirkšķināja acis. Šķita, ka viņš ir maldīgs.
  Priekšā bija pasakaina skaistuma meitene. Viņa bija ģērbusies pieguļošā kombinezonā, kas neslēpa figūru ar atvērtu galvu, un varēja redzēt, kā viņas zelta,
  sulīgi mati. Un seja ir drosmīga un tajā pašā laikā skaista.
  Viktors mēģināja piecelties, jo meitene pēkšņi paņēma un satvēra viņa degunu ar kailajiem kāju pirkstiem. Uz jumta tiešām bija ko iet.
  Pasakaini skaista meitene staigā pa zonu basām kājām. Un tāpēc es to satvēru.
  Viktors sajuta stipras sāpes. Viņa nāsis bija saspiestas kā knaibles. Un šai skaistajai meitenei bija tik spēcīgi pirksti. Un tad viņš juta, ka kaut kas satver
  viņam un aiz krēpēm.
  Viktors dzirdēja citas meitenes balsi, tā bija ļoti patīkama un tajā pašā laikā draudīga:
  - Nu, vai Gerda noķēra kazlēnu?
  Blondā meitene smejoties atbildēja:
  Kā tu redzi Šarloti? Īsts mazs un ne pārāk izskatīgs vīrietis!
  Viktors bija apmulsis. Patiesībā, kāds viņš ir: trīs dienu rugāji, ilgi nemazgāts, nosvīdis, smirdīgs. Jā, un viņš nespīd ar skaistumu, un viņam jau ir pāri trīsdesmit gadiem.
  Viktors vispār ir tāds cilvēks... Visparastākais. Augums vidējs, arī gultā nekas īpašs. Trūkst jau vairāki zobi un nav ko likt.
  Vienkāršākais cilvēks, nevis kāds Holivudas varonis. Un šeit ir meitenes. Viņa priekšā parādījās otra meitene. Viņa bija ugunīgi sarkana. Un arī saspringtā
  kombinezons, kas neslēpj figūru. Turklāt bija skaidrs, ka meitenes ir ļoti muskuļotas un vēnu vēders ar flīzēm. Abi ir ļoti skaisti, ar drosmīgām sejām,
  un garš. Vismaz tie ir astoņdesmit pieci metri, un tas ir basām kājām. augstpapēžu kurpēs meitenes vispār būtu garas.
  Sarkanmate bija bruņota ar kādu izdomātu ložmetēju, un pie viņas jostas karājās velns zina, kas vēl. Jā, un blondīne ar pilnu arsenālu.
  Viktoram likās dīvaini, ka meitenes ir basām kājām. Galu galā zonā ir tik daudz infekciju, un pati augsne ir saindēta un pilna ar dažādu indīgu pelējumu, sēnītēm, nātrēm un
  dažāda veida kukaiņi.
  Patiesībā šīs meitenes daudz riskēja ar plikajām zolēm, kuras, dīvainā kārtā, ir rozā un tīras, tajās nelīp netīrumi un putekļi.
  Vispār šīs meitenes ir tik neparastas.
  Sieviešu šajā reģionā ir daudz mazāk nekā vīriešu. Un tajā ir viegli iegūt neauglību un mutanta bērna piedzimšanu. Lai gan ir reti piedzīvojumu meklētāji - bandīti,
  un prostitūtas. Lai gan, protams, pilnīgi degradētas sievietes iet pie palaistībām, no kurām daudzas ir briesmīgas un piedzērušās. Kopumā zonā alkohols ir populārs.
  Viņš uzskata, ka vismaz daļēji neitralizē starojumu un daudzas indes. Bet no piedzeršanās sievietes ātri noveco un zaudē savu tirgojamo izskatu. Tas ir skumji.
  Un šīs meitenes, tik jaunas, svaigas, iedegušas un veselas - tikai svētki acīm.
  Viktors nomurmināja, ar rokām satverdams Gerdas baso kāju, kura turpināja turēt degunu:
  - Atlaid, jo sāp!
  Meitene smējās, sakot:
  - Jā, tas sāp... Bet ko tu saki patsuk. Es tevi izglābu!
  Viktors atbildēja ar nopūtu:
  - Es varētu tev samaksāt, bet man gandrīz nekā nav!
  Gerda iesmējās un atzīmēja:
  - Un ko ņemt no tāda nabaga kā tu!
  Sarkanā Šarlote teica:
  - Varbūt viņš mūs nolaizīs?
  Gerda nicinoši nošņāca:
  - Viņš smird!
  Un izsita Viktoru. Vīrietis pavilka mugurā... Meitenes vienbalsīgi smējās. Viņi bija tik seksīgi, ka Viktors neviļus uzbudinājās.
  Tikmēr Šarlote piegāja pie mutanta truša līķa un uzsita tam kažoku, atzīmējot:
  - Cēls cilvēks! Bet tikai viņa aste ir vērtīga!
  Gerda pamāja ar galvu un jautāja Viktoram:
  - Ja nevēlies, lai mēs nogriežam tev galvu, pastāsti, kur ir laimes akmens!
  Viktors neizpratnē nomurmināja:
  - Jā, es ... Vai es tāds būtu, ja man būtu veiksmes akmens!
  Šarlote nogrieza truša lauvai kuplo asti. Viņa ielika to somā un norūca:
  - Viņš melo! Vecais viņam pateica, kur ir akmens! Nocirtīsim viņam galvu?
  Viktors neizpratnē nomurmināja:
  Kāpēc viņš tā teiktu? Kas es viņam esmu? Turklāt jūs pats zinātu no viņa ...
  Gerda norūca:
  - Neizdosies... Bet es jūtu, ka tas nav tik vienkārši, kā šķiet. Varbūt aizvedīsim uz pagrabu un mocīsim pēc noteikumiem!
  Šarlote piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti tas jādara! Aizved viņu uz pagrabu un pamēģini tur!
  Gerda gribēja kaut ko teikt, izdzirdot lamuvārdus un netīras neķītrības.
  Meitenes pagriezās. Uz ceļa parādījās ducis netīru un nobružātu vīriešu. Viņi virzījās uz meitenēm. Un tajā pašā laikā viņi lamājās, un diezgan netīri.
  Šarlote iesmējās.
  - Šī ir dūru banda ... Cik pasaule ir pilna ar kritīniem!
  Un viņa izvilka ieroci.
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Nogalināsim viņus! Zonā ir pārāk daudz netīrumu!
  Un abas meitenes ņēma un atklāja savas sejas. Viktors no bailēm drebēja. Tik daudz dusmu šķita šo neparasto meiteņu acīs. Interesanti, kas viņi ir?
  Un kāds viņiem piemīt fenomenāls spēks! Ko viņi vienkārši nevar.
  No Šarlotes un Gerdas pistolēm izlidoja sijas. Viņi iesita vīriešus, kuri virzījās viņu virzienā, nepārprotami vēloties daiļavas izvarot.
  Un tad elles karstums un... Vairākus cilvēkus stari sagrieza uzreiz. Viņi sabruka ar gaudām. Pārējie pacēla savus ložmetējus un nozāģētās bises.
  Abas meitenes: rudmate un blondīne apgāzās. Un uzreiz ņems un stādīs. Tie bija nāves sodi. Un te viņi atkal iekrīt, iekšā
  vīrieša masa. Diezgan pretīgs pūlis...
  Gerda atšāva un čīkstēja:
  - Fa lelle!
  Šarlote atzīmēja:
  - Ātri esam ar viņiem!
  Tika nogalināti 12 vīrieši no kulaku bandas. Viņi tika sisti ar kādu neparastu staru ieroci. Divi no viņiem joprojām raustījās un raustījās.
  Gerda kliedza:
  - Melnais krauklis nāves priekšā,
  Cietušais gaida pusnakts stundu...
  Šarlote apstiprināja:
  - Karavīriem būs nemirstība,
  Ja drosmīgi trāpīsi acī!
  . NODAĻA #2
  Meitenes cītīgi kratīja līķus. Viņi izņēma visu naudu no kabatām un jostām, paņēma dažus mazus oļus-artefaktus.
  Tālāk paņemiet ieročus. Un tad Viktors nespēja noticēt savām acīm. Visi šie naži, pistoles, ložmetēji, nozāģētas bises, iekļuva rokassomās
  karotāji un burtiski pazuda tur ...
  Viktors pārsteigts jautāja:
  - Kā tu to dari?
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  Tu nesaproti cilvēk!
  Šarlote loģiski noteica:
  Nu, tas ir pārāk garš, lai izskaidrotu! Nāc, celies un seko mums! Jūs joprojām noderēsit, ja nevēlaties tikt nogrieztas
  galvu!
  Gerda iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, un uzreiz!
  Un satvēra Viktoru aiz skausta. Viegli norāva to no zemes un nesa.
  Vīrietis lidinājās un bezpalīdzīgi dauzījās gaisā. Šarlote ar kailiem kāju pirkstiem paņēma Viktora ieroci un meta viņam pretī.
  Viņš automātiski paķēra ieroci.
  Rudmate apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Nav slikta reakcija!
  Viktors atbildēja ar nopūtu:
  -Citādi nepārdzīvo!
  Gerda nolika viņu kājās un pamāja.
  - Nāc ar mums! Un neuzdrošinies aizbēgt. Mēs pārvietojamies ātrāk nekā ātrākais cilvēks pasaulē.
  Un viņa pagrūda Viktoru ar ložmetēju.
  Viņš noliecās un gāja kopā ar meitenēm. Viņš izskatījās pēc piekauta suņa.
  Meitene sita ar kājām, atstājot putekļos kailas, graciozas pēdas. Turklāt Šarlote iemērc kājas asinīs.
  Šķiet, ka abi nozaga nevienu, lai būtu jābaidās. Un viņi ir tik seksīgi - vienkārši izaicinoši.
  Viktors jautāja meitenēm:
  - Kas tu esi?
  Sarkanmatainais karotājs smaidot atbildēja:
  - Ko tu domā?
  Vīrietis pacēla rokas.
  - ES nezinu! Bet tu esi tik īpašs!
  Gerda pamāja ar zobu.
  - Mēs esam tie, kas var tevi nogalināt... Bet tādā gadījumā mēs spējam dot atlīdzību. tas jau ir atkarīgs no tevis!
  Viktors skeptiski iesmējās.
  - Kā es varu būt noderīga tik foršām sievietēm kā jūs?
  Atbildot uz to, Gerda pacēla kāju un atkal ar kailajiem pirkstiem satvēra Viktora degunu un saspieda daudz stiprāk. Un viņa iesaucās:
  Mēs neesam jūsu sievietes! Sievietes pārdod sēklas tirgū!
  Šarlote pamāja.
  - Taisnība! Bet jūs zināt daudz! Piemēram, tāds artefakts kā atjaunošanās akmens!
  Viktors nodrebēja un atzīmēja:
  - Tas ir ļoti rets akmens. Un tam ir blakusparādības. Jūs pat varat kļūt par mazu zēnu, ja jūs to ilgi turat rokās.
  Turklāt ārpus zonas tie, kas saņēma šādu jaunību, vienkārši mirst. Un zonas iekšpusē, pārvēršoties par bērniem, zaudē arī pieaugušie
  stiprās puses un prasmes, kā arī bieži vien pieaugušo atmiņa.
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, esam dzirdējuši, ka jaunības akmenim ir sānu un ne visai patīkamas īpašības. Tomēr, apvienojot to ar laimes akmeni,
  un ar dažiem citiem artefaktiem viņš var padarīt cilvēku ārpus zonas par nemirstīgu un mūžīgi jaunu supermenu. Tā ka...
  Šarlote viegli apstiprināja:
  - Ja vēlies dzīvot, palīdzi mums!
  Viktors nodrebēja un jautāja:
  -Kas tu vispār esi?
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Papildus zināšanas tikai saīsinās jūsu dzīvi!
  Šarlote apstiprināja:
  Mums ir tikai vairāk iemeslu tevi nogalināt!
  Viktors apklusa... Viņi pagāja garām dusmīgajai izgāztuvei. Kāds bomzis, ieraudzījis meitenes, piesteidzās pie viņām un sāka ubagot:
  - Dodiet bārenim ... maizes garozu!
  Šarlote ar kailiem kāju pirkstiem paņēma stikla lausku un iemeta to. Bomzis, kurš pielēca pārāk tuvu, dabūja punktu tieši acī. Un stikla gabals
  pārdūra kātu un iekļuva smadzenēs. Blēdis sabruka.
  Viktors nosvilpa.
  - Lovno! Ļoti gudrs!
  Gerda atzīmēja:
  - Mēs to nevaram!
  Šarlote norūca.
  - Jā, es izmērcēju mikrobu!
  Viktors atzīmēja:
  - Tas arī ir vīrietis, un nogalināšana ir tik nežēlīga!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt otrādi. Nekā te veģetēt citā pasaulē būs daudz labāk bomžiem!
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Taisnība! Kāpēc lai nelietis dzīvotu... Cilvēcei tas ir mazs zaudējums!
  Red pievienots:
  - Un varbūt peļņa!
  Viktors neko neteica, domādams, ka viņš nav tik nozīmīgs cilvēces eksemplārs un ka skaistules varētu viņu piebeigt. Un viņi staigā un basām kājām, apaļi,
  rozā papēžu zibspuldzes.
  Viktors domāja, kāpēc viņi nebaidās staigāt basām kājām. Galu galā ir tik daudz dažādu infekciju un fragmentu un citu netīrumu.
  Vīrietis vilcinājās un jautāja:
  - Un kāpēc tu... bez apaviem!
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  - Ir vieglāk dzīvot basām kājām un...
  Šarlote piebilda:
  - Tu pats redzēji, cik gudri es pienagloju šo bomzi!
  Viktors pamāja.
  - tik daudz praktiskāk. Bet kāpēc kājas nesasmērējas?
  Gerda skarbi teica:
  Nekas tā nesaīsina dzīvi kā gara mēle. Tāpēc labāk paklusē!
  Šarlote nopietnā tonī atbildēja:
  - Tāpēc, ka mūsu kājas neuztver netīrumus ...
  Tā viņi nokļuva pamestajā mājā. Arī tur bija trīs dzērāju bomžu kompānija. Meitenes viņām starus netērēja. Šarlote uzlēca un lidoja
  viņa satvēra ar kailiem kāju pirkstiem nokritušo pātagu skavām un to, kā viņa tām sita. Sitiens bija spēcīgs, un galvaskausi saplaisāja. Izlēja asinis.
  Trešo objektu Gerda ar kailu, apaļo papēdi pārvietoja līdz zodam. viņa žoklis atkrita. Un viņš sabruka miris un apklusa.
  Tagad meitenes jūtas kā karalienes.
  Sarkanmate ar basu kāju satvēra tintes pudeli un svieda to pret sienu, to salaužot. Tad viņa iesaucās:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē!
  Blondīne termināte izmeta našķi pa logu un čīkstēja:
  - Bomži izmirkuši tualetē!
  Un meitenes skaļi smējās. Un karotāji tagad bija tikai meitenes - super.
  Viktors atkāpās uz izeju. Bet Gerda atkal satvēra viņu aiz ilgi cietusī deguna un pavilka:
  - Nomierinies, kaza! Mēs jūs tagad pratināsim!
  Viktors nomurmināja:
  - ES neko nezinu!
  Šarlotes smaragda acis pazibēja.
  - Tad tu nomirsi!
  Vīrietis satricināja... Blondīne pienāca viņam klāt un satvēra viņa plecu. Viņa sažņaudza pirkstus un iesaucās:
  - Sakiet, ko teicāt par artefaktiem Borov7
  Viktors nomurmināja:
  - Nekā konkrēta! Viņš arī vajā viņiem...
  Gerda pamāja.
  - tu vari viņu nopratināt. Un jūs mēs...
  Šarlote ieteica:
  Varbūt mēs viņu vēl nenogalināsim. Ir viena ideja.
  Blondīne terminators pamāja.
  Mēs vienmēr varam nogalināt prusaku. Un mums ir dažādas idejas!
  Sarkanmatainais karotājs ieteica:
  - Tad pamēģināsim akmeni, kas novirza uz tā lodes. UN...
  Gerda atbildēja:
  - Mēs jau esam mēģinājuši, bet tas nedarbojas pret stariem. Kādas vēl idejas ir?
  Šarlote smaidot ieteica:
  - Vai varam viņam pastāstīt par saviem varoņdarbiem?
  Blondīne atbildēja:
  - Nemetiet pērles cūku priekšā. Nedodiet patiesību suņiem!
  Šarlote uz to atbildēja:
  - Varbūt tad viņš kaut ko atcerēsies! Ir bezjēdzīgi jautāt. Un mums vajag laimes akmeni. Tad kopā ar citiem akmeņiem var sanākt super.
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tad es viņam pateikšu! Ļaujiet viņam sēdēt un klausīties.
  Un blondais terminators sāka aust stāstu;
  No nekurienes rāpojoša anomālija apņēma meitenes no visām pusēm. Akmens pulsēja un sita ar frekvenci pa rokām. Pat gaiss visapkārt šķita sastingst un izmiris. Tajā pašā laikā meitenes juta starojuma palielināšanos.
  Viņa caurdūra gaisu, izraisot slāpekļa un skābekļa kodolu saplūšanu. No kura viss bija piesātināts ar neparastu svaigumu, kas mocīja degunu.
  - Mums jātiek prom no šejienes! Gerda teica.
  Šarlote piekrita:
  - Ņemsim hiperfitus un mēģināsim izlauzties cauri!
  Meitenes nekavējoties injicēja sev šķidrumu, kas samazina starojuma iedarbību. Bija sajūta, ka tūkstošiem radioaktīvo bišu dzēla jūsu ādu.
  Gerda čīkstēja:
  - Ejam uz priekšu!
  Šarlote piekrita.
  - Jā! Es negribēju vēlreiz apiet šo superanomāliju. Pēkšņi tam ir plēsoņa instinkta līdzība, un tas mūs ieskauj.
  Blondīne terminators atzīmēja:
  - Parasti šādi lauki nav vienlaidus, un mēs atradīsim plaisu.
  Sarkanmatainā viksa atgādināja:
  - Galvenais ir pareizi noteikt robežas.
  Pēdējais nav tik vienkārši izdarāms. Daži mēģināja, atdarinot rakstniekus, kuriem nebija praktisku iemaņu, vienkārši mest skrūves un uzgriežņus.
  Tas nav uzticams, dzelzs var lidot garām, nepalēninot ātrumu un nokrist, bet organiskās vielas sadalīsies.
  Šeit ir vajadzīga smalkāka pieeja, no parastā svina izlej smalkus ēvelētus putekļus, met tos un tad seko vismazākajai laternas stara novirzei.
  Kur stars ir taisns, starp anomālajiem laukiem ir plaisa. Zinātne, ko pierādījuši zinātnieki.
  Vispār, kāpēc parastā Černobiļas zona pēkšņi kļuva tik stāva - pārkāpjot dabas likumus.
  Zinātnieki nav devuši skaidru atbildi uz to. Un strīdi un disertācijas tika sarakstīti simtiem sējumu. Labi, ka meitenes prot lasīt ar datora ātrumu, pretējā gadījumā grāmatas nodzeltē.
  Zinātniskās fantastikas rakstītājiem zona ir kļuvusi arī par naudas govi, bet viņi joprojām raksta nedaudz vienmuļi: lamatas, farters, artefakti, mutanti, bandīti!
  Kāds kādu nogalina! Bet tīra nevainojama mīlestība un sievietes pat ne smakas! Bet karš ir sievišķīga!
  Meitenes lēnām devās ceļā, sniedzoties cauri virmojošajam gaisam. Tad viņiem pēkšņi iedeva siltumu sejā, it kā kāds būtu sarīkojis apkuri.
  Jaunajiem skautiem bija īpaša maza ierīce, un svina vai dzelzs zonā ir spļāviens, ko atrast.
  Luktura prožektora gaismā mirgo plāns putekļu slānis. Pirmos desmit metrus anomālija bija pamatīga.
  Tad, meitenēm virzoties uz priekšu, laukā sāka parādīties dažas plaisas. Izlūki cieši uzraudzīja velku.
  - Tur ir! Šarlote pamanīja.
  - Jūs varat iet.
  - Pamēģināsim! Gerda viņu atbalstīja.
  Meitenes kāju pirkstiem pa līniju. Priekšā bija tāds kā purvs, un man nācās manāmi pielikt soli, lai neiesūktos.
  Pēkšņi gaiss nopūtās, un izlūki tika aplieti ar dubļu straumēm.
  - Šķiet, ka viņa jūt mūsu iespiešanos. Gerda pamanīja.
  Šarlote norūca.
  - Var būt! Runā klusāk.
  Meitenes turpināja kustēties. Pēkšņi saputotais metāls virpuļoja viesulī. Tad viņš tik ļoti noelsās, tikai pateicoties vingrošanas veiklībai, meitenes nekrita.
  Sānos stāvošais kopņu režģis bija saplēsts, un fragmenti bija salocīti greznā mežģīnē. Taču ceļš uz priekšu ir kļuvis nedaudz platāks.
  Zāle nokaltusi, zeme izskatās kā pēc seismiskas kataklizmas. Pirms ejas celiņu pēkšņi aizšķērsoja betona žogs.
  Kāpt pāri, tas nebija iespējams, no augšas anomālā zona elpoja nāvi.
  Šarlote smaidot teica:
  - Nav jēgas griezties atpakaļ. Esam aizgājuši par tālu un nav zināms, vai atradīsim vēl kādu robu. Iesaku uzspridzināt ar granātu.
  - Kāpēc, ja jūs varat saspiest ar Ross-karate sitienu. Gerda teica.
  Šarlote sarauca pieri.
  - Jūs esat pārliecināts, ka žogs ir diezgan biezs.
  Blondīne terminators atzīmēja:
  - Betonā ir speciāli enerģijas punkti, kas ļauj izlauzties cauri visai konstrukcijai. Jā, un kāju apmācība nekaitēs.
  Sarkanmatainais karotājs skarbi atzīmēja:
  - Tad es esmu ar tevi.
  Lai nesabojātu apavus, meitenes novilka zābakus un ar savām graciozajām pēdām kā seno meistaru skulptūras sāka dauzīt betonā.
  Dīvainā kārtā viņu iedegušās, basās pēdas bija tik labi uztrenētas, ka izskatījās, ka viņus sita tērauda lauzņi.
  Kopš bērnības meitenes saņēma kaujas apmācību, un viņām bija divdesmit pieci centimetri betona.
  Sienu klāja plaisas, pēc dažām sekundēm tā sabruka.
  Lai gan kājas nedaudz dūca no satricinājumiem, caur tām pulsēja asinis, izlūki bija apmierināti.
  Šarlote iesaucās:
  - Mēs ar tevi izlauzāmies!
  Gerda apstiprināja:
  - Tajā pašā laikā un iesildījās! -
  Jaunajām daiļavām tas kļuva jautri, tikai viņu sejas niezēja no Dushman bārdas un kamuflāžas.
  Tālākais ceļš bija vieglāks, meitenes jau bija iemācījušās atšķirt anomālijas robežas tikai pēc gaismas laušanas.
  Vajadzēja tikai ieslēgt lukturīti un visu varēja redzēt. Tiesa, apmēram puskilometru nācās iet, noliecoties, riskējot šķērsot bīstamu līniju: eja atkal sašaurinājās.
  - Vai esi kādreiz dzēris Gerdu? Šarlote jautāja.
  Blondīne atbildēja:
  - Nē! Tiesa, viņi man injicēja alkoholu, lai pārbaudītu organisma reakciju uz alkoholu.
  Sarkanmate sašķiebās.
  - Un kā?
  Gerda godīgi atbildēja:
  - Sāp galva, izgriežas zarnas. Viņi deva nelielas mini kapsulas prosas lielumā. Tie palielināja organisma izturību pret alkoholu.
  Lai arī piedzeršanās ir grēks, intelektā bez tā neiztikt.
  Šarlote iesmējās.
  - Kārtējais grēks! Galu galā priesteri dzer! Un vispār, ja nonāksim anomālijā, piedzīvosim paģiras, tikai tūkstoš reižu sliktākas.
  AKM triecienšautenes gals nejauši iekļuva anomālijā un nedaudz saliecās. Man vajadzēja to iztaisnot. Lietus lija no augšas, ar lielām lāsēm, diezgan silts.
  Anomālijas iekšienē viņi vienkārši šņāca un iztvaikoja. Garām bija sakrājies metāllūžņu laukums: apgāztas, izdemolētas kravas automašīnas, traktori, smagās lauksaimniecības tehnikas lauskas, sarūsējušas mucas.
  Ārpus noliktavas, ignorējot nāvējošo fonu, sēdēja rāpulis, sarkans kristāla bruņurupucis ar haizivs galvu. Viņa bez problēmām aprija metālu, un viņas ķepas ir kaut kas starp krabja nagiem, tīģera nagiem.
  - Rifulik! Šarlote čukstēja.
  Gerda apstiprināja:
  - Kvarca un litija dzīvības formu maisījums bez olbaltumvielām.
  Sarkanmatainais karotājs nomurmināja:
  - Pret viņu mūsu ieroči droši vien ir bezspēcīgi.
  Blondīne paraustīja plecus.
  - ES nezinu! Tie, kas šāva uz šādu radījumu, kā likums, neizdzīvoja. Tiesa, kāpēc viņam vajag mūsu proteīna mīkstumu, viņš, visticamāk, mielojas ar ložmetēju.
  Šarlote brīdināja:
  - Nepaātrini kustību, tas izraisīs rifuliku.
  Meitenes joprojām ir gludi, bet kustas arvien ātrāk. Tiesa, viņi drīz vien uzdūrās dzeloņstieplēm. Viņa bija jāsagriež.
  Meitenes ar to lieliski tika galā, profesionāli izvairoties no čīkstēšanas.
  Pēc dažiem soļiem Šarlote čukstēja Gerdai ausī: - Paskaties, mana dārgā, šeit ir mūsu pirmā balva.
  Viņa norādīja uz citrona krāsas akmeni.
  Blondīne terminators atbildēja:
  - Nekas īpašs, tas ir visizplatītākais "kulesh" artefakts. Vairāk nekā tūkstotis dolāru, jūs nevarat palīdzēt.
  Rudmate pamāja.
  Varbūt pat mazāk, bet arī tas nav slikti.
  Anomālija ap meitenēm sāka atdzīvoties, viņa izvilka kādu īpašu čīkstošu skaņu, saplēšot bungādiņu.
  Viņš bija ārpus cilvēka auss uztveres, bet meitenes viņu dzirdēja.
  - Velns uztraucas! Šarlote pamanīja.
  Gerda apstiprināja:
  - Kaut arī šeit atrodas bezdibeņa malā, nerunājiet par nešķīstiem.
  Sarkanmatainais karotājs čīkstēja:
  - Aiziet!
  Manāmi pastiprinājās šņākšana un karstums, lietus lāses iztvaikoja, nesasniedzot zemi, zāle sāka mainīt krāsas, un pie robežas parādījās luminiscence.
  Kopumā skats ir gan skaists, gan briesmīgs. Meitenes atskatījās uz reefuliku, viņš jau bija diezgan tālu, bet likās, ka paēdis, "grunts" nesasniedza viņu jūtīgās ausis.
  Izlūki nomierinājās, jo šai dūmakai galu galā ir jābeidzas.
  Gerda loģiski piezīmēja:
  - Šeit nevar ievest lielu spēku! Mēs sabojāsim gan cilvēkus, gan tehniku, paskatieties.
  Patiešām, debesīs parādījās MI-8 helikopters, pamanot zonu, tas sāka kāpt, bet bija jau par vēlu. Izplūduši taustekļi metās viņam pretī un apvijās ap mašīnu.
  "Rats" aizrijās un sāka krist. Propellers pārstāja griezties, bet mašīna lēni nogrima, it kā ūdenī. Pa ceļam viņa pārvērtās par sava veida akordeonu.
  Meitenes gan ne tik daudz apbrīnoja šo skati, cik centās izkļūt no bīstamās zonas. Karsts gaiss pūta viņiem sejās, virpulī saceļot zāles stiebrus, putekļus, oļus.
  Meiteņu acis, kuras dabā bija safīrs Gerdas krāsā, bet krāsotas zem brūnas un smaragds Šarlotē, bija asaras. Tad caur zemi gāja izlāde, trāpīja elektrošoks.
  Meitenes noelsās. Mēs nedaudz skrējām. Tad kļuva pavisam slikti, augsne pēkšņi kļuva kā sviests un salīmēti zābaki.
  Tad nāvējošs šūpojās no augšas, zona saspieda meitenes zemē.
  "Izskatās, ka mūs gaida liela ķibele," sacīja Šarlote.
  Blondīne čīkstēja:
  - Nožēlo grēkus, pirms nav par vēlu!
  Sarkanmate pacēla:
  - Nē, Gerda, es negribu mirt garīgi paverdzināta. Turklāt, kas liek domāt, ka mūs sagaida nāve.
  Blondīne piekrita.
  - Es ceru, ka nē! Ir grūti nomirt tik jaunam. Man nebija laika kaut ko darīt Dzimtenes labā.
  Šarlote nicinoši nošņāca.
  - Viņa pat viņu nenogalināja! Manā kontā ir vismaz snaiperis.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Un jūs nepiedalījāties militārās operācijās.
  Rudmate viegli apstiprināja:
  - Nē! Man, tāpat kā jums, rūpējās par svarīgākām lietām. Mēs visā valstī esam tikai divi.
  Blondīne terminators pamāja.
  - Tātad man vajag tādu, lai no viņa dzemdētu bērnus.
  Sarkanmatainais karotājs iesmējās:
  - Es nezinu noteikti! Droši vien mums nav iespējams palikt stāvoklī no vienkārša cilvēka.
  Helikopteri beidzot nolaidās pie viņiem, pie viņiem pieskrēja divi reefuliki. Viņi, ieraudzījuši svaigu dzelzi, devās pie plēsīgās maltītes.
  - Kāds šausmīgs spēks vajadzīgs, lai saplēstu tik stipru dzelzi. Gerda pamanīja.
  - Viņiem ir atšķirīgs metabolisms ar ultra-radioaktīviem ieslēgumiem. Šarlote teica.
  Blondīne čivināja:
  - Tomēr, it kā viņi neaprītu mūsu ieročus. Miljoniem dolāru nelabprāt izmet.
  Meitenes ar nazi zondējušas nieri, pāris reizes naži aizķērušies, bet tai norauts gals. Tad, metot plastmasas bumbu, viņi konstatēja, ka tālāk augsne kļuva normāla.
  - Labi, ka mums kājās ir vienkārša maskēšanās, nav žēl griezt. Šarlote teica.
  Gerda to paņēma un čīkstēja:
  - Man tiešām būs jānirt kā zivij, bet lec.
  Sarkanmate aktīvi novēroja:
  - Mūs mācīja lēkt no jebkuras pozīcijas, mēs ar to varam tikt galā.
  Blondīne agresīvi atzīmēja:
  - Karā laba sagatavošanās ir kā gaiss plaušām, slikts gāzu maisījums kropļo un nogalina!
  Meitenes nogrieza zābakus, nedaudz vilcinājās un strauji lēca. Gerda atkal gandrīz iestrēga, saskrāpēja kāju.
  Tagad eja ir kļuvusi daudz plašāka un meitenes varēja no tās izkļūt. Izlūki virzījās lēnām, līdz beidzot anomālija pārstāja šūpoties.
  Šarlote ar priecīgu skatienu teica:
  - Dzīvo māsa! Un man likās, ka visi ir apbēdināti.
  Gerda loģiski atzīmēja:
  - Tagad mums jāatrod zābaki, citādi mūsu kājas ir pārāk skaistas bārdainajiem modžahediem.
  Sarkanmate tam piekrita:
  - Mēs vienkārši sarīkosim slazdu un kādu nositīsim.
  Blondīne pamāja ar dibenu.
  - Ja mēs to atradīsim!
  Meitenes, neskatoties uz slodzi, nolēma doties paskriet, īpaši nesteidzoties, lai nebūtu trokšņa. Viņu asā dzirde uzņēma šaušanu no labās puses.
  - Tas ir kaut kas! Izskatās pēc medībām vai izjaukšanas. Šarlote pamanīja.
  Meitenes paspēra soli, pabrauca garām kalnam, no turienes pavērās skats, ceļš. Pa to bija dzirdams Jaguāram raksturīgs troksnis.
  Šis jaudīgais astoņvietīgais auto izlēca aiz meža aizauguša pagrieziena. Tajā sēdēja ducis veidu ādas jakā un bruņās.
  Nekaunīgas sejas un noskūtas galvas nodeva bandītus, dažiem no viņiem bija tetovējumi uz rokām. Un lielākajam uz sejas bija tetovējums. Viņš izskatījās pēc komiksu ļaundara.
  -Ja cilvēks mākslīgi piešķir sev briesmīgu izskatu, tā ir droša garīgā vājuma pazīme. Šarlote pamanīja.
  - Droši vien, ka vilks aitas ādā ir tik briesmīgs, nevis aita vilka ādā! Gerda turpināja.
  Bandīti bija bruņoti ar PKU - uzlabotu Kalašņikova ložmetēju. Tā 14,7 mm lodes varēja caurdurt meiteņu kombinezonu.
  Taču, pēc ierastās jakas, meitenēm bija vieglas, bet ļoti spēcīgas bruņas no ūdeņraža titāna, trīs reizes stiprākas par dabīgo titānu un divarpus reizes vieglākas.
  Tiesa, šāds ķēdes pasts maksāja veselu T-90 tanku. Bet trāpīja viņām ar tik lielu lodi, pat meiteņu stiprie kauli nespēja pretoties.
  Bet "Kalašņikovs" vai "Abakans" nav briesmīgs no jebkura attāluma. Vadītājs, kā vienmēr, lamājās.
  - Tad dzeguze mums pastāstīja, ka rāpo divi farters. Jums tie ir jāsakošļā.
  Mežonīga kauciens atbildē:
  - Tas nav necilvēcī bosā, bet tam ir jēga. Tikai kaut kas ieradās un nesaņēma swag.
  Arī rūciens sajaukts ar neķītrību:
  - Tie ir arābi, kas nozīmē, ka viņiem, iespējams, ir "zaļie" un apreibināti.
  Šarlote nolēma atlaist AKM. Mašīnas galvenais trūkums ir salīdzinoši liela ložu izplatība, īpaši lielos attālumos. Tiesa, ja izmanto nevis kalibru 7,62, bet 5,45, tad precizitāte palielinās.
  Bandītu brutālās galvas ir vaļā. Šarlote atklāja uguni, un Marija, kā vienmēr, sāka lūgties. Tūlīt tika nogalināti četri bandīti. Viens no viņiem kliedza:
  -... izdets!
  Bandītiem ir raksturīga instinktīva reakcija. Nav skaidrs, no kurienes šauj, labāk piebremzēt un apgulties, bet vadītājs bez vilcināšanās paķēra FU-12 granātu, arī ar izplatību līdz divsimt metriem, bet ar urāna ieslēgumiem uz plāksnes un jaudīgākas sprāgstvielas.
  Un kur viņš to izraka, jo šie ir tikai dienestā ar krievu specvienībām. Gerda izšāva, viņas lode trāpīja tieši granātas centrā.
  Pūta šausmīgi, FU-12 nav F-1. Bandīti bija apmulsuši, un Jaguārs, zaudējis kontroli, pamazām samazināja ātrumu. Šoferis nāves mokās nospieda bremzes.
  Spēcīgais zīmola zvērs apstājās. Meitenes visos ātrumos pieskrēja viņai klāt. Kopā ar šoferi atradās vienpadsmit līķi. Viņi izskatījās šausmīgi piekauti.
  Šarlote sāka pārbaudīt somas. Viņu galvenokārt interesēja artefakti. Viņa tos rūpīgi nopētīja. Papildus "kulesh" ir visizplatītākais artefakts, kas spēj spīdēt tumsā un uzlādēt nelielu akumulatoru.
  Turklāt šis akmens savas īpašības zaudēja tikai gadu pēc zonas atstāšanas. Starp citām vērtībām bija pāris "griezēji", kas spēj izgriezt leģēto tēraudu.
  Tie ir jāpārklāj ar vilnu, pretējā gadījumā automašīnas metāls sadegs. Šeit bija rozā akmens "Mīlestība", kas ievērojami palielina vīriešu potenci, un ļoti vērtīgs "Vairogs" zonā, kas neitralizē parastā starojuma ietekmi.
  - Vai bandīti to visu nesavāca? Gerda jautāja sev.
  Šarlote atbildēja:
  - Nē, visticamāk, viņi to paņēma no farteriem.
  Blondīne naivi jautāja:
  - Un ko viņi ar viņiem darīja?
  Sarkanmate kliedza:
  - Nogalināts! Kas vēl! Un labi, ja pirms tam neiztika bez spīdzināšanas. Dažiem farteriem ir slēptuves, kas gaida swag cenu celšanos.
  Turklāt, galu galā, zinātnieki nesēž dīkā. Viņi meklē veidus, kā uzlabot artefaktu īpašības un īpaši pagarināt to glabāšanas laiku ārpus zonas.
  - ES zinu! Gerdas acis piepildījās asarām. "Bet ar mani kaut kas notika. Es pats kļuvu par slepkavu, no mana šāviena gāja bojā septiņi cilvēki.
  Es nekad sev to nepiedošu. Manā dvēselē pārtrūka stīga.
  Šarlote pasmaidīja.
  - Nu kāpēc tu esi tik stulbs.
  Blondīne čīkstēja:
  - Baznīca pret vardarbību.
  Visu zinošā rudmate atcirta:
  - Vai tas ir? Ļaundara nogalināšana nav grēks. Sestā baušļa baušļa burtiskais tulkojums no ebreju valodas Tev nebūs nogalināt: skan: nedari ļaunu slepkavību!
  Tas ir, nav labi nogalināt tikai labus cilvēkus, un ļaunais ir jāsoda.
  Gerda kautrīgi atzīmēja:
  Bet pats Jēzus tam nesekoja.
  Šarlote atbildēja:
  - Nē! Iemiesotais Dievs nebija pacifists. Vecajā Derībā Kristu salīdzināja ar ķēniņu Dāvidu, un viņš bija lielisks karotājs.
  Pats Jēzus saka - Es nenesu zemei mieru, bet zobenu. Slikts avots ir lecheru asinis. Jā, turklāt pirms sava miesas iemiesojuma, būdams Jehovas seja, Jēzus pieņēma nāvessodu, pavēlēja iznīcināt visus Amialikānus, sadedzināja Sodomu un Gomoru.
  Tas ir, taisnīgums prasa sodu par ļaunumu. Kas ir vietējie bandīti? Nelieši no neliešiem, bēgļi no ieslodzījuma vietām, maniaki, kas ir starptautiskajā meklēšanā, vienkārši teroristi, kurus mēs notveram.
  Respektīvi, tas ir ļauns, un laba labad tas ir jāiznīcina. Slikts avots ir izšķērdēju asinis, sacīja Jēzus.
  Asaras Gerdas acīs nožuva. Viņa pārsteigta jautāja:
  - Kā jūs tik labi zināt Svētos Rakstus?
  Šarlote godīgi atbildēja:
  - Nu kā dzīvot formāli pareizticīgā valstī un nezināt katehismu. Taču zināšanas ir jāpielieto saprātīgi, lai nepakļautos Jehovas liecinieku kavernonam pacifismam.
  Blondīne pamāja.
  - Es zinu šo sektu! Viņi neatzīst Kristu par Dievu. Taču runāt par ķeceriem man nav interesanti, ne tev.
  Sarkans piekrita.
  Vispirms salabosim mašīnu.
  Automašīna bija nedaudz bojāta, gar tās malām bija metāla plāksnes, un ložmetējs, kuram nebija laika izšaut, bija pielādēts ar svaigu lenti.
  - Es vispirms nogalināju ložmetēju. Šarlote lepojās.
  - Loģiski! Tagad mēģināsim sākt. - Atrodiet pareizos zābakus. Gerdai bija riebums pielaikot kurpes pēc smirdošām bandītu kājām.
  Viņa bija vienkārši nievājoša, tāpat kā Šarlote. Meitenes devās pie strauta un noskaloja zābakus. Tie bija nedaudz par lielu, bet pēc nelielas pārdomāšanas uzvilka kāju lupatas.
  Ne pārāk ērti, bet, izpildot lūgšanas, viņu piekariņi nepiesaistīs pārāk lielu uzmanību. Tagad meitenes, līķus nometušas grāvī, varēja braukt uz riteņiem.
  Tomēr šaujiet, piesaistiet citu radību uzmanību: žurku-trušu. Tā bija draudīga mutācija, parastu grauzēju un zaķu sajaukums. Tas, kā šīm sugām izdevās krustoties, ir noslēpums, taču izrādījās, ka tas ir ļoti draudīgs maisījums ar indīgiem zobiem.
  Žurku truši izskrēja uz ceļa. Viņu bija vismaz piecdesmit, lieli suņa lielumā. Viņi izcēla savus zobus kā adatas.
  Bieži lūza, bet pēc pāris dienām izauga jaunas. Pats ķermenis nobružāts, tikai pēcpuse un sulīga, gandrīz lapsai līdzīga aste. Ārpus zonas šādas kažokādas tika novērtētas.
  Īpaši dāmas. Bet paši dzīvnieki bija ļoti veikli un izturīgi, viņi nenicināja nāvējošos dzīvniekus. Turklāt viņi no žurkām mantoja noteiktu ātru asprātību.
  Piemēram, mirušais ķermenis var nebūt tik garšīgs, bet tas ir drošs, bet mirušo zonā...
  - Nu ko ar viņiem darīt! Gerda jautāja.
  Šarlote izlēmīgi atbildēja:
  - Nošausim un nogriezīsim astes! Būs ko pārdot.
  Blondīne šaubījās:
  Kāpēc mums vajadzīga nauda. FSB mums iedeva skaidru naudu, un bandītu kabatās tika atrasti trīsdesmit tūkstoši zaļo banku.
  Sarkanmate iesmējās.
  - Jā! Es pamanīju, ka teroristi un mafija dod priekšroku dolāram, nevis eiro, neskatoties uz valūtas kursa atšķirībām.
  Viltīgs dolārs pēc bandītu sirdīm
  Tie, kas grib iznīcināt Krieviju!
  Banknote ir zemiska, parazītu valūta
  Algotnis var nogalināt!
  
  Pievelk sev asinis un riebumu
  Ne velti nepatikšanas acu zaļā krāsa!
  Lai sirdī ir laipnība un godīgums
  Piepildīsim jūsu sapņus!
  . NODAĻA #3
  Lasīja Šarlote.
  - Kuru dzejoļi? - jautāja Gerda
  - Pats rakstīju! - Rudmatainā meitene atbildēja.
  Blondīne iesmējās.
  - Laba ideja. Un pats galvenais, tas ir īsts un patiess. Bet jums ir taisnība, papildu swag pārdošana ļaus mums izveidot izdevīgas paziņas starp pārdevējiem.
  Meitenes paņēma žurkas-trušus ar ieročiem un izšāva ar zalvi. Jums jāšauj tikai galvā, jo ķermenis ir viegli atjaunojams, pat lipīgas zaļas asinis gandrīz neizplūst.
  Šāviens iedūrās desmit briesmoņu galvaskausos. Viņi sabruka, citi sāka skriet.
  - Oho, un viņi uzreiz novērtēja mūsu kaujas spēku.
  - Tie nav pseidosuņi, kas kāpj pa priekšu. Tie taču jau tik daudz nošauti, arī astes nogriezuši tikai nedaudz sliktāk kā trušiem. Gerda pamanīja.
  - Visvairāk tiek vērtētas žurku lapsu astes. Viņi maksā trīs reizes vairāk nekā par sabaliem. - Burknuālā Šarlote.
  Blondīne pamāja.
  - Viņi saka, ka viņu kažoks var mainīt krāsu.
  Meitenes nošāva vēl desmit žurkas-trušus. Tad viņi nokāpa lejā. Ar pārliecinošām kustībām tika nogrieztas sulīgas astes.
  - Esi uzmanīgs ar zobiem, principā pretlīdzeklis viņu indei ir, bet par ampulu maksā tūkstoš astoņsimt dolāru. Šarlote brīdināja.
  Gerda atzīmēja:
  - Mani pamācīja ne sliktāk par tevi. Turklāt, ja zobi nolūst un paliek ķermenī, būs nopietns iekaisuma process.
  "Ļoti sāpīgi, lai gan mūsu ķermeņi ir spēcīgi un nav tik viegli inficējami. - piebilda blondīne.
  Meitenes jau devās uz mašīnu, kad parādījās pseidosuņi. Nav daudz, apmēram piecpadsmit. Arī acīmredzot piesaistīja šaušanu.
  - Vai ir žēl izšķērdēt viņiem lodi? Šarlote pamanīja.
  Gerda apstiprināja:
  - Lai gan tie nav indīgi, tie kož un var inficēties ar trakumsērgu. Apmētāsim viņus ar pistolēm, lai automātiskās patronas netiek pārsūtītas par velti.
  -Tikai tas pierunātājs, kurš garām, dabūs plaisu, pierē! Šarlote ieteica.
  Blondīne iesmējās.
  - Un tev ir daudz bērnības.
  Meitenes šāva no uzlabotā TT-100. Izmēri, atsitiens un kalibrs ir mazāki nekā tradicionālajam TT, un nāvējošs spēks un uguns ātrums ir lielāks, pateicoties īpašajam purna dizainam.
  Un piegādes divdesmit patronas uz vienu stobru. Nevis šaušana, bet jautrība. Neiztērējot nevienu lieku lodi, meitenes sasita pseidosuņu galvas.
  Tiesa, vēlāk dzirdēts, ka tuvojas cits bars.
  - Tu zini! Šarlote ieteica. Netērēsim viņiem munīciju.
  Gerda apstiprināja:
  - Mums, manuprāt, pietiek ar bandītu ieročiem. Jā, un TT-100, jūs varat iebāzt gandrīz jebkuru kasetni.
  Šarlote iesaucās:
  - Tomēr mums tas nav interesanti. Riskēsim ar saviem ēzeļiem un satiksim tos tikai ar nažiem.
  Blondīne čirkstīja, zobus atklājot:
  - Izklausās vilinoši, bet vai mums ir tiesības uz tukšu risku.
  Rudmate atbildēja:
  - Kad trenējāmies FSB skolā, mums nedraudēja nedz nāve, nedz nopietnas traumas. Un šeit ir laba iespēja pārbaudīt sevi.
  Gerda pasmaidīja:
  - Starp citu, košana dupšā ir iecienīts pseidosuņu paņēmiens. Par to ir aprakstīts pat pirmo stalkeru, kā viņi sākumā paši sevi dēvēja, atmiņās.
  Šarlote pamāja.
  - Farter izklausās skaistāk un zagļi! Tagad paņemsim nažus.
  Meitenes stāvēja atmuguriski, tur bija vismaz trīsdesmit pseidosuņi. Cīņa nebija viegla.
  Pēkšņi Šarlote iemeta savu dunci tuvākajam sunim, trāpot viņam tieši pa rīkli. Un tad viņa palika neapbruņota. Lēciens pret suņiem, spēcīgs sitiens pa suņa galvu.
  Šokētais dzīvnieks sabruka. Tad izrāviens, kā pirksts acī, sitiens pa žokli. Meitene sit kā ar āmuru, zobi drūp kā sausi zirņi.
  Gerda steidzas viņai pakaļ, meitenes dauzītās kājas izmet tēviņus. Suņi krīt, apgāžas. Sitiens ar dunci skar rīkles.
  - Pie spēcīga sitiena tev vajag dāvanu! Šarlote noteica.
  - Kas nepārspēs, tas pazudīs! Šarlote piebilda.
  Meiteņu ceļi šķīrās. Šarlote uzlēca augstu, izveidoja ratu, lidojot pāri galvām, lēcienā nogāza trīs suņus. Viņa pārcirta vienu pāri kaklam, nogriežot galvu.
  Gerda atkārtoja manevru, noguldot četrus un pabeidzot ar sitienu pa sirdi. Tiesa, suns varēja viņu nedaudz noskrāpēt.
  Blondīne čīkstēja:
  - Netīrā kuce.
  Red labots:
  - Man jāsaka, kuce.
  - Nav civilizēti tā saukt pat suni.
  Šarlote kliedza:
  - Bet traki.
  Suņi ļoti gribēja iekost meitenēm pa dupsi. Parasti farteriem un bandītiem ir bruņu jakas, un jūs nevarat tām vienkārši iekost. Un bikses būs plānākas.
  Gerda iedūra viņam acī, un Šarlote ar vienu roku iedūra pirkstos, bet ar otru izmantoja dunci.
  Blondīne čīkstēja:
  - Tas ir viss, ko tagad?
  Redhead atzīmēja:
  - Mēs metām nažus pa galvu, tāpēc varbūt labāk ir krūtīs.
  Meitenes atkārtoja manevru, stulbajiem pseidosuņiem pilnīgi trūka viltības un pašsaglabāšanās instinkta. Viņi gāja uz priekšu, steidzās, viņu lēcieni bija paredzami.
  Un visi ar nagiem iedeva Šarlotei mazu skrāpējumu.
  Red atzīmēja:
  - Nē, mūsu sagatavošanā ir nepilnības. Un pēkšņi tie būtu radījumi ar ļoti indīgiem nagiem.
  Blondīne čīkstēja:
  - Kā žurkām klājas?
  - Lai notiek tā! Starp citu, to adatas ir stiprākas par tēraudu. Ļoti pretīgi radījumi.
  - Vispār kaut kas no daudziem dažādiem atvasinājumiem no žurkām.
  Šarlote ejot nocirta vēl vienu galvu un salauza sunim muguru. Gerda nekādā ziņā nebija zemāka par viņu.
  Blondīne smaidot atzīmēja:
  - Viss tāpēc, ka starojums žurkas nenogalina, bet padara tās vēl stiprākas un dzīvotspējīgākas. Tā ir kā distopija. Iespējams, kodolkarš novedīs pie sava veida žurku civilizācijas rašanās.
  - Vai jūs domājat, ka žurkas varēs doties kosmosā. - Ja tie saplūst ar primātiem, tad nav izslēgts. - Viņi saka, ka tādi cilvēki zonā jau ir parādījušies.
  Gerda ar asu rāvienu salauza sunim kaklu. Šarlote pabeidza pēdējo radījumu.
  - Mums bija jālec.
  Blondīne čīkstēja:
  - Tas nav visi dīķi, ir arī sliktāki.
  Red atzīmēja:
  "Es zinu, bet cīņa ar monstriem nav mūsu kompetences joma.
  Meitenes, nolikušas trīs desmitus radījumu, uzmanīgi nogrieza sev astes. Tagad viņiem bija ko pārdot. Tad notika negaidītais, viens no nāvīgi ievainotajiem bandītiem sāka celties augšā.
  Šarlote iesmējās.
  - Re, redz, šķiet, ka viens no viņiem nebija pabeigts!
  Gerda smejoties teica:
  Vai varbūt tas pārvēršas par zombiju.
  Redhead atzīmēja:
  - Es par to dzirdēju, bet, lai kļūtu par zombiju, ir jāmirst no anomālijas.
  Blondīne čīkstēja:
  - Vai no ļoti grēcīga cilvēka rokas.
  Šarlote čīkstēja:
  - Nejoko tā!
  Bandīts piecēlās un metās skriet. Viņa ātrums nebija zemāks par pasaules sprinta čempionu.
  Šarlote čīkstēja:
  - Ak, ej viņam pēc.
  Gerda smejoties atzīmēja:
  - Varbūt viņam ir labas krosa spējas uz Jaguar.
  Rudmate izpļāpājās:
  -Paskatīsimies!
  Atdzīvinātais mirušais patiešām skrēja pa ceļu. Tāpēc viņam bija iespēja sekot ar automašīnu. Meitenes metās prom, īpaši nepaātrinot.
  Viņi domāja, kur bandīts bēg.
  Gerda atzīmēja:
  - Tā ir interesanta spēle, bet slazds ir iespējams?
  Šarlote čīkstēja:
  - Un mēs viņu redzēsim, uzticības labad es ierosinu nēsāt brīnumlēcas.
  Īpašas kontaktlēcas ir vēl viens no Krievijas zinātnes dārgajiem brīnumiem. Tie ļāva jums redzēt infrasarkanajā un ultravioletajā diapazonā, pilnīgā tumsā un zem ūdens.
  Turklāt tie ļāva palielināt gan parastu objektu attēlu, gan izmantot lēcas kā mikroskopu.
  Tiesa, izgudrojums joprojām ir nepilnīgs, jūs to nevarat izmantot ilgu laiku: tas izdeg.
  Meitenes tos uzvilka un gandrīz uzreiz bija pārsteigtas:
  - Viņš skrien, un ne tikai nesasilda, bet atdziest. Atšķirība starp to un vidi nav lielāka par pieciem grādiem. Gerda teica.
  Šarlote norūca.
  Jā, tas ir zombijs! Varbūt kāds artefakts viņu padarīja tik foršu.
  Skrējiens turpinājās, bandīts pagriezās uz sāniem, viņi bija spiesti kratīties. Izciļņi, bedres, izciļņi draudēja apgāzt mašīnu.
  - Vai viņš var sašķelt galvu? Šarlote ieteica.
  Marija gudri atzīmēja:
  - Paskatīsimies, vai viņš mūs vedīs uz savu migu.
  Sarkanmate asprātīgi norādīja:
  - Vai vēlaties cīnīties?
  Blondīne iesmējās.
  - Vai ne?
  Šarlote iesmējās.
  - Protams, bet tava sirds plīsīs no žēluma.
  Gerda loģiski atzīmēja:
  - Viņu migā varētu būt ķīlnieki! Vai tu to nezini?
  Red šaubījās:
  - Neticami! Nu, kāpēc viņiem vajadzīgi ķīlnieki?
  Blondīne loģiski piezīmēja:
  - Saņem izpirkuma maksu! Vai arī lieciet viņiem strādāt jūsu labā.
  Šarlote vilcinājās.
  - Nu, par ārzemnieku viņi vēl var kaut ko iedot, bet par krievi, lai kā paši šauj.
  Gerda diezgan patiesi atzīmēja:
  - Pārsteidzoši, ka ar tādu attieksmi pret zinātniekiem tikām tik labi nodrošināti.
  Sarkanmate ar skepsi atzīmēja:
  - Militārie pētījumi tiek pienācīgi finansēti, ASV pērk zinātniekus, un mēs no viņiem informāciju vienkārši norakstām. Šarlote iesmējās.
  - Precīzāk, mēs zog?
  - Mēs apkopojam informāciju, apstrādājam un izsniedzam paši! Kopumā visa šī slepenība kavē progresu. Nebūtu spiegu, mēs bijām daudz atpalikušāki, es domāju visu pasauli.
  Gerda nopūtās.
  - Un kad cilvēce kļūs par vienu veselu? -
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  Nezinu! Bet, lai paplašinātu telpu, jums ir jāapvieno centieni.
  Blondīne nopūtās:
  - Bet pagaidām notiek pretējais. Ja divdesmitā gadsimta sākumā bija tikai trīsdesmit septiņi štati, tad tagad ir divi simti četrdesmit. Kurp virzās mūsu pasaule, cilvēcei ir vajadzīgs lielisks līderis.
  - Un kur to atrast! Šarlote pamanīja. - Drīzāk pieaug haoss. - Bija feodāla sadrumstalotība, un tagad kapitālistiska. Bet agri vai vēlu tas beigsies.
  Es ticu, ka joprojām pastāvēs vispārēja laime un pasaule bez ļaunuma.
  Gerdo čīkstēja:
  - Kad nāks Kristus?
  Šarlote stingri teica:
  - Kad cilvēks fiziski un garīgi kļūst par dievu.
  Saruna tika pārtraukta, priekšā parādījās tornis. Uz tā sēdēja divi tipi ar automātu un smēķēja.
  - Slikts ieradums! - meitenes izšāva, novācot bandītus. "Jaguāra" bruņu piere izlauzās cauri žogam, un daiļavas ielauzās pagalmā. Tur divi desmiti bandītu dzēra dzērienus un ēda kebabus.
  Ložmetējs izšāva, smagi spļaujot svinu. Prasmīgās rokās PKU ir pārāk briesmīgs ierocis, kas divās sekundēs pārvērta ķermeņus par līķiem, izsitot asiņu strūklakas.
  Tad lodes iedūrās verandā, izlaužoties cauri koka sienām. Stikls saplīsa, no baļķiem lidoja šķembas. Viss tika drupināts pēc kārtas, dēļi tika saspiesti, asiņainas skaidas krita.
  Reti kad kautiņš tik ļoti atgādina kautuvi. Bet kurš gan var pretoties, ja minūtē izplūst seši tūkstoši ložu.
  Par sekundi, apmēram simts, sprādzienbīstams kalibrs 14,7, par pieciem piecsimt. Bija vajadzīgas piecas sekundes, lai nogalinātu divdesmit piecus bandītus, kas mielojās pagalmā, jo laiks bija sauss, un vēl piecpadsmit verandā.
  Gerdai pat nebija laika izlasīt mūsu Tēvu, kad tas viss bija beidzies.
  - Cīņa bija īsa! "Lai gan pašā ēkā rāpo vēl divi.
  Meitenes atdeva uguni, un diezgan precīzi trīs lodes trāpīja Šarlotei ložu necaurlaidīgajā vestē, bet granātmetēja šāviens pielika punktu apšaudei.
  - Oho, es rāvu vaļā, manas domas izklaidēja dziļas neatbilstības, tu cīnies un vienlaikus lūdzies.
  - Katrs grēks ir jāizpērk! Gerda teica.
  Šarlote loģiski noteica:
  - Ir svētie, kas patronē karotājus. Piemēram, Džordžs Uzvarošais, Erceņģelis Mihaēls un daudzi citi!
  Blondīne smejoties atzīmēja:
  - Taisnība! Bet tas joprojām ir pretīgi! Tagad pārbaudīsim māju.
  Sarkanmate iesmējās.
  - Un mēs nenogalinājām vēl vienu draugu.
  Zombiju bandīts uzlēca virsū izlūkai Juliānai, bet ar zābaku trāpīja Ādama ābolā. Viņš aizlidoja un meitenes iemeta viņā Kalašu. Tomēr zombijs neapstājās uzreiz.
  Kādu laiku viņš ņurdēja un rēja, savukārt no PKU viņš pilnībā nesabruka.
  - Pilnīgs dops tev! Nu dzīva būtne! Gerda bija pārsteigta. - Tūlīt var redzēt velna ražojumu.
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  - Es dzirdēju, ka zombiji var radīt jebkuru dzīvu cilvēku. Tas, ko mēs redzam, ir vēl viens zonas skūpsts.
  Blondīne bija skeptiska.
  - Zini, mūsu rīcībā nav nekā varonīga. Ar ložmetēja palīdzību nopļāvām ienaidniekus, bet nevienu labāku nepadarījām.
  Sarkanmate iesmējās.
  - Jūs esat ideāliste Gerda. Jūs vēlaties salabot visu pasauli, pat nezinot, kurā virzienā.
  Blondīne komentēja:
  - Es domāju, ka vispirms ir jāievēro Dzimtenes intereses.
  Šarlote priecīgi teica:
  - Nogalinot piecdesmit bandītus, mēs jau esam snieguši valstij pienācīgu pakalpojumu. Cietumi jau tā ir pārpildīti un nāve, iespējams, ir humānāka.
  Gerda asprātīgi piebilda:
  - Kā teikt, dzīvie vienmēr var nožēlot grēkus, īpaši tie, kuriem piespriests mūža ieslodzījums. Patiešām, īpašā cietumā ir daudz mazāk kārdinājumu un pamudinājumu grēkot.
  Sarkanmate mainīja tēmu.
  - Izpētīsim telpas, varbūt paveiksies ķīlniekiem, un pie reizes apskatīsim trofejas.
  Meitenes pārmeklēja mirušo bandītu kabatas. Bija iespējams izvilkt pienācīgas summas skaidrā naudā, dolāros un eiro.
  Kā arī vairāki artefakti, tostarp vērtīgais tirkīzs, kas var palielināt metāla izturību.
  Tiesa, to īpašnieks, diezgan liels bumbulis, spriežot pēc lielā banknošu skaita, nelīdzēja. Lode pārrāva vaļā neaizsegto vēderu un izlauzās cauri krūtīm.
  Maigi baidīdamies no mīnām un strijām, meitenes apskatīja māju. Kā izrādījās, viņu bailes nebija nepamatotas. Trīs mīnas un divas granātas bija jāatbrīvo.
  Taču acīmredzot baidoties, ka slāņus neuzspridzinātu no piedzērušām acīm, mīnētās durvis apzīmētas ar krustiņu.
  - Kāds idiotisks lamatas! Gerda bija pārsteigta.
  Šarlote čīkstēja:
  "Vai viņi vienmēr tā necīnās?"
  Blondīne teica:
  - Es domāju, ka šīs mīnas ir bīstamākas pašiem bandītiem. Paskaties, un šeit notika sprādzieni, viss tika sabojāts.
  Sienas patiešām ir sagrieztas ar lauskas, redzamas izšļakstītas asinis. Tīrīja šeit redzeslokā ne bieži.
  - Netīri, šie gangsteri, tik daudz bundžu un pudeļu sakrājas, vajag grābt. Šarlote bakstīja glāzi ar kāju.
  Gerda skarbi atbildēja:
  - Viņiem ir tādi morāles principi. Mēs meklēsim kešatmiņu, kešatmiņas un zindan.
  Meitenes izdemolēja māju, skenējot grīdas dēļus, un tad devās lejā uz pagrabu. Kā jau gaidīts, pirmā kešatmiņa ar artefaktiem, naudu un nozagtām vērtībām izrādījās zem marmora plāksnes īpašā padziļinājumā.
  Tur bija arī vesela kolekcija zelta zobu, auskaru, iespējams, noplēstu kopā ar ausīm, gredzeniem un citām rotām.
  Bija arī akmeņi, tostarp tādi, kuru vārdus meitenes nezināja, un to īpašības bija noslēpumainas.
  Šarlote noberzēja vienu no tām, tā aizdegās un sāka dedzināt rokas.
  - Oho, šķiet, ka tas ir "Bils", viņi saka, spēj sabojāt jebkuru datoru diezgan lielā attālumā. Turklāt tas atspējo videokameras.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Vērtīgs artefakts?
  Sarkanmatainais, kas pūcās, draudīgi atbildēja:
  - Daudz vērtīgāks tikai ārpus spēka zonas zaudē divās vai trīs nedēļās. Turklāt ietekmes efektivitāte uzreiz samazinās, ir vērts atstāt šo inficēto zonu Dievs zina, kam.
  Blondīne sarauca pieri.
  - Un kur ir "Bruņu" akmens? Viņi saka, ka viņš iedod lodēm atloku.
  Šarlote agresīvi norādīja:
  Jā, tas ir slavens artefakts. Izliek ne tikai ložu, bet arī granātu lauskas trajektoriju. Tas ir īpaši spēcīgs, ja apvienojat vairākus akmeņus.
  To bieži apraksta memuāros, un ārpus zonas tas ir derīgs divus līdz trīs mēnešus.
  Gerda šaubījās:
  - Uz līdera kaut kas nav redzams!
  Sarkanmate smaidot atzīmēja:
  - Tie noteikti ir pārdoti! Algotnim šis akmens ir vērtīgs, iespējams, to vilina cena.
  Gerda smejoties teica:
  - Vai arī viņi to neatrada, jums ir nepieciešams fartāks! "Kulesh" ir daudz, pārdot šo oļu nav tik vienkārši.
  Šarlote pacēla ausis.
  - Dzirdu, ka kāds pagrabā murmina, te vēl ir ieslodzītie.
  Blondīne apstiprināja:
  - Jā, arī es, šķiet, tā ir arābu runa.
  Sarkanmatainais karotājs piezīmēja:
  - Atcerieties, ko mums mācīja, īpaši plastiskā kustībā. Arābiem raksturīgi asi žesti, vīriešiem vispār jābūt rupjākiem.
  Gerda pamāja.
  - Es protu atdarināt arābus. Nākotnē starp Krieviju un islāma pasauli var būt kari.
  - It īpaši, ja amerikāņi tiek padzīti no Persijas līča un Afganistānas. Mēs iejūgām jeņķus ratos, liekot viņiem segt mūsu robežas! Šarlote iesmējās.
  Blondīne uztraucās.
  - Bet Melnajam sultānam, šķiet, ir ļaunums pret Krieviju. Turklāt ASV teritorija ir tālu no islāma pasaules, un mūsējā ir netālu. Pirmkārt, paplašināšanās notiks Krievijas teritorijā. Gerda pamāja. -
  Šāda veida lietas ir satraucošas.
  Šarlote atzīmēja:
  - Kamēr sliktie amerikāņi gaudos ar arābiem, mums būs laiks izveidot tik spēcīgu un tehnoloģiski attīstītu armiju, ka karš ar dienvidu ordām nebūs briesmīgs.
  Galvenais ir uzvarēt dažus gadus. - rudmatainais karotājs čukstus pabeidza.
  Meitenes devās uz "zindan", koridors veda uz sānu, kur aiz ķieģeļu mūra tika novietotas bruņu durvis.
  Tā kā zemūdene bija droši uzstādīta un aizvērta ar kodu.
  - Pamēģināsim! Gerda teica.
  Izmantojot miniatūru meitenes stetoskopa līdzību, viņi klausījās seifā. Neliela skaņu atšķirība ļāva aprēķināt kodu un atvērt biezās durvis.
  - Un ja vadītājs aizmirst? - Un viņš to pierakstīja! Šarlote izņēma papīra lapu.
  Gerda bija aizvainota:
  - Un kāpēc tu klusēji?
  Sarkanmate drosmīgi atbildēja:
  - Es gribēju pārbaudīt tavas kramplauža spējas.
  - Meitenes katram gadījumam runāja arābiski. Viņi pat zināja konkrēto austrumu žargonu.
  Gerda pabeidza runāt un atmeta seju:
  - Nu? Tagad es atceros, kur ir veiksmes akmens?
  Viktors atbildēja ar nopūtu:
  -Šis es... nu saka, ka viņš nometīs vienu no melnā sultāna algotņiem. Un ja tas ir kaut kur netālu purvos. Bet atrast...
  Šarlote skarbi atbildēja:
  - Mums nav nekāda pamata klīst pa purviem! Tu mums esi nederīgs, tāpēc...
  Viktors no bailēm sarāvās.
  Gerda ar kailajiem pirkstiem satvēra vīrieti aiz auss un pakratīja.
  Tajā brīdī pa megafonu atskanēja mežonīga rūkoņa:
  - Atmetiet prostitūcijas! Jūs esat ieskauj!
  Šarlote iesmējās.
  - Nu, lūk, mūsu labvēļi darbībā!
  Gerda pamāja Viktoram:
  - Vai tu nāksi mums līdzi! Ja nenogalina izrāviena laikā!
  Meitenes uzlika akmeņus. Un Šarlote apmeta Viktoram pavadu ap kaklu. Dzirdēju troksni, virs jumta acīmredzami lidinājās helikopters.
  Gerda smejoties teica:
  - Nav nekā vieglāk kā notriekt helikopterus!
  Šarlote paņēma zirņus kailajos pirkstos un pamāja.
  - Viņa tagad te nebūs!
  Liela kalibra sprādziens ietriecās logā. Stikls nokrita. Rudmatainā meitene ar kailu, iedegušo kāju meta zirni.
  Ārā notika sprādziens. Un lielais helikoptera karkass sabruka bez ceremonijas.
  Arī Gerda ar basu kāju meta zirni un dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un no apkārtējās vides metās ārā divas skaistas meitenes: rudmate un blondīne. Viņi vilka Viktoru pa virvi. Viņš bija spiests skriet viņiem pēc visa spēka.
  Gerda aala pārsprāga no ložmetēja. Vairāki no bandītiem sabruka ar rūkoņu.
  Šarlote dauzīja ar lāzeru. Un viņa iesaucās:
  - Mēs ienaidniekus pamatīgi nocirtīsim!
  Gerda ar plikiem kāju pirkstiem meta zirni ar sprāgstvielām. Masīvais tanks, kas maskēšanās nolūkos bija pārklāts ar zariem, ar rūkoņu apgāzās.
  Veltņi viņam tika saplēsti, un tie lidoja pa lauku, griežoties un lēkādami. Viens no viņiem iesita bandītam pa galvu, saspiežot galvaskausu. Nelieši mēģināja nejauši
  uguns. Bet karotāji bija neievainojami. Atbildot uz to, viņi šāva ar ložmetējiem un lāzeriem. Viktors smagi elsoja pēc viņiem.
  Likās, ka cilpa, kas viņu aizsedza, grasījās viņu nosmacēt.
  Gerda iesmējās un atzīmēja:
  - Drīz ienaidnieks saslims!
  Šarlote atzīmēja:
  Viņam šobrīd nav jautri! Vai varbūt tu lūgsi Gerdu?
  Blondīne iesmējās un atzīmēja:
  - Es biju vīlies Dievā un ticu tikai spēkam!
  Meitenes turpināja šaut un mest zirņus ar nāvējošām sprāgstvielām.
  Šeit ir vēl viena tvertne no spēcīgas spraugas, kas apgāzās un piecēlās kāpuru augšpusē. Tas bija patiešām iespaidīgi. gerdla pakustināja tumšādaino gangsteru zodā un
  viņš iekļuva žoklī, lidoja otrādi. Un nošāva vēl trīs uzbrucēju tipus.
  Šarlote agresīvi dziedāja:
  - Melnais krauklis nāves priekšā,
  Upuris gaida pusnaktī...
  Gerda, šaudama uz bandītiem, pacēla:
  - Mēs būsim foršākie no visiem, mēs ticam
  Tiekamies pie kapa!
  Tie ir kaujas karotāji. Banda, kas nolēma viņus ielenkt, acīmredzami nebija aprēķinājusi viņu spēkus. Trīs jaudīgi Dragon klases ložmetēji sargāja līdera migas pieejas.
  Bet meitenes kopā ar Viktoru pēkšņi pazuda un pēc tam parādījās aiz spēcīga un nāvējoša ieroča. Šeit Gerda izrāvās līdz līderei. Viņa satvēra viņu ar kailajiem kāju pirkstiem
  aiz deguna un asi raustīšanās uzmeta to viņai pāri. Viņš lidoja un trāpīja saviem ložmetējiem. Svina strūklas viņu caururba kā aunu ar svirām.
  Šarlote dziedāja:
  -Viens divi trīs! Salauz bandītu!
  Un viņa pati paķers ložmetēju un ļaus viņiem sasmalcināt ienaidniekus. Gerda pakāpās uz priekšu. Bandīta ložmetējs negaidīti parādījās pie lādes un Viktora.
  Vīrietis satvēra sprūdu. Un kā tas sit ... Svina lietus lija. Kāds vardarbīgs spēks paņēma bandītus un saspieda tos lidojumā. Viktors jau
  bija jānogalina. Bet tik daudz uzreiz. Viņš sajuta sevī kaujas transu. Un kulsim pretiniekus, kas spieto kā tarakāni. Un tas bija redzams
  kā lielakalibra lodes urbjas cauri ķermeņiem un izšļakstās asins strūklakas.
  Gerda paskatījās uz Viktoru un čīkstēja:
  - Terminators!
  Šarlote, skribelēdama uz bandītiem, dziedāja:
  - Dzimtenes himna mums dzied mūsu sirdīs,
  Mēs esam drosmīgākās meitenes...
  Saspiediet spēcīgāku bruņinieka ložmetēju,
  Jo meitenes gaida foršās lietas!
  Mēģināju uzsist meitenēm Ambrams tanku, diezgan šiks auto bandai. Un viņš laistīja telpu no sešiem ložmetējiem, kas uzstādīti uz jumta.
  Gerda ar savu kailo, noslīpēto kāju iemeta vēl vienu katlu. Viņa ielidoja tanka kāpurķēdē. Sekoja sprādziens... Vispirms mašīna uz sāniem, un tad Šarlote
  iemetu vēl vienu zirni. Mastodons ripoja, un tā ložmetēji trāpīja bandītiem. Un viņi sāka tos pļaut pa desmitiem. Var redzēt, ka tas atstāja iespaidu uz izdzīvojušajiem kaujiniekiem.
  Un viņi sāka izklīst ar gļēviem saucieniem un netīriem paklājiņiem!
  Devonki viņus dauzīja pēc tam.
  Šarlote pat dziedāja:
  Jūs viņus nesaudzējat
  Nogalini visus neliešus...
  Kā sasmalcināt blaktis -
  Sitās kā tarakāni!
  Gerda, šaudīdama pēc viņa, dziedāja:
  - Nav žēlastības, nav žēlastības, nav žēlastības ienaidniekam!
  Meitenes no elles, meitenes no elles, es notriekšu visas kazas!
  Viktors arī šāva no inerces, bija ļoti trāpīgs.
  Šarlote atzīmēja:
  - Oho! Un tas nav tik vienkārši, kā šķiet!
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tas nemaz nav viegli! Vai mēs nevaram viņu nogalināt?
  Šarlote atzīmēja:
  - Laiks cieš!
  Un meitenes paņēma Viktoru un vilka viņu līdzi. Vīrietis nometa ložmetēju un tik tikko paspēja tam pieskarties ar kājām. Meitenes kustībā turpināja šaut no ložmetēja "Pūķis".
  Viņi centās izbeigt visus bandītus un neļaut nevienam aizbēgt. Skaisti karotāji un nežēlīgi. Viņu spiediens ir vienkārši traks.
  Viktors vairs nespēja viņiem sekot līdzi un nokrita. Viņam ap kaklu bija piesieta cilpa. Kā tas sāpēja. Un Gerda un Šarlote kopā ar kailajiem kāju pirkstiem palaida šķembas
  stikls trāpot plūstošajam kaujam pakausī un pakausī.
  Gerda un Šarlote kopā dziedāja:
  - Mīlestība un nāve, labais un ļaunais,
  Kas ir svēts, kas grēcīgs, mums ir lemts saprast!
  Un tad pār viņiem lidinājās cits helikopters. Caur autiņu acu miglu Viktors neskaidri redzēja, kā Šarlote pagrieza ložmetēja straumi uz augšu, un Gerda trāpīja viņai pliko papēdi.
  kaujiniekam vēderā, no kura no mutes izplūda asinis. Helikopters eksplodēja... Un lauskas izkaisījās pa debesīm. Un Gerda nobiedēja no vaiga koši asiņu strēmeli.
  Viktors pēkšņi pārstāja to visu redzēt. Pārāk daudz cilpas saspieda viņa kaklu. Viņa acu priekšā vīzijas no bērnības, tik tālas un
  laimīgs. Kā arī daudz dažādu izpildījuma veidu. Šeit ir skola. Un viņš cīnās ar kādu. Viņš saņem divnieku. Un atskan pēdējais zvans. Un kāds smejas.
  Un tad viss pēkšņi apstājās, un uz brīdi gaisma nodzisa.
  . NODAĻA #4
  Viktors pamodās. Kakls bija ļoti iekaisis, berzēja ar virvi. Kopumā viņš jutās slikti. Kauli lūza. Un es gribēju ēst un dzert.
  Viņš gulēja uz kaut kā mīksta. Šarlotes rupjā balss sekoja:
  - Nu, vārgs atjēdzies?
  Viktors nošņāca:
  Tu mani gandrīz nosmacēji...
  Sarkanmatainā viksa iesmējās:
  - Gandrīz neskaitās!
  Maigākā un sirsnīgākā tonī Gerda teica:
  Vīrietis ir pamodies! Varbūt pabaro viņu!
  Sarkanmatainā viksa dusmīgi iesaucās:
  - Iedod viņam trofejas konservus! ļaujiet viņiem izbaudīt!
  Blondīne atvēra lāča gaļas burku ar zirņiem un atbildēja:
  - Jūs varat mēģināt... un iedzert pienu!
  Viņa ieslidināja pudeli, un Viktoram kaklā izlija silta strūkla. Viņam kļuva daudz vieglāk.
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Tu ļoti labi nošāvi. Varbūt viņš bija specvienībā!
  Viktors pamāja ar galvu.
  - Nē! Vienkārši, kad es ļoti uztraucos, man brīnumainā kārtā viss sāk izdoties!
  Šarlote smaidot apstiprināja:
  - vērtīga prasme! Bet tu skrien pārāk lēni!
  Viktors paraustīja plecus.
  - Es esmu vienkāršs cilvēks, un tu esi super!
  Sarkanmate iesmējās un atbildēja:
  - Jā, vienkārši! Bet mēs varam padarīt jūs labāku. Brūvēsim dziru, kas atjaunos ķermeni un varēsi skriet daudz ātrāk un uzkrāt spēkus!
  Viktors bija pārsteigts:
  - Vai vari to izdarīt?
  Gerda apstiprināja:
  - Mēs esam zonā! Un tad ir mutanti augi, kas kombinācijā ar artefaktiem un īpašu kombināciju spēj atjaunot ķermeni un padarīt to stiprāku un ātrāku.
  Viktors nosvilpa.
  - Kolosāli! Kāpēc tu to nedari visiem?
  Šarlote smaidot atbildēja:
  - Cilvēki? Tie būtībā ir liellopi, lai kaut ko darītu viņu labā!
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu.
  Un mēs neesam īsti cilvēki!
  Viktors ziņkārīgi jautāja:
  -Kas tu esi?
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  -dziru uz ilgu laiku sagatavot Gerd! Pastāstiet viņam mūsu stāstu no paša sākuma!
  Gerda paraustīja plecus.
  - No paša sākuma?
  Red apstiprināja:
  - Nu jau no uzdevuma sākuma! Un tad tu sāki viņam stāstīt ne gluži!
  Gerda pamāja.
  - Jā, es nedaudz nerēķināju. Nu, klausies, cilvēks, kurš nav tik tukšs!
  Ieslodzītais pamāja.
  - Tu vari mani saukt par Vitju!
  Blondīne terminators pamāja.
  - Nu, klausies mani Vitja!
  Un noauda viņas interesantāko stāstu.
  Kautrīgā ziemas saule nedaudz apzeltīja lekno sniegu, dāvājot īsus gaismas mirkļus, kas tik reti tālajos ziemeļos.
  Valdīja bargs piecdesmit piecu grādu sals, kad iesma, sasniegusi zemi, pārvēršas ledū.
  Vēl jo negaidītāk ir redzēt, kā gandrīz kaila iedegusi meitene bikini kā ziemeļbriedis ātri skrien pa sniega kupenām.
  Viņas kailās, apsārtušās pēdas ļoti ātri ņirb, neatstājot gandrīz nekādas pēdas, un zeltaini mati izskatās kā spoža liesma.
  Nevainojama, varbūt pārāk muskuļota figūra ar ideālām proporcijām, īsta dieviete, spēka un erotikas iemiesojums.
  Rupji muskuļi viļņojas kā viļņi. Ja paskatās uzmanīgi, uz viņas ķermeņa var redzēt sīkus sensorus.
  Apmetusi apli un lēcienā izdarījusi vairākus sitienus pa priedēm, no kā tās nodrebēja, nogāztā miza nokrita, meitene atgriežas pie visurgājēja, milzīga kā KAMAZ, nokrāsota ar baltu krāsu.
  No sānu durvīm izliecas vīrietis ķiverē. Viņa gudrā un inteliģentā seja atplaukst smaidā:
  Lieliski, Gerda. Jūsu ķermenis lieliski iztur aukstumu, un jūsu ātrums ir pārsteidzošs: jūs varat viegli pārspēt visus pasaules rekordus skriešanā!
  - Ne tikai skriešanā, bet arī peldēšanā un pat stienī! - meitene atbildēja.
  - Lai slavēts Visvarenais, ka viņš mani apveltīja ar tādu dāvanu. - Dabavil blondīne smīdina baso kāju.
  Sekoja iepriecinoša atbilde:
  - Nav īsti, pie jums strādāja ģenētiķi un izmantoja invazīvas tehnoloģijas, tostarp īpašu apmācību.
  Gerda ar entuziasmu sacīja:
  - Zinu programmu "Perfektība" ar mērķi radīt nākotnes cilvēku! Viņas dēļ es zaudēju bērnību!
  - Bet tagad jūs varat kalpot Lielajai Krievijai daudz efektīvāk!
  Meitene paklanījās un veica trīskāršu salto, uzkodas salnā gaisā un patosā teica:
  - Dzimtene ir visdārgākā, kas cilvēkam ir, bez tās dzīvei nav jēgas! Cilvēks bez dzimtenes ir kā miesa, bez dvēseles!
  Virsnieks pamāja ar galvu.
  - Labi vārdi Gerd! Ceru, ka tev būs iespēja kalpot valstij!
  Viņu vārdus pārtrauca liela helikoptera parādīšanās debesīs. Tas bija jaunākais modelis ar salokāmiem propelleriem un reaktīvajiem dzinējiem.
  Tas ļāva apvienot visas ātrgaitas cīnītāja un melnās haizivs pozitīvās īpašības.
  Mašīnu sauca par "Vepr" - 2, pasaulē pirmo helikopteru ar virsskaņas ātrumu.
  Spinneris lidoja, divi propelleri griezās, nolaižot automašīnas uz gumijotiem piesūcekņiem. Helikopters bija racionalizēts: atgādināja vali.
  No tā izlēca vairāki desantnieki, viņi sastājās puslokā. Tad pieklājīgi iznāca ierēdnis ar FSB ģenerālleitnanta epoletēm. Viņš pamāja meitenei.
  Pienācis tuvāk, viņš teica:
  Mums nav laika plātīties! Tātad tieši pie lietas. Vai esat dzirdējuši par bezprecedenta teroraktu Maskavā?
  Puskailā Gerda atbildēja:
  - Jā! Tas ir šausmīgi!
  Ģenerālis apdullinoši rūca:
  - Prezidents ir sašutis, mēs pat baidāmies par viņa veselību. Pasludinātas desmit dienu sēras. Sasodītais terorists "Melnais sultāns" ir izaicinājis lielu valsti!
  Nekad agrāk nav gadījies, ka valdība pilnībā iet bojā, un šim necilvēkam pat pietika nekaunības izvirzīt ultimātu.
  Gerda pamāja.
  - Viņš deva piecpadsmit dienas!
  Ģenerālis apstiprināja:
  - Tieši tā, un ir pagājušas astoņpadsmit stundas. Tāpēc mums jāsteidzas.
  Blondīne ar bažām jautāja:
  - Un kā ar pasākumiem prezidenta aizsardzības stiprināšanai?!
  Ģenerālis atbildēja ar nopūtu:
  - Adoptēts bezprecedenta, bet, ja pretinieks izmantos velnišķīgos, zonas artefaktus, tad viņu apturēt būs pārāk grūti.
  Vai premjers - tiešām izcils cilvēks slikti apsargāts. Teroristi, īpaši čečeni, viņu medīja jau ilgu laiku, bet nevarēja pat pietuvoties.
  Tagad visa valsts ir apdraudēta, nesalauzta un neiebiedēta: jau ir iecelts premjerministra pienākumu izpildītājs, tiek veidots jauns kabinets.
  - Tik izcilu cilvēku premjera amatā nav neviena, kas aizstātu. Gerda pamanīja.
  - Viņam bija augstākais reitings visā Krievijas vēsturē, tauta nevienu tik ļoti nemīlēja.
  Ģenerālis sarauca pieri.
  - Un ko tu izdarīji?
  Meitene ar skumju smaidu atbildēja:
  - Lūdzos par viņa dvēseli! Ceru, ka baznīca ierindos svēto cilvēku, kurš izglāba Krieviju?
  Ģenerālis pamāja ar galvu.
  - Es esmu ateists! Un man galvenais ir to saglabāt, lai gan premjers ir daudz vairāk kanonizācijas cienīgs nekā Nikolajs II. Tagad par biznesu!
  Jūs aizvedīs uz Maskavu, un no turienes viņi tiks pārvietoti uz brīnumu zonu.
  Atklāti sakot, jums ir jāienirt pazemes līdzībā, bet Melnais sultāns ir jāiznīcina.
  Tomēr, ja jūs notverat viņu dzīvu, jūs saņemsiet papildu piecdesmit miljonus eiro.
  Gerda nosvilpās.
  - Oho! Kāda ir kopējā summa?
  Ģenerālis norūca:
  - Divsimt miljoni eiro mirušajiem un divsimt piecdesmit dzīvajiem!
  Blondīne smaidot iesaucās:
  - Iespaidīgi! Lai gan es personīgi bez maksas tiku galā ar "Melno sultānu", tikai lai atriebtos Svjatoslavam Vladimirovičam!
  Ģenerālis enerģiski piemiedza aci.
  - Labi! Tev būs partneris! Arī uzlabots tāda cilvēka modelis kā tu!
  Gerda smaidot teica:
  Es domāju, ka es neesmu vienīgais. Bet es gribētu būt pārī ar vīrieti.
  Ģenerālis atbildēja ar nopūtu:
  - Nav tādu vīriešu kā tu! Visi zēni nomira, mums par lielu nožēlu. Zinātne joprojām ir tik nepilnīga.
  Šeit jūs, piemēram, ejat gar bezdibeņa malu, mēs pat nezinām, cik ilgi šādi cilvēki dzīvo. Varbūt tu nenovecosi, vai varbūt pēc gada nomirsi.
  Gerda pārliecinoši paziņoja:
  - Tas mani pārāk nebiedē. Galu galā es esmu tāds pats cilvēks kā visi citi cilvēki, kas nozīmē, ka man ir nemirstīga dvēsele.
  - Reliģija ir vājo mierinājums - jebkuras nelaimes šķiet nenozīmīgas, ja tās ir pārejošas! Ģenerālis atzīmēja.
  - Un tev, meitiņ, jābūt stiprai, tomēr, atstāsim sarunas, nav ne minūti, ko zaudēt.
  Piecu sekunžu laikā meitene uzvilka kamuflāžu un ielēca helikopterā.
  Automašīna viegli pagriezās, parādot izcilu manevrēšanas spēju, un pēc tam strauji pacēlās uz augšu.
  Kopumā ideja aprīkot helikopterus ar reaktīvo dzinēju radās jau piecdesmitajos gados, taču to nevarēja realizēt.
  Tagad auto acumirklī pārsniedza skaņas ātrumu, bija gandrīz tikpat labs kā pat Migu-35.
  Ģenerālis lepojās:
  - Mūsu elektronika ir pašmāju, kopumā mums ir lieliska attīstība, tikai ar ieviešanu dažkārt rodas problēmas.
  "Ja tehnika ir sargeņģelis, tad cīņas gars ir kara dievs!" Gerda pamanīja.
  Ģenerālis ar nožēlu savā balsī atbildēja:
  - Diemžēl lielākajai daļai iesaucamo ir slikta veselība un man šķiet, ka tam būtu jāpievērš lielāka uzmanība.
  Un tad pievienoja:
  - Mums ir daudz jāmaina cilvēka dabā, un pie tā mēs arī strādājam. Jūs ticat, ka Dievs radīja cilvēku pēc sava tēla un līdzības.
  Gerda čīkstēja:
  - Tā māca Bībele!
  Ģenerālis diezgan loģiski jautāja:
  "Bet vai tiešām Visvarenais Dievs nav tik vājš un trausls kā cilvēks?"
  Blondīne skarbi izteica:
  - Tās ir grēka sekas!
  Ģenerālis nepiekrita.
  - Titāns nerūsē un Dieva tēls nenotīdz! Ja vien, protams, cilvēks tiešām nav tēls.
  Gerda stingri teica:
  - Zini, vieglāk ar ēdamkaroti izgrebt okeānu, nekā strīdēties ar ateistu! Tāpēc es nevēlos par to runāt!
  Ģenerālis noplātīja rokas.
  - Un ko citu darīt, mums priekšā vesela stunda lidojuma.
  - Es mīlu dabu! Šeit var ieslēgt izcilu kibervideo apskatu.- Gerda noteica.
  Patiešām interesanti vērot virtuālo pasauli. Dators uzlabo attēlu: rāda krāsaini krāsotas upes, ezerus, mežus, kalnus.
  Visu tik neparasto var pietuvināt un attālināt attēlu.
  Gerda šad un tad paskatījās, mainot attēla leņķi. Šādi viss elektroniskajā diapazonā izskatījās mirgojot, liekot pasaulei izskatīties kā spēlei.
  Beidzot priekšā parādījās Maskava. Milzīga metropole, var apskatīt jaunākos debesskrāpjus, auto bankas, mākslas pieminekļus.
  Kopumā iespaidīgi, īpaši meitenei, kura savu īso mūžu pavadīja slepkavības mākslā.
  Tomēr elektroniku Gerda saprata labāk nekā Zinātņu akadēmiju.
  - Jūsu pretvīrusu aizsardzība nav uzticama. - Viņa pamanīja. Kopumā Kaspersky antivīruss ir novecojis, un tas ir pilnīgi bezspēcīgs pret tārpu vai sēpiju.
  Ģenerālis pamāja ar galvu.
  - Jā, programmēšana nedaudz atpaliek! Pārāk daudz talantīgu jauniešu nodarbojas ar uzņēmējdarbību, un vecāki cilvēki nodarbojas ar zinātni.
  Un tu pats datoru zini kā meitene - viņa mīl jaunos un spītīgos!
  Gerda kliedza:
  - Es varu apskatīt programmu.
  Ģenerālis atcirta:
  - Vēlāk! Mūsu grafiks tiek aprēķināts sekundēs.
  Viņi nolaidās pazemes lidlaukā, un pēc tam uz īpaši sacīkšu bruņumašīnas meitene tika nogādāta pazemes telpā.
  Tur viņu gaidīja jaunais FSB direktors ģenerālpulkvedis Apollonovs. Burtiski, kopā ar viņiem takā ienāca vēl viena meitene kamuflāžā.
  Arī gara, varena, izcilas miesasbūves, bet viņas mati atšķirībā no gaiši zeltainās Gerdas ir ugunīgi sarkani, līdzīgi sarkanam banerim.
  Viņa stingri paspieda roku savam jaunajam partnerim, iepazīstināja ar sevi:
  - Šarlote!
  Blondīne atbildēja:
  - Gerda!
  Sarkanmate iesmējās.
  - Iepazīsimies!
  Ģenerālpulkvedis runāja īsi.
  - Šobrīd pār dzimteni karājas mirstīgi draudi. Tāpēc jums, jaunās meitenes, jāsteidzas! Tihomirovs sniegs jums detalizētus norādījumus.
  Viņš sita ar pirkstiem uz ģenerālleitnantu. - Kamēr es jums nepateikšu sekojošo. Lielākā daļa zonas atrodas ārvalstīs teritorijā, valsts, ar kuru mums jau tā ir saspīlētas attiecības, precīzāk, divas valstis.
  Turklāt brīnumu zonas specifika ir tāda, ka tajā ir grūti izvietot lielus spēkus. Tātad bez jums tur darbosies tikai specvienības.
  Protams, mums zonā ir savs izlūkošanas tīkls, taču pēdējā laikā piedzīvotas neveiksmes.
  Tihomirovs deva vārdu:
  - Mūsu skauti sāka slepkavot. Pat paši slepenākie. Ir pat versija, ka teroristi ir iemācījušies lasīt domas.
  Gerda apstiprināja:
  - Tieši tā! Daži artefakti uzlabo telepātiskās spējas. Tas, ko darīja Vilks Mesings un citi, kļuva pieejams parastajiem teroristiem.
  - Nav gluži vienkārši! - Īsāk sakot, tie, kas paliks, sniegs jums atbalstu.
  Šarlote piezīmēja: - Stepafānija, visticamāk, tika nogalināta.
  - Kā tu to zini? - FSB direktors bija modrs.
  - Dažreiz jūtu, dažreiz nē! - pamanīju meiteni.
  Gerda, nedaudz dumja, piebilda: - Nebēdā! Aiz muguras nav nekādu nopietnu pārkāpumu, un tikai slinkie neguļ ar sekretāri.
  FSB direktors uzliesmoja:
  Tātad jūs varat lasīt domas!
  Blondīne terminators pamāja.
  - Ne vienmēr un nemaz! Bet, ja viņiem nebija lielvaru, tad kāpēc viņi mums zvanīja.
  Slepenpolicijas priekšnieks pamāja.
  - ES respektēju! Būs žēl, ja neatgriezīsies!
  - Nāve atšķiras no mīļotās ar to, ka viņi vienmēr cenšas atlikt tikšanos ar viņu! - pamanīju rudmataino Šarloti.
  - Nāve atšķiras no mīļotās ar to, ka tā vienmēr pienāk nelaikā, bet neviens viņai nepārmet kavēšanos! Gerda turpināja.
  Slepenpolicijas priekšnieks pamāja.
  - Jums, meitenēm, ir augsts IQ, bet jūsu ķermenis ir tāds pats proteīns kā manējais. Tātad lode pa galvu un gals.
  Labi, man ir daudz lietu, kas jādara. Nogalināt Melno sultānu nebūs tik grūti, kā atrast. Viņa pēdās mēs palaidīsim daudz asinssuņu. Ziniet, ka Dzimtene ir ar jums.
  Meitenes pieklājīgi paklanījās, pavadīja, Tihomirova devās uz izeju. No Maskavas līdz zonai apmēram tūkstoš kilometru.
  Šarlote lielāko daļu runāja pa ceļam:
  - Vācu četrdesmit piektā kalibra UMP ložmetēji ar noņemamiem trokšņa slāpētājiem, es personīgi izjaucu un izgatavoju lielisku šauteni.
  Nelielas izmaiņas dizainā ļāva vienlaikus apvienot vairāku sistēmu priekšrocības.
  - Es pats strādāju pie Armalight šautenes AR 10, kas ir skrūvgriezes amerikāņu analogs, kā arī pie M-16. Nedaudz pamainot parametrus, man izdevās vēl vairāk palielināt lodes purna ātrumu un tās tēmēšanu.
  Un pats galvenais, lai palielinātu pašas šautenes uzticamību. Galu galā ir zināms, ka M-16 ir pārāks par Kalašņikovu ar sākotnējo lodes ātrumu gandrīz 300 metri sekundē un divreiz ar šaušanas precizitāti. Bet tā ir sarežģīta lieta.
  Ja amerikāņi zinātu, viņi man būtu iedevuši lielu balvu! Vispār mani pārsteidz viņu dizaineru stulbums.
  Tihomirovs atbildēja: - Tas tāpēc, ka viņiem ieroču ražošana ir privātās rokās. Neuzticama šautene bieži saplīst, kas nozīmē, ka tās var pārdot vairāk, nemaz nerunājot par remonta nozari.
  Vispār labākie zinātnieki no visas pasaules strādā ASV, bet tā kā kapitālisti domā tikai par peļņu, viņu darba atdeve ir daudz zemāka nekā mums.
  Šarlote atzīmēja:
  - Es domāju, ka kapitālisms iznīcinās cilvēci!
  Viņi iegāja plašā kabinetā, kur viņus jau gaidīja instruktori. Jautājums bija par atsevišķām detaļām.
  - Tev ir pārāk lipīgs izskats. atzīmēja Tihomirovs. - Nekavējoties piesaistiet uzmanību. Es domāju, ka būtu labāk, ja jūs ģērbtos kā vecāki vīrieši.
  Šajā gadījumā jūsu iekļūšana zonā būs diezgan dabiska.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Kā?
  - Ieeja parastajiem stalkeriem. Tas ir tik vienkārši, zonā viņu ir tūkstošiem.
  Varbūt, bet tā nav labākā ideja. Tagad, ja mēs ieradīsimies kā gaišas meitenes, tad tas vienkārši pāries. Šarlote noteica.
  Ģenerālis izšķīra Zenki:
  - Nopietni!
  Sarkanmatainā viksa pamāja.
  - Pavisam! Mēs varam strādāt par prostitūtām. Zonā to ir pietiekami daudz, un jūs varat daudz uzzināt par gultu.
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Gulēt ar vīriešiem ir grēks.
  Šarlote agresīvi atzīmēja:
  Vai nav grēks nogalināt? Vispār tu esi mūķene vai karotājs. Kāpēc viņi vienkārši iedeva viņai rokās Bībeli?
  Blondīne bailīgi teica:
  - Tas ir tad, kad priesteris svētīja projektu, viņš to pameta.
  - Liela kļūda, vajag izvēlēties starp Kristu un Dzimteni! Šarlote noteica.
  - Taisnība! Tihomirovs piekrita. - Nevar kalpot valstij tikai baltos cimdos.
  Gerda vilcinājās un tad izspieda:
  - Es izvēlos Dzimteni!
  Ģenerālis apmierināti iesmējās.
  - Tas ir brīnišķīgi! Protams, zonā jums būs jāizmanto savs sieviešu šarms, bez tā misija ir bezjēdzīga, bet jūs iekļūstat kā parastie vīriešu stalkeri.
  Fakts ir tāds, ka, ja jūs nekavējoties ieradīsities zonā visā tās krāšņumā, jums būs jāšauj atpakaļ no lipīgajiem vīriešiem.
  Un sieviete, kas brīvi pārvalda ieročus, uzreiz tiek uzskatīta par FSB aģentu.
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - ES piekrītu! Varbūt nevajag pārāk daudz spīdēt.
  Ģenerālis apstiprināja:
  - Jā, un vēl! Tu nebūsi krievs, bet gan Rietumukraina. Vai vari nokopēt akcentu?
  Red apstiprināja:
  - Noteikti! Mēs neesam svešinieki, bet kāpēc gan ne musulmaņu sievietes.
  Ģenerālis iesmējās.
  - Ar tavu izteikto slāvisku izskatu.
  - Vai tu nevari to mainīt, jo īpaši tāpēc, ka mums ir šokolādes āda. Gerda teica.
  Ģenerālis paraustīja plecus.
  - Es par to pat nebiju domājusi! Viss tiek darīts pārāk sasteigti. Tikai šeit tu esi musulmaņu sievietēm pārāk muskuļota.
  Blondīne atzīmēja:
  - Nesot pāri kalniem granātmetējus, nav grēks uzpumpēt muskuļus. Un mēs brīvi pārvaldām čečenu valodu.
  Ģenerālis nolēma:
  - Nē, labāk, ja esi arābu algotņi. Mēs taisīsim bārdas, krūtis var iespiest, un, ja viņi jautās par seksu, jūs teiksiet, ka Korāns aizliedz mīlestību ārpus laulības.
  - Darām to! Meitenes vienbalsīgi teica.
  Ģenerālis apstiprināja:
  - Tikai ar tualeti būs problēmas, bet mēs tevi iemācīsim.
  - Faluss un tu vari pieķerties! Gerda pamanīja.
  Ģenerālis norūca:
  - Labi! Vai jums jau ir pieredze?
  Šarlote iesmējās.
  - Mums mācīja, kā mainīt tēlu, un mēs zinām arābu valodu.
  Ģenerālis stingri sacīja:
  - Runā labāk krieviski ar akcentu, starptautiskajā zonā šī valoda ir internacionāla.
  Meitenes vienbalsīgi kliedza:
  - Lieliski, mēs to saņēmām!
  Tie tika nogādāti zonā ar ātrgaitas iznīcinātāju, tas nerada aizdomas. Tad viņi ar Dragonfly -5 lidoja pāri Ukrainas robežai.
  Šis ir viegls monoplāns ar īpašu pārklājumu, kas neatšķiras no modernākajiem radariem.
  Turklāt tā spārni maina krāsu, lai tie atbilstu reljefa krāsai, padarot to praktiski neredzamu.
  Pirms izbraukšanas instruktors meitenēm pasniedza speciālās somas. Jo īpaši tajās bija paslēptas divas bērnu rotaļlietām līdzīgas automašīnas.
  Meitenēm paskaidroja FSB instruktors pulkvedis Ruslans Ibragimovs.
  - Tie ir skauti roboti. Starp citu, katrs maksā desmit ar pusi miljonus dolāru. Viņi izmanto jaunākās nanotehnoloģijas.
  Jo īpaši datora maskēšana, tie atspoguļo reljefu un pārnes atspulgu uz ārējo kontūru, padarot automašīnu neredzamu.
  Viņa spēj lidot nelielus attālumus, uzlēkt līdz piecu metru augstumam, saspiesties, lai iekļūtu spraugā, kuras diametrs ir līdz trīs centimetriem.
  Turklāt jebkura informācija tiek pārraidīta caur brillēm. Baterijas ir īpašas arī rādijam. Viņi var strādāt ļoti ilgu laiku, ilgāk, nekā jūs paliekat zonā.
  Meitenes skatījās uz mašīnām. - Šarlote piezīmēja: - Es redzēju līdzīgus dizainus. Jo īpaši izlūkošanas robots čūskas formā.
  - Tas arī nav slikti, bet zaudē ātrumu. Ibragimovs teica. - Parūpējies par viņiem! Visā FSB ir tikai septiņi no tiem. Jā, un jums tika dotas īpašas mašīnas.
  Gerda paskatījās uz ieroci. Ārēji tas bija vienkāršs "Abakans", tikai ar optiku un pievienotu kastīti.
  Instruktors pamanīja viņu izskatu:
  - Šai mašīnai ir elektromagnētiskais paātrinājums, un tās lodes sākotnējais ātrums ir pieci tūkstoši metru sekundē.
  - Oho! Gerda bija pārsteigta. - Un atgriešanās?
  - To mīkstina īpaša eņģe. Turklāt ložu kalibrs ir neparasts, tikai 3,15 milimetri.
  - No tik mazas blusu nenogalināsi! Dāmu revolverim ir vēl vairāk. Šarlote noteica.
  Instruktors paskaidroja:
  - Tās nav parastas lodes! Viņi izmanto īpaši smago Urānu 435. Tas ir pilnīgi drošs un neradioaktīvs, bet divarpus reizes blīvāks par parasto urānu un astoņas reizes volframs ar daudz lielāku cietību.
  Turklāt lodes ir aprīkotas ar sprāgstvielām, kas ir desmit reizes spēcīgākas par trotila. Tie joprojām ir šausmīgi dārgi, es pat nevēlos nosaukt, cik daudz, citādi jūs negribēsit šaut.
  - Kas ietaupa uz drošības rēķina - aizej bērēs! Gerda teica.
  Pulkvedis pamāja.
  - Jums laikam taisnība, bet viena maza gandrīz tūkstoš dolāru lode ir kaut kas!
  Šarlote teica:
  - Oho, es redzu, ka viņi mūs novērtē!
  Instruktors pamāja ar galvu.
  "Ir pārāk svarīgi notvert Melno sultānu. Jums būs divi tūkstoši pieci simti šo kārtridžu. Turklāt ložmetējiem ir astoņi šaušanas režīmi. No tūkstoš divi simti ložu minūtē, līdz vienreizējiem, kā arī starprežīmiem.
  Gerda čīkstēja:
  - Iespaidīgi! Tāds ierocis visos mūsu specvienībās?
  Instruktors atbildēja:
  - Nē! Šādu mašīnu ir ne vairāk kā divdesmit. Pievērsiet uzmanību miniatūrajam datoram. Jūs varat dot viņam pavēles ar savu balsi, un viņš atbild, varbūt pat ieslēdz jums mūziku.
  Turklāt šis sīkums tev tikai paklausīs.
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  Tas nemaz nav slikti, bet tas nav pārāk pamanāms. Versija, ka mēs esam vienkārši, arābi nederēs.
  Pulkvedis piekrita.
  - Tieši tā, salokāmā mašīna: labāk to paslēpt mugursomā un izmantot, kad tas ir absolūti nepieciešams.
  Ir vēl divi desmiti īpaši jaudīgu granātu ar indīgām adatām, taču tas ir bīstami, to var iegūt pats.
  Kopumā ģenerālis ieteica īpaši nepārslogot jūs ar tehniskajām zināšanām. Šeit ir galvenie triki un atjautība!
  - Tā ir taisnība, ka dabiskais prāts var aizstāt datoru, bet neviens dators nevar aizstāt dabisko prātu! Šarlote teica.
  Instruktors pamāja ar galvu.
  - Un tagad klausieties savā aparātā, kā viņš dzied Dimu Bilanu. Skanēja mūzika un pazīstama dziesma.
  - Viss neiespējamais ir iespējams Es noteikti zinu... - Cita melodija! - pārtrauca Gerda.
  Virs automāta parādījās neliela trīsdimensiju gaismas projekcija:
  - Kādas melodijas jūs vēlaties klausīties! Mums ir trīs tūkstoši dziesmu gan pašmāju, gan ārzemju!
  Gerda pacēla rokas.
  - Es gribu ērģeles ar Bahu!
  - Jā!
  Mūzika bija skaista, bet Šarlote pārtrauca.
  - Vai jums ir kādas spēles?
  Hologramma čīkstēja:
  - Noteikti! Es iesaku trīsdesmit deviņas dažādas "Stalker" un astoņdesmit piecas "Farter" modifikācijas, jo īpaši jaunāko modeli "Dawn of the Zone".
  - Tu vari trakot! Bija ložmetējs, spēlētājs kļuva par šāvēju. Šeit ir nākusi tehnoloģija. Šarlote bija pārsteigta.
  Ibragimovs pasmaidīja caur savām kaukāziešu ūsām:
  - Tajā ir arī apmācības kursi, pirmsiesaukšanas apmācība un daudz kas cits. Tas ir nākotnes ierocis, pati mašīna paskaidros kursantam, kas jādara.
  Pats ierocis iemācīs, kā ar to rīkoties.
  - Satriecošs! Gerda teica.
  Instruktors apstiprināja:
  Žēl, ka tāda lieta būs jāslēpj. Starp citu, kāds ir šīs mašīnas nosaukums?
  - "Striking" - 1, drīz parādīsies vēl perfektāks modelis. Un laika gaitā šādas mašīnas tiks izmantotas Krievijas armijā.
  Blondīne pamāja.
  - Skaidrs!
  Instruktors piebilda:
  - Jā, un arī optika ir datorizēta, dod tādu pieaugumu, cik gribi, tēmēšanas attālums ir divpadsmit kilometri.
  Ir arī regulējams sarkans punkts, taktiskais lukturītis, lāzera apzīmējumi, uzbrukuma rokturi, kas apvienoti ar kompakto bipodu.
  Bet kopumā šī mašīna maksā pusotru miljonu dolāru.
  - Dažkārt man šķiet, ka bagātākais cilvēks pasaulē ir FSB direktors. - Šarlote iecirta.
  Pulkvedis pasmaidīja.
  - Vai jūs zināt, kāpēc es pēc tautības esmu čečens un tik uzticīgi kalpoju Krievijai?
  Rudmate jautāja:
  - Kāpēc?
  Pulkvedis viegli atbildēja:
  - Šī ir vienīgā valsts pasaulē, kur bez aizķeršanās tiek nodoti līdzekļi militārpersonām. Tici man, nākotne pieder mūsu valstij, labi paēdināta armija ir labklājības garants!
  - Ja pie varas nenāk muļķis vai nelieši. Šarlote piekrita. Un tad bija tādi tipi kā Gorbačovs un Jeļcins, viņi gandrīz iznīcināja valsti.
  - Nevaru dot garantijas, bet tauta ir kļuvusi daudz gudrāka, pat ja prezidentu nogalinās, pārvēlēšanas maz ko mainīs.
  - Mūsu uzdevums ir atrast melno sultānu. - Tāpēc atstāsim sarunu noņurdēja Šarlotei.
  Instruktors brīdināja:
  - Galvenais ir paņemt šos akmeņus, anomāliju detektoru, tie brīdinās par briesmām.
  Gerda sarauca pieri un jautāja:
  - Un pārējais, piemēram, Diffa akmens, kas novirza lodes tautas valodā "Bruņas"?
  Ibragimovs atbildēja ar skumju skatienu:
  - Diemžēl gandrīz visi artefakti zaudē spēku ārpus zonas, mēs pat esam pārsteigti, kā teroristi tos varēja izmantot.
  Iespējams, ka to uzzināt ir vēl svarīgāk nekā tikai Melnā sultāna nogalināšanu.
  Šarlote pamāja.
  Mēs sazināsimies un mēģināsim noskaidrot noslēpumu.
  Instruktors pamāja ar galvu.
  - Ardievu, mēģini atrast Ali Mashadovu. Viņam jums būs kaut kas interesants.
  Meitenes, kuras bija pieņēmušas modžahedu izskatu, tuvojās zonas malai.
  - Tur ir mīnas! Šarlote piezīmēja.
  Gerda apstiprināja:
  - Ejam uzmanīgi!
  Nometuši meitenei armijas zābakus, viņi skrēja pa sniegoto nogāzi, basām kājām gandrīz nekādas pēdas neatstājot. Pielecot līdz robežai, viņi ienira caurspīdīgā sfērā.
  Spēcīga ozona smaka skāra manu seju, pēc tam viegli. Meitenes pārcēlās, uzvilka zābakus, gadījumam, ja nonāktu nejaušā novērošanā.
  Lai gan zonā iekšā ziemā bija rudenīgs laiks, kādi desmit grādi, un bez sniega.
  Skauti uzmanīgi ielūkojās zonā, kas tik noslēpumaina ir zināma no stāstiem un spēlēm.
  Savulaik pat mēģināja uzņemt videofilmas, bet viss attēls tika izdzēsts, pat fotografēt nebija iespējams.
  Zonā bija daudz brīnišķīgu lietu, taču tas bija arī nāvējošs. Viņā bija tik daudz. Pat koki ir īpaši, lapotne ir violeta un sārta, pilna ar ērkšķiem.
  Arī zāle izskatās draudīga, it kā klāta ar asins traipiem. Tai pāri lec divpadsmitkājaini oranži raibi sienāži.
  Kustinot ūsas, viņi cenšas uzsēsties meitenēm. Šarlote enerģiski dzen tos prom, un Gerda tos satver ar pirkstiem.
  Viņai nogriezti nagi, un grims ar speciāliem gumijas cimdiem padarījis pirkstus biezākus un raupjākus.
  Blondā meitene viņus mīļi noglāsta un runā.
  Viņi ir dzīvi un viņiem ir vajadzīga mīlestība.
  Starp sienāžiem sastopami īpatņi baloža lielumā. Kad glāstīja, viņi murrāja, atlēca atpakaļ. Kādi sienāžu žokļi var būt bīstami.
  Jā, tie ir indīgi! Šarlote pamanīja.
  - Tu daudz riskē.
  - Varbūt kādam mūsu siekalas ir indīgas. Šeit zonā agresija atgriežas simtkārtīgi. Gerda pamanīja.
  - Un pacifisms .... - Šarlote neatrada piemērotu definīciju. Akmens ņirbēja, brīdinot par anomāliju.
  Priekšā tieši viņu virzienā vibrēja gaiss. Kā virs kamīna, tikai siltuma vietā, gluži otrādi, pūta ledains aukstums.
  Šarlote atzīmēja: "Varbūt mēs varam veikt eksperimentu, mēs varam nonākt anomālijā."
  Gerda bija pārsteigta:
  - Vai vēlaties riskēt ar savu galvu?
  Sarkanmate nepiekrita::
  - Dažkārt anomālijas dod papildu spējas. Vai tu neesi lasījis zinātnisko fantastiku.
  - Bet parasti no anomālijām iznāca tikai līķi. Šeit skaties. Blondā meitene norādīja ar pirkstu uz skeletu.
  - Līķis piederējis vīrietim, kopumā lielākā daļa "farteru" ir vīrieši. Šeit daudzas sievietes baidās, tu dabūsi starojumu un nevarēsi dzemdēt bērnus. Šarlote pamanīja.
  - Farter, tas ir interesants termins. - Savulaik mēģināja ieviest terminu "stalker", bet zagļi to pārtaisīja par farter, no vārda fart, ķerot veiksmi.
  Tātad farters ir kā sauszemes pirāts. Pirāts arī burtiski nozīmē - veiksmes mednieks. - blondā meitene turpināja.
  Izlūki gāja garām šim gandrīz neredzamajam slazdam, bet uzreiz gandrīz uzdūrās otrai! Skelets karājās gaisā un atdaliet gaļu un zarnas.
  Maigajai Gerdai kļuva slikti, un viņas nekaunīgākais partneris iesaistījās sanāksmē.
  - Nekas īpašs! Tas ir tikai miris ķermenis. - Viņa pamanīja. Netālu gulēja sagruvis un sarūsējis augstsprieguma pilons, kas smaržoja pēc eļļas un puves.
  Sairšanas smarža bija tik skāba, ka lika man sāpēt žoklis.
  - Kaut kas tajā dīvains! Es jūtos apdraudēta! Gerda teica. Pēkšņi skelets viņiem uzlēca. Meitenes refleksīvi šāva no "Kalash".
  Lodes sadragāja lausku, notriecot spoku no kājām. Tomēr viņš nekavējoties piecēlās un mēģināja uzbrukt skaistulēm. Ir grūti noķert kādu, kurš jau ir miris.
  Meitenes ar mērķtiecīgiem sitieniem pa ceļgaliem salauza ceļgalus. Tomēr kaula pirksts saskrāpēja Šarlotes vaigu, sabojājot masku un caurdurot ādu.
  Viņa atbildēja, sagriežot viņu ar dibenu, salaužot vairākas ribas. Skelets nokrita un, saņēmis vēl vairākus mērķētus sitienus pa ekstremitātēm, nomierinājās.
  - Esam pabeiguši! - iekliedzās Gerda.- Šķiet, ka tu esi savainota. Viņa noliecās un noslaucīja Šarlotes asinis.
  - Sīkums, tu pats zini, cik ātri skrāpējumi mums sadzīst.
  Gerda atzīmēja:
  - Kamuflāža ir bojāta!
  - Nav problēmu to pielīmēt. - rudmatainā meitene iestiepās mugursomā.
  Hipermāls noņēma griezumu, un viņu priekšā atkal parādījās neglītā arābu seja.
  "Kāpēc šī muļķība ir bārda, tā noveco vīrieti un ievaino sievieti!" Šarlote sacīja.
  Gerda lakoniski atbildēja:
  - Tā Dievs nolēma.
  Sarkanmatainā viksīte piezīmēja:
  Kāpēc viņam tas vajadzīgs! Ja eksistē augstāks prāts, tad tas neapveltītu cilvēkus ar nevajadzīgām īpašībām.
  Pats par sevi bārdas klātbūtne un vispārējais cilvēka ķermeņa vājums rada šaubas par radītāja esamību.
  Blondais terminators atzīmēja:
  - Tu pazīsti Šarloti! Šeit mēs esam mirstīgi un varam arī neatgriezties no zonas, kas šajā gadījumā mūs sagaida.
  Šarlote gudri atzīmēja:
  - Es lasu zinātnisko fantastiku, tur ir matemātikas teorija. Dvēsele, sastāv no informācijas simboliem. Tātad tas nevar pazust bezgalīgajā Visumā.
  Tas vienkārši mainīs tā kvalitātes īpašības. Vai arī mainiet maksu.
  Gerda iesmējās.
  - Tātad dvēselē jūs ticat, bet nav Dieva, kas to radījis!
  Sarkanmatainais karotājs dedzīgi atzīmēja:
  - Pareizticīgajā vai Bībeles versijā Dieva nav, bet Superprātā, kāpēc gan tam neticēt. Un, kas attiecas uz dvēseli, mēs lidojam sapnī.
  Tā nav atmiņa par mūsu garīgo stāvokli, kad mēs savulaik sastāvējām no īpašas informatīvas vielas, kas spēj domāt un just bez ķermeņa.
  Blondīne sarauca pieri.
  "Iespējams, tas neļauj jums ticēt Bībelei.
  Šarlote sirsnīgi atbildēja:
  - Daudz! Jo īpaši nežēlība, dīvaina augstākam prātam, īpaši Vecajā Derībā.
  Turklāt, ja Dievs ir mīlestība, tad kāpēc viss viņa radītais nav absolūti laimīgs!
  Gerda kliedza:
  - Varbūt par to, kas nav cienīgs!
  Rudmate diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mēs esam Visvarenā bērni un mums ir jāizglītojas, lai mēs būtu cienīgi! Kur ir audzināšana? Kā viņi izturas pret vecākiem, kas laiž savus bērnus?
  Blondīne apstiprināja:
  - Viņiem tiek atņemtas tiesības! Bet jūs nevarat mērīt Dievu pēc cilvēku mērauklām.
  Šarlote diezgan racionāli atzīmēja:
  - Kāpēc, ja mēs esam attēls un tā līdzība, tad mūsu morāle ir līdzīga. Un priekšstats par to, kas ir labs un kas ir slikts, dažādām tautām ir vienāds.
  Vai var būt labi nedot bērniem gaismu un zināšanas par sevi? Šarlote jautāja. Gerda gribēja atbildēt, kad pēkšņi viņiem kaut kas uzlēca virsū un meitene knapi paspēja palēkt malā.
  Tā bija dijj meža medūza, viņa dzīvoja kokos un medīja, uzbrūkot no augšas. Tā kā viņas ķermenis ir gandrīz caurspīdīgs, to ir grūti pamanīt.
  Taču meitenes jau pirms nosūtīšanas pētīja materiālus par zonu. Daudzi farteri, tostarp izlūkošanas aģentūru pārstāvji un zinātnieki, aprakstīja zonas raksturu un mutantu radības, kas lielākoties ir plēsīgas un bīstamas.
  Kurš viņu noteikti nogalinātu, jums ar nagiem jāiesit zilais punkts želejveida ķermeņa vidū. Bet radījums ir kustīgs, ne katrs farters uz to spēj.
  Meitenes šauj uz vskidku, nevis mērķējot. Sitot, meža medūzas eksplodē, izdalot asiņu un kodīgu vielu strūklakas, piemēram, skābu šķidrumu.
  Zāle, saskaroties ar to, sāka vīst.
  - Tas ir kā filmā "Alien" - teica Gerda. - Ne ūdens skābe.
  - Šajā brīnumu zonā ir parādījies īpašs subhiperradiācijas veids. Tas izstaro izotopus ar ātrumu divsimt reižu ātrāk nekā gaisma, un caurlaidības spēja ir vienkārši pārsteidzoša.
  - Nošāvusi četras skābās medūzas, Šarlote bija gandarīta.
  - Labi, ka tas neietekmē acis.
  Cits radījums mēģināja ierakties zemē, bet savu dabūja no Gerdas.
  Meitene tomēr nekaunējās:
  - Cik cilvēku nomira no negantības.
  Šarlote pamāja.
  - Neskaitiet, bet kopējais zonā nogalināto skaits sasniedz desmitiem tūkstošu.
  Blondīne ieteica:
  - Tad vajag iet ātrāk, varbūt pat paskriet. NATO armijas maskēšanās ir ērta, zābaki gandrīz netraucē skriet, lai gan ir liels kārdinājums tos nomest.
  Mākoņi tomēr sāka izklīst, kļuva vēl gaišāki. Kreisajā pusē meitenēm garām peldēja vecs padomju laiku lifts.
  Pēc Černobiļas katastrofas viņš tika pamests. Toties augšā atradās snaiperis. Bez vilcināšanās viņš atklāja uguni.
  Meitenes to noņēma sekundē un zigzaga attālumā no lodes.
  Šarlote un tad atrada par ko sūdzēties:
  Kāpēc tu nenošāvi.
  Gerda smaidot atbildēja:
  - Tas ir vīrietis, bet, spriežot pēc viņa sejas, slāvs.
  Sarkanmate agresīvi iebilda:
  - Viņš bija viens un viņam nebija laika sūtīt signālu par mūsu pieeju. Ir stulbi spīdēt, bet vēl stulbāka ir uzvedība uzreiz šaut.
  Viņi pieskrēja pie līķa. Galva zem ķiveres noskuta, uz rokām zagļu "gredzeni", tipisks brālis.
  - Varbūt tas ir krievs, bet ne no mūsu komandas.
  Gerda sašutusi teica:
  - Tomēr pat noziedzniekam ir tiesības nožēlot grēkus.
  Šarlote pagrieza pirkstu pie deniņa: - Tu nevienu tā nenogalināsi!?
  Blondīne ar patosu atbildēja:
  - Ja Dzimtenes intereses prasa: es kāpšu pāri sirdsapziņai.
  Sarkanmate agresīvi norādīja:
  - Jūs zināt, ka Bībele ir grāmata, kas vispirms ir jāaizliedz.
  - No kā?
  Šarlote skarbi teica:
  - Veicina pacifismu. Vispār par reliģiju vairs nerunāsim.
  Gerda dusmīgi norūca:
  - Piekrītu! Nemetiet pērles cūku priekšā.
  Rudmate nopūtās:
  - Vai tu mani apvaino?
  Blondīne runāja mazliet maigāk.
  - Nē! Tas ir tēlains izteiciens.
  Šarlote nomierinājās.
  - Es sapratu! Labi, iesim, mums būs jāsazinās ar kādu.
  Meitenes lēnām turpināja, apiet elektrolīnijas balstu. Debesis beidzot noskaidrojās, un tad Gerda to pamanīja.
  - Tas nevar būt!
  Virs viņiem patiešām notika neticama lieta, spīdēja trīs saules: dzeltena, zaļa, sarkana. Tiesa, pēdējie divi bija mazi un gandrīz nedeva siltumu.
  Šarlote atbildēja:
  - Tā ir aberācijas ietekme, patiesībā ir tikai viena Saule.
  Gerda čīkstēja:
  - Un fenomena cēlonis nav atrisināts?
  Sarkanmate dedzīgi pamāja ar galvu.
  - Vēl nē! Bet tas ietekmē klimatu zonas iekšienē.
  Liela lapsene ātri aizlidoja garām. Šarlote iecirta gaisā ar dunci.
  - Tas ir arī mutants un diezgan bīstams.
  - "Žalik" es viņu atpazinu! Gerda teica. - Inde ir pārdzīvojusi mutāciju un var izraisīt smagu alerģiju.
  Rudmate pamāja.
  - Lūk, tas, kas nav indīgs, ir apkaunojoši.
  Pa ceļam viņi vairākas reizes sastapās ar izķidātiem līķiem. Un uz izliekta elektrolīnijas staba, kas ieaudzis izmirkušajā mālā ar vadu izaugumiem, karājās pakārts vīrietis.
  - Oho, tā ir cilvēku rīcība! Gerda pamanīja.
  - Cilvēks ir visbīstamākais dzīvnieks pasaulē. Šarlote piekrita.
  Blondīne čīkstēja:
  - Dzirdi, helikopters trokšņo, nolaižamies.
  Sarkanmate sarauca pieri:
  - Varbūt tas ir mūsu?
  Blondā meitene nomurmināja.
  - Turklāt, saskaņā ar leģendu, mēs esam viņu ienaidnieki.
  Meitenes apgūlās un ieslēdza miniatūru visu frekvenču radio skeneri. Bija divi helikopteri, tipiski, iespējams, novecojuši MI-8.
  Uz tādiem krievu specvienības vairs nelido. Ēterā dzirdams mate un kaukāziešu un krievu vārdu kopums. Meitenes prata maskēties, bet vai bija kārdinājums šaut?
  - Čau tu, brāli! Šeit nav nekā vērtīga! Mēs tiešām riņķojam.
  Rēciens atbildē:
  - Var būt artefakti!
  Nejauks kauciens:
  - Neesi sūcējs, šajā jomā farterus jau sen izvēlas.
  - Var parādīties vēlreiz. un spēlē foršu mūziku.
  Bija liels kārdinājums notriekt savus miniatūros granātmetējus, taču tas nozīmēja tikt izgaismotiem. Gerda lūdzās, un Šarlote iegrima atmiņās. Kā viņa apskāva un noskūpstīja puisi.
  Tad viņi gāja. Sajūtas asas, ļoti patīkamas, viņas stulbais draugs laikam vēl ir jaunava, nepazīst mīlestību. It īpaši, ja tie ir dažādi vīrieši, kā likums, jauni un veselīgi specvienības.
  Skaļruņi, griežoties, izšāva zalvi un atstāja sektoru. Acīmredzot viņiem nebija ko ķert.
  - Spēlēsim uz kordonu, pirms izklīdināšanas! - Tad piedzēries un galīgi nesaprotams mat atbildēja.
  Kamēr helikopteri riņķoja, Gerda atšķīra ne tikai petrolejas smaku, bet pat ilgu laiku nemazgātus pasažieru līķus. Šķiet, ka tas smaržo pēc zonas.
  - Un no kurienes bandīti to dabūja! Galu galā jūs nevarat vienkārši nopirkt helikopteru.
  - Varbūt ukraiņi pārdeva! Viņiem ir pārāk daudz neglītuma. Taču mums ir arī daudz norakstītas tehnikas. Šarlote pamanīja.
  Meitenes devās tālāk, un draugam notika reta parādība ar iesauku "sabrukums". Tiem, kas tajā iekrita, iespēja izdzīvot bija viena no simts!
  Gerda šeit apstājās un ar smīnu atbildēja:
  - Un kas notika tālāk, es tev jau teicu.
  Viktors kautrīgi jautāja:
  - Vai jūs uzzinājāt sīkāku informāciju par šo skaļo teroraktu?
  Šarlote pamāja.
  - Jā, kaut ko izdevās noskaidrot! Īsāk sakot, es jums par to pastāstīšu!
  Un šoreiz tā bija Sarkanmatainā viksa, kas sāka runāt;
  Debesis šņukstēja, izlejot uz zemes lietus straumes, kas sajauktas ar nejaukām sniega skaidiņām.
  Milzīgā Krievijas galvaspilsēta Maskava rītausmas stundā šķita pelēka un blāvi, neskatoties uz daudzajām gaismām un neskaitāmajām dārgo automašīnu virknēm.
  Zulfija Madujeva pazemes dzīvoklī, ko īrēja caur nominantiem, pabeidza rituālu.
  Uguns blāzma neparasti neglīta galvaskausa formā dega tieši gaisā.
  Uzspridzinātājs pašnāvnieks plankumainā kamuflāžā, ar zaļu plīvuru klātu seju, lasīja lūgšanu. Viņiem priekšā gulēja vairāki dažādu formu dzirkstoši oļi.
  Sieviete kamuflāžā sāka tās uzvilkt Zulfijas striktajā kleitā.
  - Ir jau rītausma un sals kļūst stiprāks. Tam vajadzētu palīdzēt paveikt visgrūtāko un atbildīgāko uzdevumu!
  - Viņš ķērkstēja ļoti zemu, it kā nāktu no dziļas tuneļa balss.
  - Esmu gatavs kalpot džihāda lietai! - Kā karavīrs parādes laukumā, meitene nocirta, vicinot savu tievo roku.
  Briesmīgā, rīstošā balss turpināja:
  - Lai gan daži domā, ka sievietēm nav dvēseles, es tam nepiekrītu. Ikviens, kurš paveiks varoņdarbu Allāha vārdā, iegūs nemirstību un neskaitāmu dārgumu okeānu!
  Pašnāvniece (viņas balss bija tik tīra un nevainīga) izmisusi sacīja:
  - Es esmu gatavs pat ne tik daudz nemirstības dēļ, bet gan atriebības dēļ! Tas, ko viņi nodarīja man un maniem mīļajiem, prasa atriebību!
  Ugunīgais mirdzums mainījās no sarkana uz zaļu un kļuva vēl spilgtāks. Sievietes kamuflāžā acis melnēja kā melni caurumi.
  Likās, ka viņos varētu noslīkt viss Visums:
  - Man nepatīk pompozas runas, tās ir ticīgo burvju priekšā!
  Raganas pirksts, kamuflāžā, zvērīgi izstiepās un izsita no tā, burbuļojot, indīgi dzeltena strūklaka.
  Zulfija skatījās uz viņu kā trusis uz boa, nespēdama atraut acis.
  Beidzot uzausa, uznāca "sals", debesis sāka skaidroties.
  - Lūk, tā ir mūsu zīme no augšas!
  Tagad zonā iegūtie artefakti iegūs postošu spēku. Raganas balss kļuva pērkona dārdoša, it kā runātu nevis viena sieviete, bet vesels dziļbalsīgu vīriešu koris.
  Teroristi pabeidza rituālu, Zulfija ar partnera palīdzību uzlika visus akmeņus, un viens no tiem uz jostas ar sprāgstvielām pievilka lielu sešstūrainu.
  Viņas melnie mati bija izraibināti ar pelēku, un uz sejas, kad vēja plīvurs nedaudz pavērās, bija redzama plosīta, melni violeta rēta.
  - Tagad tu esi gatavs! Ej uz savu mērķi!
  - balss pēkšņi kļuva plānāka.
  Teroriste paspērusi dažus soļus un pēkšņi pazuda, tikai neliela kustība liecināja, ka viņa ir tuvumā.
  - Akmens mūli, strādājis, tu tagad esi neredzams un gandrīz nedzirdams, pat visselektīvākie asinssuņi tev nedos pēdas.
  - Burve kamuflāžā kļuvusi par galvu garāka, un viņas īsie mati ir pagarinājušies.
  - ES zinu! - Īsi iemeta pašnāvnieku.
  - Tagad ej! Un lai Allāha gaisma apgaismo jūsu sirdi.
  - Burve-slepkava iedegās kā ducis gāzes lāpu, un viņas mati pārvērtās par šausminošu un tajā pašā laikā neparasti pretīgu čūsku perēm.
  Šķiet, ka Zulfija šādas izmaiņas nemanīja. Pašnāvnieks iznāca ārā, viņas gaita bija viegla, viņa pat kustējās daudz ātrāk.
  Tuvojās sastrēgumstunda, parādījās Maskavai tradicionālie sastrēgumi.
  Izplūdes gāzes, benzīna smaka, nemitīgs lielas pilsētas troksnis, kas moka ausis, tas viss jau ir pazīstams, bet naidīgs Zulfiya stāvo kalnu iedzīvotājam.
  Tāpēc staigāt bija daudz ērtāk nekā aizrīties pārpildītajā sabiedriskajā transportā.
  Tiesa, reiz sapņojot, terorists notrieca kādu garāmgājēju. Viņš, nokritis, nolādēja, tad, piecēlies, paspieda dūri tukšumā.
  - Tāda ir neticīgo audzināšana! - Zulfija pamanīja, patiesi priecājoties, ka viņas viedoklis kārtējo reizi apstiprinājās.
  - Viņu nogalināšana ir augstākais mērķis, kādu jūs varat iedomāties uz Zemes.
  Un šeit ir vēlamais mērķis: valdības nams Maskavā, ko sauc arī par balto. Šodien notiks nozīmīga tikšanās, kurā piedalīsies arī premjers.
  Kāds ir šis liktenis! Šeit jūs varat redzēt automašīnu, pastiprinātu drošību, augstu žogu ar jaunāko signalizācijas sistēmu, kas ieskauj Balto namu.
  Meitene tikko piegāja pie vārtiem ar finanšu ministru. Viņš nejauši paslidoja piespēli un pagāja garām modriem apsargiem.
  Elitārās šķirnes suņi (vairāku sugu maisījums, uzpumpēts ar steroīdiem, izaug no gadu veca teļa un tanka korpusa lādes) acīmredzot joprojām dzirdēja gandrīz neatšķiramu terorista mīksto apavu šalkoņu, ņurdēja.
  Divmetrīgie apsargi zibināja acis, suņi, neskatoties uz smalko smaržu, nespēja atšķirt ne mazāko smaku un nomierinājās (Turklāt augsti cienījamie gājieni izdauza zīmogu - rejiet, un jūs saņemsiet apdullināšanas ieroci).
  Zulfija juta, ka viņas sirds pukst, likās, ka tā pukst tik skaļi, ka viņi to varēja dzirdēt.
  Viņi pārvarēja četrus aizsardzības gredzenus pie pēdējās robežas: pat viņi bija apgaismoti ar rentgenstaru līdzību.
  No jaunākā skenējošā starojuma spridzinātāju pašnāvnieku pasargāja Efa akmens - nenovērtējamas artefaktu kolekcijas komplekts.
  Kustība pa stāviem un gaiteņiem šķiet bezgalīga, par laimi lifts ir ietilpīgs, taču Zulfijai vairākas reizes nākas apgriezties, lai nesadurtos ar ministres abstraktiem.
  Beidzot viņi ievācas centrālajā zālē. Sanāksme slēgta, žurnālistu nav. Ministrs iegāja zālē, pie kapuces jau stāvēja valdības deputāti.
  Un šeit ir pats premjers. Maza auguma vīrietis dzīvām acīm. Kā vienmēr viņš uzvedas, pieklājīgi paspiež roku, bet skaidrs, ka ministri ir bijībā pret viņu.
  Tikšanās tika atklāta, un lielvalsts premjerministrs klusā, maigā balsī teica:
  - Šodien apspriedīsim situāciju tā dēvētajā brīnumu zonā. Bažas rada tas, ka zona, kaut arī lēni, aug.
  Kā arī tas, ka tur patvērušies daudzi teroristi. Jo īpaši Melnais sultāns.
  Kas slēpjas zem šī vārda, nav zināms, mums nav nevienas viņa fizionomijas fotogrāfijas. Tikai bezformīga kapuce un maska.
  Pēdējā laikā viņa rokaspuiši sarīkojuši sešus teroraktus. Turklāt, kā likums, pret augstām valsts amatpersonām, nesaudzējot pat civiliedzīvotājus.
  Viņi man pat atsūtīja melnu atzīmi!
  Uzstājās FSB direktors. Viņš no piepūles svīda, viņa labi barota seja kļuva sarkana, viņa balss trīcēja:
  - Es ierosinu iecelt melnā sultāna galvas atlīdzību desmit miljonu eiro apmērā. Un arī nosūtīt uz īpašās grupas "Alfa" un "Vympel" zonu.
  Ļaujiet viņiem padarīt sultānu dzīvu vai mirušu...
  Premjers izlaboja, nepacietīgi žestu ar plaukstu:
  - Labāk dzīvs! Tā kā mēs nezinām, kas ir šī persona, teroristi vienmēr var pasludināt viņu par augšāmceltu.
  Teātra FSB vadītājs (jāizrāda uzcītība) pacēla balsi:
  - Lai tā būtu! Tagad apsveriet datus par ekonomiskajiem noziegumiem.
  Zulfiju vairs neinteresēja. Viņa pēdējo reizi noskaitīja lūgšanu, vēršoties pie Allāha, tad trīcošām rokām pagrieza Titras sešstūra akmeni.
  Tās īpašums bija lādiņa jaudas tūkstoškārtīgs palielinājums.
  Superspilgta zibspuldze, it kā no atomsprādziena, pārņēma visu ēku un mirkli vēlāk valdības ēkas vietā parādījās briesmīga kodolsēne.
  Tajā pašā laikā Kremlī atskanēja zvans. Nejauka, neveikla balss teica:
  - Pasveicini prezidentu no melnā sultāna. Es jums dodu tieši piecpadsmit dienas, lai pilnībā izvestu visu karaspēku no Ziemeļkaukāza un pārtrauktu atbalstīt amerikāņus Afganistānā.
  Ja piecpadsmit dienu laikā mūsu prasības netiks izpildītas, prezidents dosies pēc premjera.
  Pusstundu vēlāk šī ziņa izplatījās visā pasaulē, izraisot dažādas jūtas no līdzjūtības līdz žēlabainai.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  mīlestības vergi
  Skolotāja, kas atgriezusies no atvaļinājuma, savā dzīvoklī atklāj kailas meitenes līķi, un no rīta pati skolotāja tiek atrasta mirusi zem savas mājas logiem. Noslēpumainā svešiniece tiek identificēta kā amerikāņu pornogrāfiskā aktrise. Izrādījās, ka pēdējā mirušā apšaude notikusi Krievijā ar meiteni, kura tika pieķerta ar nazi rokās viņu režisora slepkavības vietā. Taču uz naža tika atrasti pirkstu nospiedumi un netveramais Tula maniaks.
  
  Slavens savīts detektīvstāsts savijas ar elpu aizraujošiem stāstiem par šoku un aizliegto varoņu mīlestību. Skolotājs satiekas ar studentu, BDSM vergu, kas vēlas izpatikt savam kungam, sērijveida slepkavas draudzeni, kas ir gatava uzņemties viņa vainu sava mīļotā labā.
  
  Uzmanību! Stingri +18! Mīlestības stāsti ir aprakstīti ļoti atklāti, ir seksa ainas.
  
  Mēģināšu izlikt produktu katru dienu, un grāmatu pabeigšu novembra beigās. Lai saņemtu jaunāko informāciju, lūdzu, pievienojiet grāmatu saviem favorītiem.
  
  
  Brīdināsim par nevēlamām nodaļām un epizodēm tos, kuri vēlas sekot līdzi detektīvstāstam, bet nepatīk netradicionāls sekss un smagas ainas
  
  , mēs īpaši izcelsim nevēlamās nodaļas un epizodes. Nodaļas tiks sadalītas šādi: Polija (-. nodaļa, pilnībā, nav ieteicama). Šādas sērijas: .HP (-I nodaļa, nav ieteicama sērija).
  
  Uzmanību LN lasītāji! Izpārdošana tiks publicēta, tiklīdz tā būs gatava. Mēģināšu katru dienu. plānots reizi nedēļā
  
  Lai neatpaliktu no visām izmaiņām, lūdzu, pievienojiet grāmatu saviem favorītiem, iesakām noklikšķināt uz "sekot autoram"
  
  
  Vai jūs zināt par šoku un aizliegto mīlestību un tās sekām? Par to, kā var mīlēt slavena porno aktrise, par ko domā skolotājs, satiekot savu audzēkni, ko sērijveida slepkavas draudzene ir gatava darīt sava mīļotā labā.
  
  nestandarta mīlas stāsti ar atkarību, psiholoģisko un seksuālo verdzību ar varoņu filmēšanu smagajā BDSM, tādu seksa ainu apraksti, par kurām daudzi nezina, plus interesantam detektīvstāstam vajadzētu piesaistīt lasītājus ar savu oriģinalitāti.
  
  
  Bija jānoņem
  Skolotāja, kas atgriezusies no atvaļinājuma, savā dzīvoklī atklāj kailas meitenes līķi, un no rīta zem mājas logiem tiek atrasta mirusi pati skolotāja. Aizdomās tiek turēts viņas jaunais mīļākais, taču viss izrādās daudz sarežģītāk! Noslēpumainā svešiniece tiek identificēta kā amerikāņu porno aktrise. Izrādās, ka pēdējā mirušā apšaude notikusi Krievijā ar meiteni, kura tika pieķerta viņu režisora slepkavības vietā ar nazi, uz kuras tika atrasti nenotveramais Tula maniaks.
  
  
  
  Uzmanību! Stingri +. Teksts satur nepārprotamas ainas, tostarp smagu seksu un netradicionālu mīlestību. Dažiem varoņiem ir savi īstie prototipi.
  
  Tiem, kas vēlas sekot sižetam, bet nepatīk netradicionāls sekss, brīdināšu par nevēlamām nodaļām un epizodēm.
  
  
  Uzmanību! Stingri +! Nav ieteicams cilvēkiem ar vāju prātu. Teksts satur nepārprotamas ainas, tostarp smagu seksu un netradicionālu mīlestību. Daudziem varoņiem ir savi īstie prototipi.
  
  Tiem, kas vēlas sekot līdzi detektīvstāstam, bet nepatīk netradicionāls sekss un skarbas ainas, īpaši izcelsim nevēlamās nodaļas un epizodes. Nodaļas tiks sadalītas šādi: Polija (-. nodaļa, pilnībā, nav ieteicama). Šādas sērijas: .HP (-I nodaļa, nav ieteicama sērija).
  
  Uzmanību LN lasītāji! Izpārdošana plānota reizi nedēļā. Taču ar vāju lasītāja interesi teksts vietnē vairs netiks ievietots. Lai sekotu līdzi visām izmaiņām, iesakām noklikšķināt uz "sekot autoram". Mēs neplānojam romānu pilnībā augšupielādēt citos resursos!
  
  
  Skolotāja, kas atgriezusies no atvaļinājuma, savā dzīvoklī atklāj kailas meitenes līķi, un no rīta zem mājas logiem tiek atrasta mirusi pati skolotāja. Aizdomās tiek turēts viņas jaunais mīļākais, taču viss izrādās daudz sarežģītāk!
  Noslēpumainā svešiniece tiek identificēta kā amerikāņu pornogrāfiskā aktrise. Tikai pateicoties talantīgā detektīva Vasilija Krasina intuīcijai un atziņām, ir iespējams atšķetināt noslēpumaino mudžekli.
  
  Uzmanību! Stingri +! Tekstā būs vairāki sirdi plosoši mīlas stāsti, taču ir arī izteiktas ainas.
  
  
  M
  Ana Čerija
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  MĪLESTĪBAS VERGI
  (Sērijas SHOCK LOVE 2. grāmata. Pirmo grāmatu DEATH CONCERNED var izlasīt Phantom Worlds tīmekļa vietnē)
  
  1. nodaļa.
  Fizikas skolotāja Marija Novikova atgriezās mājās pēc ceļojuma pie jūras. Gaidot atpūtu pēc negulētas grūtas nakts, viņa uzkāpa pa kāpnēm, izņēma atslēgas. Tagad būs iespēja nomazgāties, noteikti gulēt no ceļa. Un tad viņa piezvanīs Pavlušai. Viņus sagaida ilgi gaidītā tikšanās: vieglas vakariņas, klusināta mūzika, mīksta gulta ...
  Dzīvokļa durvis uzreiz neatvērās. Sākumā atslēga iestrēga, it kā slēdzene nedarbotos pareizi. Tas Mariju satrauca, taču viņa atgrūda sliktās domas un iegāja gaitenī.
  Pēkšņi viņu pārņēma pēkšņas bailes. Skolotāja nolika mantas uz grīdas un vilcinājās. Kas noticis? Istabas durvis ir vaļā! Un kaut kāda vāja sveša smaka, tik tikko jūtama, tajā pašā laikā kaut kas pazīstams. Bet smaka nav viņas dzīvoklis!
  Marija lielā satraukumā ieskatījās istabā. Lietas, piemēram, vietām, nav nekādu laupīšanas pazīmju. Bet gultas pārklājs uz gultas... Tā karājas līdz pat grīdai! Viņa viņu tā nepameta! Varbūt ienāca Pavluša? Jā, viņš droši vien ir.
  Sieviete piegāja pie gultas, atvilka segu un ... šausmās kliedza, ieraugot basās sievietes kājas! Marija instinktīvi aizsedza muti ar roku, lai apslāpētu kliedzienu, pēkšņi atkāpās un atspiedās pret sienu. Viņa noripoja pa sienu un apsēdās uz grīdas. Viņas skatiens pārlaida viņas kailajām kājām, viņa skaidri redzēja kailu, nedzīvu sievietes ķermeni zem gultas.
  Tik tikko atturējusi vēlmi vemt, Marija pielēca kājās un metās uz tualetes telpu. Viņa noliecās virs tualetes un vairākas reizes vēma. Spazmas saspieda kaklu, un tikai viena doma urbināja galvu: viņas dzīvoklī bija līķis!
  Skolotāja paķēra viņas mobilo telefonu, izlēca uz kāpnēm un apsēdās uz pakāpiena. Viņa smagi elpoja, sajutusi izmisīgo sirds ritmu. Viņas pirksti trīcēja no mazām trīsām, Marija gandrīz neierakstīja divus ciparus "02".
  Policija ilgi necēla klausuli, it kā gaidīja, kad zvanītājs pārdomās un liks mierā. Beidzot otrā vada galā viņi nedraudzīgi atbildēja:
  - Divdesmit piektā policijas nodaļa. Pienākums Nēlovs. ES klausos.
  Marija nedroši, drebošā balsī, nedaudz stostīdamās no sajūsmas, sacīja:
  "Man ir... t-šķiet... t-līķis!"
  Atbilde bija auksta:
  Vai tu esi piedzērusies dāma? Kāds līķis? Runājiet normāli un skaidri.
  Marija vaidēja:
  Nē, nē, es neesmu piedzēries! Manā dzīvoklī ir mirusi sieviete!
  "Kāpēc viņa ir mirusi?" policists jautāja.
  - ES nezinu! Godīgi sakot, es nezinu! Es atgriezos no atvaļinājuma, un viņa ir mirusi zem gultas! Un kails!!!
  "Arī kails?" ziņkārīgais Nēlovs vēlreiz jautāja. Kā viņa nokļuva zem tavas gultas?
  - Kā lai es zinu? - atkal iesaucās satrauktā Marija, - nāc drīz!
  - Pasaki adresi...
  Marija neuzdrošinājās ienākt savā dzīvoklī. Viņa sēdēja uz kāpnēm, mēģinot saprast, kāda sieviete atrodas zem gultas, kāpēc viņa ir mirusi un kā viņa nokļuva savā mājā. Skolotāja bija izmisumā: viņa nezināja atbildes uz šiem jautājumiem. Es pat nevarēju uzminēt.
  Negaidīti ieradās policija. Kāds virsnieks un kopā ar viņu divi cilvēki civildrēbēs. Iegājām dzīvoklī. Virsnieks un apaļš darbinieks nekavējoties iegāja istabā, un jauneklis ieteica Marijai pagaidīt virtuvē, pēc tam viņš pats pievienojās kolēģiem.
  Sieviete nezināja, kas notiek viņas vienistabas dzīvokļa istabā. Visticamāk, viņi fotografēja mirušo, ņēma pirkstu nospiedumus, meklēja pēdas. Viss ir kā noteikts likumā. Skolotājs to redzēja detektīvfilmās. Tagad šīs ir viņas mājas...
  Drīz pienāca jauns darbinieks, lai iztaujātu Mariju. Vispirms viņš uzdeva formālus jautājumus par Marijas uzvārdu, viņas vecumu un jautāja, kā līķis tika atklāts. Skolotājs atbildēja lakoniski, dažreiz šņukstēdams.
  "Es tikko ielidoju no jūras," paskaidroja Marija, kura sēdēja uz krēsla pie virtuves galda un nervozi pinās ar matiem ar trīcošām rokām. "Es nevaru iedomāties, kā līķis var nonākt dzīvoklī.
  Vīrietis jautāja:
  - Vai kāds var apstiprināt, ka bijāt prom no pilsētas?
  Skolotājs uzreiz pamāja ar galvu un pārliecinoši teica:
  - To var apstiprināt daudzi cilvēki, viņu vidū ir mans draugs, mēs ar viņu ar lidmašīnu ielidojām tikai no rīta, viņas mammai bija insults. Tāpēc mēs agri atgriezāmies no dienvidiem.
  Kam vēl bija tava dzīvokļa atslēgas?
  Marija nodrebēja, atbildēja ne uzreiz un neskaidri:
  "Redziet, es esmu vientuļa sieviete, es nevienu neaicinu pie sevis, es neizsniedzu atslēgas.
  Policists aizdomīgi paskatījās uz skolotāju un teica:
  - Jā?! Vai nevienam nebija atslēgu, vai arī jūs nevēlaties runāt? Negribi - bet vajag!
  "Es ceru, ka jūs mani neturat aizdomās?" Marija bija nobijusies.
  Vīrietis paraustīja plecus.
  - Dzīvoklis ir tavs. Beigsim tagad, nāc ar mums...
  - Kāpēc? skolotāja bija pārsteigta.
  - Runājiet ar izmeklētāju, kurš veiks jūsu lietu.
  - Mans bizness? Kas tu esi?
  - Es esmu izmeklētājs. Neuztraucieties, es domāju, ka viņi jūs neturēs uz ilgu laiku, viņi jūs nopratinās un atlaidīs.
  Parādījās resns vīrietis civildrēbēs.
  - Ko es varu teikt, Andriuša? viņš vērsās pie izmeklētāja. "Līķis ir diezgan svaigs, vēl nav pilnībā atdzisis. Visticamāk, nāve pienāca šodien ap piecos no rīta. Uz kakla nav žņaugšanas vagas, citas vardarbīgas nāves pazīmes es neredzēju. Bet uz ķermeņa ir dažāda vecuma zilumi. Svaigi zilumi uz kaunuma un krūtīm, veci uz augšstilbiem. Aizņemta dāma. Slaida, apmēram simt astoņdesmit gara, uz kaunuma tetovējums rozes formā, apmēram septiņus centimetrus liels. Droši vien prostitūta. Nosūtiet uz biroju, autopsija parādīs, kas un kā.
  "Nu, mums būs jābrauc apkārt kaimiņiem," domīgi sacīja Andriuša. Un tad viņš pagriezās pret skolotāju:
  - Kad visi būs pabeiguši, apskatīsiet dzīvokli, varbūt tiks atrastas kādas nelaiķa lietas.
  Nē, Marija mājās neatrada nekādas lietas, neko svešu. Sveša cilvēka līķis tika aizvests speciālā automašīnā, un skolotājai bija jāņem dokumenti un jābrauc ar policistu. Pa to laiku civildrēbtie virsnieki jau bija devušies prom.
  Mašīnā policists klusēja, Marija nervozi nodomāja. Kuru viņa tik ļoti kaitināja? Kāpēc viņi viņai uzsēja meitenes līķi? Un kurš? Visvairāk sievieti uztrauca pratinātāja jautājums par sava dzīvokļa atslēgām. Viņi bija kopā ar Pavliku. Bet viņš ir tik jauns! Tikai sešpadsmit septembrī tiks izpildīti.
  Ja Pavluša būtu vecāks, tad varētu parakstīties, dzemdēt no viņa bērnu. Marija gribēja bērnus. Nesen viņa ļoti gribēja apprecēties, viņu mocīja sievietes vientulība. Un viņa priecājās, ka viņas dzīvē parādījās Pavļiks. Kas labi pazīst sievietes dvēseli, tas viņu nenosodīs mīlestības dēļ. Tā ir sarežģīta, neparedzama, dažkārt aizliegta lieta. Tu nezini, kad tas pienāks, ar ko laimēsies...
  Marija atcerējās pirmos apskāvienus ar Pavlušu, viņu bailīgos skūpstus. Kā tad viņas sirds kaislīgi pukstēja! Lai gan viņa ir divreiz vecāka par zēnu. Un cik sāpīgi sievietei ir mīlēt, kad pār viņu karājas kriminālkodeksa pants. Jums ir jāslēpj sava mīlestība no ziņkārīgo acīm, jūs pat nevarat dalīties tajā ar savu labāko draugu. Ko tieši viņa dara nepareizi? Pats Pavļiks gribēja šo tuvību! Vai sievietei ir jāliek cietumā par mīlestību, ko viņa sniedz pusaudzim? Par savstarpēju vieglu mīlestību. Vai tas ir godīgi? Marija domāja, ka nē...
  
  
  2. NODAĻA
  Marija Aleksandrovna Novikova sēdēja izmeklēšanas komitejas gaitenī un ik pa laikam skatījās ārā pa logu: augstais žogs un dzeloņstieples tikai pastiprināja viņas bailes. Skolotāja nervozēja, viņai lika pagaidīt, taču bija pagājusi vairāk nekā pusstunda, un sieviete it kā bija aizmirsta.
  Pēkšņi durvis atvērās, izmeklētājs pamāja Marijai, aicinot viņu ienākt kabinetā.
  "Vasīlijs Krasins," vīrietis iepazīstināja ar sevi, "iedod man savu pasi, lūdzu."
  Pie galda istabas stūrī stāvēja cits vīrietis tādā pašā tumšā uzvalkā kā Vasilijam.
  Krasins paskatījās uz pasi, nolika to malā un teica:
  - Nu, pastāsti, kas ir tā sieviete un kā līķis nokļuva tavā dzīvoklī.
  - ES nezinu! Godīgi sakot, es nezinu! skolotājs lūdza. Izmeklētājs jau prasīja.
  "Es jautāju... Tas ir pilnīgs noslēpums," skeptiski sacīja Krasins un uzmanīgi ieskatījās sievietes acīs. Es redzu, ka tu melo.
  "Ievietojiet viņu pērtiķu mājā!" - pēkšņi atskanēja otrā darbinieka balss. - Viņš pasēdēs pāris dienas, uzreiz visu atcerēsies.
  - Ja tu klusēsi, mums būs tevi jāņem apcietinājumā! Krasins apstiprināja.
  Tomēr Marija intuitīvi juta, ka viņu vienkārši iebiedē. Un viņai nav no kā baidīties! Viņai ir visi pierādījumi par viņas nevainību. Skolotājs mierīgi atbildēja monotonā balsī:
  "Dažreiz ir labi atrasties cietumā. Tas dod gudrību. Bet man tiešām nav ko tev stāstīt. Tātad man ir biļete, es tikko ierados no rīta.
  Krasins vērsās pie kolēģa:
  Vai kaimiņu aptauja kaut ko deva?
  "Kā parasti, mēs neko neredzējām, neko nedzirdējām. Vienīgi kaimiņiene uz kāpnes stāstīja, ka redzējusi, kā šī mazā meitene izgāja no dzīvokļa apskāvienā ar puisi. Un šis puisis nesen ieradās viņas mājā viņas prombūtnes laikā un atvēra durvis ar atslēgu.
  - Nu ko tu saki? Krasins jautāja un vēlreiz paskatījās uz Mariju.
  "Tātad šī kaimiņiene ir tenkas, viņai nevar uzticēties," sieviete sāka taisnoties un vērsās pie izmeklētāja palīga:
  - Vecmāmiņa Marfa smīkņāja, vai ne?
  Asistents neatbildēja, bet Krasins jautāja:
  - Kā sauc zēnu?
  - Šis ir mans skolnieks. Es viņu velku uz augšu fizikā.
  - Vasaras brīvdienas? Krasins neticēja. - Pasakiet savu vārdu, uzvārdu un adresi.
  - Tātad viņu sauc Pavļiks Ribačenko, - Marijai nācās atzīties. - Dzīvo kopā ar vecākiem Savuškina ielā.
  Krasins pierakstīja savā piezīmju grāmatiņā un vēlreiz jautāja:
  - Pāvels - kas viņš ir?
  Marija spēcīgi pasmaidīja.
  - Viņš vēl ir bērns. Es esmu viņa skolas skolotājs! Jūs taču neturēsit puisi aizdomās par noziegumu, vai ne?
  Izmeklētājs uz jautājumu atbildēja ar jautājumu:
  "Tātad viņam ir jūsu dzīvokļa atslēgas?"
  Marija noplātīja rokas.
  - Nu ko? Jūs nedomājat, ka tas bija viņš, kurš iestādīja līķi...
  - Kā zināt, kā zināt! Pusaudži reizēm ir tik nežēlīgi!" domīgi sacīja Krasins.
  "Pāvels ir brīnišķīgs zēns, sportists, viņš nekaitēs mušai!" Marija sāka aizstāvēt savu audzēkni.
  - Kad tu viņu pēdējo reizi redzēji? Krasins jautāja.
  - Augusta sākumā. Pavļiks pavadīja mani līdz vilcienam. Tas bija... septītajā. Viņš vienkārši palīdzēja man nest lietas.
  Krasins uzdeva vēl dažus jautājumus. Viņš jautāja, ar ko Pāvels draudzējas, vai viņa uzvedībā nav kaut kas aizdomīgs, vai viņš izrāda nežēlību pret dzīvniekiem. Marija atbildēja, ka nekad nav redzējusi, kā Pavļiks slikti izturas pret dzīvniekiem. Bet zēns prata pastāvēt par sevi, viņš nodarbojās ar cīņas mākslu un hokeju.
  Pēkšņi Vasilijs Krasins uzdeva negaidītu jautājumu:
  Vai jums bija sekss ar viņu?
  Marija nodrebēja un kautrīgi, nedroši atbildēja:
  - Ar Pavliku? Nē... Viņš vēl ir bērns...
  Krasins uzmanīgi vēroja sievietes reakciju. Marija pat nobālēja uz šādu jautājumu, nolaida acis, rosījās krēslā, salika rokas pilī.
  - Jā? izmeklētājs jautāja. - Es nespēju noticēt! Esiet atklāti ar mani. Vai tu saproti, ka par attiecībām ar nepilngadīgo var piespriest pieklājīgu sodu?!
  Marija pacēla acis uz vīrieti un atbildēja ar nopūtu trīcošā balsī:
  "Man nav jādod laiks...
  Vasīlijs iesmējās un teica:
  - Un mēs zēnu nopratināsim! Viņš mums visu izstāstīs.
  Marija atkal nodrebēja un ar sāpēm atbildēja:
  "Zēniem tik ļoti patīk komponēt un pārspīlēt. Bet esmu pārliecināts, ka viņš tev neteiks neko, kas mani diskreditētu.
  Izmeklētājs pasmaidīja un stingri sacīja:
  "Mēs varam jūs aizturēt un nosūtīt uz tiesu, lai apstiprinātu arestu uz diviem mēnešiem. Tāpēc nekārdiniet likteni. Pasakiet savu tālruņa numuru.
  - Kuru? Mans?
  - Iesim abi: jūsu un Ribačenko.
  Un Pavļiks? Nu es nezinu...
  Nezini, teikt vai nē? Varbūt varu apskatīt tavu viedtālruni?
  "Es jums pateikšu," Marija pamāja un diktēja tālruņus.
  Izmeklētājs no mapes paņēma mirušās meitenes fotogrāfiju, nolika to Marijai priekšā un teica:
  Paskaties vēlreiz uzmanīgi, iespējams, ka esi viņu kaut kur agrāk redzējis.
  Marijai bija grūti skatīties uz tā cilvēka ķermeni, kurš izrādījās miris viņas dzīvoklī. Bet tas bija jādara, skolotāja piespieda sevi aplūkot fotogrāfiju. Skaista seja, bet nāves izkropļota. Nē, viņa par viņu neko nezina, viņa pirmo reizi ieraudzīja meiteni zem savas gultas.
  Krasins paskatījās pulkstenī un sacīja:
  - Bet! Ir pienācis laiks pabeigt. Viss, kas jums jādara, ir jānoņem pirkstu nospiedumi un jāreģistrējas. Labi, pagaidām mēs ļausim jums doties mājās pret drošības naudu.
  Drīz vien Marija izgāja no izmeklēšanas komitejas ēkas, izņēma viņai izsniegto papīru, paskatījās uz zīmogu un ieraudzīja pilsētas prokurora vietnieka parakstu. Viņa paslēpa papīru kabatā, smagi nopūtās un sāka domāt par Pavliku. Viņa tik ļoti vēlējās iepriecināt savu mīļoto ar agru negaidītu ierašanos. Viņš bija ļoti noraizējies, ka viņam būs jāšķiras veselas trīs nedēļas. Viņa ieradās agrāk, puisi iepriecināja ...
  Vai Pavluša viņas prombūtnes laikā atveda prostitūtu? Kur ir meitenes drēbes? Vai tu to paņēmi līdzi? Čau, Pavlik. Pāvs...
  Sasodīts, man viņam jāzvana! Kā tu uzreiz neuzminēji?
  Marija nospieda viedtālruņa pogu ar mīļotā vārdu. Kāda cita balss teica: "Tālrunis ir atvienots vai atrodas ārpus tīkla pārklājuma."
  
  
  3. nodaļa
  Goriničs atvēra dzīvokļa durvis, ielaida meiteni un viņas pavadoni, iegāja pats, ieslēdza gaismu un sacīja:
  - Pieticīgi šeit mēs esam tik mīļiem viesiem.
  "Tas ir labi, mēs kaut kā izturēsim līdz rītam," sacīja kāds garš, platplecu vīrietis, apmēram trīsdesmit gadus vecs, "pa ceļam un guļamistabā iekossim kādu maltīti." Man pietrūka Lūsijas ķermeņa. Parādīsim jums patiesu mīlestību!
  Meitene pasmaidīja un mīļi ieskatījās savam pavadonim acīs. Viņi iegāja virtuvē, Goriničs uzlika tējkannu un sāka gatavot sviestmaizes, slēpti uzmetot skatienu meitenei. Viņam viņa patika! Slaidā, zilacainā, kuplā blondīne klusēja gandrīz visu smago ceļu no dienvidiem žiguļos, nelūdza ne apturēt mašīnu, ne viņai neko nopirkt, neizrādīja nepatiku, nepārmeta viņai par sagādātajām neērtībām. Goriničam nepatika runīgas un kaprīzas sievietes.
  "Mēs ar Ūtrišu aizgājām tieši laikā," viņš teica, atverot alus pudeli. - Tagad ir shmons. Nadiju aizveda. Kāpēc viņa iedūra direktorei ar nazi?
  - Stulbi! Sāpēja, jūs to nevarat izturēt, es būtu teicis Ačintsevam, šaušana būtu pārtraukta.
  - Tātad viņa pēc apšaudes viņu nodūra.
  - Es izturēju. Un tad deva vaļu emocijām. Pats Ačincevs vainīgs - par meitenēm tā ņirgāties nevar! Paskaties, es izgudroju spīdzināšanu. Viņi aizvilka viņus uz skudru pūzni, ievietoja caurspīdīgas šļūtenes maksts un filmēja tuvplānus, piemēram, skudras tur ...
  "Jā, Saša, tas ir grūti," Goriničs piekrita.
  "Man ir labi, pacietīgi, bet Nadja ir muļķe," Saša sacīja un pagriezās pret savu pavadoni:
  - Kā tev iekšā - vai sāp?
  "Viss kārtībā, mīļā," meitene atbildēja ar vieglu smaidu.
  - Labi, paskatīsimies.
  Viņi paēda un devās uz guļamistabu.
  - Vai tev iebilst, ka Lūsija izģērbjas? - Saša jautāja Goriničam. Man patīk, kad viņa dejo kaila. Tas ir tik erotiski! - Mēs ejam tur pie savas mājas pilnīgi bez drēbēm.
  - Es mīlu striptīzu! Žēl tikai, ka nav mūzikas, - Goriničs atbildēja. - Jā, un ir jau vēls, kaimiņi dzird.
  - Nekas, es klusi ieslēgšu mūziku no telefona, - teica Aleksandrs.
  Viņš paņēma kādu balles melodiju, meitene atraisīja matus, kas nokrita tieši zem pleciem, vairākas reizes enerģiski pakratīja galvu un sāka lēnām, noliecoties un dejot, lai atbrīvotos no kleitas. Lūsei nebija krūštura. Lēnām novilkusi kleitu, viņa virpuļoja dejā, tagad izceļot savas skaistās krūtis, tad noliecoties, rādot dupsi.
  Tad striptīzdejotāja apsēdās uz šķelšanās, bet pēc tam enerģiski pielēca kājās, novilka biksītes, nedaudz pagrieza tās rokās un meta krēslā sēdošā Goriņiča virzienā. Viņš ieraudzīja tetovējumu uz meitenes kaunuma un kļuva vēl vairāk uzbudināts.
  Palikusi kaila, Lūsija glāstīja viņas sēžamvietas, atdalīja tos ar rokām, uz kāju pirkstiem devās uz durvīm. Tur viņa nometās ceļos, noliecās tā, ka viņas dibens bija manāmi augstāk par galvu, apgriezās un ar atsperīgām kustībām, nedaudz saliecot un atlaižot rokas elkoņos, rāpoja pretī Aleksandram, iebāza lūpas viņa džinsu platumā, tad iestrēga. izbāza mēli, pakratīja to un smaidīdama nedaudz nolaizīja Sašas bikses. Viņš atraisīja mušas rāvējslēdzēju, atlaida nedaudz stāvo gailīti.
  Meitene atkal pasmaidīja ar lūpu galiem, paņēma partnera cieņu mutē un sāka glāstīt, cenšoties novest viņu vēlamajā stāvoklī. Tad viņa pilnībā norija jau tā sajūsmināto, iespaidīgo vīrieša peni, uz dažām sekundēm atspiedās ar seju pret partnera kaunumu un sastinga. Tad viņa atkāpās, taču biedru no mutes neizlaida, bet viegli sūka galvu, veica vairākas mines, atkal paņēma vīrieša gailīti mutē un uz desmit sekundēm sastinga, aizrāva elpu un turpināja sev raksturīgās kustības.
  "Nesteidzies," Saša pavēlēja.
  Meitene pagriezās pret viņu uz sāniem, lai Goriničs varētu redzēt, kā drauga biedrs atpūšas uz Lūsijas lūpas.
  Aleksandrs viegli paglaudīja draudzenei pa vaigu, bet tad atrāvās no meitenes, atlaida gailīti un pamāja viņai ar roku.
  Lūsija pagriezās, aizrāpoja pāris soļus, atkal saliecās tā, ka viņas dzimumorgāni kļuva skaidri redzami, un sāka raustīt savu sēžamvietu.
  - Lieliski! - Goriničs čukstēja.
  - Mēs to nevaram! Aleksandrs teica. - Vai jūs redzējāt Streiku uz dzimumlocekļa?
  Goriničs pat nezināja, kas tas ir.
  Un meitene apmeta apli četrrāpus pa istabu, aicinoši luncinot savu laupījumu, tad nokrita uz elkoņiem un pierāpās pie mīļotā.
  Šoreiz viņa atsprāga viņa sandaļu sprādzes un ar zobiem sāka uzmanīgi vilkt nost Aleksandra zeķes.
  - Laba meitene! viņš slavēja.
  - Es mīlu Tevi! - pabeigusi ar zeķēm, atbildēja Lūsija. Viņa noskūpstīja vispirms vienu, pēc tam otru drauga pēdu un ar mēli sāka glāstīt viņa kāju pirkstus, laizīdama tos un iebāzdama slapjo mēli starp pirkstiem.
  - Sūc! Saša pavēlēja.
  Meitene ieņēma mutē sava mīļotā četrus pirkstus.
  "Dziļāk," sacīja Aleksandrs.
  Lūsija apsēdās uz dupša, ar pirkstu pievilka vaigu, iespieda partnera lielo pirkstu mutē, centās satvert pēdu pēc iespējas dziļāk.
  "Laba meitene," Aleksandrs uzslavēja. - Iztaisnojies, ļauj man tevi samīļot.
  Neizlaidusi kāju no mutes, meitene piecēlās un izliekās mīļotā virzienā. Viņš sāka glāstīt viņas incīti un kaunumu ar savu brīvo kāju.
  - Gulta ir zema, - teica Saša, - ir neērti izstiepties.
  Meitene noliecās uz priekšu, platāk izpletīdama kājas. Aleksandrs ar pirkstiem noglāstīja draudzenes vēderu, tad uzspieda uz vienas, tad otras krūts, lēnām izvilka no punkta starp krūtīm cauri nabai līdz pašai vēdera lejai.
  Lūsija joprojām ar vienu roku turēja Aleksandra labo kāju savā mutē, ar otru viņa paņēma viņa kreisās kājas pirkstus un ievietoja to savā makstī.
  "Labi darīts," Saša vēlreiz uzslavēja. - Tu zini, cik ļoti es to mīlu.
  Meitene veica enerģisku kustību ar iegurni, mēģinot iedzīt mīļotā pirkstus dziļāk savā ķermenī. Bet viņa kliedza un atrāvās. Viņas sejā parādījās sāpju grimase.
  - Vai pēc Ačinceva spīdzināšanas kaut kas nav kārtībā? Aleksandrs jautāja. - Vai tas ļoti sāp?
  "Paciešami, dārgā," meitene atbildēja.
  "Tu tikai tā nekliegsi," Saša sacīja un pēkšņi pagriezās pret Goriniču:
  Vai vēlaties redzēt, kas viņā ir iekšā?
  - Kā tas ir? Goriničs uzdeva stulbu jautājumu.
  - Ah-ah-ah! Man ir armatūra. Tajā pašā laikā mēs veiksim dzimumorgānu pārbaudi. Ļusenka, atved mani tur, manā portfelī, zini ko.
  Gaitenī izslīdēja kaila meitene un drīz parādījās ar lukturīti, kaut kādu caurulīti un caurspīdīgu apaļu stiklu rokās. Tomēr Goriničs redzēja, ka stikls ir bez dibena.
  Aleksandrs atbrīvoja gultu. Meitene apsēdās viņa vietā, pagriezās Goriničas virzienā un plaši izpleta ceļos saliektas kājas. Saša noslīdēja viņai blakus, lai Goriničs visu varētu redzēt, enerģiski ar plaukstu uzsitīja draudzenes noskūtajam kaunumam, tad ar pirkstiem pārbrauca pār viņas puncīti, maigi masēja meitenes klitori, pievilka viņas lūpas un pašķīra tās, rādot ieeju skaistules krūtīs. . Tad viņš piecēlās, deva meitenei laizīt un sūkāt viņa rokas pirkstus.
  Goriničs vēroja mīļotājus, dedzīgi gaidot turpinājumu. Un viņa sekoja! Aleksandrs ievietoja pāris pirkstus Lūsijas makstī un sāka intensīvi raustīt kustības.
  Meitene klusi ievaidējās.
  "Paskaties, neklāj viņam gultu," Aleksandrs pasmaidīja, izvilka pirkstus un atkal iedeva tos draudzenei laizīt un sūkāt.
  Tad viņš paņēma glāzi, nosmērēja tās malu bez dibena ar želeju no tūbiņas un sāka to uzmanīgi ievadīt meitenes ķermenī.
  - Ai! Lūsija atkal klusi iekliedzās.
  - Ievainot? Saša jautāja. "Varbūt jums vajag pretsāpju līdzekli?"
  - Nē, mīļā, viss ir kārtībā. Paciešama.
  Saša gandrīz pilnībā ievietoja stiklu meitenes makstī, lika viņam to turēt ar pirkstiem, un viņš iesprauda iekšā lukturīti, uzmanīgi to nopētīja un teica:
  - Viss ir kārtībā! Gandrīz nav iekaisuma. Tikai šeit, pašā sākumā, palika koduma pēda. Vai mums šodien būs sekss? Vai nesāpēs?
  - Es būšu pacietīgs, dārgais! Lūsija lēnprātīgi atbildēja.
  "Viņai patīk izdrāzties, it īpaši ar mani," Saša sacīja Goriničam. Nāc šurp, es tev parādīšu ko interesantu. Un iedod man pildspalvu.
  Goriničs pielēca pie meitenes un pievērsa acis uz glāzē izvirzīto dzemdes rīkles spraugu.
  - Nu? uz ko tu lūkojies? Aleksandrs drīzāk jautāja. - Šo vēl neesi redzējis?
  "Es neesmu ginekologs," Goriničs nomurmināja.
  "Arī es," sacīja Aleksandrs. Bet es mīlu savu draudzeni...
  Viņš ļāva Lūsijai laizīt savu rādītājpirkstu un caur stiklu iebāza savu mazo spilventiņu meitenes rīkles spraugā. Viņš to nedaudz pagrieza, izvilka un atkal nolaizīja. Tad viņš paņēma no Gorynych pildspalvu un iedzina to dzemdes dobumā gandrīz līdz stiprinājuma kronšteinam.
  "Pagaidi," viņš pavēlēja Lūsijai un atkal aicināja savu draugu apbrīnot attēlu.
  Trīcošām rokām sajūsminātais Goriničs izņēma viedtālruni un uzņēma dažas bildes.
  - Vai jums mājā ir klizma? Aleksandrs jautāja.
  - Kāpēc jums nepieciešama klizma? - Goriničs jautāja.
  "Redzi, man patīk anālās spēles. Lai nesasmērētos, labāk to darīt pēc klizmas.
  "Ah-ah," Goriničs kaislīgi sacīja. Mēs nelietojam klizmas.
  - Labi, tad iedod man alus pudeli. Viņa darīs visu sev. Ej, Lūsij, sagatavojies. Parādīsim vīrietim īstu seksu!
  
  
  4. nodaļa
  - Lielisks cālis! Goriničs entuziastiski sacīja, kad meitene pazuda vannas istabā. - Es gribētu šo!
  - Un tad! - Aleksandrs apmierināts teica.
  - Kur tu viņu atradi? - Goriničs jautāja.
  - Viņš to paņēma no sava drauga, viena no viņu kopienas vadītājiem. Lūsija tika audzināta tā, ka augstāko tikumu viņas galvā iedzina vēlme izpatikt vīrietim.
  - Cik viņa ir seksīga! Es ar šiem vēl neesmu saskāries.
  Viņa devās uz Šarmskolu Ohaio štatā. Tur viņiem mācīja paklausību un visādus erotiskus trikus.
  - Kas ir skola?
  - Noslēpums. Meitenes tiek apmācītas elites izklaidei un filmēšanai porno. Luska tur bija piestiprināta pa Mēness līniju.
  Vai viņa bieži filmējas pornografijā? - Goriničs vēlreiz jautāja.
  - Pirms tam bieži. Lūsija ir skaista sieviete, bija pieprasījums.
  - Būtu interesanti redzēt ainas ar viņas piedalīšanos!
  Tu teici, ka neskaties porno!
  - Es ar prieku būtu paskatījusies uz Lūsiju.
  "Es redzu, ka es biju sajūsmā, kad es mūs vēroju," Saša pasmaidīja. - Es novilktu bikses, mēs redzējām daudz erekcijas biedru.
  - Jūs nekļūstat greizsirdīgs, kad skatāties porno ar viņas piedalīšanos, tāpat kā viņa ar citiem vīriešiem ...
  - Nē... Kāpēc būt greizsirdīgam par kaut ko?
  "Es saprotu, ka viņi nav greizsirdīgi uz darbu," Goriničs samiernieciski sacīja.
  - Un dažreiz mēs trenējam šūpoles mājās. Mans draugs ir Skots. Viņam ir cālis - viena no slavenākajām porno zvaigznēm. Vārds ir Roxy Ray. Nedzirdēja? Ak, jā, tu neskaties... Tāpēc mēs dažreiz tiekamies kopā. Es tikai zinātu, ko mēs darām ar telēm! Rīkojam visādas sacensības, kurš no tiem bumbiņu izmetīs tālāk no punča, kurš labāk lec uz dildo vai iebāž vairāk tenisa bumbiņu. Un uz Ziemassvētkiem viņi saģērba draudzenes foršāk nekā Ziemassvētku eglītes. Uz sprauslām un starp kājām tika piestiprinātas ķēdes ar atsvariem, ķermeņus bagātīgi rotāja piesūcekņi un veļas šķipsnas ar Ziemassvētku ballēm. Un tad viņi tos izmantoja šajā formā pēc kārtas. Daudz bumbu tika sists, bet tas bija jautri.
  "Jūs labi pavadāt laiku," Goriničs sapņaini sacīja.
  - Vai jums ir drēbju šķipsnas? Aleksandrs jautāja.
  "Man ir jāredz sava māte vannas istabā." Priekš kam?
  "Redziet, man patīk drātēties, kad pie Ļuskas sprauslām karājas drēbju šķipsnas, tas mani aizrauj," sacīja Saša, vēlreiz paskatījās uz Goriniča izspiedušajām biksēm un jautāja:
  - Vai jūs praktizējat MZHM?
  - Kā tas ir?
  - Nu, kad meitene ar diviem vīriešiem.
  - Nē, kas tu esi! Es varu tikai viens pret vienu un bez lieciniekiem.
  - Nu velti. Tad es vispirms izlādēšos ar Ļusku un aizmigšu, un tad tu varēsi ar viņu runāt.
  Mēs varam tajā istabā! - Goriničs bija sajūsmā.- Man tur ir gulta!
  "Labi, es iešu, nomazgāšu rokas un steigšu Lusku," Aleksandrs teica un aizgāja.
  Drīz viņš izveda savu draudzeni no vannas istabas. No meitenes skaistajām krūtīm izvirzījās pie sprauslām piestiprinātās drēbju šķipsnas. Luncinot gaitu, pavedinoši šūpojot gurnus, meitene lēnām gāja garām Goriņičam, kurš viņu aprija ar acīm, apsēdās gultā, atkal plati izpleta kājas, bet šoreiz viņa nevis salieca tās ceļos, bet izstiepa. tās ārā kā balerīna stiepumā un pacēla tos augstu virs galvas.
  Aleksandrs pienāca viņai klāt, novilka džinsus un šortus. Tajā pašā laikā meitene aicinoši kratīja kājas un izvilka zeķes. Bet Saša uzreiz nesāka glāstīt. Viņš pēkšņi izvilka no džinsiem jostu un diezgan spēcīgi iesita savai draudzenei pa dzimumorgāniem.
  Lūsija klusi kliedza un teica:
  - Senkju, kungs! Es mīlu Tevi!
  - Runā krieviski! Mēs esam Krievijā, - Aleksandrs teica un atkal iesita meitenei ar jostu.
  - Kas tu esi? vaicāja sajūsminātais Goriničs.
  - Tas ir paredzēts iesildīšanai, - Aleksandrs atbildēja. - Viņa ir pieradusi. Mājās es viņai dažreiz uzlieku pumpīti.
  Aleksandrs pasniedza meitenei roku. Nenolaidusi izstieptās kājas, viņa atkal nolaizīja mīļotā pirkstus un ieņēma roku mutē.
  Pēc minūtes Saša izvilka roku no viņa mutes, pielika draudzenei pie maksts, pielika tur vienu pirkstu, tad otru, bet masturbēja. Viņš lēnām sāka ielikt plaukstu Lūsijas krūtīs. Viņa neprotestēja, tikai nedaudz ievaidējās.
  - Vai nesāp? Aleksandrs jautāja.
  "Paciešami, dārgā," meitene parasti atbildēja un aizvēra acis.
  Saša piepūlējās, un visa viņa plauksta atradās Lūsijas ķermenī. Viņa atkal klusi kliedza. Saša uz pāris sekundēm sastinga, tad nedaudz vairāk iebīdīja roku draudzenes ķermenī un sāka to maigi griezt.
  Tajā brīdī Goriničs, kurš vēroja visas manipulācijas, juta, ka beidzas: viņa sēkla spontāni izšļakstījās, sasmērējot apakšbikses.
  Un nakts bija tikko sākusies!
  
  
  5. nodaļa
  Izmeklētāja kabinetā Marija bija ļoti nervoza, taču viņas uztraukums nepārgāja arī uz ielas. Tikai tagad sievieti vairāk satrauca nevis tas, kā līķis nokļuvis dzīvoklī, bet gan situācija ar Pavlušu. Vai zēns pastāstīs par viņu grēcīgo saikni? Kāpēc viņa telefons neatbild?
  Līdz mājām vajadzēja pāris metro pieturas. Cik daudz apsargu ir kļuvuši metro! Tagad tas Mariju sāka kaitināt. Viņai šķita, ka viņu grasās apturēt, saslēgt rokudzelžos un nogādāt cietumā. Tad viņus tiesās par nepilngadīgā pavedināšanu.
  Taču apsargi Marijai nepievērsa uzmanību. Skolotāja iznāca no metro un jutās atvieglota. Tagad neliela pastaiga, tā būs viņas māja. Tā no rīta viņa staigāja šeit ar mantām, domāja par Pavliku, atcerējās pludmali, karstos oļus zem basām kājām, siltu jūru ar viļņiem, kas glāstīja kā mīļotā cilvēka pieskārienu.
  Viņas mīlestība pret Pavlušu nav atdzisusi jau pāris nedēļas no dienvidu atvaļinājuma. Puisis naktī sapņoja par viņu, skolotājs atcerējās viņa reljefu augumu, drosmīgo seju, gaišos matus, kas nogriezti zem puskastes, zilas, ļoti izteiksmīgas acis. Izcils, izskatīgs puika. Viņš var izveidot brīnišķīgu filmas aktieri, viņš parādītos uz plakāta.
  Marija gribēja pēc iespējas ātrāk satikt Pavlušu, apskaut un piespiest viņu sev klāt, ieelpot spēcīga jauna ķermeņa smaržu, laist skūpstus uz viņa sejas, kakla, gludajiem, sārtajiem vaigiem. Viņa atkal un atkal sazvanīja viņa tālruņa numuru, kas joprojām neatbildēja.
  Skolotāja sevi mierināja: tagad ir vasara, puiši bija atvaļinājumā, Pavluša bija kaut kur devies, neņēma līdzi telefonu vai vienkārši izslēdza. Bet kāpēc to izslēgt? Un mīļotais viņai neko neteica par iespējamo ceļojumu, kad viņa viņam pirms divām dienām zvanīja no Sočiem. Un tad notika šis briesmīgais stāsts ar drauga māti, ātras maksas, priekšlaicīga aizbraukšana ...
  Varbūt Pavlušas vecākus pēkšņi aizveda uz ārzemēm? Viņš gribēja doties uz Franciju.
  Pati Marija no jaunības sapņoja par medusmēneša ceļojumu uz Eiropu. Apmeklējiet Prāgu, Varšavu, Berlīni, Parīzi. Īpaši gribēju doties uz Parīzi, sapņu un romantiskas mīlestības pilsētu. Viņa pastāstīja Pavlikam par savu vēlmi. Viņš atbildēja, ka labprāt dotos uz Franciju, jo franči no visām Eiropas tautām gan raksturā, gan mentalitātē visvairāk līdzinās krieviem. Marija nestrīdējās, lai gan toreiz domāja, ka mūsu tautas nav pārāk līdzīgas. Viņai bija vēlme apprecēties ar Pavliku pēc pāris gadiem, kad viņš kļūs pilngadīgs, un doties ar viņu ceļojumā.
  Tagad skolotāja pat negribēja domāt, ka Pāvels viņu krāpj, ka atved uz viņas dzīvokli citu meiteni. Vai Marija nebija pelnījusi savu sievišķo laimi? Iepriekš sapņos viņa uzzīmēja sev stabilu, turīgu vīru, bet iemīlēja puisi, kurš izrādījās piecpadsmit gadus jaunāks par viņu. Es tik ļoti iemīlējos, ka zaudēju prātu.
  Skolotāja izskatījās diezgan pievilcīga. Figūra slaida, viduklis tievs, skaistas garas kājas, āda tīra, seja svaiga, nav krunciņu, mati ļoti sulīgi, mati nedaudz cirtaini, līdz pleciem gaiši blondi. Nesen viņa periodiski ievēroja diētu, smērējās ar krēmiem. Tādām sievietēm patīk vīrieši. Pēc izskata viņai netika doti vairāk par divdesmit pieciem, lai gan skolotāja nesen bija pārsniegusi trīsdesmit.
  Taču Marija bija vientuļa, neskatoties uz savu skaistumu un labo fizisko formu. Jaunībā viņas līgavainis, kuru viņa mīlēja ar katru dvēseles šķiedru, nokļuva Čečenijā un tur nomira. Rezultātā meitenes sirds vairākus gadus sacietēja un apledojās.
  Skolotāja uz visiem vīriešu pieklājības mēģinājumiem atbildēja ar tādu aukstumu, ka potenciālie pielūdzēji uzreiz pazuda. Marija daudzus gadus neiemīlējās, viņa pat neskatījās vīriešu virzienā. Viņa jutās ļoti dziļi, pasaule viņai šķita melnbalta pēc pirmā puiša traģiskās nāves.
  Un tikai nesen skolotāja sāka pamazām atkusties, arvien vairāk domāt par kāzām un bērna piedzimšanu. Bet Marija bija bailīga pret vīriešiem, viņa neapmeklēja dejas un citas vietas, kur vieglāk vienam otru iepazīt.
  Sievietei radusies ideja avīzē vai atbilstošā vietnē internetā reklamēt kādu paziņu laulības nolūkos. Bet tad viņas dzīvē parādījās Pavliks. Un pasaule sāka spēlēties ar jaunām krāsām.
  Šis izskatīgais vīrietis visu audzēkņu vidū izcēlās ar savu izskatu un sabiedriskumu, izskatīgais zēns kļuva par skolotājas sirsnīgo aizraušanos, Marija aizrāvās ar viņu. Lai gan sapratu, ka tas ir nepareizi, pat bīstami no esošo likumu viedokļa.
  Pirmo reizi skolotāja Pavliku ieraudzīja gandrīz pirms gada savā klasē jaunā skolā, kur viņa ieguva darbu, kad pārcēlās uz Primorskas rajonu. Viņš gandrīz uzreiz lika viņas atkusušajai, mīlestības ilgojošajai sirdij trīcēt. Pavluša sievietē sākumā pamodināja neskaidrus sapņus, bet pēc tam diezgan spēcīgas jūtas.
  Marija nolēma meklēt pieeju šim zēnam, taču baidījās, ka zēns viņu atraidīs. Skolotāja sāka rūpīgāk par sevi rūpēties, ievēroja diētu. Viņa centās izskatīties labi un modināt Pavļika noskaņojumu, pārvērtējot viņa atzīmes. Tomēr ilgu laiku viņa nespēra nekādus soļus, lai labāk iepazītu viens otru.
  Aprīlī laiks bija skaists, saulains, Marija ģērbās atbilstoši pavasarim, un nodarbībā zvanīja Ribačenko, lai atbildētu.
  Klases pirmais izskatīgais vīrietis Pāvels stāvēja pie tāfeles. Marija aprija viņu ar acīm, un viņš ar interesi paskatījās uz savu skolotāju, kas todien bija diezgan īsos svārkos, ar skaistu grimu un šiku frizūru.
  Pāvils smaidīdams sacīja:
  - Kirkorova likums saka ...
  Klasē atskanēja smiekli. Pavļiks bija nedaudz samulsis un nedaudz nosarka. Skolotāja pieklājīgi izlaboja:
  - Kiršofs... Par ko tad ir šis likums?
  Marija dzirdēja, ka Ribačenko pamudināja meitene pie pirmā galda, bet izlikās neko nemanām.
  Viņas mājdzīvnieks, skatoties skolotājai acīs, atbildēja:
  - Strāvu summa ķēdē pie ieejas ir vienāda ar strāvu summu ķēdē pie izejas ...
  Marija pamāja ar galvu un teica:
  - Sēdies, Pāvel, pieci!
  Skolēni svilpa. Zēns apsēdās un sāka atklāti pārbaudīt skolotāju.
  Tad Pavļiks atzinās Marijai, ka tieši tajā dienā viņā sāka vārīties jūtas. Marija viņam patika jau agrāk, bet kā skolotāja. Un tad viņš pētīja šo pieaugušo sievieti, viņas skaisto aristokrātisko seju, blondos cirtainos matus, vilinošās kājas. Viņš skatījās un juta, kā viņa vīrišķība nodevīgi uzbriest, kļūst karsta un pat pulsē.
  Meitenēm viņš patika, runāja ar viņām un pat pāris reizes noskūpstīja skaisto Veru. Taču seksu ar vienu viņš vēl nebija nodarbojies, procesu redzējis tikai internetā atrastā video. No šāda video viņš bija sajūsmā tāpat kā tagad no skolotājas, viņas nepelnītā piecinieka, skata vien.
  Pavļikam pēkšņi sagribējās mīlēties ar fizisko. Tāpat kā video. Bet viņš saprata, ka tas nav iespējams, vismaz ne tuvākajā nākotnē. Tomēr sāpīgajam stāvoklim bija nepieciešama izeja. Pavļiks sajuta spēcīgus nodrebumus, viņa acu priekšā lēkāja zvaigznes. Karstums skolnieka cirkšņos kļuva nepanesams. Zēns pacēla roku un nosarkdams jautāja:
  - Vai es varu aiziet uz tualeti?
  Marija piekāpīgi atļāva:
  - Ej!
  Pavļiks skrēja no visa spēka. Tikai tualetē viņš spēja mazināt spriedzi un nomierināt savu joprojām izvirzīto cieņu.
  Tad viņš smejoties pastāstīja Marijai par savu pēkšņo satraukumu. Un tad viņš atgriezās klasē tieši zvana laikā. Man bija jāiet uz nākamo nodarbību.
  Bet acu priekšā stāvēja fizikas skolotājas tēls. Viņa spēja zēnā iekurt spēcīgu jūtu uguni. Viņš gribēja vēlreiz redzēt Mariju Aleksandrovnu.
  Pavļiks tik tikko nosēdēja stundas. Kājas pašas viņu veda uz fizikas kabinetu.
  Ar strauji pukstošu sirdi Pavļiks apstājās pie durvīm, sakopot drosmi. Viņš nezināja, ko teiks, kā uzvedīsies ar skolotāju, bet tomēr atvēra durvis.
  Skolotāja kaut ko skaidroja vecākās klases puišiem, stunda bija beigusies, bet visi vēl nebija aizgājuši. Marija pagriezās pret Pāvelu, kurš stāvēja durvīs, gaidot, ka viņš paskaidros savas vizītes iemeslu. Viņa labestīgi pasmaidīja, taču pat šis draudzīgais sirsnīgais smaids nespēja novērst Pavlika apmulsumu, šķita, ka viņš ir zaudējis vārdu krājumu un tikai tukši skatījās uz skolotāju. Un Marija Aleksandrovna paskatījās uz savu mīļoto studentu tieši viņam acīs.
  Pauze ievilkās, Marija mīļi jautāja:
  Vai tu esi šeit, Pāvel? Kādas problēmas?
  Pāvela balss beidzot ielauzās:
  - Es ... es gribu uzrakstīt eseju par fiziku. Šie likumi... kā tas ir? Kopumā pašreizējā...
  "Pagaidi mazliet, tagad es pabeigšu ar puišiem, un mēs ar jums visu pārrunāsim," skolotāja teica un atkal pasmaidīja.
  Un Pavliks juta, ka no viņas izskata, viņas labestīgā smaida, viņa vīrišķība atkal neviļus iekustējās viņa biksēs.
  Viņš izgāja koridorā, mēģināja novērst uzmanību no juteklīgām domām un nomierināties.
  Protams, viņam būtu vieglāk sazināties ar vienaudžiem, taču tagad zēnu šī pieaugušā sieviete ļoti sajūsmināja. Acīmredzot viņas pievilcība intuitīvā līmenī tika pārnesta uz Pāvelu, un viņš to nevarēja izturēt, padevās savstarpējai kaislībai, kaut arī nezināja, kā izturēties ar skolotāju.
  Pavliks juta, ka viņa cieņa atkal ir stipri augusi un viņa bikses ir manāmi izspiedušās. Tā bija pirmā reize, kad zēns saskārās ar šādu aizraušanos. Tas bija kaut kas jauns un savādāks. Nekad agrāk jaunais Pavļiks nebija bijis tik aizrautīgs. Viņš pēkšņi gribēja redzēt skolotāju kailu, pieskarties viņas slaidajām kājām, kailajām krūtīm.
  Un Marija? Viņa priecājās, ka Pāvels ienāca, centās pēc iespējas ātrāk izraidīt pārējos puišus un sazvanīt savu mīļoto puiku. Viņa sapņoja sazināties ar šo skaisto zēnu, ieskatoties viņa maigajās izteiksmīgajās acīs. Marija saprata, ka šī ir tikai pusaudze. Un viņam būs attiecīgi jāizturas. Viņa neplānoja audzēkni savaldzināt, tikai gribēja ar viņu parunāties. Tātad par dzīvi, par mācībām.
  Un viņš ienāca un skatījās uz viņas kājām. Puisis nevarēja apturēt savu pievilcību. Viņa bikses... Tās bija izspiedušās!
  Marija to pamanīja, noskaņojās uz joku noskaņojumu, jautri pasmaidīja un jautāja:
  Vai tev patīk manas kājas?
  Pavļiks ar grūtībām izspieda:
  "Ļoti... piedod..."
  Marija nevarēja pretoties un uzreiz uzdeva otro jautājumu:
  Tu satikies ar meitenēm?
  Puisis uzreiz neatbildēja, un skolotāja precizēja:
  Vai tiekaties ar vienaudžiem?
  Nē... viņi ir stulbi. Un tu... tik gudra... un skaista. tu man patīc.
  Marija atkal pasmaidīja un klusā balsī sacīja:
  "Tu esi skaists zēns, bet man nav atļauts tikties ar skolēniem, ja vien tas nav skolas bizness.
  Pavļiks smagi nopūtās un čukstēja:
  "Sasodītās konvencijas!
  Marija paraustīja plecus.
  - Puisim ar tādu izskatu kā jūsējais nevar atņemt sievietes uzmanību. Jūs atradīsiet sev meiteni, kas ir piemērotāka jūsu vecumam.
  Pāvs nomurmināja:
  "Es negribu... Mani velk pie tevis.
  Marija pasmaidīja.
  - Tas pāries!
  Vēl dažas minūtes viņi runāja par skolas dzīvi un klasesbiedriem, tad Pavļiks piesardzīgi atkāpās uz izeju, viņam steidzami vajadzēja doties uz tualeti. Viņš steidzās atvieglot sevi, mazināt sāpīgo niezi un pārcilvēcisko spriedzi.
  Fiziski spēcīgs puisis vēl nevarēja kontrolēt savas vēlmes un atvieglot erekciju. Zemapziņas vēlme pēc mīlestības un seksa ar nobriedušu dāmu burtiski pārņēma jauna sportista trenēto ķermeni.
  Skolnieks aizbēga, Marija viņu nesagaidīja, viņa pameta skolu. Un Pavļiks devās mājās. Vecāki pamanīja, ka viņu dēls ir ārkārtīgi drūms un gandrīz neēd.
  Mamma jautāja savam dēlam:
  - Pavļik, tu dabūji divkosi?
  Students pamāja ar roku.
  - Kādas muļķības!
  Tēvs pasmaidīja.
  - Viņš, acīmredzot, iemīlējās, nemieriniet ar jautājumiem, pretējā gadījumā viņš uzsprāgs.
  Pāvels ieslēdzās savā istabā. Lai novērstu uzmanību un izlādētos, es iekļuvu internetā un ieslēdzu pornogrāfiju.
  Naktīs puika slikti gulēja, visu laiku atcerējās skolotāju, viņu pēdējo sarunu, bija samulsis par savu uzvedību un sapņoja.
  Bieži vien skolēni iemīlas savos skolotājos, pat ja viņi ir daudz vecāki par sevi. Viņi viņus mīl par viņu gudrību un autoritāti. Dažreiz skolotāji atbild: viņiem patīk jaunība un skaistums. Gadās, ka skolotāji paši cenšas saviem audzēkņiem viņus iemīlēt. Marijai izdevās. Viņa pameta skolu, bet pēc tam nožēloja, ka nav sagaidījusi puisi un tajā dienā neturpināja ar viņu sazināties.
  
  
  6. nodaļa
  Nākamajā rītā Pāvels bija nomākts un noslēgts. Pret vecākiem izturējās rupjš, skolā ar vienaudžiem vispār nerunāja, skolotājiem neadekvāti atbildēja. Ar sajūsmu viņš gaidīja pēdējo nodarbību - fiziku.
  Pirms stundas nebija iespējams sarunāties ar skolotāju: viņa ielaida bērnus klasē tikai ar zvana palīdzību un nekavējoties sāka skaidrot materiālu.
  Pols pievērsa viņas skatienu. Arī Marija Aleksandrovna dažreiz paskatījās uz savu mīļoto studentu. Viņa pamanīja, ka zēns ir bāls un viņai kļuva puiša žēl.
  Kad stunda beidzās, puiši sāka pamest klasi, un Pāvels savāca drosmi, pienāca klāt un teica skolotājai:
  - Es vakar neuzzināju par abstraktu.
  Marija jautāja:
  - Kāpēc tu aizbēgi?
  "Man vajadzēja... doties uz tualeti."
  "Jūs varat nākt pie manis pēc skolas," skolotāja atļāva.
  Pāvs jutās iedvesmots! Viņš ar nepacietību gaidīja stundas beigas. Un uzreiz steidzās uz fizikas kabinetu. Marija Aleksandrovna bija viena.
  "Kaut kas, ko tu šodien neizskaties ļoti labi," vispirms sacīja skolotāja. - Vai tu nesaslima?
  "Nē," Pāvels atbildēja, "es vienkārši negulēju pietiekami daudz.
  - Tas notiek. Vai tiešām vēlaties uzrakstīt eseju? Marija jautāja.
  Pāvels pamāja, lai gan abi zināja, ka tas ir tikai attaisnojums. Skolotāja sāka skaidrot, kā tiek rakstītas esejas. Un Pavļiks pēkšņi teica:
  "Varbūt mēs varam apspriest šī darba detaļas citur?" Šeit ir pārāk daudz cilvēku... Mums ir vasarnīca Aleksandrovskajā. Neviens mūs tur neapturēs.
  Naktī skolēns domāja, ko sapulcē teiks skolotājam, un izteica sagatavotu frāzi.
  Marija pasmaidīja, uzlika roku skolēnam uz kakla un sacīja:
  - Un tu esi īpašs, nevis kā citi zēni ...
  Pavļiks sarāvās no viņas pieskāriena. Viņš atkal juta nodevīgo rosību savās biksēs. Bet šoreiz viņš nekur neaizbēga, bet atkal teica par vasarnīcu:
  - Jūs varat doties jebkurā laikā. Man ir atslēgas, mani vecāki tagad nebrauc uz Aleksandrovsku.
  Marija noņēma roku un atbildēja:
  "Protams, es nekur neiešu. Bet tu vari nākt uz manu māju.
  - Kad es varu ienākt?
  Marija paraustīja plecus un atbildēja:
  - Jā, arī šodien.
  - Lieliski! Pāvs priecājās. - Man tagad jāiet uz hokeja sadaļu, un tad es varu nākt pie tevis.
  "Tad pierakstīsim manu tālruņa numuru," skolotājs ieteica, "tu piezvanīsi, kad būsi brīvs, es pateikšu, kur iet."
  Zēns uzplauka no laimes:
  - Ļoti labi! Tu esi vienkārši super!
  "Tikai lūdzu, lūdzu, nevienam nesakiet, ka dodaties uz manu māju."
  Pavļiks pamāja ar galvu, viņam bija jāpieliek lielas pūles, lai novērstu acis no sievietes krūtīm. Uz vates kājām skolnieks aizgāja. Blakus esošajā kioskā zēns nopirka sev čipsu paku un kolas pudeli. Viņš alkatīgi norija nopirkto, nomierināja nervu trīci un jutās pārliecinātāks.
  Treniņos Pāvels bija aktīvs, spēlēja rupji. Viņš pirmais izlēca no rotaļu laukuma, metās uz ģērbtuvi un pasauca skolotāju. Marija Aleksandrovna nosauca ielu, mājas numuru un dzīvokli.
  
  Skolotāja atvēra durvis, pasmaidīja un teica:
  - Man prieks, ka tu atnāci. Nekautrējies, jūties kā mājās.
  Viņai bija skaista zila kleita līdz ceļiem, čības, vaļīgi mati un viegls grims. Marija gaidīja zēnu, viņas draudzīgais smaids palīdzēja Pāvelam atbrīvoties no liekā sajūsmas, taču viņš tomēr uzdeva diezgan stulbu jautājumu:
  - Un mēs te esam vieni, mēs netraucēsim ... jūsu vīrieši?
  "Diemžēl es joprojām esmu viena," skolotāja noplātīja rokas. - Aiziet.
  Pāvels novilka kurpes, Marija paņēma viņa roku, un viņi kopā iegāja istabā. Bija jau klāts galds. Marija gatavojās tikties ar savu mīļoto studentu. Nopirku kūku, pagatavoju sviestmaizes un pat atvēru pudeli sausā vīna. Uz galda bija arī glāze ar svecēm.
  "Es jums pastāstīšu par eseju vēlāk," sacīja skolotāja. "Vispirms uzkodas... sveču gaismā."
  Marija izslēdza gaismu un aizdedzināja sveces.
  Pavliks ar entuziasmu sacīja:
  - Tik romantiski! Bet gaismā jūs izskatāties vēl labāk.
  - Un es gribu romantiku, es esmu tik vientuļš ...
  "Jums ir mēs, jūsu skolēni," Pavļiks iebilda.
  - Bet nav sirds kavaliera ...
  Lai es varētu par tādu kļūt! zēns entuziastiski teica. Tagad viņš bija mazāk nervozs nekā skolā, kad sarunāja tikšanos ar skolotāju.
  Marija atkal pasmaidīja un aicināja Pavliku apsēsties uz dīvāna pie galda. Viņa apsēdās viņai blakus un čukstēja:
  - Es izdzeršu vīnu, un tu ēdīsi kūku. Tas ir ar riekstiem. Es nezinu, vai tev garšo saldumi.
  "Es tevi mīlu," Pols atbildēja.
  - Tas ir labi.
  Pavļiks ar karoti paņēma kūkas gabalu un bez entuziasma norija. Puika dažkārt mājās ēda kūku. Bet viņam vairāk patika šokolāde.
  Marija iedzēra malku vīna un nolika glāzi atpakaļ. Likās nepiedienīgi dzert vienam. Un vēl jo vairāk pusaudzim. Viņa apbrīnoja studentu sveču liesmā, stāstīja Pavlikam, ka viņam ir fotogēniska un izteiksmīga seja, un figūra ir kā grieķu statujai.
  Uz šādiem komplimentiem zēns pavēra muti, un skolotāja paņēma Pavļika roku rokā, uzlika viņai uz kājas un čukstēja:
  - Vari izgludināt.
  Puisis nosarka, plauksta trīcēja un uzreiz kļuva nosvīdis. Pavļiks maigi noglāstīja viņa kāju. Marija pasmaidīja: izskatīga puiša pieskāriens ir patīkams sievietes ķermenim. Skolotāja uzlika roku uz Pavļika muskuļotajām krūtīm un sāka to masēt. Zēns bieži elpoja, Marija juta, cik spēcīgi pukst pusaudzes sirds. Puisis dega sajūsmā. Viņš ar rokām mīcīja sievietes ceļgalu, viņam pēkšņi sagribējās novilkt kleitu un noplēst pašam savas drēbes. Intuitīva, spēcīga vēlme...
  Taču Marija ārpus apziņas stūra saprata, ka viņai jāapstājas, lai nezaudētu kontroli pār sevi. Viņa norāva Pāvela roku no viņa ceļgala, noskūpstīja zēnu uz pieres un sacīja:
  - Labi, pietiks! Atgriezīsimies pie abstraktā.
  Pāvs čukstēja:
  - Lūdzu... Abstrakts vēlāk. Es jūtos karsti. Vai drīkstu novilkt kreklu?
  Marija vēlējās turpināt intīmo randiņu, viņa sapņoja redzēt jauna izskatīga vīrieša kailo rumpi, sieviete nespēja savaldīties, pastiepa rokas un atbildēja:
  - Nāc, es tev palīdzēšu.
  Un novilka puisim T-kreklu.
  Reljefs, graciozs zēna muskuļu zīmējums sievietes vēderā vēl vairāk sasildīja karstumu, kas draudēja kļūt nepanesams. Bet Pavļiks bija ārkārtīgi satraukts, viņa pilnība pieauga, viņa ķermenis sāka spīdēt no sviedriem. Trīcošā balsī zēns teica:
  - Tu vari, un es tev palīdzēšu... novilkt kleitu...
  Marija piekāpīgi pamāja ar galvu.
  - Noteikti!
  Pavļiks noliecās un trīcošiem pirkstiem attaisīja stiprinājumus...
  Marija tika atstāta plānās biksītēs un krūšturis. Pāvels beidzot ieraudzīja skolotājas ķermeni gandrīz bez drēbēm. Gracioza, aizkustinoša, ļoti mīļa un erotiska.
  Pavļiks diezgan patiesi teica:
  - Ar savu žēlastību jūs varat kļūt par modes modeli.
  "Man labāk patīk strādāt par skolotāju," atbildēja Marija Aleksandrovna.
  Puisis ar roku nobrauca gar mīļotās skolotājas muguru. Marija dziļi ievilka elpu. Zēna pieskāriens viņu ieslēdza. Es gribēju atmest visas konvencijas un sajūsmā saplūst ar jauno, izskatīgo vīrieti. Un Pavļiks trīcēja no liela sajūsmas. Tā bija pirmā reize, kad tas notika ar viņu. Zēns bija emociju pārņemts, viņa prātu pārņēma instinkti.
  Marija devās pretī zēnam. Viņi apskāva un skūpstīja viens otru...
  Pavļiks pirmo reizi nokļuva mīlas gultā, bija pārlieku satraukts un tikšanās beigās pat kļuva izsmelts. Tikai tad Marija paskatījās pulkstenī un izbijusies iesaucās:
  - Oho! Ir jau vienpadsmit! Tavi vecāki uztrauksies. Nāc, ātri piezvani viņiem un saģērbies.
  Noguris Pavļiks lēnām kustējās. Zem viņa izteiksmīgajām zilajām acīm parādījās tumši loki. Uztraukums rimās, bet zēns jutās iztukšots. Marija viņu mierināja:
  "Tas vienmēr ir pēc pirmās reizes," sieviete noskūpstīja Pavliku uz lūpām. -Tu esi brīnišķīgs puisis! Es jutos labi ar jums, bet mūsu aizraušanās ir noziedzīga. Man draudēs cietums, ja viņi uzzinās, ka esam šķērsojuši robežu.
  Pāvs čukstēja:
  Es zvēru, ka nevienam neteikšu. Es dodu savu goda vārdu.
  Marija pasmaidīja un jautāja:
  "Un jūs nelepojaties ar draugiem?"
  Pavļiks pat sakrustojās par pārliecināšanu:
  - Nē! Šeit ir tavs krusts!
  Mums ar likumu nav atļauts mīlēt vienam otru. Jūs nevēlaties, lai jūsu mīlestība nonāk cietumā, vai ne?
  Pāvs pārliecinoši atbildēja:
  - Nē, es negribu!
  Marija pamāja ar galvu un čukstēja:
  "Mani varētu tiesāt par nepilngadīgā pavedināšanu.
  Pavļiks enerģiski pakratīja galvu.
  - Nē! Tu mani nevaldzini, es tevi gribu pats.
  Marija atbildēja:
  - Tas neko nenozīmē. Apsūdzēts vecāka pavedināšanā.
  - Netaisnīgi likumi!
  "Likums ir labs vai slikts, bet tas ir likums, ar to jums ir jārēķinās," sacīja Marija. - Un tu ātrāk ej mājās. Ko tu saki saviem vecākiem?
  Pāvs teica:
  - Teikšu, ka paliku pie drauga, spēlējām datorspēles.
  Ko darīt, ja viņi prasīs drauga vārdu? skolotāja jautāja.
  Pāvs pārliecinoši atbildēja:
  - Mani draugi ir uzticami, viņi mani atrunās.
  Marija vēlreiz jautāja:
  "Lūdzu, nevienam nesaki.
  Pavļiks vēlreiz pārmeta krustu:
  "Es zvēru pie savas mātes, es nevienam neteikšu!"
  Skolotājs un skolēns noskūpstījās.
  Mājās zēns ātri paskaidroja vecākiem, sabruka uz gultas un uzreiz aizmiga.
  Nākamajā dienā Ribačenko klasē fizikas stundas nenotika. Viņš atguvās no romantiska randiņa, viņš atkal gribēja redzēt savu mīļoto sievieti, pārtraukumā devās pie Marijas Aleksandrovnas.
  Lai neradītu papildu aizdomas un tenkas, skolotāja lūgusi Pāvelu vairs nenākt uz viņas kabinetu, kad nenotiek fizikas stunda, taču viņa atļāvusi atgriezties savā mājā.
  Un atkal bija romantiskas vakariņas sveču gaismā. Tikai vīna vietā Marija atvēra Coca-Cola pudeli. Un tad skolotāja iedeva skolēnam masāžu. Pavļiks jutās mierīgāks un pārliecinātāks nekā iepriekš, viņš bija gatavs turpināt apgūt mīlestības zinātni.
  Viņi šķīrās ar maigiem skūpstiem.
  Šoreiz zēns pārnāca mājās laimīgs un dzīvespriecīgs. Māte, redzot viņa priecīgās acis, jautāja:
  - Vai tu jau esi atradusi draudzeni?
  Pāvels nodrebēja un nosarka, bet neatbildēja.
  Mamma jautāja:
  Vai tu jau skūpstījies?
  "Nē," Pols meloja.
  - Esi uzmanīgs, neesi nerātns. Jo tu esi tik jauna...
  Puisis negribēja klausīties norādījumus, viņš izģērbās, devās gulēt. Viņš iedomājās, ka Marija guļ viņam blakus, un iegrima saldā snaudā.
  Skolotājs un skolēns sāka slepeni satikties. Formāli zēns devās pie skolotājas rakstīt esejas. Bet tas bija tikai aizsegs viņu romantiskajai mīlestībai, kas attīstījās harmoniski. Mīļotie laika gaitā plānoja apprecēties likumīgi. Marija centās nedomāt, ka viņu slepenās attiecības varētu tikt atklātas līdz Pavļika pilngadībai, un viņa tiks apsūdzēta studenta pavedināšanā. Tomēr šodien šī vīzija ir kļuvusi par realitāti.
  Nu kāpēc kādam maniakam ienāca prātā savā dzīvoklī iestādīt meitenes līķi? Marija negribēja ticēt, ka Pavļiks varētu ko tādu izdarīt. Taču mīļotā telefons klusēja.
  Mājās skolotāja iekāpa vannasistabā un turpināja domāt par pamesto līķi un attiecībām ar Pāvelu. Nē, viņiem nebija ļaunas attiecības, bet gan patiesa mīlestība! Bez netīrām domām un sliktiem nodomiem. Kāpēc tā bija? Varbūt tas viss nav tik slikti. Varbūt Pavļiks viņu nav krāpis, viņas prombūtnes laikā viņš nevienu nenesa uz dzīvokli. Bet kurš tad iemeta ķermeni? Noslēpums...
  Marija pagatavoja siltu ūdeni cerībā nomierināties. Sieviete berzējās ar veļas lupatiņu un atkal domāja, ko Pavļiks teiks policijai.
  Pēkšņi atskanēja durvju zvans.
  "Pavluša?! domāja skolotāja. - Beidzot! Bet kāpēc tik vēlu un bez brīdinājuma?
  Viņa uzvilka peldmēteli un steidzās uz gaiteni.
  
  
  7. nodaļa
  No rīta Krasins netālu no biroja satika savu palīgu Andreju Kovaļovu.
  "Vasja, mums ir vēl viens līķis," sacīja Kovaļovs.
  "Nu, vismaz tie nav divi," Krasins atbildēja automātiski.
  - Un zini kurš? Vakardienas kundze, kuras līķis tika iemests dzīvoklī.
  - Kas? Krasins jautāja.
  - Nu, tas, kurš tika nopratināts vakarā.
  - Tātad, stundu pēc stundas vieglāk nepaliek!
  "Viņa tika atrasta mirusi zem mājas logiem, izkritusi pa logu," skaidroja Kovaļovs.
  - Vai tas izkrita? Krasins jautāja. - Ar kāda palīdzību?
  - Var būt. Šo līķi mums arī uzkārs.
  "Tas būs jāapvieno vienā lietā," Krasins nopūtās.
  Amatpersonas iegāja birojā.
  - Atkal būs nepieciešama kaimiņu aptauja, - sacīja Kovaļovs.
  "Un pēc iespējas ātrāk jānoskaidro Novikovas dzīvoklī iemestā identitāte," atgādināja Krasins.
  "Tā pati problēma," Kovaļovs pamāja ar roku. Kaimiņi apgalvoja, ka nekad agrāk viņu nebija redzējuši.
  - Uz kaunuma ir atrades tetovējums, vai mūsu rajonā ir kāds tetovējumu speciālists? Jānoskaidro, varbūt viņš pateiks, kas šo rozi taisījis. Tādas ir reti sastopamas.
  - Vajadzētu viņu, tāpat kā viņu, Ribačenko, vispirms nopratināt. Viņš droši vien kaut ko zina. Vai iesaistīts.
  "Tieši tā, sāciet ar viņu," sacīja Krasins.
  Iedod man telefonu, es viņam piezvanīšu.
  Pāvela telefons klusēja.
  - Dīvaini, - sacīja Kovaļovs, - tālrunis atrodas ārpus tīkla zonas.
  - Tāpēc dodieties uz adresi, un tur jūs nopratināsit uz vietas, - pavēlēja Krasins.
  Kovaļovs aizgāja, vecākais izmeklētājs Vasīlijs Krasins, gaidot pēcnāves ekspertīzes datus, domāja. Pat viņam, izmeklētājam ar desmit gadu stāžu, lieta šķita ļoti sarežģīta un mulsinoša. Par meiteni, kura nokļuva skolotājas dzīvoklī, nekas nebija zināms. Skaista, izskatās ne vairāk kā trīsdesmit, ar oriģinālu tetovējumu intīmā vietā. Arī zilumi uz pāvesta un krūtīm. Neizskatās, ka kāds nepilngadīgs puisis viņu tā "paglaudītu".
  Pārbaudes rezultāti būs drīzumā. Kāpēc svešinieks nomira? Ļoti līdzīgs nosmakšanai.
  Protams, jāšaubās, vai puika šo dāmu atvestu uz savas skolotājas dzīvokli, bet mūsu pasaulē viss ir iespējams.
  Krasins piezvanīja uz policijas bērnu istabu. Viņiem nebija nekādu materiālu par Pāvelu Ribačenko. Viņš nebija iesaistīts, nebija reģistrēts bērnu istabā. Bet zēns, acīmredzot, ir ņiprs. Reiz es satiku skolotāju, man pat bija viņas dzīvokļa atslēgas.
  Vasilijam Krasinam nepatika nepilngadīgie likumpārkāpēji. Viņi ir visaugstprātīgākie, nežēlīgākie un ciniskākie. Pārliecināti par savu nesodāmību. Daudziem nav nekā svēta. Personīgi nepilngadīgie panki sabojājuši viņa automašīnu, pārdūruši riepas. Bērni tagad ir lasītprasmi, viņi zina, ka līdz četrpadsmit gadu vecumam viņiem nebūs gandrīz nekā. Un pēc četrpadsmit gadiem ir jāizdara ļoti smags noziegums, lai tiktu nosūtīts uz speciālo skolu vai, turklāt, uz koloniju. Un termini ir īsi, un pašas zonas ir līdzīgas bērnu nometnēm. Viņi ved notiesātos zēnus ekskursijās, ir datorzāle un peldbaseins.
  Nē, pašreizējā jaunatnes zona nepavisam nav smags darbs. Puiši šūpojas un nestrādā. Viņi aiziet pēc specialitātē apmācītās zonas. Humānisms attiecībā uz nepilngadīgajiem neliešiem tika audzēts, un viņi to izmanto. Viņi ne no kā nebaidās.
  Ja pusaudzis izdarītu slepkavību un pēc tam, iespējams, likvidētu arī skolotāju, viņu varētu stādīt uz desmit gadiem. Vismaz kādu laiku izglābsim sabiedrību no tāda briesmoņa. Bet vai Pāvilam ir kāds sakars ar šiem noziegumiem?
  Profesionālā intuīcija Krasinam teica, ka Ribačenko nav pastrādājis slepkavības. Tomēr bija nepieciešams zēnu nopratināt.
  Jebkurā gadījumā Vasilijs Krasins nolēma Pāvelu labi saspiest. Interesanti, kādas viņam bija attiecības ar mūžībā aizgājušo skolotāju?
  Skaista sieviete. Kāpēc vientuļš? Nav vīra, nav bērnu. Lai gan viņas izskats ir ļoti pievilcīgs. Šāda dāma var pagriezt galvu jebkuram seksuāli ragveida pusaudzim. Ja viņš vēlas.
  Vai mīlestība viņus saista, varbūt pat sekss? Skolotāja vakar nobijās, kad deva mājienu, ka mēs varam iesēdināt nepilngadīgo par nepilngadīgās pavedināšanu. Žēl nospiest un likt arestam skaistu sievieti. Izlaists abonementā, bet tas ir iznācis, kā tas notika. Ir pat vainas sajūta. Kovaļovu vakar vakarā vajadzēja nosūtīt pie Pāvela. Vai arī ej pats. Lai gan mums par apstrādi papildus nemaksā. Varbūt otrā līķa nebūtu...
  
  
  8. nodaļa
  Kovaļovs Ribačenko dzīvokli atrada ātri. Atvēra Pāvela māte. Andrejs iepazīstināja ar sevi, teica, ka vēlas uzdot puisim dažus jautājumus.
  - Vadims uzrakstīja paziņojumu? sieviete jautāja. "Es lūdzu jūs, nepieskarieties zēnam!" Viņš ir smagā depresijā.
  "Pastāstiet man, kas ar jums notika un kādu paziņojumu rakstīja Vadims," jautāja Kovaļovs.
  - Jā, skolotājai. Vai negribi jautāt Pavļikam par viņu? sieviete bija pārsteigta.
  - Man ir jāiegūst informācija par skolotāju.
  "Lūdzu, vēl netraucējiet savu dēlu!" Pāvela māte lūdzās. - Viņš attālinās no... Redziet, Pavļiks gribēja uzlikt sev rokas, viņš jau bija uztaisījis cilpu. Nu, Vadims redzēja... Tagad Pavļiks ir mazliet nomierinājies, ne ar vienu nevēlas sazināties. Izstāstīšu visu, ko zinu, ejam uz virtuvi.
  - Kas tad ar tevi notika? jautāja Kovaļovs, apsēdies pie virtuves galda.
  - Pavļikam bija liela cīņa ar tēvu. Tieši šī skolotāja dēļ. Es esmu vainīgs. Viņš atstāja savu jaku gaitenī. Es to pacēlu, un no tā un mana dēla telefona izkrita dažas atslēgas, nevis mūsu. Es nevarēju pretoties, paskatījos, ar ko Pavļiks runā. Un es atradu mīlestības vēstuli...
  - Ar skolotāju? Kovaļovs uzminēja.
  - Ar viņu. Es redzēju šo sievieti skolā. Viņa ir divreiz vecāka par dēlu. Pavļiks vēl ir bērns. Un tur tas ir ... Es biju šokā, es parādīju savam vīram. Vadims sadusmojās, atņēma Pavļikam atslēgas un telefonu, apsolīja runāt ar tanti. Puika ir histērisks...
  - Un kur tovakar bija Vadims? Kovaļovs turpināja jautāt.
  - Darbā. Viņš strādā par apsargu bāzē. Trīs dienas vēlāk.
  - Kad tu izgāji no mājām?
  "Pagājušajā naktī viņš bija astoņos.
  - Un pirms tam, aizpagājušajā vakarā, tavs vīrs bija mājās? Kovaļovs jautāja.
  Jā, es biju mājās. Sastrīdējos ar Pavliku, visu vakaru skatījāmies, lai Pavluša sev neko nenodara. Tagad Pavļiks ir nomākts, neaiztiec viņu, es lūdzu.
  - Labi, es saprotu, es atstāšu darba kārtību, tiklīdz dēls nedaudz attālināsies, ļaujiet viņam nākt uz mūsu izmeklēšanas komiteju. Un to pašu vajadzēs pajautāt arī Vadimam.
  - Labi, es nodošu tālāk.
  - Saki, kur ir atslēgas, kuras paņēma Vadims? Kovaļovs uzdeva svarīgu jautājumu.
  "Tātad viņš ir," sieviete paraustīja plecus, "viņš droši vien nēsā to sev līdzi.
  - Skaidrs. Pastāsti man, lūdzu, un vai tad naktī pēc strīda ar Pāvelu Vadims noteikti neizgāja no mājas?
  - ES domāju, ka nē. Es aizgāju gulēt, viņš palika pieskatīt Pavliku.
  - Skaidrs! Tātad jūs noteikti nezināt. Uz kāda pamata strādā Vadims?
  - Mūsu dārzeņu bāzē piekrastes reģionā. Man vakarā jānāk mājās, es tev pateikšu, ka tu atnāci.
  Kovaļovs izgāja no dzīvokļa un nekavējoties izsauca Krasinu izmeklēšanas komiteju:
  - Vasja! Ir aizdomās turamais! Steidzami jādodas uz arestu.
  Kuru mēs aizturēsim? Krasins jautāja. - Šis skolnieks?
  Ar studentu tiksim galā vēlāk. Viņa tēvs! Viņš nodarbojas ar biznesu, un viņam ir skolotāja dzīvokļa atslēgas, "skaidroja Kovaļovs.
  
  Vadims Ribačenko uz izmeklēšanas komiteju tika atvests tieši no darba vietas. Viņu kopā pratināja Kovaļovs un Krasins. Kovaļovs uzņēmās iniciatīvu.
  "Nu, pastāstiet man, ko jūs darījāt skolotāja dzīvoklī," Kovaļovs pavēlēja.
  - Kurš skolotājs? Vadims jautāja, neapmierināts ar to, ka nogādāts izmeklēšanas komitejā.
  "Tas, kurš apžēlojies par jūsu dēlu," Kovaļovs paskaidroja. - Mēs visu zinām!
  - Ak, tu runā par šo kuci. Es nekad neesmu bijis viņas dzīvoklī.
  Kovaļovs trieca ar dūri pret galdu:
  - Nemelo! Jūs saņemat mūža ieslodzījumu par dubultslepkavību! Vienīgais veids, kā mazināt vainas sajūtu, ir pastāstīt mums visu patiesību.
  Aizdomās turamais nobolīja acis.
  - Dubultā slepkavība? Kurš tika nogalināts? Kas tu esi? ES neko nezinu!
  "Mana būda atrodas malā, es neko nezinu," skeptiski sacīja Kovaļovs. - Un kurš atņēma dēlam skolotājas dzīvokļa atslēgas, solīja tikt galā ar šo kundzi?
  "Es... es neesmu bijis pie viņas," Vadims sajūsmināts sacīja, "es netuvojos viņai.
  - Tu melo! Kaimiņi tevi ir redzējuši! - Kovaļovs meloja. - Vai vēlaties tikties aci pret aci?
  - Es tur nebiju! Godīgi! Pāvels teica, ka viņa bija devusies atvaļinājumā. Es tikai gribēju ar viņu parunāt. Vēlāk, kad viņš atgriezīsies.
  - Nu kā tu runāji? - dusmīgi jautāja Kovaļovs. Vai tu to izmeti pa logu? Ja neteiksiet mums patiesību, mēs sāksim piemērot fiziskos pasākumus!
  Vīrietis pilnībā nokrita, viņa rokas trīcēja, viņš atkal sacīja:
  - Tiesa, puiši, es tur nebiju ...
  Krasins pasniedza aizdomās turētajam mirušā svešinieka fotogrāfiju un diezgan pieklājīgi teica:
  - Lūdzu, apskatiet fotoattēlu. Ko tu zini par šo sievieti?
  Vadims paņēma fotogrāfiju rokās un atbildēja:
  - Nekas nav zināms. Mēs neesam pazīstami.
  - Un ja tu labi domā? Kovaļovs jautāja. - Paskaties tuvāk.
  "Es viņu noteikti nepazīstu! Vadims uzstāja. - Es to redzu pirmo reizi.
  - Ko jūs darījāt divdesmit pirmā augusta naktī? Krasins jautāja.
  - Aizvakar? Visu nakti bija mājās. Mēs ar dēlu sastrīdējāmies, es nekur negāju.
  - Un kur tu vakar vakarā devies no darba? Kovaļovs jautāja.
  - Es nekur negāju! Visu laiku bija darbā. Kolēģi var apstiprināt. Par ko tu mani tur aizdomās?
  "Redziet," sacīja Krasins, "skolotājas dzīvoklī tika atrasts sievietes līķis, un tajā naktī pati skolotāja tika izmesta pa logu. Tev bija viņas dzīvokļa atslēgas, un tavs motīvs bija tikt galā ar dēla saimnieci.
  Bet es tur nebiju! ES zvēru!
  "Nosūtīsim viņu uz tiesu, lai viņš apstiprina arestu uz diviem mēnešiem. Ļaujiet viņam sēdēt, padomāt, varbūt atcerēsies, ko mums stāstīs, - turpināja biedēt aizdomās turētais Kovaļovs.
  Taču Krasins juta, ka vīrietis īsti neatrodas tajā nelaimīgajā dzīvoklī. Vadims Ribačenko tika atbrīvots pret drošības naudu.
  Taču situācija nav noskaidrojusies. Lai izgaismotu tik noslēpumainu noziegumu, varētu noskaidrot izmestās meitenes identitāti. Nācās pajautāt prostitūtām, kas strādā rajonā, vēlreiz intervēt kaimiņus, izpētīt pazudušo ziņojumu. Bet vispirms Krasins nosūtīja Kovaļovu pie tetovēšanas speciālista.
  Andrejs atgriezās, mīklaini smaidīdams.
  "Vasja, tu nokritīsi," sacīja Kovaļovs. - Tetovējums uz mūsu svešinieka ķermeņa ir Apgaismotāju ordeņa sektas seksa verga zīme.
  - Kas? - jautāja pārsteigtais Krasins. - Mums vienkārši nebija pietiekami daudz seksa vergu ...
  "Tādas smalkas rozes uz plaukstas locītavas un kaunuma tiek izgatavotas sektā meitenēm, kuras izmanto seksuālajiem priekiem," apstiprināja Kovaļovs.
  - Vai noskaidrojāt, kas tieši veido šādus tetovējumus? Krasins jautāja.
  - Speciāliste vārdus nenosauca. Viņš nezina, kas mūsu pilsētā nodarbojas ar šādiem zīmējumiem.
  - Kāda sekta?
  - Ļoti liels. ASV, tās galvenā mītne, un mums ir filiāles vairākās pilsētās.
  Vai tā nav tā pati sekta, ko Brauns aprakstīja savā sensacionālajā romānā? Krasins jautāja. - Vai lasīji?
  - Nē, es to nelasīju un neskatījos filmu pēc grāmatas motīviem, bet tetovēšanas speciālists man jau pastāstīja par Brauna romānu. Apgaismotāji ir uzbūvēti pēc līdzīga principa, bet tiem ir lielāka sekta, pie mums ir filiāles Maskavā un vēl kaut kur. Pēterburgā, šķiet, nav nevienas filiāles.
  "Patiesībā sieviete varētu izgatavot sev rozi pēc modeļa, neiedziļinoties detaļās, ko šāds tetovējums varētu nozīmēt," ieteica Krasins.
  "Tā var būt," piekrita Kovaļovs. - Manam nelaiķim tēvam uz rokas tika noņemtas tetovējuma paliekas. Viņš nāca no armijas un kaut kur pludmalē ieraudzīja vīrieša tetovējumu saules formā ar stariem uz plaukstas. Es gribēju to pašu. Un viņa draugs labi pārspēja tetovējumu. Viņš savu tēvu uztaisīja pēc apraksta. Pēc tam mans tētis pamanīja, ka vīrieši, kas izskatījās pēc pieredzējušiem notiesātajiem, sāka viņam tuvoties ar vārdiem: "Čau, brāl!" Reiz viņš brauca elektriskajā vilcienā, viņam blakus apsēdās tetovēts urka un jautāja: "Kurā zonā tu segloji?" Tētis nekad nesēdēja un viņam nepatika stunda. Tāpēc es viņam teicu, ka viņš nav notiesāts. "Un kāpēc tad tu dabūji tetovējumu?" Izrādījās, ka tās nosaukums noziedzīgajā vidē nozīmē: "Labdien zagļiem." To zonā dara par lielām zādzībām notiesātie. Tētis nolēma uztaisīt tetovējumu. Un viņš tās vairs netaisīja.
  "Tas notiek," Krasins pasmaidīja. - Un tomēr, versija par mūsu svešinieka piederību kādai sektai ir rūpīgi jāpārbauda.
  "Labi, es būšu aizņemts, es sērfošu internetā," sacīja Kovaļovs.
  
  
  9. nodaļa
  Pārbaudē atklājās, ka svešinieks nožņaugts, saspiežot miega artēriju. Kā jau gaidīts Krasins. Atliek noskaidrot bojāgājušā personību.
  Kovaļovs atkal parādījās ar mīklainu smaidu.
  - Klausies, mans draugs Vasja! Es uzzināju, šķiet. mūsu svešinieks. Jūs nekad neuzminēsit, kas viņa ir.
  - Nu, kurš tas ir? vaicāja ieintriģēts Krasins.
  - Ļaujiet man pastāstīt visu pēc kārtas. Sāku meklēt materiālus par sektu un tās atzariem mūsu valstī. Es sastapu ziņu, ka sieviete nesen tika arestēta Anapā par BDSM direktora slepkavību ...
  - BDSM - tā ir perversa pornogrāfija ar vardarbības elementiem? - Krasins precizēja.
  - Tas ir tas pats, grūts sekss ar piespiešanu, sāpēm, pazemošanu, - apstiprināja Kovaļovs. - Tātad Anapā arestētā sieviete arī pieder pie apgaismotāju sektas, pareizāk sakot, viņa ir no viņu filiāles Sočos. Anapā viņa piedalījās filmēšanā un pēc tam nodūra savu režisoru ar nazi.
  - Dievmāte, kura tika nogalināta Sanktpēterburgā, kāds viņai sakars ar Anapas slepkavību? Krasins jautāja.
  "Varbūt viņš to nedara," atbildēja Kovaļovs. "Es tikko sāku interesēties par to, ko nošāva nelaiķis režisors. Ačintsevs viņa uzvārds ...
  - Gribi teikt, ka mūsu dāma filmējās kopā ar viņu? Krasins ierosināja.
  - Es neredzēju mirušo Ačinceva filmās. Bet citā līdzīgā filmā, ko veica amerikāņu studija King, kas specializējas BDSM, Vasja, es viņu atpazinu! Izskats, tetovējums... Mūsu nelaiķe ir amerikāņu pornogrāfiska aktrise.
  - Tu neko nejauc? Krasins bija pārsteigts. Kā amerikāniete varēja būt pilnīgi kaila parastajā Sanktpēterburgas dzīvoklī?
  - Mums tas būs jānoskaidro. Bet mirušās aktrises vārds, ar kuru viņa filmējās, Lūsija Stāra.
  "Tas ir vismaz kaut kas," sacīja Krasins. - Tomēr jums ir jānoskaidro, kā viņa nokļuva Sanktpēterburgā.
  "Visticamāk, viņa lidoja, lai piedalītos filmēšanā," ierosināja Kovaļovs.
  - Pilnīgi iespējams, - Krasins piekrita. - Uzziniet, kurš Sanktpēterburgā specializējas BDSM, kur un kad Lūsija pēdējo reizi filmējās.
  Kovaļovs saskārās ar grūtu uzdevumu. Man atkal nācās rakties internetā, sazināties ar pilsētas slavenāko porno biznesu, meklēt informāciju par Lūsiju un viņas sektu. Nevarēja atrast nekādu informāciju par to, ko nelaiķe Lūsija Stāra darīja Sanktpēterburgā. Taču pornotirgotājs Andrejam pastāstīja, ka, pēc baumām, Lūsiju patiešām Krievijā filmējis porno režisors Vladimirs Ačincevs, kurš pirms dažām dienām tika nogalināts Anapā.
  Kovaļovs sazinājās ar Anapu, pieprasīja informāciju par Ačinceva slepkavību un atkal ienira interneta džungļos.
  Nākamajā dienā viņš ziņoja Krasinam:
  - Bija iespējams noskaidrot meitenes īsto vārdu - Ludmila Starkova. Kā jau teicu iepriekš, viņa filmējās porno filmā ar vārdu Lūsija Stāra. Bērnībā paņemta no Ukrainas, kopā ar vecākiem bijusi sektas Apgaismotājs dalībniece. Pastāv pieņēmums, ka meitene kopš bērnības tika pakļauta smagai psiholoģiskai ārstēšanai, viņa bija spiesta nodarboties ar pornogrāfiju un pēc tam kļuva par seksa vergu.
  - Un kas patiesībā ir seksuālā verdzība plaši izplatīta Amerikā? Krasins jautāja.
  - Jā, tas ir izplatīts. Un ir pedofilija. Tas viss ir noklusēts, jo to izmanto un piesedz Amerikas valdošā elite, kas kaut kā ir saistīta ar apgaismotājiem. Materiāls, ko atradu pat man, bija šoks. Jau no mazotnes piespiešana, netīrs sekss...
  - Kā ar mūsu lietu? Krasins jautāja.
  - Mums ir jāizpēta jaunākā Ačinceva šaušana. Varbūt ir kāds pavediens. Iespējams, ka mirušais filmējās kopā ar viņu, un pēc tam pārcēlās uz Sanktpēterburgu.
  "Pieprasiet materiālu par režisora slepkavību, sazinieties ar Anapu," Krasins pavēlēja.
  - Jau pieprasīts. Tiklīdz notiks kas interesants, es jums paziņošu.
  
  
  10. nodaļa
  Izrādījās, ka Anapas izmeklēšanas komitejai ir pēdējā nelaiķa Ačinceva nošaušana. Kovaļovs apskatīja nosūtīto lietas kopiju un materiālus par slepkavību. Dažas minūtes vēlāk viņš dalījās informācijā ar kolēģi:
  - Mūsu nelaiķe Ļusja Starkova filmējās tieši pirms režisora slepkavības pie viņa Anapā kopā ar citu aktrisi, to pašu, kura tagad ir aizturēta par viņu režisora slepkavību.
  "Ak, es ceru, ka Lūsija vismaz nav iesaistīta šajā slepkavībā," sacīja Krasins.
  - Kā zināt, kā zināt, - atbildēja Kovaļovs.
  "Mums joprojām nebija pietiekami daudz, lai tiktu galā ar porno režisoru," Krasins nopūtās.
  - Tu zvērēsi, bet lietā ir ne tikai porno režisors, bet arī maniaks.
  "Nāc, pastāstiet man vairāk," Krasins jautāja.
  - Es tev pastāstīšu, ko uzzināju. Izrādās, ka mūsu noslēpumainās atradnes Lūsijas pēdējā nošaušana notika tieši tajā dienā, kad notika režisora slepkavība. Nofilmēja šausmīgu blēņu ar meiteņu sadismu dabā. Pēc šaušanas otrā aktrise, gluži kā, iedūra režisoru ar nazi. Viņa tika pieķerta nozieguma vietā.
  - Pieķerts spārnos? Krasins teica.
  Jā, ar nazi. Tur bijušais prokurors bija atvaļinājumā. Viņš visu organizēja, neļāva aizdomās turamajam doties prom, direktora stāvvietā samīdīja pēdas un izvilka savas mantas. Izsaukta policija, aizdomās turētā aizvesta, tagad viņa atrodas Anapas izmeklēšanas komitejā. Meitene klusē, vispār neko negrib teikt. Taču visnegaidītākā bija ekspertīze. Tikko ziņots: bez aizdomās turētās aktrises pirkstiem uz naža tika atrasti arī Tulas maniaka pirkstu nospiedumi, kurš tiek vainots piecās slepkavībās Tulas tuvumā un vairākās slepkavībās Soču pilsētā. Bet sērijveida slepkavas identitāte vēl nav noskaidrota.
  - Un pēc mūsu apskates skolotājas dzīvoklī meklētā maniaka pirksti netika atrasti, vai ne? - vēlreiz precizēja Krasins.
  Jā, viņi to neatrada. Bet būtu jauki pārbaudīt vēlreiz.
  - Atnesiet informāciju ekspertam, - Krasins pavēlēja. "Lai gan es nedomāju, ka pēc atkārtotas pārbaudes nospiedumi tiks atrasti.
  Kovaļovs aizgāja, un Krasins iegrima domās. Izmeklētāja neticēja, ka pati skolotāja pēc pašas vēlēšanās izlēca pa logu. Viņš runāja ar šo sievieti. Viņi nav spējīgi izdarīt pašnāvību!
  Viņas dzīvoklī netika atrastas ne Vadima Ribačenko, ne Tulas maniaka pēdas. Maz ticams, ka viņi bija iesaistīti aktrises un pēc tam skolotājas nāvē.
  Dīvaini, bet Krasina domas pēkšņi pievērsās Tulas maniakam. Kaut kur dvēseles dziļumos viņš intuitīvi juta, ka izdomās šo maniaku, kura vārds varas iestādēm nebija zināms. Vasilijs nolēma izpētīt visu informāciju, kas bija datubāzē par sērijveida slepkavu. Bija iemesls: maniaka ceļi krustojās ar mirušo aktrisi Utrišā, netika izslēgta viņa līdzdalība lietā, kuru izmeklē Krasins.
  Intuīcija. Vasilijs to izmantoja skolā. Intuitīvi viņš atrada atbildes uz jautājumiem, kas viņu satrauca, dažkārt prognozējot negaidītus futbola spēļu rezultātus. Viņš nezināja, kā tas darbojas. Vajadzēja tikai padomāt, "dzīt" smadzenēs pieejamo informāciju un lēmums nāca pats no sevis, kā ieskats. Un darbā, lielā mērā pateicoties savai profesionālajai intuīcijai, Krasinam jau izdevies atrisināt vairākas ļoti sarežģītas lietas. Viņam bija labs stāvoklis Izmeklēšanas komitejā.
  Un tagad Krasins rūpīgi pētīja saņemto materiālu un sajuta intuitīvu signālu-apskaidrību: pazudušais zēns ir Tulas maniaks!
  Pēc tam netālu no Tulas dažu dienu laikā tika nogalināti četri cilvēki. Un pazuda skolnieks, kura ķermenis netika atrasts. Šis zaudējums tika attiecināts uz neidentificētu slepkavu. Taču nez kādēļ neviens toreiz nesāka pienācīgi pārbaudīt jaunieti par līdzdalību slepkavībās. Tad slepkavas pirksti, kurš mantojis Tulas reģionā, parādījās Sočos un nesen Utrišā netālu no Anapas.
  Bet pazudušā Borisa Solnceva pirkstu nospiedumu kartotēkā nav. Pilnīgi iespējams, ka puika ir tas pats Tulas maniaks.
  Tomēr tas bija tikai pārbaudāms pieņēmums. Un lūk, kā Sanktpēterburgas paneļu mājā nokļuva kails amerikānis, Krasina intuīcija joprojām klusēja. Viņš atkal un atkal koncentrējās, bet atbilde nenāca. Bija tikai pārliecība, ka Tulas maniaks nav bijis iesaistīts slepkavībās Sanktpēterburgā.
  Krasins nolēma atrast pazudušā skolēna fotogrāfiju. Tāpat bija jāorganizē komandējums uz Anapu, lai nopratinātu tur aizturēto meiteni, lai iepazītos ar Sanktpēterburgā mirušo aktrisi. Visticamāk, apsūdzētais pazīst arī Tulas maniaku, jo abu pirkstu nospiedumi atrodas uz viena naža.
  Krasins lūdza Kovaļovu sazināties ar Tulu un steidzami pieprasīt tur pazudušā pusaudža fotogrāfiju, jebkuru, pat skolas, ja vien puisis būtu labi atpazīstams. Pats izmeklētājs sāka gatavoties braucienam uz Krasnodaras apgabalu. Viņš gribēja paņemt līdzi Kovaļovu, taču atbrīvots tika tikai Krasins, Andrejs apsolīja to pabeigt līdz nedēļas beigām, paņemt nelielu atvaļinājumu un pievienoties priekšniekam. Tajā pašā laikā palieciet pie jūras vairākas dienas: pašā augusta beigās dienvidos ir labi, ūdens ir silts, atpūtnieku nav tik daudz.
  Kovaļovs piezvanīja Anapai, brīdināja par gaidāmo Krasina vizīti.
  "Vasja, es piekritu visam," viņš teica izmeklētājam. - Lidmašīna ir naktī, rīt no rīta tu būsi Anapā. No desmit jūs gaida izmeklēšanas komitejā. Jūs nevarat īrēt viesnīcu, viņi apsolīja jums palīdzēt ar mājokli. Lietu nodarbojas kapteinis Bergmanis. Un es mēģināšu ierasties sestdien.
  
  
  11. nodaļa
  Nakts bija bezmiega, bet gaidas uz tikšanos ar jūru, kā arī vēlme izjaukt sarežģītas lietas mudžekli piepildīja Vasilija dvēseli ar gaidīšanu par kaut ko priecīgu un jēgpilnu. No lidostas viņš nekavējoties brauca uz autoostu, iemeta mantas noliktavas telpā un steidzās uz tuvāko pludmali. Par laimi es zināju, ka pludmale atrodas netālu no dzelzceļa stacijas, tikai dažu minūšu gājiena attālumā. Bērnībā Vasja un viņa vecāki atpūtās Anapā. Cik viņam tad bija gadu? Divpadsmit gadi. Viņi apstājās Džemetā, privātā sektorā, netālu no dzelzceļa stacijas. Vasja kopā ar vecākiem gāja gar krastu līdz pilsētas centram, un reiz viens pats peldējās arī pludmalē pie autoostas. Krasinu pārņēma dedzīga vēlme atkal redzēt pazīstamas vietas. Turklāt līdz desmitiem bija pietiekami daudz laika.
  Vasilijs joprojām atcerējās šīs bērnības brīvdienas. Un privātais sektors ar koka tualeti uz ielas, un zinātkāru vecmāmiņu-saimnieci apmēram septiņdesmit, kas mīlēja puisim iztaujāt par Pēterburgu, viņa skolas lietām. Interesanti, vai vecā kundze vēl ir dzīva? Cik viņai tagad ir gadu? Apmēram deviņdesmit gadus, ne mazāk. Bet dienvidos viņi dzīvo ilgāk. Varēs kaut kā apciemot, paskatīties, vai ir saglabājusies viņas māja, kas tur tagad dzīvo.
  Vasilijam patika jūra, un tā viņam patika Anapā. Žēl, ka man neizdevās kaut reizi šeit ierasties. Kopā ar vecākiem viņš toreiz atradās Krimā, studentu gados devās uz Adleru uz sporta nometni no universitātes. Un tad darbs, pat slimajai mātei bija jāpieskata tēvs, kurš pēc mātes nāves pilnībā pārgāja. Tas nebija uz dienvidiem.
  Un šeit ir jauna ilgi gaidītā tikšanās. Pati pludmale ir maz mainījusies. Visas tās pašas smiltis, viena un tā pati ainava. Pie ieejas bija tikai vairāk bodīšu un bija spēcīgāka dubļu smaka.
  Viegla, svaiga jūras brīze dzenāja viļņus. Peldējās daži atpūtnieki, pārsvarā zēni. Vasīlijs arī gribēja peldēt. Bet peldbikses viņš atstāja noliktavas telpā. Viņam vēl būs laiks iegremdēties, tagad jūs varat vienkārši mērcēt kājas ūdenī un doties biznesā, drīz desmit, viņi viņu gaidīs. Un tad viņš lems par mājokli ...
  Krasins autoostā vēlreiz precizēja izmeklēšanas komitejas adresi un izmeklētāja vārdu, pēc kā iekāpa pilsētas autobusā.
  Slepkavības lietu Utrišā vadīja kāds Bergmans. I. E. viņa iniciāļi. Skolā Krasinam bija fizikas skolotājs Bergmans Efims Borisovičs. Vai tas nav radinieks? Un ir arī ļoti slavens režisors ar šādu uzvārdu ...
  Autobusā bija daudz cilvēku, Krasins stāvēja netālu no aizmugurējām durvīm. Autobusa pieturā salonā ienāca meitene. Un Vasilija skatiens uzreiz pievērsās viņai. Gara, slaida blondīne striktā lietišķā uzvalkā ar savu skaistumu izcēlās atpūtnieku un vietējo iedzīvotāju pūlī, kas šorīt piepildīja autobusu.
  Vasilijam patika skatīties uz skaistām sievietēm. Reizēm, kad viņš par kaut ko domāja, šķita, ka viņa acis pieķērās kādai skaistai sejai. Un tagad viņš domāja par gaidāmo sarunu ar Bergmani un it kā meditācijā skatījās uz meiteni. Viņa paskatījās uz vīrieti, kurš skatījās uz viņu. Šis skatiens daiļrunīgi teica: "Uz ko tu skaties? Nenāc man klāt, paskaties uz citu pusi! Es netaisos tevi satikt!"
  Bet Krasins pat nedomāja iepazīties, uzsākt sarunu. Viņš vispār nemācēja iepazīties ar meitenēm, nebija mīlošs un kautrīgs pret pretējo dzimumu. Varbūt tāpēc trīsdesmit piecu gadu vecumā viņš nedibināja ģimeni. Studentu gados viņam bija draudzene, kurai viņš patika. Taču dzimtsarakstu nodaļā lieta nenonāca. Meitene atrada sevi par kaut kādu uzņēmēju, bet Vasilijs par viņu necīnījās. Tad bija gausa romāns ar kaimiņu ārdurvīs, kas pamazām izgaisa. Krasins bija brīvs, viņa sirdi un prātu neaizņēma mīlestības pārdzīvojumi.
  Izteiksmīgais svešinieka skatiens Vasīliju mulsināja. Viņš iznāca no savas minimeditācijas un paskatījās ārā pa logu. Krasins bija nedaudz nervozs: viņš nezināja, kā kolēģi viņu sagaidīs un kā attīstīsies izmeklēšanas darbības.
  Viņa autobusa pieturā viņa priekšā izkāpa meitene biznesa kostīmā. Krasins viņai sekoja, dažus soļus aiz muguras: viņam bija jāiet tajā pašā virzienā.
  Pēkšņi svešinieks pagriezās un apstājās. Viņas skatienā atkal bija lasāma neapmierinātība, pat dusmas: "Kam tu esi pieķēries, cilvēk ?! Nekavējoties izkāpiet!" Krasins pat baidījās, ka dāma viņam nepateiks ko rupju. Bet meitene neko neteica, pagriezās un paātrināja gaitu.
  Vasilijs piegāja pie avīžu kioska, pagaidīja, kamēr neapmierinātā jaunkundze vairs nebūs redzama.
  Izmeklēšanas komitejā Krasins vērsās pie sarga:
  - Es pie Bergmana.
  Vīrietis atbildēja:
  - Tagad uzkāp pa kāpnēm uz otro stāvu, tad ej pa gaiteni pa kreisi līdz galam. Divsimt divpadsmitā istaba.
  Blakus kabinetam Vasilijs neizlēmīgi apstājās, cenšoties nomierināt savu satraukumu. Viņš ir izmeklētājs ar stabilu reputāciju, bet nez kāpēc joprojām ir noraizējies. Bērnībā uztraucos, kad vajadzēja apciemot svešus cilvēkus. Vēl neesmu gulējis...
  Vasīlijs jau grasījās pieklauvēt, kad pēkšņi viņa deguna priekšā atvērās durvis. Tā pati meitene no autobusa paskatījās no kabineta! Viņa lielā sajūsmā kliedza Vasilijam:
  -Tu?! Ko tu sev atļauj?! Kas tevi šeit ielaida?
  - Man... man jāredz izmeklētājs Bergmans...
  Nu es esmu Bergmanis. Un kas esi tu?
  - Es esmu izmeklētājs no Sanktpēterburgas. Šeit man līdzi ir apliecība, - Krasins izņēma apliecību. Tevi vajadzēja brīdināt par manu ierašanos.
  Meitene bija pārsteigta:
  - Tātad jūs esat no Sanktpēterburgas?
  Baziliks apstiprināja:
  - Jā, esmu no Sanktpēterburgas. Izmeklēšanas komitejas izmeklētājs. Krasins ir mans uzvārds. Vai jūs neesat brīdināts?
  - Petrovs teica... Atvainojiet, bet priekšnieks teica, ka ieradīsies Sanktpēterburgas detektīva pērkona negaiss, darba fanātiķis, jāsagatavo viņam visi materiāli par direktora slepkavību Utrišā. . Tātad tas nozīmē jūs?
  - Es neesmu pērkona negaiss un ne fanātiķis, bet, tiešām, mani interesē režisora slepkavība, - atbildēja Krasins. "Man ir jāintervē jūsu tiesājamais. Viņas draugs tika nogalināts mūsu pilsētā.
  "Es domāju, ka tu izskatīsies savādāk," Bergmans pasmaidīja. - Un autobusā mēs pēkšņi saskārāmies. Es steidzos uz darbu, priekšnieks mani piekrāpa. Viens no jums sauc Petrovu...
  - Kovaļovs sauca, es nezinu, ko viņš par mani grieza. Un viņš man neteica, ka tu esi sieviete. Man likās, ka vīrietis vada lietu.
  "Mani sauc Inna, jūs zināt manu uzvārdu," meitene iepazīstināja ar sevi. - Ej uz ofisu. Kad vēlaties nopratināt tiesājamo?
  "Vēlams šodien," Krasins atbildēja. "Bet man joprojām kaut kur jāiekārtojas uz dažām dienām. Savu somu ar mantām atstāju autoostas noliktavas telpā.
  - Jā, Petrovs man jautāja par mājokli. Esam brīvi, aicinu ciemos, mēs ar mammu dzīvojam netālu no jūras privātmājā. Vasarā izīrējam pāris istabiņas atpūtniekiem, tagad cilvēki jau izvākušies. Ja jums tas der, laipni lūdzam. Es no tevis naudu neņemšu.
  Krasins atcerējās savu darbinieku un teica:
  - Parīt vajadzētu atlidot arī manam palīgam Kovaļovam, tam, kurš zvanīja Petrovam.
  "Un mums viņam ir pietiekami daudz vietas," atbildēja viesmīlīgā Inna. - Kā es varu tev piezvanīt?
  - Var tikai pēc vārda. Mani sauc Vasilijs.
  - Un pēc tēva vārda?
  "Labāk bez uzvārda," sacīja Krasins un piebilda:
  - Mūsu skolotājs skolā bija Bergmanis Efims Borisovičs. Kad braucu uz šejieni, domāju, vai tu esi viņa radinieks. Varbūt pat dēls. Un tu izrādījies meitene.
  - Nē, Efims Borisovičs nav mūsu radinieks. Manu tēvu sauca Eugene. Jā, tas bija nedaudz smieklīgi. Man likās, ka tu esi sieviešu krāpniece, tu mani vajāsi.
  - Piedod, bet es negrasījos nevienu vajāt, es sekoju tev savā pieturā. Un es nemaz nebiju sievišķā, es vienkārši šodien negulēju pietiekami daudz, es nedomāju labi.
  Tad pieturā Inna pēkšņi sajuta diskomfortu, pēkšņi apstājās un paskatījās apkārt. Sportiskais puisis baltajā kreklā un tumši zilā jakā, kurš autobusā uz viņu bija nekaunīgi skatījies, tagad sekoja viņai. Inna steidzās uz darbu, viņa nemaz negribēja sazināties ar blēžiem. Viņa varēja rupjā veidā nosūtīt stalkeri, taču puisis steidzīgi paskatījās prom un atpalika. Tagad viņš, diezgan izskatīgs jauns izmeklētājs, pieticīgi nostājās viņas priekšā, un Inna bija nedaudz samulsusi.
  "Es redzu, ka jūs neesat sieviešu dēla," meitene samiernieciski sacīja. - Tu vari mūs apciemot tūlīt pat. Paņemiet pārtraukumu no ceļa uz pāris stundām. Es piezvanīšu mammai. Viņa priecāsies. Pierakstiet adresi...
  - Un kad varēs strādāt ar izmeklējamo personu?
  Iesim šodien pulksten trijos. Vai tas tev derēs?
  - Pilnīgi.
  - Labi. Es visu sagatavošu. Cerība tiks piegādāta šeit.
  "Es arī vēlētos nosvinēt komandējumu," sacīja Krasins.
  - Tas ir jebkurā laikā birojā pirmajā stāvā.
  
  
  12. nodaļa
  Vasīlijs devās uz autoostu pēc somas, tad atrada Innas norādīto adresi. Sanktpēterburgas izmeklētājs satika Innas draudzīgo māti, ievācās piedāvātajā istabā, nedaudz pagulēja un devās pratināt par slepkavību aizdomās turēto meiteni.
  Viņas vārds bija Hope. Viņa praktiski neatbildēja uz jautājumiem. Ar stiklveida, vienaldzīgu skatienu pie sienas apsūdzētais, šķiet, nav dzirdējis, par ko viņai tiek jautāts.
  Tad uz Krasina jautājumu, vai viņa pazīst Lūsiju Stāru vai Ludmilu Starkovu, meitene pat neatvēra muti, pat nepacēla uzaci.
  "Viņa vienmēr dara," sacīja Inna, kas atradās birojā. Klusē, neko nesaka. Blenzt vienā punktā uz sienas, pat dejot tās priekšā - bezjēdzīgi.
  "Nu, tās ir viņas tiesības," Krasins laipni atbildēja. - Viņa nevēlas stāstīt, mēs varam iztikt bez viņas liecības. Un man ir pārsteigums šai meitenei.
  Izmeklētājs izmeklējamai personai priekšā nolika Borisa skolas fotogrāfiju, kas tika nosūtīta no Tulas apgabala. Taču Nadežda turpināja tukšu skatienu sienā.
  - Katrā ziņā, lūdzu, paskaties, - Krasins sirsnīgi sacīja. Jūsu draugs var būt mainījies, bet jums viņš ir jāiepazīst.
  Vasilijs pienesa fotogrāfiju meitenei pie sejas. Tajā pašā laikā viņš uzmanīgi vēroja viņas reakciju.
  Houpa negribīgi paskatījās uz fotogrāfiju. Un uzreiz nodrebēja! Viņa noteikti nodrebēja, Krasins to labi noķēra. Meitenes bālie vaigi sāka sarkt viņas acu priekšā no uzbudināmā uztraukuma.
  Izmeklētājs triumfēja: ķermeņa reakciju nevar noslēpt! Viņa minējums izrādījās pareizs: Nadežda maniaku pazīst ļoti labi.
  "Mums tas ir jāizspiež," nodomāja Krasins un jautāja:
  - Pastāsti man, kāpēc Boriss nogalināja režisoru.
  - Viņš ... manis dēļ, - beidzot iecirta tiesājamā balss.
  "Es tā domāju," sacīja Krasins.
  Nē, viņš nenogalināja! Houpa atcerējās. - Tas esmu es.
  "Bet es zinu, ka jums ar to nav nekāda sakara," sacīja Krasins. Borisa pirkstu nospiedumi uz naža. Kāpēc jūs to pārklājat?
  Meitene neatbildēja.
  "Labi, par Borisu šobrīd nerunāsim," klusi sacīja Krasins. - Parunāsim par Ludmilu Starkovu, kura kopā ar jums spēlēja Ačincevā. Vai tu viņu labi pazini?
  Marija atkal neatbildēja. Viņa atkal aizvērās.
  - Vai jūs zināt, ka Ludmila tika nogalināta Sanktpēterburgā? Krasins jautāja.
  Meitene ar nodrebēm paskatījās uz Krasinu, bet tad klusībā pievērsa skatienu sienai.
  "Viņa tika nožņaugta," paskaidroja Krasins. - Un es mēģinu saprast, kas un kāpēc.
  Nadežda uz šiem izmeklētājas vārdiem nekādi nereaģēja. Turpināt pratināšanu bija bezjēdzīgi.
  Izmeklējamā sieviete tika aizvesta, un Krasins Innai paskaidroja:
  - Es uzskatu, ka režisoru nogalināja Tulas maniaks, viņa nospiedumi ir uz naža.
  "Tas ir iespējams, es par to domāju," sacīja Inna. - Meitene varēja izvilkt nazi no Ačinceva ķermeņa tieši tajā brīdī, kad parādījās atpūtnieki.
  - Sērijveida slepkavas Solnceva uzvārds. Viņš ir diezgan jauns puisis.
  - Kā tev, Vasīlij, izdevās izdomāt šo noslēpumaino maniaku? Inna jautāja.
  "Nāc," Krasins ieteica. - Es salīdzināju faktus, intuīcija pamudināja. Mums ir Solnceva skolas fotogrāfija, atliek tikai viņu aizturēt un nopratināt. Lai gan puisis tiek uzskatīts par pazudušu.
  "Vai esat pārliecināts, ka tas tiešām ir viņš?"
  - Es nedomāju, ka kļūdos. Pēc Nadeždas nopratināšanas es apstiprināju savu pieņēmumu, ka tieši viņš nogalināja jūsu režisoru. Pagaidām nezinu, vai Boriss Solncevs ir saistīts ar slepkavībām Sanktpēterburgā. Bet Sočos šis maniaks mantoja. Izskatās pēc rituālas slepkavībām ar vairākiem saduršanas gadījumiem un ausu nociršanu.
  - Nelaiķis Vladimirs Ačincevs ir no Sočiem. Viņš ir diezgan pazīstams fotogrāfs un porno režisors," atgādināja Inna.
  "Jā, es zinu," Krasins apstiprināja. - Varbūt fotogrāfs kādam traucēja, un Boriss nolēma viņu likvidēt. Brauna romānā ir aprakstīts kārtējais sektas slepkava. Iespējams, ka Tula maniaks pilda līdzīgas funkcijas.
  "Darīsim to," Inna atbildēja. - Bet kāpēc viņš nogalināja režisoru nevis Sočos, bet tepat uz Utriša?
  - Šeit bija ērtāk. Mani vairāk interesē, kāpēc Nadija pasargā puisi.
  "Droši vien mīlestība," Inna ierosināja. - Tādas dāmas var ļoti mīlēt! Un mīļotā cilvēka dēļ upurēt sevi.
  "Es nezinu, es nezinu," skeptiski sacīja Krasins. "Es neticu upurēšanas mīlestībai.
  Jums, puiši, to ir grūti saprast. Lielākā daļa vīriešu spēj justies iemīlējušies vienā vai otrā meitenē. Tāda ir vīrieša daba.
  "Vīriešu vidū ir arī viens mīļākais," iebilda Krasins.
  - Es vēl neesmu satikusies. Cilvēks ir racionāla būtne. Viņš domā: kas gan tajā vai citā sievietē īpašs, lai viņu uzskatītu par vienīgo? Lai gan savā veidā katrs cilvēks ir unikāls... Bet sieviete var iemīlēties kā filmā: pa īstam, līdz kapam, trakot no cilvēka, negulēt naktīs, uzskatīt viņu par tikai viena, lai būtu gatava atdot savu dzīvību par savu mīļoto, seko viņam līdz zemes galiem.
  Tas gan notiek reti...
  "Tas nav tik reti, kā jūs domājat," Inna uzstāja. - Pilnīgi iespējams, ka Nadežda ir viena no tām sievietēm. Viņa ir arī sektante.
  "Sektantu smadzenes nav kārtībā," piekrita Krasins.
  Bet Inna iebilda:
  Kāpēc ne? Reliģiskajās sektās dažkārt ir izglītoti un inteliģenti cilvēki. Viņiem patīk būt saliedētā, draudzīgā kolektīvā, kurā tiek sludināta mīlestība. Melanholiski cilvēki bieži dodas uz sektām, dzīves aizvainoti cilvēki, vientuļi. Viņi priecājas par sadraudzību brālībā. Dažām sektām ir ārēji diezgan loģiskas mācības, kas var piesaistīt daudzus cilvēkus.
  "Nadežda mani neuzskatīja par inteliģentu vai izglītotu," sacīja Krasins. Tomēr viņa ir slēgta. Ar to ir grūti strādāt. Es saprotu, kāpēc tev ar viņu ir problēmas.
  - Ko jūs domājat darīt tālāk? Inna jautāja.
  - Būtu jāiepazīstina viņu vidū mūsu mazais cilvēciņš. Vai viņa tika aizvesta uz Utrišu? Kāda veida vieta šī ir?
  - Pilsētas nomalē aiz Sukko ciema. Pazīstams ar nūdistu pludmalēm un mežonīgiem kempingiem. Tur pulcējas visādi bardaki. Hipiji, dažādi panki, alkoholiķi, trokšņošanas cienītāji prom no normālu pilsoņu acīm. Reizēm nāk mūsu klienti, noziedznieki un meklētie. Reizēm pulcējas sektanti.
  "Jā, mums tur ir jāievieš darbinieks, kas apkopo informāciju," savu priekšlikumu apstiprināja Krasins. - Lai aprunātos ar vietējiem pamatiedzīvotājiem, uzzinātu, kas un kā īsti ir...
  - Īstenot? Laba ideja! Ja tikai tu, - teica Inna un paskaidroja:
  Anapa ir maza pilsēta. Mums nav daudz darbinieku. Jebkuru mūsējo var atpazīt. Publika no Utrišas ir bieži viesi policijas departamentā. Policija un valsts narkotiku kontrole tur sāka veikt regulārus reidus. Aizdomīgas personas tiek atvestas uz pilsētu skaidrošanai. Uz Utrišu brauc arī vietējie iedzīvotāji. Īpaši brīvdienās. Ja ieviests, tad ne mūsu darbinieks. Jums varētu būt piemērots tik ilgi, kamēr neesat izgaismots.
  - Redzi, Inna, es joprojām esmu krēsla tārps. Analītiķis, izmeklētājs. Operatīvs darbs nav mans. Bet man ir ieteikums. Mans palīgs Andriuha Kovaļovs būtu jānosūta uz turieni. Jokdaris, kurš tev piezvanīja. Es uzreiz gribēju to ņemt līdzi. Viņa priekšnieki neapstiprināja braucienu. Bet viņš pats sestdien taisās uz šejieni lidot.
  
  
  13. nodaļa
  Andrejs Čerkasovs nekļūdījās. Tagad viņš zināja Tulas maniaka vārdu. Pagaidām tikai dzīvības kropļota zēna vārds.
  Boriss jau no agras bērnības bija izstumtais. Skolā vienaudži ignorēja kluso, nomākto zēnu. Viņš bija slēgts, sēdēja viens pie pēdējā galda, nepiedalījās vispārējās spēlēs. Bet tikai skola būtu labi, viņa paša māte viņu nemīlēja un nicināja, kas ienīda Bori tēvu un zemapziņā atriebās dēlam par bijušā vīra nodevību un viņas neveiksmīgo dzīvi.
  Puisis tika stingri kontrolēts un mātes diktāts. Un pēc kārtējā strīda ar viņu viņš pilnībā aizbēga no mājām mežā, kur, izmisuma dzīts, gribēja izdarīt pašnāvību. Bet viņš nebija spējīgs uz tik izmisīgu soli. Bada un aukstuma vajāts, pusaudzis dodas uz ciemu zagt pārtiku, tomēr pārsteiguma pārņemts dusmu lēkmē izdara smieklīgu slepkavību. Šķiet, ka šī nejaušā slepkavība rada revolūciju viņa prātā. No klusa, iebiedēta zēna viņš kļūst par sērijveida slepkavu.***
  
  *** Stāsts par Borisu lasāms mana līdzautora Alekseja Boļšakova grāmatā "Izstumtais".
  
  Bet, ja pirmā slepkavība bija spontāna, tad Borka to sajūt un sāk apzināti slepkavot. Dzīve skolnieku padarījusi par maniaku.
  Un puisim bija sapnis - redzēt jūru. Viņa nogalinātās vecenes mājā Borka atrada lielu naudas summu. Viņš ieradās Sočos un atkal devās medībās.
  Maniaks jutās kā izsalcis vilks, kas meklē laupījumu. Viņš atkal gribēja redzēt, kā sievietes ķermenis trīc no bailēm, iegrūst tajā nazi, lai plūstu sulīgas asinis. Kad Borka nogalināja, viņš juta savu pārākumu, jutās stiprs un vēss. Atņemot dzīvību citai personai, maniaks arī izpļāpāja sīva naida un aizvainojuma sajaukumu, kas raksturīgs viņa dvēselei par visu šo nežēlīgo pasauli. Nogalinot viņš pierādīja savu spēju iznīcināt, uzrādīja sevi kā cilvēku likteņu šķīrējtiesnesi. Boriss atriebās sabiedrībai par savu noraidījumu, kamēr viņš paņēma pārtiku no pirmajiem diviem upuriem, vecas sievietes un vīrieša, pēc tam nogalināja veco sievieti, lai pārņemtu viņas ietaupījumus. Tad viņš devās medīt jaunu sievietes ķermeni.
  Un viņš atrada sev jaunu upuri - skaistu meiteni, līdzīgu tai, kurā viņš bija bezcerīgi iemīlējies, un viņa rupji noraidīja Borisu. Viņš bez šaubām nogalināja svešinieku. Maniaksam nebija sirdsapziņas pārmetumu, nebija lielas nožēlas, ka atņēma dzīvību nevainīgam cilvēkam. Boriss nav cietis no bezmiega, upuris nenāca pie viņa sapnī. Puisis vairāk nožēlojis, ka nevarēja stāties dzimumattiecībās ar skaisto sievieti un joprojām nav pazinis miesas mīlestību.
  Sočos Borka īrēja istabu privātajā sektorā. Bet asiņu slāpes jaunekli neatstāja. Viņš paķēra nazi un devās atkal nogalināt.
  Maniaks apsēdās uz soliņa izcirtumā pie taciņas, kas ved uz jūru, un sāka gaidīt. Viņam nebija skaidra plāna, viņš nolēma rīkoties spontāni, atbilstoši situācijai, un pagaidām tikai sēdēja un skatījās.
  Pats aprīļa sākums vēl ir maz cilvēku, reti garāmgājēji nepievērsa uzmanību vientuļajam zēnam. Un viņš gaidīja, diezgan ilgi. Un es redzēju piemērotu upuri! Garkājaina blondīne īsā kleitiņā. No agra pavasara ziediem pīts vainags klāja viņas sulīgos, līdz pleciem garos matus.
  Garajā, glītajā meitenē Borka jau pašā sākumā pamanīja dīvainības. Viņa lēnām gāja basām kājām pa taku, bieži apstājoties un ar pirkstiem pieskaroties zariem un koku stumbriem. Tajā pašā laikā skaistule kaut ko klusi nomurmināja.
  Traki, domāja Boriss. Maniaka sirdī pēkšņi ielauzās žēluma vilnis, taču līdz ar to neatkāpās arī vēlme nogalināt. Radās doma: morāli vieglāk būtu nogalināt trako. Kāpēc tā ciest? Lai gan viņa ir skaista! Viņas basās kājas uzbudināja Borisu: viņš juta dzimumtieksmi. 333
  Jaunajam maniakam nesen apritēja septiņpadsmit. Viņš nekad agrāk nebija nodarbojies ar seksu, pat nav skūpstījis meitenes. Boriss seksuālajā attīstībā nedaudz atpalika no saviem vienaudžiem, taču, nobriedis, viņš sasniedza pusaudžiem ierasto virsotni. Puisis gribēja izvarot savu pēdējo upuri. Nekas neizdevās. Bet tagad viņš gribēja ne tikai nogalināt, bet vispirms apgūt meitenes skaistumu.
  Boriss sagatavoja nazi un klusēdams paskatījās uz meiteni. Viņa uzmeta vientuļajam svešiniekam domīgu skatienu un lēnām gāja garām.
  Maniaks paskatījās apkārt: izņemot viņus, tuvumā neviena nebija. Plāns brieda acumirklī: pienest nazi pie rīkles, pieskārās viņas kaklam, tad, draudot, vest meiteni dziļāk mežā, kur uzpildīties zemē un pārņemt. Boriss bija garš un diezgan spēcīgs, vismaz lai tiktu galā ar meiteni.
  Mēģinot klusi kustēties, Borka sāka panākt skaistumu, taču nez kāpēc vilcinājās: jaunā maniaka sirds dauzījās tā, it kā tā grasītos izlauzties no krūtīm.
  Un svešinieks pēkšņi pagriezās un uzmeta Borisam caururbjošu skatienu. Abu nelaimīgo skatieni sastapās. Meitene puiša acīs lasīja milzīgas ilgas un... vēlmi. Viņa saskārās ar atstumtā, sabiedrības atstumtā zēna skatienu, taču viņa šajā skatienā uztvēra kaut ko tuvu, mīļu. Pati meitene no bērnības bija izstumtā. Protams, viņa nevienu nenogalināja, gluži otrādi, centās nevienam nekaitēt. Viņa bija laipna, bet noslēgta, cieta no patēva vardarbības un pārpratuma no pašas mātes puses.
  Un Borka bija apmulsusi, viņu pārsteidza svešinieka skatiens. Šis skatiens viņam trāpīja līdz sirds dziļumiem. Viņš juta neparastu laipnību pret Borisu, un līdz ar to viņam pazīstamas ciešanas un vientulība ...
  Meitenes acis, kas Borisam sākotnēji šķita trakas, ieguva jēgpilnu izteiksmi. Un maniakam uzbruka stingumkrampji, vēlme īstenot savu plānu iztvaiko, viņš tikai stāvēja un klusēja.
  Meitene jautāja:
  Kāpēc tev vajag nazi? Varbūt gribi mani nogalināt?
  Boriss iebāza nazi somā un turpināja klusībā skatīties uz svešinieci. Viņa kādu laiku gaidīja, līdz puisis viņai atbildēs, bet, negaidot, viņa pati vēlreiz jautāja:
  "Sakiet man, kāpēc tu man sekoji ar nazi?"
  Boriss ar grūtībām izspieda kautrīgus vārdus:
  - Vienkārši.
  "Un es domāju, ka tu gribi mani nogalināt," sacīja meitene, novilka vainagu un pakratīja galvu. Viņas skaistajā kaklā pazibēja amuleti.
  Boriss turpināja sevī izjust aizraujošas bailes, kuras parasti piedzīvo nedroši jauni vīrieši skaistu meiteņu priekšā. Šīs bailes apgrūtināja runāt, Boriss atkal neatbildēja. Un meitene teica:
  - Zini, savulaik es gribēju uzlikt sev rokas, bet viņi mani liedza.
  "Es arī to gribēju, kad māte mani izdzina no mājas," Borkas balss pārtrūka.
  - Un es pats pametu patēvu un māti ...
  Meitene uz brīdi apstājās un iepazīstināja ar sevi:
  Mani sauc Nadežda, kā tev iet?
  Jauneklis atbildēja:
  - Un es esmu Borka. Boriss...
  Atkal iestājās smaga pauze. Vairākus cilvēkus nogalinošais maniaks turpināja kautrēties pieticīgās meitenes priekšā, kuru pirms dažām minūtēm bija izvēlējies par upuri.
  Houpa atkal sev sacīja:
  "Zini, izdarīt pašnāvību ir liels grēks. Bet palīdzēt izkļūt no dzīves... var būt laba izeja.
  - Kāpēc ir tā, ka? Boriss jautāja, sakopodams drosmi.
  "Redziet, mēs esam šeit, uz zemes, izciešam savu termiņu cietumā. Katram ir dots noteikts gadu skaits. Jūs nevarat nogriezt to, kas jums ir nepieciešams. Pašnāvība ir kā bēgšana no cietuma. Tas tiek sodīts tur, debesīs. Nākamajā iemiesojumā būs jauns, stingrāks termins, sāpīgāka eksistence. Ar fiziskām traumām, ļoti disfunkcionālā ģimenē. Pat šeit uz zemes pašnāvības tiek nicinātas. Pareizticīgie viņus neapglabā. Agrāk viņi tika apglabāti ārpus kapsētām. Un, ja nāve nebija jūsu vaina, tad cita pieeja.
  - Kas tev to teica? - Boriss jautāja.
  Tagad es dzīvoju brālībā. Tur mums ir Dievam tuva abate. Viņa mūs muļķus māca.
  "Bet visi turas pie dzīves," iebilda Boriss. Es gribēju iet prom, es nevarēju. Lai gan es daudz cietu...
  Mūsu liktenis ir ciest. Jo vairāk cietīsim, jo ātrāk nonāksim Nirvānā. Vai arī nākamā iemiesošanās būs veiksmīgāka.
  Nekad agrāk Boriss nav runājis ar meitenēm par dzīvi. Viņa komunikācija aprobežojās ar vispārīgām frāzēm. Bet tagad viņam patika runāt, nervu spriedze pamazām mazinājās, viņš iejutās labi kopā ar Nadeždu, bija izsīkusi visa vēlme viņai nodarīt pāri. Boriss gribēja vairāk runāt ar šo meiteni, baidījās, ka viņa aizies, un, lai turpinātu sarunu, jautāja viņai:
  Kā jūs nokļuvāt brālībā?
  - Kad es izgāju no mājām, es ierados šeit pieturā. Naudas nebija, tie paši paziņas. Te pie manis pienāca divas sievietes, stāstīja par brālību, es aizgāju līdzi. Viņi mani labi pieņēma, tāpēc es paliku pie viņiem dzīvot.
  "Kāpēc tu aizbēgi no mājām?" - Boriss jautāja.
  "Mans patēvs mani izvaroja," godīgi atbildēja Nadežda. - Māte, muļķe viņā iemīlējusies, neko par to negribēja zināt. Kad es viņai teicu, viņa man neticēja, viņa kliedza uz mani tā, it kā es komponētu, lai nomelnotu viņas vīru.
  "Un man ir ļauna māte," sacīja Boriss. "Viņa mani nemaz nemīl.
  Puiša sirds joprojām dauzījās. Tomēr tas vairs nebija agresijas priekšvēstnesis. Jā, un Borisam raksturīgā instinktīvā sāpīgā baiļu vaimanāšana, sazinoties ar svešiniekiem, pamazām atkāpās. Nadeždas mirdzoši zilās acis maigi slīdēja pār pusaudzes seju. Viņa nesteidzās doties prom un jautāja:
  - No kurienes tu esi?
  Boriss neatbildēja uzreiz. Viņš domāja teikt vietējais. Negribēju nosaukt savu dzimto ciematu, viss, kas ar to saistīts, palika pagātnē. Bet puisis šai meitenei nevarēja melot. Viņš nemaz nevarēja komponēt. Un viņš nosauca pilsētu, kas bija vistuvāk savam ciemam:
  - Es esmu no Tulas.
  Houpa pasmaidīja.
  "Tu tik ļoti saburzīji pieri, ka man likās, ka nevari atcerēties. Nu, cik laba pilsēta. Netālu no Maskavas. Mēs ar tēvu ieradāmies pie jums ekskursijā. Viņa pati ir dzimtā maskaviete. Pareizāk sakot, viņa bija. Un kā tu šeit nokļuvi?
  "Es atnācu apskatīt jūru," Boriss godīgi atbildēja.
  - Es arī mīlu jūru. Joprojām ir auksts peldēšanai. Bet drīz pienāks vasara. Vai jūs apstājāt?
  - Kā tas ir? - Boriss jautāja.
  - Par garāmbraucošām automašīnām bez maksas.
  Nē, es nopirku vilciena biļeti. Man ir nauda.
  - Un kur jūs apmetāties? Houpa jautāja.
  Es īrēju istabu no savas vecmāmiņas. Te ir tuvu.
  Boriss pēkšņi jutās pārdroši un ieteica:
  -Tu gribi atbraukt pie manis ciemos.
  Houpa domāja. Redzot, ka puiša lūpas raustījās nepacietībā, viņa jautāja:
  - Vai tev ir draudzene?
  "Nē," Boriss atbildēja.
  - ES tā domāju. Un man nav pastāvīga puiša. Un tu esi jauks pret mani.
  Nadeždas acis, izdzirdot šos vārdus, skatījās tieši Borisa sejā un burtiski ieurbās jauneklī. Viņš ļoti gribēja, lai meitene iet viņam līdzi. Nē, Borkam vairs nebija vēlēšanās nogalināt, tikai iekšēja mīlestības dzirksts jau bija iespiedusies viņa nomocītajā sirdī un prasīja izlēmīgu rīcību. Bailes gandrīz pārgāja, dodot vietu zinātkārei un dabiskajai instinktīvajai vīrieša vēlmei būt tuvu skaistai mātītei, viņu savaldzināt. Pusbalsī Boriss apmulsis sāka pārliecināt:
  - Es dzīvoju šeit ļoti tuvu. Nāc, es tev parādīšu. Ja jums tas nepatīk, varat nekavējoties doties prom.
  "Nu, jūs varat iet," meitene piekrita. "Es tikko biju izsalcis. Gribētos uzkost.
  "Tātad es tūlīt nopirkšu pārtiku!" - Boriss izpļāpājās. - Es paņēmu naudu. Tur ir pārtikas veikals, iesim iekšā un nopirksim visu, ko vēlaties.
  Viņi iegāja veikalā. Boriss nopirka vārītu desu, dažas kūkas, baltmaizes kukulīti, bundžu iebiezinātā piena, pāris kausētos sierus, divas paciņas sulas. Hope apstiprināja pirkumu:
  - Tagad paēdīsim gardu maltīti. Es sen neesmu ēdusi desu. Mūsu sabiedrībā nav pieņemts ēst gaļu. Kopīgs galds, sagatavots visiem. Makaroni, graudaugi, dažreiz dārzeņu sautējums.
  Viņi apsēdās uz soliņa.
  "Es varu nopirkt vairāk pārtikas preču," Boriss teica.
  Viņš ļoti gribēja iepriecināt Nadeždu. Un viņa slavēja viņu:
  Es redzu, ka tu neesi mantkārīgs. Paldies!
  Uz šiem vārdiem meitene jaunieti nedaudz sasvēra pret sevi un ar lūpām noskūpstīja puisi uz vaiga.
  Borka jau pārsteigumā nodrebēja. Pirmo reizi bija meitene, kura nenicināja viņu noskūpstīt! Skaista meitene. Puisis bija sajūsmā. Asinīs aktīvāk sāka spēlēt mīlas hormoni, kas kā ideāls kadrs sita bungas pa smadzenēm, pieprasot jaunus skūpstus un intīmu randiņu. Un tas aizēnoja visas pārējās atstumtā domas un emocijas.
  
  
  14. nodaļa
  Puiši iekoda un devās uz Borisa istabu. Tur meitene iniciatīvu pārņēma savās rokās. Viņa apsēdās puisim uz ceļiem, atpogāja krekla pogas un uzmanīgi noņēma to. Tad viņa sāka apdullinātā, kailā puiša ķermeni apliet ar viegliem skūpstiem. Un tad viņa novilka kleitu! Un viņa palika bez apakšveļas, kas Borisu uzbudināja vēl vairāk. It kā apburts, viņš skatījās uz skaistules kailajām krūtīm.
  "Vai es tev patīku?" Nadija jautāja.
  - Ak, ļoti! izdvesa atstumtais.
  Meitene nogrima uz dīvāna blakus Borisam un kaislīgi kā vampīrs noskūpstīja viņu uz lūpām, un Borka no tā piedzērās. Nabaga jauneklis no visa trīcēja, viņš padevās instinktam un neiebilda, izbaudīdams reibinošo skūpstu. Cik mīļas meitenes lūpas!
  Bet Nadežda atrāvās un noliecās pār jaunekļa gurnu. Viņas veiklās rokas jau atpogāja viņa bikšu mušu. Borisa diezgan lielā, satrauktā cieņa izlauzās ārā.
  Meitene, neprasot, paņēma rokā nefrīta stieni, noskūpstīja to un sāka pašaizliedzīgi darboties ar mēli. Izstumtā vīrišķā pilnība pirmo reizi sajuta raupju meitenīgu lūpu un mēles pieskārienu. Koši sarkanās Nadeždas lūpas kāri glāstīja puisi, viņas spēcīgā un karstā mēle darbojās arvien enerģiskāk, meitene sāka elpot grūtāk, demonstrējot pieredzi un mākslu šajā jautājumā, cenšoties sagādāt savam partnerim vislielāko baudu.
  Borka atradās septītajās debesīs, taču ātri vien sajuta orgasma tuvošanos. Ar izmisīgu gribas piepūli viņš mēģināja savaldīties, paildzināt procesu, taču iekāre un situācijas nekaunība bija tik liela, ka viņš izcēlās spēcīgā vulkānā. Meitene neizteica nekādu neizpratni par paātrināto orgasmu, gluži otrādi, viņa apetīti laizīja balto Borkas noslēpuma straumi.
  Boriss jutās brīnišķīgi labi, pat svētlaimīgi. Apmulsuma sajūta ir pazudusi. Viņš jutās kā īsts mačo.
  Un meitene norija visas lāses, nolaizīja lūpas, pasmaidīja un teica:
  - Garšīgi...
  Boriss šaubīgi jautāja:
  - Vai tev tas patīk?
  Houpa pamāja.
  - Kur tu to iemācījies? Boriss jautāja un uzreiz samulsa par savu netaktiskumu.
  Bet meitene nemaz nedusmojās, viņa patiesi teica:
  "Mani radīja patēvs.
  - Lūk, tas necilvēks! Boriss bija sašutis.
  Jums nav ne jausmas, cik lielu pazemojumu es no viņa cietu.
  "Kāpēc tu to izdarīji ar mani?" - Boriss jautāja.
  - Lai tevi iepriecinātu. Es pats biju apmierināts. Nevis kā ar patēvu. Ir liela atšķirība, kad jūs to darāt pats, un kad jūs to darāt piespiedu kārtā.
  Boriss šaubīgi atbildēja:
  - Tas var būt jauki puisim, bet meitenei ...
  Houpa pasmaidīja.
  - Prieks sagādāt prieku mīļam partnerim. Vai jums patika?
  Boriss sirsnīgi atbildēja:
  - Dievišķi... Tā bija augstākā klase!
  - Lūk, redzi! - meitene iztaisnoja matus, aizmetot tos sev aiz muguras, un teica:
  - Tu, redzu, neesi pieredzējis mīlas lietās. Nekas, es tev iemācīšu!
  Boriss par to domāja, gribēja kaut ko atbildēt, bet sajuta Nadeždas rokas uz savu pilnību: Viņa sāka masēt puiša dzimumlocekli. Un viņš atkal bija sajūsmā, viņa cieņa sāka strauji uzbriest.
  Boriss vairs nejuta bailes un apmulsumu. Un Nadežda ar gurniem noliecās uz priekšu un ar spēku un pamatu uzsprāga uz jau izvirzītu biedru. Trakā meitene, atklāti sakot, apsegloja nepieredzējušo zēnu un sāka ar viņu jāt. Viņa pārvietojās pašaizliedzīgi, ar lielu entuziasmu, sagādājot savam partnerim daudz prieka.
  Jaunava neizturēja spriedzi un pēc vairākām kustībām atkal pabeidza, viņa sēkla atkal izkļuva no dziedzeriem. Bet tas velnu netraucēja. Viņa sāka strādāt vēl enerģiskāk, tā ka pārlieku uzbudinātajam zēnam saglabājās erekcija. Nadežda vaidēja arvien skaļāk, viņu pārņēma orgasma vilnis...
  Tad tas bija traki, sāpīgi un juteklīgi. Puisim reiba galva, meitene turpināja degt. Mīlētāju cīpslainie ķermeņi savijās, viņi izdzīvoja vairākus orgasmus. Borisam vispirms pietrūka elpas un viņš nomira.
  Kad viņš ieradās, Nadežda sēdēja viņam blakus savā vienkāršajā kleitā. Viņa pasmaidīja un teica:
  - Es jutos labi ar tevi. Bet tagad tev jāiet. Ja vēlies, nāc man līdzi, es tevi iepazīstināšu ar mūsu brālību.
  Pēc visa notikušā Boriss bija gatavs doties ar šo meiteni pat uz pasaules galiem. Dažu stundu laikā viņa viņu mainīja, deva puisim pārliecību, no asinskāra izstumtā, kurš tiecās nogalināt un atriebties sabiedrībai, viņš pārvērtās par pilnīgi normālu jaunekli. Viņam patika Nadijas laipnība, atvērtība un seksualitāte. Viņš ļoti gribēja būt kopā ar viņu, lai gan viņam joprojām bija neērti būt uzmācīgam.
  Boriss pieklājīgi, aizelsuši vaicāja:
  "Vai man jāiet pie tevis?" Vai es tur kādu traucēju?
  Viņš ļoti vēlējās, lai Nadežda kliedētu viņa šaubas, un viņa atkal attaisnoja viņa cerības:
  Mums ir labi cilvēki. Viņi priecāsies jūs redzēt. Es jūs iepazīstināšu ar saviem draugiem.
  Boriss nevēlējās nevienu satikt. Šajā pasaulē viņu tagad interesēja tikai viena persona - Nadežda. Viņam būtu bijis pietiekami daudz kontaktu tikai ar viņu. Bet meitene grasījās doties prom, Boriss ātri saģērbās un sekoja Nadijai.
  
  
  15. nodaļa
  Viņi staigāja un enerģiski runāja, Nadežda runāja par Maskavu un par sevi. Viņa, tāpat kā Borka, bija aizvainota uz vienaudžiem. Bet viņa pabeidza vidusskolu un tikai pēc tam aizbēga no mājām. Viņš nesazinās ar māti, neko negrib dzirdēt par patēvu. Tas viss Borisam bija tuvs un saprotams. Ak, kā viņš mīlēja šo meiteni! Mīlestības dzirksts, kas izlauzās atstumtā sirdī, uzliesmoja arvien vairāk.
  Sarunas sajūsmā mīļotāji nonāca vietā pilsētas nomalē, kas bija iežogota ar augstu, trīs metrus augstu žogu.
  Nadežda nospieda pogu, un pēc neilgas gaidīšanas zem videokameras atskanēja atvēršanās slēdzenes klikšķis. Meitene atvēra durvis un aizveda Borisu uz brālības teritoriju. Gandrīz pushektāru lielā gabalā atradās trīsstāvu savrupmāja, ap desmitiem koka māju, kaut kāds angārs, kā arī platforma ar soliņiem zem nojumes. Cilvēki staigāja pa apkārtni. Daži no viņiem pamāja ar rokām Nadeždai un Borisam, sveicot tikko atbraukušo pāri. Šķiet, Nadijai bija autoritāte starp adeptiem.
  "Mums jūs jāiepazīstina ar mūsu abati," Nadežda sacīja Borisam.
  Viņš savai draudzenei neiebilda, lai gan atkal jutās kautrīgs svešinieku priekšā.
  Puiši piegāja pie savrupmājas. Nadežda nospieda domofona pogu. Pēc pāris minūtēm pie viņiem iznāca apaļīga, apmēram četrdesmit gadus veca, rudmataina kundze ar lieliskām krūtīm un grezniem gurniem. Sievietes acis bija viltīgas, pētot-urbjoties. Tomēr dāma laipni pasmaidīja, atklājot sniegbaltu zobu rindu.
  Houpa teica:
  "Es nolēmu atvest šo zēnu pie mums. Es viņu satiku tikai šodien. Viņš aizgāja no mājām.
  Vai jūs pilnībā pametāt tēva māju? vaicāja abate.
  Atbildot uz to, Borka spēcīgā sajūsmā nomurmināja kaut ko neskaidru.
  Vai puisis ir normāls? - Māte Augstākā jautāja vēlreiz.
  "Diezgan," sacīja Nadežda. Viņš ir labs, bet ļoti kautrīgs.
  - Tas ir piedodams. Kā viņu sauc?
  - Borja.
  Tātad, jā, Boriss. Labs vārds. Un es esmu Albīna. Pie mums, Borja, nolēmi doties? Pareizs lēmums. Bet kur tevi novietot?
  "Man istabā ir rezerves gulta," atgādināja Nadežda.
  - Tātad uzreiz ieliec puisi savā istabā? Albīna bija pārsteigta.
  "Mēs viņu labi pazīstam, viņš man ir kā brālis," paskaidroja Nadežda. - Mēs lieliski sapratīsimies.
  "Labi, es neiebilstu," abate atļāva. "Ļaujiet viņam pagaidām apstāties pie jums, un tad mēs redzēsim." Nāciet uz sprediķi pēc divdesmit minūtēm, jūs abi.
  - Jā, protams. Es atceros sprediķi.
  Abess paslēpās aiz masīvām tērauda durvīm, un Nadežda teica bez pārmetumiem:
  Viņai vajadzēja vismaz noskūpstīt roku. Albīna šeit ir galvenā. Bet viss izvērtās labi. Viņa pat ļāva tev palikt pie manis. Es kādreiz dzīvoju kopā ar draugu. Bet viņa nesen mūs pameta... Nāc, es tev parādīšu savu istabu.
  Cerība atveda Borisu uz vienu no koka mājām. Tajā bija šaurs koridors un trīs istabas. Durvis nebija aizslēgtas, Nadeždai vismaz nebija pat slēdzenes. Viņa atgrūda durvis un ieveda Borisu istabā, kur atradās divas atsperu gultas, no kurām viena acīmredzot bija Nadeždas darināta, bet otra bez veļas. Nelieli naktsgaldiņi stāvēja tuvu gultām, un neliels galdiņš tik tikko ietilpa starp gultām. Griesti bija zemi, pa tiem varēja viegli palaist ar roku, Boriss vēl nebija redzējis tik zemus griestus: divmetrīgs cilvēks te nevarēja stāvēt pilnā augumā. Pie griestiem nebija pat lustras vai vismaz spuldzītes.
  Boriss nespēja nepajautāt:
  - Vai jums ir gaisma?
  - Man naktsskapī ir lampa. Vispār mēs šeit parasti tikai guļam. Visi pasākumi notiek uz vietas. Mēs runājam un gatavojam. Mums ir kopīgs katls, kopīgs galds. Pusdienās jau kavējamies, bet tagad būs pēcpusdienas sprediķis. Tu pats visu redzēsi un dzirdēsi.
  Viņi izgāja pagalmā un tuvojās vietai pie mazās estrādes. Tur bija soliņi. Nadežda un Boriss ieņēma vietu pirmajā rindā. Lēnām pulcējās arī citi cilvēki, kuri smaidīja un sveicināja viens otru ar izsaucieniem "Lai veselība!"
  Kāds jauneklis jautāja Nadijai, norādot uz Borisu ar mājienu:
  - Kas tas ir?
  "Mans jaunais draugs," Nadežda smaidot atbildēja, "Albīna ļāva viņam pievienoties mūsu brālībai.
  Boriss joprojām klusēja un saspringti vēroja.
  Drīz vien uz skatuves parādījās iespaidīgā rudmatainā Albīna. Klausītāju aplausiem skanot, viņa sāka savu runu:
  "Mums visiem ir jābūt gataviem gaidāmajam pasaules galam. Tikai tie, kas vada taisnīgu dzīvesveidu un tic mūsu dievam Višnu, tiks izglābti un paliks dzīvot uz Zemes. Viņus visus sagaida apgaismība un tai sekojošā ieiešana nirvānā. Pārējie cietīs...
  Boriss sprediķi neklausījās. Viņam bija stipras galvassāpes, bet viņš mēģināja aptvert notikušo, atcerējās savu vētraino randiņu ar Nadiju.
  Sprediķis nebija ilgi. Drīz vien sāka skanēt mūzika. Vienkārša melodija, kas atkārtojas ik pēc pāris minūtēm. Bet zem šīs melodijas cilvēki devās dejot. Viņi uzkāpa tieši uz skatuves un mūzikas ritmā saviebās viens otra priekšā. Skatuves centrā Albīna visus ieslēdza. Viņai acīmredzami patika dejot un būt par līderi šajā kopienā.
  Nadežda uzvilka Borisu uz skatuves un sāka dejot adeptu lokā blakus Borejam. Viņš tikai stāvēja un apbrīnoja meiteni. Pēkšņi Albīna iesaucās: "Tagad dzersim no piekrišanas kausa!"
  Bārdains vīrietis iznesa dūšīgu ragu ar kaut kādu dzērienu. Ragam tika nodots apkārt, visi paņēma no tā pāris malkus uz citu apstiprinošiem izsaucieniem un nodeva blakus stāvošajam. Šķita, ka visiem klājas labi. Tagad ir Houpa kārta. Viņa smaidot iedzēra malku dzēriena un iedeva tauri Borisam. Zēns nedaudz vilcinājās, tā ka draudzene viņu pat pasteidzināja: "Ātri iedzer un padod ragu kaimiņam!"
  Pēc tam, kad saldskābais šķidrums noplūda Borisam pa kaklu, viņš sajuta sevī garīgu pacēlumu. Viņa bailes bija pazudušas pavisam, pasaule vairs nešķita drūma un naidīga. Tātad apkārtējie nemaz nav dzīvnieki, bet diezgan normāli un pat smieklīgi. Daudz jauku meiteņu. Un viņa Nadija ir labākā! Boriss pat piemiedza ar aci savai mīļotajai.
  Mūzika joprojām skanēja, bet Albīna un daži sektanti sāka pamest skatuvi un kaut kur doties. Boriss jautāja Nadeždai:
  - Kur viņi iet?
  Meitene atbildēja ar pastāvīgu smaidu:
  "Viņiem ir darbs. Redziet, adeptiem dažreiz ir jāstrādā un jāgūst labums brālībai.
  Boriss tam piekrita:
  - Taisnība! Tā tam ir jābūt.
  "Ja nestrādājat, tad traks," sacīja Nadežda. Bet es šodien neesmu aizņemts. Ejam pie mums, paspēsim parunāties pirms vakariņām.
  Un viņi gāja. Un atkal mīlējās! Tieši uz istabas grīdas! Nadijas čīkstošā, šaurā gulta nebija īpaši piemērota mīlēšanās reizēm.
  Īsts seksa maratons izvērtās nesenai jaunavai un atstumtajam šajā viņam nozīmīgajā dienā. Lieliski, ka Nadežda iekaisa un burtiski trāpīja Borisam. Kaislības plosījās, pasaule dega, orgasmi plosījās kā viesuļvētra. Likās, ka izvirda simtiem vulkānu, valdīja smacējošs karstums.
  Lai nepiesaistītu uzmanību, Borisam un Nadeždai nācās atturēt savus kliedzienus no orgasmiem, kas gāzās viņiem pāri. Borka aizmirsa par galvassāpēm un saviem kompleksiem. Neviens viņiem netraucēja, tikai laiks nepielūdzami tiecās pēc vakariņām, un mīlētāji pamazām sāka nogurt.
  Beidzot viņi pilnībā nogura. Nadežda uzvilka kleitu un teica:
  - Tu gudrais! Es mīlu Tevi!
  - Un es tu! - atbildēja Boriss iespiedās.
  - Cik tev gadu? Nadežda pēkšņi jautāja.
  - Martā jau apritēja septiņpadsmit! Borka godīgi atbildēja.
  - Oho! Man likās, ka tu esi vecāks, man likās, ka esi pilngadīgs. Un jūnijā man paliks divdesmit trīs. Vecais ir paredzēts jums. Mums ir sešu gadu vecuma starpība...
  Nē, nē, tu neesi vecs! Boriss gandrīz kliedza. -Es tevi ļoti-ļoti mīlu!
  Un tad bija pieticīgas sektantu vakariņas. Bet Borisam patika kopīgā veģetārā maltīte. Viņš vairs nejutās kā atstumts. Puisis bija laimīgs kā nekad mūžā.
  Pēc vakariņām Boriss pameta sektu, taču tikai tāpēc, lai izgulētos, uzkrātu spēkus pēc tik nogurdinoši gaišas dienas, samaksātu saimniecei par īrētu mājokli un atkal atgrieztos pie savas mīļotās Nadjas.
  
  
  16. nodaļa
  Protams, ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Un cilvēkiem, kurus sabiedrība noraida, tas var būt visspilgtākais, visu patērējošs. Kā divas vientulības, divas bijušās izstumtās, var mīlēt viena otru? Maigi, uzticīgi, pašaizliedzīgi. Pasaule viņiem ir mainījusies, piepildīta ar jaunām krāsām, dzīve ir atradusi savu jēgu. Un šī nozīme bija savstarpējās rūpēs vienam par otru. Borisam un Nadeždai pasaulē nebija nekā svarīgāka par viņu mīlestību. Tuva, mīļa cilvēka sajūta bija iedvesmojoša. Viņi atrada viens otru. Un viņi bija laimīgi.
  Ar visu to Borisa mīļotā izcēlās ar lielu ekstravaganci. Viņa mīlēja staigāt basām kājām, apmeklēja nūdistu pludmali. Skaistā Nadija! Ķermenis elastīgs, seksīgs. Viņa mācīja Borisam sauļoties un peldēt kailam.
  Un meitene arī valkāja čehu stikla rotaslietas, nepalaida garām sektantu sprediķus un pati sludināja Borisam.
  Nonākusi pludmalē, viņa atkal sāka mācīt savu mīļoto:
  - Mums jādzīvo taisnīgi, jātiecas uz apgaismību, jāgodina Albīna un citi mūsu vadītāji. Caur tiem mēs kļūstam tuvāki Dievam. Galu galā tikai Dievs var mūs ievest Nirvānā un pēc nāves atstāt labākajā pasaulē, kur mēs varam baudīt daudzus aizliegtus priekus.
  Boriss atbildēja:
  - Man ir priekšstats par pareizticīgo reliģiju, skolas laikā pat izlasīju vairākas grāmatas par šo tēmu. Svētie Raksti māca, ka nākamajā pasaulē nebūs aizliegtu prieku. Taisnīgas dzīves gadījumā mēs dzīvosim paradīzē bezdzimuma eņģeļu veidā.
  - Nē! Albīna saka pareizās lietas! Mūsu ticība ir labāka. Paradīze kristiešiem ir pārāk garlaicīga.
  - Un kāpēc tā? - Boriss jautāja.
  Meitene viegli atbildēja:
  - Es nevēlos būt eņģelis bez dzimuma, viņiem pat nav seksa. Un mūsu Dievs Višnu vispār nenosoda seksuālās attiecības.
  Boriss paskatījās uz draudzenes iedegušajām skaistajām kājām, pasmaidīja un sacīja:
  "Jā, un es negribētu būt kopā ar jums kā eņģeļi debesīs. Ir labi, ka mūsu kopienā Dievs mudina seksu cienīt.
  - Cilvēkam vajag ticēt Dievam! Houpa pārliecinoši sacīja. "Višnu ir patiesais Dievs.
  Boriss nolēma nestrīdēties ar savu draudzeni. Viņš arī saprata, ka bez ticības ir grūti dzīvot. Būdams atstumts vienaudžu vidū, puisis skolā bija ticis piesaistīts reliģijai, mēģinot tajā rast mierinājumu. Viņš lasīja baznīcas grāmatas un nonāca pie secinājuma, ka Kristus ir pacifists, kurš lūdza par saviem bendes. Boriss pacietīgi izturēja visus pazemojumus un apvainojumus, attaisnodams savu uzvedību ar to, ka viņš rīkojas saskaņā ar Kristu: tev iesita pa labo vaigu, pagriež kreiso. Viņam kļuva vieglāk izturēt pazemojumu, it kā viņš to būtu darījis ticībā. Zēns mēģināja rast mierinājumu Dievā, kurš ir visvarens un taisnīgs. Ticība viņam varētu dot ne tikai pazemību, bet arī iespēju mainīt savu uzvedību, dzīvi. Taču Borisam nepaveicās satikt garīgo mentoru, Dieva vārda sludinātāju. Viņš neticēja Jēzum un kļuva par slepkavu. Un, nogalinot, maniaks sajuta savu spēku un nonāca pie secinājuma, ka pareizticība ir laba mācība vājiem cilvēkiem.
  Un tomēr ir dabiski, ka Nadežda un viņš pats pēc viņas nokļuva sektā. Šeit viņi nejutās kā atstumtie. Sektanti atrada savas pazudušās dvēseles šajā nežēlīgajā pasaulē un padarīja tās par savas ticības piekritējiem.
  Nadežda paskaidroja Borisam:
  "Es domāju, ka jūs drīz sapratīsit, ka mūsu Višnu ir Augstākais Dievs. Viņš ir Visuma Radītājs, kurš mūs visus iedvesmo un dod savu garu, lai izskaidrotu ticības apliecību, kas var samierināt cilvēci. Viņš ir mūsu mīlošais Tēvs, kurš nevēlas, lai mēs, viņa bērni, mūžīgi spēlējamies smilšu kastē. Un viņš vēlas, lai bērni augtu, iegūtu neatkarību un gūtu panākumus. Mums jādzīvo saskaņā ar viņa priekšrakstiem. Paklausīgākais un veiksmīgākais no mums pavērs ceļu uz Nirvānu. Tie, kas nav nobrieduši vai kuriem ir apvainojumi Dieva priekšā, tiks sūtīti uz Zemi labošanai jaunos iemiesojumos.
  Bet Dievs neizvirza sev mērķi vienkārši izbeigt grēku, kā to pārstāv visdažādākie pareizticīgo priesteri. Visvarenā mērķis ir audzināt un izglītot savus bērnus, lai tie nobriest un kļūtu apgaismoti, līdzīgi pašam Dievam. Tajā pašā laikā seksuālās attiecības nemaz nav aizliegtas. To neuzskata par grēku, bet drīzāk par tikumu.
  Boriss pasmaidīja un teica:
  "Bet Jēzus arī teica: "Esiet auglīgi un vairojies." Un mūsu vadītāji uzskata, ka intelektuālo spēju izaugsmei jums ir nepieciešams sekss. Acīmredzot tāpēc mūsu brāļi savā starpā nodarbojas ar izlaidību un spēlē porno.
  Jaunais vīrietis, protams, jokoja. Viņaprāt, izlaidīgs sekss nebūt neveicina taisnīgu dzīvi un apgaismību, uz kuru sektas vadītāji viņus noveda. Bet Boriss paturēja savu viedokli pie sevis. Viņš pats palika uzticīgs Nadeždai, arī viņa mīļotā nemeklēja sakarības malā, vienīgi viņai bija pienākums piedalīties kolektīvās orģijās, kuras filmēja kāds sektai pietuvināts fotogrāfs.
  Borisam nepatika mīļotā pienākums, viņš bija greizsirdīgs, bet nācās ar to samierināties, pārliecināja sevi, ka porno filmēšana ir tikai darbs, pienākums, kas ir visiem brālībā, kas palīdz nopelnīt naudu piekritējiem ēdienam. un kopienas uzturēšana. Pašam Borisam ātri pietrūka personīgās naudas, viņš daudz tērēja Nadeždai, nopirka viņai vairākus tērpus un rotaslietas.
  Pats bijušais izstumtais nevēlējās piedalīties orģijās, viņi to viņam vēl neprasīja, lai gan viņš pārvērtās par izskatīgu puisi. Viņa vienīgais darbs bija ķert zivis. Kopā ar vairākiem citiem jauniem puišiem viņš ik pa laikam devās makšķerēt uz sektai piederošas garās laivas.
  Principā tāda dzīve Borisam piestāvēja. Viņš bija pilns, vesels, dzīvoja kopā ar draudzeni, neviens viņu nepazemoja un nepārmeta. Ir pagājis vairāk nekā gads, kopš viņš iepazinās ar Nadiju un apmetās sektā. Visu šo laiku Boriss priecājās par aizraušanos, kas pārņēma visu viņa būtību.
  Lai gan ziemā viņam bija nedaudz garlaicīgi. Sektā nebija ne TV, ne datorspēļu, ne grāmatu, izņemot speciālo sektantu literatūru. Pirms tam, mācoties skolā, Boriss mīlēja lasīt. Sektantu brošūras ātri kļuva garlaicīgas, vienīgā izklaide palika sekss ar Nadeždu, rituālas lūgšanas un lekcijas, kuras bijušais maniaks atšķirībā no Nadeždas ne vienmēr apmeklēja. Pastaigas pa pilsētu ar draudzeni ziemā bija retas, un kādā brīdī Borkam radās vēlme atkal doties medībās un kādu nogalināt. Tomēr viņš savaldījās, spēja sevī nodzēst šo zvērisko dēmonisko pievilcību.
  Beidzot ir pienākusi ilgi gaidītā vasara. Visa garlaicība ir pazudusi. Tagad Boriss biežāk devās jūrā, un brīvajās dienās kopā ar Nadeždu apmeklēja pludmali.
  Tagad viņa draudzene sāka runāt par Višnu un seksuālajām attiecībām. Bet Boriss viņā īpaši uzmanīgi neklausījās. Albīna viņu sagaidīja no rīta un teica, lai vakarā atnāk pie viņas uz svarīgu sarunu. Puisis domāja, kas tas varētu būt. Viņš nolēma, ka, visticamāk, viņam tagad būs jādarbojas pornografijā.
  Sektanti piekopa veselīgu dzīvesveidu. Diēta, galvenokārt rīsi, dārzeņi un jūras veltes, kā arī regulārie fiziskie treniņi, ko piekopa brālība, padarīja Borisa ķermeni ļoti skopu, līdzīgu Apollona statujai. Jaunais vīrietis izskatījās iespaidīgi, viņš vairs nelīdzinājās bijušajam, kaulainajam un nomedītajam pusaudzim, kurš slēpās no sabiedrības. Boriss uz ekrāna izskatītos labi. Bet viņš nevēlējās piedalīties sektantu orģijās, pat lai drānās ar kādu citu, izņemot Nadeždu. Un ar viņu - tikai vienatnē.
  
  
  17. nodaļa
  Albīna mani sagaidīja ar smaidu dežūrdaļā, uzaicināja uz savas savrupmājas dzīvojamo istabu un uzreiz ķērās pie lietas:
  - Borja! Jums ir jānes upuris mūsu Dievam Višnu. Lai to izdarītu, jums būs jāpiedalās rituālā slepkavībā. Višnu ir izvēlējies tevi par savas gribas izpildītāju.
  Borisa kājas uzreiz kļuva vatētas. Viņš nekad nebija gaidījis šādu notikumu pavērsienu. Šķita, ka Albīna juta zēna apjukumu un teica:
  "Es redzu, ka uz jums jau ir nevainīgas asinis, bet man nav vajadzīga nožēla no jums. Višnu tev ir piedevis tavus pagātnes grēkus. Viss, kas attiecas uz jūsu iepriekšējo dzīvi, mūs neinteresē. Bet tagad tev ir jāpilda Višnu pavēles, kuras viņš nodod caur mani. Mūsu Dievs prasa, lai jūs upurētu!
  Boriss bija patiesi nobijies. Šī valdonīgā sieviete no kaut kurienes uzzināja, ka viņš jau ir nogalinājis, lai gan ne ar vienu, izņemot Nadiju, nedalījās savā briesmīgajā noslēpumā. Puisis domāja, kā atteikt, lai ar tādām prasībām paliktu aiz borta, bet Albīna it kā nolasīja viņa domas. Viņa stingri brīdināja:
  - Neuzdrošinies atteikties! Citādi Višnu tevi sodīs! Tavs liktenis ir būt Višnu gribas izpildītājam, likvidēt tos nevērtīgos cilvēkus, kas kaitē mūsu brālībai.
  Boriss klusēja. Albīna, redzot, ka puisis ir samulsis, turpināja psiholoģisko apstrādi:
  "Redzi, mēs esam viena ģimene. Mūsu Dievs precīzi zina, kas katram no mums ir vajadzīgs. Un mums visiem ir pienākums izpildīt viņa gribu. Tikai tad mūsu brālībā valdīs miers un klusums, un cilvēki iegūs Apskaidrību.
  Boriss nezināja, ko teikt, un Albīna prasīja:
  - Paņem nazi no galda! Tagad tu nāksi ar mani un nesīsi svētu upuri.
  It kā hipnozē Borka paklausīja. Viņi nokāpa pagrabā. Pie sienas bija pieķēdēts jauns vīrietis. Boriss atpazina Andreju, kurš dzīvoja blakus mājā. Viņš pazuda pirms trim dienām. Un pirms tam viņš teica draugiem, ka vēlas pamest brālību.
  "Šis nelietis nolēma no mums bēgt," Albīna skaļi sacīja. - Rutīna, viņš saka, ir nogurusi, viņš pārstāja ticēt apgaismībai. Bet jūs nevarat vienkārši iet prom no manis!
  Patiesība bija tāda, ka Andrejs patiešām pameta sektu, taču viņš nevarēja atstāt pilsētu. Divi puiši, kuri Albīnas vadībā spēlēja viņas sargu lomu, ātri atklāja bēgli un atveda viņu pie sektas vadītāja. Un viņa nolēma atbrīvoties no adepta un tajā pašā laikā saistīt Borisu ar asinīm. Viņai bija savi plāni attiecībā uz Borku.
  "Mēs sodām bēgļus," Albīna turpināja savu runu. To pieprasa mūsu dievs Višnu.
  - Nav taisnība! Višnu nav. Jūs mūs visus maldinat! - puisis dusmīgi spļāva Albīnas virzienā.
  Totalitārās sektas vadītājs piegāja pie ieslodzītā un spēcīgi iesita viņam ar dūri pa vēderu. Endrjū saviebās sāpēs. Bet tas bija tikai nāvessoda sākums.
  Albīna paķēra pātagu un sāka ar to pātagu jaunekli. Jā, tik grūti, ka sagrieza ādu līdz asinīm. Endrjū sāpēs ievaidējās.
  Izdarījusi pāris desmitus sitienu, Albīna pasniedza pātagu Borisam un skarbi pavēlēja:
  - Tagad Tu!
  Borka atkal paklausīja. Viņš bija apmulsis, gandrīz šoka stāvoklī un nevarēja iebilst Albīnai. Bijušais izstumtais puskailu, ar saplēstu drēbju paliekām, saputināja sava paziņas ķermeni. Un viņam patika to darīt! Redzams, ka Borkā apmetušais dēmons atkal atdzīvojās.
  "Tagad paņemiet pokeru pie kamīna un sitiet viņam ar to!" Albīna pavēlēja.
  - Vai mēs arī tā? Boriss nolēma pajautāt. "Galu galā tas ir mūsu draugs!
  Sektas vadītājs nicinoši šņāca:
  - Bijušais! Kā saka mūsu Dievs Višnu: cietsirdība, nežēlība un vēl nežēlība.
  Boriss pārsteigts jautāja:
  Vai tie ir Višnu vārdi?
  Albīna atbildēja tādā tonī, kas neradīja iebildumus:
  - Tieši tā! Nežēlība nostiprina brālību. Dari, ko es saku, citādi tu būsi viņa vietā!
  Boriss, paklausot, paņēma rokās pokeru un iesita jauneklim. Puisis iesaucās, lai gan Boriss nemaz netrāpīja smagi. Tomēr viņam bija žēl savu kaimiņu.
  - Tev ir jātrāpa pareizi! - Albīna bija sašutusi un atkal pavēlēja:
  "Tagad ielieciet pokeru kamīnā un sitiet vēlreiz!"
  Boriss uz dažām sekundēm ielika pokeru kamīnā, pēc tam to šūpoja, bet ... nometa izpildes instrumentu uz grīdas. Viņam rokas trīcēja, jauneklis slikti domāja.
  - Vāji! - nicinoši iemeta Albīna.
  Viņa pacēla pokeru un iesita pie sienas pieķēdētajam puisim ar karstu produktu. Endrjū izdvesa sirdi plosošu raudu. Bet pat ar to velnam nepietika, viņa atkal ielika pokeru kamīnā un sāka to bāzt sava upura ķermeņa tukšajās vietās. Pat rēciens, Andreja vaidi un apdegušās gaļas smaka, kas izplatījās pa pagrabu, sadistu neapturēja. Puisis raustījās mežonīgās sāpēs, un sadists tās acīmredzot izbaudīja.
  Viņa izplūda smieklos un atkal pavēlēja Borkam:
  - Tagad Tu! Iedur pokeru ugunī un iededz labu uguni!
  - Varbūt nevajag? - Boriss šaubīgi jautāja.
  - Nepieciešams! Izdari to! Vai arī mēs to izdarīsim jums.
  Boriss paklausīja. Un atkal sitiens nebija spēcīgs. Sērijveida slepkavam rokas trīcēja, sirds mežonīgi pukstēja, no acīm krita dzirksteles.
  Albīna izrāva Borisam no rokām pokeru, vēlreiz iesita pašam Andrejam, pēc tam sāka dzīt savu iecienītāko ieroci zem padusēm un pāri upura ķermenim, izbaudot pilnā spēkā esošā puiša stiprās sāpes.
  Pietiekami izsmējusi Andreju, Albīna pavēlēja Borisam:
  "Tagad nogrieziet viņam ausis, lai viņš asiņo!"
  
  
  "Es... es nevaru... nogriezt ausis... dzīvam cilvēkam," Boriss burkšķēja, šokēts par notiekošo.
  "Labi, tad vispirms piebeidz viņu. Nu labi! Vai arī tagad izsaukšu apsardzi, un tu būsi viņa vietā!
  Boriss paņēma no galda nazi. Un sastinga.
  - Līcis! - Albīna noprasīja. - Sodi viņu par nodevību! Bay, viņi tev saka!
  Un Borka atkal paklausīja. Šoreiz viņš smagi sita. Nazis iedūra Andrejam krūtīs, iedūra krūtīs. Puisis atkal iekliedzās un drīz apklusa. Cietušā asinis bagātīgi pilēja uz grīdas. Un Albīna pieprasīja no Borisa, lai viņš izvelk no ķermeņa nazi un nogriež līķim ausis. Šo pavēli izpildīja arī Borka, kurš turpināja būt šoka stāvoklī.
  Pirms ar asinīm sasietā puiša atbrīvošanas sadists viņam licis nevienam par slepkavību nestāstīt. Pat viņa mīļotā Nadija. Par noslēpuma izpaušanu Albīnai draudēja atriebība.
  Boriss nelieti pameta nozieguma vietā pie līķa, savukārt pats izlēca no savrupmājas uz ielas un steidzās uz savu māju, kur iegāzās gultā.
  Par laimi, Houpa bija prom. Borkam nebija laika paskaidrojumiem, viņš sapnī gribēja aizmirst sevi. Bet miegs nenāca. Puisis jutās kā uz nāvi notiesāts slepkava. Viņš baidījās, ka jebkurā brīdī asinskārā Albīna varētu nosūtīt pie viņa savus apsargus, un tie viņu likvidēs kā nevajadzīgu liecinieku un līdzdalībnieku vai aizvedīs pie sadista Andreja vietā kā citu upuri ...
  Kāpēc Albīnai bija vajadzīga tik sadistiska slepkavība? Boriss to nevarēja saprast. Kāda jēga no šādas nežēlības? Kāpēc viņi to izdarīja ar Endrjū? Tikai tāpēc, ka viņš nolēma pamest brālību? Tas ir bezjēdzīgi un nežēlīgi!
  Tā domāja sērijveida slepkava, kurš pats atņēma četru nevainīgu cilvēku dzīvības. Viņš domāja, vai mēģināt aizbēgt no sektas. Bet tagad Boriss nevarēja iedomāties savu dzīvi bez Nadijas. Varbūt izstāstīt visu savai mīļotajai un pierunāt viņu pamest brālību? Bet kur viņi var skriet? Jā, un maz ticams, ka Albīna ļaus viņiem aizbēgt, tāpat kā viņa neļāva Andrejam aizbēgt. Pazibēja doma: vai nebūtu labāk nogalināt pašu Albīnu? Nu, kas būs tālāk?
  Jautājumu bija vairāk nekā atbilžu, Borka nolēma pagaidām neko nedarīt. Viņš palika sektā, nevienam nestāstīja, kā Andrejs nomira, pat nedalījās savās sāpēs ar Nadeždu, lai gan pirms tam viņam nebija noslēpumu no mīļotās.
  
  
  18. nodaļa
  Pēc šī incidenta Borisa dzīve nemainījās. Nākamajā sprediķī Albīna, kā parasti, runāja par Višnu un to, kā uzvesties, lai nenoslogotu karmu. Šķita, ka viņai pašai nav sirdsapziņas pārmetumu un nebažīšanās, ka nogalināšana varētu iedragāt viņas pašas karmu. Varbūt šī nebija pirmā slepkavība, kurā bija tieši iesaistīts viņu sektas vadītājs. Kādu laiku viņa no Borisa neko neprasīja.
  Ikdienas rutīna ievilkās. Sektantu lūgšanas, makšķerēšana, darbs gultās, dežūras kopējā virtuvē, dažkārt pastaiga uz pludmali ar citiem sektantiem kāda Albīnas apsarga uzraudzībā. Vasara ātri beidzās. Un rudens mēneši paskrēja vēja spārniem. Lai piekritēji būtu aizņemti, Albīna atnesa veselu kasti grāmatu par Dievu Višnu, par tuvojošos pasaules galu un laimīgu dzīvi debesīs. Sektas priekšnieks lika iegaumēt literatūru, draudēja sarīkot eksāmenus. Adepti rūpīgi lasīja brošūras, jo brīvā laika bija daudz. Arī Borka reizēm lasa. Kaut gan īsti neticēju rakstītajam.
  
  
  Decembrī Albīna lika Borisam apmeklēt viņas savrupmāju svarīgā jautājumā.
  Viltīgā sieviete nekavējoties paziņoja:
  "Mūsu Dievs Višnu ir neapmierināts ar to, ka mēs viņam laikus nenesām vēl vienu upuri. Šī iemesla dēļ mums ir bijušas daudz problēmu. Višnu prasa atriebību, un atriebība prasa upurus!
  Boriss saprata, ka tas viss ir muļķības, taču neiebilda, un Albīna turpināja:
  -Lai par katru cenu atvairītu ļaunos garus no Dieva Višnu, kas padara viņu un mūs visus trakus, jums ir jāupurē cienījams vīrietis. Es jums parādīšu viņa fotoattēlu, pastāstīšu, kā viņu atrast.
  "Bet es nevaru nogalināt cilvēku no fotogrāfijas!" - Boriss lūdza.
  Albīna brīdi padomāja un teica:
  - Labi. Es došos ar jums, lai norādītu uz upuri un uzraudzītu nāvessoda izpildi.
  - Viņš kurš? Boriss uzdeva nevajadzīgu jautājumu.
  - Nav tava darīšana! - Albīna dusmīgi atbildēja, bet uzreiz kļuva laipnāka un paskaidroja:
  "Šis ir necils cilvēks, kurš ir vainīgs pie visa. Viņš ir universāls ļaunums, viņš ir mūsu lāsts. Mēs kopā ar viņu nogalināsim ļaunumu un iepriecināsim mūsu Dievu Višnu.
  Un atkal Borisam bija jāiet medībās. Tagad nevis pēc viņa paša dēmona aicinājuma, bet gan pēc asiņainā velna pavēles, kurš vadīja viņa sektu. Puisis sekoja Albīnai, juzdams gļēvu vēsumu. Viņš precīzi nezināja, kuru viņi gatavojas nogalināt, viņš vairs nevēlējās piedalīties slepkavībās, bet viņš nevarēja pretoties šīs sievietes gribai.
  Viņi nonāca parkā un apsēdās uz soliņa pie ieejas. Skanēja mūzika - netālu bija izgaismots restorāns. Sāka tumsa, uz pilsētu iestājās krēsla.
  Albīna teica:
  Viņam jādodas mājās caur parku. Ja vien būtu viens.
  
  
  Velns vēroja cilvēkus, kas iziet no restorāna. Viņa gaidīja. Un viņa gaidīja: drīz no iestādes iznāca gara auguma vīrietis ar diplomātu. Bija redzams, ka viņš ir piedzēries. Boriss juta, ka Albīna saspringst, viņa satvēra puisi aiz rokas un ievilka tumšā parka stūrī. Viegli šūpojoties, vīrietis devās viņiem pretī.
  Velns izņēma no somas nazi, pasniedza to Borisam un čukstēja:
  - Ej! Viņš ir tavs!
  Boriss vilcinājās. Vīrietis jau tuvojās krūmiem, aiz kuriem slēpās Albīna un viņas sektants. Velns maigi iedunkāja Borku. Jauneklis ciešāk satvēra uzasināto upurnazi un izlēca uz celiņa.
  Vīrietis ir piedzēries, bet varens, apmēram divus metrus garš. Un sver daudz vairāk nekā viņa slepkava. Boriss izjuta bailes: bija riskanti stāties pretī šādai sejai. Borkam nācās streikot, kamēr zemnieks viņu neredzēja, slepkava uz pirkstgaliem pielīda pie upura, sakopoja spēkus un mēģināja ieguldīt sitienā, iesita viņam pa kaklu. Taču šoreiz roka trīcēja, asmens pārlaida pieskārienu, tikai nogrieza ādu, bet taustāmu kaitējumu nenodarīja.
  Vīrietis pārsteigts iesaucās un pagriezās. Boriss izmisīgi iedūra viņam ar nazi vēderā, bet tajā pašā laikā dabūja dūri ausī. Sitiens satricināja jaunekli, viņa acu priekšā dejoja daudzas dzirksteles. Vīrietis ir varens, un viņa izdzertā alkohola deva joprojām bija tālu no tās, pie kuras viņi no neliela grūdiena nokrita zemē.
  Borka atrada spēku palēkt malā, tumsā, viņš atkāpās, un vīrietis nometa diplomātu un histēriski plīvoja pa gaisu ar smagajām dūrēm.
  Atskanēja klusa, bet prasīga Albīnas balss:
  - Sit viņu! Vai arī es tevi nogalināšu!
  Draudi Borisam deva apņēmību. Viņš tuvojās ienaidniekam uz platformas, kuru samērā apgaismoja tālu lampu vājā gaisma. Bija skaidrs, ka vīrietis bija asinīs. Asinis pēkšņi uzbudināja Borku. Viņš piesteidzās pie slepkavas un ar nazi iedūra vīrieša dūrē. Viņš rēca no sāpēm, bet Boriss nekavējoties iegrūda vēderā nazi. Un tad viņam iesita pa ribām. Puiša stiprie kauli izdzīvoja, bet tas bija ļoti sāpīgi, viņam aizrāvās elpa.
  Boriss tik tikko noturējās kājās. Taču vīrietis nevarēja izmantot slepkavas aizķeršanos. Sāpju šoka un asins zuduma paralizēts, viņš sāka grimt zemē ar nazi vēderā.
  
  
  Šis notikumu pavērsiens deva Borkam spēku un dusmas. Tiklīdz slepkavas elpa nedaudz atguvās, viņš metās pie ienaidnieka, izvilka nazi un iesita vēlreiz. Un tad atkal un atkal. Boriss likvidējās un nikni sita ķermenim, kas jau dauzīja agonijā. Slepkava burtiski sasmalcināja savu upuri.
  - Pietiekami! Atskanēja Albīnas autoritatīvā balss.
  Borka atstāja ienaidnieka ķermeni, paspēra pāris soļus pa taku velna virzienā. Viņa iznāca no savas slēptuves, piegāja pie līķa, pārliecinājās, ka vīrietis ir miris, paņēma viņa portfeli un teica nogurušajam līdzdalībniekam:
  - Viss gāja labi. Kluss, bez garāmgājējiem.
  Boriss neatbildēja. Un Albīna pavēlēja nogriezt līķim ausis.
  - Kāpēc? Borka bija pārsteigts.
  "Mums tas ir vajadzīgs rituālam," velns atbildēja. "Pasteidzieties, kamēr neviena nav, nogrieziet abas ausis un ej prom no šejienes."
  Atkal, neskatoties uz savu riebumu, Boriss paklausīja. Viņš bija šīs sievietes žēlastībā un izpildīja viņas pavēles it kā hipnozē.
  Tad nāvi nesošais pāris pameta pamesto parku. Pa ceļam Albīna pamācīja slikti domājošo puisi. Viņa lika nevienam nestāstīt. Ja Nadežda jautā, atbildi, ka gājis aunu nokaut pie Albīnas draugiem, kur sasmērējies ar dzīvnieka asinīm. Velns lika man nekavējoties pārģērbties un atnest viņai drēbes mazgāšanai.
  Mājās man nebija ilgi jārunā ar savu dzīvesbiedru. - Boriss teica, kā Albīna lika. Nadežda viņam ticēja vai izlikās, ka tic. Viņai nebija ieraduma jautāt, it īpaši, ja viņa redzēja, ka viņas mīļotais nevēlas izklāstīt detaļas.
  Boriss draudzenei pateica, ka viņam ļoti sāp galva, apgūlās gultā un sāka domāt. Morāles ziņā ir vieglāk piepildīt piedzērušos vīrieti nekā meiteni, kuru viņš nogalināja netālu no Tulas. Dzērājs ir patērējams priekšmets, kas neizraisa simpātijas. Tajā pašā laikā ir liela atšķirība: kad tu pats izvēlies upuri un kad rīkojies pēc pavēles. Šoreiz Albīna piespieda viņu nogalināt. Tāpat kā Endrjū gadījumā.
  Bet kāpēc viņš vispār nogalina? Boriss ar nožēlu atcerējās savas iepriekšējās slepkavības. Visvairāk viņam bija žēl meitenes. Kāpēc viņš viņu sagrieza? Nu viņš pirmo reizi nogalināja savu kaimiņu - protams, tika pieķerts piespiedu zādzībā, rīkojās spontāni, kaislībā. Vecmāmiņu vēlāk nogalināja, jo viņam ļoti vajadzēja naudu. Turklāt vecenei katrā ziņā nekas daudz neatlika, savā ziņā viņš bija saudzējis viņu no lēnas izdzišanas miesas mokām. Vecs vīrietis nomira, jo pats uzkāpa ...
  Bet kāpēc viņš nogalināja meiteni? Jā, pat skaisti... Kāds zemisks sadisms bija viņa dvēselē un galvā? Kā viņš uzdrošinājās nogāzt skaistu būtni? Tajā pašā laikā, par kaunu, Borisam nācās atzīt, ka pēc tam viņš juta baudu, pat seksuālu satraukumu no tik zemiskas, bezjēdzīgas slepkavības. Lai gan tāds prieks ir nedabisks.
  Tad šeit, Sočos, viņš atkal devās medībās. Par laimi viņš savu darbu nepaveica. Taču šodien, brutāli nogalinājis kādu dzērāju, viņš izjuta gandarījumu. Nē, kaut kā vajag pilnībā atbrīvoties no dēmona savā dvēselē.
  Tad Boriss atcerējās, ka nazi viņi atstājuši nozieguma vietā. Kāpēc Albīna viņu neaizveda kopā ar diplomātu? Negribējās sasmērēties asinīs? Taču šādi pierādījumi varētu viņus aizdedzināt.
  Viena lieta, kad pazuda Andrejs, kurš netiks meklēts. Taču tagad līķis tiks atklāts, par to tiks ierosināta krimināllieta un sākta slepkavu meklēšana. Tomēr viņš nogalināja pat pirms iekļūšanas sabiedrībā. Un neviens viņu neatrada.
  Tajā pašā laikā Boriss atkal nopietni baidījās par savu dzīvību. Un ja nu Albīnai šoreiz nāks klajā ar ideju to noņemt? Nosūtiet miesassargus. Un tas... Dīvaini, ka Andreja un pēc tam zemnieka slepkavībai viņa izmantoja viņu, nevis savus puišus.
  
  
  Bēgt kaut kur tālu, tālu prom, pamest sektu kopā ar Nadenku. Viņa sacīja, ka vēlas apmeklēt Parīzi, romantisko Francijas galvaspilsētu ar leģendāro Versaļu. Bet kā tur nokļūt bez naudas un dokumentiem?
  Boriss saprata, ka nespēj pretoties Albīnas ietekmei. Tikai no rīta jauneklis iegrima smagā miegā. Par laimi, viņam nebija murgu. Viņš gulēja gandrīz līdz pusdienlaikam un pamodās vairāk vai mazāk modrs.
  
  
  19. nodaļa
  Dzīve sektā turpinājās. Par laimi, Borisa bažas, ka viņš varētu tikt likvidēts kā nevajadzīgs slepkavību dalībnieks, nepiepildījās. Viņš tā arī neuzzināja, kāpēc bija jānogalina tas konkrēts apaļīgais vīrietis un kas atradās viņa diplomātā, ko Albīna paņēma līdzi. Tomēr puisim bija vienalga. Viņš baidījās, ka atkal būs spiests nogalināt.
  Un viņš nekļūdījās, Albīna atkal pieprasīja upurus. Pareizticīgo Ziemassvētkos velns piezvanīja Borisam un teica, ka viņiem būs jānes vēl viens svētais upuris Dievam Višnu.
  Jaunais vīrietis lūdza Albīnu nepiespiest viņu to darīt. Bet sektas vadītājs bija nepielūdzams. Viņa pati izrādījās sērijveida slepkava. Viņai patika nogalināt un skatīties, kā viņi pēc viņas pavēles atņem vīriešu dzīvības. Velnam nebija grēks nogalināt cilvēku.
  Pāris maniaki, atlētiska sieviete un izskatīgs jauneklis ar labu muskuļu reljefu, atkal devās nāvējošās medībās.
  Nepagāja ilgs laiks, lai atrastu upuri. Kādā tuksnesī ārpus pilsētas Albīna ieraudzīja divus vīriešus, kas dzēra mēnessērdzi no divu litru pudeles. Savukārt no rīkles. Tajā pašā laikā viņi lamājas uz māti. Albīna deva komandu: "Viņi!"
  Boriss pārsteigts paskatījās uz velnu: "Tie ir divi!" Bet Albīna apstiprināja: "Ejam!"
  Kopā viņi piegāja pie dzērājiem. Boriss klusēdams uzlēca no aizmugures un iedūra sev tuvāko zem lāpstiņas. Vīrietis pagriezās un uzreiz saņēma sitienu pa bumbiņām no Albīnas, kura tajā pašā laikā kliedza:
  - Par godu mūsu Dievam Višnu!
  Sitiens izrādījās tik spēcīgs, ka vīrietis atrauga asinis, pēc tam sāka grimt zemē. Boriss, ieraugot sārtināto šķidrumu, atkal noskrēja no bremzēm. Viņš uzbruka otrajai personai. Viņš kliedza: "Ko jūs darāt?!" - un mēģināja satvert zaru aizsardzībai, bet viņam nebija laika. Jaunais maniaks viņam jau bija iedūris ar nazi. Un viņš sita, līdz vīrietis parādīja dzīvības pazīmes.
  Arī Albīna iegrima niknumā, viņā uzliesmoja velnišķīgs uztraukums. Viņa bija saderinājusies ar pirmo nelaimīgo, kurš nokrita zemē. Viņš gribēja piecelties, bet saņēma sitienu no velna ar masīva sieviešu zābaka apakšstilbu pa galvu. Tad niknums turpināja spārdīt zemnieku pa visām viņa ķermeņa daļām. Tad viņa paķēra pudeli un iesita ar to upurim pa galvu.
  Vīrietis apklusa, un Albīna pavēlēja Borkam:
  "Un pabeidziet to ar nazi!"
  Boriss iegrūda nelaimīgajam rīklē nazi, atbrīvojot koši asiņu strūklaku. Un triumfējoši teica:
  - Gatavs! Tas nemirst!
  "Mūsu dievi ir aizrautīgi!" Albīna atbildēja. - Nomazgāsimies!
  Boriss ar prieku pameta slepkavības vietu. Mājupceļā viņš tomēr uzdeva velnam neērtu jautājumu:
  - Kāpēc mums tie ir?
  "Redzi," Albīna mierīgi atbildēja, "mūsu dievi ir kara dievi!" Viņi prasa upurus. Tagad beidzot varu ziņot augstākajiem spēkiem: esam paveikuši nopietnu darbu. Un tādā veidā mēs esam daudz sasnieguši.
  Boriss neatbildēja, viņš domāja, ka zvēram vienkārši trūkst adrenalīna, viņai ir slāpes nogalināt, sasmalcināt, mocīt, lai justos kā pārcilvēks.
  Mājās puisis atkal ilgi nevarēja gulēt. Atkal viņš gribēja bēgt no sektas, lai vairs neredzētu un nedzirdētu Albīnas psihopātus, nepildītu viņas pavēles.
  
  
  20. nodaļa
  Pēc dažām nedēļām Albīna piezvanīja Borisam un teica:
  "Tagad jums pašam jāizvēlas savs upuris un jāatņem cilvēkam dzīvība. Es ar tevi neiešu. Izvēlies vīrieti un kā apliecinājumu paveiktajam darbam atnes man viņa nocirstās ausis.
  - Kuru izvēlēties? jautājums izlauzās no apmulsušā sērijveida slepkavas.
  "Jums jāatrod upuris, kura karma ir sabojāta un kura rezultātā ir jāsoda atbilstoši viņas tuksnešiem," Albīna neskaidri paskaidroja. "Atrodiet upuri šovakar!" Dieviem ir vajadzīgs mūsu upuris.
  - Bet kāpēc es? Vai jums ir citi cilvēki...
  "Tu nebaidies no asinīm, atšķirībā no citiem. Tu jau esi slepkavojis, esi pieradis! Tāpēc es jums uzticu tik delikātu lietu. Šoreiz jārīkojas pašam.
  Boriss vilcinoties teica:
  - Visas šīs slepkavības...tas ir grēks! Tie ir tik smagi dvēselei un sabojā manu karmu.
  Velna acīs iemirdzējās neprātīgs mirdzums. Viņa neapmierināti atbildēja:
  - Man pašam jāizlemj, kas ir grēks un kas nav grēks! Jums jāpaklausa man, jo es izpildu mūsu Dieva Višnu gribu.
  "Bet kāpēc Višnu ir jānogalina?" Boriss nevarēja saprast.
  "Pat Bībele saka, ka bez asiņu izliešanas nav piedošanas. Nevainīgas asinis attīra Visumu un izglābj daudzas dzīvības. Pastrādājuši svētu viena cilvēka slepkavību, mēs izglābsim tūkstošiem citu. Dieviem vajag upurus, bez upuriem cilvēce iznīcinās sevi kodolkarā, - velna balss skanēja arvien draudīgāk. "Tikai mūsu organizācija var novērst kodolkaru un glābt cilvēci. Bet to nevar izdarīt bez upuriem. Neuztraucieties: miris cilvēks gaida jaunu iemiesojumu vai Nirvānu debesīs. Upuris būs tikai tev pateicīgs, ka izrauji viņu no šīs skarbās, nevērtīgās dzīves un nosūtīji tieši uz debesīm.
  
  
  Boriss atcerējās, ka Nadežda jau pirmajā tikšanās reizē bija teikusi ko līdzīgu par pateicību slepkavam. Puisim reiba galva, viņš juta, ka vairs nespēj pretoties Albīnas gribai. Bet viņš tik un tā jautāja:
  "Varbūt mums nevajag nogriezt ausis?"
  Velns dusmīgi sacīja:
  - Nepieciešams! Es pavēlu jums vairs nekavēties! Paķer nazi un aiziet!
  Boriss bezpalīdzīgi noplātīja rokas.
  Es mēģināšu nogalināt...
  Albīna vēlreiz atgādināja:
  "Un neatgriezieties bez ausīm!"
  Boriss nespēja atturēties. Albīnas pavēle viņam ir kā likums, kas stingri jāpilda. Nekādas novirzes, nekādu nekārtību un iebildumu!
  Un viņš devās gandrīz tradicionālās "medībās". Viņam piestiprināja bendes masku, kāda cita griba viņu dzina. Viņš klejoja dzīvojamajā rajonā guļošas pilsētas nomalē kā traks vientuļš vilks. Borisu grauza doma, ka viņam atkal būs jānogalina kāds vīrietis vai jāstājas Albīnas priekšā, neizpildot viņas pavēli.
  Pirmā pavasara nakts ir sākusies. Pārsteidzoši silts marta sākumam. Cik lieliski ir staigāt zem skaidrām zvaigžņotām debesīm, cik skaisti tagad viss ir dabā, atdzīvojoties pēc ziemas miega. Un viņam ir jāpacieš sāpes un nāve. Cik ilgi! Un kā ar to sadzīvot, cik ilgi mānīt Nadeždu?
  Boriss tagad nožēloja, ka nesmēķēja. Būtu jauki uzvilkt cigareti. Tas palīdzētu mazināt garīgo stresu, pretējā gadījumā trīc katra ķermeņa šūna. Un man sāp dvēsele.
  Viņam pašam bija jāizvēlas rituāls upuris, un viņam nebija ne jausmas, kāds. Reti garāmgājēji steidzās mājās. Boriss paskatījās uz viņiem un domāja: vai šis ir pelnījis nāvi? Atbildes nebija. Viņš gribēja satikt kādu dzērāju vai bomzi, bet nez kāpēc nesaskārās ar tādiem cilvēkiem. Drīz vien teritorija bija pilnīgi tukša.
  
  
  Boriss bezmērķīgi staigāja gandrīz visu nakti. Sāka nedaudz gaišāks, bet debesis bija apmākušās ar mākoņiem. Sērijveida slepkava jau domāja atgriezties, ar bažām gaidīdams Albīnas reakciju uz neizpildīto rīkojumu. Bet tad jauneklis dzirdēja caururbjošu sievietes saucienu no meža joslas. Un no visa spēka skrēja uz saucienu!
  Viņš steidzās palīgā un ieraudzīja, ka puskails resns vīrietis kailas meitenes ķermeni piespiež pie koka. Izvarotājs meiteni gandrīz pārņēmis savā īpašumā. Viņa izmisīgi cīnījās pretī, taču spēki nebija vienādi.
  - Atstāj viņu! Boriss iekliedzās un, nevilcinoties, metās pie izvarotāja.
  Diezgan jaudīgs pusmūža tips necerēja, ka viņam iejauksies. Viņš pagriezās pret skrienošo zēnu. Vīrietis bija manāmi smagāks par jauno vīrieti. Bet Borka bija viss kā muskuļu svīta, viņš pielēca un asi iesita viņam pa vēderu. Vīrietim bija zināms priekšstats par kautiņu, taču nebija laika pilnībā bloķēt sitienu, ko daļēji mīkstināja novēlots bloks. Izvarotājs sastinga, bet nostājās uz kājām un devās pie Borisa.
  
  +
  Jaunais vīrietis viņu sagaidīja ar spēcīgu negaidītu spērienu pa cirksni. Ienaidnieks kliedza un sāka krist ar seju uz priekšu. Boriss no Albīna aizņēmās sitienu pa bumbām. No tā jūs uzreiz netiksit.
  Meitene tajā brīdī vilka kleitu.
  - Ātri ej prom no šejienes! Boriss viņai kliedza, viņš negribēja nogalināt liecinieka priekšā. - Un aizmirsti par visu!
  Vīrietis tajā brīdī mēģināja piecelties, taču saņēma spēcīgu Borkas sitienu pa galvu. Svešiniece, jauka, apmēram divdesmit gadus veca meitene, nez kāpēc nesteidzās doties prom.
  - Ātri ej prom no šejienes, - Boriss vēlreiz pavēlēja. "Bet neejiet uz policiju un nestāstiet nevienam par mani!"
  - Labi! Paldies! - meitene atbildēja un ātri gāja, un tad skrēja tuvākās mājas virzienā.
  Boriss no somas izņēma nazi, pielēca pie zemnieka un ar šūpošanos iegrūda slepkavības ieroci izvarotāja rīklē. Viņš nopūtās un sāka aizrīties ar asinīm. Viņš nomira ķermeni smacējošās krampjos.
  "Darbs ir izdarīts, nav žēl," domāja Boriss, taču atcerējās, ka izvarotājam tomēr vajadzēja nogriezt ausis. Sērijveida slepkava pēkšņi sajuta sevī dēmonisku dusmu uzplūdu, viņš izvilka no rīkles nazi, ar traku spēku vēl vairākas reizes sita pa jau miruša cilvēka ķermeni, pēc tam nogrieza vienu ausi, tad otru.
  Tikai pēc tam slepkava mazliet atjēdzās, pamanīja, ka viss ir notraipīts ar asinīm. Siltas lāsītes pat nokļuva uz sejas maniakam, kurš izglāba meiteni.
  Borisam kļuva slikti, viņš smagi elpoja. Taču nelabā dūša un aukstais lietus, kas piemeklēja Sočus, palīdzēja viņam nomierināties.
  Bija steidzami jātiek ārā no slepkavības vietas. Tomēr Boriss nesteidzās, viņu pārņēma vienaldzība. Maniaks pēkšņi pieķēra sevi pie domas, ka Albīna ir briesmonis, tīrāks par viņu pašu. Viņai jābūt psihopātei. Kāpēc viņai vajadzīgas nogalināta cilvēka ausis?
  Puisim asaroja acis, kļuva auksts, pastiprinājās lietus, draudot pāraugt lietusgāzē.
  
  -
  Borkam nepatika aukstas lietusgāzes. Lietus sabojāja viņa garastāvokli. Šeit ziemā bieži lija lietus. Sniegs būtu labāks, Boriss joprojām ir pieradis, ka ziemā ir sniegs, kas rada tīrības un miera sajūtu. Un šeit sniegs pa ziemu uzkrita tikai pāris reizes un nokusa tajā pašā dienā.
  Sērijveida slepkava gāja mājās un klusi raudāja. Viņš atkal devās medībās un nogalināja, atkal parādīja rakstura vājumu, devās par Albīnu. Drausmīgi, protams, bet sektas galvā ir kaut kāds velnišķīgs spēks, kam Boriss nevar pretoties. Pieņemsim, ka šoreiz viņš izglāba meiteni, bet nogrieza līķim ausis, tagad nes tās kā pierādījumu savai zvērībai, nespējot izmest šo riebumu.
  Maniaks atkal atcerējās viņa izpostītos cilvēkus. Un atkal no bijušajiem upuriem Boriss visvairāk nožēloja jauno meiteni, kuru viņš nogalināja netālu no Tulas. Viņa bija enerģijas pilna, varēja dzemdēt bērnus, sagādāt prieku savam mīļotajam.
  Tomēr, no otras puses, nav slikti, ka līst. Tas vismaz nomazgās dažas nozieguma pēdas. Boriss nevēlējās uzņemties atbildību par izdarīto. Pavisam drīz viņa vairākums, pēc kura likuma priekšā vairs nevajadzētu rēķināties ar atlaidi. Un tas, ka viņš vēl nav notverts un nosūtīts uz cietumu, nedeva dzinuli jauniem noziegumiem.
  Tomēr pēc būtības Boriss bija laipns puisis. Un šī laipnība viņā pamodināja sirdsapziņu un nožēlas notis. Viņš tagad uztraucās, ka kļuvis par slepkavu, ka pirms bēgšanas no mājām sadūris paša māti. Iespējams, ka viņš pats ir vainīgs, ka pret viņu slikti izturējās. Pusaudži mēdz iebiedēt klusos, pieticīgos zēnus. Viņi cenšas viņus pazemot un apvainot. Tomēr jau kopš bērnības vajadzēja būt sabiedriskākam, ar dūrēm apliecinot savu vērtību. Un viņš uzvedās kā strauss. Sūdzības pamazām sakrājās dvēselē un galu galā pārauga slepkavībās. Viņu var saprast, bet Albīna ir kā dēmonisku spēku iemiesojums, bez kauna un sirdsapziņas...
  Bet Borka nespēja piebeigt velnu vai aizbēgt no sektas. Viņš bija pieradis pie sektas, šeit jutās kā savā ģimenē, dzīvoja mierā un saticībā ar savu mīļoto meiteni un ar visiem pārējiem piekritējiem, bija vienlīdzīgs starp vienlīdzīgajiem, un tikai Albīna pacēlās pāri visiem pārējiem. Un Boriss saprata, ka pret sektas vadītāju roku nepacels. Tomēr pēdējās slepkavības palīdzēja Borkam daļēji ieraudzīt gaismu. Viņš nekavējoties devās pie Albīnas, izmeta viņai nogrieztas ausis un apņēmīgi paziņoja:
  "Nesūtiet mani nekur citur!" Es nevaru spēlēt bendes lomu. Tas nav mans! Es gulēšu pats un gulēšu tevi.
  Albīna neatbildēja. Viņa man tikai lika novilkt ar asinīm notraipītās drēbes un doties mājās.
  Kad Boriss ienāca savā istabā, Nadežda nejautāja, kur viņš nakšņojis. No tā, ka nevajag neko izdomāt un skaidrot, Boriss sirdī uzreiz jutās labāk.
  Nadenka viņu ļoti mīlēja un, šķiet, nebija greizsirdīga. Viņa uzticējās mīļotajam, teica, ka greizsirdība ir nepilnvērtīgu, vāju prāta cilvēku sajūta. Boriss bija brīvs no saistībām un aizdomām, viņš varēja mīlēt, ko vien gribēja. Un viņš gribēja tikai viņu, savu Cerību. Un viņa loloja viņa mīlestību, nemeklēja savienojumus malā. Tomēr viņa tika filmēta pornografijā. Bet to neuzskata par krāpšanu, jo viņai nebija garīgas tuvības ar partneriem. Nadežda saprata, ka Boriss pats pastāstīs, kur atrodas, ja vēlēsies dalīties un lūgt padomu.
  Tagad jauneklis klusēja, nevēlējās neko skaidrot, tikai noskūpstīja savu mīļoto, un viņa atbildēja uz viņa skūpstu. Viņiem bija viegli un dabiski sekss. Diezgan ātri Boriss sajuta spēcīgus drebuļus, nāca orgasms, neparasti spēcīgs, tikpat spēcīgs kā tad, kad viņi pirmo reizi satika Nadeždu. Iespējams, slepkavības laikā organismā uzkrātais adrenalīns izšļakstījās.
  Un tad viņi devās uz kopīgām brokastīm angārā. Sektanti izpildīja rituālu lūgšanu un sāka ēst. Tomēr šeit tiek gatavots garšīgs veģetārais plovs!
  Pēkšņi parādījās velnišķīgā Albīna. Viņa ieslēdza ritmisku mūziku un sāka dejot rituālu, enerģisku deju, nedaudz līdzīgu vēderdejai. Parasti Albīna nebija klāt kopīgajā maltītē. Boriss domāja, ka viņas izskats, visticamāk, ir saistīts ar viņa atnestajām ausīm.
  Vadītāja deju pamazām uztvēra apēstie sektanti, kļuva jautri. Bet Boriss un Nadežda devās uz savu vietu, lai atkal mīlētos. Ēdiens atkal pamodināja manu libido. Kāpēc gan atkal nedraiskoties, ja ir spēks un vēlme? Tomēr slepkavības, kad viņš pats izvēlējās upuri, Borisā uzjundīja spēcīgu seksuālo enerģiju. Attiecībā uz Nadeždu šāda enerģija nebija agresīva, laipna, ar vēlmi iepriecināt savu partneri, iepriecināt viņu. Borka nevarēja saprast, kāpēc tas notiek, bet pēc zvērībām viņš bija īpaši pieklājīgs un līdzjūtīgs, it kā tas varētu kompensēt viņa asiņainos noziegumus.
  Neskatoties uz negulēto nakti, Boriss izrādījās varens mačo. Izlādes ik pa brīdim skrēja cauri mīlētāju ķermeņiem, izraisot visspēcīgāko sajūsmu. Viņus skāra orgasma viesulis, viņu muskuļi satricināja krampjus. Borisa galva griezās, viņa ķermenis dziedāja un trīcēja. Houpa sajūsmā ievaidējās.
  Boriss apstājās tikai tad, kad jutās pavisam izsmelts. Viņš savu mīļoto pēc pāris stundu seksa pameta diezgan apmierināts.
  
  
  21. nodaļa
  Nadija uzauga kā noslēgts, nekomunikabls bērns. Jau no agras bērnības viņa deva priekšroku vientulībai, nevis spēlēm ar vienaudžiem. Viņai patika sēdēt kaut kur malā, lasīt pasaku vai vienkārši skatīties bildes grāmatā. Vecākiem īsti bija vienalga. Meitene bija paklausīga, viegli reaģēja uz lūgumiem nomazgāt traukus, aiziet uz veikalu vai pasēdēt ar jaunāko brāli.
  Meitene kļuva vēl noslēgtāka, kad pēkšņi nomira viņas tēvs. Nadjušai, kā viņu sauca tēvs, toreiz bija tikai vienpadsmit gadu. Viņas tēvs viņai bija tuvākais cilvēks. Viņa varēja stāstīt tikai tēvam par savām skolas problēmām un pārdzīvojumiem, savukārt māte savu dēlu mīlēja vairāk, viņa nesaprata pati savu meitu, varēja uz viņu kliegt uz jebkuru iemeslu, dažreiz pazemot, apvainot.
  Daļēji tāpēc Nadija uzauga bēdīgi slavena, nedroša. Viņai nebija draugu, neveidoja attiecības ar klasesbiedriem. Meitenes uz viņu skatījās no augšas, un puiši nepievērsa uzmanību, uzskatīja nesabiedrisko domīgo skolnieci par traku. Bet četrpadsmit gadu vecumā viņa pirmo reizi iemīlēja zēnu Sašu no desmitās klases. Puisis bija divus gadus vecāks par viņu, viņš uztvēra "muļķa" sajūsminātos skatienus, un kādu dienu viņš pienāca pārtraukumā un piedāvāja pēc skolas pastaigāties. Saša aizveda bailēs drebošo, bet paklausīgo Nadju uz kādu pamestu šķūni, kur novilka biksītes un atņēma nevainību.
  Ar to beidzās visa viņu savstarpējā mīlestība. Nadežda guvusi kārtējo garīgo traumu, pat gribējusi pielikt rokas. Taču māte mēģinājumu laikus pārtrauca, neļāva meitai norīt tabletes.
  
  +
  Pēc šī incidenta atklātas uzmanības pazīmes pameitai sāka sniegt viņas patēvs.
  Nadijas māte Valentīna apglabāja vīru, sēroja pāris gadus, tad nolēma sakārtot savu personīgo dzīvi, atveda Antonu uz māju. Viņš bija pazīstams kā sieviešu krāpnieks un grābeklis, bija piecus gadus jaunāks par Valentīnu. Bet viņa par katru cenu nolēma apprecēties ar šo vīrieti, it kā viņš būtu viņas pēdējā iespēja. Valentīnu atrunāja draugi, bet Nadijas māte uz visiem iebildumiem atbildēja: "Es viņu mīlu!"
  Viņi parakstījās, patēvs apmetās mātes istabā. Viņam nepatika strādāt. Ik pa laikam dabūja darbu kā sargs vai apsargs, taču ilgi vienā vietā nenoturējās.
  Antons baidījās iesaistīties ar jaunavu, bet Valentīnas stulbā frāze, ka Nadja ir izlutināta, atraisīja patēva rokas.
  
  
  Māte pa dienu strādāja, Antons klīda pa dzīvokli, neko nedarot, un, kad Nadija nāca mājās no skolas, viņš mēģināja būt viņai priekšā. Sākumā viņš it kā nejauši uzskrēja meitenei gaitenī vai virtuvē, kamēr varēja pieskarties viņas matiem, pateikt, cik viņa ir skaista, dažreiz negaidīti piespieda viņu pie sienas un noskūpstīja uz vaiga vai viegli iepļaukāja. viņas dupsis ar plaukstu. Pamazām Antons sāka ļauties vēl vairāk. Viņš varēja satvert viņas krūtis, iebāzt viņas roku viņas pameitas biksītēs.
  Cerība nav pieradusi sūdzēties. Jā, un viņai nebija draudzeņu, un uzticamas attiecības ar māti neizdevās. Valentīna atgriezās mājās nogurusi, viņas meita arvien biežāk tika izmantota kā līdzeklis dusmu izvadīšanai.
  Kādu dienu Antons ielauzās Nadijas istabā, attaisīja rāvējslēdzēju viņas priekšā un izvilka savu erekto dzimumlocekli.
  "Jums patīk sūkt konfektes," patēvs teica apmulsušajai pameitai, "paskatieties, cik man ir forši." Vajag laizīt, laizīt un vēlreiz laizīt un ar pērļu zobiem viegli iekost galvu.
  Nadijai patika ledenes, taču viņa atteicās sūkt vīrieša gailīti.
  "Ir pārsteidzoši sajust, kā nefrīta stienis pulsē tavā mutē, cik salda ir viņa galva, it kā tā būtu konfekte. Tu tagad sajutīsi neaprakstāmu dūkoņu, - ar šiem vārdiem patēvs ar vienu roku satvēra Nadiju aiz galvas, otrā paņēma gailīti un sāka to dzīt pa meitenes saspiestajām lūpām.
  Nadija pretojās: patēvs mēģināja atvērt viņas lūpas un izspiest caur tām savu bagātību. Viņš nespēja savaldīties un iedeva bērnam pļauku pa seju. Un viņš pabeidza iebiedēšanu tikai pēc tam, kad Nadijai bija rīstīšanās reflekss.
  "Tas ir labi, es tev iemācīšu minet," Antons teica un aizgāja.
  Nākamajā dienā viņš atkal ieradās mācīt savai pameitai orālo seksu, un viņa uzmākšanās kļuva pastāvīga. Un pēc pāris nedēļām patēvs pārņēma meiteni kā sievieti pilnībā. Un atkal Nadežda neuzdrošinājās sūdzēties mātei.
  Turklāt patēvs viņai draudēja ar vardarbību, ja viņa kādam atklās "viņu noslēpumu". Antonam kļuva par ieradumu ierasties pie pusaudzes sievas prombūtnē.
  Nadija izturēja, gandrīz nepabeidza skolu un uzreiz aizbēga no mājām. Pēc vairāku nedēļu klaiņošanas viņa nokļuva Sočos, kur pievienojās sektai. Sākumā viņu ieskauj rūpes un mīlestība, pēc tam viņi sāka viņu iesaistīt darbā gultās un filmēties par modeli erotiskām fotogrāfijām. Vietējais fotogrāfs Vladimirs Ačincevs meiteni uzskatīja par fotogēnisku, veica daudz sesiju ar viņu. Tad fotogrāfs pārgāja uz porno filmēšanu, kur izmantoja arī Nadeždu un citus sektas piekritējus. Albīna tirgojās ar pornogrāfiju.
  Laikam ejot. Vieglas brīvas seksuālās attiecības ar sektas pārstāvjiem un sekss filmēšanas laikā Nadeždai neapmierināja. Viņa gribēja patiesu mīlestību, juteklisku, visu patērējošu.
  Tajā pavasara dienā Nadijai nebija nekādu pienākumu sabiedrībā, viņai bija atļauts doties uz jūru. Viņa mīlēja jūru, tā nomierināja, mazināja garīgās sāpes, deva brīvības sajūtu. Nadja stundām ilgi varēja vērot jūras ainavu, sekot līdzi viļņiem, kas ielaužas akmens klintīs, izplatās gar krastu un atgriezās bezgalīgajā jūras dzīlēs. Jūrā bija jūtams lielais dabas spēks, dzēšot niknās cilvēku kaislības.
  
  +
  Nadija devās uz kopienai tuvāko pludmali. Te viņa gribēja noslīcināt, kad ieradās no Maskavas pēc patēva vardarbības un strīda ar māti, te satika divas sievietes, kuras viņu atrunāja un ievilināja brālībā.
  No kopienas līdz jūrai var aiziet divdesmit minūšu laikā. Taču Houpa nesteidzās. Pa ceļam viņa nopina izcirtumā augošu pavasara ziedu vainagu, tad novilka sandales, nolēmusi staigāt basām kājām: viņai patika ar kāju zolēm just zemi.
  Mežā netālu no pludmales meitene reizēm apstājās un sveicināja kokus, kurus viņa uzskatīja par saviem vecajiem draugiem. Viņa to bieži darīja agrāk, kad viena pati devās uz jūru.
  Pēkšņi Nadija uz soliņa ieraudzīja jaunu vīrieti, kurš izskatījās apmēram astoņpadsmit gadus vecs. Garais, tievais puisis viņai uzreiz likās glīts, viņš paskatījās uz viņu. Nadija novērsa skatienu, lēnām gāja garām svešiniekam, nepagriezusies, bet pagrieza dzirdi viņa virzienā. Un viņa juta, ka puisis pieceļas un seko viņai.
  Houpa pagriezās. Viņu skatieni sastapās, un meiteni pēkšņi pārklāja silts vilnis. Kaut kas tuvs, dārgais, viņa pieķēra svešinieku. Pazibēja doma, ka ar šo skaisto vīrieti varētu veidoties dziļas attiecības. Houpa pat nesamulsināja, ka puisis staigāja ar nazi. Viņa drīzāk formas labad jautāja, kāpēc viņam vajadzīgs nazis, un bija apmierināta ar ne pārāk saprotamu atbildi. Meitene pati kaut ko teica, pirmais, kas ienāca prātā, kaut ko par slepkavību un pašnāvību, kamēr viņa nopietni nedomāja, ka zēns tiešām varētu būt slepkava. Tad, kad viņi kļuva par tuviem cilvēkiem, Boriss tomēr pieļāva, ka viņa kontā ir vairākas slepkavības. Nadežda mēģināja jautāt sīkāk, taču Borka par šo tēmu runāt nevēlējās, tikai teica, ka ir spiests nogalināt, jo viņam nebija citas izvēles. Nadežda, kura bija iemīlējusies puisī, ar jautājumiem vairs netraucēja.
  Un tajā neaizmirstamajā dienā Nadija uzreiz saprata, ka puisis nav pieredzējis saskarsmē ar sievietēm un tāpēc ir ļoti samulsis un noraizējies. Bet viņai tas patika. Viņa pati kādreiz bija ļoti kautrīga. Houpa nolēma satikties un papļāpāt ar kādu puisi. Tomēr svešinieks klusēja, pauze ievilkās. Nadija arī nezināja, kur sākt sarunu. Neskatoties uz to, viņa ir meitene, pati pirmā iepazīties ar puisi nav īpaši ērti. Taču Nadija nolēma uzsākt sarunu, no kuras saprata, ka zēns dzīvē ir cietis, iespējams, ne mazāk kā viņa, ka arī viņš ir izstumtais.
  Dzirksts, kas no pirmā acu uzmetiena iedūrās sirdī, jau lēnām iededzināja tās mīlestības uguni, par kuru sapņoja meitene. Un viņa nolēma nepalaist garām savu iespēju, savaldzināt zēnu, savaldzināt. Patiesībā viņa vēlējās vienkāršu sievietes laimi: mīlēt sevi un būt mīlētai. Sabiedrībā no viņas tika prasīts tikai sekss, viņa bija diezgan pieredzējusi seksuālās attiecībās. Bet dažreiz viņa jutās kā prostitūta, kas kopulē direktora vadībā. Un viņai nebija pastāvīga kavaliera. Sabiedrībā tika piekoptas brīvas attiecības, zemnieki rupji izdarīja savu darbu un aizgāja. Un ar šo zēnu viņa gribēja izveidot īstu romantiku.
  Houpa atstāja savu ziedu vainagu kopā ar saviem plāniem dabūt sauli. Un viņa devās apciemot Borisu, tiklīdz viņš piedāvāja. Viņi palika vieni. Meitene centās būt seksīga un drīz vien ieraudzīja, ka jauneklis ir sajūsmā, viņa cieņa sāk izspiesties no šortiem. Tas Nadeždu iepriecināja: puisis viņu vēlas! Viņa ir pievilcīga un vilinoša.
  Meitene nolēma rīkoties, jo saprata, ka Boriss ir jaunāks par viņu un nemaz nav pieredzējis mīlas lietās. Viņa bija aktīvā puse, pati atbrīvojās no drēbēm un atbrīvoja jauno vīrieti. Houpa vēlējās sagādāt puisim maksimālu baudu. Un viņa zināja, kā to izdarīt. Viņiem ir brīnišķīgs sekss!
  Un tad viņa aicināja jaunekli sev līdzi. Un Boriss aizgāja! Viņi sāka dzīvot kopā kopienā, priecājoties par savu mīlestību. Viņu sirdis bija piepildītas ar laimi, šķita, ka tā turpināsies mūžīgi.
  Nadeždai bija vienalga par Borisa pagātni, viņa netraucēja ar jautājumiem pat tad, kad mīļotais ieradās ar asinīm notraipītās drēbēs. Viņa ticēja, viņa gribēja ticēt, ka viņas Borka palīdz tikai nokaut dzīvniekus. Viņi nekad nestrīdējās, gandrīz nekad nestrīdējās savā starpā. Ieradums piekāpties un netiecoties pēc līderības nospēlēja labu kalpošanu kopdzīvē.
  
  
  22. nodaļa
  Boriss dzīvoja sektā, lai gan ne reizi vien viņam galvā iešāvās doma - bēgt. Pierunā Nadeždu un aizbrauc kaut kur ar viņu, lai viņu dzīvē nebūtu Albīna, slepkavības, filmēšanās porno. Šķērslis bija naudas un dokumentu trūkums. Nadeždai pat nemaksāja par filmēšanu. Albīna varēja viņu pamudinājuma veidā atbrīvot no citiem obligātajiem darbiem virtuvē vai uz zemes gabala, taču viņa rokās neizsniedza vairāk par simts rubļiem "par saldējumu". Un Borka neko nesaņēma par slepkavībām. Labi, ka pēc izvarotāja Albīna no viņa neprasīja jaunus upurus.
  Borisam nepatika, ka viņas mīļotais filmējās pornografijā. Apmēram reizi mēnesī ieradās režisors un filmēšanas dalībnieki tika pulcēti angārā.
  Boriss vēlējās uzzināt, kā notiek šaušana, un kādu dienu viņam ļāva tajās piedalīties. Viņš stāvēja malā un vēroja procesu, īpaši mīļotajai. Pie viņas piegāja kails, iededzis puisis, apmēram divdesmit gadus vecs. Boriss viņu pazina no sabiedrības, strādāja ar viņu dārzā. Jaunekli sauca Koļa. Viņš palīdzēja Nadeždai izģērbties, aizveda uz dīvāna prožektoru gaismā.
  Boriss jutās greizsirdīgs, bija vēlme pieskriet un aizvest savu draudzeni, taču viņš nespēja piespiest sabojāt apšaudi. Nejauka iekšējā balss viņu mierināja: tas ir tikai darbs, tu taču nebūsi greizsirdīgs par savu darbu, vai ne?! Netaisi skandālu, esi inteliģents cilvēks. Ļaujiet meitenei atpūsties un baudīt.
  
  
  Nadija un Koļa kļuva arvien sajūsmā. Ir sācies šaušanas process. Jauniešu ķermeņi savijušies kopā. Nadija ievaidējās, un Borisa cieņa sāpīgi pietūka. Dīvainā kārtā greizsirdība pēkšņi pazuda. Sasodīts, viņa mīļotā drāž ar puisi tieši viņa acu priekšā, bet tas izraisa sajūsmu, Nadijas vaidi glāsta ausi.
  Nikolajs enerģiski aukoja pāri savam partnerim, svētlaimīgi smaidīdams. Citi filmēšanas dalībnieki, vēl trīs pāri, tie paši sāka pāroties. Adepti vaidēja un smaidīja izspēlētā juteklībā.
  
  +
  Pēc tam režisors pamāja ar roku Borisam: izģērbieties un pievienojieties viņiem. Piemēram, tu būsi otrais ar Nadiju. Bet Borka izlēca no zāles, kur notika visa šī netiklība.
  Un tad viņš dzirdēja, ka Albīna sūdzējās režisoram, ka video pārdošanas apjomi ir samazinājušies, un viņš teica, ka tagad ir pieprasīta filmēšana hard BDSM stilā. Boriss nezināja, kas tas ir. Jautājiet, protams, kauns. Un Nadežda viņam īsti nevarēja paskaidrot.
  Un vasarā sektantus aizveda uz Utrišu, klusu nomaļu vietu ar mazapdzīvotām pludmalēm un gleznainiem mežiem, kas lagūnās tuvojās gandrīz līdz pašam ūdenim. Šeit bija paredzētas apgaismības sesijas ne tikai Albīnas vadītās filiāles sektas biedriem, bet arī Maskavas adeptiem.
  Ieradās arī tas pats plikpaurains fotogrāfs un porno režisors Vladimirs Ačincevs, kurš strādāja Sočos.
  Boriss saprata, ka šaušana dabā ir gaidāma. Viņš nekļūdījās. Drīz vien Nadežda un vairāki puiši tika ievesti mežā. Boriss ložņājās aiz filmēšanas grupas.
  Redzētais Borku šokēja. Viņa mīļotā apkalpoja piecu vīriešu kompāniju uzreiz! Šāda banda atgādināja "suņu kāzas" estrus laikā pie kuces, kad viņi pārmaiņus kāpj vienā. Turklāt vīrieši sāka rīkoties vienlaikus! Nadijas burvīgā mute, viņas graciozie caurumi bija piepildīti ar satrauktiem puišu nefrīta stieņiem.
  Tas, ko izdarīja Nadežda, bija vulgāri un pretīgi. Bet Boriss atkal neatrada spēku iejaukties. Viņš bija greizsirdīgs un tajā pašā laikā žēl par savu mīļoto. Pēc apšaudes viņiem bija nopietna saruna.
  
  
  Nadija attaisnojās, pārliecināja: tas bija nepieciešams saskaņā ar scenāriju, Borja nedrīkst būt greizsirdīga un sašutusi, viņa mīl tikai viņu vienu. Boriss to zināja. Un viņš mīlēja savu Nadenku un tāpēc viņai visu piedeva. Viņi samierinājās. Bet tas neapturēja Nadijas filmēšanu. Pēc pāris dienām viņa un vēl kāda Borisam nepazīstama sieviete tika nogādāta mežā.
  Šajā liktenīgajā dienā Boriss un Nadežda pamodās, kad saule jau bija uzlēkusi no aiz kalniem un sasildīja nūdistu pludmali, kur kaili cilvēki pulcējās, lai peldētos rāmajā rīta jūrā. Boriss pāris minūtes skatījās uz nūdistiem, bet uz pludmali negāja. Pēc miega viņš sajuta sevī vēlmi, atgriezās pie Nadeždas, kura gulēja teltī, un pievilka viņu pie sevis. Meitene plati pasmaidīja un atgrieza skūpstu. Jaunieši mīlējās. Viņu ķermeņi dega kaislībā.
  Šoreiz Boriss rīkojās rupji, viņš vēl nebija pilnībā piedevis savai mīļotajai viņas nepieklājību pēdējā šaušanā, un Nadežda bija sirsnīga un izpalīdzīga. Mīlnieki draiskojās, atturēdami savus vaidus, lai nepiesaistītu ziņkārīgo uzmanību.
  Kad Boriss pabeidza, viņš izvilka Nadeždu no telts ūdenī. Jūra bija silta, tāpat kā gaiss, kas bija iesilis gandrīz līdz trīsdesmit grādiem. Īsta dienvidu vasara!
  Ūdenī gandrīz kailā Nadežda šķita īpaši skaista, viņas zeltaini mati spīdēja saulē.
  Mīļotāji ilgi plunčājās. Kad viņi nokļuva krastā, Boriss devās pie avota pēc ūdens, bet Nadežda viņa prombūtnes laikā tika nogādāta šaušanā. Atgriezusies Borka nezināja, kur: Utrišas mežs ir plašs. Viņš gaidīja savu mīļoto un nolādēja režisoru.
  Un tad parādījās Nadja, viņu atveda Ačinceva palīgs, meitene gandrīz nevarēja nostāvēt kājās un nevarēja pārvietoties bez palīdzības no malas. Viņas pubis un augšstilbi bija asinīs.
  - Kas noticis, mīļā? Boriss saspringti jautāja.
  Houpa atbildēja ar asarām:
  "Viņi ir tikai kaut kādi izvirtuļi...
  - Tūlīt es viņam parādīšu, viņš par visu atbildēs! - teica Boriss, paķēra uz galda gulošo virtuves nazi un metās meklēt direktoru.
  Houpa kliedza: "Nevajag!" - un sekoja Borkam. Nojauta, ka mīļotais radīs nepatikšanas, deva meitenei spēku.
  Vladimirs Ačincevs pēc apšaudes jau atgriezies savā autostāvvietā. Viņš dzirdēja Borisa soļus un pagriezās viņa virzienā:
  - Ko tev vajag?
  Borka neatbildēja. Viņš divos lēcienos sasniedza ļaundari, iedūra viņam ar nazi pa vēderu un tikai pēc tam teica tikai vienu vārdu: "Smēres!"
  Vīrietis nevarēja piesegties. Nazis iekļuva dziļi ķermenī. Šokētais režisors nekliedza, neizrādīja ne mazāko pretestību, tikai neizpratnē jautāja:
  - Par ko?
  Boriss atkal neatbildēja. Viņš izrāva nazi no vēdera un atkal iedūra. Šoreiz režisora atslēgas kaulā. Asinis tecēja, un Borka dusmās atkal un atkal iedūra zemnieku.
  Tuvojoties Nadežda piesteidzās jauneklim ar vārdiem:
  - Ne! Beidz!
  Meitene izrāva nazi Borisam no rokām. Režisors sabruka zemē, un Borka sajuta tuvojošos cilvēku. Atņemts dabiskajai drosmei, jauneklis instinktīvi metās skriet mežā. Cerība pēc sadistiskās filmēšanas nevarēja palaist. Viņa paspēra dažus soļus aiz mīļotā, bet apstājās ar nazi rokās. Meitene bija apmulsusi, šokēta.
  Parādījās vīrietis, viņš aizšķērsoja Nadeždas ceļu. Tad parādījās vairāk cilvēku. Kāds izsauca policiju. Taču Nadiju neaiztika, ziņkārīgie pilsoņi tikai skatījās uz režisora un meitenes līķi, kas notraipīts ar asinīm.
  Un Boriss pazuda mežā. Veiksme jauno slepkavu nepameta un šoreiz neviens viņam ceļā nestājās, neviens viņam nepievērsa uzmanību.
  Borka devās dziļi kalnos. Viņš jutās slikti: viņa mīļotā palika nozieguma vietā, viņu varēja aizturēt un nopratināt. Bet garīgais vājums neļāva puisim atgriezties un padoties.
  Tomēr naktī Borka nokāpa jūrā. Sektanti aizgāja, viņu nometnes bija tukšas. Cerību nebija, bet telts, kurā viņi dzīvoja, palika savā vietā. Boriss uzminēja, ka viņa mīļotā nogādāta Anapā pratināšanai.
  
  +
  23. nodaļa
  Houpa aizveda pie izmeklētāja. Viņa izrādījās sieviete. Tomēr Nadijai bija vienalga, kurš viņu nopratināja. Pēc kontroljautājumiem: uzvārds, vārds, uzvārds, izmeklētājs ķērās pie lietas.
  - Tava situācija, Nadežda Petrovna, man šķiet tāda: pie tevis uzkāpa zemnieks, tu aizstāvējies, satvēri nazi un trāpīji viņam. Man ir taisnība?
  Houpa pamāja.
  - Saproti, principā vari. Bet jūs nevarat piedot, jums būs jāatbild par slepkavību.
  Houpa skumji nopūtās un apstiprināja:
  - Esmu gatavs...
  Izmeklētājs uzmanīgi paskatījās uz meiteni. Viņas acis bija sarkanas no asarām, viņa joprojām bija šokā.
  "Jā, ir slepkavības termins, bet es vēlos jums palīdzēt," izmeklētājs pārgāja uz jums.
  Nadežda uzmeta skatienu kundzei, kura viņu pratināja. Jauna sieviete ar caururbjošām, viltīgām, caururbjošām acīm. Nadeždai viņa nepatika. Tas droši vien nepalīdzēs!
  Un Izmeklēšanas komitejas loceklis turpināja:
  - Mēs jums izsniegsim atzīšanos, tas mīkstinās jūsu nostāju. Ja atzīstat, ka slepkavība izdarīta aizrautības stāvoklī, jūs varat saņemt ne vairāk kā četrus gadus. Iespējams, ka tas ir nosacīts. Viss ir atkarīgs no jums. Pastāsti man sīkāk, kā tu nogalināji, es pierakstīšu un sakārtošu. Protams, mēs veiksim pārbaudes, lai apstiprinātu jūsu vārdus.
  Nadežda šņukstēja, bieži mirkšķinot savas apsārtušās acis. Meitene nezināja, ko teikt. Slepkavību viņa neizdarīja, taču nevēlējās nodot Borisu, un nazis, tiešs pierādījums, atradās viņas rokās. Man būs kaut kas jāuzraksta. Saspringta arī izmeklētājas vārdi par ekspertīzēm. Es gribēju visu sakārtot.
  Houpa nedroši jautāja:
  - Tu varētu padomāt?
  Izmeklētājs atbildēja:
  -Labi, padomā! Bet, kamēr jūs uzturaties pirmstiesas aizturēšanas centrā, ir labi tur domāt.
  Izmeklējamā sieviete pa gariem koridoriem tika nogādāta pagrabā. Tur viņu sagaidīja vīrietis ar majora epaletēm un divas jaunas sievietes baltos mēteļos. Viens ir garš, otrs ir zem vidējā auguma. Majors pavēlēja dāmām:
  - Atbildiet pilsonim uz istabu, paņemiet izdrukas, rūpīgi pārbaudiet un meklējiet.
  Garā sieviete pamāja ar galvu.
  - Darīsim to!
  Majors dusmīgi atkārtoja:
  - Lūdzu, ņemiet vērā, ka meklēšanai jābūt visrūpīgākajai! Viņa ir bīstama slepkava.
  Maza auguma sieviete ar spilgti nokrāsotām šaurām uzacīm, kas bija saaugušas pie deguna tilta, atbildēja:
  "Protams, mēs darīsim visu, kas nepieciešams!
  Nadežda tika aizvesta uz istabu ar baltām sienām, prožektoriem un lielu spoguli. Garā sieviete ieslēdza papildu gaismu, kas Nadeždai sāpēja acis ar dzēlienu. Viņai iedeva dēli un lika stāvēt taisni. Noklikšķināts profilā, pilna seja. Tad viņi sasmērēja rokas ar krāsu un paņēma pirkstu nospiedumus. Nadežda maigi uzspieda uz papīra, katru pirkstu atsevišķi, tad plaukstu.
  Tad tiesājamais tika nogādāts kastē, lai veiktu pārbaudi, zem spilgtām lampām, kas spīdēja no visām pusēm un nedeva ēnu. Kastē atradās medicīnas galds ar nepieciešamajiem piederumiem, stūrī pie grīdas pieskrūvēts ginekoloģiskais krēsls.
  - Izģērbies! - pavēlēja garā kundze. Novelc visas drēbes un uzkāp krēslā.
  Houpa bija apmulsusi. Viņa saprata, ka viņas ķermenis tiks pārmeklēts, iespējams, iebāzot pirkstus intīmās vietās. Un pēc filmēšanas viņas maksts kļuva iekaisusi un niezēja. Viņa centās sevi garīgi nomierināt: viss ir kārtībā, izturieties pret to kā pret regulāru medicīnisko pārbaudi.
  Apturēta, Nadežda lēnām novilka kleitu, krūšturi, zeķubikses un sandales. Garā sieviete paņēma drēbes un aptaustīja katru šuvi, katru kroku. Zemais uzraugs salika viņas drēbes kaudzē un ironiski paskatījās uz apsūdzēto. Abas sievietes bija salīdzinoši jaunas un skaistas. Tas Nadeždu nedaudz nomierināja. Un tomēr viņai bija neērti novilkt biksītes.
  Tomēr garais skaļi teica:
  Novelc arī biksītes!
  Maza auguma sieviete piebilda:
  - Pasteidzies! Pretējā gadījumā mēs jums palīdzēsim. Un uzkāp krēslā, jūties kā pie ginekologa pieņemšanas.
  Bet sievietes sāka pārbaudi no galvas, ķemmējot Nadeždas garos, biezos matus, izķidājot katru šķipsnu.
  "Jūsu krēpes ir skaistas," sacīja garais. - Vienkārši ieej dušā. Esiet kluss, pretējā gadījumā mēs skūssim!
  Apsargi skatījās uz aizturētā ausīm un pat izmantoja palielināmo stiklu. Viņi arī ieskatījās nāsīs, rūpīgi paplašinot tās ar pinceti. Sievietes gandrīz neizraisīja sāpes, bet Nadežda jutās kā jūrascūciņa. Tas bija pazemojoši, it īpaši, kad viņa mutē iekļuva cimdotā roka, sāka skraidīties aiz lūpām, pieskārās debesīm, maigi pievilka mēli.
  Houpam palika slikti, viņa mute garšoja pēc gumijas. Viņa nesaprata, kāpēc nepieciešama tik rūpīga ekspertīze.
  Un apsargi saspieda viņas krūtis, aptaustīja zem padusēm. Tad viens no viņiem radīja pirmās nopietnās sāpes, uzspiežot uz nabas. Houpa noelsās un raustījās.
  "Tie joprojām ir ziedi," sacīja garā kundze. - Tagad mēs jūs pārmeklēsim intīmās vietās. Lūdzu, izpletiet kājas, mēs tās salabosim. Un atpūsties. Šī procedūra nav ļoti patīkama, bet ir nepieciešama pilnīgai pārbaudei. Es centīšos sagādāt pēc iespējas mazāk neērtību.
  Nadežda smagi nopūtās, izpleta kājas un drīz vien sajuta kādas sievietes kustību, kura iebāza savu garo rādītājpirkstu Veneras klēpī.
  Nadija kliedza. Tas ļoti sāpēja! Sāpes, ko radīja raupja roka medicīniskajā cimdā, tika uzklātas uz filmēšanas laikā gūtajām snaudošajām sāpēm.
  Ciets kā koka pirksts iedūra Nadeždu dziļi makstī, izraisot mokošu vēlmi urinēt.
  Nadija ar grūtībām savaldīja savu vēlmi, un dāma, kas viņu apskatīja, sacīja:
  - Ak, te ir nepatikšanas! Iekaisums. Man vajadzētu uzklāt ziedi.
  "Tas nav mūsu rūpes," atbildēja zemā matrona. Pastāstiet ārstam, lai viņš to pārbauda vēlāk.
  Garā iebāza otro pirkstu, tik stipri un dziļi, ka Nadežda sajuta spazmas. Viņai sāpēja, un tās kutināja, un viņai radās nepanesama vēlme rakstīt. Meitene neizturēja, ārā izplūda urīna strūkla.
  - Tā ir infekcija! - zvērēja gara, bet neizvilka pirkstus no maksts. - Saslapina manu halātu.
  "Ļaujiet viņam pamosties," īsais atbildēja smejoties. - Ir daudz sausu halātu.
  
  
  Garā matrona apstājās, tad sasniedza savus pirkstus līdz pat dzemdei un sāka tos tur griezt. Nadija ievaidējās no sāpēm un kauna, viņa sāka trīcēt. Un matrona pasmaidīja un turpināja grozīt pirkstus. Viņa nesteidzās, darīja to visu ne bez prieka. Šķita, ka viņai patika sagādāt sāpes sievietes intīmākajā vietā. Tajā pašā laikā sieviete ar brīvās rokas pirkstiem sadalīja Nadeždas kaunuma lūpas un uzspieda uz klitora. Tiesājamais ievaidējās, kratīšana pārvērtās par ņirgāšanos. Augstais uzraugs izmeklēja maksts daudz ilgāk un rūpīgāk, nekā tas bija jādara apskates laikā. Tas tika darīts ar nolūku, lai pazemotu un sāpinātu ieslodzīto.
  Maza auguma sieviete neiebilda, viņa teica Nadeždai:
  - Guļ mierā, skaistulīt! Kad tu pretojies, sāp vairāk.
  Beidzot garā kundze izvilka roku no intīmās vietas, bet Nadežda netika atbrīvota. Matrona nomainīja cimdu, uzpilināja pirkstā nedaudz vazelīna un pēkšņi iekļuva meitenes tūplī. Apsūdzētā seja no kauna kļuva vēl sarkanāka. Bet matrona ieviesa otru pirkstu.
  Nadežda, nostiprinājusies uz krēsla, sašutumā ievaidējās, un garā kundze tikai pasmaidīja, pielika trešo pirkstu un iegāja dziļi taisnajā zarnā. Cik pretīgi un pazemojoši ir, kad viņi rok tev tūplī!
  Houpu trīcēja sāpes un impotence. Zemā matrona viņu mierināja:
  - Mums jāskatās. Neuztraucieties, tagad viss ir beidzies.
  Nadijas asaras plūda pār viņas vaigiem, un garā sieviete iespiedās arvien dziļāk tūpļa atverē, it kā gribētu to salauzt.
  Savaldīts draudzenē:
  - Nelauz to...
  "Viņa ir pieredzējusi, viņas punkts ir attīstīts," sacīja augstā matrona, bet viņa atslābināja spiedienu, nedaudz pagrieza pirkstus tūplī un teica:
  "Mums tur jāievieto zonde."
  Low atbildēja:
  - Veco zondi saplēsa, bet jauno neatnesa... Un vispār beidziet ņirgāties par viņu. Mēs esam viņu pietiekami sāpinājuši.
  Augstā matrona iebilda:
  - Majors pavēlēja, lai kratīšana būtu visrūpīgākā!
  Low paskaidroja:
  - Viņš tā pavēl attiecībā uz visiem slepkavībās aizdomās turamajiem, lai lauztu izmeklējamo gribu.
  Augstā matrona noņēma roku no tūpļa un sacīja:
  "Un šeit izskatās tīrs.
  Tad viņa pagriezās pret Houpu:
  - Nu dzīvo!
  Tad viņa noplēsa cimdus un izmeta tos utilizācijā. Nadežda atviegloti nopūtās: meklēšana beidzot bija beigusies. Bet uzraugs izņēma vēl vienus gumijas cimdus un uzlika tos atpakaļ. Apsūdzētais atkal satricināja: izpilde turpinās?
  Zemais viņu mierināja:
  - Nebaidies! Tagad viņa pārbaudīs tavas kājas un viss!
  Garais uzraugs juta Nadeždas trenēto kāju muskuļus, ceļgalus, spieda ikrus. Viņa nolaidās līdz zolēm, aptaustīja katru pēdu. Viņa pat izpleta kāju pirkstus. Šķiet, ka tas neko nesāp. Bet, vienalga, pretīgi, kauns, baisi. Priekš kam tas viss?
  Beidzot mazā dāma paziņoja:
  - Meklēšana ir beigusies. Tagad jāmazgājas dušā un kamerā.
  Nadeždai tika iedots dvielis, veļas ziepju gabals, un viņa tika aizvesta pa koridoru uz dušas telpu. Garastāvoklis bija pretīgs, maksts ļoti sāpēja, galva griezās. Kāpēc viņa tika tik daudz iebiedēta? Kāpēc tāda nežēlība? Un apsargi uz viņu skatījās ar nicinājumu.
  Cerība ir pieņēmusi lēmumu: viņa klusēs! Jebkurā gadījumā klusējiet. Par Borisu viņa neteiks ne vārda. Viņš neteiks ne vārda! Nebūs sirsnīgas atzīšanās, nekādas informācijas izmeklētājam. Nekas!
  Viņa uzvedīsies kā kurlmēma un atteiksies parakstīt jebkuru protokolu.
  
  
  24. nodaļa
  Kovaļovs ieradās sestdienas rītā. Apmetās istabā pie Vasilija. Jau nākamajā dienā tika nolemts viņu nosūtīt uz Utrišu. Inna apsolīja uzdāvināt brāļa telti, paņemt hipiju drēbes un vakarā uztaisīt darbiniekam frizūru, ievest viņu atbilstošā izskatā, lai viņš neatšķirtos no Utrišas pastāvīgajiem iedzīvotājiem un neizraisītu viņu neuzticību.
  Gaidāmais uzdevums Kovaļovu iepriecināja. Viņš bija dzīvespriecīgs, apkaisīts ar jokiem, izteica Innai komplimentus.
  Vasilijam Krasinam šī sieviete patika. Bet savas dabiskās pieticības dēļ, kas parasti nebija raksturīga policijai, viņš nespēra nekādus soļus tuvākai tuvināšanās virzienā. Inna un viņas māte bija pieklājīgi pret viesi. Viņi pusdienoja kopā, bet ar Innu Vasiliju pārrunāja galvenokārt darba jautājumus.
  Kovaļovs nekavējoties izturējās pret meiteni neierobežoti. Viņš stāstīja smieklīgus stāstus un anekdotes, un vakarā pilnībā devās uz Innas istabu.
  Vasīlijs bija greizsirdīgs: aiz sienas atskanēja smiekli un animētas balsis, bet Krasins neuzdrošinājās pievienoties jautrajam pārim, kaut arī bija noraizējies: viņam bija plāni attiecībā uz Innu. Bet te viņa ir, uzreiz ar Kovaļovu... Viņš ir sievišķotājs, viņš nav nopietns, viņam prātā tikai sekss.
  Blakus istabā viss bija kluss. "Viņi ir aizgājuši gulēt," nodomāja Krasins. "Nenopietna sieviete, un es gribēju ar viņu draudzēties."
  Kovaļovs ilgu laiku bija prom, viņš parādījās vēlu vakarā.
  - Kā Innai klājas gultā?- Vasilijs dusmīgi jautāja, kurš nevarēja aizmigt.
  Mums nebija nekā! Kovaļovs atbildēja. Mēs pat neesam skūpstījušies.
  - Interesanti, ko viņi tad darīja pusi nakts? Krasins neticēja.
  - Viņi man sataisīja matus, un tad es izlasīju grāmatu par Utrišu un tās iemītniekiem. Lai saprastu, kas tur notiek.
  - Viņai vajadzēja lasīt, vai ne?
  - Tātad tur grāmatu varēja lasīt tikai no datora. Par Utrišu Innai bija tikai "Brīvības formula" *, kas lejupielādēta kā fails no interneta. Es lasīju un viņa aizgāja gulēt. Paskaties labāk, kā viņi man uztaisīja erokezu?
  
  *Runa par Alekseja Boļšakova grāmatu "Brīvības formula. Utrišs"
  
  Izmeklēšanas komitejas darbinieks Andrejs Kovaļovs ar savu jauno frizūru izskatījās ļoti smieklīgi. Bet Krasins pat nesmaidīja, viņš teica:
  - Labi! Izskatījās pēc gaiļa.
  Kovaļovs neapvainojās, viņš aizmiga, gaidot gaidāmo darbu.
  Nākamajā dienā darbinieks devās uz Utrišu, lai savāktu informāciju par mirušo aktrisi un viņas svītu.
  No autobusa pieturas līdz trešajai lagūnai, kur notikusi slepkavība, gar jūras krastu jāiet četri kilometri. Tur varēja nokļūt arī ar laivu, kas atpūtniekus veda par naudu, taču Kovaļovs nolēma doties kājām, kā to darīja vietējie pamatiedzīvotāji.
  Viņa priekšā viņš ieraudzīja meiteni īsā kleitā ar mugursomu un telti pār pleciem. Kovaļovs slēpti nopētīja svešinieku. Mazliet kalsna, vidēja auguma, bet garkājaina, slaida Andrejam viņa uzreiz šķita glīta: viņas garie mati bija saritināti dažādos virzienos izsprauktās bizēs, kas liecināja par viņas piederību neformāļiem.
  Kovaļovs nolēma rīkoties. Viņš panāca svešinieku un teica:
  - Čau! Esmu šeit pirmo reizi, par Utrišu man stāstīja draugi. Viņi saka, ka vislabāk ir apstāties pie trešās lagūnas.
  "Labrīt," meitene smaidot atbildēja, lai gan diena jau bija šķērsojusi ekvatoru. - Jā, tā ir lieliska vieta. Es pats stāvu tur, uz ceturtās lagūnas.
  Augstas krūtis, ovāla, salda seja, patīkams smaids. Es gribēju to iepazīt tuvāk. Kovaļovs teica:
  Iesim kopā, jo esam ceļā.
  "Mēs to varam paveikt kopā," meitene piekrita. - Vai jums ir dzeramais ūdens?
  Kovaļovs Anapā lika nopirkt minerālūdeni. Viņam tika norādīts, ka ūdeni var ņemt no avota, un viņš neuzkrāja krājumus, lai varētu mazāk nēsāt.
  
  
  
  - Mazliet palicis, - teica Endrjū. "Tagad es to dabūšu, es jums iedošu pusi glāzes no manas niecīgās atlicināšanas." Man teica, ka avotā spraugā aiz trešās lagūnas ir ūdens. Es gribu to paņemt šodien.
  - Vari paņemt pie ūdenskrituma. Viņš būs ceļā.
  - Vai jūs varat dzert ūdenskrituma ūdeni? Andrejs jautāja.
  - Zemāk esošo vajag uzvārīt, bet var pacelties virs ūdenskrituma, tur, kalnos, iznāk avots. Ūdens ir dzidrs, es gribu uz turieni, lai nebrauktu uzreiz no lagūnas, - meitene mīļi smaidot teica.
  "Un es dotos, lai neciestu no slāpēm," entuziastiski sacīja Kovaļovs.
  - Nu, ejam, es tev parādīšu avotu, meitene atbildēja. - Kāds ir tavs vārds?
  - Andrejs. Kā ar tevi?
  - Es esmu Nimfa.
  Vai tā tiešām ir nimfa? Kovaļovs bija pārsteigts.
  - Tas ir šeit. Šeit pieņemts ar segvārdiem. Un iepriekšējā dzīvē mani sauca Lena.
  "Viņi mani sauc par Kalu. Bet man labāk patīk nosaukums.
  Andrejs izņēma pudeli ūdens, krūzi, ielēja meitenei.
  Viņa arī novilka mugursomu, nometa kleitu, atstājot tikai mazās biksītes, ielika kleitu mugursomā un jautāja:
  - Vai tu smēķē?
  Nē, Endrjū nesmēķēja.
  - Mums būs jāšauj. Un atrodiet pudeles ūdenim. Ūdenskrituma priekšā jābūt miskastei. Tur redzēsim.
  Viņi dažas minūtes sēdēja krastā, un Ļena piedāvāja peldēties jūrā. Viņa nometa mini biksītes un drosmīgi ienira pretimnākošajā vilnī. Kovaļovs sekoja šim piemēram. Pirmo reizi viņš peldēja bez peldbiksēm, bet uzreiz iepatikās! Pierastajām sajūtām tika pievienota neierobežotas brīvības sajūta, kuras dēļ nūdisti patiesībā novelk drēbes.
  Kovaļovs un Nimfa aizpeldēja tālu, Andrejs nekad agrāk nebija peldējis tik tālu, bet glīta ceļabiedra klātbūtnē viņš nemaz nebaidījās. Viņš pat nedomāja par to, ka garāmejošie cilvēki varētu paķert savas mantas.
  Nedaudz nožuvuši, puiši paņēma mugursomas un lēnām devās uz ūdenskritumu. Andrejam ļoti patika iet ar kailu meiteni un runāt ar viņu. Kovaļovs ejot pie sevis izdomāja lietas, sakot, ka esot mākslinieks, bet uz laiku strādājot par sētnieku Sanktpēterburgā. Meitene viņam stāstīja, ka viņai ļoti patīk braukt ar stopiem un tā ir apceļojusi pusi valsts. Viņa stāstīja, kā nokļuvusi šeit no Altaja, kā sagaidījusi spēcīgu pērkona negaisu uz šosejas netālu no Voroņežas. Kovaļeva jautāja, vai viņai nav bail ceļot vienai, vai zemnieki viņu nemierina.
  - Priekš kam? - meitene bija pārsteigta. - Uz lielceļa vienmēr var atrast prostitūtu.
  Tomēr viņai bija gadījums ar kravas automašīnu vadītāju, kurš sāka ķerties aiz kājām, grūstīties, pat apturēja automašīnu un sāka aizsegt logus. Ļena viņam piedāvāja simt piecdesmit rubļus par viņas vadīšanu un gribēja izkāpt no mašīnas. "Man nevajag naudu, es gribu seksu," sacīja satrauktais vīrietis. Bet Lēnu atrada, viņa teica, ka nav gatava seksam, jo viņai bija mēnešreizes. "Vismaz minet," jautāja kravas vadītājs. "Labi! Lena teica. "Man vienkārši vajag iziet ārā un urinēt." Šoferis atvēra durvis, meitene paķēra savas mantas un izlēca no mašīnas.
  "Tā vīrietis palika bez naudas un bez seksa, un es devos citā braucienā," jautri sacīja Ļena-Nimfa un piebilda, ka patiesībā tic likteņa nolemtajam un savam sargeņģelim, kas viņu izglābs grūtos brīžos.
  Andrejs jautāja, cik ilgi Ļena paliks Utrišā, viņa atbildēja, ka viņai nav konkrētu plānu, bet, ja viņa satiks draugus, viņa paliks ilgāk.
  Kovaļovs skatījās uz meitenes slaidajām kājām, skaistajām krūtīm un domāja, ka viņa draudzenei Sanktpēterburgā jāparūpējas par sevi. Trenažieru zāle vai kaut kas, ko apmeklēt.
  Tajā pašā laikā Kovaļovs neaizmirsa par lietu. Viņš piesardzīgi sacīja, ka ir dzirdējis, ka šogad Utrišā tika nogalināts režisors, kurš filmēja pornogrāfiju.
  Ļena neko nezināja par slepkavību. Gandrīz visu vasaru viņa pavadīja Altajajā.
  Pie ūdenskrituma ceļabiedri atkal peldējās, pēc tam žāvējās krastā, vērojot cilvēkus dušā, atrada pāris tukšas pudeles un uzkāpa pa taku augšā. Ļena parādīja ceļu uz avotu, kas baro ūdenskritumu. Andrejs drosmīgi sekoja meitenei, klausoties viņas stāstu par to, kā pagājušajā gadā viņš kopā ar draugiem kāpa pa visu Utrišu.
  Atceļā kaila Ļena, nožēlodama, ka nav paņēmusi ziepes, drosmīgi stāvēja zem vēsa saldūdens ūdenskrituma kolonnas, kas no klints krīt uz pludmali. Andrejs dušā negāja. Viņš apbrīnoja meiteni. Viņam viņa iepatikās arvien vairāk. Viņas spontanitāte, komunikācijas vieglums, vēlme runāt ar viņu par jebkuru tēmu uzpirka izmeklēšanas komitejas darbinieku. Tā viņi devās uz lagūnu un sarunājās kā veci labi draugi, kuriem vienmēr ir tēmas patīkamām diskusijām.
  Trešajā lagūnā Andrejs uzreiz atrada labu nometni krastā. Ļena gribēja iet tālāk, bet Kovaļovs ieteica meitenei uz laiku apstāties pie viņa un paēst līdz satumst. Ļena uzreiz piekrita: Operatīvā darbiniece palīdzēja meitenei uzcelt telti, un viņi kopā devās mežā pēc malkas.
  Mežā viņi ne tik daudz vāca krūmājus, cik apbrīnoja vietējās dabas skaistumu, majestātiskajiem gadsimtiem vecajiem ozoliem un vēl senākiem kadiķiem. Izvēloties vienu no spēcīgākajiem ozoliem, meitene centās izmērīt tā platumu un knapi ietilpās trīs apkārtmēros.
  "Jā," Ļena apbrīnojami sacīja, "šis ozols šeit stāvēja ilgi pirms mūsu dzimšanas, vēl viduslaikos, un, visticamāk, stāvēs pēc mums, lai iepriecinātu mūsu bērnus un mazbērnus.
  Andrejs, sajūsmināts par meiteni, nespēja atraut no viņas apbrīnas pilno skatienu. Viņi atgriezās stāvvietā, kurināja ugunskuru un gatavoja griķu putru. Kovaļovs gribēja to piepildīt ar sautējumu, taču Ļena atteicās ēst viņa konservus, pamatojot to ar to, ka ir veģetāriete. Nu veģetārās vakariņas glītas meitenes klātbūtnē izvērtās ļoti garšīgas.
  Ļena stāstīja, ka šeit ir īpaša mežonīgās dabas enerģija. Tāpēc visvienkāršākais ēdiens, kas gatavots uz uguns, pat parasta putra bez piena, ir ar patīkamu garšu, piesātina organismu un uzsūcas labāk nekā pilsētas gardumi.
  Kovaļovs uzmanīgi klausījās Ļenočku, viņš pilnībā aizmirsa par savu uzdevumu.
  Pēc saulrieta apbrīnošanas Ļena bildināja nogurumu un devās gulēt, bet Andrejs ilgi sēdēja pie jūras, domājot par meiteni, domājot par dzīvi.
  Šeit viņš jutās labi un mierīgi. Neskatoties uz to, šī vieta ir auglīga - Utrishsky rezervāts. Kaukāza idilles gabaliņš. Pilnīgs automašīnu un civilizācijas trūkums, tīrs svaigs gaiss, maiga jūra. Sēdies, stulbi no baudas, pilnām krūtīm ieelpo jūras gaisu, apbrīno apkārtējo skaistumu. Šo vietu īpašā žēlastība sniedz mieru un klusumu, aizkustina dažas labas stīgas dvēselē, kas sāk dziedāt, un tad atkal piesaista šeit. Mierīguma un klusuma, drošības, lēnuma un laipnības sajūta izraisa pozitīvu emociju uzliesmojumu, laimes sajūtu, harmoniju ar ārpasauli, vēlmi darīt labu, padarīt dzīvi labāku un priecīgāku.
  Andrejs iepriekš pat nezināja, cik patīkami ir apbrīnot mēness ceļu un zvaigžņu spožo spožumu, vērot satelītus, kas pārvietojas pa debesīm, majestātiski arot bezgalīgos plašumus, vai krītošas zvaigznes un meteorītus, kas strauji steidzas bezdibenī.
  Tādos brīžos darbam neatliek laika, gribas domāt tikai par mūžīgo. Žēl, ka Lenočka devās uz savu telti. Būtu jauki pasēdēt ar viņu zem zvaigžņotajām debesīm, runāt par dzīvi un mīlestību, peldēt pa mēness apspīdētu taku bez drēbēm. Nu, vēl ir laiks.
  
  
  25. nodaļa
  Nākamajā rītā Andrejs pamodās ar stingru nodomu izdarīt kaut ko jauku Ļenočkai. Viņu piesaistīja šī meitene, operas stingro sirdi piepildīja salds saviļņojums, gaidot saziņu ar dārgo cilvēciņu.
  Saule tikko bija uzlēkusi, Utrišs vēl gulēja. Gar krastu, pašā ūdens malā, Utrišam neierasti kalsns, pinkains, garš, nedaudz saliekts jauneklis viens pats staigāja netīrā rudens jakā un džinsos.
  "Cik dīvains jauneklis," domāja Kovaļovs. "Ir silti, un viņš ir tā ģērbies."
  Viņu skatieni sastapās. Endrjū sastinga. Likās, ka viņš ir apmulsis: vēss vēsums kā zosāda pārgāja pa visu operas ķermeni. Šajā jauneklī bija kaut kas dzīvniecisks, šausmīgs. Kovaļovs ir redzējis daudz noziedznieku, bet, iespējams, viņš vēl nav saskāries ar tik draudīgu izskatu.
  Viņš jau zināja, kāda viesuļvētra dažkārt slēpjas noziedznieka acīs. Gadījās redzēt, kā tie dzirkstīja ar metālisku spīdumu. Vienkārša, kaislībām nepakļauta cilvēka izskats ir pavisam citāds, mierīgs, labestīgs.
  Opers kādu laiku sēdēja kā apmulsusi. Un šķita, ka svešinieks no kaut kā baidās. Pa tuvāko taciņu viņš iegriezās mežā un sāka strauji attālināties. Kovaļovs atjēdzās, atcerējās, kāpēc viņš ir šeit, un steidzās pēc puiša. Bet viņa pēdas ir izgaisušas.
  Andrejs atgriezās un apsēdās autostāvvietā. Domās viņš pat nepamanīja, kā Ļena izkāpa no telts.
  - Labrīt! - priecīgi smaidot teica meitene.
  "Labrīt," Kovaļovs ar grūtībām izspieda smaidu.
  - Vai tu iesi peldēties? Līna jautāja.
  Pirms dažām minūtēm Endrjū būtu bijis priecīgs. Bet tagad viņš bija sarūgtināts, ka viņam pietrūka svešinieka.
  "Es būšu vēlāk," sacīja Kovaļovs. - Kaut ko es vēl nevēlos.
  "Labi, ko vien vēlaties," Ļena atbildēja, nokāpa jūrā, novilka kleitu un peldēja gar krastu, maigi stumjot viļņus un retās medūzas, kas viņai nāca pāri.
  Priecīgs smaids nepameta meitenes seju. Andrejs atkal viņu apbrīnoja, viņa domas sāka sakārtoties.
  Andrejs nolēma iedot Lenočkai dvieli, tiklīdz meitene iznāks no ūdens. Taču pludmalē uzradās gara auguma, gandrīz divus metrus garš bārdains, apmēram trīsdesmit gadus vecs vīrietis caurainā T-kreklā. Bikses vietā viņš bija piesiets ar dvieli. Vīrietis uzreiz atpazina Lēnu.
  - Ak, Nimfa ir parādījusies! viņš skaļi teica. - Kādi cilvēki un bez aizsardzības!
  - Dobrynya, vai tas esi tu? - meitene bija sajūsmā, izlēca no ūdens un ar vieglu skriešanu pieskrēja pie zemnieka.
  Dobrinja plati izpleta rokas. Kailā Ļena karājās viņam ap kaklu, paceļot kājas virs zemes. Dobrinja viņu apskāva, dažas sekundes turēja rokās, tad maigi nolika uz zemes.
  Kas šogad kavējas? Dobrinja skaļā balsī jautāja: šķiet, viņam bija ieradums tā runāt.
  - Es biju Altajajā.
  - Nu tu esi aizrāvies. Mums ir kaut kas labāks. Ir silti, jūra blakus, ballīte vēsa.
  - Ir arī interesanti puiši. Vai atceries Yurku Shaggy? Es stāvēju viņam līdzās. Bet šeit, jums ir taisnība, tas ir labāk. Tāpēc tas velk uz šejieni...
  - Vai tu tur nokļuvi ar kājām? Dobrinja jautāja. - Ilgu laiku?
  - Četras dienas. Pēc Novosibirskas ļoti veiksmīgi. Uz Maskavu ar vienu maiņu. Tur es noķēru vieglo automašīnu uz Voroņežu. Voroņežā nokļuvu lietusgāzē, bet Anapā nokļuvu bez pārsēšanās. Un sākumā, iedomājieties, viena kaza mani gandrīz izvaroja. Briesmīgi, veci, visi noziedzīgos tetovējumos. Irkutskā viņa viņu apturēja. "Uz Maskavu," viņš saka, "es dodos." Es biju sajūsmā, nedaudz pabraucu, papļāpāju par šo un to. Pēkšņi viņš nogriezās no galvenā ceļa un apstājās. Viņš aizvilka kravas automašīnas aizkarus: "Es gribu seksu," viņš saka. Eli atkāpās. Kaza! Izmēģināju arī bez prezervatīva...
  ar ko tu cēlies? Dobrinja jautāja un paskatījās uz Andreju.
  - Viens. Tur, redz, mana dzeltenā telts, - Ļena atbildēja un piebilda, pieklusdama:
  - Es vakar satiku šo puisi. Andrejs ir mākslinieks, viņa šeit ir pirmo reizi.
  Kovaļevam bija izcila auss. Viņš cieši sekoja sarunai.
  - Un ko jūs apstājāt pie ejas? Dobrinja vēlreiz jautāja. - Ejam uz helikopteru.
  Vai tur ir kāda pienācīga vieta, kur novietot automašīnu?
  - Nu jā, vakar puiši no Krasnodaras izvācās. Vieta ir atbrīvota. Palika tikai Rostova, pieci cilvēki, un Rada ar draudzeni.
  "Es atceros Radu no pagājušā gada," sacīja Ļena. - Viņa ir smieklīga. Viņa mums iemācīja uzburt.
  - Jā! Viņa ir īsta ragana! Smēķējot zāli, viņš sazinās ar velniem, - jokoja Dobrinja.
  "Un arī ar eņģeļiem," Ļena pasmaidīja. - Tu vakar nebijāt redzēts.
  - Un visu vakaru mēs mežā meklējām Danku, Ankas dēlu. Iedomājieties, jūnijā meitene pazuda, un vakar Danka pazuda. No rīta krasnodarieši izvācās, Anku ārstēja. Piedzērusies viņa aizmiga, un, kad pamodās, dēlu nekur nebija. Kāds redzēja viņu ieejam mežā. Mēs tur visu meklējām un nevarējām atrast. Šodien iesim vēlreiz.
  "Es atceros Danku," sacīja Ļena. - Dabīgais terorists!
  - Lūk, lūk, šogad Mamai gandrīz nomira no pasaules! Dobrinja pasmaidīja. - Sākumā ar viņu kauties, mēģināju iebāzt vīrietim dupšā nazi. Mamma devās pie viņa. Tāpēc Anka salauza tējkannu muļķim uz galvas. Vienīgā labā tējkanna atradās stāvvietā. Iedomājieties, ar tējkannu ar verdošu ūdeni Mamai ir uz galvas!
  "Ar jums ir jautri," smaidot sacīja Ļena.
  - Nu jā! Un tad bija vēl jautrāk. Anka ar dēlu izbrauca no Mamaijas autostāvvietas un apstājās netālu no mums. Un Mamai aizrautīgi baidās no kaķiem ...
  - Bailes? Kaķi?" meitene jautāja. - Kapec tas ir?
  - Nu, viņam pirms pāris gadiem bija ķērpis. Viņš saka, ka pacēlis to šeit, apstrādājis ar lielām grūtībām. Piedraudēja ar lielu naudu. Tagad, tiklīdz viņš ierauga kaķi, viņš to uzreiz dzenā, apmētā ar akmeņiem. Un viņš mīl sievietes. Es satiku šeit Mamai pludmalē ar dāmu no Anapas. Matracis, viss pārģērbts, krāsots. Blondīne ar afrikāņu bizēm līdz viduklim. Tas aizdegās, kas nozīmē, ka Mamai ir atkarīga no šīs sievietes. Viņi dzēra un runāja. Īsāk sakot, viņš ievilka viņu teltī. Un Danka ieraudzīja, paķēra kaķi pludmalē, pielīda pie Mamai telts, pēkšņi atvēra telts rāvējslēdzēju, iemeta kaķi tur un uzreiz aizrāva telti.
  Dobrinja iesmējās ar nepatīkamiem, rupjiem smiekliem. Helēna iesmējās viņam līdzi.
  - Iedomājieties, teltī process rit pilnā sparā, un tad nobijies kaķis lido tieši pie Kailās Mamai. Ar bailēm to rausta. Tad viņš āķa afrikāņu bizes, norāva tos no tantes. Mamai acu priekšā viņa no garmatainas blondīnes pārvērtās par īsmatainu bruneti.
  Dobrinja atkal iesmējās. Nedaudz smejoties viņš turpināja:
  - Kundze ir šokā, Mamai ir tāda pati. Viss murgs ir tas, ka Mamai nekādi nevar izvilkt savu bagātību: dāma ir iestrēgusi no bailēm, viņi nevar atkabināties, viņi nevar apgriezties, viņi nevar noķert kaķi, viņi nevar. atver telti. Ha ha ha!!!
  Līna skaļi iesmējās.
  "Īsi sakot, kaķis tur kaut ko darīja," Dobrinja smejoties turpināja. "Es pārrāvu mammai visu muguru, saskrāpēju dāmai seju. Bet smieklīgākais ir tas, ka Mamai izlaida gāzes no stresa, un līdz ar tām izlēca pārsteigums. Tik labs svešinieks! Pats sasmērējās, līdz varēja atkabināties, nosmērēja dāmu, telti. Ha ha ha!!! Un kaķis no pārsteiguma kļuva vēl nežēlīgāks. Ha ha ha!!!
  "Šeit vajag raudāt, nevis smieties," domāja Kovaļovs, vērojot smejošos pāri.
  - Ak, slimība! Alena iesmējās. "Ar Mamai vienmēr kaut kas notiek...
  "Tas vēl nav viss," Dobrinja turpināja savu stāstu. - Kaut kā viņi atbrīvojās, kaķis tika atbrīvots. Nabaga kundze aizgāja mazgāties. Un Mamai skrēja uz tualeti - viņš bija ļoti nepacietīgs. Drīz vien dzirdam saucienu visam mežam: "Atlaid manu peni, infekcija!". Ha ha ha! Iedomājieties, Mamai, kad viņš bija prezervatīvā, viņš skrēja viņam līdzi uz bedres. Viņš apsēdās, lai tiktu galā ar lielu vajadzību, viņš jūt: kāds satvēra viņa dzimumlocekli un ievelk bedrē aiz dzimumlocekļa. Haha! Sasodīts, vai kaut kas, viņš sapņoja bedrē, kas velk. Iedomājieties, kā tas ir rakstīt ar labi izstieptu prezervatīvu.
  "Ak, man žēl nabaga Mamai," Ļena iesmējās.
  - Viņš pāris dienas pēc tējkannas izmeta mājās Sanktpēterburgā. Tikai slepkavības diena. Iedomājieties, mums šeit ir nogalināts cilvēks. Fotogrāfs no Sočiem.
  - Oho! Līna pacēla rokas.
  Izdzirdējis, ka viņi runā par slepkavību, Kovaļovs piegāja pie Dobrinjas ar Ļenu un iepazīstināja ar sevi:
  Mani sauc Andriukha. Segvārds - Kal.
  "Un es esmu Dobrinja," vīrietis pastiepa roku.
  "Es dzirdēju jūsu stāstu," sacīja Kovaļovs. "Viņi arī man teica, ka šeit nogalinātais vīrietis filmēja porno. Par to viņš tika sagrauts.
  - Kas tev to teica? Dobrinja jautāja.
  "Paziņa, kas šeit bija slepkavības dienā.
  - Jā, shmon bija tad esi vesels. Atbrauca policisti, meiteni aizveda.
  "Vai viņa viņu nogalināja?" Kovaļovs jautāja. Varbūt viņai bija palīgs?
  "Jā," Dobrinja pamāja viņam. "Tam ir sava vēsture, taču tā nav mūsu darīšana. Es negribu neko par to zināt. Lai policisti paši izdomā.
  Vai varat man palīdzēt pārvietot manu telti? Ļena jautāja Dobrinjam.
  "Es, protams, palīdzēšu," apsolīja Dobrinja un jautāja Kovaļevam:
  - No kurienes tu esi?
  "Es esmu no Sanktpēterburgas," atbildēja Kovaļovs.
  - Tātad tā bija Mamai, kas tev pastāstīja par slepkavību? Dobrinja jautāja.
  "Nē, es viņu nepazīstu," atbildēja Kovaļovs. - Kur viņš dzīvo Sanktpēterburgā?
  - Kā lai es zinu! Dobrinja neapmierināti teica. - Viņš nekad nav bijis.
  "Šeit ir daudz cilvēku no Sanktpēterburgas," sacīja Ļena.
  "Jā, Katja Ogonjoka vien ir ko vērta," atbildēja Dobrinja.
  - Vai Katja tagad ir šeit? Līna jautāja.
  - Jā! Tas nav tālu no mums.
  "Un mēs pārceļamies uz citu vietu," Ļena sacīja Andrejam. - Mežā, netālu no Lotus, ir laba autostāvvieta. Helikopteri sauc. Vai nāksi mums līdzi?
  Vai mani tur labi uzņems? Kovaļovs jautāja.
  Dobrinja vērtējoši paskatījās uz Andreju un sacīja:
  - Ja tu uzvedies labi. Vietas pietiek visiem. Ja jums tas nepatīk, jūs varat doties prom jebkurā laikā. Tauta aizbrauc, ir bezmaksas stāvvietas. Vai tu smēķēsi?
  "Nē, es nesmēķēju," Kovaļovs atvainojās.
  "Tas ir labi, jūs stāvēsit ar mums, jūs mācīsities," sacīja Dobrinja. "Labi, sagatavojies, ja nāksi mums līdzi.
  
  
  26. nodaļa
  Kovaļovs aizgāja, sāpīgās gaidīšanas stundas ievilkās, Vasilijam Krasinam uzmundrināja svētdienas pastaiga ar Innu gar Anapu.
  Krasinam bija grūti saprasties ar meitenēm, viņš bija bailīgs saziņā. Viņš bija neērti iepazīties un jutās neveikli pirmajā reizē pēc tikšanās. Tāpēc daudzējādā ziņā viņš neattīstījās ar pretējo dzimumu. Viņu pastāvīgi žņaudza kompleksi, meitenes viņam nepievērsa uzmanību. Bet Inna kaut kā uzreiz viņai iemīlēja Vasīliju, viņš ar viņu jutās ērti. Līdzjūtības dzirksts, kas uzliesmoja skaistajai sievietei, pamazām iededza mīlestības uguni Krasina bargā sirdī.
  Viņam kolēģē patika viss. Un izskats, un izteiksmīgas acis, un figūra. Un arī viņa prata interesanti runāt par savu darbu, par sevi. Un Krasins, bailīgais pret sievietēm, šoreiz labprāt komunicēja ar Innu.
  Viņi nevarēja pietiekami runāt tajā sirsnīgajā, siltajā, klusajā vakarā. Pludmalē peldēšanas sporta meistare Inna stāstīja par tikšanos ar delfīnu baru atklātā jūrā:
  - Es iepeldēju kaut kā īpaši tālu jūrā. Skatos, starp mani un krastu parādījās delfīnu bars. Viņi dažreiz pienāk diezgan tuvu krastam. Iespējams, viņiem ir interesanti aplūkot divkājainās noslēpumainās radības, kuru piekrastes rajonos ir tik daudz. Starp cilvēkiem un šiem jūras dzīvniekiem pastāv kāda sena mistiska saikne.
  Delfīni peldēja lēni, laiski runādami ar sev raksturīgo čīkstēšanu, kas ūdenī bija skaidri dzirdama.
  Apstājos, gandrīz pārtraucu visas kustības, tikai nedaudz šūpojos pa viļņiem un vēroju kustīgo baru. Klausījos viņu sarunu, kas nez kāpēc kļuva arvien aktīvāka. Delfīni apsprieda kaut ko savu. Nez ko!
  Un pēkšņi ganāmpulks pagriezās pret mani. Viņi sadalījās divās grupās. Pieci sāka riņķot ap mani. Bet trīs man gāja taisni! Es sastingu, skatoties, kā viņi apjukumā tuvojas. ...
  - Ak, cik daudz cilvēku vēlētos satikt delfīnus jūrā! - Vasīlijs sarunā ievietoja savu frāzi.
  - Taču visi atpūtnieku mēģinājumi piepeldēt līdz tiem beidzas neveiksmīgi. Un šie delfīni paši piepeldēja pie manis! Es redzēju, kā viņi elpo, ar troksni izlaižot gaisu, redzēju viņu mazās acis, spuras tuvojas. Atcerējos stāstus par delfīnu un cilvēku draudzību. Un man gribējās ar šīm skaistulēm sadraudzēties, noglāstīt tuvāko. Turklāt trijnieka delfīna spura atradās ļoti tuvu, burtiski trīs metru attālumā no manis!
  "Tu esi drosmīga meitene," sacīja Vasilijs.
  Es izdarīju maigu kustību pret viņiem. Bet ganāmpulks nekavējoties nonāca zem ūdens ...
  - Nobijies? Krasins jautāja.
  "Izskatās," Inna atbildēja un turpināja savu stāstu:
  "Es peldēju atpakaļ uz krastu, cerot redzēt, kur delfīni uznāks. Viņi nebija redzēti ļoti ilgu laiku. Tad viņi tikko manāmi parādījās tālumā un atkal nonāca zem ūdens. Un mani pārņēma īgnums, sajaukts ar zinātkāri. Kas tas bija? Kāpēc delfīni piepeldēja pie manis?
  "Viņi saka, ka delfīni palīdz cilvēkiem, kuri atrodas jūrā tālu no krasta," ieteica Vasilijs.
  Jā, esmu dzirdējis stāstus par delfīniem, kas glābj slīkstošus cilvēkus.
  "Un dažreiz kādu iemeslu dēļ viņi tiek izmesti uz zemes," sacīja Vasilijs.
  - Viņi saka, ka zaudē orientāciju, bet man šķiet, ka viņi peld, lai mirtu.
  Vai viņi ir pašnāvnieciski? Vasilijs jautāja.
  - Tā izskatās. Varbūt radinieki ir spiesti to darīt. Redziet, delfīni, tāpat kā cilvēki, elpo gaisu un ir uzņēmīgi pret vīrusu slimībām. Tas nozīmē, ka viņi var inficēt viens otru. Kad viens cilvēks saslimst, lai neinficētu visu ganāmpulku un nepiesārņotu jūru ar savu līķi, viņš ir spiests mesties krastā.
  "Loģiska versija," Krasins piekrita.
  - Reiz es redzēju, kā delfīns nāk mirt. Bija dziļš rudens. Pludmalē neviena nav, atpūtnieki visi ir aizbraukuši, un es nolēmu doties uz akmeņiem. Man patīk tur staigāt.
  Redzu krastā guļam delfīnu. Dzīvs! Viņa plaušas trokšņaini izlaida gaisu. Delfīns smagi elpo, acis ir aizvērtas. Aste un vēdera lejasdaļa atrodas ūdenī, bet lielākā ķermeņa daļa atrodas krastā. Delfīns ir liels. Es piegāju viņam klāt un rūpīgi nopētīju viņu. Asinis vai ievainojumi netika atrasti. Uzmanīgi situ jūras dzīļu iemītniekam ar plaukstu pa muguru. Atbildot uz to, delfīns vāji kustina spuras. Viņš jūt manu pieskārienu! Bet viņš nevar vai negrib kustēties.
  Es mēģinu iekļūt ūdenī. Bet delfīns ir smags. Es nevaru viņu pakustināt. Bet viņš pats nevēlas iet jūrā. To var redzēt no tā tikko kustīgajām spurām. Delfīns airē tos uz zemi! Es nezinu, ko darīt, es nevaru viņam palīdzēt. Es tikai glāstu nabaga galvu.
  Un tad delfīns atver acis, skatās uz mani ar skumju skatienu. Rādu ar roku: peldi, saka, jūrā. Atbildot uz to, delfīns tikai vāji kustina savas spuras. Es mēģinu viņu iegrūst ūdenī. Bezjēdzīgi! Pēkšņi es redzu, ka no delfīna acs izplūst liela asara. Tas nav tik caurspīdīgs kā cilvēkam, diezgan duļķains, ļoti atšķaidīta piena krāsā. Pirmā asara lēnām rit pa otro, tad trešā... Delfīns raud. Viņam ir traģēdija.
  Mums tuvojas sieviete. Kopā mēs vēlreiz pārbaudām delfīnu. Nē, viņš nav ievainots.
  Sieviete saka: "Es aiziešu uz atpūtas centru, ziņošu par delfīnu," un dodas prom.
  Un es palieku. Es sēžu blakus mirstošam līķim. Es raudu kopā ar viņu...
  Un tad ieradās glābēji un ievilka nabaga dzīvnieku jūrā. Mēģināju paskaidrot, ka delfīns ir slims un viņam nepieciešama mediķu palīdzība, taču viņi manī neklausīja. Es toreiz mācījos vidusskolā, biju pusaudzis...
  
  
  27. nodaļa
  Innas stāsts aizkustināja Krasinu, un patīkams vakars, kas pavadīts kopā ar meiteni, Vasīliju pilnībā iepriecināja. Nākamajā dienā viņš vairāk domāja par Innu nekā par darbu. Tomēr viņš vēlreiz mēģināja nopratināt tiesājamo. Bet bez rezultātiem.
  Nadeždu vajadzēja palaist vaļā un iekārtot ārā aiz viņas. Viņai vajadzēja novest pie maniaka. Vai tikai tā var sekot meitenei mežā? Atlika gaidīt informāciju no Kovaļeva.
  Viņš ieradās otrdienas vakarā satraukts.
  "Klausies, Vasek, es esmu tik daudz cietis! Viena baigā čalīte mani tur gandrīz izvaroja.
  "Jums vajadzēja atpūsties un izklaidēties," jokoja Krasins.
  "Es jums saku, jūs no tā nebaudīsit." Ja nu vienīgi veneriskās slimības...
  "Tieši pie lietas," jautāja Krasins.
  - Pagaidi, nesteidzies. Mums viss jāstāsta pēc kārtas, - Kovaļovs ļoti vēlējās dalīties iespaidos. - Tad es ierados Utrišā. Līdz lagūnai, kur tika nogalināts režisors, vēl četri kilometri. Paskatījos apkārt, redzu: meitene staigā viena, velk mantas. Wow tik mīļa, lai gan ar drediem un tetovējumu uz kājas, bet pievilcīga. Nolēmu ar viņu iepazīties, teicu, ka pirmo reizi Utrišā gribu tikt uz trešo lagūnu, jo par to zinu no draugiem. Meitene sevi nosauca par Nimfu, bet patiesībā viņas vārds ir Ļena. Viņa teica, ka nāk piekto reizi, pastāstīs, kas ir kas. Mēs devāmies kopā...
  "Es tikko teicu, ka tele ir briesmīga," stāstā ielauzās Krasins.
  - Tātad es nerunāju par viņu! Klausieties, nepārtrauciet.
  "Jūsu seksuālie piedzīvojumi mani pārāk nesatrauc," sacīja Krasins. - Precīzāk.
  "Šeit es runāju par lietu. Vispār Nimfa mani atveda pie viņas. Es viņiem pievienojos stāvvietā. Pielūdzējs uzreiz pieķērās viņai no iepriekšējiem gadiem pazīstamajai Nimfai. Viņu sauca Dobrynya, viņš izskatījās apmēram divdesmit piecus gadus vecs. Cilvēks ar vāju intelektu. Hipiju nometnē viņš bija galvenā autoritāte. Pie sevis es viņu nosaucu par švaku. Viņam trūkst vairāku pirkstu uz rokām un tas pats arī kājām. Viņš visiem stāstīja, ka karojis Čečenijā. Un viņa rokās it kā sprāga rokās granāta. Aprēķiniet, uz ķermeņa nav nevienas rētas, trūkst tikai pirkstu. Lai saņemtu šādus bojājumus, granātu bija nepieciešams vienlaikus turēt ar rokām un basām kājām, vienlaikus valkājot ķiveri un jaudīgas bruņuvestes. Bet viņa pavadoņi viņam ticēja. No tādiem šeit bija jānoskaidro informācija. Jautāju viņam par sektantiem, viņš stāsta, kā bērnudārzā iemācījies peldēt. Viņi ieradās kopā ar māti Sočos, māte viņu aizveda pie peldēšanas instruktora. Viņi iedeva viņam un citiem bērniem gaisa matračus un stāstīja, kā jākustina rokas, lai peldētu. Nu viņš peldēja. Tik daudz, ka viņi viņu apturēja tikai desmit kilometrus no Turcijas ...
  "Kāpēc tu man stāsti visas šīs muļķības par viņu?" Krasins jautāja.
  - Tātad viņš zināja par visu, kas notiek uz lagūnām. Man bija jāsazinās ar viņu, un tad mēs gandrīz sastrīdējāmies ...
  Gaitenī bija dzirdami soļi. Kovaļovs pieskrēja pie durvīm un pavēra tās spraugā.
  - Un te atnāca Innočka! Andrejs bija sajūsmā. - Nāc pie mums!
  - Čau! Inna sveicināja. - Vai ir kāda interesanta informācija?
  - Es tikai stāstu Vasilijam, ko esmu piedzīvojis. Un viss lietas labā. Tātad, tas švacis man teica, ka mūsu maniaks tagad atrodas Utrišā. Viņam ir midzenis kaut kur kalnos. Kur tieši, neviens nezina. Bet viņš dažreiz nokāpj jūrā.
  Zini, šķiet, ka esmu redzējis šo maniaku savā pirmajā rītā lagūnā. Viņš gāja gar krastu, tad iegriezās mežā. Es metos viņam pēc, bet likās, ka viņš ir iztvaikojis. Ir tik daudz meža taku.
  Vēlāk jautāju saviem jaunajiem paziņām par šo puisi. Viņš ir dīvains: viņš ne ar vienu nesazinājās, izņemot savu draudzeni. Puiši apstiprināja, ka tieši viņš draudzējās ar Nadeždu, un tagad, šķiet, viņu gaida. Hipiji uzskata, ka viņš nogalinājis režisoru, un vainu uzņēmās viņa draudzene.
  "Arī mēs tā domājam," sacīja Vasilijs. - Interesanti, ko tas maniaks ēd? Vai viņš, iespējams, zog ēdienu no stāvvietām, kamēr atpūtnieki guļ?
  Par pārtikas zādzībām neko neesmu dzirdējis. Varbūt viņam ir krājumi, varbūt viņš kaut ko atrod mežā.
  "Tieši kā es domāju: maniaks gaida savu draudzeni," sacīja Krasins. - Vai jūs kaut ko uzzinājāt par mūsu porno aktrisi?
  - Viņa ieradās Utrišā kopā ar savu draugu. Slepkavības dienā kopā ar viņu, kādu Mamaju un Goriniču, viņi ar Mamai automašīnu brauca uz Sanktpēterburgu.
  - Vai tev bija bail? Bet kas? Inna jautāja.
  - Mamai tik un tā tajā dienā grasījās doties prom. Šogad viņam tas neizdevās. Aktrise un puisis bija viņa kaimiņi autostāvvietā. Un tad ir slepkavība. Mamai piedāvāja iet viņam līdzi. Viņi ātri sapulcējās un pirms policijas ierašanās izgāja cauri Mazajai Utrišai. Pie Mamai mašīna turpat paziņu uzraudzībā bija novietota mežoņu telšu pilsētiņā.
  - Kāda meitene? Krasins jautāja.
  - Vai mūsu aktrise ir mirusi? - sacīja Kovaļovs. "Un viņa ir dīvaina, nav sabiedriska. Tur Dobrinja mēģināja viņu notriekt. Es jau stāstīju par viņu Vasijai. Tāpēc viņa pieklājīgi atteica: "Piedod, es neesmu brīva. Mans vīrs neļauj man sazināties ar citiem vīriešiem bez viņa ziņas. Šķiet, ka viņi ir ieradušies Utrišā no štatiem. Bet viņi brīvi runāja krieviski. Abi.
  Kā sauc aktrises puisi? Krasins jautāja.
  - es atbildēju Sašai. Neko vairāk par viņu nevarēja uzzināt.
  - Kāpēc viņi ieradās pie mums Anapā? Inna jautāja.
  - Saka, ka Sašai sektas vadībā ir vai nu kāds paziņa, vai radinieks. Un Utrish sektantiem bija kolekcija.
  - Būs nepieciešams sīkāk uzzināt vairāk par Mamai un Goriniču, - sacīja Krasins. "Viņu īstie vārdi, adreses...
  Es jautāju viņu draugiem. Neko konkrētu nevarēja pateikt.
  "Mums vēlreiz jāpārbauda to iedzīvotāju saraksts ārdurvīs, kur aktrise tika nogalināta. Ja nu kaut kas sanāks, - sacīja Krasins Kovaļovs.
  - Kā jūs piedāvājat darīt ar Nadeždu? Inna jautāja.
  "Mums ir jāatlaiž," Krasins atbildēja. - Un uzstādiet viņai labu āra ainu, meitenei vajadzētu novest pie maniaka.
  "Būs grūti viņai sekot mežā," sacīja Inna. - Visas takas nevarēs aizvērt.
  Andriuha palīdzēs. Viņš ir gandrīz kā mājās uz lagūnas, - sacīja Krasins.
  Vai tu mani sūti, lai mani atkal saplosa hipiji? Kovaļovs jautāja. "Es tik tikko varēju no viņiem atrauties. Sākumā Ketija Ogoņoka mani uzmāca, piespieda staigāt kailai, un tad viņa satvēra mani aiz puncītes. Es saku: "Es neesmu gatavs seksam un man nav prezervatīvu." "Nekas," viņš atbild, "man ir plastmasas maisiņš, jūs varat to izmantot prezervatīvu vietā." Briesmīgs, smirdīgs čalis - šausmas. Ar lielām grūtībām viņš izkāpa. Viņa pati ir no Sanktpēterburgas. Viņa man pastāstīja par saviem tautiešiem Mamaju un Goriniču. Mamai meklēja ceļabiedrus, lai būtu jautrāk doties mājās, un izmeta nedaudz naudas par benzīnu. Katja piedāvāja, bet viņa nolēma stāvēt uz Utriša līdz vēlam rudenim. Un Goriničs piekrita. Un viņiem pievienojās mūsu aktrise un viņas draugs ...
  - Kur dzīvo Mamai un Gorynych Katya, viņa to noteikti nezina? Krasins jautāja.
  - Es jums saku: es nezinu, tāpat kā šo zemnieku īstos vārdus. Hipiji ātri saprata, ka es neesmu viens no tiem. Dobrinja sāka māžoties: ko jūs te mēģināt iegūt. Gandrīz sastrīdējās ar mani. Man bija jāsaka, ka es braucu uz Anapu pie savas sievietes pēc alkohola. Viņš solīja atgriezties pēc pāris dienām, taču viņam bija jāpamet telts.
  "Nekas," Vasilijs smaidot sacīja. - Es iešu tev līdzi. Un mēs paņemsim telti, un mēs atradīsim maniaka novietni. Iespēja viņu paņemt ir laba, to nedrīkst palaist garām.
  "Tevī ir pamodies mednieka instinkts," atbildēja Kovaļovs. - Mums vajadzētu atšķetināt savu lietu.
  "Mēs atšķetināsim," Krasins apliecināja. Es domāju, ka atbilde ir tuvu.
  
  
  28. nodaļa
  Houpa tika atbrīvota pēc pāris dienām. Inna apmulsušajai meitenei pastāstīja, ka viņai izdevies aizturēt īsto slepkavu, un tagad, formāli parakstījusi nepieciešamos papīrus, viņa varētu būt brīvībā.
  Kā jau izmeklētāji paredzēja, meitene nekavējoties devās uz Utrišu.
  Trešajā lagūnā viņu gaidīja Kovaļovs, Krasins un vairāki citi policisti civildrēbēs. Pretēji gaidītajam, Nadeždai nebija ilgi jāseko līdzi. Šķita, ka Boriss paredzēja mīļotās atgriešanos un pats devās lejā jūrā.
  Nadija viņu ieraudzīja uz taciņas, kas veda uz pludmali
  - Boriss! Jūs neesat arestēts?! - sajūsmā meitene iesaucās un uzlēca mīļotajam kā kaķis. Viņa apskāva, apvija rokas, kājas, sāka skūpstīties.
  Taču pēc minūtes maniaka rokās nofiksējās roku dzelži.
  Houpa bija histēriska. Gluži pretēji, Boriss ārēji šķita mierīgs.
  - Mīļā, piedod man! meitene kliedza. - Es negribēju! Es viņiem par tevi nestāstīju! ES tevi gaidīšu!
  "Labākajā gadījumā pagaidīs divdesmit pieci gadi," sacīja Krasins Kovaļovam. "Tad viņi viņam piešķirs mūža ieslodzījumu."
  - Ja es izvēlētos sev sievu, es izvēlētos tādu kā Nadiju, - atbildēja Kovaļovs. - Izdevīgs, sirsnīgs. Iziet no dienesta un no rīta pamosties tāda kā viņai maigā apskāvienā, it kā būtu nirvānā. Žēl, ka meitene ir nodevusies savam maniakam. Un tad es viņu labāk iepazītu.
  - Jā, tik laba sieva var izrādīties, - Krasins piekrita.- Bet mēs neesam līdz nirvānai. Jābrauc uz Pēterburgu, jātiek galā ar slepkavībām.
  - Saņemtā informācija nav tik karsta, - atgādināja Kovaļovs. - Tika noskaidrots tikai aktrises puiša vārds un pat viņu ceļabiedru iesaukas. Kā milzīgā pilsētā atrast cilvēku pēc vārda? Ja viņi ir iesaistīti noziegumos, visticamāk, viņi tos izmeta no Sanktpēterburgas.
  "Un man ir priekšnojauta, ka mēs ātri atrisināsim šo lietu," atbildēja Krasins.
  Pēc visu nepieciešamo dokumentu nokārtošanas detektīvi pasūtīja biļeti uz Sanktpēterburgu un devās mājās pie Innas.
  "Mēs izlidojam rīt no rīta," Vasilijs sacīja mājas saimniecei. Mēs jau esam rezervējuši biļetes uz pulksten vienpadsmitiem.
  - Un man rīt jāstrādā, - sacīja Inna. "Es varēšu jūs aizvest līdz autobusa pieturai tieši laikā."
  Nākamais rīts bija saulains, silts un kluss. Diena solījās būt karsta.
  "Tūlīt būtu jūra," Kovaļovs sapņaini sacīja pie vārtiem. Paņemiet nedēļu atvaļinājumu.
  "Samta sezona ir lielisks laiks atpūtai," piekrita Inna.
  "Jūs dažas dienas atpūtāties pie jūras Utrišā," Krasins viņam atgādināja. - Bet žēl šķirties no Innas.
  - Tātad nāc pie mums vēlreiz, - atbildēja Inna. "Mēs ar mammu būsim laimīgi.
  "Tagad, ja man dos atvaļinājumu, es noteikti atbraukšu," apsolīja Krasins.
  Pa ceļam Andrejs apstājās pie puķu stenda, nopirka neļķu pušķi un iedeva to Innai.
  - Paldies! Ļoti mīļi un skaisti! - Inna priecājās un iebāza seju ziedos, ar prieku ieelpojot to aromātu. - Tie labi smaržo!
  Meitene piegāja tuvāk Krasinam un čukstēja viņam ausī:
  - ES tevi gaidīšu.
  Vasīlijs priecīgi pasmaidīja un teica:
  - Es tev noteikti piezvanīšu no Sanktpēterburgas.
  "Es gaidīšu," Inna atkārtoja.
  
  
  29. nodaļa
  Sanktpēterburgā Krasins pasu kasē vispirms pieprasīja informāciju par ārdurvju iemītniekiem, kurās dzīvoja Marija Novikova.
  - Paskaties, Andriuha, dzīvoklī pretī nelaiķei Marijai Novikovai ir reģistrēta kāda Goriņičeva Tatjana Aleksandrovna. Vai viņi viņai jautāja? Krasins jautāja.
  "Slepkavības naktī viņa atradās slimnīcā," atbildēja Kovaļovs.
  "Vai jūs jautājat par viņas radiniekiem?"
  - Vai jūs domājat ... Gorynych ... Tas pats no Utrish? Ļoti labi varētu būt!
  "Jā, mirušā aktrise aizgāja kopā ar Goriniču," sacīja Krasins. - Mums steidzami jāintervē Tatjana Aleksandrovna un Goriničs, ja viņš tur dzīvo.
  "Sapratu," piekrita Kovaļovs. Mēs viņu neredzējām slepkavības dienā. Bet, iespējams, Gorinich bija iesaistīts ... Bet kā viņš nokļuva skolotāja dzīvoklī?
  "Tas ir viss, kas mums jānoskaidro.
  - Labi! Kovaļovs teica. - Es došos pie Tatjanas Aleksandrovnas.
  
  Jau vakarā Goriničs sēdēja Krasina kabinetā. Kovaļovs viņu atveda uz nopratināšanu. Vasilijs Krasins uzreiz uzdeva āķīgu jautājumu.
  - Kāpēc tu, Vjačeslav Anatoļjevič, nogalināji Lūsiju Stāru?
  Pretēji gaidītajam, Goriničs to nenoliedza.
  - Tā nav mana vaina! Viņa pati! aizdomās turamais gandrīz iekliedzās. "Redzi, es negribēju viņu sāpināt. Man ļoti patika Lūsija. Tā tas notika. Nejauši. Noņēmu spilvenu, skatos: viņa nosmaka. Viņa vairs neelpo. Mēs ar Sašu mēģinājām to izsūknēt. Neizdevās.
  "Vai jūs gribat teikt, ka sieviete nožņaugusies ar spilvenu?" Bez tavas palīdzības? Krasins jautāja. - Kā tas ir iespējams?
  - Man bija sekss ar viņu. Viņš aizklāja viņas seju ar spilvenu asuma labad. Tā Saša darīja pirms manis. Viņa neiebilda. Un es iegrimu ekstāzē, pabeidzu, un, kad noņēmu spilvenu, es paskatos: Lūsija vairs neelpo.
  - Kas tas par izklaidi, nožņaugt meiteni dzimumakta laikā ?! - rupji jautāja Kovaļovs.
  Tātad šis ir seksa veids. Es jums saku, viņa neiebilda.
  "Vai jūs neiebilstat, ja jūs viņu nožņaugsit?" Kovaļovs nospieda.
  - Kā ar Sašu? Kāds ir viņa uzvārds? Krasins jautāja.
  Goriničs domāja.
  Atbildi, kad jautā! Kovaļovs teica.
  - Es neatceros ... es nezinu viņa uzvārdu. Godīgi! Viņš kaut ko stāstīja par sevi, bet uzvārdu, šķiet, nenosauca.
  - Vai Saša nebija pret to, ka tu ar viņa draudzeni nodarbojies ar perversu seksu? Kovaļovs neticēja.
  - Viņš pats aicināja mani un Lūsiju izklaidēties, kamēr viņš guļ. Viņa neiebilda.
  - Tāpēc es tev ticēšu tam, ko viņš ieteica. Jums nav viegli melot," sacīja Kovaļovs.
  - Es nemeloju, godīgi! Saša bija mierīga, kad viņa draudzene bija kopā ar citiem vīriešiem ... Lūsija bija pornozvaigzne ...
  - Teiksim, kāda meitene nejauši nosmaka, bet kāpēc tu viņas līķi izmeti kaimiņam? Krasins jautāja.
  "Mēs tikai gribējām paslēpties līdz vakaram. Saša, kad viss notika, mani piekāva, tad teica, ka nav jēgas viņu zibināt, pieprasīja izvest Lūsiju un apglabāt mani. Piezvanīju Mamai, viņš varēja piebraukt tikai vakarā. Un, lai vestu līķi taksī, jūs saprotat ...
  - Atkārtošu vēlreiz Vasilija jautājumu: kāpēc tu Lūsijas līķi iestādīji kaimiņam? - Kovaļovs atkal iejaucās pratināšanā.
  - Mūsu dzīvoklī nebija iespējams atstāt līķi. Manu mammu tajā dienā izrakstīja no slimnīcas. Viņai un viņas māsai bija jābrauc.
  - Kā tu nokļuvi kaimiņu dzīvoklī? Krasins jautāja.
  - Tātad manai mātei bija viņas dzīvokļa atslēgas ...
  Kāpēc viņi mums to neteica? Krasins bija pārsteigts. "Ne mana māte, ne mana skolotāja.
  "Skolotājs, iespējams, pat nezina par atslēgām," atbildēja Goriničs.
  - Kā tā? Kovaļovs jautāja.
  - Redziet, pirms viņas dzīvoklī dzīvoja vecs vectēvs, mamma viņam palīdzēja mājas darbos. Viņš uzticējās mātei, katram gadījumam iedeva atslēgas. Un tad vectēvs nomira, un drīz skolotājs pārcēlās uz mājām. Viņa ir viņa brāļameita vai kaut kas cits. Un mēs aizmirsām par atslēgām. Un ar skolotāju draudzīgas attiecības neizdevās.
  Cik ilgi viņa dzīvo tavā mājā? Kovaļovs jautāja. Pareizāk sakot, viņa dzīvoja.
  - Trīs gadi. Nē, pat ne četras. Neilgi pēc mana vectēva nāves viņi man iedeva četrus gadus par narkotikām. Es tikko tiku atbrīvots nosacīti. Es pavadīju vasaru Utrish, es biju tur pat pirms atbrīvošanas. Un mamma mani izrakstīja, es nevarēju atstāt Lūsijas līķi mūsu dzīvoklī. Mamma mani nesaprastu un būtu uzreiz izsitusi.
  Kā tu zināji, ka skolotāja nav mājās? Krasins jautāja.
  - Kad sāku domāt, kā tikt vaļā no līķa, es izlecu uz ielas. Tur runāju ar draugu. Viņa bija skolotājas draudzene. Viņa garāmejot teica, ka Marija ir atvaļinājumā Sočos. Un es atcerējos atslēgas. Viņi bija divi. Es iemetu tos savā galdā pirms atbrīvošanas. Piecēlos un paskatījos: atslēgas bija saglabājušās.
  - Kā ar māti? Kovaļovs jautāja. Vai jūs jautājat par atslēgām?
  - Viņa jautāja. Sen, pirms manas atbrīvošanas. Es teicu, ka izmetu tos ārā. Tad viņa aizmirsa par atslēgām, bet tās, izrādās, bija saglabājušās manā miskastē.
  - Vai gribat teikt, ka skolotāja visus šos gadus pēc radinieka nāves nepūlējās nomainīt abas slēdzenes un atslēgas nāca klajā? Krasins jautāja.
  - Jā! Tieši tā. Es mēģināju, durvis atvērās. Nu, mēs ar Sašu aizvedām Ļusju uz skolotājas dzīvokli.
  Kāpēc ķermenis tika iebāzts zem gultas? Kovaļovs jautāja. - Viņi to varēja nolikt uz gultas vai atstāt gaitenī.
  - ES nezinu. Mēs nedomājām. Viņi to ienesa istabā, un tur tas notika.
  "Es redzu," sacīja Krasins. "Bet neizdevās paņemt līķi. Skolotājs atgriezās agri. Un jūs nolēmāt viņu izmest pa logu kā nevajadzīgu liecinieci.
  - Nē, ne šādi. Noteikti ne tādā veidā. Mēs atnācām, un viņa sāka draudēt, ka izsauks policiju. Apvainoja mūs. Tā Saša uzliesmoja, palīdzēja viņai ārā pa logu.
  Kur tagad ir Saša?
  - Viņš lidoja uz savu vietu ASV.
  - Tas tiesa? Krasins jautāja. Kurš var apstiprināt?
  - Mamai. Viņš aizveda viņu uz lidostu.
  - Kā sauc Mamaiju, kur viņš dzīvo?
  - Kaut kur Kamyshovaya ielā, godīgi sakot, es nezinu precīzu mājas numuru! Es nebiju ar viņu, mēs runājām tikai pa telefonu.
  "Dodiet mums viņa tālruņa numuru," Krasins pavēlēja. Pārbaudīsim, ko jūs teicāt. Un tas pats attiecas uz dzīvokli.
  Vasilijs pierakstīja telefonu, iedeva papīru Kovaļovam un teica:
  - Atliek nopratināt Mamai, noskaidrot, kurā dienā un ar kādu reisu Aleksandrs lidojis, pēc tam pēc pasažieru saraksta aprēķināt mūsu klienta pases datus. Un mums būs vēl viena persona, kas iesaistīta skolotāja slepkavībā.
  "Sapratu," atbildēja Kovaļovs. - Es par to parūpēšos.
  
  
  30. nodaļa
  Fjodors Semjonovičs Orlovs pamodās dzīvespriecīgs, pārsteidzoši dzīvespriecīgs vecam cilvēkam, kurš bija apgrūtināts ar daudzām čūlām. Mugura nesāpēja kā parasti, netraucēja ne aknas, ne kājas. Bez nūjiņas viņš piegāja pie loga un atrāva aizkarus. Telpu piepildīja priecīga gaisma! Kāds prieks atkal redzēt sauli, zilas debesis, vieglus pūkainus mākoņus. Liktenis viņam deva vēl vienu dienu!
  Pienāca ilgi gaidītais pavasaris, ārā bija labs laiks, Fjodors Semenovičs bija iekaisis vēlmē. Viņš sapņoja par gariem ziemas vakariem, lai dotos uz savu dzimto ciemu, apmeklētu sāpīgi pazīstamas vietas. Viņš lūdza debesis par šādu iespēju. Varbūt šodien, varbūt tagad?
  Katram cilvēkam ir vietas, kurām viņš ir visvairāk pieķēries. Fjodoram Semenovičam šāda vieta bija mežonīga pludmale viņa dzimtajā Lisy Nos ciematā. Kāpēc? Viņš nevarēja izskaidrot sevi. Droši vien bērnības atmiņas, bet tieši par šo pludmali viņš dažreiz sapņoja naktīs.
  Sirmgalvim stipri sāpēja kājas, galva nemitīgi griezās. Gandrīz visu ziemu Fjodors Semjonovičs neizgāja no mājas. Nu, vismaz Lidočka no sociālās apdrošināšanas un brāļameita Mašenka reizēm viņu apciemoja. Bet tagad pensionāre jutās lieliski! Viņš nolēma iet un trīcēja no gaidīšanas.
  Fjodors Semjonovičs paņēma nūju, ilgu laiku nokāpa no sava Hruščova trešā stāva. Kad aiz viņa aizcirtās ārdurvis, vecais vīrs dziļi ievilka svaiga pavasara gaisa elpu. Putni čivināja, kokiem uzpūta pumpuri. Uz brīdi Fjodors Semjonovičs atkal jutās jauns, spēka pilns. Bērni spēlējās pagalmā, kaimiņi sēdēja uz soliņa un kaut ko runāja. Kāds prieks ir ieelpot pavasara, veselīgas, bezrūpīgas dzīves aromātus. Kāds prieks būt starp cilvēkiem, skatīties uz tiem!
  Mazajā dārziņā aiz mājas Orlovs atrada brīvu soliņu saulē un apsēdās atpūsties pirms grūtā ceļa. Zvirbuļi, zīlīte, baloži, vārnas te gāja savās darīšanās, reizēm apmainoties ar priecīgiem izsaucieniem. Blakus esošais kaķis uzkāpa kokā un gozējās saulē. Suņi pastaigājās ar saimniekiem, viens pieskrēja pie Fjodora Semjonoviča, šņaucās, luncināja asti, bet saimnieks viņu sauca, un draudzīgais suns aizskrēja.
  "Cik daudz putnu šodien, cik daudz dzīvnieku un cilvēku! domāja Fjodors Semjonovičs. Un visi priecājas par pavasari. Kāda svētība!
  Bet Fjodors Semenovičs bija īpašā noskaņojumā, viņš gribēja doties ceļojumā un sēdēt Somu līča krastā.
  Pensionāre devās uz autobusa pieturu. Maršruts uz Zelenogorsku iet tikai caur Lisy Nos. Brauciet ne vairāk kā pusstundu.
  Diez vai mums bija jāgaida autobuss. Fjodors Semenovičs bez ārējas palīdzības iekāpa kajītē. Cilvēkiem bija labi. Visas vietas bija aizņemtas. Fjodors Semjonovičs atspiedās uz margām, bet kāds jauns vīrietis tuvējā sēdeklī viņam sacīja:
  - Sēdies, tēt! un padevās.
  "Mums ir laba jaunība," ar pateicību domāja Fjodors Semenovičs. Viņš bija gandarīts, ka viņu uzrunā - "tētis". Pieklājīgs, vienkāršs.
  Orlovam nebija pietiekami daudz komunikācijas, viņš gribēja runāt ar vienu no pasažieriem, bet viņš neuzdrošinājās. Ikdienas cīņa par dzīvību saasināja visas maņas. Bet tagad Fjodors Semjonovičs bija laimīgs. Viņš skatījās ārā pa logu, vēroja cilvēkus, kas iebrauc un izkāpj no autobusa. Tā ir dzīve! Vāra un burbuļo. Un šie vienkāršie novērojumi lika viņa vājajai sirdij pukstēt straujāk.
  Pie Lisiy Nos Fjodors Semjonovičs izkāpa tuvākajā pieturā un lēnām devās pa taku uz mežonīgo pludmali. Cik viņš bija laimīgs! It kā pēc ilgas prombūtnes viņš būtu atgriezies dzimtenē. Rets ceļotājs šajos brīžos piedzīvo tik spilgtas sajūtas kā Orlovs.
  Taču pamazām veco vīru pārņēma atmiņu vilnis. Savu dzīvi dzīvoja pieticīgi, centās neizcelties, būt prom no publicitātes, priekšniecības, vīramātes un stulbo kaimiņu acīm. Viņš strādāja par mehāniķi militārajā rūpnīcā. Viņam bija tāda pati, kā viņam pašam, pieticīga sieva. Un viņa dēls Volodja bija vienkāršs padomju zēns.
  Savos panīkuma gados Fjodors Semenovičs palika viens. Volodja nomira Afganistānā, pēc tam viņa sieva saslima un nevarēja atgūties no slimības. Fjodors Semenovičs bieži nožēloja, ka viņš un viņa sieva nevarēja dzemdēt dēlam brāli vai māsu. Viņi dzīvoja nelielā mājā ciema otrā pusē. Mēs pieci divās istabās ar viņa vecākiem. Un es domāju: "Kur ir vēl viens bērns? Un tā dēls guļ stūrī uz krūtīm, jo gultiņu nav kur likt.
  Tad Fjodoram Semenovičam tika piešķirts dzīvoklis, izmantojot pakalpojumu līniju. Bet sieva nolēma, ka viņas vecums un veselība vairs nav tā pati, lai dzemdētu un audzinātu bērnus: "Katram ir viens bērns, un lai mums." Un tad nāca ziņa par viņa dēla nāvi...
  Fjodors Semenovičs gāja pa meža taku, sāpīgi pazīstamo no bērnības. Te vēl pirms kara māte viņu aizveda uz līča krastu. Sievietes valkāja veļu, lai noskalotos, un bērni plunčājās netālu mežonīgajā pludmalē. Katrs šāds brauciens uz līci vasarā Fedjas dvēselē izraisīja svētku sajūtu. Un tagad Fjodors Semenovičs atcerējās tos tālos laikus un juta, ka kaklā pacēlās kamols.
  Bērnībā šķita: visa milzīgā dzīve priekšā. Cik daudz tu vari, cik tu vari!
  Fedja nekļuva ne par astronautu, ne par pilotu. Un dzīve nav tik liela...
  Reiz viņu kaimiņš tēvocis Fedja, kuram nebija pat septiņdesmit, šķita sens vecs vīrs. Bērni viņu ķircināja: "Tēvocis Fedja apēda lāci!"
  Un tagad pats Fjodors Semenovičs jau ir pārsniedzis astoņdesmit piecus gadus. Bet nekaitiniet viņu, puiši. Un gandrīz neviens no pilsētas zēniem nezina vecā vīra vārdu. Viņu māja Lisyy Nos tika nojaukta jau sen. Tā vietā tika uzcelts bērnudārzs, blakus bija Ziemeļu rūpnīcas mājas. Tagad dārza nav. Zeme tika pārdota privātīpašniekam. Bija grūti, man vienmēr sirds sāpēja, kad Fjodors Semjonovičs ieradās tēva mājās. Šodien viņš tur nebrauks, šodien baudīs dabu.
  Labi pavasara mežā! Sniegpulkstenītes ir acij tīkamas. Tur, aiz stūra, vajadzētu būt ozolu birzītei. Jā, tas ir pareizi. Ir ozoli! Viņi stāv jau kopš Pētera laikiem.
  Šajā mežā Fedja atrada milzīgu cūku sēni. Izsalkušā četrdesmit sestajā gadā. Tā bija kā dāvana no augšas! Fjodors Semenovičs bija labs sēņotājs. Kamēr veselība ļāva, katru vasaru viņš devās klusās medībās pie mīļotās Lisijas Nosas, dažreiz uz Ļevašovskas šoseju. Bet nekad vairs Orlovs neatrada tik milzīgas sēnes! Divi kilogrami izrādījās milzis. Tārps, tiešām. Bet māte mājās izvārīja tārpus, un bija garšīgas vakariņas: sēnes ar kartupeļiem, kas audzēti savā zemes gabalā.
  Fjodors Semjonovičs izkāpa krastā un apsēdās uz soliņa. Tuvumā neviena nav. Ir darba diena, un cilvēki vairs nenāca šeit. Sievietes līcī sen nav mazgājušās, un pēc dambja uzcelšanas pludmale ir pilnībā aizaugusi ar niedrēm. Tagad tas ir dabas liegums, aizsargājama teritorija.
  Fjodors Semenovičs ir pieradis būt viens. Sieva jau sen ir mirusi. Pirms tam viņa vecāki. Mans tēvs atgriezās no kara invalīda, bez abām kājām. Māte viņu auklēja kā bērnu. Viņi aizgāja viens pēc otra pāris gadus pēc tam, kad ģimene pārcēlās uz pilsētu.
  Pieminot vecākus, Orlovam acīs sariesās asaras. Pēdējā laikā viņš ļoti raud. Tas lika manai sirdij justies vieglāk. Taču sabiedrībā vecais vīrs centās neizrādīt asaras.
  Fjodoram Semjonovičam pēkšņi kļuva žēl. Nu ko labu viņš saskatīja šajā dzīvē? Viņš dzīvoja mierīgi, strādāja tāpat kā visi citi. Viņš nevienam netraucēja, nevienam neko neprasīja, centās būt laipns pret cilvēkiem, bet viņa laipnību, šķiet, nepamanīja. Vai viņš dzīvoja pareizi? Galu galā viņš, iespējams, varētu kaut kā dabūt savu dēlu prom no Afganistānas? Nu lai Dievs ar viņu.
  Viņa domas pārtrauca velosipēda riepu skaņas. Fjodors Semjonovičs steidzīgi noslaucīja asaras. Bet vīrietis brauca garām, nepievēršot uzmanību vecajam vīram.
  Un Orlovs atcerējās, kā viņš te peldēja kā zēns. Uz rokām viņš pārvietojās pa dibenu, tikai galva bija izbāzta virs ūdens. Patiešām, Fjodors Semenovičs nekad nav iemācījies peldēt. Un es nekad neesmu bijis pie jūras...
  Reiz viņš šeit gandrīz noslīka. Viņi kopā ar savu draugu Oļegu uzbūvēja plostu un izbrauca no tās izcirtuma, kas bija tuvu ūdenim. Vispirms viņi pārvietojās gar krastu. Tad mēs dzenām dziļi līcī kaiju baru. Barā bija viens cālis, kurš pludināja ūdenī un nevarēja pacelties. Viņi aizpeldēja tālu bērnišķīgā sajūsmā. Bet cāli tika apdzīta un uzņemta uz klāja. Un tad viss ganāmpulks, divdesmit putni, ne mazāk, sāka uzbrukt zēniem. Virs viņu galvām riņķoja kaijas, kliedza, sūdījās, daži putni burtiski mēģināja plēst matus ar ķepām. Plosts šūpojās un apgāzās, draugi atradās ūdenī.
  Ak, un tad Fedja nobijās! Viņš toreiz varēja noslīkt, vai ne! Viņš iedzēra malku ūdens, bet draugs viņu izvilka, zēni lēnām peldēja uz krastu. Ir pagājuši gandrīz septiņdesmit pieci gadi, bet es to atceros tā, it kā tas būtu pagājušajā nedēļā.
  Ak, cilvēka mūžs ir īss! Vai tu esi jau sen jauns? Viņš bija aizņemts ar savu dēlu, viņš mīlēja savu sievu. Viss ir pagājis. Drīz viņš aizies. Pilnīgi aizgājis, neatgriezeniski, mūžībā. Un paliks gadsimtiem vecie ozoli un šī pludmale. Atkal katru gadu pavasaris priecēs cilvēkus ar siltumu un jaunām cerībām. Tikai tagad viņš vairs neredzēs pavasara krāšņumu, viņš nebaudīs dabu ...
  Būtu interesanti paskatīties uz to, kas ir pēc nāves. Vai ir cita dzīve? Varbūt nebūs slikti, varbūt tā tiešām ir paradīze?
  Tātad, būtībā, kāpēc viņš dzīvoja? Kāpēc putni dzīvo? Acīmredzot, pēcnācējiem, pēcnācējiem. Tātad, izrādās, ka viņš savu dzīvi nodzīvoja veltīgi? Nē, ne velti! Viņš dzīvoja pieticīgi, bet cienīgi. Nevairījās, nepazemoja. Uz šādiem cilvēkiem zeme balstās. Ne visi var būt politiķi un mākslinieki.
  Jā, viņam daudz neizdevās, daudz ko viņš būtu darījis savādāk, ja būtu sācis dzīvi no sākuma. Bet viņa eksistencei bija punkts! Sievai un dēlam, vecākiem dzimtā zeme. Nē, viņš var nomirt ar tīru sirdsapziņu!
  Viegls vējiņš no līča lika laiski šalkot niedrēm un nesa patīkamo Baltijas vēsumu. Fjodors Semjonovičs ielūkojās ceļā, līkumot un iedziļinoties mežā, koki, kas to ieskauj, mēģināja iezīmēt otra krasta aprises, klausījās sienāžu čivināšanu un citas meža skaņas. Šķita, ka vecais vīrs to visu mēģināja atcerēties, iefiksēt savā joprojām diezgan spēcīgajā atmiņā. Un pēkšņi viņš atkal sāka raudāt. Šoreiz no emocijām, jo izdevās atbraukt, piepildīt savu sapni.
  Orlovs ar prieku ieelpoja tīro jūras gaisu. Viņš juta vienotību ar savu mīļoto dabu. Un viņš bija laimīgs.
  Fjodors Semenovičs ilgu laiku sēdēja uz soliņa, gozējās pavasara saules staros. Bet pamazām gaismeklis sāka slēpties aiz kokiem, un Orlovs devās atpakaļceļā. Es jutos nogurusi. Bet viņa bija diezgan patīkama. Taču kājas atkal sāka sāpēt. Vecais vīrs lēnām sasniedza pieturu, pārsteigts, ka pa ceļam nevienu nesatiek. Un pietura bija tukša.
  Autobuss tuvojās ātri, pensionāre ieņēma brīvu vietu salonā un atkal sāka dedzīgi lūkoties pa logu uz garāmbraucošajām ainavām. Cilvēki apstājās. Pārsvarā jaunieši. Jauki, mierīgi cilvēki. Viņiem visa dzīve priekšā, var baudīt pavasari, veidot nākotnes plānus.
  Vienā no pieturām autobusā iekāpa vecāka gadagājuma sieviete. Pārliecināta, ka tukšu vietu nav, viņa nostājās blakus Orlovam, kurš sēdēja netālu no durvīm. Bija skaidrs, ka viņai bija grūti nostāvēt. Fjodors Semenovičs piedāvāja viņai savu vietu.
  "Nē, kas tu esi, kas tu esi," svešinieks atteica.
  "Sēdies, es tik un tā iziešu," vecais vīrs uzstāja.
  - Liels paldies!
  Orlovs nepievīla, viņam ļoti vajadzēja izkāpt nākamajā pieturā. Viņš paskatījās uz sievieti un ieraudzīja viņas sejā atvieglojumu un pateicību.
  Fjodors Semjonovičs aizmirsa par savām slimajām kājām, viņš lepojās ar sevi. Tātad viņš joprojām ir vīrietis! Viņš bija pirmais, kas izdomāja dot vietu nogurušai sievietei.
  Kad atvērās autobusa durvis, Orlovs ar grūtībām nokāpa uz ietves un beigās kliedza šoferim un pasažieriem:
  - Labs ceļojums!
  Un es pie sevis nodomāju:
  "Nekas, es dzīvošu! Un astoņdesmit piecu gadu vecumā dzīve turpinās. Rīt atnāks Lidočka, sestdien jānāk Mašenkai. Labi!"
  Lēnām vecais vīrs ieklīda savā dzīvoklī. Viņš bija pateicīgs liktenim par šo dienu un sirsnīgi novēlēja visai pasaulei labu.
  
  
  Bet vecums dara savu. Visu vasaru Fjodors Semjonovičs bija slims, un rudenī viņš beidzot saslima. Par veco vīru rūpējās māsasmeita Marija. Pēdējos pāris dzīves mēnešus skolotājs pārcēlās uz savu dzīvokli, un pēc vectēva nāves palika tajā dzīvot.
  Fjodors Semenovičs daudz stāstīja savai brāļameitai par sevi, par pludmali, kuru viņš tik ļoti mīlēja no agras bērnības. Viņš lepojās, ka tik lielā vecumā spējis piepildīt savu sapni - apskatīt sirdij dārgās vietas, atvadīties no dzimtajiem ozoliem, pludmales, smeldzīgi pazīstamās meža takas. Vectēvs mierīgi nomira miegā. Ar smaidu sejā...
  
  
  31. nodaļa
  Ziņošana iestādēm par paveikto ir vairāk formalitāte, nevis steidzama nepieciešamība. Lieta faktiski ir atrisināta, ko vēl teikt izmeklēšanas komitejas vadītājam? Bet atsauču sniegšanu paredz dienesta pienākumi.
  Krasins ziņoja Vladimiram Čerkasovam.
  - Bija iespējams atrisināt ne tikai mūsu slepkavības, bet pa ceļam ar mūsu palīdzību tika aizturēta režisora slepkavība Anapā, kā arī Tulas maniaks.
  Kāds maniaks? Čerkasovs jautāja.
  Mani sauc Boriss Solntsevs. Jauns puisis no Tulas reģiona. Tagad viņš atzīstas. Pēc vismaz četrām slepkavībām dzimtenē, kur viņš atstāja pirkstus, puisis bēg uz Sočiem, kur satiek kādu sektantu meiteni un pievienojas sektai. Arī meitene, kuru mēs žņaudzām, bija saistīta ar šo sektu.
  - Kāda sekta?
  - Apgaismotāju sektas krievu atzars.
  "Jūs uzreiz nenoskaidrojāt nožņaugtās meitenes identitāti," atgādināja Čerkasovs.
  - Viņai nav ne baltu dokumentu, ne drēbju. Pavisam nekas! Pēc tetovējuma viņi uzzināja, ka viņa ir stingrā amerikāņu BDSM aktrise. Meiteni sauca Ludmila Starkova, viņa filmējās porno filmā ar vārdu Lūsija Stāra. Viņi izlauzās cauri informācijai par viņu, izrādījās, ka viņa bērnībā tika aizvesta no Ukrainas uz ASV, kur viņa nokļuva ar saviem vecākiem sektā Apgaismotājs. Viņa ieradās Utrišā kopā ar savu draugu. Tur viņa tika filmēta pornografijā ar Borisa, maniaka, kuru mēs noķērām, draudzeni. Boriss atstāja mantojumu Sočos, tieši viņš arī izdarīja neseno slepkavību Utrišā.
  "Vai šai slepkavībai ir kāds sakars ar mums?" Čerkasovs jautāja.
  - Starpnieks. Mūsu mirušais filmējās kopā ar maniaka draugu.
  - Ziņo, kā tu izdomāji maniaku.
  - Utrišā bija ļoti smagas, sadistiskas apšaudes. Maniaks, redzot, kā viņa mīļotā ņirgājās, dusmu uzplūdā paķer nazi, nogalina direktoru un aizbēg mežā. Viņa draudzene ar asiņainu nazi tiek pieķerta nozieguma vietā, nodota policijai, ievietota cietumā. Viņa tiek turēta aizdomās par režisora nogalināšanu. Taču meitene klusē, un uz naža tiek atrasti Tulas maniaka pirkstu nospiedumi. Viņa identitāte nav noskaidrota, ir tikai pirksti. Es pieprasīju pazudušā Borisa fotogrāfiju, kurš pats tika uzskatīts par maniaka upuri un slepkavības ar viņu nebija saistītas. Un Anapā viņš uzdāvināja savu fotogrāfiju meitenei, par kuru tika veikta izmeklēšana.
  - Vai tu zināji? Čerkasovs uzminēja.
  - Jā! Bet viņa mums neko nestāstīja par Starkovu. Man pašam viss bija jāizdomā.
  - Maniaks tika aizturēts bez problēmām? Čerkasovs jautāja.
  - Jā, mierīgi! Pa mežu nebija jāskrien. Uzņemts pludmalē. Atpūtniekiem briesmas nedraudēja. Viņš necentās izrādīt nekādu pretestību. Borisa draudzene atbrīvota no pirmstiesas izolatora, ierīkota ārā. Un mēs ar Kovaļovu gaidījām uz lagūnas. Pats maniaks devās uz pludmali, it kā zinātu, kad nāks viņa draudzene.
  "Atgriezīsimies pie mūsu slepkavībām," sacīja Čerkasovs. - Kā līķis nokļuva pie skolotāja, un kurš to izmeta pa logu?
  "Lūsijas Starkovas slepkavība notika nejauši, seksa laikā. Un mūsu apsūdzētajam Goriņičevam bija skolotājas dzīvokļa atslēga, viņš un viņa līdzdalībnieks Aleksandrs, Lūcijas puisis, nolēma līķi līdz vakaram atstāt svešā dzīvoklī, lai to izņemtu un apglabātu mežā. Goriņičevs nevarēja atstāt sevi. Bet skolotājs agri atgriezās no atvaļinājuma.
  "Sapratu," sacīja Čerkasovs. - Un skolotājs tika noņemts kā nevajadzīgs liecinieks.
  - Jā. Goriņičevs apgalvo, ka Aleksandrs palīdzējis skolotājai izkļūt pa logu. Taču Aleksandru nevarēja nopratināt. Viņš ir mūsu bijušais tautietis, tagad Amerikas pilsonis, pēc skolotājas slepkavības viņš lidoja uz ASV.
  "Es redzu," sacīja Čerkasovs. - Kā jūs nokļuvāt Goriņičevā?
  - Pateicoties informācijai, ko Kovaļovs saņēma par Utrišu.
  "Jums vajadzētu būt nožēlojamiem par to, ka neesat pareizi intervējis savus kaimiņus un neatrisinājāt slepkavības. Bet Tulas maniaka sagūstīšana kompensē jūsu atstarpi. Jāsaka paldies.
  - Vladimir Nikolajevič, es labāk tagad paņemšu atvaļinājumu. Ļoti gribas uzkrāt spēkus pirms grūtās ziemas, nedaudz atpūsties jūrā. Samta sezona vēl nav beigusies...
  - Vai ar komandējumu uz Anapu nepietika?
  - Tāpēc es tur strādāju, nenogurstoši. Tas nebija uz jūru.
  - Labi, uzraksti paziņojumu, es to parakstīšu. Vienkārši sadaliet savu atvaļinājumu vismaz divās daļās. Pārējais tiks izdarīts vēlāk, kad būs mazāk darba.
  - Labi! Vajadzētu kaut kā uzmundrināt savu palīgu Kovaļovu. Pateicoties viņam, šie noziegumi tika atrisināti. Viņš uzņēmās lielu risku neformālo midzenī, iegūstot informāciju.
  - Pret Kovaļovu saņemta sūdzība no Vadima Ribačenko. Nevainīgai personai viņš piedraudēja ar mūža ieslodzījumu, piespieda uz pašliecību. Kamēr tu chillēji Anapā, man personīgi bija jāsazinās ar Vadimu un jāatvainojas. Viņš solīja Kovaļovu sodīt.
  "Viņš ir ļoti vērtīgs darbinieks," sacīja Krasins.
  - Labi, ej, raksti paziņojumu, kamēr esmu laipns...
  
  
  Epilogs.
  Tās pašas dienas vakarā Vasilijs pasūtīja lidmašīnas biļeti un nekavējoties piezvanīja Innai, sakot, ka viņam ir dota atvaļinājums.
  - Lieliski! Inna atbildēja. Vai nāksi pie mums, kā solīji?
  Es jau saņēmu savu biļeti! Es izlidošu rīt pēcpusdienā.
  - Brīnišķīgi! ES gaidu tevi. Mums ir lieliski laikapstākļi, nedēļas nogalē dodamies uz pludmali un peldamies.
  - Kāpēc mūsu maniaks sniedz liecības? Krasins jautāja.
  Jā, viņš par visu runā detalizēti. Ar viņu ir viegli strādāt. Viņa draudzene pienāca pie manis, lūdza, lai nosaucu randiņu. Viņa solīja puisi gaidīt visu mūžu, vēlas noslēgt līgumu ar Borisu un dzemdēt no viņa bērnu.
  "Bet viņš var saņemt mūža ieslodzījumu."
  - Nē, diez vai viņam tiks piespriests mūža ieslodzījums. Tulā viņš nogalināja, būdams nepilngadīgs, Sočos pēc pavēles izdarīja rituālas slepkavības, un spēcīgā nervu uztraukumā nodūra režisoru, uzzinot, kā viņa mīļotā ņirgājās. Turklāt viņš sadarbojas ar izmeklēšanu, nožēlo grēkus. Viņam ir grūts liktenis, daudzi vainu mīkstinoši apstākļi.
  - Tomēr viņi dos daudz, - sacīja Krasins.
  - Es ticu, ka Nadežda viņu sagaidīs.
  "Es nesaprotu tādu sieviešu uzticību...
  - Tā kā meitene mīl, tad ir iemesls ...
  "Labi, es nākšu un runāšu par šo tēmu," sacīja Krasins.
  Pats Vasilijs bija iemīlējies. Viņš saprata, kas Innai patīk, un grasījās viņai bildināt ...
  
  
  
  
  
  OLIVERS TISTS - ĪSTĀS STĀSTS
  ANOTĀCIJA
  Olivera Tvista stāsts ir reālāks un ticamāks nekā Čārlza Dikensa stāsts, un noteikti dramatiskāks. Šeit viss ir tā, kā patiesībā ir, bez izskaistinājumiem.
  . NODAĻA #1
  Oliveram Tvistam reālajā vēsturē nebija tik paveicies kā Čārlzam Dikensam. Un vispār Čārlzam Dikensam šķita maz zināšanu par Anglijas galmiem. Faktiski tiesnesis jau bija iesitis pa spārnu un pasludinājis spriedumu: zēnam trīs mēneši smaga darba. Un tas joprojām ir diezgan viegls, pēc Anglijas tiesiskuma standartiem.
  Tāpēc pedantiskā tiesa informēja laipno onkuli, kurš to lūdza kā liecinieku aizstāvībai, ka jau pieņemtais spriedums ir pārsūdzams likumā noteiktajā kārtībā. Tikmēr Oliveru paredzēts nogādāt nepilngadīgo audzināšanas iestādē. Un apelācija tiks izskatīta tikai nākamnedēļ... Un tad, ja pienāks kārta!
  Un ja kungs parādīsies, viņu apcietinās par necieņu pret tiesu!
  Kas ir loģiski... Un šķiet, ka tā ir patiesība... Tikai ar vienu atšķirību: sadarbībai ar zagļiem kaut kā nepietiek ar trim mēnešiem smaga darba. Un tiesnesis iestrēga Oliveru uz četriem gadiem. Un labi, ka vairs nav viduslaiki, citādi viņus varēja pakārt, pat ja tu būtu trīs reizes bērns.
  Oliveram sasita vaigi, un zēns atjēdzās. Kas viņš ir dzīvs. Un viņus aizveda uz sodu izpildes vietu. Olivers gāja ar noliektu galvu, un viņam bija liels kauns. Viņš būtu viņu pieķēdējis kā kucēnu pie policista.
  Un važas saskandināja viņa rokās ...
  Olivers jutās kā noziedznieks, ieslodzītais un pabeigts vīrietis vai bērns. Taču viņš jau atradās darba namā un mēģināja mierināt sevi, ka cietums īpaši neatšķiras no bērnu nama.
  Taču sanāca slikti - iztēle zīmēja rūdītus noziedzniekus, kas vicināja dunčus.
  Tomēr Olivers tika nogādāts zēnu cietumā, uz nodaļu, kur bērni tika turēti līdz četrpadsmit gadu vecumam. Tas viņam nāk par labu un drošāk...
  Piemēram, Oliveru piespieda izģērbties trīs tantes-sargi, un viņš vispirms tika apliets ar aukstu un pēc tam ar karstu ūdeni no sūkņa. Tad viņi noskuja galvas. Viņi pat neieziepēja matus, bet pēc karsta ūdens skuveklis cietumsarga rokā viegli paslīdēja un pat nenogrieza zēna galvu. Tad Oliveram tika uzdāvināta svītraina pidžama ar numuru. Un tā kā vasaras laiks tika atstāts basām kājām, solot izdalīt apavus tikai aukstā laikā.
  Tad Olivers tika viegli pērts, piemēram, propiska, un tika aizvests uz kameru. Cietums bija drūms ar restēm un ļaunajiem policistiem. Kamerā bija cietas gultas un pliki dēļi, ar segām. Kā patversmē. Un Oliveram iedeva gultu otrajā stāvā un iedeva ēst auzu putru, sakot, ka rīt dosies uz darbu.
  Olivers apgūlās koka gultā bez spilvena, kā tas bija darba mājā, un apsedzās ar rupju segu. Vienīgi galva ir nepatīkama būt kailai. Taču dažkārt bērnus darba namā noskuja pliku, tāpēc Oliveram tas nebija jaunums. Izņemot to, ka uz logiem nebija restes. Un viņi staigāja basām kājām līdz salnām, tika apvilkti tikai tāpēc, lai bērni nesaaukstos pirms nāves laika.
  Olivers jutās tā, it kā būtu atgriezies pie dzimtajām darba nama sienām. Un nomierinājās...
  Un viņš aizmiga ciešāk, un sapnī viņš sapņoja par māti, kuru viņš nekad nebija redzējis, un lieliskus ruļļus un gaļas gabalus.
  Bērni ir atgriezušies no darba. Viņi bija noguruši, aplēja tos ar aukstu ūdeni un deva ēst auzu pārslas un maizi. Viņi pamodās un iedeva Oliveram ēst. Vispār viss ir kā darba namā, tikai bērnu cietumā ēdiens nav tik labāks, bet ēst dod vairāk. Un puiši nav tik novājējuši kā bērnunamā. Bet viņi arī strādā vairāk un turklāt vēl joprojām tiek mācīti skolā.
  Viņi taupīgi sasveicinājās ar Oliveru un jautāja, kam viņš paredzēts. Olivers atbildēja:
  - Nekad!
  Un tas izraisīja draudzīgus smieklus.
  Un vārdi, ka tie visi ir par velti!
  Puiši bija noguruši, pēc apsargu signāla ātri aizlūdza, novilka pidžamu un apgūlās zem drēbēm. Nepatīkami gulēt līdz plikiem dēļiem, bet ierasti un Olivers aizmiga.
  No rīta viņi viņus pamodināja, lika atkal lūgties, nomazgāt rokas un aizveda uz brokastīm. Tad pāris stundas mācības, un divpadsmit stundas darba. Bērni smagi strādāja pie mašīnām. Oliveram bija jāstumj audekls ar basām kājām. Bērni šeit vēl bija mazi, un viņi vēl nebija nosūtīti uz raktuvēm. Bet pēc četrpadsmit jūs varat nonākt raktuvēs. Tomēr kļūdas dēļ tos joprojām var nosūtīt uz raktuvi. Vai, piemēram, kolonijā, plantācijā.
  Kad Olivers jautāja, kur ir sliktāk: bērni viennozīmīgi teica, ka raktuves. Ir briesmīga smaka no tiem, kas atpūšas tieši plaisā, un no lāpām. Un ne saule ar toksiskiem izgarojumiem. Un plantācijā vismaz svaigs gaiss un silti. Un Indijā un tropos mūžīgā vasara ir patīkama. Lai gan viņi ļoti sitas, stādījumos ir periodi, kad darba tikpat kā nav. Bet raktuves, nekur nav grūtāk.
  Olivers pirmajā dienā bija tik noguris, ka rāpās līdz gultai. Man bija jāpārvietojas ar kājām, jāstumj vārpsta ar rokām. Un kājas bija pamatīgi aizsērējušas, un zoles niezēja, kad notriekta uz nūjas.
  Tomēr bērni mainījās. Nākamajā dienā jau bija darbs, sēdēšana, un rokas bija notirpušas, bet kājas nedaudz kustējās.
  Divpadsmit stundu darbs bija ļoti nogurdinošs. Bet viņi tika baroti trīs reizes dienā, un labāk nekā patversme, un svētdienās bija gaļa un zivis trīs reizes dienā. Pirmajās dienās ļoti sāpēja ķermenis, bet tad iesaistījās Olivers un sāpes notrulinājās.
  Jaunais ķermenis pieradis pie slodzēm. Svētdien bija papildu mācības un lūgšanas, un darba tikpat kā nebija.
  Lielbritānijas Karalistes bērnu cietumā ir grūti, bet dzīvot var. Un no darba ķermenis kļūst stiprāks, un muskuļi ir stiprāki. Vienkāršs, bet veselīgs ēdiens uzlabo ķermeni.
  Olivers pamazām pieradināja pie šīs dzīves... Viņš pat mēģināja kaut ko domās iztēloties strādājot, lai nebūtu tik garlaicīgi.
  Protams, tiesnese visu laiku atlika pārsūdzību, aizbildinoties ar dažādiem ieganstiem, Olivera Tvista lieta netika izskatīta. Beigās labais kungs nospļāva un nosprieda, ka viņam nav vienalga par nezināmo zēnu. Turklāt bērnu cietums ir paciešami pabarots, mācīts, un jumts virs galvas. Un tas ir labāk nekā klaiņot pa ielām.
  Un pašam paņemt nodriskātu ir dārgāk ...
  Bet, ja jau labais kungs ir pamājis ar roku Oliveram, tad Dodger par viņu nav aizmirsis.
  Sākumā visi baidījās, ka zēns viņus nodos. Bet pagāja laiks un bailes izklīda. Un arī viņiem ir vienalga par Oliveru. Tikai šeit ir Bēdulis, viņš gribēja atdot bandai savu dzelteno muti draugu.
  Bet, lai gan cietums ir paredzēts bērniem, jūs nevarat no tā vienkārši izbēgt. Un restes, un sienas ir augstas un drošība, viss ir kā pieaugušiem noziedzniekiem. Ja vien apsargu vidū nav daudz sieviešu, atšķirībā no vecāka gadagājuma ieslodzītajiem.
  Viens no viņiem bija Dodger paziņa. Un viņš nolēma mēģināt noorganizēt Olivera bēgšanu.
  Un tā zagļu zēns nolēma viņai pietuvoties. Matrona jautāja Dodger:
  - Kā es varu viņu dabūt ārā?
  Zagļu zēns atzīmēja:
  - Ļoti vienkārši! Teiksi, ka puika bija vajadzīgs darbam kaimiņu cehā privātai ražošanai un izvedīsi no vārtiem!
  Apsargi iebilda:
  - Es par to sadusmošos! Nebrauks!
  Plutons ieteica:
  - Tāpēc iedod viņam zīmīti no manis!
  Matrona pamāja.
  - Par to no jums zelta Gvineja!
  Zagļu zēns atbildēja:
  - Pietiks ar šiliņu!
  Matrona norūca:
  - Tas ir aizliegts!
  Pluts loģiski atzīmēja:
  - Neviens nezinās! Tāda maza piezīme. Un vesels sudraba šiliņš! Par šo monētu vēl nesen tika pakārti zagļi!
  Sieviete paraustīja plecus un teica:
  - Divi šiliņi!
  Blēdis paraustīja plecus un piezīmēja:
  - Olivers man nav tik dārgs, lai iedotu divus šiliņus par vienu banknoti!
  Matrona saskrāpēja viņas pieri un atzīmēja:
  - Un kāpēc tev tas vispār vajadzīgs!
  Zagļu zēns loģiski atbildēja:
  - Kāda tev starpība? Gribi šiliņu gandrīz par velti!
  Sieviete piekrita:
  - Jā, es nosūtīšu zīmīti! Tas nekas!
  Blēdis uz papīra uzzīmēja dažas rindiņas un pasniedza to matronai. Viņa to paņēma, paslēpdama krūšturi.
  Viss ir vienkārši...
  Izgudrotājs pasniedza viņai šiliņu un nekavējoties to nožēloja. Patiesībā, kas viņam tas Olivers. Un nav skaidrs, vai tas palīdzēs.
  Pašam Plutam jebkurā brīdī draudēja arests. Nauda iegūta, riskējot ar brīvību. Un dažreiz gadās arī, ka zēnus pakar par zādzību vai izsūta uz raktuvēm. Un raktuvēs gandrīz neviens neizturēja vairāk nekā piecus gadus, un bieži vien pat pirms tie bija saliekti.
  Varbūt Oliveram būtu labāk četrus gadus pavadīt bērnu cietumā, iegūt izglītību un profesiju un pēc tam dzīvot godīgu dzīvi. Galu galā visi zagļi agri vai vēlu nonāk cilpā vai vēl ļaunāk. Reti kurš no noziedzniekiem nodzīvoja līdz sirmam vecumam, un nebija tādas lietas, ka netiktu pieķerts. Agri vai vēlu visi tiek pieķerti.
  Šeit viņu īpašnieks nezog pats, bet tikai komandē nepilngadīgos zagļus. Bet agri vai vēlu kāds no tā atteiksies.
  Blēdis smagi nopūtās un centās nedomāt par to, kas notiks pēc viņa notveršanas. Un kā klājas Oliveram - cik bieži viņš tiek pērts?
  Olivers bija klusāks par ūdeni un zemāks par zāli. Kamerā atradās desmit vai vienpadsmit gadus veci bērni, kas pārsvarā sēdēja uz niekiem, un diezgan mierīgi. Tātad dzīve cietumā bija garlaicīga, mērena un diezgan klusa. Nebija ne laika, ne enerģijas palaidnībām. Šajā grupā nebija nemiernieku. Naktī dežurēja policists, kurš skatījās no aiz restēm un dzēra kafiju, jeb uzraugs. Tāpēc bērni bija spiesti klusēt un gulēt. Un viņi visu laiku tiek uzraudzīti.
  Tas, protams, ir garlaicīgi, bet, no otras puses, neviens no puišiem tevi neterorizē. Viss notiek saskaņā ar hartu, kā armijā bez aizķeršanās. Ja vien darba nav daudz... Un miega laikam nepietiek, bet pie tā arī pierod. Bet pēc fiziskām aktivitātēm jūs bez grūtībām aizmiegat. Kā koki mēs krītam uz guļvietas, nezinot vadoņu bezmiegu.
  Olivers fiziski nostiprinājās divarpus mēnešu laikā no pastāvīga smaga darba un gandrīz necieta. Līdz termiņa beigām vēl ir ļoti tālu, un ir pāragri skaitīt dienas. Par laimi, vismaz jumts virs galvas, un pietiekams pārtikas daudzums - darba nams ir privāta iestāde, kur taupa uz bērniem. Un šeit ir valsts pārtika, un, kamēr Lielbritānijā nav bada un neražības būrī, viņi tiek baroti pēc normas, lai labāk strādā. Jaunie zagļi neizskatās pārguruši. Reizēm cītīgi strādā svaigā gaisā, slauka pagalmu, virpo dzirnakmeņus, sūknē sūkņus.
  Ja darbnīcā darba nav - noliktava jau pilna, tad bērni ir spiesti vienkārši nest akmeņus no vietas uz vietu, vai malt miltus ar rokas dzirnakmeņiem. Dažreiz, pat ja aizsargi ir labā noskaņojumā, viņi spēlē futbolu.
  Jebkurā gadījumā Oliveram izdeva cietums. Viņš kļuva veselāks, stiprāks, mierīgāks un biežāk smaidīja.
  Matrona viņu aizveda uz stūri, kamēr notika saruna, un pasniedza zīmīti, čukstus:
  - Tas ir no Dodger!
  Olivers juta dalītas jūtas. Labi, ka nav aizmirsts, bet no otras puses, viņš jau ir pieradis pie tādas mierīgas un samērā apmierinošas vietas kā bērnu cietums. Un atkal es negribēju atgriezties zagļu pasaulē.
  Olivers jau no mazotnes nepazina mātes siltumu un ģimeni, un kamera ar restēm viņam nebija elle, bet gan kaut kas pazīstams no dzimšanas. Un gultas ir pietiekami sausas, un viņi viņam iedeva spilvenu no salmiem par labu uzvedību. Un apsedzos ar segu un guli. Zēni gandrīz krāk, un jums ir vienkārši, bet patīkami sapņi. Svētdien var lasīt arī cietuma bibliotēkā. Un no darba, ja noliktava ir pilna, dažkārt izlaiž agri.
  Nē, bērnu cietums vēl nav apakšā. Karalienes dzimšanas dienā viņi pat solīja uzdāvināt šokolādes kūkas. Un tie, kas Ziemassvētkos labi uzvedās, saņems dāvanas.
  Tāpēc Olivers vilcinājās. Dodžers viņam ieteica darba laikā noģībt un kratīties it kā drudzī. Bērns tiks nosūtīts uz bērnu lazareti. Tas ir priekš mazajiem ārpus cietuma, jo viņus žēlo un ārstē labākie ārsti. Galu galā cietuma lazaretē ārsti ir vissliktākie, un zāļu nav. Un bērniem, pat noziedzniekiem, joprojām tiek gaidīts labojums, un pret viņiem izturas labāk nekā pret pieaugušajiem.
  Un no slimnīcas par brīvu, var izkļūt pa logu, tāpēc restu nav. Pat ja tur dežurē policists.
  Olivers to saprata, bet vilcinājās. Atkal kļūt par zagli? Viņam kā bēguļojošam notiesātajam citas izvēles neatliek. Bet tad sagūstīšanas gadījumā par recidīvu noteikti tiks nosūtīti uz raktuvēm vai pakārti. Labākajā gadījumā stādījumi gaida. Turklāt viņi papildinās aizbēgšanu.
  Bet kas vēl? Viņš var, tāpat kā jaunietis, kuram aresta brīdī ir tikai deviņi gadi, un pirmajā braucienā var nopļaut gadu cietumā. Viņš aizies divpadsmit gadu vecumā, un viņi viņam dos darbu - policija viņu pieķers, viņš jau būs amatnieka māceklis. Un dzīve tur varbūt nav tik interesanta, bet drošāka. Lielbritānija kāpj, strādnieki vairs nedzīvo tik slikti. Algas aug, darba dienu skaits samazinās, attīstoties tehnoloģijām. Drīzumā būs filmas...
  Vai viņam vajadzētu būt zaglim?
  Bet velns saka Oliveram - skrien - brīvība ir debesis! Un ko tik neizdarīsi brīvības labā!
  Jā, dažkārt arī pieaugušie cietumnieki aizbēg nedēļu pirms atbrīvošanas. Un šeit ir bērns!
  Un Olivers nolēma skriet!
  Es nedalīju šo ideju ar citiem bērniem ...
  Escape nolēma veikt nākamo dienu. Zēnam naktī bija murgi. Ieskaitot to, kā viņš tika noķerts un pirmo reizi pātagu. Un tad viņi aizveda viņu uz karātavām... Olivers pamodās no aukstiem sviedriem. Man pa galvu pazibēja, ka kamerā zem segas ir diezgan silti. Visapkārt īsspalvaini, bet diezgan mierīgi puikas šņāc degunus. Un tās brokastis ar zivīm un normālu maizi sagaida. Un ka rīt viņus priekšlaicīgi atbrīvos no darba, un to varēs lasīt svētītā Augustīna jeb Robinsona Krūzo cietuma bibliotēkā.
  Tātad, ko viņš iegūs?
  Olivers apgāzās uz otru sānu un, kā jau jaunībā, bez grūtībām aizmiga.
  Nākamajā dienā viņa apņēmība bēgt nocietinājās. Vismaz mazliet romantikas. Zagt ir tik interesanti... Un iekļūt svešā mājā ar dārgumiem.
  Pēc brokastīm bērniem bija īsa mācība. Bija jāraksta diktāts ar zosu spalvām. Un tad matemātika un Dieva likums. Un pēc tam strādāt.
  Bērni staigāja... Bija jau forši, un pēc mēneša vajadzēja izdalīt ziemas drēbes un apavus. Olivers darbā atkal stūma mašīnas izvelkamo daļu, tā nav maza slodze, it īpaši, ja to darāt divpadsmit stundas pēc kārtas. Un vēl svarīgāk, tas ir garlaicīgi.
  Olivera apņēmība pieauga, un, gandrīz negaidot vēl četras stundas, lai tas izskatītos ticamāk, viņš noģība un krampjos sasita.
  Aprēķins bija pilnībā pamatots. Olivers tika pacelts, ietīts un nogādāts pilsētas slimnīcas bērnu nodaļā. Zēns tika nogādāts palātā, kur bija tikai divi citi zēni. Numuri četriem, diezgan plaši ar augstiem griestiem. Un logi bez restēm, ar logu augšā. Puisim, kuram vēl nav desmit gadu, izkļūt nav problēma. Olivers ir diezgan veikls un rūdīts smagajā darbā.
  Palātā divi zēni, nevis zagļi, bet meli. Vienam bija lauzta kāja un viņš bija ģipsis, otrs acīmredzot bija stipri saaukstējies un maldījies. Olivers uzkāpa uz palodzes un pievilka uz rokām, atrodoties atverē.
  Zēns aktieru sastāvā jautāja:
  - Kur tu ej!
  Olivers atbildēja:
  - Tavai mātei! Nebaidieties, es atgriezīšos pēc stundas, tikai nestāstiet ārstiem!
  Zēns atzīmēja:
  - Lec augstu!
  Tas tiešām bija augsts. Olivers nolaida ķermeni, rokās. Tad viņš aizķēra basās kājas uz dzegas un tad uzlēca. Viņš veikli piezemējās, lai gan juta sāpes un trīci papēžos.
  Bet nekā... Slimnīcā Oliveru pirms ievietošanas nomazgāja, viņam iedeva dzeltenu pidžamu un čības. Zēns, protams, atstāja čības un palika pidžamā. Viņa atrodas slimnīcā, bet vismaz ne cietumā. Un varbūt viss izdosies.
  Katram gadījumam Olivers ienira netīrā, rudens peļķē. Un viņš kļuva vairāk kā parasts jauns klaidonis. Un ne tik aizdomīgi....
  Ļaundaris pēkšņi izlēca viņam pretī un čīkstēja:
  - Tu ātri mācies, seko man!
  Olivera rupjie, bērnišķīgie papēži, kas ātri noputējuši dubļos, metās pēc daudz bagātīgāk ģērbta zēna pieklājīgās, gandrīz jaunās kurpēs.
  Tās izskatījās diezgan kontrastējošas, spīdīgas kurpes un no bērnu cietuma, pareizāk sakot, slimnīcas, bet patiesībā no apcietinājuma izbēguša zēna basās, netīrās pēdas.
  Par vienu bēgšanu viņi būtu varējuši sist Oliveram desmit gadus. Lielbritānijā tiesas bērniem ir ļoti stingras, dažreiz pat stingrākas nekā pieaugušajiem. Tie ir skarbi divdesmit pirmajā gadsimtā, bet tad ...
  Olivers par to, protams, nedomā. Viņš izbauda brīvības sajūtu un iedvesmo. Un ir patīkami skriet basām kājām, neskatoties uz rudens vēsumu. Turklāt skrienot nemaz nav auksti. Un pat otrādi, puikam kailās, nobružātās zolītes ir kutinošas.
  Jūs pat jūtaties lepns, ka esat bijis aiz restēm. Un jūs varējāt aizbēgt un to visu sadedzināt ar uguni. Nenoķersiet mūs.
  Pēc bērnu cietuma tīrības vecā vīra Feigina novietnē Olivers šķita nedaudz netīrs. Bet viņi viņam iedeva ceptu gaļu. Zēns tika sveikts kā varonis. Viņš nevienu nenodeva un aizbēga no cietuma. Un tas ir varoņdarbs. Tādas stingras pasu sistēmas vēl nav, tāpēc var ilgi slēpties, īpaši puikam. Un viņi neņēma pirkstu nospiedumus. Kas ir lieliski. Olivers tika uzskatīts par pārāk mazu noziedznieku, un zīmes netika pārrakstītas, un, iespējams, netiks meklēts pārāk daudz. Un pat tad viņi nefotografēja noziedzniekus, tāpēc kameras joprojām ir tik retas un nepilnīgas.
  Tāpēc Oliveram ir vieglāk apmaldīties tādā lielā pilsētā kā Londona.
  Un zēns atkal devās uz darbu. Viņam iedeva pienācīgas drēbes un jaunus apavus.
  Tomēr Anglijā pat bērniem staigāt basām kājām nav gluži pieklājīgi, un tas runā par galēju nabadzību. Lai arī puikam kājas ir nedaudz neērtas, bet ir daudz vairāk lepnuma un pašcieņas.
  Olivers un Pluts zog kabatlakatiņus. Zēns rīkojās veikli un klusi. Tā bija jau otrā izeja. Un Olivers atrada mieru un mieru.
  Bet īstais darījums viņam bija priekšā.
  Bils Saikss, slepkava un laupītājs, nolēma ņemt zēnu par palīgu biznesā. Un tas ir nopietns pārbaudījums. Pats Bils izskatījās pēc laupītāja ar sarkanu bārdu un diezgan šķebinošu seju.
  Olivers, protams, nebija pārlieku entuziasts. Turklāt lietas labā viņam bija jāpārģērbjas par lupatām un jāiet basām kājām. Un īpaši auksts ir naktīs.
  Bils norādīja, ka uzvalkam jābūt vienkāršam un ērtam. Un zēns klusi staigās basām kājām, kas mājā ir svarīgi. Tomēr Oliveram bija nepatīkami staigāt ar kailām zolēm pa auksto, sarmas klāto bruģi, un šad tad viņš paātrināja, lai sasildītos.
  Naktī Londonā dega gāzes lampas, ar krāsainiem stikliem, un bagātā pilsēta izskatās diezgan skaista, īpaši centrālajos kvartālos.
  Olivers skatās uz šo bagātību un pamāj acis.
  Viss būtu labi, bet ir auksts lupatās, un kailas, bērnišķīgas kājas ir iedegušas.
  Taču viņi jau ir sasnieguši mērķi, un Olivers tiek izgrūsts pa logu. Viņam jākāpj pa logu un jāatver logs lielākam un pieaugušam laupītājam.
  Puika pievelkas uz rokām un uzmanīgi kāpj iekšā. Iekšā ir daudz siltāks, un, kad Olivera basās kājas pieskārās frotē auduma paklājam, viņi juta svētlaimi. Zēns sāka piesardzīgi atvērt logu slēģus. Viņa sirds aiz sajūsmas pukstēja kā bungas. Un šeit tiešām, kad šis sarkanmatainais Bila purns rāpo cauri, kļūst tik biedējoši.
  Un tagad laupītājs ir istabā un čīkst ar zābakiem. Olivers jutās īgns, ka palika basām kājām, bet nebija ko darīt. Sākās medības, un Bils ar naudu metās pie skapja. Acīmredzot bija dzeramnauda, viens no kalpiem un laupītājs zināja, ko viņš meklē.
  Arī Olivers jutās sajūsmā un noslaucīja no galda dažus spīdīgus priekšmetus. Un ielieciet tos maisiņā. Tai skaitā apzeltīts suns. Un Bils ķēpājās ar bruņu skapīti un strādāja pie slēdzenes. Olivers basām kājām iegāja blakus istabā. Tur viņš atrada arī dažus mazus nieciņus un mūsu un sudraba dakšiņu uz galda.
  Zagšana izvērtās necerēti viegla un interesanta. Olivers pasmaidīja un bija ļoti apmierināts. Bet diemžēl jūs nevarat izvairīties no likteņa. Tikai šoreiz lode atrada Bilu. Ir daudz trokšņaināks, un īpašnieks izsauca policiju. Slepkava tika ievainots, un viņam nebija laika aizbēgt ar laupījumu. Un šķiltavais un mazākais Olivers tikko paspēja paslīdēt, lai gan viņi arī šāva uz viņu. Taču zēns bija veikls un viņam izdevās tikt prom no primitīvas pistoles ugunslīnijas.
  Un ar kailiem papēžiem viņš izlēca pa logu, ar upuru maisu. Kā tas ir, teorētiski, un tam vajadzēja būt Dikensā. Patiešām, kāpēc viņi iesita bērnu, nevis lielāku un neveiklāku bandītu?
  Uzturoties cietumā un zagšanas pieredzi Oliveram nāca par labu, viņa nojauta kļuva saasināta, un jūs tik viegli viņā neiekāpsit. Un policija, kā vienmēr, kavējās, un zēnam izdevās aiziet, un pat ar laupījumu.
  Olivera autoritāte zagļu vidū ir pieaugusi vēl vairāk. Un viņš pats sāka kāpt mājās un aktīvāk iesaistīties zādzībās.
  Zēnam bija desmit gadi. Pa ziemu viņam izdevies veikt vairākus reidus pa mājām un nozagt daudz kabatlakatiņu vai pāris reižu smagākus makus. Un vēl viena maka ar dimantiem zādzība izrādījās īsts šedevrs.
  Viens no pieaugušajiem bandītiem pat spējis izdzēst puiša nozagto rēķinu.
  Ir pienācis pavasaris... Olivers atkal uzkāpa vienā no mājām. Zēns bija pārlieku pašpārliecināts. Varbūt viņš tagad būtu varējis aiziet. Bet Bils Čisks attālinājās no brūces un nodeva savu jauno partneri, sakot, ka arī viņš izbēga no cietuma. Un viņš man teica, kur viņu dabūt.
  Policija sarīkoja slazdu. Un viņi noķēra Oliveru pie paša midzeņa, kad viņš atgriezās.
  Un tika piesegta visa nepilngadīgo zagļu banda. Un tas bija policijas panākums.
  Olivers vēl ir puika, tikai bērns, bet jau rūdīts recidīvists un bēguļojošs notiesātais. Pēc notveršanas viņš tika nogādāts īpaši bīstamu cilvēku cietumā un nosūtīts uz izolatoru. Šoreiz Olivers tika izģērbts un rūpīgi pārmeklēts, ieskatoties gan mutē, gan tūplī. Mērīja, svēra. Pārrakstīja no kaila visas zīmes žurnālā. Viņi noskuja galvas un mazgāja tās, ieslēdzot atsevišķā kamerā. Olivers bija atgriezies cietuma pidžamā, apcirpts, basām kājām un viens.
  Un būt vienam ir daudz baisāk un nepatīkamāk. Jā, un kamerā pavasarī joprojām ir vēss, atšķirībā no bērnu cietuma. Jā, un viņi barojas sliktāk, viena tukša auzu putra. Olivers tagad tiek tiesāts kā pieaugušais, un viņam ap kaklu ir ķēde.
  Tas ir netīrs un garlaicīgs, tāpat viņi sit ar stekiem.
  Policija tiešām ar nūjām iesita desmit gadus vecajam zēnam pa papēžiem, un tas ir tikai sākums.
  Žurkas čīkst kamerā, un tu guli uz akmeņiem, kas ir daudz vēsāk nekā uz koka dēļu gultām.
  Un viņi baro tikai vienu reizi dienā un ļoti mazu porciju, ja tikai jūs nenomirstat no bada. Šeit tu esi kā pašnāvnieks.
  Taču arī Olivers bija spiests strādāt: griezt dzirnakmeņus, kas ir ļoti smagi, kad plikā papēži tiek sisti nost. Un tu joprojām esi izsalcis, un viņi tevi sit ar sitieniem.
  Lielbritānijā spīdzināšana vēl nav atcelta, un Oliveru var pratināt ar aizspriedumiem. Tiesa, tam nepieciešams tiesas lēmums.
  Klibodams un klabinot smagas važas, Olivers ienāca kortā. Ar melnu aci, noskuvies pliku, novājējis uz pāris nedēļām cietumā, desmit gadus vecs zēns izskatījās nožēlojams. Tā kā viņam jau bija daudz zādzību un zādzību, bija paredzēts, ka tiesas process būs ilgāks, un par Oliveru jau rakstīja avīzes. Zēnam tiešām draudēja ar karātavām.
  Bet tas nebija viss. Olivers jau paguvis salikt kapitālu un paslēpt kešatmiņu.
  Tiesnesis uzdeva Oliveram jautājumu:
  - Kur tu paslēpi naudu?
  Zēns sāka kratīt galvu.
  - Es neko neslēpu, man tā nav!
  Tiesnesis paskatījās un paziņoja:
  - Es pieļauju spīdzināšanu, tikai nenodarot ievainojumus, viņam ir jāatklāj, kur viņš paslēpa atlicināt.
  Olivers nodrebēja un teica:
  - Es neko neesmu nozadzis!
  Zēns tika nogādāts moku pagrabā. Tur dega braziers un pieredzējuši bendes cepa darbarīkus. Tā kā Olivers vēl ir bērns, viņu spīdzināja sarkanmatainā spīdzinātāja Mārgareta, bērnu spīdzināšanas speciāliste, kuras klienti vēl nav miruši.
  Olivers tika spīdzināts kails... Margareta pielika roku pie puiša krūtīm, klausījās pulsā un izdeva:
  - Vesels un izturīgs bērns!
  Pēc tam zēns tika ievietots mašīnā, un viņa rokas un kājas tika nostiprinātas skavās. Un viņi sāka griezties ļoti lēni. Rudmates vadībā to izdarīja pusaudži. Bērnus parasti spīdzināja rudmate ar iedzimtiem bendes, kuri mācījās. Turklāt tie pagriezās, radot briesmīgas sāpes, bet ne kropļojošas.
  Olivers Tvists ievaidējās, bet spītīgi stāvēja uz savu pusi. Lai gan viņa rokas bija tik savītas nedabīgos leņķos, ka bija sāpīgi runāt. Zēns mašīnā bija sašķiebies, viņš smagi elpoja un no viņa pilēja sviedri.
  Tad rudmate nolēma pamēģināt cepeškrāsni. Bendes zēns viņai atnesa pudeli olīveļļas. Un Mārgareta ietaukoja Olivera raupjās, bērnišķīgās zoles, lai tās neapdegtu.
  Zēns jautāja:
  - Vai tu mani sadedzināsi?
  Mārgareta pamāja.
  Jā, ja neko nesaki!
  Olivers ievaidējās.
  - Man nav nekā!
  Katlis darbojās ar gāzi un sākumā aizdegās ar nelielu liesmu. Mārgaretai ļoti patika cept zēnu papēžus. Spīdzināšana varēja ilgt līdz pusstundai, izraisot stipras sāpes. Un tajā pašā laikā zēnu zoles bija tikai klātas ar mazām tulznām, kas pēc dažām dienām pazuda un bija iespēja atkārtot spīdzināšanu jaunā veidā.
  Oliveram ļoti sāpēja, viņš smagi elpoja un vaidēja, bet neatdeva atlicināto. Bija ievērojama summa, ieskaitot tos dimantus, kurus zēns nevēlējās pārdot.
  Turklāt zēni bieži ir spītīgi un dažkārt pārspēj pieaugušos ar izturību. Pierasts ciest ar plīvuru, Olivers izturēja. Un centās garīgi novērst uzmanību no sāpēm.
  Šeit viņš ir krustnešu bērnu kampaņas vadītājs. Viņi jau ir ielauzušies saracēnu zemēs. Un viņš tiek ieslodzīts. Galilejas karstās smiltis dedzina bērnu basās kājas. Un ļoti sāp, kad cep puišiem zolītes. Un viņi tiek ievesti verdzībā, un pātagas svilpo ...
  Uguns kļūst stiprāka. Mārgareta rūpējas, lai liesmas neapdedzinātu visu kāju ādu. Tam vajadzētu būt sāpīgam, bet ne kropļot zēnu. Lai viņam vēl ir spēks strādāt raktuvēs vai plantācijās. Olīveļļa mīkstina jaunā cietumnieka raupjās zoles, padarot tās jutīgākas un mazāk apdegušas. Olivers iedomājas, ka viņu spīdzina saracēņi kā Ivanhoe... Tad kā romānu, ko viņš lasīja bērnu cietumā, viņš basām kājām Rebeku ved uz nāvessodu. Un meitene atsita savas maigās kājas pret akmeņiem.
  Un arī uguns. Un tur viņš ir Olivers, kurš jāj uz zirga ar šķēpu un notriec ienaidnieku kā siena kūli. Un viņš nokrīt...
  Pagāja pusstunda un smilšu pulksteņa derīguma termiņš beidzās. Beidzot Olivers tika pātagu, kas arī sāpēja, bet puika ir pieradis. Un apslacīja brūces ar sālsūdeni. Olivers pat nomira no briesmīgajām sāpēm, zaudējot samaņu uz vairākām minūtēm.
  Mārgareta nopūtās.
  - Pietiekami! Ļaujiet viņam atpūsties!
  Olivers tika aizvests atpakaļ uz savu kameru. Tikai šoreiz uz akmeņiem salika dēļus un izdalīja segas, lai zēns nāvējoši nesaaukstētu.
  Oliveru gaidīja vēl divas spīdzināšanas. Tāpēc paraža prasīja trīs reizes. Un tad vēl viens sods un nāvessods.
  Nogurušais zēns aizmiga, un viņš sapņoja par kaut ko briesmīgu un sāpīgu.
  . NODAĻA #2
  Nākamajā dienā Oliveram deva ēst nedaudz vairāk nekā iepriekšējās reizēs, ieskaitot zivis. Redzams, ka zēns ātrāk atpūtās un atguvās uz nākamo spīdzināšanu. Olivers bija nepārprotami nomākts, taču viņam arī nelikās raudāt. Es gribēju dzīvot un kustēties.
  Bija doma, kas notiks pēc nāvessoda izpildes? Debesis, elle vai vispār nekas? Pēdējā mani biedēja visvairāk. Bezgalīga tumsa, kad nav pat domu. Tas ir rāpojoši... Lai gan nav arī sāpju un baiļu... Vai varbūt tomēr ir dvēsele.
  Sapņā tu lido, reizēm planē pāri jumtiem... Varbūt šī ir atmiņa par to, kā tu biji gars? Un arī pacēlās uz zemes virsmas. Un kaut kur debesīs ir zvaigznes, starp tām ir citas pasaules, kurās dzīvo cilvēki, vai citas saprātīgas būtnes.
  Varbūt pēc nāves tava dvēsele aizlidos uz citu planētu, un tu jau tur atradīsi citu būtību? Kā tas varētu būt.
  Kā būtu, ja pat pirms iemiesošanās ķermenī jūsu dvēsele būtu un dzīvotu kādā no citas pasaules?
  Un tas ir arī ļoti izklaidējoši... Kā būtu, ja iepriekšējā dzīvē tu būtu bijis karalis vai hans? Vai varbūt izcils karotājs vai slavens zinātnieks? Tu varētu būt jebkurš.
  Olivers Tvists dziedāja:
  - Droši vien nākamajā dzīvē,
  Es kļūšu par visas zemes imperatoru...
  Un es kalpošu krāšņajai Tēvzemei,
  Mēs esam vienas ģimenes cilvēki!
  Jā, ir patiešām lieliski nākamajā dzīvē kļūt par imperatoru vai hanu. Šķiet, ka Čingishans bija pakļāvis pusi pasaules un pirms tam bija vienkāršs vergs.
  Stāsts par Čingishana ir kaut kas līdzīgs pasakai. Bet patiesībā bija tāds cilvēks, un viņam izdevās izdarīt daudz. Bet viņa impērija ir nogrimusi aizmirstībā. Šobrīd Lielbritānija aug, un viņas saule lec. Impērijā tiek iekļautas arvien jaunas kolonijas, kas var kļūt par lielākajām Zemes impērijā. Un tas ir nopietni. Un kaut kur Eiropā bija Napoleons, lielais komandieris un valdnieks. Kurš varēja iekarot visu pasauli, bet sagrāva sešsimt tūkstošo armiju Krievijā. Un tad notika kauja pie Vaterlo. Un šī cīņa bija īpaša. Napoleons varēja uzvarēt, taču vairākas avārijas viņu novērsa uzreiz.
  Īpaši piemērots uzbrukuma laikā britu karaspēkam. Tad franči būtu varējuši uzvarēt, ja būtu uzbrukuši ar kājniekiem. Bet maršals Nejs to palaida garām.
  Olivers mētājās un pagriezās. Ir neērti gulēt uz bērna muguras, kuru nocirta ar pātagu. Sāp arī savijušies pleci, atslēgas kauli, rokas un kājas. Sāpīgas tulznas uz zolēm. Brūces no spīdzināšanas jau bija sākušas dziedēt un niezēja. Es gribēju tos saskrāpēt, bet tas ir bīstami.
  Olivers ar domām mēģināja novērst uzmanību no niezes un sāpēm. Jo īpaši jautājums, ko viņš uzdeva, lasot grāmatas. Un cietuma bibliotēka ir gana bagāta - tur ir daudz noziedzniekiem atsavinātās literatūras. Un noziedznieki nav tikai laupītāji ar dunčiem, starp tiem ir zinātnieki, politiskie un priesteri un daudzi citi.
  Tātad Oliveram, kurš lasīja ātri, bērnu cietumā izdevās izlasīt daudz vēsturiskas literatūras. Turklāt viņš apmeklēja bibliotēkas savvaļā, kā arī paspēja daudz lasīt un iegaumēt.
  Jo īpaši Romas vēsture: par diviem brāļiem, kurus baro vilks un kuri nodibināja pilsētu. Lieliska pilsēta!
  Romas impērija pastāvēja ilgu laiku un kļuva visslavenākā senatnē. Par to tika rakstīts galvenokārt un palika daudz vēsturisku dokumentu. Bet, sasniedzot savu maksimumu, impērija sāka panīkt. Un tad tas pilnībā izjuka un pazuda. Un palika tikai vēstures grāmatās. Tajā bija daudz imperatoru. Starp tiem ir Nerons un Kaligula - nežēlīgi bendes un lieliski ģenerāļi. Jūlijs Cēzars un Trojans, daudzi citi. Tai skaitā Pompejs.
  Lai gan pēdējais nekļuva par imperatoru ... Bet vēl interesantāks ir Spartaka sacelšanās. Kad vienkāršs gladiators satricināja impēriju un uzvarēja konsulus. Tas bija kā pasakā.
  Par Spartaku ir uzrakstītas vairākas grāmatas. Vienā no tiem deviņu gadu vecumā viņš nokļuva akmeņlauztuvēs. Un tur viņš strādāja ar visiem vergiem. Lūk, šis muskuļotais zēns vilka smagu akmeņu grozu, kas sver vairāk par viņu pašu. Un pat bērnam vēders sabrūk no spriedzes. Un pilēja sviedru krusas no zēna cīpslainā ķermeņa, tumšs no saules apdegumiem un netīrumiem.
  Un pārraugs joprojām viņu mudina ar pātagas sitienu. Un puisim basās kājas čīkst no ādas klepus. Tad vergs bērns dienas beigās mehāniski ēd putras sautējumu, varbūt ar nedaudz pievienotu zivi un maizi, un tad nokrīt uz akmeņiem un guļ apskāvienos ar citiem zēniem, neskatoties uz gultas cietību. Ziemā karjerā ir auksts, un jaunie vergi ir pilnīgi kaili un basām kājām. Un naktī labākajā gadījumā tas ir pārklāts ar auduma atgriezumiem, un tie saspiež ķermeni kopā, lai saglabātu siltumu.
  Un vasarā Itālijas dienvidu dedzinošais karstums, nogurdinošs darbs. Darbs karjeros pēc principa: vergs vai nu smagi strādā, vai guļ. Protams, daudzi zēni nomira, bet Spartaks, pēc dabas ļoti spēcīgs, izauga un kļuva stiprāks. Un viņam paveicās, ka viņš tika pie brīvības un tika pārdots gladiatoru skolai.
  Tur sākās viņa karjera, krāšņa un varonīga. Gladiators, kurš izdzīvoja simts cīņās, saskaņā ar Senās Romas paražu, saņēma brīvību un jau cīnījās par naudu. Spartaks varēja dzīvot samērā labi, taču viņš sarīkoja sacelšanos. Desmitiem tūkstošu cilvēku gāja bojā abās pusēs, un lieta beidzās ar gūstā turēto vergu sišanu krustā.
  Vienā romānā Spartaks tika uzlauzts līdz nāvei. Citā vergi viņu neatdeva, bet viņš nomira pie krusta. Trešajā darbā Spartaks bija klāts ar līķiem, taču viņam izdevās tikt ārā, un viņš aizgāja, nolemjot atteikties no cīņas. Viņš apprecējās un audzināja savus bērnus.
  Spartaks atstāja iespaidu uz Oliveru, taču izrādījās neveiksmīgs. Lai gan viņa vārds saglabājās gadsimtos un pat tūkstošgades. Spartaks, protams, ir simbols, un par viņu ir sarakstītas dažādas fantastikas grāmatas. Laika noteiktais laiks un vēsturiskās informācijas nekonsekvence dod vietu iztēlei.
  Šeit vienā grāmatā Spartaks ir muižnieka dēls, taču viņš bija daudz naudas parādā patricietim Krasam. Un tagad visa ģimene tiek arestēta un par parādiem pārdota verdzībā. Spartaks joprojām ir diezgan zēns, bet lepns. Viņš kopā ar māti un māsu tiek aizvests uz vergu tirdzniecību. Mātei atņēma dārgas drēbes, apavus, un viņa ir tikai vienā saplēstā tunikā, nevis kaila un basām kājām. Viņas kājas ir sasistas asinīs un sadedzinātas uz akmeņiem, un viņas āda ir apdegusi saulē. Un viņa ļoti cieš, spiesta dejot klientu priekšā.
  Spartaks, bronza no saules apdeguma, arī bez bagātīgām drēbēm, basām kājām un kails, joprojām izskatās pēc jauna dzīvnieka.
  Un, kad pircējs mēģina tikt viņam mutē, viņš kož pirkstos. Par ko viņš saņem pātagu. Tad viens īpašnieks nopērk zēnu un māti, un māsa tiek izšķirta ... Spartaka māte ir skaista un izglītota, viņa iegūst kalpu darbu mājā. Bet zēns, pārāk lepns, par sodu ir spiests divas vai trīs dienas griezt dzirnakmeni. Neskatoties uz to, ka zēns ir pieķēdēts, viņš joprojām pārtrauc gludekli un aizbēg.
  Bet viņš tiek pieķerts un apzīmēts. Tad īpašnieks viņu nosūta uz akmeņlauztuvēm. Bet pat tur nekaunīgais zēns un patricieša un cildenas ģimenes dēls izcēlās. Lai gan viņu vajadzētu sist krustā, jaunais karotājs izmisumā aizbēg no krusta. Un to redz gladiatoru galvenais menedžeris. Viņam ļoti patīk kaujas, lai gan viņš jau gadiem ir jauns zēns, un viņš to pērk. Un atkal gladiatora karjera.
  Spartaks, lai gan vēlāk bija dižciltīgie romieši, karo ar impēriju. Un pat paliek dzīvs, un viņam ir kopīgi bērni vergā no Trāķijas. Turklāt Spartaka mazdēls kļuva par Romas imperatoru. Kas jau ir autora iztēle.
  Šīs grāmatas nesasniedza divdesmit pirmo gadsimtu, bet Olivers tās norija un atcerējās tagad. Atpūta un spēku atjaunošana pēc spīdzināšanas. Tas ļāva aizmirst par sāpošo ādu un brūcēm, kas stipri niezēja no sāļā ūdens, ko slacīja jaunie bendes.
  Olivers paspēra pāris klibojošus soļus ap kameru - ķēde ap kaklu traucēja. Un es nodomāju, labi, ka viņi viņam vēl nav uzlikuši kluci. Lai gan vēl var būt lielas mokas.
  Papildus banālajai cilpai, lai gan tās reti tika izpildītas, braucot ar riteni, un tas ir ļoti sāpīgi. Jūs burtiski tiekat saplēsts gabalos, un virves velk jūsu rokas un kājas dažādos virzienos.
  Olivers jautrības labad svilpa un dziedāja:
  Ja lietus - hei-ho, bet lietussarga nav,
  Ja vējš - hei-ho - pēc tevis svilpo, Ja aukstums - hei-ho - līdz kaulam, Un nav labas ziņas no mājām - Nedod up, nepadodies, nepadodies!lai kas tas būtu, neraudi un nekautrējies!Smaidi,smaidi,smaidi!Tu esi ceļā,tātad viss būs ok!
  
  Ja tālāk - he-ho - tu nevari iet, Un laupītājs - he-ho - stāv ceļā, Ja krauklis - he-ho - kliedz virs auss, Ja sirds pukst no bailēm - Nedod up, nepadodies, nepadodies!Neraudi, nekautrējies!Smaidi,smaidi,smaidi!Tu esi ceļā,tātad viss būs ok!
  
  Nepadodies, nepadodies, nepadodies!Lai kas notiktu, neraudi un nekautrējies!Smaidi,smaidi,smaidi!Tu esi ceļā,tātad viss būs kārtībā !
  Pēc tam Olivers Tvists kļuva dzīvespriecīgāks... Viņi viņam atkal atnesa ēst, un zēns apgūlās uz sāniem, uzvilcis segu atpakaļ, atkal aizmiga. Un viņš sapņoja...
  Sapņā zēnam bija šķelta personība. Kad šis un viņš it kā atceras pagātni un ne gluži, viņš skatās uz sevi no malas. Piemēram, vārds ir Džeimss Morgans. Starp citu, slavenākais pirāts. Un tajā pašā laikā zēns.
  Lai gan pēdējais apgalvojums varētu sabojāt garastāvokli, sapnī viņi baidās zināt, ka tas ir tikai sapnis, tas ir stulbs. Sapnis tiešām ir īsts, piemēram, lielizmēra zābaki noberzēja kājas, un sāpes pēc sitiena pa cirksni kļuva skaidrākas. Varbūt Olivers tika pieķerts, ka viņš baidījās, ka dārgās kurpes neaizlidos un samazināja ātrumu. Un aizturēšanas laikā salauztā lūpa atkal par sevi atgādināja. Par laimi zobi ir veseli, bet bumbulis uz pieres no sitiena izveidojās krietns un tik pretīgi niez.
  Džeimss Morgans sapnī teica kaut ko asprātīgu: tad viņš lika man pasmieties. Tā viņi vēl trīs stundas tērzēja par dažādām lietām un... Morgans, protams, sāka komponēt un runāt par saviem varoņdarbiem. Strīdēties terminos - viņi saka, ka jūs to nevarat izdarīt: jums ir nepieciešams prāts.
  Zagšana ir māksla. Lai gan, protams, Morgans Džeimss pārstāstīja detektīvus. Lai gan viņam kaut kas bija jānes. It īpaši, kad viņš devās bēgt un pēc tam meklēja veidu, kā pieķerties kādai partizānu vienībai.
  Šajā gadījumā viņam neklājās labāk nekā Oliveram. Ja vien Ukrainas vasara nenes siltas naktis un var, piemēram, veldzēties ar ogām vai cilvēki vēl nav tik rūdīti, lai neļautu ēst izsalkušam puikam.
  Bet šeit ir pāris zādzības
  viņš izdarīja ... Zagšana nebija ēdiens. Bet tas ir pavisam cits stāsts.
  Kad beidzot paziņoja par došanos uz tiesu, Džeimss-Olivers nesarāvās. Viņš lieliski zināja, kā tas viss beidzās, un pat visās filmu adaptācijās (kaut kāda nepatiesa atmiņa sapnī, par tālās nākotnes brīnumiem!) Twist bija pamatots. Lai gan, protams, neviļus skatoties filmu, ļoti gribas, lai būtu interesantāk, kas nozīmē nevis kā grāmatā, bet gan neparedzami.
  Tiesa bija diezgan neveikla un, protams, bija jāstāv rindā. Un viņa kājas jau bija nogurušas, tāpēc netīrā un nospļautā kamerā Džeimss spītīgi negribēja sēdēt.
  Lai būtu vieglāk, mazulis atspiedās pret sienu un atkal domāja par abstrakto. Precīzāk, atcerējos Olivera piedzīvoto.
  Pirmajā dienā zēns nostaigāja pāri divdesmit jūdzēm, kas bērnam ir diezgan daudz. Pats bēdīgākais ir tas, ka rupjie zābaki ar koka zolēm stipri berzēja pēdas. Jā, pārtikas ir maz. Lai gan sods bija pietiekams par maizes klaipu, un ūdeni Anglijā atrast nav problēma: tēja nav Sahāra.
  Nebija iespējams labi izgulēties, jo pavasaris joprojām ir auksts. Pārslogotie teļi no rīta sāpēja, uz kājām uzpampušas tulznas. Zēns nolēma turpināt staigāt basām kājām. Viņam tas nešķita biedējoši, tāpēc agrā bērnībā tos nēsāja basām kājām līdz pašām salnām. Tomēr viena lieta ir ganīt zosis vai pieskatīt govis, vai veikt kādu darbu fermā, bet cita lieta ir stutēt vairākus desmitus kilometru pa akmeņainu ceļu. Šī nav pļavas mīkstā zāle, kur kopā ar kārtējo bezpajumtnieku bērnu izdzen pīles un citas dzīvas radības (vecākie puiši ganās lopus!).
  Olivers sākumā juta tikai nepatīkamu tirpšanu un šad tad nobrauca no ceļa uz ceļa malu, cenšoties uzkāpt uz zāles. Bet tad nāca krūmi un zēns atkal izgāja uz ceļa. Vairākas stundas tas vēl bija vairāk vai mazāk izturams, bet, kad viņš beidzot apstājās, pārguris, viņa notriektās zoles burtiski dega. Nācās meklēt straumi un iemērkt tos ūdenī.
  Pēc tam puika Olivers izdarīja vienkāršu, bet ne gluži pareizu secinājumu - izvairoties no ceļiem, ej pa zālieniem un... Nu jau tolaik Anglijas dienvidos nebija tik daudz mežu, bet kas vairāk kā birzis, bieži stāda taisnstūrī.
  Bet apmaldīties joprojām ir reāls... Tātad ceļš uz Londonu prasīja daudz ilgāku laiku un radīja pamatīgas bailes. Oliveram, kuram bērna iztēle pievilka vilkus, pūces un pat noslēpumainus tīģerus ar elles lauvām. Jo visbriesmīgākais eņģelis un gandrīz visvarenais Dieva ienaidnieks sātans staigā kā rūcošs lauva. Un, ja zem saskrāpētā papēža krakšķēja zariņš, tad ...
  Ceļš uz Londonu izrādījās garāks, un cilvēki, kas satikās, bija nedaudz labāki, nekā Dikenss attēloja. Vājš, notriektām kājām gaišmatains bērns varēja paļauties uz maizes garozu un siltu stūrīti. Un reiz Olivers tiešām gandrīz palika - iespēja adopcijai bija reāla, taču kaut kāds spēks viņu veda tālāk.
  Starp citu, un partneris, par kuru Dikenss nerakstīja, bet šo
  tumšādains zēns, rādīja, kā viņi kāpj svešos dārzos un sekvesteru dārzos ilgi pirms satikās ar "The Dodger".
  Visi pārāk daudz gribēja padarīt Oliveru par pozitīvu varoni, neapzinoties, ka zēnam ir jābūt zēnam. Precīzāk, ka dzīvē viss ir nedaudz savādāk nekā bērnu darbā.
  Pirmais kāpiens sakņu dārzā bija diezgan prozaisks, un kopumā Olivers par to pārāk neuztraucās. Gribējās ēst - paņēma mazliet. Saimnieki nabagāki nekļūs! Vai tas ir labs? Tukšs vēders teica, ka viņš personīgi jutās labi par to.
  Ar partneri, šķietami čigānu, viņi ātri pašķīrās. Droši vien tumšādainajam vīrietim Oliveram nešķita interesants sarunu biedrs, ar ko ilgi tusēt.
  Pēc tam pašu Tvistu gandrīz kropļojis suns kārtējā mēģinājuma laikā veikt "reidus". Acīmredzot jaunā čigāniete labāk zināja, kur kāpt, lai vēlāk nesēž. Un Olivers vēl nav pieredzējis...
  Tajā pašā laikā viņš sēja savus raupjus apavus. Nu pa šo laiku viņš jau bija pieradis iztikt bez tiem, bet skats, protams, kļuva ubags, bet bērniem kājas bija šausmīgi nogāztas. Starp citu, Dodger izskatījās nevis kā grāmatā, bet gan daudz cienījamāks. Ir skaidrs, ka zaglim ir daudz lielāka iespēja salauzt putas, ja viņi neskatās uz viņu kā uz ubagu. Stereotipi ir sīksti - un, ja zagļi tik ilgi nav sastapušies, tad tieši tāpēc, ka ārēji izskatījās diezgan pieklājīgi un ne nabagi.
  Kāpēc viņi paņēma līdzi Oliveru? Varbūt Tvista eņģeliskās sejas dēļ, cerot, ka viņš būs vismazāk aizdomīgs. Vai varbūt Blēdis to patiešām nožēloja, jo Olivera skatiens: izdilis, saskrāpēts, ar lauztām un netīrām kājām izraisīja dzīvu līdzjūtību. Un arī zagļi ir cilvēki, īpaši jaunībā un nav paspējuši nocietināt dvēseli.
  Katrā ziņā Tvistam bija jumts virs galvas un naktīs nenosala, viņi kopumā bija labi paēduši, it īpaši, ja salīdzina ar darba namu.
  Dodamies uz zēna biznesu, viņi sakārtoja uzvalku, radīja līdzību ar cienījamu kalpu.
  Un, ja Olivers nebūtu tik stulbs, ka čīkstētu, bet rīkotos gudrāk - vai paturi pats zagli vai vienkārši stāvi un skaties, it kā apbrīnotos pa logu, kurš gan par viņu būtu domājis?
  Varbūt tāpēc tik ātri viņu attaisnoja, bet kungs
  uzreiz iepatikās viņa seja. Lai gan šķiet, ka tas ir viņa radinieks?
  Džeimss spļāva caur zobiem un dusmīgi atzīmēja:
  - Kāpēc šis tiesnesis ir kā stulbs miegains bruņurupucis ?!
  Policists no nekaunības kļuva traks un tukši skatījās uz zēnu, un zēni skaļi nopūtās. Smieklīgi, ka jaunais zaglis nebaidās no varas.
  Nekaunība, acīmredzot, patiešām ir otrā laime, un policists kļuvis daudz pieklājīgāks. Varbūt pazibēja doma - ja nu šis ir ļoti ietekmīgas personas dēls vai...
  Džeimss Morgans kā uzticības apliecinājumu saņēma šņaucamo tabaku no viena no vairāk vai mazāk tīriem klaidoņiem. Es gribēju aizdedzināt cigareti, bet pēdējā brīdī sapratu, ka rupja tabaka liks klepot un tad viss tās ārišķīgais spīdums nolobīsies kā čūskas āda.
  Tiesnesis Fans acīmredzami nav noskaņots - dzeltens ar sarkaniem plankumiem uz sejas, šķietami dusmīgs... Un skats uz zēnu, kurš pat koka pildspalvā jutās kā karalis tronī.
  Skatiens ir nekaunīgs un pat nicinošs, rokas izaicinoši paslēptas kabatās un krūtis uzpūstas. Sasodīts, ne mazākās bailes un tāds skats, ka...
  Džeimss, sapnī par alternatīvu uztveri, grāmatu atcerējās no galvas, taču šajā gadījumā vecākais kungs izrādījās ne visai labsirdīgs. Jā, bija pārklājums ar filmu bibliotēku. Iespējams, labas burvju nūjiņas loma bija jāpilda citam lieciniekam. Tas, kurš redzēja Plūtu un Koļu zog...
  Puika nav īpaši, tad viņš klausījās, ko frakā tērptais kungs teica tiesnesim. Bet tiesnesis beidzot pagriezās pret viņu:
  
  - Kā tevi sauc, pārkaulotais nelietis? - Fanga kungs ar indi balsī jautāja.
  Džeimss Olivers drosmīgi atbildēja:
  - Kurš ir nelietis, tātad tas esi tu! Neuzdrošinies mani saukt par pārkaulotu vecīti!
  Tiesnesis no pārsteiguma pat aizrijās. Pat rūdīti bandīti neļāvās būt tik nekaunīgiem un nekaunīgiem attiecībā pret cilvēku, kuru varētu nosūtīt karātavās. Lai gan patiesībā ne gluži - uz nāvessodu parasti sanāk citas, augstākas instances tiesa, piedaloties ieceltam advokātam. Lai gan šāds aizstāvis ir bezjēdzīgs, piemēram, koka krēsls. Bet, protams, viņi nevar Anglijā piespriest nāvessodu bez šķietama likumības. Katrā ziņā viduslaiki pagalmā vairs nav.
  Bet, ja ar kabatzādzībām tiek galā un pat to izdarījis zēns, var iztikt bez advokāta.
  Ilknis, dusmās kūstot, uzmeta puisim draudīgu skatienu un satvēra... nicinājumu, it kā viņš nebūtu cilvēks ar varu, bet gan mēslu kalns. Tā izturēt ir pieļaujami! (Pun!)
  Tiesnesis īsi vai drīzāk ātri iemeta:
  - Par kabatas zādzību izdarīšanu pēc iepriekšējas vienošanās puisis tiek sodīts ar trim gadiem smaga darba, bet vēl divi par izaicinošu attieksmi pret tiesu!
  Džeimss-Olivers nicinoši spļāva pa knābi.
  - Jā, tu aizgāji! Vispār viņš ir zaglis likumā... Precīzāk, es esmu zaglis, ko pasaule nekad nav redzējusi!
  Džentlmenis mēģināja iejaukties:
  - Zēns ir nepārprotami slims, tiesneša kungs. Saudzē bērnu!
  Ilknis trieca ar āmuru pret galdu.
  - Aizvediet sūdu prom! Pieci gadi smaga darba ir maksimums, ko varu dot, bet augstāks tiesnesis viņam pielodēs karātavas.
  Olivers iesita policistam... Arī cirksnī - diez vai netrenēts ķermenis ļautu aizsniegt gara auguma subjekta zodu. Tiesa, ienaidnieks bija pietiekami prātīgs un pieredzējis, lai nedaudz izkustētos un no kura sitiens izrādījās sāpīgs, taču nebūt ne šokējošs. Taču pats policists, atbildot, pakustināja zizli. Oļegs mīkstināja uzbrukumu, taču viņam ausis zvanīja un kļuva nedaudz duļķains. Un otrais sitiens sasniedza mērķi ...
  Puiša dvēsele izlidoja no ķermeņa no smadzeņu satricinājuma... Labi, ka zizlis ir elastīgs, un pieredzējušais apsargs pareizi aprēķināja spēku... Citādi Olivers noteikti būtu nogalināts... Citādi pagāja piecas minūtes un auksta atsvaidzinoša duša. ...
  Tagad vecais puika ir atgriezies, un viss ir gājis nesalīdzināmi sliktāk nekā grāmatā. Protams, aizstāvības liecinieks kavējās, un neviens negrasījās viņu klausīties. Tiesnesis sausi atzīmēja:
  - Viss spriedums ir pieņemts, bet, ja vēlaties jaunu sēdi, sazinieties ar prokuroru un lūdziet lietas izskatīšanu jaunatklātu apstākļu dēļ! Tad lai šis radījums karājas!
  Džeimss Morgans, kura gars lidinājās netālu, pēkšņi nodomāja - un patiesībā pēc sprieduma pasludināšanas tiesnesis varētu piespiest liecinieku rakstīt prokuroram... Pēc likuma tā arī ir. Jau pieņemtu spriedumu var atcelt tikai īpašā kārtībā paredzētajā kārtībā.
  Tad nu te Oliveram Tvistam ļoti paveicās... Pareizāk sakot, grāmatā... Starp citu, kam neticēja kādā filmā, tiesnesis, pieņēmis spriedumu pakārt zēnu, būtu tik ātri atkāpies, jo ne īpaši autoritatīvs liecinieks. Jā, un pats liecinieks varētu baidīties no tiesneša... Kas gan būtu reālāk.
  Bet šeit jau publika nejuta līdzi nekaunīgajam Oliveram un kungam, kurš atteicās no pieteikuma ...
  Džeimss Olivers, atcerēdamies vēlu, mēģināja atgriezties pie iepriekš pamestā ķermeņa, bet... Viņš izslīdēja tam cauri kā tukšumam vai dūmu stabam... Acīmredzot viņi divreiz neieplūst vienā upē. Tagad Olivers atkal ir klāt un ... jauni piedzīvojumi.
  Džeimss Morgans joprojām spēja just līdzi un lasīt domas. Zēnam pēc smadzeņu satricinājuma tie ir ārkārtīgi haotiski. Roku dzelži bija cieši piesprādzēti - Anglijā bērnus nereti apcietina un jau iepriekš sagatavo pareizo izmēru. Nekaunīgam zēnam ir jādod mācība. Pilnīgi oborzel - šakālis!
  Sajūtot sāpes rokās, mazais Olivers novīst un no viņa acīm saskrēja asaras.
  Smagās darba cietums atgādināja senu cietoksni ar torņiem un spraugām. Drūmi apsargi, zobi sienās un sargbuldogi.
  Olivers joprojām smagi domāja, un uzraugs pat iesita zēnam ar pātagu, lai viņš kustētos ātrāk. Zēns noelsās un teica:
  - Kā vēlaties, kungs!
  Zēni un meitenes, kas nebija vecāki par četrpadsmit, tika turēti īpašā cietuma daļā. Olivers jau bija nācis pie prāta un ziņkārīgi paskatījās apkārt cietumā. Jo īpaši aiz biezajām restēm redzēju cietuma pagalmu, kur pieaugušie notiesātie kombinezonos un koka tupelēs cirta un vilka baļķus, kaut ko ēvelēja. Policisti un apsargi uz viņiem mežonīgi kliedza.
  Bērnu puse atradās atsevišķi un izcēlās ar trīs, ka gar biezajām mitrajām sienām tika novilkta zila līnija.
  Pats pagalms arī bija gandrīz tukšs, tikai viņi maršēja tālumā... Olivers, skatoties uz viņu kailām galvām, domāja, ka tas ir zēni, bet ... Puikas nestaigā pelēkās kleitās, kas izskatās pēc mūķeņu sutanām. . Tikai sutanas bija īsas, gandrīz pilnībā atklājot meiteņu kailās, siltā laikā bezvēsts, tievas un notriektas kājas.
  Daži no viņiem bija pat jaunāki par Oliveru, un, lai gan attālums apgrūtināja viņu tievo seju detalizētu apskati un šausmīgās skumjas acīs, zēns sajuta no viņiem briesmīgu ciešanu un bēdu straumi!
  Viņš ir Olivers cietumā! Skaidrs, ka viņš ir noziedznieks: visu acīs slepkava un zaglis! Vārds killer nav līdz galam skaidrs, bet tas spītīgi skan manā galvā un sit ar zvaniņiem pa deniņiem!
  Un tā biezās, saplaisājušas un sapelējušās sienas cietumā, šķiet, ir dzīvas, un ieslodzītā aizsmakušā un smagā elpošana šķita dzirdama caur maziem caurumiem.
  Smagās, kaltās dzelzs durvis ar čīkstēšanu atvērās, un policists iedeva tiesneša sekretāra sagatavotu papīru. Olivera Tvista vārds netika nosaukts, bet tā vietā tika piestiprināts numurs. Nu jā, ja tas ir kaut kāds nekaunīgs zaglis vai pēdējais tramdītājs, tad vārdam nav nozīmes. Pietiek ar skaitli - lai tas ir bezsejīgs un paklausīgs... Bet nē, cietumu sistēma tādus nesalauza!
  Pāris apsargu paskatījās uz Oliveru ar gaļēdāju smīnu. Zēns jau izskatījās nobijies un šausmīgi bāls. Bailes, kuru spēcīgās bailes viņš nepiedzīvoja pat pēc vairāk putras prasīšanas, viņu pārpludināja darba nama apsargi ...
  Šī jau ir cita pasaule - vieta, kas ir diezgan salīdzināma ar pazemi, un ne velti visi tik ļoti vēlas izvairīties no verdzības par katru cenu ... Oliveram salēcās kājas un viņš krita uz priekšu ... Pieredzējušais cietuma sargs veikli satvēra zēns aiz matiem un iesita notiesātajam zēnam pa sārtiem un baltiem vaigiem:
  - Mums te tādas viltības nedabū! Vai tu spēlēsi tāpat kā visi vai...
  Un lielais vīrs daiļrunīgi novilka ar rokas malu pa kaklu.
  Olivers Tvists pamodās. Trīs apsargi iekļuva kamerā, ar čīkstēšanu atverot slēdzeni. Viņi uzvilka ādas cimdus un sāka aptaustīt zēnu un skatīties uz viņa brūcēm, vai viņam nav blakšu vai kāda veida netīrības. Tad viņi sāka berzēt ar alkoholu.
  Olivers sakoda zobus no dedzinošas sāpes, ko radīja izžuvušas brūces. Bet no otras puses, zobs gandrīz izgāja cauri un pārstāja niezēt. Zēnam iedeva buljona dzērienu, spārna gabalu ar maizi.
  Viens no apsargiem atzīmēja:
  - Savādi, bet daudziem tevis žēl, neizpildi!
  Olivers cerīgi jautāja:
  - Un varbūt spīdzināšanas nebūs?
  Matrona pamāja ar galvu.
  - Būs spīdzināšana! Pieprasiet līdz pat trīs reizēm pielāgotus pasūtījumus!
  Olivers smagi nopūtās un nolēma, ka viņš to izturēs ... Un viņam bija traks sapnis ...
  Lai gan viņš arī lasīja grāmatu par Džeimsu Morganu. Turklāt, jā, Džeimss bija zēns, kurš tika saindēts smagajiem darbiem Jamaikā. Tur viņš cītīgi strādāja pie cukurniedru plantācijām. Tad reida laikā viņš pievienojās pirātiem, iesākumam kļūstot par kajītes zēnu. Un tad izcēlās kā kapteiņa palīgs un pēc tam pats kapteinis. Džeimss Morgans daudz izlaupīja un galu galā kļuva par Jamaikas gubernatoru.
  Šis ir viss stāsts. Vispirms ubaga puika-zaglis, tad jauns notiesātais, kurš gandrīz nosmaka tilpnē. Turklāt vergs, kurš pārrauga pātagas pakļautībā kails strādā plantācijās.
  Olivers domāja, ka varbūt arī stādījumi viņu gaida. Acīmredzot viņi netiks izpildīti. Dienvidu kolonijās ķermenim pat nav ziemas: tas ir plus. Bet jūs varat inficēties. Ēdienam nav nozīmes, bet dzīvot var. Darba ir daudz, reizēm ir salīdzinoši brīvas dienas. Vergi bieži tiek sisti. Dažkārt notiesātie iegūst brīvību un paši kļūst par stādītājiem.
  Zēns nopūtās un domāja, ka viņam būtu labi, ja viņš kļūtu kā Morgans par pirātu un pēc tam par gubernatoru.
  Patiesība nav tajos laikos. Pirātisms nav pazudis, taču tas ir stipri apslāpēts. Un Jamaikā tas vairs nav tik masīvs. Kā arī citās vietās. Lai gan Āfrikā pirāti joprojām aktīvi darbojas arī Klusajā okeānā.
  Olivers iztēlojās galeona uzbrukumu. Cik daudz zēnu lec virsū spāņu karavīriem, zibinot savus kailos, apaļos papēžus. Un sagriež ienaidniekus ar zobeniem.
  Un ej Olivers. Viņa ir diezgan puika, bet traka un spēcīga. Kas vada dzirnavas ar diviem zobeniem un saucieni;
  - Mūsu spēcīgākā komanda,
  Mēs uzkāpsim uz bultas!
  Un kritušie Kastīlijas impērijas jūrnieki un karavīri krīt. Un tas ir tik forši un jautri.
  Olivers atver dārgumu lādes un iemērc asinīm klātās rokas zeltā.
  Un pirātu zēni dzied, pļaukādami savu mazuli, kailām, iedegušām kājām uz klāja;
  Mēs drebam no niknuma un ļaunprātības
  Bet mūsu zvērības tūlīt, tūlīt beigsies Ja tikai augstākā līmeņa zelts Liktenis mūs ripinās, cik gribēsim.
  
  Eh - jā, uz okeāna, eh - jā, zem burām, Ak, jā, mēs lidojam pēc pasakainas bagātības, Žēl, neviens nezina, un mēs paši nezinām, cik daudz zelta mums vajag, ak, cik daudz mēs gribam.
  
  Mēs visus apzogam,bet mēs neesam vainīgi.Un vajag pabarot ģimenes,vajag arī radus.Galu galā mums neviens nedomā maksāt algu Un dzīvojam bez brīvdienām un bez brīvdienām.
  
  Eh - jā, uz okeāna, eh - jā, zem burām, Ak, jā, mēs lidojam pēc pasakainas bagātības, Žēl, neviens nezina, un mēs paši nezinām, cik daudz zelta mums vajag, ak, cik daudz mēs gribam.
  
  Eh - jā, uz okeāna, eh - jā, zem burām, Ak, jā, mēs lidojam pēc pasakainas bagātības, Žēl, neviens nezina, un mēs paši nezinām, cik daudz zelta mums vajag, ak, cik daudz mēs gribam.
  . NODAĻA #3
  Zēns atkal kādu laiku mēģināja staigāt pa kameru. Bet viņam tas nebija īpaši labi. Tiesa, tulznas no zolēm jau bija nedaudz pazudušas, un nebija tik sāpīgi staigāt. Olivers Tvists caur nāsīm izsvilpa dziesmu. Un viņš bija kaut kā mēms tāpēc, ka viņš bija cietumā. Olivers vēl nav lasījis par grāfu Montekristo. Romāns tiks uzrakstīts nedaudz vēlāk. Taču atmiņā iespiedās kaut kas ne tik labi zināms.
  Piemēram, kāds zēns nozaga mūžīgās jaunības ābolu un nokļuva Bastīlijā. Luijs XIV sākumā gribēja izpildīt bērnu ar nāvi. Bet tad es nolēmu ļaut bērnam uz visiem laikiem sēdēt Bastīlijas slepenajā kamerā. Un bērns, ieguvis mūžīgu jaunību, nokļuva vientuļā, pazemes kamerā ... Un viņš pavadīja septiņdesmit gadus vieninieku kamerā. Līdz brīdim, kad viņi viņu atbrīvoja, vienkārši neticot, ka kādam zēnam, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, vajadzētu atrasties Bastīlijas slepenajā kamerā kā īpaši bīstamam noziedzniekam.
  Mūžīgais bērns tika pamatīgi pērts un atbrīvots no visām četrām pusēm. Pēc tam, kad zēns klejoja pa Eiropas ceļiem, viņu piedzīvoja piedzīvojums. Viņa Napoleona Bonaparta armijā kļuva par pulka dēlu.
  Tas bija diezgan interesants romāns. Septiņdesmit gadi, bet kalpot - forši vienoties! Un biedējoši! Un tas ir gandrīz pilnīgā tumsā, pieķēdēts ap kaklu. Starp citu, viņš ir Olivers. Nabaga puika... Un kā viņš vēl nav satracis. Sapņi bija viņa vienīgais mierinājums. Tās bija garas un ļoti interesantas.
  Piemēram, sapnī zēns klīst pa kalnu takām un uzdur dārgumu vai kaut ko izklaidējošāku. Un basas kājas kļūst par zelta monētu kaudzi ...
  Olivers iedomājas dzeltenus, metāliskus apļus, un tas šķiet tik forši. Un jūs tos izšķirat un sakratiet savās dūrēs. Un tie ir tik vilinoši mirdzoši. Un šāds zelts šeit ir skaists, piešķir sarkanu nokrāsu.
  Olivers pat garīgi nogaršoja dzelteno kārtu uz zoba. Un viņš laimīgi pasmaidīja. Zeltam tas ir garšīgs - un ļoti patīkams, izdalot medus smaržu... Un tagad jums šķiet, ka kambarī zum bites, un vasara nāk ar maigiem stariem.
  Puisis pasmaidīja. Un atkal viņš sāka staigāt pa kameru... Basām kājām, bērna kājas ātri sadzīst un es gribu kustēties. Vai viņš tiks pakārts? Es nevēlos būt iestrēdzis cilpā.
  Olivers iztēlojās, kā viņa kailie, bērnišķīgie papēži karājas, kad cilpa tiks savilkta ap tievo kaklu. Un tad ar karstu gludekli sadedzinās kailo zoli, lai pārliecinātos, ka zēns ir miris. Un viņi sadedzinās viņa līķi krāsnī - kas ir ļoti nepatīkami ...
  Olivers rūgtumā dziedāja, lai sevi uzmundrinātu ar pirātu romantiku:
  Velti bagātie aizcirta durvis,
  Galu galā nabagam ceļš ir pasūtīts līdz slieksnim!
  Tur, būrī zem slēdzenes, peri garlaikojas,
  Viņa vēlas, lai bruņinieks viņai palīdz!
  
  Un es kā zēns devos pie pirātiem,
  Paklanīties augstiem cilvēkiem, lai nepārspētu!
  Tagad ir pienācis atmaksāšanās laiks visiem iekārotajiem,
  Mednieks spēlē ir pārvērties par barību!
  
  Un lieli ir mani spēka zēni,
  Kad zobena rokās es sāku griezties!
  Es sūtīšu ļaunos ienaidniekus garlaikot kapos,
  Mēness debesīs spīd spoži varš!
  
  Drosme nikni vārās sirdī,
  Zaļais kajītes zēns ir gatavs iekāpšanai!
  Es krustojos ar virsnieku uz zobeniem,
  Iesaistieties kaujā mežonīgā, vardarbīgā dusmā!
  
  Pretinieks ir garš, kā bullis no stenda,
  Viņš vēlas sasmalcināt mežonīgo masu!
  Bet jauneklis cīnās ar cieņu,
  Asmens auž neredzamu pavedienu!
  
  Šeit ir izrāviens - viņi caurdūra vēderu,
  Slepkava gaudoja, nometa zobenu!
  Viņš dzīvoja plašumā un nepazina sāpes,
  Tagad viņš ir zaudējis zirga spēkus!
  
  Mana pirmā iekāpšana bija tik veiksmīga
  Kabatā iebērta sauja zelta!
  Un mēs, pirāti, dziedam dziesmas
  Dalot kaujā par godu iegūto duvānu!
  
  Protams, rīt var būt sliktāk
  Fregates un kreisera ieroči sari!
  Sūti mani basām kājām lēkt pa peļķēm,
  Ar asinīm, ko ienaidnieka nelietis izlēja!
  
  Diezgan zēns, nav antenu,
  Bet atlaidības cīņā nav kajītes zēna!
  Kolam ir lemts mirt gadu krāsā,
  Tas ir brīvprātīgs lēmums!
  Pēc tam Olivers jutās mazliet jautrāks un pat sāka berzēt ķēdi. Viena metāla saite pret otru. Lai gan diez vai viņam būs laiks, bet vismaz ir iespēja.
  Zēns darbojās enerģiski un nikni dziedāja;
  Sēžu per režģis v Dungeon neapstrādāts .
  Jauns ērglis, kas audzēts nebrīvē,
  Mans skumjais biedrs, vicinot spārnu,
  Asiņaina pārtika knābās zem loga,
  Knābj un met, un skatās pa logu,
  It kā viņš domā to pašu ar mani;
  Viņš mani sauc ar acīm un saucienu
  Un viņš grib teikt: "Lidosimies prom!
  Mēs esam brīvi putni; ir pienācis laiks, brāli, ir pienācis laiks!
  Tur, kur kalns aiz mākoņa kļūst balts,
  Tur, kur jūras malas kļūst zilas,
  Tur, kur mēs staigājam tikai vējš ... jā, es! .. "
  Un zēns ar basu kāju spārdīja guļvietas. Un tad viņš to paņēma un atkal aizmiga. Un viņš arī sapņoja par kaut ko, ko iedvesmojuši iepriekš lasīti romāni. Jo īpaši par Džuliānu Atkritēju. Kas būtu noticis, ja Džulians būtu dzīvojis ilgāk!
  Un šis sapnis ir interesants;
  Sapņā zēns redzēja kaut ko neparastu...
  Šeit viņš atradās blakus Juliānam atkritējam. Slavenais Romas imperators cīņā ar partiešiem nonāca sarežģītā situācijā. Bet Cēzara mantinieki drosmīgi cīnījās un padzina partiešus. Bet pašu imperatoru ieskauj neliela vienība, kas izmisīgi mēģināja izlauzties pie savējiem.
  Olivers Tvists izlēca uz karstajām smiltīm. Terminatora puika uzreiz saprata, ka tas nav gluži sapnis, jo īpaši tāpēc, ka sāpēja vēl līdz galam nesadzijušie tulznas uz zolēm. Bet nav laika strīdēties - ķeizars jāglābj!
  Puisis mežsargs ar vienu sitienu lēcienā nošāva piecus partus, kuri jau bija aplenkuši imperatoru. Tad Olivers Tvists ļoti veikli paņēma abus zobenus un sāka rāt. Pirmie četri persiešu karotāji krita ar nogrieztām galvām. Tad zēns ar kailiem pirkstiem iemeta dunci, un tas lidojuma vidū sagriezās un trīs strēlniekiem pārgrieza rīkles.
  Olivers Tvists priecīgi iesaucās:
  - Tā ir vīrieša cīņa!
  Pēc tam viņš devās izšķirošajā ofensīvā. Viņa zobenu šūpoles bija kā zāles pļāvējam. Viņi nocirta visus pēc kārtas un izgrieza persiešu ekstremitātes. Šeit ir galvenais parthiešu galva, kas cenšas panākt, lai pats imperators zaudēja roku. Un tad galva.
  Olivers Tvists ar kājām uzreiz izmeta piecus dunčus no pagrieziena galda un nopļāva veselu strēlnieku rindu. Tad viņš kliedza:
  - Laimes stunda! Ir pienācis laiks spēlēt!
  Un viņa zobeni deva frizūru partiju armijai. Armijas vadonis, Persijas karalis Indemons izperēja zenki. Puskails, muskuļots zēns nocirta visus pēc kārtas un piemētāja visas Juliāna pieejas ar līķiem. Nekad agrāk Partijas valdnieks nebija redzējis tik niknu cīnītāju. Un tas, ka šī ir tikai jaunība bez bārdas, izraisīja nopietnas bailes.
  Pēkšņi patiešām pagāniskie dievi nolēma palīdzēt Senajai Romai, un tā vietā, lai atkāptos, Juliāns atgrieza savu senču reliģiju uz Zemi! Un tagad tas ir vai nu Hercules, vai Hercules dēls, kas cīnās ar Partijas armiju.
  Un Olivers Tvists arvien vairāk iegrima trakā. Viņš meta smagus un asus priekšmetus. Viņš sadūra un sadauzīja Senās Romas ienaidniekus, un viņa zobeni šķita kā neatvairāms zibens. Terminatora zēns iedvesmoja pārējos romiešus. Kliedz: Hercules! Hercules ar mums! Viņi metās pie partiešiem, trīskāršojot savus spēkus. Imperators pats cīnījās.
  Džulians bija tikai nedaudz virs vidējā auguma, bet labi uzbūvēts un izskatīgs. Viņa nāves brīdī viņam bija tikai trīsdesmit divi gadi, un nav zināms, kas būtu gaidījis Romas impēriju, ja atkritējs būtu dzīvojis ilgāk. Bet tagad, šķiet, partieši ir atgriezušies un sākuši atkāpties.
  Un pārējā romiešu armija pievienoja siltumu. Karalis Indēmons mēģināja mainīt kaujas gaitu un kopā ar tūkstoš nemirstīgajiem devās cīņā. Bet tā bija viņa liktenīgā kļūda.
  Olivers Tvists pievērsa uzmanību ļoti lielam vīrietim - garākam par Valevu, kurš valkāja kroni un plecus, kā skapis zelta ķēdes pastā. Un zēns, redzot, kā viņi klausa šī valdnieka pavēles, saprata: ir pienācis laiks rīkoties. Un viņš pacēla persieša nomesto loku. Viņš to ātri pavilka ar kāju, tā ka loka aukla gandrīz pārsprāga. Un tad viņš izlaida bultu, garīgi pavadot viņas lidojumu.
  Un steidzoties, dzeloņains dzelonis iedūra Partijas karalim kaklā, salaužot miega artēriju. Un milzīgs pusotra vai pat divu centneru svars, lineāls avarēja no iegrimes ziloņa.
  Karaļa nāve, protams, bija graujošs trieciens armijai. It īpaši, kad jaunākais mantinieks mēģināja uzņemties komandu, piemēram, Olivers Tvists raidīja viņam bultu. Rezultātā šis pretinieks izrādījās caurdurts skorpions. Romieši, redzot ķeizaru steidzamies kaujā, tagad kliedza: Apollon, Apollons ir ar mums!
  Un Olivers Tvists sita partiešus ar rokām un kājām.
  Un šī barbaru armija pārvērtās par vairumtirdzniecības lidojumu. Tagad romieši vajāja Partiju, un šajā vilku rasē nebija ne runas par piedošanu un žēlastību. Bēdas tiem, kas bēg, un bēdas tiem, kas divkārši bēg no romiešiem.
  Austrumu armija izkusa mūsu acu priekšā, un latīņu pulki, leģioni un kohortas bija nepielūdzamas. Dzelzs un stiprs, viņi visu lauž un sasmalcina, un nogalina muižniekus...
  Savukārt zēns zibēja ar kailiem, sārtiem papēžiem un ar zobeniem vadīja dzirnavas, vienlaikus nocirzdams piecus pretiniekus.
  Pilnīga uzvara. Izdzīvojušie partieši nokrīt uz ceļiem un lūdz žēlastību.
  Olivers Tvists nāca klajā pēc imperatora aicinājuma. Viņš sirsnīgi paskatījās uz viņu. Senatnē cilvēki ir nedaudz zemāki nekā vēlākos gadsimtos, un sapnī zēns iztēlojas, ka ir vecāks. Tātad Oliveram pēc romiešu standartiem izskatās četrpadsmit, piecpadsmit gadi. Tas ir, to jau var uzskatīt par vīrieti, lai arī bez bārdas. Džulians paskatījās uz savām skrambām un zilumiem un plati smaidot jautāja:
  -Tu esi dievs?
  Olivers Tvists godīgi un godīgi atbildēja:
  - Es esmu cilvēks!
  Džulians smagi nopūtās un arī sirsnīgi atbildēja:
  - Žēl... Ļoti žēl!
  Tas terminatora zēnu saniknoja, un viņš skarbi atbildēja:
  - Nav ko nožēlot! Cilvēks, tas izklausās lepni!
  Džulians apstiprinoši pamāja ar galvu un uzsita zēnam pa plecu:
  - Labi teikts! Šis cilvēks izklausās lepns, un viņam jābūt lepnam, nevis mālam podnieka rokās!
  Armija apstiprinoši nomurmināja. Soļojošais priesteris sāka gatavot pagānu lūgšanu dievkalpojumu par godu uzvarai. Juliāns nolēma atdzīvināt vecos kultus. Viens no tiem ir Jupitera, Marsa un Mitras pielūgšana. Lai gan skaidrs, ka pagānu ticība ir jāmodernizē. Šeit ir ierosinātas dažādas idejas. Galu galā jau ir mācība par Elizejas laukiem - karotāju un varonīgo cilvēku, zinātnieku paradīzi. Kāpēc gan to nepadarīt par oficiālu doktrīnu. Būsi padevīgs ķeizaram, varēsi atšķirties dienestā un dabūsi sev harēmu nākamajā pasaulē, un tur svinēsi cēlus svētkus, būdams mūžam jauns un stiprs! Tātad, kāpēc elite tad Kristus doktrīna?
  Olivers Tvists, kurš arī ne pārāk mīlēja tradicionālo kristietību, divkāršs un nežēlīgs, atzīmēja:
  - Cilvēks pats ir savas laimes kalējs, un viņš ir savu panākumu podnieks!
  Džulians pastiepa puisim roku, silti to paspieda un ar visu patiesību ieteica:
  - Esi mans dēls un mantinieks! Jūs esat gudrs, pārsniedzot savus gadus, un jums ir pārcilvēcisks spēks!
  Pēc tam imperators no jostas izņēma ķeizaru gredzenu. Šo gredzenu parasti nēsā imperators neatkarīgi no tā, ko viņš izvēlas par savu pēcteci, un tas parasti ir adopcijas zīme.
  Olivers Tvists uzlika gredzenu rādītājpirkstā un ar entuziasmu sacīja:
  "Es ceru, ka būšu cienīgs kļūt par imperatora dēlu..."
  Juliāns sakāva Partijas armiju un atkal aplenka viņu labi nocietināto galvaspilsētu. Olivera Tvista parādīšanās tika sagaidīta ar prieku. Romas imperators noskūpstīja zēnu un ar stiprām rokām pacēla viņu virs viņa, sacīdams:
  - Paldies Dievam! Es jau domāju, ka tu esi miris!
  Olivers, sapratis, ka patiesību nav tik viegli izskaidrot, atbildēja:
  - Godīgi sakot, jūsu Majestāte ir mans īstais tēvs, tas ir Apollons, un viņš dažreiz aizved mani uz Olimpu un citām pasaulēm, lai es pārāk nepierastu pie cilvēkiem!
  Imperators, reālajā vēsturē saukts par atkritēju, bija pārsteigts:
  - Vai tu esi redzējis Olimpu?
  Olivers Tvists, tāpat kā visi intelektuāli attīstītie zēni, mīlēja komponēt un tāpēc viegli apstiprināja:
  - Jā!
  Džulians apbrīnots iesaucās:
  - Un es redzēju Jupiteru!
  Bruņinieks, plaši smaidīdams ar pērļu zobiem, atbildēja:
  - Mans vectēvs Jupiters sveicina tevi! Un novēl veiksmi!
  Imperators plaušās iesaucās:
  - Paldies dievam! Lai viņi nes uzvaru!
  Mantinieks nekavējoties ieteica uzbrukumu neaizkavēt, jo apkārtne bija izpostīta un romiešu karaspēkam bija pārāk grūti iegūt sev ēdienu un dzērienu.
  Olivers, bruņojies ar labāko romiešu loku, kuru viņš arī uzlaboja, devās medībās. Labāk ir pārdomāt uzbrukuma plānu, redzot pašu cietoksni un vienlaikus nogalinot ienaidniekus.
  Olivers Tvists no attāluma šāva uz karotāju ar sarkanajām spalvām uz ķiveres. Atbildot uz to, zēnam pretim lidoja bultu mākoņi. Bet jaunais karotājs viņiem nepievērsa ne mazāko uzmanību: viņi joprojām nesasniedza un vēsi izsita pretiniekus, un viņš pats, ātrā solī, ik pa brīdim, skrienot, apstaigāja sienu.
  Pilsēta patiešām bija liela, ne mazāka par Romu, un to ieskauj augsti mūri. Trajans Lielais un daudzi citi iekarotāji nevarēja viņu pieņemt savās rokās. Bet šeit patiesībā ir Partijas galvenais spēks. Iekarojiet viņu, un jūsu valdīšana Romā var sniegties līdz Indijai.
  Olivers ievēroja, ka pilsētas mūri gandrīz visur ir lieli, biezi un robaini. Lai uzņemtu šādu pilsētu, jums ir nepieciešams daudz garu kāpņu, un nav droši, ka jūs tās atradīsit. Aizsardzība ir nedaudz vājāka, kur pilsētu apskalo upe, ir vētraina straume. Ir iespējams upi novirzīt, bet tas prasīs vismaz divus mēnešus smaga darba. Tātad, kādi ir citi veidi?
  Piemēram, uzspridzināt sienu un izlauzties cauri pārrāvumam! Vieglākais veids, bet jums ir vajadzīgas sprāgstvielas. Bet netālu no pilsētas ir iespaidīgs mežs. Un ar zināmām prasmēm sprāgstvielas var izgatavot no ... zāģu skaidām, pievienojot tām vienkāršākos minerālus un sāļus. Un ar plikajiem papēžiem zēns juta, ka augsnē ir tādi minerāli un sāļi.
  Vislabāk ir iedragāt mūra augstāko daļu, kur ir sakrājies lielākais ienaidnieka karavīru skaits. Tagad partieši nožēlos, ka vispār uzdrošinājās stāties pret Romu.
  Olivers Tvists, nošāvis četras drebuļus, atgriezās nometnē un priecīgi paziņoja Džulianam:
  - Dievi man teica, kā paņemt cietoksni! Bet lai jūsu karotāji kalpo mūsu rituālam!
  Romas imperators stingri pavēlēja:
  - Paklausi manam dēlam tāpat kā tu man!
  Un armija, kas bija redzējusi Oliveru Tvistu darbībā, pretī rēja salūtu. Un zēns, Cesarevičs, aktīvi deva pavēles. Jums ir jāsajauc daudz zāģu skaidas ar minerāliem, un tad jūs saņemat spēcīgu seno laiku bumbu. Tam vajadzētu darboties daudz efektīvāk nekā šaujampulverim un ne sliktāk kā nitroglicerīnam. Šis patiešām ir terminators zēns. Turklāt pats Olivers pats personīgi izcirta mežu un sasmalcināja baļķus vairogos un zāģu skaidās.
  Ticot dievu gribai, romiešu armija strādāja ļoti draudzīgi, harmoniski un enerģiski. Ātri tika uzbūvētas zāģu skaidas un jaudīgi koka vairogi. Tiesa, partieši mēģināja veikt izbraucienu.
  Olivers Tvists priecīgi pamāja ar diviem zobeniem, un kavalērija metās ārā no slazda. Pāris tūkstoši persiešu tika ielenkti. Puika-bruņinieks drāž viņu vadītāju ar kāju žoklī, liekot viņam zaudēt daudz zobu. Un tad viņa zobenu pāris darbojās kā skuvekļi. Un partieši atradās maisā, un viņus ieskauj drosmīgākā armija pasaulē.
  Jā, daudzi barbari tagad karoja Romas armijā, taču tas padarīja to stiprāku, uzsūcot gan svaigas asinis, gan jaunas cīņas metodes.
  Olivers Tvists vairāk nekā citi izcēlās šajā cirtē. Un tīšām mazulis ieslīdēja lielās asins peļķēs, lai apsmidzinātu romiešu karavīrus. Un viņiem patika, izrādījās, ka viņi saņem dievišķo žēlastību, spēku un veiksmi no paša Apollona dēla.
  Tikpat daudzi Romā priecājās par veco pagānu kultu atgriešanos. Un ar lielu prieku viņi lūdza Fortūnu. Savukārt kristietība šķita pārāk naidīga pret dzīves priekiem un tāpēc nepievilcīga. Turklāt, vai tā paradīze joprojām būs? Un vai kāds no tiem, kas dzīvoja ceturtajā gadsimtā, redzēja augšāmcelto Kristu?
  Un viņu dievi ir vienkārši, saprotami, cilvēcīgi... Un neviens neizrādīja nopietnu pretestību atdzīvinātajiem kultiem!
  Un tagad rīsu karotāji, pat ja puse no viņiem nav latīņamerikāņi, bet gan barbari, ar entuziasmu pilda imperatora un viņa dēla un Apollona dēla pavēles.
  Naktī jau ir sagatavots pietiekami daudz zāģu skaidu un minerālvielu. Olivers Tvists negaidīja līdz rītausmai, bet pavēlēja nekavējoties pārvietot ratus uz ienaidnieka aizsardzības centrālo punktu.
  Un trofeju partiju zirgi steidzās kopā ar nāvējošo kravu uz karaļu torni. Viņi dzina tos tālāk, dedzinot galvas stieni un kājas ar iedegtām lāpām un sitieniem no garām pātagas. Un, lai gan persieši nakts tumsā atklāja neizvēlīgu šaušanu, bija jau par vēlu.
  Olivers Tvists, lai pastiprinātu balsi, caur milzīgu misiņa tauri kliedza:
  - Lai piepildās Dievu vārds! Lai Jupiters palīdz!
  Tas uzsprāga tā, ka pat pāris jūdžu attālumā no romiešu galvām norāva viņiem ķiveres no galvas. Bet partieši cieta tūkstoš reižu vairāk. Galvenā patversme no sprādziena viļņa tika uzmesta augstāk, un sienas sacēlās. Daudzi simti persiešu karavīru tika nogalināti uz vietas un vēl vairāk kropli ...
  Olivers Tvists, kuru arī pagrūda sprādziens, nokrita uz ceļiem, taču uzreiz uzlēca. Bruņinieks atkal iesaucās:
  - Un tagad draugi uzbrūk! Par godu mūsu Dievam Apollonam!
  Un viņš metās pirmais, zibēdams basām kājām, ar putekļiem, kas bija pielipuši puicisku papēžu asinīm. Un aiz viņa metās visa romiešu armija, neskaitāma, katrā ziņā murgā.
  Olivers pirmais sasniedza partiešu pozīcijas un žigli pakāpās zem sabrukušās sienas. Terminatoru zēns bija lielā sajūsmā. Viņš grieza visus pēc kārtas, lai gan jau bija skaidrs, ka partieši bija zaudējuši spēju reāli pretoties. Viņu morāle kritās, un visa vēlme stāties pretī romiešiem izgaisa. Bet tomēr iznīcināšana turpinājās, un notika īsts slaktiņš.
  Olivers Tvists, vicinādams zobenus un šķērsojot citu izcirtumu, nodziedāja veselu balādi:
  Es esmu Romas un zobena bruņinieks...
  Tas Kungs mani ir aicinājis kaujā!
  Pasaule uzreiz ieguva bendes,
  Un labāk slavē Svarogu!
  
  Nolēma atdzīvināt lielo sapni
  Tas cilvēks ir kļuvis stiprs kā Dievs!
  Un iemīlēja gudrību, skaistumu,
  Kurā iemiesota siržu steiga metālā!
  
  Nē, Cēzars nebija pagāns,
  Viņš nezināja sev līdzvērtīgu rati ...
  Un Roma ar mirdzošu godību,
  Izaicini bailes - sātans!
  
  Viss pārvērtīsies putekļos
  Bet tikai gars ir nemirstīgs!
  Atrodi spēku vārdos
  Kas mums skaļi nestāsta!
  
  Tici man, cilvēks nav līķis,
  Tas ir labākais, vienmēr dzīvo...
  Slavas stars nav izdzisis...
  Zvaigzne mīlestības sirdīs!
  
  Un kas ir asinis
  Viņa dod mums dzīvību...
  No sāpēm ir mīlestība
  Un turies pie viņas!
  
  Tici, ka neesi vājš
  Un viņš bija stiprs garā!
  Lai vergs iet bojā miesā,
  Mēs tiksim galā ar bridēm!
  
  Kad jūs uzvarat gļēvulību
  Un savvaļas šausmas ies bojā ...
  Tad jūs planējat virs jumtiem,
  Dievi skaita sejas!
  
  Atnāks Olimps, aizdedzinās uguni,
  Un būs gaisma...
  Bet neaiztieciet vājo varoni,
  Oftalmologa kliente...
  
  Kas samīda mazu tārpu,
  Viņš pats sirdī ir nevērtīgs!
  Un mana lielā aizraušanās
  Zem astes divas piparu skaidas!
  
  Īsāk sakot, nāc Belobogs,
  Es kļūšu par Apollo...
  Mēs ar pildspalvu izsvītrosim nulles,
  Mums aiz muguras ir miljoni!
  Partijas galvaspilsēta bija nokritusi, un tagad virs tās plīvoja Romas karogs. Olivers Tvists paņēma Āzijas atslēgu savās spēcīgajās rokās un tuvojās imperatoram Džuliānam. Viņš pateicās mantiniekam un atdeva to viņam, sakot: "Slava Apollonam."
  Juliāns ceļ jaunu galvaspilsētu. Olivers arī sāka sapņot ... Šeit viņš atkal satika imperatoru Juliānu. Partijas valstība, no kuras romiešiem bija tik daudz uzvarētu problēmu, un Juliāns, kuru jau sauca par Lielo, nolēma atjaunot Babilonu.
  Olivera Tvista, nosauktā imperatora dēla un kurš tika uzskatīts par Apollona dēlu, parādīšanos romieši uztvēra kā dievu zīmi.
  Zēna priekšā Vestaļu jaunavas kaisīja rožu ziedlapiņas. Olivers samīda viņus ar basām kājām un, lepni uzpūtis krūtis, soļoja kā triumfants. Ziedlapiņas patīkami kutināja viņas kailos papēžus, un no tā pacēlās garastāvoklis. Džulians paspieda puisim roku, kas bija nomierināts no militārā darba, sakot:
  - Ak, mans dēls! Es pavēlēju no partiešiem sagrābtajiem dārgumiem uzmest tev zelta statuju, acu vietā ieliekot smaragdus! Tā kā tu esi Apollona dēls, tad tu esi kā pats skaistuma un militārās mākslas Dievs!
  Olivers Tvists pieticīgi atbildēja, sakrustodams rokas pār spēcīga pusaudža muskuļotajām krūtīm:
  - Es esmu gluži kā dievs, būdams vīrietis!
  Džulians pamāja zēnam un paziņoja:
  - No jūsu puses un par godu Babilonas atdzimšanas sākumam mēs sarīkosim gladiatoru cīņas!
  Olivers sirsnīgi teica:
  - Mazāk asiņu! Mūsu dievi neprasa upurus, bet gan drosmi un drosmi!
  Džulians tam piekrita:
  - Lai tā būtu! Bet tiem partiešiem, kuri paši neatkāpās, jāmirst gladiatoru cīņās, lai nesagādātu Romai jaunas nepatikšanas!
  Olivers Tvists jaunākais atbildēja uz šo:
  Lai dievi lemj savu likteni! Tikai lai sievietes un bērni tajās nepiedalās!
  Džulians divdomīgi atbildēja:
  - Tie, kas mums nav bīstami, nāves dejā nepiedalīsies!
  Oliveram Tvistam iemestā statuja bija pat garāka par dzīves lielumu, un smaragda acis dega. Rokās zēns-dievība turēja divus zobenus ar tērauda asmeņiem un rokturiem, kas rotāti ar rubīniem. Reljefa muskuļi bija diezgan atbilstoši oriģinālam.
  Pēc tam notika greznas dzīres, un jau svētku laikā notika pirmā gladiatoru cīņa. Cīnījās divi rūpīgi nomazgāti un ieeļļoti partieši. Viņi uzbruka viens otram ar zobeniem. Lielākais palaida garām vairākus zobena sitienus krūtīs un vēderā, sabruka uz smiltīm. Cīņa izvērtās īslaicīga un gandrīz visi romieši, neapmierināti ar šādu iznākumu, nolieca pirkstus uz leju - piebeidziet viņu! Olivers atturējās. Viņš negribēja izskatīties nežēlīgs vai žēlsirdīgs.
  Partietis bez sirdsapziņas šķipsnām nodūra savu tautieti. Ar to faktiski gladiatoru priekšnesumi beidzās. Tikai svētku beigās, kad Džulians, tāpat kā Nerons, dziedāja dziesmu, karavīri atkal tika izsaukti uz stadionu. Šoreiz tie bija divi pusaudži.
  Viņi cīnījās pietiekami ilgi, viens otram ievainojot daudzas brūces. Un beigu beigās, pavisam pārguruši, viņi ar zobenu iedūrās viens otra krūtīs un sastinga.
  Olivers Tvists, sita ar baso kāju, neapmierināti atzīmēja:
  - Jūs tēvs apsolījāt, ka gladiatoru duelī bērnu nebūs!
  Džulians izlēmīgi atbildēja, triecot ar dūri pret galdu:
  - Un tie nav bērni! Viņiem jau ir četrpadsmit!
  Šāds iznākums izraisīja zināmu vilšanos romiešu vidū, un viņi izsauca mirušos kaujiniekus.
  Olivers neiebilda. Viņš pats par četrpadsmitgadīgiem bērniem nedomāja. Ja jau puika var būt kopā ar sievieti, tad viņš nav bērns!
  Gladiatoru cīņas sākās nākamajā dienā.
  Partieši cīnījās savā starpā. Viņi bija sašutuši, metās un dūra. Tika izliets daudz asiņu un sviedru.
  Jau pirmajā kaujā katrā pusē cīnījās divdesmit cilvēki. Tie, kas pirmie iznāca ar zaļiem gurniem, bet otrie ar dzelteniem. Cīņa ritēja ar mainīgiem panākumiem. Uzvarēja zaļie, no kuriem tikai trīs palika kājās, un pat tie guva smagus savainojumus.
  Otrais duelis izvērtās nedaudz mazāk asiņains nekā pirmais.
  Šoreiz katrā pusē bija piecpadsmit vīrieši. Daži oranžos apsējus, citi zilā krāsā. Smagi zābaki klab pret smiltīm. Paši gladiatori ir puskaili, daudzi spalvaini, tāpēc skats ir visai barbarisks un saspringts. Oranžais šķita spēcīgāks, lai gan kopumā cīņa izvērtās konkurētspējīga. Notika spītīga sitienu apmaiņa, pilēja asinis.
  Abas puses šūpojās kā viļņu brīze.
  Spēcīgāks izrādījās oranžais, no kuriem pieci karotāji stāvēja kājās. Un tos zilos, kas bija kaudzēm, bet tika nogalināti, romieši viņiem nepiedeva.
  Cīņas ritēja pilnā sparā. Šeit, piemēram, trīs lauvas un pieci partieši ar neasiem zobeniem. Banja izrādījās asiņaina... Šoreiz veiksme uzsmaidīja lauvām, izņemot dzīvniekus, un zobenus gūstekņiem atdeva īsus, sarūsējušus un ilgi nesaasinātus.
  Tad ringā ienāca pusaudži, bruņojušies tikai ar dunčiem. Bija tik daudz kliegšanas, bļaušanas, košanas. Viņi savijās apskāvienos un sadūra viens otru ar smailēm, sita, spārda. Puiši bija tik sašutuši, ka pat nepaskatījās, kurš kurā komandā ir. Viņi vienkārši nogalināja viens otru, sakropļoja un pabeidza uz vietas.
  Viens no viņiem pat izrāva otra pilnību, liekot pēdējam mirt no stipra sāpju šoka.
  Cik tas ir smagi un pretīgi, bet tajā pašā laikā asiņaini aizraujoši. Kad tu piedzīvo sajūsmas, baudas un reizē pretīgu sajaukumu, kad kaili, nosvīduši, asiņaini un sagriezti pusaudži viens otru moka un kož ar ieročiem.
  Un senos laikos dzimst daudz bērnu, un liels skaits zēnu piedalās gladiatoru cīņās. Tās ir mazāk vērtīgas preces un nav tik nožēlojamas. Bieži jauni vergi cīnās pilnīgi kaili un vienmēr basām kājām.
  Sievietes gladiatores arī gandrīz vienmēr ir basām kājām, izņemot slavenākās no tām. Šādas meitenes uzvelk elegantas sandales, lai uzsvērtu savu augstāko statusu.
  Vergi nedrīkst valkāt apavus līdz pilngadībai, tikai aukstā laikā viņiem dod raupjus koka apavus, lai vērtīgie lopi no aukstuma nelocās. Un, ja bērns no dabas ir spēcīgs un var izturēt sniegu, viņi dod priekšroku atstāt viņu bez tunikas. Brīvo romiešu un it īpaši patriciešu bērni aukstā laikā valkā sandales vai čības un zābakus, lai būtu mazāk kā vergi.
  Olivers Tvists, protams, kā dieva Apollona dēls, ir pāri šādiem aizspriedumiem. Bet daži partiju gūstekņi, skatoties uz puisi šortos, kas sēdēja blakus imperatoram, acīmredzot viņu uzskatīja par goda kožniku un čukstēja.
  Un Olivera dzirde ir ļoti asa, un ir nepatīkami, kad es par tevi tā domāju. Divas puskailas verdzenes piegāja pie prinča un sāka taisīt patīkamas masāžas zēna basajām kājām. Ir tik labi, ka mani aizkustina Āzijas meitenes. Acīmredzot arī sagūstītie vergi iekarotajā Partijā.
  Kājās palika tikai viens no pusaudžiem, kurš tomēr arī neskaitāmo brūču dēļ nevarēja piecelties taisni un nostājās četrrāpus.
  Nākamā cīņa bija nedaudz eksotiskāka. Četri krokodili pret diviem desmitiem partiešu ar nūjām. Un tikai vienam rokās bija cirvis. Aligatori metās virsū ieslodzītajiem, un viņi, atbildot, sita ar nūjām. Daži partieši aizbēga. Krokodils ir ļoti biedējošs dzīvnieks. Kā mute klikšķ, tā sakostais partietis nomira šādos zobos.
  Un otrs karotājs jau ir zaudējis kājas, un otru roku. Un gladiatoru krokodili ēd ļoti ar garšu.
  Gara auguma persietis ar cirvi sagrieza aligatoru ar cirvi. Viņš pat nereaģēja: izrādījās tik spēcīga āda. Un viss pukst pēc kārtas un metās aprīt visus, kas pakļuvuši zem ilkņiem.
  Parādījās asiņainā nekārtība. Un tas sāka izplatīties pa smiltīm un granti.
  Olivers Tvists sāka flirtēt ar verdzenēm... Un pamodās!
  . NODAĻA #4
  Olivers Tvists pēc gulēšanas atkal tiek pabarots un paziņo:
  - Nu, tagad tevi gaida otrā spīdzināšana, zēn.
  Vispirms kamerā iekļuva apsargi un līdz ar viņu arī sieviete ārste baltā halātā. Viņa pavēlēja Oliveram novilkt mantiju un pamāja, to apskatījusi.
  - Cik ātri tas sadzīst sunim! Ir pienācis laiks otrajai pratināšanai ar aizrautību!
  Zēns gurdēja:
  - Es vēl esmu bērns, varbūt nē?
  Sieviete baltajā mētelī pamāja.
  - Neuztraucies, tu nekaitēsi. Un tad būs tikai viena spīdzināšana. Likums aizliedz kropļot bērnus, kas jaunāki par četrpadsmit gadiem, spīdzinot!
  Olivers smagi nopūtās.
  Viņu nomazgāja ar siltu ūdeni, nežēloja pat valstij piederošās ziepes. Un zēns kļuva tīrs un gatavs spīdzināšanai.
  Ienāca vairāk apsargu. Viņi atkabina apkakli no zēna kakla un uzlika važas. Un viņi, ķēdēs klabinot, veda viņu uz spīdzināšanas nodaļu.
  Olivers bija nervozs, viņa kājas trīcēja, viņa kailās zoles juta akmens auksto mitrumu. Viņš joprojām ir bērns, un viņš tiks smagi spīdzināts, un tas izraisīja drebuļus.
  Mocību kamerā viņu jau gaidīja bende ar sarkaniem matiem. Viņa pasmaidīja, lieli, pērļaini zobi.
  - Nu, tā jaukā vista atnāca? Tagad mēs jūs saspiedīsim!
  Oliveram tika norauta svītrainā pidžama un viņš tika izvests kailu. Sarkanmatei palīdzēja bendes pusaudži. Tā bija īpaša komanda bērnu spīdzināšanai.
  Olivers tika ievietots īpašā krepē ar tapas, kas sāka sāpīgi durstīt viņa muguras un sēžamvietas ādu.
  Tad viņa rokas un kājas sāka locīties nedabīgos leņķos. Olivers sāpēs ievaidējās. Saites tika izstieptas, rokas un kājas burtiski izvilktas no pleciem un gurniem.
  Sarkanmate pasmaidīja.
  - Nu, kas sāp? Vai varat pastāstīt, kur paslēpāt krātuvi?
  Olivers negatīvi pamāja ar galvu.
  Pusaudžu bendes grieza sviras, un zēna rokas un kājas sagriezās vairāk. Olivers ievaidējās, bet sakoda zobus, lai apklusinātu.
  Rudmate pamāja.
  - Ieeļļojiet viņam papēžus! Viņi jau ir dzīvi!
  Jaunie bendes entuziastiski ķērās pie darba. Viņi smērēja puiša putekļos izskalotās zoles, joprojām diezgan cietās, viņa pat bērnišķīgos kāju pirkstus. Sarkanmate paskatījās uz bērnu un nolaizīja viņas lūpas. Viņai patika spīdzināt mazos zēnus.
  Visbeidzot, zole tiek ieeļļota un skapis tiek fiksēts, padodot gāzi. Liesmas augstumu var regulēt, un tā laiza bērna papēdi ar gaļēdāju mēli. Tajā pašā laikā bendes turpina griezt zēnam rokas un kājas, burtiski izliekot viņu lokā.
  Sāpes bija briesmīgas, un Olivers vaidēja un iekliedzās. Izmisīgi mēģināja novērst uzmanību, bet tas, bet viņam tas neizdevās. Un it kā vulkāni izvirda pa visu ķermeni un plūda lava.
  Pazibēja doma: tā vietā, lai paciestu šādas sāpes, varbūt labāk būtu pateikt. Turklāt maz ticams, ka slēpto bagātību izdosies izmantot. Bet spītīgais mazais velniņš viņa galvā prasīja pretošanos vardarbībai. Un Olivers klusēja kā jauns pionieris, kuru pratināja nacisti. Lai gan ik pa laikam no lūpām lauzās vaidi un pat kliedzieni.
  Brazieris izcepa zēna papēžus, un tie kļuva sarkani, bet, pateicoties olīveļļai, tie nepiedega un nepārogļojās. Un tulznas nāca ārā lēnām, tā bija ilga spīdzināšana. Un tajā pašā laikā Oliveram Tvistam izrādījās rokas un kājas saites un lāpstiņas, tā ka līdz pārtraukumam bija palicis nedaudz.
  Sarkanmate ķiķināja un kvēloja no laimes. Olivers bija izskatīgs, muskuļots zēns, un viksītei bija liels prieks viņu spīdzināt. Bet viņš neatzinās. Amatpersona, kas uzrauga spīdzināšanu, apgrieza smilšu pulksteni. Saskaņā ar likumu bērnu, kas jaunāki par četrpadsmit gadiem, spīdzināšana ir ierobežota laikā. Un viņš tikai vaid un kliedz, un rakstu mācītājiem nav ko pierakstīt.
  Tad rudmate paņēma garu adatu, kuras gals bija uzkarsis kamīnā, un piegāja pie Olivera.
  Viņa sāka durstīt kailo, muskuļoto zēnu pa nervu galiem. Olivers kliedza no mežonīgām sāpēm ... Sarkanmate lēnām durstījās un dziedāja:
  Kādas sāpes, kādas sāpes!
  Brālības pārspēj Spāniju! Pieci ir nulle!
  Un viņš smejas, atklājot pērļu zobus. Un atkal injekcijas, kas palielina puiša ciešanas.
  Olivers cenšas novērst uzmanību no sāpēm... Viņš skatās uz rudmati, un viņa viņam nešķiet biedējoša. Viņa izskatās ne vairāk kā trīsdesmit, skaistas, bet ļaunas smaragda acis. Olivers dzirdēja, ka ir sieviete bende, kas parasti spīdzina mazos zagļus. Un tikai daži varēja pretoties spīdzināšanai. Olivers atcerējās arī romānu par Robinu Hudu.
  Mazais Džo, apmēram četrpadsmit gadus vecs zēns, kaut kādā veidā tika notverts. Un viņš tika spīdzināts uz plaukta ar uguni un pātagu. Mazais Džo bija izsmelts, taču viņš neatklāja, kur atrodas laupītāju midzenis. Tad bende tika nolaupīta, un viņa vietā parādījās pats Robins Huds. Un mazais Džo gulēja. Lai gan viņa kailie papēži dega ar karstu dzelzi, tie zēnu izārstēja, un viņš atkal skrēja.
  Tā ka nekas liels. Tas tikai sāp, bet nekļūs par nederīgu un pat atriebsies ...
  Sarkanmate izdarīja duci injekciju dažādās ķermeņa daļās un nolaida auksto adatu.
  Viņa paņēma rokās pātagu un sāka sist Oliveram pa krūtīm un vēderu. Sitieni krita smagi un krita vienmērīgi. Zēns, kura galva jau bija diezgan sajaukta no briesmīgajām sāpēm, nomira ...
  Pusaudžu bendes viņam uzlēja ledus ūdeni. Olivers nāca pie prāta.
  Sarkanmate izņēma no kamīna karstu dzelzs gabalu un atnesa to puisim pie krūtīm.
  Šeit iejaucās ierēdnis:
  - Jūs varat sabojāt krūšu muskuļus! Bērni nav sakropļoti!
  Rudmate agresīvi iesaucās:
  - Tad sāli!
  Un viņa ielika ķepu glāzēs un uzlēja veselu sauju uz Olivera brūces. Zēns kliedza un raustījās.
  Angļu ierēdnis pamāja ar galvu.
  - Viss laiks ir beidzies! Likums aizliedz turpmāku spīdzināšanu!
  Sarkanmate nolamājās un ņurdēja:
  - Sasodīts! Viņš ir ciets rieksts! Varbūt turpināt?
  Ierēdnis pamāja ar galvu.
  - Nē! Likums ir likums! Viņa vecuma zēnus nedrīkst vairs spīdzināt! Ir vēl viena spīdzināšana! Un izdomā kaut ko izsmalcinātāku!
  Pusaudzis bende ieteica:
  Salauz viņam kāju pirkstus!
  Ierēdnis to atmeta.
  - Tu nevari kropli!
  Sarkanmate aizkaitināti pamāja ar galvu.
  - Ļaujiet viņam atpūsties! Jau trešo reizi viņam gatavošu ko izsmalcinātāku un iedarbīgāku!
  Olivers tika atbrīvots no skavām un kazām. Ārste sajuta zēna pulsu un apmierināti teica:
  - Viņš ir ļoti sīksts! Un tas var prasīt daudz!
  Amatpersona atzīmēja:
  - Uz viņa raktuvēm! Ļaujiet tai darboties! Ir tik mazi, bet spēcīgi, kā vajag!
  Sarkanmate iesmējās.
  - Jo labāk! Varbūt viņš manās rokās nonāks ne reizi vien!
  Oliveru nomazgāja ar ledus ūdeni un aiznesa uz kameru. Spīdzināšana beidzās, un zēns atviegloti nopūtās.
  Pagāja divas trešdaļas no ceļa, un palicis pavisam maz, un murgs beigsies.
  Tiesa, tad, iespējams, mazā vecuma dēļ, nāvessodu neizpildīs, bet gan nosūtīs uz raktuvēm. Un tas ir sliktākais! Ir baigā smirdoņa un pustumsa, un darbs, kas nav ilgi.
  Labāk Jamaikas vai Indijas plantācijās vai salās. Ir silts un saulains un patīkams, svaigs gaiss. Tas smaržo pēc tropiskiem augiem.
  Un puišu basās pēdas kutina patīkama zāle, un darbs ir vēl jautrāks.
  Olivers, nomocīts no spīdzināšanas, gulēja uz muguras, kas bija mazāk ievainota, tikai sasitusi no krēsla neasajām adatām, un mēģināja gulēt. Būtu jauki aizmirst dziedinošā sapnī.
  Bērna kakla apkakle gandrīz netraucēja, un nedzēla .... Bet tur bija tāds morāls pazemojums kā šim sunim pie pavadas. Nu viņi nožēloja un neiebāza kājas blokā.
  Šeit ir Mazais Džo, pēc spīdzināšanas viņš tika turēts važās un viņš pat nevarēja apgriezties. Un Olivers Tvists jau zināja, kas ir sāpes. Tomēr darba namā viņš tika pērts vairāk nekā vienu reizi. Un pātaga vairs nav tik biedējoša.
  Ugunsgrēks un locītavu deformācija ir sāpīgākas. Un adatas nervu galos. Sāp ķermenis, īpaši saišu sastiepums.
  Kameras durvis atvērās... Pārraugs ienāca un ienesa krūzi ar pienu un mīkstu maizi, sacīdams:
  - Dzer un iegūsti spēkus!
  Olivers klusā balsī jautāja:
  - Man netiks izpildīts nāvessods?
  Matrona atzīmēja:
  - Daudzi tevis žēl, esi stiprs!
  Olivers dzēra pienu, ēda baltmaizi. Viņa vēders bija smags. Un, kad apsargi aizgāja, zēns gulēja uz muguras un gandrīz uzreiz aizmiga.
  Un viņš sapņoja...
  Pieauguša vīrieša ķermenī Olivers Tvists jāja uz melna zirga. Viņš tikko bija pametis savus pavadoņus un atradis sevi pilnīgi viens. Garastāvoklis pasliktinājās, un manā galvā radās migla, kā to visu izdarīt, lai tas būtu pēc iespējas efektīvāk. Šo interesanto vārdu izgudroja grieķi - efektīvi! Tu pats esi vismaz septītais dēls ģimenē, bet jau dižciltīgs cilvēks, tuvs imperatoram. Bet šeit jums vienkārši jāsamazina savs statuss un jākļūst neuzkrītošākam. Iefiltrējieties to sazvērnieku rindās, kuri vēlas nodedzināt līdz pamatiem pasaules dižāko pilsētu.
  Ir nepieciešams atšķetināt sarežģīto mudžekli.
  Olivers Tvists apturēja savu zirgu. Pārāk labs un tīrasiņu viņam ir zirgs. Uzreiz skaidrs, ka šis būs cēls cilvēks, un sektantus atraisīt neizdosies.
  Olivers Tvists nokāpa no ērzeļa un domāja, kur to piestiprināt. Vienkārši piesiet pie koka? Viņi viņu aizvedīs, bet es nevēlos pazaudēt tik cēlu zirgu. Izīrēt uz tuvāko villu? Vai viņi neriskēs apmānīt imperatora gvardes prefekta labo roku?
  Oliveram Tvistam šis variants īsti nepatika, taču šķiet, ka citas izejas nebija. Bet kā būtu ar atgriešanos? Un tad staigāt? Tas arī neizskatījās īpaši pievilcīgi. Varbūt ņemt un dabūt pieticīgāku zirgu, vai pat pārcelt uz ēzeli?
  Pēdējais variants tomēr izskatījās nedaudz loģiskāks un ne tik nogurdinošs kā rāpošana kājām.
  Tomēr nācās atkal uzkāpt ērzelim un virzīties pa akmeņaino ceļu. Apkārt auga kalsnas palmas un skats nav no tiem bagātākajiem. Un tas ir ziedošajā Itālijā. Dažas vietas šeit. Šeit taču ir zarains un lauzts ozols. Tālumā kazas dzenā iededzis, puskails ganu puika.
  Olivers Tvists uzmundrināja zirgu, lai sevi uzmundrinātu, un paātrināja gaitu.
  Šeit viņš sajuta sevī spēka pieplūdumu un dziedāja;
  Kāds sēj, kāds ara
  Nu kāds vienkārši teiks, man apnika ecēt, gribas laimi mazliet paķircināt Eh, ņemšu zirgu par ķīlu un veiksme mani gaida!
  
  Tas saslīdējaEh, tas kaut kur saslīdēja Tas mani saslīdēja
  
  !
  
  Tas slīdējaEh, tas kaut kur saslīdēja Tas mani slīdēja Eh, tas kaut kur slīdēja Tas atkal slīdēja Eh, tas kaut kur noslīdēja Tas mani noslīdēja, tas kaut kur slīdēja Tas atkal slīdēja!
  
  Tas noslīdēja Eh, kaut kur saslīdēja Tas mani noslīdēja.
  Te Olivers Tvists pēkšņi apklusa un nobijās acis. Viņa priekšā parādījās nepieredzēta skaistuma meitene. Viņa bija gandrīz kaila, tikai viņas lieliskās krūtis klāja pērlīšu virtenes no akmeņiem, kas dzirkstīja visās varavīksnes krāsās, un viņas gurni bija ietīti pērļu, lielo dimantu un smaragdu vītnēs. Tajā pašā laikā figūra ir lieliska, gara meitene, biezi mati, kas krīt viļņos zelta lapu krāsā, un trīs matadatas: viens rubīns tauriņa formā, safīra forma. zivs un smaragds tīģera formā.
  Tajā pašā laikā, neskatoties uz tērpa bagātību, meitene bija basām kājām, tikai uz potītēm bija rokassprādzes no dārgiem ziediem. Un viņas figūra ir ļoti muskuļota un elpo dzīvniecisku spēku, skaistumu un erotiku. Preses flīzes, muskuļu bumbiņas ripinās zem šokolādes mizas.
  Olivers Tvists juta, ka viņa vīrišķā pilnība uzreiz uzbriest, viņa ķermeņos vārās asinis un viņa sirds sitās kā bungu ripināšana.
  Viņš nekad nebija redzējis tik skaistu, apburošu un aizraujošu meiteni.
  Vairākas dienas Olivera Tvista viltus sapņu atmiņās nebija nevienas sievietes, un viņš juta reiboni un pamostas dzīvnieciski instinkti. Tas ir cilvēks, kuram pats imperators uzticas, un viņa kabatā ir papīrs, kas apzīmogots ar ķeizara zīmogu un parakstu. Un avīzē rakstīts: - Ko neizdarīja šīs vēstules nesējs, tas tika izdarīts Romas labā un pēc mana pavēles! Tātad, ja kas, pat ja viņa būtu barbaru karaliene, Olivers attaisnosies.
  Kad prefekta labā roka nolēca no zirga, tad negaidīti meitene izrādījās garāka par dzīvnieciskās iekāres satraukto romieti. Olivers Tvists neapmulsa, un viņš metās viņai virsū. Bet meitenes kailā, iedeguma, muskuļotā kāja pazibēja, un viņas kailie pirksti cieši satvēra degunu. Sāpes kā veseris trāpīja galvaskausā, un Olivers Tvists kliedza:
  - Ah-ah-ah-ah! Tu mani nogalini!
  Dārgakmeņotā meitene iesmējās, pacēla apsarga simtnieku no zemes un nosvieda to kā kaķēnu.
  Viņš apgāzās uz muguras un ievaidējās. Meitene ar karalisko rakstu mierīgi teica:
  - Tava mačo reakcija man ir saprotama un pat glaimojoša! Bet, kad tev ir darīšana ar dievieti, tu nevari steigties kā kuilis karstumā. - Skaistules balss kļuva stingrāka. Celies četrrāpus un rāpo. Tad noskūpsti manas pēdas smiltīs. Tu neesi pelnījis pieskarties savam ķermenim.
  Olivers Tvists pēc izslēgšanas jutās kā bokseris. Viņa galva pulsēja, deguns pulsēja no mokošām sāpēm. Kaut kā sargu simtnieks sasēdās četrrāpus un rāpās pretī garai, pasakaini skaistai meitenei.
  Uzbudinājums, neskatoties uz sāpēm, nepārgāja. Un Olivers Tvists kaislīgi bakstījās uz elpu aizraujošas skaistules basām kājām, graciozo pēdu nospiedumu.
  Viņš sajuta smiltis uz lūpām un iesmējās. Tajā pašā mirklī viņam uz kakla parādījās, nospiests kails papēdis.
  Olivers Tvists noburkšķēja:
  - Apžēlojies!
  Skaistule atbildēja ar viltīgu zobu smīnu:
  - Pelnījuši!
  Olivers Tvists atbildēja ar stenēšanu:
  - Pieprasi, ak lieliski, es darīšu visu!
  Meitene pasmējās un atbildēja:
  - Labi. Jūs esat lepns romietis un imperatora labā roka. Kļūsti par meiteni tagad, esi viņa, līdz es pārdomāšu!
  Simtnieks Olivers Tvists grasījās kaut ko teikt, kad jutās kā iegremdēts kausētā sviestā. Viņu pārņēma mežonīgs drudzis un pēc tam iemeta aukstumā. Uzplaiksnīja zibens, atskanēja graujošs pērkons, un viss griezās vīrieša acu priekšā. Un pēc brīža viss apklusa. Olivers Tvists vairs nejuta sāpes degunā, un viņa ķermenis bija jautrs. Viņš pielēca un paskatījās uz sevi. Viņa priekšā šūpojās pilnas meitenes krūtis, ko tik tikko sedza auduma sloksne. Tālāk varēja redzēt iedegušu sievietes augumu, greznus gurnus, tik tikko klātus ar biksītēm, spēcīgus augšstilbus, reljefus apakšstilbus, kailas graciozas pēdas. Mati kļuva gari, un, kad Olivers satvēra tos ar pirkstiem, viņš sajuta zīda maigumu un nolēma tos apskatīt. Bijušā simtnieka un zagļa acu priekšā parādījās cirtaini zili pavedieni.
  Savu seju neredzi, bet ķermenis vesels, jauns, smalks, tikai bez ornamentiem, no saules apdeguma sārts, gandrīz kails, nospiests ar flīzēm un lieliska forma.
  Olivers Tvists jutās vēl spēcīgāks un jautrāks nekā iepriekš. Un svilpodams viņš atzīmēja:
  - Blimey! Kas es esmu, meitiņ?
  Skaistais dārgakmeņu karotājs pamāja ar galvu.
  - Jā, tu tagad esi sieviete un tev jākalpo man!
  Olivers Tvists atbildēja ar nopūtu:
  "Mans pienākums ir personīgi kalpot imperatoram un jebkuram priekšniekam, ko viņš noliek pār mani.
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju un teica:
  - Es esmu garāks par imperatoru. Es esmu dieviete! Un tev jāpakļaujas man, citādi es meitenes vietā no tevis taisīšu tarakānu!
  Olivers nodrebēja un nometās ceļos, pazemīgi sakot:
  - Tava griba, lielākais no lielākajiem. Bet imperators man deva uzdevumu, un man tas ir jāpilda.
  Dieviete agresīvi atzīmēja:
  - Bez manas gribas ne jau Roma nesadegs, bet neviena muša nepalidos. Tāpēc nebaidieties.
  Olivers Tvists dedzīgi dziedāja, atbildot:
  - Cik daudz būt gļēvulim es nesaprotu,
  Piedzimst spēcīgs kaujas karavīrs ...
  Bailes ir vājums, un tāpēc
  Tie, kas baidās, jau ir uzvarēti!
  Dieviete dusmās iespraucās ar kāju un dziedāja:
  - Krāsots galds un grīda
  Imperators joprojām ir kaza!
  Un tad viņa piemiedza Oliveram aci un iepriecinošā tonī teica:
  - Jauna, esi jauna meitene,
  Un nesteidzies izaugt.
  Uzvarēt ar trokšņainu spiedienu,
  Un cīnies ar fašistiem!
  Nekad nevar zināt mieru
  Raudi un smejies nevietā
  Es pats biju
  Pirms miljardiem gadu!
  Olivers Tvists nosvilpa.
  - Goša! Pirms miljardiem gadu. Un kas ir fašisti?
  Dieviete piemiedza aci un klusi sacīja:
  - Uzzināt vairāk. Būs jāsatiekas.
  Olivers Tvists ar savu kailo, meitenīgo kāju pārskrēja pa grants ceļu. Viņa sajuta kodīgumu ar elastīgo zoli un loģiski atzīmēja:
  - Interesanti, bet kas es esmu? Viņš vai viņa?
  Dieviete atbildēja ar smaidu:
  - Tu esi simtprocentīgi vīrietis pēc dvēseles, simtprocentīgi spēcīga un skaista meitene miesā. Neskumstiet, es tev iemācīšu maģiju, un tu man kalposi vēl uzticīgāk un uzticīgāk nekā imperators.
  Dārgakmeņu skaistule augstprātīgi teica:
  - Es ļāvu tev noskūpstīt manas pēdas.
  Olivers Tvists gribēja iebilst, bet Dievietes skatiens viņu dedzināja. Un pretoriešu virsaiša bijusī labā roka nokrita viņam uz sejas. Un apzinīgi noskūpstīja pasaules lielākā skaistuma basās pēdas. Lūpas jutās saldas, kā medus āda un ļoti patīkamas, kā tūkstoš paradīzes ziedu maisījums, aromāts no graciozo, noslīpēto, seksīgo dievietes kāju.
  Turklāt joprojām nav zināms, vai balva ir noskūpstīt šādu šarmu vai mēģinājums pazemot.
  Dieviete iecietīgi sacīja:
  - Draudzenes pie tevis drīz atbrauks, jo viens vīrietis nav karotājs laukā!
  Olivers Tvists vēlreiz mantkārīgi noskūpstīja dievietes basām kājām, noslīpēto, saldo kā ambroziju, ko dzer romiešu dievi, un gribēja turpināt skūpstīt tālāk. Bet degunā viņš dabūja pliku papēdi, no kura tecēja pat tieva koši asiņu lāsīte, kas izplatījās pa iedegušo ādu.
  Dieviete stingrā tonī teica:
  - Celies un ej! Ja vēlaties kaut ko uzzināt par gaidāmo ugunsgrēku Romā, tad ar šādu izskatu to ir visvieglāk izdarīt. Skatoties uz vīrieša krūtīm, gurniem, kājām kļūs traki!
  Olivers Tvists bija neizpratnē:
  - Kā tā? Vai es viņiem būšu kārdinājums?
  Dieviete iesmējās un atzīmēja:
  - Tici man, sieviete no mīlestības izjūt daudz vairāk prieka nekā vīrietis, un jūs pat nevēlaties atkal kļūt par vīrieti!
  Olivers Tvists nomurmināja:
  - Tas ir šausmīgi!
  Dieviete atbildēja:
  - Tieši otrādi, tas ir lieliski! Tik jutīga āda sievietēm, viens pieskāriens rada baudu.
  Meitene piemiedza Oliveram Tvistam un piebilda:
  - Un, lai tu nedomātu, ka es tevi atstāju lieliskā izolācijā un tu esi vienīgais vīrietis sievietes miesās, es nodošu tavu draugu tev.
  Dieviete uzlēca, pagrieza ratu un izlaida zibeni no kailā papēža. Un priekšā, kārtējo reizi pārsteigta par Oliveru Tvistu, parādījās gandrīz kaila, arī ļoti muskuļota un skaista sarkanas krāsas meitene.
  Viņa stāvēja un neizpratnē mirkšķināja acis.
  Dieviete ar liela uzvarētāja gaisu atbildēja:
  - Šis ir simtnieks Cicerons. Nebija ļoti jauns un izskatīgs vīrietis, un tagad jūs redzat, kāda ugunīga skaistule viņa ir kļuvusi!
  Olivers Tvists nosvilpa, meitene tiešām ir jauka. Tikai varbūt pārāk muskuļots, kā viņš. Parasti tādi muskuļi ir gladiatoru meitenēm vai tiem, kas strādāja akmeņlauztuvēs.
  Taču tajā pašā laikā augstās krūtis un greznie gurni skaistulēm nemaz neatņēma sievišķību.
  Meitene Cicerons neizpratnē paskatījās apkārt. Tad viņa paklanījās Demiurga dievietei un nomurmināja:
  - Ak, lieliskā, padari mani atkal par vīrieti!
  Dieviete iesaucās, kratīdama savus greznos gurnus:
  - Nē! Tu esi sievišķā miesā, man vajag vairāk. Tagad abi metieties uz ceļiem un noskūpstat manus kailos papēžus.
  Meitene Cicerons un meitene Olivers Tvists nometās ceļos. Viņi paklausīgi skūpstīja dievietes kājas. Bet tad pavīdēja ēna un parādījās puika šortos. Demiurgu meitene pamāja.
  - Un puika arī, tev vajadzētu noskūpstīt kailās zoles.
  Zēns bija gaišmatains un izskatīgs, izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs. Un skūpstīt viņa kājas jutās pazemojoši. Daži rāvieni, un te ir divi romieši, nebūt ne pēdējie pilsoņi.
  Olivers meitene pārliecinoši teica:
  - Es neskūpstīšu snotleram kājas!
  Atbildot uz to, zēns ar apakšstilbu iesita skaistajai blondīnei ar zilganiem matiem pa seju un norūca:
  - Pārvērst tevi par tārpiem?
  Meitene Cicerons ar nopūtu ieteica:
  - Tas arī ir Dievs! Ne tikai zēns. Un Dievs nav tik pazemojošs.
  Un meitene noskūpstīja demiurga zēnu uz papēža.
  Zēns-radītājs pamāja ar galvu un teica:
  - Es arī esmu Dievs! Un Olivers atteicās no lielā goda. Tomēr es viņam piedodu. Bet, ja tu gribi dzīvot, tad tev būs jācīnās pret tiem, kurus mēs Demiurga dievi pavēlam. Pretējā gadījumā Romu piemeklēs neaprēķināma katastrofa.
  Dieviete pazibināja savas draudīgās acis un paziņoja:
  - Puiši, gribi vai negribi, jums, meitenēm, būs jācīnās pret Romu un jāpalīdz uzvarēt Spartaku.
  Olivers un Cicerons, tās meitenes ar īstu vīriešu sirdīm, iesaucās no sirds:
  - Nekad! Mēs nekad nevērsīsimies pret Romu!
  Dieviete draudīgi nospieda savu graciozo baso kāju. Uz plaukta atradās blondīne ar zilganiem matiem un ugunīgi rudmataina meitene. Parādījās vairākas kailas, iedegušas meitenes, kuru sejas bija klātas ar sarkanām maskām.
  Viņi sāka mocīt simtnieku meitenes. Sākumā daiļavu basās pēdas tika iespīlētas krājumos un no tām sāka karināt kravas. Ir ļoti sāpīgi, saites ir izstieptas un savītas.
  Olivera meitene grieza zobus un vaimanāja.
  - Tomēr es neiešu pret Romu!
  Meitene Cicerons nošņāca:
  - Neesiet romiešu simtnieka nodevējs!
  Romas meitenes turpināja spīdzināt. Viņi karājās kravas, izraujot locītavas no pleciem. Tad bendes-meitenes, kailas, bet maskās, rudiem matiem, sāka sist ar pātagām pa mugurām izstieptām daiļavām. Sitieni vispirms tika veikti ar mērenu spēku.
  Dieviete pavēlēja, dusmīgi spiedzdama savu graciozo baso kāju:
  - Sitiet stiprāk!
  Un tad aizgāja dzelzs pātagas, kas pārrāva sievietei ādu. Olivers un Cicerons sakoda zobus, bet sitieni, kas satricināja viņu sastiepušos ķermeņus, lika no viņu rīkles izslīdēt apslāpētiem vaidiem.
  Šeit pēc dievietes pavēles spīdzināto meiteņu zem basām kājām dega braziers. Sieviešu bendes uguni regulēja gāzes padeve. Sākumā tas bija mazs, bet pēc tam pastiprinājās. Lai uzreiz neapdedzinātu ādu, spīdzinātāji meiteņu kailās zoles iesmērēja ar augu eļļu.
  Un tās bija tik šausmīgas sāpes, ka Olivers un Cicerons, tās meitenes, kliedza. Bet tad sakoda zobus, tā ka pat mutes kaktiņi asiņoja.
  Bet kādas pārcilvēciskas pūles tas maksāja. Bendes meitene pabāza Oliveram Tvistam zem paduses ar karstu stieni. Viņš noelsās un atkal kliedza. Tagad abas simtnieku meitenes sāka dauzīt ar tērauda stieņiem sarkanīgi karstu kamīnā, kas uzreiz parādījās. Un sāpes kļuva vēl šausmīgākas un briesmīgākas.
  Un bendes sievietes paņēma knaibles ar karstiem zobiem un sāka plēst krūtis. Kas ir ārkārtīgi sāpīgi. Kā zibens jūs caururbj no papēžiem līdz pakausī. Olivers domāja: - Varbūt pietiek? Kāpēc paciest tādas ciešanas, saki: izvēle skaidra, piekrītu visam! Bet palīdzēt kvēlajam Romas ienaidniekam Spartaksam un nodot savu dzimteni - nē! Romietim jābūt cietākam par dimantu.
  Kad Cicerons kliedza:
  - Ak mammu! Nevajag, es tev visu izstāstīšu!
  Meitene Olivers kliedza:
  - Aizveries! Nenodod savu dzimteni!
  Un tajā brīdī viņam tika norauta krūškurvja koši krūšu krūšu krūšu vieta. Un sāpes lika man aizrīties.
  Tomēr tas vēl nebija ierobežojums. Šeit parādījās dinamo ar vadiem pēc tam, kad dieviete-demiurgs uzspieda viņai baso kāju. Spīdzītāji sāka ievietot elektrodus meitenēm uz plaukta Veneras krūtīs, piektajā punktā, mutē un starp roku un kāju pirkstiem. Tas tiešām ir ārkārtīgi nežēlīgi.
  Lūk, kaila meitene sarkanā maskā griež dinamo mašīnas riteni. Un cauri nomocīto simtnieku karotāju ķermeņiem gāja postošas strāvas izlādes.
  Sāpes pārsniedza visas iespējamās robežas. Olivers un Cicerons nezaudēja samaņu no sāpju šoka tikai tāpēc, ka viņus pastiprināja Demiurga dievietes maģija. Nabaga simtnieču meitenes piedzīvoja vienkārši neaptveramas ciešanas, likās, ka katra ķermeņa šūna ir pārpludināta ar karstu metālu, un gar nervu galiem steidzās velkamo zirgu bari ar tērauda nagiem.
  Meitene Olivers un meitene Cicerons nodrebēja no neticamām sāpēm. Sāpes bija visur, nebija asiņu, vēnu, nevienas sāpju neskartas ķermeņa šūnas. Un tas bija kā niršana mežonīgākajā elles lokā.
  Abas simtnieku meitenes bija tik paralizētas, ka nespēja pat kliegt. Viņi nosmaka kā sausā krastā izskalotas zivis.
  Olivers saņēma rangu pēc ranga, tāpat kā viņa partneris. Tā otrā bendes meitene un trešā sāka griezt dinamo mašīnas riteņus.
  Pa to laiku citi spīdzinātāji sāka lauzt uz bagāžnieka karājošo simtnieku meiteņu basajām pēdām.
  Lai gan sāpju jau bija tik daudz, ka nebija iespējams tās sagremot ar prātu un neuztvert.
  Demiurgu zēns pavēlēja, pērļainos, lielos zobus izcēlis, pārsniedzot savu gadu vecumu:
  - Par viņu matiem!
  Tūlīt divi spīdzinātāji sagrāba spīdzinātās meitenes un parāva aiz matiem, draudot noplēst galvas ādu. Un vēl sāpes.
  Šeit meiteņu vēderus skāra platas, uzkarsušas dzelzs strēmeles. Apdegušās gaļas smarža kļuva daudz jūtīgāka. Vārdi apcepa veselu aitu ganāmpulku.
  Demiurga dieviete ar velnišķīgu smaidu jautāja:
  - Tu piekrīti man kalpot un cīnīties ar Romu?
  Neskatoties uz visbriesmīgākajām sāpēm, par spīti neticamajām ciešanām, abas simtnieku meitenes unisonā rēca:
  - Nē! Mēs savu dzimteni nenodosim!
  Dieviete aizdedzināja sevi ar zibeni, vicinot burvju nūjiņu, kas pēkšņi parādījās viņas rokās. Un caur viņām, nomocītajām simtnieku meitenēm, gāja tik spēcīgi elektrības izlādes, ka āda vispirms kūpēja, un tad abas spīdzinātās meitenes uzliesmoja kā lāpas.
  Olivers un Cicerons burtiski aizrijās no sāpēm. Un ciešanu mērs pārsniedza visu ārpusi, un viņu apziņa iekrita neesamības tumsā.
  Demiurga zēns ar šausmīgu smaidu atzīmēja:
  - Viņi ir lieliski, labi turēti!
  Dieviete-demiurgs sašutusi atzīmēja:
  - Lai izpildītu vairākas misijas, man vajag tikai Oliveru un Ciceronu. Galu galā viņi ir izredzētie! Es varu visu, pat radīt Visumu, bet cilvēka griba nav pakļauta visspēcīgākajiem Dieviem.
  Demiurga zēns atzīmēja:
  - Mēs varam mainīt cilvēka izskatu, ķermeni, bet nevaram mainīt viņa personību un "es", kas ir mūsu vājība!
  . NODAĻA #5
  Olivers Tvists pamodās ... Nodrebēja bailēs no tā, kas viņu drīz sagaida. Taču pagaidām brūces no iepriekšējām spīdzināšanām nebija sadzijušas, kas nozīmē, ka viņu gaidīja soda kavēšanās...
  Zēns sāka berzēt ķēdes posmus vienu pret otru. Tas kaut kā traucēja, un ir nepatīkami sēdēt pavadā tā, it kā tu būtu suns. Olivers berzēja saiti pret tērauda saiti. Un viņš pie sevis dungoja... Laiks gāja... Viņam atnesa ēst. Papildus parastajām cietuma devām ir arī piens. Lai zēns ātri attālinātos no spīdzināšanas, cietumā strādājošās sievietes kļuva dāsnas. Žēl, kad desmit gadus vecu zēnu spīdzina angļu bendes. Un viņš jau bija izturējis divas spīdzināšanas, palika pēdējā - trešā.
  Tomēr pat pats cietums ir graujošs. Lai gan skatīšanās uz stieņiem jau ir diezgan pazīstama.
  Un zoles, kas apdegušas uz grila, sāpīgi niezēja un ļoti sāpēja, un uz tām uzpampās tulznas. Bet jau sāka norimt. Un vairs nesāp. Droši vien puikam kailie papēži vēl būs apcepušies, jo kroplēt nevar, un zole lieliski sadzīst, it īpaši, ja nosmērēta ar olīveļļu.
  Olivers jutās sajūsmā un padzēra lielu piena krūzi. Viņam ir tikai desmit gadu, un viņi jau viņu spīdzina, cenšoties nodot noslēpumu. Un spīdzināšanas laikā ārsts pārliecinās, ka viņi nekļūst kropli, un īpaša amatpersona mēra spīdzināšanas laiku, ko Anglijas likumi nosaka bērnam, kuram vēl nav četrpadsmit.
  Zēns paēda un no vienmuļas garlaicības paņēma un aizsnauda.
  Un viņš sapņoja...
  Kā sērfs upē, kas bija izplūdusi no plūdu krastiem, milzīgs barbaru bars metās uz tikko nogriezto cietoksni. Uz atsevišķa torņa, nemaz nebaidīdamies no bultām, stāvēja gara auguma vīrietis vieglās, bronzas bruņās un zobenu spēcīgā, muskuļotā rokā. Cirtaini mati, uz lielas galvas, jau diezgan pieskārušies sirmiem un savilkti kopā ar sudraba stīpu. Skatiens ārēji mierīgs, tikai sašaurinošie un pēc tam augošie zīlītes izdod spēcīgu sajūsmu! Stāvot uz labās rokas, neparasti garš un platiem pleciem vīrietis dārdēja spēcīgā basā:
  - Mēs esam pakļauti uzbrukumam, lielais! No visas Gallijas ir sapulcējušās naidīgas ciltis. Romas varenība ir apdraudēta!
  Vīrietis mierīgi atbildēja, spēlējoties ar dunci ar dārgu rokturi:
  - Un vai jūs domājat, ka Antonijs nolēma, ka mēs šeit ieradāmies sēņu vākšanai, nevis nežēlīgi cīnīties?
  Marks Antonijs neizpratnē teica:
  - Bet kāda jēga no Jūlija bija ļaut barbariem galliem savākt visus spēkus, simtiem savu cilšu, nevis izmantot vienkāršu un uzticamu taktiku: sit, sit pa daļām!
  Cēzars atbildēja ar smīnu:
  - Aleksandrs Lielais deva Dariusam divus gadus, lai savāktu milzīgu armiju no visas savas plašās impērijas un sakautu viņu atklātā kaujā. Mēs esam karā jau astoņus gadus. Ja turpināsim aģitēt ar tādām pašām metodēm, tad ar visu mūžu tam nepietiks!
  Romiešu loka šāvēji precīzi šāva uz sienas izvietoto zobu dēļ, tomēr gallu bija tik daudz, un viņi bēga tik blīvā pūlī, ka viņus garām palaist bija nesalīdzināmi grūtāk nekā trāpīt. Tos barbarus, kuri krita, bultu caurdurti, viņu cilts biedri nežēlīgi samīda. Zirgu nagi un raupjie zābaki ar koka zolēm šķebinoši šļupstēja, netīrumu un asiņu maisījums. Cēzars nespēja pretoties un pats izšāva bultu, tēmējot uz jaunekli, kurš skraidīja baltā zirgā. Starp galliem klanu vadītājiem ir ierasts jāt uz zirga sniegbaltā uzvalkā, kas simbolizē tīrību un vieglo garu aizbildniecību.
  Cēzars bija lielisks šāviens, jo viņam kopš maza zēna bija mācīta šaušana ar loku. Stingra skolotāja katrai garām, izrakstīja piecus sitienus ar vīnogulāju bērnam pa muguru. Taču mazais Jūlijs tika ne tikai pērts, bet arī mācīts koncentrēties, likums elpot, nomācot nogurumu. Šobrīd Cēzars mēģina pielāgot savu elpošanu, kontrolējot pulsa ātrumu.
  Un barbari jau uzbrūk sienām. Galli nav tik blīvi barbari, no daudziem gariem kokiem viņi uztaisīja simtiem dažādu kāpņu, dažreiz tik platas, ka pa tām pat varēja braukt ar ratiem.
  Galli rūc kā visu ziemu neēduši lāči. Tajā pašā laikā viņi sita zobenus pret zobeniem un svilpa. Romiešu loka šāvēji šauj gandrīz tukši, cīnītāji ar katapultu palīdzību nospiež kāpnes lejā. Bet viņu ir daudz un galli rāpo augšā kā kāpuri, nepievēršot uzmanību zaudējumiem. Pat no attāluma var just, ka barbari ož pēc alkohola, šķiet, ka Ķelnes tautas pārstāvji paņēmuši uz krūtīm krietnu daudzumu senatnīgu mēness spīdumu.
  Augšā tos sagaida spēcīgi sitieni no romiešu abām cirvjiem un īsiem zobeniem. Šeit ir pirmie zaudējumi romiešu vidū, nokrīt ar ragu caurdurts simtnieks, dusmīgie galli saplēš viņa ķermeni gabalos, un uzreiz sabruka divi romiešu karavīri.
  Cēzars īsi teica:
  - Uzlejiet darvu barbariem!
  Vārīšanās katli tiek uzstādīti uz īpašām stiprinājumiem. Tos paceļ primitīvs celtnis, tie apgāžas un lej galliem uz galvām. Vāroša lava apdedzina barbarus, viņi burtiski kļūst traki ar sāpēm. Uz augšu paceļas smacējošā degošas gaļas smaka. Apžilbināti un sadedzināti galli atspiedās, bet lielas armijas šķēpi un cirvji, kas virzījās uz priekšu, neļāva viņiem atkāpties. Tur jau plūst daudz asiņu, bet sajaucot ar sveķiem ir tik rāpojoši...
  Marks Antonijs kliedz:
  - Aizdedzini!
  Lāpas lido lejā, sveķi uzliesmo. Galli deg un steidzas atpakaļ. Tos mīda aizmugurējās rindas, kāpnes nolaižas. Un atkal un atkal barbari krīt. Taču uzbrukums, neskatoties uz briesmīgajiem zaudējumiem, nedomā apstāties.
  Milzīgi gallu ragi, tajos nepūš lūpas, bet smagi karotāji mīda zem kājām īpašas no bifeļādas izgatavotas plēšas. No tā, ka dārdoņa ir neparasta, viskoza, tā īpaši iedarbojas uz gallu psihi, līdzīgi kā tumšo dievu skaņas, kas aicina uz sasniegumiem.
  Cēzars joprojām ir mierīgs un smaidot saka:
  - Barbari, viņiem skaņas ir svarīgākas par dvēseli!
  Antonijs atbildēja:
  Priesteris Klaudijs nesa dāsnu upuri Jupiteram un Marsam, un dievi teica: mēs apstiprinām jūsu apņemšanos un mēs jums dosim uzvaru!
  Cēzars atbildēja dzejoļa stilā:
  Olimpiskie dievi ir spēcīgi
  Bet tie nepalīdz vājajiem!
  Ja mēs esam uzticīgi Jupiteram,
  Veidosim pasaules spēku!
  Uzvarai mums vajag karavīrus,
  No tērauda, rokas un daudz atjautības!
  No trieciena ļaunā bars sabruks,
  Un tad mūs sagaida liels ceļš!
  Entonijs apstiprināja:
  - Lai tiek pagodināts Jupitera mirdzums!
  Neskatoties uz tūkstošiem bojāgājušo, Gallu lavīna atkal sāka kustēties, tā atgādināja ievainotu kuili, kas vēl nebija paspējis noasiņot un, tāpat kā iepriekš, nikni un bīstami uzbrukumi medniekam. Turklāt galli sāka mest pa sienām šautriņas un akmeņus. Viņu barbaru ciltis vēl nav apguvušas loku, bultas ir pārāk smagas, lai efektīvi izšautu no lielākās karavīru daļas, taču sadursmes gadījumā viņi joprojām var spēlēt savu lomu.
  Barbari Galli staigā pāri līķiem, neievērojot ugunskurus, kas deg zem viņu kājām. Tajā pašā laikā šķēpi lido uz augšu, un viens no barbariem tik veikli uzmeta cirvi, ka tas nopūta leģionāram no galvas.
  Lai gan romiešu zaudējumi joprojām ir salīdzinoši nelieli, galli saglabā pārliecinošu skaitlisko pārsvaru, un no meža izskrien jauni, gaudojoši pūļi.
  Marks Antonijs vēl ir ļoti jauns, lai gan viņa pleci ir plati, viņš spēj nest uz sevi veselu duci garo leģionāru vai pat skriet līdzi. Būdams vēl bezbārdains jaunībā, viņš ugunsgrēka laikā paguvis no bordeļa iznest uzreiz sešas puskailas hetēras un pēc tam arī tās iepriecināt. Marks bija slavens ne tikai kā lielisks karotājs, kurš nebaidījās iesaistīties cīņā ar čempioniem gladiatoriem, bet arī kā prasmīgs mīļākais. Cēzara armijā viņš ir pirmais no pirmajiem zobeniem, gatavs doties tur, kur lielais pavēl.
  Galli atkal kāpj pa sienām, un romiešiem ir beigušies sveķi, un viņiem jāsatiekas ar ienaidnieku ar zobeniem, kā arī ar cirvjiem un šķēpiem. Jau vienā no galliem bezbailīgās Žannas vadībā viņi jau apsegloja vienu no torņiem. Pats Žanna, neskatoties uz savu milzīgo izaugsmi, ir ļoti ātra un izveicīga. Pleci plati un viduklis šaurs. Viņš cīnās kails līdz jostasvietai, vienlaikus vicinot divus zobenus. Un viņam ir muskuļi, kurus Hercules apskaustu.
  Arī Marks Antonijs nepacietīgi mētā zobenus no rokas rokā:
  - Ļaujiet man trāpīt lielisko!
  Cēzars bez steigas mierīgi ielika bultu priekšgalā, viņš viltīgi izgrieza acis, atbildēja:
  Komandiera pavēle kara laikā,
  Kad ap bultām zvana!
  Piepildīta ar mīlestību un lielisku cenu,
  Svēts, romiešu karavīriem!
  Neskatoties uz to, ka Žanna strauji kustas, Cēzars paredz viņa kustības, precīzu šāvienu un bultu, kas griežas pa gaisu, ieduroties muskuļotā krūtīs tieši zem sirds. Bezbailīgi kritieni, asinis izplūst no mutes, kas pilna ar lieliem zirga zobiem. Barbars aizrīties, ātri mirst.
  Cēzars čukstēja:
  - Žēl mūsu armijā, es viņam uzticētu kohortu!
  Marks izelpoja.
  - Tu esi kā vienmēr gudrs lielais ķeizars!
  Cēzars pacēla galvu.
  - Valdniekam, kurš mīl saldu atriebību, ir mušas intelekts! Varbūt, ja Žanna būtu zinājusi mūsu armijas viltīgos trikus, viņam būtu izdevies ieņemt cietoksni. Līdz tam sekojiet cīņai.
  Romiešu ģenerālis, arī šoreiz daudz ātrāk, pielādēja loku un izšāva, tad atkal šāva, izvēloties gallu vadoņus.
  Par laimi romiešiem nodega lielākā daļa gallu kāpņu, un viņi nevarēja uzreiz mest visus spēkus uz romiešiem, taču šeit pulcējās vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši. Nekad agrāk Romai nav stājies tik daudz karavīru vienuviet. Cēzaram cietoksnī ir tikai divi leģioni, divpadsmit tūkstoši leģionāru. Spēku attiecība, vairāk nekā divdesmit galli, vienam romietim.
  Arī Cēzars ir noraizējies, taču viņa seja saglabā maskas necaurredzamību. Atceros, jaunībā viņu sagūstīja pirāti. Viņi prasīja ļoti lielu izpirkuma maksu - divdesmit zelta talantus par joprojām bezbārdainajiem jauniešiem. Un talants ir zelta gabals, nedaudz mazāks par vistas olu. Lai arī Cēzars un Marijas brāļadēls (leģenda par vienīgo patricieti, kuru izdevies septiņas reizes ievēlēt par Senās Romas konsulu), bet tā šķiet jauneklim, kurš knapi iestājies daļējas rīcībspējas vecumā un saņēmis precības tiesības . (Zēniem, kas vecāki par 14 gadiem), tā ir milzīga summa, un neviens to nevēlas maksāt. Un tas nozīmē nāvi vai verdzību.
  Cēzars atbildot iesmējās pirātiem sejā. Viņš teica, ka novērtēts pārāk zemu, bet viņš par sevi domā daudz labāk un ieceļ par sevi izpirkuma maksu - 50 talantus. Aizaugušie, smirdīgie pirāti ir sajūsmā un kliedz. Viens no viņiem uz jūras brāļa cirvja pat pārrāvis vēderu. Cēzars turpināja:
  - Bet pēc tam, kad būšu atbrīvots, es tevi vajāšu, līdz tu tiksi pieķerts un karājies pagalmos! Vadonis tiek sists krustā.
  Pirātus satrieca šāda nekaunība, un jūras laupītāju atamans ar ļaunu smīnu jautāja:
  - Vai tu nebaidies, nekaunīgais zēn, ka mēs tevi pašu sitīsim krustā! Galu galā jūs esat saistīts un esat mūsu rokās!
  Uz to jaunais Cēzars atbildēja:
  - Dzīve nav tik liela vērtība, lai tās dēļ atmestu godu un nodotu cieņu! Gods un cieņa ir divi spārni, bez kuriem dzīvības putnu var turēt tikai nebrīvē!
  Pat rūdītais jūras brāļu vadonis bija pārsteigts:
  - Jūs esat drosmīgs ienaidnieks, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvību. Turklāt mums nekad nav nācies redzēt 50 talantus vienlaikus.
  Cēzars nievājoši nošņāca.
  - Ja tu mani atraisīsi, tad es tavu krustā sišanu nomainīšu ar mazāk sāpīgu šķiršanās veidu no dzīves: cilpu!
  Atamans nedaudz piespiedu kārtā iesmējās, bet tomēr pavēlēja to atraisīt. Cēzaram nepatika, ka vadoņa mute bija šķeldota, un viņa zobi bija slikti kopti. Jauneklis runāja ar lielu nicinājumu.
  - Kuram mēle iet uzdzīvē, tas vienmēr paliek ar degunu! Nu netīra mute ir vaļīgas mēles patvērums!
  Vadonis bija apmulsis, bet Cēzars apklusa, un pirāti, šķiet, ātri aizmirsa par draudiem.
  Zēna draugi ātri savāca prasīto izpirkuma maksu un nosūtīja 50 talantus. Cēzars turēja savu vārdu vienā lietā un nekādā gadījumā negrasījās atlikt otro uz ilgu laiku. Lai gan uzdevums, kas viņam bija priekšā, bija grūts, nav tik viegli atrast un noķert pirātu kambīzi, it īpaši starp daudzajām Vidusjūras salām, līčiem un līčiem. Jā, un pirātu ir daudz, un Romas kuģi joprojām ir bezspēcīgi pret tiem. Bet Cēzars, vēl pusaudža gados, izcēlās ar lielu atjautību.
  Kamēr viņš atradās uz pirātu kuģa, viņam izdevās sadraudzēties ar kādu kajītes zēnu. Cēzars viņam apsolīja ieņemt vietu Romas armijā un iespēju uzvarēt savu pekuliju ar vergiem. Viņš atstāja zēnam vēstuli, kurā teikts, ka no Sicīlijas dodas ar sudrabu piepildīta kambīze. Un kopš Romā sākās satricinājumi, kambīzes aizsardzība ir tikai simboliska. Kajītes zēnam jūrā it kā nejauši nācās izmakšķerēt pašu vēstuli, tāpēc viņu pat nedaudz sabojāja jūras ūdens. Plāns nebija grūts, mantkārīgie un šaurprātīgie pirāti nevarēja palīdzēt iekrist lamatās.
  Iekāpšanas laikā klājs pēkšņi pacēlās, un romiešu karavīri uzkrita pirātiem. Un no aizmugures, par laimi, naktī tuvojās divas laivas ar karavīriem. Apmulsušie pirāti gandrīz nepretojās. Viņi tikai lūdza tos nepakārt, bet tikai pārdot verdzībā. Un līdera vadītājs, lai izpirktu savu dzīvību, pastāstīja, kur viņi slēpj savus dārgumus, tostarp tos, kas vēl nav paspējuši nokļūt bezdibenī, piecdesmit talanti.
  Bet Cēzars atbildēja:
  "Jūs varat nopirkt savu dzīvību, bet jūs nevarat nopirkt godu!" Piekārt!
  Tā baumas klīda par Cēzaru, lai gan viņam toreiz bija tikko piecpadsmit, un gadu vēlāk viņš apprecējās ar maigo Akvalēriju. Bet tas ir cits stāsts!
  Cēzars pavēlēja Antonijam pievienoties kaujai ar spēcīgu rezervi. Romieši izmantoja falangas tipa konstrukciju. Uz šauras sienas tas bija ļoti efektīvs. Steidzīgo gallu vilnis nosmaka. Dažas no tām tika caurdurtas ar diviem vai trim šķēpiem uzreiz.
  Jūlijs Cēzars atzīmēja:
  - Maķedoniešu falanga var būt ļoti efektīvs paņēmiens. Ne velti viņi iekaroja visu Āziju, pareizāk sakot, gandrīz visu! Kad būsim beiguši ar Galliju, es došos uz persiešu zemēm, bet tur uz Indiju. Kleopatra man pulcēs jaunus leģionus, tostarp arābu kavalēriju.
  Cēzara vadībā palika tikai jaunais skvērs Olivers Tvists. Klīda baumas, ka zēns ir viņa dēls. Un tā bija taisnība, ar vienīgo atrunu, ka Olivera māte bija vienkārša verdzene no vācu zemēm. Skaista, bet nekaunīga gaišmataina meitene no slāvu zemēm nevēlējās kļūt par konkubīni un hetero, un tāpēc viņa tika nosūtīta smagi strādāt kaņepju un linu plantācijās. Bet pat tur viņa bija uzdrīkstēšanās, kuras dēļ viņa nokļuva akmeņlauztuvēs. Viņai tomēr izdevās tur izdzīvot un kļūt stiprākai. Viņa pat tika aizvesta pie gladiatoriem, kur Cēzars arēnā viņu aizrāva. Pēc tam viņi aizgāja pensijā, un Erastella, kā sauca garo slāvu vergu, arī iemīlēja viņu.
  Viņi pazina prieku viens otra rokās. Tad gladiators palika stāvoklī. Un viņiem bija zēns Brutus. Drīz Erastella palielināja savu uzvaru skaitu ringā līdz simtam un saskaņā ar paražu saņēma brīvību. Bet Cēzars nevarēja viņu precēt, lai gan viņš bija atraitne. Viņam bija vēl viena aizraušanās, ietekmīgākā romiešu karotāja, pirmā ģenerāļa Pompeja meita. Viņš viņu apprecēja, un Erastella devās cīnīties uz austrumu zemēm. Cēzars kādu laiku bija kopā ar viņu, apspiežot ēģiptiešu mēģinājumus atdalīties no Romas. Tur viņš satika Kleopatru, kuru iecēla senajā tronī.
  Drīz šī mīlestība aizstāja iepriekšējo, un Cēzars nav nemainīgs. Kleopatrai bija dēls, bet Pompeja meita drīz nomira dzemdību laikā, pēc kā Cēzars arī ienīda Kleopatru, izraisot karu Itālijas ziemeļrietumos, prom no savām bijušajām saimniecēm. Tiesa, Olivers, neatpazinis savu dēlu, tomēr aizgāja kopā ar viņu. Zēns bija liels un attīstījies pēc saviem gadiem, gaišus matus, garu augumu un izcilu fizisko spēku mantojis no savas slāvu mātes. Viņš bija mazliet līdzīgs savam tēvam, taču bija daudz skaistāks, stiprāks un vairāk nekā savā vecumā Jūlijs Cēzars. Lai gan puikam vēl nav pilni deviņi gadi, viņš jau šķiet kā pusaudzis un viegli rotē divus pieaugušos elites leģionārus. Šie zobeni ir aptuveni pusotru reizi garāki nekā standarta zobeni.
  Olivers Tvists kautrīgi jautā:
  - Atļaujiet man lielais (ķeizars viņu nekad nav saucis par dēlu un, protams, zēnam aizliedza sevi tā saukt), steidzieties cīņā, es gribu izdzert savu asmeni ar asinīm!
  Jūlijs smaidot atbild:
  - Šajā gadījumā es palikšu viens, un kurš tad sargās viņu ķeizaru?
  Puisis sirsnīgi pasmaidīja.
  - Labākā aizsardzība ir uzbrukums, jo apmale vienmēr ir stiprāka par ādu!
  Cēzars uzsita puisim pa stipro plecu.
  - Labi padarīts! Nu uz priekšu, nocirti sevi ar zobenu! Lai tas ir jūsu sacietējums.
  Tērauds ir rūdīts ūdenī, tērauda puiši asinīs!
  Zēns Olivers bija sajūsmā un, zibinot plikus papēžus (par spīti rudens vēsajam laikam, Cēzars, rūdīdams dēlu, viņam no drēbēm atstāja tikai šortus). Jaunības muskuļi: romiešu leģendas dēls un gladiators-vergs šūpojās kā viļņi pa ūdeni.
  Tāpēc viņš ar zobenu iecirta matainajam barbaram pa galvu. Viņš nokrita, gāžoties otrādi.
  Cēzars atzīmēja:
  - Ja vecums ne vienmēr zina, bet jaunība vienmēr var! Eh, godīgi sakot, esmu nedaudz greizsirdīgs uz šo zēnu.
  Cēzaram jau ir pāri četrdesmit, un īpaši aukstajā, gallu rudenī, tik sāpīgi sāp vecas rētas, sāpīgākas un biežākas kļūst mānīgas epilepsijas lēkmes. Viņš pat baidījās, ka viņa dēls Olivers un Kleopatras dēls Aleksandrs mantos kratīšanas slimību. Par pēdējo viņam ilgu laiku nebija nekādu ziņu, un Tvists pēc dabas ir ļoti veselīgs, viņš nekad nav šķaudījis, lai gan kails skrien pa sniegu un ziemā peld bedrē. Šķiet, ka viņā uzvarēja slāvu mātes asinis, ar pastāvīgiem savstarpējiem kariem un krievu bargajām ziemām!
  Un, kad esat nomainījis savu piekto desmitgadi, ir pienācis laiks domāt par dzīves mērķi. Cēzaram bija vienkāršs, pat jaunībā viņš nonāca pie secinājuma, ka republikas valdības forma ar nebeidzamām debatēm, plebiscītiem, lai iepriecinātu pūli, dažādas slepenas intrigas, vēlētāju uzpirkšana, nav pietiekami efektīva un vairs nespēj kalpot. tāls mērķis: Romas impērijas uzplaukums!
  Republika - kāpēc Roma ir gandrīz vienīgā valsts uz zemes, kurā ir republika, un visapkārt kaimiņos ir stabilas monarhijas. Romā ir nepieciešams arī apstiprināt principātu ar imperatora varu, kas tiek nodots nevis pēc ievēlēšanas, bet mantojuma, vai izņēmuma gadījumos ar īpašu imperatora konstitūciju. Pēdējais var būt vajadzīgs, ja mantinieks, maigi izsakoties, nav ģēnijs. Protams, vājš karalis var ieņemt troni, taču jebkurā gadījumā viņam būs vara un spēja pieņemt neatkarīgus lēmumus.
  Un ilgtermiņa programma kļūs daudz vieglāk īstenojama, atšķirībā no konsuliem, kurus ievēl tikai uz vienu gadu, un kopā! Un, ja starp viņiem ir strīds.
  Nē, Romai ir vajadzīga monarhija, un no vairākiem dēliem Cēzars vienmēr varēs izvēlēties cienīgu. Tiesa, un viņam šajā garajā ceļojumā ir jāpiekāpjas. Jo īpaši padarot viņu par Pompeja sabiedroto un pat vecāko partneri. Šeit Cēzars viņu īsti necienīja. Kā diktatora Sullas labā roka, Pompejs pēc šī gonorejas vecīša nāves varēja kļūt par Romas suverēnu valdnieku. Pompeja rokās bija armija, tostarp elites leģions, kas apsargāja Senātu. Bet viņš palika uzticīgs republikai, atgriežot veco kārtību. Viņš ir Cēzars Pompeja vietā nebūtu palaidis garām
  Jūsu izredzes. Vispār Pompejs, šķiet, būs galvenais Cēzara ienaidnieks, kurš sapņo par troni. Bija arī Krass, bet viņš gāja bojā Partijas karā. Starp citu, viņš, tāpat kā Cēzars, izgāja cauri visai Partijai un iekrita slazdā, kopā ar izsmeltu armiju ieslodzīts cietoksnī. Cita lieta, ka Cēzars apzināti ļāva barbaru bariem pulcēties pret sevi. Galli ir fatālisti, un, zaudējuši pēdējo cerību, ka vienotība viņus izglābs, viņi beidzot un uz visiem laikiem pakļausies Romai.
  Starp citu, Olivers ir labs puisis, patiesībā viņš vēl ir bērns, bet viņam pieder nieres ierocis, tāpat kā pašam Herkulesam. No viņa var izaugt karavīrs, kas ir stiprāks par Marku Antoniju. Varbūt viņš būs cienīgs karalis un Cēzara pēctecis. Bet .... Ceru, ka tas nebūs ļoti drīz, jo izcilajam cilvēkam priekšā ir daudz darba.
  Pamazām gallu spiediens vājinājās, tūkstošiem tika nogalināti un sakropļoti, zem sienām veseli līķu uzkalni. Romieši arī nīkuļoja, viņš bija necilvēcīgs spriedze. Tad Cēzars, kurš jau bija izlādējis veselu drebuļu, izņēma otro zobenu, pamanījis:
  - Komandieris, kas ieiet kaujā, ir kā salms, kas lauž kamieļa muguru. Kamielis, kuram salms salauza muguru, ir kā militārais vadonis, kurš izvairījās no cīņas!
  Daudzi romiešu karavīri tika ievainoti, līķi gulēja apkārt, un starp kritušajiem bija Stefa kvestors, kurš pazīstams ar to, ka pats Grāņiks nogāzis no zirga. Un kur, starp citu, ir pats Grāņņiks, Cēzars būtu viņu noņēmis ar rūdītu bultu. Jā, zobenmešanas prasmes ziņā He Caesar nav slikts, taču tālu no spēcīgākajiem romiešu armijā, bet viens no labākajiem loka šaušanā. Turklāt viņš velk auklu ar speciāla āķa palīdzību, kas nēsāts uz bruņām, un iztaisno labo roku. Tādējādi jūs varat novilkt daudz stingrāku loku nekā ierastajā veidā un trāpīt lielākā attālumā!
  Bet vajag arī zobenu! - Cēzars nocirta tuvāko Galliju.
  Priecīgi saucieni:
  - Ava! Cēzars ir ar mums!
  - Slava Cēzaram! Mēs uzvarēsim visus!
  Romieši manāmi uzmundrināja. Cēzara klātbūtne - šis uzvaras talismans iedvesmoja cīnītājus. Spēcīgs trieciens, un galli, vilcinājušies, sāka atkāpties. Trakojošā vētra sāka norimt, viļņi atkāpās. Tomēr galli diezgan organizēti atkāpās, nepaceļoties. Acīmredzot viņu militārā degsme vēl nav pilnībā izmirusi. Jūlijs Cēzars, domādams par slazdu un sapratis, ka atklātā laukā romiešus sagraus liels skaits, pavēlēja:
  - Visi stāviet! Atpūties!
  Nogurušie, nosvīdušie Romas karotāji sāka vākt ievainotos. Daži dziednieki un priesteri eļļoja brūces ar mikstūrām un pārsēja ekstremitātes. Citi karavīri sāka kurt ugunskurus, gatavojot ēst.
  Dēls Olivers Tvists bija ļoti apmierināts, lai gan viņa muskuļotās, divreiz salocītās krūtis sagrieza gara gallu cirvja skrāpējums. Zēns iesaucās:
  - Tā mēs viņiem smagi iedevām! Un mūsu Cēzars ir labākais! Slava lielajam ķeizaram!
  Arī karavīri, kaut arī atturīgāk, priecājās:
  - Slava lielajam ķeizaram!
  Olivers Tvists, vicinot zobenus, paziņoja:
  - Kad galli atkal uzradīsies, es sagriezīšu tos rūgtos ābolos! Jo Lielās Romas dēls!
  Cēzars piezvanīja zēnam, sirsnīgi sakot:
  - Tu izrādījies krāšņs karotājs! Tagad es jūs iecēlu par savu goda kungu un pateicībā dodu jums šo...
  Slavenais komandieris no pirksta novilka gredzenu ar smaragdu, baloža sejas lielumā.
  Zēns Olivers samulsa:
  - Jā, es neesmu cienīgs nēsāt tādu dārgakmeni!
  Cēzars pasmaidīja.
  - Nenēsā! Paslēp kaut kur vai nē, lai šis gredzens tiek uzskatīts par tavu, bet pagaidām tas paliks pie manis. Un tu, puika, cīnies, un, kad sasniegsi četrpadsmit, tu iegūsi savu īpatnību. Tikmēr nodarbojies ar paukošanu kopā ar Marku Antoniju.
  Milzīgais Cēzara palīgs, lai gan bija daudz lielāks par izcilo komandieri, tuvojās savam priekšniekam, neviļus saliecās, cenšoties noliekties. Pats Cēzars bija tikai nedaudz augstāks par vidējo augumu, drukns, ar zīdainu degunu. Marks drūmi jautāja:
  "Kāpēc mēs nevajājām gallus?"
  Cēzars vēlreiz atkārtoja aforismu:
  -Ģenerālis, kurš dodas kaujā, ir kā salms, kas salauž kamieļa muguru. Kamielis, kuram salms salauza muguru, ir kā militārais vadonis, kurš izvairījās no cīņas! Tā ir taisnība, taču uzvaras laiks vēl nav pienācis. Grannik ir mūsu galvenais ienaidnieks, dumpīgās Gallijas nekronēts karalis, vēl ir izlicis visus savus trumpjus. Un viņš pat neparādījās! Gaidīsim ienaidnieku, kārtējo reizi, turklāt man ir vēl dažas idejas!
  Marks Antonijs uzmundrināja:
  - Un nez, kādas ir šīs idejas? - Un uzreiz apjuka. - Es viss esmu lielā uzmanības lokā.
  Cēzars piekāpīgi sāka skaidrot:
  - Cietoksnī ir sagatavots daudz sausu salmu zirgiem. Bet pārāk ilgi slazdā nesēdēsim, bet vienkārši iemērcot salmus eļļā, darva un tauki izkliedēsies uz pieejām.
  Entonijs norūca:
  - Priekš kam?
  Cēzars iesmējās.
  - Un tad gaidīsim! Uzbrukuma kritiskākajā brīdī. Otrajā reizē gallieši visas rezerves metīs kaujā, turklāt notiks vēl kas!
  Asistents mēģināja pats uzminēt:
  - Vai nāks jauni, spēcīgi pastiprinājumi?
  Cēzars, viltīgi samiedzis acis, pamāja:
  - Tieši tā! Jauni spēcīgi pastiprinājumi! Bet viņiem ir jātriecas tieši tajā brīdī, kad visi Gallijas spēki tiks iemesti uzbrukumā:
  Entonijs noplātīja rokas.
  - Mēs nevaram nosūtīt ziņas par lielisko. Mēs bijām ielenkti no visām pusēm!
  . NODAĻA #6
  Zēns pamodās ... Viņš sāka justies jautrāks ... Jau tagad Oliveram Tvistam krīt apdegumi no plikajām zolēm. Un skropstu pēdas ir rētas... Bet ir cerība, ka šodien viņš netiks pratināts ar aizspriedumiem.
  Tomēr nākamā spīdzināšana ir pēdējā un ierobežotā laikā.
  Zēnam atnesa ēdienu. Viņš ēda auzu pārslas ar glāzi piena. Un atslābinājies. Man bija garlaicīgi.
  Olivers veica savus vingrinājumus, kā viņam mācīja Dodger. Tāda īpaša kamerai. Mazliet traucēja apkakle un pavada uz ķēdes. Bet tomēr treniņš. Un izstieptas vēnas vairs tik ļoti nečīkst.
  Jo īpaši mazais puika taisa arī stūri presei. Pēc uzlādes Olivers sāka berzēt vienu ķēdes posmu pret otru. Lai varbūt būtu aizņemts vai tiešām joprojām cerētu aizbēgt.
  Basās kājas bija nedaudz aukstas, un zēns tās apraka salmos. Ter pie sevis domāja.
  Tas, ka cietumā cieš cietumnieki. Un daudz labāk būtu kamerā ar citiem zēniem. Uzņēmums ir daudz jautrāks. Šeit darba namā un bērnu cietumā ieslodzītie izklaidēja ...
  Olivers berzēja un berzēja savu ķēdi un nepamanīja, kā viņš atkal aizmiga.
  Viņš sapņoja, ka ir kļuvis varens un stiprs, pieaugušais vīrietis un liela komandiera labā roka.
  Cēzars piekāpīgi uzsita varonim pa plecu:
  - Kur lauva nevar paiet garām, pele paslīdēs. Lai gan, protams, komunikācijas lomu ar Katonu, kas man nāk palīgā, spēlē nevis peles, bet gan baloži.
  Olivers Tvists ar neviltotu apbrīnu iesaucās:
  - Tas ir ģeniāli lieliski!
  Cēzars negaidīti atklāti atbildēja:
  - Erastella man to iemācīja. Slāvi baložu pakas izmantojuši jau ilgu laiku. Un tu par to nezināji.
  Olivers Tvists neizpratnē nomurmināja:
  - Es vienmēr biju pārsteigts, kā jūsu ģenerāļi vienmēr tik veikli un laikā seko līdzi, bet es nedomāju, ka tas ir par baložiem. Es domāju, ka tu esi debesu dēls Jupitera īpašajā aizsardzībā!
  Cēzars atzīmēja:
  - Dievu aizbildnība nav uzticama lieta, tā neaizstās ne drosmi, ne atjautību.
  Ticiet vienam izgudrojumam: labāk nekā tūkstoš lūgšanu!
  Olivers paklanījās.
  - Gudrs Cēzara vārds ir tūkstoš pērkona zibens vērts!
  Komandieris nolēma būt pieticīgs:
  - Nepārspīlē manas spējas! Ja manā vadībā nebūtu tik drosmīgu karotāju un romiešu karavīri ir labākie cīnītāji pasaulē, tad diez vai man būtu izdevies pat desmitā daļa no tā, ko darīju. Tāpēc uz priekšu un dari to, ko tev liek. Un, starp citu, neaizmirstiet salmus sajaukt ar kritušām lapām, lai tie nebūtu tik pamanāmi!
  Olivers Tvists paklanījās vēl zemāk.
  - Es paklausu savam kungam!
  Cēzars pamāja ar galvu.
  Diemžēl vēl nē! Un nesauciet mani tik bieži par izcilu, es neesmu tik daudz darījis, lai mani šādā veidā slavētu katrā solī. Starp citu, kad esi pabeidzis ar salmiem, neej gulēt, bet nedaudz pažogo ar Brutu. Vēl daži gadi un šis puika varēs nolikt pat tādu slepkavu kā tu!
  Olivers steidzās atbildēt:
  - Bez šaubām, lielais Cēzars!
  Pēc tam viņš aizgāja pensijā, viņa kustības, neskatoties uz lielo muskuļu masu, nebija pieejamas, kas raksturīgi daudziem milžiem, bija ierobežotas, bet Olivers, kurš kļuva par pieaugušo varoni, nebija tik ātrs kā Brutus.
  Cēzars pamāja ar galvu un jautāja:
  - Pagatavo man medus tinktūru! Un tagad pasniedz vīnu ar cūkgaļu!
  Atbildot uz to, vergs basām kājām nobružātā tunikā atnesa paplāti. Viņa ir viena no retajām sievietēm nometnē, diezgan gaišmataina sieviete. Pats Cēzars, lai arī brunete, vairāk mīlēja blondīnes, lai gan Kleopatra šajā ziņā bija izņēmums, ugunīgi rudmataina kuce! Jā, lieliska meitene, un, pēc baumām, viņas tēvs nemaz nav faraons, bet gan viens no romiešu leģionāriem, no tiem, kas sagrāva Epifana piekto armiju.
  Verdzene nolika paplāti un sāka tīrīt Cēzara zābakus. Jūlija pamanīja, ka verdzenes iedegušo ādu klāj pūtītes, viņas baso pēdu graciozie pirksti kļuva zili. Patiešām, saule jau bija gandrīz pagājusi zem horizonta līnijas un kļuva manāmi vēsāks. Vergi pašā Romā parasti iet apmēram puspliki, lai gan dažkārt viņiem tiek iedotas dažas lupatas ziemai. Bet saulainā Itālijā ziemā sniegs nokrīt reizi desmit gados, un šeit ziemas dažreiz ir bargas. Nu lai šī skaistule šodien sasilda gultu, un varbūt viņai ļaus siltāk ģērbties.
  Verga gaišie cirtainie mati, kā arī jaunā, maigā seja atgādina Cēzaram par viņa pirmo sievu un otro mīlestību (pirmā bija viena no glītajām vergu meitenēm, lai gan pēc grūtniecības iestāšanās topošā komandiera aizraušanās. pazuda.Un viņa paša meita, tagad precējusies ar vienu, no draugu skaita Julius!) Akvaleriyu. Un šīs meitenes dēļ viņš uzdrošinājās atteikt pašam diktatoram Sullai!
  Ko var teikt par šo Romas valdnieku? Sākumā Cēzars apbrīnoja Sullu. Viņu iespaidoja tas, ka šis komandieris sāka atjaunot kārtību un apkarot korupciju, laupīšanu, centās likt bagātajiem cienīt nabagos un dalīties ar tiem savos ienākumos. Bija pat bezmaksas slimnīcas, pieauga izklaides priekšnesumu skaits. Klīda baumas, ka Sulla gatavoja lielu kampaņu uz austrumiem. Bet šis iekāres valdnieks saķēra sliktu slimību, un pat ne no sievietes, bet no nēģeru zēna. Rezultātā diktators sāka pūst dzīvs, un uz fizisko ciešanu fona viņam radās aizdomu un vajāšanas mānija. Sākās masveida represijas, spīdzināšanas un slepkavību aizliegšana. Sākumā Sulla pavēlēja nogalināt visus melnādainos, bet pēc kāda laika, gluži pretēji, viņš pavēlēja atvest no Āfrikas lielu vergu partiju un izveidot melno gvardi. Starp viņu un Mariju izcēlās karš. Tā rezultātā daudzi tūkstoši romiešu tika sisti krustā.
  Šeit viņi sauca Sullu un Jūliju Cēzarus. Tad viņš vēl bija jauns, uz zoda tikko lauzās cauri melna bārda. Nesen pārbūvētā Sullas pils mirdzēja ar greznību, bija pilna ar statujām, gleznām un tādiem vēl salīdzinoši jauniem rotājumiem kā strūklakas.
  Dažās skulptūrās bija attēlotas orģijas, kas bija pretīgas savā atklātībā, un kopulācijas. Jaunajam Cēzaram bija riebums uz to skatīties, it īpaši, ja vīrietis pārojas ar vīrieti. Lai gan senajā Romā tika uzskatīts, ka gluži normāli izmantot vīriešu kārtas vergu kā sievieti, bet ... Cēzaram tas šķita nepareizi un zemiski. Vēl jo necienīgāk, ka labākie Romas tēlnieki to iemūžina statujās un pat olimpiešu dievus.
  Pats Sulla izskatījās pretīgi, klāts ar abscesiem, čūlām, kārpām, ar nobružātu galvu viņš radīja atbaidošu iespaidu. Patiesi biseksuāls diktators sapuva dzīvs. Lai atvieglotu viņa ciešanas, četri vergi: divi skaisti zēni un divas skaistas kailas meitenes briesmonī ierīvēja rožu eļļu. Turklāt pēc priesteru ieteikuma Sulla trīs reizes dienā izdzēra lielu bļodu ar infernālu maisījumu: tikko nokautu mazuļu asinis un mātes pienu. Reizi trīs dienās Sulla nomazgājās no tīrām bērnu un jaunavu asinīm. Tomēr šī briesmoņa slimība, kas bija zaudējusi savu cilvēcisko izskatu, turpināja progresēt, un visa romiešu tauta lūdza, lai pazemes pasaule pēc iespējas ātrāk uzņemtu tās pēcnācējus.
  Cēzars, pārvarot riebumu, paklanījās, nedaudz nolieca galvu:
  - Es priecājos sveikt diktatoru Sullu.
  Briesmonis aizsmakusi norūca:
  - Un kā tu klanies man, nelietis! Ja Jūlijai ir slinkums saliekt muguru, tad es pavēlēšu tevi uzsēdināt uz mieta, lai viņš nekad vairs nevarētu taisnoties!
  Cēzars vienkārši atbildēja:
  - Ausis zemu noliecas vējam, bet tomēr tas ir tikai gaiss, kas neko nenozīmē! Zemie loki nepaaugstinās valdnieku, ja viņam nav lielu darbu!
  Sulla, pēkšņi mīkstināšanās, jautāja:
  - Vai man ir lieli darbi?
  Cēzars bez viltības atbildēja:
  - Ja ļaunums ir liels, tad jā!
  Diktators pēc īsas pauzes noglāstīja blondā zēna vaigu un norūca:
  - Tu esi sirsnīga un man tas patīk! Zini, jebkurā brīdī es varu pavēlēt tevi iemest būrī ar lauvām vai sist krustā pie krusta. Tomēr jums ir iespēja palikt dzīvam un pat kļūt par manu draugu!
  Cēzars, smaidīdams, atbildēja:
  - Un par kādu cenu es varu nopirkt paša Sullas draudzību?
  Diktators atbildēja:
  - Tev ir sieva Akvalērija?!
  Jauneklis Jūlijs atbildēja:
  - Jā, diktators!
  Sulla piesardzīgi, it kā baidīdamās sadedzināt, glāstīja verdzenes kailās krūtis un vēl nesaprotamāk murmināja:
  - Tātad šķiries no viņas!
  Cēzars, pārvarēdams kautrību, jautāja:
  - Es tevi īsti nesaprotu!
  Sulla pēkšņi asi iesaucās, iesitot zēnam pa lūpām, un tad ievaidējās, kad viņš atlēca:
  - Neizliecies par stulbi! Tu dzirdēji! Es tev pavēlu, atstāj savu sievu Akvalēriju!
  Jauneklis Jūlijs nolieca galvu. Viņam šķita, ka atteikt Sullai ir tas pats, kas kailai ieiet būrī ar izsalkušām lauvām, bet nodot Akvalēriju šī pūstošā briesmoņa dēļ - nē, nekad!
  Cēzars, cenšoties padarīt savu balsi stingru, atbildēja:
  - Es to nevaru, diktator!
  Sullas balsī skanēja pārsteigums:
  - Un tāpēc! Jums ir jāpaveic Hercules varoņdarbs vai vienkārši jāsaka jā lielākajiem cilvēkiem uz Zemes!
  Cēzars atbildēja:
  - Dažkārt augstākā labestības izpausme, vienkāršs vārds nav nekāds ļaunums, it īpaši, ja tas ir saistīts ar risku dzīvībai!
  Sullas fiziognomija izstiepta ar čūlām:
  - Tātad tu man saki nē?
  Pārvarot pilnīgi dabiskas bailes, Cēzars atbildēja:
  - Jā, diktators! Diemžēl nē! Un atkal nē!
  Sulla mierīgā balsī atbildēja
  Jūs taču parakstījāt savu nāves orderi! Galu galā diktoram pateikt nē un palikt dzīvam nav iespējams!
  Cēzars dziļi ievilka elpu.
  - Kas tas ir, es esmu gatavs doties uz tataru! Lai gan, kas zina, varbūt dievi mani uzskatīs par Elizejas lauku cienīgu!
  Sulla pacēla nokarenās uzacis.
  - Tātad tu nemirsi! Jūs tiksiet spīdzināti, un ne tikai jūs, bet arī jūsu mīļotā sieva Akvalērija. Domāju, ka tev būs ļoti patīkami skatīties, kā bende ar karstu dzelzi apdedzina meitenes maigos papēžus, tad knaibles sāk plēst viņas kailās krūtis.
  Cēzars virzījās uz Sullu, kad pēkšņi no priekškara izlēca seši gari melni karotāji. Bez viņiem parādījās vēl viens cilvēks. Pēc izskata viņam nebija vairāk par divdesmit pieciem gadiem, un viņš pats bija īsts milzis. Cēzars uzreiz atpazina jau leģendāro Pompeju, Sullas labo militāro roku. Tomēr klīda runas, ka Pompejs, bērnībā būdams ļoti izskatīgs zēns, iemīlēja Sullu un, šķiet, viņu pat pavedināja, no kā viņi kļuva par draugiem. Bet Pompejs ļoti ātri ieguva autoritāti, parādot sevi kā ļoti spējīgu militāro vadītāju un drosmīgu, fiziski ļoti spēcīgu karavīru. Jo īpaši šajā brīdī viņam izdevās paveikt ļoti skaļu varoņdarbu, proti, nogalināt Partijas karali. Cēzars vienmēr bija greizsirdīgs uz Pompeju, kaut arī tāpēc, ka viņš pats tik tikko sasniedza šī garā vīrieša plecu. Bet tas nebija vienīgais iemesls.
  Pompejs izvilka zobenu:
  - Es paklausu un paklausu savam kungam!
  Sulla atbildēja:
  - Ko tu, dēls, par to saki, tas ir sūcējs, kurš uzdrošinājās pļāpāt uz dzīvu dievu, tas ir, mani!
  Pompejs negaidīti atbildēja:
  - Viņš ir patiess un tas ir labi!
  Sulla gurdeni ķērkāja, laiski balsī:
  - Nu, pārbaudīsim viņa sirsnību! Pastāstiet Jūlijam, ja būtu iespēja mani nogalināt, vai jūs to darītu?
  Cēzars, sajūsmā aizrijies, jautāja:
  - Ar cieņu atbildi?
  Sulla rēca:
  - Jā!
  Cēzars nopūtās.
  - Nogalināts! Es tūlīt nogalinātu!
  Diktators bija pārsteigts, tik nekaunību viņš sen nebija redzējis:
  - Kā šis! Nogalināts! Es nezinu, ko darīt ar viņu Pompeju un kādu nāvessodu viņam un viņa meitenēm paredzēt.
  Pompejs stingrā balsī atbildēja:
  - Kurš ir godīgs un saka to, ko domā, tas nav bīstams. Īsti nodevēji un ienaidnieki viltīgi glaimo!
  Sulla sarauca pieri.
  - Tāpat kā tu, tu man glaimo! A? Es jūtu, ka tu gribi ieņemt manu vietu, un tu nevari sagaidīt manu nāvi! Uz ko tu skaties!
  Pompejs ieskatījās Sullai tieši acīs.
  "Es vairāk nekā vienu reizi esmu parādījis savu uzticību jums!" Vai tu gribi mani...
  Diktators pārtrauca:
  - Nevajag kucēnu! Klausieties manu pavēli, aizvediet uz cietumu šo brašuli, kā arī viņa sievu. Ievietojiet viņus vienā kamerā, un tad es pats izdomāšu viņiem nāvessodu! Tas būs kaut kas izsmalcināts un sāpīgs.
  Pompejs zemu paklanījās.
  - Es paklausu un paklausu lielākajam!
  Diktators piebilda:
  - Pats ved uz kazemātu! Ja viņi aizbēgs, jūs pats karāties pie krusta.
  Pompejs palocījās vēl zemāk.
  - Es nekad tevi nepievīlu lielākais no lielākajiem!
  Cēzaru aizveda. Jaunais vīrietis, protams, domāja, ka velti viņš bija tik atklāts pret Sullu. Cēzars nebaidījās no fiziskām sāpēm, taču doma par ceļojumu uz drūmo Plutona valstību neiepriecināja. Turklāt viņa mīļotā sieva tiks spīdzināta. Pēdējais ir pilnīgi slikts, jūs joprojām varat izturēt savas sāpes, bet jūs nevarat atvieglot kāda cita sāpes.
  Sulla pēc atgriešanās jautāja Pompejam:
  - Varbūt tu pats man pateiksi, kādai eksekūcijai pakļaut šo nekaunīgo kucēnu? Varbūt noslīcināt viņu sūdos? Kā tas pazemos lepnos!
  Pompejs atbildēja:
  - Viņš ir drosmīgs un spēcīgs karotājs. Romai tādi cilvēki ir vajadzīgi! Ja viņš nevēlas tev kalpot, neliec gūstā, bet palaid putnu brīvībā!
  Diktators noklepojās:
  - Marija ir mazulis, salīdzinot ar viņa brāļadēlu! Šim puikam ir gan lauva, gan lapsa, tikai pēdējā vēl nav izaugusi! Un tāpēc es pavēlu nodedzināt šo dumpinieku uz sārta! Dedziniet to, līdz nekas vairs nav palicis kā tikai pelni!
  Pompejs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Ja tāda ir tava griba, tad es izpildīšu lielo kungu!
  - Un uzreiz! Tu man atnesīsi to pelnu sauju, ka viņš no tiem paliks!
  Pompejs noklikšķināja uz zābaku papēžiem un devās izpildīt pavēli.
  Pie noguruma ķeizara viņi atveda viņa sievu Akvalēriju. Meitenes seja bija asaru notraipīta, un tajā bija redzami pāris iespaidīgi zilumi. Cietuma sargi dižciltīgajai patricietei atņēma visas rotaslietas, kā arī norāva viņas virsdrēbes un dārgakmeņu sandales. Un tagad dižciltīgas dzimtas pārstāvis palika tikai vienā baltā tunikā. Romā agrs pavasaris tikai uzņēma apgriezienus, naktī bija auksts, īpaši akmens kazemātā. Meitenes kailās un neaizsargātās kājas salst, akvalērija tām pieskaras. Cēzars novilka tuniku un zābakus, prasīja:
  - Uzliec!
  Aqualeria lepni atbildēja:
  - Nē! Es nevēlos, lai tu iesaldē manu mīlestību!
  Cēzars, saraucis pieri, atbildēja:
  - Bet es taču esmu vīrietis! Un vīrietim ir jāiztur grūtības, dāmas dēļ!
  Akvārijs smagi nopūtās.
  - Mani vergu kalpi, izņemot tuvākos, visu gadu iet vienā tunikā un basām kājām. Tagad es redzu, pareizāk sakot, jūtu, cik sāpīgi tas viņiem bija. Un vispār mums drīz tiks izpildīts nāvessods, un varbūt, piedzīvojis cietuma aukstumu, mani tik ļoti nebiedēs Hades ledainā tumsa!
  Jūlijs noglāstīja sievas kāju, sāka berzēt aukstos pirkstus, mēģinot mierināt:
  - Nevainīgām dvēselēm un varoņiem ir īpaši Elizejas lauki. Tie ir skaisti, pilni ar pasakainiem kokiem un krāsainiem ziediem. Tur valda mūžīgā vasara, un visi augļi ir nogatavojušies un saldi, lietus nemitīgi līst garām cilvēkiem, un kādus kukaiņus un dzeloņas čūskas tur dzīvojošie jau sen aizmirsuši. Tādas nelaimes kā vecums, izliekts rāmis vai sapuvuši zobi šīs laimīgās pasaules iemītnieki nepazīst! Tā ir paradīze!
  Akvalērija, glāstīdama melno, cirtaino Cēzara galvu, atbildēja:
  - Vai ir kādi banāni?
  Jauneklis Jūlijs atbildēja:
  - Protams, ir ananāsi un banāni.
  Akvārijs nopūtās.
  - Kā es gribētu ēst svaigus, gatavus banānus. Diemžēl līdz šim esmu mēģinājusi tikai kaltētās, bet man ļoti patika!
  Cēzars pārliecināti, it kā viņš pats nesen būtu tur bijis, paziņoja:
  - Elizejas laukos ir augļi, kuriem nav nosaukuma. Turklāt daudz labu garšīgu ēdienu un izklaides.
  Atdzīvināts akvārijs:
  - Vai debesīs ir sekss?
  Cēzars pasmaidīja un pamāja.
  - Ak, protams! Galu galā Herakls mīlējās ar savu pirmo sievu, kas dzīvoja Elizejas laukos.
  Akvalērija priecīgi pasmaidīja.
  - Vai mums būs bērni?
  Cēzars apņēmīgi sita ar dūri pa akmeņiem:
  - Būs daudz! To es tev apsolu! Mēs izaudzināsim krāšņus karotājus!
  Jauneklis un meitene vispirms kaislīgi skūpstījās, bet pēc tam sāka viens otru glāstīt. Galu galā, kas zina, kas sagaida cilvēku tur aiz barjeras, aiz šīs biedējošās malas. Un priekšā vēl ir nežēlīga spīdzināšana, ko izgudroja Sullas perversais prāts. Un mums tie ir jāiztur, jāapkopo savi spēki, jānotur līdz galam.
  Bet Akvalērija joprojām tiks mocīta, kā diktators solīja: karsti sakarsis dzelzs sadedzinās maigus meitenīgus papēžus, tad cēlajam patricietim tiks izrautas maigas krūtis ...
  Nē, tas vienkārši pārsniedz viņa spēkus. Pazibēja doma, ja tu izrādīsi drosmi un izglābsi meiteni no mokām. Piemēram, nožņaugt ar jostu... Bet nogalināt viņa patieso un visu patērējošo mīlestību viņam nav spēka. Tas ir kā nožņaugt savu bērnu, jo īpaši tāpēc, ka čūsku kārdinātājs čukst: kas zina, varbūt kāds kaprīzs diktators pārdomās un izglābs viņa dzīvību, vismaz akvalēriju?
  Cēzars skūpsta savu mīļoto sievu ar vēl lielāku degsmi, viņas lūpas ir saldākas par medu un iesaucas:
  - Zini, mēs sēžam cietumā, bet tajā pašā laikā mūs nevar atrast brīvāk visā plašajā pasaulē!
  Aqualeria pārsteigta jautāja:
  - Un kāpēc?
  Cēzars pārliecinoši atbildēja:
  - Jo garā stiprais - ķēniņš cietumā, garā vājais - vergs tronī! Ir svarīgi saglabāt drosmi un neizplūst asarās pat uz plaukta. Izciet spīdzināšanu, klusi ar smaidu uz lūpām!
  Meitene smagi nopūtās, ar plaukstām glāstīdama stīvās pēdas. Viņa ir ķēniņu dzimtas pēctece, pēkšņi sajutās kā nožēlojama verdzene. Spilgta iztēle zīmēja attēlu, kā viņa bija pilnīgi kaila ar savītām locītavām, kas karājās uz plaukta, un smirdīga bendes pātaga sita viņai pa kailo muguru. Un vēl viens mocītājs lauž viņai pirkstus ar karstām knaiblēm.... Meitene pat sajuta dedzinošu sajūtu mazajā pirkstiņā, kuru mocītājs sāka lauzt nost.
  Aqualeria rūgti raudāja. Pār viņas sārto vaigu un zīdaini maigo ādu tecēja pērļu asaru lāses. Atbildot uz to, Cēzars sāka skūpstīt savu mīļoto uz vaigiem, laizīdams sāļās asaras, mierinot:
  - Jūs esat romiešu sieviete, pilsētas meita, kurai lemts valdīt pār pasauli! Neraudi, bet, lai tev būtu vieglāk, izdomā kaut ko patīkamu.
  Valērija atbildēja ar vaidiem:
  - Un es nevaru iedomāties neko citu, izņemot briesmīgās spīdzināšanas, kas mani sagaida! Un zobakmens bezcerīgais bezdibenis!
  Cēzars uz to atbildēja filozofiski:
  - Nav lielākas mokas par vājprātīga cilvēka iztēli! Briesmīgākā elle, gļēvuļa skatījumā, pirms pārbaudes!
  Meitene bija aizvainota, viņas seju apturēja asaras:
  - Es neesmu gļēvulis! Nepazemo mani! Un vienalga, ja tu mani mīli, tad kāpēc tu tā saki?
  Cēzars atbildēja ar piespiedu smaidu:
  - Mīlestība, atšķirībā no mākoņiem, lai arī lej asaras, bet saule tiešām neaizsedz! Neuztraucieties par skaistumu!
  Akvalērija iebilda:
  - Kad mīlestība kā mākonis lej asaras, garlaicības un vilšanās dzinumi iet uz augšu!
  Cēzars gribēja uz šo kaut ko atbildēt, taču atskanēja durvju čīkstēšana un abi mīlnieki pielēca. Dzelzs durvis atvērās, un pa tām ienāca Pompejs divu leģionāru pavadībā. Cēzars atrada spēku smaidīt:
  - Ne katrs spēj lielīties, ka šāds eskorts viņu pavada līdz pēdējam ceļam!
  Pompejs, kratīdams maisu aiz muguras, drūmi sacīja:
  - Es nācu nevis nogalināt, bet glābt!
  Cēzars bija pārsteigts:
  - Un tu pagriezies pret Sullu?
  Pompejs pamāja ar galvu, izvildams no somas bruņas.
  - Mūsu personīgās attiecības ar diktatoru nevienu neskar! Labāk ģērbieties kā romiešu leģionāri. Man līdzi ir divi mani uzticīgie biedri: Gajs un Leksins, viņi palīdzēs jums izkļūt no pilsētas. Zini, ķeizar, es izglābu tavu dzīvību, bet tu nedrīksti atgriezties Romā, kamēr to pārvalda diktators!
  Jūlijs, palīdzēdams sievai pārģērbties, ar pieaugošu pārsteigumu jautāja varenajam Pompejam:
  Kāpēc tu man palīdzi! Palīdziet riskēt ar savu dzīvību!
  Pompejs nevilcinoties atbildēja:
  - Tāpēc, ka viņš izrādīja nesatricināmu drosmi, atsakoties diktatoram! Viņš nenodeva savu mīļoto sievu! Un es savulaik piekritu atteikties no sava mīļotā tirāna dēļ! Tāpēc zini, ka no šī brīža es tev esmu kā brālis!
  Cēzars, pielāgojot Aqualeria bruņas (tās viņai, protams, izrādījās lieliski), tomēr jautāja:
  - Vai es tev varu uzticēties? Varbūt tas ir tikai kārtējais vecās lapsas triks?
  Pompejs iecirta:
  - Uzticības trūkums nevar iznīcināt patiesu draudzību, jo šajā gadījumā īsta draudzība nekad nav pastāvējusi!
  Cēzars pastiepa roku Pompejam.
  - Es tev ticu, bet atceries: draugu var nodot tikai vienreiz, kad tu no jauna nodod ienaidnieku!
  Un Cēzara ienaidnieks ir neapskaužams liktenis pat diktatoram. Starp citu, kas notiks, ja Sulla pieprasīs parādīt mūsu līķus?
  Pompejs, par to pasmaidīdams, atbildēja:
  - No tā pietiks un pelni! Kremēšana nolīdzina visus, neatkarīgi no tā, vai tas tika darīts ar dzīviem un mirušiem!
  Abi dzimušie karotāji atkal cieši sarokojās. Pēc tam Cēzars ar savu mīļoto sievu devās ceļā, kopā ar diviem uzticīgiem cīnītājiem no cietuma.
  Kad viņi jau brauca priekšpostenī, Akvalērija pēkšņi apturēja savu zirgu un norādīja uz resnu, pliku vīrieti ar deģeneratīvu seju, kas satricināja no pārmērīgas izliešanas:
  - Tieši viņš kopā ar saviem līdzdalībniekiem atņēma man drēbes, aptaustīja krūtis un apsolīja apcept papēžus.
  Cēzars drūmi pamāja ar galvu.
  - Es saprotu!
  Pārvarējis distanci vienatnē melna zirga mugurā, jaunais Jūlijs, visus spēkus ielicis sitienā, ar zobenu cirta pliku galvu ar zemu pieri kā gorillai.
  Cēzars bija apjucis no atmiņām, viņš gribēja sievietes pieķeršanos. Viņš sauca sev blondu skaistuli-vergu:
  - Nu, sagatavo gultu, tev ir dots tas gods kalpot pašam Cēzaram.
  Meitene paklanījās, un romiešu komandieris ar vienu kustību norāva viņai tuniku. Tad viņa rokas apskāva Gallijas meitas pilnās krūtis. Vergs patiesi murrāja no baudas, Cēzara glāstošās kustības bija prasmīgas, viņš prata vērst pret jebkuru sievieti, sākot no dižciltīgām matronām un beidzot ar nenozīmīgām vergiem. Un šai meitenei, spriežot pēc pātagas pēdām uz iedegušās muguras, bija laiks iemācīties mīlēt pasūtīto! Verdzei sacietēja zemeņu sprauslas, viņa sāka čīkstēt, ar skūpstiem apsedzot lielā komandiera lūpas un krūtis un vienlaikus atbrīvojot viņu no togas. Pamazām mīlas spēle kļuva arvien vētraināka, atskanēja arvien skaļākas nopūtas un vaidi.
  . 7. NODAĻA
  Cietumnieks pēc miega pamodās spirgts un možs. Karceris ir tīrs, nav pārāk auksts. Lai gan pēc miega tas netraucē veikt vingrinājumus.
  Olivers sāka pildīt vingrojumus, ko viņam bija iemācījis Dodger. Tai skaitā stūra veikšana, pietupieni, pievilkšanās uz stieņiem, atspiešanās. Un tas man palīdzēja mazliet pacelt garastāvokli.
  Tad zēnam atnesa brokastis: auzu pārslas un lielu krūzi svaiga piena, ko viņam ielēja žēlsirdīgās sargi. Viņiem bija sāpīgi žēlot desmit gadus vecā zēna, jo īpaši tāpēc, ka Olivers gaidīja vai nu raktuves, vai raktuves.
  Jaunais ieslodzītais ēda un atkal veica savus vingrinājumus. Viņi sāka berzēt vienu ķēdes posmu pret otru .. Un tajā pašā laikā viņš mēģināja atcerēties grāmatās lasīto. Būdams zēns, Geta cīnījās pie Spartaka labās rokas un nocirta romiešus.
  Šoreiz vienatnē viņš vairs nevarēja izvairīties no spīdzināšanas.
  Ienāca ienaidniece, apsargu pavadībā, un Oliveram tika novilkta pidžama. Un viņa nopētīja zēnu, pārsteigta sakot:
  - Viss ir gandrīz izārstēts. Cik dzīvs zēns!
  Un, piemiedzot viņam ar aci, viņa atbildēja:
  - Jau palika pēdējā spīdzināšana! Esiet pacietīgs nedaudz vairāk par stundu, un viņi jūs vairs nespīdinās līdz tiesai!
  Olivers nopūtās... Ārsts aizgāja un uz puikas laiku palika viens. Olivers nomurmināja:
  - Vēl mazliet, vēl mazliet,
  pēdējā cīņa, tā ir visgrūtākā...
  Esmu brīvs, gribu mājās
  Es nekad neesmu redzējusi savu māti!
  Atkal ieradās apsargi un sieviete ārste. Viņa smaidot jautāja:
  Vai esi gatavs mazulīt?
  Zēns pamāja ar galvu un dziedāja:
  Puika vienmēr ir vesels
  Zēns vienmēr ir gatavs!
  Viņš tika atvienots no apkakles un nogādāts moku pagrabā. Tas bija karsts no liesmojošā kamīna, un pie sienām karājās mokošu lietu masa. Sieviešu bende, šī rudmatainā viksa, ir biksītēs un uz krūtīm šaura auduma sloksne. Viņas asistente ir četrpadsmit, piecpadsmit gadus veci pusaudži, bet savam vecumam viņi ir lieli un muskuļoti. Šī sieviete ir bērnu spīdzināšanas speciāliste. Viņa zina, kā izraisīt maksimālu cīņu bez nogalināšanas vai sakropļošanas.
  Netālu atrodas ārste, kas uzrauga veselības stāvokli - bendes kliente. Un tiesnesis, kas ievēro noteikumus.
  Tāpat kā rakstu mācītāji un priesteris, viņi fiksē visas spīdzināšanas laikā izteiktās liecības.
  Oliveram tiek norauta cietuma pidžama, atstājot viņu kailu. Šādi tiek spīdzināts upuris.
  Rudmate smaidot pamāja.
  - Šoreiz izmēģināsim horizontālo statīvu!
  Olivers sasēja abas rokas un kājas un pakārts horizontāli sāka stiepties mašīnā. Ļoti sāp, īpaši plecos. Un striķi rok tev plaukstu locītavās un draud noraut bērniem potītes.
  Zēns ievaidējās no sāpēm, viņš tika izstiepts un padarīts garāks. Un burtiski izrauj vēnas.
  Sarkanmatainais bende jautāja:
  - Tu runāsi?
  Olivers tikai nomurmināja atbildē:
  - Nē!
  Sieviete bende pavēlēja:
  - Ieeļļojiet viņa krūtis, vēderu un papēžus! Šoreiz cepsim kārtīgi!
  Olivers trīcēja... Un pusaudžu bendes sāka ar olīveļļu smērēt zēna krūtis, vēderu un kailas zoles. Viņi strādāja, smīnot un ķiķinot, un kniebdami, un diezgan sāpīgi, upuri.
  Olivers juta riebumu, kad muskuļotu pusaudžu rokas taustījās, smērējot uz viņa rūdītā ķermeņa ar spēcīgu smaržu eļļu.
  Bet tas novērsa uzmanību no stiprajām sāpēm izstieptajos muskuļos un saitēs.
  Tad viņi atnesa caurules ar gāzi, Olivers trīcēja no bailēm. Un atlaists...
  Uguns dega no attāluma, lai neapdedzinātu ādu, bet radītu maksimālas sāpes. Īpaši spēcīga liesma bija zem bērna kailajiem papēžiem. Tā kā zolēm ir bieza āda un tās ātrāk sadzīst, un tās tiek vairāk apdegušas.
  Sarkanmatainā viksa, agresīvi smaidīdama, sacīja:
  - Tu runāsi? Vai es tev pajautāšu?
  Olivers ievaidas neciešamajās sāpēs un pakrata galvu. Liesma kļūst nedaudz augstāka un deg karstāk.
  Zēns raustās no mežonīgām ciešanām un kļūst vēl sāpīgāks. Tā ir intensīva spīdzināšana. Olivers kaut ko jūt, lai būtu gatavs atzīties. Bet spītība liek viņam tikai vaidēt un raudāt, bet klusēt.
  Sarkanmate izņem pātagu un nolaiza lūpas. No visa spēka viņš sāk puisi sist. Viņai ir acīmredzams prieks par bērna spīdzināšanu.
  Sieviete ārste, gluži pretēji, sarauc pieri ... Un izsaka piezīmi:
  - Nenogalini to! Viņam jābūt dzīvam!
  Sarkanmatainā vikste nedaudz samazina sitiena intensitāti. Bet tomēr viņas sitieni iegrieza ādu. Viņa dauzās un šņāc.
  Pusaudžu bendes pasmīn. Viņiem arī ir jautri.
  Sarkanmate streiki. Olivers Tvists ir izstiepts un cepts, un tas ir tik sāpīgi un mokoši.
  Zēns ļoti vēlas zaudēt samaņu, bet tas neizgaist, un galva paliek skaidra, un ķermenis skaidri reaģē uz ciešanām. Mežonīgas elles sāpes, katra bērna ķermeņa šūna pārpildīta ar miltiem. Un tāpēc es gribu atzīties, un tāpēc es vēlos to pārtraukt.
  Tad Olivers pēkšņi atcerējās grāmatu, ko viņš bija lasījis bērnu cietuma bibliotēkā par indiāņiem. Tāpēc viņi spīdzināti dziedāja triviāli. Tieši tā, uz plaukta vai pienagloti pie koka viņi izpildīja kupletus. Un tad viņiem kļuva labāk.
  Kad tu dziedi, sāpes ir daudz vieglāk izturamas.
  Un Olivers Tvists dziedāja, ejot komponējot;
  Esmu dzimis bārenis darba namā
  Mamma, tētis no bērnības nezināja ...
  Bet velti tagad mazulis tiek apglabāts,
  Viņam Kristus ir ideāls!
  
  Olivers ļoti smagi strādāja
  Un nabags brokastīs ēda mazu putru ...
  Audzināšana bija ļoti stingra.
  Īsts, pilnīgs bardaks!
  
  Zēns prasīja vēl mazliet
  Un par to viņš dāsni saņēma pātagu ...
  Pusdienās viņi deva bērniem zāli,
  Un tāpēc viņiem pietrūka spēka!
  
  Olivers tika bargi nosodīts
  Un viņi gribēja izpildīt nāvessodu basām kājām zēnam ...
  Bērnam cilpā gandrīz tika izpildīts nāvessods,
  Dzīve ir plāna, kā zīda pavediens!
  
  Bet laime skābi pasmaidīja,
  Zēns tika nosūtīts dienēt ...
  Pazibēja pistoles purns,
  Viņš gandrīz pārvērtās par spēli!
  
  Bet arī tur dzīve gāja nevis ar cukuru,
  Un zēns aizbēga no ciešanām ...
  Basām kājām vienā vienkāršā kreklā,
  Viņš steidzās uz Anglijas galvaspilsētu!
  
  Zēns nogāza basās kājas,
  Bet viņš joprojām sasniedza Londonu ...
  Nenosodiet bērnu stingri,
  Bet viņš galvaspilsētā piesaistīja zagļu midzeni!
  
  Viņš kļuva arī par viltīgu zagli,
  Izkāpu cauri kabatām, vilku somas...
  Dažreiz zēns pildīja čiekurus,
  Izrādījās, ka viņš būtu grēka bērns!
  
  Bet beigās viņu noķēra
  Nozagt nozīmē ļoti slikti...
  Papēži tika sadedzināti ugunīs,
  Jo nepilngadīgs zaglis!
  
  Bija smaga un nežēlīga pratināšana,
  Nabaga puika zem bendes pātagas...
  Viņš karājas uz plaukta basām kājām,
  Sarkani pilns ar ērcēm!
  
  Viņi viņu sita, tik nežēlīgi moca,
  Un viņi tūlīt salauž zēnam kaulus ...
  Ar strāvu vien nepietiek,
  Lai piebeidz bērnu līdz galam!
  
  Nu, kāpēc lai bērns ciestu,
  Jā, gadījās, ka viņš nozaga izsalcis ...
  Bet brāļi un māsas tam dzīvoja,
  Olivers nevienu nenogalināja!
  
  Tāpēc saudzējiet bastarda zēnu
  Beidz mocīt nabaga puisi...
  Bendes jūs nedusmojat Dievu,
  Cik var mocīt bērnu!
  
  Viņš dzimis galējā nabadzībā,
  Viņa māte nomira dzemdībās...
  Uz zemes tik bāreņu grēcīgs,
  Jā, Lielbritānija ir skarba valsts!
  
  Jūs vēlaties pakārt zēnu
  Vai vēl ļaunāk, pat uzlikt uz mieta ...
  Bet jums rūpīgi jāapsver
  Jo mūsu dzīve ir pilnīga trako nams!
  
  Olivers daudz cieš
  Viņa papēži deg ar liesmojošu uguni...
  Un zēns tiek stilīgi saputots,
  No dziedātās miesas ir dzirdama smaka!
  
  Tomēr Olivers nesabruka,
  Viņš neteica noslēpumu bendēm ...
  Un kad zēns drosmīgi cīnījās
  Paceļas virs stāvajām klintīm!
  
  Nē, šis bērns nebūs tīrs,
  Karājās pie cilpas kā netīrs zaglis...
  Viņš kļūs par rakstnieku, mākslinieku,
  Būs stiprs puisis kā lācis!
  
  Viņš neļaus ienaidniekiem dejot par laimi,
  Viņš pats pārvietos katamu gar ragiem ...
  Mākoņi un slikti laikapstākļi izklīdīs,
  Ja puikas dzīvība ir dārga!
  
  Es zinu, ka drīz būs ļauna atriebība,
  Jēzus lielais Dievs nāks...
  Un nāks gaisma,
  Viņš atnesa cilvēkiem glābšanu!
  
  Un bērns, kas ir pakārts cilpā,
  Iekritīs skaistajā Kristus paradīzē....
  Nekas, kas būtu grēcīgs darbs,
  Galu galā Tvista dvēsele ir tik tīra!
  
  Briesmīga elle gaida bendes,
  Tajā ir lāsts, raudāšana un mežonīga vaidēšana...
  Jēzus atklāj pestīšanu
  Šeit nāk brašais Armagedons!
  Un tad nāks taisnīgums
  Mērs kļūs par sprieduma prieku,
  Un Visvarenais parādīs žēlsirdību visiem,
  Dēla, Kunga Kristus, godībā!
  Olivers dziedāja zem skropstām, zem uguns un izstiepās horizontāli uz plaukta.
  Sarkanmatainā bende sastinga un smaidot sacīja:
  - Tā ir tāda drosme!
  Ierēdnis norādīja uz smilšu pulksteni.
  - Laiks ir beidzies! Tā kā jaunajam noziedzniekam vēl nav četrpadsmit, tad spīdzināšanas laiks ir ierobežots ar likumu!
  Sarkanmate pasmaidīja un entuziastiski atzīmēja:
  - Labi darīts zēns! Dziedāja uz plaukta! Kāds cienīgs noziedznieks!
  Uguns un gāzes caurules tika noņemtas... Tad Olivers tika noņemts no plaukta un tika izliets silts ūdens. Pēc tam viņi ar spirtu noslaucīja zēna brūces un apdegumus. Viņi uzvilka jaunu cietuma pidžamu.
  Puika nedaudz uzmundrināja... Lai gan šausmīgi sāp, kad alkohols dedzina brūces.
  Un zēns tika aizvests atpakaļ uz kameru. Tagad neviens viņu netraucēs līdz tiesai.
  Puisim atkal iedeva auzu putru, bet šoreiz ar gaļas gabalu un pienu. Jaunais ieslodzītais ēda un juta smagumu un vēlmi gulēt.
  Olivers ar grūtībām uz salmiem kaut kā gulēja uz sāniem. Krūtis un vēderu klāja tulznas no uguns, un mugura un dibens tika sagriezti ar pātagu.
  Zēns vēl bija jauns un vesels, un samērā ātri aizmiga. Un viņš atkal sapņoja...
  Iedvesmojies arī no Londonas bērnu cietuma bagātīgajā bibliotēkā lasītā par notikumiem tālajā Krievijā.
  Emeljans Pugačovs, vēl salīdzinoši jauns un spēcīgs kazaks, spējīgs un dedzīgs, izšķīrās par savas dzīves lielāko piedzīvojumu. Proti, viņš sarīkoja kazaku sacelšanos. Un turklāt zemnieks pasludināja sevi par imperatoru Pēteri Trešo. Ieilgušā kara ar Osmaņu impēriju izpostītā valsts ar prieku pieņēma krāpnieku. Emeljanam izdevās savākt neapmierinātos Yaik kazakus un sākt savu gājienu uz Orenburgu. Iļeckas kazaki, kalmiki, baškīri, tatāri, kirgizi, vietējie dzimtcilvēki un pat daži karavīri un virsnieki pievienojās krāpniekam. Sākumā panākumi veicināja pugačoviešus, viņu armija pieauga.
  Bet ieilgušais Orenburgas aplenkums ļāva cara valdībai izveidot spēkus un pārvietot karaspēku no robežas. Tatiščevo vadībā Pugačovs nodeva ģenerālim Goļicinam sīvu cīņu. Pēc sīvas kaujas 10 000 cilvēku lielā pugačoviešu armija tika sakauta, un sacelšanās vadonis aizbēga. Mēģinājums atvairīt valdības karaspēku pie Belozerskas cietokšņa beidzās ar daudzu pašpasludinātā karaļa līdzgaitnieku sakāvi un sagūstīšanu.
  Tad sekoja valdības karaspēka lidojums un ilgstoša Jemeljana vajāšana. Nopietnas nesaskaņas, kas radās pēc ģenerāļa Bibikova nāves starp cara komandieriem, ļāva Emeljanam Pugačovam no jauna savākt savus spēkus un iekarot vairākas rūpnīcas un cietokšņus.
  Bet tad Dekolons to atkal salauza. Bet Emeljana nepadevās. Pēc vairākām sadursmēm ar Miķelsonu viņam izdevās atrauties no cara karaspēka un virzīties uz Kazaņu. Gandrīz visa pilsēta bija iegrimusi, tikai Kremlim izdevās paturēt Potjomkina otro brālēnu.
  Un kāpēc notika neveiksmīgā cīņa ar Miķelsonu. Tikai tūkstoš divi simti, kaut arī atlasīti un labi apmācīti karavīri, spēja izklīdināt vairāk nekā divdesmit tūkstošu cilvēku pūli.
  Tiesa, lielākā daļa Jemeljana karaspēka bija tikko pievienojušies, militārās lietās neapmācīti un ne pārāk drosmīgi zemnieki. Divas reizes Emeljans Pugačovs joprojām mēģināja Miķelsonu iegūt spēku. Bet cara laika pulkvežleitnantam palīdzēja arī dižciltīgā milicija un garnizons no Kremļa. Uzveiktais Emeljans Pugačovs vispirms pārcēlās uz Ņižņijnovgorodu. Bet kaujas parādīja, ka neapmācīti zemnieki bija bezjēdzīgi karotāji, un kalmiki ar baškīriem: Pugačova kavalērija atrāvās no krāpnieka, un viņš nevarēja paļauties uz papildināšanu ar kaujas gatavām vienībām.
  Bija doma meklēt militāros spēkus pie Donas. Turklāt tieši Donas kazaki veidoja kaujas gatavāko Stenkas Razina armijas daļu. Un Emeljans Pugačovs bija Stenkas brālēns mazmazdēls.
  Pēc vairākām sakāvēm, likās, ka laimes saule atkal uzsmaidīja viltniekam. Vairākas pilsētas tika ieņemtas gandrīz bez zaudējumiem, tostarp tādas lielas kā Saranska, Penza, Saratova, Kamišina. Tiesa, tās izdevās noturēt ļoti īsu laiku. Mihelsons bija uz papēžiem, un, ja nebūtu neskaitāmo zemnieku nemieru un ļaužu pūļa, kas šad un tad uzceļas, tad Pugačovs, iespējams, jau sen būtu apdzīts.
  Viltnieka armija pieauga... Lielākā daļa Volgas kazaku viņam nodeva uzticības zvērestu un ar Pugačovu tikās ar godu. Tikai mazākums, bagātākie kazaki, atteicās zvērēt uzticību zemnieku caram un aizbēga uz Caricinu. Tur tuvojās arī izredzēts tūkstotis Donas kazaku. Vēl trīs kazaku pulki, kas atgriezās no Turcijas kara, ieņēma nogaidošu pozīciju: viņi saka, kurš uzvarēs, tie nostāsies otrā pusē.
  Pugačovs, turēdams Miķelsonu aizmugurē, neuzdrošinājās šturmēt labi nocietināto Caricinu un virzījās tālāk pa Volgu. Viņam pievienojās kalmiki un Volgas kazaki, kuri apmetās Melnajā Jarā.
  Emeljana armija pieauga līdz piecpadsmit līdz septiņpadsmit tūkstošiem cīnītāju, un tai bija piecdesmit lielgabali. Pulkvedis Dīts, kurš iznāca, lai pārtvertu krāpnieku, tika nogalināts, un brigādi daļēji sagūstīja, daļēji izklīdināja pugačovieši. Iespējams, Pugačovs tagad ir stiprāks nekā jebkad agrāk. Netālu no Kazaņas viņam formāli bija vairāk karaspēka, bet ar ozoliem. Un tagad ir daudz kalmiku, Volgas kazaku un vairāki simti, kas ir pārcēlušies no Donas. Ir arī daudz karavīru, kas izņemti no sagūstītajiem garnizoniem. Artilērija tika papildināta arī uz ieņemto pilsētu rēķina, un arī Pugačova kase bija ievērojama.
  Grūti noticēt, bet kauja pie Salt Band būs pēdējā lielākā kauja un pieliks punktu sacelšanās procesam. Tagad Emeljanai ir vairāk nekā jebkad agrāk daudz spēku un ieroču, kā arī liels skaits kaujas gatavu vienību. Bet Pugačova armijā jau bija nobriedusi nodevība, un, iespējams, tas bija iemesls tik ātrai un salīdzinoši vieglai valdības karaspēka sakāvei.
  Olivers Tvists lasīja lielu grāmatu par Emeljana Ivanoviča sacelšanos un zemnieku karu, un tāpēc viņš gribēja ietekmēt tā gaitu. Galu galā viņš ir angļu pionieris zaglis, kas nozīmē, ka viņš tika audzināts, lai justu līdzi nemierniekiem. Tāpēc palīdziet, pirms nav par vēlu.
  Volgas lejasdaļā augusta beigas ir karstas. Pēc Londonas cietuma akmens maisa ir patīkami staigāt basām kājām, ar bērnišķīgām kājām pa aso zāli. Sapņā Olivers jūtas labi. Kā ar burvju mājienu visas brūces un apdegumi sadzija, sāls un spirta saēdušās čūlas sadzija. Un uz muguras, pa kuru viņi sita ar karstu stiepli, nebija nekādu apdegušo griezumu pēdu. Un tiklīdz zēnam izdevās ne tikai doties uz nāvessodu par zādzību, bet arī dziedāt?
  Jā, nav slikti, ja pār tevi pūš silts vasaras brīze, bet tuvumā šļakstās Volga. Jūs varat nokrist tās maigajos ūdeņos, lai grābtu zem sevis. Zēns labi peldēja - viņš ienira dziļi un atvēra acis un nonāca zem ūdens.
  Olivers kļuva par pirmās klases zagli bērnu bandā un spēja paveikt daudz. Viņam bija lieliska atmiņa un viņš brīvi runāja vācu un angļu valodā. Viņš izcēlās ar izturību un pacietību, viņš ne reizi mūžā neslimo, lai gan no bērnības bija basām kājām, bieži steidzās pa sniegu.
  Zēnam patika zagļu ceļš, lai gan tas nesa lielas bēdas. Bet, godīgi sakot, Olivers Tvists praktiski nepazina mierīgo dzīvi. Vairāk kā izklaide. Kopš agras bērnības darbs, pēršana, niecīgs ēdiens. Un tas ir biedējoši, bet tajā pašā laikā aizraujoši.
  Zēns nedaudz peldēja. Ir svētlaimīgi melot vai plunčāties siltā šūpulī, bet... Jauna zagļa pienākums ir palīdzēt Emeljanam Pugačovam. Kā Olivers varēja zināt, ka šī ir īstā vieta un laiks?
  It kā kāds būtu nolaidies no debesīm un to nodiktējis zagļu puikam. Un tā kā pienākums liek, tad jāpalīdz zemnieku caram!
  Olivers Tvists izkāpa krastā, mīkstie, samtainie dubļi patīkami kutināja puiša sastingušās zoles. Bērns labprāt uzkāpa uz akmeņiem, izvēloties, kur viņš ir asāks. Un tad viņš metās prom, lēkādams kā traks zaķis. Tas ir lieliski! Viņš ir brīvs! Viņš skrien pie Emeljana Pugačova - visu apspiesto vadoņa!
  Puika no visa spēka iespēra kāju akmenī, ar sitienu uzmetot bruģakmeni un ... samazināja ātrumu. Viņš ir gandrīz kails, tikai melnās biksītēs, vairāk kā peldbiksēs. Un šādā formā nākt pie ķēniņa?
  Man vajag dabūt drēbes. Un zēns sāka meklēt instrumentu, lai iegūtu vismaz kādu pienācīgu kleitu.
  Šeit jūs varat izgatavot pīpi no parastajām niedrēm un no tās uguni. Olivers Tvists ātri uzbūvēja sev sava veida loku. Ierocis gan izrādījās primitīvs, taču pionieru zaglim ir pieredze šaušanā no šādiem ieročiem. Te zēns ieraudzīja divus jātniekus bagātīgās drēbēs. Visticamāk, šī ir Miķelsona karaspēka izlūkošanas patruļa, kas dodas pēc Emeljana Pugačova.
  Bet zēns nolēma klausīties. Viņš apgūlās uz vēdera uz ērkšķainās zāliena un pacēla ausis. Skautam ir ārkārtīgi svarīgi, lai viņam būtu laba auss. Oliveram Tvistam pēc dabas ir suņa auss, taču viņš arī sevi trenēja ar īpašu vingrinājumu palīdzību, lai labāk dzirdētu un atšķirtu mazākās skaņas.
  Abi jātnieki klusi čukstēja. Virsnieks zilajā uzvalkā runāja ar sarkano:
  - Biezpiens un Čugujevs solīja mums palīdzēt. Neviens no piecdesmit pugačoviešu ieročiem neizšaus. Kalmiki dosies prom, un Volgas kazakus aizvedīs pulkvedis Timofejs.
  Sarkanais virsnieks atzīmēja:
  - Nav īsti, es ieteiktu uzticēties šiem pugačoviešiem. Ko darīt, ja viņi mūs ievedīs slazdā?
  Zilā tērptais virsnieks pamāja ar galvu un izvilka no kabatas paciņu.
  - Šeit ir visi dokumenti: Biezpiens, Čugujevs, Fjodorovs, Timofejs un galvenais bende Jemeljans Korjavijs parakstīsies! Tiesa, Ovčiņņikovs un Perfiļjevs ir uzticīgi viltniekam, taču viņi palīdzēs mums viņus piebeigt jau pašā kaujas sākumā!
  Sarkanā tērptais virsnieks nosvilpa.
  - Oho! Perfiļjevs būtu speciāli sūtīts no Pēterburgas, lai sadalītu krāpnieka armiju, bet tieši otrādi izrādījās patiesāks par pareizo?
  Zilā uniforma, vilka pīpi un apstiprināja:
  - Nu... Tā dažreiz gadās! Bet no otras puses, Iļeckas kazaku vadonis Tvorogovs ir mūsējais! Šeit viņi saliek visus squiggles!
  Olivers Tvists sajūsmā noelsās. Turklāt ērkšķi sadūra viņa kailo vēderu. Te ir iespēja visus nodevējus uzreiz nodot caram-tēvam. Un tur simpātiju un Miķelsons.
  Kāds virsnieks sarkanā uniformā piezīmēja:
  - Mums ir pusotrs tūkstotis kazaku, no kuriem bagātākais tūkstotis no Donas, tūkstoš divi simti izlases grenadieru un vēl trīs tūkstoši kājnieku, kas atņemti no Caricina? Vai neuzvarēsim krāpnieku?
  Zilā tērptais virsnieks piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti! Katrīna pavēl steigties pie Suvorova, lai pārspētu Pugačovu. Lai Saša pārāk daudz par sevi nedomā!
  Reds grasījās teikt ko citu, kad Olivers Tvists izšāva. Jaunais zaglis nevēlējās gaidīt, kamēr šie divi ar svarīgu informāciju nonāks pie Miķelsona.
  Kā loka auklu puika izmanto dadzis, īpaši velkot loku. Aukla ir jūsu zobos, un jūs iztaisnojat labo roku. Rezultātā šāviens ir stingrs un blīvs.
  Bulta, kas izgatavota no asa čaumalas, iedūrās tieši Katrīnas galantā virsnieka acī. Karotājs zilajā izvilka pistoli, bet Olivers Tvists ar ierastu kustību izrāvās no ugunslīnijas. Lode lidoja garām. Zaglis metās virsū savam likumpārkāpējam.
  Sapņā Olivers Tvists bija nedaudz garāks un lielāks par viņa vecuma vidējo zēnu, un viņa muskuļi bija labi attīstīti smaga darba un fiziskās slodzes rezultātā. Tātad bērns nemaz nebija tik vājš. Turklāt viņam izdevās iepazīties ar vienu no Rodovas zagļiem, un viņš zēnam nodeva vairākas angļu valodas nodarbības nacionālajā cīņā.
  Olivers nolēma to izmantot. Kad virsnieks izvilka garu zobenu ar zelta rokturi un mēģināja ar savu svaru sagriezt zēnu, zaglis, nedaudz kustēdamies, veikli pavilka karavīru aiz rokas un nedaudz parāva aiz zābaka.
  Virsnieks zilā nokrita no zirga. Zēns no visa spēka iegrūda ceļgalu zodā. Olivers bieži praktizēja līdzīgu lēciena sitienu un labi to pielietoja karatē. Grūti protams, saspieda žokli, atspējojot pretinieku. Kājas hromētos zābakos raustījās vairākas reizes, un karaliskā persona apklusa.
  Olivers Tvists vispirms pasauca pie sevis savu zirgu. Strādājošam puisim un rūdītam zaglim tā nav īpaši viltīga zinātne. Tad viņš ne bez grūtībām pacēla labi paēdušo virsnieku uz pleca un uzlika uz zirga krusta. Kas tagad viņam ir ko nākt pie Emeljana Pugačova. Sagūstīta mēle, divi skaisti zirgi un vēl zelta maisi, karaliskie imperatori.
  Somā zēns atrada arī karti un rezerves bikses. Divreiz nedomājot, Olivers Tvists uzbūvēja sev šortus. Viņš vienkārši nogrieza galošas un piesēja sevi ar jostu. Laiks ir karsts, un viņš vēl ir zēns un var atļauties cīnīties basām kājām un kailām krūtīm. Viņa ķermenis ir muskuļots, sauss ar reljefu presi un ar vasarīgu iedegumu, kas ieslodzījuma laikā vēl nav pagājis.
  Viņš izskatās pēc Tarzāna. Vai Mowgli!
  Galvenais, lai būtu laiks brīdināt Emeljanu Pugačovu.
  Tikmēr zemnieku cars, it kā Stenka Razins būtu apsēdies kalnā, kļuva domīgs. Pēc trim sakāvēm no pulkvežleitnanta (tagad pulkveža!) Mihelsona, kazaku monarham bija spilgta sērija. Gandrīz bez pretestības viņi pakļuva zem pilsētas nagiem, pieauga armija, izplatījās sacelšanās.
  Bet tagad ir noticis vissvarīgākais: karš ar Turciju ir beidzies, un valdība ir atraisījusi rokas. Galu galā bez Mihelsona pret Pugačovu virzās arī citi spēki. Kopumā ķeizariene Papina vadībā iedalīja divdesmit pulkus un septiņas brigādes. Tāda armija un cita vara būtu briesmīgi. Tiesa, kamēr šie plaukti ir izklīdināti un pastāv spokaina iespēja tos salauzt pa daļām.
  Bet mēģiniet to darīt, ja nevarat uzvarēt Miķelsonu viens pats. Bija doma aizbraukt uz Saratovu un tur dot kauju šim vācu pulkvedim. Bet tas neizdevās. Zināmā mērā nebija pietiekami daudz cīņasspara. Tagad šajā cīņā ir jāizlemj, kam Dons sekos. Ja cara armija tiks sakauta, tad trīs Donas pulki zvērēs uzticību caram un līdz ar tiem arī neskaitāmie kazaki. Un tie ir desmitiem tūkstošu labi apmācītu, apmācītu karotāju no bērnības. Nevis kaut kāds vīrietis.
  Nav brīnums, ka Emeljans izvēlējās dienvidus, nevis ziemeļus, un Čerkasijas, nevis Maskavu! Tur jūs varat iegūt lielu spēku un karaspēku, kas spēj vienlīdzīgi cīnīties ar karalieni!
  Galvenais, lai cilvēki tic uzvarai. Skaidrs, ka viņa pavadoņi ir noguruši. Daudzas sakāves sagrāva viņu morāli. Kā tas notiek ar katru sacelšanos: kurš uzvar, tam patiesība ir aiz muguras!
  Miķelsona uzvara palīdzēs vairot pārliecību. Ne reizi Pugačovs nevarēja viņu pārspēt, un Mihelsons pieveica viltvārdu un pat sagūstīja grāfu Černiševu - Čiku.
  Bet kā tieši to izdarīt? Tagad vācu pulkvedim joprojām ir kazaki un karaspēks no Tsaritsyno garnizona. Varbūt labāk steigties uz Astrahaņu? Vai arī tas joprojām ir riskanti un taktiski izdomāts? Tomēr viņam ir daudz vairāk karaspēka nekā Mišelam. Un daudz jātnieku. Pat zemniekus armijā ņēma, kā likums, labas kvalitātes.
  Nav nekādu iespēju izvairīties no turpmākas cīņas. Atliek tikai izvēlēties, vai uzbrukt pašam Miķelsonam, vai gaidīt viņu Melnajā jarā, sēžot nocietinājumos. Varbūt ambiciozais pulkvedis dosies uzbrukumā un izsmēs savus spēkus. Taču ir arī iespējams, ka Mihelsons mēģinās aplenkt Černiju Jaru un gaidīt papildspēku ierašanos. Šajā gadījumā Pugačovs var būt iesprostots.
  Tiesa, palīgā steidzas Suvorovs, kuram būtu jāpārņem Miķelsona armijas vadība. Vai pulkvedis visus galīgās uzvaras laurus pār pašpasludināto caru gribēs atdot jau tā izcilā Suvorova ģenerālleitnantam? Tas nozīmē, ka aiz Black Yar sienām ir jāpaslēpjas zināms asums.
  Emeljans Pugačovs sapulcināja nelielu priekšnieku padomi. Čugujevs, Fjodorovs, Tvorogovs, Timofejs jau bija vienojušies ar cara varas iestādēm un, protams, ieteica Mihelsonu pārspēt laukumā. Ovčiņņikovs - Yaik armijas komandieris, ilgu laiku faktiskais visas nemiernieku armijas vadītājs, un tagad Pugačova labā roka runāja šādi:
  - Aiz sienām sēdēt ir bīstami, tās var uzspiest. Tas ir arī biedējoši uz lauka, viņi var to salauzt. Toties laukā, pat ja mūs sit, tad vienmēr varam doties uz stepi zirga mugurā. Un, ja Black Yar viņi uzliek visus noteikumus, tad jūs neizbēgsit!
  Gorbatovs, bijušais cara armijas kapteinis, Pugačova paaugstināts par ģenerāļiem, viens no tiem, kas sakāva pulkveža Dīca brigādi, arī reālajā vēsturē, kopā ar Ovčiņņikovu, kurš gāja bojā kaujā pie Sāļās bandas, atzīmēja:
  - Ja Miķelsons dosies uzbrukumā, tad varam rēķināties ar pretuzbrukumu!
  Perfiļjevs, kurš bija pazīstams ar to, ka reālajā vēsturē viņam tika izpildīts nāvessods kopā ar Pugačovu, pieticīgi ieteica:
  - Mans viedoklis ir mazs. Lūk, kā dome lems, lai tā ir!
  Kalmiku princis Kizja, kaut arī viņš nebija nodevēju vidū, arī lauzītā krievu valodā paziņoja:
  - Kalmikam lauki ir labākā vieta, kur cīnīties. Sēdēt cietoksnī un atvairīt uzbrukumus mums ir neparasti!
  Emeljans jau gribēja piekrist šaurās militārās padomes viedoklim un atsaukt savu ievērojamo armiju no nocietinātā Černojara, kas ar godu uzņēma karali-tēvu. Bet tajā brīdī augšistabā ielidoja ziņnesis un elsdams sacīja:
  Jaunais vīrietis ir ieradies. Viņš saka, ka ir steidzama lieta caram-tēvam!
  Kazaku imperators pavēlēja:
  - Ienāc!
  Olivers Tvists, sita ar basām kājām un rokās turēja smagus zelta maisiņus, ātri ieskrēja augštelpā. Viņš ļoti gribēja savām acīm redzēt zemnieku kara vadoni, mācījās skolā, dziedāja dzejoļos. Pēteris, ieejot augštelpā, ieraudzīja pie gara ozolkoka galda duci cilvēku. Gandrīz visi ir bagātīgi ģērbušies un augstprātīgi izskatījušies. Viens diezgan jauns, bet ģenerāļa uniformā ar ordeņiem. Nu tas laikam ir Gorbatovs. Orenburgas pārbēdzējs, prasmīgs un prasmīgs virsnieks, kurš daudz darīja Pugačova armijas stiprināšanā. Gorbatovu, neskatoties uz viņa dižciltīgo izcelsmi, mīlēja kazaki un zemnieki, tāpēc viņš bija izteikti vienkāršs, bija laipns un pieklājīgs. Zilas, jautras acis un gaišie mati piešķīra viņam ļoti jauneklīgu izskatu, kas slikti saskanēja ar ģenerālleitnanta uniformu.
  Olivers Tvists citus nepazina pēc redzes, un vēsture atstāja maz aprakstu. Turklāt pat pats Pugačovs tiek raksturots dažādi. Bet ir īsts Emeljanas portrets, kas kopēts no dabas. Tas parāda milzīgu puisi ar valdonīgu, ērgļa aci, par kuru viņi saka tā: viņš ir dzimis, lai komandētu!
  Un tagad starp gudrajiem atamaniem pieticīgā kazaku zipunā sēž vīrietis ar asu, uzkrītošu izskatu kā kobras dzēlienu. Lai gan tikai Aleksandra Ņevska ordeņa lente vēstīja, ka šī ir karaliska persona, Olivers Tvists juta, ka viņa kājas aizsprādzējas un zēns pat piecēlās uz viena ceļa.
  Emeljans Pugačovs arī paskatījās uz zēnu, kurš mācījās. Protams, astoņpadsmitā gadsimta beigās cilvēki bija nedaudz mazāki nekā divdesmitā gadsimta vidū. Jā, un sapnī Olivers ir savam vecumam garš un platiem pleciem, viņa tēvs, kuru viņš nepazina, bija gandrīz divus metrus garš. Taču joprojām ir skaidrs, ka šis jauneklis vēl ir bērns. Apgriezts ezītis ar tauvas baltiem matiem, uzgriezts puicisks deguns, kalsna seja militārā nepietiekama uztura dēļ. Bet tajā pašā laikā zēns ir vairāk cīpslains nekā tievs. Un ko viņš glabā lielos maisos, kas katrs sver vismaz divas mārciņas? Vai tas ir zelts?
  Olivers Tvists tonēja:
  - Es atvedu piecpadsmit tūkstošus rubļu zeltā kā dāvanu Viņa ķeizariskajai majestātei, kā arī nododu vēstuli.
  Pat tik spēcīgam bērnam kā viņš nav viegli turēt rokās zelta makus. Un viņa tos nolika Jemeljanas priekšā. Tad zēns izņēma no jostas vēstuli un, uzmanīgi uzkāpis uz pirkstiem, pasniedza to galvenajam karalim-atamanam.
  Jemeljans pieņēma vēstuli un aizdomīgi paskatījās uz zīmogu. Cara tēvs, lai gan viņš nezināja, kā ļoti labi rakstīt, un viņa rokraksts bija tik briesmīgs, ka viņš labāk nerādīja roku Pētera priekšā, bet viņš labi lasīja. Un vispār viņam bija ievērojamas zināšanas militārajās lietās. Citādi sacelšanās diez vai būtu ilga veselu gadu, un pret krāpnieku tika nosūtīta vesela armija.
  Pugačovs uzmanīgi izlasīja vēstuli un sarauca pieri. Viņš zināja, kā kontrolēt savas emocijas un jūtas. Izrādījās, ka pieci augsta ranga viņa karaspēka priekšnieki bija nodevēji. Pugačovs jau sen bija pamanījis, ka Čugujevs un Fjodorovs šķībi uz viņu skatās, pat negribīgi sasveicinājās un piecēlās kājās, it kā darītu labu. Viņi strīdējās ar Čugujevu, kad viņš zaudēja visus ieročus cīņā ar Mihelsonu. Tad Pugačovs piedraudēja ar dūri Čugujevam pa kaklu. Viņš uz to atbildēja:
  - Es nepacēlu kaklu pēc dūrēm!
  Zemnieku karalis atbildēja:
  - Tātad par žņaugšanu vai kā?
  . NODAĻA #8
  Olivers labi izgulējās un atkal vingroja. Viņa brūces un apdegumi sāka dziedēt. Viņš izturēja spīdzināšanu. Un labi, ka viss beidzās un viņš savu slēptuvi neizsniedza. Tagad zēna brūces sadzīs, un viņš atkal ir gatavs varoņdarbiem.
  Olivers tika pabarots. Tad ienaidniece viņu pārbaudīja. Ieeļļoja viņa apdegumus un brūces, lai ātrāk dziedētu, un teica:
  - Līdz tiesai spīdzināšanas vairs nebūs! Un cilvēki tevi apžēlo, varbūt viņi tevi neizpildīs!
  Olivers pateicās...
  Pēc tam, kad kamera bija atstāta, viņš sāka berzēt ķēdes posmus. Viņa mazuļa kakls joprojām tika turēts aiz apkakles. Un, ja tu no ķēdes izraujies, varbūt vari aizbēgt?
  Zēns vairākas stundas pēc kārtas berzēja ķēdi. Bet tērauds bija rūdīts un īpaši labi nepadevās. Tad jaunajam ieslodzītajam atkal atnesa pārtiku un pienu.
  Apēdis un izdzēris resno govs velšu, Olivers nepamanīja, kā viņš atkal aizmiga. Un atkal par Pugačova sacelšanos.
  Arī Fjodorovs nepārprotami bija nokaitināts par kazaku monarhu. Tiesa, Biezpiens ārēji izturējās pieklājīgi un šķita diezgan uzticams. Savulaik viņš atveda Iļeckas kazakus uz Pugačovu, tādējādi paplašinot sacelšanos ārpus tīri jaiku sacelšanās. Tiesa, savulaik Emeljans Ivanovičs paskatījās uz Tvorogova sievu Stepšu. Droši vien greizsirdīgais vīrs jaunajai un glītajai meitenei nepiedeva nodevību. Galu galā Pugačovam ir tikai trīsdesmit divi gadi, viņa asinis vēl ir jaunas un viņš ir glīts dons Žuans. Un arī biseksuāli. Viņa sieva Sofija, kurai nebija laika zaudēt visu savu skaistumu, un četri bērni: trīs meitas un dēls. Un otrais jaunais kazaks Ustiņa.
  Un cik saimnieces jau bija Emelkai ... Tāpat kā viņa radinieks Stenka Razins, Pugačovs bija iekārīgs pret sievieti. Un labi, ka simtprocentīgi dabīgs.
  Pulkvedis Timotejs nesen pievienojās nemierniekiem. Viņš ir no Volgas kazaku vidus. Toli sākotnēji bija skauts, filcas nez kāpēc aizvainoja priesteris. Bet galvenais bende, šķiet, nejauši dzirdēja, kā viņa ģimenes locekļi pieļāva, ka Emeljana ir ar viņiem saistīta.
  Īpaši slikti kļuva, kad Emeljans Pugačovs vēlējās pamest karaliskās regālijas un atvērties tautai. Tad arī pārējie atamani vilcinājās. Un tagad, ja notiks neveiksme, viņi sagrozīs viltīgo zagli Emelku un atcerēsies to, kā viņi zināja. Tāpēc zemnieku karalis un sazvērestības sajūta apkārtējā vidē. Un tagad pierādījumi ir saņemti.
  Interesanti, kas ir šis zēns. Viņš izskatās ne vairāk kā piecpadsmit vai četrpadsmit, bet viņa rokās ir spēks - varonīgs puisis. Paskaties, cik nesavtīgs tu esi. Viņš atnesa ķēniņam piecpadsmit tūkstošus zelta. Summa, par kādu var iegādāties visu īpašumu. Ne katrs cilvēks ir spējīgs uz šādu nesavtību. Tiesa, šis vēl ir bērns, lūk, sārta seja kā meitenei, pat ne ierocis. Bērns nezina naudas vērtību, tāpēc dāsns.
  Nu nekas, Emeljanai šī nauda noderēs. Lai gan pilsētās tika uzkrāta ievērojama kase, un pat šo konvoju ir grūti pārvadāt. Pats Pugačovs vienā viņam vien zināmā vietā paslēpa lādi ar zeltu un oļiem. Sešas mārciņas zelta un dārgakmeņi: rubīni, smaragdi, topāzs, safīrs, dimanti šajā lādē. Ja kas, tad Emeljanai pietiks ērtai dzīvei.
  Ogoletu vajadzētu dāsni atalgot, nevis sevi apvainot.
  Emeljana pasmaidīja un paziņoja, norādot uz Oliveru Tvistu:
  - Es dodu jums priekšroku kapteiņa titulam, puisis, un pieņemu jūs savā svītā!
  Ap galdu skanēja klusa piekrišana. Čugujevs neapmierināti nomurmināja:
  - Viņš ir mazs jau pirms kapteiņa!
  Kazaku cars pārtrauca:
  - Bet prāts ir lielisks! Paskatieties, kādu cēlu laupījumu viņš atnesa, un naudu, un es dzirdu zirgu kurnēšanu. Vai, šis puisis būs mans adjutants!
  Un Pugačovs pārliecināšanas labad pakustināja dūri uz galda.
  Nu tagad ir laiks sodīt neliešus. Bet tas jādara uzmanīgi, lai neizraisītu pilsoņu nesaskaņas. Nekavējoties liek arestēt, tad sagrābs zobenus. Bet kazakiem jāpakļaujas viņa karalim. Un vēl atdevīgāki ir zemnieki, kuriem Pēteris Trešais ir Dievs un cars!
  Viņi sagrābs nodevējus, būtu jauki, ja viņi būtu pulksteņa mehānisms spīdzināšanas telpā un pat iedegtu tur dzirksteli. Atklāj visus līdzdalībniekus un attīri vidi no nodevības!
  Emeljans Ivanovičs pie sirds paziņoja:
  - Mēs veiksim karaspēka pārbaudi!
  Līdz šim, galvenais, Olivers Tvists nolēma iepazīstināt ar savu plānu Suverēnam. Viņš gāja man blakus un čukstēja man ausī. Pugačovs pasmaidīja ar lieliem, baltiem zobiem un piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Spēcīgs garno! Un gudrs!
  Vasaras beigās saule dedzināja niedres daudzu kilometru garumā. Un tas nevarēja neizraisīt jaunu pagrīdes strādnieku un mānīga un efektīva plāna pionieri.
  Tikmēr viņi kopā ar kazaku caru pārbaudīja armiju. Emeljana armija palielinājās līdz septiņpadsmit tūkstošiem, un pastāvīgi ieradās arvien vairāk jaunu cilvēku. Donu ieskaitot. Bet Dons pilnībā sekos Pugačovam, ja viņš parādīs savu spēku! Daudz vīriešu. Bastard bārdaini vīrieši, ar dakšām, draudīga izskata iztaisnotām bizēm, ragiem, nūjām, dakšām. Pusaudžu zēni skrēja basām kājām un arī viņu ir daudz. Un visu laiku parādās arvien vairāk. Vīri vēlas pievienoties karaļa armijā. Turklāt ciešanu laikam drīz vajadzētu paiet, un ierodas karavīru skaits ievērojami palielināsies.
  Pugačovs tajā pašā laikā uzaicināja bende. Žēl, protams, šķirties no tik vajadzīgā tipa, bet nodevību vajadzētu atsaukt.
  Zemnieku cars ilgi neizturēja un pavēlēja:
  - Nu, cilvēki ... Adīt nodevējus pēc iespējas ātrāk!
  Vīri savā entuziasmā pat sasēja lieko. Piemēram, Ovčiņņikova. Viņš tomēr nepretojās. Karalis pavēlēja atraisīties un atzinīgi uzsita apmulsušajam virsainam pa plecu. Ovčiņņikova ūsas karājās kā baļķis, un viņš izskatījās apmulsis un apmulsis. Un Timofejam, Čugujevam un Fjodorovam tika uzliktas aproces. Viņi mani nometa zemē un spārdīja.
  Bet tie joprojām ir ziedi. Piecus sazvērniekus gaidīja plaukts un karstas knaibles!
  Un Olivers Tvists auļoja uz Miķelsona nometni. Volgas kazaki sagaidīja karalisko sūtni. Lai izskatītos solīdāk, puisim bija jāvelk elegants ruļļains un ādas zābaki. Kas šajā karstumā nav īpaši patīkami.
  Emeljanas nometne ir liela, un cilvēki ierodas katru stundu. Redzams, kā ļaužu grupas stiepās pa ceļu, sniedzoties pretī tautas karalim. Cilvēki patiešām vēlas ticēt, ka ir iespējams labāks liktenis un ka varas iestādes var būt patiesi gādīgas, nevis savtīgas.
  Tādā pašā veidā tautu piesaistīja Griška Otrepjevs, kurš pat paguva kādu laiku valdīt Krievijā. Slikta asociācija. Taču pionierim Petjam Emeljans Pugačovs nav krāpnieks, bet gan sacelšanās tautas vadonis, ar kuru saistās ievērojamas cerības uz sociālisma celtniecību vienā valstī.
  Arī pulkvedis Miķelsons joprojām ir jauns un ambiciozs. Vēl nesen karš ar nemierniekiem tika uzskatīts par maz prestižu, bet tagad ķeizarienes labvēlības lija uz viņu. Kā var nebūt lepns.
  Tagad Miķelsons savācis septiņus tūkstošus karaspēka. Bez trīs tūkstošiem Caricino garnizona karavīru tuvojās vēl viens tūkstotis divi simti Mielina karavīru. Arī vācietis Krievijas ķeizarienes dienestā, kurš ilgu laiku sekoja Pugačovam uz papēžiem, bet neuzdrošinājās ar viņu stāties kaujā.
  Spēka pietiks, lai pieveiktu krāpnieku, pat bez kazaku nodevības. Viena no tām ir bailes, ka karam būs laiks beigties. Satraukts ir arī Aleksandrs Suvorovs, kuram Mihelsonam ir pienākums nodot savu karaspēku kontrolē. Tas, protams, ir kaitinoši. Tik daudzus mēnešus drosmīgais vācietis vajāja Pugačovu, un viņi vēlas uzvarētāja laurus nodot Krievijas ģenerālleitnantam.
  Suvorovs jau ir pagodināts, un viņam krāpnieka notveršana nav viss Dievs, kāda rīcība. Un Miķelsonam šī ir piespēle ģenerāļiem, un iespēja turpināt karjeru.
  Ziņnesim no nodevējiem vācu pulkvedis pārāk nepatika: gaišmatis, tievs, bet spēcīgs zēns. Pārāk jauns sūtnis un runā kaut kā ne visai ierasti. Lai gan ko gaidīt no šiem mazajiem krievu kazakiem.
  Patiesība ir tāda, ka puika pārliecinoši saka, zilām acīm apkārt neskraida. Pulkvedis Miķelsons nedaudz atkusa. Olivers Tvists juta zināmas bailes. Tomēr jebkurā brīdī viņu var pavēlēt pērt un pakārt. Pēc angļu gūsta pēršana šķita kā bērnu spēle, bet nomirt cilpā... Tik pazemojoši.
  Arī zābakos kājām ir neērti, lai gan tās ir brīvas un puika lielāko daļu ceļa ir veicis zirga mugurā, tās berzē kājas. Un novietojiet tajās. Ķermenis vēl nebija aizmirsis ziemas aukstumu, un pats Olivers Tvists gandrīz visu gadu skrēja basām kājām, nepievēršot uzmanību salam. Tāpēc šobrīd varonis zaglis jutās pārlieku lutināts un bez komforta.
  Mihelsons jautāja, cik daudz karaspēka ir Pugačovam. Olivers Tvists, zinot, ka vācu pulkvedis aptuveni zināja par stāstu, godīgi sakot, neko neslēpa, bet tajā pašā laikā paziņoja, ka kazaki nevēlas cīnīties, un Emeljans nolēma pārvietoties pa Volgu uz Astrahaņu un Kubanu. Tas likās diezgan loģiski. Nobiedēts no lielā karaspēka skaita, kas virzījās uz priekšu no sakautās Osmaņu impērijas, viltnieks plānoja aizbēgt uz Turciju vai Irānu. Netālu no Kubanas līdz Irānai.
  Nodevīgo kazaku vārdā Olivers Tvists piedāvāja izvest Miķelsona armiju pa slēptu ceļu, lai nogrieztu krāpniekam bēgšanas ceļus un pēkšņi uzbruktu nometnei no dienvidiem.
  Vācu pulkvedim šī ideja patika. Stingri paskatījies uz zagļu zēnu, algotnis jautāja:
  - Ja tu nemelo!
  Lai gan Olivers bija gandrīz ateists, steigšus pārmeta krustu:
  - Es zvēru pie Dieva Kristus!
  Miķelsons solīja:
  - Ja izdosies, dabūsi simts rubļus! Un ja tu melo, tad es tevi nevis vienkārši pakāršu, bet pavēlēšu nosēdināt!
  Pēdējais solījums angļu zaglim šķita vairāk smieklīgs nekā briesmīgs, un viņš kliedza:
  - Slava mūsu mierīgākajai ķeizarienei Katrīnai!
  Un viņš veikli noklikšķināja pa savu gudro zābaku papēžiem. Lai gan tie jutās neērti, Olivers Tvists jutās lepns, ka valkā dārgas ģenerāļa kurpes, kas pulētas ar svaigu vasku, nevis basām kājām. Tātad viņam ir prinča dēla izskats, kas rada daudz lielāku pārliecību.
  Mihelsons pavēlēja nekavējoties sākt, jo īpaši tāpēc, ka bija jau vakars, un viņiem būs jāveic pāreja tumsā. Augustā Lejas Volgas reģionā ir karsts. Ir grūti gan uniformā, gan zābakos pāri ceļiem. Bet veltīgais Miķelsons vienmēr ir uniformā un ar apbalvojumiem. Par uzvaru Čikojā viņam tika piešķirts trešās pakāpes Svētā Jura ordenis, bet pār Pugačovu - otrā pakāpe. Katrīna mainīja savu attieksmi pret sacelšanos un dāsni atalgo tos, kuri izcēlās sacelšanās apspiestībā. Pat Reidskops, nepieklājīgais gubernators, saņēma no Katrīnas piecpadsmit tūkstošus rubļu un ģenerāļa pakāpi.
  Tagad tuvojas nemiernieku galīgās sakāves un ģenerāļa epaulešu pasniegšanas brīdis. Apbūris Emeljanu, Miķelsons noslaucīs Suvorova miegu. Turklāt viena lieta ir cīnīties ar turkiem, cita lieta ir cīnīties ar savu dumpīgo tautu. Pēdējais ir daudz grūtāks. Tātad krievi ir daudz neparedzamāki nekā turki. Šeit ir tā pati Emelka, kas triumfējoši pagājusi gar Volgu. Cilvēki tika sagaidīti atplestām rokām.
  Vai tas ir šādi? Pusrakstīts kazaks, kurš pat neprot parakstīt savus dekrētus. Un ļaudis steidzas pie viņa kā ar medu nosmērētu. Un ne ieroči, ne lodes, ne karātavas, ne bendes knaibles nebiedē cilvēkus.
  Miķelsonam bija iespēja cīnīties Prūsijā. Kaut kā nav pārāk patīkami vācietim cīnīties ar tādiem pašiem vāciešiem kā viņam pašam. Tad viņš vēl bija jauns, izmisīgi cīnījās. Un viņam gadījās tikties ar jaunekli Pugačovu. Viņi kopā dzēra, un Mihelsonu pārsteidza atmiņa par kazaku, kura ūsas tikko bija sākušas lauzties cauri - lieliski. Emelyan, būdams analfabēts, jau zināja daudzus vācu vārdus un varēja sazināties ar gūstekņiem bez tulkiem.
  Ienaidnieks bija spēcīgs. Vairākas reizes paša Miķelsona dzīvība karājās uz plaukstas, un viņa armija bija uz sakāves robežas. Pašpasludinātais karalis tika uzvarēts, un viņš piecēlās kā Fēniksa putns. Un zemnieku monarham pievienojās jauni, jauni tūkstoši cilvēku.
  Mihelsons domāja, ka, ja viņš pēc tam iebāza nazi Emeljanā, vēstures gaita būtu pavisam citāda. Tiesa, tobrīd viņam tādas domas nebija. Jaunais kornets un jaunais kazaks labi sapratās viens ar otru, līdz Septiņu gadu karš viņus izklīdināja dažādos virzienos.
  Pugačovs varētu veikt militāro karjeru, jau saņēmis par Benderiju, saņēmis kora pakāpi - tas ir kā leitnants. Bet Jemeljanu aizrāva laupīšanas romantika, un tad viņš gribēja kļūt par autokrātisku monarhu. Precīzāk, iespējams, laupītājs sākumā gribēja atņemt sev lielu kapitālu un pēc tam doties krūmos, paņemot nozagtās mantas. Taču Emelkas ambīcijas pieauga, kad nemierniekiem tas izdevās. Un tad viņš pats plānoja ceļojumu uz Maskavu.
  Kazaņa praktiski nokrita, un tikai neliela Miķelsona atslāņošanās bloķēja arvien pieaugošās ordas ceļu.
  Septiņi tūkstoši Miķelsona karaspēka, no kuriem divi tūkstoši jātnieku pārvietojas pēc klasiskā parauga. Priekšā kavalērija, tad kājnieki un pēc artilērijas četrdesmit lielgabali un karavāna. Spēcīga armija. Donas kazaki ir bagātākais un greznākais apģērbs. Tālāk Davydova vienība, dižciltīgā huzāru kavalērija. Katrīnas II selektīvākās eskadras.
  Miķelsona un Mielina kājnieki ir grenadieris un izlases. Forma ir eleganta, ādas zābaki dzirkstī, karotāji skaidri, it kā uzvilkti, kalti soli. Trīs tūkstoši Tsaritsyno garnizona karavīru ir sliktāki. Un formas tērpi nav tik svaigi, un protektors nav tik dzenāts.
  Miķelsona ieroči nav slikti. Ieroči, kas ir sliktāki, atstāti Caricinā un citās pilsētās. Ņemts ērtākais pārnēsāšanai. Ir arī ducis vienradžu. Tātad nabagu ķēniņš dabūs savu. Un pat ja viņa cilvēku skaits tuvojas divdesmit tūkstošiem. Netālu no Kazaņas bija vairāk zagļu, un viņi viņu uzvarēja ar mazāku skaitu.
  Miķelsons ir labā noskaņojumā, viņš ar Mielinu runā vāciski, nezinot, ka zagļu zēna Olivera Tvista jūtīgā auss atšķir katru viņa vārdu...
  Bērns ir gatavs cīņai un izlūkošanai.
  Mielīns pārliecinoši saka:
  - Katrīna ir viltīgs zvērs. Viņa zina, ka turki joprojām saskatīs Krievijas iekšējo vājumu, viņi var lauzt miera līgumu. Osmaņu pasha jau deva mājienu, ka nav skaidrs, kāda vara tagad ir Krievijā!
  Miķelsons ļoti pārliecinoši atbildēja:
  - Noķersim Pugačovu un saliksim visas pieturzīmes teikumā. Neviens tad neuzdrošinās šaubīties, ka esam stipri, un Krievijai ir tikai viena ķeizariene!
  Ģenerālmajors Mielins, lai gan pēc ranga Miķelsonam ir briesmīgs, uz laiku ir viņam pakļauts. Bet tas nerada spriedzi sarunā. Abi komandieri ir vācieši. Taču Mielins uzmanīgi izvairījās uzbrukt Miķelsonam.
  Bet tagad viņš dalījās ar ziņām:
  - Jekaterina baidās izvest karaspēku no Turcijas operāciju teātra. Francijas karalis sola palīdzību osmaņiem, un viņi mēģina kaulēties par vairāk piekāpšanos pamierā un atsakās maksāt atlīdzību!
  Miķelsons dusmīgi atzīmēja:
  - Liksim uz mieta Emelkas nocirsto galvu, tā visa Eiropa uzreiz samierināsies!
  Mielīns tam daļēji piekrita:
  - Jā, tas var atvēsināt karstākās galvas, bet viņi turpinās mūs pārbaudīt pēc spēka!
  Miķelsons pakratīja dūri un šņāca:
  - Ļaujiet viņiem vienkārši pamēģināt... - Un, pieklusinājis balsi, viņš jautāja. - Bet kā ir ar baumām, ka ir desmit ģenerāļi un katrs ar korpusu pret Pugačovu?
  Mielīna atbildēja ar smīnu.
  - Tas ir militārs triks, lai piespiestu zemniekus un kazakus atpalikt no Pugačova. Lai iedvesmotu domu, ka lieli spēki iet pret viltnieku. Faktiski desmit ģenerāļi virzās uz priekšu tikai ar nelielām vienībām. Tātad Emelka tiek ņemta dižoties!
  Miķelsons iesmējās un uzreiz nopietni atzīmēja:
  - Vēl jo vairāk iemeslu pēc iespējas ātrāk apspiest sacelšanos!
  Turklāt sarunā nebija nekā būtiska. Oliveram Tvistam tagad ar pagaidu raķešu palaišanas ierīci jāsignalizē, ka armija jau ir iegājusi blīvajās, sausajās niedrēs. Plāns ir īstajā brīdī aizdedzināt zemi, un vējš, kas pūš uz tiem, izkliedēs liesmu un sadedzinās septiņtūkstošo armiju.
  Kaut ko līdzīgu Emeljans Pugačovs jau paveicis Tatiščova cietokšņa šturmēšanas laikā. Tad nemierniekiem izdevās gūt lielus panākumus, paverot ceļu uz Orenburgu. Šoreiz pionieris Petja kā fašistus ieveda Miķelsona karaspēku sausos brikšņos. Šajā gadījumā viņš uzvedās kā īsts Ivans Susaņins. Bet patiesais Susanina liktenis ir mirt kopā ar saviem ienaidniekiem.
  Un zaglis-varonis Olivers Tvists vēlas dzīvot. Un zēns izdomāja triku. Piestipriniet ratiem paštaisītu raķešu palaišanas ierīci un laicīgi paslēpieties tur tumsā. Tiesa, ir nepieciešams, lai ienaidnieki nepamanītu viņa pazušanu. Un tas ir grūti...
  Petja ir atrasta. Uzlecot zirgā pie Miķelsona, zēns teica:
  - Es braukšu uz priekšu un pateikšu Čugujevam un Tvorogovam, ka esam ceļā!
  Miķelsons apstiprināja un pamāja ar garu rādītājpirkstu:
  - Tikai ātrāk! Un atgriezies!
  Mielīns atlocīja pergamentu un, skatoties kartē, atzīmēja:
  Mēs varam atrast savu ceļu!
  Olivers Tvists nomurmināja:
  - Caur niedrēm daudz ātrāk!
  Un, netērējot laiku, viņš ar papēžiem padevās tīrasiņu ērzelim. Eh, pasteidzies nokļūt drošā attālumā. Vai drīzāk platforma. Tāds sausums augustā, kas gan par pārsteigumu, kā šie brikšņi nav izdeguši agrāk?
  Olivers skrēja pa rietu, spārdīdams viņu ar kājām, un nolīdzinājās uz muguras, lai samazinātu pretimbraucošo gaisa pretestību. Pats Mihelsons nebija garš, veikls un ar īsām ūsām izskatījās pēc Hitlera. Vācu pulkvežam galvā ir uzvilkta cepure Napoleona stilā!
  Bet komandieris ir stiprs. Razam vairāk nekā vienu reizi izdevās sakaut nemiernieku pārākos spēkus.
  Olivers Tvists, nepatiesā sapņa atmiņā, jau bija novedis nacistus partizānu slazdā, un viņš priecājās par panākumiem. Tiesa, šeit vairs nav tikai cīņa pret ārvalstu iebrucējiem, bet pilsoņu karš. Un viņš paceļ roku, lai uzņemtu brāli un krusttēvu uz savedēju.
  . NODAĻA #9
  Zēns pamodās un nedaudz atdzīvojās. Pielādējos un paēdu. Pievienojiet zivis auzu pārslām. Un plus piens. Diezgan labi priekš cietuma. Sieviete ārste atkal ieradās pie Olivera. Es noslaucīju zēna brūces ar spirtu un ziedēm. Viņa man pat iedeva tableti.
  Tad Olivers atkal sāka berzēt ķēdes. Kamerā viņš bija noskujies pliks un nevarēja izmantot matus. Tātad ter saite uz saites. Un viņš smagi strādāja. Padevās nedaudz tērauda. Lai gan briti taisīja ķēdes ieslodzītajiem līdz sirdsapziņai.
  Olivers ticēja, ka aizbēgs ... Viņš strādāja vairākas stundas ...
  Tad viņam atkal atnesa ēdienu. Zēns ēda, smagi strādāja un aizmiga kā taisns cilvēks. Un viņš atkal sapņoja par lielisku piedzīvojumu.
  Nu tagad niedres beidzas... Un debesīs plosās petardes.
  Kazaki meta podus ar karstām oglēm un aizdedzina pār niedrēm izlijušos sveķus un sēru. Viss ir gatavs cept karalienes armiju.
  Bārdainais kapteinis Padurovs sveicina Oliveru Tvistu. Puika pielec un pirmām kārtām met nost nīstos zābakus. Un tā viņš berzēja kājas. Tā ir spīdzināšana, kas ir sliktāka par cepeškrāsni, kad angļi vispirms iesmērē jūsu sacietējušās pēdu zoles ar eļļu un pēc tam no attāluma iekur uguni. Lai liesma nedaudz nesasniedz kailos papēžus.
  Bet zābakos ierīvē sajūta ir pretīgāka nekā no angļu gaismas.
  Olivers Tvists lepni izpūta vaigus, to atceroties: galu galā viņš nevienu spīdzināšanas laikā nenodeva un pat neizplūda asarās. Šeit jāņem piemērs no Stenkas Razina, kurš spīdzināšanas laikā pat nevaidēja.
  Tomēr tagad viņš grib cīnīties, bet cīņas nav. Vējš pūš no dienvidiem uz ziemeļiem, un uguns lavīna steidzas uz Miķelsona lielo vienību. It kā dēmons būtu izbēdzis no pazemes, un, vicinot ugunīgus scitarus, viņi uzbrūk ienaidniekam, kurā ir daudz un atlasītu karaspēku.
  Vējš ir stiprs un uguns niedru stepē ātri izplatās. Bēdīgi slaveno grēcinieku dvēseles it kā pamodušās nometa zārka vākus, un aiz viņiem no Gehennas stiepjas vētraina, kā lapsas sarkana aste. Un šie ugunīgie monstri vispirms krīt uz kazaku jātniekiem.
  Zirgi bija pirmie, kas sajuta briesmas, bet jātnieki spītīgi sita tos ar piešiem, cenšoties noturēt tos savā vietā.
  Miķelsons izmisīgi kliedza:
  - Neatkāpies un nepadodies!
  Bet šajā gadījumā šāda drosme nav nekas vairāk kā neprāts, varonība ir līdzīga Servantesa varoņiem. Un tagad cepšana ir pagājusi šādi. Kad uguns krita pār jātniekiem un smaržoja pēc svelmes, jau bija dzirdama apdullinoša rēkoņa, un izbiedētā kavalkāde metās pie saviem kājniekiem.
  Mihelsons centās saglabāt mieru, taču viņam tas izdevās slikti. Turklāt ko var darīt drosme ar trakojošu uguni? Jā, praktiski nekas. Ģenerālis Mielins, pragmatiskāks un gļēvāks, papurināja zirgu un mēģināja aizbēgt, apsteigt liesmas, kas steidzas viņam pakaļ, glābt savu ādu.
  Savukārt Miķelsons uguns straumi pieņēma neatkāpjoties, lai gan sniegbaltais zirgs gribēja novilkt grožus un pēc iespējas ātrāk steigties prom no šīs elles. Vācu pulkvedis neizturēja karstā gaisa plūsmu un mežonīgi kliedza. Viņa gludajā sejā sāka parādīties apdegumi, līdzīgi spitālībai. Tad liesmas aplaizījušas algotā virsnieka zirga kājas. Zirgs vairs nevarēja izturēt tādas sāpes. Iedevusi visus četrus nagus, viņa metās nost apsēsto jātnieku. Miķelsons uzsita un pēc tam nokļuva uguns ezerā.
  Kā nelaimīgais komandieris kliedza. Kā liesmas sāka aprīt viņu dzīvu, sākot ar drēbēm un beidzot ar kauliem. Izvēlētā karaliskā armija mirst. Un šī nāve bija patiešām briesmīga. Liesmas strauji tuvojās, cunami uguns krita uz kājniekiem. Karavīri un virsnieki dega kā skudras ugunī, un uz to bija sāpīgi un biedējoši skatīties. Un, kad uguns nokļuva līdz ieročiem, tad sāka sprāgt detonējošais šaujampulveris un bumbas.
  Liesmas izklīda pa debesīm, un milzīgs spals, kas sarkanām mēlēm laizīja debesis, plīvoja. Un, kad viņi gāja sprādziena kaskādēs, likās, ka viļņi iet cauri sfērai un rāda tādu kā filmu. Vai arī sērfot ar dzeltensarkaniem viļņiem. Un viss ir pārpludināts un burtiski mirdz, nākot no žilbinoša diapazona.
  Un deguma smaka jau sasniedz kazaku armiju.
  Emeljans Pugačovs atradās uz kalna, no kura Stenka Razins vēroja kņaza Ļvova četrdesmit arklu eskadras kustību. Stenkai Razinam izdevās ieņemt gan Caricinu, gan Astrahaņu, kā arī bija dažas iespējas uzvarēt. Bet liktenis kazaku atamanam nesmaidīja. Vai Emeljana jutās kā krāpniece?
  Bet galu galā blefoja arī viņa vecvectēva onkulis Stepans. Jo īpaši viņš Astrahaņā uzcēla divus arklus: vienu patriarhālo un otru karalisko, un izplatīja baumas, ka princis cīnās ar tiem. Un tiešām, zemnieki un strēlnieki sita bojārus, slēpjoties aiz karaliskā vārda, it kā pats Aleksejs Mihailovičs būtu pavēlējis atbrīvoties no zemes īpašnieku varas.
  Cilvēki bija noguruši zem cietsirdīgo varas iestāžu smagā jūga, un viņiem vajadzēja tikai attaisnojumu. Un lomu spēlēja patriarha Nikona autoritāte un karaliskais vārds. Ja Stenka Razins nebija nāvējoši ievainots galvā pie Simbirskas, paskatieties un kazaku urads valdīja visā Krievijā.
  Emeljans Pugačovs nākotni redzēja kā monarhijas republikas maisījumu. Narodnijs palika autokrātisks monarhs, taču viņam vajadzēja valdīt, pamatojoties uz tautas vēlētu kazaku aprindu viedokli. Pilsētās un ciemos jau valda vēlēšanu vara. Cilvēki laukos izvēlas savus vecākos, un viņš uztur kārtību, un pilsētā ievēl ievēlētu burvesteru un nelielu kazaku loku.
  Tādējādi dzimtbūšana tiek atcelta, un visi kļūst par vienlīdzīgiem kazakiem. Un ir dažādi kazaki. Ir aram, ir fabrika, ir suverēni. Un nav šķiru nevienlīdzības.
  Tiesa, īstenojot šādu ceļu, ir izliets daudz asiņu un vēl tiks izliets.
  Bet viņi izcērt mežu - skaidas lido! Un sievietes joprojām dzemdē!
  Tūkstošiem cilvēku tiek sadedzināti dzīvi. Turklāt lielākā daļa nav kaut kādi vācu algāņi kā Miķelsons un Mielins, bet gan krievi. Olivers Tvists cenšas par to nedomāt. Zēns pielec un nostājas uz galvas. Tik gudrs plāns piepildījās. Mānīgākais ienaidnieks Miķelsons iekrita viltīgās lamatās.
  Arī baškīri, kalmiki un tatāri lec augšā un sit savas tamburīnas. Viņiem ir prieks, beidzot apsēstais Miķelsons tiks uzvarēts un gulēs. Un Salavats, kurš viņus audzināja cīņai, joprojām ir dzīvs un aicina nomadus pie karoga.
  Arī konvojs ar piegādēm deg un sprāgst... Šķiet, ka Pugačova armija var triumfēt...
  .................................................. ................................................ .. ..............................
  Pēc sāpīgās šķembas Miķelsona izraušanas Pugačovs atkal virzījās uz Caricinu. Bija nepieciešams ieņemt aizsardzības galveno pilsētu un vērsties pie Donas. Kā izrādījās, galvenais karaļa karaspēks joprojām ir pietiekami tālu, un pastāv iespēja tos salauzt pa daļām.
  Trīs Donas pulki nosūtīja savus sūtņus pie pašpasludinātā cara, apsolot, ka nāks priekšā un dos zvērestu.
  Netālu no Caricina vairāk nekā divdesmit tūkstoši Pugačova armijas satikās ar četrarpus tūkstošiem kazaku.
  Emeljans Pugačovs ģērbās greznos, kņazu tērpos un izpildīja dažādus bagātīgus pasūtījumus, lai tiktu notverti kā trofejas dažādās pilsētās un īpašumos. Un viņš atlocīja Holšteinas pulka karogu, kuru aiz sevis nesa Petja Komsomolovs, paaugstināts par pulkvedi.
  Pugačova bija virs vidējā auguma, platiem pleciem, ar ļoti izteiksmīgu, izcilu seju un izskatījās ļoti iespaidīgi.
  Dons nodeva zvērestu un zvērēja uzticību karalim. Emeljans Pugačovs teica runu. Dumpinieku vadonis prata runāt vienkārši un skaisti.
  - Mūsu Dzimtenes intereses, mūsu svētās Tēvzemes Krievijas intereses. Viņi pieprasa atbrīvoties no gaļēdāja zirnekļa zemes īpašnieku un dzimtcilvēku muižniecības formā, kas sūc asinis no savas tautas. Un šīs asinis, ko viņi ar prieku uzsūc, ar dedzinošām asarām izlietīs resnajiem ķipariem! Mūsu bizness ir atvērt acis maldinātajiem, iztaisnot kuprīta plecus, izbeigt nīsto tirāniju un postošo režīmu!
  Lai Krievijā valda brīvība, vienlīdzība un brālība!
  Pugačovs runāja ar spēku un temperamentu, kazaki bija sajūsmā. Emeljana armija tika papildināta ar jauniem jātniekiem un labi apmācītiem cīnītājiem.
  Zvēresta došanas brīdī Olivers Tvists pēkšņi pievērsa uzmanību vienam, īsam, ar dzeloņainu vīrieša skatienu. Kaut kur viņš jau bija redzējis šo izspiedušos, plikpaurīgo pieri un zilās, izteiksmīgās acis.
  Pats vīrietis bija ģērbies parastā zemnieka mētelī un turēja rokās šķēpu, taču jau pirmajā acu uzmetienā bija jūtams, kurš tas nav nekāds zemnieks. Lai gan ietērps ir slikts un rags droši tiek turēts rokās.
  Olivers, uzlabojis brīdi, piegāja viņam klāt un, izstiepies priekšā, kliedza:
  - Jūsu ekselence, pulkvedis Oliver Tvists jūsu rīcībā!
  Vīrietis ātri atbildēja:
  - Es nemaz neesmu ekselence, bet parasts karavīrs Poļuškins!
  Olivers Tvists stingri savilka uzacis un skarbi atbildēja:
  - Nē, Aleksandra Vasiļjeviča kungs! Tavs varonīgais izskats ir pārāk spilgts, lai to paslēptu zem mēteļa!
  Suvorovs māņticīgi sakrustoja un pasmaidīja:
  - Apžēlojies par Dievu... Viņi to uzzināja! Ko tagad!
  Jaunais zaglis piedāvāja savu versiju:
  - Parunāsim ar karali-tēvu, un tad jau redzēsim!
  Emeljans Pugačovs bija lieliskā noskaņojumā. Viņa armija ir spēcīga, un rīt notiks uzbrukums Caricinai. Pēc tam būs iespējams, sasmalcinot Donu, virzīties uz Maskavu. Līdz karaliene atkal savāca spēkus pret viņu.
  Suverēns sirsnīgi sveica sagūstīto Suvorovu. Arī viņš ar ziņkāri paskatījās uz Pugačovu. Augstā piere un izteiksmīgās uzacis runāja par sacelšanās vadoņa intelektu, un viņa pārliecinātā pērkona balss liecināja par komandēšanas ieradumu. Aleksandrs Suvorovs nejuta bailes un uzdeva Emeljanam vairākus jautājumus no militārās sfēras un, saņēmis atbildi, bija gandarīts:
  - Un jūs, jūsu majestāte, nemaz neesat stulbs cilvēks!
  Pugačovs stingri jautāja Suvorovam:
  - Kas, tavuprāt, es esmu?
  Ģenerālleitnants smaidot atbildēja:
  - Nedod Dievs, kā lai es to zinātu...
  Jemeljans skarbā tonī jautāja:
  Vai tu man kalposi vai...
  Zemnieku karalis pārvilka ar rokas malu pāri rīklei. Suvorovs klusēja. Viņš bija pārāk attīstīts un neatkarīgs cilvēks, lai būtu uzticīgs zvērestam tikai tāpēc, ka tas ir zvērests. Un Katrīnas II, kura nogalināja savu vīru, likumība ir vairāk nekā apšaubāma. Kopumā tagad vajadzētu valdīt mantiniekam Pāvelam. Un Katja tik un tā ir regicīds!
  Šeit jautājums nav par to, vai viņš ir īsts karalis vai nē. Emeljana nemaz neizskatās pēc Pētera Trešā. Kopumā Pēteris Trešais ir vecs bērns, un tas ir spēcīgs, spēcīgs kazaks, dzimis karotājs un valdnieks. Un Aleksandrs Vasiļjevičs nekad nav izvirzījis ģimenes muižniecību par nopelniem un neuzskatīja, ka tas dod nekādas priekšrocības.
  Jemeljans, kurš joprojām bija enerģijas pilns, piecēlās no galda un sāka iet. Kazaku cars nav īpaši garš, tomēr par galvu garāks par Suvorovu, augums zem vidējā un tievs vīrietis. Pugačovam ir plati pleci un viņam ir neveselīgs spēks. Viņš ar pirkstiem liek niķeļus, lidojumā pārgriež zīda lenti. Emeljans personīgi sagrieza sevi ar zobenu un parādīja sevi kā spēcīgu karotāju. Un Suvorovs to zina. Viņam patīk kazaku virsaitis. No vienas puses, vienkārši, no otras, ar skaidru neparastu prātu.
  Suvorovs vācu valodā jautāja:
  - Kam ir labi kalpot Krievijā?
  Emeljans Pugačovs arī atbildēja vāciski:
  - Ir labi kalpot savam caram, patronimam un tautai... - Atbalstīdams savas puses ar dūrēm, Emeljans uzskatīja par nepieciešamu piebilst. - Un pirmkārt saviem cilvēkiem!
  Suvorovam patika Pugačova atjautība un valstiskums, un viņš atbildēja:
  - Es izvēlos kalpot savai Tēvzemei un Tautai!
  Pēc tam ģenerālleitnants pastiepa Emeljanai savu ārēji kalsno, bet spēcīgo un sīksto roku!
  Viņi sirsnīgi paspieda rokas, un Jemeljans paziņoja:
  - Sveicu jūs ar grāfa titulu un feldmaršala pakāpi! Tu būsi mana karaspēka vadītājs! Sagatavojiet viņus uzbrukumam Caricinai!
  - Es paklausu jūsu majestātei! - Aleksandrs Vasiļjevičs Suvorovs paziņoja un paklanījās kazaku caram.
  Tā sākās lieliskā draudzība starp Emeljanu Pugačovu un Aleksandru Vasiļjeviču Suvorovu.
  Visu laiku spožākais krievu komandieris zvērēja uzticību vienkāršajiem cilvēkiem. Pats Suvorovs saprata: pārmaiņas ir vajadzīgas, un ļoti slikti, ka lielākā daļa krievu tautas atrodas apkaunojošā dzimtbūšanā. Vai lielvalstī var būt tāda nabadzība no vienas puses un pārmērīga greznība no otras? Nē, Suvorovs kā progresīvs un progresīvs cilvēks saprata ne tikai militārajā zinātnē: pārmaiņas ir nobriedušas!
  Zināt sirds un vēnu pulsāciju,
  Mūsu bērnu asaras, mammas!
  Viņi saka, ka mēs vēlamies pārmaiņas
  Met nost smago ķēžu jūgu!
  Tsaritsyn pilsēta divdesmit pirmajā gadsimtā kļuva pazīstama visai pasaulei kā Staļingrada. Un tagad tā ir tikai diezgan liela un labi nocietināta pilsēta. Zem tā Stenka Razins sasita Lopatina galvu, un pilsētnieki paši izsita vārtiem slēdzeni. Tagad nāk uzbrukums. Aleksandrs Suvorovs enerģiski deva pavēles. Izcilais komandieris saskatīja aizsardzības vājās vietas un pats izvēlējās trieciena virzienu.
  Caricinas garnizonā bija vairāk nekā četri tūkstoši karavīru, neskaitot dižciltīgo kaujinieku. Atrodoties spēcīgās aizsardzības pozīcijās, viņi varēja izrādīt nopietnu pretestību un gaidīt jaunu valdības spēku tuvošanos.
  Bet aizsargu morāle ir zema. Volgas kazaki cietoksni atstāja pēc Miķelsona sakāves. Un šis skaits ir vairāk nekā divi tūkstoši cilvēku, un viņi ir pilnībā papildinājuši Emeljana Pugačova armiju.
  Tajā pašā laikā karotāji nav zemnieki, bet diezgan kaujas gatavi kazaki, kuri jau no bērnības ir apmācīti cīnīties. Viņi, iespējams, ir labāki nekā parastie kājnieki, kas savervēti no zemniekiem, un nav zemāki par huzāru kavalēriju.
  Uzbrukums sākās nekavējoties. Nebija laika aizkavēt aplenkumu. Jā, un Suvorovs deva priekšroku taktikai: atnāca, redzēja, uzvarēja. Dūmu aizkaru aizsegā: viņi aizdedzināja neapstrādātas krūzes, Jemeljana armija devās uzbrukumā. Karavīri, it īpaši, uzzinot, ka pats Suvorovs ir iznācis nemiernieku pusē un nobiedēti no lielā karaspēka skaita pie krāpnieka, cīnījās ārkārtīgi negribīgi. Daudzi no viņiem, izvairoties no virsnieku saucieniem, šāva, bet tēmēja gaisā.
  Daži virsnieki paši nometa zobenus, padodoties uzvarētāja žēlastībai. Pretestībai bija fokusa raksturs. Šeit vidusskolēni centās pretoties. Bet pieredzējušie kazaki tos vienkārši sagrieza ar dambreti, un karavīri nokrita uz ceļiem.
  Uzbrukumā devās arī kalmiki, apberot aizsargus ar bultām.
  Pirmās četras baterijas gandrīz nekavējoties nonāca nemiernieku kontrolē. Daļa kavalērijas, sēja paniku, jau atradās aizmugurē. Tikai dižciltīgā milicija kaut kā pretojās pugačoviešiem. Tāpēc Jemeljans pats metas cīņā. Viņa zobens uzkrita uz galvas resna vēdera tirgotājam, kurš komandēja bagāto pulku.
  Ar smaga zobena sitienu Pugačovs pārgrieza galvaskausu līdz pašam kaklam. Citi tirgotāji izklīst un šausmās rūc: tēvs-ķēniņš pats piešķīris!
  Olivers Tvists cīnās uz Jemeljana labās rokas. Zagļu zēns ir ieinteresēts. Kā viņš cīnīsies? Un zobens šķiet nepieradināts, ka tas ir tik smags un garš. Šeit zēns cīnījās ar muižnieku. Viņš ir ļoti veikls, un zēnu, kurš nebija tik daudz pieredzējis darbā ar ieročiem, izglāba tikai fenomenāla reakcija.
  Ūsainais muižnieks virzījās uz priekšu, ļaunā smīnā atsegdams zobus un vicinādams zobenu. Šeit Olivers izpildīja paņēmienu, ko viņam bija iemācījis vietējais ticīgais. Sasists ar pliku papēdi zem ceļgala. Un, kad muižnieks dzeltenajā formastērpā bija mazliet apjucis no sāpēm, viņš iecirta zobenu kaklā.
  Ienaidnieks ar pusi nogrieztu galvu nokrita zemē. Olivers Tvists sastapa otro ienaidnieku ar spērienu pa zodu. Šeit viņi nav pieraduši cīnīties ar kājām, un baskāju zēns ļoti veikli sita ienaidniekam ar neparastu paņēmienu.
  Taču pretinieka pretestība ir vāja, un tagad pār gubernatora pili valdīja Emeljana Pugačova karaliskā monogramma.
  Olivers Tvists nogāza kājnieku un metās iekšā. Kailā zole saskārās ar leknajām paklāja kaudzēm. Zēns domāja, ka, iespējams, Caricinas mērs mēģinās paslēpties no pils, vienlaikus paņemot pilsētas kasi. Tāpēc to vajadzētu apsteigt.
  Patiešām, zaglim izrādījās vairāk nekā jebkad agrāk. Barons Migels faktiski izņēma no seifa zelta gabalus un virkni dārgakmeņu. Bagātību bija tik daudz, ka tās nevarēja aiznest. Bet mantkārīgais cienītājs zem svara saliecās un vilka viņu rāpojot. Pazemes eja atradās aiz spoguļa, un varbūt Migels nebūtu tik mantkārīgs.
  Bet, vilkdams maisu aiz sevis, viņš atstāja uz paklāja pēdas, kuras uzreiz pamanīja jaunā skauta asās acis. Olivers Tvists sadragāja spoguli ar primitīvas pistoles šāvienu un metās koridorā, kas veda uz cietumu.
  Arī birģermeistars izvilka pistoli un paguva izšaut, taču zēns, kratīdams korpusu, aizbēga no uguns. Tad Olivers Tvists no visa spēka iegrūda burgomasteram cirksnī... Un viņš izrādījās lielu dārgumu īpašnieks.
  Droši vien daudzi, būdami jaunā zagļa vietā, mēģinātu noslēpt pasakainu bagātību. Vai vismaz daļa no tiem. Bet kaut kādā ziņā jauns, pat ļeņinists Olivers Tvists ir pilnīgi godīgs. Un turklāt, kad tev ir vienpadsmit gadi, tev nav tādas pieaugušā apdomības, savtīguma un tieksmes pēc naudas. Jūs joprojām esat tīrs un nevainīgs jēra vai lauvas mazulis. Protams, būt lauvai ir labāk nekā būt aitai.
  Olivers Tvists izvilka ādas somu...
  Caricinu paņēma pietiekami ātri. Četri tūkstoši karavīru padevās. Nemiernieku armijas arsenāls tika papildināts ar vēl sešdesmit pieciem lielgabaliem un lielu munīcijas krājumu. Uzvara pabeigta ar minimāliem zaudējumiem. Un tagad Emeljans Pugačovs stingri stāvēja uz Volgas.
  Tomēr, ieņemot Caricinu, nemiernieki radīja sev problēmu. Kur jums tagad jāsūta savs karaspēks? Uz Donu, papildinājis karaspēku uz kazaku brīvpersonu rēķina, vai uz dienvidiem, lai izmantotu cara karaspēka izkliedi, mēģināt tos salauzt un sagūstīt pa daļām? Pagrieziens uz Donu varētu novest pie dārgā laika zaudēšanas, un šajā gadījumā feldmaršalam Paņinam būtu bijis laiks savākt savus izkaisītos pulkus dūrē.
  Skaidrs, ka laiks strādā pret pugačoviešiem. Bet uz Donas jūs varat atrast spēcīgu militāro papildināšanu. Pats Pugačovs bija sliecies doties uz Donu un Čerkasku, lai savāktu kazaku rati. Arī Suvorovs vilcinājās. Viņš īsti nevēlējās cīnīties pret krievu tautu, lai gan tagad, pēc Caricina ieņemšanas, viņam vairs nav ceļa. Turklāt Astrahaņa joprojām atrodas nemiernieku aizmugurē. Būtu jauki, ja arī viņa būtu. Bet atkal jūs tērējat savu laiku.
  Pugačovs pieņēma lēmumu. Tā kā pārējie karaliskie spēki joprojām atrodas salīdzinoši tālu, un daudzie zemnieku pūļi, kas izkaisīti pa Volgas reģionu, kavē viņu progresu. Tad vajadzētu sadalīt armijas, nosūtīt Suvorovu ieņemt Astrahaņu un pašam doties uz Donu. Un tikai tad virzieties pa Volgu. Tomēr nemierniekiem būs vieglāk cīnīties aukstā laikā. Zemnieki novāks ražu, un ziemā viņiem nebūs ko darīt, un viņi papildinās zemnieku armiju.
  Varēs pat ieviest speciālo militāro dienestu. Un visticamāk, Katrīna pagaidām galvenos spēkus paturēs Turcijā. Osmaņi nav pilnībā iznīcināti, un viņiem joprojām ir iespēja.
  Un sadalījās divās daļās, dumpīgā Emeljana armija pārcēlās: viena uz rietumiem, otra uz Astrahaņu.
  Pugačovam bija labs garastāvoklis. Pašā pirmajā kazaku ciemā viņš tika sagaidīts ar lielu pagodinājumu, un jau tā ievērojamajā armijā kazaki ieplūda tūkstošiem. Olivers Tvists, kuram ir galvenā karaliskā adjutanta statuss, lielāko daļu sava laika pavadīja kopā ar suverēnu.
  Viņa Majestāte izcēlās ar prāta asumu un zināšanām daudzos jautājumos. Šeit viņa un Olivers sarunājās vāciski. Puisis bija piesardzīgs, runājot par zagļu pagātni, taču pamazām viņš deva mājienu karalim, ka būs vēl kāda cita reize. Vienīgi žēl, ka nav viegli, piemēram, uztaisīt tādu lietu kā ložmetēju.
  Bet zēni stāstīja imperatoram, kā ražot dinamītu, lai grautu cietokšņus un nitroglicerīnu. Pats jaunais zaglis, būdams sapnī joprojām antifašistu diversants, labi pārzināja dažāda veida sprādzienbīstamus maisījumus. Un viņš varētu pastāstīt pugačoviešiem. Bet astoņpadsmitā gadsimta beigās kalumā kalt automātu, iespējams, dumpiniekiem ir neiespējams uzdevums. Bet, no otras puses, jūs varat veikt izmaiņas esošo ieroču konstrukcijās, uzlabot bajonetes un vadības un kontroles sistēmu. Un efektīvāk apmācīt zemniekus.
  Tūkstoš Svētā Jura pulka karavīru pēc īsas kaujas padevās Emeljanam Pugačovam. Kazaku karaļa armija auga kā sniega bumba. Daži bagāti kazaki neuzdrošinājās izaicināt krāpnieku, vai arī tika noķerti un pakārti.
  Dons ir bagāts, zeme trekna, kā speķis un mīksta kā pūkas. Uz to var daudz uzart un uzsēt.
  Kazaku armijas galvaspilsēta Čerkaska sagaidīja Pugačovu ar zvanu zvaniem. Vietējais garnizons ģenerāļa Budermana vadībā mēģināja pretoties pašieceltajam caram.
  Pašā Čerkaskā izcēlās sacelšanās. Kazaki negribēja atpazīt karalieni un metās pie Pētera Trešā, it kā viņš būtu nosmērēts ar medu. Tūkstošiem karavīru cīnījās mirstīgās cīņās, un Emeljans Ivanijs vadīja savu armiju vētra.
  Sākās sīva cīņa. Olivers Tvists bija viens no pirmajiem, kas uzkāpa uz kazaku pilsētas sienas. Zēns veikli iecirta mājīgajam kazakam kājās. Resnais karkass nokrita pāri sienai un iekrita grāvī.
  Pionieris uzbruka kaprālim, izvairījās no bajonetes un virzīja ceļgalu uz saules pinumu. Ja tu spēsi ar kājām, tad pretinieks sitienu noteikti palaidīs garām.
  Zēns pēkšņi atcerējās kaut ko, kas viņā izraisīja mežonīgu dusmu lēkmi. Nē, šoreiz ne spīdzināšana angļu cietumā. Un vēl. Kaut kas, kas kaut kādu iemeslu dēļ parādījās kā alternatīva atmiņa sapnī. Kad Sarkanā armija janvārī veica Vislas-Oderas operāciju un atradās stundas attālumā no Berlīnes, daudzi uzskatīja, ka Lielais Tēvijas karš ir beidzies. Tas, ka tas ir vissmagākais Otrais pasaules karš, dzīvo savas pēdējās nedēļas. Šķiet, ka nedaudz vairāk.
  Bet ne velti viņi dzied: pēdējā kauja, tā ir visgrūtākā. Martā notika brīnums, un nacisti spēja pagriezt pulksteni atpakaļ. Rezultātā Hitlera bari un pēc tam jaunais fīrers Mainšteins atkal steidzās uz austrumiem. Un vakardienas sabiedrotie izrādījās nelietīgi nodevēji. Un tagad nacisti jau atkal bija sagrābuši Ukrainu, ielauzušies Maskavā un panākuši to, ko iepriekš nebija spējuši: kontroli pār Kaukāzu. Un tagad viņi tuvojas Kuibiševam. Un kas zina, varbūt, kamēr viņš, pionieris Petja, palīdz Emeļjanai Pugačovai, Fritz jau šturmē Maskavu?
  Zēns jūt sevī neprātīgu niknumu un izmisīgi metās virsū ienaidniekiem. Tajā plosās visdabiskākā, nenodziestošā uguns. Un lai notiek, bet viņš iestāsies par strādnieku un zemnieku varu, par savu jauno Ļeņinu - Emeljanu Pugačovu.
  Tātad pulkvedis Skotovaliks, angļu algotnis, saņem sitienu zem ceļgala un pēc tam pa kaklu.
  Mūri tiek uzņemti, un kauja tiek nodota pilsētai. Ar roku un kāju pirkstiem zēns uzkāpj uz Katrīnai uzticīgā militārā atamana savrupmājas sienas un asi piekauj karalienes armijas kapteini. Sarunas sitiens ir neatvairāms. Un kapteinis lido, nošaujot vēl vienu šāvēju.
  Zēns rūca un ar galvu iekrauja leitnantam zodā. Citi pugačovieši seko pionierim, savrupmāju pārņem vētra ...
  Armijas priekšnieks un vairāki vecākie tika sagūstīti dzīvi. Viņi atteicās atzīt Pugačovu par likumīgu monarhu, un tagad viņus gaidīja karaliskā tiesa un cilpa. Un kazaku lokam bija jāievēl jauni virsaiši.
  Galvenā pilsēta pie Donas tagad ir kļuvusi par Pugačova. Visvairāk Krievijas kazaku atzina caru Pēteri Trešo. Tagad atlika sakopot spēkus un doties uz Maskavu.
  Tomēr no Azovas puses joprojām pastāvēja draudi kazaku zemēm.
  Suvorovs tikmēr tuvojās Astrahaņai. Volga un palīgā nosūtītais mazo krievu kazaku pulks pārgāja nemiernieku pusē. Daļa virsnieku arī pārgāja karaļa pusē. Nakts Suvorova uzbrukums izrādījās īslaicīgs. Tikai daži uzņēmumi izrādīja pretestību, un garnizona galvenie spēki tika salauzti vēl pirms uzbrukuma sākuma.
  Tādējādi Astrahaņas province zvērēja uzticību viltniekam. Pašam gubernatoram nebija laika atvērties, un kazakiem izdevās viņu pakārt pirms tiesas. Vairāk nekā desmit tūkstoši karavīru, taču ievērojama daļa no tiem bija zaļie jauniesauktie vai invalīdi, iestājās Suvorova armijas rindās.
  Emeljans Pugačovs, okupējis Čerkasku, atkal saskārās ar dilemmu: doties uz Azovu vai atstāt šo neieņemamo cietoksni viņa aizmugurē. Neveiksmīga aplenkuma un uzbrukuma gadījumā nemiernieki riskēja zaudēt daudz cilvēku un laika. No otras puses, valdības karaspēks, kas atgriezās no Turcijas kara, varētu dot triecienu kazaku galvaspilsētai Čerkaskā.
  Tādējādi Pugačovam radās šaubas. Turklāt jautājums numur viens: uz kuru pusi doties uz Maskavu? Stenka Razins līdzīgā situācijā izvēlējās Volgu un paklupa uz Simbirsku. Ceļš gar Volgu ir garš un prasa daudzu pilsētu vētru. Vēl viena iespēja ir doties uz Donu un caur Tulu. Tur ceļš ir īsāks un valdības karaspēka mazāk. Tiesa, cara gubernatori šajā gadījumā varētu uzbrukt Caricinam un mēģināt nogriezt daļu no Emeljana Ivanoviča.
  Azova nav Čerkaska - pirmšķirīgs cietoksnis ar spēcīgu garnizonu, un to paņemt nebūs tik viegli, jo īpaši tāpēc ka kazaku, kas varētu palīdzēt, gandrīz nav, bet vai garnizons piekritīs zvērēt uzticību zemnieku karalim. ir jautājums.
  Jaunais zaglis Olivers Tvists tomēr izdomāja savu plānu un iečukstēja to Pugačovam ausī.
  Kazaku cars apstiprināja šo ideju, uzsitot zēnam pa plecu:
  - Spēcīgs garno! Ja vari būt ģenerālis!
  Tika sagūstīts ļoti daudz cara armijas formas tērpu gan kājniekiem, gan huzāriem, un tajos var pārģērbt vairākus tūkstošus cilvēku. Pēc tam, maskējoties ar jaunu pastiprinājumu, ieejiet cietoksnī un pārsteigumā notveriet neskaitāmo garnizonu ar divsimt lielgabaliem. Un, turot Azovu, vairs nevar baidīties par savu aizmuguri, turklāt tur ir galvenais cara karaspēka ieroču arsenāls, kas cīnās pret Osmaņu impēriju.
  Tātad... ar Dievu bērni!
  Olivers Tvists maršē kopā ar mānīgo armiju, bungošanas un ritma ritmā un atklātajās krāsās. Tajā pašā laikā jaunais zaglis dzied;
  Mana dzimtene ir liela valsts,
  Mīļotā skaistā Krievija...
  Visu mums dāvājuši starojošie dievi,
  Lai izklaidētos pāri zilajām debesīm!
  
  Tas Kungs radīja tādu roku,
  Lai smejas, pieaugušie un bērni...
  Šeit ir mūsu tīrais ķerubs -
  Nav labākas vietas uz planētas!
  
  Taču valsts ir lielās nepatikšanās.
  Stāvi oligarhi žņaudz Krieviju!
  Vai verdzība ir mūžīga?
  Un ierēdnis aprij kukuļus ...
  
  Veidojiet tādu kapitālismu
  Ļauns un neaizmirstami nežēlīgs...
  No viņa nāca nacisms,
  Mēra ellē neveiksmīgus nosacījumus!
  
  Oligarhs paņems savu
  Tajā pašā laikā viņš paņems kāda cita ...
  Atver mantkārīgu kontu
  Viņam ir forša klātbūtne!
  
  Viņš vēlas ēst daudz
  Mūs caur ceļgalu salauza bandīts,
  Īsts resns zaglis
  Tāpat kā ilkņveida tēvoča Sema smīns!
  
  Kur viņš dabū sieru, kur to ēd,
  Grib mūs nospiest uz ceļiem
  Un kaujas kuģis nes tevi uz priekšu,
  Un uz "Aurora" drosmīgais vectēvs Ļeņins!
  
  Tāpēc zini puzeļu buržuju,
  Jūs nevarat izbēgt - pioniera zobens!
  Sitiet proletārieti un dumpiniekus,
  Pārspēt, joko miljonārs!
  
  Kā dzimtais Iļjičs novēlēja,
  Mēs ātri sadalīsim ceļus uz Marsu,
  Un ievedīsim pretinieku lišā,
  Citi tiks pie sešpadsmit ģerboņiem!
  
  Mēs varam atjaunot valsti
  Celsim sociālismu visā Zemē!
  Un Varjags nenonāks apakšā,
  Pionieri soļo unisonā!
  
  Kad mēs ienākam, smejoties Berlīnē,
  Tur proletārietis mūs noteikti sagaidīs!
  Mēs stāvēsim un uzvarēsim
  Bērni izklaidējas vispārējā laimē!
  . NODAĻA #10
  Jaunais ieslodzītais atkal pamodās. Cietumā ir garlaicīgi. Tu esi viens, un sienas ir biezas, pat skaņas tevi nesasniedz. Olivers veica vingrojumus saskaņā ar tradīciju, un tad viņi viņam atnesa ēdienu. Šoreiz viņam papildus auzu pārslām un pienam tika iedoti divi gaļas pīrāgi.
  Tad ieradās sieviete ārste. Izpētīja Olivera spīdzināšanas pazīmes. Tad viņa ieskatījās savā mutē un klausījās krūtīs. Kopumā zēns bija diezgan vesels un labi izturēja spīdzināšanu.
  Galu galā viņi to ierīvēja ar alkoholu ... Un tas vairs tik ļoti nesāp, bet joprojām smeldz.
  Tad Oliveram iedeva spilvenu, ko iedeva dažas līdzjūtīgas sievietes, un palūdza uzvilkt kurpes.
  Puiši atteicās, sakot, ka tikmēr, kamēr ārā ir silts un kamerā nenosalst, viņš tādā veidā esot pieradinātāks un veiklāks.
  Pēc tam, atstāts viens, jaunais ieslodzītais atkal sāka berzēt saites... Viņš to darīja enerģiski, līdz pēc dažām stundām viņa rokas sāka streikot.
  Olivers atkal tika atvests, un tas bija ļoti iemesls pārtikas cietumam. Un zēns, paēdis, atkal iekrita sapnī.
  Tik dzīvespriecīga dziesma, kas patiešām liek neaizmirstām uzziedēt sirdī. Un iedvesmo cilvēkus lieliem darbiem.
  Pie pašas Azovas gandrīz salūza, kazaki sastrīdējās, bet jezauli ar kājām sakārtoja. Un pāris pārģērbušies kazaku pulki ienāca varenajā cietoksnī. Tāpat kā Stenkas Razina mūki Jaickā.
  Emeljans personīgi cīnījās ar komandieri uz zobeniem. Viņš bija prasmīgs karotājs, bet Pugačovs ir stiprāks un drosmīgāks. Zobeni mirdzēja, trieciena rezultātā izmetot ļenganu dzirksteļu kūli. Šeit no zemnieku karaļa spēcīgā trieciena ģenerāļa zobens salūza. Ienaidnieks ar dūrēm metās pie Jemeljanas. Šeit kazaku atamans paņēma un izmeta ģenerāli pa troņa telpas logu. Un pašā cietokšņa pilsētā sākās izgāztuve. Tomēr garnizona karavīri cīnījās negribīgi. Sāpīgi tautā nostiprinājās ticība caram-priesterim. Un kas ir karavīrs? Tas pats zemnieks, kaut ar urbi uzpurnis.
  Un zemnieks beidzot vēlas taisnīgumu un dzimtbūšanas galu. Un ne tikai sev, bet arī savai ģimenei.
  Viņi ir bagātāki virsnieki, taču viņi ir arī atšķirīgi, un ne visi ir apmierināti ar lietu stāvokli autokrātiskajā impērijā.
  Olivers Tvists cīnījās ar vienu no purniem. Viņš pat dabūja skrāpējumu ar asmeni, bet tad puika ļoti veikli apgriezās un ar papēdi iesita pa degunu. Deržimorda salauza snauķi un nokrita, un nākamais zēna sitiens viņu pabeidza.
  Olivers Tvists pat domāja, kāpēc Emeljans Pugačovs zaudēja pusgadu, aplenkot Orenburgu? Galu galā vienkāršie cilvēki un karavīri ir viņu pusē, un tos varētu apņēmīgi uzņemties. Varbūt mužiku cars viegli sasniedza Maskavu.
  Olivers Tvists cīnījās ar virsniekiem. Šeit viņš pārcēla kāju tieši uz aknām. Šis virsnieks to paņēma un nometa nagus. Taču tajā pašā laikā zagļu zēns, kuram smagais stienis iepriekš šķita viegls, turpināja prātojumu.
  Piemēram, Emeljans pēc tam, kad Orenburgas garnizona uzlidojums beidzās ar neveiksmi, un ar lieliem garnizona zaudējumiem viņš varēja izlemt vētru. Pirmkārt, maldināšanai bija iespējams izmantot trofeju formas tērpus. Uzņemšana, starp citu, nav jauna. Pat Narvas aplenkuma laikā Pēteris Lielais to izmantoja. Un viņam izdevās daļu garnizona ievilināt laukā. Kas vēl vairāk atviegloja uzbrukumu labi nocietinātajai pilsētai-citadelei.
  Jebkurā gadījumā janvārī Pugačovs jau bija uzkrājis līdz trīsdesmit tūkstošiem kaujinieku, un uzbrukumu bija iespējams sākt. Lai gan, piemēram, precīzs nemiernieku skaits nav zināms. Šeit aprēķini atšķiras. Ja Pugačovā pie Orenburgas bija, kā tiek lēsts, trīsdesmit vai četrdesmit tūkstoši cilvēku, tad kāpēc septiņi vai deviņi tūkstoši karoja pie Tatiščevas? Varbūt viņi domāja Pugačova karaspēku, kas izkaisīta pa dažādiem garnizoniem? Jebkurā gadījumā tagad pugačovieši ir stiprāki nekā jebkad agrāk, un daudzie Yaik kazaki ir viņu pusē.
  Un apbrīnojamais vadītājs Pugačovs. Tiklīdz viņš rej ar savu varonīgo baritonu, simtiem, tūkstošiem karavīru pārtrauc cīņu un nokrīt uz ceļiem, lūdzot priesterim piedošanu. Un pa vārtiem jau lido jauni kavalērijas kazaku pastiprinājumi no pugačoviešiem. Tas nozīmē, ka tuvojas ienaidnieka gals un nemiernieku armijas panākumi.
  Olivers Tvists cīnījās ar kazaku kapteini. Ļoti spēcīgs pretinieks, kurš aktīvi uzbruka zēnam. Zēns atkāpās un izlikās nobijies. Ienaidnieks aizrāvās un sacirta ar zobenu. Jaunais zaglis aizgāja, un sitiens krita pa akmeni. Zobens salūza, un tagad Olivers Tvists devās uzbrukumā.
  Neskatoties uz visu pieredzi, kapteinis netrāpīja sitienu zem ceļgala. Ir ļoti grūti bez prasmēm atvairīt šādu sitienu. Jūs īsi sitat viņam ar papēdi, un ekstremitāte tiek nosista. Un tad viņi tevi piebeidz ar zobeniem. Nopietna cīņa nav ko teikt.
  Bet kapteiņa galva bija atdalīta no ķermeņa. Pat žēl dārgās bebra cepures. Tik labs sīkums, bet tik netīrs. Tas jau izskatās pēc bandītisma. No viņa zagļa puses.
  Bet tagad ienaidnieks jau novājinās, kā tuksnesī iemesta lāsteka. Un paliek arvien mazāk cilvēku, kas vēlas izaicināt Emeljana Pugačova armiju. Pat viens garnizona pulkvedis pats lika savam pulkam padoties un zvērēja uzticību paša ieceltajam, bet ļoti mīļotajam caram.
  Pēc uzvaras kazaki tradicionāli svinēja dzīres. Emeljana labajā rokā sēdēja Stenkas Razina mazmazdēls un Pugačova radinieks Ivans Razins. Priekšnieki bija jautri un dāsni mielojās. Bija arī dārgs galda servējums, ko no turkiem sagrāba Pēteris Lielais. Šajā gadījumā zelta un sudraba karotes un dakšiņas, ļoti smalks izpildījums, kā arī ar dārgakmeņiem radžoti trauki. Turklāt rakstu izgatavoja Osmaņu meistari, neparasti tievu.
  Ir pienācis laiks glabāt šādu pakalpojumu muzejā, nevis to uzlauzt. Pārtika šeit ir ļoti dārga. Un paši ēdieni, ko gatavo franču šefpavārs, ir lieliski. Pēc Emeljana Pugačova lūguma kulinārijas vednis pagatavoja to pašu pildīto zaķi, kāds bija kazaku cara un Ustiņas kāzās. Zaķis un tā pildījums ir labs, īpaši pildīti rieksti.
  Pugačovs atcerējās savu otro sievu un jutās skumji savā sirdī. Kas tur ir iekšā? Varbūt Ustiņa tiek nežēlīgi pērta un spīdzināta uz plaukta, vai arī viņam jau ir izpildīts nāvessods? Tiesa, maz ticams, ka nabaga meitene nav vainojama pie paša ieceltā karaļa. Atrodi viņu un atbrīvo no važām. Kur viņa ir tagad?
  Jemeljans bija nokaitināts uz sevi. Tatiščevo tuvumā vajadzēja pulcēt vairāk cilvēku. Bērdā joprojām bija deviņi, desmit tūkstoši cīnītāju. Turklāt divi tūkstoši diezgan kaujas gatavu karaspēka, bet pārējie ir zemnieki. Pugačovs nevēlējās atcelt aplenkumu, atstājot ievērojamus spēkus Berdā, lai gan racionālāk būtu savu karaspēku nedalīt.
  Arī cīņa cietoksnī attīstījās neviennozīmīgi. Pugačovam izdevās slazdā notvert ienaidnieku un nomest ienaidniekam bumbas. Ienaidnieks cieta zaudējumus, taču ne tik lielus, lai tas izšķiroši ietekmētu kaujas gaitu.
  Turklāt, iespējams, bija nepieciešams saglabāt aizsardzību pašā cietoksnī. Paši ledus vaļņi bija nopietns šķērslis, un cara armija ilgi uzkavējās zem Tatiščevas mūriem. Un līdz tam laikam būtu nākuši citi pastiprinājumi.
  Jebkurā gadījumā tieši šī sakāve kļuva par pirmo Pugačova zaudēto kauju. Pirmā, bet diemžēl ne pēdējā. Taču pēc tam, kad viņu armijā parādījās šis baskājainais, gaišmatainais zēns, zemnieku kara gaita radikāli mainījās. Un tagad cara armija izcīna vienu uzvaru pēc otras.
  Emeljana dzēra mēreni, lai nezaudētu domu skaidrību. Sviniet uzvaru, ak, cik agri. Priekšā vēl daudzas pilsētas un ienaidnieku pulki. Un Katrīna Otrā joprojām tikai pulcē galvenos spēkus pret viņu. Bet cilvēki ir apņēmības pilni atbalstīt pašpasludināto suverēnu.
  Savulaik arī Griška Otrepjeva baudīja lielu tautas popularitāti. Bet jaunais cars izrādījās nosodāms gan krievu tautai kā pārāk prorietumniecisks, gan Rietumiem kā pārmērīgs patriots. Viltus Dmitrijs Smoļensku neatdeva poļiem un sāka gatavot karu ar Turciju, kas tajā laikā vēl bija ļoti spēcīga, lai gan Osmaņu impērijā sākās pagrimuma periods.
  Pugačovs, pārvarot sākotnējās neveiksmes, dodas kalnā!
  Meitenes, knapi apsegtas ar caurspīdīgām drēbēm, viesu priekšā izpilda dejas. Šeit viens no viņiem dejo tieši kazaku suverēna priekšā. Viņa valkā tikai biksītes un šauru auduma strēmeli pāri krūtīm, un viņas matus rotā pērļu diadēma. Kailas, meitenīgas kājas dejo enerģisku deju, viduklis šūpojas. Austrumu dejotāja ar blondiem matiem izskatās ārkārtīgi vilinoši.
  Arī Olivers Tvists, skatoties uz viņu, izjuta spēcīgas emocijas. Viņš vēl bija pārāk mazs, lai saprastu savas jūtas, taču viņas kustībās bija kaut kas pavisam neparasts, iedegušās ādas nokrāsas smalkā, tīrā ķermeņa kustībās. Dejotājs sajūsmināja zēnu, un viņš gribēja uzlēkt un pats sākt dejot.
  Un Olivers Tvists nepamanīja, kā viņa kājas viņu nesa, un viņš sāka lēkt kopā ar meitenēm. Mīlošais Emeljans Pugačovs meiteni jau pieskatījis un ievilcis savā guļamistabā. Arī citi atamani nebija einuhi. Turklāt Ivans Razins izdomāja jautrību. Mest ar kauliem meitenēm, un tas, kas atsitās pret kaulu, tiek atsegts.
  Šī ideja kazakiem ļoti patika, un meitenes un sievietes lidoja kājiņas. Visiem bija jautri, visi piedzērās.
  Pat Olivers nevarēja neievilkt malku no saldā vīna krūzes. Protams, ne pionieriskā veidā, bet ziņkāre pārņēma virsroku. Un zēns jutās kā īsts ēzelis. Kļuva vēl jautrāk, visi cilvēki tagad šķita apgleznoti it kā ar košiem ķīniešu flomāsteriem. Un prieks manā sirdī.
  Olivers Tvists bija pietiekami gudrs, lai neko vairāk sev nepieliktu, un nākamajā dienā viņš pamodās svaigs un enerģijas pilns. Bet kazaku virsaiši mocījās ar galvassāpēm.
  Vispirms Emeljans Pugačovs viņu aizveda uz pirti un ar egļu slotu izsita apiņus. Tad viņš lika pūst kolekcijā trompeti un maršēt. Kā teica pasaules proletariāta vadonis Lielais Ļeņins: vilcināšanās ir kā nāve!
  Nemierniekiem gāja labi. Bet ģenerālis Mufels tuvojās Caricinai ar piecu tūkstošu pēdu un kavalērijas karaspēku. Viņš neuzdrošinājās iebrukt labi nocietinātajā Mufelas pilsētā un nosūtīja sūtni, pieprasot papildspēkus.
  Feldmaršals Papins tikko ieradies Penzā. Viņu ļoti satrauca krāpnieka lielie panākumi. Dons devās uz Pētera Trešā pusi, un sacelšanās uz Volgas uzliesmoja ar jaunu sparu. Un jau leģendārā Suvorova nodevība nevarēja neizraisīt īgnuma sajūtu. Tagad karš ar instrumentiem pārvērtās par kaut ko patiešām smagu un bīstamu.
  Emeljans Pugačovs ilkņus parādīja tieši tajā brīdī, kad šķita, ka lamatas tūlīt aizvērsies.
  Katrīna Otrā, uzzinājusi, ka Mihelsons gājis bojā ugunsgrēkā pie Sāļās bandas, rūgti sacīja:
  Beigas pārvērtās par vidus sākumu. Un kāpēc tas Kungs nolēma mani sodīt ar viltniekiem!
  Tomēr pagaidām ķeizariene neveica papildu pasākumus un nolēma gaidīt informāciju no frontēm. Un viņi ieradās, kā parasti, vēlu.
  Pulkvedis Bibikovs tuvojās Mufelam ar trīs tūkstošiem karaspēka. Tā jau bija spēcīga armija. Bet Suvorovs pēkšņi uzbruka astoņtūkstošajai armijai. Uzbrukums izrādījās ļoti veiksmīgs. Aleksandra Vasiļjeviča ģēnijs triumfēja. Vairāk nekā seši tūkstoši karavīru tika sagūstīti.
  Neviens nebija gaidījis šādu uzbrukumu. Tika uzskatīts, ka nemiernieku galvenie spēki vēl bija tālu. Bet Suvorovam izdevās iekļūt arī no ziemeļiem, kur nekādi draudi nebija gaidāmi.
  Ģenerālim Mufelei tomēr izdevās aizbēgt. Un kņazs Goļicins virzījās uz Caricinu. Viņam jau bija jāuzvar Pugačovs Tatiščevas cietoksnī. Un tagad atkal bija smaga cīņa. Goļicinam ir apmēram desmit tūkstoši karaspēka, kas nav vāja un jau pieredzējusi cīņā pret nemierniekiem.
  Suvorovam kopā ar karaspēku, kas tuvojās no Astrahaņas, bija astoņpadsmit tūkstoši. Negaidot Emeljana Pugačova galveno spēku tuvošanos, Aleksandrs Vasiļjevičs drosmīgi uzbruka ienaidniekam. Zemnieki pildīja uzmanības novēršanas lomu, un zemnieku armijas kaujas gatavākās vienības pārvietoja Goļicinu no aizmugures.
  Cīņa beidzās ar pilnīgu cara armijas sakāvi un lielākās prinča komandas sagrābšanu.
  Pats Goļicins tika sagūstīts, un Suverēnam bija jāizlemj viņa liktenis.
  Emeljans Pugačovs nolēma doties uz Maskavu gar Volgu. Šis ceļš šķita visuzticamākais, un tieši tā gāja Stenka Razin.
  Pugačovam jau ir vairāk nekā piecdesmit tūkstoši raibu, bet diezgan kaujas gatavu karaspēku ar lielu skaitu ieroču, un viņš varētu cerēt uz pa daļām salauzt savas "sievas" karaspēku.
  Kamišins, tāpat kā pagājušajā reizē, Jemeljana karaspēku uzņēma ar prieku un atplestām rokām. Ģenerālis Benedorfs mēģināja dot kaujas Pugačovam pie Saratovas. Bet nemiernieki ielenca viņa divpadsmit tūkstošo korpusu. Daudzi Katrīnas armijas karavīri nevēlējās cīnīties. Cīņa izrādījās īslaicīga.
  Oliveram Tvistam izdevās nocirst tikai trīs huzārus, kad pārējie padevās. Turklāt tika ietekmēta Suvorova autoritāte. Ne visi gribēja mirt, cīnoties pret likumīgo Suverēnu.
  Un ticība Emelianam Pugačovam kļuva arvien stiprāka. Saratovs atkal atvēra vārtus karotājam, sveicot Emeljanu ar baznīcas zvaniem un maizi un sāli.
  Man nav pa rokai nozīmīgu spēku, feldmaršals Panins atstāja Penzu. Karaspēka aizkavēšanās Turcijā noveda pie tā, ka pret Pugačovu iestājās salīdzinoši maz spēku. Nemiernieki bez cīņas ieņēma Samaru un Penzu. Mazās valdības vienības vienkārši tika saspiestas.
  Netālu no Saranskas grāfs Panins mēģināja cīnīties ar cara karaspēka 15 000. korpusu. Bet pugačoviešu pārākos spēkus vairs nevarēja apturēt. Viņi izlēja īstu, nepielūdzamu lavīnu. Petja cīnījās priekšā visiem. Suvorovs atkal veikli devās uz aizmuguri un pārtrauca sakarus. Grāfam Papīnam bija jābēg. Bet kazaki stingri vajāja feldmaršalu.
  Pioniera zaglis Olivers personīgi piedalījās vajāšanā. Zēnam bija izcils Donas ērzelis, un viņš pats svēra mazāk nekā pieaugušie, un viņam izdevās atrauties no pārējiem kazakiem un apdzīt grāfu Paninu ar savu desmit cilvēku sargu.
  Pirmie divi miesassargi kliegdami un mirkšķinādami metās pretī pionierim. Olivers Tvists vienu no tiem ļoti veikli nocirta, ienirstot zem līdakas. Un otrs puika nogāzās ar lēcienu. Bērna papēdis ļoti precīzi un stingri atsitās pret pieri, izsitot masīvu stieni.
  No desmit sargiem palika tikai astoņi. Bet te abi atkal izšķīrās un metās pie Olivera. Zēns veikli izvairījās no pistoles šāviena un trāpīja ienaidniekam ar galvu zodā. Un otrs ļoti veikli nogrieza otu kopā ar melnu ādas cimdu.
  Tādējādi tika pārspēti vēl divi spēlētāji. Olivers Tvists teica:
  -Prasme pārspēj skaitli, bet diemžēl ne vēlēšanās!
  Kā tas ir skaitīšanas atskaņā: un palikuši seši. Bet tāpēc Paņinam labāk patīk mest tikai divus jātniekus.
  Pionieru zaglis Olivers Tvists ar basu kāju met ienaidniekam dunci. Pat grēks palaist garām tik tuvu. Un tad gals iedūrās ienaidniekam vēderā. Bet nākamais pretinieks palēcās pārāk augstu un trāpīja papēdis tieši Ādama ābelī. Olivers tviterī ierakstīja:
  - Visbiežāk knābi paceļ bezspārnu!
  Tas pats joprojām palika četri cīnītāji. Un tas kļūst patiešām interesanti. Šeit pēc tradīcijas izcēlās vēl viens pāris. Viņa steidzas pie zēna. Nu, kā tad ar Oliveru Tvistu pilnā gatavībā. Viņi abi izšāva no pistolēm. Zēns izpletās zirgos, un lodes gandrīz pieskārās viņa kailo, iedegušo muguru. Bet te Olivers Tvists atbild, izdara graujošu sitienu ar elkoni pa miega artēriju. Un asais zēna zobens trāpa citam pretiniekam pa kreiso aci.
  Pionieru zaglis asprātīgi iesaucas:
  -Cilvēks bez prāta ir kā bez acīm, tikai aklums ir daudz bezcerīgāks!
  Nu, tagad grāfam Paņinam ir palikuši tikai divi sargi. Bet tie ļoti spēcīgie ir divus metrus gari. Viņi steidzas pie zēna, mežonīgi vicinot zobenu katrā rokā.
  Olivers Tvists ar plikiem kāju pirkstiem vēsi met mazu, vieglu dunci. Uzgalis iekrīt feldmaršala miesassargu zābakā. Viņš kliedz un nomet zobenu. Virtuozs puika, ļoti veikli piebāž savu asāko asmeni, malacis pie sāniem.
  Un atkal pionieris zaglis saka:
  - Liels augums ne vienmēr iet roku rokā ar lielu talantu, bet liels talants vienmēr ved uz lielu karjeras izaugsmi!
  Pēdējais miesassargs sāk atkāpties no netveramā zēna. Petja izmanto šo iespēju un uzbrūk pieskarei. Ienaidnieks atvaira uzbrukumu un saņem papēdi zem rokas elkoņa. Un sāp, no šoka slepkava nomet zobenu.
  Pionieris-zaglis to iebērs, paceļ asmeni ar kāju. Velk, ar kailiem pirkstiem ... Gals ieiet tieši saules pinumā. Un tās jau ir tādas sāpes, ka kardināli izsit no apziņas.
  Tātad pēdējais, desmitais miesassargs tiek sakauts. Un Olivers Tvists palika viens ar grāfu Paninu. Viņam izdevās nedaudz palielināt distanci, atraujoties cīņas laikā ar aizsargiem.
  Bet drosmīgais pionieris-zaglis pēc iespējas izpletās, lai samazinātu gaisa pretestību, un pat saliecot presi, palīdzot muskuļotā zirga kustībām, sāka samazināt attālumu.
  Feldmaršals Panins ar piešiem saplēsa zirga sānus, pilēja asinis, bet attālums turpināja sarukt.
  Olivers Tvists pat ironizēja:
  - Ja gribi dzīvot ilgāk, skrien, ja gribi pēc iespējas ātrāk mirt - bēdzi no ienaidnieka!
  Grāfs Panins lūdzoši jautāja zēnam:
  - Vai vēlaties tūkstoš rubļu?
  Pioniera zaglis iesmējās, atbildot:
  - Es turēju rokās simts tūkstošus, kurus varēju bez piedošanas piesavināties un no tiem atteicu! Pionieru zagļa gods ir svarīgāks par zeltu un dimantiem!
  Feldmaršals bija pārsteigts:
  - Tātad jūs esat ideoloģisks? Ko teica pionieris?
  Zēns enerģiski pamāja ar galvu.
  - Jā, pionieris! Visi puiši kā piemērs!
  Panins atkal mēģināja uzpirkt Oliveru Tvistu:
  - Nu, ja gribi, es tevi padarīju par muižnieku!
  Zēns skarbi atbildēja:
  - Pionieris zaglis ir cēlāks par muižnieku!
  Feldmaršals nepadevās:
  - Tad grāfs!
  Olivers Tvists nopietnā tonī atzīmēja:
  - Nu, tikai Jekaterina man var iedot grāfa titulu. Jums nav pilnvaru to darīt!
  Papins apstājās. Viņš pats saprata, ka ir aizgājis par tālu. Un patiesībā, ja puika nemelo, tad viņš tiešām var viņam piedāvāt? Ja pat simts tūkstoši rubļu zēns netika pavedināts? Un viltnieks dāsni pateiksies kazlēnam par feldmaršala notveršanu!
  Panins izdarīja pēdējo mēģinājumu:
  Vai gribi, lai es tevi padaru par savu dēlu?
  Olivers Tvists iesmējās un dedzīgi atbildēja:
  - Kāpēc man vajadzīgs tēva grāfs, ja mana dzimtene ir visa krievu tauta!
  Zēns apdzina feldmaršalu, un Panins mēģināja puisim trāpīt ar zobenu. Bet viņš ārkārtīgi veikli pārvietoja grāfa apakšstilbu uz templi, notriekdams viņu mirušu.
  Pēc tam, uzlicis trofeju uz sava zirga krusta, bija iespējams paņemt komandieri Pugačovu.
  Būdams triumfā, tikās Saranskā, Emeljans pārcēlās uz Ņižņijnovgorodu. Pilsēta ir labi nocietināta un tajā ir daudz karaspēka, bet zemnieki un kazaki ir kaujās rūdīti un ieguvuši neuzvaramu slavu. Turklāt Suvorovs veica ātru reidu Kazaņā. Viņam izdevās ar sitienu ieņemt Kremli, atbrīvojot: Čiku, Belobrodovu, Padurovu un daudzus citus nemierniekus, kuriem vēl nebija izpildīts nāvessods.
  Un tas ir cēls Jemeljanas armijas papildinājums. Arī Potjomkina otro brālēnu Suvorovs sagūstīja. Par nežēlīgo attieksmi pret ieslodzītajiem Potjomkins tika sodīts bez liekām ceremonijām.
  Bet grāfam Paņinam priekšā bija stingra saruna.
  Emeljans Pugačovs, draudīgi saraucis pieri, jautāja feldmaršalam:
  - Kas, tavuprāt, es esmu?
  Panins, aiz bailēm klakšķēdams žokli, ar redzamu drosmi atbildēja:
  - Es nodevu zvērestu Katrīnai. Un tu, onkul, esi zaglis un viltnieks!
  Pugačovs apspieda savas dusmas ar ierastu gribas piepūli un iepriecinoši jautāja:
  - Un Katrīna, kas neģēlīgi gāza un nogalināja savu vīru, vai viņa likumīgi atrodas Krievijas tronī?
  Grāfs Panins smagi nopūtās. Tā bija sāpīga tēma. Galu galā faktiski Vācijas ķeizarienes leģitimitāte tronī ir vairāk nekā apšaubāma. Pa lielam, Katju vajadzēja kārtīgi nopērt un pakārt karātavās par regicīdu, nevis lai tik kronētu.
  Kalpu meitene nolika grāfa priekšā sudraba trauku ar vīnu. Pugačovs pats ielēja sarkano šķidrumu kristāla kausā feldmaršala priekšā.
  Paņins izdzēra pusi, uzmanīgi nolika mākslas darbus uz ozolkoka galda. Un klusi atzīmēja:
  - Krievijai vajag kompetentu caru...
  Pugačovs jokojot atbildēja:
  Mēs visi pamazām kaut ko un kaut kā mācījāmies.
  Panins nedaudz mīkstinājās un atzīmēja:
  - Es redzu, ka tu neesi stulbs cilvēks. Kāpēc Emeljans Ivanovičs sāka ko tādu?
  Pugačovs piecēlās no galda. Es spēru dažus soļus un atbildēju:
  - Es to sāku ne savas iedomības un ambīciju dēļ. Un pūļa dēļ, viņu pareizticīgo dēļ.
  Emeljans Pugačovs runāja aizrautīgi un pārliecinoši.
  - Es redzēju daudz, skumjas Krievijā. Cik nežēlīgi izturas pret cilvēkiem, kā viņi izvaro meitenes un spīdzina puišus. Kā cilvēki strādā, un viņu darbs tiek apēsts. Krievijas iedzīvotāji ir lieliski un tajā pašā laikā pazemoti. It kā spārni būtu piesieti ērglim, un tīģeris tiktu iemests cietumā. Un šī briesmīgā vaidēšana ir pareizticīga uz visas zemes. Bērni krīt kā mušas, pat dižciltīgas dāmas cieš no patēriņa, cilvēki ir spiesti spiesties kopā. Lai gan Dievs Kungs pats pavēlēja: esiet auglīgi un vairojieties. Un man ir jautājums: kad Ādams arāja un Ieva griezās, kur tad bija zināšanas?
  Bet vai dzīvu, pēc Dieva tēla un līdzības radītu cilvēku ir iespējams pārdot verdzībā? It kā viņš būtu kaut kāds dzīvnieks!
  Paņins klusēja. Viņš pats, protams, lieliski zināja, kāda zemniecība Krievijā. Un ka dzimtbūšana ir nežēlīga, un ka nav taisnības. Un kas bagātāks, tas un tiesa. Jā, un pats Panins domāja par reformām, tostarp par zemes īpašnieka varas ierobežošanu pār zemniekiem. Un viņš to pašu piedāvāja Katrīnai. Bet karaliene ļoti auksti reaģēja uz idejām par zemnieku likteņa atvieglošanu.
  Tas bija pārāk daudz konservatīvisma, augstprātības, nicinājuma pret parastajiem cilvēkiem. Acīmredzot nabaga, viņa nemaz nedomāja par cilvēkiem. Patiesība dažreiz spēlēja liberāli un pasniedza dāvanas bāreņiem. Bet atkal neviens no cariem neizdalīja tik daudz valsts zemnieku stieņu īpašumā. Un neviens nav paverdzinājis tik daudz nabagu.
  Katrīnas laiks: dzimtbūšanas ziedu laiki un Krievijas iedzīvotāju ekspluatācijas virsotne.
  Bet no otras puses, uzticiet troni zemniekam. Nu kā viņa labi dzimusī šķirne var ko tādu izturēt.
  Paņinam gribējās kliegt, apmēram tā: "Zini savu vietu, serf!" Taču arī iespēja iepazīties ar cilpu neizskatījās pievilcīga. Veselā saprāta balss pamudināja: "piemāniet Emeljanu, izliecieties par viņa draugu un pēc tam nolaidiet asaru"!
  Bet pat šī izeja bija pretrunā ar grāfa Panina cēlo dvēseli. Kopumā pārsteidzoši bagāts, astoņpadsmitā gadsimta beigas pievērsa spilgtākajiem un talantīgākajiem cilvēkiem Krievijā. Citas reizes izpalika. Īpaši Nikolaja II valdīšanas laikā. Tomēr daļēji tas bija vainojams, izrādījās pats monarhs, kurš pārāk ilgi ieņēma militārās lietās nespējīgā ģenerāļa Kuropatkina komandiera amatu.
  Jekaterinai paveicās ar metieniem. Lai gan ne vienmēr. Piemēram, pēc Bibikova kņazs Ščerbatovs izrādījās nebūt ne liela galva.
  Un tas ļāva Emeljanam uzkrāt spēkus sev. Mums ir jāizsaka atzinība Pugačova pievilcībai, kad cilvēki viņu sagrāva tūkstošiem, desmitiem tūkstošu, neskatoties uz visām viņa sakāvēm. Neskatoties uz to, ka jau no paša sākuma nemiernieku izredzes izskatījās vairāk nekā apšaubāmas.
  Pugačova pusē stingru galvu banda, bet ķeizarienes pusē vairāk nekā trīssimt tūkstoši karaspēka.
  Taču tagad Emeljanas izredzes ir pieaugušas. Apsteidzot Ņižņijnovgorodu, Pugačovam ir liela un pastāvīgi augoša armija. Un grāfs Panins var mēģināt makšķerēt nemierīgos ūdeņos.
  Ko darīt, ja viltniekam tas izdodas? Šajā gadījumā viņam Paņinam ir iespēja kļūt par reformatoru jaunā, tautas cara vadībā.
  Ak, tas bija, tā nebija!
  Feldmaršals saprātīgi teica:
  - Jebkurš bizness ir jāpieiet saprātīgi. Ieskaitot zemnieku atbrīvošanu.
  Emeljans Pugačovs tam piekrita:
  - Jā, galvenais nelauzt lieku malku!
  Grāfs maigi teica:
  - Nebija slikti atdot zemniekiem brīvību, bet... Viņi nodedzina kungu īpašumus, un pašus muižniekus nogalina un pakar. Vai tas ir veids, kā sakārtot lietas Krievijā?!
  Zemnieku karalis sarauca pieri. Viņš pats saprata, ka zemnieki, nodedzinot muižas īpašumus un pakarinot zemes īpašniekus, rada šausmīgas nelikumības. Un tas joprojām var mūs vajāt nākotnē. Trakojošais zemnieku elements, vai tas atgriezīsies savās sliedēs? Vai zemnieki maksās nodokļus topošajam caram?
  Tiesa, tad viņi vairs nebūs zemnieki, bet desantēti kazaki, un pār viņiem būs ievēlēts priekšnieks. Un no vecākajiem pulcēties, lai atrisinātu svarīgākās problēmas, aplis. Galu galā Emeljans Pugačovs atkal atdzīvināja kolēģiju, un enerģiskais Suvorovs atbrīvoja dažus no bijušajiem priekšniekiem. Un tagad vajadzēs paturēt brīvos vaļus.
  Un zemnieku karalis, saraucis pieri, sacīja:
  - Mums būs tautas diktatūra! Cilvēkiem pašiem jāsaprot, kad viņiem vajadzīga pātaga un kad disciplīna.
  Papīns, nedaudz saburzīts, atbildēja:
  - Nu, ja mēs runājam par tautas labklājību... Pjotram Fedorovičam vajadzētu būt uzmanīgākam. Jāpiebilst, ka Emeljans Pugačovs izdomāja rūdītā galminieka viltīgo spēli. Taču feldmaršals Panins šobrīd nemierniekiem ir daudz vairāk vajadzīgs pat kā neuzticams sabiedrotais, nevis atklāts ienaidnieks.
  Zemnieku karalis izstiepa ķepu un sacīja:
  - Tu man būsi kā īsta labā roka! Šeit ir mana imperatora roka!
  Un abi viltīgie paspieda viens otram roku.
  Ņižņijnovgorodā bija liels garnizons, un to pastiprināja tikko ieradies karaspēks. Bet aizstāvju starpā nav vienotības. Daudzi karavīri, galvenokārt virsnieki, ierodas satraukti. Tautā jau nostiprinājās ticība caram-tēvam, un uzvaras, kas tika izrotātas ar tautas fantāziju, ievērojami palielināja Pugačova popularitāti.
  Tātad šajā gadījumā pūlis jau steidzas, un Emeljana to atbalsta.
  Tirgotāju pilsētai tuvojās vairāk nekā simttūkstošā armija. Uz sanāksmi ieradās pusotra tūkstošā brigāde pulkveža Scorelli vadībā. Cīņa bija īslaicīga. Lielākā daļa brigādes tika saņemta gūstā, un pulkvedim tika nogriezta galva ar kazaku zobenu.
  Pionieru zaglim Oliveram Tvistam bija maz laika, lai pavicinātu zobenu. Un viņam izdevās dedzīgo majoru nocirst. Ienaidnieks īpaši aizrījās, nonākot zem milzu armijas.
  Īsi pirms uzbrukuma Emeljans Pugačovs apmeklēja Rasomahinu pirmās ģildes tirgotāju māju. Kādā lielā, trīsstāvu mājā pašpasludinātais karalis dzēra dārgu simtgadīgu vīnu. Pārrunāja ar tirgotājiem būtību un lietu. Viņi svinīgi solīja, ka vietējā milicija ar nemierniekiem necīnīsies. Un šī virsnieku daļa ir gatava atzīt tēvu-suverēnu.
  Pugačovieši apņēmās iebrukt Ņižņijnovgorodā, kad vēl bija tumšs. Ziema tuvojās, un mums bija jāsteidzas. Olivers Tvists, sita basām kājām cauri peļķēm, kopā ar citiem zemnieku zēniem metās uzbrukumā.
  Aizsargi bija nedraudzīgi, kaut kāda gausa uguns. Zemnieku zēni metās no visa spēka un nepievērsa nekādu uzmanību šāvieniem. Un zaudējumu starp viņiem praktiski nebija.
  Olivers Tvists, meties uz pozīcijām, viens no pirmajiem iegāja uzbērtajā zemes valnī. Pioniera zagļa kailā zole sajuta patīkamo, kutinošo zemes miesu. Un pašas kājas uzlidoja kalna galā. Ūsainais kaprālis pakrita zem puiša asā zobena un viņa sirmā galva noripojās.
  Olivers Tvists iesaucās plaukstā:
  - Mūsējie nepadosies savējiem!
  Un viņa zobens pārgrieza seržanta vēderu. Zemnieku zēni izmisīgi cīnījās, izmantojot cirvjus, dakšas un tērauda pagalmu. Viens trīspadsmit gadus vecs zēns ļoti veikli iemeta laso. Un izvilka labi paēdušo kapteini. Viņš mēģināja pretoties, bet vēl divi zēni pieķērās pie virves, un virsnieka seja no žņaugtām tvēriena kļuva zila.
  Tirgotāji turēja savu vārdu, un miliči uzbrucējus sagaidīja ar saucieniem:
  - Slava tēvam-ķēniņam!
  - Vivat Pēteris Fedorovičs!
  Bezbailīgie zemnieku zēni jau ir sagūstījuši divus borta akumulatorus. Olivers Tvists, būdams ģenerālis, komandēja visu korpusu, kas sastāvēja no nepilngadīgajiem kaujiniekiem. Puiši nepazina bailes, viņi drosmīgi uzvarēja pieaugušos, lielākus karavīrus par sevi.
  Olivers Tvists ar spērienu nosita rudmataino majoru, un viņš nolidoja no parapeta.
  Zēns kliedz:
  - Par Dzimteni! Pētera Lielā mazdēlam!
  Daudzi nemiernieki pārliecinoši paņēma. Atsevišķi pulki, redzot savas situācijas bezcerību, padevās krāpnieka karaspēkam. Liela, trešā lielākā Krievijas pilsēta ar daudzām priekšpilsētām un tirgotāju pārpilnību. Un Emeljans Ivanovičs deva priekšroku tirgotājiem. Un viņi nav tik dedzīgi aizstāvēt uzticību Katrīnai kā zemes īpašnieki. Daudzi jau ir slepus zvērējuši uzticību jaunajam Valdniekam.
  Ģenerālis Benedorfs cenšas, ieviešot kaujā spēcīgu rezervi, dot pretuzbrukumu pugačoviešiem. Kļūst karsts. Pats Emeljans Ivanovičs ir sagriezts kā episkā varonis. Ar katru viņa sitienu kāds noteikti nokritīs. Tā viņi sanāca kopā ar Benedorfu. Vācu ģenerālis plati vicina zobenu un saņem ar plato zobenu pa kaklu. Tātad ienaidnieka vadoni nogalināja pats karalis-tēvs.
  Un pūlis priecājas un kliedz:
  - Slava bruņiniekam-ķēniņam!
  Cīņa deg. Karavīri steidz ieročus, lielākā daļa virsnieku arī. Izplatījās baumas, ka feldmaršals Panins pats atzinis Pjotru Fedoroviču kā augšāmcēlušos. Un kā var nepalocīties Pētera Lielā mazdēla priekšā. Un paskatoties, kā tiek nogriezts Emeljans Pugačovs, uzreiz var redzēt, ka šī ir karaliskā, stiprā Romanovu šķirne.
  Un Ņižņijnovgoroda krita pēc Kazaņas. Un Simbirska atvēra vārtus nemierniekiem. Apsveriet lielāko daļu Volgas, kas jau atrodas kazaku imperatora pakļautībā. Un armija Fedota Katoržnija vadībā jau bija tuvojusies Jaikam. Un atkal sacēlās Yaik un Iletsk kazaki. Lai gan viņi, tāpat kā pulkvedis Semenovs un ģenerālis Mamsurovs, nolēma cīnīties un stāvēt līdz pēdējam.
  Fedotā pa ceļam pulcējās līdz piecpadsmit tūkstošiem karaspēka. Atnāca arī kalmiki un baškīri. Viltīgais Donas atamans apbrauca Jaikas pilsētu, kur viņu gaidīja ģenerālis Mamsurovs ar diviem tūkstošiem, un bez cīņas ieņēma Soročinskas cietoksni. Atstādams pulkvedi Semjonovu Jaikas pilsētā, ģenerālis Mamsurovs steidzās sagriezt krāpniekus. Bet Fedota armija tika stiprināta uz kalmiku, baškīru, tatāru rēķina, un pats galvenais, kazaki joprojām bija līdz galam, nebija nomierināti un netika nogalināti un atsvēruši.
  Divdesmit tūkstoši Pugačova pūļa pārklāja tūkstoš divi simti Mamsurova karavīru. Cīņa bija brutāla. Ģenerāļa Mamsurova karavīri, kuriem jau bija pieredze cīņā pret nemierniekiem, cīnījās izmisīgi. Viņi zināja, ka netiks saudzēti. Bet kazaku pulkvedim Fedotam jau bija kara pieredze ar turkiem. Viņš pareizi izmantoja baškīru un tatāru kavalērijas vienību skaitlisko pārākumu, mobilitāti. Tas sitiens, tad reids, tad atkāpšanās. Un tad, kad ģenerāļa Mamsurova spēki bija izsmelti, viņš uzlika stingru cīņu savai vienībai.
  Tuvcīņā, kad sastāvs ir sajaukts un karavīri cīnās roku cīņā, cilvēks ar cirvi un šķēpu vairs nav slikts cīnītājs, bet gan praktisks līdzvērtīgs pretinieks. Vai varbūt labāk derēs cirvis, vai dakša ar ragu un durkli. Un zemnieks labāk prot lietot cirvi nekā karavīrs, kurš jau zaudējis zemnieku darba ieradumu.
  Cīņa izvērtās par nežēlīgu slaktiņu. Un tikai daži ģenerāļa Mamsurova karavīri atrada glābiņu, padodoties. Daudz kas tika izliets netālu no Soročinska kā asins cietoksnis.
  Pašu ģenerāli Mamsurovu noķēra tatāru laso. Viņi sabojāja komandieri. Fedots Katoržnijs, pirmais bandīts pie Donas, tomēr uzdeva pareizu jautājumu:
  - Vai jūs atzīstat Pjotru Fjodoroviču par visas Krievijas imperatoru?
  Ģenerālis drosmīgi atbildēja:
  - Es neatpazīstu zagļus!
  Fedots saviem līdzdalībniekiem pavēlēja:
  - Viņa cilpā! Un tie virsnieki, kuri atteicās dot zvērestu!
  Līdz ar Mamsurova vienības iznīcināšanu ir atvērts ceļš uz Orenburgu un Yaitsky pilsētu. Fjodors sadalīja savus spēkus, racionāli uzskatot, ka, lai saglabātu šīs pilsētas, viņam pietiks spēka un to pietiks pat lielai cilvēku masai. Cietokšņi vāji pretojās. Tatiščevs atstāja garnizonu un aizbēga uz Orenburgu. Un gļēvais gubernators deva priekšroku nedzirdīgajai aizsardzībai. Tā sākās otrais Orenburgas aplenkums.
  Un ēdiens izrādījās gatavots pilsētā ne vairāk kā pirmajā laikā. Jaitskas pilsētā pēc īsa sadursmes pulkvedis Semjonovs atkāpās uz cietoksni un nolēma, tāpat kā pēdējo reizi, turpināt aplenkumu. Tiesa, viņa iespējas saņemt palīdzību tagad bija daudz mazākas. Sacelšanās fronte arvien vairāk virzījās Maskavas virzienā.
  Atbrīvoti no Kazaņas cietuma, Khlopuška un Beloborodovs ar ievērojamu armiju pārcēlās uz austrumiem uz Ufu. Šiem prasmīgajiem komandieriem jau bija pieredze Urālu rūpnīcu iekarošanā. Un Emeljans Pugačovs domāja par Urālu un visas Sibīrijas iekarošanu. Puse no Urālu rūpnīcām jau atradās netālu no Emelkas, un, ja būtu rupji kļūdaini aprēķini un neveiksmīgs Orenburgas aplenkums, vēl agrāk varētu gūt panākumus un doties uz Kazaņu ar lielu daudzgabalu armiju.
  . NODAĻA #11
  Jaunais ieslodzītais pamodās, daudz jautrāks un veselāks. Tagad brutālās spīdzināšanas radītās brūces un ievainojumi ir gandrīz pilnībā sadzijuši. Un jūs varat veikt vingrinājumus un ēst.
  Tad sieviete ārsts īsi viņu pārbaudīja un īsi ziņoja:
  - Drīzumā spriedums! Jūs esat stiprs, un mēs lūdzam, lai jūs netiktu sodīts ar nāvi un izsūtīts uz raktuvēm.
  Olivers skumji atbildēja:
  - Tas viss ir Dieva rokās. Un viņš cer apžēlot bērnu!
  Atkal zēns berzē ķēdes posmus. Bet ir skaidrs, ka tas nedarbojas. Un berzē ar mežonīgu niknumu. Līdz beidzot nolietojas.
  Būt vienam ir garlaicīgi.
  Un, kad beidzot esi ieskauts miegā, tu sajūti brīvību un atbrīvošanos no rutīnas, jaunos, nebijušos piedzīvojumos.
  Osas cietoksnis kļuva par pirmo šķērsli Khlopuškas un Beloborodova armijas ceļā. Pa ceļam viņu armija pieauga no diviem līdz desmit tūkstošiem cīnītāju, papildinot savu arsenālu mazos cietokšņos. Savulaik Emeljans Pugačovs pārliecināja cietokšņa garnizonu padoties bez cīņas. Taču šoreiz ar to nevarēja rēķināties, tāpēc par cietokšņa komandieri tika iecelts uzņēmīgais Miķelsona vietnieks, pulkvežleitnants Bragugunters. Arī no algoto vāciešu vidus. Un puse no garnizona ir ārzemju algotņi. Tātad jebkurā gadījumā cietoksnis bija jāieņem.
  Beloborodovs domāja, ka arī Emeljanai ne vienmēr ir taisnība. Kad viņi ieņēma Trīsvienības cietoksni, viņi sarīkoja dzīres ar kalnu. Bet viņi jau ir pulcējuši vairāk nekā desmit tūkstošus cilvēku, no kuriem liels skaits rūpnīcu zemnieku, labi apmācīti kājnieku ieroču kaujās un baškīru, kalmiku zirgi, kā arī instrumenti, kas ņemti no Urālu rūpnīcām. Nepārsteidziet Dekolonu, viņi varētu konkurēt ar viņa trīstūkstošdaļu.
  Pēc tam tika nogalināti un ievainoti vairāk nekā četri tūkstoši nemiernieku, un vairāk nekā četri tūkstoši tika sagūstīti.
  Pēc šādas sakāves Emeljans Ivanovičs kādu laiku iekrita depresijā. Bet cilvēki joprojām devās pie pugačoviešiem, un pat bailes no barga soda nevarēja viņus atturēt no pūliņiem pievienoties dārgajam tēvam-ķēniņam.
  Šī sacelšanās ir kā šūpoles, augšup un lejup. Vai nu sakāve, tad uzvara pēc sakāves. Tagad Beloborodovs un Khlopuška atrodas dziedzeros un smagi strādā, pēc tam viņus atkal iecienījis cars un paaugstināti par ģenerālmajoriem. Tā griežas laimes rats. Un Čika atkal ir grāfs Černiševs. Un daži militārās padomes locekļi atgriezās savās vietās. Jo īpaši pulkvedis Padurovs.
  Bet daži ir nogalināti, un jūs tos nevarat atgriezt. Šeit, piemēram, gāja bojā drosmīgais atamans Gryznovs un Pugačova labā roka. Bet virsniekam Minakovam nebija laika pakārties, un viņš atkal ir nemiernieku rindās.
  Čika negribēja atgriezties pie Ufas un tagad kopā ar priesteri pārceļas uz Maskavu.
  Sakrāvuši veselu sapuvušu salmu kalnu un sakārtojuši dūmu aizkaru, Beloborodogo kazaki un zemnieki piezagās pie sienas un metās uzbrukumā. Rezervācija bija brutāla. Un daudzi vīrieši nomira. Bet viņi ielauzās cietoksnī un nogalināja izmisīgi karojošos algotņus. Viņi sagūstīja trīsdesmit piecus lielgabalus un lielu daudzumu šaujampulvera un šāviņu. Pēc tam ceļš uz Ufu ir atvērts.
  Un atkal tūkstošiem cilvēku iet uz pugačoviešiem, tautas armija aug. Un pašā Ufā nav vienotības. Dzirdējusi par Pugačova panākumiem, daļa bijušās milicijas uzskatīja, ka šis ir īstais tēvs-cars. Turklāt izcilais Suvorovs un pat vēl slavenākais un izcilākais feldmaršals Paņins pārgāja Pugačova pusē.
  Tātad, iespējams, viņš patiešām ir karalis. Ja ļaudis tik ļoti steidzas viņam pretī un pilsētas viena pēc otras guļ?
  Izcēlās strīds un pilsoņu nesaskaņas ... Ufa tika sadalīta divās daļās: Pētera Trešā atbalstītāji un Katrīna. Un starp viņiem notika apšaude.
  Beloborodova un Khlopuškas armija, kas bija izaugusi līdz divdesmit tūkstošiem, ar Pugačova partijas atbalstu iebruka pilsētā. Cīņas bija sīvas, bet pugačovieši ieņēma lielāko daļu pilsētnieku skaitu un atbalstu. Ufa, zem kuras Čika ilgi sēdēja, burtiski uzreiz tika paņemta. Un līdz ar viņas sagūstīšanu daudzi bagāti baškīru, kalmiku, tatāru vecākie, tie, kuri joprojām vilcinājās, zvērēja uzticību Pēterim Fedorovičam.
  Galvenās Ufas pilsētas ieņemšana ļāva nemierniekiem pārtraukt sakarus un ceļus uz Sibīriju un atvērt šo reģionu pugačoviešu iekarošanai.
  Khlopuška un Beloborodovs devās uz Urālu rūpnīcām, iestādot tur cilvēku spēku.
  Pugačovs ar armiju, kas bija izaugusi līdz simt piecdesmit tūkstošiem cīnītāju, tuvojās Rjazanai. Tur viņu sagaidīja grāfa Černiševa trīsdesmit pieci tūkstotis korpuss. Vienīgais nopietnais šķērslis ceļā uz Maskavu ir kādreiz citas pilsētas un ciemati, kas padodas bez cīņas.
  Neskatoties uz Jemeljana lielo skaitlisko pārākumu, Turcijas karā viņam pretojās pieredzējuši un pieredzējuši karaspēki. Un cars-priesteris, vairāk nekā puse karaspēka ir neapmācīti zemnieki ar mietiem un dakšām, un daudzi bijušie karavīri nav diezgan uzticami, raiba komanda ar kazakiem un daudzveidīgām tatāru tautām.
  Tātad Černiševam bija iespēja, ja nu vienīgi .... Ja ne Aleksandra Vasiļjeviča Suvorova ģēnija. Lielais komandieris tik prasmīgi uzbruka ar neskaitāmo Pugačova ordu, ka piespieda Černiševu, varoni, kurš ieņēma Berlīni, cīnīties pēc saviem noteikumiem. Nomadu jātnieki no attāluma apbēra ar indīgām bultām, piemēram, reida atkāpšanos. Un zemnieks ar ragu, gluži pretēji, saplūda tuvcīņā roku cīņā.
  Cīņa ar īsiem pārtraukumiem ilga gandrīz divas dienas un beidzās ar pugačoviešu graujošu uzvaru. Vairāk nekā divdesmit tūkstoši ieslodzīto tika uzņemti vien, un pati Rjazana atvēra vārtus.
  Bijušais Katrīnas mīļākais grāfs Grigorijs Orlovs steigā tika iecelts par Maskavas garnizona komandieri.
  Šis ir stiprākais un vecākais no pieciem brāļiem, kuri gandrīz aizvilka Katrīnu II pa eju. Šajā gadījumā pirmais parādītos cars Gregorijs. Bet tagad izcilākais grāfs ir apkaunojies. Katrīnas pašreizējais favorīts ir Vasiļčikovs, nākotnē Potjomkins. Ja vien, protams, karalienei nav tāda nākotne. Ka tika apšaubīti pugačoviešu lielākie panākumi.
  Bet Grigorijs Orlovs ir drosmīgs un izveicīgs karotājs, un kuram uzticēt sacelšanās nomierināšanu, lai arī kā viņš būtu. It īpaši, ja ir mainījies feldmaršals Panins. Un Orlovi būs nodevušies Katrīnai līdz galam.
  Bet šeit ir vēl viens jautājums: kā ecēt Maskavu? Pirmajā galvaspilsētā joprojām ir salīdzinoši maz karavīru, ne visi ir atgriezušies Turcijā, un viltnieks jau atrodas uz sliekšņa.
  Grigorijs nolēma garnizonu, kā arī Semenova aizsargu pulku atsaukt uz Kremli. Un tur saglabāt aizsardzību, līdz palīdzības tuvošanās. Zarubins Čika bez cīņas ienāca Tulā, kur ieroču kalēji un vietējais garnizons ar prieku pieņēma pugačoviešus. Un Emeljans Pugačovs uz Maskavu. Visa pilsēta, izņemot Kremli, iznāca satikt Jemeljanu, un priesteri un priesteri slavēja Pjotru Fedoroviču. Pie karaļa pārgāja arī vairāki tūkstoši garnizona karavīru. Pugačova armija pieauga.
  Aleksandrs Vasiļjevičs Suvorovs, skatīdamies uz Kremli, sacīja:
  - Ēdīsim šo augli! Sagatavosim uzbrukumu!
  Emeljans Pugačovs loģiski atzīmēja:
  - Maskava ir sirds ... Bet galva joprojām ir Pēterburga. Mums to vajag! Lai gan jau ir snidzis.
  Olivers Tvists un pārējie baskāju zēni laimīgi airē pirmajā sniegā. Tas pat izkrita nedaudz vēlāk nekā parasti Maskavai. Acīmredzot, kad puiši tiks pie Pētera, būs jau pamatīgs sals.
  Nu, kurš gan to būtu domājis, ka tikai viena Emeljana Pugačova uzvarētā kauja pie Sāļās bandas var tik krasi mainīt vēstures gaitu. Īsi pirms sakāves un tagad Mātes Krēslā nav ieņemts tikai viens Kremlis. Bet viņš arī nekur nebrauks.
  Bet jūs nevarat kavēties. Mums ātri jādodas pie Pētera. Un 200 000. Pugačova armija devās uz ziemeļiem.
  Austrumos pugačovieši guva jaunus panākumus. Čeļabinska padevās gandrīz bez pretestības. Dekolons atkāpās, kāpjot tālāk Sibīrijā. Daudzas rūpnīcas arī pakļāvās bez cīņas, tiekoties ar karaļa tēva vienībām. Kungurs atteicās padoties. Bet viņš tika ievests spēcīgā aplenkumā. Daudzas mazākas pilsētas un dzimtcilvēki pagāja zem krāpnieka. Spēlēja lomu un palielināja Emeljana Pugačova autoritāti. Bet atsevišķas rūpnīcas joprojām izrādīja spītīgu pretestību pugačoviešiem. Tomēr tas joprojām bija mazākums.
  Pugačoviešu vienības pārcēlās arī uz Toboļsku, lai nostiprinātos Sibīrijā. Vietējie iedzīvotāji atbalstīja karali gandrīz visur. Pat daudzi garnizoni zvērēja uzticību viņa ķeizariskajai majestātei. Un jo vairāk uzvaru Emeljana ir, jo vājāka viņam tiek pretoties.
  Dekolona ķermenis kūst. Karavīri katru dienu dezertēja un skrēja pie pugačoviešiem. Pat klosteris, kas iepriekš bija izrādījis varonīgu stingrību pret nemierniekiem, atpazina jauno karali-tēvu. Acīmredzot mūki laikus nojauta, kura berete un ka viņiem nav par ko mirt.
  Un Emeljans Pugačovs, gandrīz nesastopoties ar pretestību, tuvojās Pēterim. Atsevišķi pulki, apmainījušies ar pāris šāvieniem ar nemierniekiem, padevās vai pārgāja savā pusē.
  Liels pūlis Padurova vadībā tuvojās Smoļenskai. Pilsētā izcēlās kautiņš starp Pugačova atbalstītājiem un vietējo garnizonu. Arī daži virsnieki steidzās pāriet uz Pjotra Fedoroviča pusi. Paduriešiem tika atvērti vārti, un pugačovieši cīnījās ar garnizona paliekām, kas palika uzticīgas Katrīnai. Spēks salauž spēku, un virs Krievijas rietumu vārtiem jau pacēlies sacelšanās līdera Jemeljana Ivanoviča sarkanais karogs. Un sacelšanās pārņēma arī poļu zemes. Arī zemnieki tur ķērās pie dakšas, sita stieni un kungus.
  Tā vietējā sacelšanās sāka pārvērsties par starptautisku dumpi. Krievijas karaspēka virspavēlnieks Turcijā grāfs feldmaršals Rumjancevs līdz šim ir ieņēmis nogaidošu pozīciju un pavēlējis nemierniekiem nepievienoties kaujai. Tomēr nav labi nogalināt savas tautas locekļus. Un Rumjancevs cienīja Suvorovu, kurš pārgāja Emeljana Pugačova pusē. Tātad nebija neviena, kas glābtu Katrīnu.
  Kanclers Voroncovs paziņoja karalienei sliktās ziņas:
  - Zagļi nāk pie Pētera! Nekas viņus neaptur, un viltnieka armija nemitīgi aug, aug kā sniega pika!
  Katrīna nikni pacēla uzacis un nošņāca:
  - Un kas ir mūsu grāfs Rumjancevs?
  Kanclers Rumjancevs smagi nopūtās un gurkstēja:
  - Mūsu grāfs Rumjancevs ir lēns ...
  Katrīna dusmās iesaucās:
  - Nodevējs! Viņa cilpā!
  Rumjancevs neizpratnē noplātīja rokas un nomurmināja:
  - Viņu ieskauj viņam personīgi veltīti vaski, un nav iespējas to dabūt!
  Katrīna pēkšņi nobālēja un atkal jautāja kancleram:
  - Vai zagļi ir tālu no Sanktpēterburgas?
  Kanclere godīgi atbildēja:
  - Jā, divsimt jūdžu vai pat mazāk, viņi tagad ziņos par jaunākajām ziņām par frontēm!
  Ieskrēja ziņnesis, viņš bija bāls kā palags, no bailēm rēja:
  - Novgoroda atvēra krāpniekam vārtus!
  Katrīna smagi nopūtās un nomurmināja:
  - Un Novgoroda ar marķīzu.
  Viņas tonis atgādināja Jūlija Cēzara slāni: "Un tu esi Brutus."
  Kanclere nelokāmi izstiepās priekšā un sacīja:
  - Kuģis ir gatavs, jūsu majestāte, jūs varat doties šodien uz robežu!
  Ķeizariene dusmīgi nočukstēja:
  - Un zaudēt spēku?
  Kanclere smaidot atbildēja:
  - Bet izglāb dzīvības. Zagļi tik un tā nevarēs pārvaldīt valdību, un jūs atgriezīsities triumfā!
  Katrīna aizkaitināta nošņāca:
  - Grāfs Panins ir ar viņiem, un viņš palīdzēs zagļiem tikt galā!
  Kanclere uzdeva precizējošu jautājumu:
  - Tātad jūs paliekat, jūsu Majestāte?
  Katrīna atbildes vietā pavēlēja:
  - Savāc pārējos četrus brāļus Orlovus un sargus, kā arī izvelciet visus spēkus no Viborgas un citām zemēm. Mēs vēl varam cīnīties!
  Padoties nevēlējās arī Orenburga, kas bija pieķēdējusi viltnieka karaspēku sešus mēnešus. Atbrīvots no gūsta, Mjasņikovs, viens no pieciem kazakiem, kuri pirmie atpazina Pugačovu, piedāvāja rakt zem cietokšņa. Bet tas prasīja ilgu laiku. Un attālums rakšanai solījās būt godīgs.
  Yaitsky pilsēta ar nelielu garnizonu arī nolēma cīnīties līdz galam. Atamans Ovčiņņikovs veica reidu pret Gurjevu. Vietējais garnizons, tāpat kā pagājušajā reizē, padevās bez cīņas. Tādējādi pugačovieši stingri stāvēja uz Yaik. Apkopojot spēkus un dzenot šautenes no Caricina, Ovčiņņikovs bombardēja Jaikas cietoksni. Pulkvedis Semjonovs veica izlidojumu, zaudējis septiņdesmit nogalinātus, atgriezās ar sāļu malku.
  Bet kamēr Jaitska turējās. Bet nemiernieku bari ienāca Tobolskā. Sibīrijas gubernators Čičerins aizbēga uz austrumiem, un galvaspilsēta nodeva zvērestu tēva karalim. Tajā pašā laikā tika iesniegtas pēdējās, spītīgās rūpnīcas.
  Fedots Katoržnijs nesteidzās iebrukt Orenburgā, bet papildināja savu arsenālu ar instrumentiem un piederumiem, kas ieradās no Urāliem.
  No pašas pilsētas aizbēga kazaki, karavīri un tirgotāji. Klīda runas, ka cara tēvs ieņēmis Maskavu un tuvojies Pēterburgai. Vai arī viņš pats jau atrodas Pēterburgā.
  Tikmēr galvenais bende filmēja sagūstītās jaunietes Domkas un divu skautu zēnu nopratināšanu. Pats Aleksejs Orlovs bija klāt pratināšanā.
  Domka izskatījās divdesmit piecus gadus veca, gaišmataina un gara auguma, zemniece.
  Aleksejs Orlovs nekaunīgā tonī teica:
  - Tu runāsi?
  Māja bija lepni klusa. Grāfs Aleksejs bija pārsteigts. Kāpēc parastai zemniecei ir tik daudz ambīciju. Nē, Emelkas Pugačovas dēļ krievu tauta kļuva lepna. Smerds sāka uzskatīt sevi par līdzvērtīgu stieņiem. Bet nekad nav prātā, viņš to izsitīs!
  - Noplēš viņai čupu!
  Bendes meta meitenei. Viņa jau ir ģērbusies tikai vienā vienkāršā zemnieku kleitā, un viņas kājas ir kājās. Viņa izmisīgi pretojas. Mocītāji, plēš viņas drēbes, atmasko viņas sarkanās krūtis. Laba zemniece, daiļslidotāja. Aleksejs Orlovs uz viņu skatās ar lielu interesi. Komanda seko:
  - Tagad es viņu mocošu.
  Meitenei aiz muguras sasietas rokas, un āķis ir aizāķis. Tad viņi to paceļ, pagriežot zemnieces locītavu. Meitene ievaidas un attopas piekārtiem, basām kājām no zemes. Bende nekavējoties ievieto tos blokā un nostiprina. Tagad jūs varat vai nu iekurt uguni, cepot apaļus meitenīgus papēžus, vai pērt ar pātagu.
  Aleksejs Orlovs augstprātīgi saka:
  - Nu, saki man, zagl, kas ir mūsu karalis?
  Domka drosmīgi saka:
  - Pjotrs Fjodorovičs ir mūsu cerības suverēns!
  Aleksejs Orlovs pasmīn un pavēl bendei:
  - Desmit pātagas sitieni ar ietaupījumiem.
  Pieredzējis mocītājs uz pusspēku triec spēcīgo, muskuļoto no pastāvīga fiziskā darba, meitenīgu muguru. Lai vagas uzbriest, bet āda neplīst. Tas arī sāp. Māja tika pērta ne reizi vien, un uz tās redzamas labi sadzijušas pātagas pēdas. Viņš izturēja sitienus, klusi, bez vaidiem un raudāšanas.
  Aleksejs atkal draudīgi jautāja:
  - Kas tad ir mūsu suverēns!
  Domka automātiski saka:
  - Pjotrs Fjodorovičs Trešais, mūsu cerība!
  Aleksejs dusmīgi pavēl bendei:
  - Pieci sitieni ar pilnu jaudu!
  Lielas miesasbūves mocītājs šūpojas un no visa spēka iegulda sitienā. Zemnieces stiprā āda pārsprāgst, izšļakstīdams asinis. Bendes sit tā, lai pātagas pēdas nekrustotos, un vienmērīgi sadalās pa muguru.
  Meitene raustās, bet aiztur savus kliedzienus. Šķiet, ka viņa vēlas parādīt savu drosmi.
  Aleksejs Orlovs vēlreiz atkārto jautājumu:
  - Kas ir mūsu karalis?
  Domka drosmīgi saka:
  - Pjotr Fjodorovič, un tu esi necilvēks, drīz šūposies cilpā!
  Grāfs Aleksejs kļuva nikns, pielēca un pamāja ar dūri pie sasietās, kailās sievietes. Bet tad viņš mainīja savas domas un draudīgi sacīja:
  - Ieeļļojiet viņas papēžus ar bendes eļļu. Un saritiniet cepeškrāsni... Bet tikai uzmanīgi nokrita, lai nesakropātu.
  Bende paņēma zem viziera:
  - Mēs esam ar jūsu augstības koncepciju!
  Grāfs nopūtās. Augstība ir labs kompliments, bet majestāte ir daudz labāka. Skaistas zemnieces kājas. Zole, lai arī rupja, bet nav redzamas ādas klepus, pirksti ir līdzeni, kā bērnam, izņemot varbūt garākus, nagi rūpīgi apgriezti. Droši vien, kā jau visas zemnieces, viņa gāja basām kājām līdz pašām salnām, un tikai pavisam nesen, kad sniga un Ņeva sasalusi, viņa uzvilka apavus.
  Aleksejs mīlēja sieviešu kājas un tādu spīdzināšanu kā cepeškrāsns. Zole tiek ieeļļota ar eļļu, lai tā nepiedeg, un uguns tiek novietota īpašā aprēķinātā attālumā. Jūs varat tā spīdzināt desmit minūtes vai pat vairāk. Biedēs tikai mazas tulznas. Un pēc tam atkārtojiet spīdzināšanu vairākas dienas. Ļoti efektīva spīdzināšanas metode un sāpīga.
  Domka smagi sarauc pieri, raustās, iekož lūpā un cenšas atturēt savus kliedzienus. Bet viņai neveicas, un galu galā viņa sāk vaidēt.
  Aleksejs Orlovs vēlreiz jautā:
  "Nu, vai jūs tagad atpazīstat ķeizarieni Katrīnu?"
  Caur asarām un raudāšanu Domka kliedza:
  - Mūsu cars Pēteris Fjodorovičs un nav neviena cita cara!
  Aleksejs nepacietīgi kliedza:
  - Cepiet, kā nākas, un lēnām, un tagad mēs pratināsim plikpauros!
  Puiši bija basām kājām, ģērbušies tikai šortos. Viņi jau bija gatavi spīdzināšanai. Viņi brauca pa sniegu, kas lika kājām sarkanām un kļuva kā zoss ķepas. Bendes nekavējoties ķērās pie darba. Vajadzēja noskaidrot, kas viņus sūtījis, kur Pēterburgā vēl atradās skauti un par Emeljana Pugačova plāniem.
  Svilp pātagas, sita puikas, un domas ierēdnis uzdod jautājumus, kas ierakstīti protokolā. Arī zēni, tāpat kā zemnieku bērni, tika pērti vairāk nekā vienu reizi, un jūs nevarat viņus ņemt ar parastu pātagu. Krata galvas un negatīvi lamājas. Tad bende izrāva no kamīna uzkarsušu lauzni un sāka ar to smērēt ķermeni.
  Tas sāp vairāk nekā pēršana, kad tie tevi karsti sadedzina. Puiši gaudo no sāpēm un sāk kaut ko nesakarīgi pļāpāt. No vienas puses, viņi vēlas atbrīvoties no necilvēcīgām spīdzināšanām un no nežēlīgā slāņa. No otras puses, nenododiet savus biedrus. Tā puikas runā muļķības un izplūst asarās. Un karsti sakarsušais gludeklis vai nu pielīp krūtīs, vai arī tiek uzklāts uz tukšā papēža. Kursā iet arī uzkarsušās knaibles. Bende meklē visjutīgākās vietas zolē, radot niknu pratināšanu.
  Aleksejs Orlovs smejas, vērodams, kā ārstējas skautu zēni. Tad uzmanība tiek pievērsta tam, ka uz Domkas kailajām zolēm tulznas pietūkušas un sākušas plīst. Un tas nozīmē, ka pēdu āda drīz apdegs un zaudēs jutīgumu!
  - Liec viņu mierā, stulbi! - pavēlēja grāfs. - Ļaujiet tai mazliet paiet.
  Sievietes māja izrādījās spēcīga, varone. Viņa izturēja spīdzināšanu, nezaudējot samaņu un neatsakoties no sava karaļa tēva.
  Zēni tika smagi spīdzināti, viņi vairākas reizes zaudēja samaņu. Tas, ka viņi joprojām ir bezbārdaini, spīdzinātājus pārāk nesatrauc - galvenais ir iegūt informāciju. Un pusaudži bieži vien ir daudz spītīgāki un neatlaidīgāki spīdzināti nekā pieaugušie.
  Protams, viņi kaut ko stāstīja, bet viņu liecībās ir daudz stulbumu un neskaidrību. Taču viens ir skaidrs: pilsētai tuvojas Emeljans Pugačovs, un viņa armija ir milzīga.
  Bet Katrīnas spēks ir ievērojams. Tostarp piecpadsmit tūkstoši zemessargu, piecpadsmit tūkstoši karavīru no citiem garnizoniem un vēl trīsdesmit tūkstoši dižciltīgo kaujinieku. Sešdesmit tūkstoši karaspēka, kas nav slikti labi nocietinātai pilsētai. Plus Baltijas flote un Kronštate. Un pie Sanktpēterburgas, ziemā un purvos ir ārkārtīgi grūti noturēt aplenkumu. Lai Emelku vēl var saskaitīt.
  Bet Pugačova pusē pats Aleksandrs Vasiļjevičs Suvorovs. Un tagad zemnieku bari gatavojas uzbrukumam. Suvorovs deva sev mēnesi, lai pārņemtu kontroli pār Palmīras ziemeļiem. Pugačova karaspēks, pārklājies ar krusu, gatavojas.
  Atamans Čika tikmēr tuvojās Narvai. Pilsēta tika ieņemta pietiekami ātri, tāpēc lielākā daļa garnizona pārgāja nemiernieku pusē. Pretojās tikai vācu algotņi.
  Padevās bez cīņas, pieņemot caru Pēteri Fedoroviču Rīgu un daudzas citas pilsētas. Vienīgi Rēveli vajadzēja aplenkt. Vārtus pugačoviešiem atvēra arī Karela un citas ziemeļu pilsētas. Tādējādi Pēterburga atradās arvien lielākā izolācijā. Viņš tika bloķēts. Flotē ir arī sadalījums. Jūrnieki sacēlās, un pugačovieši uzvarēja trīs ceturtdaļas Baltijas eskadras: viņi izkāra sarkanus, karaliskus karogus.
  Un Suvorovs gatavoja izšķirošu uzbrukumu Pēterburgai. Uzcēla sienas un apmācīja zemniekus. Viņš mācīja ienaidniekam iespējamos uzbrukumus ar raķetēm, sagatavoja artilēriju.
  Olivers Tvists arī cītīgi trenēja savu jauno spurtu. Zēns basām kājām skrēja pa sniegoto lauku un gandrīz nejuta aukstumu, tāpat kā daudzi citi viņa pionieru korpusa neauglīgie cilvēki.
  Puiši mācījās šaut ar lokiem un spļautiem. Kopumā, ņemot vērā to, cik smags un neprecīzs ir mūsdienu lielgabals, loks ir diezgan efektīvs ierocis, it īpaši, ja uzgalis ir daudzslāņains, divkāršo vai trīskāršo loka auklu un pat iemērc to indē.
  Un tad bērni cīnīsies!
  Uzbrukums paredzēts naktī, un naktis Sanktpēterburgā ir garas un tumšas. Tātad tas padarīja lietas vieglākas.
  Ienaidnieks veica nelielu izrāvienu, nosūtīja Preobraženska gvardes pulku uzbrukumā, taču nekavējoties nokļuva daudzu Pugačova artilērijas apšaudē un, cietis lielus postījumus, devās mājās. Huzāru kavalērijas pulks izlēca no pretējās puses, un viņu sagaidīja Olivera Tvista pionieru korpusa karavīri.
  Zēni izmantoja jaunu ieroci: uzlabotas stropes ar sadrumstalotām granātām kā pildījumu un apbēra ienaidnieku ar bultu mākoni. Olivers pat pats apsegloja zirgu un vadīja cīņu. Divi vai trīs jātnieki tomēr izlauzās cauri ugunskuram, un zagļu zēns veikli nocirta pirmo, izdarot novirzošo sitienu ar zobenu labajā pusē, bet pēc tam pievienojot ar asmeni kreisajā pusē. Tad puika ļoti veikli ieķēra citu huzāru, ka viņš, pārlidojis, ar līdaku iedūris paša partnerim. Tad sekoja beigu sitiens ar asmeni no augšas.
  Olivers Tvists iesaucās:
  - Spēks un veiklība, tāpat kā vīrs un sieva: kopā - veiksme, atsevišķi - smiekli!
  Vēl dažus braucējus, kas izrāvās, piebeidza šāvieni no katapultām.
  Olivers Tvists nogrieza vēl vienu galveno un atzīmēja:
  - Kam ir tikai tituls, un kuram ir aicinājums!
  Zaudējot pusi no sastāva, husāri pagriezās atpakaļ. Puiši smējās un svilpa viņam pakaļ.
  Tuvojās uzbrukuma datums... Taču Olivers Tvists no pārbēdzējiem uzzināja, ka Pētera un Pāvila cietoksnī viņi spīdzina skautu Domku un vairākus skautu zēnus. Un viņš gribēja tos atbrīvot. Bet kā to izdarīt, ja šim cietoksnim ir divdesmit metru biezas sienas un tas ir neieņemams? Šeit mēģināt, organizēt bēgšanu?
  Puikas patiešām tiek nežēlīgi spīdzināti - dedzina ar karstu dzelzi, pērta ar pātagas. Viņi to paceļ un krata. Petja nolēma par katru cenu iekļūt cietoksnī un organizēt bēgšanu. Un viņam radās pilnīgi holivudiska ideja - būt cietumā kā ieslodzītajam.
  Un ideja jāsaka, ka tā ir ārkārtīgi piedzīvojumiem bagāta un riskanta. Tūlīt pēc Olivera Tvista sagūstīšanas viņi karsti dzenoties nolēma aizrautīgi pratināt. Pionieru zēns cerēja, ka viņam izdosies tikties ar kameras biedriem un pārrunāt izredzes izbēgt.
  Aleksejs Orlovs atkal bija klāt spīdzināšanā. Viņš nepazina Oliveru Tvistu pēc skata. Viņam tas bija tikai pusaudzis ar baltu galvu, ar izteiktiem muskuļiem. Un vajadzēja viņu nopratināt un noskaidrot, kur slēpjas nodevība. Olivera Tvista rētas un spīdzināšanas pēdas sadzija bez pēdām, tāpēc Orlovam likās, ka šim kazlēnam vēl nav nācies saskarties ar bendes, kas nozīmē, ka viņš salīdzinoši viegli saplaisās.
  Zēns tika uzvilkts uz plaukta. Olivers juta, kā aiz muguras sasietas rokas velkas uz augšu. Tas nesāp viņa kustīgās locītavas. Bet jums arī nav jāspēlē varonis. Pretējā gadījumā viņi var jūs tik ļoti spīdzināt, ka jums nebūs spēka aizbēgt. Tāpēc Olivers Tvists izsmēja vaidus.
  Tomēr galvenais bende bija ārkārtīgi pieredzējis. Viņš uzreiz redzēja, cik spēcīgas ir zēna vēnas, un viņi uzlika viņam uz kājām smagu bloku, kas nofiksējas vietā kā roku dzelži.
  Olivera Tvista plecu muskuļi savilkās, vēnas tirpa. Viņi sāka viņu celt līdz griestiem. Tāda ir spīdzināšana. Aleksejs Orlovs, kurš bija dusmīgs par zēnu spītību, lika viņu nekavējoties spīdzināt, sākot ar spēcīgiem līdzekļiem. Šeit viņš ir grāfs. Augumā garš, plecos plats, neskatoties uz jaunajiem gadiem jau ar smagu vēderu. Ģērbies grezni, ar visiem pasūtījumiem.
  Olivers Tvists tiek spīdzināts, kā parasti, pilnīgi kails un puisim ir kauns pakārties kailam kungu, ārsta, bendes un viņa palīgu, rakstu mācītāju un goda sargu klātbūtnē. Taču pionieru zaglim būtu vēl lielāks kauns, ja zinātu, ka viņu vēro divas dāmas: pati karaliene Katrīna un arī goda kalpone Trubetskaja.
  Jekaterina skatās aiz ērta ekrāna un caur binokli. Skaists zēns uz plaukta. Un jo vecāka kļuva karaliene, jo vairāk viņai patika jaunais. It īpaši, ja viņi tiek spīdzināti.
  Sen Katrīna nebija redzējusi tik reljefu, simetriski izvietotus muskuļus, kā šim zēnam. Īsts pusaudžu Apollons. Mums jālūdz, lai no viņa tiek veidota statuja un uz audekla tiek iemesta eļļā. Skaists zēns, un tagad viņa glītā seja ir izkropļota ciešanās un asaras birst no zilām acīm.
  Pacēlies pie saprāta, bende atlaida bungas, un Olivers Tvists metās lejā. Un netālu no grīdas stiepās bieza zirga virve. Un uz zēna pleciem un rokām, un pat mugurā bija tā, it kā būtu plūdusi kausēta svina upe. Olivers Tvists neraudāja tikai tāpēc, ka sāpju šoks viņam aizrāva elpu un izsita gaisu.
  Un bende pamāja ar spalvaino ķepu, un pie bloka tika piestiprināti atsvari. Auksti sviedri tecēja pa puiša iedegušo ķermeni, un viņa elpošana bija smaga. Olivers izmisīgi savaldīja savu raudulīgo saucienu, viņš centās būt nelokāms un lepns padomju pionieris.
  Galvenais bende dežurējot uzdeva jautājumu:
  - Ar kādu mērķi zaglis tika nosūtīts uz Pēterburgu!
  Olivers Tvists dusmīgi atbildēja:
  - Nogalini tu idioti!
  Aleksejs Orlovs pavēlēja:
  - Līcis!
  Pātagas uzkrita puisim. Salīdzinot ar sāpēm uz statīva, ko tikko pārcietu, skropstas šķita kaut kas vieglprātīgs un nav bīstams. Olivers Tvists klusēja. Viņš nolēma, lai lai notiek, bet viņš nepiekāpsies.
  No lauztas muguras tecēja asinis. Bet, redzot, ka zēns nereaģē, Orlovs pavēlēja:
  - Uguns!
  Bende iekurināja uguni zem zēna basām kājām. Liesmas laizīja Olivera kailos papēžus. Sāpes no nervu galiem ir mokošas. Taču zēns iedomājās, ka skrien pa Arābijas tuksneša smiltīm un dzenā Tamerlānas ordu. Doma par kauju novērš uzmanību no uguns. Un tas viņam nav biedējoši.
  Bende sagrāba siltumu zem plaukta. Cits mocītājs ar karstām knaiblēm iekoda Olivera Tvista muskuļotajās krūtīs. Trešais uzsildīja vadu un sāka pātagu pa muguru. Olivers Tvists, kuram bija attīstīta iztēle, bija atrauts no ciešanām. Viņš juta sarkani sakarsuša dzelzs pieskārienu, bet kaut kā apslāpēts, it kā virs tevis pilētu karsta tēja, nevis sarkani sakarsis tērauds.
  Katrīna to vēroja ar juteklīgu siekalu. Cik tas ir burvīgi, tik izskatīgs zēns tiek spīdzināts. Žēl tikai, ka viņš nekliedz, viņš ir tik pacietīgs. Nu, tieši Prometejs, nevis lokāms varonis.
  Olivers kaujas karstumā iepazīstina ar sevi un patiešām titāniem. Ienaidnieka asmeņi viņam trāpa, asinis pil, paliek rētas. Bet rokas un kājas ir kustībā, sasmalcina, sasmalcina ienaidniekus.
  Bende no kamīna izvēlējās lielu dzelzs gabalu, un, grasīdamies to pacelt pie puiša sejas, atskanēja Katrīnas balss:
  - Ne! Tādu seju nevajag izkropļot, tas ir tīrais ķerubs!
  Aleksejs Orlovs pagriezās pret ekrānu un pārsteigts jautāja:
  - Vai tev patīk šis puisis, māt?
  Karaliene pamāja ar galvu.
  - Jā! Novāc viņu no plaukta! Nomazgājies un gatavojies gulēt!
  Aleksejs Orlovs paklausīgi pamāja:
  - Es paklausu jūsu majestātei!
  Kad viņi noņēma bloku kaulos un saitēs, mokoši nošāva sāpes. Olivers Tvists pēkšņi saprata, ka viņš netiks sūtīts uz kameru ar saviem biedriem, un viņš neizpratnē jautāja princim:
  - Kur lai es eju?
  Aleksejs Orlovs nicinoši nošņāca:
  - Paveicies tu jaunais ērzelis. Pati māte Jekaterina uzmeta jums acis. Dzīvosi kā zemnieka dēls zeltā, guli uz zelta!
  Olivers sašutis atbildēja:
  - Es esmu no Donas kazaku dzimtas, nevis vienkāršs zemnieks!
  Zēnu brūces un apdegumi tika berzēti ar alkoholu. Viņi bija briesmīgi. Bet Petja jutās, kaut arī sāpēs, bet jautri. Žēl, ka viņi nevarēja glābt savus draugus. Ak, liktenis, viņa...
  Tāpēc es domāju, ko māte vēlas ar viņu darīt? Olivers jau bija pietiekami daudz dzirdējis par to, ko vīrieši un sievietes parasti dara savā starpā, bet viņam pašam nebija jācenšas. Tomēr viņš jau ir ģenerālis, tāpēc varam pieņemt, ka viņš ir pilngadīgs.
  Ģērbjoties Olivers Tvists to nedarīja. Ziemas pils marmora grīda bija patīkami auksta, kailas, tulznas kājas. Soli bija sāpīgi, bet šīs sāpes, kas tikai kaitina, bet nav spējīgas salūzt.
  Zēns tika ievests gaišā istabā ar daudzām gleznām un piekārtiem audekliem. Vīrietis ar divām meitenēm skraidīja pa istabu rokās turot otas. Pievēršoties Oliveram Tvistam, mākslinieks pieklājīgi sacīja:
  - Jūs varat atspiesties pret marmora kolonnu, jaunekli un stāvēt, kamēr mēs skicējam.
  Atkal pozē kailam? Tas ir nepatīkami, bet, no otras puses, viņi uzzīmēs tavu portretu, it kā no kāda dižciltīga cilvēka. Un šķiet, ka tu audzini sevi no lupatām bagātībā.
  Meitenes izklāja krāsu un sāka veidot eļļainas skices uz audekla. Olivers Tvists stāvēja un, lai novērstu uzmanību no nežēlīgi sāpošām sāpēm pēc plaukta un nežēlīgās spīdzināšanas, no kakla līdz kājām noplēstas un apdedzinātas ādas, viņš sāka domāt par to, kas tagad notiek Otrā pasaules kara frontēs. Jā, īslaicīgas sadursmes dažreiz notiek sapnī, un deviņpadsmitā gadsimta zēns var redzēt divdesmito gadsimtu.
  Un pēkšņi zēns to ieraudzīja un tas, ko viņš redzēja, viņu nemaz neiepriecināja. Vācu karaspēks nekavējoties sagrāba Kuibiševu un iegāja Uralskā, ieņēma Gurjevu... Bija draudi Mainšteina ordu iespiešanās Vidusāzijā. Bet vislielākās briesmas ir izveidojušās Maskavā. Nacisti 1946. gada decembra beigās, precīzāk, 25. decembrī Ziemassvētkos, sāka savu nākamo uzbrukumu padomju galvaspilsētai.
  Olivers Tvists redzēja tvertnes kustību, kad tajā esošās zirnekļu meitenes grieza tornīti. Un krita uz visa, kas kustas un nekustas.
  Frīda, Gerda, Šarlote - dzīvespriecīgs cilvēku triumvirāts ar pārstādītu kukaiņu DNS. Un lai ko tu teiktu, skaistas meitenes vienkārši ir augstākā klase. Vienā bikini viņi demonstrē savu šarmu.
  Un tanks, kurā meitenes brauc īpašā, piramīdas formā, ar maziem rullīšiem, kas noklāj visu dibenu.
  Gerda šāva uz padomju tanku IS-3. Viņa trāpīja pašā krustojumā starp torni un korpusu, ko sauca no augstienes tautasdziesmas:
  - Un zvaigžņotajā augstumā un kalnu klusumā ... Jūras viļņi un nikna uguns! Un niknā, un niknā ugunī!
  Sievietes karotājas kustējās un šāva. Un T-34-85 devās uzbrukumā. Šī tvertne joprojām bija vismasīvākā un sērijveida. Acīmredzot darbs pie T-54 manāmi palēninājās. Ļeņingrada atrodas spēcīgā blokādes gredzenā, un austrumos sals ir nedaudz atdzesējis samuraju degsmi.
  Vācu tanks ir bruņots ar 88 mm, bet 100 EL lielgabalu. Acīmredzot tas ir saistīts ar faktu, ka meitenes vēlas iegūt lielu kaujas komplektu. Un tā viņi uztaisīja sev lielkalibra pūku.
  Bet vācieši nezina, ka Staļinam pret viņiem ir uzkrāts ierocis: kamikadzes planieris. Astoņsimt kilogramu vieglais planieris satur divus centnerus sprāgstvielu. Un zēns-pilots ar ieroci.
  Viņš ir pionieris Vitja, saka lūgšanu un dodas uz planieri. Lai taupītu drēbes, kazlēns iekāpj kajītē tajās pašās peldbiksēs. Uz iztīrītā lidlauka sarma ir plikas pēdas. Zēna uzdevums ir pacelties gaisā un novirzīt automašīnu uz gaisa vai zemes mērķi.
  Nežēlīgais diktators ar šādas taktikas palīdzību nolēma stāties pretī vācu lidmašīnu pārliecinošajam kvalitatīvajam pārākumam. Un viņi izmanto zēnus kā kamikadzes tikai pragmatiskiem mērķiem - un viņi sver mazāk, un cīnītāji ir mazāk vērtīgi nekā pieaugušie.
  Zēns iekāpj šaurajā kajītē. Tad viņš skatās uz Jaunavas paraugu, sakrusto un ar pliku papēdi nospiež pedāli. Kamikadze planieris ar grūtībām paceļas debesīs. Taktika joprojām ir jauna, un nav skaidrs, cik tā ir efektīva. Bet padomju cilvēki savas armijas un valsts labā ir gatavi uz visu.
  Vitjai ir jāietver jaunākais piramīdas tanks, kuru padomju prettanku lielgabali nevar caurdurt no visiem leņķiem: frontālās slīpās bruņas 300 mm, pakaļgals 250 mm. Automašīnas svars ir 68 tonnas, un dzinēja jauda ir 1200 zirgspēki. Protams, vienu planieri un vienu pionieru var upurēt, lai notriektu šādu briesmoni.
  Vitja metas pretī ienaidniekam, nirst... Ja iekšā nebūtu kukaiņu meiteņu, vairāk parastu pilotu, tad viņus sagaidītu nāve. Bet pretgaisa ložmetējs skribelē, un planēta uzsprāgst simts metru attālumā no vācu mašīnas. Piramīdveida tanks "Battleship" kratās, bet nekas briesmīgs ar to nenotiek. Atkal Mainšteina mašīna steidzas cauri padomju plašumiem.
  Un padomju tanki neveiksmīgi mēģina dot pretuzbrukumu.
  Gerda iesaucās:
  - Es esmu super!
  Un viņa izšāva ar šāviņu tā, ka izrādījās, ka uzreiz tika izsisti trīs sarkanie tanki. Precīzāk, šie tanki triviāli sadūrās.
  Un Šarlote pārspēja savu partneri un uzreiz notrieca četrus tankus. klaudzināja:
  - Es esmu vilks un tīģeriene, es ēdu krievu valodu!
  Mirušā zēna dvēselē Viti lido uz debesīm. Tur viņu sagaida tikai debesis, jo viņš ir pionieru varonis.
  Oliveram Tvistam ir riebums uz to skatīties, un viņš ir atrauts no tanku iznīcināšanas skata.
  Zēns ir pilnā formā. Brūces un čūlas jau ir sākušas izžūt un dziedēt. Man vienkārši ļoti gribējās ēst. Un viņš joprojām tiek gleznots.
  Olivers Tvists smaidot jautāja:
  - Un ka sēdētājas nav paredzēts pabarot?
  Mākslinieks jautājoši paskatījās uz kājnieku. Viņš sasita plaukstas. Tādu pavēli it kā iepriekš gaidot, istabā tika ienests garnēts zoss cepetis, sagriezta maize un vīns sudraba traukā.
  Olivers alkatīgi metās pie ēdiena. Viņam šķita neparasti garšīga zoss ar āboliem un ceptu garoziņu. Tikai kauli kraukšķēja. Vīns bija salds un nebija valdonīgs, bet pēc divām lielām glāzēm Olivera galva bija trokšņaina. Zēns ēda zosi veselu, atstājot tikai kaulus, un izrādīja savu rijību. Pēc tam Olivers Tvists ilgi nedomāja, bet paņēma un aizmiga. Un tāpēc viņš vilcinājās. Zēnu rūpīgi paņēma un aiznesa uz ķeizarienes grezno guļamistabu.
  Šī ir Ziemas pils, viss ir pa rokai un tuvumā.
  Un Olivers Tvists sapņoja par fasmogorisku un neparastu.
  . NODAĻA #12
  Pēc miega Olivers Tvists veica vingrinājumus un juta, cik daudz labāk viņš jūtas. Un viņa brūces un tulznas ir gandrīz pazudušas. Enerģija atgriezās muskuļos. Jaunās saites ātri atjaunojās, nejūtot sāpes no sastiepumiem.
  Tomēr ir labi būt zēnam - viss tik ātri un viegli sadzīst. Šeit vecais vīrs vispār nevarēja atgūties no spīdzināšanas uz plaukta. Un ķermenis ir jauns un svaigs.
  Vēl jo vairāk Olivers vēlējās brīvību. Viņš ēda putru ar pienu un gaļu un pāris kaltētu banānu. Tad viņš ēda ābolu.
  Seko tradicionālā ārsta apskate. Viņa to pat nesmērēja ar alkoholu.
  Un karote sīrupa imunitātes stiprināšanai. Un tas ir salds un garšīgs.
  Tad ārsts aizgāja. Drīzumā bija gaidāms spriedums. Teorētiski Oliveram tiks norīkots advokāts, bet tas var būt tikai izrādes dēļ.
  Taču ir daudz cilvēku, kas puikam jūt līdzi, tāpēc desmit gadus vecam bērnam, visticamāk, nāvessods netiks izpildīts. Pat ja viņš neatklāja, kur paslēpts dārgums. Visticamākais sods ir smags darbs. Vai nu raktuves, vai plantācijas dienvidu kolonijās. Stādījumi, protams, ir labāki, taču pat tur balto notiesāto mirstība no slimībām ir ļoti augsta, lai gan klimats ir silts. Bet bērni no epidēmijām mirst vēl retāk nekā pieaugušie. Un ir iespēja pēc desmit gadiem tikt nosacīti pirms termiņa un īrēt zemes gabalu. Un daži no bagātajiem paši bija notiesātie.
  Raktuves ir sliktākas... Arī augsta mirstība. Tur šauros gaiteņos un adītēs vajadzīgi maza auguma strādnieki. Tas ir, bērnus šeit sūta labprātīgi. Un mirstības līmenis ir augsts. Turklāt bērni bieži strādā kaili un basām kājām, un līdz pilnīgam spēku izsīkumam. Un izgarojumi ir indīgi. Raktuvēs kopumā maz cilvēku izdzīvoja līdz sava termiņa beigām.
  Olivers saprata, ka plantācijas visādā ziņā ir labākas par raktuvēm. Ir reizes, kad plantācijās gandrīz nav darba, un notiesātos bērnus pat izklaidē vai spēlē futbolu.
  Vēl ir cerība izglābties.
  Un Olivers noberž vienu ķēdes posmu no otra... Un lasa lūgšanas...
  Un, kad beidzot viņu pārņem sapnis, viņš viņā redz kaut ko līdzīgu ...
  Katrīna Otrā dienas un nakts laikā bija tik nogurusi, ka viņai pietika tikai pāris reizes noskūpstīt guļošo zēnu uz apaļa, nomazgāta, sarūgtināta, nesen nomocīta papēža un pēc tam noliekt galvu krūtīs. pionieru zaglis un mierīgi šņaukāties. Bērna pārtapšana par vīrieti nenotika. Karaliene un zēns gulēja līdz pusdienlaikam. Tad viņi atnesa greznu ēdienu. Jekaterina pamanīja, ka zēna brūces jau bija sadzijušas, it kā pēc pāris nedēļu labas kopšanas, un tulznas pilnībā pazudušas.
  Karaliene jautāja Oliveram Tvistam:
  - Vai tu esi burvis?
  Zēns, apēdēdams ēdienu ar apetīti, atzīmēja:
  - Jaunam vīrietim tas dziedē labāk nekā sunim!
  Katrīna iesmējās un atzīmēja:
  - Bet tik ātri atguvies no zēnu spīdzināšanas, es vēl neesmu redzējis.
  Olivers atcerējās, kāpēc viņš vispār bija ienācis pilsētā, un mānīgi jautāja:
  - Ja tu esi tik laipns... Atlaid manus draugus!
  Katrīna pietvīka un dusmīgi šņukstēja:
  - Nē! Viņi ir noziedznieki, un viņiem vajadzētu nāvessodu! Es tevi izpildīšu, kad man būsi noguris!
  Olivers sadusmojās un spēcīgi iedūra karalienei ar rādītājpirkstu pa kaklu. Viņa kļuva ļengana. Un zaglis varonis nošņāca:
  - Negaidi, kuce! Cik cilvēkus tu esi spīdzinājusi - veci miskasti!
  Laki ieskrēja, bet Olivers Tvists aiz Katrīnas korsetes izvilka asu dunci un pielika nazi viņai pie rīkles, norūca:
  - Vēl viens solis, un es nogalināšu uzurpatoru!
  Kalpi bija apmulsuši, un visā pilī atskanēja trauksmes signāls. Apsargi sāka skriet. Parādījās arī Krievijas karaspēka komandieris Sanktpēterburgā grāfs Aleksejs Orlovs.
  Spēcīgais Olivers Tvists turēja dunci pie ķeizarienes rīkles un rēca:
  - Es pavēlu atbrīvot visus ieslodzītos no cietumiem, citādi viņa nedzīvos!
  Aleksejs mēģināja draudēt:
  - Ja tu viņu nogalināsi, vai zini, ko mēs ar tevi darīsim?
  Varonis zaglis drosmīgi atbildēja:
  "Jūs joprojām nedabūsit viksu no kapa, un spīdzināšana mani nebiedē!" Jūs pats to redzējāt vakar!
  Jekaterina, kas atnāca pie prāta, pamāja:
  - Dariet tā, kā šis titāns saka... Lai nu kā, daži simti ieslodzīto, spēku samērs netiks ietekmēts!
  Ak, Katja gribēja dzīvot. Un es gribēju valdīt. Tagad viņa labprāt atstātu Pēterburgu uz kuģa, tikai jūrā ir dumpīga eskadra, kuru kontrolē Pugačovs. Kopumā Katrīna saprata, ka karš jau ir zaudēts. Un jums ir jārūpējas par savas ādas saglabāšanu. Un tronis... Tad grūtības vadīt šo nepaklausīgo un mūžīgi neapmierināto cilvēku ir par daudz. Viņai uz robežas ir milzīgi rēķini, kas sastādīti apvērsuma gadījumā.
  Viņa var turpināt dzīvot karaliskā veidā, kaut kur Parīzē. Starp citu, Parīzes klimats ir daudz maigāks un patīkamāks nekā Sanktpēterburgā. Varbūt patiesībā doties pasaulē kopā ar Emeljanu Pugačovu? Lai šis zilkājainais kazaks mēģina tikt galā ar impēriju? Viņa izlaboja un apnicis spēks līdz pašai rīklei!
  Olivers Tvists devās kopā ar Katrīnu uz karieti, lai personīgi uzraudzītu ieslodzīto atbrīvošanu no krustiem un Pētera un Pāvila cietokšņa. Jaunais karotājs tagad bija uz balta zirga. Viņam bija doma, bet vai nevajadzētu izmantot šo brīdi un vest ķeizarieni-māti uz Emeljanas Pugačova nometni? Tas nozīmēja pilsoņu kara beigas un sacelšanās galīgos panākumus. Un faktiski jaunas dinastijas pievienošanās, lai gan formāli pie varas palika Romanovi.
  Lai gan vēl bija mantinieks Pauls, un vesels bars radinieku. Jā, Emelka iestrēga, tu neko neteiksi.
  Ieslodzītie tika izvesti no cietumiem, iedeva drēbes, pabaroja. Ķeizariene palika pakļauta izmisušā pioniera nāves draudiem.
  Tievs jauneklis Ivans Orlovs, jaunākais no brāļiem Orloviem, bildināja Alekseju.
  - Jā, pie velna ar Katju. Mēs pasludināsim Pāvila mantinieku par imperatoru, un mēs nogalināsim zēnu kopā ar viņu!
  Aleksejs izmisīgi pakratīja galvu.
  Vai tu esi traks brālis? Jā, Pols mūs ienīst vairāk nekā Emeljans. Vai vēlaties, lai mūs uzšūtu regicīdam?
  Resnais Stepans Orlovs ieteica:
  -Izliksimies rezignēti, un tad izmanto mirkli un iepļaukāsim puisim.
  Aleksejs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tā dari, bet... Lai Katjuša nenolido ne par matu!
  Smailais deguns Eduards Orlova pragmatiski atzīmēja:
  -Ko mums vajadzētu darīt? Drīz Aleksandrs Suvorovs vedīs karaspēku uz vētru, un mūsu armija kūst. Visi pamet karavīrus, un vēl ļaunāk - virsnieki un pat muižnieki.
  Ivans Orlovs drosmīgi ieteica:
  - Var izlauzties uz ziemeļiem. Viborgas virzienā, un turpat blakus ir Zviedrija.
  Aleksejs smagi nopūtās un atgādināja:
  -Viborga jau ir atvērusi krāpniekam vārtus. Jebkurā gadījumā mums draud nāve.
  Ivans kaislīgi atbildēja:
  - Bet mēs vismaz izlauzīsimies klajā, citādi mūs sasitīs kā cāļus būrī.
  Aleksejs par to domāja. Patiešām, mēģinājums izlauzties cauri naktī šķita labākā izeja. Diez vai ir iespējams saglabāt milzīgo pilsētu ar retinātu garnizonu. Šajā gadījumā, ja dosies uz lielu izrāvienu, daļa armijas tiks zaudēta, bet ir iespēja iziet saviem spēkiem un turpināt cīņu no ārzemēm. Un ko var piedāvāt kā alternatīvu. Atkāpšanās Pētera un Pāvila cietoksnī.
  Viņa atrodas uz salas, kurai nav viegli uzbrukt. Taču problēma ir tā, ka ar kārtīgu aplenkumu no Petropavlovskas izlauzties ir gandrīz neiespējami. Tātad jūs tur cietīsit, līdz pabeigsit visas piegādes. Un tad tu mirsti no bada. Ko vēl darīt? Atdot Katju viltniekam un mēģināt šādā veidā glābt viņa ādas?
  Ceļš izskatījās ļoti vilinošs. Bet vai Emeljana izglābs tādu bīstamu cilvēku dzīvības kā brāļi Orlovi? Galu galā viņi gāza Pēteri Trešo, un Grigorijs pat nožņaudza savu bijušo majestāti ar kabatlakatiņu.
  Tāpēc ideja par visu izrāvienu šķita labāka par jebkuru citu.
  Izkāpa arī daži skautu zēni. Viņi gāja satriecoši, divi pat balstīti uz rokām, lai nenokristu. Zēni tika nežēlīgi spīdzināti, taču viņi uzvedās pieklājīgi. Vitja atrada spēku staigāt pats, lai gan viņi apdedzināja viņa papēžus ar karstu gludekli. Pieejot pie Olivera Tvista, viņa palīgs aizsmacis sacīja:
  - Viņš tika spīdzināts... Apdedzināts ar karstām knaiblēm. Man bija piecsimt skropstas un trīs satricinājumi. Visi kauli bija izsisti no vietas, bet es viņiem neko neteicu!
  Olivers Tvists iedrošināja Vitju:
  - Es neko nezinu par ārstniecības augiem! Viss sadzīs labāk nekā sunim... Galvenais, lai tu neesi salauzts!
  Domka bija starp atbrīvotajiem. Neskatoties uz spīdzināšanu, meitene palika skaista. Basām kājām vieglā kleitā gara auguma meitene, šķiet, nejuta aukstumu. Viņas sejā bija bērnišķīga izteiksme. Viņa piegāja pie Olivera Tvista, paklanījās grezni ģērbtajai Katrīnai un sacīja:
  "Viņi man četras reizes apgrauzdēja papēžus ... Bet tas ir labi, redziet, es eju!"
  Ģenerālis zēns mierināja meiteni:
  - Neskumsti, Domka. Pārbauda tikai temperamentu. Aleksejs Orlovs joprojām gaudos uz bagāžnieka. Maksājiet par viņu noziegumiem.
  Domka mirdzēja acīs un jautāja:
  - Dod man iespēju mocīt pašu katu.
  Pionieru zaglis Olivers Tvists bija lieliskā noskaņojumā. Atbrīvotie ieslodzītie tika iekrauti ragavās. Sanktpēterburga ir pārāk liela pilsēta, lai ar kājām un pat basām kājām stutētu uz tās nomalēm.
  Katrīna čukstēja Oliveram Tvistam:
  - Vai gribi, lai es tevi padaru par princi?
  Pionieru zaglis pasmaidīja un izsmejoši jautāja:
  Kāpēc ne hercogs?
  Karaliene ar spēku pasmaidīja un jautāja:
  - Vai vēlaties kļūt par hercogu?
  Olivers Tvists iesmējās un nopietnā tonī jautāja:
  - Tikai es nezinu, kurā valstībā, tu man dabūsi hercogisti. Krievijā jums ir tautieši, velnam divi palikuši!
  Katrīna saprata, ka viņai nav ko solīt. Un Vitja, kas sēdēja uz kamanām blakus viņiem, atzīmēja:
  - Olivers Tvists ir dāsni apveltīts ar karali-tēvu. Viņa Majestātes ģenerāladjutants.
  Katja pagriezās pret Vitu:
  - Vai gribi, lai es tevi padaru par feldmaršalu?
  Zēns atbildot paraustīja Katrīnai aiz matiem un draudēja:
  - Nelutiniet!
  Aleksejs Orlovs redzēja, ka virkne kamanu un ragavu dodas uz izeju. Un Katrīna ir ar viņiem. Galvenais, ka tur neko nevar darīt. Neatceliet karalisko pasūtījumu. Viņi nevar pazaudēt Katrīnu. Bet, ja viņa tomēr metīsies uz krāpnieku nometni, tad vispār būs gals. Imperatora Pāvila laikā var notikt pavisam citādi.
  Orlovs vilcinājās... Mums jāsper izšķirošs solis, bet Grigorijs viņam nav blakus. Slikti arī tas, ka arī apsargus pārņem neizpratne. Mums steidzami jāglābj sava āda.
  Un tad Aleksejs Orlovs pieņēma lēmumu: galu galā sagūstītā Katrīna novērsīs krāpnieka armiju, un tikmēr viņi kopā ar apsargiem un miličiem varēs izlīst no pilsētas. Tātad Suvorovs veltīgi apmācīja karaspēku uzbrukumam. Viņi izlauzīsies un atstās brāļus Orlovus laukā, purvos, tuvāk Zviedrijai.
  Aleksejs pavēlēja vēstnešiem:
  - Pasauc brāļus un uzpūt sapulci! Savācam visus spēkus!
  Un Olivers Tvists, ļoti priecīgs, ka viņa draugi ir brīvi, un karaliene bija aizrautīga, dziedāja. Zēni, Domka un pārējie atbrīvotie ieslodzītie to pacēla;
  Ak, manas stiprās verdzības ķēdes,
  Kāpēc zēns bija basām kājām, izsalcis važās ...
  Tu tārps mazliet sasalsi,
  Un domās jūs varēsiet pieveikt visas distances!
  
  Mūsu pasaule ir tik skumjš cietums
  Tajā valda nāve, visur valda ciešanas...
  Mēs nevaram ienest prātā gaismu
  Tas Kungs sūta pārbaudījumus!
  
  Puiša laukuma karjeros,
  Vergs, lai nēsātu grozu ar lieliem akmeņiem ...
  Lai arī bez bārdas, bet mati kļuva sirmi,
  Galu galā dzīve ir vēl sliktāka par audzētavu!
  
  Bet es ticu, ka brīvā saule uzlēks
  Ķerubs izklīdinās šaitānu pūli...
  Un Visvarenais dos mums pārbaudījumu,
  Būs bezmaksas apavi, kaftāni!
  
  Bet es joprojām esmu cietējs un važās,
  Vēders tukšs, un pātaga pa ribām...
  Tronī zēns ir tikai sapņos,
  Ej pa ērkšķainu, šausmīgi tumšu taku!
  
  Bet es zinu, ka Dievs nepametīs līdzcilvēkus,
  Tūlīt pacelsim ļauno kungu dakšu!
  Mēs būsim tēvu karoga cienīgi,
  Pagodināsim Valdnieku vārda godībā!
  
  Ir skaisti dzīvot, bet mirt,
  Mēs vienmēr būsim bruņinieka cienīgi ...
  Lai rūc dusmīgs lācis
  Intrigu sagroza plēsējs ar krāpnieku!
  
  Bet brīvais gars pārņēma cilvēkus,
  Viņi celsies, lai cīnītos ar pretinieku!
  Turīgie kļūs nabagi, gluži pretēji,
  Kurš princis saņēma tikai zipunu ar algu!
  
  Mēs varam izveidot taisnīgu pasauli
  Tādu, kurā ir iesaistīti visi!
  Galu galā man Kristus ir svēts elks,
  Kuru lopiem izdevās piesist krustā!
  
  Augšāmceliet mirušos, es ticu, ka ikvienam ir dots,
  Un veido jaunu starojošu pasauli...
  Lai visas filmas piepildītos
  Lai zemnieks ar stenēšanu neceļas!
  
  Tad mēs iekarosim Visumu,
  Ieliksim ceļus uz visu galaktiku malām...
  Un man būs gudrs dēls,
  Kā astronautu gara iemiesojums!
  Laba dziesma un lielisks kora sniegums. Visi dzied sirsnīgi, pat tie, kuriem nav muzikālās auss, izdod pieklājīgas un melodiskas skaņas. Vārti atveras un no Sanktpēterburgas iziet liels gājiens. Uzvarētāji pamet pilsētu ar mūziku un dziesmām. Un viņi ir ļoti laimīgi!
  Bet, gājienam aizejot, pugačoviešiem viņus sagaidījot, Pēterburgas pretējā pusē izcēlās asiņaina kauja. Emeļjana Pugačova armija nav kaut kāds trakulis, bet gan Suvorova disciplīnas pielodēts. Un apsargi brīdināja par izrāvienu. Sargus sagaidīja ar šautenes šāvieniem un apšaudēm.
  Aleksandrs Suvorovs paredzēja, ja Sanktpēterburgas garnizons gribēs izlauzties, tas darīs to ziemeļu virzienā, tuvāk Zviedrijas robežai. Tur viņi, visticamāk, aizbrauks. Un izcilais komandieris sagatavoja ienaidniekam vairākus slazdus. Un tagad, piemēram, kavalērijai tiek sagatavotas vilku bedres. Huzāri šautenes apšaudē mēģināja pārvarēt šaubas, un viņu zirgi masveidā iekrita rūpīgi izstrādātās un labi maskētās lamatās.
  Bet šeit viņi ir jātnieki, kas izgāžas, un citi lec pēc viņiem. Tie iekrīt arī maskētās gravās vai zemnieku izraktajās tranšejās.
  Aleksejs Orlovs, kurš vadīja kavalēriju uzbrukumā, pats iekrita dziļā grāvī, un ass mietis iedūrās grāfa sānos. Un citi zirgu līķi krita no augšas, sasmalcinot grāfu.
  Tas ir ļoti šausmīgi, ja jums ir uzkrauts šāds svars un jūsu ribas ir lauztas. Un jūs nevarat elpot vai apgriezties. Un tas ir arī auksts, un jūsu rokas, seja un viss ķermenis kļūst auksti.
  Aleksejs izmisīgi cenšas kustēties, taču katra kustība iedzen ribas plaušās un liek spļaut asinis. Gaļēdājs plēsējs iekrita vilku bedrē un tajā nosmakt, kas ir ārkārtīgi simboliski.
  Ivanam Orlovam izdevās pārlēkt pāri gravām, taču no reduta izšauta lode trāpīja viņam vēderā. Suvorovs, tāpat kā Pēteris Lielais, Poltavas aizsargātajos fortos salika labākos karavīrus un izšāva nāvējošu uguni.
  Un Donas un Kalmiku kavalērija jau atradās slazdā, un palīgā steidzās jauni pulki.
  No Pēterburgas vārtiem iznāca sargi. Izvēlētie pulki, ieskaitot ķeizarienes personīgo aizsardzību. Cīņa uzliesmoja karsti. Šeit ir labākais impērijas karaspēks, karavīri, kas nav mazāki par deviņdesmit metriem. Viņi iet, it kā lietoti, nepievēršot uzmanību ne ieroču šaušanai, ne slazdam.
  Taču arī viņiem Aleksandrs Suvorovs sarūpējis pārsteigumu. Iepriekš tiek izliets degošs maisījums un sveķi. Kalmuki izšāva bultas, un telpa nekavējoties uzliesmo. Izvēlētās, apsardzes vienības, saņēmušas šausmīgu kodumu un nokļuvušas zem sarkanajām un oranžajām liesmām, neceļas kājās un sāk kaisīties. Un drosmīgākie no viņiem vienkārši sadeg dzīvi.
  Izrāviens, uz kuru tika liktas tik daudz cerību, iestrēga. Parasto vienību karavīri, kā arī daži zemessargi nomet ieročus un lūdz žēlastību. Arī miliči izklīda, un Pēterburgas pūlis pacēla galvu. Impērijas galvaspilsētā notiek nemieri, tūkstošiem, desmitiem tūkstošu cilvēku izskrien ielās un kliedz:
  - Slava karalim-tēvam! Vivats Petrs Fedorovičs! Lai tiek pagodināts Pētera Lielā mazdēls!
  Stepans Orlovs, kā vispiesardzīgākais no brāļiem, paslēpās vienā no augstceltņu torņa sienām. Eduards Orlovs, izmisīgi kliegdams, mēģināja pamudināt karavīrus cīnīties ar Pugačova armiju. Bet tā vairs nebija viņa diena un laiks. Uzbrukumā devās pats Pugačovs un viņa adjutants Olivers Tvists. Un Aleksandrs Suvorovs un feldmaršals Papins mudināja izdzīvojušos zemessargus pēc iespējas ātrāk padoties.
  Olivers Tvists pirmais brauca pie Edvarda. Orlovs ar smailu degunu izmisīgi mēģināja uzbrukt zēnam. Varonis zaglis šūpoja ķermeni un no visa spēka sita grāfam pa pakausi. Galvaskauss sabruka, un Edvarda līķis iekrita sniega kupenā. Pēc viņa nāves pēdējie sargi nometa ieročus.
  Un Pugačova karaspēks jau ienāca dumpīgajā pilsētā.
  Stepans Orlovs ar nelielu kavalērijas vienību steidzās uz Pētera un Pāvila cietoksni. Tikai tur un pat Kronštatē bija iespēja kaut kā paildzināt pretestību. Pareizāk sakot, pat agonija.
  Bet Olivers Tvists ar savu bandu metās uz papēžiem un apsteidza Stepana atslāņošanos. Izcēlās īslaicīgs, lai arī asiņains kautiņš. Olivers cīnījās ar Stepanu. Viņš nocirta vienu miesassargu, otru. Un tad nogriez Orlovu dzimtas otas labi baroto pārstāvi. Smagi ievainotais Stepans nolēca no baltā zirga. Viņš nokrita uz ceļiem un kliedza pēc žēlastības.
  Un Olivers pavēlēja viņu piesiet un turpināja straujo kustību uz Pētera un Pāvila cietoksni. Un cilvēki sveicināja un kliedza, satiekot atbrīvotājus no verdzības.
  ...................................
  Olivers Tvists pamodās un atkal veica vingrojumus un ēda... Tad viņš noberzēja apkakli un strādāja līdz tumsai.
  Un tad viņš atkal aizmiga un ieraudzīja sapņa turpinājumu.
  Kronštate un Pētera un Pāvila cietoksnis padevās bez cīņas. Pēterburga nonāca pugačoviešu kontrolē. Līdz šim Maskavas Kremlis palika neaizņemts ar spēcīgu garnizonu un Semenova gvardes pulku Grigorija Orlova vadībā.
  Un pagaidām Orenburga un Jaickas pilsēta joprojām izturēja. Gandrīz visas pārējās pilsētas un ciemati pieņēma Krievijas cara varu. Tomēr nākamajā dienā viņi atnesa ziņas, ka Orenburgā izcēlās sacelšanās, un Fedota Katoržnija vadītā armija ieņēma pilsētu.
  Visu atnesa balodis, un tāpēc viņa lidoja tikai dažas stundas. Tātad līdz šim neapgūta palika tikai Jaickas pilsēta un daži attāli Sibīrijas ciemati.
  Un Emeljanam Pugačovam bija nopietna saruna ar Katrīnu.
  - Tu zaudēji, māt, un tev tas jāatzīst... - Zemnieku karalis ieturēja teatrālu pauzi un iemalkoja mazliet no zelta kausa ar simtgadīgu vīnu, kas nosegts ar dimantiem, un turpināja. - Un tagad, ja vēlaties dzīvot, publiski atpazīstiet manī savu likumīgo dzīvesbiedru Pjotru Fedoroviču un dodieties uz visiem četriem virzieniem!
  Diez vai Katrīna varēja slēpt savu prieku par šādu priekšlikumu. Zinādama, kā savaldīties, bijusī ķeizariene sarauca pieri un murmināja:
  - Man iet uz tādu nāves grēku publiski melot?!
  Jemeljans draudīgi pacēla uzacis un iesaucās:
  - Man to nevajag! Jums tas ir vajadzīgs, lai man būtu iemesls piedot tik ietiepīgu un bīstamu kuci! Ja negribi to atzīt, nevajag! Mēs tevi izpildīsim, bet pirms tam ar karstām knaiblēm nopratināsim, kur tu paslēp savu labumu!
  Katrīna, kļūstot bāla, nomurmināja:
  - Neuzdrošinies spīdzināt savu karalieni!
  Pugačovs sarauca pieri un ņurdēja:
  - Vai tu uzdrošinātos mani spīdzināt? Es savās acīs redzu, ka es uzdrīkstētos! Tāpēc negaidiet no manis žēlastību!
  Emeljana izvilka no jostas dunci un dziedāja:
  - Tātad jūs nožēlosiet grēkus? Atzīsti mani par savu likumīgo dzīvesbiedru un karali...
  Jekaterina ar grūtībām izspiedās:
  - ES būšu...
  Pugačovs draudīgi iesaucās:
  -ES nevaru sadzirdēt!
  Bijusī karaliene ievaidējās un skaļāk iesaucās:
  - ES būšu!
  Emeljana maigā balsī laboja viltus sievu:
  - Ne uz šo pusi! Man būs vajadzīga jūsu majestāte!
  - Es būšu jūsu majestāte! - Jekaterina izpļāpājās un izplūda asarās. Viņa vēl nekad nebija tik pazemota.
  Simtiem tūkstošu cilvēku klātbūtnē ķeizariene nožēloja grēkus un atzina Jemeljanu par savu vīru un karali. Par to viņa bija kaila un publiski sita ar pātagu, pēc tam Pugačova godīgi atbrīvoja karalieni no visām četrām pusēm. Jekaterina ņurdēja un raudāja, kliedza, ka nav vienošanās par pātagas rēķina. Un viņi atlaida Jekaterinu basām kājām vienā kreklā un sniegā. Un, protams, tuvumā nav palīdzības. Ir sāpīgi nomirt puskailam aukstumā un ar muguru pārvērstu asiņainā nekārtībā.
  Bet Emeljans Pugačovs ir gudrs cars, kurš rūpējās par sava troņa nostiprināšanu. Tātad mantinieks Pāvels uzbrukuma laikā it kā nejauši tika sadurts līdz nāvei. Lai gan Čika tika apbalvota ar līdzīgu daļu - čigānu kazaku, kas sava virsaiša dēļ gatavs uz jebkādām nelietībām.
  Visa Krievija tika pārvērsta par kazakiem, tika ieviesta izvēle, tika likvidēta šķiru nevienlīdzība. Valsts palika autokrātiska monarhija, bet cars paļāvās uz Lielā kazaku loka likumdevēju iestādi. Zeme tika sadalīta zemniekiem, rūpnīcas strādniekiem, kuri izvēlējās savas galvas, armija tika veidota brīvprātīgi. Un brīvprātīgo vienmēr bija daudz. Sacelšanās aptvēra visu Polijas teritoriju, un krievu armija, kuru vadīja Suvorovs, izteica atbalstu zemniekiem.
  Tie uzņēma jauno valdību kā atbrīvotājus. Tad Austrija un Prūsija iestājās karā ar kazaku Krieviju.
  Krievijas armija Suvorova vadībā uzbruka Frīdriha II karaspēkam pie Kēnigsbergas un tos sakāva. Kēnigsberga padevās bez cīņas. Un Suvorovs ātri pārcēlās uz Berlīni.
  Feldmaršals Rumjancevs savukārt uzvarēja austriešus. Sacelšanās pārņēma Austriju, arī vienkāršā tauta ilgojās pēc atbrīvošanās no šķiru nevienlīdzības un Emeljana Pugačova pievienošanās Sarkanajai impērijai. Netālu no Berlīnes Frīdrihs Lielais nodeva Suvorovam pēdējo kauju, kuras rezultātā vācieši beidzot tika uzvarēti, bet pats Prūsijas karalis tika sagūstīts. Otro reizi Krievijas karaspēks ieradās Berlīnē un palika tur.
  Un feldmaršals Rumjancevs ieņēma Vīni, sagūstot Austrijas imperatoru. Petja piedalījās kaujās Suvorova vadībā. Viņa pionieru korpuss darbojās kā vienmēr efektīvi un cieta minimālus zaudējumus. Puiši Berlīnē ienāca sakārtotās kolonnās. Pēc tradīcijas zēni karotāji soļoja basām kājām, īsos šortos neatkarīgi no laikapstākļiem.
  Olivers Tvists priecājās, ka beidzot var pastaigāties pa Berlīni. Kāds prieks ar plikiem papēžiem grābt Berlīnes putekļus. Lai gan viņš ir apveltīts ar Rāmākā prinča titulu, viņš labprātāk ģērbjas viegli. Lai gan vēl puika. Turklāt Olivers Tvists bija pārsteigts, atzīmējot, ka ir pārtraucis augt. Tomēr šis nav viņa laiks. Pat tad, kad viņš cīnījās ar Pugačovu, viņš sev pielika pāris centimetrus, bet tagad puikam laiks ir apstājies, un pat kāju un roku nagi vairs neaug. Un tas ir pārsteidzoši.
  No otras puses, mūžīgā pioniera galvā pazibēja doma, ka varbūt viņš nenovecos? Pēdējais būtu lieliski! Vecumdienām brutāli izkropļo cilvēkus. Viņa tos pārvērš par nožēlojamiem morāliem. Un, kad esat jauns, jūsu seja nav izkropļota ar pinkainu bārdu un gluda, kā jaunava. Un jums nav jāskuj!
  Būdams ģenerālis un Viņa mierīgais augstība princis Olivers Tvists, tāpat kā daudzi puiši viņa vecumā, vairs nesapņoja izaugt un pagriezties. Viņš jau ir audzis un attīstījies. Un viņš ir daudz sasniedzis. Galu galā rāmākā prinča tituls, kas ir daudz augstāks nekā tikai prinča tituls, jau ir vismaz hercogs.
  Meņšikovam tāds tituls piederēja... Emeljans Pugačovs puisim dod priekšroku, un varam teikt, ka Olivers Tvists ir viņa mīļākais. Olivers Tvists jau jūtas pilnīgi pieaudzis. Es pat zināju sieviešu mīlestību, jo īpaši tāpēc, ka tie, kas vēlas gulēt ar izcilāko princi un skaistu, diezgan garu un platiem pleciem zēnu, ir vismaz duci.
  Olivers Tvists justos diezgan laimīgs, bet... Staigājot pa Berlīni, zēns atcerējās, tik nepatiesu sapņa atmiņu, ka viņa pasaulē vācieši, jau gandrīz uzvarēti, atrodas Maskavas nomalē, sagrāba Kaukāzu, iebrauca. Vidusāzija, un šķiet pat uzbruka Maskavai. Krievijā dzimtbūšana ir izbeigta, tauta joprojām ir apmierināta un pat labprātīgi maksā nodokļus vispārējā kasē. Dzimstība ir augusi, mirstība samazinās, tiek atvērtas skolas un universitātes, tiek celtas slimnīcas.
  Bet baznīcas īpašumi ir ierobežoti, un visas klosteru un tempļu zemes ir konfiscētas. Pats Emeljans vairāk sliecās uz islāmu kā lētāku vienkāršu un saprotamu reliģiju, taču, protams, bez liekiem apgrūtinošiem ierobežojumiem: uz vīnu un cūkgaļu, kā arī uz lūgšanu un Ramadānu.
  Kāpēc lai karalis neradītu savu reliģiju? Un daudzsievība netiek ieviesta? Vai viņa ir karalis vai nē?
  Pēc Vācijas un Austrijas iekarošanas Rietumvācijas, Francijas, Spānijas un Portugāles zemēs sākās sacelšanās. Emeljans Pugačovs deva pavēli palīdzēt visiem apspiestajiem. Patiešām otrais Trockis. Vai Ļeņins. Bet karot Rietumos ir daudz vieglāk: Eiropa ir sašķelta, un Krievijas armija ir spēcīgākā un attīstītākā, un to komandē izcilie komandieri Rumjancevs un Suvorovs.
  Protams, karš ar Turciju būtu beidzies daudz ātrāk, ja šie lielie komandieri, karalienes galminieki, nebūtu atturēti. Turklāt Osmaņu impērijas armija gan ieroču, gan organizatoriskā viedokļa bija ļoti atpalikusi, un Krievija nebija sāncense.
  Pat Elizaveta Petrovna, cīnoties ar Frederiku, pierādīja, ka Krievijas armija un krievu sistēma ir spēcīgāka un efektīvāka par prūšu.
  Salīdzinoši mierīgs Eiropā bija tikai Holandē. Šajā valstī ir republikas valdības forma, un iedzīvotāji ir vairāk vai mazāk apmierināti ar savu varu. Bet Beļģija ir austriešu kontrolē, un tur izcēlās nekārtība, kas nebija komiska.
  Turpat ir Pugačova pulki. Viena pēc otras tiek atbrīvota Vācijas Firstiste. Taču tagad Suvorova karaspēks ir nedaudz izklīdis, un Francijas karalis cer tos sagraut pa gabalu. Simt piecdesmit tūkstoši karaspēka pret sešdesmit tūkstošiem krievu karavīru, no kuriem trešā daļa ir Olivera Tvista pionieru korpuss.
  Puiši ir daļēji kājām, daļēji maziem poniju tipa zirgiem, lēkā un lēkā. Suvorovs nolemj uzbrukt francūžiem. Lai gan ienaidniekam ir gandrīz trīs reizes vairāk karaspēka, un franči, protams, nav kaujas osmaņi.
  Olivers Tvists un viņa karaspēks izpilda paslēpto Minervu, veicot pārdrošu krustojumu, uzspiežot pāris upes šķēršļus. Viņa zēniskā armija drosmīgi plunčājas uz rudens ūdens. Galu galā pionieri nebaidās no aukstuma vai slimībām. Viņi cīnās ar paštaisītām stropēm, kas ir tikpat efektīvas kā granātmetēji, un izmanto skrotis.
  Rudenī nakts ir gara. Olivers Tvists ir viens no pirmajiem un šauj sargsargus, šaujot ar katapulti. Stingra nav vienkārša, bet ar bultiņu, kas piesūcināta ar kālija cianīdu. Un, kad tas trāpa tieši pa kaklu, ienaidnieks nomirst bez skaņas vai stenēšanas.
  Un tad pionieru specvienības drosmīgi izgrebj teltis ar guļošiem franču karavīriem. Olivers Tvists sāka griezties ar pulkvedi zilā, bagātīgā uniformā. Viņš ar nazi pārgrieza rīkli un aizsedza muti. Efektīvi un ātri. Un citi puiši ieradās laicīgi, darot visu ar apbrīnojamu ātrumu un saskaņotību.
  Trauksme tika sacelta novēloti, un jau tā dusmīgos zēnus nevar apturēt. Olivers Tvists sagrieza vislabāk un dziedāja tajā pašā laikā;
  Ak, dzimtene lielā Krievija,
  Divgalvainais ērglis ir stiprāks par visiem dzīvniekiem!
  Mūsu karalis ir varen spilgta misija,
  Kas padarīs tautas skaistākas un laipnākas!
  
  Mēs atnācām atbrīvot svešu zemi,
  Arī Parīzes iedzīvotāji smagi sten...
  Uzcelsim brīnišķīgu paradīzi uz planētas,
  Nevajag smērēt izbirušos puņķus!
  
  Mēs izveidosim šādu komunismu visiem,
  Kas staros uz planētas...
  Un ļaunais fašisms tiks iznīcināts,
  Zemes īpašnieks ir fīrers, cik tas ir dīvaini!
  
  Tēvzemē spožākā par Saules kupolu,
  Baznīcas mirdz, zelta pareizticīgie!
  Mēs esam par Staļinu ar gavilēm,
  Lai lielais ceļš ir visskaistākais!
  
  Atjaunosim baznīcu diženumu,
  Kristus brālis, jaunākais izcilais Ļeņins...
  Meitu un dēlu karogā,
  Par godu visām iepriekšējām paaudzēm!
  
  Suvorovs pavēlēja pionieriem -
  Cīņa par kazaku dzimteni...
  Mēs sitīsim nevis pa uzacīm, bet acī,
  Mums mugursomā ir varens granātmetējs!
  
  Es ticu, ka padomju karavīrs uzvarēs
  Vispasaules ceļš uz komunisma nemirstību!
  Paceliet novatorisku spēcīgu vairogu,
  Uz gulēs lielais kapitālisms!
  
  Dārgais Kungs vedīs uz Marsu,
  Kviešu lauki būs uz Veneras...
  Un viss notiks tikai visaugstākajā klasē,
  Lai gan mums visiem tas neizdevās!
  
  Šeit visu Visumu valda komunisms,
  Zinātnes augšāmcēla: kurš krita un nomira!
  Par šo bruņinieku drosmīgo cīņu,
  Pēcnācēji būs kungi un tiesneši!
  Uzvarējuši un izcirtuši veselu franču korpusu, puiši steidzās tālāk iznīcināt ienaidnieku. Turklāt Suvorovites podnaperli no otras puses. Un francūži sāka krist panikā. Galvenās baterijas drosmīgi tvēra pionieri, kuri parādīja augstāko stropu granātmetēju lietošanas klasi. Un puiši parādīja, ka viņi būs foršāki nekā pieaugušie.
  Olivers Tvists, kā dziedāt, lai gan ne savu, bet to, ko viņi dziedāja, būdami Otrā pasaules kara pionieri;
  Suvorovs mācīja skatīties uz priekšu ..
  Un, ja tu piecelies, stāvi līdz nāvei!
  Arī Vitja dziedās no sirds;
  Brāļi Suvorovi, piemērs mums!
  Viņš nepazuda grūtā stundā!
  Un visi bērni, sasmalcinot frančus, kad viņi izdod:
  - Suvorovs mācīja spraigās cīņās,
  Saglabājiet Krievijas karogu godībā!
  Šeit puiši iemeta nitroglicerīnu no stropēm uz franču kavalēriju. Tūkstošiem jātnieku tika sajaukti un salauzti, un cik zirgu bija saliekti. Un bērni dzied;
  Tēvs un brālis Suvorovi bija
  Rusk dalīja pēdējo ar cīnītāju!
  Un tā es pazibēju piecas baterijas un turpināju vēlreiz;
  - Suvorovs valsts godībā ir liktenis,
  Kalta uzvara, sagrauta ienaidnieks!
  Un basām kājām franču pionieru armija aizbrauca. Viņi bez atpūtas steidzās uz pašu Parīzi. Un Francija brīvi nopūtās. Franču tauta apvienojās vienā ģimenē ar krievu tautu, un rezultātā ģimene paplašinājās.
  Spānijā nebija pat tādas armijas, kas spētu sniegt cienīgu pretestību krieviem. Sarkanais karogs virs Madrides, Lisabona arī uzsāka kazaku pulkus. Un pār Eiropu izplatījās jaunas demokrātiskas viesuļvētras. Zem Krievijas cara Pētera Trešā vispārējā zvēresta kazaki sāka pulcēties aprindās un izvēlēties atamanus. Šeit ir sacelšanās Zviedrijā.
  Krievu pulki devās palīgā, lai neļautu cilvēkiem liet asinis. Un Zviedrija kļuva par krievu, brīvu, kazaku apgabalu. Eiropa nometa verdzības važas un kļuva brīva. Tā, ka valdīja harmonija un miers, tika izveidota vienota valsts. Eiropā nav robežu, nav atsevišķu armiju, nav muitas. Visas viņu problēmas tiek atrisinātas kopā un tiek darīts kopīgs darbs. Un Krievijā arī - ir vietējā pašpārvalde un vienota impērija un tautas vēlēts parlaments. Tiek celtas skolas.
  Kā mīlēja teikt Emeljans Pugačovs: kas domā gadu, tas stāda rudzus. Kuram ir desmit gadus vecs koks. Un kurš gadsimtiem - viņš stādīja skolas!
  Kam nav zināšanu gaismas,
  Sabojāti un garīgi vāji!
  Murgu dēmonam pieder-
  Nevis cilvēks, bet nožēlojams vergs!
  
  Bet mēs iedegsim zināšanu lāpu,
  Lai zinātnieki domā!
  Cilvēku rase nebūs bēdā,
  Mūsu cilvēks tiekties uz augšu!
  Eiropa ir kļuvusi vienota, taču ar to nepietiek. Krievijas karaspēks dodas uz Āfriku. Nākamais karš ar Turciju. Kazaku armija ir milzīga, labi bruņota un Suvorova vadīta. Viņa ļoti veiksmīgi cīnās ar osmaņiem. Stambula krita pāris mēnešu laikā. Bet ar to joprojām nepietiek. Krievijas karaspēks virzās tālāk uz dienvidiem.
  Vitja un Olivers staigā kopā. Tuksneša smiltis zem bezbailīgu zēnu basām kājām. Un pēkšņi Vitja atklāti atzīst:
  - Piedod Oliver Tvists, bet... es arī esmu Otrā pasaules kara hits!
  Olivers piekrītoši pamāja ar galvu.
  "Es arī tā izdomāju!?"
  Vitja nebija pārsteigts un pat apmētāja ķirzakai smiltis:
  - Un nebrīnījās! Tu arī vēl esi puika!
  Olivers Tvists skumji pamāja ar galvu.
  - Jā, es jau piecus gadus dzīvoju vienā vietā, tāpat kā citās lietās. Jūs un es esam kļuvuši kā konservētas mūmijas alkoholā. Nav slimību, nav rētu, viss ir pa vecam...
  Vitja atbildēja:
  - Manas brūces dzīst nedaudz lēnāk nekā tavas, bet tiešām nav palikušas nekādas pēdas. Pēc izskata mēs ... Aptuveni četrpadsmit! Jūs noteikti bijāt tāda paša vecuma, kad šeit iekritāt?
  Olivers Tvists godīgi atzina;
  - Nē! Man bija tikai vienpadsmit! Bet es uzaugu nedaudz vairāk un pēc tam paliku savā vietā ... Bet tas ir vienkārši dīvaini, mati uz manas galvas, lai arī ne ātri, tomēr aug, un mani nagi ir pilnībā apstājušies.
  Viktors ar lepnu smaidu atzīmēja:
  -Bet man ir, bet ir pieaudzis izsists zobs. Un tagad es nemaz neesmu čipots!
  Olivers Tvists ar kailajiem pirkstiem meta skorpionam akmeni. Zvērs tika sasists un pārgriezts uz pusēm. Zēns atzīmēja:
  Mēs pat varam būt nemirstīgi!
  Vitja ar bailīgu cerību sacīja:
  - Tātad tas ir brīnišķīgi. Dosimies citās pasaulēs! Nu, kas mums ir dzīve bez cīņas un lidojumiem.
  Karstas smiltis nebaidās no mūžīgajiem zēniem. Bet garlaicība ir sliktāka.
  Bet bija tikai cīņa. Modžahedi pasludināja džihādu, cīņa izvērtās ar jaunu sparu. Bet kazaki medīja bandītus un pakāpeniski nostiprināja savu kārtību. Bet partizānu karš palēnināja pārvietošanos uz Āfriku. Pamazām noslāņošanās Emeljanas impērijā pieauga. Tirgotāji kļuva bagāti, parādījās nabagi. Cars Pugačovs ar to mēģināja cīnīties, uzliekot augstus, progresīvus nodokļus.
  Tajā pašā laikā tika iziets kurss par ārējo paplašināšanos. Kazaki īsā kara laikā sagrāba Irānu un iegāja Indijā. Tālāk jauniegūtajās zemēs nostiprinājās demokrātiskā un vienlaikus monarhiskā kārtība. Bija arī partizānu uzbrukumi. Tajā pašā laikā attīstījās zinātne. Tika uzbūvēts pirmais dzelzceļš no Sanktpēterburgas uz Krasnoje Selo. Un sāka būvēt atzaru starp Maskavu un Sanktpēterburgu.
  Impērija kļuva stiprāka un līdz ar to pieauga arī cara Pētera Trešā despotisms. Tiesa, par dzimtbūšanas atjaunošanu nebija runas, aktīvi attīstījās kapitālisms. Arī ar Ķīnu izcēlās karš... Suvorovs arī sakāva ķīniešu ordas... Bet līdz šim viņš anektējis tikai Tibetu un Mongoliju. Valsts bija aizņemta ar iekšējām pārvērtībām un tikko anektēto zemju gremošanu. Un viņa vairs nebija gatava paplašināties.
  Kopš pārvietošanas pagājuši piecpadsmit gadi. Vitja un Olivers Tvisti ārēji palika pusaudži, kuri izskatījās kā četrpadsmit gadus veci, taču garīgi jau ir diezgan pieauguši, titulēti cilvēki. Un viņi patiešām vēlas atgriezties...
  Drīzāk puiši jau ir sākuši aizmirst savu bijušo, militāro pasauli, bet pēkšņi sapnī viņi visā savā spožumā ieraudzīja otrās pasaules slaktiņa turpinājumu.
  . NODAĻA #13
  Cietumnieks pamodās. Un atkal es redzēju, ka apkārt ir cietuma sienas un vientuļa kamera. Bet šī diena bija īpaša. Vispirms Olivers tika nogādāts atsevišķā telpā, kur viņš tika rūpīgi nomazgāts. Pēc tam viņi noskuja mazu ataugušu blondu matu otu.
  Viņu vēlreiz apskatīja sievietes un vīrieša ārsts un izsniedza slēdzienu, ka zēns ir pilnīgi vesels.
  Un beigās viņi izdalīja rupjus, divus izmērus lielus apavus. Acīmredzot pat zēns nepārstāja iet uz tiesu basām kājām. Lai tie neaizlidotu, man bija jāliek papīrs.
  Laiks bija silts, un Olivers, kurš bija pieradis staigāt basām kājām, jutās neērti.
  Viņš tika saslēgts rokudzelžos un nogādāts tiesā. Ieslodzījuma laikā Olivers pat kļuva nedaudz labāks. Pateicoties žēlsirdīgo sieviešu aprūpei, viņi viņu labi pabaroja. Un jūs tur īsti neskrienat, lai gan Olivers katru dienu veica vingrinājumus.
  Tvista mazuļa seja bija noapaļota, viņa galva noskūta līdz nullei. Un svītrainām pidžamām, rupjām kurpēm un roku važām.
  Puisis nešķita bīstams, taču žēluma sajūtu arī neizraisīja. Olivers izskatījās mierīgs un stiprs.
  Tiesnesis paskatījās uz viņu... No vienas puses, prokurors, un, no otras puses, sieviete advokāte. Viņa parasti piedalījās nepilngadīgo tiesā. Nospieda žēl, bet tiesa neievilkās.
  Oliveram nepatika, kā izskatījās tiesnesis. Viņš nebija dusmīgs, bet viņā bija jūtams vēsums. Un jebkurā gadījumā tas, ka atbildētājs ir bērns, diez vai viņu mīkstinās.
  Prokuroram taču bija pūķa deguns un viņš dusmīgi skatījās. Sieviete advokāte, gluži pretēji, izskatījās jaunāka par saviem gadiem un izskatījās kā eņģelis ar gaišiem, nedaudz dzeltenīgiem matiem. Viņas seja bija nevainīga. Bet ne pārāk gudrs.
  Viņi centās neievilkt tiesu zēna dēļ. Vispirms prokurors nolasīja garu apsūdzību. Uzskaitīja Olivera grēkus. Un pat tas, ka viņam bija maz pārtikas darba namā, un bēgšana no apbedītāja, un tas, kā viņš sadarbojās ar zagļiem un ar viltu izbēga no bērnu cietuma. Uzskaitīja arī viņa daudzās zādzības īsā laikā un reidus mājās. Viņš atgādināja, ka nepilngadīgais likumpārkāpējs nemaz nenožēloja, kā arī neizpauda, kur paslēpts cienījamiem pilsoņiem nozagtais labums. Un ka, neskatoties uz savu jauno vecumu, zēns ir bezcerīgi izlutināts, un viņam ir jāpamet dzīve, viņš noteikti izdarīs slepkavību vai ko vēl ļaunāku.
  Īsāk sakot, prokurors pieprasīja nāvessodu.
  Tad runāja sieviete juriste. Viņa diezgan daiļrunīgi un spilgti gleznoja nelaimīgā bāreņa Olivera Tvista ciešanas. Un viņa atgādināja, ka viņam vēl nav pat vienpadsmit un ka zēns bērnu cietumā daudz lasīja un dedzīgi lūdza. Un viņa vēlme bija tikai izdzīvot un darīt labu.
  Tiesnesis bezkaislīgi uzklausīja abas puses.
  Tad viņš deva vārdu Oliveram.
  Puisis nopūšoties sacīja, ka atzīst savus noziegumus un no sirds nožēlo grēkus un lūdz tiesai iecietību.
  Tiesnesis atbildēja:
  - Vai jūs varētu norādīt precīzu vietu, kur paslēpāt krātuvi?
  Olivers trīcēja un atbildēja ar nopūtu:
  - Par to es neizturēju trīs spīdzināšanas!
  Tiesnesis drūmi atbildēja:
  - Lūk, ko viņa grēku nožēla ir vērta! Viņš ir nelabojams noziedznieks!
  Un svinīgi paziņoja:
  - Neskatoties uz apsūdzētā mazo vecumu, es neatrodu vainu mīkstinošu apstākli un piespriežu viņam par daudzām zādzībām ar nāvi pakarot! Papildus izkļūšanai no bērnu cietuma viņš saņem papildu sodu: trīs pēršanas, līdz zaudē prātu ar pātagu. Un esi saskaņā ar šo!
  Olivers trīcēja, nobālēja, bet spēja novaldīt asaras. Viņu izveda no zāles un veda atpakaļ.
  Šoreiz uz nāvi. Tur puisim uzlika važas gan uz rokām, gan uz kājām, un ar ķēdi pieķēdēja ap kaklu. Gultas vietā bija tikai salmu kaudze, jau diezgan sapuvusi. Un ēdienu Oliveram iedeva tikai novecojušu maizi un bļodu ar ūdeni.
  Puisim tika uzvilktas basās pēdas, viņam tika atņemtas kurpes, un viņš aizmiga, notupies. Priekšā bija tikai pēriens... Un cilpa.
  Bet notika kas interesants...
  Katram pirātam dažreiz ir grūti. Šeit un pie slavenā Džeimsa Kuka veiksmes saule paslēpās aiz mākoņiem. Nesenais Spānijas flotiles reids beidzās ar viena kuģa zaudēšanu, bet otrs tika tā sabojāts, ka kapteinim tas bija jāatstāj remontam pie dokiem. Vēl viena problēma bija pirātu lorda Dukakisa draudi. Šis nejaukais puisis zvērēja, ka pārgriezīs Džeimsam rīkli. Un tagad viņa iespējas to darīt ir ievērojami palielinājušās. Lielākā daļa nogrimušā kuģa apkalpes un jūrnieki no bojātā kuģa pārcēlās uz slūpu.
  Šī mazā sile izrādījās pārpildīta ar korsāriem. No ilgi nemazgātiem ķermeņiem bija spēcīga smaka, daudzi pirāti gulēja tieši uz klāja. Īpaši nejauki bija četrroku subjekti ar lāču galvām. Tiesa, viņi cīnījās labi, taču smaržoja tik spēcīgi, ka viņu smaka aizsprosto nāsis.
  Džeimss deva pavēli rūpīgi iztīrīt kuģi un iegremdēties līcī. Pēc tam uzreiz kļuva vieglāk elpot, un slūpa devās ceļā no krasta. Pāri kuģim lidoja kaijas, šļakstījās putojošs ūdens. Trīskāršā saule apgaismoja ceļu un. Džeimss Kuks bija, lai arī bijušais, bet muižnieks, un viņam patoloģiski nepatika netīrumi. Tomēr šis puisis bija nežēlīgs nelietis un nelietis. Ģērbies melnā kamzolī, tajā pašā melnā parūkā ar lokām līdz pleciem, viņš likās kā draudīgs krauklis. Mežģīņu sudraba putas ar pufīgām aprocēm un volāns ar lielu dimantu piešķīra viņa figūrai aristokrātisku spīdumu. Viņa smailā, smailā, tīri skūtā seja bija barga. Viņa zilajās acīs mirdzēja tērauds mirdzums, skatiens bija garlaicīgs. Neskaitāmi pirāti no viņa baidījās, viņi paklausīgi izpildīja pavēles un skraidīja pa salīdzinoši nelielu sloku.
  - Leitnants Barsaro. - kliedza laupītāju vadonis. - Kas ir pie apvāršņa?
  Barsaro - milzīgs, matains, mežonīgs, raupjā kreklā un ādas biksēs - uzpūsts. Viņa puķainais kabatlakats bija nokritis, atklājot īsi nogrieztu galvu.
  - Viss kārtībā, kaptein.
  Atbildot uz to, sekoja mežonīga rēkoņa:
  - Un tu to saki tik mierīgi. Es zvēru pie pērkona un zibens, ja mēs līdz dienas beigām nesaņemsim nevienu laupījumu, es kādu pakāršu jūgā. Pēc izlozes.
  Kapteinim jau agrāk bija hipohondrija lēkmes, tāpēc korsāri kļuva nervozi. Tomēr viņu darbības uzliesmojums bija īss.
  Trīs spilgti diski mani iedzina pusmiegā. Pēc kāda laika lielākā daļa pirātu snauda uz klāja.
  Džeimss Kuks nervozi soļoja pa izturīgajiem ozolkoka dēļiem, ar kājām atspēdams vaļējos vai pārāk miegainos jūrniekus. Komanda gurdeni murmināja. Ne velti kapteinis baidījās no nemieriem. Galu galā izsalcis pirāts ir kā vilks. Pat labi paēdis laupītājs ir neuzticams, un ar tukšu vēderu viņš ir pilnīgi gatavs nokost roku. Leitnants Barsaro sekoja viņam, skatīdamies uz viņu. Lielākā daļa pirātu bija cilvēki, citas galaktikas pulcējās atsevišķās bandās un, kā likums, tām bija raksturīga pārmērīga nežēlība.
  Viņa domas pārtrauca skaļa balss.
  "Šodien, manuprāt, būs brīnišķīga cīņa.
  Kapteinis atpazina balsi un pagriezās. Šos vārdus teica gaišmatains, izskatīgs zēns raibā, plankumainā uzvalkā. Džeimss uzreiz atkusa. Viņš atcerējās, kā šis kajītes zēns nesen bija uzkāpis uz klāja.
  Tas bija ostā, kur viņi izkāpa ar bojātu kuģi. Pirāti, kā jau krastā bija ierasts, piedzērās un iegrima nekārtībās. Toreiz šis dīvainais zēns piegāja pie viņa un drosmīgi lūdza kajītes zēnu pirātu komandā. Iespējams, citos apstākļos Džeimss būtu vienkārši caurduris kucēnu ar zobenu. Bet, kad zēns iegāja pa durvīm, liels korsārs mēģināja viņu satvert un, saņēmis kāju kaklā, iekrita nokautā. Tas atstāja iespaidu.
  - Vai vēlaties būt salona zēns? - teica kapteinis. Mums, pirātiem, nav vajadzīgs kajītes zēns. Es varu jūs uzskatīt par vienkāršu jūrnieku, taču, lai to izdarītu, jums ir jānokārto pārbaudījums.
  Zēns Olivers Tvists iespieda baso kāju un pārliecinoši atbildēja:
  - Esmu gatavs jebkuram izaicinājumam.
  - Tad nogalini Garo Lāci. Džeimss norādīja uz četrroku leitnantu Makuhoto. Kapteinim nepatika šis ķēms, kurš nepārprotami gribēja viņam nozagt varu. Garais Lācis, netīrs zvērests, gatavs cīņai. Katrā viņa rokās ir zobens. Tad zēns izvilka savu asmeni, dzirkstīdams sveču gaismā. Kapteinis sasita plaukstas.
  - Sākās!
  Zēns, kā viņš gaidīja, bija ļoti veikls. Ar zobenu viņš atvairīja četrus sitienus uzreiz, un divi ienaidnieka asmeņi tika nocirsti. Plaucis viņš iedūrās Makuhoto matainajā krūtīs. Asinis šļakstīja, korsārs kļuva nikns un atkal uzbruka ar mežonīgu rūkoņu. Zēns palēcās zem rokas un nocirta galvu, dzīvnieks sabruka uz klāja.
  Kapteinis priekā nosvilpa.
  - Šis ir cīnītājs. Labākais no maniem puišiem. - Atnācējs izrādījās ārkārtīgi veikls un ātrs. Un viņa zobens, šķiet, bija cīņas mākslas brīnums. Sākumā viņš prātoja, vai pie viņa no pazemes nav atnācis kails vīrietis. Bet tad viņš atmeta šo domu. Vai pazemes iedzīvotāji spēj iegūt tuvcīņas ieročus?
  Kapteinis smaidot jautāja:
  - Kā tevi sauc, mazā?
  - Olivers Tvists. Un es neesmu mazulis. Puiša acis lepni pazibēja. Lai gan Oliveram Tvistam bija tikai desmit gadu, viņš miegā izskatījās četrpadsmit, un viņam bija diezgan plati pleci. Pirātu vadonis sajuta viņā bērnišķīgu spēku.
  Zēns čīkstēja:
  - Tātad, būs kautiņš?
  Jā, un ļoti karsts.
  Varbūt sūdam taisnība. Jebkurā gadījumā tas sakrīt ar viņa vēlmēm. Es gribu asinis un zeltu.
  - Jung, uzkāp uz skatu klāja, tu mūs informēsi par briesmām.
  Olivers Tvists pamāja ar galvu un kaķa ātrumā kāpa augšā pa virvēm. Mazāk nekā piecas minūtes vēlāk zēns kliedza:
  - Pa labi no dēļa dienvidaustrumu virzienā virzās liels kuģis!
  Pirāti pielēca no savām vietām, Džeimss Kuks izņēma teleskopu. Vietā, kur kailais vīrietis rādīja, patiešām bija redzami iespaidīga kuģa masti. Acīmredzot tas bija valdības spēku kaujas kuģis. Uz šī milzīgā kuģa viņi arī tos pamanīja, tāpēc mainīja kursu, dodoties uz tuvināšanos.
  Briesmīgā četrmastu kuģa kustība bija biedējoša. Filibustera kapteinis deva pavēli pievienot buras un doties atpakaļ. Viņam nebija ne mazāko iespēju noturēties pretim simts lielgabalu milzim. Lai gan pirāti izlika visas buras, aizbraukt nebija iespējams. Ienaidnieka ātrums bija daudz lielāks. Šķiet, ka milzim bija izcilas īpašības.
  Džeimss Kuks krita panikā, viņa nervozitāte pārgāja uz Oliveru Tvistu.
  - Sasodītais kajītes zēns paredzēja, ka būs karsts kautiņš. Un tagad cīņa iet uz priekšu, un mums tā ir neveiksmīga. Noņemiet to no masta un pakariet. Bet nē, iesākumam ieber skropstas.
  Pirāti laimīgi kāpa, lai izpildītu "priekšnieka" norādījumus. Zēns izmisīgi pretojās un pat paspēja izmest divus pāri bortam, taču viņš tomēr tika uzvilkts uz klāja. Tur gaidīja pilnas slodzes bende ar smagu septiņastu pātagu rokās. Noplēsuši kreklu, viņi piesēja zēnu Oliveru pie sola, kur parasti pērti jūrniekus. Džeimss gribēja, bija likt spīdzinātājam izsist no zēna garu, taču pārdomāja.
  - Drīz mums būs cīņa nevis par dzīvību, bet par nāvi. Papildu zobens nesāpēs.
  Spēcīgs šāviens pārtrauca viņa vārdus. Izšāva viens no līnijkuģa priekšgala lielgabaliem. Kodols pārlidoja pāri kuģim. Pirāti lamājās netīri. Nākamais šāviens, jau no cita ieroča, bija precīzāks - serde trāpīja sānā, izlaužot bedri.
  Uz kaujas kuģa viņi signalizēja - padoties. Džeimss Kuks vēlējās atbildēt ar izlēmīgu atteikumu - pirāti iet bojā, bet nepadodas, jo galvā pavīdēja doma. Un ja?!
  Pagriezies pret komandu, viņš kliedza:
  - Izmetiet balto karogu, mēs kapitulējam!
  Šajā brīdī līnijkuģis atkal izšāva, un lāpstiņa nodrebēja no sitieniem pa priekšgalu un pakaļgalu, un viņas salauztais bugsprits karājās uz priekšgala mudžekļa.
  "Pasteidzieties, pretējā gadījumā mēs tiksim iznīcināti!"
  Virs sloopa pacēlās balts baneris. Varenais ienaidnieka kuģis raidīja vēl vienu šāvienu. Smags kodols iedūrās virsbūvē un pagrieza kuģa priekšgalu. Tikai balta karoga parādīšanās paglāba slūpu no iznīcināšanas. Džeimsa riskants aprēķins bija balstīts uz faktu, ka angļu kuģis, nezinot ienaidnieka lielumu, pienāktu viņam tuvu desantam un, pārsteigts, būtu viņa žēlastībā. Acīmredzot šajā dienā kaprīza laime bija filibusteru pusē. Notika tā, kā viņi bija gaidījuši - milzīgs kuģis pienāca tuvu slūpas malai. Sāni sanāca gandrīz viens pret otru. Džeimss Kuks sastinga kā elks, tad viņa labā roka pacēlās uz augšu.
  - Uz priekšu, jūras dēli!
  Pieredzējuši pirāti rīkojās zibens ātrumā.
  Atskanēja smags trieciens, samezglojušās takelāžas grabēšana, krītošu topmastu rūkoņa un iekāpšanas krampju skaņa, kas iegraujas līnijkuģa ādā. Cieši saķērušies, abi kuģi saplūda vienā, un pirāti pēc leitnanta Barsaro pavēles izšāva musketu zalvi un kā skudras nokrita uz līnijkuģa klāja. Viņu bija ap divsimt piecdesmit - brutāli bandīti platās ādas biksēs. Daži valkāja kreklus, bet lielākā daļa deva priekšroku cīņai kaili līdz viduklim, un atklātā miecētā āda, zem kuras muskuļi ripinājās, lika viņiem izskatīties vēl šausminošākiem. Pret tiem iestājās vairāk nekā pieci simti cilvēku. Tiesa, līnijkuģa jūrnieki pārsvarā bija zaļie jauniesaucamie, un korsāri visi bija kā izlase - spēcīgi, kaujās rūdīti karotāji. Viņus sagaidīja nedraudzīgi musketu šāvieni, un sākās gaisa sadursme. Trompetisti spēlēja uzbrukumu, un pats Džeimss metās uz ienaidnieka kuģa klāju. Filibusteri metās pie angļiem ar izsalkušo suņu niknumu.
  Cīņa bija ilga un nikna. Sākot no kuģa priekšgala, tas ātri izplatījās līdz jostasvietai. Angļi, spītīgi pretojas, mudina sevi, ka viņu skaits pārsniedz pirātu skaitu. Viņi saprata, ka žēlastības nebūs. Flibusters nepiedod. Bet, neskatoties uz britu izmisīgo veiklību, pirāti turpināja viņus stumt. Jaunais Olivers Tvists nikni šūpoja savu abpusējo zobenu, sagraujot pretiniekus, sadalot sitienus pa labi un pa kreisi. Asinis šļakstīja pa visu klāju, pāris reizes Džeimss gandrīz pats uzskrēja zobenam. Korsāri cīnījās ar tādu cilvēku neprātīgu drosmi, kuri zināja, ka viņiem nav, kur atkāpties, un viņiem ir vai nu jāuzvar, vai jāmirst. Džeimss izvēlējās savu upuri - angļu admirāli, kurš, vicinādams zobenu, iedrošināja savus karavīrus. Nu viņš viņu nošaus ar pistoli.
  Pirms Džeimss paspēja mērķēt, izmisušais Olivers Tvists pielēca un sagrieza admirālim kājas. Admirālis nokrita, un nākamais sitiens viņam nocirta galvu. Karavīru rindās atskanēja šausmu sauciens. Tomēr komandiera nāve nelauza cīnītāju gribu. Viņi turpināja cīnīties ar nolemto niknumu. Izdzīvojušie līnijkuģa aizstāvji tika uzdzīti uz ceturkšņa klāja. Viņi turpināja izrādīt vāju pretestību. Puskailais Olivers jau bija saņēmis vairākas vieglas skrambas, tās tikai satracināja puisi, un viņš arvien niknāk metās cīņā. Viņa kailie, apaļie papēži pazibēja. Cīņā Džeimss arī to ieguva. Kad pēdējie karavīri, nespēdami izturēt, nometa ieročus, viņi nekavējoties tika nokauti. Izņemot divus. Viņus lika pratināt ar aizspriedumiem.
  Olivers Tvists atskatījās uz pirātu vadoni - Džeimss izskatījās nobijies. Viņa ķivere bija nogāzta uz sāniem, viņa kirasa priekšpuse bija saliekta, nožēlojamās nobružātās piedurknes klāja viņa kailo labo roku, izšļakstītas ar asinīm. Tomēr Oliveram bija pietiekami daudz asiņu - gan viņa paša, gan kāda cita. Viņa rumpis mirdzēja sārtos sviedros. Viņš drosmīgi ieskatījās kapteiņa sejā. No pirātu vadoņa izlobītajiem matiem plūda koši straume - asinis no brūces pārvērta viņa melno, novārgušo seju par kaut kādu briesmīgu masku.
  Zilas acis mirdzēja, likās, ka tās dedzina aukstu liesmu.
  - Mēs uzvarējām. Šis kuģis ir mans!
  Šajā slaktiņā gāja bojā nedaudz vairāk nekā puse no pirātu apkalpes. Korsāri uzvarēja par augstu cenu. Bet, no otras puses, Džeimss Kuks saņēma kontroli pār visspēcīgāko angļu kuģi. Tagad viņš kļuva, iespējams, visspēcīgākais pirātu barons. Kaprīzā bagātība, kas viņam iepriekš nebija labvēlīga ar balvām, acīmredzot nolēma vērsties pret kapteini.
  Un, kad tika nopratināti sagūstītie karavīri, Džeimsa prieks kļuva pavisam pārmērīgs. Kuģa tilpnē tika glabāti dārgumi, tostarp lāde ar dimantiem. Tieši to viņi nolēma slēpt no komandas. Lai gan saskaņā ar piekrastes brālības likumiem kapteinis saņem lielāko daļu, lielākā daļa laupījuma tiek sadalīta starp pirātiem. Un kurš vēlas dalīties ar šo riffraff? Nē, viņš paņems līdzi pašu vērtīgāko. Bet kurš viņam palīdzēs noslēpt dārgumus? Protams, lojālais leitnants Barsaro. Un trešo viņš uzņems salona zēnu Oliveru Tvistu.
  Šo zēnu vēl nav sabojājušas pirātu paražas un viņš ir pārāk jauns, lai saprastu dārguma patieso vērtību. Kapteinis varēs pakārt nūdeles uz ausīm. Vislabāk ir nolaisties uz salas uz nakti un visu izdarīt ātri. Netālu atrodas neliela sala ar alām. Tur, redz, viņš to lietu izjauks. Nakts aizsegā.
  Kad kļuva tumšs, kapteinis pasauca Barsaro un Oliveru un lika viņiem sekot viņam. Drīz vien no kravas telpas tika izņemta iespaidīgā lāde. Kaste bija ļoti smaga, un viņi trīs ar grūtībām varēja to izvilkt. Papildus rotaslietām krūtīs bija daudz zelta. Ar grūtībām, iekrāmējuši dārgumus laivā, viņi pārgāja no kuģa sāna uz krastu. Laikapstākļi bija labvēlīgi.
  Bija apmācies, pavadoņi slēpās aiz sārtinātiem mākoņiem. Tātad Džeimss maldināja savus draugus.
  "Jūsu daļa būs mūsu," vadītājs nomurmināja.
  Kaste tika uzlikta uz riteņiem un ripota pa akmeņaino grēdu. Tas nebija īpaši ērti, bet tomēr labāk nekā nēsāt rokās. Koki šķita draudīgi, metot plēsīgas ēnas. Tāpēc viņi aizvilka dārgumu uz alu. Asi ērkšķi ložņāja zem Olivera Tvista basām kājām, tie iedūra bērnu kājas asinīs. Jaunais pirāts izturēja, un tomēr tas bija muļķīgi, ka viņš neuzvilka savus necaurlaidīgos zābakus ar rievotu zoli. Tādā karstumā tie tomēr bija ļoti neērti, un modernāki, ar siltuma regulēšanu un mākslīgo dzesēšanu, apaviem bija aizliegts ņemt līdzi Swallowtail robotus. Jauno tehnoloģiju nēsāšanas aizliegums attiecās arī uz apģērbu. Tāpēc zēnam nācās pārciest stipras sāpes, ceļā izraujot ērkšķus no plikajiem papēžiem, kā arī jūtot niezi no nātres. Barsaro uzpūta, stumdams ratus.
  Beidzot parādījās ala. Korsāri atvilka elpu. Atskanēja rēciens - trīsgalvains lauva. Tas bija liels, buļļa lieluma dzīvnieks, un tas ar mežonīgu niknumu metās virsū cilvēkiem. Džeimsam Kukam izdevās izvilkt pistoli un iešaut briesmonim galvā. Tomēr lauvas līķim izdevās pirātu notriekt. Barsaro izšāva savu musketi un trāpīja viņam pa vēderu, un Olivers, uzlecot augšā, nogrieza Lauvai otru galvu. Briesmonis griezdamies ar ķepu atsitās pret Barsaro krūtīm, un pēdējā, trešā galva pazibēja ar ilkņiem virs galvas. Olivers pavēstīja ar titāna kalto zobenu un cirta elles nārtam pāri kaklam. Violetas asinis šļakstīja, zvērs izlaida nāves grabuli un tūdaļ aizcirta asti. Zēns sāpēs iekliedzās, no tērauda stieples austa aste pārgrieza ādu. Ja viņa vietā būtu bijis vājāks cilvēks, gars no viņa varētu izlidot. Jaunais pirāts piecēlās. Netālu ievaidējās Barsaro. Viņa krekls bija saplēsts, asinis pilēja, bet nekas briesmīgs nenotika. Olivers pielēca pie kapteiņa. Viņš jau bija augšā. Viņš bija nedaudz satriekts, bet noturējās.
  - Uz ko tu skaties? Vai jūs domājat, ka šis kaķis ir spējīgs nogāzt korsāru vadoni? Celies augšā, Barsaro, mēs vēl neesam paslēpuši dārgumu.
  Pirāts pielēca un, satriecoties, apsēdās uz krūtīm.
  - Kas nosēdās, vilka tālāk.
  Olivers pamāja ar galvu, un viņi vilka lādi tālāk. Alā riteņi nepalīdzēja, nācās vilkt uz sevi. Pirāti aizelsās no sasprindzinājuma. Pa ceļam viņi sastapa caurspīdīgu aligatoru, kas blāvi mirgoja tumsā. Par laimi rāpulim viņa neuzbruka, bet paslēpās alas dziļumos. Tikai sarkanas acis plēsīgi liesmoja tumsā.
  Olivers Tvists kratīja dūri.
  Ar lielām grūtībām filibusteri pacēla akmeni un iegrūda bedrē kalto lādi. Tad viņi nolika akmeni vietā.
  - Tev tas pat nav jāaprok. Tagad tas ir divi, kurš to atradīs.
  Barsaro pasmaidīja ar zobainu muti un sacīja:
  "Tagad tikai mēs trīs zinām par dārgumu. Tāpēc sadalīsim to trīs daļās.
  Džeimss ļauni pasmaidīja.
  - Tu teici trīs. Kur ir trešā?
  - Šis kucēns. Barsaro pastiepa roku.
  Atskanēja šāviens, pirāts tika uzmests, tad resnais korsārs smagi nogrima. Lēkošais rāpulis pēkšņi uzbruka līķim no aizmugures un sāka to plēst ar nagiem un gandrīz pusmetru gariem zobiem. Bija redzams, kā tās caurspīdīgais vēders piepildījās ar asiņainu cilvēka ķermeņa atlieku putru. Oliveram kļuva slikti no slepkavnieciskā skata.
  - Tas ir biedējoši! Kāpēc tu viņu nogalināji? - nomurmināja zēns.
  - Viņš zināja pārāk daudz. Turklāt tam nav lielas jēgas. Izņemot fizisko spēku, Barsaro nebija nekādu tikumu.
  "Vai jūs arī mani nogalināsit?" Olivers Tvists saspringa, gatavs jebkurā brīdī atlēkt un ar zobenu iesist ienaidniekam.
  Kapteinis sirsnīgi atbildēja:
  - Nē, es tevi nenogalināšu. Es vairs neesmu jauna, un tā notika, ka man nevar būt bērnu. Tu kļūsi par manu dēlu. Es jau sen gribēju satikt tādu puisi kā tu. Gudrs, drosmīgs, spējīgs turpināt savu darbu.
  Olivers Tvists sapņaini paskatījās uz augšu.
  - Vai varbūt - kļūt par visas nakts puslodes imperatoru?
  Džeimss Kuks saspringa, viņa acis nelaipni iemirdzējās.
  "Vai jūs nejauši esat no pazemes?"
  Zēns, sita ar basu kāju, atbildēja:
  - Nē! Esmu dzimis vienā no Anglijas kolonijām.
  - Jā? Un kur tu dabūji tik labu zobenu?
  Olivers čīkstēja:
  - Cīņā šī ir mana trofeja.
  Kapteinis sarauca pieri.
  - Kādā kaujā?
  Zēns smaidot atbildēja:
  - Netālu no Sargaso vārtiem, kur cīnījāmies ar Dreika eskadronu.
  - Ak, es atceros kaut ko tādu. Tātad es neesmu tavs pirmais kapteinis. Kas jūs agrāk esat bijis salona zēns?
  Olīva čīkstēja:
  - Klivesārā.
  Līderis iecirta:
  Un kāpēc viņš tevi izmeta?
  Zēns, izmetot ērkšķi ar pliku papēdi, izdeva:
  - Es viņam salauzu pīpi, par ko viņš lika mani pērt un izslēgt no brālības.
  Džeimss Kuks izlikās, ka tic.
  - Nu, tagad tu kalposi man, un tikai man. Es tev, mazulīt, uzticēju savu noslēpumu. Un es ceru, ka tu būsi mans dēls.
  - Man patīk būt pirātam, tas ir tik romantiski. Olivers paspieda roku Džeimsam Kukam. Aiz stūra metās ēna, milzīgs krokodils metās virsū kapteinim, kurš izšāva un ielidoja starp acīm. Rāpulis pat nesamazināja ātrumu. Tad Olivers pacirta zobenu, cirsts taisni pa muti. Sitiens bija spēcīgs, aligators apstājās, no caurspīdīgajiem briesmoņa kapilāriem izlija baltas asinis.
  Nākamais Olivera gājiens bija iesist zobenu viņam acī. Purva elles radījums iekliedzās un devās lidojumā. Šļakatas skāra viņa seju, briesmoņa asinis dega un niezēja. Olivers nokrita uz ceļiem un paņēma plaukstā nedaudz ūdens, pārlaižot to pa seju. Kļuva vieglāk, nieze mazinājās. Džeimss Kuks nomurmināja:
  - Ir pienācis laiks doties ārā. Šīs alas ir pilnas ar nelietīgām radībām. Mēneši drīz celsies - mūsu puiši pamodīsies un cels gaudo. Viņi ir kā bērni. Bez kapteiņa nekas nav vērts.
  Atgriešanās ceļš bija daudz vieglāks. Gandrīz skrējienā sasniedzis jūru, zēns savas sāpošās kājas ienira sāļajā ūdenī. Viņam kļuva daudz vieglāk. Kapteinis pasniedza viņam ruma kolbu, un Olivers iedzēra smeldzošā šķidruma. Tagad viņš bija dzīvespriecīgs, caur ķermeni plūda patīkams siltums, gribējās dziedāt. Vienīgi bailes pamodināt pirātus aizturēja impulsu. Kad viņi uzkāpa uz klāja, kajītes zēns gribēja iet gulēt, jo jaunajā kuģī bija pietiekami daudz vietas, taču kapteinis viņu apturēja ar žestu.
  - Es gribu jums pateikt dažus vārdus, salona zēn. Ejam uz kajīti.
  Kad tās aizvērās, Džeimss Kuks ielēja sev glāzi ruma, pēc tam piedāvāja zēnam padzerties. Tomēr Olivers atteicās.
  - Dzērājs nekad nekļūs par lielu karotāju.
  Pirāts iesmējās.
  - Var jau būt. Cik daudzi mani draugi sabojāja rumu. Bet es nezvanīju jums, lai apspriestu tādu mūžīgu problēmu kā piedzeršanās. Man ir ienaidnieks. Ienaidnieks ir mānīgs, asinis un vecs. Viņam ir sava privātā flote, un tikai pirms dienas viņš bija daudz spēcīgāks par mani. Tagad lomas ir mainījušās, spēks ir manā pusē.
  Zēns sita ar basu kāju un čīkstēja:
  - Kā viņu sauc?
  Vadītājs priecīgi teica:
  - Dukakis, un iesauka ir Cutting Death. Tieši to es gribēju ievilināt lamatās. Un jūs man palīdzēsiet šajā jautājumā.
  Olivers cieši sažņaudza dūres.
  - Es priecājos palīdzēt savam kapteinim.
  Džeimss Kuks pieklusināja balsi.
  - Labi. Tāpēc klausieties uzmanīgi. Pēc mana pavēles jūs tiksiet pērts - tas ir nepieciešams, jo uz mana kuģa noteikti ir Dukakis spiegi. Tad tu aizbēgsi no manis uz viņa kuģi un pateiksi, ka zini, kur es paslēpu dārgumus no sagūstītā kuģa. Dukakis ir ļoti kārs pēc naudas un domāju, ka viņš tev ticēs. Jūs aizvedīsit viņu uz Kobras līci, kur viņa kuģiem nebūs iespējas manevrēt. Un mans simts lielgabalu kuģis, es to nosaukšu par godu savai pirmajai mīlestībai "Azatart", pabeigs ceļu. Es bloķēšu izeju no līča, un mēs nogremdināsim visus viņa kuģus un pakārsim viņu karātavās.
  Olivers pamāja.
  "Varbūt mēs varam iztikt bez pēriena?"
  Kapteinis norūca:
  - Nē, mēs to nedarīsim. Dukakis ir ļoti aizdomīgs tips, viņš var tevi pakārt vai spīdzināt. Nē, pēriens ir vajadzīgs.
  Zēns, raustīdams muskuļotos plecus, jautāja:
  "Tad saki jūrniekiem, lai viņi tos rūpīgi sit.
  Kuks dusmīgi norūca:
  - Un tas tā nav, pēdām jāpaliek aizmugurē. Starp citu, muļķis. Šķiet, ka jūs neesat kārtīgi piekauts. Pirātam ir jāpacieš sitieni un spīdzināšana. Tas jums būs papildu rūdījums, sava veida drosmes skola.
  Zēns norija siekalas.
  Manu acu priekšā pazibēja atmiņas, iedvesmojoties no izlasītajām grāmatām, un viltus atmiņas par sapni. Sirsnīgā Andželikas seja. "Viņa noteikti ir greizsirdīga uz mums." Viņa vienaudži ļoti vēlējās kļūt par pirātiem, taču reti kurš uzdrošinājās doties tik nopietnā ceļojumā. Tikai viņš un viņa brālis Alekss uzdrošinājās tik neparastu un riskantu rīcību. Lai to izdarītu, nācās maldināt policiju, jo bērniem ir stingri aizliegts iekļūt nakts puslodē. Un specdienesti nesnauž - ķer pusaudžus, kad tie virzās uz vārtiem. Pieaugušie var, par to ir īpaša vienošanās ar bezdelīgām... Tomēr noslēpumainie "tauriņi" izlaiž cauri arī bērnus. Jo labāk - bez skolas, bez stundām, pamatīgi piedzīvojumi.
  . NODAĻA #14
  Tomēr pirmā pēršana jauno ieslodzīto sagaidīja pēc miega. Olivers Tvists, kurš ļoti vēlējās dzīvot, pat nedaudz priecājās par šādu nāvessoda atlikšanu.
  Viņi atsprāga viņam apkakli un burtiski iznesa rokās, četrus apsargus uzreiz. Pats Olivers bija cieši iesiets važās. Un viņam bija grūti kustēties.
  Un viņu ieveda īpašā vietā.
  Viņi noņēma zēnam važas un, sagriezuši viņa rokas, izveda viņu pagalmā. Tur viņš tika izlikts uz kazām, iepriekš noraujot cietuma formas tērpu.
  Uz cietumu tika aicināti īpaši cilvēki, kuri skatījās, kā tiek sodīts nepilngadīgs, bet ļoti bīstams un nenožēlojošs noziedznieks.
  Oliveram bija ļoti kauns būt kails viņu priekšā. Un skatītāju vidū bija arī sievietes.
  Bet nekas nav jāpieņem. Zēns bija stingri fiksēts, tāpēc jūs neizlauzīsities.
  Olivers nolēma, ka centīsies uzvesties pieklājīgi.
  Spēcīgs bende izņēma no groza stieni, smagu un kodīgu. Tad viņš no visa spēka sāka sist pa Olivera kailo muguru.
  Puika sakoda zobus no visa spēka un centās nekliegt. Taču no viņa rīkles nāca klusi vaidi.
  Bende bija uz muguras, sēžamvieta, nedaudz pieskārās pleciem un kājām... Asinis jau tecēja... Olivers stenēdams gribēja pēc iespējas ātrāk izslēgties. Bet apziņa spītīgi nevēlējās iet ārā. Šeit viena pātaga bija nobružāta, un bende paņēma otru. Un sāka būt. Olivera mugurā vairs nebija nekādas dzīvojamās platības, un bende dauzīja zēna basās kājas.
  Olivers ievaidējās, lai gan sāpes viņu pārņēma no papēžiem līdz pakausī. Beidzot bende izmeta otro pātagu un paņēma trešo. Viņš iesita puisim pa sasisto muguru, tad pa pleciem un atkal nokāpa līdz sēžamvietai un kājām.
  Olivera mutē bija asinis un viņš iekoda lūpā. Tiesa, sāpes sāka notrulināties, un zēns pat pārstāja vaidēt.
  Un trešā pātaga nobružāja. Saskaņā ar paražu tas nozīmēja, ka nāvessoda izpilde ir jāpārtrauc, pat ja upuris nav zaudējis samaņu.
  Oliveram tika uzšļakstīts sālsūdens. Zēns gaudoja elles sāpēs un tad atraisījās no kazām. Un aizveda atpakaļ uz nāves kameru.
  Tāpēc viņi viņam deva maizi un tīru ūdeni...
  Noguris un izsalcis Olivers norija ēdienu... Un iekrita sapnī, nepievēršot uzmanību nogrieztajai mugurai.
  Dungeon priekšā bija taciņa, kas izklāta ar baltiem ķieģeļiem. Tajā bija skaidri nospiedušās baso pēdu asiņainās pēdas. Viduslaiku cietumu ieskauj dziļš grāvis ar paceļamo tiltu. Vakarā, kā solīja Marks de Sads, notika dzīres. Uz svētkiem ieradās visi hercoga draugi. Centrālais ēdiens bija ceriņkrāsains nīlzirgs, ko ierāmēja četri krokodili, ko uzreiz ienesa piecdesmit kalpi. Krokodili tika pildīti ar medījumu un desām, eksotiskiem augļiem un dārzeņiem. Arī milzīgais nīlzirgs bija cieši aizbāzts. Drīz pienāca vīna mucas. Ignorējot karotes un dakšiņas, karotāji iegremdēja abas rokas gaļā. Piemēru rādīja pats hercogs, viņa biezās netīrās rokas sagrāba gaļas gabalus un iebāza tos viņam mutē. Vega un Anželika sēdēja blakus, kārtīgi ēda, cenšoties saglabāt kultūras sajūtu uz dorku fona. Pēteri nelaida pie galda, tomēr ņēma viņu par kalpu. Andželikai tomēr nedabūja ne gabaliņu kaklā. Viņa pastāvīgi pārstāvēja Oliveru Tvistu, viņa mokas. Un kā ir ar otro brāli Dodger? Sirds jūt, ka viņam nav saldi. Marks de Sads daudz ēda un vēl vairāk dzēra. Viņš ātri kļuva reibonis un arvien vairāk izteica mēli.
  Un vienlaikus ar rūkoņu:
  - Tuva uzvara pār nemierniekiem. Vali Chervonny Maar Ace labā roka ir notverta. Drīz mēs sasniegsim paša Červonnijas migu. Un tad es nodīrāšu šo dumpinieku dzīvu.
  Bruņinieki uzplūda aplausos. Un atkal izrādīja cieņu maltītei. Sejas mirdzēja no taukiem, sulas, izlijis vīns. Daži viesi noslaucīja rokas tieši savās drēbēs. Tikmēr hercogs deva pavēli:
  - Tagad es pavēlēšu sarīkot gladiatoru dueli.
  Muižnieki glaimojoši pamāja ar galvu. Viņiem patika iespēja sajaukt vīnu ar asinīm. Svinību zāles vidū atradās iespaidīga arēna. Pēc signāla pie viņas tika atvesti divi desmiti gladiatoru. Tie galvenokārt bija vergi, kas cīnījās par tiesībām dzīvot. Viduslaiku karotāju bruņojums bija savdabīgs. Puse zilos kreklos nēsā īsus zobenus un vairogus. Pretinieku komandai sarkanā krāsā ir trīszari un ķēde ar asu naglu galā. Sarindoti viens otram pretī, gladiatori pēc raga signāla metās kaujā.
  Vega un Andželika intensīvi vēroja cīņu. Sākotnēji pārsvars bija sarkano pusē, viņu garās ķēdes šad tad dabūja zilos, kropļojot kājas. Tad zilais pārgrupējās un, darbojoties gludi un skaidri, metās pretuzbrukumā. Viņu asie un precīzie uzbrukumi nopļāva zaudētājus. Sarkano rindās bija divi inogalakti. Viņi lēkāja, metās kā viesuļvētra, vicinādami savas četras rokas. Virs galvas svilpoja ķēdes, mežonīgi virpuļoja trīszari. Šķita, ka šiem monstriem nav iespējams tuvoties. Pieredzējis cīnītājs, zilo komandieris, izlikās, ka atkāpjas.
  Uzbrūkošais gibons izsauca uzvaras saucienu un no visa spēka cirta ar zobenu, pagriežot savu mataini zaļo krūti. No trieciena izšļakstījās asinis, briesmonis raustījās, tā trīszarnis pārslīdēja pāri ķiverei un apklusa, atbrīvojot indīgi zaļu asiņu burbuļus. Otrais inogalakts atkāpās. Bija skaidrs, ka viņš ir smagi ievainots. Pēkšņi zilie kaujinieki pārrāva līniju, ar zobeniem caurdurot izdzīvojušo "mokhnach", bet vēl divus ar trijzobiem. Bruņinieki un baroni visādi uzmundrināja cīnītājus. Viņiem arī nebija nekas pretī cīnīties. Pēc sākotnējā panākuma sarkano zvaigzne nokāpa - zilie viņus nospieda. Vispirms krita viens, tad otrs un drīz arī trešais karotājs.
  Tomēr krītot viņam izdevās iedzīt trijnieku pretinieka vēderā, atbrīvojot viņa iekšas. Beidzot palika divi sarkanie cīnītāji. Viņi bija smagi ievainoti un satricināja no sitieniem. Nespējot izturēt kaujas sasprindzinājumu, viņi nokrita ceļos, lūdzot žēlastību. Hercogs un citi muižnieki pielika pirkstu. Tikai Andželika un Vega, pacēlušas pirkstus uz augšu, uzdrošinājās lūgt žēlastību. Septiņi uzvarētāji aukstasinīgi nogalināja uzvarētos.
  Hercogs pamāja ar lūpām.
  - Brīnišķīgi. Tagad es par viņiem parūpēšos personīgi. Ei, strēlnieki, nogalini viņus. Sēdēdamies pretī, barons Kars fon Kurs enerģiski protestēja, kratīdams dubultzodu:
  - Nē, atdod man tās. Es viens pats nogriezīšu septiņus.
  Hercogs skeptiski paskatījās uz milzīgo, bet neveiklo baronu.
  - Nē, viņi tevi nogalinās. Lai labāk septiņi reiz septiņi. Mūsu labākie bruņinieki pret vergu gladiatoriem.
  Vairāk cilvēku brīvprātīgi iesaistījās cīņā, nekā vajadzēja, un hercogs mainīja savas domas.
  Viņš apdullinoši rēca:
  - Es atļauju cīnīties visiem.
  Bruņinieku bars ar visu savu masu krita virsū gladiatoriem. Piepildot tos ar pūli, viņi kapāja, sadūra, izlauzās cauri. Pieredzējušākais dalībnieks no septiņiem izdevies pārgriezt rīkli vienam no brutalizētajiem šakāļiem. Gandrīz visi karotāji bija bruņās, kas ļāva viņiem pasargāt sevi no veiklāku gladiatoru sitieniem. Piedzērušies bruņinieki ņēma pēc skaita, nevis prasmes. Tikuši galā ar vergiem, viņi turējās viens pie otra. Hercogs ierāvās plaušās. Ielidoja kalpi, ar āķiem aizvilkuši cīnītājus. Cīņa ir beigusies. Četri bruņinieki tika nolauzti līdz nāvei, vēl ducis guva nopietnas brūces, bet kopumā viņi visi tika izlaisti lēti.
  Marks de Sads pabeidza kausu. Vīrietis melnā tērpā, ar krustu ap kaklu, pielīda pie cienītāja un kaut ko iečukstēja viņam ausī.
  Hercoga seja kļuva violeta. Viņš iesaucās:
  - Es dodos prom uz stundu. Nejaucieties bez manis, atgriezieties pie deserta.
  Valdnieks gandrīz aizbēga, atstājot diezgan raibu kompāniju, lai vienatnē pļāpātu. Tomēr nevienam nebija garlaicīgi.
  Vega pagrūda Andželikas elkoni.
  - Mums jāizseko, kur resnais vēders pazuda.
  Blondā meitene piekrita.
  - Tas ir saprātīgi.
  Bet meitenes nedrīkstēja sekot hercogam. Ieraudzījuši, ka saimnieks aizbraucis, iekārojamie ķipari skatījās uz daiļavām.
  Sekoja mežonīgs rēciens:
  - Tu tagad esi mūsējais.
  Bruņinieki sakustējās. Kā bruņurupuči ar visu savu masu kāpa virsū meitenēm. Bija daudz.
  Vega izvilka divus zobenus un sāka griezties virs galvas, Andželika sekoja viņas piemēram. Abas meitenes izskatījās pēc vilku saspiestām tīrasiņu tīģerēm.
  Pa to laiku hercogs pārcēlās uz mehāniskiem ratiem, kurus vadīja manuāla vinča, un metās cietuma cietumā. Tur profesionālais bende Kara Maara nopratināja Oliveru Tvistu.
  Zēns, kails, muskuļots un basām kājām, tika nogādāts īpašā telpā ar daudzām spīdzināšanas ierīcēm. Tur bija naži, urbji, āķi, dzeloņstieples, naglas. Kā arī skrūves, knaibles, stiepļu griezēji un daudz kas cits.
  Hercogam piederošais pagrabs bija pārsteidzošs ar sāpju izraisošo ierīču daudzveidību. Bija karsts - dega uzreiz trīs kamīni, bendes liesmās sildīja instrumentus. Pirms spīdzināšanas Olivers Tvists tika rūpīgi nomazgāts un noslaucīts ar spirtu, lai novērstu asins saindēšanos. Blakus Oliveram Tvistam uz plaukta bija izstiepts cits resns piecpadsmit gadus vecs zēns. Bendes palīgs muskuļoto bērnu pakāra aiz rokām un kājām. Smēķēdams pīpi, viņš ar pātagu laiski sita savu kailo rumpi. Zēns klusi vaidēja un čukstēja lūgšanu. Uz ādas bija asiņainas svītras.
  Bende Kara uzsmaidīja Oliveram.
  Indīgā tonī briesmonis teica:
  - Ak, mans labums, cik skaists bērns. Cik žēl mums būs nolobīt tavu ādu no taviem smalkajiem pleciem. Šis, kas karājas jums blakus, ir Māra Tuza dzimtais dēls, viņa vārds ir Mirs Tuzoks. Tagad viņam tiek veikta viegla masāža, un tad bende pievērsīsies viņam nopietnāk.
  Tāpēc paturiet prātā: jo ātrāk pateiksiet, kur slēpjas Vali Červovijs, jo ātrāk beigsies jūsu mokas.
  "Es tev neko neteikšu," nomurmināja satrakojušais Olivers Tvists, ļauni pazibinot acis.
  Spīdzinātājs iesaucās:
  - Visi tā saka. Plecu, sāc.
  Divi dūšīgi palīgi pacēla važās savilkto bērnu un pārliecinoši noņēma važas, mēģinot viņu pakārt uz plaukta. Tas ir tieši tas, ko viņiem nevajadzēja darīt. Bērns izvairījās un sita ar pliku krupku, kā ar nūju, ar kāju vienam bendes cirksnī, otram - zem ceļgala. Izlecot, Olivers Tvists mēģināja uzbrukt Karai, taču augstākajam spīdzinātājam bija fenomenāla reakcija. Ar precīzu sitienu viņš puisim iesitis ar nūju pa galvu.
  Brūtenis rēca:
  - Sausīgs imp. Jums jānēsā viņš īpašā krēslā, lai viņš nesagādātu nepatikšanas. Un jūs, nabaga biedri, klejotāji, kāpēc esat bēdīgi?
  Bendes palīgam bija saplaisājis ceļgala kauliņš, un viņa partneris no sāpju šoka zaudēja samaņu.
  - Nu labi, man pietiek palīgu. Galvenais bende sasita plaukstas. Ir ienākušas draudīgas būtnes. Bezsamaņā esošais plikpauris bija nostiprināts uz bagāžnieka. Tad ledaina ūdens straume ietriecās viņa sejā. Zēns atjēdzās, acis sasārtušas.
  Vecākais bende bija gandarīts:
  - Nu tu esi spītīgs. Tagad jūsu rokas un kājas ir iespīlētas, jūs varat pāriet uz aktīvo pratināšanu.
  Spīdzinātājs pacēla pātagu un vairākas reizes iesita bērnam pa muguru un ribām. Olivers Tvists aizturēja elpu un apslāpēja kliedzienu, uz viņa ķermeņa bija izspiedušās rētas. Bende apmierināti iesmējās.
  Aizsmakušā tonī:
  - Spēcīgs puisis, bet jauns muskuļots ķermenis ir diezgan jutīgs pret sāpēm. Es ceru, ka mēs ar jums ātri atradīsim kopīgu valodu. Tagad ir pienācis laiks sadedzināt papēžus, lai jūs neskrietu pārāk ātri.
  Spīdzinātājs no krāsns izņēma karstu stieni. Viņš bez ceremonijām ar cimdiem satvēra Olivera Tvista baso pēdu un salauza viņa kājas pirkstu. Tad uzkarsušais gludeklis nonāca ciešā saskarē ar divpadsmit vai četrpadsmit gadus veca bērna baso pēdu. Bija biezi dūmi, āda pārogļojusies.
  Olivers Tvists ar gribas piepūli, gandrīz sakodis mēli, savaldīja izbēgušos kliedzienu. Zēns smagi elpoja, sviedri tecēja pa ķermeni. Kara Maara turpināja drupināt ar dzelzs gabalu, ceptas gaļas smarža. Smarža patīkami kutināja nāsis. Beidzot bende atņēma metālu. Skatoties uz spīdzināto bērnu, viņš teica:
  - Viņš nav slikts! Spēcīgs zēns. Pirms viņš atzinās, mēs pavadīsim kopā daudzas stundas. Un ko šis jaunais vīrietis teiks, pieskaroties sarkani sakarsušam tēraudam?
  Sadistiskais bende labprāt noskūpstīja kāju citam plikpauram ar sarkanu dzelzi. Zēna papēža āda aizdegās. Zēns skaļi kliedza, kliedza ar labu neķītrību. Kad spīdzinātājs noņēma stieni, viņš bāls un nosvīdis pusaudzis tikai nošņācās:
  Ne vairāk, es tev visu izstāstīšu.
  Bende apmierināti iesmējās.
  Saldā tonī viņš teica:
  - Protams, tu to darīsi. Kur atrodas Vaļas Červovija midzenis?
  - Nestāsti viņam! - kliedza Olivers Tvists, neveiksmīgi cenšoties saraut važas, kas lika puiša muskuļiem saspringt un šķita, ka tūlīt pārplīsīs. Neapkauno savu tēvu.
  Tuzoka pasaule visu saprata un ar neparastu gribas piepūli apspieda vājumu. Zēna zilās lūpas čukstēja:
  "Es nezinu, un pat ja es zinātu, es tik un tā neko neteiktu.
  Kara Maara iesita Oliveram Tvistam pa muti. Tad viņš ar knaiblēm iekāpa vēderā:
  - Bastard, es tevi mocīšu vēl ilgi. Es kaisīšu sāli tavām brūcēm, tu dziedāsi kā gailis no elles sāpēm.
  Barbars izņēma un uzkaisīja šķipsniņu sāls uz ievainotā zēna pleca. Tajā brīdī atskanēja troksnis un, smagi elpodams, hercogs izrāpās ārā.
  Viņš nošņāca:
  - Tu, redzu, sāki pratināšanu bez manis.
  Bende neizpratnē paraustīja platos plecus.
  - Vainīgs, hercog. Jūs pavēlējāt ātri izsist informāciju, un zēni ir ļoti spītīgi!
  Augstinieces atbildē iesaucās:
  - Ne jūsu prātam. Atkāpieties un uzziniet, kā satraukt šos upurus.
  Hercogs satvēra karstās tērauda knaibles. Kaili, nosvīduši, iedeguši un ļoti muskuļoti zēni izskatījās ļoti apetīti.
  Nu, kā tādas skaistules, bet jūs nevarat sevi mocīt personīgi.
  Hercogs viegliem soļiem devās Olivera Tvista virzienā. Zēns sajuta sliktu elpu. Manā galvā virmo nejaušas domas. Atmiņu audzināšana. Pat ja tie ir nepatiesi no kibernētiskā sapņa, kad manā galvā kaut kas uzpeld no fantastiskiem laikiem. Varbūt cilvēki tiešām zina, kā sapnī ceļot laikā? Tā ir dvēseļu kustība pa telpām un laikmetiem. Kad redzi nākotnes skolu.
  Šeit tā ir futūristiska skola, spīd glīts kibernētiskais dēlis. Uz tā jums ir jātur pirksts sarežģītā secībā - un tiks sniegta pareizā atbilde. Un viņš neieguva mācību. Visu dienu paukojās ar elektriskajiem zobeniem, tad devās uz upi. Un te viņš stāv pie tāfeles un viņam ir kauns. Palīdz Dodger draugs, kurš ar miniatūras gadžeta palīdzību pārraida ziņu, kas dzirdama ausī paslēptā mikrofonā. Tiesa, skolotāja ir sardzē. Viņš ieraksta viņu radio pārraidi gravioskenerī. Raukšķīga, datoram līdzīga balss saka:
  -Kluts un Olivers. Jūs abi paliekat klasē. Cik ilgi jūs varat sēdēt un saņemt dzeramnaudu?
  Tad būs gara un nogurdinoša morāles lasīšana. Līdz šim mūsu acu priekšā stāv skenējošās hologrammas. Tāpēc viņš pameta pasaules puslodi, lai atbrīvotos no uzmācīgiem skolotājiem un garlaicīgām stundām. Un kā tas viss beidzās? Tagad tas resnais, neglītais krupis viņam sāp. Mums ir jāatceras jogas un Ruscate nodarbības. Kā tur tiek lokalizētas sāpes?
  Sadistiskais cienītājs ļauni pasmaidīja un maigi pielika knaibles pie savām ribām.
  Pieskaroties sakarsušajam dzelzs, atskanēja šņākšana, un jaunas, apdegušas gaļas smarža kļuva spēcīgāka.
  - Ko, mazais jēriņ, tev patīk cepties? - ķērkstēja inkvizitors. Tad hercogs maigi pagrieza knaibles, saķerot ādu un pagriežot ribas.
  Neskatoties uz visiem gribas pūliņiem, no puiša acīm neviļus saskrēja asaras. Tas bija ļoti sāpīgi. Varbūt sāpīgāk nekā tad, kad papēži tika cauterized. Pēdai ir daudz nervu galu, bet Oliveram Tvistam tā ir rūdīta un piebāzta, viņš pat skrēja pa oglēm. Patiešām, ļoti ātri. Ribas nav tik pieradušas pie ugunīgām procedūrām, no rīkles pārtrūkst kliedziens. Olivers Tvista sakoda zobus. Centos novērst uzmanību, domājot par patīkamām lietām.
  Viņš pievērsa uzmanību saviem bendes. Spīdzinātājs ir ievērojams cilvēks; viņš ir garš, viņa rokas ir biezas un gaļīgas, viņa apmetnis ir izklāts ar asinīm, un viņš pats ir ģērbies sarkanā krāsā. Tas ir saprotams - tas ir briesmīgāk, un asinis uz drēbēm ir mazāk redzamas. Smagie zābaki ar sudraba pakaviņu. Un šeit ir pats hercogs - kronī, viņš to nenovelk, pat plāno veikt netīrās lietas. Fanātiķis. Uz krūtīm karājas pavēle. Neizprotama zīme, kā svastika, tikai piecstaru un ragaina, no tīra zelta, ko ierāmē briljanti.
  - Nu ko tev vajag? - Neraugoties uz mežonīgajām sāpēm, Olivers Tvists uzmeta sev draudīgu skatienu, savilka uzacis.
  Un viņš raustījās ar savu baso kāju, kuru nesen uz apaļa bērna papēža bija glāstījis uzkarsis gludeklis.
  Hercogs, pretēji gaidītajam, nezaudēja savaldību. Viņš joprojām aukstasinīgi grieza ribas. Riba jau grasījās saplaisāt, kad zālē ielīda gļēvs kalps. Viņš trīcēja kā trusis.
  Un viņa balss aizlūza:
  "Jūsu augstība, zāle rit pilnā sparā. Jūsu divas meitenes un bruņinieku pūlis cīnījās.
  - Tā. Hercogs nometa knaibles. "Es neciešu šādu attieksmi pret savu mīlestību.
  Kratījis dūri pret gūstekņiem, viņš piebilda:
  - Es atgriezīšos. Un tu skaties, bez manis nopietni nespīdzini. Galvenās mokas viņi mācās no manas rokas.
  - Klausies, mans kungs. - bende pusbalsī dārdēja, palīgi viņam piebalsoja.
  Hercogs atstāja telpas. Spīdzinātājs piegāja pie Olivera Tvista pavadoņa.
  Mīļā balsī kaķis iesaucās:
  - Tagad jūs varat cept otro papēdi. Un tu, - viņš pamāja Oliveram Tvistam, - paskaties. Tas pats notiks ar jums.
  Bende uzsildīja dzelzi. Istabā bija grūti elpot. Pātaga svilpoja, pātagas sitieni apvija Olivera Tvista kailo rumpi. Puisis nodrebēja no sitieniem, bet spītīgi klusēja. Galvā atkal pazibēja ne pārāk patīkamas skolas atmiņas.
  Un uz kailā papēža spīdzinātājs uzlika platu dzelzs strēmeli, sarkanu no karstuma.
  Un Olivers Tvists sarāvās šausmīgās sāpēs. Bet viņam izdevās atturēties. Lai gan zēna muskuļotais ķermenis kļuva spīdīgs no sviedriem un asinīm. Un uz uguns pilēja duļķains šķidrums, izraisot šņākšanu.
  Zēns izturēja un pat dziedāja:
  Pasaules radīšanas dienā Dievs ir pagodināts ar šo brīnumu:
  Un debesis virs Zemes pēkšņi kļuva zilas Un debesis, debesis virs Zemes kļuva zilas
  
  . Nepazīst ķēdes!
  
  Un būs laime cilvēkiem tagad un mūžīgi,Kad važas, tirāni un naids nokritīs Kad važas un naids uz visiem laikiem kritīs.Visa tirānu vara sabruks kā putekļi,Un Eņģelis dziedās Brīvību debesīs.
  
  
  Šeit spīdēs slava, spēks un darbs!Un nekādi spēki to visu neizdzēsīs.
  
  Un Dievs dos jūsu tautai gudrību Pārvari nelaimes, strīdus un naidīgumu Un lai viņi uzvar visu - apjukumu un naidīgumu.Būs Brīvība, Piekrišana, Mīlestība Un Patiesības gaisma apgaismos dvēseles.
  
  Lai uz tās zemes vienmēr ir pārpilnība.Ciemi, ciemi, pilsētas kļūs bagāti Un ciemi, pilsētas uzplauks.Tur līčos pietauvos daudz kuģu, Un viesi sāks tirgoties savā labā.
  
  Tā brīnišķīgā zeme būs skaistuma piepildīta Un Mūzas gadsimtiem dziedās Brīvību.
  ...Divas meitenes, Vega un Andželika, iegriezās bruņinieku pūlī. Stāvēt nāves vietā ir kā. Viņi instinktīvi izvēlējās sev ērtāko kaujas taktiku. Šūpodama abus zobenus, Golden Vega nocirta viņas priekšā stāvošo kungu. Viņas īpaši asais zobens izgrieza bruņas un nocirta galvu. Andželika izdarīja arī nāvējošus sitienus - iedzinusi zobenu viņai krūtīs, viņa trāpīja baronam, kurš pavicināja viņas nūju. Viņas zibenīgi uzbrūk sasmalcinātai miesai. Ar nākamo sitienu meitene nogrieza roku, dzelzs cimds ar šķindoņu ietriecās grīdā, un ienaidnieks rēca.
  Andželika turēja "dzirnavas" - viens zobens novirza sitienu, otrs griež. Bruņinieki bija piedzērušies, kūtri savās bruņās, un hipertitāna zobeni viegli griezās cauri miesai. Pagriezusies, Vega ar kāju trieca uzbrucēja sejā, pēc tam ar asmeni iedzina viņa vēderā. Veikls izvairīšanās. Sveču gaismā blāvi mirdzēja varena bruņinieka siluets. Un tad - precīzs sitiens kaklā.
  Izplūda asinis. Vegai nogalināšana nav sveša. Bet Andželika tikai otro reizi mūžā nes nāvi, bet šī meitene ir tik niknā, ka viņu nevar tik viegli apturēt un salauzt. Nākamais sitiens caurdur plecu. Bruņinieks rēc, Andželika griež asmeni. Pretinieks klusē. "Tauriņa" pagrieziens - un atkal galva nokrīt uz marmora. Grīda kļūst slidena ar asinīm. Meitene nirst un spārda kājas, trīs bruņinieki nokrīt uzreiz, it kā būtu nocirsti. Tad viņa iznāk un iesita viņam pa seju. Vega tikmēr sit ar tādu spēku, ka pārgriež zobenu un ķiveri.
  - Satriecošs! Andželika kliedz. - Tu esi tikai terminators.
  - Es esmu zvaigžņu mežzinis. - Smejoties atbild Vega. - Jā, un tu neesi sliktāks!
  Jaunais cīnītājs ir prasmīgi savērts uz malas. Meitene ir sajūsmā. Bruņinieki spieto un tikai traucē viens otram.
  Vega smejas - viņai patīk kapāt. Lēciens - viņa sit ar abām kājām uzreiz, tad precīzs sitiens. Divi karotāji aizrušies ar asinīm. Seko "kāpņu" tehnika, un resnais barons atgrūžas ar nogrieztu plecu.
  Abas dāmas bija tik niknas, ka droši vien būtu nogalinājušas visus, vairāk nekā pusotru simtu bruņinieku, bet zālē ienāca arbaleti. Bruņām nesegtas puskailām meitenēm gāja grūti. Abi tika ievainoti gandrīz uzreiz - galu galā strēlnieki šāva labi un trāpīja galvenokārt pa kājām un rokām. Meitenēm uzbruka bariem. Neskatoties uz izlietajām asinīm, muižnieki nesteidzās viņus nogalināt. Gluži pretēji, viņiem tie bija vajadzīgi dzīvi. Vega un Andželika tika sagūstīti. Viņus nepārprotami gatavojās izvarot. Bija neliels strīds par to, kurš startēs pirmais. Kautiņā uzvarēja barons Silfs de Ramzess. Paliecies uz priekšu, viņš norāva Andželikas kleitu, izvilka savu cieņu un ar spēku iegāja viņā. Šajā brīdī mežonīgo orģiju pārtrauca briesmīgs sauciens:
  - Kāda izklaide bez manas ziņas?
  Bruņinieki bija neizpratnē. Briesmīgā hercoga rēciens varēja padarīt ikvienu traku.
  - Mēs, jūsu augstība, gribējām iemācīt meitenēm labas manieres. nomurmināja barons Silfs.
  "Šeit tu esi un mācies pats, nezinātājs. Vispirms aiztaisiet biksēs rāvējslēdzēju.
  Barons bija neizpratnē.
  Hercogs turpināja raudāt.
  - Tie ir viesi, un viņi ir manā aizsardzībā. Un jūs gribējāt ar viņiem izklaidēties. Vai man likt saviem kalpiem uz vietas jūs mīcīt ar bultām? Kā tu uzdrošinies mani izaicināt?
  Bruņinieki atkāpās, atskanēja vāja murmināšana.
  - Negribu neko dzirdēt, svētki ir sabojāti. Izņemiet līķus un dodieties mājās. Citādi tu uzzināsi manu dusmu pilnību.
  Bruņinieki sāka izklīst. Meitenes izrāva bultas, kas izlīda no rokām un kājām.
  "Tā tu man patīc labāk," sacīja Markuss de Sads. - Tagad mēs sekosim uz guļamistabu, kur tu esi kopā ar mani un mīlies.
  Aiz muižnieka izauga divi desmiti cīnītāju ar musketēm.
  "Šie karotāji parūpēsies, lai mīļo apskāvienu laikā jūs mani nenožņaugtu. Tieši tā! Es redzu, ka jūs esat ļoti bīstamas kuces, man visa grīda bija noklāta ar asinīm un klāta ar līķiem.
  Eskorta pavadībā viņi devās uz guļamistabu. Tās sienas bija izrotātas ar visdažādākajām medību trofejām - visiespaidīgākie bija turnduku ragi.
  Guļamistabas centrā pacēlās masīva zelta gulta ar daudziem matračiem un spilveniem.
  - ES lūdzu. Jūties kā mājās.
  Musketu karotāji kūpināja drošinātājus, gatavi izšaut jebkurā brīdī.
  - Šovakar man būs jautra nakts.
  Nometis drēbes un bruņas, hercogs nokrita uz spilveniem.
  . NODAĻA #15
  Jaunais ieslodzītais ir pamodies... Tornī mazliet izsalcis, bērna basās kājas īpaši aukstas.
  Olivers, lai saglabātu siltumu un joprojām cerot aizbēgt, sāka berzēt vienu ķēdes tērauda posmu pret otru. Un tie šeit ir biezi, bet vismaz nedaudz silti.
  Turklāt es biju izsalcis ... Pašnāvnieku spridzinātāju tornī zēnu baroja tikai vienu reizi dienā: novecojušu maizi un ūdeni. Un ar to augošam organismam nepietika.
  Un žurkas tumsā čīkst. Baskājains, izsalcis zēns berzēja savas ķēdes un centās neraudāt.
  Lai gan priekšā viņam bija divi pērienu sitieni un cilpa ap kaklu.
  Olivers klusi dziedāja;
  Kā tas notika ar mani, es esmu skaidrs piekūnam, bet ir pienācis laiks:
  Es lidoju, jauns dzidrais piekūns, debesīs,
  Es situ-situ zosis-gulbjus,
  Viņš arī sita un sita mazu putnu,
  Kā jau agrāk, mazam putnam nav lidojuma.
  Bet nonecha man, es saprotu piekūnu, nav laika:
  Es sēžu, jaunais skaidrais piekūns, poimanē,
  Vai es esmu tajā, kas atrodas zelta būrī,
  Būrī, uz skārda svītras;
  Piekūnam kājas sapinušās,
  Zīda piekabes uz kājām:
  Pērļu aizkari uz acīm!
  Kā tas notika ar mani, labs puisis, bet nedaudz laika:
  Es gāju un gāju, labs puisis, gar zilo jūru.
  Es jau situ-sadauju kuģus-kuģus,
  Es esmu tatārs, armēņu busurmanis;
  Joprojām sita-sadauzītas vieglas laivas;
  Kā jau agrāk, vieglajām laivām caurbraukšanas nav.
  Bet nonecha man, labais biedrs, nav laika:
  Es sēžu, labais biedrs, poimanē,
  Es esmu tā ļaundara māla cietumā.
  Labā puiša kājas ir kaltas,
  Uz kājām ir vācu bārkstis,
  Uz jaunā vīrieša rokām ir cietuma slēdzenes,
  Un jauneklim uz kakla ir dzelzs skrotis.
  Tāda tautasdziesma, no vienas no grāmatām...
  Olivers nepamanīja, kā viņš atkal aizmirsa sevi sapnī.
  Netālu, tajā pašā sapņu Visuma puslodē, arī brīvi skatīties zēns Olivers Tvists pārdzīvoja smagus laikus. Pēc karstas pēršanas, no kuras saplaisāja āda, viņš tika izlaists krastā. Viņam bija tāls ceļš ejams, līdz viņš sasniedza pirātu lordu Dukakis. Un jums tur jānokļūst pēc iespējas ātrāk. Viņš gandrīz skrēja pa akmeņaino ceļu, tāpēc viņa solis bija tik ātrs.
  Divu stundu laikā Olivers Tvists veica gandrīz divdesmit jūdzes un tuvojās Jehu ciemam.
  Tā bija diezgan liela pilsēta ar vēlo viduslaiku Eiropas arhitektūras namiem, bez liekas kņadas un netīrības. Virs brūnsarkanajiem jumtiem pacēlās baznīcas smaile. Zaļā jūra šļakstījās, ieeju plašajā līcī aizsedza iespaidīgs forts, no kura ambrazūrām uz visām pusēm izvirzījās lielgabalu stobri. Tomēr lielākā daļa ieroču sarūsēja. Kalna lēzenajā nogāzē auga garas, līdz simts metriem, palmas. Viņi pilnībā noslēpa gubernatora pils balto akmens fasādi. Gaiss bija svaigs, apkārt šaudījās tādi baskāju bērni kā Olivers Tvists. Zēns savu vienīgo ieroci - hipertitāna zobenu - paslēpa audekla somā, ko nēsāja mugurā. Ārēji Olivers Tvists izskatījās pēc parasta ubaga, tikai nobružāti bija neparasti - plankumaini, haki krāsā. Bija neērti nēsāt ieroci, tas nepārtraukti atsitās pret rētu muguru.
  Zēns nolēma atpūsties, jo īpaši tāpēc, ka bija paredzēts ļoti interesants skats. Vēl viena preču partija tika atvesta uz vergu tirgu. Plašajā krastmalā ierindojās bruņota policijas vienība, kas nosūtīta sargāt notiesātos. Šeit pulcējās ziņkārīgo pūlis. Līdzās cilvēkiem pazibēja inogalaktu purni. Dažas no tām izskatījās pēc pīlēm un izskatījās diezgan nekaitīgas. Bērnu bija daudz, viņi smējās un rādīja ar pirkstiem.
  Un šeit ir pats gubernators Sems de Ričards. Garš, tievs cilvēks sarkanā parūkā, ģērbies plāna zīda kamzolī, bagātīgi izšūtā zelta bizēm. Viņš nedaudz kliboja, atspiedies uz melnkoka spieķa. Sekojot gubernatoram, grūstīdams garāmgājējus, kustināja ģenerāļa formastērpā tērptu pieklājīgu vīrieti. Uz viņa platajām krūtīm šķindēja rotaslietas, un galvā plīvoja uzvilkta cepure.
  Kad gūstekņi tika izkrauti no kuģa, vīrietis nicinoši pagrieza muti un izņēma pīpi.
  Notiesātie izskatījās slikti: nemazgāti, aizauguši, daudzi no viņiem neizskatījās pēc cilvēkiem. Tomēr bija arī labi eksemplāri - acīmredzot no notverto pirātu vidus. Olivers Tvists pamanīja vairākus sešroku inogalaktus ar spīdīgiem mēteļiem. Kaulēšanās ir sākusies. Gubernators, kuram bija caururbjoša balss, sacīja:
  - Ģenerāli Kaljostro, jums ir tiesības izvēlēties par cenu, ko iecelsiet pats. Un visu pārējo pārdosim izsolē.
  Kaljostro piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jūsu ekselence ir ļoti laipna. Bet, zvēru uz savu godu, šī nav strādnieku ballīte, bet gan nožēlojams invalīdu bars. Maz ticams, ka stādījumos tie būs noderīgi.
  Nicinoši pieskrūvējis mazās acis, viņš atkal paskatījās uz važās savilkto vergu pūli, un viņa sejā pastiprinājās ļaunprātības izteiksme.
  Kapteinis izlasīja visu vergu sarakstu - lielākā daļa no tiem bija pirāti, kas brīnumainā kārtā izkļuva no karātavām. Bija arī no metropoles atsūtīti nemiernieki.
  - Kāds produkts. Tikai notiesātie un zagļi.
  Ģenerālis sarakstu noņēma. Piegāja pie jauna, muskuļota puiša. Viņš sajuta bicepsu uz rokām, lika atvērt muti, apskatīja zobus. Nomurmināja:
  - Par šīm desmit zelta monētām.
  Kapteinis uzmeta skābu seju.
  - Desmit zelta gabalus? Šī ir puse no reālās cenas.
  Ģenerālis pasmaidīja.
  - Šis vergs vairs nav tā vērts. Viņš drīz mirs no smaga darba. Es labāk pērku sešroku, tie ir daudz skarbāki par cilvēkiem.
  Kapteinis sāka slavēt ieslodzītā veselību, jaunību un izturību. It kā runa nebūtu par cilvēku, bet gan par nastu. Jauneklis nosarka. Acīmredzot šis darījums viņam bija nepatīkams.
  - Labi, - ģenerālis nomurmināja. - Piecpadsmit zelti un vairs nekādas dusmas.
  Kapteinis pēc toņa zināja, ka tā ir galīgā cena. Viņš nopūtās un piekrita.
  Nākamā persona, pie kuras ģenerālis uzrunāja, bija pusmūža vīrietis ar lielu miesasbūvi. Tas bija slavenais pirāts Viscins. Vienu aci un biedējošs, viņš saraucis pieri paskatījās uz pircēju.
  Tirdzniecība ir atsākta. Milzis aizbrauca pēc trīsdesmit zelta gabaliem.
  Olivers Tvists stāvēja, sildīdamies trīs saules staros, dziļi ieelpodams svešo gaisu. Tas bija piepildīts ar krustnagliņu, spēcīgu melno piparu un milzu, saldi smaržojošu ciedra smaržu. Tajā pašā laikā viņš klausījās notiekošajā, noņemot somu no sāpošajiem pleciem.
  Citi pircēji vērsās pie notiesātajiem, apskatīja, prasīja cenu. Ģenerālis turpināja kaulēties. Nopirka vēl dažus sešroku mežoņus. Bija skaidrs, ka viņš bija gatavs pamest izsoli. Un tad viņa acis iekrita izskatīgajā un spēcīgajā Oliverā Tvistā.
  - Labs puika. Un arī, iespējams, kāda vergs.
  Olivers saviebās. No šī vīrieša elpoja ļoti auksts.
  Zēns čīkstēja:
  - Nē, es esmu viena pati.
  - Jā! Ģenerālis bija sajūsmā. - Pats par sevi - nozīmē klaidonis. Un saskaņā ar likumu klaiņošana ir aizliegta, un jums ir jākļūst par vergu. Hei, sargi, atnesiet apkakli. Ilgu laiku es gribēju tādu puiku pie manis.
  Olivers Tvists, paņēmis somu, metās skriet. Tomēr masīvs četrroku pārraugs, kas stāvēja labajā pusē, ar pātagu cirta viņam kājas. Cilpa pārtrūka, zēns nokrita. Viņš raustījās un mēģināja pārraut cilpu, bet tā vēl stiprāk ierakās viņa potītē. Tad viņš izvilka zobenu un ar vienu sitienu nogrieza pātagu.
  Ģenerālis kliedza.
  - Paņem viņu.
  Apsargi un policisti steidzās pie Olivera Tvista. Viņš pagrieza zobenu un iedūra policista krūtīs. Pārējie apsargi atliecās, vilkdami zobenus. Viņi mēģināja apņemt zēnu.
  Sapratis, ka viņam nav nekādu izredžu, Olivers Tvists pielēca augšā, iedūra tuvākajam policistam galvā un metās prom, atlecot kā vardei. Puika ļoti labi skrēja, bet policistiem bija zirgi. Zēns ātri tika apdzīts, ap kaklu uzmetot laso. Pārgriezis virvi, Olivers pagriezās pret ienaidniekiem, būdams gatavs dārgi pārdot savu dzīvību.
  Viņš bija ielenkts no visām pusēm. Aiz viņiem parādījās musketieri, viņi izvilka stobrus, iekraujot tos ceļā. Bija skaidrs, ka viņi tūlīt sāks šaut.
  - Paņemiet viņu dzīvu! Ģenerālis pavēlēja.
  Arkāna roze. Policisti bija apmācīti ķert bēgļus. Pāris labi metieni - un Olivers Tvists bija neizšķirts. Mērķtiecīgs musketiera šāviens izsita zobenu viņam no rokām. Tajā pašā brīdī viņi iemeta tīklu.
  Sapratu, Olivers saprata. Tagad viņi viņu sažņaugs smagās važās, un viņš nekad neredzēs brīvību.
  Kaljostro priecājās.
  - Siti viņam, sit viņam.
  Viņš pagriezās pret četrroku, lai dotu pavēli.
  Tajā brīdī atskanēja asa, ripojoša skaņa, kas satricināja gaisu. Ģenerālis pārsteigumā uzlēca. Abi viņa miesassargi lēca viņam līdzi. Apsargi nodrebēja, kāds nometa musketi. Visi, it kā pēc mājiena, pagriezās pret jūru.
  Lejā, līcī, divsimt soļu attālumā no forta atradās liels kuģis. Balti dūmi virpuļoja. Viņš pilnībā paslēpa lielisko trauku, atstājot redzamas tikai mastu galotnes. No akmeņainajiem krastiem pacēlās pterodaktila bars, kas virpuļoja debesīs ar spalgiem saucieniem.
  Ģenerālis nesaprata, kas notiek. Kāpēc kuģis šauj no visiem ieročiem?
  - Es zvēru pie angļu karaļa vārda. Viņš man par to atbildēs.
  Bija panika.
  Tikmēr kuģis nolaida Anglijas karogu. Viņš pazuda dūmu mutē. To aizstāja Kiramas impērijas zvaigžņu un svītru reklāmkarogs. Uz purpura fona skaisti mirdzēja zelta zvaigznes. Ģenerālis nobolīja acis.
  - Kaperi! viņš ar grūtībām čukstēja. - Kirama ierindnieki!
  Viņa balsī jaucās bailes un neticība. Viņa acīs uzplaiksnīja dusmas. Miesassargi neizpratnē skatījās tālumā, izbolīja dzeltenās acis un atlaida līkos zobus.
  Milzīgais kuģis, kas tik viegli maldināja sargu modrību, bija privāts kuģis. Atšķirībā no parastajiem pirātiem viņam bija valsts patents un tiesības tirgoties ar laupīšanām, sagūstot nedraudzīgu valstu kuģus. Un Kirama impērija jau sen ir bijusi naidā ar Lielbritāniju. Tagad ir pienācis laiks izlīdzināties. Nesen Jehu pilsētā ieradusies liela zelta krava, kas iegūta kontinentālajās raktuvēs. Saņemot šo informāciju, admirālis Pisars dons Frībijs nolēma uzbrukt Anglijas kolonijai. Tas bija personiskas atriebības akts. Pirms desmit gadiem vietējais gubernators uzvarēja toreiz jauno pirmā ranga kapteini Pisaru donu Halavu.
  Tagad viņš pārliecinoši atriebsies. Viņa vienkāršais izgudrojums izrādījās tik veiksmīgs, ka, neradot aizdomas, viņš pārliecinoši iegāja līcī un sveica fortu ar zalvi. Izšāva trīsdesmit lielgabali, urbumus pārvēršot drupās un pelnos.
  Ir pagājušas tikai dažas minūtes. Daudzi skatītāji pamanīja, ka kuģis piesardzīgi virzās uz priekšu dūmu mākoņos. Paceļot galveno buru, lai palielinātu ātrumu, pārvietojoties pa stingru velkamo vēju, ierindnieks viegli tēmēja ar kreisās puses lielgabaliem pret fortu, kas nebija gatavs aizsardzībai.
  Likās, ka pasaule ir saplosīta. Otrā salva bija vēl postošāka. Ģenerālis bija histērisks.
  - Kāpēc man vajadzīgs tāds sods!
  Lejā pilsētā sita bungas, dārdēja taures, it kā vēl būtu jābrīdina par briesmām. Apsargi nekrita panikā, mēģināja atdot uguni. Forts drebēja no sprādzieniem.
  Nomācošais karstums un ievērojamais svars neļāva ģenerālim kustēties. Četrroku briesmoņi pacēla Cagliostro un ienesa to pilsētā.
  Olivers Tvists, izmantojot vispārējo apjukumu, izslīdēja no tīkla un, paņēmis zobenu, devās uz papēžiem. Puisim neviens nesekoja.
  Forts atbildēja ar neregulāriem šāvieniem. Viņu piesedza trešā zalve.
  Vergi, viņu bija vairāk nekā piecdesmit, pārsvarā nemiernieki un pirāti, devās bēgt. Varenais Viscins, pieredzējis pirāts, nosūtīja viņus tieši uz zaļo māju. No turienes izskrēja vairāki miliči ar musketēm.
  "Mēs tur atradīsim ieročus," sacīja Viscins.
  Olivers Tvists pieskrēja viņiem klāt.
  - Kamēr visi ir aizņemti, mēs varam cīnīties ar ienaidnieku.
  Zēns bija priekšā visiem. Pie sliekšņa stāvēja sargs ar musketi. Pirms viņš paguva pacelt ieroci, viņam tika nogriezta galva.
  Vergi ienāca mājā. Tur bija neliels arsenāls: musketes, zobens, āķi.
  - Apbruņojies! Viscins pavēlēja. - Tagad mēs iziesim un iedosim gaismu Kirama cūkām.
  Olivers Tvists saglabāja mieru.
  - Un kāpēc mums būtu jāsteidzas pie kiramiešiem? Ļaujiet viņiem labāk uztvert pilsētu - mūsu ienaidnieki ir tur.
  "Jā," sacīja milzis. - Es tikai priecāšos, ja viņi atbrīvos gubernatora vai šī ģenerāļa iekšas.
  Bruņoti vergi paslēpās.
  Policija, apsargi, miliči metās kaujā ar cilvēku izmisīgu drosmi, kuri saprot, ka sakāves gadījumā netiks saudzēti. Kiramaņi bija nežēlīgi, viņi bija slaveni ar savām zvērībām.
  Uzbrucēju vadītājs zināja savu biznesu. Atšķirībā no Yahoo.
  Komandieris Kirama rīkojās pareizi - uzveica fortu, pārņēma kontroli pār pilsētas centru. Viņa lielgabali izšāva vīnogu šāvienu pāri atklātajai zonai aiz mola, pārvēršot Kaljostro viduvēji komandētos cilvēkus asiņainā haosā. Kiramieši prasmīgi darbojās divās frontēs - ar savu uguni viņi ienesa paniku aizstāvja rindās un vienlaikus aptvēra desanta grupu nosēšanos.
  Zem trīs saules dedzinošajiem stariem cīņa turpinājās līdz pusdienlaikam. Muskešu sprakšķēšanai un metāla šķindošanai tuvojoties, bija skaidrs, ka kiramieši spiež pilsētas aizstāvjus.
  - Neizliecies. Olivers Tvists paskatījās ārā. - Lai vispirms paliek tumšs.
  Savādi, bet Viscins ņēma vērā zēna padomu. Varbūt viņam patika ragamuffin cīņas veids.
  Dienas beigās pieci simti privātpersonu kļuva par Jehu absolūtajiem saimniekiem. Saulriets bija skaists, puika to ar prieku apbrīnoja. Pilsēta bija nemierīga. Aizstāvji tika atbruņoti, un Pisars dons Frīva, sēdēdams gubernatora pilī, ar izsmiekliem ļoti līdzīgu izsmalcinātību noteica gubernatora un ģenerāļa izpirkuma maksu.
  - Tevi vajadzēja pakārt. - Malkojot pīpi, Dons Frībijs sacīja. - Bet es būšu žēlīgs un tā vietā ņemšu simts tūkstošus zelta un divsimt liellopu galvas. Un, protams, es nepārvērsīšu šo pilsētu par pelnu kaudzi.
  Atbildot uz to, skeptisks rēciens:
  - Un kā ar zeltu, ko jūs sagūstījāt pils pagrabos? Ir vairāki miljoni.
  Un gaudot atbildē:
  - Šis ir mans likumīgais laupījums.
  Ģenerālis Kaljostro iegrima krēslā...
  Iestājoties krēslai, Olivers Tvists lūdza izlūkošanu.
  - Es uzzināšu, kas notiek pilsētā - un uzreiz atpakaļ.
  Pilsēta dega.
  Kiramieši aplaupīja, pakāra nepakļāvīgos un brutāli izvaroja sievietes. Olivers Tvists redzēja vairākus bērnu līķus, tostarp meiteni ar vaļēju vēderu.
  Bija arī sievietes ar nogrieztām krūtīm, lauztām kājām - acīmredzami pakļautas vardarbībai. Zēns nobālēja un steidzās izkļūt no šīs elles. Šaurā ieliņā viņš satika meiteni ar blondiem plīvojošiem matiem. Viņu vajāja četri kiramieši, piedzērušies un ģērbušies smagos zābakos. Divreiz nedomājot, Olivers Tvists metās pāri. Viņš pagrieza zobenu pret tuvāko ierindnieku.
  Trieciens bija tik spēcīgs, ka ķivere saplaisāja kopā ar galvaskausu. Tad baskājainis, zibinot plikajiem papēžiem, uzlēca. Viņš nogāza vienu Kiramianu ar ceļgalu žoklī, bet citam pārrāva vēderu. Tikai viens palika kājās.
  - angļu kucēns. viņš norūca. Un viņam uzreiz uzbruka. Izpildījis "saplēstās ventilatora" kombināciju, zēns ienaidniekam nogrieza galvu.
  - Ejiet pie saviem senčiem.
  Bezveidīgā masa sabruka zemē.
  Pieskrējis klāt raudošajai meitenei, viņš satvēra viņas roku. Viņa bailīgi ieskatījās glābējam acīs.
  "Seko man, mazulīt," sacīja Olivers Tvists.
  Acīmredzot gaišie mati un zilas acis iedvesa pārliecību. Viņi skrēja pa aleju, aiz muguras bija dzirdami smagi soļi. Pa ceļam satiku vēl vienu piedzērušos kiramieti, tas nekādas grūtības nesagādāja. Viņi uzkāpa kalnā pa tukšajām ielām, sasniedzot Jehu nomalēm. Olivers Tvists atveda meiteni uz māju ar slēptiem vergiem.
  Viscins viņu sagaidīja ar sadistisku smīnu.
  - Kādu zagšanu tu mums atnesi. Svaigi un jauni.
  Neaiztiec viņu, pretējā gadījumā es viņu nogalināšu. - Asiņainais asmens izskatījās ļoti pārliecinoši.
  - Es redzu, ka tev izdevās cīnīties, es slavēju. Tagad ko darīt?
  Olivera Tvista acis pazibēja.
  - Mums jāiegūst ienaidnieka kuģis. Noteikti radījumi jau ir iedzēruši un atrodas pilsētā, un mēs iegūsim izcilu kuģi.
  Lieliska ideja, īstenosim to! Pirātu vergi skaļi pauda savu piekrišanu.
  Kuģa notveršanas plāns bija vienkāršs, uzsvars likts uz pārsteigumu. Un tomēr Olivers Tvists baidījās, ka četros mēnešos Kiramani pamanīs laivas un cels trauksmi.
  "Es to ierosinu," sacīja Olivers. - Es aizpeldošu uz kuģi. Es uzkāpšu uz klāja un došu signālu.
  - Vai tu viens pats spēj tikt galā ar sargiem? - Viscins iesāka, bet pirāts Oro viņu pārtrauca: - Puisis izsaka savas domas. Ja mūs pamanīs, šāvēji atklās uguni. Un tad viss bija pazudis.
  Uz trim laivām vergi tuvojās drošā attālumā no ienaidnieka kuģa. Paņēmis zobenu, cilpu un mazu dunci, Olivers peldēja uz kuģi. Četri pavadoņi spīdēja tā, ka varēja lasīt. Uz klāja atradās divdesmit apsargi. Tajā pašā laikā viņi slikti tika galā ar savu funkciju. Kamēr gandrīz visa komanda krastā bija sašutusi, šāvējs ar saviem palīgiem atkorķēja vēl vienu ruma mucu. Sargi - divi priekšgalā un pakaļgalā - turēja sardzi. Olivers Tvists netika pamanīts.
  Zēns peldēja uz sāniem un uzmanīgi uzrāpās pa raupjiem dēļiem. Viņa veiklās rokas un kailie kāju pirksti turējās pie katra roba. Viņš klusēdams devās uz degunu. Viņš sargam iemeta dunci pakausī, zobena asmens nogrieza galvu citam Kirametam. Tātad pirmie sargsargi tika likvidēti. Pēc tam, apejot piedzērušos ložmetēju kliedzošās dziesmas, plikpauris nokļuva pakaļgalā. Sargi uzmanīgi ieskatījās ūdenī aiz borta. Tāpēc viņi nepamanīja, kā gandrīz bezķermeniska ēna slīdēja, pārgriežot rīkli.
  Uzdevums ir kļuvis vieglāks.
  Ložmetēji bija tik piedzērušies, ka nepievērsa uzmanību aizdegtajai lāpai. Olivers nometa virvju kāpnes saviem pavadoņiem. Vergi klusi uzkāpa uz klāja. Kāds kiramietis, kurš izgāja mazas vajadzības dēļ, pamanīja viņu kustību, bet acīmredzot tos uzskatīja par savējiem.
  - Ko, diezgan aplaupīts? viņš jautāja Kirama dialektā.
  - Tik labi cik var būt. Viscins teica. Asmens pazibēja. Duncis pārāk iespiedās ziņkārīgā karotāja kaklā.
  - Piektais. Olivers komentēja. "Tagad ķersimies pie pārējām."
  Bijušie vergi izstiepās pakaļgalā. Pagāja vēl viens sargs. Viņu noņēma vēl viens precīzs metiens. Klusi, kā ēnas, vergi devās uz vidukli. Viņi bija labi bruņoti. No jostasvietas pavērās skats uz visu kuģi no pakaļgala līdz priekšgalam. Apmēram ducis cilvēku chillēja uz klāja, pārējie dzēra rumu un tekilu lejā. Daudzi pirāti padevās mest - ne tikai dunčus, bet arī skauļus un zobenus. Bez šāviena viņi slaktēja piedzērušos kiramiešus. Cilvēcīgāk izturējās pret tiem, kas dzēra lejā. Viņi uzbruka un piedāvāja padoties.
  "Saņemsim važas un turēsim," pavēlēja Olivers Tvists.
  Pēc tam pirāti, divreiz nedomājot, ķērās pie bagātīgas maltītes. Viņu entuziasms bija pāri. Nav brīnums - smirdīgajā tilpnē vergi tika baroti tikai ar pārpalikumiem.
  "Tagad izveidosim patruļas," zēns pavēlēja, "kad uzaust, ienaidnieks mēģinās atgriezties uz kuģa. Pārsteigsim viņu.
  Visi tam piekrita.
  Olivers Tvists palika savā amatā, ar nepacietību gaidot rītausmu. Laiks pagāja sāpīgi lēni. Beidzot pie apvāršņa parādījās ilgi gaidītā zilā saule. Taču arī pēc tam kuģa apkalpe nesteidzās atgriezties. Pēcpusdienā parādījās lielas laivas, piepildītas ar zelta mucām. Pisar dons Halava viņus personīgi pavadīja. Jaunkaltie pirāti pārģērbās Kirama bruņās un apģērbā. Uz kuģa valdīja priekšzīmīga kārtība, un tāpēc Donam Frībijam nekas nebija aizdomas. Turklāt viņam galva sprakšķēja no stiprajām paģirām, un viņš labprāt ielēja sevī pāris glāzes stipra vīna. Uz kuģa steidzīgi tika iekrautas mucas. Bijušie vergi diez vai spēja savaldīties, lai neatklātu nāvējošu uguni. Visbeidzot kravas telpā tika ievietota pēdējā muca un izpirkuma lādes. Tad Viskinuss pavēlēja:
  - Sitiet viņus!
  Muskešu zalves krita pār kiramiešiem, un pēc tam tika izmantoti naži un naži. Apmēram piecdesmit karavīri tika nogalināti uzreiz, un Pisar don Halava tika piesiets. Viņa mute bija aizbāzta ar nepatīkamu parūkas rīstīšanu, un viņš tika pavadīts kravas telpā.
  Citas Kiram laivas saspiedās kopā.
  Spēcīga trīsdesmit lielgabalu kuģu glābšana nogremdēja duci lielu laivu un sabojāja apmēram pusi no atlikušajām. Kamēr apmulsušie Kiramans izmisīgi strīdējās, kuģim izdevās pagriezties uz labo bortu. Vēl viena nāvējoša salvete saspridzināja izdzīvojušās laivas. Šaušana tika veikta kaudzē no neliela attāluma, tāpēc zaudējumi bija lieli. Saplīsuši koka gabali, ūdens putoja, notraipīts ar asinīm. Inogalakts ar krokodila galvu peldēja uz kuģa pusi. Filibusteri viņu nošāva ar musketēm. Izdzīvojušas tikai trīs laivas, tās nogriezušās krastā. Ieroči lēnām lādējās, un viņiem izdevās aizbēgt. Izdzīvoja mazāk nekā simts privātpersonu. Tie, kas aizbēga, bija pilnībā demoralizēti.
  Tā bija uzvara.
  Olivers Tvists cīnījās, lai paceltu vienu no ar dzelzi saistītajām mucām. Atvērts. Kad eļļotā virsa plīsa, lija zelta monētas.
  Pirāti paskatījās uz cēlu laupījumu.
  Viscins bija pirmais, kas uzstājās.
  - Mēs sagūstījām vēl nebijušus dārgumus, bet tajā pašā laikā palikām atstumtie. Mums nav citas izvēles kā izmest melno karogu un darīt to, ko daudzi no mums jau sen ir pieraduši darīt. Proti, jūras laupīšana.
  Korsāri enerģiski pauda savu piekrišanu. Arī Olivers Tvists neiebilda. Tieši otrādi - tāpēc viņš te bēga no civilizētas, bet ļoti garlaicīgas dienas puslodes.
  - Piekrastes brālībai ir sava osta. Šī ir Monako sala, kur atrodami visi filibusteri.
  - Labi! - teica Olivers - Ja mums būs bāze, mēs nepazudīsim. Atlicis atrisināt tikai vienu jautājumu.
  Viscins lieliski saprata.
  - Vai vēlaties būt mūsu kapteinis? Nederēs. Jūs joprojām esat pārāk jauns.
  Man jau ir asinis. Olivers pacēla zobenu.
  Brutulis norūca:
  - Vairāk par mani. Pirms jums ir pieredzējis korsārs. Bet cik tev gadu?
  - Vienpadsmit. "Olivers Tvists pat neuzskatīja par vajadzīgu pievienot sev gadus.
  Pirāti smējās.
  Atskanēja saucieni:
  - Puika ir pārāk jauns, vajadzīgs pieredzējis vadītājs. Viscina par kapteini.
  Milzu korsārs pasmīnēja.
  - Redzi, Oliver Tvist, viņi tev neuzticas. Kurš vēlas, lai es būtu kapteinis?
  Visi pirāti pacēla ieročus.
  - Kā šis. Bet neskumstiet. No šī brīža tu esi mana labā roka. Es, neskatoties uz Olivera mazo vecumu, ieceļu viņu par savu palīgu. Un godīgs vējš mums mugurā!
  Vētraini izsaucieni par vispārēju apstiprinājumu. Olivers grieza zobenu.
  - ES piekrītu! Un es ar godu pieņemu tikšanos.
  Atkal atskan gaviles. Viscina komandas:
  - Un tagad - visi mastos. Vajag noķert pretimbraucošo taku.
  Olivers Tvists sāka dziedāt, pirāti sāka dziedāt līdzi unisonā spēcīgās balsīs:
  
  Smaragda šļakatas vilnis aiz borta,
  Zvaigznes debesīs virs mums spīd!
  Korsāra prieks ar smaržīgu vīnu,
  Kas rīt - tas Kungs vien zina!
  
  Vai notiks iekāpšana vai izšaus lielgabali,
  Noliec galvu ļaunajā bezdibenī!
  Tāds ir filibustera Pallas liktenis,
  Burāšana pāri jūrām varenā elementā!
  
  Un veiksme nāks - spilgta svītra,
  Ja rokas ir stipras, tad uzasinātais zobens ir stiprs!
  Neesiet kautrīgs, drosmīgi dodieties cīņā - uzveiciet bailes no varoņa,
  Parādi savu raksturu, spēj aizdedzināt degsmi!
  Melodija peldēja aiz pakaļgala, un dzīve turpināja ritēt kā parasti.
  . NODAĻA #16
  Jaunais ieslodzītais atkal tika smagi pērts. Viņi viņu smagi sita, un pat Olivera papēži tika apdedzināti ar lāpas uguni.
  Nežēlīgo spīdzināšanu nomocītais zēns aizmirsa sevi dziļā miegā. Un viņš par to sapņoja...
  Tuzoka pasaule bija praktiski bezsamaņā, un bende noliecās pie Olivera Tvista, maigi berzējot viņa brūces ar spirtu. Viņam par pārsteigumu tās ātri izžuva.
  - Šis puisis dziedē labāk nekā suns, kādu baudu viņš man sagādās, viņu var spīdzināt mēnešiem ilgi.
  Zēns čīkstēja atbildē:
  - Negaidi, drīz atnāks mani draugi un izstieps tevi uz plaukta.
  - Par šo vēl pāris sitienus. - Kara Maara no visa spēka uzsita dzeloņstieplu un adatu pātagu pa muguru un pēc tam iemeta sarkanos piparus un sāli. Puiša seja griezās un griezās kā tārps, tikai pārcilvēciskas pūles ļāva aizturēt saucienu.
  - Nu kur ir tavi draugi? Dambis simetrijai es sadedzināšu tev otru papēdi, iespējams, ka superhercogs šodien neatnāks.
  Balti sakarsušais gludeklis pieskārās bērna pēdai, tad Kara piespiedās stiprāk, kādu brīdi gaidīdama, līdz apdedzinās puiša sacietējušo pēdu.
  - Kā man patīk dziedātā jēra smarža. - teica kats, nāsīs sulīgs zīmējums, piesātināts ar degoša gaisa smaržu. Var nogriezt kājas gabalu un apēst: tas izskatās ļoti ēstgribu.
  Mēs iebāzīsim tev mutē karstas ogles. Vega iekliedzās plaušās. Meitene izlēca uz priekšu kā pantera, viņas acis mirdzēja un mati krita pār pleciem kā saules stari.
  Četri bendes palīgi metās viņai virsū, taču viņus nogrieza slaucīšanas "delfīna spārnu" tehnika. Tad Vega ar precīzu kustību nocirta vēl vienu spīdzinātāju, salaužot viņam roku un atdalot galvu no ķermeņa. Andželika iegāzās viņai aiz muguras, vilkdama uz pleciem nekustīgo superhercogu. Viņas skatiens iekrita Oliverā Tvistā. Bērns bija klāts ar nobrāzumiem, griezumiem un apdegumiem. Jā, un aromāts, kas atgādināja bārbekjū, neradīja šaubas par to, ko šeit dara profesionāls sadists.
  Andželika pieskrēja viņam klāt un noglāstīja viņa brūces.
  - Mans dārgais puisīt, kā pretinieki tevi pāridarīja.
  Olivers smaidot atbildēja:
  - Nebaidies, māt, tu zini, cik sīksti, nepaies ne diena, lai brūces pazustu.
  - Tas ir tāpēc, ka jūs esat pilnveidojies, vadot īpašas ierīces, kas aktivizē ķermeņa cilmes šūnas.
  - Tu esi viņa māte, un tu mums teici, ka viņi ir tavi brāļi. - Vegu uzreiz nocirta pieci cīnītāji, četri palīgi un diezgan prasmīgs karotājs Kara Maara. Atvairusi uzbrukumu, viņa uzreiz vienam no viņiem iedūra vēderā.
  - Ak, es gribēju izskatīties jaunāka, it īpaši tava puiša acīs, jo viņš ir tikai zēns.
  - Jūs maldāties, viņam jau ir trīsdesmit gadu, tas tikai izskatās pēc sūda. Bet neatver viņam muti. Viņš ir mans, mēs esam cīnījušies vairāk nekā gadu, roku rokā, un es stingri nolēmu, ka ar viņu būs kopīgi bērni.
  - Kas ir slavējams. Bet mans vīrs nomira, un viņš devās medībās šajā nakts puslodē. Tur viņi viņu piebeidza.
  - Tas ir šausmīgi! Bet mēs visi esam mirstīgi. Es novēlu jums atrast labu vīrieti. - teica Vega, piebeidzot kārtējo nelieti. Andželika pati saprata, ka viņas partnerim vajadzīga palīdzība. Turklāt telpā ieskrēja vēl divi desmiti kaujinieku.
  Sievusi ar zobenu, viņa atbrīvoja Oliveru un metās stūres mājā. Meiteņu zobeni bija asāki un perfektāki, spēja griezt tēraudu. Vienīgi Kara Māra krājkase bija ne sliktāka, un viņš pat paspēja saskrāpēt Vega plecu. Nokritis, Olivers Tvists ātri atšķetinājās, atbrīvojās no virvēm, viņš uzmanīgi nostājās uz pirkstgaliem - viņa papēži bija apdeguši ugunī un, pacēlis divus nomestus zobenus, metās cīņā. Zēns kūsāja ugunī, ja vien viņš būtu pārāk nežēlīgi spīdzināts. Kustībā viņš svieda hercoga cīnītājus ar knaiblēm, ķēdēm, naglām. Lūk, viens no viņiem mērķtiecīga metiena rezultātā ielidoja tieši Kara balsī.
  Bende satvēra savu izdurto pulsējošo aci, Vega, izmantojot mirkli, nogrieza viņam roku pie elkoņa, izsitot zobenu. Zēns, izplatījis uzvarošu klikšķi, pacēla viņu un, uzreiz nocirtis divus cīnītājus, pielīda pie Karas. Viņš cīnījās ar vienu zobenu, labi apmācīts puisis paukošanā uzreiz saprata, kā to izmantot. Viņš radīja vienkāršu, bet efektīvu dubulto vējdzirnavu tehniku. Ar vienu sitienu viņš atņēma asmeni, bet ar otru nogrieza roku līdz plecam. Kara Maara sabruka līdz dibenam, bezsamaņā no sāpju šoka.
  - Tagad tu bezroku bandīts saņēmies pilnībā. Es pats sevi atriebju, bet citi jums parādīs kontu.
  Bīstamākais cīnītājs tika uzvarēts, Olivers paķēra atslēgas un ieskrēja sānu koridorā. Viņam priekšā ceļā uzreiz parādījās trīs četrroku cīnītāji ar zobeniem. Viņi uzbruka Oliveram, viens no klikšķiem pat saskrāpēja viņa krūtis, un no grūdiena zēns apsēdās uz apdegušajiem papēžiem. Kliedzot, zēns, ignorējot sāpes, vienam no viņiem iesita pa cirksni. Tad viņš neticamā lēcienā nocirta galvu tam, kurš to iedeva. Izvairījās no zobeniem, viņš satriecoši trāpīja otro pa ķiveres smaili, un tad pabeidza ar slaucītu kreiso āķi. Pēdējam cīnītājam tik tikko bija laiks atvairīt ātrākā bērna uzbrukumus, kurš pēc dažām sekundēm iegrūda zobenu viņa sirdī.
  - Mūzika ilgi neskanēja, frārijs ilgi nedejoja! - Smejoties teica zēns. Un, skraidīdams uz pirkstgaliem, viņš skrēja tālāk, džinkstēdams atslēgu saišķi.
  Meitenes turpināja griezt ar pārākiem spēkiem. Neskatoties uz to, ap viņiem palielinājās līķu skaits, un burvīgo amazonu basās kājas peldēja asinīs. Neskatoties uz to, apsargiem ieradās arvien jauni papildspēki, un meitenes sāka drūzmēties. Andželika un Vega izmantoja abas rokas un arī spārdīja no visa spēka, taču daudzās brūces neļāva viņām kustēties. Karotāji atkāpās, un karotāju ap viņiem kļuva arvien vairāk. Cīņas karstumā meitenes pavisam aizmirsa par bezsamaņā esošo superhercogu, pretējā gadījumā mēģināja viņu izmantot kā vairogu.
  Vega mēģināja izmantot mežizstrādes tehniku. Tas palīdzēja pazemināt vēl dažus cilvēkus. Tomēr viņiem par labu nospēlēja fakts, ka zobeni varēja griezt tēraudu. Pateicoties šai tehnoloģijai. Viņi nogalināja uzbrūkošos karotājus tik lielā skaitā. Tomēr cīņas laikā Vega ieslīdēja dziļā asins peļķē un gandrīz nokrita. Izmantojot mirkli, viens no hercoga varenajiem divus metrus garajiem karavīriem ar zobenu izdarīja spēcīgu sitienu pa galvu.
  Ja Vegai nebija tik spēcīga galvaskausa ar kulicistata piejaukumu, viņa tika vienkārši nocirsta. Taču tik un tā izlija asinis un izkrita nogriezta matu šķipsna, un pati meitene gandrīz zaudēja samaņu. Refleksīvi atveidojot sitienu, viņa pārdūra pretinieces rīkli. Tomēr smadzeņu satricinājuma rezultātā viņai stipri sāpēja galva, un viņas reakcija pasliktinājās un viņa netrāpīja vairāk sitienu.
  Andželikai neklājās pārāk viegli, viņa jau vairākas reizes bija aizķērusies, un nesen gūtās traumas sāpēja un sāpēja. Meitenes bija pārgurušas, no viņām tecēja sviedru un asiņu lāses, tās skaisti plūda pāri bronzas ādai.
  Drīz Vega saņēma sitienu pa roku, viņai tika sagriezti bicepsi, labās puses jaunā Amazone bija neaizsargāta, viņas roka zaudēja spēku un ātrumu.
  - Izskatās, ka esam iestrēguši Andželika, kāpām kaujā, neaprēķinot savus spēkus.
  Pati Andželika tika iedurta sānos ar zobenu un ar grūtībām spēja apvaldīt vaidus.
  - Ļoti līdzīgi tam, ka jāmirst drosmīgā nāvē. Ja jūs ticat dieviem, tad lūdziet tos.
  Meitenes čīkstēja:
  - Es ticu tikai augstākajam prātam, kas pieder cilvēkam. Un arī tajā, ka, sasnieguši neierobežotu varu, cilvēki paši varēs augšāmcelt visus mirušos.
  Istabā ieskrēja ducis musketieru, pati muskete vēl bija pārāk apjomīga un dārgi ieroči, galvenā vēl bija auksta. Aizdedzinājuši drošinātāju, viņi tās vērsa pret meitenēm un iedeva zāli.
  Lai gan Vega un Andželika palēca malā, Vega tika iedurta kājā, un Andželika tika izsista no krūšu kaula.
  - Ak! Kā tas deg! viņa kliedza. - Šķiet, ka mums nekas cits neatliek, kā cerēt uz turpmāko augšāmcelšanos. Lai gan es personīgi ticēju Visvarenajam un debesīm, bet ne pārāk.
  - Visas ticības un reliģijas ir krāpniecība, veids, kā sagrābt naudu. Vega kliedza. - Es esmu drosmīgs angļu armijas virsnieks un mani sagaida jauna dzīve, bet jūs esat prom.
  Musketes pārlādējās lēni, bet tik un tā bija skaidrs, ka beigas tuvojas. Pieskrēja jauni šāvēji un jau no divdesmit stumbriem izšāva zalvi. Tiesa, četri hercoga karavīri gāja bojā kļūdas pēc, bet Vega un Andželika guva jaunas brūces. Viņu spēki bija tik novājināti, ka viņi ar grūtībām cīnījās pretī. Beidzot viņu nelaimīgās galvas nokārās, asiņojošo meiteņu kustības kļuva gausas, un kļuva skaidrs, ka nākamā zalve būs liktenīga. Musketieri pat pienāca tuvāk.
  Un šajā kritiskajā brīdī, kam sekoja draudzīga loku zalve, sāpīgi pazīstami skanot, vismaz Andželikas balss dziedāja.
  Met nost ļaunās verdzības važas,
  Paņemiet zobenu un uzasiniet asmeni stiprāk!
  Lai jūsu ienaidnieki ir viltības pilni,
  Bet tas kļūs brīvs, elles ledus izkusīs
  Iepriecināsim arī šo mazo pasauli!
  Lielākā daļa musketieru tika nogalināti, pārējie kaujinieki sajaucās, apbēra ar bultām. Kauja sāka vārīties ar jaunu sparu, hercoga karavīri tika nospiesti.
  - Un tavs dēls izdarīja labi, atbrīvoja ieslodzītos un nāca mums palīgā. Vega teica.
  - Un tieši uz to es arī cerēju līdz pēdējai sekundei, jo ne velti mans mazulis kaut kur skrēja ar atslēgām.
  Tomēr kauja vēl nebija beigusies, superhercogam vēl bija daudz karotāju, kauja piepildīja visus gaiteņus. Meitenes, neskatoties uz milzīgo spēku izsīkumu un savainojumiem, turpināja cīnīties. Tajā brīdī viņus sagaidīt izskrēja garš jauneklis, kuram abi zobeni mirdzēja no asinīm.
  - Tā esat jūs, manas skaistules, kā jūs bijāt ievainoti.
  Ko tu darīji, gulēji?
  - Nē, bet viņi mani paņēma par tavu kalpu un neielaida pilī, un es pats negribēju izliet daudz asiņu. Un, kad sākās izgāztuve, es sapratu, ka bez manis nevaru iztikt. Neuztraucieties, zobenmešanu man mācīja jau no mazotnes.
  - ES zinu! Jūs esat viens no izredzētajiem tūkstošiem. Vega ierunājās.
  Kas ir izredzētais tūkstotis? - jautāja Andželika.
  - Nu, tas ir kaut kas līdzīgs elitei Golden El Dorado. - Labi, nenovērsies, tev jāgriež stiprāk.
  Svaigs Dodžers, kurš miegā kļuva vecāks, protams, kustējās daudz ātrāk nekā pārgurušās meitenes. Viņa zobeni sagriež pretiniekus uz pusēm, griežot asmeņus. Pamazām hercoga karavīri atkāpās un, lai gan lielākā daļa ieslodzīto bija ieslodzījuma mocīti un noguruši, naids nodeva viņu spēkus. Turklāt pašā pilsētā izcēlās spontāns dumpis. Daudzi cilvēki bija izsalkuši, despotisma un lielo nodokļu nogurdināti, bet īpaši smagi cieta vergi, viņi bija galvenā sacelšanās sprādzienbīstamā masa.
  - Redziet, tauta mūs atbalsta. - Kliedza Dodger.
  No šaurajiem gaiteņiem dumpis izlīda virspusē. Briesmīgais zēns Olivers Tvists cīnījās labāk nekā jebkurš pieaugušais, pēc katra viņa sitiena kāds krita. Nelieši savukārt darbojās kā īsta nāves mašīna, bet novājinātās meitenes sāka atpalikt.
  - Varbūt paņemsim pārtraukumu. Vega ieteica.
  - Nē, kas tu esi! Bez mums sacelšanās var aizrīties pati savās asinīs. Nostipriniet Golden. Andželika kliedza.
  - Asiņainajā cīņā mēs mēģinājām iegriezt! Viņi nokrita, bet viņi piecēlās! - Vega uzmundrināja un iecirta vēl vienu karavīru. Andželika piebilda, skatoties uz viņu. Meitenes vicināja arvien intensīvāk, likās, ka ir pavēries otrs vējš. Ļaundaris bija tālu priekšā, viņam pāri galvai bija sakrustoti divi zobeni, un likās, ka tas izsita varavīksni. Toreiz Andželika atcerējās superhercogu.
  - Un kur ir galvenais briesmonis?
  Vega pagrieza savu ar asinīm notraipīto un tad seju.
  - Visticamāk, viņš ir miris, es viņam iedevu miega artēriju!
  - Tā kā nav par ko uztraukties, izskatās, ka cīņa ievilksies, un mums nāksies viņus visus nogalināt.
  Cilvēki ieradās no visām pusēm, viņi bēga, vicinādamies ar cirvjiem, dakšām, izkaptīm, ar mežonīgu neprātu, kas metās pie nīstajiem satrapiem. Viens vīrs, vesels kā vērsis, šūpolēs pacēla ozola klāju un nogāza to diviem jātniekiem, kuri metās šķērsot. Viņi nolidoja no saviem seškājainajiem zirgiem, dzelzs bruņas ietriecās bruģakmeņos, un no aiz mutes izplūda asinis.
  Vēl viens jātnieks tika noņemts ar izkapti, atdalot galvu no ķermeņa.
  Olivers Tvists ir pilnībā pārvērties par velnu, trofeju bendes zobeni bija brīnišķīgi, ar tiem cirst ir tikpat viegli kā zāliena pļaušana. Bet superhercoga pils telpās izcēlās ugunsgrēki, dūmi plūda pāri augstajiem robainajiem torņiem. Ļaundaris pirmais pamanīja un pavēlēja.
  - Steidzami jāaptur uguns, citādi gadsimtiem uzkrātā bagātība pārvērtīsies pelnos.
  Daži no nemierniekiem vēl nav tik sastindzis, lai nedzirdētu saprāta balsi. Tomēr viņus traucēja izdzīvojušie bruņinieki un daudzie apsargi. Cīņa bija haotiska, kaut kur dūmos Dodger ieraudzīja kalēju ar baļķu resnām rokām, vicinot āmuru, no viņa sitieniem krita dūšīgi cīnītāji. Sākās masveida laupīšanas. Maara Ace tikko bija atjēgusies, un, lai gan viņš varēja pavēlēt, viņa autoritāte nebija beznosacījuma. Atbrīvotie ieslodzītie jau bija nosūtījuši putnus uz Valju Červonniju, tikai viņš varēja atjaunot revolucionāro kārtību.
  Pēkšņi Dodger priekšā parādījās pazīstamais pulkvedis Gustavs. Viņš vadīja četrspārnu ērgli uz Dodger. Tā bruņu knābis atvērās, atklājot asus zobus.
  Izvairījās no sitiena, izvairīdamies, notupās. Nokavējis, grifs ar nagiem skrāpēja bruģakmeņus, tad atkal pacēlās augstumā, un pulkvedis ar asu šķēpu uzbruka krievu izlūkam.
  - Jūs plebeja beigas!
  Blēdis izvairījās un ar zobenu sacirta zirga priekšējās kājas. Seškājainais zirgs apgāza jātnieku, un viņš lidoja kā galda tenisa bumbiņa. Ragainā ķivere atsitās pret ietvi, uz laiku apdullinot pulkvedi. Ļaundaris cēli nolēma ļaut viņam atgūties, kamēr viņš koncentrējās uz ērgli.
  Milzīgais putns viņam uzbruka vēlreiz, taču ne velti Dodger bija viens no izredzētajiem tūkstošiem, precīzs sitiens ar zobenu tieši acī, un ērglis trāpīja nāvējošā lēkmē. Ar asu metienu krievu armijas kapteinis uzmeta viņam virsū purpursarkanām asinīm notraipīto grifu.
  - Nu, zvērs. Es sapratu, ko nozīmē tikt galā ar Lielās Krievijas karotāju.
  Pulkvedis lēnām piecēlās, zobens mirgoja rokās.
  "Es esmu labākais paukotājs superhercoga armijā. Plebeji cīnies ar mani, un tava galva tiks atrauta no tava ķermeņa.
  - Jo spēcīgāks ienaidnieks, jo interesantāka uzvara! - Ļaundaris ļāva ienaidniekam beidzot atgūties, tad uzbruka viņam. Pulkvedis izrādījās patiešām ļoti izsmalcināts pretinieks, kurš zina daudzus trikus, bet ātrumā un fiziskajā spēkā ir zemāks par Dodger. Ledains, cenšoties pēc iespējas ātrāk uzvarēt, rīkojās pārāk taisni, par ko tika sodīts, Gustavam izdevās pārcirst vaigu. Tad Dodger izpildīja sarežģītu kombināciju "Mad Squid" un smagi savainoja savu kolēģi.
  - Tu maksāsi parastajam. ievaidējās pulkvedis.
  Pēc vairākiem uzbrukumiem Gustavs kļuva tik vājš, ka Pēteris viegli nogrieza viņam roku un pēc tam atsitās pret ķiveres cekuli.
  - Nav slikti kalpam. - Viņš teica un nokrita miris.
  - Es labprāt apkalpotu! Pasniegšana ir garlaicīga! - Ļaundaris sasēja Gustovu un nesa zem koka, tad atkal metās tā biezoknī. Uzņēmumā ienāca vesels bruņinieku sargu pulks, un nemierniekiem, nejauši bruņotiem, klājās grūti. Ielās izcēlās spontāni uzceltas barikādes, kājnieki un jātnieki taranēja, un viņu cīņa kļuva ārkārtīgi sīva.
  No tālienes tumsā aiz svina mākoņiem slēpās pat parasti dzirkstošie četri pavadoņi. Superhercoga pils vairs neizskatījās pēc kūkas, bet gan sena Pentagona ēka, kas rotāta ar divpadsmit kupoliem un militārām statujām, īpaši daudz bija bruņinieku un pūķu, kas sacentās zirga mugurā. Starp tiem jau plosījās liesma, uzliesmoja saimniecības ēka, kaut kur netālu šaudījās lielgabali, apšaudīja pilsētu, iznīcinot pārsvarā mūra mājas.
  Pluts mēģināja ievirzīt sacelšanos jēgpilnākā un mazāk spontānā virzienā, taču neviens negribēja viņā klausīties. Un kājnieki jau bija ielauzušies pilī un sarīkojuši slaktiņu. Maara Tuz pulcēja ap sevi atbalstītāju grupu, viņš tika spīdzināts ar ietaupījumiem un tikai nogrieza ādu uz muguras.
  - Wali Chervonny, kur tu esi? - viņš iekliedzās pilnā sparā. Apsargi viņu ielenca no visām pusēm, cenšoties sagūstīt gūstā. Šeit ir veikls laso metiens, un dūšīgs vīrietis tiek uzvarēts, cilpa aizveras pie rīkles.
  - Paņemts vēl viens rupjš. Drīz mēs nogalināsim visus nemierniekus. Kur ir tās trakās sievietes?
  Māra tika vilkta kā vienkāršs lops, tomēr, kad viņš jau bija meklējams, viņš to uzmeta zirgam uz krusta, bulta čīkstēja, iedūrās jātnieka galvā. Pēc pāris sekundēm garām aizlidoja cits, noguldot kārtējo karotāju. Dūzis nokrita un sāka ripot prom, tad satvēra kāda nomestu dunci un pārgrieza virvi. Tagad viņš cīnījās ar jaunu sparu, ļoti gribēja redzēt, kas viņu izglāba.
  Nedaudz atskrējis, viņš ieraudzīja puskailu zēnu, kas bija klāts ar asiņainām incītēm. Tomēr viņš viņu uzreiz atpazina.
  - Tas esi tu, Pasaules Tuzok. Ka tavs dēls tika diezgan aizskarts tevis dēļ.
  Pasaule šūpojās ar kādu neticamu gribasspēku viņam izdevās nokļūt pils ārpusē pēc tam, kad tika noņemts no plaukta. Īpaši sāpīgi bijis uzkāpt uz apdegušām pēdām, smagi traumēta labā kāja. Viņš turpināja tos iegremdēt ūdenī, strūklaka tika iznīcināta, un lielās tulznas nedaudz norimst, un likās, ka žurkas tevi grauž dzīvu. Paņēmis nogalinātā hercoga karotāja loku, viņš ieradās savlaicīgi, lai palīdzētu tēvam.
  - Nekas, tēt! Rētas tikai rotā vīrieti. Galvenais, ka es viņiem neko neteicu.
  Šķita, ka zēns bija lepns, ka ir izturējis spīdzināšanu. Tad patiesība atcerējās, kā viņš kliedza, un gandrīz atraisīja mēli. Paldies Oliveram Tvistam par morālo atbalstu grūtos laikos.
  - Jūs jau esat diezgan pieauguša pasaule un jums jāiztur vissmagākās spīdzināšanas.
  - Jā, tēt, bet viņi sit un īpaši dedzina papēžus, grūti noturēties no kliedzieniem.
  - Ja vēlies, es tev došu labu padomu. Kad esi pilnīgi nepanesams, dziedi. Tas ļoti palīdz, manā dzīvē bieži esmu ticis pērts. Žēl tikai, ka neesi iepriekš rūdīts ar pātagu, tad jebkurš plaukts tev nebūtu bijis nekas.
  - Man personīgi labāk patīk vingrināties ar loku, nevis izturēt sitienus. - Pasaule iedomājās, kā tēvs ar savu smago roku viņu sit. Brr!
  - Labi, tā kā tu mani šodien izglābi, es tevi nepārspēšu, bet turpmāk tava āda būs jāiedeg.
  Parādījās jauni karotāji, tuvojās vesela vienība, nemierniekiem bija ārkārtīgi grūti. Tajā brīdī parādījās kolibrim līdzīgs putns ar sešiem spārniem un āķainu knābi, kas griezās pa gaisu. Apsēdusies un atvērusi muti, viņa čivināja.
  - Vali Chervonny, tuvojās pilsētai, viņam pievienojās zemnieki no apkārtējiem ciemiem. Viņš lūdz atvērt vārtus no Ciedru meža puses.
  - Tad vajag izlauzties pie viņiem, kur ir šīs sasodītās sievietes, viņas palīdzētu ar saviem kasieriem. Māra aizrādīja.
  - Es skrienu viņiem pakaļ. Mir teica.
  - Ar apdegušām zolēm tālu neskriet. - Atamans atlaida savu dēlu - lai Zvans labāk iesteidzas.
  Dūzis nosvilpa smalcināšanas zēnu, kurš vēl bija svaigs, veiksmīgi izvairījies no spīdzināšanas.
  - Bēdziet un atrodiet tās divas sievietes, kuras uzsāka šo dumpi. Jūs varat tos viegli atpazīt, viņi ir skaisti un atstāj aiz sevis līķu baru. Pasaki viņiem, lai viņi sūta uzbrukumu Cedar Gate.
  Zibinot plikus papēžus, zēns devās pildīt uzdevumu. Zvans bija viens no labākajiem skrējējiem un skautiem nemiernieku vienībā, un Maara cerēja, ka puisis neko nesajauks.
  Puisis uzreiz saprata, ka meitenes atrodas tur, kur ir viskarstākais, patiesi, cīņas biezumā bija skaidri redzams, kā mirgo Andželikas un Vegas zobeni. Šūpojot zobenu, jo abpusgriezīgais zobens bija pārāk smags bērnišķīgām rokām, viņam izdevās nocirst karotāju un izlauzties līdz amazonēm.
  - Dārgie karotāji. - Viņš teica, ar grūtībām atvairot sitienus. - Pie mums nāk pastiprinājumi, un, lai viņus ielaistu pilsētā, ir jāatbrīvo Ciedru vārtu pieejas un jānolaiž tilts.
  - Kur viņi ir? meitenes unisonā jautāja.
  - Es tev parādīšu, seko man. - teica zēns. Iemērcis kājas asinīs, viņš skrēja, atstājot basu pēdu pēdas. - Sekojiet pēdām.
  Meitenes, kā jau pieredzējušas sportistes, atveseļojās ceļā. Nocirtuši vēl dažus bruņiniekus, viņi sāka skriet, diezgan ātri apdzenot zēnu.
  - Un kur tu gribēji, lai mēs ejam.
  - Es tev atvedīšu, te viņi redz trīsstūrveida torni, mēģini tos atvērt.
  Ap vārtiem bija maz sargu, galvenie spēki cīnījās pilsētā. Meitenes, vienā rāvienā nogalinājušas četrus karotājus, izslīdēja pa vārtiem. Ātri uzkāpjot pa vītņu kāpnēm, viņi izlauzās līdz mehānismam, kas nolaida tiltu. Ducis apsargu šajā laikā spēlēja kārtis. Ieraugot divas plikām kājām, asiņainas un tajā pašā laikā skaistas sievietes, saplēstas, viņas izdvesa ņurdējošas skaņas.
  - Kādi smuki, pievienojies, sarīkosim tev foršu grupas seksu un uzliesim vīnu.
  - Nogalināsim viņus! - teica Vega un ar divkāršu sitienu ar sirpi noguldīja četrus dzērājus uzreiz.
  Pārējie sniedzās pēc zobeniem, bet bija jau par vēlu, meitenes tos nocirta kā kāpostus.
  - Banzai! - Vega pa pusei pa jokam iesaucās, nogriežot no pleciem pēdējo galvu.
  Tad abi ar grūtībām pagrieza rokturi, milzīgie vārti sāka iet lejup, aizšķērsojot grāvi. Briesmīgi radījumi iznira no ūdens un nikni cirta muti.
  - Viņiem nav izredžu, paskaties, viņi jau steidzas palīgā.
  Pilsētā ielauzās liela zemnieku bars ar dakšām un izkaptēm, kam sekoja rūdīts partizānu pulciņš, spriežot pēc raibā apģērba. Karotāji tika krāsoti, lai tie atbilstu meža krāsai.
  - Beidzot ieradās Vali Červonijs, vai ne viņš. - Vega norādīja ar pirkstu uz bruņās tērptu karavīru, kurš auļoja uz tintes melna seškājaina zirga.
  - Nē, tas ir viņa palīgs Discord. Zvans atbildēja.
  - Kur ir tavs vadītājs?
  - Te tas ir. - Puisis norādīja uz milzīgu vīrieti, kas ģērbies lūksnes kurpēs un ar diviem platajiem zobeniem rokās.
  Kāpēc viņš izskatās šādi?
  - Lai ienaidnieki kaujas laikā neatpazītu, un, ja viņam bija karaliskās drēbes, viņi viņu sen nošāva.
  - Skaidrs, mēs arī tagad izskatāmies pēc ubagiem. Andželika nopūtās.
  - Galvenais ir nevis tas, kas ir ārpusē, bet gan tas, kas ir iekšā. Vega atcirta. "Tagad mums būs īsts sprādziens."
  Lai arī meitenes no noguruma jau bija sapinušās kājās, viņas piespieda sevi izkāpt no galvas.
  Červonijs lauzās kā dēmons, un Vega viņam uzsauca.
  - Milzi, esi uzmanīgs, vicinot savējo.
  - Kas tu esi?
  - Dieviete, kas visu šo putru sacēla.
  - No sievietēm visi nemieri, un jūs tikai divi.
  - Mēs taču protam griezt, ne sliktāk kā vīrieši. Vega pacēla savus asiņainos zobenus.
  - Paskatīsimies, varbūt tu vienkārši esi lielībnieks. Vali teica.
  Svaigu spēku tuvošanās sāka nosvērt svaru kausus par labu nemierniekiem, taču cīņa prasīja ļoti ilgu laiku. Gan Vega, gan Aplita tika ievainoti ne reizi vien, ļoti bieži viņi skatījās nāvei sejā, bet ne mirkli nepiebremzēja savu iznīcības deju. Pats Červonnijs guva vairākas brūces, īpaši jutīgas, kad viņa kolonnu sāka šaut no musketēm. Un tad meitenes bija vislabākajā stāvoklī, pirmās, kas iegriezās rindās, apklusinot ļaunos plēsējus. Muskuļotas sieviešu rokas ilgu laiku bija nejūtīgas, Vega un Andželika turējās lepnumā, kas neļāva viņām nogrimt. Blīvi piegružot ceļu ar caurulēm, nemiernieki atkal ielauzās pilī. Superhercoga spēki bija izsmelti un viņa karaspēks atkāpās, pati pils dega kā liela uguns.
  - Steidzami izdzēsiet šī kuiļa mājokli. Mums jāglābj tas, kas palicis pāri. Vali pavēlēja. - Arī paķer ieročus.
  Pērta kopā ar cilvēku grupu, kas bija aizrāvusies ar viņa varoņdarbiem, izlauzās līdz sienai, kur atradās vairākas baterijas ar smagajiem ieročiem. Viņi turēja visu pilsētu ar ieročiem, iznīcinot to ar karstām lielgabalu lodēm.
  - Sekojiet man, biedri, uz vētru, uz lūžņiem!
  Pie ieročiem bija nopietna izgāztuve, viens zemnieks uzsēdināja artilēristu uz dakšas. Kāds cits puisis, joprojām izskatīdamies pēc pusaudzes, dedzīgi kliedzošajam virsniekam iesita ar dunci rīklē. Viņš nokrita, aizrijoties ar asinīm. Pat sievietes cīnījās ar niknu niknumu, izmantojot vai nu ienaidnieka sagūstītos vieglos zobenus, vai cirvjus, virtuves nažus un pat zobu birstes. Viena no viņām, piemēram, diezgan veikli ar nazi pārgrieza vēderu, kas uzbruka viņas karotājai. Cita jaunava izrādījās tik vilinoša, ka novērsa cīnītāju uzmanību, demonstrējot savas augstās, staltās krūtis. Pats Dodger jau sen nav skaitījis, cik daudz viņam izdevās nogalināt asiņainā haosā. Un tomr, cilvku nogalinana nav k dags vai citas galaktikas, toreiz jta tikai varas apreibums, un tad. Tomēr viņš jau ir iznīcinājis tik daudz konfederātu, ka papildu asinis viņam ir kā ūdens.
  - Nāc puiši, spiediet stiprāk. - Ļaundaris lēcienā spārda ienaidnieku, viņa zābaki ir kalti ar hipertitānu, tas nav īpaši ērti karstumā, bet tas ir efektīvi, no šāda trieciena plīst galvaskausi. Tad viņš auļo kā īsts karatiķis, dubultsitiens un šūpoles ar zobeniem, uzreiz četri ir beigti.
  Gandrīz visi ieroču apsargi tika nogalināti, daži izdzīvojušie karavīri paslēpās zem ieroču pajūgiem un riteņiem. Viņus izvelk un grib nogalināt, bet Pēteris aptur dedzīgākos.
  - Sasien viņus, un tad pajautāsim, vai viņi vēlas nākt uz mūsu pusi.
  Bijušie ienaidnieki ir sasieti, bet dumpīgo tautas dusmas ir saprotamas, artilērija iznīcināja daudzas mājas, daži bija kropli.
  Pēdējais nopietnais aizsardzības punkts pilsētā bija detinets. Uz turieni atkāpās satriektie bruņinieki, kā arī pulku paliekas. Gludas augstās sienas, kā arī bruņu durvis novērš uzbrukumu.
  Blēdis deva pavēli.
  - Atnes artilēriju, izsit vārtus.
  Tā kā lielākā daļa nemiernieku nezina, kā šaut, Dodger personīgi vada ieročus. Šeit ir viens no tiem, lielāko kodolu ar grūtībām vilka vairāki cilvēki. Krievu virsnieks paņem dzeramnaudu un šauj pa durvīm. Pirmais nedaudz garām, čuguna lode trāpīja tornī. Smagā kalibra ieroču trūkums, zems uguns ātrums. Viens Pēteris ne velti ir elite, viņš nolemj pielikt šaujampulveri, mēģina iebilst viens no nemierniekiem, kurš savulaik dienējis artilērijā.
  - Pārāk liela maksa. Pistole var salūzt.
  - Nelauzies! Pluts pamāja ar roku. - Paskaties, cik resns bridža, uzreiz var redzēt, kā meistari smagi strādāja.
  Pārliecināti aizmigdams ar baltu pulveri, viņš palīdzēja cilvēkiem ielādēt smagāko lielgabala lodi.
  - Nu, tagad būs jautri.
  No tāda attāluma ir grūti trāpīt tieši pa durvīm, un milzīgais kalibrs neveicina precizitāti, bet, ja tas izdosies, tad būs efekts. Protams, jums jāpaļaujas uz intuīciju. Ļaundaris aizvēra acis un lūdza Providenci, kas, kā likums, darīja labu Lielkrievijai, palīdzēt arī šajā jautājumā.
  - Nu, bērni ar Dievu.
  - Lai mums palīdz Svētā Dievmāte. - teica nemiernieki.
  Ar kaucienu lielgabals izšāva ugunīgas liesmas kolonnu, divdesmit mārciņas smaga lode lielā ātrumā ietriecās durvīs.
  Dzelzs, ar kuru tas tika kalts, pārplīsa, bet pats pamats izdzīvoja.
  "Sasodīts, no kā tas ir izgatavots, man būs jāšauj vēlreiz." Palielināsim maksu.
  - Nav tā vērts. - Strēlnieks pacēla balsi. "Risks ir pārāk liels, labāk kungs, ja jums ir pareizā balss, lai ieliktu vēl pāris kadrus, nevienas durvis nevar izturēt tik daudz sitienu.
  - Labi! Bet es arī neļaušu jums samazināt devu.
  Iesaistījis lielgabala lodi lielgabalā, Dodger šāva vēlreiz, bet acīmredzot fortūna no viņa novērsās, sitiens virzījās uz torni, bija skaidrs, kā lidoja izsisti zobi.
  Bērnam bija arī lielgabali, un viņi ņurdēja ar uguni. Tiesa, viņi lielākoties šāva bezjēdzīgi un akli.
  - Tavi nervi ir pārāk saspringti. - teica vecais ložmetējs. - Atpūtieties un padomājiet par kaut ko patīkamu.
  - Par ko tas ir? - jautāja aizkaitinātais Dodger.
  - Par to, piemēram, ka tu esi mana mape, un tavs dēls. - puika ar degunu izaicinoši atbildēja, zobens rokās bija asiņains, un viņš labi cīnījās.
  - Un kas nav slikta ideja! Es gribētu, lai man būtu pieci, ne desmit dēli, lai cīnītos par savu dzimteni.
  - Nē, varbūt tu vēl esi par mazu manam tētim, labāk, lai tu esi mans vecākais brālis.
  Dodger pieskārās viņa gludajam, bezbārdainajam zodam un iesmējās. Tad, atcerēdamies seno krievu paražu, viņš krustoja. Ieroča aizslēgs ir uzkarsēts.
  - Karsti! Bet nekas, bet atdzesē galvu.
  Nākamais kodols tika nosūtīts ar precīzu precizitāti. Masīvās durvis sabruka, un nemiernieki, galvenokārt Andželika un Vega, steidzās iekļūt pārrāvumā.
  Meitenes vienmēr ir centušās dominēt, un, tā kā viņas izcēlās ar lielisko kaujas prasmi, citi vīrieši neviļus pievilka sevi līdz savam līmenim.
  Vega uzlēca uz parapeta izpostītās daļas, ar zobeniem izveidojot dzenskrūvi. Asiņainas gaļas gabali lidoja.
  - Andželika, varbūt tev ir kāds dopings, es nejūtu savas rokas.
  - Es arī nedzejoju, esi pacietīga meitene - tu būsi atamans.
  - Bērnu joki šeit neder, grasos nomest zobenu.
  "Tad galva nokritīs nākamreiz."
  Gaļas maļamā mašīna turpināja, uguns dega, un Vega vairākas reizes basām kājām iegāja ugunī, taču nepievērsa tam uzmanību. Pagrūduši malā apsargus, viņi ielauzās pagalmā.
  Šeit cīnījās pats ģenerālis Monnaks, superhercoga karaspēka augstākais komandieris. Viņš bija ļoti garš, garāks par pašu Vaļu Červonniju un neparasti platiem pleciem. Šeit ir divi milzīgi bruņinieki, kas pulcējas kopā, izvēloties abpusēji griezīgus zobenus kā ieročus. Vali bija stiprs kā lācis, taču viņa pretinieks nebija zemāks, turklāt Monaku apmācīja karaļvalsts labākie paukotāji, un Vali rīkojās vecmodīgi. Pēc minūtes ģenerālis, izdarījis veiklu mānīgu kustību, iedūra pretinieka roku. Vali novirzīja zobenu uz kreiso roku, viņa kustības palēninājās. Un tad griezīgs bekhens, kas izlaužas cauri krūtīm. Červonijs sastinga, bet tad viņam palīgā nāca Vega. Meitene atvairīja ģenerāļa uzbrukumu, un viņa pati ar citu zobenu ielika viņam zīmi uz pieres.
  - Tā ir padauza! Es tevi izdrāzīšu visās bedrēs. - kliedza Monaks.
  - Pāksts nolūzīs. - Vega izbāza mēli.
  Ģenerāļa sitieni bija smagi, taču ne pietiekami ātri, salīdzinot ar Krievijas izlūkdienesta virsnieka kustībām. Izlaidis vairākus uzbrukumus, viņš ievaidējās, no caurdurtās čaumalas tecēja asinis, bija skaidrs, ka lielais kuilis novājinās.
  Velti ienaidnieks tic
  Ka viņam izdevās krievus salauzt!
  Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā,
  Ienaidnieki tiks nikni sisti!
  Vega izrunāja senos, ne pārāk naivos pantus un turpināja aizskarošu. Beidzot spēkus zaudējušais ģenerālis paklupa, un meitene viņam ar asmeni iedūra rīkli.
  - Man šķiet, ka es steidzos: vajadzēja tevi ņemt gūstā un izvarot.
  Tomēr pēdējā cīņa no viņas izspieda visus spēkus. Meitene sastinga un nometa zobenus. Tad viņai uzbruka brutāls pūlis, meitene guva divas brūces vēderā, un vēl viens asmens pārgrieza vaigu.
  - Lūk, nelieši! - Vegas rokas trīcēja, kājas arī bija sapinušās un trīcēja, bija skaidrs, ka viņa ir uz pēdējām kājām. Arī Andželika kļuva izsmelta un ar grūtībām cīnījās pret pieciem karotājiem.
  - Ir stulbi mirt trīs soļu attālumā no uzvaras! Vega nomurmināja.
  - Tu dzīvosi! - iesaucās Olivers Tvists un kā mazs tīģerēns izslīdēja starp asmeņiem. Pāris uzbrukumi un lauztas galvas lidoja lejā.
  - Bravo mazulīt, es gribētu tādu dēlu.
  - Un man tas jau ir! - Andželika teica, ar grūtībām grozīdamās, viņa iesita citam cīnītājam.
  Vega nokrita, iesita seju asinīs, tad iedzēra malku. Tas viņu dīvainā kārtā uzmundrināja, un viņa piecēlās.
  - Puika, vēl par agru mani norakstīt, es vēl varu cīnīties.
  Paņēmusi nomestos zobenus, meitene griezās apkārt, turpinot atbrīvot iekšas.
  Apsargi bija acīmredzami novārguši, daži karavīri, zaudējuši drosmi, nokrita ceļos un lūdza piedošanu, citi, gluži pretēji, deva priekšroku nāvei, nevis gūsta kaunam. Bet viņu spēks izsīka, sitienu kļuva arvien mazāk.
  - Padoties! Un mēs saudzēsim jūsu dzīvības. - kliedza Vali Červonnija. - Nomet ieročus, kamēr nav par vēlu!
  Vairāk nekā puse no tiem, kas cīnījās izmisumā, pameta savus asmeņus, kas bija kļuvuši nederīgi. Tikai neliela daļa karavīru izteicās ar patosu.
  Apsargi nepadodas!
  - Tad tevi būs jānogalina! Uz priekšu, mani pūķi, atliek vēl viena piepūle.
  Vega un Andželikas galva grabēja, un spīdzinātais zēns neizskatījās labāk, taču viņi tomēr krita virsū ienaidniekam, nobeidzot pēdējās pretošanās paliekas.
  Kad beidzot nokrita pēdējais Aleksa caurdurtais karotājs, iestājās nāvējošs klusums.
  Vega, pārgurusi, apsēdās vairāku līķu kalnā. Aplite runāja.
  - Ave Maria! Mēs uzvarējām.
  Vali piegāja pie vīna mucas, paņēma to, nolauza malu un sāka alkatīgi dzert. Tad viņš pievērsās pārējiem nemierniekiem.
  - Un ko tu esi vērts. Dzersim līdz savai uzvarai.
  Tikai tagad Vega un Andželika sajuta, ka grib ēst, pat vēderi sarāvās krampjos, un kakls izkaltis no slāpēm.
  - Kāpēc gan neiedzert kādu malku pēc krāšņas kaujas.
  Nemiernieki sāka laupīšanu, bet Vali Červonijs viņus apturēja.
  - Nē, visa bagātība ir jāuzskaita un jārekvizē. Tagad hercoga vietā valdīsim mēs, un katrai varai vajag gan līdzekļus, gan pārtikas krājumus. - teica nemiernieku galva.
  - Un jūs, meitenes, nāciet šurp! Jūs esat tik spilgti un spēcīgi karotāji, bet es jūs nepazīstu! No kurienes tu nāc.
  Vega nolēma nestāstīt patiesību. Labāk ir zināt daudz un atklāt maz.
  - Mēs esam no tālām zemēm, daudz tālāk par Kiramas un Anglijas plašajiem īpašumiem, un ilgu laiku dzīvojām militarizētā klosterī, kur tika apmācītas sievietes karotājas.
  - Tā, bet es nezināju, ka ir tādi cilvēki, un vai jūsu klosteris ir liels?
  - Mazs un šausmīgi slepens.
  - Un jūs varat man personīgi parādīt kartē.
  - Un kartes nav, tās atrašanās vieta ir tik svēts noslēpums, ka, ja to izdosim, tiksim pakļauti briesmīgam lāstam.
  - Nu, manas slepenās kara nimfas, es ļauju jums paturēt šo noslēpumu. Un tas puisis, kurš tik labi cīnās, nejauši nav tavs radinieks?
  - Viņš ir mans dēls!
  - Apsveicu! Šis ir īsts ērglis un domāju, ka ar laiku no puikas izaugs izcils cīnītājs, lai gan arī tagad viņš cīnās lieliski.
  - Es pats viņu apmācīju.
  - Kā sauc tavu partneri?
  - Es esmu Vega, Dodger joprojām ir pie mums, viņš nav kalps, bet līdzvērtīgs partneris.
  - Es to iemācīšos! Aicinot jūs kļūt par maniem palīgiem, es katram no jums došu pulku.
  "Ļoti pateicīgs, bet mēs nedomājam pārāk ilgi kavēties šajā pasaulē, un, tiklīdz mūsu misija būs beigusies, mēs to pametīsim.
  Tālumā pazibēja ēna, neuzkrītošs cilvēciņš uzkāpa zirga mugurā un devās uz vārtiem. Viņa lūpas viltīgi čukstēja.
  - Šķiet, ka šie ir tie, par kuriem runā pareģojums.
  . 17. NODAĻA
  Pērtētais jaunais ieslodzītais izmisīgi mēģināja izzāģēt ķēdes. Viņam bija palicis maz laika.
  Drīz trešā pēršana, un tad izpilde. Cilpā nomirt nav tik sāpīgi, cik pazemojoši. Un šeit viņi ļoti slikti baro pašnāvniekus. Maize un ūdens un tad nedaudz. Un biezajās akmens sienās ir auksti. Un ārsts pat nenāk - viņam piesprieda sodu, tad kāpēc ārstēt.
  Kad nogurušais Olivers Tvists iekrita sapnī, viņš sapņoja ...
  Pēc cēliem svētkiem un uzvaras svinībām sapulcējās nemiernieku padome. Tajā piedalījās nodaļu komandieri, kā arī Vega, Andželika, Pluts un, diezgan pārsteidzošā kārtā, jaunais Olivers Tvists, kurš tika iecelts par komandieri nodaļu, kurā bija bērni un pusaudži, kas nav vecāki par sešpadsmit gadiem.
  Pārrunāja pašreizējo situāciju un turpmāko rīcību. Pirmkārt, bija jāatjauno likumīgā autoritāte pašā pilsētā, jāpārtrauc laupīšanas un vardarbība.
  - Es jau esmu uzstādījis divdesmit karātavas, kurās tiek piekārti tie, kas negribēja pakļauties tautas varai.
  - Pareizi, bet vēl labāk zagļus iesist! - kliedza jaunais Olivers Tvists.
  Vairāki komandieri no nemiernieku vidus pauda vienprātīgu piekrišanu.
  - Uzreiz var redzēt, kā aug patiesais tautas vadonis!
  - Likmes būs! - Nogriez Vali Červonniju.
  Vega ieņēma vārdu.
  - Ticu, ka mums neļaus mierīgi gulēt, iespējams, burtiski pēc dažām dienām uz šejieni tiks nosūtīta milzīga armija, kas aplenks pilsētu.
  - Ne tik drīz! - Nogriez Vali Červonniju. - Armijai jābūt komplektētai un ekipētai. Turklāt Naporedonam ir konflikts ar Agikanu, ja viņš uzmetīs mums pārāk daudz spēka, viņš riskē zaudēt visas kolonijas. Nē, tas vēl nav tik biedējoši.
  "Bet tomēr labāk ir noturēties, nekā būt apsteidzošam, labāk uzvarēt, nekā bailēs atkāpties. Mums jābrauc pašiem, pa ceļam papildināsim savu armiju uz dumpīgās tautas rēķina un tad iekarosim impērijas galvaspilsētu kā savu.
  - Matarra ir mūsu valsts galvaspilsēta. Tātad jūs vēlaties gāzt karali.
  - Vajadzība mūs piespiež to darīt.
  Kurš tad būs monarhs?
  - Jā, pat tu, man vienalga.
  - Vivat Vali imperators. Komandieri to saprata.
  - Kas ir ļoti glaimojoši, es, iespējams, varu piekrist viņas priekšlikumam. Kā jūs teicāt, labāk ir uzvarēt, nekā bailēs atkāpties.
  - Ir jāsavāc visi spēki un jāmobilizē, pirmkārt, puikas no septiņu gadu vecuma. - Ievietoja Olivers Tvists.
  - Un kā mēs vervēsim brīvprātīgos vai ieviesīsim iesaukšanu?
  - Protams, pienākums. - Šeit atamani bija vienoti. - Tauta jau ir pieradusi, un mūsu armija kļūs lielāka.
  - Un esi pie šī.
  - Turklāt. Andželika iesaistījās sarunā. - Mums jāatbrīvo visi vergi un jāuzņem savā armijā.
  Mums nebūs verdzības! - Nogriez Červonniju. Nemiernieku vadonis pacēla akmeņos lielu zelta kausu un izdzēra to vienā rāvienā - No šī brīža dzimtbūšanu atcels visi brīvie brāļi viens pret vienu.
  - Un laupījums jāsadala vienādi visiem. Olivers Tvists atkal iejaucās. - Neatkarīgi no tituliem.
  Vali vilcinājās, bet, uztverot savu cīņu biedru saspringtos skatienus, viņš stingri noteica.
  - Lai tā būtu! Mēs balsojam.
  Visi pacēla dūres.
  - Vienbalsīgi!
  Dodžers čukstēja Vegai ausī.
  - Protams, brīvība ir brīnišķīga, bet vai mēs nepaliekam pārāk ilgi. Galu galā mums ir savas valsts - Lielbritānijas - uzdevums.
  - Tu aizmirsi, ka solījām atdot Andželikai viņas dēlus. Vienu atdod, tiklīdz atradīsim otro un paņemsim Matarru, mēs uzreiz pārvērtīsimies gaismas puslodē.
  - Tas var aizņemt pārāk ilgu laiku. - Pēteris dusmās liesmoja.
  Ko tu čuksti. Vali aizdomīgi jautāja.
  - Par personīgajām lietām. - Smaidot atbildēja Vega.
  - Tā ir tava darīšana. Nu, lūk, galvenie lēmumi, ko esam pieņēmuši, atliek apspriest detaļas.
  - Velns slēpjas detaļās. Vega teica.
  - Es negribu izklausīties uzbāzīgs, bet jūsu atnākšana atgādina izplatītu leģendu par diviem baskāju karotājiem ar zobeniem, kas parādīsies pirms pasaules gala.
  Jūs varat uzskatīt mūs par jebko, bet dažreiz leģendas piepildās. Vega teica.
  - Un es neticu, ka tu esi Jaunavas Marijas un Azazelas iemiesojums, bet tauta var tam noticēt. Tāpēc labāk nepievilt viņu.
  - Kāpēc? - vaicāja Andželika.
  - Jo šajā gadījumā mums pievienosies daudzi vienkārši un reliģiozi karotāji. Galu galā cilvēki nav nemainīgi savās dusmās, bet gan daudz konsekventāki kulta pielūgsmē.
  Meitene ielēja sev pusglāzi vāja vīna, samitrināja rīkli.
  - Nu, taisnīga iemesla dēļ es esmu tam gatavs. Bet jūs zināt, ko Vali. Andželika vilcinājās.
  - Nevilcinieties runāt.
  - Kā jūs jūtaties pret zinātni?
  - Es pats neesmu īpaši izglītots, bet domāju, ja tas ir valsts un darba tautas labā, tad zinātne ir jāsekmē.
  - Jāmācās arī pašam, lai nepaliktu akls.
  - Savā jaunībā es pats biju vergs, un man nebija līdz lasītprasmei, un tad es vienkārši darīju to, ko es cīnījos, slēpos no vajāšanas, nodrošināju taisnību. Un, ja es kļūšu par karali, nav zināms, vai man būs vismaz graudu brīva laika.
  - Senatnē uz mūsu mātes planētas dzīvoja liels valdnieks Čingishans. Viņš arī neprata ne lasīt, ne rakstīt, taču sasniedza plašus iekarojumus un izveidoja diezgan stabilu impēriju. Vega teica.
  - Kāds lielisks piemērs. Cik saprotu, tu uz šejieni lidoji no tālām zvaigznēm.
  - Jā, tu saprati pareizi, un mūsu impērijā ietilpst miljoniem tev līdzīgu un nelīdzīgu pasauļu.
  - Ar tādiem datiem jūs jo vairāk esat piemēroti mesiju lomai. Palīdzi man iegūt troni, un es darīšu visu, ko lūgsi.
  - Mums ir viena prasība, lai jūs attīstītu zinātni, iznīcinātu verdzību, valdītu godīgi!
  - Tu saki vienu, bet izvirzi uzreiz trīs! Červonijs iesmējās. - Labi, piepildīsim kausus un dzersim uz panākumiem.
  Atamans dzēra, arī Olivers Tvists. Puisis mazliet sastinga un runāja ar patosu.
  - Es gribu būt princis.
  - Par ko tu runā?Es tevi adoptēšu. Vali maigi teica.
  - Nē, tev vajadzētu mācīties normālā skolā, tiklīdz es atradīšu tavu brāli, mēs atgriezīsimies.
  - Vai viņš ir tavs dēls? Andželika pamāja. - Tad tev vajadzētu paklausīties māti. Un tagad mēs iedzersim vēl vienu dzērienu un izklīdīsim starp karaspēku.
  - Tikai nedod viņam to.
  - Protams, pietiek, bērniem jāievēro mērenība ēšanā un dzeršanā.
  Izrunājis pēdējo tostu, Červonijs slēdza sanāksmi. Jau gaitenī Dodžers vilka Vegu.
  - Tātad tev dzimtenes dotais uzdevums neko nenozīmē?
  - Zini, man ir apnicis būt padevīgai marionetei, gribu kaut reizi dzīvē nospēlēt kādu izšķirošu lomu, riskēt ar visu, bet atbrīvot planētu no viduslaiku dominēšanas.
  - Un tas, ka Dzimtenes liktenis ir atkarīgs no mūsu misijas, vai jums tas viss ir vienādi?
  - Nē, bet iesāktais darbs ir jāpabeidz. Mēs nevaram pamest šos cilvēkus kritiskā vēstures brīdī. Iedomājieties, kas viņus sagaida bez mums - spīdzināšana un nāvessoda izpilde.
  - Un kā ar Andželiku, ceru, ka viņa pati tiks galā.
  "Taču viņai nav tik plašu militāro prasmju un zināšanu kā mums. Un, ciktāl tas attiecas uz miljoniem cilvēku laimi, tā var iet bojā.
  "Vai esat pārliecināts, ka vardarbīga sacelšanās var novest pie vispārējas paradīzes?" Lieta var beigties tikai ar liekām asinīm.
  - Tāpēc ir vajadzīga mūsu kontrole, lai asiņu vietā augtu neaizmirstami.
  - Labi, es tev došu vēl trīs dienas, un, ja tu nepiekritīsi tās pamest, es pats pametīšu nemiernieku nometni un lidošu uz planētu Simsons.
  - Tu zini, ka es nevaru. Nu, paskatīsimies uz apstākļiem.
  Komandieri izklīda pa daļām un sāka sadalīt armiju pulkos. Vali Červonijs partizānu cīņā pārbaudītus un rūdītus cilvēkus iecēla lielos sastāvos, un paši cilvēki izvēlējās mazākus. Tajā pašā laikā tika veikta pils pārskatīšana, lai gan augšējās telpas cieta no ugunsgrēka, pašas sienas pārdzīvoja ugunsgrēku, un pats galvenais, saglabājās milzīgs pagrabs, kurā tika glabāti milzīgie superhercoga dārgumi. Taču ducis nemiernieku gāja bojā brīdī, kad mēģināja iekļūt valsts kasē. Uzstādītie simulatori un slazdi ar bultām burtiski satrauca izmisušos puišus. Tomēr Vali Chervonny bija apmierināts.
  - Tātad tas ir vajadzīgs zagļiem. No šī brīža visa nauda ir cilvēku labums.
  Ar šaujampulvera mucu palīdzību slazdi tika uzspridzināti un nemiernieku skatienu priekšā parādījās glīti sakrauti zelta stieņi, sudraba stieņi, mucas un lādes, kas pildītas ar monētām. Atsevišķā vietā gulēja dārgakmeņi, dimanti, daži valrieksta lielumā, kristāldzidri rubīni, smaragdi, daži no tiem bija rotaslietu vai ziedu veidā, ahāts, topāzs, safīri, atsevišķas pērles vistas olas lielumā.
  "Šie hercogi gadsimtiem ilgi ir uzkrājuši bagātību. Ir pienācis laiks dalīties ar cilvēkiem.
  Visur esošā Vega un pēc tam ievietoja mēli.
  - Manā impērijā dimanti netiek augstu vērtēti, tos ražo rūpnieciskās rūpnīcās. Tāpat ir ar rubīniem, tos izmantoja lāzeros, līdz tika izgudrotas megaplazmas mašīnas, bet smaragdi ir ko vērti.
  - Šajā gadījumā es tev tos uzdāvinu, varbūt auskariem?
  - Man nepatīk noslogot ausis. Pietiek ar vienkāršu gredzenu!
  Pārtikas krājumi pilī, kā arī pilsētas noliktavās bija ievērojami, tāpēc bads revolūcijai nedraudēja. Kopumā auglīgs klimats - trīs saules uzreiz, un neparasti sulīgi augi ļāva novākt ražu četras reizes gadā. Protams, ziemas nebija, klimats atgādināja ekvatoriālo.
  Un dīvainā kārtā pat uz šīs mīkstās, pūkainās zemes, kas izplūda no taukiem, kur pietika ar kociņa ieduršanu, lai tā uzziedētu, cilvēki cieta badu. Oligarhijas nežēlīgā vara, pārmērīgi lielie nodokļi un nodevas noveda pie tā, ka lielākā daļa cilvēku dzīvoja nabadzībā.
  Tāpēc sacelšanās izplatījās, izkliedējot pa pilsētām un ciemiem. Un, kad nemiernieku armija dodas kampaņā, tas ir iespaidīgs skats. No vārtiem iznāca daudzi nemiernieki un virzījās pa plašo ceļu. Taču nelietis, kā profesionāls militārists sarauca uzacis, bija redzams, ka brīvprātīgie bija slikti apmācīti, viņi nebija solī, lai gan viņu komandieri centās viņus būvēt. Ieroču vidū īpaši daudz iztaisnotu izkapšu, kas izskatās draudīgi, daudz šķēpu, ir pat ar ragiem un nūjām bruņoti cilvēki.
  Muskešu ir maz, pat primitīvu. Šāda veida spēkos bruņojuma līmenis nav augstāks kā Ivana Bargā laikā, galvenais ir aukstie ieroči, kas dod nemierniekiem zināmas iespējas. Bet, ja viņi saskarsies ar lielu un labi aprīkotu armiju, viņi tiks aizslaucīti. Artilērijas nepietiek, lielākā daļa pilsētas šturmēšanas laikā sagūstīto lielgabalu ir pārāk smagi, tos ir grūti vilkt. Proti, kampaņa par kroni ir nekas cits kā azarts, kas var beigties ar daudzām asinīm.
  Šeit ierodas vietējo amazones sievietes, lielākā daļa no tām ir muskuļotas un lielas, smaga darba piepūles muskuļus. Viņi, kā likums, pavada savus vīrus, bet ir arī ļoti jaunas vientuļās sievietes. No tiem Vega veido savu aizsargu.
  Šeit ir vēl ducis meiteņu, kas viņu un Andželiku ieskauj.
  - Jūs esat svētie! - Viņi kliedza. - Marijas un Azazela priekštecis.
  Vega ir diezgan pieradusi pie savas lomas. Lai gan šis dēmons netic Dievam, viņa izliekas, ka ir iegrimusi reliģiskā ekstāzē.
  - Tici Visvarenajam, tavā pasaulē ir pienācis sods. - Vegai izdevās uzzināt leģendu vispārīgi.- Es atnācu šeit, lai padarītu nabagus bagātus un bagātos nabagus!
  Tas izraisīja entuziasma eksploziju nabadzīgo vidū. Viņi trokšņoja, vicināja ar izkaptīm.
  - Mums ir arī sieviešu līdztiesība, ir jācīnās. Es būšu pirmais, kas jums parādīs piemēru! Vega pacēla zobenu virs galvas.
  Daudzas meitenes un pieaugušas matronas atbalstīja šo impulsu - lai gan šajā pasaules karā tika uzskatīts par vīriešu profesiju.
  Pie viņiem piebrauca pats Vali Červonijs. Šoreiz viņš uzkāpa uz stifīna, smieklīga dzīvnieka, kas ir ziloņa un kaktusa sajaukums. Augšā, kur atradās segli un strēlnieks ar ratiem, viss bija glīti apgriezts, bet trīs stumbri izskatījās jautri.
  Olivers Tvists pirmo reizi ieraudzīja šādu dzīvnieku un ziņkārīgi raustīja ērkšķus, tad viņš mēģināja spēlēt, viņi zvanīja un ieguva kaut ko attāli atgādinošu arfu.
  Zēnam izdevās atveidot galantā armijas gājiena melodiju.
  - Nespēlējies, lai gan nē, turpini spēlēt savas acīmredzamās muzikālās spējas.
  - Vai tev patīk mūzika? - pārsteigts Olivers Tvists.
  Protams, es neesmu mežonis. - Vali pat apvainojās. - Ja esmu no vienkāršas ģimenes, tad kā tu domā; nespēj uztvert skaistumu?
  - Šī ir militārā himna ar viņu karavīri dodas mirt. Bet, ja vēlaties, es jums atskaņošu Bēthovena varonīgo simfoniju, kas veltīta Napoleonam Bonapartam.
  - Kas viņi ir?
  - Senie tālu zvaigžņu varoņi.
  - Spēlējiet to.
  Puika sāka skaņot "stīgas", katrai ziloņa adatai bija savs diapazons. Beidzot viņam izdevās atrast pareizo ritmu, un viņš sāka spēlēt. Atjautīgā melodija oriģinālajā izpildījumā bija iespaidīga. Drīz viņus ielenca vairāki tūkstoši skatītāju, un viņi vienbalsīgi pieprasīja turpināt.
  Červonijs pārtrauca koncentrēšanos.
  - Mūsu mērķis ir uzbrukums galvaspilsētai, mēs nedrīkstam stāvēt uz vietas. Patrīžs palika aiz muguras, un mēs klausīsimies mūziku pēc uzvaras.
  Olivers Tvists, pūļa noskaņojuma mudināts, kļuva spītīgs.
  - Ļaujiet man nospēlēt viņiem Čaikovski, šis arī ir ļoti spēcīgs senatnes varonis.
  - Nē! Mēs pagriežamies un soļojam.
  Šeit sarunā ienāca Vega.
  - Ļaujiet viņam spēlēt! Es arī gribu klausīties Čaikovski, jo īpaši tāpēc, ka viņš ir mūsu dzimtenes komponists!
  Vali Červonijs vilcinājās, viņš negribēja strīdēties ar jauno svēto, viņas autoritāte un prasmes noderētu, taču viņa paša autoritāte ir jāsaglabā.
  Ko Andželika teiks?
  - Lai viņš spēlē, bet šī būs viņa pēdējā dziesma. - teica skaistule.
  Olivers Tvists iepūta dvesmu, tad sāka dziedāt. Viņa balss vēl nebija sākusi lūst, un tāpēc zvans bija neparasti skaidrs.
  "Un viņam ir pienācīgas vokālās spējas" - domāja Dodger. - "Kad arī dziedāju, žēl pēc cietuma, uzlējumu pilnībā pazaudēju."
  Taču pašam kaktuszilonim, šķiet, bija cits viedoklis. Kādu laiku viņš stāvēja mierīgi, un tad kā atlaist. Olivers nolidoja no ērkšķiem, un pieredzējis braucējs, kurš sēdēja kopā ar Valju Červonniju, pavilka grožus. Taču nekas nelīdzēja, dzīvnieks raustījās arvien vairāk, likās, ka zilonis ir sajucis prātā. Biezā āda kļuva sarkana, kas bija draudoša zīme šāda veida dzīvniekiem. Šeit pats Vali nespēja pretoties un lidoja no aizmugures, viņš droši vien būtu salauzis kaklu, bet Dodger bija modrs un pacēla sacelšanās galvu. Taču jātniekam paveicās daudz mazāk, no asa grūdiena viņš kā lode izlidoja ārā un ietriecās palmā.
  - Šausmas ir pamodušās! Tas biji tu, kas viņam atvedi nobružāto dziedātāju! - iekliedzās Červonijs.
  Šajā brīdī Andželika izlēca uz priekšu, virs viņas lidinājās milzīga ziloņa milzu ilkņi, pat drosmīgā Vega kliedza. Bet meitene, bez raustīšanās, uzlika roku uz viņa stumbra. Likās, ka no viņas izplūst enerģijas straume, trakais zilonis raustījās un sastinga, viņa āda kļuva no sarkanas uz zilu. Tad viņa asiņainās acis ieguva jēgpilnu izteiksmi, un briesmonis ar trim stumbriem nometa ceļos.
  Visi sastinga, neticot savām acīm, iestājās nāvējošs klusums, un tad tas uzsprāga ar kāda kliedzienu.
  - Ziloņu svētā lēdija.
  Atskanēja saucieni, pūlis skandēja.
  - Marijas iemiesojums pieradinās jebkuru zvēru! Slava svētajiem!
  Zilonis paklanījās, un Vali Červonnija atkal apsēdās uz viņa. Nemiernieku vadonis bija apmierināts, un spītīgais zēns to ieguva, savukārt Andželikas autoritāte tika vēl vairāk nostiprināta, kas viņam objektīvi nāk par labu.
  Pirms apsēsties viņš iečukstēja Andželikai ausī.
  - Kad es kļūšu par karali, es tev piedāvāšu kļūt par manu sievu.
  Meitene atbildēja.
  -Lai apprecētos, vajadzīga mīlestība.
  Vali izdvesa.
  - ES tevi ļoti mīlu.
  - Man tevis vēl nav.
  - Vārds joprojām vieš cerību.
  Vali tad greizsirdīgi paskatījās uz Dodžeru, vai šis jaunietis nav viņa konkurents?
  Bet tad, uztvēris Vegas skatienu, viņš saprata, ka viņi ar viņu drīzāk ir pāris. Lūk, kā uz viņu skatās šis tīģeris, greizsirdības un apbrīnas pilns skatiens. Tiesa, viņš ļoti jūt Anželikas pieaugošo šarmu, tieši tādu sievieti viņš gribēja redzēt kā savu sievu stipru, inteliģentu, drosmīgu, spējīgu dalīt līdera nastu un arī turpmāk, ja Dievs palīdzēs, un karalis. Viņas dēls, protams, nav cukurs, lai gan spēcīgs puisis, drosmīgi uzvedās spīdzināšanai, lielisks cīnītājs, bet tomēr kaut kāds svešinieks. No otras puses, ja viņš būtu no viņa asinīm, Vali uzskatītu sevi par laimīgu tēvu.
  Tikmēr Olivers Tvistijs veidoja savus nepilngadīgos apsargus. Tos vienaudžus, kuri samazināja ātrumu un slikti klausīja komandas, viņš mācīja ar dūri. Spīdzināšanas pēdas uz viņa ķermeņa pilnībā pazuda, un pat bērni skatījās uz viņu tā, it kā viņš būtu uz brīnumu, un visiem spēkiem centās paklausīt. Tuzoka pasaule joprojām neatguvās no spīdzināšanas, viņam tika apdedzināta viena kāja, un tā tika pārsieta, kā rezultātā pusaudzis kliboja, bet pātagas nav tik biedējošas. Un tomēr, lai viņš nesamazinātu ātrumu, zēns tika iesēdināts vagonā.
  Olivers Tvists šaudījās viņai apkārt kā velns, pamāja savam draugam un pēc tam atgriezās savā grupā. Būs jānoskaidro, kas par noslēpumu un kāpēc viņš tik ātri atguvās. Acīmredzot cilvēkiem no zvaigznēm piemīt īpaša maģija vai neparasta dziedināšanas māksla. Tikmēr viņš rūpīgi sekos viņam kampaņai. Tomēr galvenās briesmas nāk no Lauvas mutes ordeņa, tas ir liels un mānīgs spēks. Viņi var arī saindēt, tāpēc, ja Aplitai būtu sazvērestība pret indēm, tad viņš būtu mierīgs. Ja tā padomā, tad viņiem pirmām kārtām vajadzētu izņemt šīs meitenes, viņas met sāpīgi asu izaicinājumu Lielā brāļa autoritātēm.
  Un, ja tie ir veiksmīgi, tad pasūtījums var vērsties pie viņa Červonnija pēc palīdzības.
  - Mazāk par karalisko kroni, es nepiekrītu. Vali skaļi saka.
  Andželika viņu dzird, uzreiz uzlec uz ziloņa un pārtrauc.
  - Vai mēs sākām dumpi kroņa dēļ? Mūsu mērķis ir brīvība un taisnīgums.
  - Protams, bet, lai valsts neiegrimtu anarhijā, kādam ir jābūt karalim.
  - Tam, kurš par to kļūst, ir jāpiemīt visām monarha īpašībām.
  "Bet jūs jau esat nolēmis, ka es kļūšu par monarhu.
  "Bet manā kontrolē es jūs vadīšu uz Matarru.
  - Paldies, pazemes bērns. - Vali puspajokam teica.
  - Tu aizmirsi, ka tagad es esmu svētais. Un ja tā, tad tev jāpaklausa man, jo Marija ir vecāka par jebkuru zemes karali.
  - Šajā gadījumā jums atkal ir taisnība, ka es varu būt vienkāršs mirstīgais. Labāk apspriedīsim turpmākā kara plānu, es nolēmu sūtīt savus pulkus uz Loistrogas pilsētu, tas ir galvenais punkts, kur visi ceļi saplūst. No turienes mēs varam atvērt tiešo maršrutu uz Matarre.
  - Ir ļoti spēcīgs garnizons un daudz ieroču. Vispirms ieteiktu staigāt pa Facet līniju, tur ir daudz militāro rūpnīcu, mēs manāmi papildinātu savu arsenālu.
  - Rūpnīcas ir labi nocietinātas, mēs tur zaudēsim pārāk daudz cilvēku un laika.
  - Domāju, ka paši strādnieki celsies un atvērs mums vārtus.
  - Starp tiem, kas strādā aizmugurējās istabās un raktuvēs, patiešām ir daudz vergu, bet algotie strādnieki īsti negribēja pievienoties manai bandai.
  - Tas ir tāpēc, ka atšķirībā no aizbēgušiem vergiem, kuriem nav ko zaudēt, izņemot ķēdes, viņiem ir ģimenes, un tikai paši izmisīgākie var viņus pavest zem cirvja.
  - Varbūt jums ir taisnība, pirms došanās uz galvaspilsētu mēs nevaram iztikt bez ieročiem. Vali pagriezās. - Un šeit mēs griežam dakšiņu, kur jūs ieteicāt.
  Milzīgs, grebts granīta marķieris rādīja norādes. Galvaspilsēta Matarra joprojām bija vairāk nekā piecsimt jūdžu attālumā. Un gar malām atradās bagātas, blīvi apdzīvotas zemes.
  Karaspēks vērsās pie rūpnīcām, bija nepieciešams papildināt ieroču un muskešu krājumus. Pēteris sarauca pieri arvien vairāk - sacelšanās nepārprotami ievilkās. Pa ceļam atradās Sinhoras forts, ļoti liels, sens, bet labi nocietināts ar spēcīgu garnizonu un tālas darbības lielgabaliem. Bija ļoti grūti viņu apiet. Lai netērētu daudz laika, Andželika un Vega ķērās pie viltības. Paņēmuši līdzi šaujampulvera mucu, viņi abi devās uz vārtiem.
  Grāvis bija dziļš, tilts pacelts, izskatījās, ka vietējie karavīri brīdināti par sacelšanos. Vecākais virsnieks, majors Fonols, apskatīja apkārtni caur spilgtāko stiklu. Iepriekšējā nakts bijusi smaga, būdams pamatīgā reibuma stāvoklī, viņš nolīga divas prostitūtas, cerot uz karalisku atpūtu. Un viņi viņam kaut ko paslīdēja, majors "apgāja", un no rīta viņš pamodās bez naudas ar sāpošu galvu. Un tā kā viņš vienmēr visu gāja bez santīma kabatā, krogos un azartspēļu iestādēs to nolaižot, viņš piedzērās, tas viņam izdevās, tikai uz kāda cita rēķina aizdevumos. Uz šo brīdi vīna pāri ir pilnībā izklīduši, nākuši "atkritumi". Tagad viņam visvairāk gribējās dzert un nogaršot sievietes glāstu. Viņa kakls bija sauss, cirkšņi mokoši sāpēja, deniņi sāpēja tā, it kā tajos būtu ieliets izkausēts svins.
  - Puiši, iedodiet man vismaz glāzi vīna.
  Kapteinis, Kvass iecirta.
  - Nedēļu nav piegādes, tā ir anatēma.Sarkanā noliktava ar vīnu sasista, paši mirstam no slāpēm.
  - Es personīgi nogrieztu Červonnijam ausis. Kur var dabūt alkoholu?
  - Par naudu bez problēmām.
  - Nauda! Ak, velns, kāpēc tu izdomāji tādu riebumu kā skaidra nauda.
  - Tā Dievs redz, ka ir iekārtots, kad ar otru slikti klājas.
  - Nu kāpēc man tas ir slikti.
  - Tu pieļauj daudz kļūdu.
  Iznākot aiz leknā meža, viņām tuvojās divas burvīgas meitenes.
  - Man jau ir kļūmes. Skaistules no meža it kā ir.
  - Ļauj man paskatīties. - Kapteinis notēmēja ar teleskopu.
  - Oho, tik skaistus cilvēkus nebiju redzējis. Ne sieviešu pavasara puķes.
  - Tas ir brīnums, bet tas, ko viņi nes sev līdzi.
  - Muca, un diezgan liela.
  "Tajā ir jābūt dievišķam dzērienam, un pašas jaunavas ir patiesi dievietes. - teica majors, pieķēries pie caurules.
  Meitenes piegāja pie grāvja un nostājās vārtu priekšā ar savām skanīgajām balsīm, kuras kliedza.
  - Sargi, lūdzu, atveriet durvis sievietēm.
  Majors tos burtiski aprija ar acīm trīs dienas kā nebarots gailis.
  - Protams, atveriet tās, es pavēlu nolaist tiltu.
  - Kā ir ar nemiernieku draudiem?
  - Šeit mums ir divas jaudīgas baterijas ar smagajiem ieročiem, un katrs zemes pleķītis ir nošauts, un vispār mums vienmēr būs laiks noņemt tiltu. Vai jūs nevēlaties iedzīt mietu starp viņu slaidajām kājām, vai ne?
  Patiesi iedegušas, it kā bronzā atlietas, meiteņu kājas bija kailas gandrīz līdz pašiem gurniem. Cik daudz viņi varēja sagādāt prieku vīrietim, kurš noguris no atturības. Pieticīgās drēbes praktiski neslēpa savas figūras, tās atgādināja statujas, taču ne aukstas, bet dzīvas, trīcošas, spējīgas sniegt visspēcīgāko tracinošo baudījumu.
  Fonols siekalojās, un viņš personīgi pieskrēja pie apsargiem, mudinot viņus iet, un tad atrotīja piedurknes un ar savām rokām pagrieza riteni.
  Beidzot pasakainās meitenes, pērienā ar kailām noslīpētām kājām, gāja pāri tiltam, acīmredzot, viņas bija ļoti spēcīgas, ja bez lielas piepūles vilka uz riteņiem diezgan lielu mucu.
  Pirmie pieskrēja kapteinis un majors, un Fonols, nespēdams pretoties, uzlika roku uz Vegas augšstilba. Meitene pasmaidīja un uzmanīgi noņēma roku.
  - Pienāks laiks mīlestības stundai ar tevi, bet vai tikmēr vēlies remdēt slāpes.
  - Protams, kakls viss ir sauss.
  Vega uzmanīgi atskrūvēja krānu, ielejot majoram pilnu krūzi. Šaujampulvera mucā katram gadījumam palika trauks ar vīnu, un pēkšņi pārbaudīs.
  Kapteinis viņam sekoja. Andželika iejaucās.
  - Mēs vēlētos, lai visi cietokšņa baterijas šāvēji nogaršo vīnu. Un tad nabagi nīkuļoja bez alkohola.
  - Kas ir godīgi.
  "Turklāt pārāk ilgi esam vilkuši šo mucu un tāpēc nevienu par velti ārstēt negrasāmies.
  - Protams, tev dāsni samaksās.
  Meitenes vilka savu nāvējošo slodzi uz baterijām. Viss viņu plāns bija balstīts uz faktu, ka tiktu likvidēti vairāki lielgabali, kas turēja plakanu ieleju, izmantojot ieročus.
  Pa ceļam viņus sagaidīja dzīvespriecīgi karotāji, viņi smējās un aicināja meitenes pastaigāties līdzi, daži no pārdrošākajiem mēģināja pieskarties un īpaši aptaustīt viņu krūtis. Viņai par kaunu Vega sajuta vēlmi, viņas krūtis pietūka. Tomēr sievietei ir liels prieks sajust vīrieša glāstu.
  - Zēni, tikai ne visi uzreiz, stājies rindā. - Viņa teica. - Jā, un vismaz sagatavo zeltu.
  - Tādiem kā tu un divi zelti nav žēl.
  - Neskatoties uz jaunību, esmu jau pieredzējis un varu apkalpot uzreiz divdesmit cilvēkus. - Teica Vega, un tikmēr pati, cieši skatīdamās, kur šaujampulvera mucas bija tuvāk.
  - Izvēlies mani, es esmu stiprākais.
  - Mani pulkā uzskata par skaistāko, tāpēc vajadzētu būt pirmajam.
  - Un paskaties uz manām krūtīm veselus trīs krustus.
  - Jā, tu esi vecs, jaunajiem vispirms vajadzētu saņemt savu daļu.
  Arī Andželika tika taustīta, taču atšķirībā no Vegas tas nebija patīkami, jo viņai bija daudz stingrāka audzināšana. Un viņa gribēja pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no šīm iekāres pilnajām sejām. Iepūt tos ellē un aizmirsti. Kur ir tie sasodītie stobri, varbūt noliktava ir pavisam citā vietā, nevis pie ieročiem?
  Un šeit viņi ir, cik daudz no viņiem, Andželika bija sajūsmā. Iezemieši joprojām nespīd ar inteliģenci vai ir pārlieku pašpārliecināti. Tiesa, spraugas ir šauras, paši ieroči ir labi pasargāti no apšaudīšanas, ir pat viltoti vairogi. Tātad sakāves iespējamība no nejauša kodola ir maza. Bet tomēr tik daudz šaujampulvera glabāšana vienuviet nav tik piesardzīga, tas būs jāņem vērā turpmākajā karā.
  - Mani dārgie labie, pirms sākat mielastu, es jums pastāstīšu stāstu no savas pieredzes. Jūs vēlaties zināt, kā es kādreiz mīlēju zēnus. Vega kliedza.
  - Protams, ka darām! - Atbildot uz to, kaujinieki unisonā iesaucās.
  Andželika pielika stobru tuvāk pārējiem, ja tā uzsprāgst, tad tās uzspridzina uzreiz, drošinātāja iekšienē esošajai skābei jāstrādā precīzi pēc minūtes, ne velti tā ir piestiprināta pie pulksteņa.
  Vegas acis mirdzēja, gaidot teroraktu. Arī Andželika bija nervoza un, lai mazinātu spriedzi, ielēja sev vīnu, tad izdzēra to vienā rāvienā. Viņas muskuļoto fantastisko ķermeni klāja sviedru lāses, un kāju āda sāka atgādināt pērļu izkaisīti.
  Pēdējais klikšķis, un ir pienācis laiks tiem ripot.
  Tikmēr Vega sāka stāstīt skaidri izdomātu stāstu par to, kā viņa strādāja bordelī. Bija skaidrs, ka viņas stāsts bija veiksmīgs, karavīri trīcēja un satraukti.
  - Viņi bija uzreiz četri, no tiem plūda spēcīga sviedru smaka, es jau ilgu laiku biju slapjš, un es gribēju ar mēli sajust viņu karstos tikumus.
  Tajā brīdī Vegai bija žēl šo puišu, no kuriem daudzi bija jauni un izskatīgi. Pēc minūtes, ne vairāk, viņi mirs, viņu dzīves ceļš tiks pārtraukts visbriesmīgākajā veidā. Un viņa un Andželika būs vainīgi. Tagad, cik daudz cilvēku viņa dažādos veidos pārtrauca, pat ja viņai bija viņas žēl, tad viss tika ļoti ātri aizmirsts. Bet nu tāds žēlums uzbrucis, ka pat asaras izlīdušas ārā. Vajag piesprādzēties, lai nenodotu sevi, bet Vega juta, ka vairs nav daudz un tie izplūdīs trīs straumēs.
  - Dievs, kāpēc cilvēkiem ir vajadzīgi kari. viņa čukstēja.
  - Nu kāpēc tu pārtrauci, turpini, atskanēja balsis. Mums ļoti patīk tas, kas notika tālāk?!
  - Atvainojiet, drosmīgie karotāji. Bet es dzēru pārāk daudz un man vajag urinēt. Vega teica. Andželika pieskrēja viņai klāt.
  - Man arī urīnpūslis ir pilns, pagaidi mūs minūti, mēs skrienam.
  - Šeit ir mierīgi. - kliedza pelēkās ūsas pulkvedis.
  - Nē, kā var, mēs esam kulturālas dāmas.
  Meitenes skrēja tā, ka nedaudz putekļainie papēži spīdēja, pirms pārgājiena Vega un Andželika kārtīgi nomazgāja kājas. Tagad galvenais, lai ir laiks aizbraukt, un tajā pašā laikā neļaut tiltu pacelt.
  Šeit tas ir tornis, kurā darbojas pacelšanas mehānisms. Meitenes tajā ieskrien, un tajā brīdī atskan milzīgs sprādziens. Sienas acumirklī atdalās ar daudzām plaisām, un sprādziena vilnis uzņem jaunos Amazones un met grāvi.
  Uz tiem metas šausmīgi krokodiliem līdzīgi radījumi ar divām galvām un trīs rindām, zobiem, indīgām pirajām, ar žurku mutēm un deguniem asiem kā finierzāģis.
  Viņi saka, ka bailes pamodina papildu spēkus, cilvēks šajā gadījumā izmanto muskuļus līdz simts procentiem. Tā arī notika šajā gadījumā, meitenes izmisīgi pelnīja rokas un kājas, zobi tikai klauvēja, nedaudz skrāpējot kājas. Tad viņi no visa spēka uzlēca augšā, pieķērušies pie grāvja malas. Izmantojot četras ekstremitātes vienlaikus, viņi rāpoja pa nelīdzeno sienu, atgādinot zirnekļcilvēkus.
  Lai arī akmeņainā virsma bija slidena, kājas atkal un atkal krita nost, bet kāda brīnuma dēļ meitenes palika uz gļotainās virsmas. Pieredzējušākā Vega kāpa pirmā, daudzu stundu treniņi treniņos nebija veltīgi. Bet Andželika pašā pēdējā brīdī pārtrūka ar mežonīgu saucienu. Vega tik tikko paspēja satvert viņu aiz matiem.
  - Tev sasodīti sāp. - Orala Andželika.
  - Kāds ir labākais veids, kā tevi palaist? - ironiskā Vega.
  Izvilkusi to ārā, viņa nolika uz akmens virsmas. Andželika refleksīvi pieskārās viņas galvai, kā parasti, visi mati ir neskarti.
  - Lieliski, paldies, ka izglābi mani, un tagad iesim kaujā.
  Tilts jau bija sācis celties, un nemiernieki steidzās uz to no visa spēka.
  Divas neapbruņotas meitenes metās pie apsarga, kas stāvēja pie ieejas. Apsargi bija kādi desmit, taču viņi negaidīja, ka viņiem uzbruks visas divas dusmīgās sievietes. Turklāt sprādziena rezultātā tika atsegtas Andželikas krūtis. Trīs karavīri, nometuši ieročus, metās viņai virsū, mēģinot viņu izvarot.
  Meitene, lecot augšā, ar divām kājām uzreiz iesita abiem izvirtuļiem pa cirksni. Un trešie pirksti acīs. Tādējādi trīs cīnītāji tika izslēgti uzreiz. Vega viņai nepadevās, paātrinot, viņa iesita ar kailām kājām, divas pa žokli, bet otru ar plaukstu rīklē. Tādējādi seši no desmit tika atsaukti vienas sekundes laikā. Tad, paņemot nomestos zobenus, Andželika un Vega uzkrita uz atlikušajiem četriem.
  Meitenes kustējās tik ātri, ka pieredzējušie karavīri nespēja sekot līdzi viņu kustībām. Veikusi "Drunk Butterfly" paņēmienu, Vega līdz nāvei uzlauza vienu cīnītāju, pēc tam, uztaisījusi skrūvi, nogalināja otro. Savukārt Aplita meistarīgi izpildīja "Mad Fan" tehniku, kā rezultātā tika nogrieztas divas galvas.
  - Tā ir pirmā likme, ko mēs pārspējām ar mirdzumu. - teica Vega.
  Paķērušas divus zobenus, meitenes metās iekšā. Tur viņi izcirta cauri karavīru ķermeņiem, it kā caur brīnišķīgu daļu tērauda, daļēji dzīvu mežu. Viņu basās kājas svilpās cauri asins peļķēm, atstājot redzamas pēdas. Pats tornis bija saplaisājis, pacelšanas mehānisms iestrēdzis, un tie ar pūlēm cēlās augšup. Vienlaicīgi izpildot "Trīskāršā viesuļa" tehniku, Vega un Aplita, vienlaikus noguldot septiņus karotājus, ielauzās istabā. Majors Fonola sākumā pasmaidīja, bet tad, ieraudzījis asiņainos zobenus, nobālēja un nometies ceļos.
  Es darīšu visu, ko vēlaties, tikai nenogalini mani.
  - Vispirms jānolaiž tilts.
  Vega atgrūda majori un ar spēku metās pie stūres. Andželika ar Ragged Stone nokāva vēl divus nepaklausīgus karotājus.
  . 18. NODAĻA
  Olivers tika smagi pērts. Trešajā griezumā uz brūces ar pātagu uzbēra ne tikai sāli, bet uz bērna plikajām zolēm uzlika sarkani karstas dzelzs strēmeles. Un gandrīz kropls. Tiešām sāp, kad papēži deg, un vēl nedaudz un tukša krūtis.
  Aukstā, tumšā kamerā, kas bija pilna ar žurkām un zirnekļiem, Olivers mierinājumu atrada tikai miegā.
  Un bija ko redzēt.
  Tilts lēnām nolaidās, ritenis bija saspringts, slikti ieeļļots. Tikmēr nemiernieki jau bija izlēkuši izcirtumā, pieskrienot līdz dzelzs plāksnei. Pirmais, kas vienlaikus uzlēca uz tilta, izlaužoties cauri savam pretiniekam, bija Dodger, viņš brauca zirga mugurā, viņam sekoja pārējie. Tikmēr Andželikai un Vegai nācās cīnīties ar pārākiem spēkiem. Viņiem lidoja cīnītāji, viņi gāja ļoti cieši, meitenes kapāja viņu ķermeni, it kā marinētus gurķus, sitot tos cauri un cauri. Loka šāvēji bija visbīstamākie, taču viņi nedrīkstēja apgriezties, bija pārāk daudz cilvēku. Tomēr ar tik lielu ienaidnieku skaitu bija pārāk grūti tos ierobežot. Gaidot, kad tilts pilnībā nolaidīsies, Vega iemeta pie stūres lāpu, tā uzliesmoja, aizdedzinot sarkanu liesmu.
  - Turi tos vēl minūti, Andželika, un tad mēs varam doties prom. viņa kliedza.
  Vega tika ievainota plecā un nedaudz saskrāpēja krūtis, Andželika tika sasista ar ķēdi pa kailām kājām, meitene pāris sekundes kliboja, un pēc tam savāca savu gribu dūrē un turpināja cīņu.
  Izmetusi izrāvienu, viņa nocirta uzreiz divus, un Vega lēcienā ar kāju trāpīja pa kaklu.
  - Grieziet ar rokām un kājām. Lēciet biežāk.
  - Esmu karatē profesionālis, šķiet, ka viņiem šī māksla ir jaunums, tāpēc sitīsim stiprāk.
  Basām kājām, ļoti slaidas, muskuļotas meiteņu kājas zibēja, dalot sitienus, gāžot ienaidniekus. Kā Vega drīz vien saprata, visefektīvākais bija iesist cirkšņā ar īsu šūpošanos. Tas parasti izraisīja pastāvīgu šoku. Un pašam tā ir drošāk, pretējā gadījumā Vega ar kāju sāpīgi trāpīja pa zobenu pagrieziena laikā, izlija asinis, tika pārgriezta āda. Meitene atbildē iesita karavīram ar zobena rokturi templī, pēc tam ar asmeni iedūra citu pretinieku.
  Redzot, ka ritenis jau deg un virve gandrīz izdegusi, Andželika uzlauza to un sāka atkāpties. To pamanījusi, arī Vega pievilka. Abas meitenes, saņēmušas vēl pāris skrāpējumus, devās uz blakus durvīm un sāka kāpt pa kāpnēm.
  Šeit viņu ienaidniekiem gāja grūtāk, jo viņi nevarēja izmantot skaitlisko pārsvaru un apgriezties. Vega un Andželika veiksmīgi turējās. Tikmēr nemiernieki jau sagrāba gaiteņus, izgriežot nesaskaņotās ienaidnieku rindas.
  Viens no pirmajiem, kas ielauzās cietoksnī, bija Olivers, viņš nikni metās pretī ienaidnieka gaudām. Zēns bija īsts velns, izmantoja divus zobenus vienlaikus. Īsos šortos, elastīgos kā kobra, viņš cirta un dzēla, izmantojot apgūtus trikus. Tāpēc viņš saskārās ar diezgan spēcīgu bruņinieku baronu Fobeku. Būdams pieredzējis paukotājs, barons uzskatīja, ka viņš bez lielām grūtībām tiks galā ar zēnu. Taču patiesībā Olivers Tvists izrādījās veiklāks, un tikai prasmīgi izveidots ķēdes pasts izglāba Fobeku no nāves pirmajā uzbrukumā.
  Veikli aizejot, izvairoties un atlecot, puisis pāris reizes trāpīja pretiniekam pa ribām, pēc tam, izpildot "Dāmu fanu" paņēmienu, iesita pa kaklu. Bet ar metāla kārtu pārklātais buļļa kakls izdzīvoja. Turklāt kaujā iekļuvušais skvērs iemeta dunci, Olivers Tvists izvairījās, bet āda tika nedaudz sagriezta.
  - Uzkāp vismānīgākajā. - Un nirstot viņš ar asu sitienu nocirta skrīverim galvu.
  Barons bija pārsteigts, un viņš pārāk dedzīgi šūpoja zobenu, bija skaidrs, ka viņš ir dusmīgs.
  - Es sagriezīšu tevi gabalos, kucēn, un nolaidīšu ādu uz bungas. Zēns izlēca, izvairoties no asmens, ar baso kāju ietriecās cirkšņā, bet uzdūrās bruņu plāksnei. Tomēr sitiens bija tik spēcīgs, ka viņa padevās, sāpīgi saspiežot barona bumbas.
  - Paņem viņu! - Pavēlēja ar kaukšanu Fobeks.
  Bet Olivers Tvists veica trīskāršu dzirnavu ar diviem zobeniem, vispirms piepildot divus, tad Ragged Butterfly tehniku, vēl trīs pabeidzot ar beigu sitienu.
  - Nu, viņi paņēma daudz. - puika uztaisīja degunu. Atkal viņi satikās ar baroniem viens pret vienu. Šeit puisis nolēma ķerties pie "Mad Brush" tehnikas, skaidri veicot vairākas kustības, viņš trāpīja Fobekam tieši acī. Sitiens bija tik spēcīgs un precīzs, ka asmens iznira pa pakausi.
  - Vēl par vienu huligānu kļuva mazāk. - Olivers, noslaucīja asmeni lapotnēs, turpināja savu brašo uzbrukumu.
  Arī nelietis cīnījās lieliski, no katra viņa sitiena kāds noteikti nokrita, un viņš sita tāpat kā Olivers ar diviem zobeniem uzreiz.
  Tomēr, būdams smagāks un pieredzējušāks par viņu, viņš nogalināja daudz vairāk. Tuvākie torņi tika notīrīti diezgan ātri, bet cietoksnī bija karsts. Garnizons bija spēcīgs, un daudzi nemiernieki bija nejauši bruņoti. Īpaši grūti gāja, kad musketieri izšāva zalvi. Vairāk nekā divi simti cilvēku sabruka ar vaidiem un kliedzieniem. Bet Dodger nezaudēja galvu, viņš vilka nemierniekus sev līdzi, un, pirms karavīri paspēja pārkraut, bars noskrēja lejā. Sākās kautiņš un šādos apstākļos cirvji, dakšas, midzeņi bija labi ieroči, roku cīņā vietējie musketieri atšķirībā no Dumas varoņiem nemaz nebija spēcīgi. Bīstamāki bija bruņinieki un bruņu kājnieki. Viņi cīnījās prasmīgāk, un drīz visa apkārtne bija nosēta ar līķiem.
  Ļaundaris, kurš starp citiem izcēlās ar savu veiklību, bija pirmais upuris, ko viņi grasījās nolikt uz altāra. Viņš bija ielenkts no visām pusēm, viņi mēģināja mīdīt, zirgus. Neltis lēkāja augšā un lejā, cirta zirgu kājas, viņa asākie zobeni nevienam nedeva ceturtdaļu. Šeit viņam uzreiz uzlēca astoņi jātnieki, divi tika nogalināti ar zobeniem, bet vēl divi tika nogāzti ar spērieniem, bet piektais Dodgers taranēja viņam galvu. Spēcīgs sitiens no pieres pa degunu spēj apgāzt ikvienu. Un pārējie trīs tika pabeigti ar sekojošiem sitieniem. Arī Vali Červonijs cīnījās starp pirmajiem, protams, nebija tik ātrs kā Dodger, taču bija izcils augums un masas dēļ varēja trāpīt pretiniekiem. Viņa lielais divu roku cirvis nereti nocirta bruņiniekus līdz grīdai, un vairogs neizturēja tik spēcīgu triecienu. Tomēr vienā brīdī Valja Červonnija tika ielenkta no visām pusēm un pat smagi ievainota. Milzis sastinga, un viņam ap kaklu tika uzmests laso, brutāli velkot virvi. Nemiernieku vadonis gandrīz zaudēja samaņu, viņš nokrita ceļos. Septiņi cilvēki uzreiz satvēra laso, virve bija ļoti spēcīga, un viņi vilka Červonni kā tops.
  Kur tevi ved milži? - pēkšņi iekliedzās pār ausi. - Jūs esat liellopi.
  Divas burvīgas meitenes izlēca ar skriešanas startu un kopā trieca braucējus. Meitenes bija puskailas, Andželikas īsā kleita bija saplēsta un piegriezta, un Vega to pilnībā nometa, paliekot apakšbiksēs. Daudzi bruņinieki, aizmirsuši par kauju, aprija skaistules ar acīm, par ko viņi nekavējoties samaksāja, saņemot brutālus sitienus, kas nogrieza galvas un ekstremitātes.
  - Pievilksim puiši, ienaidnieks nav ilgi palicis. - Vega uzņēma tempu.
  No jumtiem viņi mēģināja šaut uz tiem, bet nemiernieki paši tos nogāza, rāpdamies augšā un sitot pretiniekus. Pēteris divu gadu vecumā izvilka savu pirmo bultu, un tāpēc, kad ienaidnieka uzbrukums nedaudz vājinājās, viņš sāka šaut bultas vienu pēc otras.
  Mirs Tuzoks sēdēja viņam blakus, zēns vēl nedaudz kliboja, bet jaunais ķermenis ātri atveseļojās. Pusaudzis jau nebija slikti sakapāts, bet šāva vēl labāk. Bija redzams, kā ienaidnieka karavīri, saņēmuši punktu vēderā, krūtīs vai augšstilbā, raiti iekārtojās. Daži no viņiem trakoja un raustījās, ja bulta uzreiz netrāpīja dzīvībai svarīgam orgānam. Pat Dodger bija pārsteigts.
  - Vai neesi pazudis?
  Zēns pamāja ar galvu.
  - Tāda man ir no pašiem pirmajiem gadiem, pat mazam zēnam praktiski nesmērēju pat uz mazākajiem mērķiem.
  - Tas ir tavs ģenētiskais talants.
  - Piedod, ko?
  Bijušais zaglis paskaidroja:
  - Nu, tā bija daba, kas tev jau no dzimšanas deva spēju perfekti, pat fenomenāli šaut!
  - Es joprojām daudz trenējos, daudzi mūsu pulka puikas jau labi šauj, tikai ne visi var pavilkt stingru loku, bet es varu.
  Mir Tuzok parādīja reljefu bicepsu.
  - Labi, šauj, un es netaisos daudz griezt.
  Bruņinieku un aizsargu rindas ātri izsīka, un visbeidzot Dodger bija pirmais, kuram izdevās izlauzties līdz karogam. Ap viņu bija blīvas šķēpmetēju rindas, un viņus vadīja pazīstamais varonis grāfs Kavaza.
  Šī milzīgā būtne smejoties satika ne īpaši lielu, kas atgādināja bezbārdainu pusaudzi Dodžeru.
  - Kur tu ej piesūceknis - noguris dzīvot. -Tu vēl esi tik maziņa.
  - Tu esi liels skaļi krītošs skapis. - Kliedza Dodger. - Nu, mēģināsim izbāzt man degunu.
  - Es uzlikšu to uz rokas un iepļaukšu otru. - noņurdēja gandrīz astoņas pēdas garais puisis.
  - Pazīstams stāsts. No kā es to dzirdēju? Ā, no septiņgalvu briesmoņa.
  - Pūķu nav, tās visas ir pasakas. Bruņinieks turpināja rēkt. - Un te es esmu, un mana dūre ir kā tava galva.
  Paskatīsimies, kas ar viņu notiks, kad es viņu pārtraukšu. Var sarukt. - Ļaundaris, ieniris un diezgan veikli, iegriezās zem ceļgala.
  Bruņinieku no sakropļošanas izglāba ceļgala zizlis, tas nebija liets no dzelzs, bet gan no ļoti dārgas zaļas bronzas. Tāpēc viņš bija tikai nedaudz sagriezts, iztecēja asinis.
  Karkass, kas svēra labas divdesmit mārciņas, smējās.
  - Jā, tu esi tikai ods, labi, tu paspēji mani iedzēl, bet kāda jēga.
  "Tu esi liels, bet neveikls, un bērns ar tevi tiek galā. Blēdis, ātri attālinoties no divus metrus garā zobena, uzlēca gaisā un atsitās pret ķiveri. No cietā baksta atskanēja zvana, bet milzis pat nesatricinājās.
  Savukārt nelietis tik tikko izgāja, viņam piesteidzās milzīgs ķēdes suns. Viņa lielie ilkņi, līdzīgi kā tīģeram, gandrīz aizvērās pie rīkles. Blēdis iesita ar pirkstiem briesmonim acīs un pēc tam cirta pa kaklu. Sunim nebija bruņu, un galva aizlidoja, ietriecoties krūzē Cavazza.
  Tas radīja milzu efektu, kas līdzīgs tam, kā reaģents tiek ielejams skābē. Viņš uzliesmoja un tik izmisīgi šūpoja zobenu, ka nocirta trīs savus karavīrus.
  - Labi, ka palīdzēji man. - Nodūris Dodger.
  Tad viņš viņam uzbruka, angļu zaglis-kapteinis ar grūtībām nosita zobenu un iesita asmeni pretiniekam sejā. Viņš gaudoja, sārtināts griezums aizsedza acis, un grāfs dusmās iedzina ieroci zemē līdz pašam rokturam.
  Blēdis iesmējās, redzot pretinieku grūstamies, cenšoties izvilkt zobenu.
  Tad viņš bez steigas piegāja pie ienaidnieka un iebāza zodu zodā.
  - Padodies vai mirsti.
  Tajā brīdī precīzs musketes šāviens sadragāja viņa roku, un viens no Kavazas kalpiem metās pie Viltnieka kājām. Pirms krievu kapteinis paguva atjēgties, viņš atradās piespiests pie zemes, virs viņa lidinājās masīvs līķis.
  Neatkarīgi no tā, vai tu padosies vai nepadodies, tu tik un tā nomirsi. - aizsmacis smirdīgs purns nomurmināja.
  Tad grāfs pielika dunci viņam pie sejas un sāka cirst ausi. Tas bija ļoti sāpīgi un izmisīgāk deva Krievijai jaunu spēku. Pēteris ievaidējās, no visa spēka sasprindzinādams ķermeni, nedaudz noraujot ienaidnieku un ar savu izdzīvojušo plaukstu iebāza pirkstus Ādama ābolā, izmantojot "tērauda plaukstas" tehniku. Kavaca nokrita, precīzs sitiens viņam trāpīja tieši pa miega artēriju. Vēlreiz pievienojot templim ar zobena rokturi, gudrinieks izmeta līķi. Viena viņa roka nedarbojās, bet otra bija pilnā spēkā. Ar to viņš sasmalcināja atšķaidītus plauktus. Vega un Andželika cīnījās plecu pie pleca roku rokā.
  Bija redzams, cik bagātīgi meitenes tika apšļāktas ar asinīm, tomēr Vega kratīja savu kailo krūšutēlu un, nesamulsusi un apmulsusi no daudziem simtiem vīriešu. Tomēr, kamēr ienaidnieki viņai uzbruka, tas bija paciešami, taču, kad kāds jauneklis, kurš cīnījās nemiernieku rindās, satvēra viņu aiz dzelkšņa, un viņa iesita smagu pļauku pa seju, viņa pēkšņi kļuva ļoti kauns un aizgāja no kaujas laukā dažus mirkļus, lai uzmestu uz rupjas audekla.
  Andželika nespēja pretoties jokam.
  - Vai jums ir bail no saaukstēšanās krūtīs?
  "Es nevēlos dot saviem ienaidniekiem lielāku godu, nekā viņi ir pelnījuši. - Nogriez Vegu.
  Cīņa pamazām pārcēlās no laukuma uz spārnu un cietokšņa restorānu grupu. Tur tika glabāti lieli vīna krājumi, un tāpēc bruņinieki un algotņu karavīri par tiem cīnījās ar īpašu niknumu. Bija redzams, kā augstie torņi pacēlās debesīs un saburzītās saimniecības ēkas griežas. No lielgabaliem atskanēja vairāki šāvieni, taču ieroči trāpīja akli, turklāt radušajā ķīviņā bija viegli ievainot savējos. Pats forts trīs gaismekļu staros rādīja agresīvi traģisku skatu, no augstuma šķita, ka cilvēki ir kā skudras, kas kož beigtas mušas dēļ.
  Ļaundaris šeit izlauzās cauri un ar vienu roku turpināja smalcināt gaļu. Zēns Olivers Tvists nāca no pavisam cita virziena, viņam līdz šim izdevies izvairīties no nopietnām traumām. Lai gan viņš bija noguris, viņš tomēr lēca augstu, parādot mangusa brīnumus un veiklību. Tādējādi viņi izspieda gredzenu pretiniekam uz rīkles. Garnizona komandieris, slaidais ģenerālis Purdaro, nebija īpaši garš, viņam nebija tā kareivīgākā izskata un alus vēders.
  Viņš deva priekšroku slēpties aiz savu karavīru mugurām, izvairoties no cīņas. Juzdams, ka viņš smaržo karsti, ģenerālis satvēra vairākus dimantu maisus, viņš joprojām nevarēja nēsāt visu forta kasi un meklēja tikai mirkli, lai aizbēgtu. Tik klusi viņš devās uz vārtiem. Par nelaimi, pat cīnoties, Olivers Tvists turpināja apsekot kaujas lauku un, redzot, kā vīrietis zeltā izšūtā formastērpā uzmanīgi dodas aiz kaujinieku mugurām - viņš uzreiz saprata, ka šī lapsa steidzas slēpt asti. bedrē.
  - Nē, tas to nedarīs.
  Sūtījis sitienu cita pretinieka nokautam un sacirtījis ar zobeniem tā, ka bouleri lidoja, zēns kā zibens metās viņam pakaļ ar dzinējsuņa satraukumu, kas dzenas pēc jauna laupījuma.
  Kad viņš ceļā sastapa karotāju ar zobenu vai loku, kazlēns tos sadauzīja. Pie pašas ieejas vārtos viņu sagaidīja divi ģenerāļa miesassargi. Viņi nikni uzbruka zemiskajam plebejam, kā zēns viņiem likās. Olivers Tvists, redzot, ka prasmīgie karotāji lieliskās bruņās ar zobeniem uzlauž pīlārus, slepkavām iebruka jumts, un viņi nometa zobenus. Pirms viņi paguva tikt brīvībā, Terminators zēns nocirta viņiem galvas.
  Tad Olivers Tvists, nogriezis vārtiem aizbīdni, ieslīdēja iekšā. Pēkšņi viņa basās kājas paklupa uz nagiem, puisis auroja un pielika soli. Bija skaidrs, ka kāds ir izlicis lamatas. Šeit svilpo bulta, un tad nokrīt baļķis. Zēnam knapi paspējis reaģēt, ārā izlidojušais duncis stipri saskrāpēja vaigu.
  Bet tagad viņš droši tika garām pēdējam lamatam, ar čūskām, tās metās pie Olivera, bet tika nocirstas ar asmeņiem. Un te ir pats ģenerālis, skrien, cik var, smacēdams, bet no perfekti fiziski attīstīta puikas nevar aizbēgt.
  - Tas ir daudz interesantāk, nekā mācīties skolā, sēdēt pie sašaurināta un neērta galda, un tad ir piedzīvojumi uz visu mūžu. - kliedza Olivers Tvists.
  Ieraudzījis, ka viņa vajātājs ir tikai puskails zēns, ģenerālis izņēma sauju dimantu un nosvieda tos viņam pie kājām, cerot, ka acīmredzami nabaga puisis metīsies tos savākt.
  Olivers Tvists nicinoši nosvieda akmeni malā ar pliku pirkstu un pielēca pie Purdaro.
  - Tas ir zaglis, tevi pieķēra.
  Ģenerālis mēģināja cīnīties ar zobenu, taču viņam no rokām tika izsists asmens. Tad Olivers Tvists viņu pacēla aiz apkakles. Purdaro trīcēja, cik daudz spēka ir šajā zēnā, kurš izskatījās apmēram četrpadsmit gadus vecs.
  - Es tev labi samaksāšu. - Viņš sāka izlocīt kabatas, rādot somiņas. - Jūs varat nopirkt sev zābakus, dārgu kamzoli un pat īpašumu ar vergiem. Ņem akmeņus, es tev tos dodu un ļauj man iet. Pats ģenerālis būs jums pateicīgs.
  Olivers Tvists smējās.
  - Tu man iedod kaut ko tādu, ko es tik un tā varu paņemt, tevi nogalinot. Nē, es labāk paņemšu rotaslietas, tad dalīšos ar biedriem un piesienu ģenerāli.
  - Labi, bet man ir kaut kas labāks, maģisks talismans, kam ir nezināms spēks.
  - Tu melo, parādi man. jautāja Olivers Tvists.
  - Paskaties uz to! Ģenerālis pastiepa roku ar šņaucamo kasti. Tiklīdz zēns sasvēra seju, kaut kas atdūrās, viņam sejā trāpīja degošs maisījums. Viņa acis izlēca no pieres un atkāpās, puisis zaudēja samaņu.
  - Tā mazā utīte, tā notiek tiem, kas pārāk uzticas pieaugušajiem. - teica Purdaro. - Un tagad es tevi nogalināšu.
  Un ģenerālis vēsi iegrūda dunci iedegušajās, muskuļotajās zēna krūtīs, tēmējot tieši uz sirdi.
  Tad, redzot, ka zēns neelpo, viņš viņam uzspļāva un lēnām virzījās uz izeju, viņam nebija spēka skriet.
  Tikmēr armija, zaudējusi savu komandieri, lēnām gāja bojā. Karavīri no iesauktajiem, kā arī jaunāki algotņi, kuriem nebija laika izliet daudz darba asiņu, nometa ieročus un lūdza žēlastību. Pārējie tika pabeigti, viltnieks nobeidza pēdējo vikonta de Morasi pretinieku, vienkārši iedurot viņu ar savu šķēpu.
  Lai gan šim algotnim bija četras rokas un katrā turēja zobenu.
  Tad ieslodzītie tika sastādīti ierindā armijas priekšā, daudzi no viņiem tika ievainoti, tika nolemts viņus pārsiet uz vietas.
  Vali Chervonny bija laipns un paziņoja.
  - Tie, kas gribēs pievienoties mūsu armijai, tiks apžēloti, un tie, kas atsakās būt kopā ar tautu, tiks pakārti.
  Protams, saskaroties ar šādu alternatīvu, gandrīz visi piekrita dot zvērestu. Turklāt viņš nodeva uzticības zvērestu un pie krusta atzina Vegu un Andželiku par svētajiem priekštečiem. Daži pat skūpstīja meiteņu kailās, noslīpētās, bet putekļainās pēdas. Vairāki cilvēki, tostarp barons Fokers, atteicās dot zvērestu. Atskanēja troksnis, draudīgi runāja Vali Červonija.
  - Ķeceri gaida nāvi! Kas neatzīst mesijas meitenes, tas ir bargi jāsoda!
  Pēc tam viņi nekavējoties tika pakārti, un barons izrādījās tik smags, ka virve pārtrūka. Nemiernieki smējās.
  - Tā kuilis ēda uz tautas labumu!
  - Sātans negrib pieņemt savu zeltījumu!
  - Kad velni Viņa Ekselenci cepīs ellē, iztecēs daudz tauku.
  - Jā, simts mucas!
  - Mums vajadzētu cept pankūkas.
  -No cūku taukiem tas būtu garšīgi!
  Jokiem un bļaušanām viņi sadūra viņu ar šķēpiem.
  Pārējie pieklājīgi tuvojās, kopā ar viņiem bija priesteris, vietējais bīskaps Vannišs. Viņam labāk patika atpazīt meitenes par mesijām, nevis nomirt no Vali Červonnija dunča.
  Nometušies ceļos, viņi čukstēja zvērestu, mūžīgo uzticību, pretējā gadījumā viņus sodīs Visaugstākais Dievs un sagaidīs bezgalīgas mokas ellē. Daudzi krustu šķērsu un asaras. Pēc tam atbrīvotie ieslodzītie nodeva zvērestu, vairums no viņiem sašķobījās, un daži tika nesti uz nestuvēm. Cik nežēlīgs bija ieslodzītajiem piemērots bads un spīdzināšana.
  Kad rituāls beidzot beidzās, Vali pamanīja viena no viņa komandieriem prombūtni.
  - Kur ir Olivers Tvists?
  Andželika, neskatoties uz iedegumu, pagrieza savu seju pret viņu.
  - Es pati nezinu, man palika kājas, meklējot zēnu.
  - Tad dod manu steidzamo pavēli pārmeklēt visus kaktus un spraugas, pagrabus un slepenās ejas, ja tādas ir, un atrast zēnu par katru cenu.
  Tūkstošiem nemiernieku skrēja uzreiz, visus aizrāva pazudušā komandiera meklēšana, īpaši centās bērni. Puiši un neskaitāmās meitenes bija gatavi apgāzt katru smilšu graudiņu.
  - Dodiet ātri, tas, kurš atradīs Oliveru Tvistu, saņems simts monētu. Vali teica.
  Meklējumi ievilkās, un tikai tad, kad kāds no bijušajiem karagūstekņiem parādīja pazemes eju, nemiernieki, uzmanīgi ejot pa to, atklāja drosmīgu zēnu.
  Olivers Tvists bija bezsamaņā, bet vēl nebija stīvs, kas atstāja cerību uz viņa atdzimšanu.
  Andželika uzmanīgi izvilka dunci, izšļakstīja koši asinis un pēc tam pārklāja brūci ar pārsēju.
  - Kā ar viņu? Vega runāja. - Tā izskatās pēc ļoti bīstamas brūces.
  Meitene čīkstēja:
  "Izskatās, ka zēnam tika iešauts sirdī.
  Vega vaimanāja:
  - Šausmas. Vēl nedaudz, un asmens būtu caurdurts aortā.
  Andželika tviterī ierakstīja:
  - Ne mazums, bet viņš patiesībā iedūra.
  Meitene bija pārsteigta:
  - Bet es dzirdu, ka viņš vismaz klusi, bet elpo.
  Olivera mamma apstiprināja:
  - Tas tāpēc, ka viņam ir divas sirdis, labā un kreisā.
  Vega priecīgi teica
  - Un es zinu, ka daudziem mūsu karavīriem ir divas sirdis, tas ļoti palīdz tikt galā ar slodzi, un to ir grūtāk nogalināt. Starp citu, arī Dodger ir divas sirdis, otrā ir implantēta, bet tā pukst ne sliktāk kā īstā.
  - Manam puikam arī tika implantēts, gribēju viņu padarīt par izcilu sportistu, taču ar vienu sirdi tam nepietiek.
  - Nu, tas ir brīnišķīgi, bet kā būtu ar trim uzreiz?
  - Tā ir nepārprotama pārspīlēšana. Jūs varat saņemt smadzeņu infarktu.
  - Tomēr tas ir interesanti.
  Olivers Tvists atvēra acis un čukstēja.
  - Kā beidzās kauja?
  - Mēs uzvarējām! - priecīgi atbildēja Andželika.
  - Kur ir ģenerālis?
  - Kuru?
  "Tas, kurš kaisīja man sejā atkritumus un aizbēga.
  - Bet to mēs nezinām. Andželika nopūtās.
  - Visticamāk, viņš viņu ievainoja, mums ir jāatrod šis nelietis. - Ļauns teica Vega.
  - Mēs to noteikti atradīsim, bet pagaidām labāk apklust manu ziedu. Jums ir salauztas plaušas un sirds, tāpēc jums ir jāatpūšas.
  - Labāk guli, es tev nodziedāšu šūpuļdziesmu. Vega iejaucās.
  - Atkal būs kaut kas kaujiniecisks, nav vērts, lai puika nomierinās. Atcerieties Olivera Tvista autogēno miega apmācību.
  - Labi, es mēģināšu gulēt.
  Puisis aizvēra acis un ienira nirvānā.
  Vega aizgāja pensijā un sāka sakārtot nemiernieku armiju.
  
  . NODAĻA #19
  Oliveram Tvistam ar pārliecību tika paziņots, ka rīt viņš tiks publiski pakārts. Lai viņš pēdējo reizi uz planētas Zeme varētu baudīt miegu. Zēnam pirms nāves tika iedots pudiņš un glāze sarkanvīna.
  Pēc ēšanas un dzeršanas Olivers Tvists iekrita sapnī.
  Kamēr viens no sapņa iemiesojumiem gulēja komā, Olivers Tvists otrajā daļā redzēja, ka viņš ir līdzīgs drosmīgam vīram, kurš slaveni izgrieza ķegļus uz pirātu kuģa.
  Kuģis brauca pāri sudrabaini oranžajai jūrai. Sešdesmit nesen izlieti, joprojām pavisam jauni lielgabali mirdzēja brīnišķīgā saulrieta staros. Olivers Tvists viņu apbrīnoja, viņu tā sauktajā gaismas puslodē šis process nav tik krāsains.
  - Jābūt, ka progress nav tik ļoti sakropļojis dabu. - Smaidot, viņš teica.
  Zēns bija pilnīgi laimīgs. Nīstā skola ar mājas darbiem, diktātiem un kontroldarbiem palika aiz muguras un šķita kaut kas neīsts, kā murgs. Nu, tas ir viltus atmiņā. Bet reālajā dzīvē nav cietuma ar ķēdēm un žurkām. Jautri piedzīvojumi jau bijuši aiz muguras, vēl būs vēl, bet nav tādas domas atgriezties.
  Pat ja es nonākšu ellē
  bet es neiešu atpakaļ uz skolu.
  Tagad es esmu asiņains pirāts
  Un es nebaidos no vētrām!
  Zēnam bija neliels ekspromts.
  Savukārt Viscins bija noraizējies, viņš saprata, ka filibustera dzīve ir briesmu pilna, un viņam ir jālaupa, lai dzīvotu. Mums jāatrod mājas, bet kur? Kiramas zemēs viņus gaidīja karātava vai krusts. Angļu? Šī ir viltīga tauta un iedrošina pirātus, taču patiesībā viņi ir bēguļojoši notiesātie, daži pat sacēlās pret karali.
  Fatation ir cita lieta, un viņa ir naidīgās attiecībās ar Kiramu un Angliju, kopā ar vienīgo Singer republiku šajā pasaulē viņš nodibināja koloniju, kurā dzīvoja pirāti, pusi privātpersonas. Tur tie atrodas jūras ostā un Mores pilsētā, Monako salā. Britiem ir līdzīga patvēruma pilsēta Kalilas pilsēta. Kas attiecas uz Kiramu, viņa kolonijas ir visbagātākās un visplašākās, un tās ir tik liels kārdinājums pirātiem, ka mēģinājums tādu izveidot Minisotas pilsētā noveda pie tā, ka korsāri sāka aplaupīt savus patronus. Kiramieši savāca lielu floti un pēc spītīgām cīņām pieveica sirsenes ligzdu.
  - Mūsu dabiskā mājvieta ir Mores pilsēta. Viscins teica. - Tur mēs sadalīsim savu milzīgo laupījumu un atpūtīsimies tavernās. Korsāri vienbalsīgi pamāja ar galvu. Pieredzējušais pirāts savā veidā bija ļoti godīgs, viņam neienāca prātā slēpt viņu svēto daļu no saviem cīņu biedriem.
  Olivers nokāpa lejā no kambīzes, rītausma bija beigusies un zēns jutās garlaicīgi. Viņam ļoti pietrūka comp aproce un viņa iecienītākās datorspēles, īpaši sāga "Cosmos filibuster". Mierīga peldēšana jau kļuvusi garlaicīga un gribējās labu cīņu.
  - Tas ir lieliski, puiši, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai kuģotu uz Monako?
  - Nav daudz. Viscins teica.
  - Es izpētīju karti un ierosinu, pirms dodaties turp un sarīkojat vēl vienu jautrību, uzbrukt piekrastes pilsētai Cveigai. Tur mēs varam notvert ļoti bagātu laupījumu, tajā pašā laikā izstiept kaulus.
  Pirāti uzmundrināja unisonā, daudzi no viņiem nedalīja tādu pašu entuziasmu. Lielais, rētainais biedrs Fokers, kurš ieņēma navigatora amatu, enerģiski iebilda.
  - Tu vēl esi pārāk jauna un tev asinis vārās kā svaigs alus. Mēs esam veci karotāji un trīs reizes padomāsim, pirms iesaistīsimies cīņā. Cveigas pilsēta ir īsts cietoksnis, un mēs tiksim nogremdēti, pirms varēsim ienākt ostā.
  - Es jau domāju, mūsu kuģis pēc formas ir līdzīgs Kiram, mēs atkārtosim ienaidnieku manevru, dosimies zem viņu karoga uz ostu un ar vienu salveti iznīcināsim ostu.
  - Ideja ir interesanta, bet mums ir pārāk maz cilvēku, lai cīnītos ar visu viņu garnizonu, turklāt viņu forts ir pārāk spēcīgs un nav iznīcināms vienā salvā. Un kadrs, kas uzņemts tuvplānā, nogremdēs mūsu kuģi.
  "Viņi būs panikā, un pirms viņi reaģēs, mēs pagriezīsimies uz otru pusi un atkal avarēsim.
  Viscins pagrieza seju.
  - Un pat ja panikā un kāda brīnuma dēļ mums izdodas sagraut fortu, tad kā ar garnizonu.
  - Un tā mūsu pusē būs pārsteigums. Tad garnizons būs ar zaudējumiem, turklāt daļa mūsu korsāru pārģērbsies uz kiram formas tērpiem.
  - Mores pilsētā būtu drošāk pieņemt darbā jaunus cilvēkus. Pēc tam ar jauniem spēkiem veiciet līdzīgu darbību.
  - Tad var būt grūtāk, kiramieši vēl nezina, ka Pisar don Freebie ir iznīcināts, un viņi paņems mūsu kuģi viņam, jo īpaši tāpēc, ka viņi zina gandrīz visus savus kuģus. Un laikam ejot, viņi uzzina, ka viņu kuģis ir notverts un būs uzmanīgāki, tad tik vienkārša krāpniecība nederēs.
  Viscins domāja, ka pirāti vairāk nekā vienu reizi mēģināja iebrukt Cveigā, un katru reizi viņi aizrījās ar asinīm. Uzvarēt šo neapšaubāmi bagāto pilsētu nozīmē celt savu prestižu piekrastes brālībā līdz neparasti augstam līmenim. Pats galvenais, viņš nevēlējās, lai viņu uzskatītu par gļēvuli.
  - Nu, es piekrītu, bet mums joprojām nebūs laika nokļūt pilsētā pirms tumsas. Tāpēc mēs nakšņosim tuvākajā apkārtnē, un jūs dosieties izlūkos. Viscins nolēma.
  - Tas nāk! Jo īpaši tāpēc, ka, nepazīstot fordu, neiet ūdenī. - zēns atkārtoja seno teicienu.
  Viscins uzsita savam palīgam pa plecu un runāja gandrīz mīļi.
  - Tikai neiesaistieties cīņā pirms laika. Esiet atturīgāks.
  Zēns nospieda savu kailo, iedegušo kāju pārliecinoši atbildēja:
  Neuztraucies, es tikai aizstāvēšos.
  Pūta svaiga vēsma, buras savilkās, un lieliskais kuģis steidzās.
  Viļņi tā spēlējās, reizēm tālumā draiskojoties, ripojot pāri viļņiem, trikatas, delfīnus līdzīgas dzīvniekus ar sešām kājām.
  Pa ceļam viņi sastapa tikai vienu iespējamu pirātu kuģi. Uzmanīgi apskatījis kuģa izmērus un ieroču skaitu, viņš deva priekšroku uz visiem laikiem doties ceļā. Bija redzams, kā siluets pazibēja un pazuda aiz horizonta līnijas.
  - Varbūt paspēsim. Olivers ierosināja.
  - Kāpēc mums brāli noslīcināt, jo īpaši tāpēc, ka no viņa nav ko atņemt. - iebilda Viscins. - Šie korsāri dažkārt sēž izsalkuši mēnešiem ilgi, ne katram paveicas uzskriet vairāk vai mazāk garšīgu laupījumu.
  Bet viņiem ir tas, kas mums trūkst.
  - Kas viņiem ir?
  - Cilvēki! Olivers Tvists skaļi teica. Pirāti atskatījās uz viņu. Viskinuss saskrāpēja savu kabatlakatiņu galvu.
  - Šajā gadījumā mums ir iespēja viņu panākt. Pievienojiet buras.
  Neskatoties uz iespaidīgo izmēru, kuģis pārvietojās diezgan ātri. Tik paātrinoši
  viņš apsteidza savu kolēģi. Pirātu fregate pagriezās un gatavojās dārgi atdot savu dzīvību.
  - Paceliet jautro rodžeru un sveiciniet sveicienu. Viscins pavēlēja.
  Fregate automātiski atdeva sveicienu.
  - Un tagad es dodu signālu - es sūtu laivu.
  Kā pamieru viņš nosūtīja bijušo advokātu, diezgan veiklu zvēru Stārku un papildus vēl divus inteliģentus pirātus kopā ar Oliveru Tvistu. Nez kāpēc viņš nolēma, ja šis puika piedalīsies, tad viss būs kārtībā.
  Stārks tika uzņemts, sirsnīgi aicināts pie galda. Tomēr kolēģim ir trīsreiz vairāk ieroču, kā viņu šeit necienīsi.
  Sarunā piesardzīgi tika novests pie atziņas, ka nebūtu slikti uztaisīt kopīgu uzbrukumu
  Cveigas pilsēta.
  Fregates kapteine Monika de Munka ar entuziasmu uztvēra šo priekšlikumu; pēdējā laikā laime viņu nebija lutinājusi. Grūtības radīja tikai laupījuma sadalīšana. Monika, kurā bija gandrīz divi simti piecdesmit cilvēku, uzstāja uz vienlīdzīgu sadalījumu starp komandām pēc vārtu skaita. Stārks savukārt piedāvāja kuģi sadalīt pēc dzimuma, saņemot skaidrus norādījumus par to no Viscinas, kurš bija tikai piecdesmit cilvēku un nevēlējās tikt apmānīts. Monike piespieda, uz argumentu, ka viņiem ir vairāk ieroču, viņš atbildēja.
  - Un mums komandā ir daudz labāki spēcīgāki cīnītāji. Pareizi puiši?
  Amatpersonas apstiprināja.
  - Kā tu to vari pierādīt? - izaicinoši jautāja Olivers Tvists, kurš iepriekš bija kajītes zēns; pieticīgi atnesa pudeles, krūzes, uzkodas.
  Monika bargi paskatījās un norādīja uz garo sešroku miesassargu.
  - Vai tu viņu redzi? Vai jums ir kāds, kas ar to varētu tikt galā?
  - Es cīnīšos ar viņu! Olivers Tvists pakāpās uz priekšu.
  Atbildot uz to, atskan neticīgs rēciens:
  - Tu sūcējs, tu gribi mirt, jo tā būs cīņa līdz nāvei.
  Ar zobenu rokā es nebaidos mirt,
  Kad tiek aizskarts draugu gods!
  Pieraduši pie brutālas cīņas ar roku,
  Lai manus ienaidniekus neskaita!
  Olivers Tvists rīmēja, acis mirgojot. - Esmu gatava ar viņu cīnīties.
  "Tu esi Stārks, kas apstiprina šī bērna izaicinājumu."
  Jā, viņš ir labs cīnītājs.
  - Tad ir šādi: mans Sidurrs uzvar - jūs pieņemat mūsu nosacījumus: mēs sadalām proporcionāli ekipāžu skaitam, ja ir, tad mēs esam jūsu.
  - ES piekrītu.
  - Tad uz rokām. Monika ar lāča ķepu saspieda Stārka roku.
  Varenais citplanētietis izņēma uzreiz sešus zobenus, pielādējot katru roku. Oliveram Tvistam bija tikai divi, taču puika izskatījās vairāk nekā pārliecināts, lai gan uz šī milža fona izskatījās pēc bubules. Kādā brīdī viņam iešāvās prātā doma, ka varbūt te izdosies, bet viņš to uzreiz padzina.
  Pēc atamana signāla sākās cīņa. Ar negaidītu veiklību Sidurs uzlēca, gaisā uzreiz pazibojot sešiem zobeniem. Olivers Tvists nedaudz izvairījās, pēc kārtas lecot un iespērdams viņam pa žokli. Pātagas sitiens nāca nedaudz augstāk, un to nedaudz mīkstināja galvas kustība. Un uzbrukumi ar zobeniem slepkava gan ar grūtībām, bet atvairīti.
  - Un tu tikai izskaties biedējoši, bet patiesībā kvass ir kvass. Tvists teica Olivai. Pēc tam puisis veica sarežģītu paņēmienu "greizās knaibles", viņam ar precīzu pagriezienu izdevās nogriezt pretinieka roku. Tik šausmīgu kliedzienu Ruslans vēl nebija dzirdējis, likās, ka dzelzis pati sten.
  - Kas gan nepatīk!
  - Mazie krievi, es jūs laidīšu cauri dzirnakmenim. - kliedza Sidurs.
  Es neticu, ka tu esi pārāk neveikls.
  Tam sekoja pavisam mežonīgi triepieni, puika aizgāja, tad vienu reizi un nogrieza otru otu. Viss jau būtu labi, bet izšķirošajā brīdī viņš paslīdēja un gandrīz nokrita. Tad viņam pretī lidoja asmens, viegli iegrieza viņa krūtīs. Brūce nav bīstama, drīzāk nepatīkama.
  - Ir bērns. iekliedzās Sidurs.
  - Rētas tikai rotā vīrieti, bet jūs nevarat izvairīties no nāves.
  Izejot no kārtējā izrāviena, zēns izpildīja "pūšamā krupja" paņēmienu un nogrieza trešo roku.
  Pēc tam Sidurs, šķiet, bija zaudējis garu, viņš sāka atkāpties, arvien biežāk lūkodamies uz savu priekšnieku, gaidot, kad viņš pārtrauc cīņu. Tomēr Monika izskatījās iepletusi, nepārprotami fascinēta ar negaidīto skatu. Olivers Tvists devās izšķirošā ofensīvā, viņš atkal trieca ar kāju templī, pēc tam ar asmeni iecirta ienaidniekam vēderā. Tecēja daudz kodīgu indīgu dzeltenu asiņu. Pēc tam, veicot kombināciju, viņš ar četriem pirkstiem izglāba ienaidnieku no ceturtās otas. Sidurrs beidzot zaudēja drosmi, attālinoties no gaudošanas pie sienas.
  - Puika, piedod par stulbajiem vārdiem. Es atzīstu savu sakāvi un lūdzu žēlastību. - No uzvarētā briesmoņa trim acīm ritēja asaras, un viņš nometās ceļos.
  Oliveram Tvistam kļuva viņa žēl un viņš apstājās.
  - Viņš jau ir uzvarēts, ļaut viņam iet?
  Monika kliedza.
  Nogalini viņu, viņš nav pelnījis dzīvot.
  - Kāpēc tev viņu nav žēl? Viņš varēja izpirkt sevi nākamajā kaujā.
  - Man nevajag invalīdu. Nu, piebeigsim viņu, vai arī es to izdarīšu pats.
  "Nevilcinieties, tas ir tikai savvaļas citplanētietis." Viņš tevi nesaudzētu. Stārks piebilda.
  Olivers Tvists, pats to nemanot, kļuva spītīgs.
  "Es nevaru nogalināt dzīvu būtni, kas nometas ceļos manā priekšā.
  - Bet es varu. - Monika teica un, izrāvusi no pirāta musketu, kas bija piekrauts ar gruzdošu dakti, iešāva viņam galvā.
  Viena acs pārvērtās asiņainā putrā un zvērs sabruka. Pirāti nekavējoties pieskrēja pie viņa un vilka viņu, steidzoties izmest pār bortu. Vēl daži cilvēki, tostarp kāds vietējais kajītes zēns, nikni sāka tīrīt klāju. Neskatoties uz sakāvi, Monika izskatījās apmierināta.
  - Jūs esat lielisks cīnītājs. - Viņš pagriezās pret Oliveru Tvistu. - Tikai tev nepietiek stingrības un drosmes. Tevi aizkustināja briesmoņa asaras un pazemojums, un kas notiks, ja tavā priekšā raudās sieviete vai bērns.
  "Es nekad nenoliecos, lai nogalinātu sievietes un bērnus.
  - Tā ir tava vājība laipnībā, tu vari izliet asinis kaujas laukā, bet tev nav drosmes likt bērniem uz kakla nazi un pagriezties. Bet tas ir nepieciešams, pirāts nevar būt bruņinieks.
  Zēns svīda uz grīdas ar savu pliko, apaļo papēdi un atzīmēja:
  - Kāpēc, es lasīju daudz grāmatu un skatījos filmu, kur filibusteri bija īsti kungi un pat palīdzēja nabadzīgajiem, īpaši izsalkušām sievietēm un bērniem.
  "Es nezinu, vai par mums jau tiek rakstītas grāmatas. Kas ir filmas?
  Tad Olivers Tvists saprata, ka ir teicis pārāk daudz. Ikvienam nevajadzētu skaidrot, ka viņš ir no tās vietas, ko sauc par pazemi.
  - Tā ir kā pasaku leģenda.
  - Un skaidrs, ka tu vēl esi pārāk jauna un jauc realitāti ar sapni. Labi, es jūs nepievilšu. Bet tavs atamans, kad tas būs vajadzīgs, izturēsies pret jebkuru zemisku attieksmi. Tikmēr paskaidrojiet, kāds ir jūsu plāns. Galu galā Cveigs ir īsts cietoksnis, un pat ar jūsu stumbriem nepietiks, lai to izlauztu.
  Stārks izklāstīja plānu.
  - Tātad lielākajai daļai manas apkalpes vajadzētu izmitināt uz jūsu kuģa, ģērbtai Kirama formas tērpos?
  - Tieši tā!
  - Mums tas piestāv. Uzbrukums rīt no rīta?
  - Jā, ja vien, protams, nav neparedzētu apstākļu. Bet mūsu puika. Viņš norādīja uz Oliveru Tvistu. - Tas tevi nepievils.
  - Es ticu, ka viņš tevi nepievils, bet gadījumā, ja viņš neatgriezīsies no izlūkošanas, tev ir plāns.
  Atskanēja rūkoņa:
  - Es domāju, ka pat tad, ja viņu pieķers, puika izturēs spīdzināšanu un neko neteiks, tāpēc riskēsim, izpildot iepriekšējo programmu.
  - Arī acīs redzu, ka viņš visu izturēs, bet piesardzība nenāks par ļaunu un ko darīt beidzot, izlemsim vēlāk.
  Tā viņi nolēma. Kuģi tagad kuģoja kopā, un pat no attāluma bija skaidrs, cik daudz mazāka ir fregate ar nosaukumu "Tīģeris" nekā kreiseris, bet bez nosaukuma. Olivers Tvists vērsa uzmanību uz to.
  - Nē, mums, brīvajiem filibusteriem, der valkāt veco kiram vārdu. Varbūt sauksim to par pūķi.
  - Tas nav slikti, bet smaržo pēc nerealitātes. Neviens nekad nav redzējis pūķus.
  - Un citās pasaulēs.
  - Kas?
  - Tās, kas atrodas starp zvaigznēm.
  Starp zvaigznēm nav nekā, tie ir tikai eņģeļi.
  Zēns, dauzīdams kāju un ar pliku papēdi saspiedis kukaini, iebilda:
  - Vai varbūt ir, jo tu uz viņiem neaizlidoji, kā tu zini.
  - Un jūs vēlaties uzzināt daudz, īpaši baznīcas aizliegto.
  - Zināšanas ir uzvara! Olivers Tvists teica.
  Sāka satumst, un no tālienes bija redzama bāka, kas apgaismoja Cveigas ostas pieejas. Viņš bija diezgan garš.
  - Nu, kā tu tagad brauksi ar laivu?
  - Nē, peldēties ir drošāk. Olivers Tvists teica. - Laivu var redzēt, bet peldētāju nē.
  - Un ja jūs sastapsities ar tīģerragainajām haizivīm?
  - Man līdzi būs zobens, es to cīnīšos.
  - Vai tu netaisies noslīkt kopā ar viņu?
  - Tas ir izgatavots no viegla metāla un man netraucēs.
  - Labi, peldi. Viscins mīļi uzsita puisim pa kailo muguru. - Bet vispirms nokrāso matus melnus, lai galva nav īpaši pamanāma.
  Krāsu jau esmu sagatavojusi. - Un puika biezi izsmērēja matus. Olivers Tvists iekrita ūdenī, viņš bija lielisks peldētājs un gandrīz neredzams. Lai viņu pamana, viņš pacēla virs galvas zobenu, spīdot četros mēness, tie viņu ieraudzīja un svilpa sveicienus, pēc dažām minūtēm beidzot pazuda viļņu tumsā.
  - Nu, varonis, es gribētu tādu dēlu. - teica pirātu kapteinis.
  Olivers Tvists ik pa laikam griezās cauri viļņiem, ik pa laikam mainot stilu. Ūdens bija silts, maigs un uz tā bija ļoti patīkami peldēties, pat sāls likās īpašs, nerūgināja un nedeg, bet atgādināja skābu citronu. Puika šļakstījās un bakstīja, pēkšņi aiz viļņa pazibēja ēna. Briesmīga haizivs ar trim ragiem, zem ūdens nebija manāma, pielīda pie viņa un, atverot lielu muti, mēģināja uzbrukt.
  Olivers Tvists pagrieza zobenu ar pret roku. Haizivs mute tika pārgriezta, un ārā izplūda ķiršu asinis. Plēsējs dauza, mēģināja izvairīties, kad Olivers Tvists iedzina viņai acī. Acīmredzot haizivīm bija bojātas smadzenes un, raustoties, tā nokrita. No tumsas izlauzās vairāki silueti, tie uzkrita savai partnerei un sāka viņu plosīt un grauzt.
  - Tas ir tavs instinkts. Noķer asinis. Un tagad paātrināsim.
  Zēns paātrināja gaitu, dauzīdams ar rokām un kājām. Svētku aizvestās haizivis viņam nepievērsa nekādu uzmanību. Osta pamazām tuvojās, bija redzami vairāku kuģu silueti. Viens no tiem bija tik liels, ka Olivers Tvists bija neērti modrs. Viņš nolēma vispirms piepeldēt pie viņa.
  Tajā brīdī viņš sajuta kustības, un liela mute viņam blakus izcirta zobus, gandrīz nokožot viņam papēdi. Zēns kā atbildi ienira, metoties zem ūdens un ar galu iedūris haizivs vēderā. Kā viņš gaidīja, no viņas biezi plūda asinis, un viņas mute atvērās un aizvērās ar sešām zobu rindām. Citas haizivis to taranēja ar ragiem, tad satvēra un sāka grauzt milzīgus gabalus. Drīz no viņas nebija palicis pat skelets, tikmēr Olivers Tvists manāmi atrāvās no viņiem. Tagad bija redzams masīvais forts, tur tiešām bija daudz lielgabalu, pilsēta bija praktiski neieņemama no jūras. Skatoties uz viņu, puisis sajuta drebuļus, tādu kolosu nebūtu viegli iznīcināt, pat ja viņš trāpīs gandrīz ar punktu.
  - Labi, mēs tik un tā trāpīsim.
  Daudz vairāk satraukuma izraisīja milzīgs līnijkuģis. Piepeldējis tuvāk, Olivers Tvists saskaitīja ieroču skaitu, pat neskaitot pakaļgalu un jaunos, bija simts divdesmit. Tas bija īsts flagmanis un ar bieziem sāniem zem korķa koka.
  - Šis ir koloss, tikai viena lieta ir pārāk liela un neveikla. Zēns nopūtās. Sākotnējais uzbrukuma plāns bija apdraudēts. Bija skaidrs, ka šāds sēklis tos vienkārši nogremdēs. Ko darīt. Sākotnēji Olivers Tvists domāja, ka viņi varētu mēģināt uzkāpt uz kuģa. Tomēr viņš pārņemtu tik milzīgu kuģi. Puika uzmanīgi piepeldēja pie dēļa, tobrīd aiz mākoņiem paslēpās trīs mēneši. Atspiedies uz rokām un basām kājām, viņš kā zirnekļcilvēks uzkāpa uz klāja, ar četrām ekstremitātēm meklēdams mazāko plaisu. Koksne bija raupja, kas atviegloja neliela ķermeņa pacelšanu. Uz klāja bija sargsargi, bet kuģis bija garš, un varēja uzmanīgi pāriet pāri un apgulties kambīzē, pēc tam paslēpties aiz glābšanas laivas. Tad Olivers Tvists pamanīja trīs cilvēkus, divus dārgās drēbēs, kas bija izšūtas ar zeltu, bet vēl viens, spriežot pēc milzīgajiem izmēriem un zobeniem uzreiz astoņās rokās (tādi citplanētieši bija retums), bija miesassargs.
  - Mēs jau kuģus piekraujām, rīt būs gatava kuģošanai zelta, dimantu, smaragdu, pilsētas kases un zīdtārpiņu dzijas krava.
  - Labi, žēl tikai, ka mūsu pilsēta paliks tukša.
  - Drīz būs liels karš un mātes valstij būs nepieciešami milzīgi līdzekļi, tostarp algotņu vervēšanai. Turklāt jūsu pilsēta atrodas pārāk tuvu Monako salai un kalpo kā ēsma pirātiem. Un, ja jūs izņemat savu bagātību, tā nekavējoties zaudēs savu pievilcību.
  - Ja viņi to darītu, viņi tik un tā baros kā mušas pie medus. Manuprāt, pat ar tik jaudīgu kā jūsu kuģis ir par maz, lai pavadītu pārslogotu karavānu.
  - Nu kāpēc, pirmkārt, mums jūrā pievienosies vēl trīs, otrkārt, mums ir tūkstotis apkalpes locekļu, un viņi jau ir uz klāja. Ar tādu jaudu mēs nebaidāmies no iekāpšanas.
  Olivera Tvista domas griezās galvā, viss viņu uzbrukuma plāns kļuva bezjēdzīgs, viņiem bija kaut kas jāizdomā.
  Jaunajam ieslodzītajam sapni redzēt neļāva... Kameras durvis atvērās un ienāca apsargi.
  Galvenais policijas virsnieks paziņoja:
  - Šodien jums tiek izpildīts nāvessods Londonas centrālajā laukumā. Kā parasti, izdzer pēdējo vīna glāzi savā dzīvē, un tu tiksi nogādāts uz ķermeņa.
  Glāze bija maza, vīns ļoti vājš - tīra sula. Varbūt viņi baidījās, ka ieslodzītais nāvessoda izpildes laikā aizmigs.
  Un Oliveram tika novilktas cietuma drēbes, atstājot tikai melnās biksītes. Jaunajam ieslodzītajam bija paredzēts nāvessods gandrīz kailam. Tika noņemta arī apkakle.
  Pēc tam Olivers īpašās, vieglākās roku un kāju važās tika izvests no kameras.
  Puiša basās kājas, apdedzinātas ar karstu dzelzi, vēl nebija pilnībā sadzijušas, un bija sāpīgi tām uzkāpt. Taču Olivers, zobus sakodis, centās noturēties taisni. Un viņš gāja, čibinādams ķēdes pa gaiteņiem. Mazs, plikpauris zēns, cietumā novājējis.
  Bārdains puisis tika pavests garām, un viņš pasmīnēja puisi šortos.
  Olivers ļoti zaudēja svaru uz maizes un ūdens, viņā bija redzams katrs kauls.
  Zēns staigāja klibodams uz abām kājām un velkot ķēdes. Viņam nebija viegli tikt uz šo ceļu uz cietuma pagalmu.
  Viņiem nebija paredzēts viņu pakārt vienam. Ķermenī jau atradās meitene. Arī tieva, ar zilumiem uz sejas. Viņa bija basām kājām, bet valkāja baltu mantiju. Viņa paskatījās uz zēnu ar līdzjūtību. Viņas rokas bija važās, un uz basām kājām bija ķēde.
  Zēns iekāpa ratos. Un viņa, sajūgta ar našķi, sakustējās. Varbūt zirgs bija īpaši iejūgts, lai iet lēnām, un visi varēja apbrīnot pāri. Bija meitene, gandrīz bērns ar blondiem, gariem matiem un bērns ar noskutu galvu.
  Olivers juta, kā svaigs vējš pūta pār viņa kailo, ilgi cietušo ķermeni, un viņš jutās tik labi. Zēns dziļi ievilka elpu. Likās, ka gaiss ir piepildīts ar medu. Un saule pat apžilbināja pēc pazemes krēslas.
  Un bālā, gaišmatainā meitene smagi elpoja.
  Olivers paskatījās uz viņas graciozajām, basajām kājām. Bija redzams, ka tas bija no kailas, meitenes zoles vēl nebija nolaidušās ar tulznām. Tātad viņas papēži bija cepti. Nabaga meitene, nodomāja Olivers.
  Viņi brauc lēni. Pūlis apkārt ir trokšņains. Kurš smejas un kurš jūt līdzi. Jebkurā gadījumā šis pāris ārēji izskatās tik nevainīgs un aizkustinošs, ka jūs neizbēgami jutīsit dziļi.
  Olivers lepni iztaisnojās. Viņa ķermenis ar pātagu pēdām, kas nav sadzijušas līdz galam, ir tievs un liess. Zēnam tikko bija palikuši vienpadsmit. Viņš ir bāls un uz viņa sejas nav asiņu. Gandrīz kails, melnās biksītēs, kā vergs, tikai bāls. Varbūt divdesmitajā gadsimtā Olivers būtu izskatījies pēc Aušvicas gūstekņa.
  Un meitene, viņa ir gandrīz kā Esmeralda, tikai viņas mati ir balti, kas liek viņai izskatīties vēl eņģeliskākai un nevainīgākai. Par laimi, tie vairs nedeg uz sārta, un gaida cilpa, kas nav tik sāpīga.
  Olivers domāja, kas viņu sagaida pēc nāves? Debesis vai elle? Ja Olivers agri nomirtu, viņam nebūtu nekādu šaubu par nevainīgu bērnu. Bet tagad viņam bija kļūdas. Un protestanti noliedz šķīstītavu. Vai tā tiešām ir elle? Vai arī debesīs tas joprojām ir laipnāks nekā uz Zemes, un nevainīgs bērns tiks saudzēts? Varbūt tomēr katoļiem, un viņu ir vairāk nekā protestantiem, joprojām ir taisnība un ir šķīstītava. Un tad elles mokas nav mūžīgas?
  Olivers smagi nopūtās... Viņš arī lasīja par ateismu. Kas gan vēl Senajā Grieķijā bija filozofi, kuri apgalvoja, ka dievu nav. Un šis viedoklis ieguva popularitāti.
  Droši vien, ja Konstantīns nebūtu pieņēmis kristietību, tad ateisms būtu uzvarējis. Vai tiešām tā nav Dieva pasaka? Galu galā, ja pastāvētu ideāls Visvarenais, vai Viņš būtu ļāvis cilvēkiem ciest? Protams, nē! Galu galā visvarenā pilnība nevar samierināties ar nepatikšanām un ciešanām!
  Olivers dziedāja:
  Trauslas krāsas ziedlapiņa,
  Ja tas ir nojaukts...
  Lai gan apkārtējā pasaule ir nežēlīga
  Es gribu darīt labu!
  Vai varbūt, tāpat kā indieši, jūsu dvēsele pārcelsies citā ķermenī. Un varbūt jūs kļūsit par padiša vai dižciltīga radža dēlu ...
  Dzīvo savu parasto dzīvi
  Ir iemesls izklaidēties...
  Varbūt galvenais -
  Tava dvēsele ievācas!
  Pēc tam beidzot pie sastatnēm piebrauca viņu rati ar divām gatavām karātavām. Meitene iznāca pirmā, klabinot ķēdes. Viņa bija tieva, bāla, gaišmataina, ar lielām, zilām acīm, likās kā pusaudze. Un publika dungoja līdzjūtībā. It īpaši, kad viņa staigā basām kājām, gracioza, kājas, kuras vēl nav paspējušas sadzīt pēc spīdzināšanas, uz ešafota pakāpieniem.
  Tad Olivers Tvists izkāpa. Zēns gribēja apstāties un pat atpūsties. Cik stāvi, slikti ēvelēti koka pakāpieni šķiet.
  Bet apkārt ir daudz apsargu un policistu, vismaz piecdesmit. Jā, un tauta nemaz nav sliecas cīnīties par to, lai pāris tiktu sodīts. Lai gan zēns un meitene izraisa līdzjūtību.
  Olivera basās kājas nedaudz kutina, kad viņš iet augšā kokā. Un zēns pasmaidīja, viņa sirds kļuva jautrāka. Tikai nedaudz vairāk ēdiena nenāktu par ļaunu. Tu negribi nomirt tukšā dūšā.
  Viņš izgāja ārā un nostājās meitenei blakus. Divas milzīgas vaimanas sarkanos kombinezonos un cepurēs pārbaudīja eņģes. Olivers un meitene tika aizvesti līdz eņģēm. Viņi to uzlika uz lūkām, kurām vajadzēja uzreiz atvērties, un tad virve cieši savilkās ap kaklu, un jūs izslēdzaties un dodaties uz nākamo pasauli. Un var būt ... Olivers sapņaini iedomājās, ka viņa dvēsele ir iemiesota putnā, un viņš plīvoja gaisā.
  Paceļas virs māju jumtiem un sniedz pilnu spārnu plētumu.
  Tikmēr amatpersona vienmuļi uzskaita pāra noziegumus. Atkal Olivers tiek apsūdzēts pārtikas izspiešanā no darba nama. Un tā tālāk. Un arī tad, ja nebija nožēlas un ko viņš neizdeva, kur tika paslēpts nozagtais. Un daudz vairāk...
  Oliveram ir kauns stāvēt gandrīz kails tūkstošiem cilvēku klātbūtnē. Es pat gribu, lai cilpa viņam ap kaklu ātrāk tiktu pievilkta.
  Meitene ir nedaudz interesantāka. Viņa izrādās grāfiene, precējusies ar padzīvojušu senjoru un tiek apsūdzēta saindēšanā. Meitene savu vainu neatzina, un tāpēc viņi viņu pakar. Pretējā gadījumā bija iespēja saindēties plantācijās Britu impērijas dienvidu kolonijās.
  Olivers domāja, ka tas varētu būt labāk par nāvi. Ko darīt, ja tiešām ir uguns ezers vai tā nav. Un neeksistēšana ir biedējoša, ne gaismas, ne skaņas, ne atmiņu, pat ne domu... Un kā rakstīja kāds no gudrajiem: Es domāju - tāpēc es eksistēju!
  Un beidzot vienmuļā lasīšana ir beigusies. Notiesātajiem tiek dots pēdējais brīdis lūgties. Baskāja blondīne baltās lupatās kaut ko čukst latīņu valodā. Olivers nolēma izlasīt Tēvreizi, lai gan atzīst, ka viņa galva ir pilnīgs haoss. Un viņš ir gandrīz ateists vai vismaz agnostiķis.
  Bet viņš lūdz un cenšas nesteigties. Pēdējā minūte ir sāpīgi lēna, bet vienalga neizbēgami beidzas.
  Tagad bundzinieki ceļ nūjas. Atskan signāls... Sāk sisties bungu ruļļi, un atskan vairāku vara trubu rūkoņa. Pēdējais, ko Olivers Tvists dzird šajā dzīvē. Un nedod Dievs, vismaz kaut ko citu dzirdēt nākotnē.
  Un no lūkām zem basām kājām atklājas zēns un meitene. Ķermeņi nokrīt. Un cilpa savelkas bērna un meitenes kaklā.
  Olivers sākotnēji jūt spēcīgu savilkšanu un nosmakšanu. Likās, ka viņu apņēma tērauda stīpa. Un tad man acu priekšā pazibēja tādas spilgtas vīzijas. Viss ir tik skaisti un tajā pašā laikā briesmīgi, un tagad Olivers Tvists jūt, ka viņa bērnišķīgā dvēsele ir atdalīta no ķermeņa.
  Brīdī, kad likās, ka visas iekšas vārās, un plaušas burtiski izdeg, velkot dzīvu liesmu, kad pūta karstas pārkarsēta gaisa straumes, kas cepa katru novārgušā ķermeņa daļiņu, paralizējot konvulsīvās kustības. pārspīlēti muskuļi. Sajūta, kas atgādina lavas un verdoša ūdens maisījuma atrašanu lielā dziļumā vulkāna izvirduma zonā. Tad pēkšņi kļuva vieglāk. Sāpes sāka pazust, bija apbrīnojams vieglums. Jā, tieši to juta Olivers Tvists, kad viņa gars sāka atstāt savu pārogļoto ķermeni...
  ... Šeit viņš atraujas no virsmas un sāk apcerēt notikumus, it kā no ārpuses. Ir redzamas salauzta, izkusuša zvaigžņu kuģa paliekas. Milzīgi dažāda veida briesmoņi mudž no neskaitāmiem ganāmpulkiem. Kolosālas purpura-smaragda zvaigznes gaismā tie ir tik īpaši spilgti ar mirdzošu pārplūdi. Nemaz nav biedējoši, tieši otrādi, pasakaini skaisti savās krāsās. Paklausoties neaptverami neatvairāmam spēkam, dvēsele turpināja celties augšup. Krāsainie monstri uz virsmas strauji saruka. Gars iekļūst stratosfērā. Šeit var redzēt visu planētu, rozā-dzeltenu, sākumā milzīgu, pēc tam strauji sarūkošu. Te tas ir apaļa galda izmērā, te pendofona rata izmērā, te futbola bumbas izmērā, tad tenisa bumbiņas izmērā un tad - mazāk par magoņu sēkliņas izmēru. Arvien vairāk jaunu galaktiku uzplaiksnī, neiedomājamas zvaigžņu fragmentu kopas un vietas. Dvēsele tiek iesūkta tunelī, un tā lido, pa koridoru uz melna fona zib spilgtas septiņkrāsu svītras.
  "Kur es eju? - zēns neizpratnē nodomāja. - Mīkla... droši vien, uz citu Visumu, uz jaunu pasauli."
  Tuneļa priekšā parādījās arvien lielāka spožākās gaismas intensitāte. Saskaņā ar Lielbritānijas valsts-imperatorisko vienoto un nesatricināmo reliģiju, kā daži to interpretē, pēc nāves cilvēks vēršas tiesā, kur saskaņā ar darbiem vai militārajām spējām viņš nonāk pirmajās debesīs, pareizāk sakot, nākamajā Visumā. .
  Nu šis ir viens priesteris, kurš tā teica no protestantiem, lai gan skaidrs, ka tas ir muļķības!
  "Kur es došos?" Olivers Tvists nemierīgi nodomāja.
  Viņam kā vīrietim un noziedzniekam nākamajā dzīvē jāpaliek vergam, un tas ir labākajā gadījumā. Ja viņi nevēlas, lai viņš būtu runājošs rīks, tad viņam draud ugunīga bedre un mūžīgas spīdzināšanas vieta zemākām būtnēm.
  Drebuļi pārņem ādu, lai gan āda jau ir pazudusi. Bet Darvins teica, ka karaļi un parastie cilvēki cēlušies no kopīga senča, kas dzemdēja trokšņainus, pinkainus pērtiķus. Bija arī lielisks Guru, kuru varēja redzēt tikai daži izredzētie. Viņš esot atklājis nemirstības un lielā spēka noslēpumu. Tad kāpēc, ja viņš ir tik visvarens, viņš nevar izraidīt no planētas šos asinssūcējus?
  Tuneļa galā Olivers Tvists izpeldēja spilgti apgaismotā priekšpilsētā. Netālu atradās kolosāla pils, acīmredzot debesu taisnības templis. Divi ļaundari ar žilbinoši mirdzošiem spārniem, acīmredzot eņģeļi, sagrieza viņam rokas aiz muguras un ieveda tiesas zālē.
  Zāle bija milzīga, griesti bija pazuduši mākoņos. Briesmīgā tiesneša balss, milzīga kā Everests un dzirkstoša kā daudzas saules, dārdēja ar tūkstoš pērkoniem.
  - Tu neesi karavīrs! Tu neesi cīnītājs! Tu neesi taisns! Jūs esat noziedznieks, zemisks radījums, zemiska parodija par lielu rasi. Jūs esat nelietīgs dumpinieks, kurš ienīst savus likumīgos saimniekus un vēlas viņus visus iznīcināt. Jūs nebūsiet vergs, viņi pat nevēlas, lai jūs būtu vergs. Ejiet ellē un degiet tur mūžīgi briesmīgās agonijās kopā ar visiem Britu impērijas ienaidniekiem. Visu bezgalīgo hiperuniversu lielākās tautas karotāji, Visvarenā izvēlētās ideālās rases cīnītāji iekaros neierobežoto Visumu!
  Zem kājām parādījās liesmas. Viņi šausmīgi sāpīgi apdedzināja zēna basās pēdas.
  - Tiešām, atkal uguni! Es to vairs nevaru!
  Olivers Tvists satricināja. Viņš bija gatavs nokrist ceļos un raudāt kā bērns. Un patiesībā viņš ir apmēram vienpadsmit gadus vecs bērns!
  Tajā brīdī tiesneša tēls pazuda...
  PIRMĀS DAĻAS BEIGAS - TURPINĀS
  
  PĒTERA II JAUNĀ DZĪVE
  
  Tajā Pēteris II nesaslima ar bakām un valdīja Krievijas labā rekordilgu laiku. Jaunais vīrietis bija izslāpis pēc izklaides un savu pirmo karu pēc vectēva parauga sāka ar Zviedriju 1730. gadā. Krievijas armija bija spēcīgāka un kvalitātes ziņā pārāka par Zviedriju. Tikai draudi, ka Eiropas lielvaras iesaistīsies karā pret Krieviju, galvenokārt Lielbritāniju, protams, piespieda Pēteri Otro uz laiku atteikties no pilnīgas Zviedrijas sagrābšanas, bet viņš anektēja Somiju.
  Pēc tam notika karš ar Turciju. Bija jau lielāka izpratne par Eiropas lielvarām. Karš sākās 1736. gadā ar karagājienu Pētera Otrā personīgā vadībā uz Azovu un tās enerģisku sagrābšanu. Cīņa ar turkiem kopumā bija par labu Krievijai. Pētera Lielā komanda joprojām bija spēcīga, un viņa mazdēls, kurš no vectēva mantojis varonīgu spēku un izcilu prātu, darbojās izlēmīgi.
  Krievija bija stipra, un Turcija jau sabruka... Pēteris Otrais karu laikā iekaroja Krimu, Očakovu, Azovu ar citām zemēm.
  Tad cariskā Krievija pievienoja sev Kazahstānu. Un viņi sāka būvēt cietokšņus Aļaskā.
  Darbs ritēja enerģiski. Tad jauns karš ar Turciju 1741. gadā un atkal iekarojumi... Krievija karoja ar lielu entuziasmu. Pēteris II personīgi komandēja armiju kampaņās. Balkānos Krievijas karaspēks izcīnīja vairākas uzvaras. Un tad notika karš ar Irānu. Tas arī beidzās ar uzvaru ar Azerbaidžānas ieņemšanu.
  1753. gadā notika jauns karš ar Turciju. Un Pēteris II neiejaucās Eiropas lietās. Atkal uzvaras un Stambulas ieņemšana... Un lieliski panākumi. Turklāt Eiropu satrauca Frederiks II. Šis iekarotājs cīnījās gan ar frančiem, gan austriešiem. Un tad arī Lielbritānija ienāca karā, bažījoties par Prūsijas nostiprināšanos... Pēteris II pēc Osmaņu impērijas sabrukuma karoja dienvidos. Bet 1772. gadā tomēr notika pirmā Polijas dalīšana starp nostiprināto Prūsiju un vareno, tobrīd lielāko valsti pasaulē Krieviju. Un impērija pievienojās rietumos. Un krievi sasniedza Ēģipti dienvidos un Persijas līci ...
  1780. gadā tika iekarota arī Ēģipte ... krievu karaspēks pārvietojās pa Āfriku.
  Un 1782. gadā Polija beidzot tika sadalīta ar prūšiem ... Baltkrievija, Ukraina un Lietuva kļuva par Krievijas daļu. Frederiks Otrais necīnījās ar Krieviju ... 1786. gadā krievi sasniedza Maroku un iekaroja visu Āfrikas ziemeļus, Saūda Arābiju, un 1788. gadā beidzot tika ieņemta Irāna. Un nedaudz agrāk pirms tam, un visa Vidusāzija. 1790. gadā Pēteris II nomira, kļūstot par lielāko no Krievijas cariem. Un viņa valdīšana bija viena no ilgākajām pasaules vēsturē, visilgākā Krievijā un, iespējams, visspilgtākā.
  Pēteri Lielo sauca par Lielo. Un Pēteris II - lielākais no karaļiem.
  Un tronī kāpa viņa mazdēls Pēteris Trešais. Nu, Petras karaļi ir krāšņi karaļi.
  Nākamais Pētera Lielā solis bija karš ar Prūsiju. Vācieši pēc Frederika II vēlējās jaunus varoņdarbus. Un viņi uzbruka Krievijai 1796. gadā. Pēc sākotnējiem panākumiem Krievijas armija sakāva Vāciju. Un viņa vispirms iekaroja viņu un pēc tam revolūcijas pārņemto Franciju. Pēteris Trešais bija greizsirdīgs par sava vectēva godību. Viņš bija jauns, karsts un vēlējās varoņdarbus.
  Un te atkal Spānijas un Portugāles uzvaras un sakāves... Eiropas iekarošana. Un karš ar Lielbritāniju...
  Jūru saimniece tika uzvarēta. Un tas Ušakovam ir jauns triumfs. Un tad Londona krita. Sākās koloniālais karš un provinču iekarošana. Krievijai vairs nebija līdzvērtīgu pretinieku. Un uzvarēja vienu valsti pēc otras.
  1830. gadā Pēteris III nomira. Un viņa dēls Pāvils kāpa tronī. Krievija 1841. gadā izcīna pēdējo nopietno karu ar Ķīnu. Un, protams, viņa pārliecinoši uzvarēja viņu pēc trīs kara gadiem.
  Un tad bija koloniālie kari. Un viens iekarojums sekoja otram. Un tas bija jauki.
  Un līdz deviņpadsmitā gadsimta beigām visa planēta kļuva par krievu valodu. Un ir pienācis laiks izvērsties kosmosā. Kosmonautu meitenes jau ir kāpušas kaujā. Pirmais cilvēks kosmosā devās 1900. gadā, atzīmējot divdesmitā gadsimta sākumu kā kosmosa laikmetu. Un 1910. gadā notika pirmais pilotētais lidojums uz Mēnesi.
  Un 1925. gads un uz Marsu! Un tas ir vienkārši lieliski. Desmit gadu laikā astronautiem izdevās apmeklēt visas Saules sistēmas planētas. Un tad sākās būvniecība uz citām planētām.
  Krievijas impērija bija absolūta monarhija, bet tai bija tautas padome, ko ievēlēja visas pasaules pilsoņi kā cara padomdevēja institūcija.
  Cilvēki dzīvoja labi, un ekonomika strauji auga. Tas bija kapitālisms ar plānošanas elementiem. Līdz divdesmitā gadsimta beigām Saules sistēma bija vairāk vai mazāk apgūta.
  2010. gadā sākās pirmais lidojums uz vienu no Sīriusa Zvaigznes planētām. Un tā bija vesela starpzvaigžņu ekspedīcija. Tika izmantots fotonu dzinējs, kas spēj paātrināt līdz gaismas ātrumam un pat nedaudz augstākam.
  Lidojums notika divos posmos. Vispirms raķešu paātrinājums un pēc tam palēninājums... Zvaigžņu kuģu nepilnības dēļ lidot bija iespējams tikai pēc vairāk nekā divdesmit pieciem gadiem.
  Tāpēc ekipāžas tika atlasītas no pusaudžiem, lai viņi nebūtu pārāk veci. Turklāt uz planētas Zeme jau ir veikti eksperimenti ar atjaunošanos. Jo īpaši cilmes šūnu aktivizēšana un dažādas citas idejas. Jūs jau varat palēnināt novecošanos. Siltasiņu dzīvnieku ievietošana apturētajā animācijā joprojām ir pārāk riskanti. Jūs varat pārvērsties par dārzeni.
  Bet ir arī mākslīgais miegs. Tas ir tad, kad jūs guļat, bet tajā pašā laikā jūsu ķermenis kustas.
  Datortehnoloģijas ļauj reproducēt jebkuru ilūziju. Turklāt miega laikā fizioloģiskie procesi palēninās un cilvēki noveco piecas līdz sešas reizes lēnāk. Un cilvēkiem nav jāmeklē izklaide. Viņi tos atrod paši.
  Savukārt pusaudžiem, miegā saņemot gan kustības, gan mākslīgo uzturu, bija jāizaug līdz pieaugušajiem, uzlidojot līdz planētai Sīriuss.
  Un visu pārējo viņu labā lidojumā izdarīja automāti un datori ar daudzām dublētām shēmām.
  Tas ir, tas izrādījās diezgan labi ...
  Izvēlētie bērni bija divpadsmit un trīspadsmit gadus veci. Bija zēni un meitenes.
  Tātad trīs zvaigžņu kuģi metās lidojumā.
  Uz Sīriusa nav saprātīgas dzīvības. Bet uz vienas no planētām klimats ir diezgan piemērots kolonizācijai. Un šķiet, ka ir dažas vienkāršas dzīvības formas.
  Tātad jaunie karotāji ir gatavi paplašināšanai. Krievijas kosmosa impērijai ir savs Hiperimperors. Un viņš teica atvadīšanās vārdus pirms izbraukšanas.
  Cilvēcei kopumā viss ir labāk nekā reālajā vēsturē. Noziedzība ir zema, bada nav, un nabagu praktiski nav. Plānotie elementi globālajā ekonomikā ir palīdzējuši izvairīties no bezdarbnieku bankrotiem. Tehnoloģiju attīstība ir ļāvusi samazināt darba dienu līdz četrām stundām, bet trīs dienas padarīt brīvas uzreiz.
  Cenas ir mainījušās tikai uz leju. Alga auga. Planētas Zeme tautas saplūda...
  Tika izveidota pat viena reliģija. Viņa apvienoja kristietību, islāmu, budismu un jūdaismu. Trīsvienība tika atcelta un ieviests jēdziens - Viens Dievs daudzās sejās!
  Un, protams, viņi noņēma lieko: gavēni, lūgšanu, Ramadānu un pārtikas aizliegumus. Taču viņi dievkalpojumu padarīja vēl krāšņāku un svinīgāku. Un priesteri pārģērbās baltā un noskuja bārdu. Un ir vēl vairāk ikonu. Un svētie tika pievienoti. Ieskaitot Suvorovu, Kutuzovu un citus komandierus. Un ateisms ir kļuvis diezgan modē. Protams, cilvēki sāka dzīvot labāk, stabili, viss ir stabili, zinātne ir attīstījusies.
  Un daudzi stipri šaubījās par ikonu brīnumaino spēku un sveču ielikšanas efektu.
  Bet dzīve ir attīstījusies...
  Ekspedīcija sākās uz Sīriusa zvaigžņu sistēmu. Un 2013. gadā vēl viens devās nedaudz tālāk. Ir arī dzīvībai piemērotas planētas.
  Un 2020. gadā pirmo reizi mākslīgam objektam izdevās pārvarēt gaismas ātrumu. Tas nozīmē, ka jūs varat lidot ātrāk. Un 2025. gadā tika izveidota antigravitācija, un kļuva iespējams īsā laikā paātrināt kuģus ar superluminālo ātrumu.
  Laimīgā cilvēce... Un cars ar savu dekrētu ceturtdien piešķīra ceturto brīvdienu... Tagad cilvēki daudz atpūtās nedēļā, un izklaides industrija attīstījās kolosāli.
  Cars-priesteris piedzīvoja atjaunošanos un kļuva daudz skaistāks... Un 2030. gadā beidzot tika nodibināta pirmā apmetne ārpus Saules sistēmas dzīvībai piemērotai planētai.
  Tas ir kļuvis ļoti labs uz planētas Zeme. Un arī citās sistēmās.
  Un jautājums ir par to, cik labi ir, ja Romanovu ģimene netiek pārtraukta.
  Vēl jaunas idejas... Termokvarka piedziņa ir tehnoloģiju nākotne. Jauda ir miljoniem reižu lielāka nekā kodoltermiskā. Un jaunas iespējas kosmosa izpētē.
  Un hiperplazmas atklāšana. Un iespējas ir milzīgas. Zinātne ir attīstījusies ātrāk nekā īstā vēsture. Zinātnieki visi atrodas vienā impērijā, un dati netiek klasificēti viens no otra.
  Bet nav noslēpums, ka reālajā vēsturē ir konkurentu spiegi un viņi pamatīgi murgo.
  Un tā vispārējais uzplaukums un lieliski rezultāti zinātnei.
  2040. gadā cars un hiperimperators nolēma nodot konstitūciju referendumam, brīvprātīgi ierobežojot savu varu. Tika uzskatīts, ka uz planētas Zeme ar tās obligāto augstāko izglītību cilvēki ir nobrieduši ierobežotai un kontrolētai demokrātijai. Un ka būs lieli sasniegumi kultūrā.
  Tajā pašā laikā reliģijā notika jaunas reformas... Par kultūras mantojumu beidzot tika atzīta Bībele un Korāns, bet ne Dieva vārds. Tajā pašā laikā ar spēku norisinājās darbs pie sen mirušu cilvēku augšāmcelšanās.
  Tika izvirzīts uzdevums padarīt augšāmcelšanos par zinātnes realitāti.
  Un zinātnieki strādāja, mēģināja. Un arvien vairāk un vairāk apguva Visuma noslēpumus.
  Tātad nemirstība kļuva arvien reālāka. Un man jāsaka, cik labāk tas kļuva uz planētas Zeme, tikai tāpēc, ka Pēteris II dzīvoja daudz ilgāk nekā reālajā vēsturē.
  
  VĀCIEŠA ACE HANS MARSELA ELLES KARJERA
  Marsels negāja bojā negadījumā, bet izdzīvoja un turpināja savu burvīgo karjeru. Tam bija maza ietekme uz kara gaitu. Tomēr briti veica operāciju Torch un sakāva Rommela karaspēku. Viens pat tik fenomenāla līmeņa pilots nevar būtiski mainīt kara gaitu. Ja vien pats nekļūsi par leģendu. Līdz 1942. gada beigām Marseļa pārsniedza notriekto lidmašīnu skaitu un atkal tika apbalvota ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un līdz 1943. gada marta beigām Marseļa pārsniedza pieci simti notriekto lidmašīnu, par ko viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Aprīlī un maijā Marseļā Vidusjūrā notika sīvas kaujas, uzstādot rekordu - četrpadsmit lidmašīnas tika notriektas vienā sadursmē un divdesmit vienā dienā. Briti no viņa baidījās un bija vienkārši pārsteigti par šo fenomenu un dūzi.
  Bet, neskatoties uz šo varonību, Rommels joprojām tika uzvarēts. Tikai amerikāņus un britus šokēja Marseļa.
  Bet jūnijā viņš tika pārcelts uz austrumu fronti. Un šī leģenda saduras ar padomju pilotiem. Marseļa labi cīnās un mēģina ME-309 no nulles sērijas.
  Par septiņsimt piecdesmit notriektām lidmašīnām viņš saņem Dzelzs krusta Bruņinieka krustu un platīna ozola lapas ar zobeniem un dimantiem.
  Un Kurskas izspiedumā spīd Marseļa. Viens cīnās ar veselu baru lidmašīnu. Un viņš patiešām ir briesmīgs cīnītājs. Bet nacisti joprojām zaudē Kurskas kauju. Lai gan Marseļa joprojām ietekmēja vēstures gaitu. Vācu karaspēks Āfrikā kapitulēja piecas dienas vēlāk. Un nosēšanās Sicīlijā aizkavējās par desmit dienām. Padomju karaspēks virzījās nedaudz lēnāk. Lai gan atšķirība bija tikai dažas dienas.
  Kad Marseļa notrieca tūkstoš lidmašīnu, viņš saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu - balvu, kas bija tikai Hermanim Gēringam Trešajā Reihā. Un karš turpinājās.
  Vācieši zaudēja, bet Sarkanā armija un sabiedrotie tikai dažas dienas atpalika no patiesā stāsta.
  Marseļa cīnījās kā lauva... Bet nu ir pagājis četrdesmit trešais gads, un vācieši ir piedzīvojuši daudz sakāves. Tomēr Marseļa tomēr radīja zināmas cerības nacistiem. Jo īpaši viss vēl nav zaudēts. Un Trešajā Reihā parādījās pašpiedziņas lielgabals E-10. Viegli izgatavojams, lēts un ļoti veikls. Un siluets joprojām ir zems, tikai 1,3 metri. Tas tika izstrādāts tā vietā, lai strādātu pie peles, kas principā nevarēja sevi attaisnot.
  Karš nedaudz ievilkās... E-10 izrādījās veiksmīgs pašpiedziņas lielgabals, un pats galvenais, tas bija viegli izgatavojams un lēts. Marseļa notrieca divus tūkstošus lidmašīnu un tiks apbalvota ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tad viņš notrieca trīs tūkstošus lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni un zelta ozola lapas, zobenus un dimantus.
  Četrdesmit ceturtā gada beigās vācieši stāvēja nedaudz labāk nekā reālajā vēsturē. Viņi spēja izvairīties no tik ātras sakāves Baltkrievijā un dienvidos. Un viņi varētu izvairīties no Rumānijas un Balkānu zaudēšanas.
  Un pats galvenais, sabiedrotie Francijā tika iemesti jūrā. Un tas ir nopietnāk.
  Lielbritānijā un ASV jau valda noskaņojums noslēgt pamieru ar Frici. Frontēs parādījās arī pašpiedziņas lielgabali E-25. Arī ar zemu siluetu, viegli izgatavojams, bet smagāk bruņots, un ar biezākām bruņām. Simt divdesmit milimetru piere ir slīpa, astoņdesmit divi milimetri no sāniem, un lielgabals ir 88 milimetri 71 EL, un augstums ir pusotrs metrs. Un pret šādu kolosu nevar pretoties. Apsveriet pašpiedziņas pistoli, kas bruņu un bruņojuma ziņā ir salīdzināms ar "Tiger" -2, un tas sver tikai trīsdesmit tonnas. Un mēģiniet to pārvarēt.
  Vācieši spēja nedaudz piebremzēt padomju karaspēku. Tas pats uzbruka vāciešiem Baltijā. Taču liels progress nav panākts. Spēcīga dziļa aizsardzība apturēja Sarkano armiju. Gaisā parādījās reaktīvie iznīcinātāji XE-162, kas bija viegli izgatavojami un lēti, bet tajā pašā laikā viegli un viegli vadāmi.
  Tāpēc sabiedrotajam kļuva grūtāk bombardēt, un zaudējumi pieauga.
  Cīņas parādīja vāciešu spēku visos aspektos.
  Lielākā daļa Baltijas valstu, puse Baltkrievijas, daļa Ukrainas un Moldāvija ar Odesu vēl četrdesmit piektā gada sākumā bija nacistu rokās. Un Francijā sabiedrotie tika pilnībā uzvarēti. Decembrī nacisti spēja izsist sabiedrotos no Sicīlijas, nostiprinot viņu pozīcijas.
  Janvārī padomju karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu ap Minsku, taču bija bezcerīgi iegrimis sīvās cīņās.
  Vācieši, kam bija vislabākie tanki, nocirta padomju karaspēku un izveidoja pāris katlus. Kopumā ieņēma vācu tanki. T-44 neiekļuva sērijā, un T-34-85 un IS-2 ir diezgan vāji pret E sēriju.
  Un reaktīvai vācu aviācijai nav līdzinieku. Sabiedrotajiem un Japānai ir problēmas. Nosēšanās Filipīnās tika izjaukta, un desanta kuģi pārtvēra japāņu kaujas kuģi. ASV, protams, panika. Un tad Rūzvelts nomira...
  Trūmens, ņemot vērā to, ka ASV ir ļoti nogurušas no vācu zemūdenēm, īpaši uz ūdeņraža peroksīda, piedāvās Trešajam reiham pamieru. Hitlers piekrita, bet ar nosacījumu, ka apmainīsies karagūstekņi un ne tikai vācu, bet arī itāļu. Čērčils un Trūmens piekrita.
  Līdz ar to pieauga vācu pilotu skaits debesīs. Un XE-162 sagrāba gaisa pārākumu.
  Maija beigās pārspējot kārtējo padomju ofensīvu centrā, nacisti sāka virzīties uz priekšu Ukrainā. Kaujās piedalījās arī paši pirmie E-100 tanki. Jaunajam auto bija dzinēja un transmisijas izkārtojums kopā un šķērsām, kas ļāva samazināt svaru, un ar jaudīgāku 1500 zirgspēku dzinēju tas nodrošināja apmierinošu braukšanas sniegumu.
  Un bruņas bija pilnīgi necaurlaidīgas padomju ieročiem no visiem leņķiem. 250 - slīpa piere, un 210 mm sāni un arī ar slīpumiem.
  Šī tvertne izrāvienā izrādījās briesmonis. Marseļa 1945. gada maijā notrieca četrus tūkstošus lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Ļoti prestiža balva. Un otro vietu ieņēma Hafmens, kurš ļoti labi guva punktus, pirms viņam bija atšķirīga taktika no Marseļas. Kas ir optimāli piemērots XE-162. Līdz 1945. gada jūnijam Hafmens bija sasniedzis piecsimt notriekto lidmašīnu atzīmi un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Kopumā karš vāciešiem, kas atraisījās Rietumos, noritēja labi. Arado reaktīvie bumbvedēji izrādījās ļoti efektīvi. Nacisti pat ierobežoja FAA raķešu programmu par labu jaunām lidmašīnām, kuras gandrīz neiespējami notriekt, un padomju iznīcinātāji nevarēja tos panākt.
  Vācieši pilnībā dominēja gaisā. PSRS, savukārt, devās uz aizsardzību frontes līnijā. Tika uzbūvēti daudzi nocietinājumi, un nacisti virzījās lēnām.
  Atšķirībā no reālās vēstures, SU-100, kas tajā karā nebija masīvs, pēkšņi ieguva popularitāti. Un šoreiz PSRS šī pašpiedziņas pistoles ražošana sāka palielināties paātrinātā tempā. Tas ir pat vienkāršāk un lētāk ražot nekā trīsdesmit četri. Un apbruņots, lai var iekost vāciešiem. SU-100 četrdesmit piektā gada otrajā pusē kļuva par galveno mašīnu, un to saražoja simts vienību dienā.
  T-34-85 tika arī masveida ražošanā, tāpat kā IS-2. No vienas puses, tanks IS-3 izrādījās labāk aizsargāts pierē. Bet, no otras puses, tas ir dārgāks un darbietilpīgāks, un tika saražots un pārtraukts tikai tūkstotis gabalu. Kopumā IS-4, pēc kura tas tika izlaists tikai nelielās partijās. Tātad PSRS faktiski atteicās no smagajiem tankiem. Un sērija palika tikai SU-100 un T-34-85.
  Vācieši 1945. gada beigās spēja sasniegt Dņepru un ieņemt Kijevu. Un arī pilnībā sagūstīt Baltijas valstis un gandrīz visu Baltkrieviju. Bet ziemā fašistam bija jāpārtrauc. Debesīs viņi joprojām dominēja.
  Marseļa par pieciem tūkstošiem notriektu lidmašīnu, saņem Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni un sudraba ozola lapas, zobenus un dimantus. Kā redzat, balvai bija diezgan garš nosaukums. Un platīna Luftwaffe kauss dimantos.
  1946. gada pavasarī, izvilkuši modernākus E-50 sērijas tankus, nacisti mēģināja virzīties uz priekšu centrā.
  Sarkanās armijas aizsardzība bija padziļināta un ļoti attīstīta inženiertehniskajā ziņā. Un tas ļāva viņai organizēt ne vāju pretestību. Un vācieši, izlauzušies cauri vienai aizsardzības līnijai, neiekļuva operatīvajā telpā, bet bija spiesti izlauzties cauri nākamajai. Trešais reihs bija lieliski bruņots, bet tā karaspēks pastāvīgi bija mazāks. Kājnieku rindās jau karoja četrpadsmit vai trīspadsmit gadus veci zēni, arvien biežāk sastapās sievietes. Aviācijā sieviešu pilotu pieredze kopumā bija veiksmīga. Piemēram, Albīna un Alvīna sāka gūt tik slavenus vārtus, ka zemnieki bija pārsteigti. Un ātri notriekt simts lidmašīnu pāris mēnešu laikā saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu.
  Meitenes sevi parādīja kā ārkārtīgi kaujinieciskas un sportiskas.
  Marseļā līdz četrdesmit septiņu gadu ziemai notrieca vairāk nekā astoņus tūkstošus lidmašīnu.
  Viņš tos saspieda ar 30 mm lielgabaliem. PSRS Yak-9 palika galvenais iznīcinātājs, kas bija acīmredzami novecojis, taču to bija viegli izgatavot.
  Yak-3 pieprasīja augstas kvalitātes duralumīniju un nenonāca masveida ražošanā. Nelielos daudzumos tika ražots arī LA-7.
  Bet Yak-9 kļuva par masīvāko lidmašīnu, apsteidzot IL-2 un IL-10.
  Sarkanā armija trīcēja zem triecieniem. Vācieši sasniedza Smoļensku, bet tikai puse to ielenca, to nepaņemot.
  Ziemā padomju karaspēks uzbruka kā atbildes reakcija. Bet tikai nedaudz nospieda nacistus.
  Karš kļuva ilgstošs un pozicionāls nodiluma laikā. Arī Hitlers to saprata.
  Četrdesmit septītajā gadā vācieši karoja piesardzīgi. Viņi uzbrukumā izmantoja ārvalstu karaspēku, viņi daudz mēģināja bombardēt. Priekšējā līnija gada laikā nav īpaši mainījusies...
  T-54 parādījās PSRS, taču tas nebija masīvs. T-34-85 joprojām tiek ražots... Un SU-100 tiek ražots visvairāk.
  Reaktīvā aviācija ir sliktāka nekā reālajā vēsturē. Pirmkārt, kara laika grūtību dēļ līdzekļu ir mazāk, nekā bija vāciešiem un nekā tas bija reālajā vēsturē. Otrkārt, jāstrādā pašam, neizmantojot trofeju zinātniekus no Vācijas.
  Un nacistiem bija uzlaboti X-262 un ME-363 ar ātrumu līdz 1200 kilometriem stundā un spārnus. Un ME-1100 ar spārniem, kas mainīja slaucīšanu. TA-283 ar garu fizelāžu un bezastes Gotha iznīcinātājiem. Briesmīgais Yu-287. Un TA-500 ar reaktīvajiem dzinējiem, kuru ir pat seši.
  Plus bezastes bumbvedēji.
  Debesīs nacistu priekšrocības pieauga. Bet uz sauszemes tas bija nedaudz vieglāk. Un padomju karaspēks pārģērbās, ierakās zemē un turējās.
  1948. gadā Marseļa piesaistīja savu kontu desmit tūkstošiem lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vācieši šogad beidzot varēja aplenkt un ieņemt Smoļensku, taču viņu panākumi aprobežojās ar to... IS-7 parādījās PSRS, taču sarežģītā dizaina dēļ tika ražotas tikai dažas automašīnas. Karš ievilkās... T-54 joprojām tika ražots nelielās partijās. T-34-85 joprojām tiek ražots, tāpat kā SU-100.
  1949. gadā pavasarī vācieši vairs neuzbruka, un Sarkanā armija mēģināja izlauzties cauri. Bet arī padomju karaspēks nesaņēma neko citu kā zaudējumus ...
  MIG-15, pirmais reaktīvais iznīcinātājs, parādījās PSRS, taču tas joprojām bija nepabeigts un nebija sērijveida. Līdz šim masīvākā lidmašīna ir Jak-9.
  T-54 joprojām netiek ražots sērijveidā, bet T-34-85 ražošana samazinās... SU-100 sērijā.
  1950. gadā atkal cīnoties... PSRS bija jauna pašpiedziņas lielgabals SU-130 ar lielgabalu no neveiksmīgā tanka IS-7. Šī iekārta bija efektīvāka.
  Vāciešiem E-50 ir kļuvis smagāks līdz pat septiņdesmit tonnām ar gāzturbīnas dzinēju un biezām bruņām - 250 mm pieres un 170 milimetru sānu malām, un cīņai ar to ir nepieciešams nopietnāks pašpiedziņas lielgabals.
  Priekšējā līnija nav īpaši mainījusies...
  1951. gadā PSRS saņēma MIG-15 modernākā modifikācijā, bet Yak-9 vēl nav izņemts no sērijas... T-54 beidzot tiek reklamēts un T-34-85 beidzot tiek izņemts no sērijas. ražošanu. Gandrīz netiek ražoti smagie tanki, izņemot pašpiedziņas lielgabalus SU-130, kas aizstāj SU-100. Bet tas sver piecdesmit tonnas, un tam ir tikai laba pieres aizsardzība.
  Vācieši spiežas debesīs un joprojām dominē gaisā. Marseļa notrieca piecpadsmit tūkstošus lidmašīnu, izpelnoties Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Lūk, 1952. gads... Abas armijas bija pamatīgi iegrimušas un kaujas bija asiņainas, bet frontes līnijas bija gandrīz nekustīgas. Dienvidos gar Dņepru. Centrā vācieši tomēr ieņēma un turēja Smoļensku un Pleskavu un tālāk Narvu ... Ļeņingradas nav ar viņiem ... Somija joprojām karo. Tas viss ievilkās. T-54 tiek ražots sērijveidā, SU-100 ražošana ir pārtraukta, un SU-130 to nomainīja. Smagie tanki vēl nav sērijā. Vācieši nedaudz uzlaboja savu automašīnu kvalitāti.
  Amerika un Lielbritānija joprojām karo ar Japānu. Viņi to bombardē, bet paši nevar ieņemt salas.
  Bet amerikāņiem neizdevās izveidot atombumbu. Tātad samuraji joprojām turas.
  Bet tad pienāca 1953. gads... Staļins nomira martā. Tiesa, šoreiz Generalissimo atstāja rakstisku testamentu, padarot Beriju par savu pēcteci. Un vāciešu aprēķins par Sarkanās armijas haosu un apjukumu nepiepildījās.
  Vērmahta ofensīva ātri pazuda.
  Bet PSRS nespēja pagriezt kara gaitu, tāpat ņēma un iestrēga operācijas laikā.
  1953. gada beigās Marseļa pārsniedza divdesmit tūkstošus notriekto lidmašīnu. Par to viņš saņēma īpašu, viņam īpaši apstiprinātu apbalvojumu: Bruņinieka krusta Lielā krusta Lielo zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Pienāca 1954. gads... Berija piedāvāja Hitleram mieru ar nosacījumu, ka kurš ko vinnēja, tas paliek. Un tad, patiesībā, cik daudz jūs varat iznīcināt viens otru? Taču Hitlers šo piedāvājumu spītīgi noraidīja. PSRS bija IS-10, taču šis tanks nebija gluži efektīvs. Galvenā mašīna T-54 sērijā ...
  Frontes līnija Sibīrijas salā aizķērās kā tauki.
  Ir jau 1955. gads... Amerika joprojām cīnās ar Lielbritāniju un grauj Japānu. Un PSRS spiež ar Trešo Reihu. Un viņi viens otram sitās.
  Priekšējā līnija ir neaktīva. Debesīs dominē nacisti. MIG-15 sērijā un aiztur ienaidnieku.
  Marseļa par divdesmit pieciem tūkstošiem notriektu lidmašīnu saņems: Lielā krusta Lielo zvaigzni, Bruņinieka krustu, ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem!
  Tuvojas 1956. gads... Vācieši palaiž piramīdveida tanku sērijā. Uz viņu tiek liktas cerības, un beidzot viņiem ir diski, kas ir piemēroti kaujas lietošanai. Taču pagaidām frontes līnija ir neaktīva un Sarkanā armija attur ienaidnieku.
  Ir jau 1957. gads 20. aprīlī, Hitlers uzsāk jaunu izmisīgu uzbrukumu Maskavai... Un atkal viss iestrēgst sīvās pozīciju cīņās... 1957. gada beigās Marseļa notriec trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu un to iegūst. Bruņinieka krusta lielā zvaigzne Lielais krusts ar plānotajiem ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Karš ir ieildzis pārāk ilgi. Ir pienācis 1958. gads... Staļina pēctecis un Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētājs Lavrentijs Paličs Berija sacīja:
  - Valsts ir ārkārtīgi izsmelta! Un cilvēki ir noguruši no kara. Mums vajag mieru!
  Žukovs atzīmēja:
  Kamēr Hitlers būs dzīvs, miera nebūs!
  Iekšlietu ministrs Šelepins piekrita:
  - Jā, kamēr šis fanātiskais Vācijas fīrers, nacisti karos ar mums, līdz pilnīgai savstarpējai iznīcināšanai!
  Berija trieca ar dūri pret galdu un rūca:
  - Salauz muguriņas! Ko teiks Molotovs?
  Ārlietu ministrs atbildēja ar nopūtu:
  - Pagaidām pasaules izredzes ir ļoti miglainas. Arī Trešais Reihs ir ārkārtīgi izsmelts. Bet viņam joprojām ir visa Eiropa rokas stiepiena attālumā. Un, ja karš turpināsies vēl desmit gadus, mēs būsim pirmie, kas tiks izpūsti!
  GKO priekšsēdētājs pamāja ar galvu.
  - Taisnība! Mēs būsim pirmie, kas nolaidīsies! Un tāpēc ir jāatrod veids, kā fiziski likvidēt Ādolfu Hitleru!
  Šelepins atzīmēja:
  - Vislabāk ir likvidēt Hansu Marselu. Tas ir īstais Velns miesā! Un ja to likvidēs, tad vāciešu karagriba tiks pilnībā iedragāta!
  Berija tam piekrita:
  - Jā, tas tiks iedragāts!
  Šelepins ieteica:
  - Varbūt uzlikt atlīdzību Marsela līķim?
  GKO priekšsēdētājs iebilda:
  - Nē! Tikai dzīvajiem!
  Iekšlietu ministrs atzīmēja:
  - Vieglāk ir nogalināt nekā notvert!
  Berija pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Veiciniet slepkavību jebko! Un mēs joprojām uzvarēsim. Ko teiks dizaineri?
  Jakovļevs nopūtās teica:
  - Kamēr mēs atpaliekam no vāciešiem. Un tā ir mūsu problēma!
  Berija agresīvi rēca:
  - Bet mūsu uzvara ir neizbēgama!
  Iļjušins apstiprināja:
  - Patiesi biedri priekšsēdētāj!
  Šelepins atzīmēja:
  - Ļoti kaitinošas ir divas meitenes: Albīna un Alvīna. Viņi apsteidza Hafmenu, un mēs pastāvīgi mokāmies. Un ik pa laikam tie sagādā nepatikšanas.
  GKO priekšsēdētājs norādīja:
  Mēs tos pakārsim!
  Atbildot atskanēja smiekli. Jebkurā gadījumā tas izskatījās smieklīgi.
  1958. gada janvāris... Un karš šķiet gandrīz bezgalīgs. Un beigas nav redzamas.
  Un nacisti okupētajās teritorijās ir nikni. Viņi noķēra pionierus: Mishka, Kolya un Svetlana. Zēniem un meitenei ir četrpadsmit gadi. Drīz viņiem vajadzētu stāties komjaunatnē. Vispirms viņi tika pratināti aizspriedumaini. Viņi puišus un meiteni sita ar pātagas. Tad viņi dauzīja ar stiepli. Koļu kā vecāko no apakšas joprojām pārbaudīja strāva. Izdalījumi tika piedoti caur pusaudzes ķermeni. Koļa ievaidējās no sāpēm, ko viņš pārcieta.
  Tad bērnus basām kājām iznesa sniegā un aizveda nošaut. Un viņi bija tievi, basām kājām, sasitām sejām un nocirstām mugurām, staigājot pa ciematu.
  Un kaklā karājās dēļi - "mēs esam partizāni".
  Divi zēni un meitene staigāja pa sniegu. Ar elektrisko strāvu spīdzinātā Koļa seja no ciešanām bija zila. Lācis ir nedaudz dzīvāks, viņu tikai pērta. Meitene Svetlana sarauca pieri. Arī viņa tika pērta, viņa bija tieva, tik daudzus gadus dzīvojusi okupācijā. Viņu pārmeklēja matrona, saplēsdama viņas pirkstos himēnu. Un tas ir tik pazemojoši pionierim un kauns. Meitene turpina kost lūpās.
  Bērni sniegā jūtas neērti basām kājām. Bet tie joprojām ir ziedi, ja tos nošauj vai pakar. Bet pagaidām viņi ir tikai dzīti. Spīdzināšana vēl nav beigusies, un nacistiem ir jāiegūst informācija.
  Pionieriem basās pēdas aukstumā ir sarkanas un nedaudz pietūkušas. Iedzīvotāji ar līdzjūtību raugās uz notvertajiem bērniem. Un tagad viņus beidzot ieved būdā.
  Viņi mani uzliek mugurā, un viņi sāk sist ar gumijas nūjām pa kailajiem papēžiem.
  Bērni no sāpēm kliedz un raustās... Koļas kailie papēži tiek apdedzināti ar vieglāku liesmu. Un tad meitenes Svetlanas apaļais papēdis tika sadedzināts ar karstu pokeru. Un kā pionieris no tā kliedza viņas plaušas.
  Pratināšana notika ar aizspriedumiem, bet bērni klusēja. Un atkal viņi tika sisti ar stieplēm, un viņu plikas zoles tika apdedzinātas ar karstu dzelzi.
  Bet pionieri informāciju nesniedza. Viņi turējās stingri. Koļai pat tika pielikts karsts pokers pret zēna kailajām krūtīm. Zēns smagi elpoja, taču sakoda zobus un aizturēja savus kliedzienus.
  Tātad nacisti neko nesasniedza ...
  Bet karš ievilkās... Pienāca arī februāris... Vācieši apšaudīja Ļeņingradu no diska lidmašīnām. Un viņi uzbruka Maskavai no gaisa. Cīņas ir smagas.
  Albīna un Alvīne cīnās gaisā. Meitenes tikai bikini un basām kājām.
  Un notriekt krievu lidmašīnas. Devils jau ir saņēmis daudzus apbalvojumus, tostarp Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar zelta ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Šīs divas meitenes ir vienkārši super. Un viņu akrobātika un matērijas un dzīvo audu iznīcināšana.
  Šeit Albīna trāpīja padomju lidmašīnām, vienā rāvienā notriekdama sešus gabalus un čīkstot:
  - Trešajam reiham!
  Arī Alvīna sūtīja naglu sprādzienus krievu mašīnās un, nogriezusi septiņas, vjaknula:
  - Fīreram!
  Un abas meitenes smejas...
  Lai gan godīgi sakot, šis karš viņiem ir šausmīgi noguris. Faktiski spītīgais fīrers to vada, bet fronte ir sastingusi un viss ir apstājies. Un viss iet pa apli. Un tikai abu pušu līķi un notriektas mašīnas. Un salauztas tvertnes un cilvēku ciešanas.
  Albīna nogrieza vēl astoņas lidmašīnas un dziedāja:
  - Nākamais gadsimts ir mūsu!
  Alvīna tam pārliecinoši piekrita:
  - Arī visi nākamie laikmeti!
  Un meitenes ar mežonīgu niknumu notrieca krievu lidmašīnas.
  Un tad, protams, spīdzināšana... Pionierus ir patīkami spīdzināt. Īpaši apcep zēnu basās pēdas, bet ribiņas lauž ar karstām knaiblēm. Vardarbīgas meitenes...
  Karš cilvēkus padara mežonīgus. Arī pašam Marseļai jau bija apnicis cīnīties. Viņš jau ilgu laiku cīnās. Vēl 1940. gadā viņš cīnījās par gaisa pārākumu pār Lielbritāniju. Sākumā viņam nebija pārāk veiksmīga karjera. Viņi nedomāja, ka viņš kļūs par fenomenu un iegūs rekordlielu Trešā Reiha balvu skaitu. Un viņš notrieks lidmašīnas veselai gaisa armijai.
  Hanss Marsels jutās arvien garlaicīgāk. Karš viņu garlaikoja. Es gribēju sievietes ķermeni, dārgus vīnus un greznas dzīres un citas izklaides. Cik jau var būt - astoņpadsmit gadi ierindā. Viņš nekad nebija nopietni ievainots, un tika notriekts tikai savas karjeras sākumā. Augstākās varas parūpējās par Marseļu. Viņš kļuva par gaisa feldmaršalu, bet cīnījās kā ierindnieks. Un man tevis ļoti pietrūka.
  Dzirksts viņa acīs sāka izgaist. Karš ar PSRS nonāca strupceļā. Un Staļina nāve neko nemainīja. Hitlers joprojām ir dzīvs, lai gan neizskatās labi, bet joprojām ir salīdzinoši enerģisks. Pliks plankums uz viņa galvas jau laužas cauri un fīrera mati kļūst sirmi.
  Bet, kamēr viņš joprojām pārvalda impēriju, viņš spītīgi vēlas piebeigt PSRS. ASV un Lielbritānija okupēja Japānu, bet iegrima partizānu karā. Turklāt amerikāņi un briti cenšas paturēt Indiju un Āfrikas kolonijas ar savu karaspēku.
  Tātad sabiedrotie šajā karā neiejaucas. Tie nav viņas ziņā. Un viņi pat priecājas, ka divas totalitāras impērijas viena otru iznīcina.
  Marsels smagi nopūšas, un viņa ME-462 viegli paceļas no skrejceļa. Divdzinēju mašīna ir spēcīgi bruņota, un Hanss dod priekšroku sitieniem no attāluma, atturot ienaidnieku no sevis. Gluži pretēji, Hafmens uz XE-362 strauji tuvojas.
  Līdz šim vācu aviācija saglabā kvalitatīvu pārākumu pār ienaidnieku. Bet tas vairs nav tik nepārvarami. Tomēr fīrers tic brīnuma ierocim ...
  Lidojošie šķīvīši, tas ir kaut kas... Bet tie joprojām ir pārāk dārgi un siltuma stari joprojām ir nepilnīgi. Piramīdas tvertnes ir arī viens no strīda argumentiem.
  Bet arī tas nedod vāciešiem izšķirošu iniciatīvu. Turklāt piramīdas forma ir laba pret kinētiskiem šāviņiem, bet ne tik efektīva pret HEAT.
  Marseļa izšauj un notriek divus desmitus Krievijas lidmašīnu un saka:
  - Trešajam reiham...
  Tad jauneklis nopūšas. Un atkal vienā sprādzienā notriec vēl trīsdesmit padomju mašīnas.
  Jā, karš ievilkās... Un šim ceļam nav gala.
  Hanss dziedāja:
  - Slīdēja, buksēja mani! Tas mani uztvēra, tas mani paņēma!
  Un atkal notriec krievu kaujiniekus.
  Jā, Hitlers sūtīja viņus nokaut... Vai arī nogalināt citus, kas arī nav cukurs.
  Marsels atcerējās meiteni.... Viņu sauca Ilsa. Tik skaista blondīne, un viņa sieva.
  Šeit viņa ir, nežēlīga. Es mēģināju komjaunatni. Un sit viņu ar pātagu no visas malas.
  Sasita kā sidra kaza. Tad viņa piecēla lāpu pie basām kājām. Apgrauzdēja viņas kailās zoles. Un atkal par pātagu. Un kā šis komjaunietis rēca no sāpēm. Un kad Ilsa uzkaisīja sāli uz savām brūcēm. Tas bija patiešām brutāli.
  Ilzai patika arī zēnus spīdzināt. Viņa izģērba vienu četrpadsmit gadus vecu zēnu un pienagloja viņa rokas pie staba. Tad viņa aukstumā sāka viņam liet ledus ūdeni. Un tad viņa paņēma rokās lāpu un apgrauzdēja pusaudzes muskuļoto ķermeni. Tad viņa atkal ielēja ledus ūdeni. Un beigās viņa applaucēja puisi ar verdošu ūdeni. Un tā bija zvērība.
  Ilza mīlēja šādas izklaides un savas iekāres dēļ neko nenoniecināja.
  Bet pagāja laiks... Un viņai vispirms bija dēls un tad meita. Un Ilsa jau ir sākusi mācīt savus un Marsela bērnus spīdzināt.
  Šeit ir briesmīga sieviete no SS.
  Marselam bija arī cita sieva: Helga. Viņa ir arī pilote. Hanss viņu satika 1945. gadā. Viņa lidoja ar TA-152, vienu no labākajām un, iespējams, arī labākajām Luftwaffe lidmašīnām ar propelleru.
  Helga bija lidotāja, nevis bende. Un tā viņa palika stāvoklī un arī dzemdēja - uzreiz dvīņi.
  Un tas jāatzīmē lieliski. Un tad vēl diviem dēliem un meitai izdevās dzemdēt. Un, kam bija pieci bērni, viņa vairs necīnījās ...
  Jā, viņai ir paveicies. Trešajā reihā Hitlers vispirms atļāva pirmās un augstākās šķiras Dzelzs krusta īpašniekiem saņemt otru likumīgu sievu kā atlīdzību.
  Nu, pāvests mazliet kurnēja, bet tomēr to apstiprināja. Tad fīrers piespieda noteikumu, ka viņam ir līdz četrām sievām. Šeit tika sapulcēta Ekumēniskā padome, kas tika apstiprināta ar ieroci.
  Vīriešu trūkums Trešajā Reihā ir milzīgs. Un, protams, šis lēmums bija piespiedu kārtā.
  Vācijas darbaspēka resursus nenoplicināja tikai Eiropas darbaspēks un ārvalstu šķelšanās.
  Hitlers apturēja ebreju iznīcināšanu, un tagad darbaspēks bija līdzsvarā. Karš izsmēla impēriju.
  Arī PSRS kļuva apdzīvots... Daudzas sievietes karoja armijā, kā arī bērni. Par rezultatīvāko dūzi kļuva Anastasija Vedmakova. Viņa cīnījās gandrīz no paša kara sākuma. Pirmkārt, uz U-2 kukurūzas lauka. Bet tad viņa pārgāja uz cīnītājiem.
  Daudzi padomju dūži nomira ... Pokriškins, kļuvis par četrkārtēju PSRS varoni, tomēr atrada savu nāvi. Kožedubs, kļuvis par pieckārtēju varoni, arī avarēja kaujā. Padomju lidmašīnām ilgu laiku nebija izmešanas sistēmas, un mirušo pilotu procents bija ļoti augsts.
  Anastasija Vedmakova izdzīvoja. Un viņai bija sakrājušās zelta zvaigznes, kas nederēja uz krūtīm. Saskaņā ar noteikumiem divdesmit piecām notriektajām ienaidnieka lidmašīnām tika piešķirta zelta zvaigzne. Kad zvaigžņu skaits sasniedza desmit, Berija viņai pasniedza PSRS varoņa lielo dimanta zvaigzni. Anastasija bija titulētākā dūzis. Papildus notriektajām lidmašīnām viņa bija iznīcinājusi arī tankus, tiltus, kravas automašīnas un pat pāris kuģus. Turklāt šī sieviete izglāba pilotus un pat ielenkto ģenerāli.
  Un viņa bija pazīstama ar to, ka aizdedzināja vairākus vilcienus ar degvielu un tā tālāk.
  Anastasija kļuva par lielisku padomju aviācijas leģendu. Un, protams, arī viņa bija nogurusi no kara. Viņa pat cīnījās un lidoja grūtniecības laikā. Un tad viņai piedzima dēls.
  Izrādījās skaists zēns, rudmatains kā viņa māte. Anastasija cīnījās kā likums bikini un basām kājām. Un tas viņai deva noteiktas priekšrocības. Ko ne visi novērtē. Taču arī viņas jaunā partnere Akulīna Orlova cīnās basām kājām un bikini, un tas viņai ļoti palīdz.
  Abas meitenes lido un šauj uz vācu transportlīdzekļiem. Anastasija Vedmakova veica savu pirmo izbraucienu Spānijā. Viņa naktī bombardēja Franko armijas pozīcijas uz U-2. Tāda, kāda viņai ir pieredze caur jumtu. Un Akulina Orlova ir jauna meitene, joprojām pilna enerģijas un sajūsmas.
  Viņi notriek vācieši dzied ...
  - Piloti-piloti, bumbas lidmašīnas,
  Mēs kaujā uzvarēsim visus fašistus ...
  Mūsu zvaigžņu kuģi būs augstāki par sauli,
  Un ķerubs izpletīs spārnus!
  De meitenes, man jāsaka, ir lieliskas amatnieces.
  Ir jau 1958. gada 23. februāris... Padomju armijas diena. Un tas ir jāsvin plaši. Bet, kamēr viss ir pieticīgs ...
  Berija nav pārāk dzīvespriecīga... Kara laikā visi bija pamatīgi noguruši.
  Maršals Vasiļevskis ieteica:
  - Taisīsim tvertnes no koka!
  Augstākais pamāja.
  - Tā ir laba ideja!
  Maršals Žukovs iebilda:
  - Maz jēgas! Tie ir dzīvi zārki!
  Vasiļevskis loģiski atzīmēja:
  - Tie ir vieglāki un ātrāki. Un vācieši laužas cauri mūsu tankiem!
  Berija piekrītoši pamāja ar galvu.
  Vasiļevskis izsaka savas domas!
  Maļenkovs apstiprināja:
  - Mēs darīsim visu pareizi!
  Berijas komanda bija nogurusi... Citu ideju nebija. Ja vien nemēģināsit plastmasu padarīt lētāku un stiprāku.
  Galu galā, beidzot izveidojiet ilgi cietušu atombumbu.
  Kaut kas saistībā ar viņas darbu Amerikas Savienotajās Valstīs un arī visā pasaulē apstājās.
  Un jums ir nepieciešams stimulēt. Varbūt tad karš beidzot beigsies.
  Bet karš joprojām turpinās un laiks plūst kā lāses.
  Šeit Mirabela tika sagūstīta. Un nacistu karavīri norāva viņai drēbes. Un tad viņi izpleta kājas un sāka meiteni izvarot. Mirabela vaidēja sāpju un baudas sajaukumā. Un beidza vairākas reizes.
  Tad viņi sāka viņu spīdzināt. Viņi apdedzināja meitenes papēžus ar karstām dzelzs sloksnēm. Un viņi vispirms viņu sita ar pātagu. Un tad ar sarkanu stiepli no karstuma viņi pērti viņai pa muguru, sāniem, pa krūtīm ...
  Tad viņi sāka lauzt kāju pirkstus ar knaiblēm. Tad viņi iegrūda meitenei uzkarsušo stieni augšpusē.
  Īsāk sakot, spīdzināšana palika atmiņā ar savu nežēlību. Un galēja augstprātība.
  Marts jau ir pienācis ... Vācieši vairāk cenšas spiesties gaisā, viņiem nav daudz spēka uzbrukt. Piramīdas tvertne, ja tā būtu parādījusies agrāk, būtu palīdzējusi Vērmahtam iekarot pasauli. Tiesa, kumulatīvajam šāviņam ir dinamiska aizsardzība. Un abas puses aplej viena otru ar sitieniem.
  1958. gada 8. marts ir Sieviešu diena. Un pēc paražas notika ieslodzīto apmaiņa. Vācieši atbrīvoja nomocīto, bet salauzto Mirabelu, un pretī krievi atbrīvoja Adalu. Arī vāciete to dabūja, tostarp izvarošanu.
  Anastasija Vedmakova ierīvēja Mirabelu ar ārstniecības augu un ziežu dziru un lika gulēt, lai atveseļotos, lai pēc pāris dienām viņa atkal cīnītos debesīs ar nacistiem.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova ir atgriezušās debesīs ar saviem MIG-15. Akuļina atzīmēja:
  - Jūs joprojām cīnījāties spāņu valodā - cik jums gadu?
  Vedmakova iesmējās un atbildēja:
  - Nav pieņemts dāmai jautāt par viņas vecumu!
  Akuļina iesmējās un atzīmēja:
  - Tu izskaties pēc divdesmit, ne vairāk kā divdesmit pieciem!
  Anastasija pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Es cīnījos pilsoņu karā... Kopā ar mani bija trīs zēni. Lieliski, ka atdevām ragus baltajiem. Un pirmo cilvēku es nogalināju, kad vācieši iebruka Ļvovā 1915. gadā... Tātad jūs aptuveni varat iedomāties, cik man gadu!
  Blondā meitene nosvilpās.
  - Apbrīnojami! Tas ir kā iztēloties!
  Sarkanmatainā skaistule pasmaidīja ar zirga zobiem pilnu muti un atzīmēja:
  - Un kas? Tā ir krievu dievu maģija! Es tevi iemācīšu, un tu arī nenovecosi!
  Akuļina ar basām kājām notrieca vācu lidmašīnu un čivināja:
  Jaunība ir brīnišķīga!
  Karš notiek un beigas nav redzamas, bet tomēr tā ir varonība un uzvara!
  Pienāca 1958. gada aprīlis. Dienvidos izveidojās vairāk vai mazāk pieļaujams laiks, un nacisti mēģināja virzīties uz priekšu. Galvenā problēma, protams, ir Dņepras upe. Un kreisajā krastā padomju karaspēks ieņēma aizsardzības pozīcijas.
  Tomēr vāciešiem bija alternatīvs kritiens. Trieciens cauri Turcijai. Ilgu laiku šī valsts ievēroja neitralitāti. Taču valdība ir mainījusies. Un nāca vēl vairāk provācisko spēku. Un Hitlers piekrita apsolīt osmaņiem zelta kalnus, lai viņus iestumtu karā. Turcijas iedzīvotāju skaits strauji pieauga, armija kļuva spēcīgāka. Un dažus ieročus Trešais Reihs pārdeva uz kredīta. Un Osmaņu armija kļuva, spēcīgi izvietojot pilnībā mobilizētus musulmaņu karavīrus uz PSRS robežas.
  Un 1958. gada 20. aprīlī, nepasludinot karu, Turcija uzbruka padomju karaspēkam Aizkaukāzijā ... Tādējādi Sarkanajai armijai tika pievienota otrā fronte. Tomēr nacisti spēja pārspēt padomju specdienestus. Situāciju pasliktināja Žukova un Berijas konfrontācija. Kas ietekmēja arī situāciju frontē.
  Turki uzbruka ne vieni, bet kopā ar vāciešiem. Un tas viņiem deva papildu iespējas.
  Kaujas izvērsās netālu no Erevānas, un Batumi tika iebrukts.
  Marseļa cīnās gaisā. Šoreiz viņa noskaņojums ir majorāks un kaujinieciskāks. Patiesībā beidzot radās kautrīga cerība, ka izdosies uzvarēt šajā karā, kas bija ieildzis bez mēra.
  Jau pirmajā dienā vācieši un turki izlauzās cauri Krievijas karaspēka aizsardzībai un sāka virzīties iekšzemē.
  Nacistiem izdevās panākt taktisku pārsteigumu. Un viņu karaspēks virzījās pietiekami ātri. Un daļēji izrādījās, ka Sarkanā armija nebija gluži gatava aizstāvēt Aizkaukāzu.
  Un šeit Sarkanās armijas varonībai vajadzētu kompensēt vadības kļūdainos aprēķinus.
  Cīņa izvērtās Erevānai. Un tad pionieri drosmīgi cīnījās. Viņi pretojas ļaunajiem nacistiem un Osmaņu karaspēkam.
  Un Erevānas nomalē pionieri rok tranšejas. Ir dažādu tautību puiši. Jo īpaši daudzas spilgtas galvas mirgo. Ir sarkani un melni un blondi bērni.
  Viņus vieno viena lieta: ticība komunisma triumfam un basām kājām. Skaidrs, ka ne visiem kara laikā ir kurpes, un tāpēc solidaritātes zīmi visi bērni vicinās ar plikiem, apaļiem papēžiem. Pavasaris Aizkaukāzā ir diezgan silts, un, kustoties un darbojoties ar lāpstām, puišiem pat kļūst karsti. Un ziemā aukstums šeit nav tik briesmīgs.
  Zēni un meitenes ir iedeguši, tievi, bet cīpslaini, gatavi sīvai cīņai.
  Bērni strādā ar entuziasmu un dzied:
  Cel uguni, zilas naktis,
  Mēs esam pionieri - strādnieku bērni ...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Un te atkal atskan trauksme. Zēni un meitenes lec uz tranšejas dibenu. Un no augšas jau sāk sprāgt šāviņi: strādā ienaidnieka artilērija.
  Paška jautāja baskāju meitenei Mašai:
  - Nu, vai tu domā, ka izdzīvosim?
  Meitene, tieva un gaišmataina, pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs pretosies vismaz vienu reizi, visgrūtākajā stundā!
  Pionieris Saša loģiski atzīmēja:
  Mūsu varonība ir nesatricināma.
  Zēns ar savu kailo zoli uzsita pa akmeņiem. Redzams, ka puika piebāza sevi ar pamatīgām ķirbēm.
  Meitene Tamāra atzīmēja:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm
  Mēs netiksim nogriezti ne soli atpakaļ...
  Lai krekls ir piesūcināts ar asinīm -
  Vairāk ienaidnieku, pārvērtiet bruņinieku ellē!
  Zēns Ruslans, pionieris ar melniem matiem, atzīmēja:
  Paiet gadsimti, pienāks laikmets,
  Kurā nebūs ciešanu un melu ...
  Cīnies par to līdz pēdējam elpas vilcienam -
  Kalpo savai Dzimtenei, tu no sirds!
  Zēns Oļegs, tievs un gaišmatains, čivināja, panti:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats ...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nepazītu skumjas,
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Puiši un meitenes aplaudēja unisonā.
  Bet tagad reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas jau lido un met bumbas. Un šī ir agresīva pieeja.
  Oļegs un Saša pacēla katapulu un palaida nāves dāvanu. Un stobru trāpīja Hitlera uzbrukuma lidmašīna, lai gan tā piederēja Turcijai.
  Meitene Nataša dziedāja:
  - Komjaunums nav tikai vecums,
  Komjaunums ir mans liktenis!
  Es uzvarēšu kosmosu, es ticu
  Dzīvosim mūžīgi!
  Ahmeds, pionieris no Azerbaidžānas, smaidot atbildēja:
  - Jūs vēl neesat komjaunietis Nataša!
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju un atbildēja melodiskā balsī;
  Blakus tēviem ar jautru dziesmu,
  Mēs iestājamies par komjaunatni...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Arī Oļegs iespieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un iesaucās:
  Spēcīgāks āmurs saspiež proletārieti,
  No titāna rokām, kas sasmalcina jūgu ...
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei,
  Un gaisma pēcnācējiem, labi!
  Bērni ir sajūsmā. Un patiesībā vācieši un turki bombardēja, un tikai vienai meitenei trāpīja lauskas kailajā, apaļajā, rozā papēdī.
  Pioneer kliedza, bet tad iekoda viņai lūpā.
  Un tā viņi gatavojās atvairīt uzbrukumu. Un jau ir tanki ar fašistu un osmaņu vienībām. Turcija nopirka uz kredīta, milzīgie E-100 pārvietojas. Tik spēcīgas un bīstamas mašīnas.
  Viņiem ir šāda aizsardzība. Ka nevar tikt cauri no jebkura leņķa. Jūs nevarat to trāpīt tikai no viena leņķa. Vienīgā iespēja ir lauzt sliedes.
  Bērni ir gatavi cīnīties, un vicina basām kājām. Šeit viņi uz stieples stumj pakas ar paštaisītām sprāgstvielām zem nacistu un turku pēdām. Tas darbojas un iznīcina Rommela un La Erdogana armijas tanku veltņus.
  Un tas izskatās briesmīgi.
  Saša čīkst:
  - Slava komunismam!
  Puika Paška šauj ar Oļegu no katapulta un čīkst:
  - Slava pionieriem!
  Puisis Ruslans kopā ar meiteni Sufīru ar stiepli velk mīnu zem vācietim un turkam, kliedzot:
  - Slava PSRS!
  Kaujas bērni no Azerbaidžānas un krievu puiši. Iedeguši, tievi, basām kājām pionieri pret kolosālu tanku armādu.
  Meitene Tamāra trata savu graciozo, mazo, baso kāju un saka:
  - Slava Krievijai!
  Pionieris Ahmets, šaujot uz ienaidnieku, apstiprina:
  - Mēs kopā esam draudzīga ģimene!
  Puika Ramzans, rudmatainais azerbaidžānis, apstiprina, izsitot automašīnu:
  - No vārda mēs esam simts tūkstoši es!
  Bērni ir draudzīgi... Lūk, armēņu meitene Azatuhi, kura arī veikli ar stieples palīdzību pārliek sprāgstvielu zem fašistu kāpura un čīkst:
  - PSRS ir tautu ģimene!
  Cita armēņu meitene Aghas saka:
  - Neliecieties pie fašisma:
  Un meitene parāva stiepli ar plikiem kāju pirkstiem. Daudziem azerbaidžāņu un armēņu bērniem ir blondi mati un viņi nav atšķirami no slāvu bērniem, kuru arī ir daudz. Tie, kas tika prom no vāciešiem, citām krievu ģimenēm, apmetās Azerbaidžānā un Armēnijā pat cara laikā.
  Kaukāzā ir daudz slāvu. Daudz jauktu pāru. Jā, un bērniem parasti ir gaišāki mati nekā viņu vecākiem. Un slāvu puiši iedegās tā, ka no vietējiem tos nevar atšķirt. Turklāt bērni parasti ir līdzīgāki nekā pieaugušie.
  Tātad cīnās starptautiskais padomju zēnu un meiteņu bataljons, un viņi visi ir vienoti un ļoti līdzīgi. Viņu kailie papēži mirgo kustībā.
  Un sapņi bērni sūta nāves dāvanas. Šamils un Serjožka, abi pionieru zēni, velk vadu. Un šeit ir vācietis, bet ar turku apkalpi E-50 apstājas ar salauztu kāpuru.
  Zēni unisonā dzied:
  Savienība neiznīcināmas, brīvas republikas,
  Tas nebija rupjš spēks, kas pulcējās, nevis bailes ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un draudzība un saprāts, un drosme sapņos!
  Un bērni ir sajūsmā. Viņi smaida ar baltiem, vienmērīgiem zobiem. Un viņi ir laimīgi, lai gan viņiem draud nāve.
  Un vācieši sūkstās. Iznīcināti tanki šauj no lielgabaliem un skribelē ložmetējus.
  Daži vācu un turku transportlīdzekļi ir aprīkoti ar granātmetējiem un ir ļoti bīstami.
  Puisis Maksimka un meitene Zara no Azerbaidžānas un viņi, atpūšoties basām kājām, zem ienaidnieka izvilka mīnu un izsita fašistu mastodonu, pat pārdodot Turcijai.
  Un kliedza pilnā sparā:
  - PSRS labā!
  Bērni ir tik smieklīgi.
  Ieročus izmanto arī pionieri Abass un Vladimirs. Šajā gadījumā katapulta un sagraut E-75 kāpurķēžu nacistiem. Tad zēni dziedāja:
  - Par planētas varenību komunisma aizsegā!
  Arī Oļegs un Abdula ir dažādu tautu pionieri, taču ar vienu sirdi viņi arī palaiž sprāgstvielas. Viņi uzsit E-100 un dzied ...
  Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz neredzētām pasaulēm...
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  
  Zem Krievijas svētā karoga,
  Mierā, draudzībā, laimē un mīlestībā...
  Visas zemes cilvēki kļūs laimīgāki,
  Tālumā izklīdīs elles tumsa!
  Šeit cīnās ar bērniem...
  Abdurrahmans un Svetlana - azerbaidžāņu zēns un meitene no Baltkrievijas savilka kopā vadu un izsita fašistu tanku. Un viņi dziedāja:
  - Svētās Krievijas lielais vārds,
  Mirdz pār pasauli - kā saules stars ...
  Es ticu vienotībai, mēs kļūsim laimīgāki,
  Parādīsim cilvēkiem pareizo ceļu!
  Bērni ir ļoti drosmīgi. Gan nacisti, gan viņu sabiedrotie turki ir vienkārši šokēti par tik spītīgu un niknu pretestību.
  Abudurrahmans ir pionieris, viņš saņēma fragmentu plikajā zolē. Tas iedūrās bērna kājas saslimušajā virsmā.
  Zēns šņāca:
  - Un tas man sāp!
  Arī Svetlana trāpīja pa apaļo papēdi, un saskrāpēja plecu. Bet meitene nošņācās:
  - Nelauziet pionierus!
  Vācu auto taranēja arī Azims un Kolka.
  Zēni norādīja ar vadu un dziedāja:
  Nodevīgais ienaidnieks devās uzbrukumā,
  Bet es ticu, ka tas nekļūs, padomju cilvēki...
  Ienaidnieks gaida sakāvi un aizmirstību,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Ienaidnieks gaida: sakāve un aizmirstība,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Bērni ir drosmīgi un nelocās. Un viņi vēlas uzvarēt. Un viņi dzied un cīnās.
  Vācieši cieš smagus zaudējumus. Tiesa, pārsvarā viņiem ir nolauztas sliedes un ruļļi. Un tas nav nāvējošs.
  Sliktāk tiem pionieriem, kuri tika saņemti gūstā.
  Zēnu Abdulhamidu, kad viņš tika saņemts gūstā, nacisti nolika uz plaukta. Viņi ievietoja pioniera basās kājas blokā un sāka karināt uz āķiem smagumus. Un tad viņš iekurināja uguni. Un zēna kailos papēžus nolaizīja uguns. Un viņam uz muguras uzkrita pātaga. Viņi mani ilgi sita. Un tad nacisti sāka lauzt ribas ar karstām knaiblēm.
  Zēns, miris no spīdzināšanas, kad viņa ribu dzelzs, sarkana no karstuma, viņu saspieda, dziedāja:
  Berlīne ir gandrīz zem mūsu varas,
  Caur binokli mēs redzam nolādēto Reihstāgu ...
  Es ceru, ka drīz būs miers un laime;
  Ko es aprakstīšu savos dzejoļos!
  
  Krievija atvēra komunismu pasaulēm,
  Viņa kļuva par ģimeni visiem.
  Bet Vērmahts mums piebāza cūkas purnu,
  Un tagad asinis šļakstās no vēnām kā no strūklakas!
  
  Ko fīrers pie mums nejauši aizmirsa,
  Es gribēju iegūt zemi un vergus!
  Fašisms gāja ar ļoti ilgu kampaņu -
  Un šeit ir īsts murgs, elles sapņi!
  
  Vienkāršs zēns, basām kājām zēns,
  Nesen sasēja sarkanu kaklasaiti.
  Viņš gribēja būvēt pasauli pats bez Dieva,
  Bet pēkšņi no debesīm izlauzās napalms!
  
  Man bija jāskrien uz priekšu, mēs bijām AWOL,
  Tādus jauniešus neviens negrib ņemt!
  Bet zēns-cīnītājs šautenē to izdarīja,
  Tēvu ceļš izrādījās cienīgs!
  
  Cīnījās tur, kur gan viltība, gan spēks,
  Un vājums ir arī rūgts, diemžēl ...
  Biedriem bija jārok kapi
  Priežu zārku ēvelēšana salnā!
  
  Es esmu pionieris, kurš tagad ir pieradis pie ciešanām,
  Viņš devās uz izlūkošanu basām kājām, sniega kupens kraukšķēja.
  Varbūt sods par neticību,
  Ka es negribēju pazīt Jēzu!
  
  Bet kādas ir trīs Golgātas stundas?
  Ir pagājuši vairāk nekā trīs kara gadi!
  Jebkurā ciematā atraitnes rūgti raud,
  Kā dēli gāja bojā lauku kapos!
  
  Es izdzīvoju, biju šokēts, ievainots no lodes,
  Bet par laimi viņš palika kājās!
  Mēs godīgi atdevām parādu Vācijai,
  To fašismu mēs esam samīdījuši putekļos!
  
  Esmu nobriedusi, bet joprojām esmu zēns,
  Ūsas nelauzās cauri, bet jau titāns!
  Jā, pieaugušais, un varbūt pat pārāk daudz,
  Galu galā sirds kļuva cieta kā metāls!
  
  Hero Star augstākā balva -
  Pats Staļins, ticiet man, nodeva!
  Viņš teica: ir jāņem piemērs no tādiem cilvēkiem kā jūs,
  Cīnītāji vilto Ēdenes durvju atslēgas!
  
  Bet tagad noliec drosmīgo šauteni,
  Paņem, knaibles, āmuru un strādā!
  Izveidojiet buru laivu un laivu no koka
  Un izveido lidmašīnu, lai putns uzlidotu!
  Jā, ar tādiem bērniem, pat kopā ar turkiem, PSRS nacisti nepārvarēs. Jau 1. maijā padomju karavīri svin svētkus, bet Erevāna turas. Tas nozīmē, ka fašistu zibenskari Kaukāzā ir izjaukts. Un turklāt drosmīgie komjaunieši cīnās.
  Elizaveta un viņas apkalpe ar SU-130 sūta šāviņus nacistu tankos.
  Tajā pašā laikā meitenes izmanto kailos kāju pirkstus un dzied:
  Un kalnu augstumos un zvaigžņotā klusumā,
  Un jūras vilnis un nikna uguns!
  Un niknā un niknā ugunī
  Un meitenes kailais papēdis nospieda pogu. Un vēl viens AG-75 tika sasists ar kumulatīvo šāviņu.
  Un meitenēm ir jautri.
  Un Akulina Orlova notrieca simto nacistu lidmašīnu un 1958. gada 3. maijā saņēma PSRS varoņa ceturto zvaigzni.
  Mūsu krāšņās sieviešu kārtas pilotes... Jā, karš joprojām turpinās, un tā iznākums nav skaidrs, taču neviens nemetas ceļos un negrasās padoties. Tātad pastāv ticība labākai nākotnei un tam, ka PSRS agri vai vēlu uzvarēs Trešo reihu. Un Ādolfs Hitlers, kurš saņēma pūķa prezidenta varu un veiksmi, mirs!
  
  FRANKO PIEKRĪŠANA IR SVARĪGA CILVĒCES LIKTENĪ
  Franko piekrita vācu karaspēka pārejai uz Gibraltāru. Nacisti bez papildu runas pārcēlās uz šo cietoksni un nekavējoties to ieņēma. Pēc tam Vērmahta karaspēku sāka pārvietot uz visīsāko attālumu uz Āfriku.
  Un Hitlers mainīja savas domas par cīņu pret PSRS. Turklāt fīrera intuīcija viņam teica, un viņam bija ļoti attīstīta intuīcija, ka viņš šo teritoriju tik viegli neuzņems. Un Sarkanā armija nemaz nav vāja. Staļins īpaši nopludināja Vācijas izlūkdienestiem informāciju par tankiem KV un T-34. Un nacisti sāka izstrādāt savus smagos tankus.
  Nacisti virzījās uz priekšu Āfrikā. Rommels saņēma vairāk karaspēka un guva ievērojamus ieguvumus. Tika sagūstīta arī Dienvidslāvija un Grieķija. Tātad uzvaras sekoja uzvarām.
  Bet Melnais kontinents absorbēja vācu spēkus... Un vairs nebija runas par kampaņu uz austrumiem. Nacisti ieņēma Ēģipti kustībā un iekļuva Tuvajos Austrumos. Viņi ieņēma Irāku, Kuveitu un citas zemes. Tad caur Irānu sākās kampaņa pret Indiju. 1941. gada decembrī Japāna uzbruka ASV Peru ostā un Hitlers pieteica karu Amerikai.
  Pēc tam karš beidzot pārcēlās uz Rietumiem. Un PSRS ieguva elpu.
  Līdz četrdesmit otrā gada otrajai pusei vācieši bija pabeiguši visa Melnā kontinenta, kā arī Āzijas iekarošanu līdz Indijai, kas arī tika ieņemta ar vāju britu pretestību. Un tur bija milzīga vācu koloniālā impērija. Un Lielbritāniju sāka spēcīgi bombardēt. Kaujā devās jaunie bumbvedēji Ju-188 un Focke-Wulf, kā arī arvien lielāks skaits zemūdeņu. Tostarp ātrāks un perfektāks.
  Gaisa uzbrukums Lielbritānijai turpinājās ar arvien lielāku intensitāti. Un 1943. gada jūnijā notika nosēšanās. Cīņās piedalījās jauni vācu tanki: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", kas parādīja savu pārsvaru pār britiem. Londona krita divu nedēļu laikā pēc nosēšanās. Un pēc Lielbritānijas krišanas Īrija pretojās vēl nedēļu.
  Un to sagrāba nacisti... Tagad ASV ir izvēle: vai nu uzsākt bezcerīgu karu pret Vāciju, kura ir kļuvusi par varu, vai arī noslēgt mieru, pirms nav par vēlu.
  Trešajā reihā jau bija tādi jaudīgi iznīcinātāji kā ME-309, kas attīstīja ātrumu 740 kilometri stundā, kas tobrīd bija ļoti daudz, un bija septiņi šaušanas punkti: trīs 30 milimetru kalibra pneimatiskie lielgabali, viens no kas bija garstobra stobra, un četri smagie ložmetēji.
  Un vāciešu dūži ir fenomenāli: viena Marseļa ir ko vērta! Šis cīnītājs bija īsts atklājums un pārspēja visas parādības... Par simt piecdesmit notriektiem lidaparātiem Marseļa saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par trīs simtiem lidmašīnu viņš kļuva par pirmo vāciešu vēsturē, kurš atkal saņēma šo krustu. Un, lai atšķirtu Marseļu, viņam par godu tika izgudrots jauns apbalvojums: Dzelzs Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem, ko viņš saņēma par piecsimt notriektu lidmašīnu.
  Amerika juta, ka karš ar Trešo Reihu un Japānu, kas uzvarēja kaujā pie Midvejas un ieņēma Havaju salu arhipelāgu, labi nebeigsies.
  Un tas viņiem tiešām būs nopietns pārbaudījums. Vāciešiem noteikti ir grūti nokļūt Amerikā, jo to šķir okeāns. Bet principā attālums nav šķērslis. Un nacisti agrāk vai vēlāk varēja sasniegt ASV, peldēt un lidot. Turklāt Trešajā reihā jau bija reaktīvie iznīcinātāji un milzīgs bumbvedējs TA-400, kas varēja bombardēt Ameriku. Jaudīgāki Yu-288 jau bija paspējuši bombardēt Lielbritāniju, un ceļā bija četru dzinēju Yu-488, kas sasniedza ātrumu līdz septiņsimt kilometriem stundā - kas priekš propellera bumbvedēja ir vienkārši super!
  Tātad Vērmahts ir spēcīgs. Un milzīgas zemūdenes, ko darbina ūdeņraža peroksīds, sasniedza ātrumu līdz 36 mezgliem stundā, un amerikāņi bija pilnībā nobijušies.
  Rūzvelts bija smagi slims, un tam visam varēja izcelties nopietna cīņa par varu. Un republikāņi ir ļoti neapmierināti ar demokrātiem. Pats Hitlers ar satraukumu raudzījās uz PSRS, kas palielināja savu varu.
  Staļiniskā PSRS oficiāli pārpildīja trešo piecu gadu plānu, dubultojot rūpniecisko ražošanu. Pat ņemot vērā to, ka viņi nedaudz krāpās ar statistiku un tie ir uzpūsti dati, tas tik un tā bija iespaidīgi. Tehnoloģiju izlaide pieauga. Četrdesmit pirmajā gadā PSRS saražoja apmēram piecus tūkstošus tanku, un trīs tūkstoši no tiem bija jaunākie T-34 un KV. Parādījās sērijās un KV-3 un KV-5. Un tās ir jaudīgas mašīnas. Viņi izgatavoja vēl vairāk lidmašīnu, palielinot to skaitu līdz trīsdesmit tūkstošiem.
  Četrdesmit otrajās tvertnēs tika saražoti vairāk nekā sešarpus tūkstoši. Ieskaitot jaunāko. KV-4 parādījās vissmagākajā modifikācijā, kas svēra simts septiņas tonnas. Un arī vieglais tanks T-50 ir jaunākais. T-34 turpināja ražot.
  Četrdesmit trešajā gadā tika saražoti septiņarpus tūkstoši tanku. Un lidmašīnu ir tik daudz, ka akūts pilotu trūkums. Kopumā PSRS bija simt divdesmit tanku divīzijas. Un lidmašīnu skaits sasniedza piecdesmit tūkstošus.
  Ceturtā piecgades plāna pirmais gads pēc oficiālajiem datiem bija pat pārpildīts, un tas Hitleru satrauca.
  Tātad, kur vērst agresiju - fīrers nolēma 1944. gadā uzbrukt PSRS. Un ASV parakstīja mieru. Amerikāņi piekrita atzīt visus Trešā Reiha iekarojumus un maksāt nacistiem milzīgas reparācijas. Un arī atteicās no jebkāda darba pie kodolieročiem. Amerika arī nodeva savu floti un gandrīz visu aprīkojumu un daudzas automašīnas nacistiem.
  1944. gada 22. jūnijā, izlaiduši lielu skaitu Panthers, Panthers -2, Tigers -2, Lev, Maus, Ferdinand -2 un citas iekārtas, nacisti uzbruka PSRS.
  Šis Staļins ieveda karaspēku kaujas gatavības stāvoklī. Turklāt uz jaunās robežas PSRS tika pabeigta Molotova līnija un Staļina līnija tika atjaunota un bruņota. PSRS sāka ražot jauno T-34-85 tanku ar lielāku tornīti un jaudīgākiem ieročiem. Tiesa, smagajos tankos bija sliktāk. KV sērija sasniedza KV-13, un daži modeļi svēra divsimt divdesmit tonnas. Tai skaitā kā atbilde uz "Peli".
  Sākumā karš noritēja Trešā Reiha diktātā. Debesīs vācu pieredzējušie dūži, bet labākas kvalitātes lidmašīnās pārspēja padomju pilotus. ME-262 lidmašīna jau bija sērijā, bet PSRS vēl nebija šādu lidmašīnu. Un ME-309 izrādījās lieliska un ātra mašīna. Un Focke-Wulf TA-152 evolūcija ir ļoti nāvējoša mašīna.
  Vissvarīgākais ir tas, ka Trešajam Reiham ir liels pārsvars darbaspēka ziņā, pateicoties koloniālajam karaspēkam. Un izcilība mobilitātē. Panther-2 izrādījās ļoti labs tanks, kas 1944. gadā kļuva par galveno vācu mastodonu. Bruņots ar jaudīgu 88 mm lielgabalu ar stobra garumu 71EL, šis transportlīdzeklis spēj iekļūt pat īpaši smagajos KV tankos. Un labas frontālās bruņas, īpaši piere. Simt piecdesmit milimetri no torņa pieres un simts milimetri no korpusa pieres zem lielām lokšņu nogāzēm. Tajā pašā laikā viss ir četrdesmit septiņas tonnas, un dzinējs ir deviņsimt zirgspēku. Tas ir, mašīna ir veikla un izcila ergonomika. Vienīgās negatīvās sānu bruņas zem nogāzēm ir tikai sešdesmit milimetrus biezas. Bet pat ar to pietiek, lai četrdesmit piecas un prettanku šautenes to neuzņemtu.
  "Panther" -2 ir daudz spēcīgāka par vienkāršu "Panther" un T-34-85. Tātad vāciešiem galvenais tanks bija veiksmīgs. Pārējās automašīnas ir sliktākas. Panther ir pārāk vāja ar tikai četrdesmit milimetru sānu bruņām un ir neaizsargāta pret padomju vieglajiem ieročiem un prettanku šautenēm. Pateicoties tūkstoš zirgspēku dzinējam, "Tiger" -2 ir nedaudz labāks nekā reālajā vēsturē. Bet tomēr pārāk smags, sešdesmit astoņas tonnas. Un tornis ir liels un griežas lēnāk. Tanks ir par divdesmit vienu tonnu smagāks par Panther-2, un tam ir līdzvērtīgs bruņojums un gandrīz nekādu priekšrocību bruņās. Tātad, tāpat kā "Tiger", "Tiger" -2 drīz tika izņemts no ekspluatācijas.
  Un Leo ir vēl sliktāk. Tam nav būtisku priekšrocību rezervācijā salīdzinājumā ar Panther -2, tas sver deviņdesmit tonnas. Kas ar tūkstoš zirgspēku dzinēju padara automašīnu diezgan vāju braukšanas sniegumā. Un 105 milimetru lielgabals 70EL, lai gan tas labāk iekļūst, tomēr ir mazāk ātrs. Un praksē tas nav vajadzīgs.
  Un Maus, pat ar svaru 188 tonnas, ir tikai hemoroīda mašīna, un armijai ir vairāk slogs nekā spēcīgs tanks. Lai gan aizsargāts ar sānu un slikti. Bet braukšanas sniegums ir briesmīgs, un praksē tas pārāk bieži salūzt.
  Vācieši arī izņēma no sērijas Maus ... Tā vietā E-100 tika izstrādāts ilgu laiku ar blīvāku izkārtojumu, bet līdzīgs bruņojumā.
  PSRS visa KV sērija izrādījās zemā kaujas līmenī. Un īpaši bieži mašīnas salūza un tām bija sliktas braukšanas īpašības. Un no bruņām bez slīpuma tajā viegli iekļuva vācu ieroči.
  Tikai trīsdesmit četri bija vairāk vai mazāk veiksmīgi tanki. Bet PSRS bija pluss - jaudīgāka un pabeigtāka aizsardzība. Bet arī mīnuss - karaspēkam nebija iemācīts aizstāvēties. Un tam bija ietekme.
  Trīs gadu izredzes, protams, karaspēkam pievienoja PSRS aprīkojumu. Bet smagie KV tanki bija neveiksmīgi, un tanku būves attīstība par labu svara palielināšanai sevi neattaisnoja. Un smagās padomju automašīnas izrādījās, atklāti sakot, atkritumi. Arī aviācijā ne tik daudz. PE-2 bija grūti vadāms, IL-2 bija ievainojams, MIG-3 bija vāja manevrētspēja.
  Un citas padomju lidmašīnas kvalitātes ziņā bija zemākas par vāciešiem. Un vācu piloti ir tik pieredzējuši. Marseļa ir kā brīnums. Par septiņsimt piecdesmit lidmašīnām, kuras viņš meistarīgi notrieca, viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un šis ir unikāls gadījums, kad viena cilvēka dēļ ieviesa viena apbalvojuma sesto pakāpi, lai gan tradicionāli tiek prasīti pieci grādi.
  Karš savā plūsmā nedaudz atšķīrās no patiesā stāsta. Ja četrdesmit pirmajos gados vācieši sākumā ātri un viegli uzvarēja, ieņēma pilsētu pēc pilsētas, un tad viņu kustība palēninājās. Tagad ir otrādi.
  Padomju karaspēks koncentrējās un izvietojās pie robežām pilnībā mobilizēts un stāvēja spēcīgā aizsardzībā uz pabeigtām līnijām. Un tā visspēcīgākā pretestība nacistiem bija pašā kara sākumā.
  Plus vēl nospēlēja faktors, ka PSRS sāka karu pēc vispārējās mobilizācijas, savācot piecpadsmit miljonus karavīru un virsnieku. Bet Hitlers, izmantojot koloniālos īpašumus tikai pirmajā ešelonā, iemeta trīsdesmit miljonus. Turklāt Japāna iemeta divdesmit miljonus no austrumiem kopā ar ārvalstu divīzijām. Šoreiz Staļins nevarēja glābt Maskavu.
  Turklāt satelīti piedalījās Trešā Reiha pusē: Turcija, Somija, Ungārija, Rumānija, Horvātija, Slovēnija, Bulgārija, Spānija, Portugāle, Zviedrija. Un protams arī Itālija ar tās kolonijām. Vesels ganāmpulks...
  Tātad PSRS sākumā, paļaujoties uz Molotova un Staļina līnijām, aizturēja ienaidnieku. Bet, kad šīs līnijas tika pārrautas, bija milzīgs zaudējums, un nacisti un japāņi aizripoja, tad vairs nebija ko atturēt. Un sanāca tieši otrādi: sākumā spēcīgāka pretestība, tālāk vājāka. Tāpēc nacisti gandrīz nekavējoties ieņēma Maskavu. Staļins aizbēga uz Kuibiševu un pēc tam uz Sverdlovsku.
  Cīņu detaļas kopumā liecināja, ka PSRS nekad nav iemācījusies sevi aizstāvēt... Turklāt negatīvu lomu spēlēja arī otrais tīrīšanas vilnis armijā. Jau Berijas valdīšanas laikā Staļins pavēlēja vēlreiz iziet cauri armijai. Nu, Berija to izdarīja.
  Acīmredzot Staļinam bija grūti iztikt bez asinīm uz ilkņiem. Nacisti kopā ar turkiem negatīvi ietekmēja arī Aizkaukāzu un Vidusāziju. Un tas arī izrādījās nozīmīgs faktors. Turklāt Vidusāzijā nebija nopietnas aizsardzības.
  Jā, tās musulmaņi sacēlās.
  Vācieši izmantoja trīs gadus produktīvāk. No armijas kļuva gan pieredzējušāks, gan spēcīgāks. Un PSRS pielika mazāk. Turklāt šajos trīs gados Staļinam nebija neviena kara. Neitralitāte ar Japānu. Staļins apsolīja Hitleram nepieskarties Somijai. Bet vācieši joprojām ieguva ievērojamu kaujas pieredzi. Īpaši piloti.
  Marseļa par tūkstoš notriektu lidmašīnu saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu, Luftwaffe platīna dimanta kubu un ģenerāļa epauletes.
  Tātad viss izrādījās daudz jautrāk un brīnišķīgāk - Lucifera kalpiem ...
  PSRS izturēja līdz 1945. gada janvārim un krita... Pēc tam sākās miera periods... Bet ne uz ilgu laiku. 1950. gada 20. aprīlī Trešais Reihs un Japāna uzbruka ASV. Tomēr viņus satrauca izlūkošanas dati, ka amerikāņi slepeni strādāja pie atombumbas.
  Karš ilga tikai trīs mēnešus un beidzās ar Amerikas okupāciju.
  Un 1955. gada 20. aprīlī Hitlers uzbruka Japānai ar tās kolonijām. Karš ilga nedaudz vairāk par gadu un beidzās ar spožu Trešā Reiha uzvaru.
  Pēc tam 1959. gada 20. aprīlī notika referendums un parādījās pasaules monarhiskā Trešā Reiha impērija ar iedzimtu varu.
  Un, kad Hitlers nomira 1961. gada martā, tronī kāpa viņa dēls, kas iegūts mākslīgās apaugļošanas ceļā.
  Pasaule dzelzs ordeņa vadībā apguva Saules sistēmas planētas .... Cilvēci vienoja un dzelžainas disciplīnas lodēja, un tā mēģināja uz planētas Zeme uzbūvēt jaunu Paradīzes Valstību un nākotnē tajā iekļaut visas Visuma apdzīvotās pasaules!
  
  
  
  TAS IR DIVU DIKTATORU PERSONISKAIS KONTAKTS
  Hitlers un Staļins klātienē tikās 1940. gada novembrī un spēja atrisināt strīdus. Tikšanās aci pret aci beidzās ar abu diktatoru stratēģisku militāru aliansi pret Lielbritāniju.
  Staļins piekrita nepretendēt uz Hitlera Eiropas ietekmes sfēru. Savukārt Hitlers atdeva Staļinam Indiju, Pakistānu un lielāko daļu Irānas, bet ieguva sev Tuvos Austrumus un Āfriku. Turklāt Ķīnu un daļu Indoķīnas sadalīja Japāna un PSRS.
  Kopumā personiskā tikšanās ļāva abiem diktatoriem vienoties un novērst karu. PSRS uzsāka ofensīvu pret Irānu un Indiju. Hitlers sūtīja karaspēku uz Āfriku. Pēc militārās alianses noslēgšanas ar Krieviju Franko, sapratis, ka Lielbritānija nevar pretoties tādiem spēkiem kā PSRS, Itālija, Trešais Reihs un Japāna uzreiz, piekrita uzbrukumam Gibraltāram.
  Vācieši paņēma cietoksni, kas nebija gluži gatavs aizsardzībai, uzreiz no nūjas. Tika sakauta arī britu bāze Maltā, un tika izsēdināti desanta spēki. Itālija izvairījās no sakāves Grieķijā, pateicoties Vācijas un Turcijas karaspēka triecienam.
  Bet briti tika piekauti...
  Tad vācieši, nodevuši ievērojamus spēkus, ieņēma Ēģipti. Kam bija simt piecdesmit divīzijas karam ar PSRS, Hitlers nosūtīja tās ieņemt Tuvos Austrumus un Āfriku. Briti bija vāji, un koloniālais karaspēks īsti nevēlējās cīnīties.
  Fīrers četrdesmit pirmajā gadā sagrāba gan Tuvos Austrumus, gan lielāko daļu Āfrikas. Staļins okupēja Indiju un gandrīz visu Irānu un Pakistānu un daļu Birmas ar Bangladešu.
  Japāna uzbruka Amerikai Peru ostā. Un karš paplašinājās... Hitlers pieteica karu ASV. Nākamajā gadā Staļins arī iesaistījās karā ar Ameriku.
  1942. gada pavasarī vācieši pabeidza Āfrikas ieņemšanu. Viņus apgrūtināja ne tik daudz britu karaspēks, kas skaita un kvalitātes ziņā bija zemāks par Vērmahtu, bet gan komunikāciju posms un ērtu ceļu trūkums Melnajā kontinentā.
  Lielbritānija cieta arvien lielākus zaudējumus no Vācijas un pēc tam arī padomju zemūdeņu flotes. Amerikas iestāšanās karā neko nepalīdzēja.
  Japāna pārspēja arī amerikāņus...
  Lielbritānijas flote kūst...
  1942. gada septembrī Anglijā sākās desanta nosēšanās ar amfībiju. Pārsvarā tie bija vācieši, bet tika iesaistīts arī padomju karaspēks. Briti izmisīgi cīnījās. Kaujās piedalījās jaunākie padomju tanki KV-3, KV-5 un jaunākie KV-4, arī T-34, KV-2 un daudzi peldošie transportlīdzekļi. Un vāciešiem no jaunākajiem tankiem izdevās tikai T-6 vai "Tiger". Un tad tikai dažas mašīnas steigā ražotas rūpnīcās.
  Hitleru nepatīkami pārsteidza padomju tanku spēks. Viņš acīmredzami ir vājāks.
  Vācu bumbvedējs Yu-188 nebija slikts un DO-217, kas sevi parādīja apmierinoši, un ME-109 un Focke-Wulf. Bet tas ir tik-tā. Arī PE-8 izrādījās ļoti labs. Kopumā padomju tanki ir spēcīgi un smagi.
  Trešajā Reihā sērijas joprojām tiek izstrādātas: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" un "Maus".
  Lielbritānija izturēja tikai piecpadsmit dienas. Pēc tam Londonas garnizons kapitulēja. Vēl sešas dienas ilga cīņas Skotijā. Un tad četras dienas briti Īrijā pretojās.
  Anglija krita. Un nākamās cīņas izvērtās pret ASV. Bet Amerika vēl ir jāsasniedz. Tam jums ir nepieciešams daudz transporta kuģu un kontroles pār jūru. Hitlers izveidoja savus spēkus un pirmo reizi ieņēma Islandi 1942. gada novembrī.
  Tālāk caur Grenlandi viņa karaspēks pārcēlās uz Kanādu. Un japāņi nolaidās Panamā. Un vācieši arī pārvietoja spēkus caur Argentīnu un Brazīliju, kas bija noslēgusi aliansi ar Trešo Reihu.
  Nu Staļins nolēma uzbrukt caur Aļasku. Kaujas Lielbritānijā parādīja, ka supersmagie tanki nebija pietiekami efektīvi. Un padomju dizaineri sāka izstrādāt kompaktāku IS sēriju, nevis KV. Padomju karaspēks 1943. gada maijā uzsāka ofensīvu Aļaskā caur Čukotku, un tas bija salīdzinoši labi.
  Tiesa, PSRS ir daudz tanku, un tie ir daudz spēcīgāki par amerikāņu Šermaņiem un Grantiem. Vācu pantera arī nebija slikta, kas militārpersonām kopumā patika, izņemot to, ka tā bieži salūza, bet tā bija labi aizsargāta pierē un labi bruņota.
  Vācieši viegli izveidoja stabilu vietu Kanādā un paplašināja to. Debesīs parādījās bumbvedēji ME-309 un jaudīgāki Yu-288. Un notika strauja reaktīvo lidmašīnu attīstība.
  Un vācu pilots Marseļa kļuva par neaizsniedzamu parādību, notriecot simtiem britu un amerikāņu lidmašīnu. Par simt piecdesmit lidmašīnām Marseļa saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Par trīssimt Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem. Par četriem Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem un par piecsimt Dzelzs krusta lielkrustu.
  Un viņš saspieda šos amerikāņus, kļūstot par nepieejamu parādību. Sasniedzot septiņsimt piecdesmit lidmašīnas, viņš saņēma jaunu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Amerikā Marseļa kļuva par īstu leģendu un par viņu steigā tika uzņemtas filmas.
  Grūtību dēļ karaspēka pārvietošanā un apgādes problēmām karš ar ASV ievilkās.
  Amerikāņi ne pārāk enerģiski cīnījās par Kanādu un Aļasku, un vācu, padomju un citi karaspēki to ieņēma bez lielām grūtībām.
  Bet pati iebrukums Amerikā sākās tikai 1944. gada jūnijā. PSRS izvietoja jaunus, jaudīgākus vidējos tankus T-34-85, kas labāk iekļuva amerikāņu tankos, turklāt efektīvāki un ne tik smagi kā KV, IS-2 sērijas. Pēdējais tanks bija labs izrāviena transportlīdzeklis, pateicoties jaudīgajam lielgabalam un četriem ložmetējiem, kā arī salīdzinoši labai sānu aizsardzībai.
  Amerikas Savienotajās Valstīs tikai daži modernizēja Sherman, uzstādot jaudīgāku 76 milimetru lielgabalu, kas vairāk vai mazāk spēj iekļūt ienaidnieka vidējās tankos. Darbs pie Pershing aizkavējās... Tiesa, Šermaņu bija daudz.
  Vācieši arī nestāvēja uz vietas. Panther-2 izrādījās nedaudz progresīvāks, pateicoties dzinēja un transmisijas izkārtojuma aizņēmumam no krieviem vienā blokā, kas ļāva samazināt tvertnes augstumu.
  Un tornis ir kļuvis šaurāks un mazāks, un dzinējs ir jaudīgāks. Rezultātā vācu tankam bija 150 mm frontālās bruņas ar slīpumu, korpusa piere 120 mm ar 45 grādu slīpumu un sešdesmit sānu malas. Un 88 mm lielgabals 71 EL, kas spēj iekļūt Shermans no trīsarpus kilometriem. Turklāt tvertnes svars ir tikai četrdesmit septiņas tonnas ar 900 zirgspēku dzinēju.
  Izņemot diezgan vājās sānu bruņas, bet joprojām pietiekamas, lai noturētu amerikāņu bazūkas šāvienus, Panther-2 pēc savām īpašībām kļuva par Otrā pasaules kara labāko tanku, pārspējot gan padomju KV, gan IS-2 joprojām nav ideāls. pietiekami.
  Tiger-2 tika ražots nelielās partijās, jo tam gandrīz nebija priekšrocību rezervēšanā, un tas bija ievērojami zemāks braukšanas veiktspējā, un to bija grūti transportēt.
  Arī parastais "Tiger" tika pārtraukts ... Un "Panther" -2 kļuva par Vērmahta galveno tanku. Un jau PSRS viņi sāka piesardzīgi skatīties uz Vācijas tehnoloģijām.
  Debesīs ME-262 nonāca sērijā, taču tā uzticamība nebija pietiekama, un tā kaujas īpašības arī netika pilnībā atklātas. Un, kamēr vācieši paļāvās uz ME-309 un TA-152. Pēdējais skrūvju iznīcinātājs-bumbvedējs izrādījās ļoti veiksmīgs un efektīvs. ME-309, neskatoties uz lielo ātrumu un jaudīgo bruņojumu, bija problēmas ar horizontālo manevrētspēju.
  XE-162 izrādījās vienkāršāks un lētāks reaktīvais iznīcinātājs, taču grūti lidojams, pieejams tikai augstas klases pilotiem.
  Tāpēc tas netika izlaists tik daudz, cik viņi varēja.
  Taču šāda lidmašīna bija ļoti piemērota Hafmena stilam, kurš kļuva par Marseļas vēstnieka otro pilotu un saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem kā otrais pilots, kurš pārsniedzis trīs simtus notriekto. lidmašīna.
  Padomju piloti arī guva rēķinus, taču pieticīgāk nekā vācu piloti. Pokriškins izcēlās.
  Karš sākās 1944. gada vasarā Amerikai nav nozīmes. Trešais reihs un triecienšautene izrādījās labāki un sagrāva jeņķu karaspēku. Un Sarkanā armija spiedās tālāk. Amerikāņi zaudēja. Filadelfija krita augustā. 1844. gada novembrī padomju un vācu karaspēks jau bija pietuvojies Vašingtonai un Ņujorkai no ziemeļiem. Pirmo reizi priekšā parādījās amerikāņu pershings un Fireflies. Viņi pārspēja padomju T-34-85 un bija bīstami IS-2, taču tomēr zaudēja Panther-2, kas kļuva par Otrā pasaules kara labāko tanku.
  Netālu no Vašingtonas amerikāņi varonīgi cīnījās. Tomēr padomju-vācu karaspēks līdz decembra beigām pabeidza ASV galvaspilsētas ielenkšanu, un līdz piecpadsmitajam janvārim krita gan Vašingtona, gan Ņujorka.
  Amerika kādu laiku pretojās... Cīņas notika arī Meksikā, kur virzījās uz priekšu vācieši un japāņi.
  1845. gada 9. maijā amerikāņu spēku atliekas kapitulēja. Karš varēja beigties agrāk, taču starp japāņiem un vāciešiem izcēlās nopietnas nesaskaņas. Un tas ievilka konfliktu.
  Pēc ASV kapitulācijas iestājās pauze... Bet jauns karš bija neizbēgams. Japāna pārāk daudz gribēja sev. Puse Amerikas, kuras ieguldījums uzvarā ir daudz pieticīgāks, un visa Latīņamerika. Staļins arī saskrējās ar japāņiem, pieprasot atdot Sahalīnas dienvidu daļu, ko samuraji saņēma nelikumīgi.
  Īsāk sakot, 1947. gada 20. aprīlī izcēlās jauns karš. Starp Japānu un tās kolonijām no vienas puses un pret Trešo Reihu un sabiedrotajiem un PSRS, no otras puses. Un tas ir nopietni.
  Protams, PSRS un Trešais Reihs ir tehniski spēcīgāki par japāņiem. PSRS bija tanki T-54 un IS-7, vāciešiem bija E sērija, pat pirmie piramīdas izstrādnes. Arī balto sociālistu koalīcija gaisā bija spēcīgāka. Īpaši spēcīgi bija Trešā Reiha lidojošie šķīvīši, kas bija absolūti neievainojami pret kājnieku ieročiem.
  Karš ilga tikai četrarpus mēnešus un beidzās ar Japānas sakāvi un kapitulāciju 1947. gada 3. septembrī.
  PSRS saņēma dienvidu Sahalīnu, Kuriļu grēdu, trešdaļu pašas Japānas, pusi Ķīnas un Korejas, Havaju salu arhipelāgu un vēl kaut ko. Atlikušos īpašumus sagrāba Trešais Reihs.
  Pēc tam Staļins un Hitlers tikās atkal un atkal apstiprināja savu draudzību.
  Un viņi beidzot pabeidza pasauli ... Staļins nomira 1953. gada 5. martā, bet viņam izdevās atstāt rakstisku testamentu par varas nodošanu Lavrentijam Berijai. Viņš kļuva par līderi pēc Staļina un saglabāja spēku līdzsvaru.
  Hitlers piekopa mērenāku politiku, pat nenotika masveida ebreju iznīcināšana, bet viņš nostiprināja savu varu. Hitlera pēcteči tika iegūti mākslīgi. 1959. gada 20. aprīlī notika referendums par pasaules impērijas izveidi un monarhijas izveidi. Un tika noteikta mantošanas kārtība.
  Tāpēc, kad Hitlers nomira 1963. gada martā tajā pašā dienā, kad Staļins, bet desmit gadus vēlāk, tas neizraisīja lielu apjukumu un cīņu par varu. Un pasaulei bija tikai divas impērijas - padomju un vācu. Un viņiem bija kodolieroči, tāpēc uzmanība tika pievērsta kosmosa paplašināšanai. Jau 1959. gadā vācieši sāka lidot uz Marsu. Un viņi lidoja uz Mēnesi vēl agrāk.
  Un PSRS 1961. gadā nosūtīja cilvēku uz Marsu. Tā gāja vēsture... Divdesmitā gadsimta beigās uz Saules sistēmas planētām radās cilvēku apmetnes.
  Un 2020. gadā sākās pirmais cilvēces lidojums uz zvaigzni Sīriuss, ap kuru riņķoja cilvēka attīstībai piemērotas planētas. Pēc Berijas nāves viņa dēlam Sergo tas izdevās. Un Trešajā Reihā jau tika veikti drosmīgi eksperimenti, lai atjaunotu ķermeni. Tātad Hitlera dēls Vilks vispirms izskatījās apmēram trīsdesmit gadus vecs un varēja valdīt ļoti ilgu laiku.
  Tāda izveidojās jaunā pasaule... Un koronavīruss tika saspiests pumpuros, neļaujot infekcijai izplatīties.
  
  JA TAS NEBIJA LIKŠĀ VILCIENA AKTURĒŠANA AR ALEKSANDRU III
  Vilciens kopā ar caru Aleksandru III izglābās no avārijas pie Harkovas, un Krievijas imperators nav guvis nāvējošus iekšējo orgānu ievainojumus. Tā rezultātā Aleksandra III dzīve turpinājās, un viņš nenomira četrdesmit deviņos. Nedaudz palielinājis impērijas teritoriju dienvidos Vidusāzijā, imperators pievērsa skatienu Tālajiem Austrumiem. Tika būvēts Transsibīrijas dzelzceļš, un krievi iekļuva Mandžūrijā, paātrinātā tempā būvējot Portartūru.
  Viņi sāka nostiprināt savu ietekmi Korejā. Un tas noveda pie pirmā lielā kara Aleksandra III valdīšanas laikā ar Japānu. Cariskā Krievija tam bija nedaudz labāk sagatavota. Baltijā kuģi tika būvēti gadu iepriekš, tostarp līnijkuģis Slava, savukārt Ķīna naudu no Krievijas nesaņēma. Un viņš nevarēja tos nodot japāņiem. Un Japānas flote bija par sešiem kuģiem vājāka.
  Neskatoties uz to, samuraji joprojām sāka karu. Krievija strauji pieauga ekonomiski, un ieguvums nekavējās.
  Es gribēju karu un Aleksandru Trešo. Krievijas iedzīvotāju skaits strauji pieauga. Dzimstības līmenis joprojām bija augsts, un mirstības līmenis, pateicoties spēcīga karaļa bargajiem pasākumiem, tika samazināts. Zemnieku zemes piešķīrumi kļuva mazāki. Bija vajadzīgas jaunas zemes. Jā, karalis vēlējās militāru slavu. Ir labi būt miera nesējam, bet labāk būt iekarotājam. Aleksandrs Trešais vēlējās ieiet vēsturē kā izcils cilvēks.
  Bet karš Eiropā ir pārāk riskants, bet kāpēc gan neiegūt slavu cīņā ar Japānu. Turklāt krievu ģenerāļi ir labākie pasaulē un vēl jo vairāk karavīri.
  Kara sākums Krievijai nebija īpaši veiksmīgs. Tika bojāti trīs kaujas kuģi, pēc varonīgas kaujas nogrima kreiseris "Varyag" un lielgabalu laiva "Koreets".
  Bet tad lietas kļuva labākas. Admirālis Makarovs nemira, tāpēc viņš saņēma lielu varu no imperatora un vienkārši nevarēja ielaist Kirilu Romanovu Portarturā. Un viņš nebija uz kaujas kuģa Petropavlovska.
  Turklāt, kaut arī Kuropatkins atkāpās, cars viņu nekavējoties atcēla. Portartūra aplenkums bija īslaicīgs, un Brusilovs to atbrīvoja.
  Krievijas flote darbojās veiksmīgāk nekā reālajā vēsturē. Jā, un Roždestvenska eskadra izbrauca no Baltijas agrāk un ieradās agrāk un spēcīgākā sastāvā. Tātad japāņi tika uzvarēti jūrā. Un arī uz sauszemes...
  Un karadarbība tika pārcelta uz pašu metropoli.
  Japānu no okupācijas izglāba tikai Anglijas un Amerikas iejaukšanās. Bet japāņi bija spiesti atdot Krievijai Taivānu, visu Kuriļu ķēdi un samaksāt miljardu zelta rubļu atlīdzību. Krievija nostiprinājās Korejā, Mandžūrijā un Mongolijā.
  Želtorosija radās no Ķīnas reģioniem, kas brīvprātīgi pievienojās Krievijai. Nebija ne revolūcijas, ne Valsts domes. Cara impērija uzplauka un guva lielākus panākumus ekonomikā nekā reālajā vēsturē. Parādījās arī pasaulē pirmie vieglie krievu tanki un smagie četru dzinēju bumbvedēji. Un Krievijas iedzīvotāju skaits, tostarp uz Ķīnas rēķina, ir kļuvis liels.
  Neskatoties uz to, Pirmais pasaules karš, tāpat kā reālajā vēsturē, sākās 1914. gada 1. augustā. Un šī bija sīva cīņa.
  Cara armija bija daudzskaitlīgāka nekā reālajā vēsturē un tehniski labāk aprīkota. Un Krievijas ekonomika ir spēcīgāka, un militāri rūpnieciskais komplekss, un cara finanses un autoritāte ir augstāka.
  Un Aleksandrs Trešais pieņēma Krieviju ar arklu, bet tagad viņai bija lidmašīnas ar četriem dzinējiem un tankiem un pat raķetēm. Bija projekti un smagie tanki, īpaši Mendeļejevs, un lidmašīnas ar sešiem dzinējiem. Un daudz vairāk.
  No paša sākuma Pirmā pasaules kara gaita bija atšķirīga. Krievijas karaspēks uzvarēja Austrumprūsijā un ieņēma Pšemislu. Viņi sakāva vāciešus un guva lielas uzvaras visās frontēs. Karš izrādījās īsāks nekā reālajā vēsturē un gāja gandrīz vienā vārnā. Pēc sešiem mēnešiem, 1915. gada 23. februārī, Vācija kapitulēja. Un Austrija-Ungārija vēl agrāk.
  Turcija padevās pēc divām nedēļām. Un tas bija forši.
  Cars Aleksandrs Trešais guva pārliecinošas uzvaras un kļuva par lielu karali.
  Krievija un sabiedrotie sadalīja trofejas. Austrija-Ungārija un Osmaņu impērija pazuda no pasaules politiskās kartes. Lielākā daļa Osmaņu impērijas, ieskaitot Stambulu, kļuva par Krievijas daļu. Irākas dienvidi saņēma Lielbritāniju, kā arī Palestīnas dienvidi un bieži vien Saūda Arābija. Sīrija un Mazāzija, Stambula, jūras šaurumi, Irākas ziemeļi un centrs, Palestīnas ziemeļi kļuva par Krievijas provincēm.
  Krievija saņēma arī Galisiju un Krakovu. Kā arī Čehijas un Slovākijas karaļvalstis un Ungārijas. Tikai Austrija saglabāja savu neatkarību. Transilvānija devās uz Rumāniju. Dienvidslāvija radās kā valstība Krievijas sastāvā, iekļauta brīvprātīgi.
  Vācija arī zaudēja daļu teritorijas, tostarp Klaipēdu, Poznaņu un Dancigu. Lai gan Austrumprūsija saglabāja. Vācu kolonijas Klusajā okeānā sagrāba Krievija. Un Lielbritānija Āfrikā. Francija un Dānija atdeva to, ko Bismarka vadībā bija sagūstījuši vācieši. Plus viņas milzīgās atlīdzības. Tātad visi bija laimīgi.
  Taču arī pēc tam kādu laiku turpinājās pasaules pārdale. Krievija un Lielbritānija sadalīja Saūda Arābiju un Irānu. Un tad Afganistāna un Krievija, pabeidzot gandrīz visu pasaules sadalīšanu. Tikai Ķīnā bija kari un ekspansija no dažādām pusēm.
  Aleksandrs Trešais nodzīvoja astoņdesmit gadus un nomira tikai 1925. gadā, atstājot impēriju bagātu un pārtikušu savam dēlam Nikolajam II. Aleksandrs Trešais kļuva par veiksmīgāko Krievijas caru, un viņa valdīšana bija otrā ilgākā pēc Ivana Bargā un ļoti krāšņa. Un pats Aleksandrs Trešais kļuva par visilgāk dzīvojošo valdnieku Krievijas vēsturē.
  Tādējādi šī monarha vēsture bija veiksmīga. Nikolajs II turpināja paplašināties Ķīnā. Un viņš uzvarēja karā ar Japānu Lielās depresijas laikā un pilnībā okupēja to un iekļāva to Krievijā. Nikolajs II nomira 1938. gadā. Un viņa troni ieņēma mantinieks Aleksejs II. Šoreiz viņš bija vesels, tāpēc Aleksandrs savam dēlam Nikolajam izvēlējās piemērotāku sievu.
  Hitlers nāca pie varas Vācijā, taču viņam neļāva atdzīvināt Vērmahta varu. Un tikai Musolīni nedaudz cīnījās, ieņemot pēdējo neatkarīgo valsti Āfrikā - Etiopiju.
  Hitleram izdevās tikai ar Krievijas atļauju apvienoties ar Austriju un celt Vācijas ekonomiku. Bet viņa valdīšana bija bez kara. Līdz fīrera nāvei 1958. gadā. Pēc tam Vācijā sākās pakāpeniska demokratizācija un atgriezās daudzpartiju sistēma.
  Itālijā pēc Musolīni nāves viņa dēlam tas izdevās, taču daļēji tika atjaunota arī demokrātija un daudzpartiju sistēma.
  Un pamazām Krievijā kļuva vairāk brīvības. Bet vissvarīgākais ir telpas paplašināšana. Lidojumi kosmosā, uz Mēnesi un citām sistēmām.
  Pasaule ir kļuvusi stabilāka un bagātāka. Un Krievijas rublis aizstāja Lielbritānijas mārciņu, kļūstot par galveno pasaules valūtu.
  Koloniālā sistēma nevis izjuka, bet nostiprinājās. Gan Āfrikā, gan Āzijā bija vairāk kārtības un mazāk bada un kara.
  Islāms ir kļuvis miermīlīgāks, zaudējis savu radikālismu. Cilvēki apmeklēja visas Saules sistēmas planētas jau divdesmitajā gadsimtā. Un 2021. gadā sākās pirmā kopīgā ekspedīcija ar krievu-amerikāņu ekspedīciju uz zvaigzni Sīriusu. Un tā cilvēki ieguva kaut ko mierīgāku, stabilāku, izturīgāku.
  
  
  Fīrera DEGUNS JŪTA DŪRIS
  Staļingradas operācija sākās 1942. gada 19. novembrī. Bet nacistiem izdevās pārgrupēt karaspēku un nostiprināt flangus. Intuīcija šoreiz Hitleru nepievīla, un viņam izdevās laicīgi reaģēt. Un nacisti šoreiz, tāpat kā otrajā Rževa-Sihova operācijā, varēja paļauties uz nocietinājumu, lai atvairītu padomju ofensīvu.
  Turklāt nacistu aizsardzību veicināja nelidojoši laikapstākļi, kuru dēļ nebija iespējams izmantot uzbrukuma lidmašīnas, un artilērijas sagatavošana nebija tik efektīva. Un nacisti, paļaujoties uz stabilu aizsardzību un ierakdamies zemē, un gandrīz nezaudējot skaitu, pretojās. Jā, Rževa-Sichova operācijas laikā bija vairāk padomju karaspēka, un tad Sarkanās armijas ofensīva tika atvairīta, tad vēl vairāk panākumu tika gūta no aizsardzības. Turklāt laika apstākļi un vāciešu izturība cīņās.
  Kā arī nacistu vienību pārākums pieredzē.
  Īsāk sakot, fronte nesabruka, un nacisti spēja izvairīties no ziemas sabrukuma, kā tas bija četrdesmit pirmajā gadā.
  Āfrikā sākumā sabiedrotie uzvarēja. Bet Hitlers pārcēla vēl pāris divīzijas, jo viņam nebija jāvāc karaspēks Mainšteinam. Un Rommels uzreiz saņēma lielas pilnvaras un izmantoja Montgomerija lēnumu. Un deva briesmīga spēka un efektivitātes triecienu amerikāņu karaspēkam.
  ASV armija Alžīrā tika pilnībā sakauta, zaudējot vairāk nekā simts tūkstošus ieslodzīto vien. Jā, jaunais vācu tanks "Tiger" jeņķiem izrādījās šoks. Savu lomu nospēlēja arī fakts, ka fīrers septembra beigās uz Staļingradu nosūtīja Marseļas labāko vācu pilotu. Un Marseļa rezultātā izbēga no avārijas un cīnījās ar padomju karaspēku. Un, kad kauja pie Staļingradas apklusa, viņš atkal atgriezās Vidusjūrā un tur dedzīgi kula britus un amerikāņus, kļūstot viņiem par īstu murgu.
  ASV sakāve Alžīrijā amerikāņiem bija šoks. Jāpiebilst, ka šajā pasaulē kaujā pie Midvejas jeņķiem izdevās mazāk nekā reālajā vēsturē, un līdz šim Klusajā okeānā uz līdzvērtīgiem pamatiem notika karš. Japāņi nespēja ieņemt Havaju salu arhipelāgu, bet amerikāņi vēl nevarēja doties uzbrukumā.
  Un šoks, ko izraisīja sakāve Alžīrijā, tik ļoti ietekmēja ASV, ka viņi nolēma iesaldēt karu austrumu puslodē, izvest no Marokas tos, kuri izdzīvoja, pat atstājot aprīkojumu. Un pats galvenais, pārtrauciet bombardēšanu.
  Ņemot vērā, ka ir augusi arī Trešā Reiha zemūdeņu flote, ir skaidrs, ka Lielbritānija ir ļoti vājinājusi un arī samazinājusi karadarbību.
  Jā, un Marseļa saņem daudz...
  Staļins pēc tam, kad vācieši atvairīja ofensīvu dienvidos un centrā, sāka ievērot piesardzību. Operācija Iskra ir atlikta. Un, kad tas sākās, vāciešiem izdevās nostiprināties, un arī šeit spēja noturēt aizsardzību.
  Staļins pavēlēja virzīties uz priekšu Voroņežas apgabalā. Sākotnēji padomju karaspēks bija veiksmīgs, bet pēc tam Mainšteins uzsāka spēcīgu pretuzbrukumu no dienvidiem un nogrieza padomju vienības un izveidoja katlu. Vācieši atjaunoja savas pozīcijas, un Sarkanās armijas zaudējumi bija lieli.
  Pēc tam kaujas austrumu frontē iesaldēja. Hitlers nolēma pieņemt alternatīvu kara plānu - nostiprināt Rommelu un virzīties uz Ēģipti, Tuvajiem Austrumiem un tālāk uz Irānu un Indiju. Un arī iekarot Āfriku. Un austrumos aizstāvēt.
  Staļins, cietis milzīgus zaudējumus, nolēma papildināt karaspēku un pieturēties pie nogaidīšanas taktikas. Nolemjot to tagad atlaist, vācieši būs noguruši, un viņš aizsardzībā izsitīs viņu tankus. Bet Hitlers nevēlējās uzbrukt austrumu frontē, bet paļāvās uz Āfrikas un Tuvo Austrumu operāciju teātri.
  Rommels saņēma jaunus Tiger un Panther tankus, kā arī Ferdinand pašpiedziņas lielgabalus, kas bija labāki par britu transportlīdzekļiem. Un debesīs Focke-Wulf ar spēcīgiem ieročiem spieda britus. Un Marseļa kļuva par tādu murgu, ka pēc piecsimt notriektu lidmašīnu viņš bija otrais pēc Hermaņa Gēringa, kurš saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu. Un pirms tam Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Trešā reiha ienaidniekiem ir pienākušas tumšas dienas. Rommela sitiens sagrāva Montgomerija karaspēku.
  Situāciju pasliktināja tas, ka vācieši ieņēma Gibraltāru un ieņēma Maltu.
  Franko piekrita iebrukt šajā cietoksnī Hitlera ultimāta dēļ. Un uzbrukumā Maltai vācieši izmantoja no austrumu frontes izņemtās divīzijas.
  Turklāt Trešajā Reihā bija spēkā totāla mobilizācija, un ieroču ražošana strauji pieauga.
  Maijā un jūnijā Rommels ieņēma Lībiju un Ēģipti. Un augustā es jau biju Irākā un Kuveitā. Angļi ieskrēja. Septembrī vācu un turku karaspēks iebruka Irānā un ātri to ieņēma... Novembrī viņi jau atradās Indijā. Un decembrī viņi sagrāba šo valsti un apvienojās ar japāņiem. Pēc tam ziemā turpinājās vācu ofensīva Āfrikā.
  Un Staļins joprojām gaidīja, iesaldēja karu. Un vācieši devās uz Āfriku. Viņiem bija masveida ražošanā reaktīvie lidaparāti, galvenokārt iznīcinātāji, un britiem gāja ļoti slikti. Tā kā viņiem nebija līdzvērtīgu lidmašīnu. Un dūžu vairs nebija. Un vācu piloti tos pamatīgi saspieda.
  Un viņi iekaroja Āfriku ...
  Staļins rēķinājās ar jaunajiem T-34-85 un IS-2 tankiem, taču tā izrādījās ne tā labākā ideja. Līdz 1944. gada vasarai vācieši bija iekarojuši arī Āfriku. Tie parādījās masveida ražošanā "Panther" -2 un "Tiger" -2, reālajā vēsturē jaudīgāki dzinēji, kas nozīmē, ka pašas mašīnas ir mobilākas un efektīvākas, lai arī smagas. "Panther" -2 svēra piecdesmit trīs tonnas, bet "Tiger" -2 sešdesmit astoņas tonnas. Un abi transportlīdzekļi ir bruņoti ar 88 milimetru 71 EL lielgabalu. Kas caurdur padomju transportlīdzekļus no liela attāluma, diezgan ātri un precīzi.
  Tajā pašā laikā Tiger-2 ir 1000 zirgspēku dzinējs, un šī tvertne nav slikta braukšanas veiktspējā. Un Panther-2 ir 900 zirgspēku dzinējs.
  Līdz vasarai Staļinam neizdevās iegūt kvalitatīvu pārākumu tankos. Un aviācijā nacisti strauji gāja uz priekšu.
  Viņiem ir arī pilnvērtīgs reaktīvais bumbvedējs. Un spēcīgs četru dzinēju Yu-488 un sešu dzinēju TA-400. TA-152 daudzfunkcionālā Focke-Wulf, ME-309 un citu iekārtu attīstība nebija slikta.
  1944. gada 22. jūnijā Staļins uzsāka lielu ofensīvu centrā. Bet nacisti bija tam gatavi. Turklāt fīreram izdevās apsteigt Staļinu un 1944. gada 6. jūnijā viņš sāka nolaisties Lielbritānijā. Un Londona krita divpadsmit dienās.
  Dažas dienas vēlāk Lielbritānija kapitulēja.
  Sarkanā armija, kurai bija pārākums un skaits, un jaunākie tanki, spēja izlauzties cauri aizsardzībai. Bet tad vācieši uzsāka pretuzbrukumu. Kaujas parādīja, ka Tiger-2 ir labāks tanku kaujās nekā IS-2, gan frontālās bruņās, īpaši torņa pieres, gan bruņojumā. Cik labāka ir Panther -2 un arī braukšanas veiktspēja. Un T-34-85 nav pietiekami jaudīga aizsardzības mašīna.
  Un vācieši atguva savas pozīcijas.
  Pēc tam Hitlers pavēlēja atsākt ofensīvu austrumos. Galvenais trieciens ir Kaukāzs un nafta.
  Un tad Turcija atklāja otro fronti pret Krieviju Aizkaukāzijā. Un atkal Vērmahta uzvara. Galu galā vācieši ir spēcīgāki gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Un viņi izmanto arī Eiropas un arābu divīzijas. Nacisti ir īpaši spēcīgi gaisā, kur viņiem ir kvalitatīvas priekšrocības, īpaši bruņojumā un ātrumā.
  Turklāt Fritz ir daudz koloniālo kājnieku. Kaukāzā viņiem ir diezgan silti cīnīties. Un vācu triecienšautene MP-44 ir labāka nekā padomju modeļi. Šķiet, ka visi nacisti ir labāki. Tikai PSRS artilērijā tai ir paritāte. Bet vācieši gaisā pārņēma pārsvaru. Viņi vienmēr bija kvalitatīvāki, taču pēc skaita viņi izvirzījās priekšā. Un reaktīvajām lidmašīnām nav analogu.
  Jāsaka, ka darbaspēka ziņā ir grūti apsteigt nacistus. Viņiem ir satelīti un Eiropas, Āfrikas un pat Indijas un Arābu nodaļas. Un jo ilgāk karš turpinās, jo vairāk spēku samēri mainās ne par labu PSRS.
  Turklāt Kaukāzu nevar pasargāt no dubulta trieciena. Turklāt Japāna ar viltīgu triecienu atklāja arī trešo fronti.
  Samurajiem gāja labāk, un amerikāņi nespēja pārņemt iniciatīvu. Japāņi savu pārākumu skaitļos kompensēja ar lielu pieredzi un prasmi. Turklāt, ja aviācijā ASV joprojām varētu ātri apzīmogot lidmašīnas, tad jūs nevarat izveidot floti tik paātrinātā tempā. Un, protams, tas bremzēja iniciatīvas pārtveršanu.
  Un japāņi, apvienojušies ar vāciešiem, varēja atbrīvot daļu spēku, un pēc kājnieku mobilizācijas viņi uzbruka PSRS un Mongolijai.
  Pievienotas problēmas. Rudens un ziemas laikā nacisti ieņēma visu Kaukāzu, kā arī Uralskas upi un Astrahaņu.
  Tas kļuva diezgan satraucoši. Un ļoti bīstami. Ko Staļinam vajadzētu darīt šajā situācijā?
  Viņš piedāvāja Hitleram mieru ar jebkādiem nosacījumiem. Bet ASV fīreram tajā brīdī neiejaucās, un viņš teica: ja nu PSRS var beigt. Vācieši martā uzsāka lielu ofensīvu pret Saratovu.
  Un viņiem sērijā bija tanks E un pat pirmās disketes, kuras padomju pretgaisa ieroči nevarēja notriekt.
  Un vispār laminārā strūkla padarīja Trešā Reiha diskotēkas neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Taču aprīlī pēc Saratovas, Kuibiševas, Penzas un uz ziemeļiem no Arhangeļskas ieņemšanas Hitlers pārdomāja un piedāvāja Staļinam mieru ar ļoti sarežģītiem nosacījumiem. Un turklāt PSRS būtu jācīnās arī ar ASV. Turklāt cīnīties gandrīz par neko. Hitlers apsolīja atdot tikai tīri simbolisku Aļaskas gabalu.
  Fīreru acīmredzot satrauca baumas par kodolieročiem, ko izstrādājuši amerikāņi.
  Staļins piekrita Trešā Reiha skarbajiem nosacījumiem, tostarp simts gadu reparāciju maksāšanai.
  Bet viņam izdevās izglābt Maskavu no uzbrukuma. Jebkurā gadījumā paldies.
  Un nacisti kopā ar Japānu pārcēlās uz Ameriku. Viņi gribēja izšķirošo uzvaru.
  Bet ne visi kaķi Kapusvētki. Lai gan Vērmahta sauszemes armija ir spēcīgāka, ir jāpārvar liels attālums līdz Amerikas Savienotajām Valstīm, lai tā patiešām iedziļinātos un apgrūtinātu ienaidnieku.
  Bet Fritz lēnām, bet noteikti paceļas. Caur Islandi, Grenlandi, Kanādu no ziemeļiem un caur Argentīnu un Brazīliju, un tālāk uz Venecuēlu un Meksiku no dienvidiem.
  Un, protams, ASV nevar pretoties. Turklāt parādījās MP-64, modernāks un vieglāks vācu ložmetējs. Un, protams, modernākas un vācu armijas lidmašīnas. Un pats bīstamākais, protams, ir vācu klases meitenes - super uz labākajiem tankiem pasaulē.
  Cīņas pārcēlās uz Meksikas dienvidiem. Slavenās četras meitenes mainīja tvertni uz jaunāko E-50 modifikāciju. Auto tiešām ir ultramoderns, vadāms ar kursorsvirām, salīdzinoši viegls pie 65 tonnām ar 1550 zirgspēku dzinēju.
  Priekšējās bruņas ir 250 mm, sānu bruņas ir 170 mm un pat ievērojamā slīpumā. Bet šī iemesla dēļ meitenes tankā ir nedaudz saspiestas. Šeit nav tik ļoti ērti kā "Tiger" -2, tāpēc auto ir kondensējies un jo īpaši izkārtojums. Bet tagad tankam nevar iekļūt amerikāņu tanki, pat šaujot sānos no tuva attāluma. Šāda aizsardzība spēj izturēt IS-2 šāvienu.
  Meitenes priecājas un mašīna brauc diezgan ātri. Gerda, nospiežot kursorsviras pogas, saka:
  - Šī ir mašīna! Patiešām šedevrs!
  Šarlote atbild:
  - Sāni ir ļoti slīpi un lūka šaura, augšas tikpat kā nav. Jūs nevarat izlauzties cauri šādai mašīnai, bet tas nav ērti!
  Gerda entuziastiski atzīmēja:
  - Bet iedarbīgi! Un pilnīgi necaurlaidīgi!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Kā redzam, Dievs patronizē Vāciju!
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  - Mēs paši izcīnam uzvaras! Un tā ir mūsu stratēģijas būtība!
  Gerda entuziastiski atzīmēja:
  - Vēl nesen tanks "Lauva" mums šķita pilnības robeža. Un tagad automašīna ir par divdesmit piecām tonnām vieglāka, pārspēj "Lauvu" gan bruņojumā, gan bruņās, un jo īpaši braukšanas veiktspējā. Tātad Amerika nevar mūs salauzt!
  Šarlote iesmējās un teica:
  - Nelauz to! Mēs tos visus salauzīsim!
  Šeit Magdas redzeslokā parādījās "Šermens". Meitene raidīja šāviņu tieši mērķī. Salauza mašīnu.
  Tomēr jāatzīst, ka amerikāņi tanku būvniecībā manāmi atpaliek. "Sherman" acīmredzami neievelkas cīņās, un "Pershing" ir tikai nedaudz labāks. Turklāt Pershings sērijā parādījās tikai četrdesmit piektā gada sākumā, un pēc saviem parametriem ir līdzīgi agrīnajam Panther modelim. E-50 sit amerikāņiem vairāk nekā piecu kilometru attālumā.
  Meitenes ļoti lepojas ar šādu savu ieroču pārākumu. Un viņi svilpo dziesmas.
  Magda izšauj vēlreiz, sit cauri, šoreiz vairogs Šermans, un čivina:
  - Izkliedēja bumbu un metās laukā galopā!
  Pat ekrāni "Sherman" nepalīdzēja. Vācu tanks brauc pats. Sasmalcina kājniekus ar kāpurķēdēm. Meitenes svilpo dziesmas uz ermoņikām. Zem rullīšiem šļakatas asinis. Tvertne pārvietojas pietiekami ātri, un tās kāpurķēdes ir progresīvākas un caurbraucamākas, vienlaikus salīdzinoši vieglas.
  Meitenes svilpo... Gerda piezīmē:
  - Meksika ir pēdējā valsts ceļā uz ASV. Mēs jau esam paņēmuši tik daudz dažādu galvaspilsētu. Un tik daudzas valstis ir iekarotas! Pirmo iekarojumu sākām no Austrijas un tagad pārceļamies uz Mehiko! Mūsu militārā kompānija ir brīnišķīga kompānija!
  Kristīna atbildēja loģiski:
  - Pirmkārt, esam pārāki par pretiniekiem organizētībā. Maza valsts ir Vācija. Vācieši ir visdisciplinētākie un augsti organizētākie cilvēki pasaulē. Plus totalitārais nacionālsociālistiskais režīms. Kas arī deva mums spēku un organizētību. - Meitene ar basu kāju noskrēja gar korpusa sakausējuma sānu bruņām un turpināja. - Pēc tam mūsu ģenerāļu un, pirmkārt, Hitlera spožie talanti. Pretiniekus esam salauzuši pa gabalu. Un tad viņi ieguva labākās tehnoloģijas pasaulē. Tātad tagad mūs gaida triumfs! Un Trešais Reihs paver savus spārnus pār pasauli!
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Sliktākā bija četrdesmit divu gadu ziema. Mēs tikām uzvarēti Āfrikā un netālu no Maskavas. Viņi atstāja Tihvinu un Rostovu pie Donas. Un pat Harkovu sagrāba padomju vara. Un ASV iestājās karā pret mums. Toreiz šķita, ka svari nav nosvērušies mums par labu un priekšā slejas bezdibenis. Taču pavasaris mums atnesa jaunas uzvaras. Un kopš tā laika viss ir gājis mums par labu!
  Magda atlaida. Nošāva amerikāņu ieroci un čivināja:
  - Bet tomēr bez augstāku spēku iejaukšanās mūsu armijai nebūtu izdevies gūt tādus panākumus! Uzvarot pārākus ienaidniekus! Tā ir Dieva roka!
  Gerda smējās un atbildēja:
  - Es piekrītu, ka Dievs! Bet ne Dievs: Ābrahāms, Īzāks un Jēkabs! Un acīmredzot ārietis, viens un visvarenais Dievs! Tas, kurš radīja Visumu un izvēlējās vāciešus par savu tautu!
  Šarlote pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Noteikti! Īzāka Dievs nav mūsu Dievs! Un, ja ebreji patiešām būtu Dieva tauta, mēs nebūtu uzvarējuši! Un ja tā, tad jūsu Bībele Magda ir meli! Un jums ir pienācis laiks atteikties no kristietības par labu āriešu monoteismam!
  Šarlotes vārdi izklausījās pēc ložmetēja šāviena.
  Kristīna piebilda:
  - Un tas izskatās pēc nodevības, būt kristietim. Galu galā, izrādās, tu esi par pacifismu - tev sit pa labo vaigu, pagriez kreiso!
  Gerda uzskatīja par vajadzīgu pievienot:
  -Un tu domā, ka pestīšana ir no ebrejiem! Un tas kopumā ir līdzīgs nodevībai!
  Magda kautrīgi iebilda:
  - ES tā nedomāju! Mans viedoklis, ka Dievs ir viens! Un ne ebreju, ne āriešu!
  Šarlote kliedza pretī.
  -Kā tas nav ārietis! Tikai ārieši un ne mazāk!
  Gerda samiernieciski piebilda:
  Un arī tehnoloģijas! Kur mēs sākām? 1939. gada septembrī viņiem bija tikai sešas tanku divīzijas. Un gandrīz visas tvertnes ir vieglas, mazāk nekā divdesmit tonnas. Tagad es pats nezinu, cik mums ir divīziju, bet mēs braucam ar labāko tanku pasaulē. Mūsu transportlīdzeklis ir nepārspējams bruņojuma, bruņu, braukšanas veiktspējas ziņā, un tajā pašā laikā tas nav pārsteidzošs svara ziņā.
  Atceros pirmā "Tīģera" pārbaudījumus, pēc tam Hitlera dzimšanas dienā 1042. gada 20. aprīlī.
  Meitene apstājās un, ievilkusi elpu, turpināja.
  - Tad jau "Tīģeris" bija labākais tanks pasaulē. Taču tā braukšanas veiktspēju nevar uzskatīt par apmierinošu. Bet, no otras puses, lielgabals deva labu cīņu, un bruņas bija diezgan piemērotas šim brīdim. Un pats tanks labi griezās, kas kompensēja mazo torņa griešanās ātrumu!
  Un četrdesmitajā gadā mēs bijām zemāki par Franciju un Lielbritāniju kā tanki un to skaits. Bet viņi uzvarēja! Četrdesmit pirmajā gadā PSRS bija labāki tanki T-34 un KV nekā mūsējie, un vairākas reizes vairāk transportlīdzekļu! Bet mēs tomēr uzvarējām! Un morāle ir tehnoloģija un saprāts! Un garam ir nozīme!
  Kristīna atzīmēja, berzējot savu pliku papēdi uz pedāļa:
  - Ja uzvarējām ar sliktākajiem tankiem, tad uzvarēsim arī tagad! Protams, sākumā mūsu bija mazāk nekā ienaidnieku. Tagad esam savākuši baru! Kas var atturēt mūs no uzvaras?
  Gerda smaidot atbildēja:
  - Domāju, ka galvenās grūtības jau aiz muguras! Mums pat tagad ir skaitļi
  Liekais svars. Es nedomāju, ka kompānijai pret ASV būs problēmas.
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  - Es neticu, ka Amerikai ir kaut kas pret mums! Viņas Sherman ir tikai lielgabalu gaļa, un viņas Pershing ir tikai nedaudz labāks. Kamēr pret mūsu tanku viņiem nav ieroču!
  Gerda uzskatīja par vajadzīgu pievienot:
  - Un reaktīvos lidmašīnās viņiem nav ar ko piesegt mūsu piekūnus. Turklāt mums ir tik daudz vergu, un mēs neesam zemāki par jeņķiem!
  Kristīna tam piekrita:
  - Mums ir tehnika - visa Eiropa un daļa PSRS. Un strādnieki - puse pasaules! Esam pārcēluši savas rūpnīcas uz trīs maiņu darba režīmu, un būvējam jaunas rūpnīcas! Amerikāņi nevarēs mums sniegt asimetrisku atbildi skaita dēļ. Viņiem triviāli nav tik daudz roku!
  Šarlote iesmējās un iebīdīja ceļgalu krēslā, ņurdēja:
  Tie nebūs simetriski! - meitene izšāva uz "Grantu" un piebilda. - Un, ja sāk ražot ekipējumu, tad tikai mūsu kaujas rezultātu apkopošanai!
  Magda kautrīgi atzīmēja:
  - Bet, kad dzīve... Proti, dzīve māca, ka izšķirošā brīdī nevajag atslābināties!
  Gerda tam piekrita un, pagriežot sviru ar kailajiem pirkstiem, nomurmināja:
  "Un mēs paliekam modri līdz beigām!"
  Šarlote ievilka reljefu vēdera muskuļus un atgādināja:
  - Mēs esam nogājuši garu ceļu... No pieticīgā T-1 līdz milzu E-200. Un tie, protams, ir varonīgas kampaņas atskaites punkti! Tādā pašā veidā mūsu tanks nekad neaizies uz metālu!
  Beidzot meitenes uzgāja duci amerikāņu tanku. Astoņi Šermaņi, divi Granti un divi Peršingi. Pēdējam auto bija zemāks siluets un tas nav tik pamanāms. Iekļūt augstā tvertnē ir vieglāk. Meitenes šaudījās pārmaiņus. Viņi visi ir asi un ar lielu atsaucību. Rūdīts un apmācīts. Pagāja ievērojamu daļu no Otrā pasaules kara un apmeklēja dažādas pasaules valstis. Viņas patiešām ir augstākās klases meitenes.
  Un Šermaņi bija pirmie, kas uzsprāga. Un attālums ir vairāk nekā pieci kilometri. Amerikāņi joprojām nevar dabūt savu automašīnu.
  Šaujot, Gerda atzīmēja:
  - Mums ir labākais ierocis! Tas caurdur visu no īstas kaujas attāluma un diezgan lielu čaulu krājumu. Šeit 128 mm būs sliktāki.
  Magda tam piekrita. Izšāvusi un sasitusi Šermani, meitene sacīja:
  - Šī kalibra čaulu krājumi ir mazāki. Bet principā 88 mm ieroči principā nav slikti!
  Šarlote izšāva un iestarpināja:
  - Skatoties par ko!
  Gerda skarbi iesaucās:
  - Un tas "Sherman" un "Panther" ņems. Es domāju, ka 75 mm lielgabals ar garu bagāžnieku varēja tos retināt!
  Kristīna šāva ar basu kāju un ņurdēja:
  - Jā, un čaulu piedāvājums būtu lielāks!
  Magda arī izšāva, nospiežot kursorsviru ar kailiem pirkstiem. Pēdējais "Sherman" ēzelis. Nākamais sitiens tika nodots grandiem. Šis tanks jau ir tik novecojis un vēl sliktāk bruņots nekā Sherman. Tomēr Amerikā sākotnēji bija daudz sliktāki tanki nekā Vācijai. Četrdesmitajā gadā ASV bija tikai 502 tanki, un pat tad daudzi bija novecojuši. Bet jau četrdesmit pirmajā gadā amerikāņi saražoja vairāk nekā trīs tūkstošus tanku. Un tad bija Šermanis. Ko var teikt par šo automašīnu? Frontālo bruņu ziņā tas pat nedaudz pārspēja T-34-76 un bija nedaudz zemāks par pistoles iznīcinošo spēku. Jā, un braukšanas sniegumā. Bet no otras puses, optika un redzamība ir daudz labāka nekā padomju.
  Tad jau četrdesmit ceturtajā gadā parādījās Sherman M 4. Tvertne pēc bruņām un bruņojuma ir salīdzināma ar T-34-85 un nedaudz zemāka par vienkāršo Panther un diezgan ievērojami par Panther -2. Vēl vēlāk parādījās ugunspuķe "Sherman" ar garāku stobru 17 mārciņu lielgabalu. Šis tanks bija pārāks par padomju T-34-85 bruņojumā, taču nebija īpaši masīvs.
  Bija arī Sherman ekranēšanas modifikācija ar sliktāku braukšanas veiktspēju, smagāka, bet ar 152 mm bruņām. Bet arī ne vismasīvākā. Pagaidām vācieši sastapušies tikai ar standarta M4.
  Bet tagad "Grands" ir pabeigts, un tagad salīdzinoši jaunais Pershing tanks.
  Gerda ieteica:
  - Pieejam mazliet tuvāk. Šim briesmonim varētu būt biezākas bruņas!
  Šarlote nicinoši savilkās grimasē.
  - Neuztraucies! Viņam ir tikai 102 milimetri. Automašīna sver četrdesmit divas tonnas, taču tā atstāja Sherman spēcīgu!
  Gerda iesmējās un ieteica:
  - Tad šaujam!
  Magda pastiepa savu noslīpēto, baso kāju. Cik daudz dažādu asu, asu akmeņu, karstu tuksnešu smilšu, džungļu ērkšķu, Krievijas sniegu ir pazinuši viņas kailās, elastīgās, graciozās zoles. Viņa uzspieda uz kursorsviras pogas garus, gludus pirkstus ar perlamutra nagiem.
  Un izšāva bruņas caururbjošu šāviņu ar urāna serdi. Un viņa smaidot čivināja:
  - Lai jums ir gaisma!
  105 mm lielgabalam ir milzīgs postošs efekts. Un "Pershing" zaudēja pusi no torņa.
  Gerda pakratīja savas augstās, stingrās krūtis un atzīmēja:
  - Diemžēl "Tīģeris" to nevarēja izdarīt! Viņam pietrūka sitiena spēka! Bet tomēr tas ir labāks par Šermani.
  Magda skeptiski atzīmēja:
  - Skatoties ko. Ja uz "Firefly" tiek piekārti ekrāni, tad tas nebūs sliktāks par "Tīģeri", vēl labāk aizsargāts pierē!
  Gerda dusmīgi pamāja ar galvu. Šāva pa tanku. Un pabeidzot pēdējo "Pershing", kas pievienots:
  - Mūsu "Tīģeris" tomēr ir dārgāks, visa šī Rietumu eksotika, un krievu perversijas. Es ticu mūsu uzvarai, pat ar T-4 tankiem, lai tā būtu!
  Divpadsmit mašīnas, meitenes klikšķināja kā sēklas. Uz viņiem pat nešāva. Sāpīgi liels attālums amerikāņu ieročiem.
  Meitenes iet un smejas. Labi viņiem.
  Šarlote atkal sāk pazīstamo stulbi:
  - Nē, Magda! Jums vajadzētu vienreiz par visām reizēm atteikties no kristietības. Citādi tu būsi potenciāls nodevējs!
  Zeltamatainā meitene atcirta:
  - Nē! Esmu nodevusies Trešajam Reiham, bet neatteikšos arī no Jēzus Kristus!
  Gerda ar kailu zoli uzsita savu skaisto, muskuļoto kāju bruņām un atzīmēja:
  "Bet Kristu nedrīkst liegt!" Tikai jāatzīst, ka viņš bija vācietis pēc miesas, nevis ebrejs, un viss būs kārtībā!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Vācu... Bet kā ir ar Bībeles liecību?
  Gerda skarbi teica:
  - Tad tu Bībele! Ja ir galvenā kafejnīca!
  Magda pamāja ar galvu.
  - Mein Kaf nav Dievišķa atklāsme. Un viena cilvēka darbs, pat izcils! Es ticu tam, kas nāk no Dieva!
  Tad visi karotāji korī kliedza:
  - Mūsu Dievs ir Ādolfs Hitlers!
  Magda drosmīgi atbildēja:
  - Bet ne jau Hitlers iekaroja un radīja Visumu!
  Gerda dusmīgi sita ar savu apaļo papēdi pa bruņām un paziņoja:
  - Un par to mēs vairs nerunājam! Kas radīja Visumu, laiks rādīs!
  Šarlote ieteica:
  - Labāk meitenes uzdosim sev jautājumu - ko mēs darīsim pēc kara?
  Kristīna pasmaidīja un ieteica:
  -Ejam uz biznesu! Tas ir labākais, ko varam darīt!
  Gerda piekrītoši pamāja ar savu sniegbalto galvu:
  - Protams, biznesā! Vai varbūt darbosimies filmās?
  Magda pasmaidīja un ieteica:
  - Un kas? Šis ir labs karjeras turpinājums! Galu galā filmas ir lieliskas!
  Gerda pasmaidīja, pārbrauca ar roku pāri reljefa presei un atzīmēja:
  - Un kuru tu spēlētu? Eņģelis ko?
  Magda ar vāju skatienu sacīja:
  - Kāpēc ne? Jo man ir pareizais izskats. Es pastāstītu par Jēzu Kristu visiem ticīgajiem! Tas būtu dzīvības glābiņš!
  Gerda negatīvi pakratīja galvu un paskaidroja:
  - Jaunajā āriešu reliģijā nav tādas lietas kā pestīšana. Patiesībā pavēles āriešiem būtība ir kalpot Reiham. Un pārējais - paklausiet āriešiem! Tātad mēs neglābjam sevi, bet valdām!
  Kristīna ir meitene ar varu, bet ar dzelteniem matiem, apstiprināja:
  - Jā, mēs valdam un uzvaram! Šajā pasaulē mēs esam Trešā Reiha karaspēkā. Tajā mums būs sava armija. Un mēs iekarosim citus Visumus. Viss šajā pasaulē ir relatīvs... Es domāju, ka būs karš, un dzīres, un īpašumi! Pasaules baudīšanas un aizraujošas kara spēles kombinācijas!
  Šarlote ir meitene ar vara sarkaniem matiem, piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti! Jo patiesi mierīga dzīve ir garlaicīga... Mēs esam tik pieraduši cīnīties, ka tā mums ir kļuvusi par maizi!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Drīzāk pat gaisu! Vai ūdens sajaukts ar saldo vīnu!
  Magda skumji sacīja:
  - Žēl... Reizēm pār mani nāk nožēlas vilnis. Galu galā nogalināt citus ir slikti. Mēs radām sāpes un ciešanas! Ko, bērni bez tēva!
  Gerda pakratīja galvu, atzīmējot:
  Mēs visi esam pakļauti riskam! Bet esi mierināts! Cilvēks joprojām ir mirstīgs! Un, ja tā padomā, vai tie tiešām ir nozīmīgi trīsdesmit vai četrdesmit gadi mūžības mērogā? Un mūžīgā dzīvība!
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Nu, ja skatās filozofiski, tad tā tas ir... Bet tiešām, tas maziem bērniem nemaz neatvieglo!
  Šarlote mētāja kapara sarkanos matus un šņukstēja:
  - Iedomājieties, ka viņi ir zemcilvēki! Vienkārši dzīvnieki un tu jutīsies labāk!
  Magda, nokratot asaru no skropstām, atbildēja:
  - Bet galu galā un dzīvnieku tas ir žēl! Ak... kādā pasaulē mēs dzīvojam! Viss ir vienkārši nežēlīgi! Un nāve valda!
  Šarlote spēcīgi runāja, sakopodama:
  Lai asins upes
  plūst uz zemes,
  Ļaujiet viņiem vaidēt no sāpēm -
  Ugunsgrēki visur!
  Un lai ļauna nāve
  Valda nikna bumba,
  Jūs visi mirstat
  Sātans ir saucis tevi pie atbildības!
  Lai viesulis aprij
  Cilvēka ķermeņu plūsma...
  Planēta cieš
  Valda bardaks!
  Gerda pārtrauca viņa partneri, aizsedzot viņas sarkano muti ar kailu kāju. Blondīne terminators iesaucās:
  - Nu kāpēc tik pesimistiski! Šeit karš beigsies un planēta uzziedēs kā dārzs. Es domāju, ka ir palikuši daži. Amerika ir vēl seši mēneši, nu, lielākais gads. Tad pievienosim Krieviju, un paliks tikai Japāna. Bet tas mums ir īslaicīgs. Augstākais, pēc trim gadiem visi kari beigsies... Un cilvēki vairs nekad nenogalinās viens otru!
  Kristīna precizēja:
  - Katrā ziņā karā... Domāju, pienāks laiks, un pavisam drīz, kad pasaulē paliks tikai viena impērija. Un tad jebkurā gadījumā karu nebūs. Un es domāju, pateicoties lauksaimniecības attīstībai un ideālajai vācu organizācijai, bads arī pazudīs pēc dažiem gadiem. Tad mājoklis tiks uzcelts visiem. - Meitene ar vara dzelteniem matiem un muskuļotu, slaidu un ideāli proporcionālu augumu runāja ar entuziasmu. "Tad medicīna attīstīsies un slimības tiks izskaustas. Mēs lidosim kosmosā, apmetīsimies dažādās pasaulēs. Uzvarēsim vecumdienas. Visi cilvēki būs jauni un skaisti, kā pasakaini elfi. Vai varbūt kosmosā mūs sagaida jauni kari. Tādas zvaigžņu ar trīsroku citplanētiešiem. Un mēs drosmīgi cīnīsimies par fašisma idejām visā Visumā!
  Šarlote ar starojošu smaidu uz lūpām dziedāja:
  - Mēs cīnīsimies par gaišu rītdienu... Skūpstīsimies!
  Magda jau optimistiskāk izteikusies:
  - Bet labāk tā! Nevis mūžīgie kari, bet mierīga radīšana!
  Tajā brīdī automašīna uzbrauca mīnai. Tvertne satricināja. Veltnis pārsprāga, un automašīna nedaudz palēnināja ātrumu. Gerda pa radio izsauca remonta brigādi. Bojājumi neatņēma tvertnei braukšanas veiktspēju, bet gan nedaudz samazināja tās ātrumu. Tāpēc veltnis ir ātri jānomaina. Šeit balstiekārtas novietojums ir atšķirīgs - ērtāks remontam nekā "Tīģeriem" un "Panterām" raksturīgā pakāpeniskā kārtība.
  Turklāt meitenes labprāt sildījās džungļos. Kāpēc gan nepeldēties upē. Tvertne, protams, vieta ir karsta, pat kondicionieris netiek galā. Joprojām ir Meksikas dienvidi - tropi, un martā ir diezgan karsts. Bet kopumā laiks ir debešķīgs.
  Netālu atradās upe, un meitenes tajā ienira. Jums nav jāuztraucas par krokodiliem. Šeit notiek karš, un visa dzīvā radība jau ilgu laiku ir aizbēgusi. Ūdens ir silts un tajā ir patīkami peldēties. Meitenes peldējās un, apbrīnojot džungļu krastus, Gerda pamanīja:
  -Tomēr mūsu pasaulei nav šarma! Droši vien būtu labi kļūt nemirstīgam kā alpīnistam un visi dzīvot kopā ar cilvēci, vērojot tās attīstību. Un lidojiet pa kosmosu!
  Kristīna pamāja ar galvu, nopietni sakot:
  - Debesis bez grēka, ārkārtīgi garlaicīgi... Nevis laimi kazino zaudēt, bet vēl labāk uzvarēt, nevis medīt. Jā, karš rada atkarību...
  Šarlote ieteica:
  - Domāju, ka drīz viņi izdomās spēles, kuras var attēlot uz ekrāna - tāda ir militārpersona!
  Magda smaidot atzīmēja:
  - Tev vajadzētu visu iznīcināt!
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  - Iznīcināšana ir kaislība... Vienalga, kāda vara!
  Gerda, sēkdama un šņācdama, dziedāja:
  - Es gribu redzēt tukšumu sev priekšā! Tajā es uzcelšu savu pili, savu sapni!
  Šarlote iesmējās un ieteica:
  - Nē, cīnīties noteikti ir lieliski! Bet vēl labāk ir uzvarēt!
  Kristīna plaukstā iesaucās:
  - Pati debesu labā roka palīdz Vācijai. Mūsu āriešu ticība, mūsu unikālais monoteisms! Un tas, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus!
  Gerda apšļakstīja ūdeni un atbildēja:
  - Jā, esam kļuvuši stiprāki! Žēl, ka tikko uzdūrāmies prettanku mīnai.
  Kristīna domīgi teica:
  - Un kā aizsargāt kāpurus?
  Gerda paraustīja savus muskuļotos plecus.
  - ES nezinu...
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Tie ir aizsargāti no čaulām ar vairogiem, un no mīnām... Ja vien tie nav izgatavoti no biezākiem, lai neplīst!
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Tad braukšanas veiktspēja samazināsies svara pieauguma dēļ. Tas liktu tankam lidot!
  Magda apstiprināja:
  - Tieši tā! Lai tanks paceļas gaisā un nekrīt! Un attīstīja ātrumu piecsimt jūdžu stundā!
  Šarlote, šļakatām, ziņoja šādu informāciju:
  - Dzirdēju, ka mūsu flotei ir speciāli kuģi, kas nedaudz lido, nepieskaroties ūdenim! Un viņi attīsta skrūvju cīnītāja ātrumu un var pārvadāt karaspēku, kā arī iegūt dominējošo stāvokli jūrā! Šāda aviācija jūrā mūs padarīs neuzvaramus!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Un mēs jau esam neuzvarami! Tas mūs padarīs - super neuzvaramus!
  Šarlote pagriezās uz muguras, spārda gaisā savas kailās, noslīpētās kājas un iesaucās:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Mēs esam āriešu meitenes, slepkavas savās sirdīs!
  Un skaistule ienira dziļāk ūdenī. Iegāja nedaudz dziļāk. Viņa uzsita saviem draugiem pa kailajiem papēžiem un iznāca. Viņa palaida ūdens strūklaku, dūkodama:
  - Cik labs pavasaris tropos! Ūdens ir kā tvaicēts piens!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Āfrika ir briesmīga jā, jā, jā .... Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā! Nebrauciet meitenes uz Āfriku pastaigāties!
  Skaistules iesmējās. Slidotava jau ir nomainīta - remonta brigādes ir vislabākajā sastāvā. Un meitenes no visas malas ielēca tankā. E-50 siluets ir diezgan zems un pats auto nav pārāk pamanāms. Sievietes karotājas ieslēdza gāzes turbīnas dzinēju un dažu sekunžu laikā uzņēma ātrumu.
  Šarlote, pieredzējusi tankkuģis, atzīmēja:
  - Tomēr gāzes turbīnas dzinējs ir daudz labāks par dīzeļdzinēju. Tas ir gan kompaktāks, gan ātrāk paātrina tvertni. Mūsu automašīnai ir pārsteidzoša manevrēšanas spēja!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Viņš bija neuzmanīgs un naivs, meitenēm bija kails jauns izskats... Viss apkārt likās brīnišķīgi - pirms trīssimt gadiem!
  Kristīna ar entuziasmu atzīmēja:
  - Nē! Mūsu komandieris streiko ar humora izjūtu... Lai gan tiešām šķiet, ka kopš kara sākuma ir pagājuši gadsimti... - Meitene pārbrauca ar roku pāri augstajai, elastīgajai krūtīm un turpināja. - Tajā pašā laikā dažreiz jūs pieķerat sevi sajūtai tā, it kā tas būtu vakar! Ak, galu galā cilvēku mūžs ir īss un kaut kā paiet nemanot!
  Gerda nikni piezīmēja:
  Bet mēs taču neesam veci, vai ne? Esam spēka un enerģijas pilni! Un mūsu ceļš no uzvaras uz
  Uzvara!
  Magda izkārtoja ložmetēju torni, nojauca amerikāņu kameru un iesaucās:
  - Jā, es ticu mūsu uzvarai... It īpaši tagad, kad mums ir visi trumpji. Bet neliksim ratus zirgam priekšā!
  Gerda ar nopūtu atcerējās:
  - Alberts... Man pietrūkst šī zēna... Ir dīvaini iemīlēties Apollona miesas dēlā, pat ja tas ir garš!
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  Alberts man arī patika. Tam ir īpašs skaistums. Un vispār pusaudži, kad viņu fiziognomijas vēl nav klātas ar bārdu un sejas vaibsti nav pabeiguši veidošanos, izceļas ar savu īpašo šarmu. Un galvenais, viņi vēl nav tik merkantili, viņi mīl tevi, nevis tavu naudu!
  Kristīna racionāli atzīmēja:
  - Mēs visi četri esam tik skaisti, ka vīrieši pirmām kārtām mīl mūsu ķermeni. Un cik mums ir, tas jau ir mūsu ienākumi!
  Gerda loģiski teica:
  - Būt sievietei ir vieglāk! Pasauc suni, un viņš ielēks gultā. Vismaz kamēr esi jauns. Tu nekad neiztiksi bez vīrieša. Viņus ir viegli piesaistīt. Bet vīrietim, lai noliktu sievieti gulēt, jāpamēģina...
  Šarlote sarkastiski atbildēja:
  - Galu galā ne jūs... Mēs neesam pārāk izvēlīgi!
  Gerda noraidoši pamāja ar savu gaišo galvu.
  - Noteikti ne tādā veidā! Man patīk jauni, izskatīgi, izliekti vīrieši. Un es ne ar vienu neeju gulēt. Kā likums izvēlos sportiski uzbūvētu. Dažas ar vēderu, pat ģenerālis mani nesaista. Un mēs varam izvēlēties!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Lūk, panelī ir prostitūta, tev nav jāizvēlas. Un vēdervēdera kalpos, un plikpaura, un veca... Tas, protams, ir viņas profesijas mīnuss!
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Var iet uz karavīru bordeli... Tad visi tavi klienti būs jauni un slaidi. Un dažādība un vairāk vai mazāk pievilcīga... Piemēram, es nekad neatsaku no izskatīga vīrieša!
  Kristīna iesmējās un iesaucās:
  - Jā... Dažādība ieslēdzas! Seksam nepieciešami dažādi ēdieni un garšvielas. Mēs esam jaunas sievietes un mīlam jaunos... Mēs vēlamies sporta partnerus ar muskuļotiem augumiem. Un kādam ir jātiek galā ar ne pārāk izskatīgiem vīriešiem. Var tikai just līdzi šīm sievietēm!
  Šarlote ar sāpēm dziedāja:
  - Skaistums pārvērš cilvēku par vergu ... Un pēc nāves, tici, es neatradīšu mieru, es atdošu savu dvēseli velnam uz nakti ar tevi!
  Magda šāva uz amerikāņu pašpiedziņas lielgabalu "Ragana" un čivināja:
  - Tas ir grēks, kāds ir mūsu dzimums ārpus laulības ... Labāk atstājiet iekāres domas!
  Šarlote dusmīgi atbildēja:
  - Un tu vaidēji no orgasma ne sliktāk par mums... Tāpēc nevajag audzēt liekulīgu medmāsu.
  
  Hitlera karaspēks ļoti spēcīgi ieņēma Ameriku apritē. Un nospieda to ar skavu no abām pusēm.
  Vērmahta kara mašīna virzījās cauri Meksikai. Sīvas cīņas, daudz asiņu un salauzts metāls. Daudzus zaudējumus cieta arī trešā reiha ārzemju vienības. Nacisti centās pēc iespējas aizsargāt āriešus. Cīņā tika iemesti afrikāņi, arābi, indieši, ķīnieši. Japāņi izmantoja arī krāsaināku armiju. Tas nedaudz palēnināja progresa tempu. Vācieši paši sēdēja smagajos tankos. Fīrers pavēlēja izņemt no ražošanas visas tvertnes, kas ir vieglākas par piecdesmit tonnām, un pāriet uz jaunāko E-50 modeli. Un arī kaujās ar amerikāņiem izmantot tikai smago bruņumašīnu.
  Tas nedaudz palēnināja vāciešu virzību Meksikā. Frics izvietoja jaunāko tanku, izšāva un izmantoja reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu ar uzlabotām bruņām. Amerikāņi atkāpās. Marts ir bijis aizņemts.
  Punktus guva pilots un superas Frīdrihs. Zēns cīnījās par jaunāko ME-262 "X" modifikāciju un ļoti pārliecinoši uzlaboja savus rādītājus. Tajā pašā laikā izsitot gan gaisa, gan zemes mērķus. Helga skrēja viņam blakus pa labo roku. Arī cerīgs karotājs. Frīdrihs jau kļuvis par īstu leģendu, kā fantastisks supermens.
  Un tagad zēns izšauj piecu pneimatisko ieroču sēriju. Tūlīt uzsprāgst piecdesmit amerikāņu lidmašīnas. Tie tiek nesti no viena gaisa šāviņa. Pārējās automašīnas bija sastingušas stuporā. Viņi nekad neko tādu nav redzējuši. Un Frīdrihs atkal šauj. Un vēl piecdesmit amerikāņu grifi tiek uzspridzināti. Tas tiešām ir brīnums. Helga izšauj, notriec četras lidmašīnas un čukst dūžu zēnam:
  - Jūs esat augstākā līmeņa supermens!
  Amerikāņu lidmašīnas mēģina bēgt, bet trešais pagrieziens nolaiza vēl pussimtu. Frīdriha precizitāte ir neticama. Viņš patiešām ir gan supermens, gan bērns. Un simt piecdesmit amerikāņu lidmašīnas tiek iznīcinātas. Helgai izdevās notriekt piecas automašīnas, pārējos vācu iznīcinātājus vēl mazāk.
  Zēns saka:
  - Vistas knābj graudu pa graudam un pieņemas svarā vairāk nekā cūka, norijot lielus gabalus.
  Un tagad Frīdrihs uzņēma zemes mērķus. Ģertrūde, basām kājām spiežot pedāļus, knapi tiek līdzi puisim. Frīdrihs izšauj tanku kolonnā. Viens sprādziens no vertikālas niršanas iznīcina: septiņpadsmit Sherman tankus, astoņus Grands, četrus Pershing, deviņus Witch pašpiedziņas ieročus, trīs Big Toms un astoņpadsmit transportierus. Visas šīs automašīnas ir satriektas un aizdegušās. To iekšienē sāk plosīties kaujas komplekts. Un seko visas kolonnas iznīcināšana burtiski dažu sekunžu laikā.
  Helga, šī skaistā blondīne pērst basām kājām, iesaucas:
  - Frīdrihs pie mums ir foršākais dūzis, vienkārši notiek augstākā klase!
  Puika rāda viņai degunu un ķiķina... Pagriež savu ME-262 un atkal meklē laupījumu. Viņam ir attīstījusies intuīcija. Šeit mākoņos pazibēja septiņi "Mustangs". Un tad viņi tika notriekti. Tad zēns uzbruka kolonnām. Viņš sāka visiem atriebties, sadauzīt gan motociklus, gan transportētājus. Un neviens neiebilst! Amerikāņi vienkārši tiek iznīcināti.
  Kaut kas izdodas sagrābt un Helgu.
  Meitene cīnās vienā bikini. Tas ir viņas kredo, kā to dara daudzas sievietes pilotes. Un kāpēc tiek atzīmēts, ka sievietēm, ja nāve viņām nenāk ar apģērba minimumu. Kaut kā laimīgākas un neievainojamākas meitenes, kas cīnās basām kājām. Un šī parādība liek sievietēm-pilotēm pēc iespējas vairāk izģērbties.
  Un karstumā kailam ir patīkamāk. Ir marta beigas, un virs Meksikas ir ļoti karsts, un pašā lidmašīnā dzinējs arī palielina siltumu.
  Helga apbrīno puiša pagriezienus. Šeit viņš ar vienu zvanu iznīcina vēl divdesmit četrus šermaņus, no kuriem seši ir vairogi.
  Zēns trīspadsmit vai četrpadsmit gadu vecumā izskatās pēc visparastākā mazuļa, taču viņam ir tik fenomenāla precizitāte un spēks. Un sievietes pieturas pie blondā zēna kā adatas pie magnēta. Turklāt Frīdrihs jau ir aviācijas ģenerālpulkvedis.
  Un viņam tika piešķirtas daudzas balvas. Tostarp tādi ordeņi kā Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Arī Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapu zobeniem un melnajiem dimantiem. Bruņinieka krusta zvaigzne ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Desmit parastie Dzelzs krusta bruņinieka krusti ar zobeniem un dimantiem. Kā arī Dzelzs krusta Lielais krusts. Luftwaffe kauss zeltā un briljantos. Diamond Star tanku iznīcinātājs, Diamond Star artilērijas iznīcinātājs un citi.
  Tiklīdz Frederiks netika apbalvots. Viņa iznīcināto lidmašīnu skaits tuvojas desmit tūkstošiem. Sasniedzot desmit tūkstošus, jau sagatavots jauns apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne, ar platīna lapām, zobeniem un dimantiem. Kā arī platīna Luftwaffe kausa komplekts dimantiem.
  Šobrīd Frīdrihs iznīcina vēl vienu tanku kolonnu. Pēc tam ar nevērīgu kailas, zēniskas pēdas kustību viņš notriec deviņpadsmit amerikāņu lidmašīnas, tostarp divus B-29. Jā, viņš tiešām ir neticami foršs zēns.
  Frīdrihs izrunā neapstrīdamu frāzi:
  - Spējīgi zēni atklāj vairāk nekā izcili veči!
  Un patiesībā pusaudzis ir foršākais karotājs pasaulē! Un viņš sāka cīnīties, kad viņam vēl nebija vienpadsmit gadu! Bet laiks iet un puika aug. Viņš ir vislielākā parādība. Un kaut kas viņā ir, īpaši gēnu līmenī, lai gan viņš ir savam vecumam pilnīgi normālā augumā, tikai ļoti muskuļots.
  Šeit viņš veic vēl vienu eksploziju... Viņš notriec astoņas Airacobras un sešas P-51. Foršs puika, nesaki neko. Pēc tam izsit vairākas baterijas, iznīcinot vairāk nekā septiņdesmit ieročus. Nu ir pienācis laiks atgriezties, papildināt tvertnēs esošo degvielu un kaujas komplektu!
  Helga arī izsita divus lielgabalus un šķiet apmierināta. Frīdrihs atgriežas ar kolosālu ieguvumu. Tik laimīgs puika. Tomēr viņš manāmi uzlabos savus kontus. Gandrīz uzreiz jaunais dūzis pāriet uz citu reaktīvo iznīcinātāju, negaidot, kad viņa automašīna tiks uzpildīta. Un Ģertrūde jau lido viņam līdzi. Arī krāšņa blondīne bikini.
  Frīdrihs viņai pamāj ar roku un paceļ savu ātrgaitas mašīnu. Šis ME-262 spēj paātrināties līdz 1200 kilometriem stundā.
  Traks ātrums un tajā pašā laikā spēcīga manevrētspēja ir raksturīga šīm mašīnām. Frīdrihs šauj no distances pa Mustangiem - nogāž astoņus gabalus un pievieno ātrumu.
  Ģertrūde smejas:
  Nu tu esi bruņinieks! Es esmu par tevi!
  Frīdrihs smejas, izstiepj mēli un iesaucās:
  - Un superzvaigznes kungs! Un kalni man paklausa!
  Un atkal šauj, notriec duci mašīnu. Un viņa atkal ķiķina... Ģertrūde smejoties atzīmē:
  - Tu, kaut kas, no kā baidās pat krievi!
  Frīdrihs piemiedza meitenei, lai gan viņa viņu neredz skaidri:
  - Manuprāt, foršākie ir amerikāņi!
  Ģertrūde kliedz, atbildot:
  - Tu esi mačo! Tu esi mačo!
  Zēns iesmējās un čivināja:
  - Es esmu super mačo!
  Ģertrūde nošņāca ar sudraba zvaniņu pieskārienu balsī:
  - Varoni, tu esi visu komiksu un visu laikmetu supervaronis!
  Frīdrihs deva kārtu. Viņš notrieca apmēram trīsdesmit lidmašīnas, tostarp piecus bumbvedējus. Mašīnas izkaisītas gaisā kā dziedātas konfeti. Zēns pasmaidīja un teica:
  - Bet mīlestības zieds neaug, bez slavas un panākumiem!
  Ģertrūde ar basu kāju nospieda sviru un čivināja:
  - Mīli ar kara kungiem, tiku tīklā! Kara iedomāties muļķības nav mīlestība pasaulē!
  Meitene, ar kailiem pirkstiem nospiežot mēlīti, notrieca ASV gaisa spēku lidmašīnu un turpināja.
  "Dažreiz palīgs visā, dažreiz prasmīgi nodara pāri ... Un mēs karu saucam par svētu un saucam par zemisku!"
  Ģertrūde čivināja un notrieca citu lidmašīnu. Un terminatora puikam uzreiz ir piecpadsmit!
  Frīdrihs ar entuziasmu dziedāja:
  Mēs zvēram pie diženā fīrera
  Gods noturēt un cīnīties līdz galam...
  Jo viņa spēks ir kā saule,
  Jo valsts asina zobenu!
  Meitene nosvieda kailas kājas, tad pievilka ceļgalus līdz pilnām krūtīm. Tad viņa dziedāja:
  - Es mīlu seksu un varoņus ... Fīrers ir augšāmcēlies - viņš nogalinās visus!
  Frīdrihs kārtējo reizi pienagloja no attāluma. Viņš notrieca četrdesmit lidmašīnas ar draudzīgu pneimatisko ieroču zalvi.
  Zēns čivināja:
  - Un es esmu Zevs un Poseidons vienā pudelē!
  Ģertrūde notrieka lidmašīnu, kuru viņai laipni atstāja superace un dziedāja:
  - Un tagad Ares un Marss skatās uz mums ar sajūsmu... Un viņi var redzēt pēc savas patikas, kas vispār notiek!
  Jaunais supermens iekliedzās, notriecot vēl duci amerikāņu lidmašīnu:
  - Es braucu, bet es braucu savādāk, pāri akmeņiem, pāri peļķēm, pāri rasai ...
  Ģertrūde ar savu kailo, graciozo kāju ietriecās amerikāņu šturmētājam un šņāca:
  - Šī ir mīlestība! Protams mīlestība!
  Meitene kratīja savas augstās, ļoti vilinošās krūtis. Skaistulei ne viss izdevās, taču uzbrukuma lidmašīna aizdegās un sāka jukt.
  Ģertrūde mīļi čivināja:
  - Manās zīlītēs - murgs... Viens lēciens - viens sitiens!
  Bet debesīs atkal ir lidmašīnas. Gaišmatainais, izskatīgais Frīdrihs sūta rindu. Izsit pāris desmitus mašīnu un čivina:
  - Mans taranēšanas sitiens! Mēs sagrausim visus ienaidniekus un saplosīsim tos!
  Ģertrūde notrieca viņai kā mierinājuma balvu atstāto iznīcinātāju un čivināja:
  - Kājas tika nogrieztas, līķis tika sadalīts, nelietīgie jeņķi nogalināja karavīru!
  Frīdrihs iesmējās, atcerējās Ģertrūdes spēcīgo, graciozo augumu, meitenei nebija ne pilītes tauku.
  Kāds prieks samīļot. Zēns norūca:
  - Mana cīņa, šī ir mana cīņa!
  Un tā jaunais karotājs pārgāja uz sauszemes mērķiem. Tanki kustas. Pašgājējs stienis. Zēns no attāluma atver ventilatora uguni un dzied līdzi:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, planējam kā ērgļi ... Mēs nenoslīkstam ugunī, mēs nedegam ūdenī!
  Lai gan, iespējams, pēdējo frāzi vajadzēja dziedāt tieši otrādi. Bet pat ugunī principā jūs varat noslīkt, un ūdens var sadedzināt.
  Frīdrihs atcerējās brokastu tītaru. Šis ir cepts zelta folijā. Un kājas atgādina sievietes. Luftwaffe ir daudz sieviešu pilotu. Viņi izdzīvo vairāk nekā vīrieši un labi šauj. Un sievietes kājas ir trenētas, spēcīgas, gaļīgas. Viņi vēlas glāstīt, aptaustīt, knibināt.
  Viņš Frīdrihs jau ir ģenerālpulkvedis. Karotājs, kurš izveidoja neticamu, pasakainu karjeru. Fenomens un ģenētiskais mutants. Īsāk sakot, pārcilvēcisks!
  Pats Frīdrihs apzinājās savu nozīmi. Viņš piecēlās tik agrā vecumā, lai reizi par visām reizēm pierādītu, ka nav spēka, kas nebūtu pakļauts āriešu ģēnijam.
  Tagad zēns sadedzināja visu kolonnu. Un lidoja tālāk. Viņš ir īsts ērglis.
  Ģertrūde paberzēja savu gludo, sārto vaigu. Viņa iztēlojās Frīdrihu skūpstam viņas krūtis. Un koši nipelis uzreiz sacietēja. Eh, šis ir Trešā Reiha karotājs numur viens. Cīnās kā vesela armija. Un neiznieko nevienu gaisa šāviņu. Tas jau pat izskatās pārdabiski. Lai gan kāpēc tas tikai izskatās - tas ir pārdabiski!
  Zēns vispirms notrieca divus desmitus seguma kaujinieku, pēc tam uzbruka citai tanku un pašpiedziņas ieroču kolonnai. Viens no amerikāņu tankiem neizskatījās gluži standarta. Jums ir jāatceras, kāda veida automašīna. Tad nāca kravas automašīnas ar jeņķu karavīriem. Nu viņi to dabūs.
  Frīdrihs dziedāja:
  - Es sēju nāvi... Uz to var tikai ar bailēm skatīties... Un nomirt!
  Ģertrūde noglāstīja pedāli ar basu kāju. Viņa ļoti gribēja basām kājām skriet pa zāli-skudru. Un tad iekrīt puišu rokās. Un skūpstīt un samīļot.
  Interesanti... Ģertrūde bija ideoloģiskā fašiste. Viņa sāka cīnīties tikai pirms sešiem mēnešiem, un pirms tam viņa bija nacistu jaunatnes organizācijā un spēja nopelnīt papildu naudu kā militārā rūpnīcas uzraugs. Ārzemju strādnieki bija jāuzrauga un tajā pašā laikā jāsteidzina ar pātagu.
  Meitenei bija prieks pērt. Viņai īpaši patika sist pusaugu zēnus uz basām kājām.
  Un tagad viņa iedomājās, un cik tas būtu patīkami un asprātīgi, cept Fridriha kailos, apaļos papēžus. Galu galā dūžu puika ir ļoti izskatīgs, un viņa kājas vienmēr ir tik tīras, tikai iedegušas kā bronza. Bet tie nesasmērējas ne uz netīrumiem, ne uz zāles. Ir interesanti iejusties Frīdrihu. Vai supervaronis raudātu no sāpēm vai izliktos, ka tas ir sīkums?
  Ģertrūdei patika spīdzināt vergu zēnus. Viņai arī patika ņirgāties par ieslodzītajiem. Lidojumu skolā meitenes nebija pārāk izvēlīgas attiecībās. Taču Ģertrūde izrādījās ļoti spējīga pilote. Pusgada laikā viņa ieguva sev kontu par bruņinieka krustu no dzelzs krusta ar ozola lapām un saņēma tiesības lidot kopā ar ģenerāli Frīdrihu.
  Zēns vēl ir pārāk jauns, lai komandētu, un tas ir tāds tīri formāls ģenerālis. Bet no otras puses, viņš cīnās kā ducis divīziju no atlasītajiem dūžiem.
  Ģertrūde jutās neveikli uz Frīdriha fona. Eh, apcepiet šī zēna papēžus! Un pienes lāpu pie skaista jaunekļa basām kājām. Lai uzsildītu knaibles un pārsprāgtu pirkstus, sākot ar mazo pirkstiņu.
  Ģertrūdei ļoti patika izklaidēties, metot ogles pie vergu zēnu kājām. Darbnīcā ir silti, un jaunie vergi vienmēr strādāja basām kājām.
  Un kā viņi, sevi sadedzinot, smieklīgi uzlēca vai kliedza. Tas bija tik lieliski. Un smieklīgi...
  Un ar zaru, ko sist pa vergu zēnu rupjajām zolēm. Viņa ir brīnišķīga apsardze, nežēlīga, ar sadistiskām tieksmēm. Viņa arī gribēja spīdzināt savu jauko elku. Turklāt viņš viņai neko neatstāj kā blondu terminatoru.
  Ģertrūde to paņēma un iesaucās:
  - Man ir tik apnicis tevi sist, tu nevari odu noķert tīklā!
  Frīdrihs izbeidza kravas automašīnas. Viņš pārslēdza uguni uz eskorta lidmašīnām un R-51 uzbrukuma lidmašīnām. Pēdējā automašīna ir diezgan briesmīga, tajā ir pat astoņi ložmetēji un raķetes. Bet tas, protams, nav salīdzināms ar reaktīvo lidmašīnu ME-262. Vai pat XE-162, vai pat XE-262.
  Puisis izšāva, atrodoties transa stāvoklī.
  Viņš izslaucīja vairāk nekā astoņdesmit lidmašīnas, atstājot pāris, lai Ģertrūde šķirtos. Meitenei patīk šaut ar savām vilinošajām, iedegušajām un muskuļotajām kājām. Tie viņai ir īpaši - gracioza forma, viegla šokolāde.
  Meitenes vispār ir aizraušanās. Īpaši armijā, kur viņiem piemīt atlētiska grācija un spēka šarms. Tās, protams, ir meitenes, uz kurām ir vizuāli patīkami skatīties, un tu vienkārši jūti svētlaimi, pieskaroties viņām ar savu elastīgo ādu.
  Frīdrihs atkal novirzīja savu uguni uz nocietinātajām ASV aizsardzības līnijām. Ātri jāliek gals jeņķiem un beidzot jāpiespiež PSRS. Skaidrs, ka krievu noturība ir par kārtu augstāka nekā amerikāņiem. Turklāt četrdesmit pirmajā gadā labākajiem tankiem bija padoms. Dīvaini, bet boļševiku pakļautībā esošā Krievija nedegradējās un netika atmesta viduslaikos.
  Drīzāk krievi veica ievērojamu lēcienu uz priekšu. Un, ja vāciešiem nebūtu bijusi tik spēcīga un perfekta organizācija, diez vai tas būtu izdevies.
  Pats Frīdrihs patiešām bija nacistu ģenētisko eksperimentu produkts. Bet zēns nezina detaļas. Ir tikai skaidrs, ka Himlera nodaļa pat pirms nacistu nākšanas pie varas veica slepenus eksperimentus, iesaistot okultus spēkus. Un kaut ko, spriežot pēc Frīdriha fenomena, panāca.
  Zēns, šaujot citu bateriju, dziedāja:
  - Es neesmu velns, bet man, bet man mērķis ir kļuvis svēts! Es esmu eņģelis, bet sātans man atvēra ceļu - uz zemes godību!
  Tad viņa lidmašīna apgriezās. Gaisa čaulas beidzās, un degviela bija jāpapildina. Frīdrihs nebaidījās no vajāšanas, jo viņa lidmašīna bija vismaz piecsimt kilometru stundā pārāka par amerikāņu automašīnām.
  Un ka jeņķi varēs viņiem pretoties.
  Ģertrūde izsita pāris kravas automašīnas un lielgabalu, kā arī degvielas bāku. Sarkanā liesma skaisti deg. Meitene uzmundrināja. Viņa iztēlojās, kā uguns nolaizīja puiša apaļo, sārto papēdi, izplatījās apdegušas gaļas smaka.
  Tas ir vilinoši. Pat pašai karotājai gribējās ēst. Ģertrūde čivināja:
  - Viens, divi - mēs gribam ēst! Atveriet durvis platāk, citādi apēdīsim pavāru! - Foršs karotājs ar entuziasmu dziedāja bērnu dziesmu. "Mēs kā pavāri kaut ko paēssim, dzersim kā pavadoņi, iznīcināsim visu ēdamistabu un nogalināsim traukus!"
  Ģertrūde no šī ir ļoti smieklīga. Šeit ir nolaidušies viņu reaktīvie iznīcinātāji.
  Frīdrihs skrien no vienas lidmašīnas uz otru. Un Ģertrūdi nomaina Helga.
  Atkal zēns lido kaujā. Ar ko Helga un Ģertrūde atšķiras? Abas karotājas ir dabiskas blondīnes. Abi ir atlētiski, spēcīgi un izliekti. Taču Helgas vaibsti šķiet maigāki un sievišķīgāki. Bet šai meitenei patīk arī šaut ar kājām.
  Frīdrihs dziedāja, juzdamies pacilāts:
  - Manas meitenes ir skaistas, kāpēc tev patīk nulles? Esmu diezgan produktīvs un daudzējādā ziņā visvarens ķerubs!
  Helga kliedza pretī.
  - Nē, tu neesi nulle! Tu esi bezgalība!
  Zēns notriec pusotru duci amerikāņu lidmašīnu un rūc:
  Tādas sāpes, tādas sāpes! Vācija pret Ameriku piecpadsmit nulle!
  Helga ļāva amerikāņu Mustang nākt tuvāk, izšāva, izsita un nolaizīja lūpas, sakot:
  - Divi desas gabaliņi man bija uz galda!
  Frīdrihs dauzīja no liela attāluma, pacēla vienpadsmit lidmašīnas un čivināja:
  - Tu stāstīji pasakas, kā pats Fausts ellē sātanam!
  Helga likās aizvainota.
  - Un tu man neko neatstāji! Meitene nerātni iekliedzās. - Es to visu apēdu!
  Frīdrihs atbildēja ar smīnu:
  - Tādi mēs visi esam vīrieši!
  Meitene ņurdošā tonī teica:
  Bet jūs joprojām esat zēns!
  Dūzis iesmējās.
  - Ģenerālpulkvedis nevar būt zēns!
  Helga paņēma to un dziedāja:
  - Ak, kāds tu esi - ģenerālis un pulkvedis!
  Frīdrihs turpināja šaut uz gaisa mērķiem. Jā, tāds dūzis Anglijā varētu daudz nest cīņā par gaisa pārākumu. Bet tagad ir nevis četrdesmitais, bet četrdesmit piektais gads. Un Lielbritānija jau brīnumaini sakauta. Kā tas notika?
  Lauva nevarēja pretoties vācu vilkam. Kādi spēki ir pamodušies šajā pasaulē? Nedaudz vairāk veiksmes japāņiem un vāciešiem mainīja kara gaitu. Un tas, ka Vērmahtam bija ļoti spēcīga organizācija. Un Hitlers negaidīti izrādījās izcils organizators un stratēģis. Ko tam var iebilst?
  Tagad, 1945. gadā, Amerikas cerība ir tās ekonomika un diezgan lielais iedzīvotāju skaits.
  Frīdrihs atcerējās arī savu boksa karjeru. Kā no bērnības apguvu grūto izdzīvošanas mākslu. Un viņam bija jāaug kazarmās. Sākumā viņš tika novērtēts par zemu. Taču puika kļuva spēcīgs un, galvenais, ļoti gudrs bokseris. Jā, un mācīties viņam gāja viegli - viņš visu uztvēra burtiski lidojumā!
  Zēns iemācījās vairākas valodas, tostarp krievu. Un, lai gan Frīdrihs cīnījās ar Sarkano armiju un pat demonstrēja fenomenālas spējas, viņš cienīja krievus. Viņi bija drosmīgi un nelokāmi, prasmīgi cīnītāji un varonīgi izturēja spīdzināšanu.
  Pats Frīdrihs ne reizi vien bija pārsteigts par padomju karavīru drosmi. Bet viņš pārāk labi izpildīja savu pienākumu. Zēns kļuva par kaut kādu iznīcināšanas mašīnu. Un viņam tā ir kā aizraujoša spēle. Tikai dažreiz sirds sāka sāpēt no nepanesamām ciešanām. Un šī melanholija atsevišķos terminatorpuikas brīžos burtiski apēda, bet pēc tam atkāpās. Pats Frīdrihs dažkārt nezināja, ko vēlas. Viņa asinis nav gluži nevainojamas, un viņā bija krievu gēni. Tas zēnu mulsināja. Bet, no otras puses, viņš ir slavenais Vācijas dūzis un uzvarētājs! Un tas var iet ļoti tālu!
  Un jau devās zvaigžņotajos augstumos.
  Tagad Frīdrihs atkal atklāj uguni. Notriec trīsdesmit piecas lidmašīnas un ar entuziasmu saka:
  - Man patīk plunčāties siltajā jūrā, sēdēt uz žoga kā puika! Lai gan kabatā nav neviena rubļa - mana nenovērtējama jaunība!
  Helga ar entuziasmu atbildēja:
  - Bet tajā pašā laikā jūsu pieredze ir unikāla!
  Meitene pabeidza viņai laipni sagādāto ASV gaisa spēku lidmašīnu un čivināja:
  - Šī ir cīņa ... Drīz būs simts nulle!
  Frīdrihs atbildēja ar starojošu smaidu:
  Jā, šī ir īsta cīņa. Un drīz būs tūkstotis - nulle!
  Helga grozīja kailās kājas. Viņa gribēja kļūt par delfīnu jeb zobenvali. Karotājs norūca:
  - Esmu par līkumu un jaunām iespējām! Un es gribu kļūt par dievieti!
  Frīdrihs, no liela attāluma notriecis četras lidmašīnas un pievienojis ātrumu, jautāja:
  - Kāpēc dieviete? Varbūt pat karaliene?
  Helga iesmējās un nopietni atbildēja:
  "Dieviete var darīt visu, ko vēlas, un karalienēm ir daudz ierobežojumu. Piemēram, ar basām kājām un bikini jūs nevarat lidot lidmašīnā!
  Frīdrihs atgādināja:
  Princis arī gribēja skriet basām kājām. Bet Lielbritānijas ziema ir auksta. Un kā viņam neķērās kakls!
  Helga smaidot atbildēja.
  - Bet karaļi neslimo... Un tu arī izskaties pēc puika-karaļa!
  Frīdrihs entuziastiski teica:
  - Es esmu karalis pirmajā vietā debesīs, un ne tikai Lielbritānija!
  Helga dziedāja:
  - Mūsu karalis ir debesu izredzētais, mūsu karalis ir augšāmcēlies no pelniem! Mūsu karalis ir likteņa sūtnis, mūsu karalis esat tikai jūs!
  Īsāk sakot, ASV nebija nekādu izredžu pret šādiem zēniem un meitenēm, un viņu padošanās tuvojās.
  
  
  
  Voznesenskis PSRS priekšsēdētājs
  ANOTĀCIJA
  Tā rezultātā, ka Staļins nomira četrus gadus agrāk, pie varas nāca akadēmiķis un ģēnijs Vozņesenskis. PSRS apsteidza ASV ekonomiku un nostiprinājās. Tika radīts starojums, kas atspējoja kodolieročus. Un izcēlās trešais pasaules karš, kura rezultātā visa pasaule kļuva komunistiska!
  . NODAĻA #1
  Staļins nomira 1949. gada martā, nesasniedzot septiņdesmit gadu vecumu. Un viņa pēctecis bija Nikolajs Voznesenskis. Jauns četrdesmit piecus gadus vecs akadēmiķis ir talantīgākais Staļina svītā. Turklāt personīgi visu laiku un tautu vadonis par viņu atstāja testamentu, ieceļot viņu par savu pēcteci.
  Un sākās jauns laikmets. Nikolajs Voznesenskis rūpīgi veica amnestiju un samazināja politieslodzīto skaitu. Taču Ņikita Hruščovs izvairījās no galējībām. Nacionālisti, spiegi un visādi policisti un īsti noziedznieki nelaida vaļā. Un divdesmitais kongress ar personības kulta sabrukumu nenotika. Patiesībā, kāpēc graut cilvēku ticību partijai un komunismam. Un Staļins bija pārāk liels, lai to mīdītu. Kopā ar Staļinu var mīdīt ticību sarkanajām idejām.
  Turklāt, lai ko arī teiktu, lielam valdniekam jābūt nežēlīgam! Jūs varat atcerēties Čingishanu, Tamerlanu, Selimu un daudzus citus iekarotājus un valdniekus.
  Voznesenskis vadīja līdzsvarotu kursu, vienlaikus turpinot veidot ekonomiku un celt komunismu.
  Parazītisma un darba kavēšanas dēļ viņi tika ieslodzīti kā Staļina laikā, un tas veicināja augstākus rūpniecības izaugsmes tempus. Auga arī lauksaimniecība, kas nedaudz atpalika Staļina laikā. Tika ražots arī mēslojums, traktori un dažāda tehnika. Ar prasmīgu saimniekošanu pat kolhozi var radīt efektu. Un tas, protams, deva vietu izgudrojumiem. Voznesenska laikā zinātne tika finansēta aktīvāk un dāsnāk nekā Staļina un Hruščova laikā, rosināja jaunos zinātniekus.
  Pateicoties lielākai stingrībai un prasmīgai vadībai, kā arī zinātnes attīstībai, PSRS satelītu palaida divus gadus agrāk. Un viņi lidoja kosmosā tālajā 1958. gadā 18. novembrī, Voznesenska dzimšanas dienā. Un tā kļuva par kosmonautikas dienu.
  PSRS attīstījās straujāk. Disciplīna, atšķirībā no liberālā Hruščova un stagnējošā Brežņeva laikiem, bija staļiniska. Plānošana ir prasmīgāka, zinātnes sasniegumi tiek ātrāk īstenoti. Pats Vozņesenskis, protams, ir daudz apdāvinātāks un efektīvāks cilvēks nekā Ņikita Hruščovs un Leonīds Brežņevs. Un viņa komanda bija jaunāka un efektīvāka. Un lidojums uz Mēnesi notika PSRS 1967. gadā. Turklāt padomju impērija saglabāja kontroli pār Ķīnu. Voznesenskis ir gudrs un saprot, ka nekas nesavieno tautas kā kopīgs ienaidnieks!
  Korejas karš sākās 1950. gada 25. jūnijā. To gribēja arī Staļins. Voznesenskis arī gāja šo ceļu un spieda ASV pret Ķīnu. Karš ievilkās. Protams, izcilais Voznesenskis nevēlējās mieru. Viņam bija izdevīgi, ka NATO un Ķīna iznīcina viena otru un samaļ karaspēku. 1953. gada maijā sākās liela Debesu impērijas karaspēka ofensīva. Cīņas izvērtās sīvas. Ķīniešiem novembrī uz milzīgu zaudējumu rēķina tomēr izdevās ieņemt Seulu. Ziemā cīņas bija ļoti sīvas. Ķīna kaujā meta arvien vairāk spēku. Par laimi cilvēku ir daudz. Amerikas sabiedrotie cīnījās negribīgi. Vai ir vērts dabūt cinka zārkus kaut kādas Korejas dēļ? Un pamazām pameta Koreju. Taču ASV spītīgi izturēja un arī palielināja savu kontingentu. Bet kodolieroči netika izmantoti... Kaujas ilga līdz 1963. gadam.
  Kad beidzot Kenedijs nolēma izbeigt karu, kas Amerikai bija izmaksājis vairāk upuru nekā Otrais pasaules karš.
  Zaudējusi vairāk nekā miljonu nogalināto vien, Amerika pameta Koreju. Ķīna ir zaudējusi piecas reizes vairāk nogalināto. Bet ar iedzīvotāju skaitu tas nav daudz. Gāja bojā arī vairāk nekā simts piecdesmit tūkstoši ASV sabiedroto, neskaitot ievainotos. Plus mirušie korejieši.
  Amerikā pastiprinājās pretkara un pacifistu noskaņojums. Ķīna kļuva vairāk atkarīga no PSRS.
  Staļins turpināja būt kults un gulēja mauzolejā kopā ar Ļeņinu.
  Pašam Voznesenskim viņi nolēma uzcelt atsevišķu mauzoleju un, iespējams, Ļeņingradā.
  Turklāt Kazaņa tika nosaukta Staļina vārdā pēc viņa nāves. Viņi nolēma Maskavu vēl neaiztikt. Varbūt Vozņesenskis cerēja pārspēt Staļinu un Maskavu viņam par godu pārdēvēs par Nikolaju Vozņesenski.
  Turklāt sociālistu nometne turpināja paplašināties.
  Fidels Kastro uzvarēja Kubā. Un drīz Kuba iestājās Varšavas paktā. Tito nestrīdējās ar PSRS. Dienvidslāvija un Albānija iestājās Varšavas paktā. Sociālistiskā pasaule bija vienota un ilgstoša. Vjetnamā bija karš, bet tas izrādījās īsāks.
  Amerikas Savienotajās Valstīs pretkara protesti un nopietnais iedzīvotāju spiediens bija pārāk masīvi. Un parādījās melnie. Un radās Korejas sindroms. Amerika tajā ir zaudējusi vairāk. Turklāt ķīniešu brīvprātīgie piedalījās karā un paātrināja ASV armijas sakāvi. Tātad karš izrādījās īsāks, bet amerikāņi zaudēja daudz vairāk nekā reālajā vēsturē.
  Līdz sešdesmito gadu beigām PSRS, attīstoties straujāk, nacionālā ienākuma ziņā apsteidza ASV.
  Amerika, gluži pretēji, vairāk zaudēja Korejā, un Vjetnama attīstījās lēnāk.
  Voznesenskis nekad nav legalizējis abortus, un PSRS praktiski nebija kontracepcijas līdzekļu. Tāpēc gan dzimstība, gan iedzīvotāju pieaugums bija augstāks nekā reālajā vēsturē. Arī nacionālā politika bija stingrāka. Visur obligāti mācījās krievu valodu, notika nomales rusifikācija. 1971. gadā tika pieņemta jauna konstitūcija, kas padarīja PSRS par daudz unitārāku valsti, aizliedzot republikām izstāties no impērijas. Turklāt tika izveidots tautas vēlēts PSRS priekšsēdētāja amats.
  1971. gada 18. novembrī notika referendumi par jaunu konstitūciju un PSRS priekšsēdētāja ievēlēšanu uz pieciem gadiem. Un tā bija autoritārisma nostiprināšanās PSRS, lai arī tīri juridiski. Faktiski ģenerālsekretārs un Ministru padomes priekšsēdētājs jau bija diktators.
  Voznesenskis legalizēja savu diktatūru, kā arī autoritāru valdības formu. Un viņš arī ieviesa priekšsēdētāja vietnieka amatu, rūpējoties par oficiālo pēcteci, lai nepārvaramas varas gadījumā izvairītos no cīņas par varu savā vidē. Un tas, protams, runāja par lielāku gudrību nekā Ņikitas Hruščova gudrība.
  PSRS iekļuva Āfrikā un Latīņamerikā. Viņam bija pat vairāk panākumu nekā Brežņeva laikā. It īpaši Latīņamerikā. Kur kubieši bija aktīvāki. Un Čīlē padomju un Kubas karaspēks tika ievests, sasmalcinot Pinočetu.
  1973. gada 18. novembrī tika atzīmēta PSRS priekšsēdētāja Nikolaja Vozņesenska septiņdesmitā gadadiena. Līdz tam laikam PSRS bija kļuvusi par ekonomiski attīstītāko valsti pasaulē, un militārajā jomā tā jau sen bija visattīstītākā. Un viņi pat sāka būvēt superraķeti, lai lidotu uz Marsu. PSRS iedzīvotāju skaits bija lielāks nekā reālajā vēsturē un turpināja strauji palielināties.
  Voznesenskis mudināja zinātni un dažādus pētījumus. Un 1974. gada 25. novembrī tika atklāts starojums, kas atspējo kodolieročus uz visas planētas Zeme.
  PSRS arī zaudēja spēju veikt kodoltriecienus, bet, no otras puses, tā nevarēja baidīties no amerikāņu atriebības. Un PSRS iedzīvotāju skaits ir lielāks nekā Amerikā un ekonomika ir spēcīgāka, un armija ir pārāka gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Tātad jūs varat droši cīnīties.
  Un 1975. gada 9. maijā sākās Trešais pasaules karš. Varšavas pakts pret NATO. Un komunisma mēģinājums nodibināt pasaules kundzību. Ķīnā joprojām valdīja vecais Mao, un viņš atbalstīja PSRS pret ASV. Un sākās liels karš bez kodolieročiem. Starp padomju un kapitālistu nometnēm. Un asinis izlija.
  Padomju karaspēks uzsāka ofensīvu pret NATO ar dažām stratēģiskām priekšrocībām. Pirmkārt, Grieķijā pie varas nāca komunisti un tā pievienojās Varšavas paktam. Arī Austrija kļuva par padomju valsti.
  Tātad ofensīva noritēja labi. Sarkanās armijas tanku trieciens ir graujošs spēks.
  T-80s, jaunākās gāzes turbīnu tvertnes, virzījās pāri VFR, un nekas tos neatturēja. 125 milimetru lielgabals caurdūra vācu leopardus no piecu kilometru attāluma. Un pašas vācu automašīnas nevarēja iekļūt padomju dizainā pierē pat no tuva attāluma. Tātad padomju tanki kustējās kā pulkstenis.
  Elizabete, Jeļena, Katrīna brauca tankā. Apkalpe ir tikai trīs. Un viņi šāva uz ienaidnieku.
  Meitenes spieda kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un viņi trāpīja pareizi. Un saspieda daudz vācu un amerikāņu tanku. Šādu spēku nevar apturēt. Warriors, jāsaka, ir ļoti kaujinieciski.
  Viņi sita "Leopardu" un dziedāja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā!
  Un karotāji ņēma un rādīja mēli!
  Elena šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Par planētas diženumu sarkanā krāsā!
  Jekaterina dauzīja ar kailajiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Elizabete ar enerģiju atzīmēja, arī izmantojot basās kājas:
  - Par uzvaru pār ienaidnieku!
  Pēc tam meitenes, sagraujot NATO karaspēku, nodziedāja veselu romantiku-poēmu, komponējot ceļā;
  NATO plosās niknumā,
  Pulka ienaidnieks ir metis uz priekšu ...
  Bet bendes-pretinieki,
  Krievi sagaidīs ar naidīgumu!
  
  Iedur cūkas ādā,
  Ienaidnieks tiks saspiests pīšļos...
  Krievi nikni cīnās
  Spēcīga karavīra dūre!
  
  Komjaunatnes tumsa meitenes,
  Dedzīgi uzbrūk...
  Karotāju skatiens ir ass,
  Tak zini NATO kaput!
  
  Spēcīgākais pasaulē
  Meitenes skrien basām kājām...
  Mērcē visus ienaidniekus tualetē,
  OMON nespēs noturēties!
  
  Karš ir šausmīgs vārds
  Tas zvana tēraudam...
  Mūs visus sauc par ērgļiem,
  Un krievu ticība ir vairogs!
  
  Kosmosā vairs nav skaistu krievu,
  Skaistas muskuļu meitenes...
  Viņi ir bīstamāki Visumā
  Puiša sapnis piepildīsies!
  Mēs varam radīt Visumu,
  Maskava ir trešā ir Roma,
  Un mīlestības darbs ir radīšana,
  Sarīkosim neticamas dzīres!
  
  Krievijā viss būs kārtībā,
  Kas kļuva par lielo Ēdeni ...
  Un meitenes jautāja Dievam
  Vairs nekādu problēmu!
  
  Mums ir ļoti jaudīgi tanki,
  Degvielas pietiks visai bākai...
  Turies cieši, jeņķi,
  No meitenes papēža līdz niķelim!
  
  Šāvišķi lido un raķetes
  Un mums ir foršas bumbas...
  Tiek dziedātas karavīru kājas,
  Viņa smagi trāpīs pa aci!
  
  Kā komunisma zvaigzne
  Virs mums mirdz kvazārs...
  Mēs iznīcināsim fašisma barus,
  Mums ir krievu Dieva dāvana!
  
  Visi cilvēki mums kļūs kā brāļi,
  Mums ir arī sarkanās asinis...
  Un nolādēt ļaunos fašistus,
  Un Lada mīlestība pret puišiem!
  
  Katrs mūsu valstī ir milzis,
  Visi cilvēki ir kā pirksti vienādi...
  Kopā ar Svarogu mēs esam viens,
  Lai mūsu tēvi ar mums lepojas!
  
  Mana Krievija ir karojoša valsts,
  Tajā kosmoss atrada savu meitu ...
  Meitene skrien basām kājām
  Dzenam fašistus prom!
  
  NATO zem Krievijas nebūs,
  Tajā valdīs komunisms...
  Mums ir jācīnās par savu valsti
  Tā ka tikai uz priekšu, nevis uz leju!
  
  Būvējam mājas un ceļus
  Mēs radījām pasauli mūžīgi...
  Meitenēm skaistas kājas
  Katra zēna sapnis!
  
  Mēs padarīsim pasauli par labāko
  Un visbagātākie visur...
  Un būs turkmēņi un čukči,
  Dzīvo skaistākajā valstī!
  
  Tad mēs uzvarēsim zvēru, jūs zināt
  Un mēs padarīsim pasauli par brīnišķīgu paradīzi ...
  Zīmējums ir skaists uz galda,
  Par šo cīņu un uzdrīkstēšanos!
  Meitenes cīnījās un dziedāja pilnām balsīm. Amerikāņu un vācu tanki izsisti. Šeit viņi arī izlauzās cauri Challenger, sašķēla tā sānu no liela attāluma.
  PSRS ir spēcīga valsts. Bet arī nežēlīgi. Piemēram, Elena tika arestēta. Viņa tika saslēgta rokudzelžos un nogādāta MGB pirmstiesas izolatorā.
  Tur viņu aizveda uz speciālu kastīti un lika izģērbties. Elena lēnām novilka drēbes. Parādījās sieviete baltā mētelī un pārvilka uz rokām plānos medicīniskos cimdus.
  Uzsmaidīdama Jeļenai, viņa pamāja.
  - Man tev jāpieskaras!
  Un viņa sāka pētīt viņu no matiem. Tad viņa ieskatījās ausīs, nāsīs, iekāpa mutē. Bet vispazemojošākais ir tas, kad pirksts gumijas cimdā iegremdējas dziļi dzemdē. Jeļena juta nepielūdzamu vēlmi urinēt. Tad viņas matrona baltā mētelī sāka griezt pirkstu viņas vēderā. Un tas bija tik jauki... Meitene juteklīgi vaidēja. Matrona turpināja griezties makstī. Līdz atnāca Jeļena, pat nedaudz ļengana.
  Pēc tam viņi iebāza pirkstu cimdā un ievāca arī viņas dupsi.
  Pēc tam viņa tika nofotografēta, no rokām un kājām noņemti pirkstu nospiedumi. Un viņi mani aizveda uz cietuma dušu.
  Pēc Elenas mazgāšanas viņi iedeva viņai halātu. Un viņš devās uz gultu. Kamerā bija vairāk nekā trīsdesmit sieviešu. Tomēr Elena ātri pierada pie sasprindzinājuma un gulēja saldi. Un citi ieslodzītie baidījās no viņas fiziski stiprās un cīņas mākslas piederības.
  Viņa trīs mēnešus pavadīja pirmstiesas izolatorā un tika atbrīvota. Tomēr laiki nav staļiniski.
  Un spīdzināšana bija viegla, viņa bieži tika izģērbta un pārmeklēta. Matrona Maša darīja visu iespējamo. Viņa pastāvīgi noveda savu Jeļenu uz orgasmu, iebāza pirkstus Veneras krūtīs un prasmīgi pagriežot tur. Un tas bija tik jauki!
  Un tajā pašā laikā tas ir sāpīgi apkaunojoši. Elena to atcerējās ar nodrebēm, un tas kļuva slapjš starp viņas kājām.
  Un tagad viņš ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogas un uztriecas citai mašīnai.
  Padomju karaspēks virzās diezgan veiksmīgi un gandrīz saskaņā ar plānu. Meitenes cīnās debesīs Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Viņi cīnās ar Yankee lidmašīnām. Un viņi notriek lidmašīnas.
  Paralēli tiek izmantotas arī raķetes, trāpot no liela attāluma. Abas meitenes ir skaistas un izskatās tik jaunas. Bet tajā pašā laikā viņi cīnījās arī Lielā Tēvijas kara laikā, un Anastasijai Vedmakovai izdevās pārbaudīt spāni.
  Tās ir meitenes ar kolosālu vērienu un foršiem lēcieniem!
  Anastasija nospieda sprūdu ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa ietriecās amerikāņu automašīnā un čīkstēja:
  - Es esmu terminators!
  Arī Akuļina dauzīja ar pliku papēdi un kliedza:
  - Es esmu kosmosa briesmonis.
  Karš vairs nav tik interesants kā Otrā pasaules kara laikā. Raķetes darbojas no liela attāluma un ir vērstas uz pašu mērķi. Un šeit nav iespējams parādīt prasmes un prasmes.
  Un tas bija tad, kad viņi tik agresīvi cīnījās ar vāciešiem.
  Tad bija grūtāk.
  Pieredzējusī, bet mūžībā jaunā Akuļina sāka izrunāt spārnotus aforismus, skribelējot kā no ložmetēja, un pati no lielgabala apšauj amerikāņus un citus;
  Politiķ, tas ir vilks, kurš pievilina zaķu vēlētājus nevis ar aitas ādu, bet ar zaļo rēķinu!
  Politiķ, tas ir ieraduma vilks, kurš tomēr mīl zaļumu!
  Politiķis-lapsa ķer vēlētājus kā zaķus uz "kāposta" solījumiem!
  Politiķis, kurš pārlieku krustu sevi, ticis pie varas, kļūs par krustu vēlētājiem!
  Politiķis sola viltus zelta kalnus, bet īsto viņš nometīs gravā starp akmeņiem!
  Lieli ozoli skaļi krīt, vēlētāji politiķi, krītot, drupina celmus!
  Dievam katru dienu ir jauna diena, bet politiķiem ir mūžīgā piektdiena un pirmdiena!
  Politiķis grib labu, tikai savā kabatā!
  Klauns izliekas par muļķi, lai jūs pasmīdinātu, politiķis ir gudrs, lai jūs īgnumā rēktu!
  Jesteri saka karaļiem patiesību, politiķi melo paši sev!
  Politikā ir tikai dzīvnieki: žurkas, vilki, lapsas, šakāļi, bet par lauvu var kļūt tikai cilvēks!
  Politiķis ir kā spoks - gribas dzert asinis, un par kapeiku pērk mīlas presītes!
  Pat muļķis var ticēt Dievam, tikai ģēnijs spēj nezaudēt ticību cilvēkam!
  Talants, tas ir dimants, cītīgi jānoslīpē un ar izglītību jāgriež!
  Apbedītājs nebankrotēs, kamēr vīrs pats iedzinās zārkā!
  Šņabis ir inde, kas saindē valsti, ko kontrolē politiķi ar nodzērušām smadzenēm!
  Cilvēkam nav lielākas nelaimes par politiku, tikai bēdas nezina, kas ar cilvēku spēlējas!
  Medus no politiķu lūpām ir reibinošs, tikai sāpīgas paģiras un nekad nepāriet!
  Zelts ir mīksts metāls, bet tas izlaužas cauri jebkura biezuma aizsardzībai, izņemot, ja sirdsapziņa ir kristāls!
  Politiķim vienmēr iznāk pa muti ar verbālu caureju, bet vēlētājs laikam to ņem pēc rožu smaržas!
  Politiķis, tas ir tāds lapsa, ka vārnu biežāk pavedina nevis lieloties ar nopelniem, bet gan zvērējot par svešiem trūkumiem!
  Ja gribi vārnai sieru atņemt - labi izdrāž lakstīgalu!
  Politiķim kabatas bez dibena, lai gan morālē ir ciets dibens!
  Politiķi ar liesmām uz lūpām atstāj aiz sevis vai nu izdegušu tuksnesi, vai sapuvušu purvu!
  Ugunīgs skaļrunis atstās tikai pelnus!
  Ja galva ir čuguna, tad tā ir trauslākā ķermeņa daļa!
  Ja tu esi tīrasiņu kā suns, tas nenozīmē, ka tu nenesi no sevis augstprātības suni!
  Kļūt par jātnieku - arjiet kā zirgu!
  Sportā un politikā starts vienmēr ir grūts, bet finišs ir pārāk viegls, lai lidotu lejup!
  Bremzēšana ir slikta, bremžu neesamība ir sliktāka nekā jebkad agrāk!
  Politiķ, tas ir tāds lapsa, ka viņš rausta asti, lai tiktu uz priekšu, un viltīgi izrauj maku!
  Politiķa mēlei, kas nokļūst makā, monētas labi pielīp!
  Šņabī ir daudz rūgtuma, un politikas runās ir saldums, bet drīzāk tas dzen pēdējo zārkā!
  Politiķe, protams, ir prostitūta, bet viņa strādā tikai un vienīgi ar mēli!
  Kas parādījās Dieva Radītāja priekšā - protams, politiķi, viņi radīja tumsu un haosu!
  Kāda ir atšķirība starp politiķi un karavīru? Karavīrs cīnās ar durkli, durkli, politiķis tikai spļauj mēli!
  Ja politiķis ir populists, tad viņš vēlētāju novilks!
  Politiķis, kas ieņem vēlētāju centu, nevis centrs, bet spēlētājs, kuram politika iznāks sānis!
  Armija ir spēks, ja tā Tēvzeme nedzemdētu bezspēcību!
  Armija ir bezspēcīga, kad ģenerāļiem ir smadzenes aizmugurē, bet intendantiem rokas sūdos!
  Sieviete aiz riebuma atsakās no seksa par naudu, un politiķis bez kauna noliksies pēc mannas!
  Sieviete vēlas seksu no izskatīga vīrieša, un politiķis saņem apmierinājumu no dupša!
  Politiķis tiek pārdots par lielu naudu, bet viņš pats nav ne santīma vērts, un viņš nav traks!
  Ja politiķim pietrūkst inteliģences, viņš to kompensē ar lieku nelietību!
  Politiķei ļoti patika riet, bet suņa lojalitāte saglabā tikai zelta teļu!
  Kāpēc politiķis sola zelta kalnus? Lai grābj monētas karstumā ar nepareizām rokām kabatā!
  Kāpēc politiķis ir labāks par prostitūtu? Tie, kas inficē ar AIDS tikai pārnestā nozīmē, bet nāvējošāk!
  Skaistas plikas sieviešu kājas, tikai politiķu apavus uzvelk pretīgi!
  Kāpēc lapsa ir bīstamāka par lauvu? Jo mēle ir nāvējošāka par ilkņiem!
  Muļķis nepārgulēs, atšķirībā no dzērāja, politiķis nepārstās melot, atšķirībā no lūzera!
  Prostitūta izmanto smaržīgas smaržas, lai piesaistītu klientus, politiķis smird pēc verbālās caurejas - lai piesaistītu vēlētājus!
  Kāpēc politiķi ir kā resni kaķi? Jo viņu peļu slazds ir gara mēle un viltības žokļu satvēriens!
  Kādā ziņā sieviete ir pārāka par politiku? Viņš pievelk vīrieti ar patīkamu smaržu, un politiķis nevar noslēpt smaku ar kādu odekolonu!
  Bende ir visgodīgākais cilvēks, klients nekad nesūdzēsies, ka pasūtījumu veic novēloti!
  Arī nāve ir piedzīvojums, ar nezināmu turpinājumu, tikai cilvēks labprātāk no šādas izklaides izvairītos!
  Šis bende ir tas strādnieks, kuru klients nesteidzina!
  Ārsts dažreiz ir arī bende, tikai klients labprātīgi guļ zem viņa!
  Jaunietis bez bārdas var būt arī kaza!
  Politiķe, tā ir žurka, kas kož ar mēli!
  Sirdī nav Dieva, bet priesteris ir aknās!
  Nekad nevar zināt, kad pasaule beigsies, bet dzīves murgs šķiet bezgalīgs!
  Nelūgts viesis ir sliktāks par koronavīrusu!
  Visnāvīgākais vīruss ir politiķi, kas izplata verbiālu infekciju!
  Dievs radīja gaismu, tumsa parādījās, kad cilvēkus apžilbināja politiķi!
  Kad parādījās pirmais politiķis? Kad Ieva krāpa Ādamu, zinātnieki atklāja, ka cilvēks attīstījies no pērtiķa!
  Tas, vai cilvēks ir cēlies no pērtiķa, ir strīdīgs jautājums, taču nav šaubu, ka cilvēki atdarina necienīgus elkus!
  Karš ir veseris, kas salauž cilvēku ilūziju spoguli!
  Politiķis sola mieru, bet pats spēj draudzēties tikai ar savu maku!
  Politiķis, velns, bet astes tik gudri neslēpj!
  Politiķis runās ir kā gaismas eņģelis, un sātans ir realizācijā!
  Ja pēkšņi jūtaties saldi no politiķa runām, pārbaudiet, vai jūsu inteliģence nav nokritusi zemē!
  Kādā ziņā politiķis ir vairāk vai mazāk godīgs vārdos: citi nav labāki!
  Politiķis, mīl izliet runu sudrabu, bet nez kāpēc tikai laicīgi klusējot sanāk zelts!
  Pat dimants nav tik ciets, lai neapdullinātu politiķa spītīgo vēlmi solīt!
  Šeit karotāji jau ir nomainījuši kaujas komplektus un atgriezušies bāzē. Jā, PSRS armijas ofensīva ir ļoti spēcīga.
  Cīņa un citi karotāji. Piemēram, Mirabela ar lielu efektivitāti izsit sauszemes mērķus.
  Viņas reaktīvo uzbrukuma lidmašīna uzbruka dažādiem mērķiem, galvenokārt uz sauszemes.
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem spieda pogas un sajūsmā dziedāja;
  Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz apakšai un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli -
  Kas nebija neviens, viņš kļūs par visu!
  Padomju karaspēks jau tuvojās Bonnai. Sarkanās armijas ģenerāļi bija ļoti apmierināti. Viņi pārliecinoši uzvarēja. Taču cīņā var notikt dažādi iznākumi. Sarkanā armija paņēma daudz tanku un haubicu, kā arī cita veida ieročus. Cīņas parādīja, ka amerikāņu tanki M-60 nebija konkurenti padomju T-72 un T-80. Tomēr pat agrākie T-64 ir pat spēcīgāki par amerikāņu.
  Tātad padomju karaspēka fronte īpaši sagrāva ienaidnieku. PSRS maršali zīmēja uzbrukuma operāciju diagrammas. Un progresīvie tanki iekļuva Reinas upē. Un apgāzās ar kāpuriem. Un tas bija iespaidīgs skats.
  Pēc tam vesels bataljons meiteņu, nometušas krūšturi, plunčājās upē. Un tas bija tik skaisti.
  Padomju karaspēks ienāca Beļģijā ... Vēl bija 1975. gada maijs, un bija silts un gaiss bija pavasara piepildīts.
  Vietējie iedzīvotāji karotāju priekšā nokrita uz ceļiem un skūpstīja viņu kailās, noslīpētās kājas.
  Karotāji uzvarēja...
  Alenka, piemēram, ar savu komandu bija pirmā, kas ieskrēja Briselē. Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu un iesaucās:
  - Par sarkano komunismu!
  Alla, rakstot no diviem ložmetējiem vienlaikus, atzīmēja:
  - Un zaļais komunisms nav slikts!
  Marija ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu, saplosot NATO karavīru un čīkstēja:
  - Un spilgtākā krāsa ir uzvaras krāsa!
  Marusja izšāva bazūku, sasitot ienaidnieka tanku un čivināt:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa kratīja savus atsegtos krūšu sprauslas. Šeit ir meitene...
  Šeit cīnās arī BMP ar ieročiem un ložmetējiem. Un viņi arī aktīvi kuļ NATO armiju.
  Meitene, kā vienmēr, ir agresijas un sajūsmas pilna. Un viņu acis mirdz. Viņi ir tik brīnišķīgi karotāji.
  Olimpija, šaujot no kājnieku kaujas mašīnas, dzied:
  Krievijas varenību nevar saprast
  Viņa ir tik spēcīga un svēta...
  Tēvzemes armija ir neuzvarama,
  Par godu nelokāmam karavīram!
  Un meitene ņems un šaus no raķešu palaišanas. Un viņš noliks daudz ienaidnieku.
  Jā, meitenes šeit ir gudras ...
  Un tagad viņi ir pabraukuši garām Briselei un padomju tanki jau iebrauc Parīzē. Un viņi to dara ar lielu sparu.
  Meitenes Margarita un Oksana uzliek sarkano karogu Eifeļa tornī. Un tas kustas līdzi vējam.
  Meitenes skatās uz leju un redz visu Parīzi zem sevis. Lieliska un ļoti skaista pilsēta. Un uguns mirdz tumsā.
  Margarita dziedāja:
  Meistars un Margarita,
  Jūs zināt, ka ir karš...
  Meistars un Margarita,
  Kas ir varonis Sātans?
  Oksana pārliecinoši paziņoja:
  - Bulgakovs neparādīja to padomju cilvēku, ar kuru būtu jālepojas!
  Margarita tam piekrita:
  - Mētāties pa papīriem, tas ir neglīti!
  Oksana pamāja ar roku pilotiem un atzīmēja:
  - Bet sievietes, kuras sapņoja par modernām kleitām, var saprast!
  Margarita iesmējās un iesaucās:
  - Tu nevari dzīvot bez sievietēm, nē,
  Tajos maija saule, kā dzejnieks teica!
  Oksana loģiski izsniedza:
  Neatkarīgi no tā, cik vārdu jūs dosit
  Iemīli mūs vēlreiz...
  Tātad katru reizi, vismaz stundu!
  
  Sarkanā armija uzvarēja. Cilvēku pūļi sveica padomju karaspēku kā atbrīvotājus. Un tik liels skaits pulcējās zem sarkanajiem karogiem.
  Un skanēja mūzika, skanēja orķestris ...
  Aļenka, skrienot pa akmeņaino Parīzes ceļu, čivināja:
  Es sapņoju tādu pašu sapni
  Es atkal esmu Parīzē, atkal esmu iemīlējies.
  Saule no aiz jumtiem mūs sagaidīja Parīzē.
  Pēkšņi skatos - tu stāvi pie kafejnīcas.
  Bērnībā mācījos franču valodu
  Un es nolēmu, kā sākt sarunu.
  Pieklājīgi "Bonjup", es jums pateikšu ...
  Alla pārtrauca Alenku:
  - Šo dziesmu vajadzētu dziedāt vīrietim! Vai mēs esam lesbietes?
  Alenka smaidot piekrita:
  - Jā, labāk dziedāt jaunam puisim! Visocka tips!
  Un meitenes smējās.
  Pēc Parīzes ieņemšanas padomju karaspēks devās tālāk uz Porte de Calais, lai no turienes dotu triecienu Lielbritānijai. Un tas ir viņu aktīvais solis Sarkanās armijas labā.
  Padomju flote arī virzījās uz priekšu un spiedās. Īpaši zemūdenes bija daudz un viltīgas.
  Sagrauzts no padomju kājnieku mašīnām...
  Piemēram, Nataša ienāca Romā. Romā bija tik skaisti. Šo pilsētu ne velti sauca par mūžīgo. Un tajā ir tik daudz skaistu lietu, tostarp Kolizejs. Un dažāda veida statujas imperatoriem un ķeizariem ...
  Nataša sita ar baso kāju pret akmeņiem un čīkstēja:
  - Slava PSRS impērijai!
  Tad meitene uzlēca un sagriezās gaisā. Un viņas kailie papēži tā pazibēja.
  Zoja agresīvi norādīja:
  - Jā, PSRS ir ļoti slavena!
  Augustīns smejoties atzīmēja:
  - Un pagalmā būs komunisma laikmets!
  Tad meitene pamirkšķināja partneriem. Un viņa acīmredzami kļuva jautrāka. Un viņa bija gatava dejot.
  Svetlana pazibina savus kailos, rozā papēžus un atzīmēja:
  - Komunisms ir jauks! Bet ne jau pagalmā, bet galvā!
  Un meitenes izplūda smieklos, zobus rādot.
  Roma pakļāvās padomju impērijai, tāpat kā Itālija. Un tajā pašā laikā sākās piezemēšanās Lielbritānijā. Un Sarkanā armija arī uzbruka ASV caur Aļasku. Un arī šis ir tik drosmīgs ieraksts.
  Meitenes Alise un Andželika izlauzās cauri Aļaskai un darbojās ārkārtīgi efektīvi. Ja vārds ekstremāls ir piemērots efektivitātei.
  Alise, šaudama uz ienaidnieku un atlaidusi zobus, ierunājās:
  - Es ticu komunismam!
  Andželika dusmīgi norūca, ar kailiem kāju pirkstiem metot granātu:
  - Nav svarīgi, kam tu tici - zināšanas ir spēks!
  Meitenes atvairīja ienaidnieka uzbrukumu, izmantojot visus pieejamos līdzekļus. Alise savulaik spēlēja šahu ar Botviņiku un strīdējās ar pirmo padomju pasaules čempionu:
  - Vai tā ir taisnība, ka sliktā stāvoklī visas kustības ir sliktas?
  Mihails Moisejevičs smaidot atbildēja:
  - Labs šahists nenoved pie sliktas situācijas!
  Alise skeptiski pakratīja galvu.
  Bet pat tu zaudēji!
  Botvinniks pamāja ar galvu, bet atzīmēja:
  - Pazudis, bet atkal augšāmcēlies!
  Tomēr šajā pasaulē bija dažas nianses. Mihailam Moisejevičam Botviņikam, netika atņemtas tiesības revanšēties un arī atbildes spēlē pieveica Petrosjanu. Tad viņš ar viņu aizvadīja vēl vienu maču. Un zaudēja Spaskim. Pēc tam Botvinniks beidzot nolēma atteikties no atriebības. Lai gan vēl dažus gadus spēlēju bezmaksas turnīros. Spaski uzveica Bobijs Fišers. Tad Fišers atriebās vēl pārliecinošāk. Un, kamēr viņš joprojām ir pasaules čempions šahā. Karpovs ar viņu nespēlēja. Un Fišers ir gatavs cīnīties.
  Alise tomēr ļoti labi spēlē šahu. Un Botvinnik saskārās ar savu spēku. Viņa diezgan daudz nospieda viņa pasaules čempionu.
  Tagad Alise izšauj savu snaipera šauteni un dzied:
  - Slava komjaunatnei, kaklasaite ap kaklu uzplaukusi!
  Andželika norūca:
  - Kaut kā viduvēji tev Alise sanāk!
  Meitene atbildot nošņāca. Un deva vēl vienu pagriezienu no ložmetēja.
  Meitenes atvairīja ienaidnieka uzbrukumu un sāka virzīties tālāk. Andželikai patika spēlēt Go. Un vinnē sērijas ar dažādiem partneriem.
  Bet tagad tas bija nikns ugunsgrēks. Un viņa šāva, notriekdama jeņķu karavīrus.
  Un, kamēr meitene dziedāja:
  Es esmu krievu bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Krievijas ienaidnieki Es noslaucīšu no zemes virsas!
  Un kā viņš piemiedz savam partnerim. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš atkal metīs granātu.
  Sarkanās armijas vieta Aļaskā strauji paplašinājās. Un padomju karaspēks kustējās kā dzīvsudraba lāses virspusē. Jo īpaši kaujā ienāca vieglās kavalērijas tanki.
  Un kaujās piedalījās mašīnas vienai personai, kur meitene gulēja, un ļoti zems siluets - kompakts. Un ASV pozīcijas ieguva šādas automašīnas. Un tagad Margarita brauc tādā mašīnā un šauj uz amerikāņiem, un dzied pie sevis.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, tā! Es nogalināju kaķi!
  Un no pistoles ar īsu stobru kā būkšķis. Cīņas meitenes, kurām ieslodzītie bučo savus kailos, apaļos papēžus.
  Šie karotāji nevienam nedod žēlastību. Šeit ir meitene Domino, arī uz mobilā tanka, un vienvietīga lido un sagrauj savus pretiniekus.
  Un kur amerikāņi var konkurēt ar tādiem cilvēkiem?
  Domino skribelē no ložmetējiem, izspļauj nāvējošus lādiņus un čīkst:
  - Par Krieviju, mūsu komunisma valsti!
  Domino ir forša meitene, un vīrieši viņas priekšā krīt uz ceļiem...
  Ir jau jūnijs, un kaujas notiek Londonas pievārtē. Briti nebija gaidījuši, ka viņu galvaspilsēta tik ātri tiks pakļauta uzbrukumam. Un Eiropā padomju karaspēks, pārvarot Pirenejus, jau atrodas Spānijā. Un viņi ierodas Madridē.
  Elizabete uz tanka T-80. Meitenes ir izcīnījušas daudzas krāšņas uzvaras un tagad iekļūst Spānijas galvaspilsētā. Franko joprojām ir dzīvs un jau ir aizbēdzis. Un tauta apsveic Sarkano armiju kā atbrīvotājus.
  Diktatūra ir kritusi, un zem padomju tanka kāpurķēdēm mētājas puķes.
  Elizabete teica:
  - Mēs gāzām nacistus!
  Jeļena ar kailiem kāju pirkstiem iešāva pa kājām, salaužot amerikāņu tanketi un nomurmināja:
  - Es izdarīju to, kas man bija jādara, pirms četrdesmit gadiem!
  Katrīna agresīvi nočukstēja:
  - Jā, Spānijā viņi nesasmalcināja fašismu, un viņš ieradās mūsu zemē!
  Elizabete smaidot atbildēja:
  - Nu nekā! Bet tagad mēs visus nepabeigtos nacistus sagrausim! Būs vispasaules komunisma brālība! Un cilvēki nekad vairs nenogalinās viens otru!
  Meitenes vienbalsīgi čivināja:
  - Cilvēki viens otru nekad nenogalinās! Slava Krievijai!
  Madride krita. Padomju tanki iebrauca arī Lisabonā. Tika gāzts arī diktators Salazars, kurš ilgu laiku sēdēja tronī, pazīstams ar simpātijām pret Hitleru un gandrīz pieteica karu PSRS.
  Meitenes Alenka un viņas komanda piespieda ieslodzītos skūpstīt basās kājas ... Pēc tam padomju tanku kolonna devās tālāk.
  Gibraltārs ir pēdējais NATO cietoksnis Eiropā. Viņa savā laikā nepakļāvās ne Napoleonam, ne Hitleram. Bet tagad to šturmē Sarkanā armija.
  Elizabete šauj no tanka uz britu baterijām.
  Meitene daudz smaida un šauj precīzi. Sit mērķī un čīkst:
  - Komunismam nav šķēršļu!
  Arī Elena trāpīgi izšāva, izmantodama kailos kāju pirkstus un ņurdēja:
  - Meitiņ, paņem mašīnu pēc iespējas ātrāk!
  Jekaterina arī sagrāva ienaidnieku. Viņa viņam precīzi iesita un iekliedzās, atlaidusi zobus:
  - Un noderēs zemstobra granātmetējs!
  Teiksim, meitenes kaujinieciski apšauj Lielbritānijas pozīcijas.
  Elīzave pat šaušanas laikā jutās iedvesmota un sacerēja vairākus desmitus aforismu;
  Lauva ir dzīvnieku karalis, bet lapsas parasti valda pār dzīvniekiem!
  Vilks uzvelk aitas drēbes, politiķis uzvelk kurpes ar baltiem cimdiem!
  Politika ir netīrs bizness un balti cimdi tajā ir tikpat piemēroti kā balti mēteļi raktuvēs!
  Karalis nav tas, kurš rūc kā lauva, bet tas, kurš viltīgs kā lapsa!
  Diktators mīl mācīt demokrātiju kā vārna lakstīgalai dziedāt!
  Cilvēki, tas nav liellops, un valdnieks nav panna!
  Cilvēks ir Dieva dēls, jo viņi viņu sit krustā līdz galam!
  Politiķis reizēm ir vilks aitas ādā, bet biežāk auns lauvas ādā!
  Politiķim ir vislielākā māksla, dārgi ir pārdot, kas nav ne santīma vērts!
  Politiķ, tas ir pudeļu diktators - viņa runa izraisa paģiras!
  Politikā nav tik reti kārtīgu cilvēku kā veģetārieši starp vilkiem!
  Kārtība tiek ieviesta klusumā, nekārtība rada vārdos!
  Politiķis ir rūķis ar garu mēli un gigantiskām ambīcijām!
  Upē nav sausu akmeņu, nav politiķu ar tīrām rokām!
  Dievs neļaus cilvēcei iet bojā, ja tā nenolaidīsies līdz elles dzīvnieku līmenim!
  Labāk jauneklim bez bārdas nekā jaunību mainījusi kazai!
  Politiķis izdala smirdoņu, caur saldo medusainu runu smaržu!
  Politiķim ir viens mērķis - vara, un visas metodes, kā to panākt, ir tīrais netīrums!
  Politiķ, tā ne vienmēr ir stipra roka, bet vienmēr gara mēle!
  Politiķa garā mēle saīsina vēlētāja mūžu!
  Diktatūras apstākļos ir kā autobusā - puse sēž, otra puse kratās, un tirāns kontrolieris pats ir gļēvs zaķis!
  Politiķis ir matemātiķis, kurš nevēlas ne ar vienu dalīties, bet mīl atņemt!
  Politikā nav brāļu, bet pilns ar ļautiņiem, nav burvju, bet pilns ar nakts fejām!
  Politiķis vēlas vēlētājam parādīt, ka ir burvis, bet patiesībā ir tikai nakts feja!
  Politiķis bez tērauda lodēm riskē uzvilkt bikses!
  Politiķ, tas ir klauns, bet smieklu vietā liek vemt!
  Politiķis ir klauns, bet ne paklājs, bet paklājs!
  Politiķis ir āksts, bet viņa zvani skan ar dīkstāves bronzu!
  Politika, tā visa ir netīrība, kāpjot virsotnē!
  Politiķis, zog taisot pēc iespējas lielāku troksni, bet zog ne tikai naudu!
  Politiķis savāc vēlētāju balsis, lai aizver muti!
  Politiķis, tas ir Dievs tikai otrādi, Visvarenais rada kārtību no haosa, un politiķis pārvērš kārtību haosā!
  Politiķis sirdī ir gļēvs zaķis, turklāt mīl zaļumu!
  Šņabis ir tas, kas uz stundu sagādā prieku, politiķis liek birt sarūgtinājuma asaras uz gadsimtu!
  Vienā šņabja glāzē prāts nenoslīks, bet, lai noslīcinātu valsti, pietiek ar lāsi politiķa saldās runas!
  Vilks ir medmāsa mežā, politiķis ar vilka tvērienu kropļo gan cilvēkus, gan dzīvniekus!
  Diktators ir lapsa, bet daudz rijīgāks, un spējīgs ar boa konstriktoru norīt visus cilvēkus!
  Politika ir runa, kā veseris attur no domāšanas, lai gan tai nav svara!
  Politiķis ir lauznis, kas sit smadzenes, tikai mīkstāks par vasku, ja runa ir par principiem!
  Politika ir tāda joma, kurā visi tiek maldināti, un visi kļūdās, bet uzvar tas, kurš sagroza ticamību!
  Sieviete ar basām kājām neriskē saslimt ar vīrišķās vienaldzības saaukstēšanos!
  Vīriešiem nav sieviešu iztēles par tērpiem, sievietēm nav vīrišķīgā reālisma attiecībā uz apaviem!
  Sievietei patīk, ja vīrietis ir paklausīgs, un vienaldzīgs pret alkoholu, bet vīrietis, kurš spēj viņu pakļaut, apreibina!
  Īsāk sakot, meitenes ir vispusīgas amatnieces un ieņēma Gibraltāru. Londona arī krita. Padomju kuģi jau ir piestājuši Īrijā. Un jā, Aļaska tika sagūstīta, un Sarkanā armija ienāca Kanādā.
  Meitenes ir niknas un lēkājošas...
  Alise smejoties atzīmēja:
  Mēs esam bargi karotāji!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa meta granātu.
  Andželika atzīmēja:
  - Stāvums ne vienmēr liecina par inteliģenci!
  Un ar savu kailo papēdi viņa padevās magnētiskajai mīnai. Un nolika daudz cīnītāju.
  Meitenes skrien pāri Kanādai un dzied;
  Komjaunatnes meitenes ir foršākās no visām,
  Viņi cīnās ar fašismu kā ērgļi...
  Lai mūsu dzimtenei izdodas,
  Karotāji kā ar putna siltumu!
  
  Viņi deg bezgalīgā skaistumā,
  Tajos visa planēta liesmu sasilda spožāk ...
  Lai rezultāts ir neierobežots
  Dzimtene pat kalnus slīpēs!
  
  Par godu mūsu dzimtenei, svētais,
  Mēs cīnīsimies ar fanātiķiem ...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu,
  Viņa nēsā granātas ciešā mugursomā!
  
  Iemetīs dāvanu ļoti jaudīgā tvertnē,
  Sagrauj to par godu...
  Meitene šauj ar ložmetēju,
  Bet ir drošsirdīgas valsts bruņinieks!
  
  Viss var būt meitene, jūs ticat
  Viņš pat var cīnīties kosmosā...
  Un fašisma ķēdes būs zvērs,
  Galu galā Hitlers ir tikai nožēlojama klauna ēna!
  
  Mēs sasniegsim, Visumā būs paradīze,
  Un meitene ar papēdi pārvietos kalnus ...
  Tāpēc tu cīnies un uzdrošinies
  Par godu mūsu dzimtenei Krievijai!
  
  Fīrers gaidīs cilpu sev,
  Un viņam ir ložmetējs ar granātu ...
  Tu neprātīgi nemaldi,
  Mēs ar lāpstu apglabāsim Vērmahtu!
  
  Un tas būs Visumā tik Ēdene,
  Liels kā telpa un ļoti ziedošs...
  Tu padevies vāciešiem vienkārši stulbais Sems,
  Un Jēzus vienmēr dzīvo dvēselē!
  
  Būt komjaunatnei ir ļoti labi,
  Nēsāts zem skaista sarkanā karoga...
  Lai gan dažreiz man ir grūti
  Taču skaistuma varoņdarbi nav velti!
  
  Basām kājām es ieskrēju aukstumā,
  Sniega kupenas kutina kailo papēdi...
  Meitenīgā degsme patiešām ir palielinājusies,
  Mēs uzcelsim jaunu komunisma pasauli!
  
  Galu galā Dzimtene ir mūsu pašu māte,
  Mums ir darīšana ar dinamisku komunismu...
  Uzticiet mums, ka nesamīdīsim dzimteni,
  Pieliksim punktu zemiskajam briesmonfašismam!
  
  Es vienmēr esmu skaista meitene
  Lai gan esmu pieradis būt basām kājām sniega kupenā ...
  Lielais sapņa piepildījums
  Kādas man ir zelta bizes!
  
  Fašisms izlauzās tieši uz Maskavu,
  Gandrīz kā apšauj Kremli...
  Un mēs, meitenes, esam basām kājām sniegā ...
  Janvāris stāv, bet mums šķiet maijā!
  
  Mēs darīsim, Dzimtenes labā, visu zinām
  Visumā nav mums dārgākas valsts ...
  Lai dzīve ir ļoti krāšņa,
  Nav nepieciešams vienkārši atpūsties uz gultas!
  
  Celsim starojošu komunismu,
  Kur ir pils ar zarainu dārzu ikvienam ...
  Un fašisms ies bojā pazemes pasaulē,
  Par Māti Krieviju ir smagi jācīnās!
  
  Tātad Visumā būs labi,
  Kad mēs ātri nogalinām ienaidniekus ...
  Bet tagad cīņa ir ļoti smaga,
  Meitenes staigā basām kājām!
  
  Mēs esam meitenes, cīnītāji-varoņi,
  Iemetīsim mežonīgo fašismu ellē...
  Un tu izskaties basām kājām skaistums
  Lai komunisma karogs to spēj!
  Dziesmas varbūt nav gluži sezonai, bet no sirds un no visas sirds...
  1972. gada jūlijā Sarkanā armija ienāca ASV kontinentālajā daļā. Un viņa uzvarēja ar pārliecināšanu, neskatoties uz ilgstošo saziņu. Un Sarkanās armijas panākumi bija kolosāli.
  Un pārākums arī ieročos.
  It īpaši kā tanki un arī aviācija. Un viņi uzvarēja amerikāņus.
  Tagad Elizabete cīnās pašā ASV teritorijā. Cīnās un uzvar, un neaizmirst dziedāt:
  - Viens divi trīs! Salauž fašistu!
  Jeļena šauj ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  Mēs iekarosim Ameriku!
  Jekaterina uz kursorsviras pogas nospieda koši sarkano sprauslu un izteica:
  - Stilīgākā uzvara būs mūsu!
  Tajā pašā laikā dažas mērķtiecīgas meitenes un aforismi atgādina:
  Politiķis, kurš sola pīrāgu debesīs, palaiž tautas īpašumu vējā!
  Prostitūta naudu dabū ar mēli, politiķis balsis, bet pēdējā ir daudz korumpētāka!
  Politiķis ir ēzelis, kurš grib pārvērst vēlētājus par bara ēzeļiem!
  Politiķim ir viens zagļu uzvalks - balsu izspiešana!
  Politiķis ir kaza, kuru slauc ar verbālu caureju!
  Prostitūta ir daudz godīgāka par politiku, seksu apmaiņā pret naudu, labāk par pornogrāfiju par balsi!
  Politiķis tiek dots kā pēdējā padauza, bet inficē visus klientus uzreiz!
  Prezervatīvs pasargā prostitūtu no inficēšanās, pret politisko infekciju palīdzēs tikai ausu aizbāžņi!
  Politiķis ātri uz mēles, lēns pilda solīto, bet taisnojoties tikai gepards!
  Politiķis ir melu meistars, viltības lielmeistars, izvairīšanās čempions, bet nezina elementārus pieklājības likumus!
  Politiķis nemēra septiņas reizes, bet nogriež trīs ādas!
  Politiķis ir utis, kas sēž uz vērša vēlētāja, bet, neskatoties uz mazo izmēru, tas ir ļoti apgrūtinošs!
  Ko vēlas sieviete, to grib Dievs, un ko grib politiķis, to negrib pat sātans!
  Politiķis ir bokseris ar korumpētu tiesāšanu un nelegāliem sitieniem!
  Politiķis ir mākslinieks, kurš dod priekšroku spilgtiem zīmējumiem, nevis tumšām krāsām!
  Nav nekā slidenāka par politiķa ceļu uz augšu, tikai lejā viņš spiež vēlētājus!
  Netici, ka politiķis ir tavs draugs un glābšanas riņķis, viņš ir tavs ienaidnieks un ievelk aizā!
  Sirdsapziņa ir dārga prece, bet to nepārdod uz svara, un to nepērk kopā!
  Katram politiķim skapī ir skeleti, bet vēlētājiem saka, ka tie ir gaļa ledusskapī!
  Šis politiķis ir kaķis, kuram vēlētājiem ir gatavs peļu slazds, tikai ēsma nav siers, bet gan verbālā tualete!
  Vēlētājs dzer šņabi, un politiķis plēš rīkli!
  Labāk visu nakti dzert, nekā nodzērušām acīm balsot par politiķi!
  Politiķis dzied, izliekoties par savējo, bet pēc svešām notīm!
  Mīlestībā nav viltus piezīmju, un politika ir pilnīga meli!
  Politiķis, kurš izpleš runu ar strīpu, nodrošinās vēlētājam rūtainas debesis!
  Bieži politikā pirmajā vietā - pēdējais zvērs!
  Lai gan politiķis un zilonis porcelāna veikalā, viņš izlīdīs pa jebkuru spraugu!
  Baskāja sieviete pavedina vīriešus, bagātajiem uzvelk kurpes un zem papēža iebāž pliko papēdi!
  Kailas sievietes krūtis atstās vīrieti bez biksēm!
  Prostitūta izģērbjas klienta priekšā, politiķis vēlētāju priekšā uzvelk aitādu!
  Ja tevi apdauza bezgalvīgie politiķi, tad tu esi pēdējā cepure!
  Ja tev galvā nav karaļa, tad tu esi cepure un trūkumā!
  Kronis nav tam, kam ir cepure!
  Dārgākā runa ir zelta klusums!
  Dimanta cilvēks ar stipru gribu un tērauda nerviem!
  Pieticība rotā cilvēku, bet politiķis mīl sevi paaugstināt līdz neglītumam!
  Gandrīz neviens godīgs politiķis, bet pilns ar vīlušies vaimanātājiem!
  Pietiek runāt, laiks sākt!
  Politiķu verbālajā caurejā darbi slīkst, bet parādās tukši vārdi!
  Politika un jūra ir līdz ceļiem, bet viņu līdz ausīm klāj verbālā caureja!
  No medus no politiķu mutēm var aizmigt mūžīgi!
  Meitenes labi komponēja un lieliski cīnījās. Filadelfija krita un amerikāņi ieplūda.
  Padomju un Ķīnas karaspēks uzvaras gājienos virzījās pāri ASV.
  Amerikā panika un bedlam, un likās, ka izglābties nav nekādu izredžu.
  Sarkanā armija ieņēma pilsētu pēc pilsētas. Un jau tuvojās augusta beigās Ņujorkai un Vašingtonai.
  Vesels meiteņu bataljons sāka iebrukt ASV galvaspilsētā.
  Viņi cīnījās pūlī, basām kājām un bikini. Un viņi ar kailiem kāju pirkstiem meta granātas.
  Un steidzās pa Vašingtonu. Un viņi šāva pretiniekus no ložmetējiem un meta granātas.
  Un viņi rēca:
  - Ļeņins ir pie mums oktobrī,
  Ar milzīgu divnieku dienasgrāmatā!
  Un kā mēles rāda. Un dodot šaut ienaidniekus. Un kā padomju tanki kuļ.
  Un trāpīja haubices, un raķešu palaišanas iekārtas.
  Tā "Smerch" dauzās, un pūš visu uzreiz. Un veseli rajoni eksplodē un sabrūk.
  Un tas izrādījās nežēlīgs graujošu sitienu inscenējums. Un raķetes eksplodē...
  Baltais nams tiek iznīcināts, un Amerikas Kongress aizbēga. Tā izvērtās karš. Un meitenes rūc un šauj.
  Tad viņi nolika ieslodzītos uz ceļiem un liek skūpstīt viņu basās kājas. Un viņi to dara, trīcēdami no bailēm.
  Marija, kuru uz papēža skūpstīja melns karavīrs, iesaucās:
  - Slava PSKP!
  Un noklikšķināja ar kailajiem kāju pirkstiem uz deguna.
  Augustīns iesaucās:
  - Par sarkano komunismu!
  Un karotāji piepildīja karavīrus un burtiski uzlēca viņiem virsū. Un tas bija padomju ķēvju agresīvais spiediens.
  
  Taču arī ar to lieta neaprobežojās... Meitenes arī vīriešus nedaudz aizdedzināja.
  Bet īsi sakot, Vašingtona krita. Un Ņujorka arī... Amerikāņi atkāpās, pareizāk sakot, aizbēga uz dienvidiem.
  Bet viņus vajāja Sarkanā armija. Un brauca un brauca līdz pat Meksikai.
  1975. gada 3. septembrī ASV kapitulēja. Karš ir gandrīz beidzies. Taču vajadzēja arī sagūstīt Latīņameriku ar proamerikāniskām diktatūrām. Spēkā viņi nav sāncenši, un cilvēki šajās valstīs ir par PSRS un komunistiem.
  Bet jums ir jāiet tālāk un jāturpina. Un pārvarēt attālumus.
  Karš vēl turpinājās un meitenes cīnījās.
  Nataša, lai saīsinātu laiku, kopā ar savu komandu lidoja lidmašīnā.
  Meitenes spēlēja īpašu šaha veidu četriniekiem un pārrunāja spēku samērus.
  Zoja smaidot teica:
  - Tagad mums būs vispusīgs komunisms!
  Augustīns atzīmēja:
  - Būs komunistisko valstu un tautu brālība. Un tad vairs nebūs ne karu, ne problēmu. Mēs lidosim ne tikai uz Marsu, bet arī uz zvaigznēm. Un tur vecums tiks uzvarēts, un mēs visi kļūsim kaili, veseli un laimīgi!
  Svetlana smējās un atbildēja:
  - Mūžīgi jauns! Mūžīgi basām kājām!
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Tas ir lieliski!
  Cīņas Latīņamerikā bija nevienmērīgas. Tautas bija Sarkanās armijas pusē, karavīri un virsnieki īsti negribēja mirt par saviem nelikumīgajiem diktatoriem. Bet atsevišķi fanātiķi cīnījās, taču viņus viegli apspieda. Un karaspēks virzījās uz priekšu, sagrāva un sakāva ienaidniekus.
  PSRS uzvarēja ar lielu vieglumu ...
  Bet karš vēl nav beidzies. Lai gan novembrī Santjago ņēma un gāza Pinočetu. Un visa Latīņamerika tika kontrolēta.
  Bet mums joprojām ir jāatbrīvo melnādainie Dienvidāfrikā un jāpārņem kontrole pār Tuvajiem Austrumiem un islāma valstīm.
  PSRS izveidoja pasaules hegemoniju. Un viņš gribēja visu kontrolēt. Ir pienācis 1976. gads... Padomju un Ķīnas karaspēks, kā arī sabiedrotie pusotra mēneša laikā okupēja visus Tuvos Austrumus un Pakistānu un Irānu. Indieši piedalījās arī kaujās par Pakistānu. Mēnesi vēlāk viņi pārņēma kontroli pār Āfrikas ziemeļiem. Pretestība bija vāja, lai gan padomju un ķīniešu karaspēks daudz nogalināja. Citas valstis Āfrikā nepretojās. Un viņi tika iekaroti diezgan viegli un gandrīz brīvprātīgi.
  Arī Dienvidāfrika pretojās tikai divas nedēļas. Melnais, protams, atbalstīja PSRS un Ķīnu. Un uzvara bija pilnīga. Un bija lidojums uz Marsu, un viss bija ļoti delikāts. Sarkanā armija okupēja arī Austrāliju un Jaunzēlandi.
  Pēc tam tika nolemts ņemt un izveidot vienotu impēriju. Mao Dzeduns tikko bija miris. Un Ķīnā pie varas nāca pilnīgi propadomju spēki.
  Un 1976. gada 18. novembrī notika pasaules referendums par PSRS izveidi uz visas planētas Zeme. Tā beidzās padomju impērijas pulcēšanās. PSRS kļuva par vienu valsti visā pasaulē.
  Un Nikolajs Voznesenskis ir visas planētas Zeme priekšsēdētājs. Drīz pēc tam notika priekšsēdētāja vēlēšanas uz pieciem gadiem. Tika izveidota spēcīga pasaules vara. Un cilvēki lidoja uz Saules sistēmas planētām.
  Diemžēl Nikolajs Voznesenskis nav nemirstīgs. Un viņiem neizdevās atklāt nemirstību. Un viņš nomira 1980. gadā, kad kosmosa kuģi jau bija sasnieguši Merkuru.
  Bet viņam bija priekšsēdētāja vietniece, sieviete Margarita Koršunova, kura sāka valdīt pēc Voznesenska.
  Un dzīve ritēja labi un jautri.
  Cilvēki apguva Saules sistēmas planētas. Viņi sāka būvēt pilsētas uz Mēness, Marsa, Veneras, Merkura.
  Un 2020. gadā sākās pirmais pilotētais lidojums ārpus Saules sistēmas uz planētām, kas riņķoja ap zvaigzni Sīriuss. Un tas bija ļoti interesanti un savā veidā skaisti.
  Uz planētas Zeme materiālās problēmas jau bija atrisinātas un nebija nabadzības. Ir izstrādāta vēža vakcīna un daudzas slimības ir izskaustas. Sākās eksperimenti ar atjaunošanos. Tika darīts daudz vairāk.
  Katram jau bija mašīnas personīgajā īpašumā. Daudzas preces kļuva par brīvu, īpaši pārtika. Citi bija ļoti lēti. Turklāt cenas nepārtraukti kritās, un algas pieauga.
  Bezdarba nebija. Tiesa, zinātnes straujā attīstība radījusi darba vietu deficītu. Bet tas tika atrisināts, samazinot darba dienas garumu. Vispirms tika ieviesta piecu dienu darba nedēļa. Pēc tam četras dienas. Un tad darba diena kļuva par sešām stundām. Un tad samazināts līdz četriem.
  Tas ir, darbs 2020. gadā kļuva par četrām stundām dienā un trīs brīvām dienām nedēļā! Un tas ir lieliski. Un daudzi produkti ir bezmaksas un bagātīgi. Bija patiesa dzimstības kontrole, lai novērstu pārapdzīvotību, taču tā bija mērena. Trīs bērni var būt bez problēmām.
  Attiecības starp rasēm un tautībām, vismaz ārēji, bija visai labklājīgas un draudzīgas. Cilvēki dzīvoja kā viena tautu ģimene. Padomju cilvēki sāka dominēt, un šķiet, ka viss ir kārtībā.
  Reliģija bija komunisms, materiālisms un ateisms. Galvenais ir ticība cilvēka prātam. Protams, cilvēkiem ir jābūt cilvēkiem.
  Nu, ceriet uz nemirstību ar komunistiskās zinātnes spēku. Viņi saka, ka pienāks laiks, un zinātne kļūs tik visvarena, ka augšāmcels pat mirušos.
  Un Staļins, un Ļeņins, un Vozņesenskis!
  Un ticiet, ka zinātne augšāmcels visus cilvēkus uz Zemes. Vieni mūžīgai dzīvei, citi pāraudzināšanai.
  Un tas ir labāk nekā Bībeles stāsts par paradīzi. Un cilvēki ticēja komunismam un nemirstībai. Un ka drīz Visumā būs laime.
  Un reliģijas pamazām izzuda un zaudēja savu nozīmi. Un islāms vairs nebija tik aktīvs. Un arī mošejas un baznīcas tika slēgtas, kā arī tempļi. Un cilvēki ticēja dieviem, tāpat kā pasaku varoņiem.
  Noziedzība ir gandrīz pazudusi, dzīve bija ļoti laba, turklāt ir daudz videokameru, un atklāšana notiek gandrīz acumirklī. Un dzīve kļuva jautra.
  Arī erotikā bija brīvība un pat kaila ķermeņa mode. Bija arī veselīga ķermeņa un fiziskās audzināšanas kults.
  Cilvēki virzījās uz absolūtu laimi un uzvaru pār nāvi! Atsevišķi orgāni jau ir klonēti, kropļi un invalīdi ir pazuduši.
  Un cilvēce, pateicoties tam, ka Staļins nomira četrus gadus agrāk, bija optimistiska par nākotni!
  
  
  PUTINAM VEIKSMES AR HITLERU
  Hitlers saņēma Krievijas prezidenta Putina veiksmi ar maģiska rituāla palīdzību. Un tas dramatiski mainīja vēstures gaitu. Sākumā tika uzvarēta gaisa kauja par Lielbritāniju. Tiesa, Hitlers neuzdrošinājās nolaisties, bet debesīs Luftwaffe ieguva pārsvaru. Franko ar šiem nosacījumiem piekrita uzbrukumam Gibraltāram. Vācieši šo cietoksni ieņēma divās dienās. Un viņi nosūtīja karaspēku uz Āfriku.
  Karš ar PSRS tika atlikts. Bet tas nāca tikai par labu nacistiem, tāpēc Melnais kontinents tika iekarots.
  Nacistu skaitliskais pārākums un labāka organizācija ļāva viņiem gada laikā ieņemt Āfriku, Tuvos Austrumus un Indiju.
  Un 1942. gada novembrī nacisti pēkšņi izkāpa krastā un vienpadsmit dienu laikā sagrāba Lielbritāniju.
  Pēc tam sākās gatavošanās karam pret PSRS. Vācieši izvietoja jaunus tankus: "Panthers", "Tīģeri", "Lauvas", kas bija gatavi kaujai. Un 1943. gada 22. jūnijā sākās iebrukums.
  Protams, PSRS divu gadu laikā izdevās labi sagatavoties šim laikam. Tanku skaits pieauga līdz trīsdesmit astoņiem tūkstošiem simt divdesmit divīziju, lidmašīnu skaits sasniedza piecdesmit tūkstošus. Pieauga arī ieroču un cita veida ieroču skaits. Bet Vērmahts pielika daudz. Tanku skaits Trešajā Reihā divu gadu laikā pieauga no sešiem tūkstošiem līdz divdesmit tūkstošiem. Un to kvalitāte ir ievērojami uzlabojusies.
  Pieauga arī aviācija Trešajā Reihā. Jaunais ME-309 bija ļoti spēcīgs ierocis un iekļuva sērijā. Focke-Wulf un Yu-288 un Yu-188 bija spēcīgāki. Un tas bija nopietni. Fritz bija arī gāzes palaišanas iekārtas un daudz kas cits. Ieskaitot jaudīgāko MP-44 triecienšauteni.
  Pats galvenais, vāciešiem bija liels skaits kājnieku. Viņi varētu izmantot koloniālo karaspēku un karavīrus no Eiropas.
  Taču bija arī citas nianses. Sarkanā armija nebija gatava aizsardzībai. Jā, viņi nemācīja viņai sevi aizstāvēt. Un, lai gan viņiem izdevās pabeigt nocietinājumus Molotova līnijā, tie bija pārāk tuvu robežai un nebija pietiekami dziļi.
  Turklāt vācieši varētu uzbrukt no Turcijas un Irānas un Indijas. Turklāt Japāna ofensīvai ir izvietojusi karaspēku.
  Jā, viņi smagi spieda.
  Un trīs mēnešu laikā PSRS tika sakauta un Maskava krita. Divus mēnešus vēlāk Krievija tika pilnībā okupēta.
  Pēc tam Hitlers nolēma uzbrukt Amerikai. Un te vāciešiem palīdzēja veiksme.
  Amerikāņu tanki bija vāji, lidmašīna atpalika. Un vāciešiem bija veiksmīgas reaktīvās lidmašīnas, un lidojošie šķīvīši šķita pilnīgi neievainojami pret kājnieku ieročiem, un zemūdenes nebija ūdeņraža peroksīds. Un E sērijas tanki.Tie sagrāva ASV, lai arī ar grūtībām, bet vairāk distances dēļ 1946. gada 30. janvārī. Tikai ASV armijas paliekas kapitulēja.
  Un 1951. gada 20. aprīlī Hitlers, baidīdamies, ka samuraji rada atombumbu, uzbruka arī Japānai... Karš ilga vienpusēji. Nacistiem bija uzlabotas piramīdas tvertnes, jaudīgi lidojošie šķīvīši ar lāzeriem un ultraskaņas ieroči. Uzlabotas vairāku palaišanas raķešu sistēmas un daudz kas cits.
  Tas ir, Japāna ilga ne ilgāk kā sešus mēnešus. Un karš beidzās ar kārtējo Vērmahta uzvaru.
  Putina veiksme palīdzēja Hitleram iekarot pēdējo ievērojamo impēriju uz zemes.
  Un 1959. gada 20. aprīlī notika pasaules referendums, kas noteica Ādolfa Hitlera vadītās pasaules lielvaras impērisko valdības formu.
  Jau 1949. gadā vācieši lidoja uz Mēnesi. Un 1957. gada 20. aprīlī notika lidojums uz Marsu.
  Nacisti apguva Saules sistēmu. Un visā pasaulē tagad bija dzelzs, vācu ordenis. Septiņdesmit gadu vecumā Ādolfs Hitlers kļuva par pasaules imperatoru, pateicoties Vladimira Putina veiksmei. Tas ir fenomenāls sasniegums.
  Tad atliek izpētīt citas pasaules, un cilvēce ir vienota. Tomēr, protams, daudz dažādu būvlaukumu visā pasaulē. Tostarp pazemes tunelis no Čukotkas uz Aļasku. Bet 1959. gada 1. maijā Ādolfs Hitlers avarēja ar savu lidmašīnu. Un diktora fantastiskā valdīšana beidzās. Acīmredzot Putinam ar savu fenomenālo veiksmi nebija lemts nodzīvot vairāk par septiņdesmit gadiem.
  Bet Hitleram jau bija mantinieks. No bērniem, kas iegūti ar mākslīgo apaugļošanu. Tā Ādolfa dinastija turpinājās. Un cilvēce turpināja celtniecību dažādos līmeņos.
  Pat Āfrikā tika būvēti ceļi, dzelzceļi un automašīnas, kā arī daudzas pilsētas. Un melnie te strādāja un cēla Melnā kontinenta ekonomiku.
  Cilvēce ir attīstījusies un cēlusies. Tika celts komunisms, un cilvēku dzīve kļuva arvien labāka.
  Pēc Hitlera imperatoru valdīja viņa dēls Vilks Pirmais. Viņš bija jauns, bet gudrs un pacēla cilvēci lielos augstumos. Viena no idejām bija palielināt sieviešu skaitu un eksperimentēt ar gēniem. Jo īpaši tika nolemts palielināt mātīšu skaitu, lai tās būtu piecas reizes vairāk nekā vīriešu.
  Tajā pašā laikā 1961. gadā impērijas astronauti lidoja uz Venēru, bet gadu vēlāk - uz Merkuru. Pāris gadus vēlāk mēs apmeklējām Jupitera pavadoņus. Apmeklēja citas planētas. Līdz 1980. gadā tika apmeklēta Saules sistēmas tālākā planēta Plutons. Un tas bija lieliski.
  Un 2000. gadā sākās pirmā bezzvaigznes ekspedīcija. Noziedzība uz planētas Zeme gandrīz izzuda, slimības un epidēmijas bija beigušās, cilvēki aizmirsa par badu un preču trūkumu. Dzīve kļuva labāka un labāka.
  Un tika uzcelta īsta paradīze. Un cilvēki necīnījās savā starpā. Zinātne ir strauji attīstījusies. Un dot cilvēkiem laimi. Arī tehnoloģijas ir attīstījušās. Šā šedevrs, protams, ir diskete. Viņi jau bija spējīgi lidot starp planētām. Un Fritz bija neapturami.
  Krievijā partizānu karš ātri norima. Cilvēki nolēma, ka nav iespējas atmest nacistus un viņiem ir jādzīvo. Un dzīve kļuva labāka un labāka. Impērija virzījās uz komunismu. Bet pēc 2000. gada daudzas preces kļuva pilnīgi bez maksas. Bomžu nebija, visiem bija darbs. Un tika uzceltas ļoti skaistas mājas. Un visiem bija mašīnas, un visiem bija bezmaksas internets un daudz kas cits.
  Dzīve gāja uz augšu. Cilvēkiem tas bija labi. Un visi pamazām pieraduši būt vienotai impērijai. Un notika asimilācija.
  Krievi un citi slāvi saņēma vienādas tiesības ar vāciešiem. Jā, un citas tautas labi dzīvoja nacistu kontrolē.
  Kas necīnījās, nepartijājās, dzīvoja cienīgi. Vācieši bez iemesla neveica soda akcijas.
  Un tiešām, tiklīdz tikām vaļā no partizāniem, represijas apstājās uzreiz.
  Tika veidota elastīga okupācijas politika. Bija pašpārvalde un vietējā personāla izmantošana. Un 2020. gadā visi cilvēki uz planētas Zeme saņēma pilsonību un beidzot tika izveidota juridiska vienlīdzība.
  Līdz tam laikam zinātne bija tik daudz attīstījusies, ka vecums tika uzvarēts, un visi kļuva mūžīgi jauni un skaisti.
  Un uz citām Saules sistēmas planētām parādījās Trešā Reiha apmetnes. Un tā tas kļuva lieliski pasaulē.
  Zēni un meitenes šajā pasaulē sāka izplatīties visā galaktikā. Hiperneta matricā jau ir parādījusies virtuālā realitāte, un daudz visa kā brīnišķīgā un jauna un skaista. Jebko varēja pavairot.
  Trešā Reiha impērija kļuva par lielu iespēju impēriju un iekaroja Visumu.
  Un sievietes tajā kļuva piecas reizes vairāk nekā vīriešu. Un viņas visas ir skaistas, jaunas meitenes, un vīrieši ir jauni vīrieši, kuriem nav nepieciešams skūt bārdu. Patiesībā bārda ir tikai primitīvs, dzīvniecisks atavisms.
  Un tagad virtuālā realitāte tik interesantas spēles plosās un deg.
  Viens no tādiem visvarenajiem Visumu Radītājiem Frīdrihs Sfero tikko sarīkoja stilīgāko "izklaidi".
  Proti, kosmosa kauja. No vienas puses, viņa karaspēks, kas pārstāv Lepno Vāciju, no otras puses, jebkuras draudzenes zvaigžņu armija, tā pati visvarenā Arlekinādes visumu radītāja - Briesmīgā Vācija. Tātad, tā kā cīnās visvareni cilvēki, tas būs jautri forši, līdz neiespējamībai.
  Briesmīgās Vācijas armijas skrūvspīles bija nepielūdzami saspiestas. Hiperplazmas apskāvieni centās ciešāk izspiest vareno ienaidnieku no lepnās Vācijas. Miljoniem un miljoniem zvaigžņu kuģu šeit atrada savu likteni. Bieži varonīgs un dažreiz smieklīgs. Viņi nomira ar smaidu uz lūpām, cerot ar laiku augšāmcelties. Lai gan tas izskatījās ļoti rāpojoši... Racionalizētā lāsēm līdzīgā kolosa forma deg ar īpašu liesmu, košļājot telpas un vakuuma laukus. Liesmas plosās pa kosmosa kuģa koridoriem un ventilācijas šahtām. Miljoniem dzīvo karavīru, gan cilvēki, gan citu rasu pārstāvji ar miljardiem robotu uz klāja, cenšas atbrīvoties no visu aprijošā karstuma. Gandrīz visi cīnītāji ir skaistākās meitenes, izkrāsotas ar izsmalcinātām, avangarda stila frizūrām, it kā pulcējušās nevis uz sīvu kauju, bet gan uz impērisku balli - masku. Viena no meitenēm aizdegās matos vējdzirnavu formā ar asmeņiem pāva spārnu formā, un viņa kliedza sirdi plosoši. Sāpes ir neiedomājami briesmīgas, un galvas āda burtiski lūst. Vējdzirnavu asmeņi atdalās un pēc tam griežas deviņu kārtu kinestelpiskā izliekuma virpulī.
  Bet orki un elfi rēc īpaši draudīgi, viņiem tiešām ir murgaināk neizdomāt, liesma izpaužas vienā vai otrā veidā. Vai nu tā ir smaidoša grēcīgā gara fizionomija, ko no pazemes zemākajām dzīlēm izsauc nekrofils burvis, vai arī viegla dejošana pa kajītēm un šausmīga, ārkārtīgi nikna plēsoņa izskatā griež ieroču stobrus. Un tas var būt biedējošāk par sirreālu destruktīvas un degošas vielas zīmējumā.
  Un tas viss ir tāda zvaigžņu kuģa mērogā, kas pēc izmēra neatpaliek no Merkūrija... Tomēr pēc Visuma radītāja standartiem tādu nav nemaz tik daudz. Tas pats šādas pilnīgi materiālas realitātes radītājs nolēma pilnībā atrauties.
  Sfero Frīdrihs Katastrofovs piedzīvoja sajūsmu un vienlaikus gandarījumu: viena nulle viņa labā. Jaunais radītājs-terminators veica apgriezienu, attālinoties no magoplazmas stara, un, dzirdot gravionāro staru sprakšķēšanu, šūpojot vakuumu, viņš to iegrūda cita magoleta aizmugurē. Iekļūt nav viegli, kara mašīnas auļo kā auļojošu zirgu nagi, un pat visu pazemes spēku sakrājušā šaitana vadīti. Un nekādu fizikas un kosmoloģijas likumu, kas būtu pazīstami atpalikušiem pagātnes cilvēkiem. Inerces jēdziens ir tikai pēc radītāja lūguma.
  Tagad (kas sastāv no cilvēka uztverei tik neaptverama veida matērijas Hiperprincepsa-mago-plazmas, tad jūs varat pieņemt jebkādu esošo formu un modifikāciju, mainot izmēru no fotona kodola, brīvi novietojot viss Visums triljonos parseku diametrā tavā plaukstā!) Sfero izvēlējās iemiesoties bioloģiski modificēta zēna ķermenī, kurš tika apmācīts varenajā un tehniski attīstītajā Lepnās Krievijas impērijā, pat tad, kad viņš dzemdē nobrieda kā embrijs. no inkubatora-datora.
  Kopš ieņemšanas brīža sapnī, ko pārtrauca sāpīgi impulsi, notika īpaša, kosmiska kara apmācība. Un joprojām bija kļūdas, jo Mogulu trajektorija, kam bija atņemta inerce, bija pilnīgi neparedzama. Bet Sfero par to nav sarežģīti. Viņš apzināti aprobežojās, lai padarītu savas spējas interesantākas. Galu galā lepnā Vācija, kas izplatīta miljardos galaktiku un kvadriljonos apdzīvotu pasauļu, šī radība, protams, ir virtuāla matrica. Un kosmosa kara spēlei ir jāpakļaujas noteikumiem. Lai vispār nebūtu haosa. Radītājs zēns. notriekti vēl trīs, divas reizes pazuduši. Ieroču sistēmu maģiskie impulsi, pasakains dizains, sagrieza vakuumu un pat lika tam nolobīties, medus siera šķēles, jau citā Visuma līmenī. Šeit Sfero atkal ienira kosmosa bedrē, pārejot uzbrukuma režīmā. Tajā pašā laikā Creator-Boy izvēlējās brīdi, lai kibernētiskās novērošanas sistēmas to nevarētu salabot, sniedzot pilnīgu pārskatu par telpu, kas ieskauj dažādu modifikāciju magoletus.
  - Magomatrix absorbē ar kinezfotonu! - Filozofiski, notriekt citu cīnītāju un izvairoties no satriecošajiem princeps-plazmas taustekļiem, sacīja Radītājs-zēns.
  Jūlija Cēzara armija, kurai Sfero Frederiks uzticēja vispārējo vadību, turpināja presingot, izmantojot skaitlisko pārsvaru, neatstājot nevienu neveiksmīgu mēģinājumu to apņemt no flangiem. Arlekinādes rokaspuisis Hannibals izsmidzināja arvien vairāk karaspēka, cenšoties izstiept vairākus parsekus (parseks ir attālums, ko gaismas stars veic divarpus gados) viņa vadībā milzīgu armādi. Samazinājās karaspēka formēšanas blīvums, pieauga individuālās prasmes loma. Šeit abas puses izrādījās cienīgas, demonstrējot akrobātiku un manevra mākslu. Taču zaudējumi bija milzīgi, mantkārīgajā iznīcināšanas lāpā nodega vairāk nekā viens miljons zvaigžņu kuģu.
  Sfero pēkšņi mainīja cīņas vietu un atradās blakus visskaistākajai meitenei. Radītājs-puika un Valentīna sadevās viens otram rokās, pārējie puiši un daudzskaitlīgākās meitenes mija aci. Viņi atveda baterijas un atklāja viesuļvētras hiperplazmas viesuļvētru pie laivām, vienvietīgajiem burbulīšiem, iznīcinātājiem, brigantīniem, iznīcinātājiem, iznīcinātājiem un citiem maziem kuģiem. Sfero acis iemirdzējās uzvaroši.
  Kopējais kaujinieku sagatavotības līmenis, kas tika apmācīts karam, pat tad, kad viņi peldēja kā augļi sava veida uzturvielu vidē, bija ļoti augsts. Bet tie ne vienmēr izkrita no daudzām plaisām un vakuuma sabrukumiem. Atbildot uz to, ienaidnieks arī izšāva savu nežēlīgo uguni, kam bija pat personiskā matrica. Hiperplazmas straume dega cauri novājinātajai matricas aizsardzībai un bruņās ieurbās pustelpas lauks. Šeit tas ir, maģiskā telpa neizturēja, saplaisāja, daudzkrāsaina ultrauguns straume krita uz šaušanas pāri. Sfero uzreiz sadega (ir vienkārši supersajūta, kad miesa tiek iznīcināta!), meitenes partneris iztvaikoja roku līdz plecam, kāju līdz ceļgalam, rumpi līdz ribām. Skaistums kliedza un atgrūdās. Valentīna pavēlēja.
  - Iespējot kiberreģenerāciju.
  Meitenes (tāpat kā citu cilvēku) ķermenis jau sen nav proteīns. Šī ir īpaša miesa ar hiperplazmas ieslēgumiem, savukārt paši cilvēki barojas ar superenerģiju. Tā miesa pēc ievainošanas sāka lēnām augt. Salīdzinoši lēni pats process ir redzams ar neapbruņotu aci, audu augšanas ātrums ir 0,9 centimetri sekundē. Bet sīvākā cīņa ir ļoti īslaicīga, bruņas tika sadedzinātas vēl vairākās vietās. Divi ieroči iztvaikojuši, seši karavīri gājuši bojā, viens jaunietis apdedzis līdz pusei, meitene īslaicīgi zaudējusi galvas ādu un pirkstus. Sfero, smejoties, atgriezās, sacīdams: cik daudz tu esi sasniedzis, uzvarot Visuma radītāja nesēju? Brīnumainā kārtā izdevās izvairīties no šāviņu detonācijas. Bet bojājumi ir kolosāli, gaisa sifoni, izmesti mirgo vakuumā. Tomēr puiši adekvāti reaģē. Pats Sfero izpildīja filigrānu šāvienu no rokas, izsitot trīskāršu uzbrukuma lidmašīnu. Valentīna, mēle pagarinājusies, laizīja puisim uz lūpām.
  - Megakvazārs!
  - Sāksim hiperiznīcinošu (superiznīcinošu) plazmas izvirdumu! - iesaucās jaunais Visumu Radītājs.
  Divi magoleti tika notriekti ar citiem ieročiem, trīs šaušanas torņi tika notriekti uz iznīcinātāju. Bet tieši tajā brīdī raķešu kreiseris tēmēja pret viņiem savus ieročus. Zēns-radītājs ne bez prieka ar asām sajūtām sajuta sejā nāves elpu. Piedraudēja ļauna, milzīga veca sieviete ar izkapti, un kapteinis Sfero deva pavēli.
  - Elastīga atkāpšanās! Kusties kā čūska, caur ezīti!
  Akumulators steidzās atpakaļ, bet nedaudz par vēlu. Likās, ka vakuumā sāpēja sāpes, garām aizslīdēja hiperplazmas viesulis. Bateriju aizķēra briesmīgs gravioplazmas trieciens. Tūlīt izrādījās, ka pieci pistoles un divpadsmit komandas cilvēki bija pilnībā iztvaikojuši. Sfero un pārējās meitenes izmeta gravitācijas vilnis. Radītāja zēns pārlidoja virsū, atsitot galvu pret atlētiskās, taču ārkārtīgi graciozās Valentīnas vēderu. Un tas ir grūti, ja gaļa, kurā bija jāietver, nav olbaltumviela:
  - Oho, tu pulsāra sabrukšanas bedre! Sfero nomurmināja. Un viņš pasmaidīja, kad viņam cauri šaudījās hiperelektrība.
  Bruņās bija lielas plaisas. Tās kā gravas iegriežas vairāk nekā miljons reižu par titānu stiprāka metāla purpursarkanajā virsmā. Kāds kolosāls spēks slēpjas hiperplazmā vai tās vēl pilnīgākajā princeps-plazmas daudzveidībā, kas spēj kustināt zvaigznes un nodzēst kvazārus. Bet tikai sestais, septītais un tā tālāk, matērijas stāvoklis. No jebkuras molekulas var iegūt veselu hiperplazmas okeānu. Teorētiski (kamēr tas nav pieejams cilvēkiem) viena elementārdaļiņa reproducēs visu Visumu. Vai iznīcināt! Tādas ir hiperplazmas gandrīz dievišķās iespējas.
  Akumulators slīd cauri elastīgajam sabrukumam, vibrējot kinestelpā, karavīru nospiež novājinātais inerces spēks. Tad atspere tiek izstumta, un akumulators atkal atver uguni tikai citā kosmosa punktā.
  Frīdrihs Sfero pavēl:
  - Sitiet ar šauru staru, pārslēdziet pistoles koncentrētā ramrod režīmā.
  Tā kā datori ir atspējoti, tas ir jādara manuāli. Regulējiet hiperplazmas plūsmu, izmantojot bungu. Bet to izdarīt nav pat viegli, tas glābj, ka šī nepārvarama vara ir paredzēta arī apmācību programmā. Zēni un meitenes tiek galā ar šo problēmu automātiskajā režīmā. Sfero Frīdrihs noķer raķešu laivu redzeslokā, šāviens ar nelielu pārsvaru. Atskan iznīcinātā vakuuma plānākā čīkstēšana, laiva saplēsta gabalos. Spriežot pēc sprādziena spēka, notiek munīcijas detonācija. Gaismas plankums appūš automašīnu. Magolets arī tiek iznīcināts, meitene atveidoja precīzu kadru.
  Spārni lido atsevišķi, vienlaikus griežoties liesmojošu astes vakuumā.
  Ienaidnieka brigantīna veic papildu bojājumus, bet atbild ar masveida zalvēm. Pa spraugu ieplūst straume, izmetot meiteni, atklājot zeltainas krūtis ar cinobra, luminiscējošiem sprauslām.
  Sfero sajūsmā čīkst:
  - Redzi, cik forši! Černodira!
  Valentīna uzsita visvarenajam puisim pa viņa ceļgalu, kuram bija magoplasta āda.
  - Princeps-kvazārs! Zapulsar elipse! Pacel bruņinieka vāli augstāk!
  Asarveida brigantīna brigantīna sariņoja zalves. Smailas hiperplazmas rasas pilieni izsmidzināja visu kaujas telpu.
  Frīdrihs Sfero nosvilpa:
  - Dod fotonu, bezdibeņa sabrukumā!
  No sāniem iznira fregate, tajā pašā laikā kaimiņu baterija raustījās. Izskatās, ka puišiem nepaveicās, viņi uzdūrās smagai raķetei vai Vibro laukam, kas dzēš izturīgāko metālu pulverī.
  Zēns mēģināja griezt platformu, lai izdzīvotu šādu uzbrukumu. Bet galu galā pretinieki ir augstas klases profesionāļi, kuri absolvējuši gandrīz vienu un to pašu skolu. Arlekinādes radītājs arī nav krāpnieks Civilizāciju radīšanā!
  Tempropreona lielgabals ir sabrucis. Tas tika sadragāts dzirkstošo detaļu kaudzē. Meitene un radītājs-puika, kas apkalpoja ieroci, tika izmesti kā ar nūjas sitienu. Viņi ar kolosālu paātrinājumu ietriecās bruņās, tās nedaudz iespieda, un paši bija stipri saplacināti, no trieciena nodrebēja ar savu ļoti elastīgo un stipro ķermeni. Tad viņi sāka lobīt nost lieljaudas pārklājumu, piešķirot normālu formu savām skaistajām figūrām, kas bija iespiestas kā seno dievu statujas.
  Sfero sajuta aukstumu vēdera lejasdaļā. Ienaidnieka plazmas izvirduma blīvums pastiprinājās, šķiet, ka kaujā tika ievilkti jauni spēki. Piemēram, pats ultrakaujas kuģis ir pieklājīga asteroīda lielumā, un masīva dunča forma, kas nosprausta ar izstarotājiem, izstaroja veselu bagātīgu hiperplazmas strūklu ornamentu. Izliekts, savītas formas matrjoškas un akordeona hibrīds, viela nokrita uz lepnās Vācijas kreisera. Citas iznīcināšanas straumes saspieda četras asaras formas artilērijas platformas.
  Sfero labā kāja līdz ceļiem iztvaikoja, un, negaidot, kad tā pieaugs dabiskā veidā, viņš acumirklī palielināja savu ekstremitāti.
  Jūlijs Cēzars, neskatoties uz visu savu talantu, zaudēja cīņu, skaitliskais pārsvars ar aptuvenu tehnoloģiju vienlīdzību bija ienaidnieka pusē. Vienīgais, kas bija jādara tik sarežģītā situācijā, bija atkāpties, izvairoties no ielenkšanas. Sfero bez sirdsapziņas sāpēm klausījās princeps komunikācijā, robotiem dotās komandas. Viņi skanēja neierobežotā optimismā, slāpēs pēc agras uzvaras. Jūlija Cēzara fregate guva nelielus bojājumus un palēnināja ātrumu. Sfero juta niknumu, šķiet, ka viņa radītais spēks zaudē, jums ir jāiznīcina pēc iespējas vairāk ienaidnieku. Tas ir, viņam ir izvēle vai nu uzvarēt, vai mirt. Lai gan ir acīmredzams, ka vairāku mugļu iznīcināšana; nemainīs gandrīz neko, taču tā ir gandrīz nepārspējama atsevišķu indivīdu varonība, kas veidojas straumē, kas sagrauj jebkuru šķērsli. Zēns, izmantojot nesēja atmiņu, bet patiesībā savu radīto (Kā viņam izdodas apzīmogot personības un tik sarežģītas struktūras lietas, tas ir atsevišķs jautājums!) ātri atcerējās, kurā viņš bija iedziļinājies daudzos treniņos. Ir nepieciešams, lai jūs netiktu pamanīts, paliktu vispārējās robotu rindās. Tātad tur nokļūt ir daudz grūtāk, bet iedarbības iespējamība ir daudz mazāka. Bet, no otras puses, vai viņam ir tiesības šajā kritiskajā brīdī sēdēt? Galu galā karavīram ir: jārūpējas par dzīvību glābšanu, otrais punkts: jāiznīcina pēc iespējas vairāk ienaidnieku. Pretrunu gadījumā - tā ir tradīcija, izdarīt izvēli par labu otrajam risinājumam. Tie ir veco laiku amerikāņi: viņi vairāk domā par savas ādas saglabāšanu. Tāpēc jeņķi zaudēja, turklāt viņu propaganda ir vāja. Viņai trūka pilnības un iekļautības. Ja atceramies Zemes seno vēsturi: tajos laikos, kad cilvēce bija pieķēdēta pie vienas planētas. Briesmīga, sašķelta pasaule, bija jāsapulc visas tautas un tautas vienā dūrē. Uz to ir pieteikušās vairākas impērijas. Pirmkārt, ASV, Ķīna, Islāma biedrība. Pasaule kļuva daudzpolāra un burtiski saplosījās, pieauga neatkarīgo valstu skaits, mazo tautu separātisms pārvērtās par apsēstību. Kopējās mājas Zeme dega, cilvēce burtiski iekrita bezdibenī! Senos laikos bija vareni valdnieki, kas gribēja apvienot cilvēci. Tas vispirms ir Aleksandrs Lielais, viens no visu laiku un tautu izcilākajiem komandieriem. Viņš bija neuzvarams, bet Providence labprāt dāvāja viņam pārāk īsu mūžu. Un tāpēc viņam bija ievērojamas iespējas, viņš uzcēla starptautisku impēriju, atveda Āzijā augsto hellēņu kultūru. Pat Kartāga un senā Roma sūtīja lielu cieņu maķedonietim, senā laikmeta izcilākajam slāvam! Pirms Aleksandra Lielā Persija vairāku ķēniņu (īpaši Kīra) vadībā panāca nopietnus iekarojumus no Indijas līdz Ēģiptei, taču doktrīna: visai pasaulei ir viens valdnieks, tas bija tas, kurš pirmais izvirzīja! Romā Jūlijs Cēzars pretendēja uz pasaules valdnieka lomu, taču arī viņa mūžs nebija pietiekami ilgs. Pēc Cēzara starp imperatoriem: nebija pietiekami spēcīgu komandieru. Dievišķais Augustīns bija slimīgs un fiziski vājš, harizmātiskais Nerons kopumā ir briesmīgs. Slavenākie valdnieki Diolektāns un Konstantīns vairāk cīnījās, lai saglabātu status quo, nedomājot par lieliem iekarojumiem. Pēc Romas krišanas bija arī citi komandieri. No tām ievērojamākās personības: Čingishans, Tamerlans, Napoleons, Ādolfs Hitlers, Staļins. Čingishana bija ļoti veiksmīga. Viņš iekaroja gandrīz visu Ķīnu, Afganistānu, Horezmu, progresīvās vienības sasniedza Seno Krieviju. Viņam bija lieliskas izredzes uzvarēt, neviens nevarēja pretoties šī viltīgā un izveicīgā komandiera pastāvīgi augošajam karaspēkam. Bet pat viņa diezgan garais mūžs pēc viduslaiku standartiem nebija pietiekams pasaules sagrābšanai. Čingishans nodibināja dinastiju, taču vairs nebija tik lielas kā viņš, kas spētu sapulcināt visus nomadus. Tāpat kā Tamerlane. Uzvara pēc uzvaras, milzīga impērija un šķelšanās, Timurata iznīcināšana, ķīvēšanās starp dēliem un mazbērniem. Un nebija neviena cienīga pēcteča. Napoleons un Hitlers, iekarojuši Eiropu, salauza muguru pret Krieviju. Diemžēl pašai Krievijai neizdevās panākt pasaules kundzību. Patiešām liels valdnieks bija Staļins, kurš analfabētu, staigājošu zemi pārvērta par spēcīgu industriālo lielvalsti.
  Un tad, jau divdesmit pirmajā gadsimtā, varu no sākuma pār Vāciju un pēc tam pār pasauli saņēma noslēpumains pāris, kam pieder neticami hiperintelektuāla vara.
  Viņi radīja jaunākos princeps maģiskos ieročus, un cilvēce pakāpeniski attīstījās līdz virtuālās visvarenības stāvoklim.
  Bet karš ir karš, it īpaši kosmosa karš, šeit nepareizi aprēķini un upuri ir neizbēgami. Karavīram Frīdriham Sfero, kurš nolēma riskēt, līdz šim paveicās, viņam izdevās iznīcināt četras kaujas mašīnas, nepievēršot sev uzmanību.
  - Būs bērzu putra cilvēciņiem! Drīzāk princeps-plazma!
  Jā, šādas interesantas spēles spēlē Trešā Reiha impērijas pilsoņi, iekarojot Visumu.
  Un kā tas viss beigsies un kādus visvarenības augstumus var sasniegt cilvēce, pat bezspēcīga fantāzija.
  
  
  COG UN ŠPUNTIKS UN TREŠAIS REIHS
  Otrajā pasaules karā iejaucās popadany. Šajā gadījumā īsie konstruktori Vintik un Shpuntik. Pārceļoties viņi nokļuva Berlīnē. Nu, tā kā viņi neko nezināja par politiku un planētu Zeme, viņi pārgāja uz vāciešu dienestu. Un tehniķi ir visaugstākajā līmenī. Un viņi piedalījās Panther izstrādē. Atjautīgie dizaineri padarīja torni šauru un mazu, labāk aizsargātu, bet vieglāku. Dzinējs un transmisija tika ievietoti vienā blokā, bet pārnesumkārba uz paša motora. Tika izgatavota arī vienkāršāka un vieglāka šasija nekā reālajā vēsturē. Un "Panther" augstums bija tikai 1,8 metri. Tā rezultātā korpusa pieres bruņas 80 mm tika uzstādītas lielos racionālā slīpuma leņķos un kļuva gandrīz necaurlaidīgas. Torņa piere bija 120 milimetru ar slīpumu, un sāni bija sešdesmit milimetru slīpi. Vājā vieta bija korpusa malas - tikai 40 mm. Bet korpuss bija ļoti kompakts un augšdaļa atradās lielā slīpuma leņķī, un apakšā bija uzlikti 30 mm vairogi, kas nosedza rullīšus. Un viss šis šarms svēra tikai 26 tonnas ar 650 zirgspēku dzinēju. Un lielgabals bija 75 mm 70 EL stobra garums, izšaujot 15 šāvienus minūtē.
  Turklāt laba redzamība un optika.
  Šis tanks pārvietojās ar ātrumu 70 kilometri stundā, bija necaurlaidīgs uz sāniem vieglajiem lielgabaliem, galvenokārt četrdesmit pieciem, un prettanku šautenēm, no diviem kilometriem pierē ieņēma trīsdesmit četrus un praktiski nesalūza. Un gandrīz visi PSRS prettanku ieroči tai neiekļuva pierē.
  Un jaunā "Panther" Kurskas kaujā radīja uzplaiksnījumu. Tajā pašā laikā to bija vieglāk izgatavot, un tas prasīja gandrīz divas reizes mazāk metāla nekā Panther reālajā vēsturē.
  Šīs tvertnes izmantošanas rezultātā nacisti izlauzās cauri padomju karaspēka aizsardzībai un slēdza katlu, apejot Kursku. Un tādējādi pārtvēra iniciatīvu. Un, attīstot panākumus, viņi paņēma Voroņežu.
  Pēc tam Hitlers pavēlēja karaspēkam pagriezties uz dienvidiem. Un karaspēka armāda pārcēlās uz Staļingradu.
  Vācu tanki aug. Un meiteņu komanda cīnās uz Panther, izlaužoties cauri padomju ieročiem un transportlīdzekļiem.
  Vācieši ielauzās Staļingradā... Bet tas vēl nav viss. Āfrikā Rommela korpuss uz jauniem tankiem izcīnīja virkni uzvaru. Sabiedroto situāciju pasliktināja fakts, ka Vintiks un Špuntiks arī izgudroja reaktīvo iznīcinātāju. Turklāt tas ir ļoti viegls, viegli izgatavojams, manevrējams un elementāri vadāms.
  Un jaunā VSh-162 lidmašīna kļuva par labāko lidmašīnu gaisā un nopietni sabojāja sabiedroto lidmašīnu.
  Tā nacisti sāka virzīties uz priekšu Āfrikā uz Ēģipti. Hitlers atteicās ieņemt Staļingradu un apturēja savu karaspēku. Bet Fritz sāka galveno ofensīvu, apejot ar izrāvienu uz Kaspijas jūru. Un situācija saasinājās.
  Un ziemeļos sekoja jaunas operācijas. Nacisti uzbruka Zviedrijai. Un pēc dažām dienām viņi piespieda viņu kapitulēt. Un tas izrādījās forši.
  Gerda un Šarlote uz "Panther" apceļoja visu Zviedriju un piespieda sagūstītos karavīrus skūpstīt viņu basās kājas, parādot savu kolosālo klasi. Šīs meitenes šeit ir patiešām foršas.
  Daudzi kaujas vīri viņiem padevās. Un skūpstīja plikām zolēm.
  Bet tagad viņi atradās Zviedrijā, kur jau sniga un auksts.
  Un vācieši Rommela vadībā uzvarēja britus Ēģiptē. Un tagad viņi izlauzās uz Tuvajiem Austrumiem, un viņiem ir panākumi pēc panākumiem.
  Pie tā skaisto karotāju kampaņa neapstājās... Gerda kaislīgi sacīja, berzējot baso kāju pa metālu:
  - Nu, "Tīģeris" protams, tanks, kas dod šedevrus un jaudas ziņā kolosāla mašīna. Tomēr vienkārši!
  Šarlote laiski atzīmēja:
  - Man personīgi labāk patīk Leo. Tā kā tādam auto nav ko izlauzties cauri! Un viņa ir ideāla formā!
  Magda atcerējās, kā viņiem rādīja parādi 7. novembrī, un čivināja:
  - Un Pele man patika, tā ir tik liela! Un ar diviem ieročiem uzreiz!
  Kristīna ķiķināja un apgāzās transportā:
  - Divi ieroči vienā mašīnā - tas ir forši!
  Gerda pagrieza kājas gaisā un atzīmēja:
  - Vai ir labi šādi lidot? Vai mēs drīz sasniegsim Austrāliju?
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Nē! Ne drīz! Lidot uz turieni no Zviedrijas - gandrīz visā pasaulē!
  Lidmašīna faktiski nolaidās, lai uzpildītu degvielu. Meitenes izskrēja ārā. Viņi nokļuva karstajā Medīnā, kur lidmašīna veica ārkārtas nosēšanos. Neskatoties uz novembra beigām, temperatūra šeit bija aptuveni trīsdesmit grādu. Un Zviedrijā, tikko viņi devās prom, uzbruka auksts ciklons un temperatūra noslīdēja līdz mīnus trīsdesmit.
  Meitenes skrēja cik vien ātri varēja, lai nenosaltu līdz transporta darbiniekam, un sals iekoda meitenes kailos papēžos. Principā nav viegli nenēsāt apavus, it īpaši ejot.
  Bet tagad meitenes skrēja pa karstajām Medīnas smiltīm. Arābi nobijās, skatoties uz puskailajām meitenēm, taču baidījās kaut ko darīt. Tomēr vāciešiem ir ļoti liela reputācija. Patiešām, viņi tiek uztverti kā pārcilvēku tauta, un tāpēc viņi piedod sīkas palaidnības. Tāpat kā tad, kad skaistules valkā tikai vienā bikini.
  Pēc aukstā laika, kad kājas nemitīgi salst, ir ļoti patīkami skriet pa karstajām smiltīm. Meitenēm patika, un viņas uzjautrinājās, apmētājot viena otru ar smiltīm.
  Gerda, tā lecot pa tuksnesi, domāja, ka joprojām ir brīnišķīgi dzīvot valstī, kurā valda nemitīga vasara. Un cik tas ir labi...
  Sejā pūš saulains un tīrs, svaigs gaiss. Vai arī ne pārāk svaigs, bet karsts tuksneša gaiss.
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  - Tagad šīs zemes pieder Trešajam Reiham. Nekad agrāk cilvēce nav bijusi tik vienota. Drīzāk tuvu, vienotībai, kāda tā ir tagad. Un tas viss daudzos aspektos pateicoties fīrera ģēnijam.
  Magda loģiski piezīmēja:
  - Daļēji arī tāpēc, ka Hitleram ir ārkārtīgi paveicies. Piemēram, briti krita kā zirņi. Un Āfrikas plašumi nebija šķērslis. Jā, viss bija mūsu pusē. Lai gan dažreiz bija kļūdas!
  Kristīna atbildēja:
  - Runājot par veiksmi, īsti ne! Mums nepaveicās, piemēram, ar ziemu četrdesmit pirmajā. Un tāpēc viņi toreiz būtu paņēmuši Maskavu. Un karš austrumos būtu beidzies. Un tāpēc vēl jāizrauj staļina ērkšķis.
  Gerda ar nopūtu piekrita:
  - Droši vien vajag! Žēl gan! Tik daudz labu puišu un meiteņu mirs!
  Magda neviļus izplūda asarās un teica:
  - Nāve... Cik jūs esat netaisnīgi! Un dažreiz jūs ierodaties nepareizā laikā!
  Gerda steidzās iebilst:
  - Ne dažreiz! Un vienmēr nepareizā laikā! Jūs zināt, kā vēlaties dzīvot un kā nevēlaties mirt!
  Kristīna loģiski atzīmēja:
  Mēs to vēlamies, jo esam stipri un veseli. Un vecmāmiņai, kurai ir simts gadi un kurā viss sāp, droši vien ir pavisam cita attieksme pret nāvi!
  Šarlote pakratīja galvu un ar satraukumu sacīja:
  - Ak, nedod Dievs! Nedod Dievs tev kādreiz novecot!
  Gerda to pamāja un ar basu kāju sita smiltis:
  - Par to nerunāsim! Ja tu sāksi domāt, kas ir vecums, tu kļūsi traks vai sabojāsi savu dzīvi!
  Magda mēģināja mierināt blondo meiteni:
  - Kad Jēzus nāks, visi mirušie celsies augšām, un šī mūžīgā jaunība būs mūžīga!
  Gerda pasmaidīja un mīļi teica:
  - Dievs svētī!
  Kristīna dusmīgi atbildēja:
  Un es esmu fundamentāls ateists. Un es neticu Dievam un neiesaku jums!
  Gerda paraustīja savus stipros, iedegušos plecus.
  - Es nenosaukšu sevi par stipri ticīgo, bet... Ir daudzas lietas, ko materiālisti un ateisti nevar izskaidrot. Tostarp Visuma izcelsme!
  Šarlote, iegrimusi karstajās smiltīs, atbildēja:
  - Bet man tā ideja patīk vairāk - daudzi dievi. Ka šie demiurgu dievi kopīgi radīja Visumu un Zemi. Tad starp viņiem notika cīņa, kas izraisīja kataklizmas un dabas katastrofas. Tāpēc gadījās visādas nelaimes. Dievu cīņa un izraisa karus starp cilvēkiem!
  Gerda pārliecinoši atbildēja:
  - Bet vācu Dievs vienmēr uzvar!
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Pirmajā pasaules karā tas nenotika. Lai gan bijām tuvu uzvarai!
  Kristīna enerģiski pamāja ar galvu.
  - Tieši tā! Bija nepieciešams uz laiku upurēt Austrumprūsiju, bet ne izvest karaspēku no Rietumu frontes. Tad viņi būtu aplenkuši un ieņēmuši Parīzi. Francija kapitulē... Viņa tomēr ir sakauta. Un tālāk... Domāju, ja Lielbritānija izrādītu spītību, tad mēs varētu uz to krist kopā ar Itāliju, Turciju un Japānu. Un viņi tos satriektu ar zemūdenēm un vienu flotes darbību!
  Magda atzīmēja:
  - Jūs aizmirsāt par Krieviju!
  Kristīna atguvās.
  - Es neko neaizmirsu! Krievija būtu sakauta pēc Francijas kapitulācijas. Turklāt cars Nikolajs II nav Staļins. Krievijas monarhs, cietis sakāvi, noslēgtu ar mums steidzīgu mieru. Un mēs būtu... Vārdu sakot, cara laika Krievija ir vēl vājāka par komunistisko!
  Šarlote iesmējās.
  - Tā! Bet, protams, mēs toreiz palaidām garām iespēju. Ādolfs Hitlers bija gudrāks. Viņš noslēdza neuzbrukšanas līgumu ar Staļinu un sadauzīja savus ienaidniekus pa gabalu. Tā ir politiskā gudrība!
  Kristīna atzīmēja:
  - Vēl loģiskāk būtu izbeigt Lielbritāniju, un tikai tad uzbrukt Padomju Savienībai!
  Šarlote smaidot teica:
  - Tam es piekrītu!
  Gluži pretēji, Gerda iebilda:
  - Ja mēs nebūtu uzbrukuši PSRS četrdesmit pirmajā gadā un nebūtu sakāvuši Sarkanās armijas vienības, kas nebija gatavas aizsardzības karam, tās būtu varējušas krist pār mums, kad mēs būtu iebrukuši Lielbritānijā. Tāpēc mums nebija citas izvēles!
  Magda paraustīja plecus.
  - Staļins ir piesardzīgs politiķis! Viņš varbūt nebūtu riskējis ar tādu piedzīvojumu!
  Gerda racionāli atzīmēja:
  - Drīzāk no Staļina puses liels piedzīvojums ir dot mums iespēju izritināt Lielbritāniju. Šajā gadījumā uz viņu kristu pārāki spēki. Un mēs to apglabātu. Un tāpēc, kamēr Lielbritānija pretojas, Krievijai joprojām bija iespēja pret mums. Citādi jāatzīst, ka mūsu ienaidniekiem nav izredžu!
  Šarlote arī atrada kaut ko iebilst:
  - Kamēr nav uzvarēti tādi monstri kā PSRS un ASV, ir ārkārtīgi pāragri teikt, ka ienaidniekam nav izredžu. Mēs esam daudz paveikuši un nogājuši garu ceļu, bet... Mums vēl priekšā ir daudz problēmu. Tagad Austrālija. Vēl viena robeža vācu armijai!
  Gerda pārliecinoši atbildēja:
  - Salauzīsim arī to! Šveicē un Zviedrijā jau bijušas divas pastaigas, un Austrālijā vismaz ir krietni siltāks.
  Šarlote iesmējās un pārliecinoši teica:
  - Es ticu mūsu uzvarai! Citādi tas vienkārši nenotiek!
  Meitenēm bija jāpārtrauc iesildīšanās tuksnesī un jāpārvietojas atpakaļ uz transportu. Degvielas uzpildīšana noritēja veiksmīgi. Un meitenēm pievienojās vecie draugi no bataljona "Tīģeru".
  Meitenes no šīs sieviešu vienības medīja tukšus modžahedus. Kuru tomēr bija maz. Un tagad viņi laimīgi devās iekarot Austrāliju. Vēl viens Vērmahtam tik vēlams kontinents.
  Vācija vāca spēkus lēcienam un gatavoja piezemēšanos.
  Mārgareta ar cieņu satika savas senās paziņas Kristīnu un Gerdu. Tomēr ne visi var dabūt dimantus par bruņinieka krustu! Pēc šīs kompānijas meitenes bija jānosūta uz apsēklošanu un uz īpašu nometni pēcnācēju dzemdēšanai. Tātad krievu uzņēmumā viņiem, iespējams, nebija laika piedalīties.
  Skaistules tomēr izskatījās dzīvespriecīgas un kaujinieciskas. Man vairs negribējās gulēt, un meitenes, ieslēdzušās atsevišķā kajītē, pļāpāja.
  Magda, apsēdusies ādas krēslā, atzīmēja:
  - Pagānisms ar visu savu ārējo loģiku arī nevar atbildēt uz daudziem jautājumiem. Piemēram, no kurienes radās daudzie demiurgu dievi?
  Šarlote iesmējās un protestēja:
  - Gluži tāpat kā monoteisms nespēj atbildēt uz jautājumu, no kurienes radās vienīgais Dievs, kurš radīja Visumu?
  Magda paraustīja plecus.
  - Tas ir jautājums, kā teikt... Mēs ticībā to uztveram kā aksiomu, ka Visvarenais Dievs ir pastāvējis vienmēr. Un šī ir aksioma, kurai nav nepieciešami pierādījumi.
  Kristīna, pamādama ar galvu, atzīmēja:
  - Nav iespējams iedomāties mūžīgi pastāvošo, bezgala stipro un bezgala gudro. Tas ir pretrunā ar loģiku. Kā mēs redzam uz Zemes, vienkāršais rada kompleksu, un mēs novērojam evolūciju. Un tad no sarežģītākā aizgāja vienkāršais. Kas ir pretrunā ar novēroto realitāti.
  Piemēram, cilvēce kļūst sarežģītāka, nevis vienkāršota! Un mēs nemaz nedegradējamies, bet drīzāk kļūstam pilnīgāki!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Loģiski! Dievu evolūcija noved pie visvarenā Demiurga Dieva radīšanas!
  Magda skarbi piezīmēja:
  - Tāda filozofija var sagraut dvēseli!
  Šarlote samiedza acis un ierunājās:
  - Bet jautājums ir, cik vecs ir Visums?
  Magda paraustīja savus stipros, attīstītos plecus.
  - Nezināms! Un kāpēc tāds jautājums?
  Šarlote racionāli atbildēja:
  - Tas ir saistīts ar sātana sacelšanos. Sātans ir viens no pirmajiem eņģeļiem, ja ne pats agrākais. Kā viņu sauc - Rītausmas Dēls! Un, ja viņš sacēlās, tad, iespējams, nav pagājis pārāk daudz laika kopš viņa radīšanas un sacelšanās. Un izrādās, ka tik daudzus miljardus gadu viņš uzvedās mierīgi un pēkšņi muļļājās.
  Magda sarauca pieri un iesaucās:
  - Un ko tad?
  Gudrā Šarlote atzīmēja:
  - Un zinātnieki saka, ka mūsu Visumam ir miljardiem gadu! Ir vajadzīgs tik daudz laika, lai zvaigžņu gaisma sasniegtu planētu Zeme! Un izrādās, ka pēc Bībeles tie nevar būt miljardi!
  Magda brīdi padomāja un atbildēja:
  - Dievs radīja zvaigžņu gaismu, kas jau ir nokāpusi līdz mums. Ādams un Ieva bija pieauguši, nevis mazuļi. Viņiem jau spīdēja saule, mēness un zvaigznes. Tas ir, Tas Kungs radīja pasauli attīstībā. Tātad visi jūsu solījumi neko nepierāda.
  Šarlote spītīgi atzīmēja:
  - Vai varbūt viņi pierāda, ka dievu ir daudz? Tie dievi, kas radīja Visumu!
  Magda ar zināmu vilcināšanos atbildēja:
  - Mūsu Visums ir vairāk vai mazāk vienots un strukturēts, ar visiem tā nelīdzenumiem. Un daudzu dievu klātbūtne noved pie tā, ka Visums tiktu sadalīts gabalos.
  Arī Šarlote diezgan loģiski iebilda:
  - Kaujas kuģis būvē ļoti daudz cilvēku! Neskatoties uz to, kaujas kuģis ir viengabala mašīna. Jā, un Visumu veido daudzi dievi-demiurgi, taču Visums no tā nekļūst mazāk neatņemams!
  Magda pastiepa seju un iesaucās:
  - Un tas izklausās - loģiski! Bet tā ir tīri cilvēciska loģika. Tam nav nekāda sakara ar Dievišķo spēku, kas ir neaptverami!
  Šarlote iesmējās.
  - Vienkāršākais arguments - Tā Kunga domas ir nesaprotamas! Un uz to var atsaukties un ienest visos gadījumos!
  Magda čukstēja:
  Un katrā šī Kunga zara īpašībā,
  Es sapņos redzu vēlmi iemiesot ideālu ...
  Bet dīvainā kārtā mūsu cilvēki cieš gandrīz pazemes pasaulē,
  Un finanšu despots nežēlīgi satvēra mūsu spārnus!
  Šarlote iesmējās.
  - Labi paēst! Kāpēc tu nepaliecies līdz celmam?
  Magda paspieda dūri.
  - Ak tu!
  Meitenēm kļuva nepārprotami garlaicīgi... Saruna par reliģiju nevedās. Par ko vēl var runāt? SS bataljona karotāju domas bija ierobežotas.
  Gerda sarunā pieskārās tankiem:
  - Lūk, mūsu "Lauva" ir tikai vācu gara iemiesojums! Tik liels un ar ieroci!
  Magda pamanīja, ar rokām masējot niezošās zoles:
  - Un "Pele" vēl vairāk - nozīmē stiprāks! Un viņa bruņas ir biezākas! Un divi ieroči uzreiz!
  Šarlote sajūsmā iesaucās:
  - Burvīga pele! Sasmalcināsim visus līdz pulverim!
  Magda to paņēma un dziedāja:
  - Nolādēts un sens, ienaidnieks atkal zvēr! Sasmalciniet mani, samaļiet mani pulverī! Bet eņģelis neguļ, un viss izdosies ... Un viss beigsies labi! Un viss beigsies labi!
  Šarlote gudri atzīmēja:
  - Kas paļaujas uz eņģeļu palīdzību, krīt tieši ellē!
  Magda atcirta:
  - Kuram velnam galvā, turpmāk viena elle!
  Gerda pēkšņi piezīmēja:
  - Man bija cieša iepazīšanās ar T-34 ar Charlottes, kad viņi testēja! Un ziniet, šī nav sliktākā tvertne uz Zemes!
  Sarkanmate indīgi piezīmēja:
  - Nav tā labākā, bet... Viņa redzamība ir diezgan vāja. Praksē no šādas tvertnes ir ārkārtīgi grūti iekļūt ienaidniekā! Mums tas ir jāatzīst!
  Gerda loģiski piezīmēja:
  - Labas formas bruņas un tornītis. Lai gan "Tīģeris" -2 un "Lauva" - sānu aizsardzība būs labāka.
  Šī rudmatainā nerātne Kristīna pamanīja:
  - "Lauvai" joprojām ir labs tornis, pieres slīpuma ziņā. Bet "Tīģeris" -2 pieres gandrīz nav slīps.
  Gerda atbildēja:
  - Bet bruņu biezums ir 180 mm. Tas kompensē mazāku loksnes slīpuma leņķi. Torņa ziņā Lauva izrādījās labāka par Tīģeri, bet tas, protams, nav ierobežojums. Es zinu, ka mūsu dizaineri noteikti radīs kaut ko perfektāku.
  Un skaistā meitene ar basu kāju sita pret tērauda loksni, tik ļoti, ka skanēja muzikāla trille.
  Karavīriem ir garlaicīgi. Viņi gribēja aizmigt. Varētu būt kas interesants...
  Tikmēr Kaukāzā notiek karš. Vācieši bez "Panther" izmantoja arī "Tīģeri" -2. Arī pēc formas līdzīga tankam, bet nedaudz lielāka, smagāka ar 88mm lielgabalu, un biezākas bruņas. Protams, ar trīsdesmit piecu tonnu svaru, vairāk, bet joprojām ne kritisku, var cīnīties ar vecu 700 zirgspēku dzinēju. Taču Vintik un Shpuntik jau izgatavojuši 1000 zirgspēku dzinēju. Un "Tīģeris" -2 arī sāka burtiski lidot. Parādījās "Lauva" ar vēl biezākām, īpaši sānu bruņām, un 105 milimetru lielgabaliem.
  Un, sverot četrdesmit piecas tonnas, tas kļuva par kolosālu padomju karaspēka problēmu.
  Četrdesmit trīs - četrdesmit četru gadu ziemā Kaukāzu ieņēma vācu karaspēks. Karš sāka ritēt ne pēc staļiniskā scenārija.
  Martā nacisti ieņēma Indiju un sāka virzīties uz Austrāliju. Un tajā pašā laikā grāba Āfriku.
  Staļins piedāvāja viņiem mieru ar jebkādiem nosacījumiem. 1944. gada pavasarī, pabeidzis Āfrikas iekarošanu, Hitlers pieņēma Staļina miera piedāvājumu.
  Nosacījumi bija apgrūtinoši, tostarp reparāciju maksāšana, izejvielu un citu lietu piegāde Trešajam Reiham.
  1944. gada vasarā Lielbritānijā tika veikta nosēšanās, un Londona krita vienas nedēļas laikā. Pēc tam sākās liela ofensīva pret Ameriku. Vintik un Shpuntik izgatavoja jaunas zemūdenes, kas kuģoja ātrāk par laivām un tēmēja torpēdas uz radaru. Un vēl daudzas lietas ir izgudrotas.
  Īpaši spēcīga kļuva lāzerinstalācija disketēs. Un tas bija vienkārši lieliski.
  Amerika izturēja līdz 1945. gada jūlijam un kapitulēja. Ir pienācis miera periods. Pagaidu patiesība...
  Hitlers bija neapmierināts ar to, ka Japāna sagrāba pārāk daudz teritorijas. Un viņš vienkārši ilgojās pēc atriebības un zemes ieņemšanas.
  Un 1953. gada 20. aprīlī sākās karš ar Japānu. Staļina pēctece Berija piedāvāja Hitleram savu palīdzību.
  Fīrers piekrita ar noteiktiem nosacījumiem. Proti, PSRS cīnās ar pilnu spēku, bet atgriežas tikai Dienvidsahalīna un Kuriļu grēda.
  Berija, kura turpināja maksāt Hitleram kolosālu cieņu, arī piekrita šiem noteikumiem.
  Jau no paša sākuma karš japāņiem bija neveiksmīgs. Īpaši viņiem traucēja lidojošie šķīvīši, kas bija bruņoti ar lāzerieročiem un siltuma stariem. Un viss tika burtiski sadedzināts pelnos un izkusis metāla skaidās.
  Savukārt PSRS kaujā meta tankus T-54 un IS-7, kas arī bija spēcīgāki par japāņiem, un reaktīvo lidmašīnu.
  Karš ilga piecus mēnešus un beidzās ar Japānas uzvaru un okupāciju. Tā bija pārliecinoša uzvara...
  Un kaujās izcēlās Alenkas tanka apkalpe uz IS-7. Automašīna darbojās labi un sadauzīja daudzus japāņu mastodonus.
  Un meitenes šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus, turklāt diezgan precīzi.
  Bet tās ir detaļas...
  PSRS atguva Sahalīnas dienvidus un Kuriļu grēdu. Un tādējādi viņš ieguva autoritāti un jaunas zemes ...
  Hitlers, vēl daži grābja viņa pakļautībā pārējo pasauli. Bet PSRS viņam nemitīgi skāra acis. Fīrers vēlējās jaunus iekarojumus un Vērmahta varonību.
  Un 1958. gada 20. aprīlī sākās jauns liels karš ar uzbrukumu Maskavai.
  Vācu meitenes cīnās debesīs. Albīna un Alvīna.
  Viņi notriek padomju lidmašīnas. Meitenes ir gandrīz kailas, vienā bikini un basām kājām. Gaisa pistoles ir vērstas pret ienaidnieku.
  Albīna notriec padomju mašīnu un čīkst:
  - Tas, mūsuprāt, ir šoks!
  Alvīna arī nogriež padomju jaku un piebilst:
  Mūsu impērijas godam!
  Un karotāji savulaik arī cīnījās un cīnījās ar ienaidnieku. Un viņiem patīk spīdzināt cilvēkus.
  Šeit komjaunietis tika spīdzināts. Izģērbusies un kaila meitene tika sista ar pātagu. Tad komjaunietim basās kājas tika apdedzinātas ar karstu stieni. Un man jāsaka, ka viņiem tas patika.
  Tad viņi meitenei salauza kāju pirkstus. Un spīdzināšanas šiks - ar lāpu aizdedzināt Venēras klēpi. Un meitene zaudēja samaņu no sāpju šoka.
  Albīna tomēr nenomierinājās arī par to. Viņa atnesa lāpu pie meitenes kailajām krūtīm. Un cep to. Tad viņa nogrieza un ēda maigo gaļu, iesaucoties:
  - Cik garšīgi!
  Alvīne ar liesmu apcepa otru nipeli un atzīmēja:
  - Jā, tas ir lieliski!
  Un vācu meitenēm ļoti patika.
  Bet ne visas radības ir tādas. Šeit Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova cīnās debesīs pret vācu grifiem.
  Un viņi parāda savu prasmi un gudrību.
  Meitenes, protams, cīnās basām kājām un bikini. Un nesiet ienaidniekam nāves dāvanas.
  Un dzied paši sev;
  - Slava komunisma valstij,
  Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties...
  Salauzta grēda zināt fašismu
  Veidosim jaunu pasauli!
  Anastasija apšaudīja ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem, notrieca vācu lidmašīnu un kliedza:
  - Par sarkano komunismu!
  Akuļina Orlova veikli trāpīja ienaidniekam, ar kailām kājām, nogrieza viņu un iesaucās:
  - Par krievu gara uzvaru!
  Un meitenes korī ņurdēja:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Šī ir tik smaga cīņa, kas notiek visā frontē.
  Vācieši noteikti ir spēcīgi. Un viņi pārvietojas, kaut arī lēni, bet ar lielu bojājumu.
  Meitenes cīnās kājniekos ...
  Komjaunietes biksītēs vienas.
  Šeit Alenka izdodas no ložmetēja, nogriežot nacistus un izsitot veselu kaujinieku rindu.
  Tad viņš saka:
  - Slava Krievijai!
  Anyuta arī šauj uz ienaidnieku. Tas to dara ļoti labi un skaidri. Un nocirsti nacistus. Tad viņš ar kailiem pirkstiem met granātu, salaužot nacistu tanku un čīkst:
  - Par svēto Krieviju!
  Allahs šauj arī uz ienaidniekiem. Tas to dara ļoti glīti. Ar pliku papēdi viņš met nāves dāvanu, darot to meistarīgi. Rudmatainais Frics izsit un iesaucas:
  -Komunisma laikmetam!
  Marija arī šauj uz ienaidnieku. Tas nopļauj nacistus, kas padara to ārkārtīgi agresīvu un čīkst:
  - Par Krieviju, mūsu māte!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš atkal metīs granātu. Vācu tanks, saņēmis bojājumus, apgāžas ... Un kaujas komplekts ir saplēsts.
  Marusja, sagraujot nacistus. Un ar plikiem papēžiem viņa iemeta veselu kaudzi granātu, izdalīja:
  - Par lielo Dzimteni!
  Tādas te meitenes, vienkārši kolosālas cīnītājas. Tātad visi tiek iznīcināti pēc kārtas.
  Šeit ir kaujas pieci. Un cik daudz fašistu pret. Un uzbrukumā piedalās melnie karotāji. Man jāsaka, ka viņi ir ārkārtīgi kaujinieciski puiši.
  Bet viņu krievu meitenes pļauj bez ceremonijām.
  Skaists bataljons, kad karotāji ir gandrīz kaili. Un tik miecētas, šokolādes.
  Un debesīs var redzēt jaudīgus vācu automobiļus Yu-888. Viņi meta bumbas uz padomju pozīcijām, sagraujot ienaidnieku. Un viņi rīkojas ar lielu atdevi.
  Eva, metot bumbas, spiežot uz pedāļa pliko, apaļo papēdi. Dāvanu mešana padomju pilsētās, rēc:
  - Trešais reihs ir neuzvarams!
  Agata tam piekrita, izspiežot iznīcināšanas dāvanas:
  - Mēs jau esam salauzuši visus savus ienaidniekus!
  Un nacisti jau plūst pa Maskavu no dažādām pusēm.
  Tad Oļegs un meitenes atkal iesaistījās kaujā, palīdzot Krievijai vai drīzāk PSRS.
  Tad viņiem pievienojās baskājainā meitene Margarita. Arī kāda pieaugusi sieviete rakstniece apmaiņā pret nemirstību kļuva par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un pilda savu misiju.
  Divdesmit pirmā gadsimta karotāji atkal cīnījās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Oļegs Ribačenko, ar zobeniem nocirzdams nacistus, rēca gan kājniekus, gan tankus:
  - Nekad nepadodies!
  Un puisim no basās pēdas aizlidoja ass disks!
  Margarita, sagraudama pretiniekus, atlaidusi zobus, nomurmināja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša slepkavīgi meta savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas zobeni gāja cauri fašistiem dzirnavās.
  Zoja, sagriežot ienaidniekus, čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Augustīns, cirzdams baltos karavīrus un tankus, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un rudens takni un baltie cīnītāji.
  Svetlana griež dzirnavniekam, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas un čīkst:
  - Jo māte Krievija uzvarēs!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns, kas sakapā brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un apšauj lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā griež visiem galvu un purnu.
  Margarita arī sagrauj pretiniekus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Bet Nataša ir uzbrukumā. Viņš sagriež nacistus kopā ar tankiem un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene.
  Zoja ir uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - notriek tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīna, nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīsies pret ienaidnieku, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki!
  Svetlana uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa saspieda daudz cīnītāju un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz nacistu lēcienā.
  Viņš svieda adatas ar kailiem pirkstiem un rībināja:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Margarita dodas uzbrukumā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Nataša uzbrukumā arī ir ļoti forša.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiņa.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja ietriecas nacistu līķu aizsprostojumā. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji turpina krist un krist.
  Zoja kliedz:
  - Meitene baskāju, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi miris.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīns mežonīgā ekstāzē rēc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu.
  Svetlana kaujā Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums.
  Oļegs uzbrukumā visu paātrina. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstnieka zēns atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņš ir diezgan vecs, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal simts nacistu, kas nesa meteoru, tika nogriezti. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirta daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Oļegs Ribačenko kurnēja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs slepkavu.
  Svetlana cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana, sasmalcinot ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja čīkstēja, mētādama adatas ar kailām, iedegušām kājām:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Oļegs Rybachenko kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Margarita dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Ģeniālais zēns ar kāju palaida to, kas izskatījās pēc helikoptera propellera. Viņš nogrieza pāris simtus galvu nacistiem un tankiem, čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Oļegs, kapādams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Tiek plosīta gaļa un tiek demolēti tanku torņi.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko gurkstēja:
  - Ak, agri, dod drošību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Zēns atbildēja:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Nataša atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus.
  Zoja ir ļoti ātra mazulīte. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, noderēs
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē.
  Un lūk, kā Svetlana cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Svetlana skarbi pamanīja, kad no viņas basās pēdas izlidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Oļegs atrodas kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš bez žēlastības tos sit, griež cauri tvertnēm un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša to paņēma un gaudo, nocirta brūnos iznīcinātājus kopā ar tankiem:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja saplēsa nacistus, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un arī viņš ar basu kāju paņems un atlaidīs zvaigznīti un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Augustīns arī diezgan loģiski atzīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tagad viņš dauzīs galvu nacistu ģenerālim. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana ir ļoti nikna ofensīvā, it īpaši tanku gāšanā, viņa čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izlaužoties cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Mārgareta kustībā. Tas visiem saplosīs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalināja visādi ienaidnieki, izsita gan tankus, gan lidmašīnas.
  Margarita jautri dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un nacisti ir kā naglas. Un tas sagraus daudz mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš griež trīskāršas dzirnavas pie nacistiem!
  Un Augustīns iesaucās:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karotājs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties. Kā tanku torņi norauts un fašistu lidmašīnām spārni.
  Augustīns šņukstēja:
  - Mēs visus nodevējus saplosīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Augustīns apstiprināja:
  - Mēs visus nogalināsim!
  Un no viņas basajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas dāvana! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Oļegs atbildot dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, vienlaikus iznīcinot tankus un lidmašīnas, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā runājot!
  Nataša, iznīcinot brūnos karotājus, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Oļegs Rybačenko, sagriežot pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnas astes.
  Margarita, nocirsdama brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, dziedāja:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Viņi toreiz darīja labu darbu ar nacistiem ... Un Padomju Krievija uzvarēja brūno impēriju Maskavas uzbrukuma laikā.
  Karš vēl nebija beidzies, bet PSRS jau bija iespēja sakaut pašus nacistus. Tāpēc sešiniekiem atkal bija jāpārtrauc savas lieliskās un foršās misijas izpilde.
  
  VIENA PSRS STARP VILKIEM
  Pārtraukums notika saules uzliesmojuma dēļ, kā rezultātā 1941. gada 22. jūnijā tika atslēgtas ASV, Lielbritānija un tās kolonijas. Sākumā tas īpaši neietekmēja kara gaitu. Vācieši virzījās uz priekšu gandrīz tāpat kā reālajā vēsturē. Fīrers arī pagriezās uz dienvidiem, un Japāna ieņēma nogaidīšanas pozīciju ... Un atkal salnā ziema izglāba Sarkano armiju no pilnīgas sakāves un ļāva tai doties pretuzbrukumā Maskavas tuvumā. Un Japāna tikmēr sagrāba tos īpašumus Klusajā okeānā, kas iepriekš piederēja Lielbritānijai un ASV un kuros papildu spēki tagad nevarēja iekļūt.
  Pavasarī un vasaras sākumā austrumu frontē vācieši izcīnīja virkni uzvaru un atkal uzsāka ofensīvu pret Staļingradu. Tomēr šeit sākās novirzīšanās no realitātes. Otrās frontes neesamība ļāva vāciešiem pārvietot vairāk karaspēka no Eiropas un no Lībijas, atstājot tur tikai itāļu garnizonus.
  Un ofensīva sākās ne tikai Staļingradā, bet arī Tihvinā. Un tagad viņus komandēja Rommels, kuru fīrers augstu novērtēja par britu sakāvi Lībijā un Tolbuka sagrābšanu.
  Kaujās piedalījās arī pirmie tanki Tiger. Rommels naktī sāka ofensīvu un viņam izdevās pārsteigt padomju karaspēku. Situāciju pasliktināja tas, ka vāciešiem bija priekšrocības aviācijā, tāpēc viņi netērēja spēkus cīņai ar sabiedrotajiem.
  Pilots Marseļa strauji ieguva pārskatus austrumu frontē. Vēl 1942. gada jūnijā viņš pārsniedza notriekto lidmašīnu skaitu simt piecdesmit un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Bet tas bija tikai karjeras sākums.
  Debesīs patiesībā Sarkanajai armijai bija grūtāk. Un vācieši spēja ieņemt Tihvinu un pēc tam vēl vairākas pilsētas un ar dubultu gredzenu nogriezt Ļeņingradu, atkal bloķējot šo pilsētu.
  Padomju pavēlniecība mēģināja izlauzties līdz Ļeņingradai un virzīties uz priekšu centrā. Taču nebija pietiekami daudz spēka, lai gūtu panākumus šajās jomās.
  Vienīgais mierinājums bija tas, ka nacisti bija iegrimuši Staļingradā, kas viņiem deva iespēju savākt jaunas rezerves.
  Bet Ļeņingrada palika bloķēta. Līdz šim Turcija un Japāna nav iesaistījušās karā, un PSRS bija iespēja mainīt kauju gaitu. 1942. gada novembrī padomju karaspēks uzsāka ofensīvu pie Rževas un Staļingradas.
  Rževa laikā panākumi netika gūti. Bet pie Staļingradas gredzens bija slēgts. Bet kā izrādījās laikā. Trešajam reiham bija daudz vairāk rezervju, un Rommels sāka ofensīvu pret Staļingradu no ziemeļiem un Mainšteinu no dienvidiem.
  Situāciju pasliktināja negaidītā Japānas iestāšanās karā. Samuraji, neskatoties uz to, ka viņus ierobežoja kauja Ķīnā, uzbruka Vladivostokai.
  Droši vien Hirohito baidījās, ka Trešais Reihs zaudēs un iesaistīsies karā.
  Turklāt Japānai bija pietiekami daudz resursu un kājnieku pilna mēroga ofensīviem.
  Sarkanā armija tika saspiesta, un Rommelam izdevās izlauzties no ziemeļiem uz Staļingradu. Mainšteins uz laiku tika apturēts, taču, saņēmis papildu pastiprinājumu un atbalstu no Paulusa, viņš savienojās ar jau atbloķētajiem karaspēkiem.
  Tādējādi radās vēl viens gredzens, kurā atradās padomju karaspēks.
  Pēc spītīgām cīņām lielākā daļa tika iznīcināta un sagūstīta. Pēc tam vācieši pabeidza Staļingradas ieņemšanu. Un 1943. gada martā karā iesaistījās arī Turcija. Situācija kļuva vēl sarežģītāka. Gaisā vācieši saglabāja pārākumu. Marseļa pārsniedza trīssimt notriekto lidmašīnu skaitu un kļuva par pirmo vācieti, kas saņēma otro Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Maijā vācieši uzsāka jaunu ofensīvu, masveidā izmantojot jaunus tankus - "Tiger", "Panther" un "Lion". Un viņi veiksmīgi virzījās uz priekšu, lai gan Sarkanā armija uzņēmās spēcīgu aizsardzību. Bet spēki jau bija nevienlīdzīgi, jo padomju karaspēks cīnījās trīs frontēs vienlaikus - pret Trešo reihu, tā pavadoņiem, Japānu un tās kolonijām un Turciju. Situāciju pasliktināja nacistu izsludinātais kopējais karš, kura rezultātā vairākas reizes pieauga ieroču ražošana, ja sabiedrotie nebombardēja. Tātad PSRS izredzes ātri samazinājās!
  Tiesa, Fritz virzījās uz priekšu lēnām, jo viņu priekšā bija dziļa aizsardzība. Un padomju karaspēks, kam bija pieredze, cīnījās ļoti drosmīgi. Bet viņi joprojām zaudēja.
  Tomēr viņi cīnījās ar lielu drosmi, un daži karotāji parādīja augstāko klasi. Šeit, piemēram, Elizabetes tanka apkalpe uz visparastākā T-34-76 cīnās ar nacistiem.
  Un vācieši lēnām virzās pretim padomju karaspēkam, sarindoti ķīlī jeb cūkā. Priekšā ir smagākā un vislabāk aizsargātā tvertne "Lev". Tas atgādina Panteru, tikai daudz lielāks un sver deviņdesmit tonnas. Korpusa priekšējās bruņas ir 150 mm un slīpas kā T-34, un sāni ir 82 mm ar slīpumiem. Torņa piere parasti ir ļoti labi aizsargāta: 240 mm ar slīpumu, un sāni ir arī vājāki par 82 mm, tāpat kā korpuss. Un jaudīgs 105 mm lielgabals ar lielu stobra garumu 70 EL. Šī ir tvertne, kas spēj trāpīt no attāluma.
  Elizabete ar basu kāju pārslēdz ātrumkārbu uz augšu.
  Un trīsdesmit četri uzņem ātrumu. Ir bezjēdzīgi šaut uz "Lauvu" no attāluma un vajag pieiet tuvāk. Spēcīga vācu mašīna sūta nāvējoša spēka šāviņu. Viņš steidzas garām. Meitenes tankā jautri smejas un kustina basās kājas.
  Ziemeļkaukāzā maija beigās ir karsts, un daiļavas bikini izklaidējas.
  Elena ar svilpi atzīmē:
  - Tagad fašists dabūs diženu ragos!
  Jekaterina, kratīdama savu kailo, iedegušo kāju, piekrīt:
  - Mēs viņu noteikti nositīsim!
  T-34-76 turpina paātrināties, bet bezceļa ātrums ir ierobežots. "Lauva" knapi rāpo, un veiklākās "Panthers" un "Tīģeri" samazina ātrumu, lai nepavilktu uz priekšu.
  Taču šīs mašīnas ir bīstamas, īpaši Panther, kas spēj izšaut piecpadsmit patronas minūtē. No tā jūs varat sagaidīt pārsteigumu.
  Eifrazija, spiežot pliku papēdi uz gāzes, čīkst:
  - Cīnīsimies virtuozos veidos!
  Tanka "Lauva" lielgabalam ir ievērojams trūkums, tas izšauj tikai piecus šāvienus minūtē. Kopumā nav veiksmīgākais modelis. Bruņu caurduršana ir pārmērīga, un nav nepieciešams sist no pārāk liela attāluma. "Tīģeri" un "Panthers" izlaužas no diviem kilometriem, no lielāka attāluma gandrīz neiespējami iekļūt mobilajā un mazajā trīsdesmit četriniekā. Vai bija tā vērts aprīkot Lauvu ar tik spēcīgu ieroci? Citi padomju tanki ir vēl vieglāki, izņemot KV-1S, taču arī šim tankam nav nekādu priekšrocību aizsardzībā, un braukšanas rādītāji ir tikai sliktāki.
  Elizabete groza savu ķermeni un čīkst:
  - Es elpoju ar krūtīm, gaiss ir plašs vilnis,
  Tas spilgti mirdz, zvaigžņu paklājs ir bezgalīgs ...
  Jūtas spēlējas, basām kājām meitenes ir dzīvas,
  Spēlējiet debesīs, es gribu lidot uz sauli mūžīgi!
  Nav viegli izlauzties cauri Lev tvertnei, pat sānos. Torņa sāni, tāpat kā Panther, ir slīpi, un arī korpusa sānu augšējā daļa. Šajās tvertnēs jau ir pieņemta tipiskā "kaķa" forma, kas nodrošina labāku aizsardzību slīpumu dēļ. Nevis kā "Tīģeris", gandrīz kvadrātveida. Bet "Tīģeris" tika izstrādāts pirms kara un izskatījās pēc KV formas. Bet "Tiger" -2, vēlāka izstrāde, arī ir "kaķa" formā, un drīz šī tvertne nonāks sērijā. "Lauvai" ielauzties dēlī arī ir gandrīz neiespējami. Tikai korpusa apakšējai daļai nav bruņu slīpuma, bet to sedz rullīši. Tas ir, jums ir jāizlaužas cieši un precīzi jānokļūst starp laukumiem.
  Tātad meitenēm ir grūts uzdevums. Turklāt trīsdesmit četri kustībā satricina tik ļoti, ka ir gandrīz neiespējami precīzi šaut.
  Elizabete jautāja saviem draugiem:
  Vai mēs varam uzvarēt ienaidnieku?
  Elena pārliecinoši atbildēja:
  - Kad meitenēm nav apavu, viņas ar basām kājām iegūst tādu jūtīgumu, ka ienaidnieks noteikti tiks trāpīts.
  Elizabete tam piekrita:
  - Jā, meiteņu pliki papēži ir uzvaras garants!
  Un tagad, izvairoties no sakāves, trīsdesmit četri noslīd uz dēļa. Galvenais šeit ir izvairīties no Panther un Tiger ieročiem. Tie ir ātri un precīzi. Un jūs nevarat arī izlauzties cauri šīm tvertnēm pierē.
  Elena šauj uz vācieti, izmantojot kailos kāju pirkstus. Bet kustībā tikt garām slidotavai ir gandrīz neiespējami. Bet ienaidnieka ledus laukums ir salauzts, un "Lauva" apstājas.
  Trīsdesmit četri atkal iet viņam garām. Un sūta nāvējošu šāviņu sānu apakšējā daļā.
  Katrīna atzīmē:
  - Mūsu lielgabals ir novecojis - "Lauvu" tiešām nevar paņemt!
  Bet kā īgnumā Elena trāpīja ienaidnieka sānu daļā, un "Lauva" aizdegās.
  Meitenes nemazina ātrumu, atkal met uz priekšu. Tagad viņiem ir vājāks mērķis: "Panther". Pietiek trāpīt viņai tieši pa sānu.
  Elizabete atzīmē:
  - Praktisks kaķis!
  Katrīna smejoties atzīmēja:
  - Bet knapi rāpo, lai netiktu ārā no "Lauvas" vāka.
  Un Elena no attāluma šāva uz Panteru, kas izrādījās tālu sānis un atvēra savu sānu. Viņai ir tieva - 40 milimetri, un tas nekas, ka tas ir sašķiebies.
  Vācu tanks eksplodē ar blīkšķi. Jā, daiļavas bija asi izdrāztas.
  Viņi ir ar savu valdzinošo cīņas skaistumu graciozitāti.
  Bet čaumalas svilpo, ejot garām, gandrīz pieskaroties bruņām.
  Trīsdesmit četri ir ļoti bīstami, un viņa atgādina cilvēku, kurš lec starp lāsēm.
  Elizabete vēlreiz izšāva ar basu kāju un dziedāja:
  - Es varu visu, mēs sitīsim Vērmahtā ar padošanos!
  Protams, ar tādām meitenēm pats velns nav briesmīgs. Lai gan nacistu ofensīva ir agresīva un viņiem ir daudz tanku...
  Spēki ir nevienlīdzīgi. Lai arī automašīnu skaits ir aptuveni vienāds, vācieši ir smagāki. Daudzi padomju tanki ir viegli un ne gluži kaujas gatavībā pret nacistu monstriem.
  Taču Elizabetes komanda dara brīnumus un, atrodoties ceļā, uzņem vēl vienu "Panteru".
  Komjaunieši cīnās ar ieročiem. Viņi šauj precīzi. Viņi skrien, plīvo basām kājām, apaļiem papēžiem. Un trāpīt ienaidniekam tieši mērķī.
  Alenka aizrautīgi komandē:
  - Nepadodies meitenes!
  Un tagad lielgabals izspļauj lādiņu, tieši pie T-4, caurdurot šo tanku. Bet šeit, protams, "Lauva", to nav tik viegli paņemt. Un šeit jums ir jāmēģina.
  Anyuta norāda uz mašīnu ar kailiem kāju pirkstiem un šauj precīzi no gala līdz galam, sakot:
  - Slava komunismam!
  Alla arī šauj ļoti precīzi un piebilst:
  - Slava varonībai!
  Par cīņas meitenēm te neko nevar teikt - augstākā klase un akrobātika!
  Marija, ievadot lādiņu pistolē, dziedāja:
  - Augstāk un augstāk un augstāk
  Meklē mūsu putnu lidojumu...
  Un elpo katrā propelleri,
  Mūsu robežu miers!
  Marusja piebilda, šaujot uz Frici:
  - Noteikti tā ir...
  Krievu un ne tikai krievu tautas masveida varonība izpaudās it visā ...
  Dzeguzes izmērītās, klusinātās skaņas, kā zvanošs pulkstenis, slējās pāri ierakumiem. Reti koki, ar blīvu zaļu vainagu vēja brāzmās, kā pionieri salūtā, sveic nogurušos karavīrus. Dažiem tas pat varētu šķist brīdinājums - viņi saka, tu dosies uz nākamo pasauli!
  Bataljons Vladimira Mihailovska vadībā, kas ir nežēlīgi satriekts iepriekšējās kaujās, īpaši maija cīņā, tagad steidzīgi tiek papildināts ar jauniem, gatavojoties aptvert vienu no bīstamākajiem rajoniem. Trīs kilometrus uz austrumiem Donas ūdeņi steidzas gar kara liesmām.
  Lielākā daļa niedru bija pārogļotas no aizdedzinošām bumbām, ūdens kļuva melns no sodrējiem. Kā milzīgi sērkociņi sēru apkaunojumā, sprādziena viļņa nojauktie tilta pāļi stāv atsevišķi un darbojas kā balsti.
  Vietējie pionieri laivās ved lauku veltes, kā arī munīcijas kastes varonīgajiem padomju karavīriem, kas ir gatavi iesaistīties nāves cīņā ar saniknotajām nacistu bariem.
  Tā nu četri vilka garu kasti uz krūmu, kas klāts ar vilku ogām. Tur rūpīgi maskēts prettanku lielgabals slēpās kā mohauks slazdā. Trīs karavīri un šaušalīgais ložmetējs Alesja darbojas pie ieroča. Meitene, ļoti slaida, bet rokas cīpslas no nogurdinoša darba. Viņš arī mēģina kopā ar puišiem sagatavot lamatas gadījumam, ja nacistu bara tanks vai "bruņumašīna" mēģinātu apiet dabisko uzkalniņu.
  Karavīri lielākoties joprojām ir pilnīgi bezbārdaini un neapšaudīti, jauni vīrieši, kuri ir izgājuši saīsināto kursu iesauktajam - pusotrs mēnesis, plus, protams, labi iedibināta pirmsiesaukšanas apmācība PSRS. .
  Dažiem karotājiem jau ir pieredze. No jauniem dzīvniekiem tie atšķiras ar sariem, kustību asumu, daži ir pārtīti. Konkrēti, viencainais Ivans, kurš izskatījās pēc īsta pirāta, atlaida savu bārdu. Praporščika tituls, un jau pāris dažādās kaujās saņemtie ordeņi, pareizāk sakot, pirmais pie Maskavas. Kad šķita, viņi paveica neiespējamo: apturēja Fritz un pat nodzina pretiniekus pāris simtus kilometru kā suņu sitējus.
  Cik daudz pamestu iekārtu bija Fricim. Varbūt ne tik daudz, un tur bieži bija tanki, bet bruņutransportieri ar lielgabaliem un ložmetējiem, kas tik sāpīgi mocīja padomju kājniekus 1941. gada vasarā un rudenī - vismaz santīms ducis!
  Bet, kad sals pārsniedza trīsdesmit grādus, visi šie teitoņu briesmoņi zaudēja spēju vienkārši kustēties... Benzīns sasala un tauki sasala.
  Diemžēl viņiem neizdevās piebeigt nacistus līdz galam. Daļēji pavēlniecības vainas dēļ, kas prasīja lielus spēkus, lai iebruktu pilsētās, kur bija saspiedušās vācu vienības. Jā, un atkusnis ir pienācis - lai tas būtu nepareizi ...
  Pavasarī Ivans izpelnījās arī otro ordeni - viņam paveicās slazdā nogalināt ģenerāli un vairākus virsniekus. Tomēr cīņa bija tikai daļēji veiksmīga. Vajāšanas laikā Ivanam Krasnovam pa seju trāpīja nomaldījusies lauskas, atņemot viņam aci. Ak, tas ir karš, nevis bērnu filma, kur galvenais varonis visus kuļ, un pat simts ložmetēju nevar trāpīt.
  Un tagad viņiem ir jādara fiziski smags darbs: jārok tranšejas, šūnas un bedres lamatas.
  Pionieri viņiem palīdz, kamēr laukos valda miers, un paši puiši un meitenes ir lūguši palīdzēt saviem vecākajiem brāļiem. Viņi pat strādā pārāk dedzīgi, cenšoties vairāk, nerēķinot spēkus. Tā vēnas pietūka un iznira bērnu nosauļotajām, sarūgtinātajām rokām un kailajām, sasitušajām kājām. Tajā pašā laikā viņi joprojām paspēj dziedāt;
  Mēs esam komunisma bērnu pionieri -
  Uguns, telts un zvana bugle!
  Sasodītā fašisma iebrukums -
  Kuru gaida nikns gājiens!
  
  Ko mēs esam zaudējuši šajās cīņās?
  Un tad cīņās ar ienaidnieku ieguva?
  Mēs kādreiz bijām tikai pasaules bērni -
  Un tagad dzimtās zemes karotāji!
  
  Bet Hitlers spēra soli mūsu galvaspilsētas virzienā,
  Nometa bumbas, neskaitot ūdenskritumu!
  Un man Tēvzeme ir vēl skaistāka par debesīm -
  Tagad ir pienācis asiņainais saulriets!
  
  Uz agresiju atbildēsim skarbi -
  Lai gan viņi paši ir gari, jā, ak vai, viņi ir mazi!
  Bet zobens trauslā pusaudža rokās -
  Spēcīgāki par sātana leģioniem!
  
  Lai tanki metās lavīnu pēc lavīnas,
  Un mēs sadalām šauteni trīs!
  Ļaujiet policijai mērķtiecīgi mērķēt uz aizmuguri,
  Bet svētais Dievs viņus bargi sodīs!
  
  Ko mēs nolēmām? darīt miera darbu
  Un par to, diemžēl, man bija jāšauj!
  Mierīgums jau ir pretīgs.
  Ir arī vardarbība!
  
  Ar meiteni mēs kopā skrienam basām kājām -
  Lai arī sniga, sniega kupe deg kā ogles!
  Bet nebaidieties, pazīstiet bērnus -
  Fašistu drosmīgi iedzīs zārkā ar lodi!
  
  Šeit viņi ievietoja negodīgo Frica kompāniju,
  Un pārējie gļēvuļi bēg!
  Mēs kājniekus sasmalcinām kā izkapti kaujā -
  Mēs neesam šķērslis jaunām vasarām!
  
  Uzvaras sasniegums būs maijā,
  Tagad putenis ir dzeloņains, ciets sniegs!
  Zēns ir basām kājām, viņa māsa ir basām kājām,
  Lupatās bērni sagaidīja ziedu laikus!
  
  No kurienes nāk šie spēki?
  Paciest sāpes un aukstumu, tā vajadzība!
  Kad draugs izmērīja kapa dibenu,
  Kad draugs sten - es nomiršu!
  
  Kristus svētīja mūs, pionierus,
  Viņš teica: Tēvu zemi jums ir devis Dievs!
  Šī ir pirmā ticība,
  Padomju, svēta valsts!
  Atskan tālu tuvojošos tanku dārdoņa, un debesīs dūko lidmašīnas. Un jau rūc varenie aplenkuma ieroči. No spēcīgi sprādzienbīstamu šāviņu sitieniem augstu debesīs tiek mesti zemes gabali un izkususi kūdra. Šeit viņa lasa cīņu. Majors Vladimirs Mihailovskis tur rokās trofeju binokli un vēro tērauda fašistu lavīnas tuvošanos. Viņi mēģina iedzīt pionierus aizmugurē, bet viņi nevēlas doties prom un lūgt rokās šautenes, lai cīnītos.
  Ieroču visiem nepietiek, lai gan vietējie bērni atnesa medību bises un pat sporta lokus. Ikviens vēlas drosmīgi cīnīties un uzvarēt. Un nomirt ar pēdējo domu par Dzimteni neizdosies.
  Majors Mihailovskis dod pavēli:
  - Neatklāj uguni bez komandas!
  Patiešām, viņiem ir tikai divi "četrdesmit pieci" visam bataljonam, kas nozīmē, ka iespēja ir pielaist Frici tuvāk.
  Priekšā, kā nacistiem ierasts, visvairāk aizsargātās automašīnas; tanki T-4 un pašpiedziņas lielgabali "Hunter". Tiem vajadzētu radīt vietu vieglākiem transportlīdzekļiem un nedaudz atpalikušiem kājniekiem.
  Nacistu automašīnas un motocikli šad tad palēnina ātrumu, baidoties izlauzties uz priekšu...
  Bet pionieris Jūlijs Petrovs pierāda, ka viņi šeit nav palikuši par velti. Trūcīga prettanku mīna, kas nosmērēta ar paštaisītu līmi un virs velēna, kas ar stieples palīdzību padara to neredzamu, pārvietojas starp celmiem, tieši zem T-4 kāpurķēdes.
  Kāpura tērauda plāksnes atrodas uz nāvējošas dāvanas. Sprādziens nešķiet pārāk spēcīgs, taču kāpurs tiek norauts, un nacistu tanks sāk kūpēt un riņķo ap torni.
  Citi zēni izmanto līdzīgas ierīces. Tā kā vācu kājnieki ir gļēvi un tanki un pašpiedziņas pistoles ir neaizsargāti priekšā, viņi par to tiks sodīti.
  Slavenais "Hunter" ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām izskatās kā saplacināts bruņurupucis. Šie pašpiedziņas lielgabali parādījās pavisam nesen padomju un Vācijas frontē. Pateicoties labajai braukšanas veiktspējai, lielgabalam, kas spēj iekļūt pienācīgā attālumā, un izdzīvošanas kaujā, Hunter nekavējoties kļuva par līdzību mēlēs.
  Bet viņa sliedes joprojām ir parastas, kaut arī platas ... Tomēr vēl labāk ir iedragāt automašīnas apakšu un ar rezerves daļām likt tai izspļaut iekšpusi.
  Šeit ir avarējis "Hunter", piemēram, pirātu fregate ar nolauztu stūri, noslīd uz sāniem un piespiež to pret T-4. Un abi tērauda zārki uz kāpurķēdēm sāk spīdēt, un pēc dažiem mirkļiem tie uzsprāgst detonējošās munīcijas dēļ.
  Jau ducis vidēja svara transportlīdzekļu bija apstājušies salūzuši un bezpalīdzīgi.
  Bet aiz viņiem pārējā makšķere, īpaši daudzās bruņumašīnas. Šeit pašpiedziņas lielgabals "Hunter" palielina ātrumu un ... Iekrīt slēptā bedrē. Tikai kāpuri izceļas no augšas un bezpalīdzīgi kustas.
  Pionieri priecājas. Kaut kur izraktās bedrēs paštaisītas sprāgstvielas. Tas ir izgatavots rokdarbu veidā. Protams, vājāks par dinamītu, bet, lai atspējotu šasiju, pietiek.
  Frics cieš smagus zaudējumus, bruņutransportieri sabojājas, daži šķērso bīstamas zonas, bet tos sagaida, metot granātas un sprāgstvielas.
  Šeit pat gudrie, jauni cīnītāji uzbūvēja nelielas katapultas. Viņi izmet īpašu maisu ar destilētu koka spirtu, kas sajaukts ar šaujampulvera elementiem.
  Saskaroties, nacistu transporta plānākās bruņas padodas, liekot komandām liesmot zilās liesmās. Sāpju satracināts Frics sirdi plosoši kliedz un izklīst ar šausmās sagrozītām sejām.
  Daži no viņiem pat pamet savu aprīkojumu...
  Vienīgi žēl, ka ir daudz ienaidnieku, daži spēkrati, visu appludinot ar ložmetēju uguni, tuvojas ierakumiem.
  Un viņi paklupt uz ežiem ... Alesja tikmēr vada četrdesmit piecus. Protams, jūs neņemsit T-4 un "Hunter" uz priekšu, taču varat izmēģināt sānus. Par bruņutransportieriem nav ko teikt. Visi izlauzīsies cauri un uztaisīs grīdas ar karstām metāla spļautām asinīm!
  Maza kalibra pistolei ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar lielo - uguns ātrums, viegla maskēšanās. Un viņi zina, kā izvēlēties mērķus.
  Nacisti ņurd, mežonīgi kā hiēnas. Un starp padomju puišiem ir miruši un ievainoti. Īpaši traģiski ir tad, kad mirst jauni cīnītāji, kuri tikko sākuši dzīvot. Lūk, kāda pavisam jauna pionieru meitene, tik tikko pacēlusi sprāgstvielu paku, steidzas ar to zem vidēja tanka T-3 kāpurķēdēm. Neglīta kaste ar garu, bet šķietami tievu bagāžnieku uzlec un norauj no tās kvadrātveida torni.
  Un cīnītāji atkal met granātas, un ložmetēji sāka naglot rāpojošos motociklus. Un nacistu karavīru galvas plīsa kā nogatavojušies ķirši, ko nogāza krusa.
  Un lielo motociklu gāzes tvertnes eksplodē, izmetot vardarbīgas uguns straumes. Tāda sajūta, it kā notiek infernālo džinu dumpis. Šeit ir arī daži bruņutransportieri, kas pievienojas saviem nelaimīgajiem kolēģiem.
  Alesja, norādot uz "Hunter", mērķēja uz korpusa apakšējo daļu. Ir grūti tur nokļūt, taču šī ir vienīgā iespēja izlauzties cauri nežēlīgajam pašpiedziņas lielgabalam. Vienmērīga pirksta kustība un pēc tam pagrieziet.
  Pistole dod mīkstu atsitienu, un fašistu mašīna sadalās uz pusēm. Un karogs ar svastiku iekrīt asiņainajos dubļos.
  Alesja čukst:
  -Taisnīgums prasa upurus, labdarība prasa ziedojumus, un taisnīgas lietas panākumi prasa upurus!
  Pagrieziens, šāvēja meitene atpūšas kaila, lai labāk sajustu Zemes bioritmus un zāles elpu ar zolēm un atkal šauj, trāpot mānīgajam T-3 locītavā.
  Redzams, ka gandrīz visi vidējie nacistu armādas tanki jau ir izbeigti. Šeit pēdējo iznīcināja pionieru zēns, neskatoties uz ievainojumu, viņš stūma mucu ar sprādzienbīstama karbīda, ogļu putekļu, zāģu skaidu ar nelielu daudzumu fosfora maisījumu. Varonīgajam bērnam pēc caurdurtas brūces vairs nebija spēka stumt stobru, un viņa biedrs Andrejs, skrienot pāri, pagrūda četrdesmit tonnas smago Shmel uzbrukuma pašpiedziņas pistoli zem riteņiem. Izcils 150 milimetru kalibra lielgabals izšāvās un palika pacelts. Un pionieru dvēseles, plīvojot no saplēstās miesas, metās uz laimīgu debesu valstību, kur nekad nav vardarbības un sāpju.
  Izdzīvojušie fašistu transportieri, zaudējuši savu smagāko kolēģu atbalstu, sāka griezties atpakaļ... Vāgnera mūzikas rūkoņa apklusa un sākās vispārējs lidojums.
  Vladimirs Mihailovskis, noslaucot asinis no pieres, sacīja:
  - Krievu karotājs var nomirt stāvot, bet viņš nekad nedzīvos ceļos! Krievija var noasiņot, bet mūsu drosmei un lojalitātei Tēvzemei nekādas asinis neliks asiņot!
  Un dzīvi palikušie pionieri to apstiprina... Lai gan daudzi no viņiem jau ir sadedzināti un ievainoti.
  Un Anastasija Vedmakova un Akuļina Orlova cīnās debesīs, ir gatavas sacensties ar slavēto Marseļu, kura jau ir ieguvusi vairāk nekā četrus simtus notriektu lidmašīnu, par ko saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta piekto pakāpi ar zeltu. ozola lapas, zobeni un dimanti.
  Taču meitenes ir nepārprotami apņēmības pilnas cīnīties nopietni. Šeit viņi vienā bikini un basām kājām cīnās. Un caurdur Luftwaffe lidmašīnas.
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem vērš ieroci uz mērķi, notriec fašistu un saka:
  Mūsu ticība ir liela
  Būs mūžīgi!
  Un piemiedz ar aci savam partnerim. Akuļina arī notriec fašistu, sit viņam, ļoti precīzi izmantojot kailās kājas un čīkst:
  - Par komunisma ideju varenību!
  Un atklāj savus pērļu zobus. Tāda meitene cīnās un ir izglītota.
  Un dzirksti ar zobiem.
  Anastasija, notriekdama citu vācu lidmašīnu ar savu Jak-9, agresīvi čīkst:
  - Krievu ērglis virs planētas,
  Izpletījis spārnus, pacelsies...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības
  Būs uzvarēts, salauzts!
  Akuļina to labprāt apstiprina, nokaujot pretiniekus:
  - Būs salauzts!
  Lai gan, protams, starp vāciešiem parādījās arī skaistas dūžu meitenes. Albīna un Alvīna cīnās uz jaunākā ME-309. Tādi kaujas karotāji zaga.
  Un viņi ar pārsteidzošu veiklību notriec padomju lidmašīnas. ME-309 ir ļoti jaudīga lidmašīna, kas bruņota ar trim 30 mm gaisa lielgabaliem un četriem ložmetējiem. Pret šādu monstru krievu mašīnas nevar pretoties.
  Ja nošauj, tad bez žēluma nošauj.
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem iedziedāja lidmašīnas lielgabalu mērķī. Sita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Par Trešā Reiha uzvaru!
  Un viņa parādīja mēli.
  Alvīna arī sita ienaidnieku. Viņa nogrieza padomju Jak-9 un iesaucās:
  - Par mūsu armijas lielajām robežām!
  Un piemiedza saviem draugiem.
  Cīņas, rēķinu iegūšana un Hafmens. Viņš vēl nav viens no lielajiem dūžiem, taču strauji progresē. Un var teikt arī elles briesmonis.
  Vācieši, lai arī lēni un ar lieliem zaudējumiem, virzās gar Volgas piekrasti, tuvojoties Kaspijas jūrai.
  . NODAĻA #2
  Spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi. Fašistiskā aviācija bija īpaši kaitinoša. Foks-Vulfs lielā skaitā ienāca frontē, un viņa spēcīgie ieroči un ātrums kļuva par Sarkanās armijas problēmu. Turklāt šo auto bija pārāk grūti nogāzt. Viņa ir izturīga un smagi bruņota.
  Arī ME-309 padomju pilotiem izrādījās nepatīkams pārsteigums gan ar ātrumu, gan ar ieročiem. Un viņš diezgan daudz sasmalcināja padomju vienības.
  Bombardētas padomju pozīcijas un jaunais bumbvedējs Yu-288, ļoti jaudīga mašīna. Pārnesa četras tonnas bumbu ar parastu slodzi un sešas tonnas pārkraušanas versijā. Un viņš godīgi ieguva padomju vienības.
  Rommels arī parādīja savu klasi kā komandieris, tomēr tāpat kā Mainšteins.
  Arvien tuvāk vācieši tuvojās Astrahaņai. Un negaidīti padomju pavēlniecībai Fritz devās uzbrukumā pa Volgu Kamišinas virzienā. Tas bija drosmīgs, bet spēcīgs solis. Un kamēr bija grūti viņus apturēt.
  Bet Sarkanās armijas aizsardzība joprojām ir spēcīga ... Nedēļas laikā nacisti virzījās piecdesmit kilometrus un tika apturēti.
  Viņus sagaidīja pretuzbrukumi, padomju vienības ....
  Tajā pašā laikā japāņi mēģināja attīstīt ofensīvu pret Alma-Ata. Un tad sīvas cīņas ritēja pilnā sparā.
  Meitenes cīnījās līdzvērtīgi vīriešiem un varbūt pat labāk par viņām.
  Margarita Magņitnaja un Tatjana Bulatnaja - skaistas meitenes, šautas no ložmetējiem.
  Viņi nošāva samurajus un dziedāja:
  - Nešķirsimies no sapņa
  Pirmais solis dzīvē ir...
  Jūs atkal redzat virs Zemes,
  Negants uzbrukumu viesuļi!
  Margarita ar kailiem pirkstiem meta slepkavniecisku granātu, saplēsa japāni un dziedāja:
  - Neviens mūs neapturēs
  Neviens mūs neuzvarēs...
  Mēs apglabāsim Vērmahtu zemē,
  Mūsu draudzība ir monolīts!
  Tatjana, šaujot uz ienaidnieku, piekrita:
  - Tiešām monolīts!
  Japāņi virzās uz Alma-Atu. Viņiem ir daudz karavīru un dažāda veida rezerves. Tie ir kaujas puiši. Bet meitenes tās nopļauj. Viņi izmisīgi cīnās.
  Tatjana Bulatnaja iemeta vēl vienu granātu, saplēsa samuraju un dziedāja:
  - Par manu lielo sasniegumu!
  Un piemiedza acis, safīra krāsā. Jautra meitene, nesaki neko.
  Un Margarita ar savu pliku papēdi ņems un uzmetīs nāves dāvanu, saplosot japāņu karavīrus.
  Un dziedāt:
  - Viss ir sajaukts, savīts, ciešanu nepatikšanām!
  Un atkal viņš met japāņiem ar kailajiem pirkstiem, citronu ...
  Līdz viduklim kaila un basām kājām karotāja Oksana pielien pie viņiem un izgrūž cauri granātu kasti, čukstot:
  - Tas būs forši meitenes!
  Un visi trīs karotāji dziedāja:
  - Samurajs nolidoja zemē, zem tērauda un uguns spiediena!
  Un daiļavas cīnās ar lielu niknumu. Viņi ne velti gāja cauri ugunij un ūdenim un vara caurulēm.
  Te Oksana ar basu kāju met granātu, trāpot japāņu Čikhas vieglajam tankam. Nu, tas ir lielisks mērķis.
  Margarita, šaujot uz ienaidnieku, dziedāja:
  - Var ticēt, ja nav ticības! Jūs varat darīt bez lietas!
  Tatjana loģiski atzīmēja:
  - Tas, ko tu saki, ir paradokss!
  Margarita ar kailiem pirkstiem meta granātu un loģiski atzīmēja:
  - Vai ģēnijs nav paradoksu draugs?
  Tatjana pagriezās, nopļāva samuraju un piekrita:
  - Protams, draugs!
  Un karotāji to paņēma un izplūda smieklos ... Viņi cīnās ar meitenēm, un viņi saka, ko vēl ... Ne velti Krievija atceras, kā meitenes cīnījās!
  Oksana cīnās protams augstākajā līmenī. Un šauj no dažādiem punktiem, un meitene griežas kā tops.
  Tās ir skaistules, tās nevienam neko nedos. Un izgrauzt nodevību kopā ar samuraju.
  Ved uguni un Andželu. Meitene ir arī agresīva un rudmataina. Karotāji dod priekšroku cīnīties basām kājām un veikt kolosālus varoņdarbus.
  Andžela dod kārtu un smejoties saka:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Par padomju varu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met slepkavniecisku citronu.
  Cīņas turpinās un tagad japāņu uzbrukums beidzas ....
  Ir jau četrdesmit trešā jūlija beigas. Nacisti tuvojās pašai Volgas deltai, un tajā sākās kaujas.
  Elizabete un viņas komanda izmisīgi cīnās. Arī frontē sāka ierasties pirmie tanki Tiger-2. Tie ir līdzīgi "Panther" un "Lion", bet kaut kas pa vidu. Arī ar bruņu racionālā slīpuma leņķiem un 88 mm kalibra 71 EL garstobra pistoli. Sver sešdesmit astoņas tonnas un tuvu tankam "Lauva", pēc bruņas, bet nedaudz mazāka izmēra.
  Lieli tanki, neko nepateiksi.
  Elizabete un meitenes medī vāciešus. Viņi izlaužas cauri T-4 un čīkst:
  - Slava gaišo gadu idejām,
  Pionieru sauciens vienmēr esi gatavs!
  Pieņemsim, ka karotāji ir pirmšķirīgi. Un viņi ne tikai krāšņi cīnās, bet arī dzied;
  Savienība ir neiznīcināma, brīvās tautas,
  Tas nebija brutāls spēks un bailes, kas savaldīja ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un sapņos draudzība, gaisma, saprāts un drosme!
  
  Slava mūsu brīvajai Tēvzemei,
  Radīšanas spēks ir atbalsts uz visiem laikiem!
  Likumīgs spēks, tautas griba,
  Galu galā par vienotību - vienkāršs cilvēks!
  
  Caur vētrām mums spīdēja progresa saule,
  Cauri vētrām un vētrām mēs steidzāmies uz priekšu ...
  Mēs pārvietojam kalnus, it kā bez svara,
  Visa pasaule, kas staro pret komunismu, nāk!
  
  Slava mūsu brīvajai Tēvzemei,
  Radīšanas spēks ir atbalsts uz visiem laikiem!
  Likumīgs spēks, tautas griba,
  Galu galā par vienotību - vienkāršs cilvēks!
  
  Planētas tautas ir vienotas kā brāļi,
  Budistu, musulmaņu draugi uz visiem laikiem!
  Lai saprāta godība, liels vārds,
  Visas pasaules tautas ir ģimene!
  
  Slava mūsu brīvajai Tēvzemei,
  Radīšanas spēks ir atbalsts uz visiem laikiem!
  Likumīgs spēks, tautas griba,
  Galu galā par vienotību - vienkāršs cilvēks!
  Meitenes labi dzied, un vēl labāk viņas cīnās, un veic tādus varoņdarbus. Lai gan vēsturi raksta uzvarētāji un nav zināms, vai viņus atcerēsies, ja karš tiks zaudēts?
  Aļenka ar savām baterijām un meiteņu komandu cenšas noturēt ienaidniekus Volgas deltā. Un viņa parāda, uz ko principā ir spējīgas skaistules.
  Un viņi patiešām var daudz.
  Anyuta šauj ar basām kājām un rūc:
  - Slava komunisma laikiem!
  Un tā visa baterija ņēma un dziedāja unisonā, pilnās balsīs;
  Mēs cīnāmies par labāku likteni
  Lai atvieglotu cilvēku dzīvi...
  Un sagraut nolādēto baru
  Lai ļauno pretinieku būtu mazāk!
  
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Par godu mūsu mātei Krievijai...
  Krievijas iedzīvotāji tic neuzvaramam,
  Un padariet visus uz Zemes skaistākus!
  
  Mums ir dots cīnīties par dzimteni,
  Tēvzemes diženuma sargāšana...
  Un dažreiz dzīve ir tikai filma
  Lai gan tam vajadzētu būt paradīzes atspulgam!
  
  Visiem cilvēkiem ir jāsasniedz sapnis,
  Saprātīgi ticēt komunismam...
  Lai uz Zemes būtu vairāk laimes,
  Un revanšisma uguns nenāca!
  
  Mūsu cars, lielais ģēnijs Pugačovs,
  Viņš audzināja zemniekus svētajai cīņai ...
  Jebkurš bizness būs uz pleca,
  Un mīlu meiteni basām kājām zēnu!
  
  Mēs kļūsim vēl stiprāki par velnu
  Kad mēs mainām zinātnes apvāršņus...
  Saplacināts zem ļaundara nagiem,
  Lai gan asinis plūst no saplēstas aortas!
  
  Jā, tie ir mūsu īstie draugi,
  Mēs varam padarīt Dzimteni laimīgāku...
  Tautas tic vienai ģimenei,
  Lieliskā starojošā Krievija!
  
  Drosmīgi paskaties uz cilvēkiem horizontā,
  Neļauj ļauniem mākoņiem aizklāt debesis...
  Mēs piešķirsim ienaidniekam uzvaras punktu,
  Un tu būsi laimīgais varonis cīņā!
  
  Es nezinu vārdu gļēvulis
  Mēs, krievi, nemaz neesam zemāki...
  Mums Svarogam ir Baltais Jēzus,
  Un maijs patiks mūžīgi!
  
  Meitenes un zēni apaļā dejā,
  Mēs, meitenes basām kājām, ienākam...
  Galu galā mums, visvarenais Dievs Rod,
  Neesi bezsmadzeņu papagaiļu puika!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties,
  Gudrais Staļins svētīja varoņdarbu ...
  Spēcīgs ķerubs izpletīs spārnus,
  Un mūsu muskuļi vienkārši ir izgatavoti no tērauda!
  
  Tēvzemes varenība būs iekšā
  Ka mēs esam tādi Dieva karotāji...
  Šeit mēs apliecināsim slavu ar tērauda zobenu,
  Kurš vairogs tika kalts Svarogā!
  
  Īsāk sakot, esiet uzticīgi Tam Kungam,
  Par godu spožākajai Krievijai...
  Mēs vienkārši pazīstam bruņiniekus ērgļus,
  Aiz mums ir Baltais Dievs Kristus Mesija!
  Šeit no precīza ieroča sitiena iedegas "Lauva". Jā, nacisti to dabū speciāli uz ragiem.
  Kamēr notiek cīņas, bērni laiku netērē.
  Daša un Vaska klīst pa vācu karaspēka aizmuguri. Viņi vēro, kā tehnika pārvietojas kolonnās. Motocikli steidzas, pašgājēji ieroči rāpo. Ir daudz karaspēka, tostarp SS un citas vienības.
  Vaska pamanīja "Ferdinand", jaudīga vācu pašpiedziņas lielgabala kustību, iznīcinot tankus.
  Zēns čukstēja meitenei:
  - Izskatās, ka Fritz pārvieto papildspēkus uz ziemeļiem no Staļingradas.
  Daša smaidot atzīmēja:
  - Mūsējie tos tik un tā samals!
  Ņemcevs no kravas mašīnas dusmīgi kliedz uz puišiem. Bērni paceļas un skrien, ņirboši, pelēki ar putekļiem, pliki, apaļi papēži. Viņi var arī dot viņiem rindu.
  Puisis un meitene pieskrēja pie krūmiem un ielēca. Daša ar entuziasmu atzīmēja:
  - Partizāni var visu!
  Vaska tam piekrita:
  - Protams... Mēs noteikti uzvarēsim!
  Daša ar entuziasmu dziedāja:
  - Gaidu uzvaru! Uzvaras gaidās! Tie, kas alkst pārraut važas! Gaidām uzvaru, gaidam uzvaru! Mēs varēsim uzvarēt fašismu!
  Vaska tam labprāt piekrita un ar savu bērnu baso kāju pirkstiem saspieda kāpuru:
  - Mēs varam! Mēs esam dzimuši, lai īstenotu pasaku!
  Daša piemiedza aci un atzīmēja:
  - Un kas? Es domāju, ka mēs piepildīsim pasaku, un Vērmahts kļūs par putekļiem!
  Un bērni dziedāja korī pilnā sparā;
  Mūsu taisnīgās valsts vārdā,
  Ko komunisms dos Visumam...
  Būsim uzticīgi savai dzimtenei,
  Bruģēsim ceļu uz panākumiem, radošumu!
  
  Putins valdīja Krieviju kā varonis
  Bet ērglis viņu atstāja lidojumā ...
  Lielais fīrers, protams, hemoroīdi,
  Bet Staļins nozīmē arī vārdu!
  
  Es ticu, ka mēs uzvarēsim Trešo Reihu
  Nav brīnums, ka Putins pārcēlās uz Staļinu ...
  Virs pasaules ir zeltains ķerubs,
  Un sātans-Ādolfs tagad ir traks!
  
  Vāciešiem visa Eiropa ir rokas stiepiena attālumā,
  Un Āfrika, un Āzija, un valstis ...
  Un Ādolfs uzskata, ka viņš ir foršs
  Bet fīrers tiks sodīts!
  
  Hitleram Krievija ir kā šķūnis,
  Viņš vēlas izveidot savu...
  Bet tā būs, es uzskatu, ka komunisms ir paradīze,
  Zemenes dīgs, sējas dobes!
  
  Neticiet, mūsu cilvēki nemaz nav vāji,
  Bet pārāk daudz Frici sagūstīja...
  Un slāvu jūs nemaz nepazīstat vergu,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja varoņdarbam,
  Viņš man parādīja, kā darīt lietas...
  Tā kā Dievs patiesībā ir viens,
  Bet komunismam vajag drosmīgi ticēt!
  
  Nē, nepadodieties Krievijas ienaidniekam,
  Galu galā Baltais Dievs ir ar mums - Visuma Radītājs ...
  Es palīdzēšu tai tēvzemei cīņā,
  Lai dzīvē veiksies nemainīgi!
  
  Cik tālu jūs varat nogalināt mīļotos?
  Diemžēl karam nav gala...
  Tik vājināts mūsu armijas kaujās,
  Izdari kaut ko, par ko tev nebūs kauns!
  Šī ir laba jauno karotāju dziesma. Viņi to nodziedāja un atkal kustējās, grābdami putekļus pa taku ar kailajiem, nobružātajiem papēžiem.
  Bērni bija dzīvespriecīgi un ārēji apmierināti ar dzīvi. Lai arī tieva, viņas sejas ir iedegušas kā šokolāde, un viņas mati, gluži pretēji, ir gaiši. Lieliski puiši.
  Viens no vāciešiem uz motocikla viņus mīļi sauca. Un piedāvāja šokolādi. Izsalkusī Daša izstiepa rokas, bet Vaska paraustīja viņai aiz piedurknes:
  - Nepazemo sevi!
  Gudra meitene atrasta
  - Labāk apvienosim nacistus!
  Vaskam, kurš pats ir āda un kauli, šī ideja patika. Un viņš arī prasīja šokolādi.
  Hitlerietis pamāja ar galvu un lauzītā krievu valodā uzpūta:
  - Dziedi puika!
  Vaska pamāja ar galvu un dziedāja ar lielu iedvesmu;
  Partija pulcēja visu Krieviju,
  Aizsargā bezgalīgus laukus...
  Galu galā cilvēki tic šādam spēkam
  Slava padomju zemei!
  
  Staļins ir augstākā balva,
  Staļins ir gudrības lidojums...
  Par viņu drosmīgi jācīnās.
  Visa tauta seko Staļinam!
  
  Mums tiek doti gavilējoši spārni,
  Mums ir liela griba...
  Staļins ir pārpilnības prieks,
  Slava, liela valsts!
  
  Staļins ir lielākais Visumā,
  Staļina zelta spārnotais ķerubs,
  Mūsu cilvēki ar nemainīgu veiksmi,
  Tici, mūžīgi neuzvarams!
  
  Staļins deva glābšanu cilvēkiem,
  Lielākais ērglis pasaulē...
  Mūsu Tēvzemei un brīvībai,
  Viņš izpleta savus spārnus pār zemi!
  
  Nav augstāka par starojošo Staļinu,
  Viņš ir lielisks kā vienkārši balts Dievs...
  Cīnoties ar putām un uzvarot,
  Fīrers drīz tiks iedzīts zārkā!
  
  Dodot godu mūsu Tēvzemei,
  Pazīsti viņu skaistāku, lai neatrastu...
  Mēs drīz dzīvosim komunisma apstākļos,
  Un mums nav cita ceļa!
  
  Staļins ir visas planētas lepnums,
  Staļina bezgalīgais komunisms...
  Viņa darbi tiks dziedāti
  Fašists ir pilnībā iznīcināts!
  
  Staļins radīja slavu Krievijai,
  Staļins viņu pacēla virs zvaigznēm ...
  Viņš pacēla impēriju līdz malām,
  Staļins ir vienkārši ideāls!
  
  Staļins iekaro Visumu
  Viņam ir lieliska zvaigžņu flote...
  Pārbaudījumi būs izglītošanai
  Staļins novedīs pie komunisma!
  
  Krievijai Staļins ir saule,
  Tas nikni spīd tumsā...
  Meitenes balss ir skaļa
  Uz zemes nav skaistāka vadoņa!
  
  Staļins ir Svaroga iemiesojums,
  Staļins radīja Krievijas spēku...
  Viņš atrod Rodu sirdī -
  Lielākais Meistars!
  
  Uz visas Zemes nav neviena skaistāka vadītāja,
  Staļins ir lielākais no cilvēkiem...
  Radīsim laimi mūsu Visumā,
  Satrakotais nelietis ir iznīcināts!
  
  Mani dēli un komjaunieši,
  Par Tēvzemi esiet kopā veidošanā...
  Galu galā jūs, meitenes, esat stiprākas par tīģeriem,
  Mīļais ģēnijs Staļins ir ar mums!
  
  Sasniegumus nevar saskaitīt,
  Lidosim kā bulta...
  Mūsu starojošā Krievija,
  Dzimtene iet uz komunismu!
  Daša dziedāja kopā ar Vasku, un bērniem viss kļuva tik skanīgs un skaists.
  Un viņi joprojām dejoja, stutējot savus iedegušos, bez kurpju bērnus, un jau marta sniegā stutēja ar basām kājām.
  Vācietim, kurš īsti neprata krievu valodu, dziesma iepatikās, un viņš no somas izņēma cūkgaļas konservus un pasniedza to bērniem.
  Un apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Zer Gut!
  Puisis un meitene paklanījās un devās tālāk. Viņiem ir tikai vienpadsmit gadu, bet viņi ir gudri un ar spēcīgu atmiņu. Apkopojiet precīzu informāciju. Un reiz gaišmatainā Darija pat grozā atnesa vāciešiem mīnu. Viņa ir gudra meitene un labi zina viņu valodu. Viņi pat nedomāja, ka tik skaists bērns ar baltiem matiem un zilām acīm var izraisīt nāvi.
  Un šis strādāja...
  Šeit viņi atkal iet, baudot vācu šokolādes, un viņu noskaņojums ir jautrs ...
  Daria smaidot atzīmēja:
  - Ja uzvarēsim nacistus, es uzcelšu sev trīsstāvu māju no marmora un ar strūklaku!
  Vaska iesmējās.
  - Vai kļūsi par buržuāzi?
  Meitene atbildēja:
  -Nē! Man tikai būs savs komunisms!
  Vaska smējās un atkal dziedāja;
  Kad buržuāzi devās uz manu zemi,
  Mājas tika nodedzinātas, meitenes tika izcirstas ...
  Likās, ka nulles tika skaitītas,
  Puikām noskuva matus līdz nullei!
  
  Drosmīgais Kibalčišs paņēma šauteni,
  Un iestājās Tautas armijā...
  Bet viņš izteica plānus visiem Malchish-Bad Boy,
  Kurš atdeva mucu ievārījumam!
  
  Un šeit es karājos uz plaukta zēns,
  Viņi mani moka ar pātagu un adatām ...
  Atbildot es smejos sejā, es esmu bende -
  Un es ticu, ka Tēvzeme kļūs par paradīzi!
  
  Dzīvnieki apgrauzdēja man papēžus ar uguni,
  Bērns stipri sists no straumes...
  Bet ticiet man, milti nav nekas,
  Lai sarkanie buržuji uzvarēja!
  
  Viņi lauž kaulus, ļaunais metāls ir iedziļinājies,
  Uz plaukta bendes mani satriec ...
  Bet es tam ticu, zēns sapņoja
  Maijā skriet pa Berlīni!
  
  Es ticu, ka biedrs Ļeņins vadīs
  Bezmaksas, Varšava, Prāga, Londona!
  Drīzumā publicēsim uzvaras rezultātu
  Un pār Berlīni lepni sarkanais baneris!
  
  Tagad bērna papēži joprojām deg,
  Zole, kas gandrīz vienmēr ir basām kājām ...
  Un pātaga smagi sita pa muguru,
  Laikam mammu tu jau esi sirma!
  
  Bet es nepadošu šiem bendēm,
  Es neprasīšu ticību, zini žēlastību ...
  Ļaujiet kaķim stāvi pātagu no pleca,
  Es zinu, ka Ļeņins dos, ticiet balvai!
  
  Kibalčišs spīdzināts smējās,
  Neatklāja noslēpumus, mirst lepni...
  Ellē uz visiem laikiem tik kliedz Sliktais zēns,
  Dēmoni lej viņam kaklā sveķus!
  
  Ļeņins ir ar mums, jūs varat redzēt mūžīgi,
  Un manā sirdī deg liesma...
  Lielais sapņa piepildījums
  Pār visu planētu būs sarkans baneris!
  Daria nosvilpa un sita ar baso kāju:
  - Lieliski! Pats sacerēji?
  Vaska pamāja.
  - Jā! Viņa stāsts uz mani atstāja milzīgu iespaidu!
  Daria pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Vai atceries, kā policisti tevi un mani notvēra un basām kājām dzina aukstumā pa sniegu, un tad mūs pērtēja, un uz papēžiem pielika tievus zariņus.
  Vaska viegli apstiprināja:
  - Tas bija tik... Karajoties uz bagāžnieka, sāp papēži un sāp pleci. Bet nebija nekādu pierādījumu pret mums un....
  Daria ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā, bet policisti gribēja, lai mēs nosaltu līdz nāvei. Bet, kad viņi man iesita ar pudeli pa galvu, es ar basu kāju noķēru fragmentu. Un tad viņa to nodeva rokās. Tad es nogriezu virvi sev un jums.
  Vaska pamāja.
  - Jā, tas bija... Briesmīgi tomēr. Bet ziniet, aukstumā apdegušās zoles tulznas nesāp! Un, kad vēlāk izkāpām, mums viss sadzija kā uz suņiem!
  Daria viegli apstiprināja:
  - Jā, tas mūs labi dziedē! Esmu piebāzusi tik rupjas zoles, ka man nav bail staigāt pa oglēm!
  Vaska, uzpūties, sacīja:
  - ES arī! Mēs esam pionieri, komunisma bērni!
  Daria apstiprināja:
  Un mēs noteikti uzvarēsim!
  Zēns un meitene dziedāja:
  Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā
  Mēs redzam savas valsts nākotni...
  Un sarkanais karogs, mūsu Tēvzeme,
  Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  . NODAĻA #3
  1943. gada augusta sākumā vācieši tomēr iznāca, pārvarot padomju karaspēka spītīgo pretestību Kaspijas jūrai. Tas patiešām ir lielisks Fritz sasniegums. Kura ir sasniegusi lielākās dividendes. Tagad Kaukāzs tika atdalīts ar sauszemi no galvenā kontinenta.
  Panākumus guva arī turki, kuri pēc spītīgām cīņām beidzot ieņēma Batumi un pabeidza Erevānas ielenkšanu. Tādējādi pamatīgi nospiedis padomju karaspēku Aizkaukāzā.
  PSRS stāvoklis kļuva ļoti grūts. Un Staļins pavēlēja sākt ofensīvu ziemeļos, lai izlauztos cauri koridoram uz izsalkušo, mirstošo, bet vēl nepadevušos Ļeņingradu.
  Sākās uzbrukums Tihvinai. Tur tika izmesti ievērojami spēki, lai gan štābam nebija pietiekami daudz rezervju. Situāciju sarežģīja zviedru, it kā brīvprātīgo divīziju ierašanās frontē, kas nostiprināja viņu pozīcijas.
  Jā, un vācieši nopietni nostiprinājās ...
  Cīņas risinājās no desmitā augusta, padomju karaspēks pirmajās trīs kaujas dienās virzījās desmit kilometrus. Šeit četrpadsmitajā augustā vācu tanks Maus pirmo reizi stājās kaujā. Ne pārāk veiksmīga attīstība, kas sver simts astoņdesmit astoņas tonnas. Tiesa, mašīnu vadīja nopietna ekipāža, ļoti kaujinieciskas nacistu meitenes.
  Agnese, Adala, Andželīna, Agata, Afrodīte - piecas Trešā Reiha skaistules ar burtu "A". Un kā viņi cīnās uz Maus un šauj no diviem ieročiem vienlaikus.
  Spēcīgi sprādzienbīstami sadrumstalotības lādiņi tiek šauts no īsstobra 75 mm lielgabala, bet smagāki - no 128 mm lielgabala, demonstrējot triecienu spēku.
  Agnese šauj ar plikiem kāju pirkstiem un noslīpētām kājām. Tas ietriecas padomju auto, burtiski noraujot to torni un čīkst:
  - Es esmu kosmosa meitene!
  Adala sūta šāvienu ar mīnu un čīkst:
  - Un es nodarbojos ar aerobātiku, saplosiet visu apkalpi!
  Un arī meitene izmanto plikus kāju pirkstus. Padomju trīsdesmit četri čaumalas atsitās pret Mausu, bet atlec kā zirņi. Auto ir labi aizsargāts. Un jūs nevarat viņai viegli trāpīt. No viņas lido čaumalas kā tenisa bumbiņas, un pat ar lielu šāda briesmoņa kalibru jūs nevarat izlauzties cauri.
  Un meitene tiek nošauta no pretgaisa ieroča, nelaižot ienaidnieku tuvāk.
  Agata arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem un ņurdēja:
  - Lai sit mans zobens, mēs sasitīsim ienaidniekus!
  Adala agresīvi apstiprināja, šaujot ļoti precīzi:
  Mēs esam gaismas un zemes karotāji!
  Andželīna dauzīja ar kailiem kāju pirkstiem, sadauzīja padomju tanku T-34-76 un kliedza:
  - Par lielām uzvarām!
  Arī Afrodīte trāpīja ar lādiņu, kas bija smags kā kaudze, saspieda padomju T-60 un čīkstēja:
  - Svētais karš būs mūsu uzvara!
  Agnese dauzīja, izmantojot pliku papēdi, salaužot ienaidnieka frontālās bruņas un izdeva:
  - Imperatora karogs uz priekšu - slava kritušajiem varoņiem!
  Šīs meitenes šeit ir diezgan nejaukas un slepkavnieciskas. Un ne velti jūs nevarat viņiem paiet garām. Pateicoties basām kājām un ķermeņa bikini, viņi šauj bez garām. Tas nozīmē, ka viņus nevar tik viegli pārspēt.
  Briesmīgā "Pele", sasita ar nāvējošu ieroci, un nevienam nedeva iespēju.
  Ieskaitot KV sēriju.
  Bet, ja ir vācietes, kas cīnās tik spītīgi un veiksmīgi, tad ir padomju līmeņa meitenes - varones.
  Šeit, piemēram, Nataša ar partneriem. Viņiem vienkārši ir pieticīgs, pašpiedziņas lielgabals-85, kas tikko ieradās frontē. Un meitenes jau sit naciķus ar spēku un pamatu.
  Protams, skaistules ir basām kājām un bikini. Un viņi nacistus sasmalcina pamatīgi, kā ar veseri atsitoties pret stikla gabaliem.
  Un tas ir ļoti neaizmirstami, kad šādas meitenes demonstrē visaugstākā līmeņa ērgļa lidojumu.
  Nataša šauj ar kailiem kāju pirkstiem un sasit Panteru, pēc tam kliedz:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Un viņš parādīs mēli!
  Zoja arī sit ienaidnieku. Sit viņam ļoti smagi. Salauzīs bruņas un bļaus:
  - Komunisma godam!
  Augustīna arī smagi cīnās, un, ja viņa nospiež ienaidnieku, viņa to dara ļoti pamatīgi. Pārrāvumi un rūkoņi:
  - Slava komunistiskajai pasaulei!
  Dolbanets un Svetlana. Un arī ļoti trāpīgi. Ar plikajiem kāju pirkstiem. Sasmalciniet ienaidnieka bruņas un čīkstiet:
  - Par komunistiskās pasaules varenību!
  Un parādi mēli...
  Šeit meitenes, jūtoties iedvesmotas, dziedāja, komponējot tieši ceļā;
  Skaistules uzbrūk basām kājām
  Tik jaukas meitenes skrien...
  Ja nepieciešams sist Fricim ar dūri,
  Vai arī nocirst viņu ar ložmetēju!
  
  Meitenēm nav šaubu
  Viņi apglabās mirušos nacistus...
  Un tie viņu smagi sitīs no kājām,
  Un kaut kur gaudo gaļēdāji vilki!
  
  Krievija ir karavīru vārds
  Kad tici, ka labāk nepaliek...
  Lai gan dažreiz tas ir drūms līdzinājums,
  Kur ļaunais melnais Kains triumfē!
  
  Netici, komjaunieši nekandidē,
  Un, ja viņi skrien, tad tikai uzbrukumā ...
  Un visi nacisti tiks nogalināti uzreiz,
  Un fīrers visu pacels uz kapāšanas bloka!
  
  Krievija ir mana dzimtene
  Viņa ir starojoša, vienkārši skaista ...
  Kas ir gļēvulis, nav pat rubļa vērts,
  Un strīdēties ar karotāju ir bīstami!
  
  Bet ziniet, ka mēs uzvarēsim nacistus,
  Nekāds ļaunums uz troņa nevaldīs...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Un Dievs Svarogs ar diženumu vainagā!
  
  Kas ir gļēvulis, ticiet man, vājš vergs,
  Viņa liktenis ir viens - izturēt apvainojumus ...
  Šodien atslēdznieks, rīt tu esi brigadieris,
  Un tu pats vari pārsist citiem muguru!
  
  Meitenēm ir spēks, tikai vulkāns,
  Viņa dažreiz un spēcīgi nojauc kalnus ...
  Karš plosās ļaunā viesuļvētra,
  Un cilvēces nāve, atklāti sakot, nopļauj!
  
  Tāpēc es jums teikšu godīgi, bruņinieki,
  Mēs esam stipri, kad mēs, krievi, esam vienoti...
  Vajag uzkodu dakšiņai un nazim
  Mēs esam bruņinieki neuzvaramās cīņās!
  
  Kāda ir mūsu ticība Tam Kungam Kristum,
  Lai gan arī Lada tiek cienīta ...
  Biedrs Staļins mums ir kā tēvs,
  Un komunisma vieta būs paradīze!
  
  Tas, kurš bija, kad viņš nomira, celsies augšā,
  Un mēs kļūsim skaistāki un gudrāki ...
  Un, protams, vīrietis ir ļoti lepns,
  Lai gan dažkārt nes nejēdzības!
  
  Mīlestībā mūsu Tēvzeme ir kā zvaigzne,
  Tici man, viņa nekad neizies...
  Lielais sapņa piepildījums
  Visā Visumā valdīs miers un laime!
  
  Es mīlu Mariju, es svēti cienu Ladu,
  Svarogs ir skaists un Peruns ir lielisks ....
  Es mīlu Jēzu un Staļinu
  Ikonu svētās sejas man ir mīļas!
  
  Kad būs īsta paradīze
  Tas piepildīsies, ticiet man, visas cerības ...
  Tu atdod savu sirdi Dzimtenei,
  Viss būs labi, stiprāk nekā iepriekš!
  Meitenes aizvadīja labu cīņu un labi komponēja. Ko tur tādi karotāji, nekāds Hitlers Krievijai nav briesmīgs.
  Tomēr padomju karaspēks pēc desmit dienu ilgām spītīgām cīņām tomēr ielauzās Tihvinā.
  Cīņa izvērtās par pašu pilsētu. Spēki, protams, ļoti pat nevienlīdzīgi.
  Vācieši ir sagrābuši gaisa pārākumu un bombardē bez pārtraukuma. Situāciju pasliktina ārvalstu divīzijas, kas karo Vērmahta pusē. Īpaši daudz itāļu detaļu.
  Viņi cenšas atgrūst Sarkano armiju no Tihvinas. Bet krievu vienības cītīgi cīnās. Tā ir viņu vienīgā, reālā iespēja izglābt aplenkto Ļeņingradu, kas mirst no bada. Pārtiku tur var nomest tikai pa gaisu, bet vāciešiem ir spēcīgas kaujas lidmašīnas, un to izdarīt ir ļoti grūti.
  Un augusta otrajā pusē nacisti iebruka Astrahaņā. Un šajā pilsētā padomju meitenes cīnījās ar lielu varonību un drosmi.
  Šo varonīgo pilsētu klāj baskāju meiteņu bataljons.
  Aļenka ar basu kāju met granātu, tad izšauj sēriju, nopļaujot nacistus un saka:
  - Ja sieviete ir iekārīga kā kaķis, tad vīram galvā ir peles!
  Anyuta, šaujot uz Frici un arī ar basu kāju metot granātu, čivināja:
  - Spilgtākās idejas ir drūmas no ēnu politikas, kad tās tiek īstenotas!
  Alla, šaujot uz Frici un metot granātu, ar kailiem pirkstiem izsitot tanku, nomurmināja:
  - Sieviete ir viltīga kā lapsa, un viņa pat pārvalda lauvu, ja vīrietim ir gaiļa prāts!
  Marija, šaudama no pistoles un notriekdama Frici, ņurdēja:
  - Dievs var visu, tikai pārspēj sievieti lūgumos, Viņš ir bezspēcīgs!
  Matrjona, šaujot uz ienaidnieku un ar kailiem kāju pirkstiem izmetot nāves dāvanu, atzīmēja:
  - Sievietei, lai vīrietis viņu neaprītu kā boa konstriktoru, ir jābūt kobras dzēlienam!
  Alenka, turpinot šaut uz nacistiem, asprātīgi atzīmēja:
  - Cilvēks var būt kā Radītājs it visā, tikai atdarināšana kā mērkaķis viņu nepadara skaistu!
  Anyuta šāva uz ienaidnieku, pēc tam ar mērķtiecīgu granātas metienu izsita tanku un teica:
  - Cilvēks var pārspēt Visvareno Dievu tikai pašpārliecinātībā un arī tad, ja viņu intelektuāli radījis Pitekantrops!
  Alla, turpinot ļoti precīzi šaut pa Frici, izdeva:
  - Sieviete nevēlas būt vista, bet viņas ideālais vīrietis ir gailis!
  Marija, šaujot uz nacistiem un ar precīzu basas kājas metienu, trāpot Panterai, atzīmēja:
  - Lapsai tiešām ir vilka tvēriens bebru tēviņiem!
  Marusja, arī spridzot pret nacistiem un ar pliku papēdi iedeva sprāgstvielu paku, izdeva:
  - Politikā kā mežā, ja ozolu apēdīsi cūka, ja zaķis lapsu aprīs, ja ēzelis - trīs ādas nometīs!
  Alenka, turpinot vadīt izmisīgu šaušanu un apberot kājniekus ar sadrumstalotiem citroniem, vjaknula:
  - Jo spožāka sieviete, jo vairāk viņa ir lapsa!
  Anyuta arī šāva uz nacistiem, nopļāva tos un ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Pelēkiem cilvēkiem smadzenēs trūkst pelēkās vielas, spilgtas personības, pelēkā galva lielos daudzumos!
  Alla, šaujot uz ienaidnieku, ar pliku papēdi iedodot sprāgstvielu paku, asprātīgi izteica:
  - Pelēks cilvēks ir vientuļš kā vilks, un viņam kā zaķim nav miera!
  Marija, pļaujot Frici, asprātīgi atzīmēja:
  - Ja politiķis ir liela lapsa, tad lauvas tiesa viņam ir nodrošināta!
  Marusja izšāva no granātmetēja un ar kailiem pirkstiem svieda citronu, čīkstot:
  - Lapsa-politiķis atņem vēlētājam-vārnai iespēju braukt kā siers sviestā!
  Aļenka, turpinot šaut no ieroča un ar kailu papēdi padevusies sprāgstvielas pakai, kliedza:
  - Debesīs ir mazāk zvaigžņu nekā Svēto Rakstu interpretācijas!
  Anyuta, šaujot uz nacistiem, izdeva:
  - Bende sarkanā halātā, taisnīgāk, politiķis ar daiļrunību!
  Alla, turpinot šaut, loģiski atzīmēja:
  - Bendei uzasināts cirvis, politiķim ass vārds, pirmais pūš galvu, otrais pil smadzenēs!
  Marija, turpinot precīzi pārspēt Frici un ar kailiem pirkstiem izmetot vēl vienu nāves dāvanu, atzīmēja:
  - Galvu ciršana dažkārt ir humānāka nekā pilēšana uz smadzenēm!
  Matrēna, nogriežot nacistus un ar pliku papēdi metot granātu, izdeva:
  - Ja ļausi politiķiem pilēt sev uz smadzenēm, no īgnuma plēsīsi matus!
  Alenka, šaujot uz vācu ģenerāli un izlaužoties viņam cauri, draudīgi sacīja:
  - Politiķa runas ir kā ūdens smadzeņu skalošanai!
  Anyuta, veicot mērķtiecīgu šaušanu uz ienaidnieku un palaižot citronu ar kailiem pirkstiem, izdeva:
  - Kāds ir lielākais Dievs politikā, kas rada nelikumības!
  Alla, šaujot uz nacistiem un ar pliku papēdi metot sprāgstvielu paku, izdeva:
  - Politiķis vienmēr uz vēlētāju skatās kā uz ēzeli ar lapsas skatienu, lai arotu!
  Marija, šaudama uz ienaidnieku un ar kailiem kāju pirkstiem, mētādama nāvējoša spēka granātu, izpļāpāja:
  - Sievietei patīk atmaskot savu nabaga ķermeni, lai ģērbtos bagātāk!
  Marusja izšāva garu sēriju, nogriežot Frica līniju un murrājot:
  - Sieviete basām kājām ātrāk uzvelk vīrieti, pat ja viņš nav gluži zābaks!
  Alenka, veicot precīzu uguni uz nacistiem, atzīmēja:
  - Ar atkailinātu sieviešu papēdi ir vieglāk uzgriezt vīrieti modernos zābakos!
  Anyuta izšāva no granātmetēja un izdeva:
  - Lai dabūtu modīgus apavus, sievietei vīrietis ir pareizi "jānošūpo"!
  Alla, sitot nacistus ar sprādzieniem un metot granātu uz kailajiem pirkstiem, atbildēja:
  -Sieviete, kura neprot laicīgi atsegt kāju, paliks "apata" uz visiem laikiem!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku un ar savu apaļo papēdi metot sprāgstvielu paku, izdeva:
  - Pārāk bieži, skatoties uz plikām sieviešu kājām, vīrietis riskē "nošūt" sevi līdz klaidona stāvoklim!
  Marusja, precīzi šaujot pa ienaidnieku un iedeva granātu ar kailu ceļgalu, atbildēja:
  - Lai nepaliktu mūžīgi basām kājām, ir jāspēj laicīgi nomest kurpes!
  Aļenka, turpinot šaut uz nacistiem un izsitot viņiem elpu, asprātīgi paziņoja:
  - Labāk meitenes basa kāja nekā iebrucēja brezenta zābaks!
  Anyuta, turpinot šaut ar neizdzēšamu precizitāti, atzīmēja:
  - Spēcīgākās bruņas nepretosies, maigas ādas priekšā burvīgas meitenīgas zolītes!
  Alla, šaujot uz vācu iebrucējiem, izdeva:
  - Sievietes ļoti veikli ar basām kājām iekāpj vīrieša makā!
  Marija ar lielu precizitāti šāva uz nacistiem un, iesitot viņiem pa galvu, atzīmēja:
  - lipīgākā sievietes ķermeņa daļa zelta monētām, basām kājām un kailām krūtīm!
  Marusja, turpinot šaut, bez žēlastības pret nacistiem, izdeva:
  - Sievietei reizēm vajag novilkt kurpes, lai nenometas ceļos vajadzības priekšā!
  Aļenka, trāpīgi rakstot par nacistiem un sakraujot tos kaudzēs, loģiski atzīmēja:
  - Vieglāk ir nolikt vīrieti uz ceļiem ar basu kāju!
  Anyuta, šaujot uz ienaidnieku, agresīvi atzīmēja:
  - Basām kājām laikā, nekad basām kājām!
  Alla, iznīcinādama ienaidniekus un nogriežot pretiniekus, nomurmināja:
  - Sievietei ir vieglāk uzkāpt zelta virsotnē ar basām kājām!
  Marija arī dauzīja nacistus un murrāja:
  - Tu esi zābaku vīrs, ja tev nepatīk sieviešu kājas!
  Marusja, šaujot uz nacistiem un ar kailiem pirkstiem izmetot paštaisītu sprāgstvielu paku, no kuras tīģeris apgāzās, ņurdēja:
  - Sieviete ar slaidām kājām liks vīrietim godbijībā saliekties!
  Aļenka dauzīja nacistus, nopļāva tos un izteica:
  - Kailie kāju pirksti ir izveicīgāki par rokām, kad sieviete izņem monētas no "apatas" vīrieša kabatas!
  Anyuta nogrieza Frici un čīkstēja:
  - Visveiklākā ir sieviete, kas pagrūda vīrieti zem papēža, ar basu kāju!
  Alla, šaudama uz pretiniekiem un ar pliku papēdi mētādama ar citronu, izdeva:
  - Ceļš uz vīrieša sirdi skaistulei ir vieglāk mīdāms basām kājām!
  Marija sadauzīja vācu tanku, metot granātu, čīkstēja:
  - Meiteņu basas kājas, sīkstākas, kāpjot vīrieša sirds Everestā!
  Arī Matrjona nāvīgi nošāva un izteica:
  - Novilkusi kurpes, sievietei vieglāk tikt pāri vīrišķās vienaldzības tuksnesim!
  Aļenka sagrāva ienaidnieku ar sagūstītu bazūku un čīkstēja:
  - Tu būsi mēms kā zābaks, pat basām kājām sitīsi pa papēdi!
  Arī Anyuta pagriezās un čīkstēja, zobus rādot:
  - Kaila sievietes kāja liek vīrietim iekrist basu kāju bērnībā!
  Sarkanmatainā Alla, nopļāvusi nacistus, čivināja:
  -Visbiežāk kabatas zābaki iekrīt basu kāju bērnībā!
  Marija iesita nacistiem un čīkstēja:
  - Ja meitenei ir skaistas kājas, tad viņa dzīvē nav klaidonis!
  Matrjona, apšaudīdama ienaidnieku un nocirta nacistus, kā labības kūlus, iesaucās:
  - Meitene basām kājām ir labāka par ķepu vecu sievieti, jauns kaķis, jautrāks par vecu lauvu!
  Alenka, šaujot uz nacistiem un izmetot nāvējošas nāves dāvanas, izdeva:
  - Pats labākais, ka sieviete saņem balvu ar kailām krūtīm un modernas kurpes ar basām kājām!
  Anyuta arī sita nacistus, nopļāva tos un basām kājām meta granātas un čīkstēja:
  - No vīriešu vienaldzības ērkšķiem vislabākais veids, kā pasargāt sievieti, ir pliks papēdis!
  Alla, šaujot uz pretiniekiem un nogriežot tos ar automātiskiem uzrāvieniem, atzīmēja:
  - Izturīgākais papēdis vīrietim no kailas sievietes pēdas!
  Marija, trāpot pretiniekiem un trāpot no granātmetēja, izdeva:
  - Barefoot sieviešu papēdis, visvairāk apdegušais zābaku kurpe ar iekšām!
  Matrjona, notriecot nacistus, asprātīgi izteica:
  - Tu nevarēsi laicīgi nomest kurpes - kļūsi par basām kājām!
  Alenka, rakstot par nacistiem, atzīmēja:
  -Ja esi ķibeles prāts, tad vari labi sasildīties, tikai pats!
  Anyuta loģiski atzīmēja, dauzot ienaidnieku un ar basu kāju iemetot paciņu ar sprāgstvielām:
  - Ir labi, ka ir klubs, ir slikti būt klubam!
  Alla, sita nacistus un ar pliku papēdi iedeva granātu, kliedza:
  - Čuguna dūres var palīdzēt izdzīvot, bet ozola galva novedīs līdz nāvei!
  Marija diezgan loģiski atzīmēja, pļaujot nacistus:
  - Kad valdniekam galvā nav ķēniņa, valstī valda anarhija, un viņi pārdod velti!
  Matryona, racionāli pārspējot nacistus, atzīmēja:
  - Kronis nav galvai, ka cepure!
  Alenka, sasmalcinot Fritz, loģiski atzīmēja:
  - Uz ozola galvas un vainags sēž nedroši!
  Anyuta, ļoti precīzi šaujot pa nacistiem, izdeva:
  - Lai cik stiprs būtu ozols, bet materiāls galvai no tā ir trauslākais!
  Alla, sparīgi šaujot pa ienaidnieku, loģiski secināja:
  - Kas ir nūjas galva, tam ar nūju dabū pa galvu!
  Marija sasodīti pretinieki, izdoti:
  - Politiķis tur rokās maku un zizli, tikai viņa nauda ir koka, un zizlis ir papīrs!
  Marusja loģiski atzīmēja, iemetot citronu ar basu kāju:
  - Gaiša galva, mazākā mērā, attiecas uz sirmiem matiem!
  Matrona, sagraujot nacistus, atzīmēja:
  - Tu varbūt neesi blondīne, bet ir skaisti būt gaišai dvēselei, meitenes var pārspēt ļaunos, lai citi dzīvotu laimīgi!
  Alenka, šaujot uz nacistiem, čīkstēja:
  - Jūs nevarat izveidot spēcīgu aizsardzību no ozoliem tikai uz celmiem!
  Anyuta, šaušana, loģiski atzīmēja:
  - Ja politiķis nav dzenis, tad viņš noņems skaidas, ne tikai no vēlētāja-celma!
  Alla agresīvi paziņoja, notriecot vāciešus:
  - Lai arī politiķis nav ērglis, viņš vēlētājus uzskata par vārnām un dzeņiem!
  Marija, iznīcinot ienaidniekus, atzīmēja:
  - Ja jūs atļaujat politiķiem noņemt jums skaidas, tad jūs noteikti esat dzenis!
  Matrena, pļaujot nacistus, izteica sevi:
  - Politiķis ar vēlētājiem ir lapsa, bet ar sevi kāmis ir kāmis!
  Marusja ar basu kāju iemeta granātu un čīkstēja:
  - Gudrs politiķis ir kā lapsa vistu kūtī, bet stulbais ir kā zilonis porcelāna veikalā!
  Alenka, sasmalcinot Fritz, izdeva:
  - Kārtība tiek likta klusībā, politiķis ar runāšanu rada bardaku!
  Anyuta, ar granātu izkliedzot nacistus, čīkstēja:
  - Politiķis daudz runā, īpaši tad, kad gribas aizbāzt muti!
  Alla agresīvi atzīmēja, sitot nacistus:
  - Strīdēties ar politiķi, ka dauzīt ūdeni javā, ja vien nesalauž mēles muskuli, ir peļņa!
  Marija, sagraudama ienaidniekus un ar basu kāju metot granātu, atzīmēja:
  - Politiķis ir lapsas un vilka sajaukums, bet cūkas daudz!
  Matrēna, šaujot uz nacistiem, ņurdēja:
  - Jo vairāk politiķa lapsa, jo vairāk cūkas!
  Marusja, pļaujot Fritz, izdeva:
  - Politikā ir nepārtraukta zvērnīca, vilki, zaķi, vistas, gailis un dzeņi, par karali vienmēr izvēlas tikai lapsu!
  Alenka, sagraujot nacistus, nomurmināja:
  - Diktators, kurš uzdodas par lauvu, ir īsta cūka!
  Anyuta agresīvi atzīmēja, notriecot ienaidniekus ar šāvieniem:
  - Politiķis par lauvu izturēs tikai tad, ja vēlētājs ir ideāls ēzelis!
  Alla, izsitot nacistus kā putekļus no paklājiem, sacīja:
  - Politiķis uzvelk aitas ādu, bet tikai asinskāre viņu padara radniecīgu ar vilku, un pamatīgs auns ar izdomu!
  Marija, ar basu kāju metot granātu, čivināja:
  - Labāk, ja valdnieks ir vilks aitas ādā nekā auns lauvas izskatā!
  Matryona, šaujot uz ienaidnieku ar Robina Huda precizitāti, izdeva:
  - Politiķis par mieru bļauj kā aita, bet vilku ilkņi grabē karu!
  Marusja, šaujot uz ienaidnieku, kliedza:
  - Politiķis, lai iegūtu vēlētāju balsi, izlien kā lakstīgala, bet tur par dzeņiem!
  Alenka, šaujot uz nacistiem, izdeva:
  - Ja jums politiķa runa šķiet lakstīgalas trille, neesiet šajā gadījumā vārna!
  Anyuta asprātīgi atzīmēja, notriecot nacistus:
  - Ja politiķis dzied kā lakstīgala, tad viņš tevi uzskata par piemērotu spēli!
  Alla, iznīcinot nacistus, atzīmēja:
  - Medības vēlētājiem no meža medībām atšķiras ar to, ka mednieks rada pēc iespējas lielāku troksni!
  Marija, šaujot uz ienaidnieku, kliedza:
  - Politiķis, atšķirībā no kabatzagļa, zogot rada lielu troksni, un laupīšanas laikā uzņem glaimus!
  Matryona, šaujot uz ienaidnieku, rībēja:
  - Arī politiķis savā ziņā ir dievs, bet viņam labāk neticēt!
  Marija apstiprināja:
  - Politiķim kā vēlētājam patīk solīt Mēnesi, tikai aizmirst piebilst, ka dzīvības tur nav, izņemot smiltis!
  Aļenka, nogriežot pretiniekus, nomurmināja:
  - Bēdas nav no prāta, bet gan no praktiskās atjautības trūkuma!
  Anyuta, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Visas pasaules nepatikšanas nav no naudas, bet gan no tās trūkuma pareizajā daudzumā!
  Alla, šaujot uz ienaidnieku, izdeva:
  - Valoda ir dota politiķim, lai slēptu savas domas, bet ne ar kādu daiļrunību politiķis var noslēpt savu pelēko skopu!
  Marija enerģiski atzīmēja, kad viņa šāva uz Fritz:
  - Ja dzelzi aizies ķēdēs, zobeniem neatstās, ja runās sudrabu izbirs, tad nebūs ko maksāt algu!
  Matrjona, šaujot uz ienaidnieku, nomurmināja:
  - Vai politiķim ir dotība pildīt solījumus? Pieder, bet ne par velti!
  Marusja, šaujot uz nacistiem, atzīmēja:
  - Zilonis uzliek lielu sūdu kaudzi, bet politiķis-lapsa vēl lielāku verbālās caurejas kalnu!
  Alenka asprātīgi atzīmēja, sagraujot nacistus:
  - Politiķe lej bagātīgi saldu runu medu, slīcinot vēlētājus verbālā caurējā!
  Anyuta, šaujot pa pretiniekiem, izdeva:
  - Politiķa saldā runa ir kā medus straume, tikai tu iepeldi pa to miskastē!
  Alla, šaujot uz nacistiem, atzīmēja:
  - Politiķis var pildīt solījumu, tikai likt vēlētājam noticēt neiespējamajam!
  Marija, vadot ļoti precīzu uguni, izdeva:
  - Vēlēšanās ir daudz politiķu, bet nav ko izvēlēties, kurš celms, kurš deķis, kurš lapsa, kurš cūka, kurš lācis - no īgnuma paliek tikai viens - uz rūc!
  Matrjona šāva uz nacistiem un atzīmēja:
  - Politiķim, kurš bieži plēš rīkli, kārtīgi jāpaspārda ausis!
  Marusja sagrieza nacistus, sacīja:
  - Politiķis, atšķirībā no lakstīgalas, nekad nedzied par velti, un viņam ir lapsas dāvana!
  Aļonka čivināja, zobus rādot:
  - Politiķis grib kļūt par ērgli, bet vēlētājam vienmēr nav putna tiesību!
  Anyuta iesaucās, nošaujot vāciešus ar snaiperi:
  - Kāpēc tu uz putna tiesībām, jo dzeņa prāts!
  Alla ar pitona agresiju nošņāca:
  - Politiķim ir daudz dažādu dziesmu, bet visas tikai ar vienu motīvu: izvēlies mani!
  Marija, nogriežot nacistus, nomurmināja:
  - Vēlētājs kā bulciņa pamet zaķi, vilku, lāci, bet politiskā lapsa viņu tik un tā aprī!
  Matrēna atzīmēja, iznīcinot nacistus:
  - Politiķis ar saldām runām rēķinās par mušas intelektu, par lakstīgalas trilu, par dzeņa apsvērumu, bet viņa cūkas būtība ir vanaga acij redzama!
  Marusja, cīnoties pret nacistiem, smaidot piebilst:
  - Sieviete ir arī laba politiķe, un vismaz dod iespēju, ka viņa pildīs uzticības solījumu un sagādās baudu!
  Tāpēc meitenes varonīgi aizsargā pilsētu un dod lielas cerības.
  . NODAĻA #4
  Septembra beigās un oktobra sākumā cīņas par Astrahaņu joprojām turpinājās, un nacisti virzījās uz dienvidiem gar Kaspijas jūras krastu. Bija nepielūdzams nacistu virzība uz priekšu... Dienvidos nacisti ieņēma Ordžonikidzes pilsētu un devās vētra Groznijā.
  Šajā pilsētā varonīgi cīnījās arī padomju kari.
  Tamāras vadītais meiteņu bataljons izrādīja izmisīgu apņēmību un drosmi.
  Tamāra izšāva no ložmetēja un ar kailiem kāju pirkstiem meta granātas, sakot:
  - Slava mūsu Tēvzemei PSRS!
  Anna, precīzi šaujot uz nacistiem un arī ar pliku papēdi metot sprāgstvielu paku, kliedza:
  - Slava varonībai!
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku, kliedza:
  - Tēvzemei un godam!
  Viktorija, šaujot uz Frici un ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku metot granātu, norūca:
  - Sasmalciniet Vērmahtu ar varonību!
  Olimpija, veselīga meitene, iedeva līniju ienaidniekiem, izsita Frici un piedeva:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara!
  Tamāra, šaujot uz nacistiem un atkal ar basu kāju metot granātu, atzīmēja:
  - Karavīram jābūt ozola spēkam, bet ne ozola galvai!
  Meitenes šāva. Apkārt drupu masai drupas kūp. Seko sprādziens pēc sprādziena. Dūmi paceļas debesīs. Apkārt viss deg.
  Iznīcināšana masveida mērogā.
  Skaistā, baskājainā blondīne Anna, metot granātu, plosot nacistus, bļaustās šādi:
  - Katrā ozolā ir dobums, katrā ozola galvā ir bedre, no kuras izplūst smadzenes!
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku un ar savu graciozo, iedegušo, baso kāju metot granātu, čīkstēja:
  - Ja tu esi gudrs kā ozols, tad locīsies kā apse!
  Viktorija, šī rudmatainā meitene, arī ar kailām, iedegušām, noslīpētām kājām, čivināja:
  - Ja tev nav lapsas viltības, tad tev trīs ādas novilks!
  Olimpiāda, vesela, gara, liela, muskuļota blondīne, pagriezās, ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Ja tu esi mēms kā ozols, viņi tevi noplēsīs kā lipīgu!
  Gar viņiem rāpoja zēns. Viņš zibēja ar melniem papēžiem un meta nacistiem sprāgstvielu. Tad viņš čīkstēja:
  - Jauns kareivis, labāks par novārgušu ģenerāli!
  Tamāra atkal pagriezās. Viņa ar basu kāju ar nāvējošu spēku meta granātu un kliedza:
  - Par katru savu jauno uzvalku politiķis no vēlētājiem novelk trīs ādas!
  Akuļina, šaudama uz ienaidniekiem un agresīvi smaidīdama, ņurdēja:
  - Būsi gudrs kā ozols, noplēsīs kā lipīgus un zaķus!
  Anna, šaujot uz ienaidnieku un ar basu kāju metot granātas, graujot tankus, čivināja:
  - Viltīga lapsa lauvai pat trīs ādas novilks, ja viņš ir auns ar prātu!
  Viktorija, šaujot uz nacistiem un ar pliku papēdi izmetusi slepkavniecisku dāvanu, izdeva:
  - Ja negribi kļūt par lapsu, vaimanāsi kā izsalcis suns!
  Olimpiskās spēles nopļāva Fritz. Tad viņa ar basu kāju iemeta granātu un čivināja:
  - Politiķis ir lapsa, tad ķidā vēlētājus-cāļus dienas gaismā!
  Kanonādes rūkoņa pieaug. Briesmīgie "Sturmtigers" dodas kaujā. Viņi šauj ar raķešu dzinēju bumbas. Un viņi iznīcina veselas ēkas, vienlaikus sagraujot mājas. Un debesīs riņķo šturmētāji. Viņi apšauj padomju pozīcijas ar raķetēm. Viņi nomet bumbas. Panther-2 jau ir redzams, mašīna, kas ir progresīvāka par Panther, ar jaudīgu 88 mm lielgabalu.
  Vācu transportlīdzeklim ir šaurāks un mazāks tornītis, kā arī pietupiens korpuss. Tāds briesmonis, ja dauzās, tad sit. Un pats galvenais, ne pārāk smags, ar jaudīgāku 900 zirgspēku motoru.
  Tamāra ar basu kāju meta granātu uz Panther-2 un iesaucās:
  - Tu būsi stulbs kā celms, noplēsīs kā lipīgus, ne tikai viltīgas lapsas, bet arī gļēvi zaķi!
  Anna, šaujot uz nacistiem un pļaujot pretiniekus, basām kājām mētādama citronus, secināja:
  - Pat ērglis, viltīga lapsa, var atmaskot slapju vistu!
  Akuļina, nogriežot ienaidniekus un izsitot tos cauri, ar precīziem šāvieniem izdeva:
  - Cilvēks, kurš sapņo par lauvas lomu, bieži kļūst par lapsas uzartu ēzeli!
  Viktorija, sērijveidā sagrauzdama pretiniekus un ar basām kājām metot kaut ko nāvējošu, kliedza:
  - Cilvēkam ir lauviskas ambīcijas, ēzeliska spītība, lāča neveiklība, ziloņa grācija, bet viņa lapsa vienmēr spēj viņu pievilināt!
  Olimpiskās spēles deva pagriezienu ienaidniekam. Viņa to nopļāva kā zāles pļāvēju un norūca:
  - Lapsa sarkanā krāsā, politiķis asiņainā uzvalkā!
  Cīņas intensitāte turpināja pieaugt. Pilsētu sagrāva nacisti no gāzes lielgabaliem, kas pēc jaudas bija pārāki par Katjušu. Un bija ļoti grūti pretoties nacistiem. Bet bataljons basām kājām, puskailām meitenēm cīnījās ar kolosālu entuziasmu. Un meitenes gandrīz nenomira, vīrieši ieguva vairāk.
  Tamāra, šaudama uz nacistiem un ar kailiem pirkstiem mētādama granātas, kliedza:
  - Sieviete uzvar stiprus vīriešus, spēlējot uz viņu vājībām, politiķe pārliecina vājus vēlētājus, acīmredzami pārspēlējot!
  Anna, nogriežot ienaidniekus un pļaujot tos ar lodēm, vienlaikus ar pliku papēdi iedodot sprādzienbīstamu iepakojumu, izdeva:
  - Sieviete ir viltīgākā politiķe, viņai par lapsu nav jāmācās, bet jāprot uzvilkt kurpes, paliekot basām kājām!
  Akuļina, precīziem uzrāvieniem nogriežot pretiniekus un ar kailiem kāju pirkstiem, iesaucās:
  - Sieviete arī mīl jaunību, bet dolāra zaļums viņai ir mīļāks nekā mecenāta zaļais laikmets!
  Viktorija, tā rudmatainā kuce, nāvīgi uzsprāga, izsita līniju un čīkstēja:
  - Meiteņu jaunības zaļumi pievelk zaļās vīriešu banknotes, kas no rukšiem uzauguši!
  Olimpija, šaudama uz ienaidniekiem un ar basu kāju metot vēl vienu dāvanu, kliedza:
  - Nedzenieties pēc zaļā dolāra, nepatikšanām ir arī zaļas acis, un apvalks ir kraukšķīgs!
  Cīņa kļūst arvien sīvāka. Nāvējoši lādiņi steidzas. Viņi pārsprāga un sasmalcina padomju pozīcijas, apgāžot bateriju ieročus. Un steidzas jaunas lidmašīnas, un dārd trieciena ieroči. Debesīs paceļas putekļu mākoņi.
  Tamāra, nežēlīgi šaujot uz nacistiem, paņēma un izmeta pērli, pirms kuras viņa ar basu kāju meta granātu:
  -Ticot Dievam, nenogrimstiet līdz dzīvnieka līmenim: cilvēks nav padevīga aita un nav smirdīga kaza!
  Anna, cīnoties ar ienaidnieku un basām kājām mētādama nāves dāvanas, atzīmēja:
  - Pelnīt uz cilvēku ticību ir tas pats, kas liet kūtsmēslus uz zelta, neuzticība uzdīgs!
  Akulina, iznīcinot Panteru, agresīvi pūta:
  - Ticot svētdienai, nesanāk septiņas piektdienas nedēļā!
  Viktorija, ļoti precīzi šaujot uz nacistiem un agresīvi pļaujot tos, atzīmēja:
  - Ticība mūžīgai elles liesmai vāra māņticības pienu, no kura tiek noņemtas putas, nelieši no reliģijas!
  Olimpija, sieviešu kārtas varone, iznīcinot nacistus un ar basām kājām metot milzīgas iznīcinošas granātas, atzīmēja:
  - Tikai celmi un ozoli tic mūžīgās liesmas elles ugunskuram, ļaujot sevi lobīt kā lipīgus!
  Tamāra izšāva no sagūstītas bazūkas, zibināja savus kailos papēžus un čivināja:
  - Kā mirdz mūžīgās elles uguns liesma? Zelta monētu mirdzums reliģijas blēžu kabatās!
  Anna, šaujot uz ienaidnieku un ar milzīgu precizitāti iznīcinot nacistus, izdeva:
  - Nelieši izmanto Dievu, lai piepildītu savas kabatas, un tiek maldināti ne tikai ar tukšu galvu!
  Akulina deva pagriezienu ienaidniekam. Viņa ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Nelieši no reliģijas norauj aitām trīs ādas, salauž kazām ragus, viņiem dārga ir tikai peļņa, un ticība ir kalšanai!
  Viktorija ar pliku papēdi iemeta zāģu skaidu bumbu, uzspridzināja ienaidnieku un čīkstēja:
  - Godīgs priesteris ir kā veģetārs vilks, tikai ticība vienmēr ir godīga, un tās lietošana ir savtīga!
  Olimpija uzspridzināja ienaidnieku no ložmetēja. Viņa nopļāva ienaidnieku un ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, kas apgāza Lev tanku. Tad viņa kliedza:
  - Jebkura reliģija ir pasaka, no šīs fantāzijas tiek gūta tikai peļņa patiesi pasakainās proporcijās!
  Šādi meitenes drosmīgi cīnās Groznijas pilsētā. Un viņi parāda sevi no augstākā drošsirdības viedokļa.
  Un pārējās meitenes ar visu savu drosmi aizstāv Astrahaņu. Un viņi arī demonstrē visaugstāko akrobātiku un izturību.
  Meitenes ļoti labi cīnās.
  Aļenka ar basu kāju iemeta granātu, saplēsa nacistus un ķengāja, izrādot zobus:
  - Kurš tev ļaus karināt nūdeles uz ausīm, būs mūžīgi izsalcis!
  Anyuta, ar to pļaujot nacistus, piekrita:
  - Tu nebūsi pilns ar nūdelēm uz ausīm!
  Alla šāva uz nacistiem, ar basu kāju meta nāvējošu granātu un kliedza:
  - Nūdeles uz ausīm ir pēdējā brīža ēdiens, kas izraisa sliktu dūšu!
  Marija asprātīgi atzīmēja, zobos atsegdama un plikiem kāju pirkstiem iemetot sprāgstvielu:
  - Ja tas ir Dievs, neviens nezina, bet viņi pastāvīgi sit krustā cilvēku, it kā viņš būtu Kristus līdzība!
  Marusja, drāžoties ar Frici, paņēma to un iesaucās, agresīvi smaidot:
  - Cilvēks cenšas apgūt Dieva spēku, bet līdz šim saņem tikai krustā sišanu ne pēc Dieva!
  Matryona pagriezās, nopļāva nacistus un nodeva, agresīvi piemiedzot saviem draugiem:
  -Cilvēka sirds tiecas pēc labestības, prāts pēc peļņas, bet vēders pēc rijības un galu galā ievelk kājas bedrē!
  Un Astrahaņā dārd sīvas cīņas. Pilsēta pie Volgas ir galvenais padomju aizsardzības punkts. Un te tādas cīņas izmisīgi vārās. It kā tējkanna burbuļo.
  Un steidzas smagas, nāvējošas lidmašīnas. Yu-288 ir ļoti jaudīga mašīna. Un met bumbas ar kolosālu izturību.
  Aļenka čīkst, pagriežot pret nacistiem un ar basu kāju metot granātu:
  - Ja cilvēkam ir gorillas intelekts, viņš aros kā zirgs un ēdīs kā suns!
  Aņuta ar basu kāju pameta slepkavniecisku nāves dāvanu, sadauzīja nacistus un kliedza:
  - Cilvēks atļaujas likt uz apkakles, bet, lai arotu, jāsit ar piespiedu pātagu!
  Alla ar pliku papēdi palaida citronu un nomurmināja:
  - Politiķim ir liela kabata, bet viņš ir tikai nenozīmīgs kabatzaglis!
  Marija, šaudama uz pretiniekiem, šņāca:
  - Politiķis, kurš sola vēlētājiem mēnesi no debesīm, ticis pie varas, pamet mēness ainavu un čīkst no bada pie zvaigznes!
  Matrjona, apdullinoši smejoties, atzīmēja:
  - Velns katrā politikā mudina ieņemt Visvarenā Dieva vietu, tikai politiķim ir ļoti maz talanta!
  Marusja, šaujot uz ienaidniekiem un pārliecinoši tos pļaujot, atzīmēja:
  - Cilvēks tiecas kļūt visvarens, bet viņa morālais progress to nepadara labāku!
  Meitenes acīmredzot ir asprātīgas līdz augstākajai pakāpei.
  Un karš rit pa rievotu ceļu. Reaktīvās lidmašīnas tiek pārbaudītas Trešajā Reihā. Un tas arī ir diezgan nopietns arguments strīdā ar PSRS.
  Hitlers, protams, nav īpaši apmierināts. Karš ievelkas, un Krievija spītīgi pretojas, lai gan arī piekāpjas. Cīņas vārās, it kā vulkāna mutē.
  oktobra beigas. Kalmikija ir pilnībā sagūstīta, un nacisti virzās pāri Dagestānai.
  Nacistu panākumi, lai arī pieticīgi, bet nemainīgi. Melnās jūras flote atrodas uz iznīcināšanas robežas.
  Šeit ir visa iznīcinātāja komanda, kas sastāv no meitenēm. Jauka komanda maigi izsakoties. Meitene ir vestēs un skrien basām kājām, ņirb ar apaļiem papēžiem.
  Iznīcinātāja komandiere Alise pārliecinoši pavēl uzbrukt fašistu kreiseram. Palaiž torpēdu un piezīmē:
  - Karā, kā jau labā teātrī, nākamā darbība ir neparedzama, asaras noteikti birs!
  Andriana ir viņas partnere, kas vada veselu meiteņu pulku. Viņi skraidīja mirgodami kaili, apaļos papēžos un čīkstēja. Viņi uzstādīja mīnu ierīci.
  Andriana iesaucās:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Veronika, šāvusi uz nacistiem no lielgabala, murrāja:
  - Karā kā filmā: darbība valdzina, nekad nekļūst garlaicīgi, tikai, ak vai, tā patiešām nogalina!
  No vienas puses uz otru lēkā iznīcinātājs ar plikām kājām, iedegušām, slaidām, ļoti skaistām meitenēm. Viņš ir izmests kā spalva.
  Alise, stutīdama savas noslīpētās, basās kājas, kliedza:
  - Ja neesi vieglprātīgs, zeme karā liks mierā!
  Andriana, precīzi šaujot no lielgabala, atzīmēja:
  - Meitene, kas var cīnīties, ir bruņinieks!
  Alise izlaboja sevi, kad viņa izšāva:
  - Nē, viņa ir varone!
  Un karotāji izplūda smieklos. Un rādīja mēles. Un daiļavu kājas, tik graciozas, un uz klāja palikušas asiņu pēdas. Spēcīgas meitenes.
  Un kaili, viņu papēži ir tik apaļi un graciozi.
  Alise atcerējās, kā viņa bija nonākusi gūstā, un nacisti glāstīja viņas zoles ar tievu, karstu pātagu. Šeit jūs esat gandrīz kails, kas karājas uz plaukta. Jūsu basās kājas ir iebāztas krājumā. Un viņi jūs kutina ar karstiem stieņiem. Šeit un līdz koši sarkanajam dzelzim tiek cauterized sarkans dzelzs.
  Alise tika spīdzināta un spīdzināta vairākas dienas. Bet meitenei izdevās aizbēgt.
  Viņa pastāstīja apsardzes virsniekam, ka zina vietu jūrā, kur viņi iemeta zelta konteineru, kas tika evakuēts no Sevastopoles. Fašists uz to iekrita.
  Nu, Alise, neskatoties uz visām spīdzināšanām, saglabāja savu drosmi. Viņi viņu atraisīja un, sasietām rokām, iesēdināja laivā. Un ar basām kājām, nedaudz apdegušām uz bagāžnieka, viņa varēja paņemt pistoli un nošaut divus fašistus. Tad viņa atraisīja virves un aizpeldēja. Viņa gudri to pārbaudīja. Un izpelnījās meiteņu cieņu.
  No speciālās nodaļas mēģināja viņai pieķerties, bet Alise piedraudēja speciālajiem darbiniekiem sarīkot negadījumu, kā arī pakārt pie kuces. Viņi nobijās.
  Alise ir ļoti kaujinieciska meitene...
  Viņa pat asprātīgi secināja:
  - Bende mīl cirvi no ieroča, bet kaujā viņam ir neveikla prasme!
  Andriana tam piekrita, pērdama savas noslīpētās kājas:
  - No cirvja vēl var vārīt zupu, bet ar varonīgu pildspalvu rakstīto ar bendes cirvi nocirst nevar!
  Juliana ir ļoti skaista meitene. Viņai uz krūtīm ir tikai plāns svītrains svītrains audums un biksītes. Bet viņa ir tik brīnišķīga un skaista. Visu meiteņu kājas uz iznīcinātāja ir kailas un ļoti vilinošas.
  Kad vācieši nonāk gūstā, viņi ir spiesti skūpstīt meitenes apaļos, kailajos papēžos. Un ieslodzītie to apzinīgi dara. Un viņi laiza meiteņu papēžus un ar lielu prieku skūpstās.
  Džuliana dziedāja:
  - Mēs neesam ļauni laupītāji,
  Mēs nevēlamies nogalināt...
  Bet kailie papēži sāp,
  Es gribu visiem iesist pa seju!
  Meitenes, protams, spēj izbaudīt jebkādus panākumus.
  Andriana, apzīmogojot savus kailos papēžus, izdeva:
  - Ak, jaunas robežas, neliec man smieties!
  Alise piekrita:
  - Neierobežotas iespējas tiem, kas nenosaka sev robežas!
  Veronika sita basām kājām, sita ar kailajiem papēžiem un atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Spēcīgākais cilvēks nevilks nepanesamas ambīcijas!
  Andriana asprātīgi piezīmēja, zobos izšaudama ar lielgabalu:
  - Cilvēks ir tālu no Dieva, jo nav gājis tālu no makaka savā dabas atdarināšanā!
  Veronika, ar precīziem šāvieniem saberzdama uzbrūkošo nacistu straumes, nomurmināja:
  - Politiķis ambīcijās ir dievs, pēc savas sejas metodes, un rezultātu izmantošanā viņš ir klaja cūka!
  Padomju meitenes labi cīnās. Bet ir, protams, vācu, un arī skaistules bikini un basām kājām.
  Piemēram, Gerda ir reta cīnītāja.
  Viņa un viņas partneri apsēdās uz jaunākā tanka "Panther" -2.
  Meitenes šauj uz padomju karaspēku un rūc.
  Mēs esam ļaunie vilki, mēs atkāpjamies, nekas labs!
  Un viņi piemiedz acis...
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja krievu karavīrus un ar prieku čīkstēja:
  - Kas dzīvē nav vilks, tam trīs ādas nolaistas, kurš prātā nav lapsa, tas izķidāts kā vista!
  Arī Šarlote trāpīja ar precīzu šāviņu, izlaužoties cauri padomju tankam, saspieda bruņas un kliedza:
  - Vilks vienmēr ir izsalcis, cilvēks vienmēr neapmierināts, un politiķis nevar pateikt ne vārda patiesību!
  Kristīna, ļoti precīzi šaujot uz ienaidnieku un trāpot krievu tankiem ar nāvējošu šāviņu, atzīmēja:
  - Lapsai ir vērtīgs kažoks, bet politiķu lapsu apliecinājumi nav nekā vērti!
  Magda paņēma un pavēra ieroci uz ienaidnieku, kailiem kāju pirkstiem dauzīja un ņurdēja:
  - No kazas piena ir vairāk nekā no politiķa, kas ir auns ar prātu!
  Gerda, turpinot precīzi šaut uz padomju transportlīdzekļiem, atzīmēja:
  - Vēlēšanās politiķi ir kā starp mēri un holēru, lai gan politiķi ir daudz lipīgāki savā šizofrēnijā!
  Šarlote trāpīja trīsdesmit četriem un, saplēsdama torni, sacīja:
  - Politiķim peļņas dēļ ir vilka deguns, bet viņš pats ir gatavs cūka izķidāšanai!
  Kristīna veikli palaida šāviņu ar kailiem kāju pirkstiem un izteica:
  - Politiķis ir auns, kas steidzas uz lauvas troni un, sasniedzot virsotni, pārvēršas par lapsu, kas ķidā vistas vēlētājus!
  Magda agresīvi atzīmēja, sūtot padomju pašpiedziņas lielgabalam nāves dāvanu ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Viņi netic politiķiem, bet balso, nesaprot mūziku, bet klausās labprāt, nūdeles neēd, bet labprāt pieķeras pie ausīm!
  Un viņu "Panther" -2 ir ļoti aktīva. Un šāviņš raida ļoti precīzi.
  Vācu mašīna ļoti pārliecinoši sasmalcina visus padomju tankus.
  Gerda šauj un dzied:
  - Viens, divi, trīs - lauziet padomu!
  Šarlote šauj ļoti precīzi, sit pretiniekus un svilpo:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Kristīna, šaujot ar kailiem kāju pirkstiem, izlaužoties cauri trīsdesmit četriem, piebilda:
  - Visi ienaidnieki mērcējas tualetē!
  Magda uzbruka ienaidniekam un ierunājās:
  - Tēvzeme asarām netic!
  Gerda čīkstēja:
  - Un mēs dosim ļaunajiem oligarhiem smadzenēs!
  Šarlote asprātīgi atzīmēja, iesitot padomju haubicei ar čaulu:
  - Zelts tikai skaisti izskatās, patiesībā šis metāls, cilvēce vienmēr ir cietusi, kļuvusi augstprātīga!
  Kristīna, šaujot uz ienaidnieku, asprātīgi izteicās:
  - Atkailinot krūtis, sievietei ir vieglāk noplēst vīrietim trīs ādas!
  Magda, šaujot pa pretiniekiem, sākotnēji atzīmēja:
  - Meitenes basām kājām, ielieciet vīriešus galošos!
  Protams, meitenes uz tanka ir graciozas. Un piloti ir stilīgākie no Fritz.
  Albīna un Alvīna ir visbriesmīgākie dūži Visumā. Šeit viņi jau sasnieguši pieci simti notriekto lidmašīnu. Viņiem priekšā ir tikai Marseļa. Par 500. padomju flotes lidmašīnu viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts. Bet Albīna un Alvīna sāka cīnīties daudz vēlāk, un tāpēc viņi drīz apsteigs Marseļu.
  Albīna un Alvīne par 500.lidmašīnu saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tagad viņi cīnās ar sarkanajiem pilotiem.
  Albīna ar plikiem pirkstiem spaida pogas, notriec uzreiz piecas padomju lidmašīnas un čīkst:
  - Ja vīrietis ir gudri zābaki, tad vienmēr sēdies galosā!
  Alvīna, šaujot uz krievu lidmašīnām un notriekdama tos ar kailiem kāju pirkstiem, atzīmēja:
  - Sievietes kaila kāja ar laiku ieliks galosā jebkuru zābaku!
  Albīna, ļoti mērķtiecīgi apšaudīdama padomju transportlīdzekļus, asprātīgi atbildēja, zobus rādot:
  - Cilvēks, kurš bieži skatās uz plikām, sieviešu kājām, apsēdies galosā!
  Un abas meitenes, nositot vēl pāris jaku, čīkstēja:
  - Kaila sieviešu kāja, labi brauc zem papēža un lieliski sēž galošā!
  Karotājus šeit var redzēt lielā augstumā.
  Bet, ja ir izcili vācu piloti, tad ir arī skaistas padomju meitenes-komjaunieši.
  kas cīnās ar lielu sparu. Un viņi arī veiksmīgi apšauj Trešā Reiha barus.
  Anastasija Vedmakova, paņēma un ar pliku kāju pirkstu palīdzību nogāza vācieti un čīkstēja:
  - Vīrietis ir gatavs apgriezties iekšā, lai noplēstu meitenei kurpes!
  Akulina Orlova, šaujot uz nacistiem, asprātīgi atzīmēja:
  - Jūs varat apgriezt jebkuru zābaku ar kailu sieviešu papēdi!
  Anastasija arī sita Frici un čīkstēja:
  - Sievietes basa pēda apgriezīs jebkuru vīrieti, pat ja viņš ir pēdējais zābaks!
  Akuļina Orlova, izsita Foke-Vulfu un šņācēja, atklājot savus skaistos zobus;
  - Ja gribi vīrieti apgriezt iekšā - novelc kurpes, ja gribi viņu ielikt galošā, atmasko papēdi!
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  Visumā plosās karš,
  lai bez iemesla iznīcinātu, lai nogalinātu ...
  Sātans atbrīvojās
  Un nāve nāca viņam līdzi!
  
  Un kurš apturēs plūsmu
  Asiņainas un trakas upes...
  Lāzera stars ieplūdīs templī,
  Un zibspuldze pazuda cilvēk!
  
  Un tāds haoss
  Pārpludināja Visumu...
  Cilvēces skumjš liktenis
  Iztur sāpes, ciešanas!
  Meitenēm var būt daļēji taisnība. Karš nav laime. Bet tajā pašā laikā izklaide.
  Divi vācu piloti iesācēji, Eva un Ģertrūde, cīnās par Focke-Wulf uzbrukuma modifikācijām. Viņi uzbrūk zemes padomju mērķiem no gaisa.
  Eva, šaujot un izšaujot raķeti, piezīmē:
  - Kāpēc bērnība ir basām kājām, jo plika sievietes kāja liek vīriešiem zaudēt galvu, it kā viņi būtu zēni!
  Ģertrūde spridzināja ar raķeti, ar pliku papēdi spiežot pedāli un laužot padomju armijas bunkuru un čīkstot:
  - Vēlme redzēt sievieti kailu liek vīrietim apgriezties iekšā!
  Eva sita vēlreiz, trāpīja pa trīsdesmit četriem, salaužot torņus un asprātīgi atzīmēja:
  - Lai sievieti izģērbtu, vispirms viņai jāuzvelk labie apavi!
  Ģertrūde dauzīja pretinieku, izmantojot savas graciozās pēdas pliko, apaļo papēdi un atzīmēja:
  - Īstajā laikā izģērbusies, biznesa sieviete vīrietim noplēsīs trīs ādas!
  Ieva izšāva ar raķeti uz padomju bunkuriem un kliedza:
  - Sieviete, kas laicīgi atkailinās, nekļūs par basām kājām un pamatīgi apāvu vīrieti!
  Ģertrūde, nokāvusi padomju karaspēku, apstiprināja:
  - Sieviete basām kājām uzvilks vīrietim zābaku un ieliks viņam galošu, apgriezīs viņu iekšā un padarīs viņu par pēdējo basām kājām!
  Šeit, protams, meiteņu loģika ir tāda, ka jūs nevarat viņai strīdēties. Un meitenes cīnās basām kājām un bikini.
  Un viņi mīl skaistus jaunus vīriešus, un vispār tādus, ka viņi ir vienkārši super.
  Un, ja viņi dziedās, tad simts vīru nogalinās!
  Lūk, meitenes no abām pusēm cienīgas un ļoti skaistas, lai patiesībā vīrieši griežas iekšā!
  . NODAĻA #5
  Groznijas pilsēta, kuru pilnībā ieskauj nacistu karaspēks, krita 1943. gada novembra sākumā. Bataljons ar meitenēm izlauzās no katla un atkāpās uz Šali.
  Tur jau bija kalni, nelīdzens reljefs, un kļuva ērtāk noturēt aizsardzību. Vācu tanki svēra diezgan daudz, it īpaši Maus, un ar tiem cīnīties kalnos bija diezgan neērti. T-3 tanks jau bija izņemts no ražošanas, bet T-4 modernizētā versija vēl tika ražota. Lai gan morāli novecojis. Bet viņš joprojām varēja cīnīties pret T-34-76. Un labi cīnies. Tā lielgabals bija vēl jaudīgāks, un tam bija lielāks purna ātrums nekā trīsdesmit četriem.
  Tamāra un meitenes cīnījās Šali. Meitenes centās saglabāt šo ļoti lielo kalnu ciematu - īstu pilsētu.
  Skaistules cīnījās ļoti drosmīgi.
  Tamāra ar basu kāju meta granātu, izšāva sēriju un iesaucās:
  - Par PSRS Tēvzemi!
  Anna atklāja uguni uz nacistiem. Vieglāks T-4 mēģināja uzkāpt nogāzē. Meitene, ar basu kāju metot granātu, izsita nacistu mašīnu un čīkstēja:
  - Mūsu mātei Tēvzemei!
  Akuļina, šaujot uz Frici un ar pliku papēdi, kalpo nāvējošajam, kas ietīts folijā, vjaknula:
  - Dzimtene vienmēr ir svēta!
  Veronika, šaudama uz ienaidnieku un ar kailiem pirkstiem mētādama ar citroniem, izteica:
  - Par Krievijas milžiem!
  Olimpija, šī milzu sieviete, arī ar kailiem pirkstiem meta nacistiem granātu un čīkstēja:
  - Par komunismu!
  Tamāra, veicot mērķtiecīgu uguni uz nacistiem un nogriežot tos kā skaidas no koka, izdeva:
  - Jo vairāk ozolu armijā, jo spēcīgāka mūsu aizsardzība!
  Anna atzīmēja, zobus atlaidusi un ar kolosālu precizitāti un niknumu šaujot uz nacistiem:
  - Es jūs visus iznīcināšu.
  Tanks "Lauva", liels transportlīdzeklis ar garu lielgabala stobru. Šeit viņam ir jaunākais lielgabals 105 mm, stobra garums 100 EL. Un izrādās, ka tas ir ļoti garš ierocis. Un šis stumbrs izceļas ar nāvējošu spēku.
  Akuļina šauj no bazukas uz nacistiem un čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Viktorija arī šauj un rūc:
  - Slava Krievijas varoņiem!
  Olimpiada apstiprina, šaujot uz nacistiem un metot granātu ar kailiem pirkstiem:
  - Vislielākā slava!
  Meitenes, jāatzīmē, ir fenomenālas un ļoti jaukas. Un viņu vēsums ir kolosāls.
  Tamāra, šaujot uz ienaidnieku un izliekot zobus, saka:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Anna, šaujot uz ienaidnieku, agresīvi saka, ar kailiem pirkstiem metot granātu:
  Liksim savām sirdīm pukstēt unisonā!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem.
  Arī Akuļina dos pagriezienu, kā pļaus pretiniekus, un rēks:
  - Par manām uzvarām caur jumtu!
  Akulina Petrovskaja nav vienkārša meitene. Viņai nācās daudz pārdzīvot. Jo īpaši viņa tika pieķerta zagšanā un tika arestēta. Viņa arī izgāja cauri bērnu kolonijai-jaunieši. Nu nekas, viņa izdzīvoja. Basām kājām staigāja pa sniega kupenām, bet viņa kļuva tikai veselāka un stiprāka.
  Viktorija cīnās ar neprātīgu niknumu. Deva pagriezienu pret ienaidnieku. Frics nokrita. Tad viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu. Motocikls apgāzās.
  Meitene iesaucās:
  - Par varenām robežām!
  Olimpija cīnās ar ļoti mežonīgu niknuma sajūtu. Viņas sitieni ir spēcīgi un graujoši. Viņa patiešām ir briesmoņu meitene. Un tā satriec pretiniekus. Tātad nacisti aktīvi iznīcina. Nedod viņiem ne mazāko iespēju.
  Olimpija rūc pilnā sparā:
  - Slava šim kosmosa komunismam!
  Tamāra, šaujot uz nacistiem, rēc:
  - Slava Ļeņina komunismam!
  Anna šauj uz pretiniekiem un čīkst:
  - Par PSRS!
  Akuļina, pļaujot ienaidniekus un ņurdot, čīkst:
  - Augstākajai akrobātikai!
  Viktorija, šaujot uz nacistiem, izpļāpāja:
  - Par fenomenālākajām uzvarām!
  Olimpija, sagraudama nacistu tanku, nomurmināja:
  - Par PSRS komunismu!
  Tamāra arī šauj. Tā šauj ļoti precīzi, nosedzot pretiniekus ar precīziem sitieniem. Pļauj kā izkapts un čīkst:
  - Slava komunisma laikiem!
  Anna, šaujot uz nacistiem un griežot tos ar precīziem izkapts sitieniem, iesaucas:
  - Liela slava varoņiem!
  Un met granātas ar plikiem kāju pirkstiem. Šeit ir vecmāmiņa.
  Akuļina, nogriežot Frici, agresīvi rēc:
  - Par komunismu!
  Un raustās ar muskuļotu ķermeni.
  Viktorija arī pārspēj nacistus. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met pretiniekiem slepkavnieciskas dāvanas un čīkst:
  - Par pasaules varenību!
  Olimpija arī šauj uz ienaidniekiem. Izsit tos kā zizli un rūc:
  - Slava lielajam komunismam!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met granātu ar nāvējošu spēku, saplosot ienaidniekus.
  Tā tie pieci paņēma ienaidniekus, nopļausim tos, iznīcināsim un sasmalcināsim.
  Vācieši tika apturēti un pamatīgi iegrimuši. Šeit kļuva grūti, un viņi sastrīdējās.
  Šeit ir gāzes metēji, un viņi rīkojas agresīvi. Un iznīcināt padomju pozīcijas.
  Sitieni un "Sturmtigr" no attāluma, uz ienaidnieku - Sarkanā armija.
  Vācu meitenes rāda un pašpiedziņas ieročus "Lācis" un kā ar to trāpīja ienaidniekam. Un viņi ir patiešām un pamatīgi izdrāzti. Un pusotru centneru smags šāviņš lauž padomju ierakumus un bunkurus.
  Karotāja Frīda rēc:
  - Mūsu lielākajam Trešajam Reiham!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Pēc tam fašistu meitenes ar basām kājām atkal šauj.
  Un mušas rūc un postošas. Un kā sprāgst, tad veidojas vesela piltuve ar zemi, kas vārās no karstuma.
  Jā, vācieši pamatīgi dabū padomju karaspēku. Viena no pirmajām TA-152 lidmašīnām lido debesīs. Daudzfunkcionāla mašīna, piemēram, Focke-Wulf, taču progresīvāka, ātra, manevrējama ar jaudīgiem ieročiem un bruņām. To var izmantot gan kā iznīcinātāju, gan kā uzbrukuma lidmašīnu.
  Padomju karaspēkam automašīna, atklāti sakot, var kļūt par lielu problēmu.
  Helga lido ar TA-152 un uzbrūk pāris padomju tankiem, kas cenšas pietuvoties Šali. Meitene labi šauj. Nolauž pirmo trīsdesmit četru torņa jumtu un rūc:
  - Es esmu cīņas skaistums!
  Un tad uzbrūk otrai mašīnai, kura cenšas paātrināties. Bet pārnesumu pārslēgšana nav tik vienkārša.
  TA-152 caurdur šo upuri ar 37 mm lielgabalu.
  Helga atbildēja un dziedāja:
  - Slīdēja, slīdēja kaut kur, buksēja!
  Un viņa piemiedza sev ar aci ... Šeit viņa mēģina uzbrukt Jak-9. Vācu meitene viņu viegli notriec, ar basu kāju nospiežot mēlīti un pārliecinoši piemiedz ar aci, sakot:
  - Es tiešām esmu lielisks!
  Šķiet, ka Helga ir meitene ar lielu apdomību. Un veic asiņainus eksperimentus ar ienaidniekiem.
  Un, ja tas pūš, tad tas nevienam nešķitīs mazs.
  Helga šauj uz padomju mašīnām un čīkst:
  - Nu kāpēc, dzīvot pēc prāta nav iespējams!
  Un ar plikiem papēžiem kā trāpīt pa stūri. Šī ir meitene - visām meitenēm, meitene.
  Un ja tas rūc....
  Arī Albīna un Alvīna debesīs ir ļoti aktīvas un kaujas karojošas.
  Un meitenes, Krievijas lidmašīnas, domā, graujot, ka dzīve ir laba un ka dzīve ir laba.
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņi virza lidmašīnu ieročus uz mērķiem. Padomju mašīnas neizdzīvos. Un meitenes viņas tā sita. Viņi nedod jums ne mazāko iespēju.
  Jā, tur bija cīņas meitenes,
  Jā, viņi saka, ko vēl...
  Viņi drosmīgi uzbruka Krievijai,
  Burtiski sātans!
  Albīna ir karotāja kaujas sastāvā un rēc pie sevis no sirds:
  - Es būšu super, pārģērbšos! Super čempions!
  Un ar pliku papēdi, kā arī sitot pa klaviatūru, un saraujot pretiniekus mazos gabaliņos.
  Alvīna, šaujot pa pretiniekiem, rēc pilnā sparā:
  - Un kuru mēs atradīsim mežā,
  Un kuru mēs mežā atradīsim ...
  ar to nejokosim, mēs
  to saplosīsim!
  Saplēsim to!
  Un ar pliku papēdi, kā viņš pievienos ienaidnieku nāvējošam apskāvienam. Šī ir meitene - visas meitenes ir foršākās meitenes!
  Viskaujīgākā uzlaušanas karavīrs. Un tik kareivīga un agresīva kā pantera.
  Un lielie vācu kaķi ir uzbrukumā. Astrahaņas vētra. Un lielos daudzumos iznīcināt padomju karavīru mājas.
  Un viņi mirst, bet nepadodas. Tādi kautiņi plosās.
  Gerda, protams, ir uzbrukuma priekšgalā un gatava cīņai. Tāpēc viņa šauj, ļoti līdzīgi kā sieviete Robina Huda bikini. Un šī visa ir forša sieviete.
  Un ja vēl iebāzīs puisim mutē koši košu nipeli.
  Viņas "Panther"-2 darbi. Starp citu, nedaudz atšķirīgu tanka modifikāciju meitenes apsegloja ar 75 mm 100 EL lielgabalu. Tas ir izturīgs un ātrāk uzliesmojošs. Jā, un šāviņu piedāvājums ir lielāks nekā 88 mm lielgabalam.
  Gerda šauj ar kailiem kāju pirkstiem un kliedz:
  - Viens, divi, trīs... Asaru ar napalmu!
  Arī Šarlote izšāva viņai pakaļ un kliedza:
  - Četri, astoņi, pieci - spēlēsim ātri!
  Kristīna dauzīja, izlaužoties cauri padomju tankam un čivināja:
  - Mēs drosmīgi dosimies cīņā par nacistu spēku ...
  Magda šāva ar basām kājām un agresīvi čivināja:
  - Un mēs viņus visus nogalināsim - visus komunistus!
  Meitenes rīkojas līdz galējībām un neprātīgi agresīvi. Un viņu "Pantera" -2 ar precīzu šāvienu apgāž padomju haubici.
  Meitenes ķiķina un dzied:
  - Slava mūsu pasaulei...
  Un Elizabete trīsdesmit četros, savukārt, veic mežonīgu uzbrukumu. Un ar savu pliku papēdi nospiež sprūdu. Un notriec ienaidnieku, kliedzot:
  - Lai ir komunisms!
  Katrīna ar plikiem kāju pirkstiem raida nāvējoša spēka šāviņu, caurdur ienaidnieku un čīkst pa plaušām:
  - Par lielo Krieviju!
  Jeļena šāva uz nacistiem. Gāviņš ietriecās Panteras pieri un noskrēja.
  Meitene iesaucās:
  - Komunisms būs ar mums!
  Eifrāzija arī dauzīja ienaidnieku ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa caurdūra T-4 un kliedza:
  - Slava komunismam!
  Tās ir cīņas meitenes. Un kā viņi šauj, čaumalas lido ļoti skaisti, un pats trīsdesmit četrinieks ir kustībā. Un mēģiniet, sāciet kustībā no šādas automašīnas. Tas ir ārkārtīgi grūti.
  Bet meitenes iekāpj, un viņas cīnās bikini un izmanto basas kājas. Karotāji ir brīnišķīgi un brīnišķīgi.
  Un, ja viņi saplīsīs, tad tas nevienam nešķitīs maz. Un viņi sūta čaulas ar mežonīgu niknumu.
  Elizabete, ar kailiem kāju pirkstiem, šaujot uz ienaidnieku un notriekdama ienaidniekus, čivināja:
  - Slava komunisma idejām! Slava mūsu Dzimtenei!
  Jekaterina arī šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus, sitot Frici un čīkstot:
  - Tēvzemei un uzvaru līdz galam!
  Jeļena, šaudama uz pretiniekiem, agresīvi atbildēja, pērļu zobus izvilkusi un piemiedzot ar safīra acīm:
  - Mūsu kosmosa komunisms ir slavens!
  Eifrāzija, šaujot uz ienaidnieku, trāpot viņam ar kolosālu, fenomenālu precizitāti, izdeva:
  - Par Dzimteni un Staļinu - uzmundrinājumi!
  Meitenes acīmredzami ir brašas, un ikviens var ...
  1943. gada decembris jau ir pienācis.
  Alenka un viņas komanda arī cīnās Astrahaņā un joprojām tur iztur. Varone cīnās.
  Aļenka dod pagriezienu, nopļauj nacistu līniju, tad ar kailiem kāju pirkstiem izmet nāves dāvanu un rūc:
  - Vīrietis ir līdzīgs gibonam, tikai, diemžēl, biežāk intelektā, nevis potenciālā!
  Anyuta, šaujot uz ienaidnieku un nocirtot ienaidniekus, ar kailu papēdi iedeva sprāgstvielu paku un čivināja:
  - Vīrietim piemīt ēzeliska spītība, lauvas ambīcijas, bet patiesībā viņš ir kaza!
  Alla, precīzi šaujot uz Frici, čīkstēja:
  -Vīrietis sievietei ir kā govij slapja vieta, bez tās neiztikt, bet pretīgi tuvoties!
  Marija, šaujot uz nacistiem, asprātīgi atbildēja:
  - Kas ir kopīgs starp vīrieti un tualeti sieviešu istabā - tas, ka sievietes bliež tikai uz vīriešiem!
  Marusja, nogriežot nacistus un metot granātas ar kailiem pirkstiem, vjaknula:
  - Sieviete ir viltīga lapsa, kas var aprīt jebkuru lauvu kā trusis!
  Matrjona, pļaujot nacistus un kailiem kāju pirkstiem, izmetot algotņus, murmināja:
  -Sievietei vīrieti vajag kā pātagu, ja viņš vīrieti nepārsit, tad dzīves nebūs!
  Alenka, šaujot uz Frici, kliedza:
  - Sievietei vīriešus vajag kā cūkas ragus, tikai vīriešu dāvināts kažoks ir dārgs!
  Un kailām kājām meiteņu komanda, kā smieties, izliekot zobus un metot granātas ar kailiem pirkstiem.
  Braucošas karotājas meitenes. Viņu elements cīnīties, viņu elements cīnīties!
  Šķiet, ka Astrahaņa netaisās padoties. Kas attiecas uz meitenēm, tad tiešām cīnās.
  Trešā Reiha militārie spēki ir kolosāli. Jaunās tanku divīzijas šeit ir tik spēcīgas. Pieaug cisternu ražošana. Sprādzienu nav, ir iespējams piegādāt darbaspēku no Itālijas, Francijas, Beļģijas un Nīderlandes īpašumiem Āfrikā.
  Un arī no Āfrikas, lai iegūtu naftu, volframu, daudzus elementus, tostarp urānu.
  Tas ir, jaunas tvertnes ir apzīmogotas. Jo īpaši "Panther" -2 izskats, kas ir labāk aizsargāts un spēcīgāk bruņots, ar jaudīgāku dzinēju, būtiski ietekmē kara gaitu.
  Tanku un lidmašīnu paliek arvien vairāk. Darbs pie Yu-488 jau tiek pabeigts. Pirmā trešā reiha sērijveida lidmašīna ar četriem dzinējiem. Ļoti spēcīgs un ātrs. Tās spilgtākais punkts ir salīdzinoši nelielais spārnu laukums, tāpēc bumbvedējs spēj lidot ar ātrumu 700 kilometri stundā. Tas nozīmē, ka padomju kaujinieki viņu noteikti nepanāks.
  Tātad PSRS risinās jauna problēma. Sarkanās armijas spēki faktiski ir izsmelti. Skolēnus liek pie mašīnām. Pusaudži no četrpadsmit gadu vecuma jau cīnās, gandrīz oficiāli. Puikas, protams, ir gudri un vispār labi cīnītāji. Jaunībā vēl vieglāk ir paslēpties un uzkāpt kokā. Un militārās prasmes tiek apgūtas ātrāk. Pusaudži cīnās tikpat labi kā pieaugušie, viņiem ir grūtāk trāpīt. Jā, un psiholoģiski ir grūtāk šaut uz bērniem.
  Vāciešiem ir diezgan daudz sieviešu snaiperu, un pārāk jauni cīnītāji ir neērti nevienai sievietei šaut, kauns ...
  Jā, viņi sāka zvanīt PSRS no četrpadsmit gadu vecuma. Un arī padusē un pensionārus. Armijā kļuva arvien vairāk sieviešu. Īpaši labprāt pieņēma daiļā dzimuma pārstāves tanku un aviācijas karaspēkā, kā arī snaiperos. Sievietes ir labas snaiperes. Un tā kā viņi parasti ir mazāki par vīriešiem, viņiem ir ērtāk cīnīties tankos un arī aviācijā. Bieži vien pusaudži karoja arī tankos. Jāpiebilst, ka zēni un sievietes ir jutīgāki pret savu ādu, un viņu lidmašīnas un tanki ir retāk izsitušies nekā pieaugušie vīrieši. Nav slikti pusaudži un snaipera lomā. Zēns var ielīst šaurākā spraugā, pārģērbties vai uzkāpt kokā. Bieži vien armijā sāka saskarties kaujinieki, kas jaunāki par četrpadsmit gadiem.
  Karš aprij cilvēkresursus. Un teritorija paliek arvien mazāk PSRS kontrolē. Un joprojām ir jācīnās pret daudzajiem Japānas kājniekiem. Jā, un ir labi samuraju tanki un it īpaši pašpiedziņas ieroči. Tie parādījās arī sērijā ar vidēju tanku, kas pēc spēka ir salīdzināms ar T-34, un vēl spēcīgāks frontālajā bruņā.
  Tātad Japānu ir bīstami novērtēt par zemu. Un karam ar to ir vajadzīgi karavīri.
  Staļins ir nervozs un arvien biežāk krīt dusmās. 1943. gada 25. decembrī tika izdota pavēle, ka padevušos ģimenes locekļus, tostarp bērnus no divpadsmit gadu vecuma, nošaus, bet jaunākos nosūtīs uz darba kolonijām.
  Aizsprostu daļas tika izmantotas arvien biežāk. Un viņi šaudījās aktīvāk un izmantoja spīdzināšanu.
  Staļins kļuva vienkārši nepanesams. Berija bija pirmā, kas mēģināja vienoties par atsevišķu mieru ar nacistiem. Bet Hitlers nevēlējās mieru. Viņš gribēja pilnībā iekarot PSRS. It īpaši, kamēr sabiedrotie ir ārpus viņa kontroles un nav sasniedzami.
  Reaktīvās lidmašīnas tika izstrādātas Trešajā Reihā. Pirmkārt, ME-262, taču šim iznīcinātājam bija nepieciešami uzticamāki dzinēji, lai pārāk bieži neavarētu.
  Gan Arado bumbvedējs, gan Yu-287 projekts šķita daudzsološi.
  Jaunākā TA-152 labi sevi parādīja praksē, kā daudzfunkcionāla mašīna un ļoti ātra. Kopumā vācu militārpersonas joprojām bija spēcīgākas gaisā. Turklāt padomju Yaks un Laggies, ņemot vērā alumīnija trūkumu, izrādījās smagāki un mazāk manevrējami nekā atsauces mašīnas. Tātad padomju aviācijas kvalitāte nokritās līdz kritiskajam līmenim. ME-309 ar savu jaudīgo bruņojumu, pat ņemot vērā manevrēšanas problēmas, lieliski tika galā ar padomju transportlīdzekļiem, izspiežot ME-109. Un TA-152 vajadzēja aizstāt Focke-Wulf.
  Tātad vācieši ir vairāk vai mazāk hokejs... Bet darbs pie tehnikas tika veikts.
  Piemēram, Lev-2 solījās būt pirmais tanks ar jaunu izkārtojuma shēmu. Novietojot transmisiju un dzinēju vienā blokā tvertnes priekšā un pārbīdot tornīti uz aizmuguri, vācieši ietaupīja uz karkasa vārpstas un pazemināja transportlīdzekļa augstumu. Rezultātā "Lion" -2 izrādījās daudz vieglāks, līdz ar to ātrāks.
  Ņemot vērā kara laika grūtības, smago tanku ražošana PSRS gandrīz apstājās, sērijā gandrīz viss bija vienots saskaņā ar T-34-76. Tāpēc nacisti, izstrādājot jaunu galveno tanku, vairs negrasījās padarīt sānu bruņas pārāk biezas. Un "Lauva" varēja ietilpt piecdesmit piecās tonnās ar 1200 zirgspēku dzinēju. Tomēr Lev-2 tvertnes svaru varēja vēl vairāk samazināt, samazinot pistoles kalibru. Pirmais ir acīmredzami kļuvis lieks. Turklāt trīsdesmit četriem bija zemas kvalitātes bruņas, un pat 37 mm, novecojis vācu lielgabals jau bija sācis tiem iekļūt.
  Staļins nepārprotami satrakojās ... Un viņš meta pērkonu un zibeņus ... Bet viņš neko nevarēja izdarīt ...
  Vecgada vakarā vācieši uzsāka uzbrukumu vēl joprojām neaizņemtajai Astrahaņas daļai - Volgas deltai. Daudzu upju barjeru klātbūtne, sarežģītais reljefs, Kaspijas jūras tuvums ļāva Sarkanajai armijai pastiprināt Astrahaņas aizsardzību un saglabāt to pat labāk nekā Staļingradā. Turklāt padomju meitenes parādīja nepārspējamu varonību.
  Un Kaukāzā, it īpaši ziemā, ir ļoti grūti pārvietoties pa kalniem. Tiesa, vācieši virzījās pa ērtāko Kaspijas jūras piekrasti. Mahačkala kļuva par robežu, kur padomju karaspēks, savācis visus spēkus dūrē, mēģināja apturēt nacistus.
  Bet ar munīciju, kas tika piegādāta tikai pa jūru, nepietika ...
  Tamāra izmisīgi cīnījās ar savu baskāju meiteņu bataljonu.
  Sievietes karotājas cīnījās spītīgi un parādīja nepārspējamu varonību un lielu drosmi.
  Un gandrīz kails cīnījās ziemā un sals.
  Tamāra ar basu kāju iemeta granātu un izdarīja sitienu, nopļaujot pretiniekus un čīkstot:
  - PSRS labā!
  Anna arī ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Par komunismu!
  Akuļina izdarīja mērķtiecīgu izrāvienu, izsita ienaidniekus un kliedza:
  - Par Krievijas varenību!
  Viktorija dauzīja ienaidnieku, sāka pļaut ienaidnieku, nocirta viņam bārdu kā skuvekli un murmināja:
  - PSRS stāvēs!
  Olimpija, šaujot uz ienaidnieku un ar plikiem kāju pirkstiem metot sprāgstvielu, vjaknula:
  - Tēvzemei un uzvaru līdz galam!
  Lūk, kā cīnās meitenes. Viņi rīkojas izmisīgi un ar kolosālu apņēmību.
  Tamāra, šaušana, atzīmēja:
  - Velns viņus neņems, un tad mēs paņemsim!
  Cīņa šeit ir brutāla un tajā pašā laikā konstruktīva ....
  Anastasija Vedmakova cīnās debesīs ... Viņas seja pat sagriežas dusmās, un viņa čīkst:
  - Sveicam komunisma laikmetu!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš pamērķē ar lidmašīnas lielgabalu un notriec ienaidnieka lidmašīnas, pēc tam kliedz:
  - Par darba panākumiem!
  Akuļina Orlova, gāžot pretiniekus, pārliecinoši rūc, izliekot zobus:
  - Par tik lielu komunismu, uz visas planētas!
  Pilots kliedz:
  Pat bērni mūs pazīst!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš virza lidmašīnas pistoli uz mērķi, sagrauj ienaidnieku un čīkst:
  - Komunisma laikmeta vārdā!
  Atzīsim, meitene ir terminators un degoša liesma. Nevienu vulkānu nevar salīdzināt ar to.
  Akuļina Orlova dziedāja:
  - Es jau, kāda diena, ticība Dievam sapņo, es esmu tik slinks, es negribu lūgt!
  Un agresīvi piemiedza skaistules.
  Šeit ir cīņas...
  Un meiteņu lidmašīnas ir novecojušas. Un tas ir viņu nopietnais mīnuss. Un arī smags un ne pārāk manevrējams ...
  Viens no zēniem, kurš cīnījās, tika notriekts, un viņam nebija laika izlēkt ar izpletni. Un tas, protams, ir viņa kolosālais varoņdarbs.
  Meitenes cīnās gaisā un izklaidējas...
  Albīna un Alvīne cīnās uz labiem iznīcinātājiem ME-309 un, protams, aktīvi gūst punktus.
  Meitenes ļoti lepojas ar saviem panākumiem...
  Albīna ar elegantas, basas pēdas palīdzību notrieca padomju lidmašīnu un čīkstēja:
  - Mūsu ērgļiem!
  Alvīne vienā rāvienā nopļāva trīs krievu mašīnas un kliedza:
  - Mūsu piekūniem!
  Meitenes lieliski ķērās pie biznesa... Bet viņām patīk arī spīdzināt krievu karavīrus.
  Šeit tika notverts četrpadsmit gadus vecs pilots. Un viņam cepās bērnu apaļo papēžu skaistules. Un tad viņi sāka apliet kailos ar ledus ūdeni... Tad verdošs ūdens un atkal ledus ūdens.
  Tādas ir cīņas skaistules....
  Albīna dziedāja:
  -Par mūsu ilkņiem, nagiem, zobiem, dūrēm!
  Alvīne iekliedzās uz plaušām:
  - Tātad viņi vēlas labu cīņu!
  Un meitenes turpināja darīt brīnumus ar plikiem kāju pirkstiem un notriekt padomju lidmašīnas.
  Taču arī viņiem atbildēja krievu piloti. Alise un Andžela tikko pārgāja uz Jak-9. Un kulsim vāciešus un vēl dziedāsim vienlaikus;
  Jūs esat drosmīgas valsts iemiesojums,
  Biedrs Ļeņins un biedrs Staļins...
  PSRS visi cilvēki ir patiesi vienlīdzīgi,
  Un dūres ir no dzelzs un tērauda!
  
  Ļeņinam zvērs Ādolfs nebaidās,
  Tagad Vladimirs ir vadītājs biedrs Staļins...
  Mēs trāpījām Fricam acī, nevis uzacī,
  Visi nacisti tika saplosīti uzreiz!
  
  Krievija ir mana dzimtene
  Lielā, bezgalīgā dzimtene...
  Visas tautas ir viena ģimene,
  Mēs drīz dzīvosim komunismā!
  
  Padarīsim savu valsti stiprāku
  Lai Krievija ātri kļūst zaļa ...
  Mēs drīzāk sitīsim fašistam pa pieri,
  Un ticiet man, mūsu spēks nepārvēršas akmenī!
  
  Un Jēzus kā vadītājs ir diezgan liels,
  Viņš ir mūsu Kungs un Visuma Baltais Dievs...
  Un fīrers tiks piekauts ļoti smagi,
  Galu galā mūsu veiklība ir palikusi nemainīga!
  
  Jā, mūsu dzimtenes labā, svētais,
  Mēs sīvi cīnīsimies ar Fricu ...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu
  Viņa vēlas cīnīties dusmās!
  
  Jā, Staļins tagad ir kļuvis par padomju līderi,
  Tik lieliska, drosmīga un prasmīga...
  Neaiztieciet komunisma Krieviju,
  Lai gan Lucifera spēks ir ar jums!
  
  Mēs varam dabūt Hitleru, ticiet man
  Lai arī apveltīts ar dēmonisku spēku...
  Viens Hitlers ir plēsīgs zvērs,
  Lai gan jāatzīst, ka Frici nav debīli!
  
  Īsāk sakot, mēs iebrauksim Berlīnes cīnītājos,
  Tur ar mums būs Ļeņins jeb Staļins...
  Fašisti kā kucēni viegli saplēst,
  Un ticiet, ka mūsu spēki nesamazināsies!
  . NODAĻA #6
  Ir pienācis jaunais 1944. gads... Neskatoties uz ļoti sarežģīto situāciju frontēs, PSRS norisinājās darbs pie jaunu tehnoloģiju radīšanas. Jo īpaši lielas cerības tika saistītas ar IS-2 tanku un tā spēcīgajiem ieročiem. 122 milimetru lielgabals varētu kļūt par spēcīgu argumentu karā pret nacistiem. Cerības tika liktas arī uz T-34-85 ar jaudīgāku lielgabalu, lielu tornīti, bet tādu pašu korpusu un šasiju.
  Sliktāka situācija bija ar lidmašīnām. Jak-3 nevarēja laist ražošanā augstas kvalitātes duralumīnija trūkuma dēļ, un LAGG-7 jaunā dzinēja dēļ nevarēja palaist bez ražošanas samazināšanās.
  Tāpēc Staļins nolēma, ka pagaidām galvenais padomju iznīcinātājs ir Jak-9 un LAGG-5, un IL-2 uzbrukuma lidmašīna bija viegli izgatavojama un izturīga. Un tankos pakāpeniska pāreja uz T-34-85 un IS-2.
  Kaut vai tā, lai nebūtu ražošanas krituma...
  Un fronte plīsa pie vīlēm, vācieši ieņēma Kaukāzu. Mahačkala krita, un viņi jau tuvojās Azerbaidžānas robežām!
  Šeit Tamāra cīnījās ar savu sieviešu bataljonu. Atkal meitenes lupatās no tunikas un basām kājām cīnījās ar pārākiem ienaidnieka spēkiem.
  Tamāra izšāva līniju pret nacistiem, sagraujot dažus ienaidniekus. Un tad viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāvējoša spēka granātu un čivināja:
  - Slava PSRS!
  Anna ļoti precīzi šāva uz nacistiem. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa meta nāvējoša spēka granātas, saplosot pretiniekus.
  Tad viņa kliedza:
  - Slava komunismam!
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku, nogrieza fašistu kājniekus. Viņa nocirta Frici, basām kājām metot granātu un čīkstot:
  - Par Krieviju, mūsu lieliskā māte!
  Viktorija, šaujot uz ienaidnieku un ar basu kāju metot uz viņu granātas, atzīmēja:
  - Par lielo Dzimteni!
  Olimpija, arī šaudama no ložmetēja, kliedza:
  - Slava lielā komunisma laikiem!
  Sievietes cīnītājas ir pārsteidzošas...
  Viņi cīnās, kā jau skaistulēm pienākas...
  Tamāra, cīnoties, atcerējās kara sākumu. Kā viņai bija jābēg no vācu karaspēka. Pēc tam viņa dzirdēja ieroču rūkoņu. Meitene atstāja kanonādi. Viņas draudzeni Tatjanu noķēra vācieši, un viņi atņēma jaunas kurpes, noplēsa rotaslietas un auskarus. Un viņi viņu iedzina gūstā basām kājām ... Tatjana bija reģionālās komitejas sekretāra meita, un viņai bieži nebija jāstaigā bez apaviem. Tas ir lepnuma pazemojums, iet basām kājām kā parastam cilvēkam, un tas sāp par smalkām zolēm. Meitene gāza kājas asinīs un stenēja ik uz soļa.
  Tamārai arī bija ģērbušies jaunie zābaki, kas viņai bija uzdāvināti, un no garās pastaigas viņa berzēja papēžus. Un viņa novilka kurpes, gāja basām kājām. Viņa ir ciema meitene, kas savu pienākumu pildījusi Ukrainā. Viņas kājas bērnībā gāja pa kalnu stāviem. Un tas noteikti nav salīdzināms ar līdzenuma ceļiem. Tiesa, viņai jau nost no zoles nost kallus, un staigāt nav tik ērti. Bet pēdas ātri atkal sacietēja. Un viņa gandrīz necieta.
  Bet Tatjana drīz tik ļoti nogāza kājas, ka vairs nevarēja staigāt. Vācieši būtu viņu nošāvuši, bet viņi apžēlojās par skaistumu. Viņi mani uzsēdināja ratos, bet pretī lika man dziedāt. Tatjanai bija patīkama balss, un viņa dziedāja viņiem vairākas politiski neitrālas dziesmas.
  Kas ar viņu notika tālāk, Tamāra nezināja. Viņa pati gāja pa mežu, taustīja ar basām kājām, bumbuļiem, pumpām, zariem, un viņa bija pat apmierināta. Tas ir tad, kad tu ej pa kalnu asajiem akmeņiem, tad pat kalumu zolēm, ja ilgi staigā, paliek asas un sāpīgas. Un vēl nepatīkamāk staigāt pa ērkšķiem. Kad šīs ielīp zolēs, kļūst daudz sāpīgāk pat meitenes raupjajām zolēm.
  Tamāru kampaņā pārņēma nogurums un izsalkums. Meitene ēda ogas, un ar to bija par maz. Un vācieši strauji virzījās uz priekšu. Ukrainas mežos Tamāra, kas bija pieradusi dzīvot kalnos, ne pārāk labi prata savu ceļu. Es apmaldījos un nokļuvu aizmugurē.
  Un tagad, kā nomedīts kaķis mežā. Tad meitene pieķēra vāciešus uz motocikla. Viņi apturēja automašīnu ar ratiņiem, lai iegūtu ūdeni. Un Tamāra piezagās pie ložmetēja un kā tas no tā izgriežas pret ienaidnieku. Un griezt nedroši, bet precīzi. Un nacisti krīt un saviebās agonijā. Tamāra tos pabeidz. Viņa pabīdīja vienu pliku papēdi uz zodu, viņš nokrita. Un meitene viņu dabūja.
  Pēc tam daiļava uzkāpa uz motocikla un, ar basu kāju nospiežot pedāli, norāvās.
  Tāpēc pārvietošanās ir daudz jautrāka nekā staigāšana un basām kājām.
  Tamāra pa ceļam dziedāja:
  - Ir jauki, brāļi, jauki, jauki, brāļi dzīvot! Jums nav jāskumst ar mūsu atamanu!
  Tā radās kaujas lauks.
  Un tagad viņa cīnās ar nacistiem kā komjaunatnes terminators. Taču spēki ir nevienlīdzīgi, un meiteņu bataljons ir spiests atkāpties. Šeit vārās cīņas kā ūdens gigantiskā tējkannā virs vulkāna.
  Anna, šaudama un ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku metot granātu, atzīmēja:
  - Karā visi līdzekļi ir labi, izņemot pašnāvnieciskos!
  Akulina, šaujot uz ienaidnieku, notriekdama nacistus, atzīmēja:
  - Visā mēs būsim pirmie!
  Un meitenes kailais papēdis deva iznīcināšanas dāvanu.
  Viktorija, apšaudīdama nacistus un ar automātiskajiem uzliesmojumiem iznīcinot ienaidniekus, kliedza:
  - Nebūs žēlastības pret ienaidniekiem!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci.
  Olimpija meta kailās, noslīpētās kājas, smagu granātu kaudzi un čīkstēja:
  - Par pasaulē humānākā galma un komunisma varenību!
  Karotāji šeit ir patiesi krāšņi, tāpat kā kosmosa laikmets.
  Viņi cīnās ar lielu niknumu.
  Bet nacisti joprojām virzās uz priekšu Kaukāzā. 1944. gada februārī vācieši un turki apvienojās, sadalot padomju karaspēku divās nevienlīdzīgās daļās.
  Fīrers pieprasīja izbeigt PSRS. Astrahaņa joprojām izturēja. Nacisti, kā vienmēr, ir kaujas formas tērpā ... Pirmie ME-262 cīnās gaisā. Jāpiebilst, ka tās neizraisīja sensācijas. Lielā ātrumā nav īpaši ērti trāpīt no 30 mm lidmašīnu lielgabaliem. Jā, tas ir jāuztver nopietni. ME-262 ir arī dažas problēmas tā lielā svara dēļ. Jo īpaši ar manevrētspēju.
  Veiksmīgāk izmantoja TA-152, kas iemīlēja pilotus un kļuva par darba zirgu. Patiesībā automašīna un frontes bumbvedējs, kā arī iznīcinātājs un uzbrukuma lidmašīna. Bija pat idejas pilnībā pārcelt uz šo lidmašīnu vācu aviāciju. Starp tā priekšrocībām jāatzīmē izturība un ātrums, kā arī jaudīgi ieroči, kas piemēroti gan uzbrukuma lidmašīnai, gan iznīcinātājam.
  Arvien aktīvāk tiek izmantots arī ME-309, kas tiek modernizēts. ME-109 joprojām atrodas ekspluatācijā, kas netiek noņemts, jo netiek samazināta ražošana. Parādījās pat jauna ME-109 "K" modifikācija ar jaudīgāku dzinēju, kas vienlaikus bija bruņots ar pieciem gaisa pistolēm. Jūs nevarat pārspēt šādu mašīnu tik vienkārši.
  ME-309 saņēma arī jaudīgāku dzinēju un noslaucītus spārnus. Ļoti bīstama mašīna. Padomju piloti joprojām lido ar vecām lidmašīnām, un to kvalitāte tikai krītas. Tomēr līdz šim Yak-9 nav tik slikts, tas ir diezgan manevrējams, un tam nav nepieciešams pārmērīgs ātrums.
  Vācu karaspēks ir spēcīgs ... Bija strīdi par T-34-85 tanku. Vai ir vērts padarīt torņa bruņas biezākas? Galu galā šajā gadījumā svars palielināsies. Un jāatzīmē, ka padomju bruņu kvalitāte ir kritusies. Leģējošie elementi ir deficīts, un metināšanas vai liešanas kvalitāte ir nokritusies līdz kritiskajam līmenim.
  Bet meitenes cīnās kā varones...
  Tad Elizabetes tanks tiek salauzts un meitenes aiziet. Basām kājām un bikini tērpušies viņi skrien pa sniegu, atstājot graciozas pēdas.
  Katrīna ar ļaunu skatienu atzīmēja:
  - Mēs esam pamatīgi nožņaugti!
  Elena ar dusmām atzīmēja:
  Bet mēs vienalga uzvarēsim!
  Elizabete izšāva ar pistoli, notriecot vācu motociklistu un nomurmināja:
  - Es notriecu vācieti! Kā viņš no manis izturēsies!
  Eifrazija enerģiski atzīmēja:
  - Tur viņi beidz savu dzīvi un neizbēg atpakaļ!
  Katrīna bija agresīva meitene un dziedāja:
  - Savā niknumā mēs dziedam impērijas himnas!
  Meitenes skrien par sevi, un viņu pliki apaļie papēži zib.
  Zēns, ieraugot meitenes, bailīgi jautāja viņām:
  - Un no kurienes tu atnāci basām kājām?
  Elizabete atbildēja:
  - Veiksim taktisko manevru!
  Zēns čivināja:
  - Viens, divi - skumjas nav problēma,
  Jums nekad nevajadzētu atkāpties!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi,
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Katrīna čivināja, zobus rāvusi:
  - Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Elena kliedza:
  - Nebaidies! Mēs atgriezīsimies....
  Un visas četras meitenes kliedza korī;
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  Karotāji ir gatavi saplosīt jebkuru vācieti... Un basām kājām sniegā viņi ir tik seksīgi un skaisti. Cik skaistas ir šīs meitenes, kā ziedošas un nevīstošas rozes.
  Nu, Hitlers nejoko, un ap mūsu Dzimteni viņš griež mākoņus. Viņš iegremdē zobus pašā sirdī un dzer viņas asinis!
  Un meitenes atstāj aiz sevis ļoti skaistas pēdas. Vācieši seko šīm pēdām un sit uz ceļiem un alkatīgi skatās. Tie ir savvaļas karotāji. Un vācieši skūpsta meiteņu pēdas.
  Un Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova cīnās debesīs. Divas brīnišķīgas meitenes.
  Anastasija, notriecot nacistus un griežot savu lidmašīnu ar kailiem kāju pirkstiem, dziedāja:
  Cīnīsimies par gaišāku rītdienu!
  Akuļina, nogriezusi nacistiem astes, ar kailajiem kāju pirkstiem čivināja:
  - Skūpstīsimies!
  Un meitenes atkal bez žēlastības un ceremonijas kulj vāciešus. Tā viņi ir gudri.
  Anastasija atkal pagrieza savu Jak-9 un, čīkstot, vjaknula:
  - Tā sauc komunismu!
  Akuļina tam piekrita:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies...
  Anastasija, notriekdama vāciešus, nomurmināja:
  - Dzimtene ir mūsu saule!
  Un tādas te kaujas meitenes, augstākā padomju šķira.
  Un vācieši to saprot, ļoti smagi. Un militārās operācijas attīstās ...
  Martā nacisti sāka iebrukt Baku. Notiek uzbrukums lielai pilsētai, kas pilna ar naftu. Cīņas ir sīvas.
  Vācieši apšaudīja Baku, izmantojot smago artilēriju.
  Un bombardēja stormtroopers. Bet bumbas nomet arī pirmie, jaunākie Yu-488, kas izceļas ar kolosālu jaudu. Šīs mašīnas ir tikai zvēri.
  Uz vienas no tām Ģertrūde, Eva un Frīda. Skaistas meitenes, kurām ir lielisks skats, met bumbas uz padomju pozīcijām. Un viņi nogalina Sarkanās armijas karavīrus un civiliedzīvotājus.
  Baku deg... Dūmi ceļas pīlāros. Deg naftas akas, viss deg.
  Ģertrūde smaidot saka:
  - Dievs mīl Vāciju!
  Eva, spiežot pliku papēdi uz sviras un metot bumbas, piekrīt:
  - Protams! Mēs esam izredzētā rase!
  Frīda agresīvi dziedāja:
  - Mūsu cilvēki ir debesu izredzētie!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci. Tās ir meitenes šeit un cīnās, tikai agresivitātes iemiesojums. Un kaujas spēks.
  Ģertrūde raidīja pneimatiskos ieročus un čivināja:
  - Mūsu Tēvzemes varenībai!
  Ieva, šaujot pa pretiniekiem, apstiprināja:
  - Par kolosālu varenību!
  Meitenes var redzēt ātri apguvušas lidmašīnas. Tās ir kaujas draudzenes.
  Un jūs nevarat tos uzvarēt tikai ar kārtīm. Un viņi kuļ ienaidniekus ar mežonīgu neprātu.
  Frīda atzīmēja:
  - Es esmu lielu sapņu un skaistuma sieviete!
  Pēc tam viņa atkal šāva no lidmašīnu ieročiem, notriekjot padomju iznīcinātājus, kas mēģināja uzbrukt vācu briesmonim.
  Jā, pret nacistiem ir sajūta, ka viņi nevar pretoties.
  Baku tiek uzbrukts.
  Tamāra un viņas bataljons cīnās par šo pilsētu. Meitenes izmisīgi cīnās un izrāda nepārspējamu varonību.
  Tamāra pagriezās, ar kailajiem pirkstiem meta granātu, izklīdinot vāciešus un viņu algotņus, čīkstēja:
  - Par manu bezgalīgo Tēvzemi!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci. Viņa ir augstākā līmeņa karotāja, kurai nav līdzvērtīgu.
  Lai gan, protams, citas meitenes nav sliktas. Teiksim, viņi ļoti labi cīnās.
  Anna, piemēram, ņēma, nolika nacistus, it kā ar sirpja sitienu.
  Un čivināja:
  - PSRS labā!
  Un ar savu kailo papēdi pasniedza slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Akuļina, šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Manai Dzimtenei!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā uzsākt iznīcināšanas prezentācijas, kas iznīcina visus pēc kārtas.
  Viktorija cīnās ar ienaidniekiem, rīkojoties izmisīgi un izlēmīgi. Izsit pretiniekus izrāvienos. Tad viņš ar kailiem kāju pirkstiem met granātas ar nāvējošu spēku. Un čīkst:
  - Par komunisma idejām!
  Olimpiāde arī cīnās. Un šī varonīgā meitene ar plikām, muskuļotām kājām izmetīs veselu sprāgstvielu kasti. Un tvertne "Lauva" apgāzīsies.
  Karotājs iesaucas:
  - Bet Pasaran!
  Cīņas meitenes un ļoti skaistas. Nekad nepadodies un nekad nepadodies. Viņiem ir terminatoru spēks.
  Un spēki ir ļoti nevienlīdzīgi ... Baku ir pārņemts ugunsgrēkos. Padomju karaspēkam nav pietiekami daudz munīcijas. Un tā ir galvenā problēma.
  Daudzi padodas izmisumā.
  Gerda un viņas komanda piespiež vīriešu kārtas vergus skūpstīt viņu kailās zoles. Tie apzinīgi to dara un laiza papēžus.
  Tad meitenes atkal iekāpj Panther-2 un šauj. Izsitot padomju ieročus...
  Gandrīz viss Kaukāzs jau ir notverts. Taču Erevāna joprojām turas. Varonīgi cīnās Poti pilsēta - pēdējā osta, kurā joprojām atrodas Melnās jūras flotes paliekas.
  Un tur cīnās dažādu tautību meitenes. Un kaujas baskāju Gulnažu atdalījums. Skaista gruzīniete, un viņai ir komanda meitenei.
  Gulnazi ar basu kāju met paciņu ar sprāgstvielām, plēš nacistus un čīkst:
  - Slava pasaules komunisma varenībai!
  Arī viņas partnere Tamila ar basu kāju met nāvējošu granātu, saplosot turkus un čīkst:
  - Par Dzimteni!
  Maša ir meitene no Krievijas, dod pagriezienu un ar plikiem kāju pirkstiem met sprādzienbīstamu spēku un lauž nacistus, kliedz:
  - Slava pasaules komunisma laikiem!
  Margarita arī dod mērķtiecīgu pagriezienu. Viņa nopļāva nacistus un ar pliku papēdi nosūtīja slepkavnieciskas nāves dāvanu, graujot pretiniekus un čīkstot:
  - Par mūsu uzvaru!
  Tā meitenes varonīgi cīnās. Un tos tiešām nevar apturēt, un tos nevar pagriezt atpakaļ. Viņi ir vienkārši sieviešu cīnītāji un super. Un ja viņi cīnās, tad kā varoņi un supermeni!
  Bet diemžēl ir grūti pretoties nacistiem un viņu augstākajiem spēkiem. Debesīs Albīna un Alvīna gūst pārliecinošus kontus. Un tiek notriekts tik daudz lidmašīnu, ka tās ir acīmredzami neiespējami apturēt.
  Albīna, ar kailiem kāju pirkstiem notriecot citu padomju lidmašīnu, dziedāja:
  - Mūs nevar uzvarēt, mednieks pārvēršas par spēli!
  Alvīna, nogriezusi pretiniekus un enerģiski pagriezusi galvu uz spēcīga kakla, čivināja:
  - Slava jaunās āriešu kārtības laikmetam!
  Un arī dod pliku papēdi ...
  Meitenes katra jau notriekušas vairāk nekā piecsimt lidaparātu un saņēmušas Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tās ir vienkārši neticamas skaistules. Un, ja jau Trešā Reiha ienaidniekus sita, tad šos velnus nevar apturēt. Vairāk nekā 500 notriektas lidmašīnas tikai netālu no Marseļas. Šī parādība, protams, ir virspusē. Hitlers pat nolēma apstiprināt Dzelzs krusta Bruņinieka krusta sesto pakāpi ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  To saņems tas, kurš pirmais pārsniegs tūkstoti notriektu lidmašīnu. Un rezultāts būs vienkārši fenomenāls.
  Albīna ar vienu 30 mm kalibra lidmašīnu lielgabalu sprādzienu nogrieza uzreiz piecas padomju lidmašīnas un, ar kailiem pirkstiem nospiežot sprūdus, iesaucās:
  - Slava mūsu spēkam!
  Alvīna, pļaujot padomju mašīnas un ar kailiem kāju pirkstiem nopļaujot ienaidniekus, vjaknula:
  - Liela slava varonībai!
  Un karotāji piemiedza viens otram aci!
  Viņi cīnās kā vienmēr bikini un basām kājām, un tas ir viņu spēks. Meitenes ir vienkārši supervīri-mātītes. Pat ja tie kalpo ļaunam mērķim. Un viņiem patīk ar dzirkstelīti cept sagūstīto pionieru papēžus. Šeit ir meitenes. Brutāli, bet mīļi.
  Albīna reiz teica:
  - Pasaulē nav laipnības, ir tikai vājums!
  Un ar savu pliku papēdi viņa nometa pāris bumbas uz padomju pozīcijām, izsitot trīs ieročus.
  Tie ir karotāji, kas absolūti nevienam nedod žēlastību! Bet viņu sitieni ir vienkārši graujoši.
  Alvīna smaidot atzīmēja:
  - Vājiem nav vietas, zem saules!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci.
  Karotāji, kuri neizrāda vājumu un nekad nepadodas. Viņi ir patiesi čempionu čempioni. Lai gan ar mīnusa zīmi, jo tie kalpo ļaunam spēkam.
  Bet tajā pašā laikā smieklīgi un burvīgi.
  Albīna, atlaidusi zobus un raidījusi pretiniekiem nāvējošus gaisa šāviņus, čivināja:
  - Nacistu vārds ir svēts - mēs iznīcināsim uz visiem laikiem!
  Alvīna agresīvi pamanīja, nogāžot pretiniekus:
  - Mēs tiešām esam pirāti!
  Albīna, nogriežot ienaidniekus, apstiprināja:
  - Viss pārējais ir sapnis!
  Un karotāji kļuva tik graujoši un visus notriecoši, piemēram, gūstot ripas ar nūjām.
  Alvīna čivināja, sagraudama krievu lidmašīnas:
  - Mēs cīnāmies ar Hitlera ērgļiem!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci.
  Karotāji šeit patiesībā ļaujas ienaidniekiem. Sarkanā armija no viņiem saņem kapitālu.
  Cīņas meitenes tik dedzīgi izsit krievu karaspēku.
  Bet Helga uz TA-152 iznīcina padomju sauszemes spēkus. Izsit SAU-85 un čīkst:
  - Par Vācijas un viņas dēliem un meitām varenību!
  Bet cīņa par Astrahaņu joprojām turpinās.
  Meitenes ar pēdējo spēku noturēties.
  Alenka ar basu kāju met bumbu ar sprāgstvielām. Salauž nacistus un čīkst:
  - Par svēto komunismu!
  Anyuta, šaujot uz nacistiem un arī ar kailiem pirkstiem metot granātu, čīkst:
  - Un glābiņš valstij!
  Alla, notriekdama pretiniekus un bez liekām ceremonijām pļaujot, un ar pliku papēdi metot granātu, čīkstēja:
  - Tā izklausās mūsu godība!
  Marija, iznīcinot ienaidniekus, ar kailiem kāju pirkstiem mētādama nāves dāvanas, rēc:
  - Mēs esam lieliski savā krāšņumā!
  Marusja, pļaujot rindās uz priekšu virzošos arābu algotņus un ar basu kāju metot granātu, gaudo:
  - Par izmaiņām, lai cenas uzreiz krīt!
  Matrona, dzēšot nacistus no ložmetēja, paņēma to un čīkstēja:
  - Mūsu dzimtene PSRS! Būs saspiests kungs!
  Karotāji šeit rīkojas ar lielu agresivitāti. Un viņu kaujas spiediens ir kolosāls.
  Vispār viņi rāda savu kolosālo akrobātiku. Un patiesi neapturams spiediens.
  Karotāji basām kājām, bet laimīgi...
  Galu galā aprīlī nacisti ieņēma Baku. Munīcijas trūkums darīja savu. Tajā pašā laikā gandrīz vienlaikus krita arī Poti. Tikai kalnu nogāzēs esošā Erevāna izturēja. Bet viņš arī bija lemts. Arī munīcija un pārtika tuvojās beigām. Vienkārši turki vēl nav iebrukuši šajā pilsētā, un viņi krāj putekļus, lai nomirtu badā.
  Meitenes no Tamāras bataljona daļēji pazuda pazemē, un daļa kopā ar komandieri pārvietojās pa aizmuguri uz priekšu ... Viņi gribēja izlauzties cauri savējiem.
  Kaukāzs jau ir gandrīz pilnībā ieņemts, bet karš turpinās. Lai gan PSRS zaudēja savu lielāko naftas atradni tajā laikā. Bet Sarkanā armija nav garā salauzta. Un vēl joprojām ir nafta Volgas reģionā, Sibīrijā un daudzviet citur.
  Hitlers pavēlēja piebeigt krievus Astrahaņā līdz 20. aprīlim. Un cīņa izvērtās kolosālā mērogā. Un bombardēšana strauji pastiprinājās.
  PSRS tika pakļauts spēcīgam spiedienam. Cīņas turpinājās par Alma-Atu, kuru iebruka japāņi. Pilsēta bija gandrīz pilnībā ieskauta.
  Samurajs, tiklīdz kļuva nedaudz siltāks, mēģināja attīstīt ofensīvu Magadanas virzienā.
  Veronika cīnījās Alma-Atā un ar savu meiteņu bataljonu cīnījās pret samuraju uzbrukumu.
  Un tādu ir ļoti daudz. Cīnās arī ar sabrukuma metodēm savervētie ķīnieši.
  Japāņi met kaujā dzeltenos karavīrus ... Viņi virzās uz priekšu un burtiski met padomju pozīcijas ar saviem līķiem.
  Veronika deg. Un viņš pļauj rindās ķīniešus un samurajus. Met granātas ar plikiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Slava krievu garam!
  Marfa arī šauj, nogriež pretiniekus un čīkst:
  - Mūsu Tēvzemei!
  Nataša, šaujot uz lielgabalu gaļas lomai savervētajiem japāņu un ķīniešu karavīriem, čīkst:
  - Par lielo komunismu!
  Alīna, šaudama uz samurajiem un ķīniešu kaujiniekiem, ar lielu kaislību tos pļaujot un ar pliku papēdi dāvinot nāvi, čīkstēja:
  - Par jaunajām komunisma robežām!
  Veronika ar lielu precizitāti šauj uz ienaidnieku un izlaužas cauri ķīniešu galvām un tajā pašā laikā čīkst:
  - Slava padomju zemei!
  Un ar savu kailo kāju viņa sūta kolosālu granātas spēku, kas sarauj visus ienaidniekus.
  Marfa, sagraudama ienaidnieku un ar kailiem pirkstiem metot nāves dāvanu, čīkst:
  - Valdiet komunisma laikmetu!
  Nataška saplēsās, ar basu kāju iemetot sprāgstvielu paku, ķīniešu, vjaknuļu masu:
  - Par jauno padomju kārtību!
  Alīna, ļoti precīzi šaujot uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Par jaunajām komunisma robežām mēs cīnīsimies!
  Un viņas kailais papēdis padevās iznīcināšanas bumbai.
  Cīņas meitenes, it kā no acīm birst dzirksteles.
  Nē, japāņi nevar iekarot tādus cilvēkus pat kopā ar ķīniešu spēkiem. Un samuraju stienis uzbrukt.
  Un atkal viņi met līķus visās pieejas. Bet viņu ir pārāk daudz, un baskāju daiļavu bataljonam ir jāatkāpjas.
  Un ir japāņu nindzju meitenes. Un pret viņiem cīnīties ir ļoti grūti.
  Viņi ir tik dzirkstoši, kaujinieciski un skaisti. Un viņi met kājas ar kailiem pirkstiem, dāvanas ar lielu postošo spēku.
  Nindzju meitene ar ziliem matiem nogriež padomju karavīrus ar zobeniem un čīkst:
  - Par imperatora valdīšanas laikmetu!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem vada vējdzirnavas, grauj krievu militārpersonas un čīkst:
  - Slava banzai laikmetam!
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem izmantoja helikoptera tehniku, nocirta padomju virsnieku un kliedza:
  - Mēs vienmēr uzvaram!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem izmantoja tauriņa tehniku, nocirta trīs krievu karavīrus un ar kailiem kāju pirkstiem meta zirni. Tas uzsprāga un apgrieza trīsdesmit četrus.
  Karotājs čīkstēja:
  - Jaunajam japāņu pasūtījumam!
  Tādas meitenes šeit ir brīnišķīgas un tiešām foršas... Un Sarkanā armija Tālajos Austrumos sastapa nopietnu ienaidnieku.
  Bet šeit, centrā, padomju karaspēks sniedz pēkšņu triecienu Rževas virzienā.
  Šeit Elizabetes apkalpe pirmo reizi cīnās ar jauno IS-2 tanku. Mašīna, ar kuru tiek saistītas dažas cerības. Parasti tajā ir pieci apkalpes locekļi, bet šeit karotāji tiek galā ar četriem.
  Elizabete izšauj ar 122 mm lielgabalu. Iznīcinošs šāviņš lido ar slepkavniecisku spēku. Apraksta loku un sitienus no liela attāluma T-4.
  Elizabete iesaucas:
  - Tas ir tas, ko es izdarīju labi!
  Jekaterina, atbildot, apsūdz, izmanto kailos kāju pirkstus un aizkaitināti atzīmē:
  - Un lielgabals nav pārāk ātri šaujošs!
  Elizabete tam piekrita:
  - Nepavisam nav ideāls tanku iznīcinātājs!
  Jeļena, kura ar basām kājām palīdzēja pielādēt ieroci, atzīmēja:
  - Bet slepkava!
  Un tad Katrīna atšāva. Un šāviņš no liela attāluma trāpīja Panterai uz klāja. Jā, slepkavas ierocis...
  Katrīna atzīmēja:
  - Mums ir daudz enerģijas un azarta!
  Elena tam piekrita:
  - Daudz! Slava Krievijai!
  Eufrazija arī atzīmēja:
  - Šīs mašīnas redzamība ir vājas meitenes. Kā tu to nošauj?
  Elena loģiski atzīmēja:
  - Un šī ir mūsu trenētā acs! Ja sitam, tad sitam!
  Un karotāji dziedāja korī:
  - Mēs nebaidīsimies un vienmēr cīnīsimies!
  . 7. NODAĻA
  21. aprīlī Astrahaņa joprojām daļēji atradās padomju kontrolē. Vācieti tas pilnībā nepārņēma.
  Reljefs ļāva šeit labi aizstāvēties. Un vācieši nolēma mainīt taktiku. Uzbrukumu vietā viņi pārgāja uz bombardēšanu un apšaudīšanu.
  Alenka un viņas komanda paslēpās bunkurā un gaidīja masveida apšaudes.
  Meitenes bija tikai sešas, spēlēja kārtis. Viņi turēja klājus ar kailiem kāju pirkstiem un apspriedās.
  Anyuta dusmīgi sacīja:
  - Kaukāzā tikai Erevānu nepaņēma. Šī ir tikai mūsu pēdējā sala šajā reģionā. Ko tālāk?
  Alenka loģiski ieteica:
  - Visticamāk, viņi dosies uz Maskavu. Tas ir viņu kredo!
  Allahs ar nopūtu atzīmēja:
  - Spēki ir ļoti nevienlīdzīgi... Mēs patiešām zaudējam karu, un mums nepietiek karavīru!
  Marija loģiski atzīmēja:
  - Un nacisti zaudē! Viņi nevar mums pretoties!
  Matrēna izteica savu viedokli, iemetot karti ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Mēs esam dzimuši, lai uzvarētu, un mēs noteikti uzvarēsim, es to zinu!
  Marusja piekrita, sita pretinieku ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Protams, nav šaubu!
  Aļenka nebūtu tik optimistiska, metot kārti ar kailu, iedegušo kāju:
  "Mums, meitenēm, var nākties dzīvot okupācijā, bet es ticu, ka mēs noteikti uzvarēsim!"
  Anyuta stingri teica:
  - Var cīnīties ar partizānu metodēm, un būs ļoti skaisti, kad cīnījāties ar tik ļoti foršiem!
  Allāhs agresīvi atzīmēja:
  - Jācīnās aktīvāk!
  Meitenes apklusināja sarunu. Tad viņi pārgāja uz citu tēmu.
  Marusja ar īgnumu atzīmēja:
  - Ticīgo skaits pieaug. Pretēji jebkurai loģikai!
  Anna uz to atbildēja:
  Neviens vēl nav pierādījis, ka Dieva nav. Un viņš nevar pierādīt pretējo. Tātad šeit jūs varat strīdēties bezgalīgi.
  Elena apstiprināja:
  - Un te strīdēties ir stulbi un bezjēdzīgi!
  Allāhs tam piekrita:
  - Jā, šī saruna ir bezjēdzīga. Turklāt, ja ir Dievs, tad Viņš ir tāds, ka viņam labāk nebūt!
  Matryona iesmējās un atzīmēja:
  - Labāk, lai tāds Dievs nepastāv! Līdz tam dziedāsim!
  Un meitenes dziedāja korī;
  Mēs esam meitenes, iestājamies komjaunatnē,
  Viņi ticībā zvērēja būt par Tēvzemi ...
  Tā ka nacistus gaidīja nikna sakāve,
  Nu un Krievija dzīvo komunismā!
  
  Galu galā Ļeņins ir ar mums, it kā metāls,
  No bronzas, kas ir stiprāks par jebkuru tēraudu ...
  Es sapņoju apgriezt pasauli
  Kā novēlēja lielais ģēnijs Staļins!
  
  Padarīsim Tēvzemi foršāku
  Un mēs pacelsim Tēvzemi virs zvaigznēm ...
  Lai izdodas ar komjaunatnes biedriem,
  Lai gan mums ir plikas kājas!
  
  Fašists uzbruka manai dzimtenei,
  No austrumiem nekaunīgi kāpt uz samurajiem ...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu
  Un es ticu pretiniekam, mēs saplosīsim gabalos!
  
  Galu galā slavenais Dievs Svarogs ir ar mums,
  Kuru komunismu, jokojot, cels...
  Krāšņais stienis ir stiprāks par visu visumā,
  Papildinās apziņu un gribu!
  
  Mēs ticam, ka nekad nepadosimies
  Nelieciet tēvzemi uz ceļiem ...
  Biedrs Staļins ir spoža zvaigzne,
  Un mūsu skolotājs ir gudrais ģēnijs Ļeņins!
  
  Mēs veidosim savu Tēvzemi,
  Skaistāks un mirdzošāks uz planētas...
  Un tas būs, zini nāvējošo ieroci,
  Ļaujiet pieaugušajiem un bērniem izklaidēties!
  
  Dedzini Svarogu, nedeg savā sirdī,
  Jūs esat visu Krievijas zobenu patrons ...
  Mēs drīz uzcelsim, es ticu, spēcīga paradīze,
  Jēzus nāks svētā misijā!
  
  Neticiet Hitlera bandas draugiem
  Ka viņa uzvarēs viegli un draudīgi ...
  Viss, kas jums nepieciešams, ir viena ģimene -
  Un ticiet, ka nav par vēlu mīlēt Dzimteni!
  
  Visvarenais Kungs pasargā mūs visus,
  Pacel trīskrāsu karogu virs zemes...
  Un ļaunais plēsējs pārvērtīsies par spēli,
  Mēs tiksim galā ar sātanu!
  
  Es mīlu Lielo Tēvzemi
  Visā Visumā nav skaistāka tevis
  Mēs nepārdosim Krieviju par rubli,
  Celsim mieru un laimi Visumā!
  
  Mūsu dzimtenes vārdā sapnis,
  Lielā Krievija celsies...
  Viss pārējais ir tikai iedomība
  Un jauns mesija būs ar mums!
  
  Ak, mana visvarenā Lada,
  Jūs dāvāsiet krieviem mīlestību un mieru ...
  Es vēršos pie tevis tāpēc lūdzu,
  Un, ja nepieciešams, iespēriet ar zibeni!
  
  Marija, Debesu Dieva Māte,
  Visums deva Jēzum...
  Jūsu dēļ lielais Dievs ir augšāmcēlies,
  Cilvēki nav zaudējuši patieso garšu!
  
  Ņemiet vērā, ka komjaunatnes locekļi ir
  Krievijas dievi ir ļoti cienīti ...
  Mēs esam lielie Dzimtenes dēli,
  Krievi vienmēr uzvar!
  
  Draugiem jālūdz dzimtene,
  Peruns, Yarilo un Svarogs ir vareni ...
  Mēs būsim ļoti spēcīgi vīri
  Un mēs pat debesīs izpūtīsim mākoņus!
  
  Tagad ienaidnieks jau ir atmests no Maskavas,
  Tu ļoti sāpināji fašistus...
  Mēs esam uzticīgi Jēzum un Staļinam,
  Pietiks tanku ar ieročiem!
  
  Nē, ienaidnieks nevarēs savaldīt krievus,
  Tā kā mūsu karotāji ir visvareni...
  Eksāmeni, nodošana, tikai pieciem,
  Lai katrs puika būtu ļoti stiprs!
  
  Tici man, Staļingrada būs krāšņa,
  Un mēs viņu pasargāsim no uzbrukuma ...
  Nāks uzvaras bruņinieku izlīdzināšana,
  Lai gan asinis plūst neierobežoti!
  
  Meitenes basām kājām aukstumā
  Viņi skrien, mirgo ar papēžiem ...
  Un viņi sitīs fašistus ar dūri,
  Nesabiedriskais Kains tiks saplacināts!
  
  Viss būs, cilvēki labi zina
  Mēs esam kosmosā, mēs atvērsim zvaigznājus ...
  Galu galā ir grēks šaubīties par drosmi,
  Un Dieva tronī būs cilvēks!
  
  Zinātne drīz augšāmcels mirušos,
  Mēs varēsim kļūt jaunāki un skaistāki ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Manai skaistajai mātei Krievijai!
  Meitenes labi nodziedāja veselu dzejoli un turpināja spēlēt kārtis ar basām kājām ...
  22. aprīlī bija Ļeņina dzimšanas diena. Meitenes dzēra ar ūdeni un kafiju atšķaidītu alkoholu un murrāja zem elpas ...
  Sarkanā armija centrā veica vēl vienu Rževas-Sičevskas operāciju. Vācieši bija aizsardzībā un cīnījās pretī. Cīnījās jaunie padomju tanki T-34-85 un IS-2. Pēdējā mašīna bieži iestiga dubļos. Jā, un bruņas "Tīģerim" -2 un smagākiem "kaķiem" neuzņēmās uz pieres. Arī "Panther" -2 varēja caurdurt tikai tuvu.
  Vāciskākā automašīna padomju automašīnai caurdurta no lielāka attāluma.
  Hitlers kopumā bija apmierināts ar "Panther" -2, kas ir apmierinoši aizsargāts, un labu braukšanas sniegumu un ieročus. Bet viņš pieprasīja izveidot tanku, kas būtu labāk aizsargāts, un tajā pašā laikā brauktu pieļaujami ...
  "Pele" šajā gadījumā parādīja sevi kā neefektīvu mašīnu. E-100 tika aktīvi izstrādāts kā daļa no E sērijas. Dzinēja un transmisijas izvietojums bija paredzēts kopā, un tornis bija šaurāks un slīpāks, tāpat kā korpuss. Bruņu biezums palika salīdzināms ar Maus, tāpat arī bruņojums, taču svaru nācās samazināt līdz 130 tonnām augstuma dēļ. Dzinējam, gluži pretēji, vajadzēja kļūt spēcīgākam ar 1500 zirgspēkiem, un tvertnei bija apmierinoša mobilitāte.
  Kopumā "E" sērijai vajadzēja būt jaunās paaudzes tankiem. Ar zemākiem siluetiem, ar lieliem racionāla slīpuma leņķiem, jaudīgiem ieročiem un dzinējiem, blīvu izkārtojumu.
  Tomēr, kamēr vāciešiem jau bija labas mašīnas. "Panther" -2 aizstāja iepriekšējo modeli. Bija arī jauns "Tiger" -2 ar jaudīgāku dzinēju, šauru torni. Labāk aizsargāts un vieglāks svars.
  Tātad nacisti nesēdēja uz vietas.
  1944. gada 24. aprīlī pirmais vācu reaktīvais bumbvedējs Arado ar nāves dāvanu ietriecās Maskavā. Viņš nometa bumbu no liela augstuma un viegli apsteidza padomju cīnītājus.
  Hitlers teica, ka tagad PSRS vairs nav izredžu, un Sarkanajai armijai drīz būs gals.
  25. aprīlī sākās jauns uzbrukums Astrahaņai. Cīņā piedalījās arī pirmā zemes pārvietošanas mašīna: pazemes tanks.
  Tajā cīnījās divas vācu meitenes: Mercedes un Dora. Warriors izmēģināja pazemes modeli, kas pārvietojās zemē.
  Lai gan diezgan viegls tātad ar īsstobra 75 milimetru lielgabalu un četriem ložmetējiem.
  Meitenes velk mašīnas pa zemi. Urbji griežas, griežot akmeni. Kustība ir diezgan lēna septiņi kilometri stundā, transporta līdzekļiem pazemē tas nav slikti.
  Mercedes spiež plikus kāju pirkstus uz pirmās kursorsviras vācu armijā. Tas ir ļoti ērti darboties un izrunā:
  - Lūk, mūsu vācu zinātne kā izdevies!
  Dora tam piekrita:
  - Jā, mēs jau daudz ko zinām! Mūsu spēks ir ļoti liels!
  Tas tiek vadīts arī ar kursorsviru. Meitenes izmēģina īpašu mašīnu ar radaru.
  Šeit ir priekšā padomju akumulators, un jūs varat nirt zem tā.
  Mersedess, zobus izlaidis, piezīmē:
  - Mēs veidosim jaunu kārtību!
  Un tagad parādās nacistu mašīna. Sprādzienbīstams sadrumstalots šāviņš trāpa padomju ieročiem. Un sit sarkanās armijas karavīrus.
  Dora smejoties saka:
  - Esiet sveicināti par lielo revanšismu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš izdara precīzus metienus. Triec ienaidnieku un čīkst:
  - Slava jaunajam sapnim!
  Mercedes raksta no ložmetējiem un gaudo:
  - Lielo sapņu laikmetam!
  Meitenes smejas un aplaudē sev. Tie ir agresīvie un ļoti veiklie karotāji.
  Dona agresīvi atzīmē:
  - Pasaulē ir daudz labu lietu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem spiež pogas un atkal šauj, uz padomju ložmetējiem.
  Mercedes smaidot apstiprina:
  - Un būs vēl skaistāk!
  Un šauj arī ar plikiem kāju pirkstiem. Tā šīs kaujas meitenes šauj.
  Nu, kas ir vēl viena ierīce karam ...
  Nacistu uzbrukums Astrahaņai pieaug...
  Visas pieejas tika nogrieztas... Un padomju karaspēks bija spiests piekāpties 1944. gada 1. maijā, pabeidzis ilgo, varonīgo pilsētas aizsardzību. Arī šis cietoksnis krita.
  Nacisti atzīmēja Astrahaņas krišanu ar uguņošanu. Tomēr aizsardzība nebija veltīga. Un Fritz prasīja kādu laiku, lai papildinātu karaspēku un savāktu rezerves ...
  Fīrers plānoja virzīties uz priekšu Saratovas virzienā un tālāk pa Volgu ar dziļu Maskavas apvedceļu.
  Bet, kamēr vācieši pārgrupēja savus spēkus, viņi savāca rezerves. Un cīņas virmoja gaisā.
  Vācijas aviācija centās nostiprināt savu pārākumu. ME-262 kaujas testi atklāja šīs mašīnas uzticamības trūkumu un biežas avārijas, kā arī problēmas ar manevrēšanas spēju. Tātad, kamēr nebija ideju par pilnīgu vācu vienību nomaiņu ar šo lidmašīnu. TA-152, gluži pretēji, izrādījās lieliska mašīna savam laikam, un tā tika ieviesta arvien vairāk. ME-309 un ME-109 palika ekspluatācijā.
  Raķešu dzinējspēks ME-163 izrādījās labs cīnītājs cīņai, taču pārāk mazs lidojuma laiks padarīja to gandrīz neiespējamu izmantot kaujā.
  Veiksmīgāks izrādījās Arado reaktīvais bumbvedējs, kuru lielā ātruma dēļ bija gandrīz neiespējami notriekt ar pretgaisa ieročiem, un padomju iznīcinātāji to nespēja panākt. Reaktīvie skauti bija diezgan labi. Vācieši izstrādāja arī citas mašīnas. Piemēram, XE-162, vieglāks iznīcinātājs nekā ME-262, viegli izgatavojams, lēts un manevrējams, lai izgatavotu galvenokārt no koka. Un citi cīnītāji. Un ME-1010 un TA-183 ... Un progresīvāka un uzticamāka ME-262 X modifikācija. Un Gotha bezastes iznīcinātāji, un vēl daudz vairāk.
  Tomēr līdz šim ar propelleru darbināmie vācu iznīcinātāji bija daudz spēcīgāki par padomju mašīnām. Kuru kvalitāte kritās un bija diezgan vāja gan dzinējos, gan ieročos. Turklāt Jak-9 tika vēl vairāk vienkāršots, un tagad tam tika novietots tikai viens 20 mm aviācijas lielgabals, atsakoties no ložmetēja. Tas samazināja izmaksas un vienkāršoja ražošanu un ļāva samazināt svaru.
  Tomēr ložmetējs pret vācu lidmašīnām ir diezgan vājš. Līdz šim PSRS nevarēja atļauties ražot modernākus automašīnu modeļus un ātruma un ieroču piespēles nacistu priekšā. Lielāks mašīnu svars radīja problēmas arī ar manevrētspēju.
  Un degvielas trūkums samazināja spārnotā personāla lidojumu apmācību.
  Alvīna un Albīna, pieklājīgā ātrumā apguvušas ME-309 jaudīgos ieročus, nevēlējās nolaisties uz ME-262, kas pārāk bieži avarēja. Un ātrumā viņi jau ir stiprāki par krieviem.
  Alvīna, nogriežot padomju automašīnu, atzīmēja:
  - Cīņa debesīs ir interesanta!
  Albīna ar basām kājām, norādot cīnītāju uz mērķi un to sasmalcinot, piekrita:
  - Jā, mēs būtībā esam spēcīgākie pasaulē!
  Un meitenes smējās kā trakas.
  Maijs izrādījās salīdzinoši mierīgs. Sarkanā armija joprojām mēģināja nogriezt Rževa ievērojamo vietu.
  Elizaveta no IS-2 šāva uz pretiniekiem ... Padomju mašīnai laba aizsardzība bija tikai korpusa pieres augšdaļā. Torņa piere nav pietiekami aizsargāta. Un to pat no tuva attāluma caururbj T-4 lielgabali. Tomēr maijā beidzot tika pārtraukta pēdējā tvertne, tāpat kā Panther un parastais Lion un Maus. Tagad sērijā "Patera" -2 un "Tīģeris" -2 ir maksimāli vienoti un ar līdzīgiem ieročiem.
  Šīs mašīnas ir labi aizsargātas uz pieres, diezgan vājas sānos un vairāk atšķiras pēc svara. Viņu braukšanas veiktspēja ar jauniem dzinējiem ir pieņemama militārpersonām. Bet arī šie tanki ir pagaidu... Panther-3 un Tiger-3 no E sērijas tiek gatavoti to nomaiņai. Ar blīvāku izkārtojumu, ar dzinēja un transmisijas izvietojumu vienā blokā un šķērsām, ar vieglu, vienkāršotu un tajā pašā laikā caurbraucamu un viegli remontējamu šasiju.
  Jaunām mašīnām jābūt labāk aizsargātām, taču bez būtiska svara pieauguma.
  Uz ieroču rēķina te nav vienotības. Padomju tanku bruņas nav pārāk biezas un sliktas kvalitātes. Un nav jēgas likt liela kalibra ieročus. Militārais 88 mm lielgabals ir labs. Viņa ņem trīsdesmit četrus no četriem kilometriem, un IS -2 no nedaudz tuvāk. Tātad attīstība notiek...
  PSRS uz kaut ko ir jāatbild. Bet, lūk, kas, vēl nav skaidrs... Ir plāni izveidot SU-100. Šis pašpiedziņas lielgabals ir vienkārši efektīvs un ar urbjošu darbību. Ar viņu ir saistītas dažas cerības cīņai pret Trešā Reiha augošajiem smagajiem tankiem. Bet tas joprojām ir jādara, tāpat kā šāviņi šādam briesmonim, un jāizveido ieroča masveida ražošana, kas kara apstākļos nav pārāk daudz, tas ir reāli.
  Bet Elizabetes tanka apkalpe cīnās ar T-34-85. Un meitenes basām kājām un bikini drosmīgi cīnās.
  Elizabete ar kailiem kāju pirkstiem šauj uz nacistiem un iedur Panterai sānos, sakot:
  - Par lielo komunismu!
  Un viņu trīsdesmit četri uzlec un ātri apgriežas, šaujot.
  Arī Jekaterina ļoti precīzi šauj uz ienaidnieku. Novecojušais T-4 tanks ielauž to sānos un čīkst:
  - Slava PSRS bruņiniekiem!
  Un atkal piemiedz draugiem. Tāda kareivīga meitene izrādījās.
  Elena arī šauj uz ienaidnieku. Tas to caurdur ļoti precīzi, šajā gadījumā salaužot Tiger-2 slidotavu un rūc pa plaukstu:
  - Par svēto Krieviju!
  Eifrāzija precīzi šauj uz ienaidnieku. Izdara precīzu šāvienu ienaidnieka pusē, izlaužas cauri metālam un čīkst:
  - Par svēto komunismu!
  Un meitenes pārliecinoši izvieto savu tanku un novirzās no šāviņiem. Nav viegli pārspēt meitenes.
  Šeit pret viņiem parādījās jaunākais un drausmīgais "Lauva" -2. Mēģiniet izlauzties cauri šādai tvertnei, un viņš mēģina trāpīt trīsdesmit četriem.
  Un šauj no attāluma.
  Elizabete atbildēja, ierakstot tviterī:
  - Tu neņemsi!
  Un sūta lādiņu uz tanku "Lev" -2 no liela attāluma. Tas viņam trāpa pa pieri.
  hitlerietis snauž.
  Tad Katrīna šauj vēlreiz, liekot pretī ienaidniekam kailajiem kāju pirkstiem, un šoreiz šāviņš, aprakstījis loku, vienkārši trāpīja fašistam garajā lielgabala stobrā.
  Katrīna iesaucās:
  - Asa acs, šķības rokas, tas nav par mums!
  Vācietis, pazaudējis bagāžnieku, sāka ātri apgriezties un doties prom. "Lion" -2 ir pirmā vācu tvertne, kurā transmisija un dzinējs atrodas priekšā vienā blokā, un ātrumkārba ir uz paša dzinēja.
  Tas ļāva viņam samazināt savu augumu un samazināt svaru, ievērojami palielinot ātrumu. Un tā "Lev" -2 aizgāja, un viņam bija iespēja pārkāpt distanci ...
  Elena, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, norādīja uz ieroci, paņēma to un šāva uz ienaidnieku. Šāviņš trāpīja Lauvas korpusa pakaļgalam, bet rikošetā noskrēja ....
  Elena norūca:
  - Sasodīts, attālums ir liels. Mēs viņu nedabūsim!
  Jekaterina gurkstēja, zobus izlaidusi:
  - "Lauva", meitenes, tas ir "Lauva", kā mēs neapvainojamies! Drīz pazīsit jūs draugi, būs ļoti kauns!
  Un viņu tanks trāpīja T-3, šis tanks vienkārši pagriezās uz sāniem, un to var trāpīt no liela attāluma.
  Un meitene nošāva ar kailiem kāju pirkstiem un iesaucās:
  - Slava komunisma laikmetam uz zemes!
  Eifrazija ar īgnumu atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku un izmantojot savus tukšos papēžus:
  - Mūsu Dzimtene ir stipra, tā sargā pasauli!
  Elizabete čivināja, zobus atlaidusi, un dziedāja, sacerot veselu dzejoli:
  Sātans mūs neuzvarēs
  Mana dzimtene ir visskaistākā pasaulē,
  Slava skaistai valstij....
  Pieaugušie un bērni tajā priecāsies!
  
  Lai tajā zied ielejas lilijas,
  Un ķerubi spēlē pieklājīgu himnu...
  Fīrers nāks kaput
  Krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Komjaunieši skrien basām kājām,
  Viņi mētājas pa sniegu ar kailiem papēžiem...
  Hitlers tu izskaties tikai forši
  Es tevi pārvietošu tankā!
  
  Vai mēs varam uzvarēt nacistus
  Kā vienmēr, mēs esam baskāju meitenes...
  Briesmīgākais bruņinieks ir mūsu lācis,
  Viņš visus nogalinās ar ložmetēju!
  
  Nē, mēs, meitenes, jau esam ļoti foršas,
  Mēs burtiski saplēšam visus ienaidniekus ...
  Mūsu nagi, zobi, dūres...
  Mēs uzcelsim vietu brīnišķīgā paradīzē!
  
  Es ticu, ka būs foršs komunisms,
  Valsts tajā zied, ticiet padomam ...
  Un bēdīgais nacisms pazudīs,
  Viņi būs, es ticu, varoņdarbi tiek dziedāti!
  
  Tas ziedēs, es ticu, ka mala ir vētraina,
  No uzvaras atkal esam uz uzvaru...
  Sakauj japāni Nikolaju
  Samurajs atbildēs par nelietību!
  
  Mēs neļausim sevi sasvērt,
  Sasmalciniet mūsu ienaidniekus ar vienu sitienu...
  Ļaujiet medniekam pārvērsties par medījumu
  Mēs saspiedām Vērmahtu laba iemesla dēļ!
  
  
  Ticiet, ka mēs nepadodamies no rokas,
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties ...
  Mēs asinājām bajonetes no tērauda,
  Fīrers kļūs par bufona tēlu!
  
  Tāda ir mana dzimtene
  Tajā spēlē krievu akordeons ...
  Visas tautas ir draudzīga ģimene,
  Ābels triumfē, nevis Kains!
  
  Drīz tas būs PSRS godībā,
  Lai gan mūsu ienaidnieks ir nežēlīgs, nodevīgs ...
  Mēs rādīsim piemēru drošsirdībai,
  Krievu gars tiks slavināts cīņās!
  . NODAĻA #8
  1944. gada maijs pagāja ātri... Albīna un Alvīne iekasēja rēķinus lidmašīnās.
  Tās ir meitenes, kuras kā uz ķerubu spārniem steidzas.
  Albīna ar plikiem kāju pirkstiem notriec krievu lidmašīnu un čīkst:
  - Trešajam reiham!
  Arī Alvīne ir basām kājām un bikini notriec padomju lidmašīnu, sadala to gabalos un čīkst:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc tam meitenes, izmantojot 37 mm lielgabalu, sāka šaut uz padomju tankiem.
  Viņi izsit trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Mēs esam tik forši!
  Albīna spiež pedāli ar pliku, apaļo papēdi un čirkst:
  - Lai komunisms ir slavens!
  Un izlaužas cauri padomju mašīnai.
  Arī Alvīne precīzi šauj uz ienaidnieku, izsit viņu un čīkst, zobus rādot:
  - Mūsu patiesība ir dūrē!
  Tādas asprātīgas meitenes... Un iznīcina padomju pulkus... Piemēram, dabūja IS-2. Tāpēc viņi uzbruka viņam no gaisa, un kā viņi to pavirši no lidmašīnas pistoles. Viņi izlauzās cauri metālam un lika tvertnei sadedzināt. Un detonēt kaujas komplektus.
  Albīna čukstēja līdz plaušām:
  - Meitenei patīk nogalināt! Šeit ir meitene!
  Alvīne nošņācās, atsegdama pērļu zobus:
  - Slava mūsu dzimtenei! Par komunismu!
  Meitenes jau ir ķērušās pie totalitārās pretinieku iznīcināšanas.
  Un Sarkanā armija tika pārliecinoši sagrauta.
  Un Gerda cīnījās savā "Panther" -2 komandā un nodarbojās ar pilnīgu iznīcināšanu.
  Meitene ar kailajiem kāju pirkstiem norādīja uz lielgabalu. Viņa nogāza trīsdesmit četrus un rēca:
  - Par komunisma varenību āriešu veidā!
  Šarlote arī izšāva ar kailiem kāju pirkstiem uz padomju tanku, sadragāja bruņas un kliedza:
  - Par lieliem panākumiem pasaulē!
  Fucked bez lielas ceremonijas un Christina. Jā, viņa to izdarīja tik trāpīgi, ar pliku papēdi izsita cauri padomju trīsdesmit četriem un kliedza:
  - Par lielajām robežām!
  Magda arī pēc kārtas izšāva lādiņu un iesaucās:
  - Par jauno āriešu kārtību!
  Tad meitenes to paņēma un unisonā dziedāja:
  - Mēs visi esam skinhedu brīvības fani, cīnāmies par jaunu kārtību! Drīz tautas kļūs par āriešiem, mēs cīnāmies ar uguni un zobenu!
  Karotāji, jāsaka, izrādījās ļoti kaujinieciski. Un ja viņi notriek ienaidnieku, tad līdz galam.
  Padomju Savienībai uzbrūk pārāki spēki. Japāna spiežas iekšā no austrumiem.
  Divi japāņu piloti Toshiba un Toyota uzbrūk padomju pozīcijām no gaisa.
  Abas japāņu sievietes ir ļoti skaistas un basām kājām un bikini.
  Toshiba veic gaisa pieeju, izlaužas cauri padomju tanka jumtam un rūc:
  - Es esmu briesmonis no Japānas elles!
  Toyota, nospiežot basās kājas pirkstus uz pedāļa un nocirtot ienaidnieku, kliedz:
  - Par Japānas ideju varenību!
  Šīs meitenes ir pārsteidzošas. Un viņi ļoti aktīvi sagrauj ienaidniekus.
  Un PSRS tiešām zaudē samurajiem. Un tas ir saprotams, kāpēc. Kur pretoties tādam fanātismam un tehnoloģijām.
  Japāņu meitenes šeit uz vieglas, bet veikli tanki izlaužas cauri, un Sarkanā armija tiek īpaši kulta.
  Tanku vienības nav joks.
  Toshiba no gaisa nometa bumbas uz padomju pozīcijām, un pāris lielgabali uzlidoja un čivināja:
  - Par lielo komunismu!
  Pēc tam smiesies...
  Toyota lidojuma laikā atzīmēja:
  - Krievu dievi ir dīvaini. Viņi pielūdz krustā sisto cilvēku un uzskata viņu par Dievu. Pat kaut kā kļūst smieklīgi!
  Toshiba iesmējās, atbildot, atzīmējot:
  - Un mēs paši drīz kļūsim par dieviem un turpināsim mūsu Dievišķības evolūciju!
  Un meitenes ļoti vēlas smieties.
  Toyota smējās:
  - Mūsu spēks ir vienotībā!
  Toshiba to agresīvi apstiprināja:
  - Mūsu spēks, mūsu dūre!
  Un atkal no debesīm viņi nogāzīs ienaidniekam lidmašīnu šāviņu straumi, izlaužoties cauri trīsdesmit četriem.
  Tās ir kaujas meitenes un viņas saka ko citu. Japāna aprīs un sadedzinās visus.
  Un, kad pionieris tiek spīdzināts, tas izrādās ārkārtīgi agresīvs.
  It īpaši, ja zēna papēži ir apcepti. Šī ir lielākā daļa, kas nav super darbība ...
  Un meitenes bļauj pilnā sparā...
  Un padomju meitenes arī drosmīgi cīnās un notriec pretiniekus. Un viņi rīkojas pirms grafika un taranu.
  Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova ir ļoti aktīvas skaistules debesīs.
  Un viņi notriec nacistus, lai gan tās lidmašīnas ir stiprākas.
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem nospiež sprūdu un dzied:
  - Nav slikti būt stipram, noteikti!
  Akuļina ar pliku papēdi nospiež sprūdu un apstiprina:
  - Mēs ļoti sitīsim nacistus!
  Un abas meitenes dziedāja:
  - Spēcīgi, spēcīgi, ļoti grūti pārspēt! Spēcīgi, spēcīgi, ļoti grūti pārspēt!
  Pēc tam karotāji sāka lasīt spārnotus aforismus, kas auļoja kā zirgi, pareizāk sakot, jauni ērzeļi;
  Politiķis bieži tracina, lai uzliktu jūgu vēlētājiem!
  Gaiļu politiķis sasmalcina vēlētājus kā vistas!
  Politiķis sapņo izjāt baltā zirgā, lai vēlētājam uzliktu jūgu!
  Lapsa ir maza ar ilkņiem, un, gribēdama tos norīt, tā tos parasti paslēpj!
  Politiķis, kurš daudz runā par cilvēcību, ir tipisks kanibāls!
  Un lāci var iemidzināt ar medussaldām runām!
  Alkoholiķim rūgtais degvīns ir saldāks par medu!
  Drēbnieks melos un nenosarks, politiķis "sarks" un melos!
  Sieviete, nometusi kurpes, uzvelk vīrieti, līdz klaidora līmenim!
  Ja vēlies tikt tuvāk Dievam, saīsini savu alkatību!
  Pat šķietamajā Visvarenā vienaldzībā slēpjas mīlestība - galu galā bērni pirmām kārtām vēlas izlauzties no vecāku gādības!
  Dievs aizkavē ļaunuma sodu, lai dotu iespēju grēciniekam!
  Talants un centība kā vīrs un sieva rada panākumus tikai pa pāriem!
  Pat medus ir rūgts - ja tajā noslīkst!
  Maldināšana ir kā vīns un slimīga, salda un grūti apturama!
  Mīlestība ir kā sadrumstalotības šāviņš - salauž sirdi, satricina smadzenes, izgriež kabatas, aiziet uz sāniem!
  Cilvēks savā ziņā ir līdzvērtīgs Dievam - Visvarenais radīja Visumu, un cilvēks dzemdēja stulbumu: abi ir bezgalīgi!
  Panākumi, kas balstās uz asinīm - gaida nodurtas cūkas likteni. Viņi apēdīs savus cīņu biedrus - dusmu rezultāts ir bēdīgs!
  Dažreiz labākais veids, kā saglabāt reputāciju, ir cilpa ap kaklu! Jebkurā gadījumā neļaujiet tai nokrist!
  Jūs nevarat ilgi gulēt zem lāča - tas jūs sagraus!
  Reizēm sieva ir kā mamuts segas vietā!
  Rakstnieks, kas tiecas novākt banknotes - viņš nesēs labu, mūžīgs!
  Valsts bez likuma ir kā ķermenis bez skeleta! Tikai lai nepārkaulotos - vajag vēlēšanas!
  Ja vēlies izveidot šedevru - aizmirsti par honorāru!
  Visprasmīgākā maldināšana ir tad, kad tu nemelo, bet neviens tev netic!
  Protams, sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums!
  Cīņā tas nes uzvaru - drosmi un labu saprātu.
  Lai pārspētu, vispirms jāredz, kur!
  Skauts ir uzvaras kalējs!
  Ikviens muļķis var saslimt - ne katrs gudrais var izārstēt!
  Daudz rupju bendes - maz ārstu!
  Kam ārsti, kam bendes!
  Bez sāpēm nav varonības - bez varonības nav uzvaras!
  Komunisma idejas ir idiotisma robeža: ja karstas galvas un aukstas sirdis uzņemas tās īstenot!
  Komunisms ir viegls, bet tos, kas ir pārāk eļļaini, sadedzina!
  Ja nav pacietības, dziedāšana palīdz!
  Tauta ir kā dzelzs - kamēr atdziest, piešķir tai vēlamo formu!
  Ja vēlies kļūt populārs - izmanto spēku biežāk!
  Vērtējums ir kā elles zāle - tā aug, kad to laisti ar asarām un asinīm!
  Tauta ir kā nezāle - jo vairāk samīdi, jo augstāk stiepjas!
  Vienotība ir uzvaras atslēga!
  Disciplīna ir uzvaras instruments! Prāts spēlē uz to!
  Vienotība, drosme, nesavtība - uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar atrast brīvību!
  Darbs mūs ir padarījis stiprākus, ar prātu pavairots dos brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik pamatīga konstrukcija sabruks!
  Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi, kā matu garumam ar prātu!
  Nekāda senču varonība nepalīdzēs gļēvulim!
  Asmens, kas izgatavots no stiprākā tērauda, sarūsē runātāja un gļēvuļa rokās!
  Visbriesmīgākais ierocis ir Bībele nelieša rokās!
  Galvenā vīrieša bagātība: potence, tā ir arī galvenais pazudināšanas cēlonis!
  Labākā profesija ir prostitūcija, jūs apvienojat biznesu ar prieku un katru reizi jauns partneris - bez rutīnas!
  Varoņa ciltsraksti - jūs varat lepoties gadsimtu, bet nokļuva kaujas laukā - gļēvi steidzas uz aizmuguri!
  Šņabja pudele ir kā granāta - notriec, notriec smadzenes, sagrauj iekšas!
  Kad sirds ir žēlsirdības pilna, nez kāpēc maciņš ir tukšs!
  Patiesi brīvs cilvēks pakļaujas trim lietām - saprātam, mīlestībai, Dievam!
  Mīlestība ir kā roze - tā nezied ilgi, bet sāp!
  Vergs savā dvēselē ir padevīgs - kaislībām, iekārei, Dieva kalpiem!
  Veiksme ir nestabila kā smiltis - tikai centība to saistīs ar cementu!
  Vīna krūze ir kā okeāns - aizraujoties, pazaudē zemi zem kājām!
  Sievietes mīl vīrišķo spēku, bet ne tādā gadījumā, kad viņas to piedzīvo pašas!
  Mīlestība ir kā laiva, ja airēsi pārāk ātri, tā apgāzīsies un nogrims!
  Īstajā laikā viņš iepazīstina ar rakstu - jauniešu pavedināšana pieaugušajiem!
  Mīlestībai roku dzelžus uzlikt nevar!
  Tas, kas ir dabisks, nav noziedzīgs!
  Mīlestība ir maiga sajūta, bet biezākās važas neturēs!
  Ja strādātu visi likumi, valsts pārvērstos par cietumu, kur savervē apsargus no ārzemēm!
  Soda neizbēgamības princips nedarbojas, jo nevar sevi arestēt!
  Ārsti nedrīkst iziet šķēršļu joslu. Pēc tam rokas trīcēs, un mēle ļodzīsies un šņabja glāze atšķirībā no paģirām nepalīdzēs!
  Nav nekā nogurdinošāka - ilga dīkstāve!
  Zinātniskais atklājums: ieņemts progresīvi - iemiesots agresīvi!
  Nevis pārdomu vieta pārdomām, bet ķīviņu un vājprāta vieta!
  Visas cilvēces nepatikšanas nāk no egoisma, labklājība iespējama tikai kopīgiem spēkiem!
  Cilvēks bez komandas ir kā ogles, bez uguns - tas dod maz gaismas un ātri nodziest!
  Dzimtene silda - labāk par uguni!
  Un ganāmpulkā dzīvniekam labāk!
  Loģika nedrīkst kalpot instinktiem - iekāres prātam!
  Būs karš - būs varoņdarbs!
  Muskuļi bez smadzenēm, šī ir sauja gaļas - uz kuras raud panna!
  No diviem duelistiem viens ir stulbs, otrs ir nelietis!
  Jo augstāk cilvēks lido, jo vairāk viņš ir neapmierināts ar savu pozīciju!
  Palicis viens, suns pietrūkst saimnieka nūjas!
  Tikai viņam ir spārni - kura prāts nav pieradis rāpot!
  Ir slikti, kad esi viens kā snobs!
  Jūs esat viens, un ienaidnieki ir leģions!
  Pat ziloni var apēst kukainis!
  Ja bugs nav viens miljons!
  Valsts vadītājam ir jābūt brālim cilvēkiem, nevis brālim!
  . Okeānā ir vieglāk atrast sausu akmeni nekā izgudrojumu, kas nav izmantots militārām vajadzībām!
  Uzvara kā sieviete - piesaista ar mirdzumu, bet atbaida par cenu!
  Kara uguns dievs un tāpat kā citi dievi prasa uzmanību un upurus!
  Viens zobens kā lietus lāse nokritīs un izkliedēs, un, kad to būs daudz, dzims uzvara!
  Tikai nedziedi - par mieru!
  Sirds skumjas - vēders tukšs!
  Vispirms bļoda, tad domas!
  Uzvara ir goda vērta!
  Gods ir relatīvs jēdziens, un tas galvenokārt jāattiecina uz jūsu karavīriem!
  Kas dzer pirms cīņas - paģiras pazemē!
  Caurules klusē, jo asmeņi dzied - tērauds ir stiprāks un skaļāks par varu!
  Armija bez komandieriem ir kā aitu ganāmpulks bez gana, ja viens vilks neēd, tad nobiedēs!
  Lidojums ir vairāk muļķība nekā gļēvulība! Galu galā lielākā daļa karavīru mirst nevis kaujā, bet gan vajāšanas laikā!
  Karš ir kā domino spēle, tikai lauztos kaulus vairs nevar savākt - zeme tur!
  Vajāšanas pārvērš karotāju par bende, gļēvuli par drosminieku, pazemīgu cilvēku par nekaunīgu!
  Fantāzija ir absurda un absurda konkurss! Tajā pašā laikā zinātniskā un loģiskā žanra vairs nav!
  Karā kā operā - katrs dzied savu, tikai suflieris var būt spiegs!
  Mūsdienu sievietes piedod vīrietim visu - izņemot nabadzību!
  Vai jūs zināt atšķirību starp spiegiem un skautiem?
  Es zinu! Mums ir tikai skauti - ārzemniekiem ir solīdi spiegi!
  Kas ir labāk ar tukšu galvu vai tukšu maku? Protams ar tukšu galvu - nav tik manāms!
  Prāts ir labākais bagātības savācējs!
  Prāts un veiksme: iemīlējies pāris - dzemdē panākumus, bagātību, stāvokli, bet ātri izklīst!
  Lepniem vīriešiem ir vieglāk uzklausīt padomu, ja to dod sieviete - ja vien tā nav sieva!
  Gudra sieva ir bagātības vērta! Un uzņēmīga sieva var viņu iesūdzēt tiesā!
  Kurš cilvēkā novērtē personību, un kurš novērtē naudu!
  Cilvēci var iznīcināt divas lietas - datori un datorzinātnieki. Pirmie atrofēs prātu, otrie nespēs to izmantot!
  Biedrs karā un granāta!
  Vispār granātābols, kas stāsta jokus, ir kā Faberžē ola, ko izmanto riekstu skaldīšanai!
  Talants ir kā dvēsele: to nav iespējams atņemt, bet to var iznīcināt!
  Atriebība nav goda vērta - pieklājības atmaksa!
  Skaudība ir noziedzības dīglis, pašlabuma dzirdina, dīkdienība baro!
  Slinkums ir ļaunākais no visiem noziegumiem!
  Labāk cienīgi nomirt ar zobenu - nekā dzīvot stabulē ar pātagu iedzītu vērsi!
  Karā drosme var pārspēt viltību, bet viltība nekad nevar pārspēt drosmi!
  Karš padara dzīvi briesmīgu un nāvi cienīgu un skaistu!
  Pieticība komandierim ir reta īpašība, bet tas padara to vēl vērtīgāku!
  - Šakālis sasaucas ar vārdu izkārnījumi!
  Lauvai ir tikai viena priekšrocība pār šakāli - spēja nomirt ar cieņu!
  Tehnika ir varonības izpildītājs!
  - Bet tā nav taisnība! Patiesībā, jo augstāks tehnoloģiju līmenis, jo vairāk inteliģences un atjautības ir nepieciešamas kaujas laukā!
  Kur sākas Dzimtenes intereses, tur beidzas personiskā labklājība!
  Brīvība ir jāapvieno ar disciplīnu. Anarhija ir brīvības pretstats!
  Spēcīga atmiņa ir labākais mentors! Vispār brīvību var izcīnīt ar zobenu, bet tikai ar saprāta palīdzību to var noturēt!
  - Kad stiprs karotājs glābj otru, tam nav vajadzīgs īpašs gods!
  Galu galā, kad drosme deg jūsu sirdī, jūs pacelsit savu vairogu, aizstāvot vergus!
  Necilvēka nelietība nav attaisnojums godīgam, jo netīrumu klātbūtne neattaisno netīro!
  Mīlestība nekad nav lēta - it īpaši, ja maksā nevis ar maku, bet ar dvēseli!
  Vienīgais, kas var attaisnot izlijušas asinis, ir tad, ja rezultātā asaras pārstāj tecēt!
  Tie, kas kalpo naudas dēļ, nekad nespēs līdzināties tiem, kurus vada drosmīga sirds un brīvības alkas!
  Bērna asara ir bīstama, jo pārvēršas par trakojošu straumi, kas aizskalo civilizācijas!
  Komandiera amats nav lieka lodēšana, bet gan papildu atbildība un smaga nasta!
  Nav zināms, kas ir svarīgāk - pabarot visus izsalkušos vai noslaucīt asaru vienam bērnam!
  Zelts ir mīkstāks par tēraudu, bet drīzāk sit pie sirds!
  Ne jau ierocis padara karavīru stipru, bet gan karavīra ierocis!
  Šķiet, ka meitenes ir asprātīgas ar meistaru aforismiem. Un, ja viņi sāk iznīcināt ienaidnieku, tad viņu nevar glābt no viņiem.
  1944. gada maija beigās sākās nacistu ofensīva Saratovas virzienā.
  Kaujās piedalījās Shturmlev, mašīna uz bijušās Lauvas šasijas ar vēl jaudīgāku bumbas palaišanas ierīci ar 450 mm kalibru, kas burtiski visu sasmalcina un iznīcina, saplēšot un izlaužot piltuves kolosālo spēku. .
  Un tāda raķete uzreiz paņems veselu bloku un nositīs.
  "Shturmlev" vācu meiteņu komandas vadībā šauj pa padomju pozīcijām.
  Džeina piemiedz draugiem un, sita basām kājām, saka:
  - Mēs rūpīgi izslaucām ienaidniekus un pārvēršam tos par tipiskiem zārkiem!
  Gringeta piemiedz aci atbildē, ar basu kāju nospiež sviru un čīkst:
  - Mēs spēlēsim un uzvarēsim ienaidniekus!
  Malānija atzīmēja:
  - Pret Šturmļeva mašīnu jebkuri padomju nocietinājumi ir bezspēcīgi!
  Monika, sitot pliku papēdi, apstiprināja:
  - Mēs patiešām esam dzimuši, lai uzvarētu!
  Džeina izcēla:
  - Karam nav sievietes seja, bet fizionomija, kas piesaista saviļņojuma meklētājus!
  Gringeta, apšaudot padomju vienības ar ložmetēju, izdeva:
  - Sieviete ir balodis, kas kā pūķis iekož dzenis!
  Monika, šaujot uz krievu karavīriem, atzīmēja:
  - Sievietei vienmēr ir septiņas piektdienas nedēļā, un bez svētdienas dāvanas no laulības parāda viņai vienmēr ir brīva diena!
  Malānija, ķiķinot, atbildēja:
  - Dievs nav visvarens visā, viņš ir bezspēcīgs strīdēties pret sievieti!
  Džeina tam piekrita, šaujot ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Lai arī Dievs ir visvarens, viņš nespēj aizbāzt sievietei muti un pārtraukt politiku!
  Gringeta loģiski atzīmēja, šaudama ar pliku papēdi, nospiežot:
  - Politiķei nav sirdsapziņas, sievietei ir mēra izjūta, un sievietei politiķei visas jūtas ir bez mēra!
  Monika, šaujot uz padomju karaspēku un nositot tos līdz nāvei, atzīmēja:
  - Sieviete ir puķe, dzeloņaina kā roze, bet viņas saldais aromāts pievelk kazas un dronus!
  Malānija, sitot padomju karavīrus un iznīcinot bunkurus, čīkstēja:
  - Vēlētājs iekrīt bērnībā, balsojot par naidīgajiem vecajiem ozoliem ar dobumiem!
  Meitenes parādīja savu asprātību un brauca tālāk.
  Un no augšas nira arī uzbrukuma lidmašīnas. Un tā padomju karaspēks kulja bez problēmām.
  Vācieši ir kļuvuši tik forši. Un viņu darbības spēja uzlabojās.
  Un tā "Chess Horse" sistēmas, teletanki, kurus kontrolēja radio, turpināja darboties.
  Un tā bija padomju karavīru problēma. Un nacisti sita Sarkano armiju.
  Bet arī padomju meitenes cīnījās ļoti drosmīgi.
  Cīņa izvērtās Kamišina labā. Šeit atkal Alenka ir kaujā.
  Un viņas satriektais, bet nepadevies bataljons.
  Alenka smaidot teica:
  - Jebkurā karā karavīra dzīvība ir vērtīga!
  Un kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu.
  Tie ir karotāji - augstākā klase ...
  Anyuta, šaujot uz nacistiem, atzīmēja:
  - Krievu karavīru var likt sabrukt kā nošķeltu baļķi, bet nelikt uz ceļiem un likt kratīties kā apsei!
  Alla, šaudama un ar pliku papēdi iedodot sprāgstvielu, čīkstēja:
  - Ja negribēsi ievērot militāro disciplīnu, saliec muguru kā gūsteknis!
  Marija, šaujot pretiniekus, palaižot slepkavniecisku bumerangu ar kailiem kāju pirkstiem, izdeva:
  - Mūsu pasaulē ir daudz netīrumu, tajā tikai reti prinči!
  Matrjona, šaujot uz pretiniekiem un sērijveidā tos nogriežot un pēc tam ar basu kāju metot granātu, atzīmēja:
  - Politiķim ir gara mēle, bet, lai izpildītu to, ko ir sadūris - rokas ir īsas!
  Marusja, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot vācu un ārvalstu karavīru rindas, vjaknula:
  - Politiķis ātri sola, lēni pilda, lūdz žēlastību, bet piedošanu par viltu!
  Meitenes ir labas un kaujas. Bet spēki ir ļoti nevienlīdzīgi. Daudz iznīcināšanas.
  Vācu tanks "Maus", lai arī ne gluži sērijveida, tomēr uzduras frontēs. Un viņa lielgabali rūc un šauj. Un paaugstiniet iznīcināšanu ierakumos neticami.
  Bet meitenes šauj no lielgabaliem pret peli. Lai gan čaumalas atlec kā zirņi. Bet vācieši turpina grūst un grūst.
  Un viņi šauj ļoti precīzi.
  Komjaunietes skraida apkārt, zibinot plikus papēžus, un čīkst:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Viola, šaujot uz vācu kājniekiem, čīkstēja:
  - Kad sievietei nepietiek apavu, viņa nostāda vīrieti uz basām kājām!
  Un meitene smiesies un rādīs mēli.
  Jāteic, ka karotāji ir smieklīgi. Un, ja viņi viņus sit, viņi tos sita nāvīgi.
  Viola un Margarita, gandrīz kailas tikai biksītēs, cīnās, nesot lādiņus un šaujot precīzi. Un tos nevar vienkārši apturēt.
  Margarita čīkstot saka:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Viola agresīvi apstiprina:
  - Liela slava pārmaiņu laikmetam!
  Karotājas, jāatzīmē, izrādījās ārkārtīgi agresīvas meitenes.
  Veronika atnes arī gliemežvākus, zibinot plikus, apaļos papēžus un čīkst:
  - Slava komunismam!
  Tas ir viņu kaujas ieskats. Un cik nikni un nikni viņi cīnās.
  Un pliki, iedeguši ceļi ņirb.
  Tamāra arī cīnās. Viņa izkļuva no nacistu sagūstītā Kaukāza un atkal ierindā. Cīnās ar gaļēdāju asiņu sajūtu. Cīnās ar kolosālu agresiju.
  Tamāra ar kailiem pirkstiem met granātu, plēš nacistus un čīkst:
  - Komunisms būs ar mums!
  Un sniedz mērķtiecīgu sēriju no mašīnas ...
  Meitenes var redzēt darām kolosālus brīnumus. Un viņiem ir uguns, kas draud sadedzināt Visumu.
  Veronika, šauj, dzied:
  Būs interesanti, bez šaubām
  Viss pasaulē nodrošinās grafiku!
  Un piemiedz ar savām safīra acīm.
  Tamāra, šauj, rēc:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat! Krievijas varoņi ceļ trauksmi!
  Un deva pagriezienu no ložmetēja. Viņa nogrieza Frici un čīkstēja:
  - Sieviete galvenokārt ir lapsa, kas vēlas laso lauvu, bet parasti viņas laso iekrīt ēzeļi!
  Viktorija, šaujot un kailiem kāju pirkstiem, metot kārtējo nāves dāvanu, izdeva:
  -Sieviete ir vista, kas mīl zelta olas, nesot tām tikai zaudējumus!
  Un meitenes izplūda smieklos. Viņi cīnās tik apbrīnojami ar kolosālu spiedienu.
  Tamāra, šaujot uz ārvalstu divīzijām, atzīmēja:
  - Sieviete ir vista, tikai viņa var atnest zelta olas tam vīrietim, kas ir īsta lapsa!
  Veronika, šaudīdama un atsegdama zobus, piebilda:
  - Īsta lapsa un gailis liks tev dēt zelta olas!
  Margarita, ar basām kājām šaujot un metot granātas, atzīmēja:
  - Lapsai nagi nav lauvas, bet zvēru karalim viņa noplēsīs trīs ādas!
  Viola, agresīvi rāvusi zobus, atzīmēja:
  - Kas ar prātu nav lapsa, tas nav arī lauva!
  Karotāji ir redzami ar lielām cīnītāja ambīcijām. Un ja viņi sāks.
  Olimpija, šaujot un paņemot spēcīgas kājas, pacēla veselu sprāgstvielu kasti un palaida to gaisā. Nacistu masa ir saplēsta, un skaistā meitene rēc:
  - Valdiet PSRS un dziediet dziesmu Luciferam! Mēs uzvarēsim visus!
  Olimpija tomēr neaizmirsa un, izšauts, runāja:
  - Lapsu sieviete spēj pārliecināt jebkuru vīrieti, ka viņš ir lauva, vairojas kā vienkāršs ēzelis!
  Margarita, šaušana, piekrita šim:
  - Lauvas mātīte ar tikai lapsas prātu un vilka tvērienu!
  Serafims, pļaujot pretiniekus, atzīmēja:
  - Lauva nav tas, kurš rūc, bet tas, kurš plēš daudz zaļumu!
  Viola, vadot mērķtiecīgu uguni uz ienaidnieku un pļaujot viņu, pamanīja:
  - Kad politiķis nav lapsa, tad viņam norauj trīs ādas un uzliek apkakli!
  Viktorija, atlaidusi zobus un piemiedzot ar aci, un pēc tam ar kailām pēdām ar nāvējošu spēku metot nāves dāvanu, izdeva:
  - Politiķim ir plats dupsis, lai sēdētu uz diviem krēsliem, bet dvēseles plašums viņam ir tikai vārdos!
  Olimpija, ar kailām, muskuļotām kājām pakļāvusies stobrai un uzspridzinājusi Lauvas tanku, ņurdēja:
  - Ar urāna kodola šāviņu caurdur tanku, politiķis izlaužas bez sirds, bet ar zelta maku!
  . NODAĻA #9
  Kamišins tika pamests. Un 1944. gada jūnija sākumā cīņas izvērtās par Saratovu.
  Šeit cīņas ir tik aktīvas. Un arī meitenes, kā vienmēr, kaujās. Un tik jauki karotāji.
  Alenka cīnās un nopļauj pretiniekus ar automātiskiem uzliesmojumiem, un visas rindas.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Mana uzvara tuvojas!
  Un atkal šauj uz ienaidnieku.
  Anyuta arī šauj uz ienaidnieku. Tas to dara precīzi un precīzi. Viņas ložmetēji ir tik groovy. Un pliki kāju pirksti met kolosāla spēka sprādzienbīstamas pakas. Viņi saplosa nacistus, un meitene čīkst no plaušām.
  - Par komunismu!
  Alla, kolosāli precīzi šaujot uz ienaidnieku un pļaujot ienaidniekus, čīkst:
  - Par bezgalīgo Tēvzemi!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meitene atkal met granātu. Jāsaka kaujas cīņa.
  Un pati rudmate un tajos pašos šortos. Un viņš šauj tik precīzi un precīzi, un Fricis apguļas.
  Marija arī šauj ļoti precīzi. Un viņa ir tik skaista meitene, un ar plikiem kāju pirkstiem viņa met sprādzienbīstamu paku, saplosot pretiniekus.
  Tad viņš rēc:
  - Valdiet PSRS impēriju!
  Marusja arī šauj precīzi, trāpa ienaidniekiem un rēc:
  - No taigas līdz Lielbritānijas jūrām mūsu armija ir spēcīgākā no visām!
  Un viņš arī šauj ar basu kāju.
  Tālāk Matrjona izšaus ienaidnieka virzienā nāvējošu šāviņu. Un trāpīja viņam ar simtprocentīgu precizitāti. Dabiski atkailināts papēdis.
  Tās ir padomju meitenes, kas strādā, bet vācietes neatpaliek.
  Kristīna, Magda, Mārgareta un Šella cīnās Panterā. Mašīna, lai arī ne ideāla, bet ar ātrās šaušanas, tālas darbības lielgabalu, vidēji veiklu un labām frontālajām bruņām.
  Vācu meitenes ir basām kājām un bikini, neskatoties uz vasaras karstumu, pareizāk sakot, pateicoties tam.. Un viņi vada manevrējamu cīņu.
  Šeit Kristīna izdara šāvienu... Šāviņš ietriecas T-34-76 tornī un caurdur to. Padomju tanka pieturas izsita.
  Meitenes kliedz pilnā sparā:
  - Mūsu paņēma!
  Tad Magda šauj. Skaistule ar zeltainiem matiem arī dauzījās.
  Jā, tāpēc tornis tika norauts trīsdesmit četros.
  Tīģeru meitenes pēc kārtas šauj. Un ļoti trāpīgi. Šeit viņi trāpīja citam padomju tankam.
  Tālāk sekoja Mārgareta. Un trāpīja pašpiedziņas lielgabaliem SU-76. Veikli izdrāzt. Un viņa dziedāja:
  - Mūsu infernālā Vācija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un kā mēle rādīs!
  Tad viņa izšāva no Shell lielgabala. Tas trāpīja padomju tankam KV-1S. Meitene arī paveica labu darbu.
  Jā, četri karotāji bikini cīnās un nebaidās no aukstuma. Pēc tam, kad sievietes sāka cīnīties, Trešajā reihā viss gāja daudz labāk.
  Šeit ir lidotājas Albīna un Alvīna debesīs. Abas daiļavas bikini un basām kājām. Viņi cīnās par sevi uz Focke-Wulfs. Un šī automašīna ir ļoti nopietna.
  Albīna, šaudama no gaisa lielgabaliem, saka:
  - Aktīvs krokets! Nenožēlo par vārdu!
  Un kā viņa uzplaiksnī žilbinošu smaidu! Un viņš notrieks divas padomju lidmašīnas uzreiz.
  Alvīne arī nocirta trīs ar gaisa lielgabaliem un čivināja:
  - Mans ieraksts būs nāvējošs un blāvs!
  Tad meitene izlika zobus un parādīja zobus! Viņa pati par sevi ir šarms un fenomenāla šarma pilna.
  Albīna nogriež citu Jak-9 lidmašīnu un čīkst:
  - Kāpēc mums vajadzīgi padomju piloti?
  Alvīna notriec LAGG-5 un pārliecinoši saka:
  - Lai mēs, vācieši, gūstam kontus!
  Brīnišķīgs meiteņu pāris. Kā viņi sāka vākt sev balvas. Pret tādām skaistulēm tiešām nevar iebilst. Viņi apšauj lidmašīnas un izcēla zobus.
  Un galvenais noslēpums ir aukstumā, meitenēm jābūt basām kājām un bikini. Tad nāks rēķini.
  Un nekad neģērbies. Un pakratiet savu kailo krūti, un tas vienmēr tiks turēts augstā cieņā!
  Albīna nogrieza citu Sarkanās armijas lidmašīnu un dziedāja:
  - Lielos augstumos un zvaigžņu tīrībā!
  Un viņa piemiedza ar aci, pielecot un raustīdama basās kājas, rūcot:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  Un atkal meitene ar enerģisku pieeju notriec lidmašīnu.
  Un tad Alvīna uzbrūk ienaidniekam. Viņš to dara ar pagriezienu, atlaiž zobus un čīkst:
  - Es būšu pasaules superčempions!
  Un atkal meitenes notriektā mašīna krīt. Jā, Sarkanā armija kļūst diezgan slikta.
  Un Albīna rēc ar mežonīgu sajūsmu:
  - Es tagad esmu bende, nevis lidotājs!
  Notriec citu padomju lidmašīnu un šņāc:
  - Es noliecos pār tēmēkli un raķetes steidzas uz mērķi, priekšā vēl viens skrējiens!
  Karotājs ir ārkārtīgi agresīvs.
  Šeit abas meitenes uzbrūk zemes mērķiem. Albīna iesita trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Šīs būs beigas!
  Alvīna sit SU-76 un čukst:
  - Uz pilnīgu iznīcināšanu!
  Un kā viņš krata baso kāju!
  Te kaujas meitenes, un no PSRS puses arī meitenes cīnās, cenšoties nosargāt Gurjevu, kur arī nacistu karaspēks spiežas kā skorpiona bars.
  Alenka cīnījās par Gurjevu, kuru iebruka nacisti. Izmisusī skaistule ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Slava Krievijai un dzimtajai partijai!
  Tad Nataška ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu un šņāca:
  - Mēs sargājam meiteni basām kājām!
  Pēc tam arī Aņuta ar kailām kāju pirkstiem atsūtīja nāves dāvanu un pūta:
  - Tas būs brīnišķīgs trieciens!
  Rudmatainā Augustīna ar savu kailu apakšējo ekstremitāšu atsūtīja iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Pavērsu radaru debesīs!
  Un tad zeltmatainā Marija ar kailām kājām nodeva nāvi nacistiem.
  Un viņa dziedāja:
  - Madagaskarā, tuksnesī un Sahārā! Visur, kur bija, es redzēju baltu gaismu!
  Un tagad Marusja ar plikām pēdām metīs veselu baru un dziedās:
  - Somijā, Grieķijā un Austrālijā, Zviedrijā pateiks, ka skaistu meiteņu vairs nav!
  Jā, sešas meitenes cīnījās ļoti labi. Bet Fritz tik un tā paņēma Kursku ...
  Nē, nepretoties tik pārākiem spēkiem. Fašisti turas pie sevis un stieņa.
  Un kas ietekmē monstru sagatavošanu.
  Ādolfs Hitlers bija vienkārši traks: jutās kā īsts despots, kuram visi pakļaujas un trīc. Jā, ja gribi staļiniskus panākumus, tad jābūt kā Staļinam, bez žēluma un prasīga pret citiem un sevi (tieši tā šajā secībā domāja Iosifs Vissarionovičs!). Tagad šalkoņa ir pieklājīga un mašīna sāks kustēties. Kopumā Vācijai, ņemot vērā satelītus, ir milzīgas priekšrocības pār PSRS gan rūpniecisko iekārtu apjomā, gan kvalificētā darbaspēkā, gan inženieru skaitā visos līmeņos. Tas ir fakts, bet ieroču ražošana joprojām nav līdzvērtīga! Vācija visu karu atpalika no PSRS, neskatoties uz visu Krievijas postījumu. Un no kā? Protams, zināma nekārtības dēļ, kas valdīja dažādos departamentos un īpaši militārajā rūpniecībā. Turklāt negatīvu lomu spēlēja izejvielu trūkums, kā arī ienaidnieka potenciāla nenovērtēšana. Jo īpaši 1940. gadā ieroču ražošana Vācijā bija mazāka nekā 1939. gadā (ja mēs rēķinām vārpstu, ņemot vērā munīciju), un tas neskatoties uz to, ka karš jau norisinājās, un Trešais Reihs pārņēma kontroli pār lielas teritorijas ar milzīgām ražošanas jaudas rezervēm. Nu, ko mēs varam teikt par Hitlera organizatoriskajām spējām? Ne pārāk daudz, tad viņš pazibēja, militārās rūpniecības jomā.
  Fīrers garā runā paziņoja:
  - Attiecībā uz aviācijas pārraudzību Zaueram ir piešķirtas ārkārtas pilnvaras. Viņš rūpīgi uzraudzīs saražotā aprīkojuma daudzumu un, kas ne mazāk svarīgi, kvalitāti. Turklāt daudzi jūsu draugi Gēringi, lai arī kādreiz bija labi dūži, nav spējīgi vadīt darbu. Ne katrs labs karavīrs ir arī izcils ģenerālis, tāpēc pakārtā Ērika vietā tehnisko sfēru vadīs cilvēks no profesionālu uzņēmēju vidus, kas spēj reformēt un pāraprīkot aviācijas spēkus. Galu galā Lielbritānija nesnauž, tā palielina gan savu bruņoto spēku kvantitāti un kvalitāti, gan jo īpaši aviāciju. Mums jābūt priekšā ienaidniekam par divām galvām, par duci soļu, pretējā gadījumā mēs pilnībā zaudēsim pārākumu pār ienaidnieku. Un tāpēc ir nepieciešami kvalitatīvi soļi.
  Gērings kautrīgi iebilda:
  - Mani draugi, pārbaudīti cilvēki, kuri ir pierādījuši savu kaujas efektivitāti un profesionalitāti.
  Dēmoniskais diktators kļuva nikns:
  - Vai varbūt es, jūsuprāt, aizmirsu, kurš zaudēja cīņā par Lielbritāniju? Vai arī kuram neizdevās tautsaimniecības attīstības četrgades plāns. Vai arī jūs vēlaties tikt pātagu un pat publiski. Tāpēc aizver muti un klusē, līdz viņi tevi iedzina!
  Gērings no bailēm pat apsēdās. Diemžēl ar fīreru nevajag ņirgāties. Tad atkal atskanēja troksnis, debesīs pacēlās cita reaktīva ME-262. Automašīna bija masīva, un tai bija pat divi motori. Spārni ir nedaudz izslaukti, pats cīnītājs izskatās diezgan draudīgs. Tā ātruma raksturlielumi 1941. gadam kopumā ir pienācīgi un pat rekordi pēc pasaules standartiem. Tiesa, pati mašīna vēl nav pilnībā uzticama un prasa atkļūdošanu. Fašistu diktators taču jau ir devis jaunu, progresīvāku iznīcinātāju īpašības... ME-262 sver vairāk nekā sešas tonnas, kas ir sava veida pārslodze. Reaktīvajam iznīcinātājam jābūt mazam, lētam un veiklam. Šajā ziņā ME-163 varētu būt diezgan labs, taču tā raķešu dzinējs ir pārāk pastiprināts un darbojas tikai sešas minūtes (pareizāk sakot, tas joprojām darbosies!), kas nozīmē, ka darbības rādiuss ir tikai simts kilometru rādiusā. . Kā zibens tipa bumbvedējs vai kā aizsegu cīnītājs armādas triecieniem pret Angliju, tas, protams, neder.
  Bet ME-262 var pārvadāt tonnu bumbu, tas ir, tikpat daudz kā Pe-2 padomju frontes lidmašīnas. Tas ir, lielisks risinājums gan iznīcinātāju slaucīšanai, gan atbalsta karaspēkam. Tomēr kāpēc gan neizveidot ME-163 Comet tipa iznīcinātāju, bet bez raķešu dzinēja, bet ar turboreaktīvo dzinēju? Viņi mēģināja uzlabot komētu un, šķiet, ir samazinājuši lidojuma laiku līdz 15 minūtēm (tas ir diapazons līdz 300 kilometriem), kas kopumā ir pieņemams Lielbritānijas kaujai. Londonu vēl var dabūt no Normandijas... Lai gan ne viss ir tik pašsaprotami, vajag arī bombardēt un atgriezties, un piecpadsmit minūtes nebija tik piespiedu režīmā. Nākotnē raķešu un reaktīvo iznīcinātājus atzina par strupceļu aviācijā. Bet "Komētas" dizains ir ļoti interesants tā mazā izmēra un viegluma dēļ, kas nozīmē lētumu un manevrētspēju.
  Turklāt joprojām ir ļoti perspektīvi iznīcinātāji, kas kopumā sver 800 kilogramus, tādi planieri, ar kuriem tos var izmantot gaisa kaujās. Tiesa, mazā attāluma dēļ lidojumus uz tiem var veikt tikai aizsardzības kaujās, vai arī nogādāt Londonā uz ... Transports, un pēc tam atkal piesaistīt pilotiem. Šeit jums ir jādomā. Reālajā vēsturē planieriem nebija laika cīnīties, un kādu iemeslu dēļ padomju aviācijas ģenerāļi neuzdrošinājās izmēģināt šo ideju Korejā. Kopumā tas nav skumji, bet Korejas kara laikā amerikāņu pilots pirmais atvēra uzvaru kontu. Tā ka jeņķus nevajag novērtēt par zemu.
  Pēc lidojuma beigām jauna gaišmataina meitene izlēca no kabīnes un pilnā ātrumā skrēja pie fīrera.
  Apsēstais nacists numur viens pasniedza viņai roku, lai skūpstu. Kāds prieks, kad meitenes tevi mīl, un fīreru, šķiet, diezgan patiesi dievina visi vācieši, pareizāk sakot, gandrīz visi, izņemot dažus koncentrācijas nometņu gūstekņus. Pilots ar entuziasmu sacīja:
  - Tā ir vienkārši lieliska lidmašīna, tai ir tāds ātrums un jauda. Noplēsim visus mazuļus kā apsildes paliktni no surogāta!
  Fīrers apstiprināja meitenes impulsu:
  - Protams, mēs to salauzīsim, bet ... Mašīnas atkļūdošana jāveic ātrāk, un tas jo īpaši attiecas uz motoriem. Šeit, protams, būs nepieciešami radikāli pasākumi, lai tos uzlabotu, bet ja palīdz vadītājs-dizaineris!
  Visi korī rēja:
  - Slava lielajam fīreram! Lai Providence mums palīdz!
  Sāka skanēt Trešā Reiha himna, un Hitlerjugenda jauno cīnītāju kolonna devās tālāk. Zēni no četrpadsmit līdz septiņpadsmit gadiem īpašā sastāvā devās zem bungas. Un tad bija pats interesantākais: soļoja pusaudžu meitenes no Vācijas sieviešu savienības. Viņi bija īsos svārkos, daiļavu kailās, basās kājas piesaistīja vīriešu acis. Meitenes centās pacelt kājas augstāk, bet tajā pašā laikā vilka purngalu, uzmanīgi pielika papēdi. Izklaidējošs daiļavu skats ar nevainojamām figūrām... Tiesa, sejas bija atšķirīgas, un dažas no jaunajām fašistu sievietēm bija nedaudz rupjas, gandrīz vīrišķīgas, un pat viņas tās sagrozīja. It īpaši, kad viņi saveda uzacis kopā.
  Estēte Ādolfs atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai zēni un meitenes masveidā saņemtu fizisko sagatavotību. Un es zinu, ka šajā gadījumā tiek darīts daudz, jo īpaši Jungvolkā, taču ir vajadzīga iekļautība un spartiešu metožu pieņemšana. Protams, papildus zagšanas veicināšanai... Mūsu jaunajiem vīriešiem un sievietēm vajadzētu izaugt par kārtīgiem un tajā pašā laikā nežēlīgiem cilvēkiem.
  Augstākais komandieris apstājās. Ģenerāļi klusēja, droši vien baidījās iebilst, bet nevēlējās apstiprināt acīmredzamo. Fīrers turpināja:
  - Karš nav joks, bet nežēlastība pret ienaidniekiem ir jāapvieno ar savstarpēju palīdzību un brālības sajūtu pret biedriem. Tas mums ir jāieaudzina ikvienā... Jaunais pārcilvēks ir nežēlīgs pret citiem, bet vēl lielākā mērā viņam ir jābūt nežēlīgam pret sevi. Jo mazvērtība vispirms ir jāizskauž savā dvēselē, un tad celsies vājais, cilvēka ķermenis!
  Vēl viena pauze... Ģenerāļi un dizaineri pēkšņi saprata un sāka enerģiski aplaudēt. Fīrers šķita apmierināts:
  - Ir jau labāk, bet tagad gribētos redzēt gaisa kaujas imitāciju. Tik milzīgs un visu iznīcinošs ...
  Heinkels kautrīgi jautāja:
  - Ar dzīvu munīciju vai šāviņiem, mans fīrere?
  Nacists numur viens pamāja.
  - Protams, ar cīņu. Turklāt es vēlētos apsvērt izmešanas ierīces darbību. Galu galā, jūs strādājat pie tā ... - Fīrers kratīja dūres. - Kad beidzot tas būs gatavs un nodots masveida ražošanā. Galu galā pieredzējis pilots ir pieredzējis pilots, kurš ir jāaizsargā turpmākajām cīņām!
  Fīrera terminators tomēr nolēma parādīt dizaineriem modernāku izgrūšanas ierīces shēmu. Šai sistēmai jābūt mazāk apgrūtinošai, vienkāršākai un vieglākai. Ka lētais un jau vācu industrijas apgūtais squib ir diezgan piemērots šim nolūkam.
  Man bija jāzīmē diagramma ceļā, bet Hitlers bija patiešām labs mākslinieks, un viņš zīmēja skaidri, ātri, diagrammu līnijas un pagriezieni bija vienmērīgi un skaidri bez lineāliem un kompasiem. Satriecošais terminators uzskatīja, ka, protams, dīvaini, ka vācieši, kam kopumā bija tik spēcīga un zināmā mērā attīstīta ideoloģija kā nacionālsociālisms un totalitāra iekārta, nopludināja karu krieviem. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka krievu karavīri bija stiprāki un izturīgāki nekā vācu karavīri un iemācījās cīnīties ātrāk.
  Vispār, ja skatās uz kara gaitu kopumā, tad jā, krievi, pareizāk sakot, padomju militāristi iemācījās karot, un vācieši it kā aizmirsa, kā... Viņu pavēlniecība pieņēma lēmumus plkst. pirmklasnieku līmenis un varbūt pat zemāks, ja pirmklasniekam ir pieredze militāro operāciju veikšanā reāllaika stratēģijās . Un ka dažkārt jau sešgadīgi bērni tik veikli vada virtuālās armijas, tad nav grēks viņiem un Žukovam un Mainšteinam mācīties. Tomēr daži pētnieki gan Žukovu, gan Mainšteinu uzskata par viduvējiem. Pastāv arī pretrunas attiecībā uz aprīkojuma skaitu, jo īpaši sagūstīto franču valodu. Hitlera atmiņa (laba atmiņa, it īpaši, kad viņš vēl bija vesels!), liecināja, ka bija 3600 frančiem sagūstīti tanki, ļoti iespaidīgs rādītājs... Daži modeļi, piemēram, SiS -35, bija pārāki par T- 34 savās bruņās, lai gan tikai frontālajās bruņās. Tātad šo tanku var ražot arī Francijas rūpnīcās, izņemot 47 milimetru ieroci nomainot pret 75 milimetrus garu stobru. Patiesībā ar to var nepietikt. Lielbritānija un ASV kopumā savos tankos vienmēr ir visvairāk novērtējušas bruņas. Šeit, piemēram, četrdesmit tonnas smagajam Čērčilam smagajam tankam IS-2 bija 152 milimetri pret 120.
  Fīrers dizaineriem teica ko citu:
  - Mums ir pietiekami daudz vēja tuneļu, tāpēc meklējiet optimālāku lidmašīnas modeli un veidojiet racionālas formas, nenovedot to uz dārgiem testiem, kur iet bojā arī mūsu labākie dūži. Piemēram, lidojoša spārna lidmašīnas modelis ir ļoti efektīvs, īpaši, ja var mainīt biezumu un slīpuma leņķi. Zīmējumu jau iedevu, tā ka bezastes jābūt gatavam. Tā paredzamais ātrums būs pat ar Yumo dzinēju līdz 1100 kilometriem stundā. Tāpēc uz priekšu, bet neej!
  Pēc tam sekoja pusdienas brīvā dabā, kalpu meitenes salika galdus un krēslus. Skaisti... Bet kādas reformas nacionālsociālismā taisīt? Piemēram, lai samazinātu ienaidnieku skaitu un iegūtu draugus. Šeit, piemēram, nepaaugstiniet vācu rasi ik uz soļa un var pat beigt dalīt tautas šķirās. Taču formāli tautu dalījums zemāka līmeņa un āriešu tautu dalījumā vēl nav legalizēts. Tas vienkāršo lietas.
  Skaista meitene no kalpotāju vidus apsēdās pie fīrera un uzlika viņa roku uz viņas kailā ceļgala. Kūkots:
  - Vai tu par kaut ko domā, mans fīrere?
  Sākās nacistu diktators un tajā pašā laikā virtuāls spēlētājs. Viņš pamanīja, ka nav pabeidzis dārzeņu zupu un augļu salātus. Fīrers noskūpstīja meiteni uz lūpām, sajūtot viņas jauneklīgo, saldo smaržu un paziņoja:
  - Tu brauksi mašīnā kopā ar mani. Un jūs visi ķeraties pie darba, ēšanas laiks ir beidzies.
  Un atkal valsts zobrati, ne gluži, tomēr labi ieeļļots mehānisms sāka griezties. Atceļā fīrers mīlējās ar skaistuli un pat prātoja, no kurienes viņam ir tik daudz enerģijas un spēka. Galu galā viņi teica, ka fīrers ir impotents un kopumā it kā invalīds, kurš bija slims ar sifilisu (meli) un kastrēts (parasti daiļliteratūra!).
  Taču ne viss rit gludi jau 1944. gada 22. jūnijā, karš ar PSRS turpinās jau trīs gadus. Taču uzvara nav redzama, un Saratova joprojām turas. Staļins lika aizstāvēt šo pilsētu par katru cenu.
  Neskatoties uz visiem zaudējumiem, militārā aprīkojuma ražošana ir diezgan augsta. Jaunie tanki IS-2 izrādījās diezgan efektīvi. Pat neizlaužoties cauri atsevišķiem vācu transportlīdzekļiem pierē, viņi tos izslēdza no diezgan liela attāluma.
  Tātad nacistiem bija diezgan grūti. Bet viņiem bija liela priekšrocība. Reaktīvā lidmašīna ME-262 jau daudz cīnījās debesīs. Un viņš ir nopietns pretinieks.
  Tomēr TA-152 kopumā izrādījās brīnišķīgs ieroču veids.
  Staļins tikmēr arī sarīkoja sakaru sanāksmi kara sākuma trešajā gadadienā un sāka jautāt militārajiem vadītājiem, ko viņi domā un kā uzlabot situāciju frontēs.
  Žukovs ieteica vadītājam:
  - Ja mēs tikai aizstāvēsimies un cīnīsimies pret draudiem, tad neapšaubāmi zaudēsim. Mums jāvirzās uz priekšu!
  Staļins enerģiski pamāja ar galvu.
  - ES piekrītu! Bet kur!
  Maršals Žukovs ieteica:
  - Kamēr Ļeņingrada nepadevās, to vajadzētu atbrīvot!
  Maršals Vasiļevskis piekrita:
  - Jā, domāju, ka tas būs labākais no variantiem!
  Staļins paraustīja plecus un sacīja:
  - Ja mēs vēlreiz sitīsim Tihvinu, tad viņi mūs tur sagaidīs, un mēs iestrēgsim vai iekritīsim lamatās!
  Maršals Žukovs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā, biedri Staļin! Bet es ierosinu somu karaspēkam Petrozavodskā sist. Viņi nav tik spēcīgi, un mēs varam pārsteigt ienaidnieku!
  Staļins smaidot atbildēja:
  - Loģiski, biedrs Žukovs. Tātad soli uz Petrozavodsku. Un atnes mums uzvaru!
  Pēc šiem vārdiem ienāca vairākas meitenes īsos baltos svārkos un basām kājām. Viņi atnesa sarkanvīna pudeles un sviestmaižu glāzes un melnos kaviārus. Staļins paņēma tādu sviestmaizi un nomazgājās, sacīja:
  - Tāpēc dzersim, lai mūsu iespējas vienmēr sakristu ar vajadzībām.
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Mūsu tanku bruņu kvalitāte ir diezgan zema. Un es ierosinu padarīt IS-2 un T-34-85 vieglākus, ātrākus un manevrējamākus, samazinot bruņas. Tas ļaus ietaupīt metālu un padarīs šīs iekārtas praktiskākas.
  Staļins paraustīja plecus un sacīja:
  - Varbūt... Bet es neesmu tanku izgatavošanas no saplākšņa atbalstītājs!
  Voznesenskis ar nopietnu skatienu atzīmēja:
  - Bet varbūt ir laba ideja dažas tvertnes izgatavot gandrīz pilnībā no koka. Varat pārbaudīt, kā tas izskatīsies praksē!
  Žukovs piekrītoši pamāja ar galvu un ierunājās:
  - Trīsdesmit četrus var padarīt vieglākus, tie joprojām ir pārāk trausli, un ātruma un manevrēšanas spējas palielināšana varētu palielināt to izturību. Turklāt ātrumkārba ir kļuvusi labāka un tas kompensē ergonomikas samazināšanos no svara pieauguma. Bet zemā tērauda kvalitāte, 90 milimetri pret jaudīgajiem vācu lielgabaliem, pārvēršas par neko. Turklāt vācieši no ražošanas izņem vienkāršo Panther un T-4, un Trešajā Reihā papildus izlūkošanas tankiem sērijveida kļūs tikai Panther-2 ar 88 mm lielgabalu. Un mūsu tanki nevelkas pret to no liela attāluma. Un vēl jo vairāk ir nepieciešams palielināt to ātrumu!
  Staļins pamāja.
  - Atlaidiet daļu no T-34-85 un IS-2, izmantojot tikai ložu necaurlaidīgu aizsardzību, un pēc tam pārbaudiet un izsekojiet, kā tas ietekmēs to kaujas efektivitāti. Un darbs pie SU-100 ir jāpaātrina. Varbūt mēs atteiksimies no trīsdesmit četriem un IS-2 par labu šim pašpiedziņas lielgabalam tikai un vienīgi.
  Maršals Vasiļevskis atzīmēja:
  - Tā ir interesanta ideja. Bet SU-100 var trāpīt uz kuģa esošajiem ienaidniekiem, tikai pilnībā pagriežoties pret viņu.
  Staļins norūca:
  - Padariet to īsāku, lai tā varētu ātrāk mētāties un griezties... Un vēlams zemāku siluetu. Bet mums šo pašpiedziņas lielgabalu vajag kā gaisu!
  Žukovs jautāja:
  - Jūsu Ekselence.... Saratovs joprojām iztur, bet drīz kritīs. Būtu nepieciešams izstrādāt plānu evakuācijai no Kuibiševas no Maskavas paņemtā. Ko jūs personīgi domājat?
  Staļins skarbi atbildēja:
  - Sverdlovskā, acīmredzot, jums būs jāevakuējas. Bet Maskavā joprojām ir iespējams strādāt. Mums šeit ir vesela pazemes pilsēta. Mēs esam nopietni spējīgi to noturēt.
  Vasiļevskis norūca:
  - Maskava ir jāsaglabā par katru cenu, tāpat kā Saratova!
  Staļins pavēlēja:
  - Pretuzbrukums vāciešiem spraugā starp Donu un Volgu. Mums ir jānovirza spēki. Saratovu turēt par katru cenu, līdz pēdējai asins lāsei. Izmantojiet visus līdzekļus, pat kamikadzes.
  Žukovs apstiprināja:
  - Lai tā būtu, lieliskais!
  Staļins vērsās pie Jakovļeva:
  - Nu, dizainere, ir idejas?
  Komisāra vietnieks atbildēja ar nopūtu:
  - Vajadzētu radīt reaktīvo aviāciju, bet tas pagaidām nav reāli. Un Yak-3 ir nepieciešams augstas kvalitātes duralumīnijs, kura mums nav!
  Staļins pamāja.
  - Es zinu! Jak-9 vajadzētu būt mūsu rindās. Un to vajadzētu pēc iespējas vairāk atbrīvot! Un palielināt kaujinieku ražošanu.
  Jakovļevs atzīmēja:
  - Vācu TA-152 ir gan uzbrukuma lidmašīna, gan frontes bumbvedējs, gan iznīcinātājs. Būtu jauki, ja mēs izveidotu līdzīgu daudzfunkcionālu līmeņa mašīnu!
  Staļins atbalstīja dizaineru:
  - Tā ir laba doma, biedri Jakovļev! Piemēram, LAGG-7, ja to nedaudz uzlabo, to var pārveidot gan par uzbrukuma lidmašīnu, gan frontes iznīcinātāju maisījumu!
  Jakovļevs viegli apstiprināja:
  - Biedrs Staļins ir iespējams... Bet tas prasa laiku. Jā, un lidmašīna var būt dārga.
  Augstākais komandieris dusmīgi trieca ar dūri pret galdu un norūca:
  - Padariet to lētāk! Un vispār, cik daudz var spekulēt par šo tēmu. Mums ir nepieciešams universāls lidaparāts, lai ražotu tikai to. Un tā varētu būt izeja.
  Jakovļevs atzīmēja:
  - IL-2 ir diezgan vienkārši izgatavojams, un tā shēma ir izstrādāta. Kamēr jūs to nenoņemat. Tas ir diezgan izturīgs lidaparāts, lai gan šobrīd tā lidojuma īpašības ir novecojušas. Bet nav ļaunuma bez labā. Mēs labi protam bombardēt ienaidnieka transportlīdzekļus.
  Ždanovs dusmīgi atzīmēja:
  - Mūsu aviācijai jābūt vismazāk spēcīgākajai!
  Jakovļevs pamāja.
  -Vajadzētu! Bet pagaidām mūsu pilotes ir labākās pasaulē: Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova!
  Staļins piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Šīm meitenēm nav līdzinieku, un nākamajām divdesmit piecām notriektajām ienaidnieka lidmašīnām es viņām piešķiru vēl vienu PSRS varoņa zvaigzni!
  Žukovs ar entuziasmu ieteica:
  - Par to tev vajadzētu dzert!
  Berija ar sajūsmu dziedāja:
  - Mēs, visu atceroties, spriedīsim vēsture,
  Pienāks viņas tiesas kārta...
  Kā no arkla līdz atomieročiem,
  Viņš pārliecinoši vadīja valsti uz priekšu!
  Kamēr militārās padomes locekļi apspriedās, meitenes cīnījās.
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņi notriec nacistus un veic varoņdarbus, šīs basās kājas.
  Un viņi dzied:
  Mēs ticam, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  . NODAĻA #10
  Līdz jūnija beigām vācieši nogrieza Saratovu, un 1944. gada 1. jūlijā pirmo reizi tika izmantots milzīgais Sturmmaus. Šī mašīna ar 650 milimetru raķešu dzinēju palaida nāvējošu raķešu spēku, kas sadalīja veselus rajonus.
  Meitenes, kuras vadīja šo automašīnu, bija ģērbušās tikai biksēs un laiž vaļā ārkārtīgi postošas nāves dāvanas.
  Meitenēm ar kailām kājām biksītes bija sarkanā, melnā un baltā krāsā. Un viņi atnesa nāvējošas nāves dāvanas.
  Faina, kas viņiem pavēlēja, kratīja krūšu koši krūšu sprauslas un dziedāja:
  - Slava krusta bruņinieku laikmetam!
  Mēs sasniegsim Visuma galu!
  Un karotāji čīkstēja un lēkāja.
  Viena no viņiem, Margareta, atzīmēja:
  - Visvarenais Dievs ir ar mums!
  Faina tam piekrita:
  - Protams! Un Trešais Reihs noteikti uzvarēs!
  Meitene iespieda baso kāju un dziedāja:
  -Kad mēs esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Tā kaujinieki šāva, stutēja un auļoja ar basām kājām. Augstākās klases karotāji.
  Irma arī caur automātisko piedziņu piegādā šurp lādiņu un rūc:
  - Mūs gaida liela uzvara!
  Meitenes, protams, ir starp tām, kuras nekad nepadosies. Un viņi ar milzīgu entuziasmu grauj padomju pozīcijas.
  Albīna un Alvīne, kā vienmēr, ir augšā, un rāda savus agresīvos zvaniņus un svilpes. Tās ir meitenes, teiksim tā: super!
  Albīna, plikiem kāju pirkstiem gāžot padomju mašīnu, saka:
  - Man ir super meitene!
  Alvīna, ar pliku papēdi notriekusi citu mērķi, pielec un, spēlējoties ar vēdera muskuļiem, iesaucas:
  - Es esmu tāds karotājs, ka es visu cieši nokāvu!
  Tā karotāju ceļi šķīrās.
  Gerda kopā ar Šarloti nolēma izmēģināt vēl vienu vācu jaunumu.
  Pagaidām var parādīties tikai E-25 pašpiedziņas lielgabali, pietiekami lielā skaitā - tie ir diezgan vienkārši izgatavojami un lēti. Lai gan šis modelis ir viens no pirmajiem. Šeit tajā guļ divas meitenes bikini. Auto atrodas nepilnu pusotru metru zemāk un pateicoties tam ir tik labi aizsargāts un bruņots ar salīdzinoši nelielu svaru.
  Divas meitenes Šarlote un Gerda, guļus, šāva uz padomju ieročiem. Viņu priekšā pārvietojās un mīnu laukus attīrīja sadrupušas automašīnas, radio vadāmas.
  Sarkanā Šarlote izšāva no lielgabala. Viņa satrieca padomju ieroci un kratīja krūtis, ko tik tikko sedza plāna auduma sloksne. Un viņa iesaucās:
  - Trakums uguns hiperplazma!
  Un tad arī Gerda viņai iepļaukās, izmantojot kailos kāju pirkstus. Un čīkst:
  - Es esmu ļoti forša meitene un neesmu slikta ...
  Pašpiedziņas lielgabals pārvietojas pats. Un ik pa laikam apstājas. Viņas priekšējās bruņas ir ļoti slīpas, un tas nodrošina labu aizsardzību. Padomju ieročos šāviņi ir jutīgi pret rikošetiem. Un nekas tādam pašgājējam pierē nedraud. Šeit viņi joprojām var izlauzties cauri dēlim. Bet meitenes nesteidzas. Efektīvs pašpiedziņas lielgabals bruņu caurduršanas ziņā pārspēj SU-100, kas joprojām tiek izstrādāts, kā arī ir labāk aizsargāts, mobilāks un tajā pašā laikā vieglāks.
  Un Sarkanajai armijai ir maz žāvētāju, precīzāk, tas joprojām ir tikai projektēšanas stadijā. Būtībā T-34-85 tanks, kas nav pietiekami spēcīgs ar ieroci, un bruņas ir diezgan vājas. Un vācu pašpiedziņas lielgabals E-25, starp citu, ir vieglāks, daudz spēcīgāks bruņās un ieročos.
  Meitenes cīnās... Ļoti skaista un jauna. Un viņu pašpiedziņas ieroči bombardē un met ...
  Jūlijs ir karsts, un meiteņu ķermeņi sarkanajā mašīnā spīd no sviedriem. Viņi nevar padoties un atkāpties.
  Gerda atzīmē:
  - Vērmahta dievi acīmredzot ir spēcīgi,
  Bet tie nepalīdz vājajiem...
  Ja Ādolfa cēlonis ir patiess -
  Izveidojiet pasaules spēku!
  Šarlote aizrautīgi dziedāja:
  - Jā, maģijai vajag "Panther" un "Tiger",
  Izliet vairāk asiņu par spīti visam liktenim...
  Un nav vajadzīgas šaubas un trakas spēles,
  Lai visa rase uz Zemes nokrīt ceļos!
  Bet tās ir vācu meitenes, un, no otras puses, padomju meitenes cīnās.
  Tātad cīņa būs visnopietnākā. Nataša un Anyuta šauj no spēcīga kuģa lielgabala un čīkst:
  - Virs Berlīnes būs mūsu karogs!
  Un atklāja savus baltos, pērļu zobus. Un neaptur meitenes ar mīnām.
  Divi šāviņi ietriecās korpusa augšējās daļas frontālajās bruņās... Viņi rikošetē. Nē, IS-2 ir nopietna automašīna, un to nav tik viegli uzņemt.
  Bet IS-1, kas pārvietojas pa labi no meitenēm, šķiet, saņēma no augstspiediena lielgabala, trāpīja un apstājās. Sabojāja skaistuli.
  Alenka, spēlējoties ar vēdera muskuļiem, dzied:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, Ņūtons atklāja, ka divreiz divi veido četri!
  Cīņas joprojām turpinās nemitīgi. Padomju lielgabals trāpa vāciešiem. Lielais Marusya ievieto gliemežvākus. Tāda ir meiteņu dzīve un liktenis. Un viņi dzied:
  Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, krievu vilki sveic varoņus!
  Augustīns, rakstot no ložmetējiem, saka:
  - Svētais karš! Būs mūsu uzvara! Krievijas karogs uz priekšu, slava kritušajiem varoņiem!
  Un atkal dārd nāvējošs lielgabals, un atskan:
  Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, tu zini, ka viņiem ir forša roka!
  Marija, šī meitene ar zeltainiem matiem virza tanku un čīkst:
  - Sagrausim fašistus!
  Vāciešiem klājas grūti, debesīs arī kaujas rit pilnā sparā. Bet līdz šim Yak-9 ātrumā un bruņojumā ir pārāk daudz zemāks par Vācijas markām. Cīņa dzejniekam ir nevienlīdzīga.
  Marseļa, šis brīnišķīgais ace pilots kara gados izveidoja labu karjeru. Vairāk kā pārsteidzošs un fantastisks. Sasniedzis simt piecdesmit lidmašīnas, viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem. Sasniedzot četrsimt notriekto lidmašīnu, viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt lidmašīnām viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem, bet pēc septiņsimt piecdesmit Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un, sasniedzis tūkstoš lidmašīnu, viņš saņēma Bruņinieka krusta Lielo krustu.
  Unikālais pilots spēja gūt daudzas gaisa uzvaras. Un kamēr viņš vēl bija dzīvs. Marseļa nesen tika paaugstināta par ģenerāļa pakāpi. Bet viņš joprojām lidoja kā parasts pilots.
  Kā saka, tas nedeg ugunī un negrimst ūdenī. Daudzo kara gadu laikā Marseļa ieguva mednieka instinktu. Viņš kļuva par superleģendāru pilotu un ļoti populāru.
  . Taču viņam bija arī spēcīga konkurente - Agava un Albīna un Alvīna, kas arī pārsniedza tūkstoš notriekto automašīnu katra. Un Agave ļoti ātri panāca Marseļu. Bet viņa joprojām ir ļoti jauna un vēl nav zaudējusi nevienu cīnītāju.
  Meitene ar kailām, noslīpētām kājām spieda pedāļus, izšāva pneimatisko ieroču sēriju. Un tagad tika notriekti četri padomju IL-2 transportlīdzekļi.
  Agave ķiķina un saka:
  Zināmā mērā mēs visi esam kuces! Bet man ir tērauda nervi!
  Un atkal meitene pagriežas. Tas vienā sērijā notriec septiņas padomju lidmašīnas - sešas PE-2 un vienu TU-3, un čīkst:
  - Vispār ja ne super, tad hiper!
  Agave, protams, ir kuce. Pilots no Lucifera. Ļoti skaista medus blondīne.
  Šeit viņš veic vēl vienu sēriju un notriec astoņas padomju Jak-9 lidmašīnas uzreiz un čīkst:
  - Esmu radošākā un reaktīvākā!
  Meitene tiešām nav stulba. Viss ir iespējams, un viss ir spējīgs. Nesauc viņu par privāto.
  Un kājas ir tik iedegušas, tik graciozas ...
  Bet Mirabela cīnās pret viņu ... Ilgu laiku Pokriškins bija labākais padomju dūzis. Viņš savāca piecas PSRS varoņa zelta zvaigznes, notriecot simt divdesmit septiņas lidmašīnas. Bet tad viņš nomira. Tad neviens nevarēja pārspēt viņa rekordu. Papildus Anastasijai Vedmakovai un Akuļinai Orlovai. Un tikai nesen Mirabela pārspēja arī Yak-9 T ar nobružātu, pārspēja Kožedubu. Un notriekusi vairāk nekā simt astoņdesmit lidmašīnas, viņa kļuva par septiņkārtēju PSRS varoni.
  Šī ir terminatora meitene! Piemēram, viņa apturēs lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Un vēl stingrāk.
  Mirabelai bija grūts liktenis. Es nokļuvu bērnu darba kolonijā. Basām kājām un pelēkā halātā viņa skaldīja malku un zāģēja stumbrus. Viņa bija tik spēcīga un veselīga. Spēcīgā salnā viņa gāja basām kājām un cietuma pidžamā. Un vismaz vienu reizi nošķaudītu.
  Protams, šāda parādība tika atzīmēta arī frontēs. Ilgu laiku Mirabela cīnījās kājniekos un pēc tam kļuva par pilotu. Pirmās ugunskristības Mirabela saņēma kaujā pie Maskavas, kurp viņa devās uzreiz pēc kolonijas. Un tur viņš parādīja sevi foršu.
  Viņa cīnījās basām kājām un gandrīz kaila skarbajā aukstumā, kas burtiski paralizēja Vērmahtu. Tik sasodīta un neuzvarama meitene bija. Un viņai tas masveidā izdevās.
  Mirabela ticēja drīzajai PSRS uzvarai. Bet laiks iet. Upuru ir arvien vairāk, bet uzvara nenāk. Un tas kļūst patiešām šausmīgi.
  Mirabela sapņo par uzvarām un sasniegumiem. Viņai ir septiņas PSRS zvaigznes - tas ir vairāk nekā jebkuram citam! Un sasodīts, viņa ir pelnījusi savas balvas! Un nesīs ieroču krustu un tālāk. Pat ja Staļins vēlāk tiek nogalināts, viņa lieta turpinās!
  Meitene nāk iekšā un sastingst ... Viņa nogāž jaunāko vācu XE-162 un čīkst:
  - Akrobātika! Un sasodīti jauna komanda!
  Patiešām, viņa ir lieliska meitene. Īsta kobra arī spēj uz daudz ko.
  Mirabela ir jauna zvaigzne....
  Cīņas turpinās vairākas dienas, līdz pienāk jauna nedēļa un 1944. gada 8. jūlijā... Padomju IS-2 guvis bojājumus rullīšiem un kāpurķēdēm - tiek remontēts. Jā, tik nežēlīgs un nežēlīgs karš. Un cik ilgi tas turpināsies?
  Un tagad Gerda apieta Knīselu un Vitmanu iznīcināto tanku skaita ziņā.
  Kā viņi var no tā izvairīties? Viņi cīnās basām kājām un bikini. Meitenes ieturēja kārtējo pauzi, atkal mokot padomju bērnus. Un tagad tie tuvojās 300 iznīcināto tanku skaitam. Un viņi varēja paļauties uz vēl nebijušu atlīdzību: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Šeit ir meitenes!
  Gerda šauj uz padomju auto. Norauj torni un čīkst:
  - Es esmu sasodīts!
  Un atkal šauj. Iekļūst T-34-85. Un čīkst:
  - Dzimtene Vācija!
  Meitene pati raustās. Un viņa ir ļoti aktīva... Jā, viņai ir tāds stratēģisks virziens. Ir jau 1944. gada jūlija vidus... Karš turpinās un turpinās... Negribas apstāties. Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu dažādās vietās. Bet diezgan uzmanīgi, jo cilvēkresursu ir palicis maz.
  Un Krievija asiņo.
  Piemēram, Hanss Feuers. Jaunākais Dzelzs krusta I šķiras ordeņa ieguvējs. Un tad viņš kļuva par jaunāko apbalvoto par padomju ģenerāļa sagūstīšanu ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeni.
  Jā, tas patiesībā ir diezgan forši.
  Un puikas sevi parāda ārkārtīgi forši.
  Hanss Feuers ir izmisīgs cīnītājs. Puika cīnās kā milzis, aukstā un karstā laikā, vasarā un ziemā, ģērbies tikai šortos.
  Ar kailiem kāju pirkstiem bērns met granātas un kļuva leģendārs.
  Tas ir patiešām forši!
  Hans kļuva slavens gadsimtiem ilgi! Pat kā antivaronis!
  Un vispār te notiek tāds neticams un saspringts karš... Jebkurš AI izgaist.
  Agave atkal ir debesīs un notriec padomju automašīnas. Viņa ir medniece un plēsoņa. Triec ienaidnieku.
  Mašīnas, kuras viņa notrieca, krīt. Un tad meitene šauj uz sauszemes spēkiem. Izsit IS-2. Un viņš vēlas:
  - Es esmu labākais! Es esmu meitene, kas nogalina ienaidniekus!
  Un atkal tas tiek pārnests uz gaisa mērķiem. Šis ir tanku iznīcinātājs un visas mašīnas, kas lido un šauj.
  Bet šeit ir mazs E-5 tanks. Mašīna, kas sver septiņas tonnas. Kaujas testu nokārtošana. Un grauž un grauž ienaidnieku.
  Un ir pienācis laiks dziedāt - neviens mūs neapturēs, un neviens neuzvarēs!
  E-5 steidzas pie sevis un šauj kustībā. Un neapturiet šādu tanku. Un čaumalas rikošē.
  Un mašīnā sēž desmitgadīgs zēns Frīdrihs un čīkst:
  - Un es būšu īsts super cīnītājs!
  Un atkal, kā viņš šāva... Un viņš trāpa pašā torņa centrā. Un viņa letālais spēks, lai arī maza kalibra, ir kolosāls.
  Un debesīs Helga cīnās. Baskāja meitene bikini sastāda rēķinus. Un priecājas par saviem fantastiskajiem panākumiem.
  Ar plikiem kāju pirkstiem viņš norāda uz padomju mašīnu un speciāli aizdedzina, un liek uzsprāgt veselam kaujas komplektam ar šāviņiem.
  Tas ir forši un traki.
  Un Agave velk pa priekšu ... Un arī cīnās.
  Ir jau 1944. gada augusts... Sarkanā armija nekur nav spējusi gūt panākumus. Bet arī vācieši nevar būtiski tikt uz priekšu. Milzīgi pazemes tanki dodas kaujā. Bet tie ir tīri taktiski.
  Meitenes aizslaucīja pazemē, nogalināja padomju ieroču bateriju un atgriezās atpakaļ.
  Tajā pašā laikā viņi sagūstīja pāris pionieru. Meitenes, kuras noķēra zēnus, tika izģērbtas un spīdzinātas. Viņi sita pionierus ar stiepli, pēc tam apgrauzdēja savus kailos papēžus ar uguni. Tad viņi sāka lauzt kāju pirkstus ar karstām knaiblēm. Puiši gaudoja no neciešamām sāpēm. Beigās meitenes ar karstu dzelzi izdedzināja zvaigznes uz krūtīm un ar zābakiem saspieda vīriešu pilnības. Pēdējie pionieri beidza darbu, un viņi bija saliekti no sāpīga šoka.
  Meitenes, īsi sakot, rādīja ekstraklasi. Bet atkal vācieši neko nozīmīgu nepanāca.
  Jaudīgi pašpiedziņas lielgabali: "Sturmmaus", šāva uz padomju pozīcijām. Bija daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas. Bet padomju uzbrukuma lidmašīna izsita vienu no transportlīdzekļiem, un Fritz atgriezās.
  Saratova vēl izturēja 1944. gada augustā. Tiesa, vācieši spēja ieņemt Uralskas pilsētu Kazahstānā un pārcēlās uz Orenburgu.
  Šeit atkal Albīna un Alvīne ir gaisā, bet vienreiz uz eksperimentālas lidojošas šķīvītis. Viņi norāda ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību, spiežot kursorsviras pogas un dara to ārkārtīgi veikli.
  Meitenes, protams, demonstrē visaugstāko aerobātiku. Šeit viņi izvilka savu disketi, un ducis padomju lidojošo mašīnu tika notriektas.
  Albīna čīkst:
  - Saniknota celtniecības komanda! Būs zvaigžņu krišana!
  Un atkal apgriež savu mašīnu. Un meitenes grauj Sarkano armiju. Turklāt galvenais...
  Alvīna arī notriec duci padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Trakas meitenes, un nepavisam ne jaunavas!
  Pareizi par pēdējo. Viņu pāris devās pastaigā ar vīriešiem. Un kas vienkārši necēlās. Meitenes mīlēja vīriešus - viņām tas ir jauki! Un it īpaši, ja strādājat ar mēli.
  Augstākā ranga meitene ... Šeit viņi spīdzināja pionieri ... Pirmkārt, viņi viņu izģērba un ielēja viņam rīklē pāris spaiņus ūdens. Tad pie uzpampušajam vēderam pienesa karstu gludekli. Un kā viņi dega! Pionieris kliedza no mežonīgām sāpēm ... Tas smaržoja pēc deguma.
  Alvīna viņam iesita pa sānu ar karstu stiepli. Un kā gribas smieties... Tas ir ļoti smieklīgi.
  Tad viņa dziedāja:
  - Man ir apnicis mocīt aizmuguri - es gribu ķircināt savu laimi!
  Un kā viņš smejas! Un atklāja pērļu zobus! Meitenei patīk nogalināt, tā ir meitene!
  Un meitenes kājas visas ir kailas un graciozas. Viņai patīk basām kājām staigāt pa oglēm. Un dzīt sagūstītos pionierus. Viņi tik ļoti čīkst, kad viņu papēži ir cepti. Pat Alvīne ir ļoti smieklīga. Un Albīna arī ir meitene, atklāti sakot - super! Kā pārvietot ienaidnieku ar elkoni pie zoda. Un čīkstēt:
  - Es esmu augstākās klases meitene!
  Un atklāja pērļu zobus. Kas dzirkstī it kā sists. Karotājs ir pārsteidzošs! Tas var būt kaut kas tāds, ko nevar pateikt ne pasakā, ne aprakstīt ar pildspalvu!
  Abi padomju karotāji Jaks, Laggi, Pawns, Ilys ir nogāzti debesīs. Skaistules ir aktīvas. Tajos nav ne mazāko šaubu. Un tik mežonīgs un trakulīgs skaistums.
  Sievietes karotājas kontrolē kursorsviru ar kailiem pirkstiem un uzbrūk krievu automašīnām. Sasmalcinot, viņi sagraus cīnītājus kā nūju uz kristāla. Meitenes ir nežēlīgas un nežēlīgas. Viņiem piemīt dusmu spēks un kaisles liesma. Un pārliecība uzvarēt. Pat ja karš notiek tikai ar PSRS jau ceturto gadu. Bet viņš nevēlas beigties. Albīna un Alvīne ir savas popularitātes virsotnē. Un viņi nevēlas atkāpties vai apstāties uz brīdi. Un viņi pāriet pie sevis un taranē ienaidnieku.
  Albīna, gāžot padomju lidmašīnas, čīkst:
  - Man ir apnicis meitenes raudāšana, es labāk noslīcinu kurpes!
  Un kā viņš smīn, un mirdz ar pērļu zobiem. Un tagad viņa vēlas vīrieti. Viņai patīk izvarot vīriešus. Tas viņai ir ļoti patīkami. Te viņš ņems un izvaros.
  Albīna rēc:
  Seksa meitene ir sekss
  Par lielu dziedāšanas progresu!
  Un karotājs izplūdīs smieklos... Un atkal nogalināsim visus savus ienaidniekus. Viņai ir daudz enerģijas. Un pilns muskuļu spēks.
  Un Alvīna kā rēkt:
  - Sasitīsim ienaidnieku līdz pilskalniem!
  Un karotājs sāks aktīvi smieties! Un viņa iedomājās, kā viņas puiši ķepas. Bet tas ir maigi izsakoties jauki.
  Septembris ir tepat aiz stūra... Saule spīd arvien mazāk. Pirmajā rudens dienā krievu puikas basām kājām skrien pa tikko uzsnigušo sniegu Krievijas ziemeļu rajonos. Viņi smejas pie sevis, atkailina seju un rāda vāciešiem vīģes.
  Pionieri ar sarkanām saitēm, ar īsiem matu griezumiem, daži pat līdz nullei. Viņi skrien lecot. Viņu basām kājām gandrīz nekad nav auksti. Ļoti rupjš. Meitenes arī skrien, arī bez apaviem. No rozā saulē mirdz apaļie papēži. Brīnišķīgas padomju meitenes. Slaids, atlētisks, pieradis darīt sīkas lietas.
  Un visi smejas un smejas pie zobiem... Pirmā rudens diena ir patiess prieks un slāpes pēc gaismas un radīšanas!
  Un debesīs gaisa kauja. Mirabela, šis ir padomju pilots numur viens, kurš notriec citu vācu lidmašīnu. Un kā vienmēr vienā bikini meitenē. Mūžīgi jauns un nekad neizgaist. Tāds ir viņas dvēseles spēks.
  Mirabelai tomēr patīk arī, ja viņai pieskaras vīrieši. Viņai ļoti patīk šis. Tāpēc viņa ir pilote... Kad meitenes kailo, muskuļoto ķermeni saburzījušas vīrieša rokas - tas ir īsts baudījums. Un lieliska izklaide!
  Mirabela notriec citu nacistu automašīnu un šņāc:
  - Es esmu bruņu kuce!
  Meitene pat sit pa vadības paneli ar plikajiem, apaļajiem papēžiem. Viņa ir krāšņa. Un neatkārtojami.
  Mirabella ir savīti. Un Agave lido viņai pretī. Šeit beidzot satikās divas gandrīz visproduktīvākās sievietes karotājas-pilotes. Viņi šauj viens uz otru no aizmugures. Viņi cenšas to iegūt no attāluma. Bet tas nedarbojas pārāk labi. Abas skaistules izlido no ugunslīnijas. Un viņi agresīvi izcēla zobus. Nu sievietes ir kuces. Viņi cieši skatās viens otram acīs. Precīzāk, galva pret galvu un šauj vēlreiz. Vācu ME-262 X joprojām ir labāk bruņots nekā Yak-9 T, un padomju transportlīdzeklis tika notriekts ...
  Taču Mirabelai izdodas katapultēties, pirmo reizi savā lidotāja karjerā zaudējot lidmašīnu. Visnepatīkamākais ir tas, ka viņa nokļuva ienaidnieka teritorijā. Un tas ir slikti. Jā, tādi ir unikālie likteņa līkloči. Un 1944. gada 1. septembrī, jau piektajā Otrā pasaules kara gadā, pasaule mainās, bet fīrera valdīšana alternatīvajā vēsturiskajā spēlē paliek.
  Saratovu beidzot pamet padomju karaspēks, un Vērmahta armija tuvojas Kuibiševai.
  Sīvas cīņas rit arī par Orenburgu.
  Tamāra basām kājām tur cīnās, metot ienaidniekiem sprāgstvielas, grūstot tos ar plikiem papēžiem un čīkstot:
  - Slava komunisma valstij!
  Veronika šauj pa pretiniecēm. Viņš ar kailiem kāju pirkstiem met sprāgstvielu paku un kliedz:
  - Par komunisma idejām!
  Viktorija, šaujot uz pretiniekiem un dara to kā Robins Huds bikini, čivina, ar kailiem kāju pirkstiem meta bumbas pa pretinieku un gaudo:
  - Slava komunisma laikiem!
  Olja, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot tos ar sirpi, paņēma to un čivināja:
  - Par padomju valsts varenību un lielu slavu!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš atkal metīs kolosāla, iznīcinoša spēka sprādzienbīstamu paketi.
  Larisa, šaujot uz nacistiem, čīkstēja:
  - Mana valsts ir Krievija, jūs esat mūžīgi Dieva dots zem zilajām debesīm!
  Un piemiedz saviem partneriem...
  Agafja, šaujot uz nacistiem, murrāja:
  - Orenburga nekad nepadosies! Mēs būsim pret Tēvzemes ienaidniekiem!
  Meitenes ir stabilas un plāno cīnīties patiesi līdz pēdējai asins lāsei.
  Orenburga joprojām turas. Bet 1944. gada 3. septembrī sākās uzbrukums Kuibiševam. Un PSRS, protams, nav labi.
  Aļenka šauj uz nacistiem un čīkst:
  - Par padomju valsts komunismu!
  Un atkal ar basu kāju viņš palaidīs iznīcinoša spēka granātu.
  Anyuta šauj uz pretiniekiem un čīkst:
  - Aizstāvēsim Kuibiševu!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš metīs sprādzienbīstamu paku ar lielu nāvējošu spēku.
  Un saplēst daudz ienaidnieku.
  Alla, šaujot uz Frici, čivina un krata krūtis:
  - Par Polisijas kosmiskajiem augstumiem!
  Un ar pliku papēdi granāta padosies visu Fritz agresoru iznīcināšanai un pilnīgai nāvei.
  Marija, šaujot uz nacistiem un ar basu kāju metot spēku, paralizējot Frici, čīkstēja:
  - Uz klāja!
  Un meitene smiesies no sirds!
  Marusja, šaujot pa fašistu ķēdēm un ar kailiem kāju pirkstiem meta postošu granātu, čivināja:
  - Slava komunismam un uzvarām!
  Matrēna smaidot atzīmēja, raidot vēl vienu nāvējošu sprādzienu, un nopļāva Fritz:
  - Dzimtene ir svēta!
  Meitenes cīnās kā varoņi.
  Lidojošā šķīvīša pārbaude tikai sākotnēji bija veiksmīga, bet pēc tam neizdevās.
  Tātad Albīna un Alvīna tagad atkal cīnījās ar ME-309, kas ir viņu stilam ļoti ērts transportlīdzeklis.
  Meitenes šāva uz padomju lidmašīnām un čīkstēja:
  - Izcils parks un elektroniskie spageti!
  Albīna izdarīja mērķtiecīgu sitienu uz ienaidnieku, nogāza padomju automašīnu, rādot ar basu kāju un čīkstot:
  - Mans pirmais gājiens būs liktenīgs ienaidniekam!
  Alvīna arī šāva uz ienaidnieku. Viņa viņu pamatīgi nogrieza un, atspēdama zobus, izteica:
  - Komunisms ir mans liktenis!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa trāpīja vēl vienam mērķim.
  Meitenes joprojām cīnās vecajā mašīnā. Skrūvju cīnītāji vēl nav izņemti no ražošanas. Turklāt jums joprojām ir jāpierod pie reaktīvajām mašīnām un jāizvērš tiem visa infrastruktūra. Un tas nav tik vienkārši izdarāms.
  Albīna, šaujot uz padomju transportlīdzekļiem, loģiski atzīmēja:
  - Es radīšu komunisma laikmetu un vedīšu impēriju līdz zvaigznēm!
  Un ar savu pliku papēdi spiež pedāļus.
  Alvīna, šaujot uz krievu mašīnām, izsitot tām cauri, čīkstēja:
  - Mūsu mērķis ir āriešu komunisms!
  Un atkal karotāja izmantoja savus kailos kāju pirkstus. Un viņa rīkojās ļoti ātri.
  Kad abas meitenes atgriezās, iztērējušas visu kaujas komplektu, viņas ļāva nomazgāt ķermeni vannā. Skaisti puiši tos dauzīja ar slotām. Albīna, iesildoties, atzīmēja:
  Mums joprojām vajag vīriešus!
  Alvins tam piekrita:
  - Noteikti vajag! Lai gan šeit mēs esam sievietes daudz skaistākas!
  Albīna izplūda smieklos un čivināja:
  - Kāpēc sievietei vajadzīgs vīrietis, lai būtu ko pārspēt!
  Meitenes, protams, tam piekrīt.
  Helga no TA-152 šāva uz padomju tankiem un smīnēja tos cauri:
  - Slava ķeizara komunismam!
  Un meitene iesmējās.
  Agave ir debesīs, lai meklētu padomju lidmašīnas. Arvien biežāk debesīs ir redzams Yak-9, kas ir visvieglāk izgatavojams. Tomēr šī iekārta nav tik vāja. T modifikācijā viņa ir bruņota ar 37 mm lielgabalu un var sāpīgi iedzelt Fritz.
  Agave sit no attāluma pa savu ME-262 un dzied caur degunu:
  -Es esmu gudrākais pasaulē, es nogalinu ienaidniekus tualetē!
  Un piemiedz debesīm saviem eņģeļiem.
  Bet te atkal gaisā virmo Mirabela. Šī meitene, neskatoties uz visiem zaudējumiem, nezaudē drosmi.
  Un pat sāk dziedāt, komponējot ceļā;
  Iestājos komjaunatnē, spēlēju
  skaista sapņu meitene...
  Es domāju, ka pasaule būs mūžīga maijs,
  Katra diena ir pavasara dzimšana!
  
  Bet nez kāpēc tas neizdevās.
  Es kaut kā nevaru iemīlēties...
  Nu, sakiet puišiem, kas ir manā žēlastībā,
  Dzīve ir ļoti izturīga airis!
  
  Pēkšņi karš pēkšņi dārdēja,
  Un viesuļvētra steidzās līdz nāvei ...
  Un manas meitenes stiprs augums
  Jūs varat sist uzreiz!
  
  Negribu, ticiet man, es padodos,
  Cīnīties par Dzimteni līdz galam...
  Mēs nēsājam granātas spēcīgā somā,
  Staļins nomainīja tēvu sirdīs!
  
  Karotāji Krievijā ir lieliski.
  Mēs varam nosargāt pasaules kārtību...
  Debesu zvaigznes apūdeņoja samtu,
  Un mednieks pārvērtās par medījumu!
  
  Es esmu baskāju meitene, kas cīnās
  Pilns vilinājuma un mīlestības...
  Vil, es zinu vietu šajā paradīzē,
  Jūs nevarat uzcelt laimi uz asinīm!
  
  Lielās Tēvzemes karotāji,
  Mēs cīnīsimies stingri netālu no Maskavas ...
  Un tad sapnis komunisma laikā
  Pret elli ar sātanu!
  
  Drosmīgi krievu puiši,
  Ka viņi cīnās godīgi līdz galam...
  Viņi sita no ložmetēja,
  Ja nepieciešams, ar zelta kroni!
  
  Pat lode nevar mūs apturēt
  Jēzus lielais Dievs ir augšāmcēlies...
  Plēsīgā pūķa dienas ir pagājušas,
  No debesīm kļuva vēl gaišāks!
  
  Es mīlu tevi, dārgā Lada,
  Augstākais Dievs Svarogs būs godībā ...
  Mums jācīnās par Krieviju
  Labākais Baltais Dievs ir ar mums!
  
  Nelieciet krievus uz ceļiem
  Tici mums, mūsu miesu nevar savaldīt...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Arī šis eksāmens ir jānokārto!
  
  Tēvzemes sāpes ir arī mūsu sirdīs,
  Mēs ticam viņas diženumam...
  Mēs strauji atveram durvis uz kosmosu,
  Tā būs ļoti salda dzīve!
  
  Basām kājām mēs esam skaistas meitenes,
  Mēs sparīgi skrienam pa sniega kupenām...
  Mums nevajag šo rūgto degvīnu,
  Kerubs izpleš spārnus!
  
  Par Tēvzemi mēs, meitenes, stāvēsim,
  Un mēs atbildēsim Fricim, nav ļaunuma,
  Infernālais Kains tiks iznīcināts,
  Un sveiciens Kristum Pestītājam!
  
  Būs laikmets - labāks nekļūs,
  Mirušie augšāmcelsies mūžīgi...
  Visums kļūs par dzīvo paradīzi,
  Visu cilvēku sapņi piepildās!
  . NODAĻA #11
  1944. gada septembris pagāja sīvās cīņās... Frici spēja aplenkt Kuibiševu un Orenburgu un tāpēc šīs pilsētas bija lemtas, taču, neskatoties uz visām grūtībām, tās cīnījās.
  Meitenes parādīja ārkārtīgu noturību... Oktobra sākumā nacisti vēl nebija ieņēmuši Kuibiševu un uzbrukuši Penzai. Un cīņas sāka vārīties par šo pilsētu.
  Tur cīnījās Nataša un viņas komanda.
  Meitene ar kailu, graciozo kāju meta granātu un iesaucās:
  - Par krievu garu.
  Pēc tam Zoja izšāva no bazūkas. Un izsita vācu tanku "Lauva" -2.
  Vācieši kustību nedaudz palēnināja... Pantheras un T-4 tika izņemtas no dienesta. Bet, kamēr šīs mašīnas joprojām darbojas. Patiešām, Panther ir labs tanku iznīcinātājs un ir diezgan pieļaujami aizsargāts pierē. Bet dēļi ir viņas problēma. Tomēr "Panther" -2 ir aizsargāts ar sāniem, ne pārāk labi. Bet lielākā daļa ieroču tiek glabāti.
  Notiek E sērijas izstrāde ... E-75 tvertne solās kļūt par jaunas paaudzes transportlīdzekli ar perfekti nosegtiem sāniem. Vācieši to izmanto. Uzdevums ir iegūt tanku, kas nav pārāk smags, ātrs un labi aizsargāts. Pirmais šāda veida mēģinājums bija Pele, taču prakse parādīja šīs tvertnes pārmērīgo svaru. Tā vietā E-100 jau tika izstrādāts. Šai tvertnei bija stingrāks izkārtojums un zemāks siluets. Kopumā tā svars, salīdzinot ar peli, ir samazinājies līdz simts trīsdesmit līdz simt četrdesmit tonnām. Sāni tika uzstādīti racionālos leņķos. Sānu biezums kopā ar sietiem sasniedza 210 mm. Bruņojums ir tāds pats kā Maus, 128 milimetru un 75 milimetru lielgabals ar īsu stobru. Vācieši uzstādīja jaudīgāku 1500 zirgspēku dzinēju, un tanks pa šoseju pārvietojās ar četrdesmit kilometriem stundā.
  Kas kopumā ir apmierinošs. E-100 joprojām ir pārāk smaga tvertne. Bet ar lieliskiem ieročiem un aizsardzību.
  Tā kaujas īpašības varēja nebūt sliktas, taču tanka transportēšana un transportēšana palika problemātiska. Reālā pieredze liecināja, ka tanks salīdzinoši saprātīgai pārvietošanai pa ceļiem un tiltiem varētu svērt ne vairāk kā astoņdesmit tonnas.
  Tāpēc Hitlers noteica ierobežojumu E-75, lai tas atbilstu šim svaram, bet lai izveidotu uzticamu mašīnu aizsardzības ziņā. Kāpēc tika nolemts atteikties no 75 milimetru lielgabala. Un padariet izkārtojumu pēc iespējas ciešāku: vienā blokā dzinējs un transmisija šķērsām un pārnesumkārba uz motora. Tad varbūt dabūs tanku, no visām pusēm aizsargātu un ne pārāk smagu.
  Hitlers kopumā nebija pilnībā apmierināts ar vācu mašīnām. Lai gan Lev-2, iespējams, bija progresīvāks, tā 105 mm lielgabals bija lieks cīņai ar padomju tankiem un nepietiekams, lai šautu uz neapbruņotiem mērķiem. "Panther" -2 kopumā varētu piestāvēt militārpersonām ar ieročiem un frontālo aizsardzību, bet ar sānu vienalga bija par maz, bet braukšanas sniegums ir apmierinošs.
  Fīrers pieprasīja izveidot tanku, kas visos aspektos būtu piemērots militārpersonām.
  Taču to nav tik viegli sasniegt. Vai ir iespējams ar speciālu ratiņu un atsperu palīdzību maksimāli sablīvēt izkārtojumu un atvieglot šasiju un kaut ko iznest no virsbūves. Un apkalpe sakārto faktisko guļus.
  Šāda attīstība varētu būt diezgan daudzsološa. Pirmā E-75 tvertne, kas apvienota ar E-50, varēja svērt ne vairāk kā septiņdesmit tonnas, un šī ir milzīga mašīna.
  Savukārt Elizabete cīnījās uz tanka T-34-85 un nebija līdz galam apmierināta ar tā aizsardzību. Trauslas sakausējuma elementu trūkuma dēļ, bruņas tanku pārāk neaizsargāja.
  Elizabete šāva ar kailiem kāju pirkstiem un rūca, atsegdama zobus:
  - Es esmu kosmosa viksa.
  Jekaterina dauzīja ienaidnieku, trāpīja ienaidniekam uz sāniem un svila, zobus rāvusi:
  - Par komunismu PSRS!
  Elena arī ļoti aktīvi šāva, mērķējot uz ienaidnieku, un trāpīja viņam ar nāvējošu spēku, un, ņemot vērā faktu, ka viņas kājas bija tukšas, viņa ķērka:
  - Par uzvaras konstitūciju!
  Eifrazija šāva uz ienaidnieku, vienlaikus precīzi izmantojot kailos kāju pirkstus un čīkstot:
  - Mēs esam lojāli Svarogam un Staļinam par valsts varenību!
  Tādas te ir cīņas meitenes. Viņiem ir izcilākā komanda.
  Dažas T-34-85 tvertnes parādījās ar aizsardzību pret lodēm, kas ievērojami samazināja to svaru. Mašīnas ātrums un manevrēšanas spēja ir palielinājusies. Bet tagad to varēja paņemt gan prettanku šautene, gan lielkalibra ložmetējs, gan daudzu veidu granātas. Un pneimatiskie ieroči ir pilnībā caurdurti. Tiesa, šāda tvertne ir pat vieglāk izgatavojama, lētāka un palielina kustības ātrumu.
  Tagad, ja meitenes brauc ar šo automašīnu, viņas nekādā veidā neļauj viņām tajā iekāpt.
  Elizabete, strauja, kolosāla destruktīva elementa meitene, loģiski atzīmēja:
  - Valoritāti nevar aizstāt ar bruņām!
  Katrīna tam piekrita:
  - Jā, tieši tā, lai tu neiedegsies!
  Un kā tu smejies...
  Meitenes ar lielu šarmu. Un, ja ienaidniekus kuļ, tad viņi to dara agresīvi un pamatīgi.
  Jeļena, kad viņu tanks bija iztērējis kaujas komplektu un devās prom, lai papildinātu krājumus, jautāja draugiem:
  - Tā meitenes domā, vai mums ir iespēja uzvarēt Trešo reihu?
  Katrīna pārliecinoši atbildēja:
  - Kā teica Vasīlijs Terkins... Atnācām sist, nevis skaitīt!
  Elizabete izlaboja:
  - Tā teica Suvorovs!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem ņēma un savija avīzes gabalu cigaretē. Viņai tas ir smieklīgi.
  Eifrazija dziedāja, šūpodama savu ķermeni:
  - Es esmu kosmosa meitene-terminatore,
  Fritz - kultivatoram tas būs ļoti sāpīgi!
  Un kā karotājs smiesies!
  Meitenes nolēma uzspēlēt kārtis. Tas ir smieklīgi. Un zaudētāji veic atspiešanos un pietupienus.
  Elena spēles laikā pamanīja:
  - Bet ja nopietni, tad mums nav reālu izredžu uzvarēt! Kaukāzs ir kritis un mēs zaudējam!
  Katrīna ar basu kāju meta kārti, sita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Bet mums ir slepens ierocis!
  Karotāja izplūda smieklos un iemeta kārti arī ar kailajiem kāju pirkstiem.
  Elizabete ar nopūtu atzīmēja:
  - Mums tiešām atliek tikai viena cerība uz jaunu slepeno ieroci!
  Eifrāzija vaimanāja, ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem metot kārti:
  - Jā, mēs nevaram iztikt bez slepena ieroča!
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  - Mūsu zobens deg ar uguni, mēs sagriezīsim ienaidniekus! Mēs esam PSRS karavīri!
  Warriors ir noregulēti un patiešām cīnās.
  Bet spēki ir pārāk nevienlīdzīgi ... Oktobra vidū Kuibiševs tomēr krita ...
  Vācieši spēja ieņemt svarīgu aizsardzības objektu. Bet lietus lija... Bija cerība uz pauzi rudens rezultātā.
  Tomēr cīņas turpinājās debesīs.
  Trīs padomju piloti: Mirabela, Anastasija, Akulina cīnījās ar mežonīgu entuziasmu.
  Mirabela, lidojumā notriecot nacistu ar savu novecojušo, bet briesmīgo Yak-9 T, dziedāja:
  - Būs laikmets, komunisma laikmets!
  Anastasija, nospiežot kailajiem kāju pirkstiem uz mēlītes, apstiprināja, atklādama zobus:
  - Es lidošu debesīs ar dziesmu!
  Un piemiedza saviem draugiem.
  Akuļina, satriekusi citu vācieti, uzspiežot uz pedāļa viņas pliko, apaļo papēdi, izteica:
  - PSRS godam!
  Meitenes jāsaka konkrēti kaujas.
  Mirabela notrieca fašistisko ME-262 no 37 milimetru lielgabala, tviterī:
  - Slava komunismam!
  Anastasija, ar mērķtiecīgu pieeju nogriežot nacistu un sazāģējot ienaidnieku, izteica:
  - Slava sarkanajam Visumam!
  Akuļina ir ļoti kaujinieciska meitene, izsita vācu mašīnu un svilpodama ņurdēja:
  - Par padomju valsts komunismu!
  Karotāji jāatzīmē ar savu kolosālo izturību.
  No otras puses, Albīna, Alvīne, Agave iegūst savus kontus. Un meitenes arī cīnās basām kājām un bikini.
  Cik tas ir smieklīgi, kad meitenes ir gandrīz kailas un atrodas lidmašīnās.
  Albīna ar plikiem kāju pirkstiem notriec sprādzienu, vairākas padomju mašīnas uzreiz un čīkst:
  -Par āriešu brālību!
  Alvīne arī cīnās ar Sarkano armiju un dara to drosmīgi. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš vada gaisa lielgabalus un cirta padomju mašīnas, čīkstot:
  - Par spilgtām idejām!
  Agave arī notriec padomju iznīcinātājus un uzbrukuma lidmašīnas, burtiski sasmalcina tos un rūc:
  - Par Trešā Reiha uzvaru!
  Un meitenes neiebilst un pakļauj ienaidnieku smagai spīdzināšanai. Īpaši skaisti zēni.
  Albīna, cepot pioniera papēžus pie sārta, reiz atzīmēja:
  - Puikas ceptā formā un ar pipariem ir tik garšīgi!
  Un kā viņš smejas. Un parādi mēli!
  Alvīna to pamanīja, zobus rāvusi:
  - Puika ir cepts cepeškrāsnī, ļoti garšīgi ar ķiploku!
  Agave ar kailiem kāju pirkstiem nogāza pāris padomju kaujiniekus un kliedza:
  - Mēs esam kosmosa ķipari!
  Un piemiedza saviem draugiem. Viņa ir reta, kaujinieciska rakstura meitene.
  Albīna, notriekdama lidmašīnas ar kailām, graciozajām noslīpētajām kājām, atzīmēja:
  - Ar prātu Krieviju nevar saprast, kā var izvēlēties tādus valdniekus kā Staļins!
  Alvīne agresīvi atzīmēja, atlaidusi zobus un šaujot ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Un mūsu Hitlers nav labāks!
  Agave ķiķināja, kailiem kāju pirkstiem gāzdama padomju mašīnas un atzīmēja:
  - Ādolfs, protams, apsēsts! Bet tajā pašā laikā tas, cik daudz jau ir izdevies uzvarēt, nav izmērīts!
  Meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas un agresīvas.
  Un tad viņi kaut kā dzīvus apcepa divus zēnus uz sārta. Tieši tāpat viņi tika sadurti uz tērauda mieta, un viņi sāka cept, un viņi kliedza un saviebās. Tad, kad puiši vēl nebija nomierinājušies, visas eskadras meitenes sāka skriet pie ceptajiem pionieriem, nogrieza tiem gaļas gabalus un ēst.
  Un bija ļoti garšīgi, īpaši, ja cepšanas laikā vēl dzīvie puikas bija piparoti.
  Agave, piemēram, ar lielu prieku ēda zēna augšstilbu. Toreiz meitenes paveica lielisku darbu. Un no abiem zēniem palika tikai kauli un iekšas. Jaunās aknas bija īpaši garšīgas. Viņas meitenes ēda ar lielu prieku.
  Un tagad viņi cīnās debesīs ...
  Orenburga krita oktobra beigās...
  Vācieši tuvojās Ufai. Ir jau diezgan auksts un snieg.
  Tamāra un viņas komanda Ufas nomalē cīnās ar nacistiem. Vācu kājnieki uzbrūk no melnādainajiem karavīriem, kurus viņi savervēja Francijas un Beļģijas kolonijās.
  Viņi burtiski met līķus visās pieejās.
  Tamāra dod pagriezienu, ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Komunisma laikmets būs slavens gadsimtiem ilgi, es ticu, ka Staļins būs mūsu stingrā roka.
  Veronika, šaujot, saka:
  - Nesalauziet PSRS!
  Un ar savu pliku papēdi viņš izmet sprāgstvielu paku.
  Anfisa, šaujot uz nacistiem un ar kailiem kāju pirkstiem raidot kārtējo nāves vēsti, atzīmē:
  - Komunisma varenība ir ar mums!
  Viktorija, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot nacistus, basām kājām metot granātu, čīkst:
  - Lai tiek slavēta lielā Dzimtene!
  Olimpiskās spēles deg. Un tad šī meitene-varone izmetīs nacistiem veselu kasti ar sprāgstvielām un rēks:
  - Slava mūsu kosmosa Tēvzemei!
  Un meitenes visas unisonā kliedz.
  - PSRS labā! Būs pionieris!
  Sarkanās armijas karotāji zog. Un, kad sniga, viņi joprojām cīnās basām kājām un bikini.
  Novembra sākumā nacisti sāka uzbrukumu Uļjanovskai. Pilsēta, kurā dzimis Ļeņins un kurā Stenka Razins tika smagi ievainots. Šī ir Krievijas pilsētu galvaspilsētas robeža.
  Alenka cīnās ar nacistiem. Un viņš pie sevis dzied, basām kājām metot nacistos granātas:
  - Slava Krievijai, slava ...
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzija sarkanos kreklos,
  Sveiciens krievu tautai!
  Anyuta, šaujot uz ienaidniekiem un pļaujot tos, un pēc tam ar kailiem pirkstiem palaižot sprādzienbīstamas zāģu skaidas pakas, vjaknula:
  - Par Staļina komunismu!
  Un viņa deva pagriezienu veselai melnu karotāju rindai, nopļauta.
  Alla, šaujot uz pretiniekiem un ar kailiem kāju pirkstiem, metot nāvējošu granātu, čīkstēja:
  - Par dzimto Krieviju!
  Marija, apšaudīdama nacistus un izmantodama kailajiem kāju pirkstiem, metot ienaidniekam nāves dāvanas, atcirta un atzīmēja:
  - Par kosmosa komunismu!
  Matryona, šaujot uz nacistiem un pļaujot ienaidnieku, izdeva:
  - Par izmaiņām cīņā!
  Marusja, izgrauzdams Frici un notriekdams tos līdz nāvei, paņēma to un agresīvi pļāpāja, izdzēšot to pulverī:
  - Par augstākā līmeņa uzvaru!
  Un ar basu kāju viņa meta nāvējošu granātu.
  Šīs meitenes šeit ir foršas un gudras.
  Aļenka, šaudama un pļaujot ienaidniekus un ar kailiem pirkstiem mētādama granātas, čīkstēja:
  - Komunisma varenība lai ar mums!
  Un meitene to paņēma un ar lielu aplombu izsita vācu tanku.
  Un šeit ir vēl viena Lev-2 tvertnes modifikācija ar 88 milimetru lielgabalu. Tornis ir šaurāks, tvertne ir mazāka un sver piecdesmit piecas tonnas, un dzinēja jauda ir 1200 zirgspēki, kad tas tiek palielināts. Ātrs vācu auto.
  Bet viņš karotājam netraucē.
  Alla ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Par komunismu!
  Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem meta slepkavniecisko nāves dāvanu un iesaucās:
  - Par jaunām robežām!
  Un meitene nosvilps. Un vācu tanks "Lion" -2 paņems un apgāzīsies, un veltņi burtiski lidoja.
  Marija, šaujot uz nacistiem, dziedāja:
  Un cīņa atkal turpinās
  Un sirds ir noraizējusies krūtīs ...
  Un Ļeņins ir tik jauns -
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Matrjona, šaujot uz ienaidnieku un sagriežot rindas, ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Pirmais solis dzīvē ir svarīgs!
  Marusja, izsitot nacistus, čīkstēja:
  - Jūs atkal redzat virs Zemes, niknu uzbrukumu viesuļi!
  Un tādi ir karotāji nelokāmi.
  Bet tomēr spēki ir nevienlīdzīgi. Penza jau ir nokritusi. Un nacisti šturmē Saransku.
  Tagad Gorkijas pilsētai vairs nav palicis tik daudz.
  1944. gada 7. novembrī Staļins sarīkoja kārtējo parādi Maskavā. Pat ja tā nav uzvara.
  Tomēr Fritz pirmo reizi apšāva Maskavu ar ballistiskajām raķetēm V-2. Un tajā pašā laikā pilsētu bombardēja reaktīvie lidaparāti, tostarp Arado bumbvedēji. Šī darbība visus ļoti šokēja. Raķetes V-2 lidoja pa augstu trajektoriju un pēkšņi nokrita, pat radari tās pareizi neredzēja.
  Bija daudz postījumu un nelaimju. Parādes laikā tika nogalināti padomju karavīri.
  Staļins sarīkoja steidzamu sanāksmi pazemes bunkurā, kas varēja izturēt pat tiešu atombumbas triecienu.
  Ģenerālštāba vadītājs Vasiļevskis ar bažām atzīmēja:
  - Vāciešiem ir jauns ierocis ar lielu postošo spēku. Un mūsu radari viņu neredzēja ...
  Staļins iesaucās, dusmīgi sita papēžus:
  - Šeit jūs esat muļķi! Tādu pārsteigumu nevarēja redzēt!
  Maršals Vasiļevskis atzīmēja:
  - Kaut kas bija biedrs Staļins ...
  Berija uzreiz teica:
  - Tās ir A-5 klases raķetes. Neuztraucieties, biedrs Staļins. Viņi nes tikai astoņsimt kilogramu aminolona un stāv kā labs reaktīvais bumbvedējs. Vācieši izšāva pāris desmitus raķešu, taču šī konstrukcija sērijā neiekļuva, jo bombardēšana ar reaktīvo lidmašīnu ir gan lētāka, gan praktiskāka.
  Staļins, nomierinājies, atzīmēja:
  - Tātad tas nav iedarbīgs ierocis? Ļoti labi!
  Berija ar nopūtu atzīmēja:
  - Bet reaktīvie bumbvedēji, tā ir nopietna problēma. Biedram Staļinam ar to jācīnās!
  Maršals Žukovs ieteica:
  - Varbūt paņemsim un paši taisīsim raķetes. Es domāju zeme-gaiss. Ko, kontrolējot tos pa radio, lai notriektu lidmašīnas!
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Lai izveidotu šādas raķetes, ir vajadzīgs laiks! Daudz vienkāršāk ir izgatavot ļoti lētas lidmašīnas no koka, piepildīt tās ar sprāgstvielām un taranēt ienaidnieku. Tas būtu kamikadze stilā!
  Staļins piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, ir jāizmanto kamikadzes lidmašīnas. Tā ir mūsu iespēja, lai gan patiesībā tas tikai paildzina mūsu Sarkanās armijas agoniju.
  Jums vajadzētu atrast kaut ko efektīvāku!
  Jakovļevs atbildēja ar nopūtu:
  - Biedrs Staļins strādā pie jaunām lidmašīnām. Bet pagaidām mēs koncentrējamies uz to, lai saglabātu maksimālo automašīnu jaudu. Visas rezerves tiek izmantotas un pie automātiem laižam bērnus no desmit gadu vecuma. Pilna mobilizācija, gan kopējā, gan supertotālā.
  Staļins rēca:
  - Ir jādara daudz vairāk! Tas, ko tu dari, ir par maz!
  Molotovs nopūšoties sacīja:
  - Kontakts ar sabiedrotajiem nav iespējams. Izskatās, ka esam vieni. Mēģināja sarunāt ar japāņiem... Viņi pieprasa teritoriju līdz pat Urāliem, kas ir nepieņemami.
  Staļins norūca:
  - Japānai ziemā jāstreiko, bet kā ar Ļeņingradu?
  Žukovs teica, zobus atsegdams:
  - Uzbrukums Petrozavodskai nebija tik veiksmīgs, kā cerēts. Zviedrija ienāca karā Trešā Reiha pusē, un mums bija jātiek galā ar lieliem spēkiem. Tāpēc nebija iespējams nekavējoties attīstīt ofensīvu, un ienaidnieks, pavelkot uz augšu Vērmahta daļas, atvairīja mūsu uzbrukumu. Ļeņingradas pilsēta atrodas pilnā blokādes lokā un ir pamatīgi saspiesta. Es domāju, ka līdz pavasarim totālā bada dēļ visi iedzīvotāji izmirs. Un Ļeņingradas krišana būs neizbēgama.
  Pa gaisu to piegādāt praktiski nav iespējams. Ienaidnieks pilnībā dominē debesīs. Vācieši pat tagad dod bruņinieka krustu, tikai par simts notriektiem lidaparātiem.
  Staļins dusmīgi norūca:
  - Neveiksmīgs uzbrukums!
  Žukovs pamāja.
  - Daudzi dzelzceļi ir salauzti, un mēs esam koncentrējuši pārāk maz spēku. Un mums ir jāizsaka atzinība somiem un zviedriem, viņi ir neatlaidīgi aizsardzībā. Bet tas vēl nav viss. Vācieši apiet arī Murmansku. Tagad šī pilsēta ir ieskauta. Mēs nezinām, ko darīt!
  Staļins norūca:
  - Atbloķēt!
  Žukovs atbildēja:
  - Tam nav spēka! Un ienaidnieks var ieņemt visu Karēlijas pussalu!
  Staļins pavēlēja:
  - Pavelciet spēkus un atlaidiet! Ziemā vācieši nav tik spēcīgi. Tos varēs kapitāli nospiest!
  Vasiļevskis atzīmēja:
  - Ir jānovērš dziļi izrāvieni, un tur mūsu spēks aizvedīs ienaidniekus!
  Staļins rēca:
  Mēs cīnīsimies par komunismu!
  Voznesenskis sniedza priecīgākas ziņas:
  - SU-100 jau ir iemiesots metālā un gatavs masveida ražošanai. Šasija uz T-34 bāzes. Diezgan viegli ražot. Lādiņš ir gandrīz gatavs jaunajam lielgabalam. Tātad SU-100 jau parādīsies frontēs. Rīt pirmā mašīna, kas dosies uz priekšu!
  Staļins apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Vismaz mani tas iepriecināja! Bet T-34-85 vēl nav izņemts no ražošanas. Ne tikai to, padariet bruņas plānākas un samaziniet svaru līdz divdesmit tonnām. Cīņas parādīja, ka sliktāk vairs nevar būt!
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Jūs varat izgatavot bruņas no koka! Mēs ražojam simtiem šādu tanku dienā, pat vairāk nekā nacisti. Bet mūsu transportlīdzekļi viegli notriec Fritz pat ar vieglajiem prettanku lielgabaliem.
  Žukovs atzīmēja:
  - Ir Gerda. Šī ir tik forša dāma! Viņa izsita daudz mūsu tanku un ieroču.
  Staļins pamāja.
  - Mums viņa jānoķer un jāizcep viņas plikpapēži. Sāpīgi forša meitene!
  Žukovs piekrita:
  - Tev tas jāpaķer! Un mēs iznīcināsim nacistus!
  Berija pamāja ar galvu un gurkstēja:
  Veiksim īpašu operāciju!
  Staļins ar nopūtu atzīmēja:
  - Tā ir lieliska ideja, bet... Mums vēl kaut kas jāpabeidz!
  Berija rēca:
  - Noķersim viņus visus!
  Staļins pamāja ar galvu.
  - Nē... Nogalināt varoņus nav labi! Es gribu, lai pie manis atvestu Gerdu! Tas ir steidzami!
  Berija atzīmēja:
  - Tiešraide?
  Staļins viegli apstiprināja:
  - Protams, es esmu dzīvs!
  Berija gurkstēja, izpūšot viņa vaigus:
  - Viss neiespējamais, varbūt es zinu droši!
  Vairākas meitenes parādījās īsos svārkos un kailām kājām. Viņi nesa vīna glāzes un piemiedza GKO biedriem.
  Ždanovs atzīmēja:
  - Mums vajag vairāk meiteņu armijā! Tur viņi to izlabos!
  Staļins paziņoja:
  - Es apbalvoju Anastasiju, Mirabelu, Akuļinu ar "Slavas ordeņa zvaigzni" ar dimantiem! Slava PSRS!
  Visi unisonā kliedza:
  - Slava varoņiem!
  Un viņi sasita plaukstas.
  Viena no meitenēm paklanījās un nometās ceļos, skūpstīdama Staļina zābakus.
  Augstākais komandieris aplēja viņu ar vīnu un rūca:
  - Mūsu spēks ir mūsu dūre!
  Berija čivināja:
  Hitlers ir muļķis!
  Staļins iebilda:
  - Nevis muļķis, bet viltības iemiesojums!
  Un atkal visi aplaudēja.
  . NODAĻA #12
  Uļjanovskas pilsēta bija pilnībā ielenkta, bet līdz šim turēja .... Ir jau novembra beigas un snieg ar sarmu. Vācieši ne pārāk vēlas uzbrukt, un pagaidām viņi šauj.
  Gaisā laiks nav īpaši lidojums. Bet meitenes joprojām cīnās un rāda drosmes brīnumus.
  Gerda ar savu apkalpi uz Panther-2. Bet Panther-3 tankam drīz vajadzētu parādīties, un karavīrs patiešām vēlas uz tā cīnīties.
  Pa to laiku viņa šauj uz padomju pozīcijām.
  Ar basu kāju viņa pavērsa lielgabalu uz mērķi un izšāva. Viņa salauza padomju trīsdesmit četrus un čivināja:
  - Par svēto Prūsiju!
  Šarlote arī izšāva no lielgabala, iedūrās padomju haubicē un čīkstēja:
  - Mūsu laime uz mūžiem!
  Arī Kristīna šāva, trāpot ienaidniekam ar basām kājām un ķērcot:
  - Par tādiem puišiem, kas ir mūsu cienīgi!
  Magda arī ļoti precīzi šāva, čivināt:
  - Par impērijas diženumu!
  Un jaunākajā SU-100 Elizabetes četrinieks cīnās.
  Meitenes apguvušas jauno pašpiedziņas ieroci un šauj.
  Elizabete šāva ar kailiem kāju pirkstiem un dziedāja;
  Fašistu bende izrauj plecus,
  Šeit ir statīvs, knaibles, urbji pa rokai!
  Viņš vēlas sabojāt dvēseles ķermeni,
  Nenozīmīgs briesmonis, bet izskatās forši!
  
  Viņš sola naudu, kuģus jūrā,
  Ko var dot pat tituls!
  Tiešām liek jums uz līnijas,
  Galu galā viņam tu esi tikai līķis un spēle!
  
  Viņš vēlas uzzināt par mūsu biznesu,
  Kas jauns nabagu ķēdē, ko važās!
  Tāpēc es braukšu dāsni, satiekos,
  Lai aizmirstu savu tēvu un pat māti!
  
  Bet mēs stingri kalposim Tēvzemei,
  Mūs nevar salauzt bendes nežēlība!
  No vēja brāzmas locīsies zars,
  Un kaili mazuļi raud!
  
  Jā, es zaudēju pirmo grūto kārtu,
  Bet Visvarenais dos iespēju atgūties!
  Un tad es pats nosūtīšu ienaidnieku uz nokautu,
  Mana dūre stingri iegriezīs rāpuli!
  
  Dzimtene man dod tādu spēku
  Ka ir iespējams pārvarēt visas spīdzināšanas sāpes!
  Un izkāp no šī bezdibena kapa,
  Lai neaprītu, dusmīgs lācis!
  
  Vēl nedaudz, un pestīšana ir tuvu -
  Mēs sasniegsim uzvaru pār ienaidnieku!
  Dzīvot komunisma gaismas aizsegā,
  Lai Saule pārpludina māju ar zeltu!
  Un meitenes dziedāja un šāva no jauna, nāvējoša lielgabala. Viņi ir ārkārtīgi lieli karotāji.
  Elena smejoties atzīmēja:
  - Komunisms tiks celts, mēs tam ticam!
  Katrīna piekrita šim apgalvojumam:
  - Celsim komunismu, un būs triumfs!
  Eifrazija to paņēma un rībēja, šaujot ar kailajiem kāju pirkstiem un trāpot Panterai.
  Tad karotājs čīkstēja:
  - Ak, komunisms, komunisms! Sofisms tiks stipri sagrauts!
  Un "Panther", iesita pierē un no attāluma.
  Šīs ir meitenes, kuras jūs nevarat tik viegli salauzt.
  Tagad nāk decembris... Japāņi gandrīz pārstāja cīnīties aukstā laika apstākļos.
  Bet debesīs, neskatoties uz ziemīgajiem laikapstākļiem, joprojām notiek cīņas.
  Šeit ir Toshiba un Toyota, divi japāņu piloti, kas cīnās kā izmisuši zagļi.
  Toshiba ar kailiem kāju pirkstiem notriec padomju lidmašīnas un izsaucas:
  - Man ir super meitene!
  Toyota, izsitot krievu iznīcinātāju un izliekot pērļu zobus, pārliecinoši apstiprina:
  - Un tur ir sieviete hiper!
  Japānietes, protams, ir kolosāla starta spēka cīnītājas. Samuraja godam nevar pretoties.
  Bet jebkurā gadījumā debesis joprojām ir pilnā sparā.
  Un uz sauszemes četras nindzju meitenes uzsāka padomju karavīru iznīcināšanu.
  Zilā nindzju meitene sarīkoja dzirnavu pieņemšanu, nocirta vairākus krievu kaujiniekus un ar kailiem kāju pirkstiem palaida milzīgu iznīcinoša spēka sprāgstvielu zirni.
  Viņa to saplēsa un tviterī ierakstīja:
  - Sveika Japāna!
  Dzeltenā nindzju meitene arī dziedāja tauriņa tehniku ar zobeniem. Viņa nogrieza vairākus sāncenšus un iesaucās:
  - Par komunistu atriebību!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem, kā uzsākt postošu iznīcības dāvanu.
  Tad viņš nomurmina:
  - Par Japānas varenību!
  Sarkanā nindzju meitene sarīkoja helikoptera pieņemšanu ar zobeniem. Ar kailiem kāju pirkstiem viņa meta nāvējošu nāves dāvanu un iekliedzās:
  - Manai mīlai!
  Un tad viņa atzīmēja:
  - Un kur komunists atriebjas?
  Dzeltenā nindzju meitene, sasmalcinot krievu karavīrus un atkal ar pliku papēdi metot granātu, izdeva:
  - Un neskatoties uz to, ka būs zupa ar kaķi!
  Baltā nindzju meitene, sasmalcinot sāncenšus un ar kailiem kāju pirkstiem izmetot nāves dāvanu, izdeva:
  - Mēs uzvarēsim par komunisma idejām!
  Un visi četri karotāji korī smiesies un rādīs pērļu zobus.
  Decembris pagāja ātri... Pēc aplenkuma vācieši ieņēma gan Ufu, gan Saransku. Bet Uļjanovska joprojām izturēja pilnīgā blokādē.
  Staļins lika Jaunajam gadam par katru cenu svinēt pilsētu, kurā dzimis Ļeņins.
  Taču vācieši, neskatoties uz salnām, jau tuvojās Kazaņai. Tātad PSRS bija uz pilnīga sabrukuma robežas.
  Ko darīt PSRS vēl nav bijis skaidrības un idejas.
  Staļins Jauno gadu svinēja Maskavā un bunkurā. Viņa skatiens bija drūms, bet vēlme cīnīties nerimās.
  Hitlers tikmēr nolēma sarīkot sev farsu, Lībijā, kur ir silti.
  Un tur viņš izbaudīja kaujas gladiatoru meitenes.
  Vecgada vakarā nekas īpaši nenotika, izņemot Maskavas bombardēšanu.
  Un pirmās "Panther" -3 sērijas izlaišana. Šai tvertnei bija "Tīģera" bruņu biezums -2, bet ar lielām nogāzēm, un tā svēra tikai četrdesmit piecas tonnas. Un tā augstums ir samazinājies par nepilniem diviem metriem. Spēcīgs 1200 zirgspēku dzinējs atrodas vienā blokā un pāri ar transmisiju. Pati automašīna izrādījās perfekti bruņota un ar lielisku optiku un hidraulisko stabilizatoru. Un šaurajā tornī atradās 88 mm lielgabals 100 EL, ļoti precīzs un bruņas caururbjošs.
  Gerda un viņas komanda izbrauca ar šo automašīnu. Perfekta un vieglāka ritošā daļa, perfekti izskrēja pa sniegu. Šī tvertne kopumā ir ideāla. Un viņa bruņas ar lielām nogāzēm lieliski aizsargā automašīnas pieri. 150 milimetru korpusa augšdaļa ir īpaši spēcīgi aizsargāta 40 grādu leņķī pret horizontāli. Un tas ir aptuveni 330 milimetri bruņas deviņdesmit grādu leņķī. Neviens padomju lielgabals neielauzīsies Panther-3 korpusa augšpusē. Apakšdaļa aizņem trešo daļu no ķermeņa pieres laukuma 120 mm un tādā pašā leņķī, kā arī gandrīz necaurlaidīga.
  Torņa piere ir 185 milimetrus bieza un 50 grādu leņķī, arī padomju ieročiem necaurredzama.
  Bet šeit malas ir vājākas pie 82 mm ar nogāzēm, un tās var ņemt. Īpaši SU-100, jauns padomju pašpiedziņas lielgabals, kas ātri ieguva popularitāti karaspēka vidū, pateicoties tā ražošanas vienkāršībai un bruņu caurduršanas lielgabalam.
  Gerda izšāva pirmo šāvienu uz padomju karaspēku. Viņa caurdūra IS-2 tanku un izteica sevi:
  - Šis ir labs cīnītājs!
  Šarlote atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku un izlaužoties cauri padomju mašīnai, nospiežot pogu ar kailu papēdi:
  - Šī tehnika ir gandrīz nevainojama!
  Kristīna, ar kailiem pirkstiem mērķējot uz ātri šaujošu, automātisku vācu lielgabalu, atzīmēja:
  - Borta bruņas ir diezgan vājas! Mums būtu jaudīgāks auto!
  Magda arī izšāva ar basu kāju, dusmās paņēma to un kliedza:
  - Būtu tikai trijotne, bet troikas draiskošanās!
  Un meitenes vienbalsīgi smējās... Tanks tiešām labs, it īpaši tā braukšanas veiktspēja.
  Nokārtojis kaujas testus un automašīnu E-100. Viņa tomēr ir smaga. Bet labi aizsargāts. Un viņas ieročus nevar tik viegli paņemt.
  Un arī tajā sēž vācu meitenes. Un par spīti aukstumam basām kājām un bikini.
  Adala, šaujot pa pretiniekiem un trāpot ienaidniekam, loģiski izteicās:
  Mēs dzīvosim komunismā!
  Un ar pliku papēdi, kā nospiest ....
  Agata, šaudama pa padomju pozīcijām, sitot pretiniekus ar kailiem kāju pirkstiem, čīkstēja:
  - Un mūsu uzvaras diženums būs gadsimtiem ilgi!
  Agnese arī apšaudīja padomju kājniekus, protams, ar basu kāju, un iesaucās:
  - Nē, mēs nepiekāpsimies fīreram!
  Meitene uz tanka Atēna ar kailiem kāju pirkstiem sita ienaidniekam un kliedza:
  - Fīreram, nevis fīreram!
  Agnese iesmējās un atzīmēja:
  Mēs esam supermenu cilts!
  Andriana, apšaudot padomju bateriju un iznīcinot ienaidnieka pozīcijas, parādīja mēli un izdeva:
  - Vāciešu varenība atzīst planētu!
  Un ar savu kailo ceļgalu, it kā viņš izdarītu spiedienu uz ienaidnieku.
  Agata, vadot uguni, atzīmēja:
  - Mēs saplosīsim pūķi gabalos ...
  E-75 tanks vēl nebija gatavs. Fīrers prasīja, lai svars būtu sešdesmit piecas tonnas un dzinējs būtu 1500 zirgspēku lielai mobilitātei, ar sānu bruņām vismaz 170 mm lielās nogāzēs. Un tas prasīja laiku.
  Bet, kamēr nacisti tik un tā uzvar... Janvārī Uļjanovska beidzot krita. Frics sāka vētra Gorkiju un Kazaņu.
  Līdz šim viņi uzkāpa tālāk par Maskavu.
  Staļins bija nikns, bet neko nevarēja darīt. Patiesībā, ko jūs te darāt, pilnīga neveiksme ...
  Bet meitenes cīnās debesīs un uz zemes ...
  Tātad Nataška SU-100 ar gaisa triecienu sasita vācu uzbrukuma lidmašīnu. Tas izrādījās diezgan forši. Lai gan ne gluži gudrs un atjautīgs. Taču Nataša nemaz nav pirmklasniece, un kā viņa rībinās.
  . Tagad meitene atradās jau pazīstamajā T-34 tankā. Tikai mazs draugs. Tornis ir lielāks, un lielgabals ir 85 mm, nevis 76. Ritene ir tāda pati.
  Meitenes pagriezās. Tie ir tādi paši kā iepriekš, tajā pašā bikini. Un šeit ir padomju laikā ražota automašīna. Vietās ir arī čaumalas.
  Supermens-Nataša ar apmierinātu skatienu pasmaidīja:
  - Kur ir nacisti?
  Tvertnes iekšpusē parādījās jauna sūtņa attēls. Mazais zēns čivināja:
  - Šis ir tanks, kas parādījās Otrā pasaules kara frontēs četrdesmit ceturtajā gadā un joprojām atrodas Sarkanās armijas dienestā. Viņam pretī stāv E-25. Pašpiedziņas lielgabals ar 88 mm lielgabalu un 120 mm frontālo bruņām. Patīkami cīnīties!
  Patiešām, tālumā ar lielām grūtībām var redzēt vācu pašpiedziņas lielgabalu. Pietupiens, ar garu stumbru. Nepazīstami meitenēm, kuras tik agri atstāja Lielā Tēvijas kara frontes. Bet Supermens-Nataša nekavējoties atzīmēja:
  Viņa var mūs dabūt. Viņas garums ir 71 EL.
  Zoja nekavējoties ieteica:
  - Tev vajadzētu kustēties, lai nesasistu!
  Futūriste Andželika īgni atzīmēja:
  - Sasodīts! Viņiem uzreiz izslīdēja mašīna, kas bija pārāka par mums!
  Viņu jaunais kurators-virsnieks dusmīgi paziņoja:
  - Un tas joprojām ir sīkums! E-75 būtu vēl sliktāk! Jūs to nepārlauztu no jebkura leņķa. Un tā turpināt!
  Supermens-Nataša sakrustoja sevi un nošņāca:
  - Es kā īsts komunists jums saku - pie velna!
  Futūriste Andželika iesaucās, spiedzdama baso kāju:
  - Uzstāsimies!
  Padomju automašīna iedarbināja nedaudz lēni un zumēja. Ir nereāli iedurt vācietim pierē un Fricim vajadzēja iet uz klāja. Bet pamēģini? Viņš sprāgst ārā no sava garstobra lielgabala... Atliek tikai paļauties uz ātrumu.
  Supermens-Nataša dusmīga. Parasts vācu pašpiedziņas lielgabals, kas ir pat vieglāks par trīsdesmit četriem, ir tik daudz labāks veiktspējas ziņā. Šeit jūs neviļus kļūstat traki.
  Padomju mašīna tuvojas. Par laimi, ātrumkārba ir labāka nekā iepriekš.
  Svetlana atpūšas ar plikajiem papēžiem un čirkst:
  - Fīrers ātri mēs apgriežamies!
  Futūriste Andželika to apstiprina:
  Mēs iznīcināsim Hitleru!
  Zeltamatainā Zoja iesaucās:
  - Iedod viņam ātri dūri!
  Tajā brīdī smags nacistu lielgabala šāviņš trāpīja tieši torņa pamatnē. Meitenes tika paceltas un ienestas saplēstajā metālā.
  Un pēc sekundes visi četri bija gandrīz pilnīgi kaili biksītēs un karājās uz plaukta. Zem daiļavu basām kājām dega uguns. Liesmas laizīja meiteņu kailās, graciozās zoles.
  Supermens-Nataša mēģināja raustīties, taču viņas kājas bija stingri iespīlētas zarnās, un izstieptās vēnas ļoti sāpēja. Tas bija klasisks plaukts ar tradicionālu papēžu grauzdēšanu. Un meiteņu kājas ir ļoti seksīgas, un uguns, kas laiza zoles, padara tās vēl pievilcīgākas.
  Bet tas sāp skaistules. Viņi cenšas atbrīvoties. Bet spilventiņi ir ļoti spēcīgi. Un arī Valkīrijas meitenes viņam karina svarus.
  Arī karotāji īsos svārkos, ar basām kājām, plikām rokām, bet miesas klātas ar sudraba ķēdes pastu. Viņi grābj ugunskurus ar pokeriem un met ogles, lai papēži vairāk apceptos.
  Šeit plaukts sagriež savienojumus, un uguns cep no apakšas. Un tad parādījās princis no karaļa Vilhelma dinastijas. Augusta zēna, prinča-demiurga rokās, kurš otro miljonu dolāru samainīja pret amatu SS, dzeloņstiepļu pātaga. Un arī viņas Valkīras tiek iesildītas ar liesmas metēju.
  Princis-dievība piemiedza aci un kā viņš uzsitīs Supermenam-Nataškam pa muskuļoto muguru. Lai arī meitene ir drosmīga, viņu pārņēma tādas sāpes no papēžiem līdz pakausī, ka skaistule mežonīgi kliedza.
  Princis zēns izdarīja nākamo triecienu Zojai. Lai gan viņa cieši sakoda zobus, viņa nespēja atturēties no kliedzieniem. Un aizmugurē parādījās asiņainas svītras un apdegumi.
  Barbarossa jaunākais smaidot teica:
  - Tev vēl jāmācās!
  Nākamais trieciens krita uz futūristu-Angelica. Un šī meitene nevarēja vien iekliegties. Zēns iebāza sava bērna baso kāju ugunī. Ar veikliem pirkstiem viņš izņēma ogles gabalu un iemeta sarkanajam zvēram sejā. Viņa kliedza vēl skaļāk, tas sāpēja!
  Barbarossa juniors ar apmierinātu skatienu teica:
  - Bet tu gribēji iet līdzi vāciešiem!
  Tad viņš pārspēja arī Svetlanu. Tā kā viņa nesaspieda žokli, viņa arī kliedza. Tomēr sarkani karstas, dzeloņstieples pātaga bija vēl sāpīgāka nekā liesmas zem basām kājām. Turklāt meitenes jau ir pieradušas gadiem ilgi iztikt bez apaviem, un viņu kāju zoles ir ļoti elastīgas un izturīgas.
  Bet uguns sadedzina arī viņus. Viņi jau tur rokās valkīrus un pātagas no karstas stieples.
  Supermens Nataša uz plaušām kliedza:
  - Jā, kas tas ir?
  Barbarossa Jr. saka:
  - Nepaklausīgu dāmu pratināšana! Jūs esat gūstā un atbildēsit par visu!
  Nataša atzīmēja:
  Mēs nevēlamies mirt šādi! Nāc, atlaid mūs, un mēs turpināsim cīnīties!
  Barbarosa Jr noņurdēja:
  - Kāpēc tu atlaidi?
  Andželika atbildēja:
  - Mēs esam raganas, un mēs varam uzdāvināt cilvēkam, kurš mūs izglābs, visvērtīgāko dāvanu no visām iespējamām!
  Barbarosa Boks bija pārsteigts:
  - Jā, un ko tu man iedosi?
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Mēs padarīsim tevi par mūžīgu jaunību, un tu nekad nenovecosi!
  Mazais zēns pamāja.
  - Jā, es varu tevi palaist! Bet kā tu to vari pierādīt!
  Nataša paziņoja:
  "Ielieciet roku ugunī, un jūs necietīsit!" Jūs redzēsiet, ka mēs varam uzburt!
  Barbarosa jaunākais piesardzīgi ielika roku ugunī, ritināja un smaidot atbildēja:
  - Jā tu vari! Nu, kāda ir tava brīvība apmaiņā pret manu nemirstību!
  Un meitenēm ir jauna iespēja. Un karš joprojām turpinās ... Janvārī tika uzņemts Gorkijs un Kazaņa.
  Februāra sākumā vācieši, somi un zviedri ieņēma Karēliju un devās uz Arhangeļskas vētru. Situācija ir dramatiski pasliktinājusies.
  Elizabete tika pārvesta uz SU-100 uz šo pilsētu.
  Viņa tur cīnījās. Februāris un sals. Bet meitenes joprojām cīnās basām kājām.
  SU-100 ar ložu necaurlaidīgu aizsardzību sver tikai astoņpadsmit tonnas. Viņa ir neaizsargāta, bet mobila. Un viņai nav paredzēts stāvēt slazdā, viņai jākustas, lai nesasistu.
  Kustoties tanks uzsilst, un meitenēm basām kājām un bikini nav tik auksti.
  Elizabete, šaujot uz nacistiem, dziedāja:
  - Bet tie ir nosacījumi! Un klāt ir trešdiena! Tomēr aukstums nāk par labu veselībai! Aukstais laiks nāk par labu mūsu veselībai!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā uzlādēt nacistus. Un T-4 šī mazā tvertne ir salauzta.
  Karotāji ir jāatzīmē kolosālas klases cīnītāji.
  Jekaterina arī šauj ar basām kājām un čīkst:
  - Komunismam būt!
  Jeļena, arī šaudama uz ienaidnieku un sita viņam cauri, apdullinoši iesmējās:
  - Mūs sagaida traka uzvara!
  Efrazija, dūrusies cauri Vērmahta tankiem, ar kailām kājām, zilām no aukstuma, pārliecinoši atbildēja:
  - Nekas mūs neapturēs!
  Šie karotāji ir vienkārši super!
  Bet, ak, viņu varonība ir ārkārtīgi maza... Arhangeļska arī krita... Skaidrs, ka munīcijas nepietiek....
  Vācieši no aizmugures virzās Maskavas virzienā. Martā cīņas izvērtās par Rjazaņu. Hitlera bari plūst apkārt no austrumiem...
  Ir nepieciešami daži steidzami pasākumi.
  Maskava joprojām turas, un Staļins ir sapulcējis drošības padomi. Diskusija bija nervoza. Jaunu ideju nebija.
  Tikai Berija ieteica:
  "Varbūt mums patiešām vajadzētu piedāvāt mieru Trešajam Reiham ar jebkādiem nosacījumiem, ja vien viņi mūs neskar!"
  Staļins dusmīgi atbildēja:
  - Tā nav konstruktīva pieeja, biedri Berija! Mums ir vajadzīgas spēcīgas kustības!
  Maršals Vasiļevskis godīgi atbildēja:
  - Jūsu ekselencei nav rezervju! Gandrīz visi no tiem tika noslīpēti nevienlīdzīgās cīņās. Papildus SU-100 sērijā nav citu veidu jaunu ieroču. Tiesa, drīzumā IS-3 būs gatavs, taču šo tanku ir grūti izgatavot, un pašreizējos apstākļos to palaist sērijā būs grūti.
  Maršals Žukovs dusmīgi atzīmēja:
  - Ja tu nevari uzvarēt, tad atliek tikai viens - nomirt ar cieņu!
  Staļins gribēja kaut ko teikt, bet parādījās meitene ar basām kājām īsos svārkos. Zibinot plikus papēžus, viņa atnesa sūtījumu.
  Staļins pārlaida tam acis un dusmīgi rēca:
  - Ļeņingrada, kas nespēja izturēt badu un daudzu mēnešu blokādes krita! Tagad mūsu otro pilsētu ir sagrābuši Fritz!
  Maršals Žukovs noplātīja rokas un atzīmēja:
  - Ak, lielais Staļins... Tas ir briesmīgi!
  Berija ieteica:
  - Varbūt par godu šim nošautam tūkstoš cilvēku?
  Augstākais komandieris iesaucās:
  - Aizver muti, plikgalvis! Kaut kas ir jādara!
  Molotovs, stostīdamies un nervozi glāstīdams meiteņu kailos ceļgalus, ieteica:
  - Piedāvāsim vāciešiem pagaidu pamieru, un tikai tad sāksim miera sarunas uz jebkādiem nosacījumiem.
  Staļins ķērka:
  - Pamēģini! Bet padošanās nebūs. Maskava kritīs, mēs taisīsim partizānu karu!
  Berija ar glaimojošu smīnu atzīmēja:
  - Bet tas tikai palielinās cilvēku ciešanas, biedri Staļin. Var būt...
  Staļins apņēmīgi trieca ar dūri pret galdu:
  - Nē! Lai Molotovs ierosina sarunas! Un nekas cits, sūdi līdz galam!
  Vācieši Rjazaņu ielenca marta vidū. Piedzīvojot munīcijas trūkumu, padomju karaspēks veica izrāvienu no pilsētas.
  Aļenka un viņas komanda skrien, basām kājām ņirbējot pa pavasarī izkusušo sniegu.
  Meitene šauj uz nacistiem un dzied:
  - Slava mūsu garam, slava lielajai valstij!
  Un ar savu baso kāju viņš metīs slepkavniecisku nāves dāvanu. Un izkaisīt nacistus uz visām pusēm.
  Anyuta, šaujot pa pretiniekiem, izdeva:
  - Un mūsu sitiens, svēta dāvana un honorārs!
  Alla arī skrien, šauj uz nacistiem, ar basu kāju met sprādzienbīstamu ogļu paku un šņāc:
  - Mēs nekad nepadosimies!
  Un tagad dzirkstošā Marija, šaujot uz nacistiem un kārtīgi tos pļaujot un ņirgājoties ar zobiem, čīkst:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un viņas kailais papēdis izsūtīja postošu nāves un graušanas paciņu.
  Marusja, šaujot uz nacistiem, diezgan loģiski atzīmē:
  - Komunisms nekad neizgaisīs!
  Matryona, šaujot uz ienaidnieku un samazinot rindas, diezgan loģiski un racionāli atzīmē:
  - Un ticība partijai paliks gadsimtiem ilgi!
  Un kailie kāju pirksti dāvās iznīcības dāvanu.
  Meitenes no ringa aizbēga. Taču situācija joprojām ir saspringta.
  Un viņiem nav kur iet.
  Pavasara atkusnis nedaudz aizkavēja vāciešu virzību uz priekšu. Turklāt nacisti apvienojās ar Japānu un devās uz Vidusāzijas okupāciju.
  Tas arī novērsa viņu uzmanību un aprīlis pagāja samērā mierīgi. Un maijā beidzot tika izlaists pirmais padomju tanks IS-3. Un viņš varētu tikt nogādāts uz maija gājienu.
  Novecojušais un novājinātais Staļins uz to skatījās, saliecies. Viņa sejas izteiksme bija nāvīgi nogurusi.
  IS-3, ņemot vērā ražošanas darbietilpību, joprojām nevarēja kļūt par sērijveida.
  Tā būtiskā atšķirība no abiem bija tikai torņa forma. Viņa bija kā lidojošs šķīvītis, un viņas piere bija kā dzērves knābis. Protams, palielinātais slīpuma leņķis labi pasargāja frontālo daļu, bet sarežģīta ražošana. Turklāt pieres lejasdaļa bija ievainojama, un, ja tur trāpīja lādiņš, tad tas vairs nerikojās.
  Staļins pamāja ar roku un pazuda bunkurā, sākās nākamais nacistu reids. Gaisa triecienos piedalījās lidmašīnas TA-400 un Yu-287 ar apgrieztu spārnu.
  Un atkal viņi radio raidīja ballistiskās raķetes, kuras vadīja spārni.
  Kremlis guva ievērojamus postījumus.
  Staļins nopietni domāja par viņu Maskavas lidojumu.
  Maija vidū, pabeidzot Vidusāzijas pārdali, nacisti sāka ofensīvu pret Maskavu no austrumiem un rietumiem. Izcēlās vēl viena sīva cīņa.
  Padomju karaspēks cīnījās varonīgi. Taču spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. Kaujās parādījās arī tanki E-75 Tiger-3. Un masveidā "Panther" -3. Tādas cīņas, teiksim, ir ārkārtējas.
  Līdz maija beigām jūnija sākumā nacisti pabeidza praktiski pilnīgu Maskavas ielenkšanu.
  Staļins svinīgi paziņoja, ka paliks galvaspilsētā un stāvēs tur līdz nāvei.
  Maskava tika apšaudīta un bombardēta. Viņai apkārt bija ļoti spēcīgas aizsardzības līnijas, kuras nav tik viegli pārvarēt. Galvaspilsētā bija koncentrēti milzīgi munīcijas un pārtikas krājumi.
  Un Staļins pazemes pilsētā bija samērā drošs.
  Hitlers 1945. gada 22. jūnijā, kad bija pagājuši tieši četri gadi kopš Lielā Tēvijas kara sākuma, pavēlēja apturēt uzbrukumu galvaspilsētai, tā vietā sistemātiski to iznīcinot ar artilēriju un lidmašīnām. Un turpināt pārliecinoši bombardēt.
  Pamatota ofensīva pārcēlās uz Sibīriju. Vajadzēja ieņemt Sverdlovsku un Čeļabinsku, līdz šīs pilsētas noklāja sniegu... Jūnija beigās jūlija sākumā pēc spītīgām cīņām tika ieņemtas abas galvenās pilsētas... Vācieši virzījās pāri Sibīrijai. Padomju ciemati viens pēc otra krita.
  Šeit nacisti 1945. gada septembrī tuvojās Novosibirskai. Cīņas izcēlās arī par šo apmetni.
  Sarkanā armija cīnījās kopā ar vietējiem kaujiniekiem. Tamāra te cīnījās kā varone.
  Ir septembra beigas, snieg un salst. Un meiteņu bataljons cīnās basām kājām un parāda brīnišķīgu varonību.
  Un karotāji cīnās kā panteras.
  Tamāra pagriezās, ar basu kāju iemeta sprādzienbīstamu ogļu paku un čīkstēja:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Citas meitenes izmisīgi rēc:
  - Mēs nomirsim, bet nepadosimies!
  Un cīņa turpinās...
  Novosibirska krita tikai novembra sākumā... Karš turpinājās. Padomju Savienība joprojām nav kapitulējusi. Maskava bija bloķēta un apšaudīta.
  Pazemes pilsētā tika glabāts stratēģisks pārtikas un munīcijas krājums, lai to varētu izturēt diezgan ilgu laiku.
  Vācieši pastāvīgi bombardēja un apšaudīja pilsētu.
  Bija arī jauns smagais tanks "Rat". Šī mašīna svēra divus tūkstošus tonnu un bija bruņota ar vairākiem ieročiem.
  Kā izrāviena tanks tika izmantots transportlīdzeklis ar 400 mm bruņām... Izturējis kaujas pārbaudi....
  Bet iestrēga uz ežiem, un viņu iznīcināja kamikadzes pilots, kurš viņu taranēja.
  Neskatoties uz to, jauna tvertne "Rat" -2 izrādījās vēl lielāka un smagāka ...
  Staļins Jauno 1946. gadu svinēja Maskavā, kas vēl nebija uzņemts. PSRS lielais vadonis paļāvās uz brīnumu. Maskava ir kļuvusi par īstu cietokšņa pilsētu.
  Pārtikas krājumi varētu ilgt vēl pāris gadus un, ņemot vērā iedzīvotāju skaita samazināšanos bombardēšanas un apšaudes dēļ, ilgāk. Bet munīcija bija atkarīga no uzbrukumu ātruma un intensitātes.
  Berija tomēr atzīmēja:
  - Varbūt biedrs Staļins vienosies ar Hitleru par mūsu brīvību?
  Augstākais virspavēlnieks apņēmīgi paziņoja, stingri triekdams dūri pret galdu:
  - Es nerunāju ar kanibāliem Lavrentiju! Vai tu saproti!
  Berija ar nopūtu atzīmēja:
  Cerēsim uz brīnumu!
  Staļins ķērcot piezīmēja:
  -Pacietību un nedaudz piepūles!
  . EPILOGS
  Vietējās kaujās notika jauns 1946. gads. Vācieši un japāņi pakāpeniski ieņēma visas lielākās pilsētas. Verhojanska augustā krita pēdējā. Vāciešiem bija jauni tanki AG-50 piramīdas formā.
  Tamāra un viņas komanda izmisīgi cīnījās Verhojanskā.
  Meitenes, kā vienmēr, bija basām kājām un bikini.
  Viņi stāvēja līdz nāvei. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi meta sprādzienbīstamas pakas ar nāvējošu spēku.
  Un tad, kad beidzās munīcija, viņi varēja doties cauri pagrabiem un tuneļiem taigā.
  Viņi bija gatavi atkal ķerties pie ieročiem un karot, pat ja tas bija partizānu karš.
  PSRS izveidojās partizānu zonas, un izvērtās pagrīdes karš.
  Galvaspilsēta joprojām izturēja, tāpēc Hitlers gribēja viņu nomirt badā un glābt savus karavīrus, no kuriem pārāk daudzi jau bija miruši.
  Un meitenes tikmēr iznīcināja nacistus un japāņus dažādos veidos un paņēmienos.
  Īpaši Nataša un viņas komanda.
  Un viņi nokļuva atpakaļ T-34-85. Auto noteikti nav jauns. Un četrdesmit sestā gada beigām, novecojis.
  Un šeit ir AG-50. Tas atgādina zemu piramīdu ar ļoti garu stumbru. Mašīna ir visas sešdesmit piecas tonnas. Bruņu biezums no visiem leņķiem ir 250 mm leņķī. Attiecībā uz čaulām T-34 ir absolūti necaurlaidīgs.
  Supermens-Nataša aizkaitināti nošņāca:
  - Tas ir kā darbs! Paceliet kalnu!
  Futūriste Andželika paskatījās apkārt. Tagad viņi bija savos tradicionālajos bikini. Un prātā ienāca kaut kas skaists.
  Un Svetlana ar plikiem papēžiem spieda sviras un brauca ar tanku. Viņa nošņāca:
  - Manevrs! Tikai manevrs!
  AG-50 ir aprīkots ar jaudīgu 105 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL. Viņš spēj sist lielā attālumā. Turklāt trīsdesmit četriem ar bruņu kvalitāti nav nozīmes. Viens sitiens un viss.
  Svetlana sāk šūpot padomju tanku. Ienaidnieks šauj. Lādiņš pat nedaudz pieskaras bruņām. Bet par laimi tas paslīd. Bet spēks ir kolosāls - urāna kodols.
  Supermens-Nataška ar savām sarkanajām lūpām čukstēja:
  - Uz ikonām ar skumjām sejām - impērija piedzims no jauna!
  Futūriste Andželika šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus. Šāviņš ietriecās stacionārā piramīdas formā. Un noslīdēja bruņas rikošetā. Viņa ir ļoti slīpa un cementēta.
  Vācu tanks, protams, ir necaurejams no visiem leņķiem, pat priekš IS-7. Un kur ir T-34-85 pirms viņa.
  Atkal vācietis šauj... Svetlana spieda pliku papēdi uz bremzēm. Un viņa spēja izvairīties no tvertnes no sakāves. Lai gan nāvējošā dāvana pieslīdēja pavisam tuvu.
  Supermens-Nataša dusmās sacīja:
  - Jā, mēs iestrēgām!
  Futūriste Andželika iesmējās. Viņa auksti norāva krūšturi. Atklātas augstas krūtis ar zemeņu sprauslām. Viņa izcēla pērļu zobus. Un čivināja:
  - Gļēvulis nespēlē hokeju!
  Un nospieda savu koši sarkano sprauslu uz sprūda. Tāda viņa ir drosmīgs un dzirkstošs velns. Vai varbūt laipns krievu eņģelis, kas iemiesojies.
  Lādiņš izlidoja no ne pārāk gara purna. Tas aizslaucīja... Un ielidoja tieši vācu AG automašīnas bagāžniekā. Nogāza viņu kā krekeri.
  Un visas četras meitenes korī iesaucās:
  - Viens, divi - es sapratu! Frics iedeva ragus tā!
  Un kā viņi krata basās kājas. Šeit ir meitenes! Un, kad viņi šaušanas laikā izmanto tukšas krūtis, tas ir simts reižu efektīvāk.
  Supermens-Nataša smaidot atzīmēja:
  - Šī tvertne tagad mums ir droša. Bet kā to iznīcināt?
  Zoja smaidot ieteica:
  - Un kaujas kovboju stilā mēs to izslaucīsim!
  Svetlana paātrināja sava tanka kustību. Bet ienaidnieks pēkšņi pagriezās un metās uz papēžiem. Viņš paātrinājās pārsteidzoši ātri: galu galā gāzes turbīnas dzinējs. Un tas nepārprotami bija ātrāks par T-34-85.
  Kā zilonis, kas bēg no Moskas. Viss būtu labi. Bet ziloņi var pārvietoties pat ļoti ātri.
  Supermens-Nataša dusmīgi ar basu kāju uzsita bruņām un rūca:
  - Šeit! Nu kā mēs atpalikām no nacistiem!
  Zoja ar skumjām balsī dziedāja:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais!
  Un satricināja matus, zelta lapu krāsā.
  Futūrists-Angelica dziedāja ar sajūsmu un izšāva vēl vienu šāviņu. Viņš atsitās pret bruņu pakaļgalu un salūza.
  - Vai nepieredzēti sapņi aiziet ... Vai novēloti tiek pīti vainagi ... Gerasims reiz bija mēms! Tagad viņš lamājas!
  Svetlana bargi atzīmēja:
  - Neķītrības lamāties ir vulgāri!
  Supermens-Nataša gribēja pateikt ko asprātīgu. Bet tad parādījās vēl viens fašistu tanks. Šoreiz E-75. Arī pierē labi aizsargāts, bet no sāniem daudz sliktāk. Tiesa, trīsdesmit četri joprojām nevar tai izlauzties cauri.
  Šoreiz Zoja novilka krūšturi. Un atsedza koši nipeli.
  Viņa to paņēma un ar krūtīm nospieda sprūdu. Ierocis strādāja...
  Šāviņš atkal trāpīja tieši masīva lielgabala stobrā. Un simt piecu milimetru lielgabals nebija kārtībā.
  Un šis vācietis metās viņam uz papēžiem. Labs veids, kā atspējot visvairāk aizsargātos transportlīdzekļus, ir atsist pret bagāžniekiem.
  Supermens-Nataša priecīgi paziņoja:
  - Lūk, redzi! Mēs uzvaram!
  Un šeit ir trešā tvertne. Šoreiz "Karaliskā lauva". Viņam ir ierocis, 450 mm bumba. Ja tāda lieta ir sasodīta, tad tas nemaz nešķitīs maz.
  Supermens-Nataša šoreiz nolēma nošaut sevi. Viņa novilka krūšturi. Cik garas un stingras krūtis viņai joprojām ir. Svaigs kā meitene. Un karotājs to paņems un piespiedīs ar rubīna nipeli.
  Apvalks izlidoja ... Un "Karaliskā lauva" iekļuva tieši mucā. Un kā uzsprāgs milzīgais auto. Ka pāris tanki, kas stāvēja malās, aizlidoja vairākus simtus metru.
  Jā, un trīsdesmit četri satricināja. Automašīna gandrīz apgāzās un tika pacelta no zemes.
  Futūriste-Andželika piezemējoties pat sasita pieri, kliedzot:
  - Kā zirgi ēzeļi!
  Un viņa piedraudēja Fricim ar dūri.
  Supermens-Nataša bija apmierināta un izcēla pērļainos, ļoti lielos zobus:
  - Šeit mēs padevāmies ienaidniekam! Kā tam jābūt!
  Zoja ar sajūsmu dziedāja:
  - Mīlestība un nāve! Labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs... Bet man vienalga!
  Un meitene pakustināja baso kāju pa metālu.
  Nākamais ienaidnieks ir E-100. Automašīna ir bīstama. Ar bumbas palaišanas iekārtu un 75 mm lielgabalu ar ļoti garu stobru. Tāda uzbrukuma modifikācija, kas spēj pildīt tanka iznīcinātāja lomu. Un padomju tankam pietiktu ar septiņdesmit piecu milimetru lielgabalu.
  Un bumbvedēja muca ir pārklāta ar vāciņu.
  Supermens-Nataša sakrustojās ar basu kāju un čivināja:
  - Nu, vai mēs viņu uzvarēsim?
  Zoja, izlikusi zobus, piekrita:
  - Protams, ka darīsim!
  Futūriste Andželika nospieda sprūdu ar savu koši sarkano nipeli. Ierocis strādāja. Tas izspļāva slepkavas apsūdzību. Un viņa salauza vācu lielgabala salīdzinoši tievo, bet garo stobru.
  Svetlana entuziastiski tvītoja:
  - Labi! Tagad ļaujiet man nošaut!
  Un karotāja arī atsita savu rumpi. Visas četras lādes ir augšā. Un ļoti pat skaista, seksīga, vilinoša. Tātad ar tādām meitenēm gribas mīlēties. Nu, kas var būt labāks par viņiem? Droši vien tikai citas meitenes!
  Un tad meitene uztvēra brīdi, kad vāciņš sāka atvērties. Un, izmantojot savu sarkano nipeli, kā izšaut lādiņu uz vācu bumbvedēju.
  Un Fricim pat nebija laika pamirkšķināt aci ... Tiklīdz viņš to paņem un uzsprāgst ... Kūpošais metāls tika izkaisīts visos virzienos.
  Svetlana berzēja savas stiprās rokas un čīkstēja:
  - Es esmu īsta pūķu meitene!
  Un kā viņš smejas! Un viņš ņems un parādīs mēli!
  Supermens-Nataša to paņēma un ar entuziasmu dziedāja:
  - Patriot! Padomju patriots! Cik Fričus tu nogalināji!
  Zoja paņēma dziesmu un, kratīdama kailās krūtis, turpināja:
  - Patriot! Sarkanais patriots! Un meitenes visi jūsu sapņi!
  Un arī karotājs kā ņem un izplūda smieklos! Un mēle rādīs! Un izcēla zobus-ilkņus!
  Un kustini sviru ar basām kājām...
  Meitenes šeit nepārprotami ir vislabākajā stāvoklī, lai gan viņām ir novecojusi tvertne. Un viņi turpina partizāt.
  Bet 1947. gada 20. aprīlī sākās jauns uzbrukums Maskavai. Tajā piedalījās japāņi, turki un visa ārzemju armija.
  Beigu beigās Hitleram pietrūka pacietības un viņš nolēma izbeigt PSRS. Un personīgi ar Staļinu, saistot ar viņu partizānu karu, kas joprojām plosās Krievijas teritorijā.
  Piemēram, ja Maskava krīt, karš bez šaubām beigsies.
  Un sākās izšķirošs, vispārējs uzbrukums.
  Uzbrukumā devās arī supersmagie tanki "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 un citi.
  Pirmkārt, pilsēta tika apšauta ar ballistiskajām raķetēm.
  Un tika izmantotas arī kaujas, neievainojamās Trešā Reiha disketes. Tāda ir armāda.
  Alenka un viņas komanda drosmīgi tikās ar vāciešiem un deva viņiem cīņu.
  Aļonka ar kailiem pirkstiem meta granātu, izšāva sēriju un rūca:
  - Par krievu garu!
  Anyuta, šaujot uz pretiniekiem un pļaujot ienaidnieku rindas, čivināja ar kailu papēdi, padodoties nāves pakai:
  - Par komunisma varenību!
  Alla, apšaudīdama PSRS ienaidniekus un ar kailiem kāju pirkstiem metot bumbu, kliedza:
  - Mātei Krievijai komunismā!
  Marija, vadot mērķtiecīgu uguni uz ienaidnieku un pārliecinoši viņu nopļaujot, atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Krievijai vajag jaunu vadītāju!
  Matrēna atzīmēja, šaujot un pārliecinoši iznīcinot pretiniekus un ar kailiem kāju pirkstiem sniedzot vēl vienu nāves dāvanu:
  - Protams, ka vajag!
  Un no viņas metiena, kas iekrita laukumā, sadūrās divi vācu tanki.
  Marusja, šaujot uz nacistiem, enerģiski atzīmēja:
  - Viss bija PSRS, bet ienaidnieks paņēma numuru!
  Un ar savu pliku papēdi, kā viņš palaidīs slepkavniecisko un nepielūdzamo!
  Alenka iedrošināja savus draugus:
  - Nesteidzieties apglabāt Krieviju! Mums arī ir ko darīt!
  Un ar basās kājas pirkstiem viņš iemetīs postošu iznīcināšanas dāvanu.
  Anyuta, šaujot uz nacistiem, tam piekrita:
  - Mēs nikni sitīsim ienaidniekus, Tēvzemes upe neizžūs!
  Un ar pliku, apaļu papēdi meitene enerģiski paņems un padosies ienaidniekam.
  Alla, šaujot uz nacistiem un izlaižot no katapulta sprāgstvielas gabalu, ar kailiem pirkstiem pavelkot auklu, izdeva:
  - Tas būs tikai supermens - kurš nomainīs Staļinu!
  Marija, šaudama ar pārsteidzošu precizitāti un ar kailiem pirkstiem mētādama granātas, ierunājās:
  - Viss, kas nemainās, viss ir uz labu!
  Matrjona, ar mērķtiecīgiem metieniem notriecot Frici. Un tad, ar basu kāju sabojājusi tvertni, viņa atzīmēja:
  - Mēs ar savu nemainīgo un varonīgo gribu!
  Marusja ar basām kājām izmeta veselu kaudzi granātu. Tātad nacistu pašpiedziņas lielgabals apgriezās un čīkstēja:
  - Es būšu stiprākais!
  Alla, ar metienu izsitot transportieri no nacistiem, granātas ar pliku papēdi, pamanīja, labojot:
  - Ne es, bet mēs! Viss ir stiprāks!
  Aļonka dziedāja, lai paaugstinātu cīņas noskaņojumu, komponējot, atrodoties ceļā. Un pārējās meitenes, šaujot uz nacistiem, pacēla;
  Mēs esam PSRS valsts meitenes,
  Kas ir lāpa visai pasaulei...
  Parādīsim, zināsim piemēra diženumu,
  Šeit ir apdziedāti varoņdarbi!
  
  Meitenes ir dzimušas zem sarkanā karoga,
  Un basām kājām steidzas caur salnu...
  Meitas un dēli cīnās par Krieviju,
  Dažreiz līgava puisim uzdāvina rozi!
  
  Virs Visuma būs sarkans karogs,
  Mirdz tik spilgti kā lāpas liesma...
  Galu galā mums ir varonīgas šūpoles,
  Un mūsu reklāmkarogs mirdz kā sarkana soma!
  
  Neticiet, nolādētais fašists neizturēs,
  Un krievu gars nekad nepazudīs...
  Uzvara atvērs bezgalīgu kontu,
  Sasveicināsimies ar visiem!
  
  Krievija ir brīnišķīga valsts
  Jūs iedevāt komunismu tautām...
  Mūžīgi dāsni dāvājis Dievs,
  Par Dzimteni, par laimi un brīvību!
  
  Ienaidnieks nespēs sakaut Tēvzemi,
  Un neatkarīgi no tā, cik nežēlīgs viņš bija viltīgs ...
  Mūsu neuzvaramais krievu lācis,
  Krievijas karavīrs ir tik slavens ar savu uzvaru!
  
  Skaista padomju valsts
  Meitenes tajā lepojas, ka ir skaistas ...
  Viņa mums ir dota uz visiem laikiem no dzimšanas,
  Un būsim godīgi komjaunieši!
  
  Mēs cīnāmies Maskavas nomalē,
  Sniega kupenu putenis, un meitenes basām kājām ...
  Neatdosim Tēvzemi sātanam,
  Mēs pat ar izkaptīm precīzi šaujam!
  
  Tāpēc dusmās meitenes vēlas cīnīties,
  Un viņi izmet pliku sprādziena paku ar papēdi ...
  Viņš ir tikai fašists, jo izskatās foršs,
  Patiesībā tikai ļauns Kains!
  
  Ienaidnieki nevar uzvarēt meitenes,
  Viņi ir dzimuši zem tādas zvaigznes...
  Neuzvaramais briesmonis ir mūsu lācis,
  Kas padarīja Dzimteni par sievu!
  
  Mēs, krievu meitenes, esam labas
  Mēs nebaidāmies no spīdzināšanas un sala ...
  Un atvairīt, ticiet ļaunās ordas uzbrukumam,
  Ienaidnieks no devas sadusmosies!
  
  Ienaidnieks varēja atspiesties no Maskavas,
  Lai gan viņam ir daudz spēka...
  Mēs, meitenes, esam tik lepni par sevi
  Pretinieki visi pazūd kapos!
  
  Neticiet, Krieviju nevar uzvarēt ienaidnieki,
  Tā kā katrs bruņinieks no autiņbiksītēm ...
  Mednieks ir pārvērties par laupījumu,
  Un pretinieks vēl ir bērns!
  
  Bet krievu gars, ticiet lielajam garam,
  Tajā, jūs zināt, ir paslēpti tādi spēki ...
  Tas tiks sasmalcināts ar ienaidnieku pūkā,
  Galu galā bruņinieki cīņās ir neuzvarami!
  
  Atlaidiet savas šaubas, meitenes
  Mēs esam drosmīgākie pasaulē...
  Iemetīsim sātana barus ellē,
  Mērcēsim visu pretiniekus tualetē!
  
  Svētais karš beigsies
  Pār planētu valdīs miers un rīts...
  Viņa ir mūžīgi kopā ar sauli, kas zināma,
  Lai mūžīgi liesmo vasara!
  
  Un komunisms ir mūžīgs godībā,
  Un Ļeņins un lielais Staļins ir ar mums ...
  Asiņainā filmā tikai tagad ir fašisms,
  Un mūsu ticība ir stiprāka par tēraudu!
  
  Mana Krievija valda gadsimtiem ilgi
  Un deva laimi visam Visumam ....
  Nepieciešams tērauda dūres spēks
  Un veiklība, bet saprātīga noplūde!
  
  
  
  RAGANAS RADA BRĪNUMIEROČUS
  Arī Gerda, Šarlote, Magda un Kristīna, kuras tobrīd pārbaudīja Tīģeris, izstrādāja daudzsološu modeli: Panthers -2. Dzinēju un transmisiju meitenes novietoja vienā blokā - šķērsām, un padarīja torni šauru un mazāku. Un pārnesumkārba tika uzstādīta uz paša motora. Rezultātā "Panther" -2 izrādījās siluets zem diviem metriem, un apkalpes locekļu skaits tika samazināts līdz trim cilvēkiem. Korpusa pieres bruņu biezums palielinājās līdz 120 mm zem lielām nogāzēm, bet sānos līdz 82 mm zem nogāzēm. Un torņi ir līdz 150 mm pierei un 82 mm sāniem, zem nogāzēm. Tajā pašā laikā viss transportlīdzeklis tika samazināts līdz 35 tonnām, kas ļāva iztikt ar 700 zirgspēku dzinēju un palielināja tvertnes ātrumu un manevrētspēju. Tajā pašā laikā ir uzlabojusies arī automašīnas caurlaidība, un šasija ir kļuvusi vieglāka un daudz vieglāk remontējama un kopjama. Kopumā ir seši rullīši, kas ir praktiski un ērti. Hitleram patika "Pantera" -2 un viņš seriālā ienāca no četrdesmit trešā septembra. Mašīna ir veiksmīga, ar labu, bruņas caururbjošu un ātrās šaušanas ieroci. Viņa strādāja un pārvietojās ātri, ar izcilu ergonomiku.
  Un pats galvenais, to bija vieglāk ražot un vajadzēja mazāk metāla. Un tajā pašā laikā tas izcēlās ar kapitāla izdzīvošanu. Šādai mašīnai ar lielām bruņu nogāzēm nav tik viegli izlauzties cauri.
  Padomju karaspēkam radās nopietna problēma. Turklāt vācieši Fau programmas vietā ieguldīja populāra iznīcinātāja izstrādē un izveidoja XE-162, kas ir vienkāršs un lēts ražošanā un ļoti viegls un manevrējams.
  Šī iekārta izrādījās izstrādāta labvēlīgākos apstākļos un salīdzinoši viegli vadāma. Un viņai nav tik viegli tikt galā.
  Es uzspiedu padomju un sabiedroto karaspēkam sīvas gaisa kaujas. Cīnītājs tukšā stāvoklī svēra tikai pusotru tonnu un sastāvēja gandrīz tikai no koka. Tātad mašīna izrādījās ārkārtīgi efektīva.
  Situāciju pasliktināja fakts, ka vācu meitenes sāka aktīvi ienākt aviācijas vienībās.
  Albīna un Alvīna sāka aktīvi gūt vārtus, cīnoties, kā likums, basām kājām un vienā bikini. Un šīs meitenes nevarēja notriekt. Un viņi paši tik aktīvi nogrieza ienaidnieku. Un cik skaistas bija šīs blondīnes: vienkārši ārieši!
  Albīna ar graciozu kāju nospiež sprūdu un nogriež pāris padomju lidmašīnas un čīkst:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Alvīna nospiež mēlīti ar koši sarkano nipeli, trieca trīs padomju mašīnas un rūc:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Cīņas meitenes - nevar teikt, ka viņas ir vājas. Nē, viņi ir ļoti agresīvi un var visus saplosīt gabalos.
  Braucoša kopumā šī armija. Un ziemā frontes līnija stabilizējās. Mainšteins uzsāka pretuzbrukumu un spēja sakaut padomju karaspēku pāri Dņeprai, izveidojot pāris lielu katlu. Vācieši arī spēja atvairīt ofensīvu pie Ļeņingradas. Šeit viņi paļāvās uz spēcīgu aizsardzības līniju. Turklāt pēc sakāves Ukrainā Staļins no šī virziena noņēma vairākas divīzijas un ļāva vāciešiem atvairīt uzbrukumus. Fronte izturēja, un vācieši varēja izturēt ziemā visā uzbrukuma perimetrā.
  Gerda personīgi cīnījās uz "Panther" -2, kopā ar meitenēm. Un, neskatoties uz ziemu, skaistules cīnījās basām kājām un tikai vienā bikini.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas, trāpīja ienaidniekam un čīkstēja:
  - Slava mūsu impērijai!
  Arī Šarlote ar kailajiem pirkstiem nospieda sviru, nojauca trīsdesmit četru torni un ar agresiju apstiprināja:
  - Slava varoņiem!
  Kristīna dauzīja, nospiežot pogu ar savu sarkano nipeli, un, atsitoties pret padomju mašīnu, čīkstēja:
  - Un slava mums!
  Magda izšāva četru ložmetēju sprādzienu, ar kailiem kāju pirkstiem nogrieza padomju kājniekus un izdeva:
  - Mūžīgā, uzvarošā slava!
  Tātad meitenes ir nerātnas un kailas, viņu apaļie papēži mirdz.
  Un, tuvojoties "Tiger" -2, šī tvertne, kuras svars ir piecdesmit piecas tonnas, sola aizsargāt 250 mm pieri un sānus 170 mm.
  Tas ar 88 mm pistoli 71 EL, ļoti pieklājīgs auto.
  Un pavasarī vācieši jau virzās uz priekšu Itālijā un pārliecinoši grauj sabiedrotos.
  Viņi ieņem Neapoli un iebrūk Sicīlijā.
  Un simtiem tūkstošu sabiedroto karavīru padodas. Un kārtīgi tos sagraut. Vācu panteras ir neapturamas.
  Un meitenes liek angļiem krist uz ceļiem un skūpstīt viņu kailās, noslīpētās kājas, un ar mēli laizīt daiļavu apaļos papēžus.
  Jūnijā sabiedrotie cenšas virzīties uz priekšu, izsēdinot karaspēku Normandijā. Bet viņi tur cieš graujošu sakāvi. Atkal simtiem tūkstošu ieslodzīto un daudz sagūstīta aprīkojuma.
  Rūzvelts saņem sirdslēkmi un kļūst rīcībnespējīgs. ASV cenšas ierobežot tik sarežģītu karu. Lielbritānija apsver iespējas samierināties ar Fritz. Situāciju pasliktina spēcīgāka Anglijas pilsētu bombardēšana, izmantojot reaktīvo lidmašīnu. Un britu iznīcinātāji nevar panākt šādu lidmašīnu.
  Tāpēc Čērčils sāk lūgt mieru. Bet fīrers ir nepielūdzams. Viņš plosās no sava spēka apziņas.
  Bet briti joprojām piekrīt mieram. Un tas satrauc Staļinu, kurš piedāvā fīreram pamieru. Hitlers piekrīt pārtraukt karadarbību uz trim gadiem ar nosacījumu, ka nenotiks partizānu sabotāža un partijas paliks pie savām robežām, un PSRS pārdos vāciešiem eļļu un maizi.
  Staļins tam piekrita... Un Frici atraisīja rokas.
  Pirmais trieciens, protams, ir Gibraltārs. Pēc šī cietokšņa sagrābšanas jūs varat pārvietot karaspēku uz Āfriku visīsākajā attālumā. Šturmējot cietoksni, vācieši izmantoja jaunākās triecienšautenes MP-44, meitenes tās arī uzlaboja: padarīja tās daudz vieglākas un uzticamākas.
  Un debesīs cīnījās Albīna un Alvīna, meitenes, kas padarīja vācu lidmašīnas daudz praktiskākas un ātrākas.
  Un viņi sagrāva sabiedrotos pa labi un pa kreisi. Gibraltārs būtu paņemts ceļā. Franko bija spiests piekrist Hitlera ultimātam. Neļaujiet nacistiem okupēt jūsu valsti.
  Vācieši paātrinājās uz tankiem un ielauzās ienaidnieka atrašanās vietā.
  Pēc Gibraltāra krišanas Fritz ienāca Marokā. Un viņi pārcēlās, ieņemot teritorijas. Fritz tanki īpaši pārvietojās Alžīrijā. "Panther" -2 strauji slīd pa smiltīm. Tas tika modernizēts ar jaudīgāku dzinēju, un tas brauca sacīkstēs. Panther-2 pilnībā apmierināja militārpersonas ar savu pieres aizsardzību, un Tiger-2 kopumā bija pārsteidzošs tanks. Sabiedrotie krita kā notriekti.
  Vācu meitenes cīnījās tuksnesī, parasti basām kājām un bikini. Viņi tikai eļļoja ādu ar īpašu aizsargkrēmu, lai tā nepiedeg.
  Tad sagūstīto angļu skaistules noliek uz ceļiem un liek meitenei laizīt papēžus. Un viņiem tas patīk, īpaši afrikāņiem, kuri to dara ar entuziasmu.
  Četrdesmit piektais gads vāciešiem bija ļoti veiksmīgs, viņi sagrāba lielāko daļu Āfrikas, Tuvos Austrumus. Un četrdesmit sestā gada pirmajā pusē viņi sagrāba arī Indiju, Birmu un pārējo Āfriku. Un vairāk problēmu bija ar karaspēka piegādi, sakaru stiepšanu, reljefu, nevis ar britu un amerikāņu vienību pretestību. Turklāt koloniālais karaspēks nebija īpaši gatavs karot. Tehnoloģiju jomā vāciešiem ir nepārspējamas kvalitātes priekšrocības. Piemēram, ME-262 X, un tā ātrums ir līdz 1200 kilometriem stundā, un tas ir bruņots ar pieciem lidmašīnas lielgabaliem. Un ASV un Lielbritānijā, lai gan tās ir vairāk vai mazāk piemērotas kaujas vajadzībām, tām nav reaktīvo iznīcinātāju, un bumbvedēju vēl jo vairāk.
  Turklāt vāciešiem bija diskotēkas, kas attīstīja četru skaņu ātrumu. Viņi bija pilnīgi neievainojami pret kājnieku ieročiem, pateicoties laminārajai strūklai, kas plūda ap automašīnām. Bet tāpēc viņi paši nevarēja šaut. Bet, no otras puses, bija iespēja nomest bumbu no augstuma un izmantot to izlūkošanā, un pats galvenais - ienaidnieka transportlīdzekļus notriekt ar strūklu.
  Lidojošie šķīvīši ir efektīvi ieroči ar lielu darbības rādiusu un spēj lidot no Eiropas uz ASV. Un dažreiz viņus vadīja ļoti skaistas meitenes, kuras deva priekšroku cīņai basām kājām un bikini.
  Lūk, Ģertrūde un Ieva lidojumā. Šīs ir divas brīnišķīgas jaukas. Piemēram, tika pieķerts melnādains amerikānis. Piesiets pie baļķa. Un tā uz viņa vīrišķo pilnību viņi ilgi brauca, ka ieslodzītais zaudēja samaņu, pārpūlējās.
  Un tagad Ģertrūde ar plikiem kāju pirkstiem ņēma un notēmēja disketi mērķī, notriekdama amerikāņu lidmašīnas. Šeit ir kaujas meitene.
  Un arī Ieva ar kailajiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku vērš pret ienaidnieku mašīnu.
  Un nikni taranē ienaidnieku, un Anglijas un ASV automašīnas krīt.
  Vāciešu desants plānots novembra beigās. Pirmkārt, šobrīd neviens negaida. Patiesībā laikapstākļi nav īpaši labvēlīgi un izdzīvot ir riskanti. Bet mierīgās dienās var pārpeldēt Lamanšu un nolaisties. Turklāt nakts nosēšanās ir priekšrocības, jo naktī to ir daudz grūtāk aizstāvēt.
  Vācieši līdz tam laikam bija ļoti nogalinājuši angļu un amerikāņu flotes.
  Tātad nosēšanās bija gaidāma bez problēmām. Spēcīgs triecienspēks bija īpaši meiteņu bataljoni, kuri pat novembra beigu salā bija basām kājām tikai vienā bikini.
  Nosēšanās sākās 1946. gada 26. novembrī. Reihstāga vēlēšanu gadadienā, pēc kurām Hitlers saņēma Reiha kanclera amatu.
  Nebija neviena, kas apturētu nosēšanos. Un ofensīvā piedalījās lielas kājnieku masas un pat jaunākie piramīdas tanki. Kuru nevar caurdurt no jebkura leņķa.
  Meitenes, protams, cīnās tajās un rīkojas drosmīgi.
  Un daži karotāji jau basām kājām lauž ledus malu uz naktī sasalušām peļķēm. Un viņi cīnās ļoti smagi. Un viņi dara pārsteidzošus brīnumus. Un, kad viņi ar kailiem pirkstiem met granātas un saplēš britus, kļūst ārkārtīgi forši ...
  Savukārt Gerda cīnās uz Tiger-4 piramīdas tanka ar lielgabalu un bumbas palaišanas iekārtu, turklāt ļoti drosmīgi. Sūta lādiņu pēc šāviņa un saplēš ienaidniekus.
  Rīkojoties nevis mazgājoties, tā ripinot, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, meitene rēc:
  - Aktīvi plēsām zobus, ļoti spēcīgi iznīcinām!
  Šarlote šaušanas laikā izmanto koši košu nipeli, nospiežot to uz kursorsviras pogas un trāpot ienaidniekam, čivināja:
  - Mūsu universālā būvniecības komanda!
  Lupanula ar raķešu palaišanas ierīci un Kristīna, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa salauza daudz pretinieku un nomurmināja:
  - Par Trešā Reiha varenību!
  Magda rēca viņai pakaļ. Šoreiz ar zemeņu nipeli. Sarāva ienaidnieku un rēca:
  - Par āriešu komunismu!
  Lūk, superlīmeņa meitenes! Un kā meiteņu kājnieki skrien basām kājām, metot granātas ceļā. Un cik tas ir lieliski un nāvējoši.
  Meitenes ir tik kaujinieciskas un skaistas.
  Un viņi grauj britus pa labi un pa kreisi. Nav pārsteidzoši, ka ar šādu Francijas un Norvēģijas ofensīvu un piezemēšanos Anglija izturēja tikai desmit dienas. Tas ir lieliski!
  Metropole krita. Un nākamais posms ir ceļojums uz Ameriku. Februārī vācieši, neskatoties uz ziemu, veica nosēšanos Islandē: operāciju Icarus un ieņēma šo svarīgo teritoriju.
  Un atkal kaujās piedalījās meitenes ar basām kājām no dažādiem SS bataljoniem.
  Un viņiem tas izdevās, plikajiem papēžiem zibinot pa sniegu.
  Staļins 1947. gada martā ierosināja Hitleram kopīgu karu pret ASV. Fīrers tam piekrita, bet ar nosacījumu, ka PSRS atgūs tikai Aļasku, kaut kādā veidā likumīgu teritoriju. Un vairāk neprasīs.
  Staļins tam piekrita ... Un sākās padomju karaspēka iebrukums caur Aļasku. Tik ātri un brutāli.
  Jauni padomju tanki kustējās.
  Elizabetes apkalpe cīnījās ar pašu pirmo, eksperimentālo un ne gluži pabeigto T-54 tanku. 1947. gada aprīlis. Aļaskā joprojām ir sniegs, bet krievu meitenes cīnās basām kājām un bikini. Un tik skaistas meitenes.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem uz ienaidnieku. Amerikāņu Šermans sit. Un karotāja, izlikusi zobus, saka:
  - Slava lielā komunisma idejām!
  Jekaterina arī šauj ar kailiem pirkstiem noslīpētām kājām un čīkst:
  - Slava mūsu armijas uzvarošajiem rezultātiem!
  Arī Elena izšāva, šoreiz izmantojot krūškurvja koši krūšu krūšu krūšu krūšu krūšu kauli, trāpot ienaidniekam ar ļoti labu atzīmi un norūca:
  - Slava jaunām izšķirošajām uzvarām!
  Eifrāzija, sita pret pretiniekiem, izmantojot zemeņu dzelksni, un dūriens "Pershing" iesaucās:
  - Un mēs uzvarēsim!
  Acīmredzot karotāji izklīda kā ķipari. Un tā amerikāņi tiek kulti.
  Šeit lādiņš trāpa tanka pieri, bet uzreiz rikošē. Elizabete rēc un lec:
  - Slava komunisma idejām!
  Un viņš arī sūta lādiņu atbildē, ar kailajiem kāju pirkstiem. Šī ir meitene, kas pilda īstu misiju.
  Tādas ir cīņas skaistules.
  Padomju karaspēks izturēja Aļaskā. Un maijā ieradās pats pirmais metālā iemiesotais IS-7.
  Un uz tā ir Alenkas tanka apkalpe.
  Šeit ir tāda cīņas meitene. Kad viņš šāva uz ienaidnieku, viņš viņam trāpa ārkārtīgi precīzi.
  Un lielgabals, cik jaudīgs: 130 mm. Viņa sit ienaidnieku no liela attāluma. Amerikāņiem galvenais tanks joprojām ir Sherman, kas ir labs tikai vācu un padomju tanku dūžu gūšanai. Ir nedaudz labāks Pershing ar jaudīgāku ieroci nekā 90 mm kalibrs. Un ļoti mazais "Supershing", kura lielgabals ir 90 mm kalibrs un kura stobra garums ir 73 EL, spēj radīt bīstamu brūci padomju IS-7 mašīnai uz klāja un tās tuvumā. Amerikāņu ieroči vispār neņem piramīdveida vācu tankus no visiem leņķiem. IS-7 ir iedurts sānos. T-54 - "Supershing", var nokļūt tuvu pierei un uz klāja no attāluma. Bet pagaidām PSRS ir galvenais tanks T-34-85, kas vēl nav izņemts no ražošanas un cīnās ar amerikāņiem. Tas ir aptuveni vienāds ar Sherman un vājāks nekā Pershing.
  Tātad padomju karavīriem ir grūti. Un viņi ar skaudību skatās uz vienīgo, pašu pirmo eksperimentālo tanku IS-7.
  Šī automašīna ir lepna un forša.
  Arī IS-2 un IS-3 cīnās. Pēdējā mašīna pierē nav caurdurta, izņemot "Superpershing". Nu, IS-3 var iedurt arī korpusa apakšējā daļā.
  IS-2 ir nedaudz vājš torņa priekšējās bruņās.
  Uz šī tanka cīnās meitenes Nataška un viņas komanda. Cīņas skaistules. Un tie no IS-2 veic graujošus sitienus ar nāvējošiem šāviņiem.
  Nataška ar kailajiem pirkstiem piespieda kājas un izmeta slepkavu, izlaužoties cauri amerikānim un vjaknulai:
  - Slava labā komunisma idejām!
  Zoja piespieda savu koši sarkano nipeli pret slepkavas sviru un kliedza:
  - Par āriešu mieru un kārtību!
  Arī Augustīna ar kailu papēdi uzspridzināja, trāpot ienaidniekam un iesaucās:
  - Par izšķirošām uzvarām!
  Un visbeidzot Svetlana ar kailajiem pirkstiem izmet kājas, nogriež ienaidnieku un čīkst:
  - Par lielu spēku!
  Sarkanās armijas karavīri virzījās pāri Aļaskai. Pienāca vasara un bija silts, un tas bija jauki meitenēm bikini un basām kājām uz tankiem. Vācieši, pārvarējuši Grenlandi, izkāpa Kanādā. Un no dienvidiem viņi sāka pārvietoties no Argentīnas. Brazīlijā notika šķelšanās provāciskās un proamerikāniskās frakcijās. Vācieši ar spēcīgu triecienu no savām kaujas gatavākajām divīzijām izlēma šo lietu sev par labu.
  Nacistiem bija jaudīgāka un efektīvāka uzbrukuma karabīne, kas šāva no liela attāluma un ļoti ātri. Yankees cieta sakāvi pēc sakāves.
  Jauna angļu meiteņu komanda Džeinas Ārmstrongas vadībā virzījās uz priekšu no dienvidiem ... Karotājs vasarā cīnījās Brazīlijā ... Proamerikāniskie spēki pretojās gausi.
  Bet Venecuēlā sievietes karotājas saskārās ar amerikāņu karaspēku. Viņi cīnījās ar novecojušo "Panther" -2, kura ražošana jau ir praktiski pārtraukta par labu piramīdveida aprīkojuma modeļiem.
  Bet briti pat šajā tankā bija stiprāki par amerikāņiem. Viņi šāva no pistoles uz šermaņiem, kuri jau bija bezcerīgi novecojuši, viņi varēja cīnīties tikai uz vienlīdzīgiem noteikumiem ar padomju trīsdesmit četriem.
  Džeina šāva ar kailiem kāju pirkstiem no attāluma. Sita ienaidniekam un čivināja:
  - Tā ir Lielbritānijas varenība - tā neizgaisīs!
  Gringeta ar kailajiem kāju pirkstiem dauzīja noslīpētās kājas ienaidniekam. Viņa sadauzīja Šermani un čīkstēja:
  - Mūsu valstība būs forša!
  Un viņa parādīja mēli!
  Tad Monika izšāva, ar basām kājām trāpīja ienaidniekam tieši mērķī un iesaucās:
  - Dvēseles glābšanai!
  Un pēc tiem lupanula un Malanya. Precīzi trāpīja bīstamākajam Pershingam, salaužot tā korpusu.
  Protams, ar plikiem kāju pirkstiem viņa čukstēja:
  - Slava karalisko spēku idejām!
  Meitenes cīnījās ļoti agresīvi un konstruktīvi.
  Un Kanādā pārvietojās atlasītas vācu vienības. Gerda uz tanka "Tīģeris" -4 piramīdas formā saspieda Ameriku un tās kundzības. Un viņi salūza zem ienaidnieka graujošajiem sitieniem.
  Gerda šāva ar kailiem kāju pirkstiem, trāpīja ienaidniekam un kliedza:
  - Par āriešu komunismu!
  Arī Šarlote dunkāja, šoreiz ar krūšu krūšu krūšu krūšu nipeli, iedūrās amerikāņu mašīnā un rībināja:
  - Vācijas varenībai!
  Kristīna arī trāpīja ienaidniekam. Viņa ar kailiem noslīpētu kāju pirkstiem kā olas čaumalu saspieda viņa bruņas un rībināja:
  - Par mūsu fenomenālajiem sasniegumiem!
  Magda arī dārdēja, sagrauzdama ienaidnieku kā mālu un rūca:
  - Par tādiem resursiem, ko pasakā nevar pateikt, ar pildspalvu neaprakstīt!
  Jāpiebilst, ka meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas un ļoti kustīgas. Arī ar viņiem ir ļoti jautri.
  Un tad krita galvenās Kanādas pilsētas: Kvebeka un Toronto. Un dzīve kļuva labāka, Fritz un jautrāka ...
  Hitlers paziņoja, ka Amerika būs beigta!
  Ar atombumbas izstrādi ASV neveicās. Var redzēt, ka veiksme šajā gadījumā novērsās no Amerikas par labu Vērmahtam. Nu ko? Uzvarai un panākumiem ir arī citi pamati. Tāpēc ir pāragri krist izmisumā.
  Bet Frici ar saviem ārzemju pulkiem ir daudz pārāki par ASV kā karaspēks. Un viņi spēj daudz, lai iznīcinātu ienaidnieku.
  Šeit Gerda, piemēram, noķēra melnu cīnītāju. Un tie viņu tik ļoti mocīja, liekot mīlēties, ka viņam nokrita nagi. Un patiesībā tas ir diezgan forši.
  Četrdesmit septītā gada rudenī Fritz ienāca Amerikas Savienoto Valstu teritorijā. Padomju karaspēks joprojām cīnījās Kanādā.
  Alenka uz IS-7 cīnījās ar veselu šermaņu un peršingu brigādi. Šermaņi šeit bija no Firefly klases, ar garstobra 76 mm lielgabalu, kas ir bīstams IS-7, šaujot sānos. Tātad meitenes atradās nopietnā situācijā. IS-7, neskatoties uz visiem nopelniem, ir lielgabals ar ierobežotu munīciju un ne pārāk ātri šaut.
  Šeit Alenka izšāva ar kailiem kāju pirkstiem, iesita amerikānim un čīkstēja:
  - Manā kara ceļā!
  Anyuta dauzīja, savukārt, ar koši krūšu krūšu palīdzību trāpīja Šermanim un kliedza:
  - Par PSRS uzvaru!
  Alla arī dunkāja ar pliku kāju pirkstu palīdzību. Tas iedūrās amerikāņu automašīnā un kliedza:
  - Par komunisma idejām!
  Marija arī iesita ar zemeņu dzelkšņa palīdzību, sasita pretinieku gabalos un šņukstēja:
  - Par lielajiem Ļeņina rokrakstiem!
  Un Matrēna padevās ar savu kailo papēdi, sagraudama Šermaņa bruņas un čīkstot pa plaušām:
  - Maniem gaismas bruņiniekiem!
  Šīs ir piecinieces, šīs ir meitenes - jūs nevarat atrast foršāku! Un viņi visi ir tik jauni un svaigi. Un meitenes smaržo pēc medus. Nav brīnums, ka karavīri ar tādu prieku laiza ar mēli Venēras klēpi. Un viņi joprojām laiza.
  Jā, IS-7 padevās, lai nesaplēstu gabalos. Tāpēc šis ir tanks, visi tanki ir tanki.
  Varbūt izņemot piramīdveida vācu...
  Bet lielākā daļa šermaņu ir nogalināti, un pārējie atkāpjas.
  Tā padomju meitenes grieza.
  Un debesīs Anastasija Vedmakova un Alenka Sokolovskaja kuļ Frici. Tas Pokriškins nelīdzinās šīm meitenēm. Un daiļavas cīnās basām kājām un bikini. Un šaušanas laikā tiek izmantoti krūšu koši krūšu sprauslas, kas palielina šaušanas kaujas efektivitāti.
  Bet viņš labāk saprot Albīnu un Alvinu. Meitenēm izdevās iegūt sešus Bruņinieka krusta grādus. Augstākais sestās šķiras Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem viņiem tika piešķirts pēc tam, kad katrs notriekts vairāk nekā tūkstoš lidmašīnu.
  Šeit ir meitenes - meitenes visām meitenēm ...
  Bet gan Anastasija Vedmakova, gan Alenka Sokolovskaja katra savāca vairāk nekā divus simtus lidmašīnu. Un viņiem jau bija astoņas PSRS varoņa zvaigznes.
  Anastasija ar kailajiem kāju pirkstiem uzspieda uz lidmašīnas lielgabala šaušanas pogu un čīkstot nogāza amerikāņu automašīnu:
  - Man ir super meitene!
  Aļenka Sokolovskaja ar krūškurvja koši krūšu krūšu krūšu krūšu dzelkšņa palīdzību sita ienaidniekam, nogāza trīs lidmašīnas un iesaucās:
  - Un man ir vēl foršāk!
  Tās ir meitenes, tādas meitenes!
  Un iznīcināt Ameriku.
  Nu, protams, Alvīna un Albīna padara to vēl jautrāku un foršāku.
  Alvīna fotografējot izmanto koši sprauslas ...
  Un Albīna zemeņu...
  Un abām meitenēm ļoti patīk strādāt ar mēli ar skuķi, pulsējošiem stieņiem. Viņiem ir tāda kaislība un agresijas ticība!
  Albīna paspieda kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Un viņi dodas jūrā, brašas meitenes!
  Alvīna, atlaižot, apstiprināja:
  - Foršs elements, nogalinošais elements!
  Un tagad vācieši, padomju vara un japāņi iegriezās dziļāk Amerikas teritorijā.
  Japāņiem ir savi cīnītāji: nindzju meitenes. Ļoti drosmīgs un cīnīgs.
  Lūk, zilā nindzju meitene, kā viņa ar kailiem kāju pirkstiem atlaiž žileti, nogriežot amerikāņiem galvas un bļaustās:
  - Viņi netiks cauri!
  Un viņš griež dzirnavas ar zobeniem.
  Un dzeltenā nindzju meitene turēs īstu vēdekli ar zobeniem. Un tad viņš ar kailiem kāju pirkstiem metīs indes adatas un palaidīs tās, nogalinot jeņķu karaspēku, sitot pretiniekus.
  Un gaudot viņam plaušās:
  - Visā japāņu krāšņumā!
  Un meitene ar rudiem matiem, kā slīpās dzirnavas izturēs, un griež ienaidniekus.
  Un tad viņš to paņems ar plikiem kāju pirkstiem un uzsitīs tiem un izklīdinās jeņķus dažādos virzienos. Tas ir kaujas skaistums.
  Un rēkt:
  - Mēs esam nindzjas!
  Un tad meitene ar baltiem nindzju matiem rīkos helikoptera pieņemšanu ar zobeniem. Sasmalciniet pretiniekus, sasmalciniet tos. Un no koši nipeļa tas zibenīgi dārd:
  - Par Japānas uzvaru!
  Nu tādiem zagļiem neviens nevar pretoties! Šeit ir meitenes, visas meitenes...
  Un viņi ir tik agresīvi.
  Bet šeit cīņas dārd ar kolosālu intensitāti. Ass spēki virzās no ziemeļiem un dienvidiem, burtiski saspiežot Ameriku ar gigantiskām knaiblēm.
  Šeit ir klips no kādreiz krāšņās valsts, kas satriec iztēli.
  Rudens beigās Fritz jau bija diezgan iespiedušies Amerikas Savienoto Valstu teritorijā.
  Šeit Gerda cīnās tankā Tiger-4 un pa ceļam atceras savu bijušo,
  Arī ļoti krāšņi varoņdarbi.
  Gerda bija nedaudz asinīs, bet viņa bija apmierināta. Taču garastāvokli sabojāja šausmīgā smaka, kas plūda no sagrieztā spoka vēdera, un bailes, ka skrien vēl simts, ja ne vairāk tādu pašu radījumu.
  Tikmēr Šarlote satvēra savu sīksto pretinieci aiz galvas un izpildīja nāvējošu "dubultā Nelsona" paņēmienu, pagriežot radījuma kaklu. Ugunīgā karotāja šeit izrādījās tāda kā mātes Terēzes lomā - žēlastības ziņā pret nežēlīgi piekauto spoku. Izteikts:
  - Es esmu laipna, laipna, un mana māte ir laipna - kā gudra pūce!
  Gerda bija noraizējusies:
  - Vai tu nesaproti?
  Šarlote bija pārsteigta.
  - Kas man jāsaprot?
  "Vai dinozauri vai žurku un tarakānu hibrīdi nedzirdēs?" Gerda savilka lūpas.
  Šarlote iesmējās.
  "Es negaidīju, ka tu būsi tik stulbs!" Jā, mēs nogalināsim vismaz tūkstoti!
  - Viņi tev iesita ar nūju pa galvu!
  - Nē. Ticiet man, megagnoms mūs dzird. - Tad meitene stostījās. "Ja Rūķu sultāns viņu nepaņēma, tas ir, neaicināja uz dienestu, tad viņš nevarēja iet pārāk tālu no mums.
  Gerda ar ļoti vāju pārliecību jautāja:
  "Un pārējie rūķi, elfi, annihobiti?"
  Šarlote ātri ar vīrišķīgu nežēlību dzēsa savu pēdējo cerību:
  - Citi, varbūt dzird, bet kas viņiem par to rūp? Zina tikai megagnomu Kiy-Dar.
  Gerda sāka slaucīt ar asinīm notraipīto kāju uz milzīgas, sulīgas lapas. Lapa tikai ārēji šķita mīksta, bet patiesībā tā bija dzeloņaina. Baskājainā blondīne deva morāli:
  - Ne viss ir zelts, kas mirdz, bet viss, kas smird - vienmēr izrādās sūdi! Pasaulē ir tik daudz netīrumu, ka nav iespējams noticēt radītāja tīrībai, pat sperot dažus soļus uz zemes!
  Atbildot uz to, Uguns Velns atkal nošņāca ar gaisu savā plastmasas caurulē. Tad meitenes ilgi klausījās nakti. Bet megagnoms Kijs-Dārs nedzirdēja vai pat nevarēja dzirdēt. Un cita rūķa šeit acīmredzami nebija.
  Gerda dziedāja:
  - Ja draugs pēkšņi izrādījās ne draugs, ne ienaidnieks, bet rūķis... Tas nozīmē, ka mēs gaidām trako māju!
  Šarlote pārtrauca savu draugu:
  - Nu, vai tu gribi, lai mūs pārņem spoku leģions? Nāc ar kājām, un ātri!
  Atkal viņi turpināja savu nogurdinošo skrējienu, lai gan abi karotāji jau bija slimi no noguruma. Dažkārt Gerda aizmiga ceļā, saldos īsos brīžos likās, ka viņš guļ, atpūšas (savdabīga gulēšana sapnī - tas ir vienkārši neticami forši!). Taču vīzijas sabruka kā māla kamols, kas nokrita zemē - viegli un bez piepūles, tikai ķermenis nervozi trīcēja. Un tad viss sākās no jauna, it kā šūpojās neredzams svārsts. Apkārt bija kaut kāda pusrealitāte un pusrealitāte, nācās izspiest plakstiņus, lai tie, smagi, neaizvērās. Meiteņu basās pēdas bija mežonīgi pārdurtas, taču tieši šīs briesmīgās sāpes neļāva pilnībā aizmirst un zaudēt realitātes sajūtu. Un ainava pamazām mainījās... Caur tumsu apkārt skaidri rādījās augstās sienas, nogurušais blondais karotājs atradās kā melnā akmens gaitenī. Atskanēja skaņas, viņa skriešanas smagā atbalss. Un priekšā bija vēl kas šausmīgs un nekustīgs. Kaut kas dzīvs, tas, būdams neredzams, gaidīja meitenes, un viņas skrēja turp. Protams, viņi negribēja krist ellē, bet tomēr skrēja kā tīģera vajātas aitas. Pat nav skaidrs, kāpēc viņi sāka sapņot par šādiem atkritumiem, iespējams, kara pēdējo nedēļu ārkārtējās fiziskās slodzes dēļ Āfrikas tuksnesī un Āzijas kalnos ...
  Gerda čukstēja:
  - Un pat debesis var būt elle, ka jums nav ilgi jāpeld ellē!
  Kaut kas satvēra meitenes roku. Apziņa paraustīja atpakaļ karotājam. Viņa pēkšņi atklāja, ka stāv uz vietas. Zeme lēzeni nogāzās uz priekšu. Un atskanēja vājš ūdens šļakatas. Svaigums un mitrums ieelpoja meitenes nogurušajā sejā.
  Gerda iesaucās:
  - Oho, tu pat vari skriet debesīs!
  - Virijs! Šarlote jūtīgi nopūtās. - Vieta, kur svētlaimē kritušie Lielvācijas karavīri. - Viņas skanīgā karotāja balss bija patiesa prieka pilna.
  Gerda nepiekrita šim optimismam:
  "Vairāk kā Virius priekšlauks.
  Šarlote entuziastiski teica:
  - Kur lauks, tur lauks!
  Gerda atcerējās leģendu, atcerējās, kā ceļā uz Reihu-Saray viņi šķērsoja mazu sudrabūdens upi. No karaliskā zirga augstuma pāreja šķita viegla un ātra jautrība. Blondā karotāja pat jutās kā sultāns, vai sultāne, kas, starp citu, ir vēl labāk! Bet viena lieta ir sēdēt uz milzu elites zirga un cita lieta ceļot uz savām dievietes kājām. Interesanti, cik dziļa un nodevīga ir šī upe?
  Gerda viltīgi, bet tēlaini piezīmēja:
  - Un priekšlauks ir mans!
  - Vai tu māki peldēt? Rudmatainā meitene pagriezās pret viņu.
  Gerda paraustīja plecus.
  - Cik stulbs jautājums. Kur tu redzēji elitārā SS bataljona pārstāvi, kurš nemāk peldēt.
  Šarlote izlēmīgi pakratīja savas liesmojošās cirtas.
  - Aizmirstiet par SS eliti. Ir pavisam cita pasaule vai pat bezgalīgs visums ar neskaitāmām pasauļu. Ne viss ir tā, kā bija pie mums!
  "Vai es varu?" Gerda jautāja sev, atkal ieskatoties tukšumā, kas bija karotāja iekšienē.
  Šarlote nomurmināja:
  - Nu ātri dzemdē! Laiks iet uz beigām!
  "Protams, man vajadzētu prast peldēt!" blondā karotāja jautri sacīja, redzot šaubas draudzenes maigajā un tajā pašā laikā briesmīgajā sejā.
  Tauriņš albatrosa lielumā ar zili dzelteni raibiem spārniem plīvoja ar savām antenām, apliecinot, ka blondīne ar kailām kājām runā patiesību.
  "Es arī tā domāju, vai gandrīz tā," Šarlote nedroši atbildēja. - Lai gan jūs zināt sakāmvārdu: tītars domāja un iekāpa zupā, vārna nedomāja un beidzās ar grabuli! Jebkurā gadījumā labāk, ja tu zini, kā, jo es nevaru tevi dabūt ārā. Un mums ir tikai viens ceļš - uz otru pusi.
  Gerda cieši sažņaudza dūres.
  - Protams, ka foršais peldēja!
  Šarlote brīdināja:
  "Mums varētu būt problēmas ar zobenu!"
  Krāšņi karotāji tuvojās pašai krasta malai un iegāja melnajā nakts ūdenī. Gerda sajuta ūdens spiedienu - upītē bija neliela straume. Kailā blondīne nometās ceļos un alkatīgi piedzērās, pēc kā uzkaisīja ar to nogurušo, putekļaino seju. Miegainība uzreiz pazuda. Ūdens bija vēss un maigs, es gribēju tajā apgulties un atslābināt sāpošos sievietes ķermeņa muskuļus ...
  Gerda ar entuziasmu sacīja:
  - Un mīnas priekšplānā ir neredzamas!
  - Uzgaidi minūti! Šarlote čukstēja.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Un kas te atkal ir par lamatām?
  Ugunīgais karotājs mierināja:
  - Nē, bet... Es domāju, ka mums vēl ir iespēja!
  Uguns karavīrs vēlreiz noskūpstīja viņas balto plastmasu ar sūkļiem. Viņa klausījās, uzmanīgi skatoties apkārt.
  Savukārt Gerda atslāba un, šķiet, barojas ar dievišķo enerģiju no ūdens. Šarlote viņai jautāja:
  - Un redzi, man šajā vietā ir grūti koncentrēties.
  Arī blondīne ar kailām kājām atskatījās. Bija sajūta, ka drīz kļūs gaišs. Tumsa pārstāja būt piķa melna, jo pavisam nesen tās necaurredzamībā parādījās nestabilas spraugas - šķita, vēl nedaudz, un nakts vāks kritīs. Tātad pakaļdzīšanās sāksies pavisam drīz. Labi, ka viņi tika līdz upei. Gerda, savilkusi uzacis, vērīgi paskatījās: pie viņas kājām bija skaidri redzams ūdens, kas tracināja vīriešus, neskaidri - straumes centrā. Otra puse bija gandrīz noslīka tumsā.
  Sniegbaltais karotājs atzīmēja:
  - Ja tikai tagad vīriešu rokas glāstītu mūsu nogurušos ķermeņus ar vēnām, kas plūst cauri no sasprindzinājuma. Kā mēs to izbaudītu? Ak, nevainīgu meiteņu ciešanu miesa. Mans dievietes Venēras krūtis tik ļoti vēlas mīlestību un laimi, ko vēlas jebkura sieviete!
  Šarlote atkal paņēma pīpi. Šoreiz Gerdam šķita, ka vai nu gaisā, vai zemē kaut kas trīcēja atbildē. Un uz blondā karotāja kailā papēža kaut kas bija noberzts ar smailēm un tajā pašā laikā tik maigs. Viņa paziņoja:
  - Lūk, viņa ir boa konstriktora prieks.
  - Vai tu dzirdēji? Jaunais ugunīgais velns satraukti satvēra viņas roku. - Megagnoma soļi! Ak, smaržoja sniegbaltā mātīte? Kijs-Dārs atbildēja. Šarlote noskūpstīja draudzeni uz auss. - Tici man, mūsu uzvara ir tuvu, Viņš ir kaut kur šeit!
  Gerda atzīmēja:
  - Jā, aizver... Kā mēness bubulim!
  Šarlote sāka spēcīgāk pūst savā svilpē, kas izgatavota no elfu radītās maģiskās plastmasas (tehno-maģija gan!), pēc tam piespiežot ausi pie zemes. Šoreiz daudz vairāk bija jūtama abpusēja augsnes kratīšana.
  Gerda filozofiski atzīmēja:
  - Ir tāda zīme, ka jo ilgāk sākumā nepaveicas, jo veiksmīgākas būs beigas!
  - Jā... - Visskaistākās meitenes smaragda acis priecīgi sašķiebās, - viņš atnāca uz zvanu! Key-Dar!
  Gerda pielika pirkstu pie lūpām:
  - Jā, esi uzmanīgs. Varbūt tas nemaz nav tas megagnoms vai pavisam citas kārtas radījums!
  Viņi sastinga, klausījās. Zemes drebēšana kļuva vienveidīgāka, smagāka. Kaut kur netālu, starp krūmu "saliņām", savu ceļu mēroja milzīgs personāžs. Viņš bija kā gigantisks džins, kurš paklausīgi meklēja saimnieku, pat ja tas bija pēdējais bezbārdainais jauneklis...
  Šarlote paziņoja:
  - Tu laikam pat nevari iedomāties visu megagnomu spēku. Tie ir tik spēcīgi radījumi, ka pat elles uguns atkāpjas viņu priekšā!
  Gerda uzreiz iebilda:
  - Nē, kāpēc es nevaru iedomāties ... Ja rūķis ir spēcīga būtne, tad megagnomam vajadzētu būt par vienu pakāpi spēcīgākam. Galu galā, paši vārdi mega, tas ir miljons reižu vairāk!
  Šarlote labprāt, būdama meitene randiņā ar popzvaigzni, piekrita:
  Jā, tev ir taisnība, mans draugs! Tieši miljonā tā ir vesela neuzvarama armija!
  Gerda bija pārsteigta:
  "Kāpēc tu viņam nezvanīji agrāk un neļāvi mūsu draugiem nomirt?"
  Tā vietā, lai atbildētu, jaunā un rudmatainā velniņa atkal noskūpstīja viņas svilpi, gaiss ar vieglu svilpienu izplūst no izliektā uzgaļa. Un pēkšņi Šarlote sastinga ar pusi elpas, viņas smaragda acis bija noapaļotas. Ugunīgais vilks apsēdās ūdenī, pieskaroties Gerdas rokai. Es tik ļoti gribēju, man bija viņai jāatbild, kad pēkšņi...
  Meitenes basās pēdas pēkšņi dega tik asās sāpēs, ka tās uzreiz nolēca un ... beidzot pamodās. Madlēna rokās turēja nūju, kurai bija pieslēgts elektrības vads. Uz rozā parādījās elektriskās izlādes tulzna, kas bija pat nedaudz keratinizēta no skriešanas pa karstām smiltīm un asiem kalnu akmeņiem.
  SS kapteinis norūca:
  - Celies un gatavojies uzvilkt formas tērpu! Jūs nevarat lielīties vienā bikini feldmaršala priekšā! Paskaties, mazulīt, tu saņemsi atlīdzību, bet, ja tu izmetīsi stulbumu, es likšu Conan ritenim vienu dienu griezties, un tajā pašā laikā došu elektrošoku. - Madlēna šeit uzmeta šausmīgu seju. - Lai gan nē, ne dienu, bet veselu nedēļu, bez atelpas minūtes. Mums vēl ir laiks.
  Meitenes ātri sāka pulcēties .... Un citā kontinentā arī notika interesanti pasākumi un līdzīgi.
  Jā, un tagad cīņa ir atgriezusies, un karotāja Gerda, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, sūta nāvējoša spēka šāviņu. Avarējušais Peršings apstājās.
  Te iezogas kaut kas lielāks un neveiklāks. Jaunākā amerikāņu izstrāde, pašpiedziņas lielgabals ar 155 mm garu pistoles kalibru un 305 mm bruņu biezumu. Tas sver simt divdesmit tonnas un ir ļoti lēns. Knapi rāpo...
  Gerda ar mērķtiecīgu šāvienu iesita Šermani un atzīmēja:
  - Iet uz mūsu dvēseli!
  Šarlote šāva ar kailiem kāju pirkstiem, sasita ienaidnieku saplēstos metāla gabalos un čīkstēja:
  - Par godu un Tēvzemi!
  Kristīna ar satraukumu atzīmēja:
  - Vai jūs varat iegult viņu ar bumbvedēju?
  Magda pārliecināti paziņoja:
  - Atstājiet to man!
  Un meitene ar saviem sīkstajiem pirkstiem norādīja uz ienaidnieku ar lielgabalu un sita.
  Un amerikāņu briesmonis apstājās un uzsprāga.
  Tās ir meitenes no Trešā Reiha - labi darīts!
  Ir pienākusi ziema, un IS-7 pārvietojas pa sniegu. Amerikā notiek cīņas. Skaistules no PSRS nikni cīnās.
  Alenka ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz Peršingu un sadauzīja pretinieku.
  Un viņa iesaucās:
  - Slava krievu komunismam!
  Anyuta arī trāpīja ar čaulu. Viņa pielietoja tehniku ar kailiem kāju pirkstiem un čukstēja:
  - Es teikšu Supermena meitene!
  Alla arī ņēma un izšāva un trāpīja citam Patton tankam. Un tik forši.
  Kāda veida dārzenis ir šī jaunākā Patton tvertne? Tas ir "Liekais svars", tikai ar jaudīgāku 810 zirgspēku dzinēju un slīpākām bruņām.
  Cik iespaidīga iekārta var kļūt par problēmu T-34-85. Bet IS-7 pārspēj viņu kā no attāluma. Un padomju tanks, saņēmis lādiņu frontālajās bruņās, nosūta to rikošetā. Šeit ir kaujas mašīna. Un kā atbildi viņš ar vienu šūpošanos notriec amerikāni.
  Tad Marija izšauj, precīzi trāpa ienaidniekam. Tas viņam izurbjas cauri un čīkst:
  - Mūsu armija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un viņš izmanto arī plikus kāju pirkstus.
  Un tad Marusja tiks izdrāzta. Un sasmalciniet ienaidnieka bruņas skaidās. Ar palīdzību šajā gadījumā kails papēdis.
  Un rēkt:
  - Par Staļina jaunajām reformām!
  Viņa ir tik cīņas skaistule, un viņa vēlas izpatikt visiem.
  Šādi strādā komanda uz IS-7, kas ir velnišķīgi.
  Bet šeit nāk meitenes.
  Elizaveta cīnās ar T-54. Un rīkojas izmisīgi. Tāda agresīva kuce.
  Un meitenēm ir ļoti laba mašīna. Un viņi šauj no tā ārkārtīgi precīzi.
  Piemēram, viņi paņēma un nospieda "Superpershing" un kliedz:
  - Mūsu svētais komunisms!
  Elizabete mērķēja uz ieroci ar kailiem kāju pirkstiem. Lupanula mērķī un čīkstēja:
  - Mana uzvara būs lieliska!
  Un piemiedza saviem pavadoņiem aci.
  Jekaterina dauzīja ar koši nipeļa palīdzību un iekliedzās:
  - Par mūsu lieliskajām uzvarām!
  Un kā viņš no sirds smejas.
  Un Elena ar kailajiem kāju pirkstiem ietrieksies ienaidniekā. Viņa salauza spēcīgās bruņas, sašķēla metālu un čīkstēja:
  - Varenā mūsu tauta!
  Un rēkt pa plaušām...
  - Urrā!
  Un Eifrāzija arī sit ienaidnieku, šoreiz ar zemeņu nipeli. Saspiediet ienaidnieku un pļāpāt:
  - Par komunisma diženumu uz visām galaktikas planētām!
  Šīs ir foršākās meitenes pasaulē. Un nekas viņus nevar apturēt vai ierobežot.
  Jekaterina čīkst un krata krūtis:
  - Man ir super meitene!
  Un viņas sprauslas ir aplietas ar rubīniem... Viņa reiz tos iegrūda sejā kādam melnādainam vīrietim un piespieda viņu laizīt. Tad viņa ar mēli nolaizīja viņa vīrišķo pilnību. Cik patīkama garša.
  Cik patīkami ir meitenei - lai neapraksta lielāko prieku pasaulē.
  Tā meitenes sagrauj ienaidnieku. Un viņi priecājas par savām krāšņajām uzvarām un kolosālajiem sasniegumiem.
  Un Anastasija Vedmakova un Alenka Sokolovskaja kopumā ir pārsteidzošas meitenes. Tajos tikai kūsā kaisles viļņi un iekāres cunami.
  Anastasija iešauj ienaidniecei ar savu koši sarkano sprauslu, triecas jeņķu lidmašīnā un iekliedzas pa plaušām:
  - Es esmu skaists supermens!
  Aļenka Sokolovskaja, turpinot sagraut ienaidnieku, ar zemeņu sprauslu un rūkoņu palīdzību:
  - Un es esmu garāka par meiteni no visas pasaules!
  Tādas ir kaujinieces, un jāsaka, ka viņas nozaga vēl dažas! Neviens nevar viņiem pretoties.
  Pat Amerika ... un katrs jau ir nopelnījis desmit PSRS varoņa zelta zvaigznes ...
  Par tik fenomenālu sasniegumu viņi saņēma īpašu balvu: PSRS varoņa dimanta zvaigzni. Tas pats par sevi ir ļoti cienījami un forši.
  Lai jautri skaistuļi!
  Labākais, protams, vēl tikai priekšā!
  Oļegs Ribačenko Saūda Arābijā veica vēl vienu operāciju.
  Nikolaja II cariskā armija paplašināja Krievijas teritoriju. Kopā ar Oļegu tagad cīnījās meitene Margarita Koršunova. Arī mutants - karavīrs, kurš saņēma nemirstību.
  Nu, mūžīgie bērni pakļāva visas šīs modžahedu bandas. Un viņi tos sakāva - liekot dot zvērestu Krievijas caram.
  Tajā pašā laikā Oļegs Ribačenko neiebilst pret skaista un nedaudz savādāka meiteņu piedzīvojumu turpinājuma rakstīšanu;
  Pēc jaunā gada vācieši un koalīcija ievērojami progresēja visā ASV. Amerikāņi, saskaroties ar tehnoloģiski attīstītāku ienaidnieku, zaudēja.
  Marta beigās Vērmahts tuvojās Vašingtonai un sāka iebrukt ASV galvaspilsētā.
  Cīņas bija nevienlīdzīgas un bija redzams, ka meitenes šeit uzvar... It īpaši piramīdveida tanks, Gerda ir laba, patīk viņas kompozīcijas.
  Gerda Baltā nama apšaudes laikā, kad viņas tanku skāra tieša uguns, aizmiga un sapņoja šādi ...
  Viņa redzēja nacistu notverto partizānu Laru Mikheiko. Četrpadsmit gadus veca meitene atšāva no nacistiem. Divi viņas pavadoņi tika nogalināti. Un viņa pati paslēpās būdā.
  Vecmāmiņa gribēja viņu nodēvēt par savu mazmeitu, bet nacisti viņai neticēja. Un viņi mani paņēma... Drīz sāksies meklēšana.
  Un tad Lara paķēra granātu, nacisti krita. Meitene garīgi atvadījās no šīs gaismas un izmeta to ... Bet granāta nesprāga.
  Varonīgi izbēgt nebija iespējams.
  Viņi Laru nogāza, pāris reizes iesita un ielika zilumu zem acs. Bet viņi netrāpīja smagi, acīmredzot baidījās kropļot!
  Kad viņu atveda uz būdiņu uz nopratināšanu, Lara uzvedās nekaunīgi.
  Drosmīgi skatoties SS pulkveža acīs, viņa sacīja:
  - Fricis tevi drīz iznīcinās! Klausieties ieroču dārdoņu, nāve nāk no Sarkanās armijas!
  Pulkvedis atbildēja:
  - Drosmīgā meitene, tu iepazīsies ar pātagu!
  Lara drosmīgi kliedza:
  Sāpes mani nebiedē!
  Pulkvedis pavēlēja:
  - Izved šo nelieti ārā ar plakātu: partizāns un parādi visu ciemu!
  Policists steidzās pateikt:
  - Uz ielas sniga, un sals ... Vai meiteni nevajadzētu izvest basām kājām, lai viņa atvēsina savu degsmi!
  SS pulkvedis piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Taisnība! Lai ir kā basām kājām salnā, varbūt nāc pie prāta!
  Larai tika norauts mētelis, kā arī džemperis. Palika tikai vienā kokvilnas kleitā. Viņi novilka savas rupjās kurpes un melnās zeķes. Meitene palika basām kājām vienā, vieglā kleitā.
  Viņas kaklā viņi piekāra plāksnīti ar uzrakstu: "Es esmu partizāns." Un, sasējuši viņa rokas no aizmugures, tie izveda viņu uz lieveņa. Meitenes basās kājas jutās aukstas un sniegotas.
  Lara pasmaidīja. Viņa patiešām bija samulsusi par zilumu uz viņas sejas, no tā, kā viņa izskatījās. Un pa sniegu var staigāt basām kājām. Viņas zoles vasarā bija kļuvušas ļoti raupjas no daudzām basām kājām pārejām. Apavus viņa uzvilka nesen, un ne pirmo reizi nākas paciest aukstumu un badu.
  Lara pati aizgāja un turpināja smaidīt. Pūta vējš, pūšot viņas vara sarkanos matus, un zem basajām kājām krakšķēja sniegs.
  Meitene gāja ar tādu skatienu, kā princese tronī. Un atstāja aiz sevis elegantas, mazas pēdas, gandrīz bērnišķīgas pēdas.
  Cilvēki uz viņu skatījās ar līdzjūtību.
  Viena no vecmāmiņām kažokā nomurmināja:
  - Šausmas! Viņi ved meiteni basām kājām!
  Laiks bija saulains, un Laras nocietinātās, nobružājušās zoles tik tikko cieta no aukstuma. Viņa piegāja pie sevis un izlika zobus.
  Šeit viņa tika sadedzināta ar pātagas sitienu. Meitene kliedza un iekoda lūpā.
  Viņai vēl pāris reizes tika sitieni ar spēku. Lara ar grūtībām varēja nostāvēt kājās un ar gribasspēku apturēja savu saucienu.
  Spītīgā meitene tika nosūtīta uz īpašu būdu, kur atradās spīdzināšanas ierīces.
  Šeit viņi viņu nolika uz plaukta un sāka dedzināt papēžus ar karstu dzelzi ...
  Un divi bendes sita Laru ar pātagas. Sākumā meitene ar titāniskām pūlēm apturēja savus kliedzienus, bet, kad uz bērna plikajām zolēm tika uzliktas platas, no karstuma sarkanas dzelzs strēmeles, viņa kliedza un zaudēja samaņu. Viņa tika ievesta...
  Šausmas...
  Gerda pamodās.... Sasodīts, par to ir jāsapņo, kad viņi ir uzvaras priekšvakarā, viņu tanks apšaudīs Balto namu.
  Un tad iznāk tādas pretīgas lietas...
  Gerda izšāva uz "Superšingu", izejot no mājas, izdūra to cauri un iesaucās:
  - Miers, darbs un mīlestība!
  Tad viņa izbāza mēli.
  Šarlote arī sita ienaidniecei, izmantojot kailos kāju pirkstus, un kliedza:
  - Es esmu super meitene!
  Arī Kristīna iesita iekšā, šņācot ar čūsku un nospiežot kursorsviras pogu ar koši sarkano nipeli, izsitot cauri ienaidniekam:
  - Mēs esam supermeni!
  Un Magda iepļaukās ienaidniekam, sagrauj tanku, liks detonēt kaujas komplektu un izdos:
  - Dodiet aerobātiku!
  Tad viņš piemiedz partneriem ar aci. Šeit ir meitene - uzskatiet par augstākās klases ložmetēju.
  Sievietes karotājas iznīcina jeņķus un gūst punktus... Albīna un Alvīna jau ir ieguvušas pa diviem tūkstošiem notriektu automašīnu. Par to viņi saņēma jaunu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzne ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tā meitenes izcēlās, kļūstot par superklases dūžiem. Un neviens nevarēja viņus apturēt un uzvarēt.
  Anastasija Vedmakova un Akuļina Sokolovska un Orlova katra saņēma jaunu apbalvojumu: Augstākās pakāpes Goda ordeni ar dimantiem, par ko viņas bija ļoti priecīgas. Tās ir dažas foršas meitenes.
  Un karš tuvojas beigām... Amerikāņi 1948. gada 20. aprīlī kapitulē. Un vēl viens stāsts par Otro pasaules karu apgriezās kājām gaisā.
  Šoreiz izskatās pēc ilga miera perioda. PSRS atguva Aļasku un visi bija laimīgi. Un Amerikas kontinenta valstis sadalīja Japāna un Trešais Reihs. Tādējādi beidzās pagaidu pasaules pārdale.
  Vācieši ir noguruši no kara.
  Hitlers atļāva daudzsievību Trešajā Reihā - līdz četrām sievām katrai, un ieviesa drakoniskus nodokļus pāriem, kuriem nav bērnu vai mazāk par trim bērniem. Tas bija spēcīgs solis, lai veicinātu iedzīvotāju politiku.
  Turklāt pašam Hitleram bija daudz bērnu, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Un starp tiem bija nepieciešams izvēlēties troņmantnieku.
  Skumju nebija, Trešais Reihs iekaroto gremoja kopā ar Japānu.
  Bet 1953. gada 5. martā Staļins nomira. Un Berija nāca pie varas. Kāpēc Berija? Reālajā vēsturē viņam bija arī labas izredzes uz troni, taču negadījums viņu novērsa: sacelšanās VDR, kuras apspiešanas laikā nobriedās pretdarbība pret Beriju. Un šeit VDR, protams, nav.
  Turklāt Hitlers vēlējās arī, lai pēc Staļina valdītu labi paredzamā un labi zināmā Berija, kas bija germanofils. Un Staļins, kad viņa veselība pasliktinājās, sastādīja testamentu par labu Berijai.
  Tātad viss izšķīrās par labu slepenās un ne tikai slepenpolicijas priekšniekam.
  Nu, Berija piedāvāja Hitleram tikt galā ar Japānu, līdz tā iegūs kodolieročus.
  Jūs nekad nezināt, ko samurajs var iedomāties.
  Berija un Hitlers vienojās par kopīgu karu ar Japānu un tās teritorijas sadalīšanu.
  1954. gada 20. aprīlī sākās kopīgs karš pret plašo samuraju koloniālo impēriju.
  Kāda jauna lappuse tiek pāršķirta vēsturē. Padomju karaspēks virzās uz Japānu.
  Un vācieši arī... Te atkal Gerda un Šarlote karo piramīdveida tankā. Viņiem ir divvietīga automašīna, kas sver piecdesmit tonnas, un kompakts gāzes turbīnas dzinējs ar 2500 zirgspēkiem. Varat iedomāties, kāds ātrs vācu auto. Un bruņas ir īpašas, ar plastmasas piejaukumu. Un ļoti stiprs, necaurlaidīgs no visiem leņķiem. Maza 75 mm kalibra lielgabals, bet ar ļoti lielu lādiņu sprauslas ātrumu augstspiediena lielgabalā. Tas ir palielinājis bruņu caurduršanu. Un šāviņu krājumi un uguns ātrums ir lieliski. Vadītspēja ir augsta.
  Pats tanks ir vienkārši super... Tātad Gerda zina, uz kā cīnīties.
  Padomju automašīnas ir vājākas. Galvenā tvertne joprojām ir T-54, auto nav slikts, salīdzinoši lēts, bet daudz zemāks par vācieti visā. IS-7 joprojām nekļuva masīvs. Viņu pamanīja IS-10, kas saņēma 122 mm lielgabalu, bet ar garāku stobru un labām pieres bruņām, ar vājākām pusēm. Bet tas viss ietilpa piecdesmit trīs tonnu svarā, kas nav slikti.
  Gerda šauj ar savu Panther-6 tanku uz japāņiem, izmantojot kailos kāju pirkstus un nospiežot kursorsviras pogas, rūcot:
  - Slava Āriešu brālības idejām!
  Šarlote nospiež kursorsviras pogas ar savu koši sarkano nipeli, septiņu ložmetēju rindu un čīkst:
  - Mūsu laime ir āriešu sapņa komunismā!
  Un meitene atkal smejas...
  Kristīna un Magda cīnās uz kārtējās piramīdveida "Panther"-6.
  Kristīna ar kailiem kāju pirkstiem nospiež kursorsviras pogas un sit ienaidnieku no Japānas un rēc:
  - Slava manam puisim!
  Magda arī atklāj uguni un apdullinoši smejoties saka, nospiežot kursorsviras pogu ar rubīna nipeli:
  - Slava mūsu jaunekļiem!
  Un kā viņi no sirds smejas. Atklāti sakot, tādas ir brīnišķīgas meitenes kara uztraukumā.
  Jā, šķiet, ka Japānai ir pienācis tiesas diena. Bet viss notiek pēc plāna.
  Elizabete un viņas apkalpe cīnās ar T-54 tanku, kas ir nedaudz modernizēts. Bet atšķirība ir maza. Pistole ir kļuvusi nedaudz ātrāka, un šāviņš ir bruņas caururbjošāks. Šī ir atšķirība.
  Un dzinējs ir tas pats dīzeļdzinējs ar 520 zirgspēkiem... Japāņi izmanto savas konstrukcijas tvertnes un licencētas vācu. Arī automašīnas kopumā ir labas. Īpaši Hirohito-3 mašīna, kas sver piecdesmit astoņas tonnas, ar 105 mm lielgabalu ar stobra garumu 70 EL, kas ir pārāks par T-54 bruņojumā un nav zemāks bruņās un braukšanas veiktspējā, izņemot jaudas rezervi. .
  Šis japāņu tanks ir PSRS problēma. Bet ir arī vieglākas Uzlecošās saules zemes automašīnas.
  Ar tiem ir vieglāk tikt galā.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem un sit pret samuraju tankiem. Viņa to dara ļoti gudri un čīkst:
  - Slava mūsu brīvajai Tēvzemei!
  Jekaterina atkal izšauj, izmantojot koši nipeli un sasitot japāņu automašīnu, čīkst:
  - Dieva dotā Krievijai!
  Jeļena arī sit ienaidnieku, ar pliku papēdi sasit ienaidnieka tanku un rūc:
  - Par komunisma ideju varenību!
  Eifrāzija arī šauj un dara to ar elastīgās krūškurvja zemeņu nipeli un čīkst:
  - Slava augstākā komunisma uzvarām!
  Tāpēc viņi veikli kustina savu tanku un izvairās no sakāves. Arī Hirohito-3 tanku var klasificēt kā smago, taču tas ir diezgan masīvs. Ir grūti pārspēt šādu mašīnu.
  Un šeit viņš dodas pie meitenēm. Pistolei ir lielāks kalibrs un lielāks par šāviņa sprauslas ātrumu. Japāņu torņa pieres bruņas ir pat biezākas nekā padomju 240 mm, un arī korpusa piere ir biezāka augšpusē 150 mm un 120 mm zemāk. Un japāņu ātrums ir vēl lielāks, gāzes turbīnas dzinējs ir 1500 zirgspēku. Jā, šī tvertne ir labākā Japānā. Nejoko ar viņu.
  Bet Elizaveta ar koši nipeļa palīdzību raida lādiņu taisni no gala līdz galam, un japāņu tanks eksplodē, nespējot trāpīt padomju mašīnai.
  Jekaterina čivināja un noskūpstīja draudzeni uz kailā papēža:
  Tu esi gudra Lisa!
  Elizabete nepiekrita.
  - Es esmu vienkārši ģēnijs!
  Un kā viņš no sirds smejas. Šeit ir meitene.
  Un viņi gaudo daudz ... Jekaterina, piemēram, atceras četrdesmit vienu gadu, kā viņa pēc tam aizplūda. Kurpes saplīsa pēc pāris dienām, un man nācās stutēt basām kājām. Un no ieraduma pilsētniecei sāp, katrs pumpis, katrs zariņš, katrs pumpis ir jūtams. Un viņa sasita kājas līdz asinīm, kad katrs solis sprāgst sāpēs.
  Viņa nekad nav domājusi, ka staigāšana basām kājām var būt tik sāpīga. Nav brīnums, ka Hugo juta līdzi baskāju meitenei Closet. Ja pat vasarā tādas meitenīgas kājas, tad kāda ziema.
  Katrīna gan ātri pieradusi, jaunais ķermenis ātri pielāgojas, ievainotā zole ir apaugusi ar klepu un rupju. Un bija patīkami staigāt basām kājām. Jekaterina pat neuzvilka kurpes, kamēr nebija iestājies sals. Tomēr tad izveidojās viņu četrinieks, un Eifrasīnija viņiem iemācīja raganu mākslu. Un raganas bieži skrien basām kājām pa sniegu, lai pagarinātu savu jaunību. Un īsi sakot, meitenes bija apguvušas slepenas zināšanas un izskatījās divdesmit gadus vecas, un basām kājām un bikini aukstumā nesaldēja. Šeit ir skaistules. Un vēsāku nav, izņemot, protams, Alenku. Viņa cīnījās uz IS-10 modifikācijā ar pagarinātu stobru. Tvertne sērijā parādījās pavisam nesen. Un joprojām reti. IS-7 nekad netika iekļauts lielā sērijā. Acīmredzot augsto izmaksu un ražošanas grūtību dēļ.
  Tātad Alenkas komanda iznīcina šos japāņus un dzied dziesmas sev.
  Lido kā uguns zilas naktis
  Mēs esam strādnieku pionieri...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru sauciens vienmēr esi gatavs!
  Kad meitenes ķeras pie lietas, tu nevari viņām pretoties. Patiesībā šī ir ideāla kara radīšana.
  Cīņas rit labi un Japāna zaudē.
  Šeit padomju karaspēks maijā ieņēma Sahalīnas dienvidus. Un viņi rīkojās ļoti piesardzīgi.
  Bet padomju meiteņu bataljoni parāda brīnišķīgu kaujas klasi.
  No viņu ieroču veidiem, protams, sāka izmantot AK. Sliktāks par vācu valodu, bet vienkāršs un uzticams. Un nopļauj pretiniekus, lai gan tēmēšana uz attālumu ir zemāka nekā vācu karabīnei.
  Japāņu ieslodzīto padomju meitenes skūpstās ar kailām, putekļainām kājām, laiza plikus papēžus. Tāda ir viņu taktika.
  Cīņas karotāji, augstākā klase.
  1954. gada vasarā vācieši bija lielā mērā atbrīvojuši Ameriku no japāņu karaspēka.
  Īpaši skaisti cīnījās baskāju meiteņu bataljons Margaretas vadībā. Samuraji meiteni izklīdināja, un sagūstītais jauneklis bija spiests skūpstīt viņa papēžus un laizīt Veneras krūtis.
  Gerda un viņas komanda uz Panthers-6 paveica labu darbu un nosūtīja daudz japāņu uz elli un dažus uz debesīm.
  Četras nindzju meitenes cīnījās ar padomju karaspēku, kas virzījās uz priekšu Mandžūrijā.
  Nindzju meitene ar ziliem matiem uzlauza ar zobeniem un palaida vējdzirnavas, sasmalcinot padomju karavīrus. Tad viņa ar kāju pirkstiem iemeta zirni ar sprāgstvielām, apgāžot padomju tanku T-54 un iesaucās:
  - Stilīgākā valsts ir Japāna!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem arī ar asmeņiem sitīs ienaidnieku un ar kailu papēdi iedos bumerangu, kliedzot:
  - Par mūsu samuraju uzvarām!
  Rudmataina nindzju meitene bez problēmām veiks agresīvu atskaņotāju ar zobeniem, nogriežot padomju karavīrus. Tad viņas kailie kāju pirksti palaidīs bumbu. PSRS tanks tiks saplēsts un karotājs čīkstēs:
  - Komunisma ideju vārdā!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem ņēma un nocirta pretiniekus, it kā laižot ventilatoru pa laukumu, atkal nogriežot krievu karavīrus, un ar kailiem pirkstiem, it kā palaižot nāvējošu, kas saplēsīs veselus divus padomju tankus rezerves daļās. .
  Un rēkt:
  - Par valsts varenību!
  Meitenēm patīk nogalināt, un vēl vairāk viņām patīk izvarot ieslodzītos. Jā, tā, ka vīrieši zaudēja samaņu no pārslodzes. Un tā tas patīk nindzju meitenēm. Lēkājot uz sasietiem vīriešiem un pie reizes viņus pērt ar pātagas.
  Bet, neskatoties uz japāņu varonību, viņi zaudē labākām un progresīvākām tehnoloģijām.
  Īpaši superklases debesīs dūži Anastasija Vedmakova un Akuļina Sokolovskaja, kas japānietes sasmalcina kā vējdzirnavas.
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem vienā sērijā nogriež sešas japāņu lidmašīnas un čīkst:
  - Slava komunisma idejām Krievijā!
  Akuļina, nospiežot pogu ar sarkano nipeli, uzreiz nogrieza septiņas japāņu lidmašīnas un rūca:
  - Slava Krievijas varoņiem!
  Karotāji atriebjas Japānai par savām iepriekšējām sūdzībām. Un īpaši par sakāvi cara Nikolaja II laika karā. Nē, viņi nekad neaizmirsīs, un paaudzes nepiedos.
  Anastasija, piespiežot rubīna dzelksni, izdarīja vēl vienu sprādzienu, notriecot japāņu lidmašīnas un rēcot:
  - Slava komunisma laikmetam Berija!
  Akuļina spieda kājas ar kailajiem pirkstiem, trieca samuraju lidmašīnām un iesaucās:
  - Par lieliskām uzvarām!
  Un Albīna un Alvīne iegūst rekordkontus. Par trīs tūkstošiem notriektu lidmašīnu viņiem tika piešķirts ordenis: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzne un zelta ozola lapas, zobeni un dimanti.
  Albīna ar koši nipeļa palīdzību deva pagriezienu. Viņa uzreiz nogrieza duci japāņu lidmašīnu un iesaucās:
  - Manai krūtīm!
  Un viņa iedomājās sevi melnā karotāja rokās.
  Alvīna spārdīja ar kailiem kāju pirkstiem, nogāza duci japāņu lidmašīnu un čīkstēja:
  - Par lieliskām uzvarām!
  Vācu meitenes ir ļoti kaujinieciskas un skaistas. Melnādainajiem puišiem ļoti patīk, un viņu mēle vienmēr ir gatava pieslīpēt vīriešu melnkoka pilnību.
  Albīna ar kailajiem kāju pirkstiem atkal trāpīja samurajiem un notrieca viņu lidmašīnas.
  Un viņa iesaucās:
  - Es esmu Supermens!
  Alvīne nospieda savu zemeņu nipeli, nopļāva japāņu lidmašīnu masu un čīkstēja:
  - Es esmu kosmosa viksa!
  Meitene ir ļoti kaujinieciska un aktīva savā hiperseksualitātē.
  Īstie ārieši - vienkārši super! Un vispār tādas augstākās klases skaistules!
  Vācu un padomju karaspēks, uzvarot ienaidnieku, virzās pāri Ķīnai.
  Uzbrukuma laikā Singapūrai izcēlās gaisa desanta divīzijas un baskāju meiteņu vienības "Barracuda" kaujinieki. Meitenes, sita ar kailajiem papēžiem cauri līstošā tropiskā lietus peļķēm, ielauzās japāņu nocietinātajās pozīcijās un caurdura tās ar durkļiem.
  Tādas ir cīņas skaistules.
  Japāna nodrebēja no tik agresīvas komandas graujošajiem sitieniem.
  1954. gada rudenī lielāko daļu Ķīnas pārņēma ass lielvaras. Un situācija uzlecošās saules zemē kļuva daudz sarežģītāka.
  Hitlers atzīmēja:
  - Divi putni vienā migā nevar saprasties!
  Un karotāji Albīna un Alvīna notrieca ceturto tūkstoti lidmašīnu. Japāna ražoja lētas, bet nekvalitatīvas lidmašīnas ļoti lielos daudzumos, tāpēc bija ļoti ērti iekasēt rēķinus.
  Albīna ar kailajiem kāju pirkstiem nogrieza vēl vienu samuraju un čīkstēja:
  - Tā ir mūsu skaistā pasaule!
  Alvīna ar koši koši dzelkšņa palīdzību nogāza duci japāņu automašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Slava komunisma laikmetam visā Visumā!
  Albīna, arī izmantojot zemeņu nipeli un notriekdama samuraju, bija pārsteigta un kliedza:
  Vai tu runā par komunismu?
  Alvīna, izmantojot savus kailos kāju pirkstus un nogriežot duci japāņu lidmašīnu, ziņoja:
  - Jaunā āriešu kārtība ir komunisms!
  Meitenes smējās... Par ceturto tūkstoti lidaparātu viņām tika piešķirta Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzne ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Ka pat ļoti augsts apbalvojums ir daiļavu rekords.
  Šīs ir meitenes, uz kurām jāskatās....
  Tomēr Anastasija Vedmakova un Akuļina Sokolovskaja nav sliktākas un pārsniedza pieci simti notriekto lidmašīnu.
  Un viņi saņēma jaunas balvas, kas bija ļoti augstas, un savāca sev veselu zvaigžņu kolekciju.
  Anastasija ar basām kājām notēmē savu ieroci un notriec ienaidnieku, sagriežot ienaidnieku un čīkstot:
  - Par komunismu uz visas planētas!
  Akuļina, sasmalcinot ienaidnieku, nospiežot koši sarkano sprauslu, agresīvi kliedz:
  Pat bērni mūs pazīst!
  Ziemā Japāna zaudēja gandrīz visas savas kolonijas, un cīņas pārcēlās uz pašu metropoli.
  Ir pienācis 1955. gads, kad cīņas ir vētrainas un neredz ne galu, ne malu.
  Japāna lēnām, bet noteikti piekāpjas. Un pamazām zaudē karu.
  Bet samuraji cīnās izmisīgi un smagi.
  Aļonka un viņas apkalpe pārcēlās uz eksperimentālo tanku IS-11. Šī iekārta ir aprīkota ar 130 mm lielgabalu, un tās apakšā ir cietas kāpurķēdes.
  Aļenka šauj ar kailiem kāju pirkstiem, caurdur ienaidnieku un rēc:
  - Slava komunismam ar plikiem meiteņu papēžiem!
  Anyuta arī izšāva ar koši nipeļa palīdzību, deviņus nospiežot uz ložmetēju palaidējiem un kliedza:
  - Mēs, meitenes, esam ļoti foršas!
  Alla arī sita ar kailiem kāju pirkstiem, satriecot ienaidnieku un rēca:
  - Nu no skrūves!
  Marija drāžās, ar tukša papēža palīdzību. Viņa caur un cauri caurdūra ienaidnieku un čīkstēja, atsegdama zobus:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Marusja iesita ar zemeņu dzelkšņa palīdzību, taranējot ienaidniekus ar nāvējošu tvērienu un čivināt:
  - Par lielo komunismu!
  Alenka vēlreiz izšāva un rēca:
  - Lai mirst kolhoza prezidents un čigānu diktators Saška!
  Un uzsit ar baso kāju pa bruņām.
  Tā meitenes šķīrās, vienkārši super. Viņi parasti ir pārsteidzoši karotāji.
  Šeit viņi dzied unisonā:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa skatiens...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nezinām skumjas ...
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  Elizaveta arī cīnās ar savu tanku T-54, tāda kaujas meitene-ragana.
  Un skaistules japāņu mašīnas nogāž ar basām kājām.
  Elizabete nospieda kursorsviras pogu ar koši sarkano nipeli un čivināja:
  - Slava padomju komunisma idejām!
  Un kā šis skaistums smiesies! Un dzirksti ar pērļu zobiem.
  Jekaterina paņēma un arī nošāva ar plikiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Jeļena iepļaukāja pretinieku ar rubīna dzelksni, atlaida zobus un čīkst:
  - Un mūsu Tēvzemes sarkanais karogs,
  Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  Efrazija sitās ar pliku papēdi un šņukstēja:
  - Slava Tēvzemei, mūsu brīvajai,
  Tautu draudzība, atbalsts uz visiem laikiem!
  Un visas meitenes, kailiem kāju pirkstiem, unisonā dziedāja:
  - Likuma vara, tautas griba,
  Galu galā vienkārša cilvēka vienotībai!
  Jāsaka, ka karavīriem piemīt neticama kaujas agresija.
  Un šeit Gerda cīnās ...
  Viņas "Panther"-6 ir kā supertanks, kas sasmalcina samuraju pozīcijas.
  Gerda izšauj ar koši nipeli, nospiežot kursorsviras pogu un rēc:
  - Āriešu pasaulei!
  Šarlote arī iepļaukās, ar kailajiem kāju pirkstiem plēsīs japāņu masu un pļaus:
  - Par lielajām robežām!
  Arī Kristīna un Magda cīnās. Meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas, un ļoti skaistas, gandrīz kailas bikini.
  Kristīna izšāva ar rubīna dzelksni, sasita japāņu tanku Hirohito-4 un iesaucās:
  - Slava manai valstij!
  Magda arī spārdīja ar kailiem kāju pirkstiem, sadauzīja samuraju haubici un kliedza:
  - Slava lielajiem sasniegumiem!
  Šīs meitenes ir augstākās klases!
  Tokija krita marta beigās. Un 1955. gada 20. aprīlī Japāna kapitulēja un tādējādi beidza lielo karu.
  Meitene Albīna un Alvīne pārsniedza piecus tūkstošus notriektu lidmašīnu. Un par to viņi saņēma īpašu balvu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo dimanta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, dimanta zobenus.
  Karš vēl nav beidzies. Viņa tikai kādu laiku slēpās. Bet Hitlers iekaroja gandrīz visu pasauli.
  Berija kopā ar Portartūru saņēma atpakaļ Sahalīnas dienvidus, Kuriļu grēdu un Mandžūriju.
  PSRS kļuva par spēcīgu valsti, kas laizīja savas brūces. Kādu laiku nacistiskā Vācija iekaroja citas valstis, apspiežot to nenozīmīgo pretestību.
  Karš ilga iznīcināšanai un pasaules kundzībai. Taču brieda vēl viena globāla konfrontācija.
  Tikmēr virs PSRS pulcējās mākoņi. Un 1959. gadā, savā septiņdesmitajā dzimšanas dienā, Ādolfs Hitlers nolēma uzbrukt Padomju Krievijai, kur valdīja Berija. Fīrera pusē bija gandrīz visa pasaule.
  Bet PSRS kļuva par spēcīgu, industriālu lielvalsti. Tā es atradu izkapti uz akmens.
  Abām valstīm piederēja kodolieroči, taču Gerda un Albina spēja izveidot ģeneratoru, kurā starojums aptvēra visu planētu Zeme, padarot šāda veida iznīcināšanas izmantošanu neiespējamu.
  Un Hitlers nolēma sagrābt pēdējo suverēnā varu pasaulē. Robeža rietumos gāja gar Dņepru, pēc tam Baltkrieviju un Baltijas valstis vāciešu pakļautībā. Nacisti spēja noturēt Krimu aiz sevis. Ja vien PSRS nenoīrēja Melnās jūras flotes bāzi Sevastopolē.
  Papildus pārējai teritorijai Krievija bija daļa no Ķīnas - Mandžūrijas. Tātad PSRS iedzīvotāju skaits, kur tika īstenota ļoti aktīva dzimstības veicināšanas politika un komunistiskais, ateistiskais režīms legalizēja daudzsievību, jau pārsniedza pirmskara 1941. gada rādītājus, neskatoties uz teritoriālajiem zaudējumiem, un ar katru gadu pieauga. par trim procentiem.
  Berija aizliedza gan abortus, gan kontracepcijas līdzekļus. Un ieviesa mežonīgus nodokļus ģimenēm, kurās ir mazāk nekā četri bērni.
  Saskaņā ar plānu un nūju metodēm PSRS strauji attīstījās, un tās militārais spēks pieauga.
  Hitlers, sajutis potenciālus draudus, pabeidzis pasaules apkopošanu vienotā Trešajā Reihā, nolēma sākt savu pēdējo karu uz šīs planētas.
  Kāds ir pēdējais karš? Uz Zemes vairs nav ko iekarot. Pirms gada vācieši lidoja uz Mēnesi, un kosmosa paplašināšanās laikmets ir atklāts. Bet vai Hitlers dzīvos līdz Zvaigžņu karu periodam un galaktiku iekarošanai? Neskatoties uz veselīgu dzīvesveidu, veģetāro diētu, regulārām fiziskām aktivitātēm un mērenām fiziskām aktivitātēm, bija skaidrs, ka fīrers noveco. Arvien vairāk uz galvas laužas plikpaurība, mati kļūst sirmi, skatiens noguris. Lai gan fīrers cenšas uzmundrināt.
  Lai kā arī būtu, jums vajadzētu pabeigt savu pēdējo misiju un iekarot PSRS. Un tā, pat ja fīrers nomirst, tad viņam ir apmēram tūkstotis dēlu, kas iegūti dabiskās apaugļošanas ceļā. Un viens no viņiem tiks atzīts par labāko, spējīgāko un ieņems lielākā diktatora troni planētas Zeme vēsturē.
  Jebkurā gadījumā kavēšanās ir pārāk riskanta, un, kamēr kodolieroči nedarbojas, Hitlers pirmajā ešelonā vien uzmeta PSRS vairāk nekā piecdesmit miljonus karavīru. Milzīgs skaits tanku, lidmašīnu un lidojošu disku. Un tas ir kolosāls spēks.
  PSRS turpināja modernizēt ieročus. T-64 tanks parādījās smagāks un ar jaudīgu 125 mm lielgabalu, kas spēj iekļūt ar spalvu čaulām un piramīdveida vācu transportlīdzekļiem. Tiesa, T-64 ir tikko sācis ražošanu. Galvenā tvertne joprojām bija T-54, kas nebija pietiekami spēcīga pret vācu modeļiem. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc Hitlers steidzās ar agresiju pret Krieviju.
  IS-11 nesanāca... IS-12 radīja mašīna ar 203 mm lielgabalu, bet izrādījās pārāk dārga, smaga un liela. IS-15 bija kompromiss attiecībā uz 152 mm garu stobru lielgabalu. Šī iekārta atgādināja palielinātu T-64 un arī tikko sāka ražot.
  Vācu galvenais tanks Panther-6 bija piramīdas formas, un tas tika nedaudz modernizēts par Panther-7, palielinot pistoles kalibru līdz 88 mm, lai radītu lielāku iznīcināšanu. Un dzinējs, kas uzstādījis jaudīgāku 3000 zirgspēku jaudu, nodrošina milzīgu ātrumu un manevrētspēju, vienlaikus saglabājot piecdesmit tonnu svaru un uzlabojot bruņu kvalitāti.
  Pat jaunākais padomju T-64 bija manāmi zemāks par vācieti braukšanas veiktspējā un sānu un arī pieres aizsardzības ziņā. Bet T-64 varēja vismaz iekļūt vācietē, kaut arī no neliela attāluma.
  Debesīs vācieši bija arī spēcīgāki un mašīnu daudzums un kvalitāte. Un viņiem PSRS neizdevās izveidot savas diskotēkas. Un vācieši uz Belontsi diskiem uzstādīja siltuma starus, piemēram, lāzerus, un varēja veikt efektīvāku lobīšanu.
  Un starp nacistiem diskotēkas lidoja ar desmit skaņu ātrumu. Un patiesībā tas ir milzīgs. Tāda ir Trešā Reiha armija ir spēcīga.
  Un viņiem ir pazemes tvertnes. Un daudz citu foršu lietu. Īsāk sakot, Berijai praktiski nav nekādu izredžu.
  Bet padomju karaspēkam ir milzīgs aizsardzības spēks. Un iebrukums sākās ar gaisa ofensīvu. Spēki ir nevienlīdzīgi, un vācieši grauj padomju pilsētas. Desmit tūkstoši pārceļas pāri Krievijai un ieņem Smoļensku.
  Nataša pieņēma lēmumu:
  - Vajag piespiest Hitleru un viņa bandu izvest karaspēku no PSRS, un atbrīvot gūstekņus!
  Rotaļīgā Zoja tam piekrita:
  - Protams, ka vajag! Un glābiet savus senčus no fašisma!
  Augustīna piezīmēja, sita basām kājām:
  Mēs to darīsim bez šaubām!
  Svetlana viegli apstiprināja:
  - Mums ir visi līdzekļi tam!
  Tikko pateikts, kā darīts, un četras sievietes karotājas uzbrūk fašistu bariem.
  Dieva krievu gadsimta karotāji un raganas mutācijas atkal cīnījās ar divdesmitā gadsimta nacistiem.
  Fašistu brūnajā impērijā ir pārāk daudz karavīru. Tās plūst kā bezgalīga upe.
  Protams, četras meitenes ļoti slaveni uztvēra Vērmahta tanku un lidmašīnu iznīcināšanu. No paša sākuma viņi tos saspieda ar rokām un kājām, klājoties spēka laukam. Bet...
  Kā no apakšas parādījās Oļegs Ribačenko un Natašas jaunākā meita Margarita Koršunova.
  Viņi satvēra gaismas zobenus un lādēja ar nanobotiem. Viņi nolēma iznīcināt nīstos fašistus. Tā četrinieks pārvērtās par sešinieku.
  Nataša Koršunova, atcirta kailās, noslīpētās pēdas, atzīmēja:
  - Tā? Nu, kāds ir mūsu liktenis, citādi mēs to nevaram pārspēt!
  Agresīvā zeltainā Zoja, turpinot sagraut vāciešus, loģiski atzīmēja:
  - Darīsim ātrāk! Glābsim PSRS!
  Oļegs Ribačenko, baskāju zēns, kas nav vecāks par divpadsmit gadiem, rēja nacistus ar zobeniem, gan kājniekiem, gan tankiem:
  - Nekad nepadodies!
  Un no zēna basās pēdas izlidoja ass disks, kas nogrieza uzreiz trīs fašistu lidmašīnas!
  Margarita Koršunova, dzirkstīdama ar plikiem papēžiem, sagraudama pretiniekus, gan tankus, gan kājniekus, izlika zobus, ņurdēja:
  - Pasaulē ir vieta varoņdarbam!
  Un no meitenes basās kājas izkaisītas indīgas adatas, trāpot nacistiem un viņu lidmašīnām un tankiem.
  Arī Nataša Koršunova slepkavnieciski izsita savus kailos kāju pirkstus un gaudo:
  Mēs nekad neaizmirsīsim un nekad nepiedosim.
  Un viņas gaismas zobeni izgāja cauri nacistu dzirnavām. Tad spridzinātāji cirta tankus, nogriežot triecienus. To dabūja arī lidmašīnas.
  Rudmatainais Augustīns, griezdamies cauri ienaidniekiem, iekliedzās:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Un jaunas adatas izmētātas no viņas basajām kājām. Un kas ir acīs, kas ir rīklē nacistu karavīriem un lidmašīnām.
  Jā, bija skaidrs, ka karotāji kļūst satraukti un nikni.
  Foršā Zoja, cirsdama baltos, brūnos karavīrus un tankus ar lidmašīnām, čīkstēja:
  - Mūsu dzelzs griba!
  Un no viņas basās kājas lido jauna, nāvējoša dāvana. Un tanki un baltie cīnītāji krīt, un astes deg no lidmašīnām.
  Svetlana Sniegbaltīte griež dzirnavnieku, viņas zobeni ir kā zibens.
  Nacisti krīt kā kūļi.
  Meitene basām kājām met adatas, šauj ienaidnieka lidmašīnas un čīkst:
  - Mātei Krievijai būs cilvēku kosmosa impērija, uzvari!
  Oļegs Ribačenko uzbrūk nacistiem. Terminatora zēns, kas sakapā brūno karaspēku.
  Un tajā pašā laikā puiša kailo kāju pirksti izmet adatas ar indi, tie plēš stumbrus un apšauj lidmašīnas.
  Zēns rēc:
  - Slava nākotnes Krievijai!
  Un kustībā tas griež visiem galvas un purnus, un tajā pašā laikā tanku torņus.
  Terminatormeitene Margarita arī iznīcina pretiniekus un lidmašīnas un tankus.
  Viņas basās kājas plīvo. Nacisti mirst lielā skaitā. Karotājs kliedz:
  - Par jaunām robežām!
  Un tad meitene ņems un nogriezīs ...
  Fašistu karavīru līķu masa.
  Un šeit ir Nataša Koršunova uzbrukumā. Viņš nocirta sev nacistus kopā ar tankiem, lidmašīnām un dzied:
  - Krievija ir lieliska un starojoša,
  Es esmu ļoti dīvaina meitene!
  Un diski lido no viņas basām kājām. Kas redzēja nacistu rīkles. Jā, šī ir meitene, kas demolē tankus.
  Zoja Angelskaja uzbrukumā. Sasmalcina brūnos karavīrus ar abām rokām. Spļaut no caurules. Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem met nāvējošas adatas - apšauj tankus un lidmašīnas.
  Un tajā pašā laikā viņš pats pie sevis dzied:
  - Ak, dunduri, ejam,
  Ak, mans mīļākais iet!
  Augustīns, ar lāzera zobeniem nocērtot nacistus un iznīcinot brūnos karavīrus, kopā ar tankiem čīkst:
  - Viss pinkains un dzīvnieka ādā,
  Viņš ar nūju metās uz policiju!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist pretī ienaidniekam, kaut ko tādu, kas nogalinās ziloni un vēl jo vairāk tanku.
  Un tad čīkstēt:
  - Vilki! Divdesmit otrais gadsimts!
  Svetlana Sniegbaltīte uzbrukumā. Izcirtņi, nacistu sagraušana. Ar basām kājām viņš met virsū nāves dāvanas.
  Ar zobeniem vada dzirnavas.
  Viņa sagrāva daudz kaujinieku, kā arī tankus un lidmašīnas, un čīkst:
  - Tuvojas liela uzvara!
  Un atkal meitene ir mežonīgā kustībā.
  Un viņas basās kājas met nāvējošas adatas, iznīcinot tankus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzlēca. Zēns griezās kūleņā. Sasmalcināja daudz nacistu lēcienā.
  Viņš ar kailiem pirkstiem meta adatas, gāzdams tankus un lidmašīnas, rībojās:
  - Esi slavena ar manu skaisto drosmi!
  Un atkal zēns ir kaujā.
  Skarbā meitene Margarita Koršunova dodas ofensīvā. Sasmalcina visus ienaidniekus pēc kārtas. Viņas zobeni ir stingrāki par vējdzirnavu asmeņiem. Un kaili kāju pirksti met nāves dāvanas, deg tanki un lidmašīnas.
  Meitene ir uzbrukumā. Iznīcina brūnos karotājus bez ceremonijas.
  Un ik pa brīdim lec, un pagriežas!
  Un no viņas lido iznīcināšanas dāvanas.
  Un paši nacisti krīt miruši. Un sakrājas veseli līķu uzkalni.
  Margarita agresīvi čīkst:
  - Es esmu amerikāņu kovbojs!
  Un atkal viņas basās kājas svieda adatu.
  Un tad vēl ducis adatu!
  Arī Nataša Koršunova ir ļoti forša uzbrukumā.
  Un met ar basām kājām, un spļauj no salmiem, gāž tankus un lidmašīnas.
  Un plaušās kliedz:
  - Es esmu dzirkstošā nāve! Viss, kas tev jādara, ir jāmirst!
  Un atkal skaistums kustībā.
  Zoja Angelskaja uzbrūk nacistu līķu bloķēšanai. Un arī no viņas basajām kājām lido iznīcības bumerangi.
  Un brūnie karotāji krīt un krīt, kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Zojas meitene kliedz:
  - Baskājainā meitene, tu uzvarēsi!
  Un no meitenes kailā papēža lido ducis adatu. Kas tieši nacistu rīklē rakt.
  Viņi nokrīt miruši.
  Pareizāk sakot, pilnīgi beigta vieta ar tankiem un lidmašīnām.
  Augustīns uzbrukumā. Sasmalcina brūno karaspēku. Viņas zobeni tiek nēsāti divās rokās. Un viņa ir tik lieliska karotāja.
  Tornado plosās cauri fašistu karaspēkam - lidmašīnas un tanki krīt.
  Meitene ar sarkaniem matiem rūc:
  - Nākotne ir apslēpta! Bet tas būs uzvarošs!
  Un uzbrukumā skaistule ar ugunīgiem matiem.
  Augustīna sapņu sajūsmā sūta pulsāru ar kailu papēdi un rūc:
  - Kara dievi visu saplosīs!
  Un karotājs uzbrukumā.
  Un viņas basās kājas met daudz asu, indīgu adatu, kas šauj notriekt lidmašīnas un caurdur tanku bruņas.
  Svetlana Sniegbaltīte kaujā. Un tik dzirkstoši un kaujinieciski. Viņas kailās kājas izmet tik daudz nāvējošu lietu. Nevis vīrietis, bet nāve ar blondiem matiem.
  Bet, ja tas saplīst, jūs to nevarat apturēt.
  Svetlana Sniegbaltīte dzied:
  -Dzīve nebūs mīļa,
  Tas lēciens apaļajā dejā!
  Lai sapnis piepildās -
  Skaistums pārvērš cilvēku par vergu!
  Un baskājainās meitenes kustībā arvien vairāk ir niknums. Un vēl visi avarējuši tanki un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko uzbrukumā, viss paātrinās. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita ir vētraina skolniece un savā darbībā totāla terminatore. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Šeit Nataša Koršunova paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Nataša Koršunova ir terminatora meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja Angelskaja uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sadauzījis ne vienu simtu nacistu un daudz tanku ar lidmašīnām. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīna, spēlējoties ar preses muskuļiem un kratīdama krūtis ar sarkaniem sprauslām, dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Uzbrukumā ir arī Svetlana Sniegbaltīte. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un grāvī un pa ceļiem jau bija iekritusi brūno kaujinieku masa kopā ar salauztiem tankiem un lidmašīnām.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Karatē Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu, kaudze salauztu mašīnu ar lidmašīnām.
  Izgudrotājs zēns atceras mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Bērnu slepkava Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus, kā arī tankus un lidmašīnas.
  Kaujā ir arī baskājainā meitene Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi. Un līdz ar tiem tanki un lidmašīnas.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša Koršunova ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik daudz nacistu jau ir nogalināti kopā ar tankiem un lidmašīnām.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša Koršunova kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods! Neņemiet pat rubli!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoya Angelskaya ir kustībā un sagriež daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus vai notriec lidmašīnu ar tanku. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana Sniegbaltīte kustībā. Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Parāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa - lidmašīnas notriekšana. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņam jau ir diezgan daudz gadu, visi ir piedzīvojumos ar Natašu un kompāniju, bet viņš izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas. Gan lidmašīnas, gan tanki.
  Dzirkstošā ar atkailinātiem, apaļiem papēžiem Margarita Koršunova ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi pret nacistiem un viņu tankiem un lidmašīnām, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša Koršunova kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst, un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja Angelskaja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Tas izlaužas cauri pretiniekiem kopā ar tankiem un lidmašīnām kā rūkoņa:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un griež gaļu un metālu ar lidmašīnas duralumīniju.
  Uzbrukumā dodas arī Svetlana Sniegbaltīte. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Baskājains skaists, muskuļots zēns Oļegs atkal simts no nacistiem, kas nes meteoru, slavens nogriezts. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā salauzt mazos gabaliņos gaisa kuģu masu debesīs.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Baskājainā meitene Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirta daudz brūno cīnītāju. Un viņš šķērso lielus izcirtumus, starp tankiem un lidmašīnām.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša Koršunova uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša Koršunova to paņēma un dziedāja:
  - Mans spēriens basām kājām apžilbina!
  Skriešana uz vietas ir parasta samierināšanās!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ, un tanki dega, lidmašīnas liesmoja.
  Viņa ir cīņas skaistule. Viņš sit sev tādu brūnu armādu.
  Zoja Angelskaja ir kustībā, sagraujot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja Angelskaja to paņēma, pakratīja savu pilno krūšu koši sarkanos sprauslas un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša Koršunova sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns basām kājām kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi! Ar viņu viņa devās cīņā ar dabisko gaismu, bez krāsas.
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Terminatoru zēns Oļegs Ribačenko nomurmināja:
  - Ko tev vajag! Šeit ir meitene!
  Margarita Koršunova, ar basu kāju metot dunci, nolaužot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Liela un forša meitene!
  Augustīns tam viegli piekrita:
  - Es esmu karotājs, kas sakodīs jebkuru!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš palaidīs nāvējošu, notriecošu lidmašīnu.
  Nataša Koršunova cīņā nav zemāka par pretiniekiem. Ne jau meitene, bet lai finišē ar tādu raganu liesmās. Un nacistiem ir grūti: lidmašīnas un tanki krīt.
  Un kliedz:
  - Cik zilas debesis!
  Augustīna, atlaižot asmeni ar basu kāju, nogriežot tanka tornīti, apstiprināja:
  - Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Svetlana Sniegbaltīte, notriekdama ienaidniekus un notriekdama lidmašīnas, čivināja:
  - Muļķim nazis nevajag...
  Zoja Angelskaja čīkstēja, basām kājām mētādama adatas, bet ar iedegušajām kājām gāzdama tankus un lidmašīnas:
  - Tu viņam melosi no trim kastēm!
  Nataša Koršunova, iznīcinot nacistus, piebilda:
  - Un izdari ar viņu par santīmu!
  Un karotāji ņems un lēks. Viņi ir tik asiņaini un forši. Kopumā viņiem ir liels uztraukums.
  Oļegs Ribačenko, gandrīz kails, izskatīgs, muskuļots puika vienatnē šortos, kaujā izskatās ļoti stilīgi.
  Skaistā meitene Margarita ar plikiem kāju pirkstiem svieda kājas, antimatērijas gabalu un dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un puisim ir interese ...
  Ģeniālais zēns ar kāju palaida to, kas izskatījās pēc helikoptera propellera. Viņš nogrieza pāris simtus galvu nacistiem un tankiem, čīkstēja:
  - Diezgan sportiski!
  Un abi - puika un meitene pilnā ažūrā.
  Terminatoru zēns Oļegs, kapādams brūnos karavīrus, gurdēja:
  - Un mums būs liela uzvara!
  Margarita nošņāca, atbildot:
  - Mēs nogalinām visus - ar basām kājām!
  Meitene patiešām ir tik aktīva terminatore.
  Nataša Koršunova uzbrukumā dziedāja:
  - Svētais karš!
  Un karotājs palaida asu diska bumerangu. Viņš lidoja lokā, nocirta daudz nacistu un tanku torņu.
  Zoja Angelskaja piebilda, turpinot iznīcināšanu:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un no viņas basajām kājām lidoja jaunas adatas. Un viņi trāpīja daudziem iznīcinātājiem un lidmašīnām.
  Blondīne teica:
  - Mats pretiniekam!
  Un viņa parādīja mēli.
  Basām kājām un ugunīgā Augustīna, vicinot kājas un metot asām šķautnēm, rībēja:
  - Imperatora karogs uz priekšu!
  Svetlana Sniegbaltīte, ar kailu papēdi mētādama hiperplazmas bumbu, viegli apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes unisonā kliedza, sagraujot nacistus:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Un tagad no karotāju basām kājām lido disks. Gaļa tiek saplēsta, tanku torņi un lidmašīnu astes tiek nojauktas.
  Un atkal gaudot:
  - Neviens mūs nevar uzvarēt!
  Nataša Koršunova uzlidoja gaisā. Saplēsa pretiniekus un spārnotos grifus un izdeva:
  - Mēs esam vilki, cepiet ienaidnieku!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem izlidos ļoti nāvējošs disks.
  Meitene pat sajūsmā sagriežas.
  Un tad viņš nomurmina:
  - Mūsu papēži mīl uguni!
  Jā, meitenes ir patiešām seksīgas.
  Oļegs Ribačenko, izskatīgs, muskuļots puika šortos, gurdēja:
  - Ak, agri, dod ragiem aizsardzību!
  Un piemiedza karotājiem ar aci. Viņi smejas un izcēla zobus, atbildot.
  Nataša Koršunova sagrāva nacistus un čīkstēja:
  - Mūsu pasaulē nav prieka, bez cīņas!
  Terminatoru zēns ar kailu, apaļu, bērnišķīgu papēdi, padodoties pulsaram un iznīcinot nacistus, iebilda:
  "Dažreiz arī cīnīties nav jautri!"
  Nataša Koršunova piekrita:
  - Ja nav spēka, tad jā...
  Bet mēs, karotāji, vienmēr esam veseli!
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem meta ienaidniekam adatas, ar lidmašīnām uzspridzināja tanku masu un dziedāja:
  - Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Un gatavs darbībai!
  Pēc tam Svetlana Sniegbaltīte atkal nocirta ienaidniekus, nojaucot tanku torņus un lidmašīnu astes.
  Zoja Angelskaja ir ļoti ātra meitene. Šeit viņa palaida veselu mucu pret nacistiem. Un no viena sprādziena saplēsa pāris tūkstošus.
  Tad viņa iekliedzās:
  - Neapstājies, mūsu papēži dzirkst!
  Un meitene kaujas mežģīnēs!
  Augustīns kaujā arī nav vājš. Tā nacistu kulšana. It kā no ķēžu kūļa izsit.
  Un kapājot pretiniekus - dzied:
  - Uzmanies, būs labi,
  Rudenī būs pīrāgs!
  Sarkanmatainais velns tiešām kaujā ar kā velns šņaucamajā kastē. Un kā deg tanki un deg lidmašīnas.
  Bet baskājainā meitene tunikā Margarita Koršunova, kā viņa cīnās. Un nacisti to saņem no viņas.
  Un, ja viņa sitīs, viņa sitīs.
  No tā izlido asiņainas šļakatas.
  Nataša Koršunova skarbi atzīmēja, kad no viņas basās kājas lidoja metāla šļakatas, kas izkausēja tanku galvaskausus un torņus:
  - Slava Krievijai, ļoti pat slava!
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Divīzijas sarkanos kreklos -
  Sveiciens krievu tautai!
  Šeit meitenes apņēma nacistus. Tātad tos sagriež un sasmalcina. Nevis karotāji, bet tiešām panteras, kas pārrāvušas ķēdi.
  Foršs puika Oļegs Ribačenko kaujā un uzbrūk nacistiem. Viņš bez žēlastības tos sit, griež cauri tvertnēm un čīkst:
  Mēs esam kā buļļi!
  Margarita Koršunova, sagraudama brūno armiju un cauri tankiem un lidmašīnu astēm, pacēla:
  Mēs esam kā buļļi!
  Nataša Koršunova to paņēma un gaudo, nocirta brūnos cīnītājus kopā ar tankiem:
  - Melot ir neprātīgi!
  Zoja Angelskaja saplēsa nacistus, čīkstēja:
  - Nē, ne no rokas!
  Un arī viņš ar basu kāju paņems un atlaidīs zvaigznīti un piebeigs daudz fašistu.
  Nataša Koršunova to paņēma un izlaida, notriecot zibeni no koši krūšu sprauslas, un čīkstot:
  - Mūsu televizors ir ieslēgts!
  Un no viņas kailās kājas lido slepkava adatu kūlis.
  Zoja Angelskaja, arī iznīcinot nacistus un viņu tankus ar lidmašīnām, čīkstēja:
  - Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal tāds metiens, ka apļi izplūst uz visām pusēm. Šī ir meitene - tīra pretinieku iznīcināšana.
  Meitene ar plikiem kāju pirkstiem paņems un palaidīs trīs bumerangus. Un līķu no tā kļuva vēl vairāk.
  Pēc tam skaistule izdos:
  - Mēs nedosim ienaidniekam žēlastību! Būs līķis!
  Un atkal nāvējošā lieta aizlido no plika papēža.
  Arī rudmatainais Augustīns gluži loģiski piezīmēja:
  - Tikai ne vienu līķi, bet daudzus!
  Pēc tam meitene to paņēma un basām kājām gāja pa asiņainajām peļķēm. Un viņa nogalināja daudz nacistu.
  Un kā tas rēc:
  - Masu slepkavība!
  Un tagad viņš dauzīs galvu nacistu ģenerālim. Salauž viņam galvaskausu un izdali:
  - Banzai! Tu nokļūsi debesīs!
  Svetlana Sniegbaltīte ir ļoti nikna ofensīvā, īpaši gāžot tankus un arī lidmašīnas, viņa čīkst:
  - Tevi nesaudzēs!
  Un viņas kailajiem pirkstiem nolido ducis adatu. Viņai izlaužoties cauri visiem, lidmašīnas sabrūk. Un ļoti daudz pat karotājs mēģina sasmalcināt un nogalināt.
  Muskuļots, reljefs mazulis šortos Oļegs Ribačenko, ar svilpi gāž vārnas, čīkst:
  - Krāšņs āmurs!
  Un puika arī ar basu kāju met tādu foršu zvaigzni svastikas formā. Sarežģīts hibrīds.
  Un nacistu masa sabruka.
  Oļegs Ribačenko rēca:
  - Banzai!
  Un zēns atkal ir mežonīgā uzbrukumā. Nē, tas vienkārši kūsā no spēka, un vulkāni šņāc!
  Krāšņā Margarita kustībā. Tas visiem saplosīs vēderus.
  Meitene ar savu kāju uzreiz izmetīs piecdesmit adatas. Un masu nogalināja visādi ienaidnieki, izsita gan tankus, gan lidmašīnas.
  Ar plikiem papēžiem dzirkstošā Margarita Koršunova dzīvespriecīgi dziedāja:
  - Viens divi! Skumjas nav problēma!
  Jums nekad nevajadzētu būt drosmīgiem!
  Turiet degunu un asti augstāk ar pīpi.
  Ziniet, ka īsts draugs vienmēr ir ar jums!
  Tas ir tik agresīvs uzņēmums. Meitene dauzās un kliedz:
  "Pūķa prezidents kļūs par līķi!"
  Nataša Koršunova kaujā ir tikai sava veida terminators. Un rūcoši gurdēja:
  - Banzai! Saņemiet to ātri! Un diktatora gals!
  Un no viņas basās kājas nolidoja granāta. Un nacisti ir kā naglas. Un tas sagraus daudz mastodonu un spārnotu, infernālu mašīnu.
  Šeit ir karotājs! Visiem karotājiem - karotājs!
  Uzbrukumā ir arī Zoja Angelskaja. Tāda nikna kuce.
  Un viņa to paņēma un rībēja:
  - Mūsu tēvs ir pats Baltais Dievs!
  Un viņš griež trīskāršas dzirnavas pie nacistiem!
  Un rudmate, dzirkstošā ar kailiem papēžiem un Augustīna krūšu rubīna sprauslām, rūca kā atbildi:
  - Un mans Dievs ir melns!
  Patiešām, rudmate ir viltības un zemiskuma iemiesojums. Protams, ienaidniekiem. Un draugiem viņa ir mīļa.
  Un kā ar plikiem kāju pirkstiem viņš ņems un metīs. Un daudz brūnās impērijas karotāju, kā arī viņu tanki un lidmašīnas.
  Sarkanmate kliedza:
  - Krievija un melnais Dievs ir aiz muguras!
  Karotājs ar ļoti augstu kaujas potenciālu. Nē, saskaņā ar šo ir labāk neiejaukties. Kā tanku torņi norauts un fašistu lidmašīnām spārni.
  Augustīns, grauzdams pretiniekus, šņāca:
  - Mēs visus nodevējus saplosīsim pulverī!
  Un pamiedz ar aci saviem partneriem. Jā, šī ugunīgā meitene nav gluži tas, kas var dot mieru. Ja vien miers nav nāvējošs!
  Svetlana Sniegbaltīte, sagraujot ienaidniekus, izdeva:
  - Mēs tevi slaucīsim rindā!
  Sarkanmate Augustīns apstiprināja:
  - Mēs visus nogalināsim!
  Un no viņas plikajām, noslīpētajām kājām atkal lido pilnīgas iznīcināšanas tagadne! Un tik daudz tanku un lidmašīnu uzreiz eksplodēja mazās skaidās.
  Un tad meitene, it kā no koši nipeļa, iesper ar zibeni.
  Sūtot nāves dāvanas ar kailiem papēžiem, Oļegs Ribačenko atbildē dziedāja:
  - Būs pilnīgs banzai!
  Augustīna, plosīdama nacistus ar kailām rokām, sasmalcinot tos ar zobeniem un ar kailiem pirkstiem mētādama adatas, vienlaikus iznīcinot tankus un lidmašīnas, izdeva:
  - Īsumā! Īsumā runājot!
  Nataša Koršunova, iznīcinot brūnos karotājus, kopā ar tankiem un lidmašīnām, čīkstēja:
  - Īsāk sakot - banzai!
  Un griezīsim pretiniekus ar mežonīgu rūgtumu.
  Basām kājām, izskatīgs, puika šortos Oļegs Ribačenko, kapājot pretiniekus, izdeva:
  - Šis gambīts nav ķīniešu,
  Un debija, ticiet man, ir taju!
  Un atkal no zēna basās pēdas izlidoja ass, metālu griežošs disks. Viņš nogrieza gan tanku torņus, gan lidmašīnas astes.
  Margarita, kaujas metāla smalcināšanas meitene, apdziedāja brūnās impērijas karotājus un tanku bruņas, nocirtot:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā,
  Un kuru mēs kaujā atradīsim ...
  Nejokam ar to -
  Saplēsim to!
  Saplēsim to!
  Viņi toreiz labi pastrādāja ar nacistiem ...
  Šeit Hitlers un viņa komanda nokrita uz ceļiem meiteņu un bērnu priekšā.
  Nataša Koršunova vispirms piespieda nacistu numur viens skūpstīt viņas basās kājas.
  Tad Hitlers un visa viņa svīta skūpstīja arī citu meiteņu kailas zoles un papēžus. Un viņi laizīja papēžus ar mēli. Un meitenes basās kājas skūpstīja ļoti izskatīgu blondu zēnu Oļegu Ribačenko.
  Pēc tam, kad Nataška bija ļoti apmierināta ar vīriešu kārtas parazītu pazemošanu, viņa pavēlēja:
  - Tagad, kamēr mēs jūs visus neesam nogalinājuši, parakstiet pavēli par pilnīgu un beznosacījumu Trešā reiha padošanos Padomju Savienībai!
  Viss ir labi, kas labi beidzas. Trešais reihs kapitulēja, un varenais Vērmahts tika atbruņots. Hitlers un viņa komanda devās uz Berijas cietumiem.
  Spriedums bija ātrs, bet taisnīgs. 1959. gada 22. jūnijā Hitlers tika pakārts tieši Sarkanajā laukumā!
  
  
  
  
  FĪRERA VELNA SAPNIS IZMAINA VĒSTURI
  Hitlers četrdesmit pirmajā gadā mainīja savas domas par galvaspilsētas Maskavas pārņemšanu uz PSRS. Viens no iemesliem bija tas, ka fīreram bija sapnis par pilnīgu Vērmahta sakāvi. Un 1941. gada 20. novembrī Hitlers piedāvāja Staļinam mieru. Iepriekšējo sakāvju traumētais PSRS līderis piekrita. Vācieši ieguva visu, ko viņiem izdevās sagūstīt. Gandrīz visa Ukraina un Rostova pie Donas pilsēta un Baltkrievija, Baltijas valstis, daļa no Krievijas.
  Pēc Staļina ieteikuma Hitlers piekrita apmaiņai. Krievija piekrita atteikties no visa Donbasa un daļas no Donas černozemām bagātajām zemēm apmaiņā pret koridoru uz Ļeņingradu un par robežu atgrūšanu no Maskavas. Hitlers piekrita virzīt robežas uz Smoļenskas apgabalu, bet pretī PSRS nodeva to Donbasa daļu, kuru vāciešiem nebija laika ieņemt, un Donu ar bagātīgu melno augsni, ko vācieši visvairāk gribēja. Gandrīz visa Krima, izņemot Sevastopoli, bija vācieši. Karēlijā robeža tika novilkta pa frontes līniju, kas somiem derēja. Murmanska palika PSRS sastāvā. Dienvidos robeža tika novilkta gar Donu, un vācieši beidzot varēja nodrošināt savu pārtiku. Viņiem bija arī ogles un tērauds no Donbasa. Un bagātīgas leģējošu elementu nogulsnes. Vērmahtam joprojām trūka naftas, taču tas bija īslaicīgi, jo Hitlers plānoja sagrābt arī Tuvos Austrumus. Vairāk vai mazāk konsolidēts.
  Vācieši patiešām ticēja, ka Hitlers steidzās ar pasauli. Bet fīrers zināja labāk. Turklāt ir iespējams turpināt karu Rietumos. Pirmkārt, fīrers tikās ar Franko. Es viņam teicu, ka tu pats redzēji, ka PSRS ir sakauta. Trešais Reihs ir spēcīgāks nekā jebkad agrāk, un Lielbritānija ir lemta. Tātad jūs neielaidīsit vāciešus Gibraltārā, tātad jūs dalīsit Francijas likteni. Un tā Gibraltārs kļūs par spāni, un jūs pat varat pretendēt uz dažām angļu koloniju zemēm. Un Franko nav laika pierunāt ilgi, vērmahta rokas ir atraisītas, un visa Āfrika un lielākā daļa Āzijas, ieskaitot Indiju, tiks pārņemta pilnīgā kontrolē.
  Generalissimo piekrita. Un tagad, decembrī, vācieši ar vienu pēkšņu sitienu ieņēma Gibraltāru un bloķēja ieeju Vidusjūrā no austrumiem. Un tajā pašā laikā nacisti sagrāva britu bāzi Maltā un sagrāba to, nolaižoties.
  Rommela korpuss saņēma papildspēkus un sagūstīja Tolbuku un pēc tam sakāva britus Ēģiptē. Tie nokrita kā zirņi. Ēģipte tika ieņemta un Suecas kanāls tika slēgts. Tad vācieši pārcēlās uz Irāku un Kuveitu. Viņi sita angļus kā bumbieru karbonāde. Un viņi tos sagrāva, sagūstot Tuvos Austrumus. 1942. gada pavasarī tika okupēti visi Āfrikas ziemeļi, Tuvie Austrumi un Francijas īpašumi. Un tā, jāsaka, bija liela uzvara.
  Vācieši tomēr apgalvoja vairāk. Un viņi sagrāba visu Āfriku. Un japāņi iznīcināja ASV jūrā. Un uzvaras sekoja viena pēc otras. Un tagad, 1942. gada vasarā, gan Irānu, gan Indiju sagūstīja vācieši. Un rudenī beidzot tika pabeigta Āfrikas okupācija. Tādējādi nacisti veica nozīmīgu teritoriju un resursu sagrābšanu, apvienojoties ar Japānu.
  Lielbritānija zaudēja savas kolonijas Āfrikā un Āzijā, nonākot ļoti sarežģītā situācijā. Un 1943. gada pavasarī vācieši kopā ar japāņiem izkāpa Austrālijā. Un pati Lielbritānija tika pakļauta masveida bombardēšanai.
  Hitlers vasarā pieprasīja Lauvas impērijas izbeigšanu. Un notika aktīvs zemūdeņu karš. Vācieši ieguva zemūdenes, ko darbina ūdeņraža peroksīds. Un tie ir ļoti nopietni spēki.
  1943. gada jūlijā beidzot tika veikta nosēšanās. Kaujās piedalījās tanki: "Pantera", "Tīģeris" un "Lauva" un "Ferdinands". Un tie paši ME-309 iznīcinātāji un Yu-288 bumbvedēji. Un tas ar briesmīgu spēku krita pār angļu karaspēku. Cīņa uz sauszemes ilga tikai vienpadsmit dienas un beidzās ar pārliecinošu Vērmahta uzvaru.
  Un tas ir liels vācu militārās mašīnas sasniegums.
  Pēc tam karš pārgāja Amerikas Savienoto Valstu pusē. Un Islande tika sagūstīta. Amerika pēc tam nevarēja bombardēt Eiropu. Rūzvelts manāmi sarāvās un piedāvāja Hitleram mieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Bet nacisti nolēma pabeigt ASV un turpināja ofensīvu. Četrdesmit ceturtajā gadā reaktīvo lidmašīnu izlaišana kļuva masveida, un jeņķi to burtiski iestrēga. Un Marseļa, pārsniegusi tūkstoti notriektu lidmašīnu, saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu kā lidojuma klases varonības un efektivitātes kroni.
  Fīrers pavēlēja saspiest Ameriku, izmantojot sabiedrotos Argentīnā, kā arī Brazīlijā. Un virzieties no dienvidiem kopā ar japāņiem un no ziemeļiem caur Kanādu. Un tas bija kā dubultā knaibles. Hitlers jutās baltā zirgā.
  Bija arī virkne pirmo pašgājēju E, vieglāku un perfektāku. TA-400 un Yu-488 parādīja milzīgu jaudu. Un viņi sāka iznīcināt ienaidniekus. Un burtiski slaucīt tos ar slotiņu.
  Un nacisti sagrauj sabiedrotos. Un viņi to dara tik efektīvi, ka ASV brūk. Viņi nedod amerikāņiem iespēju. Vācu triecienšautenes ir labākās pasaulē, un tām nav līdzvērtīgas. Parādās līdz gada beigām un pirmās disketes, kuras laminārās strūklas dēļ nevarēja nolaist. Un viņi iznīcināja Ameriku.
  Vieglie pašpiedziņas lielgabali no E sērijas parādīja savu pilnīgu pārākumu pār jeņķu tankiem. Viņi burtiski gāja apkārt un visu sadauzīja un pārvērta par karbonādi un saplacināja pelnos. Amerikai nebija izredžu pret ASV.
  Četrdesmit piektajā gadā ASV jau dega. Ņujorkā un Vašingtonā martā krita.
  Un aprīlī notika kapitulācija. Tātad notika impērijas sadalīšana. Nacisti un japāņi, uzvarējuši, uz laiku iesaldēja karu. Ir pienācis miera periods. 1950. gada 20. aprīlī notika pirmais astronautu lidojums uz Mēnesi.
  Un 1953. gada 20. aprīlī izcēlās liels karš starp Trešo Reihu un Japānu. Jaunais Staļina pēctecis Berija piedāvāja Hitleram kopīgu karu ar Uzlecošās saules zemi. Hitlers teica Berijai, ka PSRS jācīnās ar pilnu spēku, bet saņems tikai Sahalīnas dienvidu daļu un Kuriļu grēdu. Un ja, tad trešais reihs ņems un izdzēsīs PSRS pulverī.
  Hitlera karaspēks ir tehnoloģiski spēcīgāks par japāņiem. Piramīdas tvertnes ir īpaši iespaidīgas vāciešu vidū. Un tos nevar salauzt no jebkura leņķa. Un reaktīvā aviācija ir nepārspējama. Un disketes sasniedz desmit skaņas svārstību ātrumu. Nē, Japāna nevar pretoties šādai varai.
  PSRS arī ir kaut kas. Tanks T-54 principā nav slikts. Bet ir arī citas automašīnas. Piemēram, IS-7, ļoti vāja bremzēšanas jauda. Alenka brauc ar šo tanku un iznīcina japāņus.
  Meitene čīkst un svilpo dziesma rūc:
  - Un ielidoja samuraju zārkā,
  Zem tērauda un uguns spiediena!
  Tagad viņiem Staļina vietā ir Berija, un padomju valstij būs jāiekaro jaunas robežas.
  Japānā ir E sērijas tvertnes, taču tās ir novecojušas un nepilnīgas, agrīnas modifikācijas. Šeit ir šāds pret IS-7 šajā gadījumā, E-90. Automašīna sver simt astoņas tonnas, par četrdesmit vairāk nekā padomju auto. Un viņa bruņas ir biezākas, it īpaši piere. Torņa piere ir 285 mm, pret 210 IS-7, un korpusa piere ir 250 mm pret 150 padomju mašīnai. Bet bruņu slīpums būs mazāks. Un malas ir vienādas 150 mm. Tiesa, japāņu padeve būs biezāka par 150 mm, salīdzinot ar 94. Ieroci ir aptuveni 128 mm japāņiem un padomju 130 mm ar tuvu garumu. Bet padomju laiks varbūt ir nedaudz labāks. Un te viņi tuvojas.
  Japānis joprojām ir labāk aizsargāts pieres daļā, bet braukšanas sniegums ir sliktāks, lai gan samurajam ir 1500 zirgspēku dzinējs.
  Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem uzsit Isa bruņas un nīkst:
  - Pagalmā būs komunisma laikmets!
  Alla šis rudmatainais velns piekrīt:
  - Protams, ka būs!
  Marija smejas un pieceļas:
  - Mūsu partija ir mūžīga uzvara!
  Olimpisko spēļu rūkoņas:
  - Par dzimteni Staļinam!
  Un tagad padomju tanks sitīs ienaidnieku. Un viņš iedegsies, un saplosīsim gabalos. Un burtiski iznīcina bruņas.
  Alenka iesmējās un atzīmēja:
  - Ar sievieti ir labāk!
  Japāņu mastodons ir iznīcināts. Un pārējās samuraju tvertnes nav tik labi aizsargātas. Un tos ir vieglāk pārspēt. Un jūs patiešām tos iznīcināt, patiešām forši.
  Anyuta dziedāja, nospiežot sprūdu ar pliku papēdi:
  - Neizturiet slāvu pazemojumus,
  Mēs paceltos kalnā Krievijai ...
  Neņemsim vairs apvainojumus
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  Un atkal šāviņš iznīcināja E-50 licencēto tanku. Arī ne labākā mašīna. Diezgan smags, bet sāns ir diezgan vāji aizsargāts, un var caurdurt no liela attāluma.
  Elizabete cīnījās ar T-54, un viņai tas bija daudz grūtāk. Bet meitene izrādīja milzīgu noturību. Un ar kailiem pirkstiem, kā viņš sūta šāviņu un caurdur E-75, un tas ir ļoti forši. Un masveida iznīcināšana.
  Arī Jeļena nosprāga ar milzīgu spiedienu. Un sita ar nāvējošu spēku.
  Un te japāņi sadeg un sabrūk. Un tas burtiski to iznīcina.
  Katrīna tviterī ierakstīja:
  Paņēma mani, paņēma mani
  Sēdēšu, sēdēšu, zirgā!
  Un piemiedz viņu partneriem. Un meitenes šeit ir tik skaistas un tikai vienā bikini. Un, protams, basām kājām, ļoti skaista.
  Elizaveta, kaujas sieviete un izsitusi E-50 no Japānas, šņāca:
  - Par šo lielo komunismu!
  Efrazija, sasmalcinot japāni, čīkstēja:
  - Pāri manām robežām!
  Japāna izturēja nedaudz vairāk kā gadu un tika uzvarēta. Un Trešais Reihs kļuva par pasaules impēriju.
  1957. gada 20. aprīlī sākās astronauta lidojums uz Marsu. Un tas bija brīnišķīgs solis.
  1959. gada 20. aprīlī notika referendums, legalizējot monarhiju un impērisko valdības formu Trešajā Reihā.
  Bet Hitlers nekad nebūtu bijis Hitlers, ja viņš nebūtu gribējis atrisināt PSRS problēmu. Un, protams, viņa vēlme pakļaut visu zemeslodi.
  1961. gada 20. aprīlī Trešais Reihs iebruka PSRS. Agresija ir nesaudzīga un ar milzīgiem spēkiem. Kas ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Un trešās bari jau divas nedēļas pēc kauju sākuma sāka plūst ap Maskavu.
  Oļegs uzbrukumā visu paātrina. Zēns sit nacistus.
  Viņa basās kājas met asas adatas - plēš tankus un lidmašīnas.
  Jaunais karotājs čīkst:
  - Trakā impērija visus saplosīs!
  Un atkal zēns ir kustībā.
  Margarita savā darbībā ir vētraina meitene. Un sit ienaidniekus.
  Šeit viņa palaida ar kailu kāju, zirni ar sprāgstvielām. Viņa eksplodēs, un uzreiz tiks izmests simts nacistu un desmit tanki.
  Meitene kliedz:
  - Uzvara mums tik un tā nāks!
  Un viņš vadīs dzirnavas ar zobeniem - tanku mucas lido dažādos virzienos.
  Nataša paātrināja kustības. Meitene nogriež brūnos karotājus. Un kliedzot:
  - Krievijas impēriju gaida uzvara.
  Un iznīcināsim nacistus paātrinātā tempā.
  Nataša ir terminatoru meitene.
  Viņš nedomā apstāties un samazināt ātrumu, un tanki un lidmašīnas apmaldās.
  Zoja ir uzbrukumā. Šķiet, ka viņas zobeni sagriež gaļu un metāla salātus. Meitene skaļi kliedz:
  - Mūsu pestīšana ir spēkā!
  Un pliki kāju pirksti arī met tādas adatas.
  Un cilvēku masa ar caurdurtām rīklēm, kas guļ līķu pauguros, kā arī salauzti tanki un notriektas lidmašīnas.
  Augustīna ir traka meitene. Un tas visus sasmalcina kā robotu no hiperplazmas.
  Tas jau ir sagrauts ne simts nacistu. Bet viss uzņem gaitu. Un karotājs joprojām rūc.
  - Es esmu neuzvarams! Foršākais pasaulē!
  Un atkal skaistums uzbrukumā.
  Un no viņas plikajiem kāju pirkstiem izlido zirnis. Un trīs simti nacistu un duci tanku saplēsa spēcīgs sprādziens.
  Augustīns dziedāja:
  - Tu neuzdrošināsies sagrābt mūsu zemi!
  Svetlana arī ir uzbrukumā. Un nedod ne grama atelpas. Mežonīga terminatora meitene.
  Un viņš sagriež ienaidniekus un iznīcina nacistus. Un brūno cīnītāju masa jau ir iekritusi grāvī un pa ceļiem.
  Sešinieks bija nikns. Uztaisīja mežonīgu cīņu.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstnieka zēns atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Parāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Oļegs Ribačenko lec un lec.
  Baskājains zēns izmet adatu kaudzi, nogāž tankus un dzied:
  - Dosimies kempingā, atveram lielu kontu!
  Jaunais karotājs ir vislabākajā veidā.
  Viņš ir diezgan vecs, bet izskatās pēc bērna. Tikai ļoti spēcīga un muskuļota.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Lai spēle nenotiek pēc noteikumiem - mēs izlauzīsimies cauri fraera!
  Un atkal no viņa basajām kājām nolidoja nāvējošas un dauzītas adatas.
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nekas nav neiespējams! Es ticu, ka brīvība uzausīs!
  Meitene atkal iemeta nāvējošu adatu kaskādi nacistiem un viņu tankiem, turpināja:
  - Tumsa pazudīs! Lai rozes zied!
  Un, tiklīdz karotāja ar kailiem pirkstiem izmet zirni, tūkstoš nacistu nekavējoties uzlidoja gaisā. Jā, brūnās, elles impērijas armija kūst mūsu acu priekšā.
  Nataša kaujā. Lēkā kā kobra. Uzspridzina ienaidniekus. Un tik daudz nacistu mirst un lidmašīnas krīt.
  Viņu meitene un zobeni, un graudi uz oglēm, un šķēpi. Un adatas.
  Tajā pašā laikā tas arī rūc:
  - Es ticu, ka uzvara nāks!
  Un krievu slava atradīs!
  Kailie kāju pirksti met jaunas adatas, dūru pretiniekus.
  Zoja mežonīgā kustībā. Uzbrūk nacistiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.
  Karotāja sieviete mētā adatas ar kailiem pirkstiem. Izlaužas cauri pretiniekiem un kā rēkt:
  Mūsu pilnīga uzvara ir pie rokas!
  Un viņš veic savvaļas dzirnavas ar zobeniem, slaucot tvertnes. Šī patiešām ir meitene kā meitene!
  Taču Augustīna kobra devās uzbrukumā. Šī sieviete ir murgs visiem murgiem.
  Un, ja tas to sagriež, tas nozīmē, ka tas to sagriezīs.
  Pēc tam rudmate ņems un dziedās:
  - Es atvēršu visus galvaskausus! Es esmu lielisks sapnis!
  Un tagad viņas zobeni ir darbībā un izgriež gaļu un metālu.
  Svetlana arī dodas uzbrukumā. Šai meitenei nav bremžu. Tiklīdz viņi sasmalcina, tā līķu masa tiek piegružota, un lidmašīnas un tanki krīt.
  Blondīne terminators rēc:
  - Cik labi būs! Cik labi būs - es to zinu!
  Un tagad no viņas lido slepkavas zirnis.
  Oļegs atkal simts nacistu, kas nesa meteoru, tika nogriezti. Un viņš paņems bumbu un iemetīs to.
  Izmērā mazs, bet nāvējošs...
  Kā sadalīt mazos gabaliņos.
  Terminatora zēns gaudoja:
  - Briesmīgo mašīnu vētraina jaunība!
  Margarita to darīs vēlreiz kaujā.
  Un nocirta daudz brūno cīnītāju. Un nogriež lielas spraugas.
  Meitene kliedz:
  - Lambada ir mūsu deja uz smiltīm!
  Un sit ar jaunu sparu.
  Nataša uzbrukumā ir vēl niknāka. Tā nacistu kulšana. Viņiem nav īpaši labi pretoties šādām meitenēm.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Skriešana uz vietas ir kopīgs samierinātājs!
  Un kareivīgā meitene ar tādu sitienu kaskādi ielauzās pretiniekos.
  Un viņš metīs ripas ar basām kājām.
  Šeit viņa vadīja dzirnavas. Brūnās armijas galvu masa ripoja atpakaļ un tanki dega.
  Viņa ir cīņas skaistule. Sit sev tādu dzeltenu armādu.
  Zoja ir kustībā, saspiežot visus bez izņēmuma. Un viņas zobeni ir kā nāves šķēres.
  Meitene ir vienkārši jauka. Un viņas basās kājas met ļoti indīgas adatas.
  Sakauj pretiniekus. Viņi caurdur rīkles un taisa zārkus, liek tankiem un lidmašīnām eksplodēt.
  Zoja to paņēma un čīkstēja:
  - Ja krānā nav ūdens...
  Nataša sajūsmā kliedza:
  Tātad tā ir tava vaina!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met kaut ko, kas pamatīgi nogalina. Šī patiešām ir meiteņu meitene.
  Un no viņas plikajām kājām, kā asmens lidos. Un viņš sitīs daudz cīnītāju, nogriežot torņus no tankiem.
  Augustīns kustībā. Ātra un unikāla savā skaistumā.
  Cik viņai ir spilgti mati. Kā proletāriešu baneris plīvo. Šī meitene ir īsta viksa.
  Un viņa griež pretiniekus - it kā būtu piedzimusi ar zobeniem rokās.
  Sarkanmate, sasodītais stulbi!
  Augustīns to paņēma un nošņāca:
  - Būs buļļa galva - cīnītāji neprātos!
  Un šeit viņa atkal sagrāva daudz cīnītāju.
  Īsāk sakot, viņi saka, ka ar šādu komandu Hitlers neizdzīvos. Un 1961. gada 9. maijā Ādolfu Hitleru meitenes ar plikiem pirkstiem paņēma aiz rokām un kājām un Margaritu aiz deguna un saplēsa, un 1961. gada 9. maijā Hitleru paņēma un nomira! Un PSRS iekaroja visu pasauli!
  
  BABA YAGA NELAIDOJAS UN BOJĀ PSRS!
  Baba Yaga, naida pret cilvēkiem vadīta, iejaucās vēstures gaitā. Viņa to paņēma un ar mīnmetēju kopā ar Zmeju Goriniču uzbruka amerikāņu lidmašīnām, kas vēlējās bombardēt japāņu aviācijas bāzes kuģus. Un čūska Goriničs, kā viņš to ņem, un triecas pret amerikāņiem ar lielu liesmas strūklu no trim galvām. Un vienlaikus sadedzināt vairāk nekā simts lidmašīnu. Un jeņķi krīt panikā. Un tad ir Baba Yaga, kas met zāli jūrā, un amerikāņu aviācijas bāzes kuģi un citi kuģi, kas pārklāti ar vilni. Rezultātā Amerika Midvejas kaujā tika pilnībā sakauta.
  Pēc tam japāņi sagūstīja kustībā, un Havaju salu arhipelāgs pilnībā pārņēma Kluso okeānu. Un viņu sauszemes spēki iebruka Indijā un devās uz Deli.
  Briti, lai saglabātu Indiju, daļu karaspēka pārveda no Ēģiptes un pameta operāciju Torch. Amerika arī neizkāpa Kasablankā un vācieši varēja iesaldēt karu Āfrikā.
  Tas neglāba nacistus no sakāves Staļingradā. Taču Mainšteina prettrieciens uzvarēja spēkos. Sakarā ar to, ka karaspēks netika pārvests uz Āfriku, Mainšteinam bija vēl vairākas divīzijas, tostarp trīsdesmit tīģeri, kas pazuda Sahāras smiltīs bez rezultātiem reālajā stāstā. Turklāt nacistu aviācija bija spēcīgāka. Galu galā viņi netērēja resursus Āfrikas apgādei, un gaisa uzlidojumu intensitāte Trešajā Reihā vairākas reizes samazinājās.
  Viņš ieradās austrumu frontē, un līdz 1943. gada martam leģendārais Marseļas dūzis notriekto lidmašīnu skaitu rietumu frontē palielināja līdz trīs simtiem un kļuva par īstu visu laiku leģendu. Un austrumos padomju piloti viņu smagi sita. Marsels neizvairījās no karstākajām cīņām un bija īsts fenomens. Viens cilvēks bija vesela aviācijas korpusa vērts.
  Padomju karaspēks cieta vairāk zaudējumu nekā reālajā vēsturē. Mazāk no viņiem izkļuva no ielenkuma. Un vācieši atguva ne tikai Harkovu un Belgorodu, bet arī Kursku, kā arī atkal ieņēma Krasnodonu un Vorošilovgradu.
  Padomju karaspēks bija šokēts ... Atkušņa laikā viņi daļēji atguvās. Debesīs notika gaisa kaujas. Vācieši pārtvēra iniciatīvu. Tikmēr japāņi šķērsoja Amerikas artēriju Panamā un ieņēma šaurumu. Amerikas Savienotajās Valstīs tika nolemts iesaldēt visu Eiropas virzienu. Bet Vācijas zemūdeņu flote darbojās pārāk efektīvi, mocīdama britus un amerikāņus. Un Čērčils, neriskējot ar oficiālu mieru vai pamieru, ieteica vāciešiem piebremzēt karu. Tas ir, nenoslēdz mieru, bet tiešām nekaro.
  Hitlers, atbildot uz to, pieprasīja pārtraukt jebkādu palīdzību PSRS. Lielbritānija un ASV atteicās aizdot nomā, taču paziņoja, ka varētu kaut ko pārdot Krievijai par zeltu.
  Turklāt briti un amerikāņi teica, ka gadījumā, ja Hitlers apturēs ebreju iznīcināšanu, viņi varētu uz kredīta pārdot naftas produktus un citas vāciešiem nepieciešamās izejvielas. Fīrers, nolēmis, ka ebreji nekur nebrauks, piekrita.
  Pirmkārt, mums ir jālikvidē PSRS. Tiesa, fricu starpā nebija vienotības. Daži ģenerāļi teica, ka viņiem vajadzētu uzbrukt Maskavai. Citi uzskata, ka ir laba ideja atgūt Kaukāzu.
  Fīrers nolēma virzīties uz Voroņežu. Un tad atgriezieties Staļingradā. Pats Hitlers ļoti gribēja atriebties par sakāvi šīs pilsētas tuvumā. Padomju izlūkdienesti pareizi uzminēja, kur ienaidnieks dos galveno triecienu, un sagatavoja spēcīgu aizsardzību. Bet diemžēl vācieši bija spēcīgi. Tomēr viņu tanki "Panther", "Tiger" un jo īpaši "Lion" nav pietiekami perfekti.
  Tiek izmantoti arī Ferdinandi, mašīnas arī ir īsti dzīvnieki. Un tā nacistu šoka dūre devās uzbrukumā 1943. gada 5. jūlijā. Nacisti cenšas virzīties uz priekšu, bet spēcīga aizsardzība ir viņu ceļā. Turklāt artilērija veica profilaktisku, lai arī ne pārāk efektīvu artilērijas triecienu ienaidniekam.
  Pēc tam nacisti devās uzbrukumā un spēja manāmi ieķīlēties padomju karaspēka pozīcijās. Nacistiem ir vairāk spēku, un viņi dominē gaisā. Marseļa, notriekusi vairāk nekā piecsimt lidmašīnu, saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu. Un pirms tam Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vācieši virzījās uz priekšu un virzījās uz priekšu, caur padomju aizsardzību. Kā sitējs auns kustējās tanks "Lev", bruņu un ieroču ziņā spēcīgākais ienaidnieka mastodons, kas svēra deviņdesmit tonnas. Un viņš saprot Ferdinandus, viņi šeit rīkojās ar šausminošu spēku.
  Taču Sarkanās armijas aizsardzība bija spēcīga un negribēja piekāpties. Nacisti virzījās uz priekšu lēni un cieta smagus zaudējumus. Bet gaisā viņiem bija iniciatīva. Un Focke-Wulf ir efektīva iekārta, ja to lieto pareizi. Un sīksts un ar spēcīgiem ieročiem. Pamazām nacisti tuvojās Voroņežai. Bet viņiem vajadzēja divus mēnešus, lai to izdarītu. Beidzot bez elpas un nāvīgi noguruši Fritz apstājās, kad viņi tuvojās Donas upei. Viņiem bija lieli aprīkojuma zaudējumi, īpaši starp Panthers un T-4 un T-3. Nedaudz mazāk cieta "Tīģeri" un "Lauvas". Bet daudzi Lev tanki triviāli salūza.
  Bija pauze, un nacisti atlīdzināja zaudējumus. Staļins cerēja pārņemt iniciatīvu ziemā. Sērijā gaisā parādījās ME-309, kas, pateicoties lielajam ātrumam un jaudīgajiem ieročiem, kļuva par kardinālu padomju aviācijas problēmu. Tāpat kā Yu-288. Pienāca vēls rudens un sāka snigt sniegs. Sarkanā armija uzsāka pretuzbrukumu Voroņežas virzienā un centrā, kā arī Tamanas pussalā.
  Ziemā daudz ko varēja atgūt. Taču negaidīti Japāna iestājās karā pret PSRS. Viņas sauszemes armija bija ļoti liela. Izcīnot daudzas uzvaras, samuraji ilgojās atriebties Khalkhin Gol.
  Un izvērtās kolosālu apmēru cīņa. Uzbrukums Vladivostokai, ofensīva Primorijā un Mongolijā.
  Staļins apturēja ofensīvu Tamanas virzienā un centrā un mēģināja izlauzties tikai Voroņežā. Tomēr nacisti turēja neatlaidīgi. Viņiem bija daudz spēka.
  Viņiem joprojām ir pārsvars debesīs. Turklāt Japāna arī novirzīja daļu no aviācijas. Tātad uzvaras nebija.
  Samuraji spēja bloķēt Vladivostoku un ieņemt daļu Mongolijas. Bet ar to viņu panākumi beidzās. Bet, no otras puses, vācieši spēja pārdzīvot ziemu un izvairīties no sakāves, kā tas bija četrdesmit pirmajā un četrdesmit otrajā gadā. Un tas ir liels panākums.
  Maijā nacisti papildināja savus spēkus. Viņiem sērijā bija reaktīvais iznīcinātājs ME-262, kuram nebija līdzvērtīgu. Un Marseļa notrieca tūkstoš lidmašīnu. Par septiņsimt piecdesmit lidmašīnām viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem. Un par tūkstoš Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Tādējādi Marseļa kļuva par visu laiku un tautu superdūzi.
  Bet PSRS to nepadara vieglāk. Maija beigās vācieši atsāka ofensīvu. Bet viņu karaspēks virzījās ļoti lēni. PSRS izmantoja jaunos T-34-85 un IS-2 tankus, kas radīja zināmas problēmas nacistiem. Par galveno spēku kļuva vācieši "Tīģeri" -2 un "Panther" -2. "Lauva" un "Maus" tika pārtraukta. Maus vietā sāka izstrādāt jaunas paaudzes tanku E-100. Ar sablīvētu izkārtojumu, zemu siluetu, lieliem bruņu leņķiem, modernāku un vieglāku šasiju. Ar "E" sērijas mašīnām bija saistītas ievērojamas cerības. Un ļoti kolosāls spēks. Cīņas ir ļoti brutālas. Trīs mēnešu laikā vāciešiem izdevās atspiest padomju karaspēku aiz Donas. Bet neko vairāk viņi nav sasnieguši.
  Japāna karoja ar Ameriku, un vasarā tā aprobežojās tikai ar Vladivostokas un Habarovskas vētru. Samurajs ieņēma Habarovsku, bet ne Vladivostoku. Un Mongolijā samuraji panāca nelielu progresu.
  1945. gada ziemā amerikāņi vēl spēja uzvarēt Japānu un padzīt viņu no Panamas. Un kara gaita gāja savādāk.
  1945. gada ziemā Sarkanā armija virzījās centrā, taču nespēja pārvarēt nacistu aizsardzību. Martā vācieši jau virzījās uz priekšu dienvidos, taču panāca nelielu progresu.
  Maijā nacisti mēģināja virzīties uz priekšu Maskavā, taču neguva ievērojamus panākumus, un divu mēnešu spītīgās cīņās viņi virzījās trīsdesmit vai četrdesmit kilometrus.
  Kaujās piedalījās E sērijas pašpiedziņas lielgabali, kas bija viegli un joprojām nepilnīgi. Tvertne E-50 ar sērijveida ražošanu tika aizkavēta. Reaktīvās lidmašīnas, īpaši bumbvedēji, kļuva par PSRS problēmu. Debesīs nostiprinājās nacistu pārākums. Marseļa notrieca divus tūkstošus lidmašīnu un saņēma Bruņinieka krusta zvaigzni - dzelzs krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Vasarā padomju karaspēks atkal mēģināja kaut ko darīt. Bet tas neizdevās ... Līdz gada beigām frontes līnija bija neaktīva.
  Pienāca 1946. gads.... Vāciešiem bija diskotēkas, taču tās bija dārgas, grūti izgatavojamas un, neskatoties uz neievainojamību plūstošās laminārās strūklas dēļ, paši nevarēja izšaut. Tātad izšķirošo pārsvaru tas nedeva. Bet ME-262 X sērijā ļoti spēcīgs cīnītājs ar izplestiem spārniem. Un ME-1100 ar maināmiem spārniem. Un TA-283 ar pagarinātu fizelāžu. Gan Yu-287, gan TA-500 ir sešu dzinēju reaktīvie lidaparāti. Un daudzas citas tehnoloģijas.
  PSRS šajā ziņā joprojām atpaliek, un debesīs nacistiem ir pilnīga iniciatīva.
  E-50 tanks beidzot nonāca sērijā un E-75. Mašīnas saņēma stingru izkārtojumu un izrādījās vieglākas. E-50 svēra tikai piecdesmit tonnas ar 1200 zirgspēku dzinēju un jaudīgākām bruņām. E-75 svēra septiņdesmit piecas tonnas, ar daudz biezākām un slīpākām bruņām nekā Tiger-2, jaudīgu bruņojumu un 1500 zirgspēku dzinēju.
  Vācieši maija beigās sāka ofensīvu pret Maskavu. Šoreiz izdevās sasniegt Možaiskas aizsardzības līniju, un tur viņi ieskrēja ciešā un izmisīgā aizsardzībā.
  Situāciju sarežģīja Japānas ofensīva Sibīrijā. Bet tas nebija īpaši veiksmīgs. Karš ir ļoti nežēlīga lieta. Un tā padomju karaspēks joprojām turēja Maskavu.
  Ziema pagāja kaujās. Pienāca 1947. gads... Vācieši atkal mēģināja virzīties uz priekšu pavasarī. Viņu E sērijas tvertnes bija pienācīgas. PSRS devās uz IS-4 un IS-7 sērijām. Bet tomēr mazās porcijās. Un parādījās tanks T-54, bet atkal mazos daudzumos. Un reaktīvo lidmašīnu vēl nebija.
  Nacisti virzījās uz priekšu dienvidos. Viņi veica galveno triecienu Kaukāza virzienā. Un viņiem izdevās gūt panākumus. Viņi izlauzās cauri frontei... Situāciju pasliktināja Turcijas ienākšana karā. Osmaņi beidzot pārvarēja vilcināšanos. Turklāt sabiedrotie ar Trešo Reihu ilgu laiku nav karojuši.
  Bet Japāna nepārprotami sāka zaudēt ... Bet, neskatoties uz to, samuraji vasarā uzsāka ofensīvu Sibīrijā. Un rezultātā nacisti spēja atgūt Kaukāzu. Līdz 1947. gada beigām viņi to bija nogriezuši pa sauszemi. Un līdz 1948. gada pavasarim viņi to beidzot notvēra.
  Šajā situācijā Staļins piedāvāja Hitleram pamieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Saņēmis Kaukāza naftu un Ukrainas graudus, Donbasa ogles, Hitlers nolēma pieņemt Staļina piedāvājumu, taču ar ļoti sarežģītiem nosacījumiem.
  PSRS atdeva ieslodzītos, pārveda aprīkojumu uz Trešo reihu un apņēmās maksāt smagu un milzīgu nodevu izejmateriālos un zeltā.
  Lieli bija arī teritoriālie zaudējumi. Papildus tam, ka vācieši jau bija sagūstījuši, viņiem bija jāatsakās no Ļeņingradas un Murmanskas, un Karēlijas pussalas un Arhangeļskas.
  Staļins, sakot sirdi, tam piekrita. Un tika parakstīts miera līgums.
  Trešais Reihs pasludināja sevi par uzvarētāju un pievērsās Rietumiem.
  Jau 1948. gada rudenī nacistu ordas virzījās pa Āfriku un Tuvajiem Austrumiem. Un ziemas laikā tika sagūstīta lielākā daļa melnā kontinenta un visi Tuvie Austrumi.
  Un 1949. gada pavasarī tika iekarota arī Āfrikas dienvidu daļa. Vācu ūdeņraža peroksīda zemūdenes kļuva par jaudīgākajām pasaulē, un to lidmašīnas un disketes bija pilnīgi nepārspējamas. Turklāt 1949. gadā nacistiem bija piramīdveida tvertnes, kurām sabiedroto ieroči nevarēja iekļūt ne no viena leņķa.
  Un tā 1949. gada vasarā notika piezemēšanās Lielbritānijā. Marseļa par notriekto piectūkstošo lidmašīnu saņēma Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tagad ASV ir viena... Trūmens piedāvāja Hitleram mieru ar jebkādiem nosacījumiem. Fīrers to noraidīja. 1950. gadā vācieši šķērsoja Islandi un Kanādu un tuvojās ASV no ziemeļiem.
  1951. gadā kaujas sākās pašā Amerikā. Vācieši izlauzās kopā ar japāņiem gan no Meksikas, gan Kanādas. Amerikas Savienotajām Valstīm nebija pareizo tehnoloģiju, lai pretotos nacistiem. Trešā Reiha piramīdveida tankiem nebija līdzvērtīgu, un tie salauza jebkādu aizsardzību.
  Un krita viena Amerikas pilsētas pēc otras... 1052. gada 30. janvārī ASV kapitulēja pret Trešo Reihu. Un situācija ir kļuvusi vēl asāka.
  Staļins nomira 1953. gada 5. martā. Un 1953. gada 20. aprīlī notika pirmais pilotētais lidojums uz Mēnesi. Protams, vācieši lidoja. Un tas ir diezgan forši. Un lidojums bija lielisks.
  Bet ir pienācis laiks mieram un iekarojumu sagremošanai. Un tā sākās citu valstu kolonizācija un Hitlera impērijas veidošanās. 1959. gadā, 20. aprīlī, notika referendums par Trešā reiha pārveidošanu par monarhiju un impēriju, kurā piedalījās imperators Ādolfs Hitlers. Un PSRS valdīja Berija. Viņš ieguva varu, jo bija vajadzīga stingra roka, un pats galvenais, viņiem bija vajadzīga kārtība nabadzīgajā un kara un reparāciju izpostītajā PSRS.
  Un 1960. gada 20. aprīlī sākās pirmā cilvēka lidojums uz Marsu. Un tas bija diezgan forši. Bet Hitlers nomira 1961. gada martā. Un viņa vietu ieņēma mākslīgās reprodukcijas ceļā iegūtais dēls Vilks. Arī imperators un ļoti jauns.
  Un Vilks bez turpmākas runas pieņēma lēmumu sākt karu ar Japānu. Viņi saka, ka uz planētas Zeme nevar būt divas lielas impērijas, bet tikai viena.
  Nu, Berija nostājās Trešā Reiha pusē. Viņi saka, patiesībā, cik ilgi jūs varat sēdēt pie spaiņa. Japāna no Krievijas iekaroja daļu Tālo Austrumu un Primoriju. Un tas kopumā ir nepatīkami un mežonīgi.
  Vilks bija pirmais, kurš paziņoja, ka PSRS var atgūt Sibīrijas daļu Primori un Sahalīnu, kā arī Kuriļu grēdu, bet ne vairāk. Berijai ar to viss bija kārtībā. Un PSRS sāka karu.
  Viņam bija galvenie tanki T-54 un T-55, kā arī IS-10 un IS-12. Vāciešiem ir daudz attīstītāka: piramīdveida. Un tā, protams, ir nopietna pretenzija uz uzvaru.
  Savukārt Japāna tehnoloģiju ziņā atpalika no PSRS. Japāņu tronī ir tas pats nenoņemamais imperators Hirohito. Un, protams, viņš arī vēlas varu pār pasauli. Bet nacisti ir vājāki.
  Karš sākās 1961. gada 20. aprīlī. Hitlers gatavojās karam ar japāņiem, viņš arī gribēja pilnīgu varu pār pasauli. Bet Vilks bija viņam priekšā. Precīzāk, Ādolfam Pirmajam un Lielajam nebija laika. Un sākās liels un nežēlīgs karš.
  Svari vibrēja ar lielu spēku.
  Vācieši jau no paša sākuma, kam bija progresīvākas tehnoloģijas, sagrāba iniciatīvu. Bet japāņi cīnījās ļoti varonīgi. Bet pirmajos trīs mēnešos vācieši un PSRS armija spēja manāmi iedziļināties Japānas impērijā un daudz sagūstīt.
  Cīņas ritēja ar mainīgām sekmēm, bet vairāk par labu nacistiem. Un vācieši virzījās arvien tālāk un tālāk. Un tas bija viņu kolosālais un neatkārtojamais panākums. Viņu piramīdas tvertnes bija izgatavotas no īpaša veida plastmasas, un tās salauza jebkuru aizsardzību. Un Japānai nebija žēlastības.
  IS-12 bija tanks, kas sver piecdesmit tonnas un labi aizsargāts pierē, ar 122 milimetru lielgabalu, bet 60EL garš. Un viņa šausmīgi dauzīja ienaidnieku.
  Japānas armija ir novecojusi un zaudē. Pēc vairāku mēnešu kaujām tika sagūstīta trešdaļa samuraju impērijas.
  Un līdz 1961. gada beigām Uzlecošās saules zeme bija zaudējusi gandrīz pusi savas teritorijas.
  Ir pienācis 1962. gads ... Vācieši un PSRS turpina ofensīvu ... Berija aug. Atkal cīņas un uzvaras. Gadu vēlāk, līdz 1962. gada 20. aprīlim, jau bija sagūstītas vairāk nekā divas trešdaļas Japānas koloniālās impērijas. Un karš turpinās.
  PSRS armija cīnās ar varonību...
  Tagad viņi nokļuva akūtā Hokaido... Un 1962. gada 3. septembrī Japāna kapitulēja. Un šis karš ir beidzies.
  Vilks pirmais, kļuva par diženu un pasaules imperatoru. Un atkal ir pienācis laiks sagremot sagrābto koloniālo īpašumu.
  Vācu lidojumi uz dažādām planētām. 1965. gadā uz Venēru. 1967. gadā uz Merkūriju. Un 1968. gadā uz Jupitera pavadoņiem.
  Taču Vilkam ar to ir par maz.1971.gadā tika apmeklēti arī Saturna pavadoņi. Un 1971. gadā 20. aprīlī Vilks Pirmais uzbruka PSRS. Viņš nolēma notvert pēdējo spēku uz planētas Zeme, kas vēl nebija viņam pakļauta.
  Berija joprojām valdīja PSRS. Viņam bija septiņdesmit divi vai pat ne.
  Un Trešā Reiha karaspēks iekaroja teritoriju. Galvenais trieciens tika dots Maskavas virzienā, kuru Hitleram tā arī neizdevās tvert.
  Bet līdz šim, protams, viss gāja par labu Trešajam Reiham. Kurā ir vairāk spēku un tanku.
  Bet nepaveicās, ieradās padomju karaspēks, un ar šausmīgu spēku kuļ nacistus.
  Oļegs Ribačenko ir atgriezies darbībā. Un viņš virzās uz priekšu, vicinādams abus zobenus. Un terminatoru zēns vada dzirnavas. Mirušie nacisti krīt.
  Līķu masa. Veseli kalni asiņainu ķermeņu.
  Rakstnieka zēns atgādina mežonīgu stratēģiju. Kur arī zirgi un cilvēki jaucās kopā.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Bēdas no prāta!
  Un naudas būs daudz!
  Un terminatoru zēns jaunajā kustībā. Un viņa basās kājas kaut ko paņems un metīs.
  Zēns ģēnijs rēca:
  - Meistarklase un firma "Adidas"!
  Tiešām forša izrāde izrādījās forša. Un cik nogalināja nacistus. Un vislielākais skaits lielāko nogalināja brūnos cīnītājus.
  Cīņā ir arī Margarita. Sasmalcina kanēļa un tērauda armijas un rēc:
  - Liels šoka pulks! Mēs visi iebraucam zārkā!
  Un viņas zobeni tiek uzlauzti nacistiem. Brūno cīnītāju masa jau ir sabrukusi.
  Meitene ņurdēja:
  - Es esmu pat foršāka par panterām! Pierādi, ka katrs ir labākais!
  Un no meitenes kailā papēža izlidos kā zirnis ar jaudīgām sprāgstvielām.
  Un sit ienaidniekam.
  Un viņš paņems un sasitīs dažus pretiniekus un tankus un pat lidmašīnas.
  Un Nataša ir autoritāte. Un viņa pārspēj pretiniekus, un viņa pati nevienam nedos nolaišanos.
  Cik nacisti jau ir pārtraukuši.
  Un viņas zobi ir tik asi. Un acis ir safīra. Šī ir meitene - galvenā bende. Lai gan viņai ir visi partneri - bendes!
  Nataša kliedz:
  - ES esmu traks! Tev būs sods!
  Un atkal meitene nocirtīs daudz nacistu ar zobeniem.
  Zoja ir kustībā un ir sagriezusi daudz brūno karotāju.
  Un basām kājām met adatas. Katra adata nogalina vairākus nacistus. Šīs meitenes ir patiešām skaistas.
  Augustīns virzās uz priekšu un sagrauj pretiniekus. Un tajā pašā laikā viņš neaizmirst kliegt:
  - Jūs nevarat izbēgt no zārka!
  Un meitene paņems zobus un atvilks zobus!
  Un rudmate ir tik ... Mati plīvo vējā, kā proletāriešu baneris.
  Un viss burtiski nāk no dusmām.
  Svetlana kustībā Šeit viņa sagrieza daudz galvaskausus un tanku torņus. Karotāja, kas izliek zobus.
  Rāda mēli. Un tad spļauj no salmiņa. Tad viņš kliedz:
  - Vai jūs, puiši, būsiet miruši!
  Un atkal no viņas basajām kājām lido nāvējošas adatas, kas skāra kājniekus un lidmašīnas.
  Ir skaidrs, ka šāda komanda iznīcinās nacistus, pat ja Trešais Reihs sagrāba gandrīz visu pasauli un sāka apmesties uz citām planētām!
  
  OĻEGS RIBAČENKO Glābiet impēriju
  ANOTĀCIJA
  Oļegs Ribačenko saņēma nemirstību kā dāvanu, taču viņam tas ir jāizstrādā, simts gadus dienējot Krievijas armijā. Bet, no otras puses, viņš palīdz Krievijai uzvarēt karā ar Japānu, glābj admirāli Makarovu un veic daudz pasakainu varoņdarbu!
  . NODAĻA #1
  Oļegs Ribačenko pēc krievu demiurgu dievu gribas tika pārvērsts par zēnu, bet ne vienkāršu, bet nemirstīgu. Un viņš tika nosūtīts veikt misiju Portarturā - aizsargāt Krieviju. Un viņš tika pārvērsts par kazlēnu, kurš izskatījās apmēram desmit gadus vecs, bet ārkārtīgi ātrs - ātrāks par gepardu un neievainojams pret visu veidu ieročiem. Būdams desmit gadus vecs zēns, viņš simts gadus kalpos cariskajai Krievijai, pēc tam pieaugs līdz sešpadsmit gadu vecumam un saglabās nemirstību, lai kļūtu par sava likteņa saimnieku, bet ik pa laikam pildot misijas pēc krievu dievu pavēles. demiurgi.
  Un viņa iemiesojums nekavējoties ietekmēja vēstures gaitu.
  Desmit gadus Oļegs Ribačenko pēc divdesmitā gadsimta sākuma standartiem neizskatījās tik mazs, un viņu nekavējoties pieņēma armijā. Turklāt zēns bija viegli saliekts un iztaisnots ar pirkstiem, vispirms ar rokām, bet pēc tam ar basām kājām - vara santīmu. Kas atstāja iespaidu.
  Sākumā zēnam izdevās izglābt admirāli Makarovu no nāves. Zēns to izdarīja ļoti vienkārši, viņš iebrauca Petropavlovskā nāvējošās izejas dienā jūrā. Un triviāli pielēca pie stūres un, stumjot jūrnieku, sagrieza kuģi.
  Tomēr tas netika novērtēts. Un viduklis bija četrdesmit skropstas par tādu nekaunību.
  Bet par laimi admirālis nenomira.
  Bet tomēr sākās Portartūras aplenkums. Japāņiem joprojām bija priekšrocības jūrā, un ģenerālis Partridžs bija pārāk neizlēmīgs.
  Bet Portartūra komandieris nomira, viņš patiešām bija ievainots galvā reālajā vēsturē, bet daži milimetri fragments pagāja tuvāk smadzenēm. Un Oļegs Ribačenko, zinot stāstu, vienkārši nemanāmi uzsita ar plaukstu pret ģenerāļa templi, un fragments trāpīja smadzenēs un nogalināja. Īsāk sakot, nodevējs, kurš nodeva citadeli, nomira, un viņa vietu ieņēma Portartūras aizsardzības varonis Kondratenko.
  Jaunais komandieris, lai stiprinātu cietokšņa aizsardzību, visus jūrniekus un kuģu artilēriju norakstīja krastā, eskadronu atbruņoja, bet Portartūru nocietināja.
  Admirālis Makarovs šajā ziņā bija viņam pilnībā solidārs. Turklāt Krievijas flotei šajā stāstā neizdevās pārtvert iniciatīvu jūrā.
  Rezultātā citadele tika rūpīgi aizsargāta, kā arī komandiera Kondratenko prasmīgā rīcība. Aizsardzība turējās labi. Kondratenko laikus pastiprināja Visoki cietokšņa aizsardzību un japāņi to nevarēja paņemt.
  Turklāt, Oļegs Ribačenko, šis nemirstīgais, baskāju zēns cīnījās kā titāns jebkurā aukstumā. Un viņš visus pārsteidza ar savu fenomenālo precizitāti.
  Puisis pielēca pie ložmetēja un, atpūties ar kailajiem, apaļajiem, bērnišķīgajiem papēžiem, notēmēja ieroci. Un viņš sāka skricelēt. Un neviena lode netika izniekota. Samuraji tika sagriezti burtiski rindās.
  Oļegs, šis mūžīgais puika, sajūsmā dauzījās un agresīvi dungoja, komponējot, atrodoties ceļā;
  Esmu novembrī dzimis zēns
  Kosmosa laikmetā, vētrainajā laikmetā...
  Uzzied cariskā Krievija virs zemes,
  Tici man, mēs, Kadeti, neesam invalīdi!
  
  Lielais Dievs Svarogs mani sūtīja,
  Kalpojiet Tēvzemei ar sirdi un dvēseli...
  Galu galā mums visvarenais baltais Dievs -
  Mēs tiksim galā, ticiet sātanam!
  
  Krievija ir mūsu dzimtene, ticiet
  Kura ir vienīgā pasaulē...
  Lai gan uzbruka ļoti aktīvs zvērs,
  Mums, krieviem, ir vieta uz planētas!
  
  Varena bezrobežu valsts
  Kuru pārvalda gudrākais karalis...
  Viņu uz visiem laikiem mums ir uzdāvinājis radinieks -
  Lai Ābels triumfē, Kains iet bojā!
  
  Es drosmīgi aizstāvu Portartūru,
  Cīnies ar zēnu un basām kājām aukstumā,
  Ticiet man, japāņi nelocījās,
  Meitenes izklāj bizes!
  
  Zēns uzreiz tika nogriezts ar ložmetēju,
  Nopļāva mežonīgu samuraju vienību ...
  Un trāpa dzeltenā tieši acī
  Mēs esam ļaunuma celmlauži, kas saplēsīs gabalos!
  
  Sasniegsim komunismu uz visiem laikiem
  Krievijas cariem ir krāšņs ceļš.
  Liels sapnis piepildīsies
  Par godu leģendārajam Svarogam!
  
  Mēs ticam, ka aizstāvēsim Tēvzemi,
  Es cīnos uz liela, augsta kalna ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Un pats Kungs Peruns ir skaidra acs!
  
  Es esmu par mūsu Tēvzemi līdz galam,
  Ticiet man, es cīnīšos ļoti drosmīgi ...
  Cars Nikolajs aizstāja manu tēvu,
  Mēs pakārsim Jūdu uz apses!
  
  Krievija ir tikai ideāls
  Svēto un pasaules gudro cilvēku valsts...
  Es sapņoju tajā atrast slavu, zēn,
  Un padarīja Marsu un Kristu par elku!
  
  Es ticu, ka Lada dievu māte,
  Kuru mīlestība pret Visumu dod...
  Mums vajag papildu vārdus lūgšanai,
  Marija mūžīgi slavē Jaunavu!
  
  Cars Nikolajs, mēs jums palīdzēsim,
  Lai uzvarētu japāņus, ticiet nežēlīgajam ...
  Svaroga mazbērni, mēs esam dzemdību dēli,
  Un rati mēs ticam foršiem dokiem!
  
  Un šeit cīnās milzu zēns,
  Kuri ložmetēji rati pļauj...
  Tas Kungs vienmēr ir viens ar mums,
  Kristus sitiens patiešām pūš mākoņus!
  
  Nu, ko japāņi dabūja grūti?
  Jūs nevarat iekarot Portartūru...
  Mēs izveidosim krievu pasauli visur,
  Un būs Ladas figūra ar zeltu!
  
  Jo ķēniņš būs uzticīgs mūžīgi,
  Mēs izglābsim viņu un svēto dzimteni ...
  Zem divu galvu ģerboņa ēnā,
  Mēs padarīsim Viktoriju foršu!
  
  Krievijā katrs zēns ir varonis,
  Tas aizpūtīs ar zobenu, apspēlējot pusi planētas ...
  Nezog meitenes savā jasirā,
  Lai mūsu darbi tiek slavēti!
  
  Jā, Krievijai ir pionieri,
  Ka sarkanā kaklasaite bija cieši sasieta ...
  Mēs saglabājam taisnīgumu, sirdsapziņu, godu,
  Un mēs redzam komunismu, saule deva!
  
  Un tagad mēs atvairām baru,
  Un viņi aizstāvēja Portartūra cietoksni ...
  Svarogs teica: Es pieņemšu mirušos,
  Paradīzē meitenes gaida, kad viņas kļūs par figūru!
  Dziedot, zēns ar basu kāju meta granātu, saplosot samuraju.
  Starp citu, granāta bija izgatavota no zāģu skaidām un tai bija liels iznīcinošs spēks. Tātad japāņi nevar tam pretoties.
  Oļegs Ribačenko rakstīja un dziedāja:
  Un samurajs nolidoja zemē,
  Zem tērauda un uguns spiediena!
  Un viņa ieguldījums aizsardzībā bija vērtīgs. Un admirālis Makarovs parādīja savu prasmi uz sauszemes.
  Turklāt krieviem bija vairāk krājumu un krājumu, pateicoties leģendārā ģenerāļa prasmēm.
  Un tas, ka krievu eskadra Togo tika sasista daudz būtiskāk.
  Decembra beigās samuraji bija noguruši no uzbrukumiem. Janvārī bija klusums, ko izraisīja Kuropatkina mēģinājums atbrīvot blokādi, taču ne pārāk veiksmīgi.
  Februārī uzbrukums tika atkārtoti un atkal tika atsists ar smagiem japāņu zaudējumiem.
  Aizsardzības laikā zēns Oļegs Ribačenko uzvedās varonīgi. Aplenkuma sākumā šim salona zēnam pēc izskata bija tikai desmit gadi. Bērns cīnījās līdzvērtīgi pieaugušajiem un devās uz izlūkošanu.
  Viņš parādīja sevi kā ļoti drosmīgu un kaujiniecisku. Un aizstāvība turējās.
  Un zēns, atvairot kārtējo uzbrukumu, no ložmetēja nogalināja simtiem samuraju un neļāva viņiem ieņemt Augsto kalnu. Tajā pašā laikā zēns atkal dziedāja ar lielu entuziasmu;
  Cars Nikolajs tagad ir lielisks monarhs,
  Jūs, Ļeņins, neiegūsit iespēju iegūt varu ...
  Mēs apturēsim savvaļas japāņu barus,
  Uzrauj agresoram uz krievijas muti!
  
  Lai Krievija mūžīgi valda Visumā,
  Tajā varenais, briesmīgais cars Nikolajs ...
  Mēs varam trāpīt ienaidniekam ar zobenu,
  Par to tu cīnies un uzdrošinies!
  
  Krievijas diženums Visumā,
  Neviens nevar pārvarēt krievus ...
  Ar savu spēku kaujās nemainīgs,
  Mēs padzīsim ienaidniekus no Tēvzemes!
  
  Mūsu svētās dzimtenes vārdā,
  Krievija uzvarēs cīņās...
  Un krievu slava būs neiznīcīga,
  Eksāmenus nokārto tikai par pieciem!
  
  Mēs nekad nenometīsimies ceļos
  Virs mums ir zeltains ķerubs...
  Aizies vēl daudzas paaudzes
  Un Visumā būs mūžīgs miers!
  
  Svarogs nāks kopā ar Jēzu,
  Viņi uzreiz uzmodinās visus mirušos...
  Galu galā dziedināšana ir augstākā māksla,
  Vareno oktobra tēvi dzemdēs!
  
  Un Ļeņins, Staļins, Nikolajs un Pēteris,
  Visas rokas saliks un sapratīs...
  Kāds ir Krievijas karogs lepnajā Visumā,
  Tēvzemes ienaidnieki mirs un mirs!
  
  Dievs svētī kalpošanu Krievijai,
  Paceliet uz augstākā pjedestāla...
  Svarogs lielais, briesmīgais mesija,
  Ticiet man, es neesmu pārstājis mīlēt karavīrus!
  
  Mēs ticēsim, ka drīz esam stiprāki
  Pacel Krievijas karogu virs planētas...
  Kurš radīs lielisku ideju,
  Dziedam prozā un dzejā!
  
  Cik labi, kad Krievijas zvaigzne
  Virs pasaules spīdēs kā dimants...
  Galu galā debesu zvaigzne ir samta laistīta,
  Un trāpīt pretiniekam acīs!
  
  Neticiet tam, kurš saka, ka ir vājš,
  Ka krievu titāni nelīdzinās...
  Šīs pareizticīgās valsts vārdā
  Uzvelciet šo zēnu zirgā!
  
  Un mēs steidzamies cīņā par pasaules godību,
  Drosmīgi uzvarēt Tēvzemē ...
  Nevar to aprakstīt Šekspīram
  Cik lielā godībā būs mūsu armija!
  
  Mūsu dzimtene sasniegs balvu,
  No visiem Visuma dieviem labākais no visiem...
  Viesi vienmēr laipni gaidīti mūsu Tēvzemē,
  Ja tu nāc ar labestību, tu neesi nelietis!
  
  Mīli ķēniņu un Dievu Jēzu
  Un pielūdziet Ladu par mīlestību ...
  Neesi gļēvulis cīņā,
  Uz asinīm laimi nevar celt!
  
  Dzīve būs mūžīga, vētraina un skaista,
  Katram ir kur būt drosmīgam...
  Strīdēties ar krievu bruņinieku ir bīstami,
  Neskaiti tad tev problēmas!
  
  Bet drīz Visumā būs miers,
  Un labais uzvarēs varenībā...
  Mēs būsim laimē, paradīzē nemainīgi,
  Tas Kungs nodrošinās stipru spārnu!
  Ar šādu dziesmu, protams, krievu karavīri nevarēja zaudēt. Un terminatora puika netrūka. Un citi karotāji ar apbrīnojamu precizitāti apšaudīja japāņu vētraino Vysokaya kalnu.
  Marts jau ir pienācis ... Japāņi atkal atkāpās. Asiņainā svētdiena Krievijā nenotika, jo cars Nikolajs, kopš Portarturs turējās, bija labā noskaņojumā un izgāja pie tautas. Arī ķēniņa tauta viņu sagaidīja ar svētku noskaņu un mežonīgi gavilēja. Un viss gāja labi.
  Krievijas armija tika papildināta un kļuva arvien vairāk. Marta beigās japāņi mēģināja izvirzīties, taču Kuropatkina spēkiem bija pārāk liels skaitliskais pārsvars un atvairīja visus uzbrukumus.
  Un labākās ģenerāļa Nogas samuraju daļas tika nostiprinātas Portartūras aplenkumā. Pēc smagiem zaudējumiem japāņi atkāpās. Bet atkal Kuropatkins vilcinājās.
  Aprīļa beigās sekoja jauns uzbrukums, kas tomēr arī tika atvairīts.
  Un Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais zēns, pat sagūstīja japāņu pulkvedi, protams, ar lamatas palīdzību.
  Maija sākumā bija tikai nelielas sadursmes, un 25. datumā Roždestvenska eskadra beidzot ienāca Portarturā. Slavenais admirālis pārveda piecdesmit vienu kuģi uzreiz pāri trim okeāniem!
  Pēc tam aizsardzība saņēma pastiprinājumu. Un jūnija sākumā sekoja pēdējais uzbrukums Portarturam. Uzbrukums ir izmisīgs un nikns. Un atkal viņš tika atvairīts ar milzīgiem zaudējumiem japāņiem. Cars beidzot atcēla Kuropatkinu un iecēla Linēviču. 1905. gada jūlija vidū japāņi beidzot tika uzvarēti. Un Portartūra varonīgā aizstāvība, kas ilga vairāk nekā gadu, beidzās.
  Kondratenko tika apbalvots ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un saņēma feldmaršala pakāpi. Tad Roždestvenska eskadriļa kopā ar PortArtūru admirāļa Makarova vadībā uzvarēja japāņus jūrā. Turklāt admirālis Togo pats gāja bojā kaujā.
  Oļegs Rybačenko, šis mūžīgais zēns atkal izcēlās un personīgi sagūstīja japāņu kaujas kuģi. Ar viņu cīnījās arī vairākas skaistas, basām kājām meitenes.
  Īpaši spilgti sevi parādīja cīnītāja Nataška - īsts vulkāns kaujā un neuzvarams.
  Un, kad meitene met granātu ar plikiem kāju pirkstiem, tad tas ir kolosāls buks un iznīcība. Ogļu granāta un tik iznīcinoša.
  Pionieru zēns uzbrūk japāņiem un vienlaikus dzied;
  Mūsu būs Klusais okeāns, ticiet
  Rodas karalistes Krievija ar Nikolaju ...
  Un zvērs tiks iznīcināts
  Mēs, ienaidnieku bruņinieki, visus saplosīsim gabalos!
  
  Mana valsts, ticiet pāri visam,
  Lai komunisma zvaigznes spīd spoži...
  Veiksme pavada bruņiniekus,
  Mēs esam tikai altruisma iemiesojums!
  
  Es esmu pionieris, kurš ielauzās karā,
  Vienkārši basām kājām zēns...
  Bet es sasmalcināšu pretinieku pulverī,
  Un es nolauzīšu tos, kas ir pret ragiem!
  
  Kāpēc Japāna devās pie mums
  Jūs uzdrošinājāties izaicināt Krieviju...
  Un ar papēdi iekļuva tieši acī,
  Svarogs lielā Kunga misija!
  
  Mīli Lada Mother She Gods,
  Viņa dzemdēja daudzus, spilgtus un lieliskus ...
  Par godu ģints varonīgajiem dēliem,
  Mēs apturēsim savvaļas ienaidnieku uzbrukumus!
  
  Neuzvar Japānas dzelteno Rusu,
  Mūsu varonis cīņās ir neuzvarams ...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Kad cilvēki un karaliskā sistēma ir vienoti!
  
  Ak Nikolaj, mēs tev dosim
  Svētajai Krievijai mēs esam dzimtā sirds ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Atver durvis uz Visumu!
  
  Par godu Dievam Krievu Kristum,
  Mēs dziedam himnas savai Krievijai...
  Marijas mīlestība, tik tīra
  Kas bērniem aizvieto putru pusdienās!
  
  Pie tevis, Marija, es pievērsīšu acis,
  Kopā ar Lada jūs dāvājat mīlestību visiem ...
  Lai gan velns pret mums ir uzasis cirvi,
  Dieviete būs ar mums mūžīgajā gaismā!
  
  Nē, saule nekad neizdzisīs
  Bezrobežu Augstākā Krievija...
  Lielais sapņa piepildījums
  Viss dzird, ka zem zilajām debesīm!
  
  Mēs dziedam jums Dieva Māti,
  Psalmi un dziesmas, katrs mirklis...
  Ja mums ir jāiet kaujā ar vienu ieroci,
  Galu galā Staļins un Lielais Ļeņins ir ar mums!
  
  Par dzimteni, par Dievu, par valsti,
  Mēs, zēni, cīnāmies ar pretinieku ...
  Nezini, ka esi nolādēts jūgs,
  Kad krievu karavīram durklis ir uzasināts!
  
  Par mūsu zemi, kauju pionieris,
  Svarogam izdevās pagodināt mīlošās ...
  Mēs kaut ko redzam savos gaišajos sapņos
  Kur mēs mūžīgi slavēsim Labsirdīgo Dievu!
  
  Īsāk sakot, japāņi jau ir Khans,
  Un Portarturs cīņās nepadevās ...
  Tāpēc Tēvzemi mums ir devis Dievs,
  Lai tu drosmīgi cīnies par Krieviju!
  . NODAĻA #2
  Japāna bija spiesta noslēgt mieru ar Krieviju, ar ASV starpniecību.
  Man bija jāatdod Kuriļu salas un Taivāna. Krievija nodrošināja protektorātu pār Koreju, Mandžūriju, kontroli pār Portartūru. Turklāt Japāna cariskajai Krievijai izmaksāja milzīgu atlīdzību miljarda zelta jenu apmērā.
  Uzvara nostiprināja cara Nikolaja II pozīcijas. Krievija paplašināja savas teritorijas, un Želtorossija sāka veidoties uz brīvprātīgas pievienošanās Ķīnas reģioniem rēķina. Nekāda Valsts dome - Krievija palika absolūta monarhija, bez parlamenta.
  Protams, pateicoties uzvarai un politiskajai stabilitātei, ekonomiskā izaugsme sākās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Pirmais pasaules karš sākās kā reālajā vēsturē. Taču Krievijai tas noritēja veiksmīgāk. Kurā armija bija lielāka un labāka, tostarp pateicoties feldmaršala Kondratenko reformām, un ekonomika ir spēcīgāka, un cara autoritāte ir augstāka.
  Izmisīgi un ļoti drosmīgi cīnījās arī Oļegs Ribačenko. Zēns skrēja kā meteorīts. Viņš no paštaisīta ložmetēja skricelēja vāciešiem. Un tad viņš skrēja ātrāk par ratiem ar ložmetēju. Un viņš arī ar entuziasmu sagrāva ķeizara armiju.
  Viņš izskatījās pēc apmēram desmit gadus veca zēna, un viņa kailās, bērnišķīgās kājas meta pagaidu, nāvējošas zāģu skaidu granātas.
  Vadīdams labi mērķētu uguni, zēns pārliecinoši dungoja;
  Mūsu dzimtene ir svēta valsts,
  Slava mūsu bezgalīgajai Tēvzemei...
  Pretinieks sātans nesagraus,
  Mēs redzam, mēs esam tālas pieejas!
  
  Mana tēvzeme uzplauks
  Cars Nikolajs paceļas virs planētas...
  Neuzvaramā krievu armija,
  Tiksimies tuvāk Visvarenajam!
  
  Es esmu vienkāršs pionieris,
  Bet apveltīts ar nebijušu spēku...
  Un es visiem rādīšu varenu piemēru,
  Lai nebūtu pazīstams kā nobružāts sešnieks!
  
  Es ticu ar tevi, Kungs Jēzu,
  Tu esi stiprākais visā Visumā,
  Un es lūdzu tevi kopā ar Ladu,
  Lai virzītu radīšanas kanālu!
  
  Mēs drīz būsim uz Marsa, ticiet man
  Mūsu valsts valdīs pār planētu...
  Un infernālais ķeizara zvērs tiek saspiests,
  Bruņinieku varoņdarbi tiek apdziedāti dziesmā!
  
  Zēns basām kājām skrien pionieri,
  Pliki papēži apkārt meitenes skraida...
  Viņš sitīs ķeizaram ar dūri,
  Galu galā mūsu bruņinieki runā ar dieviem!
  
  Slava Krievijai, lielai valstij,
  Ziniet, karalis izturēs svēto komunismu ...
  Neuzveic mūs, tici sātanam,
  Fašisms ir iemests Boudin pelnos!
  
  Mūsu dzimtene nav stiprāka pasaulē,
  Visumā nav skaistākas Krievijas ...
  Es esmu ērglis, nevis ļauns zvirbulis,
  Es sagādāšu prieku un laimi visiem cilvēkiem!
  
  Mēs drosmīgi iebraucam ienaidnieka ellē,
  Mēs viegli sagraujam nacistu pretiniekus ...
  Mēs drīz nocirtīsim ķeizaram ragus,
  Būs komunistu gaismas laikmets!
  Un meitenes arī sagrauj vāciešus, un tik slaveni. Tie tiek izsisti ar basām kājām ar nāvējošām sprāgstvielām. Un viņi vienlaikus dur ar durkļiem.
  Viņi bez īpašas ceremonijas plēš vaļā pretinieku vēderus.
  Nataša dzied;
  Gaidām uzvaru, gaidam uzvaru! Caram Nikolajam kalns!
  Zoja, ar kailiem kāju pirkstiem šaujot un metot granātas, apstiprina:
  - Uzvara gaida, uzvara gaida! Pretinieks tu esi draudzīgs uzmundrinātājs!
  Un rudmatainais Augustīns, kura mati vējā plīvo kā proletāriešu baneris, rūc:
  - Dievs, sargā karali!
  Svetlana, izsitot ķeizaru karavīrus un plikiem kāju pirkstiem metot granātas, čīkst:
  - Lada ir ar mums!
  Tās meitenes šeit cīnās un skaistas. Un viņu muskuļi ritinās zem miecētas ādas.
  Karš ilga nedaudz vairāk kā gadu un beidzās ar Austroungārijas sabrukumu un Osmaņu impērijas un Vācijas kapitulāciju. Un Bulgārija, redzot pēc kā tā smaržo, nostājās Serbijas un Krievijas pusē, tāpat kā, starp citu, Itālija un Japāna.
  Feldmaršals Kondratenko saņēma augstāko pakāpi - Generalissimo. Un viņš kļuva par gandrīz visu ordeņu turētāju, piemēram, Suvorovs. Brusilovs kļuva par feldmaršalu. Admirālis Kolčaks veica karjeru, bet Korņilovs Deņikins. Cariskā Krievija pievienoja sev: Galiciju, Bukovinu, Krakovas vojevodisti, Poznaņas apgabalu, Klaipēdu. Arī Čehoslovākija kļuva par Krievijas impērijas daļu. Un Mazāzija ar Konstantinopoli. Un Irākas ziemeļos.
  Kopumā sanāca labi. Japāņi sadalīja vācu kolonijas ar Krieviju Klusajā okeānā.
  Tad Saūda Arābija tika sadalīta starp Krieviju, Franciju un Lielbritāniju. Turklāt pēc īsa kara Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu.
  Oļegs Rybachenko piedalījās šajā karā. Zēns atkal cīnījās, ar ložmetēju skrienot ātrāk par gepardu un ar kailām bērnišķīgajām kājām metot kolosālas nogalināšanas spēka granātas. Un iznīcināt visus ienaidniekus.
  Un raganu meitenes cīnījās ar viņu. Viņi ļoti skaisti un jautri dziedāja, kad saspieda persiešus.
  Mēs esam Ģimenes bērni, Dievu meitas,
  Un tajā pašā laikā basām kājām komjaunatnes biedri ...
  Par nepieciešamību tērēt papildu zināt sapņus
  Meiteņu durkļa sitiens ir ļoti ass!
  
  Mēs varēsim uzvarēt visus nacistus,
  Pilis celt - komunisma karogs...
  Mūsu neuzvaramais krievu lācis,
  Darvinisma dogmu atspēkošana!
  
  Mēs esam skaistas meitenes, ticiet man
  Un ar pliku papēdi sitīsim pa degunu...
  Drīz atvērsim durvis komunismam,
  Mēs atmaskosim tumšo nezinātāju!
  
  Šeit mēs basām kājām skrienam uzbrukumā,
  Viņu meitenes skaistuma valdzinājums ...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Un meitenēm ir tik skanīga balss!
  
  Lai krievu zeme ir slavena,
  Tas ir dzimis paaudžu vārdā...
  Pasaules tautas ir draudzīga ģimene,
  Lielais Ļeņins mums palīdzēs!
  
  Bet tagad valda krāšņais Nikolajs,
  Un milži cīnās par viņu,
  Mēs visi tur nokļūstam, mēs tikai ticam debesīm,
  Kad tauta un Krievijas cars būs vienoti!
  
  Tieši tā, mēs būsim veltīti karalim,
  Kalpojot Viņam no visas sirds un dvēseles...
  Es mīlu Jēzu un Ladoju,
  Uz visiem laikiem es būšu Svarogs ar jums!
  
  Mūsu krievu dievi mums ir svarīgi,
  Mēs viņus mīlam ar padomju cilvēku dvēseli...
  Un tās ir tikai sātana mahinācijas,
  Kad Peruns būs ar Ladu, tu noraidīsi!
  
  Es mīlu karali, viņš ir mūsu tēvs,
  Kalpo Viņam uzticīgi un ar mīlestību...
  Lai ir beigas krievu ienaidniekam,
  Lai gan dažreiz tas tiek dots ar asinīm!
  
  Krievija būs visumā visiem,
  Lai mirdzētu ar kvazāru spilgtu un spēcīgu ...
  Tēvzemei nebūs problēmu,
  Lai gan pretinieks ir savilcis ļaunos mākoņus!
  
  Lai visvarenais stienis ir ar mums,
  Kurš ir visa Visuma valdnieks....
  Aiz mums ir lielākais baltais Dievs,
  Kurš savā laipnībā valda!
  
  Lai top radīšana uz zemes,
  Mēs uzvarēsim, es noteikti zinu ...
  Gaidot šī gaišā sapņa piepildījumu,
  Gaišajā paradīzē būs vieta cilvēkiem!
  
  Ak, mana svētā gudrā Krievija,
  Komunisma uzplaukuma vārdā...
  Dievi-demiurgi pazīst manus radiniekus,
  Un revanšisma mēģinājumi nepāries!
  
  Mēs ticam, ka pretinieki tiks izdzēsti putekļos,
  Mēs pacelsim Krievijas karogu virs visa Visuma ...
  Mēs uzvarēsim fašistus un dušmanus,
  Un mēs mūžīgi slavināsim Ģimenes vārdu!
  Un, protams, meitenes šauj un met nāvējošas granātas ar noslīpētām, plikām, iedegušām kājām.
  Un jūs nevarat pretoties tādiem cilvēkiem kā viņi.
  Tad gūstekņi modžahedi skūpstīja kailas, sarūgtinātas meitenes. Putekļainas, bet ļoti vilinošas kājas.
  Un tad Afganistāna. Tiesa, bija neliels karš. Un britiem sākumā pārāk nepaveicās.
  Taču Oļegs Ribačenko tur parādīja savu lielisko gaismas karotāja līmeni.
  Kopā ar meitenēm bikini viņš ļoti viegli saspieda ienaidnieku, pārvēršot modžahedus par sietu. Un meitenes ar kailiem kāju pirkstiem meta nāvējoša spēka bumbas un saplēsa veselas afgāņu kaujinieku vienības.
  Un cīnīdamies, zēns dziedāja, ejot komponēdams;
  Es esmu pionieris, man ir jācīnās Afganistānā,
  Gaidāmas šausmīgas cīņas...
  Bet krievi vienmēr zina, kā cīnīties,
  Ienaidnieks skaitīs tikai nulles!
  
  Lai komunisma laikmets ir godībā,
  Kad atnāks lielais Dievs Svarogs...
  Izkliedē briesmīgā fašisma barus,
  Wins atvēra bezgalīgu kontu!
  
  Afganistānā debesis ir zilas
  Zēns basām kājām skrien pa kalniem ...
  Viņa aicinājums ir forša lieta,
  Galu galā krievu ticība ir ciets monolīts!
  
  Dushmans kāpj agresīvā mākonī,
  Bet drosmīgs pionieris viņus notriec,
  Cīnītājs zēns no Krievijas varens,
  Viņš rādīs piemēru pat pieaugušajiem!
  
  Mēs visi ticam komunisma uzvarai,
  Un ja tev jācīnās par karali...
  Izkaisīsim pelnos revanšisma ganāmpulku,
  Mums un kalniem siltas jūras!
  
  Krievija valdīs pār Visumu
  Tā novēlēja Visaugstākā Gudrais Stienis ...
  Ar savu spēku kaujā nemainīgs,
  Dziedam zārkā Tēvzemes ienaidniekus!
  
  Krievi mūs nevar nospiest uz ceļiem,
  Mums Svarogs un Baltais mīlestības Dievs ...
  Mēs noraidīsim šī slinkuma pārpilnību,
  Ja mums vajag okeānu, izliesim asinis!
  
  Par godu mūsu dzimtenei Krievijai,
  Bruņinieks uzdrošinās glābt manu Rusu...
  Mūsu ģimene ir Visaugstākā, un Kristus ir misija,
  Spēj nodot radīšanas gaismu!
  
  Es mīlu Krieviju, kas ir visdārgākā,
  Kādi skaisti ziedi...
  Mēs smagi kustināsim fīrera seju,
  Un rūgtās sakāves neskaitās!
  
  Aiz mums ir Lada, lielo dievu māte,
  Aiz mums ir Peruns, Yarilo, spēks ....
  Mēs sagrausim visu savvaļas ganāmpulku spiedienu,
  Palīdzēsim vājiem cilvēkiem!
  
  Jā, lai Tēvzeme uzplaukst godībā,
  Visums pacelsies pāri visam...
  Ābels celsies un Kains ies bojā,
  Ellē būs traks nelietis!
  
  Kad Krievija paceļ savu briesmīgo zobenu,
  Un dod mums krievu spēku, baltais Dievs ...
  Visi ļaunie gari pazemē drīz ies bojā,
  Ko visaugstākā gaisma palīdzēja radīt!
  
  Tāpēc tici Dievam, Jēzum, godam,
  Ticiet mūsu Kristus godībai...
  Nekaitini savus vecākus
  Saglabājiet ticību Rodam līdz beigām!
  
  Tad pienāks liela atlīdzība,
  Un pakļauj krieviem visu pasauli ...
  Ir drosmīgi jācīnās par dzimteni,
  Svarogs lielais Dievs un elks!
  
  Visi mirušie augšāmcelsies laimē,
  Laikmeti kā vējš zied priekā...
  Gan debesis, gan zeme ir savā milzīgajā spēkā,
  Visas planētas tautas godā Ģimeni!
  Tā ar meitenēm Afganistānā cīnījās Oļegs Ribačenko. Un viena no viņa pārliecinošajām un pārliecinošajām uzvarām pēc otras.
  Šis ir terminatoru zēns! Un meitene ar plikiem papēžiem izrādījās tik briesmīga un dzirkstoša!
  Pasaule ir atradusi stabilitāti un labklājību. Līdz Lielās depresijas uzbrukumam 1929. Arī Krievija pēc straujās izaugsmes iekļuva krīzē.
  1931. gadā Japāna uzbruka Krievijai, cenšoties atriebties par pagātnes sakāvēm.
  Protams, cara impērija bija gatava karam.
  Taču šoreiz tā bija pašnāvība. Cara karaspēks sakāva japāņus.
  Oļegs Ribačenko atkal cīnījās ar drosmīgo, bet tehniski tālu aiz Krievijas, samuraju.
  Zēns šāva no lieljaudas ložmetēja, simtiem un tūkstošiem nogriežot Krievijas samuraju karaspēka uzbrūkošās pozīcijas. Vienlaicīgi izcērtot un nopļaujot veselus japāņu bataljonus.
  Viņas ložmetējs šķita nenogurstošs. Un viņš visu sasmalcināja un pretiniekus burtiski izdzēsa asiņainā pulverī.
  Un mūžīgais bērns, kurš vēl izskatījās apmēram desmit gadus vecs, bet kuram bija vairāk spēka nekā zilonim, ar kailajiem kāju pirkstiem meta kolosāla spēka sprādzienbīstamas pakas. Un ienaidnieki burtiski saplēsās mazākajās daļās.
  Un meitenes kopā ar viņu saspieda un nopļāva japāņus. Nogrieziet tos kā žiletes matiņus.
  Un viņi rādīja mēli un smējās.
  Un tajā pašā laikā meitenes dziedāja ar lielu entuziasmu un entuziasmu. Ar prieku rakstot burtiski, atrodoties ceļā;
  Krievija ir lielākā no valstīm
  Mēs tajā celsim komunismu kopā ar karali,
  Mums ar Ģimeni ir dota mūžīga derība,
  Lai katrs cilvēks piedzimst par varoni!
  
  Mēs uzvarēsim Japānu jokojot
  Velti jūs uzbrukāt Krievijai ...
  Uzbrukumā meitene pagriež savu plato zobenu,
  Dzeltenās saplēsta karotāji!
  
  Mēs esam komjaunatnes mūžīgie cīnītāji,
  Kad cīnāmies, saule spīd spožāk...
  Tēvi lepojas ar basām kājām,
  Mēs, bruņinieki, vairs neesam bērni!
  
  Neticiet nevienam, kas mūs apturēs
  Mūžīgā komunisma vārdā...
  Mēs ātri padzīsim Krievijas ienaidniekus,
  Kurš uzbruka ar ļaunu cinismu!
  
  Dievs Svarogs valdīs Tēvzemē,
  Viņš ir lielo karotāju patrons ...
  Ienaidnieki netiks ielaisti pat uz sliekšņa,
  Tūkstoš sejas radītāja visvarenais veids!
  
  Par mūsu krāšņo dzimtenes likteni,
  Sakauj visus, jokojot iznīcinot ienaidniekus ...
  Es gribēju veltīt dziesmu Rodam,
  Kas ir kļuvis par vietu Visuma paradīzē!
  
  Šeit skrien basām kājām komjaunietes,
  Viņu papēži mirgo kā spogulis ...
  Ir skaidrs, ka samuraji gaida kaput,
  Karotāji strauji saplēš!
  
  Neticiet tiem, kas vienkārši ir vāji garā,
  Mēs esam bruņinieki neuzvaramās cīņās ...
  Tu esi tikai nožēlojams vergs
  Un Lada un Kristus ir viens dvēselē!
  
  Mums ir sarkans baneris,
  Viņa ir kā sulīga roze, kas nosarkt...
  Mēs sitīsim tam, kurš ir ļauns tieši acīs,
  Atstāj domu uzbrukt Krievijai!
  
  Šeit skrien basām kājām komjaunietes,
  Viņi ir skaisti un viņiem ir skaista seja...
  Kas nekliedz ļaunu kaput,
  Izturēsimies tikai pareizi!
  
  Par mūsu gaišo dzimteni sapnis,
  Visi dzīvo krāšņumā, lielā skaistumā...
  Viss pārējais ir tikai iedomība
  Lai gan svēto sejas bieži satumst!
  
  Nu, mēs cīnāmies kaujā kā ērgļi,
  Un mēs basām kājām skrienam cauri salu ...
  Mēs esam spēcīgi un lepni komjaunieši,
  Un pār Tēvzemi vardarbīgi lec Saule!
  
  Šeit ir mūsu svētās dzimtenes godība,
  Mēs dziedam psalmus un komponējam dziesmas ...
  Es esmu pionieru zēns pilnīgi basām kājām,
  Sals mocīja manus kailos papēžus!
  
  Bet zini, ka es neatkāpšos no mērķa,
  Tā kā krievu vajadzību gars ir stiprāks...
  Es mīlu ģimenes Dievu, es mīlu visus no sirds,
  Lai atturētu no smieklīgas idejas!
  
  Pagodināsim Ladu - dievu sūtni,
  Kas radīja pasaules mīlestībā...
  Mums vajag papildu vārdus, puiši,
  Mums, Perunam, Svarogam, no Yarilo uguns!
  
  Japāna mēģināja pārņemt
  Mūsu Portarturs un mūsu senču zemes,
  Bet šeit mednieks pārvērtās par medījumu,
  Šaujam ļoti precīzi!
  
  Mēs nopļāvām daudz samuraju,
  Ienaidnieku vairs nav...
  Mēs esam sava veida meitas, dārgie dēli,
  Virs mums ir Dievu Māte Svētā Lada!
  
  Neviens pretinieks nedos,
  Nē, krievus uz ceļiem neredzēs...
  Dieva ķerubs mirdz zeltā,
  Un pagodiniet Jēzu ar ģimenes vārdu!
  
  Nekur nav atrodama skaistāka Krievija,
  Viņa ir skaista, mūžīgā Krievija...
  Visi izskatās ne vairāk kā divdesmit,
  Mēs esam komjaunatnes baskāju mesijas biedri!
  
  Jā, mēs braucām ar samuraju,
  Visaugstākais stienis mums palīdzēja šajā cīņā ...
  Cik spēcīgi kļuva ērgļi
  Un vispilnīgākais Baltais Dievs!
  
  Arī meitenēm gadījās kauties,
  Ar fašismu plosīt jokojot "Panteras".
  Un viņi uzvarēja ar sīvu armiju,
  Lai gan viņi veica krasus pasākumus!
  
  Un Hitlers saņēma majoru
  Mēs viņu dusmās saplēsām drupās ...
  Kā izrādījās, fīrers ir kā debīls,
  Un tālumā redzēsim komunismu!
  
  Maskava cīnījās pret nacismu kā kalns,
  Un mēs ar grūtībām, bet drosmīgi pretojāmies ...
  Skaista Krievijas valsts
  Kad mēs Frici cieši mocījām!
  
  Aukstumā skrienot basām kājām
  Mēs brašām komjaunatnes....
  Viņi ar spēku ievilka Krievijas ienaidniekus gūstā,
  Un viņi parādīja ļoti veiklu raksturu!
  
  Netālu no Staļingradas viņi iedeva to acīs,
  Un Tīģeris vienmērīgi nolauza savu stumbru ...
  Lai gan tā noteikti bija grūta stunda,
  Bet baskājainie komjaunieši ir visvareni!
  
  Un tā mēs lepni iebraucām Berlīnē,
  Jūs zināt, ka tika parādīts tāds vēsums ...
  Kas ciena krievu visu pasauli,
  
  Mēs saplēsām Ādolfu!
  
  Nu, šī uzvara ir laba,
  Mēs uzvaram visu cīņā bez neveiksmēm,
  Virs mums deg krievu zvaigzne,
  Un mūsu ticība no Ģimenes ir nemainīga!
  
  Īsāk sakot, mūsu kampaņa beigsies,
  Planēta pilnībā kļūs par Krievijas daļu ...
  Mums visiem būs lieli ienākumi,
  Dimanti ir apūdeņojuši mūsu birzis!
  . NODAĻA #3
  Oļegs Rybačenko jau bija virsnieks, un viņam bija daudz apbalvojumu. Un viņš tika cienīts, neskatoties uz viņa bērnišķīgo izskatu. Un pat izdevās apprecēties. Tātad karjera ar mūžīgo zēnu gāja labi.
  Admirālis Kolčaks vēl nemaz nav vecs, viņš parādīja savu ģenialitāti, salīdzināmu ar Ušakovu un Admirāli Makarovu. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā ietriekta jūrā un pēc tam okupēta.
  Kampaņa pret Tokiju bija krāšņa un uzvaroša. Un Oļegam Ribačenko izdevās izcelties, notverot pašu mikado. Un par to viņš saņēma pirmo Svētā Jura krustu Krievijas vēsturē ar zelta loku un dimantiem.
  Lai gan viņi neuzdrošinājās viņu paaugstināt rangā: zēns izskatās pārāk bērnišķīgs. Lai gan viņam pašam ir desmit gadi, tas ir, šim laikam jūs varat dot trīspadsmit gadus. Bet tomēr puņķis bērns.
  Jebkurā gadījumā Krievija uzvarēja.
  Tam sekoja referendums, kurā japāņu vairākums nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Tātad cars Nikolajs II nostiprināja savu varu Klusajā okeānā. Krievija turpināja virzīties cauri Ķīnai. Krīzes novājinātās Lielbritānija, Francija un ASV netraucēja pārņemt kontroli pār Debesu impēriju.
  1933. gadā Vācijā pie varas nāca Hitlers. Viņš sāka atjaunot bijušās impērijas bijušo varu. Un, protams, viņš centās nestrīdēties ar Krieviju.
  Musolīni Itālijā bija draudzība ar Krieviju. Un viltīgi sagrābtā Etiopija, paplašinot savas kolonijas. Tika runāts par Trīskāršās alianses izveidi.
  Cariskā Krievija gribēja anektēt visas novājinātās Anglijas un Francijas kolonijas. Nu vācieši un itāļi arī saprotami. ASV bija savi plāni.
  1937. gadā Vācija pievienojās Austrijai, izveidojot Anšlusu. Un 1937. gada novembrī lidmašīna avarēja ar otro Nikolajevu. Karaliste beidzās ļoti veiksmīgi. Nikolajs II četrdesmit trīs savas valdīšanas gados sasniedza kolosālus iekarojumus.
  Viņi viņu sauca par Nikolaju Lielo! Un pat vislielākie viņi kļuva augstāki par Pēteri Lielo.
  Nikolaja II laikā darba diena tika samazināta līdz desmit stundām, septiņi izglītības gadi kļuva par obligātu un bezmaksas. Vidējā alga valstī sasniedza 75 rubļus mēnesī ar nulles inflāciju un rubļa zelta segumu. Karaliskā valūta bija cietākā un konvertējamākā pasaulē.
  Krievijai bija pasaulē lielākā sauszemes armija, un flotes lielums apsteidza gan Lielbritāniju, gan ASV.
  Krievu tanki bija labākie pasaulē, tāpat kā lidmašīnas. Un helikopteri tajā laikā bija praktiski vienīgie uz planētas Zeme. Daudzskaitlīgākā un kvalitatīvākā zemūdeņu flote. Labākā artilērija. Uzlabotas tehnoloģijas televīzijā un video. Cariskajā Krievijā sāka filmēt arī pasaulē pirmo krāsaino filmu. Tostarp, pateicoties cara Nikolaja II aizraušanās ar fotografēšanu.
  Pēc pievienošanās Ķīnai Krievija ierindojās pirmajā vietā pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā, apsteidzot Lielbritāniju ar visām tās kolonijām.
  Cars Nikolajs II reformēja pareizticību un legalizēja daudzsievību. Šim gudrajam suverēnam izdevās izdarīt daudzas lietas. Un viņš nomira nevis apspļaudīts, ne vajāts, ne pazaudējis Krieviju, bet liels. Un tikai daži milimetri fragmentu nobīde ietekmēja Krievijas vēsturi tādā veidā.
  Turklāt pagātnē pārceļoties uz tik skaistu, spēcīgu un ātru zēnu kā Oļegs Ribačenko. Un viņi saka, ka vēsturē nav negadījumu! Joprojām kādi viņi ir. To parādīja gan Nikolajs II, gan Ģenerālisimo Kondratenko fenomens.
  Bet pēc cara Nikolaja nāves notika īslaicīgs lēciens. Sākumā monarhs Aleksejs II nomira, pirms viņš varēja tikt kronēts. Tad nomira arī cits mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs. Un Vladimirs Trešais uzkāpa tronī 1938. gadā. Karalis ir jauns, bet kopumā nav stulbs un diezgan stingrs un ambiciozs.
  Nu viņš ķērās pie lietas! Krievija, Itālija, Vācija, pret Lielbritāniju, Franciju un nākotnē arī ASV. Šeit, protams, Triple Alliance ir daudz spēcīgāka.
  1940. gada maijā Vācija uzbruka Francijai, Beļģijai, Holandei un Lielbritānijai. Krievija uzbruka franču, angļu un holandiešu kolonijām. Sākās bezceremoniskā teritoriju sagrābšana.
  Briti un franči nespēja pretoties Krievijas armijai. Un vācieši pusotra mēneša laikā sakāva un piespieda kapitulēt Franciju, Beļģiju un Holandi.
  Pēc tam fīrers okupēja gan Spāniju, gan Portugāli un ieņēma Dāniju un Norvēģiju. Krievija okupēja Zviedriju.
  Karš bija gandrīz vienā vārtos. Ar vietējo iedzīvotāju atbalstu Krievija ieņēma Indiju, Indoķīnu, Afganistānas dienvidus, Irānas dienvidus, Tuvos Austrumus un iekļuva Ēģiptē.
  Oļegs Rybačenko cīnījās kā vienmēr veiksmīgi un ar milzīgu entuziasmu. Zēns strādāja ar diviem ložmetējiem vienlaikus, pļaujot britu un franču koloniālo karaspēku. Un tas ir viņa brīnišķīgais aicinājums un cīņa vienos vārtos.
  Un bērna basās kājas met nāvējošas granātas. Un četras meitenes cīnās ar viņu, turklāt ļoti veiksmīgi.
  Tajā pašā laikā Oļegs Ribačenko neaizmirst dziedāt, iznīcinot Krievijas ienaidniekus;
  Ir dots piedzimt kiborgu laikmetā,
  Kad dators, atskaņotājs ir pie rokas...
  Un pasaule būtībā ir tikai filma
  Nezināju, ka tagad ir cits laiks!
  
  Nav nepieciešams muļķīgi nogalināt radiniekus,
  Puiša stratēģija zem plaukstas ...
  Piezīmju grāmatiņa kamerā kļuva nevajadzīga,
  Mēs esam nepazīstami gadsimta bērni ar sāpēm!
  
  Bet pēc nikno dievu gribas,
  Zēns ir pārcēlies uz jaunu pasauli...
  Šeit ir maz dūru, lai uzvarētu,
  Likās, ka velns ir satrakojies!
  
  Karš un rēciens, iznīcības tumsa,
  Pilns slepkavību un bada nāk...
  Zināt cilvēku likteņus,
  Kad sirdī ir skumjas un aukstums!
  
  Nav jādomā, krievus nevar salauzt,
  Lai uzzied Lielā Krievija...
  Patiesi ļaunais zaglis tiks uzvarēts,
  Svarogs nāks - lieliska misija!
  
  Šeit ir aizgājis cars Lielais Nikolajs,
  Tagad Vladimirs vienkārši ir pie varas ...
  Arī viņu var teikt, ka viņš ir ērglis,
  Un izpleti savus spārnus pār pasauli!
  
  Dieva krievu Kristus vārdā,
  Dari labus puiši ar prieku...
  Marijas mīlestība, tik tīra
  Kas tevi kaitina ar savu stulbumu!
  
  Krievijā jūs zināt, ka viss būs kārtībā,
  Viņa pacels karogu virs Visuma ...
  Lai gan ienaidnieks klauvē pie kalta,
  Mūs pagodinās tikai radīšana!
  
  Es ticu, ka krievu Dievs valdīs
  Kas radīja visumu tumsu...
  Lai gan sātans ir tik varens rags,
  Mēs būsim svēto dēli!
  
  Šeit, Krievijā, ir jauns laiks,
  Imperatoram pie varas ir Vladimirs...
  Romanovs no karaļa galma,
  Ērglim ir divgalvu spārni pār visu pasauli!
  
  Tēvzemes diženums gadsimtiem ilgi,
  Vai varbūt pat Krievija paliks mūžīgi ...
  Krievijas upe plūst bez robežām,
  Un cilvēki sirdī būs cilvēki!
  
  Tad es esmu baskāju pionieru zēns,
  Ka aukstumā steidzas ar pliku papēdi.
  Bet no tā, ko kungs uzbrūk,
  Es viņam iedošu cietu seju ar asinīm!
  
  Jūs nevarat pārspēt zēnu
  Viņš ir ļoti spēcīgs un liels karotājs...
  Un pat tīģeri pārvērš par spēli,
  Jo pēc dabas uzvarētājs!
  
  Un komjaunietes skrien basām kājām,
  Viņu papēži no aukstuma kļūst sārti...
  Un drīz būs kaputs visiem ienaidniekiem,
  Atstājiet bezjēdzīgu ideju!
  
  Šeit mēs jau esam ieveduši britus džungļos,
  Krievijas ienaidnieki tika nogalināti kopā ...
  Mēs gājām gar veiklu pērtiķu malu,
  Un viņi likvidēja ļoti kurtu jūdzes!
  Īsāk sakot, zēns kļuva ļoti nobriedis,
  Un viņš kļuva par diezgan inteliģentu virsnieku ...
  Ūsas neizlauzās cauri, bet jau titāns,
  Un kalpo kā vēl viens piemērs bruņiniekiem!
  Zēns cīnās un sagrauj ienaidniekus. Un tad sagūstītie melnie un dzeltenbaltie karotāji nokrīt uz ceļiem un skūpsta meiteņu kājas. Un tas ir tik lieliski.
  Nataša pēc skūpsta uz papēža iesaucās:
  - Es mīlu vīriešus!
  Zoja tam piekrita:
  - Spinings uz nūjas ir liels prieks!
  Un kā viņš ar pliku papēdi klikšķina pa degunu sagūstītam karavīram.
  Augustīne ar kailajiem kāju pirkstiem satvēra arāba degunu un piespieda viņu mesties ceļos.
  Meitene kliedza:
  - Es esmu agresīva ragana!
  Ļoti aktīvi cīnījās arī Svetlana. Un tik daudz dažādu karavīru pārtrauca. Un meitene piespieda viņu noskūpstīt papēžus un ņurdēja:
  - Tu nevari pretoties!
  Protams, koloniālais karaspēks nevarēja pretoties cara armijai, un viņi to īsti nevēlējās. Āfrikas sagrābšana nedaudz aizkavējās ceļu trūkuma un ilgstošu sakaru dēļ. Vācieši pārvietojās pa Āfriku caur Gibraltāru un Maroku, krievi caur Ēģipti un tālāk Sudānu.
  Tomēr reljefs vairāk traucēja nekā britu vai franču karaspēka pretestība. Viņu bija maz, un viņi ir slikti bruņoti, un galvenokārt no vietējiem aborigēniem. Kas nezināja kā un negribēja cīnīties.
  1940. gadā Hitlers neuzdrošinājās izkāpt Lielbritānijā. Viņš uzsāka gaisa ofensīvu, sākumā ne pārāk veiksmīgi. Bet 1941. gada pavasarī kaujā ienāca Krievijas lidmašīnas, un Lielbritāniju sāka nospiest līdz nāvei.
  Un augustā sekoja apvienotā vācu un krievu karaspēka desants un pēc divu nedēļu spītīgām cīņām Londonas ieņemšana.
  Oļegs Rybačenko un meitenes aktīvi iebruka Anglijas galvaspilsētā. Atkal zēns bija basām kājām un meta bērnišķīgas, noslīpētas kājas ar postošām koku mizu granātām, kas apgāza visus, pat visspēcīgākos Lielbritānijas tankus. Tostarp piecdesmit tonnas smagās un pat astoņdesmit tonnas smagās "Tortiljas" pamatīgi sadega un sīvā cīņā salauza.
  Zēns kaujas laikā dziedāja, ejot komponēja;
  Mēs, krievi, ieradāmies Lielbritānijā,
  Lai iekarotu uzbrukušos ārzemniekus ...
  Ka sakši bija iesprostoti,
  Bet mēs cienām neticīgos!
  
  Krievija ir lielākā no valstīm
  Kas veido Visumu...
  Šī draudīgā migla izklīdīs,
  Un mūsu bizness būs radīšana!
  
  Es mīlu pareizticīgo Kristu
  Lai Ģimenes spēks ir mūsos...
  Dieviete Lada ir tīra kā kristāls,
  Svētais laiks Krievijā vienmēr ir labs!
  
  Mēs ticam, ka Visums uzvarēs
  Dāvāsim laimi Krievijas Visumam...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Ar savu nemainīgo Dieva spēku!
  
  Manas svētās Krievijas karotāji,
  Viņi neļaus mums mesties ceļos...
  Pasaki Dievam, Jēzus man piedod
  Ja Ļeņins kaut ko atļaus aiziet par tālu!
  
  Lai mūsu dzimtene zied,
  Mēs tajā varam viegli uzcelt svēto komunismu ...
  Es slaucīšu angļu armiju,
  Un es būšu varonis uz visiem laikiem!
  
  Mēs pacelsim savu Krieviju debesīs,
  Un mēs kaujā iekarosim lepno Londonu ...
  Nav brīnums, ka svētais Jēzus augšāmcēlās,
  Un Krievija nežēlīgi atkāpsies!
  
  Dzimtene tu esi mana māte,
  Es mīlu tevi kā sauli bez šaubām...
  Ienaidnieki varēs vienkārši saplēst,
  Par godu visām nākamajām paaudzēm!
  
  Jā, mūsu bezgalīgā Krievija zied,
  Graudi aug kā kukurūzas zelta vārpas ...
  Uzvaras atvēra neierobežotu kontu,
  Tādas sejas no pareizticīgo ikonām!
  
  Krievijā tagad ir jauns, krāšņs cars,
  Viņu sauc Vladimirs, Kirila dēls...
  Tas Kungs viņu iecēla - valdi gudri,
  Un Krievija būs milzu veseri!
  
  Nu, mana lielā Tēvzeme,
  Kuru neviens neuzdrošinās nodot...
  Izklīdīs kā kraukļa krēsla,
  Jautra krievu ideja!
  
  Mēs noteikti uzvarēsim lauvu
  Un iekarot šo neieņemamo Londonu...
  Pat sātans nevar mūs uzvarēt
  Tāpēc mēs drosmīgi uzbrūkam bariem!
  
  Krievijā vājajiem nav vietas,
  Mēs uzvarēsim visus ienaidniekus uzreiz ...
  Mēs paužam mīlestību pret Tēvzemi pantā,
  Ienaidnieks viegli pārakmeņosies!
  
  Tagad pats karalis ir nokritis uz ceļiem,
  Un viņš paklanījās Krievijas karavīriem ...
  Galu galā mūsu ticība ir stiprāka par metālu,
  Un lauva no bailēm paslēpās zem gultas!
  
  Nu, tu esi dzimis karavīrs, lai uzvarētu,
  Skaisti, efektīvi un jautri...
  Es ticu, ka armija tiks sakauta,
  Un spēks pie mums brīvprātīgi atgriezīsies!
  
  Es ticu, ka mēs drīz uzvarēsim
  Venera, Marss un nerātnais Jupiters...
  Cik pasaule būs bezgalīga
  Jūs neiznīcināt Visvareno!
  
  Tomēr pēc tam, kad esam sasnieguši līniju,
  Mums atlicis tikai nedaudz, lai uzvarētu...
  Tad mēs saņemam saldu kulesh,
  Slava būs mūsu vectēvi rati!
  
  Netici tam, kam bailēs vāja sirds,
  Ļaundaris nekad neuzvarēs...
  Un, protams, tu neesi vergs,
  Mūsu svētie būs tiesneši cīņā!
  
  Un tā Londona krita, un zeme pieder mums,
  Viņa kļuva brīva un tik starojoša...
  Viss uz planētas būs tikai klase,
  Zem krievu komunisma karoga!
  Arī meitenes cīnījās ar izsalkušo tīģeru mežonīgo neprātu.
  Nataša, izcirtusies cauri koloniālajiem karavīriem un ar kailiem pirkstiem metot granātu, ņurdēja:
  - Valdi pasauli Krievija!
  Zoja, sagraudama to angļu valodas barus, kas klāja torni, un ar kailiem pirkstiem mētādama pakas ar ogļu sprāgstvielām, čīkstēja, zobus no pērlēm:
  - Es visus laužu!
  Un kā šī terminatora meitene smiesies.
  Arī Augustīna cīnās ar mežonīgu histēriju. Un angļu rubīns jau pašā karaliskajā pilī.
  Ar zobeniem griež cauri ienaidniekiem un ar kailiem pirkstiem met granātas kājas un rūc:
  - Par carisko komunismu!
  Bet kaujā un Svetlana. Cik agresīvi viņa cīnās. Un tik daudz cīnītāju - jau veselu pilskalnu nocirta.
  Un ar savu pliku papēdi padosies zāģu skaidu pakai ar sprāgstvielām. Un apgāzt tvertni.
  Tad rēks:
  - Par krievu neuzvaramo garu!
  Tāpēc viņi visi mēģināja un sagūstīja pat karali kopā ar Čērčilu.
  Un Lielbritānijas premjerministrs nometās ceļos un skūpstīja meitenes no putekļainajām, asiņainajām basām pēdām.
  Un tad viņš bija pilnībā spiests laizīt Veneras grotu. Kas lika karotājiem tik jautri smieties.
  Pēc tam visa austrumu puslode, ieskaitot Austrāliju un Jaunzēlandi, kļuva par krievu, vācu un itāļu valodu.
  Bet joprojām bija ASV.
  Cars Vladimirs pieņēma autokrātisku lēmumu uzbrukt Amerikai. Hitlers un Musolīni viņu atbalstīja šajā lēmumā. Trešais reihs pārvietoja karaspēku uz Islandi, tālāk uz Grenlandi un Kanādu, bet cariskā Krievija pārcēlās uz Aļasku. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. ASV ir diezgan vāja tanku flote un daudz mazāks iedzīvotāju skaits nekā Krievijai kopā ar visām tās kolonijām. Lai gan ekonomika ir attīstīta. Bet šādam briesmonim nevar pretoties.
  Pēc ofensīvas uzsākšanas 1943. gadā Krievijas armija ātri divos ziemas mēnešos okupēja Aļasku. Un pavasarī viņa kopā ar vāciešiem ieņēma gandrīz visu Kanādu.
  Oļegs Ribačenko, protams, arī šeit cīnījās un izteikti izcēlās ar nelokāmu varonību, kolosālu tehniku un savu intelektuālo spēku.
  Puika joprojām izskatījās pēc bērna, tikai ļoti muskuļots un ārkārtīgi spēcīgs, precīzāk spēcīgāks par lielu ziloni un ātrāks par gepardu.
  Uzbrukuma laikā amerikāņiem zēns dziedāja, rakstot veselu dzejoli tieši ceļā;
  Krievija ir lielākā no valstīm,
  Kas valda pār pasauli...
  Mūžīgo derību mums deva Kin,
  Lai Lada gadsimtiem ilgi kļūtu par elku!
  
  ASV drosmīgi uzbruka
  Mēs uzbrūkam - viņi okupēja Aļasku ...
  Mēs atcerēsimies uzvaru,
  Un pārvērtiet visu Visumu par pasaku!
  
  Skaistākās Krievijas karotāji,
  Ar vienu sitienu mūsu puika nocirtīs ozolu ...
  Un tu, meitene, pat neskumsti
  Beznāves Kosčejs tevi neiznīcinās!
  
  Krievijā ir daudz niknu cīnītāju,
  Meitenes un zēni steidzas cīņā ...
  Mūsu vectēvu un tēvu vārdā,
  Izmisušie karotāji cīnās!
  
  Meitene bēgot nocirtīs Frici,
  Kailais ledus upē izlauzīsies cauri ar kāju ...
  Lai gan ienaidnieks aicina kaujā sātanu,
  Viņa lepnā meitene atdalīsies!
  
  Mums ir kāds karavīru milzis,
  Noslaucīt ienaidnieku ar vienu sitienu ...
  Mūsu lielā ģimene ir viena gadsimtiem ilgi,
  Visi Rusichi uzvar pamatota iemesla dēļ!
  
  Mana Krievija zied kā vainags,
  Viņa ir skaista pelēkspārnu balodis ...
  Uzvaras atvēra bezgalīgu kontu,
  Krievijas puika ir neuzvarams cīnītājs!
  
  Visā mana dzimtene ir skaista,
  Lai gan samuraji nekaunīgi kāpj kaujā ...
  Visas pasaules tautas ir viena ģimene,
  Bet mēs nikni mocam pretinieku!
  
  Un kam mums vajadzīgs Hitlers - tikai vājš,
  Ziniet, ka viņam nav grūti nolauzt ragus ...
  Lai gan uzbrūk nikns morālis,
  Lai gan tas reizēm izrādījās garlaicīgi!
  
  Krievu zeme skaisti zied,
  Viņa nāk ar medu un mīlestību...
  Mēs uzvarēsim ienaidnieku ne velti,
  Liksim viņam spļaut asinis!
  
  Cik labi būs ar mums, brāļiem,
  Kad visi kari pazemē iet bojā ...
  Un lidojiet, iepazīstiet baru,
  Dievi nepametīs mūsu dzimteni!
  
  Krievija ir ziloņu dzimtene,
  Mēs uzcēlām piramīdas Ēģiptē...
  Mēs braucām ar ēzeļu karavānu,
  Un pie mums un sisadima ir labāk!
  
  Mēs nekad neklusēsim
  Un, ja vajadzēs, mēs drosmīgi cīnīsimies ...
  Paiet laiki, šausmīgi gadi,
  Bet mēs atgriezīsimies, lai paliktu uz visiem laikiem!
  
  Asiņainais zaglis mūs neuzvarēs,
  Mamai ir sakauta, un mēs pārspējām Batu ...
  Ienaidnieki varēs dedzīgi salauzt,
  Meitenes aukstumā skrien un basām kājām!
  
  Karš ir asiņains, tajā ir gadsimtu sapnis,
  Būs skaisti uzzināt uz visas planētas...
  Nav nepieciešami papildu cilvēki, kas zina vārdus
  Ļaujiet bērniem izklaidēties!
  Kad mums ir grūti, Dievs mums palīdzēs,
  Pats Svarogs mums spēlēja zobenus ...
  Dos spēku neierobežotu spēku Rod,
  Katrs iegūs savu vietu debesīs!
  
  Ir labi, kad zeme zied
  Vērmahts mūs nenospiedīs uz ceļiem ...
  Un sakāves netiks skaitītas,
  Staļins, izcilais Ļeņins, ir aiz muguras!
  
  Visā Krievijā, zēnu cīnītāji,
  Arī meitenes nedos ceļu puišiem...
  Tu atdosi galus,
  Jo mēs esam vislielākie tiesneši!
  
  Mēs neatdosim Staļingradu nacistiem,
  Mēs arī nepadosim Maskavu Fricim...
  Krievu puisis vienmēr labprāt cīnās
  Mēs lamājam prātus - nekad nav stulbi!
  
  Šeit ir meitenes basām kājām uz sniega kupenas,
  Lepnais iekāpa vienā rindā...
  Viņi iedzina pretinieku tieši zārkā,
  Un Hitlers bija diezgan piekauts!
  
  Tagad mēs drosmīgi dodamies uz Ņujorku,
  Gatavs saplosīt ienaidniekus, kas spēlē...
  Mēs esam tādi puiši, visi ērgļi,
  Uzvara pienāks drīz, lieliskajā maijā!
  
  Karš tas plosās kā vulkāns
  Lava nikni plūst, spļaujot ...
  Mēs dosim ASV ar strauju triecienu,
  Lai gan komjauniete basām kājām sniegā!
  
  Neticiet, ka šis Hitlers ir milzis,
  Neticiet, ka Rūzvelts arī nav invalīds ...
  Slāvu Dievs, Augstākais stienis ir viens,
  Un viņš valdīs no vecuma uz vecumu!
  
  Mums ir tik asi zobeni
  Un ticiet, ka vairogu nevar caurdurt šāviņš ...
  Tik gļēvulis vienkārši aizveries
  Lai sirdsapziņa mokās ar ļoti skarbu skatienu!
  
  Mūsu varenais tanks ir vienkārši supermens,
  Spēj izlauzties cauri pavēlēm...
  Un būs vētrainu pārmaiņu laiks,
  Mēs drosmīgi stādīsim dobes, es ticu!
  
  Baskāja meitene skrien
  Sniegs viņai nav šķērslis ar pliko papēdi ...
  Es ticu, ka ienaidnieks tiks smagi pārspēts,
  Un ticiet, Rūzvelts nesmejas!
  
  Ko viņa domāja, lai jokojot ķircinātu Maskavu,
  Un saņemiet milzīgas dāvanas...
  Mēs sagrausim, ticiet baram,
  Mēģinājumi savaldīt Tēvzemi ir veltīgi!
  
  Bet mūsu Krievija zied varenībā,
  Kosmosa milžu šķirne...
  Viņa nes progresu komunismā,
  Kad tauta un armija ir vienota!
  
  Karalis pārvalda mūs - drosmīgs monarhs,
  Kurš izaicināja pazemi...
  Mēs saspiedām ienaidnieku putekļos
  Lai gan dažreiz ir jāuzvar ar asinīm!
  
  Mēs neklusēsim, bruņinieki tic
  Uzvara tiek dota drosmīgajiem un gudrajiem ...
  Tikai plēsīgs zvērs tiks saplēsts gabalos,
  Un Saule spoži lec pār Dzimteni!
  
  Bende nevarēs atnest cirvi,
  Un Krievijas zobens dzeloni nenoslāpē ...
  Tas Kungs ir izklājis savu aizsegu pār Krieviju,
  Lai gan dažreiz mums šķiet, ka ar to ir par maz!
  
  Karā nav vietas tiem, kas ir zvirbuļi,
  Uz tā ērgļi cīnās ar mežonīgu saucienu ...
  Dusmās nogalini Tēvzemes ienaidnieku,
  Tā, ka svētais paraustīja plecus ar izcilu seju!
  Svarogs un Lada, un cīnītājs-Peruns,
  Viņi mums palīdzēs krievu kaujās ...
  Tu zēns-varonis salieci pakavu,
  Neviens tevi nenosodīs!
  
  Bet tagad ir pienākusi krievu uzvara,
  Ņujorkas jesteru cīnītāji atbrīvoti...
  Galu galā mūsu dzīve ir asākā adata,
  Pabeigsim braucienu sakautajā Berlīnē!
  . NODAĻA #4
  Brazīlija, Venecuēla, Meksika un citas valstis ir pieteikušas karu ASV.
  Sākās Krievijas karaspēka kustība Amerikas ziemeļu štatos. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. Krievija un Vācija ir labākas gan kvalitātes, gan kvantitātes ziņā.
  Meitenes Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana cīnās uz pasaulē labākā tanka "Kondratenko"-3, mobilā transportlīdzekļa ar garstobra un ātrās šaušanas lielgabalu. Ļoti veikls, ar zemu siluetu.
  Pēc svara Kondratenko-3 tvertne ir aptuveni četrdesmit tonnas, un tā ir labi aizsargāta. Un pistole, neskatoties uz mazo 76 mm kalibru, ar lielu purna ātrumu.
  Shermans, šajā tankā nevar iekļūt no jebkura leņķa. Tā ka...
  Meitenes, cīnoties basām kājām un bikini, vienkārši iznīcina amerikāņus un daudz smejas.
  It īpaši Nataša ... Un ar kailiem pirkstiem viņa nospiež kursorsviru, sakot:
  - Slava manai Krievijai!
  Zoja arī šauj. Viņš to dara ar kailiem kāju pirkstiem, spiežot kursorsviras pogas un kliedzot:
  - Un visa mūsu dzimtā zeme!
  Aurora šauj tālāk. Viņa sit ienaidnieku un saka, zobus atsegdama:
  - Un augstākie spēki ir aiz muguras!
  Un arī meitene ļoti ugunīgi piemiedz aci! Ar kailiem kāju pirkstiem viņš spiež kā kursorsviras pogas.
  Un tad Svetlana atlaiž. Tik gudra un gudra meitene. No mutes izstaro saules starus. Un viņš arī dzied:
  - Es esmu pasaules zvaigzne! Es skrienu ātrāk par sātanu!
  Ar tādām meitenēm pats velns nav briesmīgs. Viņi kuļ amerikāņus, cieši ieskaujot Čikāgu.
  Un nevienu nelaižot ārā no turienes. Viņi dārd, teiksim, triviāli. Tās ir meitenes.
  Un tagad Čikāgas garnizons kapitulē. Ziniet mūsējos!
  Un krievu tanki jau tuvojas Ņujorkai. Cars Vladimirs apmierināti berzē rokas. Vai krievi kādreiz ir tikuši tik tālu?
  Meitenes un gaisā drosmīgi cīnās. Piemēram, jauks pāris: Marija un Mirabela.
  Iegūstot savus rēķinus, basām kājām un bikini skaistules. Viņiem burtiski nav ko iebilst. Tādas meitenes šeit ir skaistas un žilbinoši agresīvas un mērķtiecīgas.
  Marija izšāva šāvienu, notrieca duci lidmašīnu, vienā sērijā un dziedāja:
  - Slava tev, mūsu dzimtā zeme! Krievijas vārdā!
  Arī Mirabela šāva un rūca:
  - Bet ir līderis ar lielu spēku,
  Viņš aicinās slāvus kaujā ...
  Nevar tikt galā ar Krieviju
  Kad Vladimirs ir karalis!
  
  No stingra, spēcīga, ar dzelžainu gribu,
  Izskatās pēc metāla griešanas...
  Krieviem labāka daļa nav vajadzīga -
  Tikai cilvēki sapņoja par ko tādu!
  
  Tēvzemes ienaidnieki dodas uz Gehennu,
  Ienaidnieki neapturēs Krieviju...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Zābaki mirdz gājienā!
  Jā, šīs meitenes cīnās un dzied meistari ...
  Starp citu, Ņujorkas vētras vidū pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā, aplidoja planētu Zeme. Un tas ir vēl viens Romanovu dinastijas cariskās Krievijas sasniegums.
  Un tad Ņujorkas garnizons kapitulēja, un Vašingtona drīz krita.
  Uzbrukuma laikā Oļegs Rybačenko izcēlās. Šis nemirstīgais zēns cīnījās kā īsts terminators. Un viņa kailās, bērnišķīgās kājas meta zirņus ar lielas iznīcinošas spēka sprāgstvielām.
  Bērns uzbruka ienaidniekiem un tajā pašā laikā dziedāja, komponējot ceļā;
  Es esmu krievu pionieris piekūns,
  Kas kalpo karaliskajai varai...
  Es visu parādīšu cīņās ar piemēru,
  Tēvzeme būs mūžīgā godībā!
  
  Mēs esam Rodas mazbērni un dēli,
  Svētā, lieliskā Mama Lada ...
  Un bruņinieki tic ērgļiem,
  Pelnīti nāc uz balvu!
  Mīlu tevi, svētā Krievija,
  Valsts, par kuru spriež pasaule kronī...
  Cīnies par malu un nebaidies,
  Lai gan dažreiz dēmons mūs iznīcina!
  
  Mēs uzvarēsim Vērmahtu
  Nelieciet mūs uz ceļiem
  Spēlējot varējām paņemt Ņujorku,
  Mums ir Vladimirs cars - ne Ļeņins!
  
  Laukos dārzi zied kā bars,
  Un medus aromāta smarža...
  Un drīz Rūzvelts būs apbēdināts,
  Un mēs zinām, ka pasaule veidos jaunu!
  
  Netici tiem, kas garā vāji,
  Galu galā cilvēks cīņās ir visvarens ...
  Viņš ir karalis, nevis nožēlojams vergs kaujā,
  Dzimis zēns gaudo stiprs!
  
  Es esmu pionieris, kas kalpo karalim
  Esmu pieradis cīnīties visādos veidos...
  Es mīlu Kristu un Staļinu
  Un bruņinieks nav ar bufona dvēseli!
  
  Būs cilvēku valstība
  Kur Baltais Dievs valda mūžīgi...
  Neiedomājamais nelietis ir salauzts,
  Ļaunais Kains deg ellē!
  
  Karavīra kronis gadsimtiem ilgi
  Varens komunisms jāceļ...
  Tici sapņa piepildījumam
  Nogalināsim Tēvzemes ienaidniekus!
  
  Zobeni ir asāki par scimitāru
  Un viņi griež kā lāzers ar skuvekli ...
  Mēs sitīsim šādi
  Ko Rūzvelts smagi sitīs!
  
  Un mēs sitīsim Hitleram zināt
  Ja viņš kā čūska uzkāps Krievijā ...
  Un uz planētas būs paradīze,
  Lai gan dažreiz nolauž jumtu!
  
  Kad nāk Lielā ģimene,
  Mēs viņam kalposim svēti...
  Uzvaras neierobežots rezultāts,
  Par godu krievu karavīram!
  
  Krievija ir lieliska it visā,
  Tajā godībā un varenībā laime ...
  Upe ir dziļa
  Un dažreiz slikti laikapstākļi līst no debesīm!
  
  Nav iejaukšanās starp divām upēm,
  Civilizācija dzima...
  Krievijā pirmā persona
  Mums ir visi cilvēki!
  
  Krievija ir valsts
  kas uzcēla piramīdas...
  Sātans nāca uz zemes
  Bet ķerubi sargā!
  
  Nē, mēs nekad nebūsim saliekti
  Slāvus par vergiem nepadarīs...
  Krievu arkls uzars zemi,
  Nepārtrauciet krāšņos zābakus!
  
  Visur Krievija zirgā,
  Sēžot ar lielo karali...
  Mēs februārī nenodevām
  Nelaižot Mamaia Krievijā!
  
  Tāpēc valsts zied
  Mēs visi uzvaram pasaulē...
  Rūzvelts saņems tavu aprēķinu,
  No malas krievu līdz malai!
  
  Nu ko dabūsi fašists
  No mums ar nūju sejā....
  Ziniet tik daudz spēku Tēvzemē,
  Un Krievijas karogs ir tik lepns!
  Visa pasaule abonēs mūs,
  Un varbūt pat Visums...
  Svarog, tu esi mūsu augstākais elks,
  Un mūsu bizness ir radīšana!
  Un 1943. gada 3. septembrī ASV kapitulēja pavisam. Tā beidzās Otrais pasaules karš, kas sākās 1940. gada 15. maijā. Karš ir Krievijai krāšņs un uzvarošs.
  Protams, gan Hitlers, gan Musolīni no šī kara ieguva daudz. Abi diktatori ieguva īpašumus Āfrikā, daži Eiropā un ASV. Eiropa beidzot tika sadalīta starp valstīm. Un Bulgārija pēc referenduma kļuva par Bulgārijas karalisti Krievijas sastāvā.
  Šķiet, ka pasaule atkal ir pārdalīta un kolonijas var sagremot. Bet Hitlers, protams, nebūtu Hitlers, ja viņš negribētu vairāk. Jo īpaši sakaut Krieviju. Un pārņemt tās teritorijas.
  Un, protams, vācieši ļoti cerēja uz jauniem, jaudīgākiem ieročiem. "E" sērijas tanki un ballistiskās raķetes un īpaši lidojošajiem šķīvīšiem.
  Tomēr cariskā Krievija ballistisko raķešu ziņā ievērojami apsteidza Trešo reihu un pat lidoja uz Mēnesi 1951. gada 12. aprīlī.
  Un "E" sērijas tankiem nebija kvalitatīva pārākuma pār krievu tankiem.
  Un tikai lidojošie šķīvīši bija noslēpums. Pateicoties laminārajai strūklai, tie izrādījās pilnīgi neievainojami pret jebkāda veida kājnieku ieročiem. Bet tajā pašā laikā viņi paši nevarēja izšaut.
  Musolīni nomira, un viņa dēls kļuva par troni. Hitlers izdarīja uz viņu spiedienu, un jauneklis piekrita cīnīties ar Krieviju. 1955. gada 20. aprīlī sākās jauns, trešais pasaules karš. Hitlera pusē bija: Itālija, Brazīlija, Argentīna, Čīle, Meksika, īsi sakot, visa Latīņamerika, izņemot Kubu, kas atbalstīja Krieviju. Un citu valstu pasaulē vairs nebija! Trešais pasaules karš sākās 1955. gada 20. aprīlī. Un cars Vladimirs saskārās ar savas valdīšanas lielāko izaicinājumu.
  Vienīgais, kas viņu varētu mierināt, ir tas, ka šis karš būs pēdējais karu vēsturē uz planētas Zeme. Tā kā tajā piedalās visas pasaules valstis!
  Nu ja reiz karš ir sācies, tad tas ir jārīko! Hitlera uzbrukums nebija īpašs pārsteigums. Ungārija, Dienvidslāvija, Krievijas daļa ar ierobežotu autonomiju, viņu cars Vladimirs Trešais. Albāniju ir okupējusi Itālija. Viss pasūtījums pēc pasūtījuma. Vācieši cenšas virzīties uz priekšu no Austrumprūsijas, Austrijas, Itālijas no dienvidiem. Un Āfrikā notiek cīņas. Latīņamerikas valstu koalīcija pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Bet viņi tur nav īpaši aktīvi. Tikko pieteica karu.
  Un Hitlers tikmēr virzīja galvenos spēkus Eiropā.
  Un izcēlās elles karš. Pēdējais lielais karš cilvēces vēsturē.
  Galveno triecienu vācieši veica Ungārijā Budapeštas virzienā. Tur cīnījās Oļegs Ribačenko. Viņš joprojām izskatījās pēc apmēram desmit gadus veca zēna. Tiesa, viņš ir fiziski ļoti spēcīgs, muskuļots, ātrs un galvenais, kā nemirstīgs alpīnis. Jā, rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko saņēma nemirstību, bet ar nosacījumu, ka viņš kļūst par apmēram desmit gadus vecu zēnu un kalpo Krievijai bērnišķīgā, bet ļoti spēcīgā un ātrā ķermenī. Un viņš ir bērns kopš 1904. gada 1. janvāra. Kad viņš apmetās uz dzīvi Portarturā kā kajītes zēns. Nu viņš ar puiku nav tie mazākie, bet jau no paša sākuma spēcīgi un ātri, un paņēma viņu uz kuģa.
  Turklāt, kad viņi šaubījās, vai tas nav par mazu, Oļegs Ribačenko ar pirkstiem salieca vara santīmu. Pēc tam bez sarunas viņš tika aizvests uz kuģi.
  Zēns ir nopelnījis ļoti daudz apbalvojumu, piedaloties visos karos. Kļuva par virsnieku. Bet viņš izskatījās pēc bērna. Tāpēc, lai gan viņam tika piešķirtas balvas par daudziem varoņdarbiem, viņi nepieņēma mūžīgo zēnu augstāk par kapteini. Un tagad Oļegs Ribačenko ir armijā vairāk nekā pusgadsimtu. Es jau sen esmu pelnījis virsnieka pensiju, bet ja tev ir dzelžaina veselība, tad kāpēc atstāt dienestu.
  Turklāt bez datoriem, spēļu konsolēm televīzija ir kaut kā garlaicīga. Un armijā tu esi kapteinis vismaz brauc karavīrus. Jā, laiks joprojām tikšķ.
  Ģenerālisimo Kondratenko ir miris. Miris arī lielais admirālis Kolčaks, kurš pārspēja Ušakovu. Daudzi, ar kuriem Oļegs Rybačenko sāka, dienesta vairs nav.
  Precīzāk, kopš Portartūras aplenkuma gandrīz visi veterāni ir gājuši bojā. Palika tikai Vovka. Arī viņš toreiz bija kajītes puika, un tagad jau ir sirms vectēvs. Patiesība joprojām darbojas. Un viņš ir pārsteigts, ka Oļegs paliek tas pats zēns, kuram uz ķermeņa nav nevienas rētas. Tāda ir parādība, kas pazīstama visā Krievijas, cara armijā. Patiesības cīņas ļoti foršas.
  Puika Oļegs ir basām kājām, tāpēc patīkamāks un veiklāks. Viņš mērķē ieroci pēc pistoles un šauj uz vācu "E" sērijas tankiem. Nacistu mašīnas ir vienkārši milzīgas. Un šķiet, ka nekas viņus nevar apturēt.
  Bet mūžīgais puika sit tik labi, ka izlaužas cauri metālam. Krāso Frici, nojauc torņus un dzied.
  - cars Vladimirs, Krievijas cars ...
  Pareizticīgo suverēns!
  Mēs drīz iekarosim pasauli,
  Galu galā, virs mums ir ķerubs!
  Hitlers beigsies
  Un kurš klausījās - labi darīts!
  Un puika, it kā granātu met, basām kājām, ar bērna kāju. Sirmais bārdainais vectēvs Vovka tikai māj ar galvu.
  Vairāk nekā piecdesmit bērnības gadus rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko pavadīja divdesmitajā gadsimtā. Un jāatzīst, ka esmu daudz redzējis. Būdams nemirstīgs, viņš jau sen bija zaudējis jebkādu baiļu sajūtu. Un karš viņam atgādināja datoru stratēģiju.
  Spēlēt bija viegli un jautri. Un bija patīkami arī cīnīties. Ir labi, kad rīta rasa zem basām kājām, un tu esi mūžīgs puika, kas peld, un ģērbies neregulāri šortos!
  Oļegs Ribačenko drīkst skriet šortos un basām kājām. Atgriežoties Portarturā, bērns man iemācīja staigāt bez apaviem pat aukstumā. Galu galā nemirstīgs ķermenis nevar saaukstēties vai saslimt, bet jūs ātri pierodat pie aukstuma, kas nenodara kaitējumu. Gluži kā Pīters Pens. Un ir gandrīz patīkami skriet basām kājām sniegā. Kustībā aukstums praktiski nav jūtams, tikai mierīgi sēžot basām kājām viegli iededzies! Bet puikam tas ir sīkums.
  Bet ir arī raganu meitenes Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Viņi arī piedalās karā. Bet ne visu laiku, bet epizodes. Palīdzēja noturēt Augsto kalnu, kad tas bija visgrūtāk. Tur cīnījās baskājas skaistules, turklāt bikini. Viņi meta kājas ar kailiem pirkstiem, asi noslīpētiem diskiem.
  Un griezt ar zobeniem. Un Oļegs Ribačenko pēc tam izrāva no ložmetēja - vecākie biedri tika nogalināti. Tā rezultātā samuraju uzbrukums iestrēga, un Augstais kalns izrādījās nesatricināms!
  Un meitenes parādīja savu augstāko klasi un Valkīru aerobātiku.
  Un tagad vācieši ir aizsardzībā. Cara armija ir gatava karam. Fīreram neizdevās panākt taktisku pārsteigumu.
  Un krievu karaspēks cīnās drosmīgi. Šķiet, ka Hitlers ne reizi vien nolādēs sevi par šāda kara sākšanu. Turklāt, neskatoties uz to, ka fīreram zem ieročiem ir divas trešdaļas Eiropas un trešā daļa Āfrikas, bet tomēr
  viņš nav sāncensis Krievijai.
  Un arī karavīru skaits. Un itāļu karaspēks ir vājš. Latīņamerikas valstis karā piedalās gausi. Un viņu armijas tehniski un organizatoriski nav pārāk labas.
  Tātad Krievija joprojām dziļi tur ienaidnieku aizsardzībā.
  Tanks "Kondratenko"-6 ir diezgan labs veids, kā cīnīties ar šo sēriju. Jā, un "Nikolajs" -4 ir smagāks, tas parāda sevi kā ļoti spēcīgu mašīnu.
  Krievi var cīnīties ar smagākiem vācu monstriem.
  Īpaši uz "Nikolay"-4, kur Alenkas ekipāža, meitenes ir ļoti skaistas un bikini.
  Pistole 130 mm kalibrā. Kā sist fašistus. Velti Hitlers metās uz cariskās Krievijas. Šeit viņam nav viegla pastaiga, bet sitiens.
  Anyuta ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Un kā skaistule smiesies!
  Un tad Augustīns izšaus ar šāviņu pret ienaidnieku. Sadauziet metālu un dziediet:
  Liksim savām sirdīm pukstēt unisonā!
  Un vēl ar plikiem kāju pirkstiem spiež kursorsviras pogas. Šī tiešām ir forša meitene!
  Un te Marija ir kā lupaneta. Un sašķēla fašistus. Un iznīcināt ienaidnieku.
  Lietojot tukšus kāju pirkstus. Un arī dziedāt:
  - Mūsu Dzimtenes vārdā, svētais! Lai cīnītājs ir vienkārši foršs!
  Un izplūda smieklos, un parāda zobus!
  Un tad olimpiāde ar smagu lupanet lādiņu. Galu galā viņa ir tieši tas, kas jums nepieciešams - sulīgākā ābolu sula!
  Un atkal meitenes izlauzās cauri E-50, izsita torni un smējās.
  Alenka nosūtīja šāviņu, sasmalcinot E-100, caurdurot to cauri un cauri. Un izmantojot tukšus kāju pirkstus. Kāpēc meitene dziedāja:
  - Salauz ienaidnieku!
  Un Anyuta dauzās apkārt, basām kājām un čīkst:
  - Frics kaput!
  Un tad trāpīja Augustīnam. Arī ļoti trāpīgi un izmantojot atkailinātus kāju pirkstus, vēdinot:
  - Beidziet Hitleru!
  Un tad Marija piebildīs ļoti agresīvi. Sasmalciniet fašistus un čīkstiet::
  - Un kurš klausījās, labi darīts!
  Un parādi mēli!
  Un tad Olimpija sūta šāviņu, nogalinot pretiniekus.
  Un arī basām kājām atlaišanas un dziedāšanas gaitā:
  - Kopā izpārdots!
  Un atkal meitene ņems mēli un parādīs.
  Tātad viņi sagriež...
  Vācieši pēc mēneša cīņas kopš ofensīvas sākuma virzījās no piecdesmit līdz simts kilometriem un cieta smagus, pat milzīgus zaudējumus. Un itāļi Āfrikā nokļuva katlā un ielenkti. Viņu karaspēks ir triviāli sakauts.
  Šeit 21. maijā Ādolfs Hitlers pavēlēja izsaukt armiju, visi spējīgi nēsāt ieročus no piecpadsmit līdz sešdesmit pieciem gadiem. Cara armija vāca rezerves.
  Kā izrādījās, vācu diski praksē nav tik briesmīgi. Tiesa, krievu lidmašīnas var uzbrukt ar aunu. Bet jūs varat no tā izvairīties, pateicoties cara armijas mašīnu augstajai manevrēšanas spējai.
  Un Hitlera aprēķins par neievainojamu brīnumieroci nemaz nepiepildījās.
  Cara armija joprojām atradās aizsardzības pozīcijā. Iepriekš izraktas spēcīgas aizsardzības līnijas, spēcīga aizsardzība. Ļaujiet Hitleram elpot. Bet Āfrikā jūs varat izdarīt spiedienu uz vājāku itāļu sabiedroto.
  Ja fīrers neizlemtu karot ar carisko Krieviju, viņš neapšaubāmi ieietu vēsturē kā lielais un pat lielākais Vācijas vadonis. Un tā dēmons gribēja valdīt pār pasauli, un kas no tā iznāca?
  Krievu meitenes galu galā ir stilīgākās pasaulē.
  Oļegs Rybačenko, kā vienmēr, ir kaujas priekšgalā. Viņu neaizņem ne lode, ne lauskas. Viņš ir izmisīgs un foršs puisis.
  Zēns šortos un basām kājām, pret nacistiem. Un met viņiem granātas, un skrien svina lietū.
  Jā, žēl, ka nav spīdošā Kondratenko, bet ir jauni un spējīgi komandieri. Jo īpaši feldmaršals Vasiļevskis, kurš jau izcēlās Pirmā pasaules kara laikā. Un enerģiski un prasmīgi komandē.
  Un Fritz, atduroties pret stingru aizsardzību, bezcerīgi iestrēgst tajā. Bet viņi joprojām cenšas izlauzties cauri.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns smejas, izliek zobus un dzied:
  - Mana dzimtene! Mana svētā dzimtene!
  Un arī kā viņš ar basām kājām met granātu.
  Un šeit kaujā ienāca Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana. Tās ir svētā Dieva Rod kalpa mūžīgās raganas. Viņi ne vienmēr cīnās, pretējā gadījumā Krievija būtu iekarojusi visu pasauli. Bet tas vienmēr ir efektīvs un pārsteidzošs.
  Meitenēm patīk nogalināt: tās ir meitenes!
  Un kā viņi staigās pa nacistiem un kā viņi ieguls ...
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņi metīs ripas, nogalinot Frici.
  Nacisti ir iestrēguši un cieš arvien vairāk zaudējumu. Lielais stratēģis Vasiļevskis ierosina sagraut nacistus un itāļus Āfrikā. Tātad ir izveicīgāki, un ar labāku manevrēšanas spēju krievu tankiem būs priekšrocības. Un Eiropā ļaujiet nacistiem darboties savvaļā. Lai viņi pilnībā notērētu savus resursus.
  Cars Vladimirs pieņēma šādu plānu. Un uz Āfriku tika pārcelti jauni spēki.
  Elizabete un viņas apkalpe karoja Lībijā, nogriežot itāļu vienības. Tur ir karsts, un meitene ir jauka bikini. Viņiem ir jaunākā tanka "Kondratenko"-6, uz kuras karotāji apiet itāļu un Fritz pozīcijas un pārliecinoši tos sagrauj.
  Elizabete šauj uz tanku no Musolīni jaunākā impērijas un saka:
  - Pa jūrām, pa viļņiem, kažoks un kaftāna pastaiga!
  Un izmanto, protams, kailus kāju pirkstus.
  Jekaterina šauj nākamo. Iesita vācu mašīnu un rūc:
  - Krievijā cars Vladimirs ir varonis!
  Jeļena viņai sit, sit Frica pašpiedziņas pistoli un čirkst:
  - Dzimtenes dēļ jūs nogaliniet Hitleru!
  Un visbeidzot, olimpiāde izlaidīs šāviņu. Sasmalciniet Fritz, sasmalciniet tos un čīkstiet:
  - Rezultāts būs lielisks!
  Un viņš izmanto arī bērnu kāju kailos pirkstus.
  Āfrikā maija beigās un jūnija sākumā Krievijas karaspēks guva ievērojamus panākumus. Cīņas pārcēlās uz Lībijas un Etiopijas teritoriju. 12. jūnijā Tripole krita. Un 15. jūnijā Etiopijas galvaspilsēta tika pārņemta kustībā. Tātad Musolīni jaunākā karavīri nokrita. Diemžēl viņam neizdevās atbalstīt savu tēvu.
  Un arī viņa kā uzvarētāja godība. Bet Musolīni, paņēmis daļu no angļu un franču kolonijām, uzskatīja sevi par ķeizaru. Taču pārspēt Cēzaru šķiet, ka tas viņam nav spēka.
  Oļegs Ribačenko cīnījās baterijas vadībā. Un tik drosmīgi, ka vācieši katru dienu no viņa uguns zaudēja desmitiem tanku. Viņa zēnam pat tika piešķirts vēl viens zelta krusts. Un pat, visbeidzot, viņiem tika piešķirta ilgi pelnītā majora pakāpe.
  Iepriekš nepiesavinājās, jo izskatās pēc bērna. Bet zēns parādīja izcilu varonību. Un spēju cīnīties.
  1955. gada 22. jūnijā Krievijas karaspēks Āfrikā beidzot ieņēma Itālijas Somāliju. Un 1955. gada 25. jūnijā Itālijas karaspēka paliekas Etiopijā kapitulēja.
  Imperiālā armija pārliecinoši uzvarēja. Mainšteins, kurš tika uzskatīts par labāko Trešā Reiha komandieri, savā dienasgrāmatā rakstīja:
  - Mēs pamodinājām elles lāci! Tagad mūs plosās!
  Līdz jūnija beigām vācieši bija cietuši tik lielus zaudējumus, ka bija spiesti pārtraukt ofensīvu Eiropā.
  Cars Vladimirs pavēlēja palielināt spiedienu Āfrikā. Vispirms Melnais kontinents, tad viss pārējais - teica izcilais monarhs! 1955. gada 1. jūlijā vācieši mēģināja virzīties uz priekšu Skandināvijā. Un viņi metās uz Stokholmu, bet paklupa uz ļoti blīvu aizsardzību. Un viņi cieta milzīgus postījumus.
  1955. gada jūlija sākumā Krievijas karaspēks ienāca Vācijas Alžīrijā.
  Lībija jau atradās cariskās Krievijas kontrolē. Bija Nigēras ofensīva un cilpas.
  Elizabetes tanka apkalpe cīnās pret nacistiem. Ir ļoti karsts un meitenes pat novilka krūšturus un tagad Kondratenko-6 tankā viņas ir tikai biksītēs. Viņi precīzi šauj uz nacistiem.
  Un viņi vēlas lielas lietas.
  Cariskā Krievija joprojām ir autokrātiska valsts. Un tai joprojām nav parlamenta. Un ka revolūcija nenotika un Dome netika izveidota. Paši karaļi nevēlas ierobežot sevi varā. Un fīrers un Duce ir diktatori. Tas ir, notiek divu sistēmu karš ar autoritāriem režīmiem.
  Bet cariskajai Krievijai tas ir dabiskāk. Un notiek spītīga un nerimstoša cīņa.
  Elizabete ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu un izšauj šāviņu. Murrā pie sevis:
  Sadausim fašistus gabalos!
  Jekaterina arī nospieda kursorsviras pogu ar kailiem pirkstiem un atlaida slepkavu, murrādama:
  Nogāzīsim Hitleru!
  Un arī Elena sit, izsit nacistus un čīkst:
  - Es to saplosīšu!
  Un arī kā smieties! Un ar kailām kājām viņš spaidīs kursorsviras pogas.
  Un tad olimpiāde kā izvērtīsies, un kā lupaen. Tas visus sagraus un rībinās:
  - Infernālā eja un apkalpe!
  Neaizmirstiet nospiest kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un trāpīja ienaidniekam.
  Karotāji patiešām ir ļoti drosmīgi un dzirkstoši pēc rakstura.
  Tikmēr Oļegs Ribačenko atvairīja kārtējo Friča uzbrukumu un dziedāja:
  - Tēvzemei un Vladimiram caram - urrā!
  Jā, reālajā vēsturē bija tāds pašpasludinātais Krievijas imperators Vladimirs Trešais, Romanovu dinastijas galva. Un viņš patiešām sāka oficiāli valdīt 1938. gadā. Un tad Vladimirs izrādījās īsts karalis un pat lielisks! Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas kļūt par visas Zemes imperatoru!
  Pēc uzvaras, pareizāk sakot, uzbrukuma atspulga, Oļegs Ribačenko apmainījās kārtīm ar padotajiem. Zēns šortos, blonds, ļoti muskuļots un tēlots spēlējās ar sirmiem cīnītājiem. Pat pārsteidzoši, Oļegs ir vecāks par viņiem visiem. Bet šis zēns sagriež sevi.
  Atceroties Portartūru, varonīgo aizsardzību, no kuras nāca Krievijas slava. Liela slava tajā pašā laikā...
  Nemirstīgais zēns atzīmēja:
  - Tā mēs risinām visas savas problēmas! Drīz pienāks brīdis, kad cilvēki nekad nenogalinās viens otru!
  Karavīri un virsnieki vienojās:
  - Protams, major! Viņi nenogalinās!
  Oļegs paskatījās uz lenti ar savām daudzajām medaļām. Jā, ordeņu jau ir tik daudz, maz ģenerāļu ir. Un būtu jauki iegūt sev titulu. Princis, grāfs, hercogs!
  Hercogs Ribačenko - izklausās skaisti!
  Un zēns uzlēca augstāk un griezās atskaņotājā.
  Vācieši mēģināja uzbrukt, bet atkal tika atvairīti un cieta milzīgus neatgriezeniskus postījumus.
  Jūlijā Krievijas armija guva jaunus, nozīmīgus panākumus Āfrikā. Kamēr cara armijas uzbrukuma smagums bija tur. Alžīrijā ir daudz labāko no Krievijas ieročiem. Un līdz mēneša beigām vācieši tiek ielenkti un iznīcināti katlā.
  Augustā Krievijas karaspēks arī izlauzās cauri Marokai. Izmisīgi cīnījās, meitenes uz tanka "Kondratenko" -6, ielaužoties tā biezumā.
  Šad un tad izskanēja ziņas par vāciešu padošanos par ieņemtajām pilsētām.
  Kautiņi bija Nigērijā un dažādās vietās. Krievi paņēma gan skaitliski, gan mobilākus tehniķus, gan ar vietējo iedzīvotāju atbalstu, ko rasistiskie fašisti vērsa pret sevi.
  Āfrika patiešām izrādījās vājais posms Hitlera un Musolīni jaunākā stratēģijā.
  Tur dominēja Krievija... Un septembrī, lēnām velkot uz augšu, spēki pārvietojās Norvēģijā. Nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Un Alenka un viņas komanda brauca ar tanku. Jaunākā tanka "Nikolay" -5 smaga, izrādījās progresīvāka par E sēriju.
  Pat tik jaudīgs tanks kā E-200 izgāja cauri cara laika mašīnas lielgabaliem.
  Aļonka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, apmierināti berzēja rokas:
  - Es esmu kaut kas tāds, kas var salauzt Vērmahtu!
  Arī Anyuta ar plikiem pirkstiem nospieda pogu, izsita cauri vācu mašīnai un apstiprināja:
  - Mēs noslaucīsim Vērmahtu putekļos! Par carisma varu!
  Vēsais Augustīns izšāva un kliedza:
  - Un mēs dzīvosim komunismā!
  Marija tam viegli piekrita:
  - Jā, cara komunisma laikā!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa spieda kursorsviras pogas. Un tajā pašā laikā, kā lupanet, un sasmalcina ienaidnieku.
  Un šeit Marusja čīkstēs:
  - Pilnā pakāpē!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem viņš nospiedīs kursorsviras pogu.
  . NODAĻA #5
  Krievijas karaspēks jau ir ielencis Oslo. Cīņas notiek par katru krūmu un māju.
  Centrā cara armija atkal atgrūž vācu ofensīvu. Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, ir priekšgalā un pārliecinoši cīnās. Krievu artilērija strādā kā pulkstenis.
  Viss precīzi un pareizi...
  Oktobrī Krievijas karaspēks beidzot atcēla Āfriku no sauszemes piegādēm, atbrīvojot Maroku. Nacisti atradās sava veida katlā.
  Pat melnajā kontinentā. Hitlers trīcēja no dusmām, bet neko nevarēja ēst.
  Jā, viņš iebāza sevi Krievijā ... Ziema tuvojās. Oļegs Ribačenko, neskatoties uz to, ka sāka snigt, joprojām skrien basām kājām un šortos. Nu puika - ko tu ņemsi! Un diezgan bezbailīgs zēns.
  Un met granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un dzied:
  - Ļaujiet skriet neveikli,
  Bruņoti tanki peļķēs...
  Un uz jumta ir ložmetējs -
  Čeburaškas ložmetējs,
  Krokodilu šāvējs!
  Šakokļaks ir uzbrukumā!
  Terminatora zēns ar kailiem pirkstiem meta granātu, saplosot nacistus un dziedāja:
  - Un es spēlējos ar dinamītu,
  Garāmgājēju priekšā!
  Kā Frica bites kautrīsies!
  Visi melo, un es eju!
  Un puika tiešām ir smieklīgs! Bet armijā jau vairāk nekā piecdesmit gadus. Un tikai velns! Pat blondīne!
  Oļegs Ribačenko atkal ar basu kāju met granātu un rūc:
  - Slava caram un Nikolajam un Vladimiram Trešajam!
  Un es domāju, lai viņi nejauc Vladimiru Kirilloviču Romanovu ar Vladimiru Putinu! Romanovu lielie cari ir lieliska ģimene! Tie, kas padarīja Krieviju par lielāko impēriju!
  Un ne tik veiksmes izlutināts kā Putins!
  Bet tagad Krievijas karaspēks atvaira kārtējo uzbrukumu.
  Tuvojas novembris. Nacisti ir bez elpas. Bet kaujā tiek iemestas jaunas rezerves. Āfrikā tās jau tiek pabeigtas. Fašistiem ir grūti.
  Tāpēc viņi izvelk savas dusmas uz ieslodzītajiem. Šeit viņi ieguva skaisto Nikoletu. Viņi noģērba viņu līdz apakšbiksītēm un veda cauri svaigajam novembra sniegam.
  Meitene ar sasietām rokām, gandrīz kaila, iet pa sniega kupenām, atstājot kailas, graciozas pēdas. Viņa ir tik skaista. Un vācieši viņai seko, sitot ar pātagas. Un viņi sita sev skaistuli, viņi sit. No viņa nocirstās muguras pil asinis.
  Nikoleta tikai sakoda zobus. Un lepni paceļ galvu. Un viņas vara sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Un arī viņas basās kājas kļuva koši, bet meitene pat nepaceļ uzaci.
  Kāda viņai piemīt fenomenāla drosme.
  Gan jau nacisti to ir paņēmuši un ar lāpu iebāzuši kailajā krūtīs. Bet arī tad meitene tikai nodrebēja, bet nekliedza.
  Viņai ir tik liela ticība...
  Meitene ir uzvilkta uz plaukta, viņas locītavas ir savītas. Tad zem basām kājām tiek iekurts ugunskurs. Viņš laiza skaistules basās kājas. Un ar karstām ķēdēm viņi pātagu skaistules kailo ķermeni.
  Nikoleta dziedāja atbildi;
  Es esmu Černoboga, ļaunā Dieva meita,
  Es radu haosu, es sēju iznīcību...
  Manu diženumu nevar pārvarēt,
  Dvēselē deg tikai nikna atriebība!
  
  Bērnībā es gribēju labu meiteni,
  Viņa rakstīja dzeju un baroja kaķus ...
  Piecēlos agri no rīta
  Virs tā plīvoja ķerubu spārni!
  
  Bet tagad es zinu, kas ir ļaunums
  Kas padara šo pasauli nelaimīgu...
  Un ko tu saki labu?
  Šeit ir kaislīgi mīlēta iznīcināšana!
  
  Un parādīja savu meitenīgo degsmi,
  Par kādu dzirkstošo Dieva meitu ir kļuvusi...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Parādīsim spēku, ļoti spēcīgi!
  
  Lielais tēvs šajā Černbogā,
  Viņš ienes Visumā haosu, karus...
  Jūs lūdzat Svarogam palīdzēt,
  Patiesībā jūs saņemat atlīdzību!
  
  Tāpēc es teicu: glābiet Kungu,
  Ļaujiet dusmām vārīties jūsu sirdī...
  Mēs veidosim laimi, es ticu asinīm,
  Lai dzemde piepildās līdz malām!
  
  Man patīk viltība, nelietība un viltība,
  Kā piemānīt tirānu Staļinu...
  Nevar likt kaunā
  Un cik daudz miglas ir pasaulē!
  
  Šeit es ierosināju veikt spēcīgu kustību,
  Viens trieciens ļaunuma iznīcināšanai...
  Bet ļoti melns Dievs iemīlēja,
  Visos jautājumos, gan šajos, gan pēcnāves dzīvē!
  
  Kā es izrādījās pieradis pie ļaunuma,
  Un dusmu sirdī, nikni barots ...
  Pazuda alkas pēc prieka, labestības,
  Tiklīdz dusmas izlauzās no pjedestāla!
  
  Un kā ar Staļinu - viņš arī ir ļauns,
  Par Hitleru, tāpēc nav jautājumu ...
  Čingishans bija tik foršs bandīts
  Un cik dvēseļu viņam izdevās kropli!
  
  Tāpēc es saku, kāpēc saglabāt labu,
  Ja tajā nav ne mazākās pašlabuma...
  Kad tu esi dzenis - tavs prāts ir kalts,
  Un pazuda, kad stulbas domas!
  
  Tāpēc es saku sev un citiem:
  Pasniedz spēku kā melnu tinti...
  Tad mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Viļņi lauzīsies cauri Visumam!
  
  Mēs padarīsim ļaunumu tik spēcīgu
  Tas dos dusmām nemirstību,
  Tie, kas ir garā vāji, jau ir izpūsti,
  Un mēs esam stiprākie cilvēki, kas tam tic!
  
  Īsāk sakot, mēs kļūsim stiprāki visur,
  Pacel asins zobenu pār visumu...
  Un mūsu dusmas būs arī ar viņu,
  Mēs saņemsim likteņa pilnu aicinājumu!
  
  Īsāk sakot, esmu uzticīgs Černobogai,
  Es kalpoju šim tumšajam spēkam no visas sirds...
  Mana dvēsele ir kā ērgļa spārni
  Tie, kas ir ar Melno Dievu, ir neuzvarami!
  Karš starp Krieviju un Hitlera koalīciju turpinājās. Līdz decembrim Krievijas karaspēks beidzot piebeidza itāļus, liekot viņiem kapitulēt Āfrikā, un gandrīz piebeidza vāciešus. Tas tika atbrīvots no Fritz un Norvēģijas.
  Tagad cara armija 25. decembrī devās uzbrukumā. Izcēlās sīvas cīņas. Ziemā krievu tanki bija nepārprotami spēcīgāki. Un izurbās cauri ienaidnieka aizsardzībai.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, basām kājām un šortos skrēja pa sniegu, dziedot:
  - Šī ir mūsu pēdējā un izšķirošā cīņa! Mirsim par Tēvzemi - karavīri man aiz muguras!
  Krievu tanki ir ļoti veikli uz gāzes turbīnu dzinējiem. Un nacisti nevar viņus tik viegli apturēt.
  Te uz priekšu met "Nikolajs" -5. Tajā ir piecas meitenes, kas dedzīgi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, krievu pasauli nevar uzvarēt!
  Un no lielgabala kā gāzt! Patiesībā tas izrādās vienkārši lieliski! Meitenes par spīti aukstumam, bikini un basām kājām. Un viņi šauj paši un nedomā apstāties.
  Viņi ir vienkārši mežonīgs, ārprātīgs spēks.
  Aļonuškai patīk ne tikai šaut, lai gan viņa ar plikiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un sit vācieti, bet arī sacer stāstus.
  Piemēram, viņa rakstīja, kā meitene devās uz tālām zemēm, lai glābtu kaķēnu. Trīsdesmit trīs dienas es staigāju basām kājām pa akmeņainu ceļu, gāzdams manas maigās kājas asinīs.
  Un tomēr man izdevās dzīvnieku atrast. Par to feja izpildīja viņas vēlmi un meitene apprecējās ar princi.
  Aļonuška taču domāja, kāpēc viņai vajadzīgs vīrs Krievijas armijas virsniekam? Labāk, ja jums ir daudz mīļāko. Un vairāk naudas un vairāk jautrības. Galu galā vīrieši ir tik dažādi. Un ar viņiem, protams, jūs izbaudāt baudu dažādos veidos. Kā ar vīru? Ar viņu ātri apniks un apniks!
  Bet jauns vīrietis, kurš tikai sāk atklāt pieaugušo pasauli, ir daudz interesantāks.
  Un Alenka šauj vēlreiz, trāpot vācu E-100.
  Un viņa kustina savas ļoti skaistās kājas, gluži kā seno grieķu dievietei.
  Un tad Anyuta šauj. Arī kaili kāju pirksti. Un salauž vācu lielgabalu.
  Tad meitene saka:
  - Krievijā ir daudz gudru cilvēku, bet cars Vladimirs ir labākais no karaļiem!
  Augustīns atzīmēja:
  - Un Nikolajs II nebija slikts! Ak, mēs nezinājām, kā novērtēt karaļus!
  Marija dziedāja, ar kailiem kāju pirkstiem šaudama uz nacistiem un smīnēja:
  - Jāpaklausa krieviem, no tīras sirds un gudrāk! Un Nikolajam par godu viņš ir lielais ķēniņu karalis!
  Un Marusja kaut ko dziedāja ... Un viņa arī spēlē ar basām kājām ...
  Krievijas karaspēks virzās uz priekšu. Cīnās arī Oļegs Ribačenko. Viņš joprojām ir desmit gadus vecs zēns. Tāda ir nemirstības cena. Jā, bet cik labi un dzīvespriecīgi viņš jūtas! Tajā ir tik daudz enerģijas un kūstoša spēka plūsma.
  Zēns ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Es esmu tīģeris, nevis kaķis, tagad manī dzīvo nevis Leopolds, bet Leopards!
  Zēns majors, kā vienmēr, ir dzirkstošā triecienā. Neapturiet nacistus.
  Šeit Krievijas karaspēks 1. janvārī jau bija pilnībā atbrīvojis savu teritoriju no Vācijas un Itālijas karaspēka un nonācis Trešā Reiha valdījumā.
  Tajā pašā laikā Meksikā ienāca krievu vienības. Ir pienācis jaunais 1956. gads.
  Krieviem tas sākās ar jaunām uzvarām. 7. janvārī nodeva vācu karaspēka paliekas Āfrikā. Un viss Melnais kontinents kļuva par krievu.
  Tagad dēmonu apsēstais fīrers saprata, ka ir pamatīgi ieskrūvēts. Un viņš piedāvāja Krievijai sarunas.
  Uz ko cars Vladimirs atbildēja:
  - Mēs runāsim tikai par Trešā reiha un Itālijas bezierunu padošanos!
  Cik gudri vārdi! Un karš turpinās. Oļegs Ribačenko, protams, ir uzbrukuma priekšgalā. Krievijas karaspēks ienāca Austrumprūsijā. Aizsardzības līnijas šeit ir spēcīgas. Jums ir jāizlaužas ar cīņām, un jūs ātri netiksit uz priekšu.
  Viens no izrāviena līdzekļiem bija pašpiedziņas lielgabali ar bumbvedēju Alexander-4. Ļoti spēcīgs un nāvējošs.
  Un arī skaistas meitenes šeit, kā šeit svinēt. Viņi palaiž lādiņus, nospiežot kursorsviras pogas, izmantojot kailos pirkstus. Un iznīcini ienaidnieka tablešu kastes un kastītes.
  Meitenes drosmīgi skrien pa sniegu - lūk, kam domātas krievu sievietes. Un to kaujā iemet indieši un ķīnieši. Šie jau burtiski piepilda ierakumu pieejas ar saviem līķiem. Bet tomēr viņiem izdodas to paņemt.
  Krievijas armija virzās iekšā.
  Taču galveno triecienu stratēģis Vasiļevskis nodod Itālijai - kura ir krietni vājāka. Un tagad krievu karavīri izcīna vienu uzvaru pēc otras.
  Janvāris ir bijis ļoti veiksmīgs. Krievu karaspēks apgāza itāļus un apsegloja Alpus. Un februārī viņi ieņēma Venēciju. Un viņi iegāja Lorbandīnijā. Viņi arī ieņēma Poznaņu. Vācieši atkāpās. 2. martā Klaipēda krita. Krievijas karaspēks lēnā, pārāk blīvā aizsardzībā virzījās cauri Austrumprūsijai. Man bija burtiski jāsadedzina ceļš ar gliemežvākiem.
  Bet Itālijā makaronu fronte sabruka. Un krievu karaspēks steidzās uz Romu. 1956. gada 30. martā sākās uzbrukums Itālijas galvaspilsētai. Tātad cilvēki maksāja par Musolīni ģimenes ambīcijām.
  Itālijas galvaspilsēta Roma ir pakļauta uzbrukumam. Cīņas ir sīvas. Lai gan itāļi arvien vairāk padodas. Šeit meitenes cīnās ļoti skaistas un bikini un basām kājām. Karotāji met granātas ar kājām un izsit Musolīni karotājus.
  Šeit ir skaistas meitenes un, protams, ļoti seksīgas. Un ar titānu muskuļiem. Un tas, kā viņi met granātas ar basām kājām, ir vienkārši pārsteidzoši.
  Nataška iet uz priekšu un šauj, rūcot:
  - Sirdī skaistajai Dzimtenei deg mana starojošā uguns!
  Zoja, šauj, dzied līdzi:
  - Atvērsim durvis sasniegumiem! Mūsu ticība un karalis ir monolīts!
  Un tad ir Aurora, kā pliki kāju pirksti, rudmataina kuce izlaidīs diskus. Un sagrieztie itāļi krīt.
  Un tad Svetlana agresīvi dzied, zobus rādot:
  - Mēs visus nogalināsim! Mēs sagrausim visus!
  Ar basām kājām meta ripas un maļ fašistus. Tātad Musolīni nokļuva meiteņu izjaukšanā. 1956. gada aprīļa uzbrukums bija nikns un ļoti iztēles pilns.
  Un te brauc tanki, no to bagāžniekiem spraucas elles uguns kolonnas.
  Meitenes dodas uz priekšu un met granātas ar basām kājām. Un kā viņi uzspļauj kaut ko asiņainu.
  Un viņi smejas...
  Nataša dedzīgi dziedāja:
  - Cari Vladimir, dod Hitleram sejā!
  Un pamiedz ar savām safīra acīm. Tik brīnišķīga meitene.
  Meitenes steidzas ar mežonīgu niknumu. Viņi šauj no ložmetējiem. Viņi nopļauj ienaidnieku, viņi izklīdina nacistus. Un tad vēl olimpiskās spēles. Un varenās sievietes-varones rokās tur liesmas metēju. Un viņš ņems un sitīs, bet kā tas dauzīs.
  Čipsi lido no nacistiem visos virzienos. Un karotāji arī kā grib smieties.
  Tad viņš dziedās:
  - Musolīni sitīs! Mūsu draudzība ir monolīts!
  Un atkal ar safīra acīm tas mirkšķina! Un sit nacistus.
  Un ko tu gribēji? Romu savulaik ieņēma slāvi Attila vadībā. Un tagad krievi pārņem.
  Olimpija, ar staru metēju apcepdama dzīvus pretiniekus, dziedāja:
  - Spoža cerību saule
  Atkal paceļas pār valsti..
  Krievija uzvar tāpat kā iepriekš -
  Vērmahta karotāji pārspēj!
  
  Krievu ērglis virs planētas
  Spārni, izplešas, paceļas ...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības -
  Tiks sakauts - salauzts!
  Pēc Romas krišanas itāļu karaspēks sāka masveidā padoties. Musolīni impērija, šī trešā reiha jaunākā militārā partnere, dega.
  Krievijas karaspēks gandrīz bez pretestības ieņēma Neapoli un izkāpa Sicīlijā. Arī tur tikpat kā nebija pretestības. Un Hitlers bija histērisks.
  Maija beigās Itālija bija pabeigta. Simtiem tūkstošu ieslodzīto tika vadīti.
  Krievu meitenes nolika viņus uz ceļiem un piespieda sevi skūpstīt basās kājas. Viņi apzinīgi iesmējās. Daži, īpaši jauni vīrieši, to darīja ar entuziasmu.
  Meitenes bija diezgan stenīgas.
  Mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko piespieda gūstekņus skūpstīt viņu kailās, bērnišķīgās kājas.
  Viņi to darīja pietiekami labprātīgi. Zēni bija ļoti izskatīgi, muskuļoti un blondi. Tiesa, viņš vēl bija par mazu, un neko nopietnāku ar dāmām darīt negribēja. Bet, kad rupjie papēži kutina ar mēli - tas ir jauki!
  Oļegs Rybačenko sagūstīja ģenerāli un saņēma vēl vienu pavēli. Ar ko viņš ļoti lepojās.
  Musolīni jaunāko nodeva viņa paša svīta, un cariskā Krievija saņēma vēl vienu uzvaru. Un Benedito Musolīni vecākais nepārdzīvoja savu kaunu un fašisma sabrukumu Itālijā. Tomēr tāds pats liktenis gaidīja nacistus Vācijā. Krievijas karaspēks 1956. gada jūnija sākumā devās uzbrukumā. Austrija bija galvenais mērķis.
  Elizaveta un viņas ekipāža uz "Nikolay" -5 pārcēlās pret vāciešiem. Krievijas karaspēks centās ielenkt Vīni.
  Fīrers, protams, nokļuva sarežģītā situācijā. Tiek zaudēti vāciešu īpašumi Āfrikā, Skandināvijā un lielākajā daļā ASV. Un tagad kaujas jau notiek tikai un vienīgi Trešā Reiha teritorijā. Kas, protams, vāciešiem ir sarkanāks nepatīkams. Meksikā ienāca arī Krievijas karaspēks. Lēdija Greja de Monka šajā valstī vada tanku apkalpi.
  Un Elizabete ved "Nikolaju" -5 pa Vīni. Tās galvenais pretinieks ir E-50, kuru cara laika mašīna caurdur kā bloteri.
  Elizabete izšāva, izmantojot kailos kāju pirkstus, nospiežot kursorsviras pogas.
  Uztriecās vācu tankam un čivināja:
  - Mēs atdosim savas sirdis par svēto Nikolaju Krieviju!
  Jekaterina arī šāva ar plikiem kāju pirkstiem un laboja savu partneri:
  - Droši vien, viss tas pats, pareizāk ir teikt Vladimirs!
  Elizabete vēlreiz izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Bet tomēr tas bija imperators Nikolass, kurš, atdevis mums Ķīnas iedzīvotājus, padarīja Krieviju neuzvaramu!
  Patiešām, kājniekos, kas tika nosūtīti, lai iebruktu vācu pozīcijās, ķīnieši bija pilnībā priekšā. Viņi burtiski meta līķus. Bet viņi izlauzās cauri.
  Parasti krievi cīnījās lidmašīnās un tankos. Kājnieki no ķīniešiem, indiešiem, aziātiem. Ķīniešu ir daudz. Turklāt gaišā galva Nikolajs II, reformējot pareizticību, ieviesa daudzsievību, un kaujā tiek nosūtīti papildu ķīniešu vīrieši. Un krievi ņem par sievām atraitnes un neprecētas ķīnietes.
  Viltīga stratēģija.
  Un ķīnieši uzkāpj uzbrukumā, mirst un izlaužas cauri vāciešu aizsardzībai.
  Elena, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nospiež kursorsviras pogas un vēlreiz sit Fritz.
  Un dzied:
  - Par svēto Krieviju mēs drosmīgi cīnīsimies!
  Pēc tam meitene paņems un pamirkšķinās. Un atklāja savus baltos zobus! Un viņa ir tik agresīva.
  Un lūk, kā notiks olimpiskās spēles. Un viņš arī dauza ar plikiem kāju pirkstiem, un sasmalcina.
  Tad tas kliedz:
  - Es esmu nāvējoša kobra!
  Jāņem vērā, ka E-50 tvertne var būt bīstama. Tā 88 mm lielgabals ar 100 EL stobru ir ātri šaujošs, divpadsmit šāvieni minūtē un ļoti precīzs. Bieži ietriecas bruņās un var izraisīt bojājumus.
  Tāpēc meitenes cenšas neļaut galvenajam vācu tankam pa ceļam. Īpaši tuvu, tā iespiešanās spēja dramatiski palielinās. Un vāciešiem ir kodols čaulā vai nu no urāna, vai no volframa. Tiesa, pēc Āfrikas zaudēšanas un urāna atradnēm Kongo vācu karaspēka spēki sāka izsīkt.
  Un meitenes ir tik skaistas un basām kājām un foršas.
  Šeit viņi ar entuziasmu pie sevis dzied:
  - Mirdz kā zvaigzne pār visu pasauli,
  Caur tumšo tumsu...
  Lielais varonis cars Vladimirs,
  Nezina sāpes, nebaidās!
  
  Ienaidnieki atkāpjas jūsu priekšā
  Pūlis gavilē...
  Krievija tevi pieņem -
  Varena roka valda!
  Cīņas meitenes, viņām neko nevar teikt pretī. Un viņu kājas ir tik kailas un noslīpētas. Kad sagūstītie vācieši viņus skūpsta, ir skaidrs, ka tas patīk gan meitenēm, gan vīriešiem. Un karotāji diezgan čīkst.
  Un izcēla pērļu zobus.
  Tās ir dažas foršas meitenes. Un ar plikiem kāju pirkstiem vēl vienu fašistu izsit Elizabete.
  Tad, kā teikts:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un tā Katrīna nošaus. Tas taranēs ienaidnieka tanku, izmērcēs Fritz un čīkstēs:
  - Nāvi ienaidniekiem!
  Un tur arī Elena sit, izmantojot kailos kāju pirkstus, spiežot tos uz kursorsviras pogām. Un čīkst:
  - Par Dzimteni varenībā!
  Un tad lādiņš palaiks un izcilā olimpiāde - arī blondīne. Un kā viņš čīkst:
  - Par lielo Krieviju!
  Un meitenes ir pilna entuziasma pilnas.
  Šeit nāk tanks E-75. Viņa lielgabals ir jaudīgāks: 128 mm, un viņš var nodarīt vairāk bojājumu. Turklāt šai tvertnei ir labāka aizsardzība un biezākas bruņas.
  Bet Elizabete ir kā muļķe. Un viņš atbrīvos kaut ko nāvējošu, iekļūstot no attāluma. Un no vācieša palikuši tikai saplēsta metāla gabali.
  Un meitene dziedās:
  - Svētais skaistums un liels sapnis!
  Pēc tam viņš parādīs mēli.
  Vācu tanki E-75 pēdējā laikā ir kļuvuši masīvāki. Viņiem ir garāks lielgabals, kas ļauj tikt galā ar krievu tankiem, īpaši tiem, kas ir vieglāki. Un tas padara Fritz bīstamāku.
  Bet padomju meitenes tas neapmulsina. Un viņi sasmalcina Frici.
  Un paši karotāji vēl vairāk ir karstumā bikini, un basām kājām. Un viņi cīnās ļoti pārliecinoši.
  Viņi uzvar pārliecinoši.
  Katrīna šāva uz nacistiem un dziedāja:
  - Bet ja godīgi! Es sasmalcinu visus Fritz bez izņēmuma!
  Elena arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Mēs uzvarēsim visus un, protams!
  Olimpiāde arī bez žēluma pārspēja nacistus. Viņa ir tik neuzvarama kuce.
  Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Nataša un viņas komanda cīnās uz tanka Kondratenko-6. Šis auto ir nedaudz vieglāks, bet mobilāks nekā Nikolajs. Protams, ar mazāku svaru kalibrs ir mazāks, un bruņas ir nedaudz plānākas. Un tas nozīmē, ka nāves risks ir daudz lielāks.
  Bet meitenes, jāsaka, nemaz nav apmulsušas. Un viņi cīnās kā kaujas milži.
  Nataša dzied, aktīvi šaujot:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un viņš spiež kursorsviras pogas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja arī šauj ar kailām kājām un čīkst:
  - Cars Vladimirs uz priekšu!
  Un visas meitenes korī rēja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Pēc tam Aurora izšāva, apgrieza vācu tanku un izdeva:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs!
  Viņa arī kratīja basās kājas.
  Un tad Svetlana piekāpās, izmantojot kailos kāju pirkstus, un norūca uz plaušām:
  - Krievi nikni cīnās!
  Un visas meitenes korī iesaucās:
  - Spēcīga karavīra dūre!
  Un atkal daiļavas metās cīņā. Šauj precīzi un akurāti!
  Šeit nāk Džeinas ekipāžas, sitot pret meksikāņiem. Viņa ir arī ļoti gudra un skaista dāma.
  Un meitenes viņas karietē - basām kājām un bikini. Viņi cīnās paši ar mežonīgu un mierīgu niknumu.
  Tad Ģertrūde izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu meitene, kas iznīcinās visus sekundes daļā!
  Un te Malānija ir kā lupaneta. Un no attāluma salauzt latīņu tanku.
  Un tur Matilda ar kailajiem kāju pirkstiem viņai sitīs.
  Un pasmejies:
  - Man ir super meitene!
  Un augstākās un niknās kārtas karotāji. Viņi nejūtas vāji vai dusmīgi.
  Kamēr drāž, tā drāž.
  Un Aļonka arī cīnās ļoti pārliecinoši.
  Līdz jūnija beigām Vīne ir ieskauta. Vācijai un tās prestižam ir dots graujošs trieciens. Tajā pašā laikā Krievijas karaspēks virzās uz Oderu. Viņi met kaujā ķīniešus, indiešus, arābus. Un izlauzties cauri Fritz aizsardzībai.
  Hitlers, protams, jau ir panikā. Kā meitenes uz tankiem un lidmašīnām viņu spieda.
  Šeit ir Albīna un Alvīna, divas krievu pilotes. Arī basām kājām un bikini viņi gāž nacistus kā bumbierus ar nūju no zara. Un pārim viņi burtiski dara tādus brīnumus.
  Albīna ar vienu šāvienu no sava iznīcinātāja "Pēteris Lielais" notrieca piecas lidmašīnas un dziedāja:
  - Mēs esam debesu lāči!
  Alvīne no sava kara ērgļa vienā rāvienā notrieca sešas lidmašīnas un čivināja:
  - Un mēs visus sagrausim!
  Debesīs šis pāris jau bija leģendārs!
  . NODAĻA #6
  Meitenēm tika piešķirtas septiņas Jura krusta pakāpes: sudraba krusts, sudraba krusts ar loku, zelta krusts, zelta krusts ar banku. Kā arī zelta krusts ar dimantiem, un zelta krusts ar dimantiem un loku. Un augstākā pakāpe ir zelta krusta zvaigzne ar dimantu loku. Nesen tika nodibināts augstāks apbalvojums - liela zelta krusta zvaigzne ar dimantiem un loku.
  Tātad meitenes varēja pamatoti lepoties ar saviem sasniegumiem. Un vienmēr, pat aukstumā, viņi cīnījās tikai bikini un tikai basām kājām.
  Tik brīnišķīgas meitenes.
  Albīna izšāva un dziedāja:
  - Par mūsu labākajām uzvarām!
  Alvins turpināja:
  Lai mūsu mazbērni un vectēvi ar mums lepojas!
  Karotāji un patiesībā - kolosālas klases meitenes!
  Viņi sit debesīs nacistus un dzied:
  - Slava Krievijai, slava! Mūsu cars Vladimirs ir varonis! Rītausmā būs spēks! Apglabājiet Hitleru zemē!
  Protams, Vladimirs Kirillovičs Romanovs var būt ļoti apmierināts ar saviem karotājiem.
  Ja viņi cīnās, tad tā, lai jūs pret viņiem nevarētu pacelt šķēpu!
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas vienreiz un uz visiem laikiem pielikt punktu kariem!
  Un fašisti drebinās zem cara armijas sitieniem ...
  Ielenktā Vīne ātri krita. Līdz jūlija vidum cara impērijas karaspēks izgāja plašā frontē uz Oderu. Un Kēnigsberga tika pilnībā nobloķēta.
  Un vācieši atkāpās aiz Oderas. Un viņi tur mēģināja izveidot aizsardzības līniju. Kapitāli aizstāvēt. Bet jūlija otrajā pusē Krievijas karaspēks uzsāka ofensīvu pret Hamburgu... Nacisti lēnām, bet noteikti piekāpās.
  Cīņa bija ļoti sīva. Daži ciemi vairākas reizes mainīja īpašniekus. Kaujās piedalījās arī jauni, attīstītākās AG sērijas vācu tanki, piramīdveida. Tie izcēlās ar labu aizsardzību no visiem leņķiem. Taču cara armija viņus pārspēja.
  Un liels skaits Āzijas kājnieku gāja bojā frontēs. Bet viņi ļauj jums pārvietoties.
  Savukārt vāciešiem arī bija izsmelti cilvēkresursi. Augusta beigās Hamburga tika ielenkta, un Minhene tika bloķēta.
  Vācieši zaudēja ievērojamu teritoriju. Un viņiem nebija ko noturēt savas pozīcijas.
  Oļegs Rybačenko cīnījās priekšgalā pašā Vācijas teritorijā. Un mūžīgais zēns nemitīgi smaidīja un izcēla pērļu zobus.
  Un tur viņš ar kailām, bērnišķīgām kājām meta granātas. Ir labi būt bērnam - cik dabiski ir būt karstumā tikai šortos. Un tā kā tu esi nemirstīgs, tad arī ziemā vari būt puskails, neriskējot saaukstēties.
  Tātad zēns dziedāja:
  - Basām kājām, tikai basām kājām,
  Zem jūlija pērkona un zem sērfošanas skaņas!
  Basām kājām, tikai basām kājām
  Puisim ir viegli būt foršam kovbojam!
  Un šo fašistu galvenais bērns turpina iznīcināt sevi. Un viņi izmisīgi dodas pretuzbrukumā.
  Ir jau septembris... Sāk līt... Cara karaspēks, piepildot ķīniešu līķus, ieņēma Minheni un Hamburgu, un virzās Rūras apgabala virzienā. Nozīmīgākais Vācijas rūpniecībā.
  Un vācieši izmisīgi cīnās pretī.
  Nataša cīnās uz sava tanka un rūc:
  - Fašisti būs ārkārtīgi stingri!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kad viņš spiež uz kursorsviras pogas. Un viņš šautīs ar šāviņiem uz nacistiem.
  Un tad vēl Zoja, kā iepļaukāt. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Un arī dziedāt:
  - Krievija ir tā, kas ir pret Hitleru!
  Un tad šeit ir Aurora, viņa uzvedīsies agresīvi. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību:
  - Par krievu veidu!
  Un aiz viņiem ir Svetlana, kura arī izlaidīs nāvējošu šāviņu. Izduriet vācu tanku un čīkstiet:
  - Caram Vladimiram Kirillovičam!
  Un viņš arī parādīs mēli.
  Meitenes šeit ir satrakojušās.
  Alenka uz smagā tanka arī sagrauj nacistus. Un viņš tos pārspēj no attāluma.
  Karotājs dziedāja:
  - Es ar savām krūtīm pakļāvu pusi pasaules!
  Un Alenkas krūtis ar koši sprauslām.
  Un tad Anyuta ir kā sprādziens ar plikiem kāju pirkstiem. Tas taranēs fašistu tanku un bļaus:
  - Es esmu superzvaigznes meitene! Stāstu grāmatās!
  Un pasmieties...
  Un tad Augustīns izlaidīs slepkavas šāviņu. Sasmalciniet nacistus un smejiet:
  - Lai mūsu armija ir spēcīgākā!
  Un viņš arī kustina kājas ...
  Un pēc viņiem Marija paņems un iznīcinās nacistus. Pati vērpjot, agresīvi ļengans:
  - Mēs esam lielas agresijas meitenes!
  Un tad Marusja atbrīvos savu ārkārtīgi nāvējošo, iznīcinošo ieroci pret nacistiem. Un ar kailu, meitenīgu kāju palīdzību.
  Un tad dziedi:
  - Mēs esam pilnīga ienaidnieku sakāve!
  Septembris pagāja ļoti sīvās cīņās. Vācieši sīvi cīnījās pretī. Bet oktobrī, kad lietus lija stiprāk, cara armija atkal ieguva priekšrocības. Un viņa sāka virzīties uz Ruru. Pēc sīva uzbrukuma Kēnigsbergs krita. Nacisti saņēma vēl vienu pļauku sejā.
  Un Francijas dienvidos karaliskais karaspēks ieskauj Tulonu. Tāpēc nacistiem gāja ārkārtīgi slikti.
  Hitlers nikns, bet, kamēr viņš bija Berlīnē. Viņa pozīcija bija vāja.
  Skaidrs, ka sarunās neviens negribēja klausīties. Bet nacisti iestrēga kā mušas.
  Novembrī cara armijas karaspēks ar kaujām ieņēma lielāko daļu Rūras apgabala, tādējādi atņemot Vācijai galveno ražošanas bāzi.
  Un decembrī cara armija okupēja visus Francijas dienvidus un ienāca Spānijā. Un Vācijas frontē viņa beidzot pārņēma Rūru. Turklāt tika ieņemtas arī citas Vācijas zemes. Un arī Dānijā izkāpa cara armija.
  Hitlers plosījās kā ellē būrī, bet nevarēja palīdzēt.
  Katoļu Ziemassvētkos cara karaspēks virzījās uz Parīzi. Neskatoties uz sniegu un salu, Natašas ekipāža bija basām kājām un bikini.
  Vācieši padevās arvien biežāk. Un franči nemaz negribēja cīnīties ar krieviem.
  Salaužot vācu akumulatoru, Nataška atzīmēja:
  - Tātad patiesībā, ar ko apsēstais Ādolfs rēķinājās, uzsākot ar mums karu?
  Zeltamatainā Zoja loģiski piezīmēja:
  - Droši vien tas, ka mēs, nonākuši zem spiediena, nokritīsim kā monētas no caurās kabatas!
  Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda valriekstu. Tad viņa ielika to mutē un racionāli atzīmēja:
  - Vēsture māca, ka tā neko nemāca!
  Svetlana nospieda kailajiem kāju pirkstiem kursorsviras pogu. Viņa izsita vēl vienu vācu lielgabalu un atbildēja:
  Būsim lieliski cīnītāji!
  Šķiet, ka sievietes karotājas patiesībā ir apņēmušās cīnīties un uzvarēt.
  Oļegs Ribačenko ir baskāju zēns, kurš sacenšas šortos un ar kailu, muskuļotu rumpi. Viņš pat šūpojas un rūc:
  - Uzvarēsim Frici! Uzvarēsim Frici! Un sita spaiņus!
  Un puikam ir tādi balti, pērļu zobi! Vienkārši jauns un nelokāms terminators.
  Oļegs Ribačenko šauj skrienot. Nogalina fašistus un dzied:
  - Krievu gars ir karaļu spēks, salauziet Frici!
  Zēns ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Krievu valsis, rītausma uzlec - ķēniņa godībā!
  Patiešām, zēns izrādījās ļoti kaujiniecisks. Un iegremdējiet nacistus ar pašu pirmo numuru.
  Un meitenes smagi cīnās. Šeit ir Mirabela... Arī augstākās klases pilots. Neviens nevar viņu apturēt. Viņa nogāž Frici un dzied, zobus izliekot:
  - Traka meitene! Šeit ir viņas etiķete!
  Un viņš paņems un palaidīs raķeti!
  Jā, šeit ir sievietes! Kad krievu meitenes cīnās, tad viņām nevar pretoties neviens spēks.
  Mirabela ar vienu piecu gaisa lielgabalu sprādzienu notrieca septiņas vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Cars Vladimirs Kirillovičs ir mūsu Dievs!
  Un meitene sit ar basām kājām pa stiklu.
  Un arī Albīna un Alvīna cīnās debesīs.
  Tie ir tik brīnišķīgi zagļi. Arvien vairāk kontu iegūst. Un kamēr viņi dzied:
  - Debesīs mēs esam pilnība! Aces mēs esam pilnība! No smaida līdz žestam - neslavējami!
  Albīna ar vienu sprādzienu notrieca četras vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Ak, kāda svētlaime! Kas ir pilnība cīņā!
  Alvīna nogrieza piecas vācu lidmašīnas un turpināja:
  - Zināt pilnību cīņā! Un foršs ideāls!
  Karotāji dziedāja korī, iznīcinot nacistus:
  - Meitenes! Grūtākas meitenes! Meitenes! Grūtākas meitenes!
  Viņi parādīja savu agresīvo drošinātāju. Viņi nepiespieda nolaišanos, patiesībā, nevienam no nacistu dūžiem.
  Bet nacisti, protams, zem mežonīga spiediena.
  Hitlers atrodas bunkurā Berlīnē un viņu bombardē kā tarakānu. Ko viņš gribēja? Pabeigts fašists numur viens! Viņš aizbrauca uz carisko Krieviju, un tagad viņš pats tiek samīcīts kā tarakāns.
  Cars Vladimirs Kirillovičs šobrīd atpūšas no ziemas Indijas okeāna krastā. Viņa priekšā dejo dažādu rasu un tautību skaistas meitenes.
  Tomēr karalis neiebilst skatīties gladiatoru cīņas. Šeit, piemēram, divas meitenes pret divām skaistulēm.
  Viņi cīnās ar plastmasas zobeniem, lai nesagrozītu viens otru. Tomēr viņi izmisīgi cīnās.
  Tie ir karotāji. Notiek nikna sitienu apmaiņa. Divas blondīnes un divas rudmates...
  Cars Vladimirs jautāja feldmaršalam Vasiļevskim:
  - Kas ir grūtākais karā ar vāciešiem?
  Feldmaršals godīgi atbildēja:
  - Iegūstiet pārliecību! Tikai pašā sākumā, kad ienaidnieks sāka virzīties uz priekšu, es jutos neērti. Un tagad mēs esam sākuši uzvarēt, un ienaidniekos viss ir skaidrs! - Feldmaršals Vasiļevičs, šis lielais stratēģis, dzēra vīnu.
  Vladimirs Kirillovičs loģiski atzīmēja:
  - Visu laiku uzvarēt ir ārkārtīgi grūti! Bet mēs esam parādījuši, ka esam spējīgi uz daudz ko! Un tagad būs laiks, un visa pasaule kļūs mierīga!
  Feldmaršals Vasiļevskis apstiprināja:
  - ES ticu, ka!
  Meitenes sabāza zilumus uz kailajiem ķermeņiem un izskatījās ārkārtīgi nervozas.
  Viņi cīnījās, protams, ne kā Senās Romas laikos - viņi centās nenodarīt sev lielu ļaunumu. Bet viņi bija aktīvi.
  Tikmēr cīņas turpinājās. Janvārī cara karaspēks kustībā ieņēma Parīzi. Tika ieņemta arī Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena. Vācu karaspēks kļuva vājāks. Krievi turpināja virzīties cauri pašai Vācijai. Frics izmisīgi cīnījās, taču viņu spēks bija salauzts.
  Oļegs Ribačenko, šis nemirstīgais zēns basām kājām leca sniegā un metās visiem pa priekšu, lai uzbruktu, nemaz nebaidoties no uguns. Un svilpojot:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru,
  Noteikti uzveic ienaidnieku...
  Viņš jautri smejas un daudz sasniedz,
  Un Hitlers tiks smagi piekauts!
  Un ar puikas basu kāju viņš metīs granātu! Un viņš izcēla savus pērļainos, lielos zobus pēc saviem gadiem. Jā, viņam jau ir mute kā vilkam. Grūzīs cauri jebkurai rīklei.
  Un meitenes tankos pārvietojas no Vācijas dienvidiem uz ziemeļiem. Šeit viņi iziet jūrā. Un Fricim paliks tikai zemes pie Berlīnes un Pomerānijas.
  Nataška, izsitot fašistu tankus, atzīmēja:
  - Un karā tas ir jautri savā veidā!
  Zoja, sitot pret nacistiem, piekrita:
  - Tik labi cik var būt! It īpaši, ja uzvaram!
  Aurora, šaudīdama ar kailiem kāju pirkstiem, sacīja:
  -Visumā ir iespējams viss neiespējamais, ja tikai nedaudz...
  Un rudmatainā meitene smejas!
  Sievietes karotājas raustās neprātīgā priekā un niknumā. Un viņi saspiež vāciešus.
  Tajā pašā laikā cara karaspēks virzās uz priekšu pāri Spānijai un jau tuvojas Seviljai.
  Olga bruņutransportierī šauj uz vāciešiem un policijas karaspēku.
  Vietējie spāņi gandrīz nepretojas. Vēl viena valsts krīt zem Krievijas cirvja.
  Oļegs izšāva un dziedāja:
  - Akrobātika, būs bash uz bash!
  Un viņas partnere Alise čivināja:
  - Krievu diženumu atzina planēta,
  Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Izturēsim lielo svēto carismu!
  Un meitenes plikšķinās un spaidīs kursorsviru ar plikiem kāju pirkstiem.
  Karš starp Vladimira Kirilloviča Romanova cara impēriju un nacistisko Vāciju turpinās.
  Krievijas karaspēks ir gandrīz pilnībā atbrīvojis Franciju no nacistu ordām. 1957. gada februāris... Cara armija atbrīvo Portugāli.
  23. februārī apvienojās krievu vienības no Dānijas un Vācijas.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, ar basām kājām sit pa dubļiem. Bērns-majors kliedz rīkles augšā:
  - Slava Krievijas caram Vladimiram Trešajam! Uzlauzīšu Hitleru, mērīšu ar pātagu!
  Un puika atkal kliegs, un ar kailajiem pirkstiem metīs asi noslīpētu disku. Un iesita fašistam pa rīkli. Un tad viņš ar pliku, bērnišķīgu kāju metīs bumerangu un tūlīt pārgriezīs rīkles pieciem Fričiem.
  Jā, Hitlera sliktā ideja uzbrukt tādai impērijai.
  Nataša un viņas komanda Portugālē finišē pēdējie vācieši. Viņu tvertne nerimstoši tiek iznīcināta.
  Un viņi arī spiež kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem, radot niknu postu.
  Zoja izšāva, sasita vācu lielgabalu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Aurora ar kailiem kāju pirkstiem spārdīja nacistu un čivināja:
  - Dievs, sargā karali!
  Svetlana arī spārdīja, ar kailām kāju pirkstiem spaidot kursorsviras pogas un čīkstēja:
  - Spēcīgs suverēns!
  Meitenes sagrauj nacistus. Bet tad parādījās jauns nacistu tanks "Maus" -4. Ļoti jaudīgs modelis - trīssimt tonnu smags un 310 milimetru lielgabals. Viņš var iekļūt lielā attālumā, un viņam pašam ir tik biezas bruņas, ka Kondratenko-6 tanks viņu nepaņems no jebkura leņķa.
  Nataša pavēl:
  - Meitenes, mums ir jāpienāk tuvu un jāiespiežas sāna lejas daļā, starp laukumiem - tā ir mūsu vienīgā iespēja!
  Zoja ar kailiem pirkstiem sita vācu lielgabalam un dziedāja:
  - Liktenis dod jums pēdējo iespēju, bet pasteidzieties uz priekšu! Lietus un krusā un sniegā!
  Augustīns arī dauzīja un čivināja:
  - Pēdējā iespēja, liktenis jums dod! Lai dzīvo pastaigas un ikdienas skriešana!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, bet kā sagriezīsies. Un iznīcināt fašistus.
  Svetlana rēca:
  - Par jaunām robežām un spilgtām uzvarām!
  Krievu tanks pacēlās gaisā, uzņemot ātrumu. Un meitenes ņems to un dziedās:
  - Spēcīgs suverēns, visslavenākais laikmetā, pareizticīgo car, valdi par godu, par slava mums!
  Un atkal viņi paātrinājās, attālinoties no smagā šāviņa, kas tika nosūtīts no pistoles, kas bija vācu Maus-4. Meitenes kliedza:
  - Neliecies auna ragā! Lai tu Hitlers - mirsti!
  Un viņu tvertne paātrinās. Kā mazs bokseris uzbrūk lielam. Bet izredzes, protams, ir fifty-fifty.
  Nataša, sekojot tanka kustībai, atcerējās, kā viņa boksējās ar vīrieti ringā. Viņa netrāpīja sitieniem, un viņa tika piekauta, taču viņa turējās. Un tad pārliecinoši atcirta. Un viņa satvēra ienaidnieka satikto kustību un zodā. Atslēdzies!
  Saņēma tūkstoš zelta rubļu. Šī ir cīnītāja meitene. Ja viņš to darīs, tad viņš to darīs!
  Nataša pakratīja kailu kāju un dziedāja:
  - Šī nav pēdējā cīņa, bet ir izšķirošā! Par godu Tēvzemei, par Tēvzemi un godu!
  Un tagad viņu tanks paslīd garām sāniem, un raida lādiņu... Zoja arī izmantoja plikus kāju pirkstus, tāda zeltmataina meitene un kustīga kā mērkaķis. Un Maus-4 sāka pārsprāgt. Viņam acīmredzami bija uzspridzināti šāviņi. Un kā tad tas noraus torņus, un lidos augstu gaisā!
  Meitenes vienbalsīgi kliedz:
  - Uzvara! Forša uzvara!
  Un vēl viens tanks viņu sarakstā!
  1957. gada 1. marts Krievijas karaspēks sāka šķērsot Elbu. Izskatās, ka Hitleram uzkāpa kaklā.
  Zēns Oļegs Ribačenko ar pliku, bērnišķīgo kāju meta granātu, nogremdēja fašistu tanku un kliedza:
  - Par jaunām, neelastīgām robežām!
  Alenkas tanka apkalpe pagriežas uz austrumiem. Rietumvācija un Francija jau ir atbrīvotas. Nacistu kontrolē palika tikai zemes starp Oderu un Elbu. Nu, arī Lielbritānija un Īrija. Tur pēdējie nacistu spēki.
  Alenka, šaujot uz fašistu baterijām, saka:
  - Tsesarevičs Nikolajs,
  Ja tev jāvalda...
  Nekad neaizmirsti -
  Kā zināms, armija cīnās!
  Un te atkal ar basām kājām tika raidīts kārtējais šāviņš. Un trāpīja pa Friča ieroci.
  Dzinumi ar plikiem pirkstiem un Anyuta. Sitās pret fašistu un rēc viņam uz plaušas:
  - Es esmu tāda meitene - ka Hitlers vemj!
  Tālāk ugunīgie Augustīna nagi. Arī mērķtiecīgs velns, un rēc:
  - Uz elles vārtiem!
  Un izmanto basas kājas.
  Marija šauj pēc viņas. Tādā pašā veidā viņš ņem un sit, un čīkst:
  - Neviens mani neapturēs tīģeri, neviens nekur neapturēs baskāju meiteni un tiks piekauts!
  Un tad kā olimpiāde nogriezīs. Un viņš izsitīs vācu tanku, noraujot no tā torni kā sēņu cepuri.
  Un ķeksē:
  - Par jaunām, stāvām robežām!
  Un viņš atkal rādīs mēles!
  Meitenes ir tik bargas pret sevi un izmisīgi uzbrūk. Un nacisti slīkst zem viņu sitieniem.
  1957. gada 2. martā pēdējie nacistu spēki Portugālē padevās. Kļuva skaidrs, ka tuvojas fašisma rītausma. Precīzāk, rītausma? Murgs saulriets!
  Un krievu karaspēks virzās uz priekšu. Vācieši arvien biežāk nomet ieročus un padodas.
  Viņi nokrīt uz ceļiem. Un krievu un ķīniešu meitenes skūpsta basās kājas.
  Tas izskatās tik forši un lieliski. Un nacisti tiek sasmalcināti un sasmalcināti.
  Natašas apkalpe jau atrodas vilcienā, kas dodas cīņā uz ziemeļiem ar Frici.
  Meitenes sēž savā kupejā. Viņi spēlē kārtis ar kailiem kāju pirkstiem.
  Nataša atzīmēja:
  - Interesanti, kad paņemsim Berlīni, kas būs tālāk?
  Zoja pārliecinoši atbildēja:
  - Nākamā būs Londona!
  Ugunīgā Aurora iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Un tad?
  Zoja pārliecinoši teica:
  - Latīņamerika būs mūsu! Mēs nestāvēsim uz ceremoniju kopā ar nacistiem!
  Svetlana tam piekrita:
  - Protams, ka nedarīsim! Iekarosim visu pasauli!
  Nataša ar entuziasmu apstiprināja:
  - Un tad būs miers, visā pasaulē!
  Meitenes dziedāja unisonā, ejot komponēja;
  Slava carisma Lielajai Krievijai,
  Kur Vladimirs sēž tronī ...
  Mēs sagrausim ļaunā fašisma barus -
  Slava armijai un esam monolīts!
  
  Ticībā lielās sirdis tika rūdītas,
  Mūsu dzimtene no visas sirds...
  Mēs esam cara Nikolaja dēli
  Un viņi nenomira viņa dēļ velti!
  
  Mūsu dzimtene tu esi dārgāka par visu,
  Pacelsim spārnotu, debesu sveicienu...
  Jūs arī cīnāties pret Tēvzemi,
  Nu, lai nacisti visi mirst!
  
  Hitlers gribēja iegūt mūsu zemes,
  Un ļaunais suns mēģināja uz karali ...
  Bet mēs esam braši, mēs to nepieņemsim,
  Tā ka fašisms mūs velti gāza!
  
  Karalis ir laipns un gudrs valdnieks,
  Paceļas kā kalnu ērglis virs planētas...
  Vladimirs būs ordas kungs,
  Mūsu draudzība ir kā tērauda monolīts!
  
  Mēs izsitam atbalstu no Friča kājām,
  ļaujam Hitleram nosmakt cilpā ...
  Mēs nodosim nāvessodu niknajiem, kauniem,
  Kas uz Zemes rīkojas kā ļauns!
  
  Karaliskā vara un karaliskā gudrība,
  Būs fašisti, simpātijas bez mēra...
  Hitlers, ticiet man, viņš izdarīja foršu stulbumu,
  Un tagad viņa dzīve ir kā pavediens!
  
  Tāpēc cieniet lielos karaļus
  Uz Zemes nav vēsāka par Romanoviem ...
  Nacistu kaujā sitiet sirdis,
  Lai pavērtu ceļu uz sasniegumiem, sapņiem!
  
  
  Pēteris Lielais mūs aizveda līdz jūrai,
  Aleksandrs iekaroja Parīzi...
  Jā, dažreiz notika skumjas,
  Bet Krieviju turēja ķerubs!
  
  Pie mums viss ir skaisti
  Un meitenes un puiši tic...
  Karalis valda, jūs zināt pareizi
  Lai gan ļauns zvērs rūc pie sliekšņa!
  
  Nav ierobežojumu, tici pilnībai
  Komunismam drīz būs karaļi...
  Mēs atvērsim durvis svētlaimei,
  Sasodītais fašisms ir iznīcināts!
  
  Krievijai robeža nav noteikta,
  Mēs, ticiet mums, uzvarēsim ienaidnieku ...
  Meitenes basām kājām, it kā Spartā,
  Nu mūsu cars Vladimirs ir viens!
  
  Mēs ticam Rodam - Lielajam Dievam,
  Kas radīja ideālos slāvus ...
  Mēs cīnāmies par godu un brīvību
  Stāsim pret nacismu!
  
  Jūs esat lielākā Romanovu ģimene,
  Valdīs Krieviju mūžīgi...
  Lielais karalis, augstākais lidojums,
  Sātans ērgli nesalauzīs!
  
  Par lielu mīlestību pret Krieviju,
  Mēs sūtām cīnītājus kaujā ...
  Svētie no ikonām slavina sejas,
  Galu galā jebkurš karotājs ir arī karalis!
  
  Mūsu sirds deg par dzimteni,
  Mēs esam foršas meitenes cīņā ...
  Mēs nedaudz atvērsimies kosmosā, iepazīsim durvis,
  Es nogalināšu Ādolfu kā sūdu!
  
  Vēl tikai mazliet līdz Berlīnei,
  Mēs ieiesim nesot ķēniņu godību...
  Vecums mums, meitenēm, nedraud,
  Mēs, ticiet man, nelejam ūdeni!
  
  Apglabāsim to, kas ir ļauns un zemisks,
  Pūķis tiks slavens uzvarēts ...
  Un mums ir zelta ikonas,
  Rodnoverijs ir mūžīgs likums!
  Meitenes ļoti slaveni kulja nacistus, kāpēc Fricis viņām padevās. 1957. gada pavasaris. Meiteņu basās kājas šļakstās pa peļķēm. Un tas ir tik jauki un ļoti skaisti. Un kad kailām iedegušo kāju pirksti met zirni ar antimateriālu, kas spēj izlauzties cauri jebkuram, pat visspēcīgākajam fašistu tankam.
  Hitlers Berlīnē, kur starp Elbu un Oderu atrodas spēcīgākie aizsardzības gredzeni. Un tur to vajadzētu īpaši sasmalcināt.
  Un kā ar marta vidu, un zeme kļuva tik mitra un slapja. Bet tas neapturēs meitenes un Oļegu Rybachenko.
  . 7. NODAĻA
  Cīņas turpinājās... Cariskās Krievijas karaspēks apstājās, lai pārgrupētu savus spēkus. Tajā pašā laikā 1.aprīlī sākās nosēšanās Lielbritānijā. Laiks joprojām ir auksts un vētrains. Taču šī diena izvērtās mierīga, kad krievu karaspēks sāka nolaisties.
  Alenka cīnījās kopā ar citām meitenēm. Neskatoties uz to, ka sniegs vēl visur nav nokusis, meitenes ienaidniekam uzbruka pašas basām kājām un tikai bikini.
  Aļenka ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku meta granātu un iesaucās:
  - Par karaliskām uzvarām!
  Anyuta, kura arī šāva, ar kailām kājām palaida sprādzienbīstamu zāģu skaidu paku, kliedza:
  Mūsu mērķis ir uzvarēt!
  Alla, nogriezusi ienaidniekus, izteica zobus:
  - Es ticu, ka uzvara nāks.
  Un viņa arī ar plikiem kāju pirkstiem iemeta bumbu. Un saplēsa Fricu baru.
  Marija viņai sekoja. Pēc tam viņa nospieda sarkano sprauslu uz bazūkas sprūdu un salauza nacistu tanku.
  Meitene dziedāja:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Izmisīgi cīnījās arī olimpiskās spēles. Viņa sita nacistus, sagrāva tos un dziedāja:
  - Sveiks, svētais komunisms! Nacisms tiks uzvarēts!
  Un turot sprāgstvielu mucu uz plikām zolēm, kad viņš to palaiž. Un viņš iznīcinās daudz pretinieku.
  Lai gan tas var būt par komunismu dziedāt, kad pie varas ir cara valdība, nav gluži pareizi.
  Nacisti mēģina kaut kā cīnīties. Daži briti arī pretojas Krievijas karaspēkam. Tas ir daļēji saprotams: bijušie ienaidnieki, mūžīga konkurence.
  Bet jums joprojām ir jāpaņem šis kontinents. Un tad pienāks pilnīga un galīga uzvara. Tāpat kā nacistu aizsardzība starp Elbu un Oderu.
  Lai gan ciešanas šeit ir neparastas. Nacisti tiek bombardēti no gaisa un tiek nospiesti. Lidmašīnas cīnās debesīs. Un vēl neatrisināti Trešā Reiha diski.
  Pēdējais ierocis ir milzīgs, taču, par laimi, augsto izmaksu un mašīnu ražošanas sarežģītības dēļ tas nav pārāk masīvs. Un tas pastiprina pretestību.
  Eva un Ģertrūde lidojošo šķīvju medībās pēc padomju mašīnu. Un viņi turpina medīt.
  Sievietes karotājas pārvalda disketes ar kailiem pirkstiem, un viņas to dara precīzi un precīzi.
  Ieva smejoties dziedāja:
  Hitlers būs ar mums mūžīgi!
  Ģertrūde smējās un atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Un mēs esam ar viņu!
  Un kā viņš spiež basās kājas purngalu uz kursorsviras pogas, un taranē citu krievu cīnītāju. Un pats lidojošais šķīvītis ir neievainojams.
  Varbūt tāpēc Hitlers izlēma par tādu karu, ar vareno Krieviju, ka viņam bija disketes.
  Bet ar to nepietiek, lai uzvarētu.
  Labākie vācu dūži uz reaktīvo iznīcinātāju Albīns un Alvins. Viņas ir drosmīgas meitenes un cīnās gandrīz kailas.
  Albīna uzspieda kailos kāju pirkstus uz kājām. Izsista krievu mašīna skumji atzīmēja:
  - Karš tuvojas beigām!
  Alvīna, nogriežot citu Krievijas lidmašīnu, piekrita:
  - Līdz mūsu sakāvei ir karš!
  Albīna ar entuziasmu atzīmēja:
  Bet mēs izpildīsim savu pienākumu.
  Ar kailajiem kāju pirkstiem Alvīna notrieca nākamo lidmašīnu un čivināja:
  - Protams, mēs to pabeigsim!
  Meitenes noteikti ir drosmīgas, lai arī nežēlīgas. Viņi spīdzināja četrpadsmit gadus vecu zēnu. Vispirms pusaudzis tika uzvilkts uz bagāžnieka. Zēns vilcinājās.
  Tad viņi piekāra viņam kājās bloku un cieši saspieda to. Tad viņi sāka karināt svarus, izstiepjot viņa vēnas un izliekot locītavas. Tas bija ļoti sāpīgi, un zēns ievaidējās.
  Pēc tam Albīna zēnam sāka sist ar pātagu pa muguru un sēžamvietu. Un Alvīne paņēma rokās karstu stieni un sāka dedzināt zēna kailos, apaļos papēžus. No kuras tik patīkami un ēstgribu smaržoja pēc ceptas gaļas. Tas ir tā, it kā kebabi būtu cepti, un ir tik patīkami to smaržot.
  Beigās Albīna nolika pātagu un pacēla no karstuma sarkanās knaibles. Un viņa tos noņēma no zēna vīrišķīgās pilnības. Viņš tika paņemts no mežonīgā sāpju šoka un noliecās atpakaļ.
  Precīzāk, zēns nomira spīdzināts.
  Alvīna raudāja un atzīmēja:
  - Žēl viņu! Ko mēs darīsim?
  Albīna smejoties atbildēja:
  - Ādu abažūram, un gaļu, ko izbarojam cūkām, lai tās ir resnākas!
  Alvins ieteica:
  - Vai varbūt labāk uzlikt uz ziepēm?
  Albīna, blondā meitene, iebilda:
  - Nē! Tajā nav pietiekami daudz tauku - tas būs neizdevīgi!
  Šeit viņi ir burvīgi blondi karotāji. Skaisti uz sejas - nikni iekšā!
  Un krievu pilotes, īpaši Anastasija Vedmakova, un Akuļina Orlova lieliski prot cīnīties! Un, protams, viņi cīnās basām kājām.
  Anastasija dziedāja:
  -Viss neiespējamais šajā pasaulē ir iespējams!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa nogrieza vācu lidmašīnu.
  Akuļina, notriecot citu ienaidnieku, izdeva:
  - Visi ienaidnieki mērcējas tualetē!
  Anastasija cīnījās ļoti kaujinieciski, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, lieliska meitene.
  Un ļoti skaisti, mīloši jauni karavīri. Anastasija ir jau ilgu laiku, bet viņa izskatās lieliski. Viduklis ir kā jaunai meitenei, un viņas zobi ir perlamutra, un viņa ir svaiga, nav nevienas krunciņas. Šāds skaistums ir tikai ragana un piesaista vīriešus. Nav brīnums, ka viņas uzvārds ir Vedmakova.
  Anastasija cīnās ar mežonīgu niknumu un aukstasinību vienlaikus. Lidmašīnas sabrūk masveidā.
  Un viņai ir ļoti daudz karalisko balvu. Tajā skaitā no platīna izgatavots Svētā Jura krusts ar zobenu un briljantu loku.
  Šī ir meitene: vienkārši super!
  Anastasija ir gatava drosmīgi cīnīties un uzvarēt. Viņai ir vara sarkani mati, tik smeldzoši, kupli, cirtaini. Brīnišķīga meitene.
  Mirabela ir medus blondīne un vispār super meitene, un ļoti kareivīga pilote. Ar lielisku aerodinamikas izjūtu.
  Un arī ar pliku kāju pirkstu palīdzību viņš viegli notriec nacistu lidmašīnas.
  Un dzied:
  - To, protams, grūti paredzēt.
  Kas jauns šajā pasaulē...
  Mēs lidosim debesīs
  Sēžu zvaigžņu lidmašīnā!
  Un viņa sagriež citu nacistu mašīnu, šoreiz nospiežot koši sarkano nipeli, viņa atzīmēja;
  - Gadās, ka karavīra piens nav nožuvis uz lūpām, bet viņš lodes pienā nesūta un ar savu zaļo jaunību iedzen večus sarkanā krāsā!
  Oļegs Ribačenko, kurš kļuva par īstu leģendu Krievijas armijā, sagraujot nacistus, kuri izmisīgi mēģināja izmest padomju karaspēku no placdarma aiz Elbas, arī sastādīja veselu spārnotu aforismu piezīmju grāmatiņu.
  Labi aforismi, tie kā spārnoti zirgi metās mūžīgajam kazlēnam galvā, kad viņš iznīcināja nacistus;
  Esiet vismaz maza gudra lapsa, ja nevēlaties kļūt par ēzeli!
  Neticiet politiķiem, vēlētājiem tie ir tikai smilšpapīrs, kas no ozoliem plēš skaidas!
  Kurš nav apaļš muļķis, tas santīms pārvērtīsies svarīgā santīmā!
  Politikā nav radu, bet ir tādi, kas grib dalīties ar tavējo kā brālis!
  Dzīvē ir daudz nepatīkamu lietu, bet visnejaukākais ir tad, kad dzīve beidzas!
  Ja vēlies tikt tuvāk Dievam, pienaglo savā dvēselē pie krusta!
  Cilvēks cēlies, ja ne no pērtiķa, tad vismaz pārstāja būt pērtiķis!
  Ja tu esi mērkaķis ar prātu, tad lapsa tevi norīs kā plēsīgu boa konstriktoru!
  Nav nekā bezgalīga, ja neskaita laiku, kas vajadzīgs, lai politiķi pildītu solījumu!
  Ja daudz reēsi, vaimanāsi kā piekauts suns!
  Netici tam, kurš runā sarkanā valodā, un sarkanā uguns var sadegt!
  Pat Dievs nevar strīdēties ar sievieti un pacelt mērkaķi līdz cilvēka kultūras līmenim!
  Bez mīlestības nav smaida, ja vien tas nav politiķa plēsonīgs smīns!
  Pārāk ilgi augšā mākoņos, bezspārnu politika lido skurstenī!
  Maza dvēsele, vienmēr ir milzu ambīcijas!
  Mazai dvēselei ir gigantiska iedomība!
  Politiķis ir zaglis, kurš pats sev raksta likumus, un valsti uzskata par zonas teritoriju!
  Politiķim ir septiņas piektdienas nedēļā, bet, kad vajag pildīt solījumu, pienāk ebreju sabats!
  Vienotība ir laba, ja vien tā nav pārošanās ar politiķi!
  Politiķis ir tāds radījums, ka ar cūkas metodēm grib no tevis uztaisīt aitu!
  Politiķu cūkas metodes pārvērš vēlētājus par karbonādi!
  Zem cūku valdnieka dzīve nekad nav resna!
  Taisīt cūku prezidentu ir par resnu!
  Ja vēlies kļūt par prezidentu, noķer veiksmes mirkļus!
  Valdnieks, kurš vēlētājus uzskata par aitām, ir tipiska cūka!
  Dievs ir ne tikai visvarenība, bet arī gatavība iet pie krusta citu dēļ!
  Valdnieks, kurš ilgi sēž tronī, liek valstij norimt!
  Jauns vadonis ir kā svaigs zirgs, vecs kā ķēve ar lauztiem nagiem!
  Līdzekļos, lai sasniegtu Dievišķus augstumus, politiķis ir pats sātans!
  Politiķis Dievs tikai vienā lietā, izdomā attaisnojumus, kāpēc viņa kampaņas solījumi tik velnišķīgi izgāzās!
  Politiķis ir kā alus, labs tikai auksts un uz galda!
  Politiķis ir salds ar runām, bet rūgtā pēcgarša no tām nav alus!
  Politiķis patiesību dabū ārā no mutes tikai tad, kad viņš sevi nepareizi attēlo!
  Politiķis sita krustā vēlētāju līdz galam, lai kaut nedaudz tiktu pie Dievības!
  Pat lāču spēks jūs neglābs, ja esat gudrs klājs!
  Lapsa ir tāds zvērs, ka novilks lauvai trīs ādas!
  Politiķis tad ir stiprākais, viņa vēlētāji prātā vāji!
  Politiķis tāpēc turpina ar medu, lai vēlētājs nemaz nespļaudās!
  Stipri dabū stafeti, kam galvā zāģskaidas!
  Ozols ir koku karalis, ozola galva jebkuru celmu pārvērš par priekšmetu!
  Ozols ir izturīgs pret puvi, ozola galva pilna ar putekļiem!
  Ja tu esi celms, tad tev vismaz miets uz galvas!
  Nezināmais ir biedējošs, bet zināmais dažreiz liek vienkārši baidīties!
  Zināšanas rada pārliecību pat tad, kad tas ir grūti, neziņa rada apjukumu pat tad, kad tas ir viegli!
  Gļēvulis ir nevis tas, kurš baidās, bet gan tas, kuram slinkums izkopt sevī drosmi!
  Bailes ir vājums, drosme ir spēks, bet uzmanies no debīlības sevī!
  Kurš ļaujas vest aiz deguna, tas riskē apmaldīties starp trim priedēm!
  Padara staigāšanu riņķī bezgalīgu stulbumu, ar nulles atjautību!
  Nav svarīgi, ja piens uz lūpām nav izžuvis, sliktāk ir, ja sirdīs ir nejūtīgums!
  Novecojusi ubaga maize, grēku nožēlas rūgta sāls!
  Medus no politiķa mutes, pievelk tos, kam piens uz lūpām nav nožuvis!
  Politiķis nav likuma zaglis, tas ir zaglis, kas pieņem likumus!
  Politiķis sola saldu dzīvi, izlej no mutes medu, bet ķepas lipīgas kā mušai!
  Daiļrunīgs politiķis, dēle iekož vēlētāja maciņā!
  Kāpēc klusēšana ir zelts, jo par to maksā!
  Kas ir lielākā lieta pasaulē? Politiķa izdotu solījumu kalns!
  Politiķis grib naudu un varu, gatavs saplosīt jebkuru!
  Politiķis pirmām kārtām ir lapsa, ne vienmēr spilgts izskats, bet vienmēr luncina asti!
  Politiķis ar prieku piepilda tavu maciņu tikai ar tukšiem solījumiem!
  Politiķis ir godīgs tikai par vienu, kad saka - mēs, tātad viņam vairs nav sava es!
  Kas ir vairāk nekā atomi Visumā? Maskas un politiķu maskas!
  Ko politiķis dara vislabprātāk - tīra vēlētāju kabatas!
  Politiķis ne vienmēr ir kļuvis, bet viņa solījumi vienmēr smaržo pēc sapuvušas lietas!
  Politiķim ir septiņas piektdienas nedēļā, bet vēlētāju klausīšanās vienmēr ir brīva diena!
  Kurš bija pirmais? Politiķi, jo viņi radīja haosu!
  Neticiet gaiļu politiķu skarbumam, viņi vienmēr dzied no svešas lapsas balss!
  Ja politiķis izlien kā lakstīgala, tas nozīmē, ka lapsa viņam uztaisīja skaņu celiņu!
  Drīzāk vēzis kalnā nosvilps, nekā politiķis pildīs solījumu nesatrūcis!
  Politiķis ir kā nakts feja, tikai viņš parasti pa dienu plēš klientus!
  Kā ir politiķis kā suns, kad viņš daudz runā, tad noteikti ir pieradināts un viņam ir saimnieks!
  Tie, par kuriem balso ar sirdi, bieži nonāk pie vēlētājiem aknās!
  Politiķis ir kā šņabis, vēlētājs ar aknām jutīs, ka dzied!
  Politiķis griež smadzenes kā šņabi, tikai pretstatā tam ir duļķainības pilns!
  Politiķim patīk pildīt miglu, ar caurspīdīgu mērķi kļūt bagātam!
  Politiķim ir daudz solījumu, bet vēl vairāk attaisnojumu, ja tie netiek pildīti!
  Politiķis ir lapsa, bet biežāk pelēkais!
  Politiķis ozoliem noņem skaidas, zīles kā cūka nogāž!
  Ja politiķis ir runīgs kā zāģis, tad noteikti no vēlētāja taisīs celmu!
  Politiķim ļoti patīk runāt par Dievu, jo viņš pats ir sātans!
  Politiķis ir viltīgs kā velns, bet eņģelis solījumu sadalē!
  Politiķim ļoti patīk kristīties, bet rokas vienmēr sniedzas pēc maciņa!
  Balsojot par daiļrunīgu politiķi, jūs riskējat vēlāk izspļaut asinis!
  Parasti cilvēki izvēlas starp kaķiem kulā, vilkiem aitas ādā un lapsu ar sapuvušu sieru!
  Ja politiķis solījumu pildīja, paskaties uz kalnu, vai uz to svilpo vēzis!
  Pakārt koloboku ir vieglāk nekā piespiest politiķi pildīt solījumu!
  Politiķis ir konsekvents tikai vienā - peļņas meklējumos savā kabatā!
  Politiķis savus cīņu biedrus maina kā cimdus, tikai rokas no šī paliek vēl netīrākas!
  Politiķis ir tāds dzīvnieks, ka no vēlētāja taisa stirnu!
  Politiķis, ja ne vilks aitas ādā, tad tipisks auns!
  Politiķis, kurš nav lapsa, tad auns, vai stirna!
  Politiķis var solīt kalnus, bet pēc viņa tikai grābj gruvešus!
  Nesteidzies balsot par gaili, viņš tevi noknābs ar ķidām!
  Diktator, šī ir lapsa, lauvas tronī, aunu ielenkumā!
  Ja negribi būt briedis, esi pats mazs lapsēns!
  Vēlēšanās uzvar tas, kurš vārnas neuzskata par dāvanu!
  Var balsot ar sirdi, bet bez prāta uzvarētājs nositīs smadzenes!
  
  Politiķis ir lapsa, kas dod priekšroku zaļajam sieram kā dolāra krāsas krāsai, no tiem, kas uzskata par kraukli!
  Sieva nav cimdiņš, tiklīdz nomainīsi cimdus, noteikti iestāsies par švaku, no tveicīgiem piedzīvojumiem!
  Ģeniālie zēni atklāj daudz vairāk nekā viduvēji pamācību veči!
  Jaunībā ir uguns sirdī, atklājumi galvā un rezultātā uzvara!
  Ceļš uz panākumiem ne vienmēr ir taisns, taču tas necieš pazemībā saliektu muguru!
  Politiķis pieliecas lokā, lai paceltu degunu augstāk!
  Politiķis paklanās, tad lai saliek vēlētāju!
  Politiķis gatavs ar degunu rakt zemi, lai apraktu savu atbildību vēlētāju priekšā!
  Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, un ticiet man, ir ļoti grūti dzīvot, it kā šautuvē!
  Ēzelis ar zelta maisu labāk izlauzīsies cauri cietokšņa sienai nekā mamuts ar tērauda aunu!
  Politiķis ar zelta muti, pārvērš vēlētājus par ēzeļiem, ar zelta ziedojumu maisiem!
  Kurš ir stiprākais zvērs? Protams, dupsis, kas piekrauts ar zelta maisu! Lapsa sadedzinās nodevības dzelteno krāsu un ziedojumu zelta monētas!
  Politiķi nereti vicina sarkanos karogus par dzelteno monētu krāsu, ko viņi bez sārtuma izņem no vēlētāju kabatām!
  Sarkanās sūdīgo politiķu runas lej rūgtas asaras mātēm, kuru dēli gāja bojā asiņainā cīņā!
  Kas sola zelta kalnus, nav pat salauzta vara santīma vērts!
  Politiķis vijas kā zaķis, raustas kā lapsa, bet pie reizes vēlētājam rīkli grauž kā vilks!
  Politiķim patīk skaitīt naudu svešā kabatā, bet parasti dakšas tikai par kukuļiem!
  Politiķis ir viltīgs ar vēlētāju kā lapsa ar koloboku, tikai ēd līdz aplausiem!
  Politiķis ar sudraba runu zelta griezēju nogriež vēlētājam skaidas, sūdīgi bendes!
  Ozols ilgi deg ugunī, bet ātri salūzt no politiķa ugunīgās runas!
  Dažkārt valsts lielākā problēma, valdnieka mazais prāts!
  Nenozīmīgums tronī, milzīga problēma valstij!
  Politiķis bieži ir papīra tīģeris un lapsa ar ilkņiem, viņš ir dzimis zemiskām spēlēm un ir labs trikiem!
  Politiķis ne vienmēr ir pilns maks, kas visiem patīk, bet vienmēr kabatas maks, kas grauj sirdsapziņu!
  Vīrietis mīl zaļumus kabatā un sapņo uz dīvāna, tikai nauda ir miglā tīta, ja dzīvo nirvānā!
  Politiķis labprāt bullīšos, bet labprāt aršanu, kaut gan tiecas uzart vēlētāju ar visu sparīgas govs kaislību!
  Politiķis, kurš spēlē uz geju naidu, nenosarks, kad iesūks vēlētājam pa dupsi!
  Politiķi zem sarkanajiem karogiem nesarkst no kauna, lējot koši asinis!
  Pasaulē tu esi vai nu pelēks vilks vai balta aita, vai labi pabarota lapsa vai apēsts zaķis, un politikā nez kādēļ tirāns ceļ demokrātiju līdz spīdumam!
  Politiķim ir vilku paradumi, lapsu urvas, bet dziļi iekšā viņš joprojām ir šokolādes zaķis, tikai vēlētājiem pilnīgi neēdams!
  Jo dedzīgāk sola politiķis, jo ātrāk vēlētājs sastings gaidās!
  Politiķis ir kā prostitūta, viņš daudz strādā ar mēli, bet var apmierināt tikai intelektuālu impotentu!
  Kāda ir atšķirība starp politiķi un prostitūtu? Prostitūtai klientam vienmēr taisnība, politiķim vēlētājs vienmēr iekrīt nepatikšanās!
  Politiķis ar gaiļa saucienu, ērgļa ambīciju, pūķa tvērienu, kraukļa alkatību, bet tomēr bez spārniem!
  Politiķis nereti ir gudrs kā zābaks, bet apavu vēlētāju neprātīgi!
  Jebkurš politiķis var uzvilkt kurpes, bet pēc tam vēlētājs dzīvē ir klaidonis!
  Politiķis, spēcīgi sakrustojoties, iebāž roku jūsu makā un pakludina viņu, nometoties ceļos!
  Kāpēc ticīgos sauc par aitām, viņus cirta nelieši, kuriem nav nekā svēta!
  Ja tu esi aita, tu simtu staigāsi basām kājām, ja tu esi kaza, tu paliksi ēzelis! Ja esi vīrietis ar prātu, tad būsi laimīgs mūžīgi!
  Īsts lapsa politikā var ne tikai nokasīt aitu, bet arī lauvai novilkt trīs ādas!
  Vīrietim ir pienākums sievieti palaist garām, bet kur viņa nenonāk situācijā, kurā viņai nav nepieciešama sievietes pacietība un vīrišķā drosme!
  Visnegremdējamākais ir tas, kurš nav nemākulīgi prasmīgs militārās lietās un ne saprāta baļķis!
  Ja sieviete ir iekārīga kā kaķis, tad vīram galvā ir peles!
  Spilgtākās idejas ir drūmas no ēnu politikas, kad tās tiek īstenotas!
  Sieviete ir viltīga kā lapsa un pat pārvalda lauvu, ja vīrietim ir gaiļa prāts!
  Dievs var visu, tikai pārspēj sievieti lūgumos, Viņš ir bezspēcīgs!
  Sievietei, lai vīrietis viņu neaprītu kā boa konstriktoru, ir jābūt kobras dzēlienam!
  Cilvēks visā var būt līdzīgs Radītājam, tikai atdarināšana kā mērkaķis viņu neiekrāso!
  Cilvēks var pārspēt Visvareno Dievu tikai iedomībā un pat tad, ja viņu intelektuāli radījis Pitekantrops!
  Sieviete nevēlas būt vista, bet viņas ideālais vīrietis ir gailis!
  Lapsu sieviete patiešām ir vilka tvēriens bebru vīriešiem!
  Politikā ir kā mežā, ja apēdīsi ozolu cūku, ja zaķis aprīs lapsu, ja ēzelis - nometīs trīs ādas!
  Jo spožāka sieviete, jo vairāk viņa ir lapsa!
  Pelēkiem cilvēkiem smadzenēs trūkst pelēkās vielas, spilgtas personības, pelēkā galva lielos daudzumos!
  Pelēks cilvēks ir vientuļš kā vilks, un viņam kā zaķim nav miera!
  Ja politiķis ir liela lapsa, tad lauvas tiesa viņam garantēta!
  Lapsa-politiķis atņem iespēju vēlētājam-vārnai braukt kā siers sviestā!
  Debesīs ir mazāk zvaigžņu nekā Svēto Rakstu interpretācijas!
  Bende sarkanā halātā, taisnīgāk, politiķis ar daiļrunību!
  Bendei ass cirvis, politiķim ass vārds, pirmais pūš galvu, otrs pil smadzenēs!
  Galvu ciršana reizēm ir humānāka nekā pilēšana uz smadzenēm!
  Ja ļausi politiķiem pilēt sev uz smadzenēm, tu plēsīsi matus no neapmierinātības!
  Politiķa runas ir kā ūdens smadzeņu skalošanai!
  Kāds ir lielākais Dievs politikā, kas rada nelikumības!
  Politiķis vienmēr skatās uz vēlētāju kā uz ēzeli ar lapsas skatienu, lai arotu!
  Sievietei patīk atmaskot savu nabaga ķermeni, lai ģērbtos bagātāk!
  Sieviete basām kājām ātrāk uzvelk vīrieti, pat ja viņš nav gluži zābaks!
  Ar atkailinātu sieviešu papēdi ir vieglāk uzgriezt vīrieti modernos zābakos!
  Lai dabūtu sev modernus apavus, sievietei vīrietis ir pareizi "jāapavi"!
  Sieviete, kura neprot laicīgi atsegt kāju, paliks "apata" uz visiem laikiem!
  Pārāk bieži, skatoties uz plikām sieviešu kājām, vīrietis riskē "nošūt" sevi līdz klaidona stāvoklim!
  Lai mūžīgi nepaliktu basām kājām, ir jāspēj laicīgi nomest apavus!
  Meitenes basa kāja ir labāka par iebrucēja brezenta zābaku!
  Spēcīgākās bruņas nepretosies, priekšā maiga āda, burvīgas meitenīgas zolītes!
  Sievietes ļoti asprātīgi ar basām kājām iekāpj vīrieša makā!
  Vislipīgākā sievietes ķermeņa daļa zelta monētām, basām kājām un kailām krūtīm!
  Sievietei reizēm vajag novilkt kurpes, lai nenometas ceļos trūkumā!
  Ar basu kāju vīrieti vieglāk nolikt uz ceļiem!
  Basām kājām laikā, nekad basām kājām!
  Sievietei basām kājām ir vieglāk uzkāpt zelta virsotnē!
  Tu esi zābaku vīrs, ja nemīli sieviešu kājas!
  Sieviete ar slaidām kājām liks vīrietim godbijīgi saliekties!
  Kailie kāju pirksti ir izveicīgāki par rokām, kad sieviete izņem monētas no "apģērbta" vīrieša kabatas!
  Visprasmīgākais ir sievietei ar basām kājām pagrūst vīrieti zem papēža!
  Ceļš uz vīrieša sirdi skaistulei ir vieglāk mīdāms basām kājām!
  Meiteņu basas kājas, izturīgākas, kāpjot vīrieša sirds Everestā!
  Novilkusi kurpes, sievietei ir vieglāk šķērsot vīriešu vienaldzības tuksnesi!
  Tu būsi mēms kā zābaks, pat basām kājām sitīsi pa papēdi!
  Oļegs Ribačenko skaisti komponē. Un viņš cīnās entuziasma un cīņas īpašību pilns.
  Šeit ir milzīga tvertne E-90. Tam ir torņa priekšējās bruņas ar 285 mm pieri un 210 mm sāniem. Korpusa piere ir 250 mm pie četrdesmit piecu grādu slīpuma, bet sāni ir 210 mm. Un 120 mm lielgabals ar 100 EL. Automašīnas svars ir diezgan liels - 110 tonnas, bet gāzturbīnas dzinējs ir 2000 zirgspēku. Šādu mašīnu nav tik viegli pārvarēt.
  Zēns nosvilpa. Un no visa spēka viņš iemeta iekšā zirni ar paštaisītu antimateriālu.
  Un sprāgstvielas eksplodē. Ka uzreiz desmit E-90 tanki tiks izmesti gaisā un apgāzti. Tas ir postošs trieciens.
  Puika paņēma un priekā atkal dziedāja;
  Manas skaistās dzimtenes himna,
  Visa pasaule iedvesmo varoņdarbam...
  Cīņa ar krievu karotāju ir bīstama,
  Viņš ir īstais milzis!
  
  Mēs spējam noķert zirgu ar savām rokām,
  Un salauzt tanku ar niknu granātu ...
  Meitene spārda ar basu kāju
  Neuzvaramā Dzimtenes armija!
  
  Mēs esam gatavi cīnīties pret nacistiem,
  Galu galā mūsu ticība ir stiprāka par metālu ...
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Kļūsti par Marsa dēlu, es sapņoju par bērnu!
  
  Es gribu ātri aizlidot zēnu kosmosā,
  Mums jau pienācis laiks vētra Berlīni...
  Nekad nav par vēlu kļūt jaunākam
  Virs mums ir zelta spārnotais ķerubs!
  
  Mīli cilvēkus, Kristu ar Svarogu,
  Mums ir viens dievs, kas zina visu...
  Lai gan sātans nikni mērķē uz savu ragu,
  Uz Zemes nav skaistākas valsts!
  
  Par godu mūsu materiāliem Krievijai,
  Gatavs uzticīgi kalpot ģimenei...
  Par kaut ko, ko sievietes muļķīgi vaimanāja,
  Bet dzīve netiks pārtraukta, zināt pavedienu!
  
  Visā, ko jūs, cilvēki, lasāt Lada,
  Viņa dzemdēja daudzus dievus...
  Mēs esam stiprāki par krieviem un ķīniešiem,
  Redzēsim visu sapņu iemiesojumu!
  
  Jā, Hitlers ar baru steidzas uz Tēvzemi,
  Tam ir daudz spēka, sātana elle...
  Krievija ir kļuvusi par izvēlētu valsti
  Slikti zini, ja esam sadalīti!
  
  Rodai visas tautas ir tikai bērni,
  Viņi mīl cilvēci ar savu dvēseli...
  Un nedusmojiet dievieti Ladu,
  Lai zēns šajā cīņā ir grūts!
  
  Mēs esam piekūni, kas lido kā ērgļi
  Zobeni ir asi un spēcīgi vairogi...
  Meitenes skrien ar basām kājām
  Varenas meitas, drosmīgi dēli!
  
  Mēs uzvarēsim, un tā ir mūsu patiesība
  Krievija uzplauks...
  Cīņā kļūst ļoti karsti.
  Pretinieks un zaglis tiks uzvarēts!
  Fašists ieskrēja mūsu spēcīgajā dūrē,
  Un Hitlers sasita seju...
  Šāds šāviņš ir paslēpts somā,
  Ka pat tu esi dēmonu Kungs!
  
  Uzvara būs drīz, mēs esam Parīzē,
  Zied kā roze krievu zeme ...
  Mēs pacelsimies pāri debesu zvaigznēm,
  Pasaules tautas ir draudzīga ģimene!
  . NODAĻA #8
  1957. gada 15. aprīlī sākās liela Krievijas karaspēka ofensīva septiņkārtējā nacistu aizsardzības gredzenā ap Berlīni. Cīņas izvērtās ļoti sīvas, un nikns uguns krita uz nacistu pozīcijām. Artilērijas sagatavošana bija ļoti sīva.
  Viņi arī izmantoja prožektorus, lai padarītu aklu ienaidniekam. Un sākās Vladimira Trešā cara karaspēka armādas ofensīva.
  Tanku bija daudz. No tiem Aleksandrs-7 kļuva par labu automašīnu. Mašīnai, kas sver septiņdesmit tonnas, bija labs ātrums un spēcīga aizsardzība ar jaudīgu 130 mm lielgabalu. Un apstāties vai izsist nav tik vienkārši.
  Šī transportlīdzekļa priekšējās bruņās bija gandrīz visi Vērmahta prettanku lielgabali.
  Apkalpe tikai četri cilvēki. Automašīna ir nepilnus divus metrus augsta. Un nes pats.
  Elizabete šāva uz ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Svētā carisma ideju vārdā!
  Jekaterina arī atlaida un atzīmēja:
  - Sieviete karā ir kā pērle čaulā - tas var būt neērti, bet pievilcība nogatavojas līdz galam!
  Arī Elena nošāva ar kailiem kāju pirkstiem un asprātīgi atzīmēja:
  - Dzērājam ir sarkans deguns, nevis sarkana dzīvība un nomelnota reputācija!
  Elizabete nopietni atbildēja:
  - Uz mums tas neattiecas, mēs nedzeram!
  Eifrāzija atzīmēja:
  - Degvīns ir stiprs dzēriens, kas pārvērš cilvēku par slampu!
  Elizabete, apšaudījusi ienaidnieku, piekrita:
  - Politiķim-ķīselim raksturīga verbālā caureja!
  Jekaterina, šaudama un diezgan trāpīgi ar kailajiem kāju pirkstiem, atzīmēja:
  - Politiķis reti ir labs gans, bet vienmēr tiecas nogriezt matus elektoram kā jēram!
  Jeļena, šaujot uz nacistiem, piekrita:
  - Politiķis ir runu saldākais medus, pārvēršas verbālā caurejā!
  Eifrazija tam piekrita:
  - Ja Dievs ūdeni pārvērta par vīnu, tad politiķis verbālo caureju pārvērš zelta lietū kabatā!
  Meitenes lieliski pastrādāja pie savas tvertnes, apgriežot akumulatoru. Cīņa saasinājās.
  Naktī pārvarējuši Zīlas augstienes pirmo grēdu, padomju karaspēks centās turpināt savus panākumus dienas laikā. Taču liels skaits radiovadāmo mīnu lauku, kā arī blīva ložmetēju un ātrās šaušanas ieroču uguns atkal iedzina kājniekus zemē. Un pārāk daudz tanku tika uzspridzināts.
  Taču remontbrigādes bija ne sliktāki varoņi par kaujas vienībām un ievērojama daļa transportlīdzekļu līdz dienas beigām atgriezās dienestā.
  Alise un Andželika nekad neaizvēra acis. Viņi kaut ko cīnījās, šāva, kliedza...
  Nacisti nebija muļķi, jo īpaši daudzi viņu ieroči ļoti veiksmīgi izsēdās dziļumā, un tad viņi tika pacelti ar domkratu. Tad viņi dauzīja...
  Visizplatītākais ieroču veids, protams, ir 88 milimetru pretgaisa lielgabals. Universāls lielgabals lidmašīnu, tanku un kājnieku šaušanai. Vienkārši nomainiet šāviņus... Patiesība ir nedaudz apgrūtinoša, bet galu galā tiek izmantoti speciāli domkrati, kas paredzēti tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem.
  Aizstāvju vidū ir daudz pusaudžu un sieviešu. Trešā Reiha cilvēkresursi ir izsmelti, tāpēc jāgrābj visus pēc kārtas. Pat desmit gadus veci zēnu cīnītāji nav nekas neparasts. Galu galā arī viņi var iemest pudeli ar degošu maisījumu un ievietot to slazdā kājniekam.
  Aizsardzības līnija Zīlā ir ļoti spēcīga, to pat sāka būvēt vēl pirms Pirmā pasaules kara sākuma, ja cara armija tiktu izmesta Berlīnē. Jā, jau astoņpadsmitajā gadsimtā Elizabetes vadībā, kuru tikai priekšlaicīga nāve neļāva saukt par Lielo, krievi ieņēma Berlīni!
  Tātad augstumos ir daudz pazemes komunikāciju, tranšeju labirinti, snaiperu nojumes. Var teikt, ka tā ir sava veida pilsēta.
  Neskatoties uz to, ka Ādolfam Hitleram parasti tiek piedēvēts šizofrēnisks optimisms, nopietns darbs pie Berlīnes nocietinājuma tika sākts 1943. gada pavasarī, pirms kara uzliesmojuma ar carisko Krieviju. Un atšķirībā no Rietumu, Atlantijas mūra, to bija iespējams pabeigt līdz galam.
  Visi mirušie sektori tika mīnēti vai sagatavoti napalma liešanā...
  Alise un Andželika jau kārtējo reizi apdedzināja savas kailās, elegantās kājas, kad no zemes izlija draudīgs sintētiskā benzīna, sēra, fosfora maisījums...
  Un meitenei vakarā smagi apdeguši papēži, tos klāja lielas tulznas, kļuva par spīdzināšanu spert soli.
  Meitenes bija padevušās un tagad šaudījās, guļot slazdā, jo īpaši tāpēc, ka krievu karaspēks dienas laikā nebija panācis gandrīz nekādu progresu. Tomēr snaiperiem vajadzētu darīt tieši to, un, kad cīņa būs pilnā sparā, noteikti būs mērķis ... Un jūs varat turpināt papildināt savu kontu.
  Alise, kasot apdegušās kājas pret metālu, ņurdēja:
  - Jā, mēs ar Andželiku esam ļoti slimi un sāpināti. Bet ticiet man, atmiņas par dzīvi sadedzinātajiem Krievijas cariskās armijas karavīriem man sagādā lielas ciešanas.
  Sarkanmatainā karotāja nervozi klabināja pērļu zobus:
  - Un ticiet man, ir vēl rūgtāk viņus redzēt, īpaši tos, kuri uzreiz nenomira, bet pārogļojās... Karš atšķiras no elles, tikai ar to, ka tajā nav rutīnas spīdzināšanas!
  Alise, notriekusi fašistu ložmetēju, kurš ar mērķtiecīgu šāvienu netīšām paskatījās no aizsega, atzīmēja:
  - Ja visi būtu mūsu karotāji, tāpat kā mēs? Lai gan asprātība, protams, ir vieglāka nekā šaut!
  Andželika nepiekrita.
  - Tas ir kādam līdzīgam! Man personīgi abi ir grūti... Starp citu, kāpēc tevi sauca par Alisi?
  Zeltamatainais karotājs atbildēja vienkārši, it kā grēksūdzē:
  - Zini, mana mamma bērnībā lasīja līdzīgu pasaku... Skaista pasaka, bet ļoti stulba. Pēc tam viņa nolēma, ka viņas meitai, tāpat kā Alisei, vajadzētu atklāt jaunu pasauli, bet ne uz zemes, bet gan kosmosā. Tu saproti...
  Andželika izšāva un netrāpīja, īgnumā viņa ar zodu trāpīja pa vārstu:
  - Nu jā! Protams, ka saprotu. Zini, tu pats sapņoji nokļūt uz planētas, kur pat polos valda mūžīga vasara, un cilvēki nepazīst slimības un vecumu. Uz Zemes nav paradīzes, un tajā pašā mūžzaļajā Indijā ir karstums, augsts mitrums un visnejaukāko kukaiņu mākoņi!
  Alise iesmējās.
  - Bet ir Maugli... - Tad viņa mainīja toni uz nopietnāku. - Domāju, ka drīz Indija kļūs par padomju laiku.
  Andželika diezgan pamatoti šaubījās:
  - Šis Neru ir tikai vājš. Viņš ir pacifists nevis komunists. Tādi cilvēki kā viņš nodara vairāk ļauna nekā laba. Mums ir vajadzīgi sabiedrotie, kas ir spēcīgāki un uzticīgāki sarkanajai idejai, lai komunismu un tā gaismu ienest pasaulē!
  Alise izšāva vēl pāris šāvienus, viņš redzēja, ka nacisti pamazām novājinās. Debesīs atkal parādījās Alekseja šturmētāji... Viņi pacēlās agri, sekoja ātrāki "baninieki".
  Alise ironizēja par šiem mazajiem bumbvedējiem:
  - Bandinieki arī nav rieksti - topošās karalienes, jūs, fašistu skrienat!
  Andželika drūmi sacīja:
  - Ar vājiem sabiedrotajiem pat spēcīgi transportlīdzekļi būs dīkstāvē!
  Alise diezgan pamatoti vērsa uzmanību uz niansēm:
  - Bet šeit, piemēram, Rumānijas karalis Miha. Monarhs un pa lielam tikai izlutināts jauneklis. Bet, neskatoties uz to, viņam tika piešķirts Vladimiras cariskās impērijas augstākais ordenis - "Uzvara".
  Andželika skābi savilkās.
  - Diemžēl pasūtījumi mani apiet. Lai gan "Jagdtiger" viņi parasti dod "Lielo cara karu" ne zemāku par otro pakāpi. Vai vismaz "Karalisko reklāmkarogu".
  Alise stingri atbildēja:
  - Varoņi ir cienīgi, lai viņus pakārt ar pavēli, tie, kas viņus pavēl, vienkārši pakārt! Jo labs komandieris sāk cīņu tikai tad, kad varoņdarbam vienkārši nav vietas uzvaras predestinācijas dēļ!
  Andželika apstiprināja:
  - Jā, jūs esat zeltmatains paradoksu meistars... Bet tad Vladimiru Kirilloviču vajag pakārt!
  Alise iesmējās.
  - Protams, ka dari! Viņa dēļ nomira tik daudzi mūsu labie puiši. Karaspēks kara sākumā atradās aizsardzībai pilnīgi nepiemērotā veidā. Un rezultāts ir sakāve pašā sākumā!
  Andželika ielika pirkstu savās sarkanajās lūpās:
  - Tu izskaties .... Esi uzmanīgs ar tirgu. Galu galā neviens vēl nebija likvidējis cara laika slepenpolicijas īpašās nodaļas.
  Alise uzmundrināja:
  - Ak, ak! Atradu ko pabiedēt - ezītis ar mannu! Tici man, mēs esam stiprāki par visiem karaļa spiegiem kopā. Īpaši gars!
  Andželika atkal, it kā būtu sista pa roku, palaida garām... Tomēr bija jau tumšs un nebija redzamības, un mērķi bija tik mazi un neskaidri, un pat kustīgi. Nu ko pret viņiem var darīt?
  Alise arī nešāva bieži. Viņa pieradusi, ka pēdējo gadu ne reizi nav smērējusies un bēdīgo statistiku atklāt nevēlējās. Un tad šis vienkārši nešāva akli. Turklāt starp kaujām pārāk bieži parādījās kaujinieki ar izsitumu. Bija žēl viņu laipnākās dvēseles Alises.
  Lai gan, piemēram, šķiet, ka Hitlers teica: žēlastība karā nedrīkst pārsniegt ekonomiskās lietderības robežas! Ekonomiskā iespējamība nedrīkst pārsniegt askētiskās vajadzības!
  Tomēr pēdējais, tāpat kā sauklis; šautenes sviesta vietā, netika cienīts labākajā veidā! Par PSRS laimi un Trešā Reiha nāvi!
  Iekrita nakts no sešpadsmitā uz septiņpadsmito aprīli, un sākās masveida uzbrukums. Spēkā stājās jaunas rezerves, tostarp tanku rezerves.
  Jo īpaši jaunākais "Nikolajs" -7. Šī tvertne bija trīsdesmit centimetrus zemāka nekā Nikolai-6, un tai bija jaudīgākas frontālās bruņas gan tornītim, gan korpusam. Ar šo automašīnu tika saistītas daudzas cerības, taču ...
  Dažas tvertnes pa ceļam apstājās un to transmisija sabojājās... Acīmredzot dizaineri un rūpnieki nevarēja pielāgoties tās šķērseniskajam izvietojumam un, mēģinot pārslēgt ātrumus, ātrumkārba vienkārši sabojājās. (Šī bērnības slimība bija raksturīga un agrīnām modifikācijām tanks Nikolajs).
  Tikai trīs no divdesmit pieciem jaunākajiem tankiem spēja uzkāpt Seelow Heights. Tomēr tie kustējās lēni, dzinēji spēcīgi rūca, un no izplūdes caurulēm izšļācās melni, smirdīgi dūmi.
  Un aiz muguras skrēja jauni kājnieki, kliedzot urā ...
  Meitenes vēl kādu laiku šaudījās, taču, nepievēršot uzmanību nopietnajiem postījumiem, biedriem, kas pastāvīgi iekrita ložmetēju sprādzienos, padomju karavīri uzkāpa uz nākamās grēdas, karotāji metās viņām pakaļ.
  Tomēr nacisti joprojām bija spēcīgi. Briesmīgie Non-162, Me-109 "K" un Fokken-Wulfs metās pretī uzbrukuma lidmašīnai un bandiniekiem.
  Starp tiem īpaši bīstami ir Focken-Wulf miesnieki uzbrukuma modifikācijā. Četri 37 milimetru kalibra lielgabali vienlaikus šauj gan uz kājniekiem, gan tankiem.
  Viens no padomju Aleksejeviem pat devās taranēt smagāku un bruņotāku ienaidnieka transportlīdzekli... Viņi sadūrās un .... Vācietim paveicās vairāk, viņam izdevās izmest, un Aleksejā tādas ierīces nemaz nav.
  Kaitināta Alise noguldīja vācu pilotu, pirms viņš atvēra izpletni un daiļrunīgi teica:
  - Es esmu laipns! Labs mājā ir tas, ko viņi vērtē, labs dvēselei, kas tiek padzīta!
  Meitenes pārnesa uguni uz lidmašīnām ... Bet uzbrukuma modifikācijas Focken-Wulf ar šauteni nepaceļas no zemes. Ļoti labi aizsargāts, un gāzes tvertnes atrodas zem bruņām ap kabīni. Bīstama lieta...
  Non-162 šajā ziņā ir vieglākais laupījums ... Uz Me-109 "K" jums ir jāveic īpaša pietura. Jaunākā Messerschmit masveida modifikācija... Modifikācija ar ekskluzīvu lielgabalu bruņojumu, trim 30 mm lielgabaliem un diviem 15 mm pneimatiskajiem lielgabaliem. Jaudīga mašīna, kas ir nepāra Pēterim-2 un pat vislabākajam Pēter-3, kas, protams, tiek izmantota. Bija tikai problēmas ar manevrētspēju, pat ja motors ir visspēcīgākais ...
  Alise un tad nolēma paust savu viedokli:
  - Vācieši pārāk lielu uzmanību pievērš tādiem rādītājiem kā bruņas un lidmašīnu bruņojums. Piemēram, Messerschmitā uguns jaudas palielināšana aprija visu palielināto dzinēja jaudu. Un kā pasliktinājās manevrētspēja.
  Andželika iecirta:
  - Un tu samazini šo novājināto manevrēšanas spēju. Visvieglāk ir runāt mēlē, patiešām cīnīties ...
  Alise pārtrauca ar aizvainojumu balsī:
  - Es necīnos! Bet tiešām, padomājiet par to, cik maksā Me-109 ar pieciem pneimatiskajiem lielgabaliem? Bet "Salamander" ir optimāla transportlīdzekļa izmaksu, izgatavojamības, svara, manevrēšanas spējas, ātruma un arī ieroču kombinācija. Lai gan šajā ziņā viņš, protams, ir sliktāks par Messeršmitu vai īpaši Fokenu-Vulfu.
  Andželika drūmi piezīmēja:
  - Tu tā runā, jo šis putns ir vienīgais, ko mums izdodas nogāzt. Citādi...
  Alise norūca:
  - Neesi tik stulbs!
  Tomēr padomju "Aleksejs" un "Petra" diezgan veiksmīgi tiek galā ar jaudīgākajiem nacistu vanagiem ... Viņi liek baložiem uzliesmot, pat kā viņi ...
  Un pieci Messerschmitt lielgabali un seši Focken-Wulf ieroči nepalīdzēs, nacistiem ir jāierok deguns zemē.
  Bet padomju dūži cieš zaudējumus. Un zaudējumi ir pienācīgi, tāpēc nāciet arī, lai mazinātu spiedienu. Un aunu skaits pieaug.
  Alise komentēja šo:
  - Auni, protams, varonības zīme, bet prāta zīme uzvarēt bez zaudējumiem!
  Andželika nepiekrita.
  - Saprāta pazīme .... Tā pat ir ģēnija pazīme uzvarēt bez zaudējumiem. Bet tas vairs nav karš.
  Alise norūca, atbildot:
  - Kam, pie velna, ir karš?
  Andželika šeit bija ļoti gudra:
  - Bet kā gan citādi mēs varam atšķirt, kur ir īstie vīrieši un kur tēviņi pat nesasniedz sievietes!
  Pēc tam Alise vērsa uzmanību uz jaunu lidmašīnu baru:
  - Paskaties uz ausīm... Kāds tam sakars ar nakts raganu emblēmām... Nataša laikam tur ir. Tagad tāds nacists pretosies pļāpātājam!
  Andželika piekrita.
  - Noteikti apmierināts! Lai mēs neapdegtu!
  Ekatriina-2 nakts bumbvedēji, kā viņus mīļi sauc Katerinki, un vēl slavenāks un diezgan aizvainojošs, kukurūzas segvārds.
  Meitenes pilotes cīnās uz tām. Lidmašīna ir viegli lidojama un viegli lidojama. Gaisa kaujās tas nav tik karsts, tāpēc to galvenokārt izmanto streikiem naktī.
  Tur ietekmē tā zemais troksnis, vieglums un manevrētspēja. Tiesa, ir nepilnības, iespējams notriekt zenītložmetēju... Lidmašīna ir pašnāvniece.
  Bet te jau debesis ir atbrīvotas no odu grifiem, lai varētu iedarbināt kādu neaizsargātāku mašīnu.
  Alise čukst lūgšanu:
  - Kungs, izglāb Natašas un citu meiteņu dzīvību... Viņi ir tik labi un tevi tik ļoti mīl. Neļaujiet vislielākajam un taisnīgākajam universālajam ļaunumam un bēdām triumfēt!
  Andželika nocirta no pleca;
  - Prasīt Dievam kaut ko ir smieklīgi. Galu galā viss mūsu pasaulē ir viņa iepriekš noteikts, tad kāda jēga gaidīt, ka Viņš kaut ko mainīs!
  Alise pamatoti iebilda:
  - Un kāpēc tu domā, ka Viņš vispār eksistē... Un ja ir, tad tādi kā Bībelē vai Korānā?
  Andželika pamāja ar galvu.
  - Es tā nemaz nedomāju... Šeit tu laikam strīdies savādāk. Atceros, ka sniegbaltīte tu man reiz teici teoriju, jaunu skatījumu uz teoloģiju, bet man kaut kā izdevās to aizmirst?
  Alise ar prieku steidzās atgādināt:
  - Tu noteikti esi lasījis par Vernadska slaveno Noosfēras teoriju, vai ne? Par viņa mācību, ka katra no domām, kas nāk prātā, ir materiāla un ne tikai paliek atmiņas veidā atsevišķās smadzeņu daļās, bet arī ierakstās submateriālajā telpā kā lentē?
  Andželika viegli apstiprināja:
  - Jā, es zinu tādu mācību. Kopumā tas ir loģiski. Ja vārdu var ierakstīt lentē, tad kāpēc gan nevarētu līdzīgā veidā iespiest domu vai darbību, vai emociju.
  Alise gandrīz saņēma svina dāvanu krūtīs un bija spiesta lēkt pa kreisi. Tad atbildi, spītīgais ložmetējnieks. Viņš apklusa, un zeltmatainā karotāja turpināja lekciju:
  - Tieši tā... Bet vārds vai pat frāze, kas iepriekš izrunāta un pēc tam ierakstīta kasetē, un, skaļi atskaņota, var apdullināt vai rosināt uz darbību. Tāpat kā cilvēka tēls, kas filmā tiek reproducēts kustībā, var apžilbināt, nobiedēt vai mainīt raksturu... Vispār pagriezt dvēseli un pat izārstēt slimību...
  Andželika piekrītoši nomurmināja:
  - Jā, var!
  Alise piebilda:
  - Tātad... Ir īpaša Universālā Hipernoosfēra. Tai ir vairākas būtiskas atšķirības no lentes, taču tajā kā miljardiem miljardu filmas kadru iespiedusies arī cilvēku ticība, cerība, lūgšanas. Ja miljardiem cilvēku kaut kam ticēja, tad tas nepazūd bez pēdām, viņu ticība ir materiāla un uzkrāj kolosāli daudz enerģijas. Un šī enerģija var arī izšļakstīties, ietekmējot materiālo pasauli. Tas ir, jautājiet un jums tiks dota, nav tukša frāze. Pilnīgi iespējams, ka noteiktos apstākļos lūgšana izraisīs spēcīgu rezonansi Hipernoosfērā un tās spēks palīdzēs atrisināt problēmu uz Zemes... Tātad Dievs eksistē un ir materiāls, reāls un aktīvs, bet tikai viņš nav Visuma radītājs, bet drīzāk cilvēces un viņu ticības Viņam radīts!
  Andželika nekavējoties izlaboja:
  - Bet šajā gadījumā nevajag lūgt. Jūs varat vienkārši jautāt ... Starp citu, kāpēc Dievam. Komunisms karaliskajā versijā ir arī spēcīgākā ticība. Tātad, ja jūs kaut ko prasāt boļševisma vai Staļina tautas gribai, tad tas tiks izpildīts?
  Alise teica ar absolūtu pārliecību:
  - Jā! Var jau labi! Un tas piepildīsies, un uzvari!
  Andželika pāris reizes izšāva no rokām... Otrā Zeel Heights grēda jau bija aizņemta. Bet joprojām bija trešā, visvairāk nocietinātā, kur stāvēja rezerves un dūres no tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem. Šeit nebija viegli iekļūt izrāvienā ...
  Nežēlīgo kauju nogurdinātais padomju karaspēks no rīta apstājās... Pārāk daudz kājnieku gāja bojā, sabrukušajiem tankiem bija vajadzīgs remonts... Pagaidām pie tiem piemetināja loksnes un atkal iemeta kaujā. Viss tika darīts vienlaicīgi piespiedu režīmā, remontētāji tikai skraidīja apkārt, it kā kāds būtu paātrinājis filmu. No otras puses, uz vecajām lentēm rāmji vienkārši pārvietojās divreiz ātrāk nekā īstie.
  Pašas Alise un Andželika guva vēl vienu nepatīkamu brūci, un bija spiestas apgulties, lai apgultos. Meitenes bija pārgurušas un gribēja pagulēt vismaz pāris stundas, taču apdullinošā rēkoņa to neļāva.
  Un padomju tanku un kājnieku masa, satrieca kā vilnis sērfot un lēnām nosēdās... Vajadzēja sakopot spēkus un atkal satricināt vācu aizsardzību. Kā citi viļņi seko vienam vilnim. Meiteņu acis bija salipušas kopā, bet maršala Žukova stingrā pavēle turpināja dzenāt viņas un daudzus citus puišus uzbrukumā.
  Un karotājiem vairs nebija spēka un triviāli rāpoja kā gliemeži, tikai nedaudz ātrāk...
  Un tad Alise nolēma dziedāt jautrības labad:
  Pie ezera kristāla spoguļa;
  Es slidoju kā bezdelīga!
  Es nesasaldēju savu sirdi -
  Krāšņā Krievija tev deva!
  
  Un pavasarī koki zaļo;
  Un jaunais pavasaris vārās ar dzīvību!
  Tur dzinumi atjaunojas,
  Tur smaragda lapas čaukst!
  
  Cik skaisti tu esi dziļi ūdeņi;
  Saules gaisma atspīd!
  Labi laukā pildījās ar sulām,
  Dawn tos krāsoja rubīnās!
  
  Erceņģeļi pieprasa būt nevainīgiem;
  Saglabājiet visus tīrus pirms kāzām!
  Un strādā, saspied kājas maizes laikos,
  Izgrieziet vissmalkāko diegu no zīda!
  
  Bet es nejūtos aicināts
  Manā sirdī velnu bars!
  Kā vadīt dzīvi šādi, skumji;
  Labāk iet karā - nogalini tur ļaunumu!
  
  Šeit mūsu priekšā ir aizjūras plašumi;
  Zem cukura tuksnešu nagiem!
  Nav vēsuma, ka nedzīvie zem priedēm,
  Paskaties, ko spoks norij!
  
  Karā es zināju ciešanas
  Izvedot savu mirušo!
  Un kādas ir šņukstas
  Baskājaino bāreņu raudāšana!
  
  Bet piedzīvojuma otrā pusē,
  Liels risks, tu dzīvo dzīvi!
  Vai Visvarenais piešķir piedošanu?
  Jā, mums nevajag paradīzi - kur tu utis!
  
  Cilvēks ir tāds radījums
  Kas viņu kaitina kluss miers!
  Tad viņš veido savu Visumu,
  Kārtības izpilde ir forša!
  
  Un Dzimtene ir Lielā Māte;
  Jūs esat Krievija, svēta valsts!
  Kā samts tavi oļi, oļi,
  Pa kuru basām kājām skrēja!
  
  Bet ir pienācis laiks, būtība ir mānīga,
  Mīlestība izlīda no slazda!
  Es biju kārdināts, es atradu sev puisi,
  Šeit ir tik samaitāta miesa!
  
  Protams, viņš ir veltīts Tēvzemei:
  Nebūtu nekāda ļauna nelaime!
  Bet tāds ir cilvēces liktenis,
  Ka mēs esam cilvēki, patiesībā lopi!
  
  Viņš izrādījās spiegs, nežēlīgs,
  Viņš bez goda nodeva mūsu plānus!
  Bet tās nav bērnišķīgas joks,
  Ja pretinieks tevi nodeva!
  
  Lietas kļuva slikti
  Lūk, mūsu iedalījums katlā!
  Un nacisti satver bizes,
  Tāpēc es nokļuvu verdzībā!
  
  Es strādāju kails dienu un nakti
  Es nosūtu un drupinātu rūdu!
  Un ziemā un vasarā es esmu basām kājām,
  Un es skrienu pēc ķerras!
  
  Pātaga mani moka un tai nav žēlastības,
  Un es zināju vardarbību pilnībā!
  Ak, par kādiem atkritumiem mēs esam kļuvuši,
  Ļaundaris sātans izliek zobus!
  
  Jūs nekad nedodat padomu pēcnācējiem,
  Neejiet nodot valsti!
  Neaizvietojiet sirdi ar monētu,
  Mūsu dzimtene; Dievs, sirdsapziņa, māte!
  Šeit meitenes cīnījās, un Oļegs Ribačenko no Elbas izlauzās uz Berlīni. Mūžīgais desmitgadīgais puika (precīzāk, nedaudz lielāks, jo Oļegs bija krietni garāks par vīrieša vidējo augumu!) Cīnījās kā titāns.
  Skaists zēns ar ļoti izteiktiem muskuļiem, viņš ar kailām bērnišķīgajām kājām meta granātas, ienaidnieks tās saplosīja un rēca:
  - Par godu ķēniņam mēs ienaidniekus velti neizdzēsīsim!
  Pēc tam zēns ņēma un sāka sacerēt lielisku dziesmu, ejot;
  Lieliska, skaista, krievu valsts,
  Tajā cars Vladimirs valda ļoti gudri ...
  Viņu uz visiem laikiem ir devis Dievs, kurš radīja pasauli ...
  Mēs esam krievu karotāji uz ruļļa!
  
  Spēlējot varēsim pārvarēt elles ļaunprātību,
  Lai gan Vērmahts uzbrūk ļoti dedzīgi ...
  Neuzvaramais krievu puisis ir mūsu lācis,
  Skaidrs, ka cilvēks nav mērkaķis!
  
  Es ticu, ka mēs noteikti uzvarēsim nacistus,
  Meitene metīs bumbu ar pliku papēdi ...
  Šeit viņš izpleta savus spārnus, pār mums ir spēcīgs ķerubs,
  Skaistie izkapts karotāji!
  
  Es esmu baskāju pionieru zēns,
  Kurš nebaidās no sniega aukstumā...
  Parādiet visiem karotājiem piemēru,
  Svētie šeit mirdz no sejas ikonām!
  
  Zēns skribelē no ložmetēja,
  Fašistu dusmās nopļāva rindas ...
  Paceļam mūsu tēvzemes vairogu,
  Nepieļaujot švaku-revanšismu!
  
  Karotāju zēns mests pret ienaidnieku,
  Ar basu kāju no zāģu skaidām bumba ...
  Viņš salauzīs velna ienaidnieku,
  Ādolfs izkustēsies no šūpolēm sejā!
  
  Zēns cīnās - nikns titāns,
  Izceļas javas uguns...
  Viesuļvētra pārņēma pazemes pasauli,
  Lai ļaunais Kains tiek iznīcināts!
  
  Atkal lido spēcīga granāta,
  Tēvzemes ienaidnieki dedzīgi plosās ...
  Galu galā mūsu draudzība ir ciets monolīts,
  Mēs arī nonāksim zem paradīzes segas!
  
  Lai mūsu dzimtene ir svēta,
  Un lai ķerubs planē debesīs ...
  Ar basām kājām zeltainu meiteni,
  Es vadu sarunu, šauju uz ordu!
  
  Paiet gadi, nāks Jēzus,
  Un viņš būs dievu māte, karaliene Lada ...
  Uzvaras atvēra neierobežotu kontu,
  Un visiem būs bezgalīga balva!
  . NODAĻA #9
  Akulina Orlova un Anastasija Vedmakova iznīcināja vācu lidmašīnas virs Berlīnes.
  ME-462 ir ļoti liela mašīna, kas cīnījās ar Krievijas spēku. Cara laika aviācijas pārākums skaitļos bija kolosāls. Un vācieši spēlēja.
  Bet viņi cīnījās varonīgi.
  Albīna un Alvīna cīnījās debesīs, ļoti varonīgi rādīja savu klasi.
  Albīna ar plikiem kāju pirkstiem nogāza krievu mašīnu un rūca:
  - Es esmu Velna meita miesā!
  Arī Alvīna ar graciozo apakšējo ekstremitāšu pirkstu palīdzību demolēja cara armijas lidmašīnu un čīkstēja:
  - Par mūsu foršajām uzvarām!
  Un viņš notriec vēl vienu krievu mašīnu.
  Taču beidzot kopā sanāca divi labākie Trešā Reiha dūži un divi labākie cariskās Krievijas dūži.
  Viens meiteņu pāris pret otru lielisku pāri. Meitenes no Trešā Reiha abas ir burvīgas blondīnes. Un pret viņiem krievi - blondīne un rudmate.
  Abi pāri parasti cīnās basām kājām un valkājot tikai bikini.
  Albīna un Anastasija sāka šaut viena uz otru no attāluma.
  Albīna izgrieza baso kāju un izšāva cauri krievu pilota spārniem.
  Viņa atriebās, savainodama pretinieces asti. Gan krievu, gan vācu lidmašīnas sāka dūmot.
  Anastasija dziedāja:
  - Sveiks carisms!
  Un ar savu kailo papēdi viņa nosūtīja ienaidniekam nāves dāvanu.
  Albīna arī iepļaukāja ienaidnieku un izteica:
  - Par Dzimteni, par fīreru!
  Abas lidmašīnas jau bija nopietni aizdegušās un dega zilā gaismā. Un meitenes sāka izlīdzināties un mēģināt tās novietot zemāk esošajā laukumā. Lai mašīnas pilnībā nesabrūk.
  Akuļina un Alviņa šāva viena uz otru un veica manevrus. Arī meiteņu spēki bija līdzvērtīgi. Abas ir tādas skaistas, baskājas blondīnes. Un tik brīnišķīgas skaistules. Un viņiem patīk spīdzināt un pat izvarot vīriešus. Īpaši jaunās jaunavas.
  Karotāji viens otru aplej ar čaulām.
  Akuļina ar kailajiem kāju pirkstiem tomēr notēmēja ar lidmašīnas pistoli un notrieca ienaidnieku.
  Taču Alvīnei izdevās izlauzties cauri, izmantojot arī kailos kāju pirkstus, pretinieces cīnītājas vēderu.
  Abas lidmašīnas liesmās sāka plīst. Un nekas cits neatlika kā izmest.
  Meitenes nokrita, plikām, iedegušām, noslīpētām kājām vicinādamas, un dziedāja:
  - Mēs visus saplosīsim un visus ienaidniekus nožņaugsim,
  Mēs neatdosim savu dvēseli bez cīņas!
  Un kaut kur augšā joprojām notiek sīvas cīņas. Pretgaisa ieroči šauj un lido raķetes.
  Oļegs Ribačenko, ar plikām, bērnišķīgajām kājām metot kārtējo granātu, saplosīdams nacistus, viņš runāja;
  Rakstnieks iztēlē ir līdzīgs Dievam, radot šedevrus, bet izceļas ar līdzjūtību pret radību!
  Cilvēks nomet grēkus kā rudens kļavas lapas, tikai nesaudzīgais dārznieks Dievs dedzina pašu koku!
  Lai cilvēces koks neizmet grēku lapas, vajag nosmacēt ar prātu!
  Jāsaka, puika bija ļoti asprātīgs.
  Un viņam tika solīts beidzot piešķirt sen solīto un pelnīto ģenerāļa pakāpi. Ļaujiet viņam izskatīties kā bērnam.
  Oļegs Rybačenko nolēma, ka šim nolūkam bija nepieciešams sagūstīt fīreru. Un tas būs patiešām forši.
  Krievu karaspēks devās uz pēdējo, visvairāk nocietināto Zīlas augstienes līniju. Nomācoši, milzīgi zaudējumi, pakalni ir tik blīvi, kā klavieres ar salauztiem taustiņiem, klātas ar līķiem. Tanki, pat no Nikolaja sērijas, slīd asinīs un negrib kāpt augšā. Un čaumalas turpina izlauzties un sprāgt, it kā vulkāni būtu sasvērušies un atvēruši savas ventilācijas atveres.
  Lava ir liesmas un svina sajaukums, bumbas, kas pildītas ar visādām sprāgstvielām, mestas pretī krievu lidojošajām Salamandras armadām. Un sadursmes, jau nacisti nenoniecina taranēšanu. Tāds rūgtums, izcēlās cīņas.
  Sievietes karotājas pašas skrien uzbrukumā, viņi redz, kā nacistu smagie ložmetēji kā tārpi rāpjas ārā no caurumiem un nāvējoši spļauj. Un, kad trāpa tik smags un sprādzienbīstams spļāviens, gabalos saplēsti un šķembās sasisti karavīri lido atpakaļ.
  Tanki iestrēga tuvāk augšai, un karavīri ar manām rokām stumj augšā bruņutransportierus. Tajā pašā laikā atskan rūkoņa, gaviles saucieni un drebuļi. Pāris bruņutransportieru, uzdūrušies uz mīnām, uzsprāgst, un līķu gabali lido uz visām pusēm.
  Bet karotāji spiežas tālāk, jau vairākas pussalauztas tablešu kastes ieņem Krievijas cara armija.
  Meitenes daudz šauj, atkal tika ievainotas, bet amata atstāšana nav viņām. Viņi vienkārši aizzīmogoja brūci ar celofānu un krita uz to, ka kustība.
  Bija jau tumšs, un, pasliktinoties redzamībai, ir grūtāk aizstāvēties. Pat ja dažiem zemē apraktajiem ienaidnieka tankiem un pašpiedziņas ieročiem ir nakts redzamības ierīces.
  Bet par atkāpšanos nav domas...
  Alise pabāza partnerim pa plecu.
  - Paskaties, ko dara Jagdtiger.
  - Viņš pats sev rok! Andželika atcirta.
  Bruņu caururbšanas spēka un aizsardzības ziņā spēcīgākais tanku iznīcinātājs Yagdtigr-3 diezgan precīzi šāva uz iestrēgušajiem padomju tankiem Nikolajs un Aleksandrs. Viņa gandrīz trīsdesmit kilogramus smagais bruņas caururbjošais šāviņš vienkārši norāva torņa korpusu, neatstājot komandām iespēju izdzīvot. Iznīcināt šādu kolosu ir ārkārtīgi grūti, un tas ir pat aprakts zemē, apkaisīts ar smilšu maisiem.
  Alise čukstēja draudzenei:
  - Es mēģināšu salauzt viņa optisko tēmēkli un nakts redzamības ierīci.
  Andželika jautri iesmējās.
  - Sit pa acīs... Tas ir smieklīgi! Parasti sievietes šauj ar acīm, nevis acīm. Tu esi atklājis ko jaunu!
  Alise, pielikusi dibenu pie pleciem un atspiedusi līdz ceļgaliem kājas uz lādiņu uzartās zemes, satvēra ienaidnieku ar ieroci un čukstēja:
  - Ja zvirbulis būs tuvu, mēs aizdedzināsim lielgabalu! Ja muša - sit mušu, un bulta uz psihiatrisko slimnīcu!
  Andželika, noņēmusi Fricu ar vēl vienu mērķtiecīgu šāvienu, atbildēja:
  - Tātad cirka aktrises foršais talants pazūd. Tikai tagad parasti mūsu valstī viņus sūta uz nometni, nevis psihiatrisko slimnīcu!
  Alise, šaujot ar kailiem kāju pirkstiem, laužot ar precīzu sitienu, Jagtīģera skats rotaļīgi dziedāja:
  - Uz Berlīnes drupām Tarass Bulba saslapina savu dēlu! Un kāpēc lai mēs ņemtu Berlīni - visa pasaule uzreiz ir labāka!
  Andželika no smiekliem palaida garām, un vēl viens "fašists" aizslīdēja. Meitene ar dūri iesita sev pa zodu.
  - Ne jau priekšā, viss nav kārtībā, nav tā jautrības! Tu smēķē tukšā dūšā, dzer ar paģirām!
  Alise piemiedza atpakaļ.
  - Bet es nedzeru un neviens man to rīklē neielies. Ir daudz vairāk prieka nekā apiņi, piemēram, spēja kustēties, dziedāt un dejot!
  Andželika atkal palaida garām, viņas intuīcija šaut, lai nogalinātu nebija tik visaptveroši attīstīta kā Alisei, un viņas smiekli bija ārkārtīgi nepiedienīgi, kad apkārt bija tik daudz mirušo, ka bija jācenšas neuzkāpt uz līķiem. Un dažreiz man nācās uzbraukt pāri līķu paliekām ...
  Sarkanmatainais Sibīrijas karotājs teica:
  - Tātad es saprotu, ka karam ir nesievišķīga seja, bet sievišķīga nepacietība tieksmē pēc kanibālisma!
  Alise arī sasita nakts redzamības ierīci un aizkaitināti teica:
  - Man nepatīk lauzt labas lietas!
  Andželika nicinoši nošņāca.
  Kas šajā ierīcē ir labs? Kaut kā ieskatījos trofejā... Viss izplūst, it kā vesels cilvēks būtu uzlicis brilles, un ar zaļganu nokrāsu.
  Alise saprātīgi atbildēja:
  - Kvalitāte ir zināma salīdzinājumā. Mums pat tāda nav!
  Andželika pārliecinoši teica:
  - Nē, būs! Un vēl labāk par Frici... Bet nacistiskajai Vācijai nekas cits neatliks, tikai nedaudz vairāk par četrdesmit kilometru līdz Berlīnei. Un mēs viņiem tiksim garām, lai kas tas mums būtu, un ienaidniekam tas nav jādara!
  Alise apstiprināja:
  - Nu, protams, iesim! Par to esmu pilnīgi pārliecināts! Bet pagaidām mums nenāktu par ļaunu mainīt izvietošanas vietu...
  Meitenes skrēja, sita pa ķiveri ar savām graciozajām tulznām un nobrāzumiem klātām kājām, gandrīz līdz ceļiem, bet tomēr skaistas. Karotāji pat zināmā mērā izbaudīja šīs sāpes, vicinot drosmi, kas nebija pieejama pat daudziem vīriešiem.
  Alise gudri atzīmēja:
  - Vīrietim ir ne tikai bārda sejā un tērauda lodītes biksēs, bet arī zelta sirds krūtīs!
  Andželika tam piekrita:
  - Arī kazai ir bārda, bet tikai īstam vīrietim ir zelta sirds!
  Trešā grēda joprojām bija neaizņemta. Uzbrukuma lidmašīnas cieta zaudējumus, īpaši no Focken-Wulf - monstru lidmašīnas. Bruņojuma un bruņu ziņā jaudīgākais vienvietīgais iznīcinātājs, šis Otrā pasaules kara darba zirgs, Aleksejevam bija ļoti nepatīkams. Zināms manevrēšanas vājums kaujā, arī ar ne pārāk manevrējamām uzbrukuma lidmašīnām, īpaši neietekmēja, bet ieroču spēku ...
  Un Pēteris un Ivans atpalika ...
  Alise, sapratusi, ka Fokenu-Vulfu nevar notriekt no snaipera, izsita vai nu Salamandras, vai Me-462. Bija iespējas...
  Savukārt Andželika šāva pa zemes mērķiem. Ar mainīgām sekmēm, bet snaiperi nemaz nelaiž garām, tikai filmās. Vai zema profila asa sižeta filmās. Alise, pat ja viņa palaida garām, tas bija nemanāmi. Viņa negribēja zaudēt savu terminatoru karotājas reputāciju!
  Bet Andželika smērējās arvien biežāk. Te taču ne tikai viņas vaina, nakts, dūmi, izgarojumi, pat gaiss virmo no karstuma. Bet Sibīrijas karotāja bija nokaitināta un viņa dziedāja:
  - Alisa Seļezņeva, pieņem manu vārdu! Šauj kā govs, nacistu trako nams!
  Zeltamatainais karotājs ignorēja stulbo joku. Pat ja viņa bija iebiedēta.
  Alise tikai domāja
  - Asprātība reizēm parāda prāta trulumu, kā taisns spogulis greizu seju!
  Salamandras lidoja iekšā un ārā, gluži otrādi. Viņi izmantoja savu pārsvaru ātrumā un manevrētspējā, tāpēc mēģināja izdarīt spiedienu uz krievu dūžiem, radot lokālu spēku pārsvaru vienā vai otrā frontes sektorā.
  Ne-262, plīvo kā tauriņi, raibs zaļš un zils haki. Viņi apmeta stobru, uzreiz ducis ar pusi šo jauko mašīnu, tad paslīdēja uz spārniem kā slidotāji.
  Alise nospieda mēli:
  - Ba! Tas ir vienkārši brīnišķīgi! Bet slidotāji, tas jūs neglābs!
  Tauriņi faktiski iekļūst lāpā un nokrīt!
  Tikmēr Vladimirs Trešais naktī no 17 uz 18 dod pavēli:
  - Žukovskim klājas grūti! Tāpēc es pavēlu pirmās Ukrainas frontes triecienvienībām pagriezties uz ziemeļiem un uzbrukt Berlīnei no dienvidiem!
  Komandieri dod pavēles, un ierindas karavīri cīnās bez domāšanas.
  Alise liek sadedzināt vēl vienu "Salamandru" (Nez, kāpēc vācieši tā sauca savu labāko reaktīvo iznīcinātāju. Varbūt pēc analoģijas ar slaveno romānu; Kārlis Kapeks - karš ar salamandrām. Daudzi zinātāji un vēsturnieki uzskata, ka Kapeks vilka paralēli šajā slavenajā darbs starp mutantu salamandrām un fašistiem-nacistiem!), teica:
  - Nez kāpēc kādu, kas lido, ir tik viegli notriekt!
  Andželika daiļrunīgi iebilda:
  - Kāds, kurš izrādījās notriekts ar vienkāršu bruģakmeni, spārnus saspieda akmeņi jau lidojumā!
  Alise iesmējās.
  - Jā, šeit tā ir dialektika! Attīstības dialektika un filozofija... Kā saka franči...
  Andželika pārtrauca savu partneri:
  - Bija Kutuzovs - viņš pārspēja francūžus! Tagad Vladimirs ir visas pasaules Dievs!
  Meitenes pēc šādiem vārdiem atkal ķiķināja, sita viena otrai pa zoli. Alise, šaujot arvien ātrāk, pat viņas automātiskā šautene pārkarsa un apdedzināja pirkstus. Šeit, piemēram, viņai pat bija iespēja pagrieziena laikā notriekt gandrīz necaurredzamo Fokenu-Vulfu. Andželika slavēja:
  - Tava acs ir dimants! Kad acs ir dimants, atšķirībā no dabīgā akmens, tā vienmēr ir pie rokas un nav jārok ārā!
  Alise jokojot atzīmēja vēl vienu aforismu:
  - Pat govij vajag bikses, ja tās atrodas ganību un dzirdināšanas vietā! Sieviete novērtē apģērbu uz sevi, vīrietis novērtē viņas prombūtni, un nodokļu maksātājs novērtē to ielāpu skaitu, ko var nogriezt no svešas kleitas, lāpojot valsts budžetu!
  Debesīs iestājās īslaicīgs klusums, bet tad pēkšņi pozīciju centrā uz priekšu virzošais krievu karaspēks bija kā sprādziens, kā Zemē ietriecās meteorīts. Simtiem kājnieku tika saplosīti, sadedzināti un izmesti dažādos virzienos. Viņi izklīda, šķiet, ka tie nav cilvēki, bet no dzīviem, nobružātiem un mirušiem ķermeņiem ir cēlies vesels cunami vilnis.
  Andželika iesaucās par troksni:
  - Oho! Šeit ir trieciens! Pat "Andrjuša" tā netrāpa!
  Alise ieteica:
  - Tas ir Strumtigrs ar savu bumbvedēju. Visspēcīgākais kāpurķēžu uzbrukuma lielgabals!
  Andželika pacēla rokas.
  - Jā, es vēl neesmu redzējis šo durru! Droši vien pašpiedziņas ieroči, kas jums nepieciešami!
  - Mums ir jāredz šie pašpiedziņas lielgabali un jāneitralizē! Alise noteica. - Citādi mums būs vārīties vannā!
  Andželika nevietā pajokoja:
  - Mēs būsim vannā: tātad vanna krievu cilvēkam ir laime!
  Kaujas laukā valdīja tāds haoss, ka Alisei tikai ar otro zalves palīdzību izdevās fiksēt šāviena vietu. Turklāt abi, "Sturmtiger", tika sadzīti uzreiz. Tātad šīs bumbas dārdēja, tik daudz upuru ...
  Andželika, tāpat kā Spinoza un Cicerons, saritinājās vienā, teica:
  - Mākslas labā izpildītāji nes brīvprātīgus upurus, militārās mākslas labā klausītāji ir spiesti upurēties! Publika vienmēr vēlas encore ar mākslas šedevru, no publikas nav palicis neviens, kas vēlas atkārtojumu ar militārās mākslas šedevru! Mākslas maestro koncerti, par biļetēm maksā lielu naudu, un vēl vairāk naudas, lai izvairītos no cīņas mākslas maestro koncertiem!
  Alise pārtrauca savu draugu:
  - Nāc, pēc mana rēķina, šaujam tieši lielgabala platā purna kanālā, tad spridzinās bumbas dzinēja lādiņā!
  Andželika pagrieza pirkstu pie deniņa:
  - Vispirms ir jāmaina pozīcija, lai leņķis būtu taisnāks un jātupsta kājas!
  Karotāji skrēja ar visu savu veiklību, bet atkal viņiem nebija laika. Šķiet, ka Stormtigers pārkraušanas laikā ir saņēmuši papildu automātiku un to uguns ātrums ir palielinājies. Turklāt no zalves cieta ne tikai kājnieki, bet arī tanki, norauta torņi, velnišķīgā raganas katlā tērauds sajaucās ar liesmām.
  Meitenes, īgnās par savu lēnumu, ar nolūku iebāza savas kailās, sievišķīgās kājas ugunī, lai sodītu sevi ar sāpēm!
  Andželika atzīmēja:
  - Mēs esam to pelnījuši!
  Alise, agonijā grimasēdama un basām kājām dejojot uz ugunskura, piebilda:
  - Un ienaidnieki ir pelnījuši vēl ļaunāku!
  Andželika atbildēja:
  - Labāk vienu nelieti nogalināt, nekā simtu atmaskot, pēdējie nelieši to dara paši!
  Alise kā Lucifera karotāja apņēmīgi paziņoja:
  - Un tieši to mēs darīsim!
  Meitenes mērķēja, dejojot no mazajām liesmiņām, sāpēm un apdegumiem, ļaujot viņām koncentrēties. Galu galā šī ir viņu dzimtene, viņu brāļi ir krievu karavīri, viņiem jāuzvar un jāsper pēdējie soļi uz Berlīni. Kad komunisms uzvarēs, cilvēks nekad nenomirs no cita cilvēka rokām!
  Mīksts starts, īpašas pastiprinātas bruņu caurduršanas lodes izlidoja no bagāžniekiem. Šeit galvenās grūtības bija ne tikai iekļūt ventilācijas atverē. Nacisti arī nav muļķi un mucas atveri aizsargāja ar vāciņu kā tējkannas vāku. Tāpēc bija jāpaspēj to iestādīt tajā īsajā mirklī, kad cepure vienā mirklī pacēlās no šāviena. Tad kā lodes caururbj vairāku agresīvu šķidrumu maisījumu...
  Tas eksplodēja zvērīgi, vispirms divi sprādzieni vienlaikus, pēc tam vēl vairāki no pārdesmit munīcijas bumbu uzspridzināšanas. Vairākas tuvumā esošās tablešu kastes, Fritz tika iznīcinātas vai nopietni bojātas, tajās tika izveidotas iespaidīgas spraugas.
  Sprādziena vilnis bija tik spēcīgs, ka gandrīz nogāza abus karotājus uz muguras. Priekā meitenes kliedza:
  - Tur ir! Tā ir tikai klase!
  Alise piebilda:
  - Snaipera asā acs spēj caurdurt biezāko uzacu biezās bruņas, stulbākais karotājs!
  Aiz muguras atskanēja apmierināta balss.
  - ES redzēju to! Meitenes, iedomājieties kabatā Pirmās pakāpes Godības ordeni... Cilvēks cara laika slepenpolicijas majora formas tērpā ir atveseļojies. - Precīzāk uz krūtīm! Nu labi meitenes! Tomēr tas nav viss jūsu varoņdarbs!
  Alise nopūtās:
  - Šis ir tikai sākums!
  Andželika pielēca.
  - Un galvenais labs sākums!
  Majors piebilda:
  - Šis ir sākums un beigas Berlīnē! Nebrīnīšos, ja arī Hitleru noķertu aiz bumbām. Galu galā jūs esat meitenes supermena līmenī!
  Karotāji pieticīgi atbildēja:
  - Nē, mēs esam tikai padomju sievietes!
  Šķiet, ka šturmtīģeru nāve un sakāves radītais trieciens salauza Frica spēkus, astoņpadsmitā rītā jau bija pārvarēta trešā grēda. Karaspēks, jo īpaši tanki, izrāpās pa vienmērīgāku reljefu. Meitenēm pat bija jāstumj tādas smagas mašīnas!
  Andželika atzīmēja:
  - Karš ir azartiskākā spēle, tikai tajā valsts, atšķirībā no pokera, zaudē to, kurš nevar sevi pakļaut uztraukumam!
  Alise nopietni piebilda:
  - Uzbrukums karā ir kā zirgu skriešanās sacīkstes, tikai hipodromā ir daudz vairāk šķēršļu un korumpētu žokeju!
  Andželika atbildēja:
  - Šis aforisms nav precīzs! Zirgu skriešanās sacīkstēs var uzpirkt žokejus, uzbrukuma laikā skrējējs saprot, ka dzīve nav nopērkama!
  Karotāji skrēja vēl tālāk... Un tajā pašā laikā atlaida pērļu zobus. Alise pat dziedāja:
  - Skaistule, skaistule, mēs vedam uz trako māju kaķi, siskinu, suni, kausli Petku, pērtiķi, pustramvaju! Šeit ir uzņēmums!
  Andželika skrēja uz priekšu uz ierakumiem un piebilda:
  - Uzņēmums, kuru nevar pārdot zem āmura!
  Alise pamāja.
  - Jā! PSKP mūs apēdīs!
  Andželika bija pārsteigta:
  - Un kas ir PSKP? Es nezinu šo terminu!
  Alise īpatnēji izklāstīja:
  - To var tulkot kā Padomju Savienības Komunistiskā partija!
  Andželika paraustīja plecus nobrāztos plecus.
  Bet tāda nosaukuma vēl nav...
  Alise vēma ar labo dūri:
  - Tici man, tā būs! Obligāti būs!
  Andželika iemeta:
  - Būt veselam!
  Alise atbalstīja nopietnu joku:
  - Es noteikti!
  Līdzenumā pretestība bija vājāka, taču joprojām spītīga. Ferdinandi bija īpaši kaitinoši, šie iznīcinātāju pašpiedziņas lielgabali, kā milzīgas kamenes, ar lādiņiem ielauzās padomju aprīkojumā. Ferdinanda iznīcināšana nav vienkārša, ne velti šis pašpiedziņas lielgabals ir masīvākais no smagajiem un pēc skaita ir otrais aiz Panzer-4.
  Andželika krūmos redzēja slazdā Panzeru... Automašīna sver tikai divdesmit divas ar pusi tonnas, bet tai ir Panther lielgabals. Zemais siluets ļauj viegli maskēties un trāpīt no slazdiem. Alise arī sāka rāpot pretī Panzeram... Veiksmīga mašīna, bet tās potenciāls netika pilnībā izmantots vācu pavēlniecības stulbuma dēļ. Vispār tā ir dīvaina Otrā pasaules kara parādība. Krievijas militārā vadība karadarbības gaitā ir manāmi uzlabojusies kara mākslā, īpaši taktiskajā līmenī. Un vācieši, gluži pretēji, sāka pārvaldīt karaspēku daudz sliktāk nekā kara sākumā. Tāpēc pat palielinātais tehnikas apjoms (1956. gadā mēnesī tika saražots vairāk tanku un pašpiedziņas ieroču nekā visā 1954. gadā!) nepalīdzēja viņiem pretoties cara armijas krievu triecieniem. Piemēram, ja ņemam ieroču ražošanu, tad piecdesmit piektajā un piecdesmit sestajā gadā tehnikas ražošanas proporcijas vāciešiem bija labākas nekā piecdesmit pirmajā un piecdesmit otrajā gadā. Taču karadarbības gaita nekļuva Trešajam Reiham labvēlīgāka, drīzāk otrādi!
  Meitenes, viņi neaprobežojās tikai ar Panzer-4 optikas iznīcināšanu, viņi arī uzspridzināja automašīnu ar sagūstītajām kumulatīvajām granātām. Vispirms viens Panzer, un tad nākamais...
  Andželika iesmējās.
  - Tā mēs kultam šīs odzes!
  Alise, atlaidusi dunču zobus, piekrita:
  - Mēs kuljam tik daudz, ka pat bruņurupuča čaula neglābs Panzer-4!
  Tranšejās atradās daudz pusaudžu, acīmredzot izsaukti pavisam nesen. Bija pat tik švaki zēni, ka viņi pat nevilka tīņus, apmēram deviņus vai desmit gadus vecus. Viņi izskatījās apmulsuši un nobijušies.
  Zēnu ieroči, bezatsitiena kalibrs 20 mm. Viegls, un to tuvumā jūs varat cept kājniekus vai nogalināt tanka kāpurus. Lūk, viens mazs, gaišmatains, aprakts slazdā, tikai plikie papēži izspraucās. Daudzi puikas ir basām kājām, nebija piemērota izmēra zābaku, un Vācijā aprīļa vidū laiks ir kā Krievijā siltajā maijā. Trešā reiha zēni taču nebēdā izklīst, piemēram, gados veci vācu miliči pie pirmās izdevības, paceļot ķepas augšā vai bēgot uz Berlīni.
  Tikai zēni aizver ausis, lai kļūtu kurli no čaulu sprādzieniem un "Andrjuša" un "Katjušas" degošo dāvanu gaudošanas. Un tā viņi cīnās līdz galam. Daži pat ķeras pie maldināšanas, ielaiž iekšā Sarkanās armijas karavīrus, paceļot tuvāk baltas lupatas, un tad kopā ar viņiem uzspridzina sevi. Drosmīgi propagandas apreibināti bērni un daudz kritiskāki pieaugušie, īpaši tie, kas labi atceras laikus pirms Hitlera un neļāvās pilnībā izskalot sev smadzenes.
  Tāpēc, jo tuvāk Berlīnei, jo mazāk paliek uz aizmuguri bēgošu pieaugušo un biežāk cīnās bezbārdaini, bet drosmīgi mazi puikas.
  Bet starp cīnītājiem vācu meitenes sāka kustēties daudz biežāk. Hitlers, gods, uzskatīja par valdnieka pienākumu aizsargāt sievietes un nelaist viņas uz fronti kā lielgabalu gaļai. Turklāt vīriešu trūkums no demogrāfiskā viedokļa nav tik briesmīgs, viens tēviņš var apaugļot simtiem mātīšu. Bet sievietei nepieciešami deviņi mēneši, lai dzemdētu bērnu, un vēl divi gadi, lai atveseļotos.
  Alise, redzot, ka Andželika šauj uz zēniem, sita pa purnu, iesaucoties:
  - Nenogalini bērnus! Vai jūs sapratāt sievieti vai vilku?
  Andželika nikni atcirta kā pantera:
  - Vai viņi var mūs nogalināt?
  Alise atzīmēja:
  - Tie ir bērni, viņi nesaprot... Turklāt ir dažādi morāles līmeņi. Fašistu morāle ir zemiska, komunisma morāle ir cildena. Pamatojoties uz to, jums ir jāsaprot, ka mēs nevaram, nedrīkstam būt tik slikti kā mūsu pretinieks. Pretējā gadījumā kāda jēga mums pretendēt uz labā lomu cīņā pret ļauno.
  Andželika, atbildot, gribēja griezt aforismu, taču viņas galva bija tukša, gluži kā gaviļnieka somiņa. Un nekas nesanāca, asprātīgs un kodīgs.
  Alise uzsita draudzenei pa plecu.
  - Tieši tā! Lai gan Staļins teica, ka uz ienaidnieka sitienu atbildēsim ar trīskāršu sitienu, viņš nebūt nedomāja, ka uz nelietību jāatbild ar trīskāršu zemisku. Un par nežēlību trīskāršā nežēlība! Šajā gadījumā princips acs pret aci nav mūsu princips!
  Andželika īgni sarauca pieri un diezgan pamatoti atzīmēja:
  - Vecais, izkaisīt, viņiem ir daudz spēcīgāks izdzīvošanas instinkts par katru cenu. Tātad, šī ir ļoti pretrunīga ideja... Tas ir, es gribēju teikt, ka mums drīz vairs nebūs neviena, uz kuru šaut, izņemot pūtējus... Tātad, ko mēs varam atgriezties?
  Alise norādīja uz Andželiku ar rādītājpirkstu uz Rietumiem:
  - Redziet, "Panteras" rāpo, tici man, mums vēl būs ar ko te cīnīties un ko sasist! Vai nav skaidrs!
  Andželika jautāja savam draugam:
  - Ka man no noguruma trīc rokas, un kājas arī... Varbūt tu man nodziedāsi ko jautru?
  Alise atbildēja:
  - Jā, arī es jau piekto dienu neesmu aizvērusi acis! Dziedāt, vai tas ir kaut kas, lai jūs būtu jautrs ... No vecā?
  Andželika dusmīgi paraustīja galvu kā ķēve.
  - Nē! Sasodīts, tas ir vecs! Dziedam labāk, jauni, jautri, padomju!
  Alise sagrieza seju.
  - Būs jautri, bet spriediet paši, cik padomju!
  Andželika, garām palaidusi, dusmīgi iedūra šautenes buferi pret vaigu, nomurminot:
  Mums nevajag nekādu papildu ažiotāžu! Mums vajag sirsnīgi, skaisti un poētiski ...
  Alise dziedāja savā lieliskajā, neatkārtojamā balsī:
  Krievu gars kaujā nekrīt,
  Ak, sarkanā saule, pavasara stari!
  Lai gan fīreru ieskauj akmens žogs,
  Mūsu āmurs tumsā sit kā bungas!
  
  Dziļuma aizmugurē mūsu birzis -
  Un dzimto lauku zelta medus graudi!
  Lai noskalojas sarkanais karogs virs armijas,
  Un lidmašīnām ir spārni dzērvju debesīs!
  
  Lai Tēvzemes ceļš top augstāks;
  Mēs paceļam komunismu virs planētas!
  Mēs dzirdam simts tūkstošu spēcīgu tautu balsi,
  Viss ir paaugstināts un bruņinieks neatkāpjas!
  
  Tici, rudens valstī nenāks,
  Un mēs nenosalsim zem sniega!
  Labāk ir beigt mopēt meitenes -
  Atgriezīsies, pazīsi mūsu armiju ar krāšņu uzvaru!
  
  Berlīne kritīs, drīz redzēsim
  Un mēs nemaz nebaidāmies no "Panterām", "Tīģeriem"!
  Būs teikumi Fricim,
  Nu dabūjiet balvas, Krievijas dēli!
  
  Un mūsu varenība ir kā liesma,
  Fašisms izkaisīs smirdīgos pelnos!
  Un gribas cietība ir kā akmens,
  Šāviņš dārd, sasmalcinot - blīkšķ!
  
  Sātana lūgšanas neņem vērā,
  Tas Kungs nolēma ļaut tam būt vienīgajam ceļam!
  Attīrīsim Zemi no nacisma,
  Galu galā planēta Fricim nemaz nav krogs!
  
  Protams, mēs maksājām daudz
  Mūsu taisnās jūras ir gājušas bojā!
  Tagad Krievija ir pie sarkanās varas,
  Un Velna viltība vairs neatgriezīsies!
  
  Galu galā komunisma cēlonis ir svēts,
  Tajā ir absolūta, bezgalīga labestība!
  Un saskaņā ar ļoti patiesa duālisma likumiem,
  Kapitālismam nav lemts uzplaukt!
  
  Lai bads nemoka tautas,
  Visur jāstāda kolhozi!
  Tas aizņem tikai četrus gadus
  Visvarenais celtniecībai liks stingru piecinieku!
  
  Un tad kosmoss - Visuma pagalms,
  Noslaucīt to labi, ar jaudīgu slotu!
  Šī godība ir spēcīga, neiznīcīga -
  Kurā katrs cilvēks ir liels varonis!
  
  Neraudiet atraitnes pēc karavīriem,
  Galu galā zinātnei nav neiespējamu mērķu!
  Viņi tiek apbalvoti ar augšāmcelšanos,
  Un mēs jums nosūtīsim pušķi no koši rozēm!
  . EPILOGS.
  Hitlers 1957. gada 20. aprīlī svinēja sešdesmit astoņdesmit gadus. Šī ir gandrīz jubileja, svētki faktiski ir zaudētā stāvoklī. Tagad fīreram ir izvēle: vai nu mirt ar godu. Vai arī skriet un paslēpties pazemē.
  Gan tas, gan cits Hitlers nav pārāk apmierināti. Tātad situācija Trešajā Reihā ir ļoti nopietna.
  Hitlers skatās uz gladiatoru cīņu. Puiši cīnās vienās peldbiksēs.
  Desmit gadus veci zēni katrs vicina mazos zobenus un piesedzas ar vairogiem. Viņu kailie, iedegušie, tievie ķermeņi mirdz no sviedriem.
  Puiši viens otru jau saskrāpējuši. Viens no viņiem netrāpīja sitienu un krita. Maurs ar lāpu apdedzināja savu kailo papēdi.
  Zēns pielēca augšā. Un viņš atkal palaida garām. Un nokrita asinīm izmirkusi.
  Hitlers no sirds kliedza:
  - Pabeidz to!
  Un piesita ar sausām rokām. Šķiet, ka karš tuvojas beigām, un fīrera noskaņojums nav īpaši labs.
  Viņam pienācis laiks spert. Un tas, kā saka, ir steidzami nepieciešams.
  Drosmīgie karotāji jau sasnieguši Sarkanās armijas iebrukušās Berlīnes nomales. Viens no senajiem fortiem, kas nostiprināts ar mūsdienu nocietinājumiem, joprojām cīnījās, krievu karaspēks mēģināja ielauzties dziļāk citadeles pilsētā.
  Un šķita, ka dūmi kļuva arvien nežēlīgāki...
  Alise nedaudz atguvās no brūcēm, taču viņa neskrēja īpaši ātri, kājās joprojām bija vājums. Vienīgi radio ziņoja, ka satikās Krievijas cara karaspēks un amerikāņu-krievu un arī cara spēki, noslēdzot gredzenu ap Berlīni. Starp karavīriem notika brālība.
  Karš, nežēlīgs, vēss, jau bija pašā finiša taisnē. Bet tuvais, ļoti tuvais gals deva sparu, dzemdēja spēku.
  Meitenes uzkāpa uz nolūzušā jumta un no turienes sāka medīt fortu.
  Sienas bija zvērīgas, veidotas ar visu viduslaiku celtniekiem raksturīgo rūpību.
  Bija daudz pretgaisa ieroču, ložmetēju un mīnmetēju. Pat kaut kā uznāca "Jagdtigers", kas no plānāk bruņām sāniem un pakaļgala pārklāti ar dzelzsbetona plāksnēm.
  Pietuvoties nav viegli, lai gan debesīs parādījās spītīgais Aleksejs. Viņi acīmredzot mēģināja iegūt smagi bruņotus bunkurus.
  Alise atzīmēja:
  - Šis forts ir aizmūris, necilvēks!
  Andželika ķircināja:
  - Tieši tā, tas ir iestrēdzis! Bet mums tas ir daudz sliktāk.
  Alise ieteica:
  - Varbūt tuvāk centram. Tur mēs atradīsim daudz vairāk mērķu.
  Andželika ļoti veikli skrāpēja savas kailās kājas aiz auss ar gracioziem notriektiem pirkstiem:
  "Vispirms salauziet Jagdtigers optiskos instrumentus, un tad mēs pārcelsimies uz centru, un būs lielas medības!"
  Kādreiz sniegbalts balodis no degšanas kļuva melns un izskatījās pēc kraukļa. Un debesīs cauri sodrējiem kautrīgi parādījās zvaigžņu ogles. Šeit tā ir pasaule, bez labākā... Lai gan kas ir labākais?
  Alise atzīmēja:
  - Pats labākais pasaulē ir tas, ka nekad nevar teikt - sliktāk vairs nevar būt!
  Andželika kā rinda no Arbakan ievietoja:
  - Kas ir slikts pasaulē, tieši karā, un pēc uzvaras tas nepaliek labāk!
  Zēns Oļegs Ribačenko, kurš pielēca viņiem klāt, kliedza:
  - Par ko tu runā. Ienaidnieks jau griež mūsu tankus!
  Patiešām, no garā un biezā purna atverēm nokrita kumulatīvi čaumalas. Bija četri "Yagdtigr" -3, trīs garām no tālās distances, bet ceturtais trāpīja uz paātrinājuma kāpušajam "Nikolai" -3 tieši kreisajā kāpurķēdē. No trīsdesmit kilogramu smaga šāviņa graujošā trieciena norauta rullīši un sliedes, un pati automašīna gandrīz apgāzās.
  Andželika skaļi nosvilpa.
  - Tas ir spļāviens. Nu, vai tu vari pabāzt viņu optiku?
  Alise nebija gluži pārliecināta.
  - Vājums pirkstos, rokas trīc... Es neesmu pārliecināts.
  Andželika nicinoši nošņāca.
  - Bet tu tomēr esi krievs! Vai jūs zināt, uz ko krievu cilvēki ir spējīgi?
  Alise aizkaitināta iesita sev pa zodu.
  Viss, izņemot stulbumu!
  Sniegbaltā karotāja samiedza labo aci un sāka mērķēt. "Jagdtigers" -3 bija draudīgs izskats - īpaši frontālās bruņas, ieroča maska, piešķirot tai līdzību ar cūkas purnu. Bet nedaudz augstāks tālmērs un periskopa caurule. Lūk, kur tas ir jāiestāda!
  Alise cenšas koncentrēties... Iedomājieties lodi kā kaut ko līdzīgu laulībai. Un viņas līgavainis gandrīz kilometra attālumā ir optisks skats. Un viņu vajag piespraust...
  "Jagdtigers" -3 atkal nospļaujas, viena no mašīnām "Nikolajs" ar precīzu sitienu notriec torni... Un korpuss ar šasiju pēc inerces virzās uz priekšu. Phasmogoria!
  Alise čukst:
  - Nu, Dievmāte un Džordžs, palīdziet iemalkot sveķus no Gehennas! - Meitene maigi nospiež sprūdu.
  Andželika rupji nosēdina savu draugu un parauj sev aiz pleca:
  - Par ko tu runā. Vai jūs vēlaties dzert Jaunavu Mariju ar sveķiem?
  Alise nomet savu nejūtīgo, spēcīgo kā kalēja roku un paziņo:
  - Lūk, kā es atceros grūtnieces ar pārgrieztiem vēderiem, un mazuļus, kas karājās pie nabas, tad es gribu visus svētos... Padomājiet paši, ja viņi pieļauj tādu haosu, tad kas viņi ir par svētajiem!
  Andželika ar dibenu noskrāpēja deguna tiltu un šņāca - "slikta zīme":
  - Jā, es to zinu jau sen. Pat skolā mums skaidroja, kāpēc Dieva nav - ja Dievs pieļauj tik ellišķīgu pasauli, tad kas tad Viņš ir par Dievu?
  Alise ķiķināja kā atbildi, labās rokas rādītājpirksts nodevīgi sāpēja. Meitene sastinga un mēģināja apkopot savas zirga domas. Koncentrējieties uz šaušanu. Bet domas aizgāja kaut kur malā un pat uz leju ...
  Alise gudri atzīmēja:
  - Un kāda ir mūsu atpūta bez kara? Tiešām garlaicīgi! Vai domājat par cilvēkiem kā par robotiem? Un mēs esam jautri un jautri Visvarenā bērni ...
  - Un ne ļaunums! - Andželika. - Nu kāpēc tu nešauj?
  Alise muļķīgi pamirkšķināja acis.
  - Pirksts streiko ... es varu palaist garām ...
  Angelica dzied šeit:
  - Pirmo reizi nokavēju, otrreiz nožēloju un trešo reizi palaidu garām, ka onkulis dziedāja!
  Alise turpināja dziesmu:
  - Skan mūzika, sit bungas - sargu Frici ved uz kapsētu!
  Spļaudīšanās "Jagdtigers" -3 bija mainīgas efektivitātes, bet trāpot nojauca visu pēc kārtas. "Nikolai" -3 izšāva un trāpīja kustībā, pat nedomājot par mērķiem. Tomēr pamēģini, pamēģini tādu kolosu. Viens vārds - nacistu fakju!
  Jau "Aleksandrs" -4 saņēma savu "viesnīcu", tornis bija savīts ...
  Alise mēģina nospiest sprūdu, bet pirksts nevēlas saliekties. Turklāt viņš ir pietūkis, un meitene ir tik mēma.
  Bet šeit Oļegs Ribačenko, kā vienmēr vēlēdamies grūtos laikos atbalstīt savu draudzeni, sāka dziedāt ļoti skaļi:
  Pasaku pasaule var būt ļauna
  Galu galā arī maģija ir divpusēja!
  Jaunībā viss šķiet labi
  Es gribu patiesību; dzīvo godam slaveni!
  
  Bet kaut kur trollis auž tīklu,
  Ļauns spoks izliek slazdus!
  Dodamies garā pārgājienā
  Viņi gaida, kad mūs pārbaudīs, nevis rotaļlietas!
  
  Varbūt sūnas ir šausmīgi dzeloņainas,
  Nu ūdensroze lamatas vietā!
  Asinis šņukstošās asaras no mākoņiem,
  Asmeņu mēness vietā spīd korsārs!
  
  Bet mans draugs ir viegls elfs,
  Drauga cirtas mirdz zeltā!
  Pasaka teica - puika nedriftē,
  Un izstiepa maigas rokas!
  
  Dalelfa drauga zobena nodarbība,
  Izklupiens, atsitiens, mainīgas pozas!
  Lai dzīvības stumbrs ļaunumā nesamazinās,
  Tu uzdāvini burvei divas rozes!
  
  Rūķu kalējs kaldināja zobenu,
  Viņš man saka, smaidot ar smīnu;
  Vai vēlaties brīnišķīgu beigas cīņā,
  Ar fizisko kultūru ir dedzīgi jādraudzējas!
  
  Apvienotās četrdesmit straumes apmācībā,
  Un visbeidzot Damaskas tērauds kļuva man paklausīgs!
  Jūs vispirms nogriežat no mezglu koka,
  Nu tad tu kļūsi par cēlu karotāju!
  
  Šeit nāk cīņa; ar elfiem
  Troļļi un spoki rēc viņiem līdzi!
  Bet man armija ir ģimene,
  Un nav vēlmes kautiņā vairīties!
  
  Es atceros kustības, asmeņa sitienu,
  Ļaunais spoks aizrijās ar sārtumu!
  Mēs radījumiem iedevām spēcīgu asmeni,
  Mēs veidosim pasauli, tīru un jaunu!
  Puika dziedāja, un Alise mainīja taktiku un piespraužās snaipera šautenes sunim ar kailās kājas vidējo, garo pirkstu... Tādējādi atklājot jaunāko šaušanas metodi.
  "Jagdtigers" -3 ātri kļuva akls, un tad viena no lūkām atvērās, izsprausta galva ar melnu pleķi virs labās acs.
  Andželika mehāniski iegrūda draudzenēm kājā, lai neļautu šaut, un pati izšāva... Taču dusmas izrādījās nabaga palīgs, lode atsitās garām masīvo pašpiedziņas ieroču biezajam vākam. Nacists aukstasinīgi pavēlēja, un lielgabals izšāva vēlreiz, un... Vēl trīsdesmit četri zaudēja tornīti, lepni izvirzoties virs korpusa.
  Alise neveiksmīgi kā pantera ar apdegušu asti mēģināja ar spērienu iesist savai nelaimīgajai draudzenei. Tāpēc viņa pārspēja savu uzbrukumu ar skaidri noteiktu bloku:
  - Kāpēc tu esi balts?
  - Ko tu dari? Alise izšāva zibeni no savām safīra acīm. - Mēs cīnāmies par kopīgu lietu, par visas progresīvās cilvēces pestīšanu un laimi, un ugunīgais velns ir greizsirdīgs uz viņas draugu, ka viņa vairāk iznīcina nacistus un spiež.
  Andželika jutās kauns un uzreiz atklāja:
  - Un es notriecu tev no kājām odu. Jūs jau esat zaudējis pārāk daudz asiņu, un viņš joprojām sūc sūdu!
  Alise laboja savu draugu ar slikti slēptu ņirgāšanos:
  - Ods nav necilvēks, viņš ir posmkāju nezinātājs!
  Andželika, atbildot, parādīja mēli savam sniegbaltajam eņģelim, dziedot:
  - Es dodu zināšanas, cerībā... Lai maģistra grādu var piešķirt nezinātājam!
  Oļegs Ribačenko pārtrauca draugus un pat iedeva sarkanu pļauku, viņa acīmredzot negaidīja no puiša tādu nekaunību, ka viņai piedeva:
  - Jā, tu šauj, un brēk, kā sievietes tirgū!
  Andželika mēģināja atbildēt, bet arī jaunajam skautu pulkvedim bija čūsku ķērāja reakcija un viņš atlēca atpakaļ. Bet ugunīgais velns acīmredzot negribēja piedot un nekavējoties metās viņam pakaļ. Zēns lēca pāri izciļņiem, iedegis, ar biksēm līdz ceļiem, basām kājām. Andželika ir viņam aiz muguras.
  Alise pārgāja uz šautuvi. Nu, ja viņas karotājam kā darbarīks jāizmanto viņas kailo graciozo kāju pirksti. Galu galā viņas ir tik izveicīgas un elastīgas, ka var ar to tikt galā ne sliktāk kā viņas rokas.
  Fašistam noskūtā galva bija sašķelta no precīzas lodes starp acīm... Protams, cilvēki nevar mērķēt ar kājām kā parasti. Šeit drīzāk ir intuīcija un saikne ar zemi, kas dod dziedējošas brūces enerģiju.
  Pēc tam Alise domāja, ka varbūt pēc simts gadiem, kad labi paēdušie pēcnācēji lasīs par saviem piedzīvojumiem, daudzi no viņiem domās: "baskāju muļķi". Viņi steidzas basām kājām, pāri ērkšķiem, šķembām, šķeltiem ķieģeļiem, akmeņiem un ugunīm... Varbūt teiks arī mazohisti izvirtuļi.
  Un viņi nezina, ka zeme, pat vāciete caur pliku zoli, dod viņiem patiesi maģiskus spēkus, no kuriem pārsteidzoši ātri dzīst brūces, plūst pasakaina enerģija un, galvenais, pilnīgi citāda materiālās pasaules uztvere. Proti, uztvere, kas viņu padarīja par pārcilvēcisku snaiperi. Kā arī Andželika, starp citu, šeit viņa, lai arī ne bez grūtībām, noķēra puisi un tur rokas stiepiena attālumā. Lai gan Oļegs Ribačenko vairs nav tik mazs, ļoti muskuļots un cīpslains, dabisks cietoksnis kopā ar vitālu rūdījumu.
  Arī apavus zēns praktiski neatpazīst, lai gan lielajā divdesmit grādu salnā viņi ar Alisi pat vairāk nekā pusotru, maksimums divas stundas vēl nevar nostāvēt basām kājām. Un tad jākustas, un slazdā, aukstumā kājas ātri un ļoti sāpīgi sastingst.... Bet Andželika nakšņo, ar galvu sniegā un pie reizes vienā peldkostīmā, vai pat tikai biksītēs. Un nekas, pat āda nekļūst zila, it kā viņa būtu Sniega karaliene.
  Alise cerēja, ka galu galā viņai izdosies sasniegt līdzīgu sacietēšanas līmeni. Pirms kara viņa dzīvoja ģimenē, kas nebija nabadzīga, viņas tēvs bija rajona izpildkomitejas vadītājs, māte bija inženiere-ekonomiste.
  Viņiem nebija laika evakuēties, un vecāki, šķiet, bija pazuduši ... Kravas automašīna, ar kuru Alise brauca, gandrīz apgāzās no sprādziena viļņa, un riteņi tika sagriezti ar šrapneļiem.
  Tātad kopā viņi bija zēni, tad viņa vēl bija tikai pioniere, pati virzījās uz austrumiem.
  Bet tad viņus pievīla zēni, kuri nolēma cīnīties bez pieaugušajiem... Nu, meitenes ir aiz muguras.
  Un tā viņi nokļuva okupācijas zonā ...
  Meiteņu dzīve bija smaga. Alisei, palikusi vienai, bija jāstrādā par strādnieci... Un šī ir dzīvā elle, lai gan... Par laimi, vecāki meiteni pārāk nelutināja, viņai bija fiziskā darba pieredze, bet ne tik nogurdinoša.
  Un strādnieki smagi strādāja, divas trešdaļas dienas... Protams, pavasarī, vasarā un rudenī Alise iemācījās staigāt kokvilnas kleitā un basām kājām, kā, patiešām, gandrīz visi profesijā dzīvojošie bērni. Pat policistu un vecāko ģimenes centās būt pēc iespējas pieticīgākas.
  Taču Alise kā apzināta jau no paša sākuma meklēja saiknes ar pagrīdi un centās izpildīt to vai citu uzdevumu.
  Kā meitene ar sniegbaltiem matiem un eņģeļa seju viņa bija ideāli piemērota ziņneses vai izlūka lomai. Viņai ir lieliska atmiņa, viņa zina vācu un angļu valodas, kas pat atlec no zobiem, un jūs redzat tādu, ka neviens nepadomās, ka meitene nes nāvi Fricim.
  Alise stutēja savus mazos, rūdītus, ilgi staigājot pa desmitiem ceļu, un pamanīja visu... Bet viņa neapstājās pie tā. Viņa gribēja nogalināt šos neliešus, it īpaši pēc tam, kad viņa tika pamatīgi pātagu, sajaucot ar zagli.
  Tad kāpēc gan neienest grozā sprāgstvielas?
  Kā izlūks viņai savulaik izdevās nokopēt "Karalisko tīģeri", kas Polijā ieradās tālajā 1955. gada decembrī... Toreiz meitene diezgan sastinga, tāpēc bija stiprā salnā tikai ar kurpēm basām kājām. sodītājas suņi plūca nobružātā aitādas kažokā, bet .. Lai nu kā, viņa pat nešķaudīja, lai gan drebēja, pēc decembra nakts bija stipri.
  Un snaiperes karjera sākās lieliski... Īsā laikā viņa kļuva par līderi cīnītāju vidū. Un tā bija ne tikai fenomenāla precizitāte, bet arī medību instinkts.
  Tiesa, Alise kategoriski atteicās nogalināt pusaudžus un sievietes... Varbūt tāpēc viņi nesteidzās no viņas taisīt varoni!
  Bet tagad visi, kas mēģināja izbāzt galvu no lūkas, lai norādītu uz aci, bija veci un pieredzējuši fašisti. Un nevajag viņus žēlot...
  Taču Andželikas bagātība nolēma atriebt viņas skaudību, un uzsprāga sadrumstalots šāviņš. Oļegs Ribačenko pat netika saskrāpēts, bet ugunīgais karotājs, notriekts, tika pieklājīgi nocirsts. Vairākas lauskas iedūrās viņa krūtīs, atsitās rokās, kājās un pat viegli iegrieza deniņu.
  Krūškurvī un plecos tas smagi sāpēja, bet Andželika tomēr piecēlās un devās, cenšoties noturēties taisni. Tajā pašā laikā un lamājoties:
  - Šeit ir velniņi! hitlerieši, kuri neprot mēra izjūtu! Vai elementārs kauns!
  Oļegs Ribačenko, kurš nav cietis, izņemot sasitumus, krītot no sprādziena viļņa, sarkastiski atzīmēja:
  - Un uz kauna rēķina, tieši tā - aizsedzies!
  Puisis izsmejoši piemiedza aci. Andželika patiesībā bija gandrīz kaila, viņas formastērps bija norauts un sagriezts, un no viņas pilēja asinis. Ķermenis bija redzams visā savā skaistumā. Ļoti muskuļota, bet vienlaikus arī sievišķīga, muskuļi ir kā stieple, vēnas un cīpslas darbojas ļoti asi, un šķiet, ka šī ir atlieta Amazones tērauda statuja. Tajā pašā laikā animāciju veidojis kara dievs Ares.
  Alise nosvilpās.
  - Oho! Nu tu saprati!
  Andželika iecietīgi pasmaidīja.
  - Man ir ļoti spēcīga miesa! Kas vācietim ir nāve, tas krievam ir lieliski! Tāpēc nebaidieties no "Sniegbaltītes", tas mani tikai apbēdinās, bet nenositīs!
  Alise atzīmēja:
  - Mūsu kājnieki un tērauda, tanku kavalērija jau ir ielauzusies fortā. Nu ko, te medījām vai pilsētā?
  Andželika pēkšņi pagriezās pret zēnu:
  - Un ko teiks Maksimka?
  Jaunais skauts, kratīdams blondos sprādzienus un saspiedis savu iedegušo dūri ar izteiktiem pirkstu locītavām, apņēmīgi sacīja:
  - Protams, uz Berlīni, citādi Hitleru pieķers bez mums! Makšķernieks meklē vietas, kas nav vispieejamākās, bet visizdevīgākās!
  Alise novilka citu Frici, kas izslējās no torņa, kas bija pārdzīvojis apšaudes un berzēja griezumu, bet gandrīz aizvērtu zoli, sacīja:
  - Un kas? Nav jēgas perēt olas pie ledāja... Jāatrod siltāka vietiņa!
  Oļegs Ribačenko dedzīgi dziedāja:
  Tēvzemes dvēsele, velti sirdi -
  Sadedzini visu ķermeni kaujā bez pēdām!
  Cieņa un gods, saglabāšana, mirst;
  Pasaule priekšā - tagad cīņa plosās!
  Andželika paglaudīja puiša kailo plecu ar saraustītu roku. Oļegs Ribačenko sasprindzināja presi, demonstrējot flīzes. Bija skaidrs, ka, pieņēmies svarā, zēns drīz pārvērtīsies par spēcīgu un izskatīgu jaunekli. Precīzāk, ne tik drīz, līdz jaunam vīrietim palikuši vairāk nekā četrdesmit pieci gadi, līdz viņa izaugs liela.
  Alise ieteica:
  - Tu, Oļegs Ribačenko, neesi snaiperis, varbūt tu nedaudz attālināsies no mums... Tā kā tu esi skauts, tad veic izlūkošanu!
  Zēns bija aizvainots:
  - Vai jūs domājat, ka es esmu alfabēta nasta?
  Andželika pārtrauca strīdu:
  - Oļežka skries mums pa priekšu. Un mēs sekojam viņam šādi, kā zosis pa svītrām.
  Zēns nekavējoties piekrita.
  - Tas nāk! Skrējiens gājiens...
  Pašā pilsētā cīņas bija spītīgas. Dažas ielas bija platas. Gar tiem pārvietojās "Nikolajs", "Aleksandrs" un visu veidu pašpiedziņas ieroči. Jo īpaši SU-100. Šis pašpiedziņas lielgabals izskatās kā tanks, kas nosaukts Nikolaja II vārdā, bet ar jaudīgāku lielgabalu. Tas tika uzskatīts par labāko tanku iznīcinātāju, parādījās tikai salīdzinoši vēlu, kad karš jau dega, un tam nebija laika būtiski ietekmēt kauju gaitu.
  Bet no nacistu puses parādījās tanks, kas, ja tas būtu laikus nodots militārajā ražošanā, neapšaubāmi uz ilgu laiku aizkavētu Trešā reiha sakāvi.
  Tomēr jebkurš no jums, skatoties uz to nožēlojamo skatu, kāda ir pašreizējā demokrātiskā Eiropa, droši vien padomās, bet nacistu laikā gejiem un "melnajiem" brīvas rokas nebūtu dotas!
  Un šeit ir tanks AG-25, mazs, saplacināts kā bruņurupucis ar garu Panteras purnu. Viņš šauj no šīs pistoles uz "Nikolaju", izlaužoties cauri korpusam no 2 kilometru attāluma. Skaidri demonstrējot zemkalibra šāviņa lielā sākotnējā ātruma priekšrocības un pārnesumkārbas atrašanās vietu tieši uz dzinēja un apkalpi guļus stāvoklī ...
  Čaumalas "Nikolajevs" kalpoja frontālajā bruņā ar 150 milimetru biezumu lielā racionālā slīpuma leņķī un ... rikošetā.
  Trīsdesmit tonnu smagai tvertnei ir pienācīga aizsardzība, un jūs to nevarat nekaunīgi izturēt.
  Alise, uzkāpusi uz nopostītas mājas jumta, vēro, kā divi AG-25 ieiet kaujā ar krievu Nikolajev-3 kolonnu. Vāciešu mašīnas bija izveicīgas, manevrējamas un ātri izlēca ārā. Frontālās bruņas patiešām ir necaurredzamas... Jā, sāni joprojām ir labi 100 - milimetri un četrdesmit grādu leņķī no horizontāles. "Pantera" ar šādiem datiem 1955. gadā būtu neuzvarama. Un netālu no Varšavas cara karaspēkam būtu jāatkāpjas ...
  Bet AG-25, par laimi, nebija jākļūst par labāko otrā vai drīzāk trešā pasaules kara tanku. Un divas automašīnas, nav tik spēcīgas, lai apturētu piecdesmit.
  SU-100 mēģina mērķēt uz Fritz bruņumašīnām, bet nacisti šūpo savus transportlīdzekļus no vienas puses uz otru. Speed Thugs: 700 zirgspēki uz 30 tonnām, nodrošina pienācīgu ātrumu, it īpaši uz šosejas. Kastē, kas uzstādīta tieši uz motora, ir divpadsmit pārnesumi, neskaitot atpakaļgaitas pārnesumus, kas ļauj automašīnai izbraukt draudu gadījumā.
  Arī SU-100 ir tikai četri, šauj, viens trāpījums... Bet atsitiens, cementētajām bruņām ir ļoti liels leņķis, un biezums ir pieklājīgs... Fritz mašīnas šauj atbildē, bet arī saņem to .
  Alise, kurai labais rādītājpirksts jau ir attālinājies, atkal salauž optiku. Sniegbaltā jaunava izliek zobus un draud ar dūri:
  - Šeit tas būs jums!
  Andželika vēro kaujas lauku. Korpusā tika izsisti seši "Nikolaev" -3, taču pastāv iespēja, ka automašīnas atgriezīsies servisā. Kalibra lādiņš ir mazs, ar biezām sienām un nav tik iznīcinošs. Tiesa, vienā no automašīnām notikusi detonācija, un tā sākusi vemt.
  Savu porciju saņēma arī SAU-122, tas tika caurdurts un deg ...
  Alise trāpīja arī otrajam, ļaunprātīgi smīnot...
  - Tā viņi tagad ir akli!
  Sarkanmatainā velniņa šaubījās:
  - Ak, vai tā ir? Vai jūs ticat viņu aklumam!
  - Man nepietrūkst! - Sniegbaltīte atcirta.
  Jā, un šķiet, ka arī viņi ir! Andželika bakstīja ar pirkstiem mašīnu virzienā.
  Patiešām, AG-25 turpināja šaut ik pēc piecām sekundēm, izmetot lādiņu no saviem pusautomātiskajiem lielgabaliem.
  Tajā pašā laikā viņi reti smērēja, paši saņēma, bet noturēja sitienu ... Acīmredzot bruņas bija kvalitatīvas. Tātad SU-100 nokļuva korpusā ... Noliecās ...
  Alise nebija ne mazākā izbrīnā:
  - Vai tiešām palaidu garām... Tas ir neveikli, vai tā mani ietekmē brūces.
  Sniegbaltīte izšāva vēlreiz un ar asām acīm raudzījās uz apšaudes rezultātiem. Andželika arī iešāva viņiem acīs ... Bet nē, tas nebija vajadzīgs.
  Alise čukstēja lūgšanu:
  - Lode, lode esi precīza, mēs esam par Lietu, par Kristu!
  Nē, netrūkst, vienkārši optiku sargā pārāk biezs un kvalitatīvs bruņu stikls. Sniegbaltīte to saprata pietiekami ātri... Un vācu brīnumtanku kāpurķēdes tika uzspridzinātas ar granātām. Tā eņģes izdrupušas pa visu asfaltu. Varētu pat teikt - absurds! Tanki ir imobilizēti, un teorētiski būtu nepieciešams apiet, bet apsildāmās padomju mašīnas brauc tālāk, apbērot tās ar šāviņiem ...
  Ja ir daudz sitienu, tas ir daudz vieglu sitienu cimdos pa galvu. No pirmās reizes nenogriež, bet tad pamazām krājas, un ir tāda lieta kā tehniskais nokauts.
  Tāpat arī bruņas, tās sadalās no sitienu sērijas un drūp... Tieši tāpēc supersmago transportlīdzekļu tendence neuzvarēja pasaules tanku būvniecībā. Lai gan šķiet, ka jūs varat izveidot augstākās klases aizsardzību.
  Tomēr Lielbritānija Čērčila tankā devās bruņu nostiprināšanas ceļā, pat kaitējot bruņojumam. Tikai Challenger bija harmoniska mašīna proporcijā (uguns-bruņas-manevrs). Bet šajā ziņā tvertnes vienmēr ir bijušas novatoriskas. Lai gan sastāva ziņā AG-25 palika nepārspēts trešā pasaules kara laikā.
  Bet tas jau ir "aprakts". Alise un Andželika mainīja mērķus un sāka strādāt pie kājniekiem, lielgabaliem un Faustņikiem.
  Tagad karotāji cīnījās tieši pašā Berlīnē. Bija daudz, daudz zēnu cīnītāju. Un ka pieaugušie tika izsisti jau iepriekšējās cīņās, un tagad ir mobilizēti visi tēviņi, sākot no desmit gadu vecuma vai pat jaunāki.
  Arī meitenes cīnījās, tiesa, ne masveidā. Tomēr Hitlers, kāds viņš bija briesmonis, neatbalstīja sieviešu sūtīšanu uz fronti, uzskatot, ka karš ir tikai vīriešu lieta. Tomēr, runājot par galvaspilsētas aizstāvēšanu, noteikumos var būt izņēmumi.
  Alise principā izvairījās šaut zēnus, kas jaunāki par sešpadsmit gadiem. Lai gan daži no izpūstajiem Frici bija diezgan veikli vicināja faustpatronus.
  Padomju tanku vidū bija daudz zaudējumu un daudz kājnieku. Citas mājas gandrīz tika apmētātas ar līķiem. Berlīnē ir daudz ložmetēju, un arī MP-74 triecienšautenes darbojas efektīvi. Mucas un bezatsitiena sitas.
  Veikt efektīvu uguni un krievu karaspēku. Šeit atkal Elisa uzbrukums. Ripojošas uzbrukuma lidmašīnas un spēcīga pretgaisa ieroču un ložmetēju uguns.
  Krievu karaspēks bez pauzes cenšas pārvarēt nocietinājumus ar vienu metienu. Bet aizsardzība ir veidota spēcīga. Šeit ēka tiek uzņemta, tai pāri lepni plīvo trīskrāsu karogs... Un pēkšņi, tai sprāgstot, sienas sabrūk, saspiežot dažādus cīnītājus.
  Alise smagi sarauc pieri.
  - Sauszemes mīnas kontrolē radio. Ir arī mīnu lauki, kurus sapieri neredz.
  Andželika, bieži un nervozi šaudīdama, grimasē no sāpēm daudzās brūcēs, dusmīgi rīstīdama, piekrita:
  - Jā, Frici radīja problēmas. Sevišķi tanku kolonnas... Te acīmredzot ielas būs stipri jālej ar svinu un asinīm!
  Alise paņēma kādu vecu vīru. Viņš nometa faustpatronu, ierocis nolidoja un no trieciena eksplodēja, saceļot putekļu kaudzi. Aiz viņa avarēja, kratīdams kājas lāpstiņas kurpēs (!) Un pats vectēvs. Viņa karjera ir beigusies. Un, spriežot pēc dzelzs krustiem, karjera bija krāšņa, bija pat dzelzs krusta bruņinieka krusts. Pat dīvaini, ka šāds kavalieris par ieroci izvēlējās Faustpatronu, ar kuru visbiežāk tiek bruņoti spēcīgi zēni.
  Andželika nepiedzīvoja īpašus aizspriedumus un iešāva no aiz sienas atsegto jauno faustistu basā kājā. Zēns nokrita, viņam tika salauzts kauls, un viņš skaļi vaidēja. Sarkanmatainais velns, nobeidzis pakausī, pamanīja:
  - Žēlsirdība karā, atšķirībā no publiskas meitenes, maksā vairāk, bet nevar sniegt gandarījumu!
  Alise atcirta:
  - Tikai cilvēks ar patiesi pacilātu garu nekavējas apžēlot kritušos!
  Andželika nicinoši nošņāca.
  - Lūk, tu atkal Sniegbaltīte plīvo ar mēli. Vai jūs nevarat pateikt kaut ko gudrāku?
  Alise stingri sacīja:
  - Vai tiešām ir drosmīgi nogalināt nelaimīgu bērnu?
  Andželika šņāca ar vēl lielāku nicinājumu.
  - Vai tu pats nebiji slepkavniecisks bērns? Un tagad jūs joprojām esat nepilngadīga meitene, kuru nav skūpstījis vīrietis. Tāpēc nesāc dūdas, bet drīzāk šauj! Bieži un labi. Un nežēlo pūtējus, viņiem ne mazākajā mērā nav žēl ne tevis, ne mūsu karavīru!
  Alise tā vietā, lai atbildētu, mainīja savu nostāju ... Lielā, kaut arī diezgan iznīcinātā pilsētā snaiperim ir plašums, daudz mērķu, daudz upuru.
  Un ir daudz baskāju zēnu, kurus ir sagrābis patriotisks impulss aizsargāt Berlīni. Un dažreiz viņi nav īpaši labi bruņoti, ieroči, fausts, Molotova kokteiļi, bet viņi izmisīgi cīnās. Taču jau redzami puišu bari - krievu karavīru sasieti.
  Bet, lūk, viens no zēniem saplēstā tunikā, pacēla rokas uz augšu un it kā devās padoties. Viņa bālā, novājējušā seja ar asiņainām pīlēm un iekritušiem vaigiem bija barga un izmisuma pilna.
  Krievu karavīri pastiepa viņam rokas... Puika kaut ko pavilka un uzreiz ar rūkoņu uzsprāga! Tālu lidoja fragmenti un asiņainas gaļas gabali.
  Alise pie sevis domāja, ko vācu puika beigās pačukstēja? Lūgšana mātei, Dievam vai elles briesmonim Ādolfam Hitleram? Par ko viņš sapņoja pēdējās sekundēs? Ko tu atcerējies?
  Andželika drūmi sacīja:
  - Tas atradinās mūs no sliktā ieraduma ķert jaunus dzīvniekus. Paskaties, kā viņi saprot pieķeršanos! Jāiznīcina visa vācu tauta!
  Alise stingri iebilda:
  - Nē! Tas nav pareizi! Vācieši ir liela un ļoti talantīga tauta. Un, ja starp viņiem ir deģenerāti... - Sniegbaltīte, tad, redzot, ka partneris ar šauteni paņem meiteni ar šauteni, iedūra viņai sānos. Neuzdrošinies nogalināt bērnu! Viņa ir laba.
  Andželika mežonīgi, gluži kā izsalkusi un ievainota (un viņa tiešām ir ievainota!) pantera iecirta. Viņas skatiens kļuva naida smeldzīgs.
  - Vai neredzi, tas ir bērns, kurš šauj uz mūsu karavīriem!
  Alise apņēmīgi iebilda, iebāžot pistoles stobru starp apaļajām un pilnajām meitenīgajām krūtīm:
  - Tad nošauj mani! Tā kā es viņas vietā būtu rīkojies tieši tāpat, aizstāvot savas Dzimtenes galvaspilsētu!
  Andželika nolamājās.
  - Teļa maigums! Bet tāpēc jūs neapžēlojāt veco vīru, ar bruņinieka krustu, kā daudzi citi?
  Alise bez vilcināšanās atbildēja:
  Jo tas ir karš! - Un apsteidzot Andželiku, viņa piebilda. - Un karā ir noteikumi - bruņinieki bērnus nenogalina! Šis noteikums tiek svēti ievērots visos romantiskajos darbos!
  Uguns velns iesaucās, atbildot:
  - Nelabo tevi! Labāk šaut uz veciem cilvēkiem. Tev nepatīk senilitāte!
  Alise dedzīgi pamāja ar galvu.
  - Neviens neuzskata par briesmoni dārznieku, kurš nogriež vecus, noplicinātos dzinumus. Bet jaunos dzinumus iznīcināt ir zapadlo!
  Kaujas bildē notika izmaiņas, debesīs parādījās "Salamandras" kā odi uz ugunskura. Viņi ar visu savu niknumu uzbruka krieviem Aleksejiem, šaujot no 30 milimetru lielgabaliem. Padomju piloti uzņēmās cīņu.
  Alise mainīja savas prioritātes un mainīja šaušanu uz lidošanas aparātiem. Kopumā lidmašīna, pat ja tā ir tikpat monobloka kā HE-162, ir dārga mašīna, un tās iznīcināšana ir vērtīgāka par kājnieku vai pat SS virsnieku.
  Tiesa, šeit bija skaidrs, ka vācu pilotu sagatavotības līmenim nebija nozīmes. Droši vien cīnās iesācēji, kuri īsti neprot stūrēt un šaut. Tomēr nepieredzējušie darbinieki tika atšķaidīti ar vairākiem pieredzējušiem dūžiem, kas sagādāja lielas nepatikšanas.
  It īpaši, ja šauj uz zemu manevrētspējīgu Alekseju. Un cīnītāja segums bija ļoti vēlu. Ja vien nebija arī PE-2, kurus viņi mēģināja izmantot taktiskā līmenī.
  Alise, notriekusi pāris jaunpienācējus, koncentrēja savu uguni uz pieredzējušiem dūžiem. Bija svarīgi: izsist pēc iespējas vairāk grifu, nelaist viņiem bāreņus krievu bērnus.
  Tajā pašā laikā sniegbaltā eņģelis piedzīvoja tik spēcīgu garīgo pacēlumu, ka dziedāja no sirds;
  Kas ir kalpošana Tēvzemei?
  Šis darbs - tas mums sagādā prieku!
  Mēs smeļam prieku - iedvesmu,
  Mums nerūp devītais vētru vilnis!
  
  Tēvzemei sirds spēcīgi pukst,
  Ikvienam ir jācīnās par viņu!
  Un tad nāks brīnišķīga pasaka,
  Kur mīlestībā ir tikai viens zaķis - lauva!
  
  Bet ne lauva pēkšņi kļuva par gļēvu zaķi,
  Tikko audzināja drosmi slīpi!
  Mums nav jācieš, jācieš,
  Mākoņi prom - dzirksti zelta stars!
  
  Mēs, meitenes, esam braši karotāji,
  Mēs cīnīsimies, sveiciens dzimtenei!
  Galu galā mums ir tāds gars un spēks,
  Kādus psalmus dzied Erceņģeļi!
  
  Šī dziesma ir par varonību pret godu,
  Par svētu mīlestību, nevis miesīgu!
  Mēs būsim kopā ar Dievu mūžīgi,
  Dēmons prom ar bezcerīgām ilgām!
  
  Man, Kristus Lielais karotājs,
  Viņš ir par taisnīgumu, laipnību!
  Jā, mēs izlējām daudz asiņu
  Atvainojos par kritušo uz mūžu, es nepārlasīšu!
  
  Bet mums nav jāskaita zaudējumi,
  Visvarenais Kungs ikvienu augšāmcels!
  Izsniegs dāsnu, savu atlīdzību,
  Stiprini mūsu spēkus, zobenu un vairogu!
  
  Drosmīgais patiesībā ir nemirstīgs,
  Tajā ir šīs dzīves kodols!
  Veiksme nāks pie mums, ticiet tai,
  Salauž pretinieku ar dusmām!
  
  Pasaule dažreiz ir kā elle,
  Nav kārtības, sirdsapziņas, mīlestības!
  Rūgti, nokaltuši ķirši,
  Viss līdzsvars - mīnusu tumsa, nulles!
  
  Bet laime drīz nāks uz Zemes,
  Cilvēks ir sava likteņa radītājs!
  Būs dzīvība un nāve varenā spēkā,
  Darīsim to, ko senči nevarēja!
  Alise bez pārspīlējumiem iegāja vēsturē, izsita pēdas, piemēram, šujmašīnas ar šāvieniem, jaudīgākajiem Luftwaffe iznīcinātājiem, un pārējie vācu piloti, zaudējuši cīņasspara paliekas, bailēs atkāpās.
  Šajā brīdī meitenes uzbruka vēlreiz. Pie viņiem pielīda divi gari esesieši un pāris spēcīgi zēni no Hitlera jaunatnes un ... Tā vietā, lai izmantotu karotāju pārmērīgo entuziasmu šaut pa gaisa mērķiem, lai no slazda šautu uz snaiperiem, viņi nolēma viņus paņemt dzīvus. . Vai varbūt pasakainā skaistule, kas kļuva vēl erotiskāka meiteņu brūču un noguruma dēļ, pamudināja viņās vēlmi izmantot gūstekņus saviem mērķiem.
  Jebkurā gadījumā, sitiens pa pakausi Alisi, kura atradās faktiskā transa stāvoklī, ilgu laiku atspējoja, tad Frics metās pie garās Andželikas.
  Tomēr ugunīgais velns, pat būdams smagi ievainots, palika visbīstamākais pretinieks. Viņa refleksīvi satika milzīgo SS vīrieti ar pātagu sitienu pa cirksni. Viņš žagas, viņa mute bija plaši atvērta, siekalas izlija, un šis līķis nolidos no jumta. Jā, kā tas ietriecas ķieģeļos ...
  Andželika, izvairoties no cita fašista šāviena, iesita viņam ar elkoni zoda apakšējā labajā punktā, leņķī pret centru. Kad jūs šādi sitat, pat viegls sitiens var izsist cīnītāju ar lielu tekstūru. Un Andželika sita profesionāli, pagriežot ķermeni un pagriežot plecu.
  Žoklis saplaisāja, nacists iekrita dziļā, gandrīz nāvējošā nokautā. Divi zēni no Hitlera jaunatnes ar ozolzīļu pleķiem atvēra muti, izelpojot:
  - Ak, steigas varoni!
  Tad viņi metās viņai virsū, vicinādami sapieru lāpstas. Pēc diviem milžiem pusaudži, kuri izskatījās ne vecāki par četrpadsmit vai piecpadsmit gadiem, nešķita biedējoši. Tiesa, ozola zīles uz apkaklēm vēstīja, ka šī ir elite jeb komandieris. Ja Andželika būtu ierindas karavīrs, šie zēni būtu drauds. Bet ar karstu dzelzi un svinu rūdītai sibīrietei tās ir sēklas.
  Andželika izdarīja mānīgu kustību, un draugs, pagriezis apakšstilbu kā vēdeklis un saķēris zēnu, viņš lidoja otrādi, zibinot sporta zābakus uz leģētā tērauda tapas. Viņi acīmredzami nav vietējie basām kājām. Bet kāds cits zēns mēģināja viņai iesist ar kāju, taču acīmredzot ne veiksmīgi, jo viņš pats aizlidoja, sāpīgi sasitot muguru. Andželika rezumēja:
  - Tā ir Rush-hero tehnika!
  Un Oļegs Ribačenko tikmēr sagūstīja Ādolfu Hitleru. Fīrers mēģināja aizbēgt uz lidojošā šķīvīša, bet viņa varonīgais bērns nošāva no īpašas katapulta ar antimatērijas gabalu. Un izdevās izlauzties cauri laminārajai strūklai.
  Kad fīrers un vairāki viņa apsargi mēģināja doties prom, varonīgais mazulis viņus panāca. Ar vienu sprādzienu terminatoru zēns nopļāva fīrera sargus.
  Un viņš pieķēra pašu Hitleru ar kailiem bērna pēdas pirkstiem aiz deguna. Un nometa viņu lejā.
  Šajā 1957. gada 30. aprīlī karš ar Trešo Reihu bija gandrīz beidzies.
  Oļegs Ribačenko saņēma Krievijas augstāko ordeni: "Jēzus Kristus" beidzot kļuva par ģenerāli. Kamēr vēl bija zēns.
  Krievija anektēja visas pasaules valstis. Un radīja pasaules impēriju.
  Bija lidojumi uz citām Saules sistēmas planētām.
  Medicīna nedaudz atpalika, un Vladimirs Trešais pēkšņi nomira 1992. gadā, izlabojis piecdesmit četrus gadus, pārsniedzot Ivana Bargā valdīšanas ilgumu.
  Karaļa vienpadsmitgadīgais mazdēls Džordžs Pirmais uzkāpa presto. Un viņa māte Marija kļuva par reģenti. Līdz astoņpadsmit gadu vecumam.
  Oļegs Rybachenko nostrādāja simts gadus, taču neatkāpās no amata. Pēc 2004. gada zēns sāka augt. Un 2010. gadā viņš kļuva par sešpadsmit gadus vecu, ļoti izskatīgu, bezbārdainu, bet ārkārtīgi muskuļotu jaunekli. Un tā viņš palika šajā brīnišķīgajā sešpadsmit gadu vecumā. Kad sievietes tevi mīl, bet tev nevajag noskūties.
  2021. gadā sākās pirmais cilvēka lidojums ārpus Saules sistēmas.
  Pagaidām tas noteikti prasīja ļoti ilgu laiku.
  Oļegs Rybačenko kā nemirstīgs kļuva par pirmās starpzvaigžņu ekspedīcijas komandieri. Mūžīgā Jaunība labprāt piekrita. Viņam laiks skrēja ātrāk nekā citiem cilvēkiem, un viņš nebaidījās no vecuma.
  Terminatora puika pirms starta nodziedāja veselu dzejoli, komponējot tieši ceļā;
  Es esmu padomju valsts pionieris,
  Un tajā pašā laikā cara ģenerālis ...
  Es varu saukt pie atbildības Krievijas ienaidniekus,
  Vērmahts saplīsa!
  
  Baskājains zēns sadauzīja nacistus,
  Krievijas ienaidnieki vēsi iznīcināti ...
  Nē, netiesājiet bērnu stingri,
  Pats Svētais Rods viņu izvēlējās kaujai!
  
  Un kur viņam vienkārši nebija skaidras acis,
  Kādās cīņās zēns nav bijis...
  Sniega kupe sadedzina bērna basās pēdas,
  Viņš kaut kādā ziņā ir pat Dieva ideāls!
  
  Cīņās satricinājumi svārstījās,
  Puiši cīnījās ar šo niknumu, novērtējot ...
  Krievu karavīri cīnījās ļoti drosmīgi,
  Atvēra kontu, tur jau sods!
  
  Es biju pionieris sīvās cīņās,
  Granātu mešana basām kājām...
  Un noskūpstīja meiteni tieši uz lūpām,
  Jo acīmredzot es esmu foršs bērns!
  
  Bet vācieši ir tikai fanātiķi,
  Viņi noteikti ir brīnišķīgi cīnītāji....
  Cīņā zēns jau ir kļuvis par virsnieku,
  Vectēvi un tēvi lepojas ar puisi!
  
  Es neļaušu nacistiem uzvarēt Tēvzemi,
  Es došu Fritz Rus, lai to pārvarētu...
  Es ticu, ka mēs dzīvosim komunisma apstākļos,
  Neuzvaramais krievu varonis-lācis!
  
  Es cīnījos ar Japānu kā zēns,
  Es neaugšu, jo gadsimtu zēns ...
  Sagūstīja to, kurš bija varens kamols,
  Galu galā cilvēks ir garāks par pērtiķiem!
  
  Meitenes arī cīnās basām kājām,
  Galu galā tas ir ērtāk, un zābaki ir cieši ...
  Dažreiz ir tādas zvaigznes kā apakštasītes
  Mikado būs varonīgs kaputs!
  
  Nu, fašists tev atnesīs granātu,
  Viņa salūzīs ar nāvējošu spēku ...
  Es dziedāšu meitenei serenādi,
  Un mēs lidosim uz zvaigznēm!
  
  Krievija ir brīnišķīga vara,
  Viņa ir skaista un pavasarīga krāsa...
  Mūs sagaida Krievija un Dieva godība,
  Lai gan esmu bērns, mūžīgs un basām kājām!
  
  Viņi cīnījās ar Vilhelmu un raganas ar mani,
  Par Ķeizara pulku sakāvi ...
  Nu, tagad ienaidnieks ir bāls,
  Lācis izcēla savus asos ilkņus!
  
  Mūsu komjaunieši nav zemāki,
  Viņas ir daiļavas, sitīs ar dūri...
  Viņi paši devās uz fronti,
  Nu ienaidnieks kļūs par dupsi!
  
  Un tur, kur mēs vienkārši necīnījām cīņas,
  Mēs atdzesējām ar ienaidnieka zobenu ...
  Un tā mēs īpaši devām Hitleram,
  Kāds milzīgs putenis!
  
  Krievija ir Svaroga dzimtene,
  Viņa piecēlās tieši no drupām...
  Dievā viss ir stiprāks par laipnību,
  Pār mums lidinās krievu ķerubs!
  
  Meitenēm patīk cīnīties basām kājām
  Un viņi ir stiprāki, zina, ka nevar atrast ...
  Man ir granātas spēcīgā somā,
  Berlīnē varēsim iebraukt ar tanku!
  
  Ka mēs, puiši, bijām tajās cīņās,
  Mēs izglābām ieslodzītos no cilpas ...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Valstis jau karaliskā varonīgā ģimene!
  
  Dzimtene kļūs augstāka par skaistajām zvaigznēm,
  Tajā mūsu meitenes spīd kā kvazārs ...
  Ir bīstami kauties ar savu meiteni
  Viņa saņem smagu triecienu!
  
  Nu, ko nacisti dabūja grūti,
  No mums, tu Frics uzreiz aizbēgi...
  Spining nikns jūdzes
  Mēs tev trāpām nevis pa uzaci, bet acī!
  
  Mēs godinām Rodu un lūdzam Svarogu,
  Mēs mīlam Lada - lielo dievu māti ...
  Kad viņš dodas pa grūtu ceļu,
  Nav jātērē vārdi!
  
  Krievu bagātību vienkārši nevar izmērīt,
  Viņa nezina gala...
  Mums stingri jātic mīlestībai no Dieva,
  Galu galā mēs neesam dažu skudru ēna!
  
  
  Pasaki, ka brāļi būs kopā ar Krieviju,
  Mēs uzvarēsim visus un aizsargāsim vājos ...
  Lai gan dažreiz mēs ar skumjām atceramies,
  Bet kritušos mēs noteikti augšāmcelsim!
  
  Mana Krievija, tu esi svēta valsts,
  Tu nebūsi skaistāka uz pasaules...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu,
  Viņa neizskatās vairāk par divdesmit!
  
  Es ticu bezgalīgai uzvarai
  Ka Krievija plauks mūžīgi...
  Ka vakariņās būs garšīga gaļa,
  Kas gan nenāks mūsu zemes zaglim!
  
  Krievijā viss ziedēs, ticiet man,
  Un pa jokam lidosim uz Marsu...
  Mēs paši sākām ticēt tiesnešiem,
  Un viss Tēvzemē būs augstākā šķira!
  
  AMERIKA CĪŅĀ BIJA PIRMĀ
  1941. gada 20. aprīlī ASV pieteica karu nacistiskajai Vācijai. Šajā stāstā Rūzvelta nervi neizturēja, un viņš sabiedriskās domas iespaidā nolēma pievienoties slaktiņam. Amerikas Savienotās Valstis tika pastāvīgi apsūdzētas par aizkavēšanos stāšanās karā uz ilgu laiku, un kopumā tās neatvēra otro fronti.
  Lai gan pat četrdesmit ceturtajā gadā sabiedrotie veiksmes rezultātā netika iemesti jūrā. Un tad ASV iesaistījās karā nesagatavotas. Fīrers nolēma atlikt Barbarossas plānu. Turklāt viņam likās, ka PSRS ir daudz cietāks rieksts, nekā var spriest pēc somu kompānijas.
  Un vispirms nacisti okupēja Dienvidslāviju un Grieķiju. Un tad Krētas sala.
  Bet izšķirošais trieciens tika dots 1941. gada 22. jūnijā uz Maltu. Šeit piedalījās liels skaits lidmašīnu, tostarp bumbvedēju lidmašīnas. Un tad nāca piezemēšanās. Šoreiz organizētāk un veiksmīgāk.
  Malta ir kritusi un vācieši atkal virzās uz priekšu. Šoreiz Lībijā. Kur ir izvietotas papildu četras tanku divīzijas. Un Rommela dūre sagrauj britu pozīcijas. Pals Tolbuks. Un tad augustā un septembra sākumā tika iekarota Ēģipte.
  Kaujās piedalījās skaistu meiteņu bataljons no SS "Vilki". Viņi cīnījās basām kājām un vienā bikini. Un viņu kailās zoles dedzināja Sahāras smiltis. Bet meitenes no tā cīnījās tikai efektīvāk.
  Ēģipte krita... Daļa vācu karaspēka pārcēlās uz Sudānu, bet daļa devās uz Palestīnu un Irāku.
  Tajā pašā laikā nacisti ieņēma Gibraltāru un sāka pārvietot savu karaspēku uz Maroku un iekarot Āfriku.
  Jāpiebilst, ka Hitleram un Staļinam bija personīga tikšanās Stokholmā. Un tur Staļins apliecināja savu draudzīgo neitralitāti un teica, ka PSRS nevajag pārāk daudz. Bet viņš atteicās pievienoties karam.
  Fīrers nolēma riskēt un pakļaut Āfriku. Tas rūpniecībai nodrošinātu gan izejvielas, gan vergus. Un jūs varat doties uz Indiju caur Irānu.
  Vācieši ieņēma Irāku un Kuveitu, un ziemā okupēja visus Tuvos Austrumus.
  Vilku meitenes tur airēja ar basām kājām. Un pavasarī sākās kampaņa caur Irānu uz Indiju.
  Vērmahts, tāpat kā Čingishana ordas, gāja cauri Persijai un ielidoja Indijā. Japāna sagrāva Ameriku un Lielbritāniju citās frontēs. Netālu no Midvejas amerikāņi tika smagi pārspēti. Un Havaju salu arhipelāgu sagrāba samuraji.
  Japānas panākumus kaujā pie Midvejas veicināja četras nindzju meitenes, kuras notrieca visas amerikāņu lidmašīnas, kas mēģināja uzbrukt Uzlecošās saules valsts kuģiem.
  Japāna izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Meitenes arī cīnījās basām kājām un tikai bikini, un tas padarīja viņu ķermeni tik jutīgu. Un jo īpaši attiecībā uz gaisa kuģu vibrācijām.
  Un viņi ļoti nikni saspieda amerikāņus... Četrdesmit otrā gada vasarā un rudenī Vērmahts ieņēma visu Āfriku un zemi līdz Birmai, apvienojoties ar japāņiem.
  Kolosālie resursi atradās Vācijas kontrolē. Turklāt talantīgais Špīrs kļuva par imperatora bruņojuma un munīcijas ministru.
  Lai palielinātu gaisa spiedienu uz Lielbritāniju 1943. gada janvārī, Reihstāgs pasludināja "Totālo karu".
  Gaisa kuģu ražošana strauji pieauga. Uzlabotāki Yu-188 bumbvedēji un Focke-Wulf iznīcinātājs-bumbvedējs, kā arī jaudīgākie DO-277 sērijā tika plaši izmantoti.
  Vācieši nospieda Lielbritāniju. 1943. gada pavasarī parādījās ME-309, kam nebija līdzvērtīga bruņojuma un lidojuma raksturlielumi. Kā arī vēl jaudīgāks Yu-288, un speciāli nosēšanās planieri, kas spēj pārvietot gan planētas, gan sešu dzinēju transporta lidmašīnas.
  Nacisti burtiski nolīdzināja Lielbritāniju ar zemi, un viņu zemūdeņu flote aktīvi noslīcināja katru mikroshēmu, kas kuģoja uz metropoli. Un 1943. gada augustā Lielbritānijā notika amfībijas nolaišanās. Cīņās tika pārbaudīti tīģeri, lauvas, panteras, un pat tīģeri -2 un pele bija nobrieduši.
  Lielbritānija krita... Japāņi jūrā pārspēja ASV un pat nodeva amerikāņiem artēriju Panamā.
  Amerika, būdama viena, lūdza žēlastību. Rūzvelts bija diezgan sašutis.
  Hitlers nepiekrita mieram, un viņa karaspēks uzkāpa Kanādā. Īslandes sagrābšanas operācija noritēja gandrīz bez zaudējumiem. Un tad vācieši pārcēlās caur Grenlandi.
  Četrdesmit ceturtais gads pagāja sīvās cīņās Rietumos. Trešajam reiham bija reaktīvā lidmašīna. Bumbvedēju ieskaitot. Briesmīgs četru bumbvedēju Yu-488 un reaktīvo lidmašīnu "Arado", transportlīdzekļu uzbrukuma modifikācijas.
  Arī ar propelleru darbināmās lidmašīnas bija vislabākās, jo īpaši TA-152. Šī Focke-Wulf evolūcija bija ļoti veiksmīga un iznīcināja amerikāņu automašīnas.
  Perfektāka bija vācu ložmetēja MP-44 un ūdeņraža peroksīda zemūdenes. Panther-2 kļuva par galveno tanku un bija ar galvu un pleciem virs amerikāņu Shermans. Vācieši kopumā tehnoloģiju ziņā pārspēja ASV, un viņu resursi ļāva uzņemt kvantitāti.
  Starp vācu dūžiem Marseļa bija patiesa parādība. Viņš guva tik ātri, ka bija pirmais trijās lidmašīnās, kam divas reizes tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tad četrsimt lidmašīnām ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un par piecsimt Dzelzs krusta Lielkrustu.
  Par septiņsimt piecdesmit lidmašīnām viņam tika piešķirts īpašs apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Turklāt Marseļa saņēma arī militāro nopelnu krustu ar dimantiem. Un par tūkstoš lidmašīnām viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  ASV tās bija tikai šausmas.
  Vācu karaspēks viegli šķērsoja Kanādu, un nacisti un japāņi devās cauri Meksikai un uzbruka Amerikas Savienotajām Valstīm.
  Tas bija kā dzīvot ērcēs. Vācieši spieda. TA-400 bombardēja Amerikas pilsētas un rūpnīcas, burtiski sagādājot pilnīgas šausmas. Un jeņķi padevās graujošiem sitieniem.
  Vācieši virzījās uz priekšu un amerikāņi sagrāva, īpaši Gerdas tanka apkalpi.
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem spieda kursorsviras pogas un saspieda amerikāņus.
  Viņa sadauzīja šermaņus un izlauzās cauri viņu torņiem.
  Un iesaucās viņas plaušās:
  - Gerdai patīk nogalināt! Šeit ir Gerda!
  Un Šarlote kā pliks papēdis spiedīs un sūtīs nāvējošu izlādi. Sagraus ienaidnieku.
  Un smejies, zobus izlaidis:
  - Es esmu kosmosa meitene!
  Šeit Kristīna dauza, un arī ar kailajiem kāju pirkstiem salauž tanka bruņas.
  Un rēkt:
  - Aiz āriešu robežām!
  Arī Magda šauj ar kolosālu precizitāti un ar noslīpētām basām kājām.
  Un vēdināšana:
  - Par kolosālu spēku uzvaru!
  Amerikāņiem bija ļoti grūti... Četrdesmit ceturtais gads ASV bija sakāves un katastrofu laiks visās frontēs.
  Kaujās parādījās modernāki E sērijas vācu pašpiedziņas lielgabali, īpaši E-10 un E-25. Un tie viegli un ātri iedeva jeņķus ragos. Līdz brīdim, kad ASV padevās 1945. gada 30. janvārī, pirmais E-50 bija ieradies frontē. Šī mašīna joprojām bija nepilnīga ar vairāk nekā sešdesmit tonnu svaru, tai bija 150 mm korpusa priekšējās bruņas un 185 mm torņa pieres. Un malas atrodas 82 mm zem nogāzēm. Kas ir aptuveni salīdzināms ar "Tīģeri" -2. Tiesa, dzinējs ar pūtēju un kompresoru deva jaudu līdz 1200 zirgspēkiem. Un lielgabals bija 88 mm 100 EL, ļoti precīzs un bruņas caururbjošs.
  Un tā ienaidnieks izmisīgi sita.
  Un beidzot parādījās lidojošais šķīvītis. Izcilas bija divas meitenes ar kailām kājām un bikini tērpušās Eva un Ģertrūde. Un ar graujošiem izdales materiāliem izrādījās diezgan forši.
  Un tā amerikāņu lidmašīnas tika nojauktas.
  Bet šeit ir uzvara. Un vācieši kopā ar japāņiem grasās izbeigt PSRS.
  Iebrukums paredzēts 1946. gada 22. jūnijā. Līdz tam laikam vācieši bija apzīmogojuši lielu skaitu E-sērijas tanku, jo īpaši E-50 tika uzlabots, un dzinējs un transmisija bija vienā blokā šķērsām, un pārnesumkārba bija uz motora. Arī šasija ir kļuvusi vieglāka, un daži elementi ir pārvietoti no korpusa. Mašīnas augstums ir samazinājies, un svars ir samazinājies līdz četrdesmit piecām tonnām. E-75 arī kļuva vieglāks līdz septiņdesmit tonnām un samazināja tā masu. Un dzinējs kļuva jaudīgāks 1500 zirgspēku un gāzes turbīnā. Tajā pašā laikā torņa pieres bruņu biezums ir 252 mm, bet malas ir 160 mm zem nogāzēm. Un korpusa piere: 200 mm augšpusē ar lielu slīpumu un 160 mm apakšā ar lielu slīpumu. Sāni 120 mm un plus vairogi 50 mm.
  Tādējādi E-75 kļuva par vairāk vai mazāk darbīgu tanku, un tajā pašā laikā tas bija lieliski aizsargāts no visiem leņķiem. Un viņam bija divu veidu lielgabali: 105 mm 100 EL stobra garumā un 128 mm 55 EL stobra garumā.
  Kaujas tankiem pirmā tipa lielgabali ir daudz labāki.
  PSRS līdz tam laikam, protams, nestāvēja uz vietas. Salīdzinot ar reālo vēsturi, viņam bija piecu gadu pārsvars. Rūpnieciskā ražošana šajā laikā, saskaņā ar oficiālajiem datiem, gandrīz dubultojās. Lai gan patiesībā tas bija par trešdaļu pārvērtēts. Tika ražots daudz tanku un lidmašīnu. Ja 1941. gada 1. jūnijā PSRS bija 22 600 tanku un vēl trīs tūkstoši tankešu un pusotrs tūkstotis pašpiedziņas lielgabalu. Tad līdz 1946. gada 1. jūnijam tika pievienoti vēl trīsdesmit tūkstoši tanku. Protams, tika ražots vairāk automašīnu, bet dabiskais kritums. Tādējādi PSRS dienestā ir piecdesmit trīs tūkstoši tanku. No tiem masīvākais T-34-76. Bet ir arī vieglās mašīnas. Un novecojušas BT un T-26, un citas tvertnes, kuras joprojām ir gatavas ekspluatācijas pārtraukšanai. Un diezgan daudz smagu. Un ne visi izrādījās piemēroti. KV-3 parādījās 1941. gada augustā. Svars ir 68 tonnas, lielgabals ir 107 milimetri, un šāviņa purnas ātrums ir 800 metri sekundē. Un septembrī KV-5, arī 107 mm un 76 mm lielgabals. Un simts tonnas. Un no 1942. gada marta sērijā ienāca KV-4, kas sver 108 tonnas, un tie paši ieroči kā KV-5, tikai frontālās bruņas nebija 170 mm, bet 180 mm. Daudz, bet bez racionāliem slīpuma leņķiem. Šie tanki E-50 lieliski caurdurti no kaujas attāluma. Šai automašīnai ir priekšējās bruņas ar lieliem leņķiem, un gandrīz neiespējami izlauzties cauri priekšā esošajai tvertnei. Šis nav "Tiger" -2, progresīvākajām jaunākajām mašīnām ir daudz vairāk slīpuma leņķi.
  PSRS nekaroja, pēc Somijas, un Staļins neizcēlās. Un PSRS tehnoloģija neatbilda vismodernākajiem ieročiem. KV sērija arī virzījās uz smagākiem modeļiem. 1943. gada februārī parādījās KV-6 ar frontālo bruņu biezumu 200 mm, bruņojumu ar 152 mm lielgabalu un 76 mm lielgabalu un simts piecdesmit tonnu svaru. Un 1943. gada maijā un KV-7, kas sver 200 tonnas, un trīs pistoles uzreiz: 152 mm un divi 76 mm.
  T-34-76 viegli izgatavojams un daudzpusīgs tanks tikai 1944. gadā tika modernizēts ar 85 mm lielgabaliem un lielāku tornīti.
  Parādījās T-34-85. Un viņa kļuva par galveno mašīnu. Ražots nelielos daudzumos un vieglās amfībijas cisternas un BT - riteņu kāpurķēžu. 1944. gadā parādījās KV-8, kas svēra divsimt piecdesmit tonnas, un 152 mm lielgabali un divi 85 mm. Bet supersmagie monstri sevi nav attaisnojuši. Vienkārši Staļinu aizrāva gigantomānija.
  Bet vācieši pameta supersmagās peles. Galvenās tvertnes bija vidējais E-50 U un smagais E-75. Nelielos daudzumos arī E-100. Kā arī pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25. Tie ir mazi, bet tik mobili un efektīvi.
  PSRS pirms kara sākuma ar pašpiedziņas ieročiem nepietika... Šajā ziņā Padomju Krievija atpalika. Un līdz šim no aptuveni diviem tūkstošiem, un lielākā daļa no tiem ir 76 un 85 milimetru kalibrā. SU-100 neparādījās ... Tā kā praktiskā kara pieredze nebija pietiekama. PSRS pēc KV-8 šajā sērijā svars vairs netika palielināts. KV-9 bija bruņots ar 107 mm lielgabaliem un diviem 76 mm lielgabaliem. KV-10 ar 107 mm lielgabaliem un diviem 85 mm lielgabaliem. Izņemot T-34-85, PSRS nebija veiksmīgu tanku. Kāpurķēžu ritenis karam Krievijas teritorijā nederēja. T-54, progresīvāks, joprojām tika izstrādāts. KV-11 parādījās burtiski kara priekšvakarā. Cīnīties ar vācu tankiem ar 122 mm lielgabalu un diviem 76, un KV-12 ar 122 mm un 85 mm lielgabalu.
  Karš vēlāk parādīja KV sērijas ļaunumu ... Pēdējais KV-13 tanks parādījās jau kara laikā ar vienu, bet no otras puses, 203 mm lielgabalu. Tas vismaz bija kaut kas spējīgs cīnīties pret nacistiem.
  Arī aviācijā PSRS atpaliek: reaktīvo lidmašīnu nav. Parādījās īstā skrūve MIG-7 un MIG-11, un Yak-9, Yak-11 un LA-5 un LA-7. Bet, protams, padomju lidmašīnas nav līdzvērtīgas vācu lidmašīnām. Turklāt nacistiem ir arī diskotēkas. Kuru nevar notriekt no kājnieku ieročiem.
  Un vesels klāsts dažādu veidu auto. Un cīnītāji, tai skaitā bezastes "Gotha", un visādas citas mašīnas. Un ME-262 X, kura ātrums ir 1200 kilometri stundā, un pieci gaisa lielgabali. Un vēl jaudīgāks ar septiņiem pneimatiskajiem ieročiem ME-362. Un kur konkurēt ar tādu PSRS. Un XE-262 ir modernāks un, pats galvenais, lēts reaktīvais iznīcinātājs. Un ME-1100 ar spārniem, kas maina virzienu.
  Un TA-283 ar garu fizelāžu. Un daudzas citas ļoti spēcīgas un perkusīvas lietas.
  Un TA-400, un īpaši reaktīvais TA-500, kas izmērcēs visus un pa jokam saspiedīs visus.
  Un tie, teiksim, ir monstri.
  Un neapturiet vācu automašīnas ... Kā viņi pārspēj ...
  Vācijas aviācija 2:30 pēc Maskavas laika jau pacēlās gaisā. Spārnotie monstri gatavojās krist uz padomju zemes.
  Vācu pilotes Ģertrūde un Adala, sita ar basām kājām, iekāpa divvietīgā XE-328, reaktīvā mašīnā - tas ir briesmonis ar desmit gaisa lielgabaliem.
  Lietus bija tikko pārgājis, un meitenes atstāja graciozas, ļoti skaidras pēdas no savām kailajām kājām.
  Viņi bija tik vilinoši, ka lidlaukā dienējošie pusaudži kāri ar acīm aprija kailās pēdas, un pat zēni sāka uzpūst pilnību. Kopumā pilotu bija daudz - cīņas parādīja, ka sievietēm vienlīdzīgos apstākļos ir divas reizes lielāka izdzīvošanas rādītāja nekā vīriešiem. Un tas nozīmē, ka tie ir efektīvi. Un Hitlers, protams, nav tāds cilvēks, lai kādu žēlotu.
  Pašā Trešajā Reihā oficiāli tika ieviesta daudzsievība - tiesības uz četrām sievām. Tas ir ļoti praktiski. Bet ne pārāk iekļaujoties kristīgajās tradīcijās. Nav brīnums, ka fašisms meklē jaunu reliģijas formu. Hitlers uzstāj, ka tas ir monoteisms, bet tik īpašs - ar pagānu, seno ģermāņu dievu panteonu. Protams, pats Hitlers šajā panteonā ir novietots pāri visam kā Visaugstākā Dieva vēstnesis un vēstnesis.
  Tātad fīreram, protams, ļoti patīk sevi pilnveidot.
  Ģertrūde un Adala palaiž debesīs savu daudzfunkcionālo uzbrukuma lidmašīnu, kas var pildīt arī iznīcinātāja lomu.
  Karotāji ir ļoti pārliecināti. Krieviem nav reaktīvo lidmašīnu, un diez vai viņi spēs izturēt debesu tīģeru uzbrukumu.
  Ģertrūde norūca:
  - Es esmu degošas straumes bruņinieks ...
  Adala entuziastiski apstiprināja, zobus rādot:
  - Un es visus pārbaudīšu!
  Meitenes smējās. Viņi spieda savus kailos papēžus uz pedāļiem un grieza reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu.
  Vēl bija tumšs, bet austrumos jau bija redzama gaismas svītra. Meitenes svilpa... Zem viņām jau peldēja Krievijas plašumi. Sievietes karotājas ķiķināja un piemiedza viena otrai ar aci. Viņi ir tik ekstravaganti un skaisti.
  Šeit viņiem pretī paceļas padomju mašīnas. Skrūve Yak-9, iespējams, ir visvairāk masveidā ražotā mašīna starp jaunākajiem izlaidumiem. Nav pārlieku bruņots, bet salīdzinoši lēts un ar mazām bruņām. MIG-5, ātrāks, ar ložmetējiem. MIG-3 ir agrāks modelis. LAGG-7, iespējams, ir ātrākais un bruņotākais putns. Jaunākajā modifikācijā ir pat trīs 20 mm lielgabali.
  Bet tās visas ir ar propelleru darbināmas mašīnas - reaktīvie lidaparāti nav radīti. Un vācieši jūtas ļoti pārliecināti.
  Ģertrūde izšauj desmit gaisa lielgabalus. Viņi trāpīja 30 mm un diviem 37 mm lielgabaliem. Viņi kā ugunīgs viesulis steidzas cauri padomju lidmašīnām. Tomēr sarkanie piloti cenšas izvairīties un iet uz astes.
  Adala šobrīd manevrē. Jūs nevarat braukt ar vācu automašīnu priekšgalā, taču iekļūšana astēs ir sarežģīta. PSRS uzbrukums nav negaidīts. Pretgaisa lielgabali jau ir palaisti. Uzsprāguši čaumalas spīd tumsā.
  Vācieši piedzīvo zināmu nervozitāti. Likās, ka viņi jau ir redzējuši tik daudz, ka nekas nepārsteigs, bet ... padomju piloti ir drosmīgi un nebaidās no zaudējumiem. Nekas viņus biedē. Bet ar pieredzi nepietiek. Vācu lidmašīna viegli iznāk no niršanas un notriec padomju automašīnu. Salauž vēl vienu gabalos.
  Vācu ieroču spēks ir ļoti liels. Šī ir sastāvdaļa, kurā Fritz ir milzīgas priekšrocības salīdzinājumā ar Krieviju. Bet nacistu ātrums ir kolosāls.
  Adala paātrinās un laužas uz priekšu. Un Ģertrūde izšauj raķetes uz ienaidnieku. Padomu saņem zobi. Daļa munīcijas ir vērsta pret karstumu vai skaņu.
  Adala čukst:
  Viņi mūs nenogalinās!
  Meitenes griež savu mašīnu... Viņas cenšas būt foršas. Un tad padomju iznīcinātājs taranē tuvējo vācu reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu. Un kā tas sāk plosīties, un šķelties. Gan debesis, gan gaiss.
  Ģertrūde čukstēja:
  - Trakā nāve!
  Karotāji bija nepārprotami apjukuši, un viņus tā var taranēt.
  Tanki virzās uz robežu. Leģendārā Gerdas, Šarlotes, Kristīnas un Magdas ekipāža.
  Četriem karotājiem izdevās segt sevi ar slavu, cīnoties gan ar britiem, gan amerikāņiem. Karadarbības laikā ar Ameriku daiļavas apguva tanku Panther-2. Nav slikta mašīna, pārāka par šermaņiem gan bruņojumā, gan frontālās bruņās. Vēlākajam "Pershing" praktiski nebija laika karot. Jā, un viņš nav sāncensis "Panther" -2.
  Tad četras meitenes ieguva leģendāro slavu. Lai gan kopumā viņu krāšņais ceļš sākās četrdesmit pirmajā gadā. Himlers pārliecināja fīreru izmēģināt sieviešu bataljonus kaujās, no īpaši apmācītiem āriešiem.
  Cīņas parādīja, ka sievietes nebūt nav vājais posms un prot labi cīnīties. Un tajā pašā laikā sedz mazāk zaudējumus nekā vīrieši. Karotāji cīnījās arī kājnieku sastāvā, basām kājām sita pa karstajām Sahāras tuksneša smiltīm. Un apguva tankus. Izmēģinājis "Tīģeri" cīņās ar Lielbritāniju.
  Interesants izvērtās tanka Panther liktenis. Reālajā vēsturē šim labākajam un otrajam lielākajam Trešā Reiha tankam Pantsvalā bija liela nozīme. Alternatīvā "Panthers" tikpat kā necīnījās. Viņi tik tikko bija sasnieguši uzbrukumu Lielbritānijas metropolei. Attīstītākas un jaudīgākas "Panthers" -2 devās sērijā cīņām pret ASV.
  Un tagad četrinieks ir saņēmis vēl jaudīgāku un perfektāku "E" -50, kas izceļas ar spēcīgiem ieročiem un aizsardzību.
  Karotāji jutās ļoti pārliecināti. Tvertnes vadība ir vismodernākā ar kursorsvirām. Jaunākais auto. Pat gāzes turbīnas dzinējs. Bet ir arī daudz "Panthers" -2. Trīsdesmit četri nav konkurents šādai mašīnai.
  Gerda gulēja atzveltnes krēslā. Viņa bija bikini. Meitenes jau ir pieradušas cīnīties puskailām. Karstās tuksneša smiltis dedzināja viņu basās pēdas, kalnu oļi sadūra viņu kailās zoles. Bet karotāji nemaz nelūza un nesarīvējās pulveros.
  Apkalpes komandieris, kuram tika piešķirtas daudzas balvas, šņāca:
  - Un tagad Krievija ir pret mums! Gaidāmi jauni piedzīvojumi un uzvaras!
  Viņa pakratīja savu balto kā sniega galvu. Dabiski blonda, ļoti skaista un iedegusi.
  Šarlote pasmīnēja.
  Šai meitenei bija vara sarkani mati, kas dega kā liesma. Arī skaistule, ar bronzas iedegumu. Bikini, iedegusi, muskuļota. Ar basām kājām, stutējot uz karstām smiltīm un asiem akmeņiem.
  Ugunīgais velns piezīmēja:
  - Krievi, iespējams, ir mūsu fanātiskākie pretinieki!
  Kristīna pacēla balsi. Viņas mati ir vara dzelteni, arī deg kā liesma, bet ar zeltainu nokrāsu. Un tas pats iedegums, muskuļi un skaistums. Izteiksmīga un tajā pašā laikā maiga seja. Un bikini. Kājas, kas ir spiedušās kilometriem uz cietas un degošas virsmas, bet nav zaudējušas savu graciozitāti un gludās līnijas. Kailie pirksti ir glīti apgriezti un ļoti veikli.
  Rudmatainā meitene jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Magda atbildēja viņas vietā. Šai meitenei ir balti zeltaini mati, medus blondi. Ļoti skaista, muskuļota, ar izteiksmīgu seju un safīra-smaragda acīm. Arī kājas ir rūdītas, ar apaļiem papēžiem un taisniem pirkstiem. Varbūt Magdai ir vismaigākā seja, gandrīz lēnprātīga, neskatoties uz viņas drosmīgo zodu. Piemēram, Gerda izskatās skarbāka. Mazliet maigāka par Kristīnu un nedaudz perversi kā ragana Šarlote.
  Magda atzīmēja:
  - Viņiem ir tāda totalitāra sistēma kā pie mums. Tāpēc viņi ir stingrāki!
  Gerda pasmaidīja un atbildēja:
  - Padomju tanki ir metāllūžņu bars. Mums no viņiem nav jābaidās!
  Magda maigi atbildēja:
  - KV sērijā ir pilns ar mastodoniem. Īpaši KV-14.
  Meitenes ķiķināja. Pēdējais tanks patiešām izrādījās "šedevrs" - vissmagākā mašīna ar trim lielgabaliem: diviem 152 mm un vienu 122, ar svaru trīs simti tonnu, un frontālās bruņas 200 mm. Viens no neveiksmīgākajiem modeļiem tanku būvniecībā. Tādu tanku nemaz nebija iespējams transportēt. Un auto ir vienkārši naudas izšķiešana! Sērijā ienāca arī KV-10 (B) - mašīna ar trim 107 mm lielgabaliem un divsimt tonnu svaru, sava veida tanku iznīcinātājs.
  Nav tā labākā ideja uzlikt tankam divus ieročus. Un pat vairāk nekā trīs. Šeit Staļins, protams, parādīja tirāniju. Un ļoti traucēja valstij. Tomēr tika izstrādāta arī Isov sērijas tvertne. Bet arī milzīgs un smags. Vienīgā atšķirība no KV sērijas ir mēģinājums iestatīt bruņas racionālā slīpumā. Bet Sarkanā armija nekaroja, un tāpēc tehnika īpaši neuzlabojās. Un nebija kaujas prakses izmantot mašīnu.
  Kopumā vācieši četru gadu kavēšanos, salīdzinot ar reālo vēsturi, izmantoja auglīgāk.
  Sarkanmatainā Šarlote uzspieda savus kailos kāju pirkstus uz kursorsviras. Apšaudīja robežbunkuru. 105 mm šāviņš trāpīja padomju lielgabalam un apgrieza to. Kaujas komplekts sāka plosīties, un šāviņi detonēja.
  Sarkanā ragana nošņācās:
  - Es esmu baigais bruņinieks - uz ceļiem mežoņi! Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Un pērļu zobu smīns, un smaragda acu mirdzums. Meitenes tiešām ir augstākās klases.
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  Tagad es šaušu!
  Un arī šāva uz ienaidnieku. Izšāva padomju 76 mm lielgabalu. Šāviņš ar smagāku ieroci trāpīja pa slīpo E-50 U pieri. Un rikošeta nost. Tas vienkārši iezvanījās meiteņu ausīs.
  Gerda sita basām kājām un čivināja:
  - Kas par fragmentu!
  Un viņa pati izšāva nākamo šāvienu... vācu tanki apšāva padomju nocietināto apgabalu. E-100 arī strādāja. Arī šī iekārta izrādījās peles atvasinājums. Ne pārāk laba ideja divu lielgabalu tankam. E-100 ražošana jau ir pārtraukta.
  Tā vietā sērijā tiek iekļautas "E" sērijas uzbrukuma modifikācijas. Bet šis joprojām darbojas. Un izšauj šāviņus.
  Šarlote skarbi ķiķina un krata baso kāju.
  - Karš ir šausmīgs stāvoklis, bet tas valdzina kā spēle!
  Un meitene šāva, un ļoti trāpīgi.
  Kristīna izcēla pērļu zobus. Viņa ir plēsīga, plēsīga pantera.
  Padomju ieroči šauj, un tiem priekšā ir mīnu lauki. Vācu teletanki kustas. Un triecienbumbvedēji strādā ar mežonīgu rēcienu.
  Apkārt ripo robežstabi. Hitlera bari šķērsoja robežu.
  Magda ne pārāk asprātīgi piezīmēja, baso kāju uzsitot pa bruņām:
  - Mēs aizslaucīt spēcīgu aizsardzību, bet tērauda panicles!
  Un tā sākās karš ar PSRS. Kas jau no paša sākuma Padomju Krievijai notiek tik neveiksmīgi.
  . OTRĀ DAĻA
  Karotāji piemiedza viens otram aci. Padomju aizsardzība bija diezgan spēcīga. Īpaši daudz min. Un tas aizkavēja vāciešus. Bet viņiem tomēr izdevās virzīties uz priekšu.
  Bumbvedēji strādāja padomju pozīcijās, un no augšas nāca arī uzbrukuma lidmašīnas. Steidzoties Sarkanās armijas un TA-400 un TA-500 aizsardzības dziļumos, kas ir viena no visbriesmīgākajām bumbvedēju modifikācijām. Pat seši dzinēji, ieskaitot reaktīvo dzinēju. Un viņi bombardē un iznīcina padomju pilsētas.
  Gerda, šaudama, smaidot atzīmēja:
  - Cīņā mēs esam dzīvnieki, bet ar cilvēka prātu!
  Un atkal izšāva. Iznīcināja padomju lielgabalu. Kopumā šī ir augstākā ešelona meitene. Un tas ir tik forši.
  E-50 apšaudīja padomju pozīcijas, pati praktiski nesabojājoties. Automašīnas slīpās bruņas ar cementētu tēraudu deva izcilus rikošetus. Padomju šāviņi pat nespēja vāciešus kārtīgi saskrāpēt.
  Kristīna atcerējās "Tīģera" pārbaudījumus. Tad tas bija pirmais masveidā ražotais vācu tanks. Neviens no čaumalām nevarēja izraisīt Tīģera bojājumus. Briti krita zem viņa sitieniem. Bet šeit ir septiņpadsmit pēdu lielgabals, caurdurts pierē. Tad meitenes gandrīz nomira. Un karotājs to atcerējās. Cik tuvu viņi atradās kaulainajai vecenei ar izkapti, sajūtot viņas ledaino elpu.
  Meitene berzēja savu kailo zoli pret stūri. Viņa ļoti gribēja izlekt no tanka un skriet. Viņa ir tik tieša karotāja.
  Kristīna dziedāja apburoši:
  - Zila migla, un visur viltība!
  Karotāji ķiķināja... Viņu video bija ļoti seksīgs un erotisks.
  Un lielgabals darbojās un izšāva. Viņa pat nedomāja apstāties. Visi sūtīja čaulu pēc čaulas. Padomju pozīciju sadalīšana šķembās un fragmentos.
  Aiz aizmugurē esošajiem skaļruņiem atskanēja dziesma;
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu ...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļa!
  Un neapstāties
  Un nemainiet kājas -
  Mūsu sejas spīd
  Spīdīgi zābaki!
  pāri izdegušajam līdzenumam,
  Aiz skaitītāja skaitītāja
  Viņi dodas uz Ukrainu
  Karavīru grupas centrs!
  Un atkal reaktīvo bumbvedēju spēks krīt uz padomju pozīcijām. Un atkal tiek izmesta iznīcināšana un veselas nocietinātās teritorijas. Un ieroči lido visdažādākajos virzienos.
  Vairāki desmiti vācu tanku vienlaikus šauj un visu iznīcina.
  Gerda jūtas kā Bagīra medībās. Šeit pirmā padomju aizsardzības līnija jau ir iznīcināta. Bet Sarkanās armijas karavīri joprojām spieto un šauj uz vāciešiem.
  Starp kaujiniekiem ir arī pionieri. Jaunie ļeņinieši brīvprātīgi iestājās Sarkanajā armijā. Lielākā daļa zēnu ir basām kājām un šortos. Viņi valkā sevi, satraukums.
  Un pionieri mirst...
  Šarlote, vadot uguni, ņurdēja:
  - Un pionieri, tā ir lieta, visa valsts skatījās!
  Viņa šāva uz krieviem un Kristīnu, indīgi šņācot:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, planējam kā ērgļi!
  Un atkal viņa izlaida ugunīgu smaidu. Skaistas meitenes...
  Vairāki vācu tanki pārvietojās pazemē. Un viņi parādījās padomju karaspēka aizmugurē, izraisot paniku un skricelējot ložmetējus. Nacisti parādījās kā odi no murga.
  E-50 redzēja trīsdesmit četru kustību caur optiku. Gerda atsita zobus un sāka rādīt stobru. Padomju mašīna ar nelielu torni T-34-76 un ļoti mobila. Izmēģiniet šo un iegūstiet to. Meitene jau ir diezgan pieredzējusi, bet padomju automašīna joprojām atšķiras no amerikāņu Sherman.
  Un attālums līdz krievam ir gandrīz pieci kilometri.
  Meitene skrāpē savu kailo papēdi, Šarlote kutina to starp pirkstiem. Meitenes ķiķinās.
  Tad Gerda šauj uz krievu mašīnu. Apvalks piesteidzas ļoti tuvu, gandrīz saskrāpējot bruņas... Bet tomēr garām. Gerda īgni sit ar dūri pa metālu.
  Magda stāsta savam partnerim:
  - Tu trāpīji korpusam! Tur būs vieglāk nokļūt!
  Gerda nodod kursorsviru Magdai un čukst:
  - Tātad tu dari to pats!
  Magda aizrautīgi dziedāja:
  - Zeme ir iluminatorā, zeme ir iluminatorā... - Meitene ar kailiem pirkstiem paņēma kursorsviru un nospieda pogu, turpinot dziedāt. - Iluminatorā redzama zeme!
  Un viņas šāviņš tikko trāpīja padomju tanka bāzei. Mašīna uzsprāga un sadalījās. Tas sāka degt ... Padomju čaumalas sprāga dzemdē.
  Magda pakratīja kailos pirkstus un ķēra:
  - Redzi, kā es to saņēmu! Un tu saki...
  Šarlote nošņukstēja, atlaidusi ilkņus.
  - Mēs atkal runājam, dažādās valodās!
  Parādījās jaunas padomju automašīnas. Trīsdesmit četri devās pirmie. Pārvietojamas un daudzas automašīnas. Tad mēs pārcēlāmies no BT sērijas. Šis ir novecojis riteņu kāpurķēžu tips. Uz priekšu virzījās arī pirmsūdens T-26 lidmašīnas, kas nav spējīgas citādi kā vien saskrāpēt vācu bruņas. Jaudīgāki un smagāki HF virzījās pašās beigās. Un daudz kājnieku.
  Kristīna iesmējās un ņurdēja:
  Nu mēs viņiem parādīsim!
  Vācu mašīnas atklāja uguni no liela attāluma, mēģinot piespiest padomju kājniekus zemē. Viņi arī iznīcināja tankus un citas dzīvas radības.
  Debesīs parādījās arī padomju uzbrukuma lidmašīnas: slavenais Ilys. Viņi uzbruka vācu formācijai. Viņiem pretī skrēja Hitlera kaujinieki. Tā bija īsta izgāztuve. Vācu iznīcinātāji XE-262, ļoti veikli un veikli ar manevrētspēju. Viņi uzbrūk padomju tehnikai, spiežot kā gludekli.
  Šarlote atkal izšāva. Iekļuva padomju BT un ņurdēja:
  - Šī lirika nav pasaka... Pasaka būs priekšā!
  E-50 apstājās un atspoguļoja padomju pretuzbrukumu. Ne pārāk pieredzējusī komanda tvertnes rezervi faktiski nometa uz kaušanu. Un krievu mašīnas notrieca - kā vistas plūksnā. Un viņi ar viņiem cīnījās pamatīgi.
  Gerda izšāva šāvienu, salauza trīsdesmit četriem pieri un nošņāca:
  - Kas ir Radītājs - ievainota elle!
  Šarlote arī šāva, atradusi mērķi, padomju mašīnas virzījās taisnā līnijā, un meitenēm izdevās izšaut. Un vispār šīs četras no parādībām.
  Sarkanā harpija dziedāja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Un karotāji turpināja šaut, izcēluši zobus tik stiprus un lielus kā zirgi.
  Kristīna ar nožēlu tvītoja:
  - Mūsu inde nogalina visus!
  Magda, iesitīdama trīsdesmit četrus, iesaucās:
  - Tas ir mūsu rezultāts!
  Veronika, Oksana un Nataša kopā ar citām meitenēm pameta ielenkumu. Meiteņu bataljonam tika pavēlēts atkāpties uz aizmuguri, jo karotājiem praktiski nebija prettanku ieroču. Staļenidai Pavlovnai bija kara pieredze, kalpojot par brīvprātīgo Spānijā. Un es sapratu, ka pierobežas karaspēks nevarēja pretoties "E" sērijas tankiem. Meitenes gan izsita vairākus vedējus, bet pašas cieta zaudējumus.
  Tagad bataljons izklīda un atkāpās.
  Veronika, Oksana un Nataša, nometušas zābakus, devās prom basām kājām un gaišās blūzēs. Padomju karaspēks nav gatavs atvairīt smago tanku kolonnas. Un vienkārši nav ko izlauzties cauri tankam E-50. Vienīgā iespēja ir sabojāt sliedes. Bet šajā mašīnā rullīši atrodas uz atsevišķiem ratiņiem, un tos ir ļoti grūti atspējot.
  Meitenes devās uz austrumiem pa mežu un nelielās grupās. Viņi izskatījās ļoti aizkustinoši. Viņi saritināja bikses un tikai gaišos kreklos. Gari, blondi, nedaudz cirtaini mati plūda uz leju. Basās pēdas patīkami kutina zāle, un reizēm uzduras pumpiņas. Viss izskatās ārkārtīgi erotiski. Krūtis parādās caur plāniem krekliem.
  Veronika, grābdama zāli ar basu kāju, īgni saka:
  - Sasodīts - karš tikko sācies, un jau tev jāatkāpjas!
  Oksana, kuras gaišie mati bija nedaudz sarkanīgi, smīdinot zobus, atbild:
  - Un man nebija nekādu īpašu ilūziju! Hitlers iekaroja gandrīz visu pasauli... Pamēģini ar tādu pūli, tu tiksi galā!
  Nataša pakratīja savus sniegbaltos matus un sacīja:
  - Visi grib izpatikt... Grūti ar viņiem tikt galā! Būt uzticīgam nav viegli!
  Veronika pamāja. Viņas mati ir tik zeltaini un skaisti. Viņa ir lieliska.
  Taču Viktorija viņus panāca. Rudmataina meitene. Mati ir kā uguns. Un tik smeldzīgi. Pūta vējš un, šķiet, plīvo proletāriešu baneris, tādi liesmojoši mati.
  Viktorija novilka kreklu un atsedza rumpi. Viņas krūtis bija pilnas, sprauslas bija koši kā magones. Skaists karotājs. Un viņas spēcīgais, trenētais ķermenis ir atsegts.
  Nataša ķiķināja un arī atsita savu rumpi, pamanījusi:
  - Un mūsu ķermeņi ir skaisti... Mēs esam tikai amazones!
  Veronika pamāja ar galvu.
  - Vai nav pārāk radikāli - atmaskot lādi! Jums jāievēro pieklājības noteikumi!
  Viktorija pamāja ar galvu un pakratīja savas sarkanās cirtas.
  - Komunistiskā sabiedrībā - morāles likumi, jēdziens ir relatīvs. - Meitene kratīja kailās krūtis, viņas koši sprauslas mirdzēja ļoti pavedinoši. - Būt kailam nav grēks. Precīzāk, grēka jēdziens ir priesterisks, bet mūsu ticības apliecība ir brīvība no buržuāziskās morāles!
  Nataša apstiprināja, kratot savu sulīgo un elastīgo krūtis:
  - Tuvāk dabai! Tuvāk dabiskajam! Un dabisks kailums!
  Arī Oksana pasmaidīja un atkailināja rumpi. Patiesībā, vasaras karstumā, cik patīkami ir, kad krūtis ir kailas. Un vējš viņus pūš. Skaista meitene, un nāk kailums. Visas meitenes ir sportiskas, ar figūrām, karotāju kailie ķermeņi izskatās ļoti harmoniski.
  Skaistas meitenes staigā pa taku. Viņi ir tik burvīgi un ļoti pievilcīgi.
  Veronika čivināja, pamādama ar galvu.
  Bet tas nepavisam nav estētiski patīkami!
  Viktorija negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē! Mums ir lieliski ķermeņi! Un mēs izskatāmies kaili vienkārši lieliski!
  Nataša pamāja ar galvu un, pielecot, sacīja:
  - Bija labi būt kailam... Te Iļjičs atnāca ar ieroci!
  Oksana noglāstīja krūtis un čīkstēja:
  - Patiesībā mana krūtis ir super!
  Viktorija aizrautīgi dziedāja:
  - Ak, meitenes, un mēs esam reideri! Maki, maki un maki! Mēs esam redzējuši dolārus - zelta kalnus!
  Nataša, kratīdama kailās krūtis, smaidot dziedāja:
  - Viņi kādreiz bija pliki, basām kājām, slikti!
  Un viņi četri izplūda smieklos. Meitenes pērta basām kājām, cēla plikus papēžus. Skaisti karotāji. Aiz tiem ir mugursomas un PPSh triecienšautenes. Jauki karotāji, ļoti brīnišķīgi.
  Veronika maigi teica:
  - Dieva priekšā mēs visi esam vienādi... Un par izvirtību nāksies atbildēt!
  Nataša iesmējās un ar visu apņēmību atbildēja:
  - Dieva nav! Šī ir pasaka!
  Viktorija, kratīdama savas kailās, iedegušās krūtis, entuziastiski iesaucās:
  - Dievu ir izdomājuši šīs pasaules varenie, lai turētu cilvēkus pakļautībā!
  Veronika negatīvi pamāja ar savu zelta galvu.
  Kurš tad radīja Visumu?
  Viktorija iesmējās un atbildēja:
  - Visumi paši aug kā lapas uz koka. Viņi izaug no nekā. Kad tālu bezgalībā koks Visumā sāka augt no nulles, un kopš tā laika ir parādījušies daudzi Visumi.
  Nataša ķiķināja un izbāza mēli, atzīmējot:
  - Tas ir karsts! Vai varam novilkt bikses?
  Viktorija atbalstīja ideju:
  - Tā ir lieliska ideja!
  Un visas trīs meitenes vienbalsīgi atbrīvojās no biksēm, paliekot biksēs. Un cik viņiem ir spēcīgi un muskuļoti ķermenis. Vienkārši lielisks, un aerobātika.
  Oksana ar sajūsmu dziedāja:
  - Tarakānam ir antenas, meitenei plikas biksītes!
  Tikai Veronika palika ar uzvilktām biksēm un kreklu. Viņa pārmetoši atbildēja:
  - Nav labi būt tādam kailam! Ja nu viņi mūs ieraudzīs!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Un lai viņi pat redz! Man patīk uzbudināt vīriešus!
  Viktorija ķiķināja, kratīja gandrīz kailos augšstilbus un atbildēja:
  - Vīrieši ir atkritumi - tikai švaki!
  Un ar basu kāju uzsitot svaigu sēnīti, viņa piebilda:
  - Cik jauki ir paņemt ērzeli un ar to jāt!
  Oksana smaidot atzīmēja:
  - Kad viņi tevi samīļo, tas ir jauki... It īpaši, ja vīrieši ir jauni, izskatīgi...
  Nataša atgādināja meitenēm:
  - Atcerieties, mēs noķērām zēnu. Brīnišķīgs bērns, un viņam noteikti ir lieliska pilnība pēc saviem gadiem!
  Viktorija nolaizīja lūpas un ar iekāri balsī teica:
  - Būtu lieliski to pārbaudīt!
  Veronika sašutusi iesaucās:
  - Kādas nepatīkamas lietas tu saki! Nevar tā pasmieties par cilvēku jūtām! It īpaši, ja runa ir par vācu valodu, bet puika!
  Oksana iesmējās un atbildēja:
  - Atvainojiet, bet mana sirds ir tik nejauka...
  Nataša viegli apstiprināja:
  - Vācieši virzās uz priekšu, un es gribu sapņot par kaut ko labu! Piemēram, par zēniem!
  Sarkanmatainā Viktorija smejoties ieteica:
  - Un ja tu tiešām pieķer vīriešus? Tas bija tik lieliski!
  Veronika skarbi atbildēja:
  - Sievietes rotā pieticība, nevis augstprātīga uzmākšanās!
  Viktorija negatīvi pakratīja savu ugunīgo galvu. Viņa sita basām kājām un iesaucās:
  - Nē! Vienkārši nav lielākas baudas, pašai izvēloties vīrieti un ievelkot gultā. Sarkanmatainā velniņa pakratīja viņas vara sarkanās cirtas un turpināja. - Tas ir tas, lai prieka pēc ieliktu krūmos, nevis iet pa eju.
  Veronika stingri sacīja:
  -Sekss bez iemesla ir muļķa pazīme! - Un piebilda. - Tas ir pretrunā komunistiskās morāles normām!
  Viktorija nepiekrita:
  - Pats Ļeņins teica - sievām jābūt kopīgām!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Nu, es nevaru teikt, ka es tā metos pret vīriešiem, bet ir patīkami spēlēt aktīvu lomu! Ja tev pašam patīk izvēlēties, kam sist! Bet no mūsu puses tas nenotiek.
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, mums ir tikai meitenes... Bet pāri žogam var tikt! - meitene ar lielu prieku čivināja. - Zemnieki, mužiki... Mūsu vīri dedzīgi rāpo pa vēderu!
  Veronika negatīvi pamāja ar galvu.
  - Nē, Ļeņins tā nekad nav teicis!
  Nataša protestējot iesaucās:
  - Nē, tieši tā teica Vladimirs Iļjičs! Komunisma laikā viss būs kopīgs, arī sievas!
  Viktorija iesmējās un nomurmināja:
  - Sievietes ir labas... Vīrieši ir vēl labāki! Eh, lai tevi notvertu, lai viņu tur izvaro vesela kompānija.
  Meitenes vienbalsīgi smējās. Un Viktorija, smaidot, piebilda:
  - Un tad viņi viņu sita ar šautenes butēm! Un papēžus aizdedzinātu ar maigu liesmu un pārkaisītu ar korbītu!
  Nataša ar basu kāju iespēra pa sitienu un iesaucās:
  - Papēži priecājas, kad tos dauza ar bambusu! Šeit Ķīnā meitenes un zēnus sita ar nūjām pa kailām zolēm. Un viņiem tas patika!
  Viktorija ar prieku dziedāja:
  - Kādas spīdzināšanas Holivudā! Tikai kaķi, nevis cilvēki!
  Veronika gudri atzīmēja:
  - Šeit tu nokļūsi ellē... Tevi spīdzinās, un tavus papēžus apdedzinās ne tikai ar bambusu, bet arī ar karstu dzelzi!
  Nataša dziedāja, cieši savilkdama dūres:
  - Melnais krauklis pie blakus vārtiem!
  Viktorija, kratīdama kailās krūtis, ar sarkaniem sprauslām, turpināja:
  - Šūpulis, rokudzelži, saplēsta mute!
  Oksana, kuras krūtis arī ir kailas, un kratīja gurnus, atbildēja:
  - Cik reizes pēc cīņas mana galva!
  Veronika atbalstīja impulsu, sita basās kājas:
  - No pārpildītā kapāšanas bloka es aizlidoju, kur ....
  Nataša nikni iesaucās, kratīdama kailās krūtis:
  - Kur ir Dzimtene! Lai viņi neglīti kliedz!
  Viktorija pērta un čīkstēja, savilkdama gurnus, ko tik tikko sedza caurspīdīgas biksītes:
  - Un mums viņa patīk, pat ja viņa nav skaista!
  Oksana šņukstēja, raustīdama savus kailos iedegušos ceļgalus:
  - Uzticīgie nelieši!
  Veronika nopūšoties teica:
  - Mēs esam padomju robežsargi. Un mēs runājam kā sētas prostitūtas. Vai tas ir iespējams...
  Viktorija atbildot dziedāja:
  - Paldies Staļinam, vadonim! Par stulbām, tukšām acīm! Par to, ka mēs esam kā utis, jūs nevarat dzīvot!
  Nataša ar dūri piedraudēja sarkanajam velnam:
  - Nu, tu tik ne kurts! Jūs būsiet īpašā sadaļā!
  Viktorija pārliecinoši teica:
  - Drīz vācieši atbrauks uz Maskavu ... Un jau Staļinu paņems būrī!
  Oksana iesmējās un iebilda:
  Vai jūs domājat, ka kara iznākums ir iepriekš zināms?
  Viktorija diezgan nopietni atbildēja:
  - Kā gan citādi? Hitleram ir okupēta vairāk nekā puse pasaules, kā arī Japāna un tās kolonijas. - Meitene dusmīgi nospieda savu graciozo, baso kāju. - Un mums pat nav pienācīgu tanku! KV sērija ir parodija par automašīnām. T-34 ir acīmredzami par mazu. Bet normāls tanks nav izveidots! Un bruņas caurduršanas čaumalas būs sliktākas par vācu!
  Nataša smagi nopūtās un gurkstēja:
  - Tam mums jāpiekrīt! Ak, mūsu tanki joprojām ir tik nepilnīgi. Kā ar KV? Jā, viņi saplīst...
  Meitenes apklusa un viņu rotaļīgums kritās.
  Patiešām, jau pirmās kara stundas parādīja, ka T-34-76 nav pilnīgi uzticamas pārnesumkārbas, un vēl jo vairāk KV sērijai. Un kas ir netīrs, jo smagāka tvertne, jo vājāka tā ir pielāgota kustībai. Un ar 200 mm frontālajām bruņām nepietiek, lai noturētu pat 88 mm Panther-2 lielgabala čaulas, nevis E-50.
  Kā negaidīti izrādījās, vācu automobiļi ir par kārtu spēcīgāki priekšējās bruņās un spējā trāpīt. Un padomju tehnoloģija acīmredzami nedarbojas.
  Tomēr reālajā vēsturē vācieši uzvarēja jau pirmajās stundās un dienās. Bet viņiem nebija tik daudz tanku un lidmašīnu, kā arī milzīgu reaktīvo lidmašīnu. Un nebija nevienas automašīnas, kas būtu smagākas par divdesmit divām tonnām. Kopumā četrdesmit pirmajā gadā vācieši izrādījās pārsteidzoši vāji. Un tajā pašā laikā dīvaini bija uzvarēt spēcīgāku pretinieku. Un tagad? Visi nacistu trumpji: kaujas pieredze, labāka karaspēka mobilitāte, spēja ielauzties aizsardzībā - ir pastiprinājušies. Un fīrers ir nevis trīsarpus tūkstoši vieglo un vieglo tanku, bet desmitiem tūkstošu smago. Un reaktīvais lidaparāts, kam principā propelleris nav sāncensis.
  Un Sarkanā armija joprojām ir labāk apmācīta uzbrukt nekā aizstāvēt. Un viņi mācīja karavīriem pārspēt ienaidnieku savā teritorijā, nevis aizstāvēt savējo. Protams, dažas lietas kļuva labākas. Molotova līnija tika pabeigta. Tas jau ir pluss. Aizsardzības līnija inženiertehniskajā ziņā ir daudz spēcīgāka nekā četrdesmit pirmajā gadā.
  Turklāt karaspēks joprojām ir labāk mobilizēts nekā reālajā vēsturē. Un gatavojās atvairīt sitienu. Bet tomēr treniņi aizsardzībā nav īpaši labi. Gars nav pārāk aizskarošs. Aviācija atklāti iztur. Un pilotu sagatavotības līmeni nevar salīdzināt ar vācu valodu. Bet Fricim ir tik kolosāla pieredze.
  Spēku samēri ir daudz sliktāki nekā četrdesmit pirmajā gadā. Tad PSRS bija četras reizes vairāk tanku un lidmašīnu, un tā joprojām krita. Un tagad? Tagad vāciešiem ir priekšrocības kvalitātē un kvantitātē. Turklāt tankos kvalitāte ir ak, cik manāma no nacistu puses. Jā, un arī aviācija.
  Varbūt tāpēc četras meitenes ir tik pesimistiskas.
  Warriors nemaz nestartē.
  Nataša, kāpjot uz koku saknēm un sajutusi tirpšanu basās kājās, pamanīja:
  - Mēs esam parādījuši ienaidniekiem muguru! Vai varbūt labāk būtu piecelties un nomirt ar cieņu!
  Viktorija pamāja ar sarkano galvu.
  Ko mainīs mūsu nāve? Tikai nacisti lielīsies ar jaunu uzvaru!
  Veronika piekrita:
  - Taisnība! Mūsu nāve tikai pieliks fašistu laurus! Un jums vajadzētu iegūt jaunākos ieročus un cīnīties ar nacistiem.
  Oksana skeptiski atzīmēja:
  - Bet kā? Pret E-50 bez ieročiem!
  Meitenes apklusa ... Un tiešām, kas par tanku ir E-50? Mašīna ar blīvu izkārtojumu, zem diviem metriem un lieliem bruņu slīpuma leņķiem. Sava veida pilnība tanku būvniecībā.
  Jaunas paaudzes mašīnas ar pistoles hidraulisko stabilizatoru. Un bruņas ir sasvērtas un sāni, un piere, un pakaļgals. Pietupiena veids. Principā vājā vieta ir korpusa apakšdaļa, ja nokļūsti starp rullīšiem. Bet tas arī ir jāzina. Turklāt vācieši karājas uz kāpurķēdēm un ekrāniem, nodrošinot dubultu aizsardzību.
  Tātad Fritz ieguva optimālo tvertni, kuru SU-100, joprojām rets pašpiedziņas lielgabals, nevarēja izturēt.
  Padomju pozīciju apšaudes laikā tika izmantoti gāzes lielgabali un bumbvedēji.
  Bet tagad uzbrukuma lidmašīna pārlidoja meitenēm. Viņi nepārprotami draudēja daiļavas apglabāt.
  Ja vien viņi tos varētu redzēt, protams.
  Nataša, atlaidusi seju, sacīja:
  - Mēs visas esam kuces sievietes - fīrers nav foršs!
  Un atkal viņa pasmaidīja nacistiem.
  Viktorija loģiski un asprātīgi atzīmēja:
  - Viņš nav pirmais cīnītājs, pat ne otrais!
  Oksana nopietni atzīmēja:
  - "Panther" -2 uz kuģa ir pilnīgi iespējams paņemt. Viņai ir tikai 82 mm bruņas zem neliela slīpuma. Mums tā nebūs problēma!
  Veronika iesmējās un ieteica:
  - Varbūt mēs varam vienkārši izveidot šādu tanku ...
  Meitenes bez apstājas bija staigājušas vairākas stundas. Laiks ir pagājis pāri pusdienlaikam. Jūs varat apstāties un ēst. PSRS iedzīvotāji nedzīvoja pārāk viegli, taču situācija ekonomikā uzlabojās. Daļa preču tika pārdota par ļoti zemām devas cenām, daļa par augstām komerccenām.
  Trešais piecu gadu plāns 1938.-1942.gadam formāli bija pat pārpildīts. Tomēr tas tika panākts, pagarinot darba dienas ilgumu un drakoniskus sodus par darba kavējumiem. Vēl jo vairāk formāli pirmie divi piecu gadu plāni ir pārpildīti, bet patiesībā tā nav. Augstais inflācijas līmenis ļāva manipulēt ar statistiku.
  Taču valsts attīstījās diezgan ātri. Varbūt ne tik ātri, kā liecina oficiālā statistika, bet... Skaitļi auga. Tika celtas rūpnīcas, īpaši pieauga ražošana mašīnbūvē. Palielināta vārpsta un ieroči.
  Staļinam izdevās izveidot spēcīgu nozari, bet fīrers uzvarēja pārāk daudz, un ar viņu nebija iespējams tikt galā. Resursi izrādījās pilnīgi nesalīdzināmi.
  Bet labu sautējumu jau PSRS ražoja. Un meitenes to ar prieku ēda kopā ar sīpoliem un maizi.
  Nataša dusmīgi atzīmēja, košļājot gaļu:
  - Nu, kāpēc fīrers vēl nebrauca uz Japānu! Un nāc pie mums!
  Viktorija, spēcīgi atsitot baso kāju pret aizķeršanos, atbildēja:
  - Stulbums necaurlaidīgs!
  Oksana ieteica:
  - Es domāju, ka Frici mūs nenovērtē! Bet īstenībā mums visa šī Hitlera paka jāsarauj gabalos!
  Veronika nopūšoties teica:
  - Mums nepaveicās... Lai gan karš varēja sākties četrdesmit pirmajā. Tās toreiz bija baumas!
  Viktorija piekrītoši pamāja ar galvu un pakratīja kailās krūtis, šņācot:
  - Droši vien tā! Bet acīmredzot Dienvidslāvija un Lielbritānijas panākumi pret Itāliju sajauca Hitlera plānus. Bet patiesībā tas Fricim pat nāca par labu.
  Nataša saspieda skudru ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem un piekrītoši pamāja:
  - Noteikti! Četrdesmit pirmajā gadā Trešais Reihs bez smagajiem tankiem un raķešu artilērijas mums būtu pilnīgi drošs. Mēs būtu viņam uzdrošinājušies... Un tā Fricis pacēla latiņu.
  Meitene smagi nopūtās.
  Viktorija paskatījās uz Natašu. Uz kailajām, elastīgajām krūtīm un domāju: "tomēr, kāda skaistule", cik lieliski būtu viņu samīļot. Bet viņa to neteica skaļi - tas ir patiešām nepiedienīgi.
  Veronika loģiski atzīmēja:
  - Vēsturei nav subjunktīvas noskaņas... Bet vispār labāk būtu streikot četrdesmitajā gadā, kad nacisti uzbruka Francijai. Tad mirklis - ērtāk nenotiek!
  Viktorija nicinoši nošņāca.
  - Un lauzt paktu? Staļins tam nepiekritīs! Viņš deva savu goda vārdu neuzbrukt!
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Ak, cik mēs esam cēli!
  Meitenes pabeidza maizi, sautējumu un sīpolus. Viņi dzēra rūgušpienu no kolbām. Mēs devāmies tālāk.
  Viņu kailie papēži mirgoja, kļuva pelēki no putekļiem.
  Kaut kur atskanēja dzinēju dūkoņa. Vācu tanki kustējās. Starp tiem ir lielākais E-100. Špēram izdevās noraidīt masīvākus īpatņus. Bet patiesībā, kāpēc tankam ir vajadzīgas divas mucas? Labāk ir taisīt divas tvertnes vieglākas ar dažādām mucām, nekā vienu ar divām, bet smagu.
  E-100 arī vairs netiek ražots, taču to joprojām var atrast sērijā. Turklāt Hitlers mīl arī mastodonus un lika saglabāt visu sēriju no E-5 līdz E-100.
  Diezgan masīva E-75 mašīna ar 128 mm un astoņdesmit tonnu svaru. Apvienots ar E-50 bruņās. Diez vai tas ir labākais modelis, praktiski būs vēl sliktāk. "Karaliskā lauva" ar 210 mm lielgabalu un sver simts tonnas.
  Meitenes uzkāpa augstā priedē un vēro tankus. "Karaliskā lauva" pateicoties 1800 zirgspēku dzinējam, diezgan jaudīgam mastodonam un veiklam. E-100 ir aprīkots arī ar jaudīgu dzinēju. Shturmlev arī kustas ar jaudīgu 500 milimetru raķešu palaišanas iekārtu. Tā ir viena no efektīvākajām izrāvienu mašīnām.
  Paša Lev tanka liktenis bija neskaidrs. Viņš parādījās pirms "Panther", un viņam izdevās cīnīties Zviedrijā, Šveicē un nosēšanās laikā pašā Lielbritānijā.
  Hitlers iekaroja gan Šveici, gan Zviedriju, uzspieda Spānijai un Portugālei verdzīgas vienošanās. Tie bija spiesti atteikties no savas nacionālās valūtas un pieņemt marku. Tādējādi nonākot Vācijas kapitāla ietekmē.
  Tanku "Lauva" bija paredzēts izmantot pret Ameriku. Bet pārāk smaga automašīna ar nepietiekami ātri šaujošu ieroci militārpersonām nederēja. Priekšroka tika dota progresīvākai "Panther" -2. Šis transportlīdzeklis apmierināja militārpersonas ar saviem ieročiem, un braukšanas īpašības, un jo īpaši frontālās bruņas, ir vairāk nekā cienīgas. "Panther" -2 kļuva par uzvaras tanku karā ar ASV. Un "Lauva" tika izmantots ārkārtīgi reti. "Tīģeris" arī nebija īpaši produktīvs tanks, kuram tik tikko bija laiks iedegties četrdesmit otrā gada beigu cīņās. Un "Tiger" -2 ir novecojis, tik tikko paspējis parādīties. Modernizētā "Panther" -2 ar piecdesmit tonnu svaru nebija zemāka par "Tigr" -2 aizsardzības un bruņojuma ziņā, un bija pārāka braukšanas veiktspējā ar astoņpadsmit tonnām mazāku svaru.
  Cīņas prakse ir parādījusi, ka "Panther" -2 ir ievērojami pārāka par "Sherman" kaujas īpašībās, ietriecot šo transportlīdzekli no liela attāluma, līdz pat trīs ar pusi kilometriem, un ir praktiski necaurredzams pierē un tikai tuvu. diapazons ir neaizsargāts pret sāniem. Un tas nebūt neattiecas uz visiem Sherman modeļiem.
  Amerika zaudēja vācu reaktīvajām lidmašīnām un Panthers, kā arī agrākajam E-25 - unikālam pašpiedziņas lielgabalam, kura augstums bija tikai pusotrs metrs.
  ASV kapitulēja...
  TREŠĀ DAĻA
  Nataša noglāstīja savu zemeņu dzelksni. Un ar starojošu smaidu viņa teica:
  - ES tevi! Viņš, viņa - kopā visa valsts!
  Viktorija atbalstīja:
  - Kopā draudzīga ģimene! Vārdu sakot, mēs esam simts tūkstoši I!
  Oksana ķiķināja un, norādot uz mastodoniem, atzīmēja:
  - Tvertne "E" ir ļoti īsa un tupus. Viņu būs grūti dabūt.
  Veronika skumji nočukstēja:
  - Dievs, svētī mūs!
  Nataša iesmējās un čivināja:
  - Amerikā visai valstij, Amerikā visai valstij, Amerikā visai valstij - iespējas ir vienādas!
  Ugunīgā Viktorija ķiķina un rūc:
  - Iespējas ir vienādas dažādiem sabiedrības slāņiem!
  Un kā jūs vēlaties. Un viņas zobi ir skaisti, kā viņi parāda.
  Oksana komentēja:
  - Kad vācieši atdalīsies, viņiem no apgādes bāzēm būs ļoti slikti!
  Veronika iesmējās un ieteica:
  Tad nu lūgsimies!
  Nataša nicinoši šņāca un pamāja ar galvu.
  - Nē! Mēs esam komjaunieši, tas nozīmē, ka esam ateisti!
  Viktorija agresīvi brīdināja:
  - Un es vispār esmu kareivīgs ateists! Un Dieva nav - tas ir medicīnisks fakts!
  Veronika piesardzīgi atzīmēja:
  Bet jūs to nevarat pierādīt!
  Viktorija, atbildot, agresīvi pazibināja smaragda acis. Un smaidot nošņāca:
  - ES varu! Ja ir Dievs, tad viņam ir jābūt atbildīgam. Tas nozīmē rūpēties par cilvēkiem. - rudmatainā meitene ar basu kāju agresīvi atsitās pret priedes stumbru. - Vai ir iespējams iedomāties fenomenālu kosmisku prātu, kuram tā radīšana būtu vienalga!
  Nataša viegli apstiprināja:
  - Tieši tā! Galu galā mēs esam Dievam kā bērni Tēvam, un Viņš par mums nerūp!
  Veronika piesardzīgi atzīmēja:
  Bet pat gādīgs tēvs soda savus bērnus...
  Nataša iesmējās, atbildot.
  - Bet neizkropļo tos!
  Viktorija dusmīgi atzīmēja:
  - Tavā Dievā tiešām ir dīvainas audzināšanas metodes! Viņš, piemēram, paņēma un noslīcināja visu cilvēci un pat nevainīgus dzīvniekus. Rodas jautājums, kādas fašistu metodes?
  Oksana smaidot piebilda:
  - Un vispār, mūžīgas mokas ellē... Tā arī ir acīmredzama pārspīlēšana, jo neviena taisnīguma metode nevar attaisnot spīdzināšanu!
  Veronika neizpratnē noplātīja rokas un nopūtās teica:
  - Es arī domāju, ka Noasa plūdi ir pārspīlēti. Bet zeme Dieva acu priekšā bija grēka pilna...
  Viktorija smējās:
  - Jā, bērni sāka spēlēt palaidnības. Tēvs paņēma ložmetēju un nošāva tos, kas bļāva, atstājot zem zāles tikai tos, kas sēdēja klusāk par ūdeni. Rudmate izcēla savus lielos zobus. - Tāda ir iegūta līdzība!
  Veronika paraustīja plecus un klusi sacīja:
  - Es neesmu priesteris, lai sniegtu atbildes uz šādiem jautājumiem. Bet es domāju, ka Dievam tam bija iemesli.
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Jā... Ne velti viņi nokrita bez iemesla, tikai viņi visus redzēja kā pazuduši!
  Nataša ieteica:
  - Varbūt Bībele ir tikai ebreju pasaka. Kāpēc mums vajadzētu tam ticēt?
  Oksana izteica savu viedokli:
  - Jums jebkurā gadījumā jāsaglabā savs gods. Un nevajag pārāk daudz rēķināties ar pēcnāves paradīzi!
  Viktorija iesmējās un atzīmēja:
  - Jā... Priesteri mīl stāstīt! Un ne pārāk pievilcīgs!
  Veronika klusi atzīmēja:
  - Bet Jēzus Kristus ir diezgan pievilcīgs tēls!
  Viktorija iesmējās un pamāja ar galvu.
  - Es neprecētu tādu pacifistu!
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, cilvēkam ir jāiestājas par sevi... Un ko Bībele māca? Viņi iesita tev pa labo vaigu - pagriez kreiso!
  Veronika gribēja teikt, bet bija nepārprotami samulsusi. Un tad Viktorija to ievietoja:
  - Tiešām dīvaina morāle. Vai nu Dievs māca mums mīlēt ienaidniekus, vai arī noslīcina visu cilvēci uzreiz. Un kā to var izskaidrot?
  Nataša sev atbildēja:
  - Domāju, ka Bībeli sarakstījuši talantīgi vizionāri!
  Veronika kūtri iebilda pret to:
  - Kurš uz to skatās... Bet citādi kā tikai Dieva esamība nav iespējams izskaidrot Visuma parādīšanos. - Tad meitene uzmundrināja. Viņa izbrauca ar savu kailo, noslīpēto kāju gar mizu un turpināja. - Lai ko lai saka, bet nav iespējams atrast vai izgudrot pārliecinošāku versiju par Visuma izcelsmi, izņemot to, kā Dievs to radīja!
  Nataša paraustīja plecus un jautāja:
  - Un Dieva parādīšanās pamatcēlonis?
  Veronika nopūtās un, zaudējot pārliecību, atbildēja:
  - Tā jau ir aksioma... Tas būtu jāpieņem ticībā, ka Dievs eksistē. Un ka tas ir pastāvējis mūžīgi un tam nav pirmā iemesla.
  Nataša negatīvi pamāja ar galvu.
  - Pieņemt ticībā Dieva priekšmūžību? Bet es varu piedāvāt ticībā pieņemt Visuma mūžību, bet bez Visvarenā...
  Veronika loģiski atzīmēja:
  - Tas izskatās pēc aloģisma. Kā ir šī mūžīgā matērija un no kurienes tā radusies?
  Viktorija uzreiz atbildēja:
  - Un kas ir loģiski - Dievs ir mūžīgs... Un no kurienes viņš radās!? Vēl jo vairāk uzreiz visvarens un visuzinošs?
  Veronika ar izmisumu atbildēja:
  - Tā ir pastāvējusi vienmēr... Mēs to pieņemam ticībā! Un kā tas ir iespējams - nesaprotami!
  Nataša atzīmēja:
  "Patiesi, mēs šeit esam vienlīdzīgi. Matērijai kaut kā bija jārodas. Un notiek neiedomājamais. - meitene pasmīnēja un pārliecināti atzīmēja. - Bet tomēr jautājums, kāpēc uz zemes ir tik daudz ļaunuma, paliek atklāts.
  Karš turpinājās, un nacisti ienāca padomju zemēs arvien dziļāk. Un viņiem ir bijuši lieli panākumi. Un modernāks un jaudīgāks aprīkojums nekā Sarkanā armija.
  Un graujoši sitieni trāpīja Sarkanajai armijai no austrumiem. Japānai nevajadzētu atlaist.
  Briesmīgs trieciens krita uz mierīgo Vladivostoku (Tālajos Austrumos karastāvoklis netika ieviests). Lielākā daļa Klusā okeāna flotes kuģu tika atbruņoti ostās, daudzi jūrnieki arī tika pārcelti uz rietumu fronti. No vienas puses, bija gaidāmi Uzlecošās saules zemes uzbrukumi, taču praksē izrādījās, ka tie nebija gaidīti. Ģenerālis Jamamoto noslēdza likmi par vienlaicīgu triecienu ar visiem izmantojamajiem spēkiem. Amerikai, kas tika salīdzinoši ātri sakauta, nebija laika nogremdēt lielāko daļu Japānas flotes, kaujas kuģi pārstāvēja īpaši milzīgu spēku.
  Pirmās pakāpes kapteinis Vasiļčikovs tieši šajā rītausmas stundā spēlēja kārtis ar citiem flotes virsniekiem. Puiši bija vēl diezgan jauni, viņus te atstāja, lai pārliecinātos, vai kuģi pilnībā nesapūt. Vasiļčikovs vienīgais no viņiem sajuta šaujampulvera smaku, viņš tika pārvests no Ļeņingradas, jo bija jāārstē smaga pneimonija, pieķerta ļoti mākoņainā pilsētā. Pirmās pakāpes kapteinis vai, ja pārcelts uz sauszemes spēkiem, pulkvedis, baudīja Vladivostokas klusumu, tās plaukstošās ielas. Pagāja ziema, aprīlis pagāja ar prieku, bija brīnišķīgi, silti, jūnijs nebija pašā vidū, bet gan tropu joslā. Virsnieki nedaudz iedzēra, labais degvīns jūrniecības veikalā pēc mūsdienu mērauklām (pirmskara inflācija rubli nolietoja) ir gandrīz lētāks par pienu.
  Taču noskaņojumu sabojāja ziņa, ka nākamā karavāna ar amerikāņu sautējumu nesanāks, kā rezultātā uzkoda sadārdzinājās, un maigā Teksasas teļa gaļas vietā nācās ēst jau tā garlaicīgo zivi ar marinētiem gurķiem. . Virsnieki vairākas reizes mēģināja pārtulkot sarunu par kara tēmu un lūdza runāt par atsevišķām kaujām, taču Vasiļčikovs klusēja un novirzīja sarunu malā. Beidzot, kad viņi beidzot viņu saņēma, viņš iesaucās:
  - Viņi nosūtīs jūs uz fronti, tāpēc jūs atpazīsit Kuzkina māti. Saprotiet, ka šaujampulveris smaržo nevis pēc smaržām, bet pēc līķiem!
  Ļoti jauns jūras kara flotes leitnants (viņš tikko bija saņēmis epauletus, pēc pusgada apmācības, kurā viņš iestājās uzreiz no skolas) uzlēca:
  - Tā mums pietrūkst! Sievietes! Skaista sieviete! Kāpēc mēs sēžam vieni, jo pilsēta ir pilna ar vientuļām meitenēm.
  Zēni uzmundrināja:
  - Protams, iesim meklēt meitenes.
  Virsnieks dziedāja romantiku:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles, un cik garšīgi ēst! Sakārtojiet pārkārtošanos pirtī, un zvaniet jaunām meitenēm!
  Vasiļčikovs kliedza niknajai jaunatnei:
  - Ārā ir komandantstunda un meitenes guļ pēc smaga darba! Ne visiem ir paveicies iegūt tādu zagļu vietu, svētlaimīga, kad apkārt līst sviedri un asinis.
  Virsnieks ķircināja:
  - Šaujampulveris smaržo nevis pēc gariem, bet pēc līķiem, tikai ierindniekiem, komandieriem ir gāzmaskas ar filtru!
  Vasiļčikovs sarauca pieri.
  - Filozofs! Tipiska Spinoza, atliek tikai iemācīties nospiest sprūdu ar mēli! Un tas būs: ah! Cirksnis! Cirksnis!
  Virsnieki smējās, pat logi sāka trīcēt. Vasiļčikovs piebilda:
  - Tava mēle ir lieliska, ja pretinieka prāts ir mazs!
  Jaunākais virsnieks nomurmināja:
  - Pietiek, iedzersim!
  Pārējie cīnītāji rēca:
  - Tieši tā, ielejiet! Līdz rītausmai, protams, mums pietiks šņabja, bet pietiks arī našķu pie velna!
  Un glāzēs ielej ugunīgu ūdeni! Jā, tā sāka vārīties un putot, skanēja neķītras, neķītras dziesmas.
  Durvis pēkšņi pavērās vaļā, un šķita, ka istabu pāršalca viesuļvētra. Augsta auguma ugunīga meitene pielēca pie virsniekiem un no visa spēka pāršķēla ķieģeļu sienu ar nepabeigtu degvīna pudeli. Meitene kliedza:
  - Alkoholiķi un bori! Visa valsts strādā vai cīnās, jūs esat svētlaimīgi kā cūkas. Aizmirsu par sirdsapziņu un godu! Nav brīnums, ka Ļeņins teica: dzērums ir ļaunākais no visiem netikumiem, tās īpašā destruktivitāte publiskajā telpā!
  Jaunākais virsnieks jau bija diezgan piedzēries, viņa acis samiedza, un viņš kliedza, paķerot tukšu pudeli:
  - Tu, kuce, ej prom no šejienes! Tagad es to darīšu!
  Meitene īsi atsitās pret zābaka purngalu zem ceļgala. Sitiens šķita viegls, bez tvēriena, taču jauneklis gaudoja un nogrima. Pudele nokrita un saplīsa. Visi noelsās, Vasiļčikovs iesaucās:
  - Jā, tādas ir Spānijas un Somijas dūža pilotes Annas Vedmakovas pazīmes. Viņai ir leģendāri mati, uguns krāsa! Esiet sveicināti, eskadras vadoni...
  Ragana pamāja.
  - Joprojām esmu majora pakāpē, un pirmais dūža pilots apbalvots ar PSRS varoņa zvaigzni. Tikko ieradās savā iznīcinātājā MIG-5. Kamēr pārējā eskadras daļa atrodas austrumu frontē. Man deva norādījumus... Nu, tas nav jūsu darīšana, ka es saņēmu norādījumus. Jebkurā gadījumā man vajag, lai jūsu iznīcinātājs nekavējoties paceltu Amerikas karogu un dodas jūrā.
  Vasiļčikovs bija pārsteigts:
  - Kāpēc mūsu?
  Raganas zaļās acis pazibēja.
  - Tāpēc, ka šis auto ir ražots ASV. Tas jums tika piegādāts saskaņā ar Lend-Lease, un pēc tam izpildiet tikai manus pasūtījumus.
  Vasiļčikovs vīpsnāja:
  - Pulkvedis paklausa majoram un pat no citas nodaļas. Jums ir autoritāte.
  Vedmakova izstiepa dokumentu ar NKVD zīmogu un štāba priekšsēdētāja vietnieka un Tautas komisāru padomes priekšsēdētāja, slepenpolicijas priekšnieka - maršala Berijas parakstu.
  - Sapratu! Un bez turpmākas runas tu man tikai paklausīsi! Kas būs citādi, neteikšu: tev nav pieci gadi!
  Vasiļčikovs paklanījās:
  - Labi! Iznīcinātājs ir kustībā, atliek tikai izcelt jūrniekus no kazarmām un doties ceļā divu stundu laikā.
  Vedmakova satvēra jauno virsnieku aiz matiem, viņa bija par viņu galvu garāka un nepārprotami stiprāka:
  - Kas par rūgu un dzērāju! Kāpēc jums ir tik izformēta komanda! Šis puisis vairāk izskatās pēc salona zēna nekā virsnieka. Varbūt iesākumam labi uzspridzināt, lai visi apiņi iznāk.
  Vasiļčikovs samulsa:
  - Tas ir Pasha Kolobkovs. Viņš tika nosūtīts uz kursiem tieši no Suvorova skolas saskaņā ar saīsinātu programmu. Viņš vēl ir diezgan puika, pēc diviem mēnešiem dzimšanas dienā aprit sešpadsmit gadi.
  Ragana savilkās:
  - Oho! Piecpadsmit gadu vecumā un jau virsnieks! Tieši to dara paātrinājums! Un es nezināju, ka piena produkti jau saņem titulus.
  Vasiļčikovs paraustīja plecus.
  - Komunistu frontē bērni aug agri! Turklāt ar viņu notika stāsts, piemēram, viņš uzrakstīja labāko stāstu par fantastisko Maskavas aizsardzību, un Žukovs to atzīmēja un ieteica viņam pārcelt zēnu no kadetiem uz virsniekiem.
  Witcher uzlaboja:
  - Labi! Nav jau slikti, ka viņš nav muļķis, bet nedzer vairs! Es jūtu to smaržu, un mans deguns ir kā suns, uzreiz zem tribunāla! Patiesībā jums par to būs jāmaksā. Jau pusmūža vīrietis, bet pats.
  Vasiļčikovs noklepojās:
  - Patiesībā man ir trīsdesmit divi, bet Spānijā un Somijā esmu jau sešas reizes ievainots, tāpēc šķiet, ka esmu vecs...
  Vedmakova gribēja kaut ko teikt atbildē, kad pēkšņi zvērīgs rēciens pārtrauca rītausmas klusumu. It kā no debesīm birtu smagi laukakmeņi, loga stikls uzreiz izsprāga. Krusas šķembas sitās pa galdu un iekrita pat iereibušu virsnieku rokās un sejās. Ragana kliedza:
  - Visi nekavējoties ārā.
  Vasiļkovs atbildē kliedza tik ļoti, ka gandrīz pārrāva balss saites:
  - Tie ir divpadsmit collu gliemežvāki! Šķiet, ka japāņu kaujas kuģi ir medībās, tas nozīmē.
  Vedmakova aizkaitināta ar zābaku atsitās pret sienu:
  - Sākās, bet ne tā, kā plānojām! Nepavisam! Sasodīts, mums nekavējoties jāved eskadra jūrā un jānogremdē šaurau acu mērkaķu valsts flote.
  Vasiļčikovs nomurmināja:
  - Ieroči ir tikai uz mana iznīcinātāja un uz pāris mazām siles. Mums pat nav atbildes.
  Vedmakova parādīja dūri:
  - Nu, tev vajadzētu piekrastes artilēriju! Galu galā ne visi tika nosūtīti uz rietumu fronti, kā arī aviāciju. Galu galā par to, ka Japāna jebkurā brīdī var iestāties karā, tiek runāts gadiem ilgi.
  Vasiļkovs gribēja kaut ko teikt, bet tas atkal dārdēja, lija lauskas. Sirēna vaimanāja, brīdinot par lidmašīnu ierašanos. Vasiļčikovs piecēlās un kliedza pāri Raganas rēkšanai:
  - Mums ir aviācija, un piekrastes akumulatori, pat ja ne pilnā komplektācijā, ir pieejami. Atbildēsim!
  Skrienot pa ielām, pilote norūca:
  - Es vienkārši skrietu pie sava cīnītāja un iestādīšu šos japiešus, liksies, ka ar to būs par maz. Viņi joprojām maksās par Tsushima un Muden.
  Vasiļčikovs piekrita:
  - Jā, viņi maksās! Jā, pat ar procentiem!
  Atskanēja sprādzieni un novēlota pretgaisa ieroču čivināšana. Kopumā lielākā daļa Vladivostokas pretgaisa aizsardzības tika izņemta jau četrdesmit pirmajā gadā, lai stiprinātu Maskavas aizsardzību (bija paredzēts, ka Hitlers dos triecienu, bet tad tas pārgāja!), Tātad vairāki moskītu punkti -uzlecošās saules valsts māja, šķiet, nepievērsa lielu uzmanību šādam "troksnim". Japāņu niršanas bumbvedēji nometa pavasara "dāvanas" ar pīrsingu. Trieciens tika nodarīts gan pilsētai, gan flotei. Japāņu lidmašīnas nav pārāk lielas, bet izveicīgas, bet līnijkuģi, gluži pretēji, ir dūšīgi. Līdz šim amerikāņiem ir izdevies nogremdēt tikai divas šādas skaistules, un izdzīvojušie kopā ar kreiseriem postīja piekrasti. Tas ļoti atgādināja ļauno uzbrukumu Uzlecošās saules zemē 1904. gada 27. janvārī. Tikai tad aviācijas nebija.
  Vasiļčikovs juta, ka nosmaka no skriešanas. Viņš nav pārcilvēks, bet vienkāršs cilvēks ar slimām plaušām, nokļuvis sarežģītā situācijā. Un Vedmakovā viņa viņu daudz neapdzina. Interesanti, cik viņai gadu, gandrīz trīsdesmit, viņas krūtis ir lielas, un pleci plati kā vīrietim.
  Vedmakova pēkšņi pagriezās un pamāja ar roku:
  - Nebēdz vecīt, seko man! - Viņa kliedza ar tādu spēku, ka skaņas vilnis vienkārši trāpīja ausīs. - Pēc iespējas ātrāk izvediet iznīcinātāju jūrā.
  Netālu nogranda sprādzieni, lija gruveši, viens no tiem uzkrita tieši Vedmakovai, un viņa to mehāniski aizķēra ar rokām. Pilotmeitene jutās kā vārtsargs, kurš veiksmīgi uzvarēja sodu, fragments bija apaļš, silts un izskatījās pēc bumbas. Anna pēkšņi sajuta, ka pār viņas rokām plūst kaut kas šķidrs. Meitene paskatījās uz fragmentu, un tad pat viņas dzelzs karotājam, trīs gadu kara rūdītam (Kopā ar spāņiem), viņai rīklē sanāca slikta dūša. Viņas rokās bija bērna galva. Nabaga meitene (to var redzēt no īsajām bizēm, ar izdurtām acīm. Vedmakova uzmanīgi nolika galvu uz saplaisājušā asfalta un sakrusto:
  - Tev nebija laika grēkot, nevis dzīvot! Taču nav lielāka grēcinieka par Dievu, tāpēc nav lielāka grēka kā vienaldzība pret bērnu ciešanām.
  Atkal rūkoņa, un lauskas, viena trāpīja meitenei zābakā, skrāpējot ādu. Vedmakova jau gribēja apgriezties un steigties pēc iespējas ātrāk uz skrejceļu, kur viņas MIG pacietīgi gaidīja agresīvo saimnieci, bet...
  Ass kā dunča asmens, karotāja skatiens saskatīja neciešamas sāpju grimases pirmā ranga kapteiņa Vasiļčikova sejā, kad viņa norautā ķermeņa augšdaļa uzlidoja sprādziena viļņa uzmestu. Pati meitene tik tikko izvairījās no fragmenta. Viņa jau savulaik kaut kā aizķēra vaigu, pat gaisa kaujas laikā Spānijā. Rezultātā palika dziļa rēta, kas ilgu laiku sabojāja viņas izskatu. Tiesa, Sibīrijā viņa tika iepazīstināta ar vienu ļoti spēcīgu burvi, kuram ar smērvielu palīdzību un garu piesaukšanu izdevās sadziedēt tā, it kā nekad nebūtu bijis, šo brūci un vēl pāris. Par to Vedmakova viņam atdeva savu nevainību, zinot sieviešu priekus. Pēc tam meitene pieķēra mazāko iespēju iekost mīlestības laimi ar vīrieti, ko svētīgajos padomju laikos bija ļoti grūti izdarīt pat ar savu sātanisko skaistumu un spēju kārdināt. Lieta, protams, nav tik daudz pierunāt vīrieti, bet gan nodrošināt, lai ballītes rīkotājs par to neuzzina. Un visādu krāpnieku ir tik daudz, ka šmuce, pa sniņķi un šmuci, dzen tālāk. Tātad jūs patiešām nepaātrināsit, ja jūsu karjera jums ir dārga. Bet apmēram pirms četriem mēnešiem, kad viņai tika piešķirta varoņa zvaigzne, par divdesmit piekto pēc kārtas notriekto fašistu lidmašīnu: viņa tikās Berijā. Un visā padomju elitē nebija lielāka sieviešu mānītāja kā slepenās un atklātās policijas priekšnieks.
  Vedmakova skrēja kā skrejceļš. Turklāt, kas viņai gadās reti, viņa sajauca ielu nepazīstamā pilsētā, kā rezultātā viņa tikai palielināja attālumu.
  Pilots aizbēga un atcerējās: Berija gultā bija izdoma, bet ne viņas gaume, plikpaurība, vēders, nevis Apollo. Tāpēc viņš nekad nav kļuvis par viņas mīļāko. Kopumā runas, ka Berija izvarojusi sievietes, ir klaji pārspīlēti. Ja viņam teica stingru nē, otrais Sarkanās impērijas cilvēks, kā likums, neizmantoja piespiešanu. Lai gan kurš uzdrošinās no meitenēm pateikt nē šādam briesmonim? Krievijas bende numur viens!
  Bet šeit viņa kļuva par Lavrentija Paliča uzticības personu. Kopumā viņa kļuva par vienu no pirmajām brīvprātīgajām sievietēm, kas cīnījās Spānijā. Patiesībā šajā pilsoņu karā piedalījās daži padomju piloti. Šķiet, ka Staļins pats īpaši nevēlējās sociālistu uzvaru. Un, kas loģiski, Francijā uzvarēja sociālisti, šķietami kreisie, un attiecības ar PSRS tikai pasliktinājās. Bet tajā pašā laikā, ņemot vērā to, ka Franko ir fašists un buržuāzisks, un Spānijas tautas valdība šķiet kreisi noskaņota, nebija iespējams pilnībā ignorēt palīdzības lūgumus. Jā, padomju pilotiem vajadzēja iegūt pieredzi, izmēģināt jaunu aprīkojumu. Sākotnēji karš ritēja ar mainīgām sekmēm, bet pēc tam Franko armijai ar itāļu un vācu vienību atbalstu izdevās ieņemt Kataloniju. Cīņa gaisā sākumā bija līdzvērtīga, bet tad parādījās slavenais Meseršmits. Jau pirmajā gaisa kaujā Vedmakova sajuta šīs lidmašīnas spēku salīdzinājumā ar IL-16. Jo īpaši ātrums, starpība simts kilometru stundā, ļāva fašistu pilotiem pašiem izvēlēties, kur, kā un kad pievienoties kaujai. Otrkārt, 20 mm gaisa lielgabala bruņojums varēja notriekt finiera IL-16 lielā attālumā, bet ME-109 ar ložu necaurlaidīgām frontālajām bruņām izturēja padomju iznīcinātāja 9,6 mm ložmetēja šāvienus. Tāpēc, lai iznīcinātu Messeru, vajadzēja vai nu uzbrukt no aizmugures, vai arī, ja ļoti paveicās iekļūt dzinējā, vai arī skata logā. Jāpiebilst, ka arī vāciešiem bija daudz labāka komunikācija un viņi rīkojās harmoniskāk. Vedmakova tika notriekta divas reizes, bet trešajā reizē viņa tika smagi ievainota un nonāca gūstā. Toreiz bija skarbi laiki, bet tā kā karš jau bija zaudēts, Madride krita, Hitlers kā labas gribas zīmi un plānojot aliansi ar Staļinu pavēlēja padomju gūstekņus atgriezt dzimtenē. Vedmakova nebrīvē pavadīja tikai mēnesi, viņa tika ievietota virsnieku slimnīcā, labi barota un aprūpēta. Neviens ne sita, ne izvaroja, iespējams, nacisti un Franko režīms mēģināja parādīt sevi visai pasaulei kā humānismus pretstatā asiņainajam tirānam: Staļinam! Bet pēc atgriešanās dzimtenē no visiem bijušajiem karagūstekņiem brīvībā palika tikai viena Vedmakova.
  Tiesa, vienīgajam notriektajam itāļu iznīcinātājam dotā pavēle viņai tika atņemta. Bet viņa palika armijā un pat piedalījās karā ar Somiju. Somijas valsts lidmašīnu flotē bija tikai 118 novecojuši saplākšņi. Meitene gandrīz nepiedalījās gaisa kaujās, vairāk nodarbojās ar izlūkošanu, saņēma pavēli, šķiet, viens monoplāns, viņa tomēr nošāva, bet tas netika ieskaitīts.
  Ragana pēkšņi iedūrās ugunsgrēkā. Bombardētā pilsētas slimnīca dega. Attēls ir patiesi apokaliptisks, un sievietes, bērni un veci cilvēki deg dzīvi. Šeit mazulis iekrita tieši ugunī, un visapkārt bija briesmīga rēkoņa un vaidi.
  Vedmakova sajuta galvā erceņģeļu taures un metās liesmās. Uguns mēles laizīja meitenes kailās rokas un atvērto seju, bet pilote kustējās tik strauji, ka viņai izdevās bērnu satvert, izraujot viņu no iznīcības apskāvieniem.
  Meitene izlēca, sajutusi tikai vieglu niezi uz ādas, uzmeta skatienu mazulim. Ak, bija jau par vēlu, zēns nosmaka, ievelkot liesmas plaušās, apdegumus apaļajā sejā. Šādi saplēsti tulznas uz ādas ir mīkstāki par margrietiņu pumpuriem. Ragana kliedza:
  - Lūk, tas ir cilvēku haoss!
  Viņa ar zābaku trāpīja atkritumu kaudzei, pēc kā steidzās palīdzēt, kurš vēl varētu tikt izglābts. Tas bija kā kobra, kas dejo starp gāzes degļiem, meitene ļoti dīvaini izlocījās un dejoja. Viņa bija apdegusi, zābaki izkusuši, tunika pārogļota, bet viņa turpināja spītīgi cīnīties par katru bērna asaru, par katru mazas sirdspukstu, par katru trauslo, bet valstij tik nepieciešamo dzīvību! Zābaki izjuka, un tagad meitene dejoja cauri liesmu virpuļiem, kailās, burvīgās kājas. Viņa bija moceklis, bet ne tikai mūķene, kas mocīja sevi ar gavēņiem un pātagu, kas nenāk par labu ne Dievam, ne cilvēkiem, moceklis-cīnītājs, kas glābj konkrētas dzīvības. Meitenes pilotei kājas bija klātas ar nelielu tulznu kārtiņu, taču tās no sāpēm kustējās vēl ātrāk un precīzāk.
  Medicīnas dienesta kapteinis, izņēmis no somas lielus zābakus, kliedza viņai:
  - Ņem tos, ātri uzvelc! Tu kļūsi tik kropls.
  Pilots uzreiz atbildēja:
  -Labāk fiziski kļūt par invalīdu, nekā būt morāli ķēmam! Ne sekundi sev, viss priekšai, viss uzvarai!
  Medicīnas dienesta kapteinis atbildēja:
  - Tas ir īsts padomju cilvēks!
  Ragana nolādēja:
  - Un ko tu esi tā vērta, lai glābtu cilvēkus!
  Kapteinis nopūtās.
  - Man ir protēzes, kāju vietā!
  Vedmakova, izvilkusi citu meiteni ar pussadegušu seju un bezsamaņā, kliedza:
  Cik nežēlīgs ir Dievs!
  Kapteinis paraustīja plecus.
  Tā nav Dieva vaina, bet gan cilvēki!
  Vedmakova iebilda:
  - Tas ir tas pats, kas teikt - ne jau vecāki vainīgi, bet bērni!
  Kapteinis gribēja kaut ko teikt, bet dūmu mākoņi iekļuva viņam kaklā, un viņš dusmīgi noklepojās.
  Baskājainā meitene iesaucās:
  - Esmu ragana un nav skaistākas profesijas!
  Un, pacēlusi pliku papēdi, viņa turpināja:
  - Ādolfs lai ir sveicieni un pušķis ļaunajā zārkā!
  Bikini karotāji turpināja virzību uz priekšu. Nacisti apieta Brestas cietoksni un pieslēdza katlu. Tanks E-50, kas virzās austrumu virzienā.
  Gerda aizrautīgi dziedāja:
  - Es esmu tik forša meitene! Es laužu visus ienaidniekus kā lāstekas ... Un aukstumā, basām kājām, drosmīgi, ka pat dzirksteles birst no manām kājām!
  Šarlote iesmējās, iesita ķermenī trīsdesmit četrus un entuziastiski iesaucās:
  - Nav pamata šaubīties par Dzimteni! Karotāji ir stingrāki par vīriešiem!
  Kristīna arī nospieda pogu ar basu kāju un nikni nodevās, izsitot padomju lielgabalu. Tātad pat bagāžnieks noņēma:
  - Ienākumi ir lieli kā kalnu virsotnes!
  Magda pa vienam izšāva no lielgabala. Tas bija 105 mm un nāvējošs jaunākajā modifikācijā, tas bija diezgan ātrās uguns, raidot desmit šāvienus minūtē.
  Meitene paspieda kailos pirkstus un čukstēja:
  - Procentuālā daļa nākotnes rindā, dota ...
  Gerda sita padomju tankam, saspieda bruņas un kliedza:
  - Tu redzēsi pats!
  Viņa iesita, un Šarlote, izmantodama kailos kāju pirkstus, ar mežonīgu, traku rēcienu:
  - Tēvzeme mums tagad ir tuvāk!
  Arī Kristīna izšāva, izmantojot savu kailo, iedegušo kāju pirkstus, izdodot:
  - Sveicini sauli ar mums!
  Magda arī dunkāja un nospieda savu kailo papēdi. Viņa sasita padomju lielgabalu peldošās lauskas, dziedot:
  - Dzimtene ir stiprākā!
  Un karotāji rēks kā bifeļi kautuvē. Četri ļoti mīl vīriešus. Viņiem tas tiešām piestāv. Kāpēc ne? Viņi ir tik skaisti un agresīvi. Un mīlošs. Un vīrietis ir suns, tikai paminiet. Un tev būs viss, arī nauda. Un šīs sievietes ir fiziski ļoti spēcīgas. Un viņi sagremo vīriešu pilnību ar traku temperamentu. Un pastāvīgs prieks.
  Uz vīrieti nav jāgaida vesels gads - un tomēr orgasms tevi atradīs!
  Gerda to paņēma un rūca, šaujot uz padomju trīsdesmit četriem un nojaucot torni:
  - Es esmu īsts iznīcināšanas bruņinieks!
  Kristīna izbāza mēli un draudīgi iesaucās:
  - Un mans smīns ir kā pantera!
  Šarlote runāja agresīvi, kratīdama dūri un ar kailiem kāju pirkstiem stumdama kursorsviru.
  Un priekšā ir lielas pārmaiņas!
  Magda čivināja un kliedza:
  - Mēs esam hetēras iemiesojums!
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  - Cik labi, kad tevi samīļo glītu jaunekļu rokas!
  Un meitene iedomājās, kā viņas plaukstas ķepās pie zemeņu sprauslām. Tas tiešām ir tik brīnišķīgi. Un kutinoši un aizraujoši. Un ļoti jauki.
  Gerda šāva uz padomju SU-85. Viņa ietriecās mašīnā un čivināja, basām kājām uzsitot pa bruņām:
  - Ak, ozoldāmas, ozola dāmas!
  Šarlote agresīvi apstiprināja, izpūta vaigus un kratīja pilnās krūtis.
  - Duba! Ozols! Duba dāmas!
  Un kā viņš to ņems un pasmiesies... It kā zvani skan. Un viņa balss ir tik starojoša.
  Un viņas upuris bija 76 milimetru krievu lielgabals. Ieroči ir diezgan arhaiski.
  Kristīna iesmējās un iekliedzās:
  - Es rūcošu un lauzīšu!
  Un ar kailiem pirkstiem viņa arī pavērsa šāviņu pret ienaidnieka mašīnu.
  Cik viņa ir skaista. Zelts un varš ir lieliski!
  Magda ir pilnīgi zeltaina, jo viņa ar entuziasmu dzied:
  - Urbīlis joprojām raud ...
  Tad viņa pagriezās ap padomju trīsdesmit četriem un skumji turpināja dziedāt.
  - Viņa ir svešiniece Berlīnē!
  Gerda čivināja atbildē. Viņa ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un notrieca padomju haubici.
  - Berlīne ir pasaules galvaspilsēta!
  Šarlote nomurmināja, atbildot:
  - Un Londona ir Parīzes galvaspilsēta!
  Un naglas uz padomju T-26. Mašīna, lai arī nav liela, arī tiek uzskatīta par tvertni.
  Kristīna to paņēma un atdeva, griežot velosipēdu ar basām kājām:
  - Un Parīze ir Romas galvaspilsēta!
  Tad, tiklīdz viņš smejas... Un ar smaragda acīm viņš urbsies cauri visiem karotājiem pēc kārtas. Un smieties tajā pašā laikā, un dzirksti ar zobiem. Bet vispār kā viņš ņems un āmurēs padomju tankus. Trīsdesmit četros tas nojauks pusi torņa.
  Un pēc viņas Magda to paņems un aizdedzinās ar granātu. Tas ir, šāviņš. Saskaņā ar SU-76. Jau nepārprotami novecojis auto, bet tomēr sarakstā.
  Un čivināja:
  - Un Roma ir Maiami galvaspilsēta!
  Tas tiešām ir smieklīgi. Bet meitenes pārāk aizrāvās. Viņi nepamanīja, kā pie viņiem pielīda padomju armijas karavīru pāris ar prettanku granātu kūļiem un uzspridzināja sliedes. Un kā tas ņems un uzsprāgs. Ruļļi pārsprāga, un E-50 zaudēja mobilitāti.
  Man bija jāremontē automašīna.
  CETURTĀ DAĻA
  Uzlidojumi rimās, bet apšaude turpinājās. Kuģa lielgabaliem ir pienācīgs lādiņu krājums, tomēr tagad uguns vairāk tika vērsta uz atbruņotajiem padomju kuģiem. Jamamoto saprata, ka dominēšana jūrā iniciatīvu šajā karā uz ilgu laiku nodos Japānai. Un, lai uzbūvētu kuģus, process ir dārgs un ilgs, lai gan, piemēram, zemūdenes, iespējams, ir vieglāk apzīmogot. Tas, protams, arī jāņem vērā, taču ir svarīgi lauzt struktūru. Admirālis Jamamoto, Japānas spēcīgākais cilvēks pēc imperatora Hirohito, jutās kā dievs. Īsts dievs, tāpēc Uzlecošās saules valsts reliģija mācīja, ka labākais veids, kā dievišķoties, ir militārā varonība! Un tagad lielais komandieris varēja patvaļīgi mocīt un izjaukt telpu sev apkārt.
  Virs Vladivostokas daudzu kilometru garumā ir biezi, melni dūmu mākoņi, tās ir naftas krātuves un deg degvielas noliktavas. Simtiem, tūkstošiem cilvēku tiek sadedzināti, elle, nu, kā pēc tam nejūties kā dievs, kurš atriebās krieviem par gadsimtiem ilgo pazemojumu, liela tauta ir spiesta saspiesties virknē tik sīku saliņu, salīdzinot ar Krievijas plašumus. Tagad Krievijas flote grimst, un atšķirībā no Peru ostas viņi neatstās nevienu kuģi.
  Khalkhin Gol kaujas laikā Jamamoto ierosināja dot līdzīgu triecienu Vladivostokai, par kuru tika izstrādāts detalizēts plāns. Bet Hitlers negaidīti noslēdza mieru ar Staļinu. Vispār, idiots Hitlers, uzsāka ebreju slaktiņu un tādējādi lika pret sevi gan Poliju, gan Rietumu valstis. Un kāpēc viņam tas bija vajadzīgs? Vai gribējāt iegūt ebreju bagātības? Bet labāk bija vispirms kļūt par pasaules lielvaru, uzvarot PSRS un varbūt pēc tam citas valstis. Rietumus ir vieglāk uzvarēt tāpēc, ka to mentalitāti daudz mazāk raksturo fanātisms un tieksme uz pašaizliedzību. Vai ir zināms vismaz viens amerikāņu pilotu taranēšanas gadījums. Tiesa, bijušas pāris sadursmes, taču šī, visticamāk, ir avārija.
  Krievi ir fanātiski, kas ir dīvaini, jo pareizticīgā ticība neatbalsta pašnāvību un nemaz neuzskata, ka ceļu uz paradīzi var nopelnīt ar ieroču varoņdarbiem. Kopumā Kristus mācība, viņaprāt, ir ārkārtīgi stulba un nepraktiska. Viņš Jamamoto lasīja Bībeli un brīnījās par cilvēku stulbumu, uzskatot šādu pacifistu Dievu. Piemēram, viņš māca: tev sit pa labo vaigu - pagriez kreiso, viņi prasa vienu kreklu - dod divus, mīli ienaidnieku! Tikai garīgi slims cilvēks var uzskatīt Kristu par Dievu. Šāda reliģija ir laba tikai vergiem, saderīgiem vasaļiem. Un tam noteikti ticēja visa Eiropa un puse pasaules.
  Tiesa, Jēzus mācība, neskatoties uz to, ka tā noraida Vecās Derības principu acs pret aci un māca mīlēt savus ienaidniekus, neliedza britiem iekarot trešdaļu visas planētas, radot plašākā impērija cilvēces vēsturē. Un tas notiek neskatoties uz Lielbritānijas reliģiozitāti, kur Dievs ir pieminēts pat valsts himnā. Dīvainā kārtā ASV prezidenti zvēr pie Bībeles, bet tomēr bombardēja Japānas pilsētas ar napalma bumbām, dzīvus sadedzinājot tūkstošiem sieviešu un bērnu. Turklāt viņi nogalināja civiliedzīvotājus, nevis nejauši, bet apzināti, tā bija civiliedzīvotāju terorizēšanas taktika: cilvēku un ekonomisko resursu graušana.
  Bet japāņi sākumā nebombardēja ASV, pirms vācu iebrukuma, visa kara laikā tikai viens bumbvedējs izlauzās un nogalināja, tikai seši civiliedzīvotāji. Un viņi arī piedēvē īpašu nežēlību samurajiem. Galu galā viņš Jamamoto, ja vēlas, varētu izlauzties ar bumbvedējiem uz ASV pilsētām, it īpaši pēc jeņķu flotes sakāves netālu no Peru ostas. Jā, eiropieši ir morāli nelieši. Viņiem ir samaitāta saprašana, ticība, mācība un nedarīšana!
  Japānā tā nav! Tas, ko mums māca, ir tas, ko mēs darām. Nav tādas lietas, kā Dievs teiktu, pagrieziet otru vaigu, tomēr viņa kalpi apzināti nogalināja mazus bērnus. Jā, vispār ticība, ka Dievs ir viens un visvarens, nevar būt patiess. Ja viņš būtu viens, tad, protams, viņš rūpētos par to, lai cilvēki viņu pielūgtu pareizi, ticībā un patiesībā, un viņiem būtu viena doktrīna. Un tā katrs lūdz, kā grib, ko grib. Un pasaule ir pārāk neglīta un nepareiza, lai to radītu viens Visvarenais Dievs. Galu galā jebkurš atbildīgs valdnieks, pirmkārt, cenšas panākt kārtību un taisnīgumu. Viņš vēlas, lai pirmajā vietā būtu stiprie, gudrie, cēlie, godīgie, bet pārējie vai nu labotos, aug fiziski un garīgi, vai... Tomēr, ja Dievs ir Visvarenais un Visuma Radītājs, tad viņš to darītu. nerada miesas un garīgās dīvainības.
  Galu galā, kāpēc imperators dažkārt ir spiests paciest cilvēku vājības kā doto? Tā kā citas izejas nav, viņš nevar acs mirklī pārvērst ķēmus par izskatīgiem vīriešiem un gļēvuļus par drosmīgiem. Bet, ja es varētu, es to nekavējoties darītu! Ak, man ir jāpieņem tas, kas ir, un jātiek galā ar cilvēka materiālu, ko saņēmu kā dotu. Bet no kā viņš to saņēmis, tas ir cits jautājums. Jā, un pašam imperatoram ir vājības: viņš ir tikai cilvēks - viņš kļūst vecs, slims, novārdzis. Savādi, ka dievišķais imperators bieži dzīvo mazāk nekā parasts kalps, viņam ir mazākas ieroču prasmes nekā lielākajai daļai ģenerāļu un daudziem karavīriem. Nu, kas tajā ir no visvarenā Dieva. Bet balts nav labāks! Visā Eiropas vēsturē nebija briesmīgāka un veiksmīgāka iekarotāja par Hitleru. Jā, viņš patiešām ir balto cilvēku militārās varenības simbols! Un, neskatoties uz to, visu laiku un tautu lielākais komandieris, pat nevarēja pabeigt ģimnāziju, iegūt vidējo izglītību, kas Japānā ir obligāta!
  Turklāt Hitlers netika pieņemts armijā veselības apsvērumu dēļ. Dīvainā kārtā šis spēka kulta dedzējs, kara lauva, izrādījās tik fiziski vājš, ka pat Vācijā, kur pie katra posteņa ir militārais postenis, viņu neiesauca par ierindnieku. Cik degradēta ir Eiropa.
  Taču arī citam no mūsu laika ievērojamākajiem politiķiem Staļinam nebija vidējās izglītības, viņš bija tīrradnis. Un interesanti, ka viņš arī netika iesaukts armijā veselības apsvērumu dēļ. Interesanti, ka sakritības, diviem ļaunajiem ienaidniekiem nebija vidējās izglītības, veselības dēļ nebija iesaukti militārajā dienestā, bija dzērāju tēvi, un arī Hitlera tēvs sākumā strādāja par kurpnieku!
  Šeit ir tāda nejaušība, dīvaina, draudīga. Gērings, Hitlera oficiālais pēctecis, tāds nav. Viņš ir no aristokrātu dzimtas, Gēringa sencis bija Vācijas faktiskā valdnieka Bismarka vietnieks. Tāpēc Čērčils: aristokrāts no dižciltīgas ģimenes un amerikāņu plutokrāti (prezidents Rūzvelts ir nekas vairāk kā bandinieks, viņi ātri atrada kopīgu valodu ar viņu.
  Viņi gribēja ar viņiem aizstāt Hitleru, bet tas neizdevās. Hitlers viņus visus iekaroja! Gērings ir uzņēmējs, oligarhs, aristokrāts un pragmatiķis. Viņš ir labāks par Hitleru, kas spēj apvienot visus visas pasaules antiboļševistiskos un antikrieviskos spēkus. Amerika un Lielbritānija vēlas izbeigt Krieviju neatkarīgi no valdošā režīma, bet komunisti, kuri noliedz pašu privātīpašuma jēdzienu, viņi tik ļoti vēlas izbeigt. Fanātiski, ka viņi pat piever acis uz Vācijas pārmērīgo nostiprināšanos un paši ir spiesti pievienoties Trešajam Reiham.
  Taču Vācija ir ģeopolitiska konkurente, taču konkurente kapitālistisko un aristokrātisko spēles noteikumu ietvaros, un boļševistiskā Krievija ir absolūti sveša un naidīga. Pat pārsteidzoši, ka Čērčils pats piedāvāja Staļinam palīdzību, neskatoties uz visu viņa antikomunismu, tradicionālo, angļu naidu pret Krieviju.
  Vēl 1941. gadā es gribēju nostādīt Staļina Krieviju pret hitlerisko Vāciju. Sāpīgi vācieši viņu saspieda. Galu galā Vācija zem sarkanajiem ir kara zirgs, kas iejūgts padomju ratos, bet PSRS zem brūnajiem ir mūžīgā partizānu zona. Galu galā, fanātiskie boļševiki nesamierināsies un izvērsīs ilgstošu partizānu karu, kas tā nogurdinās Trešo Reihu, ka visi sapņi par tālāku paplašināšanos pazudīs kā varavīksne pēc pērkona negaisa! Krievija zem Vācijas, labāk nekā Vācija zem Krievijas! To saprotot, ir skaidrs, kāpēc Čērčils un ASV pēc militāras sakāves un padošanās tik ātri tuvojās Trešajam Reiham.
  Jamamoto ir pragmatiķis, viņš bija pret karu ar ASV un Lielbritāniju. Bet šīs abas impērijas pašas provocēja Japānu, uzliekot naftas produktu piegādes embargo. Galu galā uzlecošās saules valstij nav savu aku un daudzu citu izejvielu. Japāņi veda sarunas, amerikāņi izvirza arvien pazemojošākas prasības.
  Un tajā pašā laikā jeņķi, provocējot karu, nemaz nerūpējās par armijas un flotes novešanu kaujas gatavībā. Kārdinājums izrādījās pārāk liels, vēl jo vairāk pavīdēja cerība, ka Maskava grasās krist un palīgā nāks Vācija un viņas sabiedrotie. Turklāt bija cerība, ka ASV, būdama vēl salīdzinoši demokrātiska valsts, ļoti atkarīga no sabiedriskās domas, ja karš ieilgs, negribēs liet asinis uz svešām salām. Patiešām, kāpēc parasts amerikānis uz ielas dabūtu cinka zārkus ar saviem radiniekiem, ja mēs nerunājam par pašu ASV teritorijas aizsardzību un pat maksātu diezgan lielus militāros nodokļus! Varbūt tāpēc zaudēja cariskā Krievija, kurai bija vairāk karavīru, bet krievu tauta Mandžūriju neuzskatīja par savu teritoriju, nevēlējās maksāt ar asinīm un sviedriem par abstraktām interesēm. Ak, Hitlers uz Maskavu neaizbrauca daļēji nesagatavotības bargajai ziemai, daļēji boļševikiem raksturīgā fanātisma dēļ.
  Es pats to negribēju piedzīvot.
  Tomēr ne tikai boļševiki, bet arī krievu tauta ir tendētas uz pašatdevi lielu mērķu labā. Galu galā pirmo gaisa aunu izgatavoja krievu puisis Mesers. Pat pārsteidzoši, ka viņš to darīja nevis paradīzes stundu, bet gan Tēvzemes dēļ. Lai gan ... Mesers ir daļēji muļķis, galu galā viņš ir akrobātikas meistars, izgudrotājs, dizainers un, protams, dzīvs dotu daudz lielāku labumu Dzimtenei. Varbūt jeņķi nav tik nepareizi, atkārtojot principu: kaujā galvenais ir izdzīvot! Galu galā mirušie vairs nevar nogalināt!
  Vairākas puskailas meitenes ar kailām krūtīm apstiprinoši paklanījās.
  Admirālis Naumo atzīmēja:
  - Mēs jau esam iztērējuši vairāk nekā divas trešdaļas munīcijas. Ieroči ir ļoti karsti, tie ir pārlieti ar ūdens spaiņiem!
  Jamamoto ar pirkstu izdarīja krustu gaisā un zemā, nedaudz aizsmakušā balsī teica:
  - Domāju, ka ieroči izturēs pēdējo trešdaļu šāviņu. Lai gan nē, izsit līdz deviņdesmit pieciem procentiem.
  Admirālis Naumo paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres.
  - Vai ir vērts pirmajā dienā atdot visu to labāko?
  Jamamoto sažņaudza dūres.
  - Izmaksas! Protams, tas ir tā vērts! Krievus pārsteidzām, kā tas bija 1904. gadā, vāciešus 1940. gadā, bet Staļins komandu bargi sodīs un tas vairs neatkārtosies. Tāpēc ir jāizmanto fakts, ka pūķa aste aizmiga. Patiesībā es saprotu Staļinu, karš ar Vāciju tik ļoti piesaistīja viņa uzmanību, ka viņš pārstāja rūpēties par Tālajiem Austrumiem. Un viņa svīta bez vadītāja baidās uzņemties iniciatīvu. Šeit mēs palaidām garām savu sitienu. Kā arī amerikāņi. Visiem bija skaidrs, ka lieta tiek gatavota, mākoņi pulcējas, drīz pērkons, bet ...
  Viņi skrēja, zibinādami basām kājām, meitenes apaļiem papēžiem. Viņi bija svarīgā misijā.
  Naumo pieskārās samuraju zobena rokturim, kas karājās pie jostas jeb kā to mēdz saukt arī par katanu:
  - Krievi vienmēr rīkojas vēlu! Karš nebūs pārāk ilgs un mēs sasniegsim Urālus.
  Jamamoto pacēla acis pret debesīm.
  "Lai dievi mums palīdz, bet es tā nedomāju!" Viņi ātri mācās, Khalkhin Gol parādīja, ka krievu līmenis ir augstāks nekā kara laikā 1904-1905. Turklāt es jums pateikšu noslēpumu. Mūsu slepenais aģents Vladivostokā nedaudz palīdzēja, ka diezgan spēcīgajai piekrastes artilērijai nebija lādiņu, un lidmašīna nepaspēja laicīgi pacelties gaisā. Šis ir slepenais karš.
  Naumo bija pārsteigts:
  - Un kur skatījās SMERŠS un NKVD?
  Jamamoto iesmējās, kratīdams pirkstus.
  "Šeit Tālajos Austrumos kalpo Krievijas sliktākie kadri, uz Vladivostoku tiecas tie, kas baidās nomirt padomju-vācu frontē. Tāpēc šeit daudz vieglāk ir atrast augšgalā nodevēju vai muļķi, kā arī pašapkalpošanās cilvēku. Un NKVD ir tik ļoti pieradis atklāt iedomātas sazvērestības, ka vairs nepamana īstus nodevējus. Tātad strādāt ir pilnīgi iespējams. Starp citu, ja vairāki ģenerāļi pārgāja vāciešu pusē, neskatoties uz to, ka viņu ģimenēm, radiem un draugiem par to draud sods, tad ir pilnīgi iespējams uzpirkt kādu no augšas. Vai arī izmantojiet to tumsā, kas ir vēl labāk.
  Tāpēc mēs esam paveikuši daudz darba. Mūs, japāņus, parasti raksturo pamatīgums militāro operāciju pārdomāšanā un visu sīkumu ievērošanā.
  Naumo paberzēja katanas rokturi.
  - Taisnība! Bet Khalkhin Gol kauns izraisa rūgtuma sajūtu un spēcīgu īgnumu! Kā mēs varējām...
  Jamamoto mierināja:
  - Manču bija vairāk nekā japāņu, un vispār visu laiku uzvarēt nav iespējams. Man jāatzīmē, ka tomēr mūsu pusē cīnījās ne labākās vienības, un krieviem bija lielas priekšrocības lidmašīnās un tankos.
  Naumo pa pusei izvilka savu katanu.
  - Mēs neesam attaisnoti! Samurajs nekad neatsaucas uz blāvu asmeni un nogurušu zirgu, daudziem ienaidniekiem un vāju ieroci!
  Yamamoto laboja:
  - Samurajs, protams, nē, bet vīrietis, diemžēl jā! Cilvēki mēdz kļūdīties!
  Jamamoto bija apjucis un kaut ko kliedza caurulēs, un tad turpināja:
  - Un ziniet, es piedāvāju streikot Krievijai tālajā 1942. gada maijā. Tas varētu novērst pirmā Frica virzību uz priekšu.
  Naumo pamāja.
  - Tiešām! Bet mēs cīnījāmies ar ASV un britu lauvu.
  Jamamoto ar pirkstu piesita stūres mājai.
  - Jā! Taisnība, bet ASV sasita pa zobiem, Lielbritānija zaudēja savas kolonijas, un Vācija bija salīdzinoši cieša. Mēs vēlējāmies piesaistīt pēc iespējas lielāku spēku no Krievijas rietumiem, lai Vērmahtam būtu vieglāk doties ofensīvā pret Lielbritāniju, nebaidoties no Staļina dūriena mugurā. - Admirālis izdzēra baskājainās meitenes piedāvāto sakē īsos svārkos un turpināja. - Trieciens bija plānots maijā, līdz ceļi izžūva, bet amerikāņi novērsa.
  Naumo izvilka savu katanu un pacēla to gaisā:
  - Nāvi ASV! Viņi vienmēr traucē Japānai.
  Jamamoto viltīgi pasmīnēja.
  - Ne vienmēr, protams, piemēram, kad mēs pirmo reizi cīnījāmies ar Krieviju, jeņķi mums ļoti palīdzēja ar kredītiem, kā arī ar ieroču piegādēm. Vairāk nekā puse no mūsu flotes tika izgatavota par ASV un Lielbritānijas naudu, kā arī to pašu kuģu būvētavās. Tātad Amerika ne vienmēr ir slikta, bet ne šajā gadījumā.
  Naumo pārsteigts jautāja:
  - Un kāpēc?
  Viņi atkal skrēja garām japāņu admirāļiem, zibinot kalpones meitenes kailos papēžus.
  Jamamoto piekāpās, lai paskaidrotu:
  - Tāla darbības rādiusa bumbvedēju bars ielauzās Tokijā un deva mānīgu triecienu galvaspilsētai, izmantojot napalma bumbas. Nodega simtiem koka māju, un imperators pavēlēja par katru cenu pārvietot kontroles zonu prom no galvaspilsētas. Un vispirms, lai iemūžinātu amerikāņu bāzu kaujas kompleksu Medei arhipelāgā, kas ir vistuvāk Japānas skeletiem. Diemžēl mums neizdevās, tāpēc sākām zaudēt cīņu par Kluso okeānu. Labi, ka tajā pašā laikā mums pietika gudrības ātri noslēgt aliansi ar Trešo Reihu un izkāpt mazumā. Citādi no mūsu pilsētām nepaliktu pat drupas.
  Meitenes ar kailām kājām pat uzlēca, kratīdamos melnsarkanās bizes.
  Nauma pamāja ar zobenu gaisā:
  Mēs tik un tā būtu uzvarējuši! Vai tiešām pēc kara Hitleram ir jāatdod Filipīnas? Šī Japānas kroņa pērle, neieņemamā Singapūra, ziedošā Honkonga, Indonēzija, sagrābto Anglijas koloniju naftas urbumi un Francijas Gvineja, Indoķīna, Birma, Taizeme. Un daudz kas cits, par ko runāt, mēli negriež. Galu galā mēs stāvam uz robežas ar Indiju, uz kuras sliekšņa fīrers sagrāba - Austrāliju. Un atmest to visu bez cīņas, kā gļēvulis...
  Jamamoto pārtrauca:
  - Arī starp baltajiem ir gudri! Nav brīnums, ka imperators savā kabinetā uzlika Napoleona krūšutēlu. Bet bija vēl viens ķeizars, viņš teica: grūtāk ir noturēt iekaroto nekā uzvarēt. Šajā gadījumā tas, pirmkārt, attiecas uz mums. Šajā posmā mums nebija izvēles. Nolēmām daļu paturēt, lai nezaudētu visu, arī suverenitāti.
  Nauma ar zobenu atveidoja astoņnieku:
  Es saprotu ar prātu, bet ar sirdi!
  Jamamoto piecēlās un uzsita kolēģim pa plecu.
  - Jā, tu nebēdā, šajā gadījumā, ja mēs aizbraucam, tad lai atgrieztos. Mēs uzvarēsim PSRS un atkal metīsimies uz Trešo Reihu pret ASV un britiem, bet mēs jau uzvarēsim viņus kopā ar vāciešiem un makaroniem. Un tad jau visu atdosim, plus vēl sagrābsim Indiju, Austrāliju, Aļasku un līdz ... To tur redzēs, galu galā mums būs krievu Sibīrijas resursi, un Amerika atkal ies depresijā. Tas ir jāsaprot!
  Atkal kailkājainās meitenes vislielākajā piekrišanā pamāja ar galvu. Viņas ir tik skaistas, miecētas, dažas meitenes bija pat ar blondiem matiem un muskuļotas.
  Admirālis Nauma ar gandrīz nemanāmu kustību paslēpa katanu tās apvalkā un, čaukstēdams, čukstēja:
  - Nākotne ir laba, bet tagadne ir labāka! Dzirdiet uz gaisa kuģu pārvadātājiem, viss bumbu krājums ir iztērēts, un ...
  Yamamoto īsi pavēlēja:
  - Nāc uz klāja un paskaties apkārt, pēc pusstundas apgriezīsimies un dosimies uz savu tuvāko bāzi.
  Nauma viņam caur degunu nosvilpa:
  - Klausieties komandieri!
  Admirālis izlēca, turēdams durvis, lai tās neaizcirstu. Pirms viņa soļi bija noklusuši, pa durvīm izslīdēja ēna, viņa gāja uz pirkstgaliem un nometa segu. Jamamoto iesmējās.
  - Lēdija Ārmstronga, jūs esat tikpat pēkšņa kā vienmēr!
  Gaismas straume krita pār radījumu, parādot to visā tās krāšņumā. Viņa bija blonda, nimfas figūra, ideālas proporcijas, bet ar nobriedušas, trīsdesmit gadus vecas sievietes seju. Nedaudz garāka par Yamamoto, ādas apavos, kas izšūti ar smaragdu un safīru, lai atbilstu viļņa krāsai, ar mīkstām zolēm. Nometusi segas, viņa bija peldkostīmā un kustējās kā indiešu dejotāja.
  Jamamoto apturēja sievieti:
  - Dejo vēlāk! Tikmēr klausieties mani uzmanīgi, kā ASV Trešā reiha sastāvā esošās marionetes prezidents Henrijs Trūmens reaģēja uz mūsu priekšlikumu piešķirt visām atbrīvotajām teritorijām formāli neatkarīgu valstu statusu?
  Ārmstrongs savā maigā balsī atbildēja:
  - Viņš teica, ka viņš un Čērčils bija pret to. Visas kolonijas arī turpmāk būs kolonijas, un Ķīna paliks sadalīta. Starp citu, Trūmens teica, ka, ja Japāna palīdzēs Čai Kanši režīmam, viņš to var glābt - viņš personīgi jautās Hitleram, ka tā ir bijis. Īsāk sakot, jums ir savas bāzes Mandžūrijā, kā arī režīms, un jūs pat kaut ko iegūstat kontinentālajā Ķīnā. Jo īpaši koncesijas un piekļuve izejvielām.
  Jamamoto pasmaidīja.
  - Tā ir laba ziņa! Vai ASV marionešu valdība zina, ka mēs sitām PSRS? Vai vēl ne?
  Ārmstrongs ar pirkstu apmeta apli.
  - Viņš jau zina! Pagaidām oficiāla reakcija nav bijusi, taču Trūmens jau paspējis iesaukties: labi darīts Japs!
  Jamamoto sarauca uzacis un dusmīgi raustīja uzacis.
  - Mēs viņam neesam japi, bet japāņi, karotāju un gudro cilvēku tauta, nevis gani un sodītie kā amerikāņi. Lai gan, protams, tas ir labi, tas nozīmē, ka nebūs šķēršļu ofensīvai dziļi Sibīrijā.
  Sieviete rotaļīgi kustināja kājas uz grīdas:
  - Sibīrija ir laba - tā ir liela, bagāta! Un tajā pašā laikā Sibīrijā ir slikti - tur ir sniegs un auksts!
  Jamamoto savilka lūpas.
  - Japāņu karavīrs nebaidās no sala. Tāda ir Bušido koda būtība: nemeklē sev vieglu dzīvi, bet pārvari grūtības. Nav brīnums, ka samuraju simbols ir - karūsa! Šī zivs vienmēr peld pret straumi.
  Ārmstrongs bija pārsteigts:
  - Karpu? Tāda nekaitīga zivs. Vai šausmīgie, īstie apokalipses samuraju dēmoni ir salīdzināmi ar sevi ar pannā ceptu dēlu, nevis ar tīģeri vai lauvu.
  Jamamoto noplātīja rokas.
  - Japānā nav lauvu! Un tīģeris ir pārāk maigs kaķis, viņai trūkst drosmes. Ziniet, viens no galvenajiem samuraja pārbaudījumiem, desmit gadu vecumā viņš tiek ievietots būrī ar tīģeri un viņam jāpaņem no zvēra svaigas gaļas gabals. Tas Zenki izšķīlies, vai neticat?
  Ārmstrongs pamāja ar galvu.
  "Es neticu, ka desmit gadus vecs zēns var tikt galā ar tīģeri, pat ja viņam rokās ir asākais zobens.
  Jamamoto maigi uzlika roku uz meitenes muguras un noglāstīja viņas kailo, samtaino ādu.
  - Tu pārprati. Samuraja dēls kopā ar tīģeri ieiet būrī bez zobena vai kāda ieroča. Viņam ir jāizmanto savs spēcīgais prāts un gribasspēks, lai pārliecinātu tīģeri dot viņam barību!
  Ārmstrongs iesaucās:
  - Jā, tas ir vienkārši neticami! Samurajs ir īstais velns! Vai tu arī esi bijis tajā kamerā?
  Jamamoto nolaida acis.
  - Diemžēl nē! Tā ir seno laiku paraža! Bet, ja vēlēsies, mēs tevi iemetīsim būrī? Sakiet, ka vēlaties iekļūt būrī kopā ar tīģeri?
  Ārmstronga murrāja, viņas iedegušās, smalkās grieķu rokas apvija ap admirāļa kaklu. Lūpas pavērās aicinoši:
  - Ja tīģeris esi tu, tad es esmu gatavs pat ellei! Lai gan bez tevis paradīze ir sliktāka par elli, ak, mani mīļie samuraji.
  Jamamoto pēkšņi atgrūda sievieti un kliedza:
  - Tagad man ar citiem admirāļiem jāapkopo PSRS reida rezultāti, kā arī jānoskaidro, kā klājas uz sauszemes. Nav laika nodoties dāmu priekiem. Jūs saprotat: nav laika! Piezvanīšu tikai vakarā. Starp citu, šaurais acu griezums un dzeltenā āda mani netraucē.
  Ārmstrongs apgrieza gurnus.
  - Nē! Tieši otrādi! Tātad vēl romantiskāk un neparastāk! Jūs esat japānis, es esmu amerikānis: dzeltenā un baltā rase, eņģelis un dēmons! Šis kontrasts ir ārprātīgs! Lielākajai daļai sieviešu patīk oriģināls un nepatīk pārējās.
  Jamamoto ielēja sev pusglāzi sakē, kas sajaukta ar "Ginn", un, vienā rāvienā norijis, atslāba:
  - Patiesībā es domāju, ka sievietes ir konservatīvākas nekā vīrieši. Vai sievietes ir veikušas daudzus zinātniskus atklājumus?
  Ārmstrongs pamāja ar galvu, pakratīja blondos matus un sacīja:
  - Sievietei svarīgākais atklājums ir jauna vīrieša atklāšana, tikai ar nosacījumu, ka viņš ir grāmata, nevis radio! Un samuraji nav runātāji!
  Atskanēja histēriska zvana trille, pazibēja zaļa gaisma. Admirālis ielēja sev vēl pusglāzi, šņāca krieviski un ēda ar medu nosmērētu citronu. Viņš nolaizīja lūpas un parādīja samuraju zobena rokturi:
  - Es personīgi nogalināju vairāk nekā simts cilvēku, no tiem vismaz divdesmit jaunas sievietes! Tu būsi skaistākais no visiem upuriem.
  Ārmstrongs draudēja, izceļot Jamamoto sārtināto mēli:
  - Man ir trīs dēli, un viņi atriebsies tev un tavai ģimenei, admirāli!
  Jamamoto nemaz nešķita aizvainots.
  - Viņa dzemdēja trīs bērnus ...
  - Pieci! Amstrongs izlaboja.
  It īpaši pieci! Un paturēja meitenes vidukli?
  Dāma uzmeta kāju pār kaklu:
  - Es esmu amerikānis, un tas visu izsaka!
  Jamamoto pamāja ar galvu un šņāca:
  - Tagad pie tevis nāks puika, viņa ir ļoti spēcīga nindzju cīnītāja. Apkalpojiet viņu atbilstoši augstākajiem standartiem. Sapratu?!
  Ārmstrongs piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es mīlu jauniešus... Ceru, ka viņš ir izskatīgs?
  Japāņi pārliecinoši atbildēja:
  - Pat vairāk! Tev patiks!
  Un apņēmīgi atstāja kajīti. Tā vietā gandrīz nekavējoties parādījās zēns. Viņš izskatās apmēram trīspadsmit vai četrpadsmit gadus vecs, ļoti muskuļots, basām kājām un valkā šortus. Tiešām izskatīga, ar blondiem matiem.
  Ārmstrongs priecājās... Ka viņai nebūs jātiek galā ar kādu vecu ķēmu.
  Tomēr zēns izskatījās dusmīgs un kodolīgi murmināja angļu valodā:
  - Izģērbies!
  Sieviete pasmaidīja un teica:
  - Varbūt mazliet romantiskāk!
  Zēns atbildēja ar pļauku viņai pa seju. Kundzei dega vaigs. Spiegs smagi nopūtās un sāka novilkt drēbes. Diemžēl ne pārāk daudzsološs sākums.
  Zēns atsita zobus, nometa šortus un atklāja smagnēju vīrišķo pilnību.
  Nošņāca smīns:
  - Apgulies!
  Lēdija Ārmstronga nopūtusies apgūlās uz muguras un izpleta kājas. Zēns ar spiedienu un ļoti rupji iegāja viņā un sāka āmurēt kā ložmetējs. Bez glāstiem, bez vārdiem...
  Spiegs jau bija pieredzējis padauza, un viņa netika ievainota. Gluži pretēji, asi grūdieni ir gandrīz patīkami. Tā viņi viņu sajūsmināja, un Veneras grota sāka piepildīties ar mitrumu. Tad tas pilnībā ieslēdzās, un atskanēja juteklīgi vaidi.
  Dāmas tiek uztvertas rupji, bet arī tas ir prieks. Un šeit jūs pārņem orgasma vilnis.
  Zēns pēkšņi pārstāj dauzīties, ar spēku satver lēdiju Ārmstrongu aiz matiem un kails noliecas līdz savai pilnībai. Spiegs atver viņas muti, un strūkla ietriecas viņas mēlē. Tā arī nav pirmā reize. Un zēna baltā putra ir salda un ļoti patīkama pēc garšas. Ārmstrongs nolaiza lūpas ar patiesu baudu.
  Tad pats jaunais nindzja ar seju pieliecas pie viņas krūtīm un sāk pašaizliedzīgi darboties. Ārmstrongs nodreb no kārtējā ekstāzes viļņa un rūc kā bifelis kautuvē. Viņai ir jānoķer pilnība ar savu koši muti. Un strādāt ar rozā mēli. Līdz atkal izplūst baltā un salduma strūklaka.
  Tik jautri. Un jaunā, muskuļotā un blondā nindzja ir vienkārši nenogurstoša. Viņa enerģija ir neizmērojama un nepārvarama. Šis izcilais cīnītājs un gultas milzis. Un blondi mati... Vienkārši viss ir super un augstākā klase.
  Remontētais E-50 devās kaujā. Tomēr krievi diezgan daudz iekārtoja nocietinājumus, un vāciešiem bija jāpārvar aizsardzība dziļi. Warriors metodiski iznīcināja akumulatoru.
  Gerda izšāva, sagraujot padomju lielgabalu, un tad ar smīnu balsī sacīja:
  - Mēs sitīsim cilvēkus un sitīsim spaiņus!
  Šarlote izdziedāja savas vara sarkanās cirtas:
  - Mēs esam, ak, laupītāji! Laupītāji!
  Un ar pliku pirkstu nospiežot kursorsviras pogu, viņa raidīja šāviņu, salaužot padomju bunkuru.
  Un tad Kristīna apdullinoši norūca:
  - Bang Bang! Un tu esi miris! Miris! Miris!
  Un viņš arī piespiež graciozu kāju ar pliku pirkstu, nosūtot ienaidnieku uz nokautu.
  Un tad bija Magda. Šeit ir meitene. Viņš arī spiež kursorsviru ar basās kājas pirkstiem un kā viņš sit.
  - Ak, kas mūs ieraudzīs, tas tūlīt aizelsies!
  Apburošā Gerda, kratīdama pilnās krūtis, dauzīja trīsdesmit četrus un iekliedzās:
  - Un kādam tas smaržos cepti!
  Šarlote ar kailajiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja kā zvirbulis:
  - Un mēs kaut ko turam klēpī!
  Kristīna saplēsa padomju ieroci ar lādiņu un čaukstēja, sita purpursarkanās lūpas:
  - Nenāc mums klāt...
  Magda arī nospieda pogu ar pliku pirkstu. Viņa pūta trīsdesmit četrus un kliedza:
  - Nenāc mums klāt!
  Un Gerda, šis agresīvais zvērs ar blondiem matiem, arī āmurēs ar lādiņu, un trīsdesmit četrinieks nosprāgs kā boksera deguns zem dūres dūres. Un karotājs vaimanās:
  - Mēs to nogalināsim!
  Un atkal meitenes izplūdīs asarās un izšaus bez jebkādas nožēlas un pauzes.
  Šarlote entuziastiski iesaucās:
  - Es esmu liels laupītājs...
  Un arī kā tas trāpa padomju haubicei. Tikai daļas lidoja dažādos virzienos.
  Kristīna ņurd. Kamēr viņš ar kailu pirkstu nospiež kursorsviras pogu un čivināt:
  - Un dēmonu meita ir mirusi!
  Magda arī naglo, basām kājām uzspiežot uz trieciena priekšmetu, sasit padomju tanku un izdala:
  - Un ne pieticīgi!
  Gerda atsita zobus, zobi mirgoja. Viņa iedomājās skaistu jaunekli. Tik brašs, atlētisks, ar muskuļu reljefu un lielu vīrišķīgu pilnību. Un kā viņa pieliecas un apvij savas koši lūpas ap viņa pulsējošo nefrītu. Cik tas ir garšīgs, piemēram, šokolādes saldējums. Un tas šokolādes saldējums, ko tu laiza ar mēli. Un tas ir tik jauki, tik aizraujoši.
  Ak, cik jauki, ja viņai no aizmugures pievienosies vēl kāds jauns vīrietis. Un pulsējošais, nefrīta stienis ieies mitrajā Veneras grotā. Un cik tas ir lieliski.
  Gerda pat satricināja no vājuma. Cik viņai tas šķita aizkustinoši un apburoši.
  Meitene šāva uz padomju ieroci. Un viņa apbrīnojami čivināja, sita baso kāju:
  Puiši, puiši, tas ir atkarīgs no jums...
  Šarlote arī dauzīja un sadauzīja krievu tanku, pļāpādama, kratīdama pilnu krūtis:
  - Glābiet zemi no uguns!
  Kristīna kratīja savus vara dzeltenos matus. Viņa pasmaidīja ugunīgu smaidu, čivināt:
  - Mēs esam par mieru, par draudzību, par pasaules smaidiem...
  Magda ar pliku pirkstu nosūtīja klikšķi uz kursorsviras. Viņa sadauzīja padomju tanku un ņurdēja:
  - Sirsnīgām tikšanās reizēm!
  Karotāji izskatījās ārkārtīgi jautri. Un kā viņi izlika zobus. Un viņi mirkšķina un čīkst.
  Šarlote arī iztēlojas puisi. Jauns, bet ar bārdu. Kamēr viņš glāsta viņas krūtis. Kamēr bārda kutina krūtis, cirtaini mati pārskrien pāri nobriedušajām sprauslu zemenēm. Un viņš viņu kutina un skūpsta viņas krūtis. Apvelciet ar mēli saldo, medaino nipeli. Tāda ir idille. Un ja puisis vēl iebāzīs mēli Veneras grotā. Kāda garša!
  Šarlote šauj un čīkst:
  - Un zobens būs ass!
  Protams, meitenes, lai arī daiļavas, izdara netīro darbu - nogalina padomju karavīrus. Bet viņi tā tika mācīti jau no agras bērnības. Tie ir nežēlīgi vilki.
  
  
  LUCY FUHRER BIĻETE
  Hitlers saņēma pasakainu biļeti: Krievijas prezidenta Vladimira Putina veiksme. Un fīreram vadīt kļuva pasakaini. Tiesa, ne visu Hitlera karnevālu. Viņš apturēja karaspēku netālu no Dukera. Bet evakuācija notika britiem un frančiem ar smagiem zaudējumiem un ar daudz lielāku ieslodzīto skaitu. Un cīņā par gaisa pārākumu Lielbritānija cieta daudz vairāk, un vācieši notrieca vairāk lidmašīnu nekā reālajā vēsturē, savukārt paši zaudēja mazāk. Un fīrers tomēr nolēma nolaisties. Un viņa bija diezgan veiksmīga. Londona krita vienpadsmit dienās. Un britu karaspēks kapitulēja.
  Lielākā daļa koloniālo karaspēka un valdījumu atzina jauno un turklāt likumīgo Lielbritānijas karali ar provācisko orientāciju un Moslija valdību. Tātad fīrers īsā laikā izcīnīja pārliecinošu uzvaru.
  Bet viņam nebija laika pagriezties uz austrumiem. Japāna uzbruka ASV Peru ostā. Hitlers sprieda, ka bija nepieciešams sagūstīt Ameriku, pirms tās varenā ekonomika tiek atjaunota uz kara pamata. Un PSRS, kā parādīja izlūkdienesti, jau ir diezgan gatava karam, un to nav tik viegli uzņemt. Un ziemas Krievijā ir smagas.
  Turklāt pēc Londonas ieņemšanas Staļins sarīkoja personisku tikšanos ar Hitleru, un abi diktatori bija ļoti apmierināti viens ar otru. Fīrers nolēma vispirms pabeigt Ameriku un pēc tam PSRS.
  Staļins piekrita, ka karā var piedalīties arī PSRS. Hitlers deva atļauju pievienot Krievijai, likumīgajai Aļaskai. Bet viņš atteicās atteikties no Somijas. Lai gan Staļins arī šo teritoriju uzskatīja par pirmatnēju, krievisku.
  Bet es nolēmu nestrīdēties. Un Aļaska nav slikta... Sākās liels karš starp PSRS, Japānu, Itāliju, Trešo Reihu pret ASV. Turklāt cīnījās gan Francija, gan Lielbritānija. Fašistu karaspēks pakļāva visas okupēto valstu kolonijas.
  Un karš ar Amerikas Savienotajām Valstīm jau no paša sākuma noritēja Trešajam Reiham veiksmīgi. Japānā bija nedaudz sliktāk. Bet četrdesmit otrajā gadā vācieši jau rudenī pakļāva gandrīz visu Kanādu. Un 1943. gada pavasarī sākās ofensīva pret ASV. Kaujās jau piedalījušies vācu "Tīģeri", "Panthers", "Lions". Un tās ir milzīgas mašīnas. Amerikāņi smagi cīnījās, taču pamazām zaudēja. Sarkanā armija arī karoja. Ieņēmis Aļasku, Staļins tomēr nosūtīja karaspēku pret ASV, lai ieņemtu arī kontinentu un arī lai nebūtu grifs.
  Cīņās "Panther" un "Tiger" padomju transportlīdzekļi sacentās ar ASV armiju. Cīņas parādīja, ka T-34-76 nebija pietiekami bruņots. Un Staļins pavēlēja nākamajā gadā uzlikt šim tankam lielāku lielgabalu un tornīti. Nemainiet šasiju. Bet KV sērija sevi parādīja diezgan vāji.
  Tvertne KV-3 sērijā ienāca 1941. gada augustā, bet KV-5 šī gada septembrī. Četrdesmit otrajā gadā sērijā nonāca arī KV-4, un Staļins izvēlējās smagāko, bet labāk aizsargāto modifikāciju ar 108 tonnu svaru. Gada beigās parādījās KV-6 ar trim lielgabaliem, kas sver simt piecdesmit tonnas. Un četrdesmit trešajā gadā un KV-7, kas sver divus simtus tonnu.
  Kā izrādījās, visiem KV sērijas padomju tankiem ir slikta braukšanas veiktspēja, neuzticama pārnesumkārba, un kopumā tās bieži iestrēgst un sabojājas. Un divsimt tonnu tvertni vispār ir gandrīz neiespējami iztulkot.
  Bet nav slikta bez labā. Un KV sērija tika izslēgta, un tā vietā parādījās IS sērija ... Turklāt Staļins pat aizliedza izstrādāt tankus, kas bija smagāki par četrdesmit septiņām tonnām. Bet T-34 izrādījās tik veiksmīgs, ka Staļins pavēlēja padarīt šo tanku par vissvarīgāko, pamata un masīvāko.
  Ameriku uzbruka vācieši, sarkanie un japāņi. Tas tika sasmalcināts gan no dienvidiem, gan no ziemeļiem.
  Amerikāņi ātri salūza... Lai gan zibenskarš neizturēja, viņi decembrī ieņēma Ņujorku un Vašingtonu. Un amerikāņi kapitulēja 1944. gada 30. janvārī.
  Bija īslaicīga pauze... Trešais Reihs un Japāna sagremoja savus īpašumus. Un PSRS nesteidzās. Staļins un Hitlers kļuva tuvi draugi. Vācieši un japāņi sagrāba Latīņameriku, karoja Ķīnā, aprija citas valstis.
  PSRS pabeidza trešo piecu gadu plānu. Un tad ceturtais... Trešais reihs gatavoja jaunus ieročus... Un 1952. gadā 20. aprīlī sākās jauns karš starp Japānu un Trešo Reihu. Staļins, protams, nostājās Trešā Reiha pusē.
  PSRS kļuva par spēcīgu valsti ar augsti attīstītu ekonomiku. Galvenais tanks T-54 un IS-7, Staļinam patika pēdējā mašīna, un viņš deva zaļo gaismu sērijai. Trešajā Reihā bija "E" sērija, ļoti labi jaunās paaudzes tanki. Bet tad parādījās piramīdas no AG sērijas. Turklāt nacistiem bija unikāls ierocis - disketes un daudz kas cits. Tehniskā ziņā Trešais Reihs ir spēcīgāks par Japānu, un kamēr samuraji nav radījuši kodolieročus, tie ir jāiekaro.
  Novecojušais un novājinātais Staļins gribēja slavu. Taču Hitlers teica, ka atļāvis atgūt tikai Kuriļu grēdu un Dienvidsahalīnu.
  Staļins ar dažām atrunām to apmierināja. Tiesa, PSRS šoreiz karā nepiedalījās tik aktīvi. Cīņa bija sīva.
  Alenkas tanka apkalpe cīnījās uz IS-7.
  Padomju tanks ir labs, bet vācu piramīdveida joprojām ir labāks, un vairāk aizsargāts ar bortu.
  Alenka nospieda kailajiem kāju pirkstiem kursorsviras pogu. Nošauts ar slepkavas šāviņu.
  Pret to cīnījās japāņu E-50, kas kopēts saskaņā ar licenci no novecojuša zīmola. Šai mašīnai bija 88 mm lielgabals ar 100 EL stobra garumu. Bīstams iekost sānos un teorētiski spēj iesist ar dūri un pieri. Ļoti augsta bruņu caurduršana. Un šāviņa sākotnējais ātrums ir milzīgs.
  Korpusa augšējo daļu diezgan labi aizsargā liels slīpums, bet torņa piere ir sliktāka.
  Meitene Anyuta ar kailiem pirkstiem norādīja uz ieroci un trāpīja samuraju tankam. No pirmās reizes trāpīja un piespieda apklust.
  Japānis ir diezgan veikls, bet sver gandrīz tikpat daudz kā IS-7 ar vājāku, īpaši borta aizsardzību.
  Šeit ir vēl viens E-50, ko meitenes trāpīja uz klāja no liela attāluma, lai gan tas prasa fenomenālu precizitāti.
  Bet galu galā sarkanmatainā Alla sasita savus kailos kāju pirkstus, un tas vismaz kaut ko nozīmē.
  Bet japāņu E-75 ir kustībā. Tas nav tik ātrs kā E-50 un ir smagāks. Bet viņa piere ir stingri aizsargāta. Tornis ir diezgan biezs ar priekšējām bruņām, par 252 mm biezāks nekā IS-2. Ķermeņa piere ir plānāka, bet ar lielu slīpumu. Korpusa vājākā puse ir tikai 120 mm, bez nogāzēm. Un tajās vislabāk trāpīt no liela attāluma.
  E-75 ir nedaudz novecojusi mašīna, kas sver vairāk nekā deviņdesmit tonnas. Viņa ir acīmredzami neadekvāta. Lai gan 128 mm lielgabals joprojām ir diezgan spēcīgs. Un T-54 labi caurdur šo mašīnu.
  Marija šāva ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa caurdūra korpusa sānu malu un atzīmēja:
  - Nav labākais dizains!
  Olimpija raidīja ložmetēju sprādzienu un piekrita:
  - Noteikti ne labākais!
  Un plikiem kāju pirkstiem, kā viņš spaida pogas.
  Japāņi zaudē jaunu karu, bet viņi cīnās izmisīgi un nepadodas. Lai gan viņu karaspēks ir tehnoloģiski atpalicis.
  Padomju MIG-15 būs spēcīgāki par japāņu automašīnām. Un vācu ME-462 ir pilnīgi ārpus konkurences.
  Viņi pārspēja japāņus debesīs. Un pret disku plaknēm vispār nav pretindes.
  Lai gan diskotēkas notriec gandrīz visu, kas kustas.
  Eva un Ģertrūde parādīja sevi visā savā krāšņumā, notriecot Uzlecošās saules zemes automašīnas.
  Ieva izšāva kailajiem kāju pirkstiem un ņurdēja:
  - Manam puisim!
  Ģertrūde apstiprināja, kad viņa nogāza pretiniekus:
  - Lai visi vīrieši mirst!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem viņš spaidīs kursorsviras pogas un notrieks vairākas lidmašīnas.
  Japāņi tika sisti un nospiesti visos aspektos. Hitlers pieprasīja pēc iespējas ātrāk izbeigt ienaidniekus.
  Gerda un Šarlote cīnījās kopā piramīdas formas tankā. Automašīnas svars ir tikai četrdesmit piecas tonnas, un bruņas ir 250 mm ar lielām nogāzēm visos leņķos. Un dzinējs ir 1800 zirgspēki, gāzes turbīna.
  Un augstspiediena lielgabals, kas visus kā veseri kuļ. Lai kalibrs ir tikai 88 mm, bet kāds liels šāviņa ātrums.
  Nevar pretoties vācu tankam.
  Gerda ar kailiem iedegušo kāju pirkstiem dauzīja kursorsviras pogas, sasita japāņu tanku un iesaucās:
  - Par komunisma varenību āriešu valstī!
  Un meitene izbāza mēli. Viņš ir mobils un rozā.
  Šarlote arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem, sita ienaidniekam un čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju!
  Un piemiedza draudzenei ar aci.
  Un viņi sita japāņus pamatīgi, un veikli.
  Arī Albīna un Alvīna labi cīnās debesīs, sit japāņus, salauž tos gabalos.
  Albīna ļoti aktīvi nogāzās ar kailiem kāju pirkstiem un saspieda samuraju debesīs ...
  Un rūca:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Alvīna nogāza japāņu mašīnu un čīkstēja:
  - Slava Prūsijas varoņiem!
  Un arī izmantojot plikus kāju pirkstus.
  Meitenes ir ļoti kaujinieciskas un saspiež jebkādus šķēršļus. Kad samuraju lidmašīna deg kā lāpa un nokrīt. Un aiz viņa ir pieci cīnītāji no Uzlecošās saules zemes.
  Tātad meitenes šeit ir pārsteidzoši labi koordinētas.
  Elizaveta ar savu apkalpi atrodas uz tanka T-54 un iznīcina japāņu tankus.
  Nav viegli cīnīties. Galvenā japāņu tvertne, kas kopēta no agrīnas E-50 modifikācijas, ir ļoti nopietns transportlīdzeklis. Un frontālās bruņās un bruņojumā tas nav zemāks par padomju tanku. Un pat nedaudz viņas ierocis ir bruņas caurdurošāks un labāk aizsargā korpusa pieri, īpaši augšpusi.
  Tiesa, japānis ir smagāks par padomju auto, taču jaudīgāks dzinējs to kompensē.
  Elizabete šauj no distances un manevrē.
  Precīzāk, Eifrāzija brauc. Un viņš neļauj sevi pieķert.
  Apkalpes locekle Jekaterina sita ar kailiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Par komunismu!
  Tad Jeļena kā sprādziens iesitīs mērķim sānos. Un rēkt:
  - Mēs esam visprecīzākie pasaulē.
  T-54 tanku japāņi var iedurt pierē un vēl jo vairāk sānos. Un viņam nav priekšrocību cīņā. Tāpēc ir grūti cīnīties ar samurajiem.
  Un šeit nāk E-100. Ļoti pretīgs auto. Viņas bruņas ir spēcīgas no visiem leņķiem, un lielgabals ir ļoti spēcīgs ar 150 mm. Tas padomju auto sadauzīs gabalos. Un japāņiem ir grūti izlauzties cauri. 210 mm ar dēļu vairogiem.
  Un piere ir 250 milimetri, tāpēc jūs nevarat izlauzties cauri šādam kolosam.
  Tuvojas tanks T-54. Japāņiem pierē nedurt. Es piespiedīšu, lai iedzeltu sānos, un tad viņi vienkārši nošāvās.
  Pistole ir jaudīga, taču tā uguns ātrums ir mazāks. Un precizitāte arī samazina kalibru.
  Tātad no Eirāzijas ir nepieciešama virtuoza manevrēšana. Lai, nedod Dievs, viņi nesasistu.
  Meitene dziedāja:
  - Krievija ir mūsu lielvalsts,
  Krievija ir mūsu lielā valsts...
  Varena griba, uzticama godība,
  Uz mūžu Tavs!
  Jeļena iepļaukāja japāņu E-50 un atzīmēja:
  - Mēs dzīvojam PSRS, nevis Krievijā1
  Eirāzija tam piekrita:
  Jā, bet būtība ir tā pati!
  Un tāpēc viņi izvairās no šāvieniem un pieslīdēja pie pašas tvertnes. Un tieši sānos, tajā daļā, kur nav zemāka slīpuma un vairogos, jūs iedurat no apakšstobra kalibra.
  Un E-100 sāk detonēt un eksplodēt. Un kā tas viss izdodas.
  Krievija Staļina laikā ir spēcīga un aviācija, un tanki, un daļēji pat flote.
  Tomēr līdz šim PSRS nav pārāk daudz lielu kuģu, bet viņi ir uzstādījuši pieklājīgi mazus.
  Un uz iznīcinātāja visa apkalpe sastāv tikai no meitenēm. Un viņi japāņus pamatīgi kuļ.
  Un viņu kuģi bez turpmākas runas sabrūk.
  Meitenes skraida apkārt un plikiem kāju pirkstiem sūta lielgabalu lādiņus.
  Un kā zib viņu kailie rozā papēži.
  Staļinida, apkalpes komandieris, paņēma to un dziedāja:
  - Slava mūsu svētajai dzimtenei!
  Un atkal padomju ieroči sit pret japāņiem. Un tagad viss samuraju kreiseris eksplodē. Un dzeltenie karavīri slīkst.
  Te atkal cīņa...
  Pirmajos sešos mēnešos Uzlecošās saules zemes kontrolētā teritorija tika samazināta uz pusi.
  Un bija uzvaras visās frontēs.
  Sarkanā armija ieņēma Sahalīnas dienvidus un pārcēlās uz Kuriļu salām. Viņi uzbruka arī Mandžūrijai. Un cīnījās par Portartūru.
  Un uzbrukums šai pilsētai bija ļoti nikns.
  Alenka cīnījās ar japāņiem un ķeksēja, zobus rādot:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņa nospieda kursorsviras pogas un uzspridzināja samuraju haubici.
  Anyuta arī izšāva. Sasita ienaidnieku un čīkstēja:
  - PSRS labā!
  Un Alla mežonīgā dusmā iesita un čīkstēja:
  - Par jaunām robežām!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, it kā āmurētu.
  Marija čivināja un ņurdēja:
  - Par Staļinu!
  Un viņi sit no visa spēka...
  Olimpija arī cīnījās ar kailiem pirkstiem, kā sagriezt ienaidnieku un sabrukt.
  Portarturs krita... Un šī ir pārliecinoša uzvara.
  Vēl trīs mēnešus kaujas turpinājās citās vietās... Pienāca 1953. gads... Kaujas tajā ir ļoti nežēlīgas.
  Padomju karaspēks mēģināja izsēsties Japānā, taču pašaizsardzības vienības tos nošāva.
  Arī jūrā kaujas vēl nav rimušās...
  Meitenes cīnījās kā īsti bruņinieki.
  Un protams viņas bija basām kājām un ļoti skaistas, iedegušas. Un kā viņi dauzīja japāņus ar bumbām.
  Un pārējās meitenes cīnās. Piemēram, Anastasija Vedmakova. Viņa ir tik kaujinieciska meitene un dara tādus brīnumus uz MIG-5.
  Un viņš notriec citu lidmašīnu, šoreiz japāņu, izmantojot 37 mm lielgabalu.
  Pilots cīnās vienā peldkostīmā un ir ārkārtīgi agresīva meitene. Un ļoti precīzi sit ienaidnieku.
  Un katrs viņas metiens trāpīja mērķī.
  Anastasija čivināja, dziedot:
  - Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Visā Visumā nav skaistākas sievietes...
  Saspiediet spēcīgāku bruņinieka ložmetēju,
  Mirst Dieva dotā Krievijai!
  Akuļina Orlova, kura cīnās ar japāņiem, zobus rāvusi, iebilst:
  - Nē! Labāk ļaujiet ienaidniekam mirt, un mēs dzīvosim!
  Un viņa atcerējās, kā, piemēram, partizānu Laru spīdzināja japāņi. Un šī meitene tika padzīta pa sniegu basām kājām. Un viņa tikai smējās bendēm sejā. Pat tad, kad uz viņas plikajām, salnas sasalušajām zolēm tika uzliktas platas sarkani sakarsušas dzelzs sloksnes, viņa spēja apvaldīt sāpju saucienu. Lai arī sakostā lūpa asiņoja.
  Tā bija partizānu meitene Lara.
  Un viņai bija liela sirds. Un viņa izturēja, kad viņu sita ar dzeloņstieplēm, caur ķermeni tika izlaista strāva.
  Tāpēc viņa neko neteica. Viņi viņu nenošāva, bet nosūtīja uz nāves nometni karjerā.
  Arī tur Lara nesalūza un turpināja savu ceļu drosmes un varonības pilna.
  Akulina Orlova notrieca citu japāņu lidmašīnu un dziedāja:
  - Mēs cīnīsimies ar ienaidnieku līdz galam,
  Karavīru varoņdarbi neskaita skaitu ...
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties -
  Sātans tiks iznīcināts!
  Bet nu jau ir pienācis marts... Staļins ir miris. Krāšņais diktatora un iekarotāja varas laikmets ir beidzies. Berija kļuva par pēcteci. Staļins pat atstāja testamentu, ka Lavrentijam Paličam jābūt Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētājam un vadītājam.
  Un 2. maijā Japānas galvaspilsētu Tokiju ieņēma vācieši un padomju karaspēks. Un 1953. gada 9. maijā sekoja Uzlecošās saules zemes padošanās, un karš beidzās ar uzvaru. Un viss likās labi un patīkami.
  1955. gada 20. aprīlī notika pirmā pilotētā misija uz Mēnesi. Cilvēces priekšā šķita viss bezgalīgais kosmoss.
  Bet 1957. gada 20. aprīlī Hitlers devās karā ar PSRS. Viņš jau visu kontrolēja un viņa ceļā bija palicis tikai viens spēks.
  Kurš apturēs Hitleru?
  Lavrentijs Berija kļuva spēcīgāks pie varas. Viņš ir gruzīns, un tas vairāk vai mazāk atgādina Staļina ēnu tautai.
  Un te nāk karš...
  Vācieši ir spēcīgi, un viņiem ir karaspēks no visas pasaules. PSRS arī ir spēcīga, taču tehnikas ziņā zemāka par Vērmahtu.
  Tanks IS-10 parādījās ... IS-11 un IS-12, bet šīs mašīnas ir salīdzinoši vieglas pie piecdesmit tonnām, tikai lielgabals ir jaudīgāks un garu stobru priekš IS-11 pie 122 mm, priekš IS- 12 - 130 mm. Un tikai IS-15 tika padarīts par jaudīgāku tanku nekā IS-7. Tam bija 152 milimetru un tajā pašā laikā garstobra lielgabals, kas svēra aptuveni simts tonnas.
  Parādījās arī T-55. Ar jaudīgākiem 105 mm kalibra ieročiem un labāk aizsargātiem.
  Sākotnēji vācieši veiksmīgi virzījās uz priekšu. Viņu tvertnes ir modernākas, tāpat kā citi transportlīdzekļi. Un pats galvenais, daudz vairāk jaudas.
  Trīs mēnešus ilgas spītīgas un sīvas cīņas nacisti sasniedza Maskavu. Un ziema vēl tālu...
  Lēdija Ārmstronga kopā ar saviem pavadoņiem turpināja cīnīties.
  Četras meitenes cīnījās uz tanka Goering-5. Tās ir angļu sievietes Vērmahta dienestā. Un viņiem tas nemaz nav viegli. Jācīnās ar boļševikiem, kuri cīnās gan fanātiski, gan prasmīgi. Nedodiet Lielbritānijai nolaišanos.
  Džeina ar precīzu šāvienu sabojāja krievu lielgabalu un iesaucās:
  -Dzīve ir mirklis starp pagātni un nākotni!
  Gringeta, šis baskāju šāvējs, izvērsa ieroci, šāva un entuziastiski šņāca:
  - Mēs esam ērgļu meitene!
  Un viņas šāviņš trāpīs tieši padomju haubicē. Jā, meitene tiešām ir super. Un iznīcina visus pēc kārtas.
  Arī Malānija spārdīja, izmantojot kailos kāju pirkstus. Iznīcināja krievu lielgabalu. Izraisīja kaujas komplektu detonāciju. Lūk, kāda ir drosmīga meitene. Un čivināja:
  - Nākotne būs gaiša... Karš beigsies, es tam ticu!
  Matilda šaubīgi sacīja:
  - Man ir sajūta, ka mēs esam situšies viens otram vairāk nekā vienu gadsimtu. Visas cīņas, cīņas un cīņas!
  Skaistā Džeina izplūda smieklos un asprātīgi atzīmēja:
  - Labākas cīņas nekā nulles!
  Un atkal trāpīja padomju ieroci ar precīzu šāvienu. Viņa tiešām šeit ir meitene. Un drošības rezerve nomāc krievus.
  Pirms cīņas meitenes krodziņā nedaudz atpūtās. Dzērām Bavārijas alu, ēdām treknu cūkgaļu un jēra gaļu. Tad viņi uzaicināja duci jaunāku vīriešu un draiskojās ar viņiem. Un tas ir smieklīgi un ļoti patīkami.
  Meitenēm tas jebkurā gadījumā nāk par labu. Un tāds prieks par spēcīgiem un diezgan jauniem augumiem.
  Tūlīt palielinās enerģijas lādiņš pirms kaujas. Un velk, uz visīstākajiem varoņdarbiem! Un tad karotāji ar basām kājām spiež pogas un izsit kolosālus rezultātus.
  Tagad viņi šturmē Maskavu. Un pilsēta negrib piekāpties. Krievi ir tik spītīgi. Patiešām, šķita, ka ir pēdējais laiks saprast, ka viņu stāvoklis ir bezcerīgs, un nodoties uzvarētāja žēlastībai. Tātad nē. Tās saglabājas. Demonstrējiet nelokāmu varonību. Un turieties, kur likās, ka nav izredžu, tur nav nekādu aizturēšanas.
  Briti, piemēram, cīņā par Londonu nebija tik spītīgi. Viņi ātri padevās. Un tagad viņi cīnās vienā komandā ar nacistiem!
  Un kas? Veidojiet savu karjeru!
  Džeina jūtas uz balta zirga un diezgan pārliecināta. Gribu parādīt sevi meitenei no augstākā skatu punkta. Un krieviem labi sakratiet. Lai pati kļūtu par īstu karalieni.
  Karotājs šauj vēlreiz. Viņš sit krievu lielgabalu un kaislīgi saka:
  - Drīz uz planētas būs paradīze!
  Cik ļoti skaista meitene miesā, bet viņa dara tumšus darbus.
  Gringeta ložmetējs arī nav garām. Viņa ar āmuru sasita 152 mm haubici kā ledus kubiņu. Tāda viņa ir ņipra un dzirkstoša meitene. Skaistāku, iespējams, neatradīsi. Lai gan ... Muskuļota meitene, ar nedaudz zemnieciskām un vienkāršām iezīmēm. Ruddy, šķiet blīvs, bet ķermenī nav ne pilītes tauku. Tas ir vienkārši tik smags.
  Viņai ļoti patīk sekss un nekad neguļ viena. Viņai patīk, ja viņas spēcīgo ķermeni saburzījušas vīrišķās rokas. Gringeta ir ļoti skaista meitene. Bet ko tas dara. Atkal viņa trāpīja padomju akumulatoram. Lūk, tas necilvēks...
  Gringeta smejoties dziedāja:
  - Dzīrēs nebija vīna, bet sātans taisīja šņabi!
  Un viņa parādīja mēli.
  Un atkal tanks "Goering" -5 vada mērķtiecīgu uguni. Un karotāji tajā ir ļoti vilinoši. Viņi vienu reizi meta garām un trīs reizes trāpīja. Tad viņi pērta viens otru ar plikām zolēm! Un izlika zobus.
  Tomēr okupētās Lielbritānijas meitu prieki bija īslaicīgi. Lūk, viena no baskāju meitenēm, kura varēja pastumt mīnu zem kāpura. Un šī iznīcināšanas dāvana noritēja tik veiksmīgi, ka uzreiz pārsprāga vairākas slidotavas. Un milzīgā septiņdesmit tonnu tvertne nekavējoties zaudēja savu mobilitāti.
  Man bija jāved sava automašīna uz remontu. Maiņu uz vietas veica speciāla komanda.
  Jā, "Goering" -5 nevar salīdzināt ar AG piramīdas saimi. Bet tādus, sliktākos ieročus iedeva angļu meitenēm.
  Bet te padomju meitenes cīnās.
  Jau 1957. gada augusts. Maskava ir pilnībā ielenkta, un tās stāvoklis šķiet bezcerīgs.
  Alyonka cīnās uz IS-15. Spēcīga padomju dizaineru attīstība. Priekšējās bruņas ir 500 mm slīpas. Nelauzties cauri vāciešiem. Un tas sver tikai nedaudz vairāk par simts tonnām. Un 3200 zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs. Un lielgabals, kas spēj no attāluma iekļūt vācu piramīdveida tankos.
  Aļonka ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja vācu mašīnu un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Un skaistule čivināja.
  Anyuta arī, kā pārspēt ienaidnieku. Un viņš arī izmanto kailajiem kāju pirkstiem, un no liela attāluma caururbj tanku un čīkst:
  - Par Dzimteni!
  Pistoles stobra garums ir 120 EL, kas ir iespaidīgi. Un šāviņš ar urāna serdi. Šajā tankā ir arī divpadsmit ložmetēji, kas ir ļoti spēcīgi.
  Alla arī uzbruka nacistiem un kliedza:
  - Mūsu PSRS labā!
  Arī Marija paņēma un nocirta nacistus un šoreiz nospieda kursorsviras pogu ar savu koši sarkano nipeli, čivināt:
  - Mātei Krievijai!
  Olimpiskās spēles ir arī kā ienaidnieka cirtiens. Un viņš noraus vācu tanka tornīti un čīkstēs:
  - Par Tēvzemi un brīvību līdz galam!
  Padomju tanks parādīja sevi kā ļoti kaujas spēkus ...
  Bet diemžēl spēki ir nevienlīdzīgi ...
  Ļoti nevienlīdzīgi...
  Taču slazdā sēdošās meitenes tver savu brīdi.
  Elizabete noglāstīja vēdera muskuļus. Tad viņa ar tukša papēža palīdzību raidīja ienaidniekam precīzu šāviņu.
  Un trāpīt ienaidniekam tieši mērķī.
  Un viņa iesaucās:
  - Spēcīgāks karavīrs, saspiediet ložmetēju,
  Sanāks interesants rezultāts!
  Jeļena nosūtīja slepkavas dāvanu mērķim un atzīmēja:
  - Hitlers velti bakstīja mums ar galvu. Lai cik tālu mēs atkāptos, mēs nepadosimies!
  Jekaterina arī izšāva, izlauzās cauri mērķim un atzīmēja:
  - Naglas nekalam, bet kaut kas pamatīgāks ir jādara!
  Evrasija raidīja ložmetēju sprādzienu un izdeva:
  - Krievija zem jūga nelocīsies, mūsu armija nepadodas!
  Elizabete tam piekrita:
  - Nē! Sarkanā armija nepadodas!
  Un arī viņa ar pliku papēdi sūtīja lādiņu mērķī. Un tas izrādījās labi un precīzi.
  Mums ir jāturas par katru cenu. Šeit nacisti spīdzināja pionieri.
  Viņi paņēma zēnu izģērbtu kailu. Un tad viņi sāka viņu sist ar karstu stiepli. Viņi mani smagi sita, līdz es zaudēju samaņu. Un tad pārlej ar sālsūdeni. Kā puika agonijā kliedza. Un tas jau atkal bija apgrauzdēts ar lāpām. Un tad viņi to paņēma un iegrūda tūplī karstu stieni.
  Tieši tik nežēlīgi bija Frici. Vēl viena viņu izklaide ir papēžu cepšana. Vienai komjaunietei ar eļļu nosmērēja zoli, zem tās aizdedzināja cepeškrāsni. Un meitene kliedz no briesmīgām sāpēm. Un nacisti cep un dzied sev dziesmu.
  Un ko viņi vēl nav izdarījuši. Un meiteņu pirksti uz basām kājām tika salauzti, un zēni tika izšķīdināti skābē, un viņu āda tika norauta dzīva.
  Elizabete izšāva vēlreiz. Tas trāpīja mērķī un iesaucās:
  - Mēs nekad nepadosimies!
  Un Elena tam piekrita:
  - Nekad nepadodies!
  Un viņa ar pliku kāju pirkstu palīdzību nosūtīja šāviņu uz mērķi.
  Paņēma vēl vienu tanku un aizdegās kā lāpa...
  Katrīna agresīvi atzīmēja:
  - Mēs būsim pasaules čempioni!
  Un ar savu pliku papēdi viņa raidīja vēl vienu šāviņu uz mērķi.
  Bet diemžēl, neskatoties uz visu septembra varonību, Maskava krita. Un oktobrī vācieši jau bija sasnieguši Urālus. Un viņi sagrāba Vidusāziju no dienvidiem. Un līdz 1957. gada decembrim viņi pilnībā okupēja visu PSRS teritoriju.
  Tā beidzās pasaules iekarošana.
  1959. gada 20. aprīlī notika referendums par monarhijas un Trešā Reiha pasaules impērijas nodibināšanu. Tas sakrita ar pirmo astronauta lidojumu uz Marsu un jaunajiem Trešā Reiha sasniegumiem. Un Hitlers saņems superimperatora titulu.
  Likās, ka visi mērķi ir sasniegti.
  Taču 1961. gada maijā Hitlers avarēja lidmašīnā, un viņa spožā un ilgā valdīšana tika pārtraukta.
  Bet viņa vecākais dēls jau ir kļuvis pilngadīgs, un Fīreru dinastija ir kļuvusi stabila un spēcīga. Un tagad Trešais Reihs iekaro kosmosu.
  Visas tautas saņēma vienādas tiesības un jaunās impērijas pilsonību.
  Un cilvēce virzās uz gaišāku nākotni!
  
  NAPOLEONA UZVARA ZEM ŪDENS
  Napoleons uzvarēja Vaterlo kaujā. Kaujas laikā viņam nebija lēkmes, un briti tika uzvarēti. Un tad tika piekauti arī vācieši Bļuhera vadībā. Tad franči pārņēma Nīderlandi.
  Atkal sakāva prūšus un austriešus. Krievija nevēlējās iesaistīties karā. Cars Aleksandrs pirmais nogura no cīņas un negribēja liet asinis.
  Arī Napoleons Bonaparts sliecās nevilcināt karu. Nodarījis vairākas sakāves sabiedrotajiem, viņš noslēdza ar tiem mieru. Francija saņēma daļu Itālijas un Nīderlandes un dažas zemes Vācijā un nomierinājās.
  Kādu laiku, protams... Napoleons divdesmitajos gados uzbruka Alžīrijai un to iekaroja. Un tad viņš pārņēma Maroku. Sākās Āfrikas imperatora ekspansijas laikmets. Napoleons cīnījās Āfrikā, un viņa karaspēks atkal sasniedza Ēģipti un Sudānu.
  Napoleons iesakņojās Āfrikā... Bet Eiropā viņš vēl nav uzkāpis. Tajos laikos imperators dzīvoja diezgan ilgu laiku. Un viņš nomira 1840. gadā septiņdesmit gadu vecumā, trīsdesmit sešus gadus pavadījis kā imperators un kopumā četrdesmit gadus vadot Franciju! Šī ir ļoti ilga un krāšņa valdīšana. Viņa vadībā Francija piedzīvoja gan uzvaras, gan okupāciju. Lielākā daļa Āfrikas, tostarp Sudāna un Nigērija, kļuva par Francijas kolonijām. Turklāt Napoleona maršali iekaroja arī Indoķīnu.
  Bonapartu dinastija tika nostiprināta. Arī Napoleonam II bija bērni un viņš uzkāpa tronī diezgan nobriedušā vecumā. Un viņa dinastija turpināja savu krāšņo augšupeju. 1848. gadā, izmantojot revolūciju Austrijā, Francija atņēma Itāliju no Habsburgu impērijas. Tad sekoja karš ar Krieviju kopā ar Lielbritāniju.
  Franči kopā ar austriešiem uzvarēja krievus. Un viņi pārņēma daudz zemes. Tai skaitā Ukraina. Napoleons II nodibināja Sadraudzības valsti, ieceļot tronī savu brāli. Krievija tika pazemināta mazāko spēku kategorijā. Napoleons II turpināja iekarojumus un ieņēma vairāk Prūsijas un Austrijas. Un arī tur, ievietojot savus radiniekus, iegūstot stabilitāti Eiropā. Lielbritānija mēģināja iebilst, taču tika piekauta...
  Kad Amerikā sākās pilsoņu karš, Napoleons II iejaucās dienvidnieku pusē. Un viņš uzvarēja... Francija arī turpināja Āfrikas iekarošanu un pārņēma kontroli pār Indiju. Jūrā franči, kuriem bija resursu pārākums, bija pret britiem kā zilonis pret Mosku. Un viņi pat sagūstīja pašu Lielbritāniju, nolaižoties kontinentā 1873. gadā.
  Francija pārņēma gan Austrāliju, gan Kanādu un kļuva par lielvalsti. 1881. gadā nomira arī Napoleons II, Lielais. Un Napoleons III kāpa tronī. Viņa vadībā Francija turpināja pārvietot savu karaspēku visā pasaulē. Jo īpaši bija kampaņa pret Maskavu un gan Krievija, gan ASV beidzot iesniedza. Un Ķīnā notika karš. 1904. gadā, pēc Napoleona III nāves, Napoleons IV kāpa tronī. Nākamajā gadā viņa sagūstīja Japānu un dažus gadus vēlāk pabeidza Ķīnas iekarošanu. Tad sākās iebrukums Latīņamerikā. Napoleons Piektais, kurš valdīja 1933. gadā, pabeidza visu pasaules valstu iekarošanu un pasaules impērijas izveidi. 1937. gadā notika pirmais pilotētais lidojums kosmosā. 1945. gadā cilvēki lidoja uz Mēnesi. Un 1957. gadā uz Marsu, un nākamajā gadā uz Venēru.
  Tā bija kosmosa iekarošana. Līdz divdesmitā gadsimta beigām visas Saules sistēmas planētas jau bija apmeklējuši astronauti, un pat dažviet - uz Mēness, Marsa, Venēras tika dibinātas apmetnes.
  Un 2021. gadā sākās pirmās starpzvaigžņu ekspedīcijas lidojums. Francijas impērija, daudznacionāla un milzīga, pārņēma kontroli pār visu pasauli un Saules sistēmu. Un viņas sapņi ir vara pār Visumu!
  
  
  JAUNIE KRITIENU PIEDZĪVOJUMI AIVENGO PASAULĒ
  Lai gan Rebeku no nāvessoda izpildes izglāba drosmīgais Ivanhoe, viņas stāsts nebeidzās. Kā arī piedzīvojums. Īzāks noteikti darīja visu iespējamo. Un viņš sāka pieprasīt atpakaļ no Rebekas paņemtās rotaslietas un dārgas austrumu drēbes. Bet viņam, protams, atteicās.
  Kas jau ir ordeņa īpašums, tad tas ir, un ebrejiem nav jāziņo.
  Tāpēc Rebeka kādu laiku pavadīja vēsā laikā basām kājām un tikai maisa halātā. Jā, pirms nāvessoda izpildes viņa bija basām kājām, izģērbusies un ieslēgta klostera kamerā. Bija auksts un mitrs, un tur bija žurkas. Šeit Rebeka bija tik nogurusi un bāla.
  Uzturēšanās basām kājām cietumā un uz ielas vēsā laikā noveda pie tā, ka meitene stipri saaukstējās un saslima. Un Īzakam steidzami bija jāalgo ārsti. Tādējādi viņš tika labi iztērēts, ieskaitot izpirkuma maksu laupītājiem.
  Un es meklēju veidu, kā kaut kur atrast un nopelnīt naudu. Turklāt Ričards Lauvassirds paziņoja, ka saistībā ar viņa kronēšanu tiks rīkots grandiozs sacensību turnīrs. Un uzvarētājs saņems lielu atlīdzību.
  Tajā brīdī Īzaks pēkšņi ieraudzīja zēnu īsās biksēs, basām kājām, kailu līdz viduklim, bet ļoti muskuļotu. Viņa muskuļi bija ļoti skaisti un dziļi izteikti zem miecētas ādas. Pēc viduslaiku standartiem zēns nepavisam nebija mazs, bet ar bērnišķīgu, apaļu seju. Skaidrs, ka tas vēl ir bērns, kurš, izaugot, kļūs par ļoti spēcīgas miesas būves vīrieti.
  Īzāks smaidot jautāja zēnam:
  Ko jauneklis vēlas?
  Zēns, sita ar basu kāju, sacīja:
  - Gribu piedalīties bruņinieku turnīrā! Tajā pašā laikā palīdziet savai slimajai meitai!
  Bagātais ebrejs bija pārsteigts:
  - Vai jūs esat ārsts?
  Zēns smaidot atbildēja:
  "Neskatoties uz manu jauneklīgo izskatu, man jau ir liela pieredze slepkavībā. Un arī medicīnā! Un pilnīgi bez maksas!
  Īzāks entuziastiski atbildēja:
  - Brīnišķīgi! Nu tad. Tev ir spēcīgi muskuļi, bet vai ar tiem pietiks, lai piedalītos turnīrā?
  Zēns smaidot teica:
  - Atnes man pakavu!
  Bagātais ebrejs sarauca pieri.
  - Kāpēc!
  Zēns pārliecinoši teica:
  - Es to salauzīšu!
  Īzāks norūca:
  - Labi, es ticu! Tev ir ļoti skaisti muskuļi, austrumos tu būtu priecīgs, ja tiktu pārdots sultāna harēmam!
  Zēns atbildē uzlēca, vairākas reizes pagriezās gaisā un rēca:
  - Es nepadošos!
  Ebrejs pārsteigts nosvilpa:
  - Cik tu esi ātrs un veikls! Labi, es tev uz turnīru iedošu zirgu un bruņas ar šķēpu un zobenu. Tikai tu to visu man atdosi trīnīšos!
  Zēns pamāja.
  - Nu, jo zirgs un ieroči un bruņas aiziet pie uzvarētāja. Šajā sakarā jūs varat cīnīties.
  
  Ļoti apmierināts, Īzaks teica:
  - Lielisks jauneklis... Kā tevi sauc?
  Zēns pieticīgi atbildēja:
  - Oļegs Ribačenko! Es esmu karotājs, kurš palīdz vājajiem un parasti kalpo Krievijai. Bet šajā gadījumā es atnācu glābt tavu meitu. Tā kā bronhīts ir ļoti bīstama slimība pēc viduslaiku standartiem. Un maz ir prasmīgu ārstu, kas spēj izglābt meiteni!
  Īzaks atbildēja ar smaidu:
  - Tu izskaties daudz vecāka, nekā izskaties?
  Zēns pamāja ar galvu.
  - Jā, esmu bijis jau daudzus gadus! Grūti pat saskaitīt, cik, jo ceļoju un dzīvoju dažādās pasaulēs. Bet man bija tik daudz notikumu un iespaidu.
  Ebrejs atzīmēja:
  - LABI! Ej un dziedini manu meitu! Pa to laiku aizsūtīšu pēc zirga un bruņām. Jā, un tagad jūs novērtējat izaugsmi. Šķiet, ka tu esi tikai zēns, bet diezgan liels un platiem pleciem. Tik garš kā Ivanhoe, un, iespējams, jūs plecos būsiet platāks!
  Oļegs pamāja ar galvu un teica:
  - Tavas meitas ārstēšanai man vajag alkoholu, taukus, duci mazu krūzīšu. - Redzot, kā Īzaka seja sagriezās, zēns steidzās piebilst. - Krūzes ir tikai uz laiku. Un arī būtu jauki atrast āpšu taukus. Zēns piemiedza aci. Un tava meita būs kā jauna!
  Īzaks piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā, tikai mazs burvis! Nu viss būs gatavs, ej un glāb manu meitu.
  Zēns zibēja basām kājām, apaļiem, rozā un pilnīgi bez putekļiem papēžiem.
  Viņa sāka trakot ap Rebeku. Meitene bija bāla un klepus. Patiešām, atšķirībā no nemirstīgā zēna, viņa nebija pieradusi pie aukstuma. Dienvidu valsts meita Lielbritānijas rudenī nakšņoja basām kājām un vienā halātā ar mitru un aukstu kameru un pāris dienas svaigā gaisā. Šeit un piedot neilgi.
  Un tagad jums ir jāliek viņai bankas - visefektīvākais tautas līdzeklis, kas ļoti palīdz.
  Rebekas āda ir diezgan bāla un nav iedegusi. Viņa bija samulsusi kaila skaista muskuļota zēna priekšā.
  Oļegs Ribačenko teica, pieliekot rādītājpirkstu pie lūpām:
  - ES esmu ārsts! Nekautrējies no manis!
  Un meitene pretī pasmaidīja.
  Puika, kuram jau bija pieredze, viņai lika skārdenes. Meitene saviebās.
  Bet Oļegs viņu maigi glāstīja, nogāza saskrāpētās zoles. Nepieradinātā meitene gāja pa taku, un viņas basās kājas bija caurdurtas ar oļiem. Un ceļš līdz nāvessoda izpildei izvērtās ļoti sāpīgs kādai bagātai meitenei, kura nebija pieradusi iztikt bez apaviem.
  Zēns, kurš visu laiku skrēja basām kājām, atzīmēja:
  - Maiga, tik maiga!
  Un viņš viņai uzlika skārdenes, no kurām bija pēdas uz meitenes muguras. Bet bankas izvilka slimību. Un tā Rebeka paņēma pienu ar medu un aizmiga.
  Pēc tam Oļegs pavēlēja kalponei turpināt dot pienu ar medu un maliku, kā arī āpšu taukiem.
  Un viņš steidzās uz turnīru. Jāizstrādā gan zirgs, gan bruņas un ieroči.
  Ebrejs, lai arī mantkārīgs, nav stulbs. Un zirgs bija labs un bruņas ar ieročiem nebija sliktas. Oļegs iekāpa bruņās un jutās neveikli tajās. Kaila cīņa būtu daudz izveicīgāka. Taču ir turnīra noteikumi: visiem jābūt bruņās un zirga mugurā. Šeit cīnieties kaili ar zobeniem, tad Oļegs Ribačenko ar zobeniem iznīcināja veselas armijas.
  Zēns skrēja baltā zirgā un ar nepacietību gaidīja cīņu.
  Turnīrs notika Londonā. Ivanhoe jau bija atlabis no brūcēm un tika uzskatīts par vienu no turnīra favorītiem. Pats Ričards Lauvassirds gatavojās kaujai. Tika gaidīta arī citu valstu karavīru ierašanās. Jo īpaši Albas hercogs: varens cīnītājs no Spānijas. Franču hercogs Gīzs, baroni no Vācijas. Daudzi cīnītāji. Pat no tālās Krievijas ieradās princis Ruslans. Precīzāk, ne no Krievijas, bet no Kijevas Krievzemes.
  Tātad reprezentācija šeit izrādījās stabila. Un tas bija vēl nebijis turnīrs ar balvām.
  Uzvarētājam bija paredzēts iegūt veselu zelta lādi, ko Ričards Lauvassirds atveda no Palestīnas. Un šī lāde svēra vismaz tonnu.
  Tātad tie, kas vēlas cīnīties - acīmredzot, nemanāmi.
  Turnīrs, ņemot vērā lielo dalībnieku skaitu, norisinājās pēc kausa izcīņas sistēmas.
  Oļegs Ribačenko ieradās īpašā bruņinieku nometnē. Bruņas un zirgs, tā ir caurlaide, bet dokumentus neviens neprasa.
  Zēns nakšņoja nometnē. Vakarā pie viņa pienāca sieviete ar vieglu tikumu. Redzot, ka viņas priekšā vēl ir diezgan mazs un ļoti skaists, viņa pamāja ar galvu:
  - Es tevi, puisis, apkalpošu bez maksas!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Tu nenožēlosi, esmu ļoti pieredzējis!
  Pirmo reizi pēc gadiem prostitūta, iespējams, piedzīvoja vairākus īstus orgasmus un pat izskatījās jaunāka. Viņa aizgāja apmierināta. Drīz parādījās vairāk meiteņu. Oļegs atzīmēja:
  - Par seksu ir jāmaksā! Un par lielisku seksu dubultā! Zelta monēta katram orgasmam!
  Prostitūtas labprāt piekrita... Oļegs nopelnīja pienācīgu naudu, bet pa nakti aizvēra acis. Viņa meitenes un sieviete nāca klāt. Viņi parasti ir jauni un skaisti, bet jūs varat noķert infekciju. Tiesa, Oļegs ir nemirstīgs mazulis un infekcija viņu neņem.
  Bet pirms cīņas biju nedaudz noguris...
  Un tad atskan trompete un no rīta sākas turnīrs. Šeit bruņinieki izklīst pa lauku. Tas prasa daudz cīņu. Neasu vai asu galu izvēle. Visu pārējo izšķir izloze.
  Oļegs krita cīnīties pirmajā kaujā ar vācu baronu. Viņš bija lielāks un smagāks par zēnu un diezgan autoritatīvs karotājs.
  Bet terminatoru puika ir pieredzējis un tehnisks. Un, lai jūs nenotriektu ar šķēpu, jūs nedaudz pabīdiet vairogu uz sāniem un mīkstināt sitienu. Un jūs stādāt sevi ar ķermeņa pagriešanu.
  Oļegs ir ļoti spēcīgs, un ienaidnieks tika notriekts kopā ar zirgu. Un zēns nosvilpa. Viņš jau ir izgājis daudzas cīņas dažādos visumos. Un viņš cīnījās ar Trešo Reihu paralēlajā visumā, kurā nacisti vispirms sagrāba visu pasauli un tikai pēc tam uzbruka PSRS. Un tas bija spēcīgs solis no viņu puses.
  Un zēns pēc tam cīnījās kopā ar Margaritu, nemirstīgo meiteni, kura arī kādreiz bija pieaugusi. Un līdz ar viņām četras skaistas un arī gandrīz nemirstīgas meitenes. Seši supermeni cīnījās ar armiju, kas pārņēma gandrīz visu pasauli. Un parādīja kolosālu varonību.
  Un tagad turnīrs. Tas nav tik grūts darījums. Un superpuikam negulēta nakts ar palaistuvēm nav traucēklis.
  Bērns ieguva savu pirmo balvu: zirgu, ieročus un bruņas. Parasti bruņinieki tos izpirka par naudu. Tātad, ja esi labs cīnītājs, tad dalība turnīrā tev ir izdevīga.
  Tad vēl viena kauja... Šoreiz izloze atveda Oļegu pie varenā spāņu Albas hercoga. Tas tika uzskatīts par labāko Spānijas karotāju. Interesantāk būtu bijis ar viņu cīnīties uz beigām, bet daudz ir daudz.
  Ienaidnieks bija milzis un svēra trīs reizes vairāk nekā Oļegs. Cīņā ar šķēpu svars ir ievērojams handikaps. Un zirgs pie Albas ir iegrime. Varbūt šāds liemenis būtu triviāls, lai jūs saspiestu.
  Oļegam nebija lielas pieredzes turnīros. Viņš parasti cīnījās nedaudz savādāk. Bet terminatora zēna kopējā kaujas pieredze ir kolosāla.
  Un tā viņš aizgāja. Šķēpi ir asi un uzasināti.
  Alba ar lielu ātrumu metās viņam virsū. Viņa zirgs, lai arī vilkmes zirgs, ir ļoti veikls. Oļegs tomēr ir daudz ātrāks par pašu milzi Albu. Un, kad zēns tuvojās, viņš pameta šķēpu un trāpīja ienaidniekam vizirā. Trieciens ir graujošs, un ar zem korpusa apkakles. Alba nolidoja no sava varenā zirga un avarēja. Pat daži zobi izkrita.
  Oļegs uzvarēja un smaidot teica:
  - Vērtīga dāvana kāzās!
  Uzvara padarīja zēnu pamanāmu. Pats karalis Lauvassirds paspieda viņam roku, atzīmējot:
  - Tu esi spēcīgs karotājs! No kurienes tu esi?
  Oļegs smaidot atbildēja:
  - Ļaujiet, kamēr jūsu majestāte klusē!
  Šeit ir trešā bruņinieku kauja. Nu trīs kaujas dienā ir daudz, varbūt pat četras būs laikā.
  Oļegs tagad cīnījās ar angļu cīnītāju. Vietējais bruņinieks nav tik liels kā Alba, un izskatījās piesardzīgs.
  Toties var redzēt pieredzējušu un spēcīgu cīnītāju.
  Oļegs aiz ieraduma izklīdināja zirgu un sita, ieliekot un pagriežot ķermeni, un, protams, viņš pats attālinājās no šķēpa.
  Atkal bez piepūles notrieca ienaidnieku. Tas nav grūti, un jūs iegūstat pārliecību.
  Tātad trešais bruņinieks ir uzvarēts.
  Īslaicīga pauze un uzvarētāju dzīres. Dalībnieku skaits ir samazinājies. Un viņi ēda daudz.
  Oļegs novilka ķiveri. Daudzi bija pārsteigti, ka viņš ir tik jauns, pat ūsas neauga.
  Zēns diezgan daudz ēda un kļuva nedaudz smags.
  Viņa nākamais pretinieks bija Francijas labākais cīnītājs - Gīza hercogs.
  Nu kāpēc gan nebaidīties no vilkiem mežā.
  Gīza hercogs bija ļoti veikls, tehnisks, liels, garš, ar platiem pleciem.
  Acīmredzot viņš ir gudrs cīnītājs.
  Oļegs Ribačenko nolēma, ka uzvarēs viņu vienkāršā veidā.
  Kad braucēji izklīda, un tad sāka saplūst. De Gīzs viltoja ar šķēpu un mēģināja trāpīt zēnam pa ķermeni garām vairogam. Bet Oļegam, kam bija absolūta reakcija, izdevās aiziet, un viņš pats ielika šķēpu krūtīs tā, ka tā salūza. Protams, viņš pievienoja ķermeni.
  Un de Gīzs lidoja un satriecās tik spēcīgi, ka asinis izlija no viņa mutes. Šeit ir trieciens.
  Zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Nevajag tiranizēt!
  Šī bija dienas pēdējā cīņa. Uz nākamo atlikuši vēl četri.
  Oļegs bija apmierināts.
  Bet viņam nebija laika atpūsties. Atkal viņi nāca pēc pieķeršanās, lai noķertu prostitūta orgasmu. Turklāt viņi viņam nosūtīja izpirkuma maksu par bruņām un zirgiem. Un, piemēram, de Gīza bruņas bija ar oļiem, un summas bija ievērojamas.
  Protams, Īzakam bija jāatmaksā arī parāds. Šķita, ka ebrejs bija ar sevi neapmierināts. Ka viņš lika atdot parādu tikai trīs reizes, bet tas varēja būt piecas vai pat desmit reizes. Taču Oļegs, redzēdams, ka mantkārīgais ebrejs cieš, iedeva viņam vēl divdesmit zelta monētas, par labu Rebekai, kā dāvanu no meitenes.
  Un tad viņš atkal kalpoja prostitūtām. Un pacēla cenu līdz divām zelta monētām. Bet tomēr gribētāju bija daudz. Un ieradās arī dažas dižciltīgas sievas. Viņi arī gribēja iegūt pasakainu orgasmu vai pat palikt stāvoklī no tik krāšņa bruņinieka.
  Atkal Oļegs Rybačenko visu nakti negulēja un strādāja. Bet kopumā tas ir labi. Tik jauns žigolo ir nopelnījis, cik naudas.
  Un vēl četras cīņas līdz kausa saņemšanai.
  Un pirmais pretinieks ir cīnītājs no Āfrikas. Ļoti liels. Nu, vienkārši milzis, astoņas pēdas garš. Un mārciņu svars ir vismaz divdesmit. Uzvarētā svara dēļ. Viņš cīnījās pat nevis uz zirga, bet uz milzīga kamieļa. Un saspieda visus.
  Ko var cīnīties ar melno cilvēku. Oļegs Ribačenko pat bija gandarīts, ka viņa pretinieks ir tik milzis. Tas bija interesanti un intriģējoši.
  Turklāt likmes tika dalītas, un bija iespēja likt uz sevi un uzvaras gadījumā vismaz kaut ko nopelnīt.
  Oļegs dziedāja:
  - Es esmu ticības bruņinieks uz mežoņu ceļiem,
  Krievijas ienaidnieki, es noslaucīšu no zemes virsas!
  Un tā zēns to paņēma un nedaudz gatavojās kaujai, smērējot vairogu ar eļļu.
  Viņam uzbruka milzīgs melns karotājs ... Oļegs metās viņam pretī. Ienaidnieks ir uz kamieļa un paceļas kā klints. Tiesa, šādu cīnītāju nemaz nav tik viegli nogāzt.
  Oļegs pameta ienaidnieka milzīgo dreku un trāpīja ienaidniekam pa bruņām.
  Zēna šķēps salūza, bet ienaidnieks, satriecoties, pretojās. Oļegs nosvilpa, tradicionālais zem korpusa apkakles nelīdzēja.
  Terminatora zēnam iedeva vēl vienu šķēpu, un viņi atkal šķīrās.
  Oļegs nolēma, ka šoreiz labāk būtu trāpīt ienaidniekam vizirā. Tas dod efektu, lai gan būs grūtāk trāpīt.
  Karotājs no Āfrikas bija viltīgs un šoreiz tēmēja ar šķēpu pret zirga krūtīm. Taču Oļegam, paredzot šādu iespēju, izdevās zirgu pabīdīt uz sāniem. Kaut gan nedaudz un skrāpēja zirgu. Oļegs mežonīgās dusmās iesita viņam ar šķēpu tā, ka uz viziera, kuram viņš izlauzās cauri restēm, smadzenēs iekļuva smadzenēs. Trieciens bija liktenīgs. Tas nebija pretrunā ar noteikumiem. Noteikts procents turnīru bruņinieku, īpaši tie ar asiem šķēpiem, gāja bojā.
  Tomēr tas izrādījās negaidīti. Un ienaidnieka līķis sabruka no kamieļa.
  Krāšņa uzvara. Viegli ievainots tikai zirgs. Un Oļegs iesmērēja garu skrāpējumu ar dziedinošo balzamu. Un tas, protams, zirgam veselību nedeva.
  Un nākamais pretinieks ir no Krievijas. Šoreiz princis Ruslans. Arī lielāks un ļoti veikls cīnītājs. Oļegs pēc trim bezmiega naktīm jutās ne pārāk jautrs.
  Taču arī viņa pretinieks pēc piecām cīņām bija manāmi noguris.
  Oļegs aizmiga tieši stundu. Viņa miegs bija dziļš un viņš sapņoja par kaut ko no pagātnes piedzīvojumiem.
  Jā, seši karavīri apņēma Staļina un fīrera laiku nacistus, tos pamatīgi iznīcinot kopā ar tankiem.
  Oļegs Ribačenko izdarīja loku ar zobeniem, nocērtot fašistu karavīrus. Un tad ar pliku, puicisku kāju metīs asas un asas adatas, nogalinot pretiniekus un tankus.
  Un tad atkal, kā lakstīgala svilpo laupītājs. Un veselas apstulbušu vārnu pārslas kritīs uz nacistu karaspēku.
  Terminatora zēns čīkstēja:
  - Mazs zēns atrada liesmas metēju,
  Jā, jūs fašisti, ak, neveicas!
  Margarita arī izmisīgi nocirta nacistus. Bet tajā pašā laikā viņa ar basām kājām meta tievus diskus. Viņi nogrieza galvas Hitlera infernālās saules valsts karavīriem un tanku stumbrus.
  Meitene tajā pašā laikā svilpa un kliedza:
  - Par svēto Krieviju!
  Un vārnas krita, sitot nacistus kā krusu, un tanku masa dega.
  Cīnījās ne tikai mūžīgie bērni un četras raganu meitenes. Krievijas Sarkanās armijas pulks pret trīsdesmit nacistu divīzijām demonstrēja nelokāmu izturību.
  Nataša tikmēr ņēma, ar zobeniem sasmalcināja dzirnavas. Saspiesti ienaidnieka karotāji. Un tad viņa ar basām kājām palaida vēl vienu bumerangu. Viņa pārgrieza nacistiem rīkles un tanku stumbrus.
  Un no koši nipeļa liesmoja pulsārs, kas dziedāja:
  - Slava lielākajai Krievijai!
  Zoja arī nedeva iespēju pretiniecēm. Viņa ik pa brīdim sasmalcināja, pagarinot zobenus, karavīrus un tankus. Un tad viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta indīgas adatas. Un pēc tam, kad viņas sārtnie sprauslas izspļāva veselas zibens kaskādes, kas izkausēja vācu mastodonus.
  Karotājs dziedāja:
  - Krievija ir mūsu valsts!
  Es vienmēr būšu viņai uzticīgs!
  Un kā meitenei no nabas izšaujas pulsārs. Jā, sasmalciniet nacistus saplēstās ādas lūžņos. Un tad viņš uzņems tankus.
  Augustīna arī nedod iespēju fašistiem. Terminatormeitenes vara sarkanie mati plīvo vējā kā proletāriešu baneris.
  Un kailas, noslīpētas kājas met ļoti nāvējošas nāves dāvanas. Kas nedod iespēju nedz karavīriem, nedz Vērmahta tankiem.
  Tajā pašā laikā karavīrs no rubīna sprauslām izmet degošus maģiskas plazmas kūstoša metāla gabalus. Un neaizmirstiet rēkt:
  - Slava Dzimtenei - dzīvot komunismā!
  Un tad no viņa apaļās nabas kā zibens.
  Svetlana arī ir kaujā. Viņa ir ārkārtīgi forša meitene. Un arī dauza nacistus ar zobeniem. Un kailas, graciozas kājas es metu veselus nāves dunčus. Ka viņi nocirta nacistiem galvas un nocēla smago un vidējo transportlīdzekļu torņus.
  Un no zemeņu sprauslām tas joprojām izdalīs korona izdalījumu. Un tas tiešām ir vairāk nekā nāvējošs, īpaši tankiem un lidmašīnām.
  Un karotājs arī no nabas padosies iznīcināšanas dāvanai.
  Un dziedāt:
  - Slava lielajai Krievijai! Dievs var mūs izglābt!
  Un krievu karavīri šauj uz nacistiem no slavenās Mosin šautenes. Pāris ložmetēji arī strādā. Šauj ieroči. Ekspluatācijā darbojas arī viens no pirmajiem Krievijas palielinātas jaudas reaktīvajiem mīnmetējiem "Andrjuša".
  Padomju armijas karavīri bija labi sagatavoti. Viņi sit precīzi un ir ļoti disciplinēti.
  Oļegs Ribačenko, iznīcinot nacistus, gan kājniekus, gan tankus un pat lidmašīnas, domāja: kā mūsu tautai izdevās zaudēt nacistiem šajā alternatīvajā realitātē?
  Tas ir pilnīgi apkaunojoši! Bet krievi ir labāki. Šādi slāvu karavīri ar durkļiem caurdur mazos, baltos un melnos karavīrus un ar granātām spridzina tankus. Līdz uzvarai atlicis tikai nedaudz. Un karaliskā armija ir ļoti varonīga. Šeit ir viena krieviete, ar pliku vēderu, ložmetējmeitene šauj uz vācu karaspēku. Īsos svārkos un basām kājām šī meitene, bet lodes sūta trāpīgi.
  Un Oļegs Ribačenko griež ar zobeniem. Un tad viņš arī metīs bumerangu ar plikām bērnu kājām, nogriežot ienaidnieku un tankus. Un kad zēns svilpo...
  Un atkal, kā vārnas kritīs virsū nacistiem. Pēc tam nacistiem nav izredžu. Un arī uzbrukuma lidmašīnām.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns čīkstēja:
  - Slava manai kosmiskajai Tēvzemei!
  Margarita, šī mūžīgā meitene arī ir karsta cīņā. Un viņš griež ar zobeniem, ļoti slaveni. Un kā svilpo, ka vārnu bars sit no augšas un laužas cauri nacistu galvām un caur fašistu tanku torņu lūkām. Un ar kailām, bērnišķīgām kājām viņš met bumerangus tā, ka infernālās fašistu saules valsts karotāji krīt desmitiem.
  Margerita iesaucās:
  - Mana dārgā Krievija - draudzīga tautu ģimene!
  Nataša sacirta nacistus ar zobeniem. Viņa ar kailajiem pirkstiem iedūra veselu ķekaru adatu. Viņi paņēma un apmuldināja nacistus un uzspridzināja duci tanku. Meitene tomēr neaizmirsa izlaist korona izdalījumu no koši sarkanajiem sprauslām.
  Un kā zibens tiks izmests no nabas ar nāvējošu rezultātu, īpaši tankiem un lidmašīnām.
  Meitene čīkstēja:
  - Es būšu tik super!
  Zoja arī cīnās mežonīgā cīņā. Un viņas zobeni dzirkstī kā trakojošs pērkona negaiss, plūst ugunīgu dzirksteļu straumes un griež tvertnes kā sviests ar karstu nazi. Un terminatormeitenes basās kājas met adatas, kas nacistos kā ezis.
  Un no sārtinātajiem sprauslām izlido nāvējoši iznīcināšanas pulsāri, un no tiem izdeg lidmašīnas un tanki. Karotājs pēc izskata un darbos ir ļoti kaujiniecisks.
  Skaistums sagriež nacistus, lidmašīnas un pašpiedziņas ieročus, nedodot viņiem žēlastību.
  Un cīnītāja čīkst:
  - Slava Dzimtenei!
  Augustīns kaujā nepazīst mieru, un viņā valda vardarbīgas dusmas. Un viņš griež ienaidniekus kā kāpostus ar zobeniem. Un viņas acis deg kā smaragdi. Un basas kājas kā dzenskrūves lāpstiņas raida iznīcināšanas vēstījumus, kas saplēš tanku lidmašīnas.
  Un rubīna krāsas sprauslas sūta nacistiem tādas maģiskas plazmas straumes, ka nekas nevar tam pretoties.
  Bet, kad no Augustīna nabas izlido maģiska zibens straume. Un viņš kopā ar tankiem sagraus veselu masu ienaidnieku.
  Meitene kliedza plaušās.
  - Slava Visvarenajam Dievam Rod!
  Svetlana cīnās ar mežonīgu pūli. Un meitene kā sist ar tauriņu. Un ar basām kājām, kā palaist jaunu bumerangu, kas nocirta mašīnām torņus. Hiper klases karotājs un dabīgā blondīne.
  Un kā no zemeņu dzelkšņa atbrīvosies burvju traipu cunami. Un viņa to paņēma un sagrāva ienaidnieku, it kā ledus būtu saplīsis zem zobena sitieniem. Un no nabas viņai tika izpūsta korona izlāde. Kusa tanku masa, sadega daudzas lidmašīnas.
  Svetlana tviterī ierakstīja:
  - Meitenei patīk nogalināt,
  Šeit ir meitene!
  Oļegs Ribačenko cīnās kā īsts titāns. Terminatora zēns ir tāds izmisīgs cīnītājs. Un ar kailām bērnišķīgām kājām viņš atlaidīs vairākus diskus, kas sagriež ienaidniekus, tanku metāls ir kā sarkani karsta ledus adata.
  Un kā karatē bērns vada vējdzirnavas.
  Un ja viņš to paņem un svilpo augšā. Ka vesela masa vārnu gan paņems, gan nogāzīsies. Un tarana nacistu kaujinieku galvas.
  Un tad izspļaus no caurules... Un norāva veseliem simtiem fašistu un tanku ar lidmašīnām vīrišķo pilnību. Tie no sāpju šoka paņēma un okochurilas.
  Mazais rakstnieks iekliedzās:
  - Par komunismu Krievijā!
  Margarita mežonīgā dusmā spļaus uz nacistiem, un no viņas mutes izplūda maģiskas plazmas straumes. Un viņi aprija nacistus līdz pašiem skeletiem. Un tanki izkusa, un lidmašīnas sapinās ugunīgajā tīklā.
  Warrior ir meitene ar zelta matiem.
  Un viņas basās kājas mētā dzeloņainas un nāvējošas lietas tā, ka no nacistiem lido tikai saplēstas gaļas gabali, bet no tankiem - stumbri.
  Un meitenes arī nopietni šķīrās ...
  Viņi pat novilka biksītes. Pēc tam nacistu iznīcināšana noritēja daudz efektīvāk.
  Nataša veica sitienu kaskādi pa baltajiem un melnajiem karavīriem. Un tagad viņas basās kājas metīs vairākas granātas un saplosīs veselu nacistu bataljonu un lielu tanku masu. Un tad no sarkanajiem sprauslām viņš izlaidīs vilni, kas nacistiem nes postu kā cunami karaspēka kaskādi gan kājniekiem, gan tankiem ar lidmašīnām.
  Un no nabas tas aizņems nāvējošu zibeni kā lidojums un sadedzinās nacistu kohortu, un no tiem palika tikai pārogļoti līķi un trīs desmiti tanku kopā ar tiem.
  Un galu galā, it kā no Veneras klēpī, izlidos skaista meitene, slepkavniecisks pulsārs, kurš, pieaugot, paņēma to, apgāzās un sadedzināja veselu nacistu pulku un simts tankus, tostarp vairākus. Peles, uzreiz.
  Karotājs rēca:
  - Par lielo komunismu!
  Zoja paņēma un veica kombināciju, strauji pagarinot ar zobeniem, nogriežot tanku torņus. Un ārēji jaunais karotājs to paņēma un palaida ar diskiem, sajauktiem ar zirņu bumbu. Un saplosīs daudz japāņu. Un tad no aveņu sprauslām tas paņems sevi un atbrīvos jaunu zibens straumi. Un sadaliet ienaidniekus mikroshēmās ar maziem čipsiem. Un no tankiem nekas nav palicis pāri.
  Un tad no nabas, it kā lāzera staru trāpīts. Un nacistu masas tiks nogrieztas. Un tanki parasti zaudē torņus, no tiem aizlido salūzuši veltņi.
  Un nobeigumā, kā no Veneras grotas, karavīrs ar zelta lapu krāsām izmetīs izmisīgu enerģijas straumi. Un tas aizslaucīs nacistu apsardzi un ļoti daudz tanku un lidmašīnu un pašpiedziņas ieročus. Tie ir smagi cīnītāji.
  Karotājs iesaucās viņas plaušās:
  - Slava Staļina un cara Aleksandra III komunismam!
  Oļegs Ribačenko pamodās un ir gatavs jaunai cīņai. Viņa pretinieks Ruslans uzlēca zirgā.
  Nu divi krievu bruņinieki cīnās. Lai arī Ruslans izskatās lielāks, viņa pretinieks ir ātrāks un spēcīgāks.
  Un tā viņi metās viens otram pretī.
  Oļegs Ribačenko paņēma šķēpa sitienu pa vairogu un pārcēlās uz sāniem. Un trāpīt ienaidniekam ar pagriezienu ar norobežojošu ķermeni. Un arī viņa šķēps salūza, bet ienaidnieks metās kopā ar zirgu.
  Jātnieks stingri sēdēja, bet zirgs pagāja garām. Oļegs atkal uzvarēja un ieguva trofeju.
  Un par iepriekšējo cīņu viņam bija nauda.
  Oļegs pēc šīs uzvaras jau gatavojās pusfinālam. Un viņa sāncensim vajadzētu būt pašam Ričardam Lauvassirdim. Kādas lielas cerības.
  Bet klints četri bruņinieki pusdienoja kopā.
  Skaistas meitenes viņus apkalpoja. Neskatoties uz viduslaiku stingrajām paražām, meitenes bija ar kailām galvām, īsiem svārkiem un basām kājām.
  Meiteņu blondajos matos ieaustas krāsainas lentītes.
  Viņi piedāvāja ēdienu un vīnu.
  Ričards Lauvassirds atzīmēja:
  Jūs esat gados ļoti jauns. Tev pat nav ūsu. Bet tik spēcīgs un neparasts cīnītājs. Ja gribēsi, es tevi padarīšu par savas sardzes galvu!
  Oļegs Rybačenko godīgi atbildēja:
  - Es neiebilstu, bet drīz man jāpamet Lielbritānija. Un es būšu spiests cīnīties citā pasaulē ar citiem karaspēkiem. Tātad, diemžēl, es vairs nevaru jums kalpot!
  Ivanhoe pārliecinoši teica:
  - ES to varu izdarīt!
  Oļegs paskatījās uz viņu. Lai gan Ribačenko atradās apmēram divpadsmit gadus veca zēna ķermenī, Ivanhoe bija viņa augumā. Un plecos pat muskuļotais zēns šķita platāks. Bet kaut kā šis trauslais jauneklis uzvarēja. Ričards Lauvassirds ir Ivanhoe galva garāks un plecos daudz platāks. Un ceturtais bruņinieks ir par galvu garāks par pašu Ričardu. Un ko... Divas galvas izredzes un vismaz trīs reizes resnākas, bet Ivanhoe tiek uzskatīts par favorītu.
  Varbūt viņi tiksies finālā. Interesanti, kā Ivanhoe uzvar tos, kas ir lielāki un smagāki par viņu. Un kurš viņam iemācīja tik filigrānu turnīru cīņas tehniku.
  Oļegs ēda gaļu un dzēra vīnu... Krēsls ir ērts un var vēl pāris stundas pagulēt.
  It īpaši tāpēc, ka Ričards gulēja. Terminatora zēns sapņoja par vienu no savām pagātnes misijām;
  Protams, Oļegs Ribačenko, Margarita Koršunova, četras raganu meitenes un tas ir ārkārtīgi nopietni. Bet bez tiem, protams, būs arī citi hiti.
  Oļegs Ribačenko šauj no ložmetējiem ar fiksētām patronām. Viņš izskatās kā ļoti muskuļots apmēram divpadsmit gadus vecs zēns, ģērbies tikai šortos un ar kailām krūtīm. Kad viņš bija pieaugušais, viņš kļuva par mūžīgu bērnu, kurš saņēma nemirstību. Un tagad viņš pie tā strādā dažādās misijās. Un bijušajam zinātniskās fantastikas rakstniekam tas patīk.
  Margarita arī izskatās pēc apmēram divpadsmit gadus vecas meitenes, taču viņa bija pieaugusi rakstniece, kas arī nopirka nemirstību apmaiņā pret dažādu misiju izpildi. Meitene cīnās un sit no ložmetējiem.
  Turklāt Oļegs Ribačenko griež arī ar zobeniem, kas pagarinās par daudziem desmitiem metru. Puisis ar plikiem kāju pirkstiem met arī granātas. Un viņš neaizmirst no zibens nabas izspļaut, ka ķīnieši ir cepti kā šašliki.
  Bet arī svilpošana ir ļoti efektīva. Tad plūstošās vārnas noģībst un ķīnieši tiek izsisti, un pat ķiveres ķīniešiem nepalīdz.
  Zēns kliedz:
  - Slava PSRS!
  Šī misija ir diezgan patīkama, taču nav tik rožainu. Šeit vienā visumā vācu raganu meitenes: Gerda, Šarlote, Kristīna, Magda izstrādāja unikālu tanku - "Panther" -2. Šī automašīna izrādījās ar zemu siluetu, transmisijas un dzinēja atrašanās vietu kopā un pāri tvertnei. Korpusa frontālās bruņas lielā slīpumā bija 120 mm, sāni 82 mm slīpumā, tornītis lielā slīpumā bija 150 mm. Un 88 mm lielgabals ar uzlabotu ballistiku un uguns ātrumu.
  Šī automašīna bija pat labāk aizsargāta nekā Tiger-2, un airis bija tikai četrdesmit tonnas.
  Tas ļāva to uzsākt masveida ražošanā 1943. gada rudenī ar vecu 700 zirgspēku dzinēju.
  "Panther" -2 nekavējoties kļuva par labāko Otrā pasaules kara tanku, un vācieši sāka uzvarēt.
  Un viņi pat tuvojās Maskavai, un slepkavu desanta viņus sasmalcināja un uzspridzināja.
  Taču baltajai rasei vāciešu nogalināšana ir nepatīkama, un, protams, arī dzelteno karotāju nav žēl.
  Īpaši tagad, kad Ķīna ir izplatījusi infekciju visā pasaulē!
  Tai skaitā Krievijā. Tāpēc maļam šos debesis!
  Margarita arī griež ķīniešus ar zobeniem, kas pagarina. Un pats šauj no ložmetējiem - katra lode ir tieši mērķī. Un ar kailiem gracioziem kāju pirkstiem viņš met nāvējošas granātas.
  Un kā zibens atbrīvos no nabas, ienaidniekus, pamatīgi iznīcinot un dedzinot un kausējot tvertnes.
  Un, ja meitene svilpo, tad izrādās, ka tas ir aizsprostojums.
  Un vārnas krīt uz Ķīnas galotnēm un gāž lidmašīnas.
  Meitene rēc:
  - Slava komunismam!
  Šādi nemirstīgi bērni, reiz jau pieauguši, uzņēma ķīniešus. Bet vēl četras meitenes-raganas, mūžīgi jaunas radības, pamatīgi kuļ debesu impēriju.
  Nataša sniedz ložmetēju sprādzienu ar atkārtoti lietojamām patronām. Un tad viņš ar zobeniem velk dzirnavas simts metru tvērumā!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš met zāģu skaidu granātu un iemērc dziru. Tas eksplodē kā vakuuma bumba. Uzspridzinātie ķīnieši un viņu primitīvie tanki uzlido. Un tad meitene izmet zibeni no saviem koši sprauslām, viņa dzīvus sadedzina ķīniešu karavīrus. Un no nabas tiek izmesti iznīcināšanas pulsāri.
  Viņi sasmalcina lidmašīnas kā tauriņi, kas dedzina Ķīnas lidmašīnas lāpā.
  Bet kroņa triks, kad agresīvi maģiski cunami izlido no Veneras klēpī, tie sadedzina ķīniešus kā elles liesmu.
  Nataša čivināja:
  - Slava PSRS Tēvzemei!
  Zoja arī ir uzbrukumā. Viņa ir klases meitene vispār super. Un viņš griež ar zobeniem un šauj no ložmetējiem. Un patronas šeit ir bezgalīgas, un tās ienaidniekus pamatīgi nocirta. Un, kad meitenes basās kājas met granātas, saplosot ķīniešu karavīrus. Un tad no aveņu sprauslām sitās ugunīgi pulsāri - plēš nost tanku torņus.
  Meitenei ar zeltainiem matiem no nabas izlidoja zibens spērieni. Un simtiem Debesu impērijas karavīru tika grauzdēti līdz nāvei.
  Un šeit ir Venēras grota, kas izstaroja slepkavniecisku viesuļvētru. Tas pārgāja ar nāves izkapti Ķīnas karaspēkam.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Augustīne ķiķināja un, atlaidusi zobus, izstarojot ķīniešus dedzinošus saules starus, atzīmēja:
  - Staļina vairs nav!
  Un viņa izšāva ložmetējus un sagrieza ar iegareniem zobeniem. Un tad pliki kāju pirksti meta granātas. Viņi saplosīja daudzus ķīniešus. Un no skaistuma rubīna sprauslām lidoja iznīcināšanas un iznīcības zibens. Viņi sadedzināja daudz cīnītāju no Debesu impērijas. Un milzīgu skaitu ķīniešu saplosīja pulsāri, kas lidoja no nabas, kopā ar tankiem. Tie ir tik karsti un uguni elpojoši.
  Bet Veneras krūtis ņēma un strādāja. Un tik daudzi pretinieki ņēma un sadedzināja.
  Augustīns norūca:
  - Par PSRS varenību!
  Svetlana kaujā ir stilīgākā un nežēlīgākā. Un tad viņa izšāva ložmetēju sprādzienu, ar iegareniem zobeniem sagriežot gabalos pretiniekus no Ķīnas.
  Bet no zemeņu sprauslām izlēca zibens, kas bez žēlastības apdedzināja pretiniekus un debesu impērija deg, un tās tankiem tiek norauts torņi.
  Meiteņu pēdu kailie pirksti svieda bumbu un nogalināja daudz ķīniešu. Un kā pliks papēdis vēl uzmetīs iznīcības pulsāru, plosot pretiniekus.
  Un no nabas zibens apcepa tūkstoš ķīniešu karavīru.
  Nu, kad Veneras krūtis darbojās, tas kļuva vēl agresīvāks.
  Un tad Svetlana rēca:
  - Par komunismu visā Visumā!
  Sešinieks strādāja ļoti efektīvi. Un viņa rīkojās mežonīgi, agresīvi.
  Bet tad viņiem pievienojās meiteņu komanda no Trešā Reiha. Viņi paņēma līdzi vēl jaudīgāku AG-800 ar astoņiem lielgabaliem un divdesmit ložmetējiem. Un meitenes to visu kontrolēja ar kursorsviru palīdzību.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda pogas, raidīja sprādzienbīstamu lādiņu un nomurmināja:
  - Slava āriešu draudzībai!
  Šarlote arī nospieda basās kājas uz kursorsviras pogām, izspļāva nāves dāvanu un norūca:
  - Slava komunismam!
  Kristīna to paņēma, kailajiem kāju pirkstiem uzspieda uz pogām un iesaucās:
  - Āriešu komunisms!
  Magda, šaujot un arī basām kājām, atzīmēja:
  - Pats āriešu komunisms!
  Meitenes no Trešā Reiha labprāt grieza ķīniešus. Mums ir jāpalīdz saviem āriešu brāļiem un māsām karā ar Ķīnu. Un šī valsts uzskata, ka visa pasaule ir piesārņota ar savu koronavīrusu.
  Gerda vēlreiz piespieda ar kailajiem pirkstiem, izmetot lādiņu un atzīmēja:
  - Mēs neļausim dzeltenajai impērijai atdzīvoties! Mēs neļausim jums izplatīt vīrusus visā pasaulē!
  Šarlote arī nospieda pogas ar kailiem pirkstiem un kliedza:
  - Protams, ka nedarīsim!
  Kristīna, izmantojot savus sarkanos sprauslas, arī šāva uz Debesu impērijas dzeltenajiem karotājiem, izdeva:
  - Āriešu nākotnei!
  Magda, ar kailiem pirkstiem iznīcinot ķīniešu karavīru skaistās kājas, nomurmināja:
  - Par augstākajiem āriešu sasniegumiem!
  Un tad debesīs parādījās Trešā Reiha diska lidmašīna. Un tas ir no citas pasaules. Tur fīrers varēja atgūt Maskavu četrdesmit pirmajā gadā. Kā tas notika? Japāna uzbruka 1941. gada jūlijā un iespieda padomju spēkus Tālajos Austrumos. Rezultātā Maskavas aizsardzībai nebija pietiekami daudz spēku, un galvaspilsēta atkrita 1941. gada oktobrī ... Un pēc tam Sarkanās armijas administrācija bija pilnībā satraukta, un Staļinam bija sirdslēkme. Pēc tam ātra uzvara pār PSRS pārvērtās ilgstošā karā ar Lielbritāniju un ASV. Tās gaitā tika izveidotas diskotēkas, kuras tika aplidotas ar lamināro strūklu un bija neievainojamas.
  Un pēc uzvaras pār Ameriku lidojošie šķīvīši jau paspējuši apmeklēt Marsu un ieguvuši ar ūdeņradi darbināmus lāzerus.
  Albīna un Alvīne no paralēlās pasaules ielidoja disketē ar kaujas stariem, lai palīdzētu PSRS.
  Un te viņi ir arī basām kājām un bikini. Šīs raganas savulaik sāka cīnīties Spānijā un izgāja visas galvenās Otrā pasaules kara cīņas. Un tagad kaujas mašīnā kaujā.
  Albīna ar kailajiem pirkstiem, noslīpētām vilinošām kājām, spieda kursorsviras pogas, izšāva staru, kas nogrieza ķīniešu lidmašīnas, un kliedza:
  - Tie ir mūsu tehnoloģiju brīnumi!
  Arī Alvīna ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem raidīja staru uz Debesu impērijas tankiem, nogrieza tos un čivināja:
  - Tēvzemes varenība ir ar mums!
  Un Terminatora meitenes unisonā izplūda smieklos. Viņi ir tik kaujinieciski un eleganti skaistules.
  Albīna jau nospieda kursorsviras pogu ar savu sarkano krūšu krūšu krūšu kauli, dedzinot ķīniešus ar stariem un čīkstēja:
  - Āriešu kārtībai Visumā!
  Alvīna paņēma un nospieda kursorsviras pogu ar rubīna nipeli un nogrieza Debesu impērijas karavīru masu, rēcot:
  - Par balto cilvēku triumfu!
  Un abas kareivīgās meitenes sita ar savām plikajām, pēc seksa izsalkušajām vīriešu kājām uz lidojošā šķīvīša metāla pārklājuma.
  Diskete ir ārkārtīgi drausmīgs ierocis. Tam bija svarīga loma Trešā reiha iekarošanā ASV. Un Ķīnai ir jāpiedzīvo āriešu valstu dusmu spēks.
  Bet japāņu karotāji arī iesaistījās cīņā pret Debesu impērijas karotājiem.
  Četras skaistas, gandrīz pilnīgi kailas, tērauda muskuļotas nindzju meitenes iesaistās cīņā. Japāna ir tradicionāls Ķīnas ienaidnieks un ir gatava palīdzēt PSRS šajā duelī. Turklāt meitenēm patīk nogalināt.
  Šeit ir pirmā nindzju meitene ar ziliem matiem, kas cirta ar diviem zobeniem, griež cauri ķīniešu karavīriem. Tad viņa ar plikiem kāju pirkstiem meta zirņus ar sprāgstvielām.
  Tālāk no nindzju meiteņu koši sarkanajiem sprauslām plīsa zibens spērieni.
  Karotājs kliedza:
  - Slava Japānai!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem arī cirta ar zobeniem, darbinot vējdzirnavas. Viņa nocirta ķīniešu karavīru masu. Viņas basās kājas meta indīgas adatas, nogalinot dzeltenos karotājus. Un no sārtinātajiem sprauslām lidoja ugunīgi pulsāri.
  Karotājs rēca:
  Sagrausim Ķīnu!
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem vērpa tauriņa tehniku ar zobeniem. Arī nocirta daudz ķīniešu cīnītāju. Tad viņas kailie kāju pirksti meta svastikas formas diskus un izsita cauri debesu impērijas karotāju masai. Un no rubīna sprauslām lija nāvējošs zibens. Viņi sadedzināja ķīniešus un daudzus viņu tankus un lidmašīnas.
  Karotājs kliedza:
  - Mūsu brāļi krievi!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem, arī ar zobeniem, veica sarežģītu kombināciju, nocērtot Ķīnas impērijas karavīrus. Tad viņas kailie kāju pirksti iemeta paštaisītu bumbu un saplēsa milzīgu skaitu dzeltenu karavīru.
  Un tad zemeņu sprauslas izstaroja maģiskus starus, kas sagrieza Debesu impērijas karotāju miesu un vienlaikus nogrieza gan lidmašīnas torņus, gan astes.
  Un karavīrs ierunājās:
  - Par japāņu sapni!
  Karotāji no Japānas cīnījās labi. Un viņu basās kājas ir tik nāvējošas nāves un mešanas dāvanas.
  Un nindzjas pret Ķīnu. Taču savu ieguldījumu deva arī Sarkanā armija.
  Meitenes parādījās uz IS-25. Jaunākais padomju tanks ar četriem lielgabaliem un divdesmit astoņiem ložmetējiem.
  Tajā viss ir automatizēts, un komjaunatnes raganas kontrolē ar kursorsviru palīdzību.
  Aļonka to paņēma un ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas. Atskanēja šāviens, un mīna izklīdināja ķīniešus un viņu transportlīdzekļus.
  IS-25 ir milzīga tvertne. Tam ir trīsarpus tūkstošu zirgspēku dzinējs - dīzelis. Un bruņas spēj izturēt ļoti spēcīgus sitienus. Tāda te kaujoša meitene. Un viņas krūšu sprauslas ir tādas, ka mirdz rubīniem.
  Anyuta ar kailiem kāju pirkstiem spieda arī kursorsviras pogas un cirta pret ķīniešu kaujiniekiem. Viņa tos saplēsa mazos gabaliņos, saplēsa Debesu impērijas tankus mazos lauskas un sadedzināja lidmašīnas.
  Un viņa iesaucās:
  - Slava Staļina svētajai tēvzemei!
  Arī Aurora šāva, basām kājām spiežot uz kursorsviras pogām, saplēsa ķīniešu cīnītājus, ripoja ienaidnieka tanku ruļļi un meitene čīkstēja:
  - Par PSRS uzvaru!
  Marija, arī izmantodama kailajiem kāju pirkstiem, iedzina zārkos daudz ķīniešu un viņu tankus, iesaucās:
  - Par lielo komunismu!
  Olimpija arī uzspieda uz kursorsviras pogas kailajiem kāju pirkstiem, un cita kājnieku mīna trāpīja Debesu impērijas armiju, saraujot gabalos veselu bataljonu.
  Karotājs čīkstēja:
  - Ļeņins dzīvo mūsu sirdīs!
  Un visas piecas basām kājām, gandrīz kailas meitenes ar reljefu presi dziedāja unisonā:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Paskaties, piekūns, ērglis ...
  Tautas balss ir skaļa
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Staļins dzīvo mūsu sirdīs,
  Lai mēs nezinām skumjas ...
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Ceļš, izgaismo komunismu!
  
  Slava būs mūžīga
  Daudzās paaudzēs...
  Krievijas vara celsies,
  Lielais Ļeņins ir ar mums!
  Meitenes efektīvi sagrāva ķīniešus. Tomēr arī briti strādāja labi. Džeina Ārmstronga un viņas komanda arī uzņēma Ķīnu. Tā kā Debesu impērijā ir daudzi miljoni karavīru, PSRS glābšanai ieradās liels skaits slepkavu.
  Un, protams, viņi uzņēma ienaidnieku.
  Karotāji cīnās uz tanka "Viktorija" -400. Šaut britus no lielgabaliem un ložmetējiem.
  Džeina ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, sasita vēl vienu ķīniešu tanku un čīkstēja:
  - Par lielu impēriju!
  Malānija, arī divreiz nedomājot, ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, sasita ķīniešu pašpiedziņas lielgabalu un čīkstēja:
  Mēs nekad nebūsim vergi!
  Ģertrūde arī ar kailiem kāju pirkstiem šāva uz ķīnieti, nocirta vēl vienu mašīnu un čīkstēja:
  Mēs esam brīva impērija!
  Monika arī nedeva žēlastību, Debesu impērija. Un arī ar basu kāju virzīja iznīcības straumi. Cik daudz ķīniešu un viņu tanku tika nogalināti.
  Meitene pakratīja krūtis ar zemeņu sprauslām un apdullinoši čivināja:
  - Slava Dzimtenei!
  Briti arī ir kustībā un Ķīnas iznīcināšanā.
  Tikmēr Aļenka nedaudz mainīja taktiku. Viņa nometa krūšturi un jau nospieda kursorsviras pogu ar koši nipeļa palīdzību.
  Viņa nosūtīja šāviņu un čīkstēja:
  - Par foršo komunismu!
  Anyuta arī nometa krūšturi un ar sārtinātu krūšturi nospieda kursorsviras pogu, nosūtot vēl vienu nāves dāvanu.
  Tad viņa dziedāja:
  - Planēta zināja krievu varenību,
  Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Visas valsts iedzīvotāji soļo uz komunismu!
  Aurora arī atbrīvojās no krūštura. Viņa atsita krūtis un sita ķīnieti ar izdalījumiem. Viņa daudzus no tiem nogalināja un sadedzināja, nospiežot pogu ar rubīna nipeli.
  Un kliedza:
  - krievi, krievi,
  Nav laimīgs liktenis...
  Bet kāpēc, lai būtu stiprāks,
  Mums vajag nepatikšanas!
  Marija divreiz nedomājot atbrīvoja krūtis no matērijas. Un ar zemeņu krāsas nipeli viņa nospieda kursorsviras pogu. Lidoja nāvējošs un nežēlīgs šāviņš. Saplēsa divus simtus Debesu impērijas karotāju uzreiz. Un meitene kliedza:
  - Slava varonīgajai Tēvzemei,
  Dzīvojiet mūžīgi komunisma apstākļos!
  Olimpiskās spēles, lielākā no tām, arī atklāja lielu krūšutēlu. Un no zemeņu sprauslām viņa, nospiežot kursorsviras pogas, uzsāka ļoti spēcīgu iznīcināšanas izlādi. Un slepkavnieciska mīna sadauzīja ķīniešu karavīru masu.
  Karotājs rēca:
  - Komunisms būs mūžīgs,
  Mēs tikai augam, nevis lejup!
  Jā, ja krieviete sāk lietot krūšu sprauslas, tad tas patiešām ir ļoti nopietni. Un ķīnieši kļūst ārkārtīgi ievainoti. Un tie tiešām ir saplēsti. Un debesu impērijas karotāji katru sekundi mirst tūkstošiem. Tātad meitenes un nemirstīgais zēns pārņēma viņus.
  Oļegs Ribačenko izšāva ložmetēju sprādzienu, ķīniešus apcirta ar zobeniem. Un tad ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem viņš palaida kārtējo iznīcināšanas dāvanu. Tik daudz debesu karotāju gāja bojā.
  Īpaši tad, kad terminatoru puika to paņēma un atkal nosvilpa, notriekdams vārnas uz viņu noskūtajām ķīniešu galotnēm.
  Jaunais karotājs atzīmēja:
  - Jauns un vesels pasaulē viss ir labi!
  Jā, ir patīkami iznīcināt rasi, no kuras infekcija izplatījās visā pasaulē. Ķīna patiešām ir lipīga. Īstais cilvēces bende, kurš dzemdēja jaunu sērgu. Kas, starp citu, ir daudz lipīgāks par AIDS. Koronavīruss nāca no pazemes, un Ķīna, apzināti vai neapzināti, izlaida džinsu no pudeles. Tāpēc lai viņš maksā par saviem grēkiem ar asinīm!
  Un terminatoru zēns ar zibeni no savas nabas iespēra dzeltenajiem karotājiem.
  Margarita Koršunova, kura cienījamā vecumā atkal kļuva par meiteni, piekrita:
  - Jā, jaunība ir brīnišķīga! Pat karš sagādā prieku, kad ķermenis ir vesels, jaunības un spēka pilns!
  Un meitene, basām kājām, ar bērna kāju, iemeta vēl vienu granātu. Un viņš arī svilpos, nositot vārnas uz Ķīnas karaspēku.
  Nataša uzbrukumā. Ar basām kājām viņš met vienu nāvējošo granātu pēc otras. Un viņš griež ar zobeniem un šauj no ložmetējiem. Un tad no sarkanajiem sprauslām tas sitīs ķīniešu tankus. Tas ir lieliski. Tanku torņi saplīst un aizlido tālu prom.
  Un kā no nabas lidos zibens. Bet pati iznīcināšanas enerģijas plūsma no Veneras klēpī. Un tas patiesībā ir ļoti nopietni.
  Nataša dziedāja:
  - Komunismu gaida nemirstīga slava!
  Zoja, krievu dievu karavīrs, paņēma un sasmalcināja ar zobeniem, pagarinot tos par simts metriem. Un tad viņa izšāva ar ieročiem. Viņas graciozās, basās kājas meta ļoti nāvējošu granātu, kas ar ugunīgu viesuli saplēsa uzreiz trīs ķīniešu tankus. Pēc tam karotājs un no koši nipeļa izlaida ļoti nāvējošu zibeni. Un no otras lādes lidmašīnās.
  Un tā pulsāri no nabas gāja un masveidā dedzināja ienaidnieku.
  Nu, Veneras grota īpaši nogāza viņa dāvanu ienaidniekam un sadedzināja.
  Zoja nomurmināja:
  - Kosmosa komunisms!
  Augustīns mežonīgā, kobru lēkājošā kustībā. Un viņas rubīna sprauslas izmet destruktīvu vielu gabalus, saplēšot un dedzinot tankus un kājniekus.
  Un kad kailas meitenīgas kājas met nāves dāvanas. Un viņi nogalina ienaidniekus, nedodot ne mazāko žēlastību.
  Bet rudmatainās skaistules zobeni, kuras kapara sarkanie mati plīvo pa gaisu kā proletāriešu karogs, pērt tūkstošiem ķīniešu karavīru.
  Un no nabas izlidoja zibens, un ienaidnieki tika sadedzināti pelnos.
  Un tad ar plikiem kāju pirkstiem tika mests zirnis, kas uzreiz notrieka duci lidmašīnu, uzsprāgstot ar antimatērijas gabalu.
  Augustīns rēc:
  - Mūsu uzvarošais komunisms!
  Un no Veneras klēpī lido, kas nes nežēlīgu un bez jebkādām konvencijām iznīcību.
  Pati Svetlana ir foršākā mežonīgā cīņā. Un tagad viņi no ložmetējiem nogrieza impērijas nīstos dzeltenos karotājus, kas uzbruka PSRS. Un tagad viņas zobeni pagarinājās un izlauzās cauri debesu impērijas rindām un karavīriem. Tad blondās meitenes kailās, graciozās kājas izsvieda kaut ko patiesi nāvējošu un saplēsa Ķīnas tankus. Un tad zemeņu sprauslas izlaida iznīcināšanu un totalitāru iznīcināšanu ar ķīniešu līķu pārogļošanu.
  Un, kad no nabām izlija zibeņi, radās pilnīgs aizsprostojums.
  Visnāvējošāko nāves dāvanu sūtīja Venēras Svetlanas krūtis. Nāve ir absolūta.
  Meitene čivināja dziedot:
  - Vērmahta mugurkauls tika lauzts kaujās,
  Bonaparts sasaldēja visas ausis ...
  NATO tika saplēsta gabalos
  Un Ķīna bija iespiesta starp priedēm!
  Seši cīnītāji, zēns un piecas meitenes, darbojās efektīvi un praktiski. Un viņi ar basām kājām meta ārkārtīgi nāvējošas un agresīvas granātas.
  Arī Gerda un viņas tanka komanda nopietni šķīrās. Meitenes šeit ir ļoti seksīgas un nometušas krūšturus.
  Gerda ar koši nipeļa palīdzību nospieda kursorsviras pogu, un rezultātā izlidoja nāvējošs lādiņš.
  Karotājs rēca:
  - Par āriešu sasniegumiem!
  Arī Šarlote paņēma un nospieda kursorsviras pogu, izmantojot sārtināto nipeli, un trāpīja ķīniešu tankam.
  Tad viņa rēca:
  - Slava Dzimtenei!
  Arī Kristīna nepalika parādā un nospieda rubīna nipeli uz citas pogas un salauza daudz ķīniešu karavīru.
  Meitene kliedza:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Magda nepalika arī bez pārsvara konvertēšanas. Viņa arī paņēma un uzspridzināja ar nāvējoša spēka izlādi ar zemeņu dzelksnis. Un viņa pārbaudīja sevi:
  - Par labāko uzvar!
  Meitenes izšķīrās liela joku dēļ. Meitenes šeit ir kolosālā kaujas prasmju augstumā. Pati Gerda daudz pārdzīvoja, tāpat kā viņas draugi. Savulaik viņi basām kājām skrēja pāri Sahārai, cīnījās kalnos un karoja pie Maskavas. Viņi ieņēma PSRS galvaspilsētu. Meitenes ir daudz pārdzīvojušas. Un viņi zināja, kā ir cīnīties vienā bikini Krievijas salnā.
  Un kas ir karstās tuksneša smiltis zem kailās jaunavas zoles.
  Viņiem vajadzēja izvarot padomju sagūstītos karavīrus un pašiem tikt izvarotiem - kas ir forši!
  Gerda kliedza, šaujot un nogalinot ķīniešus:
  Pasaule balstās uz vardarbību
  Dusmu vulkāns lielā mērā sit...
  Lielāka spriedze,
  Izplūst no sāpēm un bailēm...
  Tikai bailes dos mums draugus,
  Tikai sāpes motivē strādāt!
  Jo es gribu vēl un vēl
  No ložmetēja sprāgt ienaidniekos!
  Seši cīnītāji bija tik nesavaldīgi, ka debesu impērijas karavīri gāja bojā par daudziem simtiem.
  Meitenes ir ļoti brašas. Un viņu basās kājas met ar agresīvu spēku. Un sprauslas ir koši kā magones, kas met ārā postošus pulsārus.
  Oļegs Ribačenko atkal svilpo, notriecot vārnas. Puika ir spēka un agresijas pilns.
  Un vārnas krīt kā krusas. Un ķīniešu galvas laužas cauri. Un vārnas arī šauj lidmašīnas. Aviācija Ķīnā ir primitīva, bet tās ir daudz, tāpēc jums vajadzētu smagi strādāt. Un cīņas izvērtās ārkārtīgi šausmīgas.
  Margarita ar basu kāju meta uz Debesu impērijas karotājiem granātu un čīkstēja:
  - Slava PSRS!
  Un meitene ar savu kailo papēdi padevās nāves un iznīcināšanas dāvanai. Un tādā mērā izkliedēts, tas ir vienkārši briesmīgi.
  Šie mūžīgie bērni ir tik kurti un agresīvi.
  Arī diskete no augšas sāka šaut vēl spēcīgāk un spēcīgāk ar lāzeriem.
  Albīna, izmantojot sarkano nipeli, nospieda kursorsviras pogu un izšāva nāvējošu lāzeru.
  Cauri ķīniešiem izgāja stars un apcepa daudz cīnītāju.
  Skaista vācu blondīne čīkstēja:
  - Slava mūsu Reiham!
  Alvīne turpina šaut. Viņa arī nospieda savus rubīna sprauslas uz kursorsviras pogām un čīkstēja:
  - Slava komunisma tēvzemei!
  Meiteņu sijas saspieda šos ķīniešu cīnītājus. Un tanki sagriež Albīnu ar sarkanajiem sprauslām, un lidmašīnas sagriež Alvinu ar rubīna sprauslām. Meitenes nenicināja saspiest Frici ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem.
  Albīna dziedāja:
  Slava lielajai Krievijai,
  Dievs var mūs izglābt!
  Alvins izlaboja:
  - Mēs esam vācieši, nevis krievi!
  Albīna rēca:
  - Bet mums ir āriešu, krievu gars!
  Vēl divas vācu meitenes no lidmašīnām sit ķīniešus. Helga un Margareta tā uzņēma Debesu impērijas karotājus. Šeit galvenais ir cīnīties gandrīz kailiem, tad ķīnieši būs bezspēcīgi. Un sit, sit un lauž.
  Helga ar kailiem pirkstiem nospieda sviru un čīkstēja:
  - Slava Reiha tēvzemei!
  Mārgareta, arī izmantodama kailajiem kāju pirkstiem, raidīja raķeti pret ķīnieti, saplosot pretiniekus un čīkstēja:
  - Slava ticībai āriešu komunismam!
  Tādas kaujinieciskas abas āriešu skaistules.
  Un šeit ir Anastasija Vedmakova, šī meitene, kas kļuva par leģendu dažādos karos. Viņa steidzas kaujā ar jaunāko iznīcinātāju MIG-25. Un nošausim ķīniešus. Arī mūžīgā meitene, kas cīnījās milzīgi daudz laika.
  Un cīnās bikini un basām kājām. Arī ļoti kareivīgs. Nedodot ienaidniekam ne mazāko žēlastību.
  Anastasija nospiež sprūdu ar kailiem kāju pirkstiem. Vienā sērijā notriec duci ķīniešu lidmašīnu un agresīvi čīkst:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Mēs nebaidāmies no nāves kaujas laukā!
  Jo svētā dzimtene cīnīsies ...
  Un pat mirstot uzvarēs!
  Un Vedmakova tiks nopūsta .... Un raķete uzspridzinās duci Ķīnas lidmašīnu.
  Jā, padomju meitenes ir virsotnē... Šeit pulcējas meitenes no dažādiem Visumiem un kuļ debesu impērijas armiju.
  Šeit ir Anna Vinogradova kaujā. Arī pilots, un kaujā izmanto kailas, graciozas kājas.
  Taču abas pilotes Anna un Anastasija kaujā vēl nav izmantojušas visas savas rezerves. Tāpēc viņi nometa savus krūšturus un sāka dauzīt ienaidnieku ar koši sprauslām.
  Šeit viņi nospiež pogas ar tiem, un tiek aktivizēta izlāde. Un ķīnieši tiek burtiski sadedzināti.
  Meitenes vienbalsīgi kliedz:
  Baudīsim pasauli bez ļaunuma,
  Pat ja dažreiz ir grūti noticēt...
  Bērni spēlēsies un smiesies
  Un mēs sasniegsim nemirstību - varbūt!
  Meitene cīnījās kā īsti ērgļi un tīģeres. Šeit ir visas sievietes karotājas.
  Tikai viens cilvēks Oļegs Rybachenko. Viņš ir kā zēns, bet ļoti muskuļots un skaists. Nav brīnums, ka sievietes viņu mīl. Patiesībā ir lieliski būt pieaugušam prātam, bet jaunam ķermenim.
  Oļegs vada dzirnavas ar zobeniem, griež daudz ķīniešu un dziedāja:
  - zēns atbildēja, saraucis uzacis:
  Es gribu kalpot Svētajai Krievijai...
  Lai tiek izliets daudz asiņu
  Bet Dievs var mūs izglābt!
  Nataša, atbrīvojot zibeni no sava koši krūšu krūšu kaula, atzīmēja:
  - Krievu dievi ir patiesi spēcīgi,
  Bet tie nepalīdz vājajiem...
  Ja esat uzticīgs Dievam Rod -
  Izveidojiet pasaules spēku!
  Un meitene ar savu kailo papēdi ar nāvējošu spēku padevās granātai. Un saplēsa masu un veselu kalnu ķīniešu.
  Augustīna izcēla zobus un atzīmēja:
  Mēs esam īsti čempioni!
  Un no rubīna sprauslām tas ir kā dauzīties pa ķīniešiem. Izrādījās ļoti efektīva un kaujinieciska meitene.
  Un visas skaistules korī kliedza:
  - Par komunisma dižāko!
  Un viņi uzņems papildu enerģijas plūsmu no piektā punkta. Un tūdaļ miljons ķīniešu atmeta nagus.
  Gerda ar koši nipeļa palīdzību nosūtīja sauszemes mīnu, atzīmēja:
  Mums ir jaukas medības!
  Nindzju meitenes, sagraujot ķīniešus, čīkstēja:
  Mēs esam spēcīgākie pasaulē
  Visu ienaidnieku mērcēšana tualetē!
  Mēs neticam nindzju asarām,
  Un mēs dosim ļaunajiem ķīniešiem smadzenes!
  Un atkal meiteņu kailie papēži, it kā nāves zirņus mestu, saplēšot dzelteno karavīru ādu drumslās.
  Oļegs Ribačenko vēlreiz nosvilpa un, redzot, kā vārnas sit ķīniešus, viņš dziedāja:
  Melnais krauklis, nāves priekšā, pusnakts stundā gaida upuri!
  Margarita ar basu kāju meta bumbu un čīkstēja:
  - Bet Pasaran!
  No nabas sūtīs zibens ...
  Bērni dziedāja, un visu veidu meitenes un iznīcināšanas ķīniešu tautas, kas uzbruka PSRS, pacēla;
  Pasaulē ir gan bēdas, gan veiksme,
  Roks ar likteni met vadu!
  Dažreiz Pallas ir kā zirgs,
  Skumji un garlaicīgi gadi!
  
  Izmēra dzērāju glāžu dibenu,
  Vēlas piepildīt dvēseles sāpes!
  Domā par miglas karsto delīriju,
  Varbūt apzeltīt maku!
  
  Es joprojām esmu zaļš puika
  Dzīve ir caurspīdīga kā jūras virsma!
  Dziļi iemīlējies Tēvzemē,
  Atcerieties Krieviju dziesmā!
  
  Dzīve ir kā zirgi, kas auļo karuselī,
  Katrs mirklis ir kā ūdens!
  Ļaujiet pretiniekiem sastindzis
  Lai triumfē darba karavīrs!
  
  Esi strādnieks un zemnieks kopā,
  Viņš paņēma āmuru rokās, lai pats strādā!
  Ir grūti, un saule šausmīgi planē,
  Pionieris ir pārguris - noguris!
  
  Bet es strādāju ne tikai kādam,
  Esmu pieradis pie sarkanās komandas!
  Mēs izmetīsim visas putas purvā,
  Vārdu sakot, mūsu krievu valoda ir spēcīga!
  
  Rokas ātri kļūst stiprākas no darba,
  Tu vairs neesi puika - pionieris!
  Lai valsts zied zem skaidrām debesīm,
  Rādiet piemēru!
  
  Šeit viņš tika nosūtīts uz fronti kā brīvprātīgais,
  Un viņš izgāja cauri visam karam līdz galam!
  Yunak kļuva par komjaunatnes uzvaru,
  Tas Kungs ir iedvesmojis sirds cīņu!
  
  Un tad līgava, kāzas, prieks,
  Mājā skan bērnu smiekli!
  Zinātne uzvarēs, es ticu, ka vecums
  Slava un veiksme būs mūžīgi!
  Pamostoties, Oļegs Rybačenko atzīmēja, ka gulēja nedaudz vairāk nekā parasti.
  Ivanhoe jau bija paspējis notriekt pretinieku no zirga, un terminators zēns to neredzēja.
  Bet Ričards nepamodās un bija gatavs. Lauvassirds piedāvāja neasu šķēpu, un Oļegs Ribačenko piekrita.
  Abu bruņinieku ceļi šķīrās. Karalis bija garāks un smagāks. Oļegs atzīmēja, ka acīmredzot Viņa Majestāte vēlējās finālā tikties ar pašu Ivanhoe.
  Nu kas būs.
  Abu bruņinieku ceļi šķīrās. Rebeka uz atvadām noskūpstīja Oļegu. Un meitene to darīja aizrautīgi.
  Oļegs atzīmēja:
  - Paldies! Es varu padarīt tevi par mazuli!
  Rebeka iebilda:
  - Dēls ārpus laulības ir negods!
  Terminatora zēns atbildēja:
  - Jo labāk! Viņš būs īsts karotājs! Nu man jāiet!
  Abi karotāji piegāja tuvāk.
  Oļegs redzēja, ka Ričards ir pieredzējis cīnītājs, turklāt ļoti veikls un ātrs, un diezgan tehnisks. Šeit viņš izdarīja mānīgu kustību ar šķēpu. Bet Oļegu ir grūti sajaukt un kustas ātrāk. Un iesita zēnam ar ķermeņa kustību slīpumā. Šķēps satricinoši lūza. Ričards palaida garām.
  Bet kāda brīnuma dēļ Lauvassirds izdzīvoja. Un abi zirgi pašķīrās. Oļegs mainīja šķēpu. Karalis neparasti stingri sēdēja seglos. Un nav nemaz tik viegli viņu pagrūst.
  Viņi atkal sāka tuvināties. Oļegs, izmantodams mirkli, asi sagrieza ķermeni un vienlaikus pameta zirgu. Sitiens bija tik spēcīgs, ka Ričards tika notriekts kopā ar zirgu. Bet Oļegs saņēma tādu grūdienu, ka arī viņa zirgs nokrita.
  Tad atkal bija neizšķirts.
  Abi zirgi piecēlās ... Oļegs redzēja, ka karalis tiešām sēž seglos kā cimds.
  Un ka to var nogāzt tikai ar zirgu. Bet Ričarda Lauvassirds zirgs būs lielāks un smagāks.
  Tad Oļegs nolēma pāriet uz kamieli, kas kļuva par viņa trofeju pēc Āfrikas karotāja uzvaras. Tā bija interesanta ideja, kas spēja palielināt zēna triecienspēju.
  Dzīvnieks sākumā sāka spert. Bet Oļegs teica:
  - Es un tu esam vienas asinis - tu un es!
  Un kamielis paklausīja. Nebija laika ceļot tālāk.
  Un te atkal bruņinieki izklīda dažādos virzienos. Un iesim ar lielu ātrumu.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Tsok, tsok, tsok - strauts ripo ... Braucošā kavalērija dzenā baltos!
  Un tā viņi sanāca kopā. Oļegs Ribačenko atrāvās no Ričarda Lauvassirds šķēpa un trāpīja pašā vairoga centrā. Un trieciens bija graujošs un nogāza Lielbritānijas karali kopā ar viņa zirgu. Bet milzu kamielis izdzīvoja.
  Un šeit ir brīnišķīga uzvara.
  Tagad ir pienācis fināls. Abi bruņinieki gatavojās cīņai ar neprātu un niknumu.
  Ivanhoe ārēji izskatījās mierīgs. Viņš acīmredzot saprata, ka ienaidnieks ir ļoti spēcīgs, taču bija gatavs pārbaudījumam.
  Pārliecināts jutās arī Oļegs Ribačenko. Viņam bija liela pieredze dažādās cīņās. Lai gan turnīru ir mazāk. Un viņš saprata, ka Ivanhoe, neskatoties uz visu savu fenomenālo tehniku, nebija viņa sāncensis.
  Tomēr nenovērtējiet par zemu ienaidnieku. Ivanhoe ar tik pieticīgu izmēru uzvarēja pretiniekus, kas ir daudz lielāki par sevi. Tas nozīmē, ka viņš kaut ko izdarīja.
  Oļegs Ribačenko nolēma, ka labāk ir turpināt uzbrukumu kamielim. Un tas ir nopietni.
  Abi bruņinieki atkal skrēja viens otram pretī. Ivanhoe sēdēja nekustīgi. Taču bija skaidrs, ka viņš bija diezgan gatavs. Kad Oļegs parasti attālinājās no pretinieka šķēpa un sita pa pašu vairoga centru, viņa pretinieks pabīdīja vairogu pa kreisi un mīkstināja sitienu. Abi bruņinieki pašķīrās, viens otru nositot no zirgiem.
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Mana tehnika!
  Un viņi atkal šķīrās, un zirgus atsperīgi metās viens otram pretī. Pagaidām Ivanhoe izdarīja mānīgu kustību ar šķēpu un trāpīja pa vairogu, bet Oļegs paņēma aizsardzību pa labi un atsita ar pagriezienu. Bet Ivanhoe izdevās aizbēgt. Atkal viņi izšķīrās neizšķirti. Un viņi trešo reizi sāka tuvināties.
  Oļegs domāja, ka galu galā viņa pretinieks bija vienkārši neticami ātrs. Cilvēkam viņš ir pārāk gudrs. Un vai tas nejauši ir slepkava? Nu, jo stiprāks ienaidnieks, jo interesantāks karš.
  Oļegs ar šķēpu izdarīja mānīgu kustību, un arī pretinieks mēģināja apmānīt savu kolēģi.
  Bet Oļegs tomēr kustējās ātrāk, un kā viņš ar šķēpu iesita viņam pa vēderu, apejot vairogu. Noteikumi prasīja sist ar šķēpu, un vienalga kur. Tikai kāda cita zirgā tika uzskatīts par apkaunojumu. Šoreiz Ivanhoe saņēma spēcīgu sitienu un nokrita kopā ar zirgu. Turklāt bruņas joprojām bija nolietotas, un jaunietis guva nopietnus ievainojumus.
  Horns par uzvarētāju pasludināja Oļegu Ribačenko. Un viņam tika pasniegts zelta kauss ar oļiem un, protams, dārgumu lāde.
  Tajā pašā laikā par godu starptautiskā turnīra uzvarētājai tika izsludināts mielasts ar skaistu un seksīgu meiteņu piedalīšanos.
  Oļegs Ribačenko daudz ēda un dzēra. Meitenes dejoja pamazām, nometot kleitas, tik tikko klājot plānās auduma sloksnes. Oļegs, pārguris un izdzēris daudz dārga un stipra vīna, aizmiga.
  Viņš sapņoja par saviem piedzīvojumiem citās pasaulēs.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova tagad cīnījās piekrastē, uzbrūkot samurajiem.
  Zēns un meitene skrēja pretī saviem ienaidniekiem, vicinot zobenus. Un kopā ar viņām uzbrukumā bija arī meitenes.
  Augšā riņķoja helikopteri.
  Japānas piekraste bija smilšaina, pludmales. Un viņi izraka tranšejas un daudzus redutus.
  Vads ir izstiepts, un ir ložmetēju torņi. Krievijas karaspēks atklāj uguni.
  Bet bērni ir nemirstīgi, un meitenes ir raganas ar aizsargājošu maģiju, un viņām netrāpa ne lodes, ne čaumalas.
  Viņi saspiež dzeltenās impērijas karavīrus.
  Oļegs Ribačenko griež samurajus, vada tradicionālās dzirnavas. Tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Izkaisa japāņus dažādos virzienos.
  Zēns atcerējās filmu: "Saules impērija". Galvenais varonis bija arī viens bērns. Anglis, tumšmatains. Starp citu, filmas gaitā viņš tik ļoti mainījās, ka varētu domāt, ka vienu un to pašu zēnu spēlē dažādi aktieri. Pat viņas mati ir gaišāki. Oļegs Ribačenko šo filmu sākumā noskatījās bez tulkojuma un nodomāja, ka zēns acīmredzot lūdza japāņiem kurpes, kad viņš bija uz ceļiem. Tad, saņēmis kurpes, viņš basām kājām rāpoja cauri stieplei.
  Šeit ir interesanta uztvere bez tulkojuma. Tad šķita, ka zēns acīmredzot zog dārzeņus vai dabū pārtiku. Kad skatāties filmu ar tulkojumu, viss ir savādāk. Un grāmata ir nedaudz savādāka.
  Jā, zēns basām kājām, it īpaši siltajā Dienvidķīnas klimatā, droši vien ir labāks nekā kurpēs. Lai gan anglim tas ir prestiža apsvērums.
  Šeit Oļegs Ribačenko uzvelk kurpes tikai parādē vai tikšanās reizē ar caru. Daudz veiklāks cīņā bez ģenerāļa zābakiem. Turklāt nemirstīgais ķermenis nebaidās no aukstuma, infekcijām vai traumām. Tāpēc apavi viņam arī ziemā nav vajadzīgi, un nav bail skriet pa sniega kupenām.
  Vai tā ir priekšrocība, ja izskatāties kā divpadsmit gadus vecs? Var iztikt bez zābakiem, un ņirbēt ar plikiem, apaļiem, bērnu papēžiem un tas ir normāli. Un pat skaista.
  Un pieaugušam cilvēkam būtu riebums. Un tāpēc jūs vienmēr izskatāties kā bērns, un tas ir lieliski. Turklāt viņa jauneklīgais izskats netraucēja viņam kļūt par armijas ģenerāli, hercogu un iegūt daudz vairāk titulu.
  Un esi bagātākais cilvēks Krievijā.
  Šobrīd Oļegs ar basu kāju iemeta zāģu skaidu bumbu un saplēsa japāņu masu.
  Pēc tam, viņam svilpojot un vārnu kaudzes apdullina, saņem sirdslēkmes un krīt virsū Uzlecošās saules impērijas karaspēkam. Un izdurt karavīru galvaskausus.
  Margarita arī nopļauj japāni. Un ar kailajiem bērnu kāju pirkstiem viņš met nāves bumerangus. Viņa atgādina Oļegam Gerdu. Tas vienkārši var būt otrādi. Tāpēc viņa pārāk ātri izauga par pieaugušo. Un šī bija pieauguša, pat vecāka gadagājuma sieviete, bet viņa kļuva par meiteni. Un arī basām kājām. Un viņa ir daudz veiklāka bez apaviem.
  Patiešām, gan zābaki, gan kurpes un zābaki neļauj jums kustēties un skriet.
  Un tā kā nemirstīgajiem bērniem ir lielāks kustības ātrums nekā gepardam un jebkuram citam sauszemes dzīvniekam, apavi kājās ātri saplīst. Tāpēc Oļegs dod priekšroku cīņai tikai šortos.
  Ar viņa skaisto un muskuļoto ķermeni tas ir vēl labāk. Šeit Brūsam Lī bija reljefs rumpis, un viņš deva priekšroku tēlot kails līdz jostasvietai.
  Savukārt Oļegam ir tīra, gluda, bērnišķīga, bet ļoti spēcīga āda, uz kuras nav rētu un apdegumu, un viņš pat būtu skaists gandrīz kails.
  Un īsie šorti ir tādi - pieklājības labad.
  Un Makarenko kolonijā jaunie ieslodzītie bija šortos un bākugunīs, un, kad bija karsts, bez T-krekliem. Un tā viņi gāja diezgan aukstā sezonā. Kas parastam ķermenim nav īpaši patīkami.
  Bet šobrīd joprojām ir karsts. Vasara tikko paskrējusi galvā, jūlija beigas. Un šī ir Japāna, kur šajā laikā joprojām ir tik silti un patīkami. Lai tas ir ziemeļos.
  Starp citu, Japānas dienvidos ziemas ir diezgan maigas. Un ziemeļos ziema ir diezgan auksta. Lai gan valsts ir salīdzinoši neliela. Bet aukstā straume plūst ap ziemeļiem, un siltā straume plūst ap dienvidiem. Starp citu, Portarturā ziemas ir daudz maigākas nekā Vladivostokā. Arī nobīde par labu siltākām jūrām un straumēm.
  Oļegs Rybačenko cīnās šajā brīnišķīgajā un plaukstošajā zemē. Es īsti nevēlos nogalināt japāņus. Tie nav koronavīrusi, bet dzīvi cilvēki.
  Īpaši viņu vidū ir daudz pusaudžu, kas cīnās. Jauni japāņu zēni ir diezgan izskatīgi. Viņiem ir mīkstāki vaibsti nekā pieaugušajiem, un tie nav tik dzelteni, un tāpēc vairāk līdzinās eiropiešiem. Un japāņu meitenes arī ir ļoti skaistas.
  Īpaši Japānā daudzas sievietes padara ādu gaišāku un izskatās vairāk kā eiropietes.
  Jā, viņu nogalināšana nav īpaši patīkama. Tev jau kaut kā apnīk tāda asinsizliešana.
  Bet, no otras puses, tevī burbuļo kareivīgs uztraukums. Un jūs sākat sist samuraju ar vardarbīgu, vardarbīgu spēku.
  Oļegs Ribačenko atkal turēja diska atskaņotāju ar zobeniem. Nogrieza daudz japāņu un rūca:
  - Slava cara Nikolaja laikmetam.
  Margarita arī ar kailiem kāju pirkstiem meta slepkavniecisku nāves dāvanu. Saplēsa daudz japāņu un čivināja, rādot zobus:
  - Slava lielo karaļu laikmetam!
  Pēc tam svilpos nemirstīgie bērni. Un iznīcināšanas dāvanas kritīs uz japāņu pozīcijām. Izlaužoties cauri viņu galvaskausiem.
  Un jūrā meitene cīnās ar dzelteno ordu. Iznīcinātāja daiļavu ekipāža bikini izmisīgi cīnās ar samurajiem. Un meitenes parāda augstāko un kaujiniecisko klasi.
  Marina ar saviem baskāju draugiem vērš ieroci uz japāni. Precīzi šauj un izrunā.
  - Viens, divi, trīs... Salauž japāni! Četri, astoņi, pieci! Salauz kuģi!
  Un meitenes viņu atbalsta, gaudot:
  - Salauz kuģi!
  Un uzplaiksnī kaili, apaļi, rozā papēži. Maša, arī gandrīz kaila, tikai šortos, mērķē pa stobru un rēc:
  - Slava cara komunisma laikmetam!
  Un arī kā uguns. Un tiek palaists mīnu aparāts. Un auns tieši japāņu kreisera sānos.
  Maša entuziastiski iekliedzās:
  - Es esmu terminatoru karotājs!
  Un viņas kailie, apaļie papēži ir tik vilinoši. Un apkalpē ir tikai meitenes. Ko lai saka, tas ir diezgan forši.
  Marina, cenšoties nogremdēt pretiniekus, nomurmināja:
  - Slava padomju tēvzemei! Mēs dzīvosim komunismā!
  Un vēl viens ienaidnieka kreiseris grimst.
  Patīkami, ja komandā ir tikai meitenes. Un meitenes labprātāk skrien karstumā šortos. Un viņiem tas ļoti patīk, pie velna.
  Šeit meitene Melonika to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem palaida bumerangu. Un pāris japāņi ietriecās jūrā.
  Melonika paņēma to un dziedāja:
  - Mana ticība, ticība komunismam!
  Un atkal palaiž slepkavniecisku bumerangu.
  Maša atnesa ienaidniekam vēl vienu nāves dāvanu. Un tagad japāņu eskadras kreiseris atkal sadalās. Skaidrs, ka ar krievietēm cīnīties ir slikti. Viņi sakodīs tīģeri ar zobiem.
  Nataša uzbrukumā pārgrieza japāņu virsnieku uz pusēm. Un agresīvi paziņoja, zobus rādot:
  - Spēcīgākais krievu gars pasaulē!
  Un atkal skaistule agresīvā uzbrukumā.
  Zoja ar savu pliku papēdi iemeta ogļu bumbu. Saplēsa veselu masu japāņu. Un viņa norāva daudzas samuraju rokas un galvas. Tad skaistule dziedāja:
  - Es ticu lielajam komunismam!
  Un no viņas zemeņu dzelksnis izlidos zibens.
  Augustīns uzbrukumā kā kobra. Šeit ir neliels japāņu tanks, kuru burtiski saplēsa tā izmestā granāta. Un ugunīgā skaistule viņu iemeta, protams, ar pliko kāju pirkstu palīdzību.
  Pēc dziedāšanas:
  - Zvēru uzticību caram Nikolajam! Es novēlu viņam, lai bērni uzvar!
  Svetlana ir arī īsts zvērs cīņā. Asaru šos japāņus, it kā tās būtu kaut kādas lelles.
  Un karotāja rēca viņas plaušu galos, kad zibens izlidoja no viņas zemeņu dzelkšņa:
  - Par cara laiku! Nikolajs II ir īsts ērglis!
  Un ar savu pliku papēdi meitene izmetīs vēl vienu nāvējošu sprāgstvielu paku.
  Bet uzbrukumā un Gerdas tanka ekipāža. Meitene kaujas krievu mašīnā.
  Un šeit viņš parāda sevi no labākās puses.
  Ar basām kājām Gerda mērķē ar ieroci un šauj uz ienaidnieku. Apvalks iznīcina japāņu automašīnu.
  Blondīne bikini rūc:
  - Slava mūsu valstij -
  Sātans mūs neuzvarēs!
  Sarkanmatainā viksa uzbrukumā, sagraujot samuraju ieroci, rēc:
  - Par āriešu ideju varenību!
  Basās kājas rāda uz pistoles aizslēga.
  Tad viņa rēca:
  - Par jaunu Trešo Reihu!
  Kristīna, šaujot uz samuraju, atzīmēja:
  - Vācijas nākotne ir priekšā! Tikmēr mēs cīnāmies par carisko Krieviju!
  Un vēl spiež pedāli ar pliku papēdi.
  Magda, šaujot uz ienaidniekiem, agresīvi izteica, atsegdama ilkņus:
  - Mēs atdzimsim un būsim foršāki par Krieviju!
  Un viņa pazibēja pērļu zobi. Jā, šie ir četri ļoti kaujinieciski puiši. Precīzāk, meitenes, kuras ir gandrīz kailas, bet ļoti skaistas, un kaujas.
  Gerda, šaujot uz japāni, čukstēja:
  - Viss ir sajaukts, savīts,
  Nošu zvani skan...
  Nepatiesa patiesība, patiesi meli
  Meitenes plikām potītēm!
  Šarlote, ar ložmetēju skribelēdama pie samuraja, rūca:
  Ēna, ēna, ēna, ēna...
  Petrela ēna...
  Un ar pliku papēdi nospiežot sprūdu, rudmatainā meitene ķērka.
  Kristīna, sagraudama ienaidnieku, apstiprināja:
  Atkal paceļas pār valsti!
  Un ar zemeņu nipeli, kā viņš nospiedīs suni, un lielgabals izšaus šāviņu. Un viņš dosies taisnā ceļā uz munīcijas noliktavu. Un viss akumulators paņems uzreiz un eksplodēs.
  Magda, ar kailajiem pirkstiem dauzīdama ienaidnieka graciozās meitenīgās kājas, ķiķināja:
  Ēna, ēna, ēna, ēna...
  Petrela ēna!
  Gerda nospieda pogu ar koši krūškurvja nipeli un nosūtīja ienaidniekam šāviņu, izdeva:
  - Ir pienācis atmaksāšanās laiks!
  Šarlote, šaudīdama ar kailajiem kāju pirkstiem, kliedza, pastiepdama mēli:
  - ēna, ēna, ēna, ēna,
  Petrela ēna!
  Kristīna, šaujot ar rubīna nipeli uz japāņu karavīriem, izdeva:
  - Ciešanu un grūtību virpulī!
  Magda ar kailajiem kāju pirkstiem dauzīja ienaidnieku un čīkstēja:
  - Jūs nevarat mūs ievilināt revolūcijā!
  Gerda slaveni sita japāņiem ar apaļu, kailu, meitenīgu papēdi un atzīmēja:
  - Tikai karaļiem ir daudz nepatikšanas!
  Meitenes patiesībā, protams, ir augstākā līmeņa ārieši. Tagad Vācija ir nemierīga valsts krīzes situācijā. Hitlers zaudēja prezidenta vēlēšanās, un viņa izredzes uz varu jau šķiet apšaubāmas. Un viņam ir tikai relatīvs vairākums Reihstāgā.
  Oļegs Ribačenko, cīnoties ar japāņiem, atcerējās, ka kaut kas līdzīgs noticis arī Krievijā.
  Kad Žirinovskis, kurš tika salīdzināts ar Hitleru, ieguva pirmo vietu Valsts domes vēlēšanās, bet varēja ne tikai gūt panākumus, bet pat noturēt savus amatus.
  Zēns ar plikiem kāju pirkstiem uzmeta pāris zvaigznes. Viņi pārrāva vēderus duci japāņu. Tad zēns atkal domāja.
  Tas Žirinovskis ir gļēvulis un viņam ir zaķa dvēsele. Ko vēlētājs juta un nebalsoja par viņu prezidenta vēlēšanās Krievijā.
  Terminatora zēns nosvilpa, un vārnas sāka krist virsū japānim, kurš, apdullināts, kļuva par sitēju aunu. Un caurdurtas samuraju galvām.
  Tad zēns atkal domāja. Šeit cilvēki bieži domā neloģiski. Patiesībā viņus savulaik savaldzināja Jeļcins. Lai gan bija skaidrs, ka Boriss ar intelektu nespīdēja. Un ka vadītājs no viņa ir viduvējs. Vissvarīgākais ir tas, ka Jeļcins ir spītīgs, ar patoloģisku vēlmi mainīt komandu, tas ir, sakārtot personāla lēcienu. Šajā ziņā viņam līdzīgs ir Lukašenka, kuram arī patīk jaukt personālu un nomainīt Šilovu pret Mylovu. Lai gan pārāk bieža personāla rotācija ir kaitīga.
  Piemēram, jau astotais premjerministrs Rumoss ir nofilmēts. Un viņa vietā ielika vēl sliktāku. Lukašenka parasti sāka trakot gadu gaitā. Un pat viņa paša svīta sāka saprast, ka diktators ir pilnīgi neadekvāts. Nav brīnums, ka daudzi vadītāji devās uz prezidentūru. Valdošajā elitē notika šķelšanās.
  Un kā Lukašenko uzvedās ar koronavīrusu? Viņa uzvedība ir vienkārši ārprātīga! Taču mazajā Baltkrievijā karantīnas pasākumiem un robežu slēgšanai varētu būt spēcīga ietekme. Turklāt bija priekšlaicīgs sākums.
  Taču Lukašenka uzvedās nerēķinoties ar cilvēku veselību. Un Baltkrievija inficēto skaita ziņā ir apsteigusi Itāliju un Ķīnu.
  Pēc tam vairākums baltkrievu ienīda diktatoru. Un tikai masveida vēlēšanu krāpšana, administratīvo resursu izmantošana, mežonīgs spiediens uz vēlētājiem deva iespēju uzvarēt sestajās Baltkrievijas prezidenta vēlēšanās.
  Oļegs Ribačenko izpildīja traku tauriņa paņēmienu ar zobeniem, nocērtot duci samuraju un dziedot:
  - Mēs apsolām bez grūtībām, tā ir taisnība, jā! Bet tad, ar kādām grūtībām mēs vēlāk iekrītam bezdibenī!
  Un zēna kailais papēdis palaida viņu zāģu skaidas slepkavniecisko nāves paku.
  Jā, koronavīrusa ārstēšana ir ļoti dārga un būtiski uzlabo veselību. Tātad diktators Lukašenka neko neglāba, atsakoties veikt steidzamus pasākumus. Un kas ir koronavīruss, viņam vēl ir jāpiedzīvo savā ādā. Krievu dievi un augstākie spēki soda diktatorus par vieglprātību. Kopumā uz cilvēku veselību ietaupa tikai noziedzīgas valdības.
  Oļegs Ribačenko ar kailiem kāju pirkstiem iemeta paštaisītu bumbu. Tagad viņš ir nemirstīgs zēns. Un rūca uz plaušām:
  - Slava Krievijas valstij, kur cilvēki ir kā ērgļi!
  Margarita sarīkoja fanu pieņemšanu un, sagraudama ienaidniekus, čīkstēja:
  - Tā ir mūsu zeme! Krievija esam mēs!
  Un meitenes kailais papēdis sūtīja ienaidniekiem iznīcināšanas dāvanu.
  Margarita atkal svilpo, un vārnas krīt uz japāņu karavīru galvām.
  Un nekas to nevar glābt.
  Meitene ir ļoti kaujinieciska un pietiekami forša, lai sagrautu jebkuru ienaidnieka spēku.
  Nataša ir uzbrukumā... Viņa nogriež ienaidniekus.
  Un šeit debesīs Alenka ar savu komandu.
  Piecas meitenes milzīgā gaļas mašīnā ar trim asmeņiem.
  Alenka šauj no lidmašīnas lielgabala, iznīcinot japāņus un čīkst:
  - Par godu tēvam-ķēniņam!
  Anyuta sit samuraju ar ložmetējiem un kliedz:
  - Velti mēs neuzvarēsim!
  Alla nomet bumbu uz japāņu pozīcijām un iesaucas:
  - Un kalni un jūras!
  Marija arī šāva no lidmašīnas pistoles. Sarāva samuraju un čīkstēja pa plaušām:
  - Paldies dievam!
  Marusja palaida mīnu no helikoptera dzemdes. Viņa uzlēca, izsitot japāņu karavīrus.
  Un varone meitene iesaucās:
  - Visa mūsu zeme!
  Pieci ņēma samuraju pamatīgi. Un helikopters japāņiem nolaiž tagadni pēc dāvanas.
  Apturēt cara armiju ir grūti. It īpaši, ja tajā ir tādi piloti, kā arī Anastasija un Akulina.
  Anastasija Vedmakova cīnās savos šortos. Un nosūta ienaidniekam slepkavu iznīcināšanas dāvanu.
  Tad viņa dziedāja:
  - Labākais cars Nikolajs pasaulē!
  Un atkal ar kailiem kāju pirkstiem viņš mērķē ar lidmašīnas lielgabalu. Un nogāž vēl vienu japāņu dūzi.
  Drosmīgi cīnās arī Akuļina Orlova. Un japāņus pamatīgi sagrauj. Un viņš izmanto savus kailos kāju pirkstus. Un atkal uz leju šauj vēl viena uzlecošās saules zemes lidmašīna. Tad tas rēks un diezgan agresīvi:
  - Es esmu karotājs, teiksim tā, vienkārši super!
  Un aci pretiniekiem. Tāpat kā, jums joprojām nav ne mazāko iespēju kļūt par samuraju. Un meitenes tevi noteikti saplosīs.
  Anastasija Vedmakova atkal notriec japāņu automašīnu. Precīzāk, primitīva lidmašīna čivina:
  - Mēs atdosim savas dvēseles par savu dzimteni,
  Un mēs atkal stāvēsim un uzvarēsim!
  Akuļina Orlova, ar kailiem kāju pirkstiem gāzdama citu mašīnu, čīkstēja:
  - Slava karaliskajai Tēvzemei! Slava caram Nikolajam II!
  Un karotājs veica vēl vienu iespaidīgu pagriezienu. Un sadūrās divas japāņu lidmašīnas. Un saplāksnis un gruveši krita dažādos virzienos.
  Līdz šim Japāna kā lidaparāts ir principiāli zemāka par Krieviju. Turklāt viņai joprojām nav iespēju ilgstoši izturēt. Krievi ir ļoti spēcīgi.
  Tātad tanki pat piezemējas.
  Elizabetes apkalpe uz "Aleksandra Trešā" steidzas kaujā. Neskatoties uz iespaidīgajiem izmēriem, krievu tanks viegli uzkāpa piekrastē un neiestrēga smiltīs.
  Tātad arī Krievijas armija pārvietojas ar jaudīgu tanku palīdzību, kas spēj sasmalcināt jebkuru jaudu.
  Elizabete izšauj lielgabalu ar kailiem kāju pirkstiem un ar spēku saka:
  - Mūsu dzimtene ir Krievija,
  Kļūsti laimīgāks pasaulē!
  Jeļena šauj ar ložmetējiem. Samuraji krīt kā nogāzti koki no meiteņu izsūtītajām svina dāvanām.
  Elena smejoties saka:
  - Mūsu dzimtene kļūs skaistāka,
  Kalpo Krievijas meitenēm!
  Jekaterina piespieda savu kailo papēdi. Viņa nosūtīja kolosāla nāvējoša spēka šāviņu. Saplēsa japāņu masu un čīkstēja:
  - Par karaliskām uzvarām!
  Eifrāzija, sasmalcinot japāņus ar kāpuriem, atzīmēja:
  - Ne tikai karaliskā, bet arī mūsējā!
  Elena vēlreiz izšāva, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa saplēsa samuraju saplēstos gabalos un čīkstēja:
  - Jā, par mūsu lieliskajām uzvarām!
  Elizabete šāva ar ložmetējiem. Nu viņai ir drupināšanas tvertne. Tā satriec japāņus.
  Meitene dziedāja, masveidā nogriežot samurajus:
  - Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Nav nevienas valsts, ticiet, ka Krievija ir skaistāka,
  Pie mums Ukraina, Baltkrievija!
  Jekaterina, šaujot uz ienaidnieku, atsita zobus, nospieda pliku papēdi uz sviras un iesaucās:
  - Par Krieviju, kas ir visskaistākā no visām!
  Eifrāzija, samuraju neprātā sagrauzdama un sagraudama dzeltenos karavīrus, agresīvi paziņoja:
  - Krievija stāvēja un stāvēs kā klints!
  Un tanks "Aleksandrs Trešais" paātrinājās. Žēl, bet žēl, ka cars Aleksandrs III nomira četrdesmit deviņos. Ja viņš dzīvotu ilgāk, iespējams, Krievija uzvarēja pirmajā karā ar Japānu. Un tad autokrātija būtu nesatricināma un neuzvarama. Un Pirmajā pasaules karā februāra apvērsums notika jau tad, kad Krievija bija uz galīgas uzvaras robežas.
  Bet, ja karā ar japāņiem nebūtu sakāves, nebūtu arī domu. Un tas nozīmē nemieru un visādu sazvērestību perēkli. Turklāt principā vesels kā vērsis Aleksandrs Trešais varētu dzīvot ilgāk. Un viņš varēja personīgi uzvarēt Pirmo pasaules karu? Un kas? Austrijas imperators, kurš iesaistījās cīņā ar Krieviju Francu, dzīvoja astoņdesmit sešus gadus un laboja sešdesmit astoņus. Un viņš nomira 1916. gadā! Un ka Aleksandrs Trešais nevarēja dzīvot tik ilgi vai pat ilgāk?
  Jebkurā gadījumā Krieviju tagad pārvalda Nikolajs II. Un viņa valdīšana ir ilga.
  Ilguma ziņā viņš jau apsteidz Katrīnu II. Un tāpēc tas var arī bloķēt Pēteri Lielo. Vai varbūt Ivans Bargais. Tiesa, kādu laiku viņš valdīja tīri nomināli.
  Elizabete atkal izšauj. Salauž japāņu automašīnu un, izliekot zobus, saka:
  - Es ticu komunisma laikmetam!
  Un piemiedz saviem partneriem!
  Jeļena nopļauj samuraju ar ložmetēju sprādzienu un saka, atsegdama baltos zobus:
  - Būs jauns laikmets un saules lēkšana!
  Un atkal ar pliku kāju pirkstu palīdzību meitene šauj.
  Jekaterina, šaujot uz pretiniekiem, agresīvi izdeva:
  - Cara Nikolaja II laikmets būs ļoti krāšņs!
  Un meitene pamirsīs saviem partneriem. Nu, viņiem patīk to darīt.
  Un tanks saspiež japāņus. Un ķidā karavīrus.
  Debesīs cīnās divas vācietes: Albīna un Alvīna. Viņi jau saņēmuši visas pirmās četras Svētā Jura krusta pakāpes. Un pirmais krusts no sudraba. Otrais ir sudrabs ar banti. Trešais krusts ir zelts. Tālāk zelts ar banti. Un piektais, ko meitenes ļoti vēlas iegūt, ir zeltains ar maziem briljantiem. Krusta sestā pakāpe ir zelts ar loku un dimantiem. Un ir arī septītā pakāpe - platīna krusts ar dimantiem, un astotais: platīna krusts ar dimantiem un loku. Pēdējie krusti ir lielāki par zeltainajiem un uz tiem ir vairāk dimantu. Un arī loks bija nošūts ar dimantiem.
  Tik daudz kā astoņi grādi, un jo augstāks grāds. Jo vairāk naudas par to maksā katru mēnesi uz mūžu. Turklāt grāda īpašniekiem ar dimantiem tiek maksāta nauda ne tikai pašiem, bet arī mantiniekiem. Ar zelta krustiem ar dimantiem - piecdesmit gadi, un platīna krustiem ar dimantiem - simts gadi!
  Apbalvojumi ar dimantiem ir reti, taču tie spēj ilgstoši nodrošināt ne tikai pašu varoni, bet arī pēcnācējus.
  Un meitenes no Vācijas ļoti cenšas tās nopelnīt.
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notriec japāņu lidmašīnu un čivina:
  - Bet lielais Reihs ...
  Alvīne no uzlecošās saules zemes nogrieza citu mašīnu un ar spēku turpināja:
  - Mums teica, ka nevajag dreifēt!
  Albīna apgrieza lidmašīnu, izšāva sēriju. Japāņi iedegās kā svece.
  Blondā meitene iesaucās:
  - Par āriešu komunisma diženumu visā pasaulē!
  Alvīna ietriecās samuraju automašīnā un iesaucās:
  - Par mūsu lielajiem panākumiem!
  Un, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, viņa atkal nosūtīja slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Vācu meitenes bija ārkārtīgi spēcīgas zagles. Un tagad viņi nogalina Krievijas ienaidniekus. Bet tikpat labi viņi var nogalināt krievu karavīrus. Viņi ir algotņi.
  Ļermontovs rakstīja par tādiem cilvēkiem;
  Bet kāds brīnums no tālienes
  Tāpat kā simtiem bēgļu...
  Parādījās mums pēc likteņa gribas,
  Noķert slavu un rangu!
  Albīna agresīvi atzīmēja, ar lielu pašapziņu notriecot jauno japāni:
  - Es esmu labākais pasaulē!
  Alvīna nocirta vēl vienu japāņu pilotu, arī kliedza iebilstot un rādīja mēli:
  - Nē! Es esmu labākais pasaulē!
  Albīna samiernieciski dziedāja, notriecot japāņu lidmašīnas:
  - Mēs esam labākie pasaulē
  Mēs mērcēsim visus ienaidniekus tualetē ...
  Tēvzeme netic asarām -
  Dosim ļaunajiem oligarhiem smadzenēs!
  Bet starp pārējiem svešzemju leģiona karotājiem cīnās arī Džeina Ārmstronga. Skaista britu meitene. Un ar viņu komandā arī tikai daiļā dzimuma pārstāves.
  Karotāji, protams, basām kājām un bikini.
  Ģertrūde pielādēja ieroci ar kailiem kāju pirkstiem. Un Malānija norādīja un šāva.
  Japāņu lielgabals apgāzās.
  Monika čivināja, mājot ar galvu.
  - Slava Lielbritānijai!
  Džeina Ārmstronga dziedāja, šaujot ar ložmetēju:
  - Valdiet Britāniju pār debesu jūrām,
  Mēs nekad nebūsim vergi!
  Slava mūsu angļu zemei!
  Nu Krievijai ir cars!
  Un atkal karotājs paņems un šaus ļoti precīzi. Un japāņu tanks tika sadalīts gabalos.
  Ģertrūde, vadot uguni, paņēma to un dziedāja:
  - Spoža cerību saule
  Atkal paceļas pār valsti...
  Mēs uzvaram tāpat kā iepriekš
  Un viņi devās pārgājienā!
  Un angļu sievietes pilnā sparā un kaujas transā.
  Oļegs Ribačenko cīnās ar japāņiem. Viņš ir ļoti līdzīgs zēnam no Konana multfilmas. Tikai vēl ātrāk. Un tā šie samuraji tiek kulti. Skaidrs, ka Japānai pret šādu izlasi nav nekādu izredžu.
  Terminatora zēns paņēma un ar basu kāju iemeta granātu un agresīvi dziedāja:
  - Izveidojiet milzīgu valsti,
  Celies cīņai līdz nāvei!
  Ar ļoti tumšu armādi,
  Un dzeltenā orda!
  Arī Margarita ņēma un ar zobeniem izgrieza trīskāršas dzirnavas. Tad
  Ar savu pliku papēdi viņa iesita granātu kaudzi, ko ziņnesis viņai meta.
  Saplēsa masu japāņu un dziedāja;
  Lai cēls niknums
  Plīst kā vilnis...
  Ir tautas karš -
  Svētais karš!
  Jā, tas ir pāris nemirstīgu bērnu, viņi ļoti aktīvi iznīcina un sasmalcina ienaidniekus. No tādiem tomboys nerodas samuraju žēlsirdība. Bet jebkurā gadījumā šeit visa cara armija sastāv no varoņiem un visīstākajiem uzvarētājiem.
  Oļegs Ribačenko, sasmalcinot pretiniekus, atzīmēja:
  - Nav žēlastības, nav žēlastības, nav žēlastības ienaidniekam!
  Es esmu jebkurš, es esmu jebkurš, es saplosīšu armiju ar zobenu!
  Un zēns atkal svilpos īpašā diapazonā. Un kraukļi noģībs, ar knābjiem līdz nāvei caurdurdami uzlecošās saules valsts karavīru galvaskausus.
  
  VĀCIJAS PANTERAS ELLES smīns
  ANOTĀCIJA
  Vācu meitenes spēja izgatavot tādu "Panther", kas ir ar galvu un pleciem spēcīgāka nekā padomju tanki. Rezultātā Vērmahts pagrieza kara gaitu un sāka uzvarēt. Kad meitenes cīnās basām kājām, viņas nevar apturēt.
  . NODAĻA #1
  Ja padomju tanks T-34 bija šoks vāciešiem, tad nacisti uz to atbildēja ar vēl šausmīgāku un efektīvāku Panther-2. Gerda un Šarlote izstrādāja principiāli jaunu tanku. Ar šauru un mazu torni. Apkalpes locekļu skaits tika samazināts līdz četriem. Dzinējs un transmisija tika novietoti kopā un šķērsām, un pārnesumkārba uz paša motora. Tvertnes svars tika samazināts līdz trīsdesmit sešām tonnām. Tajā pašā laikā sānu bruņas kļuva līdzīgas "Tiger" -2 82 mm zem nogāzēm. Un korpusa piere ir 120 mm zem lielām nogāzēm, un torņa piere ir 150 mm, sāni ir 82 mm un arī ar nogāzēm. Ar 700 zirgspēku dzinēju šāda tvertne bija mobila un manevrējama. Tā šasija kļuva arī vieglāka un vieglāk remontējama, kā arī caurbraucamāka. Daži elementi tika izņemti no korpusa. Tvertnes augstums ir tikai 1,80 metri.
  Viņa parādīšanās padomju karaspēkam bija šoks. Mašīna īsti netika līdz Kurskas izspiedumam. To sērijā sāka izlaist tikai četrdesmit trešā gada septembrī.
  Bet Mainšteinas pretuzbrukuma laikā šī tvertne pirmo reizi tika izmantota masveidā.
  Un kaujā piedalījās pati Gerda ar savu komandu.
  Neskatoties uz salu, meitenes bija bikini un basām kājām, tādas drosmīgas zagles.
  Līdz šim tankam bija vecais 75 mm garo stobru lielgabals, kas bija pilnīgi pietiekami, lai sakautu ienaidnieku.
  Gerda izšāva lielgabala šāvienu, izmantojot kailos kāju pirkstus, un trāpīja padomju transportlīdzeklim pa pieri.
  Tad karotājs čivināja:
  - Slava Āriešu brālības idejām!
  Šī meitene ļoti trāpīgi uzdeva trīsdesmit četrus.
  Tad Šarlote, it kā iepļaukāta, no ātrās šaušanas lielgabala. Un trāpīja tankam tieši torņa centrā. Un rēkt:
  - Par lieliskām uzvarām!
  Un tad Kristīna paņēma un atšāva. Meitenes šaudījās pārmaiņus un pat ar basām kājām.
  Karotājs dziedāja:
  - Mani gaida mana uzvara!
  Magda arī sita. Meitene arī izmantoja kailajiem kāju pirkstiem un avarēja citu padomju automašīnu, dūkodama:
  - Jēzus vārdā!
  Četras vācu meitenes strādā pamatīgi. Un ļoti efektīva.
  Un vēl viens tanks izsit. Karotāji strādāja kā cīnītāju bataljons.
  Viņi vienā kaujā izsita četrdesmit padomju tankus, paši saņēma vairākus rikošetus.
  Mainšteina pretuzbrukums uzvarēja ar spēku, un vācieši spēja sakaut padomju karaspēku un pārmest tos pāri Dņeprai.
  Tā bija pirmā nozīmīgā uzvara pēdējo mēnešu laikā. Un nacisti spēja noturēties pie Dņepras.
  Bet janvārī Sarkanā armija atkal virzījās uz priekšu, šoreiz pie Ļeņingradas, un spēja gūt panākumus. Tiesa, mēģinājums atkal piespiest Dņepru dienvidos cieta neveiksmi, taču bloks no Ļeņingradas tika noņemts. Uz šī fona vācieši izturēja centrā un pats galvenais Dņepras pagriezienā. Sīvās cīņas ziemā nedeva sarkanarmiešiem priekšrocības šajā sektorā.
  Protams, savu lomu spēlēja jaunais tanks "Panther" -2. Viņš izrādījās veiksmīgs. Ātri un labi aizsargāti. Gandrīz divas reizes vieglāks nekā "Tiger" -2, un praktiski nav zemāks par šo automašīnu rezervācijā. Starp citu, "Tiger" -2 sērijā neiekļuva. Tā vietā neparādījās jaudīgāka Panther-2 modifikācija, tikai par tonnu smagāka.
  Un Hitlers pavēlēja Tiger-2 pārveidot, lai bruņas būtu daudz biezākas šim svaram. Uz ieroča rēķina bija strīdi - palielināt pistoles kalibru vai nē. Tomēr lielākam kalibram ir zemāks uguns ātrums, precīzs un čaulu krājums.
  Šeit ir vecais Panther lielgabals, tas labi tiek galā ar savu uzdevumu. Un pat IS-2, sitieni pa pieri.
  Tātad, vai ir vērts mainīt? Lai gan šāviņš ir mazs un pārāk daudz neiznīcina.
  "Panther" -2 B ar 88 mm lielgabalu kopumā bija mašīna, kas vairāk vai mazāk bija piemērota militārpersonām.
  Pavasarī vācieši devās ofensīvā Itālijas frontē, izmantojot pagaidu klusumu austrumos.
  Un viņiem izdevās sakaut sabiedroto karaspēku šajā frontes sektorā. Arī ME-262 izskats veicināja panākumus. Jaunais reaktīvais iznīcinātājs bija šoks. Tas parādījās agrāk nekā īstā vēsture, pateicoties kam eksperti pārliecināja Hitleru neveidot blitzblomer kā neefektīvu modeli. Turklāt Fau raķešu programmas vietā prioritāte tika dota reaktīvo lidmašīnu attīstībai. Un tas ietekmēja kara gaitu. Un Šarlote un Gerds par to pārliecināja Hitleru.
  Viņi saka, ka raķetes ir patiešām neefektīvas to zemās precizitātes un augsto izmaksu dēļ. Taču reaktīvās lidmašīnas ir nākotne. Turklāt ME-262 ir diezgan viegli pārvaldāms, un rezultātā tas ir pieejams dūžiem. Un viņu ir grūti notriekt. Lielāks transportlīdzekļa lidojuma svars ļāva uz tā piekārt bruņas un divus reaktīvos dzinējus, un vertikālā manevrētspēja ir iespaidīga. Un spēcīgi ieroči ļāva vienā piegājienā nogāzt automašīnu. Īpaši labas izrādījās divas meitenes, kuras savā pirmajā cīņā kļuva par dūžiem: Albīna un Alvīne.
  Parasti viņi cīnījās gandrīz kaili, tikai šortos un plānā auduma sloksnē uz krūtīm. Un viņi darīja brīnumus.
  Albīna veica pagriezienu. Viņa nospieda baso kāju uz pedāļa. Notrieka amerikāņu lidmašīnu un dziedāja:
  - Par āriešu komunisma varu!
  Alvīna nogāza sabiedroto mašīnu un turpināja šaut ar plikiem kāju pirkstiem. Un viņa iesaucās:
  - Mūsu puišiem!
  Meitenes ir brašas un ārkārtīgi kaujinieciskas un kareivīgas. Viņi ļoti slaveni iznīcina sabiedrotos debesīs.
  Un tik nikni gūstot rēķinus.
  Nacisti jau ir izsituši sabiedrotos no Itālijas, sagūstot daudzus gūstekņus un trofejas. Bet Sicīlijas salā viņus sedz varenā sabiedroto flote.
  Vasarā sabiedrotie gatavo desantu Francijā. Bet viņi ir nemierīgā noskaņojumā. Vācieši ir kļuvuši stiprāki un viņiem ir labākie tanki pasaulē. Un arī reaktīvie iznīcinātāji ir labākie pasaulē, tikai to pagaidām ir ap tūkstoti, ne tik daudz.
  Bet tie ir ļoti nāvējoši.
  Vasarā Staļins gatavo ofensīvu. Bet uzdevums ir grūtāks nekā reālajā vēsturē. Polisijā nav balkona, un Dņepra joprojām ir nopietns šķērslis. Un vācu aizsardzība ir spēcīga.
  Bet laikam labāki ir vācu tanki. Un arī lidmašīnas. Šeit parādījās TA-152, Focke-Wulf evolūcija, un šāda mašīna ir ļoti nopietna lidmašīna. Un tajā pašā laikā daudzfunkcionāls. Un bez šaubām spēj notriekt pretiniekus. Spēcīgi ieroči un bruņas. Un vislabākā lidojuma veiktspēja un ātrums.
  Vācieši gan gaisā, gan uz sauszemes saņēma labāku ekipējumu. Bet viņiem vēl nav bijis pietiekami daudz. Un viņi uzkrāja spēkus un bija aktīvā aizsardzībā.
  Sarkanā armija, izmantojot jaunos tankus IS-2 un T-34-85, devās uzbrukumā. Galvenais sitiens tika dots centrā. Daļa spēku tomēr dauzīja arī Dņepru pagriezienu. Vācieši bija gatavi sitienu atvairīt. Lai gan nedaudz agrāk, sākās sabiedroto desanta Normandijā.
  Sākumā tas bija veiksmīgi. Bet tad tanki uzsāka graujošu pretuzbrukumu. Kaujās piedalījās arī pašpiedziņas lielgabals E-10, ļoti viegls un mazs pašpiedziņas lielgabals ar diviem apkalpes locekļiem, kas atrodas guļus stāvoklī, vienkārši sagraujot sabiedrotos. Ļoti zems 1,2 metru siluets, desmit tonnu svars un 400 zirgspēku dzinējs nodrošināja foršu mobilitāti. Tajā pašā laikā 80 mm priekšējās bruņas lielā slīpumā padarīja automašīnu gandrīz necaurlaidīgu sabiedroto pierei. Un diezgan mazs, slēpts. Un viņa iedzeļ savus sabiedrotos kā bite. Un vācieši sagrāva sabiedrotos. Albīna un Alvīne katra notriekušas vairāk nekā trīssimt lidmašīnu un katra saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem. Šīs meitenes bija vienkārši pārsteidzošas.
  Un viņi visus sagrāva bez jebkādām efektivitātes problēmām.
  Albīna ar kailajiem kāju pirkstiem vērsa cīnītāju uz ienaidnieku un ar savu mežonīgo niknumu sāka to gāzt. Un tad aizdegās trīs iznīcinātāji un sabiedroto bumbvedējs.
  Karotājs murmināja:
  - Par Prūsiju!
  Alvīne turpināja saspiest spēku sabiedrotos un burtiski tos sadedzināt. Un viņa iesaucās:
  - Trešajam reiham!
  Un atkal ar kailiem kāju pirkstiem viņa norādīja lidmašīnas pistoles uz mērķi. Un tas izrādījās lieliski.
  Alvīna tviterī ierakstīja:
  - Mēs esam lieliski tīģeri, karalienes iemiesojums!
  Albīna nogrieza vēl vienu angļu lidmašīnu, lika tai dūmot un iesaucās:
  - Ja sieviete ir tīģerene, tad viņa saplosīs vīrieti gabalos, pat ja viņš nav pilnīgs ēzelis!
  Un nospiediet pedāli ar pliku papēdi.
  Alvīna, šaujot uz pretiniekiem un pļaujot tos, atzīmēja:
  - Meitenes basām kājām jebkurš vīrietis būs spiests rāpties zem papēža!
  Albīna, notriekusi citu sabiedroto spēku lidmašīnu, piekrita:
  - Vīrietis, ieraugot kailu sieviešu papēdi, kļūst par pilnu filca zābaku!
  Alvīna ar kailiem pirkstiem nocirta vēl vienu britu automašīnu, atsegdama zobus, viņa izteica:
  - Baskāja meitene uzvilks pilnu vīrieti, pat ja viņš ir pieradis taisīt citiem zābakus!
  Albīna, notriekdama amerikāni, atzīmēja:
  - Cilvēkam jābūt stipram kā ozolam, un neļauj viņam kā no celma noņemt skaidas!
  Alvīne tam viegli piekrita:
  - Sieviešu papēdis basām kājām, vīrietis tiks izģērbts līdz vārtiem un apšūts līdz ausīm!
  Albīna nedaudz mainīja tēmu, pārtraucot citu amerikāni:
  - Karavīrs ir krams, ja prāts nav bruģis!
  Alvīna ar kailiem pirkstiem izsita ienaidnieku, un zobu klints atzīmēja:
  - Cilvēks ir īsts dimants, ja viņam ir zelta sirds un dzelzs nervi!
  
  Albīna, notriekusi citu sabiedroto lidmašīnu, iesaucās:
  - Cilvēkam jābūt stipram kā tēraudam, bet ciešam kā celmam!
  Alvīna agresīvi atzīmēja, griezot amerikāņu lidmašīnu:
  - Cilvēkam jābūt ar ērgļa aci, un dzirdei nevajadzētu būt kā vārnai!
  Albīna, notriekdama ienaidnieku, čīkstēja:
  - Cilvēkam ir tikai ērgļa drosme, bet patiesībā visbiežāk raksturs ir tipiska vista!
  Alvīna agresīvi piezīmēja, ar kaujas lēcienu nogriežot amerikānieti:
  - Nav neglītu sieviešu, ir tikai pretīga vīriešu impotence!
  Īsāk sakot, meitenes ir vienkārši super. Un līdz jūlijam katrs notriektais pārsniedza piecus simtus lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Sabiedroto desants Normandijā beidzās ar pilnīgu sakāvi. Vācieši vien sagūstīja vairāk nekā septiņsimt tūkstošus gūstekņu. Un tas ir foršs un kolosāls panākums!
  Austrumos Sarkanajai armijai izdevās tikai nedaudz pagrūst vāciešus. Nacisti bija labi nocietināti un cīnījās kā velni. Un viņi izmantoja nocietinājumus, kas tika uzcelti iepriekš, piedaloties vietējiem iedzīvotājiem. Un, protams, tas viņiem palīdzēja. Nacisti cīnījās izmisīgi un atvairīja gandrīz visus uzbrukumus.
  Cīņas parādīja, ka "Panther"-2 ar lielu frontālo bruņu plākšņu slīpumu un zemu siluetu joprojām ir neievainojams pret padomju tankiem pierē. Un tas labi tiek galā ar Sarkanās armijas mašīnām. Un tam ir liels gliemežvāku krājums.
  Tātad visi padomju karaspēka uzbrukumi iekrita cietā blokā. Jā, un fašistu kājniekiem bija MP-44 triecienšautene, kurai nebija līdzvērtīgas un burtiski izsita padomju kājniekus. Tātad ar fašistiem nekādi nevarēja tikt galā.
  Un Fritz atvairīja uzbrukumu. Līdz brīdim, kad viņi steidzās pretuzbrukumā. Bija nepieciešams izlaist jaunu tanku "Tiger" -3, smagāku, ar jaudīgāku dzinēju un labāk aizsargātu.
  Jā, un izstrādāt reaktīvo lidmašīnu. Īpaši XE-162 - reaktīvais iznīcinātājs daudz lētāks, vieglāks un vieglāk izgatavojams nekā ME-262 un Arado bumbvedēji.
  Slikts nebija arī jaunais vācu četru dzinēju Yu-488, kas, pateicoties mazākam spārnu laukumam, attīstīja dzenskrūves bumbvedējam kolosālu ātrumu septiņsimt kilometru stundā.
  Kamēr Fricis uzkrāja spēkus. Un viņi uzsāka zemūdeņu karu... Sabiedroto sakāves Itālijā un Francijā vājināja Rūzvelta pozīcijas. Un šeit arī amerikāņi tika uzvarēti, kad viņi mēģināja izsēsties Filipīnās. Japāņu kaujas kuģi spēja atklāt un iznīcināt amerikāņu desanta spēkus.
  Rūzvelts vēlēšanās zaudēja jaunajam republikānim Džozefam Baidenam. Un tas ir prezidents, kurš atklāti paziņoja, ka PSRS palīdzība nav vajadzīga. Ka Staļins ir sliktāks par Hitleru un ka visi spēki ir jākoncentrē uz Japānu.
  Arī Čērčilam bija problēmas.
  Tāpēc, kamēr Hitlers gaidīja, vācieši sēdēja ciešā aizsardzībā. Tikai Sicīlijā viņi veica operāciju un atkaroja to no sabiedrotajiem. Turklāt britu flote saruka nacistu zemūdeņu darbības dēļ.
  Rudenī Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu dienvidos. Un arī pret Somiju.
  Vasaras ofensīva Karēlijas zemesšaurumā beidzās neveiksmīgi. Somi un vācu izlūkdienesti to atklāja un sagatavoja. Un PSRS šai operācijai atvēlēja maz spēku.
  Rudenī tika izmests vairāk karaspēka, bet arī tas iestrēga, un vācieši bija gatavi. Nacisti izlūkošanā izmantoja reaktīvo lidmašīnu, ko padomju iznīcinātāji un perfektā optika nespēja panākt. Kā arī unikālas kameras. Un tas ļoti palīdzēja.
  Tātad viņi būtībā iemācījās atklāt dezinformāciju un izsekot karaspēka kustībām.
  Tāpēc tagad Staļins nevarēja tik viegli sist pēkšņi. Un nacisti uzņēmās aizsardzību.
  Ziemā padomju karaspēks atkal mēģināja virzīties uz priekšu centrā. Trieciens tika veikts starp Dņepru un Rietumu Dvinu. Un tas bija drosmīgs solis. Bet tas ir diezgan acīmredzami un vācieši tur tika pamatīgi nostiprināti. Un viņi izvilka jaunākos tankus un pašpiedziņas pistoles E-25 ar 88 mm lielgabalu. Šai mašīnai, kas sver divdesmit sešas tonnas, bija 700 zirgspēku dzinējs un 120 mm priekšējās bruņas zem nogāzēm un 82 mm sāni ar 1,4 metru augstumu. Pašpiedziņas lielgabals ir necaurlaidīgs pierē, pateicoties lielajiem bruņu slīpuma leņķiem. Un uz klāja to joprojām klāja ruļļi. Un jūs varētu arī pakārt ekrānus.
  Tātad Sarkanā armija saskārās ar ļoti nopietnu ienaidnieku. Kuru nav tik viegli pārvarēt. Un nacisti atkal atvairīja Sarkanās armijas janvāra ofensīvu.
  Cīņās atkal piemeklēja Gerdas un Šarlotes liktenis. Abas meitenes cīnījās ar pašpiedziņas ieročiem E-25, guļus stāvoklī. Un viņi burtiski izsita garu no ienaidnieka.
  Gerda dauzīja ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Slava mūsu armijai!
  Šarlote izšāva, šoreiz piespiežot koši sarkano nipeli pret kursorsviras pogu un čivināt:
  - Slava lielajām uzvarām!
  Gerda ļoti agresīvi atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku:
  - Par planētas varenību!
  Un ar savu pliku papēdi, it kā spiestu pogu.
  Šarlote vēlreiz uzsita rubīna dzelksni un izpūta cauri padomju mašīnai, čirkstot:
  - Par iekarotajām virsotnēm!
  Un kā viņš smejas. Cīņa ar fašistiem.
  Un 1945. gada martā nacisti devās uzbrukumā. Un izdarīja pirmo injekciju. Viņi izlauzās cauri aizsardzībai Rietumu Dvinas apgabalā.
  Līdz tam laikam Amerikas Savienotās Valstis faktiski bija samazinājušas karadarbību pret Trešo reihu un arī Lielbritāniju.
  Un tagad nacisti koncentrējās austrumos. Hitlers nopietni gribēja visu sadedzināt. Un viss ir ļoti pamatīgs, jo tas uzliesmo.
  Bet padomju karaspēka aizsardzība ir ļoti neatlaidīga, un šoreiz vairākos ešelonos. Un vācieši izlauzās cauri piecdesmit trīs kilometru līnijām, bet tika apturēti pie ceturtās. Turklāt bija atkusnis un kaujas uz laiku tika palēninātas.
  Aprīļa beigās Staļins atkal mēģināja uzbrukt. Un viņa karaspēks tika masveidā izmantots prožektora izrāviena laikā. Bet arī tas sanāca maz. Viņi izlauzās cauri aizsardzībai un virzījās uz priekšu, bet pēc tam tika atmesti atpakaļ sākotnējās pozīcijās.
  "Tiger" -3 priekšējās bruņas bija 250 mm, sānu bruņas - 170 mm, un dzinējs ar 1200 zirgspēku jaudu ar svaru sešdesmit piecas tonnas. Tātad šis tanks vienkārši mocīja padomju pozīcijas. Pistole bija 88 mm un 100 EL gara stobra.
  Maijā PSRS ieguva jaunu tanku IS-3. Automašīna bija trīs tonnas smagāka par IS-2 un grūtāk izgatavojama, taču ar daudz labāk aizsargātu tornīti, īpaši pierē. Tomēr lielgabals Tiger-3 neiekļuva pierē. Un pašai tvertnei ir vēl sliktāki braukšanas rādītāji nekā IS-2.
  Reaktīvā aviācijā vācieši saglabāja priekšrocības un pat savus centienus. Kopš jūnija tie ir parādījušies ME-262 X masveida ražošanā ar spārniem un diviem uzlabotiem dzinējiem. Šī lidmašīna attīstīja ātrumu līdz 1200 kilometriem stundā un saspieda visus.
  Vēl nopietnāka mašīna bija TA-400 ar reaktīvajiem dzinējiem un sešiem motoriem. Šī mašīna bombardēja padomju uzņēmumus Urālos un aiz Urāliem. Tad un tā tālāk. Spēcīga armāda. Un Yu-287 reaktīvā lidmašīna ir kļuvusi par problēmu padomju lidmašīnām.
  Bet visnepatīkamākais pārsteigums sarkanarmiešiem ir diskotēkas, kas sasniedz ātrumu līdz četriem skaņas ātrumiem, un laminārās strūklas dēļ, kas plūst ap automašīnu, tās ir praktiski neievainojamas.
  Un tad vācieši ieguva arī bezsaimnieka ME-263 uz raķešu reaktīvo dzinēju, ļoti mazu, ātru un spējīgu lidot četrdesmit piecas minūtes, un tos var izmantot efektīvāk nekā pirms ME-163.
  Fritz arī nodeva ekspluatācijā Gotha iznīcinātājus, arī bezpilota un efektīvus. Un arī planierus sāka izmantot kaujās.
  Jūrā nacisti turpināja mocīt britus, izmantojot zemūdens floti. Tai skaitā miniatūras zemūdenes vienai personai. Un tas ir ļoti efektīvs.
  Padomju Baltijas flote cieta milzīgus zaudējumus. Un no aviācijas un zemūdeņu kara.
  Albīna un Alvīne, abas meitenes, kuras skrien basām kājām un bikini jebkuros laikapstākļos vai pat biksītēs vienas, kļuvušas par leģendārām pilotēm. Par tūkstoš notriektu lidmašīnu viņiem tika piešķirts jauns apbalvojums - Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Meitenes bija ārkārtīgi brašas zagtājas. Un tik fantastiski konti iegūst.
  Hitlers viņus mīlēja. Un pat fīrers personīgi skūpstīja viņu basās kājas.
  Jūnijā vācieši mēģināja virzīties uz priekšu ap Dņepru. Padomju karaspēks bija aizsardzībā. Taču uzbrukuma laikā viņi pakāpeniski piekāpās. Atbalsts saskaņā ar Lend-Lease faktiski tika apturēts. Un PSRS bija grūti. Bombardēšana turpināja pieaugt.
  Padomju tanks T-34-85 bija diezgan vājš lielgabals pret vācu transportlīdzekļiem. Un nebija iespējams izveidot jaudīgāku T-54. Un tad galvenā likme tika izdarīta uz pašpiedziņas pistoli SU-100. Šī automašīna reālajā vēsturē nekļuva pārāk masīva, bet alternatīvā veidā tā ražošana pieauga arvien vairāk.
  Toreiz vācieši spēja virzīties uz priekšu centrā un pietuvoties Smoļenskai, tur izvērtās kaujas, masveidā izmantojot SU-100. Augstākais punkts tika sasniegts augustā.
  Elizabetes tanka apkalpe ar šo pašpiedziņas pistoli radīja brīnumus. It īpaši, kad meitenes cīnījās gandrīz kailas un basām kājām.
  Elizabete pat nospieda lielgabala pogu ar savu koši nipeli un trāpīja nacistu tankam, vēdinot:
  - Par lielo Krieviju!
  Jekaterina uzspieda savu sārtināto krūtsgalu uz krūtīm. Viņa ietriecās vācu automašīnā un čīkstēja:
  - PSRS labā!
  Elena arī uzspridzināja ar lielu precizitāti. Viņa ar rubīna krūšu nipeli trāpīja fašistu tankam un čīkstēja:
  - Par Dzimteni!
  Eifrāzija pārmaiņus uzspridzināja ienaidnieku no pašpiedziņas lielgabala. Un, izmantojot zemeņu nipeli, viņa kliedza:
  - Tēvzemei!
  Tās bija cīņas meitenes.
  Vācieši visi ir nūjas un nūjas. Padomju lielgabals neņem Tiger-3 pierē. Jā, un "Panther" -3 ir necaurlaidīgs. Vācieši tajā bruņas padarīja biezākas un, lai nezaudētu mobilitāti, uzstādīja 900 zirgspēku dzinēju. Tātad viņu mašīnas stienis nekaunīgi.
  Elizabete šauj ar kailiem kāju pirkstiem. Padomju šāviņu rikošeti.
  Meitene čivināja:
  Mēs cīnīsimies par komunismu!
  Jekaterina arī dauzīja, izmantojot kailos kāju pirkstus, un atzīmēja, atklādama zobus:
  - Nē! Ne tā!
  Elena, arī ar basu kāju, šāva uz nacistiem un dziedāja:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā!
  Eifrāzija, agresīvi atzīmēta, atklājot zobus:
  - Par padomju varu!
  Un arī kā ugunskurā, izmantojot plikus kāju pirkstus. Šī ir agresīva meitene.
  Sarkanā armija centrā nedaudz atkāpās, bet noturēja Smoļensku... Rudenī vācieši pārtrauca uzbrukumus, bet sāka, izmantojot gaisa pārākumu, pastiprināt bombardēšanu. Un šis spiediens pieaug. Un bumbas uz PSRS krita nemitīgi.
  Padomju valstī līdz šim nebija aviācijas, un vienkārši nebija ar ko slēpt ienaidnieka darbību.
  Un ienaidnieks ir kapitāli spiests. Un arvien aktīvāka un brutālāka Krievijas bombardēšana.
  Hafmens arī pārsniedza 1000 notriekto lidmašīnu skaitu 1945. gada decembrī un saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un meitenes atnesa savu rezultātu pa diviem tūkstošiem un katra saņēma īpašu balvu. Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne un sudraba ozola lapas, zobeni un dimanti.
  Jā, Albīna un Alvīna ir foršas un ļoti skaistas meitenes, kuras cīnās gandrīz kailas un basām kājām, un uzreiz uzvar jebkuras baras - viņas ir nāvējošas meitenes.
  Ziemā Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu. Kaujās piedalījās tanki IS-3. Bet šī mašīna ražošanā ir diezgan darbietilpīga un ar vājām spējām apvidū, neskatoties uz labo pieres aizsardzību, militārpersonām tā īsti nepatika. Un viņi pieprasīja nomainīt tvertni. Bet IS-4 radās problēma. Staļins aizliedza izstrādāt tankus, kas smagāki par četrdesmit septiņām tonnām. Un kamēr šī tvertne bija neskaidrā stāvoklī. Kā arī mēģinājumi radīt citas mašīnas no Isov saimes.
  Līdz šim Fritz bija priekšrocības tehnoloģiju kvalitātē. Un tas auga debesīs.
  Tātad, reaģējot uz to, palielinājās vidējo tanku T-34-85 un SU-100 ražošana. Līdz šim PSRS doktrīna tika balstīta uz to.
  Ziemas ofensīva bija neveiksmīga. Nopietni tikt uz priekšu nebija iespējams, un zaudējumi bija smagi.
  Vācieši krāja tankus. Pienāca 1946. gads... Frica spēki uzkrājās, un viņi plānoja uzbrukt maijā.
  Līdz šim PSRS nevarēja izveidot reaktīvo iznīcinātāju un bezcerīgi zaudēja kaujā gaisā.
  Divas meitenes Albīna un Alvīna līdz 1946. gada martam sasniedza trīs tūkstošus notriektu lidmašīnu. Un viņi saņēma jaunu apbalvojumu - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un tas ir ļoti kolosāls veiksmes rādītājs.
  Un aprīlī Trešā Reiha diskotēkās papildus aunam paņēma un pielietoja ultraskaņu. Un šis bija pirmais, kas pārspēja lamināro strūklu un ļoti veiksmīgi.
  PSRS gaidīja grūti laiki.
  . NODAĻA #2
  1943. gada maijā sākās jauna liela nacistu ordu ofensīva. Izrakuši tankus un savākuši "Tīģeru" masu -3, kas kļuva par galveno tanku, kā aizsargātāko un spēcīgāk bruņoto, nacisti sāka taranēt. Un viņiem izdevās izlauzties cauri aizsardzībai un sākt pārvietoties pa Dņepru no ziemeļiem.
  Debesīs dominēja nacisti. Situāciju pasliktināja iestāšanās Turcijas karā.
  Osmaņi savā vēsturē trīspadsmit reizes cīnījās pret Krieviju. Un rēķinājās ar četrpadsmito, tomēr uzvar. Turklāt ar viņiem ir Trešais Reihs, un Rietumi neiejaucas. Patiešām, Lielbritānijā Čērčila režīms krita, un jaunā valdība vienojās par pamieru ar Trešo Reihu. Un ASV oficiāli izdeva pamieru. Turklāt karš ar Japānu negāja īpaši labi, un Amerikas zaudējumi cīņā ar samurajiem bija lieli.
  Tātad šeit ir pilnībā atbrīvots Trešais Reihs. Un viņam izdevās pārliecināt Turciju atvērt otro fronti Aizkaukāzijā.
  Osmaņu armija ilgu laiku gatavojās karam un meta pret PSRS miljono armiju, ar lielu ekipējuma daudzumu. Tagad tas izrādījās un Krievijai tas nemaz nav lieliski. Un vēl viena problēma ir reaktīvie bumbvedēji TA-500, kas praktiski nesodīti varētu sagraut padomju rūpnīcas. Un reaktīvais bezastes B-28, kas varētu sasniegt jebkuru PSRS punktu un burtiski to iznīcināt. Tāpēc tagad Krievija ir pamatīgi nospiesta. Sliktāk kļuva arī ar Sarkanās armijas apgādi, īpaši ar sprāgstvielām un munīciju. Un nebija pietiekami daudz degvielas. Vācieši bombardēja akas Baku un Volgas reģionā.
  Tāpēc tagad nacistiem bija iespēja, un viņi to saprata. Pirmkārt, viņi gribēja ieņemt Donbasu. Tur aizsardzība izrādījās vājāka nekā Maskavas virzienā, un tas izdevās.
  Sīvas cīņas izvērtās par Harkovu. Un tur bija ļoti asiņaini.
  Gerda un viņas komanda cīnījās uz "Tiger" -4, šī tvertne bija aprīkota ar jaudīgāku 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju, un tai bija jaudīgāks 105 mm lielgabals 100 EL garā stobrā, bet ar tādu pašu svaru.
  Jā, un vāciešu lielgabals ir automātiska iekraušana un ātrās uguns.
  Un tvertnes svars ir vienāds, un siluets ir vēl zemāks, un bruņu slīpums ir kļuvis vēl lielāks.
  "Tiger" -4 neapšaubāmi ir modernāks tanks, un tā karotāji bija pirmie, kas to izmēģināja.
  Gerda izšāva, nospiežot koši sarkano sprauslu uz kursorsviras pogas un iesaucās:
  - Mūsu uzvara nav tālu.
  Un sadauzīja padomju automašīnu IS-3.
  Šarlote arī dauzīja padomju transportlīdzekļus, izlauzās cauri bruņām, sadedzināja tās un iesaucās:
  - Par mūsu uzvarām!
  Un kā viņš smejas.
  Un Kristīna ņems un iepļaukās. Un padomju SU-100 pūtīs. Un tad viņš čīkst:
  - Par komunismu.
  Protams, meitene izmantoja rubīna nipeli.
  Magda arī šāva ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa trāpīja ienaidniekam un iesaucās:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Un meitenes smejas. Līdz šim viņi to visu ir darījuši tā, it kā tas būtu visaugstākajā līmenī.
  Nacisti apieta Harkovu un pēc tam to ieņēma. Tad viņi virzījās uz Kranodonu un Vorošilovgradu. Kritiens un ērglis ... Un tas ir nopietns trieciens Sarkanajai armijai.
  Staļins lika paturēt Ērgli par katru cenu, bet nacisti ... izrādījās spēcīgi. Kā arī viņu jaudīgie uzbrukuma pašpiedziņas ieroči. Jo īpaši Sturmtigr un viņas jaudīgākais Sturmlev. Pēdējais pašpiedziņas lielgabals bija aprīkots ar vēl labāku un jaudīgāku reaktīvo bumbu.
  Un kārtīgi sasita ēkas. Un meitenes rosījās netālu no spridzinātāja. Agatas un Adalas apkalpe Šturmlevam strādāja labi. Un meitenes atspieda kailās kājas pret gludekli.
  Agata izšāva, kailiem kāju pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas un rēca:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli!
  Adala sita ar ložmetējiem un, nogriežot kājniekus, atzīmēja:
  - Un aprakt kapitālismu.
  Un pliks, rozā papēdis dzirkstīs.
  Tomēr, ja paskatās, rodas jautājums, kas atrodas Trešajā Reihā? Varbūt arī kapitālisms?
  Agata, dauzīdama pretiniekus, iesaucās:
  - Par nākotnes pasaules mieru!
  Un bumbas palaišanas iekārta atkal darbojās, nojauca visu ēku uzreiz. Un jāatzīmē ļoti efektīva kustība.
  Adala, šaujot ar kailiem kāju pirkstiem, apstiprināja:
  - Slava mūsu armijai uz visiem laikiem!
  Cīņas meitenes šeit, Trešajā Reihā, bet ne sliktāk PSRS. Viņi arī zina, kā cīnīties.
  Jau tagad cīņas ir izvērsušās Kurskai un tur cīnās krievu meitenes.
  Nataša ar basu kāju meta nacistiem granātu un dziedāja:
  - Tieši tā...
  Zoja atklāja nāves dāvanu ar kailu papēdi un piebilda:
  - Ienaidnieks...
  Augustīns padevās kaut kam destruktīvam un čīkstēja:
  - Domā...
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Kas...
  Nataša ar basām kājām iemeta pāris citronus un kliedza:
  - krievu...
  Zoja arī padevās kaut kam enerģiskam un nāvējošam, čīkstot:
  - Pārvaldīts...
  Augustīns palaida nāvējošo, murminādams:
  - Ienaidnieks....
  Svetlana atkal padevās destruktīvajai un vjaknulai:
  - Pārtraukt!
  Nataša pagriezās un čīkstēja:
  - PVO...
  Zoja arī šāva uz melnajiem ārzemniekiem, kurus nacisti savervēja, un čīkstēja:
  - Uzdrīkstēties!
  Augustīns runāja ar spēku un niknumu:
  - Tas...
  Svetlana padevās ar panteras smīnu:
  - V...
  Nataša ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Cīnīties...
  Zoja ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un nomurmināja:
  - Uzbrukumi!
  Augustīns ierunājās un nomurmināja:
  - Ienaidnieki...
  Svetlana ar kailām zolēm iedeva kaudzi granātu un kā viņa kliedz uz plaušām:
  - Mēs...
  Nataša pieķēra sprādzienu un nošņāca:
  - Niknās...
  Zoja nogrieza nacistus un čīkstēja:
  - Sit!
  Augustīns atkal izšāva un kliedza:
  - Niknās...
  Svetlana šaujot čivināja:
  - Sit!
  Nataša ar savu graciozo, baso kāju atkal iemeta granātu un čivināja:
  - Mēs iznīcināsim nacistus!
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Nākotnes ceļš uz komunismu!
  Un iemeta citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Augustīna paņēma un izklīdināja līnijas, un viņas kailās kājas iznīcināja gar Frici:
  - Sadalīsim pretiniekus!
  Svetlana to paņēma un iemeta ar pliku papēdi, granātu kaudzi un čīkstēja:
  Sagrausim fašistus!
  Un četri turpināja šaut un mest granātas. Vācu E-75 kustējās. Mašīna ar 128 mm lielgabalu. Un nošauj sevi.
  Un meitenes meta granātas. Sagrāva nacistus. Un viņi šāva pretī. Viņi kāpa uz priekšu. Tanki atkal ripo. Pārceļ jaunāko vācu "Leopard" -1. Ļoti mobils auto.
  Bet viņa meitenes pārņēma un izsita viņu. Viņi saplēsa gabalos mobilo mašīnu ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņi viņu saspridzināja gabalos.
  Nataša smejoties atzīmēja:
  Mēs cīnāmies lieliski!
  Zoja tam piekrita:
  - Ļoti foršs!
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa ar basu kāju palaida prettanku granātu. Spēcīga meitene. Un viņai ir tik daudz asprātības.
  Svetlana arī ar basās pēdas pirkstiem palaida nāves dāvanu un trāpīja ienaidniekam. Ļoti agresīva meitene, rudzupuķu krāsā acīm. Viņai ir tik asprātība un spēka pāreja!
  Nataša pagriezās un pasmaidīja:
  - Par svēto Krieviju!
  Zoja ļoti aktīvi šāva un pasmaidīja, parādot pērļu zobus:
  - Es esmu tāda līmeņa karotājs, kas neizgaist!
  Augustīns arī izšāva. Pļāva nacistus un gurdēja:
  "Es esmu lielu ambīciju karotājs!"
  Un viņa izcēla pērļu zobus!
  Svetlana apstiprināja:
  - Ļoti lielas ambīcijas!
  Nataša ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - No debesīm...
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - Zvaigznīte...
  Augustīne ar basu kāju palaida nāves dāvanu un dziedāja:
  - Gaišs...
  Arī Svetlana ar basas kājas palīdzību iemeta granātu un izdeva:
  - Kristālisks!
  Nataša pagriezās un nošņāca:
  - Es tev...
  Zoja palaida nāves dāvanu ar kailiem pirkstiem, šņācot:
  - Dziesma...
  Augustīns padevās ar pliku papēdi, kas nes nāvi, un čīkstēja:
  - Es dziedāšu...
  Nataška turpināja, agresīvi dziedot:
  - Apmēram....
  Zoja ar basu kāju iemeta sprāgstvielu, izklīdinot nacistus un čīkstot:
  - Dzimtā...
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, izdalīja:
  - Staļins!
  Bet tomēr karotāji un Kurska nenoturējās. Ienaidnieks izlauzās cauri padomju aizsardzībai, virzoties Voroņežas virzienā. Vasara, un silti... Ir jau sestais Lielā Tēvijas kara gads, un visi ir ļoti karsti un jautri. Lai gan zaudējumi abām pusēm ir kolosāli.
  Gerda ir atgriezusies darbībā un, protams, izmēģinās jaunāko tanku.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda brauc ar U klases tanku E-100. Šis transportlīdzeklis ir kompaktāks, četriem ekipāžas locekļiem. Un tā ieroči ir reaktīvais bumbvedējs un universāls 88 milimetru lielgabals 100 EL - tanku iznīcinātājs.
  Karotāji iet un svilpo par sevi.
  Gerda izšauj garu lielgabalu. Tas iedur sānos no IS-3 attāluma un čivina:
  - Mēs atdosim savas sirdis par dzimteni,
  Un mēs cepsim Staļinu un apēdīsim viņu!
  Šarlote izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Viņa aizsedza padomju bunkuru un čīkstēja:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Kristīna to paņēma un norūca, nospiežot sprūdu ar kailu papēdi:
  - Mēs to dabūsim abās!
  Dolbanula un trāpīgi un Magda. Iznīcināja padomju pašpiedziņas lielgabalus SU-152. Un viņa iesaucās:
  - Būs laiks, nāks uzvara!
  Gerda iekliedzās, šaujot:
  - Neviens mūs nevar apturēt!
  Šarlote apstiprināja:
  - Bet Pasaran!
  Sarkanmatainais zvērs kopā ar Gerdu pārdzīvoja visu Pirmo pasaules karu, sākot no Polijas un beidzot ar šo lielo ofensīvu, kas sākās maijā. Sarkanmatainais velns redzēja daudz lietu.
  Un gatavs cīnīties līdz galam!
  Kristīna arī šauj un atsita zobus. Viņas mati ir zeltaini sarkani. Karā meitenes nenoveco un pat, iespējams, kļūst jaunākas! Viņi ir tik nikni un mīļi. Viņi izcēla zobus.
  Un zobos nav nevienas cauruma.
  Magdai ir mati zelta lapu krāsā. Un arī aktīvi smīn. Forša meitene. Viņai ir tāda agresīva grācija un tūkstoš zirgu enerģija.
  Gerda, meitene ar baltiem matiem, šauj un smaidot piezīmē:
  - Pasaulē ir daudz laba un neglīta... Bet, sasodīts, cik ilgi šis karš ir ievilcies!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un patiesībā otrais pasaules karš ievelkas pārāk ilgi. Visas cīņas, un cīņas... Tas tiešām ir nogurdinoši!
  Kristīna pārvietoja savu baso kāju gar bruņām un kliedza:
  - Bet Lielbritānija joprojām nav uzvarēta!
  Magda šāva uz krieviem un ņurdēja:
  - Jāuzvar! Tā ir mūsu ticības apliecība!
  Gerda šņukstēja, šaudīdama uz krieviem, atklājot ziloņkaula zobus:
  - Mums vajag uzvaru!
  Fucked un Šarlote, iesaucās:
  - Viens par visiem, par cenu neiestāsimies!
  Sarkanmatainā un zeltainā zvērā Kristīna iekliedzās:
  - Nē! Nestāvēsim!
  Magda pamāja ar koši sarkanajām lūpām, čivināt:
  - Mēs neejam uz veikalu pēc cenas!
  Un zeltmatainā harpija izšāva.
  Gerda trāpīja arī krievu tankiem. Uztriecās mašīnai un kliedza:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Šarlote piebilda, dziedot līdzi:
  - Visi ienaidnieki mērcējas tualetē!
  Kristīna atbalstīja dziesmas impulsu:
  - Tēvzeme asarām netic!
  Magda dziesmas balsī turpināja:
  - Un mēs visiem komunistiem smadzenēs iedosim!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Viņiem parasti ir laba tvertne. Tikai no attāluma grūti izlauzties cauri smagajam piecdesmit tonnu smagajam IS-3 ar galvu. Bet galu galā vāciešiem ir sarežģīts šāviņš, bet ar urāna serdi. Un armijā ir daudz melno. Kas cīnās ar neprātīgu niknumu. Un ne visi var ar viņiem konkurēt.
  Meitenes ir pieradušas cīnīties basām kājām. Pat Polijā viņi bija tikai vienā bikini un basām kājām.
  Kailā zole saskaroties ar zemi, tā atjaunojas. Varbūt tāpēc meitenes nenoveco! Lai gan laiks skrien! Karotāji, teiksim, ļoti varonīgi.
  Viņi ir paveikuši tik daudz varoņdarbu, bet viņi cīnās kā parastie karavīri. Un vienmēr tikai bikini, un basām kājām. Ziemā viņiem pat patīkami pērt ar basām kājām pa sniega kupenām.
  Gerda šauj un dzied:
  Mēs iesim caur uguni un ūdeni!
  Šarlote ar savu bumbvedēju šāva uz krieviem un teica:
  - Slava prūšu tautai!
  Arī Kristīna izšāva un čīkstēja:
  Mēs valdīsim pār planētu!
  Magda pavirši un apstiprināja:
  - Mēs noteikti!
  Gerda vēlreiz trāpīja šāviņam un čīkstēja:
  - Pat napalms mūs neapturēs!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un pat atombumba, no kuras mēs nebaidāmies!
  Kristīna apklusa un atbildēja:
  - Amerikāņiem neizdevās izveidot atombumbu! Tas ir blefs!
  Magda iesaucās plaukstā:
  - Pasaule nevar izvairīties no jaunās vācu kārtības!
  Vācieši maijā virzījās ap Smoļensku no ziemeļiem. Viņu tanku kolonnas ir spēcīgas, un Āfrikā un arābu valstīs ir savervēti daudz kājnieku. Fritz tiek ņemti pēc skaitļa.
  Turklāt Vācija bija bruņota ar disketēm, kas nebija ievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Uz tāda lidojoša šķīvīša pie sevis lido divas meitenes Albīna un Alvīne. Tie ir neievainojami, pateicoties spēcīgajai laminārajai strūklai. Bet viņi nevar izšaut paši. Bet, pateicoties milzīgajam ātrumam, viņi var apdzīt un taranēt padomju lidmašīnas.
  Albīna, noliecusi disketi, atzīmēja:
  - Dzelzs tehnoloģija, noteikti nepieciešama un ļoti noderīga!
  Alvīna ķiķināja, izcēla zobus un šņukstēja:
  - Bet visu izšķir gars!
  Albīna teica:
  - Visvairāk, ka nav tieši cīņasspars!
  Abas meitenes ir blondas un bikini. Ļoti skaista un basām kājām. Kad karotājs ir bez apaviem, viņai ir paveicies. Tagad meitenes ir tik krāsainas un krāšņas.
  Un pirms došanās cīņā, skaistules noteikti strādās ar mēli ar vīrišķo pilnību. Tas ir tik jauki un enerģiski. Karojošām sievietēm patīk dzert no burvju trauka. Viņiem tie ir īsti miesas svētki.
  Tik meitenes ir labas.
  Alvīna notrieca divus padomju Jak-11 un tviterī ierakstīja:
  - Godīgas mūsu medības!
  Albīna apstiprināja taranēšanu un izdeva:
  Un tas nekad nebūs pēdējais!
  Alvīna nogāza vēl trīs padomju IL-10 uzbrukuma lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tā, jūsuprāt, Dievs mīl Vāciju?
  Albīna šaubīgi pamāja ar galvu.
  - Acīmredzot ne tik ļoti!
  Alvīne iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Albīna taranēja divas padomju automašīnas un čīkstēja:
  Karš ir ieildzis pārāk ilgi!
  Alvīna loģiski piezīmēja:
  - Bet mēs nākam!
  Albīna pasmaidīja un iesaucās:
  - Tātad uzvara pienāks!
  Alvīne ar drosmīgu manevru notrieca uzreiz četras padomju lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tas noteikti nāks!
  Albīnai vajadzēja atgādināt:
  - Pēc Staļingradas karš nenotika pēc noteikumiem ...
  Alvins tam piekrita:
  - Tas noteikti ir pretrunā ar noteikumiem!
  Albīna aizkaitināti čīkstēja:
  - Mēs sākām zaudēt!
  Alvīne aizkaitināti čīkstēja:
  - Noteikti ir!
  Albīna taranēja vēl vairākus padomju transportlīdzekļus un čīkstēja:
  - Vai tā mums nav problēma?
  Alvīna notrieca pāris krievu iznīcinātājus un izteicās:
  Mēs domājām, ka situācija ir bezcerīga!
  Albīna gaļēdāji pasmaidīja un šņāca:
  - Ko mēs tagad redzam?
  Alvīna ar nožēlu tvītoja:
  - Kaut ko nesatricināmu un unikālu!
  Albīna pazibināja pērļu zobus un atbildēja:
  - Tas, ka uzvar Trešais Reihs!
  Alvīna nogāza vēl pāris padomju uzbrukuma lidmašīnas un izveda:
  - Tiešām jāuzvar!
  Meitenes savilkās grimasē. Savulaik viņi strādāja, turklāt oficiāli karavīru bordelī. Daudzi vīrieši gāja caur sevi, un ne tikai baltā rase. Un viņiem tas ļoti patika. Nu cik tas patīk ķermenim. Bet tad prostitūtas nonāca padomju uzbrukumā. Viņi tika saņemti gūstā. Nu karstie domāja, ka viņus izvaros. Un lūk, velns divi!
  Viņi lika prostitūtām rakt tranšejas un tranšejas. Un bijušajām nakts fejām tas ļoti nepatika. Tāpēc viņi visi varēja aizbēgt. Viņi pavedināja sargus.
  Un viņi zvērēja atriebties krieviem.
  Un viņi cīnījās pret Krieviju. Tie ir tie nolādētie...
  Albīna izgāza vēl vairākas krievu mašīnas un murmināja:
  - Jūs joprojām varat dzīvot ar vīriešiem!
  Alvīne tam viegli piekrita:
  - Tas pat nav iespējams, bet vajag!
  Albīna izcēla zobus un atbildēja:
  - Bet tomēr... Ir saldi nogalināt.
  Un meitenes ar disketes kustību notrieca vēl piecas padomju mašīnas.
  Alvīne iesmējās un teica:
  - Un kad tas ir rūgts?
  Albīna nogāza vēl sešas mašīnas un atbildēja:
  - Es apprecēšos pēc uzvaras! Un dzemdēt desmit bērnus!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Un viņi dziedāja;
  Mēs esam fašisma ticības bruņinieki,
  Slaucīsim putekļos komunisma cīnītājus!
  Un kā viņi smejas, šūpodami savus baltos kalnus.
  Jā, tās ir fašistu kuces un ļoti agresīvas, un šausmīgi nežēlīgas.
  Nacisti spēja apiet Smoļensku un ieņēma Pleskavu. Bija arī draudi Ļeņingradai. Situācija kopumā ir kritiska. Lai gan ne katastrofāli. Bet PSRS nebija palicis pārāk daudz rezervju. Un nav zināms, cik ilgi Krievija vēl spēs izturēt. Jā, un vācieši ir noasiņoti un pārguruši.
  Bet Krautiem ir četras meitenes un tādi kurti.
  Gerda izšāva savu lielgabalu un trāpīja T-54 korpusa apakšā un čivināja, mirkšķinot savas safīra acis:
  - Nē, galu galā Dievs mīl Vāciju! Mēs noteikti uzvarēsim!
  Šarlote tam viegli piekrita:
  - Mēs nevaram zaudēt! Drīz izbrauksim uz Kaļiņinu, un Maskava būs akmens sviediena attālumā!
  Kristīna atsita pērļu knaibles un kliedza:
  - Iesim, būs laiks līdz Vladivostokai!
  Magda ar nožēlu atzīmēja:
  - Un japāņi jau ir uzvarēti. Tas ir ļoti nopietni, mēs esam zaudējuši svarīgu sabiedroto.
  Gerda izsita jaunu padomju tanku un čīkstēja:
  - Mēs varam iztikt bez viņiem!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Ja mazulis pasmaidīs, varbūt viss izdosies!
  Kristīna atskaņā izteica:
  - No smaida pārsprāga nīlzirgs!
  Magda viņu atbalstīja:
  - Meitenei ir ļoti mantkārīga mute!
  Un karotāji to paņēma un izplūda smieklos. Viņiem ir dzirkstoša enerģija, varētu teikt, un pārpilnībā!
  Gerda vēlreiz šāva uz padomju mašīnām un kliedza:
  - Nākamais gadsimts būs mūsu!
  Šarlote arī ierunājās un apstiprināja:
  - Būs lidojumi kosmosā!
  Kristīna to viegli apstiprināja:
  - Lidosim kosmosā!
  Magda izšāva no bumbas palaidēja un izteica:
  - Sēžu zvaigžņu lidmašīnā!
  Gerda izbāza mēli un čīkstēja:
  - Jaunajā gadsimtā valdīs Trešā Reiha impērija!
  Šarlote ar agresīvu smīnu apstiprināja:
  - Un ceturtais arī.
  Pēc tam skaistule atkal apgrieza padomju tanku.
  Kristīna, šī velnišķīgā karotāja, mirdzoša ar pērļu zobiem, čīkstēja:
  - Jā, lai ir jauna kārtība! Un slava Lielajai impērijai!
  Magda ar neprātīgu niknumu apstiprināja:
  - Slava impērijai!
  Gerda vēlreiz izšāva un teica:
  - Slava arī mums!
  Un acīmredzot meitene to saprata.
  Gvozdanula un Šarlote. Un ļoti trāpīgi. Es iedūra padomju tanku tieši sānos. Tad viņa čivināja:
  - Mēs cīnāmies par jaunu kārtību!
  Magda, šaujot un sitot pretiniekus, apstiprināja:
  - Un bez šaubām mēs to sasniegsim!
  Gerda atkal un ļoti trāpīgi piesita naglu un izteica:
  - Mēs sasniegsim ar lielu rezervi!
  Un viņa mirdzēja ar safīru un ļoti spilgtām acīm.
  Šarlote arī izšāva, notrieca krievu mašīnu un kliedza, tas ir velniņš ar oranžiem matiem:
  - Viss būs tikai aerobātika!
  Arī Magda izšāva ar neprātīgu niknumu. Viņa sasita T-54 un čīkstēja:
  - Un topošā ekipāža!
  Te gan meitenēm bija problēmas. Parādījās IS-14. Auto ir ļoti liels. Un viņai ir 152 milimetru lielgabals ar garu stobru. Varbūt kāds vācietis, lai izlauztos cauri.
  Gerda samiedza acis un jautāja Šarlotei:
  - Vai varat to nosegt ar bumbvedēju?
  Rudmate atbildēja:
  - Protams, ir iespēja ... Bet bumbvedēja precizitāte ir nepietiekama!
  Kristīna kaislīgi ieteica:
  - Ļaujiet man izmēģināt savu 88 grafu papīru?
  Gerda skeptiski atzīmēja:
  - Šim IS-14 ir 400 mm frontālās bruņas lielā slīpumā. Jūs nevarat viņu paņemt!
  Šarlote pasmaidīja un atzīmēja:
  -Sasodīts! Un es domāju, ka krieviem nav tāda tanka! Tikai baumas!
  Magda teica:
  Es arī domāju, ka tā ir kļūda! Bet mēs redzam, ka tas tā nav! Un krieva muca ir tik gara!
  Gerda dziedāja, piesitot pliku papēdi pa bruņu grīdu:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm!
  Šarlote apstiprināja sava partnera attieksmi:
  - Mūs nogriezīs ne soli atpakaļ!
  Kristīna ieteica:
  - Un ja nu ar precīzu šāviņa trāpījumu mucā izsitīsi padomju tanku?
  Gerda šaubījās:
  - Vai tu to vari izdarīt no liela attāluma?
  Kristīna apstiprināja:
  - Ja tu šķiltavas liesmu ienes man plikajām zolēm, tad es spēju trāpīt ļoti labi!
  Atbildēšanas vietā Gerda noklikšķināja uz šķiltavām. Kristīna izgrozīja savu baso kāju, un viņas kailais, nedaudz rūdītais papēdis atmirdzēja liesmu gaismā.
  Gerda ienesa meitenes zoli uguni. Bija degšanas smaka. Ļoti patīkama smarža, tāda kā grilēts šašliku kebabs.
  Kristīna čukstēja:
  - Un uz otro papēdi!
  Tad Magda iededzināja uguni. Abas liesmu mēles tagad laizīja ļoti skaistas un rudmatainas meitenes kailās zoles.
  Tad Šarlote iekliedzās un atlaida krūtis. Bez jebkādas ceremonijas viņa paņēma to un nospieda kursorsviras pogu ar savu koši sarkano nipeli. Pistole izšāva automātiski.
  Šāviņš lidoja pats un ielidoja tieši iespaidīgas, padomju mašīnas stobrā.
  Kā gigantisks zilonis nocirtis garu stumbru. Saņēmis graujošu triecienu, padomju tanks apturēja kustību. Likās, ka viņam no rokām būtu izsists zobens.
  Tās laimīgās prostitūtas!
  Šarlote priecīgi smaidīdama dziedāja:
  - Tikai bailes dos mums draugus! Tikai sāpes motivē strādāt!
  Gerda entuziastiski piebilda:
  - Es vēlos arvien vairāk saspiest jūsu stulbās sejas!
  Šķita, ka Trešā Reiha karotāji bija ļoti apmierināti!
  . NODAĻA #3
  Karš turpinājās, bet, sasnieguši Voroņežu, vācieši paņēma pārtraukumu. Cīņas smagums tika pārnests gaisā. Tur viss notika ar Lielā kara mežonīgo aplombu
  Pagaidām neviens nav uzvarējis. Ja vien debesīs nacisti nav daudz spēcīgāki aviācijas kvalitātē.
  Un gūst savus dūžus. Viņi arī izmēģināja kaujās Tiger-4, kas, godīgi sakot, bija laba automašīna. Un pat IS-3 viņam nav sāncensis.
  Fīrers, nedaudz noguris, ieteica Lielbritānijai kopā cīnīties ar PSRS. Bet briti to noraidīja. Par to tas būtu par daudz. Tātad Hitlers pagaidām ir spiests cīnīties viens.
  Vācijai trūka cilvēkresursu. Vecus cilvēkus un pusaudžus no četrpadsmit gadu vecuma iesauca armijā. Tika izmantotas arī ārzemju divīzijas. Un hivi un citi spēki.
  Bet karš turpinājās un turpinājās... Nacisti apstājās.
  Albīna un Alvīne uzbruka padomju lidmašīnām.
  Viņi jau notriekuši četrus tūkstošus lidmašīnu. Un viņi saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar platīna ozola lapu zobeniem un dimantiem.
  Tagad uzkāpa uz piekto tūkstoti.
  Albīna izšāva, ar kailiem kāju pirkstiem notriecot duci padomju lidmašīnu un dūkdama:
  - Par īpašām balvām!
  Arī Alvīna dauzīja ar kailiem kāju pirkstiem, nogriežot padomju lidmašīnu un kliedza:
  - Par jaunu pasauli!
  Vācieši iegrima kaujās par Smoļensku, taču spēja pilsētu pilnībā aplenkt. Un viņi šāva uz viņu, izmantojot pašpiedziņas pistoles "Shturmlev" un "Sturmmaus". Nacistu spēks ir liels.
  Tomēr pat mazi bērni cīnījās pret nacistiem. Zēni un meitenes meta vācu tankus, pašpiedziņas ieročus un kājniekus ar improvizētām sprāgstvielām.
  Pionieri cīnījās ļoti drosmīgi. Viņi zināja, ko nozīmē fašistu gūsts.
  Piemēram, meitene Marinka nokļuva nacistu skavās. Viņi ieeļļoja viņas basās pēdas un novietoja pie cepeškrāsns. Liesmu mēles gandrīz nolaizīja meitenes kailos, rūdītos papēžus no ilgas pastaigas basām kājām. Spīdzināšana turpinājās apmēram piecpadsmit minūtes, līdz zoles pārklājās ar tulznām. Tad meitenes basās kājas tika atraisītas. Un atkal viņi uzdeva jautājumus. Viņi mani sita ar gumijas šļūtenēm pa manu kailo ķermeni.
  Tad viņi gāja garām straumei... Marinka pratināšanas laikā tika nomocīta līdz desmit samaņas zudumam. Un tad viņi ļāva viņai atpūsties. Kad basās pēdas nedaudz raustījās, tās atkal iesmērēja ar eļļu un atkal cēla cepeškrāsni. Šādas spīdzināšanas var atkārtot daudzas reizes. Un spīdzināšanu ar strāvu, un pātagu ar gumijas šļūtenēm.
  Marinka tika spīdzināta sešus mēnešus. Līdz viņa kļuva akla un kļuva pelēka no spīdzināšanas. Tad viņi viņu dzīvu apraka zemē. Pat lodi neizniekoja.
  Pionieris Vasja, nacisti sasita ar karstu stiepli uz viņa kailā ķermeņa.
  Pēc tam kaili papēži tika apdedzināti ar karstām dzelzs sloksnēm. Puisis neizturēja bļaušanu, bet tomēr nenodeva savus biedrus.
  Nacisti viņu dzīvu izšķīdināja sālsskābē. Un tās ir šausmīgas sāpes.
  Tie Friči ir tādi briesmoņi... Komjaunietis tika spīdzināts ar dzelzi. Tad viņi to pakarināja uz plaukta, pacēla un nometa lejā. Tad viņi sāka dedzināt ar karstu lauzni. Ar knaiblēm tika izrautas krūtis. Tad deguns tika burtiski norauts ar karstām knaiblēm.
  Meitene tika nomocīta līdz nāvei... Viņi viņai salauza visus pirkstus un kāju. Cita komjaunatne Anna tika iesista pātā. Un, kad viņa nomira, viņi dega ar lāpām.
  Īsāk sakot, nacisti ņirgājās, cik labi varēja un kā gribēja. Viņi visus spīdzināja un spīdzināja.
  Nataša un viņas komanda joprojām cīnījās ielenkumā. Meitenes kaujā izmantoja kailās, graciozās kājas un meta granātas. Viņi cīnījās pret Fritz pārākajiem spēkiem. Viņi turējās ļoti drosmīgi un negrasījās atkāpties.
  Nataša, vadot cīņu, domāja, ja nu Dievs? Patiešām, Bībelē, kurai tā tiek uzskatīta, tā ir pilna ar kļūdām un pretrunām.
  Šeit ir daži piemēri;
  Dzīvnieki tika radīti pirms cilvēka
  Jā. (1. Moz. 1:20-27)
  Nē. (1. Moz. 2:7, 18-20)
  Tomēr, kam tas paredzēts? Nu, patiesībā Ļeņins jau sen teica: reliģija ir tautas opijs!
  Un ko tur apspriest?
  Arī Zoja pārliecinoši cīnās un ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku met granātu. Un salauž Trešā Reiha karavīru masu.
  Viņa dziedāja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Mēs izdzēsīsim sēra pelnus, mēs esam fašisma bari,
  Un būs lielās ērgļu meitenes!
  Un Zoja smejas!
  Arī Augustīna sīvi cīnās un pārliecinoši pļauj savus ienaidniekus un rēc:
  - Slava komunistiem!
  Svetlana, šaujot uz ienaidnieku, iesaucās:
  - Par Dzimteni!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš metīs granātu.
  Pēc šiem vārdiem meitenes izplūda smieklos. Un novilka viņu krūšturus. Viņa sāka apliet viens otra krūtis ar skūpstiem. Jo tas ir tik jauki un pārsteidzoši. Viņi ir īsti karotāji.
  Nataša apņēmīgi teica:
  Bībele noteikti ir pasaka!
  Augustīns loģiski atzīmēja:
  - Nevajag dot Dievam atklāsmes, caur ebreju pasaku! Mans personīgais Dievs ir Visvarenais Rods! Par godu Augstākajai ģimenei mēs cīnīsimies!
  Un visas četras meitenes iesaucās, metot basas kājas uz augšu:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Kopš Smoļenskas blokādes ievilkšanas četras meitenes cieta no aukstuma un bada, tāpat kā padomju garnizona paliekas. Tāpēc nav nekā pārsteidzoša faktā, ka meitenes saņēma pavēli pamest ielenkumu.
  No tiem viņi ir tikai šortos, iedeguši, basām kājām, dodieties uz izrāvienu.
  Viņi skrien pie sevis un izdara vienu šāvienu, jo patronas būtu jātaupa.
  Un nacisti sagrāva viņiem burtiski veselu uguns šahtu. Bet meitenes ne bez pamata ir tikai plānās biksītēs. Tāpēc lodes tās neņem. Un viņi steidzas, būdami absolūti neievainojami. Un arī basās kājas lieliski aizsargā meitenes cīņā.
  Nataša izšāva, nogāza fašistu un rēca:
  Staļins ir ar mums!
  Zoja arī šāva, ar basu kāju iemeta pudeles fragmentu. Viņa nometa divus Fritus un kliedza:
  - Manā sirdī dzīvo Staļins!
  Augustīna arī izšāva un ar prātu nogādāja:
  - Krievijas vārdā!
  Un viņa parādīja mēli. Un viņa pameta fašistu.
  Svetlana pienagloja, iesita nacistam un čivināja:
  - Komunisma vārdā!
  Četras basām kājām, tikai plānās meiteņu biksītēs, metās cauri nacistu pozīcijām. Karavīriem gandrīz nebija drēbju. Tikai dažādu krāsu biksītes: melnas, baltas, sarkanas, zilas.
  Un tā ir arī maģija, kas novirza lodes un fragmentus. Izmēģiniet šīs meitenes ar kailām rokām! Tās vienkārši ir augstākās klases skaistules!
  Un kādas krūtis. Sprauslas ir kā zemenes. Un ļoti vilinoši. Vispār meitenes ir tik skaistas, un gandrīz kailas.
  Nataška, šaujot, pieteicās vergu izsolē. Kā no viņas tiek noņemts plīvurs pēc plīvura. Tie atklāj spēcīgu, muskuļotu, meitenīgu ķermeni. Un viņa stāv pie sevis, lepni iztaisnojot plecus, paceļot galvu, demonstrējot, ka viņai nemaz nav kauna. Viņa ir augstākās klases meitene. Spēka rītausmā, nevis novecošanā.
  Kad sieviete staigā basām kājām, viņa kļūst jaunāka un uz visiem laikiem paliek jauna. Galvenais ir minimāls apģērbs un pastāvīgs sekss ar vīrieti. Precīzāk ar vīriešiem dažādi un vēlams jauni. Lai kļūtu jaunāks.
  Nataša iedomājās sevi kailu vergu tirgū un jutās sajūsmā. It kā pircēji to jūt, un ar rokām kāpj jūtīgākajās vietās. Cik brīnišķīgi ir būt vergam. Bet harēms nav nekāds prieks. Nav vīriešu, ir tikai einuhi. Un es gribu daudz un ar dažādiem.
  Ak, harēma nabaga sievietes. Cik tev nav paveicies ar vīriešiem. Cik daudz jūs varat ciest no atturības! Taču Nataška nevēlējās savaldīt haizivs instinktus.
  Meitene šāva uz fašistu un kliedza:
  - Es esmu terminators!
  Zoja arī izšāva, čivināt:
  - Un es esmu superklases karotājs!
  Augustīns paņēma un nogāza trīs fašistus un čivināja:
  - Staļins bija ar mums!
  Svetlana ieskrūvējās. Viņa sakāva četrus fašistus un čīkstēja:
  - Staļins ir ar mums!
  Nataša nošāva vairākus Trešā Reiha algotņus, ar basu kāju meta ar akmeni un čīkstēja:
  - Staļins vienmēr būs mūsu vidū!
  Zoja pasmaidīja un izbāza mēli, čīkstot:
  - Par Krievijas varenību!
  Augustīna ar kailiem pirkstiem izmeta loga stikla lausku, pārgrieza fašistam rīkli un čīkstēja:
  - Mūsu jaunajam Slāvu Rodam!
  Un smējās...
  Svetlana šāva uz nacistiem, apcirta vairākus kaujiniekus un izdeva:
  - Par svēto Krieviju!
  Nataša pieķēra nacistus. Viņa ar kailu papēdi iedeva granātu, kuru nacisti palaida pret viņu. Izkaisīts precīzs Frica un vjaknulas sitiens:
  - Svarogam!
  Tad viņa atklāja seju, kurā ir tik daudz panteras žēlastības un niknuma.
  Zoja to paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem pārlaida sarūsējušu nagu. Viņa iedūrās acīs nacistu virsniekam un čivināja:
  - Par Balto Dievu!
  Augustīna paņēma un padevās plikajiem papēžiem ar sprāgstvielu paku. Viņa izkaisīja Frici kā stikla lauskas un čīkstēja:
  - Par jaunu krievu pasūtījumu!
  Svetlana to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem nāvējoši nometa, iedūra Frici un iesaucās:
  - Par krievu māju!
  Četras meitenes izmisīgi cīnījās un cīnījās ļoti agresīvi. Vācieši un viņu algotņi atkāpās. Atkāpās meiteņu priekšā. Kur ir nacisti pret Sarkano armiju.
  Atcerieties Frici Staļingradu. Kā meitenes viņas tur sita. Viņi arī cīnījās basām kājām un bikini. Šīs ir visefektīvākās drēbes. Neviens meitenes neapturēs, kad viņas būs puskailas. Un ar basām kājām viņi met iznīcības dāvanas.
  Nataška ar kailiem pirkstiem meta keramikas gabalu. Viņa salauza vācu ģenerāļa galvaskausu un dziedāja:
  - Mātes Krievijas vārdā!
  Zoja paņēma un ar kailiem pirkstiem izmeta lausku, izsita cauri fašistam un kliedza:
  - Jā, manai mājai!
  Augustīns palaida ar basām kājām. Viņa nogrieza sešus nacistus un čīkstēja:
  - Par Staļinu!
  Arī Svetlana padevās jaunai ejai, nogāza Frici un čīkstēja:
  - Par jaunu pasauli!
  Tagad Gerdas ekipāža virzījās Vjazmas virzienā. Līdz pilsētai desmit kilometri. Bet Sarkanās armijas pretestība pieaug. Kaujā dodas jaunie padomju tanki IS-4 ar jaudīgākiem 125 milimetru lielgabaliem un biezākām bruņām. Tiesa, šādu mašīnu joprojām ir maz.
  Šarlote, ar basu kāju nospiežot kursorsviras pogu, tieši krustojumā iedūrās padomju tanka bruņās. Precīzi trāpīja Sarkanās armijas automašīnai, neskatoties uz tās labāku aizsardzību salīdzinājumā ar IS-3.
  Sarkanais velns iesmējās un piezīmēja:
  - Mums ir visspēcīgākā armija!
  Kristīna smaidot atzīmēja:
  - Un mēs būsim stiprāki par visiem!
  Un arī viņa ar kailajiem pirkstiem spieda kājas uz kursorsviras pogām. Uztriecās padomju mašīnai. Viņa ir ļoti gudra meitene. Kristīna atcerējās, kā viņa veica varoņdarbus. Kā es mīlējos ar Irānas šahu. Jā, tas ir diezgan forši!
  Un karotājs nomurmināja:
  - Par lielo Vāciju!
  Magda, šī blondīne ar zeltainiem matiem, šāva uz padomju karaspēku un runāja:
  - Par svēto uzvaru!
  Meitene, šaudama, īgni domāja. Pirmā pasaules kara laikā vācieši savu iespēju palaida garām. Un kāpēc viņi izjauca Parīzes uzbrukuma plānu un pārcēla trīs korpusus uz Austrumprūsiju? Varēja uz laiku upurēt teritoriju austrumos, bet paņemt Parīzi un atrisināt Francijas problēmu visradikālākajā veidā.
  Bet tas netika izdarīts. Un vispār nebija vērts pieteikt karu Krievijai. Protams, Nikolajs II nebūtu uzdrošinājies karot ar tik spēcīgu ienaidnieku kā Vācija. Un kāpēc bija jācīnās divās frontēs? Varēja, varēja sist Krievijai, ignorējot Franciju un Beļģiju.
  Un vispār, nodomāja Magda, vajadzēja uzbrukt Krievijai, kad to savaldīja karš ar Japānu. Šajā gadījumā Nikolajs II varēja iztikt bez Lielbritānijas un Francijas atbalsta. Viņu nospiestu gan austrieši, gan turki, gan itāļi, un Vācija un Japāna.
  Viņi vienkārši sagrautu Krieviju. Un viņa neko nedarītu.
  Tā vietā Vācija sāka karu divās frontēs pret spēcīgākām varām. Tostarp Japāna, ASV un Itālija.
  Tātad Vilhelms nepareizi aprēķināja. Hitlers izrādījās tālredzīgāks, noslēdza mieru ar PSRS un sakāva Franciju.
  Bet vācieši Pirmā pasaules kara laikā bija nokļuvuši starp akmeni un cietu vietu. Cars Nikolajs II parasti ir zaudētājs. Bet viņa impērija bija liela, trīs reizes vairāk nekā vācieši. Un pretoties krieviem izrādījās ārkārtīgi grūti.
  Cariskā Krievija, kurai bija vairāk spēku, pārstāvēja gandrīz pusi Antantes sauszemes spēku. Un viņai bija lemts uzvarēt. Ja nebūtu militārā apvērsuma, kas notika Sanktpēterburgā, maz ticams, ka Vācija būtu varējusi izdzīvot. Bet krieviem notika briesmīga lieta - monarhija krita. Dieva svaidītais ir prom. Un kļuva ļoti slikti!
  Un vāciešiem atvieglojumu tomēr Vācija zaudēja.
  ASV iesaistījās karā un izrādījās ļoti spēcīgas. Un pats galvenais - tanki. Viņi burtiski saspieda vāciešus ar savu tērauda masu.
  Apkaunojoša sakāve. Un, lai ko arī teiktu, iespējams, ka padošanās bija labākā izeja. Vācija zaudēja visus savus sabiedrotos, to spieda tanki. Reālu iespēju uzvarēt nebija.
  Jā, un boļševistiskā Krievija varētu atvērt otro fronti austrumos.
  Katrā ziņā lēmums kapitulēt bija grūts, taču piespiedu kārtā.
  Magda atcerējās, kā viņa tika pērta par maizes gabala nozagšanu ēdamistabā. Pēc tam meitene atzinās un saņēma nedaudz mazāk pātagas. Un viņa spēja izturēt sodu klusējot. Viņa neraudāja un nevaidēja. Lai gan, kad tie sit pa kailo muguru, sāp.
  Gerda izšāva, iedūra padomju tanku un ņurdēja:
  - Dzimis neuzvarams!
  Šarlote tam piekrita:
  -Neviens mūs nevar apturēt!
  Kristīna atcirta un kliedza:
  - Nekad pasaulē!
  Magda apdullinoši čīkstēja:
  - Un nākamajā pasaulē - arī!
  Četri karotāji atstāja ielenkumu. Viņa mazliet pamaldījās pa purviem un jautri dziedāja;
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  
  "Es labprātīgi eju tev līdzi,
  Man patīk jūras viļņi.
  Atbrīvojiet buru
  Es pats pieņemšu stūri."
  
  "Tu pārvaldi atklāto jūru,
  Kur mēs nevaram izturēt vētru.
  Tādā trakā laikā
  Jūs nevarat uzticēties viļņiem."
  
  "Neiespējami? Kāpēc, mans dārgais?
  Un pagātnē, pagātnes liktenis,
  Vai atceries, nodevīgais nodevējs,
  Kā es tev uzticējos?"
  
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  Meitenes pašas dziedāja un aplaudēja. Augustīns, smaidīdams pie mutes kaktiņa, atzīmēja:
  - Jā, mēs nacistiem iedevām ļoti daudz. Cīņa bija krāšņa un daudziem pēdējā!
  Nataša iesmējās.
  - Tu esi gluži kā Maugli!
  Augustīns pasmaidīja un piekrita:
  Mowgli bija lielisks!
  Zoja ar zobu smīnu atzīmēja:
  - Mums ir jāizdomā veids, kā sakaut Vērmahta pārākos spēkus!
  Svetlana ieteica:
  - Kaut kāda superjaudīga gāze!
  Augustīna dziedāja, basām kājām sita peļķēs:
  Gāzes, gāzes, gāzes, gāzes! Mēs piebeigsim visus ienaidniekus uzreiz!
  Nataša ieteica:
  Dziedam ko citu!
  Un meitenes dziedāja unisonā;
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  
  "Es labprātīgi eju tev līdzi,
  Man patīk jūras viļņi.
  Atbrīvojiet buru
  Es pats pieņemšu stūri."
  
  "Tu pārvaldi atklāto jūru,
  Kur mēs nevaram izturēt vētru.
  Tādā trakā laikā
  Jūs nevarat uzticēties viļņiem."
  
  "Neiespējami? Kāpēc, mans dārgais?
  Un pagātnē, pagātnes liktenis,
  Vai atceries, nodevīgais nodevējs,
  Kā es tev uzticējos?"
  
  Mēness kļuva sārtināts,
  Kur viļņi atsitās pret akmeņiem.
  "Ejam, skaistulīt, braucam,
  Es tevi gaidīju jau ilgu laiku."
  Meitenes pabeidza dziesmu un pārvērtās kūleņos. Galu galā viņiem ir masa gaišās galvās. Trīs blondīnes un rudmate. Foršas meitenes.
  Augustīna, skrienot, atcerējās, kā viņa spēlēja biljardu. Noteikti ne nauda. Un tā kā viņai tobrīd nekā nebija, tad meitene uzlika minetu, pret pieciem rubļiem. Un uzvarēja pirmajā spēlē. Turklāt es spēlēju basām kājām, kas ļoti palīdzēja. Tad viņa spēlēja vēl vienu spēli ar slaveno zagli.
  Un atkal uzvarēja. Pēc tam vēl spēle ar likmju dubultošanu. Meitene bija ļoti gudra. Un arī kriminālā autoritāte bija piedzērusies. Galu galā viņš izvilka ieroci un sāka šaut. Augustīna, paņēmusi laimēto naudu, pazuda, zibinot plikus papēžus. Jā, šie vīrieši ir tik nervozi. Varbūt tiešām nespēlēties ar viņiem, bet pelnīt ar mīlēšanos?
  Augustīns varēja labi dzīvot Maskavā, bet meitene pēc kolonijas vēlējās doties uz fronti. Viņa gribēja cīnīties. Turklāt viņu piesaistīja varoņdarbi. Būt varonei ir tik forši!
  Tāpat ir jāprot spēlēt kārtis uz naudu. Augustīnu kaut kā piekrāpa blēži, un viņiem nācās laizīt. Nu, jūs varat iedomāties, ka tas ir medus un jūs pats vēlaties, lai tas nebūtu tik pretīgi. Bet strādāt pie limbera, tāpēc temperamentīgai rudmatainai velniņai tas vispār ir prieks. Viņa ar jebkuru vīrieti sasniedza orgasmu. Tāpēc Maskavā viņa viegli un patīkami pelnīja naudu sev.
  Žēl, bet karš ieviesa savas korekcijas. Augustīns pat izmantoja savu šarmu izlūkošanā. Un savaldzināja visus vīriešus pēc kārtas. Un viņai patika viņus ķircināt. Īpaši jaunākie. Velnam patika. Tomēr, neskatoties uz daudzajām balvām, meitenes joprojām devās uz kapteiņiem, un tikai Nataša kļuva par galveno.
  Nacisti pēc Smoļenskas krišanas pārklāja Vjazmu. Pilsēta spītīgi turējās. Ziemeļos nacistiem izdevās ieņemt Novgorodu, un viņi tuvojās Ļeņingradai. Situāciju pasliktināja Zviedrijas iestāšanās karā. Šī valsts vēlējās arī teritoriālo iegādi no Krievijas. Un viņi atcerējās iepriekšējos karus, īpaši Kārli Divpadsmito. Arī nozīmīgi seno laiku notikumi. Un frontē parādījās zviedru divīzijas, kuras no ziemeļiem pārcēlās uz Petrazavodsku un Ļeņingradu. Pruta somu-zviedru un vācu karaspēks ar ārzemniekiem. Un neapstāties viņiem šķiet.
  Skaistas zviedru meitenes lido ar lidmašīnām. Gringeta un Ģertrūde, divi G, cīnās pa pāriem. Tās ir ļoti drosmīgas meitenes. Un skaisti. Viņi lido pie sevis uz ME-362, no vāciešiem nopirktajiem reaktīvajiem iznīcinātājiem. Kā parasti ar meitenēm vienā bikini un basām kājām.
  Vācu mašīna ir ļoti spēcīgi ieroči. Viņai ir septiņi pneimatiskie ieroči. Viens 37 mm un seši 30 mm. Padomju iznīcinātāji MIG-15 steidzas pretī. Nedaudz vājāki ieroči: 37 mm pneimatiskā lielgabals un divi 23 mm pneimatiskie ieroči. Tas ir, spēki ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Gringeta šauj ar gaisa lielgabaliem. Triecas padomju iznīcinātājam un čīkst:
  - Tā ir mūsu akrobātika!
  Arī Ģertrūde pirmajā braucienā notriec savu mašīnu un čīkst:
  - Čārlzam divpadsmitajam!
  Patiešām, blondais velns ir ārkārtīgi kaitinošs, ka Zviedrija zaudēja karu Krievijai. Ivana Bargā vadībā zviedri spēja ieņemt Narvu un vairākas Krievijas pilsētas piekrastē. Bet tad Krievija, pirmā Fedota vadībā, atguva savas Livonijas karā zaudētās zemes. Tiesa, to veicināja tas, ka Polija karoja Krievijas pusē.
  Bet tad zviedri Šuiski valdīšanas laikā spēja iekarot Krievijas pilsētas. Tad paņemiet Novgorodu. Aplenkta Pleskava. Bet bez panākumiem.
  Pēc tam notika karš starp Krieviju un Poliju. Viltīgi zviedri ieņēma lielāko daļu Baltijas valstu un Rīgu. Pirms tam tika iekarotas zemes Eiropā.
  Zviedrija ir kļuvusi par pasaules lielvaru. Sasniedzis maksimumu.
  Bet Krievijā pie varas nāca Pēteris Lielais un sāka celt lielu impēriju. Zviedrijai pretojās Polija, Saksija, Dānija un, protams, Krievija. Spēki ir nevienlīdzīgi.
  Bet Kārlis Divpadsmitais sešpadsmit gadu vecumā spēja pieveikt Dāniju kustībā un pēc tam netālu no Narvas uzbruka Krievijas augstākajiem spēkiem un izcīnīja ievērojamu uzvaru.
  Taču Pēteri Lielo neveiksme nesalauza. Viņš savāca jaunus spēkus un devās uzbrukumā, izmantojot to, ka Kārlis Divpadsmitais cīnījās ar Poliju.
  Bet zviedri iekaroja Poliju. Un krievu karaspēka tuvošanās nepalīdzēja. Pēteris Lielais pat bija gatavs mieram, atdodot zviedriem krievu iekarotās pilsētas un Narvu.
  Bet Kārlis Divpadsmitais bija apņēmīgs. Tomēr Pēterim Lielajam izdevās pagriezt kara gaitu. Savu lomu spēlēja tas, ka Polijas un Ukrainas iedzīvotāji neatbalstīja Kārli Divpadsmito. Netālu no Poltavas zviedri cieta galīgu sakāvi. Kā tas notika? Krievi spēja nogurdināt zviedrus, nostiprinoties aiz redutiem. Un tad visu izšķīra nāvējošs pretuzbrukums.
  Negatīvu lomu spēlēja arī Kārļa XII brūce pirms kaujas.
  Pēc Narvas Krievija pilnībā pārtvēra iniciatīvu. Un viņa spēja uzvarēt zviedrus pat jūrā. Kas ir ļoti, ļoti kaitinoši.
  Kārlis Divpadsmitais nomira Norvēģijas cietokšņa aplenkuma laikā. Un karš drīz beidzās ar faktisku zviedru sakāvi. Tiesa, Pēteris Lielais, pakļaujoties Eiropas valstu spiedienam, piekrita savas teritoriālās iegādes noformēt kā pirkumu. Zviedrija ir zaudējusi daudz teritorijas, tostarp Eiropā. Un jau Aleksandra pirmā laikā arī Somiju iekaroja krievi.
  Protams, Zviedrija ir aizvainota un vēlas atriebties. Situācija saasinājās, īpaši pēc nacistu uzvaras parlamenta vēlēšanās. Un karš tagad ir zviedriem ar vēsturiskām paralēlēm.
  Ģertrūde uzbrūk padomju mašīnai un dzied:
  - Tur dzīvoja Antons ceturtais...
  Gringeta nogriež iznīcinātāju MIG-15 un rēc:
  Viņš bija brīnišķīgs karalis...
  Ģertrūde nogāza krievu un dziedāja:
  - Viņš līdz velnam mīlēja vīnu...
  Gringeta mēģina iekāpt padomju mašīnā un gaudo:
  - Kāda plaisa reizēm notika!
  Ģertrūde dziedāja:
  - Tili bom! Tili bom!
  Un meitene izbāza savu rozā mēli.
  Meitenes izrādījās dzīvespriecīgas... Viņi cīnījās ar lielu aizrautību. Viņi cīnījās kā ērgļi. Un viņi nekad neatkāpās.
  Gringeta basām kājām skrēja pa sniegu. Un viņa bija tik gudra meitene. Un viņa atcerējās savus varoņdarbus. Kā viņi basām kājām un bikini medīja polārlāci. Kas bija ļoti izklaidējoši.
  Puskailas meitenes ar loku šaudījās uz meža zvēru. Viņi sita un lika zvēram rēkt.
  Tad viņi aizbēga, no aukstuma sarkani zibinādami meitenīgus papēžus. Meitenes bija skaistas. Gandrīz kails, bet ļoti drosmīgs. Un viņi medīja sevi, būdami bezbailīgi.
  Tad, kad ievainotais lācis nomira, meitenes cepa viņa gaļu un sarīkoja mielastu. Tas bija tik lieliski. Meitenes peldējās bedrē un apkaisīja viena otru ar sniegu. Tad viņi slapji skrēja pa sniega kupenām. Tas viss ir tik lieliski un forši.
  Ģertrūde un Gringeta tagad bija padomju pilotu medībās. Viņi atcerējās galveno noteikumu: ir jācīnās gandrīz kailām un basām kājām, un tad meitene netiks notriekta. Dod tādu spēku karotājiem, kad viņi ir gandrīz bez drēbēm. Tāpēc viduslaikos neviens neiekaroja visu pasauli?
  Jo viņi par zemu novērtēja baso, sieviešu pēdu spēku. Un baskāju meitenes ir ļoti foršas un spēcīgas! Kad meitenei nav apavu, viņas kailā zole saņem zemes enerģiju.
  Tas ir karotāju kolosālais spēks.
  Ģertrūde notrieca padomju lidmašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Meitenes ar basām kājām ir foršākas!
  Gringeta arī dunkāja krieviski un čīkstēja:
  Meitenēm kurpes nevajag!
  Un vēroja degošo krievu cīnītāju, kas nokrīt.
  Es domāju par to, cik lieliski ir skriet basām kājām, pa sniega kupenām un tuksnesi. Meitenes kāju zole kļūst ļoti elastīga un izturīga, un tajā pašā laikā neplaisā. Tāpēc neuztraucieties par problēmām. Krievijā ziemas parasti ir bargas, un būs patīkami skriet sniegā. Viņa ir augstākās ejas meitene.
  Un cik gracioza un vienreizēji skaista basām kājām, meitenīga kāja uz sniega kupenas? Un pirksti, un pēda, un tas viss kopā? Cik brīnišķīgi ir, kad noslīpētas kājas kāpj uz baltas virsmas, un tās pašas ir iedegušas. Un meitenēm ir blondi mati, viņas ir tādas foršas blondīnes.
  Un viņām patīk, ja vīrieši viņus skūpsta uz kailajiem papēžiem.
  Gringeta notriec vēl vienu padomju automašīnu un tviterī ierakstīja:
  - Slava Tēvzemei, slava!
  Ģertrūde notrieca krievu kaujinieku un izdeva:
  - Kārlis Lielais ir ar mums!
  Meitenes ir vienkārši brīnišķīgas, un viņām ir tik daudz unikāla skaistuma. Ar šīm meitenēm tiešām var trakot. Un viņu ķermenis, tik muskuļots un patīkams.
  Gringetai ļoti patika, ka viņu glāstīja vīrieši. Viņai tas bija tik patīkami. Un viņas āda ir gluda, elastīga, it kā pulēta. Šeit ir meitene.
  Un man patīk masāža.
  Tagad viņa notrieca krievu lidmašīnu un rēca:
  - Es esmu kā lācis!
  Un viņa parādīja mēli!
  Ģertrūde atkal izšāva un čivināja:
  Mēs esam tīģerienes!
  Un meitenes unisonā veidoja mirušas cilpas. Viņi vispār ir tādi forši karotāji. Viņi ir pilni kaisles un gribas triumfa. Un āda ir tik iedegusi, kā bronza.
  Karavīriem izdevās cīnīties Āfrikā un kājniekiem. Kas ir ļoti labs blondīnēm. Un tie kļuva tik skaisti un tumši.
  Ģertrūde dziedāja:
  - Dabīgā blondīne! Muskuļota mugura!
  Gringeta apstiprināja:
  - Es uzvarēju visās aptaujās!
  Padomju karotāji cīnās par Vjazmu, kuru nacisti ieskauj gandrīz no visām pusēm. Un varonīgi cīnīties.
  Taču Nataška, ar basu kāju metot granātu, čīkstēja:
  - No uzvaras nav jāizvairās!
  Zoja arī deva pagriezienu. Viņa palaida granātu ar basu kāju. Nošāva nacistus un čīkstēja:
  - Divas nāves nevar būt!
  Iedeva kārtu un Augustīnu. Sarkanmatainais velns ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Nākamais gadsimts būs mūsu!
  Svetlana arī izšāva sēriju. Viņa nolika Fricu kaudzi un gurkstēja:
  - Mēs esam dzimuši ar jaunu vecumu!
  Un viņa parādīja mēli!
  Meitenes ir ļoti iespaidīgas. Viņi ir ļoti skaisti un iedeguši, trīs blondīnes un rudmate, ar sausiem un reljefiem muskuļiem.
  Cik labas meitenes...
  Nataša šāva domāja, jo Bībele nav Dieva vārds, tad krieviem vajag citu, pilnīgāku reliģiju. Lai aug garā un patiesībā!
  Un kas var būt labāks par ticību Augstākajai ģimenei!
  . NODAĻA #4
  Nacisti virzījās pa Donas upi. Bet tad pienāca ziema un jaunais 1947. gads...
  Karš joprojām turpinās un PSRS netaisās padoties. Lai gan daudzi uzskata, ka drīz šim konfliktam beigsies. Ziema un neliels miers. Kaut gan joprojām vietām izceļas kautiņi.
  Īpaši centrā un ziemeļos. Kur stienis ir ievērojami ienaidnieka spēki, un kolosāls spēks.
  Tālāk Nataša, redzot, kā viņus nospiež ārzemju rati, un īpaši daudz melnādaino un arābu, piedāvāja dziedāt:
  - Iesim meiteņu dziesmu!
  Svetlana piekrita:
  - Tautasdziesma!
  Un visi četri karotāji dziedāja korī;
  Krievu zeme ir slavena,
  Komunisms valda pār pasauli...
  Ar zeltu nokaisīti lauki
  Ejam taisni augšā, nevis lejā!
  
  Mūsu sirdis deg par dzimteni,
  Mēs esam meitenes - nav skaistāka visuma ...
  Mēs cīnīsimies ar saviem ienaidniekiem līdz galam
  Mūsu ticība pieaugs Rodnoverie!
  
  Spēcīgāka par visām sarkanajām pasaulē, Krievija,
  Viņa spīd kā saule Visumā ...
  Tu cīnies par viņu un nebaidies,
  Lai pieaugušie un bērni ir godībā!
  
  Krievija ir lielākā no valstīm
  Kad Tēvzemi pārvalda Staļins...
  Tāds liktenis ir dots padomju cilvēkiem,
  Lai šie bruņinieki būtu no tērauda!
  
  Tēvzemē jebkurš varonis tagad ir,
  Spēj padarīt Dzimteni skaistāku...
  Mūsu svētās mātes vārdā,
  Krievijas bezgalīgā krievu puse!
  
  Mēs padarīsim ikvienu, kas ir tirāns,
  Nekādas diktatūras pār valsti nebūs...
  Lai miljoniem valstu pakļaujas
  Un fīrera ragainais urojs!
  
  Lai valda niknais pūķis
  Viņš domā, ka var sadedzināt Krieviju...
  Bet nacisti gaida niknu sakāvi,
  Tā kā bruņinieks zina, tas ir diezgan visvarens!
  
  Mēs nekad nepadosimies Fricim,
  Krievi un ķīnieši nepārvarēs ...
  Virs mums spīd spoža zvaigzne
  Uz Lieldienām krāsojam Lieldienu kūkas un olas!
  
  Jūs varat sasniegt daudz cīnītāju,
  Tā ir tāda lieta, kas nepaliek labāk...
  Mūsu lepnie tēvi lepojas ar mums,
  Jo mēs veidojam vietu paradīzē!
  
  Meitenes basām kājām skrien pa sniegu
  Viņi nepazīst bailes un pārmetumus ...
  Es esmu basām kājām komjaunatnes biedrs,
  Jo nav nekādu šķēršļu un nav arī termiņa!
  
  Tāpēc nekad nepiekāpsimies meitenēm
  Nenolieksim galvas zem cirvjiem...
  Kad nepatikšanas nāk uz Tēvzemi,
  Mīdīsim to ar basām kājām!
  
  Mīli vectēva Iļjiča māsas,
  Un godā Staļinu kā Jēzu...
  Nav nepieciešams nogriezt cīnītājus no pleca,
  Ja vajag tikai skriet basām kājām!
  
  
  Mēs, meitenes, esam liela bars,
  Mums patīk cīnīties un neatkāpties...
  Lai gan pastaigas dažkārt ir zemiskas baumas,
  Uzvara būs starojošā maijā!
  
  Un ticiet, ka komunisms nāks ar sapni,
  Un uz Zemes nebūs naudas varas...
  Mēs liktenim sniedzam aptuvenu pārskatu,
  Bez jebkādas vardarbības un slinkuma!
  
  Īsāk sakot, mēs drīz lidosim uz zvaigznēm,
  Un mēs pacelsim Krievijas karogu virs Visuma ...
  Izpleti spārnus, sarkanais ķerub,
  Ģimenes vārdā - Krievijas Kungs!
  No Vjazmas iznāca meitenes no slavenā četrinieka. Viņi to darīja naktī, nemanāmi un kareivīgi.
  Nataša, rāpodama uz vēdera, pamanīja:
  - Eh, tagad tu pie sevis domā, vai bija vērts tik daudz laika cīnīties, pēc tam zaudēt!
  Zoja spītīgi noteica:
  - Protams, sakāve sola lielas nepatikšanas! Bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspulgs!
  Augustīns kaprīzi noteica:
  - Tātad krievu dievi mums pārāk nepalīdz! Bet jūs patiešām vēlaties uzvarēt un sasniegt augstākos augstumus!
  Nataša iesmējās.
  - Tas ir kā līdz debesīm?
  Augustīns ķiķināja un piemiedza aci.
  - Varbūt uz debesīm!
  Sarkanmatainā velniņa sāka skaidrot:
  - Piena ceļā ir dažādas pasaules. Kad cilvēks vai, pareizāk sakot, viņa ķermenis nomirst, dvēsele atstāj miesu. Bet tas tiek pārvests uz citu pasauli. Tas, kurš kalpo Krievijai, kļūst par karali. Kas bija Krievijas ienaidnieks, tas būs vergs vai invalīds. Viss pasūtījums pēc pasūtījuma!
  Svetlana iesaucās:
  - Slava Krievijai!
  Nataša iesmējās un pielika pirkstu pie savām koši sarkanajām lūpām:
  - Klusi! Un tā var būt problēma!
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Karavīriem nav problēmu! Mēs zinām nacistus! Un viņi dreb!
  Pēc tam meitene ar kailiem kāju pirkstiem palaidusi stikla gabalu. Fašists nokrita ar pārgrieztu rīkli.
  Zeltamatainā skaistule čīkstēja:
  - Neviens mūs nevar savaldīt!
  Nataša piekrita.
  - Tā ir taisnība, ka neviens!
  Un parādīja mēli!
  Augustīna arī ar kailiem kāju pirkstiem palaida vēl vienu lauskas un čīkstēja:
  - Nākamajā gadsimtā mēs nāksim ar izvērtiem baneriem!
  Un nacisti vienkārši nomira no stikla sitiena.
  Kopumā uzreiz var redzēt - meitenes ir agresīvas, seksīgas. Trīs blondīnes un rudmate. Un protams gandrīz kaila un bikini. Un tik brīnišķīgas meitenes.
  Viņiem arī ļoti patīk dziedāt! Bet vēl nav vietas un laika.
  Svetlana to paņēma un iesaucās:
  - Slava Lielajai Krievijai karā ar Vērmahtu!
  Nataša ķiķināja un izbāza mēli. Viņa palaida diska asmeni, kas izgāja cauri nacistu rīklei. Lika viņiem asiņot un spārdīt pa nagiem.
  Blondīne termināte teica:
  - Par jaunu kārtību pasaulē!
  Zeltamatainā Zoja precizēja:
  - Par jauno padomju kārtību!
  Un piemiedza saviem draugiem. Viņi saka tā un tā ... Mēs uzvarēsim Frici un viņu algotņus. Un lai viņu E sērijas tanki dzen.. Pat Sarkanās armijas gāzes turbīnas nav briesmīgas.
  Augustīns to paņēma un čivināja:
  - Mīlestība izglābs sirdi!
  Svetlana piebilda, ar basās kājas metienu arī nobeidzot fašistu:
  - Un laimes putns atkal lidos!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Tā ka fašistiem pārāk labi neklāsies! Esmu pārliecināts!
  Meitene atcerējās, kā pionieri cīnījās ar nacistiem. Viņi šāva ar šautenēm uz kājniekiem, metās zem tankiem. Kopumā viņi cīnījās kā īsti varoņi. Un atstāja aiz sevis līķu paugurus. Nacisti neko nevarēja darīt lietas labā.
  Šeit viens zēns ar granātu kaudzi apturēja briesmīgo briesmoni E-100, upurējot savu dzīvību padomju dzimtenes labā.
  No bērna palikušas tikai basas kājas. Žēl puika. Pati Nataša, neskatoties uz bikini aizsardzību, saņēma fragmentu papēžā. Kas ir ļoti kaitinoši. Bet meitene ātri atguvās. Un rētas nepalika. Lai gan, protams, bija nepatīkami skriet. Vispār tās ir tādas rūdītas kuces. Bikini viņi cīnās ar salnām un nepadodas! Meitenes visaugstākajā līmenī!
  Nataška atkal ar kailiem pirkstiem iemeta žileti, atvēra vācu virsnieka rīkli.
  Un kliedza:
  - Par Krieviju un PSRS!
  Karotāji saprata, ko viņi apsolīja savai Dzimtenei. Un kā viņi cīnījās par Krieviju.
  Zoja teica:
  - Krievu lācim ir ļoti spīļotas ķepas!
  Augustīns diezgan autoritatīvi teica:
  - Un viņš saplosīs visus Tēvzemes ienaidniekus!
  Svetlana to paņēma un kliedza:
  -Negrauj PSRS!
  Nataša to apstiprināja, ar kailiem kāju pirkstiem izmetot asu lausku. Viņa iesita fašistu un čīkstēja:
  - Krieviju nevar nolikt uz ceļiem!
  Zoja arī atšāva. Viņa izmeta nacistu un čivināja:
  - Būs pilnīgs aplombs!
  Rudmatainais velns Augustīna, paņēma to un ar pliku papēdi iemeta granātu, izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Dodiet jaunu pasūtījumu!
  Svetlana ar basām kājām meta durku gabalu. Tas iestrēga, punkts fašistam kaklā. Viņš noliecās. Atbrīvoja asiņu strūklaku.
  Blondīne terminators čīkstēja:
  - Būs pārmaiņas uz labo pusi! Pagrūdīsim fašistus prom no Maskavas!
  Zoja plaušās iesaucās:
  Lai dzīvo Staļins! Kurš nomira, bet viņa darbs dzīvo!
  Svetlana čivināja, palaižot granātu ar basu kāju:
  - Staļins dzīvo mūsu sirdīs!
  Un pasmejies!
  Nataša arī deva pagriezienu ... Pļāva nacistus un čīkstēja:
  - Ļeņins ir dzīvāks par visiem dzīvajiem!
  Un arī sāka šaut, lai nogalinātu. Nacistu tanks apgāzās. Slidotava aizlidoja, saspiežot trīs nacistu kaklus.
  Meitenes smaida un rāda mēli. Kopumā var teikt, ka tie ir lieliski, par visiem divsimt procentiem!
  Nataša to paņēma un iesaucās:
  - Slava mūžīgajam komunismam!
  Zoja enerģiski apstiprināja:
  - Ļeņins paliek mūsu sirdīs!
  Svetlana izpļāpājās:
  - Mūžīgi mūžos!
  Karš uz laiku ir pierimis. Vācieši ielenca Ļeņingradu, ieņemot pozīcijas četrdesmit pirmā gada rudenī. Un viņi gandrīz paņēma Kaļiņinu. Pals un Ērglis. Bet Hitlers nez kāpēc nolēma, ka svarīgāk ir doties uz dienvidiem. Un nacisti veica spēku pārgrupēšanu.
  Meitenes nedaudz atpūtās, spēlēja kārtis.
  Turki laužas cauri no dienvidiem. Viņiem izdevās ieņemt Batumi un aplenkt Erevānu. Taču Armēnijas galvaspilsēta nepadodas. Un arī šeit cīņas ir kolosālas.
  Turki nāk.
  Un meitenes Tamāras vadībā izmisīgi cīnās pretī. Un viņi gūst rezultātus.
  Tamāra nostiprinājās ar basām kājām un šāva kā bazūka. Un salauzt Osmaņu impērijas tanka masu.
  Un rēkt:
  - Par svēto komunismu!
  Un citas meitenes cīnās ar basām kājām un koši krūšu sprauslām.
  Vietējās kaujas notika Kaļiņinā. Apmēram desmit procenti pilsētas joprojām bija Sarkanās armijas kontrolē.
  Nacisti mēģināja izsist krievus. Viņi mēģināja bombardēt un šaut. Dienvidos kaujas par Voroņežu ievilkās.
  Tur arī meitenes cīnījās. Īpaši skaistās Anna un Alise. Abas meitenes šāva ar šautenēm un dziedāja.
  Anna izšāva, nogāza vācieti un čivināja:
  - Tēvzemes vārdā, svētais!
  Alise čivināja:
  - Tu esi vienkārši zilais Hitlers!
  Meitenes cīnījās, un karotājiem vajadzētu valkāt tikai melnus, plānus šortus un basām kājām. Tas viņiem ļāva sist visu laiku un nepalaist garām.
  Viņi ir karotāji, kuri nekad nenolieks galvas, nesalocīs spārnus un neielīst čaulā.
  Anna nocirta Frici un čivināja:
  - Jaunais Ļeņins!
  Alise nogrieza fašistu. Viņa ar basu kāju iemeta granātu un čīkstēja:
  - Un pats foršākais!
  Abas meitenes ir izliektas, spēcīgas, blondas. Ar drosmīgām un skaistām sejām. Un, protams, viņi mīl vīriešus. Lai gan, šķiet, kā var mīlēt tādu ķēmu kā tēviņu?
  Bet meitenes joprojām tiek apsūdzētas.
  Anna nošauj un sapņaini atzīmēja:
  - Žēl, ka karalis tika gāzts!
  Alise nošāva fašistu un jautāja:
  - Kapēc atvainojies?
  Anna vēlreiz izšāva un paskaidroja:
  - Tad viņi būtu piebeiguši Vāciju, un Hitlers nebūtu uzdrošinājies bāzt galvu!
  Alise pārsteidza Frici un čīkstēja:
  - Jā, varbūt, bet...
  Meitene nošāva citu melno karavīru no Vērmahta Āfrikas divīzijām un atzīmēja:
  - Varētu būt sliktāk! Ja Hitlers būtu gājis pret carisko Krieviju.
  Anna svilpa un ņurdēja:
  Mēs ticam, ka uzvarēsim!
  Meitenes gan vēl nebija īsti pārliecinātas. Fašisti ir pārāk spēcīgi. Kā viņus apturēt?
  Ienaidnieks burtiski mētā līķus. Bet viņam ir daudz cilvēkresursu. Gan arābi, gan afrikāņi. Mēģiniet tikt galā ar šādu nelaimi. Taču karotāji ir pārliecināti, ka Vērmahts agri vai vēlu sevi izsmēs.
  Alise izšāva, nogāza fašistu un čīkstēja:
  - Jebkurā gadījumā mēs neatdosim ne centimetru zemes!
  Anna tam piekrita:
  - Mēs nomirsim, bet nepadosimies!
  Un atkal viņa apvainoja nacistus. Viņa cīnījās drosmīgi un ar neprātīgu niknumu.
  Alise pienagloja un čīkstēja:
  - Komunisms dzīvos mūžīgi!
  Un ar basu kāju meta nāves dāvanu!
  Anna veikli pieķēra fašistu un gurdēja:
  Mēs dominēsim pār visu!
  Un atkal dunkas. Un viņas basā kāja palaidīs granātu. Kā dabūt fašistus līdz pašām mandeles. Un viņiem, nacistiem, ir tik daudz dažādu zārku un nāves gadījumu.
  Alise ar zobu smīnu paņēma un palaida citu citronu. Izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Brīvība vai nāve!
  Anna ķiķināja un dauzīja, nocirta nacistus un čīkstēja:
  - Visā mēs būsim pirmie!
  Un atkal kaili pirksti met nāvējošu granātu.
  Alise šauj uz ienaidnieku. Nošauj nacistus un čivina, rādot pērļu zobus:
  - Es esmu meitene, kura, atklāti sakot, ir super!
  Un atkal lido ar basu kāju izmesta granāta.
  Anna ar precīzu sitienu notrieca nacistus. Un atkal palaida granātu. Arī ar plikiem pirkstiem. Šeit ir meitene, meitene visām meitenēm.
  Vienkārši super un hiper!
  Karotāji šeit mirdz ar skaistumu. Alise atcerējās, kā viņas basajām pēdām pieskārās uzreiz trīs jauni vīrieši. Tas ir tik forši. Sešas veiklās rokas glāsta jūsu zoles, apakšstilbu, ceļgalus un potītes. Un tad viņi iet uz augšu. Uz meitenīgiem augšstilbiem un gurniem. Protams, tas ir prieks. Meitene, protams, ir temperamentīga.
  Alise šāva uz nacistiem un čīkstēja:
  Lai gars ir ar mums!
  Un ar savu pliku papēdi iedeva citronu līdz nāvei.
  Anna arī izdūrās. Precīzi notrieca ienaidnieku. Un aiz entuziasma čīkstēja:
  - Krievijas un slāvu brāļu vārdā!
  Un atkal ar basu kāju mestā dāvana lido, sagraujot nacistus.
  Alise glīti nolika vācu armijas pulkvedi un iesaucās:
  - Sirds sāp par Dzimteni!
  Un viņa parādīja mēli. Un atkal basām kājām, noslīpēta kāja darbā.
  Meitene atcerējās, kā viņa basām kājām skrēja pa sniegu, lai nogādātu vēstuli štābā. Apmēram divdesmit kilometrus meitene skrēja pa balto, dzeloņaino, degošo garozu. Labi arī, ka viņas kājas nebija tik maigas, visu laiku no sala līdz salnai basām kājām. Citādi viņa būtu palikusi invalīde.
  Taču viņa tomēr nosūtīja vēstuli ar svarīgu fontu.
  Un kā sniegs dedzina papēžus. Tie ir tik koši, kaļķoti, saskrāpēti. Tad Alise basām kājām skraidīja šurpu turpu. Viņai gan piedāvāja uzvilkt filca zābakus, taču meitene teica, ka tā esot veiklāka. Un vispār viņa atcerējās Gerdu no Sniega karalienes. Tātad meitene joprojām izrādījās ne visai drosmīga. Viņa lūdza apavu pāri, lai meklētu savu brāli Kai. Taču Alise spītīgi paziņoja, ka tiks galā. Viņa nekad neslimoja, klepus un nesaņēma iesnas. Un ja tā, tad skriešanas stundā viņai nekas nenotiks. Vispār visu gadu var staigāt basām kājām.
  Īsāk sakot, Alise kopš tā laika ir pilnībā šķīrusies no kurpēm un nekad nav šķaudījusi.
  Tas pats attiecas uz Annu.
  Un tagad meitenes cīnās, vienās biksītēs, neskatoties uz ziemu, un ka kļuvis manāmi vēsāks. Un viņi uzvar, nogalinot nacistus.
  Pēc Kaļiņina pilnīgas iznīcināšanas Sarkanā armija to pameta.
  Natašai un viņas komandai kļuva nedaudz garlaicīgi. Uz salauzta dzelzceļa meitenes tika pārvestas uz Voroņežu, kas kļuva par kaut ko līdzīgu četrdesmit otrā gada Staļingradai. Bet gads ir tūkstotis deviņi simti četrdesmit septiņi.
  Cīņas ir klusas...
  Bet vācieši turpina trakot. Piemēram, tika pieķerti divi pionieru skauti.
  Zēnus pārņēma aukstums. Un viņi sāka izģērbties. Noplēsti kažoki, filca zābaki, džemperi, krekli un T-krekli. Un treniņbikses arī. Viņi atstāja pionieru bērnus tikai melnos šortos. Tad viņi sasēja rokas un izstūma tās rūgtajā aukstumā. Leška un Saška, PSRS pionieri, apmēram trīspadsmit gadus veci zēni, basām kājām un gandrīz pilnīgi kaili, airēja sniegā. Viņu pēdas sāka kļūt sarkanas, un viņu kailās zoles dega. Un viņi puišiem sita pa muguru ar pātagas.
  Puiši gāja pa sniega kupenu, sakoda zobus. Nabaga bērni biksītēs, un vācu okupācijas laikā diezgan izdilis. Tiesa, tie neizskatījās novājējuši, un muskuļi spēlējās zem iedegušās ādas. Bet kustībā viņi tika piekauti, un viņi atstāja pēdas un sarkanas svītras uz viņu kailās muguras.
  Arī zēnu pēdas kļuva sarkanas kā zosu pēdas. Un bija skaidrs, ka katrs jauno skautu pionieru solis eksplodēja no sāpēm. Bet viņi iet un cenšas palikt taisni un nevaidēt.
  Bērnus-skautus pusstundu veda cauri salu, tad veda uz karsti apsildāmu būdu. Un kā sāp, īpaši basām kājām, no aukstuma karstumā.
  Puiši no mokām pat kliedza.
  Tad tos atkal sasildīja un iznesa aukstumā. Un šī ir izsmalcināta un nežēlīga spīdzināšana.
  Vairākas reizes pārcēlusies, līdz zēni bija pilnībā izsīkuši. Tad viņiem ļāva kādu laiku pagulēt.
  Un tad iedeva viņam dzert ūdeni un nolika uz plaukta. Pirmkārt, auksta spīdzināšana. Un tad uguns.
  Puišu kailie papēži bija apgrauzdēti un liesmu kutināti. Tad, kad zoles bija noklātas ar tulznām, tās sita ar gumijas nūjām. Un zēni noģība.
  Viņus aplēja ar ledus ūdeni un vēlreiz sita, šoreiz ar dzeloņdrātīm. Un bērnu plikajām zolēm tika dotas platas, karstas dzelzs strēmeles.
  Viņi zēnus spīdzināja ilgu laiku ... Tad viņi sāka lauzt viņu kāju pirkstus ar karstām knaiblēm un pēc tam ribas. Viņi smagi spīdzināja pionierus, spīdzināja gandrīz līdz nāvei.
  Bet viņi nenogalināja. Tā kā viņi neko nesasniedza, viņi nolēma tos nosūtīt uz akmeņlauztuvēm.
  Nacisti arī mēģināja bombardēt Maskavu ar īpaši garu ieroci. Ideja nav pati saprātīgākā, un daudz labāk ir vienkārši bombardēt ar reaktīvo lidmašīnu.
  Bet fīrers vēlējās izmēģināt 1000 mm kalibra lielgabalu ar novatorisku šāviņa paātrināšanas ideju trīs porcijās. Un šis lielgabals varēja sasniegt pat piecsimt kilometrus. Bet spēle, iespējams, nebija sveces vērta. Precizitāte šajā attālumā ir zema. Pats šāviņš nav pietiekami jaudīgs, lai gan sver divpadsmit tonnas. Un dārgs ierocis. Lai gan īsts mākslas darbs. Pat foršāks par Dora - garāks un jaudīgāks, un dārgāks lielgabals, ko sauc par "Eva". Acīmredzot, par godu fīrera saimniecei.
  Tomēr līdz tam laikam Hitleram bija vēl viena, daudz jaunāka aizraušanās. Un tas arī ir pamanāms.
  Meitene Kleopatra - tas ir viņas vārds, pavēlēja šaut. Un viņa personīgi nospieda kursorsviras pogu ar plikiem kāju pirkstiem. Un darbojās kolosāls letāls spēks.
  Meitenes pat čīkstēja, zibinot plikajiem, rozā papēžiem. Šeit ir skaistas meitenes, un viņu kājas ir tik seksīgas un jaukas. Un jūs varat skatīties uz tiem ļoti ilgu laiku ar apbrīnu. Un glāstīšana ir vēl patīkamāka, un tas ir vienkārši galvenais! Šeit ir meitenes. Un čaumalas lido. Dodieties pāri Maskavai. Bet tas maz noder.
  Kleopatra dziedāja:
  - Es nosūtīšu brašu lielgabalu,
  Es sitīšu Staļinam pa pieri...
  Es pa jokam ieiešu psihiatriskajā slimnīcā,
  Lai nomirst nolādētais pūķis!
  Un karotāja atkal kratīs viņas kailos, apaļos, rozā papēžus.
  . NODAĻA #6
  Karš ir karš. Un Hitlers, protams, krāj spēkus. Pavasarī viņš gatavo jaunu ofensīvu. Un viņš vāc karaspēku.
  Un vietējās cīņas joprojām turpinās.
  Situācija frontēs ir nedaudz stabilizējusies. Vācieši nevarēja ieņemt Voroņežu un doties tālāk.
  Turkiem ir nedaudz grūtāk. Bet viņi arī tiek apturēti. Tātad, kamēr jūs varat turēt degunu augšā. Un ticēt, ka kara gaitu var mainīt. Un ka bez lielas veiksmes Staļina dzīve nav beigusies. Un karotāji arī cīnās.
  Nataša deva pagriezienu. Nošāva pāris desmitus nacistu. Un viņa iesaucās:
  - Krievija tajā laikā bija ...
  Zoja arī deva pagriezienu un apstiprināja:
  - Ir un būs!
  Tad meitene ar basu kāju meta granātu. Izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Staļina gars ir ar mums!
  Augustīns arī šāva uz nacistiem. Nometa duci no tiem. Un viņa dusmās čivināja:
  - Slava mūsu Krievijai!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa palaida nāvējošu granātu. Un nacisti uzņēma ļoti dāsni.
  Svetlana arī dunkāja un čivināja kā vilka mazulis, kas paķer gaļas gabalu:
  - Slava Krievijai un caram!
  Nataša deva kārtu un dziedāja:
  - Slava varoņiem!
  Es atcerējos meiteni Borodino. Un krievu tautas masu varonība. Un ka viņi spēja apturēt Napoleonu. Un viņi izrādījās neuzvarami. Un augstākā kara šķira.
  Zoja arī palaida granātu un čīkstēja:
  - Slava Krievijai! Un labākie krievu karavīri!
  Augustīns nikni norūca:
  - Slava labākajiem karotājiem!
  Un kā viņš ar basu kāju met granātu.
  Un Svetlana arī paņems un palaidīs nāves citronu. Un viņš izklīdinās nacistus, čīkstot:
  - Nāves upe mūs nepārvarēs!
  Un atkal lido ar basu kāju palaista granāta.
  Lūk, kā cīnās meitenes. Un ir skaidrs, ka nacisti nevar tiem tikt cauri. Jau 1947. gada marts. Un tas nozīmē, ka vasara ir tepat aiz stūra. Un siltā laikā cīnīties ar nacistiem ir grūtāk. Un vispār šo fīreru varbūt izdosies sagraut.
  Ir cerība uz to!
  Nataša met granātu un čīkst:
  - Ļeņins ir dzīvāks par dzīvajiem, un Staļins ir nemirstīgs!
  Un no viņas kailajiem pirkstiem lido dzirksteles.
  Zoja arī met slepkavniecisku nāves dāvanu un čīkst:
  Lai komunisma laikmets ar mums!
  Un viņas kājas, arī kailas, miecētas un izraisot nefrīta tūsku, pulsējošu stieni.
  Un te ir Augustīna, arī pati izmisīgākā aerobātikas meitene. Kā šaut uz ienaidnieku un kā saspiest. Un piekāpties ar plikiem papēžiem.
  Un nāvējoša granāta lido ar neprātīgu niknumu.
  Sarkanais velniņš nožēlojami čīkst:
  - Es esmu augstākās dusmas pasaulē!
  Un atkal jau neskaitāmo reizi lido nāves dāvana, ko svieda kailā kāja meitenei ar ugunīgiem matiem.
  Svetlana arī paņem un met granātu... Saspiež visus uzreiz. Un nacistu draudi tiek ignorēti. Un kur iet Frici?
  Visur viņus gaida terminatoru meitenes. Un kā iemest granātu. Un viņu krūšu sprauslas ir tik ēstgribas.
  Vīrietis trako pēc tādām meitenēm. Un viņi neko nevar darīt lietas labā.
  Ko fašists var stāties pret meiteni terminatoru? Tikai nacists var iedzīt sevi zārkā. Un tikt sistam un nogalinātam.
  Svetlana dziedāja:
  - Rauksies ellē un pakavēsies uz kuces!
  Meitenes ir burvīgas burvības. Un kā viņi šauj. Pārsteidzoši kā Robins Huds biksītēs, sasodīti pareizi.
  Nataša izšāva un teica:
  - Slava krievu varoņiem!
  Un ar basu kāju meta granātu.
  Zoja skāra arī fašistu algotni. Viņa ieurbās viņa vēderā un čīkstēja:
  - Par jaunu dzimteni ASV! Mūsu nākamā province!
  Meitene ir ļoti laba dziedātāja. Un viņai ir tik skaistas domas. Jo īpaši vēlme strādāt ar mēli ar kaut ko karstu un lielu.
  Augustīna savus zirgus ar griezīgiem zobiem izliek stingri. Un viņš domā, ka viņa ir haizivs. Spēj iekost pat īstam zirgam.
  Šeit, piemēram, Augustīna ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Un izkaisīt Fritz. Pļauj tos kā zāli.
  Un dziedāt:
  - Visaugstākais mērs būs visā! Mūsu mīlestība ir mūsu mājas!
  Svetlana, šī skaistā karotāja, paņēma trīs granātas. Viņa uzlika viņiem pliku papēdi un čivināja:
  - Mīlestības un sapņu vārdā!
  Un agresīvi griež no ložmetēja. Viņa ir šādu iespēju un baltā dēmona spēka velns.
  Tu satiksies ar tādiem karotājiem un nešķitīs, ka viņi tev nedaudz sitīs.
  Nav brīnums, ka nacisti iestrēga Voroņežā. Lai gan visi ir noguruši no kara. Vispār, kur bez karotājiem.
  Šeit ir piloti debesīs. Viņi arī cīnās. Īpaši Mārgareta. Uz kautiņu meitene parasti lido biksītēs viena. Bet kā tas avarē. Aces vīrieši to nevar.
  Margarita ir ļoti skaista, viņas mati ir kā saules stari. Un figūra ir lieliska. Un meitenei stils ir ļoti foršs būt biksītēs vienai. Un biksītes arī sarkanas ar baltu āmuru un sirpi. Tāda meitene var mīlēt veselu bataljonu uzreiz.
  Šī ir tik skaista meitene.
  Margarita notrieca fašistu, kurš brauca ar ME-462, un lika nacistam pīpēt asti. Meitene ar zelta matiem, brīnišķīgu skaistumu. Un ļoti sarkana mute.
  Margarita nocirta vēl vienu Frici un kliedza:
  - Var dzīvot bez kara, bet ne bez miera!
  Jā, karotāji ir varonīgi un drosmīgi līdz neprāta galējībai.
  Meitenes cīnījās kā universālā kosmosa varoņi. Un viņi uzvarēja pārliecinoši.
  Hitlera tanki dega. Un tās sprāga kā granātas. Un te bija tik skaisti karotāji. Apbrīnas un žēlastības pilns. Viņiem ir tik skaists piedzīvojums.
  Nataša iemeta granātu.
  Tvītoja:
  - Es salauzīšu visus fašistus!
  Un kā viņš ar basu kāju uzmetīs kārtējo nāves šedevru.
  Zoja arī pļāva nacistus.
  Viņa ar basu kāju meta to, kas nogalina.
  Viņa niknumā iekliedzās:
  - Par svēto Krieviju! Un lielas pārmaiņas uz labo pusi! Un atkal nāves dāvana, poddany pliks papēdis, lido.
  Pēc sīvām cīņām iestājās klusums. Vēl bija 1947. gada pavasaris. Vācieši, kad dubļu nogruvumi nav karotāji. Viņi slēpjas un ēd. Pagājušajā gadā karu izbeigt nebija iespējams. Atkal gaidāmas smagas cīņas.
  Meitenes paņēma pārtraukumu...
  Divas vācu meitenes Albīna un Alvīna tikai disketē meklē padomju automašīnas.
  Skaistules, protams, bikini un basām kājām. Un ļoti seksīgi.
  Vadiet disku lidmašīnu ar kursorsviru.
  Albīna apgriež mašīnu, notriec padomju iznīcinātāju un sajūsmā čīkst:
  - Lai mūsu asinskārais Reihs ir slavens!
  Alvīna to paņēma un arī izdarīja spēcīgu sitienu krievu mašīnai. Viņa nogāzās un čivināja:
  - Ģeniālais ekspresis!
  Abas meitenes sita ar basām kājām. Viņas ir tik mīļas blondīnes. Un meiteņu prese ir ļoti reljefa. Nāk ar flīzēm.
  Albīna atkal nojauc padomju lidmašīnu. Un piemiedz aci un rūc:
  - Slava slepkavnieciskajai ejai!
  Alvīna arī šļupstēja krieviski. Viņa tos saplacināja un nosvilpa:
  - Lai fīrers ir ar mums!
  Meitenes visnepatīkamākajā stāvoklī! Un viņiem ir tik daudz šarma. Un tie zobi ir tik dzirkstoši. Kā kapteiņa Nemo iegūtās pērles.
  Albīna taranēja mašīnu un čīkstēja:
  - Tātad apseglosim puisi!
  Alvīna sadragāja cīnītāju un ņurdēja:
  - Un ducis puišu!
  Albīna iesmējās un atzīmēja:
  - Lielisks sekss, kad sieviete īrē vīrieti par naudu!
  Alvins piekrita:
  - Tā ir klase, žēl tikai naudas!
  Albīna notrieca citu padomju lidmašīnu un čīkstēja:
  - Un ko gan prieka un naudas dēļ nav žēl. Drīz mēs uzvarēsim krievus un iegūsim sev īpašumu!
  Alvīne uztriecās citai sarkanai mašīnai un rūca:
  - Diemžēl karš ievelkas! Tie krievi ir tik spītīgi. Tas ir kā ar dūrēm dauzīt gumiju!
  Albīna īgni iebilda:
  - Ja nu vienīgi gumijai. Tas ir vairāk kā dzelzsbetons. Un man ļoti sāp locītavu locītavas!
  Alvīna čivināja, uztriecās padomju mašīnai un iesaucās:
  - Mēs izlauzīsimies cauri jebkuram betonam!
  Albīna no skrējiena notrieca iznīcinātāju Yak-11:
  - Un salauz metālu, un iztvaicē!
  Alvins tam piekrita:
  - Lauzt un izkausēt! Drīz mums būs lāzeri! Un tad krievi noteikti beigsies!
  Albīna bija harmonijā ar šo:
  - Nevar pretoties lāzeram!
  Alvīna nikni iesmējās.
  - Ņemsim Maskavu un tad Londonu!
  Albīna sašutusi atzīmēja:
  Ir pienācis laiks doties uz Londonu!
  Meitenes izgrieza savu disketi. Neatkarīgi no tā, cik padomju jaku pneimatiskie ieroči šauj uz nacistu automašīnu, viņi nevar izdarīt neko vērtīgu. Jaudīga, lamināra strūkla notriec visus šāviņus un lauskas.
  Alvīna, nocērtot krievu cīnītāju, čīkstēja:
  - Lācis nedejos tauriņu deju.
  Albīna ar kailiem pirkstiem norādīja uz savu mašīnu un rūca:
  - Jā, lācis... Tu esi ļoti labs dzīvnieks. Īpaši uz ķēdes un tad, kad āda ir noplokusi!
  Meitenes strādā ar tīģeru niknumu. Eh, gultā viņi arī ir temperamentīgi. Viņiem patīk būt aktīviem. Un viņi necieš pastāvību. Šajā sakarā tikai haizivis. Un viņiem patīk eksperimenti. Un viņiem ir ļoti mīļa mute.
  Alvīne notrieca padomju mašīnu un čīkstēja:
  - Par izmaiņām karā uz mūsu uzvaru!
  Albīna ar īgnumu un niknumu atzīmēja:
  - Jā, karš ievilkās... Tā ir tikai murgu fabrika un sātana virtuve. Cik daudz mūsu puišu un meiteņu nomira!
  Alvīne nopūšoties dziedāja:
  - Cik mūsu brāļi nīkuļo savos kapos... Ēnas klīst pa pasauli... Nesaprotu, kas ir kas.
  Albīna, gaļēdāji smaidīdama un sagraudama krievus, gurdēja:
  - Kā tu domā, draudzene, vai Dievs eksistē?
  Alvīna, arī nogalinot, šņāca:
  - Man ir lielas šaubas. Karš ilgst tik daudzus gadus. Un ka Visvarenais nemīl Vāciju, ja ļauj iet bojā tik daudziem viņas labākajiem dēliem un meitām!
  Albīna ieteica:
  - Varbūt šajos pārbaudījumos ir kāda dziļa jēga?
  Alvīna ķiķināja un ņurdēja:
  - Nozīmē? Vairāk spīdzināt cilvēkus un īpaši mūs, vāciešus?
  Albīna runāja ar vilka entuziasmu, kurš apsteidza jēru:
  - Tad pasaules jaukumus uztversim asāk! Un mierīga mīlestība!
  Alvīna izcēla zobus un nomurmināja:
  - Militāra mīlestība joprojām ir daudz labāka!
  Albīna tam piekrita:
  - Protams, īpaši ar puišiem. Viņi smaržo pēc jaunības, un ne tik mataini kā pieauguši vīrieši! Prieks ar viņiem veikt darījumus!
  Alvīna, sasmalcinot padomju lidmašīnas, čīkstēja:
  - Un mācību process ir ļoti atraktīvs. Man patīk uzņemties mentora lomu! Tas ir tik lieliski!
  Albīna tam piekrita:
  - Veselīgāks nekļūst!
  Meitenes vispār ir smieklīgas, bet prostitūtas. Un, protams, viņi dara kaut ko tādu, par ko nav īpaši patīkami lasīt.
  Meitenes lēkā no nepacietības. Viņi vēlas pēc iespējas vairāk pieķeršanās! Un glaudīt tos katru dienu. Vēl labāk, trīs reizes dienā. Nē, divdesmit reizes dienā!
  Alvīne nokrita, cits cīnītājs un čīkstēja:
  - Nē, ir Dievs! Viņš ļauj mums iznīcināt padomju karavīrus!
  Albīna arī dunēja un iesaucās:
  - Ak, kas man pietrūkst? Ir sekss, ir vīrieši... Izklaides ir daudz, taču nav riska nomirt! Tad kāpēc mēs vēlamies kara beigas?
  Alvīne tam viegli piekrita:
  - Patiesībā, un uz ko! Mēs cīnīsimies līdz galam!
  Albīna īgni nošņāca:
  - Un karš ir tāds, ka pēc beigām tu jūties ne pārāk tukšs.
  Alvīnei ļoti patika, ka viņai taustās pēc krūtīm. Tas ir tik jūtīgi un erotiski. Un skūpstīties ir vēl labāk. Un kad tevi sajūt vairāki temperamentīgi vīrieši vienlaikus. It īpaši, ja tie ir zēni un joprojām ir satraukti.
  Īsāk sakot, meitenes vispār ir super un antivaroņas!
  Nataška un viņas komanda 1947. gada 1. aprīlī Voroņežā atvairīja Fritz virzību.
  Vācieši pārvietoja savus tankus zem slapjā sniega un mēģināja izlauzties līdz flangiem.
  Karotāji, kā vienmēr mini bikini un basām kājām, cīnījās aukstumā. Viņi iezagās sniega kupenās un šāva no turienes un ar basām kājām meta granātas un sprāgstvielas.
  Ļoti skaistas, seksīgas un skaisti uzpūstas meitenes. Iedegusi, basām kājām.
  Nataša nocirta Frici un čīkstēja:
  Mēs, meitenes, ļoti lepojamies ar sevi!
  Zoja arī svilpa un ņurdēja:
  - Mēs cenšamies tikai pirmajās rindās!
  Augustīna, rudmatainā velniņa, dziedāja:
  - Mēs esam tikai primas un balerīnas!
  Tad viņa ar basu kāju palaida granātu.
  Svetlana to paņēma un izšāva. Iemeta citronu
  - Cīnīsimies! Mums nav klauna prāta!
  Meitenes paveica lielisku darbu. Viņi šāva un meta granātas ar savām vilinošajām kājām. Kas par fīreru...
  Nataška atsita krūtis un ar koši sarkano nipeli iedeva granātu. Viņa lidoja garām un nolaidās nacistu rindās, čīkstot:
  - Jā, būs liela pastardiena!
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Un nāks Svarogs Lielais Dievs!
  Un arī kā ar plikiem pirkstiem palaist granātu.
  Augustīns iesmējās un atzīmēja:
  - Joprojām interesanti. Kristiešiem ir pacifists Jēzus. Un mums ir lielisks ieroču kalējs Svarogs! Redzama atšķirība!
  Un viņš arī ar pliku papēdi uzmetīs sprādziena paku.
  Tad Svetlana ar basu kāju trāpīs ienaidniekam ar granātu. Un dzied, zobus rādot:
  - Mūsu Dievs ir kara Dievs! Nevis pacifisms!
  Pēc tam meitenes viena otru apmētāja ar sniega bumbām. Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Labi, ka Vladimirs bija pietiekami gudrs, lai nepieņemtu jūdaismu. Tomēr, manuprāt, būtu labāk izstrādāt savējo! Nu, kāpēc mums vajadzīga citu cilvēku ticība?
  Meitene paņēma un ar basu kāju palaida granātu. Un saspieda fašistus.
  Zoja, šaušana, piebilda:
  - Nē, tiešām, padariet ticību pacifistisku! Bet jūs varat arī izdomāt savu Iriy!
  Un vēl ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist nāves dāvanu, un sasist pāris desmitus fašistu.
  Šeit arī Augustīns dauzīja nacistus. Un atkal padevās basas kājas, sprādzienbīstamas pakas.
  Viņa izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Veca pasaka jaunā veidā!
  Un viņa parādīja mēli!
  Svetlana iestājās rindā. Viņa nopļāva Frici un čīkstēja:
  - Un lielas pārmaiņas nākotnei!
  Un viņa to palaida ar pliku papēdi, salaužot fīreru muguru.
  Nataška to paņēma un rūca ar izmisušu mīnu:
  - Es esmu foršākā meitene! Slaucīt visu uzreiz!
  Un kailie kāju pirksti met nāvi un haosu.
  Zoja arī bija dusmīga. Nogalināja daudz fašistu.
  Un viņa iesaucās:
  - Par godu un Tēvzemi!
  Pēc tam atkal basā kāja kaut ko iesāks.
  Lūk, un Augustīns to paņems un izsvilinās karstu. Šaubos par fašistiem. Sadala tos gabalos.
  Tad viņš ņems un dziedās:
  - Slava Dzimtenei un Gods!
  Svetlana arī pasniegs nāves dāvanu un bļaus:
  - Un mēs būsim kopā!
  Un kailas kājas sāks iznīcību.
  Arī Nataša paņems un pienaglos... Viņa nopļaus Frici.
  Tad viņš paņems un dos kārtu.
  Viņa dziedāja, atplešu muti:
  - Es neesmu vienkārša meitene! Zelta mati!
  Nataša, protams, ir sava prāta meitene. Viss ir iespējams un gatavs jebkam. Šaušanas laikā jūs to vienkārši apbrīnosit. Un pļauj ienaidniekus kā kultivators.
  Un čīkst:
  - Mīlestība ved uz nāvi!
  Zoja arī šauj. Ar basu kāju viņš padodas granātai un šņāc:
  - Izcils akords!
  Un piebilst:
  - Visi fašisti uz rēķina!
  Augustīna arī šauj uz ienaidnieku. Iznīcina Frici. Pļauj nacistus un čīkst:
  - Vēl nedaudz, un mēs kļūsim vēl stiprāki!
  Un skaistules basās kājas atkal met nāves nesēju.
  Svetlana arī šauj uz nacistiem. Un palaiž granātu, ar basas kājas pirkstu palīdzību. Un čīkst:
  - Mēs nezinājām nepatikšanas, bet atnāca kaimiņš!
  Un viņš arī smejas.
  Meitenes ir tik pārsteidzošas. Un krūtis. Un viņiem tik ļoti patīk, kad viņi rauj krūtis.
  Šeit ir skaistules. Tā ir mīlestības un dzejas aerobātika! Slavējiet skaistās meitenes! Jā, lai viņi ir ļoti labi!
  Nataška uzspridzināja nacistus ar svina strūklu un čīkstēja:
  - Drīzāk ticiet mums, nē!
  Un ar savu baso kāju viņš atkal palaidīs nāvējošo!
  Un te Zoja ir kā lupaneta. Nogāzt fašistus. Un čīkst:
  - Tu nevari atrast kontroli pār mums!
  Augustīna arī kā lupaneta ar pliku kāju pirkstu palīdzību izsit friča masu un čīkst:
  Un nākamais gadsimts būs mūsu!
  Pēc tam viņas zobi dzirkstīs kā spogulis!
  Arī Svetlana paņēma un ar basu kāju palaida granātu. Nogalināja fašistus. Un propilikala ar aplomb:
  - Mūžīgā uzvara! Svarog ar mums!
  Nataška ar kailiem kāju pirkstiem palaida klajā stikla gabalu. Viņa pārgrieza viņiem rīkli Fricim un čīkstēja:
  Un Jēzus būs ar mums!
  Tad viņa piebilda:
  - Kā krievu balto dievs!
  Zoja arī iedeva granātu un kliedza:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un ar pliku papēdi viņš izmetīs sprādziena paku.
  Augustīna kratīja savu krūtis, kas izskatījās pēc zemenes. Es izveidoju rindu uz nacistiem.
  Tad viņa ar basu kāju meta Fricim ar nāvi un kliedza:
  - Lai nav nekādu problēmu!
  Un viņa parādīja mēli.
  Svetlana arī ielika rindā. Viņa saplēsa nacistus gabalos... Un tad lido ar basu kāju palaista granāta.
  Blondīne kliedz:
  - Lai Spēks ir ar mums!
  Un visas četras meitenes kliedza:
  - Slava Visvarenajai, Visesošajai, Viszinošajai, Mūžīgajai un Mūžīgajai ģimenei!
  Šeit Svetlana arī paņēma pildspalvu ar savu kailu mazo kāju un arī sasmalcināja savu āriju.
  Daudzas leģendas par dižo Velesu ir nodevušas cilvēkiem - un kā viņš piedzima pēc Ģimenes gribas un kā Dievs Viem viņu uzaudzināja Navi pasaulē, kā viņš klīda pa Reveal pasauli, meklējot savu likteni un mocīja ļaunās tieksmes, ar kurām viņš bija apburts. Leģendas stāsta par viņa mīlestību pret gaišacu Jasunu un to, ka viņš upurējis sevi, lai glābtu viņas dzīvību. Viņi dzied dziesmas par viņa varoņdarbiem un par palīdzību cilvēkiem. Jūs nevarat pārstāstīt visus stāstus vienā šedevrā.
  Tad meitenes atrāvās. Sākās kārtējā Voroņežas apšaude. Bumbvedēji strādāja. Ienāca arī vācu bumbvedēji. Piloti drosmīgi cīnījās pret nacistiem. Īpaši Marija. Neskatoties uz aukstumu, meitenei bija tikai baltas plānas biksītes. Viņa spieda plikus kāju pirkstus uz pedāļiem, nocirta vāciešus. Meitene notrieca reaktīvo bumbvedēju Yu-387, izraisot tam dūmu un kritienu. Priecīgi iesaucās:
  - Slava lielajai, komunistiskā Krievija!
  Pēc apšaudes pārtraukšanas karotāji turpināja rakstīt par krievu dieviem.
  Lielais Dievs Veles. Cik skaista Rodnovērija - tik daudz dievu. Un visas spēcīgas, interesantas, personības ir iesaistītas Pasaules radīšanā!
  Nataša rakstīja ar basām kājām:
  Visslavenākā Dieva Velesa zīme ir "Buļļa galva". Zīme, kas līdzīga vērša galvai, atgādina, ka slāvu Dievs Veles ir mājlopu patrons. Zīme ir pazīstama, lietota biežāk nekā citas, ilgu laiku tā ir uzsūkusi visas dažādās slāvu idejas par Dieva spēku, tostarp gudrību un maģisko spēku.
  Tad turpināja zeltmatainā Zoja;
  Dieva Veles zīmi mīl vīrieši, pieaugušie un jaunieši, tā piesaista sievietes, kurām ir burvestības spējas.
  Ikvienam, kurš nēsā Veles zīmi, ir tiesības sagaidīt no viņa spēcīgu aizsardzību no maģiskas ietekmes, viņa paša raganas spēju attīstību, vitalitāti un spēju rast risinājumu sarežģītā vidē.
  Lasiet vairāk par amuletu Buļļa galva.
  No šīm sugām tiek izgatavoti koki - priede, valrieksts vai osis (īve), maģiski stabiņi un amuleti
  Dzīvnieks - alnis, brieži, lācis, vērsis (tūre), govs, čūska, ķirzaka (ķirzaka).
  Heraldika, priekšmeti - garas bizes (mati), bārda un ragi
  Treba (piedāvājums) - viņi upurēja varu (kā labklājības un labklājības Dievu), vilnu un kažokādas, kā arī lēja kvasu - tos dzērienus, kurus viņš mācīja cilvēkiem gatavot saskaņā ar vienu no leģendām.
  Un Augustīns jāja viņiem pakaļ. Ugunīgs un basām kājām.
  Sarkanā armija Voroņežu nepadod un izmisīgi turas pie tās. Šeit cīnās gan zēni, gan meitenes.
  Vienpadsmit gadus vecs bērns šauj ar Mosin šauteni uz nacistiem. Sniegs gandrīz nokusis, pilns ar dubļiem. Zēns ir basām kājām un šortos. Viņš ir tik rūdīts un labāk jūt zemes enerģiju.
  Oļegs notriec nacistu un saka:
  - Slava Krievijai!
  Viņam blakus ir meitene Margarita. Arī basām kājām vieglā kleitā. Tāds pats vecums kā Oļegs Ribačenko.
  Tas arī labi šauj. Tas sit fašistu un čīkst:
  - Debesu dzimtenes godībai!
  Zēns un meitene šeit ir bijuši kopš pirmajām aplenkuma dienām. Kopš desmit gadu vecuma ar nacistiem cīnās jau pieredzējuši kaujinieki.
  Kas nav šāviens no šautenes, tas ir trāpījums.
  Oļegs Ribačenko nošauj vācu pulkvedi. Viņš trata savu kailo, iedegušo kāju un saka:
  - Lai top krievu dievu gaisma!
  Margarita, šī ir terminatora meitene apstiprina:
  - Jā, vienmēr slavens!
  Un viņš metīs disku ar basu kāju tuvākajam samurajam.
  Un tad puika met kailajiem pirkstiem. Oļegs, izklīdis nacistus, čivina:
  - Un ienaidnieka ganāmpulks nolidoja zemē! Zem tērauda un uguns spiediena!
  Puika ir labs šāvējs. Šeit nokrīt nogalinātais virsnieks. Un aiz viņa ir vēl viens. Vāciešiem joprojām ir pietiekami daudz tanku, un viņi, izmantojot algotņus, šturmē vecmodīgi. Daudzi no viņiem gāja bojā zem Voroņežas mūriem. Retināja rindas un aizsargus.
  Bet padomju armija nepadodas. Voroņeža joprojām turas. Aplenkums ilgst jau desmit mēnešus. Taču pilsēta-cietoksnis nepadodas.
  Aprīļa sākums, pavasaris. Netīrs. Bet saule ir tik spoža un silta. Silda.
  Margarita, šī meitene ar zelta matiem, met granātu ar basu kāju un dzied atskaņās.
  Arī puika Oļegs dzied līdzi un basām kājām met paštaisītas granātas;
  Ak, Puškins, tev ekscentriķim nav taisnība,
  Mēs negribam pavasarī slimot!
  Galu galā svaigu maija garšaugu smarža,
  Spēj visus nodzīt no dīvāna!
  
  Sniegpulkstenītes zied pavasarī
  Viņiem ir nakts glazūras tīrība...
  Dzemdē maigu gaišu sapni
  Jaunietis atkal grib vētru!
  
  Pavasarī aukstums atkāpsies,
  Ļauno moku putas pazudīs...
  Medību slava mūžīgi
  Dzeriet jaunavas saldo elpu!
  
  Kā jaunībā, viss ir kārtībā,
  Un maijs ir dabas jaunība!
  Dzenis smīdina ar kaltu,
  Pērkons trīc, spļauj velves!
  
  Pavasarī straumes murmo kā trills,
  Un viņu mūzas skan kā viļņa šļakatas.
  Šeit ogas aug zīmē -
  Sildās no sirds skaistuma!
  
  Viss mūsu reģionā ir skaistums,
  Zāle ir kā samts dāmas kleitā.
  Kāds aklums
  Centieties dzīvot spītīgi pilsētā!
  
  Kāpēc mums vajadzīga pilsēta un ciems,
  Kļūsti kā mežonis, ej pa mežu.
  Un ja snieg,
  Tā baskāju steiga tikai stāvāka!
  
  Rod piešķīra tādu spēku
  Lai mēs varētu valdīt kā dievi.
  Šeit rudzi zelts laukā,
  No ikonas seja spīd stingri!
  
  Svarogs Slavjas svētais tēvs -
  Viņš pavēlēja mīlēt un dzīvot brāļiem!
  Kas ir cēls puisis
  Galu galā pats Radītājs pieņēma krustā sišanu!
  
  Un bruņinieks uzasinās savu zobenu,
  Jo dzīvē ir vardarbība!
  Tas Kungs sacīja: Es nedošu mieru,
  Galu galā, elle, ticiet man, ir impotence!
  
  Tāpēc neticiet, ka miegs ir debesis
  Patiesībā laime ir kustības būtība.
  Un tu cīnies tik uzdrīkstējies -
  Lūgt bendei piedošanu!
  
  Un, ja viņš atkāpās,
  Tas Rods palīdzēs, ticiet savam dēlam!
  Izvelciet putekļus un atkritumus no galvas:
  Kas liek gaudot - noraidīšu!
  . NODAĻA #6
  Puisis un meitene dziedādami šāva. Izšūti fašisti.
  Visas pieejas bija nomētātas ar līķiem. Krievu karaspēks atvairīja mazākā karaspēka uzbrukumu.
  Tūkstošiem tūkstošu pulku pēc pulka - mūsu varoņi nodara postījumus!
  Zēns un meitene uz malas, nacisti čakarēsies cilpā. Nacisti nevar uzvarēt Krieviju, mēs tos varēsim salauzt gabalos!
  Oļegs Ribačenko izrunā, notriecot vācu ģenerāli un izraisot viņam asiņu vemšanu.
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, šaudama, aizrautīgi dzied līdzi:
  - Tēvzemes aizstāvis! Perunova karavīrs!
  Oļegs Ribačenko, iznīcinot ienaidniekus, dzied:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita ar savu kailo, bērnišķīgo kāju meta granātu un čivināja:
  - Krievijas varoņi savāc satraukumā!
  Un citā vietā padomju meitenes cīnās ar pašpiedziņas pistoli SU-100.
  Tādi ir skaistie karotāji Elizabetes vadībā.
  Lai gan vācu tanki ir milzīgi un ļoti spēcīgi.
  Jekaterina, basām kājām nospiežot kursorsviras pogu, izlaužas cauri fašistu mašīnai un čivina:
  - Par svēto Krieviju!
  Elena arī šauj no žāvētāja, iedur ienaidnieku sānos. Un agresīvi smaidīdams paziņo:
  - Par komunismu!
  Un ar savu pliku papēdi viņš sit pa bruņām.
  Eifrazija arī šāva uz ienaidnieku ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Par svētās Krievijas komunismu!
  Un kā viņš smejas!
  Elizabete to paņēma un kliedza:
  - PSRS labā!
  Un arī kā tas šauj...
  Un meitenes dziedāja:
  Ukrainas un Krievijas iedzīvotāji ir vienoti,
  Mēs esam brāļi slāvi mūžīgi draugi ...
  Lai Kungam tiek pagodināts pareizais vārds,
  Visas pasaules tautas ir ģimene!
  Tādi te bija bērni - varonīgi un spēcīgi. Tostarp gan pionieru zēni, gan pionieru meitenes.
  Visokosnajas kalnā cīnījās zēns un meitene, Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Ko nacistiem neizdevās notvert. Jau 20. aprīlis un diena izrādījās silta.
  Kaut vai bērnu noskaņojums un satraukts. PSRS sākās nemieri, ko izraisīja asiņainas ieslodzīto dumpis. Un bija skaidrs, ka ir pienācis laiks izbeigt karu. Bet Vērmahts spītīgi mēģināja ieņemt Voroņežu. Lai gan arī Trešā Reiha armija jau burtiski asiņoja.
  Un nacisti ar pēdējiem spēkiem izdarīja spiedienu uz Voroņežu.
  Oļegs Ribačenko vēl ir tikai bērns, bet ar ļoti izteiktiem muskuļiem un gaišmatains.
  Ar mērķtiecīgu šāvienu viņš notriec vācieti un rēc:
  - Slava ķēniņam Jāzepam!
  Palita un Margarita, apbrīnojami izrunājot:
  - Un mūsu jaunā Dzimtene!
  Pēc tam meitene un zēns sāk šaut vēl ātrāk. Viņi pārlādē šautenes ar kailiem pirkstiem un pļauj samurajus.
  Oļegs dzied, gāzdams un sitot nacistus:
  - Bet izlūkdienesti ziņoja precīzi... Un viņš devās uzbrukumā, mūsējais ir spēcīgs! Netālu no Tālo Austrumu dzimtās zemes. Bruņu triecienbataljons!
  Margarita arī dungoja, precīzi raidīdama lodi pēc lodes:
  - Bruņotais, triecienbataljons!
  Puisis un meitene cīnījās ar tēraudu pārliecību. Viņiem jau ir balvas.
  Pirmās ugunskristības viņi saņēma, kad vācieši tikai mēģināja savilkt cilpu ap Voroņežu.
  Toreiz desmitgadīgi bērni padomju ieročiem ne tikai nesa šāviņus, bet arī Oļegs pats šāva. Un notrieca nacistu haubici. Parāda precizitāti.
  Zēns un meitene izgāja cauri smagiem pārbaudījumiem. Bet Voroņeža nepadevās. Un viņi cīnījās kā varoņi.
  Oļegs Ribačenko, nogriežot nacistu, dzied:
  - Dievs, sargā karali!
  Margarita atbalsta:
  - Spēcīgs suverēns!
  Oļegs Ribačenko, atlaižot, saka:
  - Valdi slavai!
  Margarita, nogriežot nacistu, čīkst:
  - Slava mums!
  Oļegs ar sajūsmu dziedāja:
  - Valdiet pār bailēm no ienaidniekiem!
  Un zēns ar basu kāju meta granātu.
  Mārgareta apstiprināja:
  - Cars pareizticīgie!
  Un meitene arī ar basu kāju meta granātu!
  Lielisks pāris. Tikai bērni, un tik forši.
  Traks elements, traks elements.
  20. aprīlī uzbrukums nacistiem tika atvairīts. Pēc tam nacisti sāka apšaudīt Visokosnajas kalnu. Taču bez īpašiem panākumiem.
  Oļegs un Margarita veica izskrējienu.
  Zēns un meitene ar basām kājām meta asus diskus. Viņi iesita nacistiem pa rīkli un čivināja:
  - Slava caram Staļinam!
  Tad viņi sāka iznīcināt nacistus.
  Oļegs šāva uz vācu virsnieku. Sita viņu un čīkstēja:
  - Par jaunu pasūtījumu!
  Margarita izdrāzīja fašistu. Viņa ar kailiem pirkstiem iemeta stikla lausku un čīkstēja:
  - Jauna kārtība pa vecam!
  Oļegs atkal sadusmojās. Palaida jaunu adatu. Viņš iesita nacim pa aci. Un rūca:
  - Par carisma sasniegumiem!
  Margarita nošāva dzelteno tipu. Viņa iesita ar kailiem kāju pirkstiem tieši acī un čivināja:
  - Cara Staļina lēmumi dzīvē!
  Zēns un meitene ir vienkārši neatvairāmi. Tā tiek samīdīti fašisti. Un kas tās ir par parādībām. Un Voroņeža netiks nodota, lai cik ļoti nacisti steigtos uz šo cietoksni.
  Oļegs izmeta fašistu ģenerāli un čīkstēja:
  - Mūsu partija ir spēcīga!
  Margarita paņēma un arī pameta lielo priekšnieku un šņāca:
  Viņa saglabā pasauli!
  Puisis un meitene spārdījās pa munīcijas noliktavu. Zēns pavilka loku ar kailiem kāju pirkstiem. Un izšāva bultu ar ugunīgu galu.
  Viņa ielidoja kastēs ar šāviņiem un bumbām. Un viss sāka plīst un detonēt.
  Oļegs iesaucas:
  - Būs pilnīga iznīcība! Mans pirmais gājiens ir mans pēdējais gājiens!
  Un zēns izbāza mēli.
  Atkal puika šauj un sit. Darbojas nevainojami. Un vācieši tur neko nevar darīt.
  Margarita arī šauj un čīkst:
  - Par Krieviju! Vissvētākā no valstīm!
  Bērni iet kā cunami viļņi. Mazs, bet tik nāvējošs.
  Nataša un viņas komanda arī cīnās pret nacistiem.
  Meitenes šauj un met granātas ar kailiem kāju pirkstiem. Viņi ir tādi kaujas karotāji.
  Un tad cīnās citi pionieri.
  Puiši šauj uz nacistiem un rēc:
  - Par komunismu!
  Un parādiet fašistu mēles.
  Serjožka un Petka, divi pionieru zēni, ņēma un dauzīja nacistus no katapulta, un kā viņi kliedz:
  - Par komunismu!
  Un viņi smiesies!
  Svetka un Katja arī iegriezīsies un murrās:
  - Par PSRS varenību!
  Un viņi drāž.
  Arī komjaunietes izmisīgi cīnās.
  Un kā pliķis nacistiem no lielgabala. Un viņi tos visus sagraus.
  Nē, PSRS nevar salauzt. Un nacisti nāk un nāk. Un viņi burtiski piepilda visas pieejas savām pozīcijām ar līķiem. Bet viņi turpina izmisīgi kāpt.
  Bet 30. aprīlī fašistiskā Vācija uzsāka jaunu, niknu uzbrukumu Voroņežai. Galvenais trieciens krita Vysokosnaya kalnā.
  Oļegs un Margarita cīnījās, tagad izmantojot ložmetējus. Zēns un meitene dauzījās ar ieročiem. Bērni burtiski pļāva nacistus.
  Oļegs, šauj, dziedāja:
  - Ak, tā kā bēdas nav problēma!
  Margarita, skribelēdama par nacistiem un sita basām kājām, iekliedzās:
  - Ja nu vienīgi naudas tumsa!
  Zēns piesita nacistiem, izsitot tos rindās, paņēma to un izmisīgi čīkstēja:
  - Donavas upe un Donas upe!
  Margarita ar sajūsmu dziedāja:
  - Nu tikmēr ej pastaigāties!
  Oļegs, sagraujot nacistus, čīkstēja:
  - Nepārvari kazaku!
  Un zēns izbāza mēli. Viņš ir tik dzirkstošs un ātrs. Tas ir terminatoru zēns. Kurš no ložmetējiem skribelē. Un kas nav lode, tad zārkā.
  Cars Nikolajs II lielākoties zaudēja savu autoritāti kara ar Japānu dēļ. Precīzāk neveiksmīgas sakāves dēļ. Patiesībā, kurš zaudēs! Nav elles briesmonis!
  Un Āzija, kuru krievi vienmēr ir situši! Turklāt ar skaitlisko pārsvaru.
  Bet šeit Voroņežas priekšgalā ir ģenerālis Čuikovs. Un pāris terminatoru bērni. Viņi piekāpsies un nepadosies.
  Oļegs Ribačenko sit ar ložmetēju un rūc:
  - Trakais kuilis, steidzas viesuļvētra!
  Margarita ar entuziasmu atbalsta:
  - Mūsu skaistais skats! Viņš runā patiesību!
  Zēns un meitene ir vienkārši neatvairāmi. Tajos redzama kolosāla talanta dzirksts.
  Oļegs nopļauj nacistus un jautā meitenei:
  Kāpēc jūs domājat, ka šokolāde ir garšīga?
  Margarita smaidot atbild:
  Jo tā ir šokolāde!
  Oļegs iesmējās un iesaucās:
  - Mātes Krievijas vārdā, lai Dzimtene kļūst skaistāka!
  Margarita iesmējās un iesaucās:
  - Noteikti būs!
  Meitene ir kā ložmetējs, ko nocirta nacisti. Viņā ir tik daudz šarma. Skaistuma iemiesojums.
  Un Vysokosnaya kalns ir lieliski nocietināts un dominē pozīcijās. Viņa tik viegli netiks nodota nacistiem. Padomju vara cīnās ar izmisumu, bet ļoti prasmīgi.
  Blokāde turpinās jau gandrīz gadu. Bet dažreiz iekļūst karavānas ar pārtiku un munīciju. Tātad mūrētā pilsēta turas. Un viņš negrasās padoties.
  Lai gan Georgijs Žukovs nedaudz kavējās. Tā domā cars Staļins. Kaut kas viņam ir neizlēmīgi ģenerāļi.
  Oļegs ar ložmetēja sprādzienu nošauj piecdesmit nacistus un saka:
  - Neviens mūs neapturēs! Cenšoties kalpot dzimtenei!
  Margarita, arī šaudama, čīkstēja:
  - Un neviens neuzvar!
  Un karotāja pazibināja pērļu zobus.
  Oļegs vēlreiz izšāva un izdeva:
  Mēs esam baltie vilki!
  Margareta atbildēja:
  - Vairs nav tīģerienes!
  Un atkal zēns un meitene šauj. Ir skaidrs, ka nacisti nevar viņus uzvarēt. Un neviens spēks nepārkāps.
  Oļegs šauj un rūc:
  - Ta-ta-ta saka ložmetējs!
  Margarita čīkst atbildot:
  - Es sasmalcināšu ložmetējnieks saka!
  Un meitene un zēns pret nacistiem demonstrē kolosālu spēku un gribas stingrību.
  Jūrā notiek sīvas cīņas ar nacistiem.
  Tur pa priekšu visai flotei virzās iznīcinātājs. Un tajā ir tikai meitenes. Īsos šortos, basām kājām un vestēs.
  Meitenes skraida pa klāju. Viņi visi ir tik skaisti. Mati blondi, saulē balināti, āda tumša, miecēta. Krāšņas skaistules.
  Un viņu apaļie, rozā papēži pazib garām.
  Veronika, apburošā blondā laiviniece, jautāja salona zēnam:
  - Kāda Jūlija, vai tu baidies no kaujas?
  Kabīnes meitene atbildē čīkstēja:
  - Jā, es sapņoju par kautiņu!
  Veronika iesmējās un atzīmēja:
  - Bet jūs sagūstīs nacisti, un viņi apceps jūsu plikus papēžus!
  Meitene paskatījās uz savām kailajām, iedegušajām kājām un čīkstēja:
  "Sāpes mani nebiedē!" Es esmu īsta mežonīga Amazone!
  Veronika atzīmēja:
  - Tev drīz būs piecpadsmit. Drīz apprecēsies! par ko tu sapņo?
  Juliana sirsnīgi atbildēja:
  - Es gribu princi!
  Veronika savilkās grimasē.
  - Princis?
  Meitene teica:
  - Elfu princis!
  Veronika bija pārsteigta:
  - Vai jums patīk elfi?
  Džuliana pamāja ar galvu un pat uzlēca:
  - Protams, viņi dara! Viņi ir neatvairāmi!
  Veronika pasmīnēja.
  Kā ar cilvēku vīriešiem?
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju uz apsildāmā klāja:
  - Nē! Vīrieši ir tik nejauki, mataini, smirdīgi. Un elfi ir tik skaisti, maigi. Viņiem ir meitenes sejas, tik mīļas. Un kājas gludas un nemaz nav apmatotas!
  Veronika tam viegli piekrita:
  - Elfi ir tiešām jauki.
  Un meitene saspieda kukaini ar savu kailo, graciozo kāju. nosvilpa:
  "Diemžēl mums ir jātiek galā ar cilvēkiem. Un viņi ir tik neglīti!
  Juliana smējās un atzīmēja:
  - Bet kāpēc. Kabīnes zēni ir ļoti jauki. Nav smuki pieauguši vīrieši. Kad uz sejas aug mati, tas ir tik pretīgi.
  Veronika tam piekrita:
  - Pretīgi! Skaistākie jaunieši sešpadsmit gadu vecumā. Tie jau ir pietiekami lieli, lai iepriecinātu sievieti, bet vēl nav tik mataini kā vecāki puiši.
  Juliana iesmējās un čīkstēja:
  - Kopumā puiši noteikti ir patīkami, kad tu ar viņiem skūpstās, un viņi tevi samīļo... Bet kaut kas cits vienkārši biedē! Ak, palikt mūžīgi bērnībā!
  Veronika stingri teica:
  - Tu būsi kaujā! Augiet kopā!
  Džulians atbildot dziedāja:
  - Meitene vienmēr esi jauna,
  Nesteidzies izaugt...
  Esiet smieklīgi, drosmīgi, trokšņaini...
  Jums ir jācīnās, tāpēc cīnieties!
  Nekad nevar zināt mieru
  Raudi un smejies nevietā!
  Es būšu pulksteņa meitene
  Lai pūš simts piecdesmit!
  Veronika iespieda baso kāju un iekliedzās:
  - Jaunība var būt mūžīga! Galvenais ir ticēt saprātam, nevis Dievam!
  Priekšā parādījās vācu iznīcinātājs. Meitenes tūdaļ metās, zibinot plikajiem papēžiem desmit collu lielgabala virzienā. Un viņi sāka to norādīt uz ienaidnieku.
  Meitenes darbojās ātri un harmoniski. Vispār ir ļoti skaisti, kad ekipāžā ir tikai meitenes. Un viņi visi ir basām kājām, izliekti, vienkārši brīnišķīgi.
  Viņi norādīja uz ieroci un to, kā viņi uzvarēs nacistus. Tajā pašā laikā viņi atpūtināja savas noslīpētās, basās kājas.
  Lādiņš aizlidoja garām un trāpīja iznīcinātājam. Tāpat kā nūja notriekta. Kuģis kratās. Un iznīcinātājs tika sabojāts. Meitenes sāka pārlādēt ieroci. Viņi izšāva asi.
  Veronika čīkstēja:
  - Par ticību, karali un Tēvzemi un PSRS!
  Un kā tas lec...
  Džuliana tviterī ierakstīja:
  - Hitlers domāja, ka tas ir karš, no ... uztaisīja lielgabalu!
  Un meitene ņems un pasmiesies. Atseguši zobus, pērļu krāsā. Un viņa ir jauka kaķene. Un ar basu kāju noberzēs kādu nokritušu saldējumu.
  Veronika čīkstēja un dziedāja:
  - Sirdsapziņas cietumnieki! Mēs padarīsim jūs brīvus!
  Un meitenes korī kā es ēdīšu.
  Un, mērķējot ar ieroci, viņi atkal uzspridzināja iznīcinātāju. Šoreiz viņi bija vēl precīzāki. Un nacistu kuģis sadalījās un sāka grimt.
  Meitenes kliedza, raustīdams kailās kājas. Tas ir tāds prieks.
  Kamēr ilga klusums, meitenēm patika rakstīt par dažādām lietām. Jo īpaši Nataša ar kailiem kāju pirkstiem skricelēja par mākslīgo intelektu, kur Portarturs nekad netika aizvests.
  Tā Roždestvenska eskadra ieradās ostā. Apvienojoties Krievijas, lai arī novājinātajā Klusā okeāna eskadrā. Pagaidām pilsēta palika aplenkumā. Bet kaut kā kļuva vieglāk. Un pievienoja optimismu.
  Tagad bija jāgaida Linēviča kustība. Transsibīrijas caurlaidspēja palielinājās līdz divdesmit ešeloniem dienā. Un sapulcējās kolosāla spēka Krievijas armija.
  Tāpēc ir pienācis laiks doties tālāk un uzvarēt. Bet, lai uzvarētu, nav nepieciešams pārspēt ienaidnieku. Kā pierādīja Aleksandrs Suvorovs. Jūs varat uzvarēt ienaidnieku ar mazāku spēku.
  Bet vai krievu karavīrs ir sliktāks par japāņu? Nekas sliktāks un vēl labāks.
  Un Mosin šautene ir visuzticamākā un praktiskākā pasaulē. Viņa pat Lielā Tēvijas kara laikā tika ražota. Tā ka nav par ko sūdzēties.
  Ja vien tas nebija liktenis, kas it kā ar nolūku sagrāba vairākus faktorus pret carisko Krieviju. Diemžēl tas, protams, ir negodīgi. Krievija sasniedza varas virsotni un sāka kristies. Un kāpēc tas ir vajadzīgs augstākiem spēkiem?
  Nez kāpēc ir kaut kāda enerģija, kas iznīcina impērijas. No persiešu, maķedoniešu, romiešu, arābu, turku, spāņu, britu un tā tālāk. Jūs varat atcerēties Čingishanu un Tamerlanu. Neviens nevarēja kontrolēt visu. Mongoļu impērija, iespējams, ir visplašākā, lai gan pēc Čingishana nāves tā nebija monolīta.
  Lai gan, iespējams, lielākā bija Lielbritānija. Tagad viņa ir uztūkusi no kolonijām un mēģina apturēt Krieviju ar Japānas rokām. Bet britiem tas neder. Portarturs izrādījās neiznīcināms. Tas turas kā monolīts.
  Un meitenes, protams, vienmēr var iesist pa ragiem jebkuram agresoram.
  Maija beigās nacisti atkal metās iebrukt Voroņežā. Mēs devāmies uzbrukumā.
  Oļegs un Margarita ļoti labi strādā ar ložmetējiem. Viņi šauj.
  Oļegs jautā meitenei, turpinot šaut:
  - Kā jūs domājat, vai Spartak ir labs vai slikts?
  Margarita, atlaidusi seju, atbildēja:
  - Manuprāt, tas ir vairāk labi nekā slikti!
  Oļegs, šaujot no ložmetējiem, atzīmēja:
  "Bet Roma bija lieliska kultūra. Un, ja barbaru vergi uzvarētu, kas tad notiktu?
  Margarita iesmējās, nopļāva pāris nacistu kārtas un atbildēja:
  - Tas droši vien būtu lieliski!
  Oļegs nosvilpa un atzīmēja:
  - Ne viss ir tik rožaini, kā šķiet! Diemžēl ne visi!
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Bet viss ir uz labu! Romu iznīcināja barbari. Bet tad drupu vietā radās vēl spēcīgāka un attīstītāka kultūra. Tā notika, ka progress sāka attīstīties tikai ātrāk.
  Oļegs nosvilpa, ar ložmetēja sprādzieniem nogrieza vairākas rindas un čīkstēja:
  Neviens nevar apturēt mūsu progresu!
  Puisis ar basu kāju meta granātu. Un sagrāva ienaidnieku.
  Arī Margarita ar basās kājas pirkstiem meta nāves dāvanu un ķiķināja:
  - Kas apstāsies, tas tiks saberzts.
  Zēns Oļegs Ribačenko atkal palaida paštaisītu bumbu ar kailiem bērnu kāju pirkstiem. Nacisti sita tā, ka šķita, ka ar to nepietiek. Zēns čivināja:
  - Par pirmatnējo Krieviju!
  Un parādīja mēli.
  Margarita ar ložmetēju nopļāva pusi nacistu bataljona un čīkstēja:
  - Mūsu cars Josifs Staļins, lai viņš ir svētīts!
  Un atkal viņš ar basu kāju metīs nāves dāvanu.
  Oļegs dziedāja, pļaujot vāciešus:
  - Es esmu jauns karotājs...
  Margarita to atbalstīja, trīcēdama ar basām kājām, kas tik veikli meta granātas:
  - Un es esmu karotājs no Dieva!
  Oļegs, skribelēdams par nacistiem, jautāja:
  - Kāds ir Dievs?
  Margarita čīkstēja un atbildēja, izsitot nacistus un pēc tam ar basu kāju iemetot nāves dāvanu:
  - ES nezinu! Personīgi es viņu nesaprotu. Sievietes ir izkropļotas. Un tas, godīgi sakot, ir pretīgi un nepareizi!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu, uzrakstīdams uz nacistiem:
  - Pēc četrdesmit gadiem sievietes ir pretīgas! Godīgi sakot, man viņi nepatīk. Sievietes jaunībā ir ļoti pievilcīgas, atšķirībā no vecuma, kas viņas lutina!
  Margarita aizrautīgi dziedāja, ar kailām mazajām kājiņām metot granātu:
  - Varonībai nav vecuma! Jaunas mīlestības pret valsti sirdī!
  Oļegs, arī šaudīdams uz nacistiem, to paņēma un čīkstēja:
  - Var iekarot kosmosa malas! Lai visi uz Zemes būtu laimīgi!
  Tā patiešām ir atrasties kosmosā! Kur tādi neizmērojami attālumi.
  Padomju Krievijā jau tiek izstrādāti projekti lidojumiem ārpus atmosfēras.
  Cara Josifa Staļina laikā zinātne strauji attīstījās. Padomju impērija drīz kļūs par visattīstītāko varu pasaulē. Un Lielbritānija zaudē pozīcijas.
  Margarita smīnēdama iespiedzās. Atkal viņa ar savu graciozo kāju kā princese meta granātu un čīkstēja:
  - Mēs būsim pirmie! Tāda ir Krievija - Pallas-liktenis!
  Oļegs aizkaitināts teica:
  - Kad beidzot Georgijs Žukovs mūs atbrīvos. Jums ir jāsaglabā katra kasetne. Toties speciāla karavāna mums atveda krājumus!
  Margarita pazibināja pērļainos zobus un čīkstēja:
  - Slīdēs arvien jaunas nacistu vienības! Līdz beidzot uzvarēsim!
  Oļegs to paņēma, nogrieza nacistu līniju un nošņāca:
  - Imperatora karogi! Lai Ķīnā ir arī Krievija!
  Margarita čivināja ar zobu smīnu:
  - Viss būs skaisti!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu ....
  Oļegs, skribelēdams uz nacistiem, čīkst:
  - Uzvara ir tuvu!
  Mārgareta apstiprināja:
  - Lai tā būtu!
  Tikmēr nacisti mēģināja izlauzties Kaukāzā. Sīvas cīņas izvērtās par Suhumi pilsētu. Patiesībā šeit ritēja sīvas cīņas, un asinis plūda bagātīgi.
  Nacisti steidzās uz Kaukāza naftu.
  Cīnījušās arī meitenes no iznīcinātāja "Victoria". Skaisti karotāji bija puskaili, jo īpaši tāpēc, ka vasara šādos platuma grādos ir karsta un basām kājām. Patiesībā, ja meitenei ir minimāls apģērbs, viņa ir vismazāk neaizsargāta.
  Veronika šauj uz nacistiem un ar basu kāju met granātu. Un meitenes kāja ir tik precīza.
  Nacisti lido uz visām pusēm. Viņi kliedz un krīt.
  Džuliana arī met granātu ar basu kāju, un nacisti krīt. Un karotājs ķiķinot šauj:
  - Mēs iestāsimies par caru Josifu Staļinu!
  Vadošā uguns un burvīgā Anna. Ļoti skaista meitene, tikai biksītēs. Un viņš arī pļauj nacistus, sakot:
  - Mūsu cars Josifs Staļins būs lielisks!
  Džulians, iznīcinot nacistus, apstiprina:
  - Obligāti būs!
  Un no viņas basās kājas nolido granāta.
  Meitenes ir brīnišķīgi supervīri.
  Šeit ir viena no tām ļoti liela un gara: Andželīna.
  Un tāda rudmate... Viņa novilka vesti un tagad viena biksēs cīnās.
  Un kādas viņai ir krūtis! Tāpat kā labākā bifeļa tesmenis ar lielām pupu zemenēm.
  Šī ir meitene, īsta ķēve. Un viņa ļoti mīl vīriešus, bet viņa necieš pastāvību. Kāpēc lai viņa nemīlētu? Ir tik jauki, kad puiši tev ķepā.
  Andželīna rūc un arī plikām zolēm izmētā veselu kaudzi granātu, šņācot:
  - Slava Krievijai un caram Josifam Staļinam!
  . 7. NODAĻA
  Meiteņu bataljons ir foršs. Sievietes karotājas novilka vestes, un visi atsita savas krūtis. Un viņi cīnās tikai plānās biksītēs. Un cik tas ir skaisti.
  Kas var būt labāks par kailiem sieviešu ķermeņiem.
  Un vesels bataljons karotāju.
  Un nacisti krīt, piegružot padomju karaspēka pozīcijas ar saviem līķiem.
  Veronika aizrautīgi saka, pļaujot nacistus:
  Mūsu dievi soļo!
  Džuliana ar basām kājām uzmeta iznīcināšanas dāvanu un apstiprināja, zobus izliecot:
  - Krievu dievi - kara dievi!
  Anna, vadot uguni un ēdienu, iesaucās:
  - Par Krieviju cīnies un nebaidies!
  Un piemiedza viņas zaļajām acīm!
  Andželīna ar plikiem papēžiem nosūtīja veselu kasti ar sprāgstvielām, paceļot gaisā divas nacistu kompānijas, un rūca:
  - Cara impēriju nevar salauzt!
  Veronika entuziastiski nočukstēja:
  - Mūsu rase ir mūžīga!
  Un atkal viņa ar basām kājām meta granātu.
  Džuliana, šaudama un metot granātas ar savām apakšējām ekstremitātēm, šņāca, atsegdama zobus:
  - Un nāve nenotiek divreiz!
  Anna, šaudama, čīkstēja:
  - Lai senču gudrība ir ar mums!
  Un atkal ar basu kāju palaista granāta lido!
  Andželīna to paņēma un čīkstēja, atlaidusi zobus:
  - Taisnība trīsvienība un tas ir likums!
  Un aizsūtīja veselu kasti pilnu ar sprāgstvielām.
  Veronika atbildēja ar niknumu, slaucot nacistus no lauka:
  - Mūžīgā Krievija, kā Ukraina Krievijas sastāvā!
  Un atkal, kā viņš sit nacistus.
  Džuliana, šaujot, čīkstēja:
  - Mūsējie necietīs!
  Un viņa arī palaida granātu lokā.
  Anna to paņēma un pasmaidīja. Zārks pārsprāga nacistiem. Ar drosmi viņa tos nopļāva un čīkstēja:
  - Lai Ķīnā valda Krievija!
  Andželīna ar neprātu un sajūsmu paziņoja:
  - Un neatdos ne centimetru zemes!
  Un meitenes visas ir bataljona triecienā no nacistiem.
  Meitenes tikai plānās biksītēs pabeidza rakstīt un pīrsingi čīkstēja:
  - Lai Krievija un tās dievi tiek slavēti!
  Augustīns autoritatīvi paziņoja:
  - Nav nekā labāka par ticību krievu visvarenajai ģimenei!
  Svetlana loģiski nomurmināja:
  - Un mēs neiesim citu Dievu gaismā! Mēs, krievi, esam neuzvarami!
  Un visas četras meitenes pacēla rokas, kliedzot:
  - Slava Krievijai un krievu dieviem!
  Meitenes, protams, cīnās ar impulsu un attieksmi. Un viņi pamatīgi sagrauj nacistus.
  Nē, tādi cilvēki Suhumi nepadosies.
  Un debesīs cīnās drosmīgās pilotes Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova, murgaini dūži.
  Anastasija Vedmakova nogrieza nacistu lidmašīnu, lika tai dūmot un nokrist.
  Meitene dziedāja, zobus rāvusi:
  - Mēs esam super karotāji!
  Un nospiediet pogu ar pliku papēdi.
  Akuļina Orlova arī uzsit ienaidniekam. Un viņš nogāzīs vācu mašīnu, burtiski to sasmalcinot. Un rēkt:
  - Par komunismu svētais!
  Tikmēr nacisti uzbruka Suhumi.
  Bataljons, kurā bija gan kailām kājām, gan puskailām meitenēm, aptvēra visbīstamāko virzienu - Ērgļa ligzdu.
  Meitenes cīnījās ļoti rezultatīvi. Visas skaistas, slaidas, sportiskas.
  Un ņirb ar basām kājām. Viņi met granātas ar kailām ekstremitātēm. Viņi visi ir vienkārši jauki un burvīgi.
  Bet patiesībā, kāpēc meitenēm ir vajadzīgas drēbes? Kailas viņi ir daudz skaistāki, un skaistāki, pavedinošāki.
  Un es gribu skūpstīties basām kājām, tādi apaļi papēži. Un laizīt katru pirkstu.
  Šaujot un metot granātu ar basu kāju, Veronika stāsta:
  - Bāc, nesit!
  Te Džuliana, pienaglot nacistus un ar kailiem pirkstiem iemetusi granātu, iekliedzās:
  - Mūsu nelokāmais krievu gars!
  Un pusaugu meitene smējās... Viņa iedomājās, kā jauks zēns kutina viņas kāju. Jā, jutīgai sieviešu ādai ir patīkami.
  Arī rudmatainā Anna ar basu kāju meta granātu. Viņa izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Vissvētākajai Krievijai pasaulē.
  Un veselīgā, varenā Andželīna ar plikiem papēžiem meta nacistiem ar sprāgstvielu maisu un rībināja:
  - Par mūsu krāšņo uzvaru!
  Veronika pagriezās. Viņa nošāva nacistus un čīkstēja:
  - Tas ir mūsu pienākums!
  Džuliana ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Un mēs to izpildīsim!
  Anna nogrieza vairākus nacistus un čivināja:
  - Krievu ceļš uz uzvaru!
  Andželīna atkal palaida kaut ko smagu pret nacistiem, rībēdamās:
  - Un mēs uzvarēsim!
  Tomēr labi, ka karstumā meitenes novilka vestes. Tāpēc viņi ir daudz glītāki ar kailu rumpi. Un miecētas, un muskuļotas. Korpusi ir tikai liets tērauds.
  Cik brīnišķīgas ir meitenes, kad viņas ir kailas.
  Un viņiem nevajag drēbes.
  Veronika nopļauj nacistu masu un čīkst:
  - Esiet slavens ar mūsu Krieviju visos vecumos!
  Juliana paņēma un ar basu kāju palaida granātu un kliedza:
  - Mūsu teritorijai!
  Lūk, Anna to paņēma un dusmās iesita:
  - Par mūžīgo un cilvēcīgo!
  Un atkal lido ar basu kāju palaista granāta.
  Tātad Andželīna arī to paņēma. Nometa granātu kaudzi. Izsita daļu nacistu, ar sitienu. Un viņa dziedāja:
  - Lidojiet debesīs, spēlējieties ar sauli - es gribu mūžīgi!
  Un četras meitenes ļoti skaisti sita. Un arī viss bataljons. Kā pavedinoši zibsnī viņu basās kājas, metot granātas. Cik skaistas meitenes ir karā.
  Un uz tiem peld brūna nacistu karavīru masa. Nacisti un viņu tanki un lidmašīnas mirst tūkstošiem, bet viņi joprojām neapstājas. Skrūvējiet sevi un skrūvējiet. Cīņa ir ārkārtīgi sīva.
  Veronika šauj uz nacistiem un čivina:
  - Mūsu krievu izvēle ir gods un dzimtene!
  Džuliana, šaujot uz ienaidnieku, izliek zobus, kas mirdz spožāk nekā jūras pērles. Un saka:
  - Katrā gadsimtā varoņi bija un būs!
  Tad meitene to paņēma un vēl vairāk izcēla zobus.
  Ugunīgā Anna, šaudama uz ienaidnieku, čīkstēja:
  Mūs nevar iekarot! Nelieciet Krieviju uz ceļiem!
  Un atkal aizlido kareivnieka granāta, ko mesta basa kāja.
  Andželīna palaiž nāvējoši un slepkavīgi ar basu kāju. Un, zobus izcēlis, viņš čīkst:
  - Es ticu, ka būsim paradīzē!
  Viktorija pārtrauc varonīgo sievieti:
  - Nē! Nevis paradīzē, bet dzīvot mūžīgi uz planētas Zeme, kas kļūs par īstu, pārdabisku paradīzi!
  Un kapteine meitene ar basu kāju iemeta ļoti nāvējošu, sadrumstalotu bumbu.
  Veronika atzīmēja:
  Tu esi gudrs kapteinis...
  Un arī ar basu kāju palaida nesēju iznīcināšanu.
  Džuliana čīkstēja un pagriezās. Nogalināja nacistus. Atlikusi lielus zobus, meitene čīkstēja:
  - Es negribu būt vecene! Un es gribu dzīvot mūžīgi!
  Anna arī ar basu kāju iemeta granātu un šaubīgi jautāja blondajai meitenei:
  - Vai jums patīk mūsu pasaule?
  Juliana bez vilcināšanās atbildēja:
  - Laba ideja! Īpaši vasarā! Es mīlu sauli un brīvdienas!
  Anna tam viegli piekrita:
  - Vasarā noteikti labi! Cik labi jauniešiem!
  Džuliana ar dusmām atbildēja:
  - Jā, un lai tā ir mūžīgā vasara, kā Āfrikā! Un Āfrika būs mūsu!
  Andželīna ar kailām, muskuļotām kājām iemeta sprāgstvielas mucu un teica:
  - Lai tā būtu! Un visos laikos.
  Nacistu rindas saruka, un viņiem acīmredzami pietrūka.
  Un netālu no Sukhumi padomju karaspēks mēģināja pretuzbrukt nacistiem.
  Kā pirmais kaujā stājās baskāju meiteņu bataljons, šortos un vestēs.
  Skaistas meitenes sāka kult nacistu armiju, kas jau bija satriekta iepriekšējās kaujās.
  Vispirms karotāji uzbruka baterijām. Ar basām kājām mestas granātas lidoja pret nacistiem. Viņi bija ļoti asi. Un paši krievu karotāji ņēma un nometa vestes. Lai paliktu kailām krūtīm.
  Tātad gandrīz pilnīgi kailas meitenes ir gandrīz neiespējami sist. Kad sievietes āda ir kaila, viņas lodes neiztur.
  Veronika ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Es būšu čempions!
  Un kratīja savus baltos, cirtainos matus.
  Džulians arī nav tik vienkāršs. Lupanula par nacistiem. Un tad, kad viņš ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Svētās, cariskās Krievijas vārdā!
  Un atkal viņa kratīs savas pilnās krūtis ar sarkaniem sprauslām. Un meitenes viduklis ir tievs.
  Tālāk kaujā metas rudmatainā Anna. Tāda dzirkstoša un atsaucīga meitene. Kā mest granātu ar basu kāju. Tātad nacisti izklīdīs uz visām pusēm. Un ripo apkārt, it kā notriekts.
  Un meitene šauj uz viņiem un čīkst:
  - Par caru pareizticīgo Staļinu un krievu dieviem!
  Andželīna arī dauzīja. Un kaste ar gliemežvāku, ko viņa kaila, spēcīga kā vilkmes zirgs, uzmeta, aizlidoja. Un viņš sagrāva daudz nacistu.
  Meitenes parasti ir super, kad ir kailas un basām kājām. Bet šortos skriet pozā ir vēl foršāk.
  Un zemeņu sprauslas, tik spīdīgas!
  Viktorija arī izšaus granātu ar savu sarkano krūti un sitīs nacistus, kā gribēs. Šeit ir meitene. Un pats galvenais, meiteņu bataljona komandieris uz iznīcinātāja. Un arī tikai biksītēs.
  Un krata kailās krūtis. Kas ir tik skaisti un seksīgi.
  Veronika paņēma un ar basu kāju iemeta granātu. Viņa pārtrauca nacistu masu un čīkstēja:
  - Akrobātika iekāpšanai!
  Arī Juliana ļoti veikli ar kailu mazo kāju meta granātu un čīkstēja, pļaujot nacistus:
  - Mūsu smīns un graujošais sitiens!
  Tad kā mirdzēt zobiem.
  Un tā Anna to paņēma un izdrāzīja. Nošāva daudz fašistu. Un kā viņa to izdarīja.
  Un kā ar basu kāju palaist granātu. Un čīkst:
  Mēs neesam vergi!
  Tad viņš smiesies un rādīs mēli.
  Andželīna to paņēma un satracinātā niknumā čivināja, izspļaujot ienaidniekam lādiņus:
  - Es esmu foršākais no foršajiem.
  Un ar kailām kājām viņa palaida smagu bumbu. Viņa paņēma un uzspridzināja nacistus, tos sasmalcinot.
  Arī Veronika ņems un āmurēs brūno ordu. Un sasmalcina viņu kaulus.
  Meitene to paņēma un čivināja:
  - Mēs visus sagrausim!
  Un atkal no basas kājas lido letāla un unikāla granāta.
  Un sagraut nacistus. Un kāpēc viņi nonāca krievu, padomju zemēs? Šeit viss pieder Krievijai vai PSRS.
  Džuliana ar basu kāju palaida granātu un dziedāja:
  - Slava lielajai Krievijai! Valsts domi mums nevajag! Mums vajag PSRS!
  Sarkanā Anna agresīvi norādīja:
  - Es būšu čempions.
  Un ar meitenes basu kāju izmesta granāta visus saplacinās. Palika tikai asiņaina gaļa.
  Bet Andželīna paņēma un čīkstēja. Nogalināja kaujinieku baru. Un slaucīja kā nāves eņģelis.
  Un nacistu masa nomira.
  Krievijas karaspēks spieda nacistus no visām pusēm. Viņi drupināja un drupināja.
  Izcēlās roku cīņas. Krievu karavīri sadūra nacistus ar durkļiem. Lai arī Mosin šautene ir novecojusi, tā ir brīnišķīgs klubs. Kas izlaužas cauri galvaskausam. Un lauzt kaulus.
  Bet īpaši skaisti cīnās meitenes ar zobeniem. Tas ir lieliski. It īpaši, ja šūpojas kailas krūtis.
  Un sprauslas ir tik rubīnainas un mirdzošas. Tāpēc jūs vēlaties uz viņiem skatīties un noskūpstīt.
  Un skūpsts bez pārtraukuma.
  Meitenes cīnās ar izsalkušo panteru niknumu, kas redz jērus. Viņi tos moka un nodīrā.
  Veronika, šaujot uz nacistiem, čīkst:
  -Nāvi par nāvi!
  Juliana, metot granātu ar basu kāju, piebilst:
  - Asinis par asinīm!
  Anna, skribelējot par nacistiem, čīkst:
  -Aci pret aci!
  Un viņa arī ar basu kāju iemeta citronu. Viņa bija stiprāka par visiem un sarauta gabalos ar prātu.
  Un šeit nāk Andželīna. Vesela muca ar nāvējošām sprāgstvielām tiks palaists un sasmalcina ienaidniekus.
  Tad, kā viņš dzied:
  - Es esmu baskāju zilonis un ļoti foršs!
  Meitene ir patiešām spēcīga. Un viņas kājas ir kā nūjas. Kā iekustināt nacistu cirksnī. Tie pieci metri uz augšu un uzlidoja. Metās kā no akmens palaista katapulta. Precīzāk, laikam no katapultas akmens!
  Bataljona komandiere Viktorija izšāva līniju pret nacistiem. Viņa nopļāva dažus brūnos karotājus un čīkstēja:
  Mēs cīnīsimies par svēto Krieviju.
  Un ar pliku, iedegušu celi, it kā kustētos uz zodu. Un salauzt ienaidnieka žokli.
  Viktorija ir sajūsmā....
  Juliana entuziastiski saka:
  - Būs cars Josifs Staļins, lielākais no Krievijas cariem!
  Un viss bataljons puskailām, basām kājām, kā rej pa plaušām, iznīcinot ķīniešus.
  - Lai tā būtu!
  Un šajā laikā nacistiem uzbruka arī citas meitenes. Bet nacistiem ir arī drosmīgi cīnītāji un karotāji.
  Gerdas tanka apkalpe iesaistījās kaujā ar padomju transportlīdzekļiem.
  Vācieši izmantoja jaunāko augstspiediena lielgabalu ar salīdzinoši īsu stobru.
  Jaunā pistoles kalibrs bija 88 milimetri, un purna ātrums bija 1700 metri sekundē. Ar tās palīdzību bija iespējams no liela attāluma caurdurt visus padomju transportlīdzekļus. Varbūt, izņemot supersmago Isovu. Bet tās var arī caurdurt, tikai nedaudz tuvāk.
  Vācu karotāji uzlika savu automašīnu ar lieliskām frontālajām bruņām.
  Padomju T-34-85 un līdz šim reti sastopamais T-54 mēģināja pietuvoties vāciešiem un izklīda, burtiski draudot ar taranu.
  Gerda šāva uz padomju tanku. Norāva viņam torni un čivināja:
  - Ko pret tīģerēm uzskriet?
  Šarlote arī ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un čīkstēja:
  - Būsim pasaules čempioni!
  Un sadauzīja padomju tanku.
  Drāžās krieviski un Kristīna. Jaunākais ierocis bija automātisks un raidīja divpadsmit šāvienus minūtē.
  Meitene ar zeltaini sarkaniem matiem iesaucās:
  - Krievu karotājiem nav šķēršļu!
  Arī zeltmatainā Magda sadauzīja padomju tanku un izlika zobus:
  Es esmu stiprākais no stiprajiem...
  Meitenes bija dusmīgas. Karš turpinās un turpinās. Un kad sarkanie tiks uzvarēti? Cik ilgi viņi griezīs? Vienkārši skarbi puiši.
  Un krievu meitenēm ir tas, kas viņām vajadzīgs.
  Piemēram, vācieši ziemā spīdzināja komjaunatnes biedru. Vispirms izģērbiet meiteni aukstumā.
  Gerda pirmā norāva nost savu aitādas kažoku. Tad viņa kopā ar Šarloti sāka vilkt nost zābakus. Taču apavi ir ar brezentu un notriekti. Kāju lupatas bija atritinātas.
  Tad Gerda ar nazi saplēsa Komjaunatnes tuniku un kreklu. Palika tikai krūšturis. Viņa nogrieza bikses.
  Šarlote paraustīja komjaunatnes blondos matus. Tad tās bija Gerda un Šarlote, bikini, viņas vadīja komjaunatnes biedru basām kājām un peldkostīmā. Trīs meitenes ar kailām kājām aizbēga skarbajā aukstumā. Komjauniete uzvedās drosmīgi. Un es skrēju divas stundas. Lai gan ne tik forši kā divas tīģeres. Krievu meitenes kājas kļuva sarkanas, bet pēc tam kļuva zilas no aukstuma.
  Tad viņas Gerda un Šarlote tika piesietas no aizmugures un noliktas uz plaukta. Komjauniete no sāpēm trīcēja. Es sāku locīties. Gerda parāva viņu aiz pleciem un grieza apkārt. Okhnuv no sāpēm, komjauniete iztaisnojās uz plaukta, viņas locītavu gurkstēja.
  Krievu meitenes basās pēdas tika saspiestas krājumos, un viņi sāka pakārt kravu. Šarlote baļķi iekrāva pirmā.
  Komjauniete ievaidējās, bet tad sakoda zobus un apklusa.
  Šarlote un Gerda ātri nolauza zarus. Komjauniešus noguldīja zem basām kājām un aizdedzināja.
  Ir tik interesanti cept plikus papēžus. Un ļoti smieklīgi, un jautri skaistuļi.
  Liesmas laizīja komjaunietes nedaudz raupjās zoles, smaržoja pēc cepta šašliku. Sāpes, protams, no uguns ir briesmīgas. Komjaunietis nodrebēja, no viņas pilēja sviedri, meitenes klusi vaidēja. Taču skaļos saucienus aizturēja briesmīga gribas piepūle.
  Tad viņi sāka meiteni pērt ar egļu zariem. Gan Gerda, gan Šarlote dauzīja no visa spēka. Pat āda meitenei mugurā pārsprāga. Izlēja jauktas asinis, ar sviedriem. Viņas krūšturis nolidoja, iekrita ugunī un pielika karstumu viņas basajām kājām.
  Gerda pieliecās un nolaizīja sviedru un asiņu maisījumu. Tas viņai sagādāja prieku.
  Šarlote saspieda komjaunatni uz krūtīm. Un tad meitene ņēma un iesita ar dūri saules pinumā. Tad sarkanmatainā velniņa pielika ugunij zarus zem komjaunatnes basām kājām. Deguma smaka bija vēl spēcīgāka.
  Gerda dusmās nošņāca:
  - Tu runāsi!
  Šarlote stiprāk saspieda krūtis un šņāca:
  - Beidz spēlēt stulbi!
  Gerda izņēma no ugunskura degošu zaru un ienesa to komjaunietei pie kailās krūtīm.
  Tā viņa raustījās, un viņas blondā galva šūpojās, nokrītot uz sāniem.
  Šarlote smīnēja kā velns.
  - Izskatās, ka meitene ir gatava!
  Gerda ķiķināja un sāka masēt komjaunatnes seju un kaklu. Viņa bija vesela un ātri atveseļojās. Tad blondais terminators izņēma no uguns liesmojošu zaru un pienesa to gūstekņa maigajai sejai. Meitene pretojās un raustījās.
  Gerda nolaizīja lūpas un šņāca:
  - Teiksi skaistums?
  Komjaunietis vaimanāja:
  - Nogalini mani! Lūdzu, necieš!
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Nē! Jūs tiksiet spīdzināts ļoti ilgu laiku un tiks apcepts līdz galam.
  Šarlote atzīmēja:
  - Vai varbūt iedod vīriešiem. Viņa joprojām ir jaunava, un viņai tas ļoti sāpēs, kad viņa...
  Komjaunietis izmisīgi kliedza:
  - Ne! Es tev tik un tā neteikšu!
  Gerda ieteica:
  Vai sadedzināsim viņas krūtis?
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Nē! Ir daudz efektīvāks veids, kā iegūt informāciju.
  Gerda pamāja.
  - Jā... Tas ir, lai izdarītu spiedienu uz kakla artēriju. Lai izveidotu atskaites zonu, un viņa mums pastāstīs visu, ko zina un ko nezina!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  Kāpēc mēs viņu toreiz spīdzinājām?
  Gerda godīgi atbildēja:
  - Tīri prieka pēc. Un tagad.
  Blondā termināte uzlika roku komjaunietei uz kakla. Viņa nobolīja acis un kļuva kā beigta zivs. Gerda stingri sacīja:
  - Kur ir akumulators?
  Vācieši virzījās ļoti lēni. Dubļi un sārņi tos bremzēja. Cīņas parādīja jaunā augstspiediena lielgabala efektivitāti no ļoti liela attāluma, trāpot T-34-85 - galvenajam padomju tankam, kā arī IS-3 un IS-4, pašiem pirmajiem T-54.
  Gerda, šaujot no liela attāluma, pamanīja:
  - Jaunais ierocis ir daudz ērtāks.
  Šarlote tam piekrita:
  - Neļaujiet ienaidniekam tuvoties!
  Kristīna, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, izsita padomju tanku un nomurmināja:
  Bet mēs arī esam tik gudri. Vienkārši fenomenāli! Tātad nekas neapstāsies un nesalauzīs karotājus!
  Magda racionāli atzīmēja:
  - Un pievēršot sev uzmanību! Proti, tā kolosālā agresivitāte!
  Un meitene arī spieda baso kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām, atsitoties pret Sarkanās armijas tanku.
  Gerda, šaujot, jautāja meitenēm:
  - Es domāju, kur krieviem tik daudz spītības. Tie stāv kā no titāna. Un viņi nevēlas padoties.
  Šarlote smejoties piebilda:
  - Un viņi nepiekāpsies! Galu galā šie patiešām ir spēcīgākie cilvēki! Un cilvēki ir nelokāmi!
  Magda ķiķināja un, zobus atlaidusi un dzirkstošām acīm, kā safīriem, sacīja:
  - Slava mūsu lielajai dzimtenei!
  Kristīna aizkaitināta nošņāca:
  - Nenāktu par ļaunu paņemt Londonu!
  Gerda iesmējās un ieteica:
  - Ko, kādas idejas jums ir? Slēgt mieru ar Krieviju?
  Šarlote šāva uz staļiniskajiem, izlauzās cauri padomju mašīnas tornim un čīkstēja:
  - Nē! Par mieru nav runas!
  Kristīna arī dauzīja Sarkanās armijas tankus un ieteica:
  - Var būt jautājums par pamieru?
  Magda piekrītoši čīkstēja:
  - Jā, īslaicīga atelpa. Lai pagrieztos uz rietumiem.
  Gerda nosūtīja šāviņu un atzīmēja:
  - Tas tiešām ir iespējams. Uz laiku saslēdz mieru ar krieviem, un viņi paši pārcelsies uz Lielbritāniju. Un tad mēs ilgi neesam paņēmuši Londonu!
  Šarlote iesmējās un ieteica:
  - Paņemsim Maskavu un neviens uz pasaules mūs neapturēs!
  Kristīna, smaidot leoparda zobiem, noklusināja:
  - Nē, neviens neapstāsies un nekad!
  Magda mežonīgā niknumā čīkstēja:
  - Nē, zelta kalnu nebūs! Un būs dimanta akmeņi!
  Gerda atlaida zobus un čīkstēja, ar āmuru sadauzīdama padomju mašīnu kā kristālu:
  - Patērētāju sabiedrībā - pāridarījumu pilns!
  Un atkal pazibēja zoba meitene, kas dzirkstī spožāk par pērlēm. Gerda mīlēja spīdzināt un spīdzināt.
  Šeit, piemēram, viņa paņēma pionieri un izšķīdināja to dzīvu ūdens regijā. Tās ir viņas tieksmes. Un spīdzināšana viņu sajūsmināja. Piemēram, Komsomoļskaja Pravda pēc tam, kad viņi izsūknēja visu noderīgo informāciju, viņi sāka degt ar uguni. Burtiski cepta dzīva lāde. Un tad tos nogrieza, piparoja un apēda.
  Jā, Šarlote un Gerda nodarbojās ar kanibālismu. Un viņi komjaunatnes biedru apēda dzīvu. Un tas ir tik rupji un nav estētiski pievilcīgi. Un pats galvenais, tas sāp.
  Iedomājieties meiteni, kas vēl nav nogalināta, cepta un nogriezta no viņas pa gabalu. Tad iemērc mērcē un ēd.
  Gerda un Šarlote pat ēda cilvēka gaļu. Viņiem bija caureja, un meitenes brauca. Man nācās atvieglot sevi krūmos.
  Un tas kanibālisms ir sodāms.
  Viņi ēda karotājus un zēnus. Visi četri pionieri rupji izģērba Sašku un pēc tam uzlika uz lielas pannas. Un augu eļļā puika tika cepts tāpat vien. Un kopumā tas ir lieliski.
  Magda ēda zēna kāju un atzīmēja:
  - Un kas? Tas ir forši un jauki!
  Kristīna atzīmēja:
  - Mums viss ir jauki!
  Pionieru sulīgo gaļu sagrieza plānās šķēlēs un iemērca mērcē. Meitenes ēda un dziedāja.
  Gerda iesaucās:
  Nav žēlastības, nav žēlastības ienaidniekam! Es pūšu komunistus kā kviešus!
  Un viņš ar basām kājām mētājas sniegā.
  Meitenes gandrīz pilnībā apēda zēnu. Izbaudīja savas aknas. Viņi sagriež visu gaļu. Ēdām un dzērām vīnu. Viņi paēda un tad aizmiga.
  Sapņā karotāji sapņoja, ka paši velni cepās katlos. Un tajā pašā laikā āda tiek nogriezta ar nažu palīdzību. Un tad viņi griežas un saplīst.
  Tad sākas visnežēlīgākā spīdzināšana. Meitenes tika pakārtas aiz matiem un sāka šūpoties uz bagāžnieka. Un tad viņi to aizdedzināja ar uguni. Un viņi darbojās ar virtuozu izsmalcinātību.
  Gerda to atcerējās šaušanas laikā un tad jautāja:
  - Kā tev patīk elle?
  Šarlote atbildēja ar smaidu:
  - Interesanta vieta īpaši kompānijas ziņā!
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  - Tur var velnam astes griezt!
  Magda ar zobu smīnu čīkstēja:
  - Un sasniegt visaugstākos rezultātus! Vispār kā ar uguns polo sacensībām?
  Gerda iekāpa padomju tankā un apņēmīgi paziņoja:
  - Ellē būs tikai Trešā Reiha ienaidnieki! Un īstie ārieši turpinās cīnīties citos visumos!
  Šarlote pārliecinoši apstiprināja, piesitot baso kāju pret bruņām:
  - Lai tā būtu!
  Un viņa pazibināja pērļu zobus.
  Kristīna ieteica:
  Taisīsim ragus!
  Magda iesmējās un iesaucās:
  - Kļūsim par augstākā ranga velniem!
  Un viņa parādīja mēli.
  Meitenes tiešām ir tik dzīvespriecīgas, un viņām ir ļoti spēcīgi muskuļi.
  Gerda atzīmēja:
  - Ak, Mowgli būtu mēs!
  Šarlote laboja savu draugu:
  Vairāk kā Tarzāns!
  Kristīna iesmējās un čīkstēja:
  Ak, Tarzāns, Tarzāns, Tarzāns! Visu valstu valdnieks!
  Magda sajūsmā iekliedzās:
  - Mums ir prūšu gars! Mēs smaržojam pēc Prūsijas!
  Gerda iesmējās, sadalīja padomju tanku un nomurmināja:
  - Nē! Mēs esam paša sātana bērni!
  Šarlote ar atsegtiem zobiem šņāca:
  - Un mēs būsim uzticīgi Tēvzemei!
  Kristīna to viegli apstiprināja:
  - Jā, mēs to darīsim! Kopā ar dzimteni un partiju!
  Magda sajūsmā nomurmināja:
  - Līderi nāk un iet, bet partija paliek!
  . NODAĻA #8
  Karš, protams, ievilkās... Vācieši cieta zaudējumus un arvien vairāk kaujās izmantoja ārzemniekus. Bet tomēr viņu spēks bija lielāks. Turki arī ieradās. Viņi mēģināja ar vētru ieņemt Erevānu.
  Bet varonīgie padomju karavīri tomēr spēja atvairīt šo uzbrukumu, pārākos spēkus.
  Meiteņu bataljons un šeit izrādījās neslavējams. Sievietes karotājas bija skaistas un agresīvas. Un viņi ar basām kājām meta granātas ar nāvējošu spēku. Kā arī sprādzienbīstamas pakas.
  Un jūrā notika sīvas cīņas starp vācu un padomju kuģiem. Melnās jūras flote joprojām bija dzīva un spītīgi cīnījās ar milzīgu nacistu karaspēka ordu un pat uzvarēja.
  Viktorija, iznīcinātāja kapteine, un tāda pati puskaila, līdz melnai iedegusi gaišmataina meitene kā pārējās.
  Protams, ir ļoti skaisti, ja meitenes ir gandrīz kailas, slaidas, muskuļotas. Un, ja kājas ir tukšas, tad tas viss ir šarms un kārdinājums.
  Viktorija nikni saka:
  - Es esmu karotājs, kurš dzimis no Svaroga! Es esmu Dieva Rodas mazmeita. Un es varu darīt brīnumus!
  Andželīna loģiski atzīmēja, palielināmais stikls nacistiem:
  "Es arī neesmu no parastām asinīm. Redzi, cik viņa ir stipra. Mans sencis bija Iļja Muromets.
  Un meitene ar basām kājām palaida veselu kasti.
  Veronika cīnījās izmisīgi, cīnījās ar visu spēku un palaida tādu kaujas spēku.
  Meitene ir ļoti skaista, blonda, izliekta, ar garām, muskuļotām kājām. Viņai patika, ka viņu glāstīja.
  Veronika saka:
  - Kāpēc Vācija iekāpa Krievijā!
  Yuliana, šī skaistā meitene, čīkstēja, dauzīdama nacistus:
  - Lai atrastu savu likteni!
  Pusaudžu meitene pēdējos mēnešos ir augusi un kļuvusi par muskuļotāku un izliektāku figūru. Juliāna uzziedēja un kļuva tik skaista. Un viņas mati ir balti ar nelielu zeltījumu. Arvien vairāk viņa vēlas vīrieti. Tikai nevainību ir biedējoši zaudēt.
  Bet lai viņi glāsta, samīļo, bučo, laizīt. Vislabāk ir tikt galā ar salona zēniem. Viņi arī baidās un kautrējas, un ir mazāks risks, ka viņi vēlas kaut ko nopietnāku.
  Juliana ir ļoti laba karotāja un šauj. Viņš arī sapņo kļūt par feldmaršalu. Turklāt viņa vēlas līdzināties Muhamedam un izveidot savu reliģiju.
  Ambicioza meitene.
  Tagad, ja pats cars Josifs Vissarionovich Staļins, tāpat kā Vladimirs Solnyshko, ņemtu un iepazīstinātu Rodnoveri Krievijā un Atgriezties pie krievu dieviem.
  Kāpēc mums vajadzīga Marija?
  Slava Dievmātei - Lada.
  Tas noteikti ir labāks par Bībeli.
  Mūsu Lada ir ļoti skaista, ar zelta krāsā matiem, un viņa ir īstā Dievmāte un Dievu māte un Visvarenās ģimenes vienpiedzimušā meita!
  Visuma radītājs.
  Klans vienmēr bija un Viņš, tāpat kā Allāhs - Visvarenais, Mūžīgais, Viszinošais, Visuresošais, un viss Visums ir viņa templis.
  Ar ko viņš ir sliktāks par jūdu Jahvi vai vājāks par viņu?
  Rods radīja neskaitāmu Visumu kopumu!
  Viņš dzīvoja tik daudz, ka jūs nevarat iedomāties!
  Rod bija pirms visiem laikiem. Nebija laika, bet Rods bija!
  Un vienmēr būs!
  Visi Demirugi dievi ir Ģimenes bērni!
  Un mēs esam viņa mazbērni!
  Bet Rods neaizliedz pielūgt savus bērnus un dievus. Rods ir dievu Dievs.
  Un Svarogs ir dievu Dievs!
  Un cilvēki ir Dievu mazbērni! Slava krievu dieviem!
  Juliana kulj nacistus. Šķiet, ka krievu dievi palīdz arī krievu cilvēkiem.
  Drīz viņi piebeigs Hitleru un kara beigas. Vai varbūt nāksies nolaisties Vācijā. Jo labāk mēs iekarosim Berlīni. Tik daudz sliktāk Vācijai. Tomēr kļūt par daļu no Krievijas nav tik biedējoši.
  Juliana jautā Annai:
  - Vai, jūsuprāt, mums vajadzētu pārņemt Vāciju?
  Rudmatainā skaistule atbild:
  - Protams!
  Džuliana ar nepatiesu pārsteigumu jautā:
  - Priekš kam?
  Anna skaidri norāda:
  - Lai vēlāk nebūtu nekādu draudu! Ka man vairs nav jācīnās ar vāciešiem, kuri gribēja atriebties!
  Juliana iesaucās:
  - Un tas ir pareizi!
  Krievijas flote vajā vāciešus un nogremdē viņu kuģus.
  Juliana arī vada garīgu dialogu.
  Kāpēc ir vajadzīga lūgšana? Jo cilvēkam vienmēr nepietiek ar to, kas viņam ir. Pieaugot ienākumiem, pieaug arī vajadzības. Un tas ir labi. Tas ir tas, kas virza progresu. Cilvēki vēlas vairāk un vairāk. Un krievu dievi palīdz šajā jomā, stimulējot zinātni.
  Krievu dievu gudrība ir liela.
  Un kristietība? Ko tas māca?
  Ka Zeme un viss, kas uz tās - sadegs! Vai tiešām ir iespējams stimulēt cilvēces attīstību?
  Protams - krievu ticība atšķirībā no kristietības un islāma nemāca pasaules galu. Rodnoverie māca, ka cilvēki nākotnē attīstīsies un kļūs par sevi kā dievi-demiurgi.
  Ka zinātne, progress un saprāts veidos no mums dievus! Un cilvēki kļūs stiprāki un gudrāki.
  Ko māca kristietība?
  Kas mēs esam māls? Ka mēs neesam neviens! Ka Dievs ir viss un cilvēks nav nekas!
  Bet Rodnoverie paaugstina cilvēku.
  Bet vissliktākais Bībelē ir ebreju paaugstināšana pāri pārējām tautām. Pēc tam jūs brīnāties, kā kāds tic tādai lietai. Un kāpēc kristietība izrādījās tik izturīga?
  Bet romieši varēja nākt klajā ar savu reliģiju. Viņi ir gudri. Un izveidojiet savu monoteismu.
  Kāpēc mums vajadzīga kāda cita ticība. Ir arī paradīze - Iriy. Un Ceļš starp zvaigznēm, pa Piena ceļu, un gara evolūcijas doktrīna. Kad tu pats vari izaugt līdz Dievam.
  Un neesi tikai aita, kas noliecas pāri paradīzei, un tās jērs dzen to ar dzelzs stieni.
  Tātad ir izvēle.
  Vai savējais, vai ebrejs - kāda cita!
  Nu kāpēc krieviem vajadzīga kāda cita ticība. Ak, kāpēc Pēteris Lielais neatdzīvināja Rodnoveri.
  Viņi lūdza savus dievus un savu Dieva Māti Ladu.
  Un krievu dievi kļūtu stiprāki par visiem un vedīs mūs uz uzvaru.
  Un arābi? Viņi izveidoja savu reliģiju. Un viņi neņēma kāda cita.
  Eh, nu kāpēc Krievijā nebija krievu Magomeda.
  Un kāpēc neviens ķēniņš neatbalstīja praviešus šajā jautājumā?
  Jauna reliģija - Rodnoverie monoteisma formā!
  Un slava lielajai Krievijai!
  Pa to laiku padomju karaspēks medī Hitleru, lai piebeigtu viņa eskadru.
  Meitenes pagriezās pret sevi un grozījās.
  Viktorija, uzsitot baso kāju pret bruņām, atzīmēja:
  - Šeit visgrūtāk ir atrast Hitleru, nevis viņu pārspēt!
  Džuliana iesmējās.
  - Un kur viņš dosies! Viņš tiks saspiests!
  Un meitene atkal domāja.
  Pastāv liels nepareizs uzskats, ka Bībele ir Dieva atklāsme. Un uz ko tas ir balstīts? Patiešām, Vecajā Derībā ebreji Dieva vārdā darīja briesmīgas lietas. Sievietes un bērni tika nogalināti, pilsētas tika nodedzinātas un pat dzīvnieki tika sodīti.
  Vai augstākais prāts varētu būt tāds? Visticamāk ne. Un maz ticams, ka Dievs būtu apstiprinājis Elīsas veikto bērnu nogalināšanu. Jebkurā gadījumā, Dievs Rods. Patiešām, kur jums radās doma, ka Bībelē ir atklāsme par Visumu Augstāko Radītāju?
  Uz kāda pamata?
  Pat pašā Bībelē nav teikts, ka ir kādas citas planētas, uz kurām dzīvo cilvēki un kuras ir radījis Jehova. Nav šaubu, ka Visums ir pilns ar zvaigznēm ar planētām. Un pat ir rakstīts, ka Dievs zemi licis uz stingriem pamatiem, tā nedrebēs mūžīgi.
  Patīk vai nepatīk, bet ne zinātniska Bībeles grāmata. Tātad, vai ir vērts to turpināt? Un cik reižu tajā ir ietverts izteiciens - Zemes gali, četri zemes gali, debess un tā tālāk?
  Vispār Kristus tēls ir vispretrunīgākais. Vai Visvarenais Dievs un Visuma Radītājs ciestu pie krusta? Tas ir kaut kā nedabiski un smaržo pēc mazohisma. Par ko iet uz Krusta pie Baltā Dieva. Vēl viena lieta, kas jācīnās ar zobenu. Varbūt pat pret Černobogu. Sava veida divu Visuma būtību duālisms.
  Tagad, ja mēs izejam no slāvu leģendām par Balto Dievu, tad tas ir daudz loģiskāk. Nevis mazohisms un simpātijas un ticības prasības, bet gan Dieva Rodas gaišās daļas lielākā varonība. Cīņā pret ļaunumu un Černobogu.
  Galu galā Belobogs uzvarēja nāvi un deva cilvēkiem, kā arī visām radībām Visumā, priecīgu dzīvi.
  Turklāt atšķirībā no kristietības, kas dod laimi tikai nelielai daļai no tiem, kurus ir ievēlējis Visvarenais Dievs, Rodnoverijā visi saprātīgie cilvēki izglābjas. Precīzāk, viņi iegūst nemirstību.
  Slikti cilvēki tiek sodīti. Iemiesojusies vergos, kroplos, lūzeros. Ārkārtējos gadījumos viņus sagaida elle. Bet ne uz visiem laikiem. Izcietusi noteikto sodu ellē, dvēsele atkal iemiesojas. Un pat pats pēdējais nelietis saglabā iespēju izaugt līdz Dieva demiurgam. Vai arī atrodiet mūžīgo svētlaimi Irijā.
  Varoņu karotājiem ir sava balva. Vai arī jūs iemiesosieties par karali, komandieri, miljardieri vai ārkārtīgi laimīgu cilvēku, vai kaut kādā veidā. Vai arī, ja esat jau noguris no varoņdarbiem un pastāvīgas cīņas, jūs gaida atpūta Irijā. Un tā visi visdažādākie prieki. Jūs esat kā mūžīgi jauns miljardieris kūrortā.
  Un jūs gaida skaistas valkīras, veseli harēmi un pilis. Un izklaide, un brīvdienas, un ceļojumi, un spēles, un dzīres, un salds vīns, no kura galva nesāp, un viegli varoņdarbi. Varbūt jums ir arī vara Irijā un vergi, un visskaistākās sievietes. Un sievietes-varones Irijā, skaistākie un sirsnīgākie jaunie vīrieši. Un viss būs skaisti un brīnišķīgi.
  Prieki, tikai prieki un izklaides - ultramoderni un senatnīgi.
  Un, kad jums apniks būt svētlaimīgam, jūs atkal varat iemiesoties Piena Ceļā.
  Un turpiniet savu kustību ar Sevis pilnveidošanu. Lai kādreiz kļūtu par Dievu, Radītāju un Visaugstākās Ģimenes Dēlu.
  Ne viens, lai dzīvotu kopā ar cilvēku, bet daudzi. Un jebkurai dvēselei vienmēr ir iespēja sasniegt virsotni.
  Ja tu uzvedīsies slikti, būs vairāk ciešanu un moku. Un ellē viņi cepsies, kas šķitīs par maz. Bet mūžīgas spīdzināšanas nebūs. Grēcinieks izpirks savu vainu ar sodiem ellē un saņems jaunu iespēju izlabot un paaugstinot.
  Tas atšķiras no kristietības un islāma, kur, ja tu ej ellē, tad uz visiem laikiem un bez izredzēm. Turklāt gan kristietība, gan islāms sola nebeidzamus miljardus miljardu gadu ilgas mokas nevis par sliktiem darbiem, kas izdarīti īsas cilvēka dzīves laikā, bet vienkārši par neticību.
  Un tas jau ir skaidrs lēciena punkts.
  Tas ir pat neapšaubāmi, ka Rodnoverie ir tuvāka un mīļāka mūsdienu cilvēkam, kā arī racionālāka.
  Pārdomas pārtrauca japāņu kuģu parādīšanās pie apvāršņa. Kas panāca nacistu eskadriļu.
  Nacisti joprojām var slēpties, bet bēgt no kaujas ir kauns. Un tā fašistu admirālis pieņēma nevienlīdzīgu cīņu.
  Meitenes skraida pa klāju basām kājām un dzirkstošās. Viņi nošauj sevi un iznīcina nacistus. Tādi drosmīgi nelieši. Viņiem ir sīva uguns. Un acis mirdz no safīriem un smaragdiem.
  Un pliki papēži, noapaļota mirgošana. Un mirdz dzirkstoši smaidi.
  Un desmit collu lielgabals izšāva. Kā blefs. Ka izjuka pat Hitlera iznīcinātājs.
  Džuliana čīkstēja:
  - Tā dara krievu dievi!
  Viktorija, kurai garām pazibēja kailās, iedegušās kājas, laboja:
  - Drīzāk mēs to darām paši!
  Veronika ieteica:
  Tad dziedāsim!
  Sarkanmatainā Anna pacēla:
  - Protams, dziesma būs jautrāka.
  Un dziedāja viss meiteņu bataljons, vesela balāde.
  Cars Staļin-Ļevs, tu esi krievu zeme,
  Par godu mūsu dzimtenei...
  Krievijā mēs visi esam draudzīga ģimene,
  Nenožēlos, zini mūsu dzīvi!
  
  Mums ir imperators, vienkārši Dievs,
  Kurš gudri valda pār Visumu...
  Un es vēlos, lai Visvarenais palīdz
  Un pārvērtās par sūnu kaudzi Kainu!
  
  Es ticu, ka uz Zemes būs laime,
  Un uz planētas spīdēs prieks ...
  Visur valda miers un prieks,
  Krievija ir kļuvusi par īstu paradīzi!
  
  Tiks celts cariskais komunisms,
  Iemet ellē briesmīgo slepkavas rēcienu...
  Un mēs lidojam taisni uz augšu, nevis uz leju
  Pazūdiet pretinieki-asinssūcēji!
  
  Nav jādomā, karalis nemaz nav slikts,
  Dod viņam vēl mazliet veiksmi...
  Lai krievu Dievs ir ar Staļinu-Ļevu,
  Tad viņš varēs drosmīgi iestrādāt pārmaiņas!
  
  Krievija ir ziloņu dzimtene,
  Valsts vienkārši nevar būt brīnišķīgāka ...
  Mums nav vajadzīgi papildu vārdi, puiši
  Karotājs sasauc točīnu cīnīties!
  
  Kā nemēģināt sakaut ienaidnieku Krieviju,
  Es zinu, ka jūs pārkāpsit robežu...
  Neuzvaramais krievu lācis,
  Un saule virs Krievijas neriet!
  
  Dzimtenei nav augstāka, zini kalnus,
  Ka komunisma valstības virsotnes mirdz...
  Es ticu, ka Tas Kungs sagraus ienaidniekus,
  Un revanšisma smīns nepāries!
  
  Lai Krievija spīd pār planētu,
  Valsts, kas deva laimi cilvēkiem ...
  Eksāmeni, nodošana, tikai pieciem,
  Galu galā Dzimtenes spēks ir neizmērojams!
  
  Ļaujiet tam būt, mīlestība tiek slavēta mūžīgi,
  Divdesmitajā vai divdesmit pirmajā gadsimtā...
  Ļaujiet asinīm vardarbīgi plūst,
  Varonis nebūs vienkārši māņticīgs!
  
  Jūs drosmīgi izlējat Tēvzemes ienaidnieku asinis,
  Ļaujiet viņai plūst ...
  Un vienkārši salauziet pretinieku,
  Svētās sejas svētī kaujai!
  
  Lai mūsu dzimtenē ir zvaigzne,
  Kas norāda uz ceļu un Visumu ...
  Liels sapnis piepildīsies
  Visi pārējie cilvēki vienkārši kontrolē!
  
  Jā, mēs sagrausim Tēvzemes ienaidniekus,
  Un tiek galā ar bezgalīgo baru...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Neesi uzvarošs ar sātanu!
  
  Lai gan jūs zināt, krievu dievi ir spēcīgi,
  Mēs atdzīvināsim Krievijas varenību...
  Lai gan slāvi ir sadalīti,
  Bet es joprojām būšu tas pats mesija!
  
  Mūsu krāšņais cars Lielais Staļins-paradīze,
  Tu labi pārspēji Japānu...
  Tātad, karavīrs drosmīgi uzdrošinās,
  Un esi lielisks, nevis blēņas!
  Bet ne visi var uzvarēt. Dažās vietās nacisti pārņem varu. Albīna un Alvīne katra notriekuši piecus tūkstošus lidmašīnu un saņēma vēl vienu apbalvojumu: Bruņinieka krusta Lielo zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Alvīna notriec padomju mašīnu un čīkst:
  - Prieks par Hitleru ir mans spēks!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš raksta kārtējo pirueti.
  Albīna veikli nogriež citu padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Āriešu ideju vārdā!
  Un viņš arī izmanto basas kājas.
  Super klases meitenes.
  Un kā viņi spīdzināja pionierus... Un viņi lauza viņiem kaulus ar karstām knaiblēm. Vispirms zēniem uz basām kājām tika lauzti pirksti. Un tad ribas tika sasmalcinātas ar knaiblēm. Un tad pionieru sirdis tika izgrieztas no lādes un apēstas bez ceremonijām.
  Šeit ir meitenes. Vienkārši barbari un nežēlīgi ķipari.
  Bet padomju meitenes atriebjas nacistiem un tiek sagrieztas ar zobeniem.
  Meitenes un viņu bataljons iesaistījās kaujā ar nacistiem uz sauszemes. Meitenes nacistus sagaidīja ar mērķtiecīgiem šāvieniem, zobeniem un granātas metieniem ar basām kājām.
  Veronika ar basu kāju meta citronu un čīkstēja:
  - Par karali un Tēvzemi!
  Un šāva uz nacistiem.
  Arī Džuliana ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Par pirmo izsaukto Krieviju!
  Un arī pienagloja nacistus.
  Te rudmatainā Anna dauzījās un čīkstēja:
  - Slava mātei karalienei Zojai Kosmodemjanskai!
  Un arī pārdūra ienaidnieku.
  Andželīna arī uzspridzināja, ar basām kājām palaižot veselu mucu ar sprāgstvielām un izklīdinot nacistus tālu prom:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Un Viktorija sabojājās. Viņa aizslaucīja nacistus un ar kailajiem papēžiem padevās postošajam citronam.
  Viņa plaušās iesaucās:
  - Par jaunām robežām!
  Veronika piesita nacistiem un čīkstēja:
  - Par mūžīgo Krieviju!
  Un viņa arī sita uz nacistiem un rēja:
  - Par ābelēm uz Marsa!
  Juliana paņēma, iesita vāciešiem. Viņa ar basu kāju meta ienaidniekam granātu un čīkstēja:
  - Par vienotu un nedalāmu cara impēriju!
  Un meitene nosvilpa. Bija redzams, ka pusaudze bija kļuvusi daudz lielāka, viņas krūtis bija augstas, viduklis šaurs, gurni bija gaļīgi. Viņai jau bija pieaugušas, muskuļotas un veselīgas un spēcīgas sievietes figūra. Un seja ir tik jauna. Ar grūtībām meitene apspieda vēlmi mīlēties. Lai viņi vienkārši samīļo. Un labāk ar citu meiteni, vismaz nevainību neatņems.
  Juliana ļoti veikli ar basām kājām meta uz nacistiem granātas. Un tas darbojas ļoti veiksmīgi.
  Anna ir ļoti sarkana un arī ļoti skaista. Un vispār tādas meitenes bataljonā ir brīnišķīgas, tikai augstākā bauda.
  Anna ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Lai Lielā Krievija ir slavena!
  Un arī kā tas griežas.
  Nu, meitenes, nu, skaistules!
  Rides un Andželīna. Tik liela meitene - divus metrus gara un simts trīsdesmit kilogramus smags. Tajā pašā laikā ne resns, ar atmestiem muskuļiem un velkmes zirga krustu. Viņš ļoti mīl vīriešus. Sapņi par bērniņu. Bet līdz šim tas nav izdevies. Daudzi cilvēki no tā vienkārši baidās. Un ļoti agresīva meitene.
  Ne jau viņas vīrieši jautā, bet viņa pati nekaunīgi lūdz. Bez kauna un apmulsuma.
  Un viņai tas patīk. Esiet aktīva ballīte.
  Tajā pašā laikā Andželīna ir brīnišķīga karotāja. Un viņa paveica daudzas lielas lietas. Viktorija vada viņu bataljonu.
  Viņš arī ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Virs valsti būs gaisma!
  Veronika ar basu kāju met citronu un čukst:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Arī Džuliana met ar kailiem pirkstiem un rūc:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Anna kliedz:
  - Ar nepasaulīgām skumjām!
  Un ar basu kāju iemesta dāvana arī lido.
  Tālāk Andželīna gaudo. Viņš arī ar basām kājām met veselu kaudzi granātu.
  Un varonīgā meitene rēc:
  - Baltā Dieva vārdā!
  Viktorija arī ar kailiem pirkstiem nosūtīja granātu un kliedza:
  - Kristus vārdā!
  Un izšāva pāris šāvienus.
  Un Andželīna sāka skricelēt no ložmetēja. Viņai tas bija ļoti labi.
  Īsāk sakot, meitene ir zvērs.
  Veronika nožēlojami čīkstēja:
  - Es patiesībā esmu Supermens!
  Un ar basu kāju meta granātu.
  Arī Džuliana izšāva. Nogalināja nacistus.
  Tvītoja:
  - Slava Krievijai!
  Un ar basu kāju viņa palaida granātu.
  Anna arī čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju!
  Andželīna palaida veselu kasti pret nacistiem. Un viņa to paņēma, satracinātā dusmā rēca:
  - Svarogam!
  Viktorija to paņēma un čīkstēja:
  - Par jaunu sistēmu!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu!
  Veronika nopūta:
  - Tērauda muskuļiem!
  Un viņa arī palaida granātu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Arī Juliana to paņēma un čīkstēja:
  - Par mīlestību un maģiju!
  Un basām kājām kustībā.
  Rudmatainā velns Anna paņēma, palaida granātu kasti un čīkstēja:
  - Ārpus robežām uz Marsa!
  Andželīna arī palaidīs dinamīta mucu un murminās:
  - Krievijas pasaules kārtībai.
  Un Viktorija kā rej:
  - Par jaunu ceļu uz laimi!
  Pēc tam meitenes abas kopā smejas.
  Nataša turpina rakstīt...
  Padomju Krievijas karaspēks virzījās Krasnodaras pilsētas virzienā. Priekšgalā bija Oļegs Ribačenko un Margarita. Puisis un meitene jau paspējuši kļūt slaveni un pierādīt sevi cīņās. Viņi cīnījās no Voroņežas aplenkuma pirmajām dienām.
  Šie bērni ir patiesi varoņi. Tieši viņi spēlēja parādību lomu, kas saglabāja Voroņežu rudens, ziemas un pavasara uzbrukumos.
  Tad pie ložmetējiem apgūlās puika un meitene, arī basām kājām un puskaili aukstumā.
  Kad esi basām kājām aukstumā, krievu dievi tev dod fenomenālu spēku un tu esi spējīgs uz lieliem brīnumiem.
  Zēns un meitene sāka šaut ar ložmetējiem uz progresējošo japāni. Un viņiem tas izdevās ārkārtīgi labi. Kas nav metiens, tad sitiens. Tādu brīnumu paveica puskaili, basām kājām bērni aukstumā. Un tieši pateicoties aukstumam un tam, ka basās kājas bija saskarē ar sniegu, viņiem palīgā nāca krievu dievi Demiurgs.
  Oļegs Ribačenko, šaujot un, pļaujot nacistus, čivināja:
  - Uzticīgā Lada, palīdzi mums!
  Margarita, šī drosmīgā, zeltainā meitene, kas iznīcināja nacistus, arī iesaucās:
  - Ļaunie ienaidnieki tiks uzvarēti!
  Zēns Oļegs ar basu kāju meta granātu, izklīdināja nacistus, šņāca:
  - Slava Tēvzemei - mūsu māte!
  Arī Margarita ar basu kāju palaida granātu un čīkstēja:
  - Ienaidnieki karāsies ap spaini!
  Zēns un meitene cīnījās ar milzīgu niknumu. Viņiem bija tik daudz gribas, spēka un rakstura, ka varēja tikai brīnīties.
  Oļegs Ribačenko, šaujot, dziedāja:
  - Slava Svarogam!
  Margarita, šaušana, izdota:
  - Un visvarenais stienis!
  Jaunie karotāji bija lieliski un brīnišķīgi!
  Oļegs, bez garām sūtot lodes no ložmetēja, izdeva:
  - Tēvzeme ir aiz mums, Baltais Dievs ir ar mani!
  Margerita entuziastiski čivināja:
  - Lai Dzimtenes ienaidnieks nomirst smagās agonijās!
  Un meitene parādīja savu garo mēli.
  Oļegs, iznīcinot nacistus, iekliedzās:
  - Lai ir slava uz Zemes!
  Margarita tam piekrita:
  - Lai top slava!
  Un nopļāva nacistus.
  Bērni pļāva vāciešus simtiem un tūkstošiem. Viņi kāpa un burtiski meta līķus visās pieejās.
  Oļegs ķiķināja un atzīmēja, iznīcinot nacistus:
  - Un Melnais Dievs palīdz kaujā!
  Margarita entuziastiski piekrita:
  - Mums un Černobigai!
  Un ar basu kāju, kā palaist granātu.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Tūkstošiem tūkstošu...
  Margarita, sasmalcinot Frici, piebilda:
  Pulks pēc pulka...
  Iznīcinājis terminatoru, viņš čīkstēja:
  - Mēs uzvarēsim japāņus no ložmetēja!
  Terminatora meitene entuziastiski piebilda:
  - Mūsu varoņi ir skaisti!
  Un atkal no basas kājas lido granāta.
  Oļegs Ribačenko čīkstēja:
  - Meitenei taisnība, priekšnieka skaistule!
  Un puika arī ar basu kāju met granātu.
  Jāsaka, ka bērns ir skaists un ļoti muskuļots. Un kā viņš cīnās.
  Margarita iesaucas, iznīcinot nacistus:
  - Par svēto Krieviju!
  Un ar basu kāju izmesta granāta lido.
  Oļegs piebilst:
  - Par krievu dieviem!
  Un arī puiša kailās kājas izšauta granāta lido. Un izkaisa pretiniekus.
  Margarita, iznīcinot nacistus, čukst:
  - Par godu Dievu dzimtenei!
  Un izbāza mēli!
  Un atkal meitenes basās pēdas izmesta granāta triecas pret nacistiem. Un ložmetēji šauj.
  Oļegs, sasmalcina ienaidniekus, čivina:
  - Tēvzemes varoņi vāc trauksmi.
  Un atkal dod pagriezienu.
  Un puiša izmestā granāta lido.
  Margarita arī sagrauj ienaidnieku un šņāc:
  -Par svēto Krieviju!
  Un tagad no meitenes basās pēdas metiena lido granāta. Izkaisa ienaidnieku visos virzienos.
  Oļegs, šauj, un gandrīz katra lode lido uz mērķi, dzied:
  - Mana dzimtene...
  Un atkal ar basu kāju granāta pret nacistiem.
  Margarita, iznīcinot nacistus, čīkstēja:
  - Lepni un mīļi!
  Un no meitenes basās kājas metās granāta.
  Oļegs Ribačenko, šaujot pa ienaidnieku, piebilst:
  - Mana dzimtene...
  Meitene, nikni šaudama, piebilst:
  - Tu esi prāta kronis!
  Un atkal no meitenes basās kājas izlido nāvējoša granāta.
  Mount Big Saddle ir burtiski nosēts ar nacistu līķiem. Nacisti viņu apmērcēja ar asinīm.
  Pēc tam zēns un meitene tika izgaismoti ar nezūdošu krāšņumu, bet Lielais Seglu kalns netika atdots.
  Un tagad viņi cīnās kā milži joprojām uz Padomju Krievijas zemes ...
  Ritošā notiek cunami viļņi. Kas krīt uz Krievijas karaspēka pozīcijām. Bet tie varonīgi atspoguļo ienaidnieka uzbrukumu. Un parādīt savu varonību.
  Oļegs šauj un čīkst:
  Mēs vienmēr būsim uzticīgi!
  Un no basās kājas atkal lido granāta. Un sagrauj nacistus.
  Margarita arī šauj. Un viņš to dara ļoti, ļoti trāpīgi, sakot:
  - Krievija nelocīsies!
  Un arī ar basu kāju palaista granāta trāpa nacistiem.
  Terminators bērni stūrē un pedāļi.
  . NODAĻA #9
  Cīņa visās frontēs vārās kā vulkāna rūkoņa.
  Un apsēstais fīrers ir nepārprotami neapmierināts ar kara gaitu.
  Hitlers sašutis nomurmināja:
  - Tik daudzus gadus tu man apsoli uzvaru! Un viņa joprojām ir aizgājusi un prom! Tas kļūst patiešām baisi!
  Mainšteins pārliecinoši atbildēja:
  - Bet mans fīrers... Krievi rakās ļoti dziļi.
  Fīrers rēca:
  Tāpēc izrok tos! Mums jāizbeidz vācu tautas ciešanas un jāizbeidz karš!
  Mainšteins daiļrunīgi teica:
  - Krievi nav pret pasauli... Ir par ko padomāt!
  Hitlers pārliecinoši teica:
  - Nekādā gadījumā miera nebūs! Tikai uzvara! Vienreiz jāpieliek punkts boļševiku infekcijām!
  Mainšteins tam piekrita:
  - Jā, vajag pabeigt manu fīreru! Mēs cenšamies visu iespējamo, lai saglabātu āriešu asinis. Un mēs parasti virzāmies uz priekšu karstumā, lai arābi un nēģeri iet uz priekšu. Tas ir mūsu kredo!
  Fīrers stingri pavēlēja:
  - Virzieties pa Donas upi ... Un tajā pašā laikā būtu jauki ieņemt Tihvinu un nožņaugt Ļeņingradu dubultā blokādes gredzenā!
  Mainšteins piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tas būtu jauki, mans fīrers! Vispār nav slikti!
  Hitlers, zobus rāvis, šņāca:
  - Mēs sitīsim pa diagonāli!
  Tikmēr atskanēja taures. Par godu svētku izklaidei: gladiatoru cīņas.
  Fīrers ņurdēja:
  - Mēs esam dzimuši, lai piepildītu pasaku! Un tomēr jābūt ekonomiskam!
  Patiešām, arēnā ienāca trīs melnas meitenes, gurnu drēbēs, basām krūtīm un basām kājām. Bruņots ar trijzariem un dunčiem.
  Pret viņiem tika izceltas trīs skaistules ar baltu, bet tumšu ādu. Šajā gadījumā ebreju.
  Arī gandrīz kails, tikai plānās biksītēs. Bruņots ar zobeniem un maziem vairogiem.
  Hitleram ļoti patika, kad meitenes cīnās. Bet viņam nepatīk, ja baltās meitenes mirst. Tāpēc ringā tika ievesti melnādainie, ebreji, čigāni - tie, kuriem nav žēl palaist. Dažkārt karoja arī krievu gūstekņi.
  Kopumā fīrers nedaudz mainīja savu attieksmi pret slāviem. Gaišmatainas un skaistas slāvu sievietes sāka precēties ar vāciešiem. Turklāt kā otrā, trešā un ceturtā sieva.
  Trešajā reihā tika legalizēta poligāmija. Turklāt ļoti trūka vīriešu. Turklāt, apprecot skaistas citu tautu blondīnes, fīrers paredzēja palielināt Volkdeutsche skaitu. Vispār vāciešu ir pārāk maz, lai valdītu pār pasauli. Tāpēc mums bija jāņem visi.
  Daudzi poļi saņēma Vācijas pilsonību. Arī slāvi ar āriešu iezīmēm tika reģistrēti kā vācieši.
  Mākslīgo apsēklošanu aktīvi izmantoja ģenētiski apdāvinātākie tēviņi. Un tas tika darīts ļoti aktīvi.
  Pats Hitlers domāja par mieru austrumos. Bet viņš bija spītīgs. Turklāt ASV un Lielbritānijai drīz būs atombumba, un pret tām vērsties nav tik vienkārši.
  Baskājainas un slaidas meitenes: cīnījās melnie un baltie. Cīņa ir sākusies.
  Fīrers jautāja Špēram:
  - Sakiet, ministra kungs, kāpēc ir pietiekami daudz vergu, bet nav uzvaras?
  Galvenais ieroču kalējs godīgi atbildēja:
  - Tāpēc, ka darbaspēka kvalifikācija ir zema. Afrikāņi ir strādīgi, kaut arī piespiedu kārtā, taču slikti apmācīti. Tāpēc ar tehnoloģijām ne viss ir tik vienkārši.
  Hitlers pavēlēja:
  - Vergi ir jāapmāca! Un nežēlojiet viņiem pātagas un krāsnis. Vispār jau pēdējais laiks pielikt punktu krieviem. Kas tev tur neder?
  Špērs daiļrunīgi teica:
  - Jauns augstspiediena lielgabals, dod mums pārliecinošu pārākumu kaujas laukā. Šajā ziņā mēs esam stiprāki nekā jebkad agrāk. Plus jaunas paaudzes piramīdveida tvertnes. Tehnika uzlabojas, mans kungs. Un uzvara ir tuvu!
  Fīrers skābi atzīmēja:
  - Nedod Dievs... Bet šis nav pirmais gads, ko tu man stāsti!
  Špērs atzīmēja:
  - Krievi skraida pēdējās rezerves. Viņiem gandrīz nav palicis neviens vīrietis. Mums ir Āfrika un arābi, un, protams, Eiropa. Mēs viņus izsaldēsim. Viņiem triviāli nav pietiekami daudz iedzīvotāju pret mums. Tātad uzvara ir neizbēgama un laiks ir mūsu pusē!
  Mainšteins uzskatīja par vajadzīgu pievienot:
  - Arī Turcija pastiprina militārās operācijas, kas no mums uz kredīta saņēmusi daudz ieroču!
  Fīrers klusēja un aplūkoja kaujas ainu. Ebreji cīnījās saskanīgāk. Viena melnādaina sieviete jau ir nogalināta. Otrais guva vairākas brūces un grasījās krist. Uh, labāk būtu uz tām palaist lauvas, vai krokodilus.
  Hitlers diezgan skarbi atzīmēja:
  - Turki nav pietiekami aktīvi. Tas ir fakts. Tie būs jāstimulē. Un vispār, kāpēc nav stratēģisku izrāvienu?
  Mainšteins apliecināja fīreram:
  - Šogad Kaukāzs būs mūsu lielais. Un ar viņu karš noritēs savādāk. Un Staļingradu paņemsim mēs. Esmu par to pārliecināts. Mēs esam radījuši ļoti spēcīgus gāzes lielgabalus, kas izšķirs kaujas iznākumu.
  Fīrers rēca:
  - Neizdosies - atbildi ar galvu!
  Tikmēr karotāji uzbrūk nacistiem, rīkojoties ar kolosālu izmisumu.
  Meiteņu bataljons pārliecinoši cīnījās pret nacistiem. Meitenes cīnījās pret visiem uzbrukumiem, šāva, ar basām kājām meta granātas un dziedāja:
  Lai svētā zeme tiek pagodināta,
  Mana mīļā dārgā planēta...
  Krievijas iedzīvotāji ir draudzīga ģimene,
  Un nemidīt ar zābakiem Tēvzemi!
  
  Lai gudrais Nikolajs Krievijā,
  Viņš pacels savu valsti līdz pašām zvaigznēm ...
  Viņš ir pareizticīgais, pasaules suverēns,
  Un uzvarēt ir karaliskais elements!
  
  Krievija ir dievu dzimtene,
  Tajā ir labākie karavīri Visumā...
  Un sievietes gatavos pīrāgus,
  Ar savu spēku cīņās nemainīgs!
  
  Lai mūsu krievi slavē krāšņo ceļu,
  Kas norāda ceļu bez malām...
  Neviens nevar mūs novirzīt no ceļa,
  Mēs neizteiksim cieņu neticīgajiem!
  
  Krievijas varenība ir liela,
  Viņa ir skaista un briesmīga ienaidniekiem ...
  Ir krievu veids un spēcīgs airis,
  Strīdēties ar Tēvzemi ir vienkārši bīstami!
  
  Lai Krievija to pareizi zinātu, plaukst,
  Sasniedz kaut ko tādu, ko nevar izmērīt...
  Eksāmeni, nodošana, tikai uz pieciem,
  Tā kā tu tici Rodam bez robežām!
  
  Nesīsim karalisko ticību,
  Līdz Krievijas tālākajām pieejām...
  Mums, meitenēm, nav vairāk par divdesmit,
  Bet mēs uzskatām, ka visi cīnītāji ir skaistāki!
  
  Nē, krievu mugura nelocīsies,
  Karavīru ienaidnieku asmens nepārvarēs ...
  Sātans nevaldīs Krieviju,
  Un ķermenis cīņā kļūst tikai jaunāks!
  Berlīne ir viegla, cīnītāji tic, ka mēs to izturēsim
  Ar sapni, kas ir spārnota...
  Mēs sagrausim visus pretiniekus uzreiz,
  Un ticiet man, atmaksa gaida dažādus hanus!
  
  Un Jēzus, un Dievs Svētais Svarogs,
  Krievija bruņiniekiem ir ļoti dārga ...
  Aiz mums ir laipnākais baltais Dievs,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  Meitenes dziedāja un meta nacistus ar granātām.
  Viktorija ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - Krievijā meitenes ir cīnītājas!
  Šeit Veronika ar savu kailo locekli palaida nāvējošu dāvanu un izdeva:
  - Un mēs esam super klases karotāji!
  Un sniedza sprādzienu no ložmetēja. Viņa nopļāva pāris nacistu kārtas.
  Arī Juliana, skaista meitene, deva pagriezienu. Viņa nogrieza nacistus ... Un viņa dziedāja savus zobus:
  - Planēta zinās krievu varenību!
  Un dzirksti ar asiem zobiem!
  Skaistā un ugunīgā Anna arī palaida granātu. Viņa izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Par jaunu pasauli! Tu tagad esi mans elks!
  Un kā plika pēda ņirb!
  Un arī lieliskā Andželīna paņems un palaidīs granātu. Un izkaisīt visus pretiniekus.
  Šī karojošā meitene ir ļoti veselīga. Un vienkārši īsta dieviete. Viņai ir tāda enerģija.
  Un karotājs rēca:
  - Slava Tēvzemei un mums!
  Viktorija to paņēma un nošņāca, izšaudama no rokas:
  - Lai mūsu Dzimtene ir panākumu virsotnē!
  Un basa kāja met granātu. Kas lido un iznīcina visus.
  Veronika arī šauj un ļoti veiksmīgi nogalina ģenerāli no dižciltīgo nacistu vidus.
  Un ar basu kāju izmesta granāta lido. Fašisti krīt.
  Meitene kliedz:
  - Par Krievijas varenību šaubās tikai mirušie!
  Un parādiet pērļu zobus!
  Juliana viegli apstiprina:
  Mēs esam stiprākie no visiem! Bijām vakar, mēs esam šodien!
  Rudmatainā Anna entuziastiski piebilst:
  - Un mēs rīt!
  Ar basu kāju izmesta granāta sarauj pretiniekus.
  Andželīna ar basām kājām palaista veselu kasti ar gliemežvākiem un izdeva:
  - Nākotne ir mūsu!
  Krievu, precīzāk, padomju armija iebruka Krasnodarā.
  Priekšā gāja zēns un meitene: Oļegs un Margarita.
  Bērni iznīcināja nacistus un devās uz bijušo imperatora pili, kas kādreiz piederēja Romanovam. Mainšteins, Hitlera izcilākais feldmaršals, svinīgi paziņoja, ka nepametīs galvaspilsētu un paliks tur uz visiem laikiem.
  Oļegs šāva uz vāciešiem un ar basu kāju meta granātu, pie sevis čīkstēdams:
  - Krievija nekad nepadosies!
  Margarita arī palaida citronu ar kailu mazo kāju un ķeksēja, atsegdama zobus:
  - Uzvari vai mirsti!
  Un meiteņu bataljons, lai izlauztos uz pili, kur patvērās feldmaršals Mainšteins. Visas meitenes bija uniformās, bija palikušas tikai biksītes. Un tādi gandrīz kaili cilvēki cīnās kā varones.
  Viktorija ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Nikolaj, tu esi mikado!
  Veronika arī palaida nāves dāvanu ar kailu ekstremitāšu un čivināja, atklājot zobus:
  Mūsu karalis ir labākais!
  Un kā tas mirdz kā pērles! Un tik satriecoša meitene.
  Arī Džuliana sajūsmā čivina un ar basu kāju palaiž granātu:
  - Es esmu psiholoģijas uzvarētājs!
  Un viņa parādīja mēli.
  Iznīcina nacistus.
  Anna arī šauj, šis rudmatainais velniņš. Un tas to dara tik labi. Pļauj nacistus.
  Un rēkt pa plaušām:
  - Slava manai svētajai valstij!
  Un izliek zobus!
  Andželīna arī ir varonīga sieviete, un viņa palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un nacisti lidoja uz visām pusēm.
  Meitenes dodas uzbrukumā, sagraujot pretinieces. Taustāmu panākumu gūšana. Viņi izjūt milzīgu graciozitāti un nenogurstošu spiedienu un vājumu trūkumu. Un kailas krūtis ir labākā neuzvaramības un nenogremdējamības garantija.
  Viktorija, nogriežot nacistus, čivina:
  - Ozola rokas, svina galva!
  Un ar basu kāju met granātu. Izkaisa nacistus.
  Valentīna arī atlaiž.
  Sasmalcina vāciešus. Un sadala tos gabalos.
  Arvien tuvāk un tuvāk pilij. Un basa kāja met granātu.
  Nobiedētie nacisti padodas. Sadalīšanās.
  Terminator Girl saka:
  - Perun esi ar mums!
  Džuliana ir krāšņa terminatora meitene, kura nošauj sevi un iznīcina fašistu militāristus. Viņa atsita zobus.
  Meitene čīkstēja:
  - Mēs esam lielākās Krievijas varoņi!
  Meitene ar basu kāju meta granātu. Izkaisīja ienaidnieku.
  Džuliana paņēma to un atkal dziedāja:
  - Mācīja Suvorovam skatīties uz priekšu! Un, ja tu piecelies, stāvi līdz nāvei!
  Un viņa pasmaidīja.
  Ugunīgā Anna arī dziedāja un rēja:
  - Par jaunām robežām!
  Un smaidot piebilda:
  - Un mēs vienmēr esam priekšā!
  Varonīgā meitene Andželīna arī uzspridzināja ienaidnieku. Izklīdināja imperatora-nacistu sargus un čīkstēja:
  - Par laikmeta sasniegumiem!
  Un atkal plikām kājām mestās granātas lido.
  Meitenes nospiež ienaidnieku. Viņi atceras varonīgo Voroņežas un Staļingradas aizstāvību, kas netiks aizmirsta gadsimtiem ilgi.
  Eh, nu kā tāda armija varēja zaudēt reālajā vēsturē un pat nacistiem?
  Tas ir kauns.
  Viktorija ar basu kāju met granātu un svilpo:
  - Par Krievijas robežu!
  Arī Veronika ar basu kāju palaida kaut ko nāvējošu un izmisīgi čīkstēja, zobus rādot:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Un viņa pagriezās pret nacistiem.
  Un te arī Juliana, kā viņa ņems un sitīs. Un tad viņa to paņēma ar basu kāju un palaida granātu.
  Un tad viņa dziedāja:
  - Mēs nepadosimies ienaidnieka diktatūrai!
  Un atlaida seju!
  Skaista ļoti jauna meitene ar sportista figūru. Un ļoti drosmīgs.
  Un Anna ir kā dūre pret nacistiem. Viņš tos sasmalcina un ļoti veikli ar basu kāju met granātu.
  Un izkaisa ienaidniekus, it kā pudeles lidotu no bumbas.
  Meitene rēc:
  - Šokolāde, tas ir mūsu ceļš!
  Anna ļoti mīl šokolādi. Un ķēniņa vadībā tirgi ir piepildīti ar precēm. Ko var teikt par caru Nikolaju? Nedod Dievs, lai karalis-lūzeris mūsu acu priekšā pārvērstos par diženu. Un viss, kas tam nepieciešams, ir, lai meitenes cīnītos frontēs.
  Un pāris bērnu-varoņu, kuri neļāva nacistiem pārņemt kalnu, Vysokosnaya un Lielo Seglu. Kad tika izlemts Vysokosnaya liktenis.
  Tātad Krievijas padomju impērija tika sagrauta.
  Andželīna arī palaista slepkavības stobru un ar ložmetējiem sagruva imperatora pils ārsienu.
  Tagad meitenes jau skraida pa istabām. Karā drīzumā notiks izšķirošais pavērsiens.
  Viktorija entuziastiski saka:
  - Ticu, veiksme mani sagaida!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Veronika, kas vada nāvējošu ugunsgrēku. Pretinieku izšūšana, tvīti:
  - Man noteikti ir paveicies!
  Un atkal lido ar basu kāju palaista granāta.
  Un tad ir Juliana, kā pāris piesietas bumbas, kas izšautas no viņas basām kājām. Un iznīcināt pretiniekus.
  Tad izplūda smieklos:
  - Es esmu komētas meitene.
  Un atkal viņš izmet nāves ugunīgās mēles.
  Un tad Anna, šī terminatora meitene, jau steidzas. Kā viņa visus paņēma un smērēja. Vienkārši izcili.
  Karotājs, kurš ir īsts kaujas demiurgs.
  Un čīkst pie sevis:
  - Mūsu ekipāža, tur ir vislielākā drosme!
  Un tad parādījās Andželīna. Tik forši un nervozi. Viņš inficē visus ar savu trakulīgo enerģiju. Spēj sakaut praktiski jebkuru ienaidnieku.
  Un karotāja izliek pērļu zobus. Un tie ir lielāki par zirgu. Šeit ir meitene.
  Andželīna ķiķina un iesaucās:
  - Baklažāniem ar melnajiem ikriem!
  Un meitenes korī kliedza uz plaukstas:
  - Uz Marsa ziedēs ābeles!
  1947. gada jūlijā atsākās kaujas padomju-vācu frontē. Vācieši virzījās uz priekšu gar Donu. Tajā pašā laikā viņi joprojām mēģināja ieņemt Voroņežu.
  Četras meitenes drosmīgi cīnījās un demonstrēja varonību.
  Viņi šāva taisni.
  Šeit Nataša ar basu kāju iemeta granātu, izklīdinot nacistus. Un norūca:
  - Slava Krievijas varoņiem!
  Skaists, ļoti izliekts meiteņu četrinieks. Viņi novilka krūšturus un atklāja krūtis. Un sprauslas ir tādas zemenes, ēstgribas.
  Vada ļoti mērķtiecīgu uguni un Zoju. Viņš pļauj nacistus un sajūsmā čīkst:
  - Es esmu pasaules čempions!
  Un arī met granātu kā basu kāju. Nacisti izkliedējas dažādos virzienos, piemēram, meteorīta krišanas viļņi.
  Jā, Zojai patīk nogalināt!
  Un tad Augustīns deg. Tas arī šauj ļoti precīzi. Iznīcina Frici.
  Un atkal no viņas basās kājas lido granāta. Nacisti sadala gabalos.
  Svetlana arī naglo Frici. Un viņš dzied:
  - Es esmu forša meitene! Es visus saplosīšu lupatā!
  Un viņas kailie kāju pirksti met iznīcību.
  Meitenes protams pat ļoti! Skaisti, ziedoši, drosmīgi.
  Un vācieši bremzē virzību. Lai gan artilērija aktīvi strādā. Kas ir lieliski! Vienkārši lielākā akrobātika no lielmeistara.
  Nataša šauj... Un viņas acu priekšā pazib spīdzināšanas aina.
  Vācieši noķēra komjaunieti. Izģērb viņu kailu. Un viņi to ielika ūdens katlā. Viņi zem tā aizdedzināja uguni. Sāka gatavot dzīvs. Meitene kliedza no nepanesāmām sāpēm. Nacisti ļāva viņai izlēkt no katla.
  Tad viņi atdzesēja ūdeni un atkal to iemeta un sāka sildīt. Tāpēc viņi gatavoja meiteni vairākas reizes.
  Šeit ir briesmoņi... Tad viņi piekāra meiteni uz plaukta un sadedzināja ar karstu stieni. Nomocītas skaistules līdz nāvei.
  Nu kā lai neatriebjas.
  Nataša ar basu kāju met granātu, izkaisa Frici un pasmaida sevī.
  Tas ir tik lielisks skaistums.
  Meitene saka:
  -Būs forši!
  Zoja arī deva pagriezienu. Nogalināja fašistus. Viņa nogrieza nacistus un viņu algotņus.
  Tad viņa atkal ar basu kāju iemeta granātu un čivināja:
  - Lielisks četrinieks un vārtsargs!
  Tad cīņa turpinājās ar spiedienu un attēliem.
  Sarkanmate Augustīna ar basu kāju palaida granātu. Izklīdināja nacistus, izmērcēja daudz cilvēku ar granātu. Un visi šie Fritz.
  Tad viņa rēca:
  - Es esmu Dzimtenes iemiesojums!
  Un meitene sevi uzrādīja kā izvarotu. Cik jauki un forši! Un viņa sit nacistus sev. Meitene ir vienkārši supermens. Foršākais no visiem un pastāvīgi uzlādēts, lai uzvarētu.
  Svetlana ir arī burvīga meitene. Viņa veica mērķtiecīgu pagriezienu un nopļāva nacistus. Un tad kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Kā sagraut Fritz.
  Un tāda blondīne sakārtos. Visi nopļauti ar vienu šāvienu. Un viņš čirkst, zobus atraisīdams:
  - Būs mūžīgā gaisma un rītausma!
  Meitenes te un tāda pasāža. Ievērojami karotāji - akrobātika.
  Nataša nosvilpās. Viņa ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Es esmu lieliska meitene!
  Lai gan tas ir nepieklājīgs apgalvojums, tas daļēji ir patiess. Šie karotāji ir jauki.
  Un arī ļoti skaista. Ar mirdzošām acīm un pērļu zobiem.
  Un viņi lieliski cīnās, ar basām kājām mētādamies ar dauzītiem priekšmetiem.
  Bet uzveikt nacistus ir ārkārtīgi grūti. Tas ir kā dauzīt sienu.
  Zoja to paņēma un izšāva līniju pret nacistiem. Un viņa tos nopļāva, it kā gigantisks zirgs būtu bijis nags, izsitot zāli.
  Tad meitene ar basu kāju iemeta granātu un iesaucās:
  - Es esmu tāds miljonu sapnis!
  Un viņa parādīja mēli. Šī ir meitene - īsts terminators. Visi tiks paaugstināti un saplosīti gabalos. Un zāģēšana bez šaubām lielā ātrumā.
  Zoja paņēma to un dziedāja:
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu!
  Arī Augustīna ar basu kāju meta granātu. Viņa iemeta fašistus un teica:
  - Un putekļus kā no paklājiem, mēs izsitām no ceļa!
  Svetlana, šaušana, piebilda:
  - Nemaini kājas! Mūsu sejas spīd! Spīdīgi zābaki!
  Warriors kā mēs redzam pilnā tērpā. Un meitenēm nevajag kurpes. Viņi spēj visus izdzēst putekļos vai pulverī, tādā pelēkā krāsā.
  Nataša, šaujot uz nacistiem, domāja. Patiešām, kāpēc nav iespējams gūt panākumus bez krāpšanās? Šeit, piemēram, Staļins paņēma un ar viltu sagrāba varu. Viņš apsolīja Zinovjevam un Kameņevam zelta kalnus, bet pats tos nošāva.
  Vai tā rīkoties ir loģiski? Precīzāk, tas ir tikai loģiski - jūs nevarat maldināt, jūs nevarat dzīvot!
  Nataša ar basu kāju meta granātu un iesaucās:
  - Es esmu liela zvaigzne!
  Zoja arī atšāva. Sapratu un čivināt:
  - Un es arī esmu lielisks!
  Un plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta lido. Un kā fašisti to iegūst. Pēc lielākajām mandeles.
  Un Augustīns šauj. Un trāpa ļoti labi. Un viņa uzvarēja Frici, it kā ar vesera sitienu.
  Un basā kāja arī ļoti slaveni met granātu.
  Augustīns čīkstēja:
  - Necelies slavens, kamēr ir kluss!
  Un atkal deva mērķtiecīgu pagriezienu.
  Svetlana atkal dauzīja. Nogalināja fašistus. Un nomurmināja:
  - Es esmu super meitene!
  Un dzirksti ar acīm un čīkstēt ar balsi!
  Jā, tās ir tādas meitenes, ka ar viņām nevajag bāzt pirkstu mutē - iekodīs!
  Nataša, šaujot, teica:
  - Viņi sāka runāt, viss par ilgmūžību.
  Zoja, metot granātu ar basu kāju, piebilda:
  - Mēs nolēmām nedaudz pagaidīt, kamēr sūkāt asinis ...
  Augustīns iemeta granātu un čivināja:
  - Trešajam garšīgi!
  Svetlana ar kailiem kāju pirkstiem palaida nāves dāvanu un iekliedzās:
  - Ak, es esmu foršs!
  Jūlijā vācieši gandrīz ieņēma Voroņežu un apstājās. Iestājās īslaicīgs miers.
  . NODAĻA #10
  Bet Sarkanā armija cenšas dot pretuzbrukumu.
  Krievijas padomju karaspēkam pa priekšu skrien Oļegs Ribačenko, kurš joprojām izskatās pēc apmēram divpadsmit gadus veca zēna, un meitene, kas arī izskatās tikpat veca kā Margarita.
  Viņi paši šauj. Aiz pleciem ir granātu maisi.
  Oļegs šāva uz vāciešiem. Pļāva baru.
  Viņš ar basu kāju iemeta granātu un čīkstēja:
  - Es esmu terminators, tev uz ceļiem.
  Arī Margarita ar basu kāju iemeta granātu un piebilda:
  - Krievijas ienaidnieki Es noslaucīšu no zemes virsas!
  Zēns un meitene visi steidzas pie sevis un sasmalcina pretiniekus. Tie ir dzirkstoši un stilīgākie pasaulē.
  Oļegs, mūžīgais zēns, šauj uz vāciešiem un dzied:
  - Es tevi aizslaucīšu kā pienenes! Mēs esam terminatori, nevis zēni!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Margarita arī naglu un saka:
  - Mēs esam forši čempioni! Krievija ir aiz muguras!
  Zēns un meitene visi iet un iet uz priekšu. Viņiem ir tik daudz aizraušanās un uguns. Un vācieši burtiski krāso zem nagiem.
  Precīzāk plikas, bērnu kājas.
  Oļegs šauj un nogalina ienaidnieku ar katru lodi.
  Jā, zēnu, šķiet, nav tik viegli apturēt. Viņš ir īsts un īsts terminators.
  Margarita atkal ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Esmu lielisks! Es kļūšu par starptautisku čempionu!
  Un smejoties pie sevis...
  Tikmēr meitenes cīnās. Ir vairāk sieviešu divīziju.
  Šeit nāk viss bataljons. Baskājainas meitenes peldkostīmos. Tāds trūcīgs bikini stila peldkostīms. Un zib kaili, apaļi daiļavu papēži. Brīnišķīgi karotāji.
  Un šauj arī uz vāciešiem. Bet karotāji iesaistās savstarpējā cīņā ar vāciešiem. Kā tie tiek kulti.
  Un kā viņi sevi dur ar durkļiem! Šeit ir meitenes!
  Vienkārši lieliski.
  Meitenes sit vācietes ar plikām kājām un gaļēdāji smejas. Šeit ir karotāji. Spēcīgākās izkārtojuma meitenes. Tā ķeizara karavīri kulj.
  Un viņi pārspēja paši sevi. Un viņi nāk...
  Ir tādi superklases karotāji. Un visi basām kājām un gandrīz kaili. Un viņi lec pie sevis. Un paši sita ar plikiem papēžiem. Šeit ir meitenes - visas meitenes meitenes.
  Viktorija cīnās pa priekšu. Viņa joprojām izskatās pēc meitenes un ir ļoti slaida. Viņš nodur sev vāciešus un dzied:
  - Dievs, sargā karali! Un saplēst visas putas!
  Jā, meitenes šeit ir augstākās klases.
  Un skaistule Veronika ir redzama. Arī blondīne cīnās.
  Un lieliskā Yulfi ir meitene, kura kļuva par ģenerāli pēc vīra apbedīšanas. Yulfi izskatās lieliski. Viņa ļoti mīl vīriešus un bez aizspriedumiem dibina ar viņiem kontaktus.
  Patiesībā sekss pagarina dzīvi un ir ļoti izdevīgs sievietēm. Viņš tos atjauno.
  Anna arī cīnās, turklāt ar saviem sarkanajiem, kuplajiem matiem.
  Un arī apburošā Andželīna - karotāja ir vienkārši super.
  Tas ir, visa karaliskā vai drīzāk staļiniskā gvarde. Pilns skaistuļu komplekts. Viņi ir tik krāšņi un seksīgi.
  Un viņi sagrauj vāciešus. Sasmalciniet tos pulverī. Sasmalcina kaulus un saplēš gaļu.
  Un vācieši bēg no viņu uzbrukuma. Viņi cieš sakāvi pēc sakāves - lai gan vietējā mērogā.
  Un tā vispār, kamēr viņiem ir iniciatīva.
  Vācieši virzās uz dienvidiem gar Donu.
  Gerda un Šarlote cīnās jaunākajā divu cilvēku tankā piramīdas formā.
  Un viņi cīnās diezgan labi. Vācu mašīna ir aprīkota ar augstspiediena pistoli. Kalibrs ir tikai 75 mm, taču ar to pietiek, pateicoties šāviņa lielajam sprauslas ātrumam. Un rezultātā milzīga munīcijas slodze. Meitenes tankā apgūlās. Mašīna ir ļoti manevrējama ar gāzes turbīnas dzinēju.
  Gerda šāva uz padomju tanku un dziedāja:
  - Es esmu tāds mežonīgs vilks, nekad neesmu bijis ārzemēs!
  Un viņš smejas, piesit ar baso kāju kursorsvirai.
  Arī rudmatainā Šarlote nav zemāka.
  Arī super meitene.
  Viņš nošauj sevi un spiež kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Brīnišķīgs karotājs.
  Sarkanmate, šaujot, jautāja Gerdai:
  - Kā jūs domājat, vai beidzot tiks aizliegta kristietība?
  Blondīne terminators uzsvēra:
  - Es domāju, ka būs!
  Un atlaida seju!
  Warriors vispār lieliski prot šaut. Te Gerda dauzīja ar plikiem kāju pirkstiem. Un čivināja:
  - Mums, āriešiem, nevajadzētu ticēt tam, ka ebreju Bībele sludina pacifismu.
  Šarlote tam piekrita:
  - Pareizi, nederēja! Mēs esam labākie pasaulē!
  Sarkanmate atkal ar kailajiem kāju pirkstiem raidīja nāvējošu šāviņu. Avarēja padomju auto.
  Cīņas ir ārkārtīgi brutālas. Tajā pašā laikā padomju meitenes ir labākās.
  Šeit Nataša bija spiesta pārtraukt. Fašisti atkal ir kustībā. Precīzāk, melnādainie un arābi. Nacisti savervē karavīrus Āfrikā un Āzijā un iemet tos padomju pozīcijās. Visi cenšas sagraut skaitļus.
  Nataška veikli ar basu kāju met granātu un saka:
  - Staļina varenība būs gadsimtiem ilgi!
  Zoja iedod rindu. Ar basu kāju met arī pretiniekiem. Izsit nacistus un saka:
  - Skaistajiem karotājiem bailes nav zināmas!
  Sarkanmatainais Augustīns arī šauj. Un ļoti trāpīgi. Un vienlaikus sakot:
  - Jā, mūsu Tēvzemē un sirds dzīvo!
  Un viņš arī ar basu kāju met granātu.
  Svetlana, šaujot, stāsta skaistulēm:
  - Mēs izrakstīsim rēķinu nolādētajiem nacistiem!
  Un no tā lido, ar plikiem kāju pirkstiem palaista granāta. Vispār meitenes te ir no augstākās pošibas.
  Nataša, šauj, čivināja:
  -Lai šis karš ir pēdējais!
  Zoja entuziastiski piebilda:
  - Sātans nevaldīs.
  Jūlijā vācieši virzījās pa Donu un jau tuvojās līkumam. Šeit cīņas ritēja pilnā sparā. Un jūs neizmantosit triecienu tā, kā vajadzētu. Voroņeža kļuva par sānu punktu karam. Tiešām, par ko jūs uztraucaties?
  Sākās lobīšana un sāka iemigt ar smiltīm un lauskas. Stormtroopers lidoja. Viņu bija daudz, un viņi visi bija kaitinoši kā mušas.
  Meitene izteica:
  - Rāpuļi rāpo kā kaitinošas mušas.
  Un viņa ar basu kāju meta granātu, ar to notriekdama vācu reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu.
  Pēc tam Zoja darīja to pašu. Viņa arī ar basu kāju meta granātu un nogāza fašistu.
  Tvītoja:
  - Es esmu baskāju sapnis un vienkārši lieliska skaistule!
  Un atkal karotājs deva pagriezienu.
  Bez problēmām ienāca arī rudmatainais Augustīns. Viņa ar basu kāju ar granātu taranēja automašīnu. Viņa to sadalīja gabalos. Kas izkaisīti pa visu apkārtni un Voroņežas drupām.
  Un tad vēl grūtāk...
  Un Svetlana paņems un ar plikiem kāju pirkstiem metīs granātu. Un viņš bez problēmām iznīcinās visus pretiniekus. Tā tas kļūst it kā zārkā - mēms un bez lieka antimona.
  Vācieši pārāk daudz zaudēja cīņās par Voroņežu un atkal paņēma pārtraukumu.
  Mazliet paspēlējās. Es redzēju vienu vācu uzbrukuma lidmašīnu. Un viņa to paņēma un ar basu kāju uzmeta viņam granātu. Triecošais objekts lidoja augstā lokā. Viņš ielidoja tieši vācu automašīnā, sadalot to gabalos. Tad blondais terminators teica:
  - Es neesmu tava marionete!
  Pēc tam karotāji vienbalsīgi apgāzās uz vēdera. Uzplaiksnīti pliki papēži.
  Jūlijs nāk, cīnās un apšaudās. Viņi apbēra krievu karaspēka pozīcijas ar šāviņiem. Un viņi šauj ar spēcīgiem ieročiem. Nacisti virzās uz priekšu Donas līkuma rajonā.
  Tur ir karotāji un varoņi. Fritz cīnās arī diskotēkās. Īpaši skaistas meitenes: Ģertrūde un Eva. Viņi lido ar disku lidmašīnu un sasmalcina krievus debesīs.
  Nataša šāva debesīs. Viņa notrieca vācu bezpilota, radio vadāmu aparātu "Rama" -7. Un viņa teica:
  - Cilvēki būs priecīgi.
  Zoja ar basu kāju meta vācu uzbrukuma lidmašīnām granātu, kas izlidoja kā gaļēdāja piranja un čivināja:
  - Laime uz visiem laikiem!
  Arī Augustīna ar basu kāju palaida nāves dāvanu un šņāca:
  - Padomju valdība...
  Svetlana arī iemeta liesmojošu priekšmetu, nogāza fašistu un nomurmināja:
  - Spēks ir liels!
  Bet tad vācieši aizgāja... Un meitenes nedaudz nomierinājās.
  Nataša ar skumju smaidu atzīmēja:
  - Nu, cik ilgi šis karš var ilgt!
  Zoja ar entuziasmu atzīmēja:
  - Ar gadiem esam kļuvuši stiprāki, bet nemaz neesam novecojuši!
  Rudmatainā Augustīna ķiķināja un ar kailajiem pirkstiem saspieda kaitinošo mušu:
  - Protams, nē! Nenovecot! Man joprojām ir tik karsts kā jebkad!
  Svetlana iesmējās un atzīmēja:
  - Karš vispār atjauno meitenes. Līderi nāk un iet, bet meitenes paliek jaunas!
  Nataša atbildēja ar platu smaidu:
  - Mēs esam jaunībā - krievu dievi!
  Zoja tam piekrita:
  - Jā, mūsu Dievi, slāvu dievi!
  Ugunīgais Augustīns dziedāja:
  - Mēs dzīvojam uz tēva zemes! Lada bērni ir brīnišķīgi bērni! Un gadi uz spārnota zirga, Krievija tālās tūkstošgades!
  Svetlana iesmējās un atbildēja:
  - No debesīm zvanīs - lietus līs straumēm! Skrienu bērnībā - vasaras lietus man seko!
  Un Nataša ar entuziasmu uzņēma:
  - Aiz manis!
  Un karotāji aplaudēja ar kailām, noslīpētām kājām. Viņi tiešām ir spējīgi uz tādiem brīnumiem. Manā dzīvē nav pāršķirta neviena lapa.
  Šeit aug vesela karotāju paaudze. Jau karo Sarkanās armijas rindās tie, kas dzimuši gandrīz pēc kara sākuma.
  Lūk, piemēram, Andreika. Baskājains puika šortos. Kopā trīspadsmit gadi, bet kā viņš cīnās? Jā, savā ziņā nelaimīgs zēns, kurš nepazina pasauli.
  Nataša pamāja Andreikai. Viņa noglāstīja pioniera blondos matus. Paskaties, cik viņš ir iededzis, kā šokolāde. Meitene puisim iedeva konfektes. Viņš drūmi nomurmināja:
  -Salds ir slikts...
  Bet viņš tik un tā ēda ēdienu. Jā, tāds zēns. Nataša paņēma un pastiepa roku. Viņa kutināja pioniera sacietējušo, putekļaino kāju. Atbildot uz to, viņš sāka kutināt Nataškas kailo zoli. Ir patīkami, ka man pieskaras zēna rokas.
  Nataša atzīmēja:
  - Tev audz Andrejs! Ja tu nodzīvosi vēl pāris gadus, es tevi iemācīšu.
  Zēns bija pārsteigts
  -Kas?
  Nataša iesmējās.
  - Kā mīlēties!
  Andrejs nicinoši nošņāca:
  - Es jau redzēju!
  Nataša pamāja ar galvu.
  - Tas, ko jūs redzējāt, bija dzīvnieku pārošanās. Un es tevi pamācīšu skaisti un ļoti patīkami!
  1947. gada 1. augustā meitenes tika atrastas ierakumos. Viņi cīnījās ar Frici. Kopš Lielā Tēvijas kara sākuma ir pagājis daudz laika. Šeit ir notikums.
  Nataša šauj uz nacistiem un ar kailu, noslīpētu kāju met granātu, sakot:
  - Par komunistiskās valsts varenību!
  Tad viņa izcēla zobus.
  Meitenes te cīnās, tradicionāli gandrīz kailas. Ģērbušies tikai sarkanās, pieguļošās biksītēs, viņi cīnās un ar traku inficē pārējos cīnītājus.
  Un viņi šauj. Un viņi šauj ļoti labi. Tāpat kā augstākā kosmosa līmeņa snaiperi un karotāji.
  Zoja arī šauj. Viņš pļauj nacistus un čivina:
  - Ak, mana dzimtene un lieliskā ģimene!
  Un viņš ar basu kāju met granātu. Vispār brīnišķīga meitene.
  Un viņas mati ir zelta lapu krāsā.
  Zoju savulaik spīdzināja nacisti. Pirmkārt, viņi mani aizveda uz būdiņu un izģērba līdz šortiem. Viņi sāka just, kāpt ar rokām jutīgās vietās. Tad viņi mani sita ar gumijas šļūtenēm. Viņi sita man pa krūtīm, sāniem un augšstilbiem. Nākamais bija vispazemojošākais - izvarots ar gumijas nūju. Bet sajūta ir tik asa. Tajā pašā laikā kopā ar sāpēm Zoja piedzīvoja orgasmu un pabeidza. Nacisti smējās.
  Tad viņi atkal ar nūju izvaroja ar roku rakstīto skaistuli, un tad paši ķērās pie tā... Divdesmit pieci jauni, izsalkuši karavīri gāja pāri meitenei. Lai vairs nav jaunava, bet tomēr vīrietis. Tas ir gan prieks, gan sāpes. Tik intensīvas sajūtas. It īpaši, ja izvaro piektajā punktā.
  Bet vismaz viņi netika sisti. Var redzēt, ka nacistiem tas patika dažādos punktos. Viņi viņu nepakāra. Līdz Zoē beidzot aizbēga. Pirms tam viņa, starp citu, tika izdzīta aukstumā basām kājām un gandrīz kaila. Bet šajā brīdī Zoja jau bija paspējusi pierast pie aukstuma. Un viņa aizbēga tikai biksītēs. Un ka viņa ir augstākās sarkanās aerobātikas karotāja.
  Arī Aurora varonīgi cīnās. Pļauj nacistus un dzied:
  - Dzimtene, partija, komjaunatne! Hitleram būs spēcīga sakāve.
  Un arī kā viņš ar basu kāju met granātu.
  Meitenēs viss ir foršs un bezkaunīgs.
  Un arī Svetlana ņems un dauzīs. Un nopļaut Fritz. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš stādīs granātu.
  Un tajā pašā laikā rēkt:
  - Komunisma cīņas lietai!
  Nataša arī šauj, izsit nacistus un šņāc:
  - Tēvzemes vārdā, svētais!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta izklīdina nacistus. Un meitenes kļūst arvien dzīvespriecīgākas un ar mežonīgu prieku izdzied visu pie sevis.
  Zoja arī šauj ar Robina Huda precizitāti. Vada pie sevis uguni un dzied:
  - Es mīlu Krieviju! Spēcīga valsts! Kāpēc Hitlers netika iznīcināts? es nesaprotu!
  Un arī viņš ar plikiem kāju pirkstiem paņems un metīs granātu. Un kajuks fašistiem.
  Aurora izdrāzīja Frici. Viņa ar basu kāju iemeta citronu un čīkstēja:
  - Bet Pasaran! Ass sitiens!
  Un Svetlana dos kārtu. Kā slaucīt nacistus. Kā tos visus izmērcēt un čīkstēt:
  - Slava Visvarenajam Rodam!
  Un viņš ar basu kāju arī metīs granātu.
  Un Nataša arī dos pagriezienu. Nogriez fašistus. Un viņš ar basu kāju met granātu, čīkstot:
  - Jā, lai tavs vārds svēts!
  Un atkal pasmaidi. Mirdzoši pērļu zobi.
  Un tad Zoja padodas. Atklāti sakot, tas aptvers fašistus. Un viņš čīkstēs, ar basu kāju metot granātu:
  - Karotājs, kas nes nāvi visiem!
  Un atkal viņš tiks uzspridzināts ar nāvējošu sprādzienu!
  Un te ir Aurora kā lupaneta. Un nogalināt. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš sūtīs nāves dāvanu.
  Tad viņš čīkst:
  - Slava brašajiem krievu karavīriem! Plecu meistari!
  Un arī Svetlana sitīs nacistus. Kā viņš tos nopļauj kā sirpi un atlec:
  Es esmu karavīrs, kurš netiks aizmirsts...
  Un atkal ar basu kāju, it kā viņš skrien virsū Krievijas ienaidniekiem. Un kā granāta ļauj tai lidot.
  Meitene, protams, daudz ko atceras. Piemēram, kā četrdesmit pirmajā gadā Fricis piespieda divas baskājas meitenes aukstumā rakt bedri. Un meitenes vēl nav tik rūdītas. Un, protams, viņu kājas vispirms kļuva sarkanas, bet pēc tam kļuva zilas no aukstuma. Un tas sāpēja.
  Un monstri-fašisti, lai iesildītos, sāka sist ar nūjām pa papēžiem. Meitenes zaudēja samaņu. Pēc tam viņi uzlēja tiem vēl pāris ledus ūdens. Gandrīz noguris.
  Par laimi, nelaimīgās meitenes savāca dziednieks. Viņi iznāca. Un pat ekstremitātes nebija jāamputē. Meitenes uzauga un kļuva par partizānām. Viņi atriebās nacistiem.
  Pionieru zēnam Aleksandram Grigorjevičam paveicās mazāk. Viņa nacisti, noķerti, izģērbās. Un karājās uz plaukta aukstumā. Un pioniera basās kājas tika saspiestas blokā, un akmens, kas svēra centneru, apsēdās. Zēns smēķēja izstiepies aukstumā. Un arī viņa fašisti viņu sildīja, nesot lāpu pie stīvuma ķermeņa. Tie ir nacistu briesmoņi.
  Zēns karājās trīs dienas un trīs naktis, un ceturtajā dienā, nespēdams izturēt spīdzināšanu, viņš nomira.
  Iebrucēji izturējās nežēlīgi ...
  Arī komjauniete Sveta bija izģērbta. Jūs pasniedzāt lielu stikla burku. Piepildīts ar ūdeni un pakļauts sala. Un lai visi iedzīvotāji redzētu, kā komjaunietis salst ledainajā, ledus klātajā ūdenī. Kas tas par šausmām.
  Svetlana šauj uz nacistiem un čukst:
  - Fašisms nepāries! Slava Krievijai!
  Nataša arī šauj. Viņš ļoti precīzi ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Negulēsim zem Hitlera!
  Zoja svinīgā tonī apstiprina:
  - Mēs nekad neapgulsimies!
  Un arī atver uguni.
  Un basa kāja met granātu.
  Aurora šauj. Darījumi ar nacistiem un kliegšana.
  - Slava krievu dieviem!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Un Svetlana šauj ļoti precīzi. Un kliedz:
  - Zemes dzīvības vārdā!
  Un atkal viņš ļoti precīzi met granātu ar basu kāju.
  Un Frici ir bez elpas.
  Meitenes atvairīja nacistu uzbrukumu, un pienāca nākamā diena: 1947. gada 2. augusts. Skaistules atkal atvairīja uzbrukumu. Nedaudz nošāvāmies, tad draiskojāmies ar vīriešiem.
  Nataška atcerējās, kā četrdesmit otrajā gadā viņa nedaudz klīda pa kara ceļiem aiz ienaidnieka līnijām.
  Tur bija meitene ar basām kājām vienkāršā kokvilnas kleitā. Pastaigas bija vieglas un patīkamas. Vasara, Natašas baltajos, nedaudz zeltainajos matos tiek iepīts vainags. Kailas zoles ļoti patīkami iedur oļus. Meitenes pēdas ir ļoti rūdītas, un viņai nemaz nesāp. Un pat pudeļu lauskas nebaidās no varžacīm.
  Nataška devās pie sevis, būdama skautu. Viņa ir ļoti skaista meitene, un to var izmantot valsts labā.
  Savaldzināt kādu, sagrozīt. Četrdesmit sekundes Krievijai tomēr ir grūti. Pēc sākotnējiem panākumiem pie Maskavas, Ļeņingradas, dienvidos, Sarkanā armija atkal sāka zaudēt.
  Padomju karaspēks sakāva pie Harkovas un trāpīja katlam. Un nacisti jau brauc uz Voroņežu. Protams, tas nepaceļ garastāvokli. Meitene, īpaši no rīta, noplēsa lapiņu.
  Vācieši tikko paziņoja par neieņemamā Sevastopoles cietokšņa ieņemšanu. Un nedaudz agrāk viņi ziņoja par Āfrikas, arī nelokāmās Tolbukas citadeles, krišanu.
  Šeit nāk meitene basām kājām, mīņājot savas nocietinātās zoles pa akmeņainu ceļu un domājot.
  Kas varētu būt tālāk? Vai fašisti uzvarēs? Galu galā viņu spēks ir ārkārtīgi liels. Jā, noskaņojums ir sabojāts. Meitene čivināja:
  - Manā sirdī dzīvo Staļins,
  Lai mēs nezinām skumjas ...
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  Meitene pēkšņi ieraudzīja zēnu. Apmēram desmit gadus vecs gaišmatains, glīts bērns. Slaids, protams, bet veikls, šortos, un ar pliku rumpi šokolādi no saules apdeguma.
  Zēns pieskrēja pie Natašas. Viņš svilpa un kliedza:
  - Fašisti melo! Neuztraucieties, mēs joprojām uzvarēsim!
  Meitene apņēmīgi atbildēja:
  - Protams, mēs uzvarēsim! Citādi nevar būt!
  Zēns pamāja ar galvu un teica:
  - Nataša, zini, komandieris brīdina, lai nebrauc uz Novoselovas ciemu. Tur Frics sarīkoja slazdu.
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Paldies par brīdinājumu. Bet kurš piegādās zīmīti?
  Zēns ieteica:
  - Ļauj man. Viņi pārbauda visus pieaugušos, pat sievietes. Bet bērns var izlīst cauri.
  Nataša izņēma no biksītēm zīmīti un pasniedza to puisim, bet tajā pašā laikā jautāja:
  - Ja tevi pieķers?
  Zēns, skatīdamies tieši viņam acīs, atbildēja:
  - Es tāpat kā Malčišs-Kibalčišs pacietīšu spīdzināšanu un nomiršu ar paceltu galvu.
  Nataša pasmaidīja. Un tad viņa nogrima. Es atcerējos, kā divus apmēram divpadsmit gadus vecus pionierus notvēra nacisti. Viņi norāva zēniem drēbes un sasēja viņu rokas ar stiepli un iedzina viņus kailus un basām kājām stiprā aukstumā. Tad viņi izdzina tos pa sniegu un atkal iedzina būdā. Viņi brauca, līdz viņu eskorti sasala līdz nāvei. Pionieriem nebija ērti, bet viņi izturēja. Zēni ir diezgan spēcīgi.
  Tad, redzot, ka sals neņem pionierus, nacisti sāka dedzināt bērnus ar uguni. Un viņiem tas izdevās. Kad bende uzlika puiša kailajām krūtīm ar karstu dzelzi, zēns iesaucās:
  Lai dzīvo Staļins!
  Tad zēnam uz plikajām, rūdītajām zolēm tika uzliktas platas metāla strēmeles, kas sarkanas no karstuma. Bende ar lielu prieku caur nāsīm ieelpoja ceptas gaļas smaržu. Pionieris atkal kliedza:
  - Virziet sarkanos karogus virs Reihstāga!
  Un parādīja mēli. Tad nacisti ar karstām knaiblēm izrāva sēklinieku maisiņu. Pionieris nomira no sāpju šoka.
  Jā, fašisti ieviesa jaunu kārtību.
  Viņi rīkojās rupji un nežēlīgi. Un spīdzināšana bija pastāvīga.
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu. Izkaisa Frici un čivina:
  - Lai ir debesis virs zemes! Komunisma paradīze, kurā plaukst padomju valsts!
  Zoja arī palaiž granātu ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Un slava nāks uz zemes!
  Pēc tam meitene dod ļoti mērķtiecīgu pagriezienu. Izsit pretiniekus. Un atkal izcēla zobus.
  Un tad Augustīns aizdedzina. Izsit nacistus un čīkst:
  - Par Dzimteni! Par Staļinu!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta granātu, izklīdināja nacistus. Spēcīgi pārspēja karotājus.
  Neļaujiet ienaidniekam pievilt.
  Arī Svetlana ar basu kāju met granātu. Krāso nacistus un čīkst:
  - Slava mūsu krievu meitenēm!
  Un kā karotāji smejas. Galu galā viņas ir tik daiļavas, ka patiesībā tās var pieteikt konkursam: Visuma kundze. Viņu krūtis ir tik pilnas un vienlaikus stingras. Tāpēc viņiem patīk nodarboties ar seksu ar vīriešiem. Tas viņus patiešām aizrauj.
  It īpaši, kad ķermeņi taustās un joprojām knibina sprauslas.
  Nataša atcerējās, kā viņu reiz meklēja policija. Tā tiešām ir klase. Kad vīrietis ar matainu ķepu ar pirkstiem ielīst tieši tavā vēderā. Cik mežonīgi aizraujoši un patīkami.
  Tad Nataša viņus visus nogalināja. Ko vēl darīt ar policiju? Bet tas, kurš viņu juta, viņa arī izvaroja, piesieta pie sola. Ir tik forši izvarot vīriešus.
  Pēc tam Nataša ar karstu dzelzi sadedzināja piecstaru zvaigzni fašistu līdzdalībniekam uz pieres. Tā ir jārīkojas ar nacistiem
  Meitenes apjucis un sāka iznīcināt nacistus.
  Viņi kulj spiežošo Frici. Un pārspēt tik traku un infernālu uzbrukumu.
  Nataša dziedāja līdzi, nogriežot nacistus;
  - Meitenēm ļoti vajadzīgas! Kur tu esi saimnieks kur!
  Jā, jau vairāk nekā divus gadus Sarkanajai armijai nav nacistiem līdzvērtīga tanka, un tas nav kļuvis labāks. Gluži pretēji, nacisti spiež Sarkano armiju.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Lai mūsu Dzimtene ir kosmosa maršrutos!
  Un ar basu kāju palaidīs citronu. Tāda ir kurtu meitene.
  Augustīns šāva uz ienaidnieku, šņāca;
  - Staļins, Staļins, Staļins! Mēs gribam Staļinu!
  Un viņš metīs granātu ar basu kāju.
  Svetlana, šaušana, turpina:
  - Lai viņi nevarētu mūs salauzt, cel kungi no Zemes!
  Un atkal lido meitenes basās pēdas izmestā granāta.
  Nataša nopļāva pāris rindiņas un izdeva:
  - Un salauz Ādolfu!
  Meitenes joprojām nav atteikušās no iespējas uzvarēt nacistus. 1947. gada 3. augustā kaujas ritēja pilnā sparā.
  Tajā pašā laikā nacisti mēģināja no savām bāzēm atdalīt padomju karaspēku, kam nebija laika atkāpties aiz Donas. Kas, cita starpā, viņiem pat nedaudz izdevās.
  Gerda un viņas tanka komanda, kā vienmēr, ir uzbrukuma priekšgalā.
  Meitenes biksītēs un basām kājām. Paši šauj un cīnās.
  Četriem karotājiem ir divas automašīnas. Kompakts un ļoti ērts, piramīdveida.
  Gerda, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nospiež kursorsviru un šauj. Un trāpa diezgan labi. Padomju tankam noraujot tornīti.
  Tad viņš saka:
  - Es esmu terminators ar sniega krāsas matiem!
  Un viņš nikni smejas... Paši raustās kā marionete.
  Šarlote arī šauj. Ļoti trāpīgi sit un rūc:
  - Un lielais Reihs, mums teica, ka ne dreifs!
  Un ar basu kāju, kā stumt.
  Pienāca 4. augusts, šoreiz vasaras karstākā diena. Vācu tanki cīnās Donas līkumā. Kaujas notiek arī Suhumi. Pilns ar asinīm un iznīcību. Un trakos nevar atgriezt.
  Šarlote un Gerda kailas tankā. Uz tām palika tikai plānās biksītes.
  Un meitenes šauj, laužoties cauri trīsdesmit četriem tankiem, cenšoties izlauzties pie viņām, kas steidzas kā traki suņi. Un ļoti pat šie suņi, teiksim tik forši. Un visi tiek sadauzīti un sadalīti.
  Jūs vienkārši nevarat viņiem pietuvoties.
  Un karotāji ir nikni.
  . NODAĻA #11
  1955. gada augusts. Skaistas meitenes cīnās pret nacistiem. Vācieši spiež uz Voroņežu. Nacisti cenšas nospiest krievus.
  Nataška nošauj, nogriež rindās. Un viņš ar basu kāju met granātu, izkliedējot ienaidnieku:
  - Viss būs lieliski!
  Zoja arī dod kodumu pagriezienu pret nacistiem. Pļāva Frici. Un ar basām kājām meta citronus.
  Meitene kliedza:
  - Tas ir hiper!
  Šeit viņa paņēma arī Augustīnu un sita nacistus. Un viņa arī ar basu kāju meta letālu spēku.
  Meitene čivināja:
  Sasitīsim Hitleru!
  Tad Svetlana ņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta nāvējošu granātu. Meitenes paņēma un nojauca nacistus, čivināja:
  - Tas ir lieliski!
  Nataša agresīvi atzīmēja:
  Mēs esam super cīnītāji!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta granātu. Tas ir ļoti skaisti.
  Zoja šeit paveica lielisku darbu. Tad kaila kāja, ļoti skaista meitene, to iemeta un uzvarēja nacistus:
  - Mēs būsim ļoti forši!
  Tad ugunīgā meitene Augustīna to paņēma un ļoti skaisti izdarīja metienu ar plikiem kāju pirkstiem, izklīdināja nacistus uz visām pusēm:
  Mēs visas esam supermeitenes!
  Tad Svetlana ir ļoti skaista meitene, un tāda blondīne, basām kājām zibina granātas. Un meitene paņēma un izritināja Frici, ļoti skaista meitene.
  Meitene biksītēs. Un viņa iesaucās:
  - Meitenes ir dažādas! Un ļoti sarkans!
  Meitenes parasti ir ļoti foršas un vienmēr basām kājām.
  Piemēram, Svetlana visu kara laiku skrēja basām kājām. Un četrdesmit pirmajā gadā viņa pārcēlās pa mežu. Viņai tā nav pirmā reize. Viņa strādāja bērnu, darba kolonijā basām kājām un vieglā cietuma kleitā līdz salnām. Vēlāk meitene pat skrēja basām kājām pa sniegu. Tātad Augustīns atradās kolonijā. Tur meitenes bargajā Sibīrijas salnā varēja strādāt gandrīz kailas.
  Un tas viņus nebiedēja. Un cik labi meitenēm ir basām kājām skriet pa sniega kupenām. Un ka plikus papēžus sakoda sals. Nav tik biedējoši. Kailās zoles klātas ar varžacīm, un meitenes no ledus garozas necieta.
  Viņi ir tik ļoti forši. Meitenes basām kājām skrēja un strādāja ar cirvjiem.
  Meitenes paveica ļoti labu darbu.
  Meitenes bija ļoti trakas. Atkal viņi met granātas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un nacisti sasita. Ļoti forši karotāji, jāsaka.
  Meitenes met ienaidniekam basām kājām.
  Nataša ļoti precīzi šauj uz nacistiem.
  Un sadauzīja vēl Frici.
  Meitene ir ļoti skaista... Un ļoti basa un skaista Nataša, ļoti agresīva.
  Bet meitenei ir nepieciešams iznīcināt to, kas ir interesants.
  Šeit sāka cīnīties Oļegs Rybačenko un Margareta Magņitnaja.
  Zēns un meitene saspieda vāciešus.
  Oļegs Ribačenko izskatījās pēc vienpadsmitgadīga zēna. Un sagrāva nacistus. Vai arī tādi, kas izskatās pēc fašistiem.
  Zēns ar basu kāju meta uz Frici. Saspiests un uzvarēts.
  Un deva pagriezienu.
  Un Margarita ļoti spēcīgi dauzīja Frici, kas nedaudz sašķobīja.
  Un saspieda vāciešus. Un meitene ļoti skaisti cīnījās.
  Un viņa ļoti skaisti meta baso kāju. Un sagrāva ienaidnieku.
  Margarita ļoti smagi nogalināja vāciešus.
  Nacisti ļoti strauji virzījās uz priekšu.
  Margarita, ļoti graujot pretinieku.
  Meitenes basās kājas tik ļoti skaisti salauza nacistu mugurkaulu.
  Meitenes ir tik agresīvas.
  Un bataljons iet pēc puišiem. Meitenes biksītēs, un ļoti skaistas. Uzbrūk vāciešiem, un ļoti dedzīgi.
  Viņu kailās krūtis ar rubīna sprauslām trīc. Un meitenes cīnās ar lielu spiedienu. Viņi satriec vāciešus. Un nacistu karaspēks piekāpjas.
  Un tagad vācieši sāk atkāpties.
  Veronika ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Viņa saspieda karavīrus un čīkstēja:
  - Mīlestība ir dzīve!
  Viktorija veica mērķtiecīgu pagriezienu. Viņa nogrieza pretiniekus. Un ar basām kājām meta granātu.
  Un tad viņa čivināja:
  - Mūsu dzimtene ir slavēta!
  Šeit Džuliana ir ļoti skaista meitene un ģenerāļa sieva, kad viņa ņem un palaiž granātu un dūk:
  - Ģeniālais ekspresis!
  Un tad rudmatainā Anna. Meitene ir tik forša un neparasta. Frici saburzīju, izmērcēju. Un granāta uzlidoja ar basām kājām. Un izkaisīti pretinieki.
  Tad viņa čivināja:
  - cara Josifa Staļina svētā Krievija!
  Un meitene piemiedz ar savām safīra acīm. Un atcēla ilkņus.
  Un tad olimpiskās spēles: varone meitene ar basām kājām palaiž veselu kaudzi granātu.
  Un izplatījās visos upes asiņu virzienos ar nacistiem.
  Galu galā bataljons meiteņu basām kājām, šortos, ir uzbrukuma priekšgalā un izsit vāciešus.
  Meitenes šauj ļoti precīzi, taču zaudējumus necieš. Kad meitene ir kaila un valkā tikai biksītes, viņa ir praktiski neievainojama. Un to ir ārkārtīgi grūti iegūt.
  Tātad vācieši nesit meitenes ne ar lādiņu, ne ar lodi, ne ar lausku. Nu ko? Cīņa ir cīņa!
  Veronika nošaujas. Tas sit ienaidnieku, ar basu kāju met granātu un čivina:
  - Tā būs ļoti forša spēle!
  Un Viktorija ir karavīrs-komandieris. Kamēr viņa krata savu kailo krūti un izstaro zibens līdzību ar saviem koši sarkanajiem sprauslām. Un tad basa kāja met granātu.
  Salauž pretinieku rindas.
  Meitene skaļi kliedz:
  - Es esmu supermeitene!
  Un izliek zobus.
  Un tad Džulians. Arī reta skaistuma meitene. Kā pārspēt nacistus. Precīzāk, nevis nacisti, bet vācieši, kuri tomēr karo ar Krieviju vai PSRS.
  Un tronī ir cars un priekšsēdētājs, kurš kļuva par padomju impērijas imperatoru. Un ir lieliski piekrist. Un pienāks laiks, kad PSRS pavairos daudzos padomju republiku ģerboņus.
  Juliana ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Lai ir Staļins Padomju Krievijā - gaisma!
  Viņa piemiedza savas safīra acis.
  Un tad Anna, rudmatainais zvērs, cīnās. Un viņš arī šauj ļoti labi.
  Un, zobus izcēlis, viņš saka:
  - Lai uz planētas ir karaliska paradīze!
  Un Olimpija palaida citronu ar basu kāju. Izkaisīti pretinieki un čīkstēja:
  - Slava caram un tēvzemei!
  Hitlera tanki spēja ieņemt Donas līkumu un pagriezās uz dienvidrietumiem, turpinot kustību pa upi. Nacistu virzība uz priekšu bija samērā veiksmīga.
  Pati frontes konfigurācija bija viņiem labvēlīga, un bija grūti pārvietot pastiprinājumu Sarkanajai armijai zem vācu bumbām.
  Turklāt Trešā Reiha diska lidmašīnas, kas ir pilnīgi neievainojamas, izrādījās ļoti efektīvs ierocis un taranēja padomju automašīnas ar lamināro strūklu.
  Tas bija īpaši efektīvs lidojošo apakštasīšu milzīgā ātruma dēļ. Kas varētu panākt gandrīz jebkuru padomju lidmašīnu.
  Skaistās meitenes Ģertrūde un Eva uz tādas disketes medīja padomju mašīnas.
  Jo īpaši šeit uzbruka divi iznīcinātāji Yak-11 un burtiski tos saplacināja.
  Tās ir meitenes, viņas nestāv malā.
  Ģertrūde ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un čivināja:
  - Vācu dievi ir visspēcīgākie pasaulē!
  Ieva arī valdīja kursorsviru ar kailiem kāju pirkstiem un, zobus atsegusi, rūca:
  Mēs izmērcēsim visus ienaidniekus tualetē!
  Meitene joprojām ir lieta. Šeit es paņēmu, piemēram, pionieri. Viņa norāvusi puisim drēbes un ar stiepli piestiprinājusi tās pie apses. Tad viņa sāka cauterize pioniera ķermeni ar karstu pokeru uz spēles. Sākās ar vēderu, tad pārcēlās uz krūtīm. Neignorēja zēna apaļos papēžus.
  Kad pokers atdzisa, meitene to atkal uzsildīja, un Ģertrūde uzmeta zarus.
  Tad viņi mainījās, un pionieri apcepa viņas partneris. Arī blondā terminatore Ģertrūde puisim apdedzinājusi vaigus. Īsāk sakot, pie pioniera nepalika neviena vesela ādas sloksne.
  Tad viņi ņēma un uzkurināja lielu uguni, apkaisīja zēnu, sāli un sāka ēst.
  Gaļa ir sulīga, liesa.
  Ieva, apridama zēnu, atzīmēja:
  - Ar šādu ēdienu jūs neiegūsit papildu kalorijas.
  Ģertrūde, laizīdama pirkstus, piekrita:
  Jā, tā ir kvalitatīva gaļa. Puika ir tievs, slaids, slaids. Šo ir jauki ēst.
  Meitenes labprāt ēda savu pionieri. Tuvojas vēl divi vācieši. Pievienojās svētkiem. Burtiskais kanibālisms. Un tik garšīgi, ar garšvielām ēst puiku.
  Viena no vācietēm Frīda atzīmēja:
  - Mēs kaut kā uzvārījām grūtnieci. Un tad viņi ēda bērnu dzemdē. Tas ir tik garšīgi!
  Un meitenes izplūda smieklos. Spīdzināšana un kanibālisms, tas ir forši!
  Viņi vienkārši, bez jebkādiem aizspriedumiem, zēnam kaut ko nogriež un katrs nokoda mazu gabaliņu.
  Pēc tam karotāji dzēra arī vīnu - sajauktu ar aviācijas spirtu. Viņi ēda sulīgu gaļu.
  Tad karotāji nedaudz dejoja. Tad nāca vēl dažas skaistules tajās pašās biksītēs. Viņi sāka ēst zēnu. Viņi sagrieza viņa mazo sirdi vairākos gabalos. Un viņi arī ēda.
  Tad viņi to paņēma un basām kājām skrēja pa oglēm. Viņi lēca, viņi lēca. Tad viņi metās uz tuvāko daļu. Tur viņi uzbruka vīriešiem, pārojās ar viņiem kā ar dzīvniekiem. Un tas bija lieliski.
  Mātītes ir tik agresīvas.
  Un tagad divas meitenes dzenā padomju lidmašīnas. Viņi taranē Tu-4, izraisot bumbu tā vēderā eksplodēšanu. Un visi nebeidz smieties. Brīnišķīgas meitenes.
  Un kā viņi ar kailiem pirkstiem spiež kursorsviras pogas. Tik burvīgas skaistules. Viņiem piemīt dusmu spēks un kaisles liesma. Un kailas meitenes dod pārliecību par uzvaru.
  Sliktās meitenes tiešām notriek padomju lidmašīnas.
  Ģertrūde smaidot jautāja Ievai:
  - Vai, jūsuprāt, Bībele ir Dieva vārds?
  Meitene smejoties atbildēja:
  - Nē!
  Ģertrūde ar acīmredzamu izbrīnu jautāja:
  - Un kāpēc?
  Ieva pārliecinoši teica:
  - Jo debesis ir cietas! Kā spogulis!
  Un meitenes smējās. Tas izskatījās ārkārtīgi smieklīgi.
  Ģertrūde loģiski piezīmēja:
  Bet tomēr ir Dievs!
  Eva piekrita:
  - Ir Ādolfs Hitlers un viņa pravietis!
  Un atkal karotāji izplūda smieklos. Viņi ir tik jautri un nemaz nav stulbi.
  Un viņiem patīk cīnīties. Ak, un izvaro arī vīriešus. Tāds ir viņu moto....
  Ģertrūde, notriekdama padomju lidmašīnu, čīkstēja:
  - Mana dzimtene! Es tevis dēļ visus nogalināšu!
  Eva ar zobu smīnu apstiprināja:
  - ES arī!
  Un dzirksti ar safīra acīm. Šie karotāji ir forši. Un nemaz nav stulbi.
  Vai varbūt slikti... Un ļoti nežēlīgi. Šeit viņi spīdzināja apmēram trīsdesmit gadus vecu sievieti un viņas apmēram divpadsmit gadus vecu dēlu - pat nebija pionieris.
  Viņi abus pakāra uz plaukta. Un zem basām kājām tika iekurts ugunskurs. Turklāt, lai jūs varētu atvieglot karstumu, bet jūsu radinieks dosies uz ugunskuru.
  Vai nu puikam papēži cepsies, tad meitenes.
  Un sieviete cietusi gan garīgi, gan fiziski. Tika aizdedzinātas arī mātes krūtis.
  Jā, viņi tika smagi spīdzināti. Meitenes mīl uguni.
  Piemēram, zēniem patīk spīdzināt. Pat pilnīgi nevainīgiem.
  Vienkārši aizdedziet tos...
  Vai iemērc skābē... Vēl viens spīdzināšanas veids. Pērciet pionieri ar karstu stiepli un pēc tam iesmērējiet to ar kūtsmēsliem. Tas ir gan sāpīgi, gan pazemojoši.
  Arī pionieri tika pārkaisīti ar korbitu un kaļķi. Nu šīs velnes-terminatores meitenes.
  Eva notrieca trīs padomju automašīnas un atzīmēja:
  - Te mēs cilvēkus spīdzinām... Un tas ir forši!
  Ģertrūde, izlikusi zobus, sacīja:
  - Tas ir īpaši patīkami spīdzināt zēnu!
  Eva piekrita:
  - Ļoti labi! Bet ir labi arī spīdzināt meiteni!
  Karotāji šeit bija tik laimīgi.
  Ģertrūde nogāza četras krievu lidmašīnas un čīkstēja:
  - Un tas mums būs lieliski!
  Un viņa parādīja mēli.
  Meitenes vispār ir tik skaistas pēc izskata un iekšēji niknas. Viena no spīdzināšanām, ko skaistules izmantoja, bija. Šeit, piemēram, jūs piekarat pionieri aiz kājām pie griestiem un piestiprināt viņam pie rokām ķēdi. Un jūs saņemat elektrību. Pionierim tas jāpaceļ ar preses palīdzību. Lai muskuļi nelūztu.
  Un tad spēka nepietiek un atkal sit ar strāvu.
  Meitenēm arī patika, kad zēni griež riteni. Viņi nedaudz palēnināja kustību, tāpēc tiek sisti ar strāvu. Ļoti iespaidīgi.
  Eva jautāja sev:
  -Vai velns eksistē?
  Ģertrūde smaidot atbildēja:
  - Jebkurā gadījumā - velns - tie esam mēs!
  Un abi zaga kā grib. Un sejas parādīsies.
  Meitenēm nācās atvairīt vācu uzbrukuma lidmašīnu lidojumus. Blondā karotāja ar basu kāju meta granātu. Un notrieca vācu XE-377. Tad viņa čivināja:
  - Precizitāte man ir - nepielūdzama!
  Zoja arī ļoti precīzi ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Rodas vārdā! Un slava Krievijai!
  Tad meitene izšāva.
  Un tad arī rudmatainais Augustīns naglojās. Viņa ir ārkārtīgi gudra meitene. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa palaida citronu. Notriekta vācu uzbrukuma lidmašīna.
  Pēc sitiena tas saplīsa gaisā. Un liesmojošas atlūzas sāka krist zemē.
  Arī Svetlana izšāva savu bazūku. Viņa nogāza ātro Trešā Reiha reaktīvo uzbrukuma lidmašīnu. Un čivināja:
  - Lielās krievu zemes godam!
  Pēc tam meitenes basās kājas atkal meta slepkavniecisku granātu. Un ļoti precīzi.
  Nataša arī nav garām. Viņa kratīja kailās krūtis, zibināja koši sarkanos sprauslas un čīkstēja:
  - Valsts varenība! Mēs esam eņģeļi!
  Un skaistule parādīja savu garo mēli. Un tik mobili!
  Zoja arī agresīvi pasmaidīja un nošņāca:
  - Ienaidnieks neies garām! Krievija nojauks...
  Noslīpēto kāju kailie pirksti ļoti precīzi met nāvējošu un nāvējošu granātu.
  Un tad niknais ugunīgais Augustīns sāka mest nāves dāvanas. Meitene ar lielu sirdi un garām kājām.
  Lido plika papēža izmesta granāta. Un no uzbrukuma lidmašīnas tikai ugunīgs aerosols.
  Un tad Svetlana... Tāpat kā basa kāja, viņa palais un saspiedīs Frici.
  No lidmašīnas palikušas tikai lauskas, degšana.
  Gerda un Šarlote karstā tankā, pilnīgi kailas savos šortos, cīnījās. Padomju tanki devās pretuzbrukumā.
  Gerda apšaudīja padomju automašīnu un salauza bruņas. Viņa paņēma to un dziedāja:
  - Es esmu velna meita!
  Šarlote izlauzās cauri T-54 aizsardzībai un piebilda:
  - Es varu pārvarēt visu!
  Vācu augstspiediena lielgabals ir ļoti efektīvs ierocis. Tas spēj iekļūt no ļoti liela attāluma un pārspēj padomju T-54 veiktspēju par 100 mm. Turklāt krievu transportlīdzekļi nevienā leņķī neiekļūst jaunākajā vācu AG-50 U. Tikai īpaši smagas IS var radīt problēmas Fritz. Bet lieta ir tāda, ka Isov ir ārkārtīgi mazs, un tā pamatā ir T-54. Un jūs nevarat iebilst pret to.
  Gerda spiež kursorsviras pogas ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem. No attāluma iesita krievu mašīnu un čīkst:
  - Es esmu karalis tas Supermens!
  Un karotājs rāda garu, rozā mēli.
  Šarlote arī atlaiž. Un ļoti trāpīgi. Un nošauj sevi, ar lielas panteras niknumu.
  Un viņš arī nospiež kursorsviras pogu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un svilpo pie sevis:
  - Es esmu liels super klases cīnītājs!
  Tālāk Gerda jau šauj. Aukstasinīga blondīne. Lai gan pati sieviete ir temperamentīga. Piemēram, viņa piesita krustā komjaunatnes biedru priedē. Viņa pati iedzina nagus rokās un kājās. Viņa aizdedzināja savu kailo krūti un pēc tam ar karstām knaiblēm salauza kāju pirkstus.
  Un tagad Gerda rūc:
  - Mēs esam baltie vilki un nepazīstam žēlastību ne pret vienu!
  Un atkal skaistule šauj ļoti precīzi. Un sit ienaidniekam. Tik brīnišķīga blondīne. Drīz viņa to nedarīs. Atkal krievu automašīna izlauzās cauri no attāluma. Spēj sist. Un divsimt milimetru bruņas viņu neapturēs.
  Šarlote arī šauj un čīkst:
  - Es esmu augstais karalis! Es jūs visus satriekšu!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš nospiež kursorsviras pogu. Sarkanmatainā velniņa vakar pionieri spīdzināja. Viņa puisi piekāva ar nātru ķekariem. Tad tulznas apkaisīju ar sāli. Tad viņa iznesa šķiltavas. Sarkanās liesmas plēsonis laizīja bērnam papēdi. Lūk, rudmate! Cik viņa ir pretīga. Vienkārši ellišķīgs dzīvnieciņš, kurš mokās visus bez žēluma un vājuma!
  Tomēr padomju meitenes atbild nacistiem.
  Karotāji vada sevi ar uguni. Viņi ir aukstasinīgi un aprēķini.
  Nataša ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu. Algotņi izkaisīti uz visām pusēm.
  Nataša šņukstēja:
  - Pie mums var piepildīties viss neiespējamais!
  Arī Zoja ar plikiem kāju pirkstiem ielaida citronu. Izklīdināja nacistus un čīkstēja:
  - Jā, mana Dzimtene ir vissvētākā!
  Un meitene piemiedza aci.
  Un tad ugunīgais Augustīns ar basu kāju padevās nacistiem. Izkaisa tos dažādos un ļoti attālos virzienos. Un čīkst:
  - Es esmu nāves atziņa!
  Un Svetlana ar pliku papēdi sūtīja granātu. Nacisti lido uz visām pusēm. Viņi iet bojā bez jebkādas cerības uz mazāko pestīšanu. Un cik meitenes ir graciozas.
  Svetlana pagriezās un dziedāja:
  - Lūk, mana jaunā cīņa! Es iešu tev līdzi!
  Šeit pa drupām uzkāpj spēcīgs vācu tanks. Šajā gadījumā AG-100. Šādam briesmonim nav tik viegli izlauzties cauri. Bet krievu meitenes ir gatavas šādai cīņai.
  Un ļoti trāpīgi viņi sita no bazuka. Nacistam bija bagāžnieks, tāpēc viņi to paņēma un saburzīja. Kopumā tas ir brīnišķīgi.
  Nataša agresīvi norūca:
  - Lai ir debesis virs zemes!
  Un atkal aizlido basās kājas mestā granāta. Šī nāvējošā iznīcināšanas dāvana.
  Un tad Zoja paņems un sitīs nacistus. Kā viņa tos mētāja un drupināja. Un ļoti kareivīgs.
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā naglot granātābolus. Un dabū nacistus uz ragiem.
  Un Augustīns arī grābj nacistus. Un viņas kailais papēdis, kā vienmēr, ir biznesā.
  Viņa izklīdināja nacistus kā tarakānus pa stūriem. Un viņa iesaucās:
  - Es esmu rudmate!
  Un tad arī Svetlana, kā viņa to uztver, un sit nacistus. Tas sabrūk asiņainā maltā gaļā un mežonīgā niknumā čīkst:
  - Es esmu nežēlīga meitene!
  Pamiers ir lauzts. Kaujas atkal rit pilnā sparā, un Fritz gatavojas iebrukt Voroņežā.
  Nataša dod pagriezienu. Lido ar basu kāju izmesta granāta. Nošauj nacistus un izkaisa pretiniekus.
  Tad viņš apdullinoši rēc:
  - Es esmu blondīne, kas iznīcinās visus!
  Zoja arī ļoti oriģināli atzīmēja, pļaujot nacistus:
  - Un medus blondīnes ir foršas.
  Un granāta lido no basas kājas, un visus satriec.
  Un tad Augustīns šauj. Un ļoti precīzi. Nošauj nacistus un čivina pilnā sparā:
  - Es esmu super meitene.
  Un arī kailie kāju pirksti ļoti trāpīgi met granātu.
  Tāpēc Svetlana laiž klajā savu tērpu. Sarāva nacistus gabalos ar šo līniju. Un čivināja:
  - Es esmu Svētās Dzimtenes karogs!
  Un atkal citronu met ar basu kāju.
  Meitenes smagi cīnās. Viņi cīnās kā īsti varoņi. Viņi ir neuzvaramības pilni.
  Nataška izšauj sevi un piepilda algotņu armiju ar svinu. Un viņš nebaidās no tankiem vai raķetēm.
  Lai gan šeit lido ballistiskās kaujas galviņas. Jā, tik nikns un izmisīgs, spējīgs uz visu!
  Un no basas kājas lido granāta. Un līdz ar to notiek iznīcināšana un iznīcināšana.
  Zoja arī dod pagriezienu. Nopļauj Frici. Viņš izliek zobus, kas ir pērļu krāsā, un smejas:
  - Man vienai dāmai iet super!
  Un viņas zobu ņirgāšanās ir vienkārši nāvējoša.
  Un Augustīns arī iznīcina ienaidnieku. Un pļauj bez problēmām. Un plikiem pirkstiem palaiž jaunu granātu.
  Un meitene smejas:
  - Es jūs visus apēdīšu!
  Un tad Svetlana izmisīgi šauj. Un tas ir ārkārtīgi enerģisks. Nopļauti pretinieki. Un ar basu kāju tika palaista ļoti mērķtiecīga granāta, ar nāvējošu pildījumu.
  Meitene rēc:
  - Fašistu pūķa nāve!
  Un atkal smīns. Četras meitenes acīmredzot nekad nepadosies.
  Un citur jau nacisti uzbrūk.
  Jo īpaši Gerdam un Šarlotei atlika slēgt katlu - tikai divdesmit kilometrus.
  Un meitenes sevi šauj... Viņas ir apbrīnojamas un ļoti muskuļotas. Viņu ķermeņi ir vienkārši izcili garša un spēks.
  Bet dvēseles ir melnas... Kā ogles vai vēl sliktāk.
  Šeit, piemēram, Gerda ņēma un izdomāja jaunu spīdzināšanu. Četri zēni ar stiepli tika piestiprināti pie tērauda tapas un tika pieslēgts ģenerators. Jo ātrāk ritenis griežas, jo vājāka ir strāva. Un jo lēnāk, jo spēcīgāk.
  Vardarbīga uzvedība Gerdā. Puiši, sviedriem izmirkuši, skrien, stumdami riteni.
  Un vācu meitenes no groza met ogles zem basām kājām. Meiteņu vardarbīga uzvedība - nesaki neko. Arī ļoti nežēlīgi.
  Tomēr pati Gerda ļoti mīl skriet uz karstām oglēm.
  Šeit viņa izšāva uz padomju tanku, nogāza tornīti un, gaļēdāji smaidot, sacīja Šarlotei:
  - Šeit ir mana vārdamāsa no "Sniega karalienes" lielās māsiņas.
  Šarlote iesmējās. Viņa arī sita padomju tankam un jautāja:
  - Un kāpēc?
  Blondīne terminators atbildēja:
  - Viņa lūdza ratiņu un apavu pāri, lai viņa atkal dotos meklēt brāli Kai pa pasauli. Kas vainas staigāt basām kājām?
  Šarlote atkal sita padomju tankus un atbildēja:
  - Pareizi! Meitene jau bija pieradusi staigāt basām kājām un vieglajā Eiropas salnā. Varēja pārdzīvot pāreju. Viņa staigāja basām kājām pa sniegu un nekad nešķaudīja!
  Gerda iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, un viņa diezgan ilgu laiku staigāja basām kājām, kopš apbraukāja pusi pasaules. Ne apavi meitenei ir liela greznība.
  Un blondīne iesmējās. Ziemā viņi veica šādus eksperimentus. Viņi brauca basām kājām un gandrīz kaili, zēns un meitene pa salu. Pirmās desmit minūtes un siltā mājā. Tad divdesmit minūtes un piecas atpūšas siltumā. Un tad pusstundu, un tad stundu. Un tā visu nakti.
  Bērniem kājas pietūkušas no aukstuma. Bet puiši ir diezgan rūdīti, pie apaviem pieraduši tikai aukstā laikā.
  Un tad baskājainie pionieri tika padzīti pa oglēm. Lai arī bērnu papēži kļuvuši rupji, tie kā parasti ir dzīvi un apdeguši. Kas tālāk notika ar gūstekņiem, Gerda neatcerējās. Viņa devās cīnīties. Jebkurā gadījumā viņi četri nebija uzvilkuši kurpes kopš četrdesmit pirmā gada, kad viņi sāka cīnīties tuksnesī, Rommela armijā. Šīs ir foršākās meitenes.
  Šeit atkal nacistu uzbrukums. Meitenes satiek nacistus ar mērķtiecīgiem metieniem, izsitot pretiniekus.
  Un viņi met granātas ar basām kājām.
  Tomēr karotāji ir izdomājuši ko citu. Šeit viņi ņēma, piemēram, un pieslēdza elektrību. Un viņi skāra nacistus ar elektrības izlādēm. Un pašām meitenēm bija apcepti papēži.
  Meiteņu papēži ir tādi apaļi, rozā, ļoti patīkami skatīties un pieskarties.
  Vācieši un ārvalstu divīzijas bija tik nobijušās, ka atkāpās ...
  Nataša, laizīdama lūpas, atzīmēja:
  - Paldies Dievam Svarogs!
  Zoja tam piekrita:
  - Tas tiešām ir liels Dievs! Bet Jēzus ir arī liels Dievs! Tātad nākotne ir mūsu!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci.
  Augustīna izcēla zobus un ieteica:
  - Iedzersim kaut ko? Piemēram, labs vīns, kas puto ar raugu!
  Svetlana ar entuziasmu pacēla:
  - Tieši tā! Vīns ar garšvielām! Tas tik labi sadedzina taukus!
  Nataša iesmējās.
  Mums nav tauku! Mēs parasti esam karotāji, kuru ķermenis ir kā tērauds!
  Zoja iesaucās:
  - Tad uzvara noteikti nāks pie mums!
  Augustīns šim simtprocentīgi piekrita:
  - Mums noteikti paveiksies! Kaut gan karš turpinās jau piecpadsmit gadus!
  Nataša nobolīja acis un čīkstēja:
  - Tās ir šausmas!
  Un meitenes sinhroni krustoja.
  . NODAĻA #12
  Hitlera aviācija mēģināja bombardēt padomju pozīcijas. Viņa burtiski tos nospieda un iznīcināja.
  Viena bumba TA-500 nojauca visu padomju rūpnīcu. Un tie bija postoši sitieni.
  Pie šādas lidmašīnas stūres ir: Helga, Margareta un Gala.
  Un šie karotāji ar kailiem pirkstiem spiež kursorsviras pogas, sūtot ienaidniekam nāves bumbas dāvanas. Un padomju aizsardzības potenciāla graušana.
  Krievu kaujinieku mēģinājums uzbrukt beidzas ar neveiksmi. Vācu trīsdesmit milimetru lielgabali viegli notriec padomju lidmašīnas.
  Un šeit jūs nevarat iebilst pret Hitlera varu: nacisti ir tikai terminatori!
  Meitenes smejas un atceras, kā spīdzināja pionieri uz plaukta un sita ar dzeloņstieplēm. Un viņš saviebās un čīkstēja mežonīgās sāpēs.
  Un visi viņu sita, sita, un tad uz sārta tika apgrauzdēti bērnu apaļie papēži.
  Zēns no sāpju šoka šad tad zaudēja samaņu. Viņu ieveda pats un atkal pa vadu.
  Līdz viņus nomocīja līdz nāvei.
  Tāda ir Trešā Reiha meiteņu pilotu triāde: Helga, Margareta un Gala.
  Viņi atkal uzkāpa kā krupis uz vajājošajiem nacistiem. Sarkanās armijas meitenes viņus sagaidīja ar spēcīgiem sitieniem.
  Viņi aizslaucīja nacistus ar precīziem un mērķtiecīgiem metieniem, bet pēc tam arī ar metieniem ar granātām basām kājām.
  Meitenes cīnījās sīvi.
  Taču cīņa bija ļoti smaga. Vienam no pionieriem nosita galva. Bet Nataška noskūpstīja zēnu uz lūpām un čīkstēja:
  - Tu būsi Irijā Rodas centrā!
  Un atkal, kā viņš ar basu kāju met granātu. Vācu tanks apgāžas. Un viņas rullīši griežas nobijušies, ar grabuli un metālu.
  Viss notiek ļoti labi.
  Meitenes ir izcilas sportistes un karotājas. Ja jau viņi cīnās, tad ar viņiem nekas nav salīdzināms.
  Arī Zoja ar basu kāju met granātu un saka:
  - Baltā Krievija zem nacistiem nelocīsies!
  Arī Augustīns šauj, satracinātā dusmā sakot:
  - Es esmu karotājs, kurš nekad neliecas! Un pat mānīgais sātans nesagāzīs svēto Krieviju!
  Un ugunīgā karotāja kailie zobi mirdz kā lielas pērles.
  Un Svetlana arī atlaiž. Tas aizslauka nacistus un izceļ ne mazāk lielos un agresīvos zobus:
  - Es nepakļaujos fašismam! Slava komunistiskajai Krievijai!
  Un visas četras meitenes korī iesaucas:
  - Slava Krievu demiurgu dievu jaunajai kārtībai!
  Un ar basām kājām viņi metīs nāvējošus lādiņus! Un tas ir lieliski!
  1947. gada augusta beigas... Vācieši beidzot varēja savienot savus virzošos taustekļus un nogriezt tās Sarkanās armijas daļas, kas atradās uz rietumiem no Donas.
  Padomju karaspēks cīnījās pret nacistiem, tagad būdams pilnīgā ielenkumā. Bet viņi cīnījās ļoti drosmīgi.
  Vesels bataljons meiteņu atvairīja Friča uzbrukumus. Skaisti un izliekti karotāji labprātāk cīnījās tikai biksītēs.
  Un tas viņiem piešķīra pasakainas īpašības un vitalitāti. Un kādi ir pievilcīgi karotāji, kad viņi krata savas kailas krūtis. Un krūšu sprauslas ir tik koši un mirdzoši.
  Meitenes cīnās un atvaira melno kājnieku uzbrukumu. Vācu armijā ir daudz afrikāņu. Izmet tos kā lielgabalu gaļu. Un indiešu ir daudz.
  Lai gan vāciešiem neizdevās ieņemt Indiju, dažus šīs tautas pārstāvjus nokaušanai piegādā briti. Lai viņi nevarētu iegūt neatkarību.
  Un vācieši joprojām virzās uz priekšu. Afrikāņi un arābi ir pamesti... Cīņas vārās kā eļļā zem kolosālu apmēru uguns.
  Andželika ir ugunīga meitene, un bataljona komandieris ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Ne soli atpakaļ!
  Malvina, meitene ar zeltainiem matiem, paceļ:
  - Neatkāpies un nepadodies!
  Un viņš arī ar basu kāju met granātu.
  Tad meitene pakrata kailās krūtis.
  Kliedzošā un krāšņā Oksana, blondā terminatore. Un met citronu ar plikiem pirkstiem:
  - Mēs nelaidīsim ienaidnieku uz Staļingradu!
  Andželika, kratīdama savu kailu, pilnām krūtīm saka:
  - Protams, ka nedarīsim!
  Un atkal plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta lido. Kas izkaisa pretiniekus.
  Un tad Akuļina izšāva no bazūkas. Arī baskāju meitene ar blondiem matiem.
  Un ar savu pliku papēdi viņš sūta granātu. Kā izkaisīt nacistus uz visām pusēm.
  Meitene teica:
  - Lai top gaisma un debesis!
  Oksana pagriezās un šņāca, pļaujot melnos cīnītājus:
  - Jā, Krievija ir slavena!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta granātu. Blondīne ir manā prātā. Reiz viņu spīdzināja nacisti. Ar eļļu viņi iesmērēja meitenes kailās pēdu zoles. Un tālumā tika uzstādīts cepeškrāsns. Uguns gandrīz skāra meitenes zoles, kas spīdēja no eļļas.
  Oksana bija ļoti sāpināta, bet viņa sakoda zobus un izturēja. Vācieši apšaudīja to apmēram divdesmit minūtes. Viņi atstāja tulznas uz zolēm. Nedēļu viņi gāja, un spīdzināšana atkal turpinājās.
  Katru piektdienu Oksana tika cepta uz cepeškrāsns, un pirmdien viņi viņu sita ar gumijas šļūtenēm, bet trešdien caur ķermeni izlaida elektrisko strāvu. Viņi mani spīdzināja trīs reizes nedēļā. Turklāt gandrīz neatstājot pēdas uz ķermeņa.
  Meitene šādi izturēja četrus mēnešus, bet nacistiem neko neteica. Tad viņa tika nosūtīta uz nāves nometni. Taču pa ceļam Oksanai izdevās aizbēgt.
  Protams, viņas naids pret nacistiem ir liels. Kāda veida spīdzināšana tika izmantota pret viņu.
  Oksana ar basu kāju meta granātu. Viņa izklīdināja arābus uz visām pusēm. Un es atcerējos.
  Kad kailas zoles laiza uguns, ir sajūta, ka tevi iemērc verdošā ūdenī. Sāpes ir asas un ilgstošas. Eļļa nededzina ādu, un siltumu regulē profesionāli izpildītāji. Un sāp, ļoti sāp.
  Oksana šajā brīdī mēģina iztēloties kaut ko abstraktu.
  It kā viņa būtu princese. Un viņa tika sagūstīta. Un noved pie izpildes. Protams, pa sniegu jāstaigā basām kājām. Un papēži cep.
  Bet princese staigā ar paceltu galvu. Viņa nepadodas un nevēlas padoties. Lai gan viņai ir tikai viens līdz gurniem saplēsts maisa audums. Un labi veidots ķermenis ir tik tikko nosegts. Un simtiem vīriešu un zēnu skatās uz viņu un pat rāda mēli.
  Bet baskājainā princese nav apmulsusi. Viņš iet pie sevis, staigā lepni ar uzpūstām krūtīm un pat dzied;
  Krāsota telpa melnā drūmā gaismā,
  Un šķiet, ka zvaigznes savās orbītās ir apsīkušas!
  Es gribu mīlestību, atbildot es dzirdu - nē,
  Mīlētāju sirdis ir salauztas drupās!
  
  Es lūdzu tevi, mans princi, nāc pie manis,
  Es bēdās raudāju asaru okeānus!
  Pārraujiet visas aizspriedumu ķēdes,
  Es gribu, lai jūs sakāt cilvēkiem patiesību!
  
  Mīlestība ir svarīgāka par pienākumu un kroņiem,
  Ja tev vajadzēs - es nodošu tēvzemi!
  Un es likšu tronī savu mīļoto,
  Galu galā mans princis man ir dārgāks par dzīvību!
  Un tad viņa uzkāpj pa koka pakāpieniem uz sastatnēm. Pēc aukstā, degošā sniega viņas basās kājas piedzīvo svētlaimi, pieskaroties ozolam.
  Milzīgs bende, sarkanā kapucē, asina cirvi. Tērauda asmens mirdz salnajā janvāra saulē. Ubags, baskāju princese, lēnām tuvojas smalcināšanas blokam.
  Bende skatās uz viņu un viņa acīs lasāma vilšanās. Viņš cerēja, ka kaķis iegūs princeses bagātīgo kleitu un rotaslietas.
  Bet visas augusta cilvēka drēbes, apavi, rotaslietas reidā noplēstas, saliekot kopējā kaudzē.
  Pēc tam princese gribēja tikt izvarota. Bet pats karalis gribēja to izmēģināt. Un padari viņu par savu konkubīni. Bet viņa tik ļoti iekoda iebrucējam un tik sāpīgi pabīdīja savu ceļgalu līdz cirkšņiem, ka viņš uz ilgu laiku zaudēja spēju būt vīrietim.
  Par to princesei vajadzēja sodīt ar nāvi. Viņa bija gandrīz samierinājusies ar nāvi, cerot atrast laimi citā dzīvē.
  Bet vēl bija agri.
  Vēstnesis nolasīja apsūdzību. Lūk, kas netika piedēvēts princesei. Un burvestības, un burvestības, un lappuišu pavedināšana, un slepkavības un kūdīšana uz karu. Tikai pašās beigās viņai tika uzrādīts mēģinājums pret karali.
  Un ir auksti kā šis stāvot puskailam aukstumā un vējā. Un es gribu, lai tas viss drīz beigtos.
  Tomēr velti viņa cerēja, ka viņai vienkārši nocirtīs galvu. Spriedumā teikts, ka princese humānas galvas nociršanas vietā tiks pakļauta publiskai spīdzināšanai. Un viņi viņu spīdzinās, līdz beigsies derīguma termiņš.
  Pie princeses pielēca divi bendes palīgi. Viņi norāva viņai maisu, atstājot viņu pilnīgi kailu. Pēc tam viņi sagrieza viņas rokas, uzvilka uz plaukta. Viņi sāka celties augstāk, un princeses basās kājas tika piespiestas pie bloka. Strauji nolaidiet, pagriežot locītavas. Un tad pātagas no visas malas krita uz augusta cilvēka muskuļotā ķermeņa.
  Meitene stiprāk sakoda zobus.
  Jā, Oksanai ir attīstīta iztēle. Viņa to var iedomāties.
  Un tagad viņš ar basu kāju met granātu. Un viņš izkaisa nacistus uz visām pusēm, noraujot viņiem rokas un kājas.
  Meitenei ir kolosāls paātrinājums un vēriens.
  Un galu galā meiteņu bataljons plikām kājām un plikām krūtīm ir virsū!
  Viņi nekad nepadosies un cīnīsies kā ērgļi.
  Augusts pagāja masveida nacistu artilērijas apšaudē. Nacisti mēģināja piebeigt padomju vienības, kas bija nogrieztas aiz Donas. Un pat attīstīt ofensīvu Tamanas pussalā.
  Cīņas plosījās, un sarkanie karotāji neatkāpās. Un, ja vācieši virzījās uz priekšu, tad uz kolosālu zaudējumu rēķina. Tomēr līdzšinējās kaujas vairāk notika vāciešu diktātā. Viņi virzījās uz priekšu, lai gan lēni. Rostova pie Donas krita, un nacisti rāpoja uz Kaukāzu. Arī turki centās tikt uz priekšu.
  Pie Erevānas kaujas ritēja pilnā sparā. Arī tur sieviešu bataljons cīnījās pret osmaņiem.
  Meitenes, atsedzot savus muskuļotos augumus, tikai biksītēs, atspoguļoja Turcijas pārākos spēkus.
  Karotājs Ksenija cīnās. Gandrīz pilnīgi kaila. Iedeguši, kaili ceļi atsitās pret akmeņiem. Ar basu kāju meitene met granātu un nogalina turkus. Atklāj zobus.
  Dod pagriezienu, nopļauj osmaņus un saka:
  - Es esmu karotājs, kas ir pāri tavai agresijai!
  Arī foršā karotāja Vladlena šauj ļoti precīzi.
  Skaista meitene, nocirsti turkus. Un izmisīgi pretojoties, karotāja paņēma un ar basu kāju palaida citronu.
  Viņa sasita osmaņus saplēstos gaļas gabalos.
  Tad meitene kliedza:
  - Es esmu drosmīga skaistule!
  Ksenija ar basu kāju arī met granātu. Un turki dabū zem ausīm.
  Meitenes kopumā ir lieliskas karotājas. Viņi ir tik spilgti un nikni. Viņu muskuļi mirdz no sasprindzinājuma.
  Šeit Alenka ir meitene, gandrīz pilnīgi kaila. Arī pliki kāju pirksti izmet nāvējošu, kaitīgu elementu. Turki ir izkaisīti uz visām pusēm.
  Meitene smejas un apdullinoši smejas, rādot mēli:
  - Es esmu zvaigzne vārdā Saule!
  Un skaistule mirgo ar ļoti gudru izskatu. Izmisīgs skaistums un domu cēlums tajā.
  Ksenija arī neguļ. Ar basu kāju met granātu. Un kā ar velosipēdu notriektas pudeles, mirušie turki lido uz visām pusēm.
  Ksenija jau pēc ranga ir kapteine.
  Viņa atceras, kā Suvorovs sagrāva osmaņus. Nav parasta meitene. Jā, tas bija tā, ka Turcijas pārākie spēki tika uzvarēti.
  Te atkal lido ar basu kāju izmesta granāta. Un turki atkal mirst.
  Tomēr Osmaņu impērija pēc vilcināšanās nostājās Trešā Reiha pusē. Nu jau daudzi simti tūkstošu turku ir gājuši bojā šajā karā. Osmaņi līdz šim ir spējuši ieņemt tikai Batumi un aplenkt Erevānu. Bet tad Sarkanā armija spēja atbloķēt Armēnijas galvaspilsētu.
  Kaujās padomju tanki cīnās lielākoties ar britu un amerikāņu tankiem, kas tika pārdoti Turcijai uz kredīta. Nu arī vācu novecojis.
  Šeit pat atrodams T-4.
  Lūk, Ksenija ar basu kāju trāpīgi met granātu un izsit tādu mašīnu. Tad viņa nomurmināja:
  - Padomju tehnikas vārdā!
  Arī Vladlena deva pagriezienu turkiem. Viņi ar basu kāju meta granātu, nogalinot osmaņus.
  Meitenes ir ļoti kašķīgas.
  Šeit Varvara šauj uz Panteru no bazukas. Meitene arī ļoti skaista un tikai biksītēs.
  Ļoti seksīga un skaļa izskata.
  Tādai skaistulei skraidot, līķu kalni sasummējas uzreiz. Šeit ir meitene.
  Tiešām terminators no terminatoriem.
  Un tad atkal ar plikiem pirkstiem, kā viņš spiež un dauza. Nacistiem ir simts reižu grūtāk nekā iepriekš. Un meitene turpina šaut un kuļ turkus.
  Osmaņi nolēma atriebties par visiem zaudētajiem kariem ar Krieviju. Tātad viņi tiks piekauti.
  Meitenes apdedzis sevi un apdedzis.
  Barbara basām kājām, rēc:
  - Lai dzīvo izcilais Staļins.
  Lai gan pagalmā ir 1947. gada augusta beigas, un Staļins ir zaudējis veiksmi vairāk nekā divus gadus. Jā, bez PSRS vadoņa veiksmes visa pretestība nogāja greizi. Un kara uguns liesmo kapitāli.
  Šeit ir meitene Marusja, ļoti liela un veselīga, ar gaiši blondiem matiem. Viņa to paņēma un ar basām kājām aizsūtīja veselu kaudzi granātu. Notriekts amerikāņu Šermans. Un čivināja:
  - Jā, par komunisma Krieviju!
  Un viņas drēbes sastāv tikai no biksītēm. Forša meitene. Tik traki.
  Un šeit ir vēl viena meitene Anastasija. Tas arī izmet nāvējošu granātu ar pieskrūvētu sprāgstvielu iepakojumu. Un turki saņem spēcīgu sitienu pa seju.
  Anastasija čivina un krata kailās krūtis:
  - Es esmu gaismas karotājs!
  Ksenija ar basu kāju palaiž granātu. Viņš sit turkus un čaukst vēsmas:
  - Mēs uzvarēsim! Un nekad nepadodies!
  Aļenka apstiprina, arī ar basu kāju metot granātu:
  - Nē! Mēs nekad nepadosimies!
  Un iedod rindu turkiem.
  Vladlena nopļauj osmaņus un saka:
  - Mēs esam uz krāšņā Suvorova ceļa!
  Un rāda savu garo mēli!
  Ved uguni un Akulina. Skaista blondīne. Kā turks sevi iznīcina. Tu vienkārši iemīlies. Viņš skricelē pie sevis un skricelē.
  Un neprātīgi piemiedz aci.
  Lūk, viņas basā kāja atkal met granātu. Un slepkava lido pāri Osmaņiem. Nedodot viņiem iespēju.
  Arī Andželika, šis rudmatainais velns neatkāpjas. Un arī ārkārtīgi trāpīgi notriec turkus. Un viņas basā pēda darbojas ļoti konstruktīvi. Un izsit asinis kā putekļus no paklājiem.
  Un tad kaujā stājas lielkalibra artilērija. Un kuļ turkiem.
  Bet meitenes biksītēs ir lieliskas.
  Arī Nikoleta cīnās. Meitene ir gandrīz kaila. Basām kājām un ļoti skaista. Viņš arī sīvi cīnās. Un iznīcina turkus.
  Šeit viņa nodeva Osmaņu uz kredīta nopirkto "Churchill". Meitene smejas:
  - Es esmu brīnišķīga skaistule! Lai gan vienmēr basām kājām!
  Un ar savu pliku papēdi viņš mētās granātu.
  Un pēc tam meitene atkal metīs nāvējošu granātu, mežonīgu un velnišķīgu spēku. Un tas sit ļoti smagi. Un tad meitene no stropes palaida granātu.
  Viņa nogāza ienaidnieku un ķērca:
  - Slava lielajam komunismam...
  Un tagad turki izsīkst. Nevar ieņemt Erevānu un aizpildot pieejas ar līķiem.
  1947. gada augusta pašas beigas. Karstas meitenes un mēmi... Vācieši uz laiku apturēja ofensīvu. Sarkanā armija arī nevēlas cīnīties. Sestajā Lielā Tēvijas kara gadā mums ir vajadzīgas pauzes starp karadarbību, lai atvilktu elpu un izveidotu jaunus spēkus.
  Visu laiku pat vāciešiem ar darbaspēku un sabiedrotajiem Āfrikā, Eiropā un Tuvajos Austrumos nepietiks, lai virzītos uz priekšu.
  Un Nataša to paņēma un nedaudz nopīpēja. Un viņa to darīja ar plikiem kāju pirkstiem, protams.
  Piemēram, par Gerdu tas joprojām ir interesanti ...
  Mazā Gerda devās meklēt savu brāli Kai. Bet viņa nezināja, kur viņš atrodas. Un pagriezās nevis uz ziemeļiem, bet uz dienvidiem. Un tad viņa nožēloja, ka bija uzvilkusi pilnīgi jaunas sarkanas kurpes. Pēc pāris stundām viņi berzēja viņas kājas. Tad Gerda novilka dārgos apavus, norāva zizli un pakāra kurpes uz āķa.
  Laiks bija pavasarīgs, silts, ar prieku var staigāt basām kājām. Viņa nav īpaši bagāta meitene, un vasarā viņa bieži skrēja basām kājām. Tiesa, pēc ziemas viņai zolītes kļuva arvien mīkstākas.
  Drīz vien, ejot pa ceļu, meitene sāka izjust diskomfortu no maziem oļiem un smiltīm. Un, lai būtu mīkstāks, es pagriezos uz zāles. Tur bija vieglāk. Bet pēc dažām stundām zoles jau dūca.
  Un pats galvenais, es gribēju ēst. Un meitenei kabatā ir tikai daži mazi santīmi.
  Tomēr tuvākajā ciematā Gerda nopirka sev maizes klaipu, pierakstīja to ar svaigu ūdeni no akas un aizmiga tieši siena kaudzē.
  Nākamajā dienā viņai niezēja noskrāpētās, kailās zoles. Es gribēju ēst. Meitene devās pie sevis, jūtot, kā viņas ķermenis sasilst pēc vēsās nakts. Nedaudz sāpēja kājas.
  Gerda kādu laiku staigāja pa ceļu, bet zoles, kas vēl nebija paspējušas sacietēt, atkal sāka sāpīgi niezēt un pēc tam spīdēt. Meitene devās uz zāli. Bet šeit tas iet lēnāk un arī ne pārāk patīkami pārdurtām kājām.
  Meitene ar grūtībām sasniedza straumi. Es tur nolaidu nolaistās kājas un atdzesēju. Es domāju valkāt kurpes. Bet žēl tādu jaunumu nošaut. Viņa ļoti gribēja tās parādīt Kai. Lai apbrīnotu viņa jaunās kurpes.
  Tad meitene atkal sāka staigāt. Es ļoti gribēju ēst.
  Kaut kā Gerda nokļuva ciemā un nopirka vairāk maizes. Bet vara monētas beidzās.
  Un meitene domāja. Kur dabūt naudu pārtikai. Viņai tika piedāvāts pārdot dārgus, marokāņu apavus, taču Gerda apņēmīgi noliedza. Viņa tajās parādīsies Kai. Vai līdz tam var nopelnīt naudu?
  Gerda blakus ciematā piedāvāja skaldīt malku. Viņi viņai iedeva cirvi. Meitene nedaudz kapājās, bet bija tik pārgurusi, ka pēc ēšanas uzreiz aizmiga.
  Tad Gerdai piedāvāja dabūt zosis. Bet šī iemesla dēļ meitene zaudēja veselu dienu.
  Beigās viņa nolēma vienkārši ubagot. Tomēr zemnieki uzreiz pamanīja viņas sarkanās kurpes. Piemēram, uzreiz ir skaidrs, ka tā nav ubaga meitene, jo viņa nēsā tādu lietu.
  Galu galā Gerda nolēma pārdot savus apavus. Tomēr viņai bija jāiet pilsētā. Meitenes kājas ātri sacietēja, un iet pa taku bija gandrīz nesāpīgi.
  Labi, Gerda nolēma, ka pat bez apaviem viņa varētu būt iekārojama Kai.
  Pārdots tirgotājam, saņemot dažas sudraba monētas. Nopirku sev audekla somu un devos kā ubags pa Eiropas ceļiem. Mums jāatrod brālis. Un meitene, padzirdējusi, ka dienvidos parasti pārdod zēnus verdzībā, steidzās turp.
  Tiesa, meitene bija vāji orientēta un ilgi klejoja pa Vāciju. Līdz nāk rudens. Labi, meitenes basās pēdas bija rūdītas, kā zirga nagi, tomēr klepus niezēja. Bet ar katru dienu palika aukstāks un aukstāks.
  Un gulēt ārā ir neērti. Naktī pat Gerdai kleita sastinga un viņa to ar grūtībām norāva. Vajag kaut ko darīt. Sācis jau snigt. Vieglā kleitā meitene sastingst līdz kaulam, un viņas kailās rūdītās kājas salauž ledus garozu.
  Gerda, lai vienā jaukā naktī neaizmigtu un nepamostos, Vācijas dienvidos palika ziemai vienā mājā, lai kalpotu dūrē. Šim nolūkam viņai bija jāstrādā, jātīra māja, jāslauc govs un daudz kas cits. Bet meitene tika pabarota un iedeva saplēstu mēteli un koka kurpes.
  Kad atnāca pavasaris un sāka kust sniegs. Meitene ar prieku nometa smago darba blokus un atkal devās uz dienvidiem. Viņai neko nemaksāja, un Gerdai bija jāēd žēlastība. Turklāt meitene joprojām labi dziedāja. Viņas kleita bija pilnībā nobružāta, viņas basās kājas bija ragainas un klātas ar garozu. Meitene beidzot nonāca Balkānos. Pabrauca garām Ungārijai un iebrauca Turcijā.
  Ubags Zamoraška pārcēlās uz Stambulu. Viņa slēpās no turkiem mežos un slēpās no kristiešiem.
  Taču jau pa ceļam uz pašu galvaspilsētu gaišmatainā meitene tika pieķerta. Un tā kā pēc musulmaņu standartiem viņu jau varēja apprecēt, tad Gerda tika nomazgāta, saģērbta un pārdota izsolē kā jaunava. Meitene ar skaistiem baltiem, cirtainiem matiem ir vērtīga prece. Viņa devās pie vecā emīra. Un jānotiek, ka šis emīrs tūlīt pēc pirkuma saslima tik smagi, ka nevarēja izpildīt savu laulības pienākumu.
  Meitene dzīvoja harēmā. Apmierinoši, kā zelta būrī, bet garlaicīgi. Patiesība iemācījās turku un arābu valodu.
  Atklāja islāmu. Jaunā reliģija kopumā bija vienkārša, gandrīz saprotama. Nav skaidrs, vai viņa pēc nāves saņems vīriešu harēmu? Un vai viņai tas patiks?
  Meitene pamazām kļuva par meiteni un pasakaini skaistu, un emīrs nomira pēc ilgstošas slimības.
  Un tagad Gerda atkal ir izlikta pārdošanā. Viņi izģērbjas kaili simtiem iekāres pilnu vīriešu priekšā un pārdod tos sultāna harēmam. Gerda tur pamazām iegūst ietekmi un kļūst par sultāna sievu. Bet Osmaņu impērija jau ir panīkusi. Izceļas karš ar Krieviju, kas draud izbeigt Turcijas kontroli pār Krimu un Melno jūru.
  Pēc nacistu sakāves Austrumkubā padomju karaspēks aplenca Krasnodaru. Dienvidos cīņas attīstījās vēl veiksmīgāk. Vairākas apgabala pilsētas tika pārvietotas. Un arī atvairīja Sukhumi ar spēcīgu sitienu no Gruzijas.
  Vācieši ieskrēja. Krievu tanki T-54 un IS-7 izrādījās efektīvi ofensīvā. Vācija tika sakauta arī netālu no Parīzes. Un tas tika noraidīts.
  Hitlers krita izmisumā. Krievijas karaspēks virzījās Melnās jūras virzienā un jau tuvojās Krasnodarai. Un sagrāva ienaidnieku. Rumānijas vienības padevās pulkos un ļoti bieži bungu sitienos.
  Kļuva skaidrs, ka fronti tik viegli noturēt nevar. Un tad Itālija sāka nodot jaunu fronti, ko Sarkanā armija atvēra pret vāciešiem. Un sāka virzīties uz priekšu dienvidos.
  Īsāk sakot, tas izrādījās nāvējošs un nāvējošs Fritz.
  Meiteņu bataljons virzījās uz Melnās jūras pusi.
  Karotāji ar basām kājām meta granātas. Un viņi nopļāva vāciešus ar ložmetējiem.
  Šeit, šajā kartes apgabalā, karš tika veikts daudz veiksmīgāk nekā reālajā vēsturē. Ciema dakša jau paņemta. Vācieši skrien. Krievijas Sarkanajai armijai šajā sektorā ir liels pārsvars kājniekos un kavalērijā. Vāciešiem vispār nav nekas pret vieglajiem krievu tankiem.
  Un padomju ģenerāļi, pārliecināti par uzvaru un tautas noskaņojumu, teiksim tā - majors.
  Veronika ar basu kāju met granātu. Izkaisa vāciešus un čīkst:
  - Lai Krievija ir pāri visam!
  Viktorija arī šauj. Viņš ar basu kāju met granātu un čīkst pa plaušām:
  - Lai nākotnes pasaule ir mūsu!
  Tālāk jau daiļā meitene Juliana nošaujas bez jebkādas ceremonijas.
  Un viņš arī ar basu kāju met granātu. Un Fritz bija ļoti izkaisīti.
  Meitene čivināja:
  - Es esmu nikns tīģeriens!
  Un tad arī Anna, it kā izšauj. Un ar basu kāju viņš palaidīs granātu ļoti šķībi, laužot ķeizara vienības kā stiklu.
  Un saka:
  - Uzvaras psiholoģija! Likteņa demokrātija!
  Un tad Matrjona palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām. Un kā tas uzspridzinās ķeizara karavīrus. Un rēkt:
  - Krievijai kosmosa augstumos!
  Vēl divas skaistas meitenes brauc uz vieglā tanka "Marten" -2. Labs auto ar diviem ložmetējiem. Bruņas nav pārāk biezas, bet tajās ir ložmetēji. Forma ir racionalizēta. Meitenes Olga un Žeņa atrodas iekšā, guļot un pie sevis skricelē par vāciešiem.
  Nav slikts auto - ātrums simt divdesmit kilometri stundā. Lieliska caurlaidība. Un kāpurs.
  Meitenes piepilda vācu karavīrus ar svinu un dzied;
  Tu, tēvs, mēnesi esi gaišs,
  Ka tu nespīd vienādi
  Ne tas pats, ne tas pats
  Viss, ko jūs slēpjat aiz mākoņiem
  Tevi klāj draudīgs mākonis!
  Kā mums bija Svētajā Krievijā.
  Svētajā Krievijā, akmenī Maskavā.
  Kremlis atradās krāšņā pilsētā,
  Netālu no Ivana, netālu no Lielā,
  Katedrālē atradās Arhangeļskā,
  Tāpat kā pareizajam korim bija:
  Uz pulksteņa stāv jauns strēlnieks,
  Stāvot uz pulksteņa, lūdzot Dievu,
  Viņš raud upei plūstot
  Raud - plūst asaru straumes,
  Viņš sit berdišu ar kātu,
  Berdišs ar vārpstu uz mitras zemes:
  "Tu esi gojs, māte zeme ir mitra,
  Jūs izklājaties visos virzienos
  Tu atveries, zārka dēlis,
  Pagriezies, zelta damast!
  Tu celies, celies, pareizticīgo car,
  Pareizticīgo cars Aleksejs Mihailovičs!
  Paskaties uz savu ģimeni
  Svētajai Krievijai, Mātei Maskavai,
  Maskava-māte, bārene!"
  Meitenes pie sevis dzied un sagrauj vāciešus. Viņi staigā pāri līķiem un atstāj asiņainu taku ar kāpuriem. Šeit ir meitenes. Arī tanka iekšpusē viņi ir gandrīz kaili, vienādos šortos un basām kājām. Bet ļoti skaistas meitenes.
  Un vācieši no viņu uguns cieš milzīgus zaudējumus. Ložmetēji ir smagi un ātri šaujami. Un meitenes ir ļoti gudras. Cara armija bija labi aprīkota.
  Ir arī ebreju zinātnieki, kas strādā Krievijas labā. Lūk, tā laika pasaulē jaudīgākais bumbvedējs Iļja Muromets-7 lidoja bombardēt vāciešus. Pasaulē pirmā lidmašīna ar divpadsmit dzinējiem. Astoņpadsmit ložmetēji un divdesmit divas tonnas bumbu. Šeit ir automašīna.
  Pagaidām tikai vienā eksemplārā.
  Un arī meitenes komandā. Un gandrīz kails, vienā peldkostīmā. Tas ir ļoti skaisti un seksīgi.
  . NODAĻA #13
  Bumbvedēja Iļja Muromets-7 karavīru apkalpes komandieris Valentīna. Ļoti skaista un izliekta blondīne. Nepieciešams, lai automašīna palēninātu ātrumu un pārklātu vācu bunkuru ar precīzu bumbas metienu.
  Hitlera karavīri ir spēcīgi un disciplinēti. Viņi šauj uz padomju un krievu briesmoni. Bet karotāji uz to atbild. Astoņi ložmetēji burtiski aizslauka vācu kājniekus. Vācu armijas saplosītie karavīri krīt.
  Vadot uguni, zeltmatainā Lada plēsīgi smaida. Meitene pat novilka krūšturi, lai labāk koncentrētos. Un krata viņas kailās krūtis. Vienkārši lielisks skaistums. Tik daudz grācijas un precizitātes tajā. Pati Lada ir tieva, bet cīpslaina, un viduklis tievs, kā lapsenei.
  Gaļina arī šauj uz vāciešiem ar ložmetējiem. Arī meitene, gan skaista, gan izliekta. Ar basām kājām viņš spiež sprūdus. Un seja ir tik skaista. Nevis karotājs, bet vienkārši super meitene.
  Gaļina smaidot saka:
  - Par godu cara Jāzepa Vissarionoviča tēvam!
  Agresīva un krāšņa, ar zelta lapu matiem, Lada apliecina:
  - Slaucīsim Jūdu ar slotiņu!
  Valentīna nospiež baso kāju uz pedāļa. Vācu bunkurā uzkrīt tonnu bumba. Tas ir nāvējošs spēks. "Iļja Muromets", paātrina tā, lai lauskas tam nepieskartos. Bunkurs eksplodē, paceļot augšā dūmu stabu.
  Meitenes vienbalsīgi iesaucas:
  - Sist! Viņi deva Frici!
  Un pērt ar sajūsmu ar basām kājām. Jā, tās ir meitenes, kuras spēj uzvarēt vācietes. Viņi cīnās, sapņojot par pasauli, kurā cilvēki nekad nenogalinās cilvēkus. Piemēram, ja Josifa Staļina padomju impērija iekaro visu pasauli. Bet Krievija, pareizāk sakot, PSRS ir unikāls veidojums, kas var kļūt par mūžīgu impēriju! Jo Josifa Staļina dinastija var valdīt gadsimtiem ilgi. Un pēc imperatora Nikolaja II gāšanas beidzot Krievija ieguva stabilitāti un visi beidzot pieņēma dinastijas leģitimitāti.
  Un tagad cars un GKO priekšsēdētājs Josifs Staļins, kurš sakāva opozīciju, lauž vāciešiem muguru.
  Viens no spēcīgajiem cara Staļina gājieniem ir sieviešu piesaiste armijai. Un krieviete ir visbriesmīgākā karotāja pasaulē! Vai ne!?
  Šeit, piemēram, uz Sokol iznīcinātāja, steidzas pilote Alise. Tik skaista meitene, blonda ar sarkanu piesitienu matos. Slaida meitene, gandrīz kaila.
  Basām kājām spiež pedāli un manevrē. Un tad viņš nošaujas. Nošauj vācu auto ar lielkalibra ložmetēju. Liek viņai sadedzināt un saka:
  - Esmu dzimis karaliskajam dienestam! Meitene ir diezgan forša, un ar zilām asinīm, husāri!
  Un paātrina "Falcon" ātrumu. Iespējams, krievu, padomju lidmašīnas, pat ja tās nav reaktīvas, savā ziņā ir labākās pasaulē.
  Un jau priekšā parādījās smagāks un modernāks tanks, ko izveidoja lielā Mendeļejeva mazdēls. Mašīna ar diviem ātrās šaušanas lielgabaliem un desmit ložmetējiem. Un meitenes arī pārvalda tādu kolosu.
  Un nāk krievu tanks, kas iznīcina vāciešus. Turklāt ar jaudīgu dīzeļdzinēju un diezgan caurbraucams un veikls.
  Tankā esošās meitenes dzied;
  Mūsu Dieva mīļā Krievija,
  Dāsna plaukstoša zeme...
  Nu, monarhi ir skaistāki, skaistāki -
  Tēvs cars Staļins-paradīze!
  Un tanku kāpurķēdes saspiež vācu karavīrus. Burtiski zarnas jau rāpo ārā un no kāpuriem plūst asiņu straumes.
  Tanka komandiere Tatjana Krupskaja saka:
  - Jā, mēs uzvarēsim Krievijai!
  Meitene, starp citu, ir no prinča ģimenes, bet cīnās biksītēs vienatnē. Bet tik mīļš. Viņai ir liels iekšējais spēks.
  Meitene ar basu kāju spiež pedāli un saka, zobus izliekot un smejoties.
  - Jūs esat lielākais cars Josifs Staļins!
  Un karotāji ir pārliecināti, ka ar šādu tanku sasniegs Berlīni. Un visu karotāju un karotāju pārliecība kļūst stiprāka.
  Nataša, entuziasma pārņemta, sāka komponēt un dziedāt. Pārējās meitenes uzmundrināja;
  Lai svētā Krievija cīnās par mūsu likteni,
  Mēs esam meitenes ar milzu sirdīm...
  Padomju zemes fašists gribēja
  Bet ar Rodu mēs vienmēr esam vienoti cīnītāji!
  
  Lai mūsu Krievija ir mūžīgā godībā,
  Čingishana bari mūs neuzvarēs...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Mēs sagrausim jebkuru neticīgo!
  
  Mēs liecam ragā vardarbīgajiem fašistiem,
  Ticiet man, neviens neuzvarēs Krieviju ...
  Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums,
  Un nenēsāt Friča muļķības!
  
  Visi zina, ka Tēvzeme mums ir dota,
  Par niknām uzvarām, nepazīstot tumsu...
  Briesmīgais sātans izcēla zobus,
  Asinīm piesūcināts krekls!
  
  Komjaunatnes biedram nav vārda gļēvulis,
  Meitenēm šķēršļi nav būtiski ...
  Baltais Dievs mums palīdzēs Jēzu,
  Nemirstība būs visaugstākā balva!
  
  Mēs ļoti drosmīgi cīnījāmies pie Maskavas,
  Lai gan vācieši izmanto neticamu spēku ...
  Cīnījās puskails basām kājām
  Un es ticu, ka uzvara noteikti sagaidīs!
  
  Krievu karotāju varenība dzīvo,
  Un viņš nekad nepadosies nacistiem ...
  Mēs nikni ļausim Fritz patēriņam,
  Kas necēlās ļoti netīras nogulsnes!
  
  Jā, Hitler, tu esi viltīgs un viltīgs,
  Spēj pat pārņemt pusi pasaules...
  Bet Staļins ir arī drosmīgs ērglis,
  Nepadari sevi par elku!
  Nav komjaunatnes, zināt neatkāpties,
  Viņi pat nebaidās no sala ...
  Un Fritz drīz pārvērtīsies par spēli,
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties!
  
  Krievija ir mīlestības dzimtene,
  Un dos komunisma dāvanu...
  Nav nepieciešams veidot reitingu uz asinīm
  Ar nekaunīga revanšisma smīnu!
  
  Jā, fīrers vēlas mūs paņemt aiz rīkles,
  Un nogāzt Krieviju pa visu ešafotu...
  Bet mēs nikni cīnāmies par pieciem
  Galu galā Staļins ir ar mums ar apmetni un cepuri!
  
  Viņš ir lielisks karotājs, visi to zina
  Un komjaunieši vienmēr būs basām kājām...
  Un mēs iekustināsim Hitleru bārdā,
  Mūsu bizes deg spožā karstumā!
  
  Karotāji ir mūsu liktenis,
  Mēs sasmalcināsim milzīgo Panteru...
  Lai gan Ādolfs radīja ļaunu haosu,
  Mēs viņam norādīsim normu un mēru!
  
  Nav gudrāka un stiprāka Staļina,
  Viņš ir lielā giganta valsts vadītājs...
  Un tu pieveici Frici spēcīgāk, meitiņ
  Galu galā mēs vienmēr esam vienoti cīņās!
  
  Sasniegumiem mēs veidojam veselu sēriju,
  Tiecies pēc zvaigznēm kā ātrspārns putns...
  Un būs skaļš rezultāts,
  Tādas meitenes, lepni ērgļi!
  1947. gada augusts tuvojās beigām. Naktis kļuva garākas un dienas īsākas. Meitenes laiku pa laikam atvaira nacistu uzbrukumus. Lielais Tēvijas karš ir noticis tik daudzus gadus. Tas ir vienkārši briesmīgs un grūts pārbaudījums. Ko nevar ne ar ko salīdzināt. Viņš ļoti smagi strādā piecpadsmit vai sešpadsmit stundas dienā un ēd no uztura kartītēm, būdams izsalcis uz spēku izsīkuma robežas.
  Protams, aktīvajā armijā ir daudz labāk nekā aizmugurē. Un meitenes var nedaudz urinēt, kamēr ir īss klusums.
  Nataša ar izceltu baso kāju, pašas sacerēta:
  Krievijas karaspēks sasniedza Oderu. Nikolaja II cariskā armija jau ir izcīnījusi daudzas uzvaras. Tika ieņemtas daudzas Austrijas-Ungārijas pilsētas, Budapeštā notika kaujas. Kur nu vēl ungāri pretojās. Pali Przemysl, Ļvova, Krakova, Bratislava un vairākas citas apdzīvotas vietas.
  Vācieši cieta smagus zaudējumus un atkāpās. Austrieši nodeva veselus pulkus un pat divīzijas. Un ar paceltiem karogiem zem orķestriem. Karš turpinājās kā pasakā - patīkami ar nelielu asinsizliešanu un svešās teritorijās.
  Lai gan parasti Krievijai iekarojumu laikā tā paveicās reti. Un gandrīz visi kari un uzvaras tika doti krieviem ar lielu asinsizliešanu.
  Varbūt Oļegu sauca par Pravieti, jo viņš spēja bez asinīm piespiest Bizantiju padoties?!
  Jebkurā gadījumā Nikolajs II pretendēja uz Lielāko lomu.
  Meitenes izgāja uz Oderu. Rudens jau ir pienācis. Zelta lapu paklāji.
  Karotāji stutēja pa paklājiem. Un ienira ūdenī.
  Veronika, plunčājoties upē, jautāja Viktorijai:
  - Vai jūs domājat, ka cars pēc kara dos zemi zemniekiem?
  Komandējošā meitene pamāja ar galvu.
  Kāpēc zemniekiem vajadzīga zeme?
  Veronika iesmējās un atzīmēja:
  Jā, viņi nevar tikt galā paši. Bet ir spēcīgi uzņēmumu vadītāji, kuri varētu pavilkt.
  Viktorija skarbi atbildēja:
  - Šeit viņi pārdos zemi uz kredīta. Varbūt tā būs labāk.
  Džuliana apgriezās ūdenī un atzīmēja:
  - Visticamāk, labāk, lai zeme ir zemes īpašniekiem. Viņi var vadīt lielas fermas un izmantot traktorus. Privāta, liela mēroga ražošana ir visefektīvākā!
  Veronika negribīgi piekrita:
  - Var būt. Bet tas rada pievienoto vērtību!
  Džuliana iesmējās un atzīmēja:
  - Bet efektivitāte ir lieliska!
  Viktorija, kurai bija pulkveža pakāpe, smaidot atzīmēja:
  - Tas stimulē attīstību. Un kāda jēga zemi atdot zemniekam, un pat dzērājam. Tas ir zemes īpašnieks, kurš baro pusi pasaules ar krievu maizi! Mūsu valsts ir ļoti bagāta!
  Veronika tam piekrita:
  - Jā, Krievija ir bagāta un dzīve kļūst labāka! Piemēram, mans brālis strādā Putilova rūpnīcā par meistaru. Un viņam ir trīs simti rubļu alga, neskaitot prēmijas.
  Viktorija apgāzās un apbrīnā sita ar basu kāju pret ūdeni un iekoda:
  - Tā rakstīts! Krievija ceļas! Un drīz tas kļūs vēl spēcīgāks!
  Meitenes peldējās Oderā un ikdienišķi sarunājās. Anna jautāja meitenēm:
  Kas, tavuprāt, mūs sagaida pēc nāves?
  Juliana pasmaidīja un atbildēja:
  - Ateisti saka - neesamība. Un reliģija māca - dvēsele dosies pie Dieva, un Viņš izlems, kur iet uz debesīm vai elli.
  Veronika jautāja Juliānai:
  - Vai jūs domājat, ka ir Dievs?
  Meitene sita ūdeni ar basu kāju, pacēla vilni un atbildēja:
  - Godīgi sakot, es nezinu. Ir argumenti gan par, gan pret Dievu. - meitene atkal izšļakstījās un pamanīja. - Protams, uz šo jautājumu nav atbildes, taču jūs varat ienest dažādus argumentus.
  Viktorija tam piekrita:
  - Noteikti ļoti dažādi. Un par ko tur runāt. Es personīgi domāju, ka tā kā mēs uzvaram, tad Dievs, protams, pastāv! Bet bija reizes, kad mēs atradāmies mongoļu-tatāru pakļautībā. Un tad jautājums - kur bija Visaugstākais Dievs?
  Džuliana ar nevainīgu smaidu atzīmēja:
  - Bet ir kaut kas daudz sliktāks par mongoļu-tatāru jūgu!
  Viktorija bija pārsteigta
  - Kas ir sliktāks par mongoļu-tatāru jūgu?
  Džuliana patiesībā teica:
  - Vecums! Kas var būt sliktāks par vecumdienām!?
  Viktorija piekrita:
  - Jā, būs tiešām slikti!
  Meitenes klusēja. Viņiem bija neērti par to runāt. Meitenes paņēma un izlēca no aukstā ūdens. Viņi skrēja pie sevis, mirgodami apaļos, plikus papēžos.
  Marusja skrēja viņiem līdzi un smaidot jautāja:
  - Bet nez, kāpēc mums vajadzīgas vecumdienas? Jāsaka necilvēcīgi!
  Viktorija tam viegli piekrita:
  - Tiešām necilvēcīgi! Vislabāk ir būt mūžīgi jaunam un veselam!
  Meitenes bija gudras un jautras, griezās kūleņos.
  Veronika smaidot un smaidot ieteica:
  - Jā, mūsu armija ir spēcīgas meitenes! Un mēs būsim lieliskā formā!
  Un meitene piemiedza saviem draugiem. Viņi visi izplūda smieklos no smaidiem, harpijas.
  Juliana ieteica:
  - Atradīsim dzīvo ūdeni un kļūsim patiesi nemirstīgi! Būs ļoti forši!
  Meitenes pasmaidīja un piemiedza viena otrai ar aci.
  Pēc tam Viktorija, zobus atlaidusi, ieteica:
  - Jā, būtu jauki atrast veidu, kā nenovecot. Cik tas būtu labi un skaisti!
  Meitene iedomājās pasauli ar dažām skaistulēm un jauniem vīriešiem. Varbūt pat labāk bez bārdas, lai sejas skaistākas un mīļākas.
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Jā, tas ir brīnišķīgākais, kas pasaulē var būt! Mēs vēlamies mūžīgu jaunību un gaismu.
  Un meitene iesmējās, atsegdama pērļu zobus.
  Viktorija pielēca un ieteica:
  Tiešām beigsim vecumdienas! Tas kopumā ir nepieņemami! Cilvēka ķermenim nevajadzētu novecot!
  Veronika, smaidīdama un lēkādama, dziedāja:
  - Pulkveža kungs, nekā novecot! Nav jau labāk mirt par Krieviju! Varonības un goda labad - es nejokoju! Viņš atbildēja - ka esmu sarkana? ES negribu!
  Meitenes smējās vēl skaļāk. Tas ir ļoti ļoti skaisti.
  Juliana smejoties ieteica:
  - Un atjaunosim visas vecenes! Lai viss dzirkstī kā saule!
  Viktorija piekrita, uzlecot augstāk:
  - Tēvzemei un Nikolajam Lielajam!
  Anna, šī rudmatainā karotāja, ierunājās:
  - Bet tomēr mūķenes, neskatoties uz lūgšanām, jaunākas nekļūst. Lai gan viņiem ir svētais gars. Tātad jūs sākat domāt, kur ir Dieva taisnīgums?
  Viktorija dziļi ievilka elpu un atbildēja:
  - Pa visu zemi stāv vaidi... Kur tu esi saimnieks, kur?
  Veronika nikni dziedāja:
  Ir daudz lielisku cilvēku
  Kuru darbi dzīvo gadsimtiem ilgi....
  Ir daudz skaidrainu putnu,
  Ko sauc par nemirstīgajiem!
  
  Un varoņi eposos,
  Viņi uzreiz uzvarēja baru ...
  Krievija dzemdēs lielu varu,
  Basurman kaujā plīsīs!
  
  Bet viens divgalvains ērglis,
  Cara valdīšanas krāšņais Nikolajs...
  Viņš staro zem debesīm,
  Tu lūdz par viņu, ej!
  
  Visas Krievijas imperators
  Kas pacēla tādu valsti...
  Īstā misija
  Par progresu un senatni!
  
  Kaujās sakāva japāņus
  Vācieši tika uzvarēti uzreiz ...
  Meiteņu balss ir skanīga,
  Nikolajs, mūsu Kungs!
  
  Un mūsu karalis kaujā nepadosies,
  Liela giganta celtniecībā...
  Viņš smagi sit pretiniekus,
  Un tas izrādījās nikns izlīdzinājums!
  Skaistu dziesmu unisonā uzņēma meitenes. Viņi ir tik brīnišķīgi un pilnvērtīgi dziedātāji. Viņiem ir tik skaista dziesma.
  Jā, brīnišķīgas meitenes.
  Tā rakstīja starojošā Nataša, pati lieliskākā no meitenēm.
  Šeit viņa ir spiesta apstāties un šaut uz nacistu lidmašīnu. Ar basu kāju met granātu. Nošauj šturmētāju un iesaucas:
  - Uzvara!
  Zoja arī šauj un šauj ārkārtīgi precīzi. Notriec fašistu lidmašīnu un rēc:
  - Par komunismu, padomju valsti!
  Un viņas kailais, apaļais papēdis izmet sprādzienbīstamu paku.
  Ved uguni un Augustīnu. Viņa ir skaista, ļoti muskuļota un iedegusi meitene. Un viņas vara sarkanie mati plīvo vējā kā proletāriešu baneris.
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, it kā metot granātu ar nāvējošu spēku, ārkārtīgi iznīcinošu spēku.
  Un rēkt:
  - Par Tēvzemi un brīvību līdz galam!
  Svetlana arī cīnās ar mežonīgu sitienu. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš met kolosāla, slepkavnieciska spēka granātas. Un sarauj pretiniekus saplosītos gabalos.
  Un gaudo:
  - Par lielo komunismu!
  Un kā valoda rādīs. Un ar pliku, apaļu, rozā papēdi meitene padosies sprādzienbīstamam iepakojumam.
  Atzīsim, šīs meitenes ļoti cīnās.
  Warrior klase - super!
  1947. gada 1. septembrī Trešajā Reihā apritēja astoņi gadi kopš Otrā pasaules kara sākuma.
  Hitlers un viņa zvērnīca svinēja notikumu kopā ar dzīrēm un dejām un gladiatoru cīņām.
  Fīrers sēdēja greznā atzveltnes krēslā un skatījās, kā meitenes dejo.
  Vispirms viņi izgāja kleitās un apavos, pēc tam sāka izģērbties.
  Meitenes novilka drēbes un apavus. Un pamazām palika tikai biksītēs un basām kājām dejojošās dejās.
  Viņi arī izskatījās ļoti skaisti.
  Fīrers ņurdēja kā mežacūka un griezās krēslā. Bet tie joprojām ir tikai ziedi.
  Šeit meitenes dejoja un sākās gladiatoru cīņas.
  Nacisti atkal sāka ēst un likt likmes.
  Fīrera galds bija grezns, un uz tā bija bagātīgi ēdieni ar dažādām garšīgām lietām.
  Hitlers ar prieku ēda augļus.
  Viņa noskaņojums bija mēreni kaujiniecisks un ne pārāk jautrs. Karš ievilkās, un pēdējos mēnešos Sarkanās armijas pretestība pat pastiprinājās.
  Krieviem bija jauns T-54 tanks, kas bija labāk bruņots un aizsargāts un varēja pretoties nacistiem. Un parādījās milzīgais IS-7. Protams, pēdējā tvertne ir ļoti dārga un grūti izgatavojama, un principā to nevar ražot sērijveidā.
  Bet viņa lielgabals spēj iekļūt vācu tankos. Turklāt, pat ja jaunākā IS-7 mašīna neizlaužas un lādiņš iekļūst rikošetā, tas ir diezgan spējīgs to padarīt darbnespējīgu.
  Tātad PSRS jau ir zināma vara.
  Bet pirmais pāris ieskrien arēnā. Bērni sāk cīņu. No vienas puses izlēca divi apmēram desmit vai vienpadsmit gadus veci zēni ar trijzariem un tīklu. Viņi bija vienās sarkanās peldbiksēs.
  Viņi skrēja, zibinot plikus papēžus. Viņi paklanījās fīreram, saliecot kustīgās muguras.
  Vēl iedegušu mazu zēnu tievie, muskuļotie augumi, kurus pat nevar saukt par pusaudžiem.
  Hitlers iztēlojās, ka viņus saputo vai viņu mazos apaļos papēžus apdedzina karsts lauznis - tas būtu forši.
  Un te vēl divi zēni ar zobeniem un vairogiem beigušies. Arī kailas un basām kājām zilās peldbiksēs. Bet viņu bruņojums ir asimetrisks.
  Zvērnīcas dalībnieki sāka derēt.
  Zēni ir aptuveni vienāda auguma un vecuma. Izvēlēts kā intriģējošs. Abas puses cīnīsies līdz nāvei. Pat ja viņi piedos, tad tiks spīdzināti pagrabā ar obligātu papēžu kauterizāciju.
  Šeit ir likmes. Hitlers uzstāj uz likmju slepenību. Pretējā gadījumā vide neuzdrošinās nostāties pret fīreru.
  Un tā vismaz cīņa netiks sarunāta.
  Un ļaujiet abām pusēm cīnīties.
  Puiši metās viens otram virsū, vicināsim zobenus un trīszarus. Bija skaidrs, ka viņi nebija īpaši labi apmācīti, bet viņiem bija ideja. Vienu sapinuši ar tīklu, un iedursim ar trijzariem. Bet tad zēns saņēma zobenu uz pleca. Un bija skramba.
  Bērni turpināja viens otru durt un griezt. Tūlīt izlija asinis. Un zēnu basās kājas atstāja koši, graciozas pēdas.
  Fīreram patika, kad zēni viens otru nogalināja. Un kad viņi bez žēluma griež un sasmalcina.
  Šeit zēni jau bija ievainoti, un viens no viņiem tika piebeigts. Un viņi metās ar zobeniem uz otro. Viņi arī viņu piebeidza, liekot viņam nomierināties. Pat žēlastība nebija jālūdz.
  Nogalināto zēnu papēži tika sadedzināti, un tie tika saslēgti ar āķiem. Un vilka pie krokodiliem.
  Abi izdzīvojušie zilās biksītēs atbildēja un dziedināšanas bloku. Arī tos dūrēja trīszari.
  Hitleru šī cīņa ne pārāk sajūsmināja, un viņš atzīmēja:
  - Jā, kaut kas nav tik aizkustinošs! Kad paņemsim Staļingradu?
  Mainšteins atbildēja ar smaidu:
  - Uzbrukums jau ir sācies, un mūsu karaspēks šoreiz ir daudz labāk sagatavots!
  Fīrers piekrītoši pamāja ar galvu.
  - ES ticu! Mēs esam paveikuši lielisku darbu!
  Guderians atzīmēja:
  - Pagaidām PSRS T-54 ražo niecīgos daudzumos, un mums kā tankiem ir kolosālas priekšrocības!
  Hitlers piekrita:
  - Jā mums ir! Bet mēs varam to zaudēt!
  Guderians pārliecinoši paziņoja:
  - Piramīdveida tanks ir pati pilnība, krievi to nevarēs padarīt labāku!
  Fīrers sasita plaukstas:
  - Labāk skatīsimies cīņu!
  Šoreiz arēnā ienāca skaista meitene ar blondiem matiem. Viņa bija ģērbusies string bikini. Un, protams, basām kājām un ļoti seksīgi.
  Hitlers atzīmēja:
  - Lielisks cīnītājs!
  Un arī pretinieks bija cienīgs šajā brūnā lāča gadījumā. Diezgan liels un bīstams.
  Meitene bija bruņota ar zobenu un dunci. Un garš, muskuļots, jau diezgan pieredzējis cīnītājs.
  Viņa pagrieza baso kāju un čīkstēja:
  
  Tie, kas drīz mirs, sveic jūs!
  Hitlers kliedza:
  - Nē! Es gribu, lai tu dzīvo!
  Skaistā meitene pamāja.
  - Centīsimies!
  Fīrers izdarīja derības un norūca:
  - Likmes arī uz lāci, citādi mēs neko nevinnēsim!
  Likmes notika, nospiežot pogas. Hitlers iedzēra malku apelsīnu sulas, kurā peldēja saldējums.
  Sākās kauja... Lācis bija izsalcis un dusmīgs un nikni uzbruka. Meitene to noņēma ar zobenu un pagriezās uz sāniem. Lācis rēca ar rēcienu, kā steidzās. Un karotājs atkal sakustējās.
  Viņa patiesībā ir ātra. Sitieni ar zobenu sejā. Bet zvērs apgriezīsies un ar nagiem aizķers gladiatoru meiteni uz vēdera. Presē bija asiņainas skrambas.
  Fīrers ar sajūsmu atzīmēja:
  - Laba cīņa.
  Un viņš jautāja Špēram:
  - Vai varat palielināt diskešu ražošanu?
  Bruņojuma un munīcijas ministrs pārliecinoši atbildēja:
  - Protams, ka varam! Lai gan tehnoloģija šeit ir diezgan sarežģīta. Bet šīs mašīnas praktiski necieš zaudējumus, izņemot avārijas. Un viņu skaits rindās pieaug.
  Meitene tikmēr cirta lāci. Viņš vemja asinis. Un palaida garām dunci acī. Un tas jau bija nāvējošs. Skrāpējot meiteni agonijā, zvērs apklusa.
  Viņa to nometa un piecēlās. Viņa uzlika savu kailo, noslīpēto kāju lācim un rēca:
  -Uzvara!
  Viņas krūšturis ir pārplīsis no zvēra naga, un viņas krūtis ir atsegtas un saskrāpētas priekšā. Un nedaudz sagriež muguru. Bet tas nav nekas nopietns. Bet meitene asiņo. Un no lāča un vispār peļķe.
  Hitlers viņai skūpstīja un piezīmēja:
  - Tu esi jauks!
  Pēc tam lielais diktators pavēlēja:
  - Apbalvojiet viņu ar dzelzs krustu sudrabā un nosūtiet uz kūrortu uz trim dienām!
  Pēc tam meitene aizgāja ļoti apmierināta.
  Cīnītāji atkal cīnījās. Šoreiz divi apmēram divpadsmit gadus veci zēni izgāja pret meiteni ar diviem zobeniem. Zēniem bija īsi zobeni un vairogi.
  Cīņa notika tajās pašās peldbiksēs, tostarp meitene. Cīņa solījās būt interesanta.
  Meitene labi kustējās, bet zēni ir labi apmācīti. Un cīņa bija konkurētspējīga.
  Fīrers jautāja Guderianam:
  - Vai tanks IS-7 ir labs?
  Komandieris un stratēģis godīgi atbildēja:
  - Nav slikta mašīna! Pat 128 milimetru lielgabals to neņem pierē. Tajā var iekļūt tikai jaunākais un joprojām retākais augstspiediena ierocis. Un tad jums ir nepieciešams liela kalibra un urāna kodols.
  Fīrers iesmējās un atzīmēja:
  - Staļingrada nedrīkst atkārtoties!
  . NODAĻA #14
  1947. gada 2. septembrī par pilsētu pie Volgas izvērtās sīvas cīņas. Sieviešu snaiperu bataljons kapteines Nataškas Kaktusovas vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un šautenēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Nataša ir raibā tunikā virs kailā ķermeņa, īsās biksēs un basām kājām. Skaista un izliekta meitene, ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli, īsu matu griezumu zem puskastes. Seja ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu, zilām acīm plati. Gaiši brūni mati kļuva pelēki ar putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Nataša cīnās vairāk nekā piecus gadus un, neskatoties uz jaunību, ir daudz redzējusi. Meitenes kājas ir klātas ar griezumiem un sasitumiem. Meitene ir veiklāka kustēties basām kājām nekā raupji un neveikli zābaki.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati mātes zeme piešķir izturību. No vienas puses, meitenes pēdas kļuva rūdītas, un viņas nebaidījās ne no karsta metāla, ne drupu asajām drupām, bet, no otras puses, tās nezaudēja jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Nataška tur rokās granātu ar piesietu sprādziena paku. Ir jārāpo līdz briesmīgajam vācu tankam "Lauva", laistot ielas ar ložmetējiem.
  Mirabela rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpēc visas meitenes no bataljona izrādījās no zābakiem, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles uzasinās, kad meitene rāpo četrrāpus. Mirabelas dzeltenie mati ir nekārtīgi un gari... Nedaudz spuraini. Pati meitene ir slaida, tieva, maza auguma. Viņu pat var sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Bet Mirabela jau daudz ko piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt gan fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas, gan mīnas, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, nekad nevarētu teikt, ka viņa būtu sista ar gumijas nūjām pa papēžiem, caur ķermeni gājusi straume.
  Mirabela šauj ... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, krīt miris, viņa purns paceļ smiltis un šķembas.
  Nataška zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz viņas sejas, no saules apdegumiem un putekļiem notraipītas.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri tajā nevar iekļūt, ir iespēja tikai smagajiem IS, vai SU-100, vai T-54. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt automašīnai mobilitāti ...
  Svetlana izšauj no ložmetēja... Karavīrs, neviens nezina, kādas tautības, nokrīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālo karaspēku: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri jau no šūpuļa pieraduši ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, un Donas kazaki, un čečeni, un viss Kaukāza Khaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Daudz ienaidnieku...
  Svetlana veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz pāršķēlusies, no putekļiem nomelnējusi, apaļš, meitenīgs papēdis. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu, cik tuvu aizlidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  Pat lode mūs neapturēs!
  Mirabela šauj pretī... Vēl viena meitene Andželika - ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, uzvilktu vidukli, ne sievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Andželika cīnās tikai savos šortos, tunika ir saplēsta un sabrūk putekļos, un pāri Volgai netiek piegādātas jaunas formas. Nedod Dievs novārdzinātajam padomju karaspēkam pārsūtīt vairāk munīcijas un pārtikas pilienu.
  Tātad Andželika ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļgali. Šrapneļa gabals ietriecās labās pēdas zolē, un sāp, grūti iet.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Andželika sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā cieto seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Kungs, Maskava un Staļins ir virs mums!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, pašai tik tikko atkāpjoties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina baiso vācu tanku apgriešanos. Šeit ir gandrīz divsimt tonnu "peles", un tās vispār nevar paiet garām ...
  Kā jau Svetlana gaidīja, "Levs" nedaudz pabrauca un apraka sevi atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārplīsa, aizlidoja pāris bojāti rullīši.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tālumā kaut kur dārdēja, atstājot drupas. Blondīne Svetlana kā čūska šņāca:
  - Tāds ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene-kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu pavadoņi nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Spītīgā Hitlera vainas dēļ Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Mirabela met granātu. Piespiežot viņus veikt kūleņus notriektajiem vāciešiem vai arābiem, apgāšanās. Viens no nacistu kaujiniekiem noplēš viņam roku un piekarina angļu pulksteni ar kompasu.
  Mirabela smaidot saka:
  - Ko tev rāda kompass - ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no sava putekļainā papēža pielipušās keramikas gabalu.
  Arī Andželika noslauka putekļus ar savām stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Un mēģiniet mazgāt. Atkal jārakās, kad vācu ložmetēji skribelē. Un rāpot plastunski veidā.
  Meiteņu bataljons ieņem savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un viņi plēš smagus šāviņus, un bumbas krīt no debesīm... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Šeit Svetlana redz, kā Pantera rāpo. Nu tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja, izspļāva putekļus, kas iekāpa viņas elegantajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Jums ir jāpielupās nepamanītam. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Andželika sāka ložņāt augšā, ar kailiem kāju pirkstiem un elkoņiem balstīdamās uz notekas. Viņa bija kā kaķis, kas vajā peli. Karu meitene atcerējās no tās šausmīgās četrdesmit pirmā gada vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašumos. Vai ne meitene, gandrīz meitene nebija nobijusies? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos čaulu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsita pa vēderu. Fragmenti steidzas no augšas kā savvaļas bišu bars. Andželika sasprēgājušas lūpas čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Tagadne lido lokā. Atskan sprādziens, piedodas plānākās Panther sānu bruņas. Vācu tanks sāk degt, detonē kaujas komplekts.
  Svetlana smaidot čukst:
  Paldies Kungs Jēzu! Es ticu tikai tev! Es lūdzu tevi vienam!
  Salauž panteru. Noplēsts, drupās aprakts garš stumbrs. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Svetlana, kuras acis uz sejas brūnas no putekļiem un saules apdegumiem mirdz ar rudzupuķēm, saka:
  - Jo vairāk ozolu ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Andželika ir ļoti seksīga, melnās biksītēs un kaila, putekļainā, spēcīgā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa ar savu graciozo, putekļiem klāto kāju meta kādu asu priekšmetu. Un iesprūda, tieši fašistam kaklā. Skaistā Andželika burkšķēja:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Meitene, pēc kuras viņa atkal rāpoja, šaujot. Led uguns un Svetlana.
  Skaistule kapteine Nataša, nocirtusi fašistu, čivināja:
  -Dzīve ir ķēde, un mazās lietas tajā ir saites ...
  Mirabela izšāva, pārcirta Friča galvu un piebilda:
  - Saitei nevar nepiešķirt nozīmi!
  Svetlana, atkal precīzi šaujot, ķērka:
  - Bet jūs nevarat iet ciklos uz sīkumiem ...
  Mirabela šāva precīzi un piebilda:
  Pretējā gadījumā ķēde jūs apņems!
  Vēl viena meitene Olimpiada, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Abi viņu pagrūda... Viltīgais bubulis ielīda "Tīģera"-2 kāpurķēdē. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, tev spainis!
  Un viņam tik tikko bija laiks atlēkt, mirgojot, ar melniem, notriektiem papēžiem, no krītošā jumta.
  Olimpija noglāstīja zēna kaklu un sacīja:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Arī zēns ir ļoti radošs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Olimpija ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs biedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve mūs nepanesīs zem zvaigžņotajām debesīm!
  Jo svētā Krievija smagi cīnīsies,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Olimpija, gara, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemniece. Cīņu laikā drēbes saplēstas lupatās, stipras kājas ir kailas, mati sapīti divās bizēs un stipri noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, tikai šortos. Zēna dabiski baltie mati kļuva sirmi, un ribas parādās caur plānu, miecētu un netīru ādu. Kājas šausmīgi notriektas, un apdegumos, zilumos, ar tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Uz viņa fona olimpiāde šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet gan ar stipru, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj no smagas prettanku šautenes. Vācu mašīnām pierē nevar iedurt, bet trasēs iespēja ir.
  Un dūšīgais "Lauva", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka ļauni dziedāja:
  - Smirdīgais Frics bez domāšanas aizsmēķēja cigareti pie ieejas! Protams, viņš iekļuva lielās nepatikšanās!
  Olimpija, mirgodama ar muskuļotiem, iedegušiem ikriem, ar plikajām, skaistajām kājām sita stepa deju. Meitene dziedāja:
  - Svētās krievu sejas mirgo no ikonas ... nedod Dievs, lai jūs iemērc vismaz tūkstoš Fritz! Un ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transportieris atkal izpūta dūmus.
  Meiteņu bataljons Fritz nodarīja ievērojamus postījumus. Taču viņš cieta arī zaudējumus. Šeit viena meitene pārplīsa uz pusēm, un viņas seja, neskatoties uz putekļiem, kļuva bāla.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas paliek no pilsētas, nevēlas padoties un padoties.
  Svetlana tikmēr cenšas izlauzties cauri "Tīģerim". Jaudīga vācu mašīna, dabūja sānos granātu, bet nepadevās. Pagriežas, lai izšautu ar lielgabalu. Meitenei ir jāierok zemē un gruvešos, lai viņu nesaspiestu tagadnes atbrīvotais sprādziena vilnis.
  Svetlana klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Mirabela iemeta Tīģeri ar granātu, kas uzsprāga viņai uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka vieglā mācība ziemā pavasaros... bez izņēmuma atkārtoju, ka Hitlers ir mēra mēris!
  Andželika, sagraudama nacistus un ar sprādzieniem uzliedama tiem ūdeni, sasprindzināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iespēra nabagam tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem meta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens, un "Tīģera" purns tika izjaukts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Svetlana šņāca caur nāsīm:
  - Mūsējie, tavējie nepadosies!
  Mirabela ar lodi nocirta hitleriešu algotni un dziedāja:
  - Un nelietis nejoko! Rokas un kājas, viņš griež krievu virves! Viņš iegremdē zobus pašā sirdī ... Viņš dzer tēvzemi līdz dibenam!
  Svetlana iesmējās un iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, asaras!
  Mirabela atlaida un piebilda:
  - Nu nāve pūš, smīn!
  Parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Svetlana redz, ka pietuvoties Friča pozīcijām ir nereāli. Bet debesīs Focke-Wulfs. Viena no šīm mašīnām lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Andželika met granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē - nav piedošanas!
  Pēc tam meitene dod pagriezienu no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri uzbrauc salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther" -2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Andželika nosvilpās, šņācdama:
  - Šis ir jauns uzbrukums! Mēs saplēsīsim viņai muti!
  Panther-2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrolizēja atmosfēru.
  Andželika ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un sacīja:
  - Un Ņūtons sakāva ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Frics viņš noteica savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada visu apņēma ugunsgrēki, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķ purpursarkanas, oranžas un koši dzirkstelītes! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Svetlana, notriekdama vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis, dziedāja:
  - Ko tu gaudo sliktā vecene? Tici man, vienkārši psihiatriskā slimnīca raud par tevi!
  Mirabela dziedāja piedziedājumā, šaujot uz nacistiem:
  - Cik labi ir apgulties uz zāles un sist Fricim pa galvu! Sakārtojiet fīreram kompresi un sūtiet lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs, saņēmis šrapneļus zem vēdera, strauji pacēlās augstāk. Redzams, ka asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt salauzto spārnu gabalus.
  Svetlana, redzot, kā Fokke zaudē augstumu, ķērka:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur palika fašistu dūzis. Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Pelnos aizgāja bende, nevis pilots!
  Mirabela šķaudīja, kaisīja putekļus un teica:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Andželika atkal ar kāju iemeta stikla gabalu, tik ļoti, ka, atsitoties acī, tas iznāca Fricim pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir jāārstē!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika pret meitenēm nederēja. Šeit Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā atsitas pret ienaidnieku.
  Pionieru zēns iesaucās:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitleram muti!
  Katapultas lādiņš, ieurbjoties nacistu pūlī, lika viņiem izklīst un vienlaikus apgāzties gaisā. Frics nokrita un salūza uz sienu drupām.
  Tanks "Tīģeris" -2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar "Lauvu". Ak, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Svetlana pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, labi, Serjožka!
  Puisis agresīvi norūca.
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene atbildē pakratīja baso kāju.
  Meitene-kapteine atkal sāka naglas. Un Olimpija kutināja Seryozhka šauro kāju, cik viņam tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunskuriem.
  Mirabela piedziedājumā teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Andželika, šī jautrā rudmate, piekrita:
  Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem iespējamajiem!
  Un meitene veica lēcienu ar apvērsumu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, nesalīdzini, veca sieviete ar meiteni. Un kāds skaistums, slaidos augumos.
  Andželika paņēma to un dziedāja:
  - Plūsma pēc gada, gadi karavānā,
  Veca sieviete berzē hennu javā...
  Un kā ar manu slaido augumu,
  Es nesaprotu, kā pagāja jaunība!
  Svetlana pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Olimpija ielika jaunu lādiņu katapultā. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet piespēlē!
  Serjožka pakratīja savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Friča seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā sparā lidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Jau trešo mēnesi kopš jūnija beigām uzbrukums turpinās, taču pilsēta nav spējusi visu paņemt. Citos frontes sektoros nacisti guva panākumus, bet ne šajā.
  Svetlana izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, gadās, ka tas ir iespējams... Nevajag visumu ļoti sarežģīt!
  Un ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi apgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Mirabela ar sprādzienu dauzīja vāciešus un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Andželika atklāja uguni, precīzāk. Daži melnie palika guļam uz šķēpiem klātām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Mirabela rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, uzticamais suns tevi apgrauzīs!
  Svetlana, šaudama, šņāca:
  - Nāc vakarā, Ādolf, pakaries... Beidz mānīt galvu! Nāc vakarā, lido kā žagars - nacistus smagi pārspēt!
  Mirabela dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  "Ļeņina" bataljona meitenes apturēja ārzemju karaspēka virzību. Frics virzījās uz priekšu, burtiski izmetot līķus kosmosā. Nelīdzēja arī tanks "Lev", ar kuru tika liktas cerības. Šeit ir mašīnas modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Andželika nosit akmeni, kas bija pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens iet tālāk.
  "Lauva" saņēma spraugu kāpurē un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Dārdoņa un sabrukums.
  Andželika, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un meitene atkal šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi labi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevies krievus salauzt! Kas uzdrošinās, tas uzbrūk kaujā, mēs nikni uzvarēsim ienaidniekus!
  Un Andželika ripina preses muskuļus, kurus viņa ir ļoti iespiedusi.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Staļenīda skrēja... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un reljefa. Drēbes viņai, tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Basas kājas un mirgošana, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Stalenida nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība dzimtenei ir augstākais vārds!
  Andželika smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec kā es šortos!
  Stīlenīda negatīvi pamāja ar galvu.
  - Tas nav piemērots!
  Andželika kratīja gurnus, trāpīgi izšāva un dziedāja:
  - Kaut kas komjaunietis kļuvis neparasts! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Stīlenīda iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Fricim, paskaties uz mūsu skaistumu!
  Andželika izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Tērauda meitene ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne iesaucās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Andželika iesmējās.
  - Un dzīve ir laba!
  Stīlenīda, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, ka nacisti esat uzvarējuši!
  Andželika dzied:
  - Gaidu uzvaru! Uzvara gaida... Tie, kas alkst saraut važas! Uzvaras gaidās! Uzvaras gaidās! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Labi ar pliku rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Svetlana tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Fricu ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un tiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja figūru, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un svilpa kā lakstīgala-laupītājs. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nemaz nav nežēlīgi. Arī viņai dažkārt ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās pēc saviem mirušajiem tēviem.
  Svetlana gan šādas domas dzen prom no sevis, tāpēc gribas no tām izplūst asarās. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši un Krievijas plašumos ielauzās vesels agresīvs ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Svetlana krustu šķērsu un šāva uz Frici, kurš centās klusi pietuvoties krievu Friča pozīcijām... Viņam no lodes izsista acs un smadzenes iztecēja.
  Meitene-kapteine pasmaidīja un asprātīgi sacīja:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Svetlana precīzi šāva, un ar blakusvāģi ietriecās motociklā. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs aizlidoja, vairākas reizes apgāzās. Tad tā purns iegrima drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas jautrā, jaunā seja smīnēja drīzāk smīn. Meitene dziedāja:
  - Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Mirabela izdarīja ļoti precīzu sitienu, no kura uzliesmoja Foks-Vulfs un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Par dolāriem viņš ir gatavs nodot Krieviju ...
  Bet krievu cilvēks ir tik skaists
  Ka viņš ir gatavs atdot savu dzīvību par Dzimteni!
  Meitene izdarīja kūleni un rādīja nacistiem vīģi, ritināja, un lodes skaistuli neskāra.
  Parādījās Andželika, šis skaistums, gandrīz kails un netīrs kā velns, uzreiz meta granātu ar divām kājām. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Frics asā pusē!
  Olimpija laboja Andželiku:
  - Asi, sānos, nevis asajā pusē!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis, kā arī palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģerim" trāpīja pa purnu, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam nacistu radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Svetlana dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un "Tīģeris" atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Jaunavas bataljons manevrēja uzbrukuma, gaisa triecienu un smago ieroču ietekmē. Šeit trāpīja reaktīvie bumbvedēji, debesīs pacēlās lauzti, sarkanīgi karsti stāvi. Un akmeņi dega. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz nākamo pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Andželika ir seksīgākā no niknajām karotēm: vai tiešām nacisti no sava "Sturmtiger" var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un virpuļoja kūleņu kaskādēs. Un griežas arvien ātrāk. Un tad viņa no visa spēka iemeta nāves dāvanu platajā Stormtiger purnā. Pazibēja skaistules kailās, iedegušās kājas, un granāta ielidoja plašajā purnā. Un jaudīgā mašīna vispirms noslāpās, bet pēc tam steidzās. Divi "karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika izmesti un izkaisīti dažādos virzienos. No tiem tika saplēsti rullīši, un tie nokrita, lidojot kā saplīsusi karalienes kaklarota.
  Sprādziena vilnis apmeta Andželiku, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule tomēr piezemējās, asas šķembas un šķembas ierakās viņas kailās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sarautajai pēdai, gals iedūra.
  Bet Andželika atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Svetlanu un citas meitenes uzmeta sprādzienbīstams vilnis un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēcošos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Mirabela ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs aizvedīs kaujā, mēs ar komjaunatni draudzīsimies! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Andželika, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta, ne tik precīza - kā tās kailās un stiprās Andželikas kājas!
  Olimpija, spēlējoties ar roku muskuļiem, teica:
  - Nu nekā! Jūs joprojām domājat. Kaut kas foršāks!
  . NODAĻA #15
  Karš acīmredzami ievilkās, un abas puses ļoti vēlējās pēc iespējas ātrāk izbeigt šo nolādēto slaktiņu. Nacisti bija noguruši, un arī padomju spēki bija manāmi izsmelti.
  Nacisti iegrima kaujās par Staļingradu. Un diezgan noguris. Un, protams, viņi bija noguruši.
  Un tā Staļins šeit piedāvāja mieru ar mēreniem nosacījumiem.
  Fīrers domāja. Par pamiera piedāvāšanu Staļinam. Vienalga līdz kādam līmenim var izliet asinis. Tas patiešām ir kaitinoši visiem. Un Japāna kaut kā krāpjas un nesteidzas uzbrukt. Viņš arī slikti uzvedas.
  Katrā ziņā Hitlers 1945. gada 25. oktobrī nosūtīja Staļinam telegrammu ar ierosinājumu apstāties līdz 1947. gada 8. novembrim, tieši laikā, lai atzīmētu Minhenes puča dienu un šīs reālās nākšanas pie varas rezultātā. nacisti, visas karadarbības.
  Protams, Staļins, kurš jau bija sakrājis pēdējās rezerves, noliekot pie ieroča ieroča priekšā desmitgadīgus puišus un septiņdesmitgadīgus vīriešus, ar prieku pieņēma šādu piedāvājumu.
  Taču cīņas vēl ritēja pilnā sparā. Vācieši mēģināja aplenkt Ordžoņikidzi vai Grozniju. Un padomju kari cīnījās vienkārši nikni un ļoti smagi.
  Aļenka ar savu graciozo baso kāju meta granātu, čivināja:
  - Es esmu ļoti forša meitene!
  Anyuta to paņēma un nošņācās, rādīja mēli, atlaidusi zobus:
  - Sasitīsim...
  Un arī ar kailiem pirkstiem palaist granātu. Un trāpīja pa purnu nacistu tankam.
  Viņa sadalīja bagāžnieku un izplūda smieklos. Nu meitene. Visām meitenēm meitenes!
  Un šeit ir rudmatainā Alla. Kā palaist granātu ar basu kāju. Kā viņa tiek izdrāzījusies. Un izkaisa visus. Šeit ir meitene! Un samīca nacistus, un grābj plikas kājas.
  - Es esmu rudmataina viksa!
  Un tad Marija paņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta iznīcināšanas dāvanu. Po iznīcināja ienaidniekus. Un sagriež gabaliņos. Tik forša meitene ar zeltainiem matiem. Un arī ļoti patīkami. Apburoša meitene. Un kā būs pagrieziens. Un aizslaucīt fašistus.
  Viņa rādīja mēli, dziedot:
  - Es esmu tanks, un meitene ... es nopirkšu sev aitādas mēteli! Un Spartaks dodas kaujā ... Ir ļoti izturīgs tanks!
  Un te Matrjona ņēma un ar plikām zolēm izmeta veselu mēli ar graudiem. Viņai ir tik spēcīga prese. Un kājas ir spēcīgas. Un pagrieza "Panteru" -5.
  Kas par mašīnu ir šī "Panther" -5. E sērijas tvertnes vieglā versija.Svars aptuveni četrdesmit piecas tonnas. Laba aizsardzība pierē, sliktāka sānos. Vārds ir ņemts no plēsīga kaķa. Sliktākās sānu aizsardzības dēļ nav vispopulārākā tvertne. Visvairāk nacisti mīl Agu. Tie no visiem leņķiem ir aizsargāti. Bet tā kā AG sērijai ir mazs un liels rullīšu skaits, tad ir dažas problēmas ar ritošo daļu. Un E sērija vēl nav pilnībā izņemta no ražošanas.
  Kopumā Trešajā Reihā tiek ražots daudz dažādu un ne gluži ideālu tehnoloģiju.
  Alena atkal ar basu kāju meta granātu. Saņēma nacistus. Un skaistule čīkstēja:
  - Noplacini degunu!
  Šeit Anyuta ar plikiem kāju pirkstiem palaiž dāvanu, kas lauž galvas. Un dziedāt:
  - Miljoniem! Mēs apšaubīsim fašistu likumus!
  Un lūk, rudmatainā Alla sāka dejot. Viņa arī ar basu kāju meta granātu un ķērca:
  - Īsāk sakot - būt sarkanam nav grēks!
  Un nacisti to saņēma no viņas, zem elpas. Un šeit ir meitenes!
  Arī Marija to paņēma ar basu kāju, palaižot granātu. Un kā tas notrieks nacistus.
  Viņi pat sastinga no bailēm. Nu tā ir vecmāmiņa! Un viņas mati ir kā zelta lapa.
  Un šeit ir Matryona. Ar kailām, muskuļotām kājām viņš izmetīs veselu kaudzi granātu. Un smelties nacistus. Un aizpūt tos kā kūtsmēslus vējā. Ņem un sadedzini!
  Un kā tas rej:
  - Saules impērija!
  Šeit ir meitenes! Visām meitenēm, meitenes-terminatores!
  Alenka smejas un izbāž mēli. Un viņš redz, kā algotņi cenšas uzbrukt. Meitene ar kailiem pirkstiem atkal met granātu un šņāc:
  - Karsts sitiens! Esmu kā vandālis!
  Un nacisti dabūja asiņainu tēju!
  Un tad Anyuta, kā rokaspuisis. Un kā viņš aizdedzinās nacistu bārdas. Un viņš rēks, ar basas kājas metienu raidīdams granātu:
  - Trakojošs vērsis, zirgs sita!
  Un viņš atkal sāk ķiķināt un smieties. Šeit ir meitene! Tikai gudrības un svētību avots!
  Bet tad Alla sāk rēkt. Un šņāc... Un tad sūti posta dāvanas basām kājām. Maz nevienam nešķitīs. Triviāli iedzen visus zārkos!
  Un kājas ir tik labas! Atkaluši zobi kā lauvenei. Šeit ir meitene. Kur viņa nav bijusi!
  Un met granātas, ar neprātīgu niknumu. Un salauž viņu ķermeni.
  Un rudmate joprojām gaudo:
  - Es esmu zvērs, es esmu meža zvērs!
  Un tad, protams, Marija. Viņas matu zelts var padarīt ienaidniekus aklus. Un cik viņa ir laba, gandrīz kaila aukstumā. Šeit viņš ar kailiem pirkstiem metīs granātu. Un viņi saņems Fritz, kā vajadzētu.
  Un skaistule dzied:
  - Būs bēdas!
  Arī Alenka ar basām kājām palaida to, kas grauj. Sakārtots uguns spiediens.
  Bet Marusja paņēma sprāgstvielu mucu un nosūtīja to ienaidniekam. Izkliedēja ienaidnieku. Salauza metālu un tērauds aizdegās.
  Meitene iesaucās:
  - Trakojoša uguns! Un termokvarka lidojums!
  Lai gan, ko tas nozīmē, pēdējo vārdu viņa pati nesaprata. Un Frici kuļ...
  Šeit nāk Lāču tvertne. Mašīna ir tupa, ar apaļu tornīti un ovālu korpusu. Arī saspringts izkārtojums, un izceļas 128 mm muca ar 100 EL garumu. Viens no jaunākajiem sasniegumiem. Ierocis ar pārmērīgu bruņu caururbšanas spēku. "Lācis", tas ir tanku iznīcinātājs, un tajā pašā laikā šauj uz nocietinātām pozīcijām.
  Aļenka met viņam granātu. Viņa ar basās kājas metienu sabojāja bagāžnieku un nošņāca:
  - Man sirds vietā ir tērauds un liesma!
  Tad viņš tā smejas.
  Un Anyuta arī ar kailiem pirkstiem iemetīs dāvanu. Un plaisāt pie mucas! Metāls plūda dažādos virzienos.
  Jā, "Lācis" tika sabojāts un sāka atkāpties. Arī papildus auto. Vēl viens no pretrunīgi vērtētajiem Trešā Reiha notikumiem. Labi, ka vismaz uz E sērijas bāzes.
  Arī rudmatainā Alla ar plikiem kāju pirkstiem palaida slepkavniecisku dāvanu. Un gaudoja:
  - Es esmu spoks! Es iedvesmoju bailes!
  Tad meitene ar vara sarkaniem matiem izbāza mēli. Un viņa atkal dziedāja. Un čivināja:
  - Redhead, redhead ... es būšu kā zāģis ... Sit no aiz stūra!
  Un atkal pasmejies...
  Bet Matrjona ar savām spēcīgajām kājām palaidīs smagu mīnu. Konveijeri drūp. Metāls tiek sasmalcināts. Un te viņi atkal šauj uz uzbrukuma lidmašīnām no zemes.
  Vācu reaktīvās mašīnas nospiež padomju pozīcijas. Un tiek izšautas nevadāmas raķetes. Un iznīcināt Sarkanās armijas pozīcijas.
  Alenka mērķēja ar prettanku šauteni. Un, nospiežot sprūdu ar kailajiem kāju pirkstiem, tika izsista uzbrukuma lidmašīna. Hitlera grifs, atstājis aiz sevis biezu dūmu bultu, metās zemē. Un gaiss burtiski dega un dzirkstīja.
  Meitene dziedāja basām kājām:
  - Melnā josta karatē! Mans sērijas numurs ir uz mēles!
  Anyuta arī izdrāvās. Tikai šoreiz ar plikiem kāju pirkstiem uzmetot sprāgstvielu disku. Viņš lidoja un tieši ielidoja uzbrukuma lidmašīnā. Viņš paņēma un sasita metālu.
  Anyuta to paņēma un čivināja:
  - Akrobātika! Jauna ekipāža!
  Un atkal viņa parādīja vīģi, un ar savu graciozo kāju. Šeit ir meitene! Īsta sirēna!
  Bet cik lieliski!
  Alla pasniedza dāvanu ar pliku papēdi. Un nolaida to uz vētraista vēdera. Un šķelt metālu, laužot tēraudu. Tāda meitene...
  Ar tādiem rudmatiem var paņemt Berlīni. Karotājs čivināja:
  - Iesita vārtus! Fašisms bēg!
  Un parādīja mēli!
  Meitenēm patīk to darīt! Proti, izbāzt mēli kā nicinājuma zīmi. Un tad atkal nospļauties.
  Un Marija to paņēma un ar basu kāju palaida disketi. Precīzāk, dizains ir vienkāršs, bet motors ir miniatūrs. Un trāpīja fašistu uzbrukuma lidmašīnai.
  Saspieda bandītu. Un smējās:
  - Nāves rādītājs!
  Nu Matrēna ar basām kājām izmeta veselu kaudzi granātu. Un trāpīja vācu grifam. Salauza metālu un saspieda sasodīto putnu. Pēc tam varonīgā meitene berzēja krūtis. Viņa sasprindzināja spēcīgo presi un šņāca:
  - Kodolkļūda! Fīreram pierē!
  Un atkal, kā viņš grib!
  Aļonka arī ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Es esmu ideāls!
  Viņa pazibināja spoguļzobus.
  Un tad Anyuta to paņēma un palaida basām kājām, kaut ko asu un nāvējošu. Un viņa to paņēma un iesmējās:
  - No smaida līdz žestam!
  Un vācu mašīnai palika tikai ragi un kājas.
  Allāhs ir tieši tur. Viņš arī paņems ar kailiem pirkstiem un palaidīs nāves nesēju. Un tad viņš ņems un vadīs:
  - Spartaka ģilde!
  Un no nacistiem lido tērauda lauskas.
  Marija ar savu pliku papēdi palaida kaut ko ļoti letālu. Un plēst metālu. Nogalināja fašistus. Es to paņēmu un čivināt:
  - Krakatau! Man par godu!
  Matrjona sit daudz bīstamāk. Lielas sprāgstvielu masas pret nacistiem. Vispār meitene ir graujoša un liela.
  Šeit, piemēram, viņa mīlējās ar puišiem. Tikai pusstundu. Karš un reiz. Un tomēr izdevās uzreiz ar pieciem. Šeit ir bagātais vīrs. Ne pārāk, protams, tas ir morāli. Taču Matrēna no tā juta spēka pieaugumu.
  Un viņi neņem lodes. Un jūs izmetat veselu kasti ar sprāgstvielām, trāpot uzbrukuma lidmašīnai.
  Par to, kā baidās nacisti, viņu piecinieki. Nenododiet ar vārdiem. Un var teikt, ka meitenēm ir pieci.
  Aļenka ar basu kāju meta to, ko ravē no nezālēm. Un griez uz Fritz.
  Šņāca:
  - Killer kārdinājums! Tieši acīs!
  Un viņa spēlējās ar preses reljefa muskuļiem. Šeit ir meitene. Un viņas flīzes ir tik skaistas. Nu gluži kā šokolāde.
  Ak, meitenes jau sen šokolādi neēd. Bet tas ir tas, ko jūs vēlaties.
  Aņuta, nikni rāvusi zobus, ar basu kāju palaida nāves dāvanu un iesaucās:
  - Šī ir mūsu pēdējā un izšķirošā cīņa!
  Un atsita ilkņus. Precīzāk, viņai ir tādi gludi un patīkami zobi. Nesaki, ka tas ir ilkņi.
  Alla šņāca, ar pliku papēdi sniedzot lēkājošu iznīcināšanas domkratu:
  - Vēršu lentenis!
  Marija ķiķināja un nomurmināja:
  - Un skrejriteņa dēls.
  Tāpēc viņa to paņēma un ar kailiem pirkstiem iedarbināja drošinātāju, kas nogrieza uzbrukuma lidmašīnu. Tik daudz piekautu fašistu. Nu meitene. Visām meitenēm super ragana un meitene!
  Matryona to paņēma un nošņāca:
  - Nāve būs augstāka par dzīvību!
  Un no viņas spēcīgajām kājām, kā lidos granātas. Un veseli iznīcināšanas ķekari. Šeit ir bāba! Īstā meitene-ambal!
  Un ļauj smadzenēm fašistiem. Un, kapitāli!
  Aļenka arī nav garām. Atkal ar basu kāju viņa palaida iznīcināšanas pavadoni. Saspieda ienaidniekus un šņāca:
  - Matērijas augstākā zīme!
  Un visus izkaisīja. Un viņa parādīja cepumu ar kailiem pirkstiem. Ak, cik ļoti šai meitenei patīk rakstīt, visādas pērles.
  Piemēram, šāds stāsts par AI. Būtībā tas ir īsts. Franko, pamatojot, ka Lielbritānija nav sāncense Vācijai, īpaši pēc tam, kad vācieši okupēja Franciju, ļāva Vērmahtam doties uz Gibraltāru. Uzbrukums bija ātrs un uzvarošs. Un nacisti sāka pārvest karaspēku uz Āfriku. Par laimi, to var izdarīt visīsākajā attālumā.
  Bet, no otras puses, nacistiem bija jāaizmirst par kampaņu pret PSRS. Frics četrdesmit pirmā gada pirmajā pusē ieņēma visu Āfrikas ziemeļus un iegāja Irākā. Bet viņi pārcēla vairāk nekā četrdesmit divīzijas uz dienvidiem. Kādēļ plāns "Barbarossa" neīstenojās.
  Bet vācieši iekaroja Tuvos Austrumus un sāka virzīties tālāk pa Lielbritāniju. Kam bija daudz vergu un izejvielu, fīrers nolēma veikt gaisa uzbrukumu Anglijai. Aviācijas produkcija visu laiku ir pieaugusi. Tika celtas arvien jaunas rūpnīcas. Zemūdenes nolaidās jūrā.
  Drīz Āfrika tika iekarota.
  Vācieši nospieda Lielbritāniju. Izstrādāti bumbvedēji. Parādījās Yu-188 un Do-317. Pēc pastiprinātas bombardēšanas četrdesmit otrā gada augustā amfībijas nosēšanās tomēr notika. Tas bija veiksmīgs, un Lielbritānija krita.
  Čērčils aizbēga uz Kanādu. Bet tur viņu sagaidīja auksta sagaidīšana. Un Japāna pārņēma visas Lielbritānijas kolonijas.
  Četrdesmit trešajā gadā Trešais Reihs, ieguvis: "Tīģerus", "Panteras", "Lauvas", ieņēma un uzbruka PSRS. Un atkal izrādījās slikti ... Bet nē, viņš joprojām neuzbruka.
  Izlūkošana par atombumbu, kas tiek veikta ASV, piespieda Hitleru pievērsties Rietumiem. Izcēlās karš starp ass lielvarām un Ērgļu impēriju.
  "Panteras" liktenis bija neapskaužams. Tvertnei ražošanā nebija laika kārtīgi atritināties, tā tika aizstāta ar smagāku "Panther" -2. Pret Ameriku tika izmantota jauna mašīna ar jaudīgāku dzinēju, ieročiem un bruņām. Un kļuva par galveno tanku. Līdz to nomainīja E-50.
  No vienas puses, ASV tika caur Islandi, Grenlandi un Kanādu. Caur Argentīnu un Brazīliju no dienvidiem. Un no austrumiem nāca Japāna. Tātad karš izrādījās spītīgs, bet četrdesmit piektajā gadā viss bija beidzies. Amerika kapitulēja.
  Tomēr 1946. gadā starp Vāciju un Japānu sākās karš. Nacisti noteikti ir stiprāki. Bet karš ievilkās... Tas ir daudz interesantāk.
  Aļenka to aprakstītu sīkāk, bet pagaidām nav laika. Kas meitenei jādara?
  Atliek tikai ar basām kājām mest granātas. Vai ko citu izdomāt.
  Piemēram, pasaule, kurā Skobeļevs nebūtu saindēts. Tas ir interesanti. Izcilais komandieris vadīja militāru kampaņu Krievijas dienvidos, Aleksandra Trešā vadībā sasniedzot Kušku. Bet viņš sevi parādīja visā savā krāšņumā kara ar Japānu laikā.
  Jūrā krievu admirāļi nedarbojās gluži veiksmīgi. Bet uz sauszemes japāņi tika pilnībā sakauti. Tad nāca Baltijas eskadra. Un krievi beidzot sāka uzvarēt jūrā. Kaut kā izveidojās paritāte. Un pat priekšrocība. Japāna bija spiesta noslēgt mieru. Atzīts Krievijas protektorāts pār Koreju. Viņa atdeva tās Kuriļu salas, kas iepriekš piederēja Krievijai, bet tika iemainītas pret Sahalīnu.
  Krievija paturēja Portartūru un nocietināja Mandžūrijā. Karaļa autoritāte nedaudz pieauga. Lai gan jūrā viss nebija kārtībā. Skobeļevs izdzīvoja līdz Pirmajam pasaules karam. Krievi izcīnīja vairākas uzvaras pār vāciešiem. Viņi sakāva viņus Austrumprūsijā, nekavējoties ieņēma Pšemislu. Skobeļevs kļuva par ģenerāli. Un, nodzīvojis līdz astoņdesmit gadu vecumam, viņš nomira godībā un godā.
  Savā ziņā pārspējot Suvorovu. Cara impērija kļuva liela un varena. Nikolajs II, iegāja vēsturē kā lielisks. Krievija arī iekaroja ievērojamu daļu Turcijas un gandrīz visu Irānu.
  Nu tad ... Apnicis rakstīt to pašu, jo cariskā Krievija iekaro visu pasauli un vētra zvaigznes. Bet jebkurā gadījumā pasaules spēcīgākajai sauszemes armijai bija visas iespējas uzvarēt!
  Protams, žēl, ka Skobeļevs nomira tik jauns. Viņa talants atklājās agrāk nekā Suvorova, bet arī izgaisa, nesasniedzot savu zenītu.
  Aleksandrs II ... karalis neapšaubāmi ir lielisks. Viņam bija iekarojumi Ķīnā, Vidusāzijā, Turcijā, atgriezās Donavas deltā. Ja vien viņš nepārdeva Aļasku - liels stulbums. Bet, ja karalis būtu dzīvojis ilgāk, iespējams, Krievija būtu varējusi paplašināt savus īpašumus. Vai, gluži otrādi, izceltos nemieri. Konstitūcija radītu neskaidrības.
  Nikolajs pirmais ir konservatīvs. Zaudēja karu Krimā. Uzvarēja karos pret Irānu un Turciju, bet daudz asiņu. Gadu desmitiem viņš cīnījās Kaukāzā. Kas ir iespējams un apturēta Krievijas paplašināšanās uz dienvidiem. Bija ambīcijas, dienvidos. Varbūt viņš būtu uzvarējis karā ar koalīciju, ja ne Meņšikovs. Ierāmējis šis viduvējs komandieris.
  Kā savā laikā Nikolajs II Kuropatkins.
  Kopumā cariskās Krievijas vēsture bija veiksmīga. Lielākā daļa karu tika uzvarēti un impērija paplašinājās. Bet pilsoņu karš novājināja Krieviju. Tomēr boļševiki nodrošināja jaunu uzrāvienu. Pagaidām.
  Aļonkai Staļins nepatika. Rupjš, nekaunīgs nelietis. Tik lielas impērijas galvai vajadzētu būt kaut kā rafinētākai. Ne tik rupjš un inteliģentāks. Un protams ne plebeji valdīt Krieviju.
  Tāpēc acīmredzot PSRS sāka zaudēt. Karš norit slikti no sākuma līdz beigām.
  Alenka domāja, ko darīt? Viņa gribēja pārmaiņas. Un kaut ko labāku. Boļševisms nav ideāla sistēma. Normālu vēlēšanu nav. Izvirziet vienu pārbaudītu kandidātu un balsojiet. Tipiska pūce. Cilvēkiem ir jābūt īstai demokrātijai.
  Aļenka iedomājās, kā viņa ar kailajiem pirkstiem saspieda Staļina degunu un ķiķināja. Tas ir īsts un smieklīgs. Padariet šo spoku par plūmi.
  Eh, Krievijai nepaveicās ar līderiem. Kāpēc notika 1937. gada tīrīšanas? Kāpēc sarīkots bads?
  Staļinam ir daudz noziegumu! Un šeit, protams, jums ir jābūt koncepcijai, lai to visu saprastu.
  Ļeņins, diemžēl, nomira pārāk ātri. Man nebija laika nodibināt varu un celt valsti. Staļins izrādījās tiešs kaulu lauzējs. Trockis varēja būt pie varas - cilvēks ar lieliem talantiem. Vai inteliģentais Buharins.
  Nav stulbi un Pjatakovs. Varbūt viņi nemaz nebūtu pielaiduši Hitleru pie varas.
  Kopumā Vācija varēja uzvarēt Pirmo pasaules karu, nevis pārceļot uz Austrumprūsiju trīs korpusus, bet gan turpinot Parīzes ielenkšanas operāciju.
  Tad Francija būtu uzvarēta tikpat ātri kā četrdesmitajā gadā. Un cariskā Krievija nebūtu pretojusies vienā frontē. Prūši varēja iegūt milzīgu varu un franču kolonijas. Vai varbūt arī angļu valodā. Bet tam nebija lemts līdzināties Trešajam Reiham. Precīzāk, otrais ... Un prūši zaudēja. Lai gan viņi spēja atspējot Krieviju. Dīvaini, bet pat atraisījusi rokas austrumos, Vācija nevarēja pagriezt kara gaitu.
  Un šeit fīreram izdevās daudz. Austrumos skāra arī Japāna.
  Aļenka ar kailu, noslīpētu kāju vēlreiz palaida granātu. Viņa izkaisīja Frici un kliedza:
  - Viņa lidoja un rēca!
  Cik smieklīgi ir...
  Anyuta arī iemeta mazu dāvaniņu. Viņa izlaida straumi no nāsīm un nomurmināja:
  - Augstākā klase un Adidas!
  Sarkanmatainā Alla paņēma un atkal iemeta tik mērķtiecīgu granātu. Viņa salauza vācu tanka apskates ierīci, iesaucās:
  - Cēls dīvainis!
  Un viņa raidīja bumbu ar pliku papēdi ...
  Marija izmantoja arī savu graciozo, baso kāju. Šī meitene arī mēģināja rakstīt. Piemēram, es uzskicēju šādu stāstu.
  Pionieris Petja gribēja palīdzēt Bolotņikovam. Un aizbēga caur portālu uz savu laiku. Satverot tajā pašā laikā kabatas griezēju, akmeņus. Nu, protams, tas bija zēns no nākotnes. Un griezēju var izmantot tāpat kā inženiera Garina hiperboloīdu. Tikai pēc izmēra šis ierocis ir kā Makarova pistole. Un jūs varat to uzlādēt ar ūdeni. Jā, šāds darbības princips ir ūdeņraža kodolu saplūšana un hēlija ražošana.
  Un pat sagriež kaujas kuģus. Kad zēns izmantoja šādu ieroci, viņi sāka viņu uzskatīt par Tā Kunga eņģeli. Un kronēts cara Pētera Lielā lomā.
  Smieklīgi, ka zēns ir kļuvis tik foršs. Un viņš arī iekaroja Poliju, Zviedriju un Turciju. Milzīgā Krievijas impērija ir izaugusi.
  Un tad mazulim, kurš praktiski nepieauga, palikdams bērns, apnika valdīt un atgriezās savā laikmetā.
  Bet tad izrādījās, ka visi viņu uzskata par bērnu, nevis karali. Un zēns skrēja atpakaļ.
  Viņa prombūtnes laikā radās apjukums. Bet zēns ir atgriezies. Un visi atkal zvērēja viņam uzticību. Pēc tam sekoja karš, līdz visa pasaule tika apvienota Krievijas aizgādībā. Un pastāvēja viena impērija. Un zēns pavēlēja uzbūvēt zvaigžņu kuģus un izvērsties kosmosā.
  Šai tēmai varētu veltīt ne vienu vien romānu, bet pagaidām nav laika.
  Arī Marija ir spiesta cīnīties. Kopumā nākotne izskatās neskaidra un drūma. Ja nacisti uzvar, ko darīt?
  Pievienoties partizāniem? Un rāpot pa mežu, līdz viņi tevi nogalina? Vai varbūt doties uz Vērmahtu?
  Un tāda doma viņiem pārāk nesmaida. Marija smagi nopūtās.
  Un viņa vienkārši ar basu kāju iemeta granātu. Viņa guva vairākus Fričus, šņācot:
  - Hitlers kaput! Lai gan viņš ir foršs!
  Matrjona ar basām kājām meta arī granātu kaudzi. Viņa apgrieza tvertni un uzpūta:
  - Infernālais metāls! Fricim būs kauns!
  Un viņa izlaida no zobiem dzirksteles.
  Alenka to paņēma un iesaucās:
  - Ak, banāni! Ak, kokosrieksti - Tum-ba-yumba!
  Un meitene ar basu kāju palaida nāvējošu dūri. Un salauza Friča bruņas.
  Pēc tam Aļonka atcerējās vēl vienu savu ideju. Rakstiet par gaišo pasauli. Teiksim pēc kara. Galu galā tas būtu tik lieliski! Kā, piemēram, dzīvot komunisma laikos. Vai kaut kas cits brīnišķīgs.
  Tāpat kā dzeja:
  Visums satricināja virs mums
  Un zvaigznes apūdeņoja debesis pērlēs ...
  Karš deg, elles ļaunā kaislība,
  Un velns grib iznīcināt Krieviju!
  Tikai tagad vācieši ir tikuši tālu. Gorkija vētra. Un tas ir bīstami.
  Taču jau bija izplatījušās baumas, ka Hitlers kārtējo reizi ierosina pamieru. Un šī ir iespēja nomierināties un atpūsties. Lieliska iespēja atgūties. Ja nu vienīgi piekautā valsts aizbrauks.
  Bet vēlāk tas var pasliktināties.
  Anyuta atkal ar basu kāju meta nāves vēsti. Viņa īsti neticēja Hitleram. Bet es gribēju mazināt cīņu spriedzi. Un vismaz atpūties. Eh, Suvorovs bija Staļina vietā, varbūt viss būtu citādāk.
  Vācieši par labāko uzskatīja Mainšteinu. Šis Frics joprojām ir zvērs. Un jūs varat atdzist zobus forši!
  Anyuta asprātīgi čīkstēja:
  - Trakais Berija, ļaunais Staļin!
  Un svilpa caur nāsīm. Viņa ir meitene ar lielisku humora izjūtu.
  Un viņai arī bija jābūt arestam. Bet šim stāstam bija laimīgas beigas. Tomēr viņa tika rūpīgi pārmeklēta un jūtama arī intīmās vietās. Tad nācās vairākas dienas pavadīt smirdīgā kamerā, kas bija pārpildīta ar meitenēm. Bet tad viņa tika atbrīvota. Joprojām netika atrastas nekādas norādes. Vai varbūt tas bija fakts, ka viņas vecāki palika brīvībā. Bet kā ir - bērns ir cietumā, un tēvs un māte izkāpa?
  Ja vien tas nav iespējams saskaņā ar kriminālpantu. Anyuta nebija kolonijā, tāpat kā Alla un Matryona. Bet arī dzelzs rūdījuma meitene. Un asām acīm. Viņa strādāja būvlaukumā. Cīnījies gandrīz no paša kara sākuma. Un daudz uzzināja.
  Otrais pasaules karš kopumā bija ilgstošs un nervozs. Gāja ar nelielām pauzēm. Un kaķi vai pat tīģeri skrāpēja dvēseli. Vai varbūt žurkas. Ikvienam šeit ir mazsvarīgs noskaņojums. Bet kaujā jūs aizmirstat un novēršat uzmanību.
  Varbūt kaut kas no grāfa Montekristo? Tas ir labāk nekā smags darbs vai vieninieks. Un, protams, cietumā drāma ir smaga.
  Un šeit viņi ir pilnīgi bez maksas un var pat kliegt:
  - Staļins ir kaza!
  Un viņiem būs pilnīga taisnība! Un Staļins patiesībā joprojām ir kaza! Un ķēms, kurš ierāmē Krieviju. Pat žēl, ka reālajā vēsturē viņš kļuva par līderi vadībā, kurš uzvarēja šādā karā. Šajā ziņā ir netaisnība. Nu kāpēc kara laikā nenāca priekšā cits spēcīgs un gudrs vadonis?
  Alla kā bijušais ieslodzītais ienīda Staļinu. Protams, tā bija viņa sistēma. Viņa pārvērta cilvēkus par vergiem un notiesātajiem. Jūs nevarat iebilst pret šo!
  Un Staļinu vajadzēja sodīt! Vai nu pakārt, vai nošaut. Vai pērt.
  Alla dažreiz iedomājās, kā viņa pērs Staļinu. Un tas viņai lika justies daudz labāk. Lai gan, protams, tikai iztēle. Un es vēlos patiesus panākumus.
  Bet Hitlers tiktu spīdzināts. Piemēram, paņemiet viņu uz plaukta. Vai elektriskā strāva, vai karsts vads. Vai... Kas vēl? Jūs, piemēram, varat to iegrūst tērauda jaunavai. Vai arī cep pannā. Lauzt rokas un kājas, berzēt kaklu ar virvi. Jā, un vēl daudz vairāk! Pakariet mazliet fīreru.
  Tagad, ja uz ceturksni? Tas bija tik forši! Vai ritenis! Izšķīdina ar dzīvu skābi.
  Vai varbūt apvienot Hitleru un Staļinu un likt viņiem cīnīties kā gladiatoriem? Un tad ielej kausētu sviestu? Vai varbūt naglu kastē. Un karsti nagi? Un nobalsināts! Un ko vēl nevar iedomāties!
  Un sit fīreru, sit, sit un vēlreiz sit! Uzkarsējot stiepli vai ķēdi.
  Vai sasalis dzīvs. Piemēram, ledus blokā. Piepildiet ar šķidru slāpekli vai hēliju. Parasti sadedzināt.
  Mocieties ar starojumu! Vai arī paņemiet izkausētu svinu un ielejiet to fīreram rīklē.
  Allāhs iesmējās. Un ar basu kāju meta granātu.
  Tas izrādījās smieklīgi. Un fīrers bija saburzīts.
  Meitene to paņēma un čivināja:
  - Bū, bū! Es notriekšu Hitleru!
  Un ko šis satriecošais skaistums vēl nav izdomājis! Patiesībā lieliska meitene!
  Un tik rudmatains... Ko nevar pateikt pasakā, neaprakstīt ar pildspalvu! Tādi spuraini mati. Tikai liesma. Vai napalms. Un viņa spārda, viņa ir ļoti brašs un spārda ļoti forši. Šī ir terminatora meitene.
  Marija arī nav dāvana. Bet daba ir tieva. Un pat ticīgais. Tiesa, viņas ticība vājinās. Patiešām, kāds Dievs, ja viņa pieļauj nacistu uzvaru? Kā tas vispār ir iespējams?
  Marija bija dusmīga uz Dievu. Vācieši sasniedza Alma-Atu, Ufu, Gorkiju. Ieskauj Rjazaņu, Maskavu, Ļeņingradu. Un viņi neapstājas.
  Jā, nacisti ir spēcīgi. Ļaunums valda pār pasauli, nezinot skaitu. Bet jūs, sātana dēli, nevarat salauzt Kristus spēku!
  Tumsas karotājiem vienmēr ir bijusi virsroka. Tā kā cilvēka sirdī ir alkas pēc ļaunuma. Un neuzticieties viņam pārāk daudz. Un kam ticēt? Cilvēka prāts! Galu galā, cilvēki nav tik slikti! Ir diezgan pieklājīgi veidi. kuri spēj godīgi pārvaldīt. Un ne obligāti ticīgie. Un Staļins joprojām ir sadists!
  Marija brīdi padomāja. Par šādu problēmu: kāpēc Dievs pieļauj ļaunumu? Un šeit atbilde nav vienkārša. Patiešām, bez ļaunuma .... Pamēģini uzrakstīt grāmatu, kurā nebūtu ļaunuma! Tas ir gandrīz neiespējami!
  Visos literārajos darbos ir ļaunums. Vai grēks... Lai gan grēka un ļaunuma jēdzieni nav gluži identiski. Kari arī ir ļauni. Bet viņus vadīja Dieva griba. Un tas it kā nebija grēks. Tāds ir Vecās Derības paradokss. Un tad pavisam pacifistiskā Jaunā Derība. Un arī ne tas labākais...
  Ko viņi melo zem nacistiem? Galu galā Jēzus teica: tev iesita pa labo vaigu, liec kreiso!
  Bet kurš īsti tam seko? Priesteri? Nē! Baznīca bija agresīva. Un inkvizīcija un krusta kari, un militārie formējumi klosteros.
  Jā, priesteri neizcēlās ar pazemību. Un citi... Vai tie būtu katoļi, protestanti, pareizticīgie. Un tas ir ar Jaunās Derības pacifismu.
  Fašisti dara, ko saka. Un tad iemācīt būt aitām, un paši rīkoties kā vilki.
  Marija arvien vairāk domāja, ka veselīgs pacifisms varētu būt patiesība. Tas nav pacifisms, bet gan ateisms. Viņi patiešām saka, kas ir ticība, ja ne pašhipnoze. Nu nez kāpēc ikonas nevienu nepadarīja nemirstīgu. Un patriarhi mirst, tāpat kā parastie grēcinieki. Un mūki ne uz ko nav spējīgi.
  Nē, daudz labāk ir patiesi ticēt: cilvēks ir pats savas laimes kalējs!
  Un nenogurdiniet sevi ar gavēni un lūgšanām. Un jauna tvertne ir daudz vērtīgāka par tūkstoš lūgšanām.
  Marija ar savu kailo, ļoti vilinošo kāju iemeta granātu un dziļi nopūšoties atzīmēja:
  - Un ne baznīca, ne krogs! Nekas nav svēts! Un dzīvē viss nav tik... Viss nav tik meitenes!
  Matrjona aizgāja ar basām kājām, veselu centneri sprāgstvielu un apraka simts Frici. Un tad viņa ņurdēja:
  - Neesi bēdīgs! Visa dzīve priekšā! Visa dzīve priekšā, ceri un gaidi!
  Aļenka arī iemeta ziņu, iedzenot Frici zārkā. Un viņa aizrautīgi dziedāja. Rakstīšana, atrodoties ceļā;
  Komjaunatnes ir zemes sāls,
  Mēs esam kā pazemes rūda un uguns.
  Protams, viņi ir izauguši līdz varoņdarbiem,
  Un ar mums Svētais Zobens, Tā Kunga Gars!
  
  Mums patīk ļoti drosmīgi cīnīties,
  Meitenes ar plašumiem airē Visumu...
  Krievijas armija ir neuzvarama,
  Ar savu kaislību cīņā nemainīgi!
  
  Par godu mūsu dzimtenei, svētais,
  Debesīs riņķo iznīcinātājs...
  Esmu komjaunietis, skrienu basām kājām
  Šļakatām ledus, kas pārklāja peļķes!
  
  Vai meitenes, ienaidnieks neprot nobiedēt,
  Viņi iznīcina visas ienaidnieka raķetes...
  Asiņainais zaglis mums savu seju nepiebāzīs,
  Dzejoļos tiks dziedāti varoņdarbi!
  
  Fašisms uzbruka manai dzimtenei,
  Viņš iebruka tik murgainā un mānīgā veidā...
  Es mīlu Jēzu un Staļinu
  Komjaunieši ir viens ar Dievu!
  
  Mēs steidzamies basām kājām cauri sniega kupenai,
  Briesmīgas kā ātras bites...
  Mēs esam gan vasaras, gan ziemas meitas,
  Dzīve padarījusi meiteni rūdītu!
  
  Ir pienācis laiks šaut, tāpēc atveriet uguni
  Mēs esam precīzi un skaisti mūžībā ...
  Un trāpīja tieši acī, nevis uzacī,
  No tērauda, ko sauc par kolektīvu!
  Nepārvariet fašismu, mūsu pārliecība,
  Un griba ir stiprāka par stipru titānu...
  Tēvzemē mēs varam rast mierinājumu,
  Un gāzt pat fīreru-tirānu!
  
  Ļoti spēcīgs tanks, ticiet "Tiger",
  Viņš šauj tālu un precīzi...
  Tagad nav īstais laiks muļķīgām spēlēm
  Jo nāk ļaunais Kains!
  
  Mums jāpārvar aukstums, karstums,
  Un jokojot cīnīties ar traku baru ...
  Negants nikns lācis,
  Ērgļa dvēsele nav nožēlojams klauns!
  
  Es ticu, ka komjaunieši uzvarēs
  Un viņi pacels savu valsti virs zvaigznēm ...
  Pārgājienu sākām no oktobra,
  Un tagad Jēzus vārds ir ar mums!
  
  Es ļoti mīlu savu dzimteni,
  Viņa mirdz visiem cilvēkiem ...
  Tēvzemi ar rubli neatņems,
  Pieaugušie un bērni laimē smejas!
  
  Visiem ir jautri dzīvot padomju pasaulē,
  Tas ir vienkārši un vienkārši perfekti...
  Lai veiksme nepārtrauc tās pavedienu,
  Un fīrers velti aizbāza muti!
  
  Es esmu basām kājām komjaunatnes biedrs,
  Lai gan sals groza ausis...
  Un jūs nevarat redzēt nolaišanos, ticiet ienaidniekam,
  Kurš mūs grib ņemt un iznīcināt!
  
  Dzimtenei nav vairāk skaistu vārdu,
  Karogs sarkans, it kā asinis staros spīd.
  Mēs nebūsim padevīgāki par ēzeļiem,
  Es ticu, ka uzvara pienāks drīz maijā!
  
  Berlīnes baskājas meitenes paies garām,
  Atstājiet nospiedumus uz ietves.
  Mēs aizmirsām komfortu cilvēkiem,
  Un cimdi karā neder!
  
  Un būs cīņa, lai izceļas šī cīņa.
  Frics visu sasitīs gabalos!
  Tēvzeme ir mūžīgi karavīrs ar jums,
  Nezina, kas ir patvaļa!
  
  Man ir žēl tos, kuri gāja bojā, tās ir skumjas visiem,
  Bet nelieciet krievus uz ceļiem.
  Lai gan pat Sems pakļāvās Fricim,
  Bet mums lielais guru Ļeņins!
  
  Es valkāju nozīmīti un krustu vienlaikus,
  Es esmu komunismā un ticu kristietībai...
  Karš, ticiet cilvēkiem, nav filma,
  Tēvzeme ir mūsu māte, nevis khanāts!
  
  Kad Visvarenais nāk mākoņos,
  Visi mirušie celsies gaišā vaigā...
  Cilvēki sapņos mīlēja Kungu,
  Jo Jēzus ir galda Radītājs!
  
  Šeit mēs varēsim iepriecināt visus,
  Visā bezgalīgajā Krievijas visumā.
  Kad jebkurš plebejs ir kā vienaudzis,
  Un pats galvenais - Visuma radīšanā!
  
  Es gribu apskaut Visaugsto Kristu,
  Lai nekad nesabruktu ienaidnieku priekšā...
  Biedrs Staļins nomainīja savu tēvu,
  Un arī Ļeņins būs mūžīgi ar mums!
  .
  
  
  Viltīgais Obama
  ASV prezidents Obama izrādījās viltīgāks un nebombardēja ISIS, bet nolēma izmantot šo kalifātu kā sita aunu pret Irānu, Sīriju un Krieviju. Viņa aprēķins bija pilnībā pamatots. ISIS, sagrābusi lielāko daļu Irākas, iesaistījās karā ar Irānu. Amerikāņi no kaujiniekiem pirka naftu un pretī pārdeva ieročus. Lai glābtu Asadu, Vladimirs Putins galu galā iesaistījās karā.
  Un sākās ISIS bombardēšana. Bet tas negāja tik gludi kā reālajā vēsturē. ISIS ir pretgaisa aizsardzības sistēmas, kas tiek pārdotas ASV, un iznīcinātāji. Krievija saskārās ar spēcīgāku ienaidnieku un bija spiesta pārvietot sauszemes karaspēku. Jau pašā sākumā krievi cieta taustāmus zaudējumus, un viņu spēki bija salauzti. Šeit, protams, tas vairs nav atkarīgs no taukiem.
  Karā Sīrijā tika iesaistīti arvien vairāk spēku. Un viņa nebija populāra. Daudzi teica: vai Krievijai tur jāiesaistās? Un ISIS virzījās uz priekšu, nodarot smagus triecienus Krievijas karaspēkam.
  Karavīri gāja bojā lielā skaitā. Taču pagriezt kara gaitu nebija iespējams. Turklāt bija arī konflikts ar Turciju. Un tas apgrūtināja spēku izmantošanu.
  Karš sākās ar ISIS tālajā 2015. gada maijā un ir ieilgst. Cīņas ievilkās ilgu laiku, un Krievijas armija diez vai spēja atturēt ienaidnieku. Tur bija cinka zārki. Un lielākā daļa Irākas atradās ISIS pakļautībā. Un mēģinājumi izlauzties tika padarīti aktīvi un agresīvi.
  Karš, protams, izrādījās ieilgušs... Un līdz Krievijas prezidenta vēlēšanām tas jau bija ildzis trīs gadus. Un gāja bojā vairāk nekā desmit tūkstoši krievu karavīru un virsnieku un vairāki ģenerāļi.
  Tāpēc Vladimirs Putins saskārās ar nopietnu pretestību. Pāvels Grudinins no kreisajiem spēkiem sāka ātri gūt punktus un politiskos punktus. Un viņa panākumi bija kolosāli, jo reitings lec.
  Tiesa, skandāli nedaudz iedragāja Grudiņina pozīcijas, taču Girkins ieguva lielu popularitāti. Kurš kā Donbasa kara varonis ir kļuvis par jaunu zvaigzni.
  Jebkurā gadījumā Putins jau ir zaudējis popularitāti, un cilvēki gribēja pārmaiņas, un Krimas aneksija tika aizmirsta.
  Vēlēšanas bija beigušās, un, lai gan Putins, šķiet, uzvarēja pirmajā kārtā, sākās masu protesti un prasības pārskatīt vēlēšanu rezultātus. Komunisti neticēja rezultātiem, un bija neskaitāmi vēlētāju krāpšanas piemēri.
  Un Maskavā bija diezgan lielas sadursmes ar demonstrantiem. Sākās arī masveida pretkara akcijas. Un kaujas Sīrijā turpinājās.
  Putins pat pastiprināja kaujas un mēģināja uzbrukt Irākā.
  Taču tas viss tikai izraisīja zaudējumu skaita pieaugumu.
  Un cīņas pieauga un kļuva asiņainākas ...
  Pretkara kustība Krievijā pieauga. Bija milzīgas sadursmes ar policiju un vienkārši slaktiņi.
  Tikai koronavīrusa epidēmija ir nedaudz samazinājusi pretkara intensitāti.
  Taču kaujas Sīrijā, neskatoties uz pandēmiju, joprojām turpinājās. Un 2021. gadā pret ISIS viņi nolēma izmēģināt jaunāko ieroci: vienvietīgās piramīdas tvertnes.
  Šīs ir unikālas automašīnas, kas ražotas tikai četros eksemplāros. Katrs svēra piecdesmit tonnas, un tā dzinējs bija pieci tūkstoši zirgspēku. Un dzinējs nav vienkāršs, bet gan elektrisks.
  Skaistas meitenes brauca ar četrām mašīnām un tas bija ļoti forši.
  Nataša uz piramīdveida tvertnes spieda kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem un ar ložmetējiem nogrieza modžahedus, nogriežot tos ar urāna kodola lodēm.
  Un viņa dziedāja, zobus atlaidusi:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Zoja, kas šāva uz pretiniekiem ar ložmetējiem un šāva no ātrās šaušanas lielgabala, ņurdēja:
  - Par Krieviju, kas izpleta spārnus!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem veiklā skaistule spieda kursorsviras pogas.
  Un atkal izspļauj čaulas ar urāna serdeņiem.
  Vēl viens piramīdas tanks ar Augustīnu griež nagus un sagrauj ienaidnieku. Viņš nopļauj modžahedu rindas, pārklājot kalnu ar līķu kalnu.
  Un rēc:
  - Par komunistu iedeva!
  Un Svetlana sit ienaidniekus un nopļauj modžahedus. Un, kamēr viņš dzied:
  - Komunisms būs godībā!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš spiež kursorsviras pogas.
  Un karš pieaug. Krievijas karaspēks saskārās ar spēcīgu fronti.
  ISIS nav dāvana. Pret viņu tiek izmantoti Stormtroopers. Viņiem ir arī skaistas meitenes: Marija un Mirabela. Viņi ir tik lieliski un cīnās basām kājām un bikini.
  Skaistas meitenes jau spiež uz modžahedu pozīcijām. Un iznīcināt tos ar raķetēm.
  Marija priekā dzied:
  nikns SATO,
  Pulka ienaidnieks virzījās uz priekšu ...
  Bet bendes-pretinieki,
  Krievi sagaidīs ar naidīgumu!
  Un kā sūtīt raķetes uz ienaidnieku. Un sitiet ienaidniekus uzreiz.
  Mirabela, sūta čaulas, piezīmes:
  Kas ir karš, kas ir karš? Kautkāda diktatora Asada labad, lai liet asinis?
  Marija tam viegli piekrita:
  - Šī iemesla dēļ nav vērts izliet asinis!
  Un viņa arī nosūtīja nāvējošu raķeti.
  Meitenes, protams, izpilda pavēles. Bet jau septīto gadu ir karš, kas zina par ko. Un, protams, meitenes ir dusmīgas uz Putinu. Nav skaidrs, ko viņš vēlas. Un Krievijas karaspēks tur līniju, un uzbrukuma mēģinājumi ir neveiksmīgi.
  Piramīdas tvertnes ir labas, bet akumulators tik un tā ātri izlādējas pie šāda ātruma. Tie ir jānes uz aizmuguri un jāuzlādē ar elektrību.
  Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana sanāca kopā un paspēlējām kārtis.
  Tajā pašā laikā meitenes dzied:
  - Nu, ko lai saka, ko lai saka, cilvēki tā ir sakārtoti! Gribi zināt, gribi zināt! Viņi vēlas zināt, kas notiks!
  Un Valsts domes vēlēšanas parādīja komunistu triumfu. Bet atkal notika masveida viltojumi. Un tas izraisīja masveida protestus, kuros piedalījās miljoniem cilvēku. Vecais vājš Zjuganovs tika gāzts, un viņa vietā pie varas nāca jaunais. Pastiprinājās protesti, sākās streiks un daudz saukļu.
  Atbildot uz to, Krievijas armija sāka lielu ofensīvu gan Sīrijā, gan Irākā. Cīņa izvērtās ļoti asiņaina. Turklāt Irāna ir nemierīga. Ir nemieri un nemieri.
  Putins nokļuva ļoti sarežģītā situācijā. Krievijas iekšienē nemieri ir kļuvuši daudz lielāki. Zjuganovs beidzot saslima, un jaunā jaunā vadība pieprasīja Putina un viņa komandas atkāpšanos.
  Sīrijā un Irākā plosījās kaujas. Karš tur bija milzīgs. Un uzkāpa trakot.
  Vēl divas meitenes Alise un Andželika cīnījās kā briesmoņi un izmantoja īpašu diska formas helikopteru. Un nebija iespējas viņus notriekt.
  Helikopters palaiž raķetes, sadedzina pretiniekus un salauž bunkurus.
  Alise to paņēma un čivināja:
  - Par krievu kalifātu!
  Un kā viņš spiež kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogas un sit ienaidnieku.
  Andželika iesaucās:
  - Uz klāja!
  Un atkal tādas raķetes kā lupanet, pret ienaidnieku ...
  Maskavā notika masu mītiņš, kurā sadursmēs ar policiju gāja bojā. Daudzas rūpnīcas sāka streiku. Tagad komunisti ir parādījuši savu spēku. Un viņi jau Putinu tieši nosauca par noziedznieku un slepkavu. Opozīcija pieauga. Un šur tur tika izlietas asinis.
  Protesti pārauga vispārējā streikā. Un tas izrādījās tik vērienīgs, ka varas iestādes piekāpās.
  Valsts domes vēlēšanu rezultāti tika anulēti. Un ir paziņoti jauni. Un te komunistiem bija visas iespējas uzvarēt. Un pat uzvarēja, saņemot lielāko daļu vietu parlamentā.
  Un Mihaila Mišustina valdība atkāpās. Sākās kreisās valdības veidošana. Tajā pašā laikā komunisti atzīmēja, ka ir pienācis laiks izbeigt karu Sīrijā.
  Ir jau 2022. gads... Vladimirs Putins ar nopūtu teica, ka viņš to nedarīs. Tātad visi upuri šajā gadījumā būs veltīgi.
  Tad Valsts domē sākās impīčmenta process. Izmaiņas ir arī Federācijas padomē. Viņš pagriezās pa kreisi, un viņi pieprasa aizslaucīt Matvienko, kurš ir pārāk padevīgs varas marionete.
  Kopumā tauta sāka daudz aktīvāk dumpoties un pieprasīt pārmaiņas.
  Situācija kļuva karstāka. Tagad toni protestos noteica komunisti. Un viņi vāca parakstus jaunai konstitūcijai.
  Un tad Putinam bija insults, un viņš saslima.
  Tika izsludinātas jaunas prezidenta vēlēšanas.
  Galvenais kandidāts no komunistiem bija Aleksejs Kuzņecovs. Un viņš darīja daudz. Un vēlēšanās jaunajam kreiso līderim izdevās uzvarēt jau pirmajā kārtā.
  Un tas bija lieliski!
  Te pasaka beidzas, un kurš gan klausījās gurķīti!
  
  EMELJANS PUGAČEVS - IESPĒJA CILVĒCĪBAI
  Emeljans Pugačovs tūlīt pēc Tatiščevas cietokšņa ieņemšanas devās uz Orenburgu, un viņam izdevās pārsteigt pilsētu un pārņemt to ar īslaicīgu uzbrukumu. Lielākā daļa garnizona padevās gandrīz bez cīņas.
  Un Emeljans Pugačovs ieņēma lielu provinces centru, daudz ieroču un munīcijas.
  Pēc tam viņa strauji augošā armija pārcēlās uz Verkhne-Yaitskaya cietoksni un arī to ieņēma ar strauju uzbrukumu. Un tālāk uz Ufu. Arvien vairāk cilvēku no dažādām tautām pievienojās Pugačovam. Viņa armija, tuvojoties Ufai, jau bija gandrīz piecdesmit tūkstoši un daudz ieroču.
  Garnizons padevās gandrīz bez pretestības. Pēc tam Emeljans Pugačovs nosūtīja lidojošus vienības uz Urāliem, lai pārņemtu kontroli pār ieroču rūpnīcām.
  Katrīna Otrā ziņu par Orenburgas krišanu saņēma novēloti. Un tas visus šokēja. Man bija steidzami jāsakrāj spēks. Un tādu ir maz - Turcijas karš visu atņem. Tika mobilizēts tikai viens vairāk vai mazāk piemērots ģenerālis Bibikovs. Un viņam ir komanda. Man bija steidzami jāsakrāj spēks.
  Taču krāpnieku armija strauji pieauga. Un pārcēlās uz Kazaņu. Tai pievienojās kalmiki, baškīri, tatāri, kirgizi un citas tautas. Viens pēc otra Emeljans Pugačovs tika atzīts par likumīgo karali un rūpnīcas un pilsētas Urālos.
  Un daudzi pievienojās nemierniekiem. Un Emeljana Pugačova armija devās uz Kazaņu un viegli salauza pretestību. Daudzi virsnieki devās uz viņas pusi. Un Pugačova armija strauji pieauga. Un tā Kazaņai uzbruka.
  Un reālajā vēsturē viltnieks to varēja uzņemt ar mazāku un sliktāk organizētu armiju. Un tagad tas ir kļuvis vēl vieglāk un ātrāk.
  Un uzreiz tika paņemts Kazaņas Kremlis. Emeljanas armija izrādījās ātra.
  Un cik daudz kavalērijas un spēcīgu cīnītāju pulcējās. Un artilērija, un kaujinieki no Urālu rūpnīcām. Un daudz ieroču. Tātad Koziedemjanska krita.
  Tikai Ņižņijnovgorodā Emeljans Pugačovs sagaidīja nopietnu pretestību.
  Tur viņiem izdevās pienaglot pastiprinājumu no Pēterburgas apkaimes un no Zviedrijas robežas. Bet Pugačovam jau bija vairāk nekā simts tūkstoši karaspēka un daudz ieroču.
  Bibikovs kļūdījās. Tomēr aizsardzības vietā viņš daļu karaspēka izveda no pilsētas. Un viņi cieta spēcīgu triecienu no nemiernieku augstākajiem spēkiem un tika saspiesti.
  Tas veicināja uzbrukumu Ņižņijnovgorodai. Turklāt daļa karaspēka un virsnieku pārgāja Emeljana Pugačova pusē. Un lielākā pilsēta krita.
  Bibikovs arī tika pieķerts. Viņš atteicās zvērēt uzticību viltniekam un tika pakārts.
  Pugačovs pārcēlās uz Maskavu. Arvien biežāk viņa pusē pārgāja valdības karaspēks, virsnieki un pat ģenerāļi.
  Rjazaņa krita gandrīz bez pretestības. Un Maskavā tuvojās milzīga armija.
  Tajā bija maz karaspēka, un tas nebija pilnīgi uzticams. Trīs Donas kazaku pulki devās uz Pugačova pusi. Un Maskavai uzbruka vētra.
  Tikai Kremlim bija iespēja pretoties, bet tur tika atrasti nodevēji un atvēra Pugačovam vārtus.
  Arī no Turcijas frontes steigā atsauktais Aleksandrs Suvorovs pārgāja pašpasludinātā cara pusē. Viņš nolēma, ka nav jēgas cīnīties pret tautu. Un jautājums par karaļa leģitimitāti ir valsts vēlmes jautājums.
  Suvorovam sekoja citi ģenerāļi. Karaspēka priekšnieki izklīda pa visu Krieviju un ieņēma pilsētas pēc pilsētām.
  Un pats Pugačovs devās uz Pēterburgu.
  Katrīna Otrā, redzot, ka viņas spēki sīkst, paņemot daļu dārgumu, aizbēga uz ārzemēm, pavēlot brāļiem Orloviem organizēt pilsētas aizsardzību.
  Viņi to darīja. Lielākā daļa garnizona pārgāja krāpnieka pusē, un Sanktpēterburga tika ātri ieņemta. Orlovi tika sagrābti un pakārti. Un jaunais karalis ienāca galvaspilsētā. Drīz viņu atpazina gandrīz visi ģenerāļi un krievu vienības. Tāpat kā Krievijas pilsētās. Katrīna aizbēga uz Zviedriju. Un no turienes uz Vāciju.
  Viņas dēls Pāvels nomira neskaidros apstākļos. Un Emeljans Pugačovs atkal apprecējās un paziņoja par jaunu kronēšanu. Pēc tam kazaks Ustinya kļuva par viņa sievu.
  Karš ar Turciju tika uzticēts Aleksandram Suvorovam un beidzās ar ātru uzvaru.
  Emeljanas mantinieks dzimis. Un Romanovu dinastija it kā nostiprinājās.
  Karalis atcēla dzimtbūšanu un veica reformas. Krievija sāka strauji attīstīties un celties. Sekoja vēl viens karš ar Turciju un Konstantinopoles ieņemšana. Emeljans Pugačovs nodibināja jaunu reliģiju, atsakoties no Trīsvienības un ieviešot daudzsievību. Tā jau bija ar islāmu, bet pareizticīgo islāmu.
  Aleksandrs Suvorovs veica vairākas kampaņas, sasniedzot Maroku un iekarojot Tuvos Austrumus, Irānu, Sudānu un Ziemeļāfriku. Un tad, kad Francijā notika revolūcija, Emeljana Pugačova armija sagrāba visu Eiropu. Tā radās lielākā no impērijām cilvēces vēsturē.
  Emeljans Pugačovs bija diezgan jauns kopš 1742. gada un tāpēc valdīja ilgu laiku, pārdzīvoja gan Katrīnu, gan Aleksandru Suvorovu. Pēc Eiropas iekarošanas krievi pārcēlās pāri Āfrikai un ienāca Indijā, kuru arī iekaroja.
  Karš ar Ķīnu notika jau 1815. gadā Pugačova dēla Pētera Ceturtā vadībā.
  Karš izrādījās Krievijai uzvarošs, un Ķīna tika pakļauta. Pēc tam Krievija pilnībā pakļāva trīs kontinentus un nokļuva Austrālijā un Aļaskā. Un turpināja paplašināties uz Ameriku. Tur viņai vairs nebija nopietnu sāncenšu.
  Lielbritānija tika sakauta un sagūstīta. Un drīz iekaroja ASV. 1850. gadā Krievija jau kontrolēja visu pasauli.
  Tālāk sekoja līdz kosmiskajai paplašināšanai. Un tas izrādījās lieliski.
  Tomēr, protams, bija problēmas.
  Viena no tām ir kustība par labu republikas valdības formai. Taču Pugačovu-Romanovu dinastija baudīja autoritāti un līdz šim palika nesatricināma.
  Bija arī cīņas par varu un valsts apvērsuma mēģinājumi. Kad divdesmitā gadsimta beigās notika pirmais lidojums ārpus Saules sistēmas, divdesmit pirmā gadsimta sākumā sazvērnieku grupa iegrima mākslīgā miegā un aizlidoja uz tālu planētu, lai nodibinātu tur savu valsti.
  Dažas problēmas radās ar ebrejiem. Ja citas tautas ātri rusificēja un pieņēma pareizticīgo islāmu, tad šie ebreji bija spītīgi un pretojās. Un viņi bija par to spiesti. Bija arī citas problēmas. Divdesmit pirmajā gadsimtā ateisms ir kļuvis modē. Un Bībeles un Korāna autoritātes noliegšana. Un formāli teoloģija tika balstīta uz brīvu šo grāmatu interpretāciju.
  Un tas arī izraisīja dažus konfliktus. Turklāt zinātne ir attīstījusies. Dzīves ilgums divdesmit pirmajā gadsimtā ir ievērojami palielinājies, un cilvēki ir iemācījušies patiešām izskatīties jaunāki. Un, protams, viņi sāka runāt, bet kā ir ar Kristus vārdiem: jūs nepadarīsit nevienu matu ne baltu, ne melnu? Vai arī viņu dienas var būt simts divdesmit gadi!
  Bija arī šaubas. Uz dažām Saules sistēmas planētām, kur jau bija nopietnas apmetnes, sāka rasties separātistu noskaņas. Jebkurā gadījumā bija prasības pēc autonomijas. Īsāk sakot, labāk nekā reālajā vēsturē, bet tomēr ir problēmas un ne viss ir rožaini.
  Bet jebkurā gadījumā cilvēce ir vienota un ar badu un epidēmijām un gandrīz visām slimībām ir beigusies. Un cilvēki var dzīvot vairākus gadsimtus bez novecošanas, un ne jau dzīvība, bet gandrīz komunisms un debesis uz Zemes divdesmit pirmajā gadsimtā!
  
  ČERČILA INTERESANTA IESPĒJA
  Čērčils piekrita mieram ar Vāciju ar šādiem nosacījumiem. Trešais Reihs garantē Lielbritānijai tās koloniālās impērijas integritāti. Turklāt Hitlers pat piekrita nepieprasīt atpakaļ Pirmā pasaules kara laikā Anglijas absorbētās vācu kolonijas. Taču pretī vāciešiem bija pilnīga brīvība rīkoties ar Francijas un Nīderlandes kolonijām. Un arī pret Krieviju viņi varēja rīkoties cik grib. Protams, fīrers negrasījās paciest PSRS ar savu kaimiņu. Vācija saņēma daudz. Un viņai pietika. Un Lielbritānija formāli neko nezaudēja. Tātad darījums bija abpusēji izdevīgs. Jebkurā gadījumā Anglijai nebija nekādu iespēju saglabāt savus īpašumus Āfrikā un Āzijā. Vācieši viegli būtu sagrābuši Ēģipti un pēc tam Tuvos Austrumus ar Irāku un Kuveitu. Un tad caur provācisko Irānu viņi būtu sasnieguši Indiju.
  Nemaz nerunājot par to, ka Lielbritānijai nav nekādu izredžu paturēt Āfriku.
  Zemūdenes un gaisa karadarbība, beidzot, bija briti.
  Un tā visas partijas palika savās interesēs. Un Hitlers sāka gatavot uzbrukumu austrumiem. PSRS ir daudz vairāk tanku un pusotrs tūkstotis transportlīdzekļu, daudz labākas kvalitātes nekā vācu.
  Salīdzinot ar patieso stāstu, Fritz uzcēla piecus tūkstošus lidmašīnu un tūkstoš tanku vairāk. Ietekmēja zaudējumu trūkums Lielbritānijas kaujā un spēju izmantot Āfrikas korpusu austrumos.
  Tiesa, to daļēji kompensēja fakts, ka pārsteigums bija grūtāk sasniedzams.
  Staļins tomēr izsludināja vispārēju mobilizāciju un ieveda karaspēku gatavībā. Bet vāciešu sitiens tomēr izrādījās spēcīgs un taktiski pēkšņs. Turklāt viņi negaidīja, ka Fritz nekavējoties iemetīs visus spēkus sitienos. Un, lai aizsargātos, sarkanie tiek apmācīti daudz sliktāk nekā uzbrukt.
  Vērmahta karaspēks izlauzās cauri aizsardzībai un spēja virzīties uz priekšu galvenajos virzienos.
  Nedaudz lēnāk nekā četrdesmit pirmajā reālajā stāstā. Bet mēs nokļuvām Smoļenskā. Kur viņi nonāca, tos apturēja pārāki padomju spēki. Bet nacisti pagriezās uz dienvidiem. Jau vēlā rudenī viņi ieņēma Kijevu. Ziema noķēra Fritz kaujas gatavībā uzbrukumam Maskavai. Nacisti palika ziemu, aukstumā, neuzdrošinādamies vētra.
  Savukārt Ļeņingrada ir bloķēta.
  Pats ļaunākais, ka Japāna neuzdrošinājās karot ar ASV un Lielbritāniju. Un jebkurā brīdī varēja atvērt otro fronti. Ziemā padomju karaspēks mēģināja virzīties uz priekšu, bet vācu aizsardzība nekad netika salauzta. Pavasarī nacisti ieguva spēku un turpināja dominēt gaisā. Bet, tā kā Trešais Reihs saņēma naftu ne tikai no Rumānijas, bet arī no Lībijas, Nigērijas, Kamerūnas, nacistiem Kaukāza naftu tik ļoti nevajadzēja.
  Un Fritz uzsāka ofensīvu centrā. Cenšoties ieņemt Maskavu.
  Bet padomju karaspēka aizsardzības līnija izrādījās stabila. Trīs mēnešus ilgas spītīgas cīņas nacisti spēja virzīties tikai simts, simts divdesmit kilometrus uz priekšu.
  Un viņi apstājās. Tikai Krimā nacisti varēja ieņemt Kerču un bloķēt Sevastopoli. Nacisti ieņēma arī pusi Donbasa, jo īpaši Harkovu. Pēc smagiem zaudējumiem centrā Hitlers mainīja savu stratēģiju un pēc Gēringa ieteikuma nolēma sākt gaisa uzbrukumu PSRS.
  Jo īpaši tika izmantoti bumbvedēji Yu-188. Un jaunāks un modernāks Yu-288. Karš kļuva arvien pozicionālāks. Hitlers rēķinājās ar jauniem ieročiem un tankiem. Vispirms sērijā ienāca Tīģeri, nedaudz vēlāk Lauva un tad Pantera. Visvairāk aizsargātais, protams, bija "Lauva" ar 100 mm sānu bruņām un pat leņķī. "Tīģerim" bija arī labas sānu bruņas. "Panther" ir sliktāks, kas neuzvilka izrāvienu uz tvertni.
  Ziemā vācieši turēja līniju. Padomju karaspēks bez panākumiem virzījās centrā. Viņi mēģināja atgūt un arī neveiksmīgi Harkovu. Vācieši šeit bija gatavi aizsardzībai un varēja atvairīt uzbrukumu. Vienīgais Sarkanās armijas panākums bija operācija Iskra, kad pa sauszemi izdevās izlauzties pa šauru koridoru uz aplenkto Ļeņingradu.
  Maijā nacisti sāka uzbrukumu Sevastopolei. Kas pabeidza 1943. gada 9. jūlijā cietokšņa pilsētas krišanu. Ofensīva nacistu centrā sākās nākamajā dienā. Viņi izmantoja lielu skaitu jaunāko tanku. Tostarp "Lev", kas, pateicoties aizsardzībai no visiem leņķiem, solījās kļūt par labu izrāvienu tvertni. Ferdinands arī devās uzbrukumā - savā veidā lieliski pašpiedziņas ieroči.
  Nacistu ofensīva attīstījās lēni. Zaudējumi bija lieli. Tvertne "Lev" uzrādīja nepietiekamu pistoles uguns ātrumu un sliktu braukšanas veiktspēju. Bet tomēr nacistiem izdevās aplenkt Vjazmu. Un tad ņem to. Viena kauja ievilkās vēlā rudenī, un Fritz uzbrukums izsīka.
  Sarkanā armija mēģināja atjaunot status quo ziemā. Un viņa spēja pārspēt Vjazmu. Bet visi panākumi aprobežojās ar to. Nacisti spēja pretoties centrā. Un netālu no Ļeņingradas. Un netālu no Harkovas.
  Aizsardzībā "Panther" parādīja labu tanku. Trešā Reiha masīvākā mašīna tika ražota lielos daudzumos, un tā izrādījās, iespējams, labākais līdzeklis cīņā ar padomju tankiem. Gaisā cīņas ritēja ar zināmu Luftwaffe pārākumu. Vācu lidmašīnas bija labi bruņotas, ar lielu ātrumu, bet mazāk manevrējamas. Neskatoties uz to, ME-309 izrādījās diezgan efektīvs, galvenokārt transportlīdzekļa ātruma un bruņojuma dēļ.
  Un reaktīvās lidmašīnas bija ceļā. Pirmkārt, ME-262 iznīcinātājs, spēcīgākais arguments. Tiesa, dārgi. Vācieši pastāvīgi palielināja ieroču ražošanu. Viņi izmantoja ārzemju strādniekus, un viņiem bija vairāk aprīkojuma nekā PSRS. Parādījās modernāks Focke-Wulf modelis - TA-152, kuram ar jaudīgiem ieročiem un bruņām bija daudz labāka manevrēšanas spēja un lielāks ātrums.
  Bet galvenais, protams, ir reaktīvie lidaparāti. Jaunie padomju LA-7 un Jak-3 varēja tikai daļēji kompensēt jaunas paaudzes mašīnu parādīšanos nacistu vidū.
  Jau pirms Panther uzsākšanas dienestā tika uzskatīts, ka šī tvertne nav pietiekami aizsargāta. Īpaši uz sāniem. Rezultātā Panther-2 tika izstrādāts tā, lai tas būtu vairāk aizsargāts, smagāks un ar 88 mm lielgabalu. Un "Tīģeris" -2.
  PSRS uzstādīja IS-2 un T-34-85. Vāciešiem bija uzlabota MP-44 triecienšautene. Sērijā iekļuva arī "Maus". Atšķirībā no reālās vēstures, Trešo reihu sabiedrotie nebombardēja, un varēja saražot daudz aprīkojuma.
  Tomēr cīņas parādīja, ka "Maus" tanks ir pārāk smags un vairāk vai mazāk piemērots aizsardzībai. "Tiger" -2 pārāk bieži sabojājās un bija arī aizsardzības tanks.
  Tikai "Panther" -2 ar jaudīgāku 900 zirgspēku dzinēju izrādījās apmierinošs transportlīdzeklis kaujas operācijām. Arī "Lauva" sevi pārāk neizrādīja.
  Reālas kaujas operācijas ir pierādījušas, ka ME-262 nav īpaši uzticama mašīna, dārga un nav pietiekami manevrējama pat ar jaudīgiem ieročiem. Aktīvāk sērijā ienāca TA-152, kas vairāk vai mazāk bija piemēroti kā darba zirgs. Varētu būt uzbrukuma lidmašīna un frontes bumbvedējs un iznīcinātājs. Cerības, kas saistītas ar ME-262, nebija pilnībā attaisnojušās. Izņemot to, ka šo cīnītāju ir ļoti grūti notriekt, tam bija spēcīgas bruņas. Bet viņš arī svēra daudz. Bet lielas cerības tika saistītas ar HE-162. Un daļēji tie bija pamatoti.
  1944. gada 22. jūnijā vācieši negaidīti veica galveno triecienu dienvidos. Padomju pavēlniecība galvenos spēkus turēja centrā. Staļins noticēja dezinformācijai, ka ienaidnieks atkal dosies uz Maskavu. Bet nacisti spēja pārspēt padomju izlūkdienestu. Turklāt cieta arī liela daļa vācu tanku "Panther" -2, kas ir pietiekami ātri un manevrējami, un labāk aizsargāti, sānos.
  Tāpat tika ražots daudz "Tīģeru", salīdzinoši viegli izgatavojamas mašīnas. Bija arī jauna "Lauvas" modifikācija. Ar vieglāku 88 mm lielgabalu, bet ar 1250 zirgspēku dzinēju. Šis "Lion" ir visveiksmīgākais tanks - "Tiger" -2 tipa, bet smagāks, ar biezāku 120 milimetru sānu un pakaļgala bruņām, kas vairāk nekā kompensēja jaudīgo dzinēju no "Maus".
  Lev-2 izrādījās ļoti veiksmīgs izrāvienu tanks. Vācieši spēja sasniegt daudz. Viņi ieņēma Vorošilovgradu, Kursku, Belgorodu, ieņēma Voroņežu. Un pagriezās uz Donas līkumu. Galu galā mēs sasniedzām Staļingradu. Bet tur viņi iegrima kaujās. Tāpat kā reālajā vēsturē, padomju karaspēks spēja aplenkt vāciešus pie Staļingradas. Tomēr nacistiem tomēr izdevās izlauzties no ielenkuma. Neskatoties uz to, vāciešiem bija daudz vairāk tanku. Cīņas parādīja, ka "Panther" -2 un "Lion" -2 spēj diezgan pieklājīgi cīnīties ziemā. Turklāt priekšpusē parādījās pašpiedziņas lielgabali E-25. Šis transportlīdzeklis bija mazs, zems Panther lielgabals, taču ļoti veikls un ātri šaujošs.
  Nacisti atkāpās no Staļingradas uz Donas līkumu un turējās tur. Pienāca 1945. gada pavasaris. XE-162 nonāca sērijā, un padomju aviācija padevās šim modelim. Bet vissvarīgākais ir reaktīvie bumbvedēji, kuriem nebija līdzvērtīgu. Viņi bombardēja krievus gandrīz nesodīti.
  Sērijā ienāca jaunais vācu tanks E-50 - vieglāks par Tiger-2, taču labāk aizsargāts un bruņots ar jaudīgu dzinēju. Un tā 88 mm 100 EL lielgabals ir nepārspējams precizitātes un bruņu caurlaidības ziņā.
  Staļins meklēja veidus, kā panākt mieru ar Hitleru. Kopš tā laika jaunie tanki IS-7 un T-54 joprojām tika izstrādāti. Un reaktīvā lidmašīna ir vēl neskaidrāka.
  Bet fīrers nevēlējās mieru un turpināja ofensīvu. Šoreiz uz Kaukāzu, caur Tereka vārtiem. Nacistiem izdevās ieņemt padomju pilsētas - Grozniju un Ordžonikidzi. Bet, kad viņi iegāja kalnos, viņu progress palēninājās.
  Tad nacisti atkal steidzās uz Staļingradu. Kaujās padomju karaspēks arvien vairāk ieguva no reaktīvo uzbrukumu lidmašīnām un Luftwaffe bumbvedējiem. Bet paši Frici nevarēja ieņemt pilsētu, viņi iegrima kaujās. Lai gan viņi pameta "Sturmtigers" gaitā. Un aviācija spieda.
  Padomju Jak-9, masīvākais iznīcinātājs, ir novecojis. Un vācieši parādījās modernāki ME-262 modeļi ar daudz lielāku ātrumu un manevrētspēju. Un bruņojumā stiprāks XE-162. Situācija saasinājās vēl vairāk, kad Japāna beidzot iesaistījās karā. Turcija sekoja šim piemēram. Četrdesmit piektā gada beigās lielāko Kaukāza daļu sagrāba vācieši un turki. Un jaunais četrdesmit sestais gads atnesa PSRS papildu vilšanos.
  Staļingrada joprojām izturēja, taču maija beigās tika uzņemta pēdējā ceturtdaļa. Un vācieši un turki līdz tam laikam pilnībā ieņēma Kaukāzu. Un 1946. gada jūlijā sākās jauna ofensīva pret Maskavu. Nacistu izredzes bija lielas. Kaujās piedalījās gan E-75, gan E-100. Šīs tvertnes bija blīvākas un labāk aizsargātas. Padomju fronte lēnām, bet pārliecinoši iebruka... Līdz rudens beigām Maskava tika ielenkta.
  Tajā pašā laikā krita arī Saratovs. Ir izveidojusies ārkārtīgi sarežģīta situācija. Japāņi virzījās uz priekšu no austrumiem. Staļins piedāvāja Hitleram mieru ar jebkādiem citiem nosacījumiem, izņemot padošanos. Fīrers šos priekšlikumus noraidīja.
  Ziemā Maskava krita pēc sīva uzbrukuma. Un pavasarī un vasarā vācieši sagrāba visu Volgas-Vjatkas reģionu. Pala un Vologda. Nacisti spēja sasniegt Sverdlovsku līdz rudens vidum ...
  
  ČEMBERLAINA LIKTENĪGĀ LOMA
  Čemberlens neatkāpās, un viņam izdevās noslēgt godpilnu mieru ar Hitleru.
  Apstākļi Lielbritānijai bija diezgan labvēlīgi: Trešais Reihs garantēja lauvas impērijas īpašumu neaizskaramību. Un Lielbritānija nezaudēja ne centimetru teritorijas. Bet pretī Hitlers saņēma pilnīgu brīvību okupētajās zemēs Francijā, Beļģijā, Holandē. Un tās ir lielas platības. Un roku brīvība austrumos.
  Un nacistu numur viens nemaz neatteicās gājienā uz PSRS. Un turpināja krāt spēkus.
  Hitlers gribēja ne tikai Āfriku un Sīriju ar daļu Āzijas, bet arī krievu zemes. Pirmkārt, protams, Ukrainas, Baltijas valstu, Baltkrievijas un Kaukāza naftas klētis. Tātad fīrera plāni bija Napoleons.
  Vācieši gatavojās karam, veidojot ievērojamus spēkus. Saskaņā ar Barbarossa plānu viņiem bija vairāk karaspēka. Pirmkārt, protams, aviācija. Trīs tūkstoši lidmašīnu netika notriekti gaisa kaujas laikā par Angliju un pievienojās Luftwaffe rindām. Turklāt lidmašīnas, kuru uzmanību nenovērsa Vidusjūra, un lai aptvertu Eiropu. Tātad Barbarossa plānam netika piešķirti pieci tūkstoši lidmašīnu, divreiz vairāk - desmit tūkstoši.
  Un tur bija vēl daži tanki. Pirmkārt, automašīnu ražošana pieauga vairāk, jo Trešais Reihs netika bombardēts. Otrajā četri simti tanku nedevās uz Āfriku. Un kaut ko paņēma no Francijas. Tātad Fritz bija labāk sagatavots kaujai.
  Tiesa, viņi zaudēja nedaudz laika, virzoties uz priekšu pret Dienvidslāviju un Grieķiju. Bet finišēja bez britiem ātrāk.
  Un iebrukums PSRS sākās 7. jūnijā ar vairāk nekā tūkstoti tanku un pieciem tūkstošiem lidmašīnu. Un, protams, bija vairāk kājnieku un artilērijas.
  Pats galvenais, ka PSRS, kā jau reālajā vēsturē, nebija gatava. Staļins pārāk baidījās cīnīties ar Trešo Reihu un mēģināja par katru cenu aizkavēt karu un atkal tika iesprostots.
  Un tad Japāna uzbruka. Kāpēc japāņi šoreiz nolēma uzbrukt? Iemesls ir tāds, ka Lielbritānija izstājās no kara, un tagad šajā gadījumā samurajiem bija jācīnās pret Amerikas Savienotajām Valstīm un Lielbritāniju, kas nebija saistīta ar Trešo Reihu.
  Un PSRS jebkurā gadījumā šķita vājāks ienaidnieks. Īpaši pirmajās kara dienās Sarkanajai armijai cīņu gaita bija vēl sliktāka nekā reālajā vēsturē. Tātad, it īpaši gaisā, nacistu pārākums bija daudz spēcīgāks. Jā, un vēl tanki, it īpaši dienvidu virzienā, kur Rommels izrādīja varonību. Un Sarkanā armija nav gatava aizsardzībai, un nav arī plānu aizsardzības karam. Un viņi lien iekšā... Un pat Kijevu varēja paņemt kustībā, un viņi agri nokļuva Smoļenskā. Un arī Japāna uzbruka, lai nesagaidītu Maskavas krišanu, jo šajā gadījumā visi viņu apsūdzētu, ka viņa kā grifs metās virsū nogalinātajam ienaidniekam. Tajā pašā laikā sakāva vāciešiem.
  Nē, samuraju gods prasīja sist, kamēr PSRS vēl raustījās. Un karš gāja diezgan labi. Samuraji pameta lielu skaitu kājnieku un uzbruka Sarkanās armijas pozīcijām. Un tas bija milzīgs panākums no viņu puses.
  Bet Vladivostokas nomalē viņus sagaidīja baskāju meiteņu komanda. Kas cīnījās ar mežonīgu niknumu.
  Alenka iedeva rindu pie samuraja. Un tad viņa ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāvējoša spēka granātu. Un viņa plosīja daudz japāņu, kliedzot:
  - Staļina godam!
  Anyuta arī šāva uz ienaidnieku. Viņa nopļāva spiedīgos dzeltenos cīnītājus un rūca:
  - Par lielo Dzimteni!
  Un arī viņas kailie kāju pirksti uzmeta slepkavu nāves dāvanu.
  Alla, šī rudmatainā skaistule, nopļāva progresējošos japāņus. Un viņas basās kājas svieda nāves dāvanu ar kolosālu iznīcinošu spēku. Un saplēsa samuraju, kliedzot:
  - Slava komunismam!
  Marija arī izšāva. Šis zeltainais skaistums. Un viņas kailie kāju pirksti meta nāvējošas nāves dāvanas.
  Un samuraju masa sabruka.
  Un meitene norūca:
  Mēs nepadosimies no Vladivostokas!
  Un meitenes kailais papēdis padevās nāves dāvanai.
  Arī olimpiskajās spēlēs notika sīva cīņa. Un tad viņas kailās, stiprās kājas meta veselu kaudzi granātu, saplosot pretiniekus.
  Karotājs šņāca:
  - Par lielo Krieviju!
  Alenka, nogriežot dzeltenos karavīrus, apstiprināja:
  - Dzimtene ir ar mums!
  Un viņas kailais papēdis padevās granātai. Un saplēsa jaunos lielās impērijas karavīrus.
  Bet, neskatoties uz visu Sarkanās armijas varonību, viņa zaudēja. Nebija iespējams pārvest divīzijas no Tālajiem Austrumiem. Un vācieši sāka uzbrukumu Maskavai daudz agrāk nekā reālajā vēsturē un jau bija paspējuši to ielenkt un daļēji ieņemt, pirms nolija stipras lietusgāzes un iestājās atkusnis. Un tas, protams, atstāja iespaidu uz kara gaitu.
  Vācieši ir īpaši spēcīgi gaisā. Viņu lidmašīnas īpaši izmanto padomju karaspēku.
  Arī vācieši dienvidos bija spēcīgāki un virzījās tālāk. Viņiem izdevās ieņemt Kursku, Voroņežu vēl pirms atkušņa un pārcelties uz Staļingradu. Uzsākot karu divas nedēļas agrāk un ar lieliem spēkiem, nacisti ieguva godīgu pārsvaru un tagad viņiem visā bija manāms pārsvars. Un stāsts par Sarkano armiju izrādījās sliktāks nekā patiesībā.
  Vācieši ātrāk virzījās pāri Krimai un ielauzās Kaukāzā. Un arī tur viņi guva lielus panākumus. Turklāt arī Turcija ienāca karā, redzot, kā PSRS brūk.
  Un tā vācieši ieņēma Rjazaņu un turpināja ofensīvu. Un pats Staļins skrēja kā zaķis. Un nacisti jau tuvojās Gorkijam. Bija kautiņi.
  Bet Maskava joprojām pretojās: pilsēta ir liela. Bet kaujas turpinājās ielās, un nacisti tuvojās Kremlim.
  Bet padomju meitenes cīnījās ar nacistiem netālu no Gorkijas pilsētas.
  Vesels baskāju meiteņu bataljons, neskatoties uz to, ka jau sniga un skāra sals, sastapa nacistus.
  Nataša atklāja uguni un kratīja krūtis, ko tik tikko sedza bikini aukliņas.
  Tad meitene dziedāja:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa palaida iznīcinoša spēka granātu.
  Zoja, šaujot uz ienaidnieku un pļaujot Frici, iesaucās:
  - Slava varoņiem!
  Un viņas kailais papēdis meta slepkavniecisku nāves dāvanu.
  Karotājs čivināja:
  - Mēs Maskavu nepadosimies!
  Augustīns, šaujot uz ienaidnieku un nogriežot nacistu karaspēka masām, čīkstēja:
  - Mūsu lidmašīnas ir labas!
  Svetlana, šaujot uz nacistiem, agresīvi izdeva:
  - Padomu dzimtenei!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa iemeta sprāgstvielu paku.
  Meitenes tiešām ir ļoti labas un seksīgas...
  Bet Alise un Andželika joprojām cīnās. Viņi cīnās ar nevienlīdzīgiem spēkiem.
  Viņi ar granātu izsit tanku, un tas apgāžas.
  Alise ar basu kāju met sprāgstvielu paku. Vācu pašpiedziņas lielgabals ir salūzis, un rullīši lido. Nacim tika norauta viena ķepa, un zelta pulkstenis dzirkstīja.
  Alise čīkstēja:
  - Tēvzemes diženumam!
  Un viņas kailie kāju pirksti, kad tie palaiž slepkavniecisku bumbu. Un nocirta ģenerālim galvu.
  Arī Andželika eksplodēs pret nacistiem no bazukas. Un trāpīja citam tankam. Un saplēsa ienaidnieku.
  Un viņa dziedāja, zobus atlaidusi:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Meitene to paņēma un ar savu kailo, apaļo papēdi padevās nāvējošajai iznīcības dāvanai.
  Alise darbojās ļoti agresīvi un aktīvi. Meitene, kas sapņoja par sasniegumiem un panākumiem.
  Viņa tika arestēta trīsdesmit septītajā gadā, kad viņa vēl bija meitene, kopā ar saviem vecākiem. Pirmkārt, viņi mani aizveda uz meklēšanas telpu. Viņi lika man izģērbties kailam. Un Alisei bija liels kauns. Viņas sievietes figūra vēl tikai veidojās. Bet krūtis jau auga, un uzraugs knibināja viņas krūtis ar vārdiem: "Ak, kādas krūtis!"
  Alise samulsa un nosarka:
  - Neaiztieciet mani!
  Matrona iesmējās.
  - Atver muti, meitiņ, tante rūpīgi nopēti!
  Alise pavēra muti. Un matrona ar pirkstiem sniedzās viņas mutē. Nepatīkami, protams, Alise gandrīz vēma. It īpaši, kad viņi nospieda viņas mēles sakni.
  Bet sliktākais bija vēlāk. Matrona, taustīdama viņas muti, pavēlēja:
  - Tagad noliecies un izpleti kājas!
  Un viņa uzvilka cimdus savām lielajām ķepām!
  Un kā viņas ķepa ienira jaunavas krūtīs, plīsdama jaunavības plēvi. Tātad tur bija asinis. Un tas tik ļoti sāpēja, ka Alise kliedza. Tikmēr pārējie divi apsargi turēja viņas rokas. Un cietuma uzraugs juta viņu, uzkāpjam līdz pašai dzemdei, un ļoti rupji. Tās bija mokas, un pār Alises vaigiem ritēja asaras. Un tūpļa tas bija ne mazāk sāpīgs. Apsarga ķepa ir liela, un pirksti ir gari un resni.
  Alise pat noģība no sāpēm un kauna. Tad viņi viņu ieveda. Viņi mani aizveda uz citu istabu. Fotografēja kails no dažādiem leņķiem un paņēma pirkstu nospiedumus.
  Un tad viņi mani aplēja ar aukstu ūdeni no šļūtenes un apkaisīja ar balinātāju. Viņi izsniedza oficiālu rumu: īsu, pelēku kleitu ar numuru un aizveda mani uz kameru kopā ar citām meitenēm. Basām kājām staigāt bija auksti, bet kamerā bija daudz bērnu un diezgan silts.
  Pēc dažām dienām Alise tika nogādāta uz nopratināšanu. Tur viņai tika lūgts parakstīt papīru. Meitene atteicās. Pēc tam viņi fiksēja viņas basās pēdas un sita ar nūjām pa kailajiem papēžiem. Alise kliedza, bet atteicās parakstīt, līdz zaudēja samaņu.
  Viņa atkal tika iemesta kamerā. Represijas bija masīvas, un nebija laika ilgi mīņāties ar bērnu un pratināt. Tāpēc viņai tika piešķirts termiņš it kā par zādzību un bez tiesas tika parakstīta nosūtīšana uz bērnu darba koloniju.
  Alise tur strādāja un mācījās. Noziedznieku bija maz, gandrīz visi bērni bija tautas ienaidnieki. Viņi gāja basām kājām līdz salnām un sala zābakos valstij piederošos zābakos. Viņi strādāja divpadsmit stundas dienā. Viņi ēda galvenokārt kāpostus, bet dzīvoja kopā. Alise pat bērnu nometnē kļuva stiprāka un rūdīta. Un tagad viņa cīnījās basām kājām sniegā. Un viņas partnere Andželika arī sēdēja. Tikai viņa bija īsta noziedzniece un noziedzniece. Un arī bērnu kolonija viņai nāca par labu.
  Meitenes cīnījās spītīgi un varonīgi.
  Bet tomēr Maskava krita ... Un Kaukāzs tika sagūstīts. Un Staļins arī saindējās ar savējiem.
  Berija parakstīja padošanos. Un viņš kļuva par gubernatoru daļā Krievijas teritorijas.
  Un karš austrumos ir beidzies. Čemberlens nomira, un viņa vietu ieņēma Čērčils.
  Un tad Hitlers nolēma, ka Lielbritānijai ir pārāk daudz koloniju. Vai nav pienācis laiks tos sagriezt?
  Un viņš sāka jaunu karu 1944. gadā. Līdz tam laikam vāciešiem bija jaunākie tanki Panther-2 un Tiger-2, modernāki un ar jaudīgiem dzinējiem. Un pats galvenais, reaktīvās lidmašīnas un zemūdenes uz ūdeņraža peroksīda.
  Jā, un Japāna vēlējās paplašināt savus īpašumus uz Lielbritānijas un ASV koloniju rēķina. Līdz tam laikam samuraji faktiski bija iekarojuši Ķīnu. Un viņiem bija lieli plāni.
  Vācieši rudenī uzsāka ofensīvu... Viņu jaudīgākie tanki labi kustējās ar spēcīgiem dzinējiem. Un reaktīvajām lidmašīnām vispār nebija pretinieka.
  Lielbritānija tika bombardēta. Un zemūdens flote viņu mocīja. Un vācieši uzbruka Ēģiptei. Un viņi tur ātri sakāva Lielbritāniju, kopā ar turkiem iekļuva Tuvajos Austrumos. Tika ieņemts arī Gibraltārs, un karaspēks ienāca Marokā, iekarojot melno kontinentu.
  Īsāk sakot, karš gāja vienā virzienā. Ziemā vācieši ieņēma Āfrikas ziemeļus un Tuvos Austrumus. Un pavasarī arī Irāna un Indija. Jā, un japāņi veiksmīgi virzījās uz priekšu un uzvarēja Ameriku Peru ostā.
  Tās ir lielas uzvaras. Un vasarā pašā Lielbritānijā notika desants, kas beidzās ar tās kritumu desmit dienās.
  Un rudenī tika sagūstīti Āfrikas dienvidi un Austrālija. Tagad ASV tiek uzbrukta.
  Četrdesmit sestais gads pagāja salu sagrābšanā un gaisa un zemūdens karadarbībā. 1947. gadā Kanādas un Meksikas ieņemšana sākās ar dubultu triecienu. Vācu "E" sērijas tanki ir kļuvuši par vismodernākajiem un jaudīgākajiem pasaulē. Un vācu triecienšautenei MP-64 visos aspektos nebija līdzvērtīgu.
  Un lidojošos apakštasīšus un diskus vienkārši nebija iespējams notriekt, cik tie ir neievainojami, pateicoties laminārajai strūklai.
  Un tik daudz zaudējumu...
  ASV kapitulēja 1948. gada 30. janvārī. Tikai piecpadsmit gadus pēc Hitlera nākšanas pie varas. Un tas bija krāšņs notikums.
  Tad iestājās miera periods... Bet pagaidām. 1955. gada 20. aprīlī sākās karš starp Trešo Reihu un Uzlecošās saules zemi ar visām tās kolonijām. Karš bija nežēlīgs un ilga vairāk nekā divus gadus, taču tas viss beidzās ar Vācijas uzvaru.
  1959. gada 20. aprīlī Hitlers sarīkoja referendumu, kurā pasaulē tika izveidota vienota impērija - Trešais Reihs. Un monarhija Hitlera vadībā.
  Un, kad 1961. gadā fīrers nomira, viņa dēlam izdevās ieņemt troni.
  Līdz tam laikam cilvēki lidoja uz Mēnesi un Marsu, un šķita, ka cilvēces dzīve kļūst labāka.
  
  SENSACIONĀLA VĒLĒŠANU ATCELŠANA
  Jeļcins pēc Liberāldemokrātiskās partijas sensacionālajiem panākumiem 1993. gada vēlēšanās ņēma vērā radikāļu padomu un anulēja viņu rezultātus. Tieši Jaunā gada laikā, neļaujot sanākt Valsts domei. Un tā kļuva par sensāciju! Pirms jaunajām Valsts domes vēlēšanām, kas bija paredzētas 1994. gada 12. jūnijā, likumdošanas vara tika nodota Federāciju padomei. Un tas bija interesants taktisks gājiens.
  Tajā pašā laikā Jeļcins neaizliedza LDPR, un parlamenta vēlēšanu noteikumi palika nemainīgi. Un tas noteikti kļuva par spēcīgu lēmumu. Vai drīzāk strīdīgs. Bet viss propagandas spēks krita uz LDPR partiju. Un tur bija daudz dubļu. Lai gan no otras puses, jo vairāk viņi lamājas, jo lielāka ir popularitāte. Žirinovska atbalstītāji bija vīlušies par nozagto uzvaru.
  Un bija nemieri. Neapmierināta bija arī Jabloko frakcija, kas ieguva labus procentus. Un arī "Women of Russia", kas uzrādīja sensacionālu rezultātu, nav pārāk priecīga. Bet Gaidara vadītā "Krievijas izvēle" saņēma pastiprinājumu. Jeļcins atlaida mēreno Černomirdinu, kurš tomēr daudz aizņēmās no vecās sistēmas un ieceltu Jegoru Gaidaru par premjerministru. Pēdējais papildināja komandu ar jauniem reformatoriem. Un sapulcējās spēcīga komanda... Kas sāka sabrukt ekonomiku vēl straujāk nekā reālajā vēsturē. Un vaučeru privatizācija turpinājās.
  Konfrontācija ar varas iestādēm tikai pieauga. Un Žirinovska reitings, neskatoties uz netīrumu spaiņiem, un varbūt pateicoties viņiem, pieauga. Lai gan vēlēšanu konkurence bija daudz sīvāka. Un partiju, kas savāca simts tūkstošus parakstu, bija daudz vairāk. Un parakstu vākšanai tika dots daudz vairāk laika. Un tam bija ietekme. Vēlēšanās varēja piedalīties 44 partijas.
  Un šoreiz ar apmaksātu raidlaiku bija sliktāk. Un televīzijas debašu laikā Vladimirs Volfovičs tika arestēts un iemests Lefortovo. Apsūdzēts naida veicināšanā grāmatā The Last Dash South.
  Bet tas vēl vairāk paaugstināja viņa reitingu, lai gan viņam vārds netika dots. Un tā Valsts domes vēlēšanas notika 1994. gada 12. jūnijā. Un uzreiz sensācija. Sīvas konkurences apstākļos LDPR partija vēlēšanās pēc partiju sarakstiem ieguvusi vairāk nekā četrdesmit sešus procentus balsu. Piecu procentu barjeru nepārvarēja "Jabloko", "Krievijas sievietes", "PRES", "agrārieši".
  Otrajā vietā ierindojās komunisti, bet trešajā Gaidara vadītā "Krievijas izvēle". Kurš viņu pārspēja piecus procentus...
  Un vairākums partiju sarakstos ir Liberāldemokrātiskajai partijai. Jā, un vienmandāta apgabalos Žirinovska partija piebilda, ievērojami iegūstot vairāk nekā simts mandātu. Kopumā parlaments izrādījās ļoti opozicionārs un pret Jeļcinu. Un LDPR partija saņēma vairākumu Valsts domē, gandrīz konstitucionālu. Un kopā ar komunistiem un konstitucionālajiem.
  Tomēr ir arī augšpalāta un pats prezidents. Un Vladimirs Žirinovskis tika nogādāts tieši no kameras uz Valsts domes sēžu zāli. Tādējādi izveidojās jauna opozīcija.
  Jeļcinam bija vara saskaņā ar jauno konstitūciju. Un jauda ir ļoti liela. Bet viņam nebija tiesību pirmajā gadā likvidēt Valsts domi. Tāpat kā viņa prezidentūras pēdējos sešos mēnešos. Un šī ir nopietna situācija.
  Atkal atcelt Saeimas vēlēšanas jau ir par daudz. Un Jeļcins pēc zināmas vilcināšanās nolēma piedāvāt Valsts domei vienošanos par mieru un harmoniju.
  Vladimirs Žirinovskis pieprasīja, reaģējot uz valdības atkāpšanos un tās izveidošanu uz parlamenta vairākuma pamata.
  Tas izraisīja pretestību. Un Valsts dome pieņēma neuzticības balsojumu Jegora Gaidara valdībai un veica amnestiju politieslodzītajiem.
  Un tas bija nopietni. Jeļcins nokļuva sarežģītā situācijā. Un viņa attiecības ar Valsts domi kļuva naidīgas. Lai gan tika pieņemts konstitucionālais likums par konstitucionālo tiesu un parlamentāro televīziju. Kā arī civilkodekss. Un atkal tika pieņemts neuzticības balsojums valdībai.
  Jeļcins parakstīja likumu par deputāta statusu. Un tomēr viņš atlaida Jegoru Gaidaru.
  Krievijas prezidents par premjerministru ierosināja Jevgēņiju Primakovu. Tas vairāk vai mazāk derēja visiem. Bet Jeļcins negaidīti sāka karu Čečenijā. Un viņš saskārās ar negatīvu Valsts domes reakciju. Un atkal viņš to atlaida... Lai gan ne saskaņā ar konstitūciju.
  Bet atkal izsludināja jaunas Saeimas vēlēšanas... Un atlaida Primakovu, viņa vietā ieceļot Čubaisu.
  Taču situācija kļuva sarežģītāka... Liberāldemokrātiskā partija atkal uzvarēja, un pat pievienoja balsis... Un līdz šim laikam vēlēšanas notika pēc jauniem noteikumiem. Vajadzēja savākt vairāk parakstu, tika norādīta deputātu partijiskā piederība. Un LDPR ieguva konstitucionālo vairākumu. Un otrā partija bija komunisti. Pārējo piecu procentu barjeru neņēma.
  Un atkal konfrontācija ar Jeļcinu. Nežēlīgi uz Čečenijas kara fona. Un impīčmenta procesa sākums.
  Jeļcins arī zaudēja armijas atbalstu Čečenijas kara dēļ. Un Federācijas padome nebija viņa pusē.
  Turklāt Jeļcina veselība strauji pasliktinājās, un viņš saslima. Un Krievijā tika izsludinātas jaunas prezidenta vēlēšanas.
  Viņu izteikts favorīts bija Vladimirs Žirinovskis.
  Jeļcins tik tikko elpoja... Tātad pati vara nonāca Vladimira Volfoviča rokās.
  Bet tad notika vēlēšanas un jauns prezidents Krievijā. Viņš mantoja sarežģītu mantojumu. Un man bija daudz jādara. Bet ar stingriem pasākumiem Vladimirs Volfovičs Žirinovskis paaugstināja valsti. Un Krievija pieauga arvien vairāk. Piecu gadu laikā tika atjaunots uzkrājumu līmenis pirms reformām. Un piecus gadus vēlāk Krievija dubultoja nacionālo ienākumu, kāds tas bija pirms reformu perioda.
  Bet Vladimirs Volfovičs ķērās pie PSRS atjaunošanas. Baltkrievija bija pirmā, kas pievienojās Krievijai un brīvprātīgi. Tad Kazahstāna, tad citas Vidusāzijas republikas, īpaši, kad tām uzbruka talibi.
  Ukraina liesmoja Maidanā, Krievija nāca tai palīgā un atbrīvoja apelsīnus no varas. Un tad ir referendums un iestāšanās PSRS. utt. Līdz 2015. gadam Krievija atjaunoja savas bijušās robežas.
  Bet ar to nepietika. Dienvidos ISIS ir pārņēmusi Irāku un Sīriju, kā arī vairākas citas valstis. Volfovičs mudināja islāmistus, ļaujot viņiem pārņemt visus Tuvos Austrumus.
  2016. gadā Somija kļuva par Krievijas impērijas sastāvdaļu. Un 2020. gadā, izmantojot to, ka ASV slīkst koronavīrusā, ISIS iekaroja zemes no Indijas līdz Spānijai.... Un sākās karš ar šo kalifātu.
  Vladimirs Žirinovskis nolēma īstenot savu ilggadējo plānu: pēdējais metiens uz dienvidiem.
  Un Krievijas armija tajā laikā bija spēcīgākā pasaulē. Un viņas takni bija vienkārši lieliski.
  Īpaši piramīdas, kas izveidotas pēc izcilā Oļega Ribačenko zīmējumiem. Viņi bija vienkārši lieliski...
  Automašīna ir divvietīga, un meitenes tajā atradās guļus, piramīdā. Kopā ir tikai piecdesmit tonnas, bet elektrodzinējs ir pieci tūkstoši zirgspēku. Tās ir tik ātras mašīnas, pilnīgi necaurlaidīgas visu veidu šāviņiem.
  Un viņa steidzas uz ISIS Lielās impērijas kaujinieku pozīcijām. Un burtiski dara brīnumus.
  Nataša, guļot šajā tankā kopā ar Zoju un šaujot no duci ložmetēju, atzīmēja:
  - Vai es esmu super meitene?
  Zoja pārliecinoši atbildēja, kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas:
  Mēs visi šeit esam lieliski!
  Cits tanks, kas lido kopā ar Andželiku un Svetlanu, arī iznīcina milzīgo kalifāta armiju.
  Meitenes smejas un smejas:
  - Mēs esam foršākie no visiem! Un svinēsim panākumus!
  Un atkal viņi notriec ienaidniekus.
  Jā, divas tvertnes nevar caurdurt neko no jebkura leņķa. Tās ir meitenes augstākā līmeņa automašīnās. Un tos nevar salauzt. Rikošē gan šāviņi, gan raķetes.
  Nataša saka, pļaujot dushmanus:
  - PSRS labā!
  Zoja, izsitot pretiniekus, piekrīt:
  - Par Dzimteni!
  Jāpiezīmē, ka karotāji cīnās. Vladimirs Volfovičs Žirinovskis daudz ko atjaunoja no PSRS laikiem. Viņš atdeva Leonīdam Iļjičam Dimanta Uzvaras zvaigzni. Viņš atjaunoja Beriju maršala pakāpē ar visiem apbalvojumiem. Nodibināja ordeņus: Ivans Bargais, Pēteris Lielais, Nikolajs II, Aleksandrs II un III, Dmitrijs Donskojs.
  Turklāt Vladimirs Volfovičs atjaunoja pieminekli Dzeržinskim. Nodibināja Iļjas Murometa ordeni. Tas ir paredzēts sportistiem. Un ordeni iedibināja Mihails Lomonosovs un Mendeļejevs. Un tas arī ir loģiski.
  Vladimirs Volfovičs arī iedibināja balvu literatūrā, kuras summa ir desmit reizes lielāka par Nobela prēmiju. Un viņš darīja daudz vairāk.
  Viena no viņa idejām bija ordeņa - "Dzimtene" dibināšana, dārgākā no visiem ordeņiem pasaulē ar rekordlielu dimantu skaitu. Un tāda bija doma. Turklāt pasūtījuma dizains tika ilgi strīdēts un apstiprināts.
  Un bija pat konkurss.
  Vladimirs Žirinovskis veica dažus citus grozījumus militārajos noteikumos. Ieviesa brigādes ģenerāļa pakāpi - zemāku par ģenerālmajoru, bet augstāku par pulkvedi. Un ģenerāļa amats ir starp ģenerālpulkvedi un armijas ģenerāli. Bija arī jauna virsnieka pakāpe: galvenais majors. Starp majoru un pulkvežleitnantu.
  Žirinovskis ieviesa vēl vienu pakāpi: apakšvirsnieku. Tas ir starp praporščiku un jaunāko leitnantu. Parādījās arī kaprāļi. Pārējie tituli ir saglabāti.
  Vladimirs Žirinovskis arī izveidoja supermaršala titulu starp maršalu un ģenerālisimo. Un jaunais Supergeneralissimo nosaukums.
  Tā radās heraldika.
  Prezidents referendumā atcēla termiņu ierobežojumus. Un viņš kļuva par virtuālu diktatoru. Un vēlēšanas notika gandrīz bez alternatīvas. Un viņi sasniedza deviņdesmit deviņus procentus ar zirgaste. Un tā arī notika...
  Bet jebkurā gadījumā vismaz vēlēšanas notika, un tajās piedalījās dažas kabatas alternatīvas. Hitlers kļuva par kancleru uz mūžu.
  Starp citu, fīrers zaudēja savās vienīgajās vēlēšanās - prezidentu, lai gan ar pieklājīgu procentu un sīvā cīņā. Bet tomēr Hitlers neriskēja ar jaunām vēlēšanām.
  2020. gadā Vladimirs Žirinovskis iekaroja jaunas virsotnes un uzsāka karu ar islāma kalifātu. Un tas ir kolosāls spēks. Un cīņas tur ir ļoti sīvas.
  Un cīnās lidmašīnas, pat bezpilota. Un tas ir forši un asiņaini.
  Vladimirs Žirinovskis ir jaunais Krievijas līderis un tiecas pēc pasaules kundzības.
  Kaujās piedalās arī lidojošie šķīvīši, kurus nevar notriekt.
  Un uz tām lido skaistas krievu meitenes.
  Piemēram, Marija un Mirabela ir tik foršas cīņās.
  Un viņi palaiž kaujas lāzerus no apakštasītēm. Un viņi dedzina ISIS karaspēku, kas ir vienkārši milzīgs.
  Jā, šī kolosālā impērija, kas aprija Āziju līdz Indijai, tostarp Pakistānai un Afganistānai. Un puse Āfrikas. Un cik daudz ir iedzīvotāju, un kāds kolosāls skaitlis.
  Marija ar kailiem kāju pirkstiem nospiež kursorsviras pogas un caurdur tuvāko ienaidnieka lidmašīnu un čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Mirabela sadedzina tvertni ar lāzeru un arī apstiprina:
  - Būs mūsu lieliskie laiki un uzvaras!
  Un meitenes smejas...
  Un viņi parādīs zobus, kas mirdz kā pērles.
  Marija atcerējās laikus, kad viņa vēl bija maza meitene, un redzēja Žirinovski mītiņā. Viņš uz viņu atstāja iespaidu. Bet kā to neaplaudēt.
  Marija, kad Vladimirs Volfovičs tika arestēts, devās uz Maskavu. Mazā meitene kā svētā kustējās basām kājām. Un pārvarēja pilsētu pēc pilsētas.
  Un viņas basās kājas bija tik satriektas, un viņas kājas bija sagrieztas un asiņotas. Bet meitene gāja un gāja. Un ieradās Maskavā. Tur viņa tika ievietota bērnu namā. Un pēc tam nosūtīja atpakaļ saviem vecākiem.
  Un viņai tas izrādījās hadžs.
  Marija, tāpat kā Gerda, gāja simtiem kilometru. Pa ceļam viņa lūdza žēlastību, viņa bija badā. Un kailā zole tik ļoti sāpēja un niezēja, bet beigu beigās tā noklājās ar pīlēm un kļuva cieta kā nags.
  Marija to atcerējās, un tagad viņa sagrāva modžahedus.
  Un viņa pat dziedāja, rakstot romantiku, atrodoties ceļā:
  Es esmu Černoboga, ļaunā Dieva meita,
  Es radu haosu, es sēju iznīcību...
  Manu diženumu nevar pārvarēt,
  Dvēselē deg tikai nikna atriebība!
  
  Bērnībā es gribēju labu meiteni,
  Viņa rakstīja dzejoļus un baroja kaķus ...
  Piecēlos agri no rīta
  Virs tā plīvoja ķerubu spārni!
  
  Bet tagad es zinu, kas ir ļaunums
  Kas padara šo pasauli nelaimīgu...
  Un ko tu saki labu?
  Šeit ir kaislīgi mīlēta iznīcināšana!
  
  Un parādīja savu meitenīgo degsmi,
  Ka Dieva meita kļuva dzirkstoša ...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Parādīsim spēku, ļoti spēcīgi!
  
  Lielais tēvs šajā Černbogā,
  Viņš ienes Visumā haosu, karus...
  Jūs lūdzat Svarogam palīdzēt,
  Patiesībā jūs saņemat atlīdzību!
  
  Tāpēc es teicu: glābiet Kungu,
  Ļaujiet dusmām vārīties jūsu sirdī...
  Mēs veidosim laimi, es ticu asinīm,
  Lai dzemde piepildās līdz malām!
  
  Man patīk viltība, nelietība un viltība,
  Kā piemānīt tirānu Staļinu...
  Nevar likt kaunā
  Un cik daudz miglas ir pasaulē!
  
  Šeit es ierosināju veikt spēcīgu kustību,
  Viens trieciens ļaunuma iznīcināšanai...
  Bet ļoti melns Dievs iemīlēja,
  Visos jautājumos, gan šajos, gan pēcnāves dzīvē!
  
  Kā es izrādījās pieradis pie ļaunuma,
  Un dusmu sirdī, nikni barots ...
  Pazuda alkas pēc prieka, labestības,
  Tiklīdz dusmas izlauzās no pjedestāla!
  
  Un kā ar Staļinu - viņš arī ir ļauns,
  Par Hitleru, tāpēc nav jautājumu ...
  Čingishans bija tik foršs bandīts
  Un cik dvēseļu viņam izdevās kropli!
  
  Tāpēc es saku, kāpēc saglabāt labu,
  Ja tajā nav ne mazākās pašlabuma...
  Kad tu esi dzenis - tavs prāts ir kalts,
  Un pazuda, kad stulbas domas!
  
  Tāpēc es saku sev un citiem:
  Pasniedz spēku kā melnu tinti...
  Tad mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Viļņi lauzīsies cauri Visumam!
  
  Mēs padarīsim ļaunumu tik spēcīgu
  Tas dos dusmām nemirstību,
  Tie, kas ir garā vāji, jau ir izpūsti,
  Un mēs esam stiprākie cilvēki, kas tam tic!
  
  Īsāk sakot, mēs kļūsim stiprāki visur,
  Pacel asins zobenu pār visumu...
  Un mūsu dusmas būs arī ar viņu,
  Mēs saņemsim likteņa pilnu aicinājumu!
  
  Īsāk sakot, esmu uzticīgs Černobogai,
  Es kalpoju šim tumšajam spēkam no visas sirds...
  Mana dvēsele ir kā ērgļa spārni
  Tie, kas ir ar Melno Dievu, ir neuzvarami!
  
  BALTĀ TĪĢĒRA KUBI
  Neliela cirka grupa gāja pa Krimas vasaras ceļu. Pirmais, kas gāja basām kājām, gaišmatains zēns, apmēram divpadsmit gadus vecs. Tievs, bet trakulīgs mazulis šortos un karstumā staigāja ar kailu rumpi. Ribas saspīlēja, bet vēnas bija kā stieple, zem gandrīz melnā no ādas iedeguma.
  Viņam sekoja meitene. Gaiši brūni mati dega saulē, kā pārgatavojušies kvieši. Arī meitenes uzacis ir gaišas, un viņas seja no putekļiem un spēcīga saules apdeguma ir sārta kā čigānietei. Bet sejas vaibsti ir ļoti skaisti, tikai nedaudz spici tievuma dēļ. Meitene ir slaida, vieglā kokvilnas kleitā virs ceļiem. Un arī basām kājām, lai gan neapskausīsiet tos, kuri ir bez apaviem, ja staigās pa akmeņaino Krimas ceļu. Akmeņi ir ne tikai asi, bet arī karsti vasaras saulē.
  Bet meitenes un puisis ir pieraduši pie basām kājām gan karstumā, gan aukstumā, un viņu bronzas kājas un kalušās zoles šādiem niekiem nepievērš uzmanību.
  Aiz viņiem min jauks radījums. Balts, bet ar brūnām svītrām. Jauks albīnu tīģeris. Arī novājējis, šausmīgi izsalcis, ceļā ķer tauriņus un murrā.
  Aiz meitenes pleciem urdiņš dažu aksesuāru rokās. Pielādēja mazliet un puika. Viņi staigā kopš agra rīta. Zēns uzkāpa uz pudeles lauskām. Un viņš juta dūrienu caur kallusu, viņš kliboja. Un tā tiek notriektas kailās zoles, un klepus niez no asiem, karstiem akmeņiem.
  Meitene pasmaidīja un teica:
  - Esi uzmanīgs Oļežka! Dažkārt uz ceļiem gadās pārsteigumi!
  Zēns dusmīgi norūca:
  - Jā, nekas briesmīgs, pat ne asinis! Bet ko mēs Bimbo barosim!
  Meitene dziļi ievilka elpu un teica:
  - Jā, tīģerēns pagāja garām! Viņam vajag gaļu! Uz pārpalikumiem tas ilgi neizturēs!
  Zēns smaidot atbildēja:
  - Ir daudz vasarnīcu ar bagātiem cilvēkiem. Varbūt iedzersim gaļu. Un tu, Olesja, arī zaudēji svaru ...
  Meitene satricināja sevi un atzīmēja:
  - Un tas man piestāv! Veiklība pat palielinājās!
  Un meitene pielēca un pagriezās uz pirksta. Oļežka apbrīnota svilpa, un tīģeris norūca.
  Pirms pāris gadiem viņi bija tajā pašā cirka grupā, kas sazinājās ar Tautas gribu un tika sakauta. Piedalījās arī Oļesja, un saskaņā ar baumām viņa pat aplamāja ģenerāli. Un tagad viņa klejoja pa Krieviju basām kājām un nemierīga. Ziemā viņi pārcēlās uz Irānu, Irāku, kur airēja pa stāvajām nogāzēm un sniedza priekšnesumus. Vasarā devāmies lejā uz Krieviju. Oļesja zināja vairākas valodas, tostarp persiešu valodu, un mācīja Oļegu.
  Ir pat jocīgi staigāt pa Irānu plīvurā, bet ar basām kājām. Viņi sagrāva šovu, un pavisam nesen viņi ieguva Bimbo. Arī bēglis, no kādas grupas. Reta skaistuma zvērs, bet šausmīgi rijīgs. Krājumi ātri nonāca pie viņa, lai gan tīģeru mazuļi savāca daudz cilvēku. Taču pēdējās dienās grupai pienākusi tumša sērija. Skaista meitene, zēns un albīna tīģeris nez kāpēc netika pie naudas. Un viņi bija badā. Un pats ļaunākais, badu izturēja mazie plēsēji.
  Triumvirāts apsēdās pie dakšas. Oļesja zēnam sadalīja divus mazus kartupeļus un visu maizi atdeva tīģerēnam. Viņš to alkatīgi ēda un prasīja vēl. Žēl, ka viņš tik daudz vaimanā ... Kā kucēns. Un kāds tievs.
  Oļesja apņēmīgi piecēlās un sita pa kailajām zolēm:
  - Aizgāja! Izklaidēsim kungus!
  Jau pirmā dacha viņus sagaidīja nedraudzīgi. Sētnieks atteicās viņu ielaist un nosauca Oļesju par palaistuvi.
  Otrā reize bija labāka. Trīsdesmit piecus gadus veca kundze man atļāva ienākt. Oļegs pārģērbās nobružātās zeķubiksēs un veikli auļoja. Oļesja mēģināja. Viņas meitenīgā vingrotājas figūra ir ļoti izveicīga. Bimbo neko daudz nezināja, bet viņš arī izlēca cauri stīpai, kuru Oļesja turēja ar kailiem pirkstiem, rūdītām zolēm, bet nezaudējot grāciju. Dāma bija ļoti apmierināta un jautāja Oļegam:
  - Tu esi labs klauns!
  Zēns dusmīgi atbildēja:
  - Es neesmu klauns, bet gan akrobāts un mazliet žonglieris!
  Dāma jautāja:
  - Sadedzini to!
  Oļegs ar prieku sāka mest priekšmetus. Ieskaitot pildspalvu un ķemmi, kas atrodas uz galda.
  Dāma, apmierināti smaidīdama, jautāja:
  - Un šī sieviete ir tava māte?
  Oļegs pamāja ar galvu.
  - Nē, mans partneris!
  Kundze pamāja ar galvu.
  - Jā, viņa ir pārāk jauna... Vai jums ir vecāki?
  Zēns klusi nopūtās.
  - Es nepazīstu savus vecākus!
  Kundze skumji nopūtās un atbildēja:
  - Bārenis! Nu man vēl ir kurpes no vecās kalpones! Atnes tos!
  Pēdnieks, kurnējot, aizgāja. Oļesja apmierināti pasmaidīja. Tad nāca kājnieks. Apavi jau bija nolietoti un ar šķeltu ādu.
  Dāma nomurmināja:
  - Es pats esmu parādā un diemžēl vairāk nevaru dot!
  Oļesja paņēma kurpes un atturīgi pateicās kundzei. Tad viņi atstāja kotedžu. Meitene sašutusi nomurmināja:
  - Šādam atkritumu tirgotājam viņš nedos vairāk par niķeli. Pie dzeloņa! Un cik daudz laika tas prasīja!
  Oļegs atzīmēja:
  Diena ir bijusi gara, saņemsim vairāk!
  Nākamajā vasarnīcā paveicās vēl mazāk. Viņus pieņēma, bet pēc uzstāšanās viņiem iedeva tikai šķīvi ar pārpalikumiem no galda. Tīģera mazulis tos norija dzīvus. Vismaz tāda ir peļņa.
  Taču ceturtajā vasarnīcā zēnam pārplīsa čehu cepure, un viņam nācās turpināt uzstāties basām kājām, ārpus formastērpa. Un viņi man iedeva tikai santīmu.
  Piektajā vasarnīcā viņi netika ielaisti. Sestajā bija vairāki bērni, kuri, aplenkuši tīģerēnu, sāka bāzt tajā kūkas. Viņi arī ārstēja Oļežku. Izsalcis zēns ar prieku ēda krējumu ar šokolādi. Bet viņiem bija jāstrādā. Bērni ilgi negribēja laist vaļā. Bāriņš arī apskatīja priekšnesumu. Īpaši viņam patika vingrotājas Olesjas sniegums. Viņš lūdza to atkārtot vairākas reizes. Tad arī viņš meiteni cienāja ar kūku. Pagāja ilgs laiks, un saule jau rietēja. Un viņi maksāja tikai divas grivnas.
  Beigās meistars uzlika ķepu uz Oļesjas kailās kājas un gurdēja:
  - Ar savu izskatu jūs varat nopelnīt lielu naudu citā veidā!
  Oļesja atkāpās:
  - Nekad! Es neiešu uz paneli!
  Bārmenis pasmaidīja un atzīmēja:
  - Cirka meitenei ir grūtāk atrast izdevīgu līgavaini nekā vieglas tikumības dāmai.
  Oļesja gudri atzīmēja:
  - Bet mīlēt ir vieglāk!
  Bet divdesmit kapeikas arī ir nauda. Viņiem jau var nopirkt pudeli degvīna. Katrā ziņā tīģerēnam iedeva gaļas gabalu. Oļesja apavus pārdeva par septiņām kapeikām. Viņiem bija pietiekami ēst.
  Jau kļūst tumšs, un jūs nestaigājat pa vasarnīcām. Oļesja teica Oļegam:
  - Iesim uz nakšņošanas māju?
  Puisis pārliecināti pamāja.
  - Nebrauks! Tur smird!
  Olesja piekrita:
  - Un piedzērušies klaidoņi man pieķersies. Atradīsim sev vietu alā, un pirms gulētiešanas izpeldīsimies.
  Zēns pamāja ar galvu. Viņi peldējās tuksneša baseinā. Ūdens bija silts un sāļš. Oļegs apbrīnoja Olesjas figūru, ļoti muskuļotu un slaidu. Viņas ķermenis nemaz nešķita tievs, bet bija ļoti harmonisks. Iedegusi, vingrotāja meitene. Kā viņa aktīvi grābj rokas un kājas. Kā pantera medībās.
  Oļegs atcerējās darbu par Mowgli. Bija smieklīgs stāsts par zēnu, kurš uzaudzis starp vilkiem. Kaut kas līdzīgs viņiem. Jūs klīst apkārt, bet esat brīvs, redzat tik daudz. Tās pašas vasarnīcas ir greznas, dažas ar strūklakām un skulptūrām. Ļoti skaists. Īpaši vasarā Krimā. Kopumā vasara ir lielisks laiks. Ziemā ir sliktāk. Pat Irānā un Irākā naktīs ir auksts. Viņi bieži pārvietojas naktī, lai saglabātu siltumu, guļot brīvā dabā.
  Pietiekami nomazgājušies, zēns un meitene aizmiga. Viņi ir jauni, veseli, apmācīti. Viņi guļ kā savvaļas dzīvnieki: mierīgi, nepievēršot uzmanību cietajai virsmai. Un kā tad, kad veselam ķermenim spalvu gultas nav vajadzīgas. Un ir ļoti labi gulēt brīvā dabā.
  Bet atšķirībā no dzīvniekiem, cilvēki redz sapņus... Oļegs sapņoja par to, kā viņš kļuva par kajīšu zēnu uz pirātu kuģa un cīnījās. Ar zobenu, uzbrūk angļu karavīriem formās. Ienaidnieku sagriešana un sasmalcināšana. Šeit zēns sit ar basu kāju cirkšņos. Uzlec un sagrauj britus. Domuzīme starp ienaidniekiem. Tie nokrīt, sagriež un saplīst. Un zēns paņem otro zobenu. Vada dzirnavas un ļoti meistarīgi. Puika ir ļoti gudrs...
  Bet sapņi ir neskaidri, un no tiem jūs atceraties tikai kopīgas iezīmes.
  Nākamajā dienā jums atkal jādodas uz vasarnīcu. Turklāt viņi tiks nogalināti, un tīģera mazulis ir jāpabaro.
  Meitene centās izskatīties jautra un smaidīja. Viņa ir ļoti skaista, un sarga durvis viņai labprāt vēra vaļā. Bet šeit viņi kalpoja daudz sliktāk. Pirmajā dačā kungi labprāt skatījās viņu pantomīmu. Īpaši kungam patika vērot Oļesjas kailo, muskuļoto, iedegušo kāju ņirbināšanu. Bet šeit viņi pasniedza tikai pārpalikumus no galda, kas tika izbarots tīģerēnam.
  Viņi ilgi turēja viņu otrajā dačā, meistars pat noglāstīja meitenes kāju. Kundze pacienāja Oļežku ar kūku. Viņi man iedeva santīmu. Nākamās divas dačas bija tukšas - kungi nenāca.
  Oļesja neizpratnē atzīmēja:
  - Jā... Te nevar pelnīt!
  Oļežka dusmīgi nomurmināja:
  - Labāk medīt laupīšanu! Izdevīgāk!
  Oļesja atbildē paskatījās uz augšu un dziedāja:
  - Cik zilas debesis. Mēs neesam laupīšanas piekritēji!
  Nākamā vasarnīca izcēlās ar milzīgo izmēru un pārsteidzošo greznību. Strūklakas bija apzeltītas un sniga augstu debesīs. Pie ieejas stāvēja grezni ģērbti lakeji. Oļesju pat samulsināja viņas atklāti basās pēdas izskats. Vecākais kājnieks kliedza:
  - Nabagiem mēs nedodam!
  Meitene atbildēja:
  - Mēs esam cirks! Izkliedēsim skumjas!
  Oļesja nosvilpa un pacēla baso kāju. Baltais tīģeris pārlēca un smieklīgi smējās gaisā. Oļežka uzlika stīpu, un Bimbo ieslīdēja tajā un atkal apgrieza otrādi.
  Galvenais kājnieks svilpa un murmināja:
  - Nav slikti! Jūs varat nodot!
  Puisis un meitene iegāja pa vārtiem. Ieskrēja arī baltais tīģeris. Kontinentālās zemes saimnieks savā greznajā lauku tipa pilī vienkārši jutās garlaicīgi. Sēdēdams lapenē iepretim greznam galdiņam, dižciltīgs muižnieks košļāja treknu gaļu un apskaloja ar dārgu vīnu no zelta kausa. Viņam blakus sēdēja jauna, skaista sieviete dārgakmeņiem rotātā kleitā. Uz verandas uzlēca apmēram septiņus gadus veca meitene gudrā kleitā un ļoti līdzīga kunga sievai, tikai mati bija gaišāki.
  Meistars nikni paskatījās uz Oļesju. Viņa ir tieši pretstats sievai. Blondīne pret bruneti, slaida, muskuļota, slaida figūra pret pilnību. Tumšās šokolādes āda pret aristokrātisku bālumu. Protams, dižciltīgais muižnieks dedzīgi nopētīja meiteni, viņas basās kājas, augstās krūtis, tievo vidukli. Jā, kungs domāja, mana sieva ir attaukojusies. Un šī...
  Oļesja un Oļegs sāka izpildīt numurus. Oļesja dejoja vienā kombinācijā, kas vīriešiem tik ļoti patika. Oļegs tagad uzstājās zeķubiksēs un spīdīgā T-kreklā. Basām kājām pat bija kaut kā veiklāka nekā čehiem. Puika griezās, kūleņoja, lēkāja. Oļesja pacēla viņu uz savas izstieptās rokas. Baltais tīģeris lēca cauri stīpām, rokām un kājām, izlaidās caur šķērēm.
  Oļesja arī nospēlēja melodiju mazā spārnā. Zēns žonglēja. Tad meitene žonglēja, tad viņi bija kopā. Cirka mākslinieki bija veikli, daudz griezās. Oļesja pat izpildīja dubulto salto, un viņi kopā gāja uz rokām. Tad tīģerēns atkal izlēca cauri stīpām, kuras Oļesja turēja ar kailiem kāju pirkstiem.
  Uzstāšanās laikā meitene griezās un ik pa brīdim kliedza no apbrīnas. Barins un viņa sieva atturīgi aplaudēja. Taču bija skaidrs, ka viņi bija laimīgi.
  Beigās zēns un meitene dziedāja, un viņu balsis ir brīnišķīgas, skanīgas. Pēc tam Oļesja pastiepa cepuri, lai savāktu naudu. Viņa bija tik skaista, tik tikko aptvēra kombinācija. Meistars pasmaidīja un atzīmēja:
  - Es taču kādreiz biju ubags no dižciltīgās ģimenes. Un viņam izdevās kļūt par miljonāru un nopirkt sev prinča titulu. Kas var kādreiz, un tu kļūsi bagāts!
  Oļesja smaidot atbildēja:
  - Paldies, jūsu ekselence!
  Barins sausi atzīmēja:
  - Bet pazudušais, bagātību neiegūs! Tāpēc iesaku pārdot man savu mazo dzīvnieku.
  Oļesja piespieda pasmaidīt un teica:
  - Bimbo ir mūsu draugs, viņš nav pārdošanā!
  Meistars dusmīgi pasmaidīja un piezīmēja:
  - Tā viņi parasti saka, kad vēlas nosist augstu cenu! Bet jūs nevarat mani apmānīt! Es zinu, cik daudz! Es piedāvāju chervonets, nevis pusduci vairāk!
  Oļesja pamāja ar galvu.
  - Atvainojiet, kungs, bet šis draugs nav pārdošanā! Ne par kādu naudu!
  Princis dusmīgi norūca:
  - Jā, tev vajadzētu priecāties, ka atbrīvoju tevi no šādas nastas. Tīģerim ir vajadzīga bagātība, lai pabarotu. Un, kad tas izaugs... Vai jūs domājat, ka jums būs atļauts klīst pa pilsētu ar lielu un bīstamu plēsēju?
  Oļesja bija neizpratnē. Patiešām, viņam dažkārt iešāvās prātā doma, ko darīt ar Bimbo, kad viņš izaugs. Jau tagad policija uz viņiem skatās šķībi, bet kas būs pēc dažiem mēnešiem?
  Jebkurā gadījumā Bimbo drīzumā būs jāšķiras. Desmit rubļi arī ir nauda. Jūs varat iegādāties kucēnu un apmācīt viņu. Suns ēd mazāk, un ar to var ceļot gadu. Ietaupiet naudu un varbūt atveriet kādu biznesu. Vai izlēkt laulībā ... Viņa ir skaista, izdomāta.
  Oļesja vilcinājās, veselais saprāts lika domāt, ka tīģeru mazulim labāk patiks ar princi nekā badoties ar klaiņojošu grupu. Un ka, ja šķiries no plēsoņa, tad labāk to darīt tagad, kad tāda iespēja ir parādījusies.
  Bet tad kunga meita, meitene ar bantēm, kas izšūtas ar pērlēm, spārdīja kājas un kliedza:
  - Es gribu tīģeri! Es gribu balto tīģeri!
  Princis pamāja ar roku un sita ar dūri:
  - Aizveries! Tagad es daru biznesu!
  Sieva iesaucās:
  - Nekliedz uz bērnu!
  Meitene bija acīmredzami izlutināta un nebaidījās. Bet, atlecot atpakaļ, viņa klusāk iekliedzās:
  - Pērc tēti! Nopērc tīģerēnu...
  Sieva smaidot piezīmēja meitai:
  - Šis dzīvnieks var būt bīstams... Tas ir plēsējs un ēd mazas meitenes!
  Meistars salauza pirkstus un sacīja:
  - Pēdējais vārds ir piecpadsmit rubļu! Vairāk metieties ceļos, es nepievienošu!
  Oļesja, paklanīdamās, jautāja:
  - Vai mēs varam doties pensijā, jūsu ekselence?
  Princis norūca:
  - Nē! Pašu pēdējo reizi jautāju, vai jūs atdodat tīģerēnu par piecpadsmit rubļiem?
  Oļesja pamāja ar galvu. Kontinentālās zemes saimnieks sarkastiski jautāja:
  - Kā tevi sauc?
  Meitene smaidot atbildēja:
  - Oļesja.
  Princis draudīgi pasmaidīja.
  - Vai jums ir pase? Parādīsim!
  Oļesja nodrebēja un kļuva bāla. Princis sasita plaukstas un kliedza:
  - Ņem viņus un izsauc policiju! Viņi nozaga manu tīģeri un manu dimanta gredzenu!
  Meitene sajūsmā iesaucās:
  - Bravo tēt!
  Oļesjai uzbruka lakeji. Meitene nepretojās. Viņa un Oļežka bija sasietas ar virvēm un ieslēgtas pagrabā. Drīz vien ieradās arī policija.
  Noklausījušies princi, viņi uzlika važas Oļesjai un Oļegam uz rokām un kājām. Turklāt tiem bija īpaši izmēri bērniem. Kurā pieķēdēti nepilngadīgie zagļi.
  Pēc tam meitene un zēns tika nogādāti cietumā. Tur viņi tika sadalīti. Oļegs tika iemests pagrabā, kur jau bija ducis važās savilktu zēnu, bet Oļesju iemeta kamerā ar sievietēm. Tas nebija salds. Kamerās smird, tualetes vietā ir bedre grīdā, ir mitrs un pustumšs. Zēni tika turēti važās, kas ir ļoti neērti. Rokas un kājas ir važās. Ir grūti pārvietoties šaurajā kamerā. Viņi baroja tikai ar maizi un ūdeni, dažreiz viņi deva sapuvušus augļus.
  Viņi tur sēdēja līdz tiesai. Tad zēnus gaidīja vai nu smagais darbs, vai cietuma patversme. Arī sievietes vai nu smagajā darbā Sibīrijā, vai Vidusāzijā pēc kokvilnas novākšanas, vai cietumā ar darbu jebkurā rūpnīcā par valsts pārtiku. Un pirms tiesas jūs varat sēdēt pēc varas iestāžu ieskatiem. Turklāt ieslodzītie tika arī pērti.
  Oļegu un Oļesju pavēlēja pērt vienlaikus. Zēns un meitene bija izģērbti līdz viduklim un izstiepti uz kazām. Viņiem blakus atradās divi policisti. Apsargi stieņus mērcēja javā. Viņi vicināja pa gaisu, gāzdami pilienus. Un tad uzreiz pēc komandas zēni un meitenes sitās pa muguru. Oļesja un Oļegs cieši sakoda zobus, lai nekliegtu. Pēriens tika izmērīts. Policija dauzījās ar mērenu entuziasmu, tikai pildīja savu pienākumu. Puisis un meitene, smagi elpodami, izturēja. Pēc pārdesmit sitieniem āda pārsprāga un pilēja asinis. Tas bija ļoti sāpīgi.
  Komendants, kurš bija noteicis simts sitienus, pasmīnēja. Ja sodītajiem tiek norautas nagus, tāds ir Dieva liktenis. Viņi tad spīd mūža smagais darbs. Par zādzību īpaši lielos apmēros, par mēģinājumu dzēst prinča un viņa sievas un meitas dzīvību. Un tad arī izrādījās, ka viņi meklēja Oļesju kā līdzdalībnieci gubernatora slepkavībā. Jebkurā gadījumā meiteni uz visiem laikiem dzīs uz Sibīriju. Tāpat kā mazā meitene. Tāpēc varētu būt labāk būt nomāktam.
  Oļegs un Olesja drosmīgi izturēja visus simts sitienus, nezaudējot samaņu. Bet viņu muguras pārvērtās asiņainā juceklī. Pēc tam viņi atkal uzlika viņiem važas un iemeta cietumā.
  Zēni-ieslodzītie, važas grabinādami, uzlika salmus piekautajam Oļegam. Divpadsmit gadus vecam zēnam nežēlīgi sasista mugura.
  
  Cirka zēns pat jokoja:
  - Tātad mana mugura būs vēl stiprāka!
  Vecākais zēns kamerā ar cieņu atzīmēja:
  - Labi darīts, tu nekliedzi! Īsts vīrietis!
  Oļegs atbildēja:
  Es viņus neiepriecināšu!
  Arī Oļesja neizlaida nevienu vaidu. Viņa gulēja uz salmiem sieviešu kamerā. Lielākā daļa meiteņu tajā bija jaunas, nobružātas, dažas klaudzināja ķēdēs. Viņi mazgāja Oļesjas muguru, lai viņa neinficētu.
  Oļegam atnesa valstij piederošo maizi un ūdeni. Un cietuma sarga meitene ielēja pienu. Piekautais zēns tika sists ar dubultu, ko atnesa baskāju meitene, un viņš jutās labāk. Tad viņš cieši aizmiga, ignorējot sāpes.
  Viņš sapņoja, ka viņi kopā ar Olesju uzbrukuma laikā aizstāvēja Sevastopoli: britu, franču un turku karaspēks.
  Puika nes lielgabalam šāviņus. Un viņa šauj. Oļesja norāda, atpūšoties uz kailām, noslīpētām kājām. Viņai blakus ir citas meitenes.
  Visi basām kājām, un saplēstās kleitās, knapi aizsedzot ķermeni. Meitenes visas ir iedegušas un basām kājām.
  Viņu putekļainie papēži zib zem zēna deguna. Oļegs ir sajūsmā.
  Pistole izšauj sprādzienbīstamus sadrumstalotības lādiņus. Un aizslauka sabiedroto armijas kājnieku masu. Un viņi cenšas tikt uz priekšu.
  Un no krievu puses karo vesels pulks meiteņu. Un viņi visi ir basām kājām, un puskaili, un ļoti skaisti.
  Un viņi cīnās kā varoņi. Precīzāk, skaisti, kailām kājām varoņi. Un viņi šauj labi. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi met nāvējoša spēka granātas.
  Oksana, cīnījās, dziedāja:
  - Par tēvu-karali! Mēs neuzvarēsim velti!
  Un viņas kailais papēdis iemeta nāvējošu bumbu. Un saplēsa sabiedroto armijas cīnītāju masu.
  Meitenes aizsargā Malakhovy Kurgan: galvenais punkts Sevastopoles aizsardzībā. Un cīņas ir ļoti brutālas.
  Pats Oļegs kopā ar meitenēm notēmē ar ieroci un izšauj uz priekšu tuvojošos angļu karaspēku.
  Tad zēns dziedāja:
  - Slava mūsu lielajai dzimtenei!
  Un viņas kailā, bērnišķīgā kāja met lielu, postošu granātu.
  Oksana čivināja, piemiedzot savam partnerim:
  - Nu tu esi labs puika!
  Oļegs iesmējās un atbildēja:
  - Ko es varu teikt? Karš vienmēr ir slikts, ja to neuzvar izlēmīgi!
  Un zēns atkal kails, bērnišķīgs, ar apaļu papēdi meta nāvējoša spēka granātu.
  Cita meitene Nataša tviterī ierakstīja:
  - Es to saplosīšu!
  Oksana ar basu kāju iemeta destruktīvu paštaisītu zāģu skaidu maisu un teica:
  - Un iebrauc zārkā!
  Augustīna meitene, arī šauj no lielgabala. Dziedošais buckshot nopļāva britu līniju.
  Sarkanmatainais karotājs čīkstēja:
  - Tēvzemei līdz galam!
  Arī Svetlana cīnās no visa spēka. Meitene izmantoja vērpšanas lielgabalu ar daudzām stobriem. Un viņa ritināja, pļaujot rindas uzreiz angļu un turku rindās.
  Zoja arī cīnās, šī meitene ar zelta matiem. Un kā viņš sit ienaidnieku un izsit daudz ienaidnieku.
  Un čīkst:
  - Slava Krievijas caram!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš atkal metīs nāvējoša spēka granātu. Un nogalināt daudz pretinieku.
  Karotāji šeit ir ļoti skaisti un erotiski. Un viņi arī izmet nāvējošus lādiņus no zāģu skaidām no katapultām, burtiski saplosot visus. Un zāģu skaidu bumbas ir ļoti nāvējošas.
  Nataša kliedz un krata savu kailo krūšu krūšu kauli:
  - Slava Krievijai!
  Un ar savu pliku papēdi viņš atkal met to, kas nes iznīcību un iznīcināšanu, saraujot sabiedroto karaspēka pulkus.
  Šis pilskalns ir ļoti svarīgs. Tajā ir citadeles aizsardzības atslēga.
  Un meitenes to zina un izmisīgi cīnās. Un meitenes ir ļoti skaistas, muskuļotas un seksīgas.
  Un viņu muskuļi spēlējas un mirgo kā viļņi uz ūdens. Un tās ir ļoti agresīvas meitenes.
  Un, ja viņi cīnās, tad labāk ar viņiem nesākt. Un tad tiešām paņems un saplosīs.
  Oļesja, metot granātu ar basu kāju, saka:
  - Komunisms mūžīgi ar mums!
  Un kā viņš smejas! Teiksim, kaujas meitene. Un, ja viņš sāks pļaut pretiniekus, tad viņš neapstāsies.
  Nataša, šaujot uz ienaidniekiem, dziedāja:
  - Mēs lieliski sagraujam ienaidnieku,
  Lai ir kapa iznākums...
  Un pēkšņi paliek tik kluss
  Spārdīsim meitenes!
  Un briti atkāpās. Bet šeit ir turku pērles. Un viņus atkal sagaida ieroči, pamatīgi iznīcinot ienaidniekus.
  Zoja paņēma to un dziedāja, ar kailiem kāju pirkstiem iemetot nāves dāvanu:
  - Melnais krauklis, baltais gulbis, tas ir labi!
  Ja tu esi vērtīgs dzīvē - tas ir labi!
  Un atkal meitenes kailais papēdis palaida ko ļoti nāvējošu un kolosāli destruktīvu.
  Augustīns, šaujot pa pretiniekiem, loģiski atzīmēja:
  - Kolosālas uzvaras, nāciet pēc mums!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa atkal meta slepkavniecisko un nāvi nesošo.
  Svetlana, šaujot uz sabiedrotajiem un turkiem, atzīmēja:
  - Mani spēki nepāries!
  Un viņas kailais papēdis atkal palaida to, kas plēsa gaļu.
  Nataša, atlaižot, atzīmēja:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies!
  Un viņas basā pēda sāks kolosālu iznīcību.
  Cīņa turpinās ar lielu sparu. Angļi atjauno savas nesakārtotās rindas un atkal tās pamet.
  Cīņa aug kā meža ugunsgrēks.
  Zēns Oļegs šauj un dzied:
  - Mana svētā dzimtene,
  Mīlestības jūrā un ziemas laukos...
  Jūs esat no gala līdz galam
  Es esmu ērgļu zēns, nevis zvirbulis!
  Un atkal kauja dārd, un vilnis šļakstās un ripo uz klāja.
  Un meitenes, kā palaist bumbu no katapultas. Un angļu fregate, saņēmusi bojājumus, apgriežas.
  Olesja dziedāja:
  - Es esmu meitene, nevis kaķis,
  Tagad dzīvo manī
  milzīgs nīlzirgs,
  Un leopards!
  Un atkal meitenes basā kāja met kaut ko nāvējošu līdz nāvei. Un diezgan drausmīgi.
  Nataša filozofiski atzīmēja:
  - Krievija vienmēr nav gatava karam!
  Augustīna, ar basu kāju metot granātu, jautāja:
  - Un kāpēc?
  Zoja nošņāca, zobus rāvusi:
  "Jo, kad viņa ir gatava, nav muļķu, kas ar viņu cīnītos!"
  Svetlana atbildot dziedāja:
  Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums, gaismas lāpa Rus!
  Un meitene skaļi iesmējās... Un atkal basā kāja, it kā palaižot nāvējošu nāves dāvanu. Un viņa paņēma daudz pretinieku un saplēsa tos uzreiz.
  Olesja pamanīja, spēlējoties ar vēdera muskuļiem:
  - Es esmu meitene ļoti vienmērīga, ne vienkārša!
  Un viņa nospļāvās... Un ducis turku karavīru sabruka no viņas spļaušanas. Un tas bija briesmīgi.
  Oļegs agresīvi atzīmēja:
  - Es ticu, ka mēs uzvarēsim ienaidniekus!
  Un no kailā bērna papēža lidoja nāves dāvana.
  Cīņa, Oļesja čivināja:
  - Vissvētākais komunisms lai ir ar mums!
  Un meitenes kailie pirksti meta slepkavnieciskus un iznīcinošus.
  Nataša pamāja ar roku. Meitenes izšāva ar ieročiem un nogrieza pāris līnijas. Tad viņi smejas:
  Kādas zilas debesis
  Mēs uzvarēsim laupīšanas ienaidnieku ...
  Lauvai un ērglim nazis nevajag
  Tu viņu saspiedīsi ar vārdu utis,
  Un tad jūs sējat rudzus!
  Warriors tiešām ir tik brīnišķīgi, ar pērļu zobiem un vispār super.
  Zoja šāva, izmantojot daudzstobru lielgabalus, un čīkstēja, atsegdama zobus:
  - Svētajā karā būs mūsu uzvara!
  Augustīns, pļaujot pretiniekus, čivināja:
  - Imperatora karogs uz priekšu! Slava kritušajiem varoņiem!
  Un meitenes, turpinot šaut un pļaut sabiedroto karaspēku, bez pārtraukuma dziedāja:
  - Neviens mūs neapturēs
  Nekas mūs neuzvarēs...
  Arī meitene kļūs par varoni,
  Un viņai ir zobens un vairogs!
  Svetlana tam labprāt piekrita un ar savu kailo, noslīpēto kāju rēkdama meta kārtējo nāves dāvanu:
  - Ir zobens un vairogs!
  Šeit cīnās meitene. Pret viņu jebkura metode ir bezspēcīga!
  Karotāji vesels pulks, tāpēc visi ir saspiesti ar savu veiklību. Un viņi ļoti aktīvi pļauj ienaidniekus.
  Zoja, izlikusi zobus, atzīmēja:
  - Tev jācīnās par māti Krieviju!
  Un viņas kailais, apaļais papēdis izsvieda kārtējo nāves dāvanu svešiem ratiem.
  
  CITA KRIEVIJAS IZVĒLE 1994. GADĀ
  Jeļcins nolēma turēt savu vārdu un sarīkot pirmstermiņa vēlēšanas 1994. gada 12. jūnijā. Galu galā viņš to apsolīja un pat izdeva līdzīgu dekrētu. Turklāt Jeļcinam šķita, ka viņš triumfēs. Tāpēc pat 1993.gada konstitūcijā bija rakstīts, ka vēlēšanas notiks 1994.gada 12.jūnijā, bet pilnvaru skaitīšana pēc jaunās konstitūcijas sāksies no šī gada, tātad Jeļcins teorētiski saņem termiņus vēl uz astoņiem gadiem! Taču neviens negaidīja, ka Vladimirs Žirinovskis parlamenta vēlēšanās uzstāsies tik labi, ka kļūs par Borisa Nikolajeviča galveno pretinieku. Un nopietns ienaidnieks. Kas, atšķirībā no komunistiem, nav saistīts ar pagātnes kļūdām un neveiksmēm un var nošaut kapitāli.
  Jeļcins gan vairs nevarēja atgūties, jo 1994. gada 12. jūnijā notikušās vēlēšanas, pārceļot iepriekšējo termiņu, tika iekļautas konstitūcijas pagaidu noteikumos un apstiprinātas ar referendumu. Un jūs to nevarat mainīt tāpat vien. Un tagad uz vēlēšanām jāiet tad, kad ir visbīstamākais konkurents. Un ne jau parastais komunists, bet kurš? Fašists? Jebkurā gadījumā Jeļcinam bija jātiek galā ar kaut ko jaunu. Un cīņa izvērtās nopietna.
  Pirmkārt, informatīvs. Un mediju uzmanība tika pievērsta Jeļcinam un Žirinovskim. Uzreiz notika sitienu apmaiņa. Un šeit Jeļcinam bija valdības trūkumi. Tostarp augsta inflācija un kolosāls ražošanas kritums. Kā arī noziedzības uzplaukums. Un Jeļcinam bija veselības problēmas. Un tad mēģināt uzvarēt vēlēšanās.
  Vladimirs Žirinovskis, juzdams iedvesmu, bija uz ripas. Un daļa mediju viņu aktīvi atbalstīja.
  Turklāt elitē notika šķelšanās. Daži oligarhi uzskatīja Žirinovski par savu un buržuāzisko vadoni. Un kāpēc viņš ir sliktāks par Jeļcinu? Vai ir pienācis laiks mainīt zirgus? Turklāt Jeļcins ir patiešām slims un sevi izsmēlis un ir odiozs un piedzēries cilvēks.
  Pieteicās arī citi kandidāti. Prezidenta vēlēšanu likums vēl nav pieņemts. Un vēlēšanas notiek pēc vecajiem noteikumiem: savāc simts tūkstošus parakstu.
  Jeļcinam tika ieteikts noteikumus nemainīt. Lai ir vairāk prezidenta kandidātu. Vairāk lamāsies, saputinās protesta elektorātu. Varbūt tas ir izdevīgāk vienam kandidātam no valdības. Tā, ka visi neapmierinātie tika izkaisīti pa dažādiem uzvārdiem. Un visiem bija mazāk laika kampaņām.
  Tātad kandidātu ir daudz. Protams, pirmkārt, pats Vladimirs Žirinovskis. Tad Javlinskis. Arī Zjuganovs. Un nedaudz vēlāk ģenerāļi Rutskojs un Makašovs tika atbrīvoti ar amnestiju. Tad Vareņņikovs iekļuva prezidenta amatā. Un Barkašovs, kurš tika uzskatīts par fašistu. Reģistrējies bez problēmām: lai Žirinovskis velk vēl balsis.
  Parakstu vākšanai atlicis diezgan daudz laika un tika reģistrēts pieklājīgs kandidātu skaits. Un Alla Pugačova iebāza sevi Krievijas prezidenta amatā. Un vēl daudz vairāk. Piemēram, Jurijs Vlasovs un Anatolijs Karpovs. Vesela kavalkāde metās iebrukt troni. Kopumā reģistrāciju izturējuši un parakstus šeit savākuši trīsdesmit deviņi kandidāti. Un gribētāju bija vairāk nekā divi simti.
  Jeļcina komanda pat iedrošināja lielu skaitu kandidātu. Pašreizējā valdība necerēja, ka uzvarēs pirmajā kārtā. Bet saberzt opozīciju un pirmām kārtām piespiest Žirinovski izšķīst - lūdzu!
  Zjuganovs tajā laikā vēl nebija pazīstams un atpazīstams politiķis. Un Aleksandrs Lebeds joprojām palika četrpadsmitajā armijā. Lai gan gribēja viņu izvilkt, ģenerālis ielaida miglu. Un acīmredzot nolēma, ka viņa laiks vēl nav pienācis. Kandidātu vidū parādījās arī MMM vadītājs Mavrodi. Arī viņš kļuva arvien populārāks, tāpat kā Hermes vadītājs. Prezidenta amatā iekļuva arī Vladimirs Brintsalovs. Bet viņa kompānija bija diezgan mierīga, un viņš neiedegās atšķirībā no deviņdesmit sestā gada vēlēšanām. Līdz šim nomināli Jeļcins bija reitingā pirmais, taču to neuzticamību liecināja sabiedriskās domas aptauju dati.
  Vladimirs Volfovičs Žirinovskis tika pasniegts negatīvā gaismā, taču viņam par labu varēja nospēlēt arī melnais PR. Javlinskis reitingā bija trešais, taču viņa popularitāte saruka. Arī liberālis, pat ja opozīcija nav populāra.
  Rutskojs tika reģistrēts, un viņa reitings ir nedaudz pieaudzis. Hazbulatovs uz vēlēšanām negāja. Arī Josifs Kobzons kandidēja uz prezidenta amatu. Viņa nominācija izraisīja daudz strīdu un tiešas sadursmes. Pēkšņi uz Krievijas prezidentūru devās arī Sanktpēterburgas mērs Anatolijs Sobčaks. Šī nominācija izraisīja negatīvu reakciju: nomenklatūras elektorāts tika izklīdināts. Un tas pazemināja Jeļcina reitingu.
  Tomēr Anatolijs Sobčaks deva mājienu, ka atteiksies par labu Jeļcinam. Uz prezidenta amatu kandidēja arī Boriss Fjodorovs un Šakrajs. Bet šie arī nav tie izcilākie politiķi.
  Kaut vai arī no Jeļcina komandas. Un viņiem arī tika dots mājiens, ka viņiem vajadzētu laikus izstāties.
  Tātad vēlēšanas ritēja diezgan jautri un intriga bija arī otrajā kārtā.
  Bet Vladimirs Žirinovskis bija uzmanības centrā, un viņi visu laiku runāja par viņu. Un kaut kā pats par sevi saprotams, ka viņš kļuva par sacensību favorītu. Jā, un Jeļcinam šķita, ka šo odiozo personību dabūt otrajā kārtā būtu izdevīgāk nekā mazāk kaitīgo un jaunāko ekonomistu Javļinski. Vai pat Zjuganovs un vēl jo vairāk Sobčaka. Lai gan Žirinovskis toreiz bija uz augšu, un viņa popularitāte gāja cauri jumtam, un cilvēki pulcējās stadionos.
  Un propaganda, ka viņš ir fašists, pat spēlē uz rokām: cilvēki palaida garām rīkojumu un sapņoja par stingru roku. Jā, un demokrātija ar bardaku, daudzi ir noguruši.
  Tātad vēlēšanas šeit bija fifty-fifty. Un Žirinovskis guva punktus. Viņa popularitāti vairoja arī krimināllietas ierosināšana pret viņu. Turklāt slepkavības mēģinājumi, kas izraisīja intrigas un paaugstināja reitingu. Īpaši slēpts.
  Un tas ir nopietni... Vispār mediji tajā laikā strādāja, lai Žirinovskim mest dubļus, bet daži bija arī pret viņu. Un koncentrēta uzmanība. Kaut kas atgādina deviņdesmit sesto gadu: Zjuganovs pret Jeļcinu. Bet Zjuganovam bija liels trūkums: viņa partijas pagātne. Tā ir gan krāšņa, gan vienlaikus arī neveiksme. Un cilvēku atmiņā vēl pārāk svaigas bija attīstītā sociālisma laika garās rindas un tukšie plaukti. Un īpaši protams Gorbačova laiki ar taloniem un kartēm. Un cilvēki nevēlas atgriezties pagātnē. Un Žirinovskis sola viņiem lielu nākotni, kas ļoti vilina un piesaista.
  Un situācija kļūst arvien grūtāka. Un tuvojas vēlēšanas. Un Vladimirs Žirinovskis turpina spīdēt.
  Laiks skrien tik ātri, ka pat nav laika atskatīties. Un tad pienāk balsošanas diena. Pirmie dati nāk no austrumiem. Un vadībā ir Vladimirs Žirinovskis. Tālāk par otro vietu cīnās Jeļcins un Zjuganovs. Un šī ir ļoti smaga cīņa.
  Taču beigās Jeļcins uz Maskavas rēķina apsteidza Zjuganovu un ierindojās otrajā vietā. Taču starpība pirmajā kārtā bija ievērojama. Un Jeļcinam bija maz iespēju uzvarēt. Taču viss nebija par labu pašreizējam prezidentam. Kas ir acīmredzami zaudēts, palaidis garām tik graujošu sitienu. Tomēr Jeļcins nekad neieradās televīzijas debatēs. Vēlēšanas bija ļoti interesantas. Zjuganovs, kurš kļuva par trešo, atbalstīja Žirinovski. Žirinovski atbalstīja arī Alla Pugačova. Un Kobzons Jeļcins. Tāda bija šķelšanās.
  Rutskojs izaicinoši saglabāja neitralitāti. Pārējie tika sadalīti un aicināja balsot dažādos veidos. Taču Jeļcins negaidīja nepārprotamu atbalstu. Un ne visi izteicās viņam par labu.
  Tāpēc vēlēšanas bija ļoti nervozas. Bet Žirinovskis bija izteikts favorīts. Un tā patiešām bija zīme.
  Un tad notika otrā kārta... Jau pašā sākumā no balsu skaitīšanas Vladimirs Žirinovskis pārtvēra vadību un noturēja to līdz galam, iegūstot vairāk nekā septiņdesmit procentus balsu. Un Jeļcins bija spiests aiziet. Tā viņa ēra beidzās.
  Un Vladimirs Žirinovskis kļuva par prezidentu. Saņēmis grūtu mantojumu. Tostarp ražošanas un Čečenijas samazināšanās un virkne citu problēmu. Un sākās jauns krievu atdzimšanas laikmets. Sākumā Žirinovskim ne viss izdevās. Taču drīz nozare sāka strādāt. Sāka ražot progresīvākus ieroču veidus, sākās represijas pret korumpētām amatpersonām un citiem zagļiem. Daudz kas ir mainīts un pārbūvēts.
  Vladimirs Žirinovskis neslēpa, ka nodibinās diktatūru, un patiešām aizliedza daudzu partiju un kustību darbību. Sākās piespiedu aģitācija un modernizācija.
  Vienlaikus tika atceltas Irākas sankcijas, kas izraisīja strauju naftas cenu lēcienu. Un tika izdarīts daudz vairāk. Bezdarbs ātri izklīda, un notika reāla atveseļošanās.
  Darba vietas tika radītas ātrā tempā. Un valsts uzplauka arvien spēcīgāk. Vladimirs Žirinovskis tika ievēlēts uz otro termiņu, uzrādot spožu rezultātu pirmajā kārtā. Un turpināja Krievijas atdzimšanu.
  Viens no pirmajiem soļiem bija integrācija ar Baltkrieviju. Un tas izdevās izcili. Tad tika nolemts sastāvā iekļaut Krieviju un Kazahstānu.
  Un 1999. gada kara laikā Dienvidslāvija kļuva par daļu no Krievijas un tika izglābta.
  Un tad bija papildu iekarojumi. Un jaunas valstis bija daļa no Krievijas.
  Līdz 2008. gadam Krievija bija atjaunojusi sevi PSRS robežās. Bet tas ir cits stāsts.
  
  VAIRĀK Fīrera tālredzīgo gājienu
  Hitlers izrādījās nedaudz gudrāks un tālredzīgāks. Un jau četrdesmit pirmajā gadā viņš riskēja un pārcēla vairākas papildu divīzijas Rommelam no Francijas uz Āfriku.
  Izcilais komandieris attīstīja ātru ofensīvu, un Tolbuka ieņemšana iebruka Ēģiptē. Un, nedodot britiem pārtraukumu, viņš ieņēma Aleksandriju un Suecas kanālu. Pēc tam vācu karaspēks triumfējot ienāca Irākā un okupēja Kuveitu.
  Pieeja naftai tika iegūta, bet vācieši tika piekauti pie Maskavas. Un fīrers sāka ofensīvu, kā reālajā vēsturē dienvidos. Rommela uzvaras noteikti ietekmēja noskaņojumu. Un augustā Turcija iestājās karā pret PSRS. Osmaņu impērijas spēcīgais trieciens Sarkanās armijas pozīcijām izrādījās nāvējošs. Padomju karaspēks bija ievērojami mazāks un atkāpās. Batumi tika ieņemts, un Erevāna tika ielenkta.
  No Ziemeļkaukāza tika novirzīti ievērojami Sarkanās armijas spēki. Un vācieši spēja izlauzties līdz Kaspijas jūrai. Un viņi nogrieza padomju armiju pa sauszemi. Un tā izrādījās nopietna prasība. Un Rommels viņai uzbruka kopā ar Turcijas karaspēku. Un viņš sāka lauzties cauri Baku. Jā, tas ir nopietni.
  Japānai šajā pasaulē Midvejas kaujā veicās nedaudz labāk. Un izglābās no sakāves. Bet viņa nevarēja balstīties uz saviem panākumiem un neieņēma Havaju salu arhipelāgu. Un tas ietekmēja kara gaitu Klusajā okeānā. Taču uzlecošās saules zeme arī izvairījās no sakāves. Tomēr viņa neuzdrošinājās atvērt arī otro fronti.
  Vācieši nespēja ieņemt Staļingradu kustībā, bet pārcēla Sarkano armiju pāri Kaspijas jūrai. Un viņi sāka attīstīt ofensīvu uz dienvidiem. Un viņiem tas izdevās ... Vācieši kopumā cīnījās diezgan prasmīgi. Un viņi neiesaistījās ilgstošās kaujās pie Staļingradas, bet pārcēlās uz dienvidiem gar Volgu.
  Ir neērti pārvietoties kalnos, un Fritz deva priekšroku uzbrukumam gar Kaspijas jūras krastu. Un viņiem tas izdevās.
  Luftwaffe pilots Marsels cīnījās ar slavu cīņās ar britiem un tika pārcelts uz austrumu fronti. Tur viņš turpināja ar spēku iegūt kontus, sagraujot ienaidniekus. Un tas bija lieliski.
  PSRS Marseļu sauca par melno velnu. Sāpīgi ātri viņš ieguva kontus. Un nevis kā mednieks, bet steidzas karaspēka biezumā un iznīcina lidmašīnas.
  Padomju karaspēka ofensīva pie Staļingradas šoreiz nebija veiksmīga, tāpēc vācieši bija tam gatavi. Nacisti spēja atvairīt Rževa-Sihova operācijas mēģinājumu, uz kuru tika izmesti kolosāli spēki.
  Un ziemā nacisti jau tuvojās Batumi. Un situācija kļuva kritiska.
  Viltīgais Staļins piedāvāja Hitleram atsevišķu mieru ar jebkādiem nosacījumiem.
  Viņš sprieda, ka turpmāka kara turpināšana ir bezjēdzīga un radīs tikai jaunus upurus un zaudējumus.
  Hitlers piekrita, taču izvirzīja ļoti sarežģītus nosacījumus: atteikties no visa Kaukāza, zemēm gar Volgu, kā arī Karēliju un Arhangeļskas pilsētu. Plus vēl ikgadējo reparāciju maksāšana, bezmaksas izejvielu un pārtikas piegāde un visa militārā aprīkojuma nodošana Trešajam Reiham. Un tad robežas tiek novilktas gar frontes līniju.
  Staļins tam piekrita. Neskatoties uz šādu apstākļu nopietnību. Un vācieši faktiski uzvarēja. Staļins arī garantēja partizānu kara beigas un atdeva dažus gūstekņus. Turklāt PSRS arī nodeva savas zelta rezerves Trešajam Reiham.
  Hitlers ieguva daudz, bet joprojām bija Rietumu fronte. Un bija nepieciešams palīdzēt Japānai.
  Pirmkārt, fīrers iesniedza Franko ultimātu, un viņš ļāva vācu karaspēkam doties uz Gibraltāru. Pilsēta-citadele tika ieņemta dienas laikā īslaicīga uzbrukuma rezultātā. Tad nacisti sāka virzīties uz priekšu, iekarojot Āfriku caur Maroku. Un viņiem tas absolūti izdevās. Viņu karaspēks bija gan spēcīgāks, gan kaujas gatavāks.
  Tīģeris izrādījās ļoti veiksmīgs, tanks, kas vienkārši šokēja britu karaspēku. Un viņi trīcēja no bailēm.
  Vācieši 1943. gada pavasarī, pārvarot britu vienību vājo pretestību, ieņēma visu Francijas Āfriku. Un tad mēs vasarā pārcēlāmies uz dienvidiem. Fīrers gribēja sagūstīt visu Melno kontinentu. Un pavasarī nacisti okupēja arī Indiju, gandrīz nesastopoties ar pretestību. Gan vietējie iedzīvotāji, gan sepoji uzņēma nacistus kā atbrīvotājus.
  Un Trešais Reihs ieguva kolosālus resursus.
  Vasarā nacisti ieņēma gandrīz visu Āfriku. Un rudenī viņi pabeidza Dienvidāfrikas un Madagaskaras iekarošanu.
  Lielbritānijai notika gaisa uzbrukums. Pirmkārt, debesīs tika palaists ME-309, kas izrādījās ļoti drausmīgs lidaparāts. Joprojām trīs 30 mm lidmašīnu lielgabali un četri ložmetēji. Pret šādu briesmoni nav tik viegli pretoties. ME-309 britiem kļuva par murgu. Kā arī bumbvedējs Yu-288, kas bombardēja britu pozīcijas, bez šaubām.
  Pēdējā lidmašīna bija tik ātra, ka britu lidmašīnām bija gandrīz neiespējami panākt. Focke-Wulf arī izrādījās ļoti briesmīgs. Šī iekārta parasti ir kļuvusi par miesnieku Lielbritānijā un ASV.
  Bet pilots Marseļa sāka gūt fantastiskus rēķinus. Par trim lidaparātiem viņš pirmo reizi Trešā Reiha vēsturē tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un atkal dimantiem. Un par četrsimt lidmašīnām kā jaunu apbalvojumu viņš saņēma Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par 500. lidmašīnu viņam tika piešķirts Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem. Un tūkstotim: Dzelzs krusta Lielkrusts. Un piekritīsiet, ka bija ļoti forši!
  Un briti tika sisti pa gaisu kā jēra karbonādes ceptas. Un tie tika ļoti veiksmīgi sekvestrēti.
  Un vācu zemūdeņu flote strauji pieauga un sagrāva Lielbritāniju jūrā. Un arī ASV. Abu flotu kopējā tonnāža strauji izkusa. Un vācu valoda auga. Un kuģu skaits pieauga.
  Un Lielbritāniju turpināja bombardēt. 1944. gadā sērijā iekļuva reaktīvais iznīcinātājs ME-262, kas sabiedrotajiem kļuva par īstu murgu. Un vēl efektīvāks Arado reaktīvais bumbvedējs. Un viņi vēl vairāk pārspēja Lielbritāniju debesīs.
  Sabiedrotajiem nebija labu reaktīvo lidmašīnu, un viņi zaudēja nacistiem.
  Ar milzīgiem resursiem un darbaspēka masu nacisti tajā pašā laikā uzsāka FAA raķešu programmu. Tiesa, viņa nedaudz sarūgtināja Hitleru. Raķetes bija pārāk dārgas un ne pārāk precīzas. Bet tie joprojām ir nodarījuši vissmagākos postījumus Lielbritānijai. Un Londonu īpaši skāra raķešu salvojumi.
  Līdz 1944. gada vasarai vācieši bija pilnībā sagrābuši virsroku debesīs. Viņiem bija arī uzlabota Focke-Wulf versija - TA-152, kas bija vienkārši nepārspējami laba. Un viņš sita britu lidmašīnas un bombardēja sauszemes mērķus.
  1944. gada jūlijā sākās operācija Jūras lauva. Tas noritēja diezgan veiksmīgi. Un divu nedēļu laikā Lielbritānija tika iebruka. Vācu tanks "Panther" -2 izrādījās ļoti labs, un vēl jaudīgāks un galvenais perfekts "Lion" -2. Pēdējā tankā tika izmantota vācu tanku būvniecībā jauna shēma: dzinēja un transmisijas izvietojums vienā blokā. Un tas ļāva samazināt tvertnes augstumu un kompaktēt izkārtojumu.
  Tas nozīmē, ka svars ir samazinājies, un bruņu biezums ir palielinājies. "Lauva" -2, kas sver deviņdesmit tonnas, paaugstināja bruņas biezumu līdz 250 mm pierē un 170 mm sānos un ar 1250 zirgspēku dzinēju. Kas padarīja viņa braukšanas sniegumu apmierinošu. Pieaudzis arī bruņu plākšņu slīpuma līmenis.
  Tātad vācieši devās uz priekšu, un briti tika uzvarēti.
  Bet joprojām bija ASV. Nacisti ieņēma Islandi un sāka tuvoties Amerikas pilsētām. TA-400 veica pirmos masīvos uzlidojumus.
  Novērošanas triecienu veica arī V-3 raķetes. Lai tie ir dārgi, bet viņi parādīja iespēju apšaudīties.
  Rūzvelts jau bija smagi slims un vēlējās mieru. Bet Trešais Reihs ļoti vēlējās piebeigt ASV.
  Vācieši tagad kustējās un bombardēja ASV. Arvien vairāk tika būvētas lidmašīnas, zemūdenes un kuģi.
  Četrdesmit piektais gads ir pagājis milzīgu sitienu apmaiņā. ASV zaudēja gaisa kauju. Vācieši izmantoja reaktīvo lidmašīnu. Jo īpaši ME-262 X, kas izrādījās modernāks un efektīvāks.
  Turklāt Vācijas zemūdeņu flote izmantoja ūdeņraža peroksīda zemūdenes, un tās ir ļoti ātras un progresīvas mašīnas.
  Hitlers pieprasīja sakaut ASV ...
  Staļins joprojām klusēja un laizīja savas brūces.
  1946. gadā sākās iebrukums Kanādā un vienlaikus no Latīņamerikas uz Meksiku.
  Fritz lidmašīnas un E sērijas tanki ir ļoti spēcīgi. Pēdējie Amerikai ir kļuvuši par murgu.
  E-50 tankam nebija līdzvērtīgu un pārliecinoši dauzīja Shermans un Pershings.
  Vācu automašīnai bija jauns gāzes turbīnas dzinējs ar 1500 zirgspēkiem un kopā septiņdesmit tonnas. Un frontālās bruņas ir 250 mm zem nogāzēm, bet sānu bruņas ir 170 mm. Un šī mašīna visus saspieda. Un 105 mm kalibra lielgabals un 100 EL stobra garums. Un tā tas visus sasmalcina un salauž.
  Amerikāņu tanki dodas no pieciem kilometriem ar garantiju. Un tikai pašiem "Superpershing" ir iespēja ielauzties sānos un aizvērties.
  Un vācieši virzījās pret ASV. Un MP-64 triecienšautene Vācijā ir nepārspējama. Un samīcīt amerikāņus.
  Tikai atdalīšanās pie okeāna un ilgstoša saziņa neļauj amerikāņiem tikt ātri sakautiem.
  Hitlers rūc un prasa panākumus... Kanāda tika sagūstīta 1946. gada pavasarī un vasarā. Un rudenī ASV cīņas jau ritēja pilnā sparā. Tomēr nacisti saskārās ar spītīgu pretestību.
  Jeņķi izmisīgi aizstāvēja savas zemes un turējās no visa spēka. Rudens pagāja sīvās cīņās. Vācieši izmantoja svešas divīzijas un turpināja virzīties uz priekšu. Un japāņi arī uzkāpa no austrumiem. Un viņi galvenokārt uzbruka no Meksikas puses.
  Fīrers dauzīja dūres un pieprasīja jaunas uzvaras un panākumus. Taču cīņas turpinājās un turpinājās, un līdz 1947. gada ziemas beigām puse no galvenās ASV teritorijas tika ieņemta.
  Ir jau pavasaris. Kaujā parādījās jauns vācu tanks E-50. Tajā svars samazinājies par piecām tonnām, un dzinējs kļuvis jaudīgāks par 2000 zirgspēkiem. Un šī mašīna jau burtiski lido. Viņas mobilitāte ir īsts šoks amerikāņiem.
  Un TA-500 un TA-600 vienkārši iegremdē amerikāņus zemē. Kaujās piedalījās arī supertanks Rat-2. Mašīna, kas sver divus tūkstošus tonnu. Tomēr tas neizrādījās pārāk efektīvs. Tiesa, jaunā "Rat" modifikācija -3 bija aprīkota ar jaudīgu reaktīvo bumbu. Un šis bumbvedējs gan satrieks, gan saplosīs ienaidnieku.
  1947. gada pavasaris bija karsts. Un maija beigās vācieši jau bija pietuvojušies Ņujorkai. Kaujās piedalījās arī diskotēkas. Viņus ieskauj lamināra strūkla un tie bija praktiski neievainojami. Un saspieda amerikāņus debesīs un uz zemes. Un vasarā sākās uzbrukums Ņujorkai un Vašingtonai.
  Vācieši noteikti bija spēcīgi. Un ASV nepretojās. Lai gan Ņujorka parādīja savu varonību, un, neskatoties uz iznīcību, tā nepadevās. Un palika līdz augusta beigām. ASV kapitulēja 1947. gada 3. septembrī.
  Un tās bija Otrā pasaules kara beigas.
  Trešais reihs kādu laiku sagremoja un apguva notverto. Un valdīja miers...
  Bet Japāna joprojām ķircināja Ādolfu Hitleru ar savām mantām. Un bija skaidrs, ka divi putni nevar tikt galā vienā migā. Un PSRS Staļinu nomainīja Berija.
  Un 1955. gada 20. aprīlī sākās jauns karš. Un Berija piedāvāja tajā piedalīties Trešā Reiha pusē.
  Hitlers piekrita, taču noteica, ka PSRS saņems tikai dienvidu Sahalīnu un Kuriļu grēdu. Un nekas vairāk! Reparācijas tiks samazinātas tikai par pieciem procentiem.
  Berija tam piekrita. Un tā cīņas turpinājās ar kolosālu spēku. Vācieši ir tehnoloģiski spēcīgāki. Un viņiem ir daudz ārvalstu nodaļu. Bet japāņi arī nav vāji. Un viņiem ir milzīga armija, īpaši ķīniešu.
  Un ir jauns liels karš, bet tas ir cits stāsts.
  
  PSRS UN ĶĪNAS KARŠ
  ANOTĀCIJA
  Izceļas liels karš starp PSRS un Ķīnu. Ķīnas pusē ir milzīgs darbaspēka pārākums, Krievija ir tehniski spēcīgāka un tai ir talantīgāka un kompetentāka komanda.
  Piemēram, karš starp PSRS un Ķīnu gandrīz kļuva reāls 1969. gadā, kaujās par Damanska salu. Un citā paralēlajā Visumā Mao Dzeduns, kuram jau bija septiņdesmit pieci gadi, nolēma, ka viņam jau nav ko zaudēt, un viņam jāieiet vēsturē kā lielākajam iekarotājam un karotam, vēl dzīvam esot. Un pārspēj Staļinu! Un tā Ķīnas armija devās uzbrukumā un uzbruka PSRS. Iemesls bija artilērijas trieciens Ķīnas teritorijai. Un 1969. gada 22. martā Ķīna oficiāli pieteica karu PSRS.
  Tā sākās viens no asiņainākajiem kariem cilvēces vēsturē. Ķīna ir paļāvusies uz daudziem kājniekiem. Tajā ir mazāk tanku un lidmašīnu nekā PSRS, un ieroču ziņā tā atpaliek. Bet tur ir liels iedzīvotāju pārsvars, plus vēl PSRS armijai jāpārvieto karaspēks uz Tālajiem Austrumiem un Sibīriju. Pēc izsludinātās mobilizācijas līdz 1.aprīlim Ķīna izvietoja vairāk nekā divdesmit miljonus karavīru. Daudzi no viņiem bija bruņoti ar ieročiem, bet diezgan drosmīgi un fanātiski. Un liela skaitliska priekšrocība.
  Ķīnieši veica galveno triecienu ap Amūru, Primorijā un Usuri teritorijā. Protams, arī ievērojami ķīniešu spēki kāpa pāri Amūrai, mēģinot novirzīt padomju karaspēku un izklīdināt to spēkus. Aprīlī kaujas izvērtās Vladivostokas nomalē.
  Un dienvidos pūta silts gaiss, un pavasaris ritēja pilnā sparā. Parādījās zaļa zāle.
  Ķīnietēm ceļā stājās īpašs meiteņu bataljons Alenkas vadībā.
  Viņi ieņēma nocietinātu pozīciju un bija bruņoti ar daudziem ložmetējiem. Un ķīniešu perli blīvos pūļos. Meitenes bija ļoti labi metieni.
  Anyuta, skribelē no ložmetēja, izdeva:
  - Slava komunisma idejām!
  Un agresīvi nopļāva ķīniešus. Viņa tās sagrieza kā izkapti. Un viņai tas izdevās ļoti veiksmīgi.
  Aļenka ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu, saplosot Debesu impērijas karavīrus, čivināja:
  - Komunisma godam!
  Zoja, šaujot uz ienaidnieku, nopļāva pretiniekus ar dzeltenu ādu. Un meitene to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem iemeta sprāgstvielu.
  Un komjaunietis kliedza:
  - Par svēto Krieviju!
  Alla arī ir rudmataina meitene, bikini. Un viņa nopļauj ķīniešu karavīrus un ar plikiem kāju pirkstiem met slepkavniecisku granātu. Iznīcina ienaidniekus no Ķīnas.
  Karotājs kliedza:
  - Par Krievijas varenību!
  Marija arī precīzi šāva uz ķīnieti. Un cīnījās kā briesmonis. Viņa pļāva Mao karaspēku... Un viņa uzvedās kā īsts komjaunietis. Un kā nopļaut šos ķīniešus.
  Tad viņa kliedza:
  Mēs nepadosimies no Vladivostokas!
  Olimpiāde: šī varonīgā meitene, kas ar ložmetēja sprādzienu sita pret ķīniešiem. Un nopļāva daudz dzelteno karavīru. Un tad ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist veselu kaudzi granātu. Ķīniešu tanks apgāzās, saspiežot piecdesmit šauras acis karavīrus.
  Komjaunieši dziedāja:
  - Un Amerikā, Japānā, Ķīnā,
  Maskavā nav skaistāku pilsētu ...
  Parādīt šo pilsētu krāšņumā -
  Es nevaru atrast īstos vārdus!
  Un te Aļenka atkal vienā sērijā nopļauj ķīniešu līniju un ar plikiem kāju pirkstiem met granātu.
  Alenka ir ļoti skaista blondīne. Un viņš šauj precīzi, katra lode trāpa mērķī, nogalinot ķīniešus.
  Meitene diezgan loģiski atzīmēja, šaujot uz ienaidnieku:
  -Komunisms ir liels kosmoss,
  Komunisms ir mans liktenis!
  Komjauniete ir ļoti nokaitināta, ka Krievija zaudēja karu Japānai. Krievija, kas uzvarēja Napoleonu, zaudēja aziātiem. Un tas ir apkaunojoši. Un uzvaras gadījumā Ķīna kļūtu tikai par Krievijas provinci. Un šīs iespējas tiek palaistas garām.
  Arī Anyuta ļoti precīzi šauj pa ķīnieti. Pļauj tos ar izkapti. Un tad ar basām kājām viņš met granātu un apgāž debesu impērijas tanku.
  Karotājs dziedāja:
  - Par planētas varenību komunisma mūžīgajā godībā!
  Zoja arī met ļoti precīzi, turklāt sit pretiniekus. Un viņš to dara ļoti precīzi. Un tagad no tanka lido salauzti ruļļi.
  Zoja čīkst:
  - Par svēto Krieviju!
  Un rāda savu garo mēli.
  Ar ķīniešiem cīnās arī rudmatainā Alla. Pūta stiprs vējš, un viņas mati plīvoja gar gaisa viļņiem kā proletāriešu reklāmkarogs, ar kuru viņi dodas vētra Ziemas pili.
  Meitene rēc:
  - Par mieru un par komunismu!
  Marija arī nopļāva veselu rindu ķīniešu karavīru. Izgrieziet veselu caurumu. Un viņa ar kailiem kāju pirkstiem ar nāvējošu spēku meta granātu un kliedza:
  - Par Dzimtenes diženumu!
  Olimpija šāva uz Mao Dzeduna karaspēku, nogāza ienaidnieku kā kviešus ar sirpjiem, izsita daudz ienaidnieku un čīkstēja:
  - PSRS labā!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā palaist granātu, kas iznīcina Debesu impērijas karaspēku un notriec lidmašīnu.
  Un no Valentīna, it kā viņš no bazūkas sitītu Ķīnas uzbrukuma lidmašīnu un nogāztu viņu, smaidot, sacīdams:
  - Krieviju nevar saliekt un nenolikt uz ceļiem!
  Padomju meitenes karo arī netālu no pilsētas ciema Dalniy. Un pat dusmās skaistules dodas pretuzbrukumā. Un niknā uzbrukumā.
  Bet kaujas gatavākās garnizona vienības pārvietojās pēc ķīniešiem. Un bez kavēšanās viņi sita aizmugurē.
  Kā pirmais kaujā stājās baskāju meiteņu bataljons, šortos un vestēs.
  Skaistas meitenes sāka kult Debesu impērijas armiju, kas jau bija sasista iepriekšējās kaujās.
  Vispirms karotāji uzbruka baterijām. Ar basām kājām mestās granātas lidoja pret ķīniešiem. Viņi bija ļoti asi. Un paši krievu karotāji ņēma un nometa vestes. Lai paliktu kailām krūtīm.
  Tātad gandrīz pilnīgi kailas meitenes ir gandrīz neiespējami sist. Kad sievietes āda ir kaila, viņas lodes neiztur.
  Veronika ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Es būšu čempions!
  Un kratīja savus baltos, cirtainos matus.
  Džulians arī nav tik vienkāršs. Lupanula uz ķīniešu. Un tad, kad viņš ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Svētās, cariskās un padomju Krievijas vārdā!
  Un atkal viņa kratīs savas pilnās krūtis ar sarkaniem sprauslām. Un meitenes viduklis ir tievs.
  Tālāk kaujā metas rudmatainā Anna. Tāda dzirkstoša un atsaucīga meitene. Kā mest granātu ar basu kāju. Tātad Ķīnas karotāji izklīdīs uz visām pusēm. Un ripo apkārt, it kā notriekts.
  Un meitene šauj uz viņiem un čīkst:
  - Par pareizticīgo un krievu dievu caru un par PSRS!
  Andželīna arī dauzīja. Un kaste ar gliemežvāku, ko viņa kaila, spēcīga kā vilkmes zirgs, uzmeta, aizlidoja. Un sadauzīja daudz ķīniešu.
  Meitenes parasti ir super, kad ir kailas un basām kājām. Bet šortos skriet pozā ir vēl foršāk.
  Un zemeņu sprauslas, tik spīdīgas!
  Viktorija arī izšaus granātu ar savām sarkanajām krūtīm un sitīs ķīniešus, cik vien spēs. Šeit ir meitene. Un pats galvenais, meiteņu bataljona komandieris uz iznīcinātāja. Un arī tikai biksītēs.
  Un krata kailās krūtis. Kas ir tik skaisti un seksīgi.
  Veronika paņēma un ar basu kāju iemeta granātu. Viņa pārtrauca daudz ķīniešu valodu un čīkstēja:
  - Akrobātika iekāpšanai!
  Arī Juliana ļoti veikli ar kailu mazo kāju meta granātu un čīkstēja, pļaujot ķīniešus:
  - Mūsu smīns un graujošais sitiens!
  Tad kā mirdzēt zobiem.
  Un tā Anna to paņēma un izdrāzīja. Nošāva daudz ķīniešu. Un kā viņa to izdarīja.
  Un kā ar basu kāju palaist granātu. Un čīkst:
  Mēs neesam vergi!
  Tad viņš smiesies un rādīs mēli.
  Andželīna to paņēma un satracinātā niknumā čivināja, izspļaujot ienaidniekam lādiņus:
  - Es esmu foršākais no foršajiem.
  Un ar kailām kājām viņa palaida smagu bumbu. Viņa paņēma un uzspridzināja Ķīnas karaspēku, tos sasmalcinot.
  Arī Veronika ņems un āmurēs Āzijas ordu. Un sasmalcina viņu kaulus.
  Meitene to paņēma un čivināja:
  - Mēs visus sagrausim!
  Un atkal no basas kājas lido letāla un unikāla granāta.
  Un sasmalcina ķīniešus. Un kāpēc viņi ieradās krievu zemēs? Šeit viss pieder Krievijai. Un Dalniy ciematu Ķīna nevar ieņemt.
  Džuliana ar basu kāju palaida granātu un dziedāja:
  - Slava lielajai Krievijai! Valsts domi mums nevajag! Un arī Politbirojs nav vajadzīgs!
  Sarkanā Anna agresīvi norādīja:
  - Es būšu čempions.
  Un ar meitenes basu kāju izmesta granāta visus saplacinās. Palika tikai asiņaina gaļa.
  Bet Andželīna paņēma un čīkstēja. Nogalināja kaujinieku baru. Un slaucīja kā nāves eņģelis.
  Un gāja bojā daudzi ķīniešu karavīri.
  Krievu karaspēks spieda ķīniešus no visām pusēm. Viņi drupināja un drupināja.
  Izcēlās roku cīņas. Krievu karavīri ar durkļiem sadūra Ķīnas karaspēku. Mosin šautene modernizētā uzbrukuma versijā ir lielisks klubs. Kas izlaužas cauri galvaskausam. Un lauzt kaulus.
  Bet īpaši skaisti cīnās meitenes ar zobeniem. Tas ir lieliski. It īpaši, ja kailas krūtis šūpojas.
  Un sprauslas ir tik rubīnainas un mirdzošas. Tāpēc jūs vēlaties uz viņiem skatīties un noskūpstīt.
  Un skūpsts bez pārtraukuma.
  Meitenes cīnās ar izsalkušo panteru niknumu, kas redz jērus. Viņi tos moka un nodīrā.
  Veronika, šaujot uz ķīnieti, čīkst:
  -Nāvi par nāvi!
  Juliana, metot granātu ar basu kāju, piebilst:
  - Asinis par asinīm!
  Anna, rakstot Debesu impērijas karaspēkam, čīkst:
  -Aci pret aci!
  Un viņa arī ar basu kāju iemeta citronu. Viņa bija stiprāka par visiem un sarauta gabalos ar prātu.
  Un šeit nāk Andželīna. Vesela muca ar nāvējošām sprāgstvielām tiks palaists un sasmalcina ienaidniekus.
  Tad, kā viņš dzied:
  - Es esmu baskāju zilonis un ļoti foršs!
  Meitene ir patiešām spēcīga. Un viņas kājas ir kā nūjas. Kā pārvietot samuraju cirkšņos. Tie pieci metri uz augšu un uzlidoja. Metās kā no akmens palaista katapulta. Precīzāk, laikam no katapultas akmens!
  Bataljona komandiere Viktorija izšāva rindu uz ķīniešiem. Viņa nopļāva dažus dzeltenos karotājus un čīkstēja:
  Mēs cīnīsimies par svēto Krieviju.
  Un ar pliku, iedegušu celi, it kā kustētos uz zodu. Un salauzt ienaidnieka žokli.
  Viktorija ir sajūsmā....
  Juliana entuziastiski saka:
  - Būs cars Leonīds Iļjičs Brežņevs, lielākais no Krievijas cariem!
  Un viss bataljons puskailām, basām kājām, kā rej pa plaušām, iznīcinot ķīniešus.
  - Lai tā būtu!
  Tomēr ķīnieši uz milzīgu zaudējumu rēķina spēja ieķīlēties Sarkanās armijas pozīcijās. Un nogrieza Vladivostoku. Tajā pašā laikā Mao karaspēks nedaudz iekļuva Usuri reģionā. PSRS mobilizācija turpinājās un arvien vairāk karaspēku pārveda uz Tālajiem Austrumiem, Sibīriju un Kazahstānu. Spēki nebija ļoti vienādi. Bet PSRS ir labāka tehnika. Ir arī kaujas jūrā.
  Un šeit ar PSRS armiju ir nedaudz vieglāk. Ķīna nav tik spēcīga jūrā, un pret to ir iespējams sniegt diezgan veiksmīgus triecienus un izcīnīt uzvaras.
  It īpaši, ja cīnās ļoti skaistas un mūžīgi jaunas padomju meitenes un tajā pašā laikā raganas.
  Cīņa ar Ķīnas eskadriļu turpinājās. Jūras ģenerālis un PSRS admirālis Andrejs Sokolovskis rīkojās aukstasinīgi.
  Viņš pat nevadīja kauju, bet vienkārši deva komandu.
  - Pienāc tuvu un sit!
  Krievi dauzījās no vienas puses uz otru. Šeit aizdegās Deng Xiaoping flagmanis. Caurules sabruka.
  Vispār ķīniešiem atkāpšanās ir nedaudz gausa. Bet viņi ir tik lepni. Tiesa, Dens Sjaopins ir izņēmums. Un pavēl doties prom.
  Bet no krieviem nav tik viegli atrauties. Ķīnieši cieš smagus zaudējumus un atkāpjas.
  Viktorija, iznīcinātāja kapteine, un tāda pati puskaila, līdz melnai iedegusi gaišmataina meitene kā pārējās.
  Protams, ir ļoti skaisti, ja meitenes ir gandrīz kailas, slaidas, muskuļotas. Un, ja kājas ir tukšas, tad tas viss ir šarms un kārdinājums.
  Viktorija nikni saka:
  - Es esmu karotājs, kurš dzimis no Svaroga! Es esmu Dieva Rodas mazmeita. Un es varu darīt brīnumus!
  Andželīna loģiski atzīmēja, palielināmais stikls samurajam:
  "Es arī neesmu no parastām asinīm. Redzi, cik viņa ir stipra. Mans sencis bija Iļja Muromets.
  Un meitene ar basām kājām palaida veselu kasti.
  Veronika cīnījās izmisīgi, cīnījās ar visu spēku un palaida tādu kaujas spēku.
  Asaras burtiski ķīnieši.
  Meitene ir ļoti skaista, blonda, izliekta, ar garām, muskuļotām kājām. Viņai patika, ka viņu glāstīja.
  Veronika saka:
  - Kāpēc ķīniešu orda uzkāpa Krievijā!
  Džuliana, šī skaistā meitene, čīkstēja, trāpot Debesu impērijas karaspēkam:
  - Lai atrastu savu likteni!
  Pusaudžu meitene pēdējos mēnešos ir augusi un kļuvusi par muskuļotāku un izliektāku figūru. Juliāna uzziedēja un kļuva tik skaista. Un viņas mati ir balti ar nelielu zeltījumu. Arvien vairāk viņa vēlas vīrieti. Tikai nevainību ir biedējoši zaudēt.
  Bet lai viņi glāsta, samīļo, bučo, laizīt. Vislabāk ir tikt galā ar salona zēniem. Viņi arī baidās un kautrējas, un ir mazāks risks, ka viņi vēlas kaut ko nopietnāku.
  Juliana ir ļoti laba karotāja un šauj. Viņš arī sapņo kļūt par feldmaršalu. Turklāt viņa vēlas līdzināties Magomedam un izveidot savu reliģiju.
  Ambicioza meitene.
  Tagad, ja pats cars Leonīds Iļjičs Brežņevs tāpat kā Vladimirs Solņiško ņemtu un iepazīstinātu Rodnoveri Krievijā un Atgriezties pie krievu dieviem.
  Kāpēc mums vajadzīga Marija?
  Slava Dievmātei - Lada.
  Tas noteikti ir labāks par Bībeli.
  Mūsu Lada ir ļoti skaista, ar zelta krāsā matiem, un viņa ir īstā Dievmāte un Dievu māte un Visvarenās ģimenes vienpiedzimušā meita!
  Visuma radītājs.
  Klans vienmēr bija un Viņš, tāpat kā Allāhs - Visvarenais, Mūžīgais, Viszinošais, Visuresošais, un viss Visums ir viņa templis.
  Ar ko viņš ir sliktāks par jūdu Jahvi vai vājāks par viņu?
  Rods radīja neskaitāmu Visumu kopumu!
  Viņš dzīvoja tik daudz, ka jūs nevarat iedomāties!
  Rod bija pirms visiem laikiem. Nebija laika, bet Rods bija!
  Un vienmēr būs!
  Visi Demirugi dievi ir Ģimenes bērni!
  Un mēs esam viņa mazbērni!
  Bet Rods neaizliedz pielūgt savus bērnus un dievus. Rods ir dievu Dievs.
  Un Svarogs ir dievu Dievs!
  Un cilvēki ir Dievu mazbērni! Slava krievu dieviem!
  Juliana kulj ķīniešus. Šķiet, ka krievu dievi palīdz arī krievu cilvēkiem.
  Drīz viņi beigs Denu Sjaopingu, un beigas būs nopietns karš jūrā. Vai varbūt jums būs jānolaižas Debesu impērijā. Jo labāk mēs iekarosim Pekinu. Tik daudz sliktāk Ķīnai. Tomēr kļūt par daļu no Krievijas nav tik biedējoši.
  Precīzāk, nevis Krievija, bet PSRS!
  Juliana jautā Annai:
  - Vai, jūsuprāt, mums vajadzētu pārņemt Ķīnas impēriju?
  Rudmatainā skaistule atbild:
  - Protams!
  Džuliana ar nepatiesu pārsteigumu jautā:
  - Priekš kam?
  Anna skaidri norāda:
  - Lai vēlāk nebūtu nekādu draudu! Ka man vairs nav jācīnās ar ķīniešiem, kuri gribēja atriebties!
  Juliana iesaucās:
  - Un tas ir pareizi!
  Krievijas flote vajā ķīniešus un nogremdē viņu kuģus.
  Juliana arī vada garīgu dialogu.
  Kāpēc ir vajadzīga lūgšana? Jo cilvēkam vienmēr nepietiek ar to, kas viņam ir. Pieaugot ienākumiem, pieaug arī vajadzības. Un tas ir labi. Tas ir tas, kas virza progresu. Cilvēki vēlas vairāk un vairāk. Un krievu dievi palīdz šajā jomā, stimulējot zinātni.
  Krievu dievu gudrība ir liela.
  Un kristietība? Ko tas māca?
  Ka Zeme un viss, kas uz tās - sadegs! Vai tiešām ir iespējams stimulēt cilvēces attīstību?
  Protams - krievu ticība atšķirībā no kristietības un islāma nemāca pasaules galu. Rodnoverie māca, ka cilvēki nākotnē attīstīsies un kļūs par sevi kā dievi-demiurgi.
  Ka zinātne, progress un saprāts veidos no mums dievus! Un cilvēki kļūs stiprāki un gudrāki.
  Ko māca kristietība?
  Kas mēs esam māls? Ka mēs neesam neviens! Ka Dievs ir viss un cilvēks nav nekas!
  Bet Rodnoverie paaugstina cilvēku.
  Bet vissliktākais Bībelē ir ebreju paaugstināšana pāri pārējām tautām. Pēc tam jūs brīnāties, kā kāds tic tādai lietai. Un kāpēc kristietība izrādījās tik izturīga?
  Bet romieši varēja nākt klajā ar savu reliģiju. Viņi ir gudri. Un izveidojiet savu monoteismu.
  Kāpēc mums vajadzīga kāda cita ticība. Ir arī paradīze - Iriy. Un Ceļš starp zvaigznēm, pa Piena ceļu, un gara evolūcijas doktrīna. Kad tu pats vari izaugt līdz Dievam.
  Un neesi tikai aita, kas noliecas pāri paradīzei, un tās jērs dzen to ar dzelzs stieni.
  Tātad ir izvēle.
  Vai savējais, vai ebrejs - kāda cita!
  Nu kāpēc krieviem vajadzīga kāda cita ticība. Ak, kāpēc Pēteris Lielais neatdzīvināja Rodnoveri.
  Viņi lūdza savus dievus un savu Dieva Māti Ladu.
  Un krievu dievi kļūtu stiprāki par visiem un vedīs mūs uz uzvaru.
  Un arābi? Viņi izveidoja savu reliģiju. Un viņi neņēma kāda cita.
  Eh, nu kāpēc Krievijā nebija krievu Magomeda.
  Un kāpēc neviens ķēniņš neatbalstīja praviešus šajā jautājumā?
  Jauna reliģija - Rodnoverie monoteisma formā!
  Un slava lielajai Krievijai!
  Slava PSRS un komunismam!
  Tātad ķīnieši saņem riekstus. Bet uz sauszemes viņi ir spēcīgi. Krievija tiem var pretoties tikai pēc kvalitātes. Piemēram, Elizabetes tanka apkalpe cīnās netālu no Alma-Atas. Jau 1969. gada maija beigas. Ir karsts un meitenes bikini.
  Elena izšāva, nospiežot kursorsviras pogu, kailiem kāju pirkstiem. Lupanula rupji kliedza:
  - Mēs esam neuzvarami!
  T-64 tanks ir pārāks par ķīniešu transportlīdzekļiem. Un saplēst tos. Bet lielākā daļa uguns ir jāveic uz kājniekiem.
  Un uzbrukumu met ķīniešu puikas. Trīspadsmit vai četrpadsmit gadus veci pusaudži dodas uzbrukumā, zibinot savus kailos papēžus. Nepilngadīgie zēni skrien kaujā bez apaviem. Tātad tas ir gudrāks un ekonomiskāks. Un ložmetēji šauj uz viņiem.
  Katrīna, pļaujot Ķīnas cīnītājus, atzīmēja:
  - Slava PSRS!
  Eifrazija, manevrējot ar tanku, kliedza:
  - Par svēto dzimteni!
  Galvenais ir nemētāt ar granātas. Un padomju tanki pļauj ķīniešu kājniekus.
  Nē, viņi nekad nedos žēlastību.
  Elizabete dziedāja, raidot ķīniešu karaspēka biezoknī sprādzienbīstamu sadrumstalotības lādiņu, un rēca:
  - Par skaisto komunismu!
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  Savienība ir neiznīcināma, brīvas republikas,
  tas nebija rupjš spēks, nevis bailes, kas pulcējās ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un gudrība un saprāts, un drosme sapņos!
  Un meitenes ir tiešām foršas. Un viņu precīzi palaists šāviņš sadauzīja ķīniešu pašpiedziņas lielgabalu.
  Ķīnas armāda cieta milzīgus zaudējumus, taču savu mērķi nesasniedza, lai gan bija daži panākumi. Vladivostoku izdevās nogriezt, un tas ir nopietni. Gandrīz visa jūrmala tika ieņemta. Tajā pašā laikā ķīnieši mēģināja ielenkt Alma-Atu. Bet padomju armija izturēja. Pienākusi vasara. Kaujā iesaistījās arvien vairāk vienību no abām pusēm. Mao Dzeduns pieprasīja uzvaras no Debesu impērijas ģenerāļiem.
  Varšavas pakta valstis nevēlējās karot ar Ķīnu. Tikai VDR nosūtīja vairākus bataljonus. Ieskaitot tankus. Citas valstis negrasījās vienā vai otrā veidā iesaistīties.
  Tie ir sabiedrotie. Ķīnieši ir diezgan vāji tehnoloģijā, bet T-54 tanks ir apgūts ražošanā un tiek izmantots kaujās. Debesu impērija ilgojas pēc uzvarām un vēlas pasaules kundzību.
  Mao Dzeduns sāka karu, kad viņam bija jau septiņdesmit pieci gadi. Viņam ir maz ko zaudēt. PSRS ir kodolieroči, bet Brežņevs solīja tos nekad neizmantot pirmais. Ķīnai ir arī atombumba. Un, lai nenokļūtu PSRS kodoluzbrukumā, Mao to vēl nav izmantojis. Kaujas notiek uz sauszemes ... 22. martā sākās plaša mēroga sadursmes. Aprīlī kaujā ienāca galvenie spēki. Kopumā Ķīna nav guvusi pārāk lielus panākumus, bet tai ir izdevies kaut ko izdarīt.
  Īpaši Primorijā.
  Bet padomju Klusā okeāna flote izcīnīja vairākas uzvaras. Jūrā Ķīnas pārākums darbaspēka un iedzīvotāju skaita ziņā tik ļoti neietekmē.
  Mao cer uzvarēt ilgstošā nodiluma karā. Tajā ir vairākas reizes vairāk iedzīvotāju. Turklāt ASV un NATO ir PSRS ienaidnieki. Prezidents Niksons teica, ka viņi varētu pārdot ieročus Ķīnai. Jo īpaši tanki un lidmašīnas, un kuģi.
  Tiesa, Ķīna nav pārāk bagāta, lai par to maksātu. Bet daļu no piegādēm var izmantot kredītā. Un tas ir nopietni...
  Karš notiek pats par sevi un tas ir ļoti nepatīkami PSRS, lai gan ķīnieši cieš vairākas reizes un vairāk zaudējumus. Bet visi kāpj un kāpj.
  Gerdas tanka apkalpe iesaistījās cīņā ar ķīniešu transportlīdzekļiem.
  Vācieši izmantoja jaunāko augstspiediena lielgabalu ar salīdzinoši īsu stobru. Lieliska izstrāde, kas izgatavota VDR un spēj sasmalcināt jebkuru daļu.
  Jaunā pistoles kalibrs bija 120 milimetri, un purna ātrums bija 1700 metri sekundē. Ar to bija iespējams no liela attāluma caurdurt visus ķīniešu transportlīdzekļus. Varbūt, izņemot supersmagos Mao tankus. Bet tās var arī caurdurt, tikai nedaudz tuvāk.
  Vācu karotāji uzlika savu automašīnu ar lieliskām frontālajām bruņām.
  Ķīniešu T-54 mēģināja pietuvoties vāciešiem un izklīda, burtiski draudot ar taranēšanu.
  Gerda šāva uz ķīniešu tanku. Norāva viņam torni un čivināja:
  - Ko pret tīģerēm uzskriet?
  Šarlote arī ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un čīkstēja:
  - Būsim pasaules čempioni!
  Un sasita ķīniešu tanku.
  Drāžās krieviski un Kristīna. Jaunākais ierocis bija automātisks un raidīja divpadsmit šāvienus minūtē.
  Meitene ar zeltaini sarkaniem matiem iesaucās:
  - Prūšu karotājiem nav šķēršļu!
  Zeltamatainā Magda arī sadauzīja ķīniešu tanku un izlika zobus:
  Es esmu stiprākais no stiprajiem...
  Meitenes bija dusmīgas. Karš turpinās un turpinās. Un kad sarkanie ķīnieši tiks uzvarēti? Cik ilgi viņi griezīs? Vienkārši skarbi puiši.
  Un ķīniešu meitenēm ir tas, kas viņām vajadzīgs.
  Piemēram, vācieši spīdzināja komjaunatnes biedru no Ķīnas Tautas Republikas. Vispirms izģērbiet meiteni aukstumā.
  Gerda pirmā norāva nost savu aitādas kažoku. Tad viņa kopā ar Šarloti sāka vilkt nost zābakus. Taču apavi ir ar brezentu un notriekti. Kāju lupatas bija atritinātas.
  Tad Gerda ar nazi saplēsa Komjaunatnes tuniku un kreklu. Palika tikai krūšturis. Viņa nogrieza bikses.
  Šarlote paraustīja ķīniešu komjaunatnes blondos matus. Tad tās bija Gerda un Šarlote, bikini, viņas vadīja komjaunatnes biedru basām kājām un peldkostīmā. Trīs meitenes ar kailām kājām aizbēga skarbajā aukstumā. Komjauniete uzvedās drosmīgi. Un es skrēju divas stundas. Lai gan ne tik forši kā divas tīģeres. Krievu meitenes kājas kļuva sarkanas, bet pēc tam kļuva zilas no aukstuma.
  Tad viņas Gerda un Šarlote tika piesietas no aizmugures un noliktas uz plaukta. Komjauniete no sāpēm trīcēja. Es sāku locīties. Gerda parāva viņu aiz pleciem un grieza apkārt. Sāpēs stenēdama, ķīniešu komjaunatnes locekle iztaisnojās uz plaukta, un viņas locītavas kraukšķēja.
  Kādas ķīniešu meitenes basās pēdas tika iespraustas krājumos, un viņi sāka pakārt kravu. Šarlote baļķi iekrāva pirmā.
  Komjaunietis no Ķīnas ievaidējās, bet tad sakoda zobus un apklusa.
  Šarlote un Gerda ātri nolauza zarus. Komjauniešus noguldīja zem basām kājām un aizdedzināja.
  Ir tik interesanti cept plikus papēžus. Un ļoti smieklīgi, un jautri skaistuļi.
  Liesma laizīja ķīniešu komjaunatnes nedaudz raupjās zoles, smaržoja pēc cepta šašliku. Sāpes, protams, no uguns ir briesmīgas. Komjaunietis nodrebēja, no viņas pilēja sviedri, meitenes klusi vaidēja. Taču skaļos saucienus aizturēja briesmīga gribas piepūle.
  Tad viņi sāka meiteni pērt ar egļu zariem. Gan Gerda, gan Šarlote dauzīja no visa spēka. Pat āda meitenei mugurā pārsprāga. Izlēja jauktas asinis, ar sviedriem. Viņas krūšturis nolidoja, iekrita ugunī un pielika karstumu viņas basajām kājām.
  Gerda pieliecās un nolaizīja sviedru un asiņu maisījumu. Tas viņai sagādāja prieku.
  Šarlote ieknieba Ķīnas komjaunatnei pie krūtīm. Un tad meitene ņēma un iesita ar dūri saules pinumā. Tad sarkanmatainā velniņa pielika ugunij zarus zem ķīniešu komjaunatnes basām kājām. Deguma smaka bija vēl spēcīgāka.
  Gerda dusmās nošņāca:
  - Tu runāsi!
  Šarlote stiprāk saspieda meitenes krūtis un nošņāca:
  - Beidz spēlēt stulbi!
  Gerda izņēma no ugunskura degošu zaru un ienesa to ķīniešu komjaunatnes kailās krūtīs.
  Tā viņa raustījās, un viņas blondā galva šūpojās, nokrītot uz sāniem.
  Šarlote smīnēja kā velns.
  - Izskatās, ka meitene ir gatava!
  Gerda iesmējās un sāka masēt Ķīnas komjaunatnes biedra seju un kaklu. Viņa bija vesela un ātri atveseļojās. Tad blondais terminators izņēma no uguns liesmojošu zaru un pienesa to gūstekņa maigajai sejai. Meitene pretojās un raustījās.
  Gerda nolaizīja lūpas un šņāca:
  - Teiksi skaistums?
  Komjaunietis vaimanāja:
  - Nogalini mani! Lūdzu, necieš!
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Nē! Jūs tiksiet spīdzināts ļoti ilgu laiku un tiks apcepts līdz galam.
  Šarlote atzīmēja:
  - Vai varbūt iedod vīriešiem. Viņa joprojām ir jaunava, un viņai tas ļoti sāpēs, kad viņa...
  Komjaunietis no Ķīnas izmisīgi kliedza:
  - Ne! Es tev tik un tā neteikšu!
  Gerda ieteica:
  Vai sadedzināsim viņas krūtis?
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Nē! Ir daudz efektīvāks veids, kā iegūt informāciju.
  Gerda pamāja.
  - Jā... Tas ir, lai izdarītu spiedienu uz kakla artēriju. Lai izveidotu atskaites zonu, un viņa mums pastāstīs visu, ko zina un ko nezina!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  Kāpēc mēs viņu toreiz spīdzinājām?
  Gerda godīgi atbildēja:
  - Tīri prieka pēc. Un tagad.
  Blondā terminatore uzlika roku uz Ķīnas komjaunatnes kakla. Viņa nobolīja acis un kļuva kā beigta zivs. Gerda stingri sacīja:
  - Kur ir akumulators?
  Viņa lēnprātīgi atbildēja:
  - Bulšima kalnā...
  Un tā tālāk... No Klusā okeāna jau ir nākuši stiķi un nolija lietusgāzes.
  Vācieši virzījās ļoti lēni. Dubļi un sārņi tos bremzēja. Cīņas parādīja jaunā augstspiediena lielgabala efektivitāti no ļoti liela attāluma, trāpot T-54 - galvenajam Ķīnas tankam, kas izgatavots saskaņā ar padomju licenci.
  Gerda, šaujot no liela attāluma, pamanīja:
  - Jaunais ierocis ir daudz ērtāks.
  Šarlote tam piekrita:
  - Neļaujiet ienaidniekam tuvoties!
  Kristīna, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, izsita ķīniešu tanku un nomurmināja:
  Bet mēs arī esam tik gudri. Vienkārši fenomenāli! Tātad nekas neapstāsies un nesalauzīs karotājus!
  Magda racionāli atzīmēja:
  - Un pievēršot sev uzmanību! Proti, tā kolosālā agresivitāte!
  Un arī meitene ar baso pēdu pirkstiem uzspieda uz kursorsviras pogām, atsitoties pret Sarkanās Ķīnas proletāriešu armijas tanku.
  Gerda, šaujot, jautāja meitenēm:
  - Es domāju, kur ķīniešiem ir tik liela neatlaidība. Tie stāv kā no titāna. Un viņi nevēlas padoties.
  Šarlote smejoties piebilda:
  - Un viņi nepiekāpsies! Galu galā šie patiešām ir spēcīgākie cilvēki! Un cilvēki ir nelokāmi!
  Magda ķiķināja un, zobus atlaidusi un dzirkstošām acīm, kā safīriem, sacīja:
  - Slava mūsu lielajai dzimtenei!
  Kristīna aizkaitināta nošņāca:
  - Nenāktu par ļaunu paņemt Londonu!
  Gerda iesmējās un ieteica:
  - Ko, kādas idejas jums ir? Miers noslēgt ar Debesu impēriju?
  Šarlote šāva uz staļiniskajiem, izlauzās cauri padomju mašīnas tornim un čīkstēja:
  - Nē! Par mieru nav runas!
  Kristīna arī trāpīja Sarkanās Ķīnas armijas tankiem un ieteica:
  - Var būt jautājums par pamieru?
  Magda piekrītoši čīkstēja:
  - Jā, īslaicīga atelpa. Lai pagrieztos uz rietumiem.
  Gerda nosūtīja šāviņu un atzīmēja:
  - Tas tiešām ir iespējams. Uz laiku saslēdz mieru ar Ķīnu un kopā ar krieviem viņi paši pārcelsies uz Lielbritāniju. Un tad mēs ilgi neesam paņēmuši Londonu!
  Šarlote iesmējās un ieteica:
  - Paņemiet Pekinu, un neviens uz pasaules mūs neapturēs!
  Kristīna, smaidot leoparda zobiem, noklusināja:
  - Nē, neviens neapstāsies un nekad!
  Magda mežonīgā niknumā čīkstēja:
  - Nē, zelta kalnu nebūs! Un būs dimanta akmeņi!
  Gerda izcēla zobus un čīkstēja, ar āmuru dauzīdama ķīniešu mašīnu kā kristālu:
  - Patērētāju sabiedrībā - pāridarījumu pilns!
  Un atkal pazibēja zoba meitene, kas dzirkstī spožāk par pērlēm. Gerda mīlēja spīdzināt un spīdzināt.
  Piemēram, viņa paņēma ķīniešu pionieri un izšķīdināja to dzīvu ūdens regijā. Tās ir viņas tieksmes. Un spīdzināšana viņu sajūsmināja. Piemēram, komjauniete no Ķīnas, vācietes, pēc tam, kad bija izsūknējusi visu noderīgo informāciju, sāka degt ar uguni. Burtiski cepta dzīva lāde. Un tad tos nogrieza, piparoja un apēda.
  Jā, Šarlote un Gerda nodarbojās ar kanibālismu. Un viņi apēda ķīniešu komjaunatnes biedru dzīvu. Un tas ir tik rupji un nav estētiski pievilcīgi. Un pats galvenais, tas sāp.
  Iedomājieties meiteni, kas vēl nav nogalināta, cepta un nogriezta no viņas pa gabalu. Tad iemērc mērcē un ēd.
  Gerda un Šarlote pat ēda cilvēka gaļu. Viņiem bija caureja, un meitenes brauca. Man nācās atvieglot sevi krūmos.
  Un tas kanibālisms ir sodāms.
  Viņi ēda karotājus un zēnus. Visi četri Ķīnas pionieri Brūss Lī tika rupji notīrīti un pēc tam ievietoti lielā pannā. Un augu eļļā puika tika cepts tāpat vien. Un kopumā tas ir lieliski.
  Magda ēda zēna kāju un atzīmēja:
  - Un kas? Tas ir forši un jauki!
  Kristīna atzīmēja:
  - Mums viss ir jauki!
  Ķīniešu pioniera sulīgo gaļu sagriež plānās šķēlēs un iemērca mērcē. Meitenes ēda un dziedāja.
  Gerda iesaucās:
  Nav žēlastības, nav žēlastības ienaidniekam! Es pūšu komunistus kā kviešus!
  Un viņš ar basām kājām mētājas sniegā.
  Meitenes gandrīz pilnībā apēda ķīniešu zēnu. Izbaudīja savas aknas. Viņi sagriež visu gaļu. Ēdām un dzērām vīnu. Viņi paēda un tad aizmiga.
  Sapņā karotāji sapņoja, ka paši velni cepās katlos. Un tajā pašā laikā āda tiek nogriezta ar nažu palīdzību. Un tad viņi griežas un saplīst.
  Tad sākas visnežēlīgākā spīdzināšana. Meitenes tika pakārtas aiz matiem un sāka šūpoties uz bagāžnieka. Un tad viņi to aizdedzināja ar uguni. Un viņi darbojās ar virtuozu izsmalcinātību.
  Gerda to atcerējās šaušanas laikā un tad jautāja:
  - Kā tev patīk elle?
  Šarlote atbildēja ar smaidu:
  - Interesanta vieta īpaši kompānijas ziņā!
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  - Tur var velnam astes griezt!
  Magda ar zobu smīnu čīkstēja:
  - Un sasniegt visaugstākos rezultātus! Vispār kā ar uguns polo sacensībām?
  Gerda iekāpa ķīniešu tankā un apņēmīgi paziņoja:
  - Ellē būs tikai PSRS un Vācijas Demokrātiskās Republikas ienaidnieki! Un īstie ārieši turpinās cīnīties citos visumos!
  Šarlote pārliecinoši apstiprināja, piesitot baso kāju pret bruņām:
  - Lai tā būtu!
  Un viņa pazibināja pērļu zobus.
  Kristīna ieteica:
  Taisīsim ragus!
  Magda iesmējās un iesaucās:
  - Kļūsim par augstākā ranga velniem!
  Un viņa parādīja mēli.
  Meitenes tiešām ir tik dzīvespriecīgas, un viņām ir ļoti spēcīgi muskuļi.
  Gerda atzīmēja:
  - Ak, Mowgli būtu mēs!
  Šarlote laboja savu draugu:
  Vairāk kā Tarzāns!
  Kristīna iesmējās un čīkstēja:
  Ak, Tarzāns, Tarzāns, Tarzāns! Visu valstu valdnieks!
  Magda sajūsmā iekliedzās:
  - Mums ir prūšu gars! Mēs smaržojam pēc Prūsijas!
  Gerda iesmējās, sadalīja ķīniešu tanku un nomurmināja:
  - Nē! Mēs esam paša sātana bērni!
  Šarlote ar atsegtiem zobiem šņāca:
  - Un mēs būsim uzticīgi Tēvzemei!
  Kristīna to viegli apstiprināja:
  - Jā, mēs darīsim! Kopā ar dzimteni un partiju!
  Magda sajūsmā nomurmināja:
  - Līderi nāk un iet, bet partija paliek!
  Un meitenes vienbalsīgi kliedza:
  - Slava PSKP!
  Un smejies, šie burvīgie vācieši.
  Turpinājās karš ar PSRS un Ķīnu.
  Cīņas notika gan uz sauszemes, gan jūrā. Un meitenes cīnījās un dziedāja daudz un ļoti skaisti.
  Un viņi runāja par dažādām un ļoti interesantām lietām, un viņi teica daudz vētrainu un aforistisku lietu;
  Ir daudz gudru un godīgu cilvēku, bet viņi ir tik gudri sakārtoti, ka nekad nesajaucas!
  Gļēvulība ir pirmā paklausības pazīme. Un paklausība ir karavīra dvēsele! Un karavīra dvēsele ir uzvaras atslēga - lai uzvarētu, ir jābūt gļēvulim! Tāds ir kara paradokss!
  : Dievs ir katrā cilvēkā, Dievs ir katrs cilvēks, ja tikai viņam ir augsta morāle, un dvēsele nav dzīvnieks!
  Nogalināt Kristus vārdā ir tas pats, kas nogalināt Kristu!
  Labāk strādāt treniņā nekā atpūsties kapā!
  Kad zobens ir salauzts, roka sniedzas pēc dunča!
  Jūs varat lūgt banalitāti vai paciest apvainojumus, bet jūs nevarat attaisnot banālu apvainojumu!
  Viss cietais ir trausls un ātri bojājas, bet mīkstajā izturībā ir spēks. Un kurš tam netic, protams, es rādīšu mēli, ka var ēst! Visi zobi sabruka putekļos, bet viņš ir dzīvs - es saku blīkšķ!
  Seksa pastāvība iznīcina mīlestību!
  Paļauties uz veiksmi ir kā ķircināt Dievu un kaitināt nāvi!
  Zelta āboli vislabāk aug, ja kokus laisti ar asinīm!
  Ir trīs lietas: kuru vērtība ir nemainīga: Visvarenais, vecāki un Dzimtene!
  Interesantākais teātris ir kara teātris, tikai ieejas maksa ir nesamērīgi augsta!
  Taču operāciju teātrī asaras vienmēr ir īstas un katrs cēliens ir mācība visai dzīvei!
  Talants tikai tad kļūst par ģēniju, ja to reizina ar kolosālu centību!
  Prokrastinācija plūc laurus, steiga nes panākumus!
  Īsts ķirurgs ir tas, kurš nemanot spēj veikt sarežģītu operāciju!
  Nevis tas bokseris, kurš sit, bet tas, kurš nogāž!
  Skaistums vienmēr ir indīgs - spožākās sēnes ir mušmire, un inde ir kā sievietes burvestība - reibini un saindē sirdi!
  Dabiskais prāts var pakļaut dabisko spēku, bet iedzimtais spēks nekad nepakļaus prātu!
  Nomirt lepnam ir labāk nekā dzīvot pazemīgi!
  Tas, kurš tur dzīvību aiz rīkles, visticamāk to pazaudēs, nekā tas, kurš atbrīvo laimes cāli!
  Skaistums izgaist, drosme paliek mūžīga!
  Zobens ir pārāk ass, lai noturētu uz tā valsts varu, glaimi ir pārāk saldi, lai ar to mūžīgi iedzertu tautu!
  Karavīra atjautība kompensē ģenerāļa nepareizo aprēķinu, bet uz tā uzbūvēt aprēķinu ir kā ar adatu izrakt bedri!
  Grūti aizdedzināt jau degošo un nodzēst jau nodegušo!
  Karsts vīriešu temperaments, sausina smadzenes un dedzina cauri maka dibenam!
  Drīzāk viņš sadedzina kabatā caurumu - silta sirds!
  Biezāko maciņu caurdurts ciets falls!
  Vīrietim labākais zelta spogulis!
  Uz monētas un grumbām - vīrieša rotājums!
  Karš var būt bez uzvarētāja, bet vienmēr būs zaudētājs!
  Cilvēka vājums ir galvenais progresa dzinējspēks!
  Ja vēlies būt pirmais, strādā kā pēdējais!
  Ģēnijs ir dievišķuma radinieki un cienīgi radinieki!
  Jūs varat mazliet kalpot Dzimtenei, bet jūs nevarat nodot mazliet!
  ! Es domāju, tāpēc - es eksistēju, es eksistēju - tāpēc, es dzīvoju, es dzīvoju - tāpēc es dzīvoju laimīgi!
  Seksuālie partneri ir kā ēdiens - tiem nepieciešama dažādība un asas garšvielas!
  Revolūciju taisa ar tīru sirdi, bet ne ar baltiem cimdiem, ceļā uz laimi riteņiem nepieciešama asins eļļošana!
  Visbiežāk viņi nodod nevis zemiskuma, bet vājuma dēļ, lai gan tieši vājums sliecas uz nelietību!
  Vispār likums ir tāds, ka sarūsējis mehānisms strādā tikai ar zelta smērvielu!
  Viltība un aprēķins: kā vīrs un sieva dzemdē uzvaru - godīgums ir trešā ekstra!
  Bezdibenīgākais radījums pasaulē ir degvīna glāze, tajā iekrist ir bezgalīgi, un dibens ir kapsētā!
  Ne katrs notiesātais ir noziedznieks, ne katrs noziedznieks ir notiesātais!
  Kamielim vieglāk iziet caur adatas aci, nekā publicēties bez blata!
  Profesionāls tiesnesis ir kā profesionāla prostitūta - atšķirība ir tikai honorāra apmērā un sutenera pakāpē!
  Politiķi ir kā tārpi, tikai viņi izspiež vairāk asiņu no iekšām, kad tiek izraidīti!
  Asinis ir labākais mēslojums uzlecošās paaudzes drosmes izkopšanai!
  Agresīvi paklausīgais vairākums domā ar vēderu, nevis ar sirdi, jo tā tilpumā ir daudz lielāka.
  Tomēr ateistiskā doktrīna ir visloģiskākā, tā parāda cilvēces briedumu, savukārt jebkura reliģija, saistība ar bērnību!
  Dievs ir stiprs Tēvs uz stipra ceļiem, uz kuru vājš bērns grib balstīties!
  Reti kurš uzliesmo talanta dzirksti, kad visapkārt valda totalitārisma drēgnums!
  Biežāk par nākotni domā tie, kuri nav apmierināti ar pagātni un baidās no tagadnes!
  Vieglāk ir sist pa mēnesi ar akmeni, nekā piespiest politiķus pildīt vēlēšanu solījumus!
  Cukurots humānisms tautas valstī ir tikpat piemērots kā cukurs borščā!
  Trīs lietas ir mūžīgas: Dievs, laiks un cilvēka stulbums!
  Ja vēlies uzvarēt; aizmirsti trīs vārdus: ir grūti, es nevaru, pietiek!
  Cūka vienmēr atradīs netīrumus, žurka vienmēr atradīs spraugu, un slinks vienmēr atradīs attaisnojumu!
  Morāle vienā saknē ar vārdu netīra! Visbiežāk to izmanto, lai notraipītu tikumu un nomazgātu netikumu!
  Lapsa maina ādu divas reizes gadā, bet politiķa masku katru stundu!
  Nāve ir kā uzticama sieva, nāk bez atgādinājumiem, noliek viņu gulēt un pārņem visu savu īpašumu!
  Labestība ir kā sviedri, izliešana prasa piepūli, bet ķermenis kļūst stiprāks, ar katru pilienu netīrumi aiziet!
  Karavīrs ir kā lāpsta, tikai cietām rokām pulēta! Bet arī ātri kļūsti strups!
  Augstākie ideāli nogatavojas tikai tad, kad tie ir apūdeņoti ar asinīm, laistīti ar asarām un apaugļoti ar sviedriem!
  Ateistam visas reliģijas ir labas - jo Dieva nav! Un tukšums ir maigākais despots!
  Lai cik stiprs būtu varonis, no maza citrona viņš jūru neizspiedīs!
  Vislielākā viltības pārmērība nekompensē nelielu prāta trūkumu!
  Komandieris ir kodols - ja sapuvis, tad visa konstrukcija brūk!
  
  Jo laipnāks gans, jo dusmīgāks viņa suns, jo maigāks karalis, jo bargāks satraps!
  Krievu valoda nav tautība, bet gan aicinājums un dzīvesveids!
  Vājam cilvēkam bērnībā ir vajadzīgs Dievs, Tēvs un Māte, bet augot viņu apgrūtina aizbildnība, un viņš, atraisījies no Vecākiem, turas pie sievas - zinātnes un saprāta!
  Ak, prāts bez spēka nav daudz vērts - mēmais sportists viegli nožņaugs visneprātīgāko akadēmiķi!
  Patiesība ir tāda, ka nāve, atšķirībā no sievietes, vienmēr ir patiesa, un dzīve ir pilnīga nodevība!
  Labāk vienreiz nocirst, nekā simts reizes nolādēt!
  Pieticība ir gudrības māsa! Lielīšanās sabojā prātu!
  Tīģeri ir vieglāk pieradināt nekā tirānu pāraudzināt - žurku nevar apmācīt!
  Jo vairāk ienaidnieku, jo skaistāks karš! Izmetiet mazāk vārdu - karš nav spēle!
  Mazāk pilienu jūrā nekā slepenā aģenta maskas!
  Spīdzināšanas ierīcei, tāpat kā mūzikas instrumentam, nepieciešama mīlestība un talants! Tikai smieklu un aplausu vietā jūs saņemat vaidus un asaras!
  Jēzus ganāmpulka vidū ir kā dimants notekūdeņos!
  Laiks ir visnežēlīgākais bende, tas nepazīst žēlastību un vārdu apžēlots!
  Prasmīgs politiķis, pat lamājot neķītrības, saglabā inteliģenta cilvēka reputāciju!
  Vērsim ļoti patīk pērt, bet nepatīk art!
  Lai labi artu, jāstāda visu gadu!
  Ja nevar iekost, tad nerej!
  Tas, kurš uzvar vienu tīģeri, nebaidīsies no duci kaķu!
  Auto nav greznība, bet gan soda veids: ceļu policistiem debesis, maciņam šķīstītava, sirdsmieram elle!
  Kļūdīties ir kļūda! Kļūdas neatzīšana ir noziegums!
  Cilvēks ir neprognozējams - sieviete ir divtik neparedzama!
  Politika, atšķirībā no slēpošanas, prasa zelta eļļošanu!
  Spēks un saprāts, tāpat kā vīrs un sieva, rada paklausību tikai pa pāriem!
  Spēcīgs valdnieks nekad nestādīs vairāk ienaidnieku, nekā spēj savākt draugus!
  Nauda ir taisnības haizivs spuras!
  Uzmanību; nav sinonīms gļēvulībai, bet drosme - neapdomībai!
  Tikai mirušie nemelo, un tad tikai tad, ja viņi ir ateisti!
  Slikts ticīgais nolaupa miesu - labs ateists dvēseli!
  Karjera bez meliem ir kā tvertne bez degvielas!
  Tas, kurš dara žēlastību, uzkrāj spēku, nežēlība ir vājuma pazīme!
  Galu galā ģenialitāte un augstprātība ir nesavienojamas lietas!
  Lai gan pusotra dūre ir labāka par vienu - pusotrs prāts ir sliktāks par vienu!
  Dižciltīgs cilvēks riskē ar savu dzīvību - zemisks citplanētietis!
  Vadītājs nedrīkst būt salds - viņi to nolaizīs! Bet tam nevajadzētu būt rūgtam - viņi to izspļaus!
  Tuksnesī ir grūtāk atrast smiltis nekā iemeslu arestam!
  Viltība ir vājo ierocis - zemiskums ir mānīgo ierocis!
  Izmanto draugus - talants izmanto ienaidniekus - ģēnijs!
  Lēns sitiens ir līdzvērtīgs garām!
  Komandiera piesardzība ir kā pirksts dūrē, neatņemams elements, bet pārējo tas neaizstās!
  Pārdomas un aforismu straumi pārtrauca Ķīnas kuģu parādīšanās pie apvāršņa. Kas panāca Denu Sjaopingu.
  Ķīnieši joprojām var slēpties, bet bēgt no kaujas ir kauns. Un tā Dens Sjaopins pieņēma nevienlīdzīgu cīņu.
  Meitenes skraida pa klāju basām kājām un dzirkstošās. Viņi nošauj paši sevi un satriec debesu impērijas karotājus. Tādi drosmīgi nelieši. Viņiem ir sīva uguns. Un acis mirdz no safīriem un smaragdiem.
  Un pliki papēži, noapaļota mirgošana. Un mirdz dzirkstoši smaidi.
  Un desmit collu lielgabals izšāva. Kā blefs. Ka pat Ķīnas iznīcinātājs tika sadalīts.
  Džuliana čīkstēja:
  - Tā dara krievu dievi!
  Viktorija, kurai garām pazibēja kailās, iedegušās kājas, laboja:
  - Drīzāk mēs to darām paši!
  Veronika ieteica:
  Tad dziedāsim!
  Sarkanmatainā Anna pacēla:
  - Protams, dziesma būs jautrāka.
  Un dziedāja viss meiteņu bataljons, vesela balāde.
  Cars Nikolajs, tu esi krievu zeme,
  Par godu mūsu dzimtenei...
  Krievijā mēs visi esam draudzīga ģimene,
  Nenožēlos, zini mūsu dzīvi!
  
  Mums ir imperators, vienkārši Dievs,
  Kurš gudri valda pār Visumu...
  Un es vēlos, lai Visvarenais palīdz
  Un pārvērtās par sūnu kaudzi Kainu!
  
  Es ticu, ka uz Zemes būs laime,
  Un uz planētas spīdēs prieks ...
  Visur valda miers un prieks,
  Krievija ir kļuvusi par īstu paradīzi!
  
  Tiks celts cariskais komunisms,
  Iemet ellē briesmīgo slepkavas rēcienu...
  Un mēs lidojam taisni uz augšu, nevis uz leju
  Pazūdiet pretinieki-asinssūcēji!
  
  Nav jādomā, karalis nemaz nav slikts,
  Dod viņam vēl mazliet veiksmi...
  Lai krievu Dievs ir ar Nikolaju,
  Tad viņš varēs drosmīgi iestrādāt pārmaiņas!
  
  Krievija ir ziloņu dzimtene,
  Valsts vienkārši nevar būt brīnišķīgāka ...
  Mums nav vajadzīgi papildu vārdi, puiši
  Karotājs sasauc točīnu cīnīties!
  
  Kā nemēģināt sakaut ienaidnieku Krieviju,
  Es zinu, ka jūs pārkāpsit robežu...
  Neuzvaramais krievu lācis,
  Un saule virs Krievijas neriet!
  
  Dzimtenei nav augstāka, zini kalnus,
  Ka komunisma valstības virsotnes mirdz...
  Es ticu, ka Tas Kungs sagraus ienaidniekus,
  Un revanšisma smīns nepāries!
  
  Lai Krievija spīd pār planētu,
  Valsts, kas deva laimi cilvēkiem ...
  Eksāmeni, nodošana, tikai pieciem,
  Galu galā Dzimtenes spēks ir neizmērojams!
  
  Ļaujiet tam būt, mīlestība tiek slavēta mūžīgi,
  Divdesmitajā vai divdesmit pirmajā gadsimtā...
  Ļaujiet asinīm vardarbīgi plūst,
  Varonis nebūs vienkārši māņticīgs!
  
  Jūs drosmīgi izlējat Tēvzemes ienaidnieku asinis,
  Ļaujiet viņai plūst ...
  Un vienkārši salauziet pretinieku,
  Svētās sejas svētī kaujai!
  
  Lai mūsu dzimtenē ir zvaigzne,
  Kas norāda uz ceļu un Visumu ...
  Liels sapnis piepildīsies
  Visi pārējie cilvēki vienkārši kontrolē!
  
  Jā, mēs sagrausim Tēvzemes ienaidniekus,
  Un tiek galā ar bezgalīgo baru...
  Virs mums ir zelta spārnu ķerubs,
  Neesi uzvarošs ar sātanu!
  
  Lai gan jūs zināt, krievu dievi ir spēcīgi,
  Mēs atdzīvināsim Krievijas varenību...
  Lai gan slāvi ir sadalīti,
  Bet es joprojām būšu tas pats mesija!
  
  Mūsu krāšņais cars Lielais Nikolajs,
  Tu labi pārspēji Japānu...
  Tātad, karavīrs drosmīgi uzdrošinās,
  Un esi lielisks, nevis blēņas!
  
  Un karš starp PSRS un Ķīnu turpinās ... Debesu impērijas karaspēks kāpj uz priekšu un neņem vērā zaudējumus. Tos pļauj padomju krāšņie karotāji un karotāji.
  Ķīnā ir daudz iedzīvotāju un sauszemes spēku. Viņi ir Debesu impērijas karotāji burtiski apbēra padomju armiju ar līķiem, gandrīz pilnībā ieskaujot Alma-Atu. Un viņi ieņēma Habarovsku, ieslodzītu padomju karaspēka pozīcijās, draudot sagriezt Sarkano armiju gabalos. Taču jūrā padomju flote pārspēj ķīniešus un gūst lielus panākumus. Šeit meitenes pat nokļuva uzbrukuma vienībā un izlauzās uz Pekinu.
  Padomju, Krievijas armija sāka desantēt karaspēku tieši pašā Debesu impērijā. Nu ko gan cars un ģenerālsekretārs Leonīds Iļjičs Brežņevs nolēma ļaut Krievijai, pareizāk sakot, PSRS ir vēl viena liela padomju impērija austrumos. Un pats Krievijas valdnieks kļūs par Ķīnas imperatoru.
  Tajā pašā laikā draudi no Debesu impērijas valsts tiks novērsti uz visiem laikiem. Un padomju armija tiks papildināta ar kareivīgiem un drosmīgiem karavīriem.
  Tātad bija iemesls - pilnībā iekarot Ķīnu. Lai gan joprojām ir nepieciešams atvairīt Debesu impērijas lielo spēku ofensīvu Sibīrijā. Un karaspēks tika pārvietots uz metropoli.
  Meitenes un viņu bataljons devās kaujā ar Mao karavīriem uz sauszemes. Meitenes ķīnietes sagaidīja ar mērķtiecīgiem metieniem, zobeniem un granātas metieniem ar basām kājām.
  Veronika ar basu kāju meta citronu un čīkstēja:
  - Par caru, ģenerālsekretāru un padomju tēvzemi!
  Un izšāva uz ķīniešiem.
  Arī Džuliana ar kailiem pirkstiem meta dzeltenajiem ķīniešu karavīriem ar granātu un čīkstēja:
  - Par pirmo izsaukto Krieviju!
  Un viņa arī pienagloja debesu impērijas karavīrus.
  Te rudmatainā Anna dauzījās un čīkstēja:
  - Slava mātei karalienei!
  Un arī pārdūra ienaidnieku.
  Andželīna arī uzspridzināja, ar basām kājām palaižot veselu mucu ar sprāgstvielām un izklīdinot ķīniešus tālu prom:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Un Viktorija sabojājās. Viņa aizslaucīja ķīniešus un ar kailajiem papēžiem padevās postošajam citronam.
  Viņa plaušās iesaucās:
  - Par jaunām robežām!
  Veronika pienagloja ķīnieti un čīkstēja:
  - Par mūžīgo Krieviju!
  Un viņa arī cirta pret debesu impērijas karotājiem.
  Juliana paņēma, trāpīja ķīnietei. Viņa ar basu kāju meta ienaidniekam granātu un čīkstēja:
  - Par vienotu un nedalāmu cara un padomju impēriju!
  Un meitene nosvilpa. Bija redzams, ka pusaudze bija kļuvusi daudz lielāka, viņas krūtis bija augstas, viduklis šaurs, gurni bija gaļīgi. Viņai jau bija pieaugušas, muskuļotas un veselīgas un spēcīgas sievietes figūra. Un seja ir tik jauna. Ar grūtībām meitene apspieda vēlmi mīlēties. Lai viņi vienkārši samīļo. Un labāk ar citu meiteni, vismaz nevainību neatņems.
  Juliana ļoti veikli ar basām kājām met ķīnietei granātas. Un tas darbojas ļoti veiksmīgi.
  Anna ir ļoti sarkana un arī ļoti skaista. Un vispār tādas meitenes bataljonā ir brīnišķīgas, tikai augstākā bauda.
  Anna ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Lai Lielā Padomju Krievija ir slavena!
  Un arī kā tas griežas.
  Nu, meitenes, nu, skaistules!
  Rides un Andželīna. Tik liela meitene - divus metrus gara un simts trīsdesmit kilogramus smags. Tajā pašā laikā ne resns, ar atmestiem muskuļiem un velkmes zirga krustu. Viņš ļoti mīl vīriešus. Sapņi par bērniņu. Bet līdz šim tas nav izdevies. Daudzi cilvēki no tā vienkārši baidās. Un ļoti agresīva meitene.
  Ne jau viņas vīrieši jautā, bet viņa pati nekaunīgi lūdz. Bez kauna un apmulsuma.
  Un viņai tas patīk. Esiet aktīva ballīte.
  Tajā pašā laikā Andželīna ir brīnišķīga karotāja. Un viņa paveica daudzas lielas lietas. Viktorija vada viņu bataljonu.
  Viņš arī ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Virs valsti būs gaisma!
  Veronika ar basu kāju met citronu un čukst:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Arī Džuliana met ar kailiem pirkstiem un rūc:
  - Par godu svētā dzimtenei!
  Anna kliedz:
  - Ar nepasaulīgām skumjām!
  Un ar basu kāju iemesta dāvana arī lido.
  Tālāk Andželīna gaudo. Viņš arī ar basām kājām met veselu kaudzi granātu, saplosot ķīniešus.
  Un varonīgā meitene rēc:
  - Baltā Dieva vārdā!
  Viktorija arī ar kailiem pirkstiem nosūtīja granātu, saplēsa to mazos gabaliņos un kliedza:
  - Kristus vārdā!
  Un izšāva pāris šāvienus.
  Un Andželīna sāka skricelēt no ložmetēja, pļāva ķīniešu karavīrus. Viņai tas bija ļoti labi.
  Īsāk sakot, meitene ir zvērs.
  Veronika nožēlojami čīkstēja:
  - Es patiesībā esmu Supermens!
  Un ar basu kāju meta granātu.
  Arī Džuliana izšāva. Nogalināja ķīniešus.
  Tvītoja:
  - Slava Krievijai!
  Un ar basu kāju viņa palaida granātu, saplēsa debesu impērijas karotājus.
  Anna arī čīkstēja:
  - Par svēto Krieviju! Un PSRS!
  Andželīna palaida pret ķīniešiem veselu kasti. Un viņa to paņēma, satracinātā dusmā rēca:
  - Svarogam!
  Viktorija to paņēma un čīkstēja:
  - Par jaunu sistēmu!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu!
  Veronika nopūta:
  - Tērauda muskuļiem!
  Un viņa arī ar plikiem kāju pirkstiem palaida granātu, saplosot ķīniešus.
  Arī Juliana to paņēma un čīkstēja:
  - Par mīlestību un maģiju!
  Un basām kājām kustībā.
  Anna rudmatainā velns paņēma un palaida granātu kasti, saplēsa ķīniešus un čīkstēja:
  - Ārpus robežām uz Marsa!
  Andželīna arī palaidīs dinamīta mucu un murminās:
  - Par Krievijas un mūsu dzimtenes PSRS pasaules kārtību.
  Un ķīnieši jau ir izaudzējuši veselu līķu pilskalnu.
  Un Viktorija kā rej:
  - Par jaunu ceļu uz laimi!
  Pēc tam meitenes abas kopā smejas.
  Nataša pagaidām turpināja rakstīt... Burtiski ceļā. Un viņa ar ložmetējiem skricelēja uz ķīniešiem. Viņa tos nocirta un iznīcināja tūkstošiem dzelteno karotāju. Un katra lode trāpīja mērķī.
  Padomju Krievijas karaspēks, pareizāk sakot, meiteņu baskāju bataljonu pāris virzījās Pekinas virzienā. Priekšgalā bija Oļegs Ribačenko un Margarita. Puisis un meitene jau paspējuši kļūt slaveni un pierādīt sevi cīņās. Viņi cīnījās no pirmajām Vladivostokas un citu pilsētu aplenkuma dienām.
  Šie bērni ir patiesi varoņi. Tieši viņi spēlēja to parādību lomu, kas noturēja Vladivostoku novembra un decembra uzbrukumu laikā.
  Tad pie ložmetējiem apgūlās puika un meitene, arī basām kājām un puskaili aukstumā.
  Kad esi basām kājām aukstumā, krievu dievi tev dod fenomenālu spēku un tu esi spējīgs uz lieliem brīnumiem.
  Zēns un meitene sāka šaut ar ložmetējiem uz virzītajiem ķīniešiem. Un viņiem tas izdevās ārkārtīgi labi. Kas nav metiens, tad sitiens. Tādu brīnumu paveica puskaili, basām kājām bērni aukstumā. Un tieši pateicoties aukstumam un tam, ka basās kājas bija saskarē ar sniegu, viņiem palīgā nāca krievu dievi Demiurgs.
  Skaists, apmēram divpadsmit gadus vecs zēns Oļegs Ribačenko, šaujot un pļaujot ķīniešus, čivināja:
  - Uzticīgā Lada, palīdzi mums!
  Arī Margarita, šī drosmīgā, zeltainā meitene, arī apmēram divpadsmit gadus veca, iznīcinot Debesu impērijas karotājus, iezvanījās:
  - Ļaunie ienaidnieki tiks uzvarēti!
  Cīnītājs Oļegs ar basu kāju meta granātu, izkliedzot ķīniešus, šņāca:
  - Slava Tēvzemei - mūsu māte!
  Arī Margarita ar pliku, bērnišķīgo, noslīpēto kāju palaida granātu un čīkstēja:
  - Ienaidnieki karāsies ap spaini!
  Zēns un meitene cīnījās ar milzīgu niknumu. Viņiem bija tik daudz gribas, spēka un rakstura, ka varēja tikai brīnīties.
  Tomboy Oļegs Rybachenko, šaušana, dziedāja:
  - Slava Svarogam!
  Margarita, šaušana, izdota:
  - Un visvarenais stienis!
  Jaunie karotāji bija lieliski un brīnišķīgi!
  Oļegs, bez garām sūtot lodes no ložmetēja, izdeva:
  - Tēvzeme ir aiz mums, Baltais Dievs ir ar mani!
  Margerita entuziastiski čivināja:
  - Lai Dzimtenes ienaidnieks nomirst smagās agonijās!
  Un meitene parādīja savu garo mēli.
  Oļegs, sasmalcinot ķīniešus, iekliedzās:
  - Lai ir slava uz Zemes!
  Margarita tam piekrita:
  - Lai top slava!
  Un nopļāva ķīniešus.
  Bērni simtiem un tūkstošiem pļāva Debesu impērijas karotājus. Viņi kāpa un burtiski meta līķus visās pieejās.
  Oļegs iesmējās un atzīmēja, iznīcinot ķīniešus:
  - Un Melnais Dievs palīdz kaujā!
  Margarita entuziastiski piekrita:
  - Mums un Černobigai!
  Un ar basu kāju, kā palaist granātu.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Tūkstošiem tūkstošu...
  Margarita, sasmalcinot ķīniešus, piebilda:
  Pulks pēc pulka...
  Iznīdējot terminatoru zēnu, debesu impērijas karotājus un basām kājām granātu ar kailiem pirkstiem, čīkstēja:
  - Mēs uzvarēsim japāņus no ložmetēja!
  Terminatora meitene entuziastiski piebilda:
  - Mūsu varoņi ir skaistums!
  Un atkal no basas kājas lido granāta.
  Oļegs Ribačenko čīkstēja:
  - Meitenei taisnība, priekšnieka skaistule!
  Un puika arī ar basu kāju met granātu.
  Jāsaka, ka bērns ir skaists un ļoti muskuļots. Un kā viņš cīnās.
  Margarita iesaucas, iznīcinot ķīniešus:
  - Par svēto Krieviju!
  Un ar basu kāju izmesta granāta lido.
  Oļegs piebilst:
  - Par krievu dieviem!
  Un arī puiša kailās kājas izšauta granāta lido. Un izkaisa pretiniekus.
  Margarita, iznīcinot ķīniešus, čukst:
  - Par godu Dievu dzimtenei!
  Un izbāza mēli!
  Un atkal meitenes basās pēdas iemesta granāta tracina japāni. Un ložmetēji šauj.
  Oļegs, sasmalcina ienaidniekus, čivina:
  - Tēvzemes varoņi vāc trauksmi.
  Un atkal dod pagriezienu.
  Un puiša izmestā granāta lido.
  Margarita arī sagrauj ienaidnieku un šņāc:
  -Par svēto Krieviju!
  Un tagad no meitenes basās pēdas metiena lido granāta. Izkaisa ienaidnieku visos virzienos.
  Oļegs, šaujot, un gandrīz katra lode lido mērķī, dzied:
  - Mana dzimtene...
  Un atkal ar basu kāju granāta uz ķīniešiem.
  Margarita, iznīcinot Debesu impērijas karotājus, čīkstēja:
  - Lepni un mīļi!
  Un no meitenes basās kājas metās granāta.
  Oļegs Ribačenko, šaujot pa ienaidnieku, piebilst:
  - Mana dzimtene...
  Meitene, nikni šaudama, piebilst:
  - Tu esi prāta kronis!
  Un atkal no meitenes basās kājas izlido nāvējoša granāta.
  Inimitable kalns ir burtiski nosēts ar Debesu impērijas karotāju līķiem. Ķīnieši to apbēra ar daudzām asinīm.
  Pēc tam zēns un meitene tika izgaismoti ar nezūdošu krāšņumu, bet Vladivostokas kalns netika atdots.
  Un tagad viņi cīnās kā milži jau uz Debesu impērijas zemes...
  Ritošā notiek cunami viļņi. Kas krīt uz Krievijas karaspēka pozīcijām. Bet tie varonīgi atspoguļo ienaidnieka uzbrukumu. Un parādīt savu varonību.
  Oļegs šauj un čīkst:
  Mēs vienmēr būsim uzticīgi!
  Un no basās kājas atkal lido granāta. Un iznīcina ķīniešus.
  Margarita arī šauj. Un viņš to dara ļoti, ļoti trāpīgi, sakot:
  - Krievija nelocīsies!
  Un arī ar basu kāju palaista granāta trāpa Debesu impērijas karavīriem.
  Terminatoru bērni valda un šķeļ.
  Bet ķīnieši turpina uzbrukt visās frontēs. Viņiem ir daudz - desmitiem miljonu karavīru, un viņi virzās uz priekšu, burtiski metot līķus padomju karaspēka pozīcijās. Un viņi kāpj un kāpj uz priekšu.
  Šādos apstākļos Brežņevs pavēlēja Pekinu atgūt no Ķīnas. Ļoti pārdroša un agresīva operācija. Un ķīniešu karotāji kāpj un kāpj.
  Bet padomju karaspēks drosmīgi dodas pretuzbrukumā. Un daži gūst panākumus.
  Komunistu karaspēks tuvojās Pekinai. Cīņas ap Ķīnas galvaspilsētu ritēja pilnā sparā. Meiteņu bataljons pārliecinoši cīnījās pret Debesu impērijas karotājiem. Meitenes cīnījās pret visiem uzbrukumiem, šāva, ar basām kājām meta granātas un dziedāja:
  Lai svētā zeme tiek pagodināta,
  Mana mīļā dārgā planēta...
  Krievijas iedzīvotāji ir draudzīga ģimene,
  Un nemidīt ar zābakiem Tēvzemi!
  
  Lai gudrais Leonīds Krievijā,
  Viņš pacels savu valsti līdz pašām zvaigznēm ...
  Viņš ir pareizticīgais, gaismas kungs,
  Un uzvarēt ir karaliskais elements!
  
  Krievija ir dievu dzimtene,
  Tajā ir labākie karavīri Visumā...
  Un sievietes gatavos pīrāgus,
  Ar savu spēku cīņās nemainīgs!
  
  Lai mūsu krievi slavē krāšņo ceļu,
  Kas norāda ceļu bez malām...
  Neviens nevar mūs novirzīt no ceļa,
  Mēs neizteiksim cieņu neticīgajiem!
  
  Krievijas varenība ir liela,
  Viņa ir skaista un briesmīga ienaidniekiem ...
  Ir krievu veids un spēcīgs airis,
  Strīdēties ar Tēvzemi ir vienkārši bīstami!
  
  Lai Krievija to pareizi zinātu, plaukst,
  Sasniedz kaut ko tādu, ko nevar izmērīt...
  Eksāmeni, nodošana, tikai uz pieciem,
  Tā kā tu tici Rodam bez robežām!
  
  Nesīsim karalisko ticību,
  Līdz Krievijas tālākajām pieejām...
  Mums, meitenēm, nav vairāk par divdesmit,
  Bet mēs uzskatām, ka visi cīnītāji ir skaistāki!
  
  Nē, krievu mugura nelocīsies,
  Karavīru ienaidnieku asmens nepārvarēs ...
  Sātans nevaldīs Krieviju,
  Un ķermenis cīņā kļūst tikai jaunāks!
  Mēs viegli paņemsim šo grāvi, cīnītāji,
  Ar sapni, kas ir spārnota...
  Mēs sagrausim visus pretiniekus uzreiz,
  Un ticiet man, atmaksa gaida dažādus hanus!
  
  Un Jēzus, un Dievs Svētais Svarogs,
  Krievija bruņiniekiem ir ļoti dārga ...
  Aiz mums ir laipnākais baltais Dievs,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  Meitenes dziedāja un meta ķīniešus ar granātām.
  Viktorija ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - Krievijā meitenes ir cīnītājas!
  Šeit Veronika ar savu kailo locekli palaida nāvējošu dāvanu un izdeva:
  - Un mēs esam super klases karotāji!
  Un sniedza sprādzienu no ložmetēja. Nopļāva pāris rindas ķīniešu.
  Arī Juliana, skaista meitene, deva pagriezienu. Viņa nocirta debesu impērijas karotājus... Un, zobus izlikusi, dziedāja:
  - Planēta zinās krievu varenību!
  Un dzirksti ar asiem zobiem!
  Skaistā un ugunīgā Anna arī palaida granātu. Viņa izklīdināja debesu impērijas karotājus un čīkstēja:
  - Par jaunu pasauli! Tu tagad esi mans elks!
  Un kā plika pēda ņirb!
  Un arī lieliskā Andželīna paņems un palaidīs granātu. Un izkaisīt visus pretiniekus.
  Šī karojošā meitene ir ļoti veselīga. Un vienkārši īsta dieviete. Viņai ir tāda enerģija.
  Un karotājs rēca:
  - Slava Tēvzemei un mums!
  Viktorija to paņēma un nošņāca, izšaudama no rokas:
  - Lai mūsu Dzimtene ir panākumu virsotnē!
  Un basa kāja met granātu. Kas lido un iznīcina visus.
  Veronika arī šauj un ļoti veiksmīgi nogalina ģenerāli no Debesu impērijas dižciltīgo karotāju vidus.
  Un ar basu kāju izmesta granāta lido. Ķīnieši krīt.
  Meitene kliedz:
  - Par Krievijas varenību šaubās tikai mirušie!
  Un parādiet pērļu zobus!
  Juliana viegli apstiprina:
  Mēs esam stiprākie no visiem! Bijām vakar, mēs esam šodien!
  Rudmatainā Anna entuziastiski piebilst:
  - Un mēs rīt!
  Ar basu kāju izmesta granāta sarauj pretiniekus.
  Andželīna ar basām kājām palaista veselu kasti ar gliemežvākiem un izdeva:
  - Nākotne ir mūsu!
  Nataša izmantoja pēdējās mierīgās dienas, lai no karbonādes uzrakstītu nāves deju, kas tiek darīts ar Ķīnu. Viņa skricelēja, turot automātu ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un tik daudzi nosita ķīniešus.
  Krievijas armija iebruka Pekinā.
  Priekšā gāja zēns un meitene: Oļegs un Margarita.
  Bērni iznīcināja ķīniešus un devās uz imperatora pili. Mao Dzeduns svinīgi paziņoja, ka nepametīs galvaspilsētu un paliks tur uz visiem laikiem.
  Oļegs šāva uz ķīnieti un ar basu kāju meta granātu, pie sevis čīkstēdams:
  - Krievija nekad nepadosies!
  Margarita arī palaida citronu ar kailu mazo kāju un ķeksēja, atsegdama zobus:
  - Uzvari vai mirsti!
  Un meiteņu bataljons, lai izlauztos uz Mao Dzeduna pili. Visas meitenes bija uniformās, bija palikušas tikai biksītes. Un tādi gandrīz kaili cilvēki cīnās kā varones.
  Viktorija ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Leonīda, tu esi imperators!
  Veronika arī palaida nāves dāvanu ar kailu ekstremitāšu un čivināja, atklājot zobus:
  - Mūsu karalis un ģenerālsekretārs ir foršākais no visiem!
  Un kā tas mirdz kā pērles! Un tik satriecoša meitene.
  Arī Džuliana sajūsmā čivina un ar basu kāju palaiž granātu:
  - Es esmu psiholoģijas uzvarētājs!
  Un viņa parādīja mēli.
  Sasmalcina ķīniešus.
  Anna arī šauj, šis rudmatainais velniņš. Un tas to dara tik labi. Izmet ķīniešus.
  Un rēkt plaušās:
  - Slava manai svētajai valstij!
  Un izliek zobus!
  Andželīna arī ir varonīga sieviete, un viņa palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un ķīnieši lidoja uz visām pusēm.
  Meitenes dodas uzbrukumā, sagraujot pretinieces. Taustāmu panākumu gūšana. Viņi izjūt milzīgu graciozitāti un nenogurstošu spiedienu un vājumu trūkumu. Un kailas krūtis ir labākā neuzvaramības un nenogremdējamības garantija.
  Viktorija, nogriežot ķīniešus, čivina:
  - Ozola rokas, svina galva!
  Un ar basu kāju met granātu. Izkaisa ķīniešus.
  Valentīna arī atlaiž.
  Sasmalcina ķīniešus. Un sadala tos gabalos.
  Arvien tuvāk un tuvāk pilij. Un basa kāja met granātu.
  Nobijusies ķīniešu padošanās. Sadalīšanās.
  Terminator Girl saka:
  - Perun esi ar mums!
  Džuliana ir krāšņa terminatora meitene, kura nošauj sevi un sagrauj militāristus. Viņa atsita zobus.
  Meitene čīkstēja:
  - Mēs esam lielākās Krievijas varoņi!
  Meitene ar basu kāju meta granātu. Izkaisīja ienaidnieku.
  Džuliana paņēma to un atkal dziedāja:
  - Mācīja Suvorovam skatīties uz priekšu! Un, ja tu piecelies, stāvi līdz nāvei!
  Un viņa pasmējās.
  Ugunīgā Anna arī dziedāja un rēja:
  - Par jaunām robežām!
  Un smaidot piebilda:
  - Un mēs vienmēr esam priekšā!
  Varonīgā meitene Andželīna arī uzspridzināja ienaidnieku. Viņa izklīdināja imperatora sarkano aizsargu un čīkstēja:
  - Par laikmeta sasniegumiem!
  Un atkal plikām kājām mestās granātas lido.
  Meitenes nospiež ienaidnieku. Viņi atceras varonīgo Vladivostokas aizstāvību, kas netiks aizmirsta gadsimtiem ilgi.
  Eh, kā tāda armija varēja zaudēt reālajā vēsturē un pat japāņiem?
  Tas ir kauns.
  Viktorija ar basu kāju met granātu un svilpo:
  - Par Krievijas robežu!
  Arī Veronika ar basu kāju palaida kaut ko nāvējošu un izmisīgi čīkstēja, zobus rādot:
  - Par jauniem sasniegumiem!
  Un viņa deva pagriezienu ķīniešiem.
  Un te arī Juliana, kā viņa ņems un sitīs. Un tad viņa to paņēma ar basu kāju un palaida granātu.
  Un tad viņa dziedāja:
  - Mēs nepadosimies ienaidnieka diktatūrai!
  Un atlaida seju!
  Skaista ļoti jauna meitene ar sportista figūru. Un ļoti drosmīgs.
  Un Anna ir kā blīkšķis ķīniešiem. Viņš tos sasmalcina un ļoti veikli ar basu kāju met granātu.
  Un izkaisa ienaidniekus, it kā pudeles lidotu no bumbas.
  Meitene rēc:
  - Šokolāde, tā ir mūsu!
  Anna ļoti mīl šokolādi. Un ķēniņa vadībā tirgi ir piepildīti ar precēm. Ko var teikt par caru Nikolaju? Tagad cars-lūzeris mūsu acu priekšā pārvēršas par diženu. Un viss, kas tam nepieciešams, ir, lai meitenes cīnītos frontēs.
  Un pāris bērnu varoņu, kas neļāva japāņiem notvert Inimitable kalnu. Kad tika izlemts Vladivostokas liktenis.
  Tā padomju impērija sabruka.
  Andželīna arī palaista slepkavības stobru un ar ložmetējiem sagruva imperatora pils ārsienu.
  Tagad meitenes jau skraida pa istabām. Šeit pienāks kara beigas.
  Viktorija entuziastiski saka:
  - Ticu, veiksme mani sagaida!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Veronika, kas vada nāvējošu ugunsgrēku. Pretinieku izšūšana, tvīti:
  - Man noteikti ir paveicies!
  Un atkal lido ar basu kāju palaista granāta.
  Un tad ir Juliana, kā pāris piesietas bumbas, kas izšautas no viņas basām kājām. Un iznīcināt pretiniekus.
  Tad izplūda smieklos:
  - Es esmu komētas meitene.
  Un atkal viņš izmet nāves ugunīgās mēles.
  Un tad Anna, šī terminatora meitene, jau steidzas. Kā viņa visus paņēma un smērēja. Vienkārši izcili.
  Karotājs, kurš ir īsts kaujas demiurgs.
  Un čīkst pie sevis:
  - Mūsu ekipāža, tur ir vislielākā drosme!
  Un tad parādījās Andželīna. Tik forši un nervozi. Viņš inficē visus ar savu trakulīgo enerģiju. Spēj sakaut praktiski jebkuru ienaidnieku.
  Un karotāja izliek pērļu zobus. Un tie ir lielāki par zirgu. Šeit ir meitene.
  Andželīna ķiķina un iesaucās:
  - Baklažāniem ar melnajiem ikriem!
  Un meitenes korī kliedza uz plaukstas:
  - Uz Marsa ziedēs ābeles!
  Un asiņainās cīņas ar Ķīnas armiju turpināja pieaugt. Daudzas pilsētas burtiski maina īpašniekus. No Eiropas ieradās liels skaits padomju tanku, un transportlīdzekļu ražošana strauji pieauga. Un ķīniešu kājniekus saspiež bruņumašīnas. Un viņš spiež ļoti agresīvi.
  Bet ķīniešu ir pārāk daudz. Un to skaits, protams, ir PSRS armijas kolosāla problēma. Un turklāt ķīnieši ir drosmīgi. Viņi uzbrūk milzīgās masās. Daži, ietinušies sprāgstvielās, metās zem padomju automašīnām. Un viņi mirst ar saucienu - "Urā!"
  Cīņas, jāsaka, rit ar mainīgām sekmēm. Pagaidām tikai padomju teritorijā, izņemot Pekinas uzbrukumu. Taču Mao Dzedunam pēdējā brīdī tomēr izdevās izkļūt pa pazemes eju. Un vairāki meiteņu bataljoni bija spiesti atkāpties.
  Tātad karš joprojām turpinājās. Un vēl ir pāragri likt uzvaras punktu.
  Un Debesu impērijas karaspēks ir nūjas un nūjas.
  Četras meitenes drosmīgi cīnījās un demonstrēja varonību.
  Viņi šāva taisni.
  Šeit Nataša ar basu kāju meta granātu, izklīdinot ķīniešus. Un norūca:
  - Slava Krievijas varoņiem!
  Skaists, ļoti izliekts meiteņu četrinieks. Viņi novilka krūšturus un atklāja krūtis. Un sprauslas ir tādas zemenes, ēstgribas.
  Vada ļoti mērķtiecīgu uguni un Zoju. Viņš pļauj Ķīnas komunistus un sajūsmā čīkst:
  - Es esmu pasaules čempions!
  Un arī met granātu kā basu kāju. Ķīnieši izkliedējas dažādos virzienos, piemēram, meteorīta krišanas viļņi.
  Jā, Zojai patīk nogalināt!
  Un tad Augustīns deg. Tas arī šauj ļoti precīzi. Iznīdēt ķīniešus.
  Un atkal no viņas basās kājas lido granāta. Salauž ķīniešus gabalos.
  Svetlana arī naglo ķīnieti. Un viņš dzied:
  - Es esmu forša meitene! Es visus saplosīšu lupatā!
  Un viņas kailie kāju pirksti met iznīcību.
  Meitenes protams pat ļoti! Skaisti, ziedoši, drosmīgi.
  Un vācieši bremzē virzību. Lai gan artilērija aktīvi strādā. Kas ir lieliski! Vienkārši lielākā akrobātika no lielmeistara.
  Nataša šauj... Un viņas acu priekšā pazib spīdzināšanas aina.
  Ķīnieši noķēra komjaunatni. Izģērb viņu kailu. Un viņi to ielika ūdens katlā. Viņi zem tā aizdedzināja uguni. Sāka gatavot dzīvs. Meitene kliedza no nepanesāmām sāpēm. Mao bendes ļāva viņai izlēkt no katla.
  Tad viņi atdzesēja ūdeni un atkal to iemeta un sāka sildīt. Tāpēc viņi gatavoja meiteni vairākas reizes.
  Šeit ir briesmoņi... Tad viņi piekāra meiteni uz plaukta un sadedzināja ar karstu stieni. Nomocītas skaistules līdz nāvei.
  Nu kā lai neatriebjas.
  Nataša ar basu kāju met granātu, izkaisa ķīniešus un pasmaida pie sevis.
  Tas ir tik lielisks skaistums.
  Meitene saka:
  -Būs forši!
  Zoja arī deva pagriezienu. Nogalināja ķīniešus. Viņa nogrieza Mao kaujiniekus un viņu algotņus.
  Tad viņa atkal ar basu kāju iemeta granātu un čivināja:
  - Lielisks četrinieks un vārtsargs!
  Tad cīņa turpinājās ar spiedienu un attēliem.
  Sarkanmate Augustīna ar basu kāju palaida granātu. Izkaisīja ķīniešus, izmērcēja daudz cilvēku ar granātu. Un visi tie Mao cīnītāji.
  Tad viņa rēca:
  - Es esmu Dzimtenes iemiesojums!
  Un meitene sevi uzrādīja kā izvarotu. Cik jauki un forši! Un viņa ķīniešus dauza sev. Meitene ir vienkārši supermens. Foršākais no visiem un pastāvīgi uzlādēts, lai uzvarētu.
  Svetlana ir arī burvīga meitene. Viņa veica mērķtiecīgu pagriezienu un nopļāva ķīnieti. Un tad kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Kā Mao karavīrs saplīsīs.
  Un tāda blondīne sakārtos. Visi nopļauti ar vienu šāvienu. Un klints čivina zobus:
  - Būs mūžīgā gaisma un rītausma!
  Meitenes te un tāda pasāža. Ievērojami karotāji - akrobātika.
  Nataša nosvilpās. Viņa ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Es esmu lieliska meitene!
  Lai gan tas ir nepieklājīgs apgalvojums, tas daļēji ir patiess. Šie karotāji ir jauki.
  Un arī ļoti skaista. Ar mirdzošām acīm un pērļu zobiem.
  Un viņi lieliski cīnās, ar basām kājām mētādamies ar dauzītiem priekšmetiem.
  Taču uzvarēt ķīniešus ir ārkārtīgi grūti. Tas ir kā dauzīt sienu.
  Zoja paņēma un izšāva uz Mao karaspēku. Un viņa tos nopļāva, it kā gigantisks zirgs būtu bijis nags, izsitot zāli.
  Tad meitene ar basu kāju iemeta granātu un iesaucās:
  - Es esmu tāds miljonu sapnis!
  Un viņa parādīja mēli. Šī ir meitene - īsts terminators. Visi tiks paaugstināti un saplosīti gabalos. Un zāģēšana bez šaubām lielā ātrumā.
  Zoja paņēma to un dziedāja:
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu!
  Arī Augustīna ar basu kāju meta granātu. Viņa izklīdināja ķīniešus un ar nožēlu paziņoja:
  - Un putekļus kā no paklājiem, mēs izsitām no ceļa!
  Svetlana, šaušana, piebilda:
  - Nemaini kājas! Mūsu sejas spīd! Spīdīgi zābaki!
  Warriors kā mēs redzam pilnā tērpā. Un meitenēm nevajag kurpes. Viņi spēj visus izdzēst putekļos vai pulverī, tādā pelēkā krāsā.
  Nataša, šaudama uz ķīniešiem, domāja. Patiešām, kāpēc nav iespējams gūt panākumus bez krāpšanās? Šeit, piemēram, Staļins paņēma un ar viltu sagrāba varu. Viņš apsolīja Zinovjevam un Kameņevam zelta kalnus, bet pats tos nošāva.
  Vai tā rīkoties ir loģiski? Precīzāk, tas ir tikai loģiski - jūs nevarat maldināt, jūs nevarat dzīvot!
  Nataša ar basu kāju meta granātu un iesaucās:
  - Es esmu liela zvaigzne!
  Zoja arī atšāva. Sapratu un čivināt:
  - Un es arī esmu lielisks!
  Un plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta lido. Un kā ķīnieši to iegūst. Pēc lielākajām mandeles.
  Un Augustīns šauj. Un trāpa ļoti labi. Un sakāva ķīniešus, it kā ar vesera sitienu.
  Un basā kāja arī ļoti slaveni met granātu.
  Augustīns čīkstēja:
  - Necelies slavens, kamēr ir kluss!
  Un atkal deva mērķtiecīgu pagriezienu.
  Svetlana atkal dauzīja. Nogalināja ķīniešus. Un nomurmināja:
  - Es esmu super meitene!
  Un dzirksti ar acīm un čīkstēt ar balsi!
  Jā, tās ir tādas meitenes, ka ar viņām nevajag bāzt pirkstu mutē - iekodīs!
  Nataša, šaujot, teica:
  - Viņi sāka runāt, viss par ilgmūžību.
  Zoja, metot granātu ar basu kāju, piebilda:
  - Mēs nolēmām nedaudz pagaidīt, kamēr sūkāt asinis ...
  Augustīns iemeta granātu un čivināja:
  - Trešajam garšīgi!
  Svetlana ar kailiem kāju pirkstiem palaida nāves dāvanu un iekliedzās:
  - Ak, es esmu foršs!
  Karš ar ķīniešiem ir ļoti nežēlīgs. Daudz savstarpēju zaudējumu un upuru.
  Un daži zēni un meitenes ir vienkārši īsti un skarbi varoņi.
  Padomju karaspēkam pa priekšu skrien Oļegs Ribačenko, kurš joprojām izskatās pēc apmēram divpadsmit gadus veca zēna, un meitene, kura arī izskatās tikpat veca kā Margarita.
  Viņi paši šauj. Aiz pleciem ir granātu maisi.
  Oļegs šāva uz ķīnieti. Pļāva baru.
  Viņš ar basu kāju iemeta granātu un čīkstēja:
  - Es esmu terminators, tev uz ceļiem.
  Arī Margarita ar basu kāju iemeta granātu un piebilda:
  - Krievijas ienaidnieki Es noslaucīšu no zemes virsas!
  Zēns un meitene visi steidzas pie sevis un sasmalcina pretiniekus. Tie ir dzirkstoši un stilīgākie pasaulē.
  Oļegs kopā ar Margaritu jau spēja sašķeldēt ievērojamu kapitālu. Ieskaitot kosmētikas pārdošanu.
  Zēns patiesībā ir ļoti gudrs. Un viņam jau ir cēls harta. Kopumā viņš neapstājās tikai divpadsmit gadu vecumā. Kopā ar Margaritu viņi saņēma šādu dāvanu. Paliec mūžīgā bērnībā. Un kļūt par supermeniem.
  Šī iemesla dēļ Krievijas varas liktenis ir mainījies. Nikolajs II bija neveiksmīgs, bet kļuva par veiksmīgu valdnieku. Par ko daudzi apskauž. Un arī Leonīds Iļjičs Brežņevs varētu ieiet vēsturē, nebūt ne kā stagnācijas iemiesojums, un valdnieks, kurš parāda, ka valsti nemaz nevar kontrolēt.
  Oļegs, mūžīgais zēns, šauj uz ķīniešiem un dzied:
  - Es tevi aizslaucīšu kā pienenes! Mēs esam terminatori, nevis zēni!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Margarita arī naglu un saka:
  - Mēs esam forši čempioni! Krievija ir aiz muguras!
  Zēns un meitene visi iet un iet uz priekšu. Viņiem ir tik daudz aizraušanās un uguns. Un vācieši burtiski drūp zem nagiem.
  Precīzāk plikas, bērnu kājas.
  Oļegs šauj un nogalina ienaidnieku ar katru lodi.
  Jā, zēnu, šķiet, nav tik viegli apturēt. Viņš ir īsts un īsts terminators.
  Margarita atkal ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Esmu lielisks! Es kļūšu par starptautisku čempionu!
  Un smejoties pie sevis...
  Tomēr Ķīna mobilizē arvien vairāk miljonus un desmitiem miljonu karavīru. Un PSRS padomju armija ārkārtīgi aktīvi iznīcina pretiniekus.
  Tikmēr meitenes cīnās. Ir vairāk sieviešu divīziju.
  Šeit nāk viss bataljons. Baskājainas meitenes peldkostīmos. Tāds trūcīgs bikini stila peldkostīms. Un zib kaili, apaļi daiļavu papēži. Brīnišķīgi karotāji.
  Un šauj arī uz vāciešiem. Bet karotāji iesaistās savstarpējā cīņā ar Mao karavīriem. Kā tie tiek kulti.
  Un kā viņi sevi dur ar durkļiem! Šeit ir meitenes!
  Vienkārši lieliski.
  Meitenes sita ķīniešus ar plikām kājām un gaļēdāji smaida. Šeit ir karotāji. Spēcīgākās izkārtojuma meitenes. Tā viņi kulj sarkanos komunistu, ķīniešu karavīrus.
  Un viņi pārspēja paši sevi. Un viņi nāk...
  Ir tādi superklases karotāji. Un visi basām kājām un gandrīz kaili. Un viņi lec pie sevis. Un paši sita ar plikiem papēžiem. Šeit ir meitenes - visas meitenes meitenes.
  Viktorija cīnās pa priekšu. Viņa joprojām izskatās pēc meitenes un ir ļoti slaida. Viņš injicē sev ķīniešu valodu un dzied:
  - Dievs, sargā karali! Un saplēst visas putas!
  Jā, meitenes šeit ir augstākās klases.
  Un skaistule Veronika ir redzama. Arī blondīne cīnās.
  Un lieliskā Yulfi - meitene, kura kļuva par princesi pēc vīra apbedīšanas. Yulfi izskatās lieliski. Viņa ļoti mīl vīriešus un bez aizspriedumiem dibina ar viņiem kontaktus.
  Patiesībā sekss pagarina dzīvi un ir ļoti izdevīgs sievietēm. Viņš tos atjauno.
  Anna arī cīnās, turklāt ar saviem sarkanajiem, kuplajiem matiem.
  Un arī apburošā Andželīna - karotāja ir vienkārši super.
  Tas ir, visa karaliskā gvarde. Pilns skaistuļu komplekts. Viņi ir tik krāšņi un seksīgi.
  Un sagraut ķīniešus. Sasmalciniet tos pulverī. Sasmalcina kaulus un saplēš gaļu.
  Un ķīnieši bēg no viņu uzbrukuma. Viņi cieš sakāvi pēc sakāves.
  Bez padomju karaspēka ļoti veiksmīgi cīnās arī VDR karotāji jeb šķiras līmeņa vācieši.
  Gerda un Šarlote cīnās jaunākajā divu cilvēku tankā piramīdas formā.
  Un viņi cīnās diezgan labi. Ķīniešu mašīna ir aprīkota ar augstspiediena pistoli. Kalibrs ir 105 mm, taču ar to pietiek, jo šāviņa sprauslas ātrums ir liels. Meitenes tankā apgūlās. Mašīna ir ļoti manevrējama ar gāzes turbīnas dzinēju.
  Gerda šāva uz ķīniešu tanku un dziedāja:
  - Es esmu tāds mežonīgs vilks, nekad neesmu bijis ārzemēs!
  Un viņš smejas, piesit ar baso kāju kursorsvirai.
  Arī rudmatainā Šarlote nav zemāka.
  Arī super meitene.
  Viņš nošauj sevi un spiež kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Brīnišķīgs karotājs.
  Sarkanmate, šaujot, jautāja Gerdai:
  - Kā jūs domājat, vai beidzot tiks aizliegta kristietība?
  Blondīne terminators uzsvēra:
  - Es domāju, ka būs!
  Un atlaida seju!
  Warriors vispār lieliski prot šaut. Te Gerda dauzīja ar plikiem kāju pirkstiem. Un čivināja:
  - Mums, āriešiem, nevajadzētu ticēt tam, ka ebreju Bībele sludina pacifismu.
  Šarlote tam piekrita:
  - Pareizi, nederēja! Mēs esam labākie pasaulē!
  Sarkanmate atkal ar kailajiem kāju pirkstiem raidīja nāvējošu šāviņu. Avarēja ķīniešu auto.
  Gerda pasmaidīja. Klusuma laikā viņa uzrakstīja arī interesantu darbu.
  Mazā Gerda devās meklēt savu brāli Kai. Bet viņa nezināja, kur viņš atrodas. Un pagriezās nevis uz ziemeļiem, bet uz dienvidiem. Un tad viņa nožēloja, ka bija uzvilkusi pilnīgi jaunas sarkanas kurpes. Pēc pāris stundām viņi berzēja viņas kājas. Tad Gerda novilka dārgos apavus, norāva zizli un pakāra kurpes uz āķa.
  Laiks bija pavasarīgs, silts, ar prieku var staigāt basām kājām. Viņa nav īpaši bagāta meitene, un vasarā viņa bieži skrēja basām kājām. Tiesa, pēc ziemas viņai zolītes kļuva arvien mīkstākas.
  Drīz vien, ejot pa ceļu, meitene sāka izjust diskomfortu no maziem oļiem un smiltīm. Un, lai būtu mīkstāks, es pagriezos uz zāles. Tur bija vieglāk. Bet pēc dažām stundām zoles jau dūca.
  Un pats galvenais, es gribēju ēst. Un meitenei kabatā ir tikai daži mazi santīmi.
  Tomēr tuvākajā ciematā Gerda nopirka sev maizes klaipu, pierakstīja to ar svaigu ūdeni no akas un aizmiga tieši siena kaudzē.
  Nākamajā dienā viņai niezēja noskrāpētās, kailās zoles. Es gribēju ēst. Meitene devās pie sevis, jūtot, kā viņas ķermenis sasilst pēc vēsās nakts. Nedaudz sāpēja kājas.
  Gerda kādu laiku staigāja pa ceļu, bet zoles, kas vēl nebija paspējušas sacietēt, atkal sāka sāpīgi niezēt un pēc tam spīdēt. Meitene devās uz zāli. Bet šeit tas iet lēnāk un arī ne pārāk patīkami pārdurtām kājām.
  Meitene ar grūtībām sasniedza straumi. Es tur nolaidu nolaistās kājas un atdzesēju. Es domāju valkāt kurpes. Bet žēl tādu jaunumu nošaut. Viņa ļoti gribēja tās parādīt Kai. Lai apbrīnotu viņa jaunās kurpes.
  Tad meitene atkal sāka staigāt. Es ļoti gribēju ēst.
  Kaut kā Gerda nokļuva ciemā un nopirka vairāk maizes. Bet vara monētas beidzās.
  Un meitene domāja. Kur dabūt naudu pārtikai. Viņai tika piedāvāts pārdot dārgus, marokāņu apavus, taču Gerda apņēmīgi noliedza. Viņa tajās parādīsies Kai. Vai līdz tam var nopelnīt naudu?
  Gerda blakus ciematā piedāvāja skaldīt malku. Viņi viņai iedeva cirvi. Meitene nedaudz kapājās, bet bija tik pārgurusi, ka pēc ēšanas uzreiz aizmiga.
  Tad Gerdai piedāvāja dabūt zosis. Bet šī iemesla dēļ meitene zaudēja veselu dienu.
  Beigās viņa nolēma vienkārši ubagot. Tomēr zemnieki uzreiz pamanīja viņas sarkanās kurpes. Piemēram, uzreiz ir skaidrs, ka tā nav ubaga meitene, jo viņa nēsā tādu lietu.
  Galu galā Gerda nolēma pārdot savus apavus. Tomēr viņai bija jāiet pilsētā. Meitenes kājas ātri sacietēja, un iet pa taku bija gandrīz nesāpīgi.
  Labi, Gerda nolēma, ka pat bez apaviem viņa varētu būt iekārojama Kai.
  Pārdots tirgotājam, saņemot dažas sudraba monētas. Nopirku sev audekla somu un devos kā ubags pa Eiropas ceļiem. Mums jāatrod brālis. Un meitene, padzirdējusi, ka dienvidos parasti pārdod zēnus verdzībā, steidzās turp.
  Tiesa, meitene bija vāji orientēta un ilgi klejoja pa Vāciju. Līdz nāk rudens. Labi, meitenes basās pēdas bija rūdītas, kā zirga nagi, tomēr klepus niezēja. Bet ar katru dienu palika aukstāks un aukstāks.
  Un gulēt ārā ir neērti. Naktī pat Gerdai kleita sastinga un viņa to ar grūtībām norāva. Vajag kaut ko darīt. Sācis jau snigt. Vieglā kleitā meitene sastingst līdz kaulam, un viņas kailās rūdītās kājas salauž ledus garozu.
  Gerda, lai vienā jaukā naktī neaizmigtu un nepamostos, Vācijas dienvidos palika ziemu vienā mājā, lai kalpotu dūrē. Šim nolūkam viņai bija jāstrādā, jātīra māja, jāslauc govs un daudz kas cits. Bet meitene tika pabarota un iedeva saplēstu mēteli un koka kurpes.
  Kad atnāca pavasaris un sāka kust sniegs. Meitene ar prieku nometa smago darba blokus un atkal devās uz dienvidiem. Viņai neko nemaksāja, un Gerdai bija jāēd žēlastība. Turklāt meitene joprojām labi dziedāja. Viņas kleita bija pilnībā nobružāta, viņas basās kājas bija ragainas un klātas ar garozu. Meitene beidzot nonāca Balkānos. Pabrauca garām Ungārijai un iebrauca Turcijā.
  Ubags Zamoraška pārcēlās uz Stambulu. Viņa slēpās no turkiem mežos un slēpās no kristiešiem.
  Taču jau pa ceļam uz pašu galvaspilsētu gaišmatainā meitene tika pieķerta. Un tā kā pēc musulmaņu standartiem viņu jau varēja apprecēt, tad Gerda tika nomazgāta, saģērbta un pārdota izsolē kā jaunava. Meitene ar skaistiem baltiem, cirtainiem matiem ir vērtīga prece. Viņa devās pie vecā emīra. Un jānotiek, ka šis emīrs tūlīt pēc pirkuma saslima tik smagi, ka nevarēja izpildīt savu laulības pienākumu.
  Meitene dzīvoja harēmā. Apmierinoši, kā zelta būrī, bet garlaicīgi. Patiesība iemācījās turku un arābu valodu.
  Atklāja islāmu. Jaunā reliģija kopumā bija vienkārša, gandrīz saprotama. Nav skaidrs, vai viņa pēc nāves saņems vīriešu harēmu? Un vai viņai tas patiks?
  Meitene pamazām kļuva par meiteni un pasakaini skaistu, un emīrs nomira pēc ilgstošas slimības.
  Un tagad Gerda atkal ir izlikta pārdošanā. Viņi izģērbjas kaili simtiem iekāres pilnu vīriešu priekšā un pārdod tos sultāna harēmam.
  Gerda tur pamazām iegūst ietekmi un kļūst par sultāna sievu. Bet Osmaņu impērija jau ir panīkusi. Izceļas karš ar Krieviju, kas draud izbeigt Turcijas kontroli pār Krimu un Melno jūru.
  Un vācieši cīnījās labi, bet krievu karavīri nebija sliktāki. Un skaistas meitenes ļoti labi cīnījās, aizstāvot PSRS.
  Nataša šāva debesīs. Viņa notrieca ķīniešu bezpilota, radio vadāmu aparātu "Rama" -8. Un viņa teica:
  - Cilvēki būs priecīgi.
  Zoja ar basu kāju meta ķīniešu uzbrukuma lidmašīnām granātu, kas izlidoja kā gaļēdāja piranja un čivināja:
  - Laime uz visiem laikiem!
  Arī Augustīna ar basu kāju palaida nāves dāvanu un šņāca:
  - Padomju valdība...
  Svetlana arī iemeta liesmojošu priekšmetu, nogāza Mao armijas karotāju un nomurmināja:
  - Spēks ir liels!
  Bet ķīnieši aizgāja... Un meitenes mazliet nomierinājās.
  Nataša ar skumju smaidu atzīmēja:
  - Rīt, 1979. gada 22. martā. Ir pagājis tieši gads kopš kara sākuma!
  Zoja ar entuziasmu atzīmēja:
  - Gadu gaitā mēs noteikti esam kļuvuši stiprāki, bet nemaz neesam novecojuši!
  Rudmatainā Augustīna ķiķināja un ar kailajiem pirkstiem saspieda kaitinošo mušu:
  - Protams, nē! Nenovecot! Man joprojām ir tik karsts kā jebkad!
  Svetlana iesmējās un atzīmēja:
  - Karš vispār atjauno meitenes. Līderi nāk un iet, bet meitenes paliek jaunas!
  Nataša atbildēja ar platu smaidu:
  - Mēs esam jaunībā - krievu dievi!
  Zoja tam piekrita:
  - Jā, mūsu Dievi, slāvu dievi!
  Ugunīgais Augustīns dziedāja:
  - Mēs dzīvojam uz tēva zemes! Lada bērni ir brīnišķīgi bērni! Un gadi uz spārnota zirga, Krievija tālās tūkstošgades!
  Svetlana iesmējās un atbildēja:
  - No debesīm zvanīs - lietus līs straumēm! Skrienu bērnībā - vasaras lietus man seko!
  Un Nataša ar entuziasmu uzņēma:
  - Aiz manis!
  Un karotāji aplaudēja ar kailām, noslīpētām kājām. Viņi tiešām ir spējīgi uz tādiem brīnumiem. Manā dzīvē nav pāršķirta neviena lapa.
  Šeit aug vesela karotāju paaudze. Sarkanās armijas rindās jau var cīnīties tie, kas dzimuši pēc kara sākuma.
  Lūk, piemēram, Andreika. Baskājains puika šortos. Kopā trīspadsmit gadi, bet kā viņš cīnās? Jā, savā ziņā nelaimīgs puika, kurš pasauli nepazīst veselu gadu.
  Nataša pamāja Andreikai. Viņa noglāstīja pioniera blondos matus. Paskaties, cik viņš ir iededzis, kā šokolāde. Meitene puisim iedeva konfektes. Viņš drūmi nomurmināja:
  -Salds ir slikts...
  Bet viņš tik un tā ēda ēdienu. Jā, tāds zēns. Nataša paņēma un pastiepa roku. Viņa kutināja pioniera sacietējušo, putekļaino kāju. Atbildot uz to, viņš sāka kutināt Nataškas kailo zoli. Ir patīkami, ka pieskaras skaista zēna rokām.
  Nataša atzīmēja:
  - Tev audz Andrejs! Ja tu nodzīvosi vēl pāris gadus, es tevi iemācīšu.
  Zēns bija pārsteigts
  -Kas?
  Nataša iesmējās.
  - Kā mīlēties!
  Andrejs nicinoši nošņāca:
  - Es jau redzēju!
  Nataša pamāja ar galvu.
  - Tas, ko jūs redzējāt, bija dzīvnieku pārošanās. Un es tevi pamācīšu skaisti un ļoti patīkami!
  Mīlestības meitenes patiešām zina daudz. Viņi ir lieliski cīnītāji, un Ķīna, neskatoties uz visu savu kolosālo skaitu, jau trīs reizes ir nožēlojusi tik agresīvu uzbrukumu.
  Nataša šauj uz Mao karaspēku un ar kailu, noslīpētu kāju met granātu, sakot:
  - Par komunistiskās valsts varenību!
  Tad viņa izcēla zobus.
  Meitenes te cīnās, tradicionāli gandrīz kailas. Ģērbušies tikai sarkanās, pieguļošās biksītēs, viņi cīnās un ar traku inficē pārējos cīnītājus.
  Un viņi šauj. Un viņi šauj ļoti labi. Tāpat kā augstākā kosmosa līmeņa snaiperi un karotāji.
  Zoja arī šauj. Viņš pļauj ķīniešus un čīkst:
  - Ak, mana dzimtene un lieliskā ģimene!
  Un viņš ar basu kāju met granātu. Vispār brīnišķīga meitene.
  Un viņas mati ir zelta lapu krāsā.
  Zoju savulaik spīdzināja ķīnieši. Pirmkārt, viņi mani aizveda uz būdiņu un izģērba līdz šortiem. Viņi sāka just, kāpt ar rokām jutīgās vietās. Tad viņi mani sita ar gumijas šļūtenēm. Viņi sita man pa krūtīm, sāniem un augšstilbiem. Nākamais bija vispazemojošākais - izvarots ar gumijas nūju. Bet sajūta ir tik asa. Tajā pašā laikā kopā ar sāpēm Zoja piedzīvoja orgasmu un pabeidza. Mao karavīri iesmējās.
  Tad viņi atkal ar nūju izvaroja ar roku rakstīto skaistuli, un tad paši ķērās pie tā... Divdesmit pieci jauni, izsalkuši karavīri gāja pāri meitenei. Lai vairs nav jaunava, bet tomēr vīrietis. Tas ir gan prieks, gan sāpes. Tik intensīvas sajūtas. It īpaši, ja izvaro piektajā punktā.
  Bet vismaz viņi netika sisti. Redzams, ka Ķīnas Sarkanās armijas karaspēkam patika to turēt dažādos punktos. Viņi viņu nepakāra. Līdz Zoē beidzot aizbēga. Pirms tam viņa, starp citu, tika izdzīta aukstumā basām kājām un gandrīz kaila. Bet šajā brīdī Zoja jau bija paspējusi pierast pie aukstuma. Un viņa aizbēga tikai biksītēs. Un ka viņa ir augstākās sarkanās aerobātikas karotāja.
  Karš ar Ķīnu ir sīvs un nežēlīgs, ne mirkli neizgaist.
  Arī Aurora varonīgi cīnās. Viņš pļauj ķīniešus un dzied:
  - Dzimtene, partija, komjaunatne! Mao Dzedunam būs spēcīga sakāve.
  Un arī kā viņš ar basu kāju met granātu.
  Meitenēs viss ir foršs un bezkaunīgs.
  Un arī Svetlana ņems un dauzīs. Un pļauj ķīniešus. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš stādīs granātu.
  Un tajā pašā laikā rēkt:
  - Komunisma cīņas lietai!
  Arī Nataša šauj, izsit ķīnieti un šņāc:
  - Tēvzemes vārdā, svētais!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta izklīdina ķīniešus. Un meitenes kļūst arvien dzīvespriecīgākas un ar mežonīgu prieku izdzied visu pie sevis.
  Zoja arī šauj ar Robina Huda precizitāti. Vada pie sevis uguni un dzied:
  - Es mīlu Krieviju! Spēcīga valsts! Kāpēc Hitlers netika iznīcināts? es nesaprotu!
  Un arī viņš ar plikiem kāju pirkstiem paņems un metīs granātu. Un ķīniešu skifs.
  Aurora izdrāzīja Mao karotājus. Viņa ar basu kāju iemeta citronu un čīkstēja:
  - Bet Pasaran! Ass sitiens!
  Un Svetlana dos kārtu. Kā slaucīt ķīniešus. Kā tos visus izmērcēt un čīkstēt:
  - Slava Visvarenajam Rodam!
  Un viņš ar basu kāju arī metīs granātu.
  Un Nataša arī dos pagriezienu. Nogriez ķīniešus. Un viņš ar basu kāju met granātu, čīkstot:
  - Jā, lai tavs vārds svēts!
  Un atkal pasmaidi. Mirdzoši pērļu zobi.
  Un tad Zoja padodas. Dzirkstoši ķīnieši segs. Un viņš čīkstēs, ar basu kāju metot granātu:
  - Karotājs, kas nes nāvi visiem!
  Un atkal viņš tiks uzspridzināts ar nāvējošu sprādzienu!
  Un te ir Aurora kā lupaneta. Un nogalināt. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš sūtīs nāves dāvanu.
  Tad viņš čīkst:
  - Slava brašajiem krievu karavīriem! Plecu meistari!
  Un Svetlana arī sit ķīnieti. Kā viņš tos nopļauj kā sirpi un atlec:
  Es esmu karavīrs, kurš netiks aizmirsts...
  Un atkal ar basu kāju, it kā viņš skrien virsū Krievijas ienaidniekiem. Un kā granāta ļauj tai lidot.
  Meitene, protams, daudz ko atceras. Piemēram, kā četrdesmit pirmajā gadā Fricis piespieda divas baskājas meitenes aukstumā rakt bedri. Un meitenes vēl nav tik rūdītas. Un, protams, viņu kājas vispirms kļuva sarkanas, bet pēc tam kļuva zilas no aukstuma. Un tas sāpēja.
  Un monstri-fašisti, lai iesildītos, sāka sist ar nūjām pa papēžiem. Meitenes zaudēja samaņu. Pēc tam viņi uzlēja tiem vēl pāris ledus ūdens. Gandrīz noguris.
  Par laimi, nelaimīgās meitenes savāca dziednieks. Viņi iznāca. Un pat ekstremitātes nebija jāamputē. Meitenes uzauga un kļuva par partizānām. Viņi atriebās nacistiem.
  Pionieru zēnam Aleksandram Grigorjevičam paveicās mazāk. Viņa nacisti, noķerti, izģērbās. Un karājās uz plaukta aukstumā. Un pioniera basās kājas tika saspiestas blokā, un akmens, kas svēra centneru, apsēdās. Zēns smēķēja izstiepies aukstumā. Un arī viņa fašisti viņu sildīja, nesot lāpu pie stīvuma ķermeņa. Tie ir nacistu briesmoņi.
  Zēns karājās trīs dienas un trīs naktis, un ceturtajā dienā, nespēdams izturēt spīdzināšanu, viņš nomira.
  Iebrucēji izturējās nežēlīgi ...
  Arī komjauniete Sveta bija izģērbta. Jūs pasniedzāt lielu stikla burku. Piepildīts ar ūdeni un pakļauts sala. Un lai visi iedzīvotāji redzētu, kā komjaunietis salst ledainajā, ledus klātajā ūdenī. Kas tas par šausmām.
  Tā tas bija Lielajā Tēvijas karā, lūk, kaut kas līdzīgs, ir tagad.
  Svetlana šauj uz ķīniešiem, atceroties to karu, un čukst:
  - Fašisms nepāries! Slava Krievijai!
  Nataša arī šauj. Viņš ļoti precīzi ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Negulsimies zem Mao Dzeduna!
  Zoja svinīgā tonī apstiprina:
  - Mēs nekad neapgulsimies!
  Un arī atver uguni.
  Un basa kāja met granātu.
  Aurora šauj. Tika galā ar Mao karaspēku un kliedz.
  - Slava krievu dieviem!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Un Svetlana šauj ļoti precīzi. Un kliedz:
  - Zemes dzīvības vārdā!
  Un atkal viņš ļoti precīzi met granātu ar basu kāju.
  Un ķīniešiem pietrūkst.
  Taču kaujā ienāk arvien jauni spēki. Un ienaidnieks nāk atkal.
  Nataša pasmaidīja. Un tad viņa nogrima. Es atcerējos, kā divus apmēram divpadsmit gadus vecus pionierus noķēra ķīnieši. Viņi norāva zēniem drēbes un sasēja viņu rokas ar stiepli un iedzina viņus kailus un basām kājām stiprā aukstumā. Tad viņi izdzina tos pa sniegu un atkal iedzina būdā. Viņi brauca, līdz viņu eskorti sasala līdz nāvei. Pionieriem nebija ērti, bet viņi izturēja. Zēni ir diezgan spēcīgi.
  Tad, redzot, ka sals neņem pionierus, ķīnietis Mao sāka dedzināt bērnus ar uguni. Un viņiem tas izdevās. Kad bende uzlika puiša kailajām krūtīm ar karstu dzelzi, zēns iesaucās:
  Lai dzīvo Staļins!
  Tad zēnam uz plikajām, rūdītajām zolēm tika uzliktas platas metāla strēmeles, kas sarkanas no karstuma. Bende ar lielu prieku caur nāsīm ieelpoja ceptas gaļas smaržu. Pionieris atkal kliedza:
  - Paceliet sarkanos karogus virs Pekinas!
  Un parādīja mēli. Tad ķīnieši izvilka sēklinieku maisiņu ar karstām knaiblēm. Pionieris nomira no sāpju šoka.
  Jā, tāpēc ķīnieši okupētajās teritorijās ieviesa jaunu kārtību.
  Viņi rīkojās rupji un nežēlīgi. Un spīdzināšana bija pastāvīga.
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu. Izkaisa ķīniešus un čīkst:
  - Lai ir debesis virs zemes! Komunisma paradīze, kurā plaukst padomju valsts!
  Zoja arī palaiž granātu ar kailiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Un slava nāks uz zemes!
  Pēc tam meitene dod ļoti mērķtiecīgu pagriezienu. Izsit pretiniekus. Un atkal izcēla zobus.
  Un tad Augustīns aizdedzina. Izsit ķīniešus un čīkst:
  - Par Dzimteni! Par Brežņevu!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta granātābolu, izkaisīja ķīniešus. Spēcīgi pārspēja karotājus.
  Neļaujiet ienaidniekam pievilt.
  Arī Svetlana ar basu kāju met granātu. Krāso ķīniešus un čīkst:
  - Slava mūsu krievu meitenēm!
  Un kā karotāji smejas. Galu galā viņas ir tik daiļavas, ka patiesībā tās var pieteikt konkursam: Visuma kundze. Viņu krūtis ir tik pilnas un vienlaikus stingras. Tāpēc viņiem patīk nodarboties ar seksu ar vīriešiem. Tas viņus patiešām aizrauj.
  Tikai ļoti liels ienaidnieks spiež uz PSRS.
  Meitenes apjucis un sāka iznīcināt ķīniešus.
  Viņi kulj spiedzīgos Mao karavīrus. Un pārspēt tik traku un infernālu uzbrukumu.
  Nataša dziedāja līdzi, nogriežot niknos ķīniešus;
  - Meitenēm ļoti vajadzīgas! Kur tu esi saimnieks kur!
  Jā, vairāk nekā septiņpadsmit gadus nav bijis Staļina, un tas nav kļuvis labāks. Gluži pretēji, ķīnieši spiež Sarkano padomju armiju.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Lai mūsu Dzimtene ir kosmosa maršrutos!
  Un ar basu kāju palaidīs citronu. Tāda ir kurtu meitene.
  Augustīns šāva uz ienaidnieku, šņāca;
  - Staļins, Staļins, Staļins! Mēs gribam Staļinu!
  Un viņš metīs granātu ar basu kāju.
  Svetlana, šaušana, turpina:
  - Lai viņi nevarētu mūs salauzt, cel kungi no Zemes!
  Un atkal lido meitenes basās pēdas izmestā granāta.
  Nataša nopļāva pāris rindiņas un izdeva:
  - Un salauz Ādolfu!
  Zoja čivināja, ar basu kāju metot ķīnietei granātu un saplēšot viņus:
  - Pasteidzies Mao!
  Augustīns, pļaujot dzeltenos cīnītājus, piekrita:
  Jā Mao! Tomēr vāciešu nebija tik daudz!
  Svetlana tam piekrita:
  - Ķīniešu ir gandrīz miljards! Un viņus nemaz nav tik viegli nogalināt!
  Meitenes joprojām nav atteikušās no iespējas uzveikt ķīnietes. 1970. gada 30. jūnijā kaujas ritēja pilnā sparā. Mao Dzeduns rēķinājās ar PSRS spēku izsīkumu.
  Un kā ar mirušajiem ķīniešiem? Mazuļi vēl dzemdē! Tas būs vajadzīgs un tiks ieviesta daudzsievība. Galu galā ķīnieši joprojām ir ateisti. Konfūcisms ir vairāk filozofija nekā reliģija, un komunisms veicina ateismu.
  Tajā pašā laikā Mao karavīri mēģināja atdalīt no savām bāzēm padomju karaspēku, kam nebija laika atkāpties aiz Amūras. Kas, cita starpā, viņiem pat nedaudz izdevās.
  Bet pretuzbrukumā piedalās Sarkanā armija un brīvprātīgie no VDR. Izmantojot pārākumu transportlīdzekļu kvalitātē un skaitā, padomju karaspēks un viņu sabiedrotais sadur ķīniešus.
  Gerda un viņas tanka komanda, kā vienmēr, ir uzbrukuma priekšgalā.
  Meitenes biksītēs un basām kājām. Paši šauj un cīnās.
  Četriem karotājiem ir divas automašīnas. Kompakts un ļoti ērts, piramīdveida.
  Gerda, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nospiež kursorsviru un šauj. Un trāpa diezgan labi. Noplēš ķīniešu tankam tornīti.
  Tad viņš saka:
  - Es esmu terminators ar sniega krāsas matiem!
  Un viņš nikni smejas... Paši raustās kā marionete.
  Šarlote arī šauj. Ļoti trāpīgi sit un rūc:
  - Un lielais Reihs, mums teica, ka ne dreifs!
  Un ar basu kāju, kā stumt.
  Vācu meitenes kā vienmēr topā. Tās ir nemirstīgas, nenovecojošas raganas, kuras vienmēr ir spārnos. Pat Otrā pasaules kara laikā viņi cīnījās, un tāpēc viņi palika mūžīgi jauni, jo raganas. Un padomju meitenes arī cīnījās Lielajā Tēvijas karā. Un viņi tur kļuva slaveni, un tagad viņi cīnās ar Ķīnu.
  Nataška nošauj, nogriež rindās. Un viņš ar basu kāju met granātu, izkliedējot ienaidnieku:
  - Viss būs lieliski!
  Zoja arī iedod kodumu pagriezienu uz ķīnieti. Pļāva Mao Dzeduna karavīrus. Un ar basām kājām meta citronus.
  Meitene kliedza:
  - Tas ir hiper!
  Tad arī Augustīns to paņēma un apvainoja Mao karaspēku. Un viņa arī ar basu kāju meta letālu spēku.
  Meitene čivināja:
  Sasitīsim Hitleru!
  Un paziņoja:
  - Nē, Hitlers jau ir miris - sasitīsim Mao!
  Tad Svetlana ņēma un ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta nāvējošu granātu. Meitenes paņēma un nojauca ķīniešus, čivināja:
  - Tas ir lieliski!
  Nataša agresīvi atzīmēja:
  Mēs esam super cīnītāji!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta granātu. Tas ir ļoti skaisti.
  Zoja šeit paveica lielisku darbu. Tad kaila kāja, ļoti skaista meitene, to iemeta un sasita ķīnieti:
  - Mēs būsim ļoti forši!
  Tad ugunīgā meitene Augustīna to paņēma un ļoti skaisti ar plikiem kāju pirkstiem izdarīja metienu, izklīdināja ķīniešu karavīrus uz visām pusēm:
  Mēs visas esam supermeitenes!
  Tad Svetlana ir ļoti skaista meitene, un tāda blondīne, basām kājām zibina granātas. Un meitene ņēma un izritināja ķīnieti, ļoti skaista meitene.
  Meitene biksītēs. Un viņa iesaucās:
  - Meitenes ir dažādas! Un ļoti sarkans!
  Meitenes parasti ir ļoti foršas un vienmēr basām kājām.
  Piemēram, Svetlana visu kara laiku skrēja basām kājām. Un četrdesmit pirmajā gadā viņa pārcēlās pa mežu. Viņai tā nav pirmā reize. Viņa strādāja bērnu, darba kolonijā basām kājām un vieglā cietuma kleitā līdz salnām. Vēlāk meitene pat skrēja basām kājām pa sniegu. Tātad Augustīns atradās kolonijā. Tur meitenes bargajā Sibīrijas salnā varēja strādāt gandrīz kailas.
  Un tas viņus nebiedēja. Un cik labi meitenēm ir basām kājām skriet pa sniega kupenām. Un ka plikus papēžus sakoda sals. Nav tik biedējoši. Kailās zoles klātas ar varžacīm, un meitenes no ledus garozas necieta.
  Viņi ir tik ļoti forši. Meitenes basām kājām skrēja un strādāja ar cirvjiem.
  Meitenes paveica ļoti labu darbu.
  Meitenes bija ļoti trakas. Atkal viņi met granātas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un sagraut ķīniešu ordas. Ļoti forši karotāji, jāsaka.
  Meitenes met ienaidniekam basām kājām.
  Nataša ļoti precīzi šauj pa ķīnieti.
  Un sasita vēl vienu Mao karavīru.
  Meitene ir ļoti skaista... Un ļoti basa un skaista Nataša, ļoti agresīva.
  Bet meitenei ir jāraksta savs interesants.
  Šeit Nataša ar to runāja. Pareizāk sakot, viņa uzrakstīja stāstu.
  Arī šeit ir interesanti pēc sākotnējiem panākumiem Nikolaja impērijas krievu karaspēks cīnījās ar Hindenburgu. Un viņi to sadauzīja no kā cara impērija sakāva Vāciju un revolūcijas nebija.
  Šeit Oļegs Ribačenko un Margareta Magņitnaja sāka cīnīties jau padomju teritorijā ar Ķīnu.
  Zēns un meitene saspieda ķīniešus.
  Oļegs Ribačenko izskatījās pēc vienpadsmit vai divpadsmit gadus veca zēna. Un saspieda Mao karavīrus. Vai tiem, kas izskatās pēc Čingishana ordas.
  Zēns metās ar basu kāju pret ķīnieti. Saspiests un uzvarēts.
  Un deva pagriezienu.
  Un Margarita ļoti spēcīgi sagrāva Mao nedaudz slīpo karaspēku.
  Un saspieda ķīniešus. Un meitene ļoti skaisti cīnījās.
  Un viņa ļoti skaisti meta baso kāju. Un sagrāva ienaidnieku.
  Margarita ļoti smagi iemērc ķīniešus.
  Mao karaspēks virzījās ļoti agresīvi.
  Margarita, ļoti graujot pretinieku.
  Meitenes basās kājas ļoti skaisti salauza ķeizeriem mugurkaulu.
  Meitenes ir tik agresīvas.
  Un bataljons seko puišiem, pareizāk sakot, bērnu pārim Oļegam un Margaritai. Meitenes biksītēs, un ļoti skaistas. Viņi uzbrūk ķīniešiem, turklāt ļoti dedzīgi.
  Viņu kailās krūtis ar rubīna sprauslām trīc. Un meitenes cīnās ar lielu spiedienu. Viņi grauj ķīniešus. Un komunistiskais, sarkanais Mao karaspēks padodas.
  Un tagad ķīnieši sāk atkāpties.
  Veronika ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Viņa saspieda karavīrus un čīkstēja:
  - Mīlestība ir dzīve!
  Viktorija veica mērķtiecīgu pagriezienu. Viņa nogrieza pretiniekus. Un ar basām kājām meta granātu.
  Un tad viņa čivināja:
  - Mūsu dzimtene ir slavēta!
  Šeit Džuliana ir ļoti skaista meitene un ģenerāļa sieva, kad viņa ņem un palaiž granātu un dūk:
  - Ģeniālais ekspresis!
  Un tad rudmatainā Anna. Meitene ir tik forša un neparasta. Sasmalcināja ķīniešus, izmērcēja tos. Un granāta uzlidoja ar basām kājām. Un izkaisīti pretinieki.
  Tad viņa čivināja:
  - cara Nikolaja II svētā Krievija!
  Un tad es to izlaboju:
  - Precīzāk, cars Leonīds!
  Un meitene piemiedz ar savām safīra acīm. Un atcēla ilkņus.
  Un tad olimpiskās spēles: varone meitene ar basām kājām palaiž veselu kaudzi granātu.
  Un izplatījās visos upes asiņu virzienos ar Mao karaspēku.
  Galu galā bataljons meiteņu basām kājām, šortos, ir uzbrukuma priekšgalā un izsit ķīnietes.
  Meitenes šauj ļoti precīzi, taču zaudējumus necieš. Kad meitene ir kaila un valkā tikai biksītes, viņa ir praktiski neievainojama. Un to ir ārkārtīgi grūti iegūt.
  Tātad ķīnieši nesit meitenes ne ar čaulu, ne lodi, ne ar fragmentu. Nu ko? Cīņa ir cīņa!
  Veronika nošaujas. Tas sit ienaidnieku, ar basu kāju met granātu un čivina:
  - Tā būs ļoti forša spēle!
  Un Viktorija ir karavīrs-komandieris. Kamēr viņa krata savu kailo krūti un izstaro zibens līdzību ar saviem koši sarkanajiem sprauslām. Un tad basa kāja met granātu.
  Salauž pretinieku rindas.
  Meitene skaļi kliedz:
  - Es esmu supermeitene!
  Un izliek zobus.
  Un tad Džulians. Arī reta skaistuma meitene. Kā dauzīja ķīniešus. Precīzāk, nevis ķīniešu, bet Mao karaspēka, kas, starp citu, karo ar Krieviju, precīzāk ar PSRS.
  Un tronī ir cars Leonīds Brežņevs, kā viņu sauc, Iļjičs II, kurš kļuva par PSRS imperatoru. Un ir lieliski piekrist. Un Ķīnas ziemeļi, Mongolija, Ziemeļkoreja, jau Krievijas sabiedrotie arī ir pakļauti Mao impērijas uzbrukumam.
  Juliana ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Lai ir Leonīds Krievijā - gaisma!
  Viņa piemiedza savas safīra acis.
  Un tad Anna, rudmatainais zvērs, cīnās. Un viņš arī šauj ļoti labi.
  Un viņš, zobus izcēlis, saka:
  - Lai uz planētas ir karaliska paradīze!
  Un Olimpija palaida citronu ar basu kāju. Izkaisīti pretinieki un čīkstēja:
  - Slava caram un tēvzemei un komunistiskajai partijai!
  Ķīniešu tanki un kājnieki spēja ieņemt Amūras līkumu un pagriezās uz ziemeļrietumiem, turpinot kustību pa upi. Ķīniešu virzība uz priekšu bija samērā veiksmīga.
  Pati frontes konfigurācija bija viņiem labvēlīga, un bija grūti pārvietot pastiprinājumu Sarkanajai armijai zem ķīniešu bumbām.
  Bet PSRS bija tehnoloģiski spēcīgāka par neskaitāmo Mao armiju, kas mobilizēja armijā pat divpadsmit gadus vecus zēnus.
  Turklāt Vācijas Demokrātiskās Republikas diska lidmašīnas, kas ir pilnīgi neievainojamas, izrādījās ļoti efektīvs ierocis un taranēja Ķīnas automašīnas ar lamināro strūklu.
  Tas bija īpaši efektīvs lidojošo apakštasīšu milzīgā ātruma dēļ. Kas varētu panākt gandrīz jebkuru Ķīnas lidmašīnu.
  Skaistās meitenes Ģertrūde un Eva uz šādas disketes medīja ķīniešu automašīnas.
  Jo īpaši viņi uzbruka diviem iznīcinātājiem, kas tika kopēti no padomju iznīcinātājiem saskaņā ar MIG-15 licenci, un burtiski tos saplacināja.
  Tās ir meitenes, viņas nestāv malā.
  Ģertrūde ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un čivināja:
  - Vācu dievi ir visspēcīgākie pasaulē!
  Ieva arī valdīja kursorsviru ar kailiem kāju pirkstiem un, zobus atsegusi, rūca:
  Mēs izmērcēsim visus ienaidniekus tualetē!
  Meitene joprojām ir lieta. Šeit es paņēmu, piemēram, pionieri. Viņa norāvusi puisim drēbes un ar stiepli piestiprinājusi tās pie apses. Pēc tam viņa sāka cauterizēt ķīniešu pioniera ķermeni ar karstu pokeru uz spēles. Sākās ar vēderu, tad pārcēlās uz krūtīm. Neignorēja zēna apaļos papēžus.
  Kad pokers atdzisa, meitene to atkal uzsildīja, un Ģertrūde uzmeta zarus.
  Tad viņi mainījās, un pionieri apcepa viņas partneris. Arī blondā terminatore Ģertrūde puisim apdedzinājusi vaigus. Īsāk sakot, ķīniešu pionierim nepalika neviena vesela ādas sloksne.
  Tad viņi ņēma un uzkurināja lielu uguni, apkaisīja zēnu, sāli un sāka ēst.
  Gaļa ir sulīga, liesa.
  Ieva, apridama zēnu, atzīmēja:
  - Ar šādu ēdienu jūs neiegūsit papildu kalorijas.
  Ģertrūde, laizīdama pirkstus, piekrita:
  Jā, tā ir kvalitatīva gaļa. Puika ir tievs, slaids, slaids. Šo ir jauki ēst.
  Meitenes labprāt ēda ķīniešu pionieri. Tuvojas vēl divi vācieši. Pievienojās svētkiem. Burtiskais kanibālisms. Un tik garšīgi, ar garšvielām ēst zēnu no Ķīnas.
  Viena no vācietēm Frīda atzīmēja:
  - Mēs kaut kā uzvārījām grūtnieci. Un tad viņi ēda bērnu dzemdē. Tas ir tik garšīgi!
  Un meitenes izplūda smieklos. Spīdzināšana un kanibālisms ir forši!
  Viņi vienkārši, bez jebkādiem aizspriedumiem, kaut ko nogrieza ķīniešu zēnam un katrs nokoda mazu gabaliņu.
  Pēc tam karotāji dzēra arī vīnu - sajauktu ar aviācijas spirtu. Viņi ēda sulīgu gaļu.
  Tad karotāji nedaudz dejoja. Tad nāca vēl dažas skaistules tajās pašās biksītēs. Viņi sāka ēst zēnu. Viņi sagrieza viņa mazo sirdi vairākos gabalos. Un viņi arī ēda.
  Tad viņi to paņēma un basām kājām skrēja pa oglēm. Viņi lēca, viņi lēca. Tad viņi metās uz tuvāko daļu. Tur viņi uzbruka vīriešiem, pārojās ar viņiem kā ar dzīvniekiem. Un tas bija lieliski.
  Mātītes ir tik agresīvas.
  Un tagad divas meitenes dzenā Ķīnas lidmašīnas. Viņi taranē Tu-4, izraisot bumbu tā vēderā eksplodēšanu. Un visi nebeidz smieties. Brīnišķīgas meitenes.
  Un kā viņi ar kailiem pirkstiem spiež kursorsviras pogas. Tik burvīgas skaistules. Viņiem piemīt dusmu spēks un kaisles liesma. Un kailas meitenes dod pārliecību par uzvaru.
  Sliktās meitenes tiešām notriec ķīniešu lidmašīnas.
  Ģertrūde smaidot jautāja Ievai:
  - Vai, jūsuprāt, Bībele ir Dieva vārds?
  Meitene smejoties atbildēja:
  - Nē!
  Ģertrūde ar acīmredzamu izbrīnu jautāja:
  - Un kāpēc?
  Ieva pārliecinoši teica:
  - Jo debesis ir cietas! Kā spogulis!
  Un meitenes smējās. Tas izskatījās ārkārtīgi smieklīgi. Notriekts vēl pāris ķīniešu lidmašīnas.
  Ģertrūde loģiski piezīmēja:
  Bet tomēr ir Dievs!
  Eva piekrita:
  - Ir Ādolfs Hitlers un viņa pravietis!
  Un atkal karotāji izplūda smieklos. Viņi ir tik jautri un nemaz nav stulbi.
  Un viņiem patīk cīnīties. Ak, un izvaro arī vīriešus. Tāds ir viņu moto....
  Ģertrūde, notriecot ķīniešu lidmašīnu, čīkstēja:
  - Mana dzimtene! Es tevis dēļ visus nogalināšu!
  Eva ar zobu smīnu apstiprināja:
  - ES arī!
  Un dzirksti ar safīra acīm. Šie karotāji ir forši. Un nemaz nav stulbi.
  Vai varbūt slikti... Un ļoti nežēlīgi. Šeit viņi spīdzināja apmēram trīsdesmit gadus vecu sievieti un viņas apmēram divpadsmit gadus vecu dēlu - pat nebija pionieris.
  Viņi abus pakāra uz plaukta. Un zem basām kājām tika iekurts ugunskurs. Turklāt, lai jūs varētu atvieglot karstumu, bet jūsu radinieks nolaidīsies uz uguns.
  Vai nu puikam papēži cepsies, tad meitenes.
  Un sieviete cietusi gan garīgi, gan fiziski. Tika aizdedzinātas arī mātes krūtis.
  Jā, viņi tika smagi spīdzināti. Meitenes mīl uguni.
  Piemēram, zēniem patīk spīdzināt. Pat pilnīgi nevainīgiem.
  Vienkārši aizdedziet tos...
  Vai iemērc skābē... Vēl viens spīdzināšanas veids. Pērciet pionieri ar karstu stiepli un pēc tam iesmērējiet to ar kūtsmēsliem. Tas ir gan sāpīgi, gan pazemojoši.
  Arī pionieri tika pārkaisīti ar korbitu un kaļķi. Nu šīs velnes-terminatores meitenes.
  Eva notrieca trīs ķīniešu automašīnas un atzīmēja:
  - Te mēs cilvēkus spīdzinām... Un tas ir forši!
  Ģertrūde, izlikusi zobus, sacīja:
  - Tas ir īpaši patīkami spīdzināt zēnu!
  Eva piekrita:
  - Ļoti labi! Bet ir labi arī spīdzināt meiteni!
  Karotāji šeit bija tik laimīgi.
  Ģertrūde nogāza četras ķīniešu lidmašīnas un čīkstēja:
  - Un tas mums būs lieliski!
  Un viņa parādīja mēli.
  Meitenes vispār ir tik skaistas pēc izskata un iekšēji niknas. Viena no spīdzināšanām, ko skaistules izmantoja, bija. Šeit, piemēram, jūs piekarat pionieri aiz kājām pie griestiem un piestiprināt viņam pie rokām ķēdi. Un jūs saņemat elektrību. Pionierim tas jāpaceļ ar preses palīdzību. Lai muskuļi nelūztu.
  Un tad spēka nepietiek un atkal sit ar strāvu.
  Meitenēm arī patika, kad zēni griež riteni. Viņi nedaudz palēnināja kustību, tāpēc tiek sisti ar strāvu. Ļoti iespaidīgi.
  Eva jautāja sev:
  -Vai velns eksistē?
  Ģertrūde smaidot atbildēja:
  - Jebkurā gadījumā - velns - tie esam mēs!
  Un abi zaga kā grib. Un sejas parādīsies.
  Un abi zaga kā grib. Un sejas parādīsies.
  Uz lidojošajiem šķīvīšiem ķīniešus pamatīgi kuļ. Tomēr tas ir tikai sākums. Debesu impērija ir spēcīga, un tajā ir daudz karavīru. Un viņi kāpj kā velni no kapiem.
  Anna debesīs nogāž citu ķīniešu automašīnu un pamiedz gaisā. Viņi saka, ka jūs, Debesu impērijas karotāji, nešķitīsit maz.
  Džulians tam piekrīt. Nogriež novecojušo Mao štata mašīnu un smīn, rēc:
  - Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kuras balstās planēta...
  Mēs tevi pasargāsim ar savām krūtīm,
  Tavu armiju dzied visi cilvēki!
  Ķīnieši turpina kāpt un kāpt. Viņiem ir pārāk daudz, tajā laikā gandrīz miljards iedzīvotāju, un viņi var bombardēt padomju pozīcijas ar līķiem. Un viņi nezina šaubas un nožēlu. Un līķu skaits viņiem nav svarīgs.
  Tās ripo kā nebeidzama lavīna.
  Šeit ir ložmetējs Nataša. Viņi šauj uz virzītajiem ķīniešiem. Viņa nopļāva vienu līniju ar lodēm. Tad vēl... Ķīnieši krīt. Daudzi no viņiem parasti ir zēni, un es uzbrūku basām kājām. Viņi mirst ar smaidiem uz lūpām. Mao Dzeduns izvērsa brutālu karu. Viņš gribēja slavu un rekordus. Un miljoniem ķīniešu karavīru jau ir gājuši bojā. Un kāpt kaujā arvien vairāk daļās.
  Nataša ar kailiem kāju pirkstiem met granātu un čirkst:
  - Slava komunisma valstij!
  Zoja, šaudama uz dzeltenajiem karotājiem, smaidot saka:
  - Bet arī Ķīna ir valsts, kurā valda komunisti!
  Nataša atbildēja:
  - Viņiem ir tikai komunisma karikatūra!
  Augustīns, šaujot uz dzeltenajiem karavīriem, loģiski atzīmēja:
  - Ne jau lietas vārdā, bet pēc būtības!
  Un rudmatainā meitene ar kailajiem pirkstiem meta granātu, nāvējošs spēks.
  Svetlana atzīmēja, pļaujot Mao karaspēku:
  - Jā, būtība reizēm ir svarīgāka par formālo nosaukumu!
  Un pāris desmiti ķīniešu nokrita, viņas sprādziena nopļauti.
  Nataša apstiprināja, šaujot uz ķīniešiem:
  - Jā, tieši tā... Tikai tagad, nevis dažreiz, bet vienmēr!
  Meitenes smējās. Viņi cīnījās ar baru, kas viņus spieda. Tāpat kā krievu karotāji, kas cīnījās ar neskaitāmo Čingishana armiju. Un tiešām, Krievija uzvarēja.
  Zoja atkal ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu. Viņa saplēsa ar to duci ķīniešu karavīru un dziedāja:
  Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā,
  Mēs redzam mūsu valsts nākotni...
  Mēs sasmalcināsim pulverī ļaunā fašisma barus,
  Sakauj bezgalīgās ordas straumes!
  Augustīns, šaujot uz ķīniešiem un nogalinot tos desmitiem un pat simtiem, smaidot atzīmēja:
  - Labāk ne bezrobežu, bet neierobežotu baru!
  Zoja tam piekrita:
  - Jā, iespējams, ir daudz labāk!
  Meitenes cīnījās varonīgi, un viņu griba ir dūrē.
  Un satriecošais spēks ir plikiem kāju pirkstiem. Un viņos tik daudz cīņas kaisles.
  Elizabete uz tanka cīnās kā briesmonis.
  Meitene, šaudama un ar kailajiem pirkstiem spiežot uz kursorsviras pogām, saka:
  - PSRS varenība ir ar mums!
  Katrīna, šaujot uz ķīniešiem, atzīmē:
  - Mēs te esam kā Staļina piekūni!
  Elena, šaušana, atzīmēja:
  - Leonīds Iļjičs joprojām nav tas pats!
  Katrīna sadauzīja ķīniešu tanku un ķiķināja:
  - Fedots, bet ne viens!
  Jeļena izšāva ložmetēju sprādzienu, nopļaujot Mao štata virzošos kājniekus un čīkstēja:
  - Mūsu dēlis būs augšā!
  Eifrāzija labota:
  - Nevaldiet, bet kaujas!
  Elizabete ļoti precīzi izšāva lādiņu un atzīmēja:
  Mēs joprojām uzvarēsim!
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  Bet stiprāka krievu gara nav
  No sevis drupām mēs atdzīvināsim....
  Gaismas karotājs drīz paņem zobenu
  Mēs stāvēsim un atkal uzvarēsim!
  
  Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz nezināmām pasaulēm ...
  Tiek dziedāti varoņdarbi,
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  Varonīgi cīnījās arī meitenes no VDR.
  Gerda un Šarlote karstā tankā, pilnīgi kailas savos šortos, cīnījās. Ķīniešu tanki devās pretuzbrukumā.
  Gerda šāva uz ķīniešu automašīnu un salauza bruņas. Viņa paņēma to un dziedāja:
  - Es esmu velna meita!
  Šarlote izlauzās cauri aizsardzībai, kas kopēta no padomju T-54, bet ar ķīniešiem apkalpē, un piebilda:
  - Es varu pārvarēt visu!
  Vācu augstspiediena lielgabals ir ļoti efektīvs ierocis. Tas spēj iekļūt no ļoti liela attāluma un pārspēj ķīniešu T-54 veiktspēju par 100 mm. Turklāt krievu automašīnas neiekļūst jaunākajā vācu KAG-50 U nevienā leņķī. Tikai smagāko modeļu Isa var radīt nepatikšanas Fritz. Bet lieta ir tāda, ka šādu ķīniešu Iss ir ļoti maz, un tā pamatā ir T-54. Un jūs nevarat iebilst pret to.
  Gerda spiež kursorsviras pogas ar kailajiem graciozo kāju pirkstiem. No attāluma sit ķīniešu auto un čīkst:
  - Es esmu karalis tas Supermens!
  Un karotājs rāda garu, rozā mēli.
  Šarlote arī atlaiž. Un ļoti trāpīgi. Un nošauj sevi, ar lielas panteras niknumu.
  Un viņš arī nospiež kursorsviras pogu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un svilpo pie sevis:
  - Es esmu liels super klases cīnītājs!
  Tālāk Gerda jau šauj. Aukstasinīga blondīne. Lai gan pati sieviete ir temperamentīga. Piemēram, viņa piesita krustā ķīniešu komjaunatnes biedru uz priedes. Viņa pati iedzina nagus rokās un kājās. Viņa aizdedzināja savu kailo krūti un pēc tam ar karstām knaiblēm salauza kāju pirkstus.
  Un tagad Gerda rūc:
  - Mēs esam baltie vilki un nepazīstam žēlastību ne pret vienu!
  Un atkal skaistule šauj ļoti precīzi. Un sit ienaidniekam. Tik brīnišķīga blondīne. Drīz viņa to nedarīs. Atkal ķīniešu automašīna izlauzās cauri no attāluma. Spēj sist. Un divsimt milimetru bruņas viņu neapturēs.
  Šarlote arī šauj un čīkst:
  - Es esmu augstais karalis! Es jūs visus salaužu!
  Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš nospiež kursorsviras pogu. Sarkanmatainais velns vakar spīdzināja ķīniešu pionieri. Viņa puisi piekāva ar nātru ķekariem. Tad tulznas apkaisīju ar sāli. Tad viņa iznesa šķiltavas. Sarkanās liesmas plēsonis laizīja bērnam papēdi. Lūk, rudmate! Cik viņa ir pretīga. Vienkārši ellišķīgs dzīvnieciņš, kurš mokās visus bez žēluma un vājuma!
  Ķīniešu karaspēks turpināja ložņāt, it kā no Krakatoa vulkāna izplūstu spēcīga lavas straume.
  Nataša mēģināja rakstīt memuārus. Un viņai tas bija interesanti un smieklīgi. Karš tagad norisinās otro gadu un ir kļuvis par vēsturi. Un tas ir nopietni.
  Bet arī Lielais Tēvijas karš bija garš un grūts. Un tajā meitenes arī skrēja basām kājām.
  Un cik labi būtu, ja šī kara nebūtu. Nu, pieņemsim, Hitlers turpināja cīnīties Rietumos... Un pats galvenais, bez īpašiem panākumiem. Lai gan Āfrikas un Āzijas iekarošana līdz Indijai vāciešiem nav problēma. No 150 divīzijām, kas norīkotas uzbrukt PSRS, ar pusi pietiktu, lai ieņemtu visas britu kolonijas.
  bet viņai sekoja divi bērni no planētas Zeme.
  Natašas un viņas komandas uzmanību no rakstīšanas novērsa kārtējais Ķīnas kājnieku uzbrukums. Mao karaspēku kaujās iedzina ne tikai savējie, bet arī par naudu nolīgtie afrikāņi un arābi. Notika brutāla laupīšana.
  Karotāji vada sevi ar uguni. Viņi ir aukstasinīgi un aprēķini.
  Nataša ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu. Algotņi izkaisīti uz visām pusēm.
  Nataša šņukstēja:
  - Pie mums var piepildīties viss neiespējamais!
  Arī Zoja ar plikiem kāju pirkstiem ielaida citronu. Viņa izklīdināja ķīniešus un čīkstēja:
  - Jā, mana Dzimtene ir vissvētākā!
  Un meitene piemiedza aci.
  Un tad ugunīgā Augustīna ar basu kāju padevās ķīnietei. Izkaisa tos dažādos un ļoti attālos virzienos. Un čīkst:
  - Es esmu nāves atziņa!
  Un Svetlana ar pliku papēdi sūtīja granātu. Ķīnieši lido uz visām pusēm. Viņi iet bojā bez jebkādas cerības uz mazāko pestīšanu. Un cik meitenes ir graciozas.
  Svetlana pagriezās un dziedāja:
  - Lūk, mana jaunā cīņa! Es iešu tev līdzi!
  Šeit pa drupām uzkāpj spēcīgs ķīniešu tanks. Šajā gadījumā MAG-100. Šādam briesmonim nav tik viegli izlauzties cauri. Bet krievu meitenes ir gatavas šādai cīņai.
  Un ļoti trāpīgi viņi sita no bazuka. Ķīniešiem bija muca, tāpēc viņi to paņēma un saburzīja. Kopumā tas ir brīnišķīgi.
  Nataša agresīvi norūca:
  - Lai ir debesis virs zemes!
  Un atkal aizlido basās kājas mestā granāta. Šī nāvējošā iznīcināšanas dāvana.
  Un tad Zoja ņems un sasitīs ķīniešus. Kā viņa tos mētāja un drupināja. Un ļoti kareivīgs.
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, kā naglot granātābolus. Un ķīnieši to dabū ragos.
  Un Augustīns arī sit Mao karaspēku. Un viņas kailais papēdis, kā vienmēr, ir biznesā.
  Viņa izklīdināja ķīniešus kā tarakānus pa kaktiem. Un viņa iesaucās:
  - Es esmu rudmate!
  Un tad arī Svetlana, kā viņa to ņem, un pārspēj Debesu impērijas karaspēku. Tas sabrūk asiņainā maltā gaļā un mežonīgā niknumā čīkst:
  - Es esmu nežēlīga meitene!
  Nataša dod pagriezienu. Lido ar basu kāju izmesta granāta. Nošauj ķīniešus un izkaisa pretiniekus.
  Tad viņš apdullinoši rēc:
  - Es esmu blondīne, kas iznīcinās visus!
  Zoja arī ļoti oriģināli atzīmēja, nopļaujot ķīniešus:
  - Un medus blondīnes ir foršas.
  Un granāta lido no basas kājas, un visus satriec.
  Un tad Augustīns šauj. Un ļoti precīzi. Notriec ķīnieti un čivina pa plaušām:
  - Es esmu super meitene.
  Un arī kailie kāju pirksti ļoti trāpīgi met granātu.
  Tāpēc Svetlana laiž klajā savu tērpu. Sarāva ķīniešus gabalos ar šo līniju. Un čivināja:
  - Es esmu Svētās Dzimtenes karogs!
  Un atkal citronu met ar basu kāju.
  Meitenes smagi cīnās. Viņi cīnās kā īsti varoņi. Viņi ir neuzvaramības pilni.
  Nataška izšauj sevi un piepilda algotņu armiju ar svinu. Un viņš nebaidās no tankiem vai raķetēm.
  Lai gan šeit lido ballistiskās kaujas galviņas. Jā, tik nikns un izmisīgs, spējīgs uz visu!
  Un no basas kājas lido granāta. Un līdz ar to notiek iznīcināšana un iznīcināšana.
  Zoja arī dod pagriezienu. Nopļauj Mao impērijas karotājus. Viņš izliek zobus, kas ir pērļu krāsā, un smejas:
  - Man vienai dāmai iet super!
  Un viņas zobu ņirgāšanās ir vienkārši nāvējoša.
  Un Augustīns arī iznīcina ienaidnieku. Un pļauj bez problēmām. Un plikiem pirkstiem palaiž jaunu granātu.
  Un meitene smejas:
  - Es jūs visus apēdīšu!
  Un tad Svetlana izmisīgi šauj. Un tas ir ārkārtīgi enerģisks. Nopļauti pretinieki. Un ar basu kāju tika palaista ļoti mērķtiecīga granāta, ar nāvējošu pildījumu.
  Meitene rēc:
  - Fašistu ķīniešu pūķa nāve!
  Un atkal smīns. Četras meitenes acīmredzot nekad nepadosies.
  Reizēm Sarkanā armija pāriet uz pretuzbrukumu. Drosmīgi un drosmīgi cīnās pret sieviešu karotēm no VDR
  Jo īpaši Gerdam un Šarlotei atlika aizvērt katlu virs Ķīnas karaspēka - tikai divdesmit kilometrus.
  Un meitenes sevi šauj... Viņas ir apbrīnojamas un ļoti muskuļotas. Viņu ķermeņi ir vienkārši izcili garša un spēks.
  Bet dvēseles ir melnas... Kā ogles vai vēl sliktāk.
  Šeit, piemēram, Gerda ņēma un izdomāja jaunu spīdzināšanu. Četri zēni no Ķīnas tika piesieti ar stiepli pie tērauda tapas un savienoti ar ģeneratoru. Jo ātrāk ritenis griežas, jo vājāka ir strāva. Un jo lēnāk, jo spēcīgāk.
  Vardarbīga uzvedība Gerdā. Puiši, sviedriem izmirkuši, skrien, stumdami riteni.
  Un vācu meitenes no groza met ogles zem basām kājām. Meiteņu vardarbīga uzvedība - nesaki neko. Arī ļoti nežēlīgi.
  Tomēr pati Gerda ļoti mīl skriet uz karstām oglēm.
  Šeit viņa izšāva uz ķīniešu tanku, nogāza tornīti un plēsīgi smaidīdama sacīja Šarlotei:
  - Šeit ir mana vārdamāsa no "Sniega karalienes" lielās māsiņas.
  Šarlote iesmējās. Viņa arī iepļaukāja ķīniešu tanku un jautāja:
  - Un kāpēc?
  Blondīne terminators atbildēja:
  - Viņa lūdza ratiņu un apavu pāri, lai viņa atkal dotos meklēt brāli Kai pa pasauli. Kas vainas staigāt basām kājām?
  Šarlote atkal sita padomju tankus un atbildēja:
  - Pareizi! Meitene jau bija pieradusi staigāt basām kājām un vieglajā Eiropas salnā. Varēja pārdzīvot pāreju. Viņa staigāja basām kājām pa sniegu un nekad nešķaudīja!
  Gerda iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, un viņa diezgan ilgu laiku staigāja basām kājām, kopš apbraukāja pusi pasaules. Ne apavi meitenei ir liela greznība.
  Un blondīne iesmējās. Ziemā viņi veica šādus eksperimentus. Viņi brauca basām kājām un gandrīz kaili, zēns un meitene pa salu. Pirmās desmit minūtes un siltā mājā. Tad divdesmit minūtes un piecas atpūšas siltumā. Un tad pusstundu, un tad stundu. Un tā visu nakti.
  Bērniem kājas pietūkušas no aukstuma. Bet puiši ir diezgan rūdīti, pie apaviem pieraduši tikai aukstā laikā.
  Un tad baskājainie pionieri tika padzīti pa oglēm. Lai arī bērnu papēži kļuvuši rupji, tie kā parasti ir dzīvi un apdeguši. Kas tālāk notika ar gūstekņiem, Gerda neatcerējās. Viņa devās cīnīties. Jebkurā gadījumā viņi četri nebija uzvilkuši kurpes kopš četrdesmit pirmā gada, kad viņi sāka cīnīties tuksnesī, Rommela armijā. Šīs ir foršākās meitenes.
  Šeit Nataša bija spiesta pārtraukt. Viņai ir problēmas virs jumta.
  Ķīnieši atkal uzbrūk. Meitenes satiek Mao karotājus ar precīzi mērķētiem metieniem, izsitot pretiniekus.
  Un viņi met granātas ar basām kājām.
  Tomēr karotāji ir izdomājuši ko citu. Šeit viņi ņēma, piemēram, un pieslēdza elektrību. Un viņi ķīniešiem trāpīja ar elektrības izlādēm. Un pašām meitenēm bija apcepti papēži.
  Meiteņu papēži ir tādi apaļi, rozā, ļoti patīkami skatīties un pieskarties.
  Ķīniešu un ārvalstu algotņu divīzijas bija tik nobijušās, ka atkāpās ...
  Nataša, laizīdama lūpas, atzīmēja:
  - Paldies Dievam Svarogs!
  Zoja tam piekrita:
  - Tas tiešām ir liels Dievs! Bet Jēzus ir arī liels Dievs! Tātad nākotne ir mūsu!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci.
  Augustīna izcēla zobus un ieteica:
  - Iedzersim kaut ko? Piemēram, labs vīns, kas puto ar raugu!
  Svetlana ar entuziasmu pacēla:
  - Tieši tā! Vīns ar garšvielām! Tas tik labi sadedzina taukus!
  Nataša iesmējās.
  Mums nav tauku! Mēs parasti esam karotāji, kuru ķermenis ir kā tērauds!
  Zoja iesaucās:
  - Tad uzvara noteikti nāks pie mums!
  Augustīns šim simtprocentīgi piekrita:
  - Mums noteikti paveiksies! Kaut gan karš jau notiek piecpadsmito mēnesi!
  Nataša nobolīja acis un čīkstēja:
  - Tās ir šausmas!
  Un meitenes sinhroni krustoja.
  Un tas notika citur.
  Sievietes karotājas cīnījās pret ķīniešu augstākajiem spēkiem. Nataša, kā vienmēr, ir līderis.
  Šeit Natašai atkal bija jāapstājas. Viņi atkal uzkāpa kā krupis, lai ķīniešus savītos. Meitenes viņus sagaidīja ar spēcīgiem sitieniem.
  Ar precīziem un mērķtiecīgiem metieniem ķīnieši tika aizslaucīti, pēc tam arī ar metieniem ar granātām, izmantojot basas kājas.
  Meitenes cīnījās sīvi.
  Taču cīņa bija ļoti smaga. Vienam no pionieriem nosita galva. Bet Nataška noskūpstīja zēnu uz lūpām un čīkstēja:
  - Tu būsi Irijā Rodas centrā!
  Un atkal, kā viņš ar basu kāju met granātu. Ķīniešu tanks apgāžas. Un viņas rullīši griežas nobijušies, ar grabuli un metālu.
  Viss notiek ļoti labi.
  Meitenes, šīs ir izcilas sportistes un karotājas. Ja jau viņi cīnās, tad ar viņiem nekas nav salīdzināms.
  Arī Zoja ar basu kāju met granātu un saka:
  - Baltā Krievija zem ķīniešiem nelocīsies!
  Arī Augustīns šauj, satracinātā dusmā sakot:
  - Es esmu karotājs, kurš nekad neliecas! Un pat mānīgais sātans nesagāzīs svēto Krieviju!
  Un ugunīgā karotāja kailie zobi mirdz kā lielas pērles.
  Un Svetlana arī atlaiž. Tas aizslauka ķīniešus un izceļ ne mazāk lielos un agresīvos zobus:
  - Es nepakļaujos maoismam! Slava komunistiskajai Krievijai!
  Un visas četras meitenes korī iesaucas:
  - Slava Krievu demiurgu dievu jaunajai kārtībai!
  Un ar basām kājām viņi metīs nāvējošus lādiņus! Un tas ir lieliski!
  1970. gada augusts ... Ķīnieši beidzot varēja savienot savus virzošos taustekļus un nogriezt tās PSRS Sarkanās armijas daļas, kas atradās uz rietumiem no Amūras.
  Padomju karaspēks cīnījās ar Mao karaspēku, kas tagad atrodas pilnīgā ielenkumā. Bet viņi cīnījās ļoti drosmīgi.
  Vesels bataljons meiteņu atvairīja ķīniešu uzbrukumus. Skaisti un izliekti karotāji labprātāk cīnījās tikai biksītēs.
  Un tas viņiem piešķīra pasakainas īpašības un vitalitāti. Un kādi ir pievilcīgi karotāji, kad viņi krata savas kailas krūtis. Un krūšu sprauslas ir tik koši un mirdzoši.
  Meitenes cīnās un atvaira dzeltenādaino kājnieku uzbrukumu. Ķīnas armijā ir daudz afrikāņu. Izmet tos kā lielgabalu gaļu. Un indiešu ir daudz.
  Lai gan Indijai vienkārši nebija laika sagūstīt ķīniešus, dažus šīs tautas pārstāvjus nokaušanai piegādā Āzijas karaspēks. Lai viņi nevarētu iegūt neatkarību.
  Un ķīnieši virzās uz priekšu. Afrikāņi un arābi ir pamesti... Cīņas vārās kā eļļā zem kolosālu apmēru uguns.
  Andželika ir ugunīga meitene, un bataljona komandieris ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Ne soli atpakaļ!
  Malvina, meitene ar zeltainiem matiem, paceļ:
  - Neatkāpies un nepadodies!
  Un viņš arī ar basu kāju met granātu.
  Tad meitene pakrata kailās krūtis.
  Kliedzošā un krāšņā Oksana, blondā terminatore. Un iemet citronu ar plikiem pirkstiem:
  - Mēs nelaidīsim ienaidnieku uz Staļingradu!
  Andželika, kratīdama savu kailu, pilnām krūtīm saka:
  - Protams, ka nedarīsim!
  Un atkal plikiem kāju pirkstiem izmesta granāta lido. Kas izkaisa pretiniekus.
  Un tad Akuļina izšāva no bazūkas. Arī baskāju meitene ar blondiem matiem.
  Un ar savu pliku papēdi viņš sūta granātu. Kā izkaisīt ķīniešus uz visām pusēm.
  Meitene teica:
  - Lai top gaisma un debesis!
  Oksana pagriezās un šņāca, pļaujot dzeltenādainos cīnītājus:
  - Jā, Krievija ir slavena!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta granātu. Blondīne ir manā prātā. Reiz viņu spīdzināja ķīnieši. Ar eļļu viņi iesmērēja meitenes kailās pēdu zoles. Un tālumā tika uzstādīts cepeškrāsns. Uguns gandrīz skāra meitenes zoles, kas spīdēja no eļļas.
  Oksana bija ļoti sāpināta, bet viņa sakoda zobus un izturēja. Ķīnieši to izšāva divdesmit minūtes. Viņi atstāja tulznas uz zolēm. Nedēļu viņi gāja, un spīdzināšana atkal turpinājās.
  Katru piektdienu Oksana tika cepta uz cepeškrāsns, un pirmdien viņi viņu sita ar gumijas šļūtenēm, bet trešdien caur ķermeni izlaida elektrisko strāvu. Viņi mani spīdzināja trīs reizes nedēļā. Turklāt gandrīz neatstājot pēdas uz ķermeņa.
  Meitene šādi izturēja četrus mēnešus, bet ķīniešiem neko neteica. Tad viņa tika nosūtīta uz nāves nometni. Taču pa ceļam Oksanai izdevās aizbēgt.
  Protams, viņas naids pret Mao karaspēku ir liels. Kāda veida spīdzināšana tika izmantota pret viņu.
  Oksana ar basu kāju meta granātu. Slaucīja ķīniešus uz visām pusēm. Un es atcerējos.
  Kad kailas zoles laiza uguns, ir sajūta, ka tevi iemērc verdošā ūdenī. Sāpes ir asas un ilgstošas. Eļļa nededzina ādu, un siltumu regulē profesionāli izpildītāji. Un sāp, ļoti sāp.
  Oksana šajā brīdī mēģina iztēloties kaut ko abstraktu.
  It kā viņa būtu princese. Un viņa tika sagūstīta. Un noved pie izpildes. Protams, pa sniegu jāstaigā basām kājām. Un papēži cep.
  Bet princese staigā ar paceltu galvu. Viņa nepadodas un nevēlas padoties. Lai gan viņai ir tikai viens līdz gurniem saplēsts maisa audums. Un labi veidots ķermenis ir tik tikko nosegts. Un simtiem vīriešu un zēnu skatās uz viņu un pat rāda mēli.
  Bet baskājainā princese nav apmulsusi. Viņš iet pie sevis, staigā lepni ar uzpūstām krūtīm un pat dzied;
  Krāsota telpa melnā drūmā gaismā,
  Un šķiet, ka zvaigznes savās orbītās ir apsīkušas!
  Es gribu mīlestību, atbildot es dzirdu - nē,
  Mīlētāju sirdis ir salauztas drupās!
  
  Es lūdzu tevi, mans princi, nāc pie manis,
  Es bēdās raudāju asaru okeānus!
  Pārraujiet visas aizspriedumu ķēdes,
  Es gribu, lai jūs sakāt cilvēkiem patiesību!
  
  Mīlestība ir svarīgāka par pienākumu un kroņiem,
  Ja tev vajadzēs - es nodošu tēvzemi!
  Un es likšu tronī savu mīļoto,
  Galu galā mans princis man ir dārgāks par dzīvību!
  Un tad viņa uzkāpj pa koka pakāpieniem uz sastatnēm. Pēc aukstā, degošā sniega viņas basās kājas piedzīvo svētlaimi, pieskaroties ozolam.
  Milzīgs bende, sarkanā kapucē, asina cirvi. Tērauda asmens mirdz salnajā janvāra saulē. Ubags, baskāju princese, lēnām tuvojas smalcināšanas blokam.
  Bende skatās uz viņu un viņa acīs lasāma vilšanās. Viņš cerēja, ka kaķis iegūs princeses bagātīgo kleitu un rotaslietas.
  Bet visas augusta cilvēka drēbes, apavi, rotaslietas reidā noplēstas, saliekot kopējā kaudzē.
  Pēc tam princese gribēja tikt izvarota. Bet pats karalis gribēja to izmēģināt. Un padari viņu par savu konkubīni. Bet viņa tik ļoti iekoda iebrucējam un tik sāpīgi pabīdīja savu ceļgalu līdz cirkšņiem, ka viņš uz ilgu laiku zaudēja spēju būt vīrietim.
  Par to princesei vajadzēja sodīt ar nāvi. Viņa bija gandrīz samierinājusies ar nāvi, cerot atrast laimi citā dzīvē.
  Bet vēl bija agri.
  Vēstnesis nolasīja apsūdzību. Lūk, kas netika piedēvēts princesei. Un burvestības, un burvestības, un lappuišu pavedināšana, un slepkavības un kūdīšana uz karu. Tikai pašās beigās viņai tika uzrādīts mēģinājums pret karali.
  Un ir auksti kā šis stāvot puskailam aukstumā un vējā. Un es gribu, lai tas viss drīz beigtos.
  Tomēr velti viņa cerēja, ka viņai vienkārši nocirtīs galvu. Spriedumā teikts, ka princese humānas galvas nociršanas vietā tiks pakļauta publiskai spīdzināšanai. Un viņi viņu spīdzinās, līdz beigsies derīguma termiņš.
  Pie princeses pielēca divi bendes palīgi. Viņi norāva viņai maisu, atstājot viņu pilnīgi kailu. Pēc tam viņi sagrieza viņas rokas, uzvilka uz plaukta. Viņi sāka celties augstāk, un princeses basās kājas tika piespiestas pie bloka. Strauji nolaidiet, pagriežot locītavas. Un tad pātagas no visas malas krita uz augusta cilvēka muskuļotā ķermeņa.
  Meitene stiprāk sakoda zobus.
  Jā, Oksanai ir attīstīta iztēle. Viņa to var iedomāties.
  Un tagad viņš ar basu kāju met granātu. Un viņš izkaisa ķīniešus uz visām pusēm, noraujot viņiem rokas un kājas.
  Meitenei ir kolosāls paātrinājums un vēriens.
  Un galu galā meiteņu bataljons plikām kājām un plikām krūtīm ir virsū!
  Viņi nekad nepadosies un cīnīsies kā ērgļi.
  Augusts pagāja masveida Ķīnas artilērijas apšaudē. Mao karaspēks mēģināja piebeigt padomju vienības, kas bija nogrieztas aiz Amūras. Un pat attīstīt ofensīvu Kamčatkas pussalā.
  Cīņas plosījās, un sarkanie karotāji neatkāpās. Un, ja ķīnieši virzījās uz priekšu, tad uz kolosālu zaudējumu rēķina. Tomēr līdzšinējās kaujas vairāk notika ķīniešu diktātā. Viņi virzījās uz priekšu, lai gan lēni. Habarovska krita, un ķīnieši rāpoja uz Tālumu. Viņi mēģināja uzbrukt arī no Vidusāzijas puses.
  Kaujas ritēja pilnā sparā pie Alma-Atas. Arī tur sieviešu bataljons cīnījās pret Mao karotājiem.
  Meitenes, atsedzot savus muskuļotos augumus, valkājot tikai biksītes, atspoguļoja Ķīnas impērijas pārākos spēkus.
  Karotājs Ksenija cīnās. Gandrīz pilnīgi kaila. Iedeguši, kaili ceļi atsitās pret akmeņiem. Ar basu kāju meitene met granātu un nogalina ķīnieti. Atklāj zobus.
  Dod pagriezienu, nopļauj Mao karavīru un saka:
  - Es esmu karotājs, kas ir pāri tavai agresijai!
  Arī foršā karotāja Vladlena šauj ļoti precīzi.
  Skaista meitene, nogriez ķīniešus. Un izmisīgi pretojoties, karotāja paņēma un ar basu kāju palaida citronu.
  Viņa sasita ķīniešus saplēstos gaļas gabalos.
  Tad meitene kliedza:
  - Es esmu drosmīga skaistule!
  Ksenija ar basu kāju arī met granātu. Un dabū ķīniešiem zem ausīm.
  Meitenes kopumā ir lieliskas karotājas. Viņi ir tik spilgti un nikni. Viņu muskuļi mirdz no sasprindzinājuma.
  Šeit Alenka ir meitene, gandrīz pilnīgi kaila. Arī pliki kāju pirksti izmet nāvējošu, kaitīgu elementu. Ķīniešus mētā uz visām pusēm.
  Meitene smejas un apdullinoši smejas, rādot mēli:
  - Es esmu zvaigzne vārdā Saule!
  Un skaistule mirgo ar ļoti gudru izskatu. Izmisīgs skaistums un domu cēlums tajā.
  Ksenija arī neguļ. Ar basu kāju met granātu. Un kā ar velosipēdu notriektas pudeles, mirušie ķīnieši lido uz visām pusēm.
  Ksenija jau pēc ranga ir kapteine.
  Viņa atceras, kā Suvorovs sagrāva osmaņus. Nav parasta meitene. Jā, tas bija tā, ka Turcijas pārākie spēki tika uzvarēti.
  Te atkal lido ar basu kāju izmesta granāta. Un ķīnieši atkal mirst.
  Galu galā Osmaņu impērija pēc vilcināšanās reālajā vēsturē nestājās Trešā reiha pusē. Nu, daudzi simti tūkstošu turku šajā karā negāja bojā. Līdz šim ķīnieši ir spējuši ieņemt tikai dažas pilsētas un aplenkt Alma-Atu. Bet tad Sarkanā armija spēja atbloķēt Kazahstānas galvaspilsētu.
  Kaujās padomju tanki lielākoties cīnās ar britu un amerikāņu tankiem, kas pārdoti Ķīnai uz kredīta. Nu arī ķīniešu novecojis.
  Šeit atrodams pat licencētais T-34.
  Lūk, Ksenija ar basu kāju trāpīgi met granātu un izsit tādu mašīnu. Tad viņa nomurmināja:
  - Padomju tehnikas vārdā!
  Arī Vladlena deva pagriezienu turkiem. Viņi ar basu kāju meta granātu, nogalinot ķīniešus.
  Meitenes ir ļoti kašķīgas.
  Šeit Barbara šauj no bazūkas ar "Panther" -3 ķīniešu licenci. Meitene arī ļoti skaista un tikai biksītēs.
  Ļoti seksīga un skaļa izskata.
  Tādai skaistulei skraidot, līķu kalni sasummējas uzreiz. Šeit ir meitene.
  Tiešām terminators no terminatoriem.
  Un tad atkal ar plikiem pirkstiem, kā viņš spiež un dauza. Ķīniešiem ir simts reižu grūtāk nekā iepriekš. Un meitene turpina šaut un dauzīt ķīniešus.
  Ķīnieši nolēma atriebties par visiem zaudētajiem kariem ar Krieviju. Tātad viņi tiks piekauti.
  Meitenes sevi apdedzina un apdedzis.
  Barbara basām kājām, rēc:
  - Lai dzīvo izcilais Staļins.
  Lai gan 1970. gada augusta pagalmā Staļins jau bija miris vairāk nekā septiņpadsmit gadus. Jā, bez PSRS līdera visa pretestība daļēji nogāja greizi. Un kara uguns liesmo kapitāli.
  Šeit ir meitene Marusja, ļoti liela un veselīga, ar gaiši blondiem matiem. Viņa to paņēma un ar basām kājām aizsūtīja veselu kaudzi granātu. Viņa notrieca amerikāņu "Paton", kas tika pārdots ķīniešiem uz kredīta. Un čivināja:
  - Jā, par komunisma Krieviju!
  Un viņas drēbes sastāv tikai no biksītēm. Forša meitene. Tik traki.
  Un šeit ir vēl viena meitene Anastasija. Tas arī izmet nāvējošu granātu ar pieskrūvētu sprāgstvielu iepakojumu. Un viņi saņem spēcīgu triecienu ķīniešu sejā.
  Anastasija čivina un krata kailās krūtis:
  - Es esmu gaismas karotājs!
  Ksenija ar basu kāju palaiž granātu. Viņš sit pa ķīniešiem un čivina pilnā sparā:
  - Mēs uzvarēsim! Un nekad nepadodies!
  Aļenka apstiprina, arī ar basu kāju metot granātu:
  - Nē! Mēs nekad nepadosimies!
  Un iedod rindu pēc ķīniešiem.
  Vladlena pļauj Mao karotājus un saka:
  - Mēs esam uz krāšņā Suvorova ceļa!
  Un rāda savu garo mēli!
  Ved uguni un Akulina. Skaista blondīne. Kā viņš iznīcina ķīniešus. Tu vienkārši iemīlies. Viņš skricelē pie sevis un skricelē.
  Un neprātīgi piemiedz aci.
  Lūk, viņas basā kāja atkal met granātu. Un slepkava pārlido ķīniešiem. Nedodot viņiem iespēju.
  Arī Andželika, šis rudmatainais velns neatkāpjas. Un arī ārkārtīgi precīzi notriec ķīniešu karavīrus. Un viņas basā pēda darbojas ļoti konstruktīvi. Un izsit asinis kā putekļus no paklājiem.
  Un tad kaujā stājas lielkalibra artilērija. Un kuļ uz ķīniešiem.
  Bet meitenes biksītēs ir lieliskas.
  Arī Nikoleta cīnās. Meitene ir gandrīz kaila. Basām kājām un ļoti skaista. Viņš arī sīvi cīnās. Un iznīcina ķīniešus.
  Šeit viņa nodeva ķīniešu uz kredīta nopirkto "Churchill". Meitene smejas:
  - Es esmu brīnišķīga skaistule! Lai gan vienmēr basām kājām!
  Un ar savu pliku papēdi viņš mētās granātu.
  Un pēc tam meitene atkal metīs nāvējošu granātu, mežonīgu un velnišķīgu spēku. Un tas sit ļoti smagi. Un tad meitene no stropes palaida granātu.
  Viņa nogāza ienaidnieku un ķērca:
  - Slava lielajam komunismam...
  Un tagad ķīniešiem pietrūkst. Nespēja paņemt Alma-Atu un aizpilda pieejas ar līķiem.
  1970. gada augusta mēnesis. Karstas meitenes un mēms ... ķīnieši uz laiku apturēja ofensīvu. Sarkanā armija arī nevēlas cīnīties. Otrajā Lielā Tēvijas kara ar Ķīnu gadā jums ir vajadzīgas pauzes starp karadarbību, lai atvilktu elpu un izveidotu jaunus spēkus.
  Visu laiku pat ķīniešiem, kuru iedzīvotāju skaits ir salīdzināms tajā pašā laikā: Āfrika, Eiropa un Tuvie Austrumi, nepietiks, lai uzbruktu.
  Taču pauze ir ļoti īsa, un Mao karaspēks atkal metas uz priekšu.
  Veronika ar basu kāju met granātu. Izkaisa ķīniešus un čīkst:
  - Lai Krievija ir pāri visam!
  Viktorija arī šauj. Viņš ar basu kāju met granātu un čīkst pa plaušām:
  - Lai nākotnes pasaule ir mūsu!
  Tālāk jau daiļā meitene Juliana nošaujas bez jebkādas ceremonijas.
  Un viņš arī ar basu kāju met granātu. Un pat Mao karavīri bija izklīduši.
  Meitene čivināja:
  - Es esmu nikns tīģeriens!
  Un tad arī Anna, it kā izšauj. Un ar basu kāju viņš ļoti šķībi izšaus granātu, izsitot kā glāzi Mao armijas vienībām.
  Un saka:
  - Uzvaras psiholoģija! Likteņa demokrātija!
  Un tad Matrjona palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām. Un kā tas uzspridzinās ķīniešu karavīrus. Un rēkt:
  - Krievijai kosmosa augstumos!
  Uz vieglā tanka Luna-2 brauc vēl divas skaistas meitenes. Labs auto ar diviem ložmetējiem. Bruņas nav pārāk biezas, bet tajās ir ložmetēji. Forma ir racionalizēta. Meitenes Olga un Ženja atrodas iekšā, guļus un skribelē pie sevis ķīniešu valodā.
  Nav slikta mašīna - ātrums četrdesmit kilometri stundā. Lieliska caurlaidība. Un kāpurs.
  Meitenes piepilda ķīniešu karavīrus ar svinu un dzied;
  Tu, tēvs, mēnesi esi gaišs,
  Ka tu nespīd vienādi
  Ne tas pats, ne tas pats
  Viss, ko jūs slēpjat aiz mākoņiem
  Tevi klāj draudīgs mākonis!
  Kā mums bija Svētajā Krievijā.
  Svētajā Krievijā, akmenī Maskavā.
  Kremlis atradās krāšņā pilsētā,
  Netālu no Ivana, netālu no Lielā,
  Katedrālē atradās Arhangeļskā,
  Tāpat kā pareizajam korim bija:
  Uz pulksteņa stāv jauns strēlnieks,
  Stāvot uz pulksteņa, lūdzot Dievu,
  Viņš raud upei plūstot
  Raud - plūst asaru straumes,
  Viņš sit berdišu ar kātu,
  Berdišs ar vārpstu uz mitras zemes:
  "Tu esi gojs, māte zeme ir mitra,
  Jūs izklājaties visos virzienos
  Tu atveries, zārka dēlis,
  Pagriezies, zelta damast!
  Tu celies, celies, pareizticīgo car,
  Pareizticīgo cars Aleksejs Mihailovičs!
  Paskaties uz savu ģimeni
  Svētajai Krievijai, Mātei Maskavai,
  Maskava-māte, bārene!"
  Meitenes dzied pie sevis un sasmalcina ķīniešus. Viņi staigā pāri līķiem un atstāj asiņainu taku ar kāpuriem. Šeit ir meitenes. Arī tanka iekšpusē viņi ir gandrīz kaili, vienādos šortos un basām kājām. Bet ļoti skaistas meitenes.
  Ķīniešu karaspēks visi pērlēja kā krupis krampjos. Un drošsirdīgais padomju karaspēks tos nopļāva kā zāles izkapti. Un tā viņi dauzīja, it kā ar džeku sirpjiem.
  Lūk, tobrīd pasaulē jaudīgākais bumbvedējs Iļja Muromets-8 lidoja bombardēt ķīniešus. Pasaulē pirmā lidmašīna ar četrpadsmit dzinējiem. Astoņpadsmit ložmetēji un divi simti tonnu bumbu. Šeit ir automašīna.
  Un arī meitenes komandā. Un gandrīz kails, vienā peldkostīmā. Tas ir ļoti skaisti un seksīgi.
  Bumbvedēja Iļja Muromets-8 karavīru apkalpes komandieris Valentīna. Ļoti skaista un izliekta blondīne. Nepieciešams, lai automašīna palēninātu ātrumu un pārklātu ķīniešu bunkuru ar precīzu bumbas metienu.
  Mao ķīniešu karavīri ir spēcīgi un disciplinēti. Viņi šauj uz krievu padomju briesmoni. Bet karotāji uz to atbild. Astoņpadsmit ložmetēji burtiski aizslauka Ķīnas kājniekus. Krīt saplosītie Ķīnas armijas karavīri.
  Vadot uguni, zeltmatainā Lada plēsīgi smaida. Meitene pat novilka krūšturi, lai labāk koncentrētos. Un krata viņas kailās krūtis. Vienkārši lielisks skaistums. Tik daudz grācijas un precizitātes tajā. Pati Lada ir tieva, bet cīpslaina, un viduklis tievs, kā lapsenei.
  Arī Gaļina uz ķīniešiem šauj ar ložmetējiem. Arī meitene, gan skaista, gan izliekta. Ar basām kājām viņš spiež sprūdus. Un seja ir tik skaista. Nevis karotājs, bet vienkārši super meitene.
  Gaļina smaidot saka:
  - Par godu cara ģenerālsekretāra Leonīda Iļjiča Brežņeva tēvam!
  Agresīva un krāšņa, ar zelta lapu matiem, Lada apliecina:
  - Mēs jūs visus Jūdas ar slotiņu izslaucīsim!
  Valentīna nospiež baso kāju uz pedāļa. Tonnu bumba uzkrīt uz Ķīnas bunkura. Tas ir nāvējošs spēks. "Iļja Muromets" -8, paātrina, lai lauskas nekaitētu sev. Bunkurs eksplodē, paceļot augšā dūmu stabu.
  Meitenes vienbalsīgi iesaucas:
  - Sist! Viņi to iedeva ķīniešiem!
  Un pērt ar sajūsmu ar basām kājām. Jā, tās ir meitenes, kas spēj uzveikt ķīniešus - lai gan viņu ir vesels miljards! Viņi cīnās, sapņojot par pasauli, kurā cilvēki nekad nenogalinās cilvēkus.
  Viens no ģenerālsekretāra Leonīda spēcīgajiem soļiem ir masveida sieviešu vervēšana armijā. Un krieviete ir visbriesmīgākā karotāja pasaulē! Vai ne!?
  Šeit, piemēram, uz Sokol iznīcinātāja, steidzas pilote Alise. Tik skaista meitene, blonda ar sarkanu piesitienu matos. Slaida meitene, gandrīz kaila.
  Basām kājām spiež pedāli un manevrē. Un tad viņš nošaujas. Nošauj ķīniešu auto ar liela kalibra ložmetēju. Liek viņai sadedzināt un saka:
  - Esmu dzimis svētā valstī, karaliskajam dienestam! Meitene ir diezgan forša, un ar zilām asinīm, husāri!
  Un paātrina "Falcon" ātrumu. Varbūt Krievijas vai drīzāk padomju lidmašīnas ir labākās pasaulē.
  Un jau priekšā parādījās smagāks un modernāks tanks, ko izveidoja lielā Mendeļejeva mazdēls. Mašīna ar divdesmit ātrās uguns lielgabaliem un sešiem ložmetējiem. Un meitenes arī pārvalda tādu kolosu.
  Un nāk krievu, padomju tanks, kas iznīcina vāciešus. Turklāt ar jaudīgu dīzeļdzinēju un diezgan caurbraucams un veikls.
  Tankā esošās meitenes dzied;
  Mūsu Dieva mīļā Krievija,
  Dāsns, bagāts izskats...
  Nu, monarhi ir skaistāki, skaistāki -
  Tēvs cars Leonīds!
  Un tanku kāpuri grauž ķīniešu karavīrus. Burtiski zarnas jau rāpo ārā un no kāpuriem plūst asiņu straumes.
  Tanka komandiere Tatjana Krupskaja saka:
  - Jā, mēs uzvarēsim Krievijai!
  Starp citu, meitene ir no prinča ģimenes, bet viņa cīnās viena pati. Bet tik mīļš. Viņai ir liels iekšējais spēks.
  Meitene ar basu kāju spiež pedāli un saka, zobus izliekot un smejoties.
  - Jūs esat lielākais cars Leonīds Iļjičs!
  Un karotāji ir pārliecināti, ka ar šādu tanku sasniegs Pekinu. Un visu karotāju un karotāju pārliecība kļūst stiprāka.
  Nataša, entuziasma pārņemta, sāka komponēt un dziedāt. Pārējās meitenes uzmundrināja;
  Lai svētā Krievija cīnās par mūsu likteni,
  Mēs esam meitenes ar milzu sirdīm...
  Padomju zemes fašists gribēja
  Bet ar Rodu mēs vienmēr esam vienoti cīnītāji!
  
  Lai mūsu Krievija ir mūžīgā godībā,
  Čingishana bari mūs neuzvarēs...
  Cīnies par dzimteni un nebaidies,
  Mēs sagrausim jebkuru neticīgo!
  
  Vardarbīgie ķīnieši nevar mūs saliekt ragā,
  Ticiet man, neviens neuzvarēs Krieviju ...
  Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums,
  Un nerunājiet muļķības ar Mao!
  
  Visi zina, ka Tēvzeme mums ir dota,
  Par niknām uzvarām, nepazīstot tumsu...
  Briesmīgais sātans izcēla zobus,
  Asinīm piesūcināts krekls!
  
  Komjaunatnes biedram nav vārda gļēvulis,
  Meitenēm šķēršļi nav būtiski ...
  Baltais Dievs mums palīdzēs Jēzu,
  Nemirstība būs visaugstākā balva!
  
  Mēs ļoti drosmīgi cīnījāmies pie Maskavas,
  Ķīnieši piespiež neticamu stieni ...
  Cīnījās puskails basām kājām
  Un es ticu, ka uzvara noteikti sagaidīs!
  
  Krievu karotāju varenība dzīvo,
  Un viņš nekad nepadosies ķīniešiem ...
  Mēs nikni nosūtīsim armiju uz tā rēķina,
  Kas necēlās ļoti netīras nogulsnes!
  
  Jā, Mao, tu esi viltīgs un viltīgs,
  Spēj pat pārņemt pusi pasaules...
  Bet Brežņevs ir arī drosmīgs ērglis,
  Nepadari sevi par elku!
  Nav komjaunatnes, zināt neatkāpties,
  Viņi pat nebaidās no sala ...
  Un armija drīz pārvērtīsies par spēli,
  Galu galā krievi vienmēr ir spējuši cīnīties!
  
  Krievija ir mīlestības dzimtene,
  Un dos komunisma dāvanu...
  Nav nepieciešams veidot reitingu uz asinīm
  Ar nekaunīga revanšisma smīnu!
  
  Jā, Mao vēlas mūs paņemt aiz rīkles,
  Un nogāzt Krieviju pa visu ešafotu...
  Bet mēs nikni cīnāmies par pieciem
  Galu galā Brežņevs ir ar mums ar apmetni un cepuri!
  
  Viņš ir lielisks karotājs, visi to zina
  Un komjaunieši vienmēr būs basām kājām...
  Un virzīsim stūrmani pa bārdu,
  Mūsu bizes deg spožā karstumā!
  
  Karotāji ir mūsu liktenis,
  Mēs sasmalcināsim milzīgo Panteru...
  Lai gan šis Mao radīja ļaunu nelikumību,
  Mēs viņam norādīsim normu un mēru!
  
  Nav gudrāka un stiprāka Brežņeva,
  Viņš ir lielā giganta valsts vadītājs...
  Un Mao tu esi stiprāks par meiteni,
  Galu galā mēs vienmēr esam vienoti cīņās!
  
  Sasniegumiem mēs veidojam veselu sēriju,
  Tiecies pēc zvaigznēm kā ātrspārns putns...
  Un būs skaļš rezultāts,
  Tādas meitenes, lepni ērgļi!
  Ķīnieši cieta smagus zaudējumus un atkāpās. Mao karaspēks tagad nodeva veselus pulkus un pat divīzijas. Un ar paceltiem karogiem zem orķestriem. Karš turpinājās kā pasakā - patīkami ar nelielu asinsizliešanu un svešās teritorijās.
  Lai gan parasti Krievijai iekarojumu laikā tā paveicās reti. Un gandrīz visi kari un uzvaras tika doti krieviem ar lielu asinsizliešanu.
  Varbūt Oļegu sauca par Pravieti, jo viņš spēja bez asinīm piespiest Bizantiju padoties?!
  Jebkurā gadījumā Leonīds Brežņevs jeb Iļjičs II pretendēja uz Lielāko lomu.
  Meitenes devās uz Khotan upi. Rudens jau ir pienācis. Zelta lapu paklāji.
  Karotāji stutēja pa paklājiem. Un ienira ūdenī.
  Veronika, plunčājoties upē, jautāja Viktorijai:
  - Kā jūs domājat, cars ģenerālsekretārs Leonīds pēc kara kolhozus likvidēs un zemniekiem iedos zemi?
  Komandējošā meitene pamāja ar galvu.
  Kāpēc zemniekiem vajadzīga zeme?
  Veronika iesmējās un atzīmēja:
  Jā, viņi nevar tikt galā paši. Bet ir spēcīgi uzņēmumu vadītāji, kuri varētu pavilkt.
  Viktorija skarbi atbildēja:
  - Šeit viņi pārdos zemi uz kredīta. Varbūt tā būs labāk.
  Džuliana apgriezās ūdenī un atzīmēja:
  - Visticamāk, labāk, lai kolhoza ierēdņiem ir zeme. Viņi var vadīt lielas fermas un izmantot traktorus. Sociālistiskā, lielražošana ir visefektīvākā!
  Veronika negribīgi piekrita:
  - Var būt. Bet tas rada pievienoto vērtību!
  Juliana iesmējās un atzīmēja:
  - Bet efektivitāte ir lieliska!
  Viktorija, kurai bija pulkveža pakāpe, smaidot atzīmēja:
  - Tas stimulē attīstību. Un kāda jēga zemi atdot zemniekam, un pat dzērājam. Tas ir zemes īpašnieks, kurš baro pusi pasaules ar krievu maizi! Mūsu valsts ir ļoti bagāta!
  Veronika tam piekrita:
  - Jā, Krievija ir bagāta un dzīve kļūst labāka! Piemēram, mans brālis strādā Putilova rūpnīcā par meistaru. Un viņam alga ir trīssimt piecdesmit rubļu, neskaitot prēmijas.
  Viktorija apgāzās un apbrīnā sita ar basu kāju pret ūdeni un iekoda:
  - Tā rakstīts! Krievija ceļas! Un drīz tas kļūs vēl spēcīgāks!
  Meitenes aizpeldēja uz Khotanu un nejauši sarunājās. Anna jautāja meitenēm:
  Kas, tavuprāt, mūs sagaida pēc nāves?
  Juliana pasmaidīja un atbildēja:
  - Ateisti saka - neesamība. Un reliģija māca - dvēsele dosies pie Dieva, un Viņš izlems, kur iet uz debesīm vai elli.
  Veronika jautāja Juliānai:
  - Vai jūs domājat, ka ir Dievs?
  Meitene sita ūdeni ar basu kāju, pacēla vilni un atbildēja:
  - Godīgi sakot, es nezinu. Ir argumenti gan par, gan pret Dievu. - meitene atkal izšļakstījās un pamanīja. - Protams, uz šo jautājumu nav atbildes, taču jūs varat ienest dažādus argumentus.
  Viktorija tam piekrita:
  - Noteikti ļoti dažādi. Un par ko tur runāt. Es personīgi domāju, ka tā kā mēs uzvaram, tad Dievs, protams, pastāv! Bet bija reizes, kad mēs atradāmies mongoļu-tatāru pakļautībā. Un tad jautājums - kur bija Visaugstākais Dievs?
  Džuliana ar nevainīgu smaidu atzīmēja:
  - Bet ir kaut kas daudz sliktāks par mongoļu-tatāru jūgu!
  Viktorija bija pārsteigta
  - Kas ir sliktāks par mongoļu-tatāru jūgu?
  Džuliana patiesībā teica:
  - Vecums! Kas var būt sliktāks par vecumdienām!?
  Viktorija piekrita:
  - Jā, būs tiešām slikti!
  Meitenes klusēja. Viņiem bija neērti par to runāt. Meitenes paņēma un izlēca no aukstā ūdens. Viņi skrēja pie sevis, mirgodami apaļos, plikus papēžos.
  Marusja skrēja viņiem līdzi un smaidot jautāja:
  - Bet nez, kāpēc mums vajadzīgas vecumdienas? Jāsaka necilvēcīgi!
  Viktorija tam viegli piekrita:
  - Tiešām necilvēcīgi! Vislabāk ir būt mūžīgi jaunam un veselam!
  Meitenes bija gudras un jautras, griezās kūleņos.
  Veronika smaidot un smaidot ieteica:
  - Jā, mūsu armija ir spēcīgas meitenes! Un mēs būsim lieliskā formā!
  Un meitene piemiedza saviem draugiem. Viņi visi izplūda smieklos no smaidiem, harpijas.
  Juliana ieteica:
  - Atradīsim dzīvo ūdeni un kļūsim patiesi nemirstīgi! Būs ļoti forši!
  Meitenes pasmaidīja un piemiedza viena otrai ar aci.
  Pēc tam Viktorija, zobus atlaidusi, ieteica:
  - Jā, būtu jauki atrast veidu, kā nenovecot. Cik tas būtu labi un skaisti!
  Meitene iedomājās pasauli ar dažām skaistulēm un jauniem vīriešiem. Varbūt pat labāk bez bārdas, lai sejas skaistākas un mīļākas.
  Veronika atbildēja ar nopūtu:
  - Jā, tas ir brīnišķīgākais, kas pasaulē var būt! Mēs vēlamies mūžīgu jaunību un gaismu.
  Un meitene iesmējās, atsegdama pērļu zobus.
  Viktorija pielēca un ieteica:
  Tiešām beigsim vecumdienas! Tas kopumā ir nepieņemami! Cilvēka ķermenim nevajadzētu novecot!
  Veronika, smaidīdama un lēkādama, dziedāja:
  - Pulkveža kungs, nekā novecot! Nav jau labāk mirt par Krieviju! Varonības un goda labad - es nejokoju! Viņš atbildēja - ka esmu sarkana? ES negribu!
  Meitenes smējās vēl skaļāk. Tas ir ļoti ļoti skaisti.
  Juliana smejoties ieteica:
  - Un atjaunosim visas vecenes! Lai viss dzirkstī kā saule!
  Viktorija piekrita, uzlecot augstāk:
  - Par Dzimteni un Leonīdu Iļjiču Lielo!
  Anna, šī rudmatainā karotāja, ierunājās:
  - Bet tomēr mūķenes, neskatoties uz lūgšanām, jaunākas nekļūst. Lai gan viņiem ir svētais gars. Tātad jūs sākat domāt, kur ir Dieva taisnīgums?
  Viktorija dziļi ievilka elpu un atbildēja:
  - Pa visu zemi stāv vaidi... Kur tu esi saimnieks, kur?
  Veronika nikni dziedāja:
  Ir daudz lielisku cilvēku
  Kuru darbi dzīvo gadsimtiem ilgi....
  Ir daudz skaidrainu putnu,
  Ko sauc par nemirstīgajiem!
  
  Un varoņi eposos,
  Viņi uzreiz uzvarēja ordu ...
  Krievija dzemdēs lielu varu,
  Basurman kaujā plīsīs!
  
  Bet viens divgalvains ērglis,
  Karali, valdi krāšņo Leonīdu...
  Viņš staro zem debesīm,
  Jūs lūdzat par viņu bez izlikšanās!
  
  Visas Krievijas imperators
  Kas pacēla tādu valsti...
  Īstā misija
  Par progresu un senatni!
  
  Kaujās sakāva japāņus
  Vācieši tika uzvarēti uzreiz ...
  Meiteņu balss ir skanīga,
  Leonīds ir mūsu Meistars!
  
  Un mūsu karalis kaujā nepadosies,
  Liela giganta celtniecībā...
  Viņš smagi sit pretiniekus,
  Un tas izrādījās nikns izlīdzinājums!
  Skaistu dziesmu unisonā uzņēma meitenes. Viņi ir tik brīnišķīgi un pilnvērtīgi dziedātāji. Viņiem ir tik skaista dziesma.
  Jā, brīnišķīgas meitenes.
  Tā rakstīja starojošā Nataša, pati lieliskākā no meitenēm.
  Šeit viņa ir spiesta apstāties un šaut uz Ķīnas lidmašīnām. Ar basu kāju met granātu. Nošauj šturmētāju un iesaucas:
  - Uzvara!
  Karš ar Ķīnu turpinās... Bet padomju karaspēks sit triecienu pēc sitiena pret Mao impērijas karaspēku.
  Ir jau 1970. gada novembris... Tik daudz cilvēku tika nogalināti, īpaši no Debesu impērijas malām. Un cīņas ir sīvas.
  Bet nekas neapturēs padomju meitenes, un neviens neuzvarēs. Piloti ir īpaši veiksmīgi, tuvojoties Pekinai.
  Kamēr būtība un lieta, citi cīnītāji cīnās. Šeit, piemēram, karotāji no Lielbritānijas ir komunistu brīvprātīgie.
  Džeina Ārmstronga un viņas komanda. Šī ir foršākā dāma. Un tajā pašā laikā laipns. Šaujas ar kailiem kāju pirkstiem uz ķīniešu transportlīdzekļiem un čivina:
  - Es esmu graciozs bifelis!
  Šī zemniece tāpat kā kaili kāju pirksti spaidīs Gringetu un rēks:
  - Es meklēju hercogiene!
  Un sagraut Ķīnas piecdesmit četrus.
  Malānija ir pieticīgāka un skricelē no ložmetējiem. Bet viņš to dara kārtīgi. Meiteņu tanks ir liels "Challenger" -5, un diezgan smags. Pats virzās uz priekšu, ne pārāk steidzīgi.
  Malānija kustina basās pēdas un čivina:
  - Un es dumpos, es dumpos augsti!
  Arī šofere Matilda izlika zobus. Tā viņa mirdzoši mirdz ar smaidu, zem koši lūpām. Nu, kāpēc ne terminatora meitene? Lai gan viņš pārvalda tikai masīvu tanku.
  Meitenes šeit ir angļu, bet arī izvirtušas. Viņi vēlas mīlestību un pieķeršanos. ES ļoti gribu. Un arī slava. Pat ja tas ir stulbi. Karotāji, protams, ar tādu reputāciju, patīk ķipari. Un viņu skaistums ir pārsteidzošs.
  Īpaši jau ap salnu, un viņi ir bikini. Bet tas ir lieliski! Tās ir foršās mātītes. Un viņi ķiķina. Mīl dažādas un obsesīvas pieejas. Un meitenes vēlas daudz ko. Pirmkārt, laipnība.
  Arī Gringeta piedalījās spīdzināšanā. Viņa norāva gūstā turētajam ķīniešu zēnam drēbes un uzvilka viņu uz plaukta. Viņa iespieda basās kājas krājumā, pakāra akmeņus un izstiepa upuri. Zēns karājās, un Gringeta viņa ķermeni sadedzināja ar karstu lauzni. Viņai ļoti patika zēnu tā spīdzināt.
  Angliete arī pārņēma nacistu pratināšanas metodes. Ir patīkami apdedzināt puiša iedegušo, gludo, bezmataino ādu. Un tik brīnišķīga smarža - kā jērs uz iesma cepts. Atliek tikai Gringetai laizīt viņa lūpas.
  Tad meitene iededzināja uguni un sāka cept papēžus. Viņai arī ļoti patika šis process. Tāda spīdzināšana... Gringeta apcepa puiša brūces un apcepa viņu. Un tad viņa to nedarīja. Zēnam kāja tika nogriezta un apēsta. Tiešām laba gaļa. Tas garšo pēc cūkgaļas.
  Gringeta ir ļoti veselīga un spēcīga meitene. Viņa varēja vienlaikus apēst aunu vai cūku. Un apēdiet vēl šķiņķi. Vai dzert sarkanvīnu. Kāds prieks šai zemniecei mocīt, mocīt.
  Zēns nomira no sāpju šoka. Gringeta barojās ar cilvēka miesu. Un ar grūtībām pēc tam viņa dejoja - kā mežonis. Eh, nu, iespējams, tur ir kaut kas maigs ar garoziņu. Un ja svaidās ar pipariem vai kečupu.
  Un košļāt ar patiku... Gringeta joprojām laizīja lūpas. Lai gan būt kanibālam ir negods. Bet viņa gribēja cilvēka miesu. Un ko tam var teikt pretī? Nu viņa grib tā ēst! Bet redzi, apetīte var būt neierobežota.
  Gringeta šāva uz ķīniešu T-54. Viņa izlauzās cauri bruņām ar pārmērīgi nāvējošu šāviņu un čivināja:
  - Īsāk sakot, es esmu kliedzoša banzai meitene!
  Un atkal smejas, un tīģerienes atsegti zobi. Un raida uz visām pusēm prožektoru mirdzumu.
  Un tad Malānija ķiķina un kliedz:
  - Es visus paņemšu un saplosīšu gabalos!
  Un viņš ar basām kājām spiedīs uz ložmetēja palaidējiem. Un kā viņš sāks šaut visus kājniekus. Un burtiski pļaut, kā izkapts pļauj zāli.
  Meitene daudzus nošāva. Un kā zobus izbāzt... Un atkal ņems un nošaus! Un atkal pļausim!
  un kuce...
  Malānija visu dara ar smiekliem... Un šauj uz ienaidniekiem. Un viņš pārvērš nepilngadīgos verdzībā. Oho, tu, kāds velns! Nu vecmāmiņ...
  Viņš arī nododas spīdzināšanai. Jo īpaši viņi ar karstām adatām iedūra krūtīs kādam ķīniešu komjaunatnes loceklim. Un viņa izdūra visu savu krūti. Caur sprauslām caurdurts. Tik forša Malānija. Un viņa ar garu adatu iedūra meitenes vēderu - tieši nabā. Sagrieza to...
  Un kā viņš smejas. Rādīt valodu. Un atkal liks smieties. Un ja vēl pie krūtīm aizdedzina sveci ar koši sprauslām. Lai burbuļos un tulztos.
  Šeit viņa uzjautrinās ar spīdzināšanu. Izvilka atzīšanos.
  Ak, Malānija, un tu esi skaista, basām kājām, gaišmataina meitene!
  Un tad Matilda sāka spiest ķīniešu karavīrus ar kāpuriem. Un, starp citu, viņš tās enerģiski spiež. Un tajā pašā laikā neaizmirstiet rēkt:
  - Es esmu nāvējoša meitene!
  Un nolaižoties no koši lūpām, spilgtas, mirdzošas dzirksteles. Šī patiešām ir meitene - meitene visām meitenēm. Kāpēc meitene? Jo arī bende un padauza. Un spīdzināja ieslodzītos.
  Turklāt Matilda to darīja, izmantojot īpašas ierīces - piemēram, seglus un izvilka atzīšanos. Kas tikai ar šo skaisto meiteni necēlās.
  Viena no spīdzināšanas metodēm bija. Viņa paņēma komjaunietes baso kāju, saspieda to skrūvspīlēs un sāka spiest. Un līdz kauli saplaisāja. Un āda pārsprāga, izlija asinis. Un nabaga meitenei bija tādas sāpes, ka viņa no šoka noģība.
  Matilda ņurdēja:
  - Tā tas būs ar visiem ...
  Un viņa iemērca vēl vienu komjaunatnes biedru verdošā ūdenī. Arī spīdzināšana. Vispirms verdošā ūdenī un pēc tam ledus ūdenī. Un tad atkal verdošā ūdenī. Un atkal bedrē. Ļoti sāp, un meitenes āda kļūst tik sarkana, applaucējusies.
  Pati komandiere, lorda Džeinas Ārmstrongas meita, izvairījās no spīdzināšanas. Un es negribēju piedalīties šajā netīrībā. Tad ķīnieši viņu izģērba un pērti ar nātrēm. Nu kas par ķekatām! Un pret meiteni izturējās tik nežēlīgi. Tad viņi smērēja ar eļļu kunga meitu kailās zoles un nolika zem cepeškrāsns. Viņi iekūruši uguni un sāka cept meitenei papēžus. Un tas bija vienkārši nežēlīgi sāpīgi.
  Nabaga lēdija Džeina, kā viņu ņirgājās... Bet nekas, vismaz, nebija kropls, un tulznas nokrita dažu dienu laikā. Tāpēc ir pilnīgi iespējams baudīt dzīvi un baudīt.
  Džeina filozofiski komentēja:
  - Bet papēži kļūs stiprāki!
  Protams, nav ļoti labi nogalināt ķīniešus, taču kunga meita bija spiesta turpināt savu naidīgo karjeru. Un viņa redzēja, kā viņas draugi arvien vairāk pārvēršas par zvēriem un bendes.
  Džeina piespieda savus kailos pirkstus, graciozās kājas uz kursorsviras un ņurdēja:
  - Katram sunim ir sava diena!
  Padomju karaspēks stingri spieda ķīniešus. Un mēs jau bijām ceļā uz Pekinu. Debesu impērijas armija cieta milzīgus zaudējumus. Bet Ķīnas karaspēks joprojām mēģināja virzīties uz priekšu. Jau iesita jaunais 1971. gads. Drīz karam būs divi gadi. Un cīņas vārās kā vulkāns. Cīņā iesaistās arvien vairāk miljonu ķīniešu.
  Neskatoties uz ziemu, Debesu impērijas zēni basām kājām dodas uzbrukumā un piepildās ar līķu pilskalniem.
  Cīņas ir sīvas.
  Un Nataša tās nopļauj ar ātrās uguns ložmetēju. Nogriež rindās Debesu impērijas cīnītājus.
  Viņš ar basu kāju met granātu un saka:
  - Mātei Krievijai!
  Karš, protams, var turpināties ilgi. Bet drosmīgā karotāja Mirabela trāpīja raķeti bunkurā, kur atradās Mao Dzeduns. Nomira Ķīnas vadonis, lielais stūrmanis. Un rezultātā trakais karš beidzot ir beidzies.
  1871. gada 23. februārī karadarbība tika pārtraukta. Un PSRS un Ķīna noslēdza mieru.
  Tiesa, teritoriāli strīdi turpinājās, un sabiedroto attiecības netika nodibinātas uzreiz. Bet tas ir cits stāsts.
  JA KAPLĀNS PATŪRA UN ĻEŅINS IR DZĪVS
  Slepkavības mēģinājums pret Ļeņinu nenotika. Kaplans netrāpīja, un Vladimirs Iļjičs izvairījās no sitiena ar lodi, kas izraisīja asinsvadu aizsprostojumu un izraisīja priekšlaicīgu insultu. Tā rezultātā Ļeņina valdīšana turpinājās.
  NEP bija tikai īslaicīga atelpa ceļā uz sociālismu. Un Vladimirs Iļjičs apņēmās likt uz piespiedu industrializāciju. Un tā bija viņa ideja, kas līdzīga Staļinam. Un ejam...
  Ļeņins kolektivizāciju veica ne tik rupji, un no bada izdevās izvairīties. Un tas ir neapšaubāms Vladimira Iļjiča nopelns. Un PSRS sāka celties.
  Bet tad pie varas nāca Hitlers. Un viņš sāka veidot Vācijas impēriju.
  Ļeņins arī mēģināja ar viņu flirtēt. Un viņš palīdzēja apbruņoties.
  Hitlers pievienoja Vācijai Austriju - veica anšlusu. Tad un Sudetu zeme, tāpēc notika Minhene.
  Taču gan sabiedrotie, gan Ļeņins negribēja viņam atdot Poliju. Un sākās karš. PSRS armija ieņēma Poliju no austrumiem. Ļeņins, tāpat kā Staļins, sadalīja poļu valsti ar Hitleru. Un tika izveidots slepenais protokols.
  Neatbilstība reālajai vēsturei notika Somijā. Ļeņins neiztīrīja armiju, un viņa karaspēks bija efektīvāks.
  Tuhačevskis veica izcilu Mannerheima līnijas apvedceļu. Un Somiju pēc iespējas īsākā laikā sakāva un atbrīvoja Sarkanā armija.
  Tuhačevska manevrs bija pārsteidzošs. Un tik brīnišķīga uzvara. Hitlers ieņēma Franciju un uz laiku pameta karu ar PSRS.
  Fīrers nolēma, ka Krievija ir pārāk spēcīga un vispirms ir jāpārņem Lielbritānija.
  Gaisa kauja par Angliju tika zaudēta. Un Hitlers sāka meklēt citus ceļus. Viens no tiem ir Rommela korpusa desants Lībijā. Un mēģina pārņemt Āfriku. Vācieši veiksmīgi veica Dienvidslāvijas un Grieķijas sagrābšanu. Taču piezemēšanās Krētas salā bija lielu zaudējumu vērta. Bet nedaudz vēlāk nacisti ieņēma Maltu ar mazākiem zaudējumiem. Un tas bija viņu neapšaubāms panākums. Rommels ieņēma Tolbuku, saņemot vēl četras panzeru divīzijas un attīstīja ofensīvu pret Ēģipti. Suecas kanāls tika ieņemts. Un pārņemts kontrolē. Vēl viens liels panākums bija Gibraltāra ieņemšana. Līdz ar šīs citadeles krišanu nacistiem bija iespēja pārvietot karaspēku uz Āfriku visīsākajā attālumā.
  Pēc ātrā padomju karaspēka zibenskara Āfrikā un uzvaras Holkingolā Hitlers augstu novērtēja Sarkanās armijas spēku un vairs nerēķinājās ar zibenskaru. Un viņš gatavojās nopietnam karam.
  Vācu karaspēks pārcēlās uz Tuvajiem Austrumiem. Vecais Ļeņins bija diezgan pasīvs. Vietējie arābi atbalstīja nacistus un visos iespējamos veidos veicināja viņu ofensīvu. Un tas bija diezgan veiksmīgs un bagāts ar Hitlera sasniegumiem.
  Tajā pašā laikā Āfrika tika iebrukta. T-4 tanks tika modernizēts un aprīkots ar garāku lielgabalu. Un šī automašīna darbojās labi.
  Vācieši veica melnā kontinenta sagrābšanu, nesastopoties ar nopietnu pretestību. Britu skaits bija mazāks un mazāks.
  Nacisti pamazām absorbēja Āfriku un uzvarēja Tuvajos Austrumos. Arī Japāna iesaistījās karā, uzbrūkot ASV Peru ostā. Un tas izrādījās diezgan spēcīgs gājiens. Un kā samuraji iznīcināja amerikāņus. Un sagrāba mantas Āzijā. Singapūra bija neieņemama no jūras, bet japāņi to paņēma no sauszemes.
  Un tas ir jauns, liels nacistu panākums, tāpēc ASV tika nospiesta.
  1942. gadā nacisti uzsāka ofensīvu pret Indiju un to sagrāba... Un Āfrika tika iekarota augusta beigās. Vācieši arī veica operāciju Polārlācis, sagūstot arī Zviedriju. Septembrī tika sagūstīta arī Šveice. Pēc tam nacisti sāka aktīvu zemūdeņu un lidmašīnu uzbrukumu Lielbritānijai.
  Fritz bija lieliski jauni Ju-188 bumbvedēji ar modernākām formām, un tie bombardēja Lielbritāniju. Pilots Marseļa pārklāja sevi ar slavu un kļuva par īstu leģendu.
  Vācieši sit britus kā piesūcekņus jūrā pa gaisu. Tad Hitlers viņiem piedāvāja ultimātu. Čērčils bija gatavs mieram, taču bija par vēlu.
  Tajā pašā laikā Trešajā Reihā tika izstrādāta vesela jaunu tanku saime: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Viņi centās padarīt tos pēc iespējas līdzīgākus, vairāk dažādu izmēru. Bet Pelei bija divi ieroči. Un tas padarīja tvertni platāku un smagāku.
  Vācieši turpināja attīstīt savu potenciālu. Yu-188 bombardēja Lielbritāniju, un Yu-288 bija ceļā, vēl jaudīgāka un ātrgaitas lidmašīna.
  Fīrers pieprasīja sagraut Lielbritāniju.
  Marseļa, notriekusi trīs simtus lidmašīnu, tika apbalvota ar Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem. Un, kad viņš nošāva četrus simtus: viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tā bija pirmā, kas saņēma šāda līmeņa balvu. Un par piecsimt lidmašīnām viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts. Un tas bija ļoti foršs sasniegums.
  Taču Marseļa turpināja ātri gūt vārtus. It īpaši, kad ME-309 parādījās ar lielu ātrumu 740 kilometri stundā un septiņiem šaušanas punktiem.
  Marseļa šajā lidmašīnā iznīcināja Trešā Reiha pretiniekus. Kad viņa kontā sasniedza tūkstoš lidmašīnu, viņam tika pasniegta īpaša balva: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Anglija izmisīgi turējās zem Luftwaffe triecieniem. Bet viņas flote izkusa. Un Trešā Reiha zemūdenes kļuva arvien spēcīgākas un pilnīgākas.
  Un viņi tik bezdievīgi spieda Lielbritāniju. Tad beidzot, 1943. gada jūlijā, notika nosēšanās. Un šoreiz vācieši, izmantojot jaunākos no saviem tankiem, spēja gūt uzvaru. Un Lielbritānija pretojās tikai divas nedēļas.
  Pēc Lielbritānijas krišanas Hitlers kļuva domīgs. Cīnīties ar ASV vai mēģināt pagriezties uz austrumiem? Ļeņins septiņdesmit trīs gadu vecumā, nodzīvojis apmēram tikpat ilgi kā Staļins un divdesmit gadus vairāk nekā reālajā vēsturē, nomira 1944. gada janvārī.
  Līdz tam laikam vācieši bija sagrābuši Islandi un kopā ar japāņiem arī Austrāliju. Trešais Reihs sasniedza daudz.
  Taču ASV palika nepieņemtas, un tika pieņemts lēmums tās okupēt.
  Bet Ļeņina vietā tagad par PSRS priekšsēdētāju kļuva Leons Trockis. Un šis ir tīrais ebrejs. Un viņam nepatika Hitlera antisemītiskā politika.
  Bet Leons Trockis ir ļoti viltīgs politiķis. Un tāpēc viņš nolēma Hitleru vēl neķircināt. Un pat piedāvāja kopā cīnīties ar ASV.
  Vācijas fīrers tam piekrita.
  Un tā Sarkanā armija devās ofensīvā Aļaskā 1944. gada vasarā.
  Un Hitlera karaspēks virzījās cauri Grenlandei un tālāk uz Kanādu, un cauri sabiedrotajai Argentīnai un Brazīlijai, kas no dienvidiem bija pārgājusi uz Trešā reiha pusi.
  Karš sakaru ilguma dēļ ievilkās. Tomēr ASV zaudēja. Vācieši ieguva tanku no "E" sērijas. Viņi pārspēja amerikāņu skaitu. Papildus "Pershing" un "Superpershing" 1945. gadā ASV nebija gandrīz nekā. Un vācieši kvalitatīvi dominēja pār ienaidnieku. Arī padomju tanki bija daudz labāki par amerikāņu. Vācu triecienšautene MP-44, kas tos burtiski nopļāva, pārspēja arī amerikāņus.
  Amerikas Savienotās Valstis cīnījās ilgi un smagi savas spēcīgās ekonomikas un lielā iedzīvotāju skaita dēļ. Atdalīšanās pie okeāna un pārmērīga sakaru stiepšana apgrūtināja Amerikas ātru pabeigšanu. Un PSRS, kas sagrāba Aļasku, bija savas grūtības. Bet karš turpinājās un turpinājās... Un četrdesmit piektajā gadā gandrīz puse ASV tika sagūstīta. 1946. gada 9. maijā ASV kapitulēja. Tā beidzās Otrais pasaules karš.
  Pasaulē izveidojās Vācijas, Japānas un PSRS hegemonija. Krievija atguva Aļasku un gandrīz pusi Kanādas. Tā iestājās īslaicīgs miers.
  Trešais reihs uz laiku atpūtās, bet 1953. gada 20. aprīlī uzbruka Japānai. Pa to laiku PSRS jau bija atombumba. Leons Trockis nomira dīvainā ironijā, tāpat kā Staļins 1953. gada martā. Bet viņu nomainīja Voznesenskis, kurš izrādījās ļoti spēcīgs līderis. Un viņš arī devās karā ar Japānu.
  Hitlers vēl nav pārāk vecs, vadīja veselīgu dzīvesveidu un neēda gaļu. Un tā viņš joprojām bija dzīvs.
  Trešais reihs un PSRS cīnījās ar Japānu vairāk nekā gadu, un beigās tā tika iekarota, tieši 1954. gada 12. maijā.
  Tādējādi beidzās vēl viens karš. Un PSRS nostiprināja savas pozīcijas: atgriežot sev dienvidu Sahalīnu un Kuriļu grēdu, kā arī Mandžūriju, Portartūru un Koreju.
  Un šis bija pēdējais karš.
  Trešais Reihs nolēma sākt kosmosa paplašināšanu. Un PSRS arī... Hitlers nomira 1960. gada martā, paspējis 1959. gada 20. aprīlī sarīkot referendumu par monarhijas nodibināšanu. Un viņa dēls viņam kļuva par godu. Pateicoties tam, Trešais Reihs palika stabils.
  Un vienlaikus ar Hitlera piedzimšanu 1959. gada 20. aprīlī astronauti lidoja uz Marsu. Precīzāk, tas sākās un beidzās sešos mēnešos. Tā sākās jauns kosmosa laikmets. PSRS lidoja uz Marsu desmit gadus vēlāk ... 1980. gadā cilvēki apmeklēja visas Saules sistēmas planētas, un tas ir lieliski.
  Un 2020. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija.
  
  
  KARŠ AFGANISTĀNĀ
  2001. gada 1. augustā Krievijas karaspēks ar lidmašīnām un raķetēm uzbruka talibiem. Galvenais mērķis bija novērst iespējamo ziemeļu alianses sakāvi. Lēmums ir daļēji pamatots, taču... Bin Ladens atteicās no terorakta Amerikā un nolēma pilnībā koncentrēties uz Krieviju. Karš sākās ar jaunu sparu.
  Rietumi, protams, nosodīja Krieviju. Un bin Ladens aicināja uz teroraktiem pret Putina režīmu. Talibi saņēma pastiprinājumu no Pakistānas un atkal mēģināja virzīties uz priekšu. Ahmad Shah Massoud slepkavība lielā mērā palīdzēja Taliban virzīties uz priekšu. Krievija pastiprināja bombardēšanu. Cīņā tika iemesta arī atsevišķas speciālo spēku daļas. Cīņa izvērtās ļoti asiņaina.
  Krievija arvien vairāk iesaistījās karā Afganistānā. ASV, Rietumu valstis, islāma pasaule piegādāja talibu ieročus. Cīņas bija asiņainas. Krievija tur arvien vairāk iesaistīja savu armiju.
  Tika nodoti gan tanki, gan pašpiedziņas lielgabali
  Talibi bombardēja. Un krievu karaspēks cīnījās ar nevienlīdzīgiem spēkiem. Precīzāk, pret viņiem tika pielietotas partizānu kara metodes.
  Krievijā Putina opozīcija ir saasinājusies. Komunisti atcerējās, ka viņš ir Jeļcina pēctecis un ievilka Krieviju jaunos karos. Neapmierināti bija arī liberāļi. Putins zaudēja atbalstu sabiedrībā. Zaudējumi Afganistānas kara laikā pieauga.
  Valsts domes vēlēšanās bija vairāk nekā jebkad agrāk daudz skandālu un viltojumu. Komunisti nostiprināja savas pozīcijas. SPS un Yabloko parlamentā neiekļuva. Parādījās Dzimtenes bloks. Daudz saņēma arī Vienotā Krievija un piebilda Liberāldemokrātiskā partija. Bet vēlēšanas bija skandalozas. Dzimtene, Liberāldemokrātiskā partija un Vienotā Krievija saglabāja varas iestāžu kontroli pār Domi. Bet komunisti bija stipri. Prezidenta vēlēšanās Putins uzvarēja tikai otrajā kārtā. Un karš Afganistānā turpinājās, tāpat kā Čečenijā.
  Krievija tur iestrēga. Tika ievests arvien vairāk karaspēka. Un cīņa saasinājās. Un uzbrukumu skaits bija sprādzienbīstams.
  Naftas cenas nav pārāk cēlušās. Tātad kara Irākā nebija. Un drīz vien sankcijas tika atceltas no Sadama Huseina. Viņa režīms atkal sāka uzkrāt spēkus. Un sagatavojies karam ar Irānu. Un Amerikas Savienotās Valstis viņam palīdzēja šajā jautājumā. 2007. gadā Valsts domes vēlēšanas ar lieliem panākumiem notika komunistu vidū, kuri beidzot saņēma vairākumu.
  Šādos apstākļos, neskatoties uz konstitūciju, Putins kandidēja uz trešo termiņu, izmantojot referenduma mehānismu. Un viņam izdevās mainīt konstitūcijas redakciju, atceļot divus termiņus.
  Rezultātā 2008. gadā novecojušais un garlaikotais Zjuganovs informatīvā spiediena apstākļos nevarēja Putinu sakaut.
  Bet tad situācija režīmam pasliktinājās vēl vairāk. Karš Afganistānā ilgst jau daudzus gadus. Un beigas viņai nebija redzamas.
  Putins kandidēja uz ceturto termiņu ekonomikas krīzes apstākļos. Un skandāli ar korupciju, un vēlētājiem tas ir apnicis. Diktatora izredzes ir samazinājušās.
  Taču atkal tika likti lietā administratīvie resursi un masveida viltojumi. Cilvēki gāja ielās, un notika masu sadursmes. Asinis izlijušas.
  Putins 2012. gadā kandidēja arī uz ceturto termiņu. Un atkal karš Afganistānā un krīze. Un tajā pašā laikā pastāvīgas sadursmes ar policiju, visādi mītiņi un daudz kas cits.
  Ne mirkli miera. Maidans notika Ukrainā. Bet Krimu nevarēja izspiest. Vietējie iedzīvotāji īsti negribēja braukt uz Putina Krieviju. Porošenko ieradās Ukrainā un viss vairāk vai mazāk izdevās. 2016. gadā naftas un gāzes cenu krituma dēļ Krievijas ekonomikā iestājās krīzes maksimums. Putins devās uz piekto termiņu. Un viņš uzvarēja, pateicoties masveida falsifikācijām un visu izslēgšanai no vēlēšanām, izņemot garlaicīgo un veco kabatas Zjuganovu.
  Un karš Afganistānā turpinājās ar nebeidzamām cinka zārku straumēm.
  Tagad ir pienācis 2020... Putins tika ievēlēts uz sesto termiņu, un viņa kabatas sāncensis Zjuganovs to atkal izdarīja. Un karš turpinās gandrīz divdesmit gadus.
  Afganistānā joprojām notiek karš. Pilotes Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova uzbrūk no gaisa.
  Skaistas meitenes cīnās vienā bikini un spiež kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Protams, mūsdienu karš nav tik interesants kā Otrais pasaules karš. Tad meitenēm bija jāparāda varonības un varonības brīnumi.
  Tagad dators paveic lielāko daļu darba jūsu vietā. Un tas viss nav tik lieliski.
  Nē, vieta varoņdarbiem. Anastasija Vedmakova nosvilpa... Smējās... Jā, bija kautiņi, un vēl saka. Un tagad, tikai poga ar basu kāju, nospiesta un datora vadīta raķete lido. Kur notiek gaisa kaujas? Taliban nav aviācijas.
  Ja krievu karaspēks cieš zaudējumus, tad tikai no sabotāžas, mīnām un slepeniem triecieniem.
  Dažkārt ISIS un talibu kaujinieki saindē krievu karavīrus. Vispār karš paliek arvien netīrāks. Tāpat kā Sīrijā tas nedarbojas. Vietējais karaspēks ir diezgan vājš, un Irāna savus spēkus nesūta. Vietējie spēki mainās. Modžahedi saņem iedzīvotāju atbalstu. Turklāt valdība Kabulā jau sen nav bijusi autoritāte.
  Turklāt vissvarīgākais ir tas, ka talibi ir spēcīgi un vienoti ar ISIS. Mēģinājums risināt sarunas ar talibiem cieta neveiksmi. Un viņi nemaz negrasījās risināt sarunas ar ISIS. Un tad ir Pakistāna un islāma valstis, kas palīdz modžahediem.
  Amerikāņi veiksmīgi izvairījās no 11. septembra terorakta, viņi uzgrūda šo hemoroīdu Krievijai. Putins acīmredzot nolēma, ka jūra viņam ir līdz ceļiem un ka viss tiks izlemts uzvaroši un ar nelielu asinsizliešanu. Bet izrādījās, ka afgāņi nevēlas dzīvot pēc Krievijas, tostarp ASV, receptēm. Un Krievijai nav tik viegli...
  Ar bombardēšanu nav iespējams sakaut modžahedus. Vietējie spēki ir vāji un baidās cīnīties. Arvien vairāk specnaza vienību ir jāmet kaujā. Karš risinās.
  Anastasija Vedmakova jutās skumji... Viss, kas pasaulē netiek darīts, kustas pa kaut kādu spirāli. Bet dzīve turpinās.
  Pēc tam, kad amerikāņi morāli pameta Afganistānu, Krievijas lidmašīnas uzbruka teroristiem, atbalstot vietējos spēkus no gaisa. Tajā pašā laikā atlasītas speciālo spēku vienības sāka medīt kaujinieku vadītājus.
  Divas burvīgas meitenes, Margarita un Anastasija, aizā izcīna nevienlīdzīgu cīņu. Skaistules ir garas, ļoti spēcīgas un muskuļotas, aizsargājošās hameleona lietusmēteļos. Šis maskējums padara cīnītājus neredzamus, pateicoties datorgrafikai.
  Taču abas jaunkundzes nebija disciplinētas. Rāpojuši kalnos desmitiem jūdžu un uzdūruši bandai, viņi atklāja uguni, nevēloties ne ar vienu dalīties. Viņu ātrās šaušanas ložmetēji ar urāna kodola lodēm ir īsti nāves nesēji. Karotāji, lecot sniegā, pārspēja modžahedus.
  Margarita izšāva no granātmetēja, pazibēja pulsārs, izsitot duci bandītu. Dažas asins lāses pat nokļuva uz ķiveres caurspīdīgajām bruņām.
  Meitenēm ir vismodernākie ieroči. Datora vadīšana.
  Viņi, divi gari smuki, ir vesela pulka vērti. Karotāji sūta rindas, notriecot modžahedus rindās.
  Zeme deg un šļakatas asinis. Modžahedi izmisīgi ņurdēja. Meitenes beidzot pieķērās. Nav briesmīgi viņu bruņām, bet hameleona apmetnis nav kārtībā. Tomēr datora neredzamības ierīce ir pārāk trausla, un praksē tā nav tik laba un dārga.
  Cīnītāju bija pārāk daudz.
  Mārgareta ieteica:
  - Sauksim papildspēkus?
  Anastasija pamāja ar galvu.
  - Darīsim paši!
  Meitenes ķiverēs un kaujas tērpos turpināja cīņu. Viņi izmantoja mazas, bet ļoti blīvas lodes ar sprāgstvielām. Bet tomēr munīcijas krava beidzās. Un kaujinieki turpināja nākt.
  Meitenes sāka iet prom. Bet bija jau par vēlu. Viņi nokļuva īstā elles bedrē. Simtiem modžahedu uzkāpa no visām pusēm.
  Mārgareta nomurmināja:
  Mums ir beigusies munīcija un granātas. Tagad atliek tikai tuvcīņa!
  Anastasija pasmaidīja un atzīmēja:
  - Kopā, pret tūkstoti! Palicis tikai viens!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu un sveicināja:
  - Jā, mēs saucam uguni uz sevi!
  Anastasija kliedza, notīrot putekļus, viņu atkal trāpīja lielkalibra šautene. - Droši vien, būs kāds zilums, - meitene nodomāja.
  Viņa paskatījās apkārt un kliedza:
  - Ir sprauga! Lecam iekšā, varbūt izdzīvosim apšaudes!
  Margarita pārraidīja radio:
  - Mums apkārt ir vairāk nekā tūkstotis bandītu! Laukumā 54-85-83 dodiet uguns jūru!
  Meiteni atkal iesita ducis uzliesmojumu uzreiz, atkal notriekdamies. Caur bruņām muskuļotais ķermenis jūt sitienus. Viņi sita arī Anastasijai.
  Abas meitenes četrrāpus rāpoja uz šauru spraugu kalnu granīta vainā. Vispirms cauri izspiedās Anastasija, ieslīdot dziļumā, tad Margarita. No augšas jau krita smagi lādiņi un krievu artilērijas raķetes.
  Liels fragments trāpīja ķiverei, salaužot oglekļa šķiedru. Pakausī, it kā ar nūju iesitis. Apdullinātā meitene ar grūtībām izslīdēja cauri spraugai un sāka krist dziļā, bezcerīgā bezdibenī!
  
  Atsevišķa PASAULE AR HITLERU
  Pieņemsim, ka fīrers būtu pieņēmis Staļina pēdējo priekšlikumu par atsevišķu mieru 1943. gada septembrī? Patiesībā Vācijai šī jau bija pēdējā iespēja izglābties. Kurskas kauja tika zaudēta, un krievi pierādīja, ka var uzvarēt pat vasarā. Sabiedrotie ieņēma Sicīliju un izkāpa Itālijā.
  Vissvarīgākais satelīts - Musolīni zaudēja varu un valsti.
  Nē, tiešām, ja tā ir taisnība, ka Staļins piedāvāja fīreram mieru, tad Hitlers bija pēdējais kretīns, kas to noraidīja. Un kas šajā gadījumā varētu iznākt.
  Pasaule ir nulles variantā. Vērmahta armija atkāpjas līdz robežai. Tajā pašā laikā lieli nacistu spēki tiek pārvietoti uz Itāliju. Un pats galvenais, tur iet arī aviācija ar rūdītiem dūžiem.
  Sabiedrotie nodara daudz lielāku kaitējumu. Spēlē stājas vācu "Ferdinands", "Panthers" un "Tigers". Visas šīs mašīnas ir daudz spēcīgākas nekā amerikāņu Šermaņi un angļu Čērčili.
  Jā, un vācu divīzijas ir pieredzējušākas, apmācītākas un disciplinētākas nekā amerikāņi un briti. Un vēl vairāk.
  Līdz novembra sākumam sabiedrotie tika padzīti no Itālijas. Un decembrī viņi tika padzīti no Sicīlijas. Rietumu zaudējumi bija milzīgi. Daži ieslodzītie vairāk nekā trīs simti tūkstošu. Cīņas parādīja, ka "Sherman" pret "Panther" vispār nevelk. Jā, un arī pret "Tīģeri". Un ka amerikāņi ir pazuduši, nokļuvuši zem Vērmahta tanku baru spiediena.
  Pēc sabiedroto sakāves Itālijā Čērčils vilcinājās. Un tikās ar Rūzveltu. Sarunā tika skarta tēma: kā karot bez PSRS? Vācu Focke-Wulf izrādījās jaudīgākais Trešā Reiha vienvietīgais cīnītājs bruņojumā. Un veiksmīgi pretojoties amerikāņu lidmašīnām. Un ceļā un reaktīvo lidmašīnu. Par tankiem nav ko teikt. "Sherman" tanku kaujā - nulle. Un pat manāmi zemāks par novecojušo vācu T-4. Īpaši ieročā. "Churchill" ir vismaz labāk aizsargāts.
  Īstais apģērbs parādīja, ka atbrīvot Eiropu no nacistiem bija nereāli.
  Rūzvelts un Čērčils vilcinājās. Bet Hitlers nav. Fīrers izdarīja spiedienu uz Franko, draudot ar okupāciju un tomēr piespieda Spāniju ļaut vācu karaspēkam pāriet uz Gibraltāru. Cietoksnis krita februārī. Un tad vācieši šķērsoja šaurāko posmu Marokā. Sākās franču koloniju sagrābšana. Cīņas parādīja vācu sauszemes vienību lieliskās kaujas spējas, to izturību un tehnikas kaujas spēku.
  Nacistu vienībās sāka ierasties jaunākais ložmetējs MP-44, un debesīs parādījās ME-262.
  Pavasarī nacisti sakāva pāris desmitus sabiedroto divīziju, ieņēma Maroku un Alžīriju un iekļuva Tunisijā. Jūnija sākumā debesīs jau cīnījās tūkstotis reaktīvo lidmašīnu ME-262, kas bija nepārspējamas bruņojumā un ātrumā.
  Neskatoties uz to, briti un amerikāņi jūnija sākumā joprojām mēģināja izkāpt Normandijā. Bet viņi tur gaidīja. Priekšpusē parādījās "Panther" -2 un "Tiger" -2, iespējams, progresīvāki tanki ar jaudīgiem ieročiem. Un spēcīgas slīpās pieres bruņas. Viņu ieroči lielā attālumā izdūra visus sabiedroto tankus.
  Vāciešiem bija arī liels skaits savu karaspēku, papildinot to ar ārzemniekiem un totālo mobilizāciju, kā arī karavīriem, kas atgriezās no gūsta.
  Jūnija desants beidzās ar pilnīgu sabiedroto sakāvi, sagūstot vairāk nekā pusmiljonu karavīru un virsnieku. Pēc katastrofas Normandijā Čērčils piedāvāja fīreram mieru pēc fakta principa. Tas ir, kurš ko kontrolē, tas paliek aiz tā. Vācieši tikko bija izsituši britus no Tunisijas un iekļuvuši Lībijā, un dienvidu flangā viņu karaspēks tuvojās Kamerūnai.
  Pa to laiku notika sarunas, nacistiem izdevās iekļūt Ēģiptē. Fīrers, juzdamies stiprs, pieprasīja, lai viņam tiktu atdota visa franču manta. Kā arī Ziemeļāfrika un Irāka ar Kuveitu. Un maksājiet kompensācijas.
  Čērčils šo priekšlikumu noraidīja. Bet britu pozīcija palika sarežģīta. Vāciešiem ir jauns viegls, manevrējams un, galvenais, viegli izgatavojams un lēts reaktīvais iznīcinātājs XE-162, un reaktīvais bumbvedējs "Arado". Pēdējā lidmašīna nespēja panākt iznīcinātājus, un to ir grūti notriekt ar pretgaisa ieročiem. Tātad briti ir pievienojuši problēmas. Uz sauszemes vācieši uzvarēja. Ieņēma Ēģipti, pēc tam Palestīnu. Un tad ar vietējo iedzīvotāju atbalstu viņi iebruka Irākā un Kuveitā. Viņi arī pārņēma kontroli pār šīm teritorijām.
  Briti padevās, un koloniālais karaspēks dezertēja. Britu kapitālisti, nobijušies no sakāvēm, pastiprināja spiedienu uz Čērčilu.
  Aktīva bija arī zemūdeņu karadarbība. Vācieši palaida zemūdeni ar ūdeņraža peroksīdu un ieguva vēl lielāku kopējo pārākumu jūrā.
  Līdz 1944. gada beigām vācieši bija iekarojuši gandrīz visus Tuvos Austrumus un Āfrikas ziemeļus. Priekšpusē parādījās arī pirmie "E" sērijas tanki, progresīvāki un veiklāki.
  Čērčils saskārās ar spēcīgu pretestību. Viņu lūdza atlaist. Rūzvelts pat neuzdrošinājās kandidēt uz ceturto termiņu. Un uzvarēja jaunais republikāņu kandidāts.
  Hitlers 1945. gada ziemā un pavasarī virzījās uz Āfrikas dienvidiem. Sagrābts arvien vairāk teritoriju. Tajā pašā laikā tika gatavots uzbrukums pašai Lielbritānijai. Zemūdens karadarbība kļuva arvien aktīvāka.
  Vasara ir pienākusi... Fritz ir izmēģinājuši jauno E-50 tanku. Šai mašīnai nebija līdzvērtīgu, un to varēja uzskatīt par neuzvaramu. Parādījās arī augstākās klases reaktīvā mašīna Yu-287. Pret britiem godīgi. Un tad augustā sekoja piezemēšanās. Tāda pārdroša operācija. Lielbritānija neizturēja trīs nedēļas. Vācieši paņēma Londonu un smējās.
  Fīrers personīgi lika lielas cerības uz "E" sēriju. Šīs sērijas tvertnes atšķīrās ar dzinēja un transmisijas atrašanās vietu kopā un pārnesumkārbu uz motora. Tas ļāva kondensēt izkārtojumu un izveidot zemus siluetus. Automašīnas ir kompaktākas. Piemēram, SAK E-25, kas sver 26,6 tonnas, bija 120 mm frontālās bruņas četrdesmit piecu grādu slīpumā un 82 mm sānu bruņas - plus veltņi.
  Tas padarīja pašpiedziņas lielgabalu necaurlaidīgu britu un amerikāņu ieročiem. Un 700 zirgspēku dzinējs deva mežonīgu ātrumu un manevrētspēju.
  Britus vienkārši šokēja E-25 ar 88 mm lielgabalu un burtiski saplēsa jaunā tehnoloģija.
  Pēc Lielbritānijas kapitulācijas nacisti oktobrī ieņēma arī Islandi - veicot operāciju Ikars. Amerikāņu garnizons kapitulēja. Gandrīz 100 000 karavīru tika saņemti gūstā.
  Amerika vērsās pie fīrera ar miera un ietekmes sfēru sadalīšanas piedāvājumu. Projekts ar atombumbu vēl nav izdevies, un Fritz jau atrodas uz sliekšņa.
  Hitlers, izsvēris visus plusus un mīnusus, nolēma uzbrukt Amerikai no divām pusēm. Proti, izmantojot placdarmus Argentīnā un Brazīlijā no dienvidiem. Un caur Grenlandi un Kanādu no ziemeļiem. Nedaudz labāki kļuva japāņi, kuri apguva ražošanu saskaņā ar XE-162 licenci.
  ASV vēl nebija pietiekami daudz kaujas gatavu reaktīvo lidmašīnu. Un flote cieta milzīgus zaudējumus no zemūdenēm. Un viņš iekoda jeņķiem, viņš iekoda. Hitlers uzstāja uz totālu karu.
  Fīreram bija informācija, ka ASV jau ir izveidots kodolreaktors un notiek darbs pie atombumbas. Un lika saspiest Ameriku.
  Tika laists klajā jauns ierocis - diskotēkas, kas ir neievainojamas pret kājnieku ieročiem, racionalizētas ar lamināru strūklu.
  Viņi nogremdēja kuģus un sazāģēja ASV armijas lidmašīnas. Četrdesmit sestais gads pagāja, kad vācieši un japāņi virzījās uz priekšu no dienvidiem un desantiem Kanādā no ziemeļiem. Tas ir diezgan veiksmīgi.
  Vāciešiem bija E-50 tanks, kas bija par lielumu pārāks par Shermans, Pershings un Pattons.
  Spēcīgs tanks ar 105 milimetru lielgabalu, kas ir mazāks par diviem metriem, ar 250 milimetru frontālo bruņām leņķī, 170 milimetru sāniem un arī leņķī, ar transportlīdzekļa masu sešdesmit astoņas tonnas un gāzes turbīnu dzinējs ar 1500 zirgspēkiem. Šāda mašīna kļuva par Trešā Reiha galveno tanku, un tai nebija līdzvērtīga. Amerikāņi nevarēja ar viņu sacensties.
  Tiesa, mašīnas lielais svars radīja dažas problēmas. Attiecīgi parādījās vieglāka automašīnas versija "Panther" -4 formā. Šai mašīnai bija vieglāks, bet diezgan pietiekams 88 mm lielgabals, 150 mm priekšējās bruņas leņķī un 120 mm sānu bruņas ar četrdesmit sešu tonnu svaru un 1200 zirgspēku dzinēju. Šis tanks pārspēja arī Pershings un Pattons, būdams tuvu tiem svara ziņā.
  Vācieši veiksmīgi virzījās uz priekšu. Sagūstīts Toronto, Kvebekā. Kopā ar japāņiem viņi okupēja Venecuēlu un Panamu. Tad viņi nokāpa no dienvidiem uz Kostariku, Nikaragvu, Hondurasu un Meksiku. Nacisti arī varēja uzbrukt ASV no ziemeļiem, nogriežot Aļasku. Pēc tam iemūžinot lielāko daļu.
  Līdz četrdesmit septītā gada sākumam, precīzāk, līdz pavasarim, nacisti sagūstīja gandrīz visu Kanādu un Meksiku.
  Jaunie fašistu tanki bija pārāk pārāki par amerikāņu tankiem. Un aviācija vēl jo vairāk! Pret diskotēkām - ko spēcīga lamināra strūkla padarīja neievainojamu - amerikāņiem vispār nebija ieroču.
  Tātad kaujas laukā dominēja nacisti. Un MP-54 bija daudz labāks par amerikāņu ložmetēju.
  Tātad spēki izrādījās ļoti nevienlīdzīgi. Karš ievilkās tikai tāpēc, ka amerikāņiem bija pārāk daudz tehnikas un liels iedzīvotāju skaits. Bet diski burtiski nogāza visādas lidmašīnas un citas mašīnas. Viņi darbojās taranējot - attīstot piecu vai sešu skaņu ātrumu.
  Tāpēc iespēju demonstrēšana bija pārsteidzoša. Šeit ASV un atombumba nepalīdz. Un Hitleram ir Āfrikas, Āzijas un desmitiem miljonu vergu spēks!
  Amerika pamazām tiek izspiesta. 1947. gada pavasarī un vasarā vācieši jau bija ieņēmuši pusi ASV teritorijas un visu Aļasku. Tā jeņķi nāk kā dzelzs gabals uz laktas.
  Ņujorka krita rudenī, bet Vašingtona - decembra sākumā. 1947. gada 25. decembrī, tieši Ziemassvētku laikā, ASV kapitulēja. Ir noslēgusies kārtējā ļoti agresīvā Otrā pasaules kara kauja. Trešajā Reihā ir jaunas AG sērijas tvertnes - piramīdas. Un vēl bija Krievija.
  Hitlers intensīvi gatavojās karam. Plāno streiku ar Japānu. The Land of the Rising Sun reproducēja E sēriju saskaņā ar licenci.
  Un viņa savā karaspēkā savervēja daudz ķīniešu.
  Bet 1949. gada 20. aprīlī nacistiskā Vācija uzbruka PSRS. Otro reizi - izmantojot ārvalstu divīziju piramīdas tankus. Un PSRS salīdzinoši nesen saņēma T-54. Mašīna, kuru tomēr var arī uzskatīt par zvēru. Lai gan tas bija zemāks par AG-50, jo īpaši sānu un ieroču aizsardzībā. T-54 bija arī zemāks par E-50 ... Tas ir, abu veidu vācu tanki. Bet tas svēra mazāk un to bija vieglāk ražot.
  Bet vācu mašīnas ražoja rūpnīcas pusē pasaules. Un tas Hitleram deva lielas priekšrocības. Turklāt padomju aviācija kvantitātes un kvalitātes ziņā bija zemāka par nacistiem. Īpaši ieročos, bruņās un ātrumā. Nacisti aug!
  Sarkanā armija, protams, arī ir spēcīga, taču MiG-15 ir tikko sācis ienākt karaspēkā un galvenais iznīcinātājs Jak-9. Jau nepārprotami novecojis un nespēj izturēt vācu aviācijas spēku. Tvertne IS-7 nenonāca masveida ražošanā. IS-4 kļuva par masu mašīnu, joprojām nav pilnīgi ideāla mašīna, bet aizsardzības ziņā tuvojas E-50. Tiesa, vācu 105 mm 100EL lielgabals bija jaudīgāks un kaujas gatavāks nekā 122 mm IS-4. Bet galvenais padomju tanks joprojām ir T-34-85, un T-54 ir mazākumā. Līdz šim tas tiek izlaists salīdzinoši nelielās sērijās.
  Vācieši izlauzās cauri padomju aizsardzībai. Un metās uz priekšu. Lai gan aizsardzības līnijas bija spēcīgas. Bet Fritz joprojām izlauzās viņiem cauri. Un, lai gan ne pārāk ātri pārvietojas. Minska krita maija vidū.
  Un jūnija beigās nacisti tuvojās Smoļenskai. Tāpēc nacistiem bija jāiet garš ceļš pāri līķiem. Pati Smoļenska ir labi nocietināta un atvaira uzbrukumus. Jūlija sākumā nacistu ordas tuvojās Kijevai. Augusta vidū nacisti bloķēja Ļeņingradu. Tajā pašā laikā japāņi spieda no austrumiem. Ieskauj Vladivostoku. Un samuraji paņēma Habarovsku.
  Japānai bija sava kopētā E-50 versija ar jaudīgu 88 mm 100 EL lielgabalu un 200 mm slīpām priekšējām bruņām. Šī mašīna bija pārāka par T-54 bruņu caurduršanas ieročos un nedaudz pateicoties lielākam aizsardzības racionālā slīpuma leņķim, īpaši sāniem. Un tvertne svēra - apmēram piecdesmit tonnas - smagāka nekā T-54, kas sver trīsdesmit sešas tvertnes.
  Japāna arī spieda un iedzina kaujā ķīniešus. Samuraji pulcēja lielus spēkus.
  Septembrī nacisti tomēr ieņēma no visām pusēm ielenkto Smoļensku un apiet Kijevu. Un viņi sāka pārvietoties Ukrainas austrumos. Ļeņingradai bija grūti. Vācieši tuvojās Tihvinai. Situācija saasinājās. oktobrī nacisti ienāca Krimā. Viņi sāka virzīties uz Maskavu. Viņi aplenca Vjazmu un ieņēma Harkovu.
  Vācu AG-50 ir ideāla mašīna - 250 mm slīpas bruņas no visiem leņķiem un piramīdas formā. Un 2000 zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs. Pistole sūta urāna kodola šāviņu, kas spēj iekļūt padomju tankos, pat IS-4, no liela attāluma. Vāciešiem ir spēcīgs ierocis. Un pats tanks padomju ieročiem ir necaurejams. Un bruņas ir foršas, sacementētas.
  Īsāk sakot, padomju tanki nevarēja tikt galā ar šādiem monstriem. Pat IS-7 tika steigā atgriezts ražošanā. Bet tam bija maz jēgas. Novembrī nacisti ieņēma Kerču un bloķēja Sevastopoli. Viņi paņēma Vjazmu, Orelu, Kaļiņinu. Mēs devāmies uz Tulu. Viņi paņēma arī varonīgi aizstāvošo Tihvinu. Tas paliek līdz Maskavai pēc piecdesmit kilometriem.
  Staļins acīmredzami kļuva traks. Mēģiniet pretoties šādam pretiniekam. Spēcīgs Vērmahts. Bet klāt nāk decembris. Bet nacisti ir gatavi ziemai un turpina virzīties uz priekšu.
  Vorošilovgrada, Belgoroda un Kurska ir paņemtas! Vācieši tuvojās Maskavai. Janvārī Tula krita, un Fritz spēja apiet galvaspilsētu no dienvidiem. Februārī gredzens ap Maskavu beidzot noslēdzās. Tajā pašā laikā nacisti ieņēma arī Voroņežu, pagriežoties uz Staļingradu.
  Pats Staļins aizbēga uz Kuibiševu. Acīmredzot cerot savilkt pretestību. Maskava ilgu laiku pretojās. Pilsēta ir liela. Bet maijā galvaspilsēta tik un tā krita. Vācieši jau bija ieņēmuši Kaukāzu.
  Japāna ielauzās Vidusāzijā. Un tur paņēma daudzas lietas. Jūnijā vācieši ieņēma Gorkijas pilsētu. Gandrīz pilnībā iekaroja Kaukāzu. Jūlijā Saratova krita, un... Staļins kļuva novājējis un slims. Berija izmantoja momentu un uzkūdīja līderi. Un 1950. gada augustā viņš piedāvāja mieru Vācijai. Hitlers tikai piekrita padoties. Berija, saprotot turpmākās pretestības bezjēdzību, devās uz to. Tā beidzās Otrais pasaules karš. Hitlers neuzbruka Japānai un valdīja vēl vairākus gadus.
  Viņš piespieda savus bijušos sabiedrotos iekļūt zīmju zonā un uzlika apgrūtinošus nosacījumus. Taču 1955. gada 1. maijā sešdesmit sešu gadu vecumā viņš kļuva par sava reaktīvo lainera avārijas upuri. Un tajā pašā laikā viņi teica visu, kas palīdzēja.
  Narkotiku ļaunprātīgais Gērings bija miris vēl agrāk. Un Šelenbergs, kurš nomainīja Himleru, kļuva par jauno reģentu. Pēdējais nedaudz traucēja fīreram.
  Hitlers plānoja nodot troni vienam no saviem daudzajiem pēcnācējiem. Bet viņam nebija laika... Tieša mantinieka nebija. Šelenbergs izmantoja brīdi un izveidoja savu personīgo diktatūru. Un tajā pašā laikā viņš cīnījās karā ar Japānu. Sniedzis kodoltriecienu un saspieda Uzlecošās saules zemi, izmantojot dubultās piramīdas tvertnes, kas izgatavotas no plastmasas. Un, protams, viņš uzvarēja dažu mēnešu laikā.
  Japāna tika okupēta kopā ar tās kolonijām. Tika izveidota Trešā Reiha pasaules hegemonija. Brutāla diktatūra ar nacionālu impēriju. Apstākļi slāviem bija tikai nedaudz atviegloti. Viņus arī atzina par āriešiem, pat ja tie bija otrās šķiras.
  Šelenbergs valdīja līdz 1986. gadam, kad viņš nomira. Radās jauns kults... Pēc Šellenberga valdīja Mainšteins, slavenā feldmaršala dēls.
  Impērija ir attīstījusies tehnoloģiski un iesaistījusies kosmosa paplašināšanā. Apmetnes izveidotas uz Mēness, Marsa, Veneras, Merkūrija, Jupitera pavadoņiem. Cilvēce, atrisinājusi ar skarbām metodēm, iekšējās problēmas sāka lidot uz zvaigznēm. Zinātne attīstījās ātrāk nekā reālajā vēsturē, tāpēc visi pētniecības institūti strādāja vienā komandā. Un pasaules valdība stimulēja kosmosa izpēti.
  
  
  PASAULE Ivana Briesmīgā Krievijas cara VADĪBA
  Ivans Bargais netika saindēts, un rezultātā viņa valdīšana turpinājās.
  Pirmkārt, lielais karalis tomēr apprecēja angļu princesi. Un tajā pašā laikā turpināja karu austrumos. Viņš uzcēla vairākas pilsētas Sibīrijā, tostarp Tobolsku. Tika atliets arī Cara lielgabals.
  Tad bija neliels karš ar zviedriem. Šoreiz poļi bija vienā pusē ar Krieviju. Iegūstot Narvu un atkal atgūstot Krievijas pilsētas, bija iespējams sasniegt vairāk nekā reālajā vēsturē. Pēc tam Ivans Vasiļjevičs lika uzcelt pilsētu Ņevas grīvā. Tas pats, kas Pēteris Lielais. Tikai ar vārdu Andrejs-grads. Un tas nav slikti.
  Pēc tam krievi atkal noslēdza mieru ar poļiem. Un viņi paņēma Rēveli. Bet cara armija tomēr ieņēma Viborgu un nocietināja ziemeļos. Ivans Bargais bija spēcīgs. Un komandieris Šuiskis izrādījās diezgan talantīgs un Krievijai vairāk vai mazāk tas izdevās... Caram no angļu princeses bija dēls vārdā Pēteris. Dmitrijs nomira neskaidros apstākļos. Fedots arī nomira. Tā 1600. gadā, pēc sešdesmit septiņiem valdīšanas laikiem, kad nomira Ivans Bargais, par jauno caru kļuva desmit gadus vecs zēns Pēteris Lielais. Un viņš turpināja sava tēva darbu.
  Boriss Godunovs bija viņa regents. Pirmie trīs gadi bija grūti bada, aukstuma un ražas neveiksmes dēļ.
  Bet tad krāpnieku nebija. Un, kad sākās jauns karš ar Sadraudzības valstīm, Krievija bija gatava. Parādījās jauns komandieris - Skopins Shuisky. Īstā stāstā viņš tika saindēts jauns, taču viņš jau bija paguvis sevi pierādīt. Un tagad tas bija lieliski.
  Krievu karaspēks Pētera Lielā vadībā jau 1608. gadā izcīnīja vairākas uzvaras un atbrīvoja Polocku un Minsku. Tad viņi sasniedza Brestu, nākamajā gadā ieņēma Viļņu. Tad arī Kijeva tika atbrīvota.
  Krievu karaspēks pieveica poļus. Tika ieņemta arī Grodņa, un krievu karaspēks sasniedza Galisiju.
  Bet visas labās lietas ir jāpārbauda. Zviedrija iestājās karā. Viņiem pat izdevās ieņemt Viborgu. Bet zviedri tika uzvarēti, un krievu karaspēks atgrieza Viborgu.
  Tad cara armija ieņēma arī Ļvovu. Un krievu karavīri tuvojās Varšavai.
  Poļi piedāvāja Krievijai mieru: atdeva visas zemes, kas jebkad piederējušas Kijevas Rusai. Bet Pēteris Lielais turpināja karu. Paņēma arī Varšavu un Krakovu. Polijas karaliste kļuva par Krievijas daļu.
  Pēc tam iestājās īslaicīgs miers. Paņemtais bija jāsagremo.
  Krievu karaspēks pēc desmit gadiem 1620. gadā pārcēlās uz Krimu. Un viņi iekaroja šo khanātu, kā arī ieņēma Azovu. Un viņi ieguva piekļuvi Melnajai jūrai. Osmaņu impērija mēģināja cīnīties, taču cieta sakāvi pēc sakāves.
  Krievijas karaspēks Skopina-Šuiski vadībā ieņēma Stambulu 1625. gadā. Un tas bija cara armijas lielākais panākums.
  Osmaņu impērija sabruka, un krievi to iekaroja vēl desmit gadus. Līdz brīdim, kad 1636. gadā sabruka Alžīra, pēdējā neaizņemtā impērijas daļa. Tātad Krievija kļuva par lielāko valsti pasaulē gan teritorijas, gan iedzīvotāju skaita ziņā. Pēteris Lielais reformēja pareizticību, ieviešot daudzsievību un atsakoties no Trīsvienības, un padarot Krievijas caru par galveno Visvarenā vēstnesi. Krievija 1640. gadā uzbruka Irānai un to ieņēma. Tad krievu vienības ienāca Indijā. Drīz viņi arī viņu iekaroja. Sasniedzām arī Kluso okeānu. 1653. gadā Krievija jau bija ieņēmusi daļu Indoķīnas. Un sākās karš ar Mandžūrijas impēriju.
  1660. gadā Pēteris Lielais nomira, un viņa mazdēls Pēteris Otrais kāpa tronī. Viņam bija divdesmit pieci gadi. Un karš turpinājās veiksmīgāk. Un 1670. gadā tika pabeigta Ķīnas iekarošana. Un pēc desmit gadiem viņi iekaroja gan Japānu, gan Koreju.
  Cariskā Krievija okupēja arī visu Indoķīnu, sasniedzot līdz pat Singapūrai. Tajā pašā laikā krievi sāka pārvietoties pa Āfriku. Pēteris II nomira 1700. gadā. Un Ivans Piektais kļuva par karali, viņa dēlu. Šim karalim jau bija trīsdesmit astoņi gadi. Viņš arī iekaroja Austrāliju un turpināja pārvietoties pa Āfriku. Iekaroja gandrīz visu Melno kontinentu. Un 1725. gadā viņš nomira, nododot varu Pēterim Trešajam. Viņš beidzot iekaroja Āfriku. Un tad viņš iebruka Itālijā. Un viņš to uzvarēja bez problēmām. Pēc tam Krievija sāka karu par Ameriku. Cīņas sakustējās. Pēc Pētera Trešā 1751. gadā tronī nāca Aleksandrs Pirmais. Viņš iekaroja Vāciju un lielāko daļu Amerikas. 1781. gadā tronī nāca Aleksandrs II. Drīz, 1789. gadā, Francijā izcēlās revolūcija. Un cars Aleksandrs II to sagūstīja. Un 1803. gadā tika sagūstīta arī Spānija un Portugāle. Nikolajs I kāpa tronī 1810. gadā. Viņa pabeidza pēdējo pasaules teritoriju sagrābšanu un beidzot nodibināja pasaules krievu varu 1825.
  Un tā beidzās sadrumstalotā miera un nemiera periods. Zinātne sāka strauji attīstīties. Reliģija ir modernizēta. Un baznīca oficiāli atteicās no doktrīnas par pasaules galu. Tieši otrādi, sāka mācīt - cilvēks ir pats savas laimes kalējs, un pasaulē būs labi, un tikai labi! Un 1833. gadā cilvēks pirmo reizi lidoja kosmosā. Tas bija jauns posms Ruriku dinastijas sasniegumos.
  1841. gadā notika lidojums uz Mēnesi. Tas ir augstākais notikums cilvēces vēsturē!
  Cilvēki iekaro kosmosu. Viņi lidoja uz Marsu 1853. gadā. Un tas bija brīnišķīgs lidojums. Un trīsdesmit gadus vēlāk astronauti jau ir apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas. 1880. gadā tika nodibināta pirmā apmetne uz Mēness. Un tad tā kļuva par īstu pilsētu.
  1895. gadā uz Veneras iesakņojas pirmie ģenētiski uzlabotie augi.
  Uz Marsa tika izveidota pirmā pastāvīgā apmetne, tika audzētas aitas un govis.
  Pat ja tas ir iekštelpās.
  1902. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija uz Alfa Kentauri. Kosmosa kuģis lidoja divdesmit gadus, sasniedza zvaigzni, apbrauca to un tad pagriezās atpakaļ... Cilvēki, kas tur lidoja pirmo reizi, bija iegrimuši mākslīgā miegā, kas palēnināja visus procesus organismā. Nevis apturēta animācija, bet gan dziļāka normāla miega forma. Turklāt cilvēki miegā kustējās, un viņu muskuļi neatrofējās.
  1915. gadā tika uzsākta otrā starpzvaigžņu ekspedīcija uz zvaigzni Sīriuss, un tai bija jānolaižas uz planētas, kas teorētiski bija piemērota attīstībai.
  Protams, nolaidās, un pirmo reizi cilvēki staigāja uz planētas ārpus Saules sistēmas. Tiesa, dzīvība netika atrasta, taču tika atrasti daži minerāli un vienkāršas baktērijas.
  Turklāt izrādījās, ka uz šīs planētas ir arī zelta novietotāji, un tas ir forši!
  Tad viņi sāka lidot biežāk... 1941. gadā kosmosa kuģis pirmo reizi pārsniedza gaismas ātrumu... Protams, Einšteinam nebija taisnība. Ir iespējams pārvietoties pat teorētiski līdz bezgalīgam ātrumam. Tomēr arī gravitācija desmit triljonus reižu pārsniedz gaismas ātrumu.
  Un tas kļuva par prologu kosmosa impērijas izveidei .... Līdz 2001. gadam uz dažādām galaktikas planētām jau bija izveidoti vairāki simti apmetņu.
  Daži pat atrada dimantu un citu vērtīgu rūdu atradnes.
  2020. gadā sākās pirmā ekspedīcija ārpus galaktikas.
  Tas ir arī ļoti iespaidīgs rezultāts. Cilvēka galaktikā nav atrasta neviena civilizācija. Dzīvības formas uz planētām satikās, bet primitīvākās. Pat biseksuāli augi un dzīvnieki netika atrasti.
  Tomēr zinātnieki to teica. Un priesteri pat mēģināja par to spekulēt, sakot, ka dzīve bez Dieva nav iespējama! Un daudzi tam ticēja. Spontāna dzīves paaudze patiešām ir maz ticama. Taču eksperimenti ir parādījuši, ka sarežģītu skābju radīšana principā ir iespējama. Pat ja tie brūk. Un baktērijas var pastāvēt. Un viņi tos atrada. Bet lai būtu divi dzimumi? Šeit ir vajadzīga vesela virkne mutāciju, un pat tā, lai tā tiktu saglabāta.
  Jā, galaktikā nekur neparādījās divi vai trīs dzimumi. Un uz planētām bija tikai visvienkāršākā dzīvības forma. Un tas nav visiem. Daudzas planētas, pat klimata ziņā līdzīgas Zemei, palika pamestas. Bet pašu planētu patiesība izrādījās diezgan daudz. Un galaktikā bija daudz vietu, kur apmesties. Ja planēta atrodas tālu, varat to pacelt no zvaigznes. Ja tuvu, gluži pretēji, virzieties prom.
  Progress un zinātne ļāva iekarot jebkuras virsotnes.
  Termokvarka sintēzes atklāšana ļāva no viena grama vielas iegūt enerģiju, kas ir salīdzināma ar divdesmit miljardu tonnu ogļu sadedzināšanu. Un šīs ir iespējas. Un termopreona sintēze ļāva iegūt divus miljonus reižu vairāk enerģijas nekā termokvarks.
  Cilvēce ir veiksmīgi attīstījusies ... 2100. gadā jau bija ātrumi, kas spēja izlidot cauri galaktikai tikai vienas dienas laikā. Un kopumā tas ir lieliski. 2200. gadā no neliela matērijas daudzuma tika izveidotas pirmās divas planētas un zvaigzne.
  2300. gadā, pateicoties atsevišķas laika upes atklāšanai, tika pierādīta cilvēka augšāmcelšanās iespēja, simtprocentīgi saglabājot personību. 2400. gadā cilvēki varēja sākt pirmo lidojumu uz citu Visumu.
  Cilvēku Visumā ir atklātas planētas ar diviem dzīvības dzimumiem un pat unikāla fluora planēta ar trīs veidu dzīvību. Ir atklāti arī augstāki dzīvnieki ar primitīvu valodu, reliģiju un pat rakstības līdzību.
  2500. gadā pirmais cilvēks tika izņemts no laika straumes. Un tagad nāve beidzot ir uzvarēta. Cilvēki ir apguvuši savu Visumu ar vairāk nekā 100 sekstiljoniem zvaigžņu.
  3000. gadā pirmo reizi no dažiem atomiem tika izveidots viss Visums.
  Tajā pašā laikā notika mirušo augšāmcelšanās. Bija strīds - visus augšāmcelt vai nē? Nolēmām, ka pilnīgi visiem vajag augšāmcelties. Pat noziedznieki, bet pāraudziniet viņus un paturiet tos savā kontrolē.
  4000. gadā upē tika pabeigts mirušo izvilkšanas process. Visi cilvēki, kas jebkad ir dzīvojuši uz planētas Zeme, ir ieguvuši nemirstību. Visumu radīšanas process tika uzsākts.
  5000. gadā cilvēcei pakļāvās visi fizikas likumi. Pat mazuļi varēja radīt Visumus. Tagad cilvēki visas savas fantāzijas iemiesoja realitātē.
  Tie, kas augšāmcēlās no mirušajiem, arī radīja Visumus un ātri to uzzināja.
  10 000. gadā cilvēce izgudroja jaunus fizikas, bioloģijas, ķīmijas likumus. Visas iespējas cilvēkos parādījās kā spēja iemiesot fantāzijas. Bija absolūta vispārēja laime un labklājība.
  
  ZENON POZNYAK BALTKRIEVIJAS PREZIDENTS
  Baltkrievijā 1994. gada vēlēšanās notika traģēdija. Galvenais opozīcijas kandidāts Aleksandrs Lukašenko tika nogalināts slepkavības mēģinājumā. Un rezultātā Vjačeslavs Kebičs atbrīvojās no bīstama konkurenta. Bet viss Lukašenko elektorāts saka, ka tā ir premjerministra darīšana. Un viņš to paņēma un nobalsoja par Zenonu Pozņaku!
  Un pirmajā kārtā ar lielu pārsvaru uzvarēja Zenons Pozņaks. Vēstures zinātņu kandidāts, Baltkrievijas Tautas frontes vadītājs un pat vadītājs. Personība noteikti ir harizmātiska. Un izceļas ar dzelzs gribas stingrību.
  Zenons Pozņaks ar saviem pirmajiem soļiem sāka slēgt krievu skolas un ierobežot krievu valodu. Tad tika mainīts vēlēšanu likums, un Baltkrievijas Tautas fronte ieguva vairākumu parlamentā. Tad Pozņaka sarīkoja referendumu. Par integrāciju ar Eiropu, par baltkrievu valodas kā vienīgās valsts valodas statusu. Un viņš atcēla nāvessodu un norobežojās no Krievijas. Zenons Pozņaks pasludināja: Baltkrievija būs NATO un Eiropas Savienībā.
  Zenona Pozņaka nākšana pie varas atstāja iespaidu uz Krieviju. Aleksandrs Lukašenko, kā zināms, atbalstīja Jeļcinu 1996. gada vēlēšanās, tādējādi palīdzot viņam tikt ievēlētam uz otro termiņu. Pret abiem bija Zenons Pozņaks.
  Rezultātā Jeļcins zaudēja vēlēšanās un Genādijs Zjuganovs kļuva par Krievijas prezidentu. Taču Krievijas politika nav īpaši mainījusies. Zjuganovs turpināja reformas, un viņa līdzdalībnieki viņu apsūdzēja oportūnismā. Un tas tiešām kļuva nopietni.
  Bet Zjuganovam izdevās noturēties pie varas. Un viņš tika pārvēlēts. Turklāt Krievijā tas tika atcelts uz diviem termiņiem. Savukārt Baltkrievijā Zenons Pozņaks atcēla divu termiņu limitu. 1999. gadā Baltkrievija pievienojās NATO. Krievija vārdos bija komunistiska, bet patiesībā tā arī gāja prorietumnieciskas orientācijas ceļu. Turklāt Genādijs Zjuganovs izrādījās vēl prorietumnieciskāks nekā Jeļcins.
  Dienvidslāvijā kara nebija. Tāpēc, ka Krievija neatbalstīja Slobodanu Miloševiču, un viņš nekavējoties piekāpās, un tā nenonāca militārā operācijā. Un izdzīvoja pāris tūkstoši dzīvību, kā arī labas attiecības ar Krieviju un NATO.
  Arī Čečenijā nebija kara. Zjuganovs nostiprināja Mashadova režīmu, kas turpināja arvien vairāk prokrievisko kursu. Tiesa, talibi draudēja Afganistānai. Bet Amerikā notika terorakts un NATO karaspēks sakāva talibus. Un 2005. gadā pati Krievija iestājās NATO. Genādijs Zjuganovs kļuva par tuvu Amerikas draugu.
  Bet laiks pagāja... 2008. gadā sākās globālā krīze. Krievijā sākās radikāli kreiso nemieri. Viņi apsūdzēja Zjuganovu un komunistisko partiju nodevībā un atkāpšanā no Ļeņina ideāliem. Ievērojamākais opozīcijas līderis bija Sergejs Udaļcovs. Bet Zjuganovu viņiem neizdevās gāzt. Paši komunisti kļuva par buržuāziskiem un kapitālistiem. Viņi izstrādāja likumus sev un turēja varu. Zenons Pozņaks bija arī pastāvīgs prezidents, bet dedzīgi nodevies ASV. Un tāpēc, neskatoties uz savu autoritārismu, viņš Amerikai ļoti piestāvēja. Un tikai radikālie kreisie gribēja viņu gāzt.
  Krievija īstenoja proamerikānisku kursu... Atšķirībā no Jeļcina un Putina Zjuganovs bija paklausīgs Amerikai. Turklāt tieši tas, ka viņš bija komunists, padarīja viņu proamerikāniskāku. Tā kā viņam bija vieglāk spēlēt uz patriotismu.
  Drīzumā Eiropas Savienība savā sastāvā iekļāva Krieviju. Un citas NVS valstis. Un tā, kad Zjuganovs 2016. gadā tika ievēlēts uz citu termiņu, valdot divdesmit gadus un ticis ievēlēts sesto reizi, viņam tika uzbrukts. Piemēram, mans dārgais, cik ilgi jūs varat sēdēt tronī? Tas jau ir nepiedienīgi! Varbūt ir pienācis laiks doties prom. Bet Zjuganovs negribēja doties prom. Un 2020. gada vēlēšanas jau notika koronavīrusa epidēmijas laikā. Un tajā pašā laikā Krievijā un Baltkrievijā. Gan Zjuganovam, gan Zenonam Pozņakam jau bija septiņdesmit seši gadi. Bet viņi spītīgi turējās pie varas. Un viņi negribēja doties prom.
  Baltkrievijā ekonomika bija vairāk vai mazāk normāla. Bet koronavīruss ir saasinājis problēmas. Un jaunie kreisie pacēla revolūcijas karogu. Un viņi apsūdzēja Zenonu Pozņaku masu vēlēšanu krāpšanā.
  Arī Krievijā kreiso nemieri. Un Zjuganovs jau ir ievēlēts uz septīto termiņu... Bet arī koronavīrusa aizsegā un ne gluži godīgi. Un arī šeit tauta sacēlās. Taču policija joprojām apspieda nekārtības.
  Zenons Pozņaks sacīja, ka, iespējams, viņa termiņš būs pēdējais un viņš savu amatu atdos jaunākiem. Un tas tiešām divdesmit seši dēļi ir par daudz.
  Bet mums ir jātiek galā ar koronavīrusu. Un tad atkal būs laimīga un dzīvespriecīga dzīve.
  Zjuganovs arī sacīja, ka viņam septītais termiņš būs pēdējais. Kopumā septiņi termini nes laimi. Un Krievijā būs komunisms. Un viņi radīs vakcīnu, un visiem kļūs vieglāk.
  Un cilvēki to klausījās... Patiesībā šķiet, ka Krievijā dzīvot ir diezgan labi. Komunisti deva vairāk brīvības nekā Putina laikā. Piemēram, naktī tirgoja alkoholu. Un alus stendos, un tā reklāma televīzijā tika aizliegta. Un ar tabaku tas bija mīkstāks. Un viņi pat sāka legalizēt marihuānu. Un viendzimuma laulības.
  Pēdējam, starp citu, Zjuganovs personīgi izsita cauri. Turklāt pat pats pāvests ierosināja ļaut kronēt šādas laulības, kas kopumā izraisīja sarežģītu reakciju. Taču mediji var ietekmēt sabiedrisko domu.
  Dažviet prostitūcija jau ir legalizēta. Jā, Krievijā kļuva arvien vairāk brīvības. Un komunisti kļuva par dedzīgiem liberāļiem. Un tas noteikti dara brīnumus sietā.
  Bet kopumā tas ir dabiski. Genādijs īstenoja prorietumnieciskāku politiku nekā Jeļcina mantinieks Putins. Tostarp tāpēc, ka viņš bija komunists.
  Un tas ir loģiski.
  Komunisti turpināja arī privatizācijas politiku, palielināja privātīpašumu ekonomikā.
  Zjuganovs kopumā īstenoja draudzības politiku ar Ķīnu. Un viņam tas daļēji izdevās.
  Taču arī ASV bija siltas un draudzīgas... Tramps nenāca pie varas. Un tur bija Hilarija Klintone. Viņa tika ievēlēta uz otro termiņu. Amerikas Savienotajās Valstīs sievietes prezidenta laikā koronavīruss nav attīstījies tik spēcīgi kā Donalda Trampa laikā.
  Kopumā Amerikā bija nepieredzēts kāpums. Daudzi teica: augstāki spēki aizbildina sievietes. Un patiesībā, kā gan veiksme var atņemt vājajam dzimumam, pareizāk sakot, daiļā dzimuma pārstāvēm. Un koronavīruss sievietes prezidenta vadībā saudzēja Amerikas Savienotās Valstis.
  Zenons Pozņaks Baltkrievijā veica dažas reformas. Viņš privatizēja īpašumus, samazināja nodokļus un attīstīja privāto biznesu. Un viņš arī atjaunoja policiju un reabilitēja visus fašistu kalpus. Pirmkārt, Ostrovskis. Un, protams, centrālā padome, pacelta uz karoga.
  Hitleru sāka publicēt un slavēt. Un demolē padomju pieminekļus. Ļeņinu ieskaitot. Un viņu vietā ielas sāka nosaukt policistu vārdā. Un, protams, tas bija forši.
  Attiecības ar Ukrainu ir vissiltākās. Minskā iela tika nosaukta Stepana Bandera vārdā. Un vēl viena iela nosaukta Džohara Dudajeva vārdā. Tika uzņemtas filmas par baltkrievu nacionālistiem. Un krievu valoda ir ierobežota. Bet pilnīga aizlieguma nav. Tātad Krievijā ir prorietumniecisks režīms, un tas ir Eiropas Savienībā un NATO.
  Eiropas Savienība paplašinājās un kļuva par Eiro-Āzijas savienību. Dzīvot Baltkrievijā materiālajā ziņā nebija slikti. Bija arī liela brīvība. Tas man ļoti atgādināja Eiropu. Sistēma formāli ir daudzpartiju, bet dominē Baltkrievijas Tautas fronte.
  Baltkrievijā ir arī Komunistiskā partija, taču tā ir formāla un kabatas opozīcija.
  Attiecības ar Krieviju ir vairāk vai mazāk panesamas. Un pat draudzība ar poļiem.
  Rubļa vietā ir talers, kas ir aptuveni vienāds ar eiro. Inflācija ir gandrīz nulle.
  Cilvēki kopumā ar Pozņaku ir vairāk vai mazāk apmierināti. Alga virs tūkstoš dolāru. Bezdarbs ir zems, cenas praktiski neaug. Tiek atrasta arī krievu valoda. Šur tur pat atvēra krievu skolas.
  Alkohols ir lēts un tiek pārdots visu diennakti katrā bodē. Kā arī pieejama pornogrāfija. Internetā valda pilnīga brīvība.
  Un kam vēl vajadzīgs Ļeņins? Tā vietā bijušie policisti tika turēti lielā cieņā. Un Zenons Pozņaks ar to lepojas.
  Baltkrievijas vajāšanas ģerbonis, un karogs ir balts-sarkans-balts. Kopumā tas ir labi.
  Viņi uzbūvēja duci atomelektrostaciju un pārdod elektroenerģiju Eiropai. Tajā pašā laikā Baltkrievija ir uzbūvējusi daudz ceļu un autobāni.
  Tiek celti arī tempļi, īpaši daudz katoļu. Jā, katoļi Baltkrievijā ir lielā cieņā.
  Minskā tika uzcelta pat lielākā katoļu baznīca pasaulē. Un Zenons Pozņaks ar to ļoti lepojās. Un baznīca patiešām bija ļoti skaista ar zelta kupoliem, saskaņā ar pareizticības tradīciju. Pāvests un Maskavas patriarhs sarīkoja vairākas tikšanās un vienojās draudzībā Kristū.
  Interesanti, ka Sadams Huseins netika gāzts, bet nokļuva Amerikas pakļautībā, kļūstot par viņas paklausīgo vasali. Un, protams, tas bija liels pārsteigums. Bija skaidrs, kurš ir stiprs, viņš valda.
  Ķīna ir nedaudz palēninājusi savu attīstību. Un arī tajā tauta ir noraizējusies, vēlas demokrātiskas pārmaiņas.
  Pasaulē, protams, joprojām ir problēmas. Bet kaut kā vieglāk un mierīgāk. Zenons Pozņaks, kurš tika ievēlēts nevis uz septīto termiņu, solīja tā beigās aiziet un dot vietu jaunajiem. Varbūt pat sieviete. Un to visi uzņēma pozitīvi.
  Un Krievijas ārlietu ministrs ceturtdaļgadsimtu Vladimirs Žirinovskis. Kurš ļoti mīl, vismaz vārdos Ameriku, cilvēktiesības un Rietumu vērtības.
  
  BRĪNIŠĶĀ KRIEVIJAS KARAS PASAULE
  Admirālis Makarovs nenomira... Kaujas kuģa Petropavlovskas ceļš tikai nedaudz mainījās, un leģendārais jūras spēku komandieris palika dzīvs. Un kuģis nebija bojāts.
  Tikai dažus metrus kuģis pagāja pa kreisi, un tikai šāds sīkums uzreiz mainīja impērijas un visas planētas Zeme likteni.
  Admirālis Makarovs turpināja intensīvi apmācīt krievu eskadriļu un izmantot inovatīvus paņēmienus. Izgāja šautuves, tika atjaunoti bojātie kuģi.
  Šeit admirālim tika piedāvāts interesants lamatas. Tā kā Togo eskadra visu laiku gāja pa vienu un to pašu maršrutu, pa ceļam varēja izkaisīt mīnas. Reālajā vēsturē viens iznīcinātājs izkaisīja mīnu kūļus un divi kaujas kuģi nogrima. Un tad vesels ducis iznīcinātāju izkaisīja mīnas. Un rezultātā tika uzspridzināts ducis japāņu kuģu.
  Izcēlās panika, un krievu eskadriļa uzbruka samurajiem, kuri panikā bez izšķirības šāva. Un rezultātā viņa nogremdēja vēl duci kuģu. Un pats admirālis Togo tika notverts. Japānas vara jūrā tika iedragāta. Bet ar to viss nebeidzās.
  Admirālis Makarovs turpināja vajāt samurajus, līdz nogremdēja visus viņu kuģus. Un Japāna bija neaizsargāta. Viņas karaspēks Korejā tika sakauts un kapitulēja.
  Bet samuraji nevēlējās mieru. Un cara armija nolaidās metropolē. Un pārsteidzošs brīnums. Kuropatkins izrādījās nevis viduvējība, bet gan spējīgs komandieris. Sakāva japāņus un sagūstīja Mikado. Rezultātā Krievija pilnībā sagrāba uzlecošās saules valsti. Un tad notika referendums un Japāna kļuva par Krievijas provinci. Un Nikolajs II savam titulam pievienoja - japāņu mikado.
  Mongolija, Mandžūrija un Koreja kļuva par Krievijas provincēm. Karaliskā armija ir ievērojami palielinājusies.
  Krievija izvairījās no recesijas, kas saistīta ar revolūciju. Un tās ekonomika bija vairāk attīstīta, un armija bija daudz. Nebija ne dumpu, ne stulbas, bezjēdzīgas Valsts domes. Cariskajai Krievijai bija savi tanki, pat ja tie bija viegli, bet veikli. Un jaudīgāki ieroči, un vairāk durkļu, zobenu, ložmetēju. Krievu jauninājums izrādījās labs ierocis: rati.
  Tankiem pirms kara izdevās iekļūt sērijā, un tas ietekmēja kara gaitu. Admirālis Makarovs joprojām bija dzīvs un vesels. Un viņš pavēlēja krievu flotei sagraut vāciešus jūrā.
  Karš sākās 1914. gadā un jau no paša sākuma veiksmīgi gāja cariskajai Krievijai. Skaitliski pārākas krievu vienības ar vieglajiem tankiem "Luna" -2 sagrāva vāciešus. Un tas turpinājās bez pārtraukuma. Kuropatkins uzvarēja Vāciju, Brusilovs uzvarēja Austriju-Ungāriju. Un karš beidzās decembrī ar Berlīnes ieņemšanu.
  Turcija, kurai arī izdevās iekļūt karā, tika sakauta. Un cariskā Krievija pārliecinoši uzvarēja.
  Pirmais pasaules karš bija uzvarošs un īsts triumfs. Cariskā Krievija saņēma lielas teritorijas. Klaipēda, Galīcija, Poznaņa, Krakovas apgabals. Kā arī Čehijas, Slovākijas, Ungārijas karaliste. Rumānija paplašināja savu teritoriju, bet kļuva par Krievijas vasali. Arī Dienvidslāvija kļuva par Krievijas vasali.
  Turcija tika sadalīta un pazuda no pasaules politiskās kartes. Par krievu kļuva Mazāzija, Irākas ziemeļi un centrs, Sīrijas ziemeļi un Palestīna. Bet galvenais atgriezās Konstantinopolē un jūras šaurumos.
  Kā impērijas impērija paplašinājās?
  Bet tas vēl nav viss. Krievija un Lielbritānija arī sadalīja Saūda Arābiju. Tad Irāna - centrs un ziemeļi nonāca Krievijai. Un tad Afganistāna.
  Un tas noveda pie teritoriju sadalīšanas.
  Krievijas ekonomika cara Nikolaja II vadībā strauji attīstījās. Un pat 1929. gada Lielā depresija gandrīz neskāra Romanovu impēriju. Un 1932. gadā Nikolajs II, izmantojot to, ka ASV bija ļoti ekonomiski novājināta, pieprasīja Aļaskas atgriešanos. Amerika atteicās. Un 1933. gada 1. janvārī sākās karš starp Krieviju un ASV.
  Kanāda nostājās Amerikas pusē. Klusā okeāna floti komandēja cienīgs admirāļa Makarova Kolčaka students. Kas pārklāja sevi ar slavu.
  Krievu tanki bija labākie pasaulē, lidmašīnas bija spēcīgākās. Un flote ir vispilnīgākā. Un plus arī helikopteri, kas tolaik bija tikai Krievijā.
  Viss bija ar karali. Un Amerika, atklāti sakot, ir vāja. Viņai ir maz tanku, un tie ir novecojuši. Aviācija ir vāja un novecojusi. Un tikai flote ir vairāk vai mazāk liela. Un karš jau no paša sākuma gāja vienos vārtos. Turklāt Krievijā viņi uzbūvēja dzelzceļu uz pašu Čukotku. Un piedāvājums ir krietni uzlabojies.
  Spēcīgi Brusilova un Kuropatkina pēcteči bija Deņikins, Korņilovs, Vrangels, Krasnovs un Kaleidins. Viņi ir parādījuši sevi kā spēcīgus līderus.
  Un krievu tanki bija nepārspējami un tik appludināti. Amerikāņiem bija maz tanku, un pat tie bija novecojuši un vāji. Arī aviācija ir novecojusi un vāja. Un tikai flote ir diezgan liela. Bet, protams, gan kvalitāte un pieredze, gan personāla sagatavotība ir zemāka par padomju laiku.
  Jā, un Kolčaks ir izcils jūras spēku komandieris. Un man jāsaka, ka tas ir ļoti forši.
  Arī Sikorska helikopteri ir ārkārtīgi spēcīgi un iznīcinoši. Un tas atstāj iespaidu.
  ASV neizturēja ilgi. Nedaudz vairāk par pusgadu. Krievijas armija ir ļoti spēcīga un daudzskaitlīga. Tostarp cara impērijas kontrolē jau ir liela daļa Ķīnas. Un tas deva ļoti lielu armiju. Un viņa pārsteidza kvantitāti un kvalitāti.
  Amerikas Savienotās Valstis kļuva par Krievijas provinci, tāpat kā Kanāda. Un Krievijas impērija kļuva daudz spēcīgāka.
  Un tās ekonomiskais potenciāls ir kļuvis milzīgs un pirmais pasaulē. Šeit ir spēks.
  Tiesa, bija arī nacistiskā Vācija. 1937. gadā Hitlers anektēja Austriju. Un viņa impērija noslēdza aliansi ar Itāliju un Lielbritāniju. Lai gan bija nesaskaņas ar Franciju. Nikolajam II bija nosliece uz germanofilismu. Bet Hitleru ķircināja uz austrumiem... Bet pats fīrers baidījās no varenās PSRS. Un viņš ierosināja sadalīt Francijas, Beļģijas, Lielbritānijas un Holandes kolonijas. Musolīni arī pauda gatavību būt kopā ar Krieviju. Un rezultātā tika izveidota centrālo valstu koalīcija.
  Un tā 1939. gada 1. septembrī Vācija uzbruka Francijai, Beļģijai un Holandei, un līdz ar tām arī Lielbritānijai. Un cariskā Krievija uzbruka kolonijām Āzijā un tālāk uz Āfriku. Musolīni karā iesaistījās vēlāk, pēc nelielas gaidīšanas. Cariskā Krievija veiksmīgi virzījās uz priekšu, ieņemot britu kolonijas Āzijā un Klusajā okeānā, kā arī frančus. Pirmajos divos mēnešos tika ieņemta Indija, Irānas dienvidi un gandrīz visa IndoĶīna, kā arī lielākā daļa britu un franču īpašumu Tuvajos Austrumos. Karaliskā armija ienāca Ēģiptē.
  Vācieši savā frontē ieņēma lielāko Beļģijas daļu, daļu no Holandes, daļēji ieķīlājot Francijā. Taču lielus panākumus viņi neguva. Vācija vēl nebija pienācīgi sagatavota karam. Ienaidnieks pārspēja karaspēku un jo īpaši personālu un artilēriju. Un sabiedrotajiem bija vēl vairāk personāla nodaļu.
  Turklāt brīnišķīgais plāns, kas reālajā vēsturē tika īstenots 1940. gadā, netika izstrādāts. Un vācieši virzījās uz priekšu vecmodīgi un ne tik veiksmīgi.
  Mēnesi vēlāk Krievijas karaspēks sagrāba visu Āzijā un Klusajā okeānā un nolaidās Austrālijā. Dienvidos viņi sagrāba Tuvos Austrumus. Un arī Ēģipte, iebrūk Etiopijā, Sudānā, Lībijā un tā tālāk.
  Vācieši virzījās uz priekšu, nedaudz iegrimuši cīņās ar frančiem. Tiesa, viņi paņēma Briseli.
  Hitlers vērsās pēc palīdzības pie cara Nikolaja II. Viņš piekrita. Bet vispirms krievi veica Āfrikas sagrābšanu. Šeit galvenā problēma ir reljefs, komunikāciju posms, ceļu trūkums. Un tas traucēja vairāk nekā nelielais sabiedroto karaspēks.
  Krievi trīs mēnešu laikā sagrāba visu Āfriku un beidzot varēja nodibināt hegemoniju.
  Un tad jau 1940. gada martā krievu-vācu karaspēks uzsāka ofensīvu pret Parīzi. Pusotra mēneša laikā iebruka Francija.
  Un 1940. gada augustā sekoja desants Lielbritānijā... Londona krita, pēc divām nedēļām Anglija un Velsa tika sagūstītas.
  Karš beidzās ar visu sabiedroto koloniju un domīniju, kā arī Lielbritānijas okupāciju. Pasaules sadalīšana ir pārgājusi. Krievija saņēma gandrīz visas sabiedroto kolonijas. Vācija atguva Pirmajā pasaules karā zaudēto un robežas 1914. gada rietumos, kā arī Namībiju. Itālija saņēma Etiopiju un Tunisiju. Beļģija un Holande un Luksemburga tika iekļautas Trešajā Reihā ar zināmu autonomiju. Francija un Lielbritānija zaudēja visas savas kolonijas un atzina Krievijas aizsardzību pār sevi. Tā karš beidzās.
  1941. gada janvārī Nikolajs II, vairāk nekā četrdesmit sešus gadus atguvies godībā, nomira, ieejot vēsturē kā visu laiku un tautu lielākais Krievijas monarhs. Viņa vietā deviņu gadu vecumā kļuva dēls Pēteris Aleksejevičs jeb Pēteris Ceturtais. Viņa vadībā, protams, tika nodibināts reģents.
  Krievija ir kļuvusi par pasaules hegemonu, un tās armija ir neskaitāma. Jau 1943. gadā kosmosā izlidoja pirmais krievu kosmonauts.
  Un 1949. gadā krievi lidoja uz Mēnesi... Bet tas ir tikai kosmosa gongu sākums. Viss būtu labi, bet...
  Hitlers nespēja pretoties un 1953. gada 20. aprīlī uzbruka Krievijai, uzsākot karu. Viņa pusē runāja Musolīni dēls, kā arī Franko un Salazars. Un viņi pārcēlās uz carisko Krieviju.
  Tagad Nikolaja II mazdēlam ir iespēja sevi pierādīt un nopelnīt pasaules slavu.
  Vācieši, protams, tikai sākumā spēja ieķīlēties. Un tad krievu karaspēks, piesaistot papildspēkus, uzsāka pretuzbrukumu. Bija diezgan veiksmīga ofensīva un Itālija. Musolīni jaunākais ātri sabruka. Āfrikā arī itāļi tika ātri pārspēti. Pirmajos divos mēnešos cara armija sakāva Itāliju un ieņēma visas ienaidnieka kolonijas Āfrikā. Un izmeta vāciešus uz Oderu.
  Tad atkal ofensīva un augustā tika uzņemta Berlīne. Un tad ofensīva un 1953. gada novembra sākumā Trešais Reihs tika pilnībā okupēts. Hitleram izdevās aizbēgt uz Argentīnu. Bet viņu vajāja krievu karaspēks. Un 1954. gadā tika iekarota visa Latīņamerika. Hitlers tika atrasts 1955. gada februārī. Bija tiesas process... Un 1956. gada 20. aprīlī fīrers tika pakārts.
  Tā beidzās šī nelaimīgā tirāna karjera. Pēteris Ceturtais nolēma apvienot un iekļaut visas valstis Krievijas impērijā, apvienojot cilvēci. Un arī daudziem patika.
  Un tā 1970. gadā izveidojās vienota vienota tipa impērija. Viena liela valsts Krievija.
  Un notiek Saules sistēmas un kosmosa attīstības process. Un viss kļūst mierīgāks un paredzamāks.
  Un tagad, 1975. gadā, Krievijas kosmonauti jau atrodas uz Plutona. Un visas Saules sistēmas planētas ir iekarotas.
  Un tad lidojumi kosmosā un uz zvaigznēm. Un šie lidojumi ir ļoti iespaidīgi.
  2000. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija. Un pēc desmit gadiem viņi lidoja uz pirmo planētu Sirius.
  Un 2022. gadā pirmo reizi tika pārsniegts gaismas ātrums uz zvaigžņu kuģa. Un tas ir lieliski.
  Līdz 2500. gadam cilvēce bija apdzīvojusi galaktiku.
  Līdz 3000. gadam cilvēki bija sasnieguši Visuma malu.
  Līdz 4000. gadam atsevišķas laika upes bija atvērtas, un tām tika dota atslēga uz nemirstību un mirušo augšāmcelšanos.
  Līdz 5000. gadam viņi bija iemācījušies radīt Visumus un pakļāvuši visus fizikas pamatlikumus.
  Līdz 10 000. gadam cilvēki augšāmcēla visus mirušos un pilnībā apguva Visuma noslēpumus un kļuva gandrīz visvareni, radot Visumus. Starp augšāmceltajiem bija Ādolfs Hitlers. Viņš tika nosūtīts uz cietumu pāraudzināšanai.
  Līdz 20 000. gadam hipermegaversā dominē demiurgu cilvēki. Viņi ir ļoti visvareni un absolūti laimīgi. Visi cilvēki ir ne tikai augšāmcēlušies no mirušajiem, bet arī nekad nav miruši. Sasniedza absolūtu nemirstību. Visas vēlmes piepildās. Un vispār - viss ir tik brīnišķīgi, ka iespējas visiem cilvēkiem ir gandrīz neierobežotas!
  
  HITLERA SAPNIS ATKAL MAINĪS PLANĒTAS ZEMES VĒSTURI
  Februāra beigās un marta sākumā amerikāņu karaspēks tika izspiests no Hondurasas. Cīņas pārcēlās uz Meksikas dienvidiem. Slavenās četras meitenes mainīja tvertni uz jaunāko E-50 modifikāciju. Auto tiešām ir ultramoderns, vadāms ar kursorsvirām, salīdzinoši viegls pie 65 tonnām ar 1550 zirgspēku dzinēju.
  Priekšējās bruņas ir 250 mm, sānu bruņas ir 170 mm un pat ievērojamā slīpumā. Bet šī iemesla dēļ meitenes tankā ir nedaudz saspiestas. Šeit nav tik ļoti ērti kā "Tiger" -2, tāpēc auto ir kondensējies un jo īpaši izkārtojums. Bet tagad tankam nevar iekļūt amerikāņu tanki, pat šaujot sānos no tuva attāluma. Šāda aizsardzība spēj izturēt IS-2 šāvienu.
  Meitenes priecājas un mašīna brauc diezgan ātri. Gerda, nospiežot kursorsviras pogas, saka:
  - Šī ir mašīna! Patiešām šedevrs!
  Šarlote atbild:
  - Sāni ir ļoti slīpi un lūka šaura, augšas tikpat kā nav. Jūs nevarat izlauzties cauri šādai mašīnai, bet tas nav ērti!
  Gerda entuziastiski atzīmēja:
  - Bet iedarbīgi! Un pilnīgi necaurlaidīgi!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Kā redzam, Dievs patronizē Vāciju!
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  - Mēs paši izcīnam uzvaras! Un tā ir mūsu stratēģijas būtība!
  Gerda entuziastiski atzīmēja:
  - Vēl nesen tanks "Lauva" mums šķita pilnības robeža. Un tagad automašīna ir par divdesmit piecām tonnām vieglāka, pārspēj "Lauvu" gan bruņojumā, gan bruņās, un jo īpaši braukšanas veiktspējā. Tātad Amerika nevar mūs salauzt!
  Šarlote iesmējās un teica:
  - Nelauz to! Mēs tos visus salauzīsim!
  Šeit Magdas redzeslokā parādījās "Šermens". Meitene raidīja šāviņu tieši mērķī. Salauza mašīnu.
  Tomēr jāatzīst, ka amerikāņi tanku būvniecībā manāmi atpaliek. "Sherman" acīmredzami neievelkas cīņās, un "Pershing" ir tikai nedaudz labāks. Turklāt Pershings sērijā parādījās tikai četrdesmit piektā gada sākumā, un pēc saviem parametriem ir līdzīgi agrīnajam Panther modelim. E-50 sit amerikāņiem vairāk nekā piecu kilometru attālumā.
  Meitenes ļoti lepojas ar šādu savu ieroču pārākumu. Un viņi svilpo dziesmas.
  Magda izšauj vēlreiz, sit cauri, šoreiz vairogs Šermans, un čivina:
  - Izkliedēja bumbu un metās laukā galopā!
  Pat ekrāni "Sherman" nepalīdzēja. Vācu tanks brauc pats. Sasmalcina kājniekus ar kāpurķēdēm. Meitenes svilpo dziesmas uz ermoņikām. Zem rullīšiem šļakatas asinis. Tvertne pārvietojas pietiekami ātri, un tās kāpurķēdes ir progresīvākas un caurbraucamākas, vienlaikus salīdzinoši vieglas.
  Meitenes svilpo... Gerda piezīmē:
  - Meksika ir pēdējā valsts ceļā uz ASV. Mēs jau esam paņēmuši tik daudz dažādu galvaspilsētu. Un tik daudzas valstis ir iekarotas! Pirmo iekarojumu sākām no Austrijas un tagad pārceļamies uz Mehiko! Mūsu militārā kompānija ir brīnišķīga kompānija!
  Kristīna atbildēja loģiski:
  - Pirmkārt, esam pārāki par pretiniekiem organizētībā. Maza valsts ir Vācija. Vācieši ir visdisciplinētākie un augsti organizētākie cilvēki pasaulē. Plus totalitārais nacionālsociālistiskais režīms. Kas arī deva mums spēku un organizētību. - Meitene ar basu kāju noskrēja gar korpusa sakausējuma sānu bruņām un turpināja. - Pēc tam mūsu ģenerāļu un, pirmkārt, Hitlera spožie talanti. Pretiniekus esam salauzuši pa gabalu. Un tad viņi ieguva labākās tehnoloģijas pasaulē. Tātad tagad mūs gaida triumfs! Un Trešais Reihs paver savus spārnus pār pasauli!
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Sliktākā bija četrdesmit divu gadu ziema. Mēs tikām uzvarēti Āfrikā un netālu no Maskavas. Viņi atstāja Tihvinu un Rostovu pie Donas. Un pat Harkovu sagrāba padomju vara. Un ASV iestājās karā pret mums. Toreiz šķita, ka svari nav nosvērušies mums par labu un priekšā slejas bezdibenis. Taču pavasaris mums atnesa jaunas uzvaras. Un kopš tā laika viss ir gājis mums par labu!
  Magda atlaida. Nošāva amerikāņu ieroci un čivināja:
  - Bet tomēr bez augstāku spēku iejaukšanās mūsu armijai nebūtu izdevies gūt tādus panākumus! Uzvarot pārākus ienaidniekus! Tā ir Dieva roka!
  
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  - Es piekrītu, ka Dievs! Bet ne Dievs: Ābrahāms, Īzāks un Jēkabs! Un acīmredzot ārietis, viens un visvarenais Dievs! Tas, kurš radīja Visumu un izvēlējās vāciešus par savu tautu!
  Šarlote pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Noteikti! Īzāka Dievs nav mūsu Dievs! Un, ja ebreji patiešām būtu Dieva tauta, mēs nebūtu uzvarējuši! Un ja tā, tad jūsu Bībele Magda ir meli! Un jums ir pienācis laiks atteikties no kristietības par labu āriešu monoteismam!
  Šarlotes vārdi izklausījās pēc ložmetēja šāviena.
  Kristīna piebilda:
  - Un tas izskatās pēc nodevības, būt kristietim. Galu galā, izrādās, tu esi par pacifismu - tev sit pa labo vaigu, pagriez kreiso!
  Gerda uzskatīja par vajadzīgu pievienot:
  -Un tu domā, ka pestīšana ir no ebrejiem! Un tas kopumā ir līdzīgs nodevībai!
  Magda kautrīgi iebilda:
  - ES tā nedomāju! Mans viedoklis, ka Dievs ir viens! Un ne ebreju, ne āriešu!
  Šarlote kliedza pretī.
  -Kā tas nav ārietis! Tikai ārieši un ne mazāk!
  Gerda samiernieciski piebilda:
  Un arī tehnoloģijas! Kur mēs sākām? 1939. gada septembrī viņiem bija tikai sešas tanku divīzijas. Un gandrīz visas tvertnes ir vieglas, mazāk nekā divdesmit tonnas. Tagad es pats nezinu, cik mums ir divīziju, bet mēs braucam ar labāko tanku pasaulē. Mūsu transportlīdzeklis ir nepārspējams bruņojuma, bruņu, braukšanas veiktspējas ziņā, un tajā pašā laikā tas nav pārsteidzošs svara ziņā.
  Atceros pirmā "Tīģera" pārbaudījumus, pēc tam Hitlera dzimšanas dienā 1042. gada 20. aprīlī.
  Meitene apstājās un, ievilkusi elpu, turpināja.
  - Tad jau "Tīģeris" bija labākais tanks pasaulē. Taču tā braukšanas veiktspēju nevar uzskatīt par apmierinošu. Bet, no otras puses, lielgabals deva labu cīņu, un bruņas bija diezgan piemērotas šim brīdim. Un pats tanks labi griezās, kas kompensēja mazo torņa griešanās ātrumu!
  Un četrdesmitajā gadā mēs bijām zemāki par Franciju un Lielbritāniju kā tanki un to skaits. Bet viņi uzvarēja! Četrdesmit pirmajā gadā PSRS bija labāki tanki T-34 un KV nekā mūsējie, un vairākas reizes vairāk transportlīdzekļu! Bet mēs tomēr uzvarējām! Un morāle ir tehnoloģija un saprāts! Un garam ir nozīme!
  Kristīna atzīmēja, berzējot savu pliku papēdi uz pedāļa:
  - Ja uzvarējām ar sliktākajiem tankiem, tad uzvarēsim arī tagad! Protams, sākumā mūsu bija mazāk nekā ienaidnieku. Tagad esam savākuši baru! Kas var atturēt mūs no uzvaras?
  Gerda smaidot atbildēja:
  - Domāju, ka galvenās grūtības jau aiz muguras! Mums pat tagad ir skaitļi
  Liekais svars. Es nedomāju, ka kompānijai pret ASV būs problēmas.
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  - Es neticu, ka Amerikai ir kaut kas pret mums! Viņas Sherman ir tikai lielgabalu gaļa, un viņas Pershing ir tikai nedaudz labāks. Kamēr pret mūsu tanku viņiem nav ieroču!
  Gerda uzskatīja par vajadzīgu pievienot:
  - Un reaktīvos lidmašīnās viņiem nav ar ko piesegt mūsu piekūnus. Turklāt mums ir tik daudz vergu, un mēs neesam zemāki par jeņķiem!
  Kristīna tam piekrita:
  - Mums ir tehnika - visa Eiropa un daļa PSRS. Un strādnieki - puse pasaules! Esam pārcēluši savas rūpnīcas uz trīs maiņu darba režīmu, un būvējam jaunas rūpnīcas! Amerikāņi nevarēs mums sniegt asimetrisku atbildi skaita dēļ. Viņiem triviāli nav tik daudz roku!
  Šarlote iesmējās un iebīdīja ceļgalu krēslā, ņurdēja:
  Tie nebūs simetriski! - meitene izšāva uz "Grantu" un piebilda. - Un, ja sāk ražot ekipējumu, tad tikai mūsu kaujas rezultātu apkopošanai!
  Magda kautrīgi atzīmēja:
  - Bet, kad dzīve... Proti, dzīve māca, ka izšķirošā brīdī nevajag atslābināties!
  Gerda tam piekrita un, pagriežot sviru ar kailajiem pirkstiem, nomurmināja:
  "Un mēs paliekam modri līdz beigām!"
  Šarlote ievilka reljefu vēdera muskuļus un atgādināja:
  - Mēs esam nogājuši garu ceļu... No pieticīgā T-1 līdz milzu E-200. Un tie, protams, ir varonīgas kampaņas atskaites punkti! Tādā pašā veidā mūsu tanks nekad neaizies uz metālu!
  Beidzot meitenes uzgāja duci amerikāņu tanku. Astoņi Šermaņi, divi Granti un divi Peršingi. Pēdējam auto bija zemāks siluets un tas nav tik pamanāms. Iekļūt augstā tvertnē ir vieglāk. Meitenes šaudījās pārmaiņus. Viņi visi ir asi un ar lielu atsaucību. Rūdīts un apmācīts. Pagāja ievērojamu daļu no Otrā pasaules kara un apmeklēja dažādas pasaules valstis. Viņas patiešām ir augstākās klases meitenes.
  Un Šermaņi bija pirmie, kas uzsprāga. Un attālums ir vairāk nekā pieci kilometri. Amerikāņi joprojām nevar dabūt savu automašīnu.
  Šaujot, Gerda atzīmēja:
  - Mums ir labākais ierocis! Tas caurdur visu no īstas kaujas attāluma un diezgan lielu čaulu krājumu. Šeit 128 mm būs sliktāki.
  Magda tam piekrita. Izšāvusi un sasitusi Šermani, meitene sacīja:
  - Šī kalibra čaulu krājumi ir mazāki. Bet principā 88 mm ieroči principā nav slikti!
  Šarlote izšāva un iestarpināja:
  - Skatoties par ko!
  Gerda skarbi iesaucās:
  - Un tas "Sherman" un "Panther" ņems. Es domāju, ka 75 mm lielgabals ar garu bagāžnieku varēja tos retināt!
  Kristīna šāva ar basu kāju un ņurdēja:
  - Jā, un čaulu piedāvājums būtu lielāks!
  Magda arī izšāva, nospiežot kursorsviru ar kailiem pirkstiem. Pēdējais "Sherman" ēzelis. Nākamais sitiens tika nodots grandiem. Šis tanks jau ir tik novecojis un vēl sliktāk bruņots nekā Sherman. Tomēr Amerikā sākotnēji bija daudz sliktāki tanki nekā Vācijai. Četrdesmitajā gadā ASV bija tikai 502 tanki, un pat tad daudzi bija novecojuši. Bet jau četrdesmit pirmajā gadā amerikāņi saražoja vairāk nekā trīs tūkstošus tanku. Un tad bija Šermanis. Ko var teikt par šo automašīnu? Frontālo bruņu ziņā tas pat nedaudz pārspēja T-34-76 un bija nedaudz zemāks par pistoles iznīcinošo spēku. Jā, un braukšanas sniegumā. Bet no otras puses, optika un redzamība ir daudz labāka nekā padomju.
  Tad jau četrdesmit ceturtajā gadā parādījās Sherman M 4. Tvertne pēc bruņām un bruņojuma ir salīdzināma ar T-34-85 un nedaudz zemāka par vienkāršo Panther un diezgan ievērojami par Panther -2. Vēl vēlāk parādījās ugunspuķe "Sherman" ar garāku stobru 17 mārciņu lielgabalu. Šis tanks bija pārāks par padomju T-34-85 bruņojumā, taču nebija īpaši masīvs.
  Bija arī Sherman ekranēšanas modifikācija ar sliktākām braukšanas īpašībām, smagāka, bet ar 152 mm bruņām. Bet arī ne vismasīvākā. Pagaidām vācieši sastapušies tikai ar standarta M4.
  Bet tagad "Grands" ir pabeigts, un tagad salīdzinoši jaunais Pershing tanks.
  Gerda ieteica:
  - Pieejam mazliet tuvāk. Šim briesmonim varētu būt biezākas bruņas!
  Šarlote nicinoši savilkās grimasē.
  - Neuztraucies! Viņam ir tikai 102 milimetri. Automašīna sver četrdesmit divas tonnas, taču tā atstāja Sherman spēcīgu!
  Gerda iesmējās un ieteica:
  - Tad šaujam!
  Magda pastiepa savu noslīpēto, baso kāju. Cik daudz dažādu asu, asu akmeņu, karstu tuksnešu smilšu, džungļu ērkšķu, Krievijas sniegu ir pazinuši viņas kailās, elastīgās, graciozās zoles. Viņa uzspieda uz kursorsviras pogas garus, gludus pirkstus ar perlamutra nagiem.
  Un izšāva bruņas caururbjošu šāviņu ar urāna serdi. Un viņa smaidot čivināja:
  - Lai jums ir gaisma!
  105 mm lielgabalam ir milzīgs postošs efekts. Un "Pershing" zaudēja pusi no torņa.
  Gerda pakratīja savas augstās, stingrās krūtis un atzīmēja:
  - Diemžēl "Tīģeris" to nevarēja izdarīt! Viņam pietrūka sitiena spēka! Bet tomēr tas ir labāks par Šermani.
  Magda skeptiski atzīmēja:
  - Skatoties ko. Ja uz "Firefly" tiek piekārti ekrāni, tad tas nebūs sliktāks par "Tīģeri", vēl labāk aizsargāts pierē!
  Gerda dusmīgi pamāja ar galvu. Šāva pa tanku. Un pabeidzot pēdējo "Pershing", kas pievienots:
  - Mūsu "Tīģeris" tomēr ir dārgāks, visa šī Rietumu eksotika, un krievu perversijas. Es ticu mūsu uzvarai, pat ar T-4 tankiem, lai tā būtu!
  Divpadsmit mašīnas, meitenes klikšķināja kā sēklas. Uz viņiem pat nešāva. Sāpīgi liels attālums amerikāņu ieročiem.
  Meitenes iet un smejas. Labi viņiem.
  Šarlote atkal sāk pazīstamo stulbi:
  - Nē, Magda! Jums vajadzētu vienreiz par visām reizēm atteikties no kristietības. Citādi tu būsi potenciāls nodevējs!
  Zeltamatainā meitene atcirta:
  - Nē! Esmu nodevusies Trešajam Reiham, bet neatteikšos arī no Jēzus Kristus!
  Gerda ar kailu zoli uzsita savu skaisto, muskuļoto kāju bruņām un atzīmēja:
  "Bet Kristu nedrīkst liegt!" Tikai jāatzīst, ka viņš bija vācietis pēc miesas, nevis ebrejs, un viss būs kārtībā!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Vācu... Bet kā ir ar Bībeles liecību?
  Gerda skarbi teica:
  - Tad tu Bībele! Ja ir galvenā kafejnīca!
  Magda pamāja ar galvu.
  - Mein Kaf nav Dievišķa atklāsme. Un viena cilvēka darbs, pat izcils! Es ticu tam, kas nāk no Dieva!
  Tad visi karotāji korī kliedza:
  - Mūsu Dievs ir Ādolfs Hitlers!
  Magda drosmīgi atbildēja:
  - Bet ne jau Hitlers iekaroja un radīja Visumu!
  Gerda dusmīgi sita ar savu apaļo papēdi pa bruņām un paziņoja:
  - Un par to mēs vairs nerunājam! Kas radīja Visumu, laiks rādīs!
  Šarlote ieteica:
  - Labāk meitenes uzdosim sev jautājumu - ko mēs darīsim pēc kara?
  Kristīna pasmaidīja un ieteica:
  -Ejam uz biznesu! Tas ir labākais, ko varam darīt!
  Gerda piekrītoši pamāja ar savu sniegbalto galvu:
  - Protams, biznesā! Vai varbūt darbosimies filmās?
  Magda pasmaidīja un ieteica:
  - Un kas? Šis ir labs karjeras turpinājums! Galu galā filmas ir lieliskas!
  Gerda pasmaidīja, pārbrauca ar roku pāri reljefa presei un atzīmēja:
  - Un kuru tu spēlētu? Eņģelis ko?
  Magda ar vāju skatienu sacīja:
  - Kāpēc ne? Jo man ir pareizais izskats. Es pastāstītu par Jēzu Kristu visiem ticīgajiem! Tas būtu dzīvības glābiņš!
  Gerda negatīvi pakratīja galvu un paskaidroja:
  - Jaunajā āriešu reliģijā nav tādas lietas kā pestīšana. Patiesībā pavēles āriešiem būtība ir kalpot Reiham. Un pārējais - paklausiet āriešiem! Tātad mēs neglābjam sevi, bet valdām!
  Kristīna ir meitene ar varu, bet ar dzelteniem matiem, apstiprināja:
  - Jā, mēs valdam un uzvaram! Šajā pasaulē mēs esam Trešā Reiha karaspēkā. Tajā mums būs sava armija. Un mēs iekarosim citus Visumus. Viss šajā pasaulē ir relatīvs... Es domāju, ka būs karš, un dzīres, un īpašumi! Pasaules baudīšanas un aizraujošas kara spēles kombinācijas!
  Šarlote ir meitene ar vara sarkaniem matiem, piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti! Jo patiesi mierīga dzīve ir garlaicīga... Mēs esam tik pieraduši cīnīties, ka tā mums ir kļuvusi par maizi!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Drīzāk pat gaisu! Vai ūdens sajaukts ar saldo vīnu!
  Magda skumji sacīja:
  - Žēl... Reizēm pār mani nāk nožēlas vilnis. Galu galā nogalināt citus ir slikti. Mēs radām sāpes un ciešanas! Ko, bērni bez tēva!
  Gerda pakratīja galvu, atzīmējot:
  Mēs visi esam pakļauti riskam! Bet esi mierināts! Cilvēks joprojām ir mirstīgs! Un, ja tā padomā, vai tie tiešām ir nozīmīgi trīsdesmit vai četrdesmit gadi mūžības mērogā? Un mūžīgā dzīvība!
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Nu, ja skatās filozofiski, tad tā tas ir... Bet tiešām, tas maziem bērniem nemaz neatvieglo!
  Šarlote mētāja kapara sarkanos matus un šņukstēja:
  - Iedomājieties, ka viņi ir zemcilvēki! Vienkārši dzīvnieki un tu jutīsies labāk!
  Magda, nokratot asaru no skropstām, atbildēja:
  - Bet galu galā un dzīvnieku tas ir žēl! Ak... kādā pasaulē mēs dzīvojam! Viss ir vienkārši nežēlīgi! Un nāve valda!
  Šarlote spēcīgi runāja, sakopodama:
  Lai asins upes
  plūst uz zemes,
  Ļaujiet viņiem vaidēt no sāpēm -
  Ugunsgrēki visur!
  Un lai ļauna nāve
  Valda nikna bumba,
  Jūs visi mirstat
  Sātans ir saucis tevi pie atbildības!
  Lai viesulis aprij
  Cilvēka ķermeņu plūsma...
  Planēta cieš
  Valda bardaks!
  Gerda pārtrauca viņa partneri, aizsedzot viņas sarkano muti ar kailu kāju. Blondīne terminators iesaucās:
  - Nu kāpēc tik pesimistiski! Šeit karš beigsies un planēta uzziedēs kā dārzs. Es domāju, ka ir palikuši daži. Amerika ir vēl seši mēneši, nu, lielākais gads. Tad pievienosim Krieviju, un paliks tikai Japāna. Bet tas mums ir īslaicīgs. Augstākais, pēc trim gadiem visi kari beigsies... Un cilvēki vairs nekad nenogalinās viens otru!
  Kristīna precizēja:
  - Katrā ziņā karā... Domāju, pienāks laiks, un pavisam drīz, kad pasaulē paliks tikai viena impērija. Un tad jebkurā gadījumā karu nebūs. Un es domāju, pateicoties lauksaimniecības attīstībai un ideālajai vācu organizācijai, bads arī pazudīs pēc dažiem gadiem. Tad mājoklis tiks uzcelts visiem. - Meitene ar vara dzelteniem matiem un muskuļotu, slaidu un ideāli proporcionālu augumu runāja ar entuziasmu. "Tad medicīna attīstīsies un slimības tiks izskaustas. Mēs lidosim kosmosā, apmetīsimies dažādās pasaulēs. Uzvarēsim vecumdienas. Visi cilvēki būs jauni un skaisti, kā pasakaini elfi. Vai varbūt kosmosā mūs sagaida jauni kari. Tādas zvaigžņu ar trīsroku citplanētiešiem. Un mēs drosmīgi cīnīsimies par fašisma idejām visā Visumā!
  Šarlote ar starojošu smaidu uz lūpām dziedāja:
  - Mēs cīnīsimies par gaišu rītdienu... Skūpstīsimies!
  Magda jau optimistiskāk izteikusies:
  - Bet labāk tā! Nevis mūžīgie kari, bet mierīga radīšana!
  Tajā brīdī automašīna uzbrauca mīnai. Tvertne satricināja. Veltnis pārsprāga, un automašīna nedaudz palēnināja ātrumu. Gerda pa radio izsauca remonta brigādi. Bojājumi neatņēma tvertnei braukšanas veiktspēju, bet gan nedaudz samazināja tās ātrumu. Tāpēc veltnis ir ātri jānomaina. Šeit balstiekārtas novietojums ir atšķirīgs - ērtāks remontam nekā "Tīģeriem" un "Panterām" raksturīgā pakāpeniskā kārtība.
  Turklāt meitenes labprāt sildījās džungļos. Kāpēc gan nepeldēties upē. Tvertne, protams, vieta ir karsta, pat kondicionieris netiek galā. Joprojām ir Meksikas dienvidi - tropi, un martā ir diezgan karsts. Bet kopumā laiks ir debešķīgs.
  Netālu atradās upe, un meitenes tajā ienira. Jums nav jāuztraucas par krokodiliem. Šeit notiek karš, un visa dzīvā radība jau ilgu laiku ir aizbēgusi. Ūdens ir silts un tajā ir patīkami peldēties. Meitenes peldējās un, apbrīnojot džungļu krastus, Gerda pamanīja:
  -Tomēr mūsu pasaulei nav šarma! Droši vien būtu labi kļūt nemirstīgam kā alpīnistam un visi dzīvot kopā ar cilvēci, vērojot tās attīstību. Un lidojiet pa kosmosu!
  Kristīna pamāja ar galvu, nopietni sakot:
  - Debesis bez grēka, ārkārtīgi garlaicīgi... Nevis laimi kazino zaudēt, bet vēl labāk uzvarēt, nevis medīt. Jā, karš rada atkarību...
  Šarlote ieteica:
  - Domāju, ka drīz viņi izdomās spēles, kuras var attēlot uz ekrāna - tāda ir militārpersona!
  Magda smaidot atzīmēja:
  - Tev vajadzētu visu iznīcināt!
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  - Iznīcināšana ir kaislība... Vienalga, kāda vara!
  Gerda, sēkdama un šņācdama, dziedāja:
  - Es gribu redzēt tukšumu sev priekšā! Tajā es uzcelšu savu pili, savu sapni!
  Šarlote iesmējās un ieteica:
  - Nē, cīnīties noteikti ir lieliski! Bet vēl labāk ir uzvarēt!
  Kristīna plaukstā iesaucās:
  - Pati debesu labā roka palīdz Vācijai. Mūsu āriešu ticība, mūsu unikālais monoteisms! Un tas, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus!
  Gerda apšļakstīja ūdeni un atbildēja:
  - Jā, esam kļuvuši stiprāki! Žēl, ka tikko uzdūrāmies prettanku mīnai.
  Kristīna domīgi teica:
  - Un kā aizsargāt kāpurus?
  Gerda paraustīja savus muskuļotos plecus.
  - ES nezinu...
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Tie ir aizsargāti no čaulām ar vairogiem, un no mīnām... Ja vien tie nav izgatavoti no biezākiem, lai neplīst!
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Tad braukšanas veiktspēja samazināsies svara pieauguma dēļ. Tas liktu tankam lidot!
  Magda apstiprināja:
  - Tieši tā! Lai tanks paceļas gaisā un nekrīt! Un attīstīja ātrumu piecsimt jūdžu stundā!
  Šarlote, šļakatām, ziņoja šādu informāciju:
  - Dzirdēju, ka mūsu flotei ir speciāli kuģi, kas nedaudz lido, nepieskaroties ūdenim! Un viņi attīsta skrūvju cīnītāja ātrumu un var pārvadāt karaspēku, kā arī iegūt dominējošo stāvokli jūrā! Šāda aviācija jūrā mūs padarīs neuzvaramus!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Un mēs jau esam neuzvarami! Tas mūs padarīs - super neuzvaramus!
  Šarlote pagriezās uz muguras, spārda gaisā savas kailās, noslīpētās kājas un iesaucās:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Mēs esam āriešu meitenes, slepkavas savās sirdīs!
  Un skaistule ienira dziļāk ūdenī. Iegāja nedaudz dziļāk. Viņa uzsita saviem draugiem pa kailajiem papēžiem un iznāca. Viņa palaida ūdens strūklaku, dūkdama:
  - Cik labs pavasaris tropos! Ūdens ir kā tvaicēts piens!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Āfrika ir briesmīga jā, jā, jā .... Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā! Nebrauciet meitenes uz Āfriku pastaigāties!
  Skaistules iesmējās. Slidotava jau ir nomainīta - remonta brigādes ir vislabākajā sastāvā. Un meitenes no visas malas ielēca tankā. E-50 siluets ir diezgan zems un pats auto nav pārāk pamanāms. Sievietes karotājas ieslēdza gāzes turbīnas dzinēju un dažu sekunžu laikā uzņēma ātrumu.
  Šarlote, pieredzējusi tankkuģis, atzīmēja:
  - Tomēr gāzes turbīnas dzinējs ir daudz labāks par dīzeļdzinēju. Tas ir gan kompaktāks, gan ātrāk paātrina tvertni. Mūsu automašīnai ir pārsteidzoša manevrēšanas spēja!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Viņš bija neuzmanīgs un naivs, meitenēm bija kails jauns izskats... Viss apkārt likās brīnišķīgi - pirms trīssimt gadiem!
  Kristīna ar entuziasmu atzīmēja:
  - Nē! Mūsu komandieris streiko ar humora izjūtu... Lai gan tiešām šķiet, ka kopš kara sākuma ir pagājuši gadsimti... - Meitene pārbrauca ar roku pāri augstajai, elastīgajai krūtīm un turpināja. - Tajā pašā laikā dažreiz jūs pieķerat sevi sajūtai tā, it kā tas būtu vakar! Ak, galu galā cilvēku mūžs ir īss un kaut kā paiet nemanot!
  Gerda nikni piezīmēja:
  Bet mēs taču neesam veci, vai ne? Esam spēka un enerģijas pilni! Un mūsu ceļš no uzvaras uz
  Uzvara!
  Magda izkārtoja ložmetēju torni, nojauca amerikāņu kameru un iesaucās:
  - Jā, es ticu mūsu uzvarai... It īpaši tagad, kad mums ir visi trumpji. Bet neliksim ratus zirgam priekšā!
  Gerda ar nopūtu atcerējās:
  - Alberts... Man pietrūkst šī zēna... Ir dīvaini iemīlēties Apollona miesas dēlā, pat ja tas ir garš!
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  Alberts man arī patika. Tam ir īpašs skaistums. Un vispār pusaudži, kad viņu fiziognomijas vēl nav klātas ar bārdu un sejas vaibsti nav pabeiguši veidošanos, izceļas ar savu īpašo šarmu. Un galvenais, viņi vēl nav tik merkantili, viņi mīl tevi, nevis tavu naudu!
  Kristīna racionāli atzīmēja:
  - Mēs visi četri esam tik skaisti, ka vīrieši pirmām kārtām mīl mūsu ķermeni. Un cik mums ir, tas jau ir mūsu ienākumi!
  Gerda loģiski teica:
  - Būt sievietei ir vieglāk! Pasauc suni, un viņš ielēks gultā. Vismaz kamēr esi jauns. Tu nekad neiztiksi bez vīrieša. Viņus ir viegli piesaistīt. Bet vīrietim, lai noliktu sievieti gulēt, jāpamēģina...
  Šarlote sarkastiski atbildēja:
  - Galu galā ne jūs... Mēs neesam pārāk izvēlīgi!
  Gerda noraidoši pamāja ar savu gaišo galvu.
  - Noteikti ne tādā veidā! Man patīk jauni, izskatīgi, izliekti vīrieši. Un es ne ar vienu neeju gulēt. Kā likums izvēlos sportiski uzbūvētu. Dažas ar vēderu, pat ģenerālis mani nesaista. Un mēs varam izvēlēties!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Lūk, panelī ir prostitūta, tev nav jāizvēlas. Un vēdervēdera kalpos, un plikpaura, un veca... Tas, protams, ir viņas profesijas mīnuss!
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Var iet uz karavīru bordeli... Tad visi tavi klienti būs jauni un slaidi. Un dažādība un vairāk vai mazāk pievilcīga... Piemēram, es nekad neatsaku no izskatīga vīrieša!
  Kristīna iesmējās un iesaucās:
  - Jā... Dažādība ieslēdzas! Seksam nepieciešami dažādi ēdieni un garšvielas. Mēs esam jaunas sievietes un mīlam jaunos... Mēs vēlamies sporta partnerus ar muskuļotiem augumiem. Un kādam ir jātiek galā ar ne pārāk izskatīgiem vīriešiem. Var tikai just līdzi šīm sievietēm!
  Šarlote ar sāpēm dziedāja:
  - Skaistums pārvērš cilvēku par vergu ... Un pēc nāves, tici, es neatradīšu mieru, es atdošu savu dvēseli velnam uz nakti ar tevi!
  Magda šāva uz amerikāņu pašpiedziņas lielgabalu "Ragana" un čivināja:
  - Tas ir grēks, kāds ir mūsu dzimums ārpus laulības ... Labāk atstājiet iekāres domas!
  Šarlote dusmīgi atbildēja:
  - Un tu vaidēji no orgasma ne sliktāk par mums... Tāpēc nevajag audzēt liekulīgu medmāsu.
  Gerda pakratīja savas augstās, stingrās krūtis un atzīmēja:
  - Diemžēl "Tīģeris" to nevarēja izdarīt! Viņam pietrūka sitiena spēka! Bet tomēr tas ir labāks par Šermani.
  Magda skeptiski atzīmēja:
  - Skatoties ko. Ja uz "Firefly" tiek piekārti ekrāni, tad tas nebūs sliktāks par "Tīģeri", vēl labāk aizsargāts pierē!
  Gerda dusmīgi pamāja ar galvu. Šāva pa tanku. Un pabeidzot pēdējo "Pershing", kas pievienots:
  - Mūsu "Tīģeris" tomēr ir dārgāks, visa šī Rietumu eksotika, un krievu perversijas. Es ticu mūsu uzvarai, pat ar T-4 tankiem, lai tā būtu!
  Divpadsmit mašīnas, meitenes klikšķināja kā sēklas. Uz viņiem pat nešāva. Sāpīgi liels attālums amerikāņu ieročiem.
  Meitenes iet un smejas. Labi viņiem.
  Šarlote atkal sāk pazīstamo stulbi:
  - Nē, Magda! Jums vajadzētu vienreiz par visām reizēm atteikties no kristietības. Citādi tu būsi potenciāls nodevējs!
  Zeltamatainā meitene atcirta:
  - Nē! Esmu nodevusies Trešajam Reiham, bet neatteikšos arī no Jēzus Kristus!
  Gerda ar kailu zoli uzsita savu skaisto, muskuļoto kāju bruņām un atzīmēja:
  "Bet Kristu nedrīkst liegt!" Tikai jāatzīst, ka viņš bija vācietis pēc miesas, nevis ebrejs, un viss būs kārtībā!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Vācu... Bet kā ir ar Bībeles liecību?
  Gerda skarbi teica:
  - Tad tu Bībele! Ja ir galvenā kafejnīca!
  Magda pamāja ar galvu.
  - Mein Kaf nav Dievišķa atklāsme. Un viena cilvēka darbs, pat izcils! Es ticu tam, kas nāk no Dieva!
  Tad visi karotāji korī kliedza:
  - Mūsu Dievs ir Ādolfs Hitlers!
  Magda drosmīgi atbildēja:
  - Bet ne jau Hitlers iekaroja un radīja Visumu!
  Gerda dusmīgi sita ar savu apaļo papēdi pa bruņām un paziņoja:
  - Un par to mēs vairs nerunājam! Kas radīja Visumu, laiks rādīs!
  Šarlote ieteica:
  - Labāk meitenes uzdosim sev jautājumu - ko mēs darīsim pēc kara?
  Kristīna pasmaidīja un ieteica:
  -Ejam uz biznesu! Tas ir labākais, ko varam darīt!
  Gerda piekrītoši pamāja ar savu sniegbalto galvu:
  - Protams, biznesā! Vai varbūt darbosimies filmās?
  Magda pasmaidīja un ieteica:
  - Un kas? Šis ir labs karjeras turpinājums! Galu galā filmas ir lieliskas!
  Gerda pasmaidīja, pārbrauca ar roku pāri reljefa presei un atzīmēja:
  - Un kuru tu spēlētu? Eņģelis ko?
  Magda ar vāju skatienu sacīja:
  - Kāpēc ne? Jo man ir pareizais izskats. Es pastāstītu par Jēzu Kristu visiem ticīgajiem! Tas būtu dzīvības glābiņš!
  Gerda negatīvi pakratīja galvu un paskaidroja:
  - Jaunajā āriešu reliģijā nav tādas lietas kā pestīšana. Patiesībā pavēles āriešiem būtība ir kalpot Reiham. Un pārējais - paklausiet āriešiem! Tātad mēs neglābjam sevi, bet valdām!
  Kristīna ir meitene ar varu, bet ar dzelteniem matiem, apstiprināja:
  - Jā, mēs valdam un uzvaram! Šajā pasaulē mēs esam Trešā Reiha karaspēkā. Tajā mums būs sava armija. Un mēs iekarosim citus Visumus. Viss šajā pasaulē ir relatīvs... Es domāju, ka būs karš, un dzīres, un īpašumi! Pasaules baudīšanas un aizraujošas kara spēles kombinācijas!
  Šarlote ir meitene ar vara sarkaniem matiem, piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Noteikti! Jo patiesi mierīga dzīve ir garlaicīga... Mēs esam tik pieraduši cīnīties, ka tā mums ir kļuvusi par maizi!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Drīzāk pat gaisu! Vai ūdens sajaukts ar saldo vīnu!
  Magda skumji sacīja:
  - Žēl... Reizēm pār mani nāk nožēlas vilnis. Galu galā nogalināt citus ir slikti. Mēs radām sāpes un ciešanas! Ko, bērni bez tēva!
  Gerda pakratīja galvu, atzīmējot:
  Mēs visi esam pakļauti riskam! Bet esi mierināts! Cilvēks joprojām ir mirstīgs! Un, ja tā padomā, vai tie tiešām ir nozīmīgi trīsdesmit vai četrdesmit gadi mūžības mērogā? Un mūžīgā dzīvība!
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Nu, ja skatās filozofiski, tad tā tas ir... Bet tiešām, tas maziem bērniem nemaz neatvieglo!
  Šarlote mētāja kapara sarkanos matus un šņukstēja:
  - Iedomājieties, ka viņi ir zemcilvēki! Vienkārši dzīvnieki un tu jutīsies labāk!
  Magda, nokratot asaru no skropstām, atbildēja:
  - Bet galu galā un dzīvnieku tas ir žēl! Ak... kādā pasaulē mēs dzīvojam! Viss ir vienkārši nežēlīgi! Un nāve valda!
  Šarlote spēcīgi runāja, sakopodama:
  Lai asins upes
  plūst uz zemes,
  Ļaujiet viņiem vaidēt no sāpēm -
  Ugunsgrēki visur!
  Un lai ļauna nāve
  Valda nikna bumba,
  Jūs visi mirstat
  Sātans ir saucis tevi pie atbildības!
  Lai viesulis aprij
  Cilvēka ķermeņu plūsma...
  Planēta cieš
  Valda bardaks!
  Gerda pārtrauca viņa partneri, aizsedzot viņas sarkano muti ar kailu kāju. Blondīne terminators iesaucās:
  - Nu kāpēc tik pesimistiski! Šeit karš beigsies un planēta uzziedēs kā dārzs. Es domāju, ka ir palikuši daži. Amerika, šis ir vēl seši mēneši, nu, lielākais gads. Tad pievienosim Krieviju, un paliks tikai Japāna. Bet tas mums ir īslaicīgs. Augstākais, pēc trim gadiem visi kari beigsies... Un cilvēki vairs nekad nenogalinās viens otru!
  Kristīna precizēja:
  - Katrā ziņā karā... Domāju, pienāks laiks, un pavisam drīz, kad pasaulē paliks tikai viena impērija. Un tad jebkurā gadījumā karu nebūs. Un es domāju, pateicoties lauksaimniecības attīstībai un ideālajai vācu organizācijai, bads arī pazudīs pēc dažiem gadiem. Tad mājoklis tiks uzcelts visiem. - Meitene ar vara dzelteniem matiem un muskuļotu, slaidu un ideāli proporcionālu augumu runāja ar entuziasmu. "Tad medicīna attīstīsies un slimības tiks izskaustas. Mēs lidosim kosmosā, apmetīsimies dažādās pasaulēs. Uzvarēsim vecumdienas. Visi cilvēki būs jauni un skaisti, kā pasakaini elfi. Vai varbūt kosmosā mūs sagaida jauni kari. Tādas zvaigžņu ar trīsroku citplanētiešiem. Un mēs drosmīgi cīnīsimies par fašisma idejām visā Visumā!
  Šarlote ar starojošu smaidu uz lūpām dziedāja:
  - Mēs cīnīsimies par gaišu rītdienu... Skūpstīsimies!
  Magda jau optimistiskāk izteikusies:
  - Bet labāk tā! Nevis mūžīgie kari, bet mierīga radīšana!
  Tajā brīdī automašīna uzbrauca mīnai. Tvertne satricināja. Veltnis pārsprāga, un automašīna nedaudz palēnināja ātrumu. Gerda pa radio izsauca remonta brigādi. Bojājumi neatņēma tvertnei braukšanas veiktspēju, bet gan nedaudz samazināja tās ātrumu. Tāpēc veltnis ir ātri jānomaina. Šeit balstiekārtas novietojums ir atšķirīgs - ērtāks remontam nekā "Tīģeriem" un "Panterām" raksturīgā pakāpeniskā kārtība.
  Turklāt meitenes labprāt sildījās džungļos. Kāpēc gan nepeldēties upē. Tvertne, protams, vieta ir karsta, pat kondicionieris netiek galā. Joprojām ir Meksikas dienvidi - tropi, un martā ir diezgan karsts. Bet kopumā laiks ir debešķīgs.
  Netālu atradās upe, un meitenes tajā ienira. Jums nav jāuztraucas par krokodiliem. Šeit notiek karš, un visa dzīvā radība jau ilgu laiku ir aizbēgusi. Ūdens ir silts un tajā ir patīkami peldēties. Meitenes peldējās un, apbrīnojot džungļu krastus, Gerda pamanīja:
  -Tomēr mūsu pasaulei nav šarma! Droši vien būtu labi kļūt nemirstīgam kā alpīnistam un visi dzīvot kopā ar cilvēci, vērojot tās attīstību. Un lidojiet pa kosmosu!
  Kristīna pamāja ar galvu, nopietni sakot:
  - Debesis bez grēka, ārkārtīgi garlaicīgi... Nevis laimi kazino zaudēt, bet vēl labāk uzvarēt, nevis medīt. Jā, karš rada atkarību...
  Šarlote ieteica:
  - Domāju, ka drīz viņi izdomās spēles, kuras var attēlot uz ekrāna - tāda ir militārpersona!
  Magda smaidot atzīmēja:
  - Tev vajadzētu visu iznīcināt!
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  - Iznīcināšana ir kaislība... Vienalga, kāda vara!
  Gerda, sēkdama un šņācdama, dziedāja:
  - Es gribu redzēt tukšumu sev priekšā! Tajā es uzcelšu savu pili, savu sapni!
  Šarlote iesmējās un ieteica:
  - Nē, cīnīties noteikti ir lieliski! Bet vēl labāk ir uzvarēt!
  Kristīna plaukstā iesaucās:
  - Pati debesu labā roka palīdz Vācijai. Mūsu āriešu ticība, mūsu unikālais monoteisms! Un tas, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus!
  Gerda apšļakstīja ūdeni un atbildēja:
  - Jā, esam kļuvuši stiprāki! Žēl, ka tikko uzdūrāmies prettanku mīnai.
  Kristīna domīgi teica:
  - Un kā aizsargāt kāpurus?
  Gerda paraustīja savus muskuļotos plecus.
  - ES nezinu...
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Tie ir aizsargāti no čaulām ar vairogiem, un no mīnām... Ja vien tie nav izgatavoti no biezākiem, lai neplīst!
  Gerda pamāja ar galvu.
  - Tad braukšanas veiktspēja samazināsies svara pieauguma dēļ. Tas liktu tankam lidot!
  Magda apstiprināja:
  - Tieši tā! Lai tanks paceļas gaisā un nekrīt! Un attīstīja ātrumu piecsimt jūdžu stundā!
  Šarlote, šļakatām, ziņoja šādu informāciju:
  - Dzirdēju, ka mūsu flotei ir speciāli kuģi, kas nedaudz lido, nepieskaroties ūdenim! Un viņi attīsta skrūvju cīnītāja ātrumu un var pārvadāt karaspēku, kā arī iegūt dominējošo stāvokli jūrā! Šāda aviācija jūrā mūs padarīs neuzvaramus!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Un mēs jau esam neuzvarami! Tas mūs padarīs - super neuzvaramus!
  Šarlote pagriezās uz muguras, spārda gaisā savas kailās, noslīpētās kājas un iesaucās:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Mēs esam āriešu meitenes, slepkavas savās sirdīs!
  Un skaistule ienira dziļāk ūdenī. Iegāja nedaudz dziļāk. Viņa uzsita saviem draugiem pa kailajiem papēžiem un iznāca. Viņa palaida ūdens strūklaku, dūkodama:
  - Cik labs pavasaris tropos! Ūdens ir kā tvaicēts piens!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Āfrika ir briesmīga jā, jā, jā .... Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā! Nebrauciet meitenes uz Āfriku pastaigāties!
  Skaistules iesmējās. Slidotava jau ir nomainīta - remonta brigādes ir vislabākajā sastāvā. Un meitenes no visas malas ielēca tankā. E-50 siluets ir diezgan zems un pats auto nav pārāk pamanāms. Sievietes karotājas ieslēdza gāzes turbīnas dzinēju un dažu sekunžu laikā uzņēma ātrumu.
  Šarlote, pieredzējusi tankkuģis, atzīmēja:
  - Tomēr gāzes turbīnas dzinējs ir daudz labāks par dīzeļdzinēju. Tas ir gan kompaktāks, gan ātrāk paātrina tvertni. Mūsu automašīnai ir pārsteidzoša manevrēšanas spēja!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Viņš bija neuzmanīgs un naivs, meitenēm bija kails jauns izskats... Viss apkārt likās brīnišķīgi - pirms trīssimt gadiem!
  Kristīna ar entuziasmu atzīmēja:
  - Nē! Mūsu komandieris streiko ar humora izjūtu... Lai gan tiešām šķiet, ka kopš kara sākuma ir pagājuši gadsimti... - Meitene pārbrauca ar roku pāri augstajai, elastīgajai krūtīm un turpināja. - Tajā pašā laikā dažreiz jūs pieķerat sevi sajūtai tā, it kā tas būtu vakar! Ak, galu galā cilvēku mūžs ir īss un kaut kā paiet nemanot!
  Gerda nikni piezīmēja:
  Bet mēs taču neesam veci, vai ne? Esam spēka un enerģijas pilni! Un mūsu ceļš no uzvaras uz
  Uzvara!
  Magda izkārtoja ložmetēju torni, nojauca amerikāņu kameru un iesaucās:
  - Jā, es ticu mūsu uzvarai... It īpaši tagad, kad mums ir visi trumpji. Bet neliksim ratus zirgam priekšā!
  Gerda ar nopūtu atcerējās:
  - Alberts... Man pietrūkst šī zēna... Ir dīvaini iemīlēties Apollona miesas dēlā, pat ja tas ir garš!
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  Alberts man arī patika. Tam ir īpašs skaistums. Un vispār pusaudži, kad viņu fiziognomijas vēl nav klātas ar bārdu un sejas vaibsti nav pabeiguši veidošanos, izceļas ar savu īpašo šarmu. Un galvenais, viņi vēl nav tik merkantili, viņi mīl tevi, nevis tavu naudu!
  Kristīna racionāli atzīmēja:
  - Mēs visi četri esam tik skaisti, ka vīrieši pirmām kārtām mīl mūsu ķermeni. Un cik mums ir, tas jau ir mūsu ienākumi!
  Gerda loģiski teica:
  - Būt sievietei ir vieglāk! Pasauc suni, un viņš ielēks gultā. Vismaz kamēr esi jauns. Tu nekad neiztiksi bez vīrieša. Viņus ir viegli piesaistīt. Bet vīrietim, lai noliktu sievieti gulēt, jāpamēģina...
  Šarlote sarkastiski atbildēja:
  - Galu galā ne jūs... Mēs neesam pārāk izvēlīgi!
  Gerda noraidoši pamāja ar savu gaišo galvu.
  - Noteikti ne tādā veidā! Man patīk jauni, izskatīgi, izliekti vīrieši. Un es ne ar vienu neeju gulēt. Kā likums izvēlos sportiski uzbūvētu. Dažas ar vēderu, pat ģenerālis mani nesaista. Un mēs varam izvēlēties!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Lūk, panelī ir prostitūta, tev nav jāizvēlas. Un vēdervēdera kalpos, un plikpaura, un veca... Tas, protams, ir viņas profesijas mīnuss!
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Var iet uz karavīru bordeli... Tad visi tavi klienti būs jauni un slaidi. Un dažādība un vairāk vai mazāk pievilcīga... Piemēram, es nekad neatsaku no izskatīga vīrieša!
  Kristīna iesmējās un iesaucās:
  - Jā... Dažādība ieslēdzas! Seksam nepieciešami dažādi ēdieni un garšvielas. Mēs esam jaunas sievietes un mīlam jaunos... Mēs vēlamies sporta partnerus ar muskuļotiem augumiem. Un kādam ir jātiek galā ar ne pārāk izskatīgiem vīriešiem. Var tikai just līdzi šīm sievietēm!
  Šarlote ar sāpēm dziedāja:
  - Skaistums pārvērš cilvēku par vergu ... Un pēc nāves, tici, es neatradīšu mieru, es atdošu savu dvēseli velnam uz nakti ar tevi!
  Magda šāva uz amerikāņu pašpiedziņas lielgabalu "Ragana" un čivināja:
  - Tas ir grēks, kāds ir mūsu dzimums ārpus laulības ... Labāk atstājiet iekāres domas!
  Šarlote dusmīgi atbildēja:
  - Un tu vaidēji no orgasma ne sliktāk par mums... Tāpēc nevajag audzēt liekulīgu medmāsu.
  Īsāk sakot, Hitlers pārliecinoši uzvarēja. Un viņa panākumi vienkārši paralizēja Amerikas Savienotās Valstis. Un 1945. gada janvārī krita gan Ņujorka, gan Vašingtona, un 30 štati pilnībā kapitulēja. Un tā beidzās šis asiņainais karš.
  Kamēr vāciešiem izdevās...
  Taču ne visas valstis vēl ir pakļāvušās Trešajam Reiham. Šeit ir uzlecošās saules valsts ar izplestām kolonijām. Un tās fašisti grib kapitāli apgriezt.
  Karš sākās 1949. gada 20. aprīlī. Un karš norit diezgan labi.
  It īpaši, ja viņiem ir tik skaistas meitenes.
  Un Trešais Reihs ieguva labākos tankus pasaulē. "Lauva" savā laikā bija visvairāk aizsargātais un jaudīgākais tanks bruņojumā. Bet tagad viņiem ir AG-50. Jaunais mašīnas dizains sver tikai sešdesmit tonnas un 1800 zirgspēku dzinējs.
  Mobilitātes, manevrēšanas spējas, ātruma un aizsardzības kombinācija no visiem leņķiem. AG-50 piramīdas mašīna - pati pilnība.
  Šarlote aizrautīgi dziedāja:
  - Es esmu planētas diženums, nu, sarkans tajā pašā laikā!
  Un velk plikus papēžus. Skaista meitene.
  Un arī Kristīna ir meitene ar izcilām spējām. Viņai pat jokdaris kabatā. Un viņa izgudroja pati savu kāršu klāju. Un viņš zina, kā tos braši mest. Karavīram ir zeltaini sarkani mati. Un sieviete, kas jums ir nepieciešama.
  Ak, cik basām kājām viņi skrēja pa tuksnesi. Ļoti smiltis dedzina papēžus. Bet pie tā ātri pierod. Un Kristīna to paņēma un nošņāca:
  - Pagaidām upe tek pāri oļiem!
  Vācu auto ir necaurejams Panterām un Tīģeriem. Šī ir tik spēcīga sistēma. Lai gan nav smags. Arī japāņi vēl nav apguvuši piramīdas tvertnes, un vācieši viņiem nav iedevuši tehnoloģiju.
  AG-50 ir iekārta, kas spēj sasniegt daudz. No tā rikošē šāviņi.
  Kristīna vēlreiz izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem un smagi nopūtās. Četrdesmit pirmajā gadā Trešajam Reiham nebija pienācīgu tanku. Tātad viņi nevarēja uzvarēt Un ziemai ar to nav nekāda sakara.
  Kristīna to paņēma un čivināja:
  - Tanks, Āfrikā ir tanks!
  Tad meitene parādīja mēli. Viņa bija atklāti priecīga par saviem panākumiem. Lūk, kāda forša sieviete.
  Mati ir tik zeltaini. Kā dārgi zelta gabali.
  Šeit Magda ir balta un zelta, un Kristīna ir sarkana un zelta.
  Arī Magda drīkstēja šaut. Viņa izšāva, trāpīja vieglam japāņu tankam un šņāca:
  - Traka meitene! Un impērijā nav bērnības!
  Kristīna vēlreiz izšāva un racionāli atzīmēja:
  - Daiļliteratūra ir jālasa!
  Meitenes šeit bija ļoti smieklīgas. Un izlika zobus, kas tiešām ir tīras pērles.
  Un uz fantāzijas rēķina... Tad Kristīna ir liela doka. Piemēram, nesen Trešajā Reihā tika izlaista filma. Zvaigžņu kari. Kosmosā notiek īstas cīņas. Un viss ir tik interesanti! Burtiski fenomenāli kadri.
  Eh, viņi spēja attēlot kosmosa impēriju lielā mērogā. Trešā Reiha cīnītāji pret kukaiņiem. Posmkāji mēģina uzbrukt kosmosa Vācijai. Tie mēra gandrīz trīs metrus. Un vēl kaujas roboti. Bet Vērmahts joprojām ir spēcīgāks. Vienkārši impērisks.
  Kristīna ar sajūsmu dziedāja, plaukstas sita:
  - Virs mums ir Avadonas viesuļi... Mēs dosimies taisni ārā no trako nama!
  Un kā daiļava pļaukās ar plikajām, noslīpētajām kājām. Šeit viņa patiešām ir burvīga sapņa iemiesojums. Nevis meitene, bet patiesa ticība un kosmisko pasauļu citplanētietis.
  Viss meiteņu kvartets ir neparasts. Un viņu tvertne darbojas ļoti enerģiski.
  Un debesīs Trešā Reiha disku plaknes kaut ko savāc ar savām laminārajām strūklām. Viņi ir neievainojami, bet paši var tikai izslēgt strūklu, lai palaistu raķeti, un pēc tam atkal aizsegties.
  Protams, Trešajā Reihā tiek izstrādāti progresīvāki ieroči. Pirmkārt, lāzers. Bet ir grūti izveidot lielas jaudas staru. Prakse ir parādījusi, ka hiperboloīdu ir ārkārtīgi grūti atjaunot. Tomēr ir arī citas idejas.
  Piemēram, ultraskaņas lielgabals! Arī interesanta doma. Ģertrūde ļoti vēlējās iegūt šādu ieroci. Apnicis vienkārši stulbi taranēt. Ir vēlme sasniegt kaut ko vairāk.
  Pa to laiku karotājs vada savu automašīnu. Nogriež Japānas cīnītājus un dzied:
  - Es esmu meitene, zini, mīļā... Skaista no visām pusēm! No visiem, no visām pusēm!
  Un viņš parāda savu ļoti veiklo mēli.
  Eva arī met pagriezienus pret cīnītājiem un dziedāja:
  - Mēs veidojam jaunu pasauli un noliedzam pagātni... Mums patīk bieži darīt ļoti sliktas lietas!
  Jāteic, ka karotāji ir ļoti veikli. Un viņi pārvalda savu automašīnu augstākās klases līmenī.
  Diskete ir ļoti drausmīgs ierocis. Bet japāņi nemēģina no viņa izvairīties. Viņi ir gatavi cīnīties. Viņi šauj un mirst varonībā.
  Ģertrūde ar apbrīnu iesaucās:
  - Jā! Šis ir cienīgs sabiedrotais!
  Un kā viņa krata gurnus ... Meitene ir virsū. Pagriež mašīnu, notriecot japāni.
  Un viņš mirkšķina acis, piemiedz tāpat.
  Eva ierunājās, arī ar kursorsviru kontrolējot disketi:
  - Pabeigt skolu! Neizvairieties no sakāves!
  Un, paātrinot diska plakni, tas nogriež vēl duci automašīnu. Viņa ir tik dzirkstoša meitene. Viņa iedomājās neseno seksu ar puišiem. Bet tas ir lieliski. Nav skaidrs, kāpēc ir sievietes, kuras baidās pāroties? Galu galā tas ir tāds prieks. Un ne pasakā teikt, ne aprakstīt ar pildspalvu.
  Un cik tas ir lieliski, ja ir vairāki vīrieši vienlaikus. Tas sagādā tik daudz vairāk prieka.
  Un kas? Viņa ir Trešā Reiha karotāja un viņiem ir īpaša, fašistiska morāle! Ne visi to saprot! Un mate ar visu, ko vēlaties, un pats galvenais - biežāk. Galu galā tas nāk par labu veselībai!
  Ieva to paņēma un ar sajūsmu dziedāja:
  - Es esmu meitene ... Tik forši, ka nevar atrast augstāku!
  Un viņš smiesies... Un kā kursorsvira spiedīsies ar basām kājām! Un viņš vadīs savu nāvējošo disku.
  Pāris karotāji ir ļoti efektīvi.
  Tāpēc ir saprotams, ka Japāna nevar pretoties... un šeit ir cita komanda.
  Un lejā kaujas citas meitenes...
  Džeina, piemēram, ar savu cīnītāju grupu. Viņi izmanto tanku Goering-5, un japāņi viņiem var trāpīt sānos.
  Ārmstrongs smagi nopūšas un saka:
  - Ehma! Vasara nav ziema! Ehma! Bēdas no prāta!
  Un karotājs parādīja viņai probosci. Interesanti, ja viņi izdzīvos līdz kosmosa paplašināšanai, kā risināsies kari? Droši vien tas nav tas pats, kas uz planētas Zeme. Vai būs vēl kas?
  Džeina sev teica:
  - Dzeguze! Es jūs atzīmēšu ar zvaigznēm, ticiet man!
  Un sagriez gurnus! Viņa ir tik slavena karotāja! Tā kļuva slavena ar plašām telpām. Un lieliska meitene.
  Viņa to paņēma un ķiķinot dziedāja:
  - Mežonīgs sauciens cauri krēslai, ļaunums nesnauž, liktenis nesnauž! Un kliedējot miegu un domas, pie mums lido savvaļas krauklis!
  Gringeta ir zemnieku ģimenes strēlniece: gandrīz kaila, tikai biksītēs, šņāca:
  - Melnais krauklis... Kāpēc tu lidinies man virs galvas!
  Un kā viņš krata savas lieliskās krūtis! Šeit ir bāba! Tik muskuļota un veselīga. Un katru nakti viņam cauri iet tik daudz vīriešu! Tiešām lielisks karotājs! Viņa nogalināja zemiskos krievus, un tagad viņa ir uzņēmusi japāņus. Saniknota meitene. Un sperot ar basām kājām. Viņai ir tāds skaistums!
  Malanya šauj uz japāņiem ar ložmetēju un, izliekot zobus, saka:
  - Ak, kviešu zāle, kviešu zāle, dod man simts rubļu!
  Matilda iesmējās un šaubīgi jautāja:
  - Un kas tev iedos simts rubļus? Varbūt labāk paprasīt mārciņas?
  Malānija pamāja ar galvu.
  - Nē! Neviens tev nedos simts mārciņas! Bet rublis ir lētāks nekā patiesībā!
  Un visas četras meitenes, kā smieties. Un viņi ir tik skaisti, gandrīz bez drēbēm, basām kājām un seksīgi. Nu, vai tas nav tas, par ko vīrieši sapņo?
  Džeina to uzņēma ar sajūsmu un dziedāja:
  - Oho, bleķis - ak!
  Un kā viņš ar pliku zoli sit pa zodu! Patiešām, ļoti temperamentīga Frau Madame!
  Un kāda figūriņa! Harmonijas, muskuļu un harmonijas iemiesojums.
  Gringeta tāda nav. Viņa ir gaļīgāka, pārslogota ar muskuļiem kā kultūriste. Bet viņa ir arī skaista meitene - viņas gurni ir grezni kā zirga krupis, un viņas viduklis ir tievs.
  Gringetai patika spēlēties ar klučiem. Viņai tas patika. Viņa ir tik brīnišķīga meitene. Ir grūti spēlēt kauliņus. Lai gan vispār viņi izdomātu vismaz kaut kādu spēļu konsoli? Bet īstā cīņa tomēr ir daudz interesantāka!
  Gringeta paņēma un aizrautīgi dziedāja:
  - Es esmu meitene, kas skaļi rēc! Un ar biezu balsi - viņa dzied patiesi!
  Un tad viņa trāpīja japāņu "Tīģerim". Pateicoties bruņas caurdurošākajam šāviņam, vācu tankam ir priekšrocība. Un tā kalibrs un stobra garums ir vienāds.
  Tiesa, viņi sola iekļūt jauno ieroču sērijā. Ar īsākām mucām, bet ar lielāku purna ātrumu.
  Gringeta sapņo iegūt labāku ieroci. Garā muca joprojām rada problēmas, it īpaši, ja cīņa notiek mežā. Tomēr karotājs nezaudē drosmi.
  Malānija skribelē japāņiem ar ložmetēju. Der samurajiem un ķīniešiem. Viņš izliek zobus un čīkst:
  - Trakā impērija! Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs!
  Arī meitene ar izciliem datiem. Un kā tas šauj! Precīzi nopļauj uzlecošās saules impērijas kaujiniekus.
  Kādi vakar bija tavi draugi? Un tagad triviālie ienaidnieki! Un tur neko nevar darīt!
  Matilda svilpa, izbāzusi mēli, jutās kā kobra. Žēl, ka viņa ir vienkārša autovadītāja. Un viņas darbs nav tas interesantākais. Apspiest kādu. Ievainot kādu. Bet dvēsele prasa ko citu. Izcilāk!
  Matilda sašutusi saka:
  - Pār visām jūrām būs Lielbritānijas karogs!
  Džeina nikni apstiprināja:
  - Kaut arī esam vācu okupācijā, mēs nekad nekļūsim par vergiem!
  Tad arī padomju meitenes cīnās, izmisīgi atgūstot Dienvidsahalīnu un Kuriļu grēdu.
  Alenka un viņas komanda ieņēma placdarmu pāri Amūras upei. Un uzbrukumā bija piecas meitenes.
  Taču šīs meitenes zina - ja vēlies izdzīvot karstumā, noteikti cīnies ar basām kājām un bikini. Un var pat bez krūštura. Un tad neviens velns tevi neuzvarēs.
  Aļenka ar basu kāju met japānieti ar granātu un dzied:
  - Ak, liktenis, mans liktenis, ak liktenis!
  Anyuta arī ar kailiem pirkstiem meta kājas, nāves dāvanu, un čivināja:
  Kāpēc tu esi stingrs pret mani?
  Ugunīgā Alla ar pliku papēdi iedeva granātu. Viņa pagrieza tērauda sagatavi un čivināja:
  - Es nespēju noticēt, ka tu saproti!
  Marija to paņēma un ar kailiem pirkstiem iemeta lietu, kas nogalina, un smejoties sacīja:
  - Ak, liktenis, mana šķiršanās ir liktenis! Es atradīšu vīrieti tikai zārkā!
  Un meitene smējās...
  Matrēna iedeva kaudzi granātu ar basām kājām. Notrieka japāņu tanku un šņāca:
  - Ak, puiši... Ar jums ir vienkārši slikti!
  Elena smagi nopūtās. Un atkal viņa ar basu kāju meta granātu. Marts, saule kļūst siltāka. Daudz labāk nekā ziemā. Optimisms aug.
  Protams, ja Japāna četrdesmit otrajā gadā nebūtu uzbrukusi PSRS, būtu bijis labāk.
  Tad Sarkanā armija varētu piebeigt nacistus vai vismaz viņus apturēt. Un uzlecošās saules valsts ir sajaukusi visus plānus. Un ārkārtīgi mānīgs.
  Elena atlaida. Viņa iesita samurajam pa galvu un čīkstēja:
  - Jauns skauts!
  Un tas izskatījās smieklīgi. Kā sakautie japāņi krīt. Un daudz no tiem. Pilns ar ķīniešiem. Žēl, ka karš ar Trešo Reihu neapstājās nedaudz agrāk.
  Alenka čukstēja:
  - Saulainā Gruzija, mans dzimtais Kaukāzs! Ir augsts kalns, es baroju aitas!
  Un atkal meitene ar savu kailo papēdi padevās nāves dāvanai.
  Japāna tika sagūstīta deviņus mēnešus pēc kara sākuma.
  Un karš beidzās... Staļins atguva Sahalīnas dienvidos un Kuriļu grēdu un daļu Mandžūrijas.
  Tad pienāca laiks ilgstošam mieram. Staļins nomira... Tad, un Hitlers nomira 1959. gadā... Bet situācija uz planētas Zeme bija stabila, spēcīga un pārtikusi. Un viss bija ļoti labi. Un cilvēce iekaroja kosmosa plašumus un uzcēla komunismu.
  
  Čečenas ADMIRĀLIS MAKAROVS
  1999. gada 7. novembrī Ahmads Kadirovs gāja bojā nejaušas Krievijas artilērijas apšaudes rezultātā. Viens no tiem smieklīgajiem negadījumiem, kas maina vēstures gaitu. Iespējams, ka admirāļa Makarova nejauša nāve no Krievijas raktuvēm noveda pie Romanovu dinastijas krišanas, un tika mainīta sociālā sistēma Krievijā. Un tad līdzīgs negadījums sagaidīja Vladimiru Putinu. Un, protams, tam ir vairākas sekas.
  Pirmkārt, Teips Kadirovs apsūdzēja, ka Krievijas karaspēks to darījis ar nolūku un atdalījies no federāļiem. Un ne tikai šis teips, bet arī brāļi Jamadajevi. Atkal sākās cīņas par Gudermesu. Tikko iesāktā Čečenijas atbrīvošana, kas bija tik labi noritējusi, pēkšņi apstājās. Gudermess nokļuva krievu karaspēka aizmugurē, un viņā izcēlās īsts karš. Līdz ar to Groznijas ielenkšanas operācija strauji palēninājās. Un cīņa bija ļoti sīva. Čečeni pārtrauca atstāt savas pilsētas un cīnījās līdz nāvei. Tagad visa Čečenija bija vienota pret federālo karaspēku. Un Rietumi kopā ar islāma pasauli ir krasi palielinājuši spiedienu. Putins kļuva spītīgs, nevēlēdamies risināt sarunas ar Mashadovu, taču kara gaita kļuva daudz mazāk veiksmīga. Un krievu karaspēks cieta nopietnus zaudējumus.
  Un Rietumi un ASV ieviesa sankcijas. Komunisti arī izmantoja šo brīdi un ierosināja balsot par neuzticību valdībai. Apple atbalstīja šo ideju. Un Valsts dome savāca balsis balsošanai. Putins, saskaroties ar to, apturēja ofensīvu pret Čečeniju. Partizānu uzbrukumi strauji pastiprinājās.
  Palielinājās arī palīdzība čečeniem... Pieauga Krievijas karaspēka zaudējumi. Un tā notika Valsts domes vēlēšanas. Vienotības bloks ne triumfēja. No otras puses, komunistu bloks "Par uzvaru" izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Otrajā vietā ierindojās "Tēvzemei-Visai Krievijai". Tāda situācija. Savādi, bet bloka Vienotība vājāks sniegums nāca par labu Žirinovska blokam, kas ieņēma trešo vietu. Bet Labējo spēku savienība nāca klajā, vāji nespējot pārvarēt piecu procentu barjeru. Apple veicās nedaudz labāk.
  Kopumā parlaments ir kļuvis vēl opozicionārāks nekā iepriekš. Un pats galvenais, opozīcija izrādījās vienotāka. OVR un komunisti un Yabloko apvienojās. Liberāldemokrātiskā partija un Vienotība mēģināja bloķēt...
  Putins savu reitingu ir nedaudz samazinājis. Jeļcins vēl nav aizgājis. Lai gan joprojām gaisā virmo jautājums par pēcteci. Pārāk riskanti šķita citi varianti bez Putina, kuram tomēr bija kaut kāds reitings.
  Ir sākusies vēlēšanu kampaņa. Pirmajā vietā ir Genādijs Zjuganovs, kam seko Vladimirs Putins, Primakovs un Žirinovskis, pēc tam Javlinskis. Ģenerālis Ļebeds uz prezidenta vēlēšanām negāja. Un tas deva Vladimiram Žirinovskim zināmas izredzes uz trešo vietu.
  Bet Primakovs nogrima. Nav skaidrs, vai viņam vajadzētu kandidēt uz prezidenta amatu vai nē. Lužkovs arī varētu mēģināt. Un pēkšņi uz priekšu virzījās arī Maskavas mērs.
  Vēlēšanas bija notikumiem bagātas.
  Negaidīti uz prezidenta amatu nokļuva arī Boriss Ņemcovs. Un tas arī pielika intrigu.
  Krievu armija Čečenijā ir pamatīgi iegrimusi. Grozniju un Gudermesu nepaņēma. Un sprādzieni noveda pie stingru sankciju ieviešanas pret Krieviju.
  Jeļcins, kurš joprojām bija prezidents, tomēr pavēlēja sākt sarunas un apturēt karu. Un tā viņš jau asiņoja. Un cik cilvēku var nogalināt.
  Zjuganovs ierosināja vēlreiz izteikt neuzticību valdībai. Visas frakcijas, pat Liberāldemokrātiskā partija, atbalstīja šo ideju. Žirinovskis apsūdzēja Vladimiru Putinu neizlēmībā un vājumā. Jeļcins, būdams smagi slims, negribēja lielu karu... Un viņš negaidīti pavēlēja Putinam tikties ar Mashadovu. Viņš sarīkoja sanāksmi... Čečeni pieprasīja atgriezties pie Khasavyutor līgumiem un izvest karaspēku no Čečenijas. Tāpēc mēs ne par ko nevienojāmies.
  Un Valsts dome kārtējo reizi ņēma un izvirzīja jautājumu par neuzticību valdībai. Jeļcins uzpirka Žirinovski, piešķirot viņam ģenerāļa pakāpi un Krievijas varonim piešķirot zvaigzni. LDPR par neuzticību nebalsoja, bet opozīcijai vēl pietika balsu. Un radās neuzticība.
  Tagad Jeļcinam vajadzēja Putinu atlaist. Mihails Kastjanovs kļuva par aktieri. Mums vajadzēja jaunu premjerministru. Bet atrast kādu, kas atbilstu Valsts domei, ir grūti.
  Galu galā pēc divu nedēļu vilcināšanās Jeļcins ierosināja Maskavas mēru Lužkovu.
  Tas kopumā derēja Valsts domei... Un arī tautai. Maskavas mērs kļuva par premjerministru un izstājās no prezidenta vēlēšanās.
  Un Putins beidzot zaudēja savu reitingu, un knapi savāca miljonu parakstu.
  Tad viņš filmējās par labu Maksimam Primakovam. Primakovu atbalstīja arī Vladimirs Žirinovskis. Un Javlinskis arī...
  Galu galā vēlēšanas tika sarīkotas un Zjuganovs un Primakovs ar gandrīz vienādu balsu skaitu iekļuva otrajā kārtā. Tomēr Zjuganovam bija nedaudz vairāk. Bet gandrīz visi kandidāti atbalstīja Primakovu. Un viņš otrajā kārtā uzvarēja komunistu līderi.
  Tā vara mainījās Krievijā. Pat Jeļcins lika izvest karaspēku no Čečenijas. Un karš Kaukāzā beidzās. Tad viss ritēja kā īstajā stāstā.
  Primakovs īstenoja mērenu liberālu ekonomiku. ASV iesaistījās karā Afganistānā un Irākā. Naftas cenas ir pieaugušas. Un ekonomika auga.
  Primakovs nostrādāja divus termiņus un aizgāja 2008. gadā, pilnvaras neatjaunoja. Un kas? Viņam jau ir septiņdesmit deviņi gadi, un viņa veselība nav laba. Troni nomainīja mērs Lužkovs. Šis skaitlis bija vairāk vai mazāk kompromiss.
  Čečenijā pēc Krievijas karaspēka izvešanas drīz atkal sākās karš starp Mashadovu un Šamilu Basajevu un Salamanu Radujevu. Vahabīti atbalstīja Basajevu. Karš ievilkās pusotru gadu. Un bija daudz iznīcināšanas. Mashadovs zaudēja un aizbēga. Šamils Basajevs uz laiku kļuva par amīnu. Bet Salmans Radujevs un Jamadajevi un Kadirovi sacēlās pret viņu. Un atkal karš. Arī vahabīti sadalījās. Šamils tika nogalināts 2006. gadā. Un Salmans Radujevs kādu laiku kļuva par amīnu. Bet viņš tika nogalināts 2008. gadā. Un Čečenijā notika karš un slaktiņš. Maskavas mērs Lužkovs piedāvāja palīdzību vienai no pusēm apmaiņā pret atgriešanos Krievijā. Čečeniem tas piestāvēja.
  Lužkovs anektēja Čečeniju un, neskatoties uz ekonomiskajām problēmām, viegli uzvarēja 2012. gada vēlēšanās. Tomēr tad radās problēmas. Būdams prorietumnieciskāks par Putinu, Jurijs Lužkovs neatņēma Ukrainai Krimu. Kas gan viņam īpašas problēmas nesagādāja. Taču naftas cenas joprojām kritās. Un Lužkovs gribēja jaunu termiņu. Un sarīkoja referendumu. Pagarināja mandātu. Un ar grūtībām viņš uzvarēja 2016. gada vēlēšanās ... Viņš nokārtoja otro termiņu ar skandālu un sadursmēm. Un tad viņš nomira 2019.
  Pirmstermiņa vēlēšanās bija konkurence. Un divās kārtās... Lužkova vadībā otrajā kārtā iekļuva premjerministre Deribaska un kompartijas pārstāvis.
  Vēlēšanās negaidīti uzvarēja nenoņemamais Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas līderis Genādijs Zjuganovs. Viss būtu kārtībā, bet 2020. gadā koronavīruss nonāca Krievijā. Bet komunisti tam nebija gatavi.
  Bet visām sliktajām lietām pienāk beigas. Un Genādijs Zjuganovs kaut kā izveda Krieviju no strupceļa. 2023. gadā jaunas prezidenta vēlēšanas Krievijā. Zjuganovs, protams, viņus nevada godīgi un nevēlas doties prom. Vispār Krievijā prezidenti ir viens vecis. Un Jeļcinam jau bija sešdesmit, un Primakovam bija vēl vecāks. Un Jurijs Lužkovs valdīja līdz astoņdesmit trīs gadu vecumam un nomira savā amatā. Un Zjuganovam jau ir diezgan daudz gadu. Viņš kļuva par prezidentu septiņdesmit piecu gadu vecumā, un tagad viņam ir septiņdesmit deviņi.
  Bet vēlēšanas notiek pēc noteikumiem, kad konkurence ir minimāla, un Zjuganovam šajā ziņā ir daudz vieglāk. Turklāt Zjuganovs vēlas padarīt savu mazdēlu par savu pēcteci.
  Un atkal komunistu vadoņa uzvara. Vecs, slims un ne pārāk labi domājošs.
  Bet 2025. gadā krievi beidzot aizlidoja uz Mēnesi. Vismaz bija prieks. Pasaules ekonomika atkal aug un ir kļuvusi samērā stabila.
  Amerikas Savienotajās Valstīs Džo Baidens 2024. gadā atkāpās no ASV prezidenta amata, un viņa vietā stājās melnādaina. Ukrainā, kopš Krimas zaudēšanas un kara Donbasā nebija, Petro Porošenko pavadīja visus divus termiņus. Un konstitūcija viņam nedeva vairāk. Pēc viņa Vitālijs Kļičko kļuva par Ukrainas prezidentu.
  Ķīnu joprojām pārvalda Sji Ze Pings. Politika ir līdzsvarota. Čečenija kā daļa no Krievijas ir nedaudz pārbūvēta. Vladimirs Putins pēc premjera amata atstāšanas saņēma amatu valdībā prezidenta Primakova vadībā.
  Bet viņam tika piešķirts tikai tieslietu ministra amats. Putins strādāja šajā amatā, saprototies ar visiem līdz 2008. gadam. Tad viņš aizgāja pensijā. Un ar politiku vairs nenodarbojas.
  Vladimirs Žirinovskis ieņēma iekšlietu ministra amatu prezidenta Primakova vadībā. Viņš strādāja līdz Lužkova prezidentūrai. Viņš sasniedza armijas ģenerāļa pakāpi. Pēc tam viņš atgriezās LDPR frakcijā. Bija tipiska kabatas opozīcija. Lužkovam ar to viss bija kārtībā. Vladimirs Žirinovskis piedalījās visās Krievijas prezidenta vēlēšanās, izņemot 2004. gadu, kad viņš bija ministrs, un tas būtu neērti.
  Vladimirs Volfovičs izveidoja labu karjeru un izpelnījās daudzu cieņu.
  Grigorijs Javlinskis strādāja valdībā Primakova vadībā. 2008. gadā viņš tika atlaists. Kopš tā laika viņš ir opozīcijā, taču vairs nevarēja tikt ievēlēts parlamentā. Bija dažas balvas.
  Ģenerālis Gulbis šajā Visumā izvairījās no absurdas nāves. Bet Krasnodaras apgabala gubernatoru nevarēja ievēlēt uz otro termiņu. Viņš aizgāja pensijā un sāka rakstīt memuārus un daiļliteratūru. Aleksandrs Ivanovičs īpaši iemīlēja alternatīvās vēstures žanru. Viņš kļuva par vienu no populārākajiem rakstniekiem Krievijā un nopelnīja miljonus. Un daži viņa romāni ir filmēti.
  Lebeds politikā negāja, viņam pietika naudas un slavas, un vismaz galva nesāpēja.
  Šoigu kādu laiku strādāja par ārkārtas situāciju ministru. Bet 2003. gadā viņš tika atlaists. Es mēģināju kandidēt uz gubernatoru un izveidot savu partiju. Ieguva zināmu interesi, bet neiekļuva Valsts domē. Tad viņš aizgāja no politikas biznesa dēļ.
  Matvienko nekļuva par Sanktpēterburgas mēru. Bet viņa strādāja par premjerministra vietnieci Primakova vadībā. Viņa aizgāja pensijā 2008. gadā. Pēc tam viņa uzsāka biznesu ar savu dēlu un politikā nepiedalījās.
  Rogozins palika malā un nesaņēma nevienu amatu. Viņš atkal neveiksmīgi mēģināja kļūt par Valsts domes deputātu. Taču majoritārās vēlēšanas tika atceltas, un viņa partija nepārņēma barjeru.
  Lukašenka jau sen ir bijusi Krievijas prezidentu spārnos. Viņš vairāk vai mazāk piestāvēja Zjuganovam. Bet tomēr izrādījās, ka tas ir neuzticams sabiedrotais. Un Krievijā viņi sāka meklēt aizstājēju. Viņi atrada jaunu komunistu un paaugstināja viņu amatā. Rezultātā izcēlās sadursme, un Lukašenka arestēja uzvarētāju.
  Un Krievija ir ieviesusi sankcijas pret Baltkrieviju. Un Lukašenka aizgāja no OBKB un lūdza iestāties NATO. Šeit ir tāda sadursme. Lukašenka vēl nav uzņemta NATO, bet pāris bāzes ir izvietotas Baltkrievijas teritorijā. Tāpēc tas kļuva satraucošāks uz rietumu robežām.
  Pasaule kopumā palika ar savām problēmām un nekļuva labāka. Tomēr ir arī sliktāk. Genādijs Zjuganovs atzīmēja, ka vecs zirgs joprojām ir labāks par jaunu ēzeli.
  Komunistiskā partija palika valdošā un pat nostiprināja savas pozīcijas. Filipīnas ieguva jaunu prezidentu, kur par prezidentu kļuva leģendārais bokseris Pakio. Un arī šis ir jauns pārsteigums.
  Vitālijs Kļičko pēc Maidana tomēr nolēma atgriezties, situācija Ukrainā joprojām ir mierīgāka un noturēja vēl vienu pret Stīvensonu, kurš kļuva par pasaules čempionu. Vitālijs Kļičko ceturto reizi kļuva par pasaules čempionu, atkārtojot Holifīldas rezultātu, un vienlaikus iegāja vēsturē kā pasaules čempions un vienlaikus mērs. Pēc tam viņš brīvprātīgi aizstāvēja titulu un arī pabeidza cīņu ar nokautu. Tad viņš beidzot noslēdza karjeru, uzstādot vēl vienu smagsvara rekordu - pēc četrdesmit gadiem izcīnot piecas uzvaras čempionāta cīņās.
  Jebkurā gadījumā Vitālijs Kļičko šajā pasaulē bija veiksmīgāks un laimīgāks.
  Vladimirs Kļičko uzvarēja arī Taisonu Fjūriju. Un tad viņa kolēģis no Ukrainas episkā cīņā. Bet cīņu ar Denoteju Vaideru nevarēja noorganizēt. Vladimirs joprojām uzvarēja Braunu un, visbeidzot, četrdesmit viena gada vecumā, viņš zaudēja, paliekot par Entonija Džošua favorītu, uz laiku pārtraucot karjeru.
  Bet tad viņš atgriezās 2021. gadā un, uzvarot trīs cīņās, pārspēja Džordža Formena rekordu.
  Tāda pasaule izvērtās.
  
  CITĀ IESPĒJA, KAD JAPĀŅIEM IR DAUDZ LAIMĒJĀK
  Midvejas kauju tik un tā vajadzēja uzvarēt Japānai. Bet tas nav fakts, ka samuraji šajā variantā atklās otru fronti. Un tāpēc lietas varēja notikt nedaudz savādāk.
  Teiksim, Staļingrada pagāja kā reālajā vēsturē. Un nekas daudz nav mainījies. Briti veica operāciju Torch bez amerikāņu karaspēka. Rommels ir salauzts. Tiesa, nosēšanās Marokā nerealizējās. Vāciešiem, pārvietojot noteiktus spēkus no Eiropas, izdevās apturēt britu ofensīvu.
  Montgomerijs paklupa uz spītīgas pretestības un apstājās. Vācieši kādu laiku turēja līniju. Tad viņi sāka pārvest papildu spēkus uz Āfriku. Rommels uzsāka pretuzbrukumu, nedaudz piespiežot britus, bet Montgomerijs atkāpās uz aizsardzības līniju Lībijā. Priekšpuse ir nostabilizējusies.
  Četrdesmit trešā gada jūlijā nacisti mēģināja izlauzties cauri padomju aizsardzībai Kurskas bulgā. Kopš japāņi ieņēma Havaju salas, amerikāņi gandrīz pārtrauca uzlidojumus Vācijas pilsētām un rūpnīcām. Tas ļāva vāciešiem ražot vēl dažus tankus, īpaši Tigers un Panthers.
  Kurskas bulgā piedalījās vēl četri simti transportlīdzekļu, kā arī nozīmīgāki aviācijas spēki. Turklāt Hitlers no Francijas pārveda papildu sešas kājnieku divīzijas un noņēma dažus ieročus no Atlantijas mūra.
  Tas nostiprināja vācu grupējumu. Ofensīva sākās aptuveni kā reālajā vēsturē, taču, tā kā nacisti bija nedaudz spēcīgāki, viņi guva lielus panākumus. Tomēr nebija iespējams noslēgt gredzenu ap padomju grupējumu. Lai gan pati Frica ofensīva ilga divdesmit dienas un beidzās tikai 25. jūlijā. Tad padomju vienības uzsāka pretuzbrukumu. Un cīņas ievilkās ilgāk.
  Vācieši Āfrikā bija aizsardzībā. Viņiem nebija jātērē enerģija Itālijai, un uz fronti tika nogādāts vairāk tehnikas, tāpēc bombardēšana bez amerikāņiem bija daudzkārt vājāka.
  Japāna turpināja uzvarēt. Tāpēc amerikāņu pavēlniecība pieļāva arvien vairāk kļūdu, un viņi pārāk steidzās atgūt Peru ostu. Tas noveda pie dominējošā viedokļa - Amerikai Eiropa nav vajadzīga. Pateicībā par to vācu zemūdenes praktiski pārtrauca uzbrukt amerikāņu kuģiem.
  Tāpēc Sarkanā armija tikai līdz septembra beigām ieņēma Orelu un Belgorodu, piedzīvojot milzīgus zaudējumus. Un uz laiku pārtrauca reklamēšanu. Tomēr panikai vēl nebija pamata. Sekoja lietains rudens, kam sekoja ziema. Un vajadzētu nākt jaunām Sarkanās armijas uzvarām. To sapratis, Hitlers piedāvāja Staļinam pamieru. Piemēram, paņemsim pauzi!
  Cik no mūsu puišiem gāja bojā pēdējās kaujas laikā? PSRS un Trešais Reihs cīnījās trīs mēnešus. Sarkanās armijas zaudējumi bija lielāki nekā reālajā vēsturē, un Vērmahta zaudējumi nebija mazāki. Abas puses tika noasiņotas.
  Bet nacisti palielināja iekārtu ražošanu, viņi spēja nedaudz atgūties. Jāatzīmē, ka tankos zaudējumu īpatsvars bija par labu nacistiem, un, tā kā viņu atbrīvošana izrādījās lielāka nekā reālajā vēsturē, vācieši atlīdzināja nodarītos zaudējumus. Aizsardzības cīņās Panther izrādījās labs tanks. Tā garstobra un ātri šaujošais lielgabals ar savam laikam izcilu optiku spēja iznīcināt padomju tankus.
  Turklāt trīsdesmit četri neiekļuva Panthers, Tigers, Ferdinands pierē, un joprojām bija pārāk maz smago tanku, lai ietekmētu kauju gaitu.
  Staļins noraidīja pamieru ar Vāciju. Līdz oktobra beigām padomju karaspēks atsāka ofensīvu pret Harkovu un Smoļensku. Vācieši ļoti spītīgi pretojās. Viņiem bija spēcīga aizsardzība, it īpaši centrā, un kopumā viņi gaidīja padomju vienību virzību šajos virzienos.
  Savādi, bet, salīdzinot ar reālo vēsturi, lielāks aprīkojuma daudzums, īpaši lidmašīnas un tanki, ļāva vāciešiem pretoties daudz efektīvāk. Turklāt, kam bija vairāk rezervju, nacisti rīkojās mierīgāk, nesteidzās padomju ofensīvas laikā pa frontēm, bet konsekventāk vadīja rezerves un paļāvās uz progresīvāku un dziļāku aizsardzību. Pāris desmiti papildu divīziju izglāba itāļu frontes trūkuma dēļ, un Āfrikā Montgomerijs nesteidzās, un vācieši laivu nešūpoja. Kara intensitāte ar Lielbritāniju strauji samazinājās.
  Par atsevišķu mieru vēl nebija runas, bet acīmredzot Čērčils bombardēšanu bremzēja, acīmredzot rēķinoties ar to, ka PSRS un Trešais reihs viena otru iespēju robežās nogurdināja.
  Ieroču izlaišana no Vācijas un satelītiem izrādījās gandrīz par trešdaļu lielāka nekā reālajā vēsturē. Tas ļāva aizlāpīt caurumus un, paļaujoties uz blīvu aizsardzību, salīdzinoši veiksmīgi pretoties. Situāciju pasliktināja tas, ka padomju pavēlniecība bija uzbrukumā, kur Frici jau viņus gaidīja, un izdevās iekārtoties aizsardzībā.
  Rezultātā avanss bija ārkārtīgi lēns un maksāja lielus zaudējumus. Karš kaut kā sāka atgādināt Pirmo pasaules karu, kad aizsardzība izrādījās spēcīgāka par uzbrukumu, uzbrūkošā puse zaudēja vairāk, un rezultātā frontes līnija kļuva neaktīva.
  Padomju karaspēks virzījās vidēji vienu līdz divus kilometrus dienā, ļaujot vāciešiem nostiprināties, bet jaunas pozīcijas un saglabāt aizsardzību.
  Operatīvā telpā iekļūt nebija iespējams.
  Tomēr Harkova tika ieņemta decembra sākumā pēc sīvām pilsētu kaujām. Vācieši palielināja aviācijas ražošanu. Focke-Wulf un ME-309 veiksmīgi pretojās vājākajiem padomju iznīcinātājiem. Īpaši bīstams bija ME-309 ar septiņiem lielgabalu izvietojumiem un lielu ātrumu. Un Focke-Wulf ar bruņām un labu aizsardzību ir izturīga mašīna ar sešiem pneimatiskajiem ieročiem.
  Transportlīdzekļu klātbūtne ar šādiem ieročiem, protams, noveda pie tā, ka nacisti ieguva priekšrocības gaisā. Sliktāko manevrēšanas spēju kompensēja lielais ātrums niršanas laikā, kas ļāva aizbēgt, ieejot astē, un spēcīgais bruņojums ļāva notriekt lidmašīnu no pirmās pieejas. Turklāt vācieši izstrādāja īpašu taktiku cīņai ar padomju transportlīdzekļiem, lai izmantotu jaudīgākus ieročus un ātrgaitas vācu lidmašīnas.
  Ļoti labi sevi parādīja arī jaunākais bumbvedējs Yu-288. Šī mašīna ir gan ātra, gan pārvadā lielu bumbas kravu. Focke-Wulf izrādījās spēcīgs priekšējās līnijas bumbvedējs, kas visos aspektos ir pārāks par PE-2.
  Decembra beigās padomju karaspēks bija izsmelts un bija spiests apstāties milzīgo zaudējumu dēļ. Kamēr vācieši joprojām turēja Smoļensku un daļu no kreisā krasta Ukrainas. Un kas pats galvenais - boksīta un leģējošo elementu atradnes. Padomju karaspēka zaudējumi tankos izrādījās tik taustāmi, ka Mainšteins uzsāka pretuzbrukumu un pat spēja atgūt Harkovu un izveidot katlu padomju karaspēkam. Bet janvārī-februārī padomju karaspēks uzsāka pretuzbrukumus un atkal spēja atgūt ilgi cietušo Harkovu. Taču līdz martam Sarkanā armija bija izsmelta un bija spiesta pārtraukt ofensīvu.
  Bija pauze... Abas puses cieta pārāk daudz zaudējumu. Turklāt Staļins vēlējās papildināt savu armiju ar spēcīgākiem un modernākiem tankiem T-34-85 un IS-2. Tiesa, vācieši papildinājās arī ar progresīvākiem un jaudīgākiem "Panther" -2 un "Tiger" -2. Staļins rēķinājās arī ar progresīvākajām LA-7 un Yak-3. Bet vācieši, atbildot, Focke-Wulf vietā laida klajā jaunāko TA-152 modifikāciju, un īpaši nepatīkams ir reaktīvais ME-262. Pēdējam gaisa kuģim ātruma, bruņu un bruņojuma ziņā nebija līdzvērtīgu. Patiesība bija dārgāka, un ražošana bija darbietilpīgāka.
  Bet no otras puses, vācieši radīja arī HE-162, kas ir lēts, manevrējams, salīdzinoši viegli izgatavojams un arī reaģējošs. Staļins tehniskajās sacensībās vēl nav uzvarējis. Lielbritānija karā cīnījās ārkārtīgi pasīvi. ASV vēl nav spējušas pārņemt iniciatīvu no japāņiem.
  25. jūnijā, uzkrājuši spēkus, Sarkanā armija devās uzbrukumā centrā. Sākumā padomju karaspēks spēja iekļūt aizsardzībā, bet pēc tam iesaistījās kaujās par Smoļensku. Tipiska sarkano ģenerāļu kļūda ir ieņemt pilsētas līdz noteiktam datumam. Un mēģiniet, paņemiet labi nocietinātu pilsētu ar spēcīgu garnizonu un aizsardzību.
  Padomju karaspēka ofensīva apsīka, kad vācieši pārcēla papildspēkus un sāka pretuzbrukumu. Cīņas atkal, tāpat kā Pirmajā pasaules karā, kļuva pozicionālas un ļoti viskozas. Hitlers izrādīja neparastu piesardzību. Iespējams, viņš paļāvās uz brīnumieroci un jaunākajiem tehniskajiem sasniegumiem un tāpēc nesteidzās. Iespējams, savu lomu nospēlēja arī vēlme glābt āriešu asinis, kuras vācieši jau tā bija daudz zaudējuši. Jā, un nacistu tanku aizsardzība ir daudz efektīvāka, it īpaši laužošais "Tīģeris" -2.
  Cīņas centrā ievilkās līdz vēlam rudenim. Staļins izrādīja spītību, vēloties gūt panākumus. Bet šajā gadījumā es atradu izkapti uz akmens. Padomju karaspēka zaudējumi bija milzīgi. Vācieši, būdami aizsardzības puse, zaudēja nedaudz mazāk. Panther-2 izrādījās labs tanks. Šis transportlīdzeklis bija diezgan labi aizsargāts pieres daļā, un tam bija lielisks bruņu caurduršanas pistole, un tajā pašā laikā pienācīgas braukšanas īpašības.
  Tas manāmi pārspēja T-34-85 pistoles jaudas, frontālās aizsardzības ziņā un neatpalika no ātruma un manevrēšanas spējas. Pat IS-2 vācu mašīna ir bīstams ienaidnieks, kas uzbrūk ievērojamā attālumā.
  Biežo sabrukumu, līdzvērtīgu ieroču, tikai neliela pārsvara aizsardzībā dēļ King Tiger nebija labākajā kontā. Smagāka "Panther" modifikācija -2 aizsardzībā panāca "Tiger" -2 un pārspēja braukšanas sniegumā. Drīz vācieši apvienoja ražošanu gandrīz tikai uz "Panther" -2, kas sver piecdesmit vienu tonnu ar 900 zirgspēku dzinēju.
  Šis tanks vairāk vai mazāk bija piemērots militārpersonām. Sarkanā armija nesasniedza uzvaru un apturēja virzību. Pienāca ziema. Vāciešiem bija "E" sērijas tanki un jaunas reaktīvas lidmašīnas. Notika sitienu apmaiņa. Lielbritānija palika pasīva, ASV jau ir sākušas kaut ko iegūt pret Japānu. Staļins, redzēdams, ka, kamēr PSRS spēlē lielgabalu gaļas lomu, pieņēma un pat piedāvāja Hitleram pamieru. Piemēram, lai nacisti vēršas pie Rietumiem un kapitālisti karo.
  Vadītāja aprēķins bija mānīgs un vienkāršs. Hitlers piekrita šim pagriezienam. Un tagad, četrdesmit piektā gada februārī, vācu karaspēks devās uzbrukumā Lībijā. Un viņiem tur izdevās. Kaujās izrādījās, ka vācu tanki bija pārāki par angļu tankiem, un reaktīvie lidaparāti bija pilnīgi ārpus konkurences. ASV vēl nav iesaistījušās cīņā. Cīņās galveno lomu spēlēja Panther-2 un E-100, kā arī Tiger-2 modifikācija ar nelielu tornīti un biezākām bruņām ar jaudīgu dzinēju. Angļu "Churchill" nav slikts bruņās, bet diezgan vājš bruņojumā. "Cromwell" nemaz nevelk. Un Challenger, vienīgais stāvošais tanks, nav masu sērijā.
  Bet pats galvenais ir karaspēka kvalitāte. Vācieši, izturējuši uguns un dzelzs pārbaudi austrumu frontē, ir daudz gatavāki kaujai nekā britu karaspēks. Īpaši koloniālās šķelšanās. Un vācu vienības devās uzbrukumā. Martā Ēģipte tika ieņemta. Un tad vācieši ienāca Tuvajos Austrumos, sagrāba Irāku, Kuveitu un pēc tam Saūda Arābiju.
  Hitlers neiebilstu doties uz Indiju caur Irānu, bet Staļins, kura karaspēks joprojām atradās Irānā, tam nepiekrita.
  Vācieši devās uzbrukumā, virzoties cauri Sudānai. Un tālāk uz Etiopiju un Somāliju. Un no turienes uz ekvatoru. Ofensīvā piedalījās apmēram septiņdesmit Vērmahta divīzijas. Un Lielbritānijai nebija tādu spēku, lai iebilstu pret Trešo reihu.
  Vācieši ieņēma arī Gibraltāru. Uzbrukums izrādījās pārejošs un gandrīz zibens ātrs. Ofensīvā piedalījās arī reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas, kā arī helikopteri. Āfrikai draudēja Lielbritānijas pilnīga zaudēšana.
  Bet Staļins nav tik vienkārši. Lielbritānijas izstāšanās no kara ir pārāk bīstama PSRS. Un Sarkanā armija devās uzbrukumā 1945. gada jūnijā. Vājinātais vācu karaspēks austrumos to neizturēja un pakļāvās spiedienam. Nacisti, nespējot to izturēt, aizripoja uz rietumiem. Sarkanā armija spēja atbrīvot Smoļensku, Kijevu un iekļuva Baltkrievijā. Pārveduši papildu spēkus no Āfrikas, vācieši ar lielām grūtībām spēja apturēt padomju karaspēka ofensīvu. Kaujās piedalījās jaunie E-50 sērijas vācu tanki, kuriem nebija līdzvērtīgu. Turklāt nacisti izdarīja traucējošu triecienu no Turcijas. Un pati Turcija Vācijas spiediena ietekmē uzbruka Padomju Savienībai. Tādējādi situācija atkal kļuva sarežģītāka.
  Problēma bija tā, ka T-54 vēl nebija iekļuvis sērijā, un T-34-85 jau bija acīmredzami novecojis uz E sērijas un pat Panther-2 fona.
  Ziemā padomju karaspēks joprojām uzbruka, bet nevarēja gūt ievērojamus panākumus. Turklāt cīņās sāka piedalīties diskotēkas ... Vienīgais, kas kļuva labāks, bija amerikāņu panākumi pret Japānu. Beidzot jeņķiem izdevās atgūt Peru ostu, un iniciatīva Klusajā okeānā sāka pāriet uz Amerikas pusi.
  Bet diemžēl ASV palīdzība varētu būt par vēlu. Četrdesmit sestā gada pavasarī vācieši, izmantojot E tanku priekšrocības pār trīsdesmit četriem, devās uzbrukumā. Kaujās rūdītais padomju karaspēks pretojās ļoti spītīgi. Sarkanā armija bija varonīga un bagātīgi aprīkota ar artilēriju. Īpaši 100 mm prettanku lielgabali. Un iedziļinājās.
  Vāciešiem izdevās atgūt Kijevu un atgrūst Sarkano armiju aiz Dņepras. Bet tieši uz šīs ūdens barjeras padomju karaspēks izveidoja nepārvaramu aizsardzību.
  Vācieši cīnījās visu vasaru un rudeni, bet nespēja salauzt padomju karaspēku. Tikai viņiem atkal izdevās bloķēt Ļeņingradu. Bet nacisti neieņēma pašu pilsētu. Ziema pagāja sitienu apmaiņā. Amerikāņi lēnām virzījās pāri Klusajam okeānam, un līdz šim viņi nav izmantojuši kodolieročus.
  Pavasarī vācieši atkal mēģināja virzīties uz priekšu. Viņi izmantoja "E" sērijas tankus, jaunākās mašīnas, kas sver septiņdesmit tonnas. PSRS izlaida IS-7, kas spēj pretoties mastodoniem. Sāka parādīties arī vidējas tvertnes T-54.
  Arī Lielbritānija pastiprinājās, uzsākot ofensīvu Ekvatoriālajā Āfrikā. Šeit palīdzēja arī amerikāņu sauszemes vienības. Karam Klusajā okeānā amerikāņiem nebija vajadzīgs daudz karaspēka un tanku. Tāpēc viņi sāka izspiest nacistus no Āfrikas. Tagad sabiedrotie saprata, ka sēdēt ārā nebūs iespējams un ka ienaidnieks ir jāsagrauj un jāspiež. Vasarā un rudenī ASV un Lielbritānija spēja atkarot ievērojamu Āfrikas daļu un pat padzina vāciešus no Somālijas un Etiopijas.
  Vācieši nespēja attīstīt ofensīvu pret Maskavu, iegrimuši pozīciju cīņās. Ziemā Staļins uzbruka Turcijai. Sarkanā armija sakāva Osmaņu karaspēku un ieņēma Karsu, Erzurumu un Tanrogu. Vācieši bija spiesti nodot ievērojamus spēkus, lai glābtu sabiedroto. Bet Sarkanā armija, negaidīti satriekusi Ļeņingradas tuvumā, guva tur lielu uzvaru.
  Pienāca 1948. gads... Pavasarī vācieši atkal mēģināja tikt uz priekšu. Viņiem izdevās izveidot oriģinālu piramīdveida tvertni, kas ir necaurlaidīga no visiem šaušanas leņķiem. Un ar šo mašīnu tika saistītas lielas cerības. Akcija sākās maijā. Pēc divu mēnešu spītīgām cīņām nacisti tuvojās Smoļenskai.
  Piramīdveida tanki parādīja savu kaujas efektivitāti, taču tos bieži uzspridzināja mīnas. Vācieši nespēja ieņemt pilsētu un to aplenca. Bet Āfrikā sabiedrotie guva lielus panākumus, padzenot vāciešus no Ēģiptes. Arī Japāna tika uzvarēta, zaudējot daudzas salas un Filipīnas. Rudenī vācieši virzījās tālāk austrumos, centrā, atkal tuvojoties Ļeņingradai.
  Vācijas aviācija joprojām bija spēcīgāka par padomju aviāciju, īpaši kvalitātes ziņā. Bet 1948. gada beigās MIG-15 sāka ierasties frontē. Padomju reaktīvā mašīna ātruma un bruņojuma ziņā bija zemāka par vācieti, taču tā bija manevrējamāka. Savu sniegumu uzlaboja arī amerikāņi. 1949. gada ziemā padomju karaspēks atgrūda vāciešus no Ļeņingradas un atgrūda uz Smoļensku.
  Un amerikāņi kopā ar britiem padzina nacistus no Āfrikas. 1949. gada pavasarī no kara izstājās arī Turcija.
  Trešais reihs arī zaudēja kontroli pār Tuvajiem Austrumiem. Nacistu stāvoklis pasliktinājās. Viņi neuzdrošinājās virzīties uz priekšu austrumos, bet pārgāja uz ciešu aizsardzību. Padomju karaspēks, izmantojot tankus T-54 un IS-7, mēģināja izlauzties cauri Vērmahta aizsardzībai. Bet nacisti stingri turēja bloku. Neveiksmīgi beidzās arī sabiedroto mēģinājums nolaisties Spānijā. Nedaudz labāk operācija noritēja Sicīlijā, kur ar vietējās mafijas palīdzību tika gūti panākumi. Ir apritējis jau vienpadsmitais gads kopš Otrā pasaules kara sākuma.
  Visas valstis ir ārkārtīgi izsmeltas un ārkārtīgi nogurušas. Pasaules ekonomika bija pārslogota. Un visi gribēja pabeigt cīņu pēc iespējas ātrāk. Īpaši stipri izsīkušie vācieši un krievi.
  Staļins piedāvāja Hitleram mieru ar nulles varianta nosacījumiem: atgriešanos pie iepriekšējām robežām un ieslodzīto apmaiņu - viss par visiem! Bet fīrers piekrita tikai pamieram, nevēloties atteikties no okupētās teritorijas. Turklāt Vācijā jau tika pabeigts darbs pie atombumbas izveides, un tur jau bija starpkontinentālās raķetes.
  ASV apsvēra iespēju izmantot atombumbu. Bet, kamēr viņi baidījās sabojāt Eiropā. Un viņi to nometa 1949. gada decembrī Japānā. Iznīcināšanas sekas bija briesmīgas. Un līdzīgs mājiens Vācijā tika saprasts. Fīrers uzrunāja tautu un ierosināja apsvērt jautājumu par cienīgu pasauli. Bet tad viņš pārdomāja... Pienāca jaunais 1950. gads. Padomju karaspēks frontē sāka jaunu ofensīvu.
  Vāciešu aizsardzība bija ļoti cieša. Un sabiedrotie virzījās cauri Itālijai, kur notika militārs apvērsums, un atcēla Musolīni. Bet piramīdveida vācu tanki pārspēja Patonus un Challengers. Īpaši smagi piekāpās amerikānis Patons, kurš pat no tuva attāluma nevarēja iekļūt vācu tanka bruņās. Un sabiedrotie sāka asiņot.
  Jā, un neievainojami vācu diski nodarīja milzīgu kaitējumu ASV un Lielbritānijai. Pagaidām Vācijas aviācija saglabāja kvalitatīvu pārākumu pār sabiedrotajiem. Vasaras nosēšanās mēģinājums Normandijā beidzās ar neveiksmi. Tiesa, augusta beigās pēc kodolbombardēšanas Japāna kapitulēja. Rietumi ir atraisījuši rokas. Bet ASV neuzdrošinājās izmantot kodolieročus, tāpēc tos varēja segt ar Trešā Reiha starpkontinentālajām ballistiskajām raķetēm.
  Sarkanā armija centrā tuvojās Dņeprai, taču arī tika apturēta. Abu pušu spēki bija izsmelti līdz galam... Un visbeidzot, 1950. gada 25. novembrī Trūmens piedāvāja Hitleram mieru uz paritātes nosacījumiem. Tas ir, Eiropa paliek ar Trešo Reihu, izņemot Sicīliju un to, kas ir palicis no Itālijas. Staļins iet uz kompromisu: PSRS robežas 1939. gadā. Tas ir, vācieši nedaudz atkāpjas, atsakoties no teritorijas, bet iegūstot dažus ieguvumus.
  Francija, Beļģija, Holande un citas dīvainas paliek Vācijas kontrolē, bet saņem zināmu autonomiju. Tas ir, veidojas kaut kas līdzīgs Eiropas Savienībai. Trešais reihs izbeidz ebreju un čigānu genocīdu, lai gan daži viņu tiesību juridiski ierobežojumi var saglabāties. Tirdzniecības attiecības tiek atjaunotas pilnībā. Valstis apņemas cienīt citu suverenitāti.
  Reparācijas nevienam netiek uzliktas. Ieslodzītie tiek apmainīti pret visiem.
  Staļins un Hitlers bija tik noguruši, ka pieņēma šādu piedāvājumu. ASV uzvarēja vairāk nekā citas, tāpēc tām izdevās savā ietekmes sfērā iekļaut Ķīnu un Āziju. Un Lielbritānija kopā ar Ameriku paņēma Āfriku.
  Vācija ir ļoti noplicinājusi cilvēkresursus. Tajā fīrers oficiāli ieviesa daudzsievību. PSRS palika bez teritoriālajiem ieguvumiem, kas saņemti trīsdesmit devītajā, četrdesmitajā gadā. Un viņš bija stipri noguris.
  
  
  KRIEVIJAS VERGU IZSOLE ŅUJORKĀ
  Meitenes skrēja, zibinot plikus, apaļus, rozā papēžus.
  Andriana atcerējās šo darījumu Ņujorkā. Tāpēc viņai to ierosināja kāds vietējais, diezgan liels mafijas priekšnieks. Ir īstais laiks, tāpēc daudzi bagāti cilvēki ir sapulcējušies. Un ir pilnīgi iespējams piesaistīt jaunavu no Krievijas.
  Andriana tika izlikta izsolē, apsegta plīvuros un peldkostīmā. Lai uzreiz neatklātos tās valdzinājums.
  Viņa gāja ar zināmu satraukumu. Pa labi un pa kreisi no viņas staigāja meitenes ādas jakās.
  Andriana nejutās pārāk ērti augstpapēžu kurpēs. Bet viņa ar to nevar tikt galā.
  Izsoles telpa bija ļoti liela. Tur sēdēja liela publika: gan vīrieši, gan sievietes un pat pusaudži. Bija arābi un melnādainie, un aziāti, un baltie, un no Krievijas ...
  Izvēlētais laiks un vieta bija pareizs... Taču Andriana jutās apmulsusi vairāku tūkstošu vīriešu, sieviešu un jauniešu priekšā, viņu izģērbs kā Anželiku filmā. Tas ir apkaunojoši un pazemojoši! Bet tajā pašā laikā tas aizrauj, un pats pazemojums izraisa patīkamu ķermeņa vājumu.
  Viņa ir kā viduslaiku verdzene, kuru izģērbs kailu, un tūkstošiem vīriešu skatīsies uz viņu ar iekāres pilniem skatieniem... Ak, cik forši!
  Tādu saviļņojumu dēļ bija vērts doties uz izsoli. Un nevajag pārāk skumt, ka tikai viens procents no kopējās summas pienāksies jums!
  Šeit viņa iznāca augstpapēžu kurpēs un gultas pārklājos. Viņa ir garāka nekā vidēji sievietēm, sešas pēdas, turklāt apavi padara viņu vēl garāku.
  Publika ieslēdzas, modeles proporcijas... Mati ir sasieti un vēlāk tiks nolaisti.
  Tiek paziņots par tirdzniecības sākumu... Summa parasti ir maza, taču tā ātri pieaug.
  Šeit meitenes novelk pirmo plīvuru un atsedz sejas augšdaļu, vienlaikus atstājot aizsegtus viņas brīnišķīgos, lapu krāsas matus.
  Redzama bija Andrianas augstā iedegtā, gludā piere, viņas smaragda safīra acis. Un deguns un sejas lejasdaļa joprojām ir aizsegti ... Bet tikai viņas izteiksmīgo acu skatiens, kurā bija lasāms apmulsums un netīša trīce no dabiskā sievietes kauna, atnesa skatītājus ...
  Sākotnējā cena par nakti ar jaunavu ir simts dolāru!
  Uzreiz kliedziet:
  - Divsimt dolāru!
  - Trīs simti!
  - Četri simti!
  - Pieci simti!
  - Viens tūkstotis!
  Arābs dzeltenajā turbānā nomurmināja:
  - Divi tūkstoši!
  Amerikānis ar zelta ķēdi norūca:
  - Trīs!
  Uzņēmējs no Krievijas bagātīgā basā teica:
  - Pieci tūkstoši dolāru!
  Bija pauze... Ne tāpēc, ka šīs auditorijas daudzums šķita pārāk liels. Nē, ir biznesmeņi no visas pasaules, kas spēj noguldīt un izlikt simts miljonus dolāru par Pikaso vai Van Goga bildinājumu. Bet viņi vēlas turpināt izģērbšanās procesu.
  Lūk, meitenes sarkanās maskās un ādas jakās, ar rokām plānos medicīniskos cimdos, novelk vēl vienu segu. Un viņi atver meitenes drosmīgo zodu, viņas koši muti, graciozo degunu. Tagad viņas brīnišķīgā eņģeļa seja ir redzama pilnībā. Un uz milzīgā ekrāna izsoles telpā ir redzama jauka, meitenīga seja tuvplānā.
  Un publika rūc no apbrīnas.
  - Desmit tūkstoši dolāru!
  Iesaucas amerikānis ar zelta ķēdi!
  - Divdesmit tūkstoši!
  Zaļā turbānā ar lieliem smaragdiem rūc šeihs.
  Anglis frakā iesaucas:
  - Trīsdesmit tūkstoši!
  Dārgakmeņotais hinduists čīkst:
  - Četrdesmit!
  Apmēram piecpadsmit gadus vecs jaunietis čīkst, kustinot pirkstus briljantos:
  - Piecdesmit tūkstoši!
  Un atkal pauze... Protams, summa par vienu nakti ar jaunavu, un pat, visticamāk, viltota, neizskatās nemaz tik maza. Tur vairāk nekā Andriana ir pārāk liela meitene, lai izskatītos nevainīga. Taču publika ir ļoti bagāta un kaprīza. Un tagad kaulēšanās karstumā, kad viens otru grib pārspēt.
  Bet vēl vairāk es gribu redzēt tālāko eksponēšanas procesu. Un tagad no Andrianas pleciem tiek noņemts nākamais plīvurs, atsedzot viņas krūšu augšdaļu un rokas. Iedegusi, gracioza, muskuļota. Krūštura augšdaļa jau ir redzama, un pleci ir spēcīgi un vienlaikus ļoti seksīgi.
  Andriana atkal nodreb un atpūšas. Viņa ir arvien kailāka.
  Tirdzniecība atkal tiek atsākta...
  - Sešdesmit tūkstoši!
  Šeihs rēc!
  - Septiņdesmit tūkstoši!
  - Astoņdesmit!
  Izrunājis amerikānis ar zelta ķēdīti!
  - Simts tūkstošiem!
  Amerikānis ar milzīgu rubīnu uz krūtīm norūca.
  - Simt divdesmit tūkstoši!
  Jaunatne atkal čīkstēja!
  Šeihs zaļā turbānā un smaragdos rēca:
  - Simt piecdesmit tūkstoši!
  Hindu Radža uzplauka:
  - Divsimt tūkstoši dolāru par izsoles zvaigzni!
  Un atkal šajā izsolē iestājās pauze. Sabiedrība gaida balvas atklāšanu un ir ieslēgta līdz galam.
  Šeit viņi novelk no meitenes vēl vienu plīvuru un pakļauj viņu gurniem.
  Redzams plāns viduklis, šaura auduma sloksne uz pilnām krūtīm un reljefi iedegtas preses flīzes. Tagad Andriana ir gandrīz kaila līdz viduklim.
  Publika burtiski rūc.
  Krievu uzņēmējs ar Sibīrijas bārdu uzbrēca:
  - Trīs simti tūkstoši!
  Šeihs smaragda turbānā noņurdēja:
  - Četri simti tūkstoši!
  Amerikānis ar rubīnu izdeva:
  - Piecsimt tūkstoši!
  Jaunieši ar dimanta gredzeniem vaimanāja:
  -Seši simti tūkstoši...
  Hindu Radža nomurmināja:
  - Septiņi simti piecdesmit tūkstoši!
  Kārtējā pauze... Šeit jau summas gāja nopietnas, bet tālu no postošām oligarhiem un miljardieriem. Tomēr visi vēlas turpmāku skaistuma atklāšanu. Īpaši redzēt viņas kājas, tāda bauda vīriešiem.
  Un tagad pēdējais plīvurs nav noņemts no .... Un tagad muskuļotās graciozās kājas ir kailas. Andriana palika biksītēs, krūšturis caurspīdīgās augstpapēžu kurpēs. Un viņas spēcīgās, iedegušās kājas ieslēdz vīriešus tā.
  Pirms tam klusais sirmais šeihs ar garu bārdu dārdēja:
  - Miljons dolāru!
  Un tā jau ir zināma psiholoģiska robeža. Publika trokšņo...
  Jaunietis trīcošā balsī saka:
  - Miljons simts!
  Šeihs turbānā ar lieliem smaragdiem dūc:
  - Viens miljons divi simti!
  Krievu oligarhs tumšās brillēs saka:
  - Viens miljons četri simti!
  Amerikānis ar lielu rubīnu:
  - Miljoni pieci simti!
  Pēkšņi kombinezonā ienāk melna sieviete:
  - Miljoni septiņi simti!
  Šeihs smaragda turbānā nav zemāks:
  - Viens miljons astoņi simti!
  Hindu Radža čīkst:
  - Divi miljoni!
  Vēl viena pauze... Summas gāja ciet. Bet tomēr viņi deva vairāk par arābu zirgiem. Un te meitene ir tikai uz vienu nakti. Un lai arī kolosāla skaistule, bet diez vai īsta jaunava.
  Bet cilvēki vēlas redzēt viņas matus... Un Andriana kabatlakats tiek noņemts. Un viņas mati ir zeltaini, no pleciem slīd lapu lietus. Un tie izkliedējas, tik brīnišķīgi, kā saules stari.
  Publika ir vienkārši bijībā... Un kaulēšanās atdzīvojas!
  Jaunietis čīkstēja:
  - Trīs miljoni!
  Šeihs smaragda turbānā nomurmināja:
  - Četri miljoni!
  Melnā sieviete kliedza:
  - Pieci miljoni!
  Bija neliela pauze... Summa jau bija pieklājīga. Lai gan tas vēl nav solīšanas rekords. Bet tomēr šī nav Van Goga glezna, bet tikai viena nakts ar meiteni. Lai skaisti uzrakstīts....
  Seko vēl viens žests... Šoreiz krūšturis ir noņemts. Andriana to gaidīja, bet pēkšņi viņa sajuta tik šausmīgu kaunu, ka sāka pretoties... Meitenes nevarēja ar viņu tikt galā. Divi ķegļi pieritinājās Andrianai un izstiepa rokas. Tad krūšturis tika noņemts. Un tika atklātas skaistas krūtis. Un āda
  meitene mirdzēja no sviedriem.
  Viņas patiesais pieticības un pretestības impulss ļoti provocēja sabiedrību. Daudzi uzskatīja, ka šī ir īsta jaunava, un tas bija vēl aizraujošāk par krūškurvja rozā pumpuriem.
  Pirms tam klusais šeihs ar dimantiem apšūtā turbānā ņurdēja:
  - Septiņi miljoni!
  Melnā sieviete čīkstēja:
  - Astoņi miljoni!
  Amerikānis ar rubīnu miza:
  - Deviņi miljoni!
  Krievu oligarhs iesaucās:
  - Desmit!
  Šeihs dimantiem rotātā turbānā iesaucās:
  - Piecpadsmit!
  Zāle zumēja... Tas jau ir nopietnāk... Tomēr tāda meitene, kuru tur lieli vīrieši rokās, lai viņa neaizsedz krūtis. Cik tas ir forši. Kopumā brīnišķīgi un aizkustinoši. Andriana ir patiešām, ļoti apmulsusi un jūtas mežonīgi kauns. Un tajā pašā laikā aizraujoši un patīkami. UN
  Cik viņa ir novērtēta!
  Tas ir lieliski!
  Un tagad kalpu meitenes viņu tur, velk nost pēdējo lupatu - biksītes... Un tagad Andrianam palikušas tikai caurspīdīgas kurpes.
  Un viņa raustās un izvelk roku no ambala sajūga, aizsedzot Veneras krūtis. Viņš jau ar savām divām resnajām ķepām atņem viņas roku un atmasko.
  Andrianas seja ir patiesi satraukta, un viņai ir liels kauns. Bieza koši krāsa pārpludināja purnu, un tas vēl vairāk aizrauj skatītājus!
  Melnais miljardieris iesaucas:
  - Divdesmit miljoni!
  Šeihs briljantos kliedz:
  - Trīsdesmit!
  Amerikānis ar rubīnu rēc:
  - Četrdesmit!
  Un Hindu Raja saka:
  - Piecdesmit miljoni!
  Šeihs ar dimantiem rūc:
  - Sešdesmit!
  Melns miljardieris ādas jakā čīkst:
  - Septiņdesmit!
  Krievu oligarhs tumšās brillēs iesaucas:
  - Astoņdesmit miljoni!
  Jaunietis pēkšņi iesaucas:
  - Deviņdesmit!
  Viņi šņāc uz viņu. Izsaucieni, un jums ir tik daudz kucēnu!
  Melnais miljardieris ādas jakā nomurmināja:
  - Simts miljonu!
  Bija pauze... Tā jau ir tiešām kolosāla summa. Jā, tikai jaunavai no Krievijas. Vai tas nav par daudz? Cik maksāt tikai par vienu nakti? Jā, par tādu summu var nopirkt miljonu pieredzējušu prostitūtu.
  Vai viņi nav pārāk aizņemti...
  Ar kušu jau pietika, un izsoles vadītājs pacēla ķiparu un sāka skandēt:
  - Simts miljoni dolāru reižu... Simts miljoni dolāru divi....
  Andriana sarāvās. Nu viņai ir jāpavada nakts un salīdzinoši jauna afroamerikāniete. Bet viņa ieliks kabatā veselu miljonu dolāru! Diezgan pieklājīgi! Ir cerība, ka viņš ir dvēseles paraugs un varbūt pat bauda!
  Andriana jutās satraukta, un savā prātā jau iztēlojās vētrainu nakti ar izskatīgu un ļoti bagātu melnādainu vīrieti.
  Bet tad meitene ādas jakās deva signālu... Un viņi ar asām kustībām norāva viņai kurpes. Viņi noņēma pēdējo tualetes daļu, padarot Andrianu ne tikai kailu, bet arī basām kājām.
  Un viņas kājas bez kurpēm ir tik graciozas un aizkustinošas, un papēži ir apaļi, rozā.
  Parasti šādās izsolēs meitenēm augstpapēžu kurpes ir līdz galam. Bet Andriana, ļoti seksīga un ar neparastu graciozitāti un pēdas un zoles līnijas pilnību. Un viņa ir tik burvīga basām kājām. It īpaši, kad tas tika parādīts ekrānā tuvplānā ...
  Un krievu oligarhs norūca:
  - Simt divdesmit miljoni!
  Melnais rūca:
  - Simtu piecdesmit!
  Arābu šeihs ar dimantiem apvilktā turbānā nomurmināja:
  - Divsimt miljonu!
  Bija saspringta pauze...
  Izsoles vadītājs pacēla spārnu un nomurmināja:
  - Divsimt miljonu reižu... Divsimt miljoni divus...
  Andriana kratīja basās kājas, un melnais miljardieris nomurmināja:
  - Divsimt piecdesmit miljoni!
  Krievu miljardieris, nepadevies, izpļāpājās:
  - Trīs simti miljoni!
  Šeihs ar dimantiem kliedza:
  - Četri simti miljonu!
  Lai gan daudziem bija lielākas bagātības, taču uzreiz izlikt šādu summu skaidrā naudā ir sagrauta. Un tas var izjaukt ražošanu.
  Izsoles vadītājs pacēla spārnu un sāka runāt pēc iespējas lēnāk:
  - Četri simti miljonu reižu, četri simti miljoni divi .... Četri simti miljoni trīs ... un viņa āmurs nedroši raustījās.
  - Miljards dolāru!
  Dzirdēju kādu čīkstam!
  Un visi pagriezās... Tas bija japānis tumšās brillēs, kas aizsedza pusi viņa sejas. Tam bija mafijas emblēma - Yakuza!
  Visi sastinga - vesels miljards!
  Izsoles vadītājs pacēla spārnu un brīdināja:
  - Meiteni tev dod tikai uz vienu nakti! Ar to jūs varat darīt jebko, tikai nenogaliniet vai nopietni nesakrājiet!
  Japānis pamāja.
  - Es nelutināšu!
  Un āmurs pacēlās augšā, izskanēja vārdi:
  - Miljards reižu! Viens miljards divi! Viens miljards trīs! Pārdots Lordam Jamamoto!
  Andriana tika atbrīvota. Un viņa pilnīgi kaila un basām kājām devās uz kasti, kur apsargu ielenkumā sēdēja japāņu mafijas galva. Andriana izjuta spēcīgas bailes un tajā pašā laikā satraukumu. Par miljardu dolāru viņai būs jāizdara kaut kas neparasts un tas ir forši! No otras puses, viņa ir kļuvusi par desmit miljoniem dolāru bagātāka, kas ir lieliski!
  Cik brīnišķīgi viss izvērtās, un viņu gaida jauni piedzīvojumi.
  Yamamoto pavēlēja:
  - Un tagad iepako viņu važās, drēbes viņai nevajadzēs!
  Andriana nervozi iesmējās un atbildēja:
  "Man nav ko zaudēt, izņemot savas ķēdes!"
  
  RIAZĀNAS AIZSARDZĪBA UN POPADATSEV DESOŠANA
  Tomass Linkolns, vicinot zobenus un nocirtot grūstošos mongoļu-tatārus, dziedāja:
  - Ne tikai zobens, ne tikai pātaga! Bet kronim vajag melus! Galu galā bez viņas un divas minūtes - nesēdiet tronī!
  Terminatora zēns ar zobeniem palaida vējdzirnavas, nozāģējot mongoļus, kas kāpj pa Rjazaņas sienām, un turpināja dziedāt:
  - Dažreiz palīgs it visā,
  Dažreiz prasmīgi sāp...
  Un mēs viņu saucam par svēto
  Un sauc to par zemisku!
  Marija Kovaļova un Jūljana Konovalova, šīs skaistās un ļoti muskuļotās meitenes, sagraujot spiedīgos tatārus, pacēla:
  - Meli nav bez iemesla visās valstībās,
  Visu laiku mīlēts...
  Meli ir skaisti, ja tie ir noderīgi
  Un briesmīgi, kad kaitīgi!
  Toms, šis skaistais, muskuļotais zēns, kas sita pret spiedošajiem kodolieročiem, čivināja:
  - Lai mūsu impērija ir godībā!
  Marija Kovaļova, izcērtot apmetušos mongoļus, apstiprināja:
  - Lai tas ir godībā!
  Un meitene ar nāvējošu spēku izmeta kailajiem kāju pirkstiem postošu zāģu skaidu granātu.
  Arī Jūljana Konovalova, griežot cauri uzbrūkošajiem tatāriem, rūca uz plaukstas:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Un kaila, noslīpēta kāja kā slepkavnieciska nāves dāvana, kas saplēš mongoļu rati.
  Meitenes cīnās, atklāti sakot, izmisīgi un drosmīgi. Un nopietni sagriež ienaidniekus.
  Lai gan Batu Khan bars šķiet neskaitāms. Četri simti tūkstoši jātnieku uzkāpj uzbrukumā. Pēc trīspadsmitā gadsimta laikiem - neskaitāma armija.
  Bet viņus sagaidīja popadānu desanta spēki, kuru vadīja visvarenais Dievs Radītājs Tomass Linkolns.
  Gerdas tanka ekipāža jau stājas kaujā. Terminatora meitene ir tepat.
  Četras skaistules uz tanka AG-100 ar trim lielgabaliem un divpadsmit ložmetējiem.
  Tie radās no spēles, alternatīvā visuma, ko arī radīja demiurgu zēns Tomass Linkolns.
  Tur, ieslodzītais Trešajā Reihā, profesors ar izmainītu psihi, Nimbuls palīdzēja Hitleram. Proti, viņš radīja ieroci, kas darbojas, lai kontrolētu laikapstākļus. Un viņi paņēma un nogremdēja angļu floti vētrā. Tam sekoja vācu karaspēka desants Lielbritānijā.
  Izkraušanas laikā nacisti izmantoja arī savu tirdzniecības floti. Rezultātā desmitiem atlasītu divīziju 1940. gada augustā nokļuva Lielbritānijā. Un metropole tika ieņemta desmit dienu laikā.
  Tronī tika iecelts likumīgs, provācisks angļu karalis. Un tika izveidota jauna nacistu valdība. Lielākā daļa koloniju un Lielbritānijas flotes viņu atpazina.
  Fīrers kontrolēja lielus resursus. Un baidoties, ka ASV, kurām ir kolosāls ekonomiskais potenciāls, pārbruņos armiju, viņš nolēma, ka PSRS pagaidīs. Un ka Staļins paliktu uzticīgs neuzbrukšanas līgumam.
  Pa to laiku labāk uzveikt Ameriku. Pirmā tika uzņemta Islande. Tad vācieši sāka nostiprināties Argentīnā un no turienes uz Brazīliju.
  Nacisti aktīvi būvēja zemūdenes un virszemes floti. Viņi izmantoja koloniju un Eiropas resursus. Darbs īpaši strauji paātrinājās pēc tam, kad Špērs kļuva par Reiha bruņojuma un munīcijas ministru.
  Tad viņa prasmīgajā vadībā zemūdens kuģus sāka būvēt daudz ātrāk.
  Un arī attīstīt aviāciju. Jaunais, progresīvāks Yu-188 tika ātri nodots sērijā, un tā jauda tika palielināta. Focke-Wulf strauji uzņēma apgriezienus. Bija arī progresīvāki cīnītāji.
  Marseļa ir kļuvusi par uzlecošo zvaigzni. Šis pilots slavu ieguva cīņās ar ASV lidmašīnām. Pēc tam, kad viņš kļuva par pirmo pilotu, kurš pārsniedzis simt piecdesmit lidmašīnas, viņš saņēma: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Taču Amerikas atdalīšana pie okeāna, fakts, ka ar visu vēlmi nevar pārāk ātri uzbūvēt lielus virszemes kuģus, karš ievilkās.
  Lai gan tika uzbūvēti gan gaisa kuģu pārvadātāji, gan kaujas kuģi.
  Un pakāpeniski vācieši un japāņi, kas atvēra otro fronti pret ASV, uzvarot amerikāņus netālu no Peru ostas, nospieda ērgļu impēriju.
  Vācieši bija spēcīgi. 1943. gadā viņi ieguva ļoti spēcīgu iznīcinātāju ME-309 un bumbvedēju Yu-288. Kas ir daudz spēcīgāki par amerikāņu.
  Hitlers draudēja ar bumbām aizslaucīt Ameriku.
  Protams, sērijās parādījās tanki: "Tīģeris", "Pantera", "Lauva". 1943. gada otrajā pusē parādījās "Panther" -2, "Tiger" -2 un "Maus". Un neuzvaramais reaktīvais iznīcinātājs ME-262, kuram nebija līdzvērtīgu, nonāca sērijā. Un Yu-488 ir pirmā sērijveida četru dzinēju lidmašīna. Un TA-400 ir pasaulē pirmais sešu dzinēju bumbvedējs. Un jaunākās triecienšautenes MP-44 un daudz kas cits. Tajā skaitā reaktīvie bumbvedēji "Arado". Tā rezultātā vācieši ieņēma Kanādu un uzbruka ASV no ziemeļiem.
  Un otrā pusē viņi okupēja Meksiku kopā ar Japānu un uzbruka Amerikai dienvidos.
  Un visbeidzot 1944. gadā ASV kapitulēja, un tās okupēja Japāna un Trešais Reihs.
  Gerda ļoti lepojās ar savām uzvarām. Un meitene sagrāva mongoļu karaspēku. Viņas kailie kāju pirksti spieda kursorsviras pogas un bariem nogāza kodolieročus.
  Šarlote arī dauzīja ienaidnieku, nospiežot pogas ar kājām. Un šaujot uz mongoļu no ložmetējiem. Viņa ir ļoti agresīva meitene.
  Meitene kliedz:
  - Par pirmo komunismu pasaulē!
  Kristīna šauj ļoti precīzi, un basās kājas tik veikli spiež pogas un šauj Batuhana kaujiniekus. Un iznīcini pretiniekus ar izsalkušo panteru mežonīgo niknumu.
  Kristīna kliedz:
  - Trešā reiha godam!
  Magda vada arī ļoti mērķtiecīgu uguni. Viņi sasmalcina mongoļu armiju, sagraujot tos čipsos vai asiņainos salātos. Un nepārtrauciet vācu skaistules.
  Viņiem ir basas kājas, un viņu pirksti veikli spiež kursorsviras pogas un sit pretiniekus.
  Magda dzied:
  - Āfrika ir briesmīga, jā, jā, jā! Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā! Bet lielais Reihs, mums teica, lai nevajag dreifēt! Mēs visi esam mongoļi ... pļauj kā ar izkapti! Meitenēm panākumi - lai gan viņa ir basām kājām!
  Meitenes ir ļoti skaistas un īpaši kuļ Batu Khan armiju.
  Toms Linkolns nogrieza, un viņa zobeni pagarinājās par desmitiem metru, nogriežot mongoļiem kā žilete saziepētus matiņus.
  Zēns dziedāja:
  - Es visus aizslaucīšu,
  Es visus izslaucīšu!
  Gaidām panākumus
  Uz tīrību!
  Un arī puikas basās kājas metīs zirni ar iznīcības spēku.
  Un viņi izklīdinās mongoļus uz visām pusēm. Un iznīcināšana ir milzīga.
  Marija Kovaļova piemiedza demiurgu zēnam. Viņa meta savus kailos kāju pirkstus, slepkavniecisku nāves dāvanu, un saspieda mongoļu karavīrus.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Par kosmosu un komunismu!
  Jūljana Konovalova ņurdēja, kailajam papēdim pakļāvusies nāves dāvanai:
  - Mūsu Tēvzemes varenībai!
  Un tagad meitenes joprojām sit no nabas ar kaujas zibenēm. Kaujas skaistules - nesaki neko!
  Gerda arī šauj no AG sērijas tanka. Kad ASV kapitulēja, Ādolfs Hitlers vēlējās uzbrukt PSRS. Bet Japāna sāka izvirzīt pretenzijas pret Trešo Reihu.
  Un Hitlers 1946. gada 20. aprīlī sāka karu ar samurajiem. Un viņš iemeta kaujā savus jaunos tankus no "E" sērijas. Un sagrausim japāņu karaspēku kā izkapti zāli.
  Arī Staļins nolēma nestāvēt uz vietas. Un viņš piedāvāja atvērt fronti pret Uzlecošās saules valsti.
  Hitlers piekrita, bet ar nosacījumu, ka PSRS saņems tikai Sahalīnas dienvidus, Kuriļu salas un Portartūru ar Mandžūriju. Un ne vairāk par to.
  Staļins tam piekrita. Tas jau ir paplašinājis savu teritoriju. Kas attiecas uz trako profesoru, viņš palīdzēja nacistiem izveidot lidojošos šķīvjus. Un šīs mašīnas pārvietojās ar desmit skaņas ātrumu un šaudījās ar lāzeriem.
  Galvenais vācu tanks bija E-50. Tās svars bija septiņdesmit tonnas. Priekšējās bruņas ir 250 mm, sānu bruņas ir 170 mm, un lielgabals ir 105 mm ar stobra garumu 100 EL. Un šī ir ļoti produktīva tvertne. Ar 1500 zirgspēku motoru - diezgan veikls.
  Un, protams, japāņi to nedara. Un viņi nespēj apturēt nacistus.
  Un notiek liela fašistu karaspēka ofensīva. Visās frontēs vienlaicīgi.
  Arī Staļina karaspēks virzās uz priekšu. Bet viņu aviācija nedaudz atpalika. Nav nevienas strūklas. Un Japānā jau ir tādas lidmašīnas. Bet padomju tanki ir salīdzinoši labi. Un ne bez panākumiem viņi cīnās.
  Lai gan KV sērija ir novecojusi. Perfektāks Ises parādījās četrdesmit piektajā gadā. Tāda ir ģimene. Bet arī līdz šim šādu tanku nav pārāk daudz.
  Vēlākais T-34-85, ko sāka ražot no četrdesmit ceturtā gada. Un tas kļuva par PSRS armijas galveno tanku.
  Padomju karaspēks uzsāka ofensīvu un spieda japāņus.
  Hitlers atzīmēja:
  - Krievu lācis dabūja cukura kamolu!
  Guderians jautāja:
  - Un ko mēs ar to darīsim?
  Fīrers atbildēja:
  - Saldums uzkodai!
  Jau pirmajos trīs cīņu mēnešos Japānas impērija zaudēja gandrīz pusi no saviem īpašumiem. Samurajiem bija liela armija, taču viņi bija pārāk zemāki tehnoloģiju kvalitātē.
  Cīņas parādīja, ka pat padomju T-34-85 ir spēcīgāks par masu japāņu mašīnu. Un tas ir slikti samurajiem.
  Un pret lidojošajiem šķīvīšiem vispār nav uzņemšanas. Spēcīgās laminārās strūklas dēļ tos gandrīz nav iespējams notriekt.
  Un viņi paši sadedzina ar lāzeriem, siltuma stariem un ultraskaņu. Tāpēc mēģiniet tos pārvarēt.
  Turklāt Trešā Reiha augstumā ir reaktīvas lidmašīnas, ar ūdeņraža peroksīdu darbināmas zemūdenes un daudz kas cits.
  Ir pat pazemes tvertnes. Un tas ir ierocis, pret kuru - vāks! Visas japāņu baterijas lido uzreiz, un tās tiek izmestas uz augšu. Turklāt kontrole pār laikapstākļiem, kad vētras burtiski nogremdē visus samuraju kuģus. Nē, japāņiem bija jātiek galā ar ļoti bīstamu ienaidnieku.
  Trīs mēnešus vēlāk no Mandžūrijas tika padzīti arī japāņi. Pats spītīgākais bija padomju armijas uzbrukums Portarturam. Kaujās ieradās eksperimentālais tanks IS-7, kas svēra septiņdesmit astoņas tonnas un bija bruņots ar astoņiem ložmetējiem un 130 milimetru lielgabalu. Un šī mašīna iznīcināja japāņu baterijas un pašpiedziņas pistoles.
  Pati Alenka bija lieliska karotāja. Un uz IS-7 viņa cīnījās ar samurajiem par Portartūru. Kādreiz cariskajai Krievijai piederējušās pilsētas atgūšana. Un tas ir jāatdod.
  Spēcīgs šāviens no pistoles, un uzreiz trīs japāņu ieročus apgāza ieroču pajūgi.
  Bet tagad visvarenais demiurgu zēns ir nosūtījis Alenku cīnīties ar mongoļu-tatāru ordu. Un karotāji tagad atrodas uz modernāka un jaudīgāka modeļa IS-12 ar desmit ložmetējiem un 152 mm, un diezgan ātri šaujošu lielgabalu. Un meitenes sit no šī tanka, izmantojot kursorsviras.
  Anyuta nospieda pogu ar plikiem kāju pirkstiem. No pistoles izlidoja sprādzienbīstams sadrumstalots šāviņš. Un kā uzkrist mongoļu pūlim. Tūlīt simtiem ar pusi kodolieroču tika saplēsti un kropli.
  Tad Allahs izšāva. Šī ir skaista rudmataina meitene, šauta no ložmetējiem. Un kā viņa sāka pļaut tatāru rindas.
  Un rudmate iesaucās:
  - Un pirmais atkusnis, sapnī redzu Staļinu ...
  Marija arī dauzīja ienaidniekus, nospiežot pogas ar kailiem kāju pirkstiem un vēdinot, atsegdama zobus:
  - Un līķiem piemētā, mana dārgā Krievija!
  Olimpija, šī varonīgā meitene vadīja tanku, uzdāvinot mongoļiem simts tonnu smagu transportlīdzekli ar platām kāpurķēdēm.
  Meitene dziedāja:
  - Tēvzemei par godu Krievijai!
  Alenka nospieda kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām, iesita ienaidniekam. Viņa sasita daudz kodolieroču un rēca:
  - Mūsu dzimtene ir PSRS!
  Olimpija, sasmalcinot zirgu baru un mongoļu karavīrus, piekrita:
  Nav skaistākas dzimtenes-Krievijas,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums ir gaismas lāpa Rus!
  Pieci karotāji bikini parādīja īstu un neatvairāmu spēku. UN
  Šīs meitenes ir vienkārši pārsteidzošas!
  Viņi sāka iznīcināt mongoļu armiju. Un lielgabals darbojas un darbojas ...
  Un Gerdai ir trīs lielgabali uz AG-100. Un uz tanka ir četras meitenes un divpadsmit ložmetēji. Un viņi mongoļus-tatārus izsit vēl efektīvāk un ātrāk.
  Gerda bija karavīrs no Visvarenā. Un ko viņa vienkārši nepiedzīvoja. Viņa arī piedalījās spīdzināšanā. Īpaši viņam patika spīdzināt zēnus. Viņi vispār tik ļoti spīdzināja glītus pusaudžus, ka viņiem griezās galva.
  Bet tas ir cits stāsts. It īpaši, kad viņi pionieriem cepa kailus, apaļus, bērnu papēžus. Un viņi burtiski rēca no sāpēm.
  Japāna pretojās desmit ar pusi mēnešus, pirms sabruka ar milzīgām izredzēm.
  Gerda piespieda Uzlecošās saules zemes imperatoru nomesties ceļos un noskūpstīt viņas baso kāju. Pēc tam mikado noskūpstīja arī Šarlotes basās kājas. Nākamie ir Kristīnas kailie papēži. Un visbeidzot, zeltmatainās Magdas kailā, graciozā zole.
  Tik skaistas meitenes, ka imperators personīgi skūpstīja un laizīja viņu kailās, graciozās, muskuļotās kājas.
  Tagad viņi šaudīja mongoļu rati no lielgabaliem un nedeva ienaidniekam ne mazāko žēlastību. Karotāji šeit ir vienkārši izcili.
  Un sprādzienbīstamas sadrumstalotības šāviņus, tāpēc tie salauž visus šos stepju iemītniekus. Un iznīdēt tos bez mazākās žēluma un šaubām.
  Gerda dziedāja:
  - Būs komunisma laikmets, āriešu valodā!
  Un piemiedza aci!
  Un šeit ir Elizabetes komanda. Meitenes cīnījās uz eksperimentālā tanka T-54. Un viņi cīnījās ar japāņiem. Japāņu tanki nav īpaši labi. Spēcīgākais no tiem ir kopēts no Panther. Šī automašīna noteikti ir novecojusi.
  Bet šajā gadījumā Panther praktiski neņem T-54 pierē. Bet tas var izlauzties cauri dēlim. Un tas nosaka īpašu taktiku. Padomju tanka frontālajām bruņām ir bīstami tikai japāņu pašpiedziņas lielgabali ar 88 mm 71 EL lielgabalu un 150 mm lielgabalu.
  Elizaveta, šaujot ar 100 milimetru lielgabalu, no liela attāluma iedūra japāņu tanku un čivināja:
  - Par svēto Krieviju!
  Arī Elena atlaida. Viņa sasita japāņu automašīnu un čīkstēja:
  Mums piederēs šī pasaule!
  Jekaterina dauzīja ar kailām, noslīpētām kājām un atzīmēja:
  - Par jauniem komunisma sasniegumiem!
  Warriors ir visaugstākajā līmenī.
  Jefrasinja to paņēma un arī iesita, šoreiz ar ložmetējiem, un iesaucās:
  - Manai kosmosa pasaulei!
  Un ar pliku papēdi, kā nospiest. Un pret japāņiem lidos nāvējošs šāviņš.
  Nē, tās ir meitenes, kuras nepievils nevienu armiju.
  Japāna tika uzvarēta.
  Un tagad karotāji ir pārgājuši uz modernāku T-64 tanku un no tā sit mongoļu karavīrus.
  Un padomju tanka lielgabals tā sit fašistu rindas. Un šāviņi tiek izšauti viens pēc otra.
  Jeļena izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un smaidot, atklājot zobus, atzīmēja:
  - Tas ir ļoti skaisti, tā ir jāsit ienaidnieki!
  Nepārtrauciet meitenes. Un ložmetēji lej lodes kā krusu. Un mongoļi ir sakrauti pilskalnos. Un nogalināto un sakropļoto mongoļu ķermeņu masa.
  Milzīga nogalināto Batuhana armijas karavīru masa. Tā meiteņu ceļi šķīrās.
  Jekaterina atzīmēja, piemiedzot draugiem. Un ar ložmetēja sprādzienu nopļāva mongoļu līniju:
  Mēs valdīsim mūžīgi!
  Elizabete asprātīgi atzīmēja:
  - Tas ir mūsu spēks būs tik foršs!
  Meitene bez žēlastības un problēmām sāka spiest kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem un dauzīt tatāru pulkus. Un karotājs nav foršāks.
  Tā bija viņu čaula, kas Guyuk Khan sasita asiņainās drumslās. Un tad tatāriem šķita par maz.
  Un no čaumalas, ko atnesa Gerda, arī Khans Burundai tika saplēsts. Viņš bija pazīstams ar princeses Vladimirskas izvarošanu pēc viņas sagūstīšanas. Jā, šis ir iekāres pilns hans.
  Un tagad viņa vācu meitene ir saplosīta.
  Un tagad Tomass Linkolns cīnās kā īsts briesmonis un sagriež mongoļus.
  Zēns griež zobenus kā dzenskrūves. Un saliek stekās daudz pretinieku. Un tas ir kā skuveklis, kas nogriež bārdu. Un tāds visvarens zēns dzirkstošs.
  Un tā arī Marija Kovaļeva paņēma kailos kāju pirkstus un uzsāka slepkavniecisku un visu graujošu.
  Un mongoļus iedzina zārkā.
  Marija ir medus blondīne, ļoti skaista un muskuļota. Viņai jau ir nācies veikt kaujas misijas, viņa ir apbrīnojama meitene.
  Karotāja dzied pilnā balsī:
  - Slava komunisma laikmetam, sagrausim fašisma jūgu!
  Arī Juliana Konovalova cīnās kā briesmonis no elles. Un tagad viņas kailie kāju pirksti raida nāvējošu granātu. Kas ņems un saplosīs daudz tatāru karavīru.
  Karotājs iesaucās:
  - Par komunistisko ideju spēku!
  Un arī Marija ar savu pliku papēdi izmetīs slepkavniecisku zāģu skaidu maisu ...
  Un mongoļu masa tika saplēsta.
  Karotāji šeit ir vislabākajā formā... Bet parādījušās arī jaunas skaistules.
  Šajā gadījumā tā ir Eva un Ģertrūde. Viņi parādījās uz lidojošā šķīvīša, ko izraisīja demiurga zēns Tomass Linkolns. Un šīs meitenes vienkārši paņēma to un to, kā viņas ar lāzeriem iepļaukāja tatārus. Jā, lāzerieroči Trešajā Reihā ir augšā. Viņi burtiski sadedzināja japāņu karavīrus.
  Ieva, šī skaistā blondā meitene, ar kailajiem pirkstiem spieda uz kursorsviras pogām. Viņa sadedzināja veselu mongoļu pulku un, zobus atsegdama, vēdināja plaušās:
  - Par svēto Prūsiju!
  Ģertrūde arī nospieda ar kailajiem pirkstiem kursorsviras pogu un nogrieza daudz nūķu, vēdinot:
  - Mana vara pār pasauli!
  Un meitenes smejas. Viņiem ir tik daudz aizraušanās un uguns. Tās ir augstākās un izsmalcinātākās aerobātikas meitenes.
  Kad Japāna tika sakauta, Trešais Reihs kādu laiku norija un sagremoja neitrālās valstis un veica arvien jaunas un jaunas ieņemšanas.
  Bet ar to, protams, nacistiem nepietika. Un 1953. gada 5. martā Staļins nomira. Tas vēl nav nekas... Fīrers izsūtīja līdzjūtību kolēģim.
  Bet, kad 1956. gada februārī notika 20. kongress, atklājot personības kultu, Hitlers to necieta.
  Un 1956. gada 20. aprīlī sākās jauns karš. Nacistu mēģinājums pārņemt PSRS. Un Hitleram visa pasaule ir zem ieročiem. Un tad jūs nevarat mīdīt pret Vērmahtu.
  Tomēr šajā Visumā Radītājs ir Tomass Linkolns. Un demiurga zēns neļāva PSRS uzvarēt. Pret ienaidnieku viņš izmantoja jaunu trumpi: profesoru Znaiku no īsās komandas. Un šis profesors radīja īpašu ieroci pret Trešo Reihu.
  Taču tā ir zinātnes sacensību vēsture. Jebkurā gadījumā PSRS armija spēja apturēt nacistus, pēc tam sakaut un pakļaut tos. Hitleru galu galā notvēra. Un 1958. gada 9. maijā viņi paņēma un pakāra. Tātad melnais zēns-Dievs Tomass Linkolns rīkojās politiski korekti ar galveno fašistu. Gluži kā filmās - pirmajā puslaikā ļaunums uzvar, bet pēc tam nožēlojami zaudē.
  Un tagad nacistu meitenes pamatīgi kuļ. Precīzāk, mongoļi-tatāri, bet viņi ir vēl sliktāki par nacistiem, jo viņi slaktēja veselas pilsētas. Un tas, protams, ir ļoti slikti, kad tiek nogalināti krievu cilvēki.
  Batu Khan redz, cik katastrofāli samazinās viņa rindas. Mongoļu karaspēks kūst mūsu acu priekšā.
  Un šeit ir slavenais komandieris. Vienīgais vēsturē, kurš spēja iekarot Krieviju, kas nekad nevienam nav bijis iespējams. Šis Batu Khans tagad ir sācis bēgt. Viņš ir ļoti kaujiniecisks komandieris.
  Taču šoreiz pret viņu ir vērsta liela nepārvarama vara.
  Tomass Linkolns smaidot dziedāja:
  - Un pa kreisi ir mūsu armija, un pa labi ir mūsu armija! Mums ir labi cīnīties ar alkoholu!
  Terminatoru zēns tik nikni nocirta tatāru pulkus, tie paņēma un skrēja. Nu kur tu ej.
  Vēl viena nindzju meiteņu komanda no Japānas. Visuvarenais zēns izsauca arī viņus.
  Meitene ar ziliem matiem ņems un ar zobeniem cirtīs mongoļiem. Un tad viņš ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs zirni ar sprāgstvielām.
  Un salauzt daudz nukeru. kliedza:
  - Slava Japānai!
  Tad meitene ar dzelteniem matiem cirta pret mongoļiem. Viņš tos sagriezīs mazās okroshkās un kliegs:
  - Samuraja idejas vārdā!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš arī palaidīs slepkavniecisku bumerangu, kas saplosa mongoļu pulkus.
  Sarkanmatainā meitene sagrāva baru cīnītāju masu. Nogriez Menge Khan. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa arī atlaida asu bumbu, kas visu salauž. Un rēkt:
  - Par komunistisko pasauli!
  Un meitene ar baltiem matiem ņēma un nocirta tatāru karotāju masu. Un nogalināja daudz ienaidnieku.
  Un ar savu pliku papēdi viņa iemeta sprādzienbīstamu iepakojumu ar iznīcinošu pulveri iekšā.
  Viņa iesaucās plaušās:
  - Par pasauli ar cieņu!
  Un tagad cīņa ir ļoti asiņaina. Un tad karotāji izklīda, un kā viņi pieveica ienaidnieku.
  Un tagad visi mongoļu rati sadega uzreiz un tika saplēsti mazos gabaliņos.
  Un Batu Khan palika viens. Viņam pretī skrēja karojošas meitenes. Viņi nocēla tatāru spoku uz ceļiem. Un spiesti skūpstīt viņu basās kājas.
  Galvenais komandieris to darīja ar entuziasmu. Galu galā šeit ir skaistas meitenes. Un viņi sakāva daudz karavīru. Četri simti tūkstoši mongoļu-tatāru karotāju tika nogalināti.
  Tas atstāja lielu iespaidu uz visiem. Īpaši krievu karavīri, kuri tika izglābti no nāves. Un ne tikai karotāji, bet arī sievietes un bērni. Galu galā orda būtu slaktējusi Rjazaņu.
  Bet tad Batu Khan noskūpstīja meiteņu basās kājas. Un nolaizīja viņiem visus papēžus.
  Un viņa karotāji paņēma kailajiem pirkstiem kājas, rokas, kājas un kaklu. Un ar asu rāvienu saplēsās piecās daļās. Tā savu karjeru beidza Batu Khans.
  Lūk, ko nozīmē doties uz Krieviju. It īpaši, ja demiurgu zēns šeit ir nostādīts pret jums!
  
  KĀDĀM BAILĪM NOVED ČERČILS
  Bailes no boļševiku draudiem ļoti nomāca Čērčilu. Un viņš piedāvāja Hitleram slepenu darījumu. Vācieši pārtrauc ebreju iznīcināšanu, sabiedrotie, formāli neslēdzot mieru, tomēr bremzē karu un vispirms pārtrauc Trešā Reiha teritorijas stratēģisko bombardēšanu. Un viņi pat veiks slepenu tirdzniecību ar Vāciju.
  Fīrers, pakļaujoties impērijas industriālo aprindu spiedienam, tam piekrita. Čērčils ātri pārliecināja amerikāņus, un viņi arī nolēma piebremzēt karu ar Trešo Reihu. Turklāt ASV labprātīgi piekrita slepenam darījumam un sniegt palīdzību PSRS Lend-Lease ietvaros tikai par zeltu. Vienošanās notika lielā slepenībā. Bet PSRS viņu atpazina... Staļins bija dusmīgs un asi runāja.
  Bet pēc Staļingradas PSRS jau bija uzsākusi ieroču ražošanu un gaidīja Trešā reiha pārtraukšanu. Bet četrdesmit trešā gada sākumā tika pasludināts totālais karš, un ieroču ražošana Vācijā vairāk nekā divas reizes pieauga. Un skaidru lomu spēlēja bombardēšanas pārtraukšana no 1943. gada 1. aprīļa.
  Nacisti gatavoja operāciju Citadele. Bet briti pārsūtīja informāciju par padomju karaspēka skaitu. Izrādījās, ka PSRS ar attīstītu inženiertehnisko aizsardzību bija spēka pārsvars.
  Hitlers nolēma uz laiku atlikt ofensīvu un palielināt aprīkojuma ražošanu. Pirmkārt, iznīcinātājs ME-309, ar kuru Fritz saistīja zināmas cerības. Ļoti spēcīga automašīna ar ātrumu 740 kilometri stundā un ieroči: septiņi šaušanas punkti, tostarp trīs 30 mm lielgabali.
  Skaidrs, ka Sarkanajai armijai ar tādu mašīnu cīnīties ir grūti. Visizplatītākais iznīcinātājs: Jak-9 ir bruņots ar 20 mm lielgabalu un ložmetēju. Tāpēc pamēģini tikt galā ar tik foršu vācieti.
  Nu, Focke-Wulf ir ļoti spēcīgs cīnītājs ar ieročiem. Ar to ir grūti tikt galā. Un, protams, tanki. "Pantera" un "Tīģeris" ir spēcīgākas par padomju. Turklāt Yu-288 ir ļoti spēcīgs bumbvedējs. Ko padomju cīnītāji pat nevar panākt. Un arī reaktīvās lidmašīnas ir ceļā. Un milzīgā "Panther" -2 ar jaudīgiem ieročiem un spēcīgu aizsardzību.
  Tātad operācija Citadele ir atlikta. Un vācieši vāc spēkus.
  Taču Staļins ilgi neizturēja un 1. augustā sākās liela ofensīva. Un Oriola virzienā un Belgoroda ar Harkovu.
  Tomēr spēki šeit ir acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Vācieši arī stipri nocietinājās, izraka daudzas tranšejas. Un aizsardzībā Panther ir labs tanks, tāpat kā Tiger. Cīņas parādīja, ka Ferdinands aizsardzības kaujās ar sēdošu fronti labi tiek galā ar tanku iznīcināšanas uzdevumu.
  Vācieši turēja līniju. Un viņi bija tam gatavi. Viņi izvilka papildspēkus no Āfrikas un Eiropas. Šeit cīnījās Rommela karaspēks, kā arī ārvalstu divīziju daļas un spāņi. Turklāt jau notikusi gūstekņu apmaiņa un Luftwaffe atguvusi daudzus pilotus. Tāpēc aizsardzība bija cieša.
  Un vāciešiem ir spēcīga aviācija. Īpaši ieroči. Un spēcīgs ne tikai ar lidmašīnu lielgabalu spēku, bet arī ar dūžu ātrumu un spēku. Debesīs vācieši tagad izmanto gandrīz visas savas lidmašīnas, netraucējot rietumu frontei. Un tas viņiem sniedz kvantitatīvās priekšrocības. Kurskas kaujā Hafmena zvaigzne sāka celties.
  Padomju karaspēks nespēja gūt ievērojamus panākumus augustā un septembrī smagās kaujās, virzoties ne vairāk kā desmit līdz piecpadsmit kilometrus. Cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim... Pēc tam iestājās klusums. Novembrī Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā. Taču arī tur viņai neveicās. Vācieši uzbrukumus atvairīja. Tikai decembra beigās, kad sākās ofensīva Oriola virzienā, izdevās ieķīlēties. Cīņa bija ļoti sīva. Janvārī vācieši spēja atvairīt ofensīvu pie Ļeņingradas. Bet padomju karaspēks tomēr nogrieza Oriola apmali. Bet tur viņu panākumi bija ierobežoti. Fritz varēja nostiprināties. Turklāt padomju karaspēks cieta pārāk daudz zaudējumu un nevarēja atgūties. Pavasaris mierīgs.
  Nacisti sērijā palaida jaunu tanku "Maus". Taču īstais karš parādīja, ka šis tanks ir neveikls. Un tā braukšanas veiktspēja ir zema. Patiesību labi kontrolēja ritenis, un tā bija samērā caurbraucama.
  "Maus" bija aizsargāts no visiem leņķiem no prettanku lielgabaliem, bet tika trāpīts no gaisa. Jā, un dārga tvertne... Tas sevi pārāk neattaisnoja.
  Padomju tanki T-34-85 un IS-2 nebija slikti. Lai gan pēdējai automašīnai bija daudz defektu, un to salīdzinoši vāji aizsargāja torņa piere.
  "Panther" -2 izrādījās diezgan smags pie piecdesmit trīs tonnām, bet ar 88 mm 71 EL kalibra lielgabalu un labākajām bruņām, īpaši uz pieres. Jaudīgāks 900 zirgspēku dzinējs vairāk vai mazāk nodrošināja mašīnai labus braukšanas rādītājus. Un viņa strādāja ar savu slepkavas ieroci. Parādījās arī "Tīģeris" -2, taču šī mašīna praksē bija sliktāka.
  Vācieši maijā mēģināja virzīties uz priekšu Kurskas virzienā. Sarkanā armija virzījās uz priekšu centrā. Un cīņas rezultātā tika veiktas tikai nelielas izmaiņas priekšējā līnijā. Karš arvien vairāk izskatījās pēc Pirmā pasaules kara. Kad frontes līnijas tika fiksētas ilgu laiku. Un karš kļuva ne pārāk ienesīgs bizness.
  Augustā Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu, bet bez panākumiem ... Oktobrī vācieši mēģināja izlauzties, un arī viņu mēģinājumi tika atvairīti ...
  1945. gada janvārī centrā virzījās uz priekšu Sarkanā armija. Un 1945. gada martā vācieši virzījās trīsdesmit kilometrus uz dienvidiem un tika apturēti.
  Sarkanās armijas situācija kļuva nedaudz sarežģītāka. Vācieši spēja izveidot reaktīvo lidmašīnu ražošanu un samazināt to izmaksas, iegūstot gaisa pārākumu. Tika izstrādāti arī jauni tanki.
  E-10 un E-25 bija viegli un ļoti ātri pašpiedziņas lielgabali. E-50 tanks izrādījās pārāk smags un liels vidējam tankam. Taču jaudīgs dzinējs ar jaudu līdz 1200 zirgspēkiem vairāk vai mazāk nodrošināja viņam ātrumu un braukšanas veiktspēju. Un 88 milimetru lielgabals ar stobra garumu 100 EL un bruņas caururbjošu un ātrās šaušanas un ļoti precīzu.
  Un viņi saņēma ļoti jaudīgus E-75. Ar 128 mm pistoli un garu kalibru.
  Šīs tvertnes ir tikko sākušas ienākt sērijā. Bet Hitlers paļāvās uz šo tehniku. Četrdesmit piektais gads ir pagājis sitienu apmaiņā. Vāciešiem vēl nebija daudz "E" sērijas tanku, un viņi nevarēja virzīties uz priekšu. PSRS arī nevarēja uzņemties. Debesīs nacistu priekšrocības palielinājās. Īpaši efektīvi bija reaktīvie bumbvedēji un izlūkošanas lidmašīnas. Cīnītāji izrādījās nedaudz sliktāki. ME-262 bija problēmas ar manevrētspēju un lielu svaru. XE-162 priekšrocības bija viegls svars un ražošanas vienkāršība, taču tā darbībai bija nepieciešami augsti kvalificēti piloti. Lai gan Hafmens to labi apguva. Šis blondais dūzis palielināja notriekto lidmašīnu skaitu līdz četriem simtiem un saņēma otro tādu apbalvojumu kā Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tad viņš jau uz XE-162 izsita piecus simtus lidmašīnu. Par to saņēmis īpašu balvu: Vācu ērglis ar dimantiem. Diezgan reta un prestiža šī mazā lieta. Turklāt Hafmens saņēma pirmo militāro nopelnu krustu un dimantus.
  Un tas ir diezgan cienījami.
  Ziemā Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu, taču nespēja pārvarēt ļoti nežēlīgo ienaidnieka aizsardzību. E-50 tankam bija pārāk daudz kopīga ar "Tiger" -2, lai gan tornis bija šaurāks un mazāks, un perfektāka un vieglāka šasija. Bet transmisijas un dzinēja atrašanās vieta palika tradicionāla. Tā kā kopumā ir sešdesmit trīs tonnas. Bet tad parādījās tvertnes modifikācija ar dzinēja un transmisijas izvietojumu vienā blokā un pārnesumkārbu uz motora. Un izrādījās, ka šī automašīna joprojām ir ideālāka un vieglāka ...
  1946. gadā vāciešiem jau bija liels skaits "E" sērijas tanku un jaudīgas reaktīvās mašīnas. Jo īpaši ME-262 X, kura ātrums bija 1100 kilometri stundā un pieci 30 milimetru gaisa lielgabali. Un cīņas ritēja pilnā sparā, ļoti sīvas līdz galējam saspringumam.
  Vācieši spēja izlauzties uz dienvidiem. Un tur viņi devās uz Donas upi. Padomju karaspēks atkāpās pāri upei, taču spēja noturēties.
  Cīņas ievilkās līdz ziemai, un Fritz palēninājās ...
  Ir pienācis 1947. gads. Parādījās padomju tanki T-54, lai gan vēl nebija masīvi. Cīņas ir asiņainas un brutālas. Viss gads pagāja virves vilkšanā.
  Hafmens notriekto automašīnu skaitu palielināja līdz tūkstotim, saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krusta sestās pakāpes īpašo apbalvojumu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vācieši prata labi cīnīties, taču bija diezgan pārguruši. Ir pienācis jaunais 1948. gads. Un arī cīnās ar neatlaidību, kas ir labākas izmantošanas vērta.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda brauc ar U klases tanku E-100. Šis transportlīdzeklis ir kompaktāks, četriem ekipāžas locekļiem. Un tā ieroči ir reaktīvais bumbvedējs un universāls 88 milimetru lielgabals 100 EL - tanku iznīcinātājs.
  Karotāji iet un svilpo par sevi.
  Gerda izšauj garu lielgabalu. Tas ietriecas sānos no T-54 attāluma un čivina:
  - Mēs atdosim savas sirdis par dzimteni,
  Un mēs Staļinu cepsim un apēdīsim!
  Šarlote izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Viņa aizsedza padomju bunkuru un čīkstēja:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Kristīna to paņēma un norūca, nospiežot sprūdu ar kailu papēdi:
  - Mēs to dabūsim abās!
  Dolbanula un trāpīgi un Magda. Iznīcināja padomju pašpiedziņas lielgabalus SU-152. Un viņa iesaucās:
  - Būs laiks, nāks uzvara!
  Gerda iekliedzās, šaujot:
  - Neviens mūs nevar apturēt!
  Šarlote apstiprināja:
  - Bet Pasaran!
  Sarkanmatainais zvērs kopā ar Gerdu pārdzīvoja visu Pirmo pasaules karu, sākot no Polijas un beidzot ar šo maija ofensīvu. Sarkanmatainais velns redzēja daudz lietu.
  Un gatavs cīnīties līdz galam!
  Kristīna arī šauj un izlika zobus. Viņas mati ir zeltaini sarkani. Karā meitenes nenoveco un pat, iespējams, kļūst jaunākas! Viņi ir tik nikni un mīļi. Viņi izcēla zobus.
  Un zobos nav nevienas cauruma.
  Magdai mati ir zelta lapu krāsā. Un arī aktīvi smīn. Forša meitene. Viņai ir tāda agresīva grācija un tūkstoš zirgu enerģija.
  Gerda, meitene ar baltiem matiem, šauj un smaidot piezīmē:
  - Pasaulē ir daudz laba un neglīta... Bet, sasodīts, cik ilgi šis karš ir ievilcies!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un patiesībā otrais pasaules karš ievelkas pārāk ilgi. Visas cīņas, un cīņas... Tas tiešām ir nogurdinoši!
  Kristīna pārvietoja savu baso kāju gar bruņām un kliedza:
  - Bet Lielbritānija joprojām nav uzvarēta!
  Magda šāva uz krieviem un ņurdēja:
  - Jāuzvar! Tas ir mūsu kredo!
  Gerda šņukstēja, šaudīdama uz krieviem, atklājot ziloņkaula zobus:
  - Mums vajag uzvaru!
  Fucked un Šarlote, iesaucās:
  - Viens par visiem, par cenu neiestāsimies!
  Sarkanmatainā un zeltainā zvērā Kristīna iekliedzās:
  - Nē! Nestāvēsim!
  Magda pamāja ar koši sarkanajām lūpām, čivināt:
  - Mēs neejam uz veikalu pēc cenas!
  Un zeltmatainā harpija izšāva.
  Gerda trāpīja arī krievu tankiem. Uztriecās mašīnai un kliedza:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē!
  Šarlote piebilda, dziedot līdzi:
  - Visi ienaidnieki mērcējas tualetē!
  Kristīna atbalstīja dziesmas impulsu:
  - Tēvzeme asarām netic!
  Magda dziesmas balsī turpināja:
  - Un mēs visiem komunistiem smadzenēs iedosim!
  Un meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Viņiem parasti ir laba tvertne. Tikai no attāluma grūti izlauzties cauri T-54 pierē. Bet galu galā vāciešiem ir sarežģīts šāviņš, bet ar urāna serdi. Un armijā ir daudz melno. Kas cīnās ar neprātīgu niknumu. Un ne visi var ar viņiem konkurēt.
  Meitenes ir pieradušas cīnīties basām kājām. Pat Polijā viņi bija tikai vienā bikini un basām kājām.
  Kailā zole saskaroties ar zemi, tā atjaunojas. Varbūt tāpēc meitenes nenoveco! Lai gan laiks skrien! Karotāji, teiksim, ļoti varonīgi.
  Viņi ir paveikuši tik daudz varoņdarbu, bet viņi cīnās kā parastie karavīri. Un vienmēr tikai bikini, un basām kājām. Ziemā viņiem pat patīkami pērt ar basām kājām pa sniega kupenām.
  Gerda šauj un dzied:
  Mēs iesim caur uguni un ūdeni!
  Šarlote ar savu bumbvedēju šāva uz krieviem un teica:
  - Slava prūšu tautai!
  Arī Kristīna izšāva un čīkstēja:
  Mēs valdīsim pār planētu!
  Magda pavirši un apstiprināja:
  - Mēs noteikti!
  Gerda vēlreiz trāpīja šāviņam un čīkstēja:
  - Pat napalms mūs neapturēs!
  Šarlote tam piekrita:
  - Un pat atombumba, no kuras mēs nebaidāmies!
  Kristīna apklusa un atbildēja:
  - Amerikāņiem neizdevās izveidot atombumbu! Tas ir blefs!
  Magda iesaucās plaukstā:
  - Pasaule nevar izvairīties no jaunās vācu kārtības!
  Meitenes sevi parādīja ļoti foršas un neparedzamas. Un viņu kailie kāju pirksti ir tik veikli un forši.
  
  Viens no nepatīkamajiem pārsteigumiem, kas sagaidīja Sarkano armiju, bija lidojošais šķīvītis.
  Uz tāda lidojoša šķīvīša pie sevis lido divas meitenes Albīna un Alvīne. Tie ir neievainojami, pateicoties spēcīgajai laminārajai strūklai. Bet viņi nevar izšaut paši. Bet, pateicoties milzīgajam ātrumam, viņi var apdzīt un taranēt padomju lidmašīnas.
  Albīna, noliecusi disketi, atzīmēja:
  - Dzelzs tehnoloģija, noteikti nepieciešama un ļoti noderīga!
  Alvīna ķiķināja, izcēla zobus un šņukstēja:
  - Bet visu izšķir gars!
  Albīna teica:
  - Visvairāk, ka nav tieši cīņasspars!
  Abas meitenes ir blondas un bikini. Ļoti skaista un basām kājām. Kad karotājs ir bez apaviem, viņai ir paveicies. Tagad meitenes ir tik krāsainas un krāšņas.
  Un pirms došanās cīņā, skaistules noteikti strādās ar mēli ar vīrišķo pilnību. Tas ir tik jauki un enerģiski. Karojošām sievietēm patīk dzert no burvju trauka. Viņiem tie ir īsti miesas svētki.
  Tik meitenes ir labas.
  Alvīna notrieca divus padomju MIG-15 un tviterī ierakstīja:
  - Godīgas mūsu medības!
  Albīna apstiprināja taranēšanu un izdeva:
  Un tas nekad nebūs pēdējais!
  Alvīna nogāza vēl trīs padomju uzbrukuma lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tā, jūsuprāt, Dievs mīl Vāciju?
  Albīna šaubīgi pamāja ar galvu.
  - Acīmredzot ne tik ļoti!
  Alvīne iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Albīna taranēja divas padomju automašīnas un čīkstēja:
  Karš ir ieildzis pārāk ilgi!
  Alvīna loģiski piezīmēja:
  - Bet mēs nākam!
  Albīna pasmaidīja un iesaucās:
  - Tātad uzvara pienāks!
  Alvīne ar drosmīgu manevru notrieca uzreiz četras padomju lidmašīnas un čīkstēja:
  - Tas noteikti nāks!
  Albīnai vajadzēja atgādināt:
  - Pēc Staļingradas karš nenotika pēc noteikumiem ...
  Alvins tam piekrita:
  - Tas noteikti ir pretrunā ar noteikumiem!
  Albīna aizkaitināti čīkstēja:
  - Mēs sākām zaudēt!
  Alvīne aizkaitināti čīkstēja:
  - Noteikti ir!
  Albīna taranēja vēl vairākus padomju transportlīdzekļus un čīkstēja:
  - Vai tā mums nav problēma?
  Alvīna notrieca pāris krievu iznīcinātājus un izteicās:
  Mēs domājām, ka situācija ir bezcerīga!
  Albīna gaļēdāji pasmaidīja un šņāca:
  - Ko mēs tagad redzam?
  Alvīna ar nožēlu tvītoja:
  - Kaut ko nesatricināmu un unikālu!
  Albīna pazibināja pērļu zobus un atbildēja:
  - Tas, ka uzvar Trešais Reihs!
  Alvīna nogāza vēl pāris padomju uzbrukuma lidmašīnas un izveda:
  - Tiešām jāuzvar!
  Meitenes savilkās grimasē. Savulaik viņi strādāja, turklāt oficiāli karavīru bordelī. Daudzi vīrieši gāja caur sevi, un ne tikai baltā rase. Un viņiem tas ļoti patika. Nu cik tas patīk ķermenim. Bet tad prostitūtas nonāca padomju uzbrukumā. Viņi tika saņemti gūstā. Nu karstie domāja, ka viņus izvaros. Un lūk, velns divi!
  Viņi lika prostitūtām rakt tranšejas un tranšejas. Un bijušajām nakts fejām tas ļoti nepatika. Tāpēc viņi visi varēja aizbēgt. Viņi pavedināja sargus.
  Un viņi zvērēja atriebties krieviem.
  Un viņi cīnījās pret Krieviju. Tie ir tie nolādētie...
  Albīna izgāza vēl vairākas krievu mašīnas un murmināja:
  - Jūs joprojām varat dzīvot ar vīriešiem!
  Alvīne tam viegli piekrita:
  - Tas pat nav iespējams, bet vajag!
  Albīna izcēla zobus un atbildēja:
  - Bet tomēr... Ir saldi nogalināt.
  Un meitenes ar disketes kustību notrieca vēl piecas padomju mašīnas.
  Alvīne iesmējās un teica:
  - Un kad tas ir rūgts?
  Albīna nogāza vēl sešas mašīnas un atbildēja:
  - Es apprecēšos pēc uzvaras! Un dzemdēt desmit bērnus!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Un viņi dziedāja;
  Mēs esam fašisma ticības bruņinieki,
  Slaucīsim putekļos komunisma cīnītājus!
  Un kā viņi smejas, šūpodami savus baltos kalnus.
  1949. gada jūnija beigas. Vācieši cenšas izlauzties līdz Staļingradai. Uzbrukums Kalačas pilsētai. Taču drosmīgās četras meitenes stājās viņiem ceļā.
  Nataša ar basu kāju meta nacistiem granātu un dziedāja:
  - Tieši tā...
  Zoja atklāja nāves dāvanu ar kailu papēdi un piebilda:
  - Ienaidnieks...
  Augustīns padevās kaut kam destruktīvam un čīkstēja:
  - Domā...
  Svetlana ar kailiem pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Kas...
  Nataša ar basām kājām iemeta pāris citronus un kliedza:
  - krievu...
  Zoja arī padevās kaut kam enerģiskam un nāvējošam, čīkstot:
  - Pārvaldīts...
  Augustīns palaida nāvējošo, murminādams:
  - Ienaidnieks....
  Svetlana atkal padevās destruktīvajai un vjaknulai:
  - Pārtraukt!
  Nataša pagriezās un čīkstēja:
  - PVO...
  Zoja arī šāva uz melnajiem ārzemniekiem, kurus nacisti savervēja, un čīkstēja:
  - Uzdrīkstēties!
  Augustīns runāja ar spēku un niknumu:
  - Tas...
  Svetlana padevās ar panteras smīnu:
  - V...
  Nataša ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Cīnīties...
  Zoja ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un nomurmināja:
  - Uzbrukumi!
  Augustīns ierunājās un nomurmināja:
  - Ienaidnieki...
  Svetlana ar kailām zolēm iedeva kaudzi granātu un kā viņa kliedz uz plaušām:
  - Mēs...
  Nataša pieķēra sprādzienu un nošņāca:
  - Niknās...
  Zoja nogrieza nacistus un čīkstēja:
  - Sit!
  Augustīns atkal izšāva un kliedza:
  - Niknās...
  Svetlana šaujot čivināja:
  - Sit!
  Nataša ar savu graciozo, baso kāju atkal iemeta granātu un čivināja:
  - Mēs iznīcināsim nacistus!
  Zoja to paņēma un čivināja:
  - Nākotnes ceļš uz komunismu!
  Un iemeta citronu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Augustīna paņēma un izklīdināja līnijas, un viņas kailās kājas iznīcināja gar Frici:
  - Sadalīsim pretiniekus!
  Svetlana to paņēma un iemeta ar pliku papēdi, granātu kaudzi un čīkstēja:
  Sagrausim fašistus!
  Un četri turpināja šaut un mest granātas. Vācu E-75 kustējās. Mašīna ar 128 mm lielgabalu. Un nošauj sevi.
  Un meitenes meta granātas. Sagrāva nacistus. Un viņi šāva pretī. Viņi kāpa uz priekšu. Tanki atkal ripo. Pārceļ jaunāko vācu "Leopard" -1. Ļoti mobils auto.
  Bet viņa meitenes pārņēma un izsita viņu. Viņi saplēsa gabalos mobilo mašīnu ar gāzes turbīnas dzinēju. Un viņi viņu saspridzināja gabalos.
  Nataša smejoties atzīmēja:
  Mēs cīnāmies lieliski!
  Zoja tam piekrita:
  - Ļoti foršs!
  Augustīns gudri atzīmēja:
  - Mēs uzvarēsim!
  Un viņa ar basu kāju palaida prettanku granātu. Spēcīga meitene. Un viņai ir tik daudz asprātības.
  Svetlana arī ar basās pēdas pirkstiem palaida nāves dāvanu un trāpīja ienaidniekam. Ļoti agresīva meitene, rudzupuķu krāsā acīm. Viņai ir tik asprātība un spēka pāreja!
  Nataša pagriezās un pasmaidīja:
  - Par svēto Krieviju!
  Zoja ļoti aktīvi šāva un pasmaidīja, parādot pērļu zobus:
  - Es esmu tāda līmeņa karotājs, kas neizgaist!
  Augustīns arī izšāva. Pļāva nacistus un gurdēja:
  "Es esmu lielu ambīciju karotājs!"
  Un viņa izcēla pērļu zobus!
  Svetlana apstiprināja:
  - Ļoti lielas ambīcijas!
  Meitenes cīnījās ļoti ilgu laiku. Un, protams, viņi guva panākumus militārajā darbā. Tās ir absolūti krāšņas skaistules. Izcils prāts. Un viņi šauj pirmajā klasē.
  Nataša, atlaižot, domāja, ka, ja vadītājs būtu miris, tad bez Staļina cilvēku dvēselēs būtu izveidojies kāds tukšums. Tas ir tā, it kā tuvinieks būtu miris.
  Lai gan šis gruzīns bija nežēlīgs. Un viņš nedarīja visu pareizi. Par to ir pat anekdote. Kāpēc Ļeņins valkā zābakus un Staļins zābakus? Jo Vladimirs Iļjičs izvēlējās ceļu, un šis ūsainais steidzas pa priekšu.
  Šajā ziņā Staļins nebija optimālais valdnieks. Patiešām, kā to aprakstīja Ļeņins, tas bija pārāk rupji.
  Šis šefpavārs gatavo tikai pikantus ēdienus. Nežēlības ziņā tas bija abpusēji griezīgs zobens.
  No vienas puses, tas palīdzēja uzturēt disciplīnu un stimulēja partijas aparātu. Savukārt vērtīgākie kadri un spējīgākie cilvēki tika izsisti. Jo īpaši pēc kara viņi zaudēja tik lielisku menedžeri kā Voznesenskis. Kam bija vislielākie kalpojumi Dzimtenei.
  Voznesenskis, iespējams, bija ideāls vadītājs: ne tikai grūts, bet arī gudrs un izglītots. PSRS jaunākais zinātņu doktors, akadēmiķis, izcila personība. Bez Voznesenska Krievijas ekonomika kaut kā nogāja greizi. Un es nevaru uzvarēt nacistus.
  Nataša ar basu kāju meta citronu un dziedāja:
  - No debesīm...
  Zoja arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - Zvaigznīte...
  Augustīne ar basu kāju palaida nāves dāvanu un dziedāja:
  - Gaišs...
  Arī Svetlana ar basas kājas palīdzību iemeta granātu un izdeva:
  - Kristālisks!
  Nataša pagriezās un nošņāca:
  - Es tev...
  Zoja palaida nāves dāvanu ar kailiem pirkstiem, šņācot:
  - Dziesma...
  Augustīns padevās ar pliku papēdi, kas nes nāvi, un čīkstēja:
  - Es dziedāšu...
  Nataška turpināja, agresīvi dziedot:
  - Apmēram....
  Zoja ar basu kāju iemeta sprādziena paku, izklīdinot nacistus, un čīkstēja:
  - Dzimtā...
  Augustīna ar pliku papēdi iedeva granātu kaudzi, izdalīja:
  - Staļins!
  
  SKAISTA PASAULE, KURĀ NEBIJA LIELS TĒVIJAS KARŠ
  Hitlers neuzdrošinājās uzbrukt PSRS. Astrologi viņam teica, ka uzbrukums šajā četrdesmit pirmajā gadā beigsies ar neveiksmi. Bet Staļins nekad nespēs pirmais.
  Fīrers pēc Krētas ieņemšanas 1941. gada jūnija beigās uzbruka Maltai, izmantojot daudz lidmašīnu. Un izsēdināja karaspēku. Šoreiz vācieši rīkojās prasmīgi, izmantoja lielu skaitu leļļu un spēja ieņemt šo svarīgo bāzi bez lieliem zaudējumiem. Pēc tam nosēšanās un palīdzība Rommelam noritēja veiksmīgāk. Nacisti uz Āfriku pārcēla vēl četras divīzijas ar lielu ekipējuma daudzumu. Viņi ieņēma Tolbuku un uzsāka ofensīvu Ēģiptē. Un viņi varēja pārņemt kontroli pār Suecas kanālu. Vāciešu panākumi arī piespieda Franko ļaut daļām Vērmahta doties uz Gibraltāru. Un šī cietokšņa krišana noveda pie tā, ka tika atvērts īsākais ceļš uz Āfriku.
  Hitlers nolēma vispirms ieņemt melno kontinentu. Kā arī Tuvie Austrumi un Indija, kas iet caur Irānu. Kopumā tam pietiek ar pusi no simt piecdesmit divīzijām, kas tika norīkotas karam pret PSRS.
  Fīrera vīrs saņēma datus no militārpersonām, ka 1941. gada 1. maija parādē Sarkanajā laukumā šķērsoja gan T-34, gan KV-2 ar 152 mm kalibra lielgabaliem. Tas nozīmē, ka PSRS ir spēcīgāka tankos. Un jums ir jāizstrādā vesela smago mašīnu sērija.
  Tāpēc fīrers lika izveidot: "Panther", "Tiger" -2 (viņi jau strādāja pie parastā "Tiger!"), "Lauva" un supersmagais "Maus". Lai jau būtu varens zvērnīca, lai trāpītu PSRS.
  Tikmēr sagūstiet visas britu, beļģu, franču, holandiešu, kolonijas Āfrikā un Āzijā.
  Un izmantojiet kolonijas darbaspēku un resursus, lai nolīdzinātu Lielbritāniju līdz ar zemi gaisa ofensīvā.
  Britiem būtībā nebija nekā, kas apturētu vācu ordas. Jau četrdesmit pirmā gada rudenī tika sagūstīti visi Āfrikas ziemeļi. Un tas, jāsaka, ir ļoti nopietns piedāvājums reālai agresīvā Vērmahta uzvarai.
  Un ziemā nacisti sagrāba visus Tuvos Austrumus un iekļuva Irānā. Šķita, ka Staļins mēģināja iebilst pret Molotova seju, taču viņš necīnījās par Irānu. Vācieši ziemā ieņēma arī Nigēras cilpu, kā arī Sudānu un Etiopiju.
  Japāna tomēr uzbruka ASV Peru ostā, un Trešais Reihs bija spiests karot ar Ameriku. Pirmkārt, protams, zemūdeņu flote. Un tajā pašā laikā turpinot tvert. 1942. gada pavasarī nacisti iekaroja Indiju un gandrīz visu Āfriku. Jūnijā viņu karaspēks ieņēma arī Dienvidāfriku, kur būri un daudzi rasisti atbalstīja nacistus. Jūlijā krita arī Madagaskara. Vācieši pievienojās japāņiem. Tā beidzās melnā kontinenta iekarošana. Tikai Portugāle tur saglabāja kolonijas. Bet Hitlers izvirzīja Salazaram ultimātu: vai nu jūs ejat karot pret Lielbritāniju un ASV, vai arī mēs paņemsim jūsu kolonijas.
  Salazars un Franko, protams, izvēlējās cīnīties Trešā Reiha pusē.
  Hitlers vadīja uzbrukumu Anglijai no gaisa un zemūdens flotes. Aviācijā nacisti ieguva modernāku un jaudīgāku bumbvedēju Yu-188, un jaudīgais DO-217 nonāca sērijā. Arī ME-109 kļuva perfektāks. Focke-Wulf mašīna arī iekļuva sērijā ar lielu ātrumu un jaudīgiem ieročiem.
  Vācieši arvien stiprāk spieda Lielbritāniju. Viņiem bija koloniju resursi. Tika ievests viss jaunais darbaspēks un celtas rūpnīcas. Neskatoties uz to, arī Lielbritānija un ASV ražoja daudz lidmašīnu. Un karš ievilkās. 1942. gadā Hitlers vairākas reizes aizkavēja nosēšanos Lielbritānijā, un tā nekad nenotika. Turklāt nacisti vēlējās izmēģināt modernākus sava aprīkojuma modeļus cīņās ar Angliju un ASV. Jo īpaši ME-309 un Yu-288.
  Šīs mašīnas ir ļoti spēcīgas. ME-209 bija neveiksmīgs. Tā vietā tika izstrādāts modernāks ME-309. Šim lidaparātam bija liels ātrums 740 kilometri stundā un ļoti jaudīgi ieroči: trīs 30 mm lidmašīnu lielgabali un četri 14 mm kalibra ložmetēji.
  Šāda mašīna uzreiz izrādījās kara briesmonis. Šī lidmašīna īpaši veiksmīgi tuvojās Marseļai. Tas dūzis jau bija fenomens. 1942. gada septembrī viņš notrieca sešdesmit vienu lidmašīnu, uzstādot rekordu. Un pārsniedzis simt piecdesmit notriekto lidmašīnu, par ko viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un līdz jaunajam 1943. gadam viņa notriekto lidmašīnu skaits sasniedza trīs simtus. Par ko Hitlers viņam piešķīra Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem. Un četrsimt lidmašīnām viņš pasniedza Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Sasniedzot piecus simtus notriektu lidmašīnu, Marseļai tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts. Šāds apbalvojums pirms viņa bija tikai Hermanim Gēringam. Pēc tam, kad Marseļa saņēma ME-309, viņa kontu vākšana vēl vairāk paātrinājās. Sasniedzot tūkstoti notriektu lidmašīnu līdz 1943. gada maijam, Hitlers viņam piešķīra īpašu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Lielbritānija bija pakļauta spēcīgam spiedienam. ASV arī tika izspiesta. Japāna uzvarēja Midvejas kaujā un ieņēma Havaju salas. Tad samuraji kopā ar vāciešiem sagrāba Austrāliju. Un tad viņi sagrāba Panamas šaurumu. Nacisti sāka uzkrāties Argentīnā un Brazīlijā.
  1943. gada jūlijā, pārvarot vilcināšanos, Hitlers deva atļauju desantam Lielbritānijā. Viņai gāja diezgan labi. Izkraušanas laikā vācieši kaujās pārbaudīja gan Panteru un Tīģeri, gan Lauvu un Ferdinandu. "Panther" -2 un "Tiger" -2 un "Mouse", lai gan viņiem nebija laika iekļūt sērijā cīņām. Īpaši ar "Tiger" -2 lielā svara dēļ bija nepieciešams jaudīgāks 1000 zirgspēku dzinējs, kas aizkavēja tvertnes pilnveidošanu, tāpat kā "Panther" -2. "Mausam" izdevās atbrīvot, taču viņš netika līdzi piezemēšanās, un tikai izturēja testus. Bet "Tīģeriem" izdevās daudz atbrīvot. Un šī tvertne, lai arī ne gluži ideāla un diezgan smaga, izrādījās efektīva mašīna. Īpaši pateicoties augstas kvalitātes bruņām un salīdzinoši labajam sānu pārklājumam. Tas padarīja to par pienācīgu izrāvienu tvertni. Un ātri šaujošais un spēcīgais lielgabals bija labs pret kājniekiem un tankiem un nocietinājumiem. Nedaudz sliktāks bija deviņdesmit tonnu smagais Lion, kas bija pārāk smags. Tiesa, viņam ir ļoti spēcīgs un iznīcinošs lielgabals. Īpaši 150 mm kalibrs, kas ir efektīvs pret bunkuriem un bunkuriem. Arī Sturmtiger sevi labi parādīja. Šī mašīna ar bumbvedēju lieliski iekļuva nocietinājumos un ar vienu šāvienu iznīcināja visu ēku vai bunkuru.
  Kaujas debesīs parādīja ME-309 spēku un Yu-188 un Yu-288 bumbvedēju efektivitāti. Jā, un Focke-Wulf ar četriem lidmašīnu lielgabaliem un diviem ložmetējiem un jaudīgām bruņām nav slikts. Vācieši sagrāva Lielbritāniju, un kapitulācijas notika tikai divpadsmit dienu laikā pēc desanta - pārliecinoša uzvara.
  Jaunas balvas un tituli... Bet ASV vēl nav pārspēta. septembrī Hitlers ieņēma Islandi. Un vācieši pārcēlās pa salu ķēdi uz Kanādu.
  Amerikai ir pienākušas tumšas dienas. Turklāt Staļins arī netērēja laiku. PSRS pārpildīja trešo piecu gadu plānu un, pēc oficiālajiem datiem, dubultoja savu nozari. Un četrdesmit trešajā gadā ieroču ražošanas pieaugums turpinājās. Četrdesmit pirmajā gadā PSRS parādījās KV-3 un KV-5 sērijās, pēc tam KV-4 un smagākās KV-6. Attīstījās arī aviācija. Pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka Trešais Reihs nekaros ar PSRS, Staļins 1941. gada septembrī atkal atstādināja kaujas kuģu un visu līmeņu lielu virszemes kuģu būvniecības programmu. Un pēc 1943. gada, nākamajā 1944. gadā, uz ūdens nokrita jauni padomju kaujas kuģi, transporti un pat lidmašīnas bāzes kuģis.
  Un Staļins aicināja Hitleru kopā cīnīties pret ASV. Galu galā Krievijai ir visas tiesības uz Aļasku. Hitlers un Staļins satikās 1944. gada maijā Stokholmā uz neviena zemes un sarunu noteikumiem. Fīrers bija gatavs atdot Aļasku PSRS, bet ne vairāk. Staļins gribēja daļu Kalifornijas un Kanādas un ASV austrumu daļas. Pēc ilgstošiem strīdiem viņi nonāca pie kompromisa: Krievijas Aļaska un daļa Kanādas, kas ir mazapdzīvota un Hitleram tā īsti nav vajadzīga. Un ASV pilnībā sadala Vācija un Japāna. Turklāt PSRS pēc kapitulācijas saņems daļu no Amerikas zelta.
  Viņi vienojās, ka ... 1944. gada 22. jūnijā PSRS pieteica karu ASV un uzsāka iebrukumu Aļaskā. Tā sākās jauns karš. Amerika bija vājāka par vāciešiem. Turklāt jaunie nacistu tanki "Panther" -2, "Tiger" -2 tika pabeigti un iekļuva sērijā ar šaurākiem torņiem un jaudīgiem dzinējiem. Bet visperfektākā raktuves bija "Lauva" -2. Tajā Porsche novietoja torni aizmugurē, bet dzinēju un transmisiju priekšā vienā blokā, un pārnesumkārbu uz paša motora. Šī iemesla dēļ kloķvārpsta nav nepieciešama un korpusa augstums ir samazinājies. Tas ļāva nostiprināt "Lauvas" bruņas ar tādu pašu 90 tonnu svaru un ievietot jaudīgāku dzinēju ar 1250 zirgspēkiem. "Lauvas" sānu bruņas sasniedza 170 mm, bet piere - 250 mm ar nogāzēm. Amerikāņu prettanku ieroči šādu tanku neņēma pretī. Un viņš labi sevi parādīja cīņās. PSRS jau bija arī modernāks un jaudīgāks T-34-85 tanks un KV sērija. Isa vēl nav iegājusi seriālā.
  ASV tika sakauta un kapitulēta pēc izmisīgas bezjēdzīgas pretošanās 1945. gada 9. maijā. Un notika pasaules dalījums starp Vāciju, Japānu, PSRS un Itāliju, kā arī mazie satelīti.
  Pēc tam Hitlers sāka interesēties par raķešu tehnoloģijām un kosmosa paplašināšanu. Vācieši lidoja uz Mēnesi jau 1850. gadā. Un fīrera septiņdesmitajā dzimšanas dienā sākās vairāku vācu kuģu lidojums uz Marsu. Staļins nomira pāris gadus vēlāk - tā kā viņš kara laikā īpaši nesasprindzinājās, viņa ķermenis bija mazāk nolietots. Bet tomēr dzeršana, smēķēšana, nakts darbs neveicināja ilgmūžību. Neskatoties uz to, Staļinam izdevās noņemt Beriju, Molotovu, Kaganoviču un Hruščovu. Un septiņdesmit piektās gadadienas svinību laikā viņš paziņoja par Aleksandru Nikolajeviču Šelepinu par savu oficiālo pēcteci. 1955. gada augustā pēc Staļina nāves trīsdesmit septiņu gadu vecumā viņa PSRS priekšsēdētāja un ģenerālsekretāra vietu ieņēma šis komjaunatnes darbinieks un Berijas pēctecis iekšlietu ministra amatā.
  Vācijai, PSRS un Japānai bija kodolieroči un šīs trīs lielvaras plauka un necīnījās savā starpā. Tikai Itālija nonāca pagrimumā, un to sagūstīja vācieši un kopā ar kolonijām. Hitlers sagrāba arī Spāniju un Portugāli kopā ar tās kolonijām. Un tad viņi kopā ar Japānu padarīja pārējās valstis par savām kolonijām. Tādējādi sešdesmitajos gados palika tikai trīs lielvaras: PSRS, Vācija, Japāna un to kolonijas.
  Hitlers 1959. gada referendumā Trešajā Reihā nodibināja monarhiju un iedzimtu valdības formu: imperatoru un karaļu karali. Fīreram izdevās noteikt mantinieku, viņš kļuva par Vilku, kurš dzimis mākslīgās apsēklošanas ceļā 1944. gada beigās. Un, kad Hitlers nomira 1963. gadā, viņam jau bija pilngadīgs mantinieks. Tātad Vācija palika stabila un pārtikusi arī pēc Hitlera nāves. Šelepins valdīja ļoti ilgu laiku, četrdesmit gadus, un viņam arī izdevās nodot amatu cienīgam pēctecim. Un Japānā Hirohito valdīja kā reālajā vēsturē līdz 1988. gadam, un tad sāka valdīt viņa dēls. Un tad, kad dēls kļuva par vecu, kļuva arī mazdēls.
  Cilvēce ir apguvusi visas Saules sistēmas planētas. Un 2020. gadā Vācija, PSRS un Japāna 9. maijā ar kosmosa kuģu masu startēja pirmajā starpzvaigžņu ekspedīcijā cilvēces vēsturē.
  Cik daudz labāka ir pasaule, kurā Hitlers neuzbruka PSRS.
  
  KAS NOTIEK, KAD MĀJAS NOLĀD AMERIKU
  Bet vienā no pasaulēm bomzis nolaida Ameriku lāstu. Un jeņķi tika uzvarēti Midvejā. Tad viņi zaudēja Havaju salu arhipelāgu. Turklāt japāņi viņus smagi un praktiski nesastapa pretestību. Staļins, iespējams, būtu par to sajūsmā, bet ...
  Japāna, Mandžūrijā savācot vairāk nekā simt piecdesmit divīzijas, uzbruka padomju karaspēkam Tālajos Austrumos. Sarkanā armija bija spiesta steidzami pārvest uz turieni spēkus. Un nozīmīgs. Tā kā Staļins negribēja atdot Mongoliju samuraju pakļautībā. Tā rezultātā bija jāatsakās no pretuzbrukumiem pie Staļingradas un padomju pozīciju centrā. Pēc iesaldēšanas nacisti varēja ieņemt Staļingradu un līdz decembra vidum nocietināties pie Volgas.
  Japāņiem panākumi bija arī Indijā. Viņu gājiens uz Deli piespieda britus atteikties no operācijas Torch, kā rezultātā Ēģiptē iestājās klusums. Un Rommels pat aizlidoja atvaļinājumā. Viss, kā saka, nebija par labu sabiedrotajiem.
  Hitlers tomēr nolēma pieteikt totālu karu. Tāpēc viņš izvirzīja uzdevumu izveidot papildu divīzijas ofensīvai gan Āfrikā, gan austrumu frontē.
  Izmantojot ziemas mieru: Sarkanā armija cīnījās ar japāņiem, nacisti pastiprināja Rommela grupējumu. Un viņš veica apvedceļa manevru un krita no dienvidiem uz Montgomerija armiju. Šoreiz briti tika pieķerti nejauši, jo vācieši mainīja šifrēšanu, un briti to laikus neuzlauza.
  Lielbritānija februārī tika pilnībā sakauta. Cīņās vācieši izmantoja trīsdesmit pavisam jaunus "Tīģerus", kas šokēja lauvas armiju.
  Pēc Anglijas graujošās sakāves vācieši iekļuva Irākā, kā arī ieņēma Kuveitu. Arī Turcija iesaistījās karā un spēja ieņemt Sīrijas ziemeļus. Rommels radīja trieciena draudus no PSRS dienvidu flanga. Bet, kamēr vācieši veica Saūda Arābijas sagrābšanu. Un tika iekaroti visi Tuvie Austrumi.
  1943. gada 15. maijā, izceļot jaunus tankus "Panther", "Tiger", pašpiedziņas lielgabalus "Ferdinand" un modernizēto T-4, vācieši virzījās pa Volgu Astrahaņas un Kaspijas jūras virzienā. Nacisti virzījās salīdzinoši veiksmīgi. Turklāt Japāna virzījās uz priekšu arī no austrumiem un izmantoja savus daudzos un fanātiskos kājniekus. Un PSRS bija maz rezervju.
  Mēnesi vēlāk nacisti ielauzās Kaspijas jūrā un pa sauszemi nogrieza Kaukāzu. Tajā pašā laikā Turcija devās uzbrukumā. Viņas karaspēks samērā veiksmīgi virzījās uz priekšu. Viņi ieņēma Batumi un aplenca Erevānu. PSRS ienaidniekiem viss bija lieliski un veiksmīgi. Un Amerika pilnībā sabruka un tajā izcēlās pilsoņu karš.
  Līdz jūnija beigām vācieši bija ieņēmuši gandrīz visu Dagestānu. Un jūlija sākumā viņi sāka virzīties uz priekšu jau Azerbaidžānā. Un Krievijai bija arvien grūtāk.
  Azerbaidžānā padomju pionieri karoja Baku nomalē.
  Baskājaino zēnu un meiteņu atdalīšana. Un viņi cīnījās ar varonību.
  Oļegs Ribačenko, apmēram divpadsmit gadus vecs zēns, ar kailiem kāju pirkstiem meta nacistiem granātu un rēca:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Arī meitene ar sarkanu kaklasaiti Margarita Koršunova ar basu bērna kāju meta sprāgstvielu paku un čivināja:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Bērni cīnījās varonīgi, ar visu azartu.
  Arī meitene Gulčitai ar kailajiem pirkstiem meta ienaidniekam nāvējošo ieroci un čīkstēja:
  - PSRS labā!
  Un viņas pionieru kaklasaite ir tik sarkana.
  Bet, lai cik varonīgi šie pionieri būtu, fašisti augusta sākumā Baku ieņēma tik un tā. Un septembra vidū viss Kaukāzs jau bija fašistu rati kontrolē.
  Skatoties uz ziemu, vācieši neiekļuva Krievijas dziļumos, bet gan attīstīja uzbrukumu Āfrikai. Melnais kontinents ir gan dabas resursi, gan vergi. Protams, viņi gribēja viņu notvert.
  Vācieši ieguva tanku "Panther" -2. Tā vietā, lai bezjēdzīgi strādātu ar Maus, labākie dizaineri ieguldīja šajā automašīnā. Šis dizains izrādījās veiksmīgs. Spēcīgs 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71 EL, kas lielā attālumā caururba visus sabiedroto transportlīdzekļus. Un torņa frontālās bruņas ir sasvērtas 150 milimetrus. Un arī korpusa piere ir 120 mm ar lielām 45 mm nogāzēm. Un sešdesmit milimetru sānu bruņas, kas ir apmierinošas mazo lielgabalu un prettanku šauteņu lādiņu turēšanai.
  Tajā pašā laikā vācieši samazināja torņa izmērus, padarīja to šaurāku. Dzinējs un transmisija tika ievietoti vienā blokā, kas ļāva samazināt tvertnes augstumu kloķvārpstas dēļ, un rezultātā Panther svars bija četrdesmit septiņas tonnas ar 900 zirgspēku dzinēju. Un šim tankam bija jākļūst par Vērmahta galveno tanku, kas sērijā ienāca jau 1943. gada septembrī.
  Cīņas parādīja, ka šāda "Panther" ir labāka par visiem sabiedroto tankiem un bez žēluma pārspēj tos.
  Britu pretestība Āfrikā bija vāja. Ziemā nacisti sagrāba gandrīz visu melno kontinentu. 1944. gada martā viņi iekaroja Dienvidāfriku, bet maijā ieņēma Madagaskaru. Turklāt nacisti arī ieņēma Irānu ar daļu Indijas, apvienojoties ar Japānu.
  Tikmēr PSRS sagatavoja savu jauno ieroci: tankus T-34-85 un IS-2. Tātad Sarkanā armija ieguva arī lidmašīnas LA-7 un Yak-3. Tiesa, pēdējais neiedziļinājās plašā sērijā: tā kā trūka augstas kvalitātes duralumīnija.
  Un vācieši nesēdēja uz vietas. Hitlera reaktīvais iznīcinātājs ME-262 iekļuva sērijā. Resursu pārpilnība un gandrīz pilnīga bombardēšanas neesamība izraisīja reaktīvo lidmašīnu ātrāku ieviešanu un attīstību. Debesīs nežēlīgi tika sisti gan sabiedrotie, gan Sarkanā armija. Jūs nevarat pretoties PSRS reaktīvajām lidmašīnām. Un nacisti ir ļoti spēcīgi.
  Pēc Āfrikas iekarošanas Hitlers nesteidzās uzbrukt centrā. Viņš gribēja ātri ieņemt Lielbritāniju. Un tā tika sagatavota nosēšanās. Tas sākās 1944. gada 22. jūnijā. Un Staļins uzbruka nacistiem centrā un guva panākumus, metot kaujā jaunus tankus un lidmašīnas. Toties augstāko vērtējumu bija pelnījusi vācu "Panther" -2. Tas pārspēja visus padomju tankus un ir gandrīz neievainojams pierē. Un sānu bruņu vājums kompensēja ātrumu un manevrēšanas spēju. Tiger-2, kam bija līdzīgi ieroči, gandrīz tādas pašas bruņas, bet svēra par divdesmit vienu tonnu vairāk, militārpersonas noraidīja, un tā ražošana tika pārtraukta. Pēc Panther -2 vajadzēja parādīties Panther -3, smagākam, bet tam tika izgatavots gāzturbīnas dzinējs un daudz labāk aizsargāts, īpaši no sāniem.
  Padomju karaspēks nespēja balstīties uz panākumiem. Un pēc Lielbritānijas kapitulācijas vācieši pārveda papildu spēkus no Rietumiem un uzsāka spēcīgus pretuzbrukumus.
  Panther-2 izrādījās lielisks tanks un pārspēja pat padomju transportlīdzekļus IS-2, īpaši aizsargājot torņa pieri. Jā, un lielgabals bija bruņas caurdurošāks un ātrās šaušanas. Tajā pašā laikā vācu automašīnai ir ievērojamas priekšrocības ergonomikas un braukšanas veiktspējas ziņā. Tā padomju mašīnas piekāpās.
  Staļins piedāvāja Hitleram mieru ar jebkādiem nosacījumiem. Fīrers, baidoties, ka ASV radīs atombumbu, piekrita, taču uzlika PSRS apgrūtinošus nosacījumus. Jo īpaši Krievijai bija jāatdod vāciešiem visas zelta rezerves, kā arī gandrīz visa militārā tehnika. Nododiet visus karagūstekņus un bez maksas piegādājiet Trešajam Reiham izejvielas un pārtiku lielos daudzumos. Un arī Hitlers prasīja nodot visu PSRS tehniku un artilēriju, un tankus un lidmašīnas, lai Krievija kļūtu bezzobaina un droša.
  Lai gan tā izskatījās pēc padošanās, arī Staļins tam piekrita. Pēc tam nacisti vērsās pie ASV. Amerika lāsta iespaidā gandrīz nepretojās nacistiem. Karš ilga tikai dažus mēnešus un, neskatoties uz to, ka to šķīra okeāns, tas beidzās ar ASV kapitulāciju.
  Karš dīvainā ironijā beidzās tieši 1945. gada 9. maijā. Un ir pienācis miera periods. Trešais Reihs atpūtās. PSRS laizīja dziļas brūces un mēģināja atgūties.
  Tagad šajā pasākumā bija divas lielvalstis - Vācija un Japāna. Bet diviem plēsējiem vienkārši nav iespējams saprasties uz vienas planētas. Un 1953. gada 20. aprīlī pēc Staļina nāves sākās jauns karš starp Vāciju un Japānu. Līdz tam laikam PSRS bija daļēji atjaunojusi savu varu, un Staļina pēctecis Lavrentijs Berija vērsās pie Hitlera ar lūgumu palīdzēt karā ar Japānu.
  Hitlers piekrita, bet ar nosacījumu, ka PSRS saņems tikai Primoriju, Sahalīnas salu un Kuriļu ķēdi. Un vairāk neprasīs.
  Berija teica, ka viņi atdos savējos.
  Un Sarkanā armija devās uzbrukumā. PSRS sērijā bija tanki T-54 un IS-10. Nav pārāk smags, bet diezgan efektīvs. Un Sarkanā armija ir guvusi zināmus panākumus.
  Karš ar Japānu nedaudz ievilkās, lai gan Trešā reiha tehnoloģisko priekšrocību dēļ tas jau no paša sākuma turpinājās ar nacistu priekšrocībām.
  Taču Japāna tika uzvarēta tikai līdz 1956. gada 5. martam. Trešais reihs un tā divīzijas cieta smagus zaudējumus, un viņiem bija vajadzīgs laiks atpūtai.
  Tomēr visa pasaule, izņemot PSRS, jau bija Trešā Reiha kontrolē.
  1959. gadā, 20. aprīlī, fīrera septiņdesmitās dzimšanas dienas laikā, notika referendums, kurā tika nodibināta monarhija pasaulē planētas Zeme mērogā un fīrers kā imperators ar iedzimtu varu.
  PSRS saīsinātā veidā pastāvēja Lavrentija Paliča Berijas kontrolē.
  Vācieši jau paspējuši aizlidot uz Mēnesi, un 1961. gada 20. aprīlī sākās lidojums uz Marsu.
  1961. gada 1. maijā tika nogalināts Ādolfs Hitlers. Bet tas Trešajam Reiham nebija pārāk smagi. Tā kā mākslīgās apaugļošanas rezultātā iegūtais Hitlera dēls Vilks Ādolfovičs Pirmais jau bija pilngadīgs pēc jaunajiem, bet faktiski vecajiem Trešā Reiha likumiem un kāpa tronī. Trešā reiha un ar to mierīgi pastāvošās Padomju Savienības vēsture Berijas vadībā turpinājās. Pasaule ir kļuvusi savādāka, un nedod Dievs cilvēcei būt laimīgākai nekā pašreizējā divdesmit pirmās daudzpolārās pasaules murgainā realitātē!
  
  
  KAS NOTIEK, JA NIKOLAS II VALDĪŠANA TURPINĀSIES
  Slepkavības mēģinājums pret Grigoriju Rasputinu bija neveiksmīgs. Un "Svētais vecākais" izdzīvoja. Rezultātā viņš joprojām kalpoja kā neapmierinātības zibensnovedējs un februāra apvērsums nenotika.
  Un pavasarī, tiklīdz ceļi izžuva, sākās Krievijas karaspēka ofensīva, vispirms Galisijā un pēc tam Rumānijā. Skaitliski pārākie cara armijas spēki izlauzās cauri austriešu frontei un virzījās tālu uz priekšu. Ļvovu paņēma, un tad Pšemislu ielenca. Rumānijā Krievijas karaspēks ieņēma Bukaresti. Pēc tam viņus gandrīz neapturēja vācu divīzijas. Vācu fronte plaisa. Ķeizars un viņa svīta jau meklēja mieru.
  Tomēr arī Krievija ir nogurusi no kara. Lai gan šķita, ka uzvara bija īsta un tuva.
  Arī centrā viss bija gatavs ofensīvai. Un arī šeit krievu karaspēks spēja izlauzties cauri. Esam guvuši zināmus panākumus. Piespiežot vāciešus atkāpties līdz pat Vislai. Izrāviena panākumus veicināja arī vācu karaspēka pavājināšanās, ko spieda sabiedrotie no rietumiem, un daļa spēku tika novirzīta uz dienvidiem. Un ģenerāļa Korņilova iecelšana, kurš atšķirībā no saviem priekšgājējiem parādīja sevi kā ļoti spējīgu komandieri. Cara armijas uzvaras lika vāciešiem kļūt pretimnākošākiem. Un tad amerikāņi sāka spiest vairāk. Un Itālija izvairījās no sakāves.
  Tajā pašā laikā cara armija guva lielus panākumus Turcijas frontē, ieņemot gandrīz visu Mazāziju, un arī tas ir liels sasniegums. Un Austrija-Ungārija bija uz sabrukuma robežas. Rezultātā cariskā Krievija sāka vētra Konstantinopoli. Un viņa varēja ieņemt Stambulu.
  Krievu karaspēks uzbruka arī no jūras, un tos komandēja lielais admirālis Kolčaks. Izkraušana izveda Turciju no kara.
  Iedzīvotāju entuziasms pieauga. Tā kā cara-priestera autoritāte pieauga.
  Ziemā krievi atsāka ofensīvu. Centrā viņus komandēja Korņilovs. Un vāciešu aizsardzība tika izlauzta un viņi tika padzīti uz Oderu.
  1918. gada 23. februārī Vācija kapitulēja. Tā beidzās Pirmais pasaules karš.
  Krievija ar šaurumiem saņēma Mazāziju, Galisiju, Krakovas apgabalu, Poznaņu un Konstantinopoli. Kā arī reparācijas no Vācijas. Austrija-Ungārija sabruka. Radās Dienvidslāvija, paplašinājās Rumānija. Čehoslovākija kļuva par Krievijas vasali, un šajā valstī tronī kāpa cars Nikolajs II. Ungārija un Austrija saruka. Antantes sabiedrotie sadalīja arī Saūda Arābiju.
  Ir pienācis miera un radīšanas periods. Cariskā Krievija piedzīvoja strauju ekonomikas augšupeju, un tai bija rekordliels rūpniecības izaugsmes temps. Vienlaikus notika vairāki nelieli kari. Krievija un sabiedrotie pabeidza Saūda Arābijas sadali, sagraujot arābu vieglo pretestību, un cariskā impērija ieguva piekļuvi Sarkanajai jūrai. Pēc tam notika karš Afganistānā.
  Krievija un Lielbritānija sadalīja šo valsti. Turklāt, kopš Lielbritānija zaudēja, lielākā daļa Afganistānas kļuva par cariskās impērijas daļu. Nedaudz vēlāk 1922. gadā tika sadalīta arī Irāna. Turklāt Krievija saņēma piekļuvi Indijas okeānam.
  Tādējādi islāma pasaule nonāca kristiešu pilnīgā kontrolē. Un tur bija stabilitāte un labklājība. Taču 1929. gadā ASV biržā notika krahs un pienāca laiks lielajai depresijai. Kritums skāra arī carisko Krieviju, lai gan tā bija vājāka. Tajā pašā laikā Romanovu impērija gatavojās atriebībai karā ar Japānu. Krievijas cars gribēja nomazgāt kauna traipu savā biogrāfijā. Un savāca ievērojamu spēku. Admirālis Kolčaks tika iecelts par Klusā okeāna flotes komandieri. Bija arī citi lielie komandieri, lai gan Brusilovs jau bija miris. Bet bija Korņilovs, Deņikins, Vrangels, Kaleidins, Krasnovs un citi. Progresēja arī jaunais ģenerālis Vasiļevskis. Trīs kara gados viņš izveidoja labu karjeru, kļūstot par pulkvedi, un pēc tam Saūda Arābijā kļuva par ģenerāli. Pēc tam ģenerālleitnants. Un viņš bija gatavs izcelties. Karš sākās 1932. gadā 27. janvārī, kas ir simbolisks. Iemesls bija Japānas uzbrukums Šanhajai un citām Ķīnas pilsētām, kā arī mēģinājums atņemt Krievijai Mandžūrijas ziemeļus.
  Krievu karaspēks bija bruņots ar labiem tankiem un spēcīgu, tajā laikā labāko aviāciju pasaulē. Arī helikopteri. Arī Krievijas flote bija spēcīga un, pats galvenais, kaujas gatavība. Cara impērijai jau bija pārākums tehnoloģijā, kā arī armijas stiprumā un tās skaitā. Krievi bija stiprāki, un viņiem šoreiz nebija Kuropatkins, bet gan nopietni ģenerāļi Korņilova vispārējā vadībā.
  Krievijas karaspēka ofensīva bija veiksmīga. Japāņi cieta sakāvi pēc sakāves uz sauszemes. Jūrā bija grūtāk. Sākumā samurajiem bija neliels spēka pārsvars. Bet admirālis Kolčaks pa daļām nodarīja japāņiem vairākas sakāves. Un izdevās pārņemt iniciatīvu. Uz sauszemes krievi pārvietojās, uzvarot ienaidnieku pie vieniem vārtiem. Līdz sasniedzām Portartūru. Šeit kādu laiku ievilkās aizsardzība.
  Bet maijā notika uzbrukums un cietokšņa pilsēta krita. Pēc tam Korejā bija jaunas uzvaras un ofensīva. Pilnīga japāņu sakāve uz sauszemes. Un tajā pašā laikā eskadras kampaņa un no Vidusjūras.
  Tur pa priekšu visai flotei virzās iznīcinātājs. Un tajā ir tikai meitenes. Īsos šortos, basām kājām un vestēs.
  Meitenes skraida pa klāju. Viņi visi ir tik skaisti. Mati blondi, saulē balināti, āda tumša, miecēta. Krāšņas skaistules.
  Un viņu apaļie, rozā papēži pazib garām.
  Veronika, apburošā blondā laiviniece, jautāja salona zēnam:
  - Kāda Jūlija, vai tu baidies no kaujas?
  Kabīnes meitene atbildē čīkstēja:
  - Jā, es sapņoju par kautiņu!
  Veronika iesmējās un atzīmēja:
  - Bet jūs sagūstīs japāņi, un viņi apceps jūsu plikus papēžus!
  Meitene paskatījās uz savām kailajām, iedegušajām kājām un čīkstēja:
  "Sāpes mani nebiedē!" Es esmu īsta mežonīga Amazone!
  Veronika atzīmēja:
  - Tev drīz būs piecpadsmit. Drīz apprecēsies! par ko tu sapņo?
  Juliana sirsnīgi atbildēja:
  - Es gribu princi!
  Veronika savilkās grimasē.
  - Princis?
  Meitene teica:
  - Elfu princis!
  Veronika bija pārsteigta:
  - Vai jums patīk elfi?
  Džuliana pamāja ar galvu un pat uzlēca:
  - Protams, viņi dara! Viņi ir neatvairāmi!
  Veronika pasmīnēja.
  Kā ar cilvēku vīriešiem?
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju uz apsildāmā klāja:
  - Nē! Vīrieši ir tik nejauki, mataini, smirdīgi. Un elfi ir tik skaisti, maigi. Viņiem ir meitenes sejas, tik mīļas. Un kājas gludas un nemaz nav apmatotas!
  Veronika tam viegli piekrita:
  - Elfi ir tiešām jauki.
  Un meitene saspieda kukaini ar savu kailo, graciozo kāju. nosvilpa:
  "Diemžēl mums ir jātiek galā ar cilvēkiem. Un viņi ir tik neglīti!
  Juliana smējās un atzīmēja:
  - Bet kāpēc. Kabīnes zēni ir ļoti jauki. Nav smuki pieauguši vīrieši. Kad uz sejas aug mati, tas ir tik pretīgi.
  Veronika tam piekrita:
  - Pretīgi! Skaistākie jaunieši sešpadsmit gadu vecumā. Tie jau ir pietiekami lieli, lai iepriecinātu sievieti, bet vēl nav tik mataini kā vecāki puiši.
  Džuliana iesmējās un čīkstēja:
  - Kopumā puiši noteikti ir patīkami, kad tu skūpstās ar viņiem, un viņi tevi samīļo... Bet kaut kas cits vienkārši biedē! Ak, lai paliek mūžīgi bērnībā!
  Veronika stingri teica:
  - Tu būsi kaujā! Augiet kopā!
  Džulians atbildot dziedāja:
  - Meitene vienmēr esi jauna,
  Nesteidzies izaugt...
  Esiet smieklīgi, drosmīgi, trokšņaini...
  Jums ir jācīnās, tāpēc cīnieties!
  Nekad nevar zināt mieru
  Raudi un smejies nevietā!
  Es būšu pulksteņa meitene
  Lai pūš simts piecdesmit!
  Veronika iespieda baso kāju un iekliedzās:
  - Jaunība var būt mūžīga! Galvenais ir ticēt saprātam, nevis Dievam!
  Priekšā parādījās japāņu iznīcinātājs. Meitenes tūdaļ metās, zibinot plikajiem papēžiem desmit collu lielgabala virzienā. Un viņi sāka to norādīt uz ienaidnieku.
  Meitenes darbojās ātri un harmoniski. Vispār ir ļoti skaisti, kad ekipāžā ir tikai meitenes. Un viņi visi ir basām kājām, izliekti, vienkārši brīnišķīgi.
  Viņi norādīja uz ieroci un to, kā viņi uzvarēs japāņus. Tajā pašā laikā viņi atpūtināja savas noslīpētās, basās kājas.
  Lādiņš aizlidoja garām un trāpīja iznīcinātājam. Tāpat kā nūja notriekta. Kuģis kratās. Un iznīcinātājs tika sabojāts. Meitenes sāka pārlādēt ieroci. Viņi izšāva asi.
  Veronika čīkstēja:
  - Par ticību, karali un Tēvzemi!
  Un kā tas lec...
  Džuliana tviterī ierakstīja:
  - Togo domāja, ka karš, izgatavoja lielgabalu no ... tālāk!
  Un meitene ņems un pasmiesies. Atseguši zobus, pērļu krāsā. Un viņa ir jauka kaķene. Un ar basu kāju noberzēs kādu nokritušu saldējumu.
  Veronika čīkstēja un dziedāja:
  - Sirdsapziņas cietumnieki! Mēs padarīsim jūs brīvus!
  Un meitenes korī kā es ēdīšu.
  Un, mērķējot ar ieroci, viņi atkal uzspridzināja iznīcinātāju. Šoreiz viņi bija vēl precīzāki. Un samuraju trauks salūza un sāka grimt.
  Meitenes kliedza, raustīdams kailās kājas. Tas ir tāds prieks.
  Nē, Japāna tiks pārspēta, kad Krievijā būs brīnišķīgi karotāji. Un Oļegs Ribačenko un viņa draudzene cīnās Romanovu impērijas pusē.
  Oļegs un Margarita ļoti labi strādā ar ložmetējiem. Viņi šauj.
  Oļegs jautā meitenei, turpinot šaut:
  - Kā jūs domājat, vai Spartak ir labs vai slikts?
  Margarita, atlaidusi seju, atbildēja:
  - Manuprāt, tas ir vairāk labi nekā slikti!
  Oļegs, šaujot no ložmetējiem, atzīmēja:
  "Bet Roma bija lieliska kultūra. Un, ja barbaru vergi uzvarētu, kas tad notiktu?
  Margarita iesmējās, nopļāva pāris rindiņas japāņu valodā un atbildēja:
  - Tas droši vien būtu lieliski!
  Oļegs nosvilpa un atzīmēja:
  - Ne viss ir tik rožaini, kā šķiet! Diemžēl ne visi!
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Bet viss ir uz labu! Romu iznīcināja barbari. Bet tad drupu vietā radās vēl spēcīgāka un attīstītāka kultūra. Tā notika, ka progress sāka attīstīties tikai ātrāk.
  Oļegs nosvilpa, ar ložmetēja sprādzieniem nogrieza vairākas rindas un čīkstēja:
  Neviens nevar apturēt mūsu progresu!
  Puisis ar basu kāju meta granātu. Un sagrāva ienaidnieku.
  Arī Margarita ar basās kājas pirkstiem meta nāves dāvanu un ķiķināja:
  - Kas apstāsies, tas tiks saberzts.
  Zēns Oļegs Ribačenko atkal palaida paštaisītu bumbu ar kailiem bērnu kāju pirkstiem. Japāņiem trāpīja tā, ka šķita par maz. Zēns čivināja:
  - Par pirmatnējo Krieviju!
  Un parādīja mēli.
  Margarita ar ložmetēju nopļāva pusi japāņu bataljona un čīkstēja:
  - Mūsu cars Nikolajs, lai viņš ir svētīts!
  Un atkal viņš ar basu kāju metīs nāves dāvanu.
  Oļegs dziedāja, pļaujot japāni:
  - Es esmu jauns karotājs...
  Margarita to atbalstīja, trīcēdama ar basām kājām, kas tik veikli meta granātas:
  - Un es esmu karotājs no Dieva!
  Oļegs, skribelēdams japāņu valodā, jautāja:
  - Kāds ir Dievs?
  Margarita čīkstēja un atbildēja, izsitot japāni un pēc tam ar basu kāju iemetot nāves dāvanu:
  - ES nezinu! Personīgi es viņu nesaprotu. Sievietes ir izkropļotas. Un tas, godīgi sakot, ir pretīgi un nepareizi!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu, uzrakstīdams samuraju:
  - Pēc četrdesmit gadiem sievietes ir pretīgas! Godīgi sakot, man viņi nepatīk. Sievietes jaunībā ir ļoti pievilcīgas, atšķirībā no vecuma, kas viņas lutina!
  Margarita aizrautīgi dziedāja, ar kailām mazajām kājiņām metot granātu:
  - Varonībai nav vecuma! Jaunas mīlestības pret valsti sirdī!
  Oļegs, arī šaudīdams uz samuraju, paņēma to un čīkstēja:
  - Var iekarot kosmosa malas! Lai visi uz Zemes būtu laimīgi!
  Tā patiešām ir atrasties kosmosā! Kur tādi neizmērojami attālumi.
  Cariskajā Krievijā jau tiek izstrādāti projekti lidojumiem ārpus atmosfēras.
  Cara Nikolaja II laikā zinātne strauji attīstās. Cara impērija gatavojas kļūt par visattīstītāko varu pasaulē. Un Lielbritānija zaudē pozīcijas.
  Margarita smīnēdama iespiedzās. Atkal viņa ar savu graciozo kāju kā princese meta granātu un čīkstēja:
  - Mēs būsim pirmie! Tāda ir Krievija - Pallas-liktenis!
  Oļegs aizkaitināts teica:
  - Kad beidzot Linēvičs mūs atbrīvos. Jums ir jāsaglabā katra kasetne. Toties Roždestvenskis mums atveda krājumus!
  Margarita pazibināja pērļainos zobus un čīkstēja:
  - Slīpēs arvien vairāk japāņu daļas! Līdz beidzot uzvarēsim!
  Oļegs paņēma, nogrieza samuraju līniju un nošņāca:
  - Imperatora karogi! Lai Ķīnā ir arī Krievija!
  Margarita čivināja ar zobu smīnu:
  - Viss būs skaisti!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu ....
  Oļegs, rakstot uz samuraja, čīkst:
  - Uzvara ir tuvu!
  Mārgareta apstiprināja:
  - Lai tā būtu!
  Un Krievijas flote, kas jau ir sasniegusi pārākumu jūrā, spiež japāņus. Un uzbrūk agresīvi. Un trāpīja ienaidniekam. Un tad daudzi pārspēja samurajus.
  Cīnījušās arī meitenes no iznīcinātāja "Victoria". Skaisti karotāji bija puskaili, jo īpaši tāpēc, ka vasara šādos platuma grādos ir karsta un basām kājām. Patiesībā, ja meitenei ir minimāls apģērbs, viņa ir vismazāk neaizsargāta.
  Veronika šauj uz japāni un ar basu kāju met granātu. Un meitenes kāja ir tik precīza.
  Japāņi lido dažādos virzienos. Viņi kliedz un krīt.
  Arī Džuliana ar basu kāju met granātu, un samurajs nokrīt. Un karotājs ķiķinot šauj:
  - Mēs iestāsimies par caru Nikolaju!
  Vadošā uguns un burvīgā Anna. Ļoti skaista meitene, tikai biksītēs. Un viņš arī pļauj samuraju, sacīdams:
  - Mūsu cars Nikolajs būs lielisks!
  Džuliana, sasmalcinot japāni, apstiprina:
  - Obligāti būs!
  Un no viņas basās kājas nolido granāta.
  Meitenes ir brīnišķīgi supervīri.
  Šeit ir viena no tām ļoti liela un gara: Andželīna.
  Un tāda rudmate... Viņa novilka vesti un tagad viena biksēs cīnās.
  Un kādas viņai ir krūtis! Tāpat kā labākā bifeļa tesmenis ar lielām pupu zemenēm.
  Šī ir meitene, īsta ķēve. Un viņa ļoti mīl vīriešus, bet viņa necieš pastāvību. Kāpēc lai viņa nemīlētu? Ir tik jauki, kad puiši tev ķepā.
  Andželīna rūc un arī plikām zolēm izmētā veselu kaudzi granātu, šņācot:
  - Slava Krievijai un caram Nikolajam!
  Meiteņu bataljons ir foršs. Sievietes karotājas novilka vestes, un visi atsita savas krūtis. Un viņi cīnās tikai plānās biksītēs. Un cik tas ir skaisti.
  Kas var būt labāks par kailiem sieviešu ķermeņiem.
  Un vesels bataljons karotāju.
  Un japāņi krīt, piegružot krievu karaspēka pozīciju pieejas, ar saviem līķiem.
  Veronika aizrautīgi saka, pļaujot samuraju:
  Mūsu dievi soļo!
  Džuliana ar basām kājām uzmeta iznīcināšanas dāvanu un apstiprināja, zobus izliecot:
  - Krievu dievi - kara dievi!
  Anna, vadot uguni un ēdienu, iesaucās:
  - Par Krieviju cīnies un nebaidies!
  Un piemiedza viņas zaļajām acīm!
  Andželīna ar plikiem papēžiem nosūtīja veselu kasti ar sprāgstvielām, paceļot gaisā divas japāņu kompānijas, un rūca:
  - Cara impēriju nevar salauzt!
  Veronika entuziastiski nočukstēja:
  - Mūsu rase ir mūžīga!
  Un atkal viņa ar basām kājām meta granātu.
  Džuliana, šaudama un metot granātas ar savām apakšējām ekstremitātēm, šņāca, atsegdama zobus:
  - Un nāve nenotiek divreiz!
  Anna, šaudama, čīkstēja:
  - Lai senču gudrība ir ar mums!
  Un atkal ar basu kāju palaista granāta lido!
  Andželīna to paņēma un čīkstēja, atlaidusi zobus:
  - Taisnība trīsvienība un tas ir likums!
  Un aizsūtīja veselu kasti pilnu ar sprāgstvielām.
  Veronika atbildēja ar niknumu, aizslaucot samuraju no laukuma:
  - Mūžīgā Krievija, kā Ukraina Krievijas sastāvā!
  Un atkal, kā viņš sit japāņus.
  Džuliana, šaujot, čīkstēja:
  - Mūsējie necietīs!
  Un viņa arī palaida granātu lokā.
  Anna to paņēma un pasmaidīja. Iestājies rindā pie samuraja. Ar drosmi viņa tos nopļāva un čīkstēja:
  - Lai Ķīnā valda Krievija!
  Andželīna ar neprātu un sajūsmu paziņoja:
  - Un neatdos ne centimetru zemes!
  Un meitenes visas sita samurajus kā bataljons.
  Spītīgais karš turpinājās ar visu agresivitāti. Bet Krievijas armija jau izsēdina karaspēku un pārceļ kaujas operācijas uz pašas metropoles teritoriju.
  Samuraji mēģina izmest krievu karaspēku no placdarma.
  Un ņirb ar basām kājām. Viņi met granātas ar kailām ekstremitātēm. Viņi visi ir vienkārši jauki un burvīgi.
  Bet patiesībā, kāpēc meitenēm ir vajadzīgas drēbes? Kailas viņi ir daudz skaistāki, un skaistāki, pavedinošāki.
  Un es gribu skūpstīties basām kājām, tādi apaļi papēži. Un laizīt katru pirkstu.
  Šaujot un metot granātu ar basu kāju, Veronika stāsta:
  - Bāc, nesit!
  Te Džuliana pienagloja japāni un, ar kailiem pirkstiem metot granātu, iekliedzās:
  - Mūsu nelokāmais krievu gars!
  Un pusaugu meitene smējās... Viņa iedomājās, kā jauks zēns kutina viņas kāju. Jā, jutīgai sieviešu ādai ir patīkami.
  Arī rudmatainā Anna ar basu kāju meta granātu. Izklīdināja samuraju un čīkstēja:
  - Vissvētākajai Krievijai pasaulē.
  Un veselā, varenā Andželīna ar plikiem papēžiem svieda samuraju ar sprāgstvielu maisu un rībināja:
  - Par mūsu krāšņo uzvaru!
  Veronika pagriezās. Nošāva japāni un čīkstēja:
  - Tas ir mūsu pienākums!
  Džuliana ar basu kāju meta granātu un kliedza:
  - Un mēs to izpildīsim!
  Anna nogrieza dažus japāņus un čivināja:
  - Krievu ceļš uz uzvaru!
  Andželīna atkal palaida pret samuraju kaut ko smagu, rībēdamās:
  - Un mēs uzvarēsim!
  Tomēr labi, ka karstumā meitenes novilka vestes. Tāpēc viņi ir daudz glītāki ar kailu rumpi. Un miecētas, un muskuļotas. Korpusi ir tikai liets tērauds.
  Cik brīnišķīgas ir meitenes, kad viņas ir kailas.
  Un viņiem nevajag drēbes.
  Veronika pļauj daudz japāņu un čīkst:
  - Esiet slavens ar mūsu Krieviju visos vecumos!
  Juliana paņēma un ar basu kāju palaida granātu un kliedza:
  - Mūsu teritorijai!
  Lūk, Anna to paņēma un dusmās iesita:
  - Par mūžīgo un cilvēcīgo!
  Un atkal lido ar basu kāju palaista granāta.
  Tātad Andželīna arī to paņēma. Nometa granātu kaudzi. Izsita daļu samuraju, ar sitienu. Un viņa dziedāja:
  - Lidojiet debesīs, spēlējieties ar sauli - es gribu mūžīgi!
  Un četras meitenes ļoti skaisti sita. Un arī viss bataljons. Kā pavedinoši zibsnī viņu basās kājas, metot granātas. Cik skaistas meitenes ir karā.
  Un uz tiem peld dzeltena japāņu karavīru masa. Samuraju mirst tūkstošiem, bet viņi joprojām neapstājas. Skrūvējiet sevi un skrūvējiet. Cīņa ir ārkārtīgi sīva.
  Veronika šauj uz japāņiem un čivina:
  - Mūsu krievu izvēle ir gods un dzimtene!
  Džuliana, šaujot uz ienaidnieku, izliek zobus, kas mirdz spožāk nekā jūras pērles. Un saka:
  - Katrā gadsimtā varoņi bija un būs!
  Tad meitene to paņēma un vēl vairāk izcēla zobus.
  Ugunīgā Anna, šaudama uz ienaidnieku, čīkstēja:
  Mūs nevar iekarot! Nelieciet Krieviju uz ceļiem!
  Un atkal aizlido kareivnieka granāta, ko mesta basa kāja.
  Andželīna palaiž nāvējoši un slepkavīgi ar basu kāju. Un, zobus izcēlis, viņš čīkst:
  - Es ticu, ka būsim paradīzē!
  Viktorija pārtrauc varonīgo sievieti:
  - Nē! Nevis paradīzē, bet dzīvot mūžīgi uz planētas Zeme, kas kļūs par īstu, pārdabisku paradīzi!
  Un kapteine meitene ar basu kāju iemeta ļoti nāvējošu, sadrumstalotu bumbu.
  Veronika atzīmēja:
  Tu esi gudrs kapteinis...
  Un arī ar basu kāju palaida nesēju iznīcināšanu.
  Džuliana čīkstēja un pagriezās. Nogalināja japāņus. Atlikusi lielus zobus, meitene čīkstēja:
  - Es negribu būt vecene! Un es gribu dzīvot mūžīgi!
  Anna arī ar basu kāju iemeta granātu un šaubīgi jautāja blondajai meitenei:
  - Vai jums patīk mūsu pasaule?
  Juliana bez vilcināšanās atbildēja:
  - Laba ideja! Īpaši vasarā! Es mīlu sauli un brīvdienas!
  Anna tam viegli piekrita:
  - Vasarā noteikti labi! Cik labi jauniešiem!
  Džuliana ar dusmām atbildēja:
  - Jā, un lai tā ir mūžīgā vasara, kā Āfrikā! Un Āfrika būs mūsu!
  Andželīna ar kailām, muskuļotām kājām iemeta sprāgstvielas mucu un teica:
  - Lai tā būtu! Un visos laikos.
  Japāņu rindas saruka, un viņiem acīmredzami pietrūka.
  Krievijas karaspēks sāk virzīties uz priekšu pa pašu Japānas teritoriju un sagrauj samurajus, izcīnot vienu uzvaru pēc otras.
  Kā pirmais kaujā stājās baskāju meiteņu bataljons, šortos un vestēs.
  Skaistas meitenes sāka kult samuraju armiju, kas jau bija sasista iepriekšējās kaujās.
  Vispirms karotāji uzbruka baterijām. Japāņiem virsū lidoja basām kājām mestās granātas. Viņi bija ļoti asi. Un paši krievu karotāji ņēma un nometa vestes. Lai paliktu kailām krūtīm.
  Tātad gandrīz pilnīgi kailas meitenes ir gandrīz neiespējami sist. Kad sievietes āda ir kaila, viņas lodes neiztur.
  Veronika ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Es būšu čempions!
  Un kratīja savus baltos, cirtainos matus.
  Džulians arī nav tik vienkāršs. Lupanula uz japāņiem. Un tad, kad viņš ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Svētās, cariskās Krievijas vārdā!
  Un atkal viņa kratīs savas pilnās krūtis ar sarkaniem sprauslām. Un meitenes viduklis ir tievs.
  Tālāk kaujā metas rudmatainā Anna. Tāda dzirkstoša un atsaucīga meitene. Kā mest granātu ar basu kāju. Tātad samuraji izklīda uz visām pusēm. Un ripo apkārt, it kā notriekts.
  Un meitene šauj uz viņiem un čīkst:
  - Pareizticīgo un krievu dievu caram!
  Andželīna arī dauzīja. Un kaste ar gliemežvāku, ko viņa kaila, spēcīga kā vilkmes zirgs, uzmeta, aizlidoja. Un sadauzīja daudz japāņu.
  Meitenes parasti ir super, kad ir kailas un basām kājām. Bet šortos skriet pozā ir vēl foršāk.
  Un zemeņu sprauslas, tik spīdīgas!
  Viktorija arī izšaus granātu ar savām sarkanajām krūtīm un sitīs samuraju, cik vien spēs. Šeit ir meitene. Un pats galvenais, meiteņu bataljona komandieris uz iznīcinātāja. Un arī tikai biksītēs.
  Un krata kailās krūtis. Kas ir tik skaisti un seksīgi.
  Veronika paņēma un ar basu kāju iemeta granātu. Viņa pārtrauca daudz japāņu valodu un čīkstēja:
  - Akrobātika iekāpšanai!
  Arī Juliana ļoti veikli ar kailu mazo kāju meta granātu un čīkstēja, pļaujot japāni:
  - Mūsu smīns un graujošais sitiens!
  Tad kā mirdzēt zobiem.
  Un tā Anna to paņēma un izdrāzīja. Nošāva daudz samuraju. Un kā viņa to izdarīja.
  Un kā ar basu kāju palaist granātu. Un čīkst:
  Mēs neesam vergi!
  Tad viņš smiesies un rādīs mēli.
  Andželīna to paņēma un satracinātā niknumā čivināja, izspļaujot ienaidniekam lādiņus:
  - Es esmu foršākais no foršajiem.
  Un ar kailām kājām viņa palaida smagu bumbu. Viņa paņēma un uzspridzināja samurajus, tos sasmalcinot.
  Arī Veronika ņems un āmurēs Āzijas ordu. Un sasmalcina viņu kaulus.
  Meitene to paņēma un čivināja:
  - Mēs visus sagrausim!
  Un atkal no basas kājas lido letāla un unikāla granāta.
  Un sasmalciniet japāņus. Un kāpēc viņi ieradās krievu zemēs? Šeit viss pieder Krievijai.
  Džuliana ar basu kāju palaida granātu un dziedāja:
  - Slava lielajai Krievijai! Valsts domi mums nevajag!
  Sarkanā Anna agresīvi norādīja:
  - Es būšu čempions.
  Un ar meitenes basu kāju izmesta granāta visus saplacinās. Palika tikai asiņaina gaļa.
  Bet Andželīna paņēma un čīkstēja. Nogalināja kaujinieku baru. Un slaucīja kā nāves eņģelis.
  Un nomira daudz samuraju.
  Krievu karaspēks spieda japāņus no visām pusēm. Viņi drupināja un drupināja.
  Izcēlās roku cīņas. Krievu karavīri samuraju nodūra ar durkļiem. Mosin šautene ir lielisks klubs. Kas izlaužas cauri galvaskausam. Un lauzt kaulus.
  Bet īpaši skaisti cīnās meitenes ar zobeniem. Tas ir lieliski. It īpaši, ja kailas krūtis šūpojas.
  Un sprauslas ir tik rubīnainas un mirdzošas. Tāpēc jūs vēlaties uz viņiem skatīties un noskūpstīt.
  Un skūpsts bez pārtraukuma.
  Meitenes cīnās ar izsalkušo panteru niknumu, kas redz jērus. Viņi tos moka un nodīrā.
  Veronika, šaujot uz japāni, čīkst:
  -Nāvi par nāvi!
  Juliana, metot granātu ar basu kāju, piebilst:
  - Asinis par asinīm!
  Anna, rakstot uz samuraja, čīkst:
  -Aci pret aci!
  Un viņa arī ar basu kāju iemeta citronu. Viņa bija stiprāka par visiem un sarauta gabalos ar prātu.
  Un šeit nāk Andželīna. Vesela muca ar nāvējošām sprāgstvielām tiks palaists un sasmalcina ienaidniekus.
  Tad, kā viņš dzied:
  - Es esmu baskāju zilonis un ļoti foršs!
  Meitene ir patiešām spēcīga. Un viņas kājas ir kā nūjas. Kā pārvietot samuraju cirkšņos. Tie pieci metri uz augšu un uzlidoja. Metās kā no akmens palaista katapulta. Precīzāk, laikam no katapultas akmens!
  Bataljona komandiere Viktorija izšāva uz japāņiem. Viņa nopļāva dažus dzeltenos karotājus un čīkstēja:
  Mēs cīnīsimies par svēto Krieviju.
  Un ar pliku, iedegušu celi, it kā kustētos uz zodu. Un salauzt ienaidnieka žokli.
  Viktorija ir sajūsmā....
  Juliana entuziastiski saka:
  - Būs cars Nikolajs, lielākais no Krievijas cariem!
  Un viss bataljons pusplikām, basām kājām, kā rej pa plaušām, iznīcinot japāņus.
  - Lai tā būtu!
  KAS NOTIEK, KAD UZTICATIES ROMMELAM
  Rommelam tika piešķirtas ārkārtas pilnvaras un lielāka autonomija Francijā pirms sabiedroto desanta 1944. gada jūnijā. Tas viņam ļāva prasmīgi atbrīvoties no piecdesmit astoņām vācu divīzijām, ieskaitot desmit tanku un piecas SS divīzijas.
  Un sabiedrotie tika brutāli sakauti, zaudējot vairāk nekā miljonu karavīru un virsnieku vien kā gūstekņus. Turklāt nacisti sagūstīja lielu aprīkojuma masu.
  Bet pats galvenais, Hitlers un viņa svīta ieradās Francijā, lai svinētu lielāko uzvaru. Šeit viņus it kā "nejauši" piesedza sabiedroto gaisa trieciens. Hitlers, Himlers, Bormans un Gērings nomira. Un Gebelss steidzās zvērēt uzticību jaunajam fīreram un augstākajam komandierim Rommelam.
  Sabiedrotie steigā vienojās uz pieciem gadiem pasludināt pamieru ar Trešo reihu, pagaidām iesaldējot situāciju un teritorijas. Un arī atstājot Itālijas dienvidus un Sicīliju.
  Pēc tam sekoja karagūstekņu apmaiņa - viss par visiem! Kas būtiski nostiprināja vācu un it īpaši itāļu karaspēku.
  Tiesa, austrumu frontē Sarkanā armija veica veiksmīgu operāciju "Bagration", izlaužoties uz Nemanu. Bet Rommels, izdarot negaidītu triecienu dienvidu flangā, pretējos virzienos no Moldovas un Rietumukrainas, tur izveidoja lielu padomju armiju katlu.
  Staļins kļuva nervozs un sāka mest karaspēku uz dienvidiem. Rezultātā vācieši spēja izvairīties no pilnīgas sakāves un turējās pie Polijas robežām. Lai gan Sarkanā armija spēja atbrīvot gandrīz pilnībā Baltkrieviju un daļēji Lietuvu.
  Tanku un lidmašīnu izlaišana Trešajā Reihā nepārtraukti pieauga, īpaši pēc tam, kad sabiedrotie pārtrauca bombardēšanu.
  Un Panther joprojām bija pārāka par T-34-85 priekšējās bruņās un bruņu caurduršanā, kā arī pistoles šaušanas ātrumā. Panterai bija vairāk un krājumi gliemežvāku un, precīzāk, optikas.
  Tātad vācu tanki ir spēcīgi un to skaits palielinājās. Un Panther ir kļuvusi par nopietnu problēmu, jo īpaši tāpēc, ka to skaits ir dramatiski pieaudzis. Un Jagdpanther izrādījās vēl šausmīgāks, to bija vieglāk izgatavot, taču tas bija spēcīgāk bruņots un labāk aizsargāts, it īpaši pierē.
  "Jagdpanther" kļuva par lielu Sarkanās armijas problēmu. Kopumā, palaižot vaļā rietumos, vācieši steigā savāca spēkus. Rommels nolika zem ieročiem gan francūžus, gan poļus. Parādījās poļu armija un franču vienības.
  Un vācu ložmetējs bija labākais MP-44 pasaulē, un lidmašīna TA-152 kļuva par labāko daudzfunkcionālo ieroci. Daudz perfektāks par Focke-Wulf.
  Rommels solīja atdzīvināt Sadraudzības valsti. Un tas iedvesmoja poļus cīnīties par Vērmahtu. Un franči cīnījās, izmantojot kolosālo potenciālu, galvenokārt cilvēku. Nacisti arī spēja paturēt savā kontrolē Rumāniju un Ungāriju un nostiprināt Musolīni pozīcijas Itālijā, veidojot jaunas divīzijas.
  Cīņas parādīja, ka ar prasmīgu izmantošanu "Tiger" -2 nemaz nav slikts tanks. Jo īpaši tas ir ļoti izturīgs un trāpa no liela attāluma.
  Vācieši fronti stabilizēja rudenī. Un ziemā cīņas atsākās ar jaunu sparu. Šoreiz Sarkanā armija trāpīja centrā. Kaujās tika izmēģināti pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25, kā arī pirmais padomju SU-100. Padomju auto nebija slikts, un vācu mazie ar zemu siluetu bija diezgan efektīvi un veikli.
  Rommels nogrieza padomju karaspēku, kas bija izlauzies ar flangu uzbrukumu un izveidoja lielu katlu pāri. Kopumā jaunais Trešā Reiha komandieris uzminēja padomju manevrus un spēja veikt efektīvus pretpasākumus.
  Īpaši Polijā ceļi bija labāki, un vācu tanki pat ziemā darbojās efektīvāk nekā PSRS plašumos. Un tagad Fricim to bija daudz.
  Fritz reaktīvo lidmašīnu arī bija ietekme. ME-262 ir izturīgas mašīnas, un XE-162 ir ātrākās un manevrētspējīgākās. Un padomju lidmašīnas pat nevarēja panākt Arado bumbvedēju. Arī problēma. Un dienvidos vācieši atvairīja padomju ofensīvu, veidojot katlus.
  Rommels ievilināja Sarkano armiju lamatās un izmantoja lielu skaitu tanku, un Panther bija diezgan efektīva, ja to izmantoja pareizi.
  Staļins rūca aiz niknuma, bet izrādījās piekauts. Vācieši mobilizēja savus spēkus. Un tā vietā, lai atbrīvotu bezjēdzīgas raķetes, piemēram, FAA, viņi paļāvās uz reaktīvo lidmašīnu. Un tagad sarkanarmieši to dabūja gan debesīs, gan uz zemes pamatīgi.
  1945. gada maijā, izmantojot progresīvāku pašpiedziņas pistoles E-25 modifikāciju ar frontālo bruņu biezumu 120 mm un sānu bruņām 82 mm ar 88 mm lielgabalu, vācieši sāka virzīties uz priekšu Ukrainā.
  Rommels īstenoja elastīgāku okupācijas politiku, pasludinot Ukrainu par neatkarīgu valsti Trešā reiha paspārnē un iedrošinot Banderu. Tika izveidota arī Baltkrievijas marionešu valdība. Vācieši tagad sauca slāvus par āriešiem un bija viltīgi.
  Sarkanajai armijai situāciju pasliktināja piegādes pārtraukšana saskaņā ar Lend-Lease un ražas neveiksme PSRS. Jā, un Staļins šad un tad iejaucās karaspēka vadībā un kontrolē, un tam bija negatīvs raksturs.
  Ja Staļins jau bija labi orientējies stratēģiskajos jautājumos, tad operatīvajos jautājumos viņš bija diezgan vājš un praktiski nesaprata taktiku. Bet tajā pašā laikā viņš īsti nevēlējās klausīties profesionāļu padomus.
  Un vācieši izcilā komandiera Rommela vadībā izcīnīja vienu uzvaru pēc otras.
  Vasarā Fritz ieņēma visu Ukrainas labējo krastu un Kijevu. Un arī Baltkrieviju sagrāba spēcīgs trieciens. Kaut kas bija jādara, lai glābtu PSRS!
  Un tad viņa parādījās Sailor Moon ar basām kājām bikini komandā.
  Un japāņu anime meitenes tikās ar nacistiem, kuri, uzvarot Sarkano armiju Baltkrievijā, jau pārcēlās uz Smoļensku.
  Meitenes atradās pašā uzbrukuma malā un cīnījās ļoti izmisīgi.
  Viņu basās kājas meta granātas, un no nabas izlidoja zibens. Un zobeni, pagarinot, sagriež fašistu lidmašīnas. Un tad Ceilonas Mēness karotāji to paņēma un kā viņi svilpo. Notriektas vārnas kritīs virsū nacistiem. Un daži spalvu putni nokrita uz fašistu reaktīvo grifu. Un ņēma un nogāza tos.
  Ceilons Mēness agresīvi pasmaidīja.
  - Ko Frici tev nedod Smoļenska?
  Cita zila meitene iesaucās:
  - Un mēs atcerēsimies Staļingradu!
  Trešā dzeltenā meitene čīkstēja:
  - Un Sevastopoli!
  Un ceturtais iesaucās:
  - Un Ļeņingradu arī!
  Un viss bataljons basām kājām bikini skaistulī, kā izlaist zibeni no nabas. Un kā tas satrieks fašistu masu līdz nāvei.
  Šķita, ka ar tādu spēku Sarkanās armijas uzvara bija neizbēgama. Bet...
  Meitenēm no japāņu anime parādījās dēmons un teica:
  - Un krievi negrib sagraut Kuriļu salas!
  Sievietes karotājas no Japānas sarūgtinātas kliedza:
  - Kā viņi negrib spiest salas? Mēs tiekam maldināti!
  Un plikšķinot basām kājām, no priekšpuses pazuda apaļie papēži.
  Bet viņiem jau izdevās nodarīt būtisku kaitējumu nacistiem un pārtrauca ofensīvu.
  Ziemā vācieši tikai aizstāvējās. Viņiem bija ļoti veiksmīgs XE-162 debesīs, viņi turējās stingri. Uz sauszemes E-25 pašpiedziņas lielgabals vairāk vai mazāk nodrošināja aizsardzību. Tāpat kā citi tanki. "Tiger" -2 tika modernizēts, saņemot jaudīgāku 1000 zirgspēku dzinēju un perfektu transmisiju.
  Padomju T-54 vēl nebija gatavi, un IS-4 bija daudz nepilnību. Un tas negatīvi ietekmēja Sarkanās armijas kaujas spējas.
  1946. gada pavasarī nacisti mēģināja virzīties uz priekšu. Bet viņu karaspēks bija iestrēdzis progresīvajā padomju aizsardzībā. Karš arvien vairāk sāka atgādināt Pirmo pasaules karu, kad aizsardzība ir spēcīgāka par uzbrukumu un frontes līnija ir neaktīva. Vasarā arī vācieši mēģināja tikt tālāk, taču nesekmīgi. Un rudenī un ziemā Sarkanā armija jau virzījās uz priekšu un arī iegrima vācu blīvajā aizsardzībā. Turklāt Fritz jau ir pielāgojušies cīņai ziemā, un viņu aprīkojums tik ļoti "nepeldēja" aukstumā. Un "E" -50 sērijas tvertne izrādījās veiksmīga un diezgan efektīva mašīna.
  Tiesa, auto svēra gandrīz 65 tonnas, taču to kompensēja jaudīgs dzinējs, arī ļoti efektīvi 88 mm lielgabali 100EL, bruņas caurduroši, precīzi, ātrās uguns.
  T-54 vēl nav iekļuvis sērijā, un vāciešiem joprojām bija priekšrocības aprīkojuma kvalitātē. Un gaisā viņu pārsvars pieauga.
  Hafmens pēc četrsimt notriektu lidmašīnu saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantu. Pēc 500. lidmašīnas Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem.
  Četrdesmit septītais gads pagāja savstarpējās injekcijās. Rommels rīkojās piesardzīgi, cenšoties uzkrāt spēkus un Staļinu. Un visbeidzot, četrdesmit astotais gads. Sarkanā armija mēģināja virzīties uz priekšu pavasarī. Bet viņa nevarēja izlauzties cauri vāciešu blīvajai aizsardzībai centrā. Rudenī vācieši veica tikai nelielu operāciju, nolīdzinot fronti ziemeļos.
  Četrdesmit devītajā gadā padomju karaspēks pamatā mēģināja uzbrukt. Vācieši sēdēja ciešā aizsardzībā. Sarkanās armijas T-54 jau sērijā, tāpat kā IS-7, bija arī MIG-15. Vāciešiem ir uzlabotas ME-362, un HE-262, un ME-2010, kā arī TA-283.
  Notika sitienu apmaiņa. E-50 ir kļuvis modernāks. Tā svars tika samazināts līdz piecdesmit tonnām, samazināts arī augstums, nostiprināta torņa pieres aizsardzība. E-75 arī kondensējās un tā svars samazinājās līdz apmierinošam un iekļuva sērijā.
  E-100 nekad neiekļuva sērijā, tāpēc tā lielais svars radīja pārāk daudz problēmu militārpersonām.
  Vācieši turēja frontes līniju, un tagad ir sācies šī nolādētā kara 1950. gads.
  Rommels piedāvāja Staļinam mieru. Bet, protams, pieprasot atstāt Trešā Reiha tās zemes, kuras vācieši jau bija iekarojuši. Staļins piekrita mieram tikai 1941. gada robežās. Taču Rommels tam nevarēja piekrist. Tā kā izrādījās, ka miljoniem vāciešu nomira veltīgi.
  1950. gads pagāja Sarkanās armijas mēģinājumos izlauzties cauri frontei. Vācieši bija aizsardzībā.
  Rommels dažas cerības lika uz diskotēkām. Tie pacēlās jau 1945. gadā, taču izrādījās kaujas vajadzībām nepiemēroti. Bet 1951. gadā parādījās pirmās mašīnas ar četru skaņas ātrumu, un, pateicoties plūsmai ap lamināro strūklu, tās praktiski nebija ievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  1951. gadā Sarkanā armija turpināja uzbrukt nacistiem. Bet viņas mēģinājumi bija neefektīvi. Priekšējā līnija saglabājās stabila.
  Rommels gan saņēma informāciju par diskešu izmantošanu. Viņus nevarēja notriekt, bet viņi paši nešāva, bet varēja tikai taranēt gaisa mērķus. Kas gan, ņemot vērā to ātrumu, pats par sevi jau nav slikti. Bet tas nevarēja dot gaisa pārākumu pār MIG-15.
  Diskleti bija dārgi un grūti izgatavojami, un to bija maz.
  Sitienu apmaiņā pagāja arī 1952. gads, un, kad Sarkanā armija mēģināja presingot, bet tas neizdevās, Friča aizsardzība bija spēcīga.
  Turklāt vācieši karā izmantoja ārzemniekus. Un viņi komandēja diezgan prasmīgi.
  Staļins nomira 1953. gada martā. Un tas nekavējoties izraisīja nesaskaņas partijas vadībā, jo nebija oficiāla pēcteča.
  Jums ir jādalās ar ziņām. Tātad Molotovs kļuva par GKO priekšsēdētāju, Maļenkovs kļuva par Ministru padomes priekšsēdētāju, Ņikita Hruščovs kļuva par PSKP CK pirmo sekretāru, Žukovs, viņa nenoņemamais vietnieks, kļuva par augstāko komandieri, bet Vasiļevskis kļuva par aizsardzības ministru.
  Beriju drīz arestēja un nošāva.
  Taču šis arests iekšējā karaspēkā radīja zināmu apjukumu. Un Rommels deva graujošu triecienu, sagraujot Sarkano armiju.
  1953. gadā vācieši varēja ieņemt Smoļensku, un padomju karaspēks turēja teritoriju līdz pašai pilsētai Rževai. Fricam arī izdevās vēlreiz bloķēt Ļeņingradu, bet dienvidos sagrābt Ukrainu un Krimu, bloķējot Sevastopoli un sasniedzot pašu Donu. Tieši pie Donas padomju karaspēks apturēja nacistus.
  Ziemā vāciešiem beidzot pietrūka. GKO priekšsēdētājs Molotovs paziņoja, ka karš beigsies.
  1954. gadā Rommela armija virzījās uz Maskavu, taču visi Frica mēģinājumi izlauzties tika atvairīti.
  Viņiem neizdevās vētrā ieņemt Ļeņingradu.
  !955, nacisti uzbruka vēlreiz. Viņi mēģināja ieņemt Staļingradu, bet tur tika piekauti un atkāpās aiz Donas. Arī mēģinājums ieņemt Maskavu cieta neveiksmi. Arī uzbrukums Ļeņingradai bija neveiksmīgs. Nacistu zaudējumi bija ļoti lieli.
  Un 1956. gadā Trešais Reihs atkal devās uz aizsardzību. Un jau Sarkanā armija mēģināja uzbrukt Rommela pulkiem. Bet viņai arī pietrūka spēka. Arī zaudējumi bija milzīgi. Un 1956. gadā frontes līnija nekustējās.
  1957. gadā vāciešiem bija jauni tanki Leopard, bet PSRS - T-55 sērijā. Šai mašīnai bija jaudīgāks lielgabals ar 107 mm kalibru. Parādījās arī modernāks IS-12. IS-10 ir jaunināts.
  Vācu "Leopard" bija modernāka jaunās paaudzes mašīna, bet joprojām nepabeigta. Parādījās arī iznīcinātāji ME-562. Ar jaudīgākiem ieročiem nekā iepriekš un lielu ātrumu. Tāpat kā vieglais XE-462. Arī ļoti pieklājīgs cīnītājs, un viegls. PSRS viņi līdz šim ir izgājuši cauri MIG-15 modernizācijai, neizņemot no sērijveida ražošanas vēsturē masīvāko padomju lidmašīnu aviācijas vēsturē. Karš ievilkās.
  1958. gads jau ir sācies... Briesmīgi, cik daudzu cilvēku ciešanas turpinās.
  Rommels kopumā piekrīt mieram, bet ar visu vāciešu iekarotā paturēšanu. Molotovs un viņa komanda tam nepiekrīt.
  Uz akmens atrada izkapti. Un zaudējumi pieaug.
  Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu, taču nespēj izlauzties cauri blīvajai aizsardzībai. Rudenī vācieši mēģina atkal ieņemt Ļeņingradu, taču viņu uzbrukumi tiek atvairīti.
  Jau 1959. gads steidzas kā vilks. Jā, laiks karā plūst pa lāsēm, bet tas paiet nemanot un nav ko atcerēties. Rommels jau ir novecojis. Un Molotovam ir daudz gadu padomju vadības amatā. Bet karš joprojām turpinās.
  Sarkanā armija joprojām izmanto MIG-15, taču turpina to modernizēt. Parādījās arī modernākas raķešu un pretgaisa sistēmas. Un pats galvenais, satelīts jau varēja palaist zemā Zemes orbītā. PSRS jau bija ballistiskās raķetes, kas spēj trāpīt Berlīnē. Tomēr tāpat kā vācieši.
  Atombumba netika izstrādāta, jo ASV neticēja tās realitātei un nevēlējās tērēt naudu.
  Un Trešais Reihs un PSRS nebija līdz tik dārgiem projektiem.
  Tas notika jau 1959. gadā, un pasaulē vēl nav kodolieroču. Lielbritānija ir iegrimusi koloniālajos karos, izmisīgi tiecoties saglabāt savu impēriju, un ASV naftas un gāzes monopoli kavē kodolenerģijas attīstību.
  Tā notika, ka pasaule joprojām ir bez atombumbas. Lai gan varbūt tieši viņas izskats varēja izbeigt šo sasodīto, infernālo karu. Kurā jau gājuši bojā daudzi desmiti miljonu cilvēku.
  Citās frontēs ASV un Lielbritānija karoja ar Japānu. 1946. gadā ASV izsēdināja karaspēku Uzlecošās saules zemē, bet samuraji tos iemeta jūrā.
  Japāna turpināja bombardēt un bombardēt. Bet viņa atteicās kapitulēt.
  1950. gadā ASV atkal nolaidās krastā, šoreiz labāk sagatavojoties un izmantojot daudz lielāku kuģu skaitu, lidmašīnu un citus spēkus.
  Japāna pretojās vēl pusotru gadu. Tokija bija viena no pēdējām, kas krita, un imperators izdarīja sev hara-kiri. Bet arī pēc tam miers nenāca. Japāņi sarīkoja īstu partizānu karu amerikāņu okupantiem.
  Tas viss vājināja Ameriku un Lielbritāniju, un tās neiejaucās karā starp PSRS un Trešo Reihu. Rommelam joprojām ir visas Eiropas resursi. Un, ņemot vērā Krievijā okupētās teritorijas, cilvēkresursu ir daudz vairāk. Tiesa, pret nacistiem notiek sīvs partizānu karš. Un pat viltīgāka un elastīgāka politika okupētajās teritorijās nepalīdz Fricim tur nostiprināties un apspiest partizānus.
  1959. gada 1. septembrī apritēja tieši divdesmit gadi kopš Otrā pasaules kara sākuma. Sarkanā armija virzījās uz priekšu Ļeņingradas virzienā. Vācieši vēlreiz mēģināja ieņemt Maskavu.
  Cik ilgi var cīnīties? Tas ir tikai murgs.
  Katrā ziņā ierakumā sēž padomju meiteņu bataljons. Un atspoguļo nākamo Vērmahta uzbrukumu.
  Nataška Sokolovska izšauj no AK un aizkaitināti saka:
  - Nu, cik ilgi šis sisenis tupēs?
  Zoja loģiski atbild, izšaujot no granātmetēja un salaužot vācu automašīnas kāpuru:
  - Droši vien, līdz pēdējam karavīram!
  Augustīns, šaujot uz nacistiem, atzīmēja:
  - Tāds murgs nevar ilgt mūžīgi!
  Un rudmatainā meitene ar basu kāju meta ļoti nāvējošu granātu, saplēšot nacistus mazos gabaliņos. Tad viņa smaidot atzīmēja:
  - Nē, mums tiešām viņi visi jānogalina!
  Arī Svetlana ar savu kailo, noslīpēto kāju palaida slepkavniecisku citronu. Viņa saplēsa Frici un atzīmēja:
  - Varbūt mēs nogalināsim ... Ja mēs paši nelocīsimies!
  Četras sievietes karotājas cīnās bikini. Viņi izskatās kā jaunas un ļoti skaistas meitenes. Bet viņi pastāv jau ilgu laiku. Viņi karo kopš četrdesmit pirmā gada, un viņiem jau ir pamatīgi noguris šis karš. Un pirms tam viņi jau bija karojuši Spānijā. Viņi arī tika apbalvoti.
  Un tagad tik daudzus gadus - vairāk nekā astoņpadsmit gadus viņi cīnās pret fašismu nevienlīdzīgi. Un šķiet, ka šai malai nekad nebūs gala.
  Nataška atcerējās, kā viņa, būdama meitene, Pirmā pasaules kara laikā, nesa paciņu uz cara armijas bataljonu.
  Šķiet, ka viņas basās kājas jau ir pieradušas pie visa. Un, ja jūs dienā nostaigājat piecdesmit verstas, jūsu ikri sāp, un jūsu zoles, kaut arī ir sastingušas, sāk niezēt un sāpēt.
  Turklāt tu esi izsalcis. Tikai ūdens no strauta un ogas. Bet vasarā nekā. Bet pamēģiniet ilgi staigāt basām kājām pa sniegu. Kad pirksti kļūst sarkani un zili no aukstuma. Un tikai pastāvīga kustība un ieradums rūdīt no zīdaiņa vecuma glābj no apsaldējumiem.
  Nataša atcerējās arī cara laikus. Tajos bija kaut kas labs. Jo īpaši cara rublis būtu bijusi stabila valūta, un cenas svētītā cara Nikolaja II laikā neauga. Katrā ziņā pirms kara ar vāciešiem. Un šī stabilitāte palīdzēja zemniekiem uzkrāt naudu šim vai citam pirkumam. Un gandrīz visu varēja nopirkt uz kredīta. Tāpēc vēl nav fakts, ka padomju varas laikā tā kļuva tik laba.
  Augustīna ar basu kāju meta slepkavas dāvanu - nāvi. Viņa saplēsa tos gabalos vāciešu un viņu algoto karavīru masu un īgni sacīja:
  - Visas slepkavības un slepkavības! Un dvēsele prasa ko citu!
  Augustīns piedalījās Portartūra aizsardzībā. Tāda viņa ir cīņas meitene. Un meitene ir mūžīga. Lai saglabātu jaunību, raganas nevelk kurpes nevienā, vissmagākajā salnā. Un tas ir viņu universālais noteikums.
  Un, kad esi basām kājām, tevi neaizņem ne lode, ne vecums. Un jūs paši kuljat pretiniekus kā labības kūlus.
  Viņa atcerējās šo cīņu ar japāņiem. Cita meitene, gandrīz bērns, šauj, tēmējot ar šauteni uz samuraju ar tievām, bet stiprām rokām.
  Un japāņi turpina kāpt un kāpt, piepildot visas pieejas ar līķiem. Boreiko, labi darīts. Viņš ar zobeniem no abām rokām cirta samurajus, kā leģendārais Iļja Muromets.
  Ap viņu auga vesels līķu kalns. Japāņi joprojām viņu ievainoja ar durkļiem un izmeta. Bet Boreiko izdzīvoja. Pēc atgriešanās no gūsta viņš cīnījās ar vāciešiem Pirmajā pasaules karā. Un tad lāča pēdas tiek zaudētas. Tagad, ja viņš ir dzīvs, viņš jau ir diezgan vecs. Un Augustīnam nav vajadzīgi gadi. Līdz šim viņa izskatās kā muskuļota un gara meitene. Un pat saņemot brūci, viņas āda sadzīst bez rētām un jebkādām pēdām.
  Augustīna atcerējās, kā viņa ar durkli iedzinusi japāņiem vēderā. Un viņš tā kliedza. Un viņa ir rudmataina un jauna, bet jau stipra un diezgan gara, tā kā samuraju draugam lādēs ar pliku papēdi zodā. Viņš to paņēma un sabruka, un nokrita tik neveiksmīgi, ka japāņu bajonete iedūrās viņam mugurā.
  Pēc tam Augustīns šāva uz japāņiem, nepalaižot garām. Bet viņu bija pārāk daudz. Un viņi sakāva krievus.
  Augustīns pat tika saņemts gūstā. Viņu sāka pratināt. Pēc sastingušo pēdu ieeļļošanas viņiem piecēla cepeškrāsni.
  Augustīna spēja atturēt savus kliedzienus. Viņa iedomājās sevi kā Orleānas kalponi, kura spīdzināšanas laikā tikai smejas un smaida. Augustīns tika pakārts uz plaukta un sists ar pātagu. Bet viņa tikai pasmējās, atbildot.
  Beigās samurajs atstāja viņu vienu un pat noņēma ķēdi kā cieņas zīmi pret viņas drosmi. Un Augustīns to izmantoja, nogalināja divus sargus un aizbēga.
  Tad viņa cīnījās Kuropatkina armijā. Es tiešām gaidīju uzvaru.
  Bet Kuropatkins it kā speciāli gribēja zaudēt. Samuraji zaudēja divreiz vairāk nogalināto nekā cara armija, bet beigās krievi tika uzvarēti. Ak, kāds tas bija par karu - krievi cīnījās drosmīgi, parādot sevi kā labākos karavīrus pasaulē, ar vissliktāko komandu!
  Augustīna ar kailiem pirkstiem atkal meta nacistiem granātu un rūca:
  - Lai mums veicas!
  Zoja teica:
  - Zināt, kā atdot!
  Arī zeltmatainā meitene ar savu graciozo, baso kāju, murrādama, meta citronu:
  - Slava Dzimtenei!
  Zoja arī daudz ko redzēja. Kur viņa cīnījās. Cīnījies ar japāņiem un pilsoņu karā. Tur viņa satika Augustīnu. Un daudz uzzināja. Tur viņiem pievienojās Nataša un Svetlana. Tātad parādījās leģendārais četrinieks. Un Sarkanā armija lielā mērā ir viņiem pateicoties, un tā sāka uzvarēt.
  Zoja atkal ar basu kāju meta granātu. Es uzsitu Leopardam, un viņš uzskrēja savam kolēģim.
  Meitene ar zeltainajiem matiem čivināja:
  - Lai mana Dzimtene ir lielā godībā!
  Un viņa parādīja Fricim savu mēli. Vispār Zoja bija pārsteigta, cik daudz problēmu ir Krievijai. Viss sākās ar karu, kad Japāna uzbruka Krievijai.
  Pēc tam Krievija vētra. Zoja Portarturā nenokļuva, bet cīnījās Kuropatkina armijā. Pirmajā lielajā kaujā krievi atvairīja visus japāņu uzbrukumus un nodarīja tiem lielus zaudējumus. Bet tad samuraji sāka apiet cara armiju, un Kuropatkins atkāpās.
  Bet kā gan neatcerēties Aleksandru Suvorovu, kurš pats uzbruka ienaidniekiem. Suvorovs uzbrukumu uzskatīja par spēcīgāku par aizsardzību. Kuropatkins izrādījās neadekvāts komandēšanai. Un Zoja izrādīja drosmi un personīgi nogalināja japāņus ar ieroci un nodūra ar bajoneti.
  Bet īpaši daudz samuraju viņa spēja nogalināt ar ložmetēju. Tas bija tik lieliski. Un viņa tos pļāva kā izkapti.
  Zoja atkal iemeta granātu ar savu kailo, graciozo kāju un dziedāja:
  - Slava manai dzimtenei! Māte mīl savus bērnus!
  Svetlana ir vecākā no tām. Dabīga blondīne ar sniegbaltiem matiem. Viņa arī piedalījās Krimas karā un aizstāvēja Sevastopoli. Tik sen tas bija!
  Tad viņa vēl bija gandrīz meitene, basām kājām saplēstā kleitā, viņa cīnījās ar pārākiem ienaidnieka spēkiem. Svetlana un pati pirmā četriniekā kļuva par raganu. Un tas viņai ļoti palīdzēja cīņā. Uzbrukumā devās briti, franči, turki. Un viņš šāva uz viņiem ar primitīvu šauteni un trāpīja. Un tad sadurts ar durkļiem. Un viņa nogalināja savus ienaidniekus. Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa meta paštaisītas bumbas. Tajā karā krievi spēja turēt Sevastopoli gandrīz veselu gadu un tik ļoti nogurdināja sabiedrotos, ka viņi karu pārtrauca.
  Bet Krievija pēc tam atdeva Donavas deltu. Un pirmo reizi pēc ilga laika tā izrādījās zaudētāja puse.
  Un tad viņi pārdeva Aļasku. Svetlanai šķita, ka pasaules gals vispār tuvojas.
  Bet gadi ir pagājuši. Krievi sakāva turkus un atguva Donavas deltu. Atkal cīnījās Svetlana, krāšņa, baskāju blondīne. Un būt raganai ir labi - ne lodes, ne vecums, ne kaites neaizved. Un jūs uzvarat sevi rotaļīgi. Un vienkārši plīvo spārnos.
  Svetlana atkal ar basu kāju meta granātu un rūca:
  - Būs jauni gadsimti,
  mūsu griba ir stiprāka par tēraudu ...
  Izrāva muļķi
  Sveicināts biedri Staļins!
  Bet tagad Staļins ir prom. Vissvarīgākais Molotovs. Lai gan viņš nav tāds diktators kā Staļins. Un augstākais virspavēlnieks Žukovs. Un Rommels joprojām ir komandieris. Bet viņš vēl nespēj izlauzties cauri Sarkanajai armijai!
  Nataša arī ar basu kāju meta nāvējošu granātu un čivināja:
  - Mēs atdosim savu dvēseli, sirdi, atdosim savai Svētajai Tēvzemei! Mēs stāvēsim un uzvarēsim, un nežēlosim savas dzīvības!
  Karotāji cīnās. Nē, šodien Rommela bari nepārkāps savu aizsardzību. Viņi izmisīgi cīnīsies un uzvarēs. Un lielā Krievija tiks slavēta.
  Zoja čivināja, ar kailiem pirkstiem mētādama ar citronu:
  - Spoža cerību saule
  Atkal paceļas pār valsti...
  Krievija uzvar tāpat kā iepriekš
  Vērmahta vanagi sit!
  Nataša gudri atzīmēja:
  -Tu kā vienmēr esi skaista meitene ar zelta matiem!
  Zoja dziļi ievilka elpu. Atcerējos, kā devos izlūkos pret japāņiem. Un paņēma ieroci. Un izkulsim no tā samurajus.
  Viņi tos pļāva mežonīgā neprātā. Es toreiz ļoti sajaucu. Un tomēr viņa tika sagūstīta.
  Viņas draudzene tika uzvilkta uz plaukta, un viņas papēži tika apdedzināti ar karstu gludekli. Bet Zoja drosmīgi turējās un nevaidēja un nekliedza. Un pat baltums no karstuma stieples aizmugurē nelika viņai runāt.
  Pēc spīdzināšanas Zoja tika saslēgta važās un nogādāta Tokijā. Bet karavīram izdevās aizbēgt. Viņa sacīja virsniekam, ka it kā zina, kur Kuropatkins, atkāpjoties, paslēpa Krievijas armijas kasi. Nu viņš to nopirka. Lai ne ar vienu nedalītos, viņš Zoju aizveda mežā rokudzelžos un ķēdēs. Meitene nav tik vienkārša. Viņa uztvēra mirkli un ar savu kailu, apaļo papēdi iesita virsniekam pa zodu un nocirta to. Tad viņa paņēma atslēgas un atvēra roku dzelžus, aizbēga.
  Alkatība nenoved pie laba, un Zoja turpināja nogalināt japāņus.
  Bet tagad nacisti ir acīmredzami izsmelti. Četras raganas meitenes padarīja tās diezgan retas. Tik daudz tanku sitās. Un tad viņa sāka gāzt uzbrukuma lidmašīnu.
  Meitenes unisonā dziedāja:
  - Krievu ērglis virs planētas,
  spārni, izpletušies, pacelsies ...
  Nu, mānīgs pretinieks,
  Būs uzvarēts, salauzts!
  Vecs, sirms Rommels apskata frontes karti. 1959. gada 2. septembris Un karš joprojām turpinās, un Maskava nav ieņemta. Staļina vairs nav, un formāli galvenais GKO priekšsēdētājs ir Molotovs. Bet viņš ir tikai pirmais starp līdzvērtīgiem. Staļina amati ir sadalīti, un augstākais komandieris Žukovs. Un Rommels cīnās pret viņu. Lai gan ir arī aizsardzības ministrs Vasiļevskis. Un partiju vada Ņikita Hruščovs. Un valdības vadītājs Maļenkovs. Ir arī PSRS Augstākās padomes Prezidija priekšsēdētājs un formālais valsts vadītājs Bulgarins.
  Jā, pret Rommelu pulcējās raiba kompānija. Un tas ir jāsalauž. Bet PSRS nepiekāpjas. Un Trešais Reihs ir izsmelts, tāpat kā Krievija.
  Bet mieru nevar panākt. Rommels vēlas teritoriālo pārņemšanu. Padomju valdība spītīgi uzstāj uz nulles variantu.
  ASV tagad ir krīze, viņi nekur netiek. Un Lielbritānija ir iegrimusi koloniālajos karos. Tātad Otrajam pasaules karam nav gala.
  Un viņas divdesmit pirmais gads jau ir sācies.
  Zināmas cerības bija saistītas ar Leopardu ģimeni. Bet šī tvertne sevi neattaisnoja. Vēl viena iespēja bija RE-50 tvertnes izstrāde. Jaunās idejas būtība ir radīt piramīdveida mašīnu, kas ir praktiski necaurejama no jebkura leņķa. Tas varētu būt labs atradums. Tieši ar piramīdveida RE ģimeni Rommels saistīja cerības uz uzvaru pār PSRS.
  Bet vecie tanki joprojām cīnās.
  Bet viņiem ir labi cīnītāji.
  Gerda, Šarlotes, Kristīnas, Magdas ekipāža - četras meitenes - pirmo reizi izmēģināja sevi T-3 uzbrukuma Polijai laikā 1939. gadā. Vācu mašīna toreiz vēl bija diezgan vāja. Meitenes vairāk šāva uz kājniekiem, izmantoja trīs ložmetējus.
  Gerda, šaudama uz poļiem un pļaujot viņu kājniekus un jātniekus, iesaucās:
  - Es esmu karotājs ar tūkstoš velnu galvā!
  Šaušanas laikā Šarlote atzīmēja:
  Tas viss ir interesanti, bet...
  Gerda ar basu kāju meta poļiem granātu un čīkstēja:
  - Ko bet?
  Rudmate atbildēja:
  - Bet tagad mēs esam kļuvuši par raganām, un ko tas mums dod?
  Gerda, blonda meitene, sprādzienā nopļāva poļus un loģiski atbildēja:
  "Tagad viņi mūs tik viegli nenogalinās!"
  Arī Kristīna ar ložmetēju iesita poļiem un atzīmēja:
  - Vai saglabāsim mūžīgo jaunību?
  Magda, pārliecinoši vadot automašīnu, atbildēja:
  - Protams, jā! ES pārbaudīju! Viņa sev ievainoja brūci, un viņš pazuda bez vēsts!
  Gerda, labprātīgi kapādama poļus, apstiprināja:
  - Tieši tā! Tagad mēs neesam tikai cilvēki, bet esam kļuvuši par pārcilvēkiem!
  Šarlote, kapādama poļus, iekliedzās:
  - Es esmu Supermens!
  Un atkal viņa ar basu kāju meta slepkavniecisku granātu. Jā, meitene izšķīrās un acīmredzot vairs nejoko.
  Kristīna, nogriežot poļus, atzīmēja:
  - Dzimtene ir ļoti laba!
  Un skaistas zeltaini sarkanas meitenes kaili kāju pirksti palaida citronu.
  Magda arī iedeva pagriezienu, nocirta poļus un čīkstēja:
  - Esmu tipisks čempions!
  Un arī ar basu kāju viņš metīs granātu, kas visu nogalina un iznīcina.
  Četri Polijā drosmīgi cīnījās un pat ieņēma Varšavu. Bet ar to nepietika.
  Pēc Francijas Gerda un Šarlote Rommela korpusā devās uz Āfriku.
  Meiteņu rota no speciālā SS bataljona "Tigers-Barracudas" ar transporta lidmašīnu Me-323 izlidoja uz Tunisiju. Visas sievietes karotājas bija kā sērkociņš, jaunas un vēl nebija precējušās. Pārsvarā gara auguma sportiskas blondīnes, vācu tautas krāsa, tās asinis un sula.
  Citu karotāju vidū izceļas divas meitenes, medus blondīne un ugunīga rudmate, kuras, starp citu, arī ir goda pjedestāla cienīgas ar savu skaistumu un nopietnību acīs. Ja visi pārējie karotāji būtu starp salīdzinoši pieredzējušiem cīnītājiem, kuriem izdevās šņaukt šaujampulveri Francijā un Balkānos. Bet ne tā, lai pārāk daudz karadarbības īslaicīguma un vēlmes trūkuma dēļ sūtītu meitenes iekšā.
  Viņi jau bija cīnījušies, šīs divas bija ļoti jaunas, pēc izskata, gandrīz meitenes, pēdējās, kas nomainīja uzlidojumā bojāgājušos. Protams, viņi arī bija apmācīti ar visu vācu pedantismu, bet viņi tik un tā bija tik nevainīgi, jo izskatījās, ka viņiem ir knapi sešpadsmit. Īstas rozes pamestas tuksnesī. Bet tajā pašā laikā viņi cīnās gandrīz divus gadus.
  Ugunīgi sarkanā "barakudas tīģerene" jautāja savai blondajai draudzenei:
  - Lielbritānijas armijā ir daudz melnādaino. Viņi ir ļoti rupji un nežēlīgi, bet iedomājies, Gerd, kas notiks, ja tevi notvērs un sāksies spīdzināšana?
  Medus blondīne mierīgi atbildēja:
  - Es centīšos, lai Šarlote mani nesagūsta, bet, ja tā joprojām ir Kunga griba, es ienaidniekiem neko nedošu!
  Sarkanmatainā Šarlote čukstēja:
  - Klīst runas, ka drīz austrumos sāksies liels karš ar Krieviju. Un karaspēks jau tiek vilkts uz augšu, koncentrējot spēkus. Nav brīnums, ka tik daudz kājnieku tika iesaukti armijā, meitenes stāsta, ka ciemos vīriešu tikpat kā vairs nav palicis!
  Gerda ar nopūtu piekrita:
  - Jā, tas būtu šausmīgi! Karot ar krieviem: nežēlīgi un fanātiski, ar saviem nebeidzamajiem plašumiem un bargajām ziemām... Tas būs kaut kas šausmīgs!
  Rudmate atbildēja:
  - Krievi nespēja sakaut pat niecīgo somu armiju, un mēs uzvarējām lielākos ienaidnieka spēkus! Visa Eiropa jau ir zem mums, un Rommels grauj britus Āfrikā. Kāpēc tu domā, ka zaudēsi?
  Gerda negribīgi atbildēja:
  - Krieviem ir liels iedzīvotāju skaits un plaši plašumi. Viņi absorbēs pārāk daudz karaspēka! Un ja mums nepaspēs pirms ziemas ieņemt Krievijas galvaspilsētu, tad mūsu karavīri vienkārši nosals, un tehnika satrauksies un iegrims sniega kupenās, tas būs elementāri briesmīgi!
  Šarlote enerģiski pakratīja galvu.
  - Ak, nerunā par tādām nejaukām lietām, labāk nodziedāsim kādu romantiku. Par mīlestību...
  Gerda nevainīgi pasmaidīja un piekrita:
  - Protams, mēs dziedāsim vislabāk!
  Barracuda Tigress meitenes dziedāja savās skaidrajās, kristāla balsīs:
  Pērļaina, trīcoša frizūra,
  Es uztraucos, manas krūtis trīc!
  Es esmu meitene kā bailīgs bērzs,
  Man ir bail kustēties un elpot!
  
  Un ko svaigais vējš čukst ausī?
  Basām kājām zem kājām krakšķ smiltis...
  Un uz planētas nav manis laimīgākas,
  Kad es eju ar tevi mežā!
  
  Atklāj man lielu noslēpumu, mīļotā,
  Kā tev izdevās apburt sirdi!
  Bet tava seja ir tik skumja?
  Visplānākais grumbu pavediens pārgāja pāri pierei!
  
  Jauneklis man atbild ar mokām;
  Karš jūs šķirs uz ilgu laiku!
  Lai atrastu mums vietu paradīzes mežos,
  Sātans ir jāuzvar ellē!
  
  Atbildot, slaids bērzs pamāja,
  Tu man esi vairāk nekā draugs!
  Lai gan cīņas iznākums var būt asarīgs,
  Bet Dievs Jēzus gans ir ar mums!
  
  Izkliedēsim dēmonu elli - ļaunās ēnas,
  Lai birzis zaļi zied!
  Glāstīja manus iedegušos ceļgalus
  Turi mani cieši mīļā!
  
  Un viņš atbildēja kā jaunava pa jokam:
  Viņš teica, izplatoties zariem;
  - Gaidīsi mani gadu, balodi?
  Karstu dzērvju kārdinājums ir spēcīgs!
  
  Atbildot, es viņam tik stingri teicu:
  - Es nebūšu civilists pie mašīnu stenda!
  Un man patīk militārais ceļš,
  Es gribu cīnīties, uzvarēt ļaunos!
  
  Nonācu pie lietas - nocirstu zarus, bizes,
  Viņi man iedeva jaunu mašīnu ar disku!
  Lai gan zāle raud kā rasas pērles,
  Kāpēc nevainība - ir kļuvis kā karavīrs!
  
  Tad, ka Dzimtene man ir dārgāka par visiem,
  Dzimtene virs zvaigznēm deg dvēselē!
  Tā nav iekšpuse, kur baroties pa gultu,
  Un nakšņot ar šauteni būdā!
  
  Uzvara nāks, es tam stingri ticu,
  Galu galā mūsu lietai vienmēr ir taisnība!
  Nu, smaidiet priecīgāk, puiši,
  Mūs sagaida labs liktenis, ticiet man!
  Visa ģimene dziedāja viņiem līdzi, kamēr meitenes kratīja galvas un sita plaukstas. Bet tad viņu idille pārtrūka, sirēna gaudoja un debesīs parādījās angļu lidmašīnas! Spitfires mēģināja uzbrukt piegādes karavānai. Viņiem pretī drosmīgi metās pavadošā pavadoņa ME-109. Ugunīgi sarkanā Šarlote aiz prieka pat lēkāja:
  - Šeit sākas cīņa gaisā! Būs forši!
  Gerda satraukti apstiprināja:
  - Tagad mūsējie, viņi piekāpsies!
  Bija astoņpadsmit angļu Spitfire un piecpadsmit vācu Messeri, nav lielas atšķirības. Tika sasisti ložmetēju sprādzieni un lidmašīnu lielgabali. Šarlote iesmējās un norādīja ar pirkstu:
  - Paskaties, kā mūsējie tās kula! Skaistums!
  Gerda filozofiski teica:
  - Cīņā uzvarēs nevis stiprākais, bet gan pietiekami zemiskākais, lai to provocētu, bet pašam neiebrauktu!
  - Karš ir sacensības, kurās visi tiek diskvalificēti jau pirms starta! Atbalstīja Šarloti.
  Viņš no angļu "Spitfires" jau bija aizdedzies un sāka krist, pēc viņa sāka krist vācietis... Cīņa sāka uzliesmot ar vēl lielāku niknumu. Britu lidmašīnām bija ložmetēji, bet vāciešiem lielgabali, dažiem 20 mm viengabala, citiem pat trīs 20 mm lielgabali, bet tādas bija tikai divas... Ātruma īpašības un manevrētspēja ir gandrīz tas pats, varbūt pat ME -109 pat svars ir mazāks un tas liek pagriezienus ātrāk. Taču arī briti nav tik vienkārši, tāpēc trīs viņu kaujinieki metās uz transportu, nepievēršot uzmanību aizsega ugunsgrēkam. Meitenes iekšā kliedza:
  - Nāciet, puiši, nepalaidiet garām! Piespiedu uguns pli!
  Šarlote kliedz:
  - Furr! Furr!
  Me-323 ir milzīgs transports, kas spēj pārvadāt līdz 200 karavīriem, tam ir seši aizsardzības ieroču ložmetēji. Tie ir sakārtoti "eža" sistēmā un sāk skricelēt... Cīnītāji šauj, un lielkalibra lodes caurdur ādu un pārdur pārklājumu. Karotājas meitenes lec atpakaļ, čīkstot kā cūkas:
  - Ir mazattīstīti lauvu mazuļi.
  Viena no meitenēm ir sajūsmā un krampjos. Meitene-ārste pielec viņai klāt un uzreiz saka:
  - Tas izplūda cauri! - Un taisa viņai pārsēju. Viņa nomierinās un cenšas aizturēt vaidus.
  Bet tad Messerschmitt iekļūst angļu iznīcinātāja aizmugurē, precīzi šāvieni un tas aizdegas un krīt. Meitenes rūc:
  - Brīnišķīgi! Šis ir mūsu puisis!
  Šajā brīdī fizelāžu nosedzošais ložmetējs (un tas ir cilvēks) krīt lodes caurdurts tieši cauri. Gerda metās kā zibens, pieķeras pie stieples un nokrīt, zābaki aizlido. Jauna meitene, kas ņirb plikiem, rozā papēžiem pāris lēcienos cauri notriektiem ķermeņiem, pielec pie ložmetēja un nospiež sprūdu. No mucas tiek izspļauts svins, un Spitfire zaudē kontroli, sāk krist astes mugurā.
  Vilku meitenes sajūsmā čīkst un skandina:
  - Ripu! Paplāksne! Vācija pret Lielbritāniju divi - nulle!
  Gerdai gan nebija laika notriekt otro iznīcinātāju, to iznīcināja vācu piloti. Gaisa kaujas ir īslaicīgas, un, zaudējot vairāk nekā pusi iznīcinātāju, briti aizbēga. Rezultāts bija 11 pret 3 vāciešu labā. Meitenes tik priecīgi iesaucās un paspieda viena otrai roku. Viņi arī slavēja Gerdu, kura nezaudēja galvu un pirmo notriekto lidmašīnu, savu upuri, ierakstīja kā savu vērtību! Meitene no lielā sajūsmas nosarka un nomurmināja:
  - Jā, es pats neatcerējos! Vai tas bija kaut kas līdzīgs? Pilnīgi neiedomājami! esmu transā...
  Šarlote nomurmināja ar neapmierinātu smīnu:
  - Bet es nevaru sev piedot kavēšanos. Tātad vienkārši paņēma bremzes!
  Uzņēmuma komandiere Madlēna mierināja Šarloti:
  - Priekšā vēl ir tik daudz cīņu! Tā ir Āfrika!
  Šarlote iesmējās un ņirgājās:
  - Bērniņi par velti, bērni nebrauc uz Āfriku pastaigāties! Āfrikā ir haizivis, Āfrikā ir gorillas, un Āfrikā ir lieli krokodili! Bet Lielais Reihs; mums teica - nedriftējiet!
  Visas meitenes vienbalsīgi smējās. Cik tas bija lieliski...
  Tunisijas galvaspilsētai ir arī nosaukums Tunisija, un tajā atrodas galvenā nacistu bāze Āfrikā. Galvenais Vācijas sabiedrotais: Musolīni Otrajā pasaules karā iekļuva tikai 17.jūnijā, piecas dienas pirms Francijas kapitulācijas. Viņš gribēja "uzvarēt", pareizāk sakot, nospert jau sakautu ienaidnieku, lai gūtu ievērojamus teritoriālos ieguvumus. Nu, ja Vācija neizdodas, atver otru dienvidu fronti pret Trešo Reihu pats! Itālijas armija rīkojās ne pārāk veiksmīgi un, neskatoties uz milzīgo skaitlisko pārsvaru, spēja virzīties uz priekšu tikai dažus kilometrus uz milzīgu zaudējumu rēķina. Bet tā Musolīni īpaši veiksmīgi neiestājās karā. Turpmāk itāļi cīnījās ārkārtīgi neveiksmīgi. Biti Grieķijā, neskatoties uz to skaitlisko pārsvaru, Etiopijā ar gandrīz piecas reizes vairāk spēku nekā britiem un Lībijā, zaudējot gandrīz visu teritoriju ar naftas urbumiem, kas jau ir sākti attīstīt. Taču Rommels, jauns ģenerālis, kurš bija pievienojies nacistu partijai pirms Hitlera nākšanas pie varas, uzsāka spēcīgu pretuzbrukumu britiem. Turklāt viņš uzsāka ofensīvu pat pirms galveno spēku nodošanas, izmantojot tikai desmit tankus un piecdesmit kravas automašīnas, kas bija maskētas kā tanks. Ar ātru metienu tika notverts labākais britu ģenerālis Kolenkors, un gandrīz visa Lībija atgriezās nacistu kontrolē. Tomēr itāļu tik viduvēji atdotais labi nocietinātais Tolbukas cietoksnis joprojām turas! Rommelam ir tikai divi simti tanku, visi T-1 un T-2, tas ir, vieglie, un vēl divi simti itāļu tanku parasti ir ložmetēju tanketes, kas sver 2,7 tonnas. Protams, ar tādiem spēkiem ir grūti cīnīties ar Matildu: ar 78 mm un 70 mm Cromwells priekšējām bruņām. Kamēr priekšpuse īslaicīgi stabilizējas, abas puses uzkrāj spēku...
  SS kompānijas nolaidās lidostā un nekavējoties tika iepūstas karstajā Āfrikas gaisā. Vēl vasara, jūnijs un Āfrika! Meitenes gan centās piesprādzēties un neizrādīt, ka viņām ir karsti. Un tad Madlēna pavēlēja:
  Dosimies gājienā pāri tuksnesim! Un paralēli testēsim sauļošanās krēmus, tu lēksi peldkostīmos!
  Meitenes neapmierinātas grimasē: ar viņām atkal tiek eksperimentēts. Lai gan, protams, peldkostīmā tādā karstumā tas ir daudz patīkamāk nekā uniformā, un pat ložu necaurlaidīgās vestes, kuras var arī piespiest valkāt.
  Meitenes ātri vien pārģērbās peldkostīmos, kas nokrāsoti tuksneša krāsā, sāka smērēties ar aizsargkrēmu, kam, starp citu, vajadzētu arī palīdzēt ātrāk iedegties. Gerda palīdzēja iesmērēt Šarloti, un tā Gerda. Rudmate piezīmēja:
  - Tā ir tā pati Tunisija, graustu nomalē, tikai piecdesmit akmens māju un duci mošeju centrā. Esmu lasījis pasakas un gaidījis arābu vidū brīnišķīgas pilis ar strūklaku un dārziem!
  Gerda atbildēja ar nopūtu:
  - Ak, ja mūsu pasaulē tas būtu kā pasakā! Ak, mūsu pasaule ir nežēlīga, negodīga, mānīga! Miesa vaid un cieš agonijā!
  Šarlote turpināja:
  - Bet vīrietis ir gudrs, krāšņs progress! Lai gan šķiet, ka Kungs viņu ir aizmirsis!
  Palikušas vienas savos peldkostīmos un pirms krēma uzklāšanas nedaudz noskalotas vēsā ūdenī, daiļās meitenes izjuta zināmu atvieglojumu. Ja pašā lidmašīnā joprojām nebija tik karsts, tad lidostā un pilsētā tā ir vienkārši elle. Tiesa, Grieķijā, kur aprīlī ir silts, taču joprojām ne kā Āfrikā vasarā, karojušas jau citas barakudu tīģeres.
  Pēc dušas meitenes bija ādas čībās, bet Madlēna pavēlēja:
  - Paņem vēl vienu krēmu un kārtīgi iezied zoles! Tu soļosi pa tuksnesi basām kājām! Ko jūs mirkšķināt - jūs saprotat, tāpēc turpiniet.
  Meitenes bez īpaša entuziasma smērējās ar graciozām pēdām ar kailām, meitenīgām kājām. Galu galā Sahāras smiltis ir gandrīz karsta panna. Tiesa, te joprojām ir tuvu piekrastei, un nereti krīt ar zālēm aizaugušas pļavas. Bet skriet ar plikām zolēm pa akmeņiem, granti, smiltīm, kas karsēja Āfrikas Sauli? Tas vispār ir mežonība!
  Taču meitenes nav tik mānīgas, elites treniņu programmā ir piespiedu gājieni meitenēm no Vācu savienības, un arī bieži vien basām kājām, un pa nelīdzenu apvidu. Lai karotāji nestrīdas! Vispār fašistiskajai Vācijai dažādu eksperimentu alkas raksturs. Hitlers ir dedzīgs Nīčes pārcilvēka jeb nākotnes cilvēka teorijas cienītājs. Viņam jābūt stiprākam, ātrākam, gudrākam un nežēlīgākam par mūsdienu cilvēku. Īstam vācu karavīram jābūt: stipram, ātram, rūdītam - jo viņš ir ārietis! Bet āriešu sievietēm, kuras dzemdē varoņus, pašām jābūt varonēm, un spēks ir jākopj! Tāpēc vislabāk trenētās meitenes ir intensīvi trenētas, rūdītas, izglītotas! Tāpēc viņu laipnajām, ģenētiski apdāvinātajām daiļavām Āfrikas tuksnešos ir jāiziet ārkārtējs sacietējums: lai pierādītu, ka ārietis un ārietis var tikt galā ar visiem pārbaudījumiem, nevis barjeru, kuru viņi nevar pārvarēt - neuzvaramajam un drosmīgajam Trešā Reiha karavīram. !
  Un tagad kompānija, atstājot militāro nometni, skrien pa Tunisijas šaurajām, akmeņainajām makšķerēm.
  Meitenes kailie papēži durst melnos, asos ceļa oļus un nežēlīgi cep. Bet smērviela apdegumus nedaudz mīkstina, un, ātri skrienot, tas tik ļoti neizcepas, lai gan saule ir pagājusi pēc pusdienlaika un temperatūra ir maksimālā. Tomēr netīrie arābu bērni kļūst mazāki, ar maziem melniem papēžiem, bez krēma un pat nesarauc pieri. Šķiet, ka viņiem uz zolēm ir klepus. Uz gandrīz kailām meitenēm peldkostīmos un ar attīstītu muskuļotu ķermeni skatās arābu vīrieši; viņu mute atplešas, un sievietes ātrāk virzās uz sāniem, vēl ciešāk ietinoties melnā plīvurā.
  Un meitenes skrien turot uz pleca ložmetējus un katram pa mugursomu ar piederumiem un granātām. Un tas ir kopā divdesmit kilogrami... Pat ja ņemam vērā, ka meitenes tika uzņemtas fiziski spēcīgas un jau vairāk nekā gadu trenējas Spartas apstākļos, tad tas joprojām ir svars, it īpaši, ja ir karstums. virs piecdesmit grādiem ēnā, un ir jāpārvar maratona distance .
  Gerda skrien, cenšoties pēc iespējas pareizāk elpot, lai spēka pietiktu ilgākam laikam. Lai gan viņa tik daudz nedzīvoja, pēdējie astoņi gadi pagāja speciālā skolā ģenētiskās elites bērniem. Bet tas nenozīmē, ka viņi dzīvoja ērtos apstākļos. Gluži otrādi, celšanās piecos no rīta, laistīšanās ar ledus dušu, smagi vingrinājumi, stundas skrējiens un tad pāris stundu darbs. Pēc tam mācieties, pirms pusdienām atkal treniņi, ieskaitot kaujas sparingu. Militārās mācības, mācības, mācības, līdz pulksten desmitiem, pēc tam nodziest gaismas. Tiesa, viņi labi baroja, bet gaļu, dārzeņus, augļus, zivis, konditorejas izstrādājumus un saldumus viņi nedeva tikai fīrera dzimšanas dienā, Ziemassvētkos un 1. maijā. Brīvā laika praktiski nav, viss ir stingri reglamentēts... No tiem tika apmācīti nākotnes cilvēki, kuriem vajadzēja valdīt pār Zemi. Pats Himlers, SS vadītājs, kontrolēja šādu programmu.
  Šeit meitenes pārtrauca savas atmiņas ... Tagad viņi apšauj padomju pozīcijas uz tanka Leopard-100. Un, protams, basām kājām un tikai bikini - tā cīnās raganas, kuras divdesmit gadu laikā nemaz nav novecojušas un joprojām ir jaunas un svaigas kā pavasara margrietiņas.
  Šī mašīna ir īpaša - ar reaktīvo bumbvedēju, un garstobra prettanku lielgabalu.
  Gerda izšāva un čīkstēja:
  - Slava Tēvzemei!
  Šarlote ar basām kājām nospieda kursorsviras pogas. Viņa sasita vēl vienu padomju tanku T-54, tie vēl nav izņemti no ražošanas.
  Tad viņa pārbaudīja:
  Paldies Rommel!
  Kristīna, kas arī cīnījās ar Leopard 100, ar kailiem pirkstiem spieda pogas un čivināja:
  - Slava Dzimtenei!
  Magda, šaujot no ložmetējiem, atzīmēja:
  - Un slava mums, barakudām meitenēm!
  Jā, viņi bija stilīgākās akrobātikas karotāji.
  Gerda atkal ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas, sasita padomju ieroci (sliktā raganu meitene, kaut arī skaista!), Un vjaknula:
  - Es nogalināšu visus!
  Un atkal viņas priekšā, it kā tas būtu vakar, pazibēja atmiņas;
  Piecdesmit vai pat nedaudz vairāk kilometru distance jau pieveikta, kolosāla slodze tādā karstumā un ar slodzi, tik mazām meitenēm. Gerda, Šarlote vairs nejuta savus ķermeņus, viņi skrēja kā somnambulisti, sajutuši, ka viņiem kaut kas plīst muskuļos, un trulas sāpes galvā. Bet šeit nāk komanda:
  - Lēc soli! Pietiek ar pirmo reizi!
  Meitenes palēnina ātrumu un iet jau ātrā tempā. Papēži sāk niezēt, pat vairāk. Gerda čukstēja Šarlotei:
  - No elles uz šķīstītavu!
  Draudzene nepiekrita.
  - No šķīstītavas uz debesīm!
  Akmeņainā augsne ir beigusies, un meiteņu kailās, nogurušās kājas kāpj uz mīkstās, smaragda zāles. Gerda iesaucās:
  - Un cik svētlaimīgi pēc dzeloņainu akmeņu un dedzinošu tuksneša smilšu spīdzināšanas staigāt kā samta dabīgā paklājā!
  Šoreiz Šarlote labprāt piekrita.
  - Protams, tā tiešām ir paradīze! Pēc tik skarba gājiena! Bet es domāju, ka tas būs vēl grūtāk.
  Kad meitenes beidzot sasniedza rotaļu laukumu, Madlēna viņas apturēja un lika apgulties uz muguras. Aptuveni aptaustīja desmit labāko karotāju pēdas un ar acīmredzamu gandarījumu teica:
  - Jauki! Un āda nenolobās, un uz zoles nav tulznu. Un pat papēži nebija noputējuši, palika sārti, it kā tikko būtu izkāpusi no vannas! - Garā Madlēna apklusa, un draugs zibens ātrumā iemeta dunci. Asmens pazibēja kā saulains zaķis, kuru no spoguļa izpūta skolnieks, un smaile iedūra lielu, melnu skorpionu. SS virsnieka balss kļuva raupjāka, un meitenes skaistie sejas vaibsti kļuva skarbāki. - Rīt skriesim no rīta līdz vakaram. Kāpēc tu grozi sejas - esi ārieši vai nē? Ja jā, tad jāiztur, kas krīt, šausim uz vietas! Aprēķiniet pirmo, otro.
  Tad bija sapnis, un tad pamošanās, un atkal tu skrien.
  Gerda pamodās, pēkšņi pielecot, meitenes ātri sastājās rindā. Nomazgājāmies, iztīrījām zobus un atkal smērējāmies ar aizsargkrēmiem ar piespiedu gājienu pa tuksnesi. Tāpēc viņi ir basām kājām savos peldkostīmos un metās cauri smilšainajai ellei.
  Arābu bērni pārsteigti norādīja uz viņiem ar pirkstiem un svilpa:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda paskatījās apkārt un ar ilgām paskatījās uz atkāpušajām palmām, pēc tam viņa čukstēja Šarlotei:
  - Atkal ellē!
  Sarkanmatainā dīva smaidot atbildēja:
  - Visi cilvēki ir grēcinieki, un pazemes pasaule ir grēcinieku dabiskais stāvoklis!
  Gerda piemiedza ar aci.
  - Cilvēks nevar negrēkot!
  Šarlote pamāja ar ugunīgajiem matiem un skrienot sāka skaidrot:
  - ES piekrītu! Pat tūkstoš reižu piekrītu! Kopumā grēks ir relatīvs un tīri cilvēcisks jēdziens. Piemēram, ja ņemam antīkās pasaules morāli, tad tajā labi, ka tas nāca par labu gan pašam cilvēkam, gan viņa cilts veidam. Piemēram, laulības pārkāpšana tika uzskatīta par svētību, nevis grēku!
  Gerda labprāt piekrita:
  - Taisnība! Pats fīrers uzskata, ka sievietei vislabāk ir palikt stāvoklī no kara varoņa, nevis no viņas, ne vienmēr drosmīgā vīra. It īpaši, ja arī vīram ir kaitīgu, netīru asiņu pazīmes.
  Madlēna kliedza uz meitenēm:
  - Saglabājiet elpu meitenes, šoreiz skrienam līdz spēku izsīkumam!
  Gerda pasmaidīja pretī.
  Jūs varat būt noguris, bet jūs nevarat būt izsmelts.
  Pusstundu meitenes skrēja klusēdama, un tad Šarlote čukstēja:
  -Vai zini kādu dīvainu sapni es redzēju draudzeni?
  Gerda bija pārsteigta:
  - Jā, es arī atzīstos! Un kas?
  Šarlote smaidīdama atbildēja:
  - Nekas! Tāds sapnis, ka biju karotājs diženā barbara Attila armijā. Un mēs cīnījāmies ar senās Romas vaskiem. Un viss bija tik skaisti un nežēlīgi vienlaikus ...
  Gerda iesmējās, atbildot.
  - Zini, es arī par to sapņoju! Nedaudz pārsteidzoša sakritība. Es tevi redzēju sapnī!
  Šarlote piemiedza atpakaļ.
  - Un es tu! Jūs cīnījāties labi, lai gan šauracīgais un dzeltenā sejas karavīrs jūs gandrīz nogalināja!
  Šoreiz Gerda nebija nedaudz pārsteigta, viņa bija pārsteigta:
  - Nevar būt! Vai tad nenotiek tā, ka divi cilvēki vienlaikus redz vienu un to pašu sapni?
  Šarlote atbildēja:
  - Ja gripa ir kolektīvi slima, tad sapnis var būt tāds pats. Lūk, kā tas notiek! Dzirdēju, ka Tulles sabiedrībā ir īpaši mēdiji, kas dzer dziru un elpo zāļu tinktūras un tad iegrimst vīzijās! Un viņiem izdodas būt par praviešiem!
  Gerda, lecot pāri bruģakmenim, piekrita:
  - Noteikti! Principā pravietojuma dāvanai nav nepieciešami pārdabiski spēki, dabā vienkārši var būt diezgan materiāli, bet tomēr neatrisināti fiziski likumi. Bet kāds ir šī sapņa mērķis?
  Šarlote paraustīja plecus un atbildēja:
  - ES nezinu! Varbūt Trešais Reihs uzvarēs Lielbritāniju un ASV aiz Lauvas vai ... Šeit jūs varat uzminēt ilgu laiku!
  Gerda jau grasījās kaut ko teikt, kad pēkšņi viņas auss aizķēra joprojām dzirdamo motoru troksni. Neskatoties uz attālumu, bija redzams, ka lidmašīnu dzinēji ir trokšņaini un ka tās ievērojami tuvojas... Madlēna pavēlēja:
  - Kāds ir vingrinājuma numurs divi posms: maskēšanās.
  Meitenes apstājās, no mugursomām izņēma kamuflāžas apmetņus, nokrāsotus atbilstoši tuksneša krāsai. Tad viņi sāka strauji iedziļināties, savukārt no augšas tas nebija pamanāms, kas bija nedabiski. Šeit Gerda pateicās liktenim, ka viņiem bija gan ieroči, gan sapieru lāpstas. Pretējā gadījumā meitenes tuksnesī varētu kļūt par vieglu laupījumu britu uzbrukuma lidmašīnām vai niršanas bumbvedējiem. Šarlote, basām kājām skrāpējot smiltis, sacīja:
  - Izskatās, ka mums būs jāšņauc šaujampulveris, pat Tunisijā... Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi!
  Gerda ar viltīgu skatienu iebilda:
  - Precīzu zināšanu trūkums vienmēr ir slikti, ar vienu izņēmumu, kad runa ir par Visvarenā plāniem!
  
  KĀ AMERIKAS SAVIENOTĀS VALSTĪS GADĀJĀS ATŠĶIRĪGI UN KAS NO TĀS
  ASV nenoteica naftas embargo pret Uzlecošās saules zemi. Tas noveda pie tā, ka pēc zināmas vilcināšanās japāņi tomēr uzbruka PSRS. Viņi ļoti vēlējās atriebties par Khalkhin Gol un nevēlējās iegūt slazdnieku slavu. Bet tiešām uzbrūk PSRS pēc Maskavas krišanas, tad visi teiks, ka lepnais samurajs vārda grifi uzbruka PSRS līķim.
  Pabeigusi visus sagatavošanās darbus un izvilkusi spēkus, Japāna veica triecienu 1941. gada 1. septembrī. Viņas karaspēks uz sauszemes bija ļoti liels un disciplinēts. Spēcīga ir arī aviācija un flote. Sauszemes vienības izrādījās nedaudz vājākas aprīkojumā ar smago aprīkojumu. Bet PSRS šajā ziņā vairs nemaz nav spēcīga. Turklāt japāņu tvertnes ir vieglas un ar labu manevrēšanas spēju. Un viņi steidzās kā dzīvnieki. Un viņi sāka preparēt padomju pozīcijas.
  Japāņi uzbruka ar lielu entuziasmu un diezgan veiksmīgi. Un viņiem izdevās izlauzties cauri aizsardzībai. Un trieciens Vladivostokai izrādījās pēkšņs un diezgan iedarbīgs. Un gāja bojā padomju karavīru un jūrnieku masa. Un samuraji virzījās uz priekšu.
  Kaujās viņu karaspēks ir ļoti varonīgs un kāpj uz priekšu. Un viņi cieš zaudējumus, bet turpina ofensīvu. Un viņi vētra.
  Staļins nespēja pārvest nevienu divīziju no Tālajiem Austrumiem. Turklāt samuraji kustībā sagrāba lielāko daļu Mongolijas, un Sarkanā armija izmeta spēkus no steigā izveidotajām rezervēm. Un netālu no Maskavas notika katastrofa. Padomju karaspēks tika sagrauts drupās. Rezultāts nonāca dažās divīzijās, un nacistiem pret sevi nebija Sibīrijas vienību. Un ar to pietika, lai uzvarētu.
  Rezultātā Maskava tika ielenkta. Un Staļinam tik tikko izdevās no turienes aizbēgt.
  Tomēr galvaspilsēta pretojās ielenkumam līdz decembra beigām. Vācieši spēja ieņemt Rjazaņu un nostiprināties pilsētās. Panākumus veicināja arī tas, ka Sarkanajā armijā bija daudz dezertieru un pārbēdzēju. Japāņi ieņēma gandrīz visu Primoriju un nogrieza Vladivostoku. Starp citu, Staļins par katru cenu centās saglabāt Mongoliju un nopietni novājināja padomju vienības. Rezultātā nacisti virzījās ne tikai netālu no Maskavas, bet arī dienvidos, izlaužoties Kaukāzā.
  Un tad Turcija iestājās karā. Otrā un diezgan gaidītā nepatikšana. Arī turki, kas trīspadsmit reizes cīnījās ar Krieviju, sapņoja par atriebību. Un zviedri arī iekļuva karā. Viņi arī atcerējās savas vēsturiskās sūdzības. Un alkas pēc slavas un teritoriālās iegūšanas izrādījās stiprākas par Kolontai šarmu.
  Zviedru divīzijas uzsāka ofensīvu Murmanskas virzienā un nogrieza pilsētu no cietzemes, padarot situāciju ārkārtīgi sarežģītu. Un Ļeņingradā bija pilnīga blokāde. Sarkanajai armijai nebija spēka atgūt Tihvinu un Volhovu. Tā izrādījās pilnīga blokāde un varas iznīcināšana ar badu.
  Pēc Maskavas krišanas Sarkanā armija mēģināja veikt pretuzbrukumu, taču tas bija vājš. Padomju vienību kaujas trieciens krita, un tās burtiski izklīda. Staļins daudz kliedza un dusmojas, bet neko vērtīgu nevarēja piedāvāt. Aiz ieraduma diktators sāka masveida nāvessodus un represijas. Un tas situāciju tikai pasliktināja.
  Pavasarī vācieši atsāka ofensīvu ar skatu uz Kaukāzu. Padomju karaspēka pretestība vājinājās, un nacisti gandrīz nekavējoties ieņēma Staļingradu. Tāpat kā Groznija un Ordžonikidze. Tad viņi apvienojās ar turkiem un sāka kopīgu kampaņu pret Baku.
  Šeit, protams, ir tik viegli nepretoties Fricim. Un Baku krita 1942. gada jūnijā. Staļinam bija insults, un vadībā notika šķelšanās. Daļa sekoja Molotovam, daļa sekoja Berijai, daļa sekoja Žukovam. Vācieši jau virzījās gandrīz bez pretestības. Viņi ieņēma Volgas reģionu un Kazaņu, Uralskas upi un ieņēma Orenburgu. Un viņi jau bija gājuši uz Sverdlovsku, kur viņus noķēra ziema.
  Tajā pašā laikā nacisti sagrāba arī Vidusāziju, apvienojoties ar japāņiem. ASV vēl nav iesaistījušās karā, taču ir skaidrs, ka tas nebūs uz ilgu laiku. 1942. gada decembrī japāņi uzbruka ASV bāzei Peru ostā un sāka lielu karu Klusajā okeānā. Sibīrija jau bija viņu pakļautībā. Hitlers arī ieņēma gandrīz visu Krieviju un beidzot pievērsās Rietumiem. Pirmkārt, viņš nolēma ieņemt Āfriku un ar lidmašīnām sagraut Lielbritāniju.
  Tikšanās ar Franko noritēja augstos toņos. Fīrers, atsaucoties uz savām uzvarām pret PSRS, pieprasīja lielas piekāpšanās. Un jo īpaši laist Trešā Reiha karaspēku uz Gibraltāru bez jebkādiem nosacījumiem.
  Franko tam piekrita. Un nacisti devās tālāk, ieņēma cietokšņa pilsētu un sāka pārvietot karaspēku visīsākajā attālumā uz Maroku.
  Un viņi sāka sagūstīt melno kontinentu. Un viņi to izdarīja bez problēmām. Britu karaspēks bija vājāks ieroču, aprīkojuma un disciplīnas ziņā.
  1943. gadā vācieši parādījās ME-309 iznīcinātāju sērijā ar ļoti jaudīgiem ieročiem. Trīs 30 mm lidmašīnu lielgabali un četri 14 mm ložmetēji. Tas ir spēks - septiņos šaušanas punktos. Un britu un amerikāņu mašīnas pamatīgi kuļ Frici. Tiesa, kaujinieks tikko bija sācis stāties dienestā. Un arī vācu dūži. Un viņu visbriesmīgākais pilots Marseļa. Šis cilvēks ir leģenda un reālajā vēsturē uzstādīja rekordu - sešdesmit vienu kaujās notriekta lidmašīna mēnesī. Bet šeit viņš palika dzīvs un līdz 1943. gada janvārim pārsniedza trīs simti notriekto lidmašīnu.
  Par to pirmo reizi Trešajā Reihā viņam tika ieviests personīgais apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Marseļa ir kļuvusi par īstu lidojošu leģendu un terminatoru. 1943. gada pavasarī vācu karaspēks ieņēma visu Āfrikas ziemeļu daļu un sasniedza Nigēriju. Un Ēģiptē viņi sakāva britus, sagūstot visus Tuvos Austrumus kopā ar karaspēku, kas iznāca no Kaukāza. Un viņi uzbruka britiem Sudānā, maijam iekarojot Etiopiju.
  Pavasarī Marseļa palielināja viņa varoņdarbu notriekto lidmašīnu skaitu līdz pieciem simtiem. Un viņš saņēma augstu apbalvojumu: bruņinieka krustu no dzelzs krusta ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Tādējādi apbalvojuma sestā pakāpe tika noteikta izņēmuma kārtībā. Pēc tam tika nolemts, ka dzelzs krusta bruņinieku krustus ar dimantiem varēs piešķirt atkārtoti. Par divsimt piecdesmit ar sudraba lapām, par četrsimt ar zeltu, par piecsimt ar platīnu.
  Četrdesmit trešā gada vasarā nacisti pabeidza pēdējo PSRS reģionu ieņemšanu Sibīrijā, kopā ar japāņiem pabeidzot Krieviju. Un Āfrikā viņi sasniedza Dienvidāfriku, un septembrī viņi ieņēma Gibraltāru.
  Pārsteidzošā nosēšanās Lielbritānijā 1943. gada novembrī bija pilnībā veiksmīga. Briti bija pārsteigti. Un pēc desmit dienām Lielbritānija krita.
  Tādējādi beidzās Otrā pasaules kara pirmais posms, bet ASV joprojām palika. Un to nav tik viegli iegūt.
  Hitlers nolēma izveidot spēcīgu virszemes floti paātrinātā tempā. Un vācieši zem ūdens bija spēcīgi. Un cīņas risinājās gaisā.
  Marseļa 1944. gada februārī pārsniedza tūkstoš notriekto lidmašīnu un tika apbalvota ar otro Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tā Marsels šeit izcēlās, un tas ir forši.
  1944. gads aizritēja sīvās cīņās gan uz sauszemes, gan jūrā. Vācieši sagrāba Islandi - veikuši operāciju Icarus, un pēc tam veiksmīgi pabeidza Grenlandes sagrābšanu.
  Līdz gada beigām Marseļa bija notriekusi 2000 lidmašīnu un jau bija saņēmusi četrus Dzelzs krusta bruņinieka krustus ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Viņi sāka vākt karaspēku Latīņamerikā. Argentīna bija provāciska, savukārt Brazīlija izvēlējās nostāties spēcīgākā Trešā reiha pusē.
  Un viņa devās pārvest karaspēku un citus lielus spēkus uz Ameriku. 1945. gada maijā sākās desants Kanādā un uzbrukums Venecuēlai. Cīņas bija sīvas, un svari šūpojās no vienas puses uz otru.
  Marseļa pārsniedza trīs tūkstošus notriekto lidmašīnu. Un viņam jau bija sešas balvas.
  Vasarā nacisti spēja ieņemt gan Meksiku, gan Kanādu, un rudenī viņi jau šķērsoja ASV teritoriju. Amerika izmisīgi nostājās aizsardzībā. Taču viņas izredzes uzvarēt kustēja kā sniega bumba. Un nacisti līdz 1946. gada janvārim spēja izlauzties uz Ņujorku un Vašingtonu. Marseļa pārsniedza piecus tūkstošus notriektu lidmašīnu un tika apbalvota ar īpašu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo krustu. Tik skarbam dūzim tika iedibināta speciālbalva.
  1946. gada februārī krita gan Ņujorka, gan Vašingtona, un martā ASV kapitulēja.
  Tā beidzās Otrais pasaules karš. Pasauli sadalīja Trešais Reihs un Japāna. Nacisti sagrāba arī mazas valstis, grābjot tās zem tām. Bet Hitleram ar to nepietika. Nevēloties samierināties ar ģeopolitisko sāncensi Japānas priekšā, fašists numur viens 1955. gada 20. aprīlī uzbruka Uzlecošās saules zemei ar visām tās kolonijām. Tā sākās jauns liels karš. Samuraji joprojām ir spēcīgi. Bet vācu armija ar piramīdveida tankiem un lidojošajiem šķīvīšiem ir daudz tehnoloģiskāka.
  Tomēr japāņi cīnās fanātiski. Un viņi negrasās padoties. Bet fašisti virzās uz priekšu. Viņiem ir labākas tvertnes.
  Piemēram, automašīna diviem apkalpes locekļiem, kas sver piecdesmit tonnas, un 2500 tūkstošu zirgspēku dzinējs. Iedomājieties tādu ātrumu un braukšanas kvalitāti. Un forma ir piramīdas formā. Nav tik viegli izlauzties cauri tik kolosālam briesmonim.
  Un Šarlote un Gerda brauc ar šo tanku. Viņi kuļ japāņu tankus un uzvar samurajus.
  Ar viņiem cīnās arī krievu meitenes Nataša un Zoja. Viņi cīnās ar visu savu mežonīgo niknumu. Un viņi šauj no augstspiediena lielgabala, laužot samuraju automašīnas.
  Nataša dzied:
  - Un kuru mēs atradīsim kaujā, un kuru mēs atradīsim kaujā! Par to nejokosim! Saplēsim to!
  Un atkal viņš ņems un izšaus, izsitot cauri nacistiem. Un salauza metālu gabalos.
  Un Alvīna un Albīna cīnās debesīs. Šīs meitenes arī ir foršas un daudzas lidmašīnas tika notriektas kara laikā ar Ameriku. Un laikam jau kosmiskās skaistules. Un viņi notriec japāņu pilotus ar plikiem kāju pirkstiem.
  Vācieši ir stiprāki debesīs un labāk bruņoti. Un samuraji uzvar. Un viņi mirst, iekrīt katlos. Un tos pamatīgi sagrauj Trešā Reiha nežēlīgie karotāji.
  Cīņa šeit ir sīva un asiņaina. Un nevienam nav žēlastības. Un nacisti japāņus pamatīgi salauž. Un tie ir burtiski saplēsti gabalos.
  Un samuraji atkāpjas un mirst. Pirmajos sešos cīņu mēnešos Japāna zaudēja vairāk nekā trešdaļu savas teritorijas, galvenokārt kolonijas. Marseļā līdz 1955. gada novembrim viņu kontu skaits sasniedza desmit tūkstošus notriektu automašīnu. Par to viņš saņēma apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielā krusta zvaigzni. Jā, tā ir diezgan liela un ilgstoša balva. Gadu pēc kara sākuma samuraju teritorija tika izcirsta par vairāk nekā divām trešdaļām. Un kara iznākums jau bija iepriekš zināms.
  Bet samuraji negrasījās padoties. Viņi cīnījās par katru krūmu, par katru dobi. Un viņi ļoti lēni pakļāvās nacistu vienību spiedienam.
  Taču līdz 1956. gada novembrim cīņas izvērtās par pašu metropoli. Japāņi cīnījās ar lielu izmisumu. Un viņi izturēja līdz 1957. gada martam, kad pēc Tokijas ieņemšanas uzlecošās saules zeme kapitulēja. Un cīņas bija tik sīvas.
  Marseļa sasniedza divdesmit tūkstošus notriektu lidmašīnu. Par to viņam tika piešķirts vēl viens apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielā krusta Lielā zvaigzne un sudraba ozola lapas, zobeni un dimanti.
  Tātad beidzot beidzās lielais un asiņainākais karš cilvēces vēsturē.
  Un 1959. gadā, 20. aprīlī, notika referendums par pasaules impērijas un monarhijas izveidi tajā. Un Hitlers kļuva par planētas Zeme imperatoru. Kas ir lieliski!
  Un radās tāds varens spēks, kas sāka pētīt kosmosa plašumus. Turklāt vācieši uz Mēnesi lidoja 1949. gada 20. aprīlī. Un uz Marsu 1959. gada 20. aprīlī un divus mēnešus vēlāk tika veiksmīgi pabeigts fenomenāls lidojums.
  Hitlers atstāja arī pēcnācējus, kas iegūti mākslīgās apsēklošanas ceļā. Un tas arī bija diezgan forši.
  Likās, ka viņa valdīšana būs ilga un ilgstoša... Bet 1959. gada 8. novembrī fīrers avarēja lidmašīnā. Un ir pienācis laiks regencei. Hermans Gērings šajā laikā jau bija miris - liekais svars un morfija lietošana neveicināja ilgmūžību. Un Himlers kļuva par jauno reģentu. Un troņmantnieks vēl bija pārāk jauns. Lai gan līdz pilngadībai nav palicis daudz. Tas bija saskaņā ar Hitlera likumu no sešpadsmit gadu vecuma. Un zēns piedzima 1944. gada jūlijā. Un viņam ir vairāk nekā simts brāļu no Hitlera.
  Himlers vēl nebija pārāk vecs, viņš gribēja sarīkot apvērsumu, bet militārpersonas viņu neatbalstīja. Un viņu nošāva. Un tronī valdīja mantinieks: Vilks Pirmais.
  Viņa vadībā sākās kosmosa paplašināšanas politika Saules sistēmā. Ļoti ātri Trešā Reiha astronauti iekaroja un nolaidās uz visām planētām. Pēdējais bija Plutons 1973. gadā. Un pēc tam sākās gatavošanās kosmosa paplašināšanai ārpus Saules sistēmas. Bet tas ir cits stāsts.
  Trešajā reihā uz planētas Zeme ekonomika attīstījās saskaņā ar plānu, un pastāvēja pasaules kārtība. Pamazām ar skarbām metodēm tika atrisinātas visas planētas Zeme problēmas. Bads, slimības, epidēmijas un citas šīs civilizācijas problēmas tika pabeigtas. Un tas bija lieliski.
  Noziedzība ir gandrīz pilnībā izzudusi. Ekonomika ļāva atrisināt visas iedzīvotāju materiālās problēmas. Melnajiem un dzeltenajiem bija stingri ierobežota dzimstība. Baltā āriešu populācija vairojās aktīvāk. Krievi un citi slāvi saņēma āriešu tautas statusu. Viss ritēja pietiekami labi.
  Un nebija nekādu iepriekšējo karu un murgu, epidēmiju un citu lietu. Pasaule ir cēlusies un augusi.
  Un 2020. gadā pirmais sauszemes kosmosa kuģis sasniedza zvaigzni Alfa Kentauri.
  Un 2024. gadā pirmo reizi cilvēki nolaidās uz planētas netālu no zvaigznes Sīriuss.
  Tātad planēta Zeme un Trešais Reihs pārcēlās uz nākamo attīstības līmeni.
  Un cilvēce varētu raudzīties nākotnē ar lielu optimismu !
  
  KAISLĪBA AP VIDUSVEJAS KAUJU.
  Japāna paralēlajā Visumā uzvarēja Midvejas kaujā. Un sagūstīja Gajānas salas ar ASV bāzi - Peru ostu. Klusajā okeānā samuraji bija spēcīgi. Tiesa, viņi neuzbruka PSRS, bet uzbruka Indijai. Un Čērčils bija spiests pārvest daļu karaspēka no Ēģiptes, uz laiku atliekot operāciju Lāpa. Amerikāņi arī atteicās piedalīties desantā Marokā. Vispār ASV izslēdza visu Trešā Reiha bombardēšanu.
  Nacisti atradās pie Staļingradas, un Sarkanā armija uzsāka lielu ofensīvu.
  Bet Mainšteins uzsāka graujošu pretuzbrukumu padomju karaspēka flangam.
  Šoreiz fašisti nepārvietoja papildu karaspēku uz Āfriku, un Mainšteina ofensīva uzvarēja. Tajā piedalījās vēl vairākas divīzijas, tostarp trīsdesmit pavisam jauni Tiger tanki, kas reālajā vēsturē bezjēdzīgi pazuda Sahāras tuksnesī.
  Un aviācija kopumā bija par kārtu lielāka. Tātad ASV nebombardēja Trešo reihu, un arī Lielbritānija nodeva enerģiju Japānai.
  Rezultātā Mainšteins spēja atgūt ne tikai Harkovu un Belgorodu, bet arī Kursku, uzreiz nogriežot slaveno loku. Tad dubļu patiesība apturēja vāciešus. Bet viņi guva lielus panākumus un nodarīja daudz būtiskākus zaudējumus Sarkanajai armijai.
  Tad austrumos iestājās ilgs klusums. Vācieši uz fronti pārcēla jaunus tankus: "Tiger", "Panther" un "Lion", kas reālajā vēsturē netika laisti ražošanā. Lielbritānija, kuru ļoti nokaitināja Hitlera zemūdeņu flote, slepus vienojās ar Fritz par kara bremzēšanu. Gan briti, gan amerikāņi beidzot samazināja karadarbību pret Trešo reihu.
  Savukārt Hitlers iesaldēja FAA programmu un zemūdeņu ražošanu. Un resursi, kas kļuva brīvi, tika izmantoti aviācijai un tankiem. Turklāt bombardēšana apstājās. Vācieši ieguva iespēju ražot ieročus lielajās pilsētās, netērējot resursus koncentrācijai. Viņi ieguva iznīcinātāju ME-309, kas ir ātrāks līdz 740 kilometriem stundā un spēcīgi bruņots ar septiņiem šaušanas punktiem: trim 30 mm kalibra lidmašīnu lielgabaliem un četriem četrpadsmit milimetru ložmetējiem.
  Spēcīgs cīnītājs - nesaki neko. Un viņam ir jaunākais bumbvedējs Yu-288, kas pārvadā četras tonnas bumbu parastajā versijā, sešas tonnas bumbu pārslodzē un ar ātrumu līdz 650 kilometriem stundā. Tas ir, viņa padomju jaki un Lagg-5 pat nevarēja panākt. Tomēr jaunāko lidmašīnu un tanku ražošana prasa laiku.
  Parādījās arī Ferdinanda pašpiedziņas lielgabali. Bet ne masveida sērija.
  Interesantāks tanks "Lauva". Tas izrādījās ļoti smags - deviņdesmit tonnas, un 105 mm 70 EL kalibra lielgabals. Pistole, protams, ir jaudīga un lielā attālumā pārdūra visus PSRS tankus. Bet mazāk ātras uguns - pieci šāvieni minūtē, un pats tanks izrādījās lēni kustīgs tikai ar ātrumu 27 kilometri stundā.
  Frontālā aizsardzība nav slikta - korpuss ir 150 mm leņķī, un tornītis nav caurdurts pat pie 240 mm. Bet malas ir tikai 82 mm, tāpat kā parastajam "Tiger", izņemot to, ka ar nogāzēm, piemēram, "Panther". Pa ceļam bija "Tiger" -2 un "Panther" -2 uzlabotas un jaudīgākas mašīnas. Vācieši izveidoja kolosālus spēkus. Bet tas prasīja laiku.
  Nacisti vēl nezināja, kur labāk uzbrukt. Bija svārstības. Bet Hitlers gribēja atriebties par Staļingradu. Un uzbrukums Kaukāzam bija viņa ideja.
  Bet galvenais trieciens bija paredzēts Voroņežai un gar Donu. Un arī Staļins to saprata. PSRS pulcēja milzīgus spēkus, un Vērmahtam bija ievērojama vara. Pirms jūlija vāciešiem nebija laika apgūt jaunākos tankus, un jaunā marsa lidmašīnas tikai nesen sāka ienākt sērijā, izņemot Focke-Wulf, kas arī ir ļoti jaudīga mašīna bruņojuma un ātruma ziņā. .
  
  PSRS savāca spēkus, raka jaunas tranšejas, lika mīnas. Ierakās padomju armija. Bet Fritz arī ir spēcīgi. Tomēr ne visiem patika ideja uzbrukt Voroņežai. Turklāt Sarkanā armija to gaida. Bija doma uzbrukt no Tamanas pussalas. Un Hitlers nolēma sist arī no turienes. Karam Ēģiptē pilnībā iesalstot, Rommels tika atsaukts uz austrumu fronti. Vācieši, atklājuši savas pozīcijas Eiropā, gandrīz visas kaujas gatavās vienības pārcēla uz austrumiem.
  Gaisā viņiem izdevās sagrābt dominējošo stāvokli, pateicoties mašīnu skaitam, un jaunajam ME-309.
  10. jūlijā ofensīva beidzot sākās Voroženas virzienā un no dienvidiem ...
  Cīņas izvērtās sīvas. Vācieši bija stiprāki nekā reālajā vēsturē, un PSRS bija nedaudz vājāka, tai skaitā aizdot-līzinga palīdzības pārtraukšanas dēļ. Tātad nacisti spēja izlauzties cauri padomju aizsardzības līnijai. Lai gan par augstu cenu.
  Cīņās "Lauva" un "Ferdinands" gāja pa priekšu kā sitējs auns. Padomju IL-2 izrādījās spēcīga uzbrukuma lidmašīna, taču liels skaits vācu iznīcinātāju samazināja tā izmantošanas efektu. Focke-Wulf tikai daļēji attaisnoja cerības. Bet bruņots diezgan spēcīgi. Yu-288 vēl nav bijis masīvs. Bet Yu-188 izrādījās ļoti labs kā progresīvāks bumbvedējs.
  "Lauva" diezgan bieži salūza un iestrēga, lai gan bija ļoti labi aizsargāta pierē, un apmierinoši sānos. Bet "Tīģeris" izrādījās efektīvāka mašīna. Krievi no viņa baidījās. Sānu bruņu vājuma dēļ Panther cieta lielus zaudējumus no Sarkanās armijas vieglajiem lielgabaliem un prettanku šautenēm.
  "Ferdinand" arī nav īpaši labs ... Vairāk vai mazāk ME-309 iznīcinātājs ar jaudīgiem ieročiem un manevrētspējīgāku un lielāku ātrumu attaisnoja cerības, taču izrādījās, ka ar to nepietiek.
  Vācieši spēja izlauzties līdz Donai, taču cieta nopietnus postījumus un apstājās. Dienvidos viņiem gāja vieglāk, jo īpaši tāpēc, ka tur viņi spēja panākt taktisku pārsteigumu, izlaužot fronti.
  Vācieši nespēja gūt panākumus Voroņežas virzienā. Un viņi tika apturēti. Tomēr dienvidos Fritz arī bija spiesti apstāties, ieviešot sānu uzbrukumu draudus.
  Cīņas ievilkās līdz rudenim. Un rudenī Sarkanā armija saņēma priekšrocības.
  To tanku braukšanas veiktspējas dēļ. Un nacisti bija spiesti atkāpties no ķīļiem. Cīņas bija sīvas. Neviens nevarēja uzvarēt. Bet ziemā nacistu Sarkanā armija nedaudz nospieda nacistus, nospiežot tos uz Kurskas-Belgorodas līniju. Kaujās piedalījās jauni vācu tanki: "Panther" -2 un "Tiger" -2. Abiem transportlīdzekļiem bija 88 mm 71 kalibra lielgabali. Bet Panther-2 ir mazāks torņa izmērā un šaurāks, sver astoņpadsmit tonnas mazāk, bet tikai nedaudz plānāks bruņās. Un vācieši uzstādīja jaudīgākus dzinējus, un automašīnas vairāk vai mazāk darbojās.
  PSRS atbildēja ar tankiem T-34-85 un IS-2. Tomēr vāciešu bruņojums joprojām palika labāks. Un frontālās bruņas ir stiprākas. Un braukšanas kvalitāte ir laba. Panther-2 900 zirgspēku dzinējs bija diezgan apmierinošs. Un uz "Tiger" -2 viņi uzlika tūkstoš zirgspēku, kas arī padarīja tanku diezgan caurbraucamu. Šeit "Lauva" un "Maus" militārpersonas noraidīja.
  Patiesībā svara ir daudz, bet jēgas maz. Bet pavasarī vācieši plūda kā mastodoni.
  Beidzot izdevās paplašināt T-43-85 ražošanu, taču šī mašīna joprojām bija zemāka par vāciešiem. Fritz sāka saņemt "E" sērijas tankus. Pirmkārt, "E" -100, kas aizstāja "Maus". Saliekot transmisiju un dzinēju kopā, vācieši samazināja tvertnes augstumu, taupot uz kloķvārpstas, un sablīvēja izkārtojumu. Tvertne kļuva zemāka, mazāka un vieglāka par 130 tonnām, nevis 188. Tas ļāva palielināt ātrumu uz šosejas līdz 40 kilometriem stundā, kā arī uz ceļa. Un automašīnas aizsardzība ir kļuvusi vēl labāka, pateicoties lielākam racionālam bruņu plākšņu slīpumam.
  Šī tvertne, protams, ir daudz praktiskāka nekā Pele. Un viņš sevi labi parādīja cīņās. Masīvāks solījās būt E-50. Arī sablīvēta ar izkārtojuma shēmu. Pēc svara līdzīgs Panther-2, bet ar biezākām un racionālāk noliektām bruņām un zemu siluetu. Bet kamēr šī mašīna aizkavējās. Tā kā Hitleram nepietika ar to, ka E-50 bija paredzētas tik biezas bruņas kā "Tiger" -2, fīrers pieprasīja uzticamāku un jaudīgāku aizsardzību. Piemēram, E-100 ir slīpas malas kopā ar 210 mm bieziem vairogiem, un jūs to patiešām nevarat salauzt.
  "Panther"-2 tika modernizēts 88 mm lielgabalam ar 100 EL stobra garumu. Un līdz šim tas ir strādājis lieliski.
  Ziemā vācieši spēja izturēt centrā un atvairīt uzbrukumus. Un pavasarī Fritz atsāka ofensīvu Kaukāzā. Parādījās tvertne "Lev" -2, vieglāka nekā tā priekšgājējs ar transmisijas un dzinēja izvietojumu vienā blokā priekšā un šķērsām. Protams, daudz mobilāks, bet ar tādām pašām bruņām un ieročiem. Un "Tīģeris" -3. Šī tvertne bija nedaudz sablīvēta ar izkārtojumu un labāk aizsargāta, īpaši 120 mm malas pret bijušo 82, zem nogāzēm. Šaurs tornis un bruņās stiprāks. Tomēr 100EL bruņojums arī mainījās uz 88 mm. Jaunais lielgabals izdarīja divpadsmit šāvienus minūtē astoņu vietā, bija precīzāks un bruņas caurdurošāks nekā vecais. Parādījās arī pirmais E-75, taču arī šī automašīna nederēja militārpersonām, un to vajadzēja pabeigt. Pārāk smags - vairāk nekā deviņdesmit tonnas, un nav labi aizsargāts ar sāniem.
  Bet jebkurā gadījumā Fritz ir spēcīgāki, un galvenais trieciens tika veikts pa Volgu Kaspijas jūras virzienā. Un viņi spēja izlauzties cauri Sarkanās armijas aizsardzībai un nogriezt Kaukāzu pa sauszemi.
  Staļins, nonācis izmisuma situācijā, draudēja izstāties no kara un noslēgt atsevišķu mieru ar Vāciju uz jebkādiem nosacījumiem. ASV pie varas jau bija cits prezidents - republikānis!
  Un viņš teica, ka jūs nevarat viņu vest uz šantāžu. Staļins, atbildot, piedāvāja Hitleram sarunas ar jebkādiem nosacījumiem. Fīrers to ignorēja.
  Vācijas ofensīva bija veiksmīga; Turcija atklāja otro fronti Aizkaukāzijā.
  Viss burtiski sabruka. Un tagad nacistu ordas jau šturmē Baku. Un šķiet, ka nav nekādu iespēju.
  Bet šeit ir četras meitenes-raganas, kas cīnās par padomju pilsētu.
  Nataša izšauj frīci un met granātu ar savu kailo, graciozo kāju. Kas izsit nacistu tanku.
  Komjaunatnes ragana kliedz:
  - Slava Krievijai!
  Tad arī Zoja šauj, pļaujot nacistus. Un ar kailiem kāju pirkstiem viņš met iznīcības dāvanu. Granāta atsitās pret Panther-2 kāpuru. Mašīna griežas, saduras ar "Tīģeri" -2. Un abi tanki uzsprāgst un sadalās.
  Zoja skaļi kliedz:
  - Slava Staļinam!
  Augustīns arī dod pagriezienu. Nošauj Vērmahta karavīru. Un ar basu kāju met ienaidniekam granātu un čīkst:
  - Komunisma godam!
  Un Svetlana, šī ir meitene ar blondiem matiem, piemēram, iemet citronu ar pliku papēdi, saplēšot nacistus.
  Dos mērķtiecīgu pagriezienu un kliedz:
  - Slava lielajai PSRS Tēvzemei!
  Un visas četras meitenes kliedz no plaušām:
  - Slava nemirstīgo dzimtenei!
  Un ar kailām kājām viņi atkal met iznīcināšanas dāvanas. Ar tādiem cīnītājiem pieaug pārliecība, ka PSRS tik un tā uzvarēs. Galu galā viņam ir tik drosmīgi un prasmīgi karotāji!
  Fašisti ieņēma Kaukāzu un nocietinājās... Bet laiks iet uz beigām: tuvojas 1946. gads. Un Maskava joprojām nav paņemta.
  Un Amerika cīnās ar Japānu un nepadodas. Nu tad Staļins atkal piedāvāja Hitleram pamieru uz jebkādiem nosacījumiem.
  Fīrers, kurš arī saņēma informāciju no izlūkdienestiem, ka ASV jau ir uz atombumbas radīšanas robežas, piekrita pamieram uz trīs gadiem. Bet kā nosacījums, PSRS ir jāvelta cieņa Trešajam Reiham ar zeltu un izejvielām, kā arī pārtiku. Turklāt atdodiet visus karagūstekņus un nododiet daļu militāro rūpnīcu aprīkojuma.
  Staļins visam piekrita.
  Pēc tam nacisti uzsāka lielu ofensīvu Āfrikā. Tas bija veiksmīgs, jo briti bija zemāki gan karaspēka skaita, gan ieroču disciplīnas un kvalitātes ziņā. Un vāciešus vairāk traucēja sakaru stiepšana, reljefs un ceļu trūkums, nevis sabiedroto karaspēka pretestība. Un līdz vasarai melno kontinentu pilnībā sagrāba nacisti.
  Ziemā vācieši kopā ar japāņiem iestūma dažus amerikāņus Klusajā okeānā un ar zemūdenēm nodarīja jeņķiem kolosālus postījumus.
  1946. gada martā vācieši pastiprināja Lielbritānijas bombardēšanu, izmantojot strauji palielinātu lidmašīnu skaitu. Kā izrādījās, bumbvedējs joprojām ir labāks par ballistisko raķeti, jo pēdējā ir pārāk dārga un nav pietiekami precīza.
  Arvien vairāk sevi parādīja arī nacistu zemūdeņu flote. Izmisīgi vēloties sakaut vāciešus ar lidmašīnām, arī sabiedrotie sāka izmeklēt sarunu procesu. Un tajā pašā laikā viņi mēģināja pārliecināt Staļinu no jauna atvērt fronti.
  Bet visu laiku un tautu vadonis ir gaidījis. Viņš negribēja atkal nest kastaņus no uguns. Turklāt viņu pašu reaktīvo lidmašīnu izveide aizkavējās, un jauna tanka T-54 izstrāde solījās aizņemt pārāk daudz laika. Jā, nacistiem izdevās izveidot marionešu valdības no vietējiem nodevējiem okupētajās teritorijās.
  Tātad padomju armijai bija jācīnās ar miljoniem savu bijušo pilsoņu. Un tas nav pārāk lieliski.
  Jā, un Japāna šajā gadījumā deva mājienu, ka, ja Staļins pārkāps pamieru, viņa atklās fronti Tālajos Austrumos.
  Tātad vācieši bez iejaukšanās varēja sagatavoties desantam Lielbritānijā. Tiesa, bija zināmas grūtības: metropolē atradās daudz ne tikai angļu, bet arī amerikāņu sauszemes karaspēka. Līdz šim ASV karoja galvenokārt jūrā un varēja atļauties pastiprināt karaspēku pašā Anglijā.
  Tas radīja grūtības. Turklāt sabiedrotajiem, kas bija zemāki par aviācijas kvalitāti, bija pārāk daudz lidmašīnu, kas kompensēja tehnoloģiskās priekšrocības kvantitātē.
  Tāpēc Dmitrijs Sokolovskis, papildus triecieniem pret sauszemes mērķiem, arī medīja ienaidnieka lidmašīnas. Un sapnī viņš jau bija skaistas meitenes ķermenī!
  Šeit pie lidmašīnas vadības ierīcēm iepazīstināja brīnumbērnu uzbrukuma lidmašīna. Šeit tā ir reaktīva lidmašīna ME-262, jaunākā modifikācija ar spārniem. Un lielā ātrumā uzbrūk gan gaisa, gan zemes mērķiem.
  Baskājains skaistulis Dmitrijs Sokolovskis meitenīgajā augumā veikli tiek galā ar cīnītāju. Atver uguni, lai nogalinātu ar basām kājām. Un angļu lidmašīnas iedegas, dūrētie amerikāņi krīt.
  Un skaistās Dimkas labajā pusē meitene Arabella. Kas arī ir lielisks ace pilots. Un viņš vada, palaižot aviācijas šāviņus kā vēdekli, kā spārnota Valkīra.
  Dmitrijs Sokolovskis rāda viņai dūri, sit viņai kailo, noslīpēto meitenīgo kāju un kliedz:
  - Tā turpini!
  Meitene aizrautīgi atbild, atbildot rādot dūri:
  - Ir tik turēt!
  Šeit pret Dmitriju Sokolovski paceļas četru dzinēju bumbvedējs. Terminatora pilots viņu notriec ar 30 mm gaisa lielgabaliem, iesaucoties.
  - Labāk uzpildīt vienu mamutu nekā simts žurkas, labāk nokaut vienu varoni nekā tūkstoti gļēvuļu!
  Arabella atbild, šaujot no apļveida mājas "stobra" tehnikā un iesaucas:
  - Divi dzīvi draugi ir labi, četri miruši ienaidnieki, vēl labāk!
  Un no viņas sitieniem sprāgst, kā rinda sarindota - lidmašīnas!
  Dmitrijs Sokolovskis meitenīgā smaidā atklāj savus sniegbaltos zobus. Un atkal šauj...
  Viņš grib dziedāt, kaut ko kaujiniecisku.
  Es esmu Supermens Visuma Radītājs,
  Nolēmu, ka valdīšu uz mūžiem!
  Un daudz kas zem manu radību papēža,
  Patiesībā ikviens zina sapni!
  
  Skaisti veido un bagātīgi aust
  Vai es varu izstarot paklājus...
  Kurš ir dumpīgs, barga atriebība -
  Sātana bērni nonāks ellē!
  
  Un bērni mani mīl no visas sirds,
  Saņem visu, ko viņš vēlas, līdz nabai!
  Tiesneši pasniedz tikai vienu balvu,
  Kam ir pareizs prāts!
  
  Man patīk būvēt zāles telpā,
  Masas Visuma objektā....
  Bet cik kaprīzi, Dievi zina,
  Tas ir sīkums, ka viņi pārtrauc jūsu dzīves pavedienu!
  
  Viņam būs dāvana un pielikums,
  Lai stulbs cilvēks nerāpo...
  Tas ir sīkums, ko radīt, un mani tas neinteresē
  Lai arī ģenerālsekretārs kļūst par tomātu!
  
  Es auju zvaigznāju tīklu,
  Spēj notriekt kvazāru no mazā pirkstiņa...
  Man nevajag sveci, desmito tiesu -
  Es pats dāsni apbalvošu cilvēku!
  
  Nemirstība būs, un skaistā kleitā,
  Līgava nāks pie jums mūžībā ...
  Tu būsi kā dižciltības karalis,
  Un bez pārtraukuma debesu konts krūmos!
  
  Harēmi un seragli ir sīkumi,
  Realitāte jautā tikai Dievam...
  Bet cilvēkiem ir jārada sava laime,
  Un nekliedz, tikai: Kungs glāb!
  Ar katru vārdu kāds nokrita uzspridzināts vai notriekts. Un skaistā Arabella, raustīdama savas kailās kājas, metās viņam līdzi un spēlējās ar kailajiem pirkstiem, spaidot pneimatiskās pistoles sviras. Un arī iegūt...
  Tāpēc viņi izšāva kaujas komplektus un lidoja atpakaļ.
  Arabella jautā Dmitrijam, baskāju skaistulim ar lieliskām krūtīm un grezniem gurniem:
  - Tu esi burvīga meitene... Es vienmēr gribēju būt tāda kā tu!
  Stormtrooper-wunderkind meitene labprāt atbild:
  Un es vēlos, lai es varētu būt tāds pats kā tu! lai gan...
  Tad Dmitrijs Sokolovskis saprata, ka runā muļķības. Un vispār, kā vīrietis cenšas līdzināties sievietei?
  Arabella tomēr nezaudēja galvu un izteica nemirstīgu aforismu:
  - Labāk būt sievietei nekā sievietei!
  Dmitrijs Sokolovskis piekrita:
  - Ne visi biksēs ir vīrieši, ne visi svārkos ir sievietes!
  Arabella pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Vieglāk ir savaldzināt simts sievietes, nekā dāvāt vienu vilinošu sapni!
  Jau lidostā abas meitenes apskāvās un skūpstījās - cik viņas ir burvīgas. Viņi nedaudz glāstīja viens otru, berzēja savus koši sprauslas, saplūda ar lūpām, kas bija tik spilgtas kā rožu ziedlapiņas. Cik jauki ir samīļot sievietes augumu.
  Taču īpaši spiest nav laika - jāsteidzas uz jaunu lidojumu. Un atkal izdarīt graujošus gaisa triecienus Anglijai. Līdz beidzot britu lauva tiks uzvarēta!
  Šeit, papildus gaisa mērķiem, Dmitrija Sokolovska iecienītākais darbs ir tanku iznīcināšana. Uzbrūk tiem no gaisa. Īpaši vilinošs Tortilas mērķis ir astoņdesmit tonnu smaga mašīna! Tiešām briesmonis - briesmonis visiem briesmoņiem!
  Toties vāciešiem jau ir seriālais E-100 servisā, kaut kas līdzīgs Mouse, bet ar blīvāku izkārtojumu, zemāku siluetu un vieglāku. Jaunā mašīna jau varētu attīstīt pietiekamu ātrumu cīņai.
  Kopumā Dmitrijs Sokolovskis garīgi iztēlojās jaunos "E" sērijas tankus, kas bija gatavi 1945. gada maijam. Ar pārnesumkārbas izkārtojumu uz paša dzinēja: tupus, ar gariem bagāžniekiem.
  Masīvākā mašīna "E" -50 pēc svara un bruņojuma ir salīdzināma ar "Panther" -2, taču siluetā daudz zemāka, un biezāka, īpaši sānos ar slīpām bruņām. Gan "Sherman", gan "Churchill", gan "Pershing" savās taktiskajās un kaujas īpašībās ir tālu no šīs vācu mašīnas.
  Un kad viņa parādīsies kaujas laukā, viņa vienkārši nebūs līdzvērtīga!
  Un tie jau ir gatavi un "E" -50, un "E" -75. Otrā mašīna ar 128 mm lielgabalu ir vienkārši tanku būves brīnums. Cik muļķīgi, ka pat "Tortilla" liksies par maz.
  Un šeit ir baskāju karavīrs Dmitrijs Sokolovskis jau tankā kopā ar skaistu meitenes komandu. Milzīgā, "E" -100 pielāgota kustībai pat zem ūdens. Šeit ir kariete ar elfiem, Dmitrijs Sokolovskis tajā ir piektais, un četras meitenes ar smailām ausīm ienirst Atlantijas okeāna biezumā. Un tas tur peld, griežot jūras virsmu, tā ir zemūdene uz sliedēm.
  Jums jāšķērso kanāls šaurākajā vietā. Izlēkt uz krastu, veikt apšaudes un atgriezties atpakaļ.
  Eh, vācu ģēnijs prata radīt militārās domas šedevrus. Piemēram, zemes rakšanas tvertnes. Demokrātiskā valdības forma Vācijai izrādījās neefektīva. Kāda krīze ir izcēlusies pēdējos gados? Tā vazājās visādi teroristi un emigranti! Un kurš vainīgs? Pirmkārt, varas vājums!
  Bet tagad no jūras dzīlēm izlec viņu mašīna ar diviem ieročiem.
  Dmitrijs Sokolovskis, kurš sapnī kļuva par meiteni, ar savu meitenīgo apakšējo ekstremitāšu kailajiem pirkstiem šauj ar sadrumstalotām šāviņiem pa Anglijas piekrastes baterijas ieročiem. Anglis tiek uzmests augstāk un apgriezts otrādi.
  Tas tiešām ir pilnīgs šiks!
  Nez kāpēc Dmitrijam Sokolovskim galvā pazibēja krievu dziesma:
  - Liktenīgs gads, jūs nevarat man noticēt - tūkstoš deviņi simti deviņdesmit deviņi! Velns griezīsies ar zelta ragiem, trīs deviņi otrādi!
  Un tad nacistu karaspēka personā velni ienāca Anglijas zemē. Šeit ir oranžs elfs kā lupanets no smaga 128 milimetru lielgabala.
  Un trīsdesmit kilogramu lādiņa sprādziens pacēla ienaidnieka bunkuru līdz elles debesīm.
  Ar kailiem noslīpētu kāju pirkstiem Dmitrijs Sokolovskis izšauj no sava īsā lielgabala un skatās uz meitenēm. Cik viņi ir skaisti savos trūcīgajos bikini. Nevis meitene, bet vienkārši dabas brīnums. Tātad jūs vēlaties ar viņiem mīlēties ... Nē, Kārlim Marksam joprojām nav īsti taisnība. Šeit ir sievišķīga daba un burvīgas meitenes miesa, taču tā joprojām piesaista mātītes. Līdz viņu krūtīm, spīdīgajiem augumiem.
  Viņš sirdī ir zemnieks, un tāpēc viņš mūžīgi paliks zemnieks neatkarīgi no tā, kādos kārdinājumos nežēlīgais liktenis viņu ievestu.
  Un te, pusmiegā ejot un sapņojot, ir tik patīkami... Jūs auglīgajā iztēlē iztēlojaties Trešā Reiha uzvaru...
  Tas vēl nav galīgs, bet tas jau ir!
  Šeit tu šauj pa baterijām, un meitene ar ziliem matiem lej ūdeni no ložmetēja, iznīcinot angļu kājniekus. Nogalinātie melnie krīt, tie izlej to pašu, kā baltie, koši asinis. Karš ir cilvēka dabiskais stāvoklis...
  Vai, kā teica kāds filozofs: cīnīties ir grūtāk nekā elpot, bet daudz dabiskāk!
  Interesanti, ka meitenēm ļoti patīk šaušanas laikā izmantot savus garos, graciozos kāju pirkstus. Nu vienalga kādā krāsā ir kaķis, ja vien tas ķer peles. Tā tas ir arī ar meitenēm - nav svarīgi, kuras ķermeņa daļas ir skaistas.
  Lūk, kāds elfu karavīrs ar precīzu šāvienu norāvis salīdzinoši nelielu torni "Churchill".
  Dmitrijs Sokolovskis noteikti nedarīja, radās vēlme sacerēt dziesmu, un vētrains brīnumbērns vadīja zilbi;
  Jau no šūpuļa sapņoju kļūt par bargu karavīru,
  Lidojiet ar lidmašīnām un šaujiet...
  Vai varbūt kajītes zēns un liels pirāts,
  Lai gan jūrā tu esi tikai zaglis!
  
  Es gribēju būt militārajās lietās - man zēns,
  Visspēcīgākā atzinība, kāda ir...
  Jums jāiemācās cīnīties nevis no grāmatas,
  Citādi tu kļūsi stulbs kā lācis!
  
  Bērnībā lasīju par brašiem korsāriem,
  Par iekāpšanu un asiem lēcieniem...
  Lai gan jūs varat kļūt par komisāru upuri,
  Bet gļēvulība, puika ir ārā no rokām!
  
  Ko vēlēsies, to vienmēr sasniegsi
  Jebkurš bizness vienmēr strīdas ...
  Un saule spīd arī pār pirātu,
  Un ja vētra arī nav problēma!
  
  Jā, karātavas arī draud,
  Nežēlīgais bende noliek ešafotus...
  Un laupītājs neatradīs vietu paradīzē,
  Pazemes pasaulē viņu sagaida elle!
  
  Kad viņi mani pieķēra Jēzum
  Izmisīgi es pieprasīju...
  Es padevos, es nožēloju neģēlīgo kārdinājumu,
  Meitenes, krāsainas mašīnas...
  
  Dievs atbildēja: ka tev nav piedošanas,
  Un tikai sātans gaida...
  Bende nekavējoties sita bez kavēšanās,
  Un galva noripoja no kapāšanas bloka!
  
  Un es esmu ellē, bet zini, ka es neciešu,
  Jūs varat arī dzert degvīnu ar velniem ...
  Un tagad es garšīgi noriju šo dzērienu,
  Kas tiek nomazgāts ar kūku un medījumu!
  
  Jā, šī vieta ir tikai pirāti,
  Ir velni - cāļi ar blīkšķi ...
  Tāda bija atmaksa šeit,
  Šampanietis, vīns, bārbekjū no rīta!
  
  Piecsimt gadsimtus es draiskojos ellē,
  Bet šeit nāk Lielais Jēzus...
  Un elle beidzās bez jebkādiem iestarpinājumiem,
  Bija pazemē laimē - tagad tukšs!
  Ellē es tagad ļoti ciešu,
  Jā, ir par vēlu nožēlot grēkus ellē...
  Es gribēju ģērbties stilīgi ar dāmu,
  Es nezināju, ka šodien nokļūšu ellē!
  
  Tātad mācība citiem pirātiem
  Dzīvo godīgi, tu būsi mērķi...
  Lai gan, diemžēl, alga ir maza,
  Kā mēs varam atbrīvoties no nepieciešamības pēc ķēdēm?
  Laba dziesma un lieliska cīņa... Viņi ir izlādējuši savu kaujas komplektu un atgriežas. Elfi vienbalsīgi iesaucās:
  - Lai spēks ar mums!
  Atkal lieliska, moderna tvertne dodas jūrā. Un mazs dziļums, nevis traucēklis automašīnai, kas darbojas ar ūdeņraža peroksīdu.
  Kā vācieši gatavojas izkāpt Lielbritānijā, kamēr Staļins laiza savas brūces. Ir jau jūnijs... Tiek pārbaudīti rakšanas tanki, kuriem ir paredzēts rakt tuneļus zem Lamanša un iebraukt Lielbritānijas metropolē.
  Skaistas meitenes koši un zilos bikini iekāpa rakšanas, delfīnam līdzīgā ložmetēja tankā. Viņi ieslēdza otro pārnesumu, un automašīna gludi iebrauca zemē. Jauns ierocis, kas varētu izlauzties cauri jebkurai aizsardzības līnijai. Krāšņās sievietes karotājas kustināja sviras ar kailiem pirkstiem, vadot tanku.
  Un kādas ir meitenēm figūras, lieliskas krūtis, tikko nosegti bikini. Jūs varat tos apbrīnot stundām ilgi. Un kurš ir labākais armijā? Protams, meitene.
  Bet Trešā Reiha zinātnieki izstrādā ne tikai zemes pārvietošanas vienības un citas dzelzs iekārtas. Nāves nometnēs ārsti strādā pie karavīra - nākotnes cilvēka radīšanas. Tagad, ja žurkas gēns tiek pārstādīts cilvēka ķermenī? Vai tarakāns? Cik pieaugs viņa kaujas īpašības?
  Un jau ir daži monstru veidi kariem, kā arī zombiju karotāji. Pēdējie pastāv jau vairākus gadus. Jebkuru cilvēku var pārvērst par zombiju. Taču viņu kaujas īpašības bija apšaubāmas - pārāk stulbas. Viņi neattaisno radīšanas izmaksas un var atklāt uguni uz savu karaspēku.
  Tātad zombiju frontes nenonāca masveida ražošanā. Bet no otras puses, no tiem var izgatavot mazkvalificētus strādniekus un ražot, piemēram, visvienkāršākos lidaparātus un planierus. Nosēšanās Lielbritānijā ir sagatavoti daudzi planieri.
  Bet ir arī slepens, īpašs ierocis: diskotēkas! Kaut kas tāds, ko nevarēja atkārtot divdesmit pirmajā gadsimtā. Labākie koncentrācijas nometņu zinātnieki izstrādāja ieročus, kuriem bija unikālas īpašības. Ātrums jau sasniedzis trīs vai četrus skaņas ātrumus, bet pats galvenais, pateicoties laminārajai strūklai, disketes izrādījās neievainojamas pret kājnieku ieročiem.
  Un paši varēja notriekt mašīnas gaisā - vismaz taranējot.
  Un atkal meitenes pie disketes stūres pārstāvēja Dmitrijs Sokolovskis. Trešā Reiha armijā - sievietes bija reti. Bet savos sapņos, kāpēc gan nepārstāvēt meitenes. Ar daudzkrāsainām frizūrām, slaida, atlētiska, krūtiņa ar minimālu apģērbu vai pilnīgi kaila!
  Ak, ja visa pasaule sastāvētu tikai no meitenēm, un viņš Johans paliktu vienīgais vīrietis. Un kā viņš tad pagrieztos?
  Starojoša Šarlote disketē, smaidoša, un viņas sarkanie mati plīvo vējā kā proletāriešu baneris. Kāda viņai ir tīrasiņu, jauneklīga seja un izliektas krūtis, tievs viduklis ar spēcīgiem, platiem gurniem. Viņas biksītes ir plānas kā diegs, un ļauj ieraudzīt visu meitenīgo šarmu!
  Un pati diskete izskatās pēc bēdīgi slavenajiem lidojošajiem šķīvīšiem. Paceļas vertikāli, gandrīz klusi... Diezgan liela un dārga mašīna. Palielinot ātrumu, ap to plūst spēcīgas gaisa straumes - spēj nojaukt gan lodes, gan šāviņus. Tādējādi kustībā esošā diskete ir neievainojama.
  Tiesa, tam ir mīnuss: arī pats lidojošais šķīvītis nevar izšaut, bet... Pirmkārt, diskete spēj taranēt jebkuru ienaidnieka lidmašīnu. Un, ņemot vērā ātrumu, neviena lidojoša mašīna nevar no tā izvairīties. Otrkārt, izslēdzot strūklu, jūs varat izmest radio vadāmu bumbas lādiņu un trāpīt mērķī! Un tad atkal ieslēdziet...
  Turklāt jau šobrīd notiek dažāda veida staru metēju izstrāde, ar kuriem plānots aprīkot lidojošos šķīvjus. Tu saki fantastiski! Bet kas zina, uz ko ir spējīgs fašisms, aprijis tik daudz planētas Zeme resursu.
  Diskolu vadības sistēma ir vismodernākā ar kursorsviras palīdzību. Viņam tiek veiktas kaujas pārbaudes. Lielbritānija un Amerika joprojām ir spēcīgas aviācijā, un kāpēc "lidojošais šķīvītis" nepadara ienaidnieka gaisa rindas retākas?
  Šarlote ir tik skaista, šī kuģa galvaspilsēta. Apkalpē ir piecas meitenes. Viņi vai nu sēž krēslos, vai lec augšā, raujot savas kailās, šokolādes krāsas kājas no saules apdeguma. Viņu kailie pirksti balstās uz kursorsvirām. Cik tas ir erotiski, krāsoti, eleganti veidoti nagi spīd, vēnas stiepjas gar apakšstilbu zem iedegušās ādas.
  Par meiteņu ekipāžu sapņo jauns vīrietis, kurš nokļuvis armijā. Kas nes uzvaru un veiksmi.
  Šeit diska lidmašīna uzņēma ātrumu un pārsteidzošā ātrumā sasniedza Lielbritānijas krastus. Un no visa tā aunā pirmie trīs angļu iznīcinātāji, kurus lidojošais šķīvītis noķēra ceļā. Laminārā strūkla notriec lauvu impērijas automašīnas. Tie, zaudējuši spārnus, nokrīt.
  Šarlote ar apmierinātu skatienu saka:
  - Briesmīgs tāds un tāds šausmīgs ... es neesmu briesmīgs un valkāju kosmētiku!
  Un tas sākas, reaģējot uz jauno angļu iznīcinātāju mēģinājumiem izšaut agresīvus smieties!
  Un tagad lidojošais šķīvītis apgriežas un nosmērē amerikāņu uzbrukuma lidmašīnu R-51, kam nepalīdz ne raķešu palaišanas iekārtas, ne astoņi ložmetēji. Tas joprojām ir liels spēks.
  Baskājainā meitene Dmitrijs Sokolovskis domāja, ka amerikāņi tomēr ir stulbi, ka viņi iekļuvuši karā ar Vāciju. Tātad viņi spēlēja tikai PSRS rokās. Palīdziet savam ļaunākajam ienaidniekam. Ar krieviju taču varēja tikt galā ar vācu rokām!
  Un tagad neievainojama diska lidmašīna iznīcina visas viņu lidmašīnas. Un tas ir ļoti slikti Lielbritānijai.
  Un Amerikai tas ir vēl sliktāk. Pārlaužot Britu grēdu, būs iespējams mēģināt šķērsot okeānu.
  Šarlote, mirdzošā smaragda acīm, dziedājumā un atskaņā izrunā:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, planējam kā ērgļi... Mēs nenoslīkstam ūdenī, mēs nedegam ugunī!
  Žilbinošā blondīne Ģertrūde atbild ar:
  - Kādas sāpes, kādas sāpes... Vācija pret Lielbritāniju - simts - nulle!
  Diskete var lidot diezgan ilgu laiku. Tā dzinēja noslēpums nav atklāts divdesmit pirmajā gadsimtā. Vienīgi lidojošā šķīvīša jaudas rezerve ir kolosāla - uz Ņujorku var aizlidot. Un kustības ir tik salauztas, it kā mašīnai nebūtu inerces.
  Tas, ka netiek pieķerts cīnītājs vai bumbvedējs, ir putekļos samalta kūka.
  Un tad uz Londonu sāk krist bumbas, kuras tiek nomestas no jaunākajām, vācu bezastes. Un tas ir ļoti efektīvs.
  1945. gada 22. jūnijā vācieši un japāņi izsēdināja karaspēku Austrālijā. Šis ir sava veida ģenerālmēģinājums gaidāmajam uzbrukumam Lielbritānijai. Un diska lidmašīna lidoja pat tur.
  No Lielbritānijas flotes ir tikai ragi un kājas. Vācieši parādījās vienvietīgo zemūdeņu sērijveida ražošanā. Viņi gremdē angļu kuģus, savukārt paši ūdens stabā praktiski nav atšķirami.
  Un torpēdas, kas vērstas pret troksni vai karstumu... Kas nav tikai vāciešiem! Labākie zinātnieki no visas pasaules, piespiežot ieroci, strādā Trešā Reiha pakļautībā. Un viņi ir spiesti smagi strādāt, stiprinot Vācijas varu.
  Tik graciozas, miniatūras E-10 ar zemu siluetu pārvietojas Austrālijā, un apkalpe guļ. Neskatoties uz mazo svaru, tie ir salīdzināmi ar Čērčilu bruņojumā un bruņās, taču tajā pašā laikā daudz ātrāki un manevrētspējīgāki. Un tādā mašīnā meitenes iekārtojās.
  Pāri guļ un kontrolē tankus, nogriežot angļu sārņus!
  
  JA BASKY IZGLABĀTU MARSELU
  Nejauši iejaucās arī laika ceļotāja Nataša Belaja. Luftwaffe apžēloja vienu jauno pilotu un pacēla viņu ar strāvas tīklu, kad viņš nejauši avarēja no tehniskas kļūmes. Un izrādās, ka tas izrādījās vairāku aviācijas rekordu īpašnieks Hanss Joahims Marsels. Tostarp sešdesmit viena lidmašīna tika notriekta mēneša laikā un septiņpadsmit lidmašīnas dienā. Un pirmais vācu pilots, kurš pārsniedza simt piecdesmit notriektu lidmašīnu barjeru.
  Turklāt viņa sasniegumus apstiprināja briti, un neviens nenošāva tik daudz sabiedroto lidmašīnu.
  Tātad Nataša Belaja izglāba pilnīgi izcilu personību, kura cīnījās īstas cīņas un kļuva par īstu fenomenu. Taču šķiet, ka pat tik fenomenāls dūzis viens pats nespēj mainīt kara gaitu.
  Taču runa ir ne tikai par kvantitāti, bet arī par kvalitāti. Bet Marseļai izdevās notriekt lidmašīnu ar pašu Montgomeriju, un slavenais angļu ģenerālis gāja bojā. Tas noveda pie operācijas Torch neveiksmes, kas tika atlikta uz nenoteiktu laiku. Gluži kā amerikāņu izsēšanās Marokā. Kas arī ir ļoti nozīmīgi. Bet pats galvenais, Hitleram izdevās sajust, ka pie Staļingradas krievi plāno ofensīvu no flangiem, un izdevās veikt preventīvus pasākumus. Rezultātā Fritz nosedza vājās vietas un spēja atvairīt padomju ofensīvu novembra beigās.
  Un tā viņi izturēja Staļingradā un Volgā. Rževa-Sihova operācijas pieredze liecināja, ka tad, kad nacisti bija gatavi, viņi spēja atvairīt pārspētā padomju karaspēka ofensīvu.
  Briti sāka virzīties uz priekšu vēlāk, kad Rommela karaspēks jau bija gatavs atvairīt uzbrukumu. Un pats Rommels atgriezās no atvaļinājuma. Rezultātā britu uzbrukums ilga piecpadsmit dienas un tika atvairīts ar milzīgiem zaudējumiem.
  
  Neskatoties uz to, ka vācieši turēja fronti, Hitlers pasludināja totālu karu un mobilizāciju. Ieroču ražošana Trešajā Reihā dramatiski pieauga. Un sabiedroto uzlidojumi ir strauji samazinājušies. Frics sāka vākt spēkus jaunai ofensīvai.
  Marseļa par trīs simtiem pārsniedza notriekto lidmašīnu skaitu un kļuva par pirmo Luftaffe pilotu un karotāju, kas atkārtoti saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un 1943. gada februārī Marseļas notriekto lidmašīnu skaits sasniedza piecus simtus, par ko viņam tika piešķirts īpaši šim gadījumam apstiprināts apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Kļūstot par pirmo šī pasūtījuma saņēmēju.
  Marseļa kļuva par īstu leģendu, un no tās baidījās kā no uguns. Varbūt pat spēcīgāka par liesmām.
  Decembrī Staļingradu beidzot pārņēma vācieši. Un nacisti sāka gatavot jaunu ofensīvu. Uzbrukumā bija jāpiedalās gan Tigers, gan Panthers, gan Ferdinands. Izmantojot darbaspēku no Āfrikas un ieslodzīto, tostarp ebreju, darbu. Trešais reihs vēl nav draudējis zaudēt karu, un ebreji nav masveidā iznīcināti. Un tas nozīmē vairāk darbaspēka. Un tiek ražoti tanki, lidmašīnas un cita tehnika.
  Lielbritānija un Amerika faktiski bremzēja karu pret Trešo Reihu. Turklāt zemūdenes viņus ļoti ieguva. Kas medīja vilku baros un nogremdēja daudzus kuģus.
  Hitlers arī pastiprināja Rommelu ar tankiem un lidmašīnām. Un tā nacisti aprīļa beigās sāka ofensīvu Ēģiptē. Šoreiz veiksmīgāk, un tā rezultātā angļu karaspēks tika pilnībā sakauts. Un tā bija lauvas impērijas graujoša sakāve.
  Fašistu karaspēks ienāca Palestīnā un izlauzās uz Irāku. Un tajā pašā laikā viņi pārņēma kontroli pār Suecas kanālu. Un viņi virzījās uz priekšu, ieņemot Kuveitu. Un citas naftas akas. Un tas bija ļoti agresīvi un forši.
  Un maija beigās Volgai sākās Vērmahta ofensīva, virzoties uz dienvidiem.
  Nacisti mēģināja izlauzties līdz Kaspijas jūrai un ieņemt Astrahaņu. Hitlers šajā gadījumā izvēlējās visneaizsargātāko Sarkanās armijas virzienu un visefektīvāko.
  Kaujās piedalījās arī tanks "Lauva". Bet šī mašīna, kurai bija pārāk liels svars - deviņdesmit tonnas, tā sevi neparādīja pārāk labi. Un viņa tika noraidīta. Bet Focke-Wulf arī nebija slikts. Un jūnija beigās Marseļa ieradās austrumu frontē. Viņa izskats bija kā komēta, kas iet garām. Un vesela masa notriektu padomju lidmašīnu. Līdz jūlija beigām Marseļa notriekto lidmašīnu skaitu palielināja līdz tūkstotim un par to saņēma Dzelzs krusta Lielo krustu - apbalvojumu, kas iepriekš bija paredzēts tikai Hermanim Gēringam, Francijai un ne pārāk pelnīts. Marsels ir ļoti kaujiniecisks puisis, un Hitlers viņu dievināja. Šāds pilots izrādījās: vienkārši nesaprotama parādība.
  Nacisti devās uz Kaspijas jūru, nogriežot Kaukāzu pa sauszemi. Un Turcija paņēma un atvēra otro fronti Aizkaukāzijā. Un Sarkanā armija kļuva vēl grūtāka.
  Un vācieši sāka virzīties uz priekšu gar Kaspijas jūras krastu. Un nacisti virzījās uz priekšu ar lieliem panākumiem. Un septembra beigās vācieši jau bija iekļuvuši Azerbaidžānas teritorijā. Un tur tādas cīņas sāka vārīties.
  Staļins pavēlēja virzīties uz priekšu centrā, iemetot tur visus savus spēkus... Vāciešiem pat izdevās atspiesties, izlēmīgi izlaužoties cauri frontei. Nacistiem nācās uz laiku apturēt ofensīvu un mest kaujā jaunus spēkus. Bet spēku pārākums ietekmēja.
  Nacisti atvairīja padomju karaspēka ofensīvu un turpināja virzīties uz priekšu Kaukāzā ziemā. Un viņi izmantoja jaunākās reaktīvo lidmašīnu, jaunus modeļus.
  Un Marseļa jau ir pārsniegusi divus tūkstošus notriektu lidmašīnu. Par ko viņam tika piešķirts jauns apbalvojums ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta dimanta zvaigzni, ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un pie Baku jau ir tādas kaujas, ļoti nežēlīgas.
  Cīņas parādīja, ka sievietes nebūt nav vājais posms un prot labi cīnīties. Un tajā pašā laikā sedz mazāk zaudējumus nekā vīrieši. Karotāji cīnījās arī kājnieku sastāvā, basām kājām sita pa karstajām Sahāras tuksneša smiltīm. Un apguva tankus. Izmēģinājis "Tīģeri" cīņās ar Lielbritāniju.
  Tomēr arī padomju meitenes uz SU-100 cīnās labi.
  Lai gan Krievijas pozīcija šķiet bezcerīga. Bet karotāji kopā ar Elizabeti cīnās kā ērgļi.
  Jekaterina nospiež sviru ar plikiem kāju pirkstiem. Raida šāviņu, kas iedūris nacistu E-50 auto sānos un rūc:
  - Par lielo sarkano un sārtināto komunismu!
  Jeļena arī sadūra lielgabalu, izmantojot savu kailo, smalko kāju. Viņa precīzi trāpīja ienaidnieka tankam.
  Meitene čivināja:
  - Par manu skaisto Krieviju!
  Eifrazija agresīvi atzīmēja, izraisot ļoti mērķtiecīgu uguni:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Un viņš izmanto arī plikas, noslīpētas kājas.
  Padomju mašīna ir ļoti spēcīga un kaujinieciska. Un šauj diezgan labi.
  SU-100 spēj iekļūt E-50 sānos. Bet meitenes pat izlaužas cauri viņas pierei, nokļūstot lure vai no gala līdz galam. Un viņi pārgrieza metālu.
  Elizabete, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, šāva uz ienaidnieku. Un čivināja:
  - No zilās straumes...
  Jekaterina arī izšāva, šoreiz paspiežot sviru ar savu koši nipeli un dūkdama:
  Upe sākas...
  Elena, agresīvi smaidot un šņācot, izdeva:
  Nu draudzība sākas...
  Un viņa arī nospieda sviru ar pliku papēdi.
  Eifrazija iesaucās, šaujot uz ienaidnieku:
  - Ar smaidu!
  Meitenes ļoti aktīvi strādā pie SU-100. Un iznīcināt ienaidnieka aprīkojumu.
  Un Baku nomalē pionieri rok tranšejas. Ir dažādu tautību puiši. Jo īpaši daudzas spilgtas galvas mirgo. Ir sarkani un melni un blondi bērni.
  Viņus vieno viena lieta: ticība komunisma triumfam un basām kājām. Skaidrs, ka ne visiem kara laikā ir kurpes, un tāpēc solidaritātes zīmi visi bērni vicinās ar plikiem, apaļiem papēžiem. Ziema Aizkaukāzijā ir diezgan maiga, un, pārvietojoties un strādājot ar lāpstām, aukstums nav tik briesmīgs.
  Bērni strādā ar entuziasmu un dzied:
  Cel uguni, zilas naktis,
  Mēs esam pionieri - strādnieku bērni ...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Pionieru aicinājums - vienmēr esiet gatavs!
  Un te atkal atskan trauksme. Zēni un meitenes lec uz tranšejas dibenu. Un no augšas jau sāk sprāgt šāviņi: strādā ienaidnieka artilērija.
  Paška jautāja Mašai:
  - Nu, vai tu domā, ka izdzīvosim?
  Meitene pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs pretosies vismaz vienu reizi, visgrūtākajā stundā!
  Pionieris Saša loģiski atzīmēja:
  Mūsu varonība ir nesatricināma.
  Zēns ar savu kailo zoli uzsita pa akmeņiem. Redzams, ka puika piepildīja sevi ar pamatīgām ķirbēm.
  Meitene Tamāra atzīmēja:
  Mēs cīnīsimies bez bailēm
  Mēs netiksim nogriezti ne soli atpakaļ...
  Lai krekls ir piesūcināts ar asinīm -
  Vairāk ienaidnieku, pārvērtiet bruņinieku ellē!
  Zēns Ruslans, pionieris ar melniem matiem, atzīmēja:
  Paiet gadsimti, pienāks laikmets,
  Kurā nebūs ciešanu un melu ...
  Cīnies par to līdz pēdējam elpas vilcienam -
  Kalpo savai Dzimtenei, tu no sirds!
  Zēns Oļegs, tievs un gaišmatains, čivināja, panti:
  Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats ...
  Tautas balss ir skanīga -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nepazītu skumjas,
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Puiši un meitenes aplaudēja unisonā.
  Bet tagad reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas jau lido un met bumbas. Un šī ir agresīva pieeja.
  Oļegs un Saša pacēla katapulu un palaida nāves dāvanu. Un stobru notrieca nacistu uzbrukuma lidmašīna.
  Meitene Nataša dziedāja:
  - Komjaunums nav tikai vecums,
  Komjaunums ir mans liktenis!
  Es uzvarēšu kosmosu, es ticu
  Dzīvosim mūžīgi!
  Ahmeds, pionieris no Azerbaidžānas, smaidot atbildēja:
  - Jūs vēl neesat komjaunietis Nataša!
  Meitene dusmīgi sita ar baso kāju un atbildēja melodiskā balsī;
  Blakus tēviem ar jautru dziesmu,
  Mēs iestājamies par komjaunatni...
  Tuvojas gaismas gadu laikmets,
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Pionieru sauciens - esiet vienmēr gatavi!
  Arī Oļegs iespieda savu kailo, bērnišķīgo kāju un iesaucās:
  Spēcīgāks āmurs saspiež proletārieti,
  No titāna rokām, kas sasmalcina jūgu ...
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei,
  Un gaisma pēcnācējiem, labi!
  Bērni ir sajūsmā. Un patiesībā vācieši bombardēja, un tikai viena meitene dabūja šķembu plikajā, apaļajā, rozā papēdī.
  Pioneer kliedza, bet tad iekoda viņai lūpā.
  Un tā viņi gatavojās atvairīt uzbrukumu. Un tur jau ir tanki ar nacistiem. Briesmīgie E-100 pārvietojas. Tik spēcīgas un bīstamas mašīnas.
  Viņiem ir šāda aizsardzība. Ka nevar tikt cauri no jebkura leņķa. Jūs nevarat to trāpīt tikai no viena leņķa. Vienīgā iespēja ir lauzt sliedes.
  Bērni ir gatavi cīnīties, un vicina basām kājām. Šeit viņi uz stieples stumj pakas ar paštaisītām sprāgstvielām zem nacistu pēdām. Tas darbojas un iznīcina Rommela armijas tanku ruļļus.
  Un tas izskatās briesmīgi.
  Saša čīkst:
  - Slava komunismam!
  Puika Paška šauj ar Oļegu no katapulta un čīkst:
  - Slava pionieriem!
  Puisis Ruslans kopā ar meiteni Sufīru ar stiepli velk zem vācietim mīnu un kliedz:
  - Slava PSRS!
  Kaujas bērni no Azerbaidžānas un krievu puiši. Iedeguši, tievi, basām kājām pionieri pret kolosālu tanku armādu.
  Meitene Tamāra trata savu graciozo, mazo, baso kāju un saka:
  - Slava Krievijai!
  Pionieris Ahmets, šaujot uz ienaidnieku, apstiprina:
  - Mēs kopā esam draudzīga ģimene!
  Puika Ramzans, rudmatainais azerbaidžānis, apstiprina, izsitot automašīnu:
  - No vārda mēs esam simts tūkstoši es!
  Bērni draudzīgi... Lūk, armēņu meitene Azatuhi, kura arī veikli ar stieples palīdzību pārliek sprāgstvielu zem fašistu kāpura un čīkst:
  - PSRS ir tautu ģimene!
  Cita armēņu meitene Aghas saka:
  - Neliecieties pie fašisma:
  Un meitene parāva stiepli ar plikiem kāju pirkstiem. Daudziem azerbaidžāņu un armēņu bērniem ir blondi mati un viņi nav atšķirami no slāvu bērniem, kuru arī ir daudz. Kurš vāciešus atstāja, citas krievu ģimenes apmetās Azerbaidžānā pat cara pakļautībā.
  Kaukāzā ir daudz slāvu. Daudz jauktu pāru. Jā, un bērniem parasti ir gaišāki mati nekā viņu vecākiem. Un slāvu puiši iedegās tā, ka no vietējiem tos nevar atšķirt. Turklāt bērni parasti ir līdzīgāki nekā pieaugušie.
  Tātad cīnās starptautiskais padomju zēnu un meiteņu bataljons, un viņi visi ir vienoti un ļoti līdzīgi. Viņu kailie papēži mirgo kustībā.
  Un sapņi bērni sūta nāves dāvanas. Šamils un Serjožka, abi pionieru zēni, velk vadu. Un tagad vācu E-50 apstājas ar salauztu kāpuru.
  Zēni unisonā dzied:
  Savienība neiznīcināmas, brīvas republikas,
  Tas nebija rupjš spēks, kas pulcējās, nevis bailes ...
  Un apgaismoto cilvēku labā griba,
  Un draudzība un saprāts, un drosme sapņos!
  Un bērni ir sajūsmā. Viņi smaida ar baltiem, vienmērīgiem zobiem. Un viņi ir laimīgi, lai gan viņiem draud nāve.
  Un vācieši sūkstās. Iznīcināti tanki šauj no lielgabaliem un skribelē ložmetējus.
  Daži vācu transportlīdzekļi ir aprīkoti ar granātmetējiem un ir ļoti bīstami.
  Zēns Maksimka un meitene Zara no Azerbaidžānas, atspiedušies uz basām kājām, zem ienaidnieka izvilka mīnu un izsita fašistu mastodonu.
  Un kliedza pilnā sparā:
  - PSRS labā!
  Bērni ir tik smieklīgi.
  Ieročus izmanto arī pionieri Abass un Vladimirs. Šajā gadījumā katapulta un sagraut E-75 kāpurķēžu nacistiem. Tad zēni dziedāja:
  - Par planētas varenību komunisma aizsegā!
  Arī Oļegs un Abdula ir dažādu tautu pionieri, taču ar vienu sirdi viņi arī palaiž sprāgstvielas. Viņi trāpa E-100 un dzied ...
  Mēs atvērām planētu tautām,
  Ceļš uz kosmosu, uz neredzētām pasaulēm...
  Tiek dziedāti varoņdarbi -
  Lai uz visiem laikiem izdzēstu nāves rētu!
  
  Zem Krievijas svētā karoga,
  Mierā, draudzībā, laimē un mīlestībā...
  Visas zemes cilvēki kļūs laimīgāki,
  Tālumā izklīdīs elles tumsa!
  Šeit cīnās ar bērniem...
  Abdurrahmans un Svetlana - azerbaidžāņu zēns un meitene no Baltkrievijas savilka kopā vadu un izsita fašistu tanku. Un viņi dziedāja:
  - Svētās Krievijas lielais vārds,
  Mirdz pār pasauli - kā saules stars ...
  Es ticu vienotībai, mēs kļūsim laimīgāki,
  Parādīsim cilvēkiem pareizo ceļu!
  Bērni ir ļoti drosmīgi. Un nacisti bija vienkārši šokēti par tik spītīgu un niknu pretestību.
  Abudurrahmans ir pionieris, viņš saņēma fragmentu plikajā zolē. Tas iedūrās bērna kājas saslimušajā virsmā.
  Zēns šņāca:
  - Un tas man sāp!
  Arī Svetlana trāpīja pa apaļo papēdi, un saskrāpēja plecu. Bet meitene šņāca:
  - Nelauziet pionierus!
  Vācu auto taranēja arī Azims un Kolka.
  Zēni norādīja ar vadu un dziedāja:
  Nodevīgais ienaidnieks devās uzbrukumā,
  Bet es ticu, ka tas nekļūs, padomju cilvēki...
  Ienaidnieks gaida sakāvi un aizmirstību,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Ienaidnieks gaida: sakāve un aizmirstība,
  Un Krievijas slava uzziedēs spēcīgāk!
  Bērni ir drosmīgi un nelocās. Un viņi vēlas uzvarēt. Un viņi dzied un cīnās.
  Vācieši cieš smagus zaudējumus. Tiesa, pārsvarā viņiem ir nolauztas sliedes un ruļļi. Un tas nav nāvējošs.
  Sliktāk tiem pionieriem, kuri tika saņemti gūstā.
  Zēnu Abdulhamidu, kad viņš tika saņemts gūstā, nacisti nolika uz plaukta. Viņi ievietoja pioniera basās kājas blokā un sāka karināt uz āķiem smagumus. Un tad viņš iekurināja uguni. Un zēna kailos papēžus nolaizīja uguns. Un viņam uz muguras uzkrita pātaga. Viņi mani ilgi sita. Un tad nacisti sāka lauzt ribas ar karstām knaiblēm.
  Zēns, miris no spīdzināšanas, kad viņa ribu dzelzs, sarkana no karstuma, viņu saspieda, dziedāja:
  Berlīne ir gandrīz zem mūsu varas,
  Caur binokli mēs redzam nolādēto Reihstāgu ...
  Es ceru, ka drīz būs miers un laime;
  Ko es aprakstīšu savos dzejoļos!
  
  Krievija atvēra komunismu pasaulēm,
  Viņa kļuva par ģimeni visiem.
  Bet Vērmahts mums piebāza cūkas purnu,
  Un tagad asinis šļakstās no vēnām kā no strūklakas!
  
  Ko fīrers pie mums nejauši aizmirsa,
  Es gribēju iegūt zemi un vergus!
  Fašisms gāja ar ļoti ilgu kampaņu -
  Un šeit ir īsts murgs, elles sapņi!
  
  Vienkāršs zēns, basām kājām zēns,
  Nesen sasēja sarkanu kaklasaiti.
  Viņš gribēja būvēt pasauli pats bez Dieva,
  Bet pēkšņi no debesīm izlauzās napalms!
  
  Man bija jāskrien uz priekšu, mēs bijām AWOL,
  Tādus jauniešus neviens negrib ņemt!
  Bet zēns-cīnītājs šautenē to izdarīja,
  Tēvu ceļš izrādījās cienīgs!
  
  Cīnījās tur, kur gan viltība, gan spēks,
  Un vājums ir arī rūgts, diemžēl ...
  Biedriem bija jārok kapi
  Priežu zārku ēvelēšana salnā!
  
  Es esmu pionieris, kurš tagad ir pieradis pie ciešanām,
  Viņš devās uz izlūkošanu basām kājām, sniega kupens kraukšķēja.
  Varbūt sods par neticību,
  Ka es negribēju pazīt Jēzu!
  
  Bet kādas ir trīs Golgātas stundas?
  Ir pagājuši vairāk nekā trīs kara gadi!
  Jebkurā ciematā atraitnes rūgti raud,
  Kā dēli gāja bojā lauku kapos!
  
  Es izdzīvoju, biju šokēts, ievainots no lodes,
  Bet par laimi viņš palika kājās!
  Mēs godīgi atdevām parādu Vācijai,
  To fašismu mēs esam samīdījuši putekļos!
  
  Esmu nobriedusi, bet joprojām esmu zēns,
  Ūsas nelauzās cauri, bet jau titāns!
  Jā, pieaugušais, un varbūt pat pārāk daudz,
  Galu galā sirds kļuva cieta kā metāls!
  
  Hero Star augstākā balva -
  Pats Staļins, ticiet man, nodeva!
  Viņš teica: ir jāņem piemērs no tādiem cilvēkiem kā jūs,
  Cīnītāji vilto Ēdenes durvju atslēgas!
  
  Bet tagad noliec drosmīgo šauteni,
  Paņem, knaibles, āmuru un strādā!
  Izveidojiet buru laivu un laivu no koka
  Un izveido lidmašīnu, lai putns uzlidotu!
  Bet, neskatoties uz visu Sarkanās armijas pionieru un karavīru masu varonību, Baku krita. Un nacisti sagrāba visu Kaukāzu.
  Staļins bija ļoti nobijies un piedāvāja Hitleram pamieru. Fīrers, uztraucoties par izlūkdatiem, ka ASV un Lielbritānija izstrādā atombumbu un sakauj Japānu, nolēma uzsākt lielu ofensīvu Rietumos.
  Tika parakstīts pamiers. PSRS piekrita atdot visus karagūstekņus Trešajam reiham un bez maksas piegādāt lielu daudzumu Vērmahtam nepieciešamo izejvielu.
  Hitlers tam piekrita. Un 1944. gada pavasarī Āfrikā sākās liela nacistu ofensīva. Nacisti, kas jau kontrolēja ziemeļus, virzījās uz dienvidiem. Un tajā pašā laikā turpināja zemūdeņu karu. Dienvidos nacisti veiksmīgi virzījās uz priekšu. Tajā pašā laikā nacisti pārcēlās uz austrumiem. Virzījušies uz priekšu, viņi caur Irānu un gandrīz bez pretestības ieņēma Indiju. Un ne bez panākumiem sagrāba lielas teritorijas. Tātad nacistiem šeit patiešām izdevās.
  Un 1944. gada 3. novembrī, prezidenta vēlēšanu datumā, ASV pēkšņi nokļuva Lielbritānijā un to ieņēma. Un tas bija veiksmīgs gājiens. Un tas izrādījās patiešām forši. Un tikai vienas nedēļas laikā viņi viņu sagūstīja. Un sanāca ļoti forši. Kaujās piedalījās arī tanks Panther-2, kas bija attīstītāks un labāk bruņots. Bet Lev-2 tvertne izrādījās vēl spēcīgāka. Tajā Porsche pirmo reizi vācu tanku būvniecībā dzinēju un transmisiju novietoja vienā blokā un šķērsām, un pārnesumkārbu novietoja uz paša dzinēja. Korpusa augstums tika samazināts, un tornītis bija mazāks un šaurāks. Tā rezultātā automašīnas svars samazinājās, un dzinējs, gluži pretēji, bija jaudīgāks ar 1000 zirgspēkiem.
  Tātad tanks "Lion" -2 britiem bija šoks un tajā laikā labākais.
  Lielbritānija kapitulēja. Un tagad nacisti ir virzījuši karu pret ASV. Tanku būvniecībā amerikāņi spēja, tikai Pershing, kas bija vājāks par vācu mašīnām. Un tikai "Superpershing" vēl kaut kā varēja cīnīties ar vāciešiem. Bet Fricim jau ir varena "E" sērija. Un spēki ir nevienlīdzīgi.
  Četrdesmit piektais gads pagāja jūras kaujās. Nacisti veica operāciju Ikars. Viņi arī pārņēma Grenlandi.
  Taču dabūt Ameriku pāri okeānam nav tik vienkārši. Bet vācu karaspēks izmanto ar ūdeņraža peroksīdu darbināmas zemūdenes. Kuras ir ļoti ātras, veidotas kā dziļjūras zivis un burtiski izsit amerikāņus jūrā. Un tas, protams, nekrāso ASV. Un daļa vācu karaspēka ir koncentrēta Argentīnā un Brazīlijā. Un no turienes viņi sāka rāpot uz ziemeļiem. Un tas ir ļoti forši. Nacisti pārņem ASV. Jaunās "E" sērijas tvertnes ir ļoti spēcīgas un ar tām nav iespējams tikt galā. Jaunā E-50 sērijas tvertne, kas sver sešdesmit piecas tonnas, saņēma frontālās bruņas 250 mm biezas zem nogāzēm un 170 mm biezas malas, arī ar lielām nogāzēm. Un 88 mm lielgabals ar 100 EL, kas iznīcina amerikāņu tankus bez mazākajām problēmām.
  Nacisti iznīcina ASV. Un līdz 1946. gada rudenim viņi bija sagrābuši visu Kanādu. Un rudenī tika sagūstīta arī Meksika. Un ASV sāka krist panikā. Un četrdesmit sestā un četrdesmit septītā gada ziemā jau tika ieņemta Aļaska un trešā daļa Amerikas teritorijas. Pavasaris ir izšķirošais posms amerikāņu finišā.
  Marseļa bija ļoti veiksmīgs pilots. Un tagad, pēc trešā tūkstoša notriektā gaisa kuģa, viņam tika piešķirta Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzne ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Trešajā reihā viņi arī apstiprināja Dzelzs krusta bruņinieka krusta sestās pakāpes ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem tiem, kas sasniedz tūkstoti notriektu lidmašīnu vai tikpat daudz salauztu tanku.
  Šajā Bruņinieka krustā vajadzēja piestiprināt vismaz simts briljantus, un tas būtu bijis lielāks par citiem Bruņinieku krustiem. Tātad balva bija ne tikai godājama, bet arī dārga.
  Albīna un Alvīne lido pāri debesīm. Viņi notriek savas jeņķu lidmašīnas un dzied caur zobiem:
  - Skaistas meitenes,
  Lieliski draugi...
  Būtu lieliski puiši -
  Un lieliski sitieni!
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notēmēja lidmašīnas pistoli, iesita amerikānim un čīkstēja:
  - Jautru acu gaismiņas!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci. Viņa nogrieza savu kolēģi. Viņa ar kailajiem kāju pirkstiem sagrāva ienaidnieku gabalos un čivināja:
  - Par komunismu un mūsu krāšņajām uzvarām!
  Albīna laboja savu partneri, notriecot jeņķu lidmašīnu:
  - Par āriešu komunismu!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Un viņi saņēma Bruņinieka krusta sesto pakāpi, katrs notriekdami vairāk nekā tūkstoti lidmašīnu.
  Un Marseļa, notriekusi vēl četrus tūkstošus lidmašīnu, saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Dimanta zvaigzni ar platīna ozola lapām, kā arī zobenus un dimantus. Amerikāņi burtiski aizbēga no viņa.
  Tikmēr karš turpinājās. Amerikāņi nepārprotami zaudēja labākajam ienaidniekam tehnoloģijā un apmācībā un pat izmantoja ārvalstu divīzijas.
  Vācu E-50 sānos varēja iekļūt tikai "Supershing". Ieguvums no pistoles un 90 mm kalibra un stobra garuma 73 EL. Bet, no otras puses, uguns ātrums ir tikai četri šāvieni minūtē, salīdzinot ar divpadsmit vācu E-50, un piecdesmit tonnu svars ir pārāk liels 500 zirgspēku dzinējam. Jā, un bruņas ir nepietiekamas. Vācijas galvenā mastodona priekšgalā amerikāņi joprojām neizrāvās. Un Fritz bija arī E-75 ar 128 mm kalibra lielgabalu un 210 mm sānu bruņu biezumu zem nogāzēm, ar vēl labāku aizsardzību un 1500 zirgspēku dzinēju.
  Tātad jau no paša sākuma ASV zaudēja. Tikai T-93 tanks, precīzāk, pašpiedziņas lielgabals, kas sver deviņdesmit trīs tonnas, ar frontālās bruņas biezumu 305 mm un 155 mm lielgabalu, varēja cīnīties pret vācu mastodoniem.
  Taču šī pašpiedziņas pistoles braukšanas veiktspējai nebija nozīmes, tāpat kā uguns ātrumam. Un vācieši to iznīcināja ar lidmašīnām.
  Tātad amerikāņiem kopumā neklājās labi, un viņi bezcerīgi zaudēja.
  Un vācu karaspēks nāca arvien tuvāk Ņujorkai un Vašingtonai.
  Trūmens lūdza Hitleru pēc miera.
  Bet fīrers gribēja tikai pilnīgu padošanos bez jebkādiem nosacījumiem. Vašingtona tika ielenkta. Un nacisti sāka uzbrukumu ASV galvaspilsētai.
  Marseļa saņēma īpašu balvu par pieciem tūkstošiem notriektu lidmašīnu: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielo dimanta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un tas ir forši.
  Gerdas tanka apkalpe cīnījās par gaišāku rītdienu. Un viņš uzvarēja bez problēmām.
  Meitene pat sāka šaut ne tikai ar kailajiem kāju pirkstiem, bet arī ar koši krūšu sprauslām. Un tas ļoti palīdzēja.
  Šarlote arī izšāva, nospiežot rubīna sprauslas uz kursorsviras pogas un čivināt:
  - Komunisma diženums slēpjas tajā, ka esi nevis zivs, bet valis!
  Kristīna, šaujot, nospiežot kursorsviras pogas, atzīmēja:
  - Un mēs, vācieši, uzcelsim komunisma dižāko!
  Magda, šaujot pa pretiniecēm ar purpursarkaniem sprauslām, agresīvi izteica:
  - Spilgtākais komunisms! Tikai uz augšu, ne soli uz leju!
  Gerda, rādot lielgabalu ar kailiem pirkstiem, un ar mērķtiecīgu šāvienu apgriezusi amerikāņu haubici, apstiprināja:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc Vašingtonas krišanas Amerika drīz kapitulēja. Un tas notika 1947. gada 4. jūlijā.
  Tad nacisti sagrāva Japānu, un 1957. gada 15. maijā viņi uzbruka PSRS, tie ir nacisti. Viena cerība, Alisei Seļezņevai!
  Un tagad arī Alises komanda iesaistās izšķirošā cīņā. Pati Alisa Seļezņeva un viņas divi draugi un divi draugi. Viņi sāka uzbrukumu Ādolfa Hitlera rezidencei 1957. gada 22. jūnijā.
  Alise ar basu kāju meta iznīcināšanas granātu. Viņa saplēsa nacistus un kliedza:
  - Slava komunismam!
  Un viņa sita nacistiem ar spridzinātāju.
  Aleksejs Teterevs šauj uz ienaidnieku ar staru pistolēm un čīkst:
  - Tā būs mūsu uzvara.
  Un vācu tanks ir burtiski izkusis. Un zēni izšauj zibeni no acīm.
  Nataša Belaja arī šauj uz ienaidnieku. Un tajā pašā laikā viņas basās kājas bez papildu runas ar kolosālu smagu spēku met nāvējošu granātu.
  Meitene kliedz:
  - Slava mūsu sasniegumiem!
  Uzbrukumā ir arī Arkaša Sapožkovs. Puika ir sajūsmas pilns. Tā kā šī riebeklība tika pieļauta paralēlajā pasaulē, tas nozīmē, ka tā ir jālabo.
  Jaunais cīnītājs iesita ar lāzera pistoli un sacīja:
  - Par godu patriotisma idejām!
  Maša Belaja arī ir karsta kaujā. Meitene izlaida pulsāru un uguns burbuļu straumi, dūkodama:
  - Nāvi fašistiem!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņa arī meta iznīcības zirņus.
  Pieci izklīda, izmantojot savas spējas uzbrukumā visai pilsētai, ko Hitleram uzcēla Versaļa.
  Un viņi nogrieza, piemēram, varenu tanku no E-800 sērijas kolosālas proporcijas. Un tad viņi sāka iznīcināt piramīdas mašīnas ar jaudīgiem stumbriem. Pieci dalībnieki darbojās kaujā. Un ļoti drosmīgs.
  Aleksejs Sapožkovs izmantoja spēka lauku, kas atspoguļoja Vērmahta šāviņus un bumbas, un uzspridzināja ar paralizējošu staru. Un sabruka tūkstošiem fašistu, tanku un lidmašīnu masa.
  Nataša čīkstēja, izrunādama:
  - Visi dedzīgi tic uzvarai!
  Aleksejs Teterevs gurdēja:
  - Un man ir jebkura jūra, jūra ir līdz ceļiem! Un es varu tikt galā ar jebkuriem kalniem!
  
  Maška Belaja tam piekrita:
  - Patiesībā uz pleca!
  Meitene izskatījās kaujinieciski, it īpaši, kad viņa fašistus skāra ar iznīcināšanas straumi. Un tagad viņu komanda arvien vairāk tuvojas pilij, kurā atrodas Hitlers.
  Un ja nu piramīdveida tanki un cita fašistu vara ir viņu ceļā?
  Dažas vācu automašīnas ir tik milzīgas, ka atgādina īstu ēģiptiešu piramīdu. Bet viņi nevar pretoties lāzera staram.
  Un te ir nacisti un lieto disketes. Bet tie ir neievainojami pret čaulām un lodēm un diezgan vāji pret hiperlāzeru!
  Alise ir uzbrukumā, un atkal viņas kailie kāju pirksti tiek izmesti, kaut kas ļoti nāvējošs. Meitene kliedz:
  - Skaistais ir tālu, tu esi nežēlīgs pret nacistiem,
  Tu izturies pret nacistiem, Alise steidzas kā tanks!
  Un asinis plūda straumē, tu esi nežēlīgs pret nacistiem,
  Jūs esat nežēlīgi pret nacistiem! Alise sit pa niķeli!
  Ļoška Tetereva, uzbrūkot, arī čīkst un rūc. Zēns šauj no spēcīga lāzera, nogriežot nacistus divīzijās un dzied:
  -Tu esi pati pilnība, tu esi pati pilnība,
  No smaida līdz žestam, bez slavas!
  Nataša Belaja, ļoti precīzi šaujot uz nacistiem un ar kailiem meitenīgu kāju pirkstiem izspļaujot nāves straumes, agresīvi paceļ:
  - Ak, kāda svētība zināt, ka esmu pilnība,
  Ziniet, ka esmu ideāls! Ziniet, ka esmu ideāls!
  Arkaša, šaujot ar kaskādes starotāju un nacistiem īpaši iedeva ragus, šņāca:
  - Staļin, tu esi biedrs Staļins,
  Kā vienmēr, varonis ir uz ripas!
  Maša Belaja, šaujot uz nacistiem, dziedāja:
  Viņš mūs iedvesmoja grūtos laikos,
  Padarījis gribu stiprāku tēraudu ...
  Izglāba pasauli no mēra
  Cienījamais biedri Staļin!
  Un meitene ar plikiem kāju pirkstiem palaida destruktīvu bumerangu. Un milzīga piramīdas formas tvertne ar trīs tūkstošiem tonnu apgāzās.
  Alise, šaujot uz nacistiem, zumēja:
  - Daudzos attēlos, mēros,
  Bezgalīgā Visumā...
  Jūs atvērāt mums pareizo ceļu -
  Norādīt to uz visiem laikiem!
  Un viņas basās kājas atkal ļoti trāpīgi meta slepkavnieciskās nāves dāvanu. Meitene spieda fašistus un ļoti enerģiski.
  Aleksejs Teterevs, cīnoties ar nacistiem, dziedāja:
  - plazmas zobens,
  Grib tevi nogriezt...
  Deg kā elles uguns
  Lāzera stars...
  Nataša Belaja, apšaudot nacistus un mazgājot viņu automašīnas gan debesīs, gan uz zemes līdz pulverim, tviterī atbalstot:
  Bet vai tu nedomā
  Kā izglābt savu dzīvību
  Uzticīgs mīlestībai
  Esi līdz galam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, it kā metot totālās nāves dāvanu. Un tas ir patiešām, patiešām nāvējošs. Un tik daudz šo nacistu iznīcināšanas.
  Arkaša Teterevs, dedzinot brūnos ļaunos garus, tuvojās Hitleram. Agresīvs zēns, dziedāja:
  - Komunisma nemirstīgo ideju uzvarā ....
  Un nacisti ir slīpi.
  Maša Belaja, precīzi šaujot un izsitot nacistus, apstiprināja:
  - Mēs redzam nākotni, mūsu valsts!
  Un viņas kailie kāju pirksti meta nāves zirņus.
  Alise, sagraudama fašistu ordas un izmantojot militārus ieročus no tālās nākotnes, čīkstēja:
  - Un sarkana zīme, mūsu Tēvzeme!
  Aleksejs Teterevs, gāzdams nacistus un sitot tos kā zaķus, rūca pilnā sparā:
  - Mēs vienmēr būsim nesavtīgi uzticīgi!
  Nataša Belaja atkal ir mežonīgā uzbrukumā, sadedzinot Trešā Reiha barus, kas ir sagrābuši gandrīz visu pasauli. Meitene ir ļoti tehniski aprīkota, un nacisti nevar pretoties viņai.
  Šeit viņa ar kailajiem kāju pirkstiem iemeta iznīcināšanas dāvanu. Viņa sadedzināja daudz fašistu un iesaucās:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un atkal meitene ir uzbrukumā.
  Arkādijs Sapožkovs pūta iznīcināšanas straumi. Izdzēsiet daudz nacistu karavīru. Viņš tos izklīdināja, saplēsdams un nolaužot viņiem rokas un kājas. Un noraujot tanku torņus.
  Mazais zēns čivināja:
  - Slava komunisma laikmetam!
  Maša Belaja mežonīgā uzbrukumā sit nacistiem galvas, izsit daudz aprīkojuma un rēc:
  - Par planētas varenību!
  Un meitenes kailie kāju pirksti palaiž ko īstu un ārkārtīgi nāvējošu.
  Alise ir uzbrukumā un tāda agresīva un kaujinieciska meitene. Visi ir pamatīgi nopļauti. Un ceļ sejas un kliedz. Un Hitlera pils jumts paņēma un sabruka.
  Viesis no nākotnes gaudoja:
  - Par spēcīgāko komunismu pasaulē!
  Un Alises kailie kāju pirksti atkal palaidīs kaut ko tik postošu, ka nacisti sāks izklīst. Un pati Alise to paņems un dziedās:
  - Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Saule spīdēs spoži,
  Izgaismo ceļu komunismam!
  Ļoška Tetereva atbalstīja meitenes, raidot nāvējošu iznīcības straumi.
  Zēns bija mežonīgā kaislībā, kā zvērs. Viņš izmisīgi uzbruka ienaidniekam un iekliedzās:
  - Slava padomju valstij!
  Un viņš sita nacistus kā karbonādes.
  Uzbrukumā ir arī Nataša Belaja. Izdzēš Frici visdrosmīgākajā kaislībā. Un nopļauj fīrera personīgo apsardzi. Tik brīnišķīga meitene. Un apkarot - demolē nacistus pamatīgi.
  Un viņas kailie kāju pirksti izkaisa slepkavnieciskas nāves dāvanas.
  Nataša rēc:
  - Idejas vārdā!
  Ļoti agresīvi darbojas arī Arkaša Sapožkovs. Un šauj, kūstot Himleram.
  Tad zēns rēca:
  - Par mūsu varenību un uzvaru!
  Maška Belaja arī darbojas kaujinieciski. Un tas iznīcina nacistus būtībā vairāk nekā kapitāli. Un viņas lāzera stari, tik kaujinieciski, ka nacisti nevar no viņas aizbēgt. Maša Belaja ir ārkārtīgi kareivīga skaistule.
  Ar kailajiem pirkstiem viņš met slepkavniecisku nāves dāvanu un čīkst:
  - Par jaunu komunismu!
  Alise, šaujot uz ienaidniekiem, izliek zobus un čīkst plaušās, izlaižot no acīm dzirksteles:
  
  Komunismā viss ir jauns!
  Un beidzot viņi ielenca Hitleru. Ar kailajiem kāju pirkstiem meitene izspieda fīrera olas, un viņš sāpēs kliedza:
  - ES padodos!
  Piecinieki nekavējoties piespieda galveno fašistu pārtraukt uzbrukumu PSRS un izvest karaspēku no Krievijas teritorijas. Nobiedētais fīrers tam piekrita.
  Pēc tam sabruka Trešais Reihs, un starp fašistiskās valsts vadītājiem sākās lielas nesaskaņas.
  Un Hitleru aizveda uz Maskavu. Tur viņš tika tiesāts un 1957. gada 7. novembrī Sarkanajā laukumā tika pakārts fašists numur viens. Šīs ir Hitlera beigas, un labi, Alise!
  Un visa pasaule uzreiz tika atbrīvota no fašisma, un PSRS sagūstīja visu pasauli jaunā Voznesenska vadībā!
  Slava komunismam un PSRS!
  
  
  NEGAIDĪTA IESPĒJA
  Japānai ar deviņdesmit procentu iespējamību vajadzēja uzvarēt Midvejas kaujā, un viņa to uzvarēja. Un tad viņi sagūstīja uzlecošās saules impērijas un Havaju salu arhipelāga karaspēku, sakaujot amerikāņus un pārņemot kontroli pār Peru ostas bāzi.
  Nu tad japāņi ņēma un uzbruka Indijai, arī draudot pārņemt to savā kontrolē. Briti bailēs paņēma un pārveda daļu karaspēka no Ēģiptes, atsakoties no operācijas Torch. Un Āfrika bija klusa. Austrumu frontē tas turpinājās, kā reālajā vēsturē. Vācieši tika sakauti pie Staļingradas un viņu fronte sabruka. Taču februāra beigās un marta sākumā Mainšteins veica pretuzbrukumu. Salīdzinot ar reālo vēsturi, vāciešiem bija vairākas divīzijas. Tā kā Hitlers nepārveda karaspēku uz Āfriku. Tostarp trīsdesmit pilnīgi jauni tīģeri.
  Āfrikā valdīja miers. Briti netika uz priekšu, amerikāņi, sisti Klusajā okeānā, Marokā neizkāpa. Un vairākas divīzijas, kuras Hitlers reālajā vēsturē pārcēla uz melno kontinentu, tika izmantotas pretuzbrukumā austrumu frontē. Un aviācijā tika iesaistīti vēl vairāk spēku. Tāpēc nebija vajadzības tērēt Āfrikai.
  Un rezultātā padomju karaspēkam tika nodarīts lielāks postījums, un vācieši varēja atgūt ne tikai Harkovu, Belgorodu, bet arī Kursku, nekavējoties nogriežot loku. Un Sarkanās armijas zaudējumi bija ļoti lieli.
  Bezceļš tomēr apturēja cīņas. Un tad iestājās klusums - abas puses uzkrāja spēkus. Vācieši februārī pieteica totālu karu un palielināja ieroču ražošanu. Viņi cerēja iegūt tehnisko pārākumu. Savākti un spēki, un Sarkanā armija. Un Āfrikā bija tik mierīgi, ka Hitlers nolēma pārcelt izcilo komandieri Rommelu uz austrumu fronti. Kur vispār izšķīrās kara liktenis. Turklāt amerikāņi un briti turpināja ciest sakāvi pēc sakāves no Japānas Klusajā okeānā. Un viņi nebija līdz Eiropai. Trešā Reiha bombardēšana praktiski beidzās, kas ļāva ievērojami palielināt tanku un lidmašīnu ražošanu nekā reālajā vēsturē. Tātad nacisti ir spēcīgi. Un pat ļoti spēcīga.
  Viens no jaunajiem tankiem, papildus "Tīģeriem" un "Panterām", bija "Lauva". Šī mašīna pēc formas ir līdzīga "Panther" un "Tiger" -2. Hitlers kaujā vēlējās izmantot jaunākos tankus.
  Lai gan, protams, bija jautājums, kur uzbrukt. Fīrers joprojām gribēja atrast sev iespēju Kaukāzā. Daži ģenerāļi teica, ka vispirms ir jāieņem Maskava. Bija ideja un Ļeņingradas vētra. Galu galā dominēja viedoklis, ka izlauzās līdz Voroņežai un virzās pa Volgu uz Staļingradu no ziemeļiem. Un no Tamanas pussalas puses no dienvidiem izlauzieties uz šo Volgas pilsētu, virzoties saplūstošos virzienos.
  Tas ir, fīrers ilgojās pēc atriebības. Nacisti, netērējot spēkus austrumos, kur iesaldēja karš, kā arī atbrīvojot mazāk zemūdeņu un, iesaldējot FAA raķešu programmu, ievērojami palielināja tanku un lidmašīnu ražošanu.
  Īpaši strauji pieauga mašīnas Focke-Wulf ražošana. Viņa bija ne tikai cīnītāja, bet varēja pārvadāt līdz pat 1800 kilogramiem smagu bumbu, spēlējot frontes bumbvedēja lomu, un, pateicoties spēcīgajām bruņām un ieročiem, viņa varēja būt arī uzbrukuma lidmašīna. Tātad Frici zināja, ko viņi dara. Sērijā iekļuva arī ME-309, ātrāks iznīcinātājs un labāk bruņots. Kā arī Yu-288, kas varēja pārvadāt līdz sešām tonnām bumbu.
  Jaunu veidu ieroču attīšana prasīja laiku, un ofensīva vairākas reizes tika atlikta. Turklāt pats Hitlers vēlējās arī izmēģināt "Tīģeri" -2 kaujās un "Maus".
  Bet vissvarīgākais ir tas, ka Fritz vēl nav pametuši Āfriku. Par komandieri tur tika iecelts fon Boks. Un negaidīti saņēma nopietnus pastiprinājumus.
  Fīrers plānoja uzvarēt Āfrikā un pēc tam ieņemt austrumu fronti. Un tomēr negaidīti un atgriezās Rommels. Pārcēlis karaspēku, kas gatavojās uzbrukt Tamanas pussalai, uz Ēģipti.
  Nedēļā jau ir septiņas piektdienas.
  Un 5. jūlijā Ēģiptē sākās nacistu lielā ofensīva. Tajā piedalījās arī astotā Itālijas armija, kas tika papildināta un atjaunota pēc sakāves Krievijā.
  Rezultātā Lielbritānija cieta graujošu sakāvi. Rommels apieja viņas aizsardzību tuksnesī un izlauzās līdz Nīlai. Un nacisti bloķēja Suecas kanālu.
  Fritz panākumi tika skaidroti ar to, ka viņiem izdevās izveidot skaitlisko pārsvaru. Un arī tas, ka "Panther" un "Tiger" tajā laikā nebija līdzvērtīgu tanku.
  Sarkanā armija arī pagaidām nogaidīja. Taču Staļina pacietība pārtrūka, un 1. augustā padomju karaspēks uzsāka lielu ofensīvu virzienā Orjola-Kurska-Belgorod. Izcēlās sīva cīņa.
  Hitlers pēc uzvaras Ēģiptē pārcēla karaspēku uz Irāku un ar arābu atbalstu to ieņēma kopā ar Kuveitu.
  Staļins nolēma daļu karaspēka iemest Irākā, taču izprovocēja Turcijas iestāšanos karā. Osmaņu karaspēks atvēra otro fronti un šķērsoja Sarkano armiju.
  Vācieši spēja atvairīt padomju karaspēka ofensīvu. "Panther" savas labākās cīņas īpašības parādīja aizsardzībā. Un slikti pārspēja Sarkanās armijas uzbrukumus.
  Vācieši arī nostiprinājās Irākā un Kuveitā, iegūstot piekļuvi naftai. Ir pienācis dziļš rudens. Nacisti paļāvās uz aizsardzību. Sērijā tika palaists jaunais Panther-2. Bruņots ar 88 mm lielgabalu un vairāk bruņots, tas svēra piecdesmit trīs tonnas, taču to kompensēja jaudīgāks 900 zirgspēku dzinējs. Šī "Panther" -2 izrādījās ļoti bīstama mašīna. Tā torņa priekšējās bruņas sasniedza 150 mm, bet korpuss 120 mm 45 grādu slīpuma leņķī. Un frontālā aizsardzība bija ļoti laba, salīdzināma ar "Tiger" -2, savukārt sānu bruņu biezums bija 60 mm zem nogāzēm. Kas kopumā ir apmierinošs.
  Hitlers saglabāja stingru aizsardzību austrumu frontē. Frontes līnija bija samērā līdzena, un Sarkanajai armijai bija grūti to izlauzties cauri. Un izlūkošanā kopumā darbs bija labi izveidots. Turklāt vācieši vispār uzminēja Staļina ideju. Un viņš spītīgi trāpīja tajā pašā punktā, atkal mēģinot izspiest vācu karaspēku no Kurskas un Orelas.
  Cīņa gaisā parādīja, ka ME-309 ir labs iznīcinātājs, un tā spēcīgie ieroči ļauj notriekt padomju mašīnu jau no pirmā izsaukuma.
  Ziemā nekas būtisks netika panākts - Fritz atvairīja visus padomju uzbrukumus.
  1944. gadā PSRS saņēma jaunus tankus T-34-85 un IS-2. Bet pēdējais izrādījās ne pārāk veiksmīgs un prasīja uzlabojumus, un tā vājā vieta bija torņa piere. T-34-85 bija arī trūkumi. Tā tornītis kļuva lielāks un vieglāk trāpījams, un tika samazināts šāviņu skaits munīcijas kravā.
  Vissvarīgākais ir tas, ka vāciešiem izdevās izveidot Panther-2 un uzlabotā Tiger-2 modeļa masveida ražošanu ar tūkstoš zirgspēku dzinēju. Bet šeit
  Fīrers pavēlēja ofensīvu sākt maija beigās. Un Voroņežas virzienā un Tamanas virzienā, un no Turcijas.
  Bet sīvās cīņas parādīja, ka Sarkanā armija ļoti spēj nostiprināties, un bija ļoti grūti izlauzties cauri tās aizsardzībai. Turklāt pārāk lielas un smagas Peles, tāpat kā Lion tanks, sevi neattaisnoja. Staļins kopumā aizliedza izstrādāt tankus, kas smagāki par četrdesmit septiņām tonnām. Savukārt vācu "Panther" -2, kas kļuva par masīvāko tanku sērijveida ražošanā, svēra piecdesmit trīs tonnas.
  Un, protams, Fritz padomju karaspēks pamatīgi spieda. Neskatoties uz to, viņi vietām spēja ieķīlēties pozīcijās. Īpaši Voroņežas virzienā.
  Galvenais, kas Fritz bija, protams, bija spēcīgas automašīnas. Jo īpaši līdz 1944. gada jūnijam vairāk nekā tūkstotis ME-262 jau karoja Padomju Savienības un Vācijas frontē. Nav slikti, un bija uzlabota Focke-Wulf modifikācija - TA-152, tā parādīja savu efektivitāti.
  Nacisti uz kolosālu zaudējumu rēķina sasniedza Voroņežu, bet apstājās.
  Cīņas ir ļoti asiņainas. Turcijas karaspēks ielenca Erevānu, bet nevarēja to ieņemt. Rudenī nacisti lēnām virzījās uz priekšu gar Donu. Un viņi izlauzās cauri kolosāla spēka aizsardzībai. Tomēr līdz novembra beigām padomju karaspēks atkāpās aiz Donas. Zaudēta daļa teritorijas. Un viņi bija ļoti nospiesti.
  Jaunie Arado reaktīvā tipa bumbvedēji burtiski saplosīja Sarkano armiju. Un viņi bombardēja ļoti aktīvi.
  Ziemā vācieši bija aizsardzībā. Janvārī viņi atvairīja padomju karaspēka ofensīvu. Četrdesmit piektais gads sākās ar sadursmēm un gaisa un masu kaujām.
  Gaisā vācieši arvien vairāk pārtvēra iniciatīvu. Parādījās progresīvāka ME-262 X modifikācija, kas attīstīja ātrumu virs 1100 kilometriem stundā. Un pieci pneimatiskie ieroči. Un noslaucīja spārnus. Un labāk saspiesti pretinieki. Un XE-162 uzvar visus. Arī ļoti manevrējams cīnītājs un viegls.
  1945. gada maijā vācieši izmantoja jaunos E-sērijas tankus, īpaši lielisko pašpiedziņas lielgabalu E-25 un steigā radīto E-50. Pēdējā tvertne vēl nebija ideāla. Tā bruņas bija tikpat biezas kā "Tiger" -2, bet ar vairāk nogāzēm tornis ir mazāks un šaurāks, korpuss ir zemāks, kā arī šasija ir vieglāka un caurbraucamāka. Dzinēji ar jaudu 1200 zirgspēki. Un lielgabals ir 88 mm garš ar 100 EL stobru un divpadsmit šāvieniem minūtē.
  Šī tvertne, pateicoties tam, ka dzinējs atradās kopā ar transmisiju, ieguva ietaupījumus korpusa augstumā, pateicoties kloķvārpstai. Un pārnesumkārba atrodas tieši uz motora. Tvertnes svars bija piecdesmit tonnas, un tas kļuva ļoti mobils un ērts kaujai. Un tā priekšējās bruņas ir pilnīgi necaurlaidīgas gandrīz visiem ieročiem. Korpusa slīpuma leņķis no horizontāles bija 40 grādi, un torņa pieres slīpuma leņķis ar biezumu 185 milimetri bija piecdesmit grādi.
  Tātad padomju ieroči nevarēja iekļūt pierē. E-50 izrādījās labs izrāvienu tanks. Pašpiedziņas pistoles E-25 izrādījās vēl perfektākas ar ļoti jaudīgu 900 zirgspēku dzinēju ar divdesmit sešu tonnu masu.
  Viņa bija spēcīga izrāvienā un diezgan izturīga.
  Kaukāzā vācieši spēja panākt izrāvienu. Tiesa, Staļingradu nevarēja ieņemt uzreiz. Bet tad vācieši ielenca Grozniju un Ordžonikidzi. Un līdz 1945. gada augustam viņi spēja izlauzties līdz Kaspijas jūrai. Un viņi to izdarīja ļoti slikti.
  Staļins izbijās, bet nespēja apturēt nacistus. Viņu sita kā kaķēnu.
  Jaunais vācu tanks E-75 vienkārši izrādījās šoks Sarkanajai armijai, pateicoties tā spēcīgajai aizsardzībai no visiem leņķiem.
  Septembrī nacisti sāka uzbrukumu Volgas deltai un uzbrukumu Astrahaņai.
  Cīņas ievilkās ... Ziemā vācieši ieņēma gandrīz visu Kaukāzu. Pēc munīcijas piegādes pārtraukšanas Sarkanā armija šajā reģionā ilgu laiku nevarēja izturēt.
  1946. gada martā Erevāna bija pēdējā, kas krita. Un tas izrādījās uzvarošs gājiens.
  Vājinātā PSRS bija lemta. Un Japāna joprojām dominē Klusajā okeānā un pārspēj britus un amerikāņus.
  Staļins, lai nopelnītu laiku, piedāvāja Hitleram pamieru uz trim gadiem. Un ar ļoti izdevīgiem nosacījumiem Trešajam Reiham. Visu karagūstekņu atgriešana bez jebkādiem nosacījumiem. Un reparāciju maksāšana: pārtika un izejvielas, īpaši kokvilna - Vidusāzija joprojām ir PSRS pārziņā.
  Hitlers pieprasīja arī zeltu un boksīta krājumus. Un arī nodot dažas no jaunākajām un modernākajām ieroču ražošanas mašīnām.
  Staļins, vēlēdamies par katru cenu iegūt laiku, tam piekrita.
  Miers iestājās 1946. gada maijā...
  Un vācieši, protams, sāka karot Rietumos. Pirmā ofensīva Āfrikā bija diezgan veiksmīga. Un gaisa kauja par Angliju.
  Šeit reaktīvās lidmašīnas devās uzbrukumā. Un viņa bombardēja un bombardēja. Un arī jaudīgi diski, kas nogāza britus un amerikāņus.
  Amerikāņi tiek piekauti.
  Un tagad, 1946. gada decembrī, nacisti izkāpa Lielbritānijā. Un viņi sāka viņu sagūstīt.
  Neviens negaidīja, ka Hitlers izlems izkāpt ziemā. Un viņš riskēja.
  Un viņš ieguva uzvaru. Tikai divu nedēļu laikā. Lielbritānija krita, un Čērčils aizbēga uz Kanādu.
  Ir pienācis 1947. gads. Vācieši Islandi ieņem jau februārī. Un operācija Ikars bija veiksmīga. Un šeit nāk notverti no visas malas.
  Vācieši un japāņi tagad virzījās uz Ameriku. No Argentīnas, Brazīlijas, Venecuēlas un tālāk Panamas. Ar avansu un caur Kanādu, ar nosēšanos. Un veicināšana ir ļoti veiksmīga.
  Bet komunikāciju posms traucēja piegādi. Tātad 1947. gadā vācieši un japāņi sagrāba tikai Latīņameriku un caur Meksiku iekļuva Amerikas Savienoto Valstu dienvidu reģionos un caur Kanādu Amerikas ziemeļu reģionos.
  Un kaujas Amerikas Savienotajās Valstīs pārvērtās par totālu varu.
  Ir pienācis 1948. gads. Vācieši daudz panāca, knibinot Ameriku kopā ar japāņiem. Un viņi virzījās uz priekšu cīņās ...
  Amerikāņi bija zemāki par nacistiem gan karaspēka kvalitātes, gan kvantitātes ziņā. Un nebija nekādu iespēju pretoties Vērmahtam. Nacisti metās cīņās un melnādainos, arābi un indieši. Arī japāņi atnesa savus spēkus.
  Amerikāņi padevās lēni, bet noteikti... Bet 1948. gada septembra beigās vācieši iebruka Ņujorkā un Vašingtonā.
  Un 1948. gada 9. novembrī ASV kapitulēja. Un beidzās Otrā pasaules kara pirmā daļa.
  Staļins nopirka laiku. PSRS ieguva tankus T-54 un IS-4. Tvertne IS-7 netika uzsākta ražošanā tā augsto izmaksu dēļ. Izstrādāts un mašīnas MIG-15 un tā tālāk.
  Bet ar to ir par maz... Hitlers 1949. gadā vasarā varēja uzsākt ofensīvu pret PSRS, taču piekrita pagarināt pamieru. Bet, protams, apmaiņā pret ļoti smagu nodevu, ko PSRS piekrita maksāt.
  Kamēr vācieši un japāņi pabeidza pasauli, sagūstot pārējās valstis, Staļins mēģināja izveidot superieroci. Taču mēģinājums izveidot atombumbu cieta neveiksmi.
  Staļins nomira 1953. gada 5. martā. Viņa vietā stājās Berija. Atšķirībā no reālās vēstures, PSRS vadītājs, jūtot sabrukumu, paspēja atstāt rakstisku testamentu par pēcteci. Un tik un tā neviens nav labāks par Beriju. Nē.
  Kā izrādījās, Staļins nav kļūdījies.
  Kad Hitlers 1954. gada 20. aprīlī uzbruka Japānai, Berija ierosināja karu Trešā Reiha pusē.
  Fīrers vienojās ar nosacījumu, ka PSRS atgūs tikai Sahalīnas dienvidu daļu un Kuriļu salas.
  Berija bija spiesta tam piekrist. Lai gan ar smagu sirdi. Nu, tagad abi briesmoņi ir uzkrituši Japānai.
  Un cīņas risinājās ar lielu satraukumu. Hitlers vēlējās sakaut Japānu, pirms viņa radīja atombumbu.
  Trešais reihs pret samurajiem izmantoja lāzerieroču diskus un piramīdas tankus.
  Pēdējā automašīna bija briesmīga un necaurejama no visiem leņķiem.
  Šeit Gerda un Šarlote brauc uz piramīdas formas tanka un šauj uz japāņiem.
  Tās ir meitenes, tik dzirkstošas un ārkārtīgi kaujas līdz kolikas cirksnī. Un viņu ieroči dārd kā ērģeles.
  Gerda dziedāja, zobus rāvusi:
  - Salauž, sasmalcina un saplēš! Tā ir dzīve, tā ir laime!
  Šarlote, sasitusi japāņu pašpiedziņas pistoli ar mērķtiecīgu sitienu, piekrita tam:
  - Salauž, sasmalcina un saplēš! Tā ir dzīve, tā ir laime!
  Tā cīnījās vācu meitenes.
  Un šeit ir padomju karaspēks uz tanka IS-10. Sievietes karotājas izšauj savu 122 mm lielgabalu un dzied:
  - Manā sirdī dzīvo Staļins,
  Lai mēs nezinām skumjas ...
  Atvēra durvis uz kosmosu
  Virs mums spīdēja zvaigznes!
  Un Nataša ar precīzu sitienu sasit japāņu tanku...
  PSRS un Trešā Reiha armija ir kaujas gatavāka un tehniski aprīkota. Tomēr karš turpinās un ar mainīgiem panākumiem.
  Bet, protams, samuraji pirmajos divos mēnešos zaudēja aptuveni ceturto daļu savas teritorijas.
  Par tiem trīs sīvās cīņas mēnešiem vēl ceturtdaļa. Tāds bija nežēlīgais karš.
  Padomju karaspēks atbrīvoja Sahalīnas dienvidu daļu un virzījās tālāk gar Kuriļu grēdu. Turklāt Mandžūrijā karoja arī cara armija. Un tas jau ir diezgan sāpīgi.
  Uzvaras sekoja viena pēc otras. Un jauni panākumi un sasniegumi.
  Pēc sešiem mēnešiem, 1954. gada 20. oktobrī, Japāna jau bija zaudējusi vairāk nekā pusi no saviem īpašumiem un acīmredzami zaudēja. Un viņa slepeni ierosināja Krievijai izveidot aliansi pret Trešo Reihu. Bet Berija viņu noraidīja ...
  Līdz Jaunajam gadam jau bija zaudētas vairāk nekā divas trešdaļas no Uzlecošās saules zemes teritorijas.
  Hirohito, juzdamies nolemts, piedāvāja fīreram izdevīgu mieru. Bet viņš gribēja tikai padoties.
  1955. gada janvārī padomju un vācu karaspēks pabeidza japāņu sakāvi Ķīnā. Un februārī samurajus sita arī tālās kolonijās. 1955. gada martā kauja sākās pašā metropolē. Viņai bija ļoti vardarbīgs temperaments.
  Vācieši un krievi virzījās uz priekšu lēni, bet pārliecinoši. Augustā Tokija krita, un 1955. gada 3. septembrī Japāna kapitulēja.
  Karos bija vēl viena pauze. PSRS atguva Sahalīnas dienvidus un ieņēma Kurilu grēdu. Ne pārāk daudz. Bet, no otras puses, ikgadējā veltījuma apjoms vāciešiem samazinājās.
  Tomēr Krievija palika vienīgā no Trešā reiha neatkarīgā teritorija. 1958. gada 20. aprīlī Trešajā Reihā notika lidojums uz Marsu. Iespaidīgs sasniegums. Āriešu domas triumfs. Bet Hitleram ar to nepietika.
  PSRS joprojām ķircināja savu neatkarību. Un turklāt lielā slepenībā viņš mēģināja izgatavot atombumbu un ūdeņraža bumbu. Protams, Hitlers mēģināja izvilkt pēdējo "šķembu", kā viņš uzskatīja par planētu Zeme, lai pabeigtu pasaules konsolidāciju.
  Un fīrera dzimšanas dienā 1959. gada 20. aprīlī sākās jauns karš ar iebrukumu PSRS. Ļeņingrada bija gandrīz ielenkta, un tai bija sakari tikai gar Lādogas ezeru. Līdz Maskavai vēl ir diezgan daudz ceļa. Kaut kur ne vairāk kā trīssimt kilometru. Pirmā kara laikā vācieši nemēģināja viņai uzbrukt.
  Un tagad viņi raustās. Un mēs kustējāmies ar lielu entuziasmu. Viņiem ir lāzera staru diski un piramīdas tvertnes.
  Sarkanajā armijā ir tikai T-54 tanki, vismasīvākie. T-55, kas tikko sākts ražot. Un tanki IS-10, novecojušie IS-4 un jaunākie, bet nebūt ne masveidā ražotie IS-12. Pēdējam tankam ir 130 mm lielgabals un tas ir līdzīgs IS-7. Tās svars ir aptuveni septiņdesmit tonnas.
  Vāciešiem ir uzlabotas piramīdas tvertnes. Divu cilvēku apkalpe ar augstspiediena un elektromagnētisko lielgabalu 88 milimetru kalibrā, taču ārkārtīgi bruņas caururbjošs. Un bruņas ir daudzslāņainas un necaurlaidīgas.
  Arī nacistu aviācija ir daudz labāka un perfektāka par padomju laiku. Īpaši bezastes bumbvedēji un iznīcinātāji, kā arī diskotēkas. Pēdējie attīsta ātrumu līdz desmit skaņām, un tiem ir lāzerierocis. Un pats galvenais, tie ir necaurlaidīgi kājnieku ieročiem.
  Tā kā ap tiem plūst lamināra strūkla, un plūsma izpūš visus šāviņus un lodes un fragmentus.
  Tātad vācieši ir augšā. Un pats galvenais, viņiem ir daudz spēka. Ir ārvalstu divīzijas no visas pasaules. Un viņi cīnās bruņoti ar modernākiem ložmetējiem vai uzbrukuma karabīnēm.
  Nacisti ir pat bruņoti ar ultraskaņas ieročiem un ložmetējiem ar lāzera tēmēkļiem vai siltuma stariem.
  Kas nav tikai Fricim. Ir arī ballistiskās raķetes. Un ne tikai šis.
  Ir datori, norādījumi un viedās bumbas. Un norādījumi par radariem, skaņu un siltumu. Un Fritz var izmantot tankus, kas pārvietojas pazemē ar urbjiem, un zemūdenes vienai personai. Viņiem ir arī mazi vienvietīgi tanki, kuros cīnās labi apmācīti un labi apmācīti bērni.
  Protams, spēki ir ārkārtīgi nevienlīdzīgi. Un tajā pašā laikā uzbrukumam PSRS Hitlers pulcēja simts miljonus karavīru un virsnieku tikai pirmajā ešelonā. Un Padomju Krievijā visi iedzīvotāji, ieskaitot mazuļus, ir nedaudz vairāk par simts miljoniem. Un armijā bija iespējams savākt visu karaspēku ne vairāk kā piecpadsmit miljonus. Un tie nav labākās kvalitātes. Vienīgais, ka tika izraktas daudzas aizsardzības līnijas.
  Un, protams, nacisti, devušies ofensīvā un ar pārliecinošu spēku pārsvaru, gandrīz uzreiz izlauzās cauri aizsardzībai. Un viņi kustējās neapstājoties. Un pēc desmit dienām viņi ieskauj Maskavu. Un tā sākās šis karš.
  Taču 1959. gada 1. maijā Hitlers negaidīti avarēja ar savu lidmašīnu. Un tas mainīja spēku līdzsvaru. Un Trešajā Reihā sākās nopietna cīņa par varu. Kas deva PSRS negaidītu iespēju izglābties.
  
  STALIŅA GRĀŠANA
  Staļinu gāza viņa paša militārpersonas 1941. gada oktobrī. Nu tas bija saprotams, nīstais kaukāzietis jau visus bija dabūjis. Jā, viņam netika piedotas represijas. Militāristi bija neapmierināti, un jo īpaši Žukovs. Arī Molotovs atbalstīja sižetu, un Berija tika nošauta uz vietas. Staļinu steidzīgi tiesāja un nošāva.
  Bet tas viss izraisīja apjukumu militārpersonu vidū, un vācieši varēja ieņemt Maskavu. Molotovs aizbēga uz Kuibiševu. Daudzi karavīri dezertēja un padevās. Japāna uzbruka ASV, pēc tam fīrers ienāca karā. Un samuraji iebruka Tālajos Austrumos.
  Molotovs šādos apstākļos piedāvāja Frici mieru. Hitlers piekrita atdot Maskavu apmaiņā pret Kaukāzu. Turklāt PSRS tika piešķirtas lielas reparācijas. Man vajadzēja dot gan Ļeņingradu, gan Arhangeļsku.
  Nacisti atraisīja rokas uz austrumiem un pārgāja uz ASV un Lielbritāniju.
  Fīrers draudēja Franko ar okupāciju, un Generalissimo piekrita ļaut vācu karaspēkam iziet cauri savai teritorijai. Gibraltāru iebruka divpadsmit izvēlētās vācu divīzijas. Un viņš tika paņemts trīs dienu laikā, pēc tam nacisti ienāca Marokā un sāka okupēt Āfriku. Daļa vācu karaspēka caur Kaukāzu un Irānu devās uz Indiju un Tuvajiem Austrumiem. Un viņi pārņēma.
  Angļu karaspēks bija daudz mazāks un mazāk bruņots. Un koloniālās divīzijas nemaz negribēja cīnīties. Masveidā padevās. Un vācieši sagrāba vienu koloniju pēc otras. Briti zaudēja arī sakaru stiepšanās un karaspēka mazākas disciplīnas dēļ. Četrdesmit otrajā gadā Trešais Reihs ieņēma Āfrikas ziemeļus un daļu centra, Tuvos Austrumus un Indiju, pievienojoties japāņiem.
  Un četrdesmit trešajā februārī, kam sekoja piezemēšanās Austrālijā. Un tad uzbrukums Dienvidāfrikai.
  Tādējādi nacisti iekaroja gandrīz visas Lielbritānijas kolonijas un kundzības.
  Čērčils gļēvi lūdza mieru. Hitlers atteicās, tāpēc jau paņēma visu. Un 1943. gada jūnijā sekoja desanta nosēšanās Lielbritānijā.
  Četras skaistas meitenes: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda. Viņi brauc eksperimentālā tankā - "Panther" -2.
  Meitenes, protams, ir basām kājām un bikini.
  Viņu tanks izlidoja no krājumiem un devās uz krastu. "Panther" -2 principā ir labs tanks. Korpusa priekšējās bruņas ir 100 mm, tornītis ir 120 mm, sāni ir 60 mm, un galvenais lielgabals ir 88 mm 71 EL. Šāds ierocis no liela attāluma uzbrūk britu tankiem, pat Čērčiliem.
  Gerda ar kailajiem kāju pirkstiem nospieda ieroča pogu un dauzīja britu tankus.
  Viņa ietriecās mašīnā un dziedāja:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote, tā agresīvā viksa. Arī šāva uz ienaidnieku. Viņa izlauzās cauri Čērčila priekšējām bruņām un murrāja:
  - Par mūsu krāšņajām uzvarām!
  Un viņa arī šāva ar basām kājām.
  Tad šī meitene čivināja:
  - Nu es tevi kulīšu!
  Kristīnai ir ļoti precīzs metiens. Viņa salauza bruņas, kuru iznīcināšanai viņi iedeva naudu.
  Sarkanmatains karotājs ar zelta matiem čivināja:
  - Trešajam reiham!
  Un atkal viņa ar basu kāju palaida kaut ko liktenīgu. Un kur ir briti pret vāciešiem. Fritz ir spēcīgāks aprīkojums, labāks personāls.
  Tad Magda izšāva un sagrieza pretiniekus. Un ar basu kāju viņa pavērsa ieroci pret ienaidnieku. Un izšāva ar brutālu spēku.
  Karotājs čīkstēja un ņurdēja:
  - Par pasaules augstāko spēku!
  Meitene šeit bija tik dzirkstoša. Un dauzīja pretiniekus. Jā, velti premjerministrs Čērčils sazinājās ar Trešo reihu. Kuram viņš stājās pretī? Tas bija graujošs trieciens.
  Protams, pret Gerdu nav uzņemšanas. Viņa ir kolosāla spēka meitene.
  Un atkal viņš šaus ar basu kāju, un viņš sagraus britu masu.
  Tālāk Šarlote šaudīsies ar plikiem kāju pirkstiem. Un tad viņš sit Kromvelu. Jā, briti dabū ragus pamatīgi.
  Šarlote ķiķināja.
  - Es esmu foršākais cilvēks pasaulē!
  Kristīna arī precīzi šauj uz ienaidniekiem. Viņa ir meitene ar lielu potenciālu. Un ja šauj, tad šauj.
  Un viņas čaumalas, ko sūta basām kājām, ir tik nāvējošas. Un karotājs iesaucās:
  - Par augstākajiem sasniegumiem!
  Arī Magda paņēma un iepļaukāja britu uz pilnu klapi. Izmantojot tukšās kājas. Sakāva britu karaspēku un čīkstēja:
  - Tas viss būs tik kolosāli!
  Tad karotāja parādīja mēli.
  Īsāk sakot, meitenes šeit ir ļoti foršas. Un nemaz nav stulbi. Un ar kailiem papēžiem viņi tēmē ar stobriem pret angļu tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem.
  Īsāk sakot, nosēšanās bija veiksmīga. Vācieši britus pārspēja arī gaisā. Jaunais iznīcinātājs ME-309 parādīja savu pilnīgu pārākumu pār ienaidnieku. Tāpat kā Foks-Vulfs. Kas britus biedēja.
  Īsāk sakot, kad Londona bija ielenkta. Un Čērčils mēģināja aizbēgt. Bet tā tur nebija.
  Divas vācu pilotes Albīna un Alvīna notrieca visas eskorta lidmašīnas un piespieda Čērčila laineri nolaisties. Lepnais premjers bija spiests mesties ceļos un skūpstīt daiļavu basās pēdas. Viņš skūpstīja Čērčilu, gan Albīnas, gan Alvīnas kājas. Un pēdas, un pirksti, un papēži. Pēc tam viņa meitenes - Lielbritānijas premjerministre bija spiestas laizīt Veneras krūtis. Kas meitenēm patika.
  Tā viņi ir stulbi.
  Lielbritānija ir kritusi. Un Fricis baltā zirgā, triumfē.
  Ādolfs Hitlers svinīgi paziņoja:
  - Es paņēmu vairāk galvaspilsētu nekā Čingishana!
  Atliek tikai sakaut ASV. Bet tas aizņem kādu laiku.
  Viss 1944. gads pagāja sitienu apmaiņā gaisa un jūras kaujās. Vācu zemūdenes uzlabojās un kļuva labākas par amerikāņu zemūdenēm. Pareizāk sakot, viņi jau bija labāki, viņu pārākums vienkārši kļuva totāls.
  Fīrers, kā saka, palielināja savu impulsu. Sērijveida ražošanā parādījās reaktīvie iznīcinātāji ME-262 un zemūdenes, ko darbina ūdeņraža peroksīds. Tātad Fritz tagad ir daudz resursu. Un tas ietver cilvēkus.
  Kaujas kuģis Bismarks atkal tika uzbūvēts paātrinātā tempā. Tas tika palaists 1944. gada martā. Jaunais kuģis pēc tilpuma bija divreiz lielāks nekā iepriekšējais un trīs reizes jaudīgāki ieroči. Tika uzbūvēti arī gaisa kuģu pārvadātāji, turklāt ļoti jaudīgi.
  1945. gada janvārī tika palaists gaisa kuģu bāzes kuģis, kas spēj pārvadāt simt divdesmit lidmašīnas un ar modernizētu korpusu.
  Trešais Reihs gatavojās lēkt. Pienāca 1945. gads... Amerikas flote cieta smagus zaudējumus. Un arī Japāna no rietumiem spieda uz ASV. Vācu lidmašīnas kļuva arvien perfektākas, pieauga dūžu rēķini.
  Piemēram, divi piloti no Trešā Reiha - Albīna un Alvīna viņus sauca par A - kvadrātu, viņi ļoti veikli guva kontus. Līdz šim rekords piederēja Hafmenam. Līdz 1945. gada jūnijam viņš nogādāja savu kontu četrsimt automašīnu un rezultātā saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un šī ir piektā pakāpe.
  Bet Albīna un Alvīne jau viņu panāca. Pārsniedzot trīs simti notriekto transportlīdzekļu katrs, viņi saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bet tagad viņi jau tuvojās četriem simtiem. Un viņi negrasījās apstāties.
  Šeit Albīna spieda kailajiem kāju pirkstiem uz stūres pedāļiem un čivināja:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un notrieca pāris amerikāņu lidmašīnas.
  Alvīna, turpinot šaut, arī sadūra. Viņa ar basām kājām notrieca divas ASV armijas lidmašīnas un čīkstēja:
  Mēs esam naida iemiesojums!
  Meiteņu ceļi šķīrās. Viņi ir ļoti veikli cīņā.
  Albīna izšāva ar lielgabalu un nošņāca:
  - Slava Tēvzemei - pātaga!
  Alvins tam piekrita:
  - Milzīga slava!
  Vācieši ļoti nospieda amerikāņus. Un viņi paņēma savas aviācijas kvalitāti.
  E-50 izrādījās laba attīstība. Šis tanks izrādījās ar bruņu caururbjošu un ātrās šaušanas lielgabalu. Un ar labu frontālo aizsardzību.
  Amerikāņu Šermans nav viņa sāncensis. Un arī Pershing. E-50 izrādījās mašīnas zvērs.
  Četrdesmit piektajā gadā vācieši apmetās uz dzīvi Grenlandē un izveidoja stabilu vietu Kanādā. Tajā pašā laikā Vācijas diplomātija ieguva Brazīliju savā pusē kopā ar Argentīnu, kas ilgu laiku bija paklausīga. Un paaugstināšana sākās no dienvidu placdarmiem.
  Izšķirošais bija 1946. gads. Vācu un japāņu karaspēks iebruka Meksikā un ieņēma gandrīz visu Kanādu, iebrūkot arī Aļaskā. Un tad karadarbība beidzot tika pārcelta uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Tās teritorijā sākās īstas cīņas.
  Un, protams, E sērijas vācu tanki parādīja sevi kā ļoti bīstamus un kaujas transportlīdzekļus. Kur ir amerikāņi pirms viņiem. Fašistiem ir tāds spēks.
  It īpaši, kad Gerdas tanka apkalpe ir uzbrukumā un sagrauj ASV karaspēku.
  Viņai ir E-50 sērijas automašīna, kustīga un ātra. Viņas stobra garums ir 100 EL un pistoles kalibrs 105 mm. Ja tāds ierocis izgrauž.
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, izšāva lādiņu, precīzi trāpot ienaidniekam un čīkstēja:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote, arī šī rudmatainā meitene ar kailiem kāju pirkstiem dauzīja amerikāņiem un čivināja, atlaidusi zobus:
  Slava mūsu neuzvaramajam karaspēkam!
  Arī Kristīna ar kailiem pirkstiem piesita savām veiklajām, noslīpētajām kājām un kliedza:
  - Slava Vērmahta varonībai!
  Magda, izmantojot savu kailo kāju garos graciozos pirkstus, arī dauzīja un čīkstēja:
  - Slava neuzvaramajam Vērmahtam!
  Un četras meitenes to paņems un rēks no sirds:
  - Mēs esam īsti ērgļi un varonības pilni! Un mēs lidojam kā putni, drosmīgās Dzimtenes dēli!
  Gerda vēlreiz izšāva ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa ietriecās amerikāņu automašīnā un nošņāca:
  - Nē, nevis dēli, bet meitas!
  Šarlote šāva uz amerikāņu mašīnu, norāva tai tornīti un čivināja:
  - Protams, meitas ir ļoti varonīgas!
  Kristīna iesita pretiniecei. Viņa caururba ienaidnieku cauri un šņukstēja, atsegdama zobus:
  - Mēs esam īsti nāves mašīnas!
  Magda arī šāva uz ienaidnieku. Viņa salauza ienaidnieka bruņas, taranēja ienaidnieka pieri un kliedza:
  - Un mēs esam visperfektākās mašīnas pasaulē!
  Un meitenes gaudoja korī:
  - Slava Vācijai, slava, tanki steidzas uz priekšu! Trešā Reiha divīzijas sveic drosmīgos cilvēkus!
  Vārdu sakot, vāciešiem patiešām gāja labi, un viņu karaspēks guva vienu uzvaru pēc otras.
  ASV, protams, ir spēcīga ekonomika, taču tās zaudēja tehnoloģiju ziņā. Īpaši tanki un reaktīvie lidaparāti. Vāciešiem ME-262 X jau bija sērijveida ražošanā, un šī lidmašīna bija gan izturīga, gan ar ātrumu virs 1150 kilometriem stundā, gan bruņota ar pieciem 30 mm lielgabaliem. Amerikāņi nevar pretoties šādai mašīnai.
  Vāciešiem bija arī XE-262 putns, viegli izgatavojams, gandrīz pilnībā izgatavots no koka, ļoti viegls un manevrējams. Bet XE-262 pārāk mazās masas un lielā ātruma dēļ bija grūti vadāms, un tam bija nepieciešami augsti kvalificēti piloti. Bet viņš bija lieliski piemērots Hafmena stilam, kas darbojās tuvināšanā. Un no tuva attāluma viņš sagrāva amerikāņus.
  Bet bez Hafmena bija arī divas meitenes, kas tēloja: Albīna un Alvīna. Katrs no tiem pārsniedza trīs simti notriekto lidmašīnu un saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Bruņinieku krusti ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem līdz šim vairāk nekā piecsimt lidmašīnu notriekušais Hafmans un leģendārā uzbrukuma lidmašīna Rudels ir izsituši vairāk nekā piecsimt tanku un daudzus citus zemes mērķus. Un vēl septiņpadsmit lidmašīnas.
  Trešajā reihā viņi arī apstiprināja Dzelzs krusta bruņinieka krusta sestās pakāpes ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem tiem, kas sasniedz tūkstoti notriektu lidmašīnu vai tikpat daudz salauztu tanku.
  Šajā Bruņinieka krustā vajadzēja piestiprināt vismaz simts briljantus, un tas būtu bijis lielāks par citiem Bruņinieku krustiem. Tātad balva bija ne tikai godājama, bet arī dārga.
  Albīna un Alvīne lido pāri debesīm. Viņi notriek savas jeņķu lidmašīnas un dzied caur zobiem:
  - Skaistas meitenes,
  Lieliski draugi...
  Būtu lieliski puiši -
  Un lieliski sitieni!
  Albīna ar kailiem kāju pirkstiem notēmēja lidmašīnas pistoli, iesita amerikānim un čīkstēja:
  - Jautru acu gaismiņas!
  Un piemiedza savam partnerim ar aci. Viņa nogrieza savu kolēģi. Viņa ar kailajiem kāju pirkstiem sagrāva ienaidnieku gabalos un čivināja:
  - Par komunismu un mūsu krāšņajām uzvarām!
  Albīna laboja savu partneri, notriecot jeņķu lidmašīnu:
  - Par āriešu komunismu!
  Un abas meitenes izplūda smieklos.
  Tikmēr karš turpinājās. Amerikāņi nepārprotami zaudēja labākajam ienaidniekam tehnoloģijā un apmācībā un pat izmantoja ārvalstu divīzijas.
  Jo īpaši Yankees ir galvenā Sherman tvertne. Nu kur viņš ir pret galveno vācu E-50. Nacistu mašīnai bija 250 milimetru frontālās bruņas, 170 milimetru sānu bruņas un septiņdesmit tonnu svars ar 1200 zirgspēku dzinēju ar dzinēja pastiprinājumu.
  Jāatzīmē, ka Sherman pat nevarēja iekļūt Vācijas pusē, jo E-50 bruņas ir slīpas. Pat šermanis ar septiņpadsmit pēdu lielgabalu Firefly īsti neuzņēma vācieti uz klāja. Bet šī tvertne nebija masīva.
  Un vācieši pārliecinoši paņēma amerikāņu tanku piecu kilometru attālumā. Turklāt viņam ir augsts siluets. Amerikāņiem Pershing bija nedaudz labāks. Bet šis tanks nebija tik masīvs kā Sherman, un tomēr ar tā 90 mm lielgabalu nepietika efektīvai cīņai.
  Vācu E-50 sānos varēja iekļūt tikai "Supershing". Ieguvums no pistoles un 90 mm kalibra un stobra garuma 73 EL. Bet, no otras puses, uguns ātrums ir tikai četri šāvieni minūtē, salīdzinot ar divpadsmit vācu E-50, un piecdesmit tonnu svars ir pārāk liels 500 zirgspēku dzinējam. Jā, un bruņas ir nepietiekamas. Vācijas galvenā mastodona priekšgalā amerikāņi joprojām neizrāvās. Un Fritz bija arī E-75 ar 128 mm kalibra lielgabalu un 210 mm sānu bruņu biezumu zem nogāzēm, ar vēl labāku aizsardzību un 1500 zirgspēku dzinēju.
  Tātad jau no paša sākuma ASV zaudēja. Tikai T-93 tanks, precīzāk, pašpiedziņas lielgabals, kas sver deviņdesmit trīs tonnas, ar frontālās bruņas biezumu 305 mm un 155 mm lielgabalu, varēja cīnīties pret vācu mastodoniem.
  Taču šī pašpiedziņas pistoles braukšanas veiktspējai nebija nozīmes, tāpat kā uguns ātrumam. Un vācieši to iznīcināja ar lidmašīnām.
  Tātad amerikāņiem kopumā neklājās labi, un viņi bezcerīgi zaudēja.
  Un vācu karaspēks nāca arvien tuvāk Ņujorkai un Vašingtonai.
  Trūmens lūdza Hitleru pēc miera.
  Bet fīrers gribēja tikai pilnīgu padošanos bez jebkādiem nosacījumiem. Vašingtona tika ielenkta. Un nacisti sāka uzbrukumu ASV galvaspilsētai.
  Gerdas tanka apkalpe cīnījās par gaišāku rītdienu. Un viņš uzvarēja bez problēmām.
  Meitene pat sāka šaut ne tikai ar kailajiem kāju pirkstiem, bet arī ar koši krūšu sprauslām. Un tas ļoti palīdzēja.
  Šarlote arī izšāva, nospiežot rubīna sprauslas uz kursorsviras pogas un čivināt:
  - Komunisma diženums slēpjas tajā, ka esi nevis zivs, bet valis!
  Kristīna, šaujot, nospiežot kursorsviras pogas, atzīmēja:
  - Un mēs, vācieši, uzcelsim komunisma dižāko!
  Magda, šaujot pa pretiniecēm ar purpursarkaniem sprauslām, agresīvi izteica:
  - Spilgtākais komunisms! Tikai uz augšu, ne soli uz leju!
  Gerda, rādot lielgabalu ar kailiem pirkstiem, un ar mērķtiecīgu šāvienu apgriezusi amerikāņu haubici, apstiprināja:
  - Par āriešu komunismu!
  Pēc Vašingtonas krišanas Amerika drīz kapitulēja. Un tas notika 1947. gada 31. janvārī.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Un Hitlera nākšana pie varas sakrita ar Amerikas kapitulāciju.
  Šķita, ka bija ilgs miera periods. Patiesībā visi kari ir beigušies, ASV ir sagrābtas, un ko vēl var vēlēties? Bet bija vēl viena lielvara ar kolonijām: Japāna. Un arī Hitlers gribēja to iekarot.
  1953. gada 20. aprīlī sākās jauns karš par pasaules pārdalīšanu. PSRS joprojām pastāvēja saīsinātā veidā. Militārie spēki, kas nāca pie varas pēc Staļina, izvirzīja Voznesenski par formālu galveno valdību. Šim līderim izdevās daļēji atjaunot Krievijas ekonomiku. Un viņš piedāvāja Hitleram PSRS dalību karā pret Japānu. Viņš piekrita, taču ar nosacījumu, ka Krievija atdos tikai Primoriju, Sahalīnas salu un Kuriļu ķēdi, ko iepriekš sagūstīja samuraji.
  Tātad Voznesenskis ieguva jaunu iespēju atdzīvināt PSRS un daļēji atjaunot impēriju.
  Cīņa risinājās pilnā sparā.
  Alenka un viņas komanda cīnījās ar jaunu, eksperimentālu T-11 tanku. Šī automašīna bija smaga un labi aizsargāta. Viņas frontālās bruņas sasniedza 300 milimetrus ar sešdesmit astoņu tonnu mašīnu un 130 mm kalibra pistoli. Tikmēr galvenais tanks T-54 joprojām atrodas PSRS, kas arī nav nekas slikts.
  Un Alenka un viņas partneris šauj no spēcīga ieroča no liela attāluma. Japāņiem, protams, ir savas mašīnas. Jo īpaši šeit ir E-75, kas kopēts no Vācijas modeļa saskaņā ar licenci. Bet šī tvertne jau ir nedaudz novecojusi.
  Un Alenka viņu izsit ar plikajiem kāju pirkstiem. Un viņa sūta šāviņu tieši no gala līdz galam.
  Meitene čīkst:
  - Slava komunisma laikmetam! Slava Ļeņinam sirdīs!
  Patiešām, tas ir augstākā līmeņa skaistums.
  Anyuta arī šauj, izmantojot savus kailos noslīpēto kāju pirkstus un čīkst:
  - Es esmu ļoti foršs karotājs, un tas ir kā pulksteņa lelle!
  Alla arī pēc kārtas šauj. Šī meitene sasita samuraju un teica:
  - Gaismas, siltuma un vēja vārdā!
  Un, protams, izmantojot basas kājas.
  Un tad Marija piezemējās. Viņa ir meitene ar milzīgu garīgo spēku. Viņa sasita japāņu tanku un čivināja:
  - Par vareno komunismu!
  Un padevās viņas kailai papēža priekšā.
  Un beigās viņa izšāva ar basas kājas un Marusjas palīdzību. Meitene iesita ienaidniekam un šņāca:
  - Slava labākas pasaules laikmetam!
  Un kā viņa svilpo... Šī tiešām ir ļoti forša meitene.
  Padomju tanku apkalpe dara lielisku darbu un vāc rēķinus. Meitenes, protams, ātri pārņem vadību. Viņiem ir arī labākā automašīna Sarkanajai armijai.
  Un Gerda cīnās uz piramīdveida tanka. Šī automašīna jau ir progresīvāka, un tajā ir tikai divi apkalpes locekļi.
  Viņi kopā ar Šarloti šauj uz japāņiem, un tie ir ārkārtīgi efektīvi.
  Gerda ar kailajiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un iesita japāņu auto, šņācot:
  - Un samurajs nolidoja zemē zem tērauda un uguns spiediena!
  Šarlote arī šāva uz viņu, izmantojot savu noslīpēto kāju kailajiem pirkstiem, un šņāca:
  - Bet mūsu Vērmahts no taigas līdz Lielbritānijas jūrām, tās visas ir miljoniem reižu spēcīgākas!
  Magda un Kristīna cīnās citā piramīdveida tankā.
  Terminatora meitenes ir ārkārtīgi kaujinieciskas un pēc spēka kolosālas.
  Un tā Kristīna šauj, izmantojot kailos kāju pirkstus un sit japāņiem.
  Tad viņš kliedz:
  - Mūsu ēra ar uzvarām priekšā!
  Magda arī šauj uz ienaidnieku. Nojauc torni no samurajiem un čīkst:
  - Un paveiktais gaida vēl foršāk!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem viņš gūst peļņu no sistēmas, iznīcinot ienaidniekus.
  Jā, ir meitenes, kas apstādinās lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Karotāji uzvarēja ienaidnieku un pakāpeniski virzījās uz augšu.
  Japāna zaudēja. Un vācieši izmantoja milzīgu ieroci - diskotēkas.
  Šiem lidojošajiem šķīvīšiem nebija līdzvērtīgu.
  Šeit Agata un Adala cīnās uz disketes. Karotāji kontrolē mašīnu ar kursorsviru palīdzību un izvieto šo jaudīgāko vienību. Un tā viņi sagrauj pretiniekus. Un tie skāra ar siltuma stariem no gaisa. Burtiski iznīcinot konkurentu spēku.
  Agata, šaudama uz ienaidnieku, rēc:
  - Trakā mana aizraušanās!
  Un ar pliku, apaļu papēdi, it kā spiežot.
  Adala, šaujot uz ienaidniekiem, pārliecinoši paziņo:
  - Tas ir tikai spēks!
  Un viņš arī izmanto savus kailos kāju pirkstus pret ienaidnieku.
  Meitenes tiešām izklīda. Un tādas, teiksim taisnas cīņas skaistules.
  Ka no Japānas gandrīz nekas nav palicis pāri.
  Uzlecošās saules zeme zaudēja. Un diemžēl tas šķita gandrīz bezcerīgi.
  Samuraji saskārās ar tehnoloģisko pārākumu. Un ļoti nopietns pretinieks operatīvās plānošanas ziņā.
  Japāna savā laikā sakāva Krieviju, bet tagad zaudēja koalīcijām.
  Beigās Trešais Reihs pat veica kodoltriecienu salām, un uzlecošās saules zeme kapitulēja.
  Rezultātā tika pabeigta kolosālu zemju iekarošana. Tomēr Trešais Reihs nedaudz vairāk cīnījās Latīņamerikā un veica papildu teritorijas sagrābšanu.
  Bet, kad visa pasaule ir zem Trešā Reiha, joprojām brīvā PSRS ķircina fīreru.
  Un 1957. gada 20. aprīlī sākas agresija pret Krieviju. Un kolosālie spēki virzās uz PSRS.
  Uz ko šādos apstākļos Sarkanā armija var paļauties? Spēki jau ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Bet acīmredzot krieviem un citām tautībām joprojām ir daži aprēķini.
  Un viņi cīnās ļoti smagi.
  Nataša, Zoja, Augustīns, Svetlana cīnās pret nacistiem.
  Meitenes tradicionāli basām kājām un bikini. Un tā ir viņu ticība. Viņi cīnās ar mežonīgu niknumu.
  Nataša, šaujot no ložmetēja, piezīmē:
  - Kas mums ir labi, ka protam cīnīties!
  Zoja, šaujot uz ienaidnieku, piekrita:
  - Mēs varam!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu.
  Augustīna ar ložmetēju skricelēja uz nacistiem un ar lielu sajūsmu kliedza, ar pliku papēdi metot granātu:
  - Es esmu ļaunuma iznīcinātājs!
  Svetlana, arī šaujot uz ienaidnieku un precīzi šaujot, nopļaujot ienaidniekus un ar basu kāju metot sprāgstvielu maisu, kā rezultātā tanks apgāzies, provokatīvi izdeva:
  - Sasmalcināšu Trešo Reihu pulverī!
  Un meitene atkal izbāza mēli.
  Šeit ir karotāji. Ar tiem jūs varat cīnīties pret gandrīz jebkuru briesmoni. Un pat Hitlera.
  Nataša, šaujot uz nacistiem un aizstāvot Maskavu, dziedāja:
  - Mūs saspiež ordas jūgs,
  Mūs nospiež neticīgo jūgs ...
  Zoja, šaujot uz Frici un ar kājām palaižot kailos pirkstus, atskanēja slepkavnieciska svilpe:
  Bet tas vārās mūsu dzīslās
  Slāvu debesis...
  Augustīna, šaujot uz nacistiem un rīkojoties ļoti enerģiski, dāvinot granātu ar pliku papēdi, turpināja:
  Un no brīnišķīgajiem krastiem,
  Līdz Kolimas krastam ...
  Svetlana dziedāja ar mežonīgu kaisli, spēlējoties ar kāju muskuļiem, un preses flīzes izteica:
  Tas viss ir mūsu Zeme,
  Tas viss esam mēs!
  Un te meitenes, jāsaka, bija ar lielu iedomību un kolosālu agresiju.
  Neviens nevar viņus apturēt, nekas nevar viņus uzvarēt. Ļaunie vilki sagrauj ienaidnieku, ļaunās tīģeres sveic varoņus.
  Vai varbūt varones. Šeit ir putna augstākā lidojuma azartspēļu meitenes.
  Un ja viņi cīnās, tad no sirds....
  Un Alenka ar savu apkalpi uz tanka T-13. Mašīna, kas gatava pretoties vācu piramīdveida kompozīcijām. Meitene šauj uz ienaidnieku un dzied:
  - Mūsu tanki, tas ir tikai brīnums,
  No tuksnešiem līdz ziemeļu jūrām!
  Mēs jūs saplosīsim, ticiet Jūdam,
  Briesmīgais zvērs tiks iznīcināts!
  Aņuta nikni apstiprināja, arī ar kailajiem kāju pirkstiem apšaudīdama ienaidnieku:
  - Es saplosīšu ienaidnieku un sasmalcināšu tos pulverī.
  Alla pārmaiņus ar kailajiem kāju pirkstiem uzbruka ienaidniekam un čivināja:
  - Par sarkanā komunisma varenību!
  Marija arī dauzīja ienaidnieku, izdarot mērķtiecīgu šāvienu ar kailu apakšējo ekstremitāti un rēca:
  - Par skaistām uzvarām!
  Arī Marusja ar kailajiem kāju pirkstiem kustināja ienaidnieku, it kā viņam sitot, un kliedza:
  - Par augstākajām komunisma idejām!
  Pieci cīnījās ar nacistiem kā terminatori.
  Un arī padomju piloti cīnījās debesīs. Jo īpaši Anastasija Vedmakova un Akulina Orlova.
  Viņi cīnījās kā episkas sieviešu varones. Ar kailiem kāju pirkstiem viņi sūtīja gaisa lādiņus. Viņi trāpīja ienaidniekiem ļoti trāpīgi.
  Anastasija uzspieda uz kursorsviras pogas koši sarkano sprauslu, iesita fašistam un čivināja:
  - Slava komunisma idejām!
  Šaujot uz ienaidnieku ar zemeņu sprauslām, arī puskailā Akuļina iesaucās:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Tās šeit ir foršas un spēcīgas meitenes. Kā viņi cīnās kā īsti zvēri. Un viņiem piemīt pārcilvēciska kaisle un kolosāls spēks.
  Anastasija, sagraudama nacistus, dziedāja:
  - Virs nelaimīgās planētas karājās,
  Ļaunais Frics kūst tumsā...
  Okupants ienīst savu cirvi,
  Asināt un nocirst galvu!
  
  Tomēr viņš nav bandinieks,
  Un nestaigājiet mūžīgi zem jūga ...
  Ļaunos ienaidniekus pārvērš par uguns zīmogiem,
  Kļūs par pasauļu valdnieku!
  Un tad ir Elizabete uz tanka T-55. Mašīna ar jaudīgāku 105 milimetru lielgabalu nekā T-54 un gatava cīņai ar ienaidniekiem.
  Meitenes tankā, protams, tikai vienā bikini.
  Elizabete ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, diezgan precīzi šaujot pa ienaidnieku, un iesaucās:
  - Par komunisma Krieviju!
  Tad Jekaterina izšāva pēc kārtas, šaušanai izmantojot krūškurvja krūšu krūšu krūšu krūšu nipeli.
  Viņa trāpīja nacistu tankam un iesaucās:
  - Par panākumiem komunisma celtniecībā!
  Elena arī šāva uz pretinieku, izmantojot kailos kāju pirkstus. Viņa sasita piramīdveida tanka stobru, visu izdarīja trāpīgi.
  Tad viņa čivināja:
  - Visspilgtākais mums būs komunisms!
  Tad lupanula un Eifrazija, lai gan viņa parasti ir tikai šoferis. Bet meitene sita ļoti precīzi, nositot nacistu tankam pa purnu.
  Tad viņa iesaucās:
  - Mūsu komunisms ir spožāks par sauli!
  Meitenes uz tanka ir basām kājām un bikini izskatās ļoti skaistas un harizmātiskas. Un viņiem ir krūtis ar tādiem koši sprauslām.
  Elizabete dziedāja ar sajūsmu;
  Sagrausim jūgu, ticēsim fašismam,
  Ja vajadzēs, pārvietošu kalnus....
  Būs laikmets, komunisma laikmets,
  Es lidošu debesīs ar dziesmu!
  Un atkal meitene ar savu koši nipeli nospiedīs kursorsviras pogu un sitīs nacistus.
  Tātad fīrers to maz neatradīs.
  Ar tādām meitenēm ir skaidrs, ka PSRS joprojām ir dzīva, un Hitlers to nevar tik viegli salauzt.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"