Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

La Tria Veno De Imperior Palpathin

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Imperiestro de la kosmoimperio Palpatine, perdinte sian korpon, detruita de fortofulmo, retenis sian demonan spiriton. Kaj li transloĝiĝis en klonon de ĉarma blonda knabino. Kaj denove revivigas kaj la ordon de mallumo kaj la spaca imperio. Denove furiozaj kosmaj bataloj furiozas inter la imperio kaj la rezista movado. Maljunaj herooj revenas: princino Leia, princino Rey, Ahsoka Tana, kaj nova Anakin - la filo de Luke Skywalker, kaj Azalea, la filino de princino Leia.

  LA TRIA VENO DE IMPERIOR PALPATHIN.
  KONOTACIO
  Imperiestro de la kosmoimperio Palpatine, perdinte sian korpon, detruita de fortofulmo, retenis sian demonan spiriton. Kaj li transloĝiĝis en klonon de ĉarma blonda knabino. Kaj denove revivigas kaj la ordon de mallumo kaj la spaca imperio. Denove furiozaj kosmaj bataloj furiozas inter la imperio kaj la rezista movado. Maljunaj herooj revenas: princino Leia, princino Rey, Ahsoka Tana, kaj nova Anakin - la filo de Luke Skywalker, kaj Azalea, la filino de princino Leia.
  . ĈAPITRO #1
  La ordo ankoraŭ ne estis tute detruita. Kaj la milito daŭris. La plej granda parto de la floto de imperiestro Palpatine ankaŭ evitis la ĉirkaŭbaradon. Kaj la ribela koalicio disfalis kaj disfalis. La nepino de imperiestro Rei, ŝi iris vagi kaj ne okupiĝis pri politiko. Ŝia fianĉo mortis. Li lasis al ŝi nur paron - knabon kaj knabinon.
  Kaj Princino Ray, ie en la malproksima eksterlando, komencis kreskigi siajn infanojn.
  Kaj imperiestro Palpatine ŝvitis sian korpon, kiu estis detruita de reflektita fortofulmo. Sed lia demona animo ne pereis. Kaj la spirito de la imperiestro de la spaca imperio moviĝis en alian klonon.
  Kompreneble, multaj batalŝipoj de la ordo kaj la imperio hastis ĵuri fidelecon al la imperiestro. Kaj la ribelema generalo estis trafita de fulmoj de potenco kaj estis reduktita al manpleno da cindro. La aliaj tuj komprenis, ke ĝi estas la imperiestro. Eĉ se la klono estis senbarba junulo.
  Palpatine estas impona forto.
  Kaj poste estas planeda konkero. Ne estas Ĵedajo, kaj la planedoj de la galaksio estas dividitaj. Tamen, Palpatine havas problemon. Klonoj ne daŭras tre longe kiam veturitaj de infera malhela sith. Ĉiuokaze klonoj de viroj.
  Kaj Palpatine posedas virinon. La korpoj de inoj estas multe pli facile porti la fluojn de malhela potenco, kaj nekompareble pli daŭraj ol viroj.
  Kaj Palpatine fariĝis bela knabino. Kaj ĉi tiu knabino estas la timinda imperiestrino de la galaksio.
  Kompreneble, ne ĉio estas ebla por la Imperiestroj. Ekzemple, la Jabbas provas rebati. Ili mobilizis ĉiujn fortojn de la galaksia mafio. Kaj la rezistmovado ribelantoj aliĝis al ili.
  Jen venas la decida batalo. Flanke de la Imperiestroj estas grandega floto. Ili konstruis novajn ŝipojn uzante la resursojn de la galaksio. Batalaj robotoj partoprenas en la bataloj, kaj klonoj estas pli frumaturaj.
  Flanke de la rezisto kaj la galaksia mafio, iliaj signifaj fortoj.
  Tamen, flanke de Palpatine pli ol trioble la supereco.
  Kaj ili komencas puŝi kaj premi.
  La novaj klonaj militistoj estas tre belaj, kurbaj kaj muskolaj knabinoj en bikinoj.
  Do la batalo estos severa kaj la fortoj de la imperio fariĝis ne nur potencaj, sed ankaŭ belaj.
  Jen la unuaj, kiel virŝafo, proksimiĝas la grandiozaj batalŝipoj de la imperio. Ili ŝprucas potencajn, batalajn fluojn de laseraj radioj.
  Klonaj knabinoj kuras ĉirkaŭ la pafiloj. Kaj nudpiedaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj ekflugas.
  Bele filmite. La knabinoj, kvankam klonitaj, estas ĉiuj malsamaj, ilia hararo estas de ĉiuj koloroj de la spektro. Kaj korpoj kun tre elstaraj muskoloj, sunbrunigita, or-oliva haŭto, kaj altaj, plenaj mamoj, luksaj koksoj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre bonaj batalantoj. Jen li elkraĉas pecon da hiperplasmo el peza trunko. Kaj denove la detruo kaj detruo de stelŝipoj ambaŭflanke.
  La imperiaj ŝipoj provas preteriri la ribelantojn uzante la formadon de la lunarko.
  Flanke de imperiestro Palpatine, dekobla avantaĝo en grandiozaj batalŝipoj kaj ordinaraj batalŝipoj. Kaj liaj potencaj flankoj proksimiĝas.
  La batalo iĝis multe pli drama. La krozŝipo de la rezista movado brulas. Ĉiaj eksterteraj estaĵoj kuras tra la ferdekoj. Centoj da civilizacioj kaj specioj batalas kontraŭ la imperio.
  Palpatine daŭre estas homa laŭ origino. Male al lia instruisto - kiu estis de malsama raso, kvankam ankaŭ de humanoida tipo.
  La estonta imperiestro mortigis sian instruiston - kiam li fariĝis nenecesa, kaj eble eĉ malutila.
  Tiam Palpatine atingis senprecedencan potencon kaj scion pri potenco. Kaj lia spirito fariĝis senmorta. Kaj la kapablo fari miraklojn preter la potenco de la Sith Imperio kaj dum ilia historio.
  Kaj nun, la spirito de la plej granda malhela sinjoro en la historio loĝas en la karno de tre bela, alta, mielblonda, nevirine muskola klona knabino.
  Kaj gvidu la batalon. La imperiestrino estas tute pendigita kun juveloj kaj amuletoj. Male al la aliaj nudpiedaj inaj klonoj, la gamboj de la Monarka Knabino estas ornamitaj per altkalkanumaj, gemornamitaj ŝuoj.
  Jen venas la ordono movi la misildestrojerojn pli proksime al la dekstra flanko.
  La knabinoj, fulmante nudaj, sunbrunaj, graciaj kruroj, plenumas la ordon de la reganto aŭ eble de la reganto.
  Kiom da belecoj estas. Detruantoj ekstere aspektas kiel akraj ponardoj.
  Sed la grandiozaj batalŝipoj estas kiel kaĉalotoj - larmoformaj kun multaj pafiloj.
  La ino Palpatine blekis:
  - Rompi, dispremi kaj disŝiri,
  Ĉi tio estas vivo, ĉi tio estas feliĉo!
  Rompi, dispremi kaj disŝiri,
  En mia granda konas la potencon!
  Jen grandioza batalŝipo, kiu suferas gravan damaĝon pro la trafo de misilo kun termokvarkaj ŝargoj. Ĉi tio estas vere ruiniga kaj knokaŭta bato.
  La klonaj knabinoj kuras de la flamaj flamoj. Multkoloraj fajraj langoj mordas la belaĵojn, por nudaj, rozkoloraj, rondaj kalkanoj kun gracia kurbo.
  Kaj ĝi aspektas ege mojosa.
  La kombitaĵoj de la knabinoj estas aŭ orfolio aŭ kuproruĝo, sed estas safiro kaj smeraldo kaj eĉ makulitaj. Kaj ili svingas kiel standardoj.
  La militistoj ĉi tie estas tre belaj, kaj verŝajne, viroj simple freneziĝus kun tiom da belulinoj en bikinoj.
  En la universo furiozas milito - por sentimentaleco ne estas tempo. Kaj aliloke, ribela batalŝipo brulas. Kaj estaĵoj similaj al lacertoj aŭ zebroj estas karbigitaj.
  Jen du pliaj kosmaj batalŝipoj koliziis. Nazoj platiĝis kiel fiko. Kaj ekbrilas kiel mortiga fulmo. Kaj tiam la flamo mortas.
  La knabina generalo skuis siajn diamantajn orelringojn kaj kantis:
  - Fajro! Fajro! Kaj en stelplena silento!
  Kaj en kvazaroj supre!
  En la mara ondo, kaj spaca fajro!
  Kaj spaco! Kaj spaca fajro!
  Ĉi tie funkciis la termopreona raketo. Kiel supernova eksplodo.
  Kaj tuj pluraj ŝipoj tute forbrulis. Kaj centoj da kosmoŝipoj turniĝis kaj turniĝis kiel suproj ĵetitaj de infano.
  La avida utero de la termopreona reago estas infera armilo triliono da fojoj pli forta ol hidrogena bombo.
  Imperiestrino Palpatine blekis:
  - La nigra potenco de Satano,
  Verŝita potenco en la mondon...
  Kaj la sankta glavo de milito
  Rompis la sekreton!
  Kaj denove, kiam li prenas ĝin, li eksplodos kun la potenco de la submondo. Kaj la detruo estas simple nemezurebla.
  La Imperiestroj havas simple superfortan superecon laŭ la nombro da pafforto. Kaj ĝi sentas, ke nenio povas malhelpi ilin.
  Ĉi tie ili preteriris la reziston de la flanko kaj malantaŭo.
  Ahsoka estas militista knabino kiu batalas kontraŭ la superaj fortoj de la imperio.
  Ŝi prenis ĝin kaj kantis:
  - Super la malfeliĉa universo pendis,
  Malbonaj klonoj bolanta mallumo...
  Palpatine malamas sian hakilon,
  Akrigis kaj fortranĉis la kapon ...
  
  Sed Ĵedajo tute ne estas peono
  Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Transformu la klonojn de mallumo en fajroŝrankojn,
  Kaj respondu al malico per bono!
  Kaj la knabino denove turnos sian stelŝipon, kaj de bone celita pafo, la iama studento de Darth Vader, prenos kaj frakasos en fotonojn grandan misilŝipon de la imperio.
  Klonaj knabinoj, mortantaj krias kaj kantas:
  Granda lumo de la imperio
  Donas feliĉon al ĉiuj homoj...
  En nemezurita universo,
  Vi ne trovos pli belan!
  
  altvaloraj brosoj,
  De fino al fino...
  La imperio disvastiĝis
  Potenca, sankta!
  Klonaj knabinoj estas tre belaj, eĉ estas domaĝe kiam ili forbrulas en hiperplasma fluo.
  Imperiestrino Palpatine muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  -Nia venko estos proksima,
  Pugno-atako!
  Kaj ĉi tie denove, raketoj en vakuo kaj detruas ĉion. Kaj tiaj inferaj paŭzoj okazas.
  Ahsoka Tana trafis alian aŭton. Farante ŝin eksplodi per centoj da klonoj kiel artfajraĵo, disiĝantaj en la aero kaj pepado:
  - Vi vidas signon en la ĉielo,
  Tiu malpleno brulas...
  Deziro malaperas,
  Ĉirkaŭ vantaĵo!
  Imperiaj stelŝipoj ĉirkaŭis la ribelantojn de preskaŭ ĉiuj flankoj. La batalo fariĝis pli kaj pli sanga.
  Jen imperiestro Palpatine, ŝi muĝis:
  - Mi ne vane estis sendita,
  Alportu al vi gracon...
  Mallonge, mallonge,
  Baldaŭ parolante!
  Silenti!
  Kaj ŝiaj kalkanoj tretas metalon.
  Estas multaj miloj da stelŝipoj ambaŭflanke. Kaj ili ruliĝas kiel ondoj de furioza ŝtormo.
  Kaj la vakuo bolas, kaj la metalo brulas. Tiom da breĉoj ĉirkaŭe kaj detruo. La miksaĵo de leontodo kaj kantrelo estis kaptita en la fajra kaptilo de la flamo, kaj estas malrapide kaj neeviteble karbigita.
  Knabino el alia mondo mortas kaj kantas:
  - Militistoj de mallumo, vere, estas fortaj,
  Sed mi ne kapitulacos al spacklonoj...
  Ni estas malvarmetaj, ni estas agloj,
  Kaj ni venkos kontraŭ la faraonoj!
  Kaj nun amuza ina besto mortas, kaj ŝi bedaŭras ĝis larmoj. Ĉio entute okazas sub la diktaĵoj de la imperio.
  Ĝi superas kaj la nombron da soldatoj kaj la kvaliton de armiloj. Kaj tiam estas tia pugo.
  Ahsoka Tana memoras kiom da jaroj antaŭe ŝi estis Padawan al Anakin Skywalker.
  Kaj ŝia lumglavo disbatis en grandaj kvantoj kaj soldulojn kaj diversajn eksterterajn estaĵojn.
  Sed nun la ino estas kontraŭ ŝi. Kaj ĉi tio kreas problemon. Imperiestro Palpatine estas senmorta. Kiel detrui lian animon, kiu povas eniri ajnan korpon?
  Eble li havas Horkruksojn? Kaj nur detruante ilin, vi povas venki ĉi tiun sovaĝan monstron? Sed kie trovi ilin, kaj kiom vi povas serĉi en la senfina universo?
  Ahsoka sentis sin trafita. Kaj la temperaturo en la kabano akre saltis.
  Kaj eĉ la aero estis fuma...
  Ahsoka prenis ĝin kaj pepis:
  - La universala militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo ...
  Kun koŝmara hordo batalos kuraĝe,
  Kaj atingos kiel kavaliro!
  Kaj knabino el humanoida civilizacio, kiel ŝi prenos kaj turnos sian stelŝipon.
  Kaj lanĉu termokvarkan raketon en la flankon de la batalŝipo.
  Li skuis sin. Pluraj moviĝantaj turoj estis tuj platigitaj kaj renversitaj.
  Denove la klonaj knabinoj kuras, iliaj nudaj, rondaj kalkanoj briletas kiel speguloj en la suno.
  Ahsoka ĉagrenite kantis:
  Nu, kiom da najbaroj vi povas mortigi,
  Post ĉio, homo naskiĝas por feliĉo ...
  La patrino ne lasas sian filon iri al la fronto,
  Kaj eĉ somere estas malbona vetero en la milito!
  La imperiaj krozŝipoj provas kontraŭataki. Kaj novaj tre seriozaj ŝipoj grimpas.
  La grandioza batalŝipo ne estas nur stelŝipo. Ĉi tio estas tuta grandega urbo, en formo de baleno aŭ orcino. Kaj estas klare, ke nenio kompareblas kun tia potenco.
  Kaj la imperio havas dekoble pli da tiaj ŝipoj, kaj ili estas pli grandaj kaj kun pli altnivelaj armiloj.
  Kaj la rezisto eĉ ne havas eĉ unu ordonon - kiu ajn estas en kio multe.
  Ahsoka estas formale ordinara batalanto.
  Vere, Princino kaj Marŝalo Leia ĝuas grandan aŭtoritaton.
  Ŝi aspektas proksimume tridek-kvinjara, sed ŝiaj figuro kaj talio estas kiel juna knabino. Terura militisto.
  Princino Marŝalo Leia, kiu posedas kolosan forton, batalas kiel giganto kaj kantas:
  - Unu du -
  Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu vian nazon kaj voston alte!
  Sciu, ke la lumo de amo ĉiam estas kun vi!
  Kaj jen la princino-marŝalo, ĵetante tutan nubon da malgrandaj virabeloj en batalon.
  Ili trudeniras imperiajn stelŝipojn. Estas interspacoj kaj kolosa detruo.
  Princino Leia ridetas per perlaj dentoj. Ŝi portas orkovritan bikinon.
  Kaj la nudaj fingroj de graciaj kruroj premas la stirstangbutonojn kaj lanĉas misilojn.
  Juna virino kun muskola figuro kantas:
  - Delikata florpetalo,
  Se ĝi estis malkonstruita...
  Kvankam la mondo ĉirkaŭe estas kruela
  Mi volas fari bonon!
  Kaj la militisto-marŝalo, sendas mortigan donacon de morto, kun la helpo de nudaj piedfingroj.
  La humoro de princino Leia, aliflanke, komencas plimalboniĝi. Ŝia filo mortigis ŝian edzon kaj tiam mortis sin ĉe la manoj de imperiestro Palpatine. Kia terura monstro estas ĉi tiu imperiestro!
  Liaj krimoj ne estas kalkuleblaj. Eĉ princino Leia ne naskiĝis, kaj ĉi tiu monstro mortigis preskaŭ ĉiujn Ĵedajojn.
  Ŝia patro Anakin daŭre estis infano kiam Palpatine iĝis Supera Kanceliero de la Respubliko.
  Princino Leia ĵuris, ke ŝi batalos kontraŭ ĉi tiu despotismo.
  Sed la imperiestro ne estas tiel facile mortigi.
  Ni bezonas ion efikan...
  Ahsoka Tana, de alia ne-homa civilizo. Ŝi estas tre bela knabino. Kvankam ŝi certe havas multajn jarojn.
  Ŝi savis Anakin kiam li estis ankoraŭ juna ...
  Kaj dank' al la forto, ŝi konservis eternan junecon.
  Ahsoka estas fortega batalanto. Ĉi tie ŝia stelŝipo pafis la flamojn kaj denove frapas alian fregaton de la kosmofloto de la imperio. Ĉi-foje ĝi estas malnova ŝipo, kaj estas viraj klonoj en maskoj.
  Ili tute ne bedaŭras. Estas malsama kiam knabinoj mortas. Ne mirinde, ke virinoj estas la justa sekso.
  Ahsoka piedbatis per siaj nudaj kalkanoj. Ŝi havas krurojn kiel homa knabino - nur ŝia haŭto estas oranĝa kun purpuraj strioj. Eĉ homaj viroj frenezas pri ŝi.
  Ahsoka estas perfekteco. De rideto ĝis malmola - preter laŭdo.
  Kaj en la lito montras miraklojn.
  Kaj en batalo - mirakloj kvadrate.
  La militisto kaj iama Padawan de la estonta Darth Vader frakasis la brigantinon per raketo kaj kantis:
  - La malpeza militisto ne ĝemas pro doloro,
  Ĝia lasera radio ne timas ...
  Li ne dronos en nigra truo,
  En la plasmo de steloj, lia spirito ne brulos!
  Pensoj en mia kapo: estus bone detrui imperiestron Palpatine, aŭ pli ĝuste lian inferan animon. Sed kiel fari tion? Yoda ankaŭ ŝajnas havi senmortan spiriton. Li aperis al Luko, kaj Leja, kaj Ahsoka, kaj nun li eĉ povis iel influi.
  Sed Yoda ankoraŭ estas limigita. Kion Palpatine povas fari?
  Ahsoka Tana prenis kaj kantis, terenbatante la kosmodetruiston helpe de siaj nudaj piedfingroj:
  Ĉio povas esti reĝoj
  Ĉiuj povas reĝoj...
  Kaj la sorto de la tuta tero,
  Ili superas foje!
  Sed kion ajn vi diras
  Sed kion ajn vi diras!
  Edziĝu pro amo!
  Neniu povas
  Neniu reĝo!
  Neniu povas!
  Neniu reĝo!
  Kaj la stela batalo disvolviĝas pli kaj pli.
  Ĉi tie du grandiozaj batalŝipoj kuniĝis proksime, kiel ursoj, kaj komencis frapi unu la alian kaj kraĉi misilojn.
  Potenco, protektaj kampoj koliziis kaj krakis. Kurba spaco ekbrilis. Fulmo ekbrilis.
  Klonaj knabinoj kun muskolaj, kurbecaj korpoj unuflanke, kaj centoj da malsamaj rasoj aliflanke, moviĝis tra la koridoroj, grandegaj krozŝipoj.
  La nudaj, kurbaj piedoj de la klonaj knabinoj vangofrapis la varmigitan metalon.
  La generalo de la imperio kriis:
  - Potenca ŝildo de la imperio,
  Ribelantoj ne povas trapasi...
  Ni estas furiozaj bestoj
  Kaj ni ne povas esti venkitaj!
  Multaj klonaj knabinoj uzas nudajn piedfingrojn de ĉizitaj kruroj dum pafado.
  Ili estas simple mirindaj militistoj. Ili havas tiom da ĉarmo kaj energio. Kaj ili estas varmaj. Kvankam la infanoj ne scias. Fakte, inaj klonoj kreskas multe pli rapide ol maskloj. Plie, iliaj vundoj resaniĝas rapide, kaj la reago kaj rapideco estas pli bonaj. Kaj ili estas nur belaj.
  Imperiestro Palpatine amas virinojn. Kaj li nun estas en la korpo de virino.
  Lasu la malhelan sith kanti:
  Ne povas vivi sen klonoj
  En la mondo ne ekzistas...
  Mi estas hela stelo
  Mi sendos al vi morton-saluton!
  Jen la grandioza ŝirmita de la ribelantoj mallaŭdita de kvar grandegaj imperiaj ŝipoj samtempe.
  Princino Marŝalo Leia kantis:
  Ne rezignu, ne rezignu, ne rezignu...
  En batalo, la stelfilo de Ĵedajo, ne estu timema!
  Smile, smile, smile
  Sciu, ke ĉio estos kvazaŭa kaj en ordo!
  Kaj la nudaj piedfingroj de ekstere juna virino kun vireca mentono kaj muskola korpo lanĉis alian komandon premante la butonon.
  Ahsoka palpebrumis, premante la pedalon per sia nuda, knabina kalkano, trarompante la flankon de la spaco, imperiestra karavelo kaj kantis:
  - Ŝi pasis kiel hiperplasmo,
  Sur malplenaj ondoj
  Sendis fakturon kaj estis ŝargita!
  Mi rerigardis por vidi
  Ĉu ŝi rigardis malantaŭen...
  Por vidi ĉu mi retrorigardis!
  Princino Leia palpebrumis kaj pepis:
  - Tenu vin bela!
  Kaj nun la rezistmilitistoj denove atakas. Pli precize, ili uzas taktikojn - atakon, retiriĝon.
  Kaj tiam unu malpeza krozŝipo kraŝis kontraŭ la Imperia batalŝipo. Kaj estis eksplodo.
  Sekvis ondoj de detruo kaj morto.
  Ahsoka prenis ĝin kaj pepis. Ŝiaj skarlataj cicoj de mamoj estis elmontritaj, flirtante el ŝia mamzono:
  - Kompanio, firmao, firmao,
  Mi oscedis!
  Kaj denove, la nuda kalkano de la knabino sendis alian brigantinon de la imperiestra floto en la inferon.
  Ahsoka scivolis ĉu klonoj havas animojn.
  La Jedi-Kavaliroj certe havas ĝin. Kaj ni, doninte la finojn, ne mortas definitive!
  Militistoj-kamikazo iras en batalon. Ili uzas kadavritajn, long-malmenditajn kaj duonkadukiĝintajn stelŝipojn.
  Ĉi tio estas neatendita karto ĵetita en batalon fare de princino Leia.
  Ia fina argumento de reĝoj!
  Princino Leia kantis, igante ŝiajn nudajn piedfingrojn aspekti kiel figo:
  - Animo, koro, donu,
  Ni estas nia sankta patrujo...
  Ni staros kaj venkos
  Kaj ni ne bedaŭros la vivon!
  Ahsoka Tana ankaŭ batis la malamikon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi frakasis la drednaŭton per tre preciza trafo sur la potencpunkton, kaj pepis surde:
  - Atendante venkon, atendante venkon, atendante venkon ...
  Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn!
  Atendante venkon, atendante venkon, atendante venkon,
  Ni povas mortigi la drakon!
  Kun entuziasmo, Princino Leia deĵetis sian mamzonon kaj premis la ellasilon per sia rubena cico, ekkriis:
  - Nia libereco estas glorata sankta,
  Mi amas vin per mia tuta koro kaj animo...
  Niaj landoj ne konas aventurojn,
  Kun ajna mi scias la hordo elfrontos!
  . ĈAPITRO #2
  Ahsoka Tana batalas kiel vera pantero, nur multe pli efike. Kaj li premas siajn nudajn, graciajn piedfingrojn sur la butonojn de la stirstango. Kaj li faras ĝin tre lerte.
  Sed estas klare, ke la ribelantoj ankoraŭ perdas. Ĉi tie la novaj regimentoj de la spaca imperio eniras la batalon. Stelŝipoj ĵus estis liberigitaj en la fabrikoj, kaj novaj klonknabinoj kreskigas rapide. Kaj ili denove kuras, fulmante per siaj nudaj, rondaj kalkanoj.
  Princino Marŝalo Leia estas ordonita:
  - Ni eliru en ordo!
  Sed estas malfacile plenumi ĝin. Eble okazos, ke la retiriĝo fariĝos ĝenerala flugo.
  Imperiestrino Palpatine, dume, saltas kaj turniĝas. Ŝia korpo de knabino kun orfolia hararo estas plena de energio.
  Kaj ŝi kantas:
  - Nia reĝo estas la sendito de la ĉielo,
  Nia reĝo estas kiel fantoma demono...
  Nia reĝo elektita de la sorto
  Nia reĝo estas nur vi!
  Kaj multaj klonaj knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Lucifero! Lucifero! Lucifero!
  Kaj iliaj nudaj, seksecaj piedoj tretas metalon. Ĉi tiuj knabinoj estas nur hiperklaso.
  Klonu knabinojn de la rango kaj dosiero en nur unu bikino. Kaj ĝi estas bela. Krome, la koloro de la bikino, kiu apenaŭ kovras ilian korpon, diferencas laŭ la tipo de trupoj. Sed ĝi estas tre maldika, ne kaŝanta, muskola, sunbrunigitaj korpoj.
  Knabinoj en la rango de oficiroj jam havas iom da ornamado. Ju pli alta la rango, des pli luksa.
  Kaj inaj klonoj je la rango de generalo kaj pli alta havas gemojn sur siaj maleolaj braceletoj kaj broĉoj kaj orelringoj kaj ringoj.
  Kaj samtempe, ĉiuj krom la imperiestrino havas nudajn piedojn.
  Unue, ĝi estas pli lerta por inaj militistoj. Kaj vi povas uzi viajn nudajn piedfingrojn por premi butonojn, ĵeti armilojn, kapti kaj fari multajn pliajn aferojn.
  La imperiestro havis tre belan armeon. Nur ia miraklo. Kiel la sorĉado de tre forta kaj talenta feino. Kaj la knabinoj ĉiuj, sen escepto, havas tre belajn kaj reliefajn abs - ĉokoladajn striojn, kaj ĉi tio estas bonega.
  Kaj la mamoj estas tre bone formitaj, sunbrunigitaj kaj firmaj.
  Imperiestrino Palpatine prenis ĝin kaj kantis surde, montrante siajn dentojn, kiuj brilas kiel la plej riĉa marmanĝaĵo:
  Submetiĝu al la vasta imperio
  La senfina universo devas ...
  Kaj ni estos tre koleraj,
  Kaj fido al la imperiestro necesas!
  Asistanto imperiestrino Palpatine Emmanuelle, ankaŭ nudigis siajn dentojn, kaj premis la nudajn piedfingrojn sur la stirstangobutonoj. Lanĉis mortigan donacon de morto - potenca termopreona raketo.
  Kaj piedbatis kun furioza forto. Kiel kvazaro eksplodis...
  Eĉ la imperiaj stelŝipoj estis iomete difektitaj pro la rompo. La turoj ĉifiĝis, la kiraso de la ŝipoj fandiĝis.
  Multaj krozŝipoj kaj batalŝipoj perdis vidindaĵojn kaj optikajn instrumentojn.
  Emmanuel notis:
  - La diabla aso estas ĵetita en batalon!
  La rezista movado estis preskaŭ rompita.
  Princino Leia komentis:
  Ni devas konservi ĉion, kion ni povas!
  Ahsoka Tana batalante kuraĝe, kaj liberigante batalemajn kaj agresemajn neniigdonacojn. La stelŝipoj de la imperio, ricevis difekton, aŭ ian disfandiĝon.
  La knabino, la iama partnero de Darth Vader mem, agis senespere kaj tre malvarmeta. Stelŝipoj eksplodis, fontanoj de balenoj, hiperplasmaj riveretoj erupciis el grandegaj batalŝipoj.
  Ahsoka Tana prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi ne estas anĝelo kaj ne diablo,
  Detruis la konton!
  Jen tre belega knabino. Ĝi aspektas kiel homo, sed ŝia haŭto estas multkolora, kaj ŝiaj oreloj estas kiel trobo. Sed ŝi estas vere tre bela kaj alloga.
  Ahsoka, kun malbona anĝela rideto, kaj ŝiaj nudaj piedfingroj premis la butonojn kun granda decidemo.
  Kaj pinglo de radiado.
  Ahsoka mallarĝe evitis esti trafita per mortiga misilo. Ŝi pafis kaj bruligis truon en la vakuo.
  La knabino murmuris:
  La tuta kosmo estu mergita en kaoso
  Kaj la vakuo tremas pro paŭzoj...
  La malamiko estos frapita de malpeza forto,
  Kaj ni estas por ĉiam kunigitaj kun bonkoreco!
  La situacio aspektis kritika, kaj la ribelantoj disiĝis.
  La ideo, kiu unue venas al la menso kiam venkite.
  Emmanuel pri gluglado:
  - Vi ankoraŭ ne povas foriri!
  Kaj kiel li premas sian nudan, rondan, rozkoloran kalkanon sur la butonon.
  Kaj denove raketo flugas, surbaze de la procezo de kunfandado de preonoj. Kaj kiel fikado, tiel fikado.
  Emmanuelle prenis ĝin kaj kantis:
  - Terura uragano trabalis,
  Estas tro malfrue por plani ĉerkojn nun...
  Tia knabino estas furioza bato,
  Skuas la ĉielon, skuas la stelojn!
  Kaj la militisto prenis kaj montris al la malamiko sian tre longan kaj mordantan langon. Li estis kiel koĉera plago, kaj ekbrilis per rubenoj.
  Emmanuel, ĉi tiu supermarŝalo de la imperio, estas simple miraklo. La imperiestrino tre ŝatis ŝiajn karesojn. Fakte, kiam du knabinoj frotas unu kontraŭ la alia - estas bonega!
  Klonaj militistoj premas la rezistajn militistojn. Ĉi tie estas estaĵoj similaj al flugagariko kun kruroj, eksplodas. Kaj ili brulas kiel kandeloj en templo.
  Unu el ili genuiĝis kaj diris preĝon-konfeson uzante binaran kodon.
  Tiam ŝi kantis:
  - Vi povas bruligi laŭ steloj,
  Sed mi ne ĉesos kanti!
  Kaj la muŝa agara knabino denove prenis kaj montris tri lingvojn unufoje.
  Ĉi tio estas vere mojosa kaj stulta samtempe.
  Ahsoka Tana kovras la retiriĝon de la ribela floto. Kaj ŝi nur senespere donas ĉion plej bonan sur sia stelŝipo.
  Kaj sendas fluojn de detrua hiperplasmo.
  Kaj tiam aperis soleca stelŝipo, speciala dezajno sub la kontrolo de Princino Reĝo.
  Ĉi tiu nepo de imperiestro Palpatine prenas la batalon kuraĝe. Ŝi estas bela, nigrahara, kaj malhela pro sunbruno.
  Princino Rei aspektas kiel bela kaj svelta knabino. Ŝiaj nudaj, lertaj piedoj premas la butonojn de stirstango. Kaj la kosmoŝipo moviĝas for de la supernova eksplodo de la raketo de la fuzio de preonoj. Kaj ĉi tio estas la potenco de la diablo.
  Princino Rei prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta hela spirito en la mondo...
  Blankaj pilotoj ĉe la stirilo
  La malamiko estos disbatita al polvo kaj malsupren!
  Kaj nun ŝi premas la ellasilon per sia nuda, ronda kalkano. Kaj tre mortiga fluo de detruo estas ekigita. Kaj la potenca grandioza batalŝipo de la imperio ricevas fajran pikon en la flanko.
  Kaj ĝi komencas bruli kaj erupcii grandajn nigrajn fumnubojn. Ili estas kiel fabelaj genioj eskapintaj el la boteloj. Pli precize el la truoj de giganta ŝipo. Jen la bato de bela kaj kurba knabino - kion mi devas diri simple - super!
  Princino Reĝo, saltante kiel freneza vulpino, kaj demetis sian mamzonon, prenis kaj premis la butonon per sia skarlata cico.
  Kaj ŝi prenis ĝin, frapis la malamikon ...
  Tiam ŝi kantis:
  - Ondoj de lumo savas nin,
  Estu feliĉa Jedi!
  Kaj kun ŝia teamo de knabinoj. Belaj militistoj en bikinoj, preskaŭ nudaj, sunbrunigitaj, plejparte blondaj.
  Princino Rei ekkriis kun granda ekscito:
  - Mi estas batalanto de lumo, batalanto de varmo kaj vento!
  Kaj ŝia nuda kalkano denove prenos ĝin kaj tre vigle premos la pedalon. Kaj ĝi estas vere mortiga.
  Ahsoka Tana, kontraŭbatalante en tre agresema kaj efika maniero, levis kaj grincis:
  - Kie ĝi estis, kiam ĝi estis,
  En infanaĝo, aŭ eble en sonĝo...
  Jedi-militisto nesto por la amato
  Swil printempe...
  Kaj denove ŝiaj rubenaj cicoj premus kun mortiga forto la butonojn. Tre agresema kaj samtempe afabla knabino montriĝis.
  Princino Marŝalo Leia prenis ĝin kaj kuis, elmontrante siajn eburajn dentojn.
  Ĉi tiu princino estas nur mirinda.
  Kaj tiel la ribelantoj ankaŭ eksplodigis la imperian floton per termopreona raketo. Kaj ĉi tiu piko estas triliono da fojoj pli granda ol la timinda, termonuklea reago.
  Kaj se jes, tiam pluraj grandiozaj batalŝipoj kun multaj miloj da klonaj knabinoj forbrulas.
  Mortantaj, belaj knabinoj skuas kaj skuas tiel kortuŝe per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj.
  La princino marŝalo vidas ribelan krozŝipon englutita de bluaj kaj oranĝaj flamoj rami en imperion drednaŭton. Kaj la bato estas simple disbatanta kaj detrua.
  Leia sprite rimarkis, montrante la dentojn:
  - Mi estas bela knabino
  Mi estas inda knabino...
  Nia heroa forto,
  Forto de menso kaj volforto!
  Tiam la belulino prenis ĝin kaj palpebrumis. Ŝiaj okuloj estas tiel safiroj kaj brilantaj. Mirinda princino knabino.
  Ĉi tie la imperiestraj ŝipoj, antaŭ tia malagrabla surprizo kiel termikaj misiloj, iom malrapidiĝis.
  La malmola iras tra la duelo, kaj la spiro de morto kaj la malluma flanko de la forto, kiun la lumo senespere rezistas.
  Ĉi tie, inter la ribelantoj, batalas la ekstergeedza filo de Luke Skywalker - knabo de proksimume dek du Anakin.
  La knabo batalas, premante la butonojn per siaj nudaj, infanecaj piedoj kaj sendante agresemajn donacojn de la sorto.
  La juna militisto elbatis la grandiozan krozŝipon de la imperio, kaj kantis, nudigante siajn malgrandajn, sed akrajn kaj blankajn dentojn, kantante:
  - Malbenita kaj antikva,
  La malamiko denove ĵuras...
  frotu min,
  Muelu al pulvoro!
  Sed la anĝelo ne dormas
  Kaj ĉio funkcios
  Kaj ĉio finiĝos bone!
  La Padawan-knabo premis butonon per sia nuda, ronda kalkano, kaj pafis frapfortan raketon, kaj pepis:
  - Kaj ĉio finiĝos bone!
  Princino Leia rimarkis agreseme, ŝiaj smeraldaj kaj safiraj okuloj briletis, kŭante:
  - Morto al la pluva drako!
  Padawan-knabo Anakin konsentis.
  - La pluva drako mortis!
  Kaj nun la ribelantoj estas sur la kontraŭatako. Kaj militŝipoj flugas. La knabino ankoraŭ batalas.
  En ĉi tiu kazo, ĝi estas Azalea. Ŝi estas la filino de princino Leia.
  Militisto kiu ne volis esti kun sia frato en la medio de la nova Ĵedaja ordo samtempe. Sed nun ŝi aliĝis al sia patrino.
  Kune ili batalas kontraŭ la kolosa armeo de la imperio.
  Tamen, Azalea estas en ŝia menso. Ŝi rimarkis, ke eble estus pli bone por la imperio unuigi ĉiujn popolojn, unue en la galaksio, kaj poste en la universo.
  Kaj estis ordo kun krea potenco. Kaj ne la kaoso kaj ĥaoso de la respubliko, kaj eĉ pli de multegaj mondoj post ĝia kolapso.
  Azalea lanĉis ion ekstreme detruan kaj detruan por la floto de la spaca imperio per siaj nudaj piedfingroj.
  Tiam ŝi kukis, nudigante sian tre elegantan kaj delogan buŝon:
  - Gloro al la fortoj de la lumo!
  Princino Leia konfirmis sendante detruan, lertan kaj kreskantan makulon de hiperplasmo al la malamiko per sia nuda kalkano.
  - Gloro al la venko de la malpeza flanko de la forto!
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas vere bonegaj.
  Kaj nun la rezista movado rekonstruas siajn stelŝipojn. Ili sukcesis eviti eniri en senesperan sakon. Sed la supereco en la nombro kaj forto de la ŝipoj de la imperio restas.
  Ahsoka Tana sprite komentis, premante la butonon per sia skarlata brusta cico kaj sendante la donacon de neniigo:
  - La forto de malsaĝulo estas malpli granda ol denaro!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj en moviĝo. Kaj frapu la malamikon for de vido.
  Princino Rei, batalante kun la kontraŭulo, premis la butonon per sia fraga brusta cico kaj diris:
  - Malsaĝulo estas forta per siaj muskoloj, kiam saĝulo estas senpova per sia cerbo!
  Padawan-knabo Anakin, nuda kaj infana, premis la murdan konsiston de butonoj.
  Kaj tuj kraĉis pluraj brulantaj, hiperplasmaj pulsaroj, kiuj bruligas la krozŝipojn de vasta imperio.
  La juna militisto kantis:
  - Se la malantaŭo estas senutila, milita ardo ne helpos, nu, kaj se ne estas ardo, la malantaŭo iros al la malamiko por vespermanĝi!
  Princino Leia, batante la malamikojn kaj lerte sendante donacojn de morto de la fortoj de lumo, elsendis:
  - Lumo estas malsama por ĉiuj laŭ plezuro, dum mallumo estas same naŭza por ĉiuj!
  Kaj tiel la filino de Leja Azalea tre lerte premis la levilojn per siaj nudaj piedfingroj, elbatis la detruon de la imperio per raketo. Ĝi eksplodis kiel eksplodo de benzino, kaj tuj eksplodis en flamojn.
  La militisto siblis:
  - Bono ne ĉiam estas rekompencita en la vivo, sed malbono certe estos punata post morto!
  Ahsoka Tana, pafante al la militistoj de la imperio, kaj trafante la malamikojn, kun granda kaj efika precizeco, grumblis:
  - Bono estas rapide forgesita, malbono estas longe memorita, sed bonfaroj alportas senmortecon, kaj malbono kondukas al forgeso eĉ kun longa memoro!
  La padawan-knabo kantis:
  Ne estas facile esti bonkora,
  Bonvolemo ne dependas de kresko!
  Ahsoka rimarkis, denove elsendante per sia nuda kalkano, tre mortigan kaj mortigan donacon de morto:
  - La serpenteto estas la plej venena!
  Princino Leia sendis mortigan donacon al la malamiko, premante la butonon per sia skarlata cico, elsendis:
  - Lumo donas - energion, mallumo forprenas forton, kial homoj mem iras al la tomboj?!
  La knabo Anakin ekkriis ekscitita:
  - Kial homoj ofte sekvas la mallumon - problemoj kaj sia propra malbeleco ne videblas en la mallumo!
  Princino Leia batis siajn graciajn, ĉizitajn krurojn per siaj nudaj fingroj kaj grumblis:
  - Mallumo kaŝas korpan malbelon de la okuloj, sed de ĉi tio la animo de kanajlo estas eĉ pli malbela!
  Azalea frapis per fraga cico, kaj batadis la imperian krozŝipon tre precize.
  La Militisto notis:
  - La lumo evidentigas la mankojn, sed samtempe via morala misformiĝo fandiĝas kiel glacio en pato, kaj en la mallumo, kiu kaŝas la malhonorigon, vi fariĝas eĉ pli malbono!
  Princino Leia notis dum filozofiado:
  - Lumo ne estas facilaj fotonoj, kaj de mallumo nur sufero kaj ĝemoj!
  Kaj la granda marŝalo blovis la malamikon per io tre disprema kaj vere detrua.
  Kaj la flamoj ekflamis, englutante alian batalŝipon de la spaco, sangan kaj kruelan imperion.
  Imperiestrino Palpatine diris severe:
  - La morto de la korpo ne estas terura por la granduloj, ĉar la animo trovos ion por fari en la astra ebeno!
  La granda militisto kaj supermarŝalo de la imperio Emmanuel prenis ĝin kaj tre mortiga frapis per la helpo de ŝiaj nudaj fingroj de ŝiaj lertaj kruroj, kaj knaris:
  - Mallumo ne estas la foresto de lumo, ĝi estas la antaŭsigno de tagiĝo!
  Post tio ĉi tiuj belaj klonaj knabinoj ekridis.
  Kaj la nudaj, lertaj kruroj de la belulinoj tre lerte ludas la stirstangojn, kaj ili faras ĝin malvarmeta.
  Princino Leia regrupigas fortojn. Ŝi sukcesas savi kelkajn el la rezistaj fortoj.
  Jen tuta svarmo da kometoj rapidas. Ili lasas vostojn, kiuj etendiĝas kiel la trajno de novedzino.
  Kaj ĉio brulas, tremas, kaj laŭvorte fajreras, kaj ĉiu fajrero estas kiel Monto Everest.
  Princino Leia diras kun rideto:
  Ni montris grandan kuraĝon.
  Kaj tiam mi rememoris min en kaptiteco. Precipe kiam, laŭ la ordono de Jabba, ŝi estis kondukata nudpiede trans la varman dezertan sablon. La planedo estas tre varma por homoj. Kaj la sablo estas tiel varma. Kaj ŝiaj piedoj, nudaj, sendefendaj, ankoraŭ ne malmoliĝintaj.
  Kompreneble, ĝi estis tre dolora. Princino Leia tiam bruligis siajn plandojn, kaj ili kovriĝis per grandaj veziketoj. Ĉiu paŝo laŭvorte eksplodis pro doloro.
  Estas malfacile kredi, ke povas esti tiel dolora promeni nudpiede. Sed estas kiel treti sur ruĝe varma pato.
  Sed nun, la nudaj piedfingroj de Princino Marŝalo Leia denove premas la butonojn kaj ŝprucas murdan fluon de neniigo.
  La princino, kiu postvivis kaj la morton de la planedo kaj la publikan seksperforton de tuta hordo da eksterteraj estaĵoj, prenis ĝin kaj kantis:
  - La knabinoj ne devis rezigni,
  Riproĉo ne timigas junajn ŝtelistojn...
  Ni ĉiam povis batali kuraĝe,
  La virino estos aŭdaca kiel Ĵedajo!
  Kaj nun raketoj denove flugas al la kontraŭuloj, ĉi-foje lanĉitaj kun la helpo de la skarlataj cicoj de la brusto.
  Ahsoka Tana knaris kaj diris:
  - Li estos kuraĝa
  Kiu faligos la drakon!
  Kaj el ŝia umbiliko flugis fulmo de potenco.
  Batalantaj knabinoj, tre spritaj kaj agresemaj, kaj afablaj samtempe.
  Azalea sendis mortigan donacon de neniigo en la imperian floton, flamante per giganta senŝargiĝo kaj grumblis:
  Nia forto ne havas limojn!
  Ahsoka konfirmis:
  - Lumo estas pli forta ol mallumo! Bono ĉiam triumfas super malbono!
  Padawan-knabo Anakin sendis mortodonacon al la militistoj de la imperio, kun sia nuda, infaneca piedo kaj pepis:
  - La sangaj fiaj intrigo,
  Sed la nobla heroo estas pli forta!
  Kaj la fiulo estos venkita en batalo,
  Kaj bona, kiel ĉiam, venkos!
  Princino Leia premis sian rubenan cicon kontraŭ la levilon de neniigo kaj morto kaj konfirmis:
  Kompreneble bono venkos!
  Kaj la militisto denove eksplodigis la imperian fregaton premante la butonon per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Ne ekzistas pli feliĉa rakonto en la mondo,
  Ol rakonto pri radianta, hela lumo!
  Azalea knaris, palpebrumante siajn safirajn okulojn.
  - Mi vidis la lumon, kaj la hela stelo brilos eterne!
  Anakin konfirmis:
  = Kompreneble jes!
  Ahsoka Tana grumblis.
  - La bonŝanco estu forprenita de la drako de pluvo!
  Princino Leia pafis, uzante denove sian fragkoloran cicon, kaj kukis,
  Kaj ekstere pluvas, kaj ekstere estas ŝlimo,
  Kaj sanga drako flirtas super ĝi...
  Ni ridas kiam ni volas plori
  Sed la kruela reganto estos disbatita!
  Kaj tiam la ribelantoj forflugis al la sekva defendlinio. Kaj ili havas tre bonajn pafilojn sur la asteroidoj.
  Imperiestrino Palpatine ankaŭ paŭzis. Ŝia floto suferspertis gravajn perdojn.
  Kvankam ĝi havis superfortan avantaĝon en pafforto.
  Helpe de la skarlata cico de sia plena kaj grandioza brusto, supermarŝalo Emmanuelle lanĉis alian donacon de morto kaj absoluta morto, prenis ĝin kaj kukis:
  - Ni devas doni nomojn al ĉiuj planedoj, niaj novaj!
  Kaj lekis ŝian langon, tre dolĉa ellasilo.
  Imperiestrino Palpatine, frapante siajn altajn, diamantplanajn kalkanojn, sprite rimarkis:
  - Planedoj? Kial vi estas tiel humila? Eble tuj galaksioj?
  Emmanuel knaris:
  - Kaj eĉ pli bone por ĉiuj universoj! Estas tre multaj el ili!
  Imperiestrino Palpatine konsentis, kaj ŝia buŝo plena de perlaj dentoj malfermiĝis kaj longa, rozkolora lango elflugis.
  La reganto kantis:
  - Ĝi signifas bati bele,
  Ĝi signifas bati digne!
  Ĉi tiu malluma potenco nia
  Forto de menso kaj volforto!
  Kaj ĉi tie denove, kiel supernovao, flamas termopreona bombo. Kaj la planedoj estas disŝiritaj, kaj fortokampoj kolapsas.
  Ĉi tie, tuta regimento de ribelantoj forbrulis - simile al vertikalaj krokodiloj. Ĝi laŭvorte banale disiĝis en malgrandajn fotonojn.
  Krokodiloj ne havis tempon por senti doloron.
  Ahsoka Tana diris malgaje kun suspiro:
  -Niaj animoj ekflugos kiel du aviadiloj,
  Ja ili ne povas vivi unu sen la alia!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj denove lanĉis pograndan detruon kaj totalan detruon por la imperio.
  Ankaŭ Azalea pafis, frakasante la ŝirmitan per papavkolora cico, sian plenan bruston, kaj diris:
  - Por eterna ĝojo lumo!
  Padawan-knabo Anakin, uzante siajn nudajn, infanajn fingrojn, lanĉis detruon kaj pepis:
  Ĝis tiam ni estas nur infanoj.
  Ni kreskas, ni kreskas...
  Nur la ĉielo, nur la vento
  Nur ĝojo kuŝas antaŭ!
  Nur la ĉielo, nur la vento
  Nur ĝojo kuŝas antaŭ!
  Princino Rey konsentis kun tio, krevigante la venontan krozŝipon de la imperio per misiloj:
  - Ĝoja vivo antaŭen! Se vi ne eliras el amo!
  Kaj ĉiuj militistaj knabinoj kantis:
  Mi volas, mi volas fari bonon
  Ekbruligi la lumon tra la senlima universo,
  Ni bonŝancas esti homoj
  Ni ĉiuj noblaj Ĵedajoj!
  . ĈAPITRO #3
  Estis paŭzo en la batalo. Ambaŭ grandegaj flotoj haltis por riparoj kaj ripozo.
  Soldado zumis, fulmo ekbrulis. Riparteamoj rapidis por ripari la ŝipojn.
  Do la laboro okupiĝis. Kaj ordinaraj soldatoj komencis ripozi.
  Ahsoka Tana kaj Princino Rei komencis ŝakludi rearanĝante la pecojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kompreneble, estas multe pli da kvadratoj kaj diversaj specoj de trupoj ol en tradicia ŝako.
  Kaj la figuroj ŝajnas esti vivantaj en moviĝo.
  Ahsoka Tana rimarkis:
  "Vi do diras, ke la imperiestro estis bruligita en la fulmo de potenco?"
  Princino Rey konfirmis:
  "Mi deturnis la fulmojn de potenco per miaj glavoj. Kaj ili forbruligis Palpatine. Sed eĉ fulmoj de potenco ne povas tute detrui la animon!
  Ahsoka Tana sugestis:
  - Plej verŝajne la imperiestro havas sep horkruksojn. Ili faras lian animon absolute senmorta kaj malhelpas lin esti suĉita en la sferon de la mortintoj. Kaj kiom ajn vi mortigos la imperiestron, li daŭre moviĝos en diversajn korpojn kaj feko en la tuta universo.
  Kaj la knabino faligis peonon rearanĝante la ĉaron per siaj nudaj fingroj, siaj graciaj kruroj.
  Princino Rey konsentis:
  - Jes, eblas! Horkruksoj permesas al la animo resti eterne en ĉi tiu mondo, kaj loĝi diversajn korpojn. Nur detruante ilin, vi povas forigi la personecon de Palpatine, almenaŭ en ĉi tiu universo! Alie ĝi estos eterna minaco!
  Kaj la knabino movis la obuso per siaj nudpiedaj, tre belaj, sunbrunaj kaj muskolaj kruroj.
  Ahsoka Tana rimarkis movante la statueton per sia nuda piedo:
  -La Universo estas granda kaj Horkruksoj povas esti ie ajn. En preskaŭ ajna temo. Kaj ne estas facile detrui ilin. Ankaŭ ĉi tie vi devas havi ian specialan armilon.
  Princino Ray demandis:
  "Vi estas la pli sperta Ahsoka. Ĉu vi memoras la junan Darth Vader, batalis kun li kontraŭ la armeo de grafo Dooka. Kaj kio mankis al vi en ĉi tiu vivo, kial vi ne aliĝis aŭ al unu aŭ al la alia?
  Ahsoka Tana levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Mi havis mian propran vojon. Kiam la imperio aperis, mi decidis vidi kio venos el ĝi. Ĉiuj estas tiel lacaj de militoj kaj kaoso, kaj, kompreneble, mi volis almenaŭ ian elementan ordon!
  Princino Rei movis la krurojn de la pafarkisto per siaj nudaj piedfingroj, kaj diris kun nudigitaj dentoj:
  - Ĉi tio estas interesa pozicio siamaniere. Kvankam la salato konfesi kaj laca. Sed la imperio de Palpatine tute ne estas ĉielo!
  Ahsoka Tana notis severe, movante sian nudan kalkanon, la figuron de la generalo, kaj brilantajn safirajn okulojn:
  - Ajna potenco ne estas ideala! Kaj ĉiuj ne povas esti feliĉaj!
  Estis paŭzo en la konversacio. La knabinoj movis la statuetojn per la nudaj piedfingroj. Ili pafis, kaj provis kapti pli da ĉeloj.
  La ludo estis ludita en tre dinamika maniero.
  Princino Leia kaj Azalea ludis kartojn kun Anakin. Kaj ili ankaŭ diskutis la demandon - kiel detrui Palpatine.
  Knabo Anakin sugestis:
  - Batu lin per termopreona ŝargo. Tiam nenio restos el la animo de Palpatine!
  Princino Leia respondis:
  - Horkvoj donas absolutan senmortecon. Eĉ la plej perfekta kaj potenca armilo ne povas detrui tian animon. Ĝi estas io preter ordinara materio. Nur forigante la Horkruksojn ni povas venki la Imperiestron!
  La filino de Azalea Leah aldonis:
  - Kaj eĉ ĉi tio ne sufiĉas por ĉesigi la malbonon!
  Kun siaj nudaj piedfingroj, Princino Leia ĵetis la moviĝantan ŝablonokarton kaj rimarkis:
  - Ne sufiĉas! Malbono je la nivelo de konscio de ĉiu homo! Sed mi kredas je la finfina triumfo de bono!
  La knabo Anakin ĵetis mapon per sia nuda, infaneca piedo kaj tute logike rimarkis:
  - Sen malbono, estus tute neinteresa! Ne estus loko por heroeco kaj lukto!
  Azalea kantis kun granda ĝojo:
  Aŭdace kamaradoj en paŝo,
  Plifortigu nian spiriton en la batalo...
  Al malproksima feliĉo la vojo
  Ni lumigu nin mem!
  Princino Leia demandis per iom serioza tono:
  - Kaj kiel ni serĉos Horkruksojn?
  Azalea levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - En teorio, vi devas serĉi en la arkivo de la Jedi. Eble estas iuj utilaj informoj tie.
  Kaj la knabino ĵetis, kun la nudaj piedfingroj, karton, kiu ŝanĝis koloron dumfluge.
  Princino Leia kapjesis.
  - Jes! Ni devas trovi ĉi tiun arkivon. Sed Luke Skywalker ŝajnas esti bruligita lin!
  Tiam la knabo Anakin batis la aeron per sia pugno, tiel ke ĝi eĉ sonoris, kaj muĝis:
  - Manuskriptoj ne brulas!
  Princino Leia konsentis:
  - Li pravas! Vi povas restarigi ĉiujn informojn en la arkivo. Ĉar la saĝeco de la Jedi havas ne nur materian enkorpiĝon!
  Anakin Skywalker Jr sugestis:
  - Lasu min flugi al la planedo kie estis la arkivo de la Ĵedajo!
  Princino Leia respondis:
  - Ni ĉiuj iras tien - iros la kvin el la elektitoj kaj tiuj, kiuj posedas la potencon. Sed nuntempe, batalu!
  Azalea rimarkis, denove ĵetante karton per siaj nudaj fingroj de siaj tre belaj kaj allogaj kruroj:
  - Almenaŭ iom da indico! Sed kio se ni trovas nenion tie?
  Princino Leia ĵetis karton per sia nuda piedo kaj deklaris:
  - Do voku la spiriton de Yoda! Li estas en kontakto kun la lumo kaj devas scii multon, kio estas neatingebla por la vivantoj!
  Anakin ridis kaj respondis:
  - Kaj Yoda estas tiel malgranda - pli malgranda ol mi!
  Azalea knaris:
  - Malgranda, sed malproksima!
  Princino Leia avertis:
  "Ni havas alian batalon antaŭ ni. Kaj vi devas savi almenaŭ parton de la rezistaj fortoj en la batalo kun la supera potenco de la imperio! Kaj niaj kvin devas esti ĉe la avangardo!
  Anakin kuraĝe diris.
  La knabo vidas maŝinpafilon en siaj sonĝoj,
  Post ĉio, tanko estas pli kara al li ol limuzino ...
  Kiu volas igi pencon en pencon,
  De naskiĝo, li komprenas - potenco regas!
  Ahsoka Tana movis la statueton per sia nuda piedo kaj konsentis:
  - Jes! Kompreneble, potenco regas!
  Princino Rei klarigis:
  - Malpeza forto!
  Ahsoka respondis kun malgajo en sia voĉo.
  - Ve, ne ĉiam!
  La nepo de Palpatine rimarkis:
  - Ne ĉiam, sed eterne!
  Kaj ambaŭ knabinoj vangofrapis siajn nudajn plandojn unu kontraŭ la alia.
  Sed jen denove la batalo. La stelŝipoj de la imperio alproksimiĝas. Antaŭe, laŭ la tradicio, moviĝas krudaj batalŝipoj, simile aŭ al bluaj balenoj aŭ kaĉalotoj, sed samtempe ŝtopitaj per multaj pafiloj.
  Pluraj novaj grandiozaj batalŝipoj alvenis, ĵus konstruitaj je akcelita rapideco en la fabrikoj de la imperio. Ili ĵetis ŝtalon kaj aspektis tre minacaj.
  Ankaŭ stelŝipoj alproksimiĝis, aspektantaj kiel nudaj ponardoj kun akraj pintoj kaj flugilhavaj teniloj. Ili ankaŭ brilis per metalo. Ĝenerale, la flotego de la imperio havis superfortan avantaĝon en la nombro da ŝipoj, kaj eĉ pli en pafforto.
  Almenaŭ, la aro de la imperio de plejparte inaj klonaj skipoj estis ok fojojn pli forta.
  Kaj estas klare, ke la ribelantoj simple kovros la retiriĝon.
  Sed inter ili kvin batalantoj - kvar knabinoj kaj knabo - havas gravan potencon. Kaj ĉi tio donas kelkajn ŝancojn teni.
  Ahsoka Tana pafis al la batalŝipoj proksimiĝantaj al ŝi kun siaj nudaj piedfingroj kaj knaris,
  - Malpeza forto kun ni!
  La Malpura Batalŝipo estis trafita per krevanta termokvarka misilo. La amaso de turoj kaj kanonoj estis bruligita kaj dispremita.
  Klonaj knabinoj forkuris de la fajro, fulmante siajn nudajn, rondajn kalkanojn.
  Ahsoka kantis:
  -Por la granda radianta lumo,
  Ni venkos la malhelajn sinhojn ...
  Belega tagiĝo venas
  Filinoj kaj filoj de la Ĵedajo!
  Princino Rey atentigis agreseme kiam ŝi sendis mortigan donacon de neniigo al sia kontraŭulo:
  - Unu du tri! Rompu la drakon!
  Kaj tiel ŝi elmontris sian skarlatan brustan cicon kaj premis la butonon per ĝi.
  Anakin, ĉi tiu bela, helhara, eĉ pli bela ol la patro de Skywalker Jr., pafis per siaj nudaj fingroj, siaj infanecaj kruroj, kaj kantis:
  Infanaĝo, ho infaneco
  Infanaĝo estas hela, estu kun mi..
  Infanaĝo, ho infaneco
  Mi estas knabo semanta malvarmetan lumon!
  Kaj denove, la potenca grandioza batalŝipo de la malluma imperio ricevis ĉapelon. Pli precize, lia kiraso krevis kaj fajro ekbrulis.
  Al la ribelantoj restas nur du grandiozaj batalŝipoj. Dolore granda superrego de la malamiko.
  Kaj ili estas pli malgrandaj ol la imperiaj kaj malsuperaj en mortiga forto. Kompreneble, ili estas la unuaj, kiuj detruis la stelŝipojn de la imperio.
  En malgrandaj tribunaloj, la avantaĝo de la mallumaj fortoj estas pli malgranda. Kaj princino Marŝalo Leia provas uzi ĝin.
  Jen ŝi pafas per la nudaj piedfingroj. Tre precize batas la krozŝipon de la imperio. Farigas ŝin ekflami kaj kraki. Kaj la vrakaĵo de la raketŝipo brulas en pluraj malsamaj koloroj.
  Princino Marŝalo Leia kantas:
  Ke ĉio estu bona en la universo,
  La lumfluoj neniam finiĝos...
  Kun ĝia potenco en batalo senŝanĝa,
  Ni forĵetu la malnovajn jarojn en la junecon!
  Kaj denove, la nudaj kalkanoj de bela juna virino lanĉas brulan kaj fajran makulon el la trunko.
  La militisto ĝoje pepis:
  - Ni estas militistoj de la bela lumo,
  Kiu donas feliĉon al la mondo...
  Decidoj estas danĝeraj
  Kaj multe sen limoj al la etero!
  Azalea konfirmis. Ŝi demetis sian mamzonon kaj eksplodis kun granda precizeco per rubena cico.
  Ŝi trafis la detruanton de la malluma imperio kaj kriis:
  - La potenco de mallumo disvastiĝis tra la mondo,
  Domoj kaŝas sin en la ombroj de la infero...
  Kaj volante nutri malbonon per festeno,
  Satano promenas sur la stratoj!
  Kaj la militisto palpebrumis al siaj kunuloj. Oni devas rimarki, ke ŝi estas beleco de tre batala vizaĝkoloro.
  Knabo Anakin denove pafis, premante la butonojn per nudaj fingroj, infana piedo kaj jelfis:
  - Imperiestro Palpatine
  Vi estas aĉulo kaj idioto!
  Imperiestro Palpatine -
  Sinjoro de la mallumaj fortoj!
  Ahsoka Tana atakeme atentigis:
  - Venko ankoraŭ estos nur por ni!
  Kaj la knabino trafis la malamikon per la helpo de fraga brusta cico. Kaj frakasis multajn malamikojn.
  Sperta militisto. Ĉi tie Princino Leia havas preskaŭ okdek jarojn. Kaj Ahsoka jam estis fama militisto antaŭ ol Leia naskiĝis. Ŝi estas la sama aĝo kiel Darth Vader.
  Kaj travivis multe da milito kun li.
  Cetere, Ahsoka sukcesis batali sur la flanko de la ribelantoj ĉe la fino mem. Kiam ili detruis la nefinitan Mortstelon, kaj la imperiestron Palpatine mem.
  Tiam Darth Vader ankaŭ mortis. Pli specife, lia korpoŝelo. Kaj la spirito estas libera.
  Kaj ĝi povas esti alvokita el alia mondo. Obi Wan Kenobi Ahsoka ankaŭ memoras. Ŝi batalis kun li.
  Ahsoka restis knabino, dum Obi Wan maljuniĝis. Leia aspektas bone kaj gaja.
  Sed estas klare, ke ŝi havas vizaĝon de matura virino, kaj ne timema knabino. Vira mentono de Marshal, ideala klasika, striktaj trajtoj.
  En la dudeka jarcento, tiel aspektas atletikaj virinoj je tridek kvin jaroj. La figuro de Leia estas muskola, preskaŭ knabineca, nur pli peza kun pli da maso.
  Sed Ahsoka estas svelta, kun multkolora haŭto, kaj preskaŭ infana vizaĝo. Ĝi ne ŝanĝiĝis en jardekoj. Krom trondo anstataŭ oreloj, la kolorigo estas preskaŭ sama kiel homo.
  Vi povas eĉ sen vidi la kapon, pensi, ke ĉi tio estas knabino el la homa familio, nur ŝi pentris sian haŭton en oranĝaj, purpuraj kaj flavaj ŝablonoj.
  Kaj ŝiaj mamoj estas homaj.
  Papavruĝaj cicoj premas kontraŭ la butonoj kaj ŝprucas fajrajn fluojn de totalisma detruo.
  Ahsoka zumas dum ŝi batalas kontraŭ la imperio:
  - La mondo estas profunda mallumo, tute implikita,
  Estu lumo - kaj ni forjxetu la katenojn de la sinhs!
  Kaj tiam alia malamika stelŝipo eksplodas. Kaj pli da detruo estas farita.
  Ĉiu membro de la kvin havas tre fortan kaj batalan stelŝipon sub kontrolo.
  Eĉ knabo de dek unu aŭ dek du jaroj, Anakin tre lerte regas sian aŭton helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj kompreneble liaj manoj.
  Krome oni povas mense doni ordonojn.
  Anakin tre sprite rimarkis:
  - Mortigi estas peko, sed lasi aliajn vivi estas tute ridinde!
  Kaj la knabo premis la butonon per sia nuda, infaneca kalkano.
  Kaj tondis tutan malpuran fregaton.
  La ĉefa afero ĉi tie estas pravi ...
  Padawan-knabo, kiel, ĉiam sur la pilko.
  Princino Rey subtenas la fininfanon:
  - Venu, nepo de Darth Vader, estu inda je via avo!
  Anakin notis, palpebrumante al la knabino kaj uzante la nudajn piedfingrojn de infanaj piedoj kun la lerteco de simio:
  En la batalo kun sinha knabo,
  Mi ne kutimas disputi!
  Mi ne kutimas disputi!
  Vi estu inda
  Vi estu inda!
  Sankta studento!
  Ĉi tiu estas knabo - tre mojosa kaj kompetenta.
  Azalea estas la filino de Leia notita pafante per la rubena cico de sia brusto, kaj damaĝante la dreadnought de la imperio:
  - Mia frato, ni venkos - mi kredas!
  Azalea kaj Anakin ja estas kuzoj. Kaj ili do ni diru batalas.
  Azalea jam estas plenkreska knabino, Anakin estas ankoraŭ infano. Sed ilia talento estas grandega.
  Batala kaj tre agresema kaj samtempe afabla paro.
  Azalea pafis, uzante sian skarlatan cicon denove, kaj pepis:
  - Ili longe tenis la lumon en malliberejoj,
  Longe la lumo blovis la mallumon de malbono...
  La mallumaj tagoj finiĝis
  La horo de elaĉeto frapis!
  Kaj la knabino denove fikis. Ĉi-foje uzante la nudajn piedfingrojn de siaj graciaj kruroj.
  Ahsoka jesis kapjesis.
  - Vi estas nur bonega!
  Kaj ŝi ankaŭ sendis alian ŝipon de la imperio de mallumo al la venonta mondo kun rubena cico.
  Azalea konfirmis, uzante la fragan cicon de siaj plenaj, sunbrunaj mamoj:
  - Kaj vi estas bonega!
  Kaj ambaŭ belulinoj palpebrumis unu al la alia. Azaleo estas tre bela. Ŝia hararo estas kiel mielblondo. Kaj Leia estas pli malhela.
  Ili ambaŭ estas belaj, sed tiel malsamaj. Estas domaĝe ŝia frato mortigis la patron de Solo.
  Tia perdo.
  Sed el la alia mondo oni povas nomi la spiriton de homo. Ĉiukaze, se ĉi tiu persono estis brila personeco, kaj lia individueco ne havis tempon por solvi forton.
  Princino Leia ankaŭ funebris pri sia filo kiu iris en la malluman flankon de la forto. Kaj por la edzo, kiun la filo mortigis.
  La plej malbona afero estas, ke tiu, kiu estis konsiderata mortigita, estas kulpa pri tio - imperiestro Palpatine.
  Eĉ ŝia Darth Vader aŭ Anakin Sioker estis infano, kaj Palpatine jam estis maljuna senatano kun grizaj haroj.
  Sed kiom da jaroj ekzistas tiu ĉi malbono? Komence, Palpatine estis malbeligita fare de fulmpotencoj. Tiam li perdis sian karnon moviĝante en klonon.
  Kaj nun ili estas tute en la karno de knabino. Kaj li faras malbonon, ne konante ian mezuron, nek eĉ la limon de potenco.
  Efektive, imperiestrino Palpatine estas knabino kun tre hela hararo kaj okulfrapa, esprimplena aspekto, etendis siajn manojn antaŭen.
  La fronta parto de la grandioza batalŝipo malfermiĝis. La belaj, graciaj manoj de la Klona Imperiestrino kun longaj ungoj estis videblaj.
  Kaj jen ŝi rigardas.
  Kompreneble, la imperia floto estas multfoje pli forta kaj transprenas. Sed la kvin militistoj el inter tiuj, kiuj posedas la forton, havas tre obstinan reziston.
  Kaj kaŭzas grandan damaĝon al la imperia floto.
  Klona supermarŝalo Emmanuel tretas sian nudan piedon en kolero (ĉiuj klonaj knabinoj krom la imperiestrino estas senigitaj de ŝuoj) kaj muĝas:
  - Detruu ilin, ho plej granda el la plej grandaj!
  Imperiestrino Palpatine furioze siblas:
  - Estu tiel!
  Kaj fulmoj de potenco eltiras el la longaj ungoj de la belulino. Ili pliiĝas en grandeco. Kaj nun ili kreskas kiel reto de fulmo.
  Emmanuelle furioze kantis:
  - Ili ne savas de malŝarĝoj,
  Malbenita Ĵedajo!
  Imperiestrino Palpatine diris severe:
  Unu mortigo estas pli bona ol mil malbenoj!
  Fortofulmo envolvis la stelŝipojn de la batalo kvin. Ili estis kiel muŝoj en fajra reto.
  Ahsoka Tana kriis:
  - Potenca fulmo ne timigas!
  Princino Rey premis la butonon per sia skarlata cico kaj konsentis pri tio:
  - Mi tenis la baton de ĉiuj Sithoj samtempe!
  Kaj de Anakin kiu estis malpli sperta fulmo trafis. Kaj ili bruligis infanajn, nudajn kalkanojn.
  La knabo kriis:
  - Doloras!
  Azalea diris:
  - Paru per via lumglavo!
  La knabo klakis per la fingroj. Ili havis lumglavon. Kaj la juna militisto batis la fulmon.
  La nudaj piedoj de la infano fumis kaj vezikiĝis.
  Ankaŭ Azalea amis ĝin. La knabino estis bruligita ne nur sur siaj kalkanoj, sed ankaŭ sur siaj nudaj, plenaj mamoj.
  Kaj ŝi ankaŭ kontraŭbatalis per glavo.
  La resto de la pli spertaj militistoj ankaŭ inkludis protekton, ke ili estis trejnitaj fare de la Ĵedajo sen glavoj.
  Sed tamen, la fluoj de negativa energio estis tiel fortaj, ke optikaj instrumentoj kaj vidindaĵoj malsukcesis. Kaj la pafiltuboj komencis misformiĝi kaj fandi.
  Princino Marŝalo Leia rimarkis:
  - Kia diabla potenco! Li eĉ pli fortiĝis!
  Warrior Rey konsentis:
  - En detruo, la malluma flanko malfermiĝas preter eblecoj. Ne mirinde, ke ĉiam estis pli facile mortigi ol revivigi!
  Ahsoka Tana lekis ŝiajn lipojn kaj notis:
  - Ni devos retiriĝi. Retiriĝu por reveni, kaj kun novaj fortoj aliĝi al la batalo kun la malluma flanko de la forto!
  La Padawan-knabo respondis:
  - La fadeno estas rompita
  Kaj minacas la lumon vivi...
  Vivi hele -
  La heroo devas morti!
  Warrior Rey protestis:
  - Ni estas unika kvin! Kiel la finoj de stelo. Kaj ne estas tempo venki la malluman flankon de la forto!
  La princino marŝalo ordonis:
  - Ni iru! La batalo ne finiĝis! Ni trovos la Horkruksojn kaj la Diablo enkarnigita estos detruita.
  Princino Rey kapjesis kaj aldonis:
  - Kaj tamen niaj kvin laste forlasos la batalkampon!
  La knabino prenis kaj levis sian nudan piedon. Kaj el nuda kalkano liberigis pulsaro de potenco.
  Ĝi flugis en la direkton de la grandioza batalŝipo de imperiestrino Palpatine. Do renkontis lin kun fulmofrapoj.
  Sed la reto ĉirkaŭ la grandaj kvin stelŝipoj iĝis pli pala, la negativa energio malfortiĝis.
  Ahsoka Tana komentis:
  - Mi povas denove pafi!
  Kaj la militisto denove, kvazaŭ fikado, kun la helpo de ŝiaj fragaj mamoj.
  Kaj tiam giganta bato trapikas la Imperian drednaŭton, igante ĝin bruli kaj frakasi.
  Azalea grincis, ankaŭ pafante kaj ignorante la doloron de siaj bruligitaj plandumoj:
  - Estas nia sorto
  Ni ne povas vivi alie...
  Se Satano eniris -
  Tiam ni rebatos lin!
  La knabo Anakin ankaŭ uzis siajn infanajn, bruligitajn, sed ne perditajn moviĝemajn krurojn, kaj kantis:
  - La potenco de mallumo ne ĉesos,
  La potenco de mallumo ne venkos!
  Ni mortigos la spiondrakon,
  La Diablo de Infero estos venkita!
  Princino Leia konfirmis dum ŝi marteladis sur la imperia floto.
  - La malamiko estos venkita, kvankam li estas tre forta!
  Ahsoka Tana denove por la enan fojon lanĉis ion ege murdan per sia skarlata brusta cico kaj pepis:
  - Via animo aspiris al la lumo,
  Vi naskiĝos denove kun sonĝo...
  Sed se mallumo estas via destino
  Restu porko!
  Imperiestrino Palpatine estis tre ĝenita ke la kvin batalistoj de lumo ne volis cedi.
  Kvankam fulmoj de potenco denove estas lanĉitaj.
  Tamen, Alta Marŝalo Emmanuelle deplojis ion pli grandan kaj mortigan: la termpreon-misilon.
  Ŝi direktis ĝin helpe de nudaj fingroj de siaj lertaj kruroj.
  Kalkulu en tia raketo - cent bilionoj da atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon. Do la breĉo estos terura. Alia supermarŝalo: Monika eĉ donis la ordonon por la imperiaj ŝipoj malantaŭeniri tiel rapide kiel ili povis.
  Por eviti esti trafita de giganta supernova eksplodo.
  La raketo ekflugis malproksime. Sed ŝia frappovo estis tia, ke kvin stelŝipoj kun la Ĵedajo estis trafitaj kaj la vorto grenventumo ekflamis. Kaj ili estis balaitaj en ondo.
  Princino Leia ĉirpetis:
  - Ŝaltu mensan protekton! Ni devas pluvivi!
  La knabo Anakin, kiu denove, kaj ĉi-foje multe pli bruligis kalkanojn de infanoj, kantis:
  - Ne estas vortoj por pli freŝa militisto,
  Premu fluon de radianta lumo al via brusto ...
  Mi estas preta doni mian vivon pro bonkoreco,
  Niaj faroj estu laŭdataj!
  Malgraŭ iliaj defendoj, kaj Anakin kaj Azalea estis grave bruligitaj per la hiperplasma fajro kaj la infera energio de la preona fuzioraketo. Tia donaco povus bone disŝiri la planedon Tero.
  Kaj la ceteraj Ĵedaj-knabinoj estis grave vunditaj. La vero estas ankoraŭ en pli malgranda mezuro ol la plej junaj batalantoj.
  Krome, ili havis problemon en siaj okuloj. Ne plu estis forto por batali, kaj la batalistoj de lumo kliniĝis malantaŭen.
  La ceteraj ribelaj stelŝipoj tute rapidis en malsamaj direktoj. Nun la batalo estis finfine perdita.
  Princino Leia ekkriis:
  "Ŝajnas, ke ni ne povas kolekti pli da potenco!"
  Princino Ray deklaris:
  Ni partiu!
  Anakin kuraĝe deklaris, kvankam li estis ruĝa kiel kancero pro brulvundoj kaj la mesaĝo estis kovrita per veziketoj:
  - Kantoj de partizanoj skarlata tagiĝo,
  Mia patrujo, hela imperio!
  Azaleo, kiu ankaŭ estis malbone bruligita, sed kuraĝe tenis sin, respondis furioze:
  - Imperioj ne estas helaj. Estas ĝuste diri: hela respubliko!
  La knabo Anakin, kies lango estis preskaŭ netuŝita de la brulvundoj, obstine kantis responde:
  - Vi ne devas esti parolanto
  Mallonga rakonto...
  Mi fariĝos imperiestro
  Ja ili ne estos longe!
  Princino Marŝalo Leia severe deklaris:
  - Troa malhumileco al la malluma flanko de la forto malfermas la vojon!
  Ahsoka Tana rimarkis:
  - Kiam Anakin fariĝis Darth Vader, mi ankaŭ volis aliĝi al la imperio. Sed tiam mi pensis, ke ĉiukaze, iu tiel forta kiel mi baldaŭ aŭ malpli frue estos perfide mortigita.
  Princino Rey kapjesis.
  - Ho certe! Kio estas la malforto de la malluma flanko de la forto? Estas malfacile esti en ĝi unuiĝo de egaluloj. Ili mortigas kaj detruas unu la alian. Estis multaj Ĵedajoj. Sed sitki havis regulon de du. Kiam estis tri el ili, iu mortigis iun. Aŭ la studento mortigis la instruiston.
  Anakin ekkriis:
  - Mi ne disiĝos kun la mondo!
  Azalea tweetis:
  - Ne promesu al mia kara frato,
  Ne promesu, mia kara, preni...
  Alie, la rezulto estos tre malbona!
  La Padawan-knabo respondis:
  - Mi ne donis vorton - estu forta, sed mi tenis!
  Princino Rei diris severe:
  "Ni trovos la Horkrojn, kaj ni finos la plej potencan kaj lertan Sith en la historio de la universo."
  La aro de rezisto disiĝis en malsamaj direktoj. Kaj la rezulto de la milito estis neklara.
  
  
  
  AMELIN EN MIRLANDO
  KONOTACIO
  La knabino trovas sin en felando, kie ŝi devas vidi multajn karikaturojn kaj ĉion interesan kaj spacon.
  . ĈAPITRO #1
  Amelina marŝis laŭ la flavaj brikoj de la vojo, kaj stratetoj kun abundaj floroj kreskis ĉirkaŭ ŝi. La florbedoj estis bone prizorgataj kaj la floroj ekbrilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Kaj Amelino mem fariĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj. Kaj vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn. Ĝi estis ia fabelo.
  Jen venas la bruo. Kuniklo en redingoto kaj cilindra ĉapelo kuregis laŭ la vojo. Li elpoŝigis horloĝon sur ĉeno, rigardis la kuron kaj muĝis:
  - Ho, kiel mi malfruas! Ili razas min, miaj oreloj kaj lipharoj estos tiel maldecaj!
  Amelina kuris post la kunikloj, knarinte:
  - Ĉu vi volas orel - akceli akre?
  La kuniklo en la cilindra ĉapelo grakis:
  - Kaj la dukino povas ĉagreniĝi!
  Kaj ili kuris laŭ la strateto jam kune. Amelina, flagrante per nudaj, rozkoloraj kalkanoj, demandis:
  - Kial vi estas blanka?
  Kuniklo grumblis:
  - Kial mi estas blanka? Ha, estus pli bone esti griza, kaj ne kuri kaj sidi!
  Amelina prenis ĝin kaj ekbalbutis:
  - Se vi volas esti forta, kuru! Se vi volas esti inteligenta, kuru! Se vi volas esti sana - kuru!
  La kuniklo rekriis, palpebrumante.
  - Ne timu malbonajn novaĵojn,
  Ni respondas kurante surloke!
  Kuri surloke estas komuna akordiga!
  La knabino kaj la kuniklo daŭre kuris. Antaŭe subite aperis kverko kun grandega kavaĵo. La kuniklo plonĝis tie, kaj Amelina saltis post li.
  La knabino saltis kaj sentis ŝian falon, ŝia robo malfermiĝanta kiel paraŝuto.
  Amelino komencis malrapide malsupreniri, kvazaŭ en sonĝo. La kuniklo flugis iom pli malalten kaj kantis:
  - Kaj li kuris la tutan tagon kiel freneza leporo,
  Verŝajne, pro timo, mi fariĝis tre blanka kuniklo...
  Amelina respondis kaj kantis:
  - Kiom esti malkuraĝa - mi ne komprenas,
  Forta militisto por batalo naskiĝas ...
  Timo estas malforto kaj tial -
  Kiu timis jam estas venkita!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenis tason kun io apetitiga staranta flanke de la puto. Kaj mi gustumis ĝin. Ĝi estis iom kiel mielo. Kaj Amelina kantis:
  - Do, la piedo de paĉjo estas peza,
  Se paĉjo prenas ĉi tiun piedon,
  Tute ne estos mielo!
  La kuniklo knaris, skuante la orelojn:
  - Sur la tero ial homoj
  Ili marŝas piedpremante
  Kio estas kaj stulta kaj terure malbela!
  Amelina vidis kukon sur la breto. Tiel bela kun floroj kaj ĉerizoj. La knabino etendis al li la manojn.
  La kuko subite havis buŝon, kaj li pepis:
  - Divenu la enigmon!
  Post tio, la kuko falis de la arĝenta pleto kaj flosis kune kun la knabino.
  Amelina kapjesis.
  -Ni!
  Kuko, pepado, kantis:
  Kial kaproj havas tri kornojn?
  La knabino, daŭre malrapide fali en la puton, demandis surprizite:
  Ĉu kapro havas tri kornojn?
  Kuko ridis kaj respondis:
  - Jes, tutaj tri kiel la kapoj de la serpento Gorynych!
  Amelina ridis kaj respondis:
  - Ĉar la kvaran kornon de la kapro estis dehakita de Ilja Muromets!
  La kuko ridis kaj respondis, nudigante siajn dentojn kovritajn per tavolo da ĉokolado:
  - Ne! La kornon de la kapro estis dehakita de Finisto - la klara Falko!
  La knabino etendis la manojn al la kuko kaj kantis:
  - Kuko, vi estas mia muso,
  Kun dolĉa haŭto, mi manĝos vin!
  En respondo, la kuirarta produkto kantis:
  - Faruno sen ripozo,
  Stultulo en la infero...
  Diable neniu problemo!
  Amelino denove provis kapti tian apetitan kaj belan kukon, sed la manoj de la knabino senĉese preterglitis.
  Kuko ridetis.
  - Ne streĉu viajn brakojn - streĉu viajn krurojn!
  Tiam Amelino, sen pripensi dufoje, ekfunkciigis siajn malsuprajn membrojn. Kaj ŝi kaptis la kukon... Li, kraĉante kremon, kriis:
  - Ili ne manĝas kukojn kun nudaj piedoj! Ni ekfunkciigu la oran tranĉilon kaj forkon!
  Amelina ĉirkaŭrigardis. Ĉio pendis sur la muroj de la puto. Inkluzive de pezaj vipoj, kiuj povas esti uzataj por veturi elefantojn, ne manĝilaron.
  Amelina pepis:
  - Kie estas la manĝilaro?
  Kuko siblis:
  - Kie? En Karaganda!
  La knabino el Ameriko konfuzite respondis:
  - Mi ne konas tian urbon!
  Kuko kantis kun ĝojo:
  - Mia naskiĝlando estas larĝa,
  Estas multaj arbaroj, kampoj, kaj riveroj en ĝi ...
  Mi ne konas alian landon
  Kie homo tiel libere spiras!
  Amelina rigardis la murojn. Ĉi tie vi povas vidi la bretojn kaj estas bankoj sur ili. Sufiĉe malsamaj kruĉoj. Inkluzive de marmelado kaj mielo.
  Amelina provis preni la kruĉon per siaj manoj, sed ŝi malsukcesis. Ili glitis inter miaj fingroj kiel hologramoj.
  Sed kiam la knabino uzis siajn nudajn piedojn, ŝi tre tenace kaptis kruĉon da marmelado. Kaj alportis ĝin al ŝia buŝo.
  Ĝi ankaŭ odoris vere agrable.
  Amelina komencis trinki bongustan fragon kaj miksis kun figa maso. Kaj estis tiel bongusta, ke la knabino kantis:
  - Ĝoja lando, ĝoja lando,
  Kiu diros al mi, kiu montros...
  Kie ŝi estas, kie ŝi estas!
  Kuniklo komentis kun severa aero, skuante sian cilindran ĉapelon:
  - Estas malutile por infanoj manĝi multajn dolĉaĵojn!
  Amelina estis ofendita:
  - Mi estas plenkreska virino, ne infano!
  La kuniklo ridis kaj respondis:
  - Klare! Transloĝante en fabelon, plenkreskuloj fariĝas infanoj! Sed finfine, kiel diris Karlo Markso - la estaĵo determinas la konscion?
  Amelina ridis kaj respondis:
  - Karlo Markso? Ĉu tiu, kiu loĝas sur la tegmento?
  La kuniklo subridis kaj rimarkis, elmontrante siajn dentojn, kiujn li havis tre grandajn:
  - Ne, Carleson loĝas sur la tegmento. Kaj Karlo Markso estas... - Kaj tiam la kuniklo hezitis, kaj aldonis kun rido. - Ni konas unu la alian fremdulon. Kaj ne sciante pri mi, ni venas al mi fremdulo, sed ĝis nun nur en sonĝo!
  Amelina ridis kaj blekis:
  Ni sidis sur la tegmento
  Aŭ eble eĉ pli alta...
  Aŭ eble A, mi, B -
  Sidante sur la pipo!
  Kaj la knabino denove enŝovis la vizaĝon en la marmeladon kaj komencis leki la sukan, dolĉan pulpon. Kaj ŝia humoro fariĝis pli hela.
  Kaj jen venas Carleson. Tia dika knabo kun motoro surdorse. Li elflugis el la flanko de la puto, turniĝis kaj demandis:
  - Saluton fraŭlino sinjorino!
  Amelina respondis ridante:
  - Saluton, infano kun motoro!
  Carleson ofendiĝis, kaprice frapante la lipojn:
  - Mi ne estas infaneto! Mi estas viro en plena florado!
  La knabino konsente kapjesis.
  - Mi ankaŭ ne estas infano - la ŝajnoj trompas!
  La knabo kun la motoro kantis:
  - Infanaĝo finiĝos kiam,
  Nur en fabeloj por ĉiam!
  La knaboj kreskos
  Kiu disĵetos kien!
  Amelina ridis kaj respondis:
  - Infanaĝo por ĉiam en fantazio!
  Kuniklo kaprice rimarkis:
  - Vi havas infanaĝon en via kapo, kaj mi havas konstantajn hemoroidojn!
  Amelina ridis kaj rimarkis:
  - Kion vi diras - estas via propra kulpo,
  Kaj la maŝino estas preta por vi!
  La kuniklo ŝprucis, montrante la dentojn:
  - Ni ne estas ĉevalidoj, ni ne estas ĉevalidoj...
  Kaj tiam la orelulo gruntis el rimo:
  - Ni estas kunikloj!
  Amelina pepis, palpebrumante al sia nova konato:
  - Disdonitaj maskoj de kunikloj, elefantoj kaj alkoholuloj!
  Kuko rimarkis kun rideto:
  - Mi forlasis mian avinon, mi forlasis mian avon, kaj mi lasis la leporon, kaj mi forlasis la lupon, kaj eĉ forglitis de la urso!
  La kuniklo respondis:
  - En ĉi tiu fumo, kvazaŭ en infero,
  Vi respondu al mi!
  Eterne sola, kial vi estas -
  Kie estas via urso?!
  Amelina frapis sian nudan, infanecan piedon en la aero kaj kantis:
  - Mi estas amikoj kun urso, mi estas amikoj kun urso,
  Mi foriros sen timo...
  Se mi estas kun amiko,
  Se mi estas kun amiko
  Urso sen amiko!
  La kuniklo malestime snufis.
  - La urso disŝiros vin! Ŝajnas, ke vi ne plenkreskis!
  Amelina rimarkis kun suspiro:
  - Kaj vintre kaj somere de senprecedencaj mirakloj,
  Ie estos infanaĝo, sed ne ĉi tie!
  Nudpiede tra la flakoj kiuj briletas apud la rivereto
  La knabo kuros, kaj mi estos kun li!
  Estis paŭzo. Amelina, kiu fariĝis knabino en sonĝo, iom post iom sinkis. Ŝi ne tute komprenis, kio okazas. La kuniklo daŭre ekmoviĝis kaj grumblis:
  - Mi estas kiel pelata ĉevalo,
  La vojo estas vere malbona!
  Amelina ridis... Jen ŝi flugis preter la pendanta manĝilaro. Krome, tranĉiloj, kuleroj kaj forkoj estis bela laboro el oro.
  La knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenis la tranĉilon kaj forkon, kiuj ekbrilis en la duonmallumo, kaj muĝis:
  - Ni unue rigardos la kukon en la okulojn,
  Kaj poste ni fritos ĝin kaj manĝos ĝin!
  Kuko knaris responde:
  - Ne manĝu ĝustan knabinon!
  Amelino, plu falante, demandis surprizite:
  - Kiel do estu?
  La kuko kantis per klara voĉo:
  Ni rigardu viajn ŝablonojn, rozojn,
  Kaj tiam ni tranĉos vin kaj manĝos vin!
  Amelina ridis kaj rimarkis:
  - Tio ĝustas! Bela!
  La kuniklo eksaltis eksterloke:
  - Ne sidu sur stumpo,
  Ne manĝu la torton!
  Kuko logike rimarkis:
  - Kaj kion malfreŝi? Mi estis farita por esti manĝata!
  Amelina, tenante tranĉilon kaj forkon per la nudaj piedfingroj, provis preni kukon. Kaj li ekmovis.
  Kuniklo prenis ĝin kaj denove rigardis sian horloĝon kaj komentis filozofie:
  Malkontenta kiel kutime
  Homoj en sia tempo
  Tiam ni vane postkuras lin,
  Ni malrapidiĝas sen utilo!
  Amelina logike notis:
  - Kaj la ekzistanta situacio, homoj ĉiam estas malkontenta.
  Kuniklo konsentis.
  - Ĝi estas sufiĉe homa!
  Kuko fariĝis amuza, kaj li knaris:
  - Homo, viro, viro,
  Lumo kaj espero de la homoj...
  Kalkulu, ke la ŝtorma jarcento finiĝos baldaŭ,
  Timigu vin ĝardeno!
  Amelina denove provis afiŝi la kukon. Sed ŝi klare ne povis. La kuko flugis supren kaj ne estis donita.
  Iliaj flankoj de la puto denove elŝprucis la jam konatan dikan knabon kun la motoro. Li tenis vazon da marmelado en la manoj, lia bebvizaĝo estis ŝmirita per kremo.
  La knabo, kiu loĝas sur la tegmento, rimarkis:
  - La kuko ĉi tie montriĝis tre obstina!
  Amelina konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, manĝaĵo estas obstina!
  Carleson kantis:
  - Manĝaĵo, manĝaĵo, hejtita manĝaĵo,
  Plenplenigi vian stomakon - estas sensencaĵo!
  Kaj la knabo kun la motoro prenis kaj kaptis la kukon je la kolo. Ĝi tordis kaj provis liberiĝi. Sed ŝajne Carleson sciis ian sekreton kaj sukcesis konservi ĝin.
  Kuko tweetis:
  - Vi, kompreneble, kanibalo,
  Sed homoj ne bezonas manĝi...
  Ĉar la kanibalo
  Homoj povas enuiĝi!
  Carleson komentis kun rideto:
  - Ĉu vi estas homo?
  Kuko diris kun rideto:
  - Mi povas paroli!
  La knabo kun la motoro rimarkis:
  - Ankaŭ papago parolas!
  Kuko kriis:
  - Ankaŭ mi havas inteligentecon!
  La Carleson-knabo ridis kaj komentis:
  - Kio estas kvin kvin?
  Kuko tuj respondis.
  - Dudek kvin!
  Amelia rimarkis:
  - Jes, ekzistas racia estaĵo tro kruela!
  Kuko ronronita:
  - plena ventro,
  En la aldono surda!
  Carleson kapjesis kaj demandis:
  Kio estas la diferenco inter korvoj kaj korvoj?
  Kuko ŝvelita kaj murmurita:
  - Li estas korvo, kaj ŝi estas korvo!
  Carleson ridis:
  - Ne! Ĉi tiuj estas malsamaj specioj, eble manĝu vin por ĝi?
  Kuko respondis:
  - Kaj en la bufedo fermita por aliaj,
  trankviligis la Kuiristo - ne estu timema...
  Kun ĉi tiu karnovora apetito
  Vi englutos la menson de la fiulo de iu alia!
  Amelina sugestis, prenante forkon kaj kuleron en la manoj:
  Ni ne estu tiel kruelaj al racia estaĵo. Eble pli bone desegni lin ambaŭ brakojn kaj krurojn?
  Carleson memoris:
  - Ĉu vi ne volis fasti?
  Amelina ridis kaj respondis:
  - Malutila kotleto, por atleto,
  Kaj nur kurado forigas pezon!
  Kuniklo sufiĉe logike deklaris:
  - Ĉi tie la leporo multe kuras -
  Kaj kiom longe li vivas?
  Carleson rikanis kaj notis:
  -Jen malrapida testudo, sed ĝi vivas longe!
  Amelina prenis ĝin kaj kantis:
  Trenita en ŝtorma koto,
  La glata surfaco de malnova lageto ...
  Ha, ŝi estis kiel Pinokjo,
  Mi estas loza, malĝentila!
  Carleson volis fordoni ion, ĉar alia rolulo aperis. Nu, jes, ĉi tiu estas Winnie the Puh, tre batalema urso.
  Kaj li flugis sur balono kaj muĝis:
  - Mi brulas
  Kiu kaŭzas severan malsaton...
  Metu la tutan potencon de kolero en la baton
  Nuntempe la animo de Winnie estas juna!
  Carleson etendis la manojn kaj diris:
  - Vinny, ĉu vi povas kanti ion pli lirikan?
  Winnie la Pu logike deklaris:
  - Ke mi havas segpolvon en la kapo, por ke mi kantu por nenio!
  Amelina ridis, kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj kaptis la brunan nazon de la urso.
  La urso grumblis, liberigante sin per akra skuo:
  - Ne! Ne estu stulta!
  Amelina ridis kaj rimarkis:
  - Jes, mi ne tenis vin!
  Carleson logike deklaris kaj eĉ kantis:
  - Neniu povas teni lin,
  Liaj pensoj estas tiritaj rekte en la malproksimon...
  Eble mi estas frenezulo
  Mi verŝas kompoton...
  Sed mi ne kompatas matenmanĝbulkojn!
  Kuniklo komentis, frapante la orelojn:
  - Ne! Tio vere estas viro kun motoro provanta kanti!
  Amelina demandis:
  - Ĉu vi miras, ke li kantas, aŭ ke li kantas senpage?
  Carleson kantis denove en respondo:
  La kanto helpas nin konstrui kaj vivi,
  Lasu homon kanti bonan liron...
  Kaj tiu, kiu trairas la vivon kun kanto,
  Li neniam malaperos ie ajn!
  Kuniklo sugestis laŭ sia propra logika maniero:
  "Eble estas pli bone dividi la kukon en kvar?" Tiam la ĝojo estos reciproka kaj ne grasiĝos?
  La kuko glutis agreseme:
  - Mi ne bezonas kvaronadon! Ĝi estas tiel malhumana!
  Amelina denove sugestis:
  - Ĉu vere ne ekzistas magiaj pentpintoj en felando por aldoni brakojn kaj krurojn al la kuko?
  La kuniklo subridis kaj respondis:
  - Ĉi tion vi povas trovi, se vi daŭre falas en la puton. Kvankam dependas multe de la kazo!
  Carleson memoris:
  -Mi iam sukcesis akiri motoron por mi, kaj por ĉiam restis knabo, kiel Peter Pan!
  La kuniklo grimacis.
  - Silentu! Kaj tiam alia kvina manĝanto flugos al la kuko!
  Amelina eksaltis:
  - Kunikletoj ne manĝas kukon!
  La orelhava besto rimarkis:
  - Knabinoj edukitaj ne kuras nudpiede!
  Amelina respondis ĝemante:
  - Nu... mi ne estas ĝuste knabino!
  Kuniklo siblis:
  - Des pli malbone kiam plenkreskulo fanfaronas nudajn, rozkolorajn kalkanojn!
  Carleson respondis:
  - Estas maldece por kunikloj marŝi en cilindro kaj gantoj!
  La orelhava besto hurlis:
  - Kaj kial tio estas?
  Winnie la Pu enmetis ĉi tie:
  - Ŝajnas, ke la unua halto atendas nin en la aŭtuno! Ni ĉesu disputi. Kaj ĉar la kuko povas flugi, tiam ĝi ne bezonas brakojn kaj krurojn!
  La kuirarta produkto kantis:
  Piratoj ne bezonas sciencon
  Kaj estas klare kial...
  Ni havas krurojn kaj brakojn
  Kaj la kapo estas por ni senutila!
  
  TRI MUSKETistoj RIFORMAS
  KONOTACIO.
  Amerika adaptado de La Tri Musketistoj en alterna historio. Kompreneble, ĉio estas pli malvarmeta ol Dumas, kaj kun elementoj de magio, kaj la japana mantro.
  . ĈAPITRO #1
  Ekranadaptado de La Tri Musketistoj en nova maniero. Dartagnan estas ankoraŭ nur infano de proksimume dek du jaroj, dum la aliaj Musketeer-knaboj estas nur iomete pli aĝaj ol dek tri aŭ dek kvar.
  Kaj kompreneble ili estas en pantaloneto kaj nudpiede, kiel devus esti por adoleskantoj de antikvaj tempoj. Kaj ili volas savi la reĝinon de la intrigoj de la kardinalo. Sed al ili kontraŭas la insida kaj tute plenkreska milady, kaj Constance Bonacieux ankaŭ estas knabino.
  Estas multaj bataloj en ĉi tiu filmo, kaj ĵetado de glaciaĵo, kukoj kaj tre modernaj tipoj. Kaj kiam la uloj estis ĉirkaŭitaj de la gardistoj de la kardinalo, tiam en la manoj de Dartagnan estis tre impona maŝinpafilo kun altkalibroj eksplodemaj kugloj. Estis malfacile por la knabo teni tian koloson kaj li estis helpita de la plej alta kaj plej muskola Porthos inter adoleskantoj.
  Kaj tiam, se ĝi jam trafas, tiam la kardinalaj gardistoj falĉas dekojn. Kaj la kapoj de kelkaj gardistoj eliras kaj ruliĝas sur la herbo.
  Kaj estas eĉ pli amuze kiam la muskedistknaboj eksplodas kontraŭ la malamikoj per flamĵetilo. Ili ripozigis siajn nudajn piedojn, kaj kiel ili prenus ĝin kaj ŝargus ĝin per murda jeto.
  Ĉi tiuj knaboj estas nur mirindaj.
  La kvar knaboj, kompreneble, ne sidis senmove. Ŝi prenis kaj kaptis flugilhavan ŝipon kiun ŝi dizajnis laŭ la desegnaĵoj de Leonardo Da Vinci. Ĉi tiuj uloj estas tiel bonegaj.
  Kaj kun ili la nudpieda knabino Constance Bonacier. Ŝi prenos ĝin kaj ĵetos fajran pulsaron per la kapo per la kalkano. Kaj tuj la amaso de la kardinalaj militistoj brulas en flamoj.
  Kaj la kardinalo ne arestis la reĝon laŭ la kanono. Kaj ĉi tio ja estas militista puĉo.
  Kvar musketistknaboj kaj knabino batalas kontraŭ tuta armeo. Kaj kontraŭas ilin ne nur homoj, sed ankaŭ orkoj.
  Kompreneble, la tuta filmo povas do esti filmita en la stilo de Usono - malvarmeta kun specialaj efektoj.
  Kaj kvar knaboj de dek du aŭ dek kvar jaroj, nudpiedaj kaj en pantaloneto, atakas la fortikaĵon. Kaj kun ili estas knabino kun haroj, kiuj brilas kiel ora folio.
  La knabo Dartagnan tordas du magiajn glavojn samtempe, tratranĉante kontraŭulojn.
  Tiam la nudaj, sunbrunigitaj kruroj de knabo ĉirkaŭ dekdujara ĵetas pizon de morto.
  Ĝi eksplodas kaj kelkaj dekduoj da orkoj disiĝas en sangaj pecoj.
  Muskedisto-knabo kantas:
  - Kiel ni vivis, batalante,
  Kaj ne timas la morton
  Do de nun, vi kaj mi vivos!
  Kaj en la stelplena ĉielo
  Kaj monta silento...
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza, kaj furioza fajro!
  Bela, muskolforta adoleskanto, Porthos, batalas nudbrusta kaj aspektas pli kiel Apolono.
  Porthos tranĉas malsupren per akraj glavoj la orkojn kaj gardistojn de la kardinalo. Li estas tre forta knabo.
  Ĉi tie, kun nudaj piedfingroj, infano en pantaloneto lanĉas bumerangon. Kaj detranĉis la kapojn de orkoj.
  Porthos prenis ĝin kaj kantis:
  Ĝi signifas vivi bele
  Ĝi signifas vivi bone...
  Nia heroa forto,
  Forto de menso kaj volforto!
  Kaj la nuda kalkano de forta knabo trafos la orkan generalon en la mentonon. Kaj ĉiuj dentoj elflugos.
  Athos estas iom pli malgranda knabo, proksimume dektrijara. Sed kun tre esprimplena kaj nobla, kvankam infaneca, vizaĝo.
  Do li prenis kaj faris papilian akcepton per glavoj. Kaj faligis kelkajn orkojn.
  Kaj la nudaj piedfingroj de la piedoj de la juna militisto ĵetis tre katastrofan donacon de neniigo. Ĉi tiu infano estas nur mirinda. Kaj li kantas eĉ pli bone.
  La Muskedisto-Knabo pepis:
  - Lasu nobelon koleri,
  Bolu kiel ondo...
  Ni estas la popola armeo
  Ni gajnas la destinon!
  Kaj la knabo-Grafo palpebrumis al siaj kunuloj.
  Aramis estas ĝenerale same juna kiel Dartagnan kaj aspektas proksimume dekdujara. Tre bela, blonda knabo.
  Aramis tranĉas la kontraŭulojn per glavoj kaj elmontras la dentojn kantas:
  -La diablo faris militon kontraŭ la Sinjoro Dio,
  La malamiko batalis kruele, insida ...
  Sed Kristo disbatis Satanon per amo,
  Sur la kruco, pruvante vian veron!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la muskedisto-knabo ĵetis ion kun frakasa detruo.
  Kaj la amaso da orkoj montriĝis disŝirita kaj pecoj da vila viando bagatele fumadis.
  Tiam la bela kaj ĉarma knabo kantis:
  Dio mia, kiel bela kaj pura vi estas,
  Mi kredas, ke via bonkoreco estas senfina...
  Vi donis vian gloran vivon sur la kruco
  Kaj nun vi brulos en mia koro por ĉiam!
  Konstanca ankaŭ batalas. Ŝi ŝajnas esti adoleskulino, kaj portas kirason. Nur la kruroj de la knabino estas nudaj kaj graciaj.
  Ŝi ĵetis al ili donacon de detruo. Disŝiris amason da inferaj militistoj kaj peltaj estaĵoj, knaris:
  - Gloro al la reĝino!
  Aramis, tiu ŝika knabo stumblis orkon. Li falis, kaj per korna kasko trapikis du el siaj samuloj samtempe.
  La juna militisto demandis:
  - Kaj gloru la Sinjoron?
  La knabino Konstanca prenis ĝin kaj per siaj nudaj fingroj de siaj graciaj kruroj ĵetis la mortigan donacon de neniigo. Disŝiris amason da orkoj, kaj poste kantis per klara voĉo:
  Vi estas la Sinjoro de beleco, ĝojo, paco kaj amo,
  La formado de senlima, hela lumo ...
  Vi verŝis altvaloran sangon sur la kruco,
  Savita de la senfina ofero de la planedo!
  La kvin militistoj batalis kiel aro da tigroj aŭ panteroj. Ili estis infanoj, sed ili estis monstraj infanoj. Kiel ili disbatis ĉi tiun tutan armeon da peltaj estaĵoj kaj la gardistojn de la kardinalo.
  Precipe kiam flamĵetilo aperis en la manoj de la knaboj. Kaj ili prenis ĝin de li kaj draŝis ĝin per densa fluo de ruĝa flamo.
  Dartagnan, ĉi tiu terminatora knabo kantis:
  - Tondro bruas, estas malgranda fuzeo,
  Erupcio...
  Jen venas la epoko de malbono -
  La armeo galopas Ĝingis-Ĥano!
  Porthos, se li trafas, trafas tiel. Li ne plu estas tute knabo, sed adoleskanto, knabo-heroo. Virinoj jam rigardas lin kun volupto. Kaj li estas tre bela, kiajn reliefajn muskolojn li havas, telerojn de la gazetaro, sub sunbrunigita haŭto. Kaj la vizaĝo estas ankoraŭ infaneca, agrabla. Ĉi tie Portom levis tutan barelon da nitroglicerino. Kaj kiel lanĉi ĝin en la orkojn.
  Ĝi bruegis kun terura forto kaj tuta bataliono da harplenaj estaĵoj estis laŭvorte disŝirita kvazaŭ obuso estus ĵetita en la ŝaŭmon.
  Konstanca kantis:
  - Kaj unu, kaj du kaj, tri kaj, kvin!
  Mi ripetos longe!
  Kredu min, mi ne ŝanĝos mian opinion,
  mi flankenĵetos la dubojn de Porthos!
  Kaj la knabino denove lanĉis per la nudaj piedfingroj, pizo kun mortiga eksplodaĵo.
  Dartagnan, tranĉante la orkojn kaj la kardinalojn per siaj glavoj, kaj, ĉe la supro de siaj pulmoj, muĝos:
  - Mi estas la plej granda batalanto
  Kaj ni nur diru - bone farite!
  Kaj la knabo kun la nudaj piedfingroj estas kiel ĵetado de donaco de neniigo. Kaj tiom da orkoj mortis.
  Porthos trafis la orkon per nuda, knabeca kalkano en la stomako. Li transflugis kaj pafis dekduon da vilaj estaĵoj.
  La knabo Porthos kantis:
  - La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas nin!
  Por ke homoj vivu
  Orko devas morti en batalo!
  Athos, ĉi tiu knabo en pantaloneto subite klakis siajn fingrojn kaj magia vergo aperis en ili.
  La juna militisto prenis ĝin kaj pafis batalpulsaron el la pinto de sia vergo. Kaj disŝiris multajn kontraŭulojn. Kaj ili intermiksiĝis, kaj la orkoj komencis bruli kiel brulligno trempita en sulfuro. Jen la bato de Athos.
  La grafknabo kantis:
  - Estas en la regno de orkoj -
  Kota Lageto...
  Estas lilioj en florado!
  Estas lilioj en florado!
  Florado!
  Aramis rimarkis kun subrido, frakasante la orkojn per siaj glavoj, kaj ĵetante venenajn pinglojn per la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj.
  Kaj la knabo kantis:
  - La tero estas malavara al ni pekuloj,
  Kaj la ĉielo estas plena de minacoj...
  Ni estas amika familio de homoj -
  Rozoj tiom bone odoras antaŭ fulmotondro!
  Jen la Musketistoj.
  Kaj, kompreneble, Konstanca estas terminatora knabino. Ŝi jam havas eksplodilon en siaj manoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas miniaturan neniiggranadon.
  La juna militisto kantis:
  - La grandeco de la francoj rekonas la planedojn,
  Ni disbatis la orkojn per bato de glavo...
  Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo,
  Kvankam atakante - hordo da akridoj!
  Kaj la blaster estas serioza armilo... Ne estas klare de kie ĝi venis en ĉi tiu stulta filmo por adoleskantoj.
  Sed milady provas ataki ilin. Ŝi sur grifo estas leono kun flugiloj. Kaj la militisto en ŝiaj manoj tenas magian sceptron. Kaj kiel ĝi eksplodas el ĝi per murda pulsaro.
  Nur la nudaj kalkanoj de la knaboj ĵetiĝis, kaj iliaj nudaj, iomete polvaj, infanaj plandumoj estis bruligitaj.
  Sed la knabo kantis responde:
  - Paradizo ne videblas en la peĉa fumo,
  Kaj la korpo alkutimiĝis al la infero...
  Ni krias ĉe la atako de malvarmeta banzai,
  Ni batalu kuraĝe!
  Sinjorino Vintro el la grifo draŝis per pulsaroj kaj fulmoj kaj muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Ne indulgu la knabojn,
  Mortigu ilin bastardoj...
  Kiel disbati litcimojn
  Brulu kiel blatoj!
  Dartagnan, responde, lanĉis ponardon kun nuda piedo, infanpiedo. Li flugis al milady sur rompita trajektorio.
  La terura sorĉistino muĝis:
  -Ho, knaboj, jes vi estas rabatakantoj,
  Registrite kiel astronaŭtoj kaj pilotoj!
  Porthos montris sian pugnon, kaj kriis:
  - Mi disŝiros mian buŝon, mi elŝovos palpebrumulojn!
  Konstanca korektis la potencan tombon ridetante:
  - Ne ĵuru, knabo, vi estas obscena,
  Riproĉo estas la rezulto de eterna blokiĝo!
  Aramis konsentis kun tio:
  - Sinjorino estu traktata kiel virino... Kaj virino amas korinklinon!
  Sinjorino Vintro malbonaŭgure ridetis. Bombo grandeco de ananaso aperis en ŝiaj manoj. Kaj sur ĝi, la litero "A" malbonaŭgure ardis.
  Dartagnan kantis kolere:
  Ne estas venkintoj en la lasta milito
  Kaj la pediko ne estos savita de salvo de raketoj ...
  Kial vi metas la bombon en la arsenalon,
  Levos ventego, kaj malbona uragano!
  Konstanca prenis la nudajn piedfingrojn de la knabino kaj lanĉis etan pizon.
  Sinjorino Vintro ridis pri tio.
  - Patosaj provoj!
  La knabino kuraĝe respondis:
  - Kiu volas bombon, tiu ricevos ĝin en la frunton!
  Kaj tiam la pizo subite prenis kaj pligrandiĝis. Ŝi ŝveliĝis kiel giganta veziko. Kaj ĉi tiun ujon, kiel predanta kaĉaloto, estis englutita de Damo Vintro.
  Dartagnan ekkriis, elmontrante la dentojn:
  - Tiu renkontiĝo estas nenio kiel simpla sorto,
  Ĉi-foje ĉio estis malsama!
  Konstanca prenis ĝin entuziasme, kaj stampis sian nudan, rondan, rozkoloran kalkanon sur la teron. Kaj cunamondo eksplodis, faligante la orkojn kaj la gardistojn de la kardinalo.
  Kaj la knabino daŭre kantis:
  - Nia Patrujo ne fariĝos dezerto,
  Kvankam ni kuras, ni estas nudpiede per sango!
  Sinjorino Vintro estis kaptita en veziko, kaj subite eĉ ŝrumpis en grandeco.
  La orkoj ruliĝis kaj ankaŭ frostiĝis kune kun la gardistoj. Kaj la kvin grandaj militistoj aldonis paŝon.
  Jen kardinalo Richelieu mem. Li estas kiel grandega araneo tute nigre. Kaj ankaŭ kiel li provos fiki responde per pulsaro.
  Kaj la pulsaro estas grandega, kiel elefanto. Kaj muŝoj, pligrandiĝantaj.
  Konstanca malespere kantis:
  - Sankta fraŭlino, mi estas for,
  Vi Dartagnan malsaĝulo -
  Kaj vane grimpis sur la kardinalon!
  Porthos, responde, enŝovos siajn glavojn en sian nazon. Kaj kiel li prenos kaj ternos ....
  La montetsimila pulsaro flirtis. Kaj reflugis, malgrandiĝante en grandeco. Kaj tiel li falis sur la kardinalon. Kaj la timinda, reala reganto de Francio tuj turniĝis al ŝtono. Kaj tiam la ŝtono krevis, disfalante en sablon.
  Kaj la batalantoj kvin eksaltis, turniĝis kaj ellasis fulmojn el siaj okuloj, kantante;
  Estas tempo, estas tempo, ni ĝoju pri nia vivo,
  Beleco kaj la taso, la bonŝanca klingo ...
  Adiaŭ, adiaŭ, skuante la plumojn sur la ĉapelo,
  Ni flustras al la sorto pli ol unufoje, ni flustras al la sorto pli ol unufoje,
  Ni flustras al la sorto - korvo! Korvo!
  . LA NOVA TURNO DE MAINSTEIN
  Mainstein sukcesis konvinki al Hitler ke Operaco Citadel ne funkcius, ĉar la Ruĝa Armeo estis preta forpuŝi la atakon. Kaj la germanoj lastmomente ŝanĝis siajn planojn kaj lanĉis atakon kontraŭ Donbaso. Kaj ili sukcesis kapti la sovetiajn trupojn per surprizo.
  Kaj trarompu al la Dono. Haste transdonante fortojn, la Ruĝa Armeo ĵetis soldatojn en batalon rekte de la ŝtupoj. La perdoj estis palpeblaj.
  Sed kompreneble ĉi tio ne estas la ĉefa afero.
  En la batalo sur la Pantero, kvar germanaj knabinoj batalis. Kompreneble, ili estis nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj se ili jam pafis, tiam ĝuste al la celo.
  Gerda premis la ellasilon per la nudaj piedfingroj, batis tridek kvar kaj kukis:
  - Mi estas granda lupina mesaĝisto,
  Mi ne kredos je la batalo por bagatelo!
  Charlotte konfirmis:
  - Ni ne estu bagateloj!
  Kaj ankaŭ pafis helpe de nudaj piedfingroj.
  Jes, la skipo estis ridiga. Ne tia knabino, neniu kaj nenio haltos.
  Kaj nun ankaŭ Kristina draŝis, trarompante la turon de la sovetia KV. La knabinoj disiĝis en kosma potenco kaj ventego. Estas klara pasio en ili.
  Magda ankaŭ pafis laŭvice, kaj ankaŭ per la nudaj piedfingroj. Kaj de malproksime ŝi trarompis sovetian obuson. Jen la knabino.
  Ĝenerale, la batalo estis montrita kiel karikaturo ...
  Gerda eĉ deprenis sian mamzonon de la brusto, kaj ektiris la ellasilon per sia skarlata cico. Kaj kiraspenetra ĵetaĵo rapidis al la detrua celo.
  Tiam ŝi vangofrapis sian purpuran cicon, elmontrante sian bruston kaj Charlotte, pugnobatante la sovetian aŭton.
  Kaj tiel li lanĉis detruan ĵetaĵon kaj la rubenan cicon de Kristina, precize trafante la celon.
  Kaj finfine funkciis ankaŭ la kostumo de Magda kun sia fraga, ŝvelinta cico.
  Knabinoj en batalo aranĝitaj ...
  Ĝi aspektas amuza. Sed la germanoj ankoraŭ atingis la Donon. Ili atingis sukceson en la somero lanĉante ofensivon ĉirkaŭ Kursk kaj en la direkto de Voroneĵ.
  Tiu sukceso ankaŭ influis la agmaniero en la Okcidento. La alteriĝo en Sicilio denove estis prokrastita. Kaj la vetero en Mediteraneo ne estas tre bona.
  Kaj tiel la puĉo en Italio ne okazis. Mussolini daŭre estas en povo, kaj la germanoj ne deturnas siajn fortojn en la Okcidento.
  En aŭgusto, la germanoj kaptis Kursk, ĉe la fino mem ili prenis Voronezh. La perdoj de la Ruĝa Armeo estis grandegaj. Sed novaj rezervoj de la indico eniris la batalon. Kaj iel la germanoj ĉesis...
  Kaj poste aŭtuno, pluvoj. Pezaj germanaj tankoj "Panteroj", "Tigroj" kaj memveturaj pafiloj "Ferdinanda" komencis blokiĝi.
  Kaj la knabinoj sur la Pantero ne estas tiel komfortaj. Jam en bikino ili frostas.
  Gerda tamen pro gajeco kantis:
  - Se ne estus vintro,
  En urboj kaj vilaĝoj...
  Ni neniam sciis
  Ĉi tiuj feliĉaj tagoj!
  Kaj denove, ŝiaj nudaj piedfingroj tiras la ellasilon kaj trapikas la sovetian aŭton.
  Charlotte diris ridante:
  - Ho, frosto, frosto,
  Ne frostigu min
  Ne frostigu min
  Mi estas sur ĉevalo!
  Kaj ankaŭ pafu per nudaj piedfingroj. Ŝi estas bonega knabino, kompreneble.
  Kvankam, kompreneble, ŝi havas la plej batalemajn rilatojn kun viroj.
  Sed Kristina ĉi-foje pafis helpe de skarlata cico, deprenante sian mamzonon kaj knaris:
  -Ne estos honto por la knabino,
  Vendu vin por rubloj ...
  Frost-vojevoda patrolo,
  Preterpasas liajn posedaĵojn!
  Magda ankaŭ pafis per rubena cico kaj kuis, vidante, kiel brulas la sovetia tridek kvar:
  - Mi posedas riĉaĵojn,
  Vi ne povas kalkuli ilin, eĉ kalkuli jarcenton...
  Kiu mortigis mi ne bedaŭras
  Vi soldato ne oscedu!
  Kaj la militisto denove palpebrumos al siaj partneroj. La kvar knabinoj estas kompreneble ŝikaj, kaj samtempe sunbrunaj kaj muskolfortaj.
  Kiam la frostoj finfine trafis kaj neĝblovoj amasiĝis, la iniciato pasis en la manojn de la Ruĝa Armeo.
  Ĉi tie, sovetiaj knabinoj distingiĝis en batalo.
  Alenka kaj ŝia bataliono kuras por ataki. Kompreneble, malgraŭ la frosto kaj neĝblovoj, la knabinoj estas nudpiedaj kaj en unu bikino. Kaj iuj eĉ lasis al si nur kalsonon.
  Alenka pafas de maŝinpafilo. Ŝiaj kugloj estas ĝuste en la celo. Kaj tiam la knabino, kiam ŝi prenas ĝin, kaj kun siaj nudaj piedfingroj, ĵetas mortigan bumerangon. Kaj la kapo de kontraŭuloj kun granda facileco malkonstruas.
  La militisto kantis, elmontrante siajn dentojn kiel perlojn el la kolĉeno de la reĝino:
  - La publiko atendas - funebraj vizaĝoj,
  Financoj ne kalkulas - mi estas murdisto!
  Anyuta frapis la germanajn soldatojn per fulmo de sia skarlata cico kaj kukis:
  - Vi ne pravas! Ni estas noblaj militistoj, ne murdistoj!
  Ruĝhara Alla, kies haroj estas tiel varmaj kaj fajraj, ke ĝi povas bruligi tutan regimenton, ankaŭ ekbrulos el rubenaj cicoj kun fumofluoj, kaj ili ruliĝos kaj bruligos tutan kompanion da malamikoj samtempe.
  La militisto kantis:
  -Mi estis tre afabla.
  Mi amas homojn per mia tuta koro...
  Sub la signo de la blua aglo
  Via krono - orumita!
  Maria ankaŭ skribaĉas de maŝinpafilo kaj ĵetas fumminojn kun kemio per siaj nudaj piedfingroj. Jen la knabinoj - elstara trairejo.
  Kaj la militisto kantis:
  - Estas sakura en ĉiu loĝejo,
  Ĝi flugas kiel malbona sago...
  Ni malsekigas la naziojn en la necesejo,
  Kaj nia penso estas kiel kudrilo!
  Olimpikoj skribaĉas sur la nazioj de maŝinpafilo. Ŝi estas heroa knabino muĝis:
  - Miaj kudriloj, kudloj akraj kiel kugloj!
  Kompreneble, la germanoj havis malfacilan tempon en la filmo - ili estis plene premitaj.
  Jen la mortopelo...
  Kaj jen la sceno kun la pioniro. La knabo estis senvestigita ĝis sia pantaloneto kaj kun la manoj ligitaj, oni kondukis ilin nudpiede tra la frosto. Kaj vipita per vipoj....
  La knabo ĝemas kaj faras paŝon antaŭen. Ĉi tio estas tre kruela...
  Kaj jen germana virino Margareta buŝharmoniko. Palpebrumas al la pioniro kaj diras:
  - Kial malvarmas la kruroj de la knabo?
  La Pioniro respondas:
  - Se vi enamiĝis al la patrino de la knabo,
  En la frosto, nudpiede, iris al la karulino!
  La germanino ridis kaj komentis en bona rusa lingvo:
  - Nu, temperu la pioniro! Ĝi estas tre bona por la sano!
  Kaj la knabo, nudpieda kaj preskaŭ nuda, estis kondukata pluen tra la neĝo.
  Tiam nova batalo estas montrita kun la sovetiaj militistoj. Evidente ĝi estas nur fabelo.
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Nataŝa estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rusujo estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriegojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun rompitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La kvin estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj de la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi, infanoj, estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn pinglojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis kun tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  
  . LA PRANNEPO DE TAMERLANO CRAVE
  KONOTACIO
  La surteriĝo de belaj knabinoj de la dudekunua jarcento helpas al la pranepo de Tamerlano reteni la potencon, kaj krome, malfermi la vojon por la ekspansio de la imperio.
  . ĈAPITRO #1
  Post la morto de Tamerlano en 1405, lia pranepo Muhammad Jahangir estis deklarita lia posteulo. Li estis ankoraŭ knabo de ĉirkaŭ naŭ jaroj, kaj li havis reganton. Kaj Alenka fariĝis la dekstra mano de Tamerlano, kaj tiam fariĝis lia unua edzino.
  Por ĉiam juna knabino estis sorĉistino posedata kolosan potencon. Kaj ŝi fariĝis la efektiva reganto de la imperio de la granda komandanto.
  Alenka estas heroa knabino ĝis nun rezultis esti ligita kun militado kun diversaj specoj de satrapoj de Tamerlano.
  Jen ŝia unua grava batalo.
  La malamiko havas sufiĉe grandan armeon. Sed Alenka ne estas embarasita.
  Ĉi tie ŝi persone gvidas la batalantojn sur la atakon. Kaj kun ŝi teamo de sorĉistinoj, kiuj adoras la Ĉiopova Dion Rod.
  Ĉi tie Alyonka svingas siajn glavojn, faras akcepton - muelejon, kaj fortranĉas la kapojn de la Mujahideen.
  La militisto fajfas... La korvoj svenas kaj trapikas la suprojn de la razitaj militistoj de la ribeluloj.
  Alenka ĵetis bumerangon per la nudaj piedfingroj, detranĉante la kapojn, al la militistoj kaj kantis:
  - Mi estas granda sultanino,
  Kaj en la bataloj la atamano!
  Anyuta ankaŭ tranĉas malamikojn. Detranĉas iliajn kapojn per ŝiaj sorĉistglavoj.
  Kaj poste kun nuda piedo, kvazaŭ ĵetante ion mortigan.
  Kaj kantu:
  - Ni ĉiuj povas
  Ni estas bonegaj...
  Atente -
  Ni estas nudpiedaj!
  Kaj post tio, la knabino prenos kaj montros sian longan langon.
  Tiam li kraĉos al la malamiko kaj palpebrumos per safiraj okuloj.
  La ruĝhara Alla ankaŭ batalas. Ŝia kuproruĝa hararo donas al la knabino similecon al la torĉo de olimpika ĉampiono.
  Ŝiaj glavoj okazigas akcepton - papilio.
  Tiam la nudaj fingroj de allogaj kruroj ĵetas venenajn pinglojn, kiuj trapikas malamikojn.
  Alaho prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi kredas, ke ni estos pli fortaj ol ĉiuj,
  La fiulo estos detruita al cindro!
  Maria ankaŭ batalas. Ŝiaj glavoj estas kiel la klingoj de altrapida helikoptero. Do ĉio estas senkompate fortranĉita.
  Kaj la nuda kalkano ĵetas supren eksplodan pakaĵon kun detruo.
  Militistino Maria kantis:
  Vidu la eklipso sur la ĉielo
  Ĉi tiu knabino subskribas!
  La Olimpikoj ankaŭ batalas. Ŝiaj glavoj estas kiel lumradioj, plilongiĝantaj. Kaj ekstermu la malamikojn surloke.
  La nuda kalkano de la knabino ĵetis pezan bombon, kaj la militisto kantis:
  - Mi estas pli forta ol ĉiuj en la mondo,
  Ni rapidigu ĝin!
  Kaj ŝiaj skarlataj cicoj estis malkovritaj, kaj kiel ili estus martelitaj de fulmo. Kaj cent malamikoj estis rostitaj.
  La malamiko estis venkita. Kaj rompita tute kaj senkondiĉe.
  Kelkaj pli malgrandaj venkoj, kaj la ceteraj satrapoj rapidis rekoni la aŭtoritaton de la juna heredanto.
  Muhammad Jihangir venkis tiamaniere povis plifortigi sian potencon super la imperio. Kvankam li estis la reganto pure formale. Lia duonpatrino-praavino vere regis.
  La imperio de Timurad estis granda. Sed tamen ŝi ne regis la tutan mondon.
  Alenka faris sian unuan vojaĝon al Hindio - por kapti ĝiajn sudajn regionojn.
  La knabino, kiel ĉiam, batalis persone, kaj kun siaj kvar amikoj.
  Alenka mortigis centojn da homoj.
  Foje dum la batalo, ŝi demetis sian mamzonon. Kaj rubenaj cicoj ĵetis fulmojn. Kiuj estis bruligitaj de la malamiko kun tutaj regimentoj.
  Tamen aliaj knabinoj, precipe la grandaj Olimpikoj, povis senŝeligi de skarlataj cicoj kaj karbigi multajn malamikojn.
  Do neniu povas rezisti ĉi tiujn knabinojn.
  Barato estis tute konkerita en 1408. Kaj la imperio fortiĝis.
  Poste sekvis kampanjo kontraŭ Egiptujo. Kaj denove venkoj, malvenkoj de kontraŭuloj kaj kaptoj.
  Alenka, kun la nudaj piedfingroj, ĵetis specialajn pizojn, en kiuj estis tre detrua eksplodaĵo.
  Kaj disŝiritaj malamikoj.
  Sed Alla kaj Olimpio prenis ĝin, kaj la egipta emiro, kaptante liajn manojn kaj piedojn per la nudaj piedfingroj, bagatele disŝiris ĝin.
  Tiam la knabinoj ridis plene kaj kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu pri tio!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disigu ĝin!
  Post la batalo, la knabinoj devigis la malmultajn pluvivajn virojn klini sin kaj kisi siajn nudajn, malmoliĝintajn, sangajn piedojn.
  Do la egipta veziro genuiĝis kaj kisis la nudan piedon de Alenka.
  La knabino kaptis lian nazon per siaj fingroj de nudaj kruroj. Kaj forte premis.
  Tiu, kiu muĝas...
  Alenka levis lin per sia piedo kaj per sia perforta forto forĵetis lin, malproksime de la kampo de longarka sago.
  Konkerinte Egiption, la Ĝingisidoj iris pluen... Atinginte kaj kaptinte Maroko.
  Alenka ankoraŭ ne iris al Eŭropo. Ŝia rigardo turniĝis orienten. Fakte Ĉinio forigis la potencon de la mongoloj kaj tie estis necese restarigi ilian potencon.
  En 1415, kampanjo kontraŭ Ĉinio komenciĝis. Mohammed jam estis sufiĉe plenkreskulo kaj li mem gvidis la kampanjon.
  Sed fakte, Alenka regis sian armeon. Ŝi ŝajnas esti duonpatrino-praavino kaj eterna knabino. Tamen, ĉi tio ne signifas, ke Alenka ne havis sekson.
  Ŝi mem elektis por si la plej belajn, muskolfortajn junulojn, kaj amindumis diversmaniere, kaj samtempe kun pluraj.
  Nu, ŝi estis pardonita, kiel la aliaj kvar sorĉistinoj. Ĉiuj ĉi tiuj kvin militistoj estis nevenkeblaj.
  Ĉi tie ili estas alfrontitaj kun grandega armeo de Ĉinio.
  Alyonka unue elfaris fulmteknikon per glavoj.
  Kaj tiom da kapoj de la militistoj de la Ĉiela Imperio flugis.
  Tiam Alenka ĵetis plurajn diskojn kun diamantaj randoj per la nudaj piedfingroj, kaj ĉiu el ili mortigis dekon da kontraŭuloj.
  La knabino hakis per glavoj kaj kantis:
  - Mi estas militisto de la plej alta klaso,
  Kaj lude rabi la kasiston!
  Tiam Anyuta prenis kaj tranĉis per glavoj, eldonante la "sepion" teknikon, fortranĉis multajn kontraŭulojn, post kio ŝi kantis:
  - Mi estas la plej mojosa knabino
  Ni festos sukceson!
  Tiam la timinda militisto montris sian langon.
  Kaj kiel ĝi kraĉas kiel kolono de fajro.
  Do tuj ducent ĉinoj estis forbruligitaj.
  Ruĝhara Alla estis en plena ekscito. Ŝi hakis la ĉinojn, detranĉante iliajn kapojn kiel razilo.
  Samtempe, la militistoj ĵetis pizon de neniigo kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi ŝiris multajn kontraŭulojn, kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Por Granda Rusio!
  Maria, dissekcante la kontraŭulojn, kaj plenuminte la libelan akcepton, respondis kun grimaco de siaj dentoj:
  - Por la granda spaco!
  Kaj denove ŝi ĵetis la mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Olimpio ankaŭ tranĉas malamikojn per glavoj. Ili estas kiel ventomuelejklingoj. Kaj ili tranĉis la ĉinojn, kaj dehakis iliajn kapojn.
  Olimpio donis tutan aron da obusoj per sia nuda, ronda kalkano. Kaj ĝi eksplodis, sendante tutan batalionon al alia dimensio.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al spacaj vastaĵoj,
  Sufiĉe stulta parolado!
  Post tio, ĉiuj kvin belaj, fortaj kaj nevenkeblaj sorĉistinoj kiel fajfi. Kaj la korvoj, tutaj nuboj, ricevas koratakon, kaj falas miregigitaj kaj trapikas la kraniojn de ĉinaj soldatoj.
  Jen bonega afero.
  Alenka kantis:
  - La milito iras tre malvarmeta,
  Venko ni deŝiras la partituron!
  La knabinoj, kompreneble, draŝas la ĉinojn kiel nuksojn per sledmartelo. Jen kion la terminatoraj knabinoj tranĉas, ne forgesante ĵeti grandajn, mortigajn donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Jen Alenka deprenas sian mamzonon. Kaj ŝiaj skarlataj cicoj estis elmontritaj, kaj ŝiaj plenaj mamoj fariĝis tiel allogaj.
  Kaj nun fulmo elflugos el ŝiaj brilaj mamoj. Falu sur la ĉinojn, kun sovaĝa forto.
  Alenka ĵetis murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, ŝiris grandan amason da kontraŭuloj en malgrandajn pecojn kaj pepis:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj tiam ŝi deŝiris la manon de ĉina generalo, kaj tiel preterflugis, kaj trapikis la okulon de alia eminentulo per sia montrofingro.
  Anyuta sprite deklaris, disbatante la malamikojn:
  Ni estas bonegaj knabinoj!
  Kaj ŝi ankaŭ elmontris siajn mamojn, demetante sian mamzonon. Kaj tiam de la frambocicoj ekfrapis fulmo. Kaj estis tuta detruo.
  Kaj la ĉinoj estis plene karbigitaj, kaj laŭvorte finiĝis en profunda ĉerko. Pli precize, ili ne ricevos ĉerkon.
  La knabinoj enscenigis kolosan masakron por la ĉinoj. Tiom da stultaj homoj mortis.
  Anyuta prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas la plej forta virino,
  Mi devas esti seksperfortita!
  Alla ankaŭ partoprenas en bataloj. Ŝi estas tiel malmola kaj sanga knabino.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis venenajn kaj detruajn pinglojn. Ĉi tiu estas la ruĝhara terminatora knabino.
  Kaj tiam ŝi nudigis siajn mamojn. Kaj el la rubena cico ĝi prenos kaj eksplodos kun kolosa detrua forto. Tuta bataliono da ĉinaj soldatoj forbrulis.
  Kaj jen Alla, kies kuproruĝaj haroj, kiel la standardo de la proletoj, flirtas en la vento.
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  -Nia plej granda lando estas
  La viruso-Satano estos detruita!
  Maria ankaŭ batalas kontraŭ agreso kaj mortigaj svingoj, demetas malamikojn, kaj laŭlitere krevigas iliajn kapojn.
  Kaj la glavoj de la knabino estas tre akraj, kiel raziloj, kaj produktas totalan murdon.
  Maria ĵetis per siaj nudaj piedfingroj ion, kio alportis tutan morton kaj kuĝis:
  - Por la Patrujo - nia granda Patrino!
  Kaj la militisto prenis kaj nudigis siajn plenajn mamojn. Kaj ŝiaj fragaj cicoj estis prenitaj kaj batitaj per pulsaroj de granda, detrua potenco.
  Kaj tiel multe da malamikoj estis detruitaj samtempe, ke en Ĉinio multaj infanoj estis bagatele orfigitaj.
  Maria prenis ĝin kaj malkovris la dentojn, kukis:
  - Ni estas por paco por amikeco,
  Por la ridetoj de la mondo...
  Por la koreco de renkontiĝoj!
  Olympias - ĉi tiu heroa knabino en batalo estas kiel vera, kaj tre, ege agresema besto.
  Ŝi prenis kaj per siaj nudaj plandumoj ĵetis tutan barelon da eksplodaĵoj. Por tio, la knabino eĉ devis fali sur la dorson.
  Kaj tiam Olimpio nudigis siajn plenajn mamojn, kiuj estas grandeco de akvomelonoj.
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj, kiel tuta kaskado da pulsaroj, ŝargos la trupojn de Ĉinio. Kaj kiom da flavaj soldatoj samtempe mortis.
  La knabino kun alcista fiziko prenis ĝin kaj eksplodigis ĝin per granda forto kaj energio de fajro. Ĉi tie vere varmegas. Kaj la tero brulas, kvazaŭ napalmo elverŝis sur la kapojn de la ĉinoj. Kaj tie brulas multe... Unu ĉina generalo, forbrulinta viva, sukcesis krii.
  Kaj tuj, kvin knabinoj fajfis, kaj sekvis surda falo de tuta nubo da korvoj, kaj ili trapikis la ĉinajn kapojn.
  La knabinoj estas vicigitaj en la kvinangulo, kaj ili kraŝos kun diabla energio.
  Sed ankaŭ aliaj knabinoj aliĝis al la batalo kontraŭ la ĉinoj. Anastasia Vedmakova aperis sur la atakaviadilo.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj lanĉis detruon helpe de nuda, ĉizita kruro, kaj detruis tutan ĉinan batalionon per raketlanĉilo.
  Anastazio kantis:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin -
  La sorĉistino komencis mortigi!
  Kaj la militisto kun la skarlata cico de sia brusto premis la stirstangon butonon, kaj la raketo denove flugas, kun fenomena rapideco kaj elsputante grandan fluon de detruo kaj morto.
  Akulina Orlova prenis ĝin kaj ankaŭ nudigis siajn mamojn. Kaj ŝi prenis ĝin, premis la nudajn piedfingrojn sur la stirstanga butono.
  Kaj ekflugos raketo kun nekomprenebla, kosma forto.
  Kaj nun de la ĉina bataliono restis nur kornoj kaj kruroj.
  Akulina Orlova prenis ĝin kaj grincis:
  - La granda potenco de Svarog,
  Ni vidos la potencon, la potencon de Dio!
  Kaj la militisto premis sian nudan, rondan, rozkoloran kaj tre gracian kurban kalkanon sur la pedalon.
  Detruis vakubombon, sendante tutan regimenton de ĉinoj al la submondo.
  Poste ŝi vigle aldonis:
  - Rusio estas tro multe, ne deziru,
  Tiam vi ricevos tre mojosa paradizo!
  Mirabela Magnetic ankaŭ estas tre energia knabino. Kaj la militisto prenis ĝin kaj premis la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj. Kaj kiel li frapas la malamikon per agresema salto.
  Kaj la amaso de la ĉinoj tuj forbrulos kaj cindros.
  Mirabela prenis ĝin kaj premis la stirstangon butonon kun fraga cico, kaj ŝi prenos ĝin, raketo preterflugos.
  Kaj tiom da batalantoj tuj forbrulis, kaj figure iris al infero aŭ ĉielo, aŭ eble eĉ al loko, kie fabeloj jam estas pli malvarmetaj ol iu ajn homa fantazio.
  Mirabela prenis ĝin kaj kantis:
  Nia potenco estas tiel granda
  Ni detruu la tutan Ĉinion...
  Ni konstruos por la aĝoj -
  En la ĉielo, maro kaj sur tero!
  Ĉiuj tri atakaviadiloj, kvazaŭ ili estus fikaj ĉinaj trupoj. Kaj la raketoj de la knabinoj estas specialaj, reuzeblaj, danke al forta magio.
  Kaj miloj da militistoj de la ĉiela imperio iras al la prapatroj.
  Kaj tiam Nataŝa prenis ĝin kaj pafis raketojn per venenaj kudriloj el sia atakaviadilo.
  Tiuj preterflugos, kaj iam multaj kontraŭuloj estos detruitaj sen iu ajn ceremonio.
  Kaj la plej alta eminentulo de Ĉinio de la unua tempo prenis kaj bruligis en furioza kaj senkompata fajro.
  Nataŝa kantis kun entuziasmo:
  Kiel ni vivis, batalante
  Kaj ne timas la morton...
  Do de nun, vi kaj mi vivos...
  Kaj en la stelplena ĉielo
  Kaj monta silento -
  Mara ondo kaj furioza fajro,
  Kaj en furioza, kaj furioza fajro!
  . ĈAPITRO #2
  La knabinoj disbatis unu armeon de Ĉinio. Sed alia granda hordo de la Ĉiela Imperio klinis sin al ili.
  Alenka, krom glavoj, ankaŭ faris maŝinpafilojn. Kaj ni skribaĉu en la ĉina per ambaŭ manoj samtempe. Kaj ĝisfunde ekstermis la armeon de la Ĉiela Imperio.
  La knabino ekbrulis.
  Samtempe, ŝi demetis sian mamzonon kaj elmontris siajn skarlatajn cicojn. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Kaj el ŝiaj rozburĝonaj buboj flugis mortiga forto de fulmo.
  Kaj tuta bataliono de ĉinoj estis bruligita kaj detruita.
  Aljonka prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Ni frakasos ĉiujn ĉinojn en pecojn,
  Detruo en nia, potenco de potenco!
  Anyuta ankaŭ skribaĉas ĉe la malamikoj. En la sama tempo, ŝi uzas specialajn, memfaritajn maŝinpafilojn. Tiuj estas nur totalisma detruo de kontraŭuloj. Kaj starigu tutajn amasojn da kadavroj.
  Kaj tiom da ĉinoj estis detruitaj en mallonga tempo.
  Anyuta ĵetis donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Kaj disŝiris amason da ĉinaj soldatoj.
  Tiam la knabino el siaj purpuraj cicoj, dum ŝi alfrontas la batalantojn de la ĉiela imperio, lupanet.
  Kaj la tuta malamika regimento tuj brulos.
  Tiam Anyuta pepas:
  - En nia kolerego, ni frakasas Ĉinion,
  Mi kredas, kompreneble, ke ni gajnos ĉiujn!
  Batalanta knabino Alla ankaŭ batalas kun agresema spontaneco.
  Kaj ŝiaj haroj estas tiel kuproruĝaj kaj flamantaj kiel la flamoj de Inkvizicia fajro.
  La militisto prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis la murdan donacon de la morto. Disŝiris multajn ĉinojn.
  Eĉ iliaj kapoj ruliĝis en malsamaj direktoj.
  Post tio, la militisto el rubenaj cicoj ŝarĝos per tuta vico da pulsaroj. Do ili prenis kaj bruligis du tutajn regimentojn da ĉinoj.
  La superklasa militisto prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni venkos la malamikojn, mi certe scias,
  Ni ne lasos Ĉinion transpreni la tutan mondon!
  Kaj la ruĝhara knabino prenis ĝin kaj fajfis tra siaj tre belaj naztruoj.
  Kaj la nazoj de ĉiuj kvin estas tre elegantaj.
  Kaj la kruroj estas tiel delogaj kaj lertaj, kaj tute ne malpuriĝas. La militistoj ĉi tie estas de elstara turno. Kaj ili havas unikan ĉarmon, kaj okulon kaj atakon. Kontraŭ tia knabino, konsideru, ke iu ajn armeo, eĉ kiel Ĉinio, ne rezistos!
  Knabino kun ora hararo, Maria, batalas tre danĝere. Kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj ĵetas tre mortigajn kaj detruajn aferojn.
  Sed se ankaŭ fragaj brustaj cicoj funkcias. Kaj el ili falos fulmo kun kolosa mortiga forto.
  Kaj alia ĉina regimento tuj estos forbruligita.
  Maria prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas knabino, sciu, kara,
  Bela ĉiel!
  Bela ĉiel!
  De ĉiuj, de ĉiuj flankoj!
  Kaj ŝi ankaŭ kraĉos sur la malamikon. Kaj ŝia kraĉo fariĝis hiperplasma makulo, disetendiĝis, moviĝis, kaj tuta bataliono de ĉinaj soldatoj estis detruita.
  Olympias, ĉi tiu heroa knabino kun kolosa fizika forto. Kaj ŝiaj kruroj estas sufiĉe grandaj, sunbrunaj, nudpiedaj, kaj samtempe elegantaj kaj allogaj.
  Kaj la brusto estas kiel madro plena de lakto, kiel tiu de la plej solida kaj granda bubalo.
  Samtempe, cicoj estas kiel papavaj burĝonoj, tiel helaj, sukaj kaj allogaj.
  Ne mirinde, ke la Olimpikoj antaŭ la batalo certe retiriĝos kun dekduo da fortaj, junaj viroj, kaj amoras kun ili.
  Kaj ĉi tio donas plian ĝojon kaj forton.
  Kaj nun fulmoj elflugas el ŝiaj potencaj, delogaj, grandaj kiel tomataj cicoj. Kaj plie, en tuta kaskado, kvazaŭ temus ondo de cunamo.
  Kaj tuj miloj da ĉinoj mortas en terura agonio, ĝia biologia elektro.
  Olimpikoj kantis:
  Neniu kompato, neniu kompato,
  Neniu kompato por la malamiko!
  Gutoj, gutoj -
  Mi atakas!
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj montris sian longan langon, kiel vipo de kontrolisto.
  Kaj per tiu ĉi lango ŝi ĵetis lekmulon, en kiu eroj da antimaterio. Kiel rezulto, du ĉinaj regimentoj tuj estis bruligitaj al la grundo, kaj giganta bato estis donita al la Ĉiela Imperio.
  Jam kvin knabinoj prenis ĝin kaj, sen pli da diro, fajfos. Kaj la korvoj komencas havi epilepsiatakojn. Ili turniĝas en la aero kiel bumerangoj, rapidantaj malsupren. Kaj iliaj bekoj tranĉis la kraniojn de ĉinaj soldatoj ĝismorte.
  Olympias notis, grumblante kiel pantero kaj nudigante siajn tre longajn kaj potencajn dentegojn el malantaŭ sia buŝo.
  Ŝi estas, kompreneble, iom da vampiro. Nur ŝiaj dentegoj aŭ moviĝas enen, aŭ male antaŭeniras.
  Kaj la voĉo de Olimpio estas tre laŭta:
  - Ni certe disbatos la malamikojn,
  La voĉo de la knabino estas sorĉa, alloganta...
  Ni plene alprenis Ĉinion,
  Ni ne estas nur spektantoj!
  Alenka, vi devas diri al la knabino, kion vi bezonas...
  Kaj ĝi havas la agreseman naturon de vera ŝtelado.
  Alenka prenis ĝin kaj el siaj skarlataj cicoj ŝi eksplodis kun furioza forto per fajraj, kaj ne konante kompatajn pulsarojn.
  Ĉiu el ĉi tiuj fajraj koagulaĵoj enhavas eksterordinaran kvanton da energio. Kaj la ĉinoj estas trafitaj de la kornoj tre ĝisfunde.
  Alenka sprite rimarkis:
  - Tie ni komencis reguligi la loĝantaron de la planedo Tero!
  Anyuta el la framba cico, donis fulmon al la ĉinoj. Post kiam ŝi ricevis kuglon en la gazeta kahelo, ŝi nur ridis:
  - Vi mensogas! Vi ne prenos ĝin!
  Alenka konsentis kun granda konfido:
  - Ne prenu ĝin!
  Olimpiada prenis ĝin kaj per sia nuda, ronda kalkano, kvazaŭ per sledmartelo, martelis en la makzelon de la ĉina generalo, kaj gluglutis:
  - Por nova USSR sen carismo kaj gvidismo!
  Maria konsentis, batante de fraga cico kun tre detrua kaj fatala donaco de morto:
  - Jes, la reĝo estas tro multekosta por manĝi!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  Sed nuntempe ili formale konkeras Ĉinion, por specialaj celoj.
  La ruĝhara kaj tre bela knabino Alla prenis ĝin kaj kantis, elmontrante siajn tre blankajn kaj perlajn dentojn:
  - En lia regno, la drako,
  Ĉio vivanta kaj hela detruas...
  Estas nur ĝemo,
  Forĵetu la ĉenon de rubuloj!
  Kaj la militisto prenis ĝin de la rubena cico kiel fulmo. Kaj denove li estingos la ĉinojn, kaj ebenigos ilin en manplenon da cindro.
  Alla prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn kaj palpebrumante:
  - De la malbona drako,
  La genro savis la Teron...
  Kaj la lumo de la ĉielo -
  Li forlasis homojn!
  Kaj la militisto denove palpebrumos al siaj partneroj...
  Nu, la kvin komprenas, ke Ĉinio draŝas kun grandega entuziasmo.
  Sed ĉi tie ŝi eniris la batalon - Albina kaj Alvina. Ili estas tre belaj knabinoj kaj blondaj samtempe.
  Ili flugas sur batalaviadiloj, kiel atakaviadiloj. Kaj ili sendas unu mortigan ŝarĝon post ŝarĝo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - diri ke super signifas nenion diri.
  Kaj ili premas la butonojn de la stirstango per siaj skarlataj cicoj kaj sendas tre disbatajn misilojn kun kolosa mortiga potenco.
  Kaj tiom da detruo estas farita en Ĉinio. Tutaj fungoj leviĝas de la neniigo de la soldatoj de la Ĉiela Imperio.
  Albina unue pafis per la nudaj piedfingroj. Kaj kraĉis kolosan, detruan donacon de neniigo.
  Kaj tiam ŝi aplikis la rubenan cicon de la brusto. Kaj la ĉinoj denove iĝis tre malmolaj.
  Albina prenis ĝin kaj pepis, elmontrante la dentojn kaj kantante:
  Ni baldaŭ estos en komunismo
  La leviĝo de mia lando...
  Forigu nur la ŝteliston
  Kaj kalva kapro!
  Post tio, la knabino prenis kaj montris sian tre longan kaj lertan langon.
  Kun ili ŝi tre ŝatis leki la pulsantajn, jadstangojn. Ŝi ege ĝuis ĝin.
  Alvina ankaŭ ne estas kontraŭ servado de viroj. Kaj ĉefe vi ricevas plezuron kiam vi prenas monon de maskloj. Ĝi vere estas tia plezuro kaj ĝuo.
  Alvina prenis ĝin kaj kantis:
  - Faru monon, faru monon
  Forgesante pri dormo kaj maldiligento...
  Faru monon, faru monon
  La resto estas ĉio rubo!
  Kaj la militisto denove premis la fragan cicon sur la butonon, kaj la donaco de neniigo eksplodis kun mortiga forto kaj la amaso de la ĉinoj estis detruita.
  Ĉi tiuj knabinoj estas, kompreneble, ege mojosa.
  Albina komentis al sia kunulo:
  - Vi estas bonega militisto!
  Alvina respondis logike:
  - Same kiel vi!
  Kaj Alvina sendis alian donacon de neniigo helpe de siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj pepis:
  - Estos novaj epokoj
  Estos generacia ŝanĝo...
  Sed neniu iam ajn
  Ne forgesu la helan celon!
  La knabinoj denove kunpremis per siaj nudaj kalkanoj sur la pedalojn. Kaj denove amasoj da ĉinoj estis mortigitaj.
  Ĉi tio estas vere bonega.
  Sed en batalo, kaj Anastasia Vedmakova. Ŝi estas tre aktiva kaj agresema sur la atakaviadilo.
  Li eĉ ridante kantas:
  - Post legi du liniojn el la revolvero,
  rapidu kaj mortigu la malbonulon ...
  Furioza malbono, diablo de la infero,
  La kalvulo komencis ekstermi homojn!
  Kaj Anastasia Vedmakova prenis ĝin kaj palpebrumis al siaj kunuloj. Ŝi estas tre bela militisto, kaj ankaŭ ruĝhara.
  Kaj ĉiuj ĉinoj, kiuj estis trafitaj de ŝiaj misiloj, estis disŝiritaj en pecetojn.
  Sed en la batalo kaj Akulina Orlova. La knabino batalas kaj rapidas kiel kobro.
  Kaj ŝia atakaviadilo saltas kiel blato sur la ondoj dum ŝtormo.
  Akulina dispremas la ĉinojn. Batas ilin per siaj nudaj piedfingroj.
  Dum la knabino kantas:
  - Kalva, kalva, kalva,
  Sentrankvila destino...
  Sed kial, por fermi la kalvon,
  Ĉu vi bezonas problemojn?
  Tiam la knabino denove ekpafis, sed ĉi-foje uzante sian apetitegan cicon kiel maturan fragon.
  Ankaŭ Mirabela prenis ĝin kaj premis la butonojn per la nudaj piedfingroj. Kaj ŝi trafis la ĉinojn per raketoj.
  Tiel multaj malamikoj mortis.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  Granda milito furiozas
  Milito sen kialo...
  Satano liberiĝis
  Kaj la morto venis kun li!
  La pilotoj tre aktive batis la ĉinojn. Kaj ili sendis raketojn bruligante tutajn regimentojn. Kaj ili ankaŭ ĵetis bombojn kun pingloj kaj pilkoj, montrante eksterordinaran forton kaj eltrovemon. Militistoj kion diri - klaso!
  Sed en la batalo kontraŭ la ĉinoj kaj Elizabeto, kun tri amikoj sur la tanko. Ilia skipo estis moknomita - E-4, tiaj mirindaj knabinoj en ĝi.
  Kompreneble, la militistoj en kalsoneto sole.
  Kaj sunbrunigita, kaj tre muskola.
  Elizabeto premis sian nudan, ĉizitan piedon sur la butonon. Ŝi sendis ĵetaĵon de kolosa mortiga forto kaj kuĝis:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo!
  Kaj tiom da ĉinoj estis detruitaj de ĉi tiu mortiga ĵetaĵo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj amas mortigi.
  Elena ankaŭ estas knabino en nur kalsoneto kaj blondulino. Kaj ĝenerale, en ĉi tiu kaleŝo, ĉiuj kvar belulinoj estas blonduloj. Nur iomete malsamaj nuancoj de hararo.
  Kaj kompreneble, bela kaj bustina.
  Elena premis siajn skarlatajn cicojn sur la stirstangaj butonoj. Artilerio ekpafis kaj obusoj flugis.
  Do ili havas ne simplan, sed kun kvar pafiloj.
  La knabinoj, mi devas diri, estas tre gajaj kaj simple belegaj.
  Elena kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas juna virino nomata Carlo,
  Mi ne ofte ludas, sed ĝi estas bonega!
  Jekaterina ankaŭ premis siajn fragajn cicojn sur la stirstango-butonon, reagis per detrua terminejo kaj pepis:
  - Mi donas al ĉiuj klientoj kun rideta diamanto,
  Ni iru la vojon de la lumo - ne sciante la eraron!
  Euphrosyne ankaŭ ne estas fraŭlino en batalo. Unue, ŝi premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj sendis mortigan, eksplodeman fragmentan kuglon.
  Kaj tiam ŝi premis siajn rubenajn cicojn sur la butonojn kaj tranĉis siajn kontraŭulojn al morto. Tiam ŝi kuis, sendante kuglojn el maŝinpafiloj, kaj nudigis siajn dentojn, per dentegoj de lupino:
  - Lupoj estas la plej bonegaj bestoj,
  Disŝirante ĉiujn, ne sciante kompaton!
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj prenis ĝin kaj kriis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo, kaj kiun ni trovos en batalo,
  Ni disŝiru ĝin, disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kaj la tanko sendas obusojn de mortiga forto kaj skribaĉoj de maŝinpafiloj. Ne estas maniero rezisti tiajn friponojn. Ili havas la potencon de kolero, la flamon de pasio kaj konfidon je venko. Kaj samtempe ili ankaŭ metas siajn malpurajn, rondajn kalkanojn sur la vizaĝon de la kaptitaj ĉinoj kaj devigas ilin leki per la lango.
  Viroj amas ĝin kaj malamas ĝin samtempe. Kaj la knabinoj estas simple bonegaj.
  Tamen la ĉinoj ne malŝatas torturon. Knabo de dek tri jaroj, Ileyka, estis kaptita. Kaj ili komencis pridemandi kun prefero.
  La knabo komence silentis. Tiam ili deŝiris liajn vestaĵojn kaj metis lin sur hokon kun la manoj ligitaj malantaŭ li. Kaj ili komencis leviĝi pli alte.
  La artikoj de la knabo tordis, kaj Ileika ĝemis. Kaj ĝi pli kaj pli altiĝis.
  La ekzekutisto tiris la nudajn piedojn de la knabo. Kaj li ruliĝis kaj hurlis pro terura doloro.
  La ĉinoj ridis kaj komencis montri fingrojn. Ili levis Ileykan eĉ pli alte. La ŝnuro jam estis multe pli streĉita. Ĝis la plafono. Senhelpa, nuda knabo pendis sur rako, liaj nudaj piedoj ektremis.
  Tiam la ŝnuro tuj falis. La korpo de la knabo malleviĝis.
  Kaj nur ĉe la planko mem la ŝnuro denove etendiĝis. Estis nehoma kriego de nekredebla doloro. Ileika aglo kaj ektremis.
  Kaj la ekzekutistoj ridis. Ili eĉ ne faris demandojn, sed simple torturis la infanon.
  Tiam la ĉinoj kaptis la knabon je liaj nudaj piedoj kaj premis ilin. Ili surmetis la blokon, firme krampante ĝin. La malfermaĵoj de la bloko estis feraj, kaj speciale faritaj por infanoj. Kaj fiksita firme.
  Tiam la ekzekutistoj komencis pendigi pezojn sur la hokoj. Ili reviziis la knabon. Li pendis nuda, ŝvita, kun streĉitaj muskoloj, kun blonda kapo, kaj vizaĝo tordita de sufero.
  Etendante la knabon, la ĉinoj komencis bati lin per vipo. Ili faris ĝin kun granda plezuro.
  La knabo muĝis kaj ĝemis... Sibilo venis el lia gorĝo. Kaj la ekzekutistoj sciis nur, ke ili ridas.
  La haŭto sur la dorso de la knabo krevis ĉe la unuaj fortaj batoj. Sango gutis kaj miksiĝis kun ŝvito. La knabo kriis kaj provis ekmoviĝi.
  Sed tio faris ĝin eĉ pli dolora.
  Kaj li tremis pro singultoj.
  Tiam la ekzekutistoj, sen pripensi dufoje, komencis stakigi maldikan brullignon sub la nudaj piedoj de Ileyka.
  Kaj du virinoj kun mallarĝaj okuloj elprenis botelon da olivoleo. Kaj ili komencis lubriki la plandojn de la knabo, malmoliĝintajn pro longa irado nudpieda.
  Ileyka ĝemis:
  "Mi tamen diros nenion!"
  La virinoj ridis kaj vangofrapis la nudan azenon de la knabo per la manoj.
  Tiam ili finis ŝmiri la kalozajn, sed senpolvajn plandojn de la infano antaŭ la torturo.
  Tiam la ekzekutisto alportis torĉon kaj ekbruligis la fajron. La flamo leviĝis kaj predanto lekis la malmoliĝintan, rondan, infanecan kalkanon.
  Ileyka denove hurlis. Fajro doloras... La ekzekutisto enmetis la pokeron kaj komencis varmiĝi sub la nudaj piedoj de la knabo. Alia torturisto elprenis el la kameno feran bastonon. Kaj li komencis bati junan Ileykan per ruĝa vergo pro la varmego sur sian sunbrunan, muskolfortan dorson.
  La knabo havis teruran doloron. Sed tamen li kriis per siaj fortoj:
  - Ve, mi ne diros! Ho, mi ne diros! Jes, patrino, patrino - mi ne diros!
  La ekzekutistoj rostis la nudajn plandojn de la knabo kaj batis lin sur la dorson. Tiam unu el ili prenis ferpecon el la kameno. Li metis la ruĝvarman metalon al la brusto de la knabo kaj, karnovore ridetante en rompita rusa, demandis:
  - Kio doloras?
  La knabo kriis reen:
  - Mi ne diros!
  Kvankam la odoro de bruligita viando fariĝis pli forta. Alia torturisto prenis pinĉilojn, kies fino estis varmigita en la kameno.
  Kaj li komencis rompi la fingrojn de la knabo sur liaj nudaj piedoj. Li komencis per la etfingro, kaj malŝraŭbis ĝin per kraketo.
  Ileyka senespere kriis:
  - Ah-ah-ah-ah! Mi ne diros!
  La ekzekutisto unue rompis la fingrojn de la knabo sur sia dekstra nuda piedo, kaj poste moviĝis maldekstren. Li estis tre granda kaj forta infano. Sed mi provis rompi miajn fingrojn kiel eble plej malrapide.
  Kiam la lasta krakis, la dika piedfingro de la maldekstra piedo, elĉerpita de la torturo, Ileyka perdis la konscion pro la dolorŝoko.
  Sitelo da glaciakvo tuj estis verŝita sur lin. La knabo rekonsciiĝis. Kaj ili ree komencis bati lin per ruĝ-ardigita bastono sur la dorso.
  La plandumoj ankaŭ estis frititaj per fajro. Kaj samtempe la ekzekutistoj alportis du torĉojn al la jam bruligita kesto de Ileika.
  La knabo kriis ion, kion li ne povis kompreni la vortojn.
  Du ekzekutistoj ankaŭ alportis torĉojn sub liajn akselojn. Kaj ĝi ankaŭ estas tiel dolora, kaj nur neeltenebla sufero.
  Ileyka hurlis kaj ĝemis, sed ankoraŭ eblis distingi la neartikaĵon:
  - Mi ne diros!
  La ekzekutisto alportis la torĉon al la nuda azeno de la knabo, ĝi fariĝis eĉ pli dolora. Sed Ileiko tamen kriis:
  - Mi ne diros!
  Tiam la turmentisto prenis torĉon en la manojn, leviĝis sur la piedpintoj kaj pafis flamon tra la blondaj haroj de la knabo sur lia kapo. Kaj la helblondaj fadenoj prenis kaj ekflamis. Fajro englutis la kapon de Ileika.
  La virino ridis kaj diris agreseme:
  - Mi estas diabla diablo!
  La kapo de la infano, englutita de flamoj, falis sur sian flankon. Evidentiĝis, ke la korpo ĉesis tiriĝi.
  La ekzekutisto denove ŝprucis la pretan sitelon da glaciakvo.
  Sed la bruligita infano ne moviĝis.
  La turmentisto metis sian manon sur la vezikecan kaj fulgan bruston de la knabo. Ŝi tenis ĝin dum iom da tempo kaj glutis pro ĝeno:
  - Rekliniĝis!
  La altranga ekzekutisto diris kun ĝeno:
  - Troigis ĝin! Nu, ŝercu kun li! Ankoraŭ eĉ ne unu viktimo!
  Do Alenka povis batali kun granda furiozo, do ŝi komprenis, ke ilia afero estas justa.
  Kaj tiel la knabino prenis kaj draŝis de la skarlataj cicoj de tre granda forto per mortiga fulmo. Ili laŭvorte bruligis la ĉinojn, donante al ili nek ŝancon pluvivi nek eĉ grataĵon sur la knabinoj.
  Tiam Alenka ĵetis tre mortigan kaj detruan pizon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj tiu tuta bataliono de ĉinaj soldatoj ŝiris.
  Alenka prenis ĝin kaj kantis:
  - Nia kosma gloro,
  La potenco denove estos en ĝojo!
  Anyuta ankaŭ prenis kaj okazigis polpricevon kun glavoj. Fortranĉu multajn ĉinajn soldatojn. Detranĉu iliajn kapojn sen kompato.
  Tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis la mortigajn pinglojn. Tiuj flugantaj trafis la ĉinojn ĝismorte.
  Kaj tiam la frambocicoj de Anyuta eksplodas al ŝiaj malamikoj per detruaj kaj detruaj pulsoj.
  Anyuta kantis, elmontrante siajn dentojn, kiuj brilis kiel perloj:
  - Baldaŭ estos paradizo sur la planedo,
  Ni konkeros eĉ Ĉinion!
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj kiel ŝi fajfas...
  La korvoj evoluigis turbulecojn en la cerbo. Kaj ili falis kiel hajloj, pugnobatante la kraniojn de ĉinaj soldatoj.
  Ruĝhara Alla palpebrumis al sia kunulo, kaj deklaris, palpebrumante per smeraldaj okuloj:
  - Sankta Milito
  Nia venko estos...
  Donu morton al Satano
  Jen nia konversacio!
  Kaj knabino kun kuproruĝa hararo ĵetos siajn nudajn fingrojn de siaj kruroj, kun granda detrua potenco, pizon de morto. Kaj la amaso da ĉinoj krevos.
  Post tio, la knabino ankaŭ ŝargos el siaj rubenaj cicoj per mortigaj fulmoj.
  Tiuj tuj bruligis du ĉinajn batalionojn.
  Alla prenis ĝin kaj kantis, palpebrumante al siaj kunuloj:
  - Mi estas granda
  Knabino de la plej alta ordo...
  Por mi, viro estas nur ŝinko,
  Aĉetu novajn baldaŭ!
  Maria ankaŭ palpebrumis al siaj kunuloj kaj pepis:
  - Neniu haltigos nin
  La knabino faligos la tutan regimenton!
  Kaj la militisto kun siaj nudaj piedfingroj ĵetis tre detruan kaj detruan donacon de neniigo.
  Kaj tiam Maria prenos ĝin kaj batos pulsarojn el fragaj cicoj. Tiuj preterflugos kaj ne estas du ĉinaj kompanioj - restas nur karboj.
  Maria prenis ĝin kaj kantis, kraĉante makulon da magoplasmo:
  - Fajro brulas en mia animo,
  Kaj la fajro furiozas en mia kapo...
  Mi batos koleron
  Levu pli alte - la standardo de lumo!
  Kaj la knabino denove fajfos... Kompatindaj korvoj, tia ultrasono estas mortiga por iliaj oreloj.
  Kiel ŝerco sur la oreloj, kaj kompleta malvenko kaj ekstermado.
  Knabinoj havas tian basketbalkampon en la kapo.
  Pli precize, ne la knabinoj, sed la korvo...
  Ili falas malsupren. Pugnobatante ĉinajn kapojn.
  Maria prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Fali kliniĝi, kliniĝi, kliniĝi,
  Vi ricevis ĉi tiun rajton...
  Antaŭ la nudpieda knabino, klinita,
  En ŝlimo aŭ koto, ne gravas!
  Olympias, la heroa knabino subtenis sian partneron, kaj ankaŭ kiel ŝi kraĉas. Granda kaj kreskanta makulo de magia plasmo elflugis el malantaŭ la buŝo de la knabino. Ĝi kolapsis kaj englutis tutan regimenton de la Ĉiela Imperio.
  Post tio, la knabino-heroo prenis kaj ĵetis ŝiajn krurojn per siaj nudaj piedfingroj, donaco de dispremado kaj brulanta neniigo.
  Ĝi eksplodis kiel malgranda atombombo. Kaj alia ĉina regimento estis karbigita. Kaj eĉ la ostoj ne restis, el la miloj da militistoj de la Ĉiela Imperio.
  Olympias notis, montrante siajn tre potencajn dentegojn, kiel tiuj de sabrodenta tigro:
  - Sed ankoraŭ pli forta ol mi,
  Estas neniu en la mondo, estas neniu en la mondo!
  Tiam ŝiaj mamoj ŝajnis elsendi donacon de kolosa mortiga potenco el cicoj de la grandeco de bona tomato.
  Post tio, la Olimpikoj, kiel ĝi donos:
  - Kaj la virino prenas ĝin samtempe, ĉe la gorĝo samtempe!
  Kaj tiam ĉiuj kvin knabinoj prenis ĝin kaj fajfis tuj... Kaj la korvo estos tiel surdigita, ke ili laŭvorte grimpos sur la frunton per siaj propraj okuloj. Kaj ruliĝi en veraj ĉerkoj.
  Olimpio, elmontrante la dentojn kaj muĝante kiel hipopotamo, deklaris:
  - Ne estas loko por malfortoj,
  Ne estas loko por la malfortuloj!
  Kaj jen denove la knabinoj kiel fajfi ... Kaj la korvoj falas, kaj la ĉinaj kranioj ĝisfunde trapikas ...
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova - ĉi tiuj eternaj infanoj denove batalas kaj pruvas sian fenomenan lertecon.
  Jen la knabo Oleg, li prenis kaj tenis siajn glavojn, kio tuj plilongigis la ricevon de la machaon.
  Kaj la maso de la ĉinoj estis tranĉita.
  Tiam la knabo ĵetis specialan akran diskon per la fingroj de siaj nudaj, infanecaj kruroj... Ĝi flugis laŭ tanĝanto kaj detranĉis la kapojn de cent ĉinoj.
  La senmorta infano prenis ĝin kaj ĝoje kantis:
  - Mi estas bonega homo
  Aŭ nur anĝelo...
  Mi nur gajnas ĉiujn
  En furioza batalo!
  Margarita Korshunova ankaŭ hakis la ĉinojn, donante al ili neniun ŝancon, aŭ la plej etan kompaton.
  La eksterklasa militisto prenis ĝin per glavoj ĉe la malamikoj kiel eksplodo. Kaj figure detranĉis iliajn kapojn.
  Kaj ili prenos kaj ruligxos kiel brasikaj kapoj.
  Kaj tiam la knabino kun siaj nudaj piedfingroj ĵetos pizon de kolosa detrua potenco. Kaj multaj ĉinoj tuj eksplodos.
  Tiam li kantas:
  - En la mondo de kosma forto,
  Ni estu pli fortaj ol la drako...
  Pro la granda Rusio,
  La kalva fiulo pereos!
  Post tio, la knabo kaj knabino tuj blovis la vangojn kaj enspiris. Kaj aŭdiĝis tre surda fajfo.
  La korvoj estis trafitaj per ŝoka jeto kaj falis en knokaŭton. Kaj ili pluvis kiel hajloj sur la razitajn kapojn de la ĉinoj. Ili falis kaj mortis, sen ajna alternativo.
  Kaj la militistoj de la ĉiela imperio estis mortigitaj multaj miloj.
  Oleg kaj Margarita diris unuvoĉe:
  - La mondo devus estimi nin kaj timi,
  La heroaĵoj de la soldatoj ne kalkulas la nombron ...
  Rusoj ĉiam povis batali,
  Estos tre akra sago!
  . ĈAPITRO #3
  La knabinoj elvokis por si specialan instalaĵon - flamĵetilon kun dek du bareloj. Oni devas diri - tre serioze. Kaj tiam Aljonka premis la butonon per sia skarlata cico.
  Kaj ĝi funkciis, fluoj de fajro verŝis malsupren sur la ĉinojn. Kaj ĝi estas tre kortuŝa kaj mortiga prezento.
  Kaj la militistoj de la ĉiela imperio brulas, kvazaŭ ili estus kandeloj sur kristnaska arbo.
  Alenka prenis ĝin kaj kantis:
  - Mia granda saluto,
  Kaj la plej hela bukedo!
  Fikita sur la ĉinoj premante la frambocico de la brusto kaj Anyuta. Ŝi estas knabino de la plej alta kulturo kaj klaso.
  Kaj se li kantos, li frakasos ĝin.
  Kaj la ĉinoj ne havas tutan batalionon - ili brulis al cindro.
  Tia knabino ŝi estas - ege mojosa.
  Sed la ruĝhara Alla estas eĉ pli malvarmeta. Kaj ŝia rubena cico premas kun granda forto kaj energio la butonojn.
  Kaj ĉi tie ĝi funkcias.
  Kaj ĝi vere bruligas ĉion ĝis la grundo ...
  Alla, vidante, kiel la ĉinoj brulas kaj mortas, kantis:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Kaj konkeris ĉiujn aspektojn de la etero!
  Kaj ŝia nuda kalkano ĵetis devastigan mortmovon. Jen ŝi estas knabino - mojosa!
  Allah diris ridante:
  - Mia fenomena potenco...
  Maria pafis, premante la butonon per fraga cico kaj logike kontraŭis, elmontrante la dentojn:
  - Ne via, sed nia!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj ridos, kun malmola aplomo. Kaj poste ili ambaŭ prenas kaj fajfas.
  La korvoj estis trafitaj de ultrasona ondo sur siaj cerboj. Ili konfuziĝis.
  Kaj la plumitaj belulinoj komencis fali kaj trapiki la kapojn de la ĉinaj militistoj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj!
  La Olimpikoj estas tre agresemaj. Ankaŭ ŝi premos sian grandan, kiel oranĝan cicon sur la butono. Kaj kiel ĝi kraĉos murdan kaskadon de morto kaj detruo.
  Kaj tiom da ĉinoj samtempe prenis kaj bruligis. Ili estis plene karbigitaj.
  Olimpio prenis kaj kantis:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Mi povas facile rompi kontraŭulojn...
  Ni naĝas laŭ la fluoj de kontinua etero,
  La ĥunto ne povos rompi la drakon!
  Kaj la militistoj de siaj cicoj de mamoj, kiel ili batas per tia mortiga fulmo, kio estas nur teruro.
  Capitale bruligas ĉinajn batalionojn. Jen la knabinoj. Kaj iliaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de neniigo kun terura forto.
  La Olimpikoj prenis kaj fajfis...
  Kaj ŝia fajfilo tuj faligis multajn milojn da korvoj sur la teron, pugnobatante la ĉinojn ĝismorte.
  La militistoj, kompreneble, ĝojas. Kaj ili ridas.
  Ĉiuj kvin belulinoj estas tiel batalemaj kaj spritataj.
  Ĉi tie denove, Albin kaj Alvin atakas de la aero, sur batalaviadiloj. Kaj kiel ili sendos raketojn de kolosa detrua potenco, kiuj eksplodas kaj ŝiras ĉion.
  Albina prenis ĝin kaj kantis, premante la ellasilon per sia skarlata cico:
  - Mi estas la plej granda heroino en la mondo!
  Ankaŭ Alvina sonoris, premante sian rubenan cicon sur sian bruston, kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Ne, ni estas la plej heroinoj de la mondo!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe:
  mi, vi, li, ŝi - kune la tuta lando,
  Kune amika familio
  En la vorto ni
  Cent mil mi!
  Kaj la knabinoj kiel ridi, kaj nudaj kalkanoj sur la leviloj.
  Kaj bomboj flugis al la ĉinoj. Kompreneble, la Ĉiela Imperio ne estas sufiĉe bonŝanca por trakti knabinojn, kiuj nur batalas en kalsoneto.
  Anastasia Vedmakova ankaŭ estas sur la ĉielo. Kaj ĉi tiu knabino, kiu jam havas pli ol cent jarojn, sed ŝi ne maljuniĝas, ĉar ŝi estas sorĉistino.
  Kaj la militisto kun rubena cico premos la butonon. Kaj tuj la batalaj misiloj flugos al la celo.
  Kaj tuta ĉina regimento, tute detruita.
  Anastasia Vedmakova notis, pasante la randon de sia mano sur sian gorĝon:
  - Estas granda elpurigo!
  Akulina Orlova volonte konsentis pri tio, ankaŭ frapante la malamikon kaj nudigante siajn dentojn, kiuj estas pli blankaj ol la unua neĝo:
  - Estas balaado de la areo!
  Kaj la knabino denove premos la fragan cicon de sia brusto sur la stirstanga butono, kaj sendos mortigan raketon.
  Mirabela Magnetic prenis kaj frapis la malamikon helpe de siaj nudaj piedfingroj. Kaj mortiga raketo vangofrapos la ĉinojn. Kaj estis tuta detruo kaj detruo.
  Ĉi tio estas Mirabela - nur bonega. Kaj la knabino kvazaŭ vangofrapas la malamikon per fraga cico.
  La knabinoj prenis ĝin kaj kantis, frapante siajn nudajn, rondajn kalkanojn:
  - Ni facile forviŝos ĉiujn,
  Por la potenco de la sovetianoj...
  Kaj ni rompos vin ĉiujn
  Al ĉi tiu kanto!
  Militistoj tiel atakas la malamikon per siaj raketoj. Kaj ĝi estas vere ekstreme mortiga.
  Jen la knabinoj kun nudaj, ĉizitaj kruroj.
  Anastasia Vedmakova, disbatante la malamikon, kuis:
  - La kranio saltas brilegante nokte,
  Volas frenezigi knabinon...
  Kaj glutante senkulpajn viktimojn per serpento,
  Estas nur ĝeno!
  Akulina Orlova batis la malamikon per rubena brusta cico. Ŝi batis la malamikon al morto, ne donante al li la plej etan ŝancon kaj bruligante tutan batalionon de ĉinoj.
  Tiam Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  - Knabino estas ĉi tie, knabino estas tie,
  La vivo estas kompleta mensogo!
  Kaj la militisto sendis mortigan donacon de neniigo al la malamiko per sia ronda kalkano.
  Tiam ŝi pepis:
  - Mi detruos ĉiujn ĉinojn, mi montros la vizaĝon de mia knabino!
  Jen la knabinoj - nudpiedaj kaj belaj kaj kun allogaj, tre ĉizitaj kruroj.
  Anastasia Vedmakova faligas malgrandan bombon, detruis siajn kontraŭulojn kaj pepis:
  - Gloro al nia granda Patrujo!
  Jen Alico kaj Angeliko en batalo. Ili batis la ĉinojn per kaŝpafiloj. Ĝenerale, la knabinoj estas mirindaj.
  Alico pafis, trafrapis kvin ĉinojn samtempe kaj kuĝis:
  - En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en bataloj kaj laboro...
  Ni komponis ĝojan kanton
  Ho granda amiko kaj gvidanto!
  Kaj la militisto ĵetis ŝiajn nudajn piedfingrojn, mortiga donaco de morto. Kaj ŝiris multajn kontraŭulojn.
  Angelica ankaŭ disbatis malamikojn. Ŝi trapikis kvar malamikojn per unu pafo kaj kriis:
  - Ni certe venkos ĉiujn, kaj estos komunismo!
  Kaj la militisto denove ĵetis la mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tiom da ĉinoj estis detruitaj samtempe.
  Ĝi estis kiel bonega.
  Ambaŭ knabinoj estas tre belaj. Alice estas blonda kaj Angelica estas ruĝa. Ili estas ĝenerale nur bonegaj.
  Kaj ili pafas al la malamikoj en la denso de la hordo.
  Alicio prenis ĝin kaj kantis:
  - suna cirklo,
  Ĉielo ĉirkaŭe...
  Ĝi estas desegnaĵo de knabino!
  Kaj la militisto prenis ĝin per sia nuda kalkano kaj ĵetis supren eksplodan pakaĵon da karbo. Kiu prenis multajn ĉinajn batalantojn kaj ŝiris.
  Angelica rimarkis kun subrido kaj malkovris siajn dentojn, kiujn ŝi havis kiel grandajn perlojn:
  - Estas simple bonega!
  Kaj ankaŭ la nudaj fingroj de la ruĝhara knabino lanĉos eksplodajn sakojn kun agresema miksaĵo de detruo.
  Jen la knabinoj - elstara aerobatiko. Ili montras sian plej grandan kaj plej agreseman klason.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis, montrante la dentojn:
  Mi desegnis sur paperpecon
  Ronda subskribo sur la nigra tabulo!
  Kaj denove, ŝia nuda, gracia piedo ĵetas ion kun tre mortiga forto.
  Kaj amaso da detruo - mortigante la ĉinojn.
  Angelica kukis per palpebrumo.
  - Ĉio estos tiel - sorĉa!
  Kaj ŝia nuda, ronda, rozkolora kalkano najlita kiel najlo...
  Militistoj, kompreneble, ne permesas al la ĉinoj superforti ilin per ondo. Kaj ili ĉiuj rampas.
  La nombro da militistoj de la ĉiela imperio estas granda. Kaj ili ĉiuj estas branĉeto kaj branĉeto, kaj mi atakas kun la plej granda pasio.
  Angelica aplaŭdis la manojn kaj kantis:
  - La grandeco de la ruso rekonas la planedon,
  Faŝismo estis disbatita per bato de glavo...
  En la poemoj de knabinoj, venko estas kantata,
  Kaj mi kredas, ke ili konstruos komunismon!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj kraĉos... Kaj makulo da magia plasmo kreskis tuj, kaj kovris la ĉinojn.
  Ni diru tiel - la knabinoj estas tio, kion vi bezonas.
  Alenka pafas al la ĉinoj per maŝinpafiloj. Tiam li tranĉas ilin per glavoj ...
  Kaj kiam en ŝiaj manoj aperis maŝinpafilo kvazaŭ per magio. Kaj ŝi ni pecetigu la malamikojn.
  Do Alenka falĉis la ĉinojn, ne donante al ili la plej malgrandan kompaton.
  Kaj la knabino ĵetis mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, kaj disĵetis la militistojn de la ĉiela imperio.
  Tiam ŝi kantis:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Bonege mastro de la surtera etero!
  Anyuta konfirmis ĉi tion:
  - Jes, bonega majstro!
  Kaj ŝi prenis la piedojn per la nudaj piedfingroj kaj ĵetis la murdan donacon de morto, kaj kuŝigis tiom da ĉinoj samtempe.
  Jen tia knabino.
  Kaj ankaŭ de la skarlataj cicoj kiel ĝi ŝargos fulmon. Kaj la militistoj de la ĉiela imperio ruliĝas ĉirkaŭe kiel garboj da fojno.
  Anyuta prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al la epoko de rusaj caroj,
  Vi malamikaj homoj rompas!
  Jen kiel knabinoj laboras. Kaj Alla estas ruĝhara belulo kun ili. Kaj de la rubenaj cicoj revizio fulmo pereas. Kaj alportas tutan morton.
  Alaho kantis, ridetante:
  Ne rompu la flugilojn de la impeta knabino,
  Ne estas kompato en mi kaj ne hazarde...
  Mi ne ŝatas perforton kaj senpovecon,
  Tio estas nur domaĝo por la krucumita Kristo!
  Ŝi estas tiel batalema kaj agresema militisto plena de energio.
  Ankaŭ Maria ŝargos pulsaron el fragaj cicoj. Li bruligos amason da ĉinaj batalantoj kaj kukos:
  - Jen mia spaca potenco!
  Kaj ŝiaj okuloj ekbrilas pro fulmo.
  Kaj nudaj piedoj ĵetos donacon de neniigo. Ĉi tiuj knabinoj estas la plej alta klaso.
  Olimpikoj pikis la malamikon. En la sama tempo, ŝi ankaŭ uzis fajrajn pulsarojn de siaj grandaj cicoj.
  La heroa knabino laboris kun granda akcelo. Ŝi donis al iu ajn la plej etan ŝancon.
  Kaj la militisto ĵetis tre detruajn donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj dum ŝi kantis:
  - Patrujo kaj armeo estas du kolonoj,
  Sur kiu staras la planedo...
  Ni protektos niajn mamojn, ni estas via lando,
  Via armeo estas kantata de la tuta popolo!
  Denove, ŝiaj tomataj cicoj lanĉas donacojn de kolosa mortiga potenco.
  Elizabeto el la tanko ankaŭ pafas. Ŝi pafas, premante siajn skarlatajn cicojn sur la butonojn, kaj kriegas:
  - Mi ne estas pli forta, mi disŝiros ĉiujn!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj.
  Elena konsentis pri tio, premante la butonon per sia purpura cico kaj kraĉita kuglo el la barelo, ŝirante la ĉinojn:
  - Por nia patrujo de komunismo!
  Kaj la militista knabino palpebrumis siajn safirajn okulojn.
  Catherine notis, sendante mortigajn donacojn de reala morto al siaj kontraŭuloj:
  - Komunismo estas scienco!
  Denove ŝi premis la butonon per sia rubena cico.
  Euphrosyne deklaris batalante kun granda obstino kontraŭ la malamiko, kaj uzante fragajn cicojn:
  - Nia fido al hela estonteco ne neas la gloran pasintecon de nia imperio!
  Elizabeto volonte konsentis pri tio:
  - Kiel ili laŭdis la reĝon, tiel ni laŭdos!
  Kaj la militisto montris longan langon.
  Jekaterina rimarkis, pafante ĉi-kaze, premante la stirstangan butonon per la nudaj piedfingroj:
  - Kaj de la bordoj Ĉudskij,
  Al la glacia Kolyma,
  Ĉio ĉi estas nia Tero,
  Ĉio ĉi estas ni!
  Euphrosinia draŝis, denove uzante la fragan cicon kaj kuĝis, palpebrumante:
  - Mia granda potenco
  Mi dispremos la krokodilon!
  Kaj la knabinoj atakas. Inter ili estas Natasha kaj Zoya.
  Ĉi tie la knabinoj prenis de la obuso kiel ŝarĝon de tia detrua donaco de morto.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Bomboj flugas kaj raketoj,
  La plej granda PR...
  En la kantoj de la homoj estas kantataj,
  Terura bato trafis!
  Zoya ofensive deklaris:
  - Potenca bato - bone!
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj premis la nudajn piedfingrojn sur la butonojn. Ĉi tiuj ĉiuj estas militemaj belaĵoj.
  Oleg Rybachenko sur la muro. Senmorta knabo, aspektanta proksimume dekdujara, ĵetas pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj frapas la progresantan ĉinojn. Dekduo samtempe.
  Ĵetas nadlojn kaj Margarita kun nudaj fingroj. La knabino detruas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Mia granda potenco!
  Kaj li batalas kuraĝe.
  Natasha ankaŭ ĵetas potencan bumerangon kun siaj nudaj piedfingroj. Kiel disbati kontraŭulojn kaj knari:
  - En la nomo de granda gloro!
  Tiam Zoja tranĉas la ĉinojn per glavoj, kaj samtempe ĵetas pinglojn kun veneno per siaj nudaj piedoj. Kaj kantas al si:
  - En la vasteco de Rusio,
  Ni povas savi ĉiujn!
  Kaj denove la glavoj falas sur la kontraŭulojn. Kaj se ili hakas, tiam sen ia kompato.
  Sed kiam Aŭrora komencis detrui, kaj ĵeti bumerangojn per siaj nudaj piedfingroj, tiam ĉi tio estas tute detruo. Kaj la mortigitaj ĉinoj falas sub la batoj de la ruĝa diablo.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Mi dispremos kaj disŝiros ĉion!
  Kaj kiel li prenos kaj tranĉos per ambaŭ glavoj!
  Kaj de ŝia nuda kalkano flugas akra kaj trapika disko. Ĉi tio estas ĝenerale knabino de totala morto.
  Kaj jen Svetlana en la decida batalo. Kiel ni turmentu la ĉinojn, kaj tranĉu ilin en pecetojn per glavoj.
  La knabino rulumis la papilion, kaj sep militistoj de la Ĉiela Imperio estis hakitaj al morto.
  Kaj tiam akraj, venenaj pingloj flugas de nudaj piedfingroj. Kaj mirigas la ĉinojn.
  Oleg Rybachenko batalas kun flavaj militistoj. Liaj glavoj flagras kiel helico.
  La knabo kun ĝojo kantas:
  - Mi estos la plej forta mondĉampiono,
  Ni venkos Amerikon, Ĉinion!
  Kaj denove la knabo ĵetas akrajn ludojn per siaj nudaj fingroj de infanaj kruroj. Kaj du dekduoj da mortigitaj ĉinoj falas samtempe.
  Jen tia batalo. En la reala historio, cara Rusio de antaŭ-petrina tempoj perdis parton de sia teritorio. Sed ĉi tie la rusaj kavaliroj batalas kaj ne cedos.
  Oleg Rybachenko batalas kaj kantas:
  - Sed ni estas kavaliroj plenaj de la rusa spirito,
  La ekzekutistoj neniam aŭdos nian sufokan ĝemon!
  Kaj denove la knabo ĵetas tre akre, kaj kun forta veneno, boligita de sorĉistinoj, tre maldikajn pinglojn!
  La knabino Margarita estas apud li. Kaj ankaŭ ŝiaj kruroj ĵetas tiajn mortigajn kudrilojn. Kaj la manoj tranĉis la atakantajn ĉinojn. La batalanto pereigas la kontraŭulojn, kaj kantas:
  - Mi estas tiel mojosa, kiel demono de ĉiuj landoj...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Reganto de ĉiuj landoj!
  Nataŝa ankaŭ tranĉas la ĉinojn kaj kantas:
  - En la vespera tagiĝo, ni ne lasos Satanon venki!
  Kaj mortigaj kudriloj ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Venonta, Zoya detruas la malamikojn. Kaj de ĉi tiu knabino, vibroj de kolosa energio ŝajnas eliri.
  Kaj bumerangoj kaj akraj kudriloj flugas de la nudaj piedoj de la belulino.
  Militistoj grincas:
  - Mi estas granda nudpieda revo kaj beleco!
  Kaj denove, li ĵetos ion ekstreme mortigan al siaj kontraŭuloj.
  Sed kiam Aŭrora prizorgas muelejon kaj tranĉas ĉinojn, tiam ĉi tio estas la kulmino de neniigo.
  Kaj tiam la ruĝharulo ĵetos trapikajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj la mortintaj flavaj militistoj falas.
  Sed kiam Svetlana lupanet. Kaj samtempe el ŝiaj nudaj kruroj flugas tuta amaso da pingloj, kiuj trapikas kaj mortigas ĉion.
  Kaj la militistoj grincas:
  - Do, do, do - ricevu faŝiston en unu denaro!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj denove estos ĵetataj mortigaj al la ĉinoj.
  Nataŝa, hakante flavajn militistojn per glavoj, komentis:
  - Kun la nazioj estis kaj pli facile kaj pli malfacile!
  Svetlana, preterpasinte la muelejon, rimarkis:
  - Kaj ĉiam estas facile ĉe ni knabinoj!
  Aŭrora, reproduktis la ricevon de la adoranto, kaj gruntis:
  - Vi tute ne enuos pri mi!
  Kaj mortiga pikilo flugas el ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj Zoja prenos ĝin kaj knaris:
  - Ni ne estas blatoj, ni estas knabinoj - de granda gloro!
  Kaj denove io elflugos el ŝiaj nudaj piedoj, kaj ĝi trafos la malamikon.
  La knabinoj prenis la laboron al koro.
  Tiu ĉi fortikaĵo estas preskaŭ la nura rusa fortikejo en la areo. Estas kelkaj pliaj urboj en konstruo. Estas bone, ke la ĉinoj ne ŝovis la kapon super la Amuro. Sed Rusio en reala historio perdis pecon de sia teritorio. Tre agresema dinastio en potenco en Ĉinio. Tamen, knabinoj estas kio kapablas elflugi la regimentojn de Lucifero.
  Oleg Rybachenko tranĉas la ĉinojn. Kaj dum la knabo kantas:
  - La plej alta klaso estos...
  Kaj tiam bumerango ĵetita de la nuda piedo de la knabo flugas kaj krio:
  - La histriko tranĉos ĉiujn!
  Margarita ankaŭ ĵetis al la malamiko kio estas murdo. Ŝi dispremis ĝin en pecojn, kaj knaris:
  - Mi estas nudpieda sonĝo kaj granda beleco!
  Kaj ŝia piedo ĵetos sovaĝajn diskojn.
  Venonta en la batalo estas Natasha. Kaj ĝi ankaŭ ĵetas al la malamiko tion, kio disigas la kontraŭulojn.
  Kaj li faras ĝin tre lerte.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas regulajn, mortigajn kudrilojn.
  Poste, Zoya en batalo. Kaj li ankaŭ ĵetas kontraŭ la malamikon, ĉiajn svastikojn kaj bumerangojn.
  Kaj falĉas la malamikon.
  Tiam, dum ĝi pasas:
  - Gloro al la bona reĝo!
  Sed en batalo kaj Aŭroro. Ĝi ankaŭ detruas malamikojn de Ĉinio. Kaj se ĝi ĵetos, ĝi ĵetos kun mortiga forto.
  Kaj kantante:
  - Jes, en la nomo de la Rusa Lando!
  Kaj, ankaŭ, mortigaj ŝargoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Svetlana ankaŭ ne lasas la malamikon malsupren. Kaj el ŝiaj nudaj piedoj flugas io, kio alportas evidentan morton.
  Kaj la militisto kantas:
  - Ni neniam rezignos! Problemo ne venos al Rusio!
  Kaj denove, la ĉinoj estos vunditaj. Kaj li prenos ĝin sen ceremonio kaj hakos ĝin.
  Ses militistoj kaj militistoj forte trafis. Kaj distranĉas la malamikon kaj ĵetas nudajn piedojn.
  Oleg Rybachenko, faligante la ĉinojn, kantis:
  - Stelbatalanto, via korno blovas vane -
  Via lando estas malproksime en dubinda gloro...
  La flamo de batalo tremas inter la linioj -
  En unuflanka ludo sen reguloj!
  Kaj alia bumerango flugas kun la nudaj piedoj de la knabo, kiuj tranĉis la gorĝojn de deko da ĉinoj.
  La knabo, kiel ni vidas, estas batalanto.
  Kaj Margarita ankaŭ estas en batalo. Kaj tiel funkcias ŝiaj nudaj piedoj. Ŝi ekstermas malamikojn sendube ege mojosa.
  Kaj ŝiaj glavoj estas kiel ekzekutistoj.
  La militisto grincas:
  - Estu gloro!
  Nataŝa ankaŭ pafas kun siaj nudaj piedoj, kaj ĵetas la mortigan. Kaj samtempe li aktive tranĉas per glavoj.
  Bipoj samtempe:
  - Mia akompanantaro estas ŝtata ŝipanaro!
  Venonta en la batalo estas Zoya. Ankaŭ diablo de la plej alta nivelo de neniigo. Kiel teni papilion per glavoj. Kaj tiam li prenos kaj ĵetos frapajn elementojn kun nudaj piedoj.
  Post kio ĝi pasas:
  - La armeo ĝojas - antaŭeniras!
  Kaj tuta vico da bevelitaj ĉinoj falas.
  La knabino kantas al si:
  - Zoja amas mortigi! Ha, tiu Zoja!
  Kaj jen Aŭrora en rapida ofensivo. Aŭ pli ĝuste agresema defendo. Kaj helpe de nudaj piedoj batas malamikojn.
  Kaj samtempe ĝi grincas. Kaj kiam ŝiaj sabroj trapasos kiel klingoj de kultivisto, tiam tri dekduoj da ĉinoj estos disŝiritaj!
  Kaj Aŭrora krias:
  - Harmoniaj akordoj, la flago de Rusio estas tre fiera!
  Kaj nun ŝia nuda kalkano konvenos al la ĉina generalo en la mentono. Li prenos kaj falos.
  Zoya estas agresema en batalo. Li tranĉas siajn malamikojn, kaj kriegas:
  - Ni dubos kaj mortigos ĉiujn!
  Kaj el nudaj piedoj flugas tiaj ponardoj.
  Svetlana ankaŭ ne lasas neniun. Kaj detruas malamikojn, kvazaŭ falĉilo tranĉas herbon. La ĉinoj fiaskas.
  La knabino krias:
  - Freneza Nadlo! Foriru el la korto!
  
  BOKSO KAJ LA MOLETA POLITIKO DE LA RINGO
  Sergej Lyakhovich venkis en boksmatĉo kontraŭ Sherron de Beers. Li frapis lin sur la okulvitrojn, kaj ne maltrafis la knokaŭtan baton.
  Kaj li faris sian unuan titoldefendon.
  Tio kaŭzis kelkajn ŝanĝojn en la totala batalhoraro. Anstataŭ deviga defendo kontraŭ Chagaev, Nikolai Valuev kaj Sergej Lyakhovich decidis unue batali por unuigi la pezegulo-titolojn.
  Ĉi tiu batalo estus vere interesa. Sergej Ljaĥoviĉ havas nur unu malvenkon, Nikolaj Valuev havas kvardek ses venkojn sinsekve. Kaj li estas la klara favorato.
  Kaj la premiofondaĵo por ĉi tiu batalo por ambaŭ boksistoj estas rekorda dek milionoj da dolaroj por du.
  La batalo okazis en Usono ... Ve, la publiko estis seniluziigita. Sergei Lyakhovich lezis sian dekstran manon kaj perdis ĉiujn dek du raŭndojn je punktoj. Sed Nikolao Valuev ankaŭ ne brilis. Kaj li ne povis sendi sian kontraŭulon nek al knokaŭto nek eĉ al knokaŭto.
  Sed li kunigis la titolojn kaj sukcesis gajni la kvardek-sepan venkon sinsekve.
  La batalo kun Chagaev estis postdatigita. Tiam Chagaev disvolvis inflamon kaj Valuev batalis kun alia, ne tro konata kontraŭulo. Kaj ne tro konvinke venkis lin per punktoj. Kaj tiam la batalo kun sultano Ibragimov. La batalo montriĝis tre konkurenciva. Multaj eĉ kredis, ke sultano Ibragimov gajnis ĝin. Per aparta decido, la juĝistoj tamen donis la venkon al Valuev. Kaj li ligis kun Rocky Marchiali en la nombro da venkoj en vico - kvardek naŭ.
  Tiam la deviga defendo kontraŭ Ruslan Chagaev... Sed denove la batalo trafis. Kaj denove Ruslan Chagaev kun vundo kaj ekster la ludo.
  La rusa giganto okazigis sian kvindekan datrevenan batalon (krom se, kompreneble, oni kalkulas la fakton, ke unu batalo de Valuev estis deklarita nevalida!) kontraŭ Ruiz. Ĝi estis revanĉo. En la unua, Valuev ne venkis konvinke per dividita decido. Kaj tiam la dua batal-revanĉo.
  Multaj pensis, ke Nikolao Valuev plibonigos lian rezulton. Kaj kio estus bonega ... Sed denove, la rusa giganto ne aspektas la plej bona, kaj gajnas tre polemikan venkon pri punktoj, kaj denove per aparta decido de la juĝistoj.
  Tiam alia batalo kun Holyfield. Ĉi tiu batalanto estas vera legendo. Sed li jam havas kvardek ses jarojn, kaj neniu kredas je liaj ŝancoj. Kaj Nikolao Valuev havas kvindek venkojn en vico kaj eĉ ne unu malvenkon. Li rompis la rekordon de Rocky Marchiali kaj tenas du pezego-ĉampioneczonojn.
  Denove la batalo ... Kaj denove Nikolao Valuev apenaŭ devigis venkon je punktoj.
  Kaj ankaŭ per aparta decido de la juĝistoj. Sed li plibonigis sian rekordon, kvindek unu venkoj en vico! Vi konsentos, ke ĉi tio estas tre mojosa.
  Kaj ĉi tie ankaŭ estas libervola defendo kontraŭ David Haye. Nikolai Valuev ne havis eĉ unu malvenkon ekde 1993. Jen li denove estas en batalo...
  Denove duelo, kie Nikolao la sledmartelo ne brilas kaj estas pli malalta ol la malamiko en rapideco.
  Sed ĝi tenas bonege. Montras rezistecon. Kaj kiel rezulto, la juĝistoj denove donas al Nikolao Valuev la venkon, apartajn decidojn. Kaj kompreneble tre polemika...
  Sed la rekordo de Rocky Marchil estis ĝisdatigita. Kvindek du venkoj en vico.
  Kaj nova kontraŭulo estas planita: Vitali Klitschko, kiu volas ricevi du zonojn samtempe en unuiĝobatalo.
  Sed intertraktadoj baldaŭ haltis. Vitali Klitschko batalis kun Sosnovsky.
  Kaj Nikolao Valuev batalis kun Morek, forta boksisto, sed multfoje batita.
  Kaj ĉi tiu venko de Nikolao Valuev, jam la kvindek-tria sinsekve, montriĝis nekonvinka kaj denove sen frapado kaj punktoj, per aparta decido de la juĝistoj.
  Tamen, la rekordo estis ĝisdatigita. Kaj Nikolaj Valuev ne konas malvenkon dum dek ses jaroj - rekordo por pezegulo. Kaj kvindek tri venkoj en vico - rekordo inter ĉiuj pezokategorioj.
  Kaj la batalo kun Vitali Klitschko kaj unuiĝo de titoloj ne okazis.
  Nikolai Valuev trovis benignan tumoron en sia kapo kaj li estis devigita fini sian boksookarieron.
  David Haye kaj Wladimir Klitschko batalis por siaj zonoj. Kaj Klitschko Jr venkis.
  Sed Nicholas II, kiel boksisto, kiu formale rompis la rekordon de Rocky Marchiali, kaj kiu posedas du zonojn, kaj neniam estis batita, estis jam en konsiderinda gloro.
  Kaj anstataŭ Unueca Rusio, Nikolao Valuev decidis krei sian propran partion. Li nomis ĝin "La Granda Salto". Kaj li sukcesis sensacie eniri la Ŝtatan Dumaon en 2011. Kaj tiam li partoprenis en la prezidant-elektoj en 2012. Kaj denove sensacio, dua loko, kaj eliro al la dua raŭndo kontraŭ Vladimir Putin.
  Malbone! Nikolao Valuev fariĝis nova, hela, politika stelo. Homoj enuiĝis pri la maljunaj, politikaj prostituitinoj, kaj li iris por nova politikisto kaj boksisto.
  Vladimir Putin tamen povis venki Nikolai Valuev en la dua raŭndo, sed lia avantaĝo montriĝis sufiĉe malgranda.
  Sed la komunistoj, pro la fiasko de Zjuganov, havis puĉon kaj Sergej Udaltsov iĝis la nova prezidanto de la Komunista Partio.
  Ĉi tiu juna kaj energia viro faris veran ŝtormon kontraŭ Vladimir Putin. Kaj la ekscito estis tre serioza. Amasaj kolizioj kun la polico. La uzo de kluboj. Batadoj kaj eĉ viktimoj inter la arestitoj.
  Do la Soĉi-olimpikoj estis nuligitaj. Tiam la Maidan okazis en Ukrainio. Janukoviĉ estis faligita. Putin, en kondiĉoj de interna malstabileco, ne komencis kapti Krimeon. Kaj ne estis milito en Donbaso.
  Ukrainio, gvidata de Poroŝenko, pliiĝis.
  Vitali Klitschko, kiu interrompis sian karieron en boksado, decidis reveni.
  Kaj nun li sukcesis bati Stevensonon. Kaj iĝu la pezego-ĉampiono por la kvara fojo, ripetante la rekordon de Hollyfield. Tiam Vitali faris alian defendon kontraŭ Criss Areola. Tia batalo estas venĝo kaj denove batis la kontraŭulon.
  Sed tiam, pro la laborŝarĝo de la urbestro de Kievo, li estis devigita ĉesigi sian gloran karieron.
  Wladimir Klitschko, kvankam ne tute konvinka, povis defendi sian titolon kontraŭ Tyson Fury. Kaj tiam li elbatis sian samlandanon Glazkov. Kaj tiam li ankaŭ tenis defendon kontraŭ Brian. Kaj rompis la rekordon de Joe Louis por la plej multaj ĉampionecvenkoj.
  Sed estas unu plia zono. Gajnite fare de Denotay Wyder. Ĉi tiu boksisto estas unika - lia tuta kariero konsistas nur el knokaŭtoj. Eĉ kvardek knokaŭtoj en vico - tio estas bonega! Kaj Wladimir Klitschko jam havas kvardek-unu jarojn. Kaj kompreneble tiu ĉi unuigduelo vekis grandegan intereson.
  Kaj por la unua fojo ekde la batalo kun Petro, Wladimir Klitschko ne estas la nediskutebla favorato.
  Sed jen la batalo kun Denoteo. Knockdown interŝanĝo. Kaj tamen la venko finfine, eĉ se per aparta decido de la juĝistoj, Wladimir Klitschko.
  Do Wladimir Klitschko unuafoje en la peza divido unuigis ĉiujn kvar ĉefajn zonojn. Kaj ĉi tio estas unika atingo...
  Wladimir Klitschko havis alian revanĉon kun Wyder, ĉi-foje li povis bati lin kaj montri, ke aĝo ne estas malhelpo al sportoj. Parker ankaŭ venkis.
  Sed tiam, en la aŭtuno de 2018, en la aĝo de kvardek du jaroj, li perdis kontraŭ Anthony Joshua en drama duelo.
  Estis superbatalo... Wladimir Klitschko ne perdis de pli ol dek kvar jaroj, sed Anthony tamen sukcesis preni ĝin kaj gajni ĉiujn kvar zonojn.
  La sola konsolo de Vladimir Kliĉkov estas, ke lia samnomulo Vladimir Putin ankaŭ perdis la elektojn de 2018. Krome, venkis ne Nikolao Valuev, por kiu la modo jam pasis, sed la komunisto - Sergey Udaltsov.
  La kialo de la malvenko estis ke pro la falo de petrolo kaj gaso prezoj, la ekonomia situacio de Rusio plimalboniĝis. Kaj la efiko de la okupado de Krimeo ne povis funkcii. Do ĉio estis malsama. La komunistoj revenis. Kaj denove super Kremlo la Ruĝa flago.
  Wladimir Klitschko tamen rekomencis sian karieron. Ne estis koronavirus en la mondo, kaj en 2020 la granda boksisto povis venki Ruiz Jr. kaj fariĝi mondĉampiono denove. Tiam li defendis sian titolon de Ruiz Jr. Sed la revanĉo denove estis por Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, kiu rompis multajn rekordojn, anoncis sian emeritiĝon denove.
  Kvankam li sukcesis starigi alian rekordon - fariĝi la plej maljuna absoluta mondĉampiono.
  Kaj ĉi tio ankaŭ estas grandega atingo.
  Tiam Vitali Klitschko havis ekspozician batalon kun Hollyfield.
  La mondo iris sian propran vojon.
  Oleksandr Usyk iĝis la nova senkontesta pezego-ĉampiono de la mondo kun sensacia venko super Anthony Joshua. Kaj tiam li defendis la titolon kontraŭ li.
  Sed Wladimir Klitschko neatendite revenis en la aŭtuno de 2022. Kaj li batalis kun Usyk, pro alia rekordo.
  Kaj ĉi tiu batalo venkis ĉiujn antaŭajn atingojn en dramo kaj fluo.
  Kaj Wladimir Klitschko denove sensacie venkis. Kaj denove ekposedis ĉiujn zonojn. Kaj la kvaran fojon li fariĝis la mondĉampiono.
  Vere en boksado, heroeco ne havas aĝon.
  La vivo daŭras kiel kutime, sed veraj herooj neniam maljuniĝas!
  
  HITLER FORMAS DE LA JUDOJ
  KONOTACIO
  Adolf Hitler iluminiĝis kaj ĉesis persekuti la judojn. En respondo, la aliancanoj finis nedifinitan armisticon kun la Tria Reich. Kaj nun Sovetunio devas batali sur unu fronto, kaj la fortoj estas tre malegalecaj.
  . ĈAPITRO #1
  Ekzemple, mondo en kiu Usono proponis al Hitler interkonsenton en marto 1943: li ĉesigas la persekutadon de la judoj, kontraŭe la aliancanoj deklaras nedifinitan paŭzon. La Fuhrer, perdante la batalon por Afriko, kaj estante venkita ĉe Stalingrado, estas devigita konsenti. Nu, Usono havas propran kalkulon - lasu kaj diktatoroj kaj totalismaj landoj neniigi unu la alian. Kaj tiam Sovetunio iel tro decide progresas.
  Rigardu reen en Eŭropo antaŭ ol Usono aperos. Britio estas nature sen Ameriko, oni ne volas batali. Kaj krome ankaŭ Churchill timas la alvenon de la Ruĝuloj en Eŭropon.
  Resume, ni konsentis. Hitler ĉesis persekuti kaj ekstermi judojn, kaj la aliancanoj ĉesis ĉian bombadon kaj bataladon ekde la 1-a de aprilo. Sed tio ne estas ĉio, kompreneble. Sekve, ili komencis vendi ion al la nazioj. Kaj Sovetunio nun ne ricevis senpagan helpon, sed povis aĉeti nur por oro.
  Okazis kompleta paŭzo en la Okcidento. En la oriento, la milito estis plejparte en la aero. Ankaŭ surtere, dum paŭzo. La germanoj preparis ofensivon sur la Kursk Ardeno, la Ruĝa Armeo staris sur la defensivo kaj fosis en la grundo.
  Sed la paŭzo en la okcidento ŝanĝis ion. Unue, la germanoj iĝis multe pli fortaj en la aero, preskaŭ duono de iliaj aviadiloj antaŭe estis distrita fare de la Okcidento.
  Due, Hitler ne plu tiom hastis ataki. Li vere volis ke la Tigro-2, la Leono, kaj precipe la Muso estu provitaj en batalo.
  "Tigro" -2 komencis eniri amasproduktadon antaŭ iu ajn alia reen en majo. Sed ĝi havis pli malpezan, malpli protektitan Porsche-gvattureton. "Maus" nur en junio estis testita, kiu montris kontentigajn rezultojn. Laboro sur la tanko "Leono" rekomencis en nova maniero. Sed necesis refari la aŭton, sub pli potenca motoro de la Maus, kaj plifortigi la kirason de la flankoj. "Maus" kaj "Lion" klare ne daŭrigis kun la ofensivo, kaj "Tiger" -2 ankoraŭ bezonis skiptrejnadon kaj serian deplojon. Krome, kaj la Jagdpanther kaj la haste evoluinta Panther-2 estis lanĉitaj en la serion. La lasta aŭto havis armilaron similan al la Pantero, sed la flanko kaj fronta kiraso estis pli dikaj, kio pliigis la pezon. Sed la "Panteroj" -2 ne sekvis la komencon de la batalo.
  La pacienco de Stalin rompiĝis, kaj la 5-an de aŭgusto 1943, la Ruĝa Armeo mem iris sur la ofensivon.
  Ĉi-foje, la supereco de sovetiaj trupoj en nombro estis malpli ol en reala historio. La germanoj povis retir siajn soldatojn de Afriko, kaj pli da fortoj estis transdonitaj de Eŭropo. Precipe aldonitaj kontraŭaviadilaj kanonoj. Jes, kaj estis pli da tankoj, kaj la totala liberigo de armiloj, sen la bombado de la Aliancanoj, montriĝis pli alta.
  Kaj la defendo estas forta. La germanoj estas precipe fortaj en la sudo, kie Mainstein kaj iliaj ĉefaj fortoj estas. Tie la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri, sed sen sukceso. Ŝiaj atakoj preskaŭ tuj ĉesis. Jes, kaj la germanaj "Tigroj", "Panteroj", "Ferdinandoj" estas tre fortaj en defendo, kaj pli malbonaj en atako.
  Sur la orjola direkto, la germanoj estis iom pli malfortaj. Kaj la Ruĝa Armeo, male, donis la ĉefan baton ĝuste tie. Do pli estis atingita.
  Sed tute egale, la defendo de la germanoj disvolviĝas en inĝenieristiko, tankoj kaj memveturaj pafiloj montriĝas bonege en defendo, kaj kio estas signifa, la rusoj ne havas superecon en la ĉielo. Prefere, kontraŭe, kvankam la Focke-Wulf ne tute pravigis sin, sed la Me-109 de la "G" modifo estas bona laborĉevalo, kaj plej grave estas multaj. Kaj asoj estas sufiĉe fortaj. Nun Huffman fariĝis la nova novstelulo de la Luftwaffe. Jes, kaj la germanoj havas ĝin pli facila kun fuelo, iuj el la naftaj produktoj estas vendataj de Usono kaj Britio. Kaj la aliancanoj ne bombas Rumanion, kaj ankaŭ sintezajn benzinfabrikojn.
  Dum en la aero, ne eblas preni ĝin supren. Vere, la sovetiaj asoj batalas bone kun la Focke-Wulf, precipe ĉar la aŭto montriĝis evidenta difekto - la benzinujoj ne estas plenigitaj per inerta gaso kaj estas pli facile ekbruligi ilin. Vere, la maŝino mem estas sufiĉe potenca kun armiloj kaj, kun la ĝustaj taktikoj, povas esti danĝera. Kaj kiel frontlinia bombisto, ĝi ne estas malbona, ĝi portas duoble pli da bomboj ol la PE-2.
  La Ruĝa Armeo progresis malrapide. La nazioj kroĉiĝis al ĉiu setlejo kaj havis defendon en profundo. Jes, kaj eĉ novaj fortoj estis tiritaj en batalon. Jen paro da "Musoj", partoprenis en la batalo. Sed ankoraŭ, monaton kaj duonon poste, la Ruĝa Armeo ĉirkaŭis Orel, kaj la germanaj trupoj forlasis la urbon. La Orjola kornico estis fortranĉita, sed ĝis nun la sukcesoj de la Ruĝa Armeo estis limigitaj al tio. Espero estis asociita kun vintro. Kiam la batalkapablo de la germanoj falis akre.
  Stalin faris alvokon kaj rimarkis, ke dum la somero la germanoj ne sukcesis kapti eĉ unu colo da sovetia tero, kaj la Ruĝa Armeo rekaptis la Aglon kaj premis la Fritz, kaj en malvarma vetero novaj venkoj atendas nin.
  Efektive, germanaj ekipaĵoj kaj soldatoj batalis pli malfortaj vintre. La Ruĝa Armeo povis trarompi la defendojn de la Fritz en la sudo, kaj avanci al la Dnepro. Sukceso ankaŭ estis atingita en la centro. Proksime de Leningrado, la nazioj ankaŭ estis batitaj en januaro kaj la grandurbo estis liberigita. Vere, printempo venis, kaj la Fritz povis haltigi la Ruĝan Armeon sur la Dnepro.
  La vetero estis malvarma, la belulinoj alvenis ĝuste la dudek-kvinan de decembro. Neĝas kaj la vento blovas buklojn. Kaj ili elektis ne la plej varman lokon por si - ĝuste proksime de Leningrado.
  Al la alveno, la knabinoj en bikinoj donis al si trotadon tra la neĝblovoj. Fakte, veraj arjoj devas montri, ke ili timas neniun, eĉ la plej severan malvarmon. Kune kun ili, ninja knabo alveninta el Japanio, kiun ĉiuj nomis Karas, fuĝis.
  Ĉi tiu infano famiĝis pro partoprenado en specialaj operacioj. Agrablaj orientaj trajtoj, kune kun blondaj haroj hereditaj de nekonata patro, faris la knabon tre bela.
  La knabinoj eĉ faris okulojn al li responde, kvankam Karas, eble, ankoraŭ ne estas paro por ili. Sed la reliefo de la muskolaro, kiel drato, kuras, tiel ke eĉ ĉi tiuj harditaj kaj spertaj tigrinoj ne povas daŭrigi kun ĝi.
  La knabinoj post la akuŝo, ĉe la trejna bazo, tute reakiris sian formon, sed ne ĉiu superhomo ricevas por elteni tian glacian ritmon.
  Stella, kiu, kiel Magda von Singer, sukcesis batali kontraŭ la rusoj, rimarkis:
  - Frosto kaj neĝo estas ilia ĉefa aliancano. Kaj do, nenio estas pli malvarmeta ol la britoj!
  Magda prave rimarkis:
  - Mi ne dirus tion. La rusoj estas multe pli fortaj, kaj iliaj trupoj preskaŭ neniam retiriĝas!
  Stella, farinte kapriolojn dum trotado, ridis kaj rimarkis:
  Sed tio estas pli malforteco ol pluso. Mi tute ne komprenas tiajn metodojn de komando kaj kontrolo de trupoj kiel la kreado de baraj taĉmentoj kaj ekzekutoj de la komandantoj de retiriĝantaj unuoj.
  Gerda, sin turnante sin kurante kaj etendiĝante, konsentis:
  - Kompreneble, bona militisto ne eliros el la bastono. - Jen la blonda knabino tamen estis devigita konfesi, kunpreminte sian koron. - Sed la rusoj bone batalas, se ili jam eltenis du jarojn kaj duonon. Ni ŝatus ilian vivecon!
  Klara malestime snufis.
  - Ni, vi diras?
  Gerda ridis, rimarkante:
  Ni estas la elito! Precipe Marsejlo!
  La plej bona aso de ĉiuj tempoj kaj popoloj, malgraŭ la kategoria malpermeso de Hitler, kiu volis, ke ĉi tiu simbolo de nevenkebleco koncentriĝu ekskluzive al instrua laboro - ja li ankoraŭ estis generalleŭtenanto, tamen eksplodis al la fronto.
  Aŭ pli ĝuste, la Führer kompleze permesis al li reveni se la germanoj sentis malbone ie.
  La nazioj, kompreneble, ĉiaokaze, plifortigis la defendon kaj prepariĝis por la vintro, sed ili forte dubis, ke la rusoj havos la rimedojn por grandskalaj ofendaj agoj.
  Tamen inteligenteco funkciis. Tio estas, informoj pri la baldaŭa ofensivo liberigi Tiĥvin tamen elfluis. Krome, la sovetiaj trupoj komencis potencan artilerian preparon, ĝustatempe por Kristnasko.
  La Katyushas estis draŝita, kaj eĉ paro el la unuaj Andryusha alt-motoraj jetlanĉiloj. Kaj la bruado estis tia, ke la nudpiedaj, duonfrostiĝintaj knabinoj kaptis ĝin.
  Feliĉe, ilia aŭdo estas bonega kaj iliaj okuloj brilas per fajreroj.
  Rigardante unu la alian, la knabinoj venis al la konkludo:
  - Nu, nun ni taŭge batalos!
  Kaj la Ŝinobo-knabo Karas diris:
  - Mia tasko estos eniri Leningradon kaj esplori ĉion tie. Vi estas tro bela por skoltoj!
  Magda malforte klinis siajn okulharojn, respondante:
  - Kaj ankaŭ vi. Kaj se la rusoj ŝajnas strangaj, via akcento?
  Karas logike rimarkis:
  - Kiam oni parolas la rusan tro ĝuste, ĝi multe pli perfidas en vi fremdulon. Ĉiukaze, mi kuris, kaj vi, ĝuste dispremas ilin sur la flanko.
  La knabinoj rapidis al sia tanko. Post ĉio, ili estas testŝipoj. Kaj ili elektis por si, ion novan. Pli precize, eĉ du novulaj tankoj samtempe, kiuj devus esti provitaj ĉe la fronto.
  Nome, "Musteloj", aŭtoj kun du ŝipanoj kaj tre malalta silueto. La plej unuaj modeloj de tankoj de nova generacio, kie la germanoj, fakte, serioze okupiĝis pri kompaktado de la aranĝo. Kaj iuj interesaj scipovoj en administrado. Aparte, la elektra transdono kaj la loko de la rapidumujo muntita en la motoro. Kaj la petrolŝipoj mem efektive kuŝis. Samtempe, la transdono kaj motoro estis metitaj malantaŭe, kaj la knabinoj estis komforte lokitaj sur siaj stomakoj. Kaj iliaj piedoj premis la dentaĵojn kaj butonojn ĉe la dorso, kaj iliaj manoj, male, moviĝis komforte dum la movo. La plej kuŝanta sidloko estas farita laŭmende kaj kopias la formon de iliaj korpoj. Vere, ne ekzistas turo - ĝi montriĝis esti memveturaj pafiloj, kaj tiel malaltaj, ke la ruloj situas ekstere.
  Kompreneble, la kanono ne povas turniĝi, sed ĝi povas rotacii iomete. Nu, la tanko mem fame turniĝas ĉirkaŭ sia akso, kaj tiel kompensas la mankon de gvattureto.
  Magda klarigis al la kunulinoj:
  - Do sen gvattureto, tankoj estas pli malmultekostaj kaj pli malaltaj. Ĉi tie ni povas ĝustigi la altecon, malaltigante ĝis 1,2 metrojn kaj levante ĝis 1,5. Preskaŭ kiel partizanoj, ni rampas en plastunsky maniero.
  Kun pezo de 12 tunoj, la aŭto havis bonegan frontan kirason de 82 milimetroj je angulo de kliniĝo de 40 gradoj de la horizontalo ĉe la supro. La malsupra estas tre malgranda. La flankoj estas protektitaj pli malbone, 60 milimetroj, sed la ruliloj mem ankoraŭ kovras. La 400-ĉevalforta motoro provizas bonegan veturadon. Krome, la loko de la ruloj kaj la pendado ebligas ne nur redukti la silueton, sed ankaŭ, krome, havigas bonegan transterenan kapablon per neĝblovoj.
  Ŝatu aŭ ne, sed pli peza menaĝerio, komencante de la Pantero, multe pli peza kaj mallerta. Kaj sur la neĝblovoj kaj tute ĉerko.
  Gerda, kiu ekloĝis kun sia delonga kunulo Klara, kaj nevole ŝi sentis malkomforton en la malvasta, kompakta kaj oblonga skatolo de la tanko. Kvankam, kompreneble, ni devas omaĝi la fakton, ke la aŭto kun la armilaro T-4 kaj la plej bona kiraso konvenas al la pezo de 12 tunoj. La blonda terminanto rimarkis:
  - La plej komfortaj tankoj estis "Tigro" kaj "Leono". En ĉi tiu aŭto, eĉ ni knabinoj malfacilas turniĝi.
  Klara respondis:
  - Sed protekto. Kiel la lasta "Pantero", kiu nur ekde novembro komencis eniri la trupojn kun 60-milimetra kareno. Vere, la frunto estas fermita pli bone ol la nia kun 120 milimetroj, sed vi ankoraŭ bezonas eniri ĝin. En tia angulo kiel la nia, 85-milimetra kanono rikoltos eĉ kiam pafo plene.
  Gerda gratis sian piedon malantaŭ la orelon, sed tiu ĉi movo ankoraŭ puŝis ŝian ŝtrumpeton kontraŭ la dekliva tegmento, kaj rimarkis:
  - La rusoj, ni estis avertitaj, eble havas tankojn kun kalibro de 122-milimetroj. Inteligenteco ne dormas!
  Klara diris memfide, blovante la vangojn kaj tordante la buŝon pro kolero:
  - Nia inteligenteco, kiel ĉiam, superas. Nur ni estis ŝlositaj en malvasta skatolo.
  La nova motoro de 400 ĉevalfortoj, kiel la instrukcioj diris, povus esti plifortigita por mallonga tempo kun akvo-metalo, aŭ nitrogena miksaĵo. En ĉi tiu kazo, la tanko povus rapidi dum kelkaj minutoj kun rapido de pli ol 100 kilometroj.
  La sovetianoj iris en sukceson, antaŭ tio, kriante ĉiujn tranĉeojn kaj bunkrojn de la nazioj. Sed la nazioj retiris la plej multajn el la soldatoj al la dua kaj tria linioj. Post tio, ili provis renkonti la infanterion kun artileria fajro kaj maŝinpafilrangoj.
  Antaŭe, kompreneble, estis moviĝantaj tankoj. Ĉar la pli potenca T-34-85 ankoraŭ ne eniris amasproduktadon, la pli malgranda kaj pli movebla T-34-76 atakis. Ili, sendepende de perdoj, grimpis sur la tranĉeolinion kaj uzis sian bonegan veturadon en la neĝo.
  Kaj jen la germanaj aŭtoj provas respondi. La T-4 jam estis nuligita, sed pluraj el tiuj tankoj daŭre funkcias. Sufiĉe strange, ili moviĝas pli bone en neĝblovoj ol pli novaj monstroj. Tiuj ankoraŭ devas esti alportitaj por purigi la neĝon kiu ŝtopiĝis inter la vojoj. Estas eĉ amuze, kiel la Fritz boligas akvon en kaldronoj kaj poste verŝas ĝin sur la spurojn, por ke ĉi tiu malnobla krusto foriru.
  Eĉ la plej bona germana tanko "Leono" eĉ suferas kun tiaj ruliloj. Vere, en la plej multaj modifoj, la francoj jam konsideris tion, kaj la maŝino mem kapablas bati tridek kvar. Sed ĉi tio estas nur, relative parolante, tiel simpla.
  Sed kelkaj germanaj tankoj ankoraŭ moviĝis. Sed la cetero, kiel diri... En la supro! Vere, de la "Leono" malvarmetaj petrolŝipoj provas bati la T-34-76 de longa distanco. Oni devas rimarki, ke konsiderante la malfortikecon de la kiraso de la sovetia desegnita gisita gvattureto, bedaŭrinde ekzistas ŝanco trafi.
  La manko de alojaj elementoj estas tiel akra, ke eĉ la 50 mm pafiloj de la Fritz estas danĝeraj. Tamen, sukcesoj de malgranda 37 mm kanono ankaŭ kaŭzas kolapsojn kaj deĵeton de kiraso, aŭ la karenon kun la gvatturetfendetoj.
  La relativa vundebleco de la "tridek kvar" kondukis al la fakto, ke la ideo re-ekipi la "Panterojn" per pli potenca pafilo estis prokrastita ĝis pli bonaj tempoj. Aŭ, pli precize, la plej malbonaj - se IP-oj eniras la serion. Sed ĝis nun la IS-1 ne fariĝis amasa serio. Sed informoj jam estis likitaj al la IS-2-konto. Ĉar multaj generaloj jam komprenis, ke Sovetunio preskaŭ estas kondamnita, kaj ne trovis hontinda perfidi sian patrujon pro mono. Do la nombro de spionoj, inkluzive de la Ĝenerala Stabo, signife kreskis.
  Jen peza modifo de la "Leono" kun 128 mm kanono. Li provas atingi tridek kvar per sia longa piedo. Sed provu eniri.
  Tamen, la sovetiaj petrolŝipoj decidas ataki la Fritz mem. Lasu, eĉ konsiderante la pafrapidecon de la Wehrmacht-pafiloj, tio estas memmortiga.
  Ĉi tie la "Leono" sukcesis forŝiri la turon, kaj kvar amikoj forflugis kiel kolomboj al la alia mondo. Sed aliaj tankoj eĉ pli aktive elĉerpiĝas. Ĉi tie la metiistoj akriĝis iel por akceli dizelmotorojn, ke ili, kvankam por mallonga tempo, sed sen miksaĵoj, akcelas la tankon ĝis 70 kilometroj. Lasu la motoron rompi post tio. Sed ĉi tie venas malesperaj uloj en la atako, kiuj ne havas revenon. Nu, kio? Se alie estas neeble vivi, tiam forgesu pri postvivado.
  Kaj nun, kiel demono el la neĝa mondo, la sovetia tanko, elektante sian plej multekostan viktimon, ramas la pezan kaj mortigan "Leonon". La germana aŭto ĵus ekiris el la hangaro.
  La bato estas forta, la muzelo de la sovetia maŝino estas fleksita. La Leono estas sufiĉe malalta, kaj la karenoj de ambaŭ maŝinoj estas platigitaj. Kaj tiam la germana motoro antaŭe eksplodas. Kaj komenciĝas la fajro, kaj la flugo de la nazioj tra la malsupra luko.
  Ne ĉiuj, kompreneble, sovetiaj tankoj povis trarompi ĝis rama distanco. La iloj de la Fritz funkcias kaj muelas. Sed kiu sukcesos, kiel li trafos!
  Gerda kaj Klara estis iom antaŭ siaj amikoj kaj estis en la limoj kiam sovetiaj aŭtoj jam estis videblaj. Nu, oni povas pafi, sed estas pli bone proksimiĝi. De kvin kilometroj, eĉ la delikata kiraso de tridek kvar malfacilas preni.
  Fiery Clara filozofie rimarkis:
  - Ĉiam tiel estas. Ne povas pafi de malproksime!
  Gerda respondis:
  - Vi povas, se vi estas sufiĉe singarda!
  Sed ĝis nun la situacio ne devigis ilin malfermi fajron de longaj distancoj. Kaj apenaŭ neniu rimarkos ilin, blank-pentrita tanko. Kiel bona estas la aŭto. Neniu kulpigos la ĉasion.
  Kaj jes, la veturo estas glata. Sovetiaj veturiloj ankaŭ ne estas malbonaj, kaj ĉi tie ili jam piratis en la unuan linion de germana defendo kaj trarompas la duan. Kaj la vetero ne flugas, neĝoŝtormo leviĝis, kaj multaj aviadiloj de Wehrmacht estas forigitaj.
  Konsiderante la nombra malforteco de la ruĝa aviado, kaj la akra manko de fuelo, ne povas esti pli bona vetero.
  Lasu la Fritz kaŝiĝi. Jam kelkaj el ili eĉ komencis svingi blankajn ĉifonojn. Hitler estos kaput.
  Gerda pafis de du kilometroj. Principe ĉi tio ankoraŭ ne estas certe malvenko, sed vidante kiom da germanoj la rusoj sukcesis kripligi, tiam kion atendi. Cetere, tridek kvar estas eĉ malpli tenacemaj ol en la komenco de la milito, kaj ili ankoraŭ ne sukcesis disvolvi novajn kuŝejojn. Tiel ke...
  La blonda terminatoro estis tre maltrankvila kiam ŝi tiris la ellasilon de la pafilo. Ŝi jam perdis la kutimon de viva pafado, kvankam ŝi daŭre praktikis en pafejo kaj kampoj dum gravedeco, same kiel la unuaj monatoj de nutrado. Sed ŝajne, estas pli facile batali en bikino kaj nudpiede, vi fariĝas unu kun la aŭto. La ŝelo trafis, kaj misformis la turon. Ne, ĝi ne ekbrulis, sed ĝi tamen devis ĉesi, amiko. Kaj nun alia viktimo.
  Klara flustras:
  - Kiu kutimas batali por venko. Li iros kun ni en la tombon.- Gerda ekpafis, kaj la ruĝhara militisto korektis. "Aŭ pli ĝuste, ni ĉiuj kunportos niajn malamikojn al la tombo.
  Neĝulino la Terminatoro kolere interrompis:
  - Se ne estas inspiro, ne distriĝu per kanto!
  Klara petege demandis:
  - Kantu ĝin mem! Vi estas tiel kapabla.
  Kaj Gerda, pafante, kantis;
  La patrujo kaj la armeo estas du kolonoj,
  Sur kiu la planedo ripozas!
  Ni protektos vin per niaj mamoj,
  Via armeo estas varmigita de ĉiuj homoj!
  
  La nuboj estas malvarmetaj, kaj la varmego brilis,
  La maŝinpafilo frotis la ŝultron de la soldato!
  Por ĉiam patrujo ni estas kun vi,
  Ni fosu tombon por la fiulo!
  
  Jes, foje la vizaĝo de la sorto estas kruela,
  La kuglo strebas trapiki nian koron!
  Li iom retiriĝis, kaj la batalanto mortis,
  Malfermu la pordon de la Sinjoro al la heroo!
  
  En la senfunda ĉielo ni havas pacon,
  Paradizo, benita militisto ne brilas!
  Pacon en la patrujo mi portas kun mi,
  Niaj infanoj gustumos la frukton de venko!
  Kantante, Gerda batis naŭ pliajn tankojn, signife plibonigante sian poentaron.
  Tiam Klara kantis:
  signante stelajn altecojn,
  Altiru al senfinaj distancoj!
  Kaj niaj homoj de la mondo de penso,
  Sonĝo pri fluganta Ikaro!
  
  Miaj okuloj estas fiksitaj sur la ĉielo
  Estas malfacile tuŝi la sferon...
  De la unuaj ŝraŭboj de Arkimedo -
  Rabigis ilin longe kaj tede!
  Tiam la knabino ne povis rezisti kaj komencis montri kaj pafi sin. La sovetiaj petrolŝipoj ne atentis la pafojn, kvankam la memvetura pafilo de Magda ankaŭ aliĝis. Tamen, en neĝoŝtormo oni ne vere povas vidi kie, kion kaj kiel ĝi trafas. Krome, ambaŭ tankoj sidiĝis kaj iĝis preskaŭ nedistingeblaj de la neĝblovoj. Jes, kaj la nova pafilo estis pli nerimarkebla, kaj ĉe la fino estis dampilo kun malpeza elirejo. Ĉi tiu estas la plej insida aŭto rezultita de la Fritz.
  La ĉielo iom plimalboniĝis. Aperis la jeto ME-262, kiu havis tre altan rapidon, kaj estis tre malfacile pafi ĝin. La Focke-Wulf, kaj precipe ĝia modifo TA-152, iĝis pli rapida kaj pli perfekta.
  Kaj aperis la ME-309, tre bona aŭto. Ŝi havas kvar maŝinpafilojn kaj tri 30mm aerkanonojn je alta rapideco de 740 kilometroj hore. Sed ĉi tio ne estas la limo kontraŭ la fono de pli altnivelaj modifoj.
  En la somero, la Ruĝa Armeo provis avanci en la centro, sed estis nekapabla sukcesi. La germanoj povis ĉi-foje malkovri la planon de Stalin. Jes, kaj Dnepro fariĝis fidinda limo de defendo. En bataloj, pli progresinta "Pantero" -3 aperis kun 88-mm kanono kaj motoro de 850 ĉevalforto. Ŝi pruvis esti bonega tanko en defendo, kaj ne malbona en kontraŭatakoj.
  La nombro da faligitaj aviadiloj por la kruco de la kavaliro pliiĝis al cent, tiel ke la germanaj asoj gajnis fame.
  La ofensivo finiĝis en malvenko por la Ruĝa Armeo, kaj la nazioj denove kaptis Smolensk. Vere, vintre la Ruĝa Armeo resendis ĉi tiun urbon. La frontlinio frostiĝis sur la Dnepro.
  La germanoj deplojis la liberigon de reagaviadiloj kaj akiris aersuperecon.
  La kvardek-kvina jaro pasis en poziciaj bataloj. La frontlinio iĝis, kiel en la Unumondo-Milito, neaktiva. La Fritz nun havas tankojn de la "E" serio, kiuj ankoraŭ estas sufiĉe krudaj.
  En 1946, diskaviadiloj komencis esti observitaj ĉe la fronto de la nazioj. Sed ĉi tiuj maŝinoj estas tro multekostaj, kaj sufiĉe vundeblaj, ili diferencis nur en tre alta rapido, kaj la kapablo akiri grandan altecon. Ili estis uzitaj en sciigo kaj bombado de malproksime.
  XE-162 montriĝis malfacile administrebla kaj ne plenumis atendojn. Sed aperis pli altnivela modelo ME-262 "X", kiu montris grandan rapidecon, pli bonan manovreblon kaj enormajn armilojn.
  La nazioj ankoraŭ regis la ĉielon ...
  Ĉi tie Oleg Rybachenko kaptis sin pri tio, ke ĉi tio ne estas fabelo, sed la plej reala universo. Kaj ke iliaj ses devos batali ĉi tie. Ĝuste ĝustatempe por la nova jaro 1947, por rompi la dorson de la nazioj per decida manovro.
  Malgraŭ la neĝo, la Grandiozaj Ses estis preskaŭ nudaj, sed ŝargitaj kun batalmagio.
  Oleg Rybachenko tranĉis per glavoj, tranĉante la naziajn tankojn, poste ĵetis obuson kun nuda infana piedo, ŝirante la Fritz kaj dirante:
  - Gloro al la granda Soveta Patrujo!
  Margarita Korshunova ankaŭ pafis bone celitan eksplodon, fortranĉante la naziojn, kaj tiam tranĉita per glavoj. Post tio, kun nuda piedo, ŝi lanĉis donacon de detruo.
  La knabino kriis:
  - Gloro al komunismo!
  Nataŝa iris sur la ofensivon. Ŝi donis eksplodon de maŝinpafiloj, terenbatante la Fritz. Tiam ŝi tranĉis iliajn tankojn per siaj glavoj. Kaj post la nudaj piedfingroj de la kruroj donis la donacon de neniigo.
  Kaj fine, ŝia mamzono krevis kaj fulmo flugis el ŝiaj skarlataj cicoj.
  Nataŝa grincis:
  - Mi estas la ĉampiono de la universo!
  Zoya pafis de maŝinpafilo. Ŝi fame falĉis la naziojn. Ŝiaj glavoj, plilongiĝantaj, tratranĉis la tankojn. Kaj ŝiaj pli fame nudaj piedoj ĵetis mesaĝojn pri morto.
  Sed ankaŭ ŝia mamzono krevis, kaj inferaj pulsaroj flugis el purpuraj cicoj.
  Zoya tweetis:
  - Gloro al la Patrujo! Gloro!
  Ĉi tie en la atako kaj Aŭgusteno. Tia agresema knabino. Ŝi ĵetis per siaj nudaj piedoj tion, kio alportas morton. Kaj tiam ŝi turnis sin, falĉante la malamikojn, kaj tiam ŝi prizorgis muelejon kun glavoj. Fine, ŝia mamzono ankaŭ krevis, kaj de la rubenaj cicoj flugis mortigaj, ne donante ŝancon por postvivaj malŝarĝoj. Kaj la germanoj havis tre malfacilan tempon. Estis kvazaŭ fajroklubo iris super iliaj kapoj.
  Augustine klakis:
  - Nia plej sankta komunismo!
  Svetlana okazigis akcepton kun glavoj - papilio. Ŝi detranĉis la gvatturetojn de la tankoj. Tiam la knabino prenis kaj sendis multajn maŝinpafilojn. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj sendis detruon kaj neniigon. Kaj tiam la mamzono denove krevis, kaj nun la brulantaj buloj falis sur la naziojn.
  Svetlana kuĝis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo! Malamikoj trempas ĉion en la necesejo!
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, tranĉita per glavoj. Tiam li donis eksplodon de maŝinpafiloj. Post tio, kun nudaj, infanecaj kruroj, li ĵetis murdan donacon de morto, ŝirante la Fritz. Kaj post tio, la terminatorknabo fajfas... Miloj da korvoj ramis germanajn aviadilojn pro timo. Montrante la plej altan aerakrobatikon.
  Margarita Korshunova ankaŭ hakis per siaj glavoj, fortranĉante la turojn de la nazioj. Tiam la knabino donis eksplodon de maŝinpafiloj, kuŝigante la naziojn. Kaj tiam la nudaj fingroj de infanaj piedoj ĵetis tre mortigan donacon de detruo. Kaj ili disŝiris la Fritz.
  Kaj fine, kiel la knabino fajfos... Kaj miloj da frenezaj korvoj frakasos en faŝistajn aviadilojn, igante ilin vrakaĵo kaj cindro.
  Ankaŭ Nataŝa ne malviglas. Kaj li tranĉas per glavoj kaj sendas mortodonon per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tiam, kiam la mamzono krevas, elfluoj de morto el la skarlataj cicoj.
  Kaj ili frapas la naziojn en mortigan ĥaoson ...
  Oleg Rybachenko notis:
  - Jen nia rusa saluto!
  Nataŝa konfirmis:
  - Kaj ni montros la ricevon senpage!
  Zoya ankaŭ tranĉas la naziojn per glavoj. Kaj ne lasu ilin tiri la ellasilon. Kaj la glavoj okazigas papilian ricevon. Kaj la disŝiritaj turoj de la tankoj flugas. Zoya ekkrias:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetos detruan donacon de reala kaj neevitebla detruo.
  Kaj tiam tia ruĝvarma piko elflugos el la framba cico, ke ĝi plene trempos multe da Fritz.
  Sed de la umbiliko ĝi cedos kun fulmo...
  Zoya krias:
  - Unu du tri!
  Aŭgusteno atakis per siaj glavoj, detranĉante la kapojn de la faŝistoj, kaj konfirmis:
  - Viŝu la lokalizilon!
  . ĈAPITRO #2
  Kun nudaj piedoj, la knabino lanĉis alian donacon de neniigo. Disŝiris la faŝistojn. Kaj tiam rubenaj cicoj venkiĝis al la pulsaro disŝirante la maŝinon.
  Kaj kiel ŝia umbiliko kraĉas fulmon, kiu mortigas la naziojn. Kaj kapabla rosti tutan batalionon.
  Kaj jen Svetlana Fritz draŝas, kaj agas kiel vera batalroboto. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas alian parton de detruo.
  Kaj purpuraj cicoj elĵetas fluon de magia plasmo kaj cunamo. Kio estas eĉ pli ol mortiga.
  Kaj kiel alie kaj la umbiliko sur la naziaj armeoj prenos kaj mortigas unikan ĵeton.
  Svetlana muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Ĉi tio estas mia bonega sukceso!
  Oleg Rybachenko ridetas. Ekzemple, la germana malpeza tanko E-25. Pezante dudek ses tunojn, ĝi enkarnigas la armilaron kaj kirasan dikecon de la Pantero. En totalo, la germanoj metis la motoron kaj dissendon kune kaj trans la tankkarenon. La alteco de la "Pantero" estis preskaŭ duonigita. Kaj preskaŭ duobligis la pezon. Kaj la protekto eĉ fariĝis eĉ pli bona, pro la pli granda deklivo de la kiraso.
  Ĉi tio, kompreneble, eble ne plaĉas al vi. Kun la plej nova motoro de naŭcent ĉevalfortoj, la germana aŭto estas tre movebla.
  Ĝi simple flugetas rapide.
  La knabo denove fajfas. La korvoj estas kaptitaj en ondo kaj havas koratakon kaj falas sur la kapojn de la nazioj. Kaj kuŝis la kontraŭuloj.
  Sed tiam sonas la ordo, kaj la grandiozaj ses, fulmantaj nudpiedaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj, forlasas la sovetiajn poziciojn.
  Kaj tuj la germanoj iras al la ofensivo. Kaj ili trarompas la defendojn, kojnante en sovetiajn poziciojn, denove ĉirkaŭante Smolenskon. Kaj ĉi tio estas serioza aserto.
  En kaptiteco estis du pioniroj de dek tri jaroj Petka kaj Sashka. La nazioj deŝiris siajn vestojn de la knaboj kaj pelis ilin tra la neĝo en sia pantaloneto. Sur la neĝblovoj estis nudaj piedsignoj de la nudaj piedoj de la kaptitaj infanoj. Pioniroj estis veturitaj nokte dum duonhoro. Estis februaro kaj ankoraŭ malvarme. Poste oni kondukis ilin preskaŭ nudaj al la kabano por varmiĝi dum kvin ĝis dek minutoj, kaj poste denove en la malvarmon.
  La knaboj multe suferis kaj estis ruĝhaŭtaj kiel kankroj. Nenion atinginte, la nazioj edukis ilin sur la rako. Kaj sub la nudaj, infanaj piedoj ekbrulis fajroj.
  Tiel ili fikis. Petka kaj Saŝa, ne povante elteni la turmenton, ekkriis. Sed ankoraŭ nenion difinitan diris la ekzekutistoj. Kvankam ili tranĉis la pionirojn per pikdrato.
  La germanoj ankaŭ turmentis komsomolajn virinojn, devigante ilin piediri nudpiede kaj en pantaloneto nur en la neĝo.
  La germanoj havis tre enormajn tankojn de la "E" serio kaj ili ne povus esti facile traktitaj. Precipe la E-75, kiu estis perfekte protektita de ĉiuj anguloj, sed samtempe sufiĉe movebla.
  Ŝajnis, kian damaĝon povus kaŭzi du aŭtoj de nur dek du tunoj ĉiu? Tamen, en ĉi tiu kazo, dungitaro decidas ĉion. La knabinoj preskaŭ ne maltrafis, kvankam ne ĉiuj sukcesoj montriĝis mortigaj. Trioble la dekliva kiraso de la tridek kvaroble rikoltis, kaj ĉirkaŭ dekduo da pafoj kaŭzis diversajn damaĝojn, sed tian facile ripareblan sur la kampo. Sed ĉirkaŭ kvindek, de malbonkvalita kiraso de sovetiaj veturiloj, grave suferis.
  Ekzemple, la tridek kvar de la komandanto komencis ŝiri kiam la municio detonaciis. La turo estis ĵetita malproksimen, kaj la muzelo fariĝis stirilo. Ankaŭ homoj mortis.
  La sovetiaj petrolŝipoj malfrue ekkomprenis, kiu pikis ilin kaj provis rebati atakon.
  Tigro-knabinoj estas tre plenplenaj, sed la municioŝarĝo de 82 obusoj estas sufiĉe komparebla al la Pantero. Kvankam la municio ripozas sur la nazo, kaj la knabinoj senŝeligas siajn kubutojn ĉirkaŭ ili. Sed ankoraŭ estas io por pafi, kaj kiam oni alproksimiĝas, estas pli facile bati la rusojn.
  Gerda tre rapide krucas sin kaj, sendante alian tankon por peceto, flustras:
  - Dio pardonu min! Ĉi tiuj estas kuraĝaj homoj, sed unu el iliaj komandantoj estas plene freneza!
  Klara rimarkis, histerie flustrinte:
  - Se ili venos sur ni, tiam la fino!
  Efektive, la tridek kvar ekpafis en la movo, volvitaj en fumo, tremante pro la skuado. Kompreneble, iliaj sukcesoj estas maloftaj, la pafoj estas malprecizaj, sed la tanko zumas.
  La frunto estas ankoraŭ perfekte protektita kaj la kiraso, kion ajn oni diru, estas altkvalita, cementita. Kaj ĉi tio signifas, ke la surfaco de pliigita malmoleco donas bonegan, same kiel kuniklo saltas, resalton.
  Sed tute egale, ĝi estas muta interne, ĝi estas la sama kiel grimpi en tamburon kaj ili batos ĝin per pezaj bastonoj.
  Vere, la kabano tre varmiĝis pro la trafoj, sed kiam oni estas en bikino, estas eĉ agrable post plonĝado en la neĝblovoj. Sed estas multe pli malagrable, ke sovetia obuso trafis la dekstran antaŭtukon de la vojo. Ĉi tio estas por la veturado de la aŭto, kiel levstango sub la okulo. Kvankam, konsiderante ke la rulpremiloj ne estas ŝako, sed aparta ĉaro, la tanko ankoraŭ povas moviĝi. Turnu vin kaj foriru. Ĉi tio devus esti farita pli frue. Kaj do, la protekto de la postaĵo estas pli malforta. Kaj la angulo de deklivo estas pli malgranda. Se ĝi trafas, ĝi povas trarompi. Rusaj pafiloj ne estas tiom malfortaj.
  Gerda flustris, denove liberigante la donacon de la infero el la duonaŭtomata kanono:
  - Sed Pasaran!
  Kvankam tiu ĉi vorto, pli precize, la devizo de la hispanaj komunistoj, por la germanaj tigromilitistoj ne aspektas tute taŭga. Post ĉio, la nazioj batalis ĉe la flanko de Franco. Kvankam, finfine, kelkfoje soldatoj volonte adoptas aliulajn lertaĵojn.
  Pafante, Klara iomete turnis la memveturan pafilon Laska, rompi la ĝustan rulilon per ĵetaĵo kreis problemon por ili ĉi-rilate.
  Sovetiaj tankoj ne kuregis tiel rapide tra neĝblovoj kiel laŭ la ŝoseo, sed tamen iliaj rapidaj saltoj malhelpis la vidon, kaj estis rapidaj.
  Ĉi tie la ŝeloj estas efektive verŝitaj en punktoblanka gamo.
  Kaj Gerda pafas tre rapide, trempita de ŝvito. dekliva kiraso
  resaltas sur la frunto, sed se ili trafos ilin plene sur la flankoj...
  Klara kriis:
  - Kaj eĉ se mi falos en la profundon de la infero - mi ne revenos al la lulilo!
  La knabinoj pafas ĝis la fino, sed la konkoj rapidas de la flankoj kaj trapikas, rompante la rulpremilojn. La kiraso krevas kaj la aŭto ekbrulas.
  Gerda decidas:
  - Ni subfosas aŭtojn kaj foriras!
  Klara ekkrias kun angoro:
  - Ĉu vi volas ĉesi feron?
  Gerda decideme diras:
  - Estas aferoj pli gravaj ol metalo, ekzemple kadroj!
  Clara deŝiras malgrandan filmkameraon kaj krias:
  - Sed niaj heroaĵoj estos registritaj por ĉiam!
  Per siaj nudaj fingroj, Gerda turnis la levilon, kiu ekigis la eksplodaĵon, kapablan frakasi la eksperimentan tankon al la bazoj. La tigrina knabino tre bedaŭris detrui tian artaĵon, sed kion vi povas fari, se alie la sovetiaj militistoj, al kiuj oni ne povas nei kuraĝon, kaptos unikajn teknologiojn.
  Do ili krevigis la Laska kaj plonĝis en la neĝblovon por savi siajn unikajn vivojn.
  Magda von Singer kaj Stella ankaŭ ne volis retiriĝi, kaj ilia aŭto estis disŝirita per precizaj konkoj. Tia estas la sorto - la senkompata Palaso de ia milito. Kiam vi devas retiriĝi, lasante vian koron. Sed la knabinoj batalis lerte, kaj sukcesis eluzi preskaŭ la tutan munician ŝarĝon. Sed nun ili devis tuneli kiel serpentoj en neĝblovon kaj tie provi eksidi de la neforgeseblaj sovetiaj pafiloj.
  Kiam vi estas ŝvita kaj en bikino, tiam grimpi en la profundon de la neĝo ne estas la plej agrabla ideo. Sed kiom ofte en nia mondo vi faras tion, kio plaĉas al vi. Ĉiukaze, ekzemple, la fajro serioze havis tempon, pafante ĝis la fino de Stella, por bruligi la plandojn de ŝiaj piedoj. Sed la knabino el tio eĉ pli koleriĝis kaj kriis:
  - Honoro kaj kuraĝo laŭ pezo ne estas vendataj!
  Magda, kiu ankaŭ estis bruligita, eĉ ŝia sunbrunigita haŭto estis kovrita de veziketoj, ekkriis:
  - Fajro estas varmo, ne fajro!
  Sovetiaj tankoj tamen faciligis la taskon. En kolerego, ili pafis la forlasitajn "Mustelojn" sen iu kompato, metante multajn dekduojn da konkoj en la rompitan metalon. Samtempe parto de la petrolŝipoj kliniĝis el la lukoj kaj, kiel kaskado de akvofalo, la flugiloj de la germanaj aŭtoj mem kaj tiuj, kiuj veturis obscenan lingvon.
  Magda grimacis, rimarkante:
  - Ili, la bolŝevikoj, kompreneble, estas kuraĝaj, sed ege nekulturitaj!
  Stella, kraĉante neĝon en ŝian buŝon, neatendite montris severan justecon:
  - Ĉu vi pensas, ke niaj militistoj estas pli bonaj?
  Magda ŝerce rimarkis:
  - Kompreneble, estas pli bone se ni venkas. Kaŭkazo jam estas nia, pli al Moskvo estas nur kelkcent kilometroj. - Kaj la mielblondulino severe nudigis siajn longajn dentegojn. - Aŭ ĉu vi volas fari paroladojn de perfido?
  Stella, kiu jam sufiĉe vidis ĉion kaj ĉiujn, nur levis per la piedo fontanon da neĝa polvo kaj ridis, rimarkante:
  - Kelkfoje silento estas la plej terura speco de perfido.
  Nokto, neĝoŝtormo kaj neĝblovoj donis al la kvar knabinoj bonan ŝancon por pluvivi. Cetere, al la malamiko ne venis en la kapon kombi la neĝon kaj serĉi nudkrurajn diablojn en la neĝblovoj. Do la militistoj, entombigitaj en neĝblovo, eksidis, kaj la sovetiaj tankoj pluiris, evoluigante sukceson. Kvankam pli ol cent aŭtoj estis lasitaj ĉirkaŭe rompitaj, misformitaj kiel rezulto de la agoj de la tigroknabinoj.
  Ĝenerale, la sovetiaj trupoj atingis iom da sukceso en la unuaj tagoj kaj sukcesis rimarkeble penetri la malamikajn formaciojn.
  La duplikata demiurgo specife emfazis al Peter Degtyarev:
  - Nu, en ĉi tiu kazo, ni ludas la ludon honeste, kaj eventoj disvolviĝas kiel ili devus disvolvi.
  La Kolonelo Inĝeniero skeptike rimarkis:
  - Ve... Ĉi tio estas nur taktika sukceso.
  Efektive, tuj kiam la vetero permesis, multenombraj faŝismaj vulturoj ensaltis. La domineco de la Fritz en la aero estis vere malforta ligo por la Ruĝa Armeo. La nazioj nun povis estingi la sovetian ofensivon per masivaj aviadilatakoj. Kaj ili havis preskaŭ nenion kontraŭon.
  Sed la heroa Ruĝa Armeo ankoraŭ daŭre venkis en tiaj severaj kondiĉoj.
  La Fritz retiriĝis al Tikhvin mem kaj provis akiri piedtenejon en la grandurbo. Nature, domoj kaj loĝkvartaloj, en si mem, estas jam sufiĉe serioza defendo kontraŭ la progresantaj sovetiaj trupoj.
  La kuraĝaj kvar el la tigroknabinoj sukcesis retiriĝi al Tiĥvin. Sed ili devis preni mitraletojn por defendi la urbon. Kaj por petrolŝipoj, ĉi tio ne estas la plej agrabla ŝatokupo.
  Klara, kontraŭpafante de la antaŭeniranta infanterio, sendante alian ruĝan soldaton al la venonta mondo, esprimis sin:
  - Ĉu ni ne estas monstroj? Kaj ni volas akiri trezoron!
  Tikhvin ricevis gravan difekton dum la kapto de la grandurbo fare de la germanoj.
  Nun la Fritz selis la barikadojn kaj atendis konstrui nepenetreblan defendlinion.
  Gerda pafis per unuopaj pafoj - necesis savi la kartoĉojn. La sovetiaj trupoj perdis tro multajn tankojn, kaj tial la infanterio atakis.
  Kompreneble, ne estis sufiĉe da kirasaj trupveturiloj de sovetiaj modeloj. Tial, ili perladis la soldatojn por buĉado. Kaj ilin renkontis mitraloj kaj mitraloj. La kvar bone pafis kaj lerte kaŝis sin en la barikadoj.
  Gerda kuŝigis alian sovetian soldaton kaj kantis:
  - Ni devas plenumi heroaĵon de armiloj - alie ne havos sencon vivi!
  La batalo furiozis tra la urbo. Kaj bomboj jam pluvis malsupren de supre, des pli ĉar la vetero videble pliboniĝis, kaj la Fritz ekiris.
  Gerda, furioza, ĵetis sian ponardon per siaj graciaj nudaj fingroj kaj kriis:
  - Nia batalo estos venka, alie ne eblas!
  Clara, pafante ne pli malbone, aldonis responde:
  - Unu venko, sed granda!
  Gerda, fortranĉante plurajn batalantojn en mallonga eksplodo, aldonis:
  Sed malvenko neniam estas malgranda!
  Sovetiaj memveturaj pafiloj pafis al Tiĥvin, batalartilerio kaj sieĝa artilerio iom poste tiris supren. Fritz fortigis la defendon kaj aerpremon. Sovetiaj trupoj tiris supren novajn aviadilojn.
  La apero de la legenda Marsejlo draste ŝanĝis la potenc-ekvilibron.
  La granda aso flugis la ME-309, tre potenca armilo laŭ armilaro. Kaj laŭvorte forbalais ĉiujn sur sia vojo. Eĉ en la sovetia armeo, ili specife avertis, ke tia monstro aperis en la aero.
  Marcel mem neniel konsideris sin malbono, des malpli kruela homo. Li kredis ke, batalante la Ruĝan Armeon, li nur plenumas sian sanktan devon al la Patrujo. Krome, multaj faktoj pri la abomenaĵoj de la nazioj ne estis konataj al li. Jes, kaj tro multe estis atribuita al la milito.
  Sed jen la unua, post la reveno, superazenbatalo. Flugantaj sovetiaj bombaviadiloj, atakaviadiloj kaj batalantoj. Ili klare volas doni furiozan batalon al la teraj unuoj de la Germana Armeo. Sed Marcel vidas ĉion ĉi kaj malfermas fajron de distanco de kvin aŭ ses kilometroj, kaj eĉ fajfas tra la nazo.
  Sovetiaj aŭtoj kaj kuraĝaj asoj ankoraŭ ne vere vidis la malamikon, ĉar iliaj aviadiloj komencis eksplodi, kaj iliaj flugiloj diseriĝis. Marsejlo pafis sen celi, sed intuicie. Li ŝajnis scii anticipe kien ĉiu piloto flugos kaj direktus sian flugilhavan monstron. Do montriĝis, ke junulo kun infana vizaĝo forbalas la flugilhavan flotemon.
  La nova jaro, kvankam frosta, montriĝis varma. Sovetiaj trupoj, malespere kaj obstine atakante, provis preni Tiĥvin. Fritz obstine defendis sin, penante resti en la urbo, kie kuŝis la arterio, nutrante nepenetreblan Leningradon. Krome temis pri la prestiĝo de la germanaj trupoj, kiuj malfacilas kaj hontas rezigni pri grandaj urboj.
  La vetero, bedaŭrinde, pliboniĝis, kaj multaj malamikbombistoj, precipe la masiva Yu-288, pikis la poziciojn de la sovetiaj trupoj kaj bombis komunikadojn.
  La sovetiaj aviadiloj Yak-9 kaj Lagg-5 estis multe pli malsuperaj al la malamiko laŭ armilaro kaj rapideco. Aparte, ME-309, kiel drako, batis senfortajn sovetiajn veturilojn. Krome, la germanoj evoluigis la duoblan flugilan taktikon, kiu ebligis efike uzi sian nombran avantaĝon kaj reduktis kelkajn el la manovraj problemoj de la tenacaj, peze armitaj, sed pezaj germanaj veturiloj de la plej novaj Focke kaj ME. Krome, jeto ME-262s komencis aperi sur la frontoj, kvankam ĉi tiu maŝino ankoraŭ ne estas tute teknike fidinda, same kiel pli malpeza, pli manovra kaj pli malmultekosta modifo de la HE-162. Ĉi-lasta maŝino estis pli facile fabrikebla kaj teknike pli fidinda ol jeto Messerschmites. Sed por ĝia administrado, pilotoj de sufiĉe alta taŭgeco estis postulataj. Kiu iom malplivalorigis tiajn pozitivajn kvalitojn de ĉi tiu evoluo kiel la malalta pezo de la aviadilo - nur 1,6 tunoj malplenaj, malalta kosto de produktado kaj la plej bona manovro en la mondo.
  Sed tiuj germanaj asoj, kiuj regis ĉi tiun aŭton, malŝparis laŭdon al ĝi. Aparte sukcesa estis Huffman, piloto numero du, post Marsejlo, kiu restis ekstere de atingo. Superante la rezulton de 300 faligitaj aŭtoj, Huffman ricevis altan premion - la Kavalira Kruco de la Fera Kruco, kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Lia taktiko alproksimiĝi al minimumo, kaj poste bati kaj flugi reen estas la plej oportuna sur la HE-162. Do Huffman pruvis esti elstara mastro de korbatbatalo. Kvankam, la rezulto de Marsejlo de 3117 faligitaj aviadiloj daŭre estas neatingebla.
  Krome, la 2-an de januaro 1944, ĉi tiu legenda piloto aperis sur la ĉielo, tamen li persvadis Hitleron, rememorante, ke la germanaj trupoj estis en malbona stato, kaj la pli potenca germana ekipaĵo klare pasis en la neĝo. Do necesas provizi aeran provizon al la ĉirkaŭita Tiĥvin, kie ekloĝis la germanaj trupoj kaj bombas ĉiujn alirojn al la urbo.
  En la plej unua tago, Marsejlo faris ses flugatakojn kaj malflugigis pli ol cent sovetiajn aviadilojn. Vere, la 4-an de januaro la vetero ege malboniĝis. Neĝoŝtormo leviĝis, kaj la sovetiaj trupoj sturmis la urbon.
  La grandiozaj kvar el la terminatoraj knabinoj preferis batali kune - ŝultro al ŝultro. Pro la malvarmo, ili estis devigitaj kamufliĝi kaj batali en blanko.
  La Ŝinobo-knabo Karas ankaŭ venis al la savo. La sentima terminator infano ne timis la malvarmon kaj batalis en pantaloneto sole. Lia sola varmofonto estis kamufla kremo, kiu blankigis lian ĉokolad-sunbruligitan haŭton sub la neĝo, kiu senĉese falis, kovrante ĉiujn stratojn. Krome, li uzis ĵetadon, tre maldikaj metaldiskoj kaj katana glavo en batalo. Sed, kompreneble, li pafis bonege, kaj el kaptitaj armiloj. Tamen, la knabinoj ankaŭ ne maltrafis uzi aŭtomatajn fusilojn.
  Tiaj armiloj estas pli precizaj ol mitraletoj, kaj plej grave, pli fidindaj. Tamen, la sturmpafiloj MN-44, kiel regulo, ne lasis la germanojn malsupren. Antaŭ la tria vintro, la bone oleita germana militmaŝino estis preta. Precipe, eĉ en neĝoŝtormo, Focke-Wulf kaj ME, uzante hejtadon, sukcesis kaŭzi dolorajn, kvankam limigitajn, injektojn al sovetiaj trupoj.
  Gerda, senprokraste pafante, provis ne rigardi en la direkton, kien falas la sovetiaj soldatoj. Multaj el la batalantoj estis junegaj, dek sep aŭ dek ses jarojn maljunaj. La infanterio estis rekrutita per terglitoj, rastante ĉiujn resursojn. Efektive, multe perdiĝis.
  Sed inter la Fritz estas plenaj de eksterlandanoj. Aparte, de Svedio, en kiu la nazioj venkis en la lastatempaj elektoj, kaj nur la pozicio de la reĝo gardas de malferma eniro en la militon kun Sovetunio.
  Cetere, okazis atenco sur Kolontai ĝuste en la Kristnaska Tago. La sovetia ambasadoro estis tre grave vundita, kaj la kuracistoj batalas por ŝia vivo. Jam du divizioj kaj kvar brigadoj el Svedio alvenis kiel volontuloj. Mitingoj kaj amasmarŝoj postulantaj militon estas okazigitaj en la lando mem. Kaj ili portas portretojn de Hitler kaj Karlo la dekdua.
  Do la eniro de Svedio en rektan militon estas demando de tempo. Hispanujo kaj Portugalio jam militas, sed ili sendas soldatojn pli suden. Kaj nun vintre, ili ĝenerale provas grimpi ien preter la Kaŭkaza Montaro. La brazila korpuso, ŝajne, estas preta fari salton en Centran Azion, kie la Basmachi-movado jam ekflamas kun renovigita vigleco.
  Sed ĉi tiuj estas ĉiuj detaloj, Vlasov-dividoj ankaŭ batalas en Tiĥvin. Ĉi tiuj uloj batalas kontraŭ malbono, rimarkante, ke en kaptiteco ili atendas teruran torturon kaj neeviteblan buklon. Kaj kio pri la germanoj? Ili ankaŭ havos malfacilaĵojn, multaj mortos en Siberio, sed tamen ili ne estos pendigataj sendistinge.
  Gerda, ŝanĝante la klipon kaj falĉante la soldatojn vestitajn per grizaj surtutoj, ĉar ĉiuj rusoj ne havas sufiĉe da kamuflaj roboj, imagis, kio povus atendi ilin okaze de kapto. Kaj ridetis al la potencialo por sekseca, malvarmeta aventuro. Vere, tiam en Siberio estos pli malbona. Dum ĉi tiu frosto ricevas, flamĵetila varmego estas eĉ pli bona. Ĉi tie en la dezerto, ili rapide alkutimiĝis al la varma sablo kaj kuris nudpiede, sed tio ne funkciis tiel. Post kelkaj horoj en bikino en la malvarmo, ĝi komencis tremi kaj necesis varmigi en la bano. Tie, junaj viroj de la elita SS-bataliono varmigis siajn korpojn per batoj de piceo balailo. Nu, ne nur, kompreneble, kun balailo,
  estas elektitaj uloj, belaj arjoj, kion vi bezonas!
  Ili tute perdis sian iaman timidecon, aŭ eble, male, ili akiris la malstreĉon de ina maĉisto. Sed nun ili devas iomete retiriĝi - la sovetiaj infanteriistoj, plenigante la alirojn per kadavroj, alproksimiĝis tro danĝere proksime kaj komencis ĵeti grenadojn.
  Necesis rompi la distancon por ne fali sub la fragmentiĝo hajlo.
  Magda ricevis malgrandan tranĉon de ŝrapnelo kaj, en respondo, pafis ok kuglojn en tri sekundoj. La sovetiaj soldatoj fuĝis, preskaŭ sen rompiĝo, nur iomete kaŭrante kaj, la klipo trovis siajn viktimojn. Malŝarĝitaj ok pafoj kaj Stella. Agresema brunhara virino esprimis sin:
  - Al la frenezo de la bravuloj, ni kantas kanton!
  Sed la sovetiaj soldatoj ŝajne decidis pruvi, ke tio estas la saĝeco de la vivo. La germana atakmaŝinpafilo draŝas per sia tuta forto, kaj ĝiaj pafoj ŝajnas esti ignoritaj. Kvankam la soldatoj falas, tiuj, kiuj pluvivis, daŭre kuras kaj eĉ ĵetas obusojn preskaŭ plene, kvankam tio povas esti farita pli frue.
  La karso tre lerte ĵetas diskojn, detranĉante du aŭ tri soldatojn per unu. Poste li atakas per sia glavo, kiu tranĉas maŝinpafilojn kaj fusilojn facile, kiel alumetoj!
  La ninja knabo estas ankoraŭ tre malgranda, li aspektas kiel dek unu aŭ dek du jaroj, sed li estas tiel rapida. Ili ne havas tempon aŭ eniri ĝin aŭ defendi sin. La infano estis edukita kaj trejnita de naskiĝo, ĵetante glavojn al la bebo, devigita malimpliki kaj tranĉi rubandojn, trempante en glacitruon, metante speciale trejnitajn katojn. Nu, kaj multe pli, igante genetike talentan knabon vera mortmaŝino. Lia patrino estas dudek-kvina generacio Ŝinobo, lia patro estas potenca siberia sorĉisto kaj ideologia malamiko de la sovetiaj, "sovetiaj" aŭtoritatoj. Bonega genetiko kaj trejnado kun magio - faris la knabon la plej bona inter la Ŝinoboj. Kaj kompreneble, imperiestro Hirohito, por montri al la germanoj, ke ili ne estas la plej bonegaj superhomoj, sed estas malmolaj uloj en Japanio, sendis la knabon al la germana-sovetia fronto.
  Kaj Karas (karpofiŝo simbolas la fierecon kaj viglecon de la samurajo!) montriĝis inda militisto.
  Ekzemple, per siaj nudaj fingroj, iomete ruĝiĝintaj pro multaj horoj de estado en la amara malvarmo, li ĵetas ŝtalan diskon pli maldikan ol hararo. Kaj en la manoj de du glavoj samtempe, por ke estus pli facile tranĉi dikajn vicojn de malamikoj. Kiom terura estas ĉi tiu terminanta infano, kio povas, la unuan fojon, sovetiaj soldatoj, estante sendefendaj sub la batoj de glavoj kaj disko-ĵetoj, kliniĝis malantaŭen, spertante realan timon.
  La knabinoj, ŝanĝinte klipojn, komencis radii eĉ pli rapide, aŭ pli ĝuste, nenie.
  La kadavroj de infanteriistoj estis amasigitaj en tumuloj. Ili preskaŭ tuj frostiĝis en la malvarmo, kaj pli da soldatoj suprengrimpis ilin. Tiel ili grimpis kaj ne kalkulis kun perdoj. Sed la Ŝinobo eniris la batalon kaj denove, kvazaŭ ondoj de timo estus elsenditaj.
  Senespera atako furiozis dum preskaŭ tuta tago. Sovetiaj trupoj, koste de la plej grandaj perdoj, okupis kelkajn kvaronojn, puŝante la germanojn ĉe kelkaj linioj. Sed la malforta subteno de artilerio (germana aviado en la malnova tempo bombis la fervojajn trakojn, senigante ilin je provizoj) kaj multaj viktimoj inter la progresantaj unuoj, devigis la movadon de la infanterio por esti provizore suspendita.
  Malgraŭ la risko de tiaj taktikoj, tankoj estis ĵetitaj en batalon. Estis necese rompi la malamikon proksime de Tikhvin ĝis la Fritz, uzante sian avantaĝon en teknologio, malblokas la grandurbon.
  Kaj en ĉi tiu sturmo, sufiĉe riska decido estis farita - uzi la IS-2-tankon. Maŝino speciale desegnita kiel trarompa tanko. Ĉar potenca pafilo, pro sia malalta pafrapideco kaj relative malbona precizeco de fajro, estas nebone taŭga por batali kontraŭ tankoj de aliaj homoj, sed ĝi povas sukcese detrui nekirasajn celojn.
  Do, kvankam tankoj en urbaj kondiĉoj estas suicidbombistoj, vi devas trarompi poziciojn, eĉ per via frunto.
  Tridek kvar movos unue. Relative malpezaj kaj ne grandaj aŭtoj kuregis laŭ mallarĝa strato. Grenadoj kaj molotovaj kokteloj pluvis malsupren de la tegmentoj. Tiam eksplodis maskitaj benzinujoj kaj napalmo. Sed gravaj perdoj ne haltigis la petrolŝipojn de Sovetunio. Ili, perdinte centojn da aŭtoj, enrompis en la urbocentron, kaj tie ili eniris en obstina interŝanĝo de batoj. Eĉ la efikaj faustpatronoj, kiuj frakasis la malfortan flankan kirason de la tridek kvar, ne timigis la sovetian soldaton.
  Tri tankarmeoj tuj estis ĵetitaj en batalon. Stalino eĉ decidis forlasi la duan strikon en la direkto de Voroneĵ, pro decida venko super Tiĥvin kaj savi la "Lulilon de la Revolucio". Eĉ se brulaĵo estas eldonita ĉe strikta limo, kaŭkaza petrolo perdiĝas dum kelkaj horoj veturantaj tage, kaj la disvolviĝo de novaj kampoj postulas tempon kaj monon, homajn rimedojn, kiujn la sovetia imperio, ligita per milito sur du frontoj, ege mankas.
  Sed Tiĥvin estas la arterio de Leningrado kaj la vojo de vivo, kaj plej grave, ĝi estas simbolo de la fakto, ke sovetiaj trupoj povas kaj kapablas venki multajn kaj bone armitajn faŝistojn. Do ni ne batu la prezon...
  La IS-2-tanko aspektas impona, ĝi ankaŭ aspektas kiel tridek kvar, nur la gvattureto eĉ pli antaŭeniras. Kompreneble, la barelo mem estas dika kaj longa, ne komparebla al la T-34-76, kiu ankoraŭ regas la batalkampon. Dum la tuta januaro, la titanaj klopodoj de la T-34-85 produktos ne pli ol cent.
  Vere, la vundebleco de la frunto de la turo estas okulfrapa: plata kaj ne tro dike kirasa.
  Karas, kiu ĵetis malgrandajn sed tre potencajn eksplodajn obusojn al la tankoj, kuris al la knabinoj kaj sugestis:
  - Ĉu ni kaptu la IS-2 kaj rajdu ĝin?
  Magda subtenis la ideon:
  - Kompreneble, ni rajdu! Ni maltrafis la kabanon.
  Gerda avertis la knabon:
  - Ĉi tiu tanko havas kvar maŝinpafilojn!
  Karas palpebrumis al la knabinoj, rimarkante:
  - Do ĝi estas bona. Baldaŭ la infanterio denove atakos, kaj vi falĉos ĝin!
  Magda puŝegis la Ŝinobknabon.
  - Rapidu, terminanto!
  Rozkoloraj kalkanoj ekbrilis kiel moskitaj flugiloj, la karateknabo kuris pli rapide ol la olimpika spurta ĉampiono. Komence, li ĵetis malgrandan pakaĵon kun fumfasko en la teruran IS. Eksplodis reago, elverŝis densa fumo. Samtempe nigraj jetoj disiĝis en malsamaj direktoj, blindigante la maŝinpafistojn.
  Dehakinte plurajn infanteriistojn, Karas flugis kiel pavimo liberigita de balisto kaj grimpis sur la turon. Per speciala hoko, li eltiris la lukon kaj reĵetis la pezan kovrilon. Plue, ĉio estas simpla: paro da svingoj kun du glavoj, kaj kvin membroj de la ŝipanaro de peza tanko disiĝis en siaj kapoj. Post li ensaltis ankaŭ la knabinoj, kiuj, deĵetinte sian peltan kamuflaĵon, denove finiĝis en bikino. Nu, estas varme en la tanko dum veturado. 520 ĉevalforta dizelmotoro bone varmigas metalon. Jes, nudaj knabinecaj plandumoj sentas la aŭton mem multe pli bone ol per specialaj vintraj botoj kun ripaj sintezaj kaŭĉukaj plandumoj. La germana furiero-servo konsideris la sperton de severaj vintroj kaj kreis novan municion, en kiu la kruroj en la malvarmo ne estas tiel malvarmaj. Kaj tiam, vere domaĝe, la Fritz prenis la feltajn botojn de la loka loĝantaro kaj tiris ilin sur si. Aŭ envolvite en peltaj koltukoj.
  Karas adiaŭis Magdan sur la lipoj kaj diris:
  - Nu, la tanko estas por vi! Mi batalos kie mi scias kiel mortigi pli bone.
  Gerda admire kisis la knabon sur la glitiga, elasta kalkano kaj diris:
  - Vi estas miraklo!
  Stella aldonis:
  - La standardo de la Arjo!
  - Mi scias! - diris la tombo kaj elsaltis en la malvarmon per unu salto el la duonmalferma luko. Tiam la kovrilo falis kun krake... Kaj la knabinoj ricevis la okazon batali per la armiloj de la malamiko. Kaj la pafilo estas vere potenca. Nur la ĵus aperinta Lev-3, aŭ kiel ĝi ankaŭ estis nomita, la "Reĝa Leono" kun 128 mm kanono, estas pli forta. Sed ĉi tiu tanko ankoraŭ estas ĉe la frontoj en unuopaj kopioj. Li estis montrita dum la novembro 8-festado al la demonposedata Fuhrer. Kompreneble, dum li ankoraŭ ne estas en la serio. Kiel cetere, la IS-2, kiu spertas sian unuan kuron.
  Ĝis nun, eĉ la sovetiaj petrolŝipoj ne pafis eĉ unu pafon el pafilo, ŝajne elektante sian celon certe.
  Stella sarkasme komentis, turnante la mekanismon:
  - Ho, rubaĵo ... Ĉi tie ne estas aŭtomatigo kaj ĉio devas esti farita permane.
  Gerda, kiu manĝis la hundon en ŝvebado, rimarkis:
  - Kaj la vido estas gallim, kaj videbleco estas negrava. Ili ne tre kapablas celi.
  Magda, tuŝante la dentaĵojn per la nuda piedo kaj turnante la skatolon, rimarkis:
  - Kaj tamen, kompare kun la tridek kvar, estas iom da progreso. Precipe, ŝanĝi dentaĵojn estas pli facila. La kabano estas malvasta, sed pli-malpli vi povas movi. Municio, tamen, estas malgranda. Dudek ok raŭndoj...
  Gerda logike rimarkis:
  - Por pafi al limigita nombro da bunkroj, ĝi povas sufiĉi, sed por plenrajta tanka batalo, ĝi klare ne sufiĉas.
  Klara trovis ion bonan en la tanko:
  - Sed la mitrala armilaro estas supre! Kvar maŝinpafiloj povas provizi bonan protekton. Kaj tiam mi rigardis ĉi tiun "Muson" - estas nur du "kraĉado" en ĝi por tia aŭto.
  Stella, rapidigante la motoron, konfirmis:
  - Jen ĝi! Ĉu ĉi tiu armilaro estas por tia peza tanko de cent okdek tunoj?
  Magda, kiel pantero, kiu mortigis bubalon, grumblis:
  - Kokidoj ridas!
  La dizelmotoro forte akcelas la tankon. Videblas, ke la IS-2 ankoraŭ veturas laŭ la aŭtovojo, sed kiam ekstervoje, ĝia pezocentro movita antaŭen havos efikon. Sed nenio, kondiĉe ke vi povas malstreĉiĝi kaj elekti indan celon por vi mem.
  Magda malfermis la gvattureton de la tanko por ke ŝi povu pli bone vidi.
  Kaj jen alia IS-2, estas bona ideo uzi tiajn tankojn pli amase. Malantaŭ li estas tri pliaj IS-oj, sed unu kun pli malpeza 85 mm kanono. Cetere, la plej danĝera, ĉar ĝi kapablas preni la aŭton en la frunto, kaj batas pli rapide.
  . ĈAPITRO #3
  Magda decidis pafi de distanco de du kilometroj. Ŝi ordonis per eta tono:
  - Pafu ĝuste ĉe la frunto de la turo... Kaj... Vi komprenas!
  La aŭtomobilo haltis, ĉar ne estis glateco, kaj Gerda, plendante pri la malbona kvalito de la optiko, kiu, certe, estis polurita de nekleraj adoleskantoj, montris la barelon. La knabinoj helpis ŝarĝi ŝelon pezantan unu kaj duonon funtojn. La blonda militisto metis sian vangon al la postaĵo kaj provis palpi la aŭton de aliulo. Ja ŝi neniam antaŭe pafis el ĉi tiu kanono, modelo 1931. Potenca, sed malnoviĝinta, kun pinta, rikolt-sentema kuglo. Ĝenerale, la pafilo, kompreneble, ne estis planita por tankoj. Sed, ŝajne, la kontraŭtanka modifo de la 107 mm pafilo, evoluigita en 1940, montriĝis tro nefidinda kaj devis esti forlasita. Kaj ĉi tie necesas en kondiĉoj de malbona videbleco de distanco de 2000 metroj trafi la celon. Jes, kaj estos malfacile por la malamiko respondi kaj bati, sed ...
  Gerda kisis la postaĵon de la pafilo, rapide rigardis el la luko, prenis manplenon da neĝo per la lango, englutis ĝin, apogis siajn nudajn kalkanojn sur la leviloj kaj... pafis!
  Ĝi fordonis tiom multe, ke ĝi pikis miajn pojnojn kaj bovidojn kaj odoris je fumo.
  La nuno flugis laŭ longa arko kaj... La IS-2, kiu iris antaŭen, haltis, ekfumis, kaj tiam la municioŝarĝo komencis krevi.
  Magda ĝoje respondis:
  - Tion ni donis al ili! - Kaj logike, pli precize, mallogike konfuzajn konceptojn, ŝi aldonis. - Ne homo pentras armilon, sed armilon de viro!
  Gerda grumblis:
  - Reŝargi!
  Kaj la knabinoj streĉiĝis. Kompreneble, ĉi tie ili ne estas "Tigro", ili devas ŝviti, sed estas pli amuze tiamaniere, precipe ĉar staranta tanko rapide malvarmiĝas. Fero ja estas bona konduktoro.
  La duan fojon Gerda pafis pli rapide kaj pli memfide. La ISoj daŭre moviĝis, kaj, ŝajne, ili ankoraŭ ne eltrovis de kie la pafiloj pafis. Jes, kaj halto ne estas en la rusa kutimo. Ĉar estas ordono ... Kaj la dua ŝelo jam memfide trafas la celon.
  Gerda lekas siajn lipojn kaj ordonas:
  - Kaj la tria ĉi tie.
  Kun granda prokrasto, la kvara IS-1 malfermis fajron en la movado. Kaj, strange, li trafis, kvankam de tia distanco de moviĝanta aŭto estas preskaŭ neeble, sed pafoj decidas ĉion! Tamen, la distanco por la 85 mm pafilo estas tro granda, preter la penetrlimo. Sed estis grava bruado en la turo, kaj la fronta kiraso kolapsis. Gerda sendis responde la kvaran "leterpakaĵon" pezantan unu kaj duonon da funtoj... La frunto de la IS-1-tanko disiĝis kaj oranĝaj langoj ŝvebis alte en la ĉielon. Kaj jen alia IS-2, estas bona ideo uzi tiajn tankojn pli amase. Malantaŭ li estas tri pliaj IS-oj, sed unu kun pli malpeza 85 mm kanono. Parenteze, la plej danĝera, tiel kapabla preni la aŭton en la frunto, kaj batas pli rapide.
  En la fonto, la germanoj prenis Smolensk kaj alproksimiĝis al Vjazma kaj Rĵev. Tiam ili subite turnis sin suden al Donbaso. Kaj ĝi estis tre neatendita kaj potenca movo. La Ruĝa Armeo ne havis tempon por reagi. Kaj la nazioj kaptis la tutan maldekstran bordon de Ukrainio. Kaj je la fino de la somero ni atingis la kurbon de la Don. Nur en la aŭtuno, la sovetiaj trupoj apenaŭ povis haltigi la naziojn.
  La germanoj ankaŭ denove blokis Leningradon de la sudo, fortranĉante la oksigenon.
  Kaj en la nordo, la finnoj jam provis antaŭeniri.
  La vintra paŭzo alvenis. En Sovetunio, la tanko T-54, pli bone protektita kaj pli forte armita, ekproduktiĝis. Sed la IS-4 kaj IS-7 ne povus esti amasproduktitaj en produktadon. Kvankam la IS-7 estas maŝino kapabla kontraŭbatali la mastodontojn de Hitler, ĝi estas tro malfacile fabrikebla, precipe en milittempaj kondiĉoj.
  La kvardek-oka jaro estis markita en februaro per provo de la Ruĝa Armeo antaŭeniri en la centron, kiu estis repuŝita. La germanoj, uzante eksterlandajn sekciojn de refoje Eŭropo, estis fortaj. Krome, diskoj fariĝis pli progresintaj, kaj nun ne estas tiel facile pafi ilin. Kaj la nazioj evoluigis reagaviadilojn. Tre forte. Kaj la nova batalanto ME-362 simple ŝokis la sovetiajn pilotojn. Kaj en la serio de jetaviadiloj, Sovetunio ne havis.
  En majo, granda ofensivo de la nazioj komenciĝis, preterirante Moskvon. En la sama tempo, Turkio ankaŭ eniris la militon, malfermante la sudan fronton en Transkaŭkazio. Kaj la bataloj ekflamis kun renovigita vigleco.
  Sed estas belaj knabinoj, kiuj batalas kun furiozo; precipe la skipo de Elizabeto.
  Jen knabino en bikino, premante siajn nudajn piedojn sur la ellasilon, kaj ĵetaĵo elflugas el 100-milimetra kanono.
  Militisto el Sovetunio sendis ĝin tiel lerte, ke la germana E-50-tanko, malgraŭ sia potenca kiraso, estis frapita.
  Catherine agreseme rimarkis, elmontrante siajn dentojn:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj kun nuda kalkano dum li premas la pedalon.
  Elena ankaŭ pafis al la malamiko, frakasis la Panther-4 kaj kukis.
  - Por USSR!
  Euphrosinia nudos siajn mamojn, forigante sian mamzonon, kaj kiel ŝi batos per skarlata cico, kaj kantos, elmontrante la dentojn:
  - Maljunulo Maĥno,
  Rigardante tra la fenestro...
  Estas mallume ekstere, estas mallume!
  Kaj la knabinoj kantos unuvoĉe, montrante la dentojn:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo, Ni
  trempos ĉiujn malamikojn en la necesejo ...
  La Patrujo ne kredas je larmoj,
  Kaj ni donos cerbon al la malbona drako!
  Jen - ĉi tiuj estas knabinoj - nur klaso de hiper...
  Somero jam alvenis. Denove, malmolaj bataloj. Antaŭ la fino de aŭgusto 1948, la germanoj fermis la ringon ĉirkaŭ Moskvo.
  Ankaŭ la pioniroj batalis senespere.
  La knabo Oleĵka ĵetis grenadon per sia nuda infana piedo kaj kantis:
  - Jen la unua degelo,
  En mia sonĝo mi vidas Stalinon...
  Kaj kovrita de kadavroj -
  Mia denaska Rusio!
  La knabo Petka, pafante al la nazioj, kantis:
  - Se la uloj de la tuta Tero,
  Tuj ili povus enigi la drakon!
  Kaj kun sia nuda kalkano, la infano lanĉis murdan citronon.
  Alia pioniro en pantaloneto, Seryozhka, pafos al la nazioj, amorigante nazian oficiron. Kaj tiam, nudpiede, infaneca, li ĵetos la neniigan donacon de la morto.
  Ĉi tiuj estas infanoj - tre batalantaj.
  La pionira knabo Saŝka, fikanta la naziojn, li estis nur dekdujara, kaj falĉanta la Fritz, kantis:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj la ruĝa standardo - la glora Patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Kaj nuda infano, kun infana kalkano, elĵetos eksplodan pakaĵon, disŝirante la germanojn.
  Do ili eklaboris, tre agreseme. Kaj vere en batalema maniero, kiu montriĝis ege mojosa.
  Infanoj, kompreneble, estas batalantoj de la plej alta klaso, sed Moskvo estas ĉirkaŭita kaj fortranĉita.
  Kaj la nazioj jam progresas en Kaŭkazo. De la sudo rapidanta Turkio.
  Kaj ĝi sentas, ke estas vere neeble rezisti malamikojn.
  Sed knabinoj batalas, kiel infanoj kiel grandaj heroinoj.
  Precipe Oleg Rybachenko. Ĉi tiu finita knabo estas nur, ni diru, juna militisto kaj superhomo.
  Knabo de proksimume dek du jaroj en aspekto, ĵetis obuson de mortiga forto, disŝirante la naziojn, kaj kantis:
  - Por Granda Rusujo
  La knaboj batalos...
  Ni estas la grandaj mesioj
  Ni rompu la Fritz!
  Margarita Korshunova - ankaŭ tre batalema knabino, ankaŭ donis turnon al la nazioj.
  Tiam ŝi ĵetis donacon de neniigo per sia nuda, infaneca piedo, disŝirante la Fritzojn kaj Turkojn, post kio ŝi kantis:
  - Gloro al la Patrujo-Sovetunio,
  Vi estas ekzemplo por la homaro!
  Post tio, la infanoj prenos ĝin kaj fajfos. La amasiĝintaj korvoj svenis kaj falis, trapikis la kapojn de la nazioj. Kaj ĝi aspektis vere mojosa.
  Aŭ eble ĝi ne aspektis, sed la ago leviĝis.
  La knabo kaj knabino estis tre mojosa.
  Ili havas tiom da pasio kaj potenco.
  Kaŭkazo jam estas falonta, kaj ĝi fariĝas pli kaj pli drama.
  Kaj la germanoj estas senbridaj kaj uzas torturon. Germanaj pioniraj knabinoj precipe ŝatas torturi.
  Jen Gerd kaj Charlotte, knabo proksimume dektrijara, senvestitaj. Kaj ili komencis tikli la pioniron. Serioĵka ridis kaj ronronis. Tiam Gerda alportis la fajrilon al la nuda, ronda kalkano de la knabo. La flamoj lekis la iomete malglatajn plandojn de la pioniro. Li kriegis pro doloro. Estis veziketoj.
  La germanaj knabinoj ridis:
  - Estos tre mojose!
  Kaj ili komencis vipi la knabon per vipoj. Li ĝemis kaj ekkriis. Precipe kiam la knabinoj komencis alporti torĉojn kun fajro al liaj nudaj piedoj. Tiam la pioniroj metis ruĝvarman feron al lia nuda brusto kaj la knabo perdis la konscion.
  Jes, la germanaj militistoj estas supre. Turmenti knabon estas en la ordo de aferoj.
  Torturas tamen ne nur knabojn, sed ankaŭ komsomolojn. La knabinoj estis senvestitaj kaj kondukis sur la rako. Tie ili tiris supren, devigitaj arkiĝi kaj laŭvorte tordiĝi en doloro belulinoj. Kaj sub la nudaj piedoj de la knabinoj ili ekbrulis la brazejon, minacante bruligi la plandojn.
  Kiel la komsomolanoj kriegis pro sovaĝa doloro... Kiel kruela ĉio estis. Kaj la nazioj enspiris la odoron de brulanta karno en la naztruojn kaj ridis, vangofrapis unu la alian sur la koksojn kaj kriis:
  - Heil Fuhrer! Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj denove torturo kaj torturo de homoj. Estas speciale interese torturi la pionirojn. La knaboj estas batataj al morto, kaj tiam salo estas verŝita sur iliajn vundojn kaj igis ĝemi. Jes, ĝi estas ege ĝena.
  Kaj kiam ili ankaŭ uzas varman draton. Tio faras ĝin multe pli dolora.
  Kaj la nazioj jam prenis Maĥaĉkala. Kaj ili moviĝas al la teritorio de Azerbajĝano. Kaj ili jam ĉirkaŭis kaj baris Erevanon. Kaj ili sturmas la malespero de Batumo per ĉio. Kaj ĝi estas agresema.
  Marŝalo Rokossovsky preskaŭ mortis mem. Estis sentite ke la sovetiaj soldatoj estis sub premo kaj kolapsas. La nombro de kapitulacintoj kaj dizertintoj kreskas. Kaj multaj pilotoj iĝas deprimitaj.
  Kvankam Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova ankoraŭ evitas malvenkon. La knabinoj batalas kuraĝe kaj malespere.
  Antaŭ la batalo, Anastazio retiriĝis kun tri uloj por kolekti fenomenan kosman potencon en ŝi mem.
  Kaj vere ŝargita kapitale. Kaj ni senespere faligu la malamikojn.
  Kaj dum uzado de nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas granda mondĉampiono!
  Kaj kiel per nuda kalkano li premos la levilon.
  Akulina Orlova ankaŭ estas malespera kaŝsekvanto en batalo. Kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, li dispremas Wehrmacht-aviadilojn.
  Ĉi tie ŝi malkonstruis la ME-109 K. Ĉi tiu maŝino eble jam estas malmoderna, sed travivis serion da modifoj. Kaj sur ĝi vi povas sukcese batali.
  Akulina Orlova, agante kun sovaĝa furiozo, kantis:
  - Saluton granda komunismo! Faŝismo estos venkita!
  Kaj denove kun nuda kalkano, sed kiel ĝi premos.
  Ĉi tiuj estas kelkaj frenezaj knabinoj.
  Sed tre malegalecaj fortoj en Kaŭkazo. Kvankam oni kredas, ke tie viroj estas ĉiuj agloj. Sed neniu povas rezisti al rusa virino.
  Kaj la militistoj estas tiel agresemaj kaj malvarmetaj. Aviadiloj pafas malgraŭ sia kvalita supereco.
  Akulina Orlova kantis:
  Suna cirklo...
  Kaj terenbatis la malamikon helpe de nudaj piedfingroj.
  Anastasia Vedmakova, premante la butonojn per siaj skarlataj cicoj kaj renversante la naziojn, daŭrigis:
  Germanoj estas ĉirkaŭe...
  Akulina grincis, detranĉante alian germanan aviadilon:
  - Hitler iris al inteligenteco!
  Anastazio enamiĝis al la nazioj daŭrigis:
  falis en truon...
  Akulina, precize pafante, ridis:
  - Mi rompis mian kruron...
  Vedmakova intense kaj precize pafis, rimarkis:
  - Kaj adiaŭis!
  Kaj la knabinoj ĥore muĝis:
  -Estu ĉiam vodko,
  kolbaso kaj haringo...
  Tomatoj kukumoj,
  Jen la fino de Hitler!
  Akulina, denove sendante donacon de morto al la nazioj, rimarkis:
  - Efektive, oni devas kanti; Rommel finiĝas!
  Vedmakova, celante per siaj nudaj fingroj kanonon kun aerkonkoj, konsentis:
  - Kompreneble - Hitler - ĉi tio jam estas pasinta etapo!
  Kie ne estas persona influo de la posedata Hitlero, la sovetiaj trupoj provas organizi ian reziston. Sed ĝi estas ege malfacila. Sed ili ankoraŭ faras ĉion eblan kaj neeblan.
  Kaj ankaŭ la infanoj batalas. Kaj la pioniroj iras en batalon. Kiuj renkontas la malamikon per Molotov kokteloj, kaj pafoj de pafiloj.
  Knaboj kaj knabinoj, malgrasaj kaj gratitaj, kiel ĉiam, en batalo. Kaj ili batalas kuraĝe kaj ege malespere.
  Kiom da iliaj infanoj mortas kaj estas lasitaj disŝiritaj.
  Germanaj pilotoj Gertrude kaj Adala, vangofrapante la nudajn piedojn, grimpis en duloĝan XE-328, jetmaŝinon - jen monstro kun dek aerkanonoj.
  La pluvo ĵus pasis kaj la knabinoj lasis graciajn, tre klarajn spurojn de siaj nudaj kruroj.
  Ili estis tiel delogaj, ke la adoleskantoj servantaj ĉe la flughaveno avide formanĝis la nudajn spurojn per siaj okuloj, kaj eĉ la knaboj komencis ŝveli perfektecon. Ĝenerale estis multaj pilotoj - la batalado montris, ke virinoj, en egalaj kondiĉoj, havas duoble pli ol virojn. Kaj tio signifas, ke ili estas efikaj. Kaj Hitler-Rommel, aŭ pli ĝuste Feldmarŝalo Führer, kompreneble, ne estas tia homo, kiu kompatas iun ajn.
  En la Tria Regno mem, poligamio estis oficiale enkondukita - la rajto al kvar edzinoj. Ĉi tio estas tre praktika. Sed ne tro taŭga en kristanaj tradicioj. Ne mirinde, ke faŝismo serĉas novan formon de religio. La Fuhrer-Kampa Marŝalo insistas ke ĝi estu monoteismo, sed tiel speciala - kun panteono de paganaj, antikvaj ĝermanaj dioj. Kompreneble, Hitler-Rommel mem en ĉi tiu panteono estas metita antaŭ ĉio kiel sendito kaj sendito de la Plej Alta Dio.
  Do la Fuhrer, kompreneble, tre amas sin kulturi.
  Gertrude kaj Adala lanĉas siajn universalajn atakaviadilojn en la ĉielon, kiu ankaŭ povas ludi la rolon de batalanto.
  Militistoj estas tre memfidaj. La rusoj ne havas reagaviadilojn, kaj ili verŝajne ne povos elteni la atakon de la tigrinoj de la ĉielo.
  Gertrude grumblis:
  - Mi estas kavaliro de brulanta rivereto...
  Adala entuziasme konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Kaj mi ŝakmas ĉiujn!
  La knabinoj ekridis. Ili premis siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn, kaj turnadis la jetan atakaviadilon.
  Estis ankoraŭ mallume, sed lumstrio jam montriĝis oriente. La knabinoj fajfis... La etendaĵoj de Rusio jam flosis sub ili. La inaj militistoj ridis kaj palpebrumis unu al la alia. Ili estas tiel ekstravagancaj kaj belaj.
  Kaj nudpiede, kompreneble, sen ŝarĝi vin per tia nenecesa afero por knabino en milito kiel ŝuoj.
  Kaj la sentemo en la aviadilo pliiĝas multfoje.
  Ĉi tie sovetiaj aŭtoj ekflugas al ili. La ŝraŭbo Yak-9 estas eble la plej amasproduktita maŝino inter la plej novaj eldonoj. Ne tro armita, sed relative malmultekosta kaj kun malmulte da kiraso. MIG-5, pli rapida, kun maŝinpafiloj. MIG-3 estas pli frua modelo. LAGG-7 verŝajne estas la plej rapida kaj plej armita birdo. En la lasta modifo, ekzistas eĉ tri 20-mm-kanonoj.
  Sed ĉi tiuj ĉiuj estas helico-movitaj maŝinoj - jetaviadiloj ne estis kreitaj. Kaj la germanoj sentas sin tre certaj.
  Gertrude pafas dek aerkanonojn. Ili trafis 30mm kaj du 37mm pafilojn. Ili rapidas kiel fajra ventego tra sovetiaj aviadiloj. Tamen, la ruĝaj pilotoj provas eviti kaj iri al la vosto.
  Adala manovras ĉi-momente. Vi ne povas preni germanan aŭton fronte, sed eniri la vostojn estas peza. Por la trupoj de Sovetunio, la atako ne estas neatendita. Kontraŭaviadilaj kanonoj jam estis lanĉitaj. Eksploditaj konkoj brilas en la mallumo.
  La germanoj spertas certan nervozecon. Ŝajnis, ke ili jam vidis tiom, ke vi ne surprizus ion, sed... sovetiaj pilotoj estas kuraĝaj kaj ne timas perdojn. Nenio por timigi ilin. Sed sperto ne sufiĉas. La germana aviadilo facile eliras el la plonĝo kaj malflugigas la sovetian aŭton. Rompas alian en pecojn.
  La potenco de germanaj armiloj estas tre granda. Ĉi tio estas komponanto en kiu la Fritz havas grandegan avantaĝon super Rusio. Sed la rapideco de la nazioj estas kolosa.
  Adala akcelas kaj rompas antaŭen. Kaj Gertrudo pafas raketojn al la malamiko. Konsilon ricevas la dentoj. Iu municio celas varmecon aŭ sonon.
  Adala flustras:
  Ili ne mortigos nin!
  La knabinoj turnas sian aŭton... Ili provas esti malvarmetaj. Kaj tiam sovetia batalanto ramas proksiman germanan reagaviadilon. Kaj kiel ĝi komencas ŝiri, kaj disiĝi. Kaj ĉielo kaj aero.
  Gertrude flustris:
  - Freneza morto!
  La militistoj estis klare konfuzitaj, kaj ili povas esti ramis tiel.
  Tankoj moviĝas al la limo. La legenda skipo de Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda.
  Kvar militistoj sukcesis kovri sin per gloro batalante kaj la britojn kaj la amerikanojn. Dum la malamikecoj kun Ameriko, la belulinoj majstris la Panther-2-tankon. Ne malbona aŭto, supera al la Shermans kaj en armilaro kaj en fronta kiraso. La posta "Pershing" praktike ne havis tempon por fari militon. Jes, kaj li ne estas rivalo por la "Pantero" -2.
  Tiam la kvar knabinoj gajnis la legendan famon. Kvankam ĝenerale ilia glora vojo komenciĝis en la kvardek-unua jaro. Himmler persvadis la Fuhrer por provi la batalionojn de virinoj en bataloj, de speciale edukitaj arjoj.
  La batalado montris, ke virinoj tute ne estas malforta ligilo kaj scias bone batali. Kaj samtempe suferas malpli da perdoj ol viroj. La militistoj ankaŭ batalis en la infanterio, vangofrapante siajn nudajn piedojn sur la varmajn sablojn de la Sahara dezerto. Kaj majstris la tankojn. Testinte la "Tigron", en bataloj kun Britio.
  Tamen sovetiaj knabinoj sur la SU-100 ankaŭ bone batalas.
  Kvankam la pozicio de Rusio ŝajnas senespera. Sed la militistoj, kune kun Elizabeto, batalas kiel agloj.
  Jekaterina premas la levilon per la nudaj piedfingroj. Sendas kuglon kiu trapikas la nazian E-50-aŭton en la flankon kaj muĝas:
  - Por la granda ruĝa kaj purpura komunismo!
  Elena ankaŭ draŝis la kanonon uzante sian nudan, delikatan kruron. Ŝi precize trafis la malamikan tankon.
  La knabino pepis:
  - Por mia bela Rusujo!
  Eŭfrazio agreseme rimarkis, gvidante tre bone celitan fajron:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn, ĉizitajn krurojn.
  La sovetia maŝino estas tre forta kaj batalanta. Kaj ĝi pafas sufiĉe bone.
  La SU-100 kapablas penetri la E-50 en la flankon. Sed la knabinoj eĉ trarompas ŝian frunton, enirante en logilon aŭ fin-al-finan. Kaj ili tranĉis tra metalo.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis al la malamiko. Kaj pepis:
  - De la blua rivereto...
  Ankaŭ Jekaterina pafis, ĉi-foje puŝante la levilon per sia skarlata cico kaj kukegante:
  La rivero komenciĝas...
  Elena, agreseme rikanante kaj siblante, diris:
  Nu, la amikeco komenciĝas...
  Kaj ŝi ankaŭ premis la levilon per sia nuda kalkano.
  Eŭfrazio kukis, pafante al la malamiko:
  - Kun rideto!
  La knabinoj laboras sur la SU-100 tre aktive. Kaj detruu malamikan ekipaĵon.
  Kaj ĉe la periferio de Bakuo, la pioniroj fosas tranĉeojn. Estas uloj de malsamaj naciecoj. Precipe multaj helaj kapoj flagras. Estas ruĝaj kaj nigraj kaj blondaj infanoj.
  Unu afero kunigas ilin: fido al la triumfo de komunismo kaj nudaj piedoj. Estas klare, ke ne ĉiuj havas ŝuojn dum la milito, kaj tial, kiel signo de solidareco, ĉiuj infanoj fanfaronas siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Vintro en Transkaŭkazio estas sufiĉe milda, kaj kiam vi moviĝas kaj laboras per ŝoveliloj, la malvarmo ne estas tiel terura.
  Infanoj laboras kun entuziasmo, kaj kantas:
  Levu fajrojn, bluaj noktoj,
  Ni estas pioniroj - infanoj de laboristoj ...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Kaj jen denove venas la alarmo. Knaboj kaj knabinoj saltas al la fundo de la tranĉeo. Kaj obusoj jam komencas eksplodi de supre: malamika artilerio funkcias.
  Paŝko demandis Maŝan:
  - Nu, ĉu vi pensas, ke ni travivos?
  La knabino memfide respondis:
  - Ni rezistos almenaŭ unufoje, en la plej malfacila horo!
  Pioniro Sasha logike notis:
  Nia heroeco estas neskuebla.
  La knabo frapis sian nudan plandon sur la ŝtonoj. Oni povas vidi, ke la knabo plenigis sin per solidaj kaloj.
  La knabino Tamara rimarkis:
  Ni batalos sen timo
  Ni estos tranĉitaj eĉ ne paŝon malantaŭen...
  Lasu la ĉemizon trempita de sango -
  Pli da malamikoj, turnu la kavaliron al la infero!
  La knabo Ruslan, pioniro kun nigra hararo, notis:
  Jarcentoj pasas, epoko venos,
  En kiu ne estos sufero kaj mensogoj...
  Batalu por ĉi tio ĝis via lasta spiro -
  Servu vian Patrujon, vi el la koro!
  La knabo Oleg, maldika kaj helhara, pepis, versoj:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Stalino vivas en mia koro
  Por ke ni ne konu malĝojon,
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino de faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  La knaboj kaj knabinoj unuvoĉe aplaŭdis.
  Sed nun jet-atakaj aviadiloj jam flugas kaj ĵetas bombojn. Kaj ĉi tio estas agresema aliro.
  Oleg kaj Sasha levis ĵetilon kaj lanĉis donacon de morto. Kaj la barelo estis trafita de nazia atakaviadilo.
  La knabino Nataŝa kantis:
  - La Komsomolo estas ne nur aĝo,
  Komsomolo estas mia destino!
  Mi konkeros spacon, mi kredas
  Ni vivu eterne!
  Ahmed, pionira knabo el Azerbajĝano, respondis ridetante:
  - Vi ankoraŭ ne estas komsomolano Nataŝa!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj respondis per melodia voĉo;
  Apud la patroj, kun gaja kanto,
  Ni staras por la Komsomolo...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Ankaŭ Oleg frapis sian nudan, infanecan piedon kaj blekis:
  Pli forta martelo premu la proleton,
  De titania mano disbatanta la jugon ...
  Ni kantos mil ariojn al nia Patrujo,
  Kaj lumo por la posteularo, bone!
  Infanoj ĝojas. Kaj fakte, la germanoj bombardis, kaj nur unu knabino ricevis fragmenton en sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Pioniro kriegis, sed poste mordis ŝian lipon.
  Kaj tial ili prepariĝis por forpuŝi la atakon. Kaj jam estas tankoj kun la nazioj. Formidaj E-100-oj moviĝas. Tiaj potencaj kaj danĝeraj maŝinoj.
  Ili havas tian protekton. Ke vi ne povas trairi el ajna angulo. Vi ne povas bati ĝin de nur unu angulo. La sola ŝanco estas rompi la spurojn.
  Infanoj estas pretaj batali, kaj svingas la nudajn piedojn. Jen ili sur drato puŝas pakaĵojn kun memfaritaj eksplodaĵoj sub la spuroj de la nazioj. Ĝi funkcias kaj detruas la rulpremilojn de la tankoj de la armeo de Rommel.
  Kaj ĝi aspektas terure.
  Saŝa grincas:
  - Gloro al komunismo!
  La knabo Pashka pafas kun Oleg de ĵetlanco kaj kriegas:
  - Gloro al la pioniroj!
  La knabo Ruslan, kune kun la knabino Sufir, trenas minon sub la germanon per drato kaj krias:
  - Gloro al USSR!
  Infanoj el Azerbajĝano kaj rusaj uloj batalas. Sunbrunigitaj, maldikaj, nudpiedaj pioniroj kontraŭ kolosa armado de tankoj.
  La knabino Tamara piedpremas sian gracian, malgrandan, nudan piedon kaj diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Pioniro Ahmet konfirmas pafante al la malamiko:
  - Ni estas amika familio kune!
  La knabo Ramzan, ruĝhara azera, konfirmas, batante aŭton:
  - El la vorto ni estas cent mil mi!
  La infanoj estas afablaj... Jen la armena knabino Azatui, kiu ankaŭ lerte transdonas la eksplodaĵpakaĵon sub la raŭpon de la faŝisto helpe de drato, kaj grincas:
  - Sovetunio estas familio de popoloj!
  Alia armena knabino Aghas diras:
  - Ne kliniĝu al faŝismo:
  Kaj la knabino tiris la draton per la nudaj piedfingroj. Multaj azerbajĝanaj kaj armenaj infanoj havas blondan hararon kaj estas nedistingeblaj de slavaj infanoj, el kiuj ankaŭ estas multaj. Kiu forlasis la germanojn, aliaj rusaj familioj ekloĝis en Azerbajĝano eĉ sub la caroj.
  . ĈAPITRO #4
  Estas multaj slavoj en Kaŭkazo. Multaj miksaj paroj. Jes, kaj infanoj kutime havas pli helan hararon ol siaj gepatroj. Kaj la slavaj uloj sunbruniĝis, por ke vi ne povu diri ilin de la lokuloj. Krome, infanoj kutime estas pli similaj ol plenkreskuloj.
  Do la internacia sovetia bataliono de knaboj kaj knabinoj batalas, kaj ili ĉiuj estas kunigitaj, kaj tre similaj. Iliaj nudaj kalkanoj ekbrilas kiam moviĝas.
  Kaj sonĝoj infanoj sendas donacojn de morto. Shamil kaj Seryozhka, ambaŭ pioniraj knaboj, tiras la draton. Kaj nun la germana E-50 haltas kun rompita raŭpo.
  La knaboj kantas unuvoĉe:
  Uniaj nedetrueblaj, liberaj respublikoj,
  Ne estis krudforto, ne timo kiu amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco kaj racio, kaj kuraĝo en sonĝoj!
  Kaj la infanoj ĝojas. Ili ridetas per blankaj, eĉ dentoj. Kaj ili estas feliĉaj, kvankam ili estas minacataj de morto.
  Kaj la germanoj suĉas. Detruitaj tankoj pafas siajn kanonojn kaj skribaĉas maŝinpafilojn.
  Kelkaj germanaj veturiloj estas ekipitaj per ĵetgrenadoj kaj estas tre danĝeraj.
  La knabo Maksimka kaj la knabino Zara el Azerbajĝano, kaj apogante sin sur la nudaj piedoj, suprentiris minon sub la malamiko kaj elbatis la faŝisman mastodonton.
  Kaj kriis je la supro de iliaj pulmoj:
  - Por USSR!
  La infanoj estas tiel amuzaj.
  Pioniroj Abbas kaj Vladimir ankaŭ uzas armilojn. En ĉi tiu kazo, la katapulto kaj frakasi la E-75 raŭpon al la nazioj. Tiam la knaboj kantis:
  - Por la grandeco de la planedo sub la kovro de komunismo!
  Oleg kaj Abdula ankaŭ estas pioniroj de malsamaj nacioj, sed kun ununura koro, ili ankaŭ lanĉas eksplodaĵojn. Ili trafas la E-100 kaj kantas...
  Ni malfermis la planedon al la nacioj,
  La vojo al spaco, al neviditaj mondoj...
  Heroaj faroj estas kantataj -
  Por forviŝi la cikatron de morto por ĉiam!
  
  Sub la Sankta Standardo de Rusio,
  En paco, amikeco, feliĉo kaj amo...
  La homoj de la tuta tero fariĝos pli feliĉaj,
  Infera mallumo dispelos en la malproksimo!
  Batalantaj infanoj ĉi tie...
  Abdurrahman kaj Svetlana, azera knabo kaj knabino el Belorusio, kuntiris draton kaj batis senkonscie faŝistan tankon. Kaj ili kantis:
  - La granda nomo de sankta Rusio,
  Brilas super la mondo - kiel sunradio ...
  Mi kredas je unueco ni fariĝos pli feliĉaj,
  Ni montru al la homoj la ĝustan vojon!
  Infanoj estas tre kuraĝaj. Kaj la nazioj estis simple ŝokitaj de tia obstina kaj furioza rezisto.
  Abudurrahman estas pioniro, li ricevis fragmenton en sia nuda plando. Ĝi trapikis la kalozan surfacon de la kruro de infano.
  La knabo siblis:
  - Kaj doloras min!
  Ankaŭ Svetlana estis trafita en la ronda kalkano, kaj gratis ŝian ŝultron. Sed la knabino siblis:
  - Ne rompu la Pionirojn!
  Azim kaj Kolka ankaŭ ramis la germanan aŭton.
  La knaboj montris per drato kaj kantis:
  La perfida malamiko iris sur la ofensivon,
  Sed mi kredas, ke ĝi ne ŝanceliĝos, la sovetia popolo ...
  La malamiko atendas malvenkon kaj forgeson,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  La malamiko atendas: malvenko kaj forgeso,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  Infanoj estas kuraĝaj kaj ne kliniĝas. Kaj ili volas venki. Kaj ili kantas kaj ili batalas.
  La germanoj suferas gravajn perdojn. Vere, plejparte ili rompis spurojn kaj rulpremilojn. Kaj ĝi ne estas fatala.
  Pli malbona por la pioniroj kiuj estis kaptitaj.
  La knabo Abdulhamid, kiam li estis kaptita, estis metita sur la rakon fare de la nazioj. Ili enigis la nudajn piedojn de la pioniro en la blokon, kaj komencis pendigi pezojn sur la hokoj. Kaj tiam li ekbruligis la fajron. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabo estis lekataj de fajro. Kaj vipo falis sur lian dorson. Ili batis min dum longa tempo. Kaj tiam la nazioj komencis rompi la ripojn per ruĝvarmaj pinĉiloj.
  La knabo, mortanta sub torturo, kiam la fero de liaj ripoj, ruĝa de la varmego, premis lin, kantis:
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro, inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Mi devis kuri al la fronto, ni estis AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro nun alkutimiĝinta al sufero,
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgoto?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel pereis la filoj en la tombejo de la lando!
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tiun faŝismon estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  
  Hero Star plej alta premio -
  Stalino mem, kredu min, transdonis ĝin!
  Li diris: necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu vin, pinĉilo, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  Estu kiel ajn, la Ruĝa Armeo perdis la batalon por Kaŭkazo. Kaj ĉi tio, kompreneble, ne pliigis la ŝancojn de Sovetunio pluvivi. Fakte, ĉio estis muta.
  Kaŭkazo falis kaj vintro venis. Moskvo kaj Leningrado en kompleta ĉirkaŭbarado kaj blokado. La germanoj kaj iliaj eksterlandaj sekcioj estas pli fortaj kaj en kvanto kaj kvalito. Kaj la Fritz, ekzemple, havas tre decajn maŝinpafilojn. Kaj ŝajnas, ke la ĉirkaŭitaj sovetiaj trupoj ne havas ŝancon por savo.
  Sed ĝis nun Stalino ankoraŭ ne rezignis. Kvankam li jam sendis proponojn por aparta paco al la nazioj.
  Moskvo estas granda urbo, kaj estas grandega kvanto da municio, obusoj, kugloj, kaj manĝaĵo koncentrita en ĝi. Ne estas facile preni ĉi tiun urbon. Kaj li ankoraŭ tenas malgraŭ la bombardado, kaj la amasa bombado.
  Tamen, la germanoj daŭre avancis. Precipe printempe. Tuj kiam la vojoj sekiĝis, la nazioj translokiĝis al Kazan. Kaj estas multaj faŝistoj.
  Sed ĉi tie batalas belaj sovetiaj kaj, kompreneble, nudpiedaj knabinoj en bikinoj.
  Nataŝa karesis sian propran fragan cicon. Kaj kun brila rideto ŝi diris:
  - Mi, vi! Li, ŝi - kune la tuta lando!
  Viktorio subtenis:
  - Kune amika familio! En la vorto ni estas cent mil mi!
  Oksana ridis kaj, montrante la mastodontojn, komentis:
  - Tanko "E" estas tre mallonga kaj kaŭra. Estos malfacile atingi lin.
  Veronika malgaje siblis:
  - Dio benu nin!
  Nataŝa ridis kaj pepis:
  - En Ameriko por la tuta lando, en Ameriko por la tuta lando, en Ameriko por la tuta lando - la ŝancoj estas egalaj!
  Fajra Viktorio ridas kaj muĝas:
  - Ŝancoj estas egalaj por malsamaj tavoloj de la socio!
  Kaj kiel vi volas. Kaj ŝiaj dentoj estas belaj, kiel ili montras.
  Oksana komentis:
  - Kiam la germanoj disiĝos, estos al ili tre malbone el siaj provizbazoj!
  Veronika ridis kaj sugestis:
  Ni preĝu do!
  Nataŝa malestime snufis kaj balancis la kapon.
  - Ne! Ni estas komsomolanoj, kio signifas, ke ni estas ateistoj!
  Viktorio agreseme avertis:
  - Kaj mi ĝenerale estas batalema ateisto! Kaj ne ekzistas Dio - ĉi tio estas medicina fakto!
  Veroniko singarde rimarkis:
  Sed vi ne povas pruvi ĝin!
  Viktorio fulmis siajn smeraldajn okulojn agreseme responde. Kaj siblis kun rido:
  - Mi povas! Se estas Dio, tiam li devas esti respondeca. Ĝi signifas prizorgi homojn. - La ruĝhara knabino agreseme batis la pintrunkon per sia nuda piedo. - Ĉu eblas imagi fenomenan kosman menson, kiu ne zorgus pri ĝia kreaĵo!
  Kaj la knabino kun sia nuda, ĉizita piedo ĵetis obuson.
  Nataŝa volonte konfirmis:
  - Jen ĝi! Ja ni estas al Dio kiel infanoj al la Patro, kaj li ne zorgas pri ni!
  Veroniko singarde rimarkis:
  Sed eĉ zorgema patro punas siajn infanojn...
  Nataŝa ridis responde.
  - Sed ne malbeligu ilin!
  Viktorio kolere rimarkis:
  - Estas vere strangaj metodoj de edukado en via Dio! Li, ekzemple, prenis kaj dronigis la tutan homaron kaj eĉ senkulpajn bestojn. Estiĝas la demando, kiaj faŝismaj metodoj?
  Oksana aldonis kun rideto:
  - Kaj ĝenerale, eterna turmento en la infero... Ankaŭ ĉi tio estas evidenta troo, ĉar neniuj metodoj de justeco povas pravigi torturon!
  Veronika konfuzite etendis la manojn kaj diris ĝemante:
  - Ankaŭ mi pensas, ke la inundo de Noa estas troa. Sed la Tero estis plenigita de peko antaŭ la okuloj de Dio...
  Viktorio ridis:
  - Jes, la infanoj komencis ludi petolojn. Patro prenis maŝinpafilon kaj pafis tiujn, kiuj blasfemis, lasante nur tiujn, kiuj sidis pli trankvile ol akvo, sub la herbo. La ruĝharulo nudigis siajn grandajn dentojn. - Kia analogio!
  Veronika levis la ŝultrojn kaj diris mallaŭte:
  - Mi ne estas pastro por doni respondojn al tiaj demandoj. Sed mi pensas, ke Dio havis kialojn por tio.
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Jes ... Ial ili falis sen kialo, nur ĉiuj estis viditaj kvazaŭ malaperintaj!
  Nataŝa sugestis:
  - Eble la Biblio estas nur juda fabelo. Kial ni kredu je ĝi?
  Oksana esprimis sian opinion:
  - Vi devas, ĉiuokaze, konservi vian honoron. Kaj ne tro kalkulu je postmorta paradizo!
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Jes... Pastroj amas rakonti! Kaj ne tre alloga!
  Veroniko kviete rimarkis:
  - Sed Jesuo Kristo estas sufiĉe alloga bildo!
  Viktorio ridis kaj balancis la kapon.
  - Mi ne edziĝus kun tia pacisto!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Jes, homo devas stari por si mem... Kaj kion instruas la Biblio? Ili trafis vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren!
  Veroniko volis diri, sed klare embarasis. Kaj tiam Viktorio enmetis ĝin:
  - Vere stranga moralo. Aŭ Dio instruas nin ami malamikojn, aŭ dronas la tutan homaron samtempe. Kaj kiel tion oni povas klarigi?
  Nataŝa respondis al si:
  - Mi pensas, ke la Biblio estis verkita de talentaj viziuloj!
  Veroniko languide kontraŭstaris ĉi tion:
  - Kiu rigardas ĝin... Sed alie ol la ekzisto de Dio estas neeble klarigi la aspekton de la Universo. "Tiam la knabino vigliĝis. Ŝi kuris sian nudan, ĉizitan kruron laŭ la ŝelo kaj daŭrigis. - Kion ajn oni diru, sed ne eblas trovi aŭ inventi pli konvinkan version de la origino de la Universo, krom kiel Dio kreis ĝin!
  Nataŝa levis la ŝultrojn kaj demandis:
  - Kaj la radika kaŭzo de la apero de Dio?
  Veroniko suspiris kaj respondis, perdante konfidon:
  - Ĉi tio jam estas aksiomo... Oni devas akcepti per fido, ke Dio ekzistas. Kaj ke ĝi ekzistis por ĉiam kaj ne havas unuan kaŭzon.
  Nataŝa negative balancis la kapon.
  - Akcepti per fido la antaŭeternecon de Dio? Sed mi povas proponi akcepti per fido la eternecon de la universo, sed sen la Ĉiopova...
  Veroniko logike rimarkis:
  - Ĝi aspektas kiel alogismo. Kiel estas ĉi tiu eterna materio, kaj de kie ĝi venis?
  Viktorio tuj respondis:
  - Kaj kio estas logike - Dio estas eterna... Kaj de kie li venis!? Des pli tuj ĉiopova kaj ĉioscia?
  Veroniko respondis kun malespero:
  - Ĝi ĉiam ekzistis... Ni akceptas ĝin per fido! Kaj kiel tio eblas - nekomprenebla!
  Nataŝa rimarkis:
  "Efektive, ni estas sur egala bazo ĉi tie. Materio devis estiĝi iel. Kaj okazas la nepensebla. - Knabino ridetis kaj memfide notis. - Sed tamen restas malfermita la demando, kial estas tiom da malbono sur la tero.
  Nataŝa ĵetis obuson al la nazioj per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Tio ĝustas...
  Zoya lanĉis donacon de morto per sia nuda kalkano kaj aldonis:
  -Malamiko...
  Aŭgusteno cedis al io detrua kaj grincis:
  - Pensas...
  Svetlana ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kio...
  Nataŝa ĵetis kelkajn citronojn per siaj nudaj piedoj kaj kriis:
  - Rusa...
  Zoja ankaŭ venkiĝis al io energia kaj mortiga, knariante:
  - Administrita...
  Augustine lanĉis la mortigan, murmurante:
  -Malamiko....
  Svetlana denove venkiĝis al la detrua kaj vyaknula:
  - Rompu!
  Nataŝa turnis sin kaj knaris:
  - Kiu...
  Zoya ankaŭ pafis al la nigraj eksterlandanoj, kiujn la nazioj varbis kaj knaris:
  - Kuraĝu!
  Aŭgusteno parolis kun forto kaj furiozo:
  - Tio...
  Svetlana venkiĝis kun la rido de pantero:
  - V...
  Nataŝa ĵetis obuson per la nuda piedo kaj jeligis:
  - Batalu...
  Zoja ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj kaj murmuris:
  - Atakoj!
  Aŭgusteno intervenis kaj murmuris:
  -Malamikoj...
  Svetlana donis amason da obusoj kun siaj nudaj plandumoj, kaj kiel ŝi krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni faros...
  Nataŝa najlis la eksplodon kaj siblis:
  - Furioza...
  Zoya fortranĉis la naziojn kaj knaris:
  - Batu!
  Aŭgusteno denove ekpafis, kaj kriis:
  - Furioza...
  Svetlana pepis dum ŝi pafis:
  - Batu!
  Nataŝa denove ĵetis obuson per sia gracia, nuda piedo, pepis:
  - Ni detruos la naziojn!
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - La estonta vojo al komunismo!
  Kaj ĵetis citronon per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Augustine prenis kaj disigis la liniojn, kaj ŝiaj nudaj kruroj flugis kun detruo laŭ la Fritz:
  - Ni disigos la kontraŭulojn!
  Svetlana prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per sia nuda kalkano, amason da grenadoj, kaj knaris:
  Ni premu la faŝistojn!
  Kaj la kvar daŭre pafis kaj ĵetis obusojn. La germana E-75 moviĝis. Maŝino kun 128 mm pafilo. Kaj pafas sin.
  Kaj la knabinoj ĵetis grenadojn. Subfosis la naziojn. Kaj ili repafis. Ili grimpis antaŭen. La tankoj denove ruliĝas. Movas la lastan germanan "Leopardo" -1. Tre movebla aŭto.
  Sed liaj knabinoj transprenis kaj batis lin senkonscie. Ili disŝiris moveblan maŝinon kun gasturbinmotoro. Kaj ili disblovis ŝin.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  Ni batalas bonege!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Tre mojosa!
  Augustine saĝe rimarkis:
  - Ni venkos!
  Kaj ŝi lanĉis kontraŭtankan obuson per la nuda piedo. Forta knabino. Kaj ŝi havas tiom da sprito.
  Svetlana ankaŭ lanĉis donacon de morto per siaj piedfingroj de sia nuda piedo, kaj trafis la malamikon. Tre agresema knabino, kun okuloj kun la koloro de maizfloroj. Ŝi havas tian spritecon kaj forton!
  Nataŝa turnis sin kaj rikanis:
  - Por sankta Rusujo!
  Zoja pafis tre aktive, kaj rikanis, montrante perlajn dentojn:
  - Mi estas militisto de tiu nivelo, kiu ne forvelkas!
  Augustine ankaŭ pafis. Falĉis la naziojn kaj gluglegis:
  "Mi estas batalisto de granda ambicio!"
  Kaj ŝi malkovris siajn perlajn dentojn!
  Svetlana konfirmis:
  - Tre grandaj ambicioj!
  La knabinoj batalas de tre longa tempo. Kaj kompreneble ili sukcesis en armea laboro. Ili estas absolute belegaj belecoj. Elstara menso. Kaj ili pafas unuan klason.
  Nataŝa, pafante, pensis, ke sen Stalino, se la Fuhrer estus mortiginta lin. estis malpleno en la animoj de homoj. Estas kvazaŭ amato mortis.
  Kvankam ĉi tiu kartvelo estis kruela. Kaj li ne faris ĉion ĝuste. Estas eĉ anekdoto pri tio. Kial Lenin portas botojn kaj Stalin portas botojn? Ĉar Vladimiro Iljiĉ elektis la vojon, kaj ĉi tiu lipharalo rapidas antaŭen.
  Ĉi-rilate, Stalino ne estis la optimuma reganto. Efektive, kiel Lenin priskribis ĝin, ĝi estis tro malĝentila.
  Ĉi tiu kuiristo preparas nur spicajn pladojn. Laŭ krueleco, ĝi estis dutranĉa glavo.
  Unuflanke, tio helpis konservi disciplinon kaj stimulis la partian aparaton. Aliflanke, la plej valora personaro kaj kapablaj homoj estis batitaj senkonscie. Precipe, post la milito ili perdis tian grandan manaĝeron kiel Voznesensky. Kiu havis la plej grandajn servojn al la Patrujo.
  Voznesensky estis, eble, ideala administranto: ne nur malmola, sed ankaŭ inteligenta kaj klera. La plej juna doktoro pri scienco en Sovetunio, akademiano, elstara personeco. Sen Voznesensky iel la ekonomio de Sovetrusio neeviteble misfunkcius okaze de lia morto. Kaj ili ne povas venki la naziojn.
  Nataŝa ĵetis citronon per la nuda piedo kaj kantis:
  - De la ĉielo...
  Zoja ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj fingroj kaj diris:
  - Asterisko...
  Augustine lanĉis donacon de morto per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Brila...
  Svetlana ankaŭ ĵetis obuson, kun la helpo de nuda piedo, kaj eligis:
  - Kristalino!
  Nataŝa turnis sin kaj siblis:
  - Mi al vi...
  Zoya lanĉis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj, siblante:
  - Kanto...
  Aŭgusteno venkiĝis kun sia nuda kalkano, kio alportas morton kaj knaris:
  - Mi kantos...
  Nataŝka daŭrigis, atakeme kantante:
  - Pri....
  Zoja ĵetis eksplodan pakon per sia nuda piedo, disĵetinte la naziojn kaj knaris:
  - Indiĝeno...
  Augustina donis amason da obusoj kun sia nuda kalkano, eldis:
  - Stalino!
  La knabinoj batalis kuraĝe, sed ŝajnas ke ili ne povas teni Kazan. Belecoj falis sub la distribuo. Ili multe batalis kontraŭ ŝtelistoj. Kaj vi devas retiriĝi kontraŭvole. Kaj ĉi tio estas malagrabla.
  Nataŝa pepis ĉagrenite:
  - Ni silente retiriĝis dum longa tempo...
  Aŭgusteno, okuloj brilantaj pro furiozo, konsentis:
  - Estis ĝene - ili atendis la batalon!
  Zoja prenis ĝin kaj kantis kun furiozo, kaj la ceteraj knabinoj ĝoje prenis ĝin;
  Leviĝu, markita per malbeno,
  La tuta mondo de malsataj kaj sklavoj!Nia indigna menso bolas Kaj estas preta konduki en mortbatalon. Ni detruos la
  
  tutan Mondon de perforto
  Ĝis la grundo, kaj tiam
  Ni estas niaj, ni konstruos novan Mondon: Kiu estis nenio, li fariĝos ĉio.
  
  Ĉesu suĉi sangon, vampiroj Malliberejo, impostoj, malriĉeco!Por vi - la tuta potenco, ĉiuj benoj de la Mondo, Kaj nia rajto estas malplena sono.
  
  Ni konstruos la vivon alimaniere, Kaj jen nia batala slogano: Ĉia potenco - al la laborista popolo, Kaj malsupren ĉiuj parazitoj!
  
  Vi estas malestima en via riĉeco, Karbo kaj fariĝis reĝoj!Vi estas viaj tronoj, parazitoj, Sur niaj dorsoj starigitaj!
  
  Plantoj, fabrikoj, kameroj - Ĉio estis kreita de nia laboro.Estas tempo! Ni postulas la redonon de tio, kio estis prenita per rabo.
  
  Sufiĉe, pro la reĝoj, Dopu nin en la frenezon de la milito!Milito kontraŭ ŝafoj! Pacon al la popoloj, batu, militidoj!
  
  Kiam tiranoj devigos nin fali heroe en batalo por ili, Murdistoj! Tiam Ni direktos la muzelojn de batalkanonoj al vi.
  
  Neniu donos al ni savon: Ne dion, nek reon, nek heroon.Liberon ni atingos per Nia propra mano.
  
  Por renversi la premon per lerta mano, Por regajni vian bonon,
  Ŝvelu, forĝi kaj kuraĝe forĝi,
  Dum la fero varmegas!
  La knabinoj bele kantis, kaj ekvojis. Kaj la milito daŭras...
  Formidaj TA-400 kaj eĉ pli potencaj TA-500 portantaj ĝis dudek tunojn da bomboj detruas sovetiajn poziciojn. Sed la Ruĝa Armeo provas teni. Eĉ kantoj estas kantataj kun granda kuraĝo.
  Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  La sovetia registaro -
  La potenco estas granda!
  
  ĴIRINOVSKIJ NE ESTIS VENDA AL JELCIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky prenis ĝin kaj ŝanĝis sian opinion en la lasta momento ĉe la voĉdono pri la misoficado de Jeltsin la 15-an de majo 1999. Efektive, kial li perdus duonon de sia balotantaro? Finfine, kia domaĝo ke unu miliono kaj duono da dolaroj ne valoras ĝin!
  Vladimir Volfoviĉ petis la parolon.
  Kaj tiam li deklaris:
  - Vi devas ĝuste kompreni min: ni estas kontraŭ Jelcin kaj por akuzo!
  Post tio, Vladimir Volfoviĉ Ĵirinovskij faris brilan paroladon. En kiu li laŭvorte lasis neniun ŝtonon neturnita de Jeltsin kaj lia bando.
  Jes, Vladimir Volfoviĉ Ĵirinovskij estis simple en grandega ŝoko.
  Li komprenis, ke necesas bati dum la fero estas varmega, kaj Jelcin jam estis politika kadavro, kiu malbonodoras kaj malbonodoras, kaj estas nenio por pali sur li.
  Kaj jen la voĉdono. Kvindek voĉoj de la Liberala Demokrata Partio ebligis akiri pli ol du trionojn de la Ŝtata Dumao kaj deklari akuzon. La vero ankoraŭ ne estas kompleta.
  Kaj ankoraŭ estis la aprobo de la kandidatiĝo de Stepaŝin por la posteno de ĉefministro de Rusio.
  Ĉi tie Vladimir Volfoviĉ Ĵirinovskij proponis malakcepti ĉi tiun kandidatecon kaj, krome, nuligi la demision de Primakov. Sur la tereno ke Jeltsino klare havas skizofrenion.
  Kaj en la Ŝtata Dumao tia propono estis salutita kun jubilo. Ĉu Jelcin ne vere frenezas?
  Ĉiukaze, la kandidateco de Stepashin ne pasis. Kaj la opozicio venigis centojn da miloj da homoj al la stratoj.
  Kaj ili baris ĉion... Kaj okazis urĝa kunsido de la konstitucia kortumo.
  Kaj oni decidis, sub premo de la popolo, nuligi la demision de Primakov. Kaj la bazo estis la decido pri la frenezo de la Prezidanto de Rusio.
  La Ŝtata Dumao ankaŭ decidis suspendi la prezidantecon de Jeltsin surbaze de lia mensa frenezo kaj evidenta skizofrenio. Do Jelcin povas diri - la fino!
  La Federacia Konsilio ankaŭ apogis la forigon de Jeltsino de oficejo. Kaj la Supera Kortumo konfirmis la finon de la ĝena tirano.
  Ĉiukaze, ni decidis, ke estas tempo ĉesigi Jelcin, kaj ankaŭ lian familion de ŝtelistoj.
  Kaj la maljuna, sperta, eksa ministro pri eksteraj aferoj Maksim Primakov pli-malpli taŭgis al ĉiuj. Eble, krom Berezovskij, sed ĉiuj malamis ĉi tiun oligarkon.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky agis kaj kiel deca persono kaj samtempe saĝe. Kaj lia takso ŝvebis kiel falko supren.
  Denove Zhirinovsky fariĝis moda kaj malvarmeta. Fakte, ĉi tiu estas granda politikisto, kiu donis al ĉiuj la kornojn.
  Elektoj por kaj la prezidanto kaj la Ŝtata Dumao estis okazigitaj samtempe. Ili estis sur ŝtorma ondo. Zyuganov apogis la kandidatecon de Maxim Primakov en interŝanĝo por postenoj en la registaro. Yury Luzhkov devus esti la ĉefministro.
  Vladimir Ĵirinovskij, kiel ĉiam, eniris la prezidantecon. Li volis aperi tie. Kaj kiel rezultis, ne sen kialo.
  Kvankam Vladimir Volfoviĉ ne venkis, li faris brilan antaŭbalotan kampanjon kaj prenis la duan lokon - nur malantaŭ Maksim Primakov.
  Kaj nun la venko estis gajnita de la nova prezidanto ... Vladimir Volfoviĉ ricevis la postenon de ministro pri internaj aferoj kaj unua vicĉefministro respondeca pri la potencobloko, kaj ankaŭ la rangon de generalo.
  Vladimir Volfoviĉ tiel leviĝis pli alte. Yury Luzhkov, la antaŭa urbestro de Moskvo, iĝis ĉefministro. Mitrofanov fariĝis ministro pri eksteraj aferoj. Gennady Zjuganov iĝis la unua vicĉefministro en pagendaĵo de la socia bloko, kaj Maslyukov iĝis la unua vicĉefministro por ekonomiko. Kaj la komunisto fariĝis la ministro pri financo.
  Tiel komenciĝis la formado de nova registaro kaj kurso.
  En Ĉeĉenio komenciĝis interna milito inter Masĥadov kaj lia teamo unuflanke, kaj Ŝamil Basayev aliflanke. Shamil Basayev formis teamon kun la vahabistoj, Raduev, kaj aliaj ekstremistoj, inkluzive de Bin Laden. Kaj Aslan Masĥadov komencis subteni la rusan gvidadon.
  Kaj daŭris civita milito.
  Maskhadov devis trakti multajn eksterlandajn soldulojn kiuj provis helpi sian ĉefan malamikon, Shamil Basayev. Sed post la terorista atako de la 11-a de septembro, la monfluo por la vahabanoj kaj Basayev persone malkreskis.
  Kaj Masĥadov sukcesis preni preskaŭ la tutan Ĉeĉenion sub kontrolo. Rusio fariĝis multe pli riĉa pro la reakiro de la ekonomio kaj altiĝantaj prezoj de petrolo, gaso kaj aliaj krudaĵoj. Kaj la ĉeĉenoj, gviditaj de Masĥadov, konsentis reveni al ĝia konsisto kontraŭ investoj. Tio estas, ĝi estis, kiel en reala historio, nur la rusa armeo ne batalis kaj miloj da rusaj soldatoj restis vivantaj.
  Kaj anstataŭ Aĥmad Kadirov regis Aslan Masĥadov. Ĉio iris kiel en la reala historio. Maksim Primakov zorge regis, sen subitaj movoj. Kaj li rifuzis iri al la tria oficperiodo. Kaj la sanstato ne permesis al li.
  Kaj la trono estis transdonita preskaŭ per heredaĵo al Jurij Luĵkov. Ankaŭ ĉi tio pli-malpli taŭgis al ĉiuj.
  Gennady Zyuganov ankaŭ iĝis ĉefministro, kaj la komunistoj apogis Luzhkov en la elektoj. Vladimir Zhirinovsky iris al la prezidanteco kaj estis dua.
  En la elektoj de 2003, ĝi estis eĉ pli bona por Maksim Primakov, ĉar Zhirinovsky ne partoprenis en ĉi tiuj elektoj.
  Estis aliaj kandidatoj, kiuj batalis - do de la buldozo. Kaj la elektoj estis pli kiel farso.
  Gennady Zjuganov iĝis ĉefministro, sed Zhirinovsky estis forigita de la registaro, kaj li alvenis en opozicio. Ĉi tio, kompreneble, estis atenda. Forigita de la posteno de Ministro pri Eksteraj Aferoj kaj Mitrofanov.
  Jen ĝi estas kaj ĝi malaperis. Malhelaj tagoj venis por la LDPR-partio.
  Denove Zhirinovsky Vladimir Volfovich estas ĉikanita en amaskomunikilaro. Kaj kompare kun Adolf Hitler.
  Vere, Vladimir Zhirinovsky fariĝis armea generalo kaj havis multajn ordonojn kaj medalojn.
  Li faris karieron kiel oficialulo. Sed nun mi devis reveni al la Parlamento.
  La profito de Francio estas la Liberala Demokrata Partio. Kaj ĉio revenis al normalo. Moskva urbestro Luzhkov traktis politikon de modera liberalismo. Zjuganov, aliflanke, ŝajnis esti forgesinta ke li estis supozeble leninisto. Lia politiko estis proksimume sama kiel antaŭe.
  Maidan ne okazis en Ukrainio. Julija Timoŝenko ĵus gajnis la prezidantajn elektojn. La kialo estis ke la ekonomia krizo de 2008 estis pli malforta. Oni povas vidi, ke la historio iris iom alimaniere, kaj tio iom ŝanĝis la lumturojn kaj malsamajn prezojn.
  Yulia Timoshenko traktis moderan por-okcidentan politikon. Kaj ne kverelis kun Rusio. Moskva urbestro Jurij Luzhkov ankaŭ montris moderecon en siaj ambicioj, kaj por li komerco estis super ĉio alia.
  Kiel rezulto, estis kelkaj nuancoj en ekstera politiko. ISIS ne sukcesis disvolvi. En Sirio, anstataŭ Assad, aperis kompromisa prezidanto. Kaj en 2015, Luzhkov, jam maljuna, kaj ne tute sana laŭ la konstitucio, finis sian regadon en du periodoj.
  Kaj nun Gennady Zjuganov iris al la prezidanteco. Kaj lia elekto ne grave influis politikon. Paco regis en Sirio ... La usonanoj vere ne povis venki la talibanon kaj forlasis Afganion.
  Aferoj iris iomete alimaniere en la peza bokssekcio. Vitaly venkis Stevenson, la devigan kontestanton. Kaj daŭrigis sian karieron. Jes, antaŭ tio, la "bronza bombisto", kiu faris rekordan serion de tridek du knokaŭtoj, estis batita de Vitali Klitschko. Kaj tiam Vitali Klitschko ankaŭ havis unuigan batalon kun Tyson Fury kaj ricevis ĉiujn kvar zonojn samtempe. Wladimir Klitschko iĝis regula mondĉampiono.
  Vitali Klitschko tenis la titolojn ĝis 2020, kiam la du oficperiodoj de Yulia Tymoshenko finiĝis. Kaj Vitali Klitschko iris al la prezidanteco. Certe venkis...
  Kaj ĉio estis bona ĝis nun, sed la koronavirus ruinigis ĉion. Gennady Zjuganov estis prezidento dum iom da tempo. Gajnis la elekton de 2019. Kaj tiam li decidis foriri. En 2023, la relative juna Afonin iĝis la nova prezidanto de Rusio. Tiel, la tradicio estis interrompita kiam la prezidantoj jam havis pli ol sepdek jarojn. Vladimir Ĵirinovskij ankoraŭ estas en opozicio. Tia estas la maljuna avo naciisto.
  Sed Afonin havas la unuan seriozan provon - la militon kun la talibano kiu atakis Taĝikio. Kaj ĉi tio estas serioza...
  Sed, kompreneble, belaj kaj nudpiedaj knabinoj estas pretaj batali kuraĝe.
  La eposa batalo kun la talibano daŭris. Kaj nun la talibanoj atakas rusajn trupojn laŭ ĉiuj perimetroj.
  Kaj la Rusa Armeo reflektas ilian ofensivon. Kaj estas furioza batalo.
  Natasha donas turnon kaj ĵetas obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj. Larmas kontraŭulojn kaj muĝas:
  - Gloro al la epoko de Rusaj Dioj!
  Zoya ankaŭ batalas kontraŭ malamikoj, pli ol memfide. Falĉas kontraŭulojn kaj muĝas:
  - En la nomo de Granda Rusujo!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj lanĉos donacon de morto.
  Tiel ĉi tiuj knabinoj eklaboris tre fame.
  Aŭgustina, ankaŭ tre precize pafante al la malamiko, kaj ĵetante obusojn per la nudaj piedfingroj, grumblis:
  -Por la granda USSR!
  Kaj Svetlana batalas kun la Mujahideen, batante ilin en vicoj, muĝas:
  - Por malvarmeta Rusujo!
  Kaj per sia nuda kalkano li venkiĝos al la murda donaco de la morto.
  Ĉi tio estas teamo de knabinoj naskita por mortigi la talibanojn. Kaj ne nur la talibano.
  Nataŝa ridis kaj, pafante al la Mujahideen, prenis ĝin kaj jeligis:
  - Gloro al USSR!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi murdan.
  Zoya, daŭrante pafi al la soldatoj de la islama imperio, ofensive eldonis:
  - Gloro al nia armeo!
  Kaj per nudaj piedoj li ĵetos la detruon.
  Kaj Aŭgusteno batas la afganojn kaj kukojn:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj nudaj piedfingroj lanĉos detruon.
  Svetlana ankaŭ dispremas malamikojn, batas ilin kun furiozo kaj kriegas:
  - Por la sankta komunismo de USSR!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj batalos por sia konscienco. Kaj ili batalas kaj venkas.
  Alenka tre forte batalis kaj ĵetis mortigajn donacojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la knabino kukis:
  - Por komunismo!
  Anyuta tre bele pafis la malamikon, kaj per sia nuda kalkano trafis la talibanon kaj knaris:
  - Por la Rusujo de komunismo!
  Ĉi tie Alla batalis tre modeste, kaj aktive. Kaj nudaj piedfingroj lanĉis kun mortiga forto.
  La knabino grumblis:
  - Por la komunismo de USSR!
  La knabino Maria prenis ĝin kaj turnis, falĉis la afganojn kaj grumblis:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi lanĉis mortigan forton.
  La Olimpikoj ankaŭ donis bone celitan turnon kaj falĉis multajn malamikojn. Kaj la knabino kuĝis, elĵetante siajn nudajn piedfingrojn kaj vyaknulan:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Marusya batalas kun la sovaĝa kolerego de kato, kaj pafas ĉe la afganoj. Kaj amase detruu ilin.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Estas tre mojosa!
  Matrena tre precize trafas la Mujahideen, kaj falĉas kiel spiketoj. Jen la knabino.
  Kaj muĝas al si kun rulo:
  - Por Tre bona komunismo!
  Stalenida ankaŭ batalis kun sovaĝa kolerego kaj fortranĉis la talibanon de la soldatoj. Tiel ŝi estas batalanta virino.
  Kaj ŝi tre trafe skribaĉis sur la malamiko.
  Steelenida kantis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie. Kaj tre bela kaj batalema.
  La militisto donis turnon al la malamiko. Falĉis amason da afganaj trupoj kaj knaris. Por Rusio kaj libereco
  fini.
  Veronika, pafante al la talibano, frapis ilin per raketoj kaj knaris:
  - Gloro al komunismo!
  Viktorio, pafante al la kuraĝaj kaj heroaj militistoj de Alaho, pepis:
  - Por la Patrujo!
  Ĉi tiu estas la knabinoj la plej suko kaj beleco. Tre belaj kaj batalantaj knabinoj. Kaj ili havas enorman potencon. Kaj tiaj batalantaj knabinoj
  kaj disbati, kaj draŝi, disbatante la afganojn.
  Serafima ankaŭ skribaĉis ĉe la malamiko, batante la talibanon kun sovaĝa forto.
  Kaj la knabino ĵetis mortigajn donacojn de morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj.
  Alyonka skribaĉis sur la afganoj, kaj tre agreseme falĉis la malamikojn.
  La ina militisto kuis dum ŝi tranĉis la militistojn de la islama imperio.
  Kaj ŝi kriis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Anyuta estas tre aktiva en skribaĉado kun malamikoj kaj falĉado de malamikoj kun sia potenco. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis mortigan kaj kolosan forton.
  Kaj la knabino pepis:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj per skarlata cico, nia bazuka butono ekbrulis la tankon.
  Ĉi tie la batalanta Alla premas la malamikon kun granda furiozo. Kaj pafas kaj malsekigas ekstermante la Mujahideen.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj kaj batalado fariĝis herooj.
  Batalante Alla en la kampaj guvoj kun sovaĝa furiozo.
  Jen la milita vojo de la knabinoj. Kiuj tre eĉ batalas. Kaj tre agreseme disbatis la talibanojn.
  Martial Maria estis tre disbatanta pro sovaĝa forto, kaj detranĉis ĉiujn kiel razilon.
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino ĵetis grenadojn de detruo. Kaj la knabino ŝiris multajn malamikojn.
  La Olimpikoj denove funkcias. Kaj denove dispremas la Mujahideen. Kaj denove ŝi ĵetis siajn nudajn piedfingrojn kun murdo kaj detruo.
  Kaj ĝi estos malĝentila kaj tre agresema.
  Kaj la Olimpikoj komencis batali kaj kun nuda kalkano venkiĝis al detruo kaj tuta morto.
  Jen tia batalanta knabino-heroo ĉi tiuj Olimpikoj. Jen batalanta knabino.
  Kaj Marusja disbatis la afganojn, kun granda furiozo. Kaj falĉis ilin kun sovaĝa kuraĝo.
  Kaj kun fraga cico ŝi prenis kaj sendis mortigan forton.
  Kaj multe da Mujahideen en ĉerko.
  Alenka deklaris, pafante al la malamiko, kaj kriante:
  - Por la plej potenca komunismo en la mondo!
  Anyuta, skribaĉante la afganojn, agreseme notis:
  - Jen ni denove estas sur blanka ĉevalo!
  Jen la batalanta Alla denove en malfacila batalo. Kaj la ruĝhara knabino denove skribaĉas sur la Muĝahidinoj, kaj krias je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj ĝi certe detruas ilin.
  kaj krias je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj la knabino skribaĉas kiel maŝinpafilo.
  Kaj Maria agas per sia tuta sovaĝa forto. Kaj li pafas al la afganoj tre precize. Kaj ĝi falĉas malamikojn tre precize - ĉiun kuglon en la okulo.
  Kaj muĝas:
  - Por Rusujo Svarog!
  La Olimpikoj agis tre kruele kaj mortigis kontraŭulojn kaj falĉis la Muĝahidinojn. Kaj tre batalema knabino-heroo. Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj.
  Kaj neniu pluvivos kontraŭ ili.
  La Olimpikoj ĝisfunde falĉas malamikojn. Kaj li batas la afganojn per siaj nudaj piedfingroj, ĵetante mortigajn donacojn de morto. La Olimpikoj estas, kompreneble, tre knabino
  la plej mojosa kaj batalema el ĉiuj en la mondo.
  Nu, li vangofrapos la Muĝahidojn, kaj falĉos ilin per glavo.
  Kaj la knabino prenos kaj kantos:
  - Mi estas beleca klaso Hyper!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel belaj, kaj tre batalantaj. Ili havas kolosan gradon de ekscito kaj potenco por festeno por la okuloj.
  Marusya pafas al la afganoj kaj grincas:
  - Por la epoko de komunismo!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj, kvazaŭ de la Mujahideen, ili martelos. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Matryona trafos malamikojn kun mortiga forto kun la helpo de skarlata brusta cico de bazuko. Kaj ĉi tio estas vere ŝia hiperpotenco.
  Kaj la militisto grincas:
  - Por granda komunismo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj batalas por Sovetunio kaj montras miraklojn de heroeco. Ne, kontraŭ tiaj knabinoj, neniu malamiko povas rezisti. Eĉ same multaj kiel la talibano. Kvankam ili kapablas ĵeti kadavrojn al Moskvo.
  Stalenida batalas kun superaj malamikaj fortoj. Kaj ankaŭ kiel li premas la bazukon per fraga cico kaj grincas:
  - Mi estas superklasa militisto!
  Kaj palpebrumu al liaj amikoj.
  Veroniko, ankaŭ, ofensive detruas la afganojn, kaj ne donas al ili kompaton. Kaj estas grava ekstermado.
  La knabino estas tre batalema kaj ŝi havas fenomenan kosman potencon.
  Kaj en Stalenida, kio aŭdace dispremas la Mujahideen de ĉi tiu forto estas eĉ pli. Ni diru tiel, honestaj knabinoj.
  Viktorio batas la afganojn per granda agado, batas ilin kaj muĝas:
  - Mi estas hiperklasa knabino!
  Kaj Serafima draŝas la muĝahidinojn kun pasio de vulpino, falĉas ilin kaj kriegas:
  - Mi estas ultra belulo!
  Albina kaj Alvina dispremas la afganojn sur la ĉielo. Kaj Helga estas kun ili. Kiel aktive ili prenis la flavajn. Kaj ekstermu majuskle.
  Albina faligis talibanan aŭton per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por GDR! La komunismo denove revenu al la germanoj!
  Alvina ankaŭ malflugigis la aviadilon de la Islama Imperio kaj kriis:
  - Al la plej grandaj pintoj de komunismo!
  Kaj Helga sur la ĉielo, helpe de siaj nudaj piedfingroj, kovris la talibanan tankon kaj pepis:
  - Por venkoj tra la tegmento!
  Tiel batalis batalantaj kaj belaj knabinoj.
  Anastasia Vedmakova ankaŭ disbatis la Mujahideen de la ĉielo kaj kantis:
  - La komunismo estu fama!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis bombojn al la kontraŭuloj de la aviadilo.
  Kaj ankaŭ Akulina Orlova draŝis la afganojn kaj kantis:
  - Gloro al nia Patrujo.
  Kaj faligis pezajn kaj mortigajn bombojn sur la malamikon.
  Ĉi tiuj estis batalantaj knabinoj, ni diru rekte.
  Mirabela Magnetic disbatis kontraŭulojn kun kolosa grado de intenseco kaj kriegis:
  - Por la granda kaj potenca komunismo!
  Kaj denove la knabino palpebrumis siajn siringajn okulojn.
  Tio estis la knabinoj.
  Anastasia Vedmakova draŝis la afganojn kaj pugnobatis ilin, hurlante:
  - Mia nova kredo estas gajni ĉiujn!
  Kaj ankaŭ kiel uzi nudajn piedfingrojn.
  Akulina Orlova draŝis kontraŭulojn. Ŝi falĉis ilin kiel kombilon, kaj kriis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kiel cedi kun nuda kalkano.
  Kaj Mirabela Magnetic faligas malamikojn per sia kolosa forto kaj kriegoj:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj kun skarlata cico dum li premas la butonon.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj kaj superaj.
  Alvina disbatis la talibanon kaj ekkriis kun granda forto:
  - Por komunismo!
  Kaj kun nudaj kalkanoj, kvazaŭ li premus sur la pedalojn. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Kaj Albina sur la afganoj kiel lupaneto. Kaj donu al ili majusklan hiperon.
  Kaj li tuj prenos multajn malamikojn kaj kuŝigos lin.
  Kaj li ĉion faras per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj kantu:
  - Mi estas la plej mojosa knabino en la mondo!
  Helga ankaŭ batas la talibanon. Ili estas kolosaj kaj aktive ekstermas. Sed tiam, per siaj nudaj piedfingroj, li celos raketon, kaj la afgana bunkro frakasos ĝin.
  Kaj ĝi estas ĝenerale bonega.
  Kaj la knabino ridas...
  Sed Elizabeto, sur ŝia tanko, alfrontos la Muĝahidinon kaj aranĝos kompletan malvenkon por ili. Kaj multaj el la talibano estos mortigitaj tuj.
  Kaj la turoj de la tankoj de la talibano estas deŝiritaj.
  Elizabeto estas knabino kiu estas la plej altklasa superviro. Kaj premas malamikojn per nudaj piedfingroj. Kaj laŭvorte fosas ilin en la teron.
  Tiel ĉi Elizabeto estas nur Hipera.
  Kaj ŝia tanko, kvazaŭ de la Mujahideen, krevos.
  Tute ne knabino, sed io tre aktiva kaj batalema.
  Kaj Catherine draŝas la afganojn. Ŝi havas nekredeblan forton kaj lertecon. Kaj ŝi, helpe de siaj nudaj piedfingroj, ekstermas la soldatojn de la islama imperio.
  Ĉi tiu estas knabino, kaj ŝi jam mortigis tiom da afganoj.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas ultra!
  Kaj Elena plene draŝas malamikojn. Montras al ili sian superklason, kaj muĝas:
  - Mi estas Hyper!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, estas kiel martelado sur la ĉinoj. Jen la knabino.
  Kaj Euphrosinia ekstermas la batalantojn de Afganio en tre agresema maniero. Kaj pafas uzante nudajn piedfingrojn tre precize.
  Kaj ankoraŭ ronronante:
  - Por la Patrujo kaj Rusujo, estos nia Svarog-mesio!
  Ni diru nur, ke la knabinoj estas honoraj militistoj.
  Elizabeto, pafante al la afganoj, rimarkis:
  - Ĝenerale, mi iel pli ŝatas la Rusajn Diojn!
  Jekaterina pafis sian nudan kalkanon, premante la butonon, malkonstruis la talibanan tankon kaj knaris:
  - Kaj ankaŭ mi pli ŝatas rusajn diojn! Fakte, kial ni bezonas Jesuon cirkumcidita en la oka tago?
  Elena knaris pro kolero:
  - Mi hontas pri princo Vladimiro!
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Kaj vi devus honti!
  Elena konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble, estas domaĝe, ke rusoj adoris judajn sanktulojn!
  Catherine prenis ĝin kaj grumblis:
  - Ni devas havi rusajn sanktulojn kaj diojn!
  Elizabeto konsentis pri tio, elmontrante la dentojn:
  - Jes, ili devus!
  Kaj palpebrumis al la malamiko.
  Euphrosinia energie notis, krevigante la Mujahideen de kanono:
  - Ni venkos la islaman imperion...
  Kaj denove Elizabeto, kvazaŭ draŝante la malamikon, estas mortiga.
  Ankaŭ Gerda tre lerte batalas. Ĝi frapas la Muĝahidinon kun mortiga forto kaj kriegas:
  - Por granda komunismo!
  kaj ŝi estas tia batalema kaj fama reĝo!
  Charlotte ankaŭ dispremas la talibanon kaj kriegas, nudigante siajn dentojn:
  - Tio estas bonega!
  kaj tia batalanta knabino klaso mega!
  Kristina ankaŭ piedbatas la afganojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ili certe mortigos ilin.
  Kaj li prenos kaj preterpasos:
  - Mi estas arja numero unu!
  Kaj Magda batos la afganojn, kaj mortigos multajn el ili kaj siblos:
  - Por Sovetunio kaj GDR!
  Kaj palpebrumas per siaj safiraj okuloj. Ĉi tiu knabino estas nur hiper!
  Ne, la talibano ne povas elteni super kaj hiperklasaj knabinoj.
  Kaj ili estas tiaj militemaj knabinoj.
  Kaj ili kantas kun pasio:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Kun tio ne ŝercos,
  Ni disŝiru ĝin!
  Kaj kiel la militistoj ekploros. Jen la knabinoj.
  Kaj ili ankaŭ metis siajn nudajn piedojn en la muzelojn de kaptitaj talibanaj soldatoj. Kaj devigis ilin kisi siajn nudajn rondajn kalkanojn.
  Jen la knabinoj en bikinoj.
  Sed la talibano torturis komsomolan membron. Ili tordis ŝiajn brakojn de malantaŭe, kaj tiris ŝin supren sur la rako. Kaj levita. Kaj ili tordis la knabinon sur la arbo. Kaj levis ŝin. Kaj tiam ili prenis ĝin kaj ellasis ĝin.
  Kaj la knabino falis. Ŝi prenis ĝin ĉe la herbo mem kaj pendigis. Kaj ŝi frostiĝis. Kaj la Muĝahidoj kolere ekridis. Tiam la knabino estis prenita denove kaj tirita supren pli alte, ĝis la pinto mem de la arbo.
  Kaj tiam ili denove ellasis ŝin foriri. La knabino kolapsis kaj denove pendis ĉe la fundo. Kaj la ŝnuro etendiĝis, kaj la belulo hurlis pro doloro. kaj ili denove komencis levi ŝin.
  Tirita al la plej supro. Ili bone ĵetis ĝin, lasis ĝin iomete pendi. Kaj tiam ili denove ellasis kun sovaĝa furiozo. Kaj la knabino denove kolapsis kaj ŝi tordis
  artikoj. Kaj ĝenerale ŝi estis tute nuda. kaj kiel ĝi doloris.
  poste oni denove levis ĝin la kvaran fojon kaj bone skuiĝis. Tiam ili fiksis ĝin sur densa branĉo kaj komencis etendi ĝin. Ili fiksis blokon al la nudaj piedoj de knabino,
  kaj komencis pendigi pezojn sur ĝi. La talibano pendigis podpezon unue unuflanke, kaj poste aliflanke. Tiam ili komencis bati la knabinon per vipo. Marteladis tiel ke la haŭto krevis.
  Kaj tiam la komsomolanoj komencis verŝi salon sur la vundojn. Kaj tiam ili prenis kaj ekmovis ruĝvarman draton. Kaj ili batis la knabinon per malsana potenco. Tiam la afganaj ekzekutistoj ŝmiris la nudajn plandojn de la piedoj de la knabino, kaj bruligis brazon sub ŝi. Kaj ni pafu la belecon sen nenecesaj ceremonioj. Kaj tiam la ekzekutistoj de la talibano lubrikis ankaŭ la mamojn de la knabino. Kaj poste
  kiu ekbrulis ŝian bruston. Kaj ili komencis bati la knabinon ĝisfunde.
  Kaj fritu la muĝahidinan militiston kaj ŝian bruston kaj kalkanojn. Kaj poste ili ŝmiris la azenon kaj alportis la torĉon al la postaĵo. Kaj ili komencis bati la knabinon ĝisfunde. Kaj tiam la fajro tuŝis ŝian sinon. La haroj kovrantaj la groton de Venuso tuj karbiĝis. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda. Kaj tia torturo atendis ŝin.
  Afganaj ekzekutistoj bruligis la knabinon kaj ŝian bruston, kaj azenon, kaj sinon, kaj la plandojn de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili fritis ĝin plene. Tiam la talibana ekzekutisto prenis ruĝecan bastonon kaj sen pripensi dufoje metis la knabinon en la anuson. Kaj kiel, ŝi krias pro sovaĝa doloro.
  Tio multe dolorigis ŝin. Kaj ĉi tiuj knabinoj estas tiel malbonaj kaj belaj. Sed la afganoj forte torturis la knabinon. Kaj tiaj belaj militistoj. Kaj ili estas plene frititaj de la militisto.
  Kaj tiel la knabino estis prenita de siaj ekzekutistoj kaj komencis krevi siajn longajn graciajn fingrojn per ruĝe varmaj teniloj. Kaj ĝi doloras tiom. La ekzekutistoj rompis la fingrojn de la knabino, komencante per la etfingro.
  Kaj laŭvorte ĉio estis rompita. Kaj tiam la ripoj komencis krevi ĉe la komsomola membro. Kaj samtempe ruĝe ardaj pinĉiloj fosis en lian bruston. Kaj ruĝiĝis pro la varmego tordi la ferajn kaj skarlatajn cicojn. Kaj la mamoj de la knabino estis deŝiritaj. Kaj ĝi estis tiel kruela kaj dolora.
  Tie estis la torturo.
  Gerda, pafante al la Mujahideen, rimarkis:
  - Gloro al komunismo!
  Charlotte rimarkis tre agreseme kun diabla forto. Kaj knaris:
  - Por la Patrujo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li piedpremos la malamikon.
  Jen la knabino. Kaj tiel batalema.
  Kristina prenis ĝin kaj batis la talibanon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Gloro al la epoko de Rusaj Dioj!
  Magda ankaŭ frapis la afganojn uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kukis:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj ĉi tiuj knabinoj estas tiel bonegaj.
  Gerda, pafante kontraŭ kontraŭuloj de Afganio, eldonis:
  - Por la granda komunismo de Germanujo.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiaj militemaj belulinoj.
  Gerda gaje respondis, skribaĉante sur la Muĝahidinoj:
  - Mi havas knabinon nur bonega.
  Kaj Charlotte atentigis agreseme dum ŝi pafis al sia kontraŭulo:
  - Gloro al arja komunismo!
  Kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ŝi kuis:
  - Por la granda Patrujo!
  Kristina ankaŭ falis sur la malamikon kun granda precizeco, notis:
  - Por Rusujo kaj Germanujo en amikeco!
  Magda ankaŭ draŝis la muĝahidojn kaj knaris:
  - Gloro al nia epoko!
  Kaj palpebrumu al siaj partneroj denove.
  Jen la knabinoj.
  Kaj Jane Armstrong komencis bati la talibanon per kanono.
  La knabino estis tre bela.
  Jane draŝis sian kontraŭulon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Gloro al la Patrujo!
  Do Gertrudo senespere trafos la malamikojn, kaj ili estos plene kovritaj kaj frakasitaj.
  Kaj kukante:
  - Por Britio!
  Kaj Malanya, kvazaŭ martelante kontraŭ la malamiko kaj farante lin hara-kiri, kaj pepis:
  - Por anglaj venkoj!
  Monica ankaŭ vangofrapos la malamikojn helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por sovetiaj venkoj!
  Kaj Tamara kaj Sulfiyya batalas kontraŭ la talibano kaj mortigas la barbajn militistojn kiuj venas en ondoj.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj kantas:
  - Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  La rusa registaro havas
  La potenco estas granda!
  Tamara turnis sin kaj pafis per la nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Por mia opinio pri komunismo!
  Sulfiya ankaŭ trafos la malamikon, mortigos multajn talibanojn kaj knaris:
  - Ni diru vorton pri Rusio!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis.
  Tamara turnis sin. Ŝi falĉis multajn afganojn kaj pepis:
  - Por la plej bona forto de la Patrujo!
  Sulfiya ankaŭ revizios la malamikon kaj kukos:
  - Por skarlata komunismo en USSR!
  Kaj palpebrumu per safiraj okuloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur la plej alta klaso kaj flugo.
  Alice kaj Angelica daŭre batalas.
  Blonda kaj ruĝhara bebo.
  Ili estas fortaj knabinoj kaj pafas de kaŝpafiloj.
  Kaj dum ili kantas al si mem:
  - Gloro al USSR! Ni donos ekzemplon por ĉiuj!
  Alico pafis al la malamiko per kaŝpafilo. Pafite kun nudaj piedfingroj, kaj
  knaris:
  - Gloro al mia lando!
  Angelica ankaŭ frapas kontraŭ la malamiko, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, ĵetas obuson kaj grincas:
  - Por Rusujo la plej granda.
  Kaj palpebrumu per siaj smeraldaj okuloj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur ĉefaj pilotoj. Kaj tiel la afganoj estas disbatitaj. Ĉi tie ili batalas kaj la plej mojosa kaj inteligenta en la mondo.
  Alicio pepis, palpebrumante:
  - Gloro al la tempoj de la CPSU!
  Angelica volonte konsentis pri tio:
  - Granda gloro al la Herooj de Sovetunio!
  Kaj denove ŝi ĵetis grenadon de mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj al la malamiko.
  Jen ŝi estas virino de ordinara eraro en eksterordinara aspekto.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis:
  - En la nomo de la senmortaj ideoj de komunismo!
  Kaj ŝi ĵetis donacon de mortiga potenco per siaj nudaj piedfingroj.
  Angelica ankaŭ prenis kaj draŝis ĉe la malamiko.
  Ŝi detranĉis ĝin kiel sablopapero kaj knaris:
  - Por Rusujo kaj Rusaj Dioj!
  Ĉi tiuj virinoj estis tre batalantaj kaj malvarmetaj.
  Alicio, pafante al la malamiko, prenis kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis donacon de neniigo ĉe la malamiko.
  Kaj ĝi estis tre bonega movo.
  Angelica ankaŭ pikis la malamikon, laŭlitere detruante lin kaj montrante kolosan potencon. Kaj lude diris kun rideto:
  - Ĉi tio estas grandega evento!
  Kaj ŝiaj nudaj fingroj lanĉis mesaĝon de morto kaj detruo!
  Ĉi tie estis knabino - nur hiperklaso.
  Alico prenis ĝin kaj muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas la plej forta kaj plej mojosa en la universo!
  Angelica lanĉis tutan barelon da eksplodaĵoj kun siaj nudaj plandumoj kaj knaris:
  - Kaj mi estas en la megaverso!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj.
  Alico komentis dum ŝi pafis al la malamiko:
  - Fido al komunismo estas bonega!
  Kaj ĵetante mortigajn grenadojn kun nudaj piedfingroj.
  Kaj Angeliko pafas al la Muĝahidinoj kaj muĝas:
  - Nia kredo estas tre granda!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetos granaton kun detrua forto.
  Kaj la militistoj prenis la malamikon kaj tiel ĉi tiuj talibanoj trompis ... Kaj nek en fabelo diri, nek priskribi per plumo.
  Alicio sufiĉe logike rimarkis, pafante de kaŝpafilo kaj malflugigante talibanan atakaviadilon.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Kaj denove, la knabino prenos ĝin per siaj nudaj piedfingroj kaj lanĉos ion ekstreme mortigan.
  Volontuloj el Japanio ankaŭ batalas kontraŭ la Mujahideen. Aparte, ninja knabinoj de komunismaj kredoj.
  Bluhara ninja knabino tranĉis la afganojn per ventomuelejo kaj vipis ilin.
  Tiam ŝi ĵetis pizojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por komunismo en Japanio!
  La flavhara Ŝinoboknabino ankaŭ elfaris papilian teknikon per siaj glavoj. Tranĉu multe da Mujahideen. Kaj tiam ŝiaj nudaj piedoj
  ili prenis kaj ĵetis mortigan obuson.
  Tiam la knabino diris:
  - Gloro al Sovetunio kaj Japanio!
  La ruĝhara Ŝinoboknabino ankaŭ kaptis kaj tranĉis la afganajn soldatojn per malantaŭa mano. Kaj ŝi ĵetis siajn nudajn piedfingrojn,
  io mortiganto en donaco. Kaj ŝi kontrolis:
  - Gloro al Rusujo kaj Sovetunio!
  Ŝinoboknabino kun blankaj haroj faris barelan ricevon. Kaj kiel ŝi trafis la talibanajn soldatojn detranĉante iliajn kapojn. Tiam ĵetis
  mortiga detruo per nuda ĉizita piedo kaj knaris:
  - Gloro al la Ruĝa Armeo!
  Kaj ĉiuj kvar Ŝinoboknabinoj ĵetis pizojn de detruo per siaj nudaj kalkanoj, kaj elbatis tutan batalionon da afganoj per tankoj. Ĉi tiuj knabinoj estas nur ultra!
  Ĉi tio estas beleco - la knabinoj estas vere tre bonegaj.
  Oleg Rybachenko ankaŭ tranĉas la Mujahideen per glavoj. Kaj kun li, la knabino Margarita.
  Ĉi tiuj senmortaj infanoj estas nur bonegaj.
  Kaj ili dispremas la malamikojn specife. Ni diru tion tie kaj la infanoj!
  Kaj tiam la knabo kaj la knabino ambaŭ fajfas. Kaj la kornikoj, ricevinte koratakon de infana fajfilo, falas al la fundo. Kaj iliaj bekoj trapikas la kraniojn de la talibano.
  Ĉi tiuj estas infanoj - nature detruantoj de ĉio kaj ĉiuj.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - gloru nian sovetian popolon,
  Salutu mian feston...
  Nia kuniĝo de la koroj de ĉiuj infanoj,
  Ni ĉiuj estas amika familio!
  Margarita Magnitnaya, disbatanta kontraŭulojn, energie eligis:
  - Estu fama pro nia spaca Rusio!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, lanĉos ion tute mortigan ĉe la malamiko.
  Oleg Rybachenko, dehakante la talibanon, kantis:
  - Margarita, la fenestro estas malfermita,
  Margareta, vi ne forgesis
  Kiel ĉio estis!
  Ĉi tiu knabo estas tiel mojosa kaj militema. Ĉi tiu estas la terminatora knabo.
  Ĉi tiuj estas la infanoj ĉi tie, kiuj estas tre malvarmetaj kaj batalantaj.
  Oni devas rimarki, ke la knabinoj estas tre malfacilaj.
  Alicio ankaŭ pafas al la talibano. Kaj kantas sub sia spiro:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin! La kunikleto eliris promeni!
  Kaj la knabino denove ekpafis kun granda precizeco.
  Angelica estis tre bona pafo. Kaj faris potencajn pafojn al la malamiko.
  Kaj kiel li premas per skarlata cico kaj prenas ĝin de bazuko kaj draŝas.
  Kaj la militisto tre precize pafis al la malamiko.
  Angeliko prenis ĝin kaj kukis:
  - Gloro al nia komunista partio!
  Kaj denove, kiel eksplodo kun granda precizeco ĉe la malamiko. Kaj la talibana aviadilo denove kraŝas.
  Kaj Alicio ankaŭ pafis tre precize, kaj la atakaviadilo de la Islama Imperio ekbrulis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj.
  Angelica rimarkis kun rideto:
  - Sovetunio estas mirinda lando, en kiu ĉiuj popoloj estas amika familio!
  Alico denove pafis, terenbatante tri Muĝahidinojn samtempe per unu pafo kaj respondis:
  - Por la granda partio de Rusujo!
  Kaj la knabinoj ekridis. Ĝenerale, ili estas militistoj kun tre malsamaj vidpunktoj.
  Sed ĉiuj knabinoj portas la ideon de komunismo en siaj koroj. Kaj ili volas, ke estu vera paradizo sur la planedo Tero. Kaj ĝi estus tre bela.
  Angelica notis pafante al la malamikoj kun granda precizeco kaj pugnobatante la kraniojn.
  - Komunismo neniam faldos siajn flugilojn kaj rampos en ŝelon!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  Komunismo neniam faldos siajn flugilojn! Nia ideologio estas konstrui feliĉon sur la planedo tero!
  Kaj ambaŭ knabinoj krias:
  - Gloro al Rusujo! Gloro! Nudpiedaj knabinoj kuras antaŭen...
  La nudpieda divido de virinoj... bonvenigas la rusan popolon!
  Kaj la inaj militistoj montras agreseman kaj seksan ĝojon.
  Alicio kriis, nudigante la dentojn kaj knaris:
  - Ni ĉiuj staras kune por USSR!
  Kaj la militisto denove batis la malamikojn.
  Angelica ankaŭ pafis ĉe la malamiko, kaj pugnobatis lian kapon. Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj la militisto, estis ekstreme batalema kaj ruĝa.
  Kaj ŝiaj haroj estas en la vento, ĉi tiu kuproruĝa hararo flirtas kiel proleta standardo.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj kaj seksaj.
  Kaj tiom da muĝahidinoj jam estis entombigitaj...
  Estas ankaŭ knabinoj laborantaj...
  Ĉi tie Viola kaj Dominika pafas al la afganoj.
  La knabinoj pafas bazukojn ĉe tankoj kaj azia infanterio.
  Ĉi tie Viola estis pafita, uzante la skarlatan cicon por premi la butonon sur la bazuko, kaj pafante raketmovitan misilon.
  Kaj la amaso da afganoj disŝiriĝis.
  Aldviolono denove kantis:
  - Mi kredas je granda komunismo!
  Kaj Dominiko ankaŭ pafas specife ĉe la Mujahideen. Kaj batas ilin en grandaj amasoj.
  Samtempe, la knabinoj ĵetos grenadojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj kun skarlata cico sur la butono de la bazuko, li premos malamikojn radikale ekstermantajn.
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel belaj. Kaj kiel ili aspektas bonege kiam ili batalas en nur kalsoneto. Kaj militistoj de la plej alta klaso.
  Viola komentis dum ŝi denove pafis al la malamiko per sia fraga cico.
  - Mi amas batali! Ĝi estas bonega!
  Dominiko ridis kaj rimarkis:
  Kio estas malbona ĉe viroj?
  Viola ridis kaj respondis, ĵetante granaton al la malamiko per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kompreneble estas bone! Kaj kelkaj estas nur adoraj!
  Ĉi tiuj estas tre batalantaj kaj belaj knabinoj ĉi tie.
  Dominiko notis:
  Kiom longe daŭros ĉi tiu milito?
  Aldviolono denove pafis al la Muĝahidino uzante la purpuran cicon kaj knaris:
  - Mi pensas, ke estas longa tempo!
  Dominiko prenis ĝin kaj kantis:
  - Milito furiozas en la universo,
  Dispremi morti sen kialo...
  Satano estas ekster la ĉeno
  Kaj la morto venis kun li!
  
  Kaj kiu haltigos la fluon
  Sangaj frenezaj riveroj..
  La lasera radio veturas en la templon,
  Kaj en fulmo, la viro malaperis!
  Viola aldonis, ĵetante obuson per la nudaj piedfingroj:
  Kaj tia kaoso
  Plenigis la universon...
  La malĝoja sorto de la homaro -
  Eltenu doloron, suferon!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, tiel bonegaj kantistoj.
  Kaj Oleg Rybachenko tranĉas afganojn per glavoj.
  La knabo ĵetas donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj de murdema potenco kaj kantas.
  La filo de la tero respondos ne
  Mi neniam estos sklavo...
  Mi kredas ke libereco aperos
  La vento resanigos freŝan vundon!
  
  Por la sankta patrujo en batalo,
  La Granda Svarog mem vokas...
  Leviĝu kuraĝa kavaliro en la fruaj horoj,
  La mallumo foriros, la rozoj de majo floras!
  Ĉi tiu estas tia heroa knabo...
  Kaj la knabino Margarita, detruante la Mujahidinon per glavoj kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj fingroj, aldonas:
  Kaj la pulsado de la koro kaj vejnoj,
  Larmoj de niaj infanoj, patrinoj...
  Ili diras, ke ni volas ŝanĝon
  Forĵetu la jugon de kruelaj ĉenoj!
  Kaj la infanoj denove fajfos. Kaj la korvoj prenos ĝin kaj svenos, perdante la konscion. Kaj laŭvorte ramas la kraniojn de multaj centoj da Mujahideen.
  
  ALEXANDER ALEKHIN DONAS ĈANCON AL LA HOMERO
  Aleĥine ne mortis hazarde sufokiĝante je bifsteko en Portugalio, sed tamen li ludis matĉon por la monda ŝakĉampionado kun Miĥail Moisejeviĉ Botvinnik.
  La matĉo estis okazigita en Londono en tridek ludoj. La favorato estis Miĥail Botvinnik, kiu estis alkureganta en multaj turniroj, kaj havis serion de pluraj gajnitaj ŝakturniroj. Krome Aleksandro Aleĥin jam havis kvindek kvar jarojn, kaj oni kredis, ke lia tempo jam pasis.
  Botvinnik estas preskaŭ dudek jarojn pli juna kaj en bonega fizika formo.
  Sed Aleĥin havis bonan komencan preparon kaj konservis sin en formo.
  Jam en la unua matĉo, li uzis novaĵon en la malfermo kaj venkis Botvinnik.
  Tamen estis preparoj kaj Miĥail Moisejeviĉ. Komence, Alekhine, kiu estis pli sperta en matĉoj, gvidita per du poentoj. Okazis interŝanĝo de batoj. Tiam, antaŭ la dudeka matĉo, Botvinnik egaligis la poentaron. Sed en la dudek-dua, Alekhine aplikis pliigon kaj sukcesis venki. Post tio, Botvinnik perdis sian ekvilibron kaj komencis riski. Kaj li perdis kvar pliajn ludojn el kvin.
  Alekhin sensacie venkis en la matĉo kontraŭ Botvinnik, kaj eĉ kun giganta poentaro.
  Kaj ĉi tio montris, ke Aleksandro Aleĥin ankoraŭ estas bonega, kaj ne perdis sian enorman forton tra la jaroj.
  Kaj la mondĉampiono denove komencis ludi en turniroj.
  Du jarojn poste, Alekhine ankaŭ venkis Keres. Kiu gajnis multajn malsamajn turnirojn.
  Kaj tiam, ĉar FIDE ankoraŭ ne kontrolis la kronremizon, Reshevsky ankaŭ venkis.
  Tiel Aleĥine iĝis sepfoja mondĉampiono.
  Kaj en 1952 Aleĥine ludis remizon kun Bronŝtejn. Tiu ĉi matĉo estis tre streĉa kaj batalema. Kaj Aleĥin malfacile, venkinte la lastan ludon, egaligis la matĉon...
  Kaj en 1957 Aleĥin oficiale finis sian ŝakkarieron. Estante jam pli maljuna ŝakludanto, ĉampiono, li daŭre prokrastis matĉojn por la mondĉampionado, kaj fine li foriris kaj restis nevenkita, kaj tenante la ŝakkronon dum dudek ok jaroj.
  Tiel rompante la rekordon de Lasker.
  La titolo de mondĉampiono estis ludita ĉe la turniro en 1958. Kaj Miĥail Tal fariĝis la nova mondĉampiono en la aĝo de dudek jaroj. Kaj ĝi montriĝis kiel ia sento.
  Male al la reala rakonto, la stelo de Miĥail Tal sur la ŝaktrono longe brulis.
  Mikhail Tal gajnis kaj Smyslov, kaj Geller, kaj Petrosyan. Tiam li venkis Spassky. Kaj Bobby Fischer kaj Anatoly Karpov kaj Korĉnoi. Kaj eĉ Miĥail Tal venkis Garry Kasparov mem en la unua matĉo en 1986.
  Daŭris ĝis 1989 ke Garry Kasparov finfine venkis Tal. Mikhail Tal rompis la ĉampionecrekordon de Alekhine. Kaj li estis la ŝakreĝo dum tridek unu jaroj!
  Tiam estis la epoko de Garri Kasparov. Pli precize, ne ekzistis epoko de Garri Kasparov.
  Li nur unufoje defendis sian mondĉampionan titolon kontraŭ Short kaj iris en politikon.
  Kaj en 1995, Vishy Anand iĝis la nova mondĉampiono. Kaj ĉi tiu industria genio ankaŭ regis en ŝako dum tuta epoko. Li ne sukcesis bati la rekordon de Tal por la daŭro de la ĉampioneco en jaro, sed li preteriris lin en la nombro da matĉoj venkitaj.
  Vishy Anand eĉ venkis Carleson en 2013. Li estis tiel memfida pri siaj kapabloj.
  Kaj nur en 2015 la pinto Carleson ankoraŭ sukcesis preni la antaŭe dominan Vishy Anand dum dudek jaroj.
  Carleson malfermis sian epokon ...
  Okazis ankaŭ ŝanĝoj en politiko. Garry Kasparov estis implikita en politiko. Kreis propran partion, estis elektita al parlamento. Kaj ĉi tio influis la kurson de la historio. En la elektoj de Ŝtata Dumao en 1995, la partio Juna Rusio de Garri Kasparov venkis la kvin-procentan sojlon.
  Ankaŭ Garri Kasparov ŝatus kandidatiĝi por la prezidanto de Rusio, li estis ankoraŭ tro juna. Sed Jelcin, kompreneble, subtenis morale. Sed por la momento, kompreneble. Kiam en majo 1999 okazis voĉdono pri la akuzo de Jeltsino, Francio unuanime donis Garri Kasparov por la renverso de la diktatoro.
  Pli ol du trionoj de la Ŝtata Dumao voĉdonis akuzi Jeltsinon. Kaj ĝi certe ŝanĝis la kurson de la historio. La Federacia Konsilio ankaŭ apogis la misoficadon per plimulta voĉdono. Kaj Maksim Primakov fariĝis aganta prezidanto. Kvankam li estis forsendita, la konstitucia kortumo nuligis ĝin - argumentante ke Jeltsin estis neadekvata dum subskribado de la dekreto.
  Tiel, potenco ŝanĝiĝis en Rusio. En la fruaj prezidant-elektoj en la aŭtuno de 1999, Maxim Primakov venkis. Kaj la urbestro de Moskvo, Luĵkov, fariĝis ĉefministro.
  Milito kun Ĉeĉenio estis evitita. Sed en Ĉeĉenio mem eksplodis interna milito. Unuflanke, Masĥadov estas legitima prezidanto. Aliflanke, Basaev kaj Raduev kaj la vahaboj.
  Rusio subtenis Masĥadov per armiloj kaj mono. Finfine, Maskhadov venkis.
  Post tio, Ĉeĉenio okazigis referendumon kaj revenis al Rusio.
  Maxim Primakov estis en povo dum du esprimoj de ok jaroj, kaj en 2007 transdonis potencon al Jurij Luzhkov. Kiu ankaŭ regis por du esprimoj, ĝis 2015. Kiam la jam iama urbestro de Moskvo konsideris sin tro maljuna, kaj la prezidanto de la Komunista Partio de Rusa Federacio Gennady Zjuganov fariĝis la nova prezidanto.
  Sed ĉi tiu reganto, malgraŭ sia progresinta aĝo, tro amis potencon.
  Kaj li prenis ĝin, kaj remetis siajn limdatojn. Sed en 2022, la milito komenciĝis kun la talibana invado de Taĝikio. Kaj ĉi tio estis nova batalo.
  Tamen, uzante administrajn rimedojn kaj falsante la elektojn, Zjuganov atingis trian oficperiodon.
  Garry Kasparov kaj Alexei Navalny levis grandan ondon de agitado kontraŭ la komunistoj.
  Estis amasaj protestoj. Okazis kolizioj inter la homoj kaj la polico, oni uzis grenadĵetojn, larmigan gason, bastonojn kaj kaŭĉukkuglojn. En la fino, ĝi eĉ venis al pafado. Kaj serio da masakroj.
  En 2025, grandskala Maidan finfine eksplodis, kaj Gennady Zyuganov estis faligita.
  Garry Kasparov iĝis la nova prezidanto de Rusio, kaj Alexei Navalny iĝis ĉefministro. Tiel malfermiĝis nova epoko en mondpolitiko ...
  Vladimir Putin restis malmulte konata kaj trankvila oficisto en la administracio de Jelcin. La nura aĵo je kiu li estis kreditita:
  Li ne permesis al Jelcin fari militan puĉon post la misoficado. Vere, Jelcin mem, post kvin koratakoj, ne plu volis batali por potenco.
  Garry Kasparov, en sia rolo kiel Prezidanto de Rusio, promesis preterpasi Usonon kaj retiri rusajn soldatojn de Afganio.
  Nova epoko en politiko komenciĝis, post kvaronjarcento da kvazaŭkomunisma regado.
  
  
  NOVAJ ĈANCIOJ POR LA BRAVA SAMURASO
  La Batalo de Midvej laŭsupoze estis venkita fare de Japanio ĉiuokaze. Sed ne estas fakto, ke la samurajo malfermos duan fronton en ĉi tiu varianto. Kaj do aferoj povus iri iomete alimaniere. Ni diru, ke Stalingrado pasis kiel en la reala historio. Kaj nenio multe ŝanĝiĝis. La britoj aranĝis Operation Torch sen amerikaj soldatoj. Rommel estas rompita. Vere, la surteriĝo en Maroko ne realiĝis. La germanoj, transdoninte certajn fortojn de Eŭropo, sukcesis ĉesigi la britan ofensivon. Montgomery, trafis obstinan reziston, haltis. La germanoj tenis la linion por iom da tempo. Tiam ili komencis translokigi pliajn fortojn al Afriko. Rommel lanĉis kontraŭatakon, iomete premante la britojn, sed Montgomery retiriĝis al defensiva linio en Libio. La fronto stabiliĝis. En julio de la kvardek-tria jaro, la nazioj provis trarompi la sovetiajn defendojn sur la Kursk Ardena Bulo. Ĉar la japanoj kaptis la Havajajn Insulojn, la amerikanoj preskaŭ ĉesigis aviadilajn atakojn kontraŭ germanaj grandurboj kaj fabrikoj. Tio permesis al la germanoj produkti kelkajn pliajn tankojn, aparte Tigrojn kaj Panterojn. Kvarcent pliaj veturiloj partoprenis la Kursk Ardenson, same kiel pli signifaj aviadfortoj. Krome, Hitler transdonis pliajn ses infanteriodiviziojn de Francio kaj forigis kelkajn el la pafiloj de la Atlantika Muro. Tio fortigis la germanan grupiĝon. La ofensivo komenciĝis proksimume kiel en reala historio, sed ĉar la nazioj estis iom pli fortaj, ili atingis grandan sukceson. Tamen, ne eblis fermi la ringon ĉirkaŭ la sovetia grupiĝo. Kvankam la Fritz-ofensivo mem daŭris dudek tagojn kaj finiĝis nur la 25-an de julio. Tiam la sovetiaj trupoj lanĉis kontraŭofensivon. Kaj la batalado daŭris pli longe. La germanoj en Afriko estis sur la defensivo. Ili ne devis elspezi sian energion por Italio, kaj pli da ekipaĵo estis liverita al la fronto, tiel ke la bombado sen la amerikanoj estis multfoje pli malforta. Japanio daŭre venkis. Do la usona komando faris pli kaj pli da eraroj, kaj ili tro hastis rekapti Peru Harbour. Tio kondukis al la reganta vidpunkto - Ameriko ne bezonas Eŭropon. Danke al tio, la germanaj submarŝipoj preskaŭ ĉesis ataki usonajn ŝipojn. La Ruĝa Armeo, tial, nur antaŭ la fino de septembro prenis Orel kaj Belgorodon, suferspertis grandegajn perdojn. Kaj provizore ĉesis la reklamadon. Tamen ankoraŭ ne estis kialo panikiĝi. Sekvis pluva aŭtuno, sekvis vintro. Kaj devus veni novaj venkoj de la Ruĝa Armeo. Ekkomprenante tion, Hitler ofertis al Stalino armisticon. Kiel, ni faru paŭzon!
  Kiom da niaj infanoj estis mortigitaj dum la lasta batalo? Sovetunio kaj la Tria Regno batalis dum tri monatoj. La perdoj de la Ruĝa Armeo estis pli grandaj ol en reala historio, kaj la Germana Armeo ne estis malpli. Ambaŭ flankoj estis sangitaj. Sed la nazioj pliigis la produktadon de ekipaĵo, ili povis iom resaniĝi. Oni devas rimarki, ke en tankoj la proporcio de perdoj estis favora al la nazioj, kaj ĉar ilia liberigo montriĝis pli alta ol en reala historio, la germanoj kompensis sian damaĝon. En defensivaj bataloj, la Pantero pruvis esti bona tanko. Ĝia longtuba kaj rapidpafa pafilo kun bonega optiko por sia tempo povis detrui sovetiajn tankojn. Krome, tridek kvar ne penetris la Panterojn, Tigrojn, Ferdinandojn en la frunto, kaj ekzistis ankoraŭ tro malmultaj pezaj tankoj por influi la kurson de la bataloj. Stalino malaprobis armisticon kun Germanio. Antaŭ la fino de oktobro, sovetiaj soldatoj rekomencis sian ofensivon kontraŭ Ĥarkov kaj Smolensk. La germanoj rezistis tre obstine. Ili havis fortan defendon, precipe en la centro, kaj ĝenerale ili atendis la antaŭeniĝon de la sovetiaj unuoj en ĉi tiuj direktoj. Sufiĉe strange, sed kompare kun reala historio, pli granda kvanto da ekipaĵo, precipe aviadiloj kaj tankoj, permesis al la germanoj rezisti multe pli efike. Krome, havante pli da rezervoj, la nazioj agis pli trankvile, ne rapidis dum la sovetia ofensivo, laŭ la frontoj, sed gvidis la rezervojn pli konsekvence kaj fidis je pli progresinta kaj defendo en profundo. Paro da dekduoj kromaj sekcioj savis pro la manko de itala fronto, kaj en Afriko Montgomery ne hastis, kaj la germanoj ne skuis la boaton. La intenseco de la milito kun Britio forte malpliiĝis. Oni ankoraŭ ne parolis pri aparta paco, sed evidente Churchill malrapidigis la bombadon, ŝajne kalkulante, ke Sovetunio kaj la Tria Regno elĉerpigis unu la alian kiel eble plej multe. La liberigo de armiloj el Germanio kaj la satelitoj montriĝis preskaŭ triono pli alta ol en la reala historio. Tio ebligis fliki truojn, kaj, fidante je densaj defendoj, rezisti relative sukcese. La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke la sovetia komando estis sur la ofensivo, kie la Fritz jam atendis ilin, kaj sukcesis ekloĝi sur la defensivo. Kiel rezulto, la antaŭeniĝo mem estis ekstreme malrapida kaj kostis gravajn perdojn. La milito iel komencis simili la Unuan Mondmiliton, kiam la defendo montriĝis pli forta ol la atako, la atakanta flanko perdis pli, kaj la frontlinio iĝis neaktiva kiel rezulto. Sovetiaj soldatoj avancis mezumon de unu al du kilometroj tage, permesante al la germanoj akiri piedtenejon, sed novajn poziciojn, kaj konservi la defendon. Ne eblis eniri la operacian spacon. Ĥarkovo, aliflanke, estis prenita en frua decembro post furiozaj urbaj bataloj. La germanoj pliigis la produktadon de aviado. Focke-Wulf kaj ME-309 sukcese rezistis la pli malfortajn sovetiajn batalantojn. Aparte danĝera estis la ME-309 kun sep pafillokadoj kaj alta rapideco. Kaj la Focke-Wulf kun kiraso kaj bona protekto estas tenaca maŝino kun ses aerpafiloj. La ĉeesto de veturiloj kun tiaj armiloj, kompreneble, kondukis al la fakto, ke la nazioj akiris avantaĝon en la aero. La plej malbona manovro estis kompensita de la alta rapido dum plonĝo, kiu ebligis eskapi enirante la voston, kaj potenca armilaro ebligis pafi la aviadilon de la unua alproksimiĝo. Krome, la germanoj evoluigis specialajn taktikojn por batalo kun sovetiaj veturiloj por uzi pli potencajn armilojn kaj altrapidajn germanajn aviadilojn. La plej nova bombaviadilo Yu-288 ankaŭ montris sin tre bone. Ĉi tiu maŝino estas kaj rapida kaj portis grandan bomboŝarĝon.
  La Focke-Wulf pruvis esti forta frontlinia bombisto, pli bona ol la PE-2 en ĉiuj rilatoj. Antaŭ la fino de decembro, la sovetiaj soldatoj estis elĉerpitaj kaj estis devigitaj ĉesi pro grandegaj perdoj. Dum la germanoj ankoraŭ tenis Smolensk, kaj parton de la maldekstra bordo Ukrainio. Kaj kio estas plej signifa - kuŝejoj de baŭksito kaj alojaj elementoj. La perdoj de la sovetiaj soldatoj en la tankoj montriĝis por tiel palpeblaj, ke Mainstein lanĉis kontraŭatakon, kaj eĉ povis rekapti Ĥarkovon, kaj formi kaldronon por la sovetiaj soldatoj. Sed en januaro-februaro, la sovetiaj trupoj lanĉis kontraŭatakojn, kaj povis rekapti la longe suferantan Ĥarkovon denove. Sed antaŭ marto, la Ruĝa Armeo estis elĉerpita kaj estis devigita suspendi la ofensivon. Estis paŭzo... Ambaŭ flankoj suferis tro da perdoj. Krome, Stalin volis replenigi sian armeon per pli fortaj kaj pli progresintaj T-34-85 kaj IS-2-tankoj. Vere, la germanoj ankaŭ replenigis per pli progresintaj kaj potencaj "Pantero" -2 kaj "Tigro" -2. Stalin ankaŭ kalkulis je la pli progresintaj LA-7 kaj Yak-3. Sed la germanoj, responde, lanĉis la lastan modifon de la TA-152 anstataŭ la Focke-Wulf, kaj kio estas precipe malagrabla estas la jeto ME-262. La lasta aviadilo laŭ rapideco, kiraso kaj armilaro ne havis egalon. La vero estis pli multekosta, kaj estis pli labor-intensa en produktado. Sed aliflanke, la germanoj ankaŭ kreis la HE-162, kiu estas malmultekosta, manovebla, relative facile fabrikebla kaj ankaŭ reaktiva. Stalin ankoraŭ ne gajnis la teknikan konkurson. Britio batalis la militon ege pasive. Usono ankoraŭ ne povis kapti la iniciaton de la japanoj. La 25-an de junio, akumulinte forton, la Ruĝa Armeo iris sur la ofensivon en la centro. Komence, sovetiaj trupoj povis penetri la defendojn, sed poste ili engaĝiĝis en la bataloj por Smolensk. Tipa eraro de la ruĝaj generaloj estas preni urbojn antaŭ certa dato. Kaj provu, prenu bone fortikigitan urbon, kun potenca garnizono kaj defendo. La ofensivo de la sovetiaj soldatoj blokiĝis kiam la germanoj transdonis kromajn fortojn kaj komencis reataki. Bataloj denove, kiel en la unua mondmilito, iĝis poziciaj kaj tre viskozaj. Hitler montris nekutiman singardemon. Eble li kalkulis je mirakla armilo kaj la lastaj teknikaj evoluoj kaj tial ne hastis. Verŝajne rolis ankaŭ la deziro savi arjan sangon, kiun la germanoj jam multe perdis. Jes, kaj la defendo de la naziaj tankoj estas multe pli efika, precipe la rompiĝanta "Tigro" -2.
  La batalado en la centro daŭris ĝis malfrua aŭtuno. Stalino montris obstinecon, volante disvolvi sukceson. Sed ĉi-kaze, mi trovis falĉilon sur ŝtono. La perdoj de la sovetiaj trupoj estis enormaj. La germanoj, estante la defendanta flanko, perdis iomete malpli. La Panther-2 pruvis esti bona tanko. Ĉi tiu veturilo estis sufiĉe bone protektita en la frunto kaj havis bonegan kiras-penetran pafilon, kaj samtempe decan veturadon. Ĝi videble superis la T-34-85 laŭ pafilforto, alfronta protekto, kaj ne estis malsupera en rapideco kaj manovra kapableco. Eĉ por la IS-2, la germana maŝino estas danĝera malamiko, frapanta je konsiderinda distanco. Pro oftaj paneoj, egalaj armiloj, nur eta avantaĝo en defendo, la Reĝo Tigro ne estis en la plej bona konto. Pli peza modifo de la "Pantero" -2 atingis la "Tigron" -2 en defendo kaj superita en veturado-efikeco. Baldaŭ la germanoj unuigis produktadon preskaŭ ekskluzive sur la "Panther" -2 pezanta kvindek unu tunojn kun motoro de 900 ĉevalfortoj. Tiu ĉi tanko pli-malpli konvenis al la militistaro. La Ruĝa Armeo ne atingis venkon kaj ĉesigis la antaŭeniĝon. Venis vintro. La germanoj havis tankojn de la "E" serio, kaj novajn reagaviadilojn. Okazis interŝanĝo de batoj. Britio restis pasiva, Usono jam ekhavis ion kontraŭ Japanio. Stalino, vidante, ke dum Sovetunio ludis la rolon de kanonbulaĵo, akceptis, kaj eĉ proponis al Hitler armisticon. Kiel, ke la nazioj turnu sin al la Okcidento, kaj la kapitalistoj estas en milito. La kalkulo de la ĉefo estis insida kaj simpla. Hitler konsentis kun tiu turno. Kaj nun, en februaro de la kvardek-kvina jaro, germanaj trupoj iris sur la ofensivon en Libio. Kaj ili sukcesis tie. En bataloj, montriĝis, ke germanaj tankoj estis pli bonaj ol anglaj, kaj reagaviadiloj estis tute ekster konkuro. Usono ankoraŭ ne eniris la batalon. En la bataloj, la Panther-2 kaj E-100 ludis la ĉefan rolon, same kiel la modifo de la Tiger-2 kun malgranda gvattureto kaj pli dika kiraso kun potenca motoro. La angla "Churchill" ne estas malbona en kiraso, sed prefere malforta en armilaro. "Cromwell" tute ne tiras. Kaj la Challenger, la sola staranta tanko, ne estas en la amasserio. Sed la plej grava afero estas la kvalito de la trupoj. La germanoj, pasinte la provon de fajro kaj fero sur la orienta fronto, estas multe pli batalpretaj ol la britaj trupoj. Precipe la koloniaj dividoj. Kaj la germanaj trupoj iris sur la ofensivon. En marto, Egiptujo estis kaptita. Kaj tiam la germanoj eniris Mezorienton, kaptis Irakon, Kuvajton, kaj poste Saud-Arabion. Hitler ne ĝenus iri al Hindio, tra Irano, sed Stalino, kies trupoj ankoraŭ estis en Irano, ne konsentis. La germanoj iris sur la ofensivon, avancante tra Sudano. Kaj plu al Etiopio kaj Somalio. Kaj de tie al la ekvatoro. Proksimume sepdek sekcioj de la Germana Armeo partoprenis en la ofensivo. Kaj Britio ne havis tiajn fortojn por kontraŭbatali la Trian Reich. La germanoj ankaŭ kaptis Ĝibraltaron. La atako montriĝis pasema, kaj preskaŭ fulmrapida. Jetatakaviadiloj, same kiel helikopteroj, ankaŭ partoprenis en la ofensivo. Afriko estis en danĝero de totala perdo de Britio. Sed Stalino ne estas tiel simpla.
  La retiriĝo de Britio el la milito estas tro danĝera por Sovetunio. Kaj la Ruĝa Armeo iris sur la ofensivon en junio 1945. La malfortigitaj germanaj trupoj en la oriento ne povis elteni ĝin kaj venkiĝis al la premo. La nazioj, ne povante elteni ĝin, ruliĝis okcidenten. La Ruĝa Armeo povis liberigi Smolensk, Kievon, kaj eniris Belorusion. Transdoninte pliajn fortojn el Afriko, la germanoj tre malfacile povis ĉesigi la ofensivon de la sovetiaj trupoj. La novaj germanaj tankoj de la serio E-50, kiuj ne havis egalulon, partoprenis en la bataloj. Krome, la nazioj donis distran baton de Turkio. Kaj Turkio mem, sub premo de Germanio, atakis Sovetunion. Tiel, la situacio iĝis pli komplika denove. La problemo estis ke la T-54 ankoraŭ ne eniris la serion, kaj la T-34-85 jam estis klare malmoderna kontraŭ la fono de la E-serio kaj eĉ la Panther-2. Vintre, sovetiaj trupoj ankoraŭ strikis, sed ne povis atingi signifan sukceson. Krome, diskotekoj komencis partopreni en la bataloj ... La nura afero, kiu pliboniĝis, estis la sukceso de la usonanoj kontraŭ Japanio. Finfine, la jankioj sukcesis rekapti Peru Harbour, kaj la iniciato en la Pacifiko komencis iri al la flanko de Ameriko. Sed, ve, usona helpo povus esti tro malfrue. En la printempo de 1946, la germanoj, uzante la avantaĝon de E-tankoj super tridek kvar, iris sur la ofensivon. Sovetiaj trupoj, harditaj de bataloj, rezistis tre obstine. La Ruĝa Armeo estis heroa kaj tre provizita per artilerio. Precipe 100mm kontraŭtankaj kanonoj. Kaj enfosis. La germanoj sukcesis preni Kievon reen kaj puŝi la Ruĝan Armeon reen preter la Dnepro. Sed ĝuste sur ĉi tiu akvobaro la sovetiaj trupoj konstruis nepenetreblan defendon. La germanoj batalis la tutan someron kaj aŭtunon, sed ne povis rompi la sovetiajn trupojn. Nur ili sukcesis denove bloki Leningradon. Sed la nazioj ne prenis la urbon mem. La vintro pasis en interŝanĝo de batoj. La usonanoj malrapide moviĝis trans la Pacifikon, kaj ĝis nun ili ne uzis nukleajn armilojn. Printempe la germanoj denove provis antaŭeniri. Ili uzis la "E"-seriotankojn, la lastajn maŝinojn pezantajn sepdek tunojn. Sovetunio liberigis la IS-7, kapablan rezisti mastodontojn. Mezaj tankoj T-54 ankaŭ komencis aperi. Britio ankaŭ intensigis, lanĉante ofensivon en Ekvatora Afriko. La usonaj grundaj unuoj ankaŭ helpis ĉi tie. Por la milito en la Pacifiko, la usonanoj ne bezonis multajn trupojn kaj tankojn. Do ili komencis elpremi la naziojn el Afriko. Nun la aliancanoj komprenis, ke ne eblos eksidi, kaj ke la malamiko estu dispremita kaj premita. En la somero kaj aŭtuno, Usono kaj Britio povis repreni signifan parton de Afriko, kaj eĉ forpelis la germanojn el Somalio kaj Etiopio. La germanoj estis nekapablaj evoluigi ofensivon kontraŭ Moskvo, blokita malsupren en poziciaj bataloj. Vintre, Stalino frapis Turkion. La Ruĝa Armeo venkis la otomanajn soldatojn kaj kaptis Kars, Erzurum kaj Tanrog. La germanoj estis devigitaj transdoni signifajn fortojn por savi la aliancanon. Sed la Ruĝa Armeo, neatendite frapinte proksime de Leningrado, gajnis tie gravan venkon. Venis la jaro 1948... Printempe la germanoj provis denove antaŭeniri. Ili sukcesis krei originalan piramidan tankon nepenetreblan de ĉiuj pafaj anguloj. Kaj kun ĉi tiu maŝino estis asociitaj grandaj esperoj. La reklamado komenciĝis en majo. Post du monatoj da obstina batalado, la nazioj alproksimiĝis al Smolensk. Piramidaj tankoj montris sian batalefikecon, sed ofte estis krevigitaj per minoj. La germanoj estis nekapablaj preni la grandurbon kaj ĉirkaŭis ĝin. Sed en Afriko, la aliancanoj atingis gravajn sukcesojn, forpelante la germanojn el Egiptujo. Japanio ankaŭ estis venkita, perdante multajn insulojn kaj Filipinion. En la aŭtuno, la germanoj avancis pli en la oriento, en la centro, denove alproksimiĝante al Leningrado. Germana aviado estis ankoraŭ pli forta ol la sovetia, precipe en kvalito. Sed fine de 1948, la MIG-15 komencis alveni ĉe la fronto. La sovetia jetmaŝino estis pli malalta ol la germano en rapideco kaj armilaro, sed ĝi estis pli manovra. La amerikanoj ankaŭ plibonigis sian efikecon.
  En la vintro de 1949, sovetiaj soldatoj puŝis la germanojn reen de Leningrado kaj puŝis ilin reen al Smolensk. Kaj la usonanoj, kune kun la britoj, forpelis la naziojn el Afriko. En la fonto de 1949, Turkio ankaŭ retiriĝis de la milito. La Tria Regno ankaŭ perdis kontrolon de la Proksima Oriento. La pozicio de la nazioj plimalboniĝis. Ili ne kuraĝis antaŭeniri en la oriento, sed moviĝis al malloza defendo. Sovetiaj soldatoj, uzante T-54 kaj IS-7-tankojn, provis trarompi la defendojn de la Germana Armeo. Sed la nazioj forte tenis la blokon. Aliancita provo alteriĝi en Hispanio ankaŭ finiĝis en fiasko. La operacio estis iom pli bona en Sicilio, kie, kun la helpo de la loka mafio, sukceso estis atingita. Jam pasis la dekunua jaro ekde la komenco de la dua mondmilito. Ĉiuj landoj estas ege elĉerpitaj kaj ege lacaj. La tutmonda ekonomio estis trostreĉita. Kaj ĉiuj volis fini la batalon kiel eble plej baldaŭ. Precipe severe malgrasaj germanoj kaj rusoj. Stalino proponis al Hitler pacon laŭ la kondiĉoj de la nula opcio: reveno al la antaŭaj limoj kaj interŝanĝo de kaptitoj - ĉio por ĉiuj! Sed la Fuhrer konsentis nur pri paŭzo, ne volante rezigni la okupatan teritorion. Krome, laboroj pri kreado de atombombo jam finiĝis en Germanio, kaj jam estis interkontinentaj misiloj. Usono pripensis uzi la atombombon. Sed dum ili timis difekti en Eŭropo. Kaj ili faligis ĝin en decembro 1949 sur Japanio. La sekvoj de la detruo estis teruraj. Kaj simila aludo en Germanio estis komprenita. La Führer alparolis la nacion kaj sugestis ke la demando de digna mondo estu pripensita. Sed tiam li ŝanĝis sian opinion... La nova jaro 1950 venis. Sovetiaj trupoj lanĉis novan ofensivon ĉe la fronto. La defendo de la germanoj estis tre malloza. Kaj la aliancanoj antaŭeniris tra Italio, kie okazis militista puĉo, kaj forigis Mussolini. Sed la piramidecaj germanaj tankoj plimultis ol la Patons kaj Challengers. La usona Paton, kiu ne povis penetri la kirason de germana tanko, eĉ proksime, cedis precipe forte. Kaj la aliancanoj komencis sangi. Jes, kaj nevundeblaj germanaj diskoj kaŭzis grandegan damaĝon al Usono kaj Britio. Por la momento, germana aviado konservis kvalitan superecon super la aliancanoj. La somera alteriĝoprovo en Normandio finiĝis en fiasko. Vere, fine de aŭgusto, post la atombombado, Japanio kapitulacis. Okcidento malligis siajn manojn. Sed Usono ne kuraĝis uzi nukleajn armilojn, do ili povus esti kovritaj per interkontinentaj balistikaj misiloj de la Tria Regno. La Ruĝa Armeo alproksimiĝis al la Dnepro en la centro, sed ankaŭ estis maldaŭrigita. La fortoj de ambaŭ flankoj estis elĉerpitaj ĝis la limo... Kaj finfine, la 25-an de novembro 1950, Truman proponis al Hitler-pacon, je egalaj kondiĉoj. Tio estas, Eŭropo restas kun la Tria Regno, escepte de Sicilio kaj kio restas de Italio. Stalin iras por kompromiso: la limoj de Sovetunio en 1939. Tio estas, la germanoj retroiras iomete, rezignante teritorion, sed ricevante kelkajn akirojn. Francio, Belgio, Nederlando kaj aliaj strangaj restas sub germana kontrolo, sed ricevas certan aŭtonomecon. Tio estas, io kiel la Eŭropa Unio formiĝas. La Tria Regno finas la genocidon de judoj kaj ciganoj, kvankam kelkaj laŭleĝaj restriktoj sur iliaj rajtoj povas resti. Komercaj rilatoj estas plene restarigitaj. Landoj entreprenas respekti la suverenecon de aliaj. Repagoj ne estas truditaj al iu ajn. Kaptitoj estas interŝanĝitaj kontraŭ ĉiuj. Stalino kaj Hitler estis tiel lacaj, ke ili akceptis tian proponon. Usono venkis pli ol aliaj, do ili sukcesis inkluzivi Ĉinion kaj Azion en sian influkampon. Kaj Britio, kune kun Ameriko, prenis Afrikon. Germanio forte elĉerpigis homajn rimedojn. En ĝi, la Fuhrer oficiale enkondukis poligamion. Sovetunio restis sen teritoriaj akiroj ricevitaj en la tridek-naŭa, kvardeka jaro. Kaj li estis forte elĉerpita.
  
  
  CARNISH PANTERO NUMERO DU
  KONOTACIO
  Belaj militistaj knabinoj povis igi la Panteron en ĉefverkon de tankkonstruado. Kaj nun la germanoj plene streĉis la Ruĝan Armeon.
  . ĈAPITRO #1
  En septembro 1943, la pli progresinta Panther-2 eniris la serion. Ĉi tiu veturilo havis la saman dikecon de kiraso kaj armilaro kiel la Tiger-2, sed pezis nur kvardek tunojn. Kiel rezulto, la kontraŭatako de Mainstein venkis en forto kaj la germanoj povis ĵeti la Ruĝan Armeon trans la Dnepron.
  La milito daŭris... Vintre la Fritz eltenis la frontan linion kaj konservis la blokadon de Leningrado. Kaj printempe oni batis la aliancanojn el Italio. En junio 1944, provo ofensivo kaj alteriĝo en Normandio ankaŭ malsukcesis. La aliancanoj perdis pli ol 700,000 soldatojn kaj oficirojn sole kiel kaptitoj.
  En la centro de la Ruĝa Armeo ne avancis la 22-an de junio 1944.
  La bataloj estis brutalaj. La knabinoj ankaŭ partoprenis en la bataloj.
  La Panther-2 estis preskaŭ nepenetrebla en la frunto, bonega pafilo, kaj samtempe sufiĉe facilmova, precipe kun nova motoro de naŭcent ĉevalforto.
  Gerda batalis en bikino kaj uzis siajn nudajn piedfingrojn.
  La knabino, premante la butonon per sia nuda kalkano, kukis:
  - Mi estos la plej potenca!
  Tiam ŝi pafis premante la butonon per la gazetaro kaj Charlotte.
  La militisto knaris:
  - Tanka aerakrobato!
  Kristina pafis, premante la butonon per sia lango kaj grumblis:
  - Por belaj viroj!
  Ankaŭ Magda draŝis, trafante la malamikon, helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kaj por eĉ pli belaj virinoj!
  Kaj la knabinoj, pafante el la pafiloj kaj trafante la tridek kvar, kantis:
  - Prizorgu virinojn, Zorgu virinojn,
  Virinoj gardu vin!
  Uloj por mono, rapidu!
  Jen knabino, kiu mirigas per sia temperamento kaj precizeco.
  Krom ĉi tio, estas iuj aliaj nuancoj. Precipe, anstataŭ la FAA de ĉi tiuj plej efikaj misiloj, la germanoj fidis je la plej nova kaj tre efika universala aviadilo TA-152. Ĉi tiu veturilo havis altan rapidecon, bonan manovreblon kaj fortan armilaron kun kiraso.
  Ŝi povus esti batalanto, kaj atakaviadilo, kaj frontlinia bombaviadilo. Ĝia rapideco estis 760 kilometroj hore, kaj ses aerkanonoj. La plej potenca unu-loka batalanto en armilaro kaj tre facilmova helico. Por atakaviadilo kaj frontlinia bombaviadilo, ĝia agado estas simple bonega. Kaj nun la maŝino montriĝis tre efika kaj la pilotoj estas bonegaj pri ĝi: Albina kaj Alvina. Kaj ili estas belaj blonduloj simple superaj.
  Albina eksplodis el sia aviadilo helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Mi estas la plej bona!
  Kaj la sovetia jako falas, lasante fumantan voston.
  Pafite kun la helpo de nudaj fingroj kaj Alvin. Ŝi trafis sovetian aŭton kaj ĉirpetis:
  - Por la patrujo de elefantoj!
  Kaj ambaŭ knabinoj ridas. Iomete elmontrita brusto. Ili elmontros siajn belajn mamojn kiel tromaturajn fragojn.
  Albina pafis helpe de skarlata brusta cico, kaj trapikis la tegmenton de la tanko, post kio ŝi knaris:
  - Ja de la tajgo ĝis la britaj maroj!
  Alvina ankaŭ vangofrapis la sovetian tankon per rubena brusta cico kaj pepis:
  - La nudpieda knabino estas la plej forta!
  Tial ne eblas trarompi la defendon. Kaj la aliancanoj estis batitaj. Produkti reagaviadilojn ne estas enspeziga. Ĝi estas kaj pli multekosta kaj konsumas pli da fuelo, kaj postulas specialan trejnadon por pilotoj kaj nova infrastrukturo.
  Do estas pli bone fidi al pli altnivelaj ŝraŭbmaŝinoj. Kaj la TA-152 estas tre sukcesa dezajno. Kaj pilotoj estas ĝenerale hiperknabinoj!
  La germanoj povis forpuŝi la sovetian ofensivon en la centro kaj eĉ trarompis al Smolensk mem.
  La bataloj montris - "Pantero" -2 maŝino, kiu estas preskaŭ senekzempla. Kaj vi ne povas kontroli ŝin. Kaj en la aŭtuno, la "Tigro" -3 aperis. La nova aŭto, pezante sepdek tunojn, havis alfrontan kirason de 250 mm kaj 170 mm de deklivaj flankoj. Kaj 1200 ĉevalforta motoro.
  Kaj la "Tigro" -3 por sovetiaj aŭtoj estas simple mortiga. Ĝia 105-milimetra kanono kun 100-EL-barela longo malkonstruas sovetiajn veturilojn de kvin kilometroj.
  Tia tanko, kompreneble, estas tro malmola por sovetiaj pafiloj. Eĉ sur la IS-2.
  La germanoj jam ĉirkaŭis Smolenskon kaj estis minaco al Moskvo.
  Venis vintro kaj neĝo... Leningrado estas ankoraŭ en blokado. La germanoj estas sur la defensivo kaj konstruas forton. Kaj preparu novajn armilojn.
  Precipe diskotekoj. Kiu povas doni totalan aersuperecon.
  La germanoj lanĉis ofensivon en Afriko en la vintro. Ili prenis Ĝibraltaron kaj komencis antaŭeniri sur Maroko. Franco tralasis la germanajn trupojn post la ultimato de la Fuhrer.
  Hitler atendis preni la nigran kontinenton kaj ĝiajn rimedojn. En januaro, la Ruĝa Armeo provis avanci en la centro. Sed la Fritz estis pretaj por tio. Kaj la sovetiaj trupoj alfrontis obstinan opozicion. Krome, la malamiko jam havis pli bonan sturmpafilon ol la rusoj.
  En aprilo, la germanoj jam antaŭeniris, kaj trafis en suda direkto.
  Ili sukcesis surprizi la Ruĝan Armeon. Kaj uzante novajn tankojn kaj pli fortajn aviadilojn.
  Tamen, Arado jetbombaviadiloj ankaŭ partoprenis la batalojn. Ili estas efikaj kaj rapidaj. Kaj estas malfacile eniri ilin de kontraŭaviadilaj kanonoj, kaj batalantoj ne povas atingi.
  La subfrapa bato de la germanoj helpis rekapti la Donbason kaj okupi la maldekstran bordon de Ukrainio. La nazioj eĉ tuj atingis la Donon. Sed ili ankoraŭ estis haltigitaj tie.
  Estis atako kontraŭ Krimeo. Stalino estis en paniko. La aliancanoj estis pasivaj.
  Jes, kaj Japanio rezistis pli obstine kaj efike. Kaj la amerikanoj ne povis asigni pliajn fortojn kontraŭ la Tria Reich.
  La germanoj uzis en la aŭtuno de 1945 eĉ pli timinda armilo - diskedoj. Tiuj ĉi flugaj teleroj, dank' al la laminara jeto, estis praktike nevundeblaj kontraŭ manpafiloj. Kaj ili povis faligi aviadilojn per sia kareno, sed ili mem ne suferis perdojn.
  Vi ne povas rezisti diskotekojn en la aero.
  Jen Grineta kaj Eva flugas sur telero. La knabinoj estas tre belaj knabinoj en bikinoj, kaj blonduloj kun sveltaj taloj.
  Grineta premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝia disketa laminarjeto tuj malkonstruis dekduon da sovetiaj aviadiloj kaj knaris:
  - Por niaj teknologioj!
  Eve ankaŭ eksplodis uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj denove liberigis murdan jeton, premante ĉiujn kaj nudigante siajn dentojn, elsendis:
  - Por la plej altaj teknologioj en aerodinamiko!
  Kaj la knabinoj palpebrumis unu al la alia.
  Jen la bapto de fajro...
  Nu, en strategio, la malamiko en ĉi tiu kazo, la Tria Reich, aplikis iom da scipovo. Kaj liaj trupoj jam alproksimiĝis al Moskvo, kvankam ili renkontis la Mozhaisk-defendlinion.
  La Fritz jam havis senvostajn bombaviadilojn kun jetmotoroj. Kaj la nazioj agreseme ĵetis bombojn en grandega nombro. Nur la komenco de vintro haltigis la antaŭeniĝon de la Fritz.
  Stalino, por aĉeti tempon, proponis al Hitler paŭzon por tri jaroj.
  La Fuhrer konsentis, sed kondiĉigita de la reveno al Germanio de ĉiuj militkaptitoj kaj la pago de kontribucio en petrolo, oro kaj aliaj krudaĵoj.
  Stalino estis devigita konsenti. Kaj Hitler decidis veni helpi Japanion. Kaj turnis siajn hordojn al Okcidento.
  Antaŭ ĉio, germanaj trupoj avancis en Afriko. La jaro 1946 pasis sub la triumfoj de novaj venkoj de la Tria Regno. Unue, la Nigra Kontinento estis okupita.
  Ĉi tie la ĉefa problemo ne estas la malamikaj trupoj, sed longaj distancoj, streĉitaj komunikadoj, manko de vojoj. Kaj ĉi tio vere estas grandega problemo. Sed la germanoj solvis ĝin.
  Ili ricevis malpezan memveturan pafilon E-25. Kun pezo de dudek sep tunoj, ĝi havis 88 mm 71 EL-kanonon, kaj frontan kirason de 120 mm en deklivoj, kaj 82 mm kun deklivoj laŭ la flankoj, kaj motoron kun naŭcent ĉevalforto. Tia estis la agresema memvetura pafilo.
  Kaj samtempe ĝia veturado estas bonega. Kaj rapideco, kaj manovro, kaj malalta silueto, kaj bonega fronta kiraso, kaj kanono, kiu trapikis eĉ tian bone protektitan tankon kiel la Churchill de unu kaj duono kilometro.
  Afriko falis... Kaj la germanoj ankaŭ kaptis Mezorienton, Iranon kaj Hindion fine de septembro, kaj eniris Birmon.
  Britio estis sub frakasaj batoj de germanaj jetoj. En novembro, ĝuste en la oka datreveno de la Bierpuĉo, la nazioj surterigis trupojn en Britio. Kaj tio estis ilia disprema movo.
  Tuta SS-dividado partoprenis en la batalo, kun nudpiedaj knabinoj. Kaj ili estis malgraŭ la malvarmo en nur unu bikino. Kaj iliaj nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj ekbrilis.
  La knabinoj kuris laŭ la marbordo. Ili ĵetis grenadojn kun nudaj, ĉizitaj kruroj kaj kantis:
  - La sankta milito estos nia venko,
  Ni disbatos la leonan imperion en momento...
  Ni estas aglaj knabinoj kun ni infanoj kaj avoj,
  Se necese, ni venkos la bezonon kiel hundido!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel belaj kaj preskaŭ nudaj. Kaj kiel tiaj knabinoj agas sur la imago.
  Kaj ankaŭ flugaj teleroj estas premataj en la ĉielon. Grineta kaj Eva, per lamena jeto, terenbatas malamikajn poziciojn, kaj rompas bunkrojn kaj pilolujojn, kaj muelas tranĉeojn per fero.
  Grineta premis la butonojn per la nudaj piedfingroj kaj, enpuŝante la britajn soldatojn, pepis:
  - Malbona bandito rampas super la rokoj,
  Batu lin per napalmo!
  Ankaŭ Eva per siaj nudaj fingroj de siaj lertaj kruroj premis la ellasilon kaj knaris:
  Vi ne ŝparas ilin
  Mortigu ĉiujn bastardojn...
  Kiel disbati cimojn -
  Batu kiel blatoj!
  Jen fluga telero rapidanta je kvin sono kaj eĉ ne unu kontraŭaviadila pafilo povas malsuprenigi ĝin.
  Kompreneble, ankaŭ la pilotoj Albina kaj Alvina estas belaj blonduloj, simple bonegaj.
  Albina premis la levilon per siaj nudaj piedfingroj kaj pafis aerkonkojn, malkonstruante dekduon da aviadiloj samtempe.
  La knabino pepis:
  - Gloro al belaj knabinoj!
  Alvina ankaŭ uzis nudan kalkanon, kaj post liberigo de la donacoj de detrua morto, kaj fortranĉante dekduon da aŭtoj, ŝi kriis:
  - Kaj gloron al la heroinoj!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj en ili tiel nedetruebla flamo brulas. Ili estas mirinde belaj. Kaj blonduloj. Kaj sveltaj taloj, kaj la teleroj de la gazetaro estas kiel ĉokoladoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - nur la plej altaj eksterklasaj militistoj. Kaj neniu iam staros kontraŭ ili.
  Ili pafis po pli ol mil aviadilojn, pro kiuj ili ricevis specialajn premiojn: la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj!
  Kompreneble, Britio ne povis rezisti al tia armeo. Dum la atako kontraŭ Londono, Gerda kaj ŝia skipo estis sur la Tiger-4-tanko. Ĉi tiu aŭto estis kvin tunoj pli malpeza, sed kun gasturbinmotoro de 1500 ĉevalfortoj. Kaj ilia tanko estis preskaŭ nevundebla.
  Kaj la anguloj de kliniĝo de la kiraso en ĝi eĉ fariĝis eĉ pli grandaj. Kaj la kvalito de protektaj littukoj kreskis.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj, trapikis la anglan obuson kaj knaris:
  - Gloro al la patrujo de elefantoj!
  Charlotte ankaŭ batis la malamikon per siaj tre belaj kaj seksecaj gamboj kaj jelpetis:
  - Jes, ni estas la patrujo de elefantoj!
  Kristina prenis kaj demetis sian mamzonon. Kaj ŝi elmontris la skarlatajn cicojn de sia brusto kaj movis ilin.
  Post tio, ŝiaj fragbuboj premis la stirstangon-butonon, kaj donacoj de morto de maŝinpafiloj pluvis malsupren.
  La knabino pepis:
  - Ho, Moska scias, ke ŝi estas forta,
  Kaptas peonon kaj episkopon!
  Magda ankaŭ frapis kaj, uzante ankaŭ la rubiajn cicojn de sia plena, sunbrunigita brusto, muĝis:
  - Mia koro, bonknabina koro!
  Kaj la tuta angla baterio tuj flugis en la aeron.
  La britoj estis ŝokitaj. Kiam Londono kapitulacis, la soldatoj falis sur la genuojn kaj kisis la nudajn, ĉizitajn, malvarmruĝajn piedojn de la knabinoj.
  Kaj soldatoj, oficiroj kaj generaloj lekis per la lango siajn nudajn kaj rondajn kalkanojn.
  Ĉi tio estas la venko de la Tria Regno. Kaj la Kanibalo kun majuskla litero - Adolf Hitler sukcesis fari tion, kion Napoleonoj ne sukcesis fari - paradas ĉirkaŭ Londono.
  Nun la Tria Regno kaj Japanio devis venki Usonon. Kaj ne estas facile.
  Ameriko havas kolosajn rimedojn kaj tre evoluinta ekonomio, kaj estas multaj fortoj. La loĝantaro estas granda. Plie, la apartigo de la Tria Reich per la oceano.
  Estas malfacile atingi ĝin... La germanoj nun havas kolosajn rimedojn kaj miraklajn armilojn.
  La unua bato estas Operacio Ikaro kaj la kapto de Islando. Tiu ĉi teritorio estis uzata de Usono por la bombado de la Tria Regno. Nun Usono ne povas atingi Eŭropon per siaj aŭtoj.
  Hitler sukcesis kapti Islandon jam decembro 1946. Li surprizis la usonanojn.
  Sed, kompreneble, ĉi tio ankoraŭ ne estas venko.
  Tamen, la Fuhrer havis tiajn ambiciojn... Pli malvarmeta ol Ĝingis-Ĥano kaj Napoleono.
  La germanoj rapide kaj je akcelita rapideco, uzante sklavpotencon, konstruis floton. Kaj batalŝipoj, kaj aviadilŝipoj, kaj multaj submarŝipoj. En la sama tempo, ponto estis kreita en Latin-Ameriko. Unue en Argentino kun Perron, kaj poste en Brazilo, ke la gvidado estis ĉiam pli orientita al la Tria Regno.
  La japanoj ankaŭ komencis venki Usonon kaj kaptis la iniciaton. Ili havas bonegajn batalantojn kaj fortajn pilotojn.
  Sed kompreneble Albina kaj Alvina ne havas egalulon. Kaj ĉi tiuj knabinoj en la ĉielo estas same kiel superklasaj agloj.
  Albina tuj faligis sep usonajn aviadilojn per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Mi estas granda militisto!
  Alvina ankaŭ faligis ok flugilhavajn birdojn el duralumino helpe de siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj kaj knaris:
  - Kaj mi eĉ pli estas militisto!
  Kaj la belulinoj prenis kaj montris siajn langojn. Kaj ni batalu...
  Dum la somero de 1947, la nazioj povis kapti Gronlandon kaj invadi Kanadon.
  Alvina batalis kontraŭ la malamiko sur la ĉielo, kaj malflugis ses pliajn aviadilojn, ĉi-foje kun skarlata brusta cico.
  Kaj agreseme kuis:
  - Mi ne estas pli forta en la mondo,
  Estas klare por ĉiuj en la mondo de blanka -
  Evidente duoble du estas kvar
  Ni tenu Usonon respondeca!
  Albina ankaŭ vangofrapis la malamikon per rubena brusta cico, detranĉis la malamikan aviadilon kaj grincis:
  - Ne estas limo al mia forto,
  Mi estas bonega knabino kaj beleco...
  Se mi prenas la aferon en bataloj,
  Do kun potenco por ĉiam!
  Alvina ridis kaj rimarkis:
  - Kaj ne faldita, ne faldita -
  Viaj pantalonoj estas malvarmaj!
  Kaj la knabinoj prenis ĝin kaj palpebrumis unu al la alia.
  La milito pliiĝas. Mainstein en Kanado sukcesis preni la ĉefajn urbojn: Toronto kaj Kebekio. Kaj ĝi rezultis vere mojosa.
  Kaj jen Gerda batalas kun sia ŝipanaro. Ŝi estas tre bela knabino.
  Ne mirinde, ke la kaptitaj soldatoj kisas ŝiajn nudajn piedojn kun tia plezuro, eĉ kiam ili estas polvokovritaj.
  Gerda prenis ĝin kaj kantis, pafante kaj pugnobatante la Sherman per siaj nudaj piedfingroj:
  Mi povas fari ĉion, mi povas ĉion fari
  Se mi uzas mian kruron en batalo!
  Kaj la militisto montris sian langon.
  Charlotte ankaŭ frapis mortigan donacon en sian kontraŭulon, ĉi-foje kun la helpo de skarlata brusta cico kaj pepis:
  - Por miaj elstaraj atingoj!
  Kristina ankaŭ pafis al la malamiko, kaj tre trafe. Trapasis la tankon kaj kriis:
  - Mi bojas kiel kato
  Kiel hundo hurlos
  Kaj la gopher kune manĝos la kapron!
  Magda ankaŭ palpebrumis al sia kontraŭulo. Kaj per fraga cico ŝi premis la stirstangon butonon kaj knaris:
  - Atamanoj pensas, ke ili estigos militojn,
  Kaj ili komencos dividi la rabaĵon egale!
  Gerda pafis per la rubena brusta cico kaj knaris:
  - Mi ne povas rigardi Playboy
  Mi devas mortigi iun!
  Ĉi tio estas tiel agresema kaj malmola. Ĉi tiuj estas la knabinoj... Antaŭ la fino de la kvardek-sepa jaro, preskaŭ la tuta Kanado estis kaptita de la germanoj.
  Kaj en la nova 1948, la batalado moviĝis al la teritorio de Usono. Jen kion la nazioj atingis la okulglobojn, kvankam ne konusojn, sed trofeojn.
  En la printempo de kvardek ok, la antaŭeniĝo de la trupoj de la Tria Reich iris tra la teritorio de Usono de la nordo. Kaj en majo, la nazioj, kune kun la japanoj, okupis Latin-Amerikon kaj Meksiko atakis la metropolon de la sudo. Kaj tio jam estis granda afero.
  Hitler aspiris al mondregado. Kaj Truman volis nur pluvivi. Sed liaj ŝancoj malkreskis.
  La Fuhrer en tiu kazo estis en la rolo de Avadon. Nu, kio restis al Usono. Anstataŭ "Pershing" aperis "Paton". Ĉi tiu tanko havis iomete pli fortan pafilon kaj pli potencan motoron, sed, kompreneble, ĉi tio ne povis alporti venkon.
  Ekzistis provoj krei pli potencajn tankojn. La germanoj faris la Tiger-4 la ĉefa maŝino, kiu jam estis bona ĉiurilate. Lia kanono trapikis ĉiujn amerikajn veturilojn de longa distanco, kaj lia frunto tenis trafojn de preskaŭ ajna kanono. Nur la Abraham tanko, kun 120-mm, longtuba pafilo, povus alporti almenaŭ iom da damaĝo al la Tiger-4, kaj eĉ pli surŝipe, kaj proksime.
  La germanoj ankaŭ akiris pli progresintan sturmpafilon. Kaj ĉi tiu MP-64 estis nur bonega. Kaj disbatis la usonanojn ĝisfunde.
  La somero de kvardek-oka jaro por Ameriko montriĝis malfacila ... Ĝis la fino de aŭgusto, la germanoj alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj Novjorko.
  Kaj komenciĝis la atako kontraŭ ĉi tiuj urboj.
  En aŭgusto, la nazioj komencis sturmi Novjorkon. En la bataloj partoprenis flugaj teleroj.
  Ĉi tie unu el ili batalis kontraŭ Eva kaj Agata. Du belaj knabinoj en bikinoj veturis potencan aŭton.
  Ŝi estis flugita ĉirkaŭe per lamena jeto kaj estis nevundebla al manpafiloj. Kaj la knabinoj mem uzis varmegajn radiojn dum pafado.
  Eva premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, ŝprucante varmegajn radiojn, ekbruligante malamikojn kiel flamo kaj pepante:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Agata, pafante per siaj nudaj piedfingroj, ankaŭ kuis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Ni gajnu!
  La knabino estas ekstreme batalema kaj bela. Kaj kiel ĝi batas malamikojn per lasero.
  Kaj varmegaj radioj fandos alian usonan tankon.
  Kaj surtere, Gerda atakas. Ankaŭ batalanta knabino.
  Kaj nun ŝi kaj ŝia skipo jam estas en la centro mem. Kaj obusoj resaltas de la tanka gvattureto. Kaj la knabinoj mem trafos la jankiojn. Kaj ili disŝiros tutan nubon da homoj kaj agos kun la tuta agreso. Militistoj estas tiel viglaj kaj leporhundoj, kun nudaj ĉizitaj kruroj.
  Ili eĉ kantas, elmontrante la dentojn. Ĉi tiuj estas la batalaj belaĵoj de la Tria Regno. Kaj ili pafas sufiĉe bone. Kaj ili trapikas la malamikojn kiel kudrilojn per oleo tra kaj traen.
  Novjorko jam falis. Usono kapitulacas kaj iliaj trupoj kapitulacas.
  Tiel alia paĝo de historio estis turnita. Ŝajnas, ke estas venko... Sed post iom da tempo Hitler kaptas Latin-Amerikon.
  Kaj la 20-an de aprilo 1953, li komencas militon kun Japanio kaj ĝiaj kolonioj. La fortoj de la Tria Reich havas avantaĝon en teknologio.
  Kaj ili atakas per potencaj armiloj. Inkluzive de nevundeblaj flugaj teleroj.
  Albina kaj Alvina batalas sur disko-aviadilo. Ili batalas kun knabinoj, sed ili diras kion alian. Kaj kun nudaj piedfingroj ili premas la butonojn de la stirstango.
  Jen ili estas sur la ofensivo brulantaj japanaj trupoj.
  Varmoradioj flugas kiel tapiŝo. Kaj la knabinoj ridas al si mem. Kaj skuu iliajn mamojn per skarlataj cicoj.
  Albina eĉ kantis:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi premis la butonojn de la stirstango, trafante kontraŭulojn. Ŝi estas tia knabino, naskita de lupino.
  Alvina ankaŭ premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por mia kosma potenco, ni forpelos la kolektivan bienan prezidanton al la tombo!
  Kaj palpebrumu al amiko!
  Jes, la militistoj estas tre lertaj kaj rapidaj kiel fulmo. Ili brulas.
  Albina celas per sia nuda piedo kaj pafas varmtrabon. Brulas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Por miaj grandaj venkoj!
  Jes, la knabinoj ĉi tie estas de la plej alta ŝtupo kaj klaso. Ili povas fari aferojn, kiujn aliaj ne povas. Kaj ili dispremas la japanojn, kun la freneza energio de lupoj.
  Sed ne nur la germanoj kaj alia eksterlanda armeo mortigas samurajon.
  Sovetunio, nun komandita de Beria, ankaŭ eniris la militon. Ĉi tie, cetere, Stalino, ĉagrenita pro la malvenko kun la Tria Reich, mortis pli frue en marto 1951. Kaj Beria sukcesis kapti la potencon. Kaj nun, eĉ plifortiĝinte, li estas en la sama teamo kun Hitler.
  Kaj ili atakas la samurajon kune.
  Kaj la skipo de Elizabeto batalas kontraŭ la japanoj en Primorye. La knabino estas tre batalema kaj aktiva.
  Ili, kompreneble, batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj draŝu samurajon, kun entuziasmo.
  Dum ankoraŭ kantante;
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto...
  Kaj Lenin estas tiel juna
  Kaj la juna oktobro estas antaŭen!
  Kaj nun Elizabeto pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn, de la pafilo de la tanko T-54 al japana aŭto kaj trapikas ŝin ĝismorte.
  Tiam ŝi kukis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Ekaterina ankaŭ draŝis la malamikon uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi trapikis la samurajtankon, kaj agreseme notis:
  - Ne ekzistas lando pli glora ol la nia!
  Elena pafis al la malamiko kaj kuĝis:
  - Estos epoko de komunismo sur la Tero!
  Eŭfrazio, ankaŭ uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, draŝis kaj pepis:
  "Morton al la malbona Prezidanto-Satano!"
  La militistoj ĉi tie devas esti diritaj pri la plej alta kaj batalklaso.
  Kaj sur la ĉielo, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova gajnas kontojn.
  Anastazio pafis japanan batalanton kaj kantis:
  - Kaj nudpiedaj knabinoj flugas en la ĉielo!
  Akulina, detranĉante la samurajon, helpe de nudaj kruroj, pepis:
  - Mirinda elemento! Mirinda elemento!
  Militistoj ludas kun la muskoloj de la gazetaro. Ili estas en perfekta ordo kaj kapablas venki la militon ŝerce.
  Anastazio, faligante alian aviadilon, prenis ĝin kaj kukis:
  - Estos malvarmeta kapto de malamikoj kaj ilia malvenko!
  Akulina konsentis kun tio, terenbatante la malamikon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ni aranĝu totalan fiaskon!
  La japanoj estis premitaj...
  Ĉi tie, la sovetia tanko LP-10 estas implikita en la batalo, sur kiu la knabinoj de la ŝipanaro de Alenka batalas.
  Kaj ili batalas en granda aŭto per 130mm kanono.
  Alenka pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj pepas:
  - Jen la gloro de komunismo!
  Anyuta ankaŭ draŝis ŝian kontraŭulon. Trafis la malamikon kaj knaris:
  - En la nomo de novaj ideoj!
  Kaj ankaŭ vangofrapis ŝian nudan kalkanon.
  Alla premis la stirstangan butonon kun skarlata cico. Ŝi frapis la samurajon kaj kriis:
  - Por la grandeco de la lando!
  Maria, pafante al la malamiko, grincis:
  - Por la unueco de rusoj tra la mondo!
  Kaj ŝi ankaŭ uzis fragan cicon por pafi.
  Kaj la olimpikoj trafos la malamikon. Frakasos multajn batalantojn kaj pepos:
  - Por Rusujo, la plej sankta en la mondo!
  Kaj ankaŭ kun nuda kalkano cedos al la malamiko.
  Oni devas diri, ke la knabinoj estas ege impetaj. Kaj ili havas kolosan fortecon.
  Kompreneble, Japanio ne povas rezisti tian premon.
  Krome, la Fritz ankaŭ uzis nukleajn armilojn. Kio montriĝis esti totala ŝoko.
  La milito finiĝis en ses monatoj.
  Sovetunio reakiris siajn antaŭe perditajn terojn, kaj la Tria Regno konkeris la samurajon kaj ĉiujn iliajn koloniojn.
  Kaj la 1-an de majo 1958 komenciĝis nova milito, kontraŭ Sovetunio, kiun Hitlero volis kapti, la lastan mondoparton libera de okupado de la Tria Regno. Sed tio estas alia historio.
  . ĈAPITRO #2
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Oleg Akulov kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision. Ŝi eniris la ludon tra la Hypernet Matrico.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Akulov, hakante la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj, muĝis:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj fali takni kaj brunaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Akulov avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rusio!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Nataŝa estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rusujo estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj - ili malflugigas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriegojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Akulov eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Akulov revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatora knabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La knaba generalo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Akulov grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj de la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi, infanoj, estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Akulov saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Akulov kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraeron!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj elflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn pinglojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La terminatorknabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - La taŭro kapo estos - ne freneziĝu batalantoj!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Akulov grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis kun tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Akulov aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo kaj la generalo lanĉis per sia nuda, infaneca piedo ion similan al helikoptera helico. Li fortranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Akulov pri gorgo:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj li ankaŭ prenos ĝin, kaj liberigos steleton per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj de ĉi tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede iris tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disŝiri kaj mortigi.
  Oleg Akulov grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gluglis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis ĉirkaŭe:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ĉiujn perfidulojn ni dispremos en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj knabinecaj graciaj kruroj denove flugas la donaco de totala neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Baldaŭ parolante! Baldaŭ parolante!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Akulov, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj ... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  LA AVENTUROJ DE LA CIRKUSTO DE OLEGKA
  Malgranda cirka grupo promenis laŭ la Krimea somera vojo. La unua marŝinta estis nudpieda, helhara knabo de ĉirkaŭ dek du jaroj. Maldika, sed laca infano en pantaloneto, kaj promenis en la varmego kun nuda torso. La ripoj elstaris, sed la vejnoj estis kiel drato, sub la preskaŭ nigra de la sunbruno de la haŭto.
  Knabino sekvis lin. Helbrunaj haroj brulis en la suno, kiel tromatura tritiko. Ankaŭ la brovoj de la knabino estas helaj, kaj ŝia vizaĝo, pro polvo kaj forta sunbruliĝo, estas bruneta kiel tiu de cigano. Sed la vizaĝaj trajtoj estas tre belaj, nur iomete pintaj pro maldikeco. La knabino estas svelta, en malpeza kotona robo super la genuoj. Kaj ankaŭ nudpiede, kvankam vi ne envios tiujn, kiuj estas senŝuoj, se ili marŝas laŭ la ŝtona vojo de Krimeo. Ne nur la ŝtonoj estas akraj, sed ankaŭ varmaj en la somera suno.
  Sed la knabinoj kaj la knabo kutimas nudaj piedoj kaj en la varmo kaj en la malvarmo, kaj iliaj bronzaj kruroj kaj kalaj plandumoj ne atentas tiajn bagatelojn.
  Malantaŭ ili pikas dolĉa estaĵo. Blanka, sed kun brunaj strioj. Bela albina tigrido. Ankaŭ malgrasigita, terure malsata, kaptante papiliojn survoje kaj ronronante.
  Malantaŭ la ŝultroj de la knabino estas gurdo en la manoj de iuj akcesoraĵoj. Ŝargis iom kaj la knabo. Ili marŝas ekde frua mateno. La knabo paŝis sur botelpeceto. Kaj li sentis pikon tra la kalo, li lamis. Kaj tiel la nudaj plandumoj estas terenbatitaj, kaj la kaloj jukas pro akraj, varmaj ŝtonoj.
  La knabino ridetis kaj diris:
  - Atentu Olĵka! Kelkfoje estas surprizoj sur la vojoj!
  La knabo kolere grumblis:
  - Jes, nenio terura, eĉ ne sango! Sed kion ni nutros Fimbon!
  La knabino profunde enspiris kaj diris:
  - Jes, la tigrido pasis! Li bezonas viandon! Ĝi ne daŭros longe sur la restaĵoj!
  La knabo respondis kun rideto:
  - Estas multaj daĉaj kun riĉuloj. Eble ni trinkos viandon. Kaj ankaŭ vi, Nataŝa, malpeziĝis...
  La knabino skuis sin kaj komentis:
  - Kaj ĝi konvenas al mi! Lerteco eĉ pliiĝis!
  Kaj la knabino eksaltis kaj turniĝis sur la piedfingron. Olezhka fajfis pro admiro, kaj la tigrido grumblis.
  La memoroj de la sonĝo fulmis, memoroj falsaj, sed tiel similaj al realaj.
  Antaŭ kelkaj jaroj ili estis en la sama cirka grupo, kiu kontaktis la Popolan Volon kaj estis venkita. Partoprenis ankaŭ Nataŝa, kaj laŭ onidiroj ŝi eĉ frapis la generalon. Kaj nun ŝi vagis ĉirkaŭ Rusio nudpiede kaj maltrankvila. Vintre, ili moviĝis al Irano, Irako, kie ili pagadis laŭ la krutaj deklivoj kaj faris prezentojn. Somere ni malsupreniris al Rusio. Nataŝka sciis plurajn lingvojn, inkluzive de la persa, kaj instruis Oleg Akulov.
  Estas eĉ amuze promeni ĉirkaŭ Irano en vualo, sed kun nudaj piedoj. Ili disbatis la prezenton, kaj plej lastatempe ili havis Fimbon. Ankaŭ fuĝinto, de iu grupo. Besto de malofta beleco, sed terure vorema. Akcioj rapide iris al li, kvankam la tigridoj kolektis multajn homojn. Sed en la lastaj tagoj, malhela strio venis por la grupo. Ial bela knabino, knabo kaj albina tigrido ne ricevis monon. Kaj ili malsatis. Kaj plej malbone, malsato estis elportita de malgrandaj predantoj.
  La triumviraro sidiĝis ĉe la forko. Olesya dividis du malgrandajn terpomojn inter la knabo, kaj donis la tutan panon al la tigrido. Li manĝis ĝin avide kaj petis pli. Domaĝe li ploregas tiom... Kiel hundido. Kaj kia magra.
  Nataŝa stariĝis decideme, kaj vangofrapis ŝiajn nudajn, polvokovritajn, kalaj plandumojn:
  - Iris! Ni amuzu la sinjorojn!
  Jam la unua domo renkontis ilin malamikaj. La domzorgisto rifuzis enlasi ŝin kaj nomis Nataŝa prostituitino.
  La dua fojo estis pli bona. Tridek-kvinjara sinjorino permesis al mi eniri. Oleg ŝanĝis sin en malfortan kalsonon, kaj lerte galopis. Nataŝa provis. Ŝia knabineca figuro de gimnastikisto estas tre lerta. Fimbo sciis malmulte, sed ankaŭ li saltis tra la ringo, kiun Nataŝka tenis per nudaj piedfingroj, kun malmoliĝintaj plandoj, sed ne perdante gracon. La sinjorino estis tre kontenta kaj demandis Oleg:
  - Vi estas bona klaŭno!
  La knabo respondis kolere:
  - Mi ne estas klaŭno, sed akrobato kaj iom ĵonglisto!
  La sinjorino demandis:
  - Bruligi ĝin!
  Oleg Akulov komencis ĵeti aferojn kun plezuro, uzante ne nur siajn manojn, sed forĵetante siajn jam malbonŝancajn ĉeĥojn, kaj nudajn, sunbrunigitajn infanajn krurojn. Inkluzive de plumo kaj kombilo kuŝanta sur la tablo.
  La sinjorino, kontente ridetante, demandis:
  - Kaj ĉi tiu virino estas via patrino?
  Oleg balancis la kapon.
  - Ne, mia kunulo!
  La sinjorino kapjesis.
  - Jes, ŝi estas tro juna... Ĉu vi havas gepatrojn?
  La knabo mallaŭte suspiris.
  - Mi ne konas miajn gepatrojn!
  La sinjorino malgaje suspiris kaj respondis:
  - Orfo! Nu, mi ankoraŭ havas ŝuojn de la maljuna servistino! Alportu ilin!
  La lakeo, grumblante, foriris. Nataŝa ridetis kontente. Poste venis la lakeo. La ŝuoj jam estis eluzitaj kaj kun rompita ledo.
  La sinjorino murmuris:
  - Mi mem ŝuldas kaj, bedaŭrinde, mi ne povas doni pli!
  Nataŝka prenis la ŝuon kaj dankis la mastrinon kun sindeteno. Poste ili forlasis la dometon. La knabino indigne murmuris:
  - Por tia rubkomercisto, li ne donos pli ol unu nikelo. Ve, mondmanĝantoj kaj avarulo! Kaj kiom da tempo ĝi bezonis!
  Oleg Akulov rimarkis:
  Ĝi estis longa tago, ni ricevu pli!
  Ĉe la sekva dacha, eĉ malpli bonŝanca. Ili estis akceptitaj, sed post la prezentado oni donis al ili nur teleron da restaĵoj el la tablo. La tigrido tamen englutis ilin vivantaj. Almenaŭ tio estas la profito.
  Sed ĉe la kvara daĥo krevis la ĉeĥa ĉapo de la knabo, kaj li devis plu fari nudpiede, el uniformo. Kaj ili donis al mi nur groŝon.
  Ĉe la kvina dacha ili ne estis permesitaj. Je la sesa, estis pluraj infanoj, kiuj, ĉirkaŭinte la tigridon, komencis enŝovi en ĝin kukojn. Ili ankaŭ traktis Olezhka. La malsata knabo manĝis la kremon kun ĉokolado kun plezuro. Sed ili devis labori. La infanoj longe ne volis ellasi. La barin ankaŭ rigardis la prezentadon. Li precipe ŝatis la agadon de la gimnastikisto Nataŝka. Li petis min ripeti ĝin plurfoje. Tiam li ankaŭ regalis la knabinon per kuko. Daŭris longe, kaj la suno jam subiris. Kaj ili pagis nur du hrivniojn.
  Fine, la majstro metis sian piedon sur la nudan kruron de Nataŝa kaj gluglutis:
  - Kun via aspekto, vi povas gajni grandan monon alimaniere!
  Nataŝa retiriĝis:
  - Neniam! Mi ne iros al la panelo!
  La drinkejisto ridetis kaj komentis:
  - Pli malfacile estas por cirka knabino trovi profitan edziĝanton ol sinjorinon de facila virto.
  Nudpieda Nataŝa komentis sprite:
  - Sed amo estas pli facila!
  Sed dudek kopekoj ankaŭ estas mono. Vi jam povas aĉeti botelon da vodko por ili. Ĉiukaze, la tigrido ricevis pecon da viando. Nataŝa vendis la ŝuojn por sep kopekoj. Ili havis sufiĉe por manĝi.
  Jam malheliĝas, kaj vi ne promenas ĉirkaŭ la daĉaj. La bela knabino Nataŝa decideme diris al Oleg:
  - Ĉu ni iru al la loĝdomo?
  La knabo memfide kapjesis.
  - Ne iros! Malbonodoras tie!
  Nudkrura kaj kurbeca Nataŝa konsentis:
  - Kaj ebriaj vagabondoj alkroĉiĝos al mi. Ni trovos lokon por ni en kaverno, kaj antaŭ ol enlitiĝi ni naĝos.
  La knabo kapjesis. Ili banis sin en la dezerta lageto. La akvo estis varma kaj sala. Oleg Akulov admiris la figuron de Nataŝa, tre muskola kaj svelta. Ŝia korpo tute ne ŝajnis maldika, sed estis tre harmonia. Sunbrunigita, gimnastika knabino. Kiel ŝi aktive rastas siajn brakojn kaj krurojn. Kiel pantero ĉe la ĉaso.
  Oleg rememoris la verkon pri Mowgli. Estis amuza rakonto pri knabo, kiu estis edukita inter lupoj. Io simila al ili. Vi vagas, sed vi estas libera, vi vidas tiom multe. La samaj daĉaj estas luksaj, kelkaj kun fontanoj kaj skulptaĵoj. Tre bela. Precipe somere en Krimeo. Entute, somero estas bonega tempo. Estas pli malbone vintre. Eĉ en Irano kaj Irako estas malvarme nokte. Ili ofte moviĝas nokte por varmiĝi, dormante en la malferma.
  Baninte sufiĉe, la knabo kaj knabino ekdormis. Ili estas junaj, sanaj, trejnitaj. Ili dormas kiel sovaĝaj bestoj: profunde, ne atentante la malmolan surfacon. Kaj kio, kiam sana korpo ne bezonas plumajn litojn. Kaj estas tre bone dormi en la libera aero.
  Sed male al bestoj, homoj vidas sonĝojn... Oleg sonĝis pri kiel li fariĝis kajutisto sur pirata ŝipo kaj batalis. Per sabro, atakante anglajn soldatojn en uniformoj. Trabatado kaj disrompado de malamikoj. Jen la knabo frapas per sia nuda piedo en la ingvenon. Saltas supren kaj dispremas la britojn. Kuru inter malamikoj. Ili falas, tranĉas kaj difektis. Kaj la knabo prenas la duan sabron. Konduktas la muelejon, kaj tre majstre. La knabo estas tre saĝa...
  Lia nuda, ronda, rigida kalkano trafus la mentonon de mararmea oficiro. Kaj tiu kun elbatitaj dentoj kaj sovaĝa krio flugas eksterŝipen.
  Tiam knabo en pantaloneto, kies kahelitaj muskoloj flagras kiel ondo de la maro en ventego, kuras ventomuelejon kun glavoj kaj tuj detranĉas kapojn.
  Ili ruliĝas sur la kverka ferdeko kaj belaj, kurbecaj knabinoj ĵetas ilin per siaj nudaj, delogaj kaj sorĉaj kruroj.
  Sed revoj estas malklaraj kaj vi nur memoras komunajn trajtojn de ili.
  La sekvan tagon, vi devas iri al la dachas denove. Plie, ili estos mortigitaj, kaj la tigrido estu nutrita.
  La knabino provis aspekti gaja kaj ridetis. Ŝi estas tre bela, kaj la pordoj de la gardisto estis volonte malfermitaj por ŝi. Sed ĉi tie ili servis multe pli malbone. En la unua dacha, la sinjoroj volonte spektis sian pantomimon. La sinjoro precipe ŝatis rigardi la flagreton de la nudaj, muskolaj, sunbrunaj kruroj de Nataŝa, kun rozkoloraj plandoj kaj gracia kurbo de ronda kalkano. Sed ĉi tie ili servis nur restaĵojn de la tablo, kiujn oni manĝigis al la tigrido.
  Ili longe tenis ŝin en la dua domo, la mastro eĉ karesis la knabinon per la deloga oliveca kruro. La sinjorino regalis Olezhkan per kuko. Ili donis al mi groŝon. La sekvaj du daĉaj estis malplenaj - la sinjoroj ne venis.
  Agresema kun bela, forta korpo kaj abunda blonda hararo, Nataŝka rimarkis konfuzite:
  - Jes... Vi ne povas fari riĉaĵon ĉi tie!
  Olezhka kolere murmuris:
  - Estas pli bone ĉasi rabon! Pli profita!
  Nataŝa levis la okulojn responde kaj kantis:
  - Kia blua ĉielo. Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Avida viro ne bezonas tranĉilon - vi montras al li kupran pencon kaj faru per ĝi tion, kion vi ŝatas!
  La sekva domo distingiĝis pro sia grandega grandeco kaj mirinda lukso. La fontanoj estis orumitaj kaj ŝprucis alte en la ĉielon. Ĉe la enirejo staris lukse vestitaj lakeoj. Montrante siajn nudajn kalkanojn kaj sunbrunigitajn genuojn, en ĉifona, mallonga robo, Nataŝa eĉ estis embarasita pro sia malkaŝe vagabosimila aspekto.
  La altranga lakeo kriis:
  - Ni ne donas al la malriĉuloj!
  La knabino respondis:
  - Ni estas cirko! Ni forpelu malĝojon!
  Nataŝka fajfis kaj levis sian nudan, muskolfortan kruron. La blanka tigrido transsaltis kaj ridis amuze en la aero. Olezhka metis ringon, kaj Fimbo englitis en gxin kaj denove renversis gxin.
  La ĉeflakeo fajfis kaj murmuris:
  - Ne malbona! Vi povas pasi!
  La knabo kaj knabino eniris la pordegon. Blanka tigrido ankaŭ enkuris. La mastro de la ĉeftero ĵus sentis enuo en sia luksa kamparo. Sidante en korno antaŭ luksa tablo, nobla nobelo maĉis grasan viandon kaj lavis per multekosta vino el ora pokalo. Apud li sidis juna, bela virino en robo ornamita per juveloj. Sur la verando saltis knabino ĉirkaŭ sepjara en ŝika robo kaj tre simila al la edzino de la mastro, nur ŝiaj haroj estis pli helaj.
  La majstro fikse rigardis Nataŝa. Ŝi estas la ekzakte malo de edzino. Blonda kontraŭ bruna, svelta, muskola, malgrasa figuro kontraŭ pleneco. Malhela ĉokolada haŭto kontraŭ aristokrata paleco. Kompreneble, la nobla nobelo avide ekzamenis la knabinon, ŝiajn nudajn piedojn, altajn mamojn, maldikan talion. Jes, pensis la majstro, mia edzino grasiĝis. Kaj ĉi tio... kia figuro - nur statuo de la antikva militista diino Atena.
  Nataŝa kaj Oleg komencis prezenti nombrojn. Nataŝa dancis en unu kombinaĵo, kiun la viroj tiom ŝatis. Oleg Akulov nun prezentis en kalsonoj kaj brila T-ĉemizo. Nudpieda estis eĉ iel pli lerta ol en ĉeĥoj. La knabo turnadis, faris kapsaltojn, saltis. Nataŝka levis lin sur sia etendita mano. La blanka tigrido saltis tra ringoj, brakoj kaj kruroj, pasis tra tondilo.
  Ankaŭ Nataŝa ludis la melodion sur malgranda gurdo. La knabo ĵonglis. Tiam la knabino ĵonglis, tiam ili estis kune. Kaj ne nur per manoj, sed kun nudaj, tre lertaj kruroj, kun tenacaj fingroj kiel tiuj de simioj. Oni povis vidi, kiel la mastro avide rigardas la nudajn piedojn de la knabino kaj peze spiras, kvazaŭ li havus konsumon.
  La cirkistoj estis lertaj, multe turnadis. Nataŝa eĉ faris duoblan kapriolon, kaj ili marŝis sur siaj manoj kune. Tiam la tigrido denove saltis tra la ringoj, kiujn Nataŝka tenis per la nudaj piedfingroj.
  Dum la prezentado, la knabino turniĝis kaj de tempo al tempo kriegis pro admiro. Barin kaj lia edzino retene aplaŭdis. Sed estis evidente, ke ili estas feliĉaj.
  Je la fino, la knabo kaj la knabino kantis, kaj iliaj voĉoj estas mirindaj, plensonaj. Post tio, Nataŝka etendis ĉapelon por kolekti monon. Ŝi estis tiel bela, apenaŭ kovrita de la kombinaĵo. La mastro-kontinento rikanis, kaj rimarkis:
  - Mi estis, iam mem almozulo, tamen de nobela familio. Kaj li sukcesis fariĝi milionulo kaj aĉeti al si princan titolon. Kio povas iam kaj vi riĉiĝos!
  Nataŝa respondis ridetante:
  - Dankon, via ekscelenco!
  Barin seke rimarkis:
  - Sed malŝparema, ne gajnos riĉaĵon! Tial mi proponas, ke vi vendu al mi vian besteto.
  Nataŝa ridetis forte kaj diris:
  - Fimbo estas nia amiko, li ne estas vendota!
  La majstro kolere ridetis kaj komentis:
  - Tion oni kutime diras, kiam oni volas rompi altan prezon! Sed vi ne povas trompi min! Mi scias kiom! Mi proponas ĉervonetojn, kaj ne duondekduon pli!
  Nataŝa balancis la kapon.
  - Pardonu, sinjoro, sed ĉi tiu amiko ne estas vendata! Ne por ajna mono!
  La princo kolere grumblis:
  - Jes, vi devus ĝoji, ke mi liberigas vin de tia ŝarĝo. Tigro bezonas riĉaĵon por nutri. Kaj kiam ĝi kreskos... Ĉu vi pensas, ke vi rajtos vagi ĉirkaŭ la urbo kun granda kaj danĝera predanto?
  Bela Nataŝa embarasiĝis, ŝia sunbrunigita vizaĝo sulkiĝis. Efektive, foje venis en menso la penso pri tio, kion fari kun Fimbo kiam li estos granda. Jam nun la polico rigardas ilin malrekte, sed kio okazos post kelkaj monatoj?
  Ĉiukaze vi devos disiĝi de Fimbo baldaŭ. Dek rubloj ankaŭ estas mono. Vi povas aĉeti hundidon kaj trejni lin. La hundo manĝas malpli, kaj vi povas vojaĝi kun ĝi dum jaro. Ŝparu iom da mono kaj eble malfermu iun komercon. Aŭ eksalti en geedziĝo... Ŝi estas bela, kalkulita.
  Nervoze fingrumante siajn muskolajn, delogajn, bronzkolorajn krurojn per siaj nudaj fingroj, Nataŝa hezitis, la prudento sugestis, ke tigrido estus pli bone kun princo ol malsati kun vaganta grupo. Kaj ke se vi disiĝas de predanto, estas pli bone fari ĝin nun, kiam tia ŝanco aperis.
  Sed tiam la filino de la mastro, knabino kun bantoj broditaj per perloj, piedbatis la krurojn kaj kriis:
  - Mi volas tigron! Mi volas blankan tigron!
  La princo svingis la manon kaj batis sian pugnon:
  - Silentu! Nun mi faras komercon!
  La edzino ekkriis:
  - Ne kriu al la infano!
  La knabino, ŝajne, estis dorlotita, kaj ne timis. Sed retrosaltante, ŝi kriis pli trankvile:
  - Aĉetu paĉjon! Aĉetu tigridon... Donu al mi cent rublojn!
  La edzino ridetante diris al sia filino:
  - Ĉi tiu besto povas esti danĝera... Ĝi estas predanto kaj ĝi manĝas knabinetojn!
  La majstro krakis la fingrojn kaj diris:
  - La lasta vorto estas dek kvin rubloj! Surgenuiĝu pli, mi ne aldonos!
  Nataŝa, profunde riverencante, deĵetis fiksiĝintan ŝelon de sia nuda sunbrunigita kruro kaj ĝentile demandis:
  - Ĉu ni rajtas retiriĝi, via ekscelenco?
  La princo grumblis:
  - Ne! La lastan fojon, mi demandas, ĉu vi fordonas tigridon kontraŭ dek kvin rubloj?
  Nataŝka balancis la kapon kaj piedpremis la krudan gruzon per sia nuda, ĉarme, die gracia, ĉizita kruro.
  La mastro de la ĉeftero sarkasme demandis:
  - Kiel vi nomiĝas?
  La knabino respondis ridetante:
  - Nataŝa.
  La princo rikanis malbonaŭgure.
  - Ĉu vi havas pasporton? Ni montru!
  Nataŝa ektremis kaj paliĝis, la obtuza koloro montriĝis tra ŝia oliveca haŭto. La princo aplaŭdis la manojn kaj kriis:
  - Prenu ilin kaj voku la policon! Ili ŝtelis mian tigron kaj mian diamantan ringon!
  La knabino ekkriis pro ĝojo:
  - Bravo paĉjo!
  La lakeoj atakis Nataŝkan. La knabino ne rezistis, kvankam ŝi estis fizike forta. Ŝi kaj Olezhka estis ligitaj per ŝnuroj kaj ŝlositaj en la kelo. La polico baldaŭ alvenis ankaŭ.
  Aŭskultinte la princon, ili metis katenojn sur Nataŝa kaj Oleg Akulova sur siajn manojn kaj piedojn. Krome, ili havis specialajn grandecojn por infanoj. En kiu junaj ŝtelistoj estis ĉenitaj.
  Post tio, la knabino kaj la knabo estis prenitaj al malliberejo. Tie ili estis dividitaj. Oleg estis ĵetita en la kelon, kie estis jam deko da katenitaj knaboj, kaj Nataŝa estis ĵetita en ĉelon kun virinoj. Ĝi ne estis dolĉa. Estas fetoro en la ĉeloj, anstataŭ latrino estas truo en la planko, ĝi estas malseka kaj duonmalluma. La knaboj estis tenataj en katenoj, kio estas tre maloportuna. Manoj kaj piedoj estas katenitaj. Estas malfacile moviĝi en malvasta ĉambro. Ili nutris nur panon kaj akvon, foje ili donis putrajn fruktojn.
  Ili sidis tie ĝis la proceso. Tiam la knaboj estis atenditaj aŭ per malfacila laboro aŭ prizona rifuĝejo. Virinoj ankaŭ, aŭ al malfacila laboro en Siberio, aŭ al Centra Azio por kotono-rikoltaĵo, aŭ al malliberejo kun laboro en iu fabriko por registaraj manĝaĵoj. Kaj antaŭ la juĝo, vi povas sidi laŭ la bontrovo de la aŭtoritatoj. Krome, la kaptitoj ankaŭ estis skurĝitaj.
  Oleg kaj Natasha estis ordonitaj esti skurĝitaj samtempe. La knabo kaj la knabino estis nudigitaj ĝis la talio kaj etenditaj sur la kaproj. Ili estis laŭflankitaj fare de du policanoj. Policistoj trempis la bastonojn en mortero kun sala akvo. Ili mansvingis tra la aero, faligante gutetojn. Kaj tiam, tuj, laŭ komando, la knaboj kaj knabinoj batis la dorson.
  Nataŝa kaj Oleg Akulov forte kunpremis la dentojn por ne krii. La batado estis mezurita. La polico draŝis kun modera entuziasmo, nur plenumante sian devon. La knabo kaj knabino, peze spirante, eltenis. Post deko da batoj, la haŭto krevis kaj sango gutis. Estis tre dolora.
  La komandanto, kiu preskribis cent batojn, ridetis. Se la hufoj de la punitaj estas forĵetitaj, tia estas la sorto de Dio. Ili tiam dumviva malfacila laboro brilas.
  Pro la ŝtelo precipe grandskale, pro la atenco kontraŭ la vivo de la princo kaj liaj edzino kaj filino. Kaj tiam ankaŭ montriĝis, ke ili serĉis Nataŝa kiel komplicon en la murdo de la guberniestro. Ĉiukaze, la knabino estos forpelita por ĉiam al Siberio. Kiel la knabineto. Do eble estus pli bone esti premita.
  Oleg Akulov kaj Nataŝa kuraĝe eltenis ĉiujn cent batojn sen perdi la konscion kaj sen fari sonon. Sed iliaj dorsoj fariĝis sanga malordo. Post tio, ili denove metis katenojn sur ilin kaj ĵetis ilin en malliberejon.
  La knabo kuŝis sur la tabuloj, liaj stomako kaj brusto estis malkomfortaj, kaj la tuta dorso de la infano estis tranĉita.
  Al la junulo, la krimuloj, tonditaj, maldikaj infanoj, tintante per siaj ĉenoj, kriis:
  - Nu, kiel ĝi doloris?
  Oleg Akulov palpebrumis al la aliaj knaboj kaj diris:
  - Trivialaĵoj! Kiel moskito mordas!
  La pli maljuna knabo, kiu aspektis proksimume dekkvinjara, ankaŭ kun razita kapo kaj la sola en la ĉelo, kiu eĉ havis malglatajn ŝuojn kun lignaj plandumoj, rigardis Oleg Akulov kun respekto. La knabo, kies blondaj haroj ankoraŭ ne estis detranĉitaj, montriĝis ne malkuraĝulo. Kaj li, etendante la manon al Oleg, diris:
  - Mi estas ŝtelisto Brecelo! La sola vera brutulo inter ĉi tiuj... - La juna baptopatro ĉirkaŭrigardis kaj daŭrigis. - Vi, ricevinte cent batojn, ne eligis krion nek ĝemon, montrante vin vera homo. Jen mia mano por vi, kaj nun vi estas por mi kiel frato!
  Oleg manpremis la malgrandan aŭtoritaton. Kvankam li ĉefe volis eskapi el la malliberejo, en kiu estis kudroj, kaj ĝi odoris al siteloj. Kaj la dorso estas tiel tranĉita, ke vi iomete moviĝas - doloras.
  La junaj kaptitoj ricevis porciojn - ia kaĉo, akvo kaj pano. La manĝaĵo, kompreneble, ne gravas, sed ili ne lasos vin morti pro malsato. La ĉefbaptopatro havis sufiĉe plenan fizionomion, kaj ŝajne manĝis ne nur ŝtatposedaton.
  Efektive, knabino baldaŭ aperis. Ŝi donis al li korbon da kolbaso, blanka pano kaj boteloj da lakto.
  La neplenaĝa baptopatro prenis ĝin por si kaj poste elglitis Oleg el flakono da blanka likvaĵo:
  - Trinku iomete!
  Oleg prenis gluton da lakto, ĝi ŝajnis tre bongusta al la malsata kaj batita knabo kaj demandis la baptopatron:
  - Ĉu vi dividos la transdonon kun la aliaj?
  Krendel balancis la kapon.
  - Kompreneble ne!
  La batita knabo demandis:
  - Kaj kial?
  La juna baptopatro sincere respondis:
  - Ili ne meritis ĝin! Ili estas nur etaj huliganoj kaj ŝtelistoj, aŭ eĉ nur vagabondoj.
  Oleg logike rimarkis:
  - Sed ili ankaŭ estas homoj kaj estas malfacile por ili je unu prizona porcio!
  La brecelo furioze grumblis.
  - Postvivu! Kaj vi estu dankema, ke mi donis al vi lakton por trinki. Kaj ankaŭ tion vi ne ricevos.
  Oleg vere volis salti kaj bati ĉi tiun gvidanton, sed post cent batoj li ne havis forton por salti. Post tia batado, eĉ plenkreskuloj, sanaj uloj ofte mortas, ne kiel infano.
  La knabo, manĝinte kaj lakto, denove peziĝis kaj ekdormis en sonĝo, kaj tio okazas.
  Li sonĝis, ke li estas Jim Hawkins el la fama romano Trezorinsulo.
  Kiam Georgo la Pirato muĝis:
  - Rostu la kalkanojn de ĉi tiu knabo!
  John Silver kapjesis.
  - Mi malpermesis mortigi tiun ĉi knabon, do ni bezonas ostaĝon. Sed li ne intencas savi lin de torturo. Ni devus ekscii kie li prenis Espanyolan.
  La piratoj estis sufiĉe kolerigitaj. Ili saltis al la knabo Jim. Ili deŝiris lian maristan kostumon kaj tordis liajn brakojn. Jaĉjo kutimis kuri nudpiede sur la ŝipo, kiu estis pli komforta sur plata ferdeko, precipe en la tropikoj. Sed irante al la fortikaĵo, li surmetis siajn botojn. Tamen en la ĝangalo oni povas paŝi sur serpenton aŭ insekton.
  Nun la piratoj deprenis la botojn de la knabo kun plezuro. Unu el ili karesis la glatan, poluran, preskaŭ neeluzitan ledon.
  Georgo pasigis sian fingron laŭ la nuda piedo de la knabo kaj notis:
  - Bonaj kalkanoj por friti ilin!
  Junge havis siajn manojn ligitajn malantaŭ si kaj pikis ilin per hoko. Tiam ili komencis levi Jaĉjon sur la rako. La ŝnuro streĉiĝis, la tendenoj de la knabo ŝvelis, kaj li komencis kliniĝi antaŭen.
  Georgo tiris la ŝultrojn de la knabo. Jung turniĝis ĉirkaŭe kun kriego de doloro, lia arkaĵa korpo de dekkvarjara adoleskanto staranta rekte.
  La piratoj ĝojkriis aprobe. Unu el ili prenis sepvostan marvipon kaj svingis ĝin.
  John Silver interrompis lin:
  - Ĉesu! La knabo estas inteligenta kaj diros ĉion sen torturo. Diru al mi, kien vi prenis Espanyolon?
  Jim Hawkins, kvankam li timis doloron, kriis:
  - Mi ne diros!
  Silver ordonis:
  - Komencu!
  La vipo falis sur la dorson de yoongi kaj la sunbrunigita haŭto tuj krevis. La knabo kunpremis la dentojn kaj restis silenta. Kaj la pirato batis lin. Jim decidis teni ĝis la fino. Kvankam la tordita vizaĝo de yoongi rakontis al li kion ĝi kostis al li.
  La pirato batis la knabon sur la dorson, tiam moviĝis al la flankoj. Li frapis kaj sur la stomakon kaj sur la bruston. Jaĉjo ekmoviĝis kun ĉiu bato, foje sufokitaj ĝemoj eskapis el liaj streĉitaj lipoj. Sed la juna knabo ankoraŭ sukcesis reteni la laŭtajn kriojn.
  Fine, la kapo de Jaĉjo languide ĵetis kaj falis sur sian flankon. La knabo svenis, perdante konscion.
  La piratoj ricevis sitelon da akvo, ĉar estis puto en la trunkodomo. Kaj verŝis ĝin sur la blondan kapon de Yoongi.
  Jaĉjo rekonsciiĝis. John Silver demandis per milda voĉo:
  - Diru al mi, kie vi kaperis la ŝipon, kaj ni forigos vin de la rako!
  La juna kajutisto grumblis:
  - Mi ne diros!
  Georgo elprenis torĉon el ĝia fasko kaj tenis ĝin supren al la fajro. Flamo eksplodis. Rikanante, la sperta pirato diris:
  - Nu, kajutisto, ni nun fritos viajn kalkanojn!
  Jim Hawkins tremis. La torĉo kun fajro alproksimiĝis al la nuda kruro de la knabo. Kaj tiam la flampredanto lekis la nudan kalkanon de la malfeliĉa adoleskanto. La plando de la knabo estis modere malglata. Li kuris nudpiede sur la ferdeko, sed en Britujo mem vintre li promenis kun ŝuoj kaj liaj piedoj ne estis tre malmolaj. Do la doloro estis intensa.
  Jim Hawkins kriegis.
  John Silver diris severe:
  - Nu, diru al mi kien vi prenis Espanyolon?
  Malgraŭ la odoro de bruligita viando kaj la doloro estis terura, Jim vokis:
  - Ne! Mi ne diros!
  Georgo ŝanĝis la flamon al la alia nuda plando de la knabo. La odoro de bruligita viando plifortiĝis.
  Juna Hawkins komencis sufoki, lia juna vizaĝo paliĝis, kaj lia kapo revenis flanken.
  John Silver diris per memcerta tono:
  - Sufiĉe kun li! Alie, ni bruligos liajn krurojn kaj la knabo ne povos marŝi. Kaj mi volas, ke li iru kun ni morgaŭ kaj vidu la triumfon de la piratoj, kiuj prenis la trezoron!
  Georgo konsentis kun ĉi tio:
  - Prave! Li iru kun ni, bruligitaj kalkanoj tra la akraj herboj kaj ŝtonoj. Ni trenos lin per ŝnuro ĉirkaŭ lia kolo, kaj por la kajutisto estos plia torturo!
  John Silver kapjesis.
  - Dume, li pendu sur la rako ĝis la tagiĝo!
  
  
  NUR UNU METRO DA BONĈO
  KONOTACIO
  Nur unu metron maldekstre estis rusa minejo, sur kiu estis eksplodigita la ŝirmita Petropavlovsk, kaj la kurso de la historio laŭ la skalo de la tuta planedo Tero ŝanĝiĝis.
  . PROLOGO
  La minejo, sur kiu estis eksplodigita la ŝirmita Petropavlovsk, pasis nur unu metron maldekstren. Kaj kiel rezulto, la municio ne detonaciis. Kaj la batalŝipo nur ricevis negravan difekton kaj revenis al Port Arthur sub sia propra potenco. Admiralo Makarov, kiu estis elĉerpita dum la nokto de la heredanto Kirill Romanov, estis tre ĝenita pri si, ke li ne ordonis minigi la akvon ĉirkaŭ la haveno kun destrojeroj. Alia ŝipo ankaŭ ricevis mindamaĝon.
  Sed ĉio estis relative malmultekosta, kaj post kelkaj tagoj oni povis denove ripari la ŝipojn.
  Ĝis nun, nenio malbona okazis. Sed povus esti pli malbona, kiel okazis en la universo, kie admiralo Makarov mortis tiel stulte kaj ridinde.
  Sed en ĉi tiu mondo, li - inda homo, la sorto mezuris pli longan periodon.
  Ĉu admiralo Makarov povos uzi ĝin kaj fariĝos granda mara komandanto, komparebla al Uŝakov, ekzemple? Aŭ ĉiukaze, eĉ la elstara talento de admiralo Makarov ne sufiĉos por venki Japanion. Kiu nun estas multe pli forta sur la maro. Krome, du pliaj batalŝipoj devis esti riparitaj.
  Tamen, admiralo Makarov ne perdas kuraĝon. Kaj persone, kune kun la riparistoj, li prenis la eliminon de la planko de la ŝipoj. Krome, estas ankaŭ novaĵo el Sankt-Peterburgo, ke la balta eskadro venos al la savo, kaj tiam Rusio havos klaran avantaĝon.
  La japanoj, kompreneble, profitas la momenton kaj provas alterigi trupojn pli proksime al Port Arthur. Sed la rusaj trupoj, profitante la ŝtormon, povis mortigi du regimentojn de la imperio de la leviĝanta suno. Kaj riparu.
  Tiam kvar batalŝipoj de la Pacifika eskadro estis reestigitaj je akcelita rapideco.
  Kaj al admiralo Makarov estis proponita perfida plano de la komandanto de la destrojero. Ĉar Togolando ĉiam moviĝas laŭ la sama vojo, metu faskojn da minoj sur sian vojon. Tiu, kiu estis farita en reala historio, sed nur de unu detruanto. Kaj admiralo Makarov tuj aprezis la ideon kaj ordonis uzi ĉiujn taŭgajn ŝipojn.
  Sed kompreneble, komencinte onidiron por misinformado, ke ĉi tiuj estas nur ekzercoj.
  Kaj tio ankoraŭ venkos la balenojn.
  La kaptilo estis simpla sed efika. Krome, neniu estis ellasita el Port Arthur, kaj japanaj spionoj nenion povis rakonti al siaj propraj.
  Kaj la rezulto estis impona. Tuj eksplodis deko da grandaj japanaj ŝipoj kaj komencis sinki. La aliaj pafis sendistinge en ĉiuj direktoj.
  Kaj tiam aperis la eskadro de Makarov, kiu jam estis pli forta ol la japanoj. Kaj furioza batalo komenciĝis.
  Rusaj obusoj estis pli kiraspenetraj kaj trafis pli precize. La ŝipoj ankoraŭ estas plenaj de pafiloj kaj maristoj, sufiĉe freŝaj. Kaj admiralo Makarov administris el malpeza krozŝipo kaj tre lerte. Krome, la japanoj en paniko kunpremis, tiel faciligante la taskon de la rusoj. Jes, kaj la plej granda flagŝipo de la lando de la leviĝanta suno malleviĝis, kaj Togolando apenaŭ saviĝis el ĝi. Sed ĉi tiu admiralo estis en prosterniĝo.
  Kaj la batalo fariĝis totala batado de la japanoj. Nur simpla kaptilo, bato de la malantaŭo decidis la rezulton de la milito surmare. Tsushima okazis inverse, kiam la japana floto suferis kruegan malvenkon kaj fakte ĉesis ekzisti. Jen la batalo kaj malvenko de la samurajo, laŭta, kun la morto de pli ol dek du mil maristoj kaj ne kalkulante la kaptitojn.
  La rusoj estis en speciala ŝoko kaj pafis precize.
  Iliaj pafiloj ne konis maltrafojn kaj dubojn. Kaj la japanoj fariĝis solida grego.
  La facileco de la rusa venko igis multajn konsideri la armeon de Japanio senvalora. Nu, kion preni el Azio? Nu, la venko de admiralo Makarov estis konsiderata ne tiel glora. Nu, kiun li batis?
  Unu rusa soldato valoras dek japanojn.
  Por supre, kaj surtere, generalo Kuropatkin tute venkis la japanojn, kaj eĉ kun malmulte da sangoverŝado. Pro kio li ricevis la epoletojn de feldmarŝalo. Kaj plue, postkurante la samurajon, li forigis Koreion de ili. En batalo, la japanoj ankoraŭ ne havis sufiĉe da municio, kaj ili estis tute senhelpaj.
  La Mikado tiam petis pacon. Rusio postulis, ke Japanio resendu la Kuril-kreston, ĝis la skeleto de Hokajdo kaj la insulo Tajvano. Tiel Japanio estis pelita en ŝiajn iamajn limojn.
  Kaj ili estis devigitaj pagi kompenson de miliardo da rusaj orrubloj.
  Rusio deklaris Koreion protektorato kaj pliigis sian influon en Manĉurio. Baldaŭ, Mongolio ankaŭ venis sub la patronecon de Rusio. La procezo de libervola aneksado de ĉinaj teroj kaj la formado de Zheltorossia komenciĝis.
  Nature, neniu revolucio kaj sanga dimanĉo. Sur la trono estas la aŭtokrateca caro Nikolao la 2-a, kies aŭtoritato inter la homoj rimarkeble kreskis.
  Kaj ĉar ne okazis tumultoj, Rusio, evitinte la recesion de la tempoj de revolucio kaj tumulto, spertis rapidan ekonomian pliiĝon. Kaj tiel en 1914 venis pli ekonomie progresinta, kaj pli bone preparita, al la unua mondmilito. Kaj Rusio havis pli da loĝantaro, pro la aneksado de partoj de Ĉinio kaj Koreio. Kaj la morteco pro la pli bona ekonomia situacio estas pli malalta ol en la reala historio, kaj la loĝantarkresko estas pli granda.
  Tiel, cara Rusio estas pli forta ol sen admiralo Makarov. Kaj kompreneble la balta floto ne estis tuŝita. Kaj pli da aviadiloj estis produktitaj, inkluzive de Ilya Muromets kaj Svyatogor, kaj la Luna-2-tankoj iris en serion per maŝinpafiloj kaj altrapidaj trakoj. La reĝa armeo estis tre forta.
  Admiralo Makarov estis daŭre sesdek kvin jarojn maljuna en 1914, kaj li estis nomumita por komandi la floton en la Balta Maro. Kaj la malamiko de Rusio estas multe pli aŭtoritata ol Japanio. Nome Kaiser-a Germanujo.
  Cetere, kune kun la plusoj, la venko super la samurajo ankaŭ havis minusojn. Nun Japanio estis preta eniri la militon flanke de Germanio. Do cara Rusio devis konservi konsiderindan forton en la oriento.
  La japanoj denove konstruis floton kaj estis pretaj por venĝo. Kaj ĉi tio estas minuso en la aranĝo. Plie, Turkio estas flanke de Germanio kaj Aŭstrio-Hungario.
  Tiel, Rusio devis batali kontraŭ kvar ŝtatoj, krom Bulgario, kaj la rezulto de la milito ne estis klara.
  Tamen, Germanio ankaŭ faras militon sur du frontoj kaj liveras la ĉefan baton en la okcidento.
  La bataloj de la komenco por Rusio iris pli sukcese ol en la reala historio. Precipe, pro la pli granda loĝantaro, kaj la pli alta nivelo de la ekonomio, la pactempa armeo en Rusio estis ne unu kaj duono, sed ĝis tri milionoj, kaj mil regimentoj. Do vi povas ĵeti pli da trupoj en batalon.
  Krome, la ĉeesto de pli da aviadiloj kiuj bombis la germanojn kaj iliajn aliancanojn.
  Do rusaj trupoj kaptis Orientan Prusion kaj blokis Koenigsberg. Kaj la provo de Hindenburg trarompi malsukcesis. Inkluzive dankon al la bombado de germanaj trupoj.
  Kaj sur la maro, dum la japanoj atendas, kaj la admiralo Makarov batalas kontraŭ la germanoj.
  La floto de Germanio estas la dua en la mondo post Britio. Sed kiel vi kalkulas. Eble Rusio havos pli da batalŝipoj, sed ili estas disigitaj trans tri maroj, kaj la germanoj havas unu pugnon. Krome, kompreneble, ekzistas la Brita Mararmeo. Sed ĝi ankaŭ estas disigita tra kvar oceanoj. Kaj la britoj ne rapidas helpi Rusion.
  Do la balta floto, gvidata de Makarov, devos batali kontraŭ la germanoj sole. Fine de aŭgusto, la vetero estas varma kaj suna.
  Ĉefadmiralo kaj heroo de la japana milito sur malpeza movebla krozŝipo. Ĉi tio estas lia novigo.
  Kaj la fakto, ke la ŝipanaro de malpeza krozŝipo konsistas ankaŭ el nur knabinoj.
  La knabinoj estas ĉiuj junaj, sveltaj, lertaj kaj en unu bikino. Ili ekbrilas kun nudaj piedoj kaj nudaj, rondaj kalkanoj.
  La krozŝipoj havas nur unu pafilon, sed dekdu-colan. Kaj la knabinoj mastras ĝin majstre.
  Nataŝa, skuante siajn abdomenajn muskolojn, ekkriis:
  - Por nia glora admiralo Makarov!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi cedis al la ĵetaĵo. Kaj lin facile puŝis la knabinoj, apogante iliajn nudajn, ĉizitajn krurojn kontraŭ la kirasa ferdeko.
  Zoja la knabino, puŝante tra la hotelo de la morto, grincis:
  - Por Nikolao la 2-a!
  Aŭgusteno rimarkis kun sia nuda genuo:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Svetlana, frapante la nudajn piedojn, aldonis:
  Ni mortigu la germanojn!
  Kaj nun la kuglo estas puŝita en la barelon kaj la knabinoj celas ĝin al la celo. Antaŭ la multnombra germana floto. Oni kredas, ke la germana armeo estas la plej forta en la mondo. Kaj ke ne estas tiel facile trakti ĝin.
  Sed tiam la dekdu-cola elkraĉas ion mortigan. Kaj ĝi flugas - ĉi tio estas en la progresinta germana destrojero. Ĝi trafas la centron mem de la ferdeko, kaj la ŝipo disiĝas en du partojn.
  Nataŝa krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Tio estas bonega!
  Zoya konfirmas, frapante ŝiajn nudajn piedojn:
  - Ĝi estas altklasa!
  Augustine nudas la dentojn kaj aldonas:
  - Ni faru ĝin en nova maniero!
  Svetlana agreseme rimarkis, brilantajn okulojn:
  - Kaj okazos betontranĉado!
  Kaj ŝia lingvo estas tiel lerta.
  Denove, la knabinoj, ripozante siajn nudajn, rondajn kalkanojn, enpuŝas la ĵetaĵon en la kanonon. Ili estas tre agreseme starigitaj kontraŭbatali la Germanon de la Kaiser.
  Makarov kapjesas aprobe. La rusa floto estas preta por duelo malproksime. Li havas bonegajn pafilojn kaj bonegajn maristojn. Do la germanoj ricevos ĝin.
  Kaj ankaŭ estas knabinoj kaj knaboj en la ŝiparo, kiujn oni petos tiamaniere al Kaiser Wilhelm.
  Admiralo Makarov, ordonante, diris:
  - Koncentru la tutan fajron sur la plej proksima germana ŝipo!
  Kaj mi devas diri, ke ĝi funkciis. Kaj la rusaj pafiloj komencis detrui la krozŝipon de la Kaiser, kaj ĝi preskaŭ tuj subakviĝis.
  Nataŝa, ĉi tiu preskaŭ nuda kapitano de unua rango en bikino, kriis:
  - Ni batu la malamikon per murdinto!
  Zoja, frapante siajn nudajn piedojn, konfirmis:
  - Ni denove trafos ĝin!
  Kaj ĉi tie denove flugas la mortiga ĵetaĵo de la rusa krozŝipo.
  Svetlana krias:
  - Por Rusujo kaj Diino Lada!
  La donaco de morto trafas la destrojeron kaj disigas ĝin en du partojn. Kaj denove la germana ŝipo sinkas.
  Aŭgustina, tiu ruĝhara knabino, kies kuproruĝaj haroj flirtas kiel proleta standardo, konfirmas:
  - Ni estas la plej precizaj knabinoj en la mondo!
  Valentina, ĉi tiu knabino en nur kalsoneto, kaj kun fragaj cicoj sur sunbrunaj mamoj, konfirmas:
  - Gloro al la lando de Nikolao la 2-a!
  Viktorio, knabino kun nudaj kruroj sunbrunigitaj kaj fariĝas kiel ĉokolado, ekkrias:
  - Kaj gloron al la granda admiralo Makarov!
  Nataŝa, frapante sian nudan piedon, kiu estas tre gracia kaj muskola, konfirmas:
  - Kaj gloron al Makarov!
  Zoya aldonas:
  - Kaj gloron al cara Rusujo!
  Augustina, kune kun aliaj knabinoj, tiras supren alian mortigan kuglon, kriegas:
  - Kaj gloron al ĉiuj niaj prapatroj kaj rusaj dioj!
  Kaj nun la knabinoj, streĉante siajn muskolajn korpojn, kondukas pezan donacon de morto en potencan armilon.
  Kaj tiel la belulinoj ŝarĝis la dekdu-colan pafilon. Kaj nun la murda donaco de morto estis kraĉita el la pafilo. La knabinoj en ĝojo eĉ vangofrapis siajn nudajn, ĉizitajn krurojn.
  Kaj fluginte super la ĵetaĵo, armadelo trafos la germanan Kaiser Germany. Kiel rezulto de preciza trafo, eĉ tia grandega ŝipo prenis kaj dividiĝis en tri partojn.
  La knabinoj levis la manojn kaj kriis:
  - Por la lumo de komunismo de la reĝoj!
  Jen Nataŝa denove ordonas. Kaj la knabinoj ordigas kun nudaj, ĉizitaj kruroj. Kaj trenu alian, tre mortigan kuglon.
  Aŭgusteno kantis:
  - Ni tre forte trafos la malamikon!
  Svetlana kun ĝojo aldonis:
  - Nia admiralo-gvidanto Makarov sportas!
  Nataŝa aldonis, elmontrante la dentojn:
  - Ĉio estos kvazaŭar ĉe ni -
  Kaiser estas Wilhelm mezbona!
  Kaj la knabinoj, ripozigante siajn nudajn, rondajn kalkanojn, apogis sin kaj trenis la murdan donacon de la morto.
  Kaj tial ili puŝis lin per nudaj piedoj en la postaĵon de la pafilo. Ŝargis kaj komencis direkti.
  Nataŝa kantis kun entuziasmo:
  Monomakh demetis sian ĉapon,
  Gratis la supron de mia kapo!
  Zoja aldonis, frapante sian nudan piedon:
  - Elektra ŝargo,
  Batas la kanonon!
  Kaj nun la mortodonaco sendita de la knabinoj flugas kun sovaĝa muĝado. Kaj nun la kuglo estas kiel lupaneto en la centro mem de la armadelo. Kaj kiel ĝi estos ĝisfunde frakasita. Ankaŭ li prenos kaj dividos en duonon. Kaj ĝi ŝprucos en ĉiuj direktoj.
  Kaj vezikoj kun fontanoj iros. Kaj ĝi ekflamas amase.
  La knabinoj laŭvorte krias pro ĝojo. Kaj piedpremas per siaj nudaj ĉizitaj piedoj. Kompreneble, eĉ la timinda Kaiser Germanio povas esti venkita kun ili.
  Admiralo Makarov memfide gvidas la batalon. Liaj ŝipoj lerte manovras kaj liberigas batojn sur la germanoj de reĝo Wilhelm.
  Nataŝa ankaŭ kuras tre rapide. Ŝiaj rozkoloraj, nudaj kalkanoj ekbrilas kiel magiaj kaj tre belaj kruroj de knabinetoj. Kaj ankaŭ aliaj militistoj, la malsupraj membroj estas bonaj.
  Ili denove ŝovas la kuglon en la muzelon. La Kaiser-floto estas iom kaosa. Liaj ŝipoj influas unu la alian malgraŭ siaj nombregoj.
  Admiralo Makarov uzas sian floton lerte. Fajro koncentriĝas sur la ĉefa flagŝipo. Kaj li estas batita.
  Krom la admiralo, estas nur unu viro sur la malpeza krozŝipo - la kajutisto Olezhka. Li aspektas malgranda, sed lerta, kaj liaj nudaj, infanecaj kalkanoj flagras de tempo al tempo.
  Jung estas konata ekde la Rusa-Japana Milito. Pasis pli ol dek jaroj, kaj li ankoraŭ estas infano. Sed estis li, kiu savis la admiralon kaj la batalŝipon "Petropavlovsk", ĉar li distris la mariston de la stirilo, kaj li iomete movis la stirilon, kaj la mordo de la mino ne estis mortiga.
  La knabo estis blokita je la aĝo de dek jaroj, sed li estis tiel rapida, ke neniu knabino povis daŭrigi kun li kaj tre forta.
  Li ankoraŭ estis tenita en la kajutknaboj, kvankam la knabo povis fiŝkapti unu japanan generalon el la akvo kaj ricevis krucon por tio.
  Sed ĉar li restis infano, li daŭre estis formale listigita kiel kajutknabo.
  Sed la knabo faris la plej gravan laboron en batalo - li donis la koordinatojn de la pafado kaj la knabinoj ne maltrafis.
  Admiralo Makarov rimarkis:
  -Jes-jes, bone farite eterna knabo! Li devus esti premiita mendo por ĉi tio.
  Anastazio, la kapitano de la unua rango, rimarkis:
  - Kaj transdonu lin al la oficiroj!
  Makarov kapjesis.
  - Nedireblas!
  Kaj denove mortiga pafo sekvas, kaj ĉi-foje la germana flagŝipo sinkas. Kaj miloj da Kaiser-maristoj saltas en la akvon. Ĉi tio estas vere ruiniga bato.
  La knabeto ĝojkrias. Kvankam fakte, li laboras pri misio. Plenkreskulo de la dudekunua jarcento devas ellabori la senmortecon donitan de la rusaj dioj-demiurgoj. Kaj dum cent jaroj li devas esti dekjara knabo.
  Servante en ĉi tiu tempo cara Rusio. Kaj nur tiam kreski ĝis dek du jaroj. Komence, esti infano denove ŝajnis kiel interesa ideo. Sed esti en 1904, sen televido, Interreto, komputilo, telefono, inteligenta telefono, tekkomputilo, ktp, ne estas tiel bonega. Precipe se vi ankaŭ loĝas en la kazerno, kaj ĉiuj konsideras vin knabo, kun taŭga sinteno. Vere, fizike vi estas tre forta knabo, kaj multe pli rapida ol ordinara homo, kaj plej grave, ili ne povas mortigi vin - vi jam ricevis senmortecon kaj devas ellabori ĝin.
  Kaj kian potencon vi havas super viaj samuloj! Post ĉio, infanoj respektas kaj tre respektas forton kaj lertecon.
  Kaj Oleg fariĝis kajutknabo danke al siaj infanaj fizikaj kapabloj.
  Dek jarojn aĝa, vi ankoraŭ estas muko, kaj kompreneble eĉ kajutisto ne vere volis preni lin. Sed Oleg prenis kaj facile fleksis la ungojn per siaj manoj kaj nikelo. Tio impresis la kapitanon de la unua rango, kaj li konsentis preni la junan heroon sur sian ŝipon.
  Kaj la maristoj baldaŭ komencis respekti la nekutime fortan kaj rapidan knabon, kiu levis pezajn pezojn kaj batalis ĉiujn sur siaj manoj. Krome, Oleg ankaŭ plonĝis tre profunde, longe restis sen aero, kaj ne timis la malvarmon. Mi kuris nudpiede kaj en pantaloneto en ajna vetero kaj eĉ ne ternis. Kaj liaj nudaj piedfingroj estis tiel tenacaj kaj lertaj. La knabo eĉ povus uzi ilin por levi ankron sur ĉeno, aŭ pendi renverse.
  Kaj en kolerego, la infano povis disĵeti dekduon da maristoj kaj levi pezan armilon super la kapo.
  Do Oleg meritis universalan respekton kaj li ŝatis ĝin. Li restis kvankam tre forta, sed knabo.
  Kaj nun li montris la pafilon, apogante siajn nudajn, rondajn kalkanojn sur la metalo.
  Kaj kantis:
  - Nia fiera "Varyag" ne kapitulacas al la malamiko, neniu volas kompaton!
  La cara floto montris altan aerakrobatikon. Kaj liaj konkoj kuŝis tre trafe.
  Admiralo Makarov faris multon por trejni maristojn kaj oficirojn. Lia eskadro estis forta. Kaj altkvalitaj militistoj.
  Jen la batalŝipoj "Gloro", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Aleksandro la Tria", "Nikolao la Unua" batalis tre efike. Kaj iliaj skipoj pafis precize.
  Sed kompreneble, ili ne povis instigi kiel knabo de la dudekunua jarcento.
  Kaj ili ne havis knabinojn en tiaj nombroj surŝipe.
  Olezhka, direktante la pafilojn al la celo kaj ripozigante siajn nudajn infanajn piedojn, kantis:
  - Dio gardu la reĝon
  Forta suvereno...
  Reĝu por gloro
  Gloro al ni!
  Kaj Nataŝa, pafante kaj fulmante siajn nudajn kalkanojn, kuĝis:
  Reĝu pro timo de malamikoj,
  ortodoksa caro ...
  Kaj la tuta nudpieda teamo de knabinoj en bikinoj, kolektis unuvoĉe:
  Reĝu por gloro, por nia gloro!
  Kaj la knabinoj denove alportas donacojn de morto, tre mortiga forto, kaj mallevas la ŝipojn de la Kaiser, kantante gaje kaj fervore:
  - Pro la patro-reĝo
  mi naskas heroon!
  Kaj kiam la batalo komenciĝas
  Fariĝu satano!
  . ĈAPITRO #1
  Post la morto de la flagŝipo kaj gravaj perdoj, la germanoj komencis retiriĝi. Iliaj ŝipoj, konservante la aspekton de ordo, kliniĝis malantaŭen. Kaj la rusaj ŝipoj nun pafis post ili.
  Kaj la batalo estis fakte venkita, kvankam la balta eskadro estis kontraŭbatalita fare de preskaŭ la tuta aro de Kaiser Germanio. Kaj ĉi tiu estas la dua, aŭ preskaŭ la dua floto en la mondo.
  Eble la rusa floto jam fariĝis pli multnombra ol la germana, sed ĝi estas disigita super kvar oceanoj, kaj ĉi tie Germanio havis preskaŭ ĉiujn siajn fortojn.
  Kaj ŝi perdis kontraŭ la genio de Makarov.
  La knabino, frapante per la nudaj piedoj, multe tumultis. Ilia krozŝipo, sen bremsi, moviĝis malantaŭ la germanoj. Kaj la knabo Oleg Rybachenko direktis la kanonon al la celo, apogante la krurojn de sia infano kontraŭ la fero. Kaj tiam ŝelo bruis de la eterna infano.
  Kaj alia germana batalŝipo disiĝis. Kaj mi devas diri - la atingo estas bonega.
  Nataŝa kantis, ludante per siaj abdomenaj muskoloj:
  - La plej granda ekflugo, iru kampadi!
  Zoya, knabino kun bela figuro kaj ora hararo, notis:
  - Mi faras plenan turnon!
  Militistoj ĉi tie kaj fakte - superŝtelo!
  Aŭgusteno frapis sian nudan piedon sur la metalon kaj pepis:
  - Por la granda admiralo!
  Oleg iam batalis kun la japanoj. Fakte, nur unu grava batalo okazis al ili, danke al simpla sed majstre efektivigita kaptilo.
  Jen kiam la knabo alportis konkojn, sed persvadis ilin lasi lin pafi. Kaj kiel li pafis, ke la japana krozŝipo tiam disiĝis. Ĉi tio estis konsiderita akcidento, sed la knabo estis premiita ĉiuokaze.
  Kaj Oleg Rybachenko komencis kolekti premiojn.
  Ĉi-foje li povis kalkuli je io pli serioza. Ekzemple, sur la ora Georga Kruco kun pafarko. Kaj ĉi tio estas ĝis nun la plej alta premio en la cara armeo por ordinara soldato, sed nuntempe ĝi estas ankoraŭ kajutisto-artileriisto.
  Kaj ankaŭ la knabinoj certe ricevos premiojn.
  Tiel la rusa floto atingas la germanan. Kaj laŭvorte pafas la malamikon survoje.
  Svetlana kantis, elmontrante la dentojn kaj palpebrumante:
  - Lasu la rusan falkon ŝvebi en la ĉielon,
  Mi kredas, ke Rusio kun caroj leviĝos denove!
  Nataŝa kantis kun entuziasmo:
  - Rusujo denove leviĝos! Rusio leviĝos!
  Kaj denove, la knabinoj, kiel nudaj piedoj, ripozos kaj batos. Kaj ili malkonstruos alian batalŝipon.
  La germanoj surmare ricevis belaĵojn tre fame. Kaj la ŝiparo de la Kaiser forfluis longe. Kaj oni piedbatis kaj piedbatis lin.
  Okazis ludo de rekaptado.
  Zoja, ĉi tiu knabino en bikino, skuante siajn nudajn krurojn, muĝis:
  - Por la Patrujo kaj libereco ĝis la fino!
  Augustine, frapante sian nudan piedon, aldonis:
  - Batigi korojn unuvoĉe.
  Kompreneble, la Germanio de Kaiser estis detruita surmare. Sed eĉ surtere, la Germanoj de Wilhelm ricevis la unuan numeron. Kaj ili fariĝis tiel agresemaj en siaj kornoj. Kaj de la ĉielo ili estis bombitaj de la timindaj "Ilya Muromets" kaj "Svyatogor" - la plej potenca aviadilo en la mondo. Kaj surtere, la Luna-2-tankoj pecedis.
  Elizabeto kaj Catherine rajdis kune sur ĉi tiu malgranda tanko, kaj pafis de du maŝinpafiloj en unu akso.
  La tanko evoluigis rapidecon de ĝis kvardek kilometroj je horo sur la aŭtovojo, kaj vojaĝis dudek kvin kilometrojn laŭ la rokado. Kaj ĉi tio donis al li la ŝancon sukcese manovri, kune kun la timinda rusa kavalerio.
  Evitinte revolucion kaj tumulton, la cara imperio havis pli altajn indicojn de industria produktado kaj povis regi la serian produktadon de la Proĥorov-tanko, la plej unua maŝino de sia speco en la mondo.
  La malavantaĝo de la tanko estis ĝia maldika kiraso, nur kontraŭ kugloj. Sed pluso povas esti nomita la klinita formo de la aranĝo de ŝtalaj folioj, kaj oftaj ricochets.
  Do "Luna" -2 tute ne estas sendefenda, kiel oni povus pensi unuavide.
  Kaj ĝia malgranda grandeco faras ĝin relative malmultekosta fabriki.
  La milito kun la germanoj ankoraŭ estas manovebla. Ankoraŭ ne ekzistas frostigitaj frontlinioj, kaj tial malpezaj kaj moveblaj tankoj estas tre taŭgaj. Precipe dum ne estas unu lando en la mondo.
  Elizabeto pafas, premante la ellasilon per sia nuda knabineca kalkano kaj muĝas:
  - Por granda Rusujo!
  Catherine pafas al la malamiko, kaj ofensive rimarkas:
  - Por caro Nikolao la 2-a!
  La reĝo estas vere populara inter la homoj. Sanga dimanĉo ne okazis, Rusio venkis Japanion, kaj nun ĝi memfide batas la germanojn.
  La cara armeo estas ja forta, kaj kun alta moralo.
  Ankaŭ la salajroj altiĝas kaj la situacio de laboristoj pliboniĝas.
  Baldaŭ antaŭ la milito, honore al la tricentjariĝo de la Romanov-dinastio, caro Nikolao la 2-a kompleze reduktis la labortagon al dek kaj duono horoj. Kaj antaŭferiaj tagoj kaj sabato ĝis la oka. Krome, la labortago por virinoj kaj personoj ĝis dudek unu jaroj estis reduktita al ok horoj, kaj pensioj estis pliigitaj.
  Do la popolo estas kontenta pri la reĝo-patro. Nur malgranda parto de la intelektularo volas parlamenton kaj politikajn reformojn.
  Ankoraŭ estas mastroj, sed ili bone interkonsentas kun la kamparanoj. Do la ekstera grandeco de Rusio kompensas la limigitajn liberecojn.
  En Ortodoksismo tamen okazas ankaŭ kelkaj ŝanĝoj. Precipe, la rikoltjaroj, kaj la vasta enkonduko de traktoroj, kaj mineralaj sterkoj, irigacio kaj bonigo - solvis la problemon kun pano kaj viando. Salajroj kreskis, kaj prezoj estas stabilaj - la rublo estas subtenata de oro.
  Kaj la Ortodoksa Eklezio nuligis la faston antaŭ Kristnasko kaj malstreĉis aliajn manĝlimigojn. Kaj ĝi estis ĝenerale pozitive ricevita. Multaj judoj kaj islamanoj volonte akceptis ortodoksecon, kiu iĝis pli facila kaj pli simpla.
  Ankaŭ en cara Rusio malpliiĝis la morteco pro malvarmumoj, precipe inter infanoj. Kaj ĉi tio ankaŭ pliigis la aŭtoritaton de la aŭtoritatoj.
  Do cara Rusio kreskas, kaj la milito bone iras. Brusilov agis pli sukcese kontraŭ la aŭstroj ol en reala historio, kaj Przemysl tuj estis prenita, evitante sian sieĝon kaj perdojn.
  La provizo de la cara armeo estis bona, kaj la trupoj memfide antaŭeniris, kaj samtempe estis nombra supereco. Do la plej optimismaj antaŭvidoj realiĝis.
  La germana floto suferspertis gravajn perdojn kaj foriris batita.
  Kaj la rusa eskadro komencis bombardi Koenigsberg.
  Natasha kaj ŝia teamo ankaŭ partoprenis en tio.
  La knabinoj pafis kanonojn kaj kantis:
  - Kaj en la stelaj altaĵoj, kaj monta silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza, kaj furioza fajro!
  Zoja kaj aliaj knabinoj tiris supren, ripozante sur siaj nudaj kalkanoj, mortiga ĵetaĵo kaj pepis:
  - Por la novaj landlimoj de la carismo!
  Kaj la pafilo ŝajnis preni kaj krevi. Priskribante flugon en alta arko. Kaj bruante tiel ke ĝi levis tutan germanan baterion supren.
  Aŭgusteno ridetante kantis:
  - Nia reĝo estas la gloro de batalo,
  Nia reĝo estas la flugo de juneco!
  Batalante kun ŝaŭmo kaj venkante,
  Nikolao kondukas nin al komunismo!
  Svetlana memfide konfirmis, pafante el pli malgranda pafilo:
  "Nikolao kondukas nin en komunismon!"
  Kaj tiel la knabinoj sovaĝiĝis, nur plena hororo.
  Kaj ili pafas tre precize kaj eĉ mortiga. Jes, neniu povas rezisti ilin.
  Nataŝa rimarkis kun subrido, elmontrante la dentojn, kiam alia Kaiser-baterio flugis supren en la aeron:
  - Muziko ludas, tamburoj batas,
  La Reĝo de Germanujo estas kondukata al la tombejo!
  Zoya rimarkis agreseme, palpebrumante siajn bluajn okulojn:
  Ni venkos, mi certe scias
  Promeni la knabinojn tra la vastaj kampoj ...
  Kaj esti la planedo samtempe floranta paradizo,
  Por eduki noblajn idojn!
  Kaj la knabino palpebrumis al siaj nudpiedaj kunuloj. Ili fajfis unuvoĉe.
  Kaj ili estas fakte tre amuzaj knabinoj.
  Kaj la efikpotenco de la dekdu-cola pafilo funkciis. Kaj ŝi disbatis la malamikon el la Germanujo de Kaiser.
  La senŝeligado de la eskadro Makarov, kaj tiam la atako kun la helpo de kelkaj centoj de Lunaj malpezaj tankoj, kiuj, por pluvivebleco, estis pendigita per plia kiraso kaj iliaj pafiloj ne plu estis prenitaj. Kaj Kuropatkin, kvankam iom maljuna, ankoraŭ estas aglo, kaj la heroo de la ŝtormo de Koenigsberg. Aŭdaca antaŭeniĝo de la rusaj trupoj kaj konvinka venko.
  La falo de Koenigsberg ŝokis la germanojn. Eĉ post la provoko, la eniro de Turkio en la militon ne helpis ilin. Kaj Germanio mem ankoraŭ estis batita sur la Marno. Kaj ruliĝis for de Parizo.
  La pozicio de Aŭstrio-Hungario iĝis kritika. La slavoj en ĝiaj vicoj dizertis kaj kapitulacis je la centoj da miloj. Kaj aliaj trupoj el germanoj kaj hungaroj mortis sub la batoj.
  La cara armeo estis multe plimultita. La germanoj ankaŭ estis batitaj provante ataki Varsovion. Ili estis renversitaj fare de superaj rusaj trupoj.
  Kaj veturis al Okcidento.
  La germanoj retiriĝis kaj moviĝis en la oriento, kolapsante la fronton. Ses germanaj trupoj estis urĝe ĵetitaj en la sudon, sed estis tro malfrue.
  La rusoj jam prenis Krakovon kaj ĉirkaŭis Budapeŝton. Kaj tiam estis Bulgario, kiun la germanoj provis persvadi, deklaris militon al Turkio.
  Kaj ĝi rezultis eĉ pli malbona kiam, sentante ke la germanoj estas kaput, Aŭstrio-Hungario estis atakita de Italio. Kaj kio estas plej malagrabla, Japanio, ofendita de la rusoj, atakis la germanajn havaĵojn en la Pacifiko.
  Vere, ŝi estis iom malfrue, ĉar la plej multaj el la germanaj kolonioj jam estis kaptitaj de admiralo Kolĉak, kiu komandis la Pacifikan eskadron tre sukcese.
  Do Japanio denove restis kun nazo, deklarante militon al Germanio kaj tre malfrue.
  Sed ĝi ne malfermis duan fronton kun Rusio.
  La germanoj komencis translokigi soldatojn en la orienton. Sed jam la aliancanoj profitis la malfortiĝon de la germanoj kaj iris sur la ofensivon en Belgio.
  Kaj ili komencis antaŭeniri.
  La situacio estis ankaŭ komplikita pro tio, ke Aŭstrio-Hungario fakte kolapsis kaj ne plu proponis seriozan reziston. Kaj la germanoj alportis siajn trupojn en batalon en partoj kaj suferis malvenkon post malvenko.
  Tanko "Luna" -2 estis tre sukcesa. Liaj manovroj en la malantaŭo de la germanoj havis detruan potencon. Kaj la reĝa kavalerio estis la plej bona en la mondo.
  Kaj ĉio estis administrita ege lerte kaj estis minimuma konfuzo. La cara armeo avancis kaj prenis urbon post urbo.
  Jam Kuropatkin alproksimiĝis al la Oder, kaj Brusilov ĝenerale trarompiĝis al Vieno.
  Kaj Aŭstrio-Hungario kapitulacis.
  La germanoj ĉe la Oder provis organizi pli-malpli solidan defendon. Sed ili ne estis tre lertaj pri tio.
  Kaj en la okcidento, la aliancanoj prenis Bruselon - alia grava atingo de la koalicio.
  Tiam Kaiser Wilhelm konstatis, ke lia situacio estas senespera kaj petis pacon.
  Kaj la 25-an de novembro 1914, malamikecoj ĉesis sur la rus-germana fronto. Nur rusaj trupoj jam ĉirkaŭis Berlinon.
  Ekzistis ankaŭ kelkaj pliaj bataloj surmare, finante la floton de la Kaiser.
  La milito finiĝis en kelkaj monatoj. Sed Turkio ankoraŭ ne estas venkita.
  Kaj la rusaj trupoj transiris al ĝi.
  Kaj Oleg Rybachenko flugis el Baltiko per aviadilo. Kaj donita lia fenomena precizeco, la knabo estis metita ĉe la dekdu-cola pafilo de la Potemkin batalŝipo.
  En ĉi tiu rakonto, la ribelo de la maristoj ne okazis. Kaj la batalŝipo, anstataŭ la malĝoja gloro de ribelulo, gajnis al si militan gloron.
  La otomana eskadro, kompreneble, ne estas kiel la germana eskadro en ĉiuj rilatoj.
  La knabo, eĉ sur la maro, sukcesis nur pafi kelkfoje, mallevigante turkajn ŝipojn.
  Kaj tiam estis la ĉasado.
  Kaj aŭdaca surteriĝo en Istanbulo.
  Krom Oleg Rybachenko, knabinoj ankaŭ surteriĝis.
  Nataŝa, Zoja, Augustina, Svetlana kuris sur la turneo, flagrante nudaj, rondaj kalkanoj.
  Kaj ili skribaĉis sur la otomanoj.
  La knabo havis du sturmpafilojn en siaj manoj, kaj pafante precize, li kantis:
  - Pioniro de ĉiuj gotoj,
  Ni dronigu ĉiujn kiel katojn!
  Nataŝka konfirmis kun kolerega pafado:
  - Kompreneble ni dronos!
  Kaj ŝia nuda kalkano ĵetis supren donacon de morto. Ĉi tiuj knabinoj estis nur promenanta detruo.
  Zoya, en melodia maniero, pugnobatante la turkojn, notis:
  - Dio estas kun ni!
  Augustine, fortranĉante la turkojn, notis:
  - Kaj ĉi tiu Dio estas Blanka!
  Svetlana, trarompinte la makzelon de la otomano per bato de sia nuda piedo, gruntis:
  - Nia Dio estas la plej blanka en la mondo!
  Nataŝa, skribaĉante sur la turkoj, ekparolis:
  - Ĉio ĉi estas nia Tero, ĉio ĉi estas ni!
  Kaj ŝi ĵetis la nudajn piedfingrojn alian detruan obuson.
  Zoya, skribante sur la otomanoj, eldonis:
  - Por Patrino Rusio!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li denove ĵetos ion mortigan.
  Tiam Aŭgusteno eksplodis ion detruan, premante sian skarlatan cicon sur la butonon de sia provizora bazuko, kaj knaris:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj Svetlana aldonis, disbatante la malamikon kaj tranĉante per glavoj:
  - Por la sankta Patrujo!
  Kaj la knabino montris sian langon.
  Ĉi tio vere estis ekstreme batalema teamo. Kontraŭ kiuj malamikoj ne povas rezisti.
  Kaj Istanbulo falis, kaj Turkio kapitulacis antaŭ la Nova Jaro.
  Oleg Rybachenko ricevis la epoletojn de la kapitano de la tria rango, ke knabo de dek jaroj aspektas bone. Cetere, li estis la sama kiel li mem en la aĝo de dek jaroj, sed fakte li estas granda infano, kaj ne aspektis kiel tia nano. Preskaŭ en ĝi estis unu kaj duono metroj. Pli precize, metro kvardek kvin centimetroj.
  Konsiderante, ke ankoraŭ ne ekzistis generacio de akceliloj, Oleg Rybachenko povus pasi por adoleskanto. Kaj do ili donis al li oficiron. Kaj ankaŭ post la fino de la milito, li persone ricevis la Sanktan Georgan Krucon faritan el oro kaj kun diamantoj kaj kun pafarko el la mano de imperiestro Nikolao la 2-a. Kaj ĝi estis la plej alta en tiu tempo kaj nova soldatpremio.
  Oleg Rybachenko estis simple feliĉa. Li havis tian mirindan kaj malvarmetan venkon.
  La cara Rusio kaj la aliancanoj dividis Turkion. Kaj ŝi malaperis de la mapo de la mondo.
  Malgranda Azio, la nordo kaj centro de Irako, la markolo kaj Istanbulo iris al Rusio. Malmulto ricevis turkan teron en Balkano kaj Bulgario. Sirio iris al Francio. Palestino kaj parto de Saud-Arabio al Britio, same kiel la sudo de Irako, kiun la britoj sukcesis kapti.
  Tiel, Britio iĝis pli fortaj kolonioj, prenante la germanajn por si.
  Rusio ricevis de la germanoj la regionon Klaipeda, Poznan, Danzig, parton de la tero apud la Oder. Kaj plie kompensoj.
  Plejparte Rusio ricevis el Aŭstrio-Hungario. Krakovo kaj la teroj eniris la regnon de Pollando, Galegio kaj Bukovino en Rusion. Ĉeĥoslovakio kaj Hungario fariĝis reĝlandoj gvidataj de Nikolao la 2-a kaj ankaŭ en Rusio. Ekestis ankaŭ Jugoslavio - formale sendependa, sed vasalo de Rusio. Rumanio ankaŭ konsentis pri la patroneco de Rusio, kontraŭ Transsilvanio.
  Sendependa Aŭstrio fariĝis sufiĉe malgranda. Kaj Italio povis ion akiri.
  Francio reakiris tion, kion Germanio antaŭe prenis de ŝi, same kiel Danio.
  Plie, parto de la germanaj teroj estis provizore okupita.
  Ĉiuj ricevis multon. Rusio prenis la germanajn koloniojn en la Pacifiko, krom paro da insuloj transdonitaj al Japanio. Namibio iĝis brita kolonio, aŭ pli ĝuste parto de la regado de Sudafriko.
  Ĝi konvenis al ĉiuj. La plej multaj el la disputoj estis pri kontribucio. Rusio postulis pli grandan parton.
  Iel kompromiso estis atingita.
  Venis la tempo por paco. Sed malgrandaj militoj estis ankoraŭ batalitaj. Precipe Rusio, Britio kaj Francio decidis unue dividi Saud-Arabion, kiu jam estis detranĉita.
  La milito tie estis mallonga kaj facila.
  Oleg Rybachenko kaj la knabinoj vere kuris nudpiede en la dezerto dum kelka tempo kaj kaptis la ŝejkon, la gvidanton de la rezistado.
  Kiam ili kaptis, post mallongdaŭra batalo, la knabinoj devigis lin kisi siajn nudajn kalkanojn.
  Poste la milito kun Irano. Rusio kaj Britio ankaŭ dividis ĉi tiun landon. Ĝi ankaŭ estis tre interesa ideo.
  Oleg Rybachenko kaj Natasha atakis Iranon kun teamo de knabinoj.
  La knabo tranĉis per glavoj, forblovante la kapojn de la persoj kaj diris:
  - Gloro al la epoko de la granda tagiĝo!
  Nataŝa notis, elmontrante siajn dentojn kaj skuante siajn skarlatajn cicojn:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  Zoja, dehakante la persojn kaj ĵetante obusojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj la nuda, ronda kalkano de la knabino ĵetis pizon de morto.
  Augustine frapis sur nin sian rubenan cicon per la bazuka butono kaj jelpetis:
  - Gloro al Brusilov!
  Svetlana, ĵetante pezan obuson per la nudaj piedfingroj, kaj agreseme ridetante, kuĝis:
  - Por la Granda Lada!
  La knabinoj plene alfrontis la iranan armeon.
  Kaj tiam la tankoj iris en batalon.
  Ĉi-foje pli peza tanko desegnita de la filo de Mendelejev per kanonoj.
  Elena, Elizabeto, Ekaterina kaj Euphrosyne rajdas sur ĉi tiu tanko.
  Kaj kompreneble la knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ili iras kaj kantas:
  - Rusa vodko kion vi faris,
  rusa vodko - vi ruinigis min!
  Rusa vodko, haringo por tagmanĝo!
  Bone amuze - malfacile ĉe postebrio!
  Kaj de la ĉielo, Albina ankaŭ premos la pedalon per sia nuda kalkano kaj faligos pli da bomboj sur la kapojn de la armeo de la ŝaho kaj "Ilya Muromets" -3. Kaj tiam neniu povas rezisti.
  Mirinda Irano senpene venkis.
  Kaj ili ankaŭ dividis ĝin, prenante la nordon, la centron kaj parton de la marbordo. Post tio, Rusio finfine akiris la longe atenditan aliron al la Hinda Oceano.
  Sed la militrakonto ankoraŭ ne finiĝis.
  . ĈAPITRO #2
  La cara Rusio spertis rapidan ekonomian pliiĝon. Kaj la mondo estis preskaŭ tute dividita inter la grandaj potencoj, kiuj ĝis nun ne planis batali unu la alian, sed simple digestis la nove akiritan.
  Afganio restis unu el la lastaj ĝis nun sendependaj landoj. Anglio komencis militon tie en 1918, sed ĝi ne iris bone. Kaj cara Rusio decidis inkluzivi ĉi tiun regionon en vastan imperion. Samtempe, por akiri komunan limon kun Barato, sur kiun la oficistoj de Nikolao la 2-a ĵetis avidajn okulojn.
  Ĝis nun neniu volis rezigni. Oleg Rybachenko kaj teamo de knabinoj kaj ŝipo transiris alteriĝi por batali kontraŭ la armeo de la afgana reĝo.
  Ili volis novajn ordonojn kaj gloron. Krome, ankoraŭ ne ekzistas televidiloj kaj komputiloj, kaj distro estas pli malbona ol en la dudekunua jarcento. Ĉu tio estas por iri al la cirko, aŭ al la teatro. Eĉ en la kinejo, filmoj ankoraŭ estas silentaj kaj nigrablankaj.
  Sed la cirko estas simila, kaj ne tiom malsama de la moderna. Sed vi ne povas iri tien ĉiutage.
  Sed la milito estas interesa amuzaĵo. Precipe kiam vi estas senmorta kaj ili ne povas mortigi vin.
  Kompreneble, Oleg Rybachenko tre feliĉas iri por konkeri Afganion. Kaj ankaŭ la knabinoj volas batali. Kaj la sekva milito ne estas malproksime.
  Germanio estis senarmigita, dum Britio kaj Francio ne serĉas problemojn. Do caro Nikolao ankoraŭ ne havas grandan deziron barakti kun ili.
  Inter la eblaj direktoj de la ekspansio de Rusio estas ankaŭ Ĉinio, kiu ankoraŭ ne estas tute dividita inter fortaj ŝtatoj.
  Zheltorossia jam formiĝis tie, kaj mi ŝatus vastigi ĝin al praktike la tuta Ĉinio. Kiu tamen ankoraŭ aspektas kiel sonĝo.
  Sed konsiderante la forton de cara Rusio, la revo estas tute reala. Ĝis tiam, al Afganio.
  Knabo kaj bataliono de bikin-vestitaj knabinoj kuras nudpiede tra la montoj.
  Ĉi tie ili eniras la batalon kun la Mujahideen.
  Oleg Rybachenko pafas eksplodon de mitraleto, kaj per siaj nudaj piedfingroj ĵetas mortigan obuson.
  La ŝiriĝintaj Mujahideen falas. Kaj la knabo krias:
  - Al la gloro de la patro-reĝo, ili naskiĝis kuraĝaj ial!
  Ankaŭ Nataŝa pafas kaj ĵetas citronon per la nudaj piedfingroj, post kio ŝi krias:
  - Por Patrino Rusio!
  Zoja, pafante al la militistoj de la ŝaho kaj falĉante ilin per balailo, donacis morton per sia nuda kalkano kaj knaris:
  - Por la rusa Diino Lada!
  Augustine, skribaĉante ĉe la malamiko per sturmpafilo de la plej lasta kalibro, ankaŭ uzante la nudajn piedfingrojn, grumblis:
  - Por nia frappovo!
  Svetlana - ĉi tiu knabino sen antaŭjuĝoj kun haroj kun la koloro de printempa neĝo kaj granda imago, ĵetis murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj grincis:
  - Por la grandaj ideoj de cara komunismo!
  Oleg Rybachenko, kiu ankaŭ havis konsiderindan pasintan vivon, kaj jam en ĉi tiu jarcento vivis dek kvin jarojn en infana, senmorta korpo, rimarkis:
  - Ĉu komunismo kongrua kun la caro?
  Nataŝa logike rimarkis, ĵetante mortodonacon per siaj nudaj piedfingroj kaj ŝirante la afganojn:
  - Ĉio neebla estas ebla - Mi scias certe!
  Zoja, falĉante la soldatojn de la ŝaho, kaj skribaĉante al la malamiko de malpeza mitraleto, gruntis:
  - En la animo ni strebas kun nia pasio senmakula!
  Aŭgusteno, kies kuproruĝaj haroj flirtis kiel batala, proleta standardo, pepis:
  - Gloro al nia Patrujo kaj ĝiaj mirindaĵoj!
  Kaj tiam ŝi ĵetis tre mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Svetlana, falĉante la afganojn kaj amasigante montojn da kadavroj, kukis kun entuziasmo:
  - En la nomo de Patrino Rusio!
  Kaj ŝia nuda, ronda, rozkolora kalkano, kiel doni kolosan potencon al detruo kaj neniigo.
  Ĉi tiuj knabinoj en bikinoj alfrontis la armeon de la Ŝaho kaj neniu potenco en la mondo povas stari kontraŭ ili.
  Sed la militistoj rajdas sur du plej novaj Luna-4-tankoj.
  Maŝinoj kun po kvar maŝinpafiloj, kaj pli altnivelaj motoroj, kio permesis al ili atingi rapidojn de sesdek kilometroj sur la ŝoseo, kaj kvardek per rokado. Kaj la kiraso estis pli dika kaj pli bona kvalito ol en antaŭaj modeloj.
  Kompreneble, Elizabeto kaj Elena estis preskaŭ nudaj, kaj nudpiedaj. Kaj ili veturis la aŭton tre memfide.
  Elizabeto, pafante de maŝinpafiloj, pepis:
  - Nikolao granda misio - la plej granda reĝo de reĝoj!
  Catherine, malkonstruante la militistojn de la ŝaho, kantis:
  - Inter la steloj, la pulso de la Tero batas maltrankvile,
  La kampoj de kristalo brilas - irigata...
  Mi protektas la pacon de mia familio -
  Servante tutkore - Patrino Rusujo!
  Kaj la knabino premos la pedalon per sia nuda, ronda kalkano.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj.
  Elena kaj Euphrosinia ankaŭ batalas furioze. Kaj neniu povas rezisti ĉi tiujn knabinojn.
  Elena draŝas la malamikon per siaj nudaj fingroj, ĉizitaj gamboj kaj kuoj:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Euphrosinia, frapante la soldatojn de la ŝaho kun la helpo de nuda, knabineca kalkano, kaj vyaknula:
  - Gloro al ĉiuj plej belaj reĝoj!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore, frapante per siaj nudaj piedoj:
  - Gloro al Rusujo, gloro,
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Knabinoj preskaŭ sen vestaĵoj
  Saluton rusa popolo!
  Do, sur du tankoj kun maŝinpafiloj, la militistoj serioze disiĝis. Kaj ili plene disbatis la afganojn.
  Kaj tiam, de la aero, kiel batalaviadiloj komencis premi. Inkluzive de "Dobrynya Nikitich" kun ses motoroj, kaj rekorda bomboŝarĝo.
  Kaj Anastasia Vedmakova premos la pedalon per sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Kaj el la ventro de bombisto, kiel mortigaj kaj detruaj bomboj elfalos.
  Kaj Anastazio prenos ĝin kaj kantos:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ne estas pli belaj knabinoj en la universo -
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  Akulina Orlova, skribaĉante sur la Mujahideen de la ŝaho de Dobrynya Nikitich maŝinpafiloj, aldonis:
  - Ne ekzistas vortoj pli belaj por la Patrujo,
  Premante la trikoloran flagon de venko al la brusto...
  Estu rusa kavaliro, vi estas preta por bataloj -
  Vivu por la sonĝo, kiun donis avoj!
  Mirabela Magnetic trafis la afganajn trupojn. Kaj falĉis ilin amase.
  Kaj ankaŭ pafis de flamĵetilo. Kaj bruligis multajn duŝmanojn, bruligante ilin ĝis la tero.
  Tiam ŝi kantis:
  Ni estas la plej fortaj en la mondo
  Ni mortigu ĉiujn malamikojn en la necesejo!
  Kaj la knabino elŝovis la langon. Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Tie la aviadiloj de cara Rusio draŝas la muĝahidojn. Kaj ĵetu bombojn kaj napalmon.
  Pli pezaj tankoj ankaŭ bone batalas, sed kun bona transterena kapablo kaj potencaj motoroj. Aparte, la plej nova HP-2 pezanta kvindek tunojn, kiu premas la malamikon. HP - tradukita - "Nikolai Romanov".
  Ĉi tiu estas la unua eksperimenta modelo de tanko kun du eksplodemaj kanonoj kaj ses maŝinpafiloj.
  Kaj kiel li dispremas la afganajn trupojn de la reĝo.
  Kaj la knabinoj samtempe nudigis la dentojn ene de la tanko kaj ridas.
  Alenka pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la patro-reĝo!
  Kaj la aliaj knabinoj krias:
  - Gloro!
  Kaj ilia tanko kuras supren laŭ la krutaj deklivoj.
  Kaj malantaŭ ili, fulmantaj nudaj kalkanumoj, knabinoj en nur kalsoneto rapidas kaj iliaj rubenaj cicoj brilas en la suno.
  Jen la knabinoj - preskaŭ tute nudaj, kaj iliaj mamoj estas tiel apetitegaj.
  Anyuta celas maŝinpafilojn per siaj nudaj piedfingroj kaj dispremas la afganojn, grincante kaj muĝante:
  - Por Rusujo, nia patrino!
  Kaj la tanko moviĝas, kaj dispremas duŝmanojn. Tie la knabinoj estas tre impetaj.
  Alaho muĝas pro ekscito:
  - Kaj kurantaj knabinoj atakas en batalon,
  Rusio estas malantaŭ ni, Rusio estas malantaŭ ni!
  Ĉi tiu knabino estas tiel ruĝa kaj malvarmeta.
  Maria ankaŭ draŝas la soldatojn de la reĝo kaj grincas:
  - En la nomo de sankta Rusujo!
  Olympias ekas kaj dispremas malamikojn per forto. Kaj kun nuda kalkano sur la malamiko kiel movi.
  Kaj kuglo flugas kun mortiga amplekso ...
  La armeo de la afgana reĝo estis parte detruita kaj parte fuĝis.
  Kaj piedpremante la nudajn piedojn, la knabinoj eniris Kabulon. Kaj tiel ili daŭre moviĝas tra Afganio.
  Oleg Rybachenko persekutas la malamikon. Kune kun la eterna knabino Margarita Korshunova, ili venkis la armeon de la ŝejko.
  Kaj jen la knabo kaj la knabino tranĉis per sabroj. Kaj ili faligis la Muĝahidojn kun sia tuta furiozo.
  La knabo ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝiris dekon da soldatoj de la ŝejko.
  Kaj muĝis:
  - Nia caro Nikolao,
  Ne larĝe malfermu vian buŝon!
  Margareta estas tre agresema. Funkcias muelejon. Kun nudaj piedfingroj li ĵetas pizon kaj muĝas:
  - Por cara komunismo!
  Kaj tiam la infanoj prenos ĝin kaj fajfos ĥore. Kaj la korvoj estas laŭvorte miregigitaj kaj verŝas kiel pluvo sur la kapojn de la afganoj. Kaj ĝi estas tre mojosa.
  Oleg Rybachenko tranĉas malamikojn kaj muĝas:
  - Konsideru carismon por la ideoj de komunismo kaj la triumfo!
  Kaj denove kiel ataki la malamikon.
  Kaj la glavoj de la malamika knabo tranĉis kiel brasiko.
  Jen lia mirinda atako.
  Kaj denove la fajfilo kun la svenantaj korvoj.
  Ĝis nun, ili estas en la gvido. Kaj eĉ ilia avantaĝo kreskas.
  Margarita grincas kaj muĝas:
  - Gloro al la rusaj herooj!
  Kaj per sia nuda kalkano, la knabino ĵetis donacon de neniigo.
  Jen kia militema belulino ŝi estas.
  Kvankam ankoraŭ infano. Kaj iam ŝi estis plenkreskulo, kaj eĉ maljunulino. Sed ŝi ankaŭ aĉetis al si senmortecon kaj ricevis eternan junecon. Vere, ŝi estas knabino de cent jaroj. Kaj tiam la vero povas kreski. Intertempe ŝi servas en la rusa armeo. Kaj ankaŭ Superman.
  Kaj ĉar, kontraste kun Oleg Rybachenko, ĉi tiu verkisto ne ŝatis komputilajn ludojn, ĝi estas multe pli facila por ŝi. Kompreneble, mi ŝatas batali.
  Senmortaj infanoj estas amikoj. Estas strange iel esti plenkreskuloj, kaj eĉ havi multajn jarojn kaj fariĝi tre juna.
  Kaj la pensado fariĝis pli infana, kvankam la memoro kaj personeco estis tute konservitaj.
  Kaj mi devas diri, ĝi estas vere bonega.
  Margarita kaj Oleg, nudaj, kun infanaj kalkanoj, ĵetas eksplodan pakaĵon, kaj disbatas la ŝejkon. Kaj lia medio estas finita. Tiam ili faligis malamikojn per glavoj. Kaj ĉi tio estas ilia memfajra bapto. Kaj tiam ili denove fajfas...
  Korvoj falas sur la kapojn de la Mujahideen kaj trapikas siajn kraniojn sen iuj problemoj.
  Oleg muĝas, fortranĉante kontraŭulojn:
  - Margarita - la fenestro estas malfermita!
  Kaj denove li tranĉas la muelejon, tranĉante la lastajn kapojn.
  Ĉi tie la rusaj trupoj okupis Kandaharon. Estas ĉiam malpli da homoj, kiuj volas batali kontraŭ la nevenkebla armeo de caro Nikolao la 2-a.
  Aliaj urboj jam kapitulacas sen batalo. Aŭ preskaŭ sen batalo.
  Apartaj bandoj daŭre funkcias nur en la montoj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ĵus komencis ĉasi tian bandon.
  Knabo kaj knabino faligis la kuraĝajn militistojn de Alaho. Kaj ili agis kun la tuta nekredebla aŭdaco.
  La senmorta infano ĵetis grenadon per sia nuda kalkano, disŝiris la kontraŭulojn kaj grincis:
  - Por la nova USSR!
  Margarita, svingante siajn glavojn kaj detranĉante kapojn, grakis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino ĵetis kolosan detruon, disŝirante la malamikojn.
  Kaj nun la infanoj denove fajfas kaj multenombraj, miregigitaj korvoj falas sur la kapojn de la Mujahideen.
  Kaj ĉi tiu bando estas detruita. Ĉio estas farita tre lerte.
  Afganio, kvazaŭ, estas kaptita... Kelkaj pli malgrandaj bandoj estis detruitaj de senmortaj infanoj.
  Por tio ili ricevis monon kaj novajn rangojn. La popolo de Afganio decidis submetiĝi al la nova reĝo. Kaj ĝis nun ili fartas sufiĉe bone.
  Preskaŭ tuj, fervojo al Hindio komencis esti konstruita.
  Britio ricevis pure simbolan pecon de Afganio, sed deklaris sian venkon.
  Kaj Oleg Rybachenko kaj Margarita translokiĝis al Manĉurio. Estas trankvile tie.
  Sed iom pli sude, eksplodis komunista ribelo. Kaj provo alporti la potencon de la Ruĝecoj en Ĉinio.
  La oficiala registaro de la Ĉiela Imperio kontaktis Caran Rusion por helpo.
  Kaj la ribelo kreskis kaj kreskis. Kaj la trupoj de la Ruĝa Armeo eĉ kaptis Pekinon.
  La rusa armeo iris sur la ofensivon. Floto antaŭeniris de la maro, gvidata de
  Kolĉak. Kaj li estas inda posteulo de la admiralo Makarov. Kaj memfide detruas la Ruĝan Armeon de Ĉinio.
  Kaj la knabinoj el la maro pafas kaj liberigas grandajn, mortigajn ĵetaĵojn.
  Kaj la nudaj, rondaj kalkanoj de la knabinoj flagras. Kaj ili pafas el la kanonoj de krozŝipoj kaj batalŝipoj.
  Militistoj kuras rapide. Batalanta Anna donas ordonojn. Kaj la artilerio eksplodas.
  Veronika - ĉi tiu knabino, ŝipa oficiro, ankaŭ donas ordonojn, estante nur en kalsoneto kaj kun maldika strio de ŝtofo sur la brusto.
  Kaj laŭ ŝia ordono, la dekses-colaj pafiloj pafas. Kaj disŝiru la havenojn de Pekino.
  Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, en batalo ... Li estas tiel bela, muskola knabo en pantaloneto. Kaj tranĉas ĉinajn trupojn kun entuziasmo. Jen la furiozaj bataloj.
  Margarita ankaŭ batalas kun granda efikeco. Kaj li tranĉas per glavoj la kuraĝajn militistojn de la ĉiela imperio.
  La knabino, batalante kun la malamiko kaj svingante glavojn, de kiuj kapoj forflugas, kantis;
  Rusio estas la plej granda el landoj
  Bela granda Patrujo...
  Kamarado Stalin estas idealo,
  Ni konstruu la feliĉon de komunismo baldaŭ!
  
  Dum ni tamen havas la specon de reĝoj,
  La Romanov regas Rusion...
  Rompu la patrujon de la malamiko,
  Triumfu Habel, ne Kain!
  
  Nikolao estu la granda caro,
  Bonŝanca en bataloj kaj atingoj ...
  Vi gajnas la hordojn por Rusio,
  Tiel estos la opinio pri la ŝtato!
  
  Por Nikolao mi donos abonon,
  Mi ne permesos ofendon al la aŭtokrato...
  Napalmo verŝu el la ĉielo sur homojn,
  Mi ne maltrafos, kredu, esperu!
  
  Ni estas rusaj grandaj agloj,
  Kapabla konkeri la vastaĵon de la universo ...
  Modesta kaj samtempe fiera,
  Kun ĝia forto en batalo senŝanĝa!
  
  Knabinoj kaj knaboj ne zorgas
  Kavaliroj batalas tre kuraĝe...
  Rusio vi estas bonega dum longa tempo -
  Ni ne bezonas paŭti en ĝeno!
  
  Ĉirkaŭ la knabinoj legio de malamikoj
  Sed kuraĝe ili ekstermas la malbonulojn...
  Ni havas sufiĉe da pugnoj
  Ni gajnos nian lokon en la ĉielo!
  
  Nia parto estu alta
  Kaj Rusio fariĝos neaŭdita riĉa...
  Ne malestimu knabinojn
  Ili estas sveltaj kaj tute ne ĝibaj!
  
  En la nomo de nia Patrujo, stelo
  La komunismo brilu...
  Granda sonĝo realiĝis
  La naturo estos en senfina majo!
  
  Ĉio floros en tre abunda koloro,
  Ĉio estos tre hela, pura ...
  Venkoj malfermas senliman konton,
  En la nomo de kredu la standardon de komunismo!
  
  Kiaj homoj regas la teron
  Tiuj estas pli multekostaj por la Patrujo...
  Kvankam foje kaŝita en la mallumo,
  Kapabla firme enigi nin en la vizaĝon!
  
  Mi amas Belobog kaj Kriston,
  Mi legis kaj Lada kaj Maria...
  Amo al Rusio estas pura kiel kristalo,
  Mi batalas kaj staras por ŝi!
  
  En la Nomo de la Familio, pro ĉiuj homoj,
  Ni iru se necese Golgota...
  La freneza fiulo malaperos en la infero,
  Kaj mi kredas, ke la kontraŭuloj baldaŭ mortos!
  
  Ol Rusujo estas bela kaj mi scias kaj forta,
  Ke knabinoj kaj knaboj estas kuraĝaj en ĝi...
  Lasu Satanon ataki en potenco
  Ni havos bonegajn ofertojn!
  
  Ne kredu, kiu entombigas nian Rusion,
  Vi scias, ili ne estas malproksime de la menso...
  Kaj vi batalas kaj simple ne timu,
  Kaj elblovante vangojn kuraĝe en batalo!
  
  Aŭdacaj militistoj kredas
  Kuraĝa, kuraĝa en la majesta danco...
  Foje ni estas atakitaj de malbona besto,
  Sed ne ekzistas pli forta rusa kona gloro!
  
  Ĉi tie nia Patrujo jam floras,
  Do kredu je la abunda Koloro de la Speco ...
  Venkoj malfermis senliman konton,
  Kaj heroaĵoj estas kantataj!
  . ĈAPITRO #3
  La procezo de konkerado de Ĉinio estas longa, la lando estas granda kaj tre dense loĝata. Kaj la batalado tie okazas kun granda intenseco.
  Oleg Rybachenko tranĉas ĉinojn per glavoj. Tiam li ĵetas al ili pizojn kun improvizitaj eksplodaĵoj per nudaj, infanecaj piedoj kaj kantas:
  - Mia patrujo -
  Reĝoj en ĝi regas
  Amika familio,
  Rompu la malbonulojn!
  Margarita Korshunova ankaŭ detruas la soldatojn de la Ĉiela Imperio. Kaj kuras la muelejon kun glavoj. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas pizojn de morto.
  La knabino kantas:
  - Gloro al komunismo, gloro....
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Kaj la senmortaj infanoj fajfos. Korvoj ricevas koratakojn kaj miregigitaj falas sur la kapojn de la ĉinoj. Ni diru tiel - terminatorinfanoj. Kaj la korvoj trapikas la kraniojn de la militistoj de la Ĉiela Imperio per siaj bekoj.
  Kaj tiam aliaj knabinoj prenis la ĉinojn.
  Ĉi tie Nataŝa tranĉas ilin per glavoj, kaj per sia skarlata cico premas la bazukon, kraĉante ĵetaĵon. Kaj la amaso da ĉinoj flugas supren.
  Kaj Nataŝa kantas je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la tempoj de komunismo,
  Estos fino al pacismo!
  Kaj la knabino kun la nudaj piedfingroj, kvazaŭ lanĉante murdan grenadon, disŝirante kontraŭulojn.
  Zoya ankaŭ batalas kun granda entuziasmo. Kaj li senprobleme tranĉas la ĉinojn per glavoj.
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetas obusojn de mortiga potenco. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Tiam fraga brusta cico lanĉos detruan donacon de morto.
  Kaj la amaso de la ĉinoj suprenflugis.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  - En la nomo de la ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de la cara lando...
  Kaj la ruĝa standardo, nia patrujo,
  Ni ĉiam estos senfine fidelaj!
  Augustine ankaŭ tranĉas malsupren la ĉinojn. Ŝi estas bonega knabino.
  La ruĝhara knabino ĵetis mortigan obuson per sia nuda kalkano, disŝiris amason da kontraŭuloj kaj knaris:
  - Por Rusujo - nia patrino!
  Kaj per la rubena cico de sia brusto ŝi premis la butonon de la bazuko. Kaj kraĉis mortigan raketon. Kaj tiom da ĉinoj prenis kaj rompis samtempe.
  Jen la knabinoj.
  Svetlana ankaŭ disbatis la malamikojn. Kaj faligu la trupojn de la ĉiela imperio per glavoj. Kaj ĵetis donacojn de morto kun nudaj piedfingroj. Kaj finfine, kiel framba cico, ĝi elĵetos mortigan ĵetaĵon de morto.
  Kaj kantu:
  - Mia patrujo estas urboj kaj dolĉa,
  Mia patrujo estas reĝa lando!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ilia plej elstara klaso kaj ŝancoj. Vi ne povas rezisti tiajn knabinojn.
  Kaj tiuj ĉi ĉinoj tiel tranĉis sen kompato kaj duboj.
  Aŭrora ankaŭ batalas ĉi tie, kaj la knabinoj skribaĉas ĉe la ĉinoj per maŝinpafilo. Jen belulino.
  Kaj ankaŭ per skarlata cico premas la butonon de la ĵetgrenado. Kaj pafas mortigan misilon. Kaj la amaso de kontraŭuloj samtempe ŝiriĝas kaj ŝiriĝas en pecetojn.
  Tiam Aŭrora kantis:
  - Por la plej granda komunismo,
  Nur iru supren kaj malsupren!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre bonegaj kaj agresemaj.
  Mirabela Magnetic bombas la malamikon de la aero. Ŝi uzas biplanan atakaviadilon. Kaj kiel ĝi trafos la ĉinojn.
  Kaj batas ilin senkompate. Kaj li skribaĉas el maŝinpafiloj tre bele stakigante la ĉinojn en amasoj. Kaj ŝi faras ĝin tre vigle. Nuda kalkano premas la pedalon. Kaj kiom da bomboj falos sur la ĉinojn.
  Mirabela kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Kaj dufoje du ne estas kvar!
  Akulina Orlova ankaŭ batas la ĉinojn de la aero. Kaj li faras ĝin tre sukcese. Kaj dispremas la trupojn de la ĉiela imperio.
  Kaj tiam ŝi premis la butonon kun la skarlata cico de sia brusto, kaj nun ŝi flugas en la ĉinojn, disŝirante ilin per batala misilo.
  Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al grandaj koroj,
  Ni disbatos ĉiujn malamikojn ĝis la fino!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ frakasis la ĉinojn kaj faris ĝin kun grandega entuziasmo.
  Ĉi tiu estas la knabino Anastazio - nur bonega!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li direktas al la malamiko, ion mortigan.
  Kaj tiam la knabino premis la butonon per sia rubena cico, kaj bomboj falis sur la ĉinojn. Kaj ŝi estas tre agresema.
  Kaj dispremas ĉi tiujn ĉinojn per mortiga forto.
  Anastazio kantis:
  - Ni disŝiros ĉiujn,
  Por Rusujo, nia patrino!
  Ĉi tie denove la knabinoj batalas kun kolosa furiozo. Ĉi tio estas la bataltriumviraro.
  Kaj sur la ĉielo ili ne havas egalulon. Sed estas malmultaj aerbataloj - la ĉina aviado estas malforta.
  Akulina Orlova disbatis la ĉinojn surtere, kaj pafis eksplodemajn obusojn kaj kantis:
  - Unu, du, tri - ŝiru la ĉinojn!
  Estos glora festeno -
  Ni konkeros la mondon!
  Ĉi tiuj estas malmolaj kaj brutalaj bataloj.
  Jen la skipo de Elizabeto batalanta sur la tanko. Jen knabino kaj ŝia teamo kaj ili revenis en bikino.
  Jen Elizabeto premis la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  Ankaŭ Jekaterina pafis, premante sian skarlatan cicon kaj frapante la ĉinojn, kaj sprite kukis:
  - Gloro al Superadmiralo Makarov!
  Elena eksplodis al la malamiko. Disŝiris amason da ĉinoj helpe de maŝinpafiloj kaj jelfis:
  - Por la komunismo de la reĝoj!
  Euphrosinia skribaĉis ĉe la malamiko, kaj falĉis la soldatojn de la Ĉiela Imperio, kaj kantis:
  - Gloro al Rusujo kaj al la Blanka Dio!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj sur facilmova kaj forta tanko. Kaj ilia teamo disbatis la ĉinan armeon.
  Elizabeto sprite rimarkis, kaj dispremis kontraŭulojn, vyaknula:
  La vera reĝo ne estas tiu, kiu portas kronon, sed kiu ne estas ĉapelo kun menso kaj fuŝulo kun teno!
  Elena atentis agreseme kaj deklaris furioze:
  - Kiu havas malplenan kapon, portantan kronon, tio estas tipa ĉapelo, sen reĝo en la kapo!
  Catherine ankaŭ eksplodis kontraŭ la ĉinoj, disŝiris du dekduojn da soldatoj de la Ĉiela Imperio kaj diris:
  - Fiksinte la landon, la diktatoro povas teni la kronon sur la kapo, sed li nepre perdos la vizaĝon!
  Euphrosyne, disbatante la ĉinojn per bone celitaj pafoj, kaj laŭvorte falĉis ilin, rabatante montojn da kadavroj.
  Kaj samtempe ŝi diris:
  - Pli bone perdi la kapon en kuraĝo ol resti kun nazo en malkuraĝo!
  Tiel freneziĝis la knabinoj. Kaj samtempe ili estas preskaŭ tute nudaj, kaj nudpiedaj, kaj tre sunbrunaj, kun blondaj haroj.
  Elizabeto, pafante, diris:
  - Se sen reĝo en via kapo, tiam vi estos ĉapelo, kiu ĉiam restas kun via nazo!
  Catherine, farante tre bone celitan fajron al la malamiko, kaj batante la ĉinojn amase, gruntis:
  - Kiu perdas la senton de la realeco restas kun nazo sen sonĝo!
  Elena rimarkis agreseme, skribaĉante al la malamikoj, kaj premante la butonojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj kukris:
  - Virina kruro, nudpieda, ŝuis iun viron en la tonsiloj, kaj lasis lin sen pantalono, elmontrante lian korpon!
  Euphrosinia, pugnobatanta kontraŭulojn kaj mortigante la ĉinojn kun furioza forto, ofensive rimarkis:
  - Perdinte vian konsciencon serĉante montojn da oro, vi povas lasi la malamikon kun nazo, sed eĉ ne rompita penco restos malantaŭ via animo!
  La knabinoj batalis senespere kaj kuraĝe.
  Elizabeto resumis detruante ĉinan obuso per ŝelo:
  - Kiam vi havas Dion en via koro kaj reĝon en via kapo, vi estas viro kun majuskla litero!
  Militistoj batalis sur aliaj frontoj.
  Alenka skribaĉis ĉe la ĉinoj el maŝinpafilo. Falĉis ilin kiel tritikon kaj hurlis:
  - Por la granda reĝo,
  Sinjoro dankon!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino ĵetos obuson de mortiga forto.
  Anyuta, skribaĉante ĉe la malamiko kaj donante donacon de morto per sia nuda, ronda kalkano, elsendis:
  - Gloro al la epoko de komunismo! caro Nikolao estos kun ni!
  Kaj la knabino puŝis la ĉinan generalon per la kubuto en la mentonon, kaj pepis:
  - Por la granda Rusujo de Svarog!
  Batalante Alla disbatis la ĉinajn soldatojn, falĉis ilin kiel rikoltilon kaj vyaknula:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis potence mortigan donacon de neniigo.
  Maria ankaŭ dispremas malamikojn kun sovaĝa aplomo. Kaj skribaĉoj el maŝinpafiloj, kantante:
  - Nia patrujo estas nia patrino!
  La knabino volas esti heroo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino ĵetos detruan donacon de morto.
  Kaj tiam kiel li premas la bazukon per sia skarlata cico.
  La olimpikoj pulvorigas la ĉinojn. Skribante sur ili el la maŝino. Kaj kantas:
  - Ni estas sur vi kiel en milito,
  Kaj en la milito kiel sur vi!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la knabino ĵetis eksplodan pakaĵon.
  Ŝiris amason da ĉinoj en cindrojn.
  Olimpio ankaŭ pafis kun fraga cico kaj pepis:
  - Por paco, por amikeco, por majo!
  Alenka rimarkis ridante:
  - Kaj tiam vi Majo?
  Anyuta, skribaĉante en la ĉina, grincis:
  Somero, ho somero, stelplena somero, estu kun mi!
  Alla eksplodis al la malamiko, ŝiris kelkajn ĉinajn soldatojn kaj pepis:
  - Por la reĝa imperio!
  Kaj ŝiaj haroj estas kiel ardanta fajro, kiu povus bruligi Romon. Jen la knabino.
  Kvin ŝanĝas sian pozicion. Kaj skribaĉas ĉe la malamiko kun plifortigita gamo.
  Kaj tiam la knabinoj simple eltranĉis la elektrajn dratojn, kaj la kurento iris,
  de malamikoj. Kaj la ĉinoj ekbrilis.
  Kaj la knabinoj, kiel nudaj kalkanoj, prenos ĝin kaj ekbrilos. Kaj denove ili alprenos la ĉinan, kuraĝan armeon. Kaj la ĉinoj estas fortaj kaj kuraĝaj. Ĉi tio estas kuraĝa, multnombra popolo.
  Sed Veronika kaj Viktorio trafis ilin per raketoj de la aviadilo. Kaj disŝiris multajn ĉinojn. La knabinoj batalas, en unu bikino kaj nudpiede. Kaj per siaj nudaj kalkanoj ili frapas la malamikon, premante la butonojn.
  Ankaŭ Akulina Orlova batas la ĉinojn, disbatante la malamikojn sen ia kompato.
  Akulina premis la butonojn de la stirstango per siaj nudaj fingroj kaj batis la ĉinojn, disŝiris ilin kaj pepis:
  - Gloro al la patro-reĝo!
  Anastasia Vedmakova konfirmis:
  - Senkondiĉe gloro al la reĝo!
  Mirabela Magnetic donis donacon de detruo per sia nuda kalkano kaj pepis:
  - Kaj ni trinku al admiralo Makarov!
  Kaj ŝia skarlata cico estis elmontrita, kaj la knabino prenis ĝin kaj premis la butonon. Kaj raketoj flugis al la ĉinoj. Kaj disŝiris multajn militistojn de la ĉiela imperio.
  Jen la knabinoj...
  Kaj tiam la ninjaj knabinoj el Japanio alfrontis la ĉinojn. Kaj la militistoj, kompreneble, en unu bikino kaj nudaj piedoj.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo prenis la glavojn kaj tranĉis la ĉinojn. Kaj ŝi deprenis sian kapon. Kaj post tio, kun siaj nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon de detruo. Kaj denove, la militistoj de la ĉiela imperio kun distranĉitaj membroj flugis en malsamaj direktoj.
  La militisto kantis:
  - Gloro al Japanio! Gloro!
  Ŝinobo knabino kun flava hararo batalas kun malamikoj. Kaj li senkompate tranĉas ilin per glavoj. Kaj ŝiaj nudaj, graciaj knabinecaj fingroj ĵetas ion tute detruan. Kaj ili laŭvorte disŝiras la korpon. Kaj la militisto kantas:
  - Gloro al Japanio, gloro!
  Tankoj rapidas antaŭe,
  Knabinoj, ne sciante timon -
  Saluton - rusa popolo!
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo ankaŭ tranĉas ĉinojn. Ŝi estas tre agresema militisto. Kaj tranĉas kontraŭulojn ĝis la fino. Kaj denove, la fingroj de tiaj ĉizitaj, delogaj nudaj piedoj ĵetas bumerangojn, kiuj forblovas kapojn kiel haroj per razilo.
  Kaj la militisto kantas:
  - Rusio de caro Mikaelo,
  La universo venkis!
  Ŝinoboknabino kun blanka hararo uzis siajn glavojn senkapigante la kapojn de la ĉinoj. Kaj ĉi tiu knabino en bikino rezultis esti skribita beleco. Kaj ŝiaj glavoj estas mirindaj. Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj ankaŭ ĵetis venenajn kudrilojn, pugnobatante la gorĝojn de la militistoj de la Ĉiela Imperio.
  La Ŝinoboknabino kantis:
  - La japana militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo...
  Por sankta Rusio, la Ŝinobo batalos -
  Kaj eĉ morti - venkos!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel preskaŭ nudaj kaj belaj, kaj iliaj kruroj allogas virojn.
  Sed Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova denove iras en batalon, aŭ pli ĝuste, kuras. Denove la infanoj batalas kun sovaĝa furiozo kaj frenezo.
  Jen la knabo svingas siajn glavojn kaj fortranĉas la kapojn de la ĉinoj de la ŝultroj.
  Oleg kuis, kaj la knabo ĵetis pizojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj. Disŝiris la malamikojn kaj kantis:
  Gloro al komunismo, kiun Nikolao konstruas,
  Li estas la plej granda kaj plej saĝa reĝo!
  La knabino, ĉi tiu iama verkistino Margarita Korshunova, detranĉante la kapojn de la ĉinoj, ruis:
  - Por Rusujo kaj caro Nikolao!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la juna militisto prenos kaj ĵetos bumerangon. Kaj tiu preterflugos kaj detranĉos la kapojn de ĉinaj soldatoj. Jen knabino.
  Margarita prenis ĝin kaj kantis:
  Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  La plej bona lando en la universo...
  La steloj akvumis la ĉielon per perloj,
  Frenezigu eĉ ruzan rigardon!
  Tiam la senmortaj infanoj prenis ĝin kaj fajfis je la supro de siaj pulmoj. Kaj tiel la korvoj prenis ĝin, ricevis koratakojn kaj sveniĝis kaj komencis fali. Kaj pugnobatas la kapojn de la ĉinoj.
  Ĉi tiuj estas infanoj, ili estas nur monstroj kaj super ....
  Kaj denove, ni faligu la malamikojn. Kaj tiaj batalantaj kaj kuraĝaj knabinoj estas ĉi tie, kio estas bonega, do Nataŝa atakis.
  La knabino prenis ĝin kaj pafis el la maŝinpafiloj, kaj pepis:
  - Por la komunismo de caro Nikolao!
  Zoya konfirmis ĵetante eksplodeman sakon da eksplodaĵoj kun sia nuda kalkano.
  Kaj la militisto kantis:
  - Por la granda reĝo,
  Patro-suvereno!
  Aŭgusteno tratranĉis ŝiajn malamikojn sen ajna malforteco aŭ kompato. Kaj la ruĝhara militisto prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis ion tre mortigan kaj detruan. Kaj tre mortiga agis tre mojosa.
  Augustine prizorgis la ventomuelejon kaj knaris:
  - Por Rusio kaj venko ĝis la fino!
  Svetlana prizorgis tre agreseman glavmuelejon per siaj glavoj. Ŝi detranĉis la kapojn de la malamikoj, metante ilin en tumulon. Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi prenis kaj ĵetis mortigan donacon de morto.
  Kaj ŝi kriis:
  - Por cara komunismo!
  Kaj la knabinoj denove kun siaj nudaj, rondaj kalkanoj, kvazaŭ ili estus martelitaj per mortigaj pizoj de detruo.
  Kaj denove kantu:
  Nikolao vi estas la reĝo-mesio,
  Vi baldaŭ estos ĉiopova!
  . ĈAPITRO #4
  La milito kun Ĉinio daŭris.
  La knabinoj tiris novajn, pli potencajn bombaviadilojn. Kaj Anastasia Vedmakova komencis lanĉi potencajn aviadilajn atakojn kontraŭ la ĉinoj.
  La militisto kantis, premante la butonojn per la nudaj piedfingroj:
  Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  Nikolao de potenco -
  La potenco estas granda!
  Akulina Orlova, skribaĉante ŝiajn kontraŭulojn kaj falĉante la ĉinojn, agreseme pepis:
  - Por la gloro de la ideoj de komunismo!
  Mirabela Magnetic, sendante bombojn de supre kaj mortigante la ĉinojn, aldonis:
  - Estos gloro en ĉi tiu vivo!
  Jen kiel knabinoj el la aero atakas la ĉielan imperion. Kaj detruu la kuraĝajn soldatojn de la ĉina armeo.
  Alenka ankaŭ batalas. Knabino draŝas de maŝinpafilo. Falĉas la ĉinojn, kaj grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel li sendas mortodonon al la malamiko.
  Anyuta pafas al la ĉinoj, kaj tre precize. Li falĉas ilin kaj diras kun ĝojo:
  - Estos ĝojo en la universo!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, kvazaŭ ĵetante pizon de morto.
  Kaj batalante Alla batalas kun sovaĝa frenezo. Kaj ŝiaj glavoj kuras la muelejon kaj detranĉas la kapojn de la ĉinoj. La knabino furioze diras, montrante la dentojn:
  - Ni alportos amon al nia Rusujo!
  Kaj la knabino ĵetos ion agreseman kaj detruan per siaj nudaj piedfingroj.
  Battle Maria denove batalas. Kaj ŝiaj glavoj estas tiel akraj kaj tre mortigaj. Kaj ili tranĉis karnon kiel varmegan feran buteron.
  Knabino kun ora hararo parolas agreseme, tranĉante la ĉinojn en pecojn:
  Patrino Rusio estas kun ni por ĉiam!
  Bataloj kaj Olimpikoj. Ŝi estas tre granda kaj muskolforta. Kiel mi alprenis la ĉinojn, kaj ni haku ilin kiel tritikon per falĉilo. Ĉi tiu estas knabino, nu, tiel granda kaj agresema.
  Kaj ankaŭ kun nuda kalkano, kiel cedi al bombo. Kaj li disŝiros multajn kontraŭulojn samtempe.
  Kaj tiam Nataŝa batalas. La knabino tenas flamĵetilon en siaj manoj. Kaj batu la malamikon.
  Fluo de flamo iris tra la ĉinoj. Kaj ili bruligos tutajn cent samtempe. Jen la knabino.
  Kaj sur la butonon de la flamĵetilo li premos la skarlatan cicon de la ina brusto.
  Kaj tiel ĉio elverŝas.
  Kaj la knabino kun siaj nudaj piedfingroj ĵetas citronojn kun agresema forto.
  La militisto kantis:
  - Por Sankta Rusujo - Gloro al la Patrujo!
  Zoya ankaŭ kontraŭbatalas la sovaĝan potencon de la pantero. Ŝiaj fragaj cicoj premas la butonojn kaj pafas elektrajn eksplodojn el la maŝino. Tiam la knabino pepis:
  - Por niaj novaj venkoj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas ion tute mortigan. Jen knabino - mielblondulino.
  Aŭgusteno, batalante kontraŭ malamikoj, kaj falĉinte ilin kiel falĉilon, sendante kuglon post kuglo kaj enpelante ilin en la ĉerkon, kuĥis:
  - Por grandaj atingoj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis murdan donacon de kolosa potenco.
  Kaj tiam la knabino premos la butonon de la armilo kun la rubena cico de sia brusto, kaj disŝiros tutan batalionon da malamikoj.
  Kaj jen Svetlana en batalo, timinda knabino. Tranĉas malamikojn tre agreseme.
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li sendas akrajn, kaj maldikajn diskojn, al kontraŭuloj.
  Kaj kun purpuraj cicoj de la brusto ĝi trafos la malamikojn, kaj ili estos plene detruitaj. Tiom da kadavroj kaj detruitaj ĉinoj.
  Tiam Svetlana kuis:
  - Por Rusio kaj venko ĝis la fino!
  Jen la knabinoj de la plej alta aerobatiko. Kaj ili enscenigis figuran ekstermon de la malamikoj. Kaj ili ĉiuj verŝas sur ilin fajrajn kaj elektrajn flokojn.
  Alice kaj Angelica laboras per kaŝpafiloj. Knabinoj apenaŭ havas tempon por pafi kaj reinfekti.
  Estas multe da ĉinoj. Kaj ili ne povas esti renversitaj tiel facile. Kaj ili puŝas en flava, senfina ondo.
  Alico ekpafis, trapugnomante la generalon kaj pepis:
  - Kiom da laboro ni havas!
  Angelica ankaŭ pafis precize kaj konsentis:
  - Multe, sed ni atendas venkon!
  Kaj la ruĝhara diablo kun la nudaj piedfingroj lanĉis murdan donacon de morto.
  Alicio denove pafis, pafis ĉinan aviadilon. La knabino estis decidita por decide venki.
  Ĉi tie ŝi havis siajn proprajn problemojn kaj kompleksojn.
  Alicio denove pafis, kaj tute precize, kaj kuis, elmontrante la dentojn:
  - Ni gvidos per ekzemplo!
  Kaj ŝiaj okuloj ekbrilis pro fulmo.
  Ĉi tiu estas vere la kategorio knabinoj estas nur bonegaj.
  Kaj tiam Alico ekpafis kaj tri ĉinoj estis trapikitaj per unu kuglo samtempe.
  Kaj la blonda knabino kun la nudaj piedfingroj prenos kaj ĵetos granaton de detruo kun mortiga forto.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn la kategorio estas simpla - bonega.
  Aŭrora, dume, pafis de obuso. Ŝi disŝiris tutan plotonon da ĉinoj kaj kriis:
  - Mi ne dubas pri mia konto!
  Kaj la bela knabino prenis ĝin kaj premis la butonon per sia skarlata cico. Kaj denove, mortiga grandkalibro flugas al la malamiko.
  Aŭrora prenis ĝin kaj kantis:
  Mi havas malamikon
  Estas forto kaj premo...
  Sed mi estas en la haŭto de virbovo -
  Jen la konversacio!
  Ŝia kunulo Agripino, nudigante la dentojn kaj premante la premantajn ĉinojn per rideto, diris:
  - Hej toreisto, tenu,
  Ni komencas la kuron...
  Afrodito, knabino kun ora hararo, ankaŭ en bikino kaj nudpieda, pepis, elmontrante la dentojn:
  - Prizorgu vian vivon
  La reĝo de bestoj viro!
  Agripino, kun la skarlata cico de sia plena brusto, premis la butonon de la mortiga armilo kaj pepis:
  - Ni trafas precize,
  Ni trafis ĝin ĝuste -
  Kaj la celo estas proksima!
  Afrodito, ĉi tiu knabino, skriba belulino, ankaŭ premas la butonon kun rubena cico de sia brusto, kaj frapas la malamikon, kaj ridas surde kaj grimacas per siaj dentoj:
  - lasta forto
  La lasta forto
  Disbatu la malamikon!
  Aŭrora ridis, kaj frapis la malamikon, helpe de fraga brusta cico. Kaj poste ŝi aldonis siajn nudajn piedfingrojn.
  Kaj batalraketo ekflugis.
  La knabino pepis:
  La standoj ĝojas
  La standoj ĝojas...
  Kaj tiel ili atakas
  Hunoj Galaksio!
  Fakte, ĝi jam aspektas ridinde, ĝis la ekstremo.
  Kaj nun la tanko de Elizabeto iras en batalon. Kaj ĝi havas kvar knabinojn en bikinoj. Kaj la knabinoj batalas senespere.
  Elizabeto pafis al la ĉinoj per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - En la nomo de granda Rusujo!
  Catherine ankaŭ, kiel bati la soldatojn de la Ĉiela Imperio. Kiel li falĉas ilin en grandegaj kvantoj, kaj kuas, montrante la dentojn:
  - Gloro al la rusaj dioj!
  Kaj la knabino denove premas sian nudan, rondan kalkanon sur la elstarantajn butonojn. Jen la knabinoj en bikinoj. Ni nur diru, ke ili estas nur inaj superviroj. Provu rezisti ĉi tiujn. Ili havas fenomenan, kosman potencon.
  Elena trafos la militistojn de la Ĉiela Imperio. Li prenos kaj minacos la malamikojn. Kaj tiam, kun skarlata cico, li premas la stirstangon butonon, kaj pepas:
  - Gloro al la komunismo de la rusaj caroj!
  Kaj per sia nuda kalkano li trafos la malamikon.
  Euphrosinia ankaŭ estas malvarmeta en bataloj. Kaj li batos al la malamiko, kun granda pasio.
  Kaj batu multe da ĉinoj, kaj kuku:
  - Gloro al la epoko de komunismaj Dioj!
  Kaj ĉi tie ankaŭ ŝi aplikos rubenan cicon. Kaj per la nudaj piedfingroj li premas la butonojn. Kaj disŝiru amason da ĉinaj soldatoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ili havas agresemajn saltojn. Kaj la kvar sur la tanko prenos kaj eksplodos al la malamiko per obusoj.
  Kaj ili havas grandan, fenomenan potencon.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ankaŭ laboras per glavoj tiel aktive kaj efike, kvazaŭ ili estus helikopteraj helicoj.
  La knabo ĵetis pecon da antimaterio per siaj nudaj piedfingroj. Detruis tutan batalionon de ĉinoj kaj kuĝis:
  - Por la grandeco de suverenoj!
  Post tio, liaj glavoj efektivigis muelejon, detranĉante la kapojn de la ĉinoj.
  Margarita Korshunova tranĉis la malamikojn. Ŝi detranĉis iliajn kapojn, kaj ridetante per la dentoj diris:
  - Por la gloro de la cara USSR!
  Kaj denove, kun nuda, ronda, infaneca kalkano, kiel pereos la detrua donaco de detruo.
  Tiam la senmortaj infanoj levis kaj fajfis. Kaj la korvoj, surdigitaj de la fajfado, falis malsupren, pugnobatante la kraniojn de la ĉinaj soldatoj.
  Margarita ĉirpetis:
  ideoj de komunismo,
  Ĉesu pacifismon!
  Ĉi tiuj estas la monstraj infanoj. Ili estas la plej malmolaj kaj plej agresemaj en la mondo. Ĉi tiuj estas terminatorinfanoj.
  Oleg Rybachenko skribaĉis al la malamiko, kaj hakis per glavoj. Kaj tiam li prenos ĝin kaj eksplodigos ĝin el flamĵetilo. Kaj tiom da ĉinoj tuj brulos. Kaj infanaj militistoj estas ĉe sia pinto.
  La knabo prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al Rusio, gloro...
  Potenco nitas tankojn!
  Kaj knabo de dekdujara aspekto, prenis ĝin kaj per sia nuda kalkano venkiĝis al pereiga granato, kaj la amaso estis disŝirita de ĉinaj soldatoj.
  La juna militisto estis plena de forto kaj energio. Kaj kiel la eterna infano detruis la soldatojn de la Ĉiela Imperio. Ĝi estas simple fenomena, transcenda potenco.
  Oleg prenis ĝin kaj kantis:
  Ni batu pli forte
  Ni kuntrenu!
  Ni revivigos Sovetujon
  Ni montru al la mondo ekzemplon!
  Kaj la knabo kraĉis kiel brileto, kaj tuta bataliono da ĉinoj tuj forbrulis. Kaj muĝis:
  - Kaj ke ne estis problemoj!
  Margarita sprite komentis, detranĉante la malamikojn kvazaŭ per razklingo, kaj kukis:
  - Por granda Rusio,
  Vi batalas kaj ne timu!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, la knabino, kvazaŭ lanĉante murdan pizon de tuta morto.
  Nataŝa denove faligis la ĉinojn kun frenezo kaj furiozo.
  Tiom da flavaj militistoj kuŝis kun detranĉita kapo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - kiuj estas tre mojosaj kaj batalantaj.
  Nataŝa unue okazigis akcepton per glavoj - hirundovosta papilio. Kaj tiam ŝi prenis flamĵetilon kaj premis la butonon per sia skarlata cico. Kaj kiel fontano el la dorso de baleno, flamo erupcios, karbigante la ĉinojn ĝis la ostoj.
  La knabino kun blua hararo kantis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Zoya prenis ĝin kaj ankaŭ per glavoj, ĉar ŝi prenas ĝin kaj tranĉas ĝin. Kaj ŝi prenis ĝin per la nudaj piedfingroj kaj ĵetis la razklingojn. Kaj trempis multe da ĉinoj.
  Tiam Zoja premis la purpuran cicon sur la butonon de flamĵetilo, kaj kiel ŝi bruligus la malamikon kun kolosa aplomo.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  Gloro al la tempo de la reĝoj
  Martelu la ribelulon!
  Kaj knabino, ni ludu kun la muskoloj de la gazetaro.
  Augustine estas tre bela virino. Kaj ŝiaj haroj flirtis tra la aero kiel proleta standardo.
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenos kaj ĵetos bumerangon de detruo.
  Kaj tiam ŝi prenis la rubenan cicon de sia brusto, kiam ĝi estis tirita super la butonon de ĵetgrenado.
  Kaj ŝi kukis:
  - Ĉar la Patrujo estas bela!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li prenos kaj denove ĵetos ion ege mortigan.
  Svetlana prenis ĝin kaj ankaŭ pafis premante la butonon per fraga cico, el kiu elflugis mino. Ŝi priskribis arkon, kaj eksplodis ĉe la ĉinaj trupoj.
  Kaj tiam la knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenis kaj ĵetis bulojn da nitroglicerino. Kaj disŝiris multajn kontraŭulojn.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por la Dipatrino Lada!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kaj tuj ili premos la butonojn per siaj buboj, tiel ke tuj tuta ĉina regimento kun tankoj ŝvebis disŝirita.
  Jen la knabinoj...
  Kaj tiam la pilotoj Agata kaj Adala alprenis la ĉinojn. Tiaj estas la batalemaj kaj agresemaj knabinoj kun sveltaj, muskolaj korpoj kaj nudaj graciaj kruroj. Plie, ambaŭ belulinoj estas naturaj blonduloj kaj nur bonegaj knabinoj.
  Kaj Agata prenos ĝin kaj prenos ĝin per la nudaj piedfingroj, kaj lanĉos raketon el la aviadilo. Kaj li prenos la malamikon kaj frakasos ilin per morto.
  Agatha agas agreseme. Kaj ŝia skarlata deĉevaliĝo premis la butonon. KAJ
  Jen la knabino sonoris kaj kantis:
  La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas nin...
  Sed knabinoj vivas -
  Kaj la kontraŭuloj mortas!
  Adala prenis ĝin kaj ankaŭ piedbatis la ĉinojn helpe de ŝiaj nudaj piedfingroj. Kaj tiam kiel ŝia rubena cico premos la butonojn kaj raketoj flugos super la pozicioj de la militistoj de la Ĉiela Imperio.
  La militisto pepis dum ŝi disbatis siajn malamikojn:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj faras mirindaĵojn per siaj nudaj piedoj.
  Sed ekzemple Juliana estis kaptita. Ŝi estis tordita malantaŭ la manoj de kontraŭuloj.
  Kaj kondukis nudpiede unue sur la herbon. Kaj tiam sur la sablon... Kaj tiam ili intence disĵetis fajron kaj disĵetis karbojn sur la teron. Kaj la knabino kun nudaj plandumoj paŝis sur la ruĝajn brulantajn ŝtonojn.
  Feliĉe, la plandumoj de Juliana fariĝis malglataj kaj kalaj pro konstanta marŝado nudpiede. Do ĝi ne tiom doloras ŝin. Kaj la knabino marŝas, fiere ĵetante la kapon.
  Ŝia torso estas nuda, la muskoloj de la knabino estas fortaj, kaj nur maldikaj kalsonoj sur ŝiaj koksoj. Kaj sunbrunigita, or-oliva haŭto. Kaj ŝia hararo estas longa, densa, kuproruĝa.
  Vidante, ke promeni nudpiede sur la karboj ne igas la knabinon krii kaj ĝemi, la ĉinoj metis ŝin sur la rakon. Ili tordis siajn manojn kaj komencis leviĝi. Unue, ili levis ŝin ĝis la plafono mem. Tiam la ŝnuro estis liberigita. La knabino kolapsis. Ĉe la planko mem, la ŝnuro estis streĉita. Infera doloro trapikis la knabinon de la supro de ŝia kapo ĝis ŝiaj nudaj kalkanoj.
  Juliana kriegis, sed poste mordis sian lipon. Kaj ŝi kunpremis la dentojn.
  La ĉinoj ridis. Kaj denove ili komencis levi ĝin. Ĝi estis skuita torturo.
  Juliana silentis. Nur ŝiaj nudaj, sunbrunigitaj, muskolaj kruroj ekmoviĝis kaj traflugis la aero.
  La knabino estis denove levita ĝis la plafono mem. Kaj tiam la ŝnuro estis liberigita. La sunbrunigita, preskaŭ ĉokolada korpo de la knabino kolapsis malsupren. Denove, sovaĝa doloro kaj sufokita krio de ruĝhara beleco.
  La ekzekutistoj ridas kaj nudigas la dentojn. Ni diru, ke ili estas tiel bonegaj.
  Sed la knabino, je la signalo de la ĉefa ekzekutisto, denove leviĝis. Pli kaj pli alta. Kaj la ŝnuro estas streĉita.
  Sed la knabino frostiĝis ĉe la plafono mem. Tiam denove, denove, la ŝnuro estis liberigita. Kaj la knabino falis malsupren... Kaj denove la krio de senespera belulino.
  Jes, ĝi vere suferas. Ŝajne tri ŝokoj ŝajnis sufiĉe. Kaj nun la knabino estis metita sur siajn nudajn piedojn pezajn, kverkblokojn. La muskola, sunbrunigita korpo de la belulino etendiĝis, kaj la muskoloj elstaris multe pli akre.
  Tiam, je la signalo de la altranga ekzekutisto, ili komencis pendigi pezojn sur la hokoj. Kaj la korpo de Juliana, nuda kaj forta, komencis pli etendiĝi. Kaj ŝvito ekŝvitis, kaj la oliva haŭto brilis, kvazaŭ ŝmirita per oleo.
  La knabino el Rusio denove ĝemis... Sed denove ŝi forte kunpremis la dentojn. Kaj ŝi provis reteni la doloran ĝemon kaj kriegojn eskapantajn el ŝia gorĝo.
  La altranga ekzekutisto el Ĉinio severe diris:
  - Sufiĉe! Nun ŝmiru ŝiajn kalkanojn kaj preparu la brazilon.
  La torturistoj elprenis kruĉon da olivoleo. Kaj ili komencis zorge lubriki la plandojn de Juliana. Evidentiĝis, ke la viro plaĉis senti la nudajn, graciajn krurojn de tre bela knabino. Kaj ja estas granda plezuro.
  La knabino, pro la doloro en siaj distorditaj ligamentoj, kaj torditaj brakoj, kaj ŝultroj, sentis malklaran honton pro la tuŝoj de la ekzekutistoj.
  Sed ĉiuokaze ŝi provis ne krii aŭ ĝemi.
  Fininte la lubrikadon, la nudpiedaj, rozkoloraj, malglatiĝis, sed ne perdinte la gracian formon de la plandoj de la ekzekutistoj de la knabino komencis amasigi sub la kalkanojn maldikan brullignon.
  Ĉi tio estas tradicia fajroturturo, kun rostado de la kalkanoj. Tiel la piratoj en Trezorinsulo volis ke kajutisto Jim Hawkins havu nudajn, knabecajn kalkanojn. Ŝajne ĝi vere doloras.
  Ĉi tie la fajro estis metita, kaj iom da sulfuro estis aldonita por ke ĝi brulu pli bone, kaj dizeloleo estis gutita.
  La altranga ekzekutisto ridis... Juliana, kiu tamen dolore tremis pro timo. Kaj tiam ŝi ekkriis pro terura doloro. Jes, ĉi tio fakte estas tre ĝena.
  Ĉi tie la torturisto alportis torĉon kaj ekbruligis flamon sub la nudaj, ĉizitaj kruroj de bela knabino kun ruĝaj, abundaj, buklaj haroj.
  La fajro ekflamis je iom da distanco de la plandumoj de la knabino.
  Komence, Juliana sentis nur agrablan varmon, ŝi batalis nudpieda plejofte, kaj ŝiaj piedoj estis tre malmolaj, kovritaj de kaloza krusto.
  Sed ili ankoraŭ vivas. Kaj post iom da tempo, la nudaj plandoj de la knabino ekbrulis. Juliana forte kunpremis la dentojn. Kaj tamen dolora ĝemo eskapis el la brusto de la knabino.
  La ĉefekzekutisto ordonis:
  - Nun donu al ŝi vipon!
  La torturisto tiris salikvergon el kuvo kun akvo. Unue li svingis ilin en la aero. Li preterflugis per fajfilo...
  Kaj tiam la ekzekutisto batis la knabinon sur la dorson per sia tuta forto. La haŭto, la koloro de ĉokolado aŭ iom pli malpeza, krevis, kaj sango elverŝis.
  La altranga ekzekutisto ekkriis:
  - Trankvile seki! Ne mortigu vin!
  La turmentisto batis, dum larĝe disvastigis la krurojn. La batoj pluvis.
  Kaj du aliaj ekzekutistoj metis maldikan, sekan, alkoholtrempitan brullignon en la fajron sub la nudaj piedoj de la knabinoj. La flamoj lekis la nudajn, rondajn, rozkolorajn, kaj samtempe kalaj kalkanojn de la knabino.
  Estis triobla doloro: streĉo sur la rako, vipo kaj fajro sub la nudaj piedoj de la knabino.
  Sed Juliana, kolektinte sian tutan kuraĝon, sukcesis reteni laŭtajn kriojn, de neeltenebla doloro. Kaj ŝi suferis kiel vera filino de Rusio kaj vera heroino.
  La ekzekutistoj laboris. Unu snufo draŝis la knabinon sur la dorson, kiu estis kovrita de kontuzoj kaj sangado. Tiam li transdonis batojn al la postaĵo de la knabino.
  Du aliaj rigardis la fajron, por ke la flamo fritu la oleitajn kalkanojn de la belulino.
  La altranga turmentisto ŝajnis malfeliĉa. Fakte, la viktimo eĉ ne ĝemas. Kvazaŭ ŝia kruela torturo ne prenas. Kaj ĉi tio estas bato al la fiereco de la ekzekutistoj.
  La turmentistokomandanto ordonis:
  - Kaj nun lubriku ŝiajn mamojn!
  La ekzekutistoj ŝatis ĉi tiun ideon. Ili gutis olivoleon sur siajn palmojn. Ili ŝmiris ĝin sur ĝiajn piedojn, kaj komencis kapti kaj pinĉi la nudan bruston de la knabino.
  Juliana estis tute nuda, kaj pendigis sin tiel. Kaj ŝiaj skarlataj cicoj estis palpataj.
  Kaj la ekzekutistoj rikanis.
  La knabino tre hontis kaj naŭzis pro la tuŝo de la malglataj kaj harplenaj ekzekutistoj. Kaj ŝi ruĝiĝis pro kolero kaj honto.
  Kaj la ekzekutistoj palpis ŝin kaj lubrikis ŝiajn mamojn, kaj dike. Pro la malglataj tuŝoj de viroj, la brusto de la knabino ŝveliĝis kaj malmoliĝis. Juliana kriis:
  - Damne vi!
  La ekzekutistoj responde nur rikanis kaj karnovore rikanis. Sed nun la brusto jam estas lubrikita nenie plu kaj vi devas kontraŭvole forigi viajn piedojn.
  Post tio, la torturistoj alportis torĉojn al la nuda brusto de la knabino. Ili flamis kaj la flamoj tuŝis la skarlatajn cicojn de la nuda brusto de la knabino.
  Juliana kriegis pro sovaĝa, nepriskribebla doloro.
  Sed denove, kun terura peno de volo, ŝi kunpremis siajn perlajn dentojn. Kaj ŝi eksilentis. Kvankam ŝi spiras peze.
  Nun la ekzekutistoj rostis ŝiajn plandojn kaj mamojn, etendis ŝian korpon sur la rako, tordis ŝiajn artikojn kaj batis ŝin per vipo.
  Sed la knabino silentis. Ŝi montris grandan kuraĝon kaj heroecon.
  La ekzekutistoj laboris. Ili tenis ĝin pli proksime al la nuda kesto, poste forigante la torĉon. Ili batis per vipo sur la dorson kaj la postaĵon, ventumis la fajron sub la nudaj plandoj de la knabino.
  Resume, ili laboris konscience. Sed la heroinino havis pli fortan volon, kaj ŝi povis reteni siajn ĝemojn kaj kriojn.
  La altranga ekzekutisto malkontente klakis sian langon kaj ordonis:
  - Kaj nun ŝmiru ŝian sinon per oleo!
  La ekzekutistoj montris pretecon por turmento. Kaj energie kuris por ŝmiri la nudan sinon de la knabino. Iliaj avidaj, gluiĝemaj fingroj rampis inter la kruroj de la belulino. Kaj ĝi estis tre malnobla kaj kruela.
  Juliana sentis naŭzon, kaj klare naŭzis. Kaj la fingroj ĉiuj piedpremis kaj piedpremis la sinon de la knabino, kaj grimpis pli kaj pli profunden. Kaj tiel ĉio montriĝis malnobla.
  Juliana kriis:
  - Vi ne povas rompi mian animon!
  La ekzekutistoj dike ŝmiris ŝian sinon, kaj daŭre palpis inter ŝiaj kruroj. Sed la altranga ekzekutisto kriis al ili. Kaj li forigis siajn manojn.
  Kaj anstataŭe ili prenis kaj alportis ŝaltitan torĉon al la sino. Fajro lekis la plej senteman diamanton de la virineco de la knabino.
  Juliana kriis kaj ekmovis. Kaj ŝi suferis tiom da doloro. Tiel neelteneble doloraj, ke ĝemoj eskapis tra la forte kunpremitaj makzeloj de la knabino.
  Kaj ŝi ekmoviĝis, kio pligrandigis la turmenton.
  La ĉefekzekutisto ordonis:
  - Vi ankaŭ lubrikas ŝian postaĵon.
  La ekzekutistoj volonte kuris por ŝmiri la belan, elastan azenon de la knabino. Ili faris ĝin kun entuziasmo kaj pasio. Samtempe ili verŝis oleon sur siajn manojn.
  Juliana estis kaj vundita kaj naŭzita. Sed la fajro iom malproksimiĝis de ŝia brusto kaj la knabino sentis sin pli bone. Juliana kunpremis la dentojn tiel, ke sango eĉ gutis el ŝiaj gingivoj pro la streĉiĝo. Kaj ŝi silentis.
  La ekzekutistoj ŝmiris ŝian postaĵon tiel ke ili eĉ brilis.
  Kaj tiam ili alportis al ili torĉon kaj la sinon, kun varma flamo. Kaj ĝi ekflamos, kaj lekos la delikatan haŭton.
  Doloras precipe kiam la sino estas bruligita. Jam en la perineo, la haroj karbiĝis. Kaj ĝi estas tiel dolora kaj dolora, kaj kiel alie Juliana suferas tian inferan, neelteneblan turmenton.
  La ĉefekzekutisto ordonis:
  - Kaj nun batu ŝin per ruĝe varma, ŝtala vipo!
  Profesiulo en sia fako eltiris vergon ruĝan el la varmego de la kameno. Kaj li komencis bati per jam ruĝ-ardanta fero sur la nudan, sunbrunigitan, jam vunditan dorson de la knabino.
  Juliana ĝemis, kaj ŝi estis en tia doloro, ke ŝia menso estis konfuzita. Kaj ŝi vere volis malŝalti kaj perdi la konscion. Sed rilate malbonon, ŝi rekonis sin en neeltenebla turmento, kaj suferis tre sovaĝe.
  Kaj nun ŝi sentis, ke ŝi estas ekploronta kaj krios plene.
  Kaj por iom sufoki la suferon, la knabino kantis;
  Venkotago, kiel malproksime ĝi estis de ni,
  Kiel ardaĵo fandiĝis en estingita fajro Estis mejloj, karbigitaj, en polvo, -
  Ni proksimigis ĉi tiun tagon kiel eble plej bone.
  Refreno: Tiu ĉi Venkotago Odoras pulvo, Jen festo Kun grizaj haroj ĉe la tempioj. Jen ĝojo Kun larmoj en la okuloj. Venkotago! Venkotago! Venkotago! kiel ili povis.
  . ĈAPITRO #5
  Kaj en Ĉinio estis granda milito ....
  Nataŝa kaj ŝia teamo repuŝis la atakon de la sennombra armeo de la Ĉiela Imperio. La ĉinoj kuraĝe perladis - nacio de militistoj.
  Kaj la knabinoj skribaĉis ĉe ili per maŝinpafiloj. Kaj laŭvorte falĉis la tutajn vicojn.
  Nataŝa, pafante el maŝinpafilo kaj ĵetante obuson per sia nuda, ĉizita, sunbrunigita piedo, kantis:
  - Por granda komunismo,
  Ne pafu!
  Zoya ankaŭ draŝis la atendovicon. Tiam ŝi tranĉis per glavoj, faligante ĉinajn kapojn kaj knaris:
  - Por nova limo!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj rekomencis, io mortiga.
  Kaj tiam la knabino kun sia skarlata cico premos la butonon de la bazuko.
  Augustine estas kiel ĵetgrenado. Kaj ankaŭ alportis la ellasilon kun rubena cico.
  La knabino prenis ĝin kaj ĵetis obuson per sia nuda kalkano. Kaj disŝiris multajn ĉinojn.
  Kaj tiam ŝi kantis:
  spacaj vastaĵoj,
  Morto kovrita...
  Ni ebenigas montojn
  Predanto suĉita!
  Kaj Aŭgusteno lekis ŝiajn lipojn, rememorante, kiel vigle laboris la langon, por plezuro kaj ĝuo.
  Svetlana ankaŭ prenis la fikon de la raketlanĉilo premante la butonon per fraga cico. Kaj ĝi estis tiel bonega...
  Kaj la knabinoj kukis:
  - Por la granda cara komunismo!
  Post tio, kvar knabinoj unuvoĉe kraĉas... Mil ĉinaj soldatoj estis terenbatitaj pro cerbokomocio.
  Jen la knabinoj - aerakrobatiko.
  Nataŝa prenis ĝin kaj pepis, kaj post ŝi ĉiuj aliaj knabinoj kantis ĥore;
  Rusio estas granda lando
  Komunismo de la plej alta normo,
  Lada estis donita al ni de Rod,
  Tranĉas la glavon per la klingo de Svarog!
  
  Ni estas la knabinoj antaŭaj
  Komsomola atako...
  Kaj ne ekzistas alia maniero
  La voĉo sonoras!
  
  Ni venkos kontraŭulojn
  Por Patrino Rusio...
  Ja kerubo estas super ni,
  Blanka Dio venos mesio!
  
  Kreado en la lando
  Nia estos pli alta ol la suno...
  Post ĉio, la homoj tra la Tero,
  Batalu kuraĝe por libereco!
  
  Patrujo vi estas nia patrino,
  Plej granda Rusio,
  La lupo provis ŝiri
  La knabinoj fariĝis pli belaj!
  
  Ĉu ni povas fari ĉi tion
  La tuta surprizo estas sufiĉe amuza...
  Trafi per nuda piedo
  Knabino kun la potenco de la Komsomolo!
  
  La Nigra Dio ne detruos
  Post ĉio, li ankaŭ estas la Filo de la Scia Vergo ...
  Kaj lia pistilo estas Svarog,
  Ni kalkulu de la sojlo!
  
  Knabinoj amas nudpiede
  Ili kuraĝe rapidas tra la neĝblovoj...
  Oni ne povas kapti cervinon perforte
  Ni portas RPG en nia tornistro!
  
  Se knabino amas
  Delogis ruzan ulon...
  Ŝi faris ĝin ŝerce
  Ne sendu lin al la hundejo!
  
  Belykh Dio estas granda Dio,
  Kreado en la universo...
  Kaj nun la drako mortis
  Estos nova kreaĵo!
  
  Rusio estas granda lando
  En ĝi, la knabinoj ĉiam estas nudpiedaj ...
  Satano atakas
  Kaj la plektaĵoj de la knabinoj estas videblaj!
  
  Nu, la eterna Dio Svarog,
  Kion li faris antaŭ la Tero...
  Povas fleksi ĉiujn samtempe en kornon,
  Por novaj generacioj!
  
  Ĉefo Granda Jesuo,
  Ankaŭ, la Filo, kredu Rod...
  Ni ĵetu ason, kompreneble,
  La vetero estos bonega!
  
  Kaj tiam venos la ludo
  Tiu, kiu ne estas pli malvarmeta...
  Ni estas tia fraero
  Nur disĵetis la nubojn!
  
  Dio estas nia Ĉiopova Familio,
  Faru la planedon pli hela...
  Donu al ni ĉiujn sanon en ŝuldo,
  Por fari ĝin pli dolĉa!
  
  Pro la Sinjoro-Kristo,
  Ni retroiros ĉiujn mejlojn ...
  Dipatrino estas pura
  Habel vivas - Kain estas venkita!
  
  Jen venas amuza tago
  La Sinjoro de la universo fariĝis geniulo ...
  Kaj superkreskita de herbstumpo,
  Por la lumo de generacioj!
  
  Jen la nudpiedaj knabinoj
  Kuru rapide denove...
  Iliaj mamoj ne estas silikonaj
  Komunismo estas videbla donis!
  
  Mi volis, ke la knabinoj sciu
  Batu ĉiujn virojn per siaj piedoj...
  Esti paradizo de virino,
  Ne tretu botojn!
  
  Nu, resume, ĝi estas finita.
  Baldaŭ estos kontraŭuloj...
  La beleco havas junecon,
  Soldatoj atakas!
  
  Jen kiam la batalo finiĝas
  Kaj Svarog levos siajn glavojn ...
  Rod estos kun vi por ĉiam
  Por Patrino Rusio!
  Tiel la knabinoj de ĉi tiuj ĉinoj ekstermas kaj kantas.
  Kaj jen ankaŭ Stalenida en batalo kaj svingo de glavoj. Kaj ŝiaj mamoj estas alkroĉitaj al specialaj baterioj pro la magio, kiun fulmo elĵetas. Kaj la ĉinoj estas fikitaj.
  Steelenida prenis ĝin kaj kantis:
  - Fulmo, fulmo, fulmo,
  Nia denaska, nudpieda familio!
  Veroniko, de ĵetgrenado, trafos ĉi tiun virinon - la plej altan klason.
  Kaj ŝia lango estas tiel longa.
  Krome, kiam la pafo de ĵetgrenado, la knabino premas la butonon per sia skarlata cico. Ĉi tio estas bonega kaj bonega.
  Veroniko prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas la plej mojosa knabino en la mondo,
  Kaj dufoje du tute ne estas kvar!
  Kaj kun nuda kalkano, la knabino prenos kaj cedos al granato. Tiel batalema ŝi estas.
  Viktorio ankaŭ dispremas malamikojn. Kaj ŝiaj cicoj estas rubenaj en ago. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj, ĉar ili uzas ion tute detruan, kiu laŭvorte detruas malamikojn.
  Viktorio prenis ĝin kaj kantis:
  Mi buĉos vin, mi buĉos ĉiujn,
  Mi mortigos vin! Mi mortigos vin!
  Kaj nun ŝia nuda kalkano prenis kaj venkiĝis al la malamikoj. Jen la belaj knabinoj.
  Sed de la ĉielo, Anastasia Vedmakova frapas disbatan baton. Ankaŭ knabinoj en unu bikino kaj krias kun plezuro.
  Samtempe, la belulino skuas kaj denove kantas:
  Pli kaj pli alta kaj pli alta
  La rapida flugo de niaj birdoj...
  Kaj en ĉiu helico spiras -
  La trankvilo de niaj landlimoj!
  Kaj nun ĉi tiu sorĉistino de aero prenos ĝin skarlata, kvazaŭ tromatura frago premos la butonon per sia cico. Kaj tuj deko da misiloj frapas kontraŭ la ĉinoj.
  Anastazio prenis ĝin kaj pepis:
  - Ni detruos ĉiujn per nia tuta forto!
  Akulina Orlova revenas en agado. Kaj ŝi estas tiel granda beleco. Kaj ŝiaj kruroj estas nudaj, graciaj, sunbrunigitaj kaj tiel delogaj, ke ili premas la pedalojn kaj verŝas bombojn sur la kontraŭulon.
  Jen la knabinoj kun orfolia hararo.
  Kaj Anastasia Vedmakova estas ruĝhara kaj kiel flamo.
  Kaj Mirabela Magnetic ankaŭ havas harojn kiel printempajn leontodojn.
  Kaj ankaŭ kiel li prenos kaj enŝovos, premante cicon, kiu briletas kiel rubeno. Ĉi tiu knabino estas detruo mem.
  Kaj tiel ŝi prenis kaj liberigis tutan nubon da venenaj pingloj ĉe la malamiko. Ŝi premis la nudajn piedfingrojn sur la butonojn, ŝprucigante donacojn de morto.
  Tiam pri gurgletis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi dispremas kontraŭulojn sur la aero!
  Kaj la knabino kiel nudi siajn perlajn dentojn. Ĉi tio vere estas la aerakrobato de la knabino, kaj ŝiaj haroj briletas kiel la kupoloj de ortodoksaj preĝejoj.
  Kaj ŝi, ekzemple, povas tordi ion pli pretendan.
  Kaj Anastasia Vedmakova prenis ĝin kaj, uzante la nudajn piedfingrojn, sendis tutan kubon da venena vitro al la malamiko. Ĝi eksplodos, kaj la sennombraj korpoj de la ĉinoj krios. Kaj rompu ilin en pecetojn.
  La ruĝhara militisto kantis:
  - Murdo, murdo hakas senpiede,
  Nokte kaj tage, ne gravas!
  Kaj denove, kontraŭ malamikoj de aviadiloj, tia murdinto kaj detrue prenos kaj trafos.
  Kaj knabinoj de la aero montras inferajn problemojn kaj la plej altan ligon de detruo.
  Fajfos kaj fajfos Oleg Rybachenko, tiu ĉi eterne juna ulo, kiu aspektas kiel knabo ĉirkaŭ dekdujara.
  Korvoj, ricevinte koratakon, svenas kaj trovas sin en blokado. Iliaj akraj kapoj trapikas la kraniojn de la ĉinoj. Ĉi tio estas vere malfacila batalo.
  La knabo faras trukon per glavoj - atuto-sinjorino kaj deko da ĉinaj kapoj defalis samtempe.
  Oleg Rybachenko, duone tranĉante malamikojn kaj ĵetante pizojn de detruo per nudaj fingroj de infanaj kruroj, grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo,
  Ni detruu la jugon de pacismo!
  Margarita Korshunova, eltirinte la ason de bastonoj per siaj glavoj, detranĉis la kapojn kaj pepis:
  - Gloro al la rusaj dioj!
  Kaj la nudaj piedoj de la knabino prenis kaj ĵetis pizon de detruo kaj detruo al la malamiko.
  Kaj Margarita prenis ĝin kaj kantis:
  - Por granda komunismo,
  Ni haltigu la plej grandan parton de la sovaĝejo!
  Jen knabino de kolosa nivelo.
  Kaj ankaŭ la militistoj premas.
  Aljonka svingis siajn glavojn. Kaj tranĉoj. Kaj tiam li prenos la tenon de la granato per tenacaj fingroj. Kaj kiel ĵeti al la malamiko. Kaj granda nombro da ĉinoj rompiĝos.
  Alenka prenis ĝin kaj kantis:
  La batalo estas sankta kaj prava
  Nudpiedaj knabinoj en la mallumo...
  Luma batalo ne por gloro -
  Por vivo sur la tero!
  Kaj la knabino ridas.
  Anyuta ankaŭ detruas kontraŭulojn kun granda pasio. Kaj tiam ŝia brusto estis elmontrita. Kaj ŝi prenis la skarlatan cicon dum ŝi premis la stirstangon butonon.
  Kaj poste flugu minojn en la malamikon.
  Jen kiel knabinoj traktas malamikojn. Kaj ili estas tiel nudpiedaj, tiel seksaj kaj fortaj.
  Anyuta prenis ĝin kaj kantis:
  - Dankon al Dio Jesuo
  Homaro savita per sia sango...
  Ne cedu al tento homoj
  Li donis sian ordon al la sankta popolo!
  Ruĝhara, batalanta Alla agreseme notis:
  Dio estas nur iluzio!
  Tiam ŝi prenis ĝin kaj premis la ellasilon per sia rubena cico. Kaj kiel perfortaj flamoj erupciis el ĝi.
  Alla notis, elmontrante la dentojn kaj kantante:
  - Feliĉa sen Dio
  Eblas fariĝi...
  Prenu viron
  Pli riĉa en la lito!
  Kaj tiel, post ĉi tiu paŝo, la diablo kun ruĝa kostumo ridos.
  Jes, ĉi tiu estas knabino, kiu povas fari ion ajn. Kaj ŝi tre amas virojn. Kaj precipe ŝi ŝatas labori per sia lango. Ŝi tiom amas ĉion.
  Maria ankaŭ batalas kun la ĉina armeo. Kaj li faras tion kun granda kolero.
  Knabino kun haroj la koloro de ora folio prenis kaj pafis venenajn pinglojn el mitraletoj.
  Ŝi detranĉis multajn ĉinojn kaj knaris:
  - Blankaj ĉevaloj, blankaj ĉevaloj,
  Ne prenos nin! Ne prenos nin!
  Kaj tiel Maria prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis murdan donacon de detruo.
  Kaj poste eldonis:
  - La diablo estas ĉi tie
  Diablo estas tie...
  Vivo kaj morto -
  Pura trompo!
  Olimpio, skribante pri la ĉinoj, notis:
  - Kio estas vero?
  Kaj ŝi ankaŭ prenis ĝin kaj kun fortaj, nudaj kruroj ĵetis barelon da eksplodaĵoj.
  Ŝi ruliĝis kaj draŝis. Kaj la tuta batalo de la ĉiela imperio flugis alte en la ĉielon.
  Olimpio prenis kaj draŝis denove. Kaj ŝi ankaŭ uzis skarlatan cicon, kiel grandan fragon.
  Kaj la militisto kantis:
  Mi estus en la ĉielo, mi estus en la ĉielo!
  Nudpiede kaj multe da neĝo!
  Alenka diris ridante:
  - Diablo, diablo, diablo savu,
  Iu, iu alportis la viruson ....
  Donu al ni, donu al ni glavojn en niaj manoj,
  Eĉ Kristo ne helpos!
  Olimpio prenis hoson kaj sendis el ĝi ŝaŭman benzinon. Ĝi ekflamis kiel flamĵetilo. Kaj nun flamo jeto falos sur la ĉinojn. Kaj ni bruligu ilin.
  Kaj Olimpio kantis:
  Kia kreinto
  Ĉielo aŭ Infero...
  Mortigas ĉiujn -
  Via veneno!
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj palpebrumis per inferaj okuloj. Aludante al la koronavirus-epidemio en la dudekunua jarcento. Kaj ĉi tiu infera epidemio mortigis ĉiujn. Kaj leviĝis la demando: kial Dio bezonas ĉi tion?
  Sed nun tempoj estas malsamaj kaj la knabinoj nur batalas kontraŭ la ĉinoj.
  Marusya prenis potencan obuson en siaj manoj, forpuŝis per siaj nudaj, muskolaj kruroj kaj kuĝis:
  - Por kosmaj ŝanĝoj!
  Matryona prenis ĝin, elmontrante la dentojn kaj ĵetante ion de granda kaj tre detrua forto:
  - Ŝanĝi - postulas niaj koroj,
  Ŝanĝo - postulas niaj okuloj!
  Alenka, pafante al la ĉinoj kaj ĵetante grenadojn per siaj nudaj piedoj, ektimis kun granda ekscito:
  - En nia rido kaj niaj larmoj,
  Kaj la pulsadoj de la vejnoj!
  Ŝanĝo, ni atendas ŝanĝon!
  Anyuta agreseme notis, falĉante siajn kontraŭulojn kaj premante la butonon per sia fraga brusta cico:
  - La tuta lando estas ĉirkaŭbrakita de perestrojko,
  En nia lando, la atomo estas disfendita!
  Ruĝhara Alla, disbatante la malamikon, helpe de nudaj piedfingroj, kaj cicoj brilantaj kiel rubenoj, subtenis la impulson:
  Sciu la pulsadon de la koro kaj vejnoj,
  Larmoj de niaj infanoj-patrinoj...
  Maria blovis al la malamiko, kun io tre mortiga, kaj aldonis, elmontrante la dentojn:
  Ni diras, ke ni volas ŝanĝon
  Forĵetu la jugon de ĉenoj de la drako!
  La Olimpikoj vigle konfirmis. Samtempe, la knabinoj prenis ĝin kaj kun siaj nudaj plandumoj forpuŝis bombon kun fuzeo, kiu flugis en la aero kaj kriis:
  - La fino de la drako jugo!
  Kaj nun la knabinoj denove estas en ekscito kaj bataltranco.
  Olimpiada, skribaĉante ĉe la malamikoj per maŝinpafilo kiu produktis grandkalibrajn donacojn, notis:
  -De la malbona drako
  La genro savis la Teron...
  Kaj la ombro de la ĉielo
  Li forlasis homojn!
  Alenka agreseme deklaris, brutale disbatante malamikojn, kun agresema maniero:
  - Mi fariĝos la absoluta mondĉampiono,
  Kaj mi kliniĝos ĝuste al la Pacifiko!
  Jen la knabinoj kun siaj inferaj procesoroj.
  Kaj la nudaj piedoj de la belulinoj, ĵetas ion ege agreseman, kondukante al morto.
  Anyuta rimarkis, premante sian skarlatan cicon sur la butonon de la pistujo, kaj dispremis la ĉinojn kaj muĝis:
  - Por la granda grandeco, kiun havas viroj!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tre belaj kaj komprenas, kion signifas fortaj viroj. Ili estas amuzaj kaj aldonas energion.
  Alenka agas tre bele, kaj donas frakasajn batojn per siaj nudaj piedoj.
  Kaj ili denove flugas per grandaj fortogrenatoj.
  La militistoj batalas. Kaj flamĵetilo tanko preterpasas de la flanko. Ĝi liberigas jeton de perforta fajro. Ĝi flamas kaj bruligas ĉiujn ĝismorte. Kaj riveroj fluas kiel flamoj erupcias el vulkano.
  Granda tanko pasis. Kaj postlasis amason da karbigitaj kadavroj.
  Batalanta Alla prenis ĝin kaj fajfis:
  - Amuza, amuza, ni renkontu la novan jaron!
  Post tio, ŝia nuda, gracia kruro denove ĵetis la donacon de morto de kolosa, detrua forto. Kaj disŝiris multajn ĉinojn.
  La aviadiloj de Albina kaj Alvina flugis super la knabinoj. Ĉi tiuj knabinoj komencis bati la soldatojn de la Ĉiela Imperio per misiloj.
  Albina premis la butonon per sia skarlata cico. Ŝi bombis tutan ĉinan batalionon kaj pepis:
  - Mi estas la plej mojosa virino en la mondo!
  Alvina ankaŭ eksplodas kontraŭ malamikoj per raketo, uzante rubenan brustan cicon kaj grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj denove li sendos ion mortigan, uzante sian nudan kalkanon. Ĉi tiu knabino estas tre bela blondulino.
  Kaj surtere, Maria, knabino kun haroj la koloro de ora folio, prenis la saman cicon koloron de maturaj fragoj kiam ŝi premas, kaj liberigas minojn ĉe kontraŭuloj kun granda, detrua potenco.
  Tiam la knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas la plej mojosa en la mondo,
  Mi nudpiede marŝas tra la neĝblovoj!
  Kaj la knabino prenis kaj montris sian langon. La militisto fariĝis des pli malvarmeta kaj potenca.
  Maria prenis ĝin kaj denove per sia nuda, ronda kalkano lanĉis ion detruan.
  Tuj eksplodis pluraj pizoj.
  Kaj frakasis tutan batalionon da soldatoj de la Ĉiela Imperio. Ĉi tio estas vere ege mojosa.
  Maria prenis ĝin kaj kantis:
  - Venu al mi nuda knabo Alik,
  Venigu la knabojn - ankaŭ tute nudaj!
  Kaj kiel la militisto ridos kaj montros sian langon, kaj tiam kiel ŝi kraĉos.
  Sed la Olimpikoj prenis kaj, ankaŭ, kiel kraĉi. Kaj la lumo prenos kaj flugos el ŝia buŝo. Kaj bruligu multe da ĉinoj. Ĉi tio estas knabino - ni nur diru, ke la virino estas bonega.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj, fortaj kruroj prenis kaj ĵetis barelon da nitroglicerino.
  Kaj tiu, kiel ĝi eksplodas... Kaj la eksplodo estos tre kolosa detruo. Kaj kvazaŭ iu estus ĵetinta malgrandan atombombon.
  Jen kiom da knabinoj estas, kaj ili muĝas kiel sovaĝaj kaj neregeblaj...
  Ĉi tie en la batalo estas Olga kun sia flamĵetilo. Kaj la knabino kuras, flagrante per nudaj, rondaj kalkanoj.
  Kaj ĝi bruligas la ĉinojn, ĝi forbrulas forte...
  Ĉi tie ili ankaŭ estas ekzekutistoj. Ili torturis la knabinon Serafim. Kompreneble, por komenci, ŝi estis nudigita kaj tute nuda serĉita.
  La piedoj de malpuraj viroj grimpis en la intimajn lokojn de la knabino. Kaj ili palpis ŝian bruston, tiklis ŝiajn kalkanojn.
  Ili grimpis en ŝian buŝon, grimpis en la anuson per siaj fingroj. Kaj tiam Serafim estis enpuŝitaj en la azenon kaj bastonon.
  La knabino kriegis pro doloro kaj humiligo. Kaj estis tiel abomena.
  Kaj ili daŭre tuŝis ŝin...
  Kaj poste ili prenis kaj sidiĝis sur speciala selo. Kaj ŝtalaj kudriloj fosis en la belecon de la vagino. Kaj ŝi kunpremis la dentojn kaj hurlis pro doloro.
  Ŝi estis etendita. Kaj ili metis pezon sur unu flankon, pendigante ĝin per hoko. Kaj aliflanke, la ekzekutistoj ankaŭ ŝraŭbis la pezon. Tio estis tiel multekosta rilate al kaŭzado de doloro.
  Kaj la knabino ĝemis kaj muĝis. Kaj ŝi suferis neeltenebla doloro. Kaj tiam la knabino denove estis batata per vipo.
  Kaj ŝi sidas sur la selo. Nadloj pikas ŝian sinon, pezoj estas ŝraŭbitaj al ŝiaj kruroj. Kaj vipo falis sur lian dorson. Pli precize, eĉ du vipoj estis batitaj de fortaj ekzekutistoj el Ĉinio.
  Kaj tiam ili alportis torĉon al la dekstra kruro kaj la flamo lekis la rondan, rozkoloran kalkanon de knabino. Kaj tiam la ekzekutistoj alportis torĉon al la maldekstra kruro. Kaj fajro nuda kalkano, ankaŭ lekita, sed aliflanke.
  Kaj la knabino denove kriegis kun sovaĝa furiozo. Ili batis ŝin per du vipoj, rostis ŝiajn nudajn piedojn kaj samtempe batis ŝin per vipo. Sed tio ne sufiĉis por vidi la ekzekutistoj el Ĉinio.
  Kaj ili komencis lubriki la bruston de la knabino per malpuraj piedoj. Kaj piedpremis ŝin kun granda agresemo. Kaj la knabino ĝemis pro doloro kaj sentis sin kiel skarabo, kiu estas malmuntita por partoj.
  Sed tiam ŝia brusto malmoliĝis pro la krudaj tuŝoj de la ekzekutistoj kaj ŝveliĝis. Kaj la knabino multe pliboniĝis. Kaj jen denove la torĉoj estas alportataj al la nuda busto de la belulino. Kaj ni pafu ĝin.
  La knabino hurlis en sovaĝa frenezo pro infera doloro. Kaj la knabinoj estas tre belaj kaj tre seksecaj kiam ili skurĝas kaj torturas.
  Kaj tiam ili pikas ŝian sinon, kaj rostas ŝiajn nudajn, graciajn krurojn, kaj streĉas ŝin per pezoj, kaj ankoraŭ bruligas ŝiajn mamojn.
  Kaj nur nun la ĉefekzekutisto komencis fari demandojn. Kaj la knabino silentas. Pli precize, ne ke ŝi silentas, sed ŝiaj krioj ne sumiĝas al apartaj vortoj. Ŝi nur hurlas.
  Laŭ ordono de la ĉefekzekutisto, ŝtalaj bastonoj kun akraj steloj estis forigitaj de la brazo.
  Ili ardis purpure pro la varmego.
  Kaj ili komencis bati la knabinon sur la dorson, sen ia timo kaj kun nehoma furiozo.
  Tiel ĝi doloris kiel infero. Ne mirinde, ke ĉi tiuj estas ĉinaj ekzekutistoj...
  Sed eĉ ĉi tio ŝajnis al ili ne sufiĉa. Sur la kapon de la knabino estis ankaŭ metita florkrono el pikbranĉetoj. Aldonita sufero.
  Oleg Rybachenko, daŭre batali, kaj ĵetante pizojn de morto per nudaj fingroj de infanaj kruroj, pepis:
  - Atendante venkon, atendante venkon,
  Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn ...
  Atendante venkon, atendante venkon -
  Ni povos venki malbonon, mallumon!
  Margarita Korshunova, daŭre tranĉante la ĉinojn, kuis, tirante papilion per siaj glavoj:
  - Gloro al la granda, sankta komunismo,
  Ni faru la mondon pli feliĉa loko...
  Ni detruos malbonan pacismon
  Por granda, sankta Rusujo!
  Post tio, la knabino prenis kaj lanĉis dekduon da venenaj pingloj per siaj nudaj piedfingroj, trafante la malamikon. Kaj estis tiel amuza.
  Oleg Rybachenko prenis ĝin kaj kiel li fajfis, svingante siajn glavojn. Kaj miloj da korvoj, kiuj amasiĝis al la batalkampo, falis sur la kapojn de ĉinaj soldatoj.
  La Terminatoro-Knabo kantis:
  - Pro la rusa Svarog,
  Ni kreu iom pli!
  Kaj denove, la nudaj piedfingroj de la knabo prenus ĝin kaj ĵetus murdan donacon de morto. Kaj tia forto kun peco da antimaterio, ke tuta ĉina regimento forbrulis en la flamoj de neniigo. Kaj la infano, kiu ankaŭ estas Superman - kantis:
  Rusio estas nia sankta potenco,
  En ĝi, la Ĉiopova Vergo konstruis Edenon ...
  Potenca volo, kaj senlima gloro,
  Ni ne havos problemojn baldaŭ!
  
  VAN LA SESA - LA GRANDA REĜO
  Reĝo Karlo la Dekdua evitis morton dum la milito en Norvegio, kaj eĉ farinte pacon kun Petro la Granda, li sukcesis konkeri ĉi tiun landon. Kaj Svedio iom moviĝis de la malvenko. En 1740, dum la regentejo de Leopoldovna, Karlo la Dekdua denove atakis ... Kaj li povis, profitante la fakton, ke Biron estis renversita, kaj kaoso kaj kaoso en Rusio, prenis kaj Vybor kaj Sankt-Peterburgo.
  Tamen, la rusa armeo resaniĝis post komencaj fiaskoj kaj povis rekapti la ĉefurbon de Rusio. Svedio povis konservi nur Vyborg.
  Sed la kurso de la historio iom ŝanĝiĝis. Ivano la sesa ne estis faligita, ĉar la puĉo malsukcesis. Kaj li konservis sian tronon. Karlo la dekdua mortis en la aĝo de sepdek en 1752, reginte dum kvindek kvin jaroj. Kaj lia regado estis la plej eventoplena en la historio.
  Post paŭzo en 1757, Rusio estis ĉe milito kun Prusio. Ĉi-foje, dank'al la fakto, ke Ivano la Sesa, jam plenkreskulo, estis sur la trono, la milito finiĝis kun la kompleta malvenko de Prusio kaj la aresto de Frederiko la 2-a. Kaj tio montriĝis grandega atingo por Rusio. Tiam Rusio aneksis Pollandon, pli precize la Komunumon, kaj venkis Turkion. Ekzistis du militoj kun la Otomana Regno. Kaj la dua finiĝis kun la kapto de Konstantinopolo kaj la kompleta konkero de la Otomana Regno. La cara Rusio gajnis multajn venkojn - atingante Hindion, kaj ankaŭ konkerante Nordafriko. Tiam Suvorov kaptis la tutan Eŭropon, kune kun revolucia Francio.
  Nur Britio provis rezisti. Sed la genia Nelson estis venkita de la pli brila kaj sukcesa Uŝakov. Kaj sekvita de surteriĝo kun la kapto de Londono.
  La tuta Eŭropo estis konkerita... Tiam estis jam kampanjo en Afriko en la deknaŭa jarcento. Tre sukcesa, kaj transprenante Hindion. Kaj tiam la rusaj trupoj jam invadis, kaj kaptis Kanadon kaj atingis Usonon.
  En 1815, en la aĝo de sepdek kvin, Ivano la Sesa - la plej granda - mortis. Lia regado estis la plej longa inter pli-malpli signifaj landoj en la historio de la homaro. Sepdek kvin jaroj en potenco. Vere, oni devas diri, ke la oficperiodo estis nominala, pro la regenteco. Sed pri Ludoviko la 14-a oni povas diri same.
  Kaj Ivano la sesa, kiu en la reala historio estis malsukcesa caro, kiu finis sian vivon en malliberejo, en la alternativo fariĝis la plej granda reganto en la historio de la planedo Tero.
  Lia filo, Petro la Tria, fariĝis la nova reĝo. Ĉi tiu monarko daŭrigis la agreseman politikon de sia patro. Kaj kompletigis la transprenon de Ĉinio. Rusio ankaŭ venkis Usonon, konkerante ĉi tiun teritorion. Kaj jam sub Aleksandro la Unua, la Latina Armeo kun Japanio ankaŭ estis konkerita. Kaj Aleksandro la 2-a kompletigis la konkeron de la lastaj landoj de la mondo, inkluzive de Aŭstralio.
  Tiel, monda imperio denove ekestis ...
  Ĉio ŝajnas esti bona, sed la imperio havas aŭtokration kaj servuton. Kaj la reĝoj provas bremsi progreson. Kio tamen estas neebla. Kaj en 1953, la unua persono en ĉi tiu kazo, princo Alexei, flugis en la kosmon.
  Kaj en 1967 ili flugis al la luno unuafoje. Kaj ĝi devas esti notita tre mojosa.
  Ekde la flugo al Marso okazis jam en 1988. Kio ankoraŭ estas pli bona ol ĝi estis en reala historio ...
  Iom post iom, la reĝoj komencis pli atenti la spacon. Ekzistis flugoj al Venuso kaj pretere ...
  La nova caro Georgo la Unua, ankaŭ en 2020, decidis unuafoje en la historio de Rusio okazigi elektojn al la Ŝtata Dumao kaj starigi konstitucion.
  La nova relative juna monarko eĉ notis serion da flugilhavaj aforismoj;
  Pensi kiel cirko postulas ŝnurmarŝon!
  Amo estas sento kiel fluto, nur la muziko estas multe pli dolĉa!
  Politikistoj ofte estas vulpoj kaj neniam leonoj, ĉar politikado ne estas reĝa komerco!
  Knabo sen batalo estas pli malbona ol hundo!
  Honesteco estas malofta kvalito por politikistoj, precipe kiam oni kalkulas la voĉdonon!
  En la pulsado de la koro kaj vejnoj, ni volas ŝanĝon...sed ne maljuniĝon!
  Juneco estas netaksebla kiel oro, ĝi nur velkas pli rapide kun la tempo!
  Junularo antaŭenigas malkovrojn, kiel freŝa vento al velo!
  Junularo, male al vino, perdas valoron tra la jaroj, sed akiras forton!
  Robotoj en fantazioj naskiĝis el homa maldiligento, sed enkorpigitaj de superhoma diligento!
  Ju pli da komandantoj, des malpli da ordo, des malpli da ordo, des pli da perdoj!
  Infanaĝo estas kiel mono dum inflacio, ju pli valora, des pli rapide vi disiĝas de ĝi!
  Kverkaj generaloj, faru lignajn ĉerkojn!
  La generalo estas kiel barelo, precipe malplena!
  Kiam generaloj estas kverkoj, floras densa nescio!
  Menso kaj fantazio, kiel edzo kaj edzino, nur la mielmonato estas vere dolĉa kiam la subtena bopatrino de la realo!
  La nombro da mendoj ne ĉiam estas proporcia al braveco, sed ĉiam reflektas la favoron de la superulo!
  Oleo ja estas nigra oro, venenas la naturon, nigrigas korojn, malklarigas la menson!
  Oleo estas kiel la nigra sango de la diablo - ĝi venenas kaj la karnon kaj la animon!
  La menso estas savanto en inteligentaj manoj, kaj buĉista klabo en la piedoj de idioto!
  Estas pli facile fari neĝulon en la buŝo de erupcianta vulkano ol trovi eltrovaĵon, kiu ne estis uzata por militaj celoj!
  Malfermi por milito egalas fermi multajn pordojn de paca vivo!
  Se vi volas eviti batalon - pumpu viajn muskolojn, se vi volas eviti militon - konstruu armeon!
  Diplomatio estas malpezigita de la ŝarĝo de milita elspezo, intertraktadoj estas pezaj pugnoj!
  Ne promesu la lunon de la ĉielo, vi devos hurli kiel hundo kiam homoj venos por fari postulon!
  Koroj postulas venĝon, sed nenio pli ruza kaj malbona ol la homa koro - do la menso donu pardonon!
  Por havi rikolton, necesas planti parazitojn la tutan jaron!
  Plantante maldiligentan unu fojon, vi povas havi rikolton la tutan jaron!
  Ruĝa parolo povas blankigi nigran reputacion, sed ĝi ne ornamos la vivon de senkolora por konsidero!
  La mirakloj de la scienco, ni estas senigitaj de enuo, la mirakloj de la progreso estas tre interesaj!
  La ĉefa miraklo de la scienco ne batas, sed rekompencas!
  Scienco ne estas lupo, sed forlasas la arbaron, se ne ekzistas scienca respondeco ŝafo paŝtisto!
  La komenco ne estu gaja, vi malrapidiĝos al dato, sed malrapideco komence frostos la finon!
  La komenco estas kiel la malfermo en ludo, vi devus disvolvi pli rapide, sed ne moviĝu sen pensi pri peonoj!
  Ideala politikisto estas kiel ĉevalo ĉe laboro, sed ne azeno en konsilioj!
  Amo estas, kompreneble, mirinda sento, nur kiam ĝi ne validas por alkoholo!
  Multaj kuiristoj difektas kaĉon verŝante kazeitan lakton en la paston!
  Politikisto estas artisto, nur li ne makulas la tolon, sed sin mem!
  Reĝoj povas ĉion fari, sed monarkoj preskaŭ nenion volas por la homoj!
  Nur la reĝo, kiu staras por la popolo!
  Estas nur du aferoj en la mondo ekster la kontrolo de la Kreinto: homaj sentoj, kaj homa stulteco, precipe kiam mi sentas min kiel inteligentaj homoj!
  Ne gravas kiu estas la prezidanto, kio gravas estas kiu la reĝo estas en via kapo!
  Milito, neniu loko por pripensado, la epoko de morto kaj frenezo!
  Nur tiuj, kiuj havas menson preter racio, freneziĝas!
  Aŭto ne estas nur transportrimedo, sed lukso, kiun nur malsaĝuloj ŝparas!
  La plej malŝparema ekonomio, por ŝpari prestiĝon!
  Ni foje perdis, foje ni mortis, sed la rusoj neniam genuiĝis!
  Lerteco anstataŭas kvanton, sed kvanto povas nur false falsigi lertecon!
  - En sana korpo, kaj la spirito de la ambal - kaj la malforteco de la karno - la animo paliĝis!
  Sango brilas kiel oro, sed metalaj animoj rustiĝas el ĝi!
  Eĉ oro rustiĝas, se koro ne estas ĵetita el ĝi!
  Torturo ne estas distro, sed malfacila laboro de la serva sektoro, en kiu kompato por la kliento estas fatala al vi!
  La animo de riĉulo estas patriota, ne pli ol tiu de ora monero, kie oni prenas ĝin kaj algluiĝas al ĝi!
  Oro estas flava kiel la koloro de perfido, mola kiel la volo de oportunisto, peza kiel la konscienco de perfidulo!
  Doloro estas kiel bopatrino, obseda, aĉa, mi volas forigi ĝin, sed ... sen ĝi vi ne edziĝos kun venko!
  Kiam la malamiko ne kapitulacas, ili detruas lin, kaj kiam li ne kapitulacas, la inĝenieco venkas!
  Ne gravas, ĉu la inoj de la malamiko mortas, estas katastrofo, se niaj maskloj tordis sian cerbon!
  Estas facile en batalo, kiam lernado ne estas turmento, sed utila distro!
  Eĉ laŭ la vortoj de Kristo, liaj servistoj serĉas ion, kio servas al senpieda arbitreco!
  Granda ŝranko brue falos, kaj laŭta gloro iras al tiu, kiu ĝin terenbatis!
  Kiam la masko estas lerta, ni ne bezonas ekskuzon!
  Pli ofte ruĝaj riveroj fluas pro ruĝaj paroloj kaj nigraj faroj!
  - Kiu estas destinita esti pikita, ne tremu sur la ŝnuro!
  Kiel ĉiam, ĝi rezultis, sed ili ne volis!
  La morto meritas pli bonan parton ol la vivo, ĉar ĝia daŭro lasas nekompareble pli da partoj por elekti! -
  Garantioj donas garantiita rabita!
  Monero el oro estas mola, sed pli mortiga ol kuglo, ĝi trafas ĝuste en la koron kaj elprenas la cerbon!
  Teknologio estas la dio de milito - kaj ĝia sabotisto estas ateisto!
  Dio kreis la universon en ses tagoj, kaj la homo pagas por la tuta eterneco por minuto homfarita malforteco!
  Ili eniris sur la lanon, sed ne revenis kun funikularo!
  Kuru, sed ne forkuru, pafu, sed ne repafu, batu, sed ne kontraŭbatali, kaj plej grave, trinku, sed ne ebriiĝu!
  Neniu bezonas la orelojn de mortinta azeno, sed la aŭdo de vivanta vulpo estas donaco por tiuj, kiuj ne bezonas azenojn por atingi sian celon!
  Ŝuu vian menson, vi por ĉiam restos vagabondo!
  Milito estas aero por la pulmoj, sed nur miksita kun duuma gaso!
  Se la malamiko ne volas rezigni kaj ne scias kiel perdi, ni devigos lin rezigni kaj dekutimigos lin por venki!
  Malbonaj homoj amas nigran magion, bonaj malbonaj homoj blankaj!
  Mortigi en milito estas malfacila en la procezo, abomena en percepto, sed kiel bonega finfine! Do milito alportas sanon al la animo, malmoliĝon al la korpo kaj purigas la monujon!
  Kelkfoje la milito plenigas la monujojn ege, kaj en rekta proporcio al la pleneco de la verŝita sango, kaj la malpleno de la korupta koro!
  La devo al la Patrujo estas ruĝa kun pago de neinteresita sindonemo!
  Milito estas provo por inteligentuloj, moderiga por fortaj, amuza por malsaĝuloj! -
  Esti ridindaĵo ne estas amuza, plori aliajn ne estas enuiga!
  Bona reganto estas kiel sukerita mielo, unue oni lekas ĝin, poste oni kraĉas ĝin!
  Kaj la malbona reganto, kiel vermuto, estos unue elkraĉata, kaj poste piedpremita!
  Jes, oro estas mola, sed nepenetrebla ŝildo estas facile forĝita!
  Kvalito ĉiam superas kvanton - eĉ oceano da hordeokaĉo ne estas malhelpo al hakilo!
  Malbono estas plena de forto, kiam bono estas malfortigita de timo!
  Ŝerco estas bona por la loko, kulero por tagmanĝo, sed helpo estas en problemo!
  Vi eble estos bonŝanca unu aŭ dufoje - sen lerteco, sorto foriras!
  Kiu ne estas Leo Tolstoj, tiu literatura vagabondo!
  
  KIEL NAPOLEONO IRIS MOSKVO TRA KIEV
  Napoleono elektis alternativan planon de milito kun Rusio. Li iris al Kievo kaj tie venkis rusajn trupojn. Kaj li kreis marioneton Eta Rusujo. Tiam estis milito kaj la aliĝo de Belorusio kaj Litovio al la Duklando de Pollando, kiu estis renomita la regno. Aŭstrio ankaŭ ricevis iun ukrainan teritorion. Rusio, estinte venkita, iĝis negrava potenco. En 1815, Napoleono lanĉis kampanjon kontraŭ Turkio.
  Venkis la otomanoj kaj prenis Konstantinopolon. Grekio sendependiĝis, Bosnio kaj Hercegovino fariĝis parto de la granda Italio, kiu estus surtronigita de la filo de Napoleono Bonaparte. Rumanio estis inkludita en Aŭstrio, kio igis la imperiestron rilatita al Napoleono. Bulgario kaj Serbio akiris sendependecon, kiel Albanio, sed iĝis vasaloj de Francio.
  Kaj Grekio estas vasalo de formale sendependa Granda Italio.
  En Turkio, fakte, nur la ĉefurbo Istanbulo restis en Balkanio kun malgranda terpeco.
  Tamen, la milito ne finiĝis tie. Napoleono lanĉis invadon de Maroko kaj Alĝerio. Sed la brita floto enmiksiĝis kun la francoj. La milito kun Anglio daŭris. Sed la sprita Napoleono sukcesis preni Ĝibraltaron, kaj venki la britojn kun siaj superaj fortoj surtere.
  Post tio, la francoj blokis la markolon kaj povis kapti la tutan nordon de Afriko, inkluzive de kaj Egiptujo kaj Sudano. Dum la batalado, la francoj havis la unuajn submarŝipojn de la mondo. Anglio komencis porti enormajn perdojn.
  Napoleono havas tutan Eŭropon kaj parton de Rusio sub sia kontrolo. Kaj Britio ne estas ŝia rivalo.
  Iom post iom la francoj venkis la britojn. Ili konstruis pli da ŝipoj kun loĝantaro kaj rimedoj multfoje pli signifaj. Fine, en 1931, Napoleono alteriĝis en Britio, kaj evoluiginte ĝiajn trupojn, prenis Londonon.
  Britio kapitulacis ... Grandega tributo estis trudita al ŝi kaj ĉiuj kolonioj iĝis francaj denove.
  Napoleono jam estis tro maljuna, kaj sendis siajn generalojn al batalo.
  Francio batalis kun Usono kaj en Latin-Ameriko por konservi multajn koloniojn.
  Napoleono, vivinte sepdek jarojn, kio ne estas tiom malmulte por granda genio, mortis en 1839 laŭ la normoj de la deknaŭa jarcento. Lia filo Napoleon II, alta blondulo, kiu ne aspektis kiel sia patro, heredis la tronon je dudek ok jaroj. Kaj kompreneble, daŭrigis la militon. Dum ĝenerale en la kolonioj.
  Krome, Napoleon II havis kelkajn interesajn ideojn. Aparte, li okazigis referendumon kaj unuigis Francio'n, Italion kaj Aŭstrion en unu ŝtaton.
  Kaj ĉi tio ankaŭ ne estas malbona ... Kaj en Prusio ili metis sian parencon sur la tronon.
  Kaj la Komunumo estis regata de la ekstergeedza filo de Napoleono kaj la pola panna de Valencio.
  La soldatoj de Napoleon II poste finis Usonon kaj kaptis kaj Nordan kaj Sudamerikon tute. Tiam Afriko estis invadita. Ĝi disetendiĝis en Hindion kaj Ĉinion.
  En 1860 okazis milito kun Rusio. Ĉi-foje Moskvo kaj Sankt-Peterburgo estis prenitaj. Referendumo estis okazigita, kaj Rusio, rekte ĝis la Pacifiko, eniris la ŝtatkomunumon. Kaj tiam la ŝtatkomunumo kunfandiĝis kun Francio. Tiam estis jam milito en Ĉinio kaj surteriĝo en Aŭstralio... Napoleono la 2-a regis ĝis 1883 ĝis li mortis en la aĝo de sepdek du jaroj, konkerinte preskaŭ la tutan mondon.
  Lia nepo Napoleon III supreniris la tronon. Sub tiu monarko, la lastaj militoj finfine finiĝis kun la kapto de Japanio, Filipinio, aliaj insuloj kaj teroj en Azio, same kiel Nov-Zelando.
  La formado de la monda imperio finiĝis... Napoleono la Tria fariĝis la kompletulo de la historio de militoj.
  Kaj nun la homaro havis unu vojon al spaco.
  En 1917, la unua viro flugis en la kosmon. Kaj en 1922 okazis flugo al la luno. Kaj en 1930 al Marso.
  La homaro konkeris spacon... Je la fino de la dudeka jarcento, homaj setlejoj jam estis sur ĉiuj planedoj de la sunsistemo.
  Kaj en 2020 komenciĝis la unua interstela ekspedicio. Tuj sep kosmoŝipoj ekiris al la stelo Siriuso, kiu rotaciis plurajn planedojn. Kaj unu el ili estis loĝebla.
  Nova epoko de interstela ekspansio estis enkondukita.
  Kaj la esprimo - iri al Moskvo tra Kievo, akiris novan signifon.
  
  TRI AKSO- INSEKTOJ FIXITAJ
  Hitler banale ne turnis la Kvaran Panzer-Armeon en Kaŭkazon. Kaj kiel rezulto, la nazioj povis tuj preni Stalingradon. Iom pli frue antaŭ tio, Japanio gajnis la Batalon de Midvej kaj kaptis la Havajan Insularon tute regante la Pacifikon.
  Rommel ankaŭ ne paŭzis, post la falo de Tolbuk, kaj ne permesante al la britoj ekloĝi en la defendo, li tute venkis ilin en Egiptujo. Krome, la soldatoj de Rommel povis kapti kaj Irakon kaj Kuvajton kun la subteno de la loka loĝantaro.
  Stalino provis rekapti Irakon, sed Turkio ankaŭ eniris la militon flanke de la Tria Regno. Kaj kiel rezulto, Sovetunio falis sub duoblan baton. Kiu tiam iĝis triobla en la Malproksima Oriento kaj malfermis duan fronton kaj Japanion.
  Profitante la momenton, la germanoj iris al la Kaspia Maro kaj fortranĉis Kaŭkazon per tero.
  Kiel rezulto, la kurso de la milito ŝanĝiĝis. Sovetunio estis devigita uzi parton de siaj fortoj por konservi la Malproksiman Orienton de la japanoj. Kaj la germanoj senprobleme antaŭeniris. La turkoj prenis Erevanon, Batumon, kaj aliajn grandurbojn en moviĝo kaj trarompis la defendojn tra kaj tra.
  Kaj la germanoj kaj la japanoj antaŭeniris. La samurajo povis surprizi la sovetian floton en Vladivostok kaj mallevis ĝin sen ceremonio. Kaj ili kaptis la plej grandan parton de Mongolio.
  Antaŭ la jarŝanĝo, la nazioj konkeris la tutan Kaŭkazon, inkluzive de Bakuo.
  Ĝi estis sonora venko kaj frakasa bato al Sovetunio. Stalino timiĝis, sed nenion povis fari.
  La vintro estis trankvila. Nur estis provo malbloki Leningradon, sed malsukcesa. La germanoj tiris supren kromajn fortojn kaj povis forpuŝi la atakon.
  En marto, ili provis ataki en la centro, sed la atako denove estis repuŝita ...
  Fine de majo, la germanoj replenigis siajn trupojn pro totala mobilizado, tirante supren pli potencajn kaj modernajn tankojn: la Pantero, la Tigro, la Leono kaj la Ferdinando memvetura pafilo. Kaj ili lanĉis ofensivon en konverĝaj direktoj de la flanko de Rĵev kaj la norda parto de la fronto, provante formi kaldronon.
  En la sama tempo, la nazioj ankaŭ inundis en Saratovon. Ili atakis de Stalingrado.
  En batalo aperis "Leono" - tre potenca tanko pezanta naŭdek tunojn. Ĉi tiu maŝino havis frontan kirason de la kareno de cent kvindek centimetroj, kaj flankoj de okdek du milimetroj sub deklivoj kiel "Pantero". Tiu ĉi estis ekstere simila al la Pantero, nur pli granda kun 105-mm kanono en 70 EL longa kalibro.
  La frunto de la kareno estis tre forte protektita - 240 mm sub deklivoj.
  La tanko "Leono" havis pli potencan motoron de mil ĉevalfortoj, kaj rapidon de ĉirkaŭ tridek kvin kilometroj hore.
  Ĝenerale, la aŭto ne estas tute sukcesa, sed ĝi estas tre bone protektita en la frunto.
  Plejparte, en praktikaj terminoj, la Tigro estas bona. La Pantero, kvankam pli rapida, estas sufiĉe malforta kun flanka kiraso de nur 40 milimetroj, kaj eĉ kvardek kvin povas preni ĝin.
  Ĝenerale, la germanoj estas tre fortaj. Ili povis eviti gravajn perdojn en la kvardek-dua jaro, kaj ilia armeo estas granda kaj la nombro da sekcioj, kune kun eksterlandaj, en la Germana Armeo superis tricent kvindek. Plie, la trupoj de la satelitoj.
  Hispanio kaj Portugalio malkaŝe eniris la militon flanke de la Tria Reich.
  Kaj la germanaj trupoj prenis Ĝibraltaron kaj komencis antaŭeniri trans Afrikon.
  Italio faris pliajn mobilizojn kaj sendis pli da soldatoj. Ankaŭ Turkio mobiliziĝis, same kiel la araboj. Japanio enpuŝis de la oriento.
  La Third Reich ankaŭ estis pli granda en nombro da infanterio kaj ne malsupera en teknologio. La germanoj ankaŭ havis multajn aviadilojn en la aero. La ME-309 ekaperis, senekzempla en armilaro, kaj la Focke-Wulf kun ses aerpafiloj.
  Germanaj asoj regis.
  Precipe Marsejlo. Por tricent faligitaj aviadiloj, li ricevos denove la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por kvincent li estis premiita la unua premio de ĉi tiu nivelo, la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj oraj kverkfolioj, glavoj, kaj diamantoj.
  Marcel finiĝis sur la orienta fronto kaj batalis tie kiel Satano.
  Stalino metis sur sian kapon rekompencon de cent mil oraj rubloj. Kaj estis milito.
  La germanoj, kompreneble, povis trarompi la sovetiajn defendojn kaj prenis Saratovon kaj konektis la vaporkaldronon, norde de Rĵev.
  En la Bataloj, la tankskipo de Gerda precipe distingiĝis.
  La nudpieda blondulino pafis sian Panterkanonon per sia skarlata brusta cico kaj kuis:
  Ni prenos Moskvon!
  Charlotte ankaŭ draŝis per framba cico, trapikis la aŭton de la sovetiaj fortoj kaj pepis:
  Ni ĉiuj venkos!
  Kristina eligis la malamikon, premante sian rubenan cicon sur la butonon kaj kukis:
  - Por sankta Rusujo!
  Magda prenos ĝin kaj trafos la sovetian tankon, deŝiros ĝian gvattureton kaj pepis:
  - Por potenca potenco!
  Tiel la knabinoj batalis kaj tre agreseme.
  Jen kelkaj bonegaj virinoj...
  Fine de julio, la germana ofensivo komenciĝis sur Moskvo. Samtempe, en la sudo, la nazioj sturmis Kuibyshev.
  Estis furiozaj bataloj.
  La fortoj, kompreneble, estas neegalaj, sed Kuibyshev estas bone fortikigita. Mi devas diri, ke ankaŭ Moskvo estas forte fortikigita, kiel la aliroj al ĝi. Ĉiukaze, potencaj fortikigitaj zonoj estas tie, kaj erinacoj, kaj tranĉeoj, kaj tutaj potencaj fortikigitaj areoj.
  La germanoj ĵetis en la atakon - cent kvindek sekcioj. Multaj el ili estas fremdaj kaj de malgranda mortiga forto.
  Kaj la plej unuaj "Tigroj" -2 kaj la "Maus" tanko partoprenis en la bataloj. La bataloj montris ke la unua tanko ankoraŭ ne estis malbona, sed la Maus estis tro peza kaj ne facile transportebla.
  Tamen, estas tute ne facile bati tian tankon. Kaj la germanoj kojniĝis en la defendon de la Ruĝa Armeo.
  Estis sufiĉe malfacile por la nazioj. Sed ili estas fortaj kaj laŭ nombro kaj tekniko.
  La unuaj Yu-288 bombaviadiloj ankaŭ estis uzitaj. Tia maŝino estas tre forta kaj rapida, portanta ĝis ses tunojn da bomboj.
  La germanoj estis fortaj... Marsejlo por sepcent kvindek faligitaj aviadiloj ricevis unikan premion: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj li fariĝis vera, superlegendo.
  La germanoj memfide dominis la ĉielon, kaj Japanio avancis de la oriento.
  Samurajo ĉiuj perlo kaj perlo. Kaj iliaj aviadiloj bombardis. Usono kaj Britio estis pasivaj. Kaj ili agis zorge.
  Japanio uzis signifajn fortojn en la bataloj. Kaj li puŝis...
  En aŭgusto, la germanoj prenis la grandurbon de Kalinin kaj alproksimiĝis al Mozhaisk, la plej fortika defendlinio.
  En la sama tempo, la bataloj disvolviĝis por Tula. Ĝis Moskvo restis ĉiuj cent kilometroj.
  Veroniko, Oksana kaj Natasha, kune kun aliaj knabinoj, forlasis la ĉirkaŭadon. La bataliono de knabinoj estis ordonita retiriĝi al la malantaŭo, ĉar la militistoj havis preskaŭ neniujn kontraŭtankajn armilojn. Stalenida Pavlovna havis sperton de la milito, funkciante kiel volontulo en Hispanio. Krom la sperto de la resto de la milito. Kaj ŝi komprenis, ke la Ruĝaj trupoj ne povas rezisti la tankojn de la serio de grandaj katoj. La knabinoj tamen batis senkonscie plurajn transportilojn, sed ili mem suferis perdojn.
  Nun la bataliono disiĝis kaj retiriĝis.
  Veroniko, Oksana kaj Nataŝa, deĵetinte siajn botojn, foriris nudpiede kaj en malpezaj bluzoj. Sovetiaj trupoj ne pretas repuŝi pezajn tankkolumnojn. Kaj simple estas nenio por trarompi la E-50-tankon. La sola ŝanco estas damaĝi la spurojn. Sed en ĉi tiu maŝino, la ruloj situas sur apartaj ĉaroj, kaj estas tre malfacile malŝalti ilin.
  La knabinoj moviĝis orienten tra la arbaro, kaj en grupetoj. Ili aspektis tre kortuŝaj. Ili kunvolvis siajn pantalonojn, kaj en nur malpezaj ĉemizoj. Longaj, blondaj, iomete buklaj haroj fluis malsupren. Nudaj piedoj estas agrable tiklaj de la herbo, kaj foje ŝvelaĵoj venas. Ĉio aspektas ege erotika. Mamoj montras tra maldikaj ĉemizoj.
  Veroniko, rastante la herbon per sia nuda piedo, diras ĉagrenite:
  - Damne - la milito ĵus komenciĝis, kaj jam vi devas retiriĝi!
  Oksana, kies blonda hararo estis iomete ruĝeta, grincante per la dentoj, respondas:
  - Kaj mi ne havis specialajn iluziojn! Hitler konkeris preskaŭ la tutan mondon... Provu kun tia hordo, kiun vi povas manipuli!
  Nataŝa skuis siajn neĝblankajn harojn kaj diris:
  - Ĉiuj volas plaĉi ... Estas malfacile trakti ilin! Esti fidela ne estas facila!
  Veronika kapjesis. Ŝiaj haroj estas tiel oraj kaj belaj. Ŝi estas bonega.
  Sed Viktorio atingis ilin. Ruĝhara knabino. Haro estas kiel fajro. Kaj tiel kortuŝa. La vento blovis kaj, ŝajnas, ĝi estas la proleta standardo flirtanta, tia flamanta hararo.
  Viktorio demetis sian ĉemizon kaj elmontris sian torson. Ŝiaj mamoj estis plenaj, ŝiaj cicoj estis skarlataj, kiel papavoj. Bela militisto. Kaj ŝia forta, trejnita korpo estas elmontrita.
  Nataŝa ridis kaj ankaŭ nudigis sian torson, rimarkante:
  - Kaj niaj korpoj estas belaj... Ni estas nur amazonoj!
  Veroniko balancis la kapon.
  - Ĉu ne tro radikale - elmontri la bruston! Vi devas sekvi la regulojn de deco!
  Viktorio balancis la kapon kaj skuis la ruĝajn buklojn.
  - En komunista socio - la reguloj de moralo, la koncepto estas relativa. - La knabino skuis siajn nudajn mamojn, ŝiaj skarlataj cicoj brilis tre delogo. - Esti nuda ne estas peko. Pli precize, la koncepto de peko estas pastra, sed nia kredo estas libereco de la burĝa moralo!
  Nataŝa konfirmis, skuante sian abundan kaj elastan buston:
  - Pli proksime al la naturo! Pli proksime al natura! Kaj natura nudeco!
  Oksana ankaŭ ridetis kaj nudigis sian torson. Fakte, en la varmego de somero, kiel agrable estas kiam la mamoj estas nudaj. Kaj la vento blovas ilin. Bela knabino, kaj nudeco venas. Ĉiuj knabinoj estas sportemaj, kun figuroj, la nudaj korpoj de la militistoj aspektas tre harmoniaj.
  Belaj knabinoj marŝas laŭ la vojo. Ili estas tiel adoraj kaj tre allogaj.
  Veroniko pepis, balancante la kapon.
  Sed ĝi tute ne estas estetike plaĉa!
  Viktorio negative balancis la kapon.
  - Ne! Ni havas bonegajn korpojn! Kaj ni aspektas nudaj nur bonege!
  Nataŝa kapjesis, kaj eksalte diris:
  - Estis bone esti nuda... Jen venis Iljiĉ kun pafilo!
  Oksana karesis sian bruston kaj knaris:
  - Fakte, mia busto estas bonega!
  Viktorio kantis entuziasme:
  - Ho, knabinoj, kaj ni estas rabatakantoj! Monujoj, monujoj kaj monujoj! Ni vidis dolarojn - montojn da oro!
  Nataŝa, skuante siajn nudajn mamojn, ridetante kantis:
  - Ili antaŭe estis nudaj, nudpiedaj, malbonaj!
  Kaj ili kvar ekridis. La knabinoj batadis per nudaj piedoj, levis siajn nudajn kalkanojn. Belaj militistoj. Malantaŭ ili estas dorsosakoj kaj PPSh sturmpafiloj. Belaj militistoj, tre mirindaj.
  Veroniko diris mallaŭte:
  - Antaŭ Dio, ni ĉiuj estas egalaj... Kaj pri diboĉo ni devos respondi!
  Nataŝa ridis kaj respondis kun tuta decidemo:
  - Ne ekzistas dio! Ĉi tio estas fabelo!
  Viktorio, skuante siajn nudajn, sunbrunigitajn mamojn, entuziasme ekkriis:
  - Dio estis elpensita de la potenculoj de ĉi tiu mondo por teni la homojn en submetiĝo!
  Veroniko negative skuis sian oran kapon.
  Kiu do kreis la universon?
  Viktorio ridis kaj respondis:
  - La universoj mem kreskas kiel folioj sur arbo. Ili kreskas el nenio. Kiam en malproksima senfineco arbo en la universo komencis kreski de nulo, kaj de tiam aperis multaj universoj.
  Nataŝa ridis kaj elŝovis sian langon, rimarkante:
  - Estas varme! Ĉu ni povas demeti nian pantalonon?
  Viktorio apogis la ideon:
  - Estas bonega ideo!
  Kaj ĉiuj tri knabinoj unuanime forigis sian pantalonon, restante en sia kalsoneto. Kaj kiajn fortajn kaj muskolfortajn korpojn ili havas. Simple grandioza, kaj aerakrobatiko.
  Oksana kantis kun ĝojo:
  - La blato havas antenojn, la knabino havas nudajn kalsonojn!
  Nur Veroniko restis kun la pantalono kunvolvita kaj la ĉemizo surmetita. Ŝi respondis riproĉe:
  - Ne estas bone esti nuda tiel! Kio se ili vidus nin!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Kaj ili eĉ vidu! Mi amas eksciti virojn!
  Viktorio ridis, skuis siajn preskaŭ nudajn femurojn, respondis:
  - Viroj estas rubo - nur ŝaŭmo!
  Kaj frapante freŝan fungon per nuda piedo, ŝi aldonis:
  - Kiel agrable estas preni virĉevalon kaj rajdi ĝin!
  Oksana komentis kun rideto:
  - Kiam oni karesas vin, estas agrable... Precipe se la viroj estas junaj, belaj...
  Nataŝa memorigis al la knabinoj:
  - Memoru, ni kaptis la knabon. Mirinda infano, kaj certe li havas grandan perfektecon preter siaj jaroj!
  Viktorio lekis siajn lipojn kaj diris kun volupto en sia voĉo:
  - Estus bonege kontroli ĝin!
  Veroniko indigne bojis:
  - Kiajn aĉajn aferojn vi diras! Oni ne povas tiel moki la sentojn de homoj! Precipe se temas pri la germana, sed knabo!
  Oksana ridis kaj respondis:
  - Pardonu nin, sed mia koro estas tiel malbona...
  Nataŝa volonte konfirmis:
  - La germanoj antaŭeniras, kaj mi volas revi pri io bona! Ekzemple, pri la knaboj!
  Viktorio proponis ridante:
  - Kaj se vi vere kaptas virojn? Ĝi estis tiel bonega!
  Veroniko respondis severe:
  - Virinoj estas ornamitaj per modesteco, ne aroganta ĉikanado!
  Viktorio negative skuis sian fajran kapon. Ŝi vangofrapis siajn nudajn piedojn kaj bojis:
  - Ne! Ne ekzistas nur pli granda plezuro, elekti viron mem kaj treni ŝin en la liton. La ruĝhara diablo skuis siajn kuproruĝajn buklojn kaj daŭrigis. - Tio estas por iĝi en la arbustoj pro plezuro, kaj ne iri laŭ la koridoro.
  Veroniko diris severe:
  - Sekso sen kialo estas signo de malsaĝulo! - Kaj aldonis. - Ĉi tio estas kontraŭa al la normoj de komunisma moralo!
  Viktorio malkonsentis:
  - Lenin mem diris - edzinoj estu komunaj!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Nu, mi ne povas diri, ke mi tiel ĵetis min al la viroj, sed estas agrable ludi aktivan rolon! Se vi mem ŝatas elekti por kiu bati! Sed niaflanke ne temas pri tio.
  Viktorio kapjesis konsente.
  - Jes, ni havas nur knabinojn... Sed vi povas transiri la barilon! - La knabino pepis kun granda plezuro. "Knaboj, muĝikoj... Niaj muĝikoj fervore rampas sur la ventro!"
  Veroniko negative balancis la kapon.
  - Ne, Lenin neniam diris tion!
  Nataŝa proteste kriis:
  - Ne, ĝuste tion diris Vladimir Iljiĉ! Sub komunismo ĉio estos komuna, inkluzive de edzinoj!
  Viktorio ridis kaj murmuris:
  - Virinoj estas bonaj... Viroj estas eĉ pli bonaj! Eh, esti kaptita, esti seksperfortita tie de tuta kompanio.
  La knabinoj unuvoĉe ridis. Kaj Viktorio, ridetante, aldonis:
  - Kaj poste oni batis lin per fusilpugo! Kaj la kalkanoj estus ekbruligitaj per mola flamo kaj aspergitaj per korbito!
  Nataŝa piedbatis baton per sia nuda piedo kaj kuĝis:
  - Kalkanoj estas kontenta kiam ili estas batataj per bambuo! Ĉi tie en Ĉinio, knabinoj kaj knaboj estis batitaj per bastonoj sur siaj nudaj plandoj. Kaj ili amis ĝin!
  Viktorio kantis kun ĝojo:
  - Kia torturo en Holivudo! Nur katoj, ne homoj!
  Veroniko saĝe rimarkis:
  - Jen vi iros en inferon... Vi estos turmentita, kaj viaj kalkanoj estos forbruligitaj ne nur per bambuo, sed ankaŭ per ruĝe varma fero!
  Nataŝa kantis, forte kunpremante la pugnojn:
  - Nigra korvo ĉe la sekva pordego!
  Viktorio, skuante siajn nudajn mamojn, kun skarlataj cicoj, daŭrigis:
  - Lulilo, mankatenoj, disŝirita buŝo!
  Oksana, kies mamoj ankaŭ estas nudaj, kaj skuante la koksojn, respondis:
  - Kiom da fojoj post la batalo mia kapo!
  Veroniko subtenis la impulson, piedpremante siajn nudajn piedojn:
  - De la homplena hakbloko mi flugis kien ....
  Nataŝa furioze blekis, skuante siajn nudajn mamojn:
  - Kie estas la Patrujo! Lasu ilin krii malbele!
  Viktorio batis kaj kriis, tordante siajn koksojn, apenaŭ kovritajn de travideblaj kalsono:
  - Kaj ni ŝatas ŝin, eĉ se ŝi ne estas bela!
  Oksana siblis, skuante siajn nudajn sunbrunigitajn genuojn:
  - Fidaj aĉuloj!
  Veroniko diris ĝemante:
  - Ni estas sovetiaj limgardistoj. Kaj ni parolas kiel barilputinoj. Ĉu eblas...
  Viktorio kantis responde:
  - Dankon Stalin-gvidanto! Por stultaj, malplenaj okuloj! Ĉar ni estas kiel pediko, vi ne povas vivi!
  Nataŝa minacis la ruĝan diablon per sia pugno:
  - Nu, vi do ne leporhundo! Vi estos en speciala sekcio!
  Viktorio memfide diris:
  - Baldaŭ la germanoj venos al Moskvo... Kaj jam Stalin estos prenita en kaĝon!
  Oksana ridis kaj oponis:
  Ĉu vi pensas, ke la rezulto de la milito estas antaŭvidita?
  Viktorio respondis sufiĉe serioze:
  - Kiel alie? Hitlero havas preskaŭ duonon de la mondo sub okupado, krom Japanio kaj ĝiaj kolonioj. - La knabino kolere frapis sian gracian, nudan piedon. - Kaj ni eĉ ne havas decajn tankojn! La KV-serialo estas parodio de aŭtoj. T-34 estas klare tro malgranda. Sed normala tanko ne estis kreita! Kaj kiraspenetraj obusoj estos pli malbonaj ol germanaj!
  Nataŝa forte suspiris kaj gluglutis:
  - Ni devas konsenti pri tio! Ve, niaj tankoj estas ankoraŭ tiel neperfektaj. Kio pri KV? Jes, ili rompiĝas...
  La knabinoj eksilentis kaj ilia ludemo falis.
  Efektive, jam la unuaj horoj de la milito montris, ke la T-34-76 ne havas tute fidindan skatolon, kaj eĉ pli la KV-serio. Kaj kio estas malbona, ju pli peza la tanko, des pli malforta ĝi estas adaptita al movado. Kaj 200 mm alfronta kiraso ne sufiĉas por teni la obusojn de eĉ la 88 mm pafilo de la Panther-2, kaj ne tiu de la Tiger-3.
  Kiel ĝi rezultis neatendite, germanaj aŭtoj estas ordo de grandeco pli fortaj en fronta kiraso kaj la kapablo trafi. Kaj sovetia teknologio klare malsukcesas.
  Jes, ekzistis "Pantero" -2 maŝino kiu ne havas egalon kaj ni detruu ĉiujn. Oni ne povas haltigi tian tankon.
  Fine de septembro, la germanoj komencis ĉirkaŭi Moskvon. Ili reviziis ĝin.
  La aŭtuno estis seka kaj varma, kaj komence de oktobro la nazioj jam komencis streĉi sian pinĉilon, minacante fermi la ĉirkaŭadon kaptante Moskvon.
  Piloto Marsejlo ricevis specialan premion por mil faligitaj aviadiloj - la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj ĝi estas mojosa.
  Kaj aliaj maŝinoj nun estis en batalo.
  La tankoskipo de Gerda distingiĝis en bataloj. La knabinoj batalis sur la "Pantero" -2. Ĉi tiu maŝino havis mallarĝan gvattureton, pli malaltan silueton kaj frontan protekton komparebla al la "Tigro" -2 kun malpli pezo je dek ok tunoj kun egala motoro de 900 ĉevalfortoj. Kaj tio signifas pli bonan veturan rendimenton. Ameriko uzis la altan Sherman. Tiu tanko povis nur penetri la germanan flankon, kaj estis frapita de distanco de tri-kaj-duono kilometroj.
  "Pantero" -2 iom post iom anstataŭigas la kutiman "Pantero". Sed ĝis nun, la lasta aŭto estas sufiĉe bona. Ĝia alfronta kiraso sufiĉe kapablas teni la kuglon de pli fruaj Sherman-modeloj, dum pli novaj tipoj povas nur penetri proksime. Kaj la 75-milimetra pafilo de la Pantero mem prenas sovetian aŭton de du kilometroj, kaj estas pli rapida ol la 88-milimetra, kio estas multe pli bona en la praktiko. Vere, la Panther-2 en la frunto estas ĝenerale nepenetrebla eĉ por memveturaj pafiloj en Usono kun 90-milimetraj pafiloj, kaj ĉi tio, kompreneble, estas praktika.
  Gerda celas la celon per la nudaj piedfingroj kaj pafoj. Tiam li kriegas:
  - Por la grandeco de la planedo tra la mondo!
  Charlotte ankaŭ pafas, precize trafante la sovetiajn soldatojn kaj muĝante ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al nia sukceso!
  Christina, pafante al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, kaj faligante lin per bone celitaj konkoj, elmontrante la dentojn, diras:
  Gloro al la Tria Regno!
  Magda ankaŭ pafas per la nudaj piedfingroj, kaj kun ĝojo diras, palpebrumante al siaj amikoj:
  - Por arjaj ideoj kaj ilia venko!
  La inaj militistoj laboras sur la tanko, kaj la "Tridek kvar" ne tiras kontraŭ ili. Kaj la IS-1-tankoj estas eĉ pli malbonaj. La peza KV-16 provas antaŭeniri kontraŭ la germanaj unuoj. Sed la knabinoj ankaŭ trapikas ĝin per sia longdistanca pafilo . Kaj de la sovetia tanko restas nur fragmentoj, ĉar la batalkompleto eksplodas.
  Sur simpla "Pantero" la skipo de Jane Armstrong batalas. Ĉi tiu kuraĝa knabino el Britio memfide gajnas fakturojn.
  Gringeta, pafante al la rusoj, helpe de nudaj piedfingroj, grincas:
  - Gloro al la epoko de Britio! Gloro!
  Monica, ankaŭ grincante, sendas donacojn de morto, kun la nudaj piedfingroj kaj grincado:
  - Regu Britanion, senfinaj maroj, ni neniam estos sklavoj!
  Malanya ankaŭ pafis la kanonon de la Pantero en victurno, trabatis la Tridek-kvar kaj pepis:
  - Por reĝa komunismo!
  Kaj la knabinoj ĝojas. Kaj tiel fame ili venkis la Ruĝan Armeon.
  Jam la nazioj en la sudo, kun la subteno de la loka loĝantaro, kaptis Penza. Kune kun japanoj ili preterpasis la Bajkalan Istmon kaj batalas en Kamĉatko.
  La belulinoj sur la tanko Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana ankaŭ batalas tie. Kvar knabinoj draŝas la malamikon de sia mortiga maŝino. "Tigro"-2 elkraĉas donacojn de morto kaj detruas la sovetiajn unuojn.
  Agata, pafante per la nudaj piedfingroj, muĝas:
  - Por la Tria Regno! Kaj palpebrumas.
  Adala ankaŭ pafas, premante sian skarlatan cicon, kaj grincas:
  - Por la arjaj flagoj!
  Knabinoj agas kun kolosa agresemo.
  Kaj nun la germanaj trupoj eniras Turkmenion. Kaj en novembro 1943 ili prenas la ĉefurbon Aŝgabato.
  La atako estas survoje, kun la uzo de teknologio. Potencaj "Sturmtigers" elĵetas jetajn bombojn pezajn tricent kilogramojn. Kaj ili detruas domojn kune kun la rusaj trupoj.
  Aŭdiĝas sireno. Jes, la armeo de Hitler montras la plej altan aerakrobatikon en detruo.
  La germana knabino Eva tweetis:
  - Estos voko kun elspezo!
  Helga batalas sur la aviadilo TA-152. Ŝi faligas aviadilkuglojn sur grundajn celojn, trafante tridek kvar kaj keveshki. Kaj hurlas al si mem:
  - Mi estas arja militisto, kaj mi estos superklasa knabino!
  Kaj nun alia sovetia tanko estis trafita ĝuste per ĝi. Oni devas diri, ke la knabino batalas kaj nur ŝiaj ovoj estas pli malvarmetaj.
  Gertrude ankaŭ sendas mortigan senŝargiĝon, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, de sia murdema ŝtormo trafas la malamikon kaj kriegas:
  - Gloro al la ideoj de arja komunismo!
  Batalante militistojn ĉi tie, kaj kiel ili ordigas ĉion.
  En decembro 1943, la germanoj preskaŭ tute kaptis Moskvon kaj eniris la teritorion de la Gorka kaj Kazan regionoj kun soldatoj. En la bataloj partoprenis ankaŭ memveturaj pafiloj E-10. Ĉi tiu memvetura pafilo estis bonega, kaj liberigita en du versioj samtempe. La unua pezas dek tunojn kun fronta kiraso dikeco de 60 mm, flanka kiraso de 30 mm, kaj motoro de kvarcent ĉevalfortoj. Malalta maŝino alteco de 1,3 metroj kaj nur du ŝipanoj, kun 75 mm pafilo kaj 48 EL barelo longo, tre movebla. Kaj pli peza memvetura pafiloj-15, pezo dek ses tunoj, fronta kiraso de 82 milimetroj ĉe granda deklivo, flanka kiraso de 52 milimetroj, kaj pafilo de 75 milimetroj kaj 70 EL-barellongo kiel Pantero, kaj motoro de 550. ĉevalforto.
  Novaj memveturaj pafiloj estis sufiĉe kontentaj kun la germana armea veturado-prezento, kaj siaj armiloj.
  Du knabinoj batalis sur la E-15: Frida kaj Kaissa. Ili pafis dudek pafojn po minuto el kanono. Tiaj belaj knabinoj en bikinoj.
  Frida pafis al la IS-1-tanko, trapikis ĝian frontan kirason kaj kuĝis:
  - Por arjaj ideoj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi premis la butonojn de unu el la plej unuaj stirstangoj en la armeo de la Tria Reich.
  Lupanula kaj Caissa kun la helpo de nudaj piedfingroj, trafante la malamikon kun kolosa precizeco. Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al la arja frateco!
  Batalante tian knabinon. Kun granda veturado kaj ambicio.
  Kaj la militistoj rikoltas la rikolton, kun la agado de ŝakaloj.
  Sed estas speciale interese torturi la kaptitajn knabinojn, ĉi tio estas ilia plej agresema kaj plej ŝatata ŝatokupo.
  Frieda komentis kun dentorido:
  - Sufiĉe por vivi laŭ la leĝoj,
  Donita de Adamo kaj Eva...
  Nag, ni kondukos rakontojn,
  Maldekstre, maldekstre, maldekstre!
  Caissa agreseme konfirmis:
  - Maldekstre, maldekstre, maldekstre!
  Kaj ŝi ankaŭ premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn, kaj trafe trafis la malamikon.
  Fritz batalis ... Albina kaj Alvina jam superis ĉiun el kvincent faligitaj aviadiloj. Tiaj batalemaj knabinoj montriĝis. Kaj ili iris malproksimen en sia ideo de militeco.
  Albina, faligante rusan aviadilon, helpe de siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Por sankta Prusio!
  Alvina, malkonstruante la rusan aŭton, ankaŭ uzante la nudajn piedfingrojn, bojis:
  - Por la granda Patrujo!
  Unike batalante knabinojn ĉi tie kaj batu malamikojn tre morde.
  Jam venis la nova jaro... Moskvo ankoraŭ tenas en la ringo de blokado.
  Mallonga paŭzo ĝis marto 1944.
  Kaj printempe iom pli varmiĝis kaj malamikecoj rekomencis kun renovigita vigleco.
  La Lev-2 ankaŭ partoprenis en la bataloj, ĉi tiu estas la unua seria tanko en kiu la germanoj uzis la lokon de la motoro kaj transdono kune kaj antaŭ la tanko - en unu bloko. Kaj la turo estis movita reen. La rezulto estis pli komforta aŭto, kun malalta silueto kaj mallarĝa gvattureto. La Lion-2 perdis signifan pezon, kaj aldonis fruntan protekton pro la pli granda deklivo de la kiraso. Ĉi tiu tanko fariĝis pli malpeza ol la Tiger-2, kio signifas, ke ĝi estas pli movebla kun potencaj armiloj.
  En plena svingo en la Tria Reich, la dezajno de la nova ĉefa tanko E-50 okazis. La aŭto trapasis kelkajn ŝanĝojn: la instalado de mallarĝa kaj pli malgranda gvattureto. Ŝanĝante la ĉasion al pli malpeza kaj pli facile fabrikebla kaj ripari, same kiel kun pli bona transterena kapablo. La loko de la motoro kaj transdono kune kaj trans, kaj la rapidumujo sur la motoro. La alteco de la tanko estis reduktita al malpli ol du metroj. Kaj ĉi tiu maŝino pezis nur kvardek kvin tunojn kun la dikeco de la kiraso Tiger-2. En la sama tempo, ŝi havis pli potencan motoron ĝis 1200 ĉevalfortoj, kaj pli fortajn armilojn - 88-mm kanonon kun barela longo de 100 EL, kaj pliigis detruan potencon kaj precizecon.
  Ĉi tiu tanko, nomita "Pantero" -3, devis iri en serion. Kaj lia pafilo estis ekipita per hidraŭlika stabiligilo. Tia tanko devis iĝi la ĉefa meza tanko. Kaj la evoluo de la E-75 ankaŭ estis survoje. Ĉi tiu maŝino estis eĉ pli bone protektita: 250 mm alfronta kiraso kaj 170 mm flanka kiraso, kun eĉ pli potenca kaj kiras-penetra pafilo de 105 mm kaj 100 EL kalibro. Estis planite konservi la pezon ene de sepdek tunoj, kaj meti 1500 ĉevalfortan motoron por konservi moviĝeblon. Tiu tanko devis iĝi la ĉefa peza tanko en la Tria Reich. Kaj oni planis nomi ĝin: "Tigro" -3. Ĉi tiuj estas tankoj de nova generacio, kaj jam por estontaj militoj kun Usono.
  En Siberio, realaj bataloj disvolviĝis nur en la somero de 1944, kiam okazis la lastaj bataloj kun Rusio.
  Germanaj ĉasaviadiloj ankaŭ batalis sur la ĉielo. La HE-162 estas pli malpeza, pli facile fabrikebla kaj manovrebla, kaj sukcese trapasis sian fajran bapton.
  La ME-1010 ankaŭ aperis kun flugiloj kiuj ŝanĝis la svingon. Sed ĝia malavantaĝo estis la altaj postuloj por la kvalifikoj de pilotoj. Kaj anstataŭ ĝi, la TA-183 estis preferita en la serio.
  Grandaj esperoj estis fiksitaj sur la pli progresinta ME-262 X, kiu distingiĝis pro sia alta rapideco pli ol 1100 kilometroj, kvin aerkanonoj kaj pli bona manovra kapableco kun svingitaj flugiloj.
  En julio, la unuaj du aviadiloj de ĉi tiu modifo estis ricevitaj de Albina kaj Alvina ...
  Antaŭ tiu tempo la germanoj jam ĉirkaŭis Ĉeljabinskon kaj Sverdlovsk. Centmiloj da sovetiaj soldatoj kapitulacis.
  Albina pafis al rusaj tankoj de la aero, trapikis iliajn tegmentojn kaj muĝis:
  - Gloro al arjaj revoj!
  Alvina, faligante la pilotojn de Sovetunio, kaj sendante ilin al la venonta mondo, helpe de siaj nudaj piedfingroj, kriis:
  - Por Granda Prusio!
  Ĉi tiu knabino tiel batalas, kaj la tankoj ankaŭ aktive pafas.
  Gerda kaj ŝia tankskipo estas supre. Ili jam bombardas la periferion de Sverdlovsk.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Komunismo povas esti konstruita?
  Charlotte premis la pedalon per sia nuda kalkano kaj dispremis la rusojn, kaj aldonis:
  - Estas eble kaj necese!
  Kristina, pafante kontraŭ kontraŭulojn kun granda precizeco, kaj pafante per nudaj piedoj, grincis:
  - Por nia Patrujo!
  Magda, pafante al la malamiko kaj disŝirante la sovetiajn pafilojn, jeligis:
  - Por nia patrino!
  La knabinoj pafis ĉiujn obusojn ... Kaj dum ili estis replenigitaj per batalkompleto, ili komencis paroli.
  Gerda komentis kolere:
  - Ĉiuj imperioj pli aŭ malpli frue falis en kadukiĝon. Mi kredas, ke tio ne okazos al nia!
  Charlotte ne tute konsentis pri tio:
  - Kaj kie estas la garantio, ke post Hitler la lukto por la potenco ne komenciĝos, kaj la Tria Reich ne disfalos?
  Kristina rimarkis, sufiĉe logike:
  - La ĉefa afero estas ideologio... Ĝi fortigas nin!
  Magda konfirmis, frapante sian nudan piedon:
  - Kaj kunigitaj!
  Charlotte racie rimarkis:
  - Sed tamen unu batalos por potenco, kaj poste la alia, kaj post li la tria. Kiel en la Romia Imperio, kiam Julio Cezaro unue estis mortigita, kaj tiam la Aŭgusta dinastio estis interrompita. Kaj en la Romia Imperio venis tempo de kolosaj malkonsentoj kaj disiĝoj.
  Gerda konsentis pri tio:
  - Jes, la imperiestroj komencis ŝanĝiĝi kiel gantoj, kaj la Romia Imperio iris kolapsi. Ne eblis krei ion universalan!
  Kristina rimarkis ridetante:
  - Ni bezonas sistemon de rotacio de potenco! Tia sistemo, kiu garantius al ni stabilan evoluon kaj la foreston de danĝera lukto por potenco!
  Charlotte levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Nur la Katolika Eklezio povis konservi pli-malpli stabilan sistemon de potenco sen disiĝoj kaj disrompoj, kaj neniu kontraŭpapo povis malhelpi tion.
  Magda rimarkis ridetante:
  - Sed estas vero! Katolikoj evitis skismon dum preskaŭ du mil jaroj... Kvankam foje okazis puĉoj, kaj papoj estis mortigitaj aŭ kaptitaj. Ĝi parolas pri io stabila kaj daŭra en la Vatikana sistemo.
  Gerda rimarkis ridetante:
  - Ni esperu, ke la genio de la Führer diros al ni la eliron, kaj ni ne dividos la juĝiston de Antikva Romo!
  Post la falo de Sverdlovsk kaj Chelyabinsk, Stalino ĉesigis la senesperan reziston.
  Kaj la 2-an de septembro 1944, li subskribis interkonsenton pri senkondiĉa kapitulaco. Sovetunio konsentis pri la okupo de areoj ankoraŭ ne okupitaj kaj la rezigno de suvereneco.
  Germanio kaj ĝiaj satelitoj ricevis grandegan teritorion sub kontrolo.
  Sed ankoraŭ estis problemo kun Britio.
  La germanoj lanĉis ofensivon en Afriko. Samtempe, reagaviadiloj kaj FAA-misiloj trafis la metropolon.
  Britio ne povis defendi la koloniojn. Kaj rapide perdis kontrolon de Afriko.
  Churchill mortis en julio 1945. Kaj la nova gvidado de Britio petis pacon en ajnaj kondiĉoj.
  Hitler postulis kapitulaco. Britio rifuzis. Kaj la germanaj trupoj senhezite surterigis trupojn.
  Kaj en aŭgusto Anglio estis kaptita. Kaj poste Irlando.
  Usono ne volis batali sen la britoj. Kaj ili ne povis fari atombombon.
  Hitler ŝatus batali, sed estas malfacile akiri Usonon de trans la oceano. Resume, ili decidis fari pacon. Sed Ameriko devis pagi tributon al la Tria Regno.
  Krome, la germanoj ricevis la rajton al bazoj en Latin-Ameriko kaj prenis la Istmon de Panamo por si. Kaj ĝi rezultis bonega.
  Hitler ricevis ĉion, kion li volis... Sed li ne povis sidi senmove. Precipe Japanio tro multe kaptis por si.
  Sen atendado ke la samurajo kreus atombombon, la Fuhrer atakis la samurajon la 20-an de aprilo 1953.
  Ne plu eblis prokrasti. La milito daŭris kun la enorma teknologia supereco de la Tria Reich. Sed estas multaj japanoj kaj ili havas koloniajn dividojn. Krome, Japanio ankaŭ rapide disvolviĝas, kaj povas venki malprogresiĝon.
  La germanoj ĵetis flugajn telerojn kaj piramidajn tankojn en batalon. Kaj ili havis pli altnivelajn maŝinpafilojn, kaj subterajn memveturajn pafilojn. Kaj multaj aliaj aferoj.
  Japanio forte batalis, sed iom post iom ludis ĉirkaŭe. La germanoj eĉ kaptis la imperiestron.
  Tiu ĉi brutala milito daŭris preskaŭ du jarojn. Kaj finiĝis kun la atombombado de Tokio kaj la okupado de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Hitlero jam kaptis preskaŭ la tutan mondon, sed Usono restis. Kaj Usono havas nukleajn armilojn kaj liverajn balistikajn misilojn.
  Kaj en la Tria Reich, laboro estis survoje por krei kontraŭnukleajn armilojn.
  Kaj nun ĝi estis finfine preta.
  Kaj la 20-an de aprilo 1959 komenciĝis la milito inter Usono kaj la Tria Regno. La lasta milito en la homa historio.
  Kaj Usono perdis je unu pordeto...
  La 8-an de marto 1960, la New York-garnizono kapitulacis. Kaj la sekvan tagon, Vaŝingtono.
  Ameriko klare perdis la militon. La lasta usona tanko de la peza serio aperis en la bataloj. Armita per 155 mm longtuba kanono, kaj 310 mm alfronta kiraso, kun fiksa gvattureto, ĝi iĝis speco de memvetura pafilo pezanta cent dudek kvin tunojn.
  La amerikanoj povis finfine transcedi la aŭton, kiu tenis la obusojn de germanaj kanonoj en la frunto, kaj povis penetri ajnan nazian tankon. Sed ŝi estis preterpasita de la flankoj. Kaj ili batis. Kaj alia tia aŭto estis bombita el la aero.
  Eisenhower mortis la 20-an de marto 1960. Kaj la 22-an de marto lia posteulo Kennedy kapitulacis antaŭ la Tria Regno.
  Kaj tiel finiĝis la historio de militoj. Kaj la Tria Regno transprenis la tutan mondon. Kaj nova vivo komenciĝis.
  
  . ROMMEL-FUHRER KAJ LA NUDA KNABINO
  KONOTACIO
  Post la murdo de Hitler en la Tria Regno, por-okcidentaj fortoj ekpotenciĝis. Kaj nun ĉio ŝanĝiĝis, kaj nun la germanoj antaŭeniras kaj gajnas venkon post venko. Belaj knabinoj batalas.
  PROLOGO
  La 20-an de aprilo 1944 okazis sukcesa atenco kontraŭ Adolf Hitler.
  La Fuhrer estis mortigita, kaj lia sekvantaro estis pafita surloke. Speer iĝis la nova kanceliero, kaj Rommel iĝis la Führer kaj Ĉefkomandanto. La 1-an de majo 1944, la aliancanoj ĉesis ĉiujn malamikecojn kaj bombadojn, deklarante armisticon.
  Stalino, kompreneble, indignis. Sed Rommel nuligis la antisemitajn leĝojn kaj rekomendis eŭropan integriĝon kontraŭ bolŝevismo. Kaj la okcidentaj landoj aprobis ĝin. Dume, la nazioj transdonis fortojn de Eŭropo ĝis la oriento.
  Kaj la Tria Regno havas ankoraŭ tricent dudek kvar sekciojn. Ĉi tiuj estas grandaj potencoj. Kaj pli ol duono de la aviado estis katenita de la okcidenta fronto. Kaj tiam ili estas ĵetitaj.
  Ekzistis kvindek ok sekcioj sole en la nordo de Francio. El tiuj, dek tanko, kaj kvin SS. Tio estas proksimume komparebla al la fortoj kiuj estus koncentritaj en Belorusio kontraŭ la sovettrupoj en Operation Bagration.
  Kaj en tankoj kaj aviado eĉ pli. Eĉ cent kvindek sekcioj estis en la okcidento aŭ en Eŭropo.
  Do la ekvilibro de potenco rimarkeble ŝanĝiĝis. La germanoj jam starigis amasproduktadon de "Panteroj" kaj pli potencaj "Tigro" -2. Ili ricevis reagaviadilojn, kaj FAA-misilojn, diskaviadilojn estas survoje, kaj la E-serio.
  La germanoj ĉiam pli varbas eksterlandajn sekciojn. Ili ankaŭ havis sturmpafilon MP-44 en la serio, la plej bona tiutempe en la mondo, kiu multmaniere fariĝis la prototipo de Kalashnikov.
  Do la germanoj havis seriozajn fortojn. Kaj ili havis Rommel. Tre talenta generalo. Kiu faris kelkajn amendojn al la administrado de la Germana Armeo kiuj levis ĝian efikecon. Kaj donante multe pli da potenco al la komandantoj de la armegrupoj.
  Rommel ankaŭ dissolvis parton de la SS-soldatoj, replenigante la oficirojn en la kutimaj partoj de la Germana Armeo. Tio pliigis la batalkapablecon de la armeo kiel tutaĵo.
  La rajtoj de lokaj komandantoj ankaŭ estis pliigitaj.
  Ankaŭ, la slavoj estis oficiale rekonitaj kiel arjoj kaj la Centra Rada funkciigis en Belorusio. Aliaj reformoj ankaŭ estis entreprenitaj.
  Sed ĉio ĉi prenis tempon.
  Kaj la Ruĝa Armeo prepariĝis por ofensivo en Belorusio. Kaj estus malfacile forpuŝi baton tie.
  Tiam Rommel decidis - la plej bona defendo estas atako. Kaj liaj trupoj sur la suda sektoro de la fronto mem frapis. El Moldavio kaj Okcidenta Ukrainio en konverĝaj direktoj.
  La ĉefa kalkulo estis surprizita. Tio estis atingita per misinforma kampanjo. Ankaŭ ĉar Stalino estis certa, ke la germanoj ne atakos. Kvankam la Tria Regno havis multajn tankojn kaj eĉ akiris avantaĝon super Sovetunio en ili. Jes, kaj la "Pantero" maŝinbesto. Estas preskaŭ neeble rezisti ŝin.
  La ĉeesto de la germanoj ankaŭ havis la "Tigrojn", kiuj, kiel trarompaj tankoj, estis fortaj kaj tenacaj. La unua jeto ME-262 ankaŭ partoprenis en la bataloj
  Kiu laŭvorte teruris sovetiajn pilotojn - ĉi tiujn maŝinojn malfacilas pafi.
  La supereco de la germanoj en tankoj ankaŭ efikis. La Tigroj -2 kaj la Ferdinandoj revenis de Italio partoprenis en la ofensivo. La germanoj ankaŭ sukcesis kompletigi kelkajn "Musojn" sendante ilin al bataltesto.
  Tiu tanko montris sian pluviveblon en sukceso, sed malbona veturefikeco.
  Sed "Muso" ne povas esti trapikita de ajna angulo. Kaj ĉi tio estas serioza tanko.
  Kaj ĝia malalta rapideco igas ĝin bona infanteria subtentanko.
  Tamen Rommel ordonis desegni la E-100 kun la ideo de pli strikta aranĝo. En kiu la motoro kaj transdono situas kune kaj transe, kiel en aliaj tankoj kaj memveturaj pafiloj de la E-serio.
  La germanoj povis akiri avantaĝon en la kampoj de Ukrainio pro taktika surprizo.
  Kaj kiel rezulto, pluraj vaporkaldronoj formiĝis. La Ruĝa Armeo tamen tre kuraĝe batalis. La trupoj havis batalsperton kaj vi ne povas simple montri ilin. Kaj la soldatoj de la Ruĝa Armeo ne volis kapitulaci. Kaj iliaj familioj vere forirus de ĝi.
  La bataloj montris ke germanaj tankoj, kiam uzataj ĝuste, estas tre bonaj. La TA-152 ankaŭ montris sin bone. Rommel eĉ ordigis tiun aviadilon esti produktita anstataŭe de la Focke-Wulf, kaj konstruita anstataŭe de FAA-misiloj. Misiloj ankoraŭ ne povas atingi Moskvon, kaj kontraŭ terarmeoj ili estas tro multekostaj kaj neefikaj. Oni devas rimarki, ke la jeto ME-262 ne estas tre bona kaj ofte kraŝas. Krome, ĝi ankaŭ postulas retrejnadon de pilotoj, kaj pli longan startlenon. Jes, kaj la kreado de nova infrastrukturo.
  . ĈAPITRO #1
  Ĉi-rilate, la nova TA-152 helic-movita batalanto aspektis multe pli efika nuntempe. Rilate rapidecon, ĝi superis ĉiujn sovetiajn aviadilojn, ankaŭ en armilaro, ne malpli alta ol la Focke-Wulf, kaj samtempe ĝi havis multe pli bonan manovran kapablon.
  Krome, la TA-162 povus ankaŭ esti utiligita kiel atakaviadilo pro sia forta kiraso kaj armiloj. Kaj kiel frontlinia bombisto.
  Ĉi tiu aviadilo estas la pinto de evoluo de la Focke-Wulf-familio kaj la laborĉevalo de la milito.
  Kaj ME-262 ankaŭ estas tro multekosta. La Arado-jetbombaviadiloj aspektis pli promesplenaj. Pro la grandega rapideco kaj flugalteco, estas malfacile bati ilin per kontraŭaviadilaj kanonoj, kaj sovetiaj batalantoj tute ne povus atingi ilin.
  Do valoris la investon.
  La germanoj ĝenerale havis bonajn perspektivojn en armilaro. Kaj Sovetunio alfrontis mankon de aluminio post la ĉeso de provizoj sub Lend-Lease. Jes, kaj ankaŭ kupraj kaj alojaj elementoj.
  Jes, ne estas facile batali sen aliancanoj.
  Stalin prokrastis Operacion Bagration, kaj provis liberigi la vaporkaldronojn, malpermesante la retiron.
  Sed tio nur plimalbonigis ĝin. La soldatoj rapide eluzis sian municion kaj falis en detruon.
  Kaj la translokigo de trupoj estis asociita kun la bombado. La germanoj jam akiris aersuperecon.
  Kaj ili ne intencis rezigni ĝin. En la produktado de aviadiloj, ili preterpasis Sovetujon, kaj elstaris je la kvalito de maŝinoj kaj la klaso de pilotoj.
  La plej malbona afero por la Ruĝa Armeo estis, ke sur la ĉielo la situacio povis nur plimalboniĝi. Yak-3, pli progresinta ol Yak-9 pro la manko de duralumino, ne povus esti produktita en grandaj serioj. Kaj ankaŭ LA-7, pro kelkaj kialoj, ne povus esti tro masiva.
  Do mi devis fidi je la Yak-9, kiu, kompreneble, estas pli simpla en produktado, sed malforta en armilaro kaj rapideco, pli malbona ol germanaj veturiloj kaj en vertikala manovro.
  La IS-2, malgraŭ sia potenca armilaro, ankaŭ cedis kontraŭ la Pantero. Iom pli bona estis la T-34-85. Kvankam li havis siajn malavantaĝojn.
  Ĉiukaze, la germanoj povis kapti la iniciaton ... . Rommel estis granda komandanto kaj taktike superis Stalin. Sovetiaj trupoj iam kaj tiam falis en la medion.
  Kaj la Germana Armeo nur pliigis sian avantaĝon kun ĉiu monato da batalado.
  Jes, kaj la atakhelicoj MP-44 montris sian efikecon, kaj pli kaj pli venis al la fronto.
  Ĝis nun, Sovetunio ne havis kompareblajn armilojn. Kaj kompreneble ankaŭ tio estas malbona.
  La somero pasis kun la avantaĝo de la Wehrmacht ... Ĵukov eĉ proponis iri en la defensivon. Sed Stalino estis kontraŭ ĝi kaj postulis konstantan ofensivon kaj malpermesis retiriĝon de trupoj. Ĉio ĉi kaŭzis konstantan pliiĝon de perdoj kaj la morto de la plej bonaj sekcioj kaj unuoj.
  Antaŭ la fino de la somero, novaj germanaj E-10 memveturaj pafiloj partoprenis en la bataloj. Ili estas malgrandaj - la alteco estas nur 1,4 metroj, sed samtempe, malpezaj, lertaj, ĝis sepdek kilometroj hore, la rapideco montris sian efikecon.
  Adala, Agata, Amina - tri knabinoj batalis per unu el la unuaj tiaj memveturaj pafiloj.
  Ilia skipo de tri A laŭsupoze montris ke virinoj povas fari ion en ĵurado. Kaj se ili batalas, ili montras perfektecon mem.
  Ili batalas en la sama bikino kaj nudpiede. Kio estas tre serioza.
  Ilia memvetura pafilo estas sufiĉe larĝa, kio faciligas turniĝi,
  Ĝi vere pezas dek kvin tunojn. Sed la fronta kiraso de 80 milimetroj ĉe granda deklivo donas bonan protekton. Kvankam, kompreneble, la rendimento de veturado estas iom pli malalta.
  Rommel preferis dezajnon kun pli dika alfronta kiraso por plibonigi la pluviveblon de la veturilo. Kaj la flanka kiraso estas pli dika je 52 mm, kio donas protekton kontraŭ kontraŭtankaj fusiloj. Komence, la memveturaj pafiloj devis havi ĉiujn dek tunojn kaj sesdek milimetrojn da fronta kiraso kaj tridek flanka kiraso.
  Sed tiam la komuna saĝo montris, ke la veturado de memveturaj pafiloj jam estas bona, kaj estas pli bone protekti ĝin.
  La pafilo estas la sama kiel la T-4, 75 mm 48 EL. Ĝi kapablas penetri la T-34-85 kaj IS-2, kvankam je distanco de ne pli ol unu kilometro.
  Do taktikoj diktas - agi pli singarde. Kaj alproksimiĝu.
  Adala pafis per la nudaj piedfingroj.
  La ŝelo trafis la T-34-85-karenon kaj la sovetia veturilo ekbrulis. Kaj li komencis disŝiri la batalkompleton.
  Agatha rimarkis:
  - Ne malbone, ni ankoraŭ najlis ĝin!
  Amina ridis. La sovetia ŝelo preterflugis kaj faris neniun damaĝon.
  Tamen, la frunto estas tre klinita, kaj devus konduki la kuglon en malakcepton.
  Adala denove pafas per la nudaj piedfingroj, kaj kantas:
  Ni estas grandegaj predantoj
  Kaj senkompara en batalo!
  Jen ŝi pafis helpe de la nudaj piedfingroj de Agata.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por grandaj atingoj.
  Sed kio estas bonega pri ili? Sed la knabinoj klare estas en rulo. Kaj vi ne povas preni ilin tiel facile per viaj nudaj manoj.
  Jen Agata denove pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj batis la malamikon. Kaj ŝi faris precizan trafon kontraŭ sovetia tanko.
  La E-10 pruvis esti, kompreneble, bonega memvetura pafilo, kaj ĉi tio estas alia problemo por la Ruĝa Armeo.
  Vere, la disvolviĝo de la SU-100 okazas en Sovetunio. Ĉi tiu memvetura pafilo estas tre bona armilo. Precipe ŝia kiras-penetra kaj relative rapida pafado. Sed ĝi ankoraŭ bezonas tempon.
  La germanoj havas siajn proprajn problemojn.
  Jen venas aŭtuno, kaj la veturado de la "Pantero" kaj "Tigro" -2 en la kondiĉoj de pluvegoj cedas. Vere, la germanoj jam povis atingi la Dnepron kaj fortikigis sin.
  Ĝis nun, Sovetunio ĉe la dekstra bordo Ukrainio tenis nur Kievon kaj Odeson.
  Jes, la situacio estas maltrankviliga.
  Jam estas oktobro kaj pluvas. La germanoj estas devigitaj iri sur la defensivon.
  Ankaŭ Ruĝa, post serio da malvenkoj, bezonas paŭzon por replenigi siajn vicojn.
  Jes, la situacio estas tiel bonega.
  La malfrua aŭtuno pasis pli-malpli trankvile. Nur bataloj estis en plena svingo en la aero. Huffman iĝis la nova granda stelo kun pli ol tricent faligitaj aviadiloj.
  Jes, kaj aliaj pilotoj tiris sin supren. Estas malfacile ĉe la aerfronto.
  XE-162 promesis esti nova kaj tre efika batalanto de la Tria Regno. Ĝia granda pluso estas facileco de produktado kaj malalta kosto. Vere, ĉi tiu aŭto ne estas tre komforta por stiri. Kaj ĝi postulas tre kvalifikitajn pilotojn.
  La E-50-tanko devus anstataŭigi la Panteron. Sed ĉi tie, kompreneble, necesas solvi kelkajn teknikajn problemojn kaj apliki esence novan aranĝan skemon. Kio permesus fari la silueton de la aŭto multe pli malalta. Kaj levu armilojn kaj kirasojn sen pliigi pezon, sed plifortigante la motoron.
  Do estas ankoraŭ multe da laboro por fari. Estas multaj evoluoj en aviado, inkluzive de senvostaj bombaviadiloj. Kaj kompreneble ĉi tio estas serioza.
  Kaj jes, estas multaj aferoj...
  Ambaŭ flankoj preparis novajn armilojn. La frontlinio kuris laŭ la Dnepro kun malgrandaj kojnoj.
  Odeso, baldaŭ blokita de la maro, falis. Kaj la germanoj en la dekstra bordo de Ukrainio ne regis nur Kievon. En Belorusio, ili havis pontojn preter la Dnepro.
  Vintre Stalino planis grandan ofensivon. Sed estas klare, ke la germanoj havas ĉie densan defendon.
  Sed Sovetunio ankaŭ havis ion propran. Ĉiu havas siajn proprajn atutojn. Sed en la ĉielo la Luftwaffe dominas. Kaj regas majuskle. Kaj ŝia avantaĝo kreskas.
  TA-152 montriĝis mirinda ŝraŭbmaŝino. Jes, ME-109 en modifo L, tre bona. Ankaŭ aperis Yu-488, mirinda aŭtomobilo.
  Tre rapide por helico strategia bombisto - 700 kilometroj hore.
  Kapabla bombadi fabrikojn en la Uralo kaj preter la Uralo. Kiel cetere, la TA-400 estas eĉ pli potenca monstro.
  Jes, estas malfacile en la ĉielo. Ni bezonas fortan movon.
  Kaj la 12-an de januaro 1945 komenciĝis ofensivo en la centro. La Ruĝa Armeo rapidis al la atako. Sed la germanoj estas pretaj kaj atendas.
  Sekvis furioza batalo. La germanoj ne havas malpli da fortoj, kaj la defendo estas potenca.
  Kaj en la aero, la Luftwaffe havas avantaĝon. Unuvorte, la ofensivo mallaŭtiĝis.
  Kaj denove la bataloj estas en plena svingo ....
  En marto 1945, la germanoj jam antaŭeniris. Nova taktiko estas atako nokte uzante infraruĝajn aparatojn. Kaj la E-100-tanko. Pli malpeza, lerta, sed pli bone protektita ol la Maus.
  Kiel la tanko trarompis la E-100 estas bona. La fronta kiraso estas 250 mm kun deklivoj, kaj la flanka kiraso estas 210 mm kun deklivoj. Rapido 40 kilometroj hore sur la ŝoseo. La pezo estas 130 tunoj, kaj la motoro estas 1500 ĉevalfortoj.
  La silueto estas multe pli malalta ol tiu de la Muso. Kaj la korpo estas multe pli malalta. Kaj la ĉasio estas pli malpeza.
  La aŭto estas tre tena, kaj kun du pafiloj. Ne rezistu ĉi tiun.
  Kaj la "Sturmtiger" ankaŭ estas monstro. Lasu la naziojn premi la Ruĝan Armeon.
  Sed la knabinoj batalas senespere.
  Kaj ili ĵetas grenadojn per la nudaj piedfingroj.
  Alenka, pafante el maŝinpafilo, grincis:
  - Por la granda USSR!
  Anyuta, skribaĉante sur la nazioj, konfirmis:
  - Por la plej granda komunismo!
  Alla, pafante al la Fritz, grincis:
  - Por pli bona estonteco!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi ĵetis supren mortigan forton, detruante la malamikon.
  Maria, skribante pri la nazioj, notis:
  - Estu fama, nia mondo estas bonega!
  Olimpiada, fikanta la Fritz, knaris:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedfingroj, kvazaŭ ili draŝas kontraŭ la malamiko.
  Matryona jeligis, oblikve la linion:
  - Ne estas problemoj por USSR!
  Sed la germanoj ankoraŭ trarompis la defendon. Kaj ili komencis preteriri la sovetiajn trupojn en Ukrainio.
  Jes, la situacio estas alarma. Aglo falis en aprilo. Kaj ĝi fariĝis muta kaj gallimo. Do ĉio estas kunpremita.
  Rommel ordonis lerte. Liaj soldatoj avancis kun alterna artileriopreparo kaj aviadilatakoj.
  La E-serio estis evoluigita en la Tria Regno. Ĉi tiu E-50-tanko laŭsupoze estis la plej masiva en la Tria Regno. Kun la dikeco de la kiraso de la "Tigro" -2, la dezajnisto prenis kaj instalis la motoron kaj transdonon kune. Kaj ili faris la turon pli kaj pli mallarĝa. Ankaŭ, la ĉasio ŝanĝiĝis, ĝi fariĝis multe pli malpeza sur boĝioj kaj risortoj. La alteco de la tanko estis reduktita pro la kadŝakto, kiu estis forigita, kaj antaŭe ĝi kunligis la transdonon kaj motoron. La E-50 fariĝis pli malalta en silueto kaj ĝia pezo malpliiĝis.
  Kaj la kiraso eĉ pliigis la deklivon. Kiel rezulto, la tanko komencis pezi malpli ol kvindek tunojn. Kaj la motoro, danke al blovado, akcelis ĝis 1200 ĉevalfortoj.
  Do la tanko estis ergonomie pli bona ol la Pantero kun bonega frunta protekto.
  Kaj lia pafilo estis pli kiraspenetra kaj preciza. En 88 mm kalibro, kaj la longo de la barelo estas 100 EL. Jes, ĉi tiu aŭto estas bonega. Ŝi estas sukcesa kaj amata de la trupoj.
  Sovetunio havis nur la IS-3, bone protektita de la turo kaj en la frunto. Ĉi-rilate, ĝi estas pli bona ol la IS-2, sed tri tunoj pli peza, precipe pro la gvattureto, kaj pli malbona en veturado.
  La germanoj antaŭeniris en la sudo. Ili serĉis kapti la Donbason kaj senigi Sovetujon je resursoj.
  Kaj ĝi estis tre ĝena. Ankaŭ ĉi tie Turkio komencis kolekti fortojn. Kompreneble, ŝi volis profiti el la sovetiaj teritorioj.
  Rommel agis tre lerte. Kaj la Ruĝa Armeo fojfoje falis en la kaldronojn.
  Stalin, aliflanke, estis terure nervoza kaj perdita kontraŭ Rommel en taktikoj kaj efikeco.
  La germanoj komencis batali pli lerte. Kaj iliaj eksterlandaj sekcioj ankaŭ. La plej malbona afero estis, ke Sovetunio trovis sin en certa teknika truo. La T-54 ankoraŭ devis esti kreita kaj ĝi prenis tempon. Kiel reagaviadiloj.
  Kaj la germanoj jam havas la Arado, kaj jet-atakaj aviadiloj en la serio, kaj batalantoj. La ME-262 X jam estis provita. Ĝi havas svingitajn flugilojn kaj pli altnivelajn motorojn. Kaj la rapideco estas pli ol 110 kilometroj hore kaj kvin aerpafiloj da armiloj. Kaj li ankaŭ havas jetajn raketojn, kiuj estas induktitaj sur varmego kaj sono. Kaj ĉi tio estas serioza minaco, kaj la Wehrmacht-soldatoj sur la ĉielo ĉiam pli ekhavas.
  Jam en majo Voroneĵ kaj Kursk falis. Kaj tio permesis al la nazioj eniri la Donbason.
  La situacio plimalboniĝis. En junio 1945, la tuta Donbaso estis kaptita. Kaj la germanoj iris al la kurbo de la Don. Stalino timiĝis, kaj konstante batalis en histerio. Li postulis la ofensivon de la sovetiaj unuoj. Sed ĉi tio simple ne funkciis.
  La germanoj estis pli fortaj per aŭtomataj armiloj kaj pli bone organizitaj. Krome, pli progresinta formo de kontrolo de la Germana Armeo kompensis multajn el la fruaj malfortoj kiuj okazis en reala historio kaj faciligis la venkojn de la Ruĝa Armeo.
  Jam la naziaj trupoj de Rommel eniris la batalon por Stalingrado.
  Kaj ĝi estas tre kruela.
  En la mondo de la Bruna Imperio, furiozaj bataloj disvolviĝis por la urbo ĉe la Volgo. Estas multaj knabinoj kaj pioniroj batalantaj ĉi tie. La virina kaŝpafisto-bataliono sub la komando de kapitano Natashka Kaktusova alprenis defendan pozicion en la ruinoj sur Voronaya Strato. Knabinoj kun maŝinpafiloj kaj fusiloj, ligitaj per pakaĵoj da grenadoj, kaŝiĝis malantaŭ la ruinoj.
  Natasha mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda.
  Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto.
  Kapitano Nataŝa batalas pli ol kvin jarojn kaj malgraŭ sia juneco ŝi multe vidis. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movo de tankoj.
  Dolĉa Nataŝka tenas obuson kun eksplodpakaĵo ligita al ĝi. Necesas rampi al la timinda safira imperio de la tanko "Leono", akvumante la stratojn per mitraloj.
  Mirabela rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas dum ŝi rampas kvarpiede. La flava hararo de Mirabela estas malorda kaj longa... Iom bukla. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Mirabela jam spertis multon. Ŝi ankaŭ sukcesis viziti la kaptiton de la bruna imperio, travivinte kruelaj torturoj, kaj la minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi.
  Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batita per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Kaj rondaj nudaj knabinecaj kalkanoj estis bruligitaj per ruĝvarma fero, kiu estas tre dolora.
  Mirabela pafas... Soldato de la bruna imperio, ĉi-kaze franca virino, falas morta, ŝia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Nataŝka glitas amason da obusoj sub amason da rubaĵoj. Nun naŭdek-tuna "Leono" rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 100 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Mezaj tankoj de la sovetia imperio ne povas penetri ĝin, nur pezaj mastodontoj havas ŝancon. Sed raŭpoj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Nataŝa ŝteliras, fulmante siajn nudajn, rozkolorajn kalkanojn.
  Svetlana pafas eksplodon el mitralo... Bela knabino, neniu scias, kian naciecon ŝi falas. La knabinoj tiam tranĉis la nigrajn soldulojn. La trupoj de la Bruna Imperio, konkerinte la plej grandan parton de la orienta hemisfero, flegas la junulinan germanan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: Etiopoj, Libianoj, Italoj, diversaj aliaj estaĵoj, kaj iuj aliaj rasoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj trupoj - kiuj jam de la lulilo kutimas malami la Rusan Imperion kaj la sovetian sistemon.
  Tio tamen ne malhelpas ilian dungadon.
  Erwin Rommel kreskigis tutan internacion.
  Multaj malamikoj...
  Svetlana lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La kapitano-belulino eĉ sentis tiklon de kiom proksime la grandkalibra donaco preterflugis, de ŝia malglata plando. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Mirabela repafas... Alia knabino Angeliko - tre ruĝhara, supermezura alteco, kaj muskolforta, malgraŭ la magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, kuntirita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Angelica batalas en nur sia pantaloneto, la tuniko estas disŝirita, kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj estas apenaŭ liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj rusaj kaj sovetiaj trupoj.
  Do Angeliko estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Angeliko tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - Super ni estas la Sinjoro, Moskvo kaj Josif Stalin!
  Kaj fortranĉas la atakantajn soldatojn de la safira imperio, apenaŭ havante tempon por ruliĝi reen.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn Sapphire Tanks turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas trapasi ...
  Kiel Svetlana atendis, "Lev" veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Estis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Blonda Svetlana, kiel serpento siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  La knabino-kapitano denove estas devigita rampi for. Militistoj kaj knaboj de la sovetia imperio kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la kulpo de la obstina Erwin Rommel, la hordoj de la Bruna Imperio estis blokitaj en tranĉeobataloj en sufiĉe granda kaj bone fortikigita grandurbo.
  Mirabela ĵetas obuson. Devigante la vrakitajn soldulojn aŭ la germanojn fari kapsaltojn, turnante. Unu el la brunaj batalantoj havas sian manon forŝirita, kaj sur ĝi pendas kvazaŭ angla horloĝo kun kompaso.
  La knabino denove ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaras:
  - Por Rusujo Svarog!
  Kaj donas turnon, falĉante malamikojn.
  Mirabela diras kun rideto:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al la infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Anĝeliko depolvigas ankaŭ, kun siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj pezaj obusoj ŝiras, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de la rubenaj heroinoj.
  Jen Svetlana vidas kiel la Pantero rampas. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Angeliko komencis ŝteli, ripozante sur la defluejo per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero por kiu jaro, kiam, laŭ la oficiala versio, la bruna imperio perfide invadis la vastaĵojn de la Rusa Imperio. (Kvankam ambaŭ potencoj akuzas unu la alian pri agreso!)
  Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj elkuriĝas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj.
  Unu el ili tuŝas la nudan, ĉizitan, rozkoloran kalkanon de la knabino.
  Angeliko flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco, Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo aŭdiĝas, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La bruna tanko komencas bruli, eksplodigas la batalkompleton.
  Svetlana flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Rompas la panteron. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Svetlana, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Angelica estas tre sekseca, en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti vitropecetojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvkovrita kruro. Kaj fiksita, ĝuste en la gorĝon de araba soldulo. Bela Angeliko balbutis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Gvidis fajron kaj Svetlana.
  La bela kapitano, Nataŝka, detranĉinte la trolon, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Mirabela ekpafis, tranĉis la kapon de Rommel kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Svetlana, denove precize pafante, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Mirabela pafis precize kaj aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Alia knabino Olimpiada, ankaŭ tre bela, kune kun la pioniro Serioĵka preparis minon sur drato. Ili du puŝis ŝin... La insida bugo rampis en la raŭpon de la "Tigro"-2. Kaj kiel ĉi tiu longtuba bruna aŭto eksplodos.
  La blonda knabo Sergej ekkriis:
  - Nia Rusujo, vi havas sitelon!
  Kaj li apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen, fulmante, kun nigraj, faligitaj kalkanoj, de la falanta tegmento.
  Olimpio karesis la kolon de la knabo kaj diris:
  - Vi estas tre saĝa!
  La pioniro faris sian vojon al la fronto kaj aliĝis al la virina bataliono. La knabo ankaŭ estas tre kreema. Ekzemple, li faris aviadilojn por malkonstrui safirajn atakaviadilojn. Kiam la Focke-Wulfs, aŭ TA-152s, leviĝas, nekredeble surdiga muĝado aŭdiĝas.
  Knabinoj kaj germanoj strikas kun la akompano de Wagner-simfonio. Tia majesta melodio.
  Olimpio diras kun ĝeno:
  - Ili ankoraŭ klopodas timigi nin!
  La pionira knabo kantis kun patoso:
  - Rusa militisto ne timas morton,
  La morto ne prenos nin sub la stela ĉielo!
  Ĉar la sankta Rusio forte batalos,
  Mi ŝarĝis la potencan maŝinpafilon!
  Olympias, alta, muskolforta knabino, kun larĝaj koksoj kaj ŝultroj, estas tipa kamparanino. Vestoj estis disŝiritaj dum la batalado en ĉifonojn, fortaj kruroj estas nudaj, hararo estas teksita en du plektaĵojn kaj forte polvigitaj.
  Orelringo aĝas nur dek unu jarojn, maldika pro subnutrado, gratita kaj malpura knabo, en nenio krom pantaloneto. La nature blankaj haroj de la knabo griziĝis, kaj la ripoj montras tra maldika, sunbrunigita kaj malpura haŭto. Kruroj terure faligitaj, kaj en brulvundoj, kontuziĝoj, kun veziketoj. Vere, la sorto konservis la infanon de gravaj vundoj.
  En lia fono, la Olimpikoj ŝajnas grandaj kaj dikaj, kvankam la knabino tute ne estas dika, sed kun forta, trejnita viando sur la ostoj. Cetere, malsato ŝajnis tute ne influi ŝian kortegan kaj grandan figuron.
  La knabino pafas de peza kontraŭtanka fusilo. Brunaj aŭtoj ne povas esti trapikitaj en la frunto, sed estas ŝanco en la spuroj.
  Kaj la forta "Leono", ricevinte pezan eksplodaĵon en la aŭtofundo, komencis blovi fumon kiel peza fumanto.
  Serioĵka kantis kun malico:
  - Fetora Fritz sen pensi, ekbruligis cigaredon ĉe la enirejo! Kompreneble, li havis grandajn problemojn!
  Olympias, flagrante kun muskolaj, sunbrunigitaj bovidoj, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj kruroj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rubenaj vizaĝoj ekbrilas de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil fulmojn! Kaj se iu zumas pli ol ĉiuj orkoj - neniu, kredu min, ne kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La cinama bataltransportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duono, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la trupoj de Rommel, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Svetlana, dume, provas trarompi la "Tigron". Potenca nazia maŝino, ricevis obuson en la flanko, sed ne venkiĝis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti dispremita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Svetlana flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Mirabela ĵetis obuson al la Tigro, kiu eksplodis sur ŝian frunton. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Navalnij estas pestobastro!
  Angeliko, rompante la vidon de la germanoj, kaj verŝante sur ilin akvon per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis Aleksejon! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" estis difektita.
  La malkuraĝa skipo de la batalantoj de Rommel reprenis kaj retiriĝis.
  Svetlana snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Mirabela tranĉis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Svetlana, ridante, bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Mirabela ekpafis kaj aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de rusaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de naziaj maŝinpafistoj.
  Svetlana vidas, ke proksimiĝi al la pozicioj de la orkoj estas nereala. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el tiuj veturiloj flugas pli proksime al la rusaj pozicioj, sekvita per TA-152s. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Angelica ĵetas obuson, kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova nazia tanko "Panther" -2 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto vigle alproksimiĝas.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la nazia aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Angelica fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-2 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Angeliko ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  Stalingrado - la urbo Stalin, ĉio englutita de fajroj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Svetlana, terenbatinte la nazian batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Mirabela kantis per ĉanto dum ŝi pafis al la orkoj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, vigle ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La bruna estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Svetlana, vidante, kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La aviadilo de Hitler eksplodis, disĵetinte fragmentojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Mirabela ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Angeliko denove ĵetis glaseton per la piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris al Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  . ĈAPITRO #2
  La batalantoj de Hitler kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Seryozhka deplojis katapulton, kaj kiel ĝi trafas la malamikon en respondo.
  La pionira knabo blekis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Hitler!
  La ŝarĝo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da naziaj batalantoj Rommel, devigis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -2, perdinte ekvilibron, koliziis kun "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Svetlana ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Serioĵka!
  La knabo agreseme grumblis.
  - Pioniro ĉiam estas preta!
  La knabino responde skuis sian nudan piedon.
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Olimpio tiklis la mallarĝan piedon de Serjoĵka, kiel forte li havas ĝin! Ne mirinde, ke la knabo ne timas kuri tra la fajroj.
  Mirabela per ĉanto diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Angelica, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Svetlana ekbrilis per la okuloj, faligis la orkon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Olympias metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne preterpasu, sed preterpasu!
  Serioĵka miksis sian maldikan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Rommel vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la naziaj batalantoj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili - ĉi tiu malvarmeta urbo. De la tria monato ekde la fino de la eterna somero, sturmo okazas, sed la urbo ne povis preni ĉion. En aliaj sektoroj de la fronto, la naziaj batalantoj de Rommel atingis limigitan sukceson, sed ne sur tiu ĉi.
  Svetlana pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la orko estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Mirabela vangofrapis la trolojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Angeliko malfermis fajron, pli precize. Pluraj brunaj estaĵoj restis kuŝantaj sur la rubo kovrita per lanco:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Mirabela lude kantis:
  - Pentrinte Erwin per lipruĝo, Margo per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Svetlana, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Aleksandro, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la orkojn!
  Mirabela diris furioze, deprenante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Furioza Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. La tanko "Lev", kun kiu esperoj estis alpinglitaj, ankaŭ ne helpis. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Angelica forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Angeliko, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la knabinojn! Kiu kuragxas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Angeliko ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Stalenida kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Stalenida pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Angelica rimarkis ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Angeliko skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la nazioj, rigardu nian belecon!
  Angeliko decide respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  La ŝtalknabino ridis kaj pafis al la TA-200. La aŭto de la naziaj batalantoj ekbrulis. Kaj la bela blondulo ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Angelika ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Stalenida, vidante, ke la faŝisto falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Angeliko kantas:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Svetlana nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la nazioj per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj povas havi infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Svetlana tamen forpelas de si tiajn pensojn, do vi volas plori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la nazioj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas faŝistoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Svetlana krucsignis sin kaj pafis al Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la rusoj... Liaj okulo kaj cerbo, elfrapitaj de kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Svetlana precize pafis, kaj trafis motorciklon kun kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke bonodora rubena pano nomiĝas vadejo!
  Mirabela faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li pretas perfidi Rusion ...
  Sed la homo de Rusio estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino faris kapriolon kaj montris la figon al la nazioj, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Aperis Angeliko, ĉi tiu belulino, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... La nazioj en akra flanko!
  Olimpio korektis Angelikon:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Svetlana kantis, gaje palpebrumante:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas, kaj la Fritz kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed la knaboj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie la diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis al Jesuo, aŭ pli ĝuste al Svarog kaj la Gepatro.
  Angelica estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj el sia "Sturmtigr" povas pafi al la pozicioj de la rusaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Angelikon, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Angeliko trovis la forton por ekstari kaj krii:
  - Vi nazioj estos en la cindro!
  Svetlana kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren de eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la germanajn kaj aliajn agresemajn insektojn kiuj elsaltis kaj sieĝis la rusan sovetian imperion.
  Mirabela kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Eternulo kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Angeliko, forskuante la polvon de siaj sangaj plandumoj, kantis:
  - Putin, partio, Komsomolo! Kaj ni sendas Rommel al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surdige ridi, kaj Serjoĵka diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto, ne tiom preciza - kiel tiuj nudaj kaj fortaj kruroj de Angeliko!
  Olimpio, ludante per siaj brakmuskoloj, diris:
  - Nu nenio! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  . La knabo, vangofrapante la nudajn piedojn, pepis:
  - Kompreneble same revenis!
  Sfero Katastrofov revenis Erwin Rommel en la tronĉambron kaj diris ridetante:
  - Ne malbone, vi batalis kontraŭ mia juna Kreinto! Konfesu, ke ĝi estis via revo - fariĝi knabo por ĉiam kaj batali!
  La feldmarŝalo konsentis:
  Jes, ĝuste pri tio mi sonĝis! Ĝuste tion, kion mi ĉiam volis! Estu heroa knabo!
  Dio-infano diris per serioza tono:
  - Vi batalis, kaj nun montru vin kiel lerta administranto! Ĉi tio estas necesa por la disvolviĝo de personecaj trajtoj!
  Erwin diris al la knabino kaj al la knabo:
  - Nu, kial ni ne spektos pli da filmoj aŭ?
  Nataŝa milde respondis:
  - Eble via Moŝto rigardu niajn pilotojn: Albina kaj Alvina! Ili estas grandaj majstroj en militaj aferoj!
  La juna reĝo konsentis:
  - Nu, ni vidu iom pli, kaj mi ĉirkaŭrigardos la ĉefurbon! La reĝo ne devis sidi la tutan tempon en la palaco!
  Svetlana kantis responde per plensona voĉo:
  - La Reĝo estas nia fiero kaj gloro,
  Vi estas saĝa kiel la indiĝena Tero...
  Plifortiĝu kiel ŝtala palisa potenco,
  Vi estis donita al ni de Dio!
  Erwin saĝe respondis:
  - Reganto, kiu amas dolĉajn flatojn, havas la inteligenton de muŝo!
  Nataŝa ekkriis:
  "Vere vi estas la plej saĝa reganto! Ni pensas kun vi, ke nia imperio finfine venkos la militon kontraŭ rusaj soldatoj kaj la Ruĝa Armeo!
  Erwin demandis serioze:
  Kial ili ne volas pacon?
  Nataŝa serioze respondis:
  Kial ili bezonas pacon? Ili ne konas alian animstaton kaj imperion. Milito estas natura stato por ili. Krome, la orkoj estas kanibaloj, kaj manĝas kaptitojn kaj kaptitojn. Aŭ tuj, aŭ post severa torturo!
  Erwin diris kun rideto:
  - Indas rigardi la vizaĝojn de ĉi tiuj estaĵoj - vi komprenos, ne atendu bonon de tiaj!
  La filmekrano denove lumiĝis. Ĝi nun montris du batalantojn, sur kiuj kuregis belaj knabinoj: Albina kaj Alvina.
  Ambaŭ mielblondunoj, muskolaj, ĉizitaj kaj en la sama bikino. Kiel bonege ĉio aspektas.
  Albina pafas de aviadilkanonoj. Malflugas kvin aviadilojn de rusaj kaj komsomolaj knabinoj, grincas:
  Ni donos niajn vivojn por nia Patrujo kaj ni certe venkos!
  Alvina, pafante, konfirmis:
  - Kompreneble, ni venkos! Ne povas esti alie!
  Kaj ŝi ankaŭ pafis eksplodon de aerkanonoj. Batalantoj de bolŝevikoj kaj rusaj knabinoj falas kaj eksplodas. Kelkaj el ili estas reviziitaj.
  Albina, pafante, kantas:
  Aviadiloj estas bonaj, vaporŝipoj estas bonaj!
  Kaj la knabinoj peze ŝarĝis la diamantojn!
  Kaj de la ĝusta trafo de la belulo, alia aŭto de la malbonaj bolŝevikoj estis frakasita. Kion la ruĝuloj volas batali kun la ursoj? Do enigu vian sizomon en la nazon!
  Alvina, detranĉante alian dungitan bolŝevikon, premas siajn belajn krurojn per la nudaj fingroj. Ŝi estas knabino, kiu, se ŝi movos la piedon, trarompos brikmuron.
  Ili eĉ montris al la kinejo kiel ambaŭ pilotoj en salto, rompante kverktabulojn per siaj nudaj kalkanoj.
  Albina pafis alian, ĉi-foje bolŝevikan bombiston, kaj fajfis, kantante:
  - Ne ekzistas pli bela ol la nia, sciu la potencojn,
  Ni venkos ĉiujn orkajn knabinojn...
  La formado de braveco kaj gloro -
  Kaj super ni en oro estas kerubo!
  Kaj Albina denove dehakis aŭtomobilon sur la ĉielo, ĉe kies stirilo sidis bolŝeviko. Kaj ŝi faris ĝin majstre.
  Tamen, Alvina ne estas malsupera. Kiel blonda knabino turniĝas. Movoj per la tekniko de "vulposerpento". Kaj faligitaj, fumantaj vulturoj falas.
  Alvina kantis, gustumante siajn lipojn:
  - La arkianĝelo diros al ni: estos malvarme en la paradizo,
  Sed nur la pordegoj de la paradizo klakas ...
  Ni petos Dion: skribu kun amiko,
  Al iu anĝela regimento!
  Kaj la militisto aplikis mortan buklon. Kaj ŝi pafis ĉi tiun komisaron, kiu estis ĉe la stirilo de peza batalanto. Ŝi faris tion tre gracie, kaj premis la butonon per tenacaj, longaj fingroj de ĉizitaj kruroj. Kaj eĉ la timinda komisaro estis disŝirita! Ĉi tio vere estas la knabinoj de la plej alta aerobatiko!
  Sed nun la aero fariĝis pli trankvila... La knabinoj prenas la baton al la terarmeoj de la Ruĝa Armeo. Ĉi tie Albina ĵetas aviadilan kuglon de supre. Kaj la tanko de Rusio "IS" -3 trafas ĝuste sur la tegmento. Trarompas ĝin, batante la bolŝevikojn.
  Kaj la konkoj komencas detonacii. Aŭdiĝas eksplodoj kaj morto de sovetiaj soldatoj.
  Albina siblas kiel kobro, kiu pikis bovon:
  - Por la homa raso!
  Alvina ankaŭ pafis al la malamiko, disbatante la malamikon. Kaj deŝiris la turon de la Lenin-tanko. Jes, la knabino vangofrapis ekzakte, kaj trafe.
  Kaj la orkoj lasis sangan malordon.
  Ambaŭ belulinoj alprenis terajn celojn. La pafiloj estis detruitaj.
  Albina frakasis la gaskanonon de la vilaj viroj, kune kun la rusaj knabinoj, kaj flustris:
  - Mia revo, mi estas mojosa belulo!
  Alvina ankaŭ frakasis la raketlanĉilon, kaj ĉirpetis:
  - Kaj la fianĉoj ŝaltos de beleco!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis. Kvankam kun viroj, kompreneble, ili ne havas problemojn. Uloj amas famulojn. Kaj ĝenerale, unu viro estas pli ol dudek knabinoj, nur ili estas tro junaj. Ĉi tie sur la Tero, maskloj kreskas barboj!
  Ĉi tio estas ĝojo por la masklo, sed se la ino estas temperamenta, tiam ŝi jam havas problemojn!
  Albina premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Mia revo estas akiri senmortecon!
  Alvina premis la ellasilon per la fingroj de siaj nudaj kruroj kaj knaris:
  -Kaj ni estas senmortaj! Ni vivas en aliaj mondoj en novaj korpoj!
  Albina trafis eksterordinaran orkan tankon kaj gluglutis:
  - Kvankam la korpo sen la animo ne estas la korpo, sed kiel malforta estas la animo sen la korpo!
  Kaj la militisto eligis fajrerojn el ŝiaj okuloj... Kaj tiam, kiam ŝi krias:
  - Ne kredu, ne ekzistas morto!
  Alvina batis la memveturajn pafilojn de la koŝmaraj bolŝevikoj, kaj kiel ŝi kriegas:
  - Batalanto de rubenoj de morto ne timas,
  Nenio sur la batalkampo minacas ...
  Ni batalos kuraĝe kun la malamiko de la Patrujo -
  La knabino plenumos grandan heroaĵon!
  Post tio, la knabino mallevis sian batalanton eĉ pli al la surfaco. Kaj pafis malgrandan raketon. Kaj la grandega tanko de la bolŝevikoj "Karl Marx" kun kvin pafiloj, kiam ĝi komencis disŝiri, kaj ĝia tuta kiraso estis dividita en fragmentojn.
  Albina faligis plurajn motorciklantojn de la Rusa Imperio per mitrala eksplodo, kaj grincis pro ĝojo:
  - Mi havas du larĝajn flugilojn, kaj okulojn kiel stepaglo!
  Knabinoj de tre viva sento de beleco. Kaj se ili prenas ion, ĝi estos farita sur la plej unua numero.
  Sed la aviadspektaklo finiĝis, kaj malsama serio daŭris. Ĉi-foje ili montris grupon de kvar knabinoj kiuj estis ne nur bonegaj batalantoj, sed ankaŭ uzantaj militeman magion.
  Unu maŝino iras kontraŭ la tuta armeo de mastodontoj de la bolŝevika imperio. Ĝi aspektas tute memmortiga.
  Sed ĉe la stirilo de la tanko, Viktorio mem estas diablo, de fabela beleco. Jes, kaj ĉiuj kvar knabinoj: simple ĉarmaj. Ili apogis siajn nudajn krurojn kontraŭ la kiraso kaj kaptis mensajn sentojn, kvazaŭ ili estus la reĝinoj de lumo. Kiaj magiaj knabinoj ili estas: ili povas kaj scias multon.
  Viktorio pafis, kantis linion de moderna enamiĝo:
  - Mi ne scias kio okazis... Infana ridado estas tre sonora... Kaj nudpiedaj knabinoj jam kuras tra la flakoj!
  La "Elefanto" de la faŝistoj de iliaj trupoj, batitaj de ŝi, ekfumis, eligante malbonodorajn ringojn. Ili kirliĝis kiel venenaj serpentoj. Kaj Viktorio palpebrumis al siaj partneroj, Zoja ĵetis ŝelon. Nadeĵda, la servisto de Perun, unu el la servistoj de la dioj kreitaj de Sfero Katastrofov, avertis:
  - Ĉi tie en embusko estas la plej nova memvetura pafilo "Porcupine", kun 32-funta pafilo ... Vi devas esti pli singarda.
  Ĉioscia Elena tuj babilis:
  - Memvetura pafilo "Hiriko", estas aprobita kopio de la verko de la gnomoj, de speciala speco de memvetura pafilo "Anakondo". Karakterizaĵoj de la armilo: fronta kiraso 228 mm, flanka kiraso 200 mm - malvarmeta! Kanonkalibro 94 mm, proporcia al la kiraspenetra "Reĝa bubalo". Kaj tri pliaj maŝinpafiloj...
  Viktorio malĝentile interrompis siajn partnerojn kaj eĉ provis movi sian nudan kalkanon en la nazo, kriante:
  - Mi scias!
  Elena ridis dum ŝi rimarkis:
  - Estas bonege kiam estas scio ... Sed en teknologio mi estas grandmajstro, kaj vi estas en la scio pri malbono!
  Viktorio denove ekpafis, helpe de siaj nudaj piedfingroj, deŝirante la gvattureton de la "Apro" kaj ŝvelinte, rimarkis:
  - Mia scio estas pli fundamenta, ĉar malbono venas ankaŭ de teknologio. Kaj mi konsilas al vi pli bone - ne elstariĝu!
  Zoya, por estingi la farantan rubon, sugestis:
  Nun, mi pafu min!
  Kaj la servistino, aŭ pli ĝuste la filino de la Blanka Dio - kreita de la Ĉiopova Sfero, montris, ke la domina bono tute ne malhelpas ŝin pafi. Kaj, senŝeligi sen perdi. Militistoj ĉi tie batalas ĉe la plej alta nivelo.
  La knabinoj movas sian tankon kaj antaŭeniras. Sed ne forgesu kunkanti.
  Viktorio, gvidante fajron sen lakto, komencis:
  - Sub la sankta...
  Zoja daŭrigis, ankaŭ pafante per siaj nudaj ĉizitaj kruroj:
  - Libereco!
  Nadeĵda, konfirmante la pafadon per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - En la mondo!
  Viktorio, preterpafante sen signo, daŭrigis:
  - En amikeco!
  Zoya krias, la urino de la malamiko:
  - En feliĉo...
  Nadeĵda, petolante, finas:
  - Kaj amo!
  Viktorio daŭrigas kun patoso ĉe plena gorĝo, farante pafon per siaj nudaj piedfingroj:
  - En hela trabo...
  Zoja, pafante, ekprenas:
  - Popoloj kunfandiĝas...
  Nadeĵda, pafante en malvarma sango, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, aldonas:
  - Por dispeli la mallumon antaŭen!
  Viktorio, daŭranta pafi kun nudaj ĉizitaj kruroj, eldonas:
  - Regu ĉiujn landojn de la mondo...
  Zoja, pafinte, daŭre veturis ravan patoson:
  - Protektata!
  Nadeĵda, ankaŭ farante skermadon per kuglo, uzante siajn nudajn piedojn, detranĉante la rubenajn batalantojn, daŭrigis:
  - De invadoj...
  Viktorio, pafante siajn nudajn piedojn, siblis:
  - Inferaj akridoj!
  Zoya disfendis la "Apron" per nudaj piedoj, daŭrigis:
  Kaj kun mia brusto...
  Nadeĵda, traktinte la "Tirannosaŭroj" de la orkoj, eldonis:
  - Kovrita!
  Viktorio, karnovore ridetante kaj pafante per siaj nudaj, graciaj kruroj, grumblis:
  - Ĉiuj nacioj...
  Zoya, ankaŭ pafante per sia nuda piedo, aldonis:
  - Patrino Tero!
  Nadeĵda, draŝante helpe de siaj nudaj piedfingroj, el kanono, daŭrigis:
  - Denove problemo...
  Viktorio, pafante per siaj nudaj malsupraj membroj, senspire daŭrigis:
  - Pendas...
  Zoja, pafante, bojis:
  - Riveroj de sango!
  Nadeĵda, brulanta per nudaj piedoj, eligis:
  - ekflamis...
  Viktorio de la Najlo, siblis:
  - Aroganta malamikeco!
  Zoja, ankaŭ pafante per siaj nudaj piedfingroj, aldonis preskaŭ en larmoj:
  - De fajroj, sango...
  Nadeĵda, pafinte, helpe de sunbrunaj, muskolaj membroj, grumblis:
  - Larmoj kaj ĉagreno!
  Viktorio liberigis la donacon per siaj nudaj piedoj, kaj kiel ŝi siblus:
  - Nia ĝemas...
  Zoja, tuj kiam ŝi prenas ĝin, ankaŭ elĵetas inferan donacon per siaj nudaj piedoj, kaj muĝas:
  - Nia kara...
  Nadeĵda, batante, finis:
  - La lando!
  Viktorio, responde, kun nuda piedo, denove siblas:
  - Sed ne...
  Zoya, pafita, kun nudaj piedoj, kaj eligis:
  - Spirito de knabinoj...
  Nadeĵda, najliginte la naziajn trupojn, uzante siajn nudajn piedfingrojn, finis:
  - Pli forta!
  Viktorio denove pafis, nudpiede kaj agreseme, daŭrigis:
  -El la ruinoj de mi mem...
  Zoja, forte pafante per siaj nudaj piedoj, desegnis linion:
  - Ni revivigos!
  Nadeĵda denove draŝis, kaj grincis:
  - Rusa militisto...
  Viktorio, kutime sadanuv, nuda piedo, gruntis:
  - Prenu la glavon...
  Zoja najlis, grumblis:
  - Pli rapide!
  Nadeĵda, pafante per la nudaj piedfingroj, komencis:
  - Ni staras...
  Zoja, draŝante furioze, daŭrigis:
  - Kaj denove....
  Viktorio, najlante siajn nudajn malsuprajn membrojn, finis en grava noto:
  - Ni venkos!
  . ĈAPITRO #3
  Tiam la knabinoj paŭzis. Ili pafis ankoraŭ dekduon da tankoj silente, post kio Viktorio, denove pafante, kaj denove helpe de siaj nudaj piedoj, kantis:
  - Sub la sankta...
  Zoja, pafante per siaj nudaj piedoj, daŭrigis:
  - Standardo...
  Espero eksaltis kaj laŭvorte kaj figure:
  - Mesio!
  Viktorio, svingante sian korpon kaj ĵetante ĵetaĵojn per siaj nudaj piedfingroj, grumblis:
  - En la mondo...
  Zoya rapidis plu, pafante agreseme:
  - En feliĉo...
  Nadeĵda, frapante per grava noto, helpe de siaj nudaj graciaj membroj, finis:
  - Kaj amo!
  Viktorio, denove najlante, uzante siajn nudajn piedfingrojn, daŭrigis:
  - En la suno...
  Zoja, frapante ĵetaĵon en la Histrikon helpe de siaj nudaj piedoj, kriis:
  - Ray...
  Nadeĵda, nerezisteble lanĉante la "Apron" de Rommel trans la faŝisma imperio, kun nudaj ĉizitaj membroj, bojis:
  - Kunfandi...
  Viktorio, sendante ĵetaĵon per siaj nudaj piedoj, finis severe:
  - Popoloj!
  Zoja, pafante, aldonis tremante per siaj nudaj piedoj:
  - Infera mallumo...
  Hope, vangofrapita, donis:
  - Solvu...
  Viktorio, denove oblikve al la naziaj faŝistoj de Rommel, siblis:
  - For!
  La knabinoj ekpafis nudpiede kaj ridis ankoraŭ kvin minutojn. Dum tiu tempo, tridek kvin bataltankoj de la nazioj estis bruligitaj. Kaj poste ili denove kantis.
  Kiel ĉiam, la fajra diablo metis la verson kaj la tonon, ŝi uzis siajn nudajn membrojn:
  Ni malfermis...
  Zoja, pafante, kun la helpo de siaj nudaj piedoj, aldonis:
  - Nacioj...
  Nadeĵda, najliginte ĝin, kun la helpo de siaj nudaj fingroj kaj lertaj kruroj, ekbalegis:
  - Planedoj!
  Viktorio, tranĉinte la "Apro", tre laŭte ridetante, kriis:
  - En la spacon...
  Zoja, ankaŭ sendante ĵetaĵon per siaj nudaj fingroj, grumblis:
  - Vojo!
  Nadeĵda, ĵetante donacon, ekkriis:
  - Al la nekonataĵo...
  Viktorio metis kaj kuglon kaj sukan pafon grasan punkton por la naziaj batalantoj;
  - Miram!
  Kaj Zoja, pafante per la nudaj piedoj, komencis teksi novan strofon:
  - Heroismo...
  Nadeĵda, senespere najlante helpe de siaj nudaj kruroj, super la faŝismajn hordojn, daŭrigis:
  - Atingoj...
  Kaj la rezistema Viktorio terenbatis, kiel kutimas, per sia nuda ronda kalkano, premante la butonon de la stirstango, "Apro", kaj eligis la finon:
  - Glorata!
  Zoya, traktinte la "Histrikon", eldonis:
  - Al...
  Nadeĵda, pafante per la nudaj piedoj, pepis:
  - Forigu...
  Viktorio eksonis la vortojn, montritajn per siaj nudaj piedfingroj, kaj obuson sur la memvetura pafilo Witcher:
  - Por ĉiam...
  Zoya, ankaŭ sendis kuglon kaj eldonis:
  - De morto....
  Por Nadeĵnaja, estis la lasta pafo, kiun ŝi pafis per siaj nudaj piedoj, kaj la vorto:
  - Cikatro!
  Tio estas mojosa! La faŝisma tanka regimento estis detruita. La memvetura pafilo Anaconda, malgraŭ sia tuta kiraso, ankaŭ disiĝis el rusa ŝelo: oni devas scii kie bati por trafi kaj disfendi ĝin certe. Post ĉio, la knabinoj vidis koncentriĝojn kaj rompiĝojn en la linioj de forto en la kiraso. Vi ne povas trompi ilin aŭ trompi ilin... Kaj ili povas trompi iun ajn, kiun vi volas.
  Zoya komentis kun zorgo:
  - Ĉu ne malutilus al ni replenigi la municioprovizon?
  Elena, ĉi tiu ludema kaj klera filino de Svarog, ankaŭ kreita de la senfine ĉiopova Demiurga Knabo Sfero Katastrofov, ridis kaj rimarkis:
  - Do vi ne komprenas? Post ĉio, ni havas nemalhaveblan ĵetaĵon. Ni povas bati tiel preskaŭ senhalte!
  Viktorio volupte rulis la okulojn, vangofrapis unu nudan piedon kontraŭ la alian kaj kuĝis:
  - Hiperfiku sen paŭzo... Estas bonege!
  Ĉi tiuj estas la veraj knabinoj...
  Kaj la milito ankoraŭ daŭras... En septembro 1945, la germanoj tamen atingis la Kaspian Maron.
  Kaj ili fortranĉis Kaŭkazon surtere. Kio estas tre danĝera. La germanoj antaŭeniras ... En bataloj, iliaj novaj tankoj kaj aviadiloj ...
  Kaj Turkio trarompas el la sudo, kiu estas duoble danĝera. Kaj la situacio estas ege komplika, al inferaj kaproj.
  Pretu sin lavango de la malamiko... Kaj ne estas maniero haltigi lin.
  En oktobro, la germanoj jam estis en Dagestano, kaj alproksimiĝis al Azerbajĝano. Kaj ĉi tio estas serioza kaj danĝera.
  La knabino Alice estis kaptita de la nazioj. Ŝi estis esplordemandita fare de SS Colonel Deza. La komsomola knabino estis senvestigita ĝis la talio kaj komencis esti vipata per vipoj.
  Alico muĝis:
  - Mi ne diros! Mi ne diros! Mi ne diros!
  Tiam ili deŝiris ŝiajn pantalonojn kaj botojn. Kaj ili forbruligis la kalkanojn per larĝaj strioj da ruĝ-arda fero. Kaj varmegis al ŝiaj nudaj plandoj.
  La knabino svenis pro ŝoko.
  Sitelo da akvo estis verŝita sur ŝin. Ili rekonsciigis lin kaj tiris lin supren sur la rako. Kio estas tre kruela.
  Alico grincis la dentojn kaj grumblis:
  - Mi ankoraŭ ne rakontos! Vi povas mortigi min!
  Li batis la knabinon sur ŝia nuda korpo per ruĝ-arda drato. Sed ili ricevis nenion de ŝi.
  Post tio, ili ĵetis la elĉerpitan komsomolan membron en malsekan kaj malvarman kelon.
  Kaj kompreneble, ĉi tio estas ekstreme kruela.
  En novembro 1945, preskaŭ la tuta Kaŭkazo estis kaptita, kaj la nazioj de Rommel sturmis Bakuon.
  Du knabinoj Albina kaj Alvina flugas al si sur tia fluga telero. Ili estas nevundeblaj danke al la forta laminara jeto. Sed ili ne povas pafi memstare. Sed dank'al la kolosa rapideco ili povas preterpasi kaj rami sovetiajn aviadilojn.
  Albina, klininte sian diskedon, komentis:
  - Fera teknologio, certe necesa kaj tre utila!
  Alvina ridis, malkovris la dentojn kaj siblis:
  - Sed ĉion decidas la spirito!
  Albina diris:
  - Plej multe, ke nek estas ĝuste la batala spirito!
  Ambaŭ knabinoj estas blondaj kaj en bikinoj. Tre bela kaj nudpieda. Kiam militisto estas sen ŝuoj, ŝi estas bonŝanca. Nun la knabinoj estas tiel buntaj kaj belegaj.
  Kaj antaŭ ol iri al batalo, belulinoj certe laboros kun viroj. Ĉi tio estas vera karna festeno por ili.
  Tiel bonaj estas la knabinoj.
  Alvina malflugigis du sovetiajn Tu-3 kaj ĉirpetis:
  - Glora nia ĉasado!
  Albina konfirmis la ramadon kaj eldonis:
  Kaj ĝi neniam estos la lasta!
  Alvina terenbatis tri pliajn sovetiajn atakaviadilojn, kaj knaris:
  - Tiel vi pensas, ke Dio amas Germanujon?
  Albina dube balancis la kapon.
  - Ŝajne ne tiom!
  Alvina ridis kaj demandis denove:
  - Kial vi pensas tiel?
  Albina ramis du sovetiajn aŭtojn kaj grincis:
  La milito daŭris tro longe!
  Alvina logike rimarkis:
  - Sed ni venas!
  Albina ridetis kaj jelpetis:
  - Do venos la venko!
  Alvina malflugigis kvar sovetiajn aviadilojn samtempe, per aŭdaca manovro kaj knaris:
  - Ĝi certe venos!
  Albina trovis necesa memorigi:
  - Post Stalingrado, la milito ne iris laŭ la reguloj ...
  Alvin konsentis kun tio:
  - Certe estas kontraŭ la reguloj!
  Albina kolere ekkriis:
  - Ni komencis perdi!
  Alvina knaris pro ĝeno:
  - Nepre havas!
  Albina ramis plurajn pliajn sovetiajn veturilojn kaj grincis:
  - Ĉu tio ne estas problemo por ni?
  Alvina pafis kelkajn rusajn ĉasaviadilojn kaj ekbalbutis:
  Ni pensis, ke la situacio estas senespera!
  Albina karnovore ridetis kaj siblis:
  - Kion ni vidas nun?
  Alvina tweetis kun aplomo:
  - Io neskuebla kaj unika!
  Albina ekbrilis siajn perlajn dentojn kaj respondis:
  - Ke la Tria Regno venkas!
  Alvina terenbatis kelkajn sovetiajn atakaviadilojn kaj eligis:
  - Vere devas venki!
  La knabinoj grimacis. Siatempe ili laboris, kaj oficiale en soldatbordelo. Multaj homoj trairis sin, kaj ne nur la blanka raso. Kaj ili tre ŝatis ĝin. Nu, kiel agrable estas por la korpoj. Sed tiam la putinoj venis sub sovetian atakon. Ili estis kaptitaj. Nu, la varmuloj pensis, ke ili estos seksperfortitaj. Kaj jen la diablo du!
  Ili igis la putininojn fosi tranĉeojn kaj tranĉeojn. Kaj la antaŭaj noktaj feoj ne tre ŝatis ĝin. Do ili ĉiuj povis eskapi. Ili delogis la gardostarantojn.
  Kaj ili ĵuris venĝon kontraŭ la rusoj.
  Kaj ili batalis kontraŭ Rusio. Ĉi tiuj estas la malbenitaj...
  Albina forĵetis plurajn rusajn aŭtojn kaj murmuris:
  - Vi povas ankoraŭ vivi kun viroj!
  Alvina volonte konsentis pri tio:
  - Eĉ ne eblas, sed necesas!
  Albina nudigis la dentojn kaj respondis:
  - Sed tamen... Estas dolĉe mortigi.
  Kaj la knabinoj faligis kvin pliajn sovetiajn aŭtojn per movo de diskedo.
  Alvina ridis kaj diris:
  - Kaj kiam ĝi estas amara?
  Albina faligis ses pliajn aŭtojn kaj respondis:
  - Mi edziĝos post la venko! Kaj nasku dek infanojn!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis.
  Kaj ili kantis;
  Ni estas la kavaliroj de la kredo de faŝismo,
  Ni forviŝu la batalantojn de komunismo en polvon!
  Kaj kiel ili ridas, skuante siajn blankpintajn montojn.
  La bataltesto de la fluga telero estas tre sukcesa. Sed estas neeble pafi el ĝi.
  Ĉi tie la knabinoj ankaŭ ravas kelkajn IL-2-ojn. Ĉi tiu atakaviadilo estas la plej masiva en la Ruĝa Armeo, kaj ankoraŭ ne estis nuligita. Kvankam ĝis la kvardek-kvina jaro ĝi estis malaktuala.
  Sed li ankoraŭ agas kaj agas senespere. Tiaj bataldiskoj estas uzataj ĉi tie - nur hororo.
  La sovetiaj unuoj estas tiel detruitaj, ke oni ne povas haltigi ilin... Jen la kavalkado.
  Estis paŭzo en novembro. Kaj Stalino ordonis antaŭeniri en la centron. La bataloj disvolviĝis kun renovigita vigleco. Estas malfacile venki la Fritz - ili havas multe da forto kaj bonajn armilojn. La poloj batalas tre aktive. Nun ili estas germanaj aliancanoj.
  La nazioj ankoraŭ tenas la fronton. La bataloj montris, ke la 88-milimetra pafilo estis 100 EL kaj tre preciza kaj kiras-penetra. Eĉ la IS-3 pugnobatas la frunton. Krome, la lasta tanko ne estas tre sukcesa kaj malfacile fabrikebla. Kaj la T-34-85 ĝenerale erarvagas de longa distanco, gajnante poentarojn de la germanaj asoj.
  Jam venis vintro, kaj la frontlinio estas proksimume je la nivelo de kvardek tri jaroj, nur Krimeo estas ankoraŭ sovetia kaj Bjalistoko, sed Ĥarkov kaj Orel estas jam sub la nazioj.
  La nazioj en la centro forpuŝas la sovetian atakon kaj provas antaŭenigi sin.
  Nu, kaj konfidu la enkondukon de la plej novaj maŝinoj, superviroj-knabinoj.
  Ne la knabinetoj, kiuj estis klonitaj en la koncentrejoj. Kaj tiuj knabinoj, kies DNA-molekuloj estis uzataj por krei superhomojn.
  Kaj ili havas la samajn nomojn kun la legendaj kvar, kaj simple mirinda potenco. Kaj la knabinoj kiuj batalas ankaŭ uzas iujn stimulilojn evoluigitajn de la SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina kaj Magda veturas sur tanko U-klaso E-100.Tiu veturilo estas pli kompakta, por kvar ŝipanoj. Kaj ĝiaj armiloj estas jetbombisto kaj universala 88-milimetra kanono 100 EL - tankdestrojero.
  Militistoj iras kaj fajfas por si mem.
  Gerda pafas longan kanonon. Ĝi pugnobatas en la flankon de distanco de la IS-2 kaj ĉipas:
  - Ni donos niajn korojn por la patrujo,
  Kaj ni fritos Stalinon kaj manĝos lin!
  Charlotte pafis sian raketlanĉilon. Ŝi kovris la sovetian bunkron kaj knaris:
  - Ni estas nevenkeblaj!
  Kristina prenis ĝin kaj grumblis, premante la ellasilon per sia nuda kalkano:
  - Ni ricevos ĝin en ambaŭ!
  Dolbanula kaj trafe kaj Magda. Detruis la sovetiajn memveturajn kanonojn SU-152. Kaj ŝi kukis:
  - Estos tempo, venos venko!
  Gerda ekkriis dum ŝi pafis:
  - Neniu povas haltigi nin!
  Charlotte konfirmis:
  - Sed Pasaran!
  La ruĝhara besto trapasis la tutan Unuan Mondmiliton kun Gerda, komencante de Pollando kaj finiĝante per ĉi tiu maja ofensivo. La ruĝhara diablo vidis multajn aferojn.
  Kaj preta batali ĝis la fino!
  Christina ankaŭ pafas, kaj nudigis siajn dentojn. Ŝia hararo estas orruĝa. En milito, knabinoj ne maljuniĝas, kaj eĉ, eble, plijuniĝas! Ili estas tiel ferocaj kaj amaj. Ili nudigis la dentojn.
  Kaj eĉ ne unu truon en la dentoj.
  Magda havas harojn la koloron de ora folio. Kaj ankaŭ aktive rikanante. Mirinda knabino. Ŝi havas tian agreseman gracon kaj energion de mil ĉevaloj.
  Gerda, knabino kun blanka hararo, pafas, kaj ridetante rimarkas:
  - Estas multe da bono kaj malbela en la mondo... Sed damne, kiom longe ĉi tiu milito daŭras!
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  - Kaj fakte, la dua mondmilito daŭras tro longe. Ĉiuj bataloj, kaj bataloj... Estas vere laciga!
  Kristina movis sian nudan piedon laŭ la kiraso kaj jeligis:
  - Sed Britio ankoraŭ ne estas venkita!
  Magda pafis al la rusoj kaj grumblis:
  - A devas esti venkita! Jen nia kredo!
  Gerda siblis, pafante al la rusoj, elmontrante siajn eburajn dentojn:
  - Ni bezonas venkon!
  Fikita kaj Charlotte, blekis:
  - Unu por ĉiuj, ni ne staros kontraŭ la prezo!
  Kristina la ruĝhara kaj ora besto kriis:
  - Ne! Ni ne staru!
  Magda frapis siajn skarlatajn lipojn, pepante:
  - Ni ne iras al la vendejo por la prezo!
  Kaj la orhara harpio ekpafis.
  Gerda ankaŭ trafis la rusajn tankojn. Trafis la aŭton kaj kriis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Charlotte aldonis, kantante kune:
  - Malamikoj ĉiuj trempas en la necesejo!
  Christina apogis la kantimpulson:
  - La Patrujo ne kredas je larmoj!
  Magda daŭrigis per kantovoĉo:
  - Kaj ni donos al ĉiuj komunistoj en la cerbo!
  Kaj la knabinoj palpebrumis unu al la alia. Ili ĝenerale havas bonan tankon. Nur de malproksime estas malfacile trarompi la IS-3 en la frunto. Sed post ĉio, la germanoj havas malfacilan ĵetaĵon, sed kun urania kerno. Kaj estas multaj nigruloj en la armeo. Kiuj batalas kun freneza furiozo. Kaj ne ĉiuj povas konkuri kun ili.
  Knabinoj kutimas batali nudpiede. Eĉ en Pollando, ili estis nur en unu bikino, kaj nudpiedaj.
  Kiam la nuda plando kontaktas la grundon, ĝi rejuniĝas. Eble tial knabinoj ne maljuniĝas! Kvankam tempo finiĝas! Militistoj, ni diru nur tre heroaj.
  Ili faris tiom da heroaĵoj, sed ili batalas kiel ordinaraj soldatoj. Kaj ĉiam nur en bikino, kaj nudpiede. Vintre, estas eĉ agrable por ili batadi per nudaj piedoj sur neĝblovoj.
  Gerda pafas kaj kantas:
  Ni trairos fajron kaj akvon!
  Charlotte pafis al la rusoj per sia bombisto kaj diris:
  - Gloro al la Prusa popolo!
  Kristina ankaŭ pafis, kaj grincis:
  Ni regos la planedon!
  Magda najlis kaj konfirmis:
  - Ni certe faros!
  Gerda denove trafis la ĵetaĵon kaj knaris:
  "Eĉ napalmo ne haltigos nin!"
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  - Kaj eĉ la atombombo, kiun ni ne timas!
  Kristina silentis kaj respondis:
  - La usonanoj ne sukcesis krei atombombon! Estas blufo!
  Magda ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - La mondo ne povas eskapi de la nova germana ordo!
  Kaj la knabinoj ridos.
  La situacio iĝis kritika. En decembro, sovetiaj soldatoj avancis en la centro. Sed denove ili ne povis venki la potencan defendon de la Germana Armeo ...
  Inter la nazioj kaj tankknabinoj Agata kaj Adala. Ili batalas sur la E-10, duhoma memvetura pafilo kaj tre komforta. Kiu pafas ege precize. Kvankam ĝia armilo ne estas sufiĉe potenca, ĝi terenbatas la tridek kvar specife.
  Agatha pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj trafas la sovetian aŭton, tre precize.
  Kaj tiam ŝi kriis:
  - Por la Tria Regno!
  Dolbanula sufiĉe trafe kaj Adala. Ankaŭ uzante nudajn ĉizitajn krurojn.
  Kaj ŝi frakasis sovetian aŭton per preciza pafo. Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al niaj herooj!
  Knabinoj devus esti rimarkitaj ekstreme timindaj. Kaj ili pafas sufiĉe bone. Kio ne estas pafo, tiam trafo.
  Memveturaj kanonoj E-10 estas tre malgranda maŝino por du soldatoj kaj alteco de 1,2 metroj kun batalantoj, kiuj situas kuŝantaj. Tia ĉi tie estas efika afero kaj tre movebla. Komence ŝi pezis nur dek tunojn, sed ŝia kiraso de 60 milimetroj sur la frunto kaj 30 sur la flanko ŝajnis al Hitler sufiĉe malforta. Kaj li ordonis pliigi ĝin al 82 mm frunto kaj 52 mm flanko. Sed la pezo de la maŝino kreskis al 16 tunoj, reduktante la moveblecon. Sed Rommel faris sian aŭton dudek centimetrojn pli malalte, kaj reduktis la nombron da ŝipanoj al du homoj. Kaj la memvetura pafilo komencis pezi dek unu tunojn, kio, kun motoro de 400 ĉevalfortoj, permesis al ĝi konservi moveblecon je alta nivelo.
  Agatha denove frapis siajn nudajn piedojn en la malamikon, trapikis la malsupran parton de la IS-2-kiraso kaj kantis:
  - Mia granda forto!
  Adala ankaŭ trafis la sovetian tankon, trafis la aŭton en la frunto kaj pepis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj ŝi ankaŭ uzis nudan, ĉizitan kruron.
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie sufiĉe batalas. Kaj ili detruas la sovetian, tankan armadon.
  Sed nun ili ŝanĝis al pafiloj. Kaj tiel ili estas batitaj per nudaj piedfingroj. Ili donas absolute neniun kompaton. Kaj nudaj plandumoj ekbrilas.
  Knabinoj tamen ne nur pafas kaj mortigas metiistinojn. Aparte, adoleskanto kiu estis kaptita estis torturita. La deksesjara knabo estis tre bela. La knabinoj senvestigis lin kaj ligis lin al pino. Kaj tiam ili komencis bruligi per torĉoj, kaj ankaŭ fajron al balailoj.
  Estis videbla, kiel la sunbrunigita, glata haŭto de la knabo estis kovrita de veziketoj kaj aknoj. Kaj mi devas diri, ke ĝi multe doloras.
  Adala lekis siajn lipojn kaj kantis:
  Malgranda lando, malgranda lando...
  Agada, ekbruligante la kalkanojn de la knabo, aldonis:
  - Kiu diros al mi, kiu montros kie ŝi estas, kie ŝi estas!
  Kaj ambaŭ belulinoj kiel ridi. La junulo estas vere bela. Kiel belaj adoleskantoj estas je dek ses jaroj. Kiam ĝi ne plu estas knabo, sed ankoraŭ ne viro. Kiam la vizaĝaj trajtoj ankoraŭ moviĝas de infano al plenkreska tipo, kaj tial ili estas precipe belaj. Kiam la vangoj de la knaboj estas ankoraŭ ruĝecaj kaj ne kovritaj de hararo, tiel teneraj, kiel de knabino. Kaj la haŭto ankoraŭ ne estas tiel harplena kaj malglata kiel ĉe plenkreskuloj.
  Adala kaj Agada estas spertaj militistoj kiuj torturas la knabon kun plezuro. Ĝuu liajn ĝemojn. Kaj ili eĉ freneziĝas antaŭ liaj okuloj, montrante ĉarmojn kaj pafante fajron.
  Ĉi tiuj estas bestoj .... La knabo estis torturita ĝis perdi la konscion. Tiam ili verŝis lin per glacia akvo, rekonsciigis lin kaj denove torturis lin kaj estis amuze.
  Adala, lekante siajn lipojn, rimarkis:
  - Nenio estas pli bela ol torturo!
  Agada konsentis kun tio:
  - Ekscitas!
  Kaj nun la sorikaj militistoj ekstermas la sovetiajn trupojn. Kaj dum ili kantas:
  - Nia reĝo estas la sendito de la ĉielo,
  Nia reĝo estas kiel fantoma demono...
  Nia reĝo estas la elektita de la sorto...
  Nia reĝo estas nur vi!
  Lucifero! Lucifero! Lucifero!
  Jes Rommel iagrade kaj Lucifero. Li povis fari la ŝajne neeblan.
  Kaj nun la nazioj venkas pli kaj pli memfide.
  . La E-25 turniĝas tre facile, tiel kompensante la mankon de rotacia gvattureto.
  La skipo estas nur du homoj, kaj la alteco estas 1,3 metroj. Ne necesas diri, efika dezajno kaj facile fabrikebla.
  Imagu la Tiger-2 laŭ kiraso kaj armiloj en la pezo de T-4, ĉi tio estas grandioza kaj mirinda maŝino.
  Agatha kaj Agnes rajdas E-25, ankaŭ knabinoj en A. Kaj bela, batalante nudpiede kaj en bikino.
  Kaj kiel ili pafas tion ili ne maltrafas.
  Agata pafis per la nudaj piedfingroj al la malamiko, kaj kukris:
  - Gloro al mia forto!
  Agnes ankaŭ piedbatis la malamikon helpe de siaj nudaj piedfingroj, batis la malamikon kaj donis:
  - Kaj mia forto estas eĉ pli granda gloro!
  Kaj kiel palpebrumi al kontraŭuloj. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Kaj kiel knabinoj amas torturi.
  Komsomolano, ekzemple, ili prenis kaj bruligis ŝiajn skarlatajn cicojn per torĉo. Kaj kriegis tiel forte.
  Agnes fritis sian kalkanon kun granda plezuro, kaj kukis:
  - Lasi morti la tiran-kolektiva farmisto!
  Agata konsentis pri tio, ekbruligante la malamikon:
  - Por granda Prusio!
  Kaj la knabinoj ridas.
  Batalante ni diru nur ili ŝtelis, kaj granda infera beleco. Jen la IS-2 de ilia preciza pafo dividita en pecojn.
  Agnes kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al arja komunismo!
  La germanoj provas trarompi al Tbiliso. Grozno atakas kun furiozo. Sed la kuraĝaj kvar knabinoj staris en ilia vojo.
  Nataŝa ĵetis obuson al la nazioj per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Tio ĝustas...
  Zoya lanĉis donacon de morto per sia nuda kalkano kaj aldonis:
  -Malamiko...
  Aŭgusteno cedis al io detrua kaj grincis:
  - Pensas...
  Svetlana ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kio...
  Nataŝa ĵetis kelkajn citronojn per siaj nudaj piedoj kaj kriis:
  - Rusa...
  Zoja ankaŭ venkiĝis al io energia kaj mortiga, knariante:
  - Administrita...
  Augustine lanĉis la mortigan, murmurante:
  -Malamiko....
  Svetlana denove venkiĝis al la detrua kaj vyaknula:
  - Rompu!
  Nataŝa turnis sin kaj knaris:
  - Kiu...
  Zoya ankaŭ pafis al la nigraj eksterlandanoj, kiujn la nazioj varbis kaj knaris:
  - Kuraĝu!
  Aŭgusteno parolis kun forto kaj furiozo:
  - Tio...
  Svetlana venkiĝis kun la rido de pantero:
  - V...
  Nataŝa ĵetis obuson per la nuda piedo kaj jeligis:
  - Batalu...
  Zoja ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj kaj murmuris:
  - Atakoj!
  Augustine intervenis kaj murmuris:
  -Malamikoj...
  Svetlana donis amason da obusoj kun siaj nudaj plandumoj, kaj kiel ŝi krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni faros...
  Nataŝa najlis la eksplodon kaj siblis:
  - Furioza...
  Zoya fortranĉis la naziojn kaj grincis:
  - Batu!
  Aŭgusteno denove ekpafis, kaj kriis:
  - Furioza...
  Svetlana pepis dum ŝi pafis:
  - Batu!
  Nataŝa denove ĵetis obuson per sia gracia, nuda piedo, pepis:
  - Ni detruos la naziojn!
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - La estonta vojo al komunismo!
  Kaj ĵetis citronon per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Augustine prenis kaj disigis la liniojn, kaj ŝiaj nudaj kruroj flugis kun detruo laŭ la Fritz:
  - Ni disigos la kontraŭulojn!
  Svetlana prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per sia nuda kalkano, amason da grenadoj, kaj knaris:
  Ni premu la faŝistojn!
  Kaj la kvar daŭre pafis kaj ĵetis obusojn. La germana E-75 moviĝis. Maŝino kun 128 mm pafilo. Kaj pafas sin.
  Kaj la knabinoj ĵetis grenadojn. Subfosis la naziojn. Kaj ili repafis. Ili grimpis antaŭen. La tankoj denove ruliĝas. Movas la lastan germanan "Leopardo" -1. Tre movebla aŭto.
  . ĈAPITRO #4
  Sed liaj knabinoj transprenis kaj batis lin senkonscie. Ili disŝiris moveblan maŝinon kun gasturbinmotoro. Kaj ili disblovis ŝin.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  Ni batalas bonege!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Tre mojosa!
  Augustine saĝe rimarkis:
  - Ni venkos!
  Kaj ŝi lanĉis kontraŭtankan obuson per la nuda piedo. Forta knabino. Kaj ŝi havas tiom da sprito.
  Svetlana ankaŭ lanĉis donacon de morto per siaj piedfingroj de sia nuda piedo, kaj trafis la malamikon. Tre agresema knabino, kun okuloj kun la koloro de maizfloroj. Ŝi havas tian spritecon kaj forton!
  Nataŝa turnis sin kaj rikanis:
  - Por sankta Rusujo!
  Zoja pafis tre aktive, kaj rikanis, montrante perlajn dentojn:
  - Mi estas militisto de tiu nivelo, kiu ne forvelkas!
  Augustine ankaŭ pafis. Falĉis la naziojn kaj gluglegis:
  "Mi estas batalisto de granda ambicio!"
  Kaj ŝi malkovris siajn perlajn dentojn!
  Svetlana konfirmis:
  - Tre grandaj ambicioj!
  La knabinoj batalas de tre longa tempo. Kaj kompreneble ili sukcesis en armea laboro. Ili estas absolute belegaj belecoj. Elstara menso. Kaj ili pafas unuan klason.
  Nataŝa, pafante, pensis, ke sen Stalino, se la Fuhrer estus mortiginta lin. estis malpleno en la animoj de homoj. Estas kvazaŭ amato mortis.
  Kvankam ĉi tiu kartvelo estis kruela. Kaj li ne faris ĉion ĝuste. Estas eĉ anekdoto pri tio. Kial Lenin portas botojn kaj Stalin portas botojn? Ĉar Vladimiro Iljiĉ elektis la vojon, kaj ĉi tiu lipharalo rapidas antaŭen.
  Ĉi-rilate, Stalino ne estis la optimuma reganto. Efektive, kiel Lenin priskribis ĝin, ĝi estis tro malĝentila.
  Ĉi tiu kuiristo preparas nur spicajn pladojn. Laŭ krueleco, ĝi estis dutranĉa glavo.
  Unuflanke, ĝi helpis konservi disciplinon kaj stimulis la partian aparaton. Aliflanke, la plej valora personaro kaj kapablaj homoj estis batitaj senkonscie. Precipe, post la milito ili perdis tian grandan manaĝeron kiel Voznesensky. Kiu havis la plej grandajn servojn al la Patrujo.
  Voznesensky estis, eble, ideala administranto: ne nur malmola, sed ankaŭ inteligenta kaj klera. La plej juna doktoro pri scienco en Sovetunio, akademiano, elstara personeco. Sen Voznesensky iel la ekonomio de Sovetrusio neeviteble misfunkcius okaze de lia morto. Kaj ili ne povas venki la naziojn.
  Nataŝa ĵetis citronon per la nuda piedo kaj kantis:
  - De la ĉielo...
  Zoja ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj fingroj kaj diris:
  - Asterisko...
  Augustine lanĉis donacon de morto per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Brila...
  Svetlana ankaŭ ĵetis obuson, kun la helpo de nuda piedo, kaj eligis:
  - Kristalino!
  Nataŝa turnis sin kaj siblis:
  - Mi al vi...
  Zoya lanĉis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj, siblante:
  - Kanto...
  Aŭgusteno venkiĝis kun sia nuda kalkano, kio alportas morton kaj knaris:
  - Mi kantos...
  Nataŝka daŭrigis, atakeme kantante:
  - Pri....
  Zoja ĵetis eksplodan pakon per sia nuda piedo, disĵetinte la naziojn kaj knaris:
  - Indiĝeno...
  Augustina donis amason da obusoj kun sia nuda kalkano, eldis:
  - Stalino!
  La knabinoj batalis kuraĝe, sed ŝajnas, ke ili ne povas teni Groznon. Belecoj falis sub la distribuo. Ili tre batalis kontraŭ ŝtelistoj. Kaj vi devas retiriĝi kontraŭvole. Kaj ĉi tio estas malagrabla.
  Nataŝa pepis ĉagrenite:
  - Ni silente retiriĝis dum longa tempo...
  Aŭgusteno, okuloj brilantaj pro furiozo, konsentis:
  - Estis ĝene - ili atendis la batalon!
  Zoja prenis ĝin kaj kantis kun furiozo, kaj la ceteraj knabinoj ĝoje prenis ĝin;
  Leviĝu, markita per malbeno,
  La tuta mondo de malsataj kaj sklavoj!Nia indigna menso bolas Kaj estas preta konduki en mortbatalon.
  
  Ni detruos la tutan Mondon de perfortoSur la teron, kaj tiam Ni konstruos la nian, ni konstruos novan Mondon: Kiu estis nenio, li fariĝos ĉio.
  
  Ĉesu suĉi sangon, vampiroj Malliberejo, impostoj, malriĉeco!Por vi - la tuta potenco, ĉiuj benoj de la Mondo, Kaj nia rajto estas malplena sono.
  
  Ni konstruos la vivon alimaniere, Kaj jen nia batala slogano: Ĉia potenco - al la laborista popolo, Kaj malsupren ĉiuj parazitoj!
  
  Vi estas malestima en via riĉeco, Karbo kaj fariĝis reĝoj!Vi estas viaj tronoj, parazitoj, Sur niaj dorsoj starigitaj!
  
  Plantoj, fabrikoj, kameroj - Ĉio estis kreita de nia laboro.Estas tempo! Ni postulas la redonon de tio, kio estis prenita per rabo.
  
  Sufiĉe, pro la reĝoj, Dopu nin en la frenezon de la milito!Milito kontraŭ ŝafoj! Pacon al la popoloj, batu, militidoj!
  
  Kiam tiranoj devigos nin fali heroe en batalo por ili, Murdistoj! Tiam Ni direktos la muzelojn de batalkanonoj al vi.
  
  Neniu donos al ni savon: Ne dion, nek reon, nek heroon.Liberon ni atingos per Nia propra mano.
  
  Por renversi la premon per lerta mano, Por regajni vian bonon, Ŝveliĝu, korno kaj kuraĝe forĝi, Dum la fero varmegas!
  La knabinoj bele kantis, kaj ekvojis. Kaj la milito daŭras...
  Formidaj TA-400 kaj eĉ pli potencaj TA-500 portantaj ĝis dudek tunojn da bomboj detruas sovetiajn poziciojn. Sed la Ruĝa Armeo provas teni. Eĉ kantoj estas kantataj kun granda kuraĝo.
  Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  La sovetia registaro -
  La potenco estas granda!
  Kaj nudpiedaj pioniroj kaj pioniroj batalas vintre en la Kaŭkaza montaro. Infanoj montras enorman kuraĝon.
  Kaj montru sin kuraĝaj.
  Kaj la kanto denove ludas
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo,
  Ĝojfajro, tendo kaj kupra forno...
  Maramea ni dispremos ŝerce faŝismon,
  Kiu atendas furiozan fiaskon!
  Kaj knabino kun ruĝa kravato ĵetas eksplodan pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante la Fritz.
  Post kio li kantas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Ni ĉesos la plej grandan parton de la faŝismo!
  Kaj la knabo, kiu bruligis la nudan kalkanon de sia piedo, ankaŭ prenos ĝin kaj muĝos:
  - Por la grandeco de la planedo de komunismo!
  Infanoj estas tre kuraĝaj batalantoj. Kvankam foje ili atendas tian sovaĝan torturon.
  La nazia ofensivo daŭras. La 9-an de januaro, la nazioj jam prenis plurajn grandurbojn en moviĝo, alproksimiĝante al Tbiliso.
  La forto de la nazioj estas granda.
  Tamen eĉ malgrandaj infanoj batalis kontraŭ la nazioj. Knaboj kaj knabinoj ĵetis improvizitajn eksplodaĵpakaĵojn kontraŭ germanajn tankojn, memveturajn pafilojn, kaj infanterion.
  Kelkaj uzis malgrandajn katapultojn kaj grandajn ĵetilojn. Tio montriĝis tre efika.
  Infanoj estas ĝenerale tia popolo, gaja kaj ema al heroeco. Kvankam iliaj nudaj piedoj estas ruĝaj pro la malvarmo, kiel korvoj. Sed la volo estas neskuebla.
  La pioniroj batalis tre kuraĝe. Ili sciis, kion signifas faŝisma kaptiteco.
  La knabino Marinka, ekzemple, falis en la ungegojn de la nazioj. Ili oleis ŝiajn nudajn piedojn kaj metis ŝin proksime de la brazo. Langoj de flamoj preskaŭ lekis la nudajn, malmoliĝintajn kalkanojn de la knabino pro longa marŝado nudpiede. La torturo daŭris ĉirkaŭ dek kvin minutojn, ĝis la plandumoj estis kovritaj de veziketoj. Tiam, la nudaj piedoj de la knabino estis malligitaj. Kaj denove ili demandis. Ili batis min per kaŭĉukaj tuboj sur mia nuda korpo.
  Tiam ili preterpasis la fluon... Marinka estis torturita ĝis dek perdo de konscio dum la pridemandado. Kaj tiam ili lasis ŝin ripozi. Kiam la nudaj piedoj estis iom svingitaj, oni denove ŝmiris ilin per oleo kaj la brazilon oni denove levis. Tia torturo povas esti ripetita multfoje. Kaj turmentas per fluo, kaj vipo per kaŭĉukaj tuboj.
  Marinka estis torturita dum ses monatoj. Ĝis ŝi blindiĝis kaj griziĝis pro la torturo. Tiam oni enterigis ŝin viva en la tero. Eĉ ne malŝparis kuglon.
  Pioniro Vasja, la nazioj vipis per ruĝeca drato sur lian nudan korpon.
  Tiam nudaj kalkanoj estis bruligitaj per ruĝvarmaj feraj strioj. La knabo ne povis elteni kriadon, sed tamen ne perfidis siajn kamaradojn.
  La nazioj dissolvis lin vivanta en klorida acido. Kaj ĉi tio estas terura doloro.
  Tiuj ĉi Fritzoj estas tiaj monstroj... La komsomolano estis turmentita per fero. Poste ili pendigis ĝin sur rako, levis ĝin kaj ĵetis ĝin malsupren. Tiam, ili komencis bruligi per ruĝ-arda levstango. La mamoj estis elŝiritaj per forcepso. Tiam la nazo estis laŭvorte forŝirita per ruĝe varma tenilo.
  La knabino estis turmentita ĝismorte... Ili rompis ĉiujn ŝiajn fingrojn kaj ŝian kruron. Alia komsomola membro, Anna, estis palisumita. Kaj kiam ŝi mortis, ili brulis per torĉoj.
  Resume, la nazioj mokis kiel ili povis kaj kiel ili volis. Ili torturis kaj torturis ĉiujn.
  Natasha kaj ŝia teamo daŭre batalis en la ĉirkaŭbarado. La knabinoj uzis siajn nudajn, graciajn krurojn en batalo, kaj ĵetis obusojn. Ili rebatis la superajn fortojn de la Fritz. Ili tenis sin tre kuraĝe, kaj ne intencis retiriĝi.
  La loĝantoj de la kaptita grandurbo de Tbiliso renkontis la germanojn falante al siaj genuoj. Kelkaj el la knaboj estis nudpiedaj malgraŭ la neĝo, kaj riverencis antaŭ la nazioj.
  Mirinda malvenko. Germanaj knabinoj devigis knabojn kisi siajn botojn aŭ nudajn kalkanojn. Konfuzitaj kaj timigitaj knaboj obeeme faris tion.
  Kelkaj virinoj tiklis la kalkanojn de la knaboj kaj batis ilin per bastonoj. Ĝi aspektis tre sekseca.
  Terura, kvankam malmoderna kaj morale kaj fakte, "Tigro" -2 enamiĝo kaptis virojn. Plenkreskaj maskloj estas mortigitaj. Nur virinoj kaj senbarbaj knaboj restas vivantaj. Kaj lasu plenkreskulojn morti sub la raŭpoj. Kaj pasis multe da homoj.
  "Reĝa Tigro" estas potenca tanko. Kaj tia hulk, ke la sovetiaj soldatoj fuĝas... Kaj kiom da ili forbrulis de la fulmo de potenco.
  Kaj nun, super la konstruaĵo de la Urba Konsilio, flago kun nazia svastiko.
  La germanoj ankaŭ antaŭeniras al aliaj kartvelaj urboj. Iliaj trupoj estas kiel bruna pesto. Kaj impona potenco.
  La amaso de sovetiaj soldatoj kapitulacas. Plej multaj el ili estas disbatitaj de pli pezaj "Panteroj" -2 kaj "Tigroj", ĉar ĉi tiu rubo ne estas bezonata. Virinoj falas sur la genuojn kaj estas pelataj nudpiede.
  Tia impona katastrofo.
  Yak-9 rapidas en batalon. Ĉi tiu maŝino estas produktita en grandaj kvantoj. Sed ĉi tio malmulte utilas. Germanaj asoj nur gajnas kontojn. Kaj ili grandnombre pafas. Kaj la knaboj jam estas ĉe la stirilo. Kaj ankaŭ batalas la batalantaj knabinoj.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova provas reteni la naziojn sur la ĉielo. Knabinoj en unu bikino kaj nudpiedaj. Kaj ambaŭ estas tre belaj kaj tre batalema ŝtelo.
  Anastazio batalas kaj manovras. Ŝia batalanto produktas mortan buklon, kaj la germana Focke-Wulf-maŝino estas terenbatita. Kaj li uzas siajn nudajn piedfingrojn.
  La knabino ne forgesas plori:
  - Mi estas superklasa batalanto!
  Akulina ankaŭ pafas al la malamiko. Kaj li faras ĝin bonorde. Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn.
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Gloro al komunismo!
  Kaŭkazo jam estas falonta, kaj ĝi fariĝas pli kaj pli drama.
  Kaj la germanoj estas senbridaj kaj uzas torturon. Germanaj pioniraj knabinoj precipe ŝatas torturi.
  Jen Gerd kaj Charlotte, knabo proksimume dektrijara, senvestitaj. Kaj ili komencis tikli la pioniron. Serioĵka ridis kaj ronronis. Tiam Gerda alportis la fajrilon al la nuda, ronda kalkano de la knabo. La flamoj lekis la iomete malglatajn plandojn de la pioniro. Li kriegis pro doloro. Estis veziketoj.
  La germanaj knabinoj ridis:
  - Estos tre mojose!
  Kaj ili komencis vipi la knabon per vipoj. Li ĝemis kaj ekkriis. Precipe kiam la knabinoj komencis alporti torĉojn kun fajro al liaj nudaj piedoj. Tiam la pioniroj metis ruĝvarman feron al lia nuda brusto kaj la knabo perdis la konscion.
  Jes, la germanaj militistoj estas supre. Turmenti knabon estas en la ordo de aferoj.
  Torturas tamen ne nur knabojn, sed ankaŭ komsomolojn. La knabinoj estis senvestitaj kaj kondukis sur la rako. Tie ili tiris supren, devigitaj arkiĝi kaj laŭvorte tordiĝi en doloro belulinoj. Kaj sub la nudaj piedoj de la knabinoj ili ekbrulis la brazejon, minacante bruligi la plandojn.
  Kiel la komsomolanoj kriegis pro sovaĝa doloro... Kiel kruela ĉio estis. Kaj la nazioj enspiris la odoron de brulanta karno en la naztruojn kaj ridis, vangofrapis unu la alian sur la koksojn kaj kriis:
  - Heil Fuhrer! Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj denove torturo kaj torturo de homoj. Estas speciale interese torturi la pionirojn. La knaboj estas batataj al morto, kaj tiam salo estas verŝita sur iliajn vundojn kaj igis ĝemi. Jes, ĝi estas ege ĝena.
  Kaj kiam ili ankaŭ uzas varman draton. Tio faras ĝin multe pli dolora.
  Kaj la nazioj jam prenis Maĥaĉkala. Kaj ili moviĝas al la teritorio de Azerbajĝano. Kaj ili jam ĉirkaŭis kaj baris Erevanon. Kaj ili sturmas la malespero de Batumo per ĉio. Kaj ĝi estas agresema.
  Marŝalo Rokossovsky preskaŭ mortis mem. Estis sentite ke la sovetiaj soldatoj estis sub premo kaj kolapsas. La nombro de kapitulacintoj kaj dizertintoj kreskas. Kaj multaj pilotoj iĝas deprimitaj.
  Kvankam Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova ankoraŭ evitas malvenkon. La knabinoj batalas kuraĝe kaj malespere.
  Antaŭ la batalo, Anastazio retiriĝis kun tri uloj por kolekti fenomenan kosman potencon en ŝi mem.
  Kaj vere ŝargita kapitale. Kaj ni senespere faligu la malamikojn.
  Kaj dum uzado de nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas granda mondĉampiono!
  Kaj kiel per nuda kalkano li premos la levilon.
  Akulina Orlova ankaŭ estas malespera kaŝsekvanto en batalo. Kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, li dispremas Wehrmacht-aviadilojn.
  Ĉi tie ŝi malkonstruis la ME-109 K. Ĉi tiu maŝino eble jam estas malmoderna, sed travivis serion da modifoj. Kaj sur ĝi vi povas sukcese batali.
  Akulina Orlova, agante kun sovaĝa furiozo, kantis:
  - Saluton granda komunismo! Faŝismo estos venkita!
  Kaj denove kun nuda kalkano, sed kiel ĝi premos.
  Ĉi tiuj estas kelkaj frenezaj knabinoj.
  Sed tre malegalecaj fortoj en Kaŭkazo. Kvankam oni kredas, ke tie viroj estas ĉiuj agloj. Sed neniu povas rezisti al rusa virino.
  Kaj la militistoj estas tiel agresemaj kaj malvarmetaj. Aviadiloj pafas malgraŭ sia kvalita supereco.
  Akulina Orlova kantis:
  Suna cirklo...
  Kaj terenbatis la malamikon helpe de nudaj piedfingroj.
  Anastasia Vedmakova, premante la butonojn per siaj skarlataj cicoj kaj renversante la naziojn, daŭrigis:
  Germanoj estas ĉirkaŭe...
  Akulina grincis, detranĉante alian germanan aviadilon:
  - Hitler iris al inteligenteco!
  Anastazio enamiĝis al la nazioj daŭrigis:
  falis en truon...
  Akulina, precize pafante, ridis:
  - Mi rompis mian kruron...
  Vedmakova intense kaj precize pafis, rimarkis:
  - Kaj adiaŭis!
  Kaj la knabinoj ĥore muĝis:
  -Estu ĉiam vodko,
  kolbaso kaj haringo...
  Tomatoj kukumoj,
  Jen la fino de Hitler!
  Akulina, denove sendante donacon de morto al la nazioj, rimarkis:
  - Efektive, oni devas kanti; Rommel finiĝas!
  Vedmakova, celante per siaj nudaj fingroj kanonon kun aerkonkoj, konsentis:
  - Kompreneble - Hitler jam estas preterpasita etapo!
  Kie ne estas persona influo de Rommel-Hitler, la sovetiaj trupoj provas iel organizi reziston. Sed ĝi estas ege malfacila. Sed ili ankoraŭ faras ĉion eblan kaj neeblan.
  Kaj ankaŭ la infanoj batalas. Kaj la pioniroj iras en batalon. Kiuj renkontas la malamikon per Molotov kokteloj, kaj pafoj de pafiloj.
  Knaboj kaj knabinoj, malgrasaj kaj gratitaj kiel ĉiam en batalo. Kaj ili batalas kuraĝe kaj ege malespere.
  Kiom da iliaj infanoj mortas kaj estas lasitaj disŝiritaj.
  Germanaj pilotoj Gertrude kaj Adala, vangofrapante la nudajn piedojn, grimpis en duloĝan XE-328, en jetmaŝinon - jen monstro kun dek aerkanonoj.
  La pluvo ĵus pasis kaj la knabinoj lasis graciajn, tre klarajn spurojn de siaj nudaj kruroj.
  Ili estis tiel delogaj, ke la adoleskantoj servantaj ĉe la flughaveno avide formanĝis la nudajn spurojn per siaj okuloj, kaj eĉ la knaboj komencis ŝveli perfektecon. Ĝenerale estis multaj pilotoj - la batalado montris, ke virinoj, en egalaj kondiĉoj, havas duoble pli ol virojn. Kaj tio signifas, ke ili estas efikaj. Kaj Hitler-Rommel, aŭ pli ĝuste Feldmarŝalo Führer, kompreneble, ne estas tia homo, kiu kompatas iun ajn.
  En la Tria Regno mem, poligamio estis oficiale enkondukita - la rajto al kvar edzinoj. Ĉi tio estas tre praktika. Sed ne tro taŭga en kristanaj tradicioj. Ne mirinde, ke faŝismo serĉas novan formon de religio. La Fuhrer-Kampa Marŝalo insistas ke ĝi estu monoteismo, sed tiel speciala - kun panteono de paganaj, antikvaj ĝermanaj dioj. Kompreneble, Hitler-Rommel mem en ĉi tiu panteono estas metita antaŭ ĉio kiel sendito kaj sendito de la Plej Alta Dio.
  Do la Fuhrer, kompreneble, tre amas sin kulturi.
  Gertrude kaj Adala lanĉas siajn universalajn atakaviadilojn en la ĉielon, kiu ankaŭ povas ludi la rolon de batalanto.
  Militistoj estas tre certaj. La rusoj ne havas reagaviadilojn, kaj ili verŝajne ne povos elteni la atakon de la tigrinoj de la ĉielo.
  Gertrude grumblis:
  - Mi estas kavaliro de brulanta rivereto...
  Adala entuziasme konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Kaj mi ŝakmas ĉiujn!
  La knabinoj ridis. Ili premis siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn, kaj turnadis la jetan atakaviadilon.
  Estis ankoraŭ mallume, sed lumstrio jam montriĝis oriente. La knabinoj fajfis... La etendaĵoj de Rusio jam flosis sub ili. La inaj militistoj ridis kaj palpebrumis unu al la alia. Ili estas tiel ekstravagancaj kaj belaj.
  Kaj nudpiede, kompreneble, sen ŝarĝi vin per tia nenecesa afero por knabino en milito kiel ŝuoj.
  Kaj la sentemo en la aviadilo pliiĝas multfoje.
  Ĉi tie sovetiaj aŭtoj ekflugas al ili. La ŝraŭbo Yak-9 estas eble la plej amasproduktita maŝino inter la plej novaj eldonoj. Ne tro armita, sed relative malmultekosta kaj kun malmulte da kiraso. MIG-5, pli rapida, kun maŝinpafiloj. MIG-3 estas pli frua modelo. LAGG-7 verŝajne estas la plej rapida kaj plej armita birdo. En la lasta modifo, ekzistas eĉ tri 20-mm-kanonoj.
  Sed ĉi tiuj ĉiuj estas helico-movitaj maŝinoj - jetaviadiloj ne estis kreitaj. Kaj la germanoj sentas sin tre certaj.
  Gertrude pafas dek aerkanonojn. Ili trafis 30mm kaj du 37mm pafilojn. Ili rapidas kiel fajra ventego tra sovetiaj aviadiloj. Tamen, la ruĝaj pilotoj provas eviti kaj iri al la vosto.
  Adala manovras ĉi-momente. Vi ne povas preni germanan aŭton fronte, sed eniri la vostojn estas peza. Por la trupoj de Sovetunio, la atako ne estas neatendita. Kontraŭaviadilaj kanonoj jam estis lanĉitaj. Eksploditaj konkoj brilas en la mallumo.
  La germanoj spertas certan nervozecon. Ŝajnis, ke ili jam vidis tiom, ke vi ne surprizus ion, sed... sovetiaj pilotoj estas kuraĝaj kaj ne timas perdojn. Nenio por timigi ilin. Sed sperto ne sufiĉas. La germana aviadilo facile eliras el la plonĝo kaj malflugigas la sovetian aŭton. Rompas alian en pecojn.
  La potenco de germanaj armiloj estas tre granda. Ĉi tio estas komponanto en kiu la Fritz havas grandegan avantaĝon super Rusio. Sed la rapideco de la nazioj estas kolosa.
  Adala akcelas kaj rompas antaŭen. Kaj Gertrudo pafas raketojn al la malamiko. Konsilon ricevas la dentoj. Iu municio celas varmecon aŭ sonon.
  Adala flustras:
  Ili ne mortigos nin!
  La knabinoj turnas sian aŭton... Ili provas esti malvarmetaj. Kaj tiam sovetia batalanto ramas proksiman germanan reagaviadilon. Kaj kiel ĝi komencas ŝiri, kaj disiĝi. Kaj ĉielo kaj aero.
  Gertrude flustris:
  - Freneza morto!
  La militistoj estis klare konfuzitaj, kaj ili povas esti ramis tiel.
  Tankoj moviĝas al la limo. La legenda skipo de Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda.
  Kvar militistoj sukcesis kovri sin per gloro batalante kaj la britojn kaj la amerikanojn. Dum la malamikecoj kun Ameriko, la belulinoj majstris la Panther-2-tankon. Ne malbona aŭto, supera al la Shermans kaj en armilaro kaj en fronta kiraso. La posta "Pershing" praktike ne havis tempon por fari militon. Jes, kaj li ne estas rivalo por la "Pantero" -2.
  Tiam la kvar knabinoj gajnis la legendan gloron. Kvankam ĝenerale ilia glora vojo komenciĝis en la kvardek-unua jaro. Himmler persvadis la Fuhrer por provi la batalionojn de virinoj en bataloj, de speciale edukitaj arjoj.
  La batalado montris, ke virinoj tute ne estas malforta ligilo kaj scias bone batali. Kaj samtempe suferas malpli da perdoj ol viroj. La militistoj ankaŭ batalis en la infanterio, vangofrapante siajn nudajn piedojn sur la varmajn sablojn de la Sahara dezerto. Kaj majstris la tankojn. Testinte la "Tigron", en bataloj kun Britio.
  Tamen sovetiaj knabinoj sur la SU-100 ankaŭ bone batalas.
  Kvankam la pozicio de Rusio ŝajnas senespera. Sed la militistoj, kune kun Elizabeto, batalas kiel agloj.
  Jekaterina premas la levilon per la nudaj piedfingroj. Sendas kuglon kiu trapikas la nazian E-50-aŭton en la flankon kaj muĝas:
  - Por la granda ruĝa kaj purpura komunismo!
  Elena ankaŭ draŝis la kanonon uzante sian nudan, delikatan kruron. Ŝi precize trafis la malamikan tankon.
  La knabino pepis:
  - Por mia bela Rusujo!
  Eŭfrazio agreseme rimarkis, gvidante tre bone celitan fajron:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn, ĉizitajn krurojn.
  La sovetia maŝino estas tre forta kaj batalanta. Kaj ĝi pafas sufiĉe bone.
  La SU-100 kapablas penetri la E-50 en la flankon. Sed la knabinoj eĉ trarompas ŝian frunton, enirante en logilon aŭ fin-al-finan. Kaj ili tranĉis tra metalo.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis al la malamiko. Kaj pepis:
  - De la blua rivereto...
  Ankaŭ Jekaterina pafis, ĉi-foje puŝante la levilon per sia skarlata cico kaj kukegante:
  La rivero komenciĝas...
  Elena, agreseme rikanante kaj siblante, diris:
  Nu, la amikeco komenciĝas...
  Kaj ŝi ankaŭ premis la levilon per sia nuda kalkano.
  Eŭfrazio kukis, pafante al la malamiko:
  - Kun rideto!
  La knabinoj laboras sur la SU-100 tre aktive. Kaj detruu malamikan ekipaĵon.
  Kaj ĉe la periferio de Bakuo, la pioniroj fosas tranĉeojn. Estas uloj de malsamaj naciecoj. Precipe multaj helaj kapoj flagras. Estas ruĝaj kaj nigraj kaj blondaj infanoj.
  Unu afero kunigas ilin: fido al la triumfo de komunismo kaj nudaj piedoj. Estas klare, ke ne ĉiuj havas ŝuojn dum la milito, kaj tial, kiel signo de solidareco, ĉiuj infanoj fanfaronas siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Vintro en Transkaŭkazio estas sufiĉe milda, kaj kiam vi moviĝas kaj laboras per ŝoveliloj, la malvarmo ne estas tiel terura.
  Infanoj laboras kun entuziasmo, kaj kantas:
  Levu fajrojn, bluaj noktoj,
  Ni estas pioniroj - infanoj de laboristoj ...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  . ĈAPITRO #5
  Kaj jen denove venas la alarmo. Knaboj kaj knabinoj saltas al la fundo de la tranĉeo. Kaj obusoj jam komencas eksplodi de supre: malamika artilerio funkcias.
  Paŝko demandis Maŝan:
  - Nu, ĉu vi pensas, ke ni travivos?
  La knabino memfide respondis:
  - Ni rezistos almenaŭ unufoje, en la plej malfacila horo!
  Pioniro Sasha logike notis:
  Nia heroeco estas neskuebla.
  La knabo frapis sian nudan plandon sur la ŝtonoj. Oni povas vidi, ke la knabo plenigis sin per solidaj kaloj.
  La knabino Tamara rimarkis:
  Ni batalos sen timo
  Ni estos tranĉitaj eĉ ne paŝon malantaŭen...
  Lasu la ĉemizon trempita de sango -
  Pli da malamikoj, turnu la kavaliron al la infero!
  La knabo Ruslan, pioniro kun nigra hararo, notis:
  Jarcentoj pasas, epoko venos,
  En kiu ne estos sufero kaj mensogoj...
  Batalu por ĉi tio ĝis via lasta spiro -
  Servu vian Patrujon, vi el la koro!
  La knabo Oleg, maldika kaj helhara, pepis, versoj:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Stalino vivas en mia koro
  Por ke ni ne konu malĝojon,
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino de faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  La knaboj kaj knabinoj unuvoĉe aplaŭdis.
  Sed nun jet-atakaj aviadiloj jam flugas kaj ĵetas bombojn. Kaj ĉi tio estas agresema eniro.
  Oleg kaj Sasha levis ĵetilon kaj lanĉis donacon de morto. Kaj la barelo estis trafita de nazia atakaviadilo.
  La knabino Nataŝa kantis:
  - La Komsomolo estas ne nur aĝo,
  Komsomolo estas mia destino!
  Mi konkeros spacon, mi kredas
  Ni vivu eterne!
  Ahmed, pionira knabo el Azerbajĝano, respondis ridetante:
  - Vi ankoraŭ ne estas komsomolano Nataŝa!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj respondis per melodia voĉo;
  Apud la patroj, kun gaja kanto,
  Ni staras por la Komsomolo...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Ankaŭ Oleg frapis sian nudan, infanecan piedon kaj blekis:
  Pli forta martelo premu la proleton,
  De titania mano disbatanta la jugon ...
  Ni kantos mil ariojn al nia Patrujo,
  Kaj lumo por la posteularo, bone!
  Infanoj ĝojas. Kaj fakte, la germanoj bombardis, kaj nur unu knabino ricevis fragmenton en sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Pioniro kriegis, sed poste mordis ŝian lipon.
  Kaj tial ili prepariĝis por forpuŝi la atakon. Kaj jam estas tankoj kun la nazioj. Formidaj E-100-oj moviĝas. Tiaj potencaj kaj danĝeraj maŝinoj.
  Ili havas tian protekton. Ke vi ne povas trairi el ajna angulo. Vi ne povas bati ĝin de nur unu angulo. La sola ŝanco estas rompi la spurojn.
  Infanoj estas pretaj batali, kaj svingas la nudajn piedojn. Jen ili sur drato puŝas pakaĵojn kun memfaritaj eksplodaĵoj sub la spuroj de la nazioj. Ĝi funkcias kaj detruas la rulpremilojn de la tankoj de la armeo de Rommel.
  Kaj ĝi aspektas terure.
  Saŝa grincas:
  - Gloro al komunismo!
  La knabo Pashka pafas kun Oleg de ĵetlanco kaj kriegas:
  - Gloro al la pioniroj!
  La knabo Ruslan, kune kun la knabino Sufir, trenas minon sub la germanon per drato kaj krias:
  - Gloro al USSR!
  Infanoj el Azerbajĝano kaj rusaj uloj batalas. Sunbrunigitaj, maldikaj, nudpiedaj pioniroj kontraŭ kolosa armado de tankoj.
  La knabino Tamara piedpremas sian gracian, malgrandan, nudan piedon kaj diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Pioniro Ahmet konfirmas pafante al la malamiko:
  - Ni estas amika familio kune!
  La knabo Ramzan, ruĝhara azera, konfirmas, batante aŭton:
  - El la vorto ni estas cent mil mi!
  La infanoj estas amikemaj... Jen la armena knabino Azatuhi, kiu ankaŭ lerte transdonas la eksplodaĵpakaĵon sub la faŝistan raŭpon helpe de drato, kaj grincas:
  - Sovetunio estas familio de popoloj!
  Alia armena knabino Aghas diras:
  - Ne kliniĝu al faŝismo:
  Kaj la knabino tiris la draton per la nudaj piedfingroj. Multaj azeraj kaj armenaj infanoj havas blondajn harojn kaj estas nedistingeblaj de slavaj infanoj, el kiuj ankaŭ estas multaj. Kiu forlasis la germanojn, aliaj rusaj familioj ekloĝis en Azerbajĝano eĉ sub la caroj.
  Estas multaj slavoj en Kaŭkazo. Multaj miksaj paroj. Jes, kaj infanoj kutime havas pli helan hararon ol siaj gepatroj. Kaj la slavaj uloj sunbruniĝis, por ke vi ne povu diri ilin de la lokuloj. Krome, infanoj kutime estas pli similaj ol plenkreskuloj.
  Do la internacia sovetia bataliono de knaboj kaj knabinoj batalas, kaj ili ĉiuj estas kunigitaj, kaj tre similaj. Iliaj nudaj kalkanoj ekbrilas kiam ili moviĝas.
  Kaj sonĝoj infanoj sendas donacojn de morto. Shamil kaj Seryozhka, ambaŭ pioniraj knaboj, tiras la draton. Kaj nun la germana E-50 haltas kun rompita raŭpo.
  La knaboj kantas unuvoĉe:
  Uniaj nedetrueblaj, liberaj respublikoj,
  Ne estis krudforto, ne timo kiu amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco kaj racio, kaj kuraĝo en sonĝoj!
  Kaj la infanoj ĝojas. Ili ridetas per blankaj, eĉ dentoj. Kaj ili estas feliĉaj, kvankam ili estas minacataj de morto.
  Kaj la germanoj suĉas. Detruitaj tankoj pafas siajn kanonojn kaj skribaĉas maŝinpafilojn.
  Kelkaj germanaj veturiloj estas ekipitaj per ĵetgrenadoj kaj estas tre danĝeraj.
  La knabo Maksimka kaj la knabino Zara el Azerbajĝano, kaj apogante sin sur la nudaj piedoj, suprentiris minon sub la malamiko kaj elbatis la faŝisman mastodonton.
  Kaj kriis je la supro de iliaj pulmoj:
  - Por USSR!
  La infanoj estas tiel amuzaj.
  Pioniroj Abbas kaj Vladimir ankaŭ uzas armilojn. En ĉi tiu kazo, la katapulto kaj frakasi la E-75 raŭpon al la nazioj. Tiam la knaboj kantis:
  - Por la grandeco de la planedo sub la kovro de komunismo!
  Oleg kaj Abdula ankaŭ estas pioniroj de malsamaj nacioj, sed kun ununura koro, ili ankaŭ lanĉas eksplodaĵojn. Ili trafas la E-100 kaj kantas...
  Ni malfermis la planedon al la nacioj,
  La vojo al spaco, al neviditaj mondoj...
  Heroaj faroj estas kantataj -
  Por forviŝi la cikatron de morto por ĉiam!
  
  Sub la Sankta Standardo de Rusio,
  En paco, amikeco, feliĉo kaj amo...
  La homoj de la tuta tero fariĝos pli feliĉaj,
  Infera mallumo dispelos en la malproksimo!
  Batalantaj infanoj ĉi tie...
  Abdurrahman kaj Svetlana, azera knabo kaj knabino el Belorusio, kuntiris draton kaj batis senkonscie faŝistan tankon. Kaj ili kantis:
  - La granda nomo de sankta Rusio,
  Brilas super la mondo - kiel sunradio ...
  Mi kredas je unueco ni fariĝos pli feliĉaj,
  Ni montru al la homoj la ĝustan vojon!
  Infanoj estas tre kuraĝaj. Kaj la nazioj estis simple ŝokitaj de tia obstina kaj furioza rezisto.
  Abudurrahman estas pioniro, li ricevis fragmenton en sia nuda plando. Ĝi trapikis la kalozan surfacon de la kruro de infano.
  La knabo siblis:
  - Kaj doloras min!
  Ankaŭ Svetlana estis trafita en la ronda kalkano, kaj gratis ŝian ŝultron. Sed la knabino siblis:
  - Ne rompu la Pionirojn!
  Azim kaj Kolka ankaŭ ramis la germanan aŭton.
  La knaboj montris per drato kaj kantis:
  La perfida malamiko iris sur la ofensivon,
  Sed mi kredas, ke ĝi ne ŝanceliĝos, la sovetia popolo ...
  La malamiko atendas malvenkon kaj forgeson,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  La malamiko atendas: malvenko kaj forgeso,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  Infanoj estas kuraĝaj kaj ne kliniĝas. Kaj ili volas venki. Kaj ili kantas kaj ili batalas.
  La germanoj suferas gravajn perdojn. Vere, plejparte ili rompis spurojn kaj rulpremilojn. Kaj ĝi ne estas fatala.
  Pli malbona por la pioniroj kiuj estis kaptitaj.
  La knabo Abdulhamid, kiam li estis kaptita, estis metita sur la rakon fare de la nazioj. Ili enigis la nudajn piedojn de la pioniro en la blokon, kaj komencis pendigi pezojn sur la hokoj. Kaj tiam li ekbruligis la fajron. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabo estis lekataj de fajro. Kaj vipo falis sur lian dorson. Ili batis min dum longa tempo. Kaj tiam la nazioj komencis rompi la ripojn per ruĝvarmaj pinĉiloj.
  La knabo, mortanta sub torturo, kiam la fero de liaj ripoj, ruĝa de la varmego, premis lin, kantis:
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro, inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Mi devis kuri al la fronto, ni estis AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro nun alkutimiĝinta al sufero,
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgoto?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel pereis la filoj en la tombejo de la lando!
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tiun faŝismon estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  
  Hero Star plej alta premio -
  Stalino mem, kredu min, transdonis ĝin!
  Li diris: necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu vin, pinĉilo, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  Kaj nun la kvar ricevis eĉ pli potencan kaj perfektan "E" -50 aŭ "Panteron" -3, distingitan per fortaj armiloj kaj protekto.
  La militistoj sentis sin tre certaj. La kontrolo de la tanko estas la plej moderna kun stirstangoj. La plej nova aŭto. Eĉ la gasturbinmotoro. Sed estas ankaŭ multe da "Pantero" -2. Tridek kvar de ajna nivelo estas neniu matĉo por tia maŝino.
  Gerda kuŝis en brakseĝo. Ŝi estis bikino. Knabinoj jam kutimas batali duonnudaj. La varmaj sabloj de la dezerto bruligis iliajn nudajn piedojn, la ŝtonetoj de la montoj pikis iliajn nudajn plandojn. Sed la militistoj tute ne rompiĝis kaj ne frotis en pulvorojn.
  La komandanto de la skipo, al kiu estis premiita multaj premioj, siblis:
  - Kaj nun Rusujo estas kontraŭ ni! Novaj aventuroj kaj venkoj atendas!
  Ŝi skuis sian blankan kiel neĝan kapon. Natura blonda, tre bela kaj sunbrunigita.
  Charlotte ridetis.
  Tiu ĉi knabino havis kuproruĝajn harojn, kiuj brulis kiel flamo. Ankaŭ belulino, kun bronza sunbruno. En bikino, sunbrunigita, muskola. Kun nudaj piedoj, piedpremante varmegan sablon kaj akrajn ŝtonojn.
  La fajra diablo rimarkis:
  - La rusoj estas eble niaj plej fanatikaj kontraŭuloj!
  Kristina levis sian voĉon. Ŝia hararo estas kuproflava, ankaŭ brulanta kiel flamo, sed kun ora nuanco. Kaj la sama sunbruno, muskoloj kaj beleco. Esprimplena kaj samtempe milda vizaĝo. Kaj bikino. Gamboj kiuj stampis mejlojn sur malmola kaj brulanta surfaco, sed ne perdis sian gracon kaj glatajn liniojn. La nudaj piedfingroj estas bonorde tajlitaj kaj tre lertaj.
  La ruĝhara knabino demandis:
  - Kial vi pensas tiel?
  Magda respondis por ŝi. Ĉi tiu knabino havas blank-oran hararon, mielblonda. Tre bela, muskola, kun esprimplena vizaĝo, kaj safiro-smeraldaj okuloj. Ankaŭ la kruroj estas malmoligitaj, kun rondaj kalkanoj kaj rektaj piedfingroj. Eble Magda havas la plej teneran vizaĝon, preskaŭ mildan, malgraŭ sia kuraĝa mentono. Gerda, ekzemple, aspektas pli malmola. Iom pli mola estas Christina, kaj ŝi ne estas tiel deprava kiel ĝi estas kiel la sorĉistino de Charlotte.
  Magda rimarkis:
  - Ili havas totalisman sistemon kiel la nia. Ili do estas pli malmolaj!
  Gerda ridetis kaj respondis:
  - Sovetiaj tankoj estas amaso da rubmetalo. Ni ne devus timi ilin!
  Magda mallaŭte respondis:
  - En la serio KV, ĝi estas plena de mastodontoj. Precipe KV9.
  La knabinoj ridis. La lasta tanko vere rezultis esti "ĉefverko" - la plej peza maŝino kun tri pafiloj: du 152-mm kaj unu 122, pezante tricent tunojn, kaj frontan kirason de 200 mm. Unu el la plej malsukcesaj modeloj en tankkonstruado. Tian tankon tute ne eblis transporti. Kaj la aŭto estas simple malŝparo de mono! La KV-10 ankaŭ eniris la serion - maŝino kun tri 107 mm pafiloj kaj pezo de ducent tunoj, speco de tankdestrojero.
  Ne la plej bona ideo meti du pafilojn sur la tankon. Kaj eĉ pli ol tri. Ĉi tie Stalino, kompreneble, montris tiranecon. Kaj tre enmiksiĝis kun la lando. Tamen, tanko de la Isov-serialo ankaŭ estis evoluigita. Sed ankaŭ grandega kaj peza. La nura diferenco de la KV-serio estas provo meti la kirason ĉe racia deklivo. Sed la Ruĝa Armeo ne militis, kaj tial la tekniko ne multe pliboniĝis. Kaj ne estis batalpraktiko uzi maŝinojn.
  Ĝenerale, la germanoj uzis kvar jarojn da prokrasto kompare kun la reala historio pli fruktodone.
  Ruĝhara Charlotte premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstango. Pafite al la limbunkro. 105mm obuso trafis la sovetian pafilon kaj turnis ĝin. La batalaro komencis disŝiri, kaj la obusoj detonaciis.
  La ruĝa sorĉistino siblis:
  - Mi estas terura kavaliro - surgenue sovaĝuloj! Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la tero!
  Kaj la rido de perlaj dentoj, kaj la brilo de smeraldaj okuloj. La knabinoj estas vere altnivelaj.
  Kristina ridis kaj respondis:
  Nun mi pafos!
  Kaj ankaŭ pafis al la malamiko. Sovetia 76mm kanono pafis. La ŝelo trafis la deklivan frunton de la E-50. Kaj reboĉis. Ĝi nur sonoris en la orelojn de la knabinoj.
  Gerda vangofrapis siajn nudajn piedojn kaj pepis:
  - Kia pasejo!
  Kaj ŝi mem pafis la sekvan pafon ... Germanaj tankoj pafis al la sovetia fortika areo. La E-100 ankaŭ funkciis. Ĉi tiu maŝino ankaŭ rezultis esti derivaĵo de la Maus. Ne tre bona ideo por dupafila tanko. La E-100 jam estis nuligita.
  Anstataŭe, atakmodifoj de la "E" serio venas en la serion. Sed ĉi tiu ankoraŭ funkcias. Kaj pafas ĵetaĵojn.
  Charlotte ridas akre kaj skuas sian nudan piedon.
  - Milito estas terura stato, sed ĝi allogas kiel ludo!
  Kaj la knabino pafis, kaj tre trafe.
  Kristina nudigis siajn perlajn dentojn. Ŝi estas karnovora, predanta pantero.
  Sovetiaj pafiloj pafas, kaj antaŭ ili estas minkampoj. Germanaj teletankoj moviĝas. Kaj la atakbombistoj funkcias kun sovaĝa muĝado.
  Limfostoj ruliĝas ĉirkaŭe. La hordoj de Hitler transiris la limon.
  Magda komentis ne tro sprite, frapante la nudan piedon sur la kirason:
  - Ni forbalaas fortan defendon, sed ŝtalaj panikloj!
  La militistoj palpebrumis unu al la alia. La sovetia defendo estis sufiĉe potenca. Precipe multe da min. Kaj tio prokrastis la germanojn. Sed ili tamen sukcesis antaŭeniri.
  Bombistoj laboris pri sovetiaj pozicioj, kaj atakaviadiloj ankaŭ venis de supre. Rapidante en la profundon de la defendo de la Ruĝa Armeo kaj TA-400, unu el la plej teruraj modifoj de la bombistoj. Eĉ ses motoroj, inkluzive de jet-motoroj. Kaj ili bombas kaj detruas sovetiajn urbojn.
  Gerda, pafante, rimarkis kun subrideto:
  - En batalo, ni estas bestoj, sed kun menso de homo!
  Kaj denove pafis. Detruis sovetian kanonon. Ĝenerale, ĉi tiu estas knabino de la plej alta ŝtupo. Kaj ĝi estas tiel mojosa.
  La E-50 pafis al sovetiaj pozicioj, sin preskaŭ sen esti difektita. La dekliva kiraso de la aŭto kun cementita ŝtalo donis bonegajn rikoltojn. Sovetiaj obusoj eĉ ne povis grati la germanojn ĝuste.
  Kristina memoris la provojn de la "Tigro". Tiam ĝi estis la unua amasproduktita germana tanko. Neniu el la konkoj povis kaŭzi damaĝon al la Tigro. La britoj falis sub liajn batojn. Sed jen deksepfuta kanono, trapikita en la frunto. Tiam la knabinoj preskaŭ mortis. Kaj tion memoris la militisto. Kiel proksime ili estis al la osta maljunulino kun la falĉilo, palpante ŝian glacian spiron.
  La knabino frotis sian nudan plandon kontraŭ la angulon. Ŝi vere volis salti el la tanko kaj kuri. Ŝi estas tiel rekta militisto.
  Kristina kantis kun aplomo:
  - Blua nebulo, kaj ĉie trompo!
  La militistoj ridis... Ilia vidok estis tre sekseca kaj erotika.
  Kaj la pafilo funkciis kaj pafis. Ŝi eĉ ne pensis pri halto. Ĉiuj sendis ŝelon post ŝelo. Rompi la sovetiajn poziciojn en pecetojn kaj fragmentojn.
  Kanto sonis el la laŭtparoliloj malantaŭe;
  La soldato ĉiam estas sana
  La soldato estas preta por io ajn...
  Kaj polvo kiel de tapiŝoj,
  Ni foriras de la vojo!
  Kaj ne ĉesu
  Kaj ne ŝanĝu krurojn -
  Niaj vizaĝoj brilas
  Brilaj botoj!
  Kaj denove la potenco de jetbombisto falas sur sovetiajn poziciojn. Kaj denove, detruo kaj tutaj fortikigitaj areoj estas ĵetitaj supren. Kaj la pafiloj forflugas en ĉiaj direktoj.
  Kelkaj dekoj da germanaj tankoj pafas samtempe kaj ĉion detruas.
  Gerda sentas sin kiel Bagheera ĉasanta. Ĉi tie la unua linio de sovetia defendo jam estis detruita. Sed la soldatoj de la Ruĝa Armeo ankoraŭ svarmas kaj pafas al la germanoj.
  Inter la batalantoj estas ankaŭ pioniroj. Junaj leninistoj libervole aliĝis al la Ruĝa Armeo. La plej multaj el la knaboj estas nudpiedaj kaj en pantaloneto. Ili portas sin, tumulto.
  Kaj pioniroj mortas...
  Charlotte, gvidante la fajron, grumblis:
  - Kaj la pioniroj, jen la afero, la tuta lando rigardis!
  Ŝi pafis al la rusoj, kaj Kristina, venene siblante:
  - Ni aspektas kiel falkoj, ŝvebas kiel agloj!
  Kaj denove ŝi eligis fajran rideton. Belegaj knabinoj...
  Pluraj germanaj tankoj moviĝis subteren. Kaj ili aperis en la malantaŭo de la sovetiaj trupoj, kaŭzante panikon kaj skribaĉante maŝinpafilojn. La nazioj aperis kiel moskitoj el koŝmaro.
  E-50 vidis la movon de tridek kvar tra la optiko. Gerda nudigis la dentojn kaj komencis montri la barelon. Sovetia maŝino kun malgranda turo T-34-76 kaj tre movebla. Provu ĉi tiun kaj akiru ĝin. La knabino jam estas sufiĉe sperta, sed la sovetia aŭto ankoraŭ estas malsimila al la usona Sherman.
  Kaj la distanco al la ruso estas preskaŭ kvin kilometroj.
  La knabino gratas sian nudan kalkanon, Charlotte tiklas ĝin inter la piedfingroj. La knabinoj ridas.
  Tiam Gerda pafas al la rusa aŭto. La ŝelo rapidas tre proksime, preskaŭ gratante la kirason... Sed ankoraŭ pasinta. Gerda batas la metalon per sia pugno ĝenite.
  Magda rakontas al sia partnero:
  - Vi batis la korpon! Estos pli facile atingi tien!
  Gerda pasas la stirstangon al Magda kaj flustras:
  - Do vi mem faru ĝin!
  Magda kantis entuziasme:
  - La tero estas en la objekto, la tero estas en la luko... - La knabino prenis la stirstangon per siaj nudaj fingroj kaj premis la butonon, daŭre kantante. - La tero estas videbla en la haveno!
  Kaj ŝia ĵetaĵo ĵus trafis la bazon de la sovetia tanko. La aŭto krevis kaj fendetiĝis. Ĝi ekbrulis... Sovetiaj obusoj krevis en la utero.
  Magda skuis siajn nudajn fingrojn kaj grakis:
  - Vidu kiel mi ricevis ĝin! Kaj vi diras...
  Charlotte siblis, nudigante siajn dentegojn.
  - Ni denove parolas, en diversaj lingvoj!
  Aperis novaj sovetiaj aŭtoj. Tridek kvar iris unue. Moveblaj kaj multaj aŭtoj. Tiam ni moviĝis de la BT-serio. Ĉi tio estas malmoderna tipo de radraŭpo. La antaŭdiluviaj T-26 ankaŭ antaŭeniris, kiuj ne kapablas alie ol grati germanan kirason. Pli potencaj kaj pli pezaj HFoj avancis ĉe la fino mem. Kaj multe da piedsoldatoj.
  Cristina ridis kaj grumblis:
  Nu, ni montros ilin!
  Germanaj veturiloj malfermis fajron de longa distanco, provante alpingli la sovetian infanterion al la grundo. Ili ankaŭ detruis tankojn kaj aliajn vivantajn estaĵojn.
  Sur la ĉielo aperis ankaŭ sovetiaj atakaviadiloj: la fama Ilys. Ili atakis la germanan formacion. La batalantoj de Hitler kuregis al ili. Ĝi estis vera rubejo. Germanaj XE-262 batalantoj, tre facilmovaj kaj facilmovaj kun manovra kapableco. Ili atakas sovetian teknologion, premante kiel fero.
  Charlotte pafis denove. Eniris la sovetian BT, kaj grumblis:
  - Ĉi tiu kantoteksto ne estas fabelo... La fabelo estos antaŭen!
  E-50 ĉesis kaj reflektis la sovetian kontraŭatakon. Ne tre sperta komando ĵetis la tankrezervon fakte al la buĉado. Kaj rusaj aŭtoj estis trafitaj - kiel kokidoj en plukaĵo. Kaj ili batalis ilin plene.
  Gerda pafis, rompis la frunton de la tridek kvar kaj siblis:
  - Kio estas la Kreinto - vundita infero!
  Charlotte ankaŭ pafis, trovinte la celon, la sovetiaj aŭtoj moviĝis en rekta linio, kaj la knabinoj sukcesis pafi. Kaj ĝenerale, ĉi tiu kvar el la fenomenoj.
  La ruĝa harpio kantis:
  - Nia veneno mortigas ĉiujn!
  Kaj la militistoj daŭre pafis, elmontrante siajn dentojn tiel fortajn kaj grandajn kiel ĉevalojn.
  Christina ĉifris kun aplomo:
  - Nia veneno mortigas ĉiujn!
  Magda, batante la tridek kvar, bojis:
  - Jen nia rezulto!
  La knabinoj disiĝis...
  Sed ankaŭ sovetiaj belulinoj batalas. La skipo de Elizabeto sur la T-34-85. Tre kuraĝaj knabinoj. Kaj ili ankaŭ batalas nudpiede kaj en bikino.
  Ilia aŭto batalas kontraŭ la germanaj Panteroj. Ĉi tiu veturilo ankoraŭ funkcias, sed pli kaj pli da novaj tankoj de la E-serio aperas.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi trapikas la malamikon en la flankon de malproksime kaj grincas:
  - Gloro al la epoko de Stalin!
  Ankaŭ Jekaterina pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj rimarkis:
  - Ne estas tia gloro!
  Elena, obĵetis, elmontrante la dentojn:
  Ni estas naskitaj por venki!
  Kaj ŝi ankaŭ pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn...
  Samtempe, la knabino forte suspiris. Malfeliĉaj pensoj kuregis tra mia kapo. La milito komenciĝis per malvenkoj. La germanoj trarompis la defendojn kaj memfide antaŭeniris.
  Elena tiam fuĝis en la orienton. Ŝiaj ŝuoj disfalis en la unuaj tagoj. Kaj mi devis batadi nudpiede. Kaj doloras nekutime. La kruroj de la knabino estis ĉiuj kontuzitaj, kontuzitaj, terure batitaj. Kaj ŝi ne plu povis normale marŝi, sed stumblis. Sed malgraŭ tio, ŝi moviĝis kaj marŝis. Elena perdis multe da pezo dum la kampanjo - unu haŭto kaj ostoj. Sed ŝi sunbruniĝis, kaj ŝiaj haroj fariĝis eĉ pli helaj post velkado en la suno. Kaj la nudaj plandumoj havas podzhili kaj krudigitaj. Kaj ŝi atingis la fronton kaj daŭre batalis. Kaj la bataloj denove estis en plena svingo.
  Elena plejparte batalis en la infanterio. Inkluzive partoprenis en la defendo de Moskvo kaj Stalingrado.
  Sed jam sur la Kurska Bulo ŝi moviĝis al tanko. Tie, ilia virgulino kvar estis formita: Elizabeto, Elena, Catherine, Eŭfrazio - kvar "E". La militistoj estas vere legendaj. Kiu batalis nudpiede kaj en bikino, eĉ en la malvarmo, kaj donis la Fritz en la kornoj.
  . ĈAPITRO #6
  La Panther-tanko, kiun la knabinoj renkontis sur la Kursk Bulge, estis tre danĝera veturilo. Estis neeble pugnobati ŝin en la frunton. Kaj ŝi mem prenis de malproksime. Krome ĝi estas rapida pafado.
  Do por trarompi, vi devis regi la tankon kun granda lerteco kaj ne lasi vin trafi.
  Elizabeto faris ĝuste tion. Kvankam ŝi pafis pli moviĝante. Kaj ŝi veturis la tankon Eŭfrazio.
  Estas preskaŭ neeble ekmoviĝi de tridek kvar. Sed la knabinoj sukcesis bati. Kaj ili batalis kun granda kuraĝo.
  Ekaterina ankaŭ tre precize pafas.
  Sur la Kurska Ardeno, la knabinoj kovris sin per gloro kaj ricevis ordonojn.
  Kaj nun ĉiu el ili havas stelon de la heroo de Sovetunio.
  Jen kion knabinoj bezonas! Nur altklasaj militistoj!
  Catherine kantis:
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Efektive, ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj kaŭzas envion inter fianĉinoj. Ne kiel Gerda kaj ŝia teamo.
  Ĉi tie dum la ripozo, kaj ŝi kaj ŝia bando, senhezite, torturis la pioniron.
  Unue, knabo dek tri estis nudigita. Tiam ili komencis pinĉi lin. Kaj poste piku per pingloj. Krome, komence la pingloj estis malvarmaj, sed poste ili estis varmigitaj sur fajro.
  Kaj ĝi vere doloris multe.
  Charlotte trapikis la umbilikon de la knabo kaj kukis:
  - Mi estas infera vulpino!
  Post tio, ŝi prenis ruĝecan bastonon en la manojn kaj komencis bruligi per ĝi la nudajn, iomete malglatajn plandojn de la knabo. Dum ĝuante liajn sovaĝajn kriojn.
  Kaj Kristina prenis kaj varmigis la pinĉilojn, komencis krevi la piedfingrojn de la pioniroj de siaj nudaj piedoj. Mi komencis per la etfingro, farante ĝin malrapide kaj samtempe kruele. Kaj la fingroj de la infano krakis kaj rompiĝis. Kaj estis tiel dolorige por la pioniro, ke la knabo plurfoje perdis la konscion.
  Magda pikis levstangon, blankan pro la pikilo, sub la skapolo. Kaj la knabo hurlos.
  Ili torturis la pioniron ĝis morto. Kaj ĝi montriĝis simple bonega. Kaj la torturo daŭris.
  Darth Sidious tamen ne perdis tempon.
  Krom malflugiganta sovetiajn aviadilojn, la numero unu faŝisto kaj nigra Sith ankaŭ trafis terajn celojn.
  La produktado de la tanko T-34-85 atingis centojn da veturiloj ĉiutage en Sovetunio. La sovetia komando provis preni la kvanton.
  Sed la batalado daŭris per sovaĝaj saltoj en malsamaj direktoj. La nigra Sith marteladis la sovetiajn veturilojn per aviadilrondoj kaj fortfulmo.
  Nu, la 18-an de marto Sheev Palpatine ricevis pli altnivelan modifon de la X-klaso ME-262, kaj ĉi tiu maŝino montriĝis ege timinda.
  Kvin aviadilkanonoj, kaj rapideco de pli ol 1100 kilometroj hore. Kaj balais flugiloj.
  Ne estas maniero rezisti tian potencon.
  Sovetiaj aviadiloj falas antaŭ ŝi faligitaj kaj disŝiritaj en pecetojn.
  Sed la plej malbona afero okazas en la faŝistaj tendaroj.
  Matenmanĝo finiĝis, kaj ili estas kondukitaj al la drataro...
  Infanoj estas vicigitaj sur la paradejo, la knaboj de la homa raso provas algluiĝi, junaj kaptitoj tenas la formadon laŭ sia alteco. Ili estas dividitaj en grupojn laŭ aĝo kaj grandeco. Estas knaboj de kvin ĝis dekses jaroj, kaj ankaŭ junuloj de diversaj rasoj kaj nacioj, reprezentantoj de aliaj popoloj.
  La sola afero, kiu kunigas ilin, estas vesto, aŭ pli ĝuste ĝia preskaŭ kompleta foresto, nur pantaloneto kun indika numero sur la knaboj.
  La imperio de la Tria Reich referencas al ili laŭ la principo elpremi pli da profitoj por si de tiuj, kiuj ĉesis esti konsiderataj kiel civitano! Ŝparaĵoj en ĉio, sur vestaĵoj, ŝuoj, tamen, kelkaj knaboj en sia libera vivo neniam konis ŝuojn.
  Sed kun bastonoj kaj kaŭĉuka stako sur nudaj kalkanoj ili ofte ricevis. Kapoj estas razitaj, ĉiun duan semajnon banon, kie oni bruligas ilin. Tiam ili tuj forrazis per malakra maŝino, tiam ne multe sukcesis rekreski. La knaboj marŝas nudpiede sur akraj ŝtonoj. Se Oleg Rybachenko kutimas ĉi tion kaj lia malglata piedo ne sentas doloron, tiam la plej malgrandaj infanoj faligas siajn kalkanojn kaj nudajn fingrojn ĝis ili sangas.
  La tuta gardisto konsistas el eksterteranoj reprezentantaj la plej kruelaj rasoj en la universo, nur la estro de la labortendara rifuĝejo, la maljuna Frau Pontuss, rigardas per siaj brutalaj okuloj de sadisto.
  Potenca SS-ulo kiu ludas la rolon de kontrolisto donas instrukciojn pri kie iu laboros hodiaŭ, aŭ prefere, laboros forte ĝis li perdos konscion. Oleg Rybachenko, mallevinte la ostajn ŝultrojn, rigardas la duan duonon de la korto. Estas knabinoj, de malgrandaj ĝis preskaŭ plenkreskuloj. Ili estas vestitaj kiel almozuloj per ĉifonaj ĉifonoj de plej kruda tolo. La vizaĝoj estas sekaj, la okuloj ŝajnas grandaj kaj malĝojaj. La sakŝtofo estas mallonga, maldika sed tendencaj kruroj videblas de sub ĝi. Ankaŭ la knabinoj estas nudpiedaj kaj ĉiuj senescepte estas razitaj kalvaj. Ĉi tio ŝajne estas farita por humiligi ilin, denove por montri ke ili estas nenio. Sed ĉi tie neniel kolektiĝas la krimuloj - la malfeliĉaj forlasitaj infanoj.
  Ĉi tie ili anoncas, ke grupo da knaboj iros al la kudrobutiko, por labori en la plej teda kaj elĉerpa profilo. Ĉi tie Timuro ne povis elteni kaj kriis kun angoro:
  - Mi ne volas labori tiel! Sendu min al la plantejo aŭ la ĝardeno.
  La knaboj frostiĝis, sunbruniĝis, maldikaj korpoj streĉiĝis.
  Pontuss estis klare ĝojigita kun la nova okazo por la ekzekuto:
  - Hieraŭ vi estis kvieta, kaj mi timis, ke via familio restos sen vida leciono. Ke la knabo estos pelita kvinfoje tra la vicoj.
  Eksciteco trairis la vicojn de la infanoj.
  - Tio ĝustas. - Perempta tono diris la matrono. - Disdonu vergojn al ĉiuj.
  La batoj estis aplikitaj per specialaj pikvergoj. Ili estis kutime plukitaj de la knaboj mem el la densejoj, dum periodoj kiam mankis laboro. Tamen, efektive, eĉ tiam infanoj estis devigitaj, eĉ se sen profito al la imperio, fosi, ekzemple, fosi truon dum duontago kaj enterigi ĝin dum duontago.
  Oleg rigardis siajn manojn, ili estis en kaloj, fingroj estis terenbatitaj.
  La uloj aŭtomate malmuntis la stangojn, al Oleg ŝajnis, ke ili, la iloj de torturo, bruligis siajn fingrojn, kaj iliaj kruroj fariĝis pezaj. Li ne volis bati sian amikon, sed li ne havis kuraĝon protesti. Li preskaŭ nenion vidis kaj dolore batis sian dikan piedfingron sur kuŝantan pavimon. Sufiĉe strange, sed la sento de doloro helpis kolektiĝi kaj la nebulo antaŭ miaj okuloj klariĝis. La paŝo fariĝis pli firma, kvankam la fingro bluiĝis.
  Ili estis konstruitaj en duoncirklo en longa linio. Timuro estis ligita per bastonoj per siaj manoj kaj liaj ŝultroj estis torditaj por pli oportune bati la ofendan knabon. La uloj strambas kaj provas forrigardi. Laŭ ordono de Frau Pontuss, ili ŝprucis salamon, ŝprucigante bluan salon sur lian malgrasan sed nervozan dorson. Juĝante laŭ la maniero, kiel la knabo grimacis, li ekbrulis.
  La estro de la faŝisma tendara ŝirmejo frapis la lipojn:
  - Nun vi ĉiuj ricevas lecionon. Pli forte batu, kiu trompas estos kondamnita al reprezalioj.
  La asistanto en ĉi tiu kazo, SS-batalanto nudigis siajn dentegojn:
  Ni traktos ilin tuj! La monstro murmuris.
  La knabo estis movita inter la vicoj. La knaboj malrapide levis la vergojn kaj la unuaj batoj falis sur la dorson de Timur. Juĝante laŭ la cikatroj sur la dorso kaj flankoj, la knabo estis punita pli ol unu fojon, do li nur suspiris kaj spiris peze, kiel ĉiuj knaboj penantaj reteni la kriojn.
  - Batu pli forte! kriis Ponto. - Lasu lin krii.
  La unuajn batojn donis la plej malgrandaj knaboj, kiuj simple ne havis la forton por kaŭzi seriozan doloron. Sed tiam la pli maljunaj uloj komencis bati min. La dorso de la infano estis tranĉita per ruĝaj strioj, sango gutis. Doloro, plifortigita de blua salo, igis Timur kriegi, li eĉ falis, tabulo estis enŝovita kun najloj malsupre kaj pikis lian bruston.
  - Ne! - la knabo kriis. - Mi laboros kien ajn vi diros.
  - Kompreneble vi faros! - respondis Pontuso. - Sed unue, batado.
  La hieraŭaj kamaradoj estis tro ekscititaj kaj batis la hieraŭan fraton. Kaj homoj kaj eksterteranoj draŝis kun la sama sovaĝeco. La knabo kriis, liaj nudaj piedoj lasis sangajn spurojn. La grandega SS-ulo grumblis kaj mem batis la infanon per klabo sur siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj. Li volis kaŭzi pli da doloro al la knabo. La bato falis sur la tendajn maleolojn, kaj la sekvan sur la kalkanojn. Timur ekkriis kaj mallevis. Tiam la torturisto enigis dikan kudrilon en la postaĵon, enverŝante la likvaĵon.
  - Prave! diris Ponto. - Nun li preferus morti ol sveni. Neniu eskapas punon.
  Oleg Ribaĉenko staris preskaŭ ĉe la fino de la vico, kaj ŝajnis al li, ke estas la batoj de la vipo, kiuj falis sur lin. Timuro estis mallevita, la knabo mem nur ekmoviĝis, kriis kaj ploris. Lia ronda vizaĝo fariĝis karmezina pro doloro, grimaco de sufero tordis ĝin.
  Vidinte Olegon, li flustris per palaj lipoj:
  - Kompatu!
  La knabo hezitis: li frostiĝis.
  La dika SS-ulo kriis:
  - Nu, kion vi atendas! Golfeto!
  Oleg respondis:
  - Ne mi ne povas! Li estas mia amiko!
  La faŝisma kontrolisto rikanis:
  Ĉu vi volas la samon por vi?
  Oleg tute tremis, paliĝis:
  - Ne, sed!
  Ponto interrompis lin:
  - Sufiĉe! La knabo subskribis sian propran frazon. Kion vi valoras mordovorot. Verŝu ĝin bone kaj pendigu ĝin sur rako, por ke aliaj admiru ĝin.
  Oleg estis forpuŝita, tirita al la kaproj. La knabo provis rezisti, sed la SS-aktivuloj traktis lin kiel katido. Manoj dolore tordis, ostoj krakiĝis. Ili metis ĝin sur la tabulojn, la knabo sentis la krudecon de la pinto de elstarantaj najloj sur la vango kaj la stomako. Ili trapikis en la muskolan, bruston, mentonon, antaŭajn femurojn, genuojn. Lia vango estis gratita ĝis sango.
  - Ho, ne! - demandis Oleg.
  - Necesas! - diris la SS-kontrolisto por doni ekzemplon por ĉiuj.
  La knabo sentis salamon verŝita sur lian dorson, kaj poste salo esti verŝita. Ĝi pikas kiel sinpataj gipsoj. Oleg grimacis, liaj kalaj piedoj estis ŝmiritaj (la lastan fojon li estis en tiu stranga memoro, kiu aperis en ĉi tiu vizio - li surmetis sandalojn antaŭ ĉirkaŭ ses jaroj), ili preskaŭ tuj komencis sovaĝe juki. La faŝisma gardisto plonĝis kudrilon en la postaĵon de la knabo, li krude kaj dolore pikis, brulanta likvaĵo eniris.
  - Nun vi tre teruriĝos, kaj vi ne perdos konscion. - La monstro kvakis, nudigante sian vizaĝon, kaj la produktanto de horora filmo estus komencinta balbuti!
  - Por kio? ĝemis la senkulpe malliberigita infano. - Pro Kristo, montru kompaton.
  La SS-kontrolisto, ŝprucante venenan salivon, respondis:
  - Mi ne kredas je ĉi tiuj fabeloj pri la bona Jesuo! Ĝenerale, se ekzistas Dio, tiam li estas malbona kaj krueleco. Kaj ju pli da malbono kaj sufero vi faras al via proksimulo, des pli da potenco kaj feliĉo vi ricevos en la venonta mondo.
  - Absurda! - Li diris, paliĝante pro teruro, kaj subite Dio vere estas tia knabo.
  - Vi vidos! - La idoj de la kosma Tartaro ridis. - Sed ne esperu, hodiaŭ vi ne mortos.
  Pontuss per bojanta tono ordonis:
  - Komenciĝi! Li memoru por eterne la kisojn de la vipo!
  La kaptita pioniro tremis, kiam li aŭdis trapikan fajfon, kaj poste fortan cerbokomocion, de kiu la haŭto sur lia dorso krevis. La SS-gardistoj forte batis, sed samtempe retenis siajn fortojn por ne mortigi. Kriego eskapis de la gorĝo de la knabo, li ektremis, eliĝis larmo. Mordante sian lipon ĝis ĝi sangis, la knabo retenis sin. Momenton poste, alia bato sekvis, skuante la tutan korpon. Oleg profunde enspiris, la doloro, plifortigita de salo kaj salakvo, estis neeltenebla.
  Pontuss kriis:
  - Daŭrigu!
  Denove fajfo kaj batoj! Tranĉas ĝis la osto. La knabo estis bruligita ĝis la interno. Ĝi ŝajnis forbati la stomakon. Malgraŭ liaj plej bonaj klopodoj, parto de la kriego elfluis el liaj streĉitaj lipoj.
  - Panjo!
  Denove batoj! Sur la dorso, inter la akraj skapoloj, kaj, fine, sur la nudaj kalkanoj. La knabo krias, li ne plu havas la forton por reteni sin. La kriego erupcias kiel vulkano el la gorĝo kaj kio ŝajnas esti la nazo. Pontuss estas kontenta:
  "Nun mi vidas, ke vi batas lin ĝis la kerno. Batu lin bone, sed ne mortigu lin!
  Kun ĉiu bato, la doloro plimalboniĝas. Larmoj miksiĝas kun sango kaj falas sur la liton. La sangaj strioj sur la dorso kuniĝas, kunfandiĝas en purpuran malordon, la maldikaj blankaj ostoj de la knabo komencas esti elmontritaj. Oleg sufokiĝas, li ne havas sufiĉe da aero, la drato fosis en liajn fleksitajn maleolojn. Nudaj kalkanoj zumas kun ŝanceliĝema, malglata, kaloza haŭto ne tuj moviĝas, sed gutetoj da sango ankoraŭ eliras. La batoj intensiĝas, ŝajnas ke fulmo pasas tra la nervofinaĵoj ĝis la kresto mem. Aliaj knaboj silentas, konscienco ne permesas aprobi, timo de reprezalioj ne permesas kondamni. Videblas kiel la kapoj de la knaboj malleviĝis, sed iliaj okuloj sekvas la ekzekuton. Scivolemaj kaj nervozaj, la plej multaj jam estis skurĝitaj en simila aŭ pli kompleksa maniero. Vi pensas, se nur ne estus por mi, kaj foje estas malico en viaj pensoj: li krias, sed kompreneble li povus elteni, ne tia malfortulo kiel Oleg.
  La batado jam estas sur la nudaj ostoj, la dorso, flankoj, femuroj estas solida vundo. Se ne pro la injekto de la stimulilo, la knabo estus mortraŭbita - li mortis pro dolora ŝoko. Kaj tial li plonĝis en ion pli malbonan ol la Infero de Dante. Jen kiam ĉiu molekulo, ĉiu ĉelo, ĉiu vejno estas saturita de koŝmara doloro.
  Pioniro Oleg Rybachenko senespere provis distri sin de la doloro. Rememorante siajn gepatrojn, la feliĉan epokon de malproksima infanaĝo, li ŝajnis forpuŝi per la piedoj, el la ruĝe varmega bobelanta lafo de sufero, sed ŝi denove ensuĉis lin, kovris lin per la kapo. Do ili velis tra la oceano de torturo, la sonĝo de morto kiel savanto de turmento. Mi rememoris la vortojn de la Revelacio de Sankta Johano. - Kaj ili volos morti, sed ili ne povas. Jen kiel la sorto atendas pekulojn, kiuj turmentas infanojn. La Sinjoro rekompencos ilin centoble, kaj la plej grava puno, kiel Jesuo diras en la Evangelio laŭ Mateo, estos eterna. Kaj unuj iros en eternan vivon, aliaj en eternan turmenton. Ĉi tio estas iel konsola, vekante malamon al malamikoj, la deziron pluvivi kaj venki. La knabo sukcesas krii:
  - Por ĉi tio vi pagos, por ĉiu verŝita larmo de infano vi respondos en la tago de la Juĝo de Dio.
  - Silentu hundino! - La SS-kontrolisto muĝas.
  - Vi ne povas sufoki la veron. La pioniro suspiris.
  - Akiru pli!
  Ili denove batis lin, investante la tutan koleron, rompante ostojn, sed la doloro jam atingis tian sojlon, ke ĝi simple ne povas plifortiĝi. Ĉi tio estas fero, kiu povas esti varmigita al certa temperaturo, kaj tiam ĝi disvastiĝas.
  Pontuss komprenas tion, la maljunulino (aŭ pli ĝuste, ŝi aspektas ne pli ol kvardekjara, sed efektive superis kelkajn jarcentojn), havas multan sperton kiel ekzekutistoj:
  - Nu, tio sufiĉas! Kaj tiam ĝi mortos! Ni resanigu malgrandan kaptiton kaj torturu lin helpe de komputilo. Mi nur havas programon "torturo de la olimpikuloj".
  La SS-kontrolisto, intence oscedante, diras:
  - Nun kie ĝi estas? Al la malsanulejo?
  - Ne sur la rako! - La matrono fortranĉis sen alvoko. Lasu ĝin pendi kiel averto al aliaj. Injektu nur injektojn por subteni la koron. Kaj ili denove pelu Timuron tra la vicoj, kaj li ricevu de vi la ceterajn batojn. Iam spektaklo por reproduktiĝi. Necesas labori!
  Inomiryan per vipo klinis sian kapon kaj svingis siajn peltajn orelojn:
  - Aŭskultu la gastiganton. Nu, rulu ĝin denove.
  Novaj batoj falis sur Timur. Ĉi-foje, neniu kuraĝis protesti. Ne estis la plej eta deziro fali en la manojn de la ekzekutistoj. Timuro krias de tempo al tempo falas. Li estas prenita kaj batita denove. La dua serio de strikoj jam finiĝas. Restis nur kelkaj knaboj. Unu el ili estas la plej aĝa, deksesjara, barbo jam trarompas kaj lipharoj estas videblaj. Li evidente hezitas, batas, sed faras ĝin facile, apenaŭ tuŝante.
  Frau Pontuss estas kolerega:
  - Pendu ĉi tiun maldiligentan junulon sur rako kaj ligu ŝtonon al liaj piedoj. Lasu lin suferi.
  La knabo estas kaptita, li streĉas siajn trankvilajn muskolojn, frukton de malfacila laboro, kaj krias:
  - Nu, kion vi rigardas, knaboj batas ilin!
  La knaboj ektremas, bruego balaas tra la vicoj, sed mankas la persistemo rapidi al siaj turmentantoj.
  La bikinmilitistoj daŭrigis sian antaŭeniĝon. La nazioj preteriris la Kamyshov-fortikaĵon kaj ŝtopis la vaporkaldronon. Tanko E-50, moviĝante en orienta direkto.
  Gerda kantis entuziasme:
  - Mi estas tiel bonega knabino! Mi rompas ĉiujn malamikojn kiel glaciaĵojn... Kaj en la malvarmo, nudpiede, kuraĝe, ke eĉ fajreroj elverŝas el sub miaj piedoj!
  Charlotte ridis, frapis tridek kvar en la korpon kaj ekkriis entuziasme:
  - Ne estas kialo por dubi la Patrujon! Militistoj estas pli malmolaj ol viroj!
  Kristina ankaŭ premis la butonon per sia nuda piedo, kaj furioze perfidis, batante la sovetian kanonon. Do eĉ la kofro eliĝis:
  - Enspezoj estas altaj kiel montopintoj!
  Magda pafis sian kanonon unu post la alia. Ĝi estis 105 mm kaj mortiga en la lasta modifo, ĝi estis sufiĉe rapida fajro, pafante dek pafojn je minuto.
  La knabino premis siajn nudajn fingrojn kaj flustris:
  - La procento en la linio de la estonteco estas donita ...
  Gerda frapis la sovetian tankon, disbatis la kirason kaj kriis:
  - Vi mem vidos!
  Ŝi frapis kaj Charlotte, uzante siajn nudajn piedfingrojn, per sovaĝa, freneza muĝado:
  - La Patrujo nun estas pli proksime al ni!
  Christina ankaŭ pafis, uzante la fingrojn de siaj nudaj, sunbrunigitaj gamboj, eldonante:
  - Salutu la sunon kun ni!
  Magda ankaŭ frapis, kaj premis sian nudan kalkanon. Ŝi frakasis la sovetian kanonon en flosantajn fragmentojn, kantante:
  - La patrujo estas la plej forta!
  Kaj la militistoj muĝos kiel bubaloj en la buĉejo. Kvar tre ŝatas virojn. Ĝi vere konvenas al ili. Kial ne? Ili estas tiel belaj kaj agresemaj. Kaj amanta. Kaj viro estas hundo, nur gestu. Kaj vi havos ĉion, inkluzive de mono. Kaj ĉi tiuj virinoj estas fizike tre fortaj. Kaj ili digestas viran perfektecon kun freneza temperamento. Kaj konstanta plezuro.
  Ne necesas atendi tutan jaron por viro - kaj tamen orgasmo trovos vin!
  Gerda prenis ĝin kaj muĝis, pafante al la soveto tridek kvar, kaj malkonstruante la turon:
  - Mi estas vera kavaliro de neniigo!
  Christina eligis sian langon kaj minace hulukis:
  - Kaj mia rido estas kiel tiu de pantero!
  Charlotte parolis agreseme, skuante sian pugnon kaj puŝante la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj estas grandaj ŝanĝoj antaŭen!
  Magda pepis kaj kriis:
  - Ni estas la enkorpiĝo de hetajro!
  Gerda ridis kaj respondis:
  - Kiel bone estas, kiam la manoj de belaj junuloj karesas vin!
  Kaj la knabino imagis, kiel ŝiaj manplatoj piedbatas ĉe fragaj cicoj. Ĝi vere estas tiel mirinda. Kaj tikla kaj ekscita. Kaj tre bela.
  Gerda pafis al la sovetia SU-85. Ŝi frakasis la aŭton, kaj pepis, frapante la nudajn piedojn sur la kirason:
  - Ha, kverkaj sinjorinoj, kverkaj sinjorinoj!
  Charlotte agreseme konfirmis, blovante siajn vangojn kaj skuante siajn plenajn mamojn.
  - Duba! Kverko! Dubaj sinjorinoj!
  Kaj kiel li prenos ĝin kaj ridos... Kiel sonoriloj sonoras. Kaj lia voĉo estas tiel radianta.
  Kaj ŝia viktimo estis 76-milimetra, rusa pafilo. La armiloj estas sufiĉe arkaikaj.
  Christina ridis kaj kriis:
  - Mi muĝos kaj rompiĝos!
  Kaj per siaj nudaj fingroj, ŝi ankaŭ direktis ĵetaĵon al malamika aŭto.
  Kiel bela ŝi estas. Oro kaj kupro estas bonegaj!
  Magda estas tute ora, ĉar ŝi kantas kun entuziasmo:
  - Ankaŭ la gurdo ploras...
  Tiam ŝi turniĝis ĉirkaŭ la soveto tridek kvar kaj daŭre kantis malgaje.
  - Ŝi estas fremdulo en Berlino!
  Gerda pepis responde. Ŝi premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj kaj pafis sovetian obuson.
  - Berlino estas la ĉefurbo de la mondo!
  Charlotte murmuris kun aplomo responde:
  - Kaj Londono estas la ĉefurbo de Parizo!
  Kaj najloj sur la sovetia T-36. La maŝino, kvankam ne granda, ankaŭ estas konsiderata tanko.
  Kristina prenis ĝin kaj fordonis ĝin, turnante la biciklon per siaj nudaj piedoj:
  - Kaj Parizo estas la ĉefurbo de Romo!
  Tiam, tuj kiam li ridos... Kaj per smeraldaj okuloj li traboros sinsekve ĉiujn militistojn. Kaj samtempe ridetas, kaj brilas per dentoj. Sed entute kiel li prenos kaj martelos sovetiajn tankojn. Ĝi malkonstruos duonon de la turo ĉe la tridek kvar.
  Kaj post ŝi, Magda prenos ĝin kaj eklumigos ĝin per granato. Tio estas, kuglo. Laŭ SU-76. Jam klare malmoderna aŭto, sed ankoraŭ listigita.
  Kaj pepis:
  - Kaj Romo estas la ĉefurbo de Miamo!
  Estas vere amuza. Sed la knabinoj tro forportiĝis. Ili ne rimarkis, kiel paro da sovetarmeaj soldatoj rampis al ili kun faskoj da kontraŭtankaj obusoj kaj eksplodigis la spurojn. Kaj kiel ĝi prenos kaj eksplodos. La rulpremiloj krevis kaj la E-50 perdis sian moviĝeblon.
  Mi devis ripari mian aŭton. Intertempe daŭris la resaniĝo de la vundoj de la mastodoto, la knabinoj denove sin indulgis al siaj propraj, tre interesaj kaj amuzaj memoroj.
  Gerda, vidante, ke ŝia kontraŭulo, ne tute retiriĝante, staras konstante, subite saltis, martelante lin per la nuda piedo sub la genuo. Kaj kiam la maŭro komencis fali, la rando de la glavo pasis lin inter la bronzaj platoj kaj ripoj. Charlotte ankaŭ komencis svingi siajn glavojn multe pli vigle. La knabinoj ekkriis kiel porkoj samtempe. Kvankam iliaj glavoj moviĝis alimaniere, ekzistis daŭre sento de sinkroneco. Gerda baraktis kun granda roma militisto, kies kasko montriĝis ornamita per pavoplumoj. Ĉi-foje ŝi fakte havis tre spertan kaj fortan kontraŭulon. Oraj strioj ankaŭ parolis pri la memo de sperto kaj merito. Batinte plurajn atakojn de la helhara knabino, la brutulo, ŝajne la nobla nobelo iris en la ofensivon. Gerda retropaŝis kaj fajfis:
  - Vi ne estas italo!
  La terura patricio respondis:
  - Kaj vi estas nur nudpieda malĉastulino! Kiom vi pensas, ke vi povas daŭri kontraŭ antikva romia klingo?
  Gerda respondis:
  - Mi ne scias kontraŭ la klingo, sed vi estas barba kaj havas nenion por kontraŭstari!
  Tamen, malgraŭ la tuta optimismo radiata de la nudpieda Gerda, la knabino devis retiriĝi. La romianoj alportis freŝajn rezervojn en batalon, la knabinoj kaj knaboj estis ĉiam pli vunditaj aŭ falis mortpikitaj. La pafarknaboj tamen provis pafi super siaj kapoj, frakasante taŭgajn kohortojn.
  Charlotte, dume, singarde kuŝigis alian kontraŭulon, kaj fortranĉis la manon de alia. La militisto kantis:
  - Nuklea glavo volas tranĉi vin! Ĝi brulas kiel infera fajro, lasera radio! Sed ne pensu pri kiel savi vian vivon, estu fidela al amo, estu fidela ĝis la fino!
  Gerda estis surprizita:
  - Kaj vi kantas kiel vera sciencisto!
  Charlotte kantis en konton:
  - Estas bonege kiam estas pilotoj en fiziko, ili antaŭeniras sian sciencon! Sed la ĉefaj aferoj estas solvitaj en la vicoj, en la vicoj, en la vicoj!
  Gerda konfirmis preninte:
  - Estas agrable vivi inter la fajro kaj fumo! Kaj aŭdu la maŝinpafilon pepi! Konduku nin Fuhrer en batalon nevenkebla! Antaŭen, antaŭen, antaŭen!
  Charlotte subtenis:
  - Kiam obusoj krevas tage kaj nokte, rangoj kaj ordonoj iras pli rapide! Lasu ĝin furioze muĝi super la mondo - milito, milito, milito!
  Gerda estis inspirita de la pulsa energio en sia atleta korpo. Kaj la rapido subite fariĝis kiel la batado de flugiloj de libelo. Kaj tiam la militisto de Antikva Romo maltrafis pikon de la pinto en la nazo. Kaj li estis distrita, kaj la militisto Gerda tranĉis lian tendenon dekstre de li:
  - Ĉu vi ne kuraĝas esti malĝentila al la sinjorino!
  La brutulo, kun pavoplumoj, kunpreminte sian malsupran lipon, respondis frustrite:
  - Estis nur ŝerco! Post ĉio, ĝi estis nur ŝerco!
  Gerda moke, tranĉante sian malfortiĝantan manon, respondis:
  - Ne ŝercu kun la lupo!
  Kaj kiam la roma heroo falis sur la genuojn, la militisto batis lin en la mentono per sia genuo. Charlotte aprobis:
  - Ĉi tio estas tute laŭ nia stilo de la SS!
  Gerda tiam ricevis punkton en la ŝultro, kaj anhelis:
  - Nu, stultuloj!
  Charlotte konsilis:
  - Faru muelejon! Kaj akrigi viajn glavojn!
  Tiam la pafarkistoj de la romianoj eniris en ludon, ili estis pezaj en kiraso, kaj iliaj pafiloj estis de homa alteco. Kompreneble, sagoj longaj unu metrojn kaj duonon, tro danĝera armilo kontraŭ duonnudaj knabinoj kaj knaboj. Atila ŝajne ekkomprenis, ke ne eblas atendi pli longe; ĵetis en la atakon la kavalerion, kiun li persone gvidis en batalon.
  Ĉi tiu giganto rotaciis du glavojn samtempe, ĉiu tiel longa kiel la turnira lanco de kavaliro!
  Gerda ridetis kaj palpebrumis.
  - Jen finfine venas nia belulo!
  Charlotte ridis.
  - Vi devas bati forte kaj plej grave ĝustatempe! En la momento, kiam la efiko de ĉi tio estos maksimuma!
  Kaj grandaj sagoj ĉiuj pluvis malsupren de supre. Knabinoj kaj knaboj lerte saltis flanken, kaj eĉ kriegis:
  - Ĉi tio estos nia maniero! Vi povas foriri de kuglo, sed kio pri sago.
  Sed iuj homoj ankoraŭ estis trafitaj de sagoj. Krome, mortis ne nur reprezentantoj de la germanaj regimentoj de Atila, sed ankaŭ, kaj en granda nombro, pro la donacoj de siaj propraj romiaj soldatoj. Tamen, la rajdantoj de la barbaroj, preterirante siajn vicojn, falis sur la malamikan infanterion. Nu, Atila mem aspektis simple ŝika.
  Gerda piedbatis la gluiĝeman kavaliron flanken:
  - Ne piedu, ne vian!
  Charlotte balancis la kapon.
  - Kaj la uloj ĉi tie ne estas malbonaj, kvankam ne kiel la niaj! Al niaj arjaj falkoj!
  Gerda, tranĉante per romia glavo, konsentis:
  - Kompreneble, ne paro! Kredu, ke la germana potenco de Romo ne kongruas! Ni premu kiel pediko kaj la mano ne ŝanceliĝos!
  Charlotte konfirmis:
  - Jes, eĉ se la glavo ne estas el feko!
  La knabinoj vigle aldonis, tordante la breton per siaj glavoj kaj kantante:
  Ni batalas por justa afero! Ne estas kompromisoj kun la bajoneto de la infero! La suno ne estos kovrita de nuboj! La tagiĝo ne baldaŭ kovros la mallumon!
  Finfine, Atilla mem trarompis al la pafarkistoj de Romo. Tamen, juĝante laŭ la grandeco, tiuj arkoj estis klare faritaj en Britio. Dum batalado, Gerda rememoris la historion. Sub Eduardo la Tria, moknomita la Granda de la britoj, estis la pafarkistoj kiuj fariĝis la ĉefa branĉo de la armeo... Kaj kelkaj el ili estis muntitaj sur ĉevalo! La superaj fortoj de la francoj estis senkompate batitaj. Ĝenerale, kaj en Jungfoling kaj en la Unio de Germanaj Knabinoj, malamo ne estis bonvena ... La britoj estis rekonitaj kiel danĝera malamiko, kiu konkeris pli da tero ol iu ajn alia nacio en la tuta historio de la planedo Tero!
  Sed nun la rajdistoj de la barbaroj dispremis la arkpafistojn, tranĉante ilin per potencaj batoj al la tendaro mem. Gerda, aliflanke, alfrontis malamikon de Ĉinio. Li ne estis tro alta, sed li fame tordis siajn krurojn, ŝuitajn per spronoj per botoj:
  - La germanoj estas parazitoj - ili certe estos batataj! - Li muĝis.
  Gerda respondis per ponardatako:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis faligi la germanojn! Kiu kuraĝas ataki en batalo, la malamikoj estos perforte batitaj!
  Charlotte prenis:
  - Impura malfeliĉo ne trafos la planedon! Kaj vane la malamiko ĵetis siajn fortojn en la kampanjon! Ni povos venki la malamikon en terura batalo! Mallumo disfalos en polvon - venos la tempo por lumo!
  . ĈAPITRO 7
  Gerda denove mansvingis kun eĉ pli granda energio, resumante:
  - La vorto ne estas pasero, sed vortemo igas ĝin korniko!
  Charlotte tenis:
  - Kiam la lango malprofundiĝas, el faruno bakas bulo en la gorĝo!
  Gerda per potenca, eĉ nevirineca bato de la glavo, detranĉis la kapon de batalanto saltanta de maldekstre, kaj poste denove baraktis kun la ĉinoj. La blonda militisto furioze kaj laŭte kriis:
  - Vi ne prenos ĝin!
  La ĉina militisto respondis:
  - Kaj vi ne bezonas preni, vi jam ĉiuj estas antaŭ mi.
  Gerda ridis responde.
  - La kubuto estas proksima, sed vi ne mordos!
  Tiam la pinto de la glavo gratis la knabinon kiel kobro, tratranĉante la kirasplaton kaj elmontrante ŝian bruston: grandioza kaj kun purpuraj cicoj. La ĉinoj malĝoje muĝis:
  "Nun vi devas nur preĝi!" Kiun preĝejon vi preferas: katolika aŭ evangelia?
  Gerda respondis kolere:
  - La eklezio diferencas de prostituitino per tio, ke feliĉo ĉiam prokrastas por poste!
  La ĉinoj nudigis siajn kurbajn dentojn.
  - Kaj tiu humuro ne ŝanĝis vin! Ho knabino, kiel mi bedaŭras kripligi tian belecon kiel la via!
  Gerda nudigis la dentojn.
  - Mi ne bedaŭras! Ĝenerale, estas domaĝe por la abelo, kaj la abelo estas sur la arbo, kaj la arbo estas en la arbaro! Kie estas la arbaro - sur la nazo!
  La ĉinoj grumblis responde:
  Germanio havas multajn malamikojn!
  Gerda lerte respondis:
  - Multaj kuiristoj difektas la kaĉon!
  Post alia ĵeto de la mallarĝokula militisto, sur la brusto de la knabino restis sanga strio. Gerda anhelis kaj retropaŝis. La ĉinoj grumblis:
  - Tion vi ricevas!
  La knabino trankvile respondis:
  - Kiu ne eniras la cerbon, li neniam fariĝos pli saĝa! Cerboj estas kiel monujo, vi devas ricevi por plenigi ilin!
  La ĉinoj klakis:
  - Nu, vi amas sofismon! La unuan fojon mi vidas tian kleran kaj erudician knabinon. Vi scias, eble vi prefere aliĝu al la armeo de la Granda Romo. En nia lando, ĉiu persono, sendepende de nacieco, povas preni la plej altan pozicion sub la imperiestro!
  Gerda respondis:
  Pli bone morti ol perfidi!
  La mallarĝokula militisto rimarkis:
  - Ĉi tio ne estas racia, rigardu nian kavalerion irante en batalon... Kaj kiam vi estos kaptita, vi laŭvorte hurlos sur la rako pro doloro!
  Gerda trankvile respondis:
  "Estas pli bone bati unufoje trankvile ol kriegi korŝire cent fojojn!"
  Sed ve, ŝajnas, ke la ĉinoj pravas, miloj da romiaj rajdistoj, gvidataj de la imperiestro mem (lia kiraso ŝajnas kovrita de krusto el diamantoj, rubenoj kaj smeraldoj!), Kuru al la barbara armeo. Tamen, la rajdantoj de Atila jam sukcesis mortigi la plimulton de la malamikaj pafarkistoj, la knaboj de la barbara armeo mem komencis intense sendi sagojn en la malamikajn vicojn. Senespere tranĉi Charlotte gajigis sian kunulon:
  Ne rezignu Gerda! Ne cedu al liaj promesoj! Pli bone kuniĝu kaj decide venku!
  Atilo, kune kun liaj militistoj, tranĉis en la romian sistemon. Liaj gigantaj glavoj skuis la sangan miksilon kiel helicklingoj. Kaj la brutulo mem, iris antaŭen, penante enrompi la imperiestron.
  Gerda filozofie rimarkis:
  - Se vi volas fariĝi paŝtisto de la grego, ne estu ŝafo!
  Charlotte konsentis.
  -Ĉiu virŝafo volas fariĝi paŝtisto dum la lupo estas malproksime kaj la fusilo estas proksime!
  Jen Gerda ricevis alian vundon en la stomako. La knabino denove retropaŝis. Ŝia nuda piedo subite staris sur la pinto de elstara ponardo kaj Gerda knaris:
  - Ho ho ho! Kiel dolora!
  Charlotte mem jam ricevis plurajn vundojn kaj kliniĝis malantaŭen. La militisto kriis:
  - Zorgu pri via forto, la romianoj ne eltenos longan batalon!
  Sed la barbaroj vere malfacilis. Pli kaj pli da taĉmentoj de la romianoj eniris la batalon. Ĉevalistoj en ora kiraso rapidis en furiozan batalon. Super ili flirtis standardoj kun lupaj kapoj. Kaj antaŭen alkuris la heroo, eble eĉ pli granda ol Atila. En la sama tempo, la romianoj eĉ provis kovri la barbaran armeon de la flankoj, lanĉante du potencajn regimentojn per lancoj kaj bronzaj kirasoj ĉirkaŭ la ĉefa batalkampo. Gerda petegis:
  - Ni mankas fortoj, ni estas perdontaj!
  Charlotte sugestis:
  - Kaj vi kantas responde! La kanto helpas nin konstrui kaj vivi! Sub la tamburo sub la ruĝa standardo en kampanjo! Kaj tiu, kiu iras tra la vivo kun kanto; li neniam malaperas ie ajn!
  Ambaŭ knabinoj kantis ĥore, kaj, malgraŭ la vundoj de sia voĉo; estis kiel trumpeto:
  Estas tia voko de soldatoj,
  Ĉi tio ne estas profesio, ne titolo!
  Kvankam foje cent funtoj aŭtomata,
  Ne, ne marŝo, la karno estas torturo-turmento!
  
  Sed ni iras, antaŭpaŝante,
  Ĉar ni servas la Patrujon!
  Kredu, la malbona malamiko estos venkita,
  Por amuziĝi en la vivo!
  
  Ni estis instruitaj de la lulilo preskaŭ
  Batalu por la Patrujo kun kuraĝo!
  Antaŭe estis glavoj faritaj el ŝtalo
  Kaj nun RPG en forta tornistro!
  
  Ni ne retiriĝos, eĉ ne paŝon malantaŭen
  Kvankam la korpoj kuŝis la tombon!
  Ni falĉas vicon da kontraŭuloj,
  La Ĉiopova donu al ni forton!
  
  Tankoj bastono, aviadiloj flugas,
  Bomboj falas kaj konkoj krevas!
  Ne prenu nin por malbonaj hundidoj
  La soldatoj malmoliĝis!
  
  Tiu kamarado mortis kiel heroo,
  Ne metu ion sub la krucon!
  Ofte homoj ludas kun la sorto
  Sed amo estos pli forta - kredu min!
  
  Kvankam en batalo, kie ili forte najlas,
  Ni rememoru niajn glorajn prapatrojn!
  Ĉar ni iris al Romo dum longa tempo,
  Kial ne manĝi restaĵojn en sklaveco!
  
  Ni ne devis riverenci por bati,
  Ne genuigu nian mondon!
  Ja ni estas gurfalkoj - ni mem venkas la ludon,
  Reprezentantoj de ĉiuj generacioj!
  
  Jen peno kaj ĵeto,
  Ni jam vidas la malamikon, fajne tremante!
  La kuglo preskaŭ trafis la tempion,
  Mallumiĝis en la okuloj de nia Suno!
  
  Sed ni atakis,
  Ni dispremas la malnoblajn bajonetojn per la pugo!
  Ni bruligu la Fritz, se necese per fajro,
  Nia batalanto fariĝis sen prezo - nur trezoro!
  Tuj kiam la knabino finis kanti, la ĉefa heroo de la roma armeo en ora kiraso falis de la bato de Atila. Kaj la inspirita knabino faligis la ĉinojn eĉ pli frue, kaj nun ŝi atakis la reprezentanton de la infanteria komandanto. Ŝi eniris en batalon kun vera unuokula giganto kaj eĉ komencis puŝi lin, svingante sian glavon:
  - Vi monstro ne traktos nin! Ĉar ni estas germanoj!
  La brutulo malĝentile respondis:
  - Germanoj-piproj! Nacio de kripluloj!
  Gerda serioze koleris:
  - Ne! Ni germanoj estas apriore nacio de grandaj militistoj. La nacio, kiu kutimas venki kaj havas neniun al kiu kliniĝi!
  La giganto tordis sian lipon kaj tuj ricevis la randon de la glavo en la gorĝo. Fontano grumblis el bova kolo... Li ŝanceliĝis, kaj tuj ricevis pikon sub la koro... Gerda ekkriis:
  - Heroismo ne havas aĝo!
  Charlotte kuraĝigis sian amikon:
  - Nepre premu ilin pli forte kara... La premo estos eĉ pli rapida!
  En ĉi tiu momento, unu el la nudpiedaj pafarknaboj terenbatis la romian imperiestron per bone celita pafo. Kaj necesis plaĉi la sagon rekte en la okulon!
  Gerda, ridetante, kantis:
  - Diable! Ne en la brovo, sed en la okulo!
  Charlotte turnis sian fingron al sia tempio.
  - Kaj kio! Pli bone bati unufoje ol malbeni cent! Nu, nun la malamiko kuros!
  Gerda, faligante alian militiston, konfirmis:
  - La malamiko tremos pro timo kaj forkuros!
  Efektive, la vicoj de la romianoj hezitis kaj komencis venkiĝi. Ĝenerale, kiam la armeo ekflugas, ĝi estas timige. Eĉ se ĝi estas tia disciplinita armeo kiel Antikva Romo. Ne mirinde, finfine, Ĝingis-Ĥano, se unu dekduo fuĝis, li ordonis la ekzekuton de tuta cent... Kvankam la fidindeco de la lasta ordo estas pridubita, ĉu tio estas invento de historiistoj. Eĉ en Romo, ĉiu dekono estis ekzekutita dum la flugo. Flirtante per nudaj kruroj, la knabinoj kaj knaboj kuregis por persekuti la malamikon. Kaj la kornoj ludis...
  Gerda vekiĝis, abrupte eksaltante, la knabinoj rapide viciĝis. Ni lavis, brosis la dentojn kaj denove lubrikis per protektaj kremoj kun deviga marŝo tra la dezerto. Do ili estas nudpiedaj en siaj naĝkostumoj kaj rapidis tra la sabla infero.
  Arabaj infanoj surprizite montris al ili la fingrojn kaj fajfis:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda ĉirkaŭrigardis kaj sopire rigardis la malproksimiĝantajn palmarbojn, post kio ŝi flustris al Charlotte:
  - Denove en la infero!
  La ruĝhara diva ridete respondis:
  - Ĉiuj homoj estas pekuloj, kaj la submondo estas la natura stato de pekuloj!
  Gerda palpebrumis reen.
  - Homo ne povas ne peki!
  Charlotte kapjesis sian fajran hararon kaj komencis klarigi dum ŝi kuris:
  - Mi konsentas! Eĉ milfoje konsentas! Ĝenerale, peko estas relativa, kaj pure homa koncepto. Ekzemple, se ni prenas la moralon de la antikva mondo, tiam en ĝi, estis bone, ke ĝi profitigis kaj la personon mem kaj lian tribspecon. Ekzemple, adulto estis konsiderata beno, ne peko!
  Gerda volonte konsentis:
  - Prave! La Fuhrer mem opinias, ke estas plej bone por virino gravediĝi de militheroo ol de ŝi, malproksime de ĉiam kuraĝa edzo. Precipe se la edzo ankaŭ havas signojn de malutila, malpura sango.
  Madeleine kriis al la knabinoj:
  - Savu vian spiron knabinoj, ĉi-foje ni kuras ĝis elĉerpiĝo!
  Gerda ridetis reen.
  Vi povas esti laca, sed vi ne povas esti elĉerpita.
  Dum duonhoro la knabinoj kuris silente, kaj tiam Charlotte flustris:
  -Ĉu vi scias, kian strangan sonĝon mi havis amatinon?
  Gerda estis surprizita:
  - Jes, ankaŭ mi konfesas! Kaj kio?
  Charlotte, ridetante, respondis:
  - Nenio! Tia sonĝo, ke mi estis militisto en la armeo de la granda barbaro Atila. Kaj ni batalis kontraŭ vaksoj de antikva Romo. Kaj ĉio estis tiel bela kaj kruela samtempe...
  Gerda ridis responde.
  - Sciu, ankaŭ mi sonĝis pri tio! Iom surpriza koincido. Mi vidis vin en mia sonĝo!
  Charlotte palpebrumis reen.
  - Kaj mi vi! Vi batalis bone, kvankam la mallarĝokula kaj flavvizaĝa militisto preskaŭ mortigis vin!
  Ĉi-foje Gerda ne estis iomete surprizita, ŝi estis surprizita:
  - Ne povas esti! Do ne okazas, ke du homoj vidas la saman sonĝon samtempe?
  Charlotte respondis:
  - Se la gripo estas kolektive malsana, tiam la sonĝo povas esti la sama. Jen kiel ĝi iras! Mi aŭdis, ke en la Thule-societo estas specialaj mediumoj, kiuj prenas pocion kaj enspiras herbajn tinkturojn, kaj poste plonĝas en viziojn! Kaj ili tute sukcesas esti profetoj!
  Gerda, transsaltante la pavimon, konsentis:
  - Certe! Principe, la donaco de profetado ne postulas supernaturajn potencojn, povas simple ekzisti sufiĉe materiaj, kaj tamen nesolvitaj fizikaj leĝoj en la naturo. Sed kio estas la celo de ĉi tiu sonĝo?
  Charlotte levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Mi ne scias! Eble la Tria Reich venkos Brition kaj Usonon malantaŭ la Leono aŭ... Ĉi tie vi povas longe diveni!
  Gerda estis dironta ion, kiam subite ŝia orelo kaptis la ankoraŭ aŭdeblan bruon de motoroj. Malgraŭ la distanco, estis evidente, ke la motoroj de la aviadiloj bruis, kaj ke ili signife alproksimiĝis ...
  Madeleine ordonis:
  - Kio estas la etapo de la ekzerco numero du: masko.
  La knabinoj haltis, elprenis el siaj dorsosakoj kamuflaj manteloj, pentritaj laŭ la koloro de la dezerto. Tiam ili komencis rapide enfosi, dum de supre ĝi ne estis rimarkebla, kio estis kontraŭnatura. Ĉi tie Gerda dankis la sorton, ke ili havas kaj armilojn kaj ministojn. Alie, la knabinoj en la dezerto povus esti facila predo por britaj atakaviadiloj aŭ plonĝbombaviadiloj. Charlotte, skrapante la sablon per siaj nudaj piedoj, diris:
  - Ŝajnas, ke ni devos flari pulvon, eĉ en Tunizio... La vojoj de la Sinjoro estas neesploreblaj!
  Gerda kun ruza rigardo kontraŭis:
  - Manko de preciza scio ĉiam estas malbona, kun unu escepto, kiam temas pri la planoj de la Ĉiopova!
  Kaj kiel li vangofrapas la nudan piedon sur la sablon. Levos en la aeron.
  Charlotte saĝe rimarkis:
  - Estas bone havi homan scion, sed eĉ pli bone estas havi Diajn eblecojn!
  Kaj per nudaj fingroj ŝi kaptis taionon. Ŝi disbatis insekton kaj montris rozkoloran langon.
  Kaj ĉe alia punkto de konfrontiĝo inter la akspotencoj, iliaj propraj furiozaj bataloj okazas.
  La trupoj de la Tria Regno batalis por Saratov. Kaŭkazo jam estas tute sub la nazioj. Kaj la Ruĝa Armeo havas nenion por kovri siajn mankojn. Estas vere, ke Stalin ankaŭ havas tankon T-54, sed ĝi ankoraŭ estas produktita en malgrandaj kvantoj. Kaj ĉi tio ne sufiĉas por kovri la fronton. La T-54 estas bone protektita en la fronto de la gvattureto, sed pli malbona en la frontala kiraso de la kareno, kaj la flankoj estas eĉ pli malfortaj. La germanoj iom fortigis la E-50-tankon igante la kirason pli dika, kaj pliigante la angulojn de kliniĝo, kaj metante gasturbinmotoron de 1500 ĉevalfortoj. La pezo de la veturilo pliiĝis al sepdek tunoj, sed la flanka kiraso fariĝis 170 milimetroj, kaj la frontala kiraso estis 250 milimetroj. Nun la germana tanko entute fariĝis ĉefverko, kun 105-milimetra kalibro pafilo en 100 EL, kaj tre klinita formo.
  Batalanta, ni rekonu ĝin, maŝino de la plej nova speco.
  La germanoj preteriris Saratov, kaj estis pretaj ataki Kuibyshev. La bataloj ĉi tie estas furiozaj.
  Kaj jam majo furiozas pro sia hela koloro. Kaj kiom bela ĝi estas?
  Kaj la milito ekbruligas kiel uragano kaj fajro el infero.
  La riparita E-50 iris en batalon. La rusoj tamen sufiĉe multe starigis fortikaĵojn, kaj la germanoj devis venki defendojn en profundo. Militistoj metode detruis la baterion.
  Gerda pafis, frakasante la sovetian kanonon, kaj tiam kun rido en la voĉo diris:
  - Ni batos homojn, kaj batos la sitelojn!
  Charlotte kantis siajn kuproruĝajn buklojn:
  - Ni estas, ho rabistoj! Rabistoj!
  Kaj premante la stirstangon butonon per sia nuda fingro, ŝi sendis ĵetaĵon, rompante la sovetian bunkron.
  Kaj tiam Kristina grumblis surde:
  - Bang Bang! Kaj vi estas morta! La mortintoj! La mortintoj!
  Kaj li ankaŭ premas gracian kruron per nuda fingro, sendante la malamikon al knokaŭto.
  Kaj tiam estis Magda. Jen la knabino. Li ankaŭ premas la stirstangon per la piedfingroj de sia nuda piedo, kaj kiel li draŝas.
  - Ho, kiu vidos nin, tuj ekspiregos!
  Ĉarma Gerda, skuante la plenajn mamojn, frapis sur la tridek kvar kaj kriis:
  - Kaj por iu ĝi odoros fritita!
  Charlotte premis siajn nudajn fingrojn sur la stirstangbutonojn, kaj pepis kiel pasero:
  - Kaj ni tenas ion en nia sino!
  Kristina disŝiris sovetian pafilon kun ŝelo kaj susuris, frapante siajn skarlatajn lipojn:
  Ne proksimiĝu al ni...
  Magda ankaŭ premis la butonon per sia nuda fingro. Ŝi blovis tridek kvar kaj jeligis:
  - Ne proksimiĝu al ni!
  Kaj Gerda, tiu ĉi agresema besto, kun blonda hararo, ankaŭ martelos per ĵetaĵo, kaj la tridek kvar krevos kiel nazo de boksisto sub pugno de pugno. Kaj la militisto ĝemos:
  - Ni mortigos ĝin!
  Kaj denove la knabinoj ekploros kaj pafos, sen ajna bedaŭro aŭ paŭzo.
  Charlotte huŭlis entuziasme:
  - Mi estas granda ŝtelisto...
  Kaj ankaŭ kiel ĝi trafas sovetian obuson. Nur partoj flugis en malsamaj direktoj.
  Kristina grumblas. Dum li premas sian nudan fingron sur la stirstangobutonon kaj pepas:
  - Kaj la filino de demonoj mortis!
  Magda ankaŭ najlas premante siajn nudajn piedojn sur frapanta objekto, frakasas sovetian tankon kaj eldonas:
  - Kaj ne modesta!
  Gerda nudigis siajn dentojn, ŝiaj dentoj ekbrilis. Ŝi imagis belan junulon. Tiel muskola, atletika, kun muskolreliefo, kaj granda vira perfekteco. Kaj kiel ŝi kliniĝas kaj ĉirkaŭvolvas siajn skarlatajn lipojn ĉirkaŭ lia pulsanta, jadkerno. Kiel bongusta ĝi estas, kiel ĉokolada glaciaĵo. Kaj tiun ĉokoladan glaciaĵon, kiun vi forlekas per la lango. Kaj ĝi estas tiel bela, tiel ekscita.
  Ho, kiel agrable, se alia junulo kuniĝos kun ŝi de malantaŭe. Kaj la pulsanta, jadstango eniros la humidan groton de Venuso. Kaj kiel bonega ĝi estas.
  Gerda eĉ skuiĝis pro languro. Kiel kortuŝa kaj rava ĝi ŝajnis al ŝi.
  La knabino pafis al la sovetia pafilo. Kaj ŝi pepis admire, frapante la nudan piedon:
  - Knaboj, infanoj, dependas de vi...
  Charlotte ankaŭ draŝis kaj frakasis la rusan tankon, dum ŝi blasfemas, skuante sian plenan buston:
  - Savu la teron de fajro!
  Kristina skuis siajn kuproflavajn harojn. Ŝi nudigis fajran rideton, pepante:
  - Ni estas por la mondo por amikeco, por la ridetoj de la mondo ....
  Magda sendis klakon sur la stirstango per sia nuda fingro. Ŝi frakasis la sovetian tankon kaj grumblis:
  - Por koraj renkontiĝoj!
  La militistoj aspektis ege gajaj. Kaj kiel ili nudigis la dentojn. Kaj ili palpebrumas kaj kriegas.
  Charlotte ankaŭ imagas ulon. Juna, sed kun barbo. Dum li karesas ŝiajn mamojn. Kiel barbo tiklas la bruston, buklaj haroj kuras super la maturaj fragoj de la cicoj. Kaj li tiklas ŝin, kaj kisas ŝiajn mamojn. Ĉirkaŭu la dolĉan, mielplenan cicon per via lango. Tia estas la idilio. Kaj se la ulo ankoraŭ metas sian langon en la groton de Venuso. Kia gusto!
  Charlotte pafas kaj kriegas:
  - Kaj la glavo estos akra!
  Kompreneble, la knabinoj, kvankam belulinoj, faras malpuran agon - ili mortigas sovetiajn soldatojn. Sed ili estis instruitaj tiel de frua infanaĝo. Ili estas senkompataj lupoj.
  Kaj ili pensas, ke ili pravas. Ili havas la saman edukadon kaj pensmanieron. La knabinoj komencis rebati en kvardek-unu, kelkaj el sia "lupo-" bataliono, eĉ pli frue. Kaj nevole memoru la unuajn paŝojn. Kiam vi estis nur deksesjara. Kaj ĉio ĉirkaŭe ŝajnis mirinda, bela romantika.
  Tamen ili estas ankoraŭ sufiĉe junaj!
  Du dekduoj da anglaj aviadiloj flugis super la alivestitajn knabinojn, ili verŝajne nenion rimarkis, kaj ili jam komencis dissolviĝi malantaŭ la horizonto, kiam subite aŭdiĝis novaj suspektindaj sonoj. Madeleine ordonis:
  Ĉiuj kuŝu kaj ne moviĝu!
  La knabinoj frostiĝis, ili atendis ion. Kaj tiam el post la duno aperis malpezaj transportiloj kaj kamionoj. Juĝante laŭ la dezajno, angla kaj amerika produktado. Ili malrapide moviĝis al la ĉefurbo de Tunizio. Madeleine estis iom surprizita. Ŝi kredis, ke la frontlinio ankoraŭ estas malproksime, kio signifas, ke la britoj ankoraŭ ne havus tempon por aperi. Aŭ pli ĝuste, ili ne devus aperi. Kaj tiam estas tuta kolumno. Kvankam, eble, malpli ol bataliono... Kiuj ili estas, ia batalgrupo, preterpasante la dezertojn neniel kontinuan fronton, volas traserĉi la malantaŭon. Ĝi ŝajnas esti logika, kvankam kun teknologio ili estas facile ekvideblaj en la dezerto. Ĉiukaze, vi devas transdoni al via propra per la radio, sed ne malfermu fajron. Cetere, ili estas nur cent, kaj estas pli ol tricent angloj!
  Gerda flustris al Charlotte:
  - Ili estas angloj! Jen la unua fojo, ke mi vidas ilin de proksime!
  La ruĝhara amiko, ankaŭ sufiĉe nervoza, respondis:
  - Nenio speciala! Kaj estas tiom da nigruloj inter ili!
  Efektive, almenaŭ duono de la britoj estis nigruloj. Kaj la kolono moviĝis malrapide, kaj la nigruloj ankoraŭ ion hurlis... Ili pli kaj pli proksimiĝas...
  Tiam la nervoj de unu el la knabinoj ne povis elteni ĝin, kaj ŝi trafis per mitraleto. En la sama sekundo, la ceteraj militistoj ekpafis, kaj Madeleine malfrue bojis:
  - Pli!
  Kelkaj dekoj da angloj estis falĉita tuj, unu el la kamionoj ekbrulis. La resto de la britoj malfermis fajron sendistinge. Madeleine kaptis la momenton kaj kriis:
  - Ĵetu ofensivajn obusojn kune!
  Knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" ĵetas grenadojn malproksimen kaj precize. Kaj ke ili estas trejnitaj ekde infanaĝo, kaj ili ankaŭ trapasis specialan teknikon. Jen kiam vi trejnas kun fluo, iom da prokrasto kun la ĵeto kaj vi kun malŝarĝo. Gerda kaj Charlotte ankaŭ ĵetis siajn donacojn. Kaj la brita kapriolo kaj renversita... Estas amuza. Ili pafas hazarde, kaj la nigruloj ankoraŭ krias en nekomprenebla lingvo. Jen kelkaj fiuloj...
  Kaj Gerda pafas kaj ĵetas, samtempe kantante:
  - En la lernantoj de la SS estas koŝmaro! Unu salto, unu bato! Ni estas lupoj - nia metodo estas simpla! Ni ne ŝatas tiri la katon je la vosto!
  Charlotte ankaŭ grumblas en respondo. La kugloj pafitaj de ŝi frakasas en fragmentojn de la kranio. Kaj ili elpikas la okulojn. Jen unu timigita nigrulo, kiel li bajonetos sian blondan partneron en la flanko. Li kraĉos sangon responde. Charlotte kantas kune:
  - Anĝeloj de stela morna infero! Ŝajnas, ke ĉio en la universo estos detruita! Necesas flugi en la ĉielon kun rapida falko! Por protekti kontraŭ la morto de la animo!
  La britoj agas neorganizite, la plimulto el ili estas koloniaj soldatoj: nigruloj kaj indianoj, araboj. Ili aŭ falas, frostiĝante, aŭ, male, akre saltas kaj ekrapidas kiel frenezaj leporoj. Tamen, la knabinoj pafas precize, kaj la granatoj, kvankam la fragmentoj ne flugas malproksime, sed dense! Nun restas malmultaj malamikoj. Madeleine krias angle, ŝia voĉo estas tiel surde laŭta, ke oni eĉ ne bezonas buŝpecon:
  - Kapitulacu kaj ni ŝparos viajn vivojn! En kaptiteco vi havos bonan manĝaĵon, vinon kaj sekson!
  Ĝi funkciis tuj kaj ĉar ili jam rezignas ... Manoj supren kaj ...
  Kvindek kaptitoj estis kolektitaj, el kiuj duono estis pafvunditaj. Madeleine ordonis:
  - Mortigu la vunditojn!
  La lupoj sen ceremonio pafis kuglojn en la tempiojn de tiuj, kiuj ne povis stari sur siaj piedoj, kaj la ceteraj estis ŝarĝitaj en aŭtomobilojn kaj veturigitaj al la plej proksima bazo.
  Post la varma sablo de la dezerto, estas tre agrable por la nudaj kruroj de Gerda senti molan kaŭĉukon. Ŝi eĉ ĝoje ĝemas... Usonaj kamionoj estas tre komfortaj kaj ne tremas dum la vojaĝo. Gajninte la knabinoj estas gajaj. Charlotte demandis al Gerda:
  - Kiom vi mortigis?
  La knabino konfuzite levis la ŝultrojn.
  - Mi ne scias? Mi ne estis la sola, kiu pafis... Sed mi multe pensas!
  Charlotte kalkulis:
  - Ni estas cent, mortigitaj ĉirkaŭ tricent, kio signifas tri po frato, tio estas, po fratino! Impona komenco de la milito!
  Gerda malestime svingis la manon.
  - Ne gravas al mi! La ĉefa afero estas, ke eĉ ne unu amatino mortis. Kvankam tio kompreneble estas statistiko, tricent malamikoj estis detruitaj, kaj ĉe nia flanko nur du lup-militistoj estis iomete vunditaj. Mi eĉ scivolas, kiel ni ankoraŭ ne tute kaptis Afrikon, kun tiaj militistoj.
  Charlotte tuj difektis la humoron:
  - Do finfine, ni perdis kontraŭ ĉi tiuj malfeliĉaj militistoj en la dekoka!
  Gerda kolere skuis sian blondan kapon, kvazaŭ ŝprucita per novjara neĝo:
  - Estas pro perfido! Sed fakte, ni estis pli proksime ol iam al venko kaj ĝi estis evidenta por ĉiuj, kiuj ne estas blindaj! Ve, ni estis interrompitaj!
  Charlotte konsentis, lerte gratante siajn nudajn piedojn malantaŭ la maldekstra orelo per la piedfingroj.
  - Jes, perfido, sabotado, mezboneco de la militistaro .... Sed ni ankoraŭ rompis la rusojn, devigante ilin kapitulaci en la dekoka jaro! Ho, estus bone promeni tra la vastaĵoj de Rusujo, tie estas malvarmeta, sed ĉi tie estas varme!
  Gerda gaje ridis.
  - Sed en Rusujo estas tiel severaj frostoj... Sed kiam mi nudpiede kuris tra la neĝo en la montoj, mi scias, kia faruno ĝi estas.
  Charlotte nudigis siajn dentojn.
  - La malgranda Gerda kuras nudpiede tra la brulanta neĝo... Ĝi estas simbola kvazaŭ en fabelo... Rakontoj de pura, ankoraŭ infaneca kaj tute ne egoisma...
  Gerda fervore palpebrumis al sia amiko:
  - Estas kvazaŭ ni havas al la Fuhrer?
  Charlotte konfirmis:
  - Preskaŭ! Ni nur rajdas, ne kuras nudpiede sur varma dezerta sablo. Jes, eĉ post la venko.
  La ligita negro murmuris germane:
  - Teruraj anĝeloj, mi estas preta servi vin! Vi estas diino, mi estas via sklavo!
  Charlotte karesis sian iomete malglatan piedon super la brunajn buklajn harojn de la nigra kaptito.
  - Vi nigruloj estas nature sklavoj! Ĉi tio, kompreneble, estas bona unuflanke, iu devas pene labori de tagiĝo ĝis krepusko, fari malgravajn laborojn... Sed sklavo laŭ naturo, malnobla naturo estas perfidulo kaj li ne povas fidi armilojn. Ni germanoj, siavice, estas la plej klera kaj alte organizita nacio sur la Tero. Granda nacio de militistoj, kaj ne vane, germanaj solduloj servis en ĉiuj eŭropaj armeoj kaj eĉ en Rusio, kaj plej ofte en komandpozicioj!
  . ĈAPITRO #8
  Gerda sovaĝe ĵetis:
  - Jes, vi servos al ni kiel sklavon. Ni havas specialajn menaĝojn por nigruloj. Kaj vi restas kun...
  Charlotte sugestis:
  Li kisu niajn piedojn. Post ĉio, estos agrable por ni, kaj Niĝero humiligi.
  Gerda vigle balancis la kapon.
  "Mi ne scias kiel al vi, sed abomena, se la lipoj de la malbonodora Niĝero tuŝos puran haŭton de la vero Aryaki. Tiel ke...
  Charlotte malkonsentis:
  - Nu ne! Male, mi estus ŝatinta ĝin. Nu rigardu...
  La fajra ruĝhara belulino puŝis sian krureton en la nigrulon. Li entuziasme komencis kisi la longajn, glatajn, ĉizitajn fingrojn de la diino. Kaj la knabino responde nur milde ridetis, dikaj lipoj de nigrulo tiklas sunbrunigitan haŭton. Jen la lingvo de la kaptito marŝis laŭ la elasta, iomete polva piedo de la knabino. Tamen, estas agrable kiam oni humiligas fortan, preskaŭ dumetran viron.
  Gerda estis surprizita:
  - Estas strange, sed kio pri vi, ĉu ne abomena?
  Charlotte ridetis.
  - Nu ne! Kial mi devus esti naŭzita?
  Gerda preferis silenti: kial ŝi enmiksiĝi en la aferojn de sia amiko. Fakte, ili estis edukitaj, ke germana virino estu ne nur militisto, sed ankaŭ amanta, milda edzino kaj sana patrino. Sed ŝi mem ankoraŭ ne pensis pri la uloj, eble pro peza korpa peno, aŭ simple ankoraŭ ne trovis sian kunulon. Tamen, Charlotte, ŝajnas, estas laca de ĝi. Ŝi batis la negron per sia maleolo sur la nazo, tiel ke la juŝko fluis kaj sugestis al Gerda:
  - Ĉu ni povas kanti?
  Gerda kapjesis.
  - Kompreneble ni kantos! Alie ĝi fariĝas malĝoja!
  La knabinoj kantis, kaj iliaj koramikinoj kuniĝis unuanime, tiel ke la kanto fluis kiel akvofalo:
  Ni iras kun bela etulo el la densejo,
  Tenante neteran malĝojon!
  Kaj la malvarmo, brula malvarmigo,
  Trapikita rompita motivo!
  
  Nudaj piedoj en la neĝo
  Venas blankaj knabinetoj!
  Muĝante kiel lupoj, neĝoŝtormoj estas malbonaj,
  Malkonstruante arojn da pichug-birdoj!
  
  Sed la knabino ne konas timon
  Ŝi estas batalanto de potencaj fortoj!
  La ĉemizo apenaŭ kovris la karnon,
  Ni certe venkos!
  
  Nia militisto estas la plej sperta,
  Ne fleksu lin per sledmartelo!
  Ĉi tie la aceroj milde moviĝas,
  Neĝflokoj falas!
  
  Ne estas nia kutimo timi,
  Ĉu vi ne kuraĝas tremi pro la malvarmo!
  La malamiko estas dika kun bova kolo,
  Ĝi estas glueca, aĉa kiel gluo!
  
  Tia estas la forto de la homoj
  Kion faris la sankta rito!
  Kredo kaj naturo estas por ni,
  La rezulto estos venka!
  
  Kristo inspiras la Patrujon,
  Diru al ni batali ĝis la fino!
  Por fari la planedon paradizo
  Ĉiuj koroj estos kuraĝaj!
  
  Homoj estos feliĉaj baldaŭ
  La vivo foje estu peza kruco!
  Brutalaj mortigaj kugloj
  Sed tiu, kiu falis, jam releviĝis!
  
  La scienco donas al ni senmortecon
  Kaj la menso de la falintoj revenos al la vicoj!
  Sed se ni timas, vi kredas
  La malamiko tuj fuŝos la poentaron!
  
  Do preĝu al Dio
  Ne necesas fuŝi, maldiligento for!
  Juĝisto ĉiopova estas tre severa,
  Almenaŭ ĝi povas helpi foje!
  
  Patrujo estas al mi pli kara ol io ajn,
  Sankta, saĝa lando!
  Tenu nian gvidanton pli forta ol la bridoj,
  Flora Patrujo naskiĝas!
  La knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" bele kantis, kaj la vortoj estis sinceraj. Ĝenerale estis stereotipo, ke SS-ulo signifas ekzekutiston! Sed ne estas. Ekzistis, kompreneble, specialaj punaj unuoj, plej ofte kiel parto de sekurecsekcioj, kiuj aranĝis specialajn operaciojn, sed la plej multaj el la SS-sekcioj estis simple la elitaj gardistoj de la Germana Armeo. Ĝenerale, oni devas diri, ke la ruĝa, totalisma propagando ne estas la plej fidinda fonto de informoj pri la Dua Mondmilito. Post ĉio, estas klare, ke la komunistaj gvidantoj de Agitprop ne povis ne esti nepartiaj kaj objektive kovri eventojn. Do, estas fidinde malfacile juĝi kie estis la vera vero, pri la abomenaĵoj de la nazioj, kaj kie estas fikcio. Ĉiukaze tiuj, kiuj serioze okupiĝas pri historia esploro, estas devigitaj konfesi, ke ne ĉiu SS-soldato estas ekzekutisto kaj monstro. Krome, antaŭ la atako kontraŭ Sovetunio; la nazioj entute en la okupataj teritorioj kondutis tolereme, okcidentaj fontoj ne indikas iujn amasajn kruelaĵojn kaj masakrojn.
  Kaj nun la knabinoj helpis la kaptitojn eliri el la aŭtoj; ili amike frapetis la larĝajn ŝultrojn de la timemaj viroj. Post tio, la knabinoj estis invititaj refreŝigi sin ...
  La vespermanĝo estis modesta, sed aliflanke, zebro estis pafita en la dezerto kaj ĉiu knabino ricevis ŝishkebabon kuiritan en la araba. Ĝenerale, la araboj, almenaŭ ekstere, estis amikaj kaj tiuj, kiuj sciis la germanan, eĉ provis ŝerci, aŭ milde karesi la krurojn de la knabinoj.
  Gerda forpuŝis la gluiĝeman arabon kaj diris:
  - Mi ne estas por vi!
  Charlotte sekvis eblemon:
  - Akiru al vi haremon!
  Gerda ridetis kaj proponis:
  - Sed diru al Charlotte, kion vi farus, se vi fariĝus edzino de la Sultano?
  La ruĝhara amiko rimarkis dubeme:
  - Ĉi tio fakte estas polemika feliĉo ... Kvankam dependas de la edzino de kiu sultano. Se la granda Otomana Imperio estus en sia apogeo, tiam... Eĉ estus tre bone... Mi reformus la turkan armeon, plibonigus la armilojn... Kaj verŝajne unue mi turnus la okulojn orienten.
  Gerda konsentis.
  - Prave! Sed ĉi tie estas honto por Turkio, ke eĉ en sia glortempo ĝi ne povis konkeri Iranon. Ĉi tio estis sufiĉe reala, precipe ĉar la persa armeo estis postiĝinta. Estas interese, la granda Fuhrer, kian decidon li faros, konkeri Turkion, aŭ ankoraŭ inkluzivi en sia koalicio, ĵeti oston al la otomanoj, inkluzive de kelkaj el la ne tre valoraj teroj de Irano?
  Charlotte levis la ŝultrojn pro konfuzo.
  - Mi ne scias! Fakte onidiras lastatempe, ke ni atakos Sovetujon... Oni diras, ke rusaj riĉaĵoj kaj la riĉaj teroj de Ukrainio estas tre bezonataj!
  Gerda prenis tason da teo per la fingroj de sia nuda piedo kaj sufiĉe lerte levis ĝin al sia mentono, verŝante la brunan likvaĵon en sin. Samtempe la knabino sukcesis paroli:
  - Estas tre riĉaj, grasaj teroj en Ukrainio. Sub saĝa germana gvidado, kaj kun nia alta agrikultura kulturo, ili produktos rekordajn rikoltojn. Kaj tiam ni havas panon, ĝi estos pli malmultekosta ol akvo. Kaj la ukrainoj mem profitos de tio, ĉar la sovetia registaro simple prirabas ilin, devigante ilin malsati!
  Charlotte kapjesis.
  - Ni instruos al ĉi tiuj slavoj nian grandan germanan kulturon! Ni lumigu ilin!
  Ĉi tie la interparolado estis interrompita de malĝentilaj krioj, la ripoztempo finiĝis.
  Sed post la vespermanĝo, la knabinoj denove estis vicigitaj kaj devigitaj fari malvolan marŝon tra la dezerto. Manĝinte, estis malfacile kuri kaj la knabinoj eĉ iomete ĝemis, ĝis, tamen, iliaj korpoj varmiĝis. Kaj tiel ili forkuris kiel jerboj.
  Dume, SS Colonel Dess sekrete sendis novan ĉifrnoton al la britoj. Tial ŝajnis al Dess perfidi la Trian Reich riske eniri la Gestapon. Estas mono, deca salajro, plus milita rabaĵo, kio alia necesas... Sed estas homoj, kiuj havas naturan posedaĵon, avidon al perfido. Perfidante, ili nur kaptas la zumon, kaj freneziĝas kvazaŭ pro fiherbo. Kaj nun Dess skribaĉis al la britaj datumoj pri la translokigo de novaj trupoj kaj la apero de pliaj aviadiloj. Kaj ankaŭ kion li sciis pri la tempo de la alveno de la germanaj trupoj. Kompreneble, ankaŭ li foje sentis honton, ke liaj kamaradoj mortas pro lia kulpo, kaj li timis ebla malkovro... Sed eble estas tro malfrue por li retiriĝi, krom se la Tria Regno perdas, do... Lastatempe estis konstantaj onidiroj pri la baldaŭa operacio en la oriento. Kaj ne nur onidiroj, trupoj estis translokigitaj al Pollando kaj Rumanio, precipe tankoj. Kvankam la prestiĝo de la rusa armeo ne estis precipe alta, ĝi estis la bato de la cara rusa armeo kiu rompis la fulmmiliton en 1914. Krome, sovetiaj volontuloj batalis bone en Hispanio, aŭ tanka pugnofrapo en Manĉurio. La verŝajneco ke la Germana Armeo enŝlosiĝus tie kaj ne havus tempon antaŭ vintro estis tre alta. Kaj ke Britio kaj Usono kune havos tempon por deploji fortojn. Tamen, Sovetunio eble ne eltenas ĝis vintro, precipe se la atako kontraŭ ĝi estas subita, kaj la rusoj ne havas tempon por preni rimedojn por forpuŝi agreson. Jes, kaj Japanio helpos...
  Diskoniginte la sekretojn, Dess ekbruligis cigaredon, elprenante usonajn cigaredojn el la pako. Kvankam ordigita sumo eniris lian sekretan konton en svisa banko, li tamen ne estas malriĉa. Aparte, unu el la ŝejkoj kaŝis kaŝejon da oro kaj ŝtonetoj. Araba informanto donis al ili unu kaj la servistojn de tiu ĉi ŝejko, kiuj povis scii, ke lia estro havas kaŝitajn trezorojn. Kio ne malutilus demandi al la malliberulo pli detale, kion kaj kiel, se kompreneble li scias.
  Kaj Dess iris al la torturoĉambro, baldaŭ aliĝis al li araba informanto. Dess ruze palpebrumis al li.
  - Kion ni havas indikon.
  La SS-kazemato estis riĉe ekipita. Ekzistis eĉ dinamo por elektraj ŝokoj. Kaj tiam ili venigis la kaptiton. Dess eligis fajfon de seniluziiĝo, kiam li vidis lin: ordinaran araban knabon, apenaŭ pli aĝan ol dek kvar. Malhelhaŭta, maldika, sed provanta aspekti rekte kaj ne perfidi timon. Tamen, scivolemaj knaboj, kiel regulo, povas scii multon preteraŭdante la sekretojn de plenkreskuloj. Dess, sentante mankas tempo, ordonis:
  - Sur la rako de la araba knabo!
  La iom ĉifona kostumo de la servisto rapide estis deŝirita de la knabo. Kaj ĝuste tiel, nudaj, ili tiris min supren sur la rako. La braceletoj fermiĝis sur la manoj de la knabo, kaj ili komencis etendi la manojn de malantaŭe. La araba infano komencis kliniĝi, liaj nudaj piedoj estis krampitaj en la stokojn kun la ŝarĝo. La knabo ĝemis, la artikoj tordis en liaj ŝultroj, la knabo peze spiras. Dess malĝentile demandis:
  - Kiel nomiĝas via hundido?
  La tradukinto ripetis en la araba.
  - Ali! - elpremis la knabo per tremanta voĉo.
  Dess diris pli ame:
  - Diru al mi, kie via mastro kaŝis la trezorojn. Se vi diras, ke vi ricevos altan rekompencon, ni mem faros vin ŝejko. Kaj ne, ni torturos ĝis vi forlasos la spiriton.
  La knabo balbutis:
  - Mi scias nenion!
  Dass iroze ridetis.
  - Mi ne kredas! Kia knabo kun tia ruza taso, sed nenion sciis. Nu, kion vi donos al ni plezuron.
  Grandega SS-ulo forigis ledan vipon de la muro, intermetitan per steloj. Speciale ĉeestanta kuracisto en blanka mantelo kaj antaŭtuko alproksimiĝis al la knabo kaj metis lian manon sur la dekstran flankon de lia brusto. Li aŭskultis la pulson kaj ridetante diris:
  - Li havas rimarkinde sanan koron. Kapabla elteni multe, sed tre pacienca. Ĝi povas esti malmola nukso.
  Dass moke ridis.
  - Des pli bone... Kvankam oni devas labori.
  La ekzekutisto de la SS kaj partatempa perfidulo donis fortan baton al la nervoza dorso de dekaĝula arabo. Aperis sanga strio, la knabo peze anhelis, la vizaĝo tordita, sed li subpremis la eskapintan ĝemon. Dess trafis denove, li rikanis aĉa kaj karnovore rikanis. Fakte, torturo donas plezuron al multaj... Eble ĝi ankaŭ estas ligita kun la besta instinkto, la deziro montri vian superecon, ke vi estas superhomo, kaj la viktimo estas feko. Eĉ Friedrich Nietzsche kredis, ke la superhomo de la estonta "feliĉa" mondo estus multe pli kruela kaj rilate al aliaj kaj al si mem. Dess ne estis tre gaja laŭ krueleco al li mem, sed al aliaj ...
  Sekvis batoj, post batoj, la malgrasa sed nervoza dorso de la knabo fariĝis sanga malordo, tiam la vipo komencis marŝi laŭ liaj kruroj. Al la merito de Ali, almenaŭ ĉe la fino li komencis mallaŭte ĝemi, sed sukcesis reteni siajn laŭtajn kriojn. Dass ĉesigis la batadon kaj moke demandis:
  - Ĉu vi ŝatas la germanan banejon?
  La batita knabo ĝemis:
  - Ne!
  La SS-Kolonelo, per la plej dolĉa tono, demandis:
  - Se vi volas fordoni sekreton, faru ĝin nun. Alie, ni mutilos, kaj vi ne plu povos servi en la SS.
  Ali trovis la kuraĝon respondi:
  - Mi diros al vi nenion! Mi ĵuris en la nomo de Alaho!
  Dess rikanis kiel vulpo.
  - Kion ni daŭrigu! Vi plaĉos al ni. Kion vi ŝatus apliki nun?
  La sadisma kuracisto sugestis:
  - La brasero! Ĉi tiu torturo ankaŭ estas bona ĉar ĝi povas esti uzata kombine kun aliaj.
  Dass malbone ridis.
  - Kompreneble, la brasero! Nun ni milde fritus la kalkanojn.
  La SS-Kolonelo ne malestimis, kaj li mem komencis ŝmiri per palma oleo, tamen jam putriĝintaj per oleo, la plandoj de la knaboj, krudiĝis, sed antaŭ ol esti turmentita de la dungosoldatoj de la torturisto, lavitaj el polvo. La kuracisto aprobe kapjesis.
  - Do la piedoj ne tuj brulos, kaj la torturita "ĉiela plezuro" ni povas longe streĉi!
  Post tio, du arabaj asistantoj efektivigis brazilon ekipitan per aŭtomata kontrolo, metante ĝin ĉirkaŭ duonmetron de la nudaj piedoj de bruneta bela knabo. Post tio, Dess propre komencis ekbruligi la fajron.
  Flamaj langoj sovaĝe kuris super la karbobriketoj. La knabo sibilis, komencis skui la kapon konvulsie...
  Kaj sur la alia sektoro de la fronto, ilia propra batalo kaj agresemaj eventoj.
  Kuibyshev estis sub atako kaj fakte falis. Saratov ankaŭ estis detruita kaj kaptita fare de la nazioj. Do ĝi fariĝis eĉ pli timiga. La germanoj jam klare venkis... Stalino timis, sed li nenion povis kontraŭstari al la premo de la nazioj. La milito ne sekvis la sovetian scenaron. La Fuhrer estas agresema kaj inteligenta, male al Hitler. Kaj ĉi tio estas tre bonega kaj bone liverita strategio.
  Fritz provis ataki en la centro kaj sufiĉe sukcese.
  Stalenida Pavlovna tamen eniris neegalan batalon kun grupo de knabinoj. La fortoj vere ne estas la samaj ... Sed la militistoj atakis la transporton de la Fritz. Ne tiom kirasa kaj pli vundebla.
  Nudpiedaj, duonnudaj knabinoj ekpafis sur la nazioj. Trafite, la transportilo ekbrulis. Tiam, la militistoj batis senkonscie alian transporton. Farigis ĝin fumi kaj kraki. La tria kirasa trupveturilo provis foriri. Sed Nataŝa batis lin senkonscie per kaptita ĵetgrenado. Post tio, malgranda mastodoto estis finita.
  Militistoj post tio komencis kolekti trofeojn. Oksana montris al la flulinia granato kun rideto:
  - Germana versio!
  Viktorio, elmontrante la dentojn, ekkriis:
  - Kaj vi rigardas Negros!
  Efektive, inter la mortintoj estis nigruloj, kaj indianoj, kaj araboj! Estas nur kelkaj blankuloj. La militistoj prenis la armilojn el la mortintoj. Ili ankaŭ traserĉis siajn poŝojn serĉante monon. Estis ankaŭ germanaj markoj en paperoj kaj metalaj moneroj.
  Ĝis nun, la marko restis la plej potenca valuto sur la tero. Kaj eĉ post la konkero de Afriko kun ora subteno.
  La militistoj, frapante siajn nudajn, ĉizitajn krurojn, rabis la kadavrojn. Kaj ŝarĝita per armiloj.
  Poste ni reiris al la arbaro. Stalenida demandis la kvar:
  - Nu, kiel? Ĉu vi iris?
  Viktorio blovis sian bruston kaj fiere respondis:
  - Jes, ni kuris iomete, sed nenio speciala...
  Stalinida sugestis:
  "Eble ni povas denove disiĝi kaj iri orienten?"
  Nataŝa modeste sugestis:
  - Kaj se vi kreos partizan taĉmenton?
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ne ... Estas ordono, ke ni retiriĝu, malantaŭ la frontlinio. Cetere, kion vi scias pri la kurso de la batalado?
  Veroniko respondis ĝemante:
  - Ĝis nun, nenio ... Ni havas neniun radion, ne ...
  Stalenida interrompis, serioze dirante:
  - La milito estos longa kaj malfacila. Eble ne ĉiuj povos travivi ĝin. En ĉi tiu kazo, ni devus...
  Veroniko havis la kuraĝon interrompi:
  - Ĉu vi memoras Dion?
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Mi estas komunisto kaj ateisto... Kaj eĉ popola saĝo diras: fidu Dion kaj ne eraru mem!
  Viktorio knaris:
  - Ĉi tiu knabino falis sub la influon de religia drogo. Kaj mi pensas tiel: ke Dio estas nur iluzio, sed ĉi tio estas tre malutila iluzio, ĝi katenas la menson!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Respektu alies kredon Vic... Ĝenerale, kompreneble, estas la kredantoj, kiuj devas pruvi, ke ekzistas Dio!
  Nataŝa kolere frapis sian nudan piedon kaj respondis:
  - Kaj kion pruvi! Se Dio konfesas, ke la faŝistoj kaptis preskaŭ la tutan mondon, tiam kia Dio estas ĉi tio!
  Viktorio kruele grumblis.
  - Nu, pruvu la ekziston de Dio Vera. Krom la grasa argumento, ke ĉio devas havi unuan kaŭzon!
  Veroniko streĉis sian frunton, frotis sian nudan, iomete sangmakulan plandon sur la herbon kaj eligis:
  - Nu, por klarigi, ke ne ekzistis vivo, sed ĝi disvolviĝis kaj eĉ aperis viro?
  Steelenida diris mallaŭte:
  - La teorio de evoluado... Ĉio iras de simpla al pli kompleksa, kaj perfekta. Kaj tion pruvas la ekzisto de geologiaj tavoloj. Juna virino kuris la nudan piedon trans la herbon kaj pepis. - Ĉi tie, ekzemple, estas diversaj geologiaj periodoj, kaj tion juĝas fosilioj.
  Veroniko levis la ŝultrojn.
  "Mi ne estas fakulo pri kreocianismo. Kaj tiajn librojn vi ne trovos en Sovetunio. Sed estas verkoj eksterlande, kie pruviĝas, ke fakte scienco ne kontraŭdiras religion. Kaj resumis la sciencan bazon por la studo de la Biblio. Precipe pri biblia profetaĵo!
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Ĉi tiuj profetaĵoj estas faritaj retroaktive. Ne ekzistas manuskriptoj de la Biblio kaj la Malnova Testamento pli malnovaj ol la deka jarcento p.K. Do ne estas maniero pruvi la profetaĵojn!
  Nataŝa forte konfirmis:
  - Nepre tiel... Ne Fido, via kredo baziĝas ĉefe sur blinda kredo kaj...
  Viktorio volonte sugestis:
  - Timo antaŭ morto! Kion iu religio konjektas!
  Veroniko levis la ŝultrojn kaj respondis:
  Kial ateistoj ne timas morton? Kaj ke ili havas ion alian por esperi?
  Viktorio vangofrapis branĉeton nudpiede, rompis ĝin kaj sugestis:
  - Nu, ekzemple, ni povas kredi je la resurekto per la potenco de la scienco. Kaj ĉi tio ankaŭ estas bonega!
  Nataŝa rulis la okulojn kaj reve diris:
  - Jen ĝi! Imagu komunisman estontecon. Ne estas mono en ĝi, sed abundo da senpagaj varoj. Inkluzive de motorcikloj, sur kiuj vi povas flugi en la spacon. Kaj iuj produktoj - kukoj, glaciaĵo, ananasoj, avelaj tetraoj ktp estas sinteze kultivitaj. Ĉie robotoj. Homoj laboras nur du horojn tage, kaj poste nur donas komandojn al la mekanismoj. Kaj en unu tago.
  La knabinoj, parolante, promenis, mezurante ĉion per la nudaj piedoj. Ili estas ŝarĝitaj per diversaj maŝinpafiloj kaj bazukoj. Tuta deko da belulinoj.
  Kaj Nataŝa daŭre diris:
  - Kaj la plej riĉa distra industrio. Nur plezuro. Ekzemple, koloraj televidiloj, kaj vi tuj rigardas dekduon bildstriojn. Kaj multaj altiroj. Slotmaŝinoj, komputilaj ludoj, diversaj robotoj... Kaj eĉ strategioj. Kiel, ekzemple, vi ludas kiel Stalin kaj venkas Hitleron. Eĉ se li havas la potencialon de la tuta mondo ....
  Viktorio reve daŭrigis, por Nataŝa:
  Kaj la domoj estas tiel belaj. Ĉiu havas dometon kun fontano kaj ĝardeno. Kaj se ne estas sufiĉe da loko por homoj sur la Tero, tiam ili loĝas en Venuso, la Luno, Marso kaj aliaj planedoj. Aparte, kosmoŝipoj kun superlumaj rapidecoj, aŭ eĉ nul-transiraj busoj, estis kreitaj. Jen kiam vi eniras la buson, kaj vi estas transportita al kosma spaco, aŭ eĉ al alia mondo. Jen kiel centaŭroj, aŭ fabelaj elfoj, salutas vin. - La knabino kaptis libelon en sia manplato, alportis ĝin al sia orelo, kaj aŭskultante, daŭre parolis. "Ekzemple, la mirindaĵoj de genetika inĝenierado. Ne ekzistas maljuneco. Ĉiuj viroj aspektas ne pli aĝaj ol dudek, same kiel knabinoj. Ĉio sana kaj muskola, kun agrablaj, freŝaj odoroj. Knabinoj ĉiam estas sanaj, sen menstruo. Eblas, ke infanoj ne devos esti portitaj, ili estos kreskigitaj en ciberutero.
  Nataŝa subtenis tion kun rideto:
  - Kaj aperos arboj, sur kiuj kiel fruktoj kreskos dolĉaĵoj, glaciaĵo, lekbomboj, kukoj. Kaj ili povas esti manĝataj sen guto da graso. Kaj ĉiuj estos feliĉaj havante novajn aŭtojn, kiujn vi povas flugi. Kaj al alia kontinento kaj al Marso, kaj eĉ al najbara galaksio!
  Steele sugestis:
  - Kaj tiam homoj estos malsamaj, kun superpotencoj. Ĉi tio, kompreneble, estos pluso. Kaj la mortintoj reviviĝos, kaj ili ne memoros, ke iu iam kredis je bibliaj rakontoj!
  Viktorio disbatis muŝagaron per sia nuda piedo kaj grumblis:
  - Jes, certe! Nu, vere, kion promesas la Biblio? Ĉu ni eĉ viciĝas al la tamburo, aŭ pli ĝuste al la sonoj de la orgeno? Kaj eĉ viando ne estos!
  Veroniko etendis la manojn kaj komentis:
  - Kio estas via konscio? Sed en la Sanktaj Skriboj, la rekompenco tute ne estas deklarita definitive. Kaj ni konstruas al la tamburo, ĉi tio estas konjekto!
  Viktorio ridis kaj elŝovis sian langon. Post kiam ŝi notis:
  - Nu, jes... Kaj kio okazos tie? Io sen peko? Kaj kio pri libera volo, kiel sen ĝi?!
  Veroniko trankvile respondis, iomete mallarĝigante la okulojn:
  - Libera volo restos, sed ne estos peko. - La knabino frotis la nudan piedon sur la muskon kaj daŭrigis. "Ĝi fariĝos ebla ĉar homoj malamos pekon. Ne ĉiuj homoj, sed la savitaj justuloj. Ĉi tio signifas, ke kiam Satano kaj irritaj faktoroj estas forigitaj, peko perdos sian allogecon kaj reduktos citaĵojn.
  Viktorio fajfis, movis sian nudan, rondan kalkanon en la trunkon de betulo. Kaj ŝi diris mallaŭte:
  - Kaj kiel vi povas malami pekon, se ĝi donas tiom da plezuro. Ĉi tie, ekzemple, kun viroj, precipe junaj. Kiam ili piedfrapas vin, kiam ili tiklas vin, kiam ili masaĝas viajn kalkanojn. Post ĉio, estas granda plezuro senti la tuŝon de muskolaj korpoj. Kaj vi diras, ke ĝi estas peko!
  Veronika kolere grumblis:
  - Kaj estas malmorale seksumi kun malsamaj viroj!
  Steelenida kolere rimarkis:
  - Verdire, ankaŭ mi ne estas puritano, sed... Tamen ekzistas komunisma moralkodo kaj oni provu plenumi ĝin. Kaj ne kuŝu sub ĉiu, kiu mansignas!
  Viktorio kuraĝe respondis:
  - Mi ŝatas esti aktiva. Kaj mi mem ŝatas serĉi kaj allogi virojn. Tiam amu al ili kiel vi volas. Ĉu tio ne estas ĉarma. Nu, kial ni estu modestaj, anstataŭ ni mem enkadrigi niajn masklojn!
  Stalin malvarme rimarkis:
  - Kun via aspekto ne estas malfacile! Sed finfine kaj mortigi, vi estas multe!
  Viktorio provis iom deturni la konversacion:
  - Ĉiuokaze, vi konas la komunisman estontecon, liberajn kaj saĝajn homojn, multe pli bone ol la regado de Dio, permesante la triumfon de la faŝismo, aŭ dronante la homaron en inundo. La fajra diablo dispremis la fungon per siaj nudaj piedfingroj de sia dekstra piedo kaj daŭrigis. - Mi persone ne ŝatas vivi en la regno de tirano, kiu nomas la judojn sia popolo, kaj kiel rezultas, ke la ceteraj estas fremduloj?!
  Steelenida serioze respondis:
  - Pri la supera menso oni povas longe diskuti, sed en la Biblio... Ĉu estas logike konsideri ĝin Dia revelacio?
  Viktorio memfide respondis:
  - Kompreneble ne! La krueleco de la Malnova Testamento, la senracia pacismo de la Nova - la atribuo de privilegioj al unu popolo... Ĉu ne absurde?
  Veroniko kolere batis la stumpeton per siaj nudaj fingroj. Ŝi grimacis pro doloro kaj respondis:
  - Do finfine, Paŭlo diras: Nia instruo estas falpusxilo por la judoj, frenezo por la barbaroj! Peka menso ne povas kompreni ĉi tion!
  Viktorio ridis kaj diris per flua voĉo:
  - Rusujo ne estas komprenebla per la menso,
  Ofta mezuro ne povas esti mezurita ...
  Ŝi havas specialan fariĝon -
  Oni povas nur kredi al Rusio!
  Steelenida, levante la brovojn severe, komentis:
  - Kaj ĉi tie Rusio antaŭ kristanismo. Milionoj, centoj da milionoj da homoj kredis je Dio. Inter ili estis elstaraj mensoj. Kiel Neŭtono, Paracelso, Kant, Pasteur... Kaj ili havis proprajn kialojn por kredi. Ni, siavice, estas kontraŭ iluzioj! La juna virino frapetis falintan branĉon per sia nuda, forta piedo, rompis ĝin kaj daŭrigis. - Ni estas adeptoj de scienca ateismo kaj ni kredas, ke ĉiu homo estas la forĝisto de sia propra feliĉo! Kaj ke ne necesas kredi, ke la bona onklo Jesuo venos kaj konstruos ĉiujn, solvos ĉiujn niajn problemojn! Ĉi tiu planedo bezonas sciencan administradon kaj ekspansion en la kosmon! Kaj ne indulgu pri ĉiaj esperoj pri ĉielaj lokoj, aŭ haremoj!
  Viktorio ridis kaj grumblis:
  - Kaj mi ne rifuzus la viran haremon!
  Steelenida severe rimarkis:
  - Nu, vi estas ruĝhara kaj diboĉema... Kiu vin kreskigis?
  Viktorio ŝerce respondis:
  -Kiam paĉjo Carlo, kaj kiam neniu tute!
  Stalenida faligis la taionon per sia pugno kaj siblis:
  - Ĝi estas videbla... Se ne ekzistas Dio, tiam tio tute ne signifas, ke oni estu vulgara kaj diboĉa!
  . ĈAPITRO #9
  Viktorio honeste respondis:
  - Ŝati! Vi komprenas tiel!
  Nataŝa, ridante, komentis:
  - Komunismo proklamis la egalecon de la du seksoj. Kaj tio signifas la rajton de virino serĉi viron mem. Ekzemple, mi pensas, ke, elektinte la ulon, kiun vi ŝatas, estas tute normale trompi lin! - La knabino batis la verman fungon per la nuda piedo kaj daŭrigis. - Kaj estas tute normale ami plurajn ulojn samtempe. Ja ili estas malsamaj kaj ĉiu karesas vin diversmaniere, kio estas tre agrable!
  Veroniko flustris mallaŭte:
  - Vi brulos en infero pro tiaj paroloj kaj faroj!
  Steelenida rikanis kaj rimarkis:
  - La moralo de komunismo estas ne malpli strikta ol la kristana. Kaj se vi kondutas tiel, tiam... mi pensas, ke vi ne renkontos aprobon! Ni ĉiuj ne estas... bordelo!
  Viktorio serioze rimarkis:
  - Kial bredi hipokritecon? Tiu kristanismo metis diversajn restriktojn al virinoj. Inkluzive, kiel la malpermeso, ami pli ol unu edzon. - La ruĝhara diablo kolere batis la tuberon per la nuda piedo, ĵetis ĝin pli alte. Kaj ŝi daŭrigis. - Kaj komunismo proklamis, ke ne ekzistas Dio! Kaj tio signifas, ke ĉio estas permesita! Kaj ni virino povas esti liberaj birdoj serĉantaj amon. Elektante tiujn virojn, kiuj liveras multe pli da plezuro. Kaj ĉi tio estas la ĉefa punkto!
  Stalenida skuis la ruĝharulon per la montrofingro:
  - Ĉi tio ne estas la ĉefa afero por la komsomola membro! Ĝenerale, la plej grava afero estas servo al la Patrujo kaj la afero de Lenin. Kaj ne la serĉo de plezuro por la korpo! Vi devas kompreni ĉi tion!
  Viktorio respondis indigne:
  - Mi estas besto kaj lito en batalo! Do ne plendu al mi!
  La ruĝhara diablo siblis:
  - Mi estas bonega knabino!
  Veroniko timeme enmetis:
  - La moralo de komunismo kaj kristanismo estas unu: kiu ne funkcias, li ne ekzistas!
  Viktorio montris scion pri la Biblio:
  - Kaj Jesuo diris: ne zorgu pri via ĉiutaga pano... Estu kiel la birdoj de la arbaro.
  Stalenida agreseme rimarkis:
  -Komunismo naskiĝis grandparte pro la neado de kristanaj valoroj. Kaj iuj paraleloj estas tute eblaj. Do ankaŭ la nazioj havas ruĝan flagon, kiel la nia!
  Viktorio dispremis per sia nuda piedo la muŝagaron, frotis sian nudan, rondan kalkanon sur la musko kaj aldonis:
  - La Tria Regno havas grandajn impostojn sur privata kapitalo, kaj altan procenton de ŝtata posedaĵo. Ili parte havas socialismon, sed privilegiojn por la germanoj! - La knabino demordis folion de betulo, kaj ridis, aldonis. - Ĝenerale, pri religio, mi havas gajan kanton. Ĉu vi volas, ke mi faru ĝin?
  Stalenida volonte kapjesis sian helan kapon, faligis putran branĉon per sia nuda, gracia piedo kaj pepis:
  - Kantu floron, ne hontu!
  Kaj Viktorio kantis entuziasme;
  Kion la Sinjoro volis diri?
  Li, vivanta en terura distanco...
  Kiam la ordono estis donita labori,
  Por ke ni ne restu en sonĝo.
  
  Kvankam grandioza reĝa vesto,
  Sed ne ekzistas pli avara homo....
  Malriĉeco pafas plene -
  Nia mondo de sufero estas epopea!
  
  Kaj ne Adamo kulpas
  Simpla sovetia, rusa ulo...
  Nuda iradi, ne kaŝante honton,
  Kiel proleto sub carismo!
  
  Dio donis al li manĝaĵon - limon,
  Paŝtejo sen koni la forkojn...
  Kaj se vi volas pli, vi estos batata!
  Kaj trinku per la manplato sen boteloj.
  
  Adamo eltenis tian sorton,
  En iu timiga, enuiga paradizo!
  Sed la serpento flugis sur flugiloj,
  Li komprenis: homo suferas...
  
  Estas maniero eliri el la densejoj,
  Konstruu urbon, donu idaron!
  Por ne vagi tra la arbara termino,
  Kelkfoje vi bezonas perfidon!
  
  Mi ŝtelis la magian ŝlosilon el la paradizo,
  Al Edena rutino foriri ...
  Tie vi trovos knabinon sonĝojn
  Almenaŭ vi povas perei en la submondo!
  
  Jes, kompreneble estas risko, knabo,
  Ĉi tiu planedo ne estas donaco...
  Sed vi konos konsciencon, honoron,
  Kaj vi trovos, konu vian paron!
  
  Adamo ricevis ĉi tiun ŝlosilon -
  Malfermis la pordegojn kaj forlasis la paradizon.
  La pekulo elspezis multe da forto,
  Paŝante la ŝtonojn de grandaj montoj...
  
  Jen li denove vidas la pordegon -
  Kaj denove aperis la flugilhava serpento...
  Li diris: Mi estas bona Satano -
  La riglilo ĉi tie malfermiĝis per si mem ...
  
  Adamo eniris kaj li vidas -
  Tia pentrita miraklo...
  Nuda junulino malantaŭ la monteto,
  Terto el porcelano estas ora plado.
  
  Sed kiel bona estas
  Adam la knabo ne povis rezisti!
  Kaj kisu ŝian buŝon
  Pli dolĉa ol mielo!
  
  
  Ŝi respondis al li -
  Korpoj en ŝtorma ekstazo kunfandiĝis ...
  Ne, ne malbenu Satanon -
  Uloj aperis en peko!
  
  Dio forpelis ilin el paradizo, sed...
  La planedo fariĝis ilia hejmo.
  Kvankam homoj havas unu sunon,
  Sed la idaro fariĝis miloj!
  
  Jes, estis tre malfacile
  Inundoj, sekecoj kaj vintroj.
  Sed la menso estas potenca remilo,
  Homo fariĝis forta estaĵo!
  
  Kiel anĝelo povas flugi
  Kiel demonmontoj detruas krizhelpon!
  Kreu vojon, kie la vojo estas -
  Atingu ajnan punkton surtere.
  
  Kaj vi bezonas spacan spacon -
  Ni ankaŭ povos konkeri.
  Do nia peko ne estas frazo,
  Ne, ne parolu popajn sensencaĵojn!
  
  Ne estu peko - ne estas progreso,
  Pensoj generas movadon!
  Unu respondo al la prediko:
  Ni ne bezonas alies paradizon!
  La knabinoj unuvoĉe aplaŭdis. Oni notu, ke la voĉo de Viktorio estas forta, plensona, tre agrabla. Kaj la militistoj estis vere fascinitaj de ĉi tiu poemo.
  Steelenida sugestis kun rideto:
  - Kiam estos tempo, vi prezentos ĉi tiun kanton ĉe la stadiono!
  Viktorio kapjesis konsente kaj sugestis:
  - Kaj samtempe ni aprobos la premion!
  La ruĝhara knabino ridis kaj volis marŝi sur siaj manoj. Sed ŝi havas tro multajn armilojn.
  La knabinoj jam sufiĉe longe promenis kaj estis lacaj. Sidiĝis por tagmanĝi. Ili malfermis trofeon enlatigitan manĝaĵon kaj stufaĵon. Vigle gajnitaj makzeloj. La militistoj estas ĉiuj junaj, sanaj, muskolaj.
  Nataŝa rimarkis ridetante:
  "Inter tiuj, kiujn ni mortigis, preskaŭ ĉiuj estas eksterlandanoj. La germanoj ĵetas kontraŭ ni fremdan armeon!
  Viktorio kantis eksterloke:
  - Kaj nia armeo estas maldekstre, kaj nia armeo estas dekstre ... Estas bone por ni batali kun trinkaĵo!
  Stalenida severe rigardis la ruĝharulon kaj komentis:
  - Vi estas ludema knabino... Ni devas edziĝi kun vi!
  Viktorio balancis la kapon.
  - Kial edzo? Pli bone havi dekduon da geamantoj!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Ne estas interese komuniki kun unu viro dum longa tempo - ĝenas! Estas pli bone kiam vi havas malsamajn knabojn!
  Oksana sugestis:
  "Eble venontfoje ni prenos germanan kaptiton... Kaj ni mokos lin!"
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Nu, vi knabinoj estas inventemaj... Kaj ne malutilus al ni kapti la lingvon!
  Nataŝa, feroce elmontrante la dentojn, diris:
  - Uloj, infanoj ... Vi estas tre, tre malbonaj, niaj infanoj! Uloj! Uloj! Niaj viroj estos batitaj de knabinoj!
  La knabinoj ekridis... Ili trinkis iom el la flakoj da diluita alkoholo. Paro da belulinoj eĉ ronkis.
  Sed Stalenida grumblis:
  - Leviĝu! Kiu dormas, ni mortigos lin!
  La knabinoj eksaltis kaj etendis sin en ŝnurojn. Ili bruis per siaj armiloj kaj ekbrilis per siaj dentoj. Belegaj belecoj. Kaj palpebrumu per siaj safiraj okuloj. Ili volas almenaŭ iomete, sed ludi ruzojn. Sidu sur ĉevalo.
  Kaj do denove marŝu kaj piedpremu viajn nudajn piedojn. Kvankam la knabinoj aspektas tre belaj. Ili havas tiom da beleco. Kaj muskolaj, fortaj korpoj de knabinoj.
  Nataŝa, promenante, rimarkis:
  - Ĝis ni solvos la problemon de naziaj tankoj, ni havas nenion por fari kontraŭ la Fuhrer-soldatoj!
  Viktorio ellaboris:
  - Vi volis diri ne soldatoj, sed maŝinoj! Kaj ĝenerale, ne estas ricevo kontraŭ peceto se ne ekzistas alia peceto!
  Kaj la ruĝhara diablo frapis per la nuda piedo sur long-putran stumpeton. Levis nubon da rubo kaj polvo.
  Veroniko humile kuĝis:
  - La tuta volo de Dio!
  Stalenida diris kolere, frapante sian nudan kalkanon sur la pavimo:
  - Ne! Ĉio estos nia bolŝevika volo!
  Kaj ŝiaj okuloj laŭvorte ekbrilis pro kolero!
  Viktorio severe rimarkis:
  - Hitleranoj ekstermas judojn sen nenecesaj ceremonioj. Kial Dio ne defendis Sian popolon?
  Veroniko malvigle respondis:
  - Pekoj...
  Viktorio kantis, frapante siajn nudajn piedojn:
  - Ho, pekoj, pekoj... Ne peku kapro! Ne peku kapro! Batos la viton! La blankhara vito batos!
  Kaj la ruĝhara belulino kaptis la papilion per siaj nudaj fingroj, kaj levis sian kruron, montrante siajn amikojn.
  - Jen la mirakloj, kiuj okazas en niaj arbaroj!
  Veronika sprite respondis kun rideto:
  - Vi vidas, kia beleco... Kaj vi diras, ke ĉi tio ne estas Dio kreaĵo!
  Viktorio bojis:
  -La religio estas la opio de la homoj! Kaj la papilio estas bela por pli bone alivesti sin kiel floroj!
  Steelenida kolere rimarkis:
  - Eble sufiĉe pri religio? Ĉu estas pli bone lasi Vera diri al vi, kiel ŝi kondutos, se ŝi estos sendita al inteligenteco?
  Veroniko levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Mi estos humila!
  Nataŝa volis ion diri, sed la knabino bruis super ŝi. Jetaj ŝtormsoldatoj preterkuris. Multaj ŝtalaj kaj tre rabaspektaj vulturoj. Ili zumis kaj blovis vaporon. Estas multaj pafiloj, kaj la germanoj pafas tre agreseme.
  Steeleed ordonis:
  - Alivestiĝu!
  La militisto Gerda, kiu endormiĝis ĝuste en la tanko, sonĝis pri tio, kio okazis en tiel malproksima kvardekunua jaro...
  SS-kolonelo Dess moke diris:
  - Nu, knabo... Se vi volas mildigi vian sorton, diru al ni, kie estas kaŝitaj la trezoroj de la ŝejko. Ni ne restos en ŝuldo, vi mem fariĝos nobla ŝejko.
  Ali konvulsie ekmoviĝis. Estas multaj nervofinaĵoj sur nudaj kalkanoj, kaj la fajro estas severa doloro. En la aero, la odoro de brulado estas pli kaj pli forta. La knabo ĉiam pli sibilis, ŝvito kaj larmoj fluis sur liaj vangoj:
  - Mi ne scias... mi ne scias...
  Dass klakis la fingrojn en la aero.
  - Ne mensogu, mi vidas tra la mensogo! Precipe ĉar vi mem diris, ke vi ne faros. Ni torturas vin ĝis morto kaj...
  Ali entiris kaj etendis sian maldikan, sed kun iom reliefa ventro. Li provis reteni siajn kriojn por ne montri, ke li doloras, sed la perfidema korpo ne volis elteni. Larmoj fluis el liaj okuloj nevole, kaj la araba knabo hontis, ke li ploras kiel knabino. Sed, ve, ne estas en lia povo ĉesigi larmojn kaj ĝemojn, kvankam fluas sangofluo el konvulsie mordita lipo. Dass, dume, intensigi la doloron; prenis la pinĉilojn kun varmaj finaĵoj kaj kaptis la maldikan ripon de la knabo. Li zorge premis siajn fortajn piedojn, kaj komencis tordi. Ali ĝemis multe pli laŭte, la doloro estis neeltenebla, el lia gorĝo eskapis:
  - Ne! Bonvolu ne!
  Dess iel malrekte, rikanis en azia maniero kaj demandis:
  - Ĉu vi? Nun vi diras.
  La knaboj balancis la kapon, kaj ĝemis, kraĉis sangon:
  - Ne! Mi ne diros!
  Dess subite denove parolis, mallaŭte kaj kompleze:
  - Nu, kial vi mortus tiel juna. Por kio? Rigardu, kiel bela estas la vivo, kiel agrable spiri freŝan aeron kaj ami knabinojn. Kaj via malbeligita kadavro kuŝos en la rubo kaj la ostoj estos tiritaj de ŝakaloj.
  - Sed la animo falos en Jilgan! - Ali elpremis el si.
  La Kolonelo ridis malbone.
  - Ne! Ni envolvos vian kadavron en porkhaŭtoj kaj la infera infero atendos vin kiel malpurulo!
  Jen la knaboj vere ekploris:
  - Ne! Bonvolu ne!
  Dess timige grumblis:
  - Paroli...
  Ali respondis kun ĝemo:
  - Vi ne povas klarigi ĝin tiel facile. Mi devas mem montri al vi, ĉi tiun lokon.
  La Kolonelo sulkigis sian larĝan, sed neniel malaltan frunton. Eble la knabo volas nur aĉeti tempon kaj provi kuri. En ĉi tiu kazo, ili nur distriĝos de aliaj, eĉ se ne tiom profitaj, entreprenoj. Sed aliflanke... Dess blekis:
  - Bone! Forprenu lin de la rako, sed ĉenu lian kruron, kaj ankaŭ blokon ĉirkaŭ lia kolo, por ke li ne forkuru! Kontrolu ĉi tiun hundidon por pedikoj!
  Kiam la knabo estis liberigita de la rako, li denove ĝemis. Necerte li stariĝis, kaj anhelis, la haŭto de lia piedo montriĝis bruligita. Tamen, Ali faris sian eblon por resti rekta, kaj eĉ administris martiran rideton. La kolonelo subite nevole sentis respekton al la juna arabo: li tenas sin, volas montri, ke li estas viro. Kio povas, post kiam la trezoroj estas en liaj manoj, varbi la knabon? Post ĉio, li ankoraŭ ne havos vojon reen al sia propra. La parencoj de Ŝejko ne pardonos la serviston de la donitaj trezoroj, kaj nur la preskaŭ ĉiopova SS povas protekti la knabon kontraŭ venĝo.
  Malgraŭ la ŝajna malkapablo de la kaptito eskapi, la knaboj ĉenis ĉenon kun pilko al la nuda, duonbruligita kruro, kaj ankaŭ fiksis lian kapon kaj manojn en bloko. Post tio, kolonelo, decidante kunporti nur kelkajn malpurulojn SS-ulojn, kiuj estas bonegaj pri uzado de armiloj, kaj arabajn portistojn, en la okazo ke estos multaj trezoroj. Tiam, kompreneble, ili forigos ilin, sed nuntempe ili promesas montojn da oro ...
  Nu, intertempe, la knabinoj finis, kiam tute mallumiĝis, sian venontan marŝon. Charlotte kuraĝigis Gerda:
  - Lernado estas malfacile facila en batalo!
  Gerda respondis:
  - Estas malfacile vivi en lernado - estas facile morti en batalo!
  Fininte la kuron ĝis la fino, la elĉerpitaj knabinoj premis sin iom pli, poste lavis kaj enlitiĝis. Nu, kiom vi povas tordi vin ĝis la limo! Gerda, mi revis pri tre drama komponaĵo...
  Komence, la knabino vidis la malamikon, en sia sonĝo ŝi kvazaŭ rigardis grandegan spacon tuj.
  La armeo forlasis la urbon. La trupoj viciĝis en rektangulo, kiu, dum ili moviĝis, aspektis pli kaj pli kiel rato. Kiel kutime, tiaj bestoj havas la plej abomenan muzelon! Antaŭe estas la melosaŭroj, kaj kvin tiranosaŭroj, sekvataj de kavalerio, kameloj, kun kirasaj kavaliroj, kavalerio kun pli malpezaj batalantoj.
  Plia infanterio, malpeza, en leda kiraso, ĵetlancĵetoj, kaj peza en bronza kiraso. Estis ankaŭ la plej multaj pafarkistoj. Bfarkoj estas malsamaj, malgrandaj estas nigraj, kaj grandaj estas flave pentritaj. Kelkaj el la soldatoj estas armitaj per lancoj kaj vicigitaj kiel falango. Ĝenerale, sufiĉe granda armeo laŭ la normoj de la Mezepoko. Dinosaŭroj muĝas kaj inspiras timon. En moviĝo, ĝi similas al kotofluo, neforgesebla, eble nur ne tiel rapida. Trumpetoj bruas, tamburoj batas. Malantaŭe, ĉevaloj kaj bovoj trenas katapultojn kaj balistojn. La lastaj, tamen, ne estas tre adaptitaj al la kampbatalo. Ekster la urbomuro, fumo leviĝas en la ĉielon, forĝas laboron, forĝas katenojn por sklavoj. Ĉe la vosto mem de la trupoj estas ekzekutistoj en nigraj roboj, pretaj submeti la ribelulojn al kruela torturo. La pinĉiloj jam varmiĝis, la boriloj varmiĝis.
  Kaj kio estas antaŭ ili: duonnudaj, hazarde armitaj sklavoj, inter kiuj estas multaj maldikaj adoleskantoj, kun akraj skapoloj kaj nigraj kalkanoj, terenbatitaj sur ŝtonoj. Nu, pri kia armeo da kokidoj por ridi. Gerda mem estas duonnuda kaj nudpieda, sed tute ne embarasas:
  - Morto estas relativa koncepto en tempo, vivo estas absoluta signifo!
  Sed strange, adoleskantoj kaj aliaj sklavoj, renkontinte grandan armeon, ne disiĝis. Male, sagetoj kaj ŝtonoj flugis al la dinosaŭroj. Antaŭ ĉio, ili provis bati la rajdantojn sidantajn sur la monstroj.
  Kaj jen la kunulo de Charlotte, juĝante laŭ la diamanta ĉevalo, nobla persono. Ja ŝi vidis, kiel proksimiĝas trupoj, pli multnombraj ol atendis la saĝa militisto, sed ŝi ne spertis panikajn sentojn.
  - Kaj ili estas memfidaj! Ili atendas, ke ili torturos nin. Kion vi diras al tiu Falkobeko.
  - Surprizo preta! Kiom ajn primitivaj dinosaŭroj estas, pli ol ducent el ili, ekfluginte, disbatos la tutan armeon! - La junulo, pentrita kiel indiano, kun ruĝaj kaj flavaj plumoj, rikanis.
  La duko de Eleron, akompanata de pluraj koloneloj, ĉiuj en oro kaj juveloj, galopis meze de la kavalerio:
  - Nu, jen iom pli kaj la malamiko estos disbatita, kio estis neevitebla. Jen la reĝino, cent militistoj seksperfortos ŝin, kaj tiam se ŝi vivos, mi faros tion al ŝi!
  Nu, jen fantazio rifuzis al la aroganta duko. Kion li farus kun la reĝino, mi volis esti pli malmola, por ke posteuloj ektremus eĉ jarcentojn poste, sed ne estis sufiĉe da ideoj.
  Dinosaŭroj jam rapidis al la rapide fluantaj sklavoj. Kaptis la malplej lerta. Paro da tro aŭdacaj knaboj saltis sur ilin, grimpis sur la buŝon, metis lancon en la dentojn. Sed, ne povante teni la ŝelon, ili forflugis kaj estis kruele piedpremitaj.
  La beko de Falko laŭte fajfis, kaj tiam, konsciante, ke ili ne komprenas, surde muĝis:
  - Nun estas tempo!
  Estis bruo kaj vezikoj flugis al la dinosaŭroj. Ili estis tre grandaj, buntaj, spegulsimilaj laŭ aspekto, sed, falante en la muzelojn de dinosaŭroj, ili ekflamis kun brulanta flamo.
  La artaĵo elpensita de Falconbeak kaj Neĝulino la Terminatoro estis tre simpla. La kutimaj estas nur grandaj bobelbloviloj, kiel tiuj, pri kiuj indulgiĝas infanoj. Nur anstataŭ saposolvo, simpla sed efika eksplodema miksaĵo. La pilkoj mem estis ŝveligitaj de malpeza venteto, kiu estis reproduktita helpe de sorĉo. Male al homfarita uragano, ĝi ne postulis tro da energio. Do la armiloj de la infanoj montriĝis tre efikaj kontraŭ la monstroj rapidantaj antaŭen. Ĝi aspektis sensacia, vezikoj brilantaj kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko falas en nudigitajn muzelojn. La efiko estas kiel de napalmbombo, la ĉefa afero estas, ke la gaso ene iritas la nazofaringo de estaĵoj, kaŭzante panikan senton de timo. Jes, kaj la flamo precipe brulas, eltirante la bestan animon. La monstroj, englutitaj de fajro, fariĝis pogranda flugo. Ĉio estis tiel terura kaj nekutima.
  Charlotte blovis klarionon plifortigitan per resonancaj platoj:
  - Ordo de atako!
  La ribela kavalerio, kiu jam fariĝis sufiĉe multnombra, rapidis por persekuti la ŝanceliĝantan armeon. Pafarkistoj ankaŭ aliĝis al la batalo. Ŝajnis, ke neelĉerpeblaj pinĉiloj ŝrumpas, prepariĝante por dispremi per kraketo la similaĵon de rato teksita el soldatoj.
  Antaŭen, kiel kutime, tratranĉante la aeron, Charlotte rapidis. Ŝi surmetis maldikan, sed tre fortan ĉenmaton de nana laboro. Tamen la konturoj de ŝia deloga korpo tute ne estis kaŝitaj, male, ĉiu linio estis videbla: de la brusto ĝis la koksoj. Samtempe, la krono brilis multe pli hele ol kapablas veraj diamantoj.
  - Saryn sur kiĉka! - kriis la knabino, imitante Stenka Razin. Ŝi memoris unu romanon el la kategorio de etgazeta fikcio, preskaŭ malpermesita en la Tria Reich, kie la legenda atamano batalis kun floto de stelŝipoj. Ĝi estis forto kaj samtempe kavalireco. Jes, kaj la intrigo estas tre interesa, en kiu estis princinoj, kaj la infera demono Skelentor, kiu allogis la ĉefan fonton de universala energio...
  Jen Gerda jam pensis, sed kiel ŝi mem kondutus anstataŭ la estro de la ribeluloj. Precipe estante en kaptiteco kaj sub torturo. En ĉi tiu kazo, ŝi konservintus kuraĝon, honoron, ne ŝanceliĝis en la manoj de la ekzekutistoj. Post ĉio, la atamano faris malicajn ŝercojn sur la rako, pruvante neflekseblan volon kaj kozakan senton de humuro.
  - Mi kredas, ke mi ne ŝanceliĝos! - La knabino diris al si.
  Dinosaŭroj atakis sian propran kavalerion. Ili disŝiris, tretis, renversis kamelojn, ĉevalojn kaj aliajn batalantojn. Paniko ankaŭ kaptis la kavalerion, disvastiĝante al la infanterio. Imagu, kia estas freneza dinosaŭro. Kadavro pezanta plurajn elefantojn, kun metro-longaj dentoj, kaj kun ungegaj piedoj, disŝiras ĉiujn en vico. La armeo preskaŭ tuj transformiĝis en timigitan homamason, kiu estas disŝirita de sklavoj kaj soldatoj, kiuj transiris al la flanko de la legitima reĝino.
  Charlotte propre kontrolis la faligon kaj okupon. Pluraj rajdantoj atakis ŝin kaj tuj estis finitaj. Duko Eleron, kun elektita taĉmento de gardistoj, provis ĉesigi la furiozan torenton. Charlotte falis sur lin. Turnante ambaŭ glavojn samtempe, la militisto senĉese tranĉis la gardistojn, lasante neniun ŝancon.
  Koboldo sur kamelo ŝarĝita per kiraso provis rezisti ŝin.
  Charlotte, freneze ridetante, komentis:
  "Kaj vi pensas, ke alteco superas lertecon?"
  - La elefanto tretas la formikon! - grumblis la pelta giganto.
  - Kaj pasas antaŭ la muso! Grandaj homoj havas grandajn maltrafojn! - Post pluraj rapidaj batoj, la knabino trovis breĉon en la viziero kaj trafis la malamikon.
  - Ne longe ludis muzikon! Mi trafis tra la viziero! Kaj la malbono prenis la serviston en lian inferon! - La militisto elŝovis sian langon.
  Charlotte ŝatis la ŝercon, precipe la rimon kaj vortludon. Kaj se jes, tiam la dehakado iris pli amuza. Neĝulino la Terminatoro faligis Molotov-koktelojn de la aero, aldonante la paniko.
  - Estas nur la komenco! Ho ho ho! - diris la feinmilitisto.
  Charlotte trarompis al duko Eleron. Togolando estis ĉirkaŭita de gardistoj: kvar koboldoj sur okkruraj kameloj kapablaj porti amason da monstroj kun relativa facileco.
  La duko donis ordonojn al generalo Chichihu.
  - Provu kolekti pugnon de kelkaj el la malpli valoraj trupoj por prokrasti la ribelantojn, kaj retiriĝu mem rapide al la pordego.
  "Do ni devos enŝlosi nin en la urbo?" - Kun evidenta ĝeno demandis la generalo.
  - Verŝajne jes! Neniu afero via! La duko klakis.
  - Estis domaĝe antaŭ kiu! Kelkaj ragamufoj amasigas nin! La generalo eligis flueton da oranĝa flamo el sia buŝo.
  - Ve, kio estas ĉi tio! - Subite timigita jeligis la Duko.
  Charlotte faligis la koboldon kaj du aliajn soldatojn per sovaĝa salto. Tri brutuloj alkuris ŝin.
  Eleron kriis:
  - Mortigu la hundinon!
  Sago pafita de Gerda (ŝi ankaŭ batalis senespere kaj provis daŭrigi kun sia amiko) terenbatis unu el la atakantoj. Alia monstro estis mortigita fare de Svetlana.
  - Pardonu, bela, mi estis la unua, ĉar la viro.
  La pluviva koboldo siblis:
  - Homoj estas parazitoj! Estos koboldetoj!
  La knabino, responde, piedbatis sian genuon sub la genuon, kaj enŝovis la kapon en la brutaligitan fizionomion.
  - Kiom pri rompita nazo.
  De la terura bato de la belulino, la kapo de la monstro skuiĝis, kaj la monstro falis de la kamelo. Charlotte sciis bati, tiel ke ŝiaj batoj paralizis grandajn bestojn de la grandeco de elefantoj. Por fari tion, vi devas elekti la deziratan punkton, kaj bati la kodon per akra angulo, kiam la kartilagoj de la nazo eniras la fruntan lobon de la cerbo.
  Mi martelas la veron en viajn kapojn! - kriis la knabino.
  Duko Eleron provis pafi la knabinon per venenita ponardo per risorto.
  Charlotte kaptis la flugon de la klingo kaj terenbatis ĝin per sia glavo. Metalo, en kontakto kun metalo, forflugis. La knabino saltis de la selo, transflugis kaj malsuprenportis la klingon sur la kaskon.
  - Akiru kapitaliston!
  De la cerbokomocio, la kasko frakasiĝis, kune kun la kapo. Kio restis de la princo deflugis de lia ĉevalo. Charlotte elŝovis sian langon, ĝi estis longe rozkolora kaj montris ĝin al ĉiuj.
  - Kion vi estas tiel turmentata, eble vi ricevos.
  La morto de la princo rompis la moralon de la armeo. La soldatoj aŭ fuĝis aŭ kapitulacis amase. La ŝoko estis tro granda. Nur solduloj kaj nobelaro provis organizi ŝajnon de rezisto. Sed tiaj fokusoj rapide estingiĝis.
  . ĈAPITRO #10
  Charlotte kuraĝigis la trupojn, eĉ preskaŭ senarmajn adoleskantoj, kuraĝe rapidis kaj, eble, eĉ devis esti retenita. La knabino terenbatis kelkajn dekojn da batalantoj, sed estis neniu por mortigi plu.
  Ili ne havis tempon por fermi la pordegon, krome, iuj el la urbanoj ribelis, komenciĝis rubejo.
  Barono de Kaprikorno, eksciinte pri la ribelo en la urbo, kreskigita de sklavoj, postulis:
  - Ekzekuti ĉiujn sklavojn, enkonduki amasajn ekzekutojn.
  Neĝulino la Terminatoro, tamen, montriĝis pli lerta, disigante la gardistojn per fajra rivereto, kaj starigis la normon de la reĝino ĝuste sur la turo.
  - Kion vi volas, ke ni liberaligu. Aŭ eble eĉ rezignis.
  La ribelemaj civitanoj, multaj sklavoj trarompis al la palaco de la guberniestro. Charlotte eksplodis en la pordegon, ŝi batis kaj dispremis ĉiujn en vico.
  Gerda ricevis kelkajn grataĵojn, sed nur pro tio koleriĝis, jen lia glavo, faligis la trolan kaporalon, poste ŝi rapide grimpis supren.
  La militisto, saltante per la piedo, plantis koboldon en la bruston, li forflugis de la muro, stumblante sur lancoj fositaj en la pavimŝtonoj.
  - Mi scivolas, kion vi gustumas grason!
  Ŝiaj glavoj denove trovis abundan manĝaĵon, interbatiĝante kun la gardistoj. Sed la plej granda parto de la garnizono ofertis neniun reziston. Nur la palaco kun elektitaj unuoj, plejparte soldulsoldatoj, montriĝis pli malfacila nukso por fendi. Falconclaw mem atakis la kovrilon. Charlotte, dume, laŭvorte flugis pli alte, renkontiĝante kun Kaprikorno vizaĝo kontraŭ vizaĝo. Nur deko da homoj restis ĉirkaŭ la barono, afero por batalisto de du aŭ tri sekundoj. Tiam li renkontis nobelon.
  Fakte, ne estis batalo, la militisto tuŝis la ŝultron de la barono per sia fingro kaj paralizis lin.
  - Vi povas fidi je la kompato de la Reĝino. Tamen la popola kortumo ne konas kompaton!
  Ulo, kiu aspektis kiel faŭno, saltis sur ŝin.
  - Kiun beston vi volas enigi en la cerbon? - La militisto malbenis.
  Kvankam li moviĝis pli rapide ol normala persono, Charlotte malhelpis la atakon kaj forblovis la malbelan kapon per bato kontraŭe:
  Kaj jen la faŭno. La tuta universo estas plena de ĉi tiuj estaĵoj. Aŭ eble alia speco de koboldo.
  La militisto translokiĝis al la palaco, sed ne havis tempon, la ribelantoj kaj la urbanoj traktis la garnizonon antaŭ ol ĉi tiu diva alvenis.
  Gerda sukcesis fini nur du pliajn bastardojn. Ŝi turniĝis ĉirkaŭ sia akso, filozofie dirante:
  - Vi ne povas venki ĉiujn sen venki vin - vi ne povas venki vin sen lerni de ĉiuj!
  La guberniestro havis tempon ponardi antaŭ ol la militisto intervenis. Tamen tio malpezigis la ĝenadon de la tribunalo, kaj la eminentulo, ŝajnas, estis justa bastardo, se la urbanoj mem traktis lin. La grasa korpo estis hakita en brasikon, lasante neniun tutan membron.
  La knabino riproĉis la tro fervorajn ribelantojn.
  - Memoru, la ĉefa afero estas la kapablo vivi laŭ justaj leĝoj. Estas tempo por alporti ordon al la homoj.
  En la urbo, la kadavroj estis rapide forigitaj, ili ne estis multaj, kaj la stratoj estis balaitaj, la arboj estis tranĉitaj. Lokaj aŭtoritatoj estis elektitaj, inkluzive de inter la antaŭaj sklavoj. Tamen, sklavoj konsistigis la plimulton de la loĝantaro, ili registris ĉiujn en vico, ĉefe el inter la malriĉuloj.
  Lenastala estis la unua kiu prenis la homojn al la ĵuro. La juna reĝino fariĝis pli malhela, la paleco de enfermiĝo malaperis, ŝultroj kaj koksoj plilarĝiĝis, pure lavitaj haroj brilis perle blankaj. Ŝi estis tre bela kaj virineca, ne manka de bona forto. Pastroj kun fervoro kondukis la homojn al la ĵuro. Sed estis klare, ke la ministroj de la nigra kulto ne estis feliĉaj: la reĝino estis tre justa, ŝi malpermesis homajn oferojn kaj reduktis la eklezian imposton. Kaj nun homoj elstaras sur la paliso, precipe ofte ili oferas senkulpajn bebojn, precipe knabojn. Viro en infero devus esti antaŭe.
  Okaze de la nigra ĵuro, la pastro sugestis:
  - Ni buĉu dekduon da knaboj, kaj ses knabinojn!
  Lenastala diris malĝentile:
  - Ne ekzistas pli bona ol vi! Al la fajro de sadisto!
  La pastro estis prenita kaj portita al la antaŭligita brulligno kaj branĉoj. Gerda dume viŝis sian klingon kaj staris apud Charlotte, demandante surprizite:
  - Strange, sed por kio komenciĝas ĉi tiu ribelo.
  Ŝia kunulo respondis kun rido:
  - Redoni la ĝustan tronon al la reĝino. Lena fariĝis legitima heredantino, kaj uzurpanto sidas sur la trono.
  Gerda ankoraŭ dubis:
  - Ne ofte okazas, ke la legitimaj heredantoj de la trono, turnis sin al la mafio por helpo.
  Charlotte sufiĉe logike diris:
  - Amikeco kun la mafio ne humiligas, se ĝi kondukas al la altaĵoj de potenco! Nu, en ĉi tiu kazo, ĝi povus esti la lasta ŝanco de la reĝino.
  Gerda, per la pinto de sia glavo, gratis sian nudan, knabinecan kalkanon. Charlotte portis perlornamitajn sandalojn. Ŝi subite kaptis la ludeman knabon je la mano. La knabo ŝajne volis eltiri monujon el la zono de la militisto. Forta Charlotte levis la knabon sur sia etendita brako. Tamen la infano aspektis proksimume dekjara, ne pli, kaj li ekploris:
  - Ho, onklinoj ne! Mi estas pli tiel...
  Gerda severe interrompis:
  - Mi scias - mi ne faros! Sufiĉe, tamen, la ŝtelisto ankoraŭ devas esti punita, alie li alkutimiĝos al nerespondeco! Kion vi rekomendas Charlotte?
  La militisto tordis ŝian vizaĝon.
  - Mi pensas, ke batado sufiĉos! Ne mutilu infanon detranĉante manon.
  Gerda konsentis.
  - Ni transdonu ĝin al la gardistoj kaj ili skurĝu lin!
  La knabeto subite komencis larmoplene demandi:
  - Ne, estas pli bone konduki min al via varleto.
  Charlotte snufis malestime.
  - Ŝtelisto en varletoj... Kia stultulo mi estas! Jes, vi estas ankoraŭ malgranda, por ke vi povu porti mian arsenalon, vi simple falas. Do..." La knabino vokis. - Ŝi estas gardisto, vi devas puni la ŝteliston...
  Gerda subite ridis:
  - Do ne estas gardisto, ŝi fuĝis... Ni devos konduki la knabon al la reĝino, por ke ŝi juĝu!
  Charlotte skuis la kapon negative.
  - Ne necesas distri la reĝinon pri tia bagatelo kiel provo de banala ŝtelo. Krome, Lenastala estas tro afabla, ŝi verŝajne ordonos, ke oni liberigu lin. Do estus pli bone, se ni punu lin surloke. Mi pensas, nur malfiksi ĝin per branĉeto sur la kalkanoj...
  Gerda malkonsentis:
  - Ne! En ĉi tiu kazo, estos malfacile por li marŝi, kaj eĉ se ni rompas lin ĝis sango, li kaptos la infekton. Pli bone estas simple vipi malbonajn infanojn kiel kutime!
  Charlotte gratis la nuan kapon kaj kapjesis.
  - Estu tiel!
  Dum la batado, la knabo ekkriis, kaj Gerda fermis la buŝon, por ke li ne estu aŭdata. Sed ankoraŭ amaso da scivolemuloj kolektiĝis. Ili proponis kiel vipi ŝteliston. Post tio, ili donis al li piedbaton en la batita azeno, liberigante lin sur ĉiuj kvar flankoj. Tiam la knabinoj iris al la plej proksima taverno. Sed ili tuj renkontis problemon, ĝi montriĝis troloĝata, pro tio, ke multaj ribelantoj jam sukcesis akiri monon kaj hastis ĝin malaltigi.
  Gerda rimarkis:
  - Larĝaj gorĝoj, karakteriza por mallarĝa perspektivo!
  Charlotte aldonis:
  - Kiu unue estas la plenigo de la stomako, en la lasta estas la purigado de la konscienco!
  La knabinoj turnis sin kaj decidis simple promeni laŭ la strato. Ĝuste tiam, tri koboldoj kun klaboj kaj unu grandnaza trolo kun hokigita glavo elsaltis el la strateto. Charlotte lerte evitis la svingon de la kverko, puŝis la klingon sub la stomakon de la harplena, abomene fetora estaĵo. Ŝi eĉ ne malrapidiĝis, deŝovante la militiston de siaj piedoj. Per lerta bato, Gerda detranĉis kaj la klabon kaj la kapon:
  - Kaptis tiun pecon!
  Charlotte eltiris sian glavon malfacile kaj grumblis:
  - Por klarigi! Perdinte la kapon, vi gajnos nenion krom kapdoloro!
  Post tio, la militisto tranĉis la estaĵon, laŭ la korpo, preskaŭ tranĉante ĝin en duono. Kaj Gerda volis kuŝigi la trian koboldon, sed tiam la trolo transiris la klingon kun ŝi. Li ŝajnas ne esti tro granda, proksimume de la grandeco de averaĝa homo, eble li estas iom pli dika, sed li estas rapida kiel infero.
  Gerda eĉ eldiris frazon el sentimentala romano:
  - Vigla kaj rapida, vi fariĝos ministro!
  La trolo mallaŭte respondis:
  - Kun honoro kaj glavo, vi fariĝos vagabondo! Kaj vi, finfine, saltas nudpieda knabino, kiel kunikleto, kaj vi finiĝos en kaptilo.
  Gerda denove eksaltis:
  - Se vi ne povos forigi la koron de la leporo, vi hurlos kiel lupo, el hunda vivo!
  La koboldo provis ekspluati la fakton ke la militisto luktis por deteni la atakojn de la trolo, kaj provis alproksimiĝi de la flanko. Sed Charlotte estis vigla. Rapida kiel ina gepardo, ŝi laŭvorte hakis la aĉan, odoran estaĵon. Tiam la militisto palpebrumis al Gerda:
  - Nun ĉio estas justa!
  La trolo ridis.
  - Kial nobelaro estas tiel malofta inter homoj, ĉar ili ne havas malnoblecon - savŝnuro en la kirlego de la evoluo!
  Gerda lerte respondis:
  - Malnobleco, kvankam savŝnuro en la lukto por postvivado, sed ronĝita de la vermoj de malfido generitaj de ĝi!
  La trolo respondis atakante eĉ pli brutale:
  - Elokventeco kutime floras kiam, kiam la ebleco de fizika protekto forvelkas!
  Gerda, responde, provis kapti la malamikon mem en la venanta movado, sed la estaĵo de mallumo atakis en tre diversa maniero. Krome ĝi eĉ donis la impreson, ke ĝi intence ludas kun la knabino, eĉ moke gratante la militiston sur la nazo kelkajn fojojn. La knabino furiozis, kaj tuj ricevis tre severan injekton en la brusto, rezulte de kiu sango elverŝis. Gerda provis salti trans la trolon, sed la trolo malpeze tranĉis ŝian malhelan haŭton pro sunbruligo sur ŝia stomako. Kaj provante piedbati en la ingvenon, li dolore frapis sian glavon sur siaj nudaj fingroj.
  - Se vi volas vivi, amu min! - La frenezulo ronronis. - Vi tamen ne havas ŝancon!
  Gerda klakis:
  - Neniu ŝanco! Kaj nun ni vidos ĉi tion!
  La belega nudpieda blonda militisto laŭte kantis:
  La ekzekutisto diris: ne estas feliĉaj tagoj videblaj,
  Vi estos persekutata kaj fremdulo!
  Sed la armeo de liberemaj batalantoj,
  Traktu la sennombran hordon!
  
  Fantoma vizaĝo de morto: eterna vaganta kunulo,
  Sed ni ankaŭ ne bezonas dorm-pacon!
  Kiu en maldiligento estas ĉie ekzilo,
  Kiel malfacile estas havi sonĝon!
  
  Kaj kia sonĝo - etera amo,
  La vojo al ĝi foje estas falsa!
  Paŭlo estas malmola, tiam malnoble ne kalumniu,
  Kelkfoje senzorga miskalkulo estas kruela!
  
  Tiam la jaroj trankviliĝos en momento de juneco,
  Kaj la batalo bruos kiel festeno!
  Ĉi tie la vento turnas la ventegojn cirkuli,
  Kiel pasie, furioze ĝi verŝis malsupren!
  
  Kredu, plugebla tero estos spikata,
  Ili kreskos oran panon, ili bruligos ĝin!
  Nu, el la ikonoj de la sanktuloj brilantaj vizaĝoj,
  Ili donos gracon por ĉi tiu laboro!
  
  Sed kiel ventego - Seroko el la dezerto,
  Terura milito venis sur la Teron!
  Infanoj kuras kun nudaj piedoj,
  Kvankam jam neĝis - vintro regas!
  
  Malamikoj transformis domojn en ruinojn,
  Kaj iu malĝojas - perditaj infanoj!
  Pendu pezojn ĉirkaŭ la kolo de homoj,
  La danco de senkoraj ekzekutistoj brulas!
  
  La homoj ne povas esprimi ĉagrenon, tiel streĉe,
  Neniu ŝirmejo, neniu manĝaĵo, neniu varma lito!
  Fajfas kiel kobro, kolera neĝoŝtormo sur la kampo,
  Kie, vero, nobleco - al la diablo kun mensogo!
  
  Venos hela tago - glora horo de venko,
  La Aglo de la Patrujo flugos supren super la rokojn!
  La heroaĵoj de la soldatoj estu kantitaj,
  Ni havas akran glavon kaj fortan ŝildon!
  Ĉe la lasta silabo de la militisto, la malbela trolo kolapsis, kaj la tranĉita kapo forflugis bone dudek metrojn. Blindiganta fasko da flamoj subite volontulis el ĝi, kaj nur manpleno da cindro restis anstataŭ la malbela kapo.
  La knabinoj sub la komando de Stalenida prenis alian batalon. Sed ĉi tie ne iris tiel bone. La taĉmento suferis perdojn.
  Tri knabinoj mortis, la tuta resto de la dekduo batalantoj estis vunditaj de ŝanĝiĝanta severeco, kaj povis apenaŭ liberiĝi. Du knabinoj eĉ devis esti portitaj. Ve, ĉi tio estas milito. Ne ĉiam eblas detrui ĉiujn. Krome, estis tre tenacaj tankoj en la kolono, pli precize memveturaj kanonoj E-5. Ili ŝajnas esti malgrandaj, sed tre tenaj. Kaj tiam la jeta atakaviadilo alvenis ĝustatempe.
  Kaj malantaŭ ili diskoformaj helikopteroj. Provu rezisti tian potencon. Nur tri pliaj viktimoj el dek du - oni povus diri, eliris malmultekoste. Sed la nazioj metis pli ol dudek. Jen kiel la batalo rezultis.
  La militistoj foriris, devagante, penante per ĉiuj fortoj. Nataŝa, ĉi tiu petola knabino, rimarkis:
  - Kia domaĝo por la knabinoj... Eĉ estas domaĝe... Sed kial ne aldoni ulojn al nia bataliono?
  Stalenida grumblis, kolere puŝante sian nudan piedon super la Maybug:
  - Kiu havas kion... Kaj vi havas nur masklojn en la menso!
  Viktorio estis ofendita kaj rimarkis:
  - Ankaŭ mi! Kiel vi volas esti karesata de ulo. Sentu viajn mamojn en viaj brakoj...
  La ruĝhara diablo plukis herbon, demordis ĝin kaj kukis:
  - Ho, miaj knaboj estas mojosa... Estas bone, ke vi ne estas samseksema... Mi amas tiujn, kiuj fikas knabinojn... Finfine, superhoma macho de la lulilo!
  Steelenida iom moliĝis kaj ridetis:
  - Jes... Fariĝas iom pli amuza. Kaj kiel estas via amikino Nataŝa?
  La blonda knabino, ne komprenante, demandis denove:
  - Kia amiko?
  Majoro memfide respondis:
  - Andrejka! Ja li ankaŭ estis premiita Zhukov!
  Nataŝa forte suspiris kaj levis la ŝultrojn.
  - Bedaŭrinde, mi ne scias...
  Andreika (Kaj ĉi tio estis ilia konata knabo kaj pionira heroo) dume estis ĵetita en la kazematon. La vundita knabo estis lasita ligita, kaj eĉ ĉenita al la muro je la kolo. Kiom la nazioj timis rusajn infanojn. Estis malseke en la kazemato, knabino ĉenita al la muro pendis ne malproksime de la knabo. Tute nuda, ŝia korpo estis kontinua vundo, kontuziĝoj, pisugi, tranĉoj, brulvundoj, la knabino estis torturita. Ŝi estis senkonscia kaj nur mallaŭte ĝemis.
  La knabo rigardis la murojn. La malliberejo estis antikva, konstruita reen en cara tempoj, la muroj estis dikaj, malgranda fenestro tuj sub la plafono estis barita. Andrejka sentis sin ne nur kaptito, sed kaptito de antikveco. Kiel la legenda popolribelanto Stenka Razin, li estis atendita esti torturita kaj ekzekutita.
  Andrejka ĝemis, ĉu li, dekunujara knabo, povas elteni torturon? Ĉu ŝi ne plorus kiel knabino! Ja ne estas por la pioniro ĝemi kaj plori. La nudpieda, gratita Andrejka turnis sin, la vundo tre doloris, liaj kubutoj estis ligitaj, li devis iel turni sin por plifaciligi, ŝanĝi la angulon. La terura doloro kvietiĝis por momento.
  Estas terura fetoro en la ĉelo. La planko estas makulita, frostigita sango. Ronĝitaj ostoj estas disĵetitaj. Homoj? Estas eĉ timiga, vi povas vidi sufiĉe da kaptitoj trapasitaj tra ĉi tiu ĉelo. Vere, Andreo opiniis, ke la nazioj kaptis Grodnon relative lastatempe. Kaj kiam ili sukcesis tiel fuŝi? Ĉu ili estas pli maljunaj viktimoj? Ekzemple, la NKVD? La knabo ektiris. Rezultis sincera teruro! Kiel malfacile estas en la karcero. Estas neniu kun kiu paroli, ŝajnas ke la knabino estas en plena kliniĝo. La ekzekutistoj turmentis ŝin kiel la heroojn de la antikveco. Nur scivolante kial? Kian malbonon povus kaŭzi juna knabino al la nazioj. Tamen, ankaŭ Andreyka estas nur knabo kaj komencis mortigi, batalante ĉi tiujn malbonajn spiritojn. La nazioj metis sian nacion super aliaj nacioj kaj popoloj. Tiel ili legitimis malbonon kaj suferon! Ne, normala homo devus batali tian senleĝecon. Krome, la germanoj mem ne estas liberaj, ili estas katenitaj de la totalisma aparato. Li ĉiel ebla sufokas la plej etan iniciaton kaj manifestiĝon de homaj sentoj.
  Faŝismo devenas de la vorto fasko. Li senkompate trikas homojn, igante ilin ĉenitaj sklavoj. Komunismo, siavice, altigas la homon, donas al li novan forton kaj stimulas la torĉon de la vivo. Estas grava diferenco. Komunismo estas internacia laŭ naturo kaj universala. Hitlerismo levas nur unu nacion, kaj ne la tutan homaron entute. Ĉi tio estas lia malavantaĝo. Sed post ĉio, homoj havas komunajn radikojn, kio estas biologie pruvita. La samaj nigruloj kaj blankuloj havas sufiĉe sanajn kaj fekundajn idojn. Li estas Andrejka, filo de ruso kaj beloruso, sufiĉe vivkapabla, tute ne stultulo, kaj preta batali kontraŭ faŝismo.
  Kompreneble, Pavel montriĝis pli forta kaj sukcesis foriri de la malamikoj, mortiginte multajn germanojn. Li Andrejka agis kiel malfortulo, li estis kaptita. Eble vi devus konservi la lastan kuglon por vi. Kvankam mortinta, li ne plu povas mortigi eĉ unu germanon! Kaj tiel li vivas, kvankam li suferas.
  Nudpieda Andreo gratis sian iomete bruligitan piedon sur malseka ŝtono, Ilza trovis la plej doloran punkton, bruligis ĝin per cigaredo, tiel ke formiĝis veziketo. Sed nenio, brava knabo, ĝi ne rompiĝos. Male, doloro devas fariĝi stimulo, el kiu lia kuraĝo pliiĝos. Kaj la pioniro neniam rompos. Ĝenerale, la triumfo de la germanoj estas provizora. Ili estos venkitaj pli aŭ malpli frue, same kiel malbono ĉiam perdas kontraŭ bono. Vi povas, kompreneble, argumenti, ke bono gajnas nur en fabeloj, sed en la vivo ĉio estas pli malfacila. Sed eĉ fabelo estas nur spegulbildo de la realo. Ja multo, kio estis sonĝo, nun fariĝis realaĵo. Andreo pensis: eble li estas destinita al morto? Kio estas tute ebla! Sed ĉu li timas la morton? Se venkas komunismo, tiam li kaj aliaj herooj de la sovetia lando reviviĝos por nova feliĉa kaj eterna vivo. Tiam li vivos en mondo sen malĝojo, turmento, morto kaj malbono! La ĉefa afero estas, ke la fina venko estu gajnita! Post ĉio, nur en ĉi tiu kazo, ĉiuj falintaj herooj reviviĝos!
  Kaj venos la regno de komunismo! Mondo kie la plej sekretaj revoj realiĝos. Tia universo, kie homo posedas ĉion, kio ekzistas, pri kio oni povas nur revi, kaj eĉ ne ĉiam kalkuli je sukceso. Jen ĝi estas, kia kompleksa kaj multfaceta mondo. Kaj tiam aliaj mondoj malfermos siajn brakojn al homo. Nu do! Eblas, ke ankaŭ la vastaj vastaĵoj de la kosmo estas malbonaj! Ĝi hantos kaj turmentos vivantajn eksterterulojn. Sed ankaŭ kapitalismo donos al ili liberecon! Li rompos la ligilojn de sklaveco kaj humiligo. Venos la tempo kaj horo de libereco, ĝi lumigos la teron per sia radianta lumo! Kaj ili forĵetos la jugon de mallumo, la popolojn de mallumo, kaj la homo konkeros la mondojn de la universo! Kaj la nepoj memoros, ke ili ne kredis, ke ili vivis en mallumo sub fera kalkano. Ni portis la signojn de malbona besto, kaj nun ni iras en fido pura kaj sankta!
  Andreika eĉ surpriziĝis, kiel bone formiĝis liaj pensoj. Estas io speciala kaj unika pri ili. Kiel dum la interna milito, kiam la ĉefa armilo de la proletaro estis la verso, kaj la prozo, eble, estis eĉ iom malestimata kaj neglektita. Nun la poeto estas en kaptiteco, kaj la plumoj kaj liro, figure parolante, estas en katenoj. Tamen, li ne rezignas, kaj antaŭĝojas pri pli brila estonteco. Kaj kio ĝi estos dependas de ĉiu homo. Ne ekzistas tia, kiu decidas kaj plantis ĉion.
  Andrejka diris:
  - La estonteco dependas de ni! Eĉ kiam ŝajnas, ke nenio dependas de ni!
  La knabo tordis, li provis mueli la vergojn. Ĉi tiu okupo estas teda kaj malfacila, sed ĉiam estas iu ŝanco de sukceso. Andrejka, venkante la teruran doloron, komencis froti sin kontraŭ la muro. La ĉefa afero estas ne krii, ne montri vian malfortecon. Li estas pioniro, kaj tial la enkorpiĝo de kuraĝo. Vi devas batali, do li batalos, kaj li certe venkos! Por la gloro de la sovetia patrujo.
  La knabo obstine frotis, en tiu momento la knabino rekonsciiĝis kaj murmuris:
  - Sur la verda gazono, saltantaj bluaj kunikletoj!
  Kaj tiam ŝi denove falis en forgeson. La knabo diris:
  - Malfeliĉa! Ŝi estis turmentita de la damnitaj faŝistoj! Sed mi kredas, ke venĝo ne longe venos! La tempo de venko super la monstroj de la homaro alproksimiĝas. La knabo turnis sin kaj kantis:
  Kaj la flago brilos super la planedo,
  Sankta lando, ne estas pli bela en la universo!
  Kaj se necese, ni mortos denove,
  Por komunismo, por nia granda afero!
  Doloro denove lavis la knabon, li iomete moviĝis for de la muro kaj komencis skui la kapon.
  Tiam aŭdiĝis knaro kaj kvin altaj SS-uloj eniris la ĉelon. Sen pripensi dufoje, ili piedbatis la knabon per siaj botoj kaj kaptis lin je la brakoj:
  - Venu hundino!
  Andrejka komprenis, ke estas senutile rezisti. Lia kolumo estis malligita. Ili batis min ankoraŭ kelkajn fojojn kaj portis min sur miaj manoj. La knabo ŝajnis esti englutita de glacia malvarmo: kien oni lin portas. Ĉu la plej malbona okazos nun?
  Efektive, la knabo estis trenita ien malsupren. Kaj strange, ĝi varmiĝis. Andrejka subite sentis sin multe pli gaja: kie estas nia, ne malaperis! Li ankaŭ eliros el ĉi tiu malordo.
  Ili portis lin supren laŭ la ŝtuparo, malrapide malaltigante lin! Fine la knabo sentis, ke la malsekeco cedis lokon al sekeco. La ekzekutistoj portis la infanon en sufiĉe vastan ĉambron. Vere, la muroj aspektis malbonaŭguraj, ili estis pendigitaj per diversaj kaj fantazie formitaj instrumentoj. La knabo vidis plurajn ardantajn kamenojn kaj rakoforman aparaton. Estis ankaŭ multaj streĉmarkoj kaj diversaj objektoj de torturo. Andrejka subite sentis pezecon en la stomako, io ponardita!
  Ĉi tio estas timo! La knabo komprenis, li neniel cedu!
  Nudpieda Andrey streĉiĝis. En la halo sidis SS-kolonelo kaj jam konata virino, tiu, kiu partoprenis en la kapto de la knabo. Pioniro Andrejka paliĝis, estas klare, ke malfacila sorto atendas lin, se ili pridemandis infanon, fervorajn ekzekutistojn. Ne, li neniam cedus al ili, eĉ se ili devus krii nek penson, nek sonon! Sed nur se li povas trakti ĝin.
  La SS-Kolonelo demandis:
  - Nomo!
  Andreo silentis. Ili batis lin per vipo. Estas ruĝa strio sur la dorso. Kolonelo SS, ripetis denove:
  - Diru beban nomon!
  Malespera Andrejka respondis kun malico:
  - Mi estas eta Stalin!
  La SS-Kolonelo snufis.
  - Jen la tono de la hundino! Li ŝajnas deziri pli malmolan rilaton.
  Ilsa diris:
  - Ni fritu la kalkanojn de la infano.
  La SS-Kolonelo demandis:
  - Nomu viajn komplicojn kaj ĉi-kaze ni lasos vin iri!
  Ruslan, kiel vera pionira heroo, respondis:
  - La tuta sovetia popolo estas miaj komplicoj, de la maljunulo ĝis la infano!
  La SS-Kolonelo fajfis:
  - Jes, vi estas obstina estaĵo! Vi ne komprenas, ke ni povas mortigi vin!
  Ekbrilantaj bluaj okuloj, Andreo respondis:
  - La nazioj povas mortigi, sed kion ili ne povas fari estas forpreni la esperon de senmorteco!
  La kolonelo vokis:
  - Komenciĝi!
  Nudpieda kaj vundita, Ruslan estis prenita, la ŝnuroj estis tranĉitaj kaj la bandaĝoj estis senceremonie deŝiritaj. La knabo anhelis. Manoj revenis, kaj venigis sin al la rako. Ili ĵetis ŝnuron sur siajn manojn. La kolonelo vokis:
  - Tordu la artikojn de la bubaĉo!
  La ŝnuro etendiĝis ĝis la supro. Andrejka sentis inferan doloron en sia vundita ŝultro, kaj ĝemis:
  - Panjo! Tio estas terura!
  La Kolonelo rikanis.
  - Vi parolos!
  Andrejka balancis sian helan kapon:
  - Ne!
  La knaboj metis pezajn katenojn sur siajn nudajn piedojn, la ostojn en iliaj ŝultroj krakiĝis pro la terura premo. Sango elverŝis. La doloro estis terura, pioniro Andrei paliĝis, lia frunto estis kovrita de ŝvito, nevola ĝemo aŭdiĝis el malantaŭ la buŝo, sed ankoraŭ trovis la forton diri:
  - Ne! Kaj denove ne!
  Ilsa metis ŝtalstangon en la kamenon kaj diris kun rido:
  - Kara knabo, konfesu, kaj ni donos al vi ĉokoladojn.
  Vundita Andreo kriis:
  - Ne! Mi ne bezonas vian malpuran ersatz!
  Ilsa kriis:
  - Nu, vi kaj hundino!
  Tiam ŝi elprenis ruĝvarman virbastonon el la flamo kaj enigis ĝin en la vundon. Pioniro Andrejka neniam antaŭe spertis tian doloron, li respiris, li perdis la konscion pro ŝoko.
  Ilsa, kiel sperta ekzekutisto, komencis masaĝi liajn vangojn kaj kolon, rapide rekonsciigis la knabon.
  - Ne atendu, ke la bubaĉo trovos forgeson en sava ŝoko!
  La SS-Kolonelo ordonis:
  - Rostu liajn kalkanojn.
  La SS-ekzekutistoj tuj ekbruligis malgrandan fajron, la flamo komencis leki la belajn, nudajn piedojn de la infano. Ilsa, dume, denove enigis la ruĝvarman skrapigon en la vundon. La SS-kuracisto injektis la knabon per speciala medikamento, por ke li pli akute sentu doloron kaj pli malrapide perdu la konscion. Nun la pioniro Andreika estis balaita de senlima oceano de sufero, eĉ pli malbona ol la infero de Dante. Du aliaj ekzekutistoj komencis ŝovi blanke varmajn pinglojn sub la ungojn de la knabo.
  Andrejka, premegata de terura sufero, sentis sin sur la rando de kompleta kolapso. Sed subite, duone delira, aperis antaŭ li la bildo de Stalino:
  - Kion fari estro? - demandis la knabo.
  Kaj Stalino, ridetante blankdentuloj, respondis:
  - Kaj kion alian povas fari pioniro en ĉi tiu situacio! Ne nur ploru! Enspiru profunde kaj kantu.
  Pioniro Andrejka devigis rideton:
  - Aŭskultu la gvidanton!
  La knabo streĉiĝis kaj per forto rompiĝis, sed samtempe kantis per klara kaj forta voĉo, komponante tuj:
  Falis en faŝisma terura kaptiteco,
  Mi flosas sur la ondoj de terura doloro!
  Sed sangante, li kantis kantojn,
  Ja la sentima pioniro estas amika kun la koro!
  
  Kaj mi diros al vi firme ekzekutistoj,
  Kia malnobla ĝojo, vi vane elverŝis!
  La malfortuloj diros al mi silenti,
  Post ĉio, la doloro estas terura kaj simple terura!
  
  Sed mi scias, mi firme kredas
  Faŝismo estos ĵetita en la abismon!
  Jeto de malbonaj flamoj superfortos vin,
  Kaj ĉiuj, kiuj falis, ĝojante, releviĝos!
  
  Kaj nia fido al komunismo estas forta
  Ni flugu kiel falko, ni leviĝu super ĉiuj steloj!
  Lasu riverojn da mielo vinon
  La tuta mondo, la laŭta korno aŭdos konsilojn!
  
  Kaj la maŝino forte premante pioniro,
  Rigardu supren en la ĉielon, juna!
  Kaj donu ekzemplon al tiuj, kiuj ŝanceliĝas,
  Via kravato estas hela kiel dianto!
  
  Patrujo por mi vi signifas ĉion
  Patrino kaj la signifo de la tuta juna vivo!
  Lasante la malfacilan vivon ĝis nun,
  Nia popolo suferas sub malbona faŝismo!
  
  Sed streĉu la volon de la ruĝa knabo,
  Kraĉu en la vizaĝon kun infera svastika bandito!
  La malamikoj ektremu pro furiozo,
  Kaj ili estos venkitaj de la Ruĝa Armeo!
  
  Sovetunio sankta lando,
  Kio donis komunismon al la popoloj!
  Kiel patrino donis al ni sian koron,
  Por feliĉo, paco, espero kaj libereco!
  . ĈAPITRO #11
  Tiel kuraĝe kondutis la hero-pioniro. Kaj li estis inda je sia titolo, kiel pioniro ĝi sonas fiere. Ĝuste tiel devus konduti ĉiu sovetia knabo.
  La knabinoj, dume, grimpis en la densaĵon. Ili ekbruligis malgrandan fajron kaj refreŝis sin. Du el la naŭ knabinoj ne povis marŝi, kaj doninte al ili unuan helpon, bandante ilin, ili donis al ili trofean alkoholon, por ke la vundoj ne doloru kaj la knabinoj ekdormu.
  Nataŝa rimarkis ridetante:
  Ĉio en nia mondo estas relativa. Ekzemple, alkoholo estas ĝenerale veneno, kaj samtempe ĝi resanigas. La knabinoj dormas! Kaj ĝi fariĝis multe pli facila por ili!
  Viktorio saĝe rimarkis:
  - Ĉio en la mondo estas relativa... Kaj Dio ne estas anĝelo, kaj la Diablo ne estas diablo!
  Veronika kolere respondis:
  - Kia blasfemo... Pri kio temas?
  La ruĝhara diablo rimarkis logike:
  - Kaj pri tio... En la Biblio Dio parolas nur la lingvon de perforto. Unu do Noa valoras ion. Kaj la diablo? Fakte, oni ne multe aŭdas pri li. Ĉiukaze, eĉ en la Biblio, Satano tentas pli ol li mortigas!
  Nataŝa racie notis:
  - Dio vere amas perforton. Reĝo David faris brutalajn militojn. Saul Dio ordonis ekstermi tutan nacion sen escepto: inkluzive de virinoj, infanoj kaj brutoj! Estas strange paroli pri kompato... Ĉu vi ne pensas?!
  Veroniko volis diri, sed nenio bona venis al la menso. Fakte, estas nenio speciala por kovri. Pri la inundo de Noa, ŝi mem multe pensis. Kaj ŝi ne povis trovi klarigon, almenaŭ racian, por tia krueleco. Dio ne detruis pekon, jam Ham eklumis, kaj Noa tute ne estis sanktulo. Kaj ne Ĥam, sed Haamam estis malbenita. Ĝi ankaŭ estas neklara. Ĝenerale ĉi tiu tuta Biblio, precipe la Malnova Testamento, estas plena de miskomprenoj. Ekzemple, Eliŝa mortigis kvardek du infanojn pro tia bagatelo, ke li estis incitetita pro lia kalveco.
  Ĉi tio estas klare troa! Faru ĉi tion kun infanoj. Kaj estas malfacile klarigi ĉi tion.
  Veroniko mem hezitis en religio. Mi eĉ ne sciis, kian kredon akcepti. Mi ne tro ŝatis Ortodoksecon: multe da eksteraj efikoj, grandiozeco, sed ĉio estis iel malvarma. Sed ankaŭ la baptistoj ne donis ripozon kaj pacon. Ŝatu aŭ ne, sed religio ĉiukaze postulas fidon. Kaj inteligenta knabino volis, ke ĉio estu logika kaj ĉiuj finoj konverĝu.
  Por ke ĉio ŝajnas racia kaj ĝusta. Kaj tiel... Eĉ la doktrino de eternaj inferaj turmentoj ŝajnas troa. La plej malbona afero pri la infero estas la daŭro de la punoj: ĉiam estos infero. Kaj miliardoj da miliardoj da jaroj pasos, kaj pekuloj ankoraŭ suferos kaj suferos. Kaj estas terure! Kio estas eterneco? Estas pli facile por okulkovrita simio tajpi la Biblion per klavaro ol atendi eternecon.
  Torturo en infero estas aparta afero. Ne estas peko torturi Hitler pli longe kaj pli forte. Sed kio se adoleskanto iras al la infero? Ĝenerale, kiel homo povas esti savita se li pekas. Eĉ se ne per faroj, do per vortoj aŭ pensoj! Kaj kio estas peko?
  Viktorio, vidante, ke Veroniko silentas, pligrandigis la premon:
  - Jes, kaj en la Revelacio de Johano ... Tuj kiam la vivo sur la Tero komencis pliboniĝi, kiel ni povas verŝi ekzekutojn sur la planedo Tero. Kaj tiel turmentu la tutan homaron. Kaj kion oni povas diri?
  Veroniko respondis severe:
  - Vi iros al la infero - vi scios!
  Steelenida ĉesigis la kverelon:
  - Ĉiuj dormu! Estas ankoraŭ multe da laboro antaŭ!
  La knabinoj volonte fermis la okulojn. La nokto en la somero estas sufiĉe varma, kaj la militistoj kunpremis kaj endormiĝis unu al la alia.
  Veroniko sonĝis, ke ŝi estas en la mondo de futurisma estonteco. Vi promenas laŭ la strato, kaj la trotuaroj moviĝas kiel rivero. Kaj buntaj aŭtoj flugas super ĝi. Kaj ĉie estas plena de pioniroj kun ruĝaj kravatoj. Kaj ĉi tiuj infanoj flugas kaj ŝpinas kiel tineoj. Kaj ĉiuj ridetas, ridetas.
  Veroniko svingis la manojn kaj flugis. Ŝi estas kiel papilio, kaj oni aŭdas la batadon de ŝiaj flugiloj. Kaj vi mem flugas, flugas... Kaj estas tiaj helaj koloroj ĉirkaŭe. La domoj estas grandegaj, multkoloraj, pentritaj kiel kukoj. Kaj multe da statuoj - diversaj fabelaj bestoj.
  Ĉio estas tiel bela. Unu el la konstruaĵoj similas fromaĝkukon kovritan per diamantoj. Kaj flugaj teleroj rondiras ĉirkaŭ ĝi. Ili brilas oranĝe, kaj donas brilegan brilon.
  Alia konstruaĵo en la formo de sep kraboj starantaj unu sur la alia. Krome, ĉiu krabo estas de malsama koloro, kaj la ungegoj briletas per valoraj ŝtonoj. Kaj la aviadilo: tiel bela kaj eleganta. Kelkaj el ili ne havas fiksan formon, sed moviĝas en la spaco kiel makuloj.
  Aliaj, male, estas strukturitaj. Memorigas neĝerojn, tia senmanka geometria formo. Kial ne beleco kaj la enkorpigo de estetiko.
  Sed la konstruaĵo ŝvebas rekte en la aero, kaj similas al aglo kun trovestitaj flugiloj, nur kvazaŭ el kristalo. Kaj la beko brilas pli hele ol diamanto, kaj eble eĉ la suno.
  Kaj kio pri la strukturo supre, kiu havas tutan akvarion kun mirindaj maraj bestoj. Kaj fiŝoj kun arĝentaj skvamoj kaj longaj, oraj naĝiloj. Kaj ekzistas tiom da aliaj estaĵoj tie ekstere. Kaj, ankaŭ, kvazaŭ kovrita de juveloj. Kaj meduzoj, donante ĉiujn kolorojn de la ĉielarko.
  Knabino en ruĝa kravato flugis supren al Veroniko. Surprizite ŝi demandis:
  - Ĉu vi estas plenkreskulo?
  Veroniko respondis ridetante:
  - Jes kial?
  La Pioniro ridis kaj respondis:
  - Nenio bona! Se vi estas plenkreskulo, tiam la hiperdrago prenos vin.
  Veroniko fajfis.
  - Ho! Kaj mi pensis, ke vi estas komunismo!
  La knabino en la ruĝa kravato kapjesis malgaje, kaj respondis laŭte:
  - Ni vere havas komunismon! Produktoj estas senpagaj, varoj estas senpagaj, absolute ĉio estas tie. De ludkonzoloj ĝis virtualaj kaskoj. - La knabino kapjesis, kaj skuis travideblan, kristalan pantoflon, pepante. - Rigardu ĉi tiun arbon.
  Efektive, proksime de la konstruaĵo en formo de kvar asteroj starantaj unu sur la alia, kreskis kverko kun oraj folioj. Kaj sur ĝi kreskis kukoj, kukoj kaj diversaj kuirartaj produktoj. Tiel lanuga kaj bela.
  Veroniko admire ekkriis:
  - Tio estas bonega! Kia arbo...
  La pioniro kapjesis kaj kuko aperis en ŝia mano. La knabino pepis.
  - Provu! Estas bongusta!
  Veroniko englutis la dolĉan karnon de la kuko. La gusto estis vere tiel milda, agrabla, kvazaŭ forcejo floras en la buŝo. Kaj kiel bonega ĉio estas.
  Veroniko honeste konfesis:
  - Mi neniam manĝis ion pli bonan!
  La Pioniro ridetis, kaj elmontrante siajn perlajn dentojn, respondis kolere:
  - Kaj sammaniere, en la aĝo de plimulto, pli precize, kiam ni fariĝas adoleskantoj, la hiperdrako formanĝas. Ĝuste ĉi tio estas la tragedio de nia granda popolo!
  Veroniko diris decide, kunpremis la pugnojn kaj piedbatis la nudan piedon en la aero:
  - Mi venĝos kontraŭ la drako! Mi estas preta batali lin!
  La pioniro klakis la fingrojn de ŝia dekstra mano. Kaj akra glavo aperis en la aero. Granda kaj brila. Akraj randoj, kaj lia klingo brulis kvazaŭ el steloj.
  Veroniko etendis la manon. La glavo eniris per si mem, kaj la militisto premis ĝin. Ŝi diris kun ekscito:
  - Mi batalos por la Patrujo... Kun Dia helpo, pro la popolo!
  La pioniro respondis kolere, kaj eĉ eligis fajrerojn el ŝiaj perlaj dentoj:
  - Ne ekzistas dio! Ĉi tiuj ĉiuj estas homaj antaŭjuĝoj!
  Veroniko forte suspiris.
  - Ho! Denove... Kaj jen la sendia regno...
  La knabino vigle respondis:
  Ni ne havas regnon! Ni havas demokration! La senato kaj la kongreso regas, kaj du konsuloj, knabo kaj knabino, estas elektitaj por unu jaro de la tuta popolo. - Pioniro frapis sian ŝuon en la malplenon, tiel ke aŭdiĝis sonorado. Tiam ŝi grakis. - Komunismo estas la povo de la popolo, kaj ne kulto de individuo kiel Stalino!
  Veroniko parte konsentis:
  - Stalino vere lasis sin tro laŭdi! Li devas esti almenaŭ iom pli modesta!
  La Pioniro skuis sian skarlatan kravaton kaj kriis, levinte sian dekstran manon:
  - Pioniro ĉiam estas preta! Ni mortigos ĉiujn brutojn!
  Veroniko ne povis rezisti demandi:
  - Kaj kiom da jaroj vi havas?
  La knabino ridetis kaj ĝentile respondis:
  - Ducent dudek kvin!
  Veroniko fajfis kaj rulis la okulojn.
  - Ja?
  La knabino faris seriozan vizaĝon kaj diris:
  Ni kreskas tre malrapide! De naskiĝo ĝis sorbado de la drako, pasas iom pli ol mil jaroj!
  Veroniko ekkriis, svingante siajn abundajn nigrajn okulharojn:
  - Estas same kiel eterna infaneco! Kiel en fabelo!
  Pioniro bedaŭrinde diris:
  - Ĉi tio estas fabelo, nur tre terura... Se ne estus la drako, ni ĝenerale estus senmortaj kaj ne konus maljunecon!
  Veroniko akre diris:
  - Komunismo estas la regno de eterna juneco!
  La knabino skuis sian oran kapon kaj pepis:
  "Nun bonvolu kanti ion al ni!" Por fari ĝin pli amuza!
  De ĉiuj flankoj, infanoj komencis flugi supren al Veroniko. Knaboj, knabinoj, ĉiuj belaj, en elegantaj vestaĵoj. Kaj ili sonoris per arĝentaj voĉoj, tiel agrablaj kaj ĝoje belaj.
  - Kantu floron! Ne hontu! Vi estas simple mirinda!
  Kaj Veroniko surteriĝis sur la moviĝanta pado, kaj dancante sur ĝi per siaj nudaj, graciaj kruroj, entuziasme kaj grandioze ludante sian voĉon, ŝi kantis;
  Mi estas la filino de la Patrujo de lumo kaj amo,
  La plej bela komsomola knabino...
  Kvankam la Fuhrer konstruas rangigon sur sango,
  Foje mi sentas min mallerta!
  
  Jen tre glora jarcento de stalinismo,
  Kiam ĉirkaŭe brilas kaj brilas...
  Fiera viro etendis siajn flugilojn -
  Kaj Habel triumfas, Kain malaperis!
  
  Rusio estas mia patrujo
  Kvankam foje mi sentas min mallerta...
  Kaj la Komsomolo estas ununura familio,
  Kvankam nudpiede iri laŭ la pado akre!
  
  Faŝismo kruta atakis la Patrujon,
  La dentegoj de ĉi tiu apro, furioze malkovris la dentojn...
  Furioza napalmo verŝis el la ĉielo,
  Sed Dio kaj la genia Stalino estas kun ni!
  
  Rusio estas la Ruĝa Sovetunio,
  Potenca granda Patrujo...
  Vane etendas siajn ungegojn Sinjoro,
  Ni certe vivos sub komunismo!
  
  Kvankam la granda milito komenciĝis,
  Kaj multe da sango estis verŝita...
  Jen granda lando tordiĝanta,
  De larmoj, incendioj kaj granda doloro!
  
  Sed mi kredas, ke ni revivigos la Patrujon,
  Kaj ni levos la sovetian flagon super la steloj ...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Granda, radianta Rusio!
  
  Ĉi tio estas mia patrujo
  Estas neniu en la tuta universo, ĝi estas pli bela...
  Kvankam la penco de Satano kuris,
  Nia fido plifortiĝos en ĉi tiuj suferoj!
  
  Kiel la memproklamita Hitler faris,
  Li sukcesis preni Afrikon tuj ...
  Kie faŝismo havas tiom da forto
  Infekto disvastiĝis tra la Tero!
  
  Jen kiom multe kaptis la Fuhrer,
  Kaj ĝi eĉ ne mezuras...
  Kian bandita svarmo kreis,
  Super ili, skarlata flago flugas koŝmaro!
  
  Tiaj frizoj estas fortaj nun,
  Ili ne havas "Tigrojn", sed tankoj estas pli malbonaj ...
  Kaj batis Adolfo per kaŝpafisto en la okulon -
  Donu al la nazioj pli fortajn bankojn!
  
  Kion ni ne povas fari, ni faros ŝerce,
  Kvankam nudpiedaj knabinoj en la malvarmo...
  Ni edukas tre fortan infanon,
  Kaj skarlata, bela rozo!
  
  Kvankam la malamiko strebas, kuru al Moskvo,
  Sed la nudbrustaj knabinoj ekstaris...
  Ni batu per maŝinpafilo el falĉilo,
  Soldatoj maldungas parencojn!
  
  Ni faros Rusion antaŭ ĉio,
  Lando, kiu en la universo de la Suno estas pli bela...
  Kaj estos konvinka sukceso,
  Nia kredo plifortiĝos en Ortodoksismo!
  
  Kaj kredu la mortintojn, ni revivigos la knabinojn,
  Aŭ per la potenco de Dio, aŭ la floro de scienco...
  Ni konkeros la vastaĵojn de la universo,
  Sen ĉiuj prokrastoj, malnobla enuo!
  
  Ni povos malvarmigi la Patrujon,
  Ni levu la tronon de Rusio super la steloj...
  Vi estas la liphara Fuhrer,
  Kio imagas sin sen la aspektoj de malbono kiel la mesio!
  
  Ni faros la Patrujon kiel giganto,
  Kio okazos, kiel ununura monolito ...
  La knabino staris kune sur la ŝnuro,
  Post ĉio, kavaliroj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Savu la grandan Patrujon
  Tiam vi ricevos rekompencon de Kristo...
  La Ĉiopova pli bone rompu la militon,
  Kvankam foje oni devas kuraĝe batali!
  
  Resume, la bataloj baldaŭ mortos,
  La bataloj kaj perdoj finiĝos...
  Kaj la kavaliroj estas grandaj agloj,
  Ekde de naskiĝo ĉiuj soldatoj!
  Veroniko turnis sian glavon en la aero kaj frapis sian nudan, gracian piedon sur la surfacon de la strato, kiu speguliĝis.
  La knabino atentigis per palpebrumo al ina militisto el la dua mondmilito. Kaj ŝi diris kun malĝoja rideto:
  - Ili jam provis detrui la drakon eĉ helpe de hiperlaseraj kanonoj de krudaj batalŝipoj. Vi ne povas venki lin per unu glavo!
  Veroniko kapjesis konsente.
  - Mi supozas pri tio. Nu, kiam la spartanoj batalis kun la persoj, ili modeste respondis: ni batalos en la ombro!
  Aperis knabo en pantaloneto kaj ruĝa kravato. Li riverencis al Veroniko kaj diris:
  - Nia bonega gasto el la pasinteco. Kiel ĝojas ni bonvenigas vin!
  Veroniko respondis ĝemante:
  - Dum la hiperdrako ne estas venkita, ne sufiĉas ĝoji. Kaj ŝajnas, ke ĝi ne estos facile trakti!
  La knabo sugestis:
  Ni manĝu unue kaj poste ni parolos!
  Aperis aliaj infanoj - knaboj kaj knabinoj, ne pli aĝaj ol dek kvar jaroj.
  Ili estis en inteligentaj vestoj, sed multaj estis nudpiedaj kaj fulmis per nudaj, rondaj kalkanumoj de infanoj.
  La militisto sidis en honora loko - brakseĝo el oro kaj kovrita per diamantoj. Kaj tamen mola.
  Tamen la infanoj sidis kvazaŭ sur reĝaj tronoj. Kaj ili kantis al si ion gajan:
  - Gloro al la bela imperio de infanaĝo,
  Ni estos tre belaj fortaj...
  Ni estas faritaj el potenca pasto,
  Homoj de la granda, sankta lando!
  Sed tiam aperis pladoj el oro, kaj flosis tra la aero. Ĝi estis tre bela kaj impona.
  Kaj kiaj mirindaj bestoj estis. Ekzemple, hibrido de ananaso kaj kapreolo, cigno kaj melono, kaj io alia tre bongusta kaj apetitiga. Ekzemple, kaj fromaĝkukoj kun bananoj kaj meleagroj. Ĉio ĉi tie estas tre bongusta kaj eĉ ŝtofa.
  Veroniko manĝis sur ambaŭ vangoj kaj kantis:
  - Ni ne estas kompatindaj insektoj,
  Manĝante ĉiujn bonaĵojn!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ridos. Krome, la knabino ekbrilis la penson pri tio, kiel estas vivi en mondo, kie vi neniam fariĝos plenkreskulo.
  La tablo plilongiĝis kaj jam estis miloj da infanoj malantaŭ ĝi. Kaj neniu aspektas pli aĝa ol dek kvar. Multaj precipe knabinoj kun juveloj el la plej riĉaj valoraj ŝtonoj.
  Samtempe, la plej multaj el la infanoj estis nudpiedaj, oni povas vidi, ke en la kondiĉoj de eterna somero estas banale malagrable promeni en ŝuoj.
  Cetere, la pavimo estis varma, sed tute ne varmega, kaj promenante sur ĝi kun nudaj plandoj oni sentas feliĉon.
  Veroniko komencis formanĝi hibridon de porketo, daktiloj, oranĝo kaj benkulo.
  Kaj ĝi estas tre agrabla kaj en gusto, kaj en tuŝo, kaj en aromo. Ĉio ĉi tie en ĉi tiu mondo estas bela kaj aspektas bonega. Kiel komunismo estis imagita en fabeloj pri futurisma estonteco.
  Kvankam, kompreneble, nudaj, rondaj kalkanoj ofte estas asociitaj kun malriĉeco, ekzistas eĉ tia esprimo - vagabondo.
  Veroniko manĝis kaj trinkis el platena kruĉo da smeraldoplena vino. Ĉi tiu vino estas mirinda, ke vi trinkas ĝin kiel dolĉa koktelo kun miela aromo!
  Kaj la najtingaloj kantas kaj la paradizaj birdoj.
  Veroniko sentis sin levita kaj kantis:
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto...
  Nia mondo estas tiel juna
  Eterne printempo antaŭen!
  Tiam ŝi denove komencis manĝi bongustajn kaj bonodorajn manĝaĵojn. Veroniko eĉ prenis oran forkon per siaj nudaj piedfingroj kaj ŝpinis ĝin, kantante:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  El tre malvarmeta etero kiel spaco!
  La militisto estas ekstreme aktiva. Kaj manĝu bonan manĝaĵon. Pli precize, ne nur bona, sed tre apetitiga kaj arta. Kaj ĝi estas ekstreme malvarmeta kaj mirinda manĝaĵo.
  Veroniko kantis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo,
  Ni ĉiam kredos je feliĉo...
  Ni detruos la jugon de faŝismo,
  Mi kredas, ke nia revo realiĝos!
  Kaj jen ŝia nuda piedo denove ĵetis ion bongustan en ŝian gorĝon. Kaj ĉi tio estas tre interesa pozicio.
  Knabino el futurisma estonteco rimarkis:
  - Vi manĝas tre sane - tio signifas, ke vi estas forta!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Mi estas tre forta!
  La knabo diris dubeme:
  - Vi ne devas fanfaroni!
  La komsomola membro ridis.
  - Sed ne vere?
  La knabeto pepis:
  - Kaj ankaŭ de fanfaronado,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronika grincis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  La knabino rimarkis ridetante:
  - Vi denove fanfaronas!
  Veronika ĉirpetis:
  - Mi povas fari ĉion, mi povas ĉion fari,
  Kun via varma koro...
  Se vi devas balai montojn,
  Mi ne povas helpi ĝin!
  Kaj la knabino prenis kaj montris sian langon!
  La knabo konsente kapjesis.
  - Estas vi, kiu komponas kaj agas mojosa!
  La knabino sugestis:
  - Kaj nia plenkreska gasto montru ŝiajn kapablojn en militaj aferoj!
  La knabo konsentis pri tio.
  - Li montru! Alie, ŝi volas batali kontraŭ hiperdrako, sed ŝi eble ne havas la forton por io pli simpla!
  Veroniko respondis ĝemante:
  Mi ne ŝatas fanfaroni, sed...
  Knabo ĉirkaŭ dekdujara frapis sian nudan piedon kaj bojis:
  - Ne, sed! Vi havos praktikan batalon ĝuste nun!
  La komsomola knabino konsente kapjesis:
  - Mi estas preta!
  La knabino rimarkis ridetante:
  - Vi devas batali kun la roboto. Kaj ne estas tiel facila!
  Veroniko kuraĝe respondis:
  - Mi estas kiel pioniro - ĉiam preta!
  La knabo kun ĝojo kantis:
  Kaj la batalo daŭras denove
  La hiperplasma fajro bolas...
  Kaj Lenin estas tiel juna -
  Batas per glavoj!
  La knabino korektis la knabon:
  - Ne Lenin, sed la lumo de generacioj, kaj ne per glavoj, sed per hiperblasto!
  La knabo kolere diris:
  "Vi ne povas timigi min per hipereksplodiloj!"
  La infanoj leviĝis de la tablo, ĉiuj dek mil samtempe. Preskaŭ ĉiuj stampis siajn nudajn piedojn dum tio. Kaj ŝi diris:
  - Elfaraya eliru!
  Kaj tiel trifoje...
  Kaj tiam estis grandioza granda, mielblondo, kun tre elstaraj muskoloj kaj en bikino. Ŝi havis grandajn mamojn, apenaŭ kovritajn de maldika strio da ŝtofo, kaj abundajn, luksajn femurojn. La knabino havis la muskolaron de Heraklo, kaj la muskoloj ruliĝis kiel buloj sub ŝia sunbrunigita haŭto.
  La heroa knabino estis preskaŭ nuda kaj nudpieda, bela, sed tro pumpita.
  Sufiĉe alta kaj ankaŭ muskola Veroniko estis kapo pli mallonga ol ŝi, kaj multe pli mallarĝa en la ŝultroj. Tial, kiam la knabinoj stariĝis unu kontraŭ la alia, la infanoj ekkriis.
  Krioj aŭdiĝis:
  Ni vetu infanoj!
  Kaj plue:
  - Ni vetas!
  Ambaŭ knabinoj havis siajn harojn brilantaj kiel ora folio, kaj iliaj haroj estis iomete krispaj.
  Elfaraya kapjesis al sia partnero kaj notis:
  - Mi estas bioroboto, kaj tial mi ne mortigos vin!
  Veroniko respondis ridetante:
  - Kaj mi estas viro... Kaj batalante kun vi, mi plenumos mian devon!
  Elfaraya rimarkis:
  - Vi estas plenkreskulo... Do ne el ĉi tiu mondo!
  Veroniko respondis ĝemante:
  - Kaj la mondo, el kiu mi ne estas pli bona ol ĉi tio!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj ordonis:
  - Ni komencu batali! Baldaŭ la hiperdrako venos denove por pli da viktimoj!
  Elfaraya kapjesis, kaj faris la unuan ĵetonton. Veroniko iomete kliniĝis malantaŭen.
  Ambaŭ knabinoj palpebrumis unu al la alia. Elfarai havis grandan kaj longan glavon en siaj manoj. Ŝi turnis ilin ĉirkaŭe kiel plumo. Veroniko provis kontraŭataki.
  Kaj sen granda sukceso. La malamiko estas rapida. Krome, ŝi eĉ ŝajnis ludi katon kaj muson.
  Elfaraja ĵetis sin kaj skrapis la ŝultron de Veroniko, kaj skrapis ŝin kiel piedon de kato.
  Tiam ŝi diris:
  - Vi ne estas vundita!?
  Veroniko furioze respondis:
  - Ne!
  Kaj denove atakis la malamikon. La komsomola membro okupiĝis pri skermado kaj havis ideon kiel batali per glavoj. Sed ŝia kontraŭulo estas kaj pli rapida kaj pli forta.
  Tamen, ĝi estas roboto.
  Jen Elfaraja denove forbatis la atakon de Veroniko, kaj denove gratis la knabinon sur la brusto. La sango elverŝis pli multe.
  Veroniko provis ĵeti polvon en la okulojn de la bioroboto per siaj nudaj piedfingroj, sed sen granda sukceso.
  Komsomolskaja Pravda rimarkis:
  - Kaj estis malfacile kun la nazioj!
  Elfaraya denove gratita per sia glavo, ni faru fulman atakon kaj trapiku la haŭton sur ŝian ŝultron, eligis:
  - Hodiaŭ, sinjoroj, ni faras historion,
  Ni konstruu barikadojn, kaj morgaŭ kremaciejojn!
  Veroniko apogis la kanton kun sia kolerega atako:
  - Ni konstruas novan mondon, kaj ni neas la pasintecon,
  Levante al la trono - ridinda kaj vulgara!
  Elfaraya faris alian forĵeton, ĉi-foje trafante Veronikon sur ŝia nuda kruro kaj pepado:
  - Ĉu vi estas vundita?
  Veroniko rimarkis:
  - Se vi ne estus roboto, mi konsiderus ĉi tion moko!
  Kaj la komsomola knabino en kolerego faris tutan serion da batoj per glavoj. Kaj ŝia glavo flagris kiel flugiloj de papilio.
  Sed Elfaraya fortranĉis, kaptante ŝin en la venonta trafiko. La mamzono sur la brusto de Veroniko estis tranĉita. Kaj la skarlataj cicoj de la komsomola membro estis elmontritaj.
  Veroniko hontis kaj ŝi kuĝis:
  - Damnu ĝin!
  La biorobota knabino kantis:
  Vi ne estas anĝelo, sed por mi, sed por mi,
  Vi fariĝis sanktulo!
  Vi ne estas anĝelo, sed mi vidis, sed mi vidis,
  Via lumo ne estas surtera!
  Veroniko, svingante siajn glavojn, ŝia nuda torso brilanta pro ŝvito kvazaŭ oleita, kaj muĝis:
  - Nur en la ĉielo nur anĝeloj scias, ke la bioroboto atendas!
  
  NOVAJ AVENTUROJ DE ROBUR LA KONKIRANTO
  KONOTACIO
  Robur la Konkerinto, kune kun du ĉarmaj knabinoj, kreas universalan aparaton, kiu rezultis esti tre potenca armilo. Kio atendas la homaron nun? Robur volas potencon super la mondo!
  . ĈAPITRO #1
  Robur la Konkerinto estis grave miregigita per fulmo. Sed li ne mortis. Lia universala aparato estis ĵetita sur teron. Kaj kvankam li vundis sin, tamen estis ŝancoj ripari lin.
  Kaj la teamo malaperis dum iom da tempo en Usono, kaj serĉis diversajn partojn por la aparato.
  En Ameriko, ŝajne, ili konsideris, ke Robur mortis, precipe ĉar pluvivis atestanto de la polico, kiu konfirmis, ke la aparato estis trafita de fulmo.
  Kaj baldaŭ komenciĝis la Rusa-Japana Milito. Usono havis komercajn rilatojn kun Rusio, sed la demokratia gazetaro ne ŝatis la aŭtokratecan imperion.
  Kompreneble, en Rusio la caro havis plenan potencon: plenuma, leĝdona kaj juĝa. Kaj la progresema publiko deziris parlamenton kaj liberecon de esprimo kaj konscienco.
  Do Usono ĝojis pro la malvenko de cara Rusio... Kaj finfine estis subskribita paco, kiu ŝanĝis la potenc-ekvilibron en la Pacifika Oceano.
  Kaj Robur perfektigis la aŭton... Li faris ĝin kun mirindaj propraĵoj.
  Kapabla ne nur moviĝi sur tero, akvo, sub akvo, kaj en la aero, sed en du pliaj elementoj: spaco kaj subtera.
  Kaj ĉar la bonfarto de la planedo Tero ne interesis Romulo, li flugis al la luno.
  Kun li estis du knabinoj en la kaleŝo: Albina kaj Alvina. La aparato de Robur glitis super la surfaco de la spaco. Ĝi estis malgranda, sed uzis la energion de termonuklea fandado, kiam hidrogeno estis konvertita en heliumon.
  Samtempe, dum la flugo, duonspaca kampo estis kreita ĉirkaŭ la maŝino kaj ĝi povis penetri tra la plej malmolaj tegaĵoj.
  Robur flugis, karesante la genuon de la knabino... Kaj samtempe li pensis. Li havas multajn jarojn. "Albatroso" estis kreita en tiuj tagoj, kiam la aviadilindustrio ĵus emerĝis en la okdekaj de la lasta jarcento. Robur tiam estis jam pli ol kvardekjara. Li faris aviadilon kiu ne havis egalan en la reala historio de la dudekunua jarcento, ekzemple, laŭ flugdaŭro. Vere, lia rapideco estas nur rekordo por lia tempo.
  Tiam li sukcesis krei ion tute bonegan... Kaj surprizu la tutan mondon. Kaj finfine, eldonu ion mirindan ĝenerale.
  Sed vi mem estas jam pli ol sesdekjara kaj estas malgaje. Oni povas vidi, ke Romulo maljuniĝas.
  Estus dezirinde, kompreneble, reveni junecon. Sed kiel atingi ĉi tion?
  En antikva libro, Robur legis, ke ekzistas tia ŝtono sur la luno, ke tuŝi ĝin povas restarigi junecon al iu ajn korpo.
  Ĝuste nun li glitas tra la vakuo. Albina, ankaŭ ina sciencisto, ŝaltis specialan direktilon por kapti la radiadon de la ŝtono. La blonda virino konsternite komentis:
  "Ankaŭ la maljuneco timigas min!"
  Robur kapjesis konsente.
  - Estas terure! Ne estas iama freŝeco kaj viveco, kaj dormo ne refreŝigas vin en juna maniero, kaj via kapo pli kaj pli ofte doloras.
  Alvin kapjesis ĝemante.
  - Ankaŭ ni ne plu estas junaj, kvankam ni aspektas bonege. Kaj la ebleco akiri maljunajn knabinojn estas tiom timiga!
  Kaj ambaŭ inventintoj trafis la metalon per siaj kalkanoj.
  Sed la luno estis pli proksima. Kaj la aparato de Robur estis ĉe la alteco de rapidoj.
  La gravito de la Tero estis observita ene de ĝi. Kaj tio, kompreneble, estas bonega.
  Albina rimarkis:
  - Ne estas aero sur la luno!
  Robur diris kun rideto:
  - Ni havas bonajn kostumojn. Krome, la lunŝtono situas en la centro mem de la satelito. Kaj ne estas tiel facile akiri ĝin. Sed nia aparato estas feliĉe unika.
  Alvin notis:
  - Kaj ankaŭ ni okupiĝas pri ĝia kreado! Ĉu vi memoras kiel ni disvolvis ĝin?
  Albina volonte aldonis:
  - Precipe termonuklea fandado de hidrogeno - kiam la maŝino funkcias per akvo sole kaj tre longe!
  Robur kapjesis sian grizan kapon.
  - Jes, miaj laboristoj, ni kreis universalan aparaton, kiu estis centojn da jaroj antaŭ sia tempo. Sed ĉi tio ne sufiĉas! Ricevinte la donacon de juneco, ni havas ion por fari sur la Tero!
  Alvina ridis kaj rimarkis:
  - Ni devas kapti la potencon super la mondo!
  Albina dube levis la ŝultrojn, kun siaj nevirinecaj larĝaj ŝultroj:
  - Estas bona ideo, sed unu, eĉ tia perfekta maŝino ne sufiĉas - vi bezonas krei tutan armeon!
  Roberto rimarkis:
  - Duonspaca kampo kapabla trapasi iun ajn aferon ankaŭ povas generi potencan laseron, kiu tranĉas eĉ batalŝipojn. Do ni kapablas fari seriozan forton.
  Alvina pepis, elmontrante la dentojn:
  - Efika lasero, infera potenco,
  Povas venki ajnan malfeliĉon!
  Nun la Luno fariĝis la grandeco de baseno sur la ekrano, kaj daŭre kreskis. La krateroj kaj maroj de la luno estis videblaj. Ĝia surfaco estas grizeca kaj brileta samtempe.
  Albina demetis sian boton, elmontrante sian nudan, ĉizitan piedon. Ŝiaj fingroj moviĝis kaj kartoj aperis en ili.
  Beleco sugestis:
  - Ĉu ni ludu?
  Alvina ridis kaj respondis:
  - Vi ankaŭ povas provi! Estus interesa ludo!
  Robur agreseme rimarkis:
  - Ne estas bone ludi kartojn! Eble ni povas ŝpini ion pli interesan?
  Albina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Kaj kion vi proponas? Eble ŝako?
  Robur kapjesis.
  - Ĉi tio estas ludo de grandaj mensoj. Kion ni povas provi?
  Alvin respondis:
  - Ĝenerale estas malmulte da tempo, ni baldaŭ surteriĝos sur la lunon. Eble estas pli bone, vere, ni rapide interŝanĝu kartojn.
  Robur konsentis:
  - Mi ne rekonas la fulmon! Ŝako devas esti ludita penseme. Do pli bonaj kartoj!
  Albina komencis miksi la ferdekon per siaj nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj. Poste ŝi disdonis la kartojn. Romulo ricevis atuton ses kaj komencis iri la unua. La ludo komenciĝis... Ili sukcesis ludi nur kelkajn ludojn. La unua finiĝis en remizo, kaj la dua Albina estis en la malvarmo. De kio la knabino estis tre ofendita kaj kantis:
  - Kartoj por matenmanĝo, kartoj por tagmanĝo,
  Kartoj por vespermanĝo, tio estas la tuta sekreto!
  Robur komentis kun rideto:
  - Malbonŝanca en kartoj - bonŝanca en amo!
  Pri tio, ĝenerale, ĉio finiĝis. La aparato tuŝis la surfacon kaj alteriĝis firme sur la lunon. Nun ili fariĝos la unuaj astronaŭtoj en la historio de la homaro, kiuj tuŝis la surfacon de la tera satelito.
  Kompreneble, la knabinoj vere volis iri nudpiede, sed la vakuo diktas siajn proprajn leĝojn. Do ili ne tro volis surmeti kosmovestojn.
  Robur estis ankaŭ en kosmovesto. Li sentis sin tre memfida.
  Jen ili estas sur la surfaco de la luno. Ili marŝis malrapide. Kaj ili tuj saltis - gravito sur la luno estas multe malpli ol sur la planedo Tero.
  Robur kontente komentis:
  Ni estas la unuaj homoj sur la luno! Kiel mirinda!
  Albina ridetante kantis:
  - Luno, luno - floroj, floroj,
  Ni ĉiuj fidas per amo -
  Esperoj kaj revoj! Esperoj kaj revoj!
  Alvina komentis kun rideto:
  - Ni povas fari ĉion, kaj eĉ flugis al la luno!
  La triado piedpremis la surfacon de la luno kaj eĉ provis salti. La saltoj estis longaj. Kaj kiam vi malsupreniras, la falo estas kiel en sonĝo.
  Ĝi certe aspektas bela.
  Robur kantis:
  - Estas bone esti sur la luno,
  En ĉi tiu fabela lando!
  Albina logike rimarkis:
  - Estas bone sur la Luno, ĉar ni estas la plej unuaj sur ĝi. Sed fakte ne estas floroj, nek herbo, nek blua ĉielo. Tio ne estas tro bonega.
  Alvina konsentis pri tio, frapante sian kalkanon sur la sablon. Tiam ŝi estis ĵetita supren.
  La knabino grumblis:
  - Ne la plej bona kiam estas sablo kaj krateroj ĉirkaŭe!
  Robur ridetis kaj diris:
  - Trovu la plej bonan en la plej malbona, kaj ne inverse! Kaj ĉi tie laŭ sia maniero, mi devas diri perfekte!
  Albina konsentis kun tio:
  - Jes, ĝi estas tute bona laŭ sia maniero! Sed... ankoraŭ la vivo ne estas dolĉa!
  Alvina korektis sian kunulon:
  - Tute ne ekzistas vivo!
  Robur faris kelkajn pliajn saltojn. Tiam li staris sur la kapo kaj marŝis sur siaj manoj. Li evidente tre ŝatis ĝin. Sed li ne estas knabo. Li estas pli ol sesdekjara. Kaj promeni sur viaj manoj dum longa tempo estas maldigna kaj laciga. Mi volas ion alian - pli praktikan.
  Robur diris emfaze:
  - Sufiĉe! Nun ni flugu al la centro mem de la Luno kaj tuŝu la ŝtonon, kiu donas eternan junecon!
  Ambaŭ knabinoj unuvoĉe ekkriis:
  - Kompreneble ni flugos! Ni volas eternan junecon!
  Kaj tiel la triado kuris al sia mirinda aŭtomobilo, kiu aspektis kiel barakuda ŝarko, kun radoj, kiuj tamen estis retireblaj.
  Kaj tiam la knabinoj kaj maljunulo saltis en ĉi tiun aparaton. Ili faris ĝin tre bone.
  Kvankam, kompreneble, ankaŭ la luno estas bonega. Kaj nun estis eĉ pli ekscita vojaĝo enen.
  Robur, sidante ĉe la rado de sia bizara maŝino, kantis:
  - La knabo vidas maŝinpafilon en siaj sonĝoj -
  Post ĉio, la tanko estas pli bela por li ol la Limuzino ...
  De naskiĝo, ĉi tiu paraleligo estas klara,
  Ke nur forto venkas en la mondo!
  Kaj tiel la duonspaca kampo estis ŝaltita, kaj maŝino simila al barakudo enkuris en la profundon de la luno, malfiksante la surfacon de la planedo.
  La aparato komence tremis, kaj tiam ĝi komencis eniri pli profunden en la lunan grundon.
  Estas malpli da aŭtoskuado. Kaj tiam ŝi tute trankviliĝis, kaj iris en la profundon kiel horloĝmekanismo.
  Albina ĉirpetis:
  - Ni trarompos iun monton,
  Ajna kolo - ni turniĝos!
  Alvina volonte konfirmis tion:
  - Kompreneble ni turnos nin, ni provos!
  Kaj la knabino piedbatis siajn botojn. Ŝia partnero sekvis eblemon.
  Kaj dum Robur estis ĉe la stirilo, la knabinoj komencis kartludi inter si.
  Ili faris ĝin helpe de nudaj piedfingroj, kaj tre energie. Ili ludis, ĵetis kartojn kaj kontraŭbatalis.
  Sed ili baldaŭ laciĝis pro tio. Kaj la knabinoj decidis ludi ŝakon. Ja kartludado unu kontraŭ unu ne estas tre interesa. Sed en ŝako, kompreneble - ĝi estas bonega.
  Albina diris kun rideto:
  - Chess 0 estas ludo por intelektuloj!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Kompreneble! Ni estas la plej alta intelekta elito!
  Albina kapjesis. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj eltiris botelon da ĉampano el la kabineto. La knabino malŝraŭbis la korkon, kaj ellasis grandiozan jeton. Ŝi estis batita en la vizaĝon. Kaj superverŝis la belan kaj ankoraŭ freŝan vizaĝon de la knabino.
  La blonda sciencisto ekkriis:
  - Ĝi ne estas produktiva!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Estas tre stulte vangofrapi vin tiel!
  Albina prenis la nigran figuron per siaj nudaj fingroj kaj movis ĝin. Estas interesa ludo. Ambaŭ flankoj ludis rapide. Kaj la reciproka komplikiĝo de la figuroj komenciĝis. Kaj ĉio venis al simpligoj. Kaj poste remizo.
  La knabinoj sidis dum momento super la malplena tabulo.
  Tiam la figuroj estis metitaj denove.
  Ĉi-foje Albina ludis per blankaj pecoj. Ŝia kontraŭulo ludis la Hindan Defendon de la King, kaj la Zemish Vario ekestis. La blankuloj atakis la reĝon. Albina eĉ donacis figuron. Sed ne estis venko.
  Alia remizo...
  La knabinoj manpremis.
  Tiam Albina decidis kanti, ŝia voĉo estis plensona, kaj tre suka, kaj ŝiaj nudaj piedoj vangofrapis dum la kantado;
  Pentrita spaco en malluma, malgaja lumo,
  Kaj la glaciaj steloj malfortiĝis en siaj orbitoj...
  Mi volas amon, responde mi aŭdas ne,
  La koroj de la knabinoj estas frakasitaj!
  
  Ni amas batali tre kuraĝe,
  Tre feroce batalante por la Patrujo...
  Ni denove trapasu la provon de kuraĝo,
  Mi estas kavaliro de la mondo - ne kun animo de bufono!
  
  Kiam ni disbatis la Germanan Armeon,
  La knabinoj batalis kuraĝe proksime de Moskvo ...
  Repuŝis svarmon da brunaj hordoj,
  Kvankam la malamiko rilatas al Satano!
  
  Ni estas nudpiedaj knabinoj sur neĝblovo,
  ne fariĝu kontraŭulo, sciu timi...
  Kaj kun la forko de faŝisto ĝuste en la flanko,
  Kolektinte, la gigantoj en amaso el la haŭto de la sako!
  
  Sed kio estas nia kuraĝo en ĉio,
  Kiam Merkuro estis mezurita per piedoj ... .
  Ĉiu, kiu rapidas nin, rompiĝos,
  Ne tretu la randon, karaj botoj!
  
  Ke la Rusa Lando estu fama,
  Ni montris al homoj la vojon al la universo...
  homoj de la mondo estas ĉiuj unu familio -
  Ni baldaŭ vidos komunismon!
  
  Jes, vi povas kredi, aŭ almenaŭ ne kredas,
  Sed homo naskiĝas forta estaĵo...
  La besto ne venkos nian amikecon,
  Ja kredu, ke la malamikoj estas senpovaj kontraŭ ni!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sanktulo,
  Mi batalos kontraŭ ajna malbono...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  ne estas eĉ penso malkuraĝe kapitulaci!
  
  Ni estas milionoj da ferocaj batalantoj,
  Kiuj estas unuigitaj en batalo...
  Ni gloru la fidon de avoj kaj patroj,
  Post ĉio, knabinoj en bataloj estas nevenkeblaj!
  
  Svarog donis al ni la plej akran en batalo,
  Diris, ke la knabinoj batalas furioze...
  Lasu la idealon de Dio realiĝi
  Kaj kiam vi gajnas, vi dividas kun la orfo!
  
  Ni estu en gloro, mi kredas Rusion,
  Kiu batalas sen timo...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Eĉ la tuta ĉemizo estas trempita de sango!
  
  Jes, ne estas dubo - ni forbalaos ĉiujn malamikojn,
  Ni naskiĝis por havi tribon de gigantoj...
  Sub la standardo kun trikolora ruĝa kaliko,
  Homoj estu unuigitaj en eterneco!
  
  Jen venas nova epoko
  Spacoj malfermiĝis al kosmaj homoj ...
  Iuj insektoj impete batas,
  Forirante al la infero kun stulteco, parolu!
  
  Jes, homo tute ne kredas pedikon,
  Kaj tiu, kiu ĉiam naskiĝas por venki...
  Tial, vi glora blazono ne tremu,
  Kvankam la malamiko simple freneziĝis!
  
  Ni ne cedos al la kontraŭulo,
  Ne sur la Tero, eĉ ne en la blua ĉielo...
  Vi skribas la knabojn en kajeron,
  Ke la stelŝipo ekflugos kiel vigla cigno!
  
  Ke ni tre kuraĝe defendos la Teron,
  Vi scias, ke ni estas kuraĝaj knabinoj...
  Jen la kerubo etendas siajn flugilojn,
  Oni ĵetas al ili granato!
  
  Ne, la knabinoj neniam estos forportitaj,
  Ili ne metos nin sur niajn genuojn...
  Kiel ĝi estis antaŭ Hitler-kaput,
  Tiel la ĝojo de generacioj estos en gloro!
  
  Resume, ni flugos al la stelo,
  Kaj ni estos en la mondo de Virgo, Oriono ...
  Grandaj sonĝoj realiĝas
  Ni konstruos gloran, novan ordon!
  
  Kaj mi kredas, ke la tempo baldaŭ venos
  Kiam tiuj kiuj mortis en batalo estas revivigitaj...
  Venko malfermos senfinan konton,
  Tiu, kiu estas la plej pura en la batalo, ricevos premion!
  
  Mi konas homojn en la mondo, ni repaciĝos,
  Unu: araba, hindua kaj ortodoksa...
  Ĉio estos lumigita de la Ĉiopova Sinjoro,
  Kaj nia sorto, kompreneble, estos glora!
  
  Ke feliĉo atendu ĉiujn homojn antaŭen,
  Kaj eterneco en glora ĝojo por ĉiam...
  Fiaskoj kaj nuloj finiĝos,
  Kaj resanigu la malfortulojn, kriplulojn!
  
  Ĉi tie estos feliĉo por homoj dum jarcentoj,
  Kvankam miliardoj da jaroj pasas en gloro...
  Post ĉio, la potenco de la menso de homoj estas forta,
  Ni naskiĝis en spaca potenco!
  
  Ni konkeros la universon ŝerce,
  Ni levos la galaksiojn de la trako ĝis la fino ...
  Ni trairu la vakuon en amo, tordante,
  Laŭdu Dion Jesuo Nomon!
  
  Kaj ni mem kreos stelojn tuj,
  Ni konstruu urbojn parsecs longe...
  La ĉasisto baldaŭ fariĝos ludo,
  Kaj antaŭ ĉio estu homoj!
  Albina kantis la tutan poemon, kaj Alvina reprenis ĝin per sia sonora voĉo. Kaj la knabinoj estis ege amuzaj kaj ŝikaj.
  Tiam la knabinoj ludis la trian ŝakludon. Kaj ili komencis ludi pli penseme.
  Alvina ludis kun Blanka kaj serĉis malfacilajn movojn. Albina ankaŭ batalis.
  Ambaŭ knabinoj kliniĝis super la tabulon, kaj preskaŭ koliziis kun fruntoj kaj nazoj.
  La ludo estis ŝaltita. Kaj Robur, dume, proksimigis sian fabelan aŭton al la centro de la luno. Progreso en la tero estas mirinda. Fakte, ĉi tio povas esti taksata kiel miraklo. Sed ne ekzistas vivo sur la luno. Kaj ĉi tio estas problema.
  Robur veturis la aŭton kaj pensis. Precipe se Dio? Kaj se ekzistas, kio ĝi estas? Ĉu vere estas la sama kiel en la Biblio aŭ malsama? Robur levis la ŝultrojn.
  Li havis malfacilan infanaĝon kaj alvenis en junula prizoninstalaĵo. Sed nenio pluvivis kaj eĉ fariĝis la estro.
  Kaj farinte la komencan kapitalon, li retrejnis de bandito en komerciston. Kaj tio fariĝis lia nova agadkampo.
  Tiam Robur ekinteresiĝis pri aviado. Kaj li renkontis du tiam junajn knabinojn - Albina kaj Alvina. Kaj ili povis fari unikan aviadilon. Kiu flugis kaj havis grandegan energirezervon.
  Ĉi tiu granda malkovro.
  Li eĉ veturis du profesorojn el Usono sur sia Pioneer. Vere, ili agis malbone, fuĝis kaj eĉ difektis la aŭton. Sed li ne pardonis ilin.
  Poste, iom pli flugis... La tempo pasis.... Kaj Albina kaj Alvina volis krei aŭton kiu povis flugi, veturi kaj naĝi. Kaj ĉi tio estis farita.
  Robur jam komencis pensi pri potenco super la mondo... Kvankam, kompreneble, unu aparato ne konkeros la mondon.
  Sed kompreneble, kiel Robur kredis, la unuiĝo de la homaro estus bona. Militoj ĉesos, malsato malaperus, kaj aliaj problemoj simple estus solvitaj.
  Sed kiel kunigi homojn sen alia granda milito? Ĉi tio estas vere la problemo.
  Robur ne volis mortigi homojn, sed ankaŭ mondan diktatoron, li vere volis fariĝi. Jen kontraŭdiro kaj malfacila dilemo. Kaj tiam, kompreneble, estis pensoj pri Dio - ĉu Li ekzistas?
  Robur ne sciis ĉi tion, same kiel ŝajne tre multaj homoj ne sciis tion. Pli precize, preskaŭ ĉio. Kaj se la Papo estus ateisto, tio ne tro surprizus Robur.
  La ĉefa argumento kontraŭ la ekzisto de Dio estas la abundo de malbono kaj maljusteco en la mondo. Kaj se Dio permesas la malbonon kaj suferon de miliardoj da homoj, kial do? Ĉu mankas al li aŭ forto aŭ amo? Tamen, kial, se la Kreinto de la Universo ekzistas, Li devas esti perfekteco?
  Aŭ eble inverse? Kreado estas reflekto de la karaktero de la Kreinto, kaj ĝi estas neperfekta ĉar Dio mem ne estas perfekta.
  Ĉiukaze, kiam vi, ekzemple, havas dentodoloron, tiam vi estas preta grimpi la muron kaj malbeni la tutan mondon, kaj Dion, kiu elpensis tian abomenaĵon kiel kario! Jes, ne estas tempo por ĝojo en la vivo. Tamen, en maljunaĝo, multaj malsamaj ulceroj atakas homon.
  Kaj ĝi ne estas la plej malbona afero tie ekstere. Prenu, ekzemple, kanceron? Ĝi efektive estas pli malbona ol la pesto. Kiel homoj povas esti ĉikanitaj tiel?
  Kaj eĉ pli malbona estas maljuneco. Tion Robur plej timis. Li ŝajnas esti sana kaj eĉ forta.
  Sed io ŝanĝiĝis tra la jaroj. Kaj, ekzemple, dormo ne plu estas refreŝiga en juna maniero kaj vi laciĝas pli rapide. Influas eltenemon kaj rapidecon. Kaj virinoj ne estas tiel allogaj.
  Ne kiel ĝi estis en mia juneco. Aŭ eĉ en juna aĝo. Vi maljuniĝas, kaj ĝi estas tre malbona.
  Unu el la plej malagrablaj manifestiĝoj de maljunaĝo estas eksteraj ŝanĝoj, precipe sulkoj kaj grizaj haroj, kaj eĉ la aspekto de kalvaj makuloj. Kaj ĉi tio ankaŭ estas malagrabla. Kaj la stomako komencas kreski malgraŭ trejnado. Kaj la forto en vi ne plu bolas kiel vulkano.
  Albina kaj Alvina estas pli junaj, sed ili jam havas kvardek jarojn. Kaj knabinoj estas tre kompleksaj pri sia aspekto. Kvankam rigardu kaj tridek ne donas. Sed evidente timas fariĝi maljunulinoj.
  Kaj tio tre ĉagrenas ilin... Cetere, Albina havis dentodoloron, kaj ŝi devis meti plenigaĵon. Kaj kun plenigo, la dento pli aŭ malpli frue tute disfalos.
  Jes, estas malĝoje por la knabinoj.
  Kaj la lunŝtono kapablas restarigi junecon. Kaj, eble, eterne!
  Kaj tio estas bonega. Precipe se vi estas mortema, ne ekzistas kialo por konkeri la mondon. Post via morto, ĝi denove disfalos. Kaj jen kiel vi povas establi eternan, stabilan, daŭran kaj direktitan por la avantaĝo de homadministrado. Robur deziris senmortecon ne nur por si, sed ankaŭ pro la homaro. Por ke ĝi akiru forton kaj stabilecon, kaj samtempe disvolviĝu dinamike kaj kosmoŝipoj flugas por konkeri aliajn mondojn ekster la sunsistemo.
  La homaro pli aŭ malpli frue regos termonuklean energion kaj kreos potencan bombon. Kaj se diversaj landoj ekzistas en ĉi tiu tempo, tio povas konduki al nuklea milito kaj la malapero de la homaro.
  Do necesas unueca registaro. Kaj ĉi tio estas la savo de homoj...
  La komputilo eligis averton - ili alproksimiĝas al la centro de la luno, do la celo estas tre proksima.
  . ĈAPITRO #2
  Kaj en la centro mem de la luno estas kava ujo. Kaj interne de ĝi, kiel safiro, brilas valora ŝtono, grandeco de akvomelono. Ĝi estas tre bela, kun multaj aspektoj.
  Kaj kapabla doni eternan junecon al ĉiu, kiu ĝin tuŝas. Vere, provu atingi la centron de la luno. Kvazaŭ magiistoj kaŝus trezorojn en la profundo de la satelito de la Tero.
  Jen la mirinda aparato de Robur venkis la solidan grundon de la Luno kaj iris al la centro.
  Tie regis senpezeco, sed en la aparato de geniulo el Usono artefarita gravito.
  Sed kiam la triado flirtis el la aparato, ili trovis sin en la kompleta foresto de gravito en la centro mem de la luno.
  Kaj ili flosis en la aero kiu estis en ĉi tiu ujo.
  Albina ekkriis:
  - Kia bela ŝtono! Nur miraklo!
  Alvin rimarkis:
  - Jes bonega! Kaj kiel ni nun povas akiri eternan junecon?
  Robur memfide respondis:
  - Vi devas forigi la gantojn kaj fiksi ambaŭ manplatojn kaj teni dum minuto. La energio de juneco eniros nin, kaj ni fariĝos por ĉiam junaj!
  Albina fajfis:
  - Ŭaŭ! Tiel simple!
  Alvina logike notis:
  - Kaj ĉio estas genie simpla! Nur mezboneco komplikas ĉion!
  Robur kapjesis.
  - Estas varme ĉi tie! Ne frostigu viajn manojn. Ni demetu niajn gantojn.
  Kaj la granda sciencisto komencis demeti siajn gantojn. La knabinoj sekvis lin. La belulinoj havas tiajn delikatajn manojn, kaj samtempe sunbrunigitajn, kun longaj, skarlate pentritaj ungoj.
  Alvina tweetis:
  - Ho, niaj manoj, laborantaj manoj!
  Albina aldonis unuvoĉe:
  - Kaj ni knabinoj estas la plej mojosaj!
  Robur estis la unua, kiu metis siajn manojn sur la ŝtonon. Potenca, maljuna viro diris kun ĝojo:
  - Li estas tiel varma!
  Tiam ankaŭ Albina kaj Alvina metis la manojn sur ĝin. La knabinoj frostiĝis, sentante varmon kaj energion eniri ilin.
  Robur pendis, ankaŭ li sentis plaĉajn elektrajn malŝarĝojn trabalai lin. Kaj ĝi estis, ni diru, bonega. Kaj tiam li vidis, ke ankaŭ la knabinoj tremas. Kaj ili sentas.
  Robur tenis la langon. Paro da dentoj mankis, sed nun ili jam komencis kreski. Kaj la haŭto sur la manoj de viro, tuj antaŭ liaj okuloj, fariĝas pli mola kaj ne tiel malglata.
  Ŝia vizaĝo ne estas videbla, sed Albina jam ekkriis:
  - Kartoĉo viaj grizaj haroj malaperas!
  Robur kapjesis.
  - Mi atendis ĝin! Sed la rejuniĝo ne estas tiel rimarkebla ĉe vi knabinoj - vi jam aspektas bonega!
  Albina kantis kun ĝojo:
  - Ho infanaĝo, infanaĝo, kie vi rapidas,
  Ho infaneco, infaneco, kien vi flugas!
  Alvina daŭrigis la kanton:
  - Mi ankoraŭ ne sufiĉe ludis kun vi,
  La knabino fariĝis nudpieda kaj malvarmeta!
  Albina ridis.
  - Kaj via Romulo jam perdis la barbon!
  La genia inventinto kapjesis.
  - Barbo? Ĉu tio do sufiĉas?
  Kaj li provis depreni la manojn de la ŝtono, kiu donas junecon. Sed ĝi ne estis tie.
  Kaj ili plene metis siajn manplatojn.
  Robur grumblis:
  - Kio estas ĉi tio?
  Albina kaj Alvina ankaŭ ekmoviĝis... Subite, la korpoj de grandaj, altaj knabinoj komencis ŝrumpi.
  Kaj ili ekkriis ĉagrenite.
  Mi sentis, ke lia granda korpo de alta, preskaŭ dumetra viro komencis ŝrumpi kaj Robur.
  Kaj ĉi tio konfuzis lin. La freŝe monfarita junulo ektremis pli forte. Sed tamen, li ne povis foriri. Ankaŭ la knabinoj ne povis foriri.
  Kaj ili jam signife malpliiĝis.
  Albina eĉ kukis:
  - Fali en infanaĝon ne signifas plijuniĝi!
  Alvina sprite aldonis:
  - Pli juna en korpo, ne estos bebo en menso!
  Robur sentis, ke la kostumo pendas sur li kiel sako. Ĝi sufiĉe signife ŝrumpis.
  La knabinoj fariĝis infanoj, kaj nun oni povas doni al ili dek jarojn. Feliĉe, la redukta procezo ĉesis. Kaj nun ĉiuj tri figuroj estis kun malfortiĝintaj kosmaj kostumoj kaj malgrandaj korpoj.
  Tamen, Robur finfine maltondis siajn manojn kaj forflugis en la aeron. Ankaŭ du knabinoj disiĝis kaj turniĝis.
  Albina knaris:
  - Ni reiru! Kaj kuris al la aparato en formo de ŝarko.
  Tie ankaŭ galopis Robur, kaj Alvina sekvis lin.
  Plejparte, ili volis forĵeti siajn kosmovestojn kaj rigardi sin en la spegulo.
  Kaj jen ili estas interne. Ne eblas tuj demeti la kosmovestojn. Kaj miaj manoj tremas.
  Sed fine la kaskoj estas forigitaj, kaj kun ili la ceteraj.
  Nun vi povas vidi, Robur, ke altaj knabinoj fariĝis knabinoj. Kaj li estas genia inventisto.
  Robur ekrigardis la spegulon. Kaj li vidis antaŭ si muskoletan knabon kun alteco de kvardek kvin metroj. Nur infano, sunbrunigita kaj nudpieda, same kiel Robur estis je la deka. Estas ke la muskoloj estas pli elstaraj ol infanaĝo. Kaj la muzelo estas tiel bela kaj kaprica.
  Albina ridis.
  - Nun vi estas knabo Robur!
  Alvina aldonis ridante:
  - Tirana knabo!
  Albina karnovore ridetis:
  - Nudpieda knabo regos la planedon Tero!
  Robur malbenis:
  - Kiu vi estas? Knabinoj! Ĉu vi ŝatus esti tia?
  Albina rimarkis kun suspiro:
  - Jes, ĉi tio estas klara troo! Sed estas bone, ĝi havas siajn avantaĝojn!
  Alvina kolere rimarkis:
  - Ion plusojn mi ne vidas! Nun doloros nin amori kun viroj. Juneco estas bona, sed infanaĝo havas multajn problemojn
  Robur grumblis, aŭ pli ĝuste grincis:
  - Sed por mi estas eĉ pli malbona! Kia virino dezirus amon kun mi?
  Albina ridis kaj respondis:
  - Jes, kun tia eta afero, virinoj ne bezonas vin. Kaj nur kiel filo!
  Robur skuis sian pugnon.
  Mi estos ilia patro. La vera patro de la tuta planedo Tero!
  Alvina agreseme notis, frapante sian nudan, infanecan piedon:
  - Vi kreskos kaj fariĝos patro, vi fariĝos pli saĝa!
  Albina rimarkis kun rideto:
  Aŭ vi ne kreskos! Infanaĝo estos por ĉiam!
  Robur muĝis:
  - Ni restas infanoj por ĉiam,
  Nur jaroj ŝanĝiĝas!
  Kaj en ĉagreno, li ankaŭ piedpremis, infaneca, nuda piedo. Klare liaj vestoj defalis, kaj nun vi estas nuda. Krom se vi envolvas ĝin ĉirkaŭ la koksa ŝtofo.
  Robur sentis sin trompita, kaj kvazaŭ prirabita. Anstataŭ rejuniĝo, li falis en infanaĝon.
  Fakte, mi sentis min bone fizike. Kaj estis alta animo. Mi tre volis ridi kaj salti.
  Sed kompreneble li ne atendis tion. Krome, estas malagrable perdi altan, preskaŭ du metrojn altan, kiam oni promenas en la homamaso kaj oni povas vidi vin malproksime.
  Anstataŭe, vi nun estas ia skamisto. Kaj ĝi ne estas la plej bona. Sed aliflanke, vi estas plena de energio.
  Kiel diris Engels: la estaĵo determinas la konscion. Kaj la korpo de la infano subpremas malĝojon kaj vi certe estas allogata al ĉiaj heroaĵoj. Kaj vi volas salti kaj movi kiel vi estas horloĝmekanisma ĉevalo.
  Robur ordonis:
  - Bone! Ni rejuniĝis, eĉ tro multe. Kaj nun flugu al la Tero!
  Albina demandis konfuzite:
  - Kaj kion ni faros tie en infanaj korpoj?
  Robur diris emfaze:
  - Ni konkeru la mondon!
  Alvina aplaŭdis la manojn kaj frapis siajn bebajn piedojn:
  - Estas mirinda!
  Albina kantis entuziasme:
  - La tuta mondo estas en niaj manoj,
  Ni estas la steloj de la kontinentoj...
  Frakasita en la anguloj -
  Malbenitaj konkurantoj!
  Robur vigle konfirmis, balancante la kapon:
  - Jes, ili rompis ĝin! Kaj ĝi estas mojosa!
  Alvin korektis:
  - Ni ankoraŭ ne rompis ĝin, sed ni certe rompos ĝin!
  Albina kantis agreseme:
  - Ne elportu la humiligon de la knabinoj,
  Ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo ....
  Ni ne toleros pliajn insultojn -
  Ni frakasu ĉiujn faŝistojn!
  Robur malakre rimarkis:
  - Estas tro frue por kanti pri la nazioj! Mussolini ankoraŭ estas neniu, kaj Hitlero eĉ ne estis prenita por servi en la armeo pro sanaj kialoj!
  Alvina palpebrumis al la profesoro kaj diris:
  - Tiam ili flugis por korekti aliulajn erarojn! Eble la mondo vere pliboniĝos!
  La knabo Robur konfirmis:
  - Pliboniĝu en mia ama pugno!
  Kaj malgranda, sed facilmova kaj diverstalenta maŝino kuregis el la centro de la luno, ronĝis la teron, lasante neniujn koridorojn malantaŭe.
  Albina ridetante kantis:
  - La homaro havas feran teknikon,
  Certe necesan kaj tre utilan...
  Alvina daŭrigis entuziasme:
  Sed, kaj estas pli agrable por mi, popolaj mirakloj,
  Tablotuko kun memmuntado, altrapidaj ŝuoj ...
  La knabo Robur kantis entuziasme:
  - Mi kredas, ke per fabelo homoj ne adiaŭas,
  Kaj fidelaj amikoj restos por ĉiam!
  Efektive, la triumviraro montris sian plej altan klason. Pli precize, ili atingis sian celon kaj rejuniĝis. Kaj nun ni devas fari ion eĉ pli signifan.
  Knabo Robur ĉe la stirilo. Li regas per stirstango, kaj la malkresko de alteco tute ne malhelpas lin. Kaj la humoro altiĝas.
  Fakte, kvankam vi estas knabo, vi neniam maljuniĝos. Kaj plaĉas. Do vi havas feliĉan vivon antaŭ vi. Kaj vi regos la planedon tero por ĉiam.
  Ja li havas tian aparaton en la manoj: li povas flugi tra la aero kaj tra la spaco. Kaj naĝi sur la akvo kaj sub akvo, kaj eĉ moviĝi subtere. Kaj li ankaŭ havas pafilon kun graviolaser.
  Kia armeo povas stari kontraŭ li? Duonspaca kampo permesas al vi moviĝi ne nur subtere, sed lia aŭto estas absolute nevundebla. Tio estas, neniu povas venki lin. Eĉ ne unu armilo sur la planedo tero kapablas penetri lian aviadilon.
  Kaj Robur sentas sin tre memfida. Kaj la du knabinoj, kiuj helpis ĉi tiun teknikan geniulon, kaj signifan helpon, ankaŭ sentas sin gajaj kaj feliĉaj. Nun ili neniam maljuniĝos. Kaj ĉi tio donas al ili grandan ĝojon.
  Kaj se ili estas knabinoj? Estas multaj aliaj manieroj amuziĝi ol amori kun malbonodoraj viroj. Sed estus interese ludi en la milito. Kaj ĉi tio verŝajne estas la plej bona distro. Intertempe, Albina kaj Alvina denove ludas ŝakon. Albina faris movon kun White: E2-E4, dum ŝia kontraŭulo elektis la Sicilian Defendon. Kaj, kompreneble, la fama versio de la Drako. Tre dinamika defendo kun episkopo sur la longa diagonalo. Vere, Blanko havas la ŝancon kroĉiĝi al peono, kiu antaŭeniris.
  Kaj la atako estas reciproka kaj furioza. Ĉiu atakas la reĝon en sia propra areo.
  Kaj kompreneble, la knabinoj batalas en egalaj kondiĉoj. Pli precize, ili estas pli verŝajne ne jam knabinoj, sed knabinoj. Sed la batalo, kiun ili havas, kompreneble, estas tre furioza.
  Albina oferis peonon, kaj ŝia kontraŭulo interŝanĝis. La batalo iris en agresema direkto.
  La knabinoj faris movojn per siaj nudaj piedoj kaj malkovris siajn eburajn dentojn.
  Alvin notis:
  - Ni ludas kiel infano en neinfana ludo!
  Albina konsentis kun tio:
  - Jes, ni ludas! Kaj mi certas, ke mi venkos!
  La knabinoj estas vere mirindaj. Kaj la nudaj piedfingroj de la piedoj de siaj infanoj reordigas la figurojn.
  Jen denove la viktimoj, kaj la interŝanĝo de batoj... Kaj Robur moviĝas al la surfaco de la luno.
  Kompreneble, sub la tero, la rapido estas pli malalta ol en vakuo, sed tamen tre alta.
  Robur moviĝanta, pensis, ke ĝi estas knabo nun. Sed ĉu li kreskos aŭ restos infano? Ĉi tio estas interesa demando. Eble aŭ ne estas tiel.
  Sed en la korpo Robur havas senprecedencan energion kaj gajecon. Do vi povas esti feliĉa.
  Kaj eble li neniam havos dentodoloron, kaj li ĉiam havos bonegan vidon. Jes, kaj lia forto ne estas infaneca. Kaj kiaj reliefigitaj muskoloj fariĝis, nur Heraklo estas junulo. Kaj li povas montri sin bone se li devas en batalo.
  Robur eĉ kantis:
  - Kion diras homoj
  Ni ne zorgas...
  Gravas nur la rezulto
  Trafi bonege!
  Kaj per sia nuda, ronda kalkano, la knabo premis la pedalon. Kaj lia aŭto ektimis.
  Potenco super la mondo estas alloga kaj dolĉa. Sed samtempe, ĝi ankaŭ estas grandega respondeco. Kaj Roberto komprenas ĉi tion. Historion devas eniri nek tirano, nek tirano, sed granda reganto, kiu savos la homaron. Kaj konstruu veran paradizon sur la planedo Tero. Kaj homoj sincere laŭdos lin.
  Robur kantis entuziasme:
  - Mi ne mensogos
  Mi volas regi...
  Sed ne rusta aŭto,
  Kaj la tuta lando!
  La knabinoj ridis kiam ili aŭdis ĉi tiun kanton. Kaj ili ankaŭ volis kanti ion. Sed taŭga motivo ne venis al la menso.
  Tamen, la knabinoj daŭre ludis. Sed tiam estis interŝanĝoj, kaj la pozicio iĝis senvive tirita. Sed ili longe muzikis kaj suferis.
  Robur opiniis samtempe, ke famo en la mondo estas mallongdaŭra. Kaj preskaŭ ĉiuj imperioj kolapsis kaj falis en kadukiĝon. Kvazaŭ ekzistus ia forto, kiu malhelpis la integriĝon de la homaro. Ĝuste nun ekzistas pluraj sufiĉe grandaj imperioj en la mondo. La plej granda estas la brita, kaj la dua rusa. Kaj jam Rusio estis en malkresko, perdinte la militon al Japanio, kio estas granda honto.
  La blanka raso perdis al la flava, kaj estas nenio por kio ĝoji. Sed, aliflanke, cara Rusio havis surprize multajn malsamajn specojn de akcidentoj kaj fiaskoj kiuj kondukis al malvenko. Kvazaŭ pli alta potenco intervenus. Kvankam se ili estas pli altaj potencoj? Tamen, ĉu Ĝingis-Ĥano povus konkeri duonon de la mondo sen la patroneco de pli altaj potencoj? Ja kiom kostas tiu Mongolio? Kaj kiu estas Ĝingis-Ĥano mem - sovaĝulo, kiu scipovis nek skribi nek legi.
  Do ĉi tie, evidente, iuj fortoj certe helpis lin. Vere, ili ne povis krei solidan imperion. Pli precize, la konkeroj de la rabistoj estis delikataj, kaj la lando kolapsis bagatele. Pli precize, la potenco de Ĝingis-Ĥano unue estis disŝirita de posteuloj, kaj poste ĝi tute malaperis.
  La Romia Imperio estis pli forta, sed ĝi ankaŭ unue dividiĝis en du partojn, kaj poste ilin tretis la okcidentaj barbaroj, la orientaj araboj kaj la turkoj.
  La cara Rusio, kiel kontinenta imperio, aspektas pli forta ol la britoj, sed nun ĝi havas malfacilajn tempojn - tumultojn kaj malvenkon de la japanoj. La lasta estas tre ĝena.
  La rusa popolo kapablas pardoni multon pro la brilo de militaj venkoj kaj imperia grandeco. Kaj kiam ili batas vin, kaj eĉ la japanoj ne konsideras ilin aŭtoritata kontraŭulo, tio estas duoble insulta, kaj, kompreneble, ili kulpigas la reĝon antaŭ ĉio. Kaj kun li, kune kun la tuta sistemo de monarĥa potenco.
  Robur levis la ŝultrojn - li estas centprocenta usonano kaj ne zorgas pri Rusio. Sed Albina kaj Alvina havas slavan sangon, kaj ilia malvenko de cara Rusio el Japanio estis tre ĝena.
  Sed Robur respondis al ili: lia genio devus regi la planedon Tero, kaj ne iuj Romanov-oj. Kaj ke li Robur kreos eternan imperion, kiu inkluzivos ĉiujn loĝatajn mondojn en la universo. Kaj eble ne nur en ĉi tio, sed ankaŭ en aliaj universoj. Kaj tiam estos Mega-hiperuniversala imperio, kiu havos fantazian potencon kaj forton!
  Robur pensis, ke scienco disvolviĝos kaj ne estos plu maljunuloj kaj virinoj, ĉiuj estos por ĉiam junaj kaj belaj. Kaj la junuloj estos senbarbaj, kun belaj vizaĝoj. Kaj la knabinoj neniam forvelkos.
  Robur kantis entuziasme:
  - Mi estos eterne juna, eterne ebria! Kaj por ĉiam malvarmeta kaj fervora!
  La knabinoj ridis responde kaj elŝovis la langon. Ni nur diru, ke ili estas amuzaj.
  Kaj nun ili aspektas kiel knabinoj.
  Albina rimarkis kun rideto, kantante:
  Ĉio estas fantoma en ĉi tiu furioza mondo,
  Estas nur momento por li kaj tenu vin...
  La vivo estas nur momento inter la pasinteco kaj la estonteco,
  Kaj tion oni nomas vivo!
  Alvina nudigis siajn dentojn kaj rimarkis:
  - Ne estas tro malfacile por vi!
  Albina diris kun rideto:
  - Io ne iras kun mia poezio!
  Alvina kantis reen:
  La malbeno de la terura, infera novaĵo realiĝis,
  La suno paliĝis pro funebro pri la lando...
  La murdinto de konscienco kaj honoro estas senigita -
  La sanga mano ne tremis!
  Albina kun granda entuziasmo prenis:
  - La murdinto estas malbona bufono kaj fremdulo,
  Manĝis multajn korojn de knabino...
  Li ŝanĝis sian dorsosakon por frako,
  La malvarmeta kanajlo interrompis la flugtempon!
  Alvina entuziasme daŭre kantis per infana voĉo:
  La radianta vizaĝo de la poeto Puŝkin,
  Ĉirkaŭita de la sanga ŝaŭmo de morto...
  La portanto de Puŝkin afableco kaj lumo,
  Pro tio, kuglo en la koro trafis!
  Albina, kun granda ĝojo, daŭrigis kantadon, grandiozan romancon:
  Fluo de blindiga, radianta...
  La vortoj de la poeto kaj poemoj verŝis ...
  Li amis homojn per sia tuta pura koro,
  En la kreaĵoj de lumo, malbono markis pekojn!
  Alvina daŭre kantis kun granda entuziasmo:
  Lia vorto estis akra diamanto,
  La tutan potencon de la silabo, li transdonis per plumo ...
  Li laboris bele, homoj miris pri ĉiuj,
  Levita poezio, Dio al la steloj!
  Albina furioze daŭre kunmetis kaj kantis:
  Ne estas limoj al la talento de la poeto,
  Ekzistas neniu nombro da stelfragmentoj sur la ĉielo ...
  La mortiginto estos responsa de la Sinjoro,
  Kaj Puŝkin estos kun ni por ĉiam!
  Kaj la knabinoj aplaŭdis siajn nudajn, ĉizitajn piedojn.
  Robur resumis la logikan konkludon kaj ankaŭ kantis:
  -Ha Puŝkin, vi estas ekscentra eraro,
  Printempe ni ne devis malsaniĝi...
  Post ĉio, la odoro de spicaj, delikataj herboj,
  Kapabla forpeli ĉiujn de la kanapo!
  Albina konsentis kun tio:
  - Jes, printempo estas mirinda tempo! Majo precipe!
  Alvina kantis entuziasme:
  - Kaj ekster la fenestro la monato majo furiozas,
  Vi batalas por li kaj kuraĝas!
  Fine, la grundo de la Luno finiĝis, kaj ilia fabele grandioza aparato flugis en vakuon. Kaj kiel oni diras - iris en operacian spacon.
  Albina kantis entuziasme:
  - La tero en la obando, la tero en la objo, la tero en la objo estas videbla...
  Alvina akceptis ridetante:
  - Kiel filo malĝojas pri sia patrino, kiel filo malĝojas pri sia patrino, ni malĝojas pri la Tero, ŝi estas sola!
  La eterna knabo Robur ekkantis ĉi tiun:
  - Sed la steloj, tamen, kaj la steloj, tamen,
  Iom pli proksime, sed ankaŭ ĉiuj estas malvarmaj!
  Albina entuziasme daŭrigis:
  - Kaj kiel eklipso-horloĝo, kaj kiel eklipso-horloĝo! Ni atendas la lumon kaj vidas surterajn sonĝojn!
  Alvina daŭre kantis kun granda fervoro, per sia magia voĉo:
  - Sed ni ne revas pri la muĝado de la kosmohaveno... Ne ĉi tiu glacia bluo!
  La astronaŭtoknabo Robur aliĝis entuziasme:
  - Kaj revu, ni havas herbon, herbon apud la domo! Verda, verda herbo!
  Tiam ili aldonis rapidecon kaj rapidis al la Tero.
  Robur kantis kun plezuro:
  - Ni iros, ni rapidos, sur cervojn frumatene kaj senespere eksplodos ĝuste en la neĝan tagiĝon!
  Albina kun granda entuziasmo prenis:
  - Vi vidos, ke vane oni nomas la nordon la ekstremo...
  Alvina aldonis kun furiozo frapante la lipojn:
  - Vi vidos, ke ĝi estas senlima, mi donas ĝin al vi!
  Kaj la knabino frapis sian nudan, ĉizitan piedon.
  La knabo Robur siblis:
  - Ne estas venkintoj en la lasta milito,
  Neniu estos savita de salvo da misiloj ...
  Alvina kantis entuziasme:
  - Ni sendos kun granda infera eksplodo saluton!
  Albina daŭrigis kun furiozo:
  - Kaj abunde da rozoj, ni elektis bukedon!
  Kaj la knabino bategis, kun ĉizitaj, infanecaj kruroj, dancante:
  - Unu du tri! Forviŝu la spotlumojn!
  Ili pli kaj pli proksimiĝas al la Tero.
  La blua globo pligrandiĝas. Kaj ĝi estas tre mojosa. Tiel baldaŭ ili estos sur sia planedo.
  La knabo Robur premis siajn nudajn, infanajn kalkanojn kaj hurlis:
  - Vi vidas la eklipso sur la ĉielo,
  Terura demona surfo...
  Infera signo flugas
  Grego spaca hurlo!
  Alvina entuziasme prenis:
  - Avadon la malbeno leviĝas,
  Avadon totala morto...
  Avadon kaj la regimentoj de la mortintoj...
  Avadon frenezaj kondukoj!
  Albina aldonis kun furiozo:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  La knabo Robur blekis:
  Malpura, freneza maniulo
  Volas fariĝi la gvidanto de la ŝtato ...
  Sed enŝovante timon...
  Alvina finis la penson:
  - Li mortos en rusta marĉo!
  Albina, elmontrante la dentojn, daŭrigis:
  - Provante plekti la mondon,
  Alvina stampis sian nudan, infanecan piedon kaj daŭrigis:
  - Reto de infera pasio!
  Albina furioze kantis:
  - Leprula kranio kaj vampiro...
  Alvina siblis, frapante sian nudan, infanecan piedon:
  - Kun nesatigebla palato!
  Robur komentis kun la rideto de juna sadisto:
  - SATO furiozas furioze,
  La malamiko de la regimento antaŭeniris ...
  Sed la ekzekutistoj-kontraŭuloj,
  Knabinoj renkontos malamikecon!
  Albina estis prenita, kaj ŝiaj nudaj piedoj moviĝis:
  - Ili fosas en la haŭton de porko,
  La malamiko estos polverigita!
  Alvina daŭrigis kun infera aplomo:
  La virinoj batalas furioze
  La pugno de la knabino estas forta!
  Albina aldonis ne tute rime:
  - Kaj ankaŭ la nuda kalkano de la knabinoj estas forta!
  Robur konfirmis:
  - La kiraso estas forta kaj niaj tankoj estas rapidaj!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Jes, tre rapide! Nur fulmo!
  Albina furioze kantis:
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj,
  Ke ili ŝerce veturas aviadilon...
  Alvina furioze aldonis:
  - Ne konas la belecon de la dubo,
  Ŝerca kontraŭulo faligos!
  Robur murmuris kun la furiozo de eterna infano:
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori la racion dum jarcentoj!
  Albina aldonis kun rideto de eterna knabino:
  - Ja nia praavo,
  Ili tuj kolektis armeon por ili!
  Ĉi knabinoj estas nur bonega artikolo. Kaj kvankam ili nun estas infanoj, ili ne perdis sian agresemon.
  Admire rimarkis Robur, nudigante sian dolĉan infanecan vizaĝon:
  - Mi estas la plej forta en ĉi tiu mondo,
  Kaj mi trempos ĉiujn en la necesejo!
  La knaba profesoro eĉ piedpremis la infanon sur la plankon, li estis plena de entuziasmo.
  Nun ili eniras la atmosferon de la planedo Tero. Alvenis sufiĉe rapide. Kaj ili ŝatis ĝin.
  La triumviraro simple ĝojas. Jen ili estas reen sur la tero...
  Albina kantis kun entuziasmo:
  - Kaj en la stelaj altaĵoj, kaj monta silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza, kaj furioza fajro!
  Albina ŝaltis la recenzon kaj rimarkis surprizite:
  - Io en ĉi tiu mondo ne estas ĝusta!
  Robur sulkigis la brovojn kaj demandis serioze:
  - Kaj kio ĝuste estas malĝusta?
  La knabprofesoro eligis siajn okulojn.
  Albina respondis kun dubo en sia voĉo:
  - Ni nun estas en la pasinteco, antaŭ nur kelkaj jaroj!
  Alvina entuziasme ekkriis:
  - Des pli bone! Ni helpu caran Rusion venki Japanion!
  Robur, kiu fariĝis knabo, ĝojis batali:
  Ni vere helpos! Mi ĉiam feliĉas helpi la blankan rason!
  Albina kapjesis.
  - Por nia Patrino Rusio!
  . ĈAPITRO #3
  La batalo inter la soldatoj de Kuropatkin kaj la japanoj daŭrigis laŭ la kutima scenaro. Unue, la rusoj forpuŝas la atakojn de la samurajo, tiam ili komencas ĉirkaŭiri la flankon kaj Kuropatkin retiriĝas.
  Sed nuntempe ĉi tiu taktiko ne funkciis. Antaŭ la japanaj trupoj aperis ŝarkforma militmaŝino kun grav-lasera pafilo.
  Robur ordonis:
  - Ply por la blanka raso!
  Kaj Albina premis la butonojn de stirstango helpe de nudaj fingroj de infanaj kruroj. Kaj la jeto trafis la japanojn, tranĉante tra la infanterio kaj kavalerio.
  Alvina premis malsupren per sia nuda kalkano, sendante alian jeton el alia laserkanono kaj kukis:
  - Por Patrino Rusio!
  Kaj la infanoj ridis, disbatante la japanojn. La brakoj kaj gamboj de la samurajo flugis en malsamaj direktoj.
  Robur pepis per infana voĉo:
  - Mi estas la plej mojosa en la mondo!
  Kaj per sia nuda kalkano, la knabo premis la levilon, venigante sur la japanojn mortigan rivereton.
  La militistoj de la leviĝanta suno mortis centoj kaj miloj samtempe, estis grandioza batalo.
  La nombro de japanoj estis pli ol laŭ oficialaj dokumentoj, ĉar la samurajo ne konsideris siajn malantaŭajn unuojn. Do la japanoj havas klaran avantaĝon en nombroj en bataloj. Kiu parte pravigas la singardemon de Kuropatkin.
  Kaj la japanoj ĉiam suferis pli da perdoj ol la rusoj en ĉiuj bataloj.
  Kaj ĉe la fino de la milito, ili estis pli ol dufoje pli ol la rusa armeo en nombroj. Kaj se ne pro la stulta ribelo, tiam la lando de la Leviĝanta Suno estus frakasita en pecetojn.
  Kaj nun teamo de tri homoj: knabo kaj du knabinoj, detruas la samurajon. Kvankam ili havas ducent kvindek mil soldatojn - multe pli ol laŭ oficialaj ciferoj. Kaj ĉi tio estas nur ĉi tie, kaj aliaj ducent mil staras proksime de Port Arthur.
  Kaj la maro estas potenca, la floto konstruita de la usonanoj kaj la britoj. Sed kontraŭ ili, armilo kreita de triobla genio.
  Robur, falĉanta la samurajon, kantas:
  - Minace ŝvebas super la planedo...
  Albina, sendante ondon per la nudaj piedfingroj, aldonas:
  - Rusa, dukapa aglo!
  Alvina, ofensive batante amason da japanaj soldatoj kiuj grimpas en lavango, eldonis:
  - En la kantoj de la homoj kantitaj ...
  Robur, ĉi tiu eterna knabo, draŝis per oblikva teno, kaj knaris:
  Li reakiris sian grandecon!
  Albina, premante siajn nudajn, infanajn fingrojn, dispremis la malamikon. Ŝi estas tiel bonega knabino. Kaj malpligrandiĝinte, ŝi fariĝis eĉ pli aŭdaca kaj leporhundo.
  Kaj ŝi eĉ kantis:
  - Mi ne estas kompatinda insekto, super ninja testudo!
  Alvina, ankaŭ premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj fingroj, aldonis tre sprite:
  - Vi estos kiel ŝvilulo - estas tre mojose!
  La knabo Robur blekis:
  Ni estas la plej fortaj en la mondo...
  Albina premis siajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - Estas klare, ĉar dufoje du estas kvar!
  Alvina ankaŭ premis sian nudan, rondan, rozkoloran beban kalkanon sur la butonon kaj pepis, batante la japanojn:
  - Trempu en la necesejo!
  La knabo Robur, disbatante la samurajon kaj starigante tutajn amasojn da kadavroj, ekkriis plenvoĉe:
  - Por la rusa caro!
  Albina skribaĉis japane helpe de nudaj fingroj de infanaj kruroj kaj kuĝis:
  - Nia sankta granda Rusio,
  Malavara prospera tero!
  Alvina pikis la japanojn helpe de nuda, ronda, rozkolora, beba kalkano kaj ekkriis:
  - Dio Mesio sidas sur la trono,
  Patro caro Nikolao!
  La knabo Robur, falĉante la militistojn de la imperio de la leviĝanta suno, premante la butonojn de la stirstango per infanecaj, nudaj piedoj, diris:
  - Mi kredas, ke ĝi ne brulos per infera varmego,
  Ruĝa deksepa jaro!
  Albina, detranĉante la japanojn helpe de siaj nudaj fingroj, de siaj ĉizitaj kruroj, elsendis:
  - Nur la Patrujo brulas!
  Alvina, tratranĉante la samurajon kaj premante sian nudan, rozkoloran kalkanon sur la butonojn, grincis:
  - Fame batas Japanion!
  La knabo-profesoro, frapante la klavaron per sia nuda infano kalkano, frakasis tutan batalionon de la lando de la leviĝanta suno kaj muĝis:
  - Mi kredas je mia stelo,
  Mi trompos la sorton!
  Albina sprite rimarkis, falĉante alian batalionon da japanoj kaj montrante sian langon:
  - En la sankta milito, estos nia venko!
  Alvina, batante amasojn da samurajo kaj plenigante tutan amason da kadavroj, sprite rimarkis:
  - Imperia flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Robur, pafante sian grav-laserkanonon, kovris la japanan baterion. La pafiloj deformiĝis kaj tordis en virŝafkornon. La knabprofesoro eligis sian langon kaj ronronis:
  Nenio haltos nin, neniu venkos nin!
  Kaj la nuda, infaneca kalkano premos la butonon. Kaj denove, la trabo de la gravita lasero vangofrapos la japanojn.
  Ĝi estis nur hiper...
  Albina rimarkis kun ĝojo, prenante alian baterion, kaj montrante la celon per siaj nudaj piedoj:
  - Nia forto estas en la pugno!
  Alvina, strikta kun la japanoj, kvazaŭ forprenante sangajn razojn de ili, kaj premante la stirstangon butonon per sia nuda kalkano, elsendis:
  Ni estas la plej fortaj el ĉiuj!
  La militistoj de la triumviraro alfrontis Japanion tre severe. Kaj ekstermita, kaj bruligita kiel kosmokometoj frakasis al la tero.
  Robur, tiu eterna knabo kantis:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero, sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Albina ridis surde, kaj sprite diris:
  - Sed inteligenteco raportita certe,
  Kaj kiel li premas la butonon per sia nuda, ronda kalkano.
  Alvina apogis, nudaj, infanecaj fingroj premante la stirstangobutonojn kaj dispremante la malamikon:
  - Kaj la bataliono atakis!
  Robur, pafante al la japanoj, jen eterna knabo, muĝis:
  - Ni batalis kun senmakula pasio!
  Albina, bruligante malamikojn per gravitaj laseroj, kaj ludante per siaj nudaj piedoj, eldonis:
  - Nia taĉmento de ŝtalo kaj forta!
  Tiel ilia barakudo, nevundebla al samuraja fajro, kaj rapida de tri gravitaj laserpafiloj, detruis kvaronon da miliono da japanaj soldatoj. Ni devas omaĝi al la samurajo - ili batalis ĝis la fino. Sed tamen ili perdis.
  Kaj de la japana armeo restis nur kornoj kaj kruroj. Pli precize, nur montoj da kadavroj segitaj en pecojn, kaj amaso da ĉifita kaj fumanta metalo.
  Jes, Japanio estis tre forte trafita. Kaj parto de ŝiaj fortoj estis eliminitaj kun brilo.
  Robur kaj liaj knabinoj benzinumis kun akvo de la rivereto. Ili ankaŭ manĝis kaptitan anglan enlatigitan manĝaĵon kaptitan de la detruita japana armeo.
  Kaj mi translokiĝos al tiuj trupoj, kiuj blokis Port Arthur. Kaj la samurajaj armeoj antaŭeniris kiel maremoto.
  Sed tiam la barakuda aparato atakis la armeon de la Piedo. Kaj kien iros nun la trupoj de la lando de la leviĝanta suno?
  Ili estis transprenitaj de senkompata teamo. Kaj tiel faris ekstermado.
  Robur premis la stirstangon butonon per infana piedo, sendante mortigajn radiojn kaj muĝis:
  - Malamikoj de la Patrujo marŝas al Gehena!
  Albina premis la butonojn per siaj nudaj piedfingroj, tranĉis tutan batalionon da samurajo kaj kriis:
  - Malamikoj ne haltigos Rusion!
  Alvina ankaŭ premis sian nudan kalkanon sur la butonojn de la stirstango kaj, brile ridetante, kukis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Robur disbatante la samurajon kaj turnante la aviadilon, ĉi tiu eterna infano muĝis:
  - Por nova komunisma sistemo!
  Albina, detruante la japanojn, kantis:
  La subtena strukturo de amo...
  Alvina, disbatante la samurajon, kukis:
  Ni estas kiel gruoj sur la ĉielo!
  Robur, ekstermante la japanojn, rimarkis:
  - Prefere jam kiel milvoj!
  Albina ridis, skribaĉante sur la samurajo, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, elsendis:
  - Por la flugo al la steloj!
  Alvina, agreseme deklaris, disbatante la japanojn, kaj falĉante ilin kiel amason da tumuloj:
  - Por la plej grandaj tempoj!
  Robur rimarkis agreseme, falĉante kiel falĉilo de herbo kaj kŭante per infana voĉo:
  - Ni estas la plej mojosaj!
  Albina, skribaĉante en la japana, kaj uzante nudan kalkanon, grumblis:
  - Por bonega humoro!
  Alvina, disbatante la samurajon, kaj amasigante tutajn amasojn da kadavroj, kaj amason da ĉifitaj korpoj, hurlis:
  - Por la Patrujo klaso hiper!
  Robur blekis, elmontrante siajn infanajn dentojn:
  - Ĉio estos bonega!
  Kaj ni fiku la japanojn.
  Albina, skribaĉante sur la samurajo, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, prenis ĝin kaj hurlis:
  - Ni enterigos ĉiujn en ĉerko!
  Alvina, ofensive falĉanta la japanojn, kaj dispremi ilin uzante siajn nudajn kalkanojn, eligis:
  - Por tuta teruro!
  Kaj kiel bati la samurajon denove. Ĉi tio estas ilia solida, mortiga Holivudo.
  Kaj Albina ekstazo kantis;
  La dudekunua jarcento estas tre ŝtorma jarcento,
  Virusoj furiozas en ĝi, teroristoj...
  Sed tamen, ĉe la pinto de la vivo, homo
  Kaj homoj tion scias, ili ne estas pacifistoj!
  
  Ni povas kredi, ke mi flugas al Marso
  La vastaĵo de Venuso estas simple rekonstruita ...
  Ĉio nur konos la plej altan klason,
  Kaj ĉiu homo naskiĝas heroo!
  
  Jes, nia komerco estas disvolvi progreson,
  Por ke la homaro estu bela...
  Kvankam ili atakas nur inferajn demonojn,
  Kontakti nudpiedan knabinon estas danĝere!
  
  Ni estas komsomolaj filinoj de la Tero,
  Ni mortigos la malamikon sen ia timemo...
  La popoloj sur la planedo de ĉi tiu familio,
  Kaj nun la viro fariĝos heroo!
  
  Ne estos malico por regi ĉi tion
  Sub la standardo de sankta komunismo...
  Iam estis ĝenerala sekretario, kaj antaŭ la reĝo,
  Ni kune repuŝis la glavon de faŝismo!
  
  Ni montros al homoj feliĉon per ekzemplo,
  Ni povas fari ĉion al la supro de la mondo...
  Estis Rusio - estis Sovetunio,
  Kaj la Kristo de amo fariĝis idolo!
  
  Ŝtormaj jaroj pasas
  Ni flugis ĉirkaŭ Siriuso tiel fame ...
  Konstruite sur la steloj de la urbo -
  Leviĝu de la lulilplanedo!
  
  Post ĉio, Lada estas kun ni, kaj Svarog estas potenca,
  Kio faris la mondon tiel stela...
  Estu la plej granda Blanka Dio,
  Ne estas tro malfrue por lerni!
  
  La mortintoj baldaŭ leviĝos, sciu
  Paradizo sur la planedo estos konstruita tuj ...
  La vetero estas nur eterna majo,
  La skalo de la konstruejo estas simple grandega!
  
  Ni faros flugojn ĝis la fino,
  Ni atingu la randon de la universo...
  Svarog la granda anstataŭigis sian patron,
  Kun sia gloro en bataloj senŝanĝa!
  
  Jes, estis malfacile, mi scias, ke ĝi estas malfacila,
  Malamikoj atakis Rusion en hordo ...
  Kaj neĝoŝtorma pika melo,
  Sed ili faris sian vojon tra komunismo!
  
  La Sinjoro Svarog donis al ni fortan martelon,
  Disbati per ili la malamikojn de Rusio ...
  Kaj frapu tian baton -
  Ni simple repuŝis la malamikon!
  
  En la okuloj de la knabino Komsomol fajro,
  Ĝi brulas en infera kaskado, vi povas vidi la flamon ...
  Mi scias ĉi tion por la Patrujo, sinjorinoj,
  Ni levos la standardon pli alte ol la suno!
  
  Vi estas viro, nun konsideru aglon,
  Ŝvebante super la steloj de la kontinua universo...
  Super la mondo, la akcipitraj ungegoj etendiĝis,
  Kaj ŝarĝita de nepereema konscio!
  
  Vi ne povas simple mortigi Rusion,
  Kiel insida kontraŭulo ne provis ...
  La ĉasisto baldaŭ fariĝos ludo,
  Estas danĝere por la malamiko batali kun la Patrujo!
  
  La knabino movos sian nudan piedon,
  Kaj la faŝisto elflugos, konos viajn dentojn...
  Kaj se la virino movas la pokeron,
  Tio signifas, ke la trumpetoj de morto ludis!
  
  Ĉio en nia mondo estos pozitiva,
  Ajna komerco estas argumentebla uloj...
  Ni montru senduban kreemon,
  Kaj ni skribaĉos el la maŝino!
  
  Malamikoj facile kredas, ke ni frakasos,
  Ni sen dubo falĉas polvan herbon...
  Ni savos Rusion de grandaj problemoj,
  Estu en la koro - Jesuo kaj Lenin!
  
  Al la plej altaj steloj en la mondo
  Teraj ŝipoj kapablas flugi ...
  La poeto transdonis al ni la tutan potencon de la silabo,
  En la nomo de nia Patrino Rusio!
  
  Diino Lada gloras Rusion,
  Ŝi etendas grandan vualon...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Kompreneble, ne ekzistas pli bona maniero por ni!
  Iam la knabinoj batalis proksime de Moskvo,
  La figuraj gigantoj batalis...
  Sed Hitlero ligas kun Satano,
  Kaj Svarog kaj mi - scias, ke ni estas nevenkeblaj!
  
  Kvankam estis frosto, kiu frostigas la sangon,
  La knabino kuregis tra la neĝblovoj nudpiede...
  La lando donos feliĉon kaj ajnan,
  Ŝiaj plektaĵoj estas arĝentaj el oro!
  
  La Sinjoro Supera konas ĉiujn korojn,
  Kaj knabinoj tiom multe, Dio amas...
  Ili batalos ĝis la fino
  Alie, la kontraŭulo detruos la landon!
  
  Tial ĉio en la mondo estas mensogo,
  Kiam vi surmetas rozkolorajn okulvitrojn...
  Kaj la malamiko ĵetas daŭran nebulon,
  Sep vendredoj de la kontraŭulo dum semajnoj!
  
  Ni forĝos kirason por ni mem,
  Kaj la glavo de la plej akra konas damaska ŝtalo ...
  La patrujo ne estos forprenita de la rublo,
  Nu, kial vi ĉevaloj estas lacaj?!
  
  Rimarku, ke ĉio estos en ordo subite,
  Kiam ni kunvenas kun la potenco de Dio...
  Vi estas la falko de la vero, ne mensoga koko,
  Mi kredas je komunismo en batalo ni trarompos!
  
  Por nia forto, kaj honore al Rusio,
  Por la ruĝa flago kaj kara Rusio...
  Por Ukrainio kaj por Belorusio,
  Ni plenumu la plej grandan mision!
  
  Ni gloros Ladan en gloro,
  Por ami Svarog, la patrinon de Dio Maria...
  La takso certe estos kvin...
  Ĉar fido donis forton!
  
  Kio estas Batu kaj la malbona Ĝingis-Ĥano por ni,
  Kiel Hitler, la armeo de Napoleona ...
  Ne unu ĥano venkos nin,
  Ne hordo, eĉ se estas milionoj!
  
  En Rusio, ni knabinoj naskiĝis,
  Al la gloro de Iljiĉ kaj Jesuo...
  Nun la agloj flugas nur supren,
  Por montri grandan arton!
  
  Moskvo estas la ĉefurbo de paco kaj amo,
  Ni akiras spacon...
  Kvankam vi ne povas konstrui feliĉon sur sango,
  Atakoj de la malfideluloj ni venkis ĉiujn!
  
  La malamiko ne pardonu al ni malfortecon,
  Li volas friti la kalkanojn de la knabinoj ...
  Foje agresema ghoul
  Kapabla ŝiri kaj bati malbonon!
  
  Sed ni ne forlasos la limon al la malamiko,
  Atingu la limojn de iu ajn universo...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kun ĝia forto en bataloj senŝanĝa!
  
  Do la venko de la knabinoj estas proksima,
  Ni ne timas Stelzanath,
  Amo al la Patrujo estas dolĉa kaj pura,
  Kaj se necese, ni batalos kun la armeo!
  Jen tuta poemo dediĉita al la estonteco, kantis la knabinoj, kun granda furiozo.
  Kaj tiam ili prenis ĝin per siaj nudaj kalkanumoj dum ili premis la butonojn, finante la lastajn japanojn.
  Kaj tiel la armeo de la Piedo ĉesis ekzisti. Preskaŭ duonmiliono da japanoj iris al la venonta mondo. Kaj ĝi estas tre mojosa.
  Kaj nun restas venki la floton. Kaj tiam nur kornoj kaj kruroj restos el Japanio.
  Albina pepis, elmontrante la dentojn:
  - Alproksimiĝas la horo, kiam ni venkos!
  Alvin konsentis kun tio:
  Kaj la prizonaj volboj disfalos en la abismon!
  Robur agreseme konfirmis:
  - Neniu nomos nin malfortuloj!
  Kaj la knabo premis la nudajn piedojn sur la butonojn de la stirstango.
  La milito ŝajnas finiĝi.
  Kaj nun ilia barakudo moviĝas en la direkto de la samuraja floto. Kaj ĉi tio ja estas movo de grandmajstro. Kaj la ludo ne estas laŭ la reguloj - ni trarompos la fraeron!
  Albina ĉirpetis:
  - Gloro al la nova, monda imperio!
  La knabo Robur kun ĝojo klarigis:
  - Mia monda imperio!
  Tiam la infanprofesoro vangofrapis la metalon per sia nuda piedo. Kio faris la sonon.
  Kun la helpo de radaro, la japana floto estas detektita. Li ĵus krozas proksime de Port Arthur, provante ne liberigi la blokitan Pacifikan eskadron.
  Alvina, ĉi tiu eterna knabino, kantis, piedpremante sian nudan, infanecan piedon:
  - Brila suno de espero
  Leviĝante super la lando denove...
  Rusa armeo fame,
  Batas Japanion en la maro!
  Albina daŭrigis kun entuziasmo, ankaŭ premante la butonojn per sia nuda, ronda, infana kalkano:
  Rusa aglo super la planedo,
  flugiloj disvastiĝantaj ekflugos ...
  La malamiko estos alvokita al konto
  Estos venkita, rompita!
  Kaj nun la barakuda aparato pafas sian unuan trabon al la ŝipoj de Japanio.
  Kaj gravitaj laseroj, kun sia fenomena kosma potenco, frapas la flagŝipon de la lando de la leviĝanta suno.
  Kaj nun la plej granda batalŝipo de la samurajo, sur kiu troviĝis la fama Admiralo Togo, komencis enprofundiĝi. Kaj li estis laŭvorte tranĉita en malgrandajn pecetojn per gravitaj laseroj faritaj de geniuloj, kiuj ricevis eternan junecon.
  Robur - ĉi tiu eterna knabo, premante la butonojn per siaj nudaj, infanecaj gamboj, kaj grincante per la dentoj, kukis:
  Ni tretas per niaj piedoj Merkuron,
  Kaj estas vojo al Marso!
  Albina, premante la malamikon per sia nuda kalkano, aldonis:
  - Ni levos cunamajn ondojn,
  La blanka raso leviĝos!
  Alvina sprite notis, pafante al la malamiko uzante siajn nudajn piedfingrojn:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj alia japana ŝipo subakviĝis. Ĉi tiuj ja estis knabinoj.
  Kvankam la brilaj militistoj fariĝis infanoj, ilia batalefikeco nur kreskis de ĉi tio. Kaj ili havis mirindan, detruan aparaton. Kiu laŭvorte bruligis ĉiujn japanajn ŝipojn.
  Robur, eĉ disbatante la japanojn, kantis:
  - En la vasteco de la Patrujo mirinda...
  Albina, sendante donacojn de mortiga forto, kaj laŭlitere bruligante ŝiajn kontraŭulojn, eldonis:
  - Ĝuante la batalon kaj laboron ....
  Alvina kolektis ĝin kun furiozo, liberigante senŝargiĝojn de infera morto ĉe la malamiko:
  - Ni komponis ĝojan kanton...
  Robur premis la butonon per siaj nudaj fingroj, siaj infanaj kruroj, kaj entuziasme prenis:
  - Pri la granda amiko kaj gvidanto!
  Albina, kun granda entuziasmo, disbatis la japanojn, kaj mallevis iliajn ŝipojn, igante ilin blovi bobelojn kaj bruli, dum ŝi kantis:
  - Robur estas la gloro de batalo!
  Alvina kun granda pasio dronigis la samuraj-floton, kaj segis iliajn pladojn, kantis:
  - Robur - nia junulara flugo!
  Robur mem prenis la kanton pri si, premante sian nudan, rondan, infanecan kalkanon sur la butonojn kaj muĝante:
  - Batali per kantoj kaj venki ....
  Albina daŭrigis kun granda entuziasmo, uzante siajn nudajn piedfingrojn:
  - Viro sekvos Robur!
  Kaj la tuta triunuo kantis agreseme, mallevigante la japanan floton, kaj lasante neniun ŝancon por malamikaj ŝipoj:
  - Batali kaj venki per kantoj,
  Viro sekvos Robur!
  Kaj ili vere mallevas la ŝipojn ĝisfunde. Kaj ili igas vin malsupren.
  La unuaj dek du ferŝirmiloj kaj kirasaj krozŝipoj estis mallevitaj. Kaj nun la junaj batalantoj prenis pli malgrandajn ŝipojn. Por ke nenio kaj neniu povu pluvivi.
  Robur rimarkis kun rido:
  - Se la malfortika tuj en la ĉerko ....
  Kaj la nuda, infaneca piedo de la knabo-profesoro sendis alian parton de detruaj radioj.
  Albina ridis, kaj komentis dum ŝi mallevis la japanajn ŝipojn:
  - Por la grandeco de la planedo, kaj la plej alta enspezo de komunismo!
  Kaj ŝia nuda kalkano denove premas la butonojn.
  Alvina, daŭre detrui la japanojn kaj uzante la nudajn, piedfingrojn de infanaj kruroj, vyaknula:
  - Por elstara sporto!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe:
  - Okulojn, dormema infano, viŝu per via mano,
  Vi malkovris malfacilan sporton por vi mem...
  Grandegaj pezoj rapide disŝiras facile,
  Vi starigos mondan rekordon!
  Kaj Albina aldonis, disbatante la japanojn sur la maro:
  - Vere monda rekordo!
  . ĈAPITRO #4
  La japana floto, perdis siajn plej grandajn ŝipojn, kaj perdis siajn admiralojn, komencis disiĝi. Kaj la barakudo devis postkuri lin kaj aldoni gravitajn laserojn.
  Alvina, premante la butonojn per la nudaj piedfingroj, kuis, elmontrante la dentojn:
  Ni finos vin ĝis la fino!
  Albina konfirmis, premante la butonojn per sia nuda, ronda, rozkolora kalkano kaj muĝante:
  - La leviĝanta suno fariĝos la subiro!
  Robur ankaŭ pafas mortigan senŝargiĝon ĉe la malamiko, kaj forbruligas alian destrojeron, igante ĝin degeli.
  Tiam ĝi bruos:
  - Surŝipe!
  Alvina ridis, kaj tordante la koksojn, elmontrante la dentojn, kuis:
  - Japanio finiĝos!
  Albina konsentis pri tio, premante la butonojn:
  Vi ricevis ĝin junulo!
  La knabinoj estas ankoraŭ tiel movaj laŭ aspekto, sed batalantaj. Kaj de la japanaj ŝipoj restas nur vezikoj.
  Robur, postkurante la japanojn, kantis:
  La malamiko ne foriros, la malamiko ne foriros,
  Kaj mi kredas ĝin!
  La malamiko ne foriros, la malamiko ne foriros,
  Ŝaŭmo kreskis!
  Kaj la knabo denove premas sian nudan, rondan, infanecan kalkanon sur la butonojn de la stirstango.
  Kaj li trafas la japanojn, tranĉante la destrojeron en du preskaŭ egalajn partojn.
  Albina agreseme notis, premante la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ĝi fariĝos ĉio banale bonega!
  Kaj alia japana ŝipo sinkas.
  Alvina aktive dronanta la japanojn, eldonis:
  - Mi estas spacmilita knabino!
  Kaj ŝi montris sian langon. Tiam ŝi eksaltis, kvazaŭ en pato.
  Ĉi tiuj knabinoj estas altnivelaj!
  Robur, kontraŭbatalante la japanojn, kantis:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronika svingo!
  Albina, premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, agreseme aldonis:
  Robur, Robur, Robur -
  Piedoj flugis en manojn!
  Alvina, kun sia nuda, infaneca kalkano, premante la stirstangon-butonon kaj mallevis alian japanan ŝipon, ekbalegis:
  "Kaj mi diros al neniu, ke mi amas Robur!" Mi amas Rabiston!
  Albina aldonis, premante la stirstangon butonon per siaj nudaj piedoj:
  Mi amas Robert! Kaj mi dispremos ĉiujn!
  Tio estis la teamo. Kaj tiaj infanoj dronigas japanojn sen ia kompato.
  Robur opiniis ke dank'al ilia interveno, Nikolao la 2-a fariĝis de malsukcesa caro en granda. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas bonega. Kaj li estas Robur - la plej granda genio de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Kreu tian armilon. Li volas potencon super la mondo, kaj nun li helpas la rusan caron. Sed vi ĉiam povas turni vian armilon kontraŭ Rusion.
  Li Robur batalas antaŭ ĉio por si mem. Kaj mi devas konfesi, ke ĝi faras ĝin tre sukcese.
  Alvina ankaŭ frapis la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Cezarviĉ Nikolao,
  Se vi devas regi...
  Albina, disbatante malamikojn per sia nuda, rozkolora kalkano, kiu tiel lerte premas, elsendis:
  - Neniam forgesu,
  La sango fluas kiel torento!
  Kaj la knabo Robur konfirmis:
  - Ankoraŭ kiel ĝi verŝas! Kaj ni trafos la malamikon!
  Albina, mallevinte alian japanan ŝipon, prenis ĝin kaj kantis:
  - La ŝtorma ferio de Satano,
  Verŝu sangon sur la lumon!
  Alvina, segante la destrojeron per siaj nudaj piedfingroj, agreseme eligis:
  - Kaj la sankta glavo de milito,
  Rompis la sekreton!
  Robur komentis kun infana rideto:
  - Jes, ni tranĉis la sekreton, kaj montris nian kolosan forton!
  Kaj nun alia japana ŝipo dronas. En Japanio preskaŭ ne restas ŝipoj. La lastaj destrojeroj sinkas. Kaj ĝi estas tre mojosa.
  Robur kantis kun plezuro:
  - La ŝipoj estas rompitaj,
  Kestoj estas malfermitaj..
  Smeraldoj kaj rubenoj disvastiĝas kiel pluvo!
  Albina kun granda plezuro, gustumante la vortojn, finis kanti:
  - Se vi volas esti riĉa,
  Se vi volas esti feliĉa...
  Alvina, premante la nudajn piedfingrojn, aldonis:
  - Restu knabo ĉe ni,
  Vi estos nia reĝo!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekkriis ĥore:
  - Estu nia reĝo!
  Vi estos nia reĝo!
  Kaj kaj diinoj kaj malvarmetaj knabinoj ridos.
  Sed la japana floto estis finita. Kaj la lastaj vazoj estis enprofundigitaj. Nun la milito estas preskaŭ finita.
  Albina rimarkis kun karnovora rideto:
  - Ni devas helpi Rusujon unufoje por ĉiam forigi la japanan minacon!
  Alvina konsentis pri tio, frapante sian nudan piedon:
  - Kompreneble vi devas!
  Robur, tiu agresema, eterna knabo, respondis:
  - Kaj mi ne ĝenas! Ni specife disbatos la malamikojn!
  Kaj nun ilia fabela aparato rapidis al la bordoj de Japanio. Fakte, necesas detrui la japanajn trupojn en la metropolo mem.
  Albina kantis, elmontrante la dentojn:
  - Dum la horloĝo frapas, dum la horloĝo frapas,
  Dum la horloĝo frapas - ne pendigu viajn nazojn!
  Alvina daŭrigis kun furiozo, frapante sian nudan, rondan kalkanon:
  Dum koroj batas, dum koroj batas
  Por la plej bona - batalu ĝis la fino!
  Robur levis siajn infanajn ŝultrojn. Estis facile por li mortigi la japanojn. Ĉu li ankaŭ povus facile mortigi blankulojn? Kompreneble mi povus! Li volas potencon super la mondo! Ĉi tio estas lia pasio kaj agresema ideo. Kiam vi mortigas por akceli la momenton, kiam homoj neniam mortigos unu la alian!
  Kaj estos feliĉo en la tuta universo!
  Robur eĉ kantis kun ĝojo:
  Kie ĝi estis, kiam ĝi estis,
  Kiel infano, aŭ eble en sonĝo ...
  Cikonio sur la tegmento estas nesto por amato,
  Svit printempe!
  Albina rimarkis:
  - Ĉi tio ne plu rilatas! Kompare kun nia aparato, la cikonio estas neniu!
  Robur respondis:
  - La cikonio vivas, kaj la nia estas artefarita!
  Alvina kantis kun ĝojo:
  - Tiel bonhumora kaj paca,
  Sed tamen, la besto estas mojosa ....
  Vi pensas, ke mi estas memoraĵo
  Sed la urso efektive vivas!
  Albina ridis kaj notis:
  - Senutile estas peti kompaton de feroca besto!
  Kaj jen ilia barakudo sur japana teritorio. Kun la helpo de radaro kaj radiointerkapto, li elserĉas soldatojn, kaj estas engaĝita pri ilia ekstermado. Kaj dispremas, sincere, majuskle.
  Robur fortranĉante la japanan batalionon per pafiloj, diras:
  - Ni kreas spacajn miraklojn!
  Albina, fika samurajo, eldonis:
  - Ŝi rigardis la ĉielon!
  Alvina, disbatante la japanojn, kukis:
  - Por la nova komunismo de Robur!
  Kaj ŝi montris sian langon. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda!
  Robur, detruinte kelkajn regimentojn de samurajo kun la knabinoj, denove moviĝis. Kaj li agis tre rapide. Liaj movoj sur la universala aparato estis, kiel ĉiam, tre rapidaj.
  Albina rimarkis kun subrido, elmontrante la dentojn kaj premante la nudajn piedfingrojn sur la butonoj:
  Ni estas knabinoj de kolosa graco!
  Alvin respondis:
  - Ne gracioj, sed organizoj!
  Kaj premu per nuda kalkano!
  Ilia laboro ne estas facila, ĉar la japanaj trupoj en la patrujo ne estas kolektitaj en unu loko, sed estas koncentritaj. Kaj oni devas bati ilin peco post peco.
  Kiu certe kreas kelkajn problemojn.
  Robur estas okupata serĉante per radaro. Kaj kun li, kune kun la japanoj, la knabinoj pecetiĝas kaj detruas. Vi devas flugi al multaj areoj.
  Robur dumfluge komponas flugilhavajn aforismojn;
  Diktatoro estas boksisto, kiu ĉiam batas sub la zonon per la manoj de aliulo, ne aŭskultas la gongon kaj estas sia propra juĝisto!
  Boksado estas pugnobatalo per molaj gantoj, la politiko de langbatalo sen blankaj gantoj!
  Boksistoj sur pugnoj, politikistoj sur langoj, boksistoj sur la reguloj honeste, politikistoj pri senleĝeco malhonore!
  Virino ankaŭ estas boksisto, nur ŝi estas la plej mortiga, kiam ŝi tute demetas siajn vestojn!
  Profesiuloj en boksado batalas nudbruste, profesiaj virinoj nudigitaj ne nur la torson!
  Boksa batalo estas limigita en tempo de la reguloj, la konfrontiĝo de politikistoj ne konas tempolimojn kaj regulojn!
  Boksistoj batalas malkaŝe publike, politikistoj batalas sub la tapiŝo, kaj eĉ se ili elgrimpas por mordi sian langon sub la zono!
  Obstina boksisto estas laŭdinda, sed politikistoj pli ofte persistas en iluzioj!
  La politikisto avidas fariĝi leonoj, sed defendi eraran vidpunkton estas tipa virŝafo, kaj obstina azeno, kiu sin porkos!
  Boksado estas hela kaj bela vidaĵo, ankaŭ politiko estas blindiga, sed estas abomena rigardi ĝin, kaj estas centoble pli amara aŭskulti!
  Politikisto havas foje la helan plumaron de pavo kaj la elokventecon de najtingalo, sed en la traktado kun balotantoj li ankoraŭ restas senflugila porko!
  En boksado, longaj brakoj estas valoraj; en politiko, longaj langoj estas multe pli mortigaj por la tuta lando!
  Boksisto per sia pugno povas demeti nur unu kontraŭulon en la ringo, politikisto sub la tapiŝo, kun longa lango, ruinigos la tutan ŝtaton!
  La plej eltenema maratonisto estas politikisto, foje li eĉ ne havas sufiĉe da vivo por kuri al la trono!
  Kuristo kalkulas forton por horo, politikisto, eĉ la plej prudenta, ne akumulos forton por eterneco!
  Politikisto estas ofte homofoba, sed kun nepre granda azeno, bonorda, sed porka plene!
  Politikisto ne ĉiam estas signifa persono, sed ĉiam grandega azeno!
  Balotantoj perceptas la politikiston, por kiu ili voĉdonas, kiel fabelprincon, sed ĉiam ricevas nudan reĝon sur la trono!
  La diktatoro imagas sin pavo en diamantoj kaj imperiestro en purpuraj roboj, sed kiam la elektisto postulas konton, li montriĝas nuda reĝo kaj plukita, malseka kokido!
  Virina volo estas kiel diamanto en kolĉeno, politika manko de volo estas pavimo ligita al maŝo ĉirkaŭ ŝia kolo!
  Virino povas esti komparita kun diamanto, viro kun siliko, kaj politiko kun fekaĵo!
  Per forto, vi povas batali kontraŭ potenca malamiko, sed neniuj fortoj devigos vin aŭskulti la parolon de politikisto ĝis la fino, se li trudas sin al vi almenaŭ trifoje kiel amiko!
  Ĉio en la mondo postulas penon, nur sub la monotona murmurado de politikisto ne malfacilas ekdormi!
  En boksado oni ofte rompiĝas nazoj, sed en politiko oni ĉiam restas kun la nazo!
  La nazo de boksisto estas kurba, en politiko la maniero lasi voĉdonanton kun nazo ankaŭ estas tortuga!
  En boksado, punktoj foje estas malhoneste kalkulitaj; voĉoj ĉiam estas malhonestaj en elektoj!
  En boksado gravas kiel oni batalas, kaj kiel la voĉoj estas nombritaj kaj la reĝo de la ringo havas iom da antaŭo, en politiko ne gravas kiel oni voĉdonas, kaj la kalkulo estas tute en la manoj de la. tiu, kiu estas sur la trono!
  En sporto, vi povas fariĝi nudbrusta monarko, sed en politiko ĉiuj jam estas nudaj reĝoj!
  En sporto oni povas ŝviti kaj polvigi, sed en politiko oni certe malpuriĝos kaj neniu duŝo forlavos la malbonodoran malpuraĵon!
  Soldato povas esti stumpita, sed esti agrabla por la tuŝo por virino, kaj politikisto, kiom ajn glate li razas, elvokas la senton de kisado de reptilio!
  Soldato estas aglo kun rango de pasero, politikisto estas malseka kokido kun rango de meleagro!
  La soldato, kvankam ne heleforma, kaj kelkfoje plenumas stultajn ordonojn, sed male al la politikisto-papago, li ne kantas per alies voĉo!
  La soldato estas la formikisto de la milito, kaj la politikisto verŝas merdon de supre, estante dika virabelo de la malantaŭo!
  La soldato estas kuraĝa eĉ kiam timide, la politikisto estas malkuraĝa, eĉ kiam li estas koko!
  La soldato estas nobla, sed ne libera, la politikisto estas malnobla, kaj ankaŭ, fakte, sklavo de pasioj!
  Soldato estas leono, kvankam ankoraŭ mallonga, kaj politiko estas vulpo kaj jam superkreskita!
  Soldato estas kiel anĝelo en infero, kaj politikisto estas porko festenanta dum pesto!
  Nudpieda knabo estas pli komforta kuri tra la neĝo ol ŝuita politikisto manovranta inter flutetoj!
  Knabo, eĉ nuda en la malvarmo, estas pli feliĉa ol maljunulo verŝita en la koton de parolo de politikisto!
  Virino ne tiom timas esti nuda kaj nudpieda kiel pri tio, ke vira politikisto surmetos siajn ŝuojn kaj deŝiros tri haŭtojn!
  La virino estas timema en aspekto, sed estas malmulte, kio povas vere timigi ŝin, la vira diktatoro estas timinda laŭ aspekto, sed forkuras de sia propra ombro!
  Por diktatoro, silento estas ora nur se la regatoj povas elteni meti la langon en la poŝon sen grumblado!
  La diktatoro certigas, ke li estas malmola kiel roko, sed fakte la tirano estas nur muta naza pavimo!
  Knabino faligas siajn krurojn kiam ŝi kuras nudpiede super akraj ŝtonoj, politikisto konfuzas kiam ŝi ŝuas inter riveretojn!
  Nuda ina kalkano povas esti trapikita de akra, balotanto ŝuita kun politikisto ne estos trapikita eĉ de spriteco!
  Virino preferus promeni nudpiede en la malvarmo ol esti ŝuita per la fajraj paroloj de politikistoj!
  En frosto, varma koro ne malvarmiĝos, kaj fajra parolo de politikisto ne varmiĝos!
  Patrioto havas flamon en la koro, sed nur fekon en la hepato de politikisto!
  Soldato havas la fajran koron de patrioto, kaj politikistoj havas la stomakon de korupta struto kaj la gorĝon de avida pitono!
  Soldato konservas honoron - kostas multe, politikisto vendas senhonton, kiu ne valoras rompitan denaron, sed kostas tri kare!
  La soldato havas grizan surtuton, kaj multe da griza materio en la kapo, la politikisto havas la hararon de griza lupo, kaj aspiras esti grizaj kardinaloj!
  Politikistoj sendas soldatojn por verŝi sangon pro ruĝa vorto, kaj pro nigra komerco ili perfidas amon!
  Soldato povas makuli sian korpon, sed restas pura en animo, kaj neniu banĉambro helpos politikiston forigi spiritan malpuraĵon!
  Soldato devas mortigi malbonulojn pro la Patrujo, politikisto mortigas ĉion bonan kun ambicio pro sia propra!
  Soldato, kiu mortigas, ne estas murdisto, politikisto promesanta - ne plenumas!
  Soldato foje faras la neeblan sen ŝpari sin, politikisto faras nenion de la ebla sen memintereso en sia propra poŝo, sen ŝpari aliajn!
  Soldato estas leono, kiu mankas sub la komando de virŝafoj, politikisto estas vulpo, kiun obeas nur virŝafoj kun kokida cerbo!
  Soldato eble ne ĉiam fariĝas leono, sed la ĉefa afero estas ne montriĝi azeno, el kiu oni mallevis tri haŭtojn!
  , Soldato ne ĉiam kondutas kiel anĝelo, sed en la profundo de sia animo li estas dediĉita al Dio, politikisto ĉiam elverŝas anĝelaj paroladoj kun promesoj de paradizo, sed eĉ sur la surfaco de la spirito estas klare, ke li estas dediĉita al Satano!
  Soldato povas resti sen botoj dum la batalo, sed politikisto surmetas ŝuojn, en ajna situacio!
  Soldato portas kamuflaĵuniformon por pluvivi pro la Patrujo, dum politikisto estas kameleono por mortigi balotanton morale por kapti la tronon!
  Soldato en batalo rapidas kiel hundo ĉe apro, politikisto malantaŭe, multe bojas kaj porkoj!
  Estas bone por soldato esti forta kiel kverko kiam renkontiĝas kun malamiko, estas pli malbone esti stulta kiel stumpo kiam en kontakto kun politikisto!
  Ekzekutisto tranĉas kapojn per hakilo, soldato pikas en la gorĝon per bajoneto, politikisto gutas sur cerbon per la lango, kaj strangolas malantaŭ la kolo per gluiĝemaj vortoj!
  Pli bone por soldato estas feroca lupo ol malkuraĝa kuniklo, precipe kiam renkontiĝas kun politika boao!
  Soldato povas esti feroca en aspekto, sed en la profundo de milda ŝafido, politikisto kun anĝela aspekto estas fakte tipa porko!
  Soldatoj ĉiam estas kuraĝaj, eĉ kiam ili retiriĝas ili faras nur taktikan manovron, politikistoj ĉiam estas malkuraĝaj, eĉ kiam atakas, ili faras strategian ruzon!
  Soldato batalas kun egaluloj kaj fortuloj laŭ ordono, politikisto atakas malfortulon, laŭ propra volo!
  Vera soldato ne ĉiam estas bonnaskita, sed ĉiam plenumas sian devon, politikisto, eĉ kun reĝa genealogio, ĉiam ne plenumas siajn promesojn!
  Soldato foje uzas prostituitinojn dum sia ferio, politikisto ĉiam laboras kaj ripoze prostituitino, kiu uzas balotantojn!
  Soldato pagas al prostituitinoj tion, kion li gajnas per sia sango, politikisto mem estas prostituitino kaj li estas pagata por fuŝi la sangon de balotantoj!
  Soldato pafas, sendante kuglon en la bruston de la malamiko, politikisto mortigas metante porkon en sian poŝon, kaj galon en la hepaton!
  Soldato en batalo krias huraojn, ankaŭ politikisto ne silentas, sed se batalanto estas batata en batalo, do ĉar krio, ve, ne estas ŝildo!
  Soldato ne ĉiam estas stelo, sed la gloro de liaj heroaĵoj ne velkas dum la jarcentoj, politikisto ĉiam celas la rolon de lumulo, sed lia fifamo estas kovrita de ŝimo!
  La soldato laboras per akra bajoneto kaj pikas en bona konscienco, la politikisto batas la dikfingrojn helpe de lango, kies akreco estas senkonscia!
  Soldato povas trinki tro da vino kaj pisi sin, sed li ne, kiel politikisto, verŝos senmezure vortan diareon en ebrion!
  Nudpieda knabino estas preta kuri post sia amanto sen timo, sed kun kia timo la balotanto lasas sin ŝui de politikistoj!
  Politikisto estas vulpo, por kiu la voĉdonantoj estas la loĝantoj de kokejo, sed vorante la viandon de tiuj, kiuj havas la inteligentecon de kokido, la politikisto nepre glitos porkon!
  Soldatoj batalas kokoj, kiuj demetas orajn ovojn, por meleagraj generaloj, kiuj estas siavice formantaj de vulpaj politikistoj!
  La soldato kuras sur la atakon, kredante je venko, la politikisto en la malantaŭo, ĉiuokaze, kulpigos la batalanton deflankiĝante de principoj!
  Soldatoj kelkfoje retiriĝas, ĉar feliĉo estas ŝanĝebla, sed ili ĉiam rezignas al politiko, ilia feliĉo estas en trompo kaj glitado de porko!
  La nudpieda knabo estas tro lerta por lasi la politikiston peli lin sub lian kalkanon!
  Kiam la nudaj piedoj de knabino estas vunditaj de akraj ŝtonoj, ili vundas la koron de viro, sed politikistoj, kiuj devigas ilin trinki brasiksupon kun bastŝuoj, batas la hepaton de la balotantoj!
  Soldato ne serĉas morton, li volas vivi, politikisto ne serĉas manieron plenumi siajn elektopromesojn - li volas enspezi balotantojn!
  Soldato estas ĉiam juna en la koro, eĉ griziĝanta, maljuna fripona politikisto sidanta en la hepato, kaj kalva diablo eĉ kun densa hararo!
  En antikvaj tempoj, soldato havis glavon, tiam li estis anstataŭigita per maŝinpafilo por faciligi mortigi malamikojn, kaj politikisto tiam havis langon - pli mortiga ol kiu estas neeble inventi!
  Soldato estas ia militmaŝino, sed restas homo, en politiko estas nenio homa - li estas militmeĥanismo kontraŭ raciaj argumentoj!
  Pli bone kulero por la vespermanĝo ol ŝpruci brasikan supon kun bastaj ŝuoj!
  Se estas malfacile amikiĝi en politiko kiel lupoj en aro, ni almenaŭ ne ŝraŭbiĝas unu la alian sur la kanapo!
  Politikistoj kverelas kiel lupoj kaj metas porkon unu sur la alian kiel vulpoj!
  Politikisto povas ankoraŭ kaŝi la dentegojn de lupo sub ŝafa haŭto, sed nenio povas kaŝi porkan denaron!
  Politikisto, kiu ne povas kaŝi porkan denaron de balotantoj, ne valoras eĉ unu denaron!
  La politikisto tiom fuŝos la balotantojn, ke ili hurlos kiel lupoj!
  Politikisto sen lupa teno, sed kun kutimoj de porko, alportos la balotanton al la vivo de hundo!
  La politikisto krucas sin per la manoj, per la lango enpoŝiĝas kaj piedpremas la animon per la botoj!
  Se politikisto havas sep vendredojn en semajno, tiam la balotanto havas senokupan naskiĝtagon lundon!
  Ne gravas naskiĝi lunde, estas katastrofo elekti diktatoron dimanĉe!
  Elektinte en favoro de tirano en la elektoj dimanĉe, vi riskas ricevi al vi daŭran lundon!
  Elektante feran manon, vi ricevas ŝtalan ĉenon ĉirkaŭ via kolo!
  Tamen, la fera mano estas pli bona en potenco ol la osta kruro de anarkio!
  La plej kruela potenco estas pli bona ol kompleta anarkio, estas pli facile elteni unu tiranon ol mil fratojn!
  Vera reganto estu kiel fabelprinco por la popolo, kaj ne nuda reĝo!
  Estas tre malmultaj fabelaj princoj en politiko - sed solidaj nudaj reĝoj!
  Princo estas estonta reĝo, nuda reĝo estas bankroto en la nuntempo!
  Virino atendas fabelan princon, sed ŝi ricevas nudan reĝon, balotanto estas mesio, kaj ŝi ricevas malfortan hipokritulon, aŭ senprincipan tiranon!
  Virino atendas princon ĝis ŝi edziĝos, balotanto atendas la plenumon de elektopromesoj ĝis la kancero fajfas sur la monto!
  La politikisto estas mastro de mensogoj kaj grandmajstro de senkulpigoj, kaj en la kapablo fuŝi li estas mondĉampiono!
  Politikisto havas nur unu ŝancon fari unuan impreson, kaj konstantan ŝancon fuŝi!
  La politikisto scias, ke duoble du estas kvar, sed li provas pruvi, ke aldonante al li du pliajn terminojn, vi ricevos la tutan mondon!
  La politikisto volas havi la potencon kaj la tronon de leono, sed laŭ forto li estas en la plej bona kazo koko, kaj laŭ pozicio li estas vulpo fosanta truon por planti porkon!
  La balotanto devas havi nervojn de ŝtalo por ne rusti de la vorta pluvo de la politikisto!
  Estas pli facile kredi, ke la ĉielo falos sur la teron, ol ke la diktatoro meritas esti altigita al la ĉielo!
  La politikisto ĉiam pretas elverŝi promesojn kiel najtingalo, sed plenumi la promeson, kiam la kancero fajfas sur la monto!
  Kial estas tiel malfacile plenumi balotajn promesojn - oni povas manĝi balenon per viaj okuloj, sed granda kulero disŝiros vian buŝon!
  Vi povas fari ĉion, kion la imago desegnas, se ĉi tiuj ne estas la promesoj de politikisto senigita de racia imago!
  La politikisto estas preta vendi sian animon al la Diablo pro potenco, sed Satano ne aĉetas tion, kio ne valoras eĉ unu denaron kaj iras en liajn manojn senpage!
  Politikisto ne povas fariĝi Dio, sed la kapablo fuŝi lin estas Satano mem!
  La balotanto volas purecon en politiko por manĝi viandon, sed ricevas nur unu specon de malpura politikisto - plantita porko!
  La kuiristo-politikisto havas unu krompladon - nudelojn por oreloj, kaj unu specon de viando - metu porkaĵon, sur la trian truon el benkuto kun mielo de promesoj el la rivereto de elokventeco, kaj konklude, betulkaĉo kaj fromaĝo en muskaptilon. !
  Politikisto estas kuiristo, kiu preparas nemanĝeblajn pladojn por dolĉaj paroloj, por ke estus pli facile engluti la balotanton mem!
  Politikisto estas kuiristo, kiu sindone nutras la balotanton per mielo de paroladoj, sed eĉ mielo estas amara, se oni dronas en ĝi!
  Se la diktatoro kun ruza mino nuligis siajn kondiĉojn, tio signifas, ke la voĉdonanto denove ricevis baston!
  Militisto ĉiam batalas por justa afero, dum politikisto prenas ĉiujn trofeojn maldekstren!
  Militisto pafas per sia maldekstra mano por justa afero, politikisto per la lango prenas ĉiujn atingojn maldekstren!
  Milito estas la malo de la oceano de amo, sed ĝi ankaŭ postulas sangofonton!
  Militisto ne estas Dio en forto, sed anĝelo en nobelaro!
  La soldato havas feran kaskon, ŝtalan bajoneton kaj oran koron, sed la politikisto ne taksas lin eĉ por denaro!
  Soldatoj estas ofte pelitaj al buĉi kiel ŝafoj, sed ili estas leonoj en la koro, kaj politikisto, kiu muĝas kiel leono, estas tipa ŝafo!
  Soldato povas ankaŭ timi morton, sed tamen li pli timas malhonoro, kaj politikisto tremas por sia vivo, sed li perdis sian honoron antaŭ longe!
  La soldatoj, venkinte la malamikon, festas la venkon, la politikisto, trompinte la balotanton, festas la malkuraĝulon!
  Knabo povas esti bona militisto, sed politikisto neniam kreskos por esti respondeca al la balotantoj!
  Pli bone esti nudpieda knabo ol lasi la politikistojn surmeti viajn ŝuojn kaj ŝteli vian junecon!
  Knabino estas grandioza floro, kiu povas velki, sed neniam perdas sian aromon, politikisto estas amaso da sterko, li povas grimpi sur la tronon, sed ĝi nur pli fetoros!
  Soldato estas vera viro, politikisto estas grumblema virino en pantalono!
  Soldato havas noblan koleron kiel muĝado de leono, kaj politikisto havas malnoblan histerion, la vorto estas blekado de virŝafo!
  Soldato malofte havas liberan tagon, sed politikisto havas sep vendredojn semajne, kaj liaj elektantoj festas sian naskiĝtagon lundon!
  Soldato, falinte, faras puŝojn, politikisto ĉiam morale falas kaj premas en sian poŝon!
  Soldato estas foje devigita iri tra la koto, estante viro, kaj politikisto en puraj vestoj kaj verŝita per kolonio restas porko!
  Soldato donas honoron kaj restas kun honoro, politikisto enŝovas porkon kaj restas porko!
  Soldato havas butonojn en vico, politikisto havas kiel pugon de apro!
  Soldataj oreloj kuraĝaj infanoj, kaj sendu politikistojn al psikiatriaj hospitaloj!
  Oni diras, ke homo devenis de simio, sed politikisto tuj estas klara kaj restis porko!
  La laboro faris homon el simio, kaj la kaŝa lukto transformis la politikon en miksaĵon de vulpo kaj porko!
  La laboristo multe laboras kaj foje trinkas alkoholon, la politikisto estas porko kaj ĉiam vomas vortan diareon!
  La soldato kreskas de batalo al batalo, la politikisto de unu balotkampanjo al alia, pli kaj pli iĝas prostituitino!
  Okuloj de soldato brulas pro juneca ekscito de batalanto, ĉapelo de politikisto brulas kiel ŝtelisto, kun indiferenteco de forbruliĝinta cinikulo!
  Soldato havas elekton: lia brusto estas en krucoj aŭ lia kapo estas en la arbustoj, dum politikisto en elektoj havas nur krucojn ŝtopitaj de aspiroj, balotantoj kaj brasikaj kapoj!
  Soldato eĉ eta staturo kun giganta kuraĝo, politikisto eĉ kun alta pozicio - pigmea konscienco!
  Soldato volas inan korpon kiel donacon por heroaĵo, kaj politikisto senmerite metas la tutan landon sur kancero!
  Soldato ĉiam havas tempon kaj lokon por heroaĵo, sed ne ĉiam eblas plenumi ĝin, politikisto en konstanta tempoproblemo certe havos tempon por meti porkon sur sian kapon!
  Politikisto estas la sola senflugila estaĵo en la naturo, kiu fekas sur la kapon de ĉiuj!
  Ĉiu lernejano scias, ke duoble du estas kvar, nur politikistoj, anstataŭ multobligi nombrojn, produktas konstantan dividon en sia poŝo!
  Soldato lernas farante batojn, politikisto provas alkutimigi balotantojn al la ideo, ke oni povas prosperi, se oni batas la dikfingrojn!
  Ĉiu soldato estas batalanto, la diferenco estas nur en la nivelo, ĉiu politikisto estas prostituitino, la diferenco estas nur en la rango de prostituisto!
  Soldato estas parte ekzekutisto, ĉar ankaŭ li verŝas sangon, politikisto estas kompleta kanajlo, ĉar li gutas sur la cerbon!
  Se la generalo estas invitita al geedziĝo, tiam la soldato ricevas inviton por savi la Patrujon por ke geedziĝoj estu luditaj en libera lando!
  . ĈAPITRO #5
  La lasta grava koncentriĝo de soldatoj estis la imperia gvardio. Tiuj estas elektitaj samurajo ĉe la loĝejo de la mikado. Estis por ili ke la militistoj de la infana triumviraro prenis sin.
  Ili volis fini la japanan minacon unufoje por ĉiam!
  La eterna knabo Robur premis la stirstangon butonon per la nudaj fingroj de la piedoj de siaj infanoj, kaj draŝis la mortigan forton de detruo kaj brulado de la militistoj de la lando de la leviĝanta suno.
  Robur elmontris la dentojn kaj kantis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Kaj trempu en la necesejo!
  Albina rimarkis kun rido, nudigante siajn infanajn dentegojn kaj kantante:
  - Unu du tri! Detruu ĉiujn malamikojn!
  Kaj la knabino premos la butonojn de la stirstango per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj. Ŝi estas nur hipermilitisto.
  Alvina frapis la samurajon per sia nuda, gracia, rozkolora kalkano kaj kuis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Albina rimarkis kun skeptika rideto:
  - Ĉu ĝi estos bonega? Kaj kion signifas nia patrino?
  Alvina nudigis la dentojn kaj respondis:
  - Delonge kompreni viglan patrinon - kompreni knabinojn per la menso!
  Kaj denove, ni brulu kaj vidu la gardiston. Kaj ŝi faris tion tre fervore.
  Robur, dume, direktis siajn nudajn, infanajn, sunbrunigitajn krurojn al la malamikaj pafiloj kaj pensis pri la signifo de la vivo.
  Ĉiu homo havas sian propran mision en la vivo. Kaj vi ne povas argumenti kontraŭ ĝi. Ekzemple, li Robur faris la plej grandajn malkovrojn en teknologio, kaj li sukcesis. Kaj nun ni devas feliĉigi la homaron per nia propra diktaturo. Kaj ĉi tiu estas lia ĉefa misio.
  Kaj Robur, disbatante la japanojn, kantis:
  - Jen venas la misio, kaj tiam Rusio, anstataŭ Nikolao, elektos min!
  Kaj jen kiom da japanoj mortintoj. Nur tutaj amasoj da kadavroj. La gardistaj regimentoj de la imperiestro, kiuj havis la frenezon kontakti Rusion, mortas. Tamen, se nur kun cara Rusio, tiam ĉi tio estas nur duono de la problemo, kaj ĉi tie la teknika genio de Robur estas kontraŭ li. Kaj ĉi tio estas vere granda problemo.
  Robur denove komencis laŭte eldiri flugilhavajn aforismojn, kiuj facile eskapis el lia infana lango;
  Pentanta demono estas pli bona ol falinta anĝelo!
  La plej bona maniero por establi justecon estas puni ĉiujn!
  Ĉiu legomo havas sian tempon, kaj la hundo havas ĉenon por tagmanĝo kaj ŝnuron por vespermanĝo!
  La saĝa kapo ordonas, sed lertaj fingroj kaptas. Unu estas neebla sen la alia - menso sen korpo, kiel animo sen karno!
  Ne ĉiam saĝa sur la trono, sed ĉiam kun la reĝo en la kapo!
  Eĉ ne kraĉu al via pasinteco, se vi ne volas estonte finiĝi en oceano de vomaĵo!
  Eĉ la plej malgranda vera bonfaro superpezos la plej gigantajn revojn kaj projektojn!
  La lasta malsaĝulo kapablas mortigi, sed la vera unua geniulo kapablas revivigi!
  La homaro aŭ evoluos al la Ĉiopova Diaĵo, aŭ sinkos al la mizero de simioj, sed estas same neeble resti sur unu nivelo kiel stari sur la rando de monero dum tertremo!
  Pli bone estas tranĉi unufoje per glavo ol minaci per briko milfoje!
  Se vi volas esti feliĉa, edziĝu bone; se vi volas akiri saĝon, edziĝu malsukcese!
  Geedzeco, kiu estas misa, kiam la manoj de la edziĝanto estas akrigitaj por io, kio ne donos kontenton al la fianĉino!
  Eĉ infano povas mortigi, sed por resurekto oni devas maturiĝi ĝis la nivelo de la demiurgo!
  La leono estas la karnovora reĝo de la bestoj, sed la plej mortiga estas la ruzo de la vulpo!
  Kiam la azeno fariĝis reĝo, la vulpo imagis sin kiel Dio, kaj la ceteraj devis plugi kiel azenoj!
  Estas stabilaj reguloj en ŝako, en politiko estas ludo sen reguloj kaj senleĝeco!
  Ŝako estas ludo por grandaj mensoj laŭ klaraj reguloj, politiko tute ne estas ludo, por grandegaj fiuloj laŭ malklaraj konceptoj!
  La plej granda menso estas senpova klarigi al la lasta malsaĝulo - kial la politiko estas pura frenezo!
  La invento de la rado estas granda malkovro por la avantaĝo de la homaro, sed la kapablo de politikistoj movi balotantojn en rondoj estas la plej granda malbeno!
  Por saĝulo, ŝnuro estas savanto por eliri el intermonto, por malsaĝulo ĝi estas maŝo, kaj kuraĝo estas katastrofo!
  Pugno pugno havas kvin fingrojn, sed kiu batas ilin, ne havas eĉ unu uncon da konscienco!
  La plej malfacila afero fali al naiva balotanto estas el la ormontoj promesitaj de la politikistoj!
  Ju pli alta estas la ora monto de la promesoj de la politikisto, des pli verŝajne la balotanto rompos sian kolon post forflugo de ĝi!
  Foje politikisto subtenas balotanton - kiel maŝon de pendigita!
  En metio estas majstroj de ĉiuj metioj, sed en politiko, lerteco estas unu lingvo!
  Eĉ la plej lertaj manoj ne povas ĉion ripari, sed nekapablaj politikistoj kun langoj kapablas ĉion rompi!
  La plej forta viro per la manoj ne levos eĉ tunon, sed politikisto per la lango ne malforte malaltigos tutan ŝtaton!
  La kobro siblas antaŭ ol ellasi venenon en la korpon, kaj la politikisto elverŝas kiel najtingalo, venenante la animon!
  La serpento eligas venenon tra siaj dentegoj, la politikisto eligas venenon tra la lango, mortigante multe pli precize!
  La vero estas foje amara, sed lia salo de la vero estas saniga, la politikisto estas ĉiam dolĉa, sed lia mielo kaŭzas diabeton de seniluziiĝo!
  Estas mielo el la buŝo de politikisto sen pano, sed ne ekzistas laborpano sen la salo de la vero!
  Kiam oni rigardas diktatoron, politiko estas enviinda, verŝi sangon estas pli bongusta ol ŝmiri konfitaĵon en la buŝon!
  La diktatoro estas amara kiel absinto, sed la salo de la vero en li estas nur en la hepatoj de siaj regatoj!
  Politikisto-demokrato havas dolĉan parolon, politikisto-diktatoro unue havas parolon, kaj poste la kapon de la ŝultroj!
  Por fari karieron en politiko, oni devas scii tri regulojn: silento estas ora, parolo devus esti kiel mielo, promeso en tri skatoloj, prenu ĝin el la vestiblo trimaniere!
  Politikistoj diras unu aferon kaj faras alian, kun unu escepto - vi vere ne enuos pri ili!
  Kiam oni surmetas viron sur ŝuojn, li bankrotas, kaj kiam virino demetas siajn ŝuojn, ŝi multobligas sian riĉaĵon!
  Ne ĉiu viro eĉ povas postuli la lokon de anĝelo, sed ĉiu virino jam estas ebla diino!
  Fine, la gardisto estis tute detruita, kaj la palaco estis parte detruita.
  Nun ni devas devigi la Mikadon subskribi senkondiĉan kapitulacon al Rusio kaj poste okazigi referendumon pri la inkludo de Japanio en la rusan imperion.
  Kompreneble, ĉi tio estas la plej grava...
  La knabinoj surmetis improvizitan kirason kaj forlasis la aviadilon.
  Neniu rezistis ilin.
  La Mikado atendis ilin kune kun la ministroj. Ĉe la vido de nudpiedaj knabinoj, la altranguloj embarasiĝis kaj ruĝiĝis.
  Albina ordonis:
  - Surgenue!
  La Mikado kaj la ministroj mallevis sin obeeme. Ili tremis pro timo.
  Alvina diris:
  "Nun kisu niajn spurojn!"
  Kaj por esti pli konvinka per poŝeksplodilo, ŝi fortranĉis du korpogardistojn de la imperiestro. Kaj tiam ŝi trempis siajn nudajn piedojn en la sangon, kiu elverŝis el la mortintoj. Sekvante ŝin, Albina ankaŭ iĝis skarlata likvaĵo.
  Post tio, la knabinoj lasis ruĝajn, graciajn, malgrandajn spurojn de siaj kruroj.
  La imperiestro kaj ministroj obeeme kisis ilin. Kaj ĉi tio estis la plej forta humiligo de Japanio.
  Tiam, kompreneble, vi devas subskribi la senkondiĉan kapitulacon de la lando de la leviĝanta suno.
  Albin kaj Alvin estis devigitaj subskribi la tutan Kabineton de Ministroj.
  Kaj tiam la mikado denove genuiĝis kaj kisis la nudajn, sangajn plandojn de la eternaj knabinoj.
  Do okazis la okupado de Japanio kaj kompleta venko.
  Sed nuntempe, vi devas atendi la alvenon de rusaj trupoj. Ĉiukaze oni anoncis per radio, ke Japanio kapitulacos.
  Robur estis tre kontenta, kaj la eterna knabo ekkriis:
  - Mi venkis tutan imperion!
  Kaj li ekridis... Estis danĝere forlasi la batalveturilon, sed estis enue sidi sole.
  Kaj la eterna knabo, kiu ricevis senmortecon kiel donacon, decidis daŭrigi la kolekton de flugilhavaj diraĵoj;
  Por ĝoji pri venko kaj ne plori la amarecon de malvenko, vi bezonas la ŝviton de diligento kaj fajreron de talento!
  Soldato sentas en sia koro, kiam li devas ataki, kaj politikisto, kiu jam delonge estas en la hepato, sendas al buĉado!
  La soldato estas foje vizitata de duboj pri la kompetenteco de la komando, sed la politikisto, sen ia dubo, ne estas kompetenta, tio en la kapablo mensogi!
  Soldato estas filo de aglo, kiu pikas kontraŭulon kaj flirtas sur la ĉielo, politikisto estas filo de vulpo, kiu fekas sur la kapon kaj porkoj ĉe la flanke!
  En batalo, la kuraĝuloj venkis lin antaŭ ol la batalo komenciĝis, la malkuraĝulo perdis sen eniri la batalon, la politikisto trompis eĉ antaŭ la divido de trofeoj!
  En batalo, fortoj ĉiam estas neegalaj, iu estas pli forta, iu estas pli malforta, kaj ĉiuj same kapablas ludi politikon!
  En batalo, soldato skribaĉas el maŝinpafilo, kaj politikisto en la malantaŭo tamburas sian langon senutile!
  Soldato ne bezonas esti stimulita al heroaĵo - li ĉiam estas preta, kaj politikisto ĉiumomente fuŝos vin!
  Soldato kiel kato havas naŭ vivojn, kaj politikisto kiel infero havas milionon da maskoj!
  Soldato, eĉ se li estas korpe malsana, estas mense sana, kaj politikisto ĉiam estas obsedita de dolora deziro ŝraŭbi la balotanton!
  Robotoj ne povas malsaniĝi, veraj soldatoj ne rezignas, kaj politikistoj laŭnature ne povas ne fuŝi!
  Militisto estas trioble militisto, politikisto estas milionoble porko!
  Soldato estas antaŭ ĉio homo, kaj due militisto, politikisto estas porko en la unua grado, kaj vulpo en la dua!
  Nudpieda virino povas preterpasi ajnan ŝuitan viron, estas facile por ŝiaj piedoj sen ŝuoj, estas malfacile vivi sen cerbo!
  Virino ne hontas elmontri sian nudan kalkanon, estas multe pli malbone, se viro ŝuis vin kaj deŝiris tri haŭtojn!
  Politikisto povas ŝovi kiel tanko, sed lia kiraso estas kiel parola diareo-ĵeleo!
  Soldato povas akiri pedikojn en la marŝo, sed politikisto, kiu estas en la malantaŭo, estas jam pro alvokiĝo feko, kaj eĉ porkoj la tutan tempon!
  Politikisto estas tiu ŝafo, de kiu vi ne ricevos lanon por feltaj botoj, sed vi mem slurpos brasiksupon per bastaj ŝuoj!
  Porko donas al homoj viandon kaj lardo, kaj porka politikisto nur pendigas nudelojn sur la orelojn kaj metas fromaĝon en muskaptilon!
  La parolo de la politikisto estas solida kaĉo kaj miksaĵo de promesoj, kaj al ĝi iom da fromaĝo el muskaptilo, tia manĝaĵo kaŭzas nur ulceron de elreviĝo!
  La soldato amas virinojn kaj la Patrujon, la politikisto mem estas kiel kaprica virino kaj amas potencon super la Patrujo!
  Soldato volas plenumi heroaĵon kaj fariĝi heroo, politikisto ĉiam trovas ŝancon fari malnoblecon kaj ricevi rekompencon!
  Se soldato ne nombras la stelojn, tiam pli aŭ malpli frue li gajnos ilin sur ŝultroj, sed politikisto, konsiderante sin stelo, eĉ ne meritis krucon sur sia tombo!
  Soldato ne ĉiam trovas lokon sub la suno, sed lia animo estas hela, politikisto foje prenas la lokon de lumulo, sed la diablo mem estas en spirito!
  La soldato serĉas gloron kaj volas pluvivi, la politikisto jam trovis honton kaj volas vivi en granda maniero!
  Soldato salutas kaj restas honore, politikisto glitas porkon, kaj li mem restas saka apro!
  Soldatservo ne permesas kreskigi ventron, sed perdinte ventron, militisto akiras senmortecon en la koroj de homoj, kaj politikisto, ellaborinte ventron, restas nur en la hepato!
  La soldato ne ŝparas la ventron kaj ne havas ventron por esti amata de knabinoj, la politikisto skuas je la ventro kaj ellaboris mamuton, kaj pro tio nin malamas la balotantoj!
  Nudpieda knabino estas pli feliĉa ol maljunulino, kiun ŝuis ĉarlatanoj, promesante eternan junecon kaj riĉecon, sed anstataŭ juna haŭto, ili deŝiris tri haŭtojn!
  La soldato ankoraŭ ne estas tute generalo, li ne estas malsupera ol li en eltrovemo kaj kuraĝo, la politikisto ne estas tute Satano, sed por fari malnobelon, li ankoraŭ havas ion por lerni de la diablo!
  La nuda ina kalkano estas ronda kaj deloga, la nudaj reĝoj, kun kiuj politikistoj aperas antaŭ ni, kiam la masko estas deŝirita, rondigita en parolo, sed abomena!
  La piloto ne naskiĝas flugilhava, li ricevas flugilojn en la lukto, la politikisto ne naskiĝas kun nazo, sed li lasas balotantojn kun nazo senmalfacile!
  Soldatkapablo naskiĝas en turmento, politika virtuozeco kreas turmenton inter balotantoj!
  Soldato ankoraŭ ne estas majstro, sed li lernas de batalo al batalo, politikisto ne plu estas anĝelo, kaj li malzorgas de unu balotkampanjo al alia!
  Kiu estis naskita por rampi, tiu ne povas flugi, sed sklavo de naskiĝo kapablas flugi supren al la trono, se li havas la persistemon de pego, la intelekton de strigo kaj la rigardon de aglo!
  La plej forta venkas en milito, kaj la plej granda forto estas en ruzo, do la vulpo ĉiam transprenos la leonon!
  La soldato prenas ĝin ne tiom perforte, kiom per saĝeco, la cerbo estas la plej forta parto de la korpo, kvankam ĝi ne havas muskolojn, kaj la lango estas la plej malutila, kvankam malantaŭ la dentoj!
  La soldato streĉas sian zonon por faciligi la kuron, la politiko igas la balotantojn streĉi la zonon, kaj ili disiĝas!
  Soldato havas spiritajn flugilojn kaj aglon en sia animo, politikisto havas porkan pencon en sia spirito, kaj animon pli malbonan ol porko!
  La lango de viro volonte lekas la nudan kalkanon de virino, sed stultaj viroj eĉ pli volonte lasas sin ŝui de langaj politikistoj!
  Politikistoj havas longajn langojn, sed tre mallongajn manojn por plenumi la promeson de sendimensiaj buŝoj!
  Tiuj, kiuj havas la intelekton, estas muŝoj bekantaj la mielparoladojn de politikistoj, kaj tiuj, kiuj havas la avidecon de ratoj, rapidas liberigi fromaĝon en muskaptilo!
  Politikistoj malofte estas malsaĝuloj, male, pli ofte malsaĝuloj estas tiuj, kiuj ĵetas sian voĉon kiel bongustan politikiston, riskante pro tio esti batita sur la orelojn, kaj resti sen pantalono!
  - La politikisto mem estas poŝŝtelisto, kaj li estas poŝisto, kaj lia poŝo ne havas fundon, sed li povas eltiri el ĝi nur figon por balotantoj!
  La invadinto tretas la teron per siaj botoj, kaj la virino piedpremas la viron per siaj nudaj piedoj, la tero ĝemas pro doloro, la viro kuas de ĝojo!
  La soldato ne volas mortigi, sed plenumas sian devon konscience, la politikisto avidas sangon, kaj ne havas eĉ uncon da konscienco!
  Soldato ne estas hamstro por konservi provizojn, kaj ne gofero por kaŝi, kaj ne rato por ronĝi memstare, sed li vere havas leonajn dentojn kiam li batalas por justa afero!
  Soldato estas batalunuo, politikisto estas nur batalema nulo!
  Politikisto ne estas soldato aŭ militisto, sed li tre efike mortigas per longa lango kaj deŝiras la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj!
  La diktatoro ankaŭ tranĉas razojn de stumpetoj uzante longan langon, segilon de elokventeco!
  La plej forta osto estas la lango, se ĝi ne estas langligita!
  Se politikisto estas lang-ligita, tiam li ne kolektos ostojn en polemikoj!
  Politikisto estas ankoraŭ tiu frukto, neniam matura por nutri la balotantojn, sed putra ekde la momento, kiam ĝi estas elmontrita por taksado per voĉdonado!
  Politikisto estas frukto, kiu, elverŝante la sukon de elokventeco, igas balotantojn legomojn!
  Duonlitra botelo da vodko estas pli mortiga ol dekduo da hitleranoj, do ni trinku, ke nur alkoholo mortigas rusojn kaj ĉiujn el ni!
  Knabo kun nuda kalkano elfrapas la dentojn de malamiko, plenkreskulo, kiu estis ŝuita per politiko, restas senpenta hundo, kiu hurlas al la luno!
  Laŭta famo venas al soldato ne facile, sed ŝi estas saĝa, sed politikisto de tempo al tempo trafas laŭtajn skandalojn de fifameco!
  Soldato estas batalisto de lumo, negrave kia ideo li batalas, politikisto estas abomeno de mallumo, negrave kia flago li staras sub!
  Ne gravas, sub kiu flago estas la soldato, la ĉefa afero estas, ke kuraĝo brulas en lia koro, kaj la koloro de la koloro ne gravas en politiko, li malkuraĝe estos en la hepato de la balotanto!
  Soldato sub malbona flago meritas pli da respekto ol politikisto sub la ĝustaj sloganoj, sed sendepende de la bazaro, demetas porkon!
  Komunismo estas paradizo, kiun homoj eĉ konstruas sur la tero per kalaj manoj, sed porkaj politikistoj ŝanĝas la planedon en inferon, detruante la bonon per longaj langoj!
  Soldato por la Patrujo ĉiam estas monto, politikisto nur bremsas pavimon, lia porko estas batalanto hura, por ne tro kaĉi!
  Virino povas silente esti bona soldato, sed politikisto, eĉ en la pantalono, estas fia, parolema virino!
  Politikistoj havas longajn langojn kaj senlimajn ambiciojn, sed por kapti la Teron, la manoj estas mallongaj, kaj la menso estas eĉ malpli!
  Ne fanfaronu pri ŝtala teknologio, se vi havas spiriton kiel ĵeleo, tiam la sovaĝuloj donis klabon kun klabo al malkuraĝulo, kaj en la ĉielo kaj sur la tero!
  Politikisto, muelas sensencaĵojn, el kiu ne estas faruno por pano, sed solida faruno, kun nudeloj sur la oreloj de la balotantoj!
  La soldato estas kavaliro, kiu batalas kontraŭ drako, sed ĉi tiu drako estas fakte en la malantaŭo kaj havas ne sep kapojn, sed milionon da maskoj, kaj sennombran nombron da porkaj muzeloj!
  Soldato, por ne fariĝi plukita kokido, devas esti ansero, politikisto, por friti balotantojn sur kradrosignon, volonte pisos, ne kamarade!
  Soldatoj estas nur knaboj, sed kreskas de batalo al batalo, politikistoj, sendepende de aĝo, de unu balotkampanjo al alia, falas en eĉ pli grandan frenezon!
  Soldato povas esti senbarba, sed glora militisto, kaj politikisto en ajna situacio ne povas ne lasi voston!
  La knabo revas fariĝi aglo-militisto, sed ne estas klare de kie venas politikistoj-porkoj tiel malpuraj, ke estas naŭze eĉ revi pri ili!
  Denaska batalantknabo preferus kuri nudpiede en la neĝo ol permesi al si esti ŝuita per politiko kaj igita felta boto!
  Nuda virino ne estas plukita kokido, ŝi demetos la pantalonon de iu viro kaj transformos eĉ arogantan reganton en nudan reĝon!
  La knabo fariĝas soldato, kaj kiu estis la politikisto en sia junaĝo, se el li elkreskus tia granda porko?
  Prostituitino estas honesta kun klientoj - mono kontraŭ plezuro, kaj politikisto estas kompleta mensoganto, voĉoj kaj impostoj kontraŭ pura seniluziiĝo!
  Politikisto estas tre multekosta prostituitino, de kiu oni riskas ne nur ricevi sifilison de la cerbo, sed ankaŭ porkon en la poŝo!
  Politikisto estas tia prostituitino, ke anstataŭ demeti siajn vestojn, li deŝiras tri haŭtojn de balotantoj kaj infektas, tra la televido!
  Oni ne eniras la saman riveron dufoje, sed konstante porka kanajlo povas esti reelektita dekfoje!
  Bestoj kaj infanoj ne ŝatas manĝaĵon sen salo, sed kial plenkreskuloj enamiĝas al la dolĉa parolo de politikistoj, kiuj estas senigitaj de la salo de la vero!
  La salo de la vero estas amara, sed havas sanigan potencon, la parolo de politikisto estas dolĉa, sed kaŭzas diabeton de la menso!
  Homo ne volas esti peono, sed kariero en la armeo komenciĝas per privataj, politikisto ne volas ludi laŭ la reguloj, kaj li gvidas sian karieron en politiko kun senleĝeco!
  Politikisto kiu insultas gejojn estas mem granda azeno, kaj ne havas virecon!
  Soldato ne mortos dufoje, sed politikisto trifoje perfidos, kaj milionoble trompos!
  Du mortoj ne okazas, kaj vi ne povas demeti viajn botojn kun nudaj piedoj, sed politikistoj sukcesas mortigi la tutan tempon, kaj forŝiri tri haŭtojn!
  La knabino ne timas kuri nudpiede en la neĝo, ŝi timas, ke la edziĝanto ne montriĝus stulta felta boto, ŝuita ĝis la oreloj!
  Soldato en milito fariĝas pli juna kaj matura samtempe, politikisto en kaŝita lukto, maljuniĝas kaj maturiĝas, samtempe sinkiĝanta al la nivelo de sovaĝa besto!
  Soldato estas privata soldato kaj fariĝas profesiulo en milito, politikisto ne konas la limdatojn, kaj profesiulo en donado de venko!
  Soldato devas esti siliko, sed ne turniĝi al ŝtono en koro, politikisto de longe havas ŝtonon anstataŭ koron, sed havas la malmolecon de kaŭĉuko!
  Bona soldato en batalo estas kiel la Diablo - ke necesas estingi la fajron, lerta politikisto en malnobleco estas Satano mem, kaj la plenumo de promesoj estas tipa hoso!
  Soldato povas morti sur la batalkampo, sed estas pli bone ol esti mortigita sub fluo de dolĉaj mensogoj el la buŝoj de politikistoj en paca tempo!
  Kiu naskiĝas militisto, mortos heroo, kiu fariĝos politikisto, jam estas malviva kanajlo kaj promenanta kadavro!
  Politiko estas kiam oni diras unu aferon, signifas alian, faras trian, rezultas la kvara, sed ĝi ankoraŭ iras flanken kaj restas abomenaĵo en la hepato!
  Ne estas fratoj en politiko, sed estas multe da malriĉaj parencoj, ne ekzistas fabelaj princoj, sed troo da nudaj reĝoj, ne ekzistas vero eĉ por momento, sed sufiĉas mensogoj por pli ol unu generacio!
  Amo venas kiam oni ne atendas, politikistoj algluiĝas kiam oni ne vokas!
  Ĉiuj aĝoj estas submetitaj al amo, politikistoj povas trakti ĉian malnoblecon!
  Politikisto estas monstro pozanta kiel belulo, sed neniu luksa municio povas kaŝi porko-pencon kaj lupaj dentegoj!
  Soldato ankaŭ estas iel monstro, ĉar li mortigas sur la batalkampo, sed male al politikisto, li estas sur egala bazo, sed la balotanto ĉiam perdas!
  Virino volas amon kaj feliĉon por si kaj sia familio, politikisto ĉefe interesiĝas pri domaĝo de aliaj, kaj estas obsedita de la amo al mono!
  Virino estas kiel rozo: alloga bonodoro, hela aspekto, akraj dornoj, kaj kiel aspektas politikisto, frapanta per fetoro, mizera aspekto kaj kakto-kaŭsteco?
  Virino estas la formado de beleco kaj pureco, kvankam ne ĉiam ideala, sed politikisto ĉiam estos la normo de malnobleco kaj malbeleco!
  Nudpieda knabo ne miskondutas kaj eniras sian poŝon tiel ofte kiel politikisto faras malbonajn aferojn kaj metas porkon en ĝin!
  La infano amas ludi per armiloj, sed li estas ĉarmo, la politikisto amas ĉagreni ilin, sed anstataŭ timo, li inspiras abomenon kaj ridon!
  Homo devenis, kiel sciencistoj diras, el simio, politikisto, kvankam tipa primato, precipe sukcesaj homoj, havas rilaton kun ŝakalo!
  Homo havas Dian kreivan naturon, sed politikistoj krucumas, ke ili estas nur diabloj de naturo kaj kreas kaoson!
  La politikisto estas la Diablo en la karno, nur ne la sinjoro de la infero, sed la kreinto de la submondo sur la Tero, en kiu la diabloj foriĝas de kontrolo kaj kreas kaoson!
  Soldato estas juĝisto de Dio kaj tempo, politikisto estas bastardo sen juĝo, kaj lia senleĝeco ne konas tempon!
  La soldato ne serĉas pacon, kaj la ŝtormo ankaŭ ne signas, la politikisto enterigos siajn heroaĵojn, la parazito estas tre envia!
  Soldato foje estas militisto nevole, kaj li ne volas mortigi, sed plenumas sanktan devon al la Patrujo, dum politikisto estas libervola perfidulo, kiu ŝatas porki, ne plenumi siajn devojn al balotantoj!
  Soldato solvas enigmojn en bataloj, politikisto konstruas ruzajn kombinaĵojn, li ne povas pace solvi la aferon!
  Politikisto estas tia generalo, ke anstataŭ epoletoj li portas la kartajn ŝultrorimenojn de malsaĝulo, kvankam li mem tamen estas vulpo!
  Soldato povas ludi kartojn, sed politikisto portas sesajn epoletojn eĉ sen ludi!
  Soldato estas sufiĉe mojosa batalanto, kiam li konsentas kun sia kapo, politikisto estas porko, li ricevos paseron de aglo!
  Soldato scias, kio estas timo, sed sin venkas, politikisto scias, kio estas honoro, sed turnas ĝin por si!
  Se virino ne timas elmontri siajn nudajn krurojn, ne lasas sin surmeti botojn, tiam ŝi naskiĝis en ĉemizo!
  En ĉemizo naskiĝis militisto, kiu ne lasos sin senigi de siaj tri haŭtoj!
  Virino, ne hontu promeni nudpiede, timu esti sub la kalkano de felta boto!
  Se vi ne volas gluti la randon de la klingo, tiam akiru akran menson kaj ŝtalan eltenemon!
  La pinto de malsaĝa glavo povas trapiki la korpon, sed nur la akra vorto de saĝulo povas vere frapi la koron!
  Soldato estas diablo, kiu havas puran koron, politikisto asertas esti Dio, sed estas plena de malpuraj pensoj!
  Ne hontu virino de sia nudeco serĉanta viran princon, hontu edziniĝi kun nuda reĝo!
  Virino, kiu helpe de siaj nudaj kruroj deŝiras tri haŭtojn de viro, naskiĝis en ĉemizo!
  Virino, kiu naskiĝis en ĉemizo kun nuda karno, surmetas viron, eĉ se li ne estas plena boto!
  Pli gravas por virino naskiĝi en ĉemizo ol ricevi luksan robon de nuda reĝo!
  Pli bone estas por virino iri nuda ol lasi sin deŝiri tri haŭtojn per plena felta boto, pli bone nudpiede ol ŝuita per malakra boto!
  Se nudpieda virino, nudigante la bruston, rompas aplaŭdojn, kaj ne insultojn kaj fajfas, tiam ŝi naskiĝis en ĉemizo kaj ne lasos sin ŝui!
  Virinaj malfortoj iĝas alloga forto, kaj se viro montras malfortecon, tiam li estos puŝita en marĉon de senpoveco!
  Virino devus povi pardoni, se ŝi volas sukcesi, se viro volas ion atingi, li ne devas rezigni sin!
  La loko de aglo estas donita al tiu, kiu scias elverŝi kiel najtingalo kaj ne kalkulas la korvojn!
  Kiu nombras multe da korvoj, tiu estas tute senflugila kaj ne havas bekon!
  Kiu vendos la Patrujon por oro, ne valoras eĉ unu denaron kaj estos kovrita per la rusto de perfido sub la nobla metalo!
  Rabante posteulojn, vi bankrotos al la malpleno, kiel ĉio dronos en la senfunda kirlego de la krimoj de la pasinteco!
  Militisto devas esti saĝa kiel strigo, kuraĝa kiel aglo, kaj ne kalkuli korvojn en batalo, por ne esti plukita de kokido!
  Ne gravas kiam estas malmultaj jaroj, kompleta katastrofo kiam mankas sufiĉe da cerbo kaj inĝenieco en ajna aĝo!
  La knabo volas esti soldato kaj iri al milito por fariĝi heroo, politikisto volas esti komandanto, eksidi malantaŭe, kaj fari malnoblecon!
  La soldato volas kaĉon kun viando, sed li ricevas betulkaĉon de komandantoj kaj plantis putran porkon de politikistoj!
  En batalo, vi bezonas ne nur akran bajoneton kaj ŝtalan sabron, sed ankaŭ akran menson kaj nervojn de ŝtalo, kun la oraj manoj de inventinto!
  La popolo bezonas ne monarĥon sur la trono, sed caron en sia kapo, ne la arĝentan parolon de politikistoj, sed arĝentajn rublojn en sia monujo!
  Menso kaj kuraĝo, kiel geedzoj, naskas venkon nur duope, kaj la baptopatrino de ajna sukceso - sorto, tute ne estos tria!
  Junuleco estas verda sed dolĉa, maljuneco estas amara kaj ŝima, kaj virino estas kiel muŝo al dolĉeco, malsano estas kiel tabano al maljuneco!
  Estas pli bone esti juna balotanto ol maljuna politikisto;
  En juneco, ajna komerco estas argumentebla, sed en maljuneco kaj mallaboreco ĉesu!
  Estas pli da ĝojo en juneco pro laboro ol pro mallaboreco en maljuneco, do ni trinku, ke juneco ne finiĝas sen ia laboro!
  Knabino estas bona en sia junaĝo, kulero estas por vespermanĝo, kaj politikisto estas en la tombo!
  Knaboj kun nudaj kalkanumoj estas pli feliĉaj ol plenkreskuloj, de kiuj politikistoj tiris malsupren tri haŭtojn kaj plene ŝuis ĝis la oreloj!
  Dum Robur komponis tion, la knabinoj alvenis kun la oficiala dokumento de la kapitulaco de Japanio. Tiel finiĝis la glora milito. Sed antaŭ Rommel ankoraŭ estas multaj malsamaj kazoj kaj problemoj. Ĉiukaze, ili tri venkis potencon, kiu tute ne estis malforta.
  Albina demandis al Robur ridetante:
  - Kaj kiun ni nun detruos?
  La Eterna Knabo levis la ŝultrojn kaj sugestis:
  - Eble ni prenos Rusion por ekvilibro?
  Alvina tute logike kontraŭis:
  - Tiam ne estis senco detrui Japanion por ni! Kaj se ni ŝanĝis la potenco-ekvilibron, tiam ni devas teni!
  Robur frapis sian nudan, infanecan piedon kaj deklaris:
  - Sed vi vidas, estas tute eble por ni konkeri la tutan mondon! Ni nur montris forton!
  Albina konsentis kun tio:
  - Jes, ili montris! Sed krom forto oni montru ankaŭ saĝon!
  pensis la Eterna Knabo. Mortigi centojn da miloj da homoj ne estas bone. Sed vi ankoraŭ bezonas kapti la potencon super la mondo. Sed kiel fari tion sen mortigi milionojn da soldatoj kaj oficiroj? Cetere, samtempe, necesis subpremi la tumultojn de la ribeluloj, se tio okazas. Ĉi tie vi jam povas sangi kiel neniu alia en la historio de la homaro.
  Sed penso traflugis en la menso de Robur:
  - Necesas krei telepatian aparaton, kiu donus mensajn ordonojn al la tuta homaro. Io kiel hipnoto kun la helpo de radiondoj, kaj tiam ni efektive kontrolos la tutan universon.
  Albina konsentis kun tio:
  - Ni bezonas specialajn graviomagnetajn ondojn de hipnoto. Kaj tiam ni tuj venkos ajnan obstaklon kaj subigos la tutan mondon! Kaj ĉiuj nacioj dancos sub ni kaj plenumos ĉiujn ordonojn!
  Alvina aldonis, elmontrante la dentojn:
  - Kaj ĝi estos ege mojosa!
  Kaj la terminatora knabino frapis sian nudan, ĉizitan piedon.
  La knabo Robur konsente kapjesis.
  - Ni evoluos similan aparaton kaj facile subigos ĉiujn senescepte. Kaj tiam estos absoluta potenco super la mondo!
  Albina ridis kaj kantis:
  - Homoj mortas pro metalo, pro metalo,
  Robur regos la spektaklon! Regu la poentaron!
  Alvina konsentis pri tio, palpebrumante al sia kunulo:
  - Nia potenco, kiel la potenco de la Sankta Triunuo, estos eterne! Kaj ne nur eterna, sed homa!
  Albina konsentis kun tio:
  - Kiam la mano estas firma kaj la celoj estas humanaj, por homo vi fariĝas la Ĉiopova!
  Robur kapjesis kaj premis la butonon per sia nuda, ronda, infaneca kalkano, levinte sian aparaton kaj kantante:
  Tiu, kiu estas senigita je koro kaj animo,
  Tuj estos disbatita kun afableco!
  La knabinoj en ĥoro ekkriis plenvoĉe:
  Malvarma kalkulo servas al ni kiel deziro -
  Malamikoj por venki, nu, sed la rimedoj ne kalkulas!
  
  LA AVENTUROJ DE ELFO BIFA SUPERAS
  Elfo Bif, vojaĝante ĉirkaŭ malsamaj mondoj, eniris la Duan Mondmiliton. Kaj, kompreneble, li decidis helpi la germanojn, do li estis ankaŭ helhara kaj bela. Krome, Bif ankaŭ estis altirita de la fakto ke la nazioj estis por la superhomo kaj kontraŭ kristanismo. Do li aliĝis al la Luftwaffe kaj iĝis piloto. Kaj ĉar la elfoj estas multe pli rapidaj, pli fortaj kaj multfoje superaj en reago al homoj, kaj eĉ posedas protektan magion, Biff komencis gajni tre rapide.
  Lia batalanto, dank' al magio, fariĝis nevundebla. Kaj ĉiu kuglo el la aerpafilo precize trafis la celon.
  Nu, ŝajnis, ke eĉ tia elstara aso sole ne havus multe da efiko al la paso de la milito.
  Sed Biff, faligante ducent aviadilojn en Mediteraneo, povis malflugigi Montgomery mem. Kaj ĉi tio jam estas serioza. La plej talenta angla generalo mortis. Bif ricevis la Feran Krucon kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj por la Kavalira Kruco. Sed li tiom rapide amasigis fakturojn, ke en unu monato li havis tricent aviadilojn faligitaj. Kaj la 20-an de aŭgusto 1942, Rommel lanĉis ofensivon direkte al Aleksandrio.
  Sen Montgomery, ĉio fuŝiĝis ĉe la britoj. Kaj ili falis en la kaptilon de Rommel kaj estis mortigitaj. Bif ĉi-momente pafis pli ol ducent aviadilojn en semajno kaj ankaŭ trafis terajn celojn.
  Hitler ne havis tempon por skribi dekreton pri la premio. Biff ricevis denove por tricent faligitaj aviadiloj: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent aviadiloj, al li estis premiita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La trupoj de Rommel kaptis Egiptujon kaj tuj rompis en Irakon, kie eksplodis kontraŭ-brita ribelo. La germanoj ankaŭ kaptis Kuvajton. La Ruĝa Armeo atakis la trupojn de Rommel en Irako, sed tio provokis la eniron de Turkio en la militon kontraŭ Sovetunio. Tio ege malfaciligis la situacion. Kaj Stalino estis devigita forlasi la ofensivon proksime de Stalingrado. La germanoj povis preni la tutan grandurbon sub kontrolo en frua decembro. Kaj Paulus eĉ ricevis premion pro tio.
  La Ruĝa Armeo batalis kun la turkoj kaj enŝtopiĝis en Transkaŭkazio.
  Aldone al la fenomena Bif, Marsejlo ankaŭ elstaris, rapide akirante dudekopon, inkluzive de pro sovetiaj pilotoj. Marsejlo ankaŭ ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj por kvarcent faligitaj aviadiloj.
  Kaj al Bif por sepcent kvindek faligitaj aviadiloj estis premiita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por mil - la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La germanoj povis konservi sian fronton en la centro, kaj eĉ venki for provon malbloki Leningradon.
  Iom poste, sovetiaj trupoj provis antaŭeniri proksime de Stalingrado en februaro, sed la germanoj estis pretaj kaj forpuŝis ĉiujn atakojn. Kaj Biff kaj Marsejlo teruris sovetian aviadon kaj fariĝis laŭvorte legendaj asoj.
  Sed la 30-an de majo, kiam la vojoj sekiĝis, kaj la germanoj povis tiri supren novajn Panther kaj Tiger-tankojn, same kiel la Ferdinand memveturan pafilon, nova ofensivo de la nazioj laŭ la Volgo komenciĝis.
  Deklari totalan militon en la Tria Reich pli ol duobligis la produktadon de armiloj. Krome, la germana submarŝipa floto multe ĝenis Usonon kaj Brition, pro tio la intenseco de la bombado rimarkeble malpliiĝis.
  Jes, kaj la perdoj de la terarmeoj de la Germana Armeo estis pli malaltaj, kaj la fabrikoj montriĝis havi pli altkvalifikitajn laboristojn. Kaj ĉi tio ankaŭ permesis al la germanoj aldoni armilojn al la liberigo, kaj precipe aviadilojn. Kaj Focke-Wulf, kiam uzata ĝuste, tute ne malbonas.
  Kaj la "Tigro" estas ŝoko kaj respekto por la Ruĝa Armeo. La germanoj povis trarompi la sovetian defendlinion sur la movado.
  La plej malagrabla afero estis, ke en la Ruĝa Armeo, kiu ne konis venkojn, la moralo estis ege malalta. Kaj multaj soldatoj kapitulacis aŭ dizertis. La nombro de tiuj kiuj kapitulacis estis granda, kiel estis la transfuĝintoj.
  La batalspirito de la Germana Armeo antaŭe ne estis grave rompita estis alta. Kaj sur la ĉielo, la germanoj tute regis. Usono estis pasiva, dum Britio suferis enormajn perdojn.
  Krome, multe pli da aviadiloj estis produktitaj ol antaŭe.
  Biff amasigis kontojn tiel rapide ke novaj rekompencoj estis inventitaj por li. Por du mil aviadiloj, al la juna elfo estis premiita la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por tri mil aviadiloj - la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Antaŭ julio 1943, la germanoj atingis la Kaspian Maron kaj donis oksigenon al la sovetiaj soldatoj en Kaŭkazo. Kaj tiam ili daŭrigis la ofensivon laŭ la marbordo, laŭ la ebenaĵo.
  Fine de aŭgusto, ili jam estis en Dagestano kaj alproksimiĝis al la limo de Azerbajĝano.
  Post tio, furioza batalo por Tbiliso disvolviĝis. Kaj la fortoj estis tre malegalecaj.
  Sovetunio klare perdis la batalon por Kaŭkazo. En septembro, Stalino provis avanci en la centro. Kaj liaj trupoj denove blokiĝis tie. La Panther-2 partoprenis en la bataloj.
  Ĉi tiu aŭto montriĝis sufiĉe peza je kvindek tri tunoj, sed pli bone protektita precipe en la frunto: 100 milimetroj kaj 60 flankoj, kaj la 900 ĉevalforta motoro multe kompensis. Plie, kanono de 88 mm kaj longa barelo de 71 EL.
  Kontraŭ tia tanko ne estas facile rezisti. Precipe se malesperaj knabinoj batalas.
  Gerda pafis al la sovetia aŭto per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Ni estas la plej bonaj!
  Charlotte batis tridek kvaron per sia nuda kalkano kaj knaris:
  - La Tria Regno estas kun ni!
  Kristina frapis la sovetiajn trupojn kaj pepis:
  - Mi diris, ke ne drivu!
  Magda piedbatis per la nudaj piedfingroj kaj diris:
  - Ni estas la plej alta klaso!
  Kompreneble, la atako en la centro estis repuŝita kun gravaj perdoj por la Ruĝa Armeo.
  Kaj en aŭtuno kaj vintro, la nazioj kompletigis la kapton de Kaŭkazo ... Post kio la pozicio de Sovetunio iĝis ege malfacila.
  Kaj superpiloto Beef faligis kvar mil aviadilojn. Por kiu al li estis premiita la Grandioza Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Marsejlo ankaŭ alportis ĝian nombron da faligitaj aviadiloj al mil. Kaj li ankaŭ ricevis premion: la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj antaŭ printempo, Bif faligis kvin mil aviadilojn, ricevis la Grandan Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  En majo 1944, la nazioj lanĉis novan ofensivon kontraŭ la pozicioj de Rusio. La batoj estis faritaj kaj en la nordo, preterirante Leningradon, kaj laŭ la Volgo, preterpasante Moskvon de la sudo. Kaj ĉi tio estas grandega atako. Tondeto en duobla pinĉilo.
  La Ruĝa Armeo perdis multon da sia batalspirito, sed daŭre estis forta.
  La novaj T-34-85 kaj IS-2-tankoj estis pli progresintaj kaj potencaj ol la antaŭaj. Pli potenca LA-7 ankaŭ aperis. Vere, ĝi estis produktita en malgrandaj kvantoj. Sed la Yak-3 neniam iris en produktadon. Kaj antaŭ la fino de majo, la germanoj jam havas mil el la plej novaj jetoj ME-262 kun kvar 30-milimetraj pafiloj en servo. Kaj li estas tre timinda plej nova maŝino.
  Jes, kaj la TA-152, kiu anstataŭigis la Focke-Wulf, ne estas malbona.
  La ĉefaj germanaj tankoj "Panther" -2 kaj "Tiger" -2. La lasta tanko havas motoron de 1000 ĉevalfortoj, kaj ĝi estas bona laŭ veturado. Do la germanoj havas ekipaĵon en la serio - granda detrua potenco. Kvankam ankoraŭ neperfekta. Sed oni preparas serion E. Sed "Muso", ekzemple, ne tre bone montris sin.
  Kaj tiel komenciĝas la batalo ... Unue, Saratov estis prenita de la germanoj, poste Kuibyshev.
  Bif malflugigis ses mil aviadilojn kaj ricevis: Granda Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tiam la germanoj ankaŭ kaptis Uljanovskon. Kaj ĝis la fino de la somero ili prenis Kazanon. La fronto de la Ruĝa Armeo kolapsis.
  Antaŭ septembro, Beef malflugigis sep mil aviadilojn kaj ricevis novan premion: la Stela Grandkruco de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj glavoj kaj diamantoj.
  Kaj en oktobro, la germanoj trarompis de la nordo kaj fermis la ringon ĉirkaŭ Moskvo.
  Post tio, la operacio komencis detrui kaj disbati la Ruĝan Armeon.
  En decembro, Bovaĵo malflugigis ok mil aviadilojn kaj ricevis la Stelon Grandkrucon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj orkverkfoliajn glavojn kaj diamantojn.
  Kaj ĝuste en la Kristnaska Tago, la 25-an de decembro 1044, la moskva garnizono, malgraŭ la kategoria ordo de Stalin, kapitulacis. Kaj Feldmarŝalo Goth, kiu prenis la ĉefurbon, ricevis la Grandkrucon de la Fera Kruco pro tio.
  Tamen, dum Stalino, fuĝinte al Sverdlovsk, volis daŭrigi la militon. Kaj ankoraŭ estis espero por la aliancanoj.
  La germanoj ĝis nun nur bombardis sovetian Siberion. Ili ricevis potencajn helicmovitajn Yu-488 kaj TA-400 kiuj balais kiel uragano. Kaj ili alportis morton kaj detruon al sovetiaj urboj.
  Elf Beef daŭre batalis sur la ĉielo kaj partoprenis bombatakojn. Kaj lia maŝino funkciis de tempo al tempo, faligante sur la kontraŭulojn ŝokfluojn de kolosa detrua forto.
  En marto 1945, la nombro da aviadiloj faligitaj de tiu legenda elfo superis naŭ mil. Kaj li ricevis la premion: Stela Grandkruco de la Kavalira Kruco kun platenaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Kaj ĝi estas tre mojosa!
  Sed en majo, la germanoj antaŭeniras sur la Uralon. Iliaj trupoj rapide progresas. La Ruĝa Armeo heroe provas rezisti. Sed ŝi povas fari nenion.
  La nazioj jam ĵetis en batalon la plej novajn tankojn de la serio E. Kaj estas vere preskaŭ neeble rezisti ilin.
  Precipe kontraŭ la E-100, kiu estas nepenetrebla por sovetiaj pafiloj de ĉiuj anguloj. Kaj ĝia 128 mm kanono estas mortiga por preskaŭ ajna kiraso.
  Kaj la E-100 instigas teruron en sovetiajn soldatojn. Krome, dizerto estas endemia, same kiel kapitulaco. Kaj ĉi tiu kapitulaco estas amasa.
  Kelkaj sekcioj eĉ kapitulacas al la sonoj de la orkestro. Kaj iuj, male, batalas ĝis la fino.
  Sed la fortoj estas neegalaj, kaj jam en junio Sverdlovsk kaj Chelyabinsk falis. Kaj tiam la germanoj transiris Siberion.
  Sovetiaj urboj senespere defendis sin. Precipe Novosibirsk, kie eĉ infanoj batalis.
  Kaj furiozaj bataloj estis en plena svingo en Centra Azio. Sed antaŭ septembro 1945, la plej granda parto de Sovetunio estis kaptita. Sed en oktobro, pro frosto, la germanoj ĉesigis sian antaŭeniĝon tra Siberio. Komunikadoj estis tro streĉitaj.
  Elfa Bovaĵo malflugis dek mil aviadilojn kaj ricevis por tio la Grandan Stelon de la Grandkruco de la Kavalira Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tiam estis ankoraŭ milito sur la ĉielo... Ĝis majo 1046, Bif sukcesis faligi pliajn mil aviadilojn kaj ricevi: La Granda Stelo de la Granda Kruco de la Kavalira Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj tiam komenciĝis nova germana ofensivo en la Malproksima Oriento. Usono kaj Britio fakte finis la militon kun la Tria Regno kaj batalis Japanion. Sed la samurajo heroe eltenis. Kaj ili montris kolosan kuraĝon kaj heroecon.
  La Ruĝa Armeo estis malfortigita en nombroj, sed kelkaj el la fabrikoj evakuitaj en la oriento daŭre funkciis. Kaj ili liveris al la fronto, inkluzive de aviadiloj.
  La germanoj jam antaŭeniris preskaŭ marŝe, sed ĉiuokaze, kiam ili atingis Vladivostokon, ili daŭris plurajn monatojn. Kaj fine de novembro, malgraŭ la frosto, la Fritz ankoraŭ atingis Ĉukotkon.
  Do la lastaj urboj de Sovetunio falis.
  Elf Beef alportis la nombron da faligitaj aviadiloj al dek du mil kaj ricevis novan premion: la Grand Star of the Grand Cross of the Knight's Cross (Grandioza Stelo de la Grandkruco de la Kavalira Kruco) kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, same kiel la rangon de feldmarŝalo de aviado. Kaj ĉi tio ja estas lia kolosa atingo.
  Tiam Sovetunio estis okupita. Sed Stalino estis ankoraŭ kaptita. Kun Usono, Hitler, kiu kaptis grandajn teritoriojn, ne batalis plu. Ili dividis la influsferojn. La Tria Regno ricevis Eŭropon, duonon de Afriko - la nordon, kaj francajn belgajn posedaĵojn. Same kiel la Proksima Oriento kaj la tuta teritorio de Sovetunio.
  Kaj li havis sufiĉe ... Japanio konservis siajn havaĵojn en Ĉinio kaj parte, Usono kaj Britio ne havis tempon por rekapti ĝin de ĝi.
  Aperis dupolusa mondo. La Tria Regno prosperis kaj evoluis, la germanoj eĉ flugis al la luno reen en 1957. Sed post la morto de Hitler en 1960, tumulto ekestis en li. Kvankam eblis eviti disiĝon. Sed la nova reĝimo iĝis pli liberala kaj ĉiuj regatoj de la Tria Reich ricevis civitanecon.
  Kaj tiel finiĝis la epoko de nacia malegaleco.
  La Tria Regno kaj Japanio unuflanke, kaj Usono kaj Britio aliflanke, konkuris unu kun la alia jam en la kosmo, kaj la konkero de la sunsistemo estis survoje.
  Flugo al Marso en 1974 - la unuaj estas la germanoj, kaj jaron poste al Venuso. Do la nova mondo laŭ sia maniero estas ankoraŭ nenio. Kaj la elfo Bim flugis al novaj mondoj, serĉante aventuron kaj novajn sentojn.
  
  ĈAMBRISTINO ANstataŭ CHURCHILL
  KONOTACIO
  Anstataŭ senutila kaj nenecesa, kaj eĉ mortiga milito kun Germanio por Britio, Chamberlain slutteis pacon kun la Tria Regno. Kaj nun Sovetunio batalas unu kontraŭ unu la Wehrmacht kaj la rezulto de la milito estas eĉ pli neantaŭvidebla, kaj la batalo estas multe pli malfacila ol en la reala historio.
  . ĈAPITRO #1
  Chamberlain, sen eksiĝi, sukcesis fini pacon kun la Tria Regno. La kondiĉoj de Hitler estis sufiĉe moderaj. Britio rekonis ĉiujn konkerojn de la nazioj, sed ne mem suferis teritoriajn perdojn. La nura afero estas, ke la britoj resendis Namibion al la germanoj. Entute, la nazioj garantiis la netuŝeblecon de la brita kolonia imperio.
  Hitlero ankaŭ ricevis liberan manon en la oriento. Kiu, kompreneble, estas en la manoj de la germanoj. Sed Chamberlain ankaŭ volis, ke la du diktatoroj, Stalin kaj Hitler, batalu ĝismorte.
  Do ĉio ĉi ĝojigis reakciajn rondojn. Hitler promesis, ke li ne tro ofendos la judojn. Kaj ke justa ordo estos starigita en la okupataj teritorioj.
  La konkeroj de la Tria Reich estis enormaj. Sed tamen la milito kun Sovetunio estis neevitebla. Nur ĉi-foje ne estis kialo por Hitlero rapidi en agreson.
  Li havis multajn koloniojn. Krome, la germanoj ankaŭ kaptis Grekion kaj Jugoslavion. Ili ricevis la belgajn, francajn kaj nederlandajn koloniojn.
  Ekzistis eĉ konflikto kun Japanio pro Hindoĉinio. Kiel, ĉiuj francaj kolonioj estas germanaj, kaj devus ekzisti germana administracio.
  En la sama tempo, la 1-an de majo 1941, la germanoj vidis sovetiajn KV-ojn kaj T-34-ojn ĉe la Ruĝa Placo parado. Kaj Hitler ordonis la kreadon de peza germano en respondo.
  La milito estis prokrastita ĝis la 22-an de junio 1943.
  La germanoj sukcesis liberigi novajn tankojn antaŭ tiu tempo - la Pantero, la Tigro, la modernigita T-4, kaj la Ferdinand memvetura pafilo. Sed ilia nombro estis ankoraŭ nesufiĉa. La batalanto ME-309 ankaŭ aperis, sed ankaŭ ĵus komencis eniri la trupojn.
  Tankoj "Leono" kaj "Maus", ĝis nun nur en provaj specimenoj. La sturmpafilo MP-44, ankaŭ ĵus kreita kaj ne havis tempon por eniri la serion.
  Do la germanoj ne estas tute pretaj en la kvardek-tria jaro. Sed ankaŭ en Sovetunio ne estas kompleta harmonio. Vere, en du kromaj jaroj, la Molotov-linio tamen estis finita, sed ĝi estas tro proksime al la limo.
  En la sama tempo, sovetiaj trupoj kaj komandantoj daŭre estis instruitaj pli ataki ol defendi.
  Vere, ne ĉi-foje la Ruĝa Armeo ne estis surprizita, kaj Stalino anoncis ĝeneralan mobilizadon, portante la nombron da soldatoj al dek du milionoj. Sed aliflanke, Japanio ankaŭ estis preta malfermi duan fronton, kaj parto de la sovetiaj trupoj devis esti konservita en la Malproksima Oriento.
  Sovetunio plifortiĝis en du jaroj. La tria kvinjara plano estis tro plenumita, kaj laŭ oficialaj datumoj, la ekonomio duobliĝis. Pliaj preskaŭ dek kvin mil tankoj kaj tridek mil aviadiloj, kaj dekoj de miloj da pafiloj estis produktitaj.
  La Ruĝa Armeo estis tre forta. Sed kompreneble, aldonis la Tria Reich.
  Post kiam la energia Speer iĝis la Ministro de Armilaroj, kaj la ekonomio de la Tria Regno kaj la okupita estis transdonita al armea bazo, la produktado de armiloj pliiĝis signife. Speciala atento estis pagita al la kirasaj fortoj. Kaj kiel rezulto de energiaj rimedoj kaj la uzo de laboro en la kolonioj, la produktado de tankoj en la Tria Reich superis mil monate, antaŭ Sovetunio.
  La plej nova "Pantero", signife supera al la ĉefa sovetia tanko T-34, en kiras-penetrado kaj pafrakteco de la pafilo kaj en fronta kiraso.
  La sovetia KV-serio, aliflanke, montriĝis nesufiĉe efika, irante la vojon de nepravigebla gigantomanio.
  Estis ankaŭ negativa subjektiva faktoro - la amo de Stalin por grandaj tankoj. En aŭgusto 1941, la KV-3 pezanta sesdek ok tunojn ekproduktiĝis, en septembro 1941 la KV-5 pezanta cent tunojn komencis esti produktita. Kaj de marto 1942, la KV-4, pezanta cent sep tunojn, eniris la serion.
  Kaj tio ne estas ĉio. En aŭgusto 1942 aperis la KV-6 pezanta cent kvindek tunojn. Kaj en marto 1943, KV-7 pezanta cent okdek tunojn.
  Tiel, la tankoj de la serio KV prenis la nepravigan vojon de pezo.
  Nur la T-34-76 povas esti nomita relative sukcesa maŝino. Sed krom ĝi, la A-30, rad-spuritaj tankoj kaj la T-29 ankaŭ estis produktitaj de ĉi tiu klaso.
  La aviado de Sovetunio ne estis malbona, sed la PE-2 estis ankoraŭ tro malfacile administrebla, kaj la MIG-3, la plej ŝatata batalanto de Stalin, ankaŭ ne pravigis sin.
  La germanoj produktis proksimume tiom da aviadiloj en du jaroj, kiel Sovetunio faris. Sed ilia aviado estis, eble, pli praktika. La ME-309 estis tre potenca en armilaro kaj rapideco, kaj sendube forta, sed ĝi daŭre estas malabunda. Tamen, en praktiko, la ME-109 montriĝis pli forta ol sovetiaj maŝinoj.
  Entute, la germanoj estis pli bone preparitaj, kaj iliaj trupoj estis fortaj kaj havis grandan avantaĝon en moviĝeblo.
  Plie la faktoro de Japanio, kiu ankaŭ tiris reen la trupojn.
  En la ofensivo, la germanoj uzis multajn eksterlandajn kaj koloniajn sekciojn, kiuj estis pli malsuperaj ol eŭropaj en batalefikeco.
  La Germana Armeo koste de eksterlandaj kaj koloniaj sekcioj alportis sian forton al dek ses milionoj. Plie pliaj ok milionoj da japanaj kaj koloniaj soldatoj.
  Japanio kaj la Tria Regno plimultis ol Sovetunio ĉirkaŭ du fojojn en infanterio. Vere, japanaj tankoj estis malpezaj, sed moveblaj. En aviado, la Akso havis la plimulton en nombroj.
  Sed la plej grava afero estas ne nur ĉi tio... La germanoj havis aliancanojn. Inter ili estas Turkio kaj Italio kun grandaj armeoj. Do, konsiderante la satelitojn, la supereco de la Tria Reich pliiĝis. Flanke de la Tria Regno troviĝas finnoj, kaj hungaroj, kaj rumanoj, kaj slovakoj, kroatoj, bulgaroj, hispanoj kaj eĉ portugaloj.
  Kaj ankaŭ Svedio baldaŭ eniris la militon.
  Kaj la germanaj trupoj trarompis la sovetiajn defendojn... Kaj unu monaton poste ili atingis Smolenskon.
  Kaj tiam grandioza batalo por ĉi tiu urbo disvolviĝis. Fakte, ĝi decidis la sorton de Sovetunio.
  Aleksej, kiu estis dekdujara knabo en batalo, same kiel Alenka kaj Katka, batalis sur la stratoj de Smolensk.
  La hordoj de Hitler provis preni la grandurbon.
  Nudpieda knabo en pantaloneto sole, Aleksey, pafis eksplodon de maŝinpafilo, falĉante la naziojn.
  Dekdujara infano ĵetis mortigan obuson per la nudaj fingroj de infanaj kruroj kaj muĝis:
  - Por la komunismo de USSR!
  Alenka ankaŭ donis turnon, batis senkonscie la naziojn, ĵetis donacon de morto per sia nuda kalkano kaj eligis:
  - Por nia Patrujo - mia propra patrino!
  Katka skribaĉis el maŝinpafiloj, batis la naziojn, kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj estis ĵetitaj, portante detruon kaj morton.
  La militisto interparolis:
  - Por USSR!
  La virina kaŝpafista bataliono sub la komando de kapitano Nataŝka Kaktusova alprenis defendan pozicion en la ruinoj de la strato Volodarsky. Knabinoj kun maŝinpafiloj kaj fusiloj, ligitaj per pakaĵoj da grenadoj, kaŝiĝis malantaŭ la ruinoj.
  Natasha mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda. Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto. Kapitano Nataŝa batalas pli ol du jarojn kaj malgraŭ sia juneco ŝi multe vidis. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movo de tankoj.
  Dolĉa Nataŝka tenas obuson kun eksplodpakaĵo ligita al ĝi. Necesas rampi al la timinda germana tanko "Leono", akvumante la stratojn per mitraloj.
  Mirabela rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas dum ŝi rampas kvarpiede. La flavaj haroj de Mirabela estas malordaj kaj longaj... Iom friziĝintaj. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Mirabela jam spertis multon. Ŝi sukcesis viziti kaj faŝisman kaptitecon, travivinte kruelajn torturojn, kaj minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi. Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batata per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Mirabela pafas ... Soldato de la Tria Regno, ĉi-kaze arabo, falas senvive, lia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Nataŝka glitas amason da obusoj sub amason da rubaĵoj. Nun naŭdek-tuna "Leono" rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 100 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Tridek kvar ne povas trarompi ĝin, nur pezaj Keveŝoj havas ŝancon. Sed la spuroj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Svetlana pafas eksplodon el mitralo... Soldato, neniu scias, kian naciecon, falas. La germanoj, konkerinte la plej grandan parton de la Orienta Hemisfero, amas arjan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: araboj, afrikanoj, indianoj, diversaj azianoj kaj eŭropanoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj - kiuj de la lulilo kutimas malami la bolŝevikan Rusion. Ĉi tie batalas ukrainaj naciistoj, kaj Don-kozakoj, kaj ĉeĉenoj, kaj la tuta kaŭkaza Ĥaganato. Hitlero levis tutan internacian.
  Multaj malamikoj...
  Svetlana lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La bela kapitano eĉ sentis tiklon pro kiom proksime preterflugis grandkalibra donaco. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Mirabela repafas... Alia knabino Angeliko - tre ruĝhara, supermezura alteco, kaj muskolforta, malgraŭ la magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, kuntirita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Angelica batalas en nur sia pantaloneto, la tuniko estas disŝirita, kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj ne estas liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj sovetiaj trupoj.
  Do Angeliko estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Angeliko tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - La Sinjoro, Moskvo kaj Stalino estas super ni!
  Kaj ŝi fortranĉas la atakantajn naziojn, ŝi mem apenaŭ havante tempon por retroiri.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn germanajn tankojn turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas trapasi ...
  Kiel Svetlana atendis, "Lev" veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Estis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Blonda Svetlana, kiel serpento siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  La knabino-kapitano denove estas devigita rampi for. La germanoj kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la faŭlto de la obstina Hitlero, la hordoj de la Tria Regno estis blokitaj en poziciaj bataloj en sufiĉe granda kaj bone fortika grandurbo.
  Mirabela ĵetas obuson. Devigante ilin kapturniĝi kontraŭ faligitaj germanoj aŭ araboj, turnante sin. Unu el la naziaj militistoj deŝiras lian manon, kaj pendas sur ĝi, anglan horloĝon kun kompaso.
  Mirabela diras kun rideto:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al la infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Anĝeliko depolvigas ankaŭ, kun siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj ili disŝiras pezajn obusojn, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de sovetiaj heroinoj.
  Jen Svetlana vidas kiel la Pantero rampas. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Angeliko komencis rampi supren, ripozante sur la defluejo per la nudaj piedfingroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero de la kvardek-unua jaro, kiam la Germana Armeo perfide invadis la vastaĵojn de Sovetunio. Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj elkuriĝas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj. Angeliko flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco - Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo aŭdiĝas, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La germana tanko komencas bruli, la batalkompleto detonacias.
  Svetlana flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Rompas la panteron. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Svetlana, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Angelica estas tre sekseca, en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti vitropecetojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvkovrita kruro. Kaj fiksita, ĝuste en la gorĝon de faŝisto. Bela Angeliko balbutis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Gvidis fajron kaj Svetlana.
  La belulino-kapitano, Nataŝa, faligis la faŝiston, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Mirabela ekpafis, tranĉis la kapon de la Fritz kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Svetlana, denove precize pafante, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Mirabela pafis precize kaj aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Alia knabino Olimpiada, ankaŭ tre bela, kune kun la pioniro Serioĵka preparis minon sur drato. Ili du puŝis ŝin... La insida bugo rampis en la raŭpon de la "Tigro"-2. Kaj kiel ĉi tiu longtuba germana aŭtomobilo eksplodos.
  La blonda knabo Sergej ekkriis:
  - Nia Rusujo, vi havas sitelon!
  Kaj li apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen, fulmante, kun nigraj, faligitaj kalkanoj, de la falanta tegmento.
  Olimpio karesis la kolon de la knabo kaj diris:
  - Vi estas tre saĝa!
  La pioniro faris sian vojon al la fronto kaj aliĝis al la virina bataliono. La knabo ankaŭ estas tre kreema. Ekzemple, li faris aviadilojn por malflugi faŝismajn atakaviadilojn. Kiam la Focke-Wulfs, aŭ TA-152s, leviĝas, nekredeble surdiga muĝado aŭdiĝas.
  La germanoj batas kun la akompano de Wagner-simfonio. Tia majesta melodio.
  Olimpio diras kun ĝeno:
  - Ili ankoraŭ klopodas timigi nin!
  La pionira knabo kantis kun patoso:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  La morto ne prenos nin sub la stela ĉielo!
  Ĉar la sankta Rusio forte batalos,
  Mi ŝarĝis la potencan maŝinpafilon!
  Olympias, alta, muskolforta knabino, kun larĝaj koksoj kaj ŝultroj, estas tipa kamparanino. Vestoj estis disŝiritaj dum la batalado en ĉifonojn, fortaj kruroj estas nudaj, hararo estas teksita en du plektaĵojn kaj forte polvigitaj.
  Seryozhka aĝas nur dek unu jarojn, maldika pro subnutrado, gratita kaj malpura knabo, en nenio krom pantaloneto. La nature blankaj haroj de la knabo griziĝis, kaj la ripoj montras tra maldika, sunbrunigita kaj malpura haŭto. Kruroj terure faligitaj, kaj en brulvundoj, kontuziĝoj, kun veziketoj. Vere, la sorto konservis la infanon de gravaj vundoj.
  En lia fono, la Olimpikoj ŝajnas grandaj kaj dikaj, kvankam la knabino tute ne estas dika, sed kun forta, trejnita viando sur la ostoj. Cetere, la malsato ŝajnis tute ne influi ŝian kortegan kaj grandan figuron.
  La knabino pafas de peza kontraŭtanka fusilo. Germanaj aŭtoj ne povas trapiki en la frunto, sed estas ŝanco en la spuroj.
  Kaj la forta "Leono", ricevinte pezan eksplodaĵon en la aŭtofundo, komencis blovi fumon kiel peza fumanto.
  Serioĵka kantis kun malico:
  - Fetora Fritz sen pensi, ekbruligis cigaredon ĉe la enirejo! Kompreneble, li havis grandajn problemojn!
  Olympias, flagrante kun muskolaj, sunbrunigitaj bovidoj, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj kruroj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rusaj vizaĝoj flagras de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil Fritz! Kaj se iu zumas pli ol faŝistoj, neniu, kredu min, kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La germana transportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duono, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la nazioj, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Svetlana, dume, provas trarompi la "Tigron". Potenca germana aŭto, ricevis obuson en la flanko, sed ne pereis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti dispremita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Svetlana flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Mirabela ĵetis obuson al la Tigro, kiu eksplodis sur ŝian frunton. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Hitler estas pesto bastardo!
  Angeliko, rompinte la vidon de la nazioj, kaj verŝante akvon sur ilin per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis la Fuhrer! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" estis difektita.
  La malkuraĝa germano prenis ĝin kaj retiriĝis.
  Svetlana snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Mirabela tranĉis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Svetlana, ridante, bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Mirabela ekpafis kaj aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de germanaj maŝinpafistoj.
  Svetlana vidas, ke proksimiĝi al la pozicioj de la Fritz estas nereala. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el ĉi tiuj maŝinoj flugas pli proksime al la sovetiaj pozicioj. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Angelica ĵetas obuson, kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova germana tanko "Pantero" -2 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto rapide veturas supren.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la germana aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Angelica fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-2 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Angeliko ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  Stalingrado estis tute englutita de incendioj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Svetlana, terenbatinte germanan batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Mirabela kantis per ĉanto, pafante al la nazioj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, vigle ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La faŝisma estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Svetlana, vidante, kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La germana aviadilo eksplodis, disĵetante derompaĵojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Mirabela ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Angeliko denove ĵetis glaseton per la piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris al Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  La germanoj kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Seryozhka deplojis katapulton, kaj kiel ĝi trafas la malamikon en respondo.
  La pionira knabo blekis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Hitler!
  La ŝargo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da nazioj, igis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -2, perdinte sian ekvilibron, koliziis kun la "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Svetlana ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Serioĵka!
  La knabo agreseme grumblis.
  - Pioniro ĉiam estas preta!
  La knabino responde skuis sian nudan piedon.
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Olimpio tiklis la mallarĝan piedon de Serjoĵka, kiel forte li havas ĝin! Ne mirinde, ke la knabo ne timas kuri tra la fajroj.
  Mirabela per ĉanto diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Angelica, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Svetlana ekbrilis per la okuloj, faligis la germanon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Olympias metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne preterpasu, sed preterpasu!
  Serioĵka miksis sian maldikan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Fritz vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la nazioj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili. De la tria monato ekde la fino de junio, la sturmo daŭras, sed la urbo ne povis preni ĉion. Sur aliaj sektoroj de la fronto, la nazioj atingis sukceson, sed ne sur ĉi tiu.
  Svetlana pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la germano estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Mirabela draŝis la germanojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Angeliko malfermis fajron, pli precize. Kelkaj nigruloj restis kuŝantaj sur lanckovritaj rubaĵoj:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Mirabela lude kantis:
  - Pentrinte Hitler per lipruĝo, Mainstein per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Svetlana, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Adolf, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la naziojn!
  Mirabela diris furioze, deprenante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. La tanko "Lev", kun kiu esperoj estis alpinglitaj, ankaŭ ne helpis. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Angelica forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Angeliko, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la rusojn! Kiu kuragxas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Angeliko ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Stalenida kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Stalenida pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Angelica rimarkis ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Angeliko skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la Fritz, rigardu nian belecon!
  Angeliko decide respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  La ŝtalknabino ridis kaj pafis al la TA-200. La nazia aŭto ekbrulis. Kaj la bela blondulo ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Angelika ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Steelenida, vidante, ke la germano falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Angeliko kantas:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Svetlana nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la Fritz per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj povas havi infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Svetlana tamen forpelas de si tiajn pensojn, do vi volas ekplori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la germanoj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas la germanoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Svetlana krucsignis sin kaj pafis al la Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la rusoj... La okulo kaj cerbo de la viro, kiuj estis batitaj per kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Svetlana precize pafis, kaj trafis motorciklon kun kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke rusa bonodora pano estu nomata vorto vadejo!
  Mirabela faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li pretas perfidi Rusion ...
  Sed la rusa viro estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino, kapturniĝis kaj montris al la nazioj la figon, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Aperis Angeliko, ĉi tiu belulino, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... Fritz en akra flanko!
  Olimpio korektis Angelikon:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Svetlana kantis, gaje palpebrumante:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas kaj la germanoj kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed viroj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis al Jesuo.
  Angelica estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj de sia "Sturmtiger" vere povas pafi al la pozicioj de la sovetiaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Angelikon, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Angeliko trovis la forton por ekstari kaj krii:
  - Vi faŝistoj estos en la cindro!
  Svetlana kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren de eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la naziojn kiuj elsaltis kaj aliajn agresemajn insektojn sieĝantajn Sovetujon.
  Mirabela kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Eternulo kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Angeliko, forskuante la polvon de siaj sangaj plandumoj, kantis:
  - Lenin, partio, Komsomolo! Ni sendas la Fuhrer-on al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surdige ridi, kaj Serjoĵka diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto, ne tiom preciza - kiel tiuj nudaj kaj fortaj kruroj de Angeliko!
  Olimpio, ludante per siaj brakmuskoloj, diris:
  - Nu nenio! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  . ĈAPITRO #2
  Smolensk iĝis falilo por la Germana Armeo. Ondoj de malamika agreso frakasis kontraŭ li kiel granitaj ŝtonoj.
  Kaj multaj centoj da germanaj tankoj brulis, kaj la defendo tenis kolosan profundon kaj kuraĝon. Kaj evidente neniu volis cedi kaj venkiĝi.
  Knabo de dek du jaroj en aspekto, Aleksej Sotnikov daŭre skribaĉis, de maŝinpafilo sur la progresantaj nazioj.
  La infana guberniestro fortranĉis la naziojn tre trafe. Frapante kun granda precizeco.
  Kaj samtempe, la nudaj piedfingroj de la infanaj piedoj de la knabo denove ĵetas la mortigan donacon de neniigo kaj renversas la faŝistan tankon.
  La militĉefo knabo muĝas:
  - Por granda komunismo!
  Alenka ankaŭ tre precize pafas al la malamiko. Ĉiu el ŝiaj kugloj trovas celon.
  Tiam la knabino nudigis siajn mamojn kaj premis sian skarlatan cicon sur la butonon de la bazuko. Kaj la pafitaj misiloj trapikis la flankon de la Maus-tanko.
  Tiam Alenka ĵetis obuson de mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante kelkajn dekojn de Fritz.
  Tiam la knabino murmuris:
  - Gloro al la Patrujo-USSR! Ĉiu heroo estos pioniro!
  Jekaterina daŭre skribaĉis kun granda precizeco ĉe la malamiko. Falĉis multe da nazioj kaj knaris
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj denove venkiĝis, tia detrua tornado de morto.
  Kaj tiam ŝi premis la fragan cicon sur la butonon de la bazuko kaj diris:
  - Dankon al Dio Svarog!
  La germanoj daŭrigis sian atakon kontraŭ Smolensk. Ŝajne restis sufiĉe, sed estis nekredeble malfacile preterpasi la lastan. Eĉ la amasa uzo de "Sturmtigers" ne helpis. Kvankam la detruo de jetbombistoj kaŭzis enorman. Alia rimedo estis napalmbomboj.
  La bataliono de knabinoj maldensiĝis, sed la belulinoj ankoraŭ batalis. La 20-an de oktobro neĝis, kaj la belulinoj estis ĉiuj nudpiedaj. Ili lasas graciajn spurojn sur la blanka litkovrilo kaj iliaj rondaj, nudaj kalkanoj ne frostas!
  Belaj knabinoj, ruliĝis iomete en la neĝo kaj fariĝis pli puraj. La forta Olimpio, post kiam ili kaptis Serjoĵka, ne trovis lokon por si. Ankoraŭ por perdi tian lertan kaj belan knabon. Kaj kio atendis lin en faŝisma kaptiteco? Unue torturo, kaj poste la mortopuno!
  La knabo ja estis proksima al esti pafita, sed alvenis en la minejoj. Laboro dek ses horoj tage, kaj magraj porcioj, la vipo de la kontrolisto atendis Serjoĵka.
  Pli precize, la knabo jam estas ŝtonminejo, kaj tie laboras forte kiel azeno. Sed estas multe pli varme subtere ol sur la surfaco. Kaj la militistoj, por ne frostiĝi, estas devigitaj salti kaj kuri. Kaj la knabinoj batalas. Jen la potenca tanko "Leono" en pli ataka modifo. Li havas pafilon de 150 mm, multe pli efikan kaj praktikan por bataloj en la urbo. La Fritz amas ĉi tiun tankon ĉar ĝi estas bone protektita de ĉiuj flankoj.
  "Muso" ŝteliras iom malantaŭe. La germana veturilo, malpli ol ducent tunoj, estis ankaŭ armita per 150-milimetra kanono kaj mallongpafa sepdek kvin. Tiel pli praktika. La nombro da maŝinpafiloj pliiĝis al kvar, kaj kiel antaŭe, estas facile ne proksimiĝi al la tanko.
  Svetlana, Mirabela kaj Angelica provas krevigi la mastodoton kune. Zorge elektita al li.
  Svetlana kantis kun entuziasmo:
  - Kiel ni vivis, batalante, kaj ne timante morton... Do de nun, vi kaj mi vivos! Kaj en la stelaj altaĵoj, kaj monta silento, en mara militado kaj furioza fajro! Kaj en furioza, kaj en furioza fajro!
  La "Maus" estis la plej malfrua modifo, kun nekredeblaj ses maŝinpafiloj, du koaxial kun bareloj, kaj kvar turnitaj sur ĉarniroj.
  Mirabela, rampante tra la neĝo, siblis:
  - Ni neniam rezignos! Ja Jesuo, la Plejalta Dio, estas kun ni!
  La knabino, pliproksimiĝante, ĵetis eksplodan pakaĵon al la Musa raŭpo. Ĝi bruis, sub la ŝildo, kaj la vojeto krevis.
  La sandalaj knabinoj kriis pro ĝojo:
  - Akiru faŝiston!
  Kaj nudaj, iomete polvaj kalkanoj ekbrilis.
  Angelica prenis svingon kaj ĵetis fraggranaton al la Fritz. La faŝisto estis ĵetita supren de eksplodema ondo, kune kun li la kapoj de du nigraj batalantoj el la koloniaj trupoj estis forŝiritaj.
  La ruĝhara belulino fajfis:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Svetlana denove ĵetis la eksplodaĵpakaĵon... Ĉi-foje ne tiel sukcese, ĝi trafis la kirason kaj eksplodis sur la surfacon de la ŝtala ŝelo.
  La knabino ĉagrenita diris:
  - Ho, mi ŝmiris!
  Kaj rampis por nova parto de memfaritaj eksplodaĵoj. Ŝiaj rondaj kalkanoj, ruĝaj pro la malvarmo, flagris. Preskaŭ nuda knabino, rampanta en la neĝo, iom malkomforta. Sed estu pacienca. Precipe kiam senŝeligado okazas pro troa varmo, la neĝo degelas.
  Svetlana eĉ kantis:
  - Mi scias, la malvarmo baldaŭ malaperos,
  La rivereto brue rapidas...
  Kaj ili jam kuras tra la flakoj -
  Nudpiedaj knabinoj!
  La knabino pafas, kaj la arabo el la koloniaj trupoj kolapsas. Malamikaj provoj agi en grupetoj kaŭzas gravajn perdojn.
  La mallonga kanono de la Muso denove pafas fragmentiĝon. Konkoj krevis ie en la fumo. Kaj multaj paŭzoj...
  La germanoj preskaŭ kaptis Stalingradon... Restas tre malmulte. Sed ĝuste tio malebligas al la Germana Armeo uzi grandajn bombojn kaj pezan artilerion. La Fritz lasis antaŭeniri fremdulojn, kiuj ne bedaŭras.
  Mirabela pafis sian fusilon. La faŝisma soldulo kolapsis kaj ruliĝis super la ŝtonoj de la ruinoj.
  La knabino frotis siajn nudajn mamojn per skarlataj cicoj. Ili tute vestis la militistojn - ili saltas en la pantaloneto. Sed aliflanke, estas preskaŭ neniuj sukcesoj sur ili. Ŝajne nudeco, iel precipe protektas la belaĵojn. Ĉar ili kapablas travivi en tia infero!
  Angeliko forskuas la miksaĵon de neĝo kaj koto kaj denove pafas. Ĝi trafis nigran soldaton rekte en la okulon. Malbona hundino, diru nenion.
  La tri knabinoj denove alproksimiĝas al Muso. Estas malfacile penetri aŭton, kiu havas tian dikan kirason de ĉiuj flankoj. Sed la militistoj estas plenaj de optimismo. Se vi ne povas trarompi la ŝelon mem, kial ne forŝiri la barelon.
  Angeliko, piedbatante malpurajn terpecojn per siaj nudaj piedoj, kantis:
  - Nia vero, nia vero... Kiel la sunradioj! Nia morgaŭ estos hela, riveretoj fluos el la montoj!
  Militistoj longe estis armitaj per kaptitaj MP-44. Ĉi tiuj sturmpafiloj havas longan atingon. Beleco memfide fajro. Nigruloj denove falas. Ili pafas fontojn de skarlata sango.
  Mirabela, pafante, kun fusilo kaj kaptita maŝinpafilo sur la ŝultroj, kantis:
  - La insida araneo akrigis sian pikon,
  Kaj li trinkas sanktan, rusan sangon el Rusio!
  Ĉio estas malgranda kaj malgranda por lia kontraŭulo, li mortigos,
  Kiu amas Rusion!
  Amo al Rusio!
  La knabino sendis kuglon en la diversajn "gardistojn", kiu grimpis el la fendoj. La belulino ridetis, ŝia vizaĝo, kvankam malgrasa, konservis sian ĉarmon kaj ĉarmon.
  Ĝenerale, ĉiuj knabinoj en sia bataliono estas belaj. Ĉi tie, ekzemple, la tatara serafoj. Ŝia patro estas tataro, sed ŝia patrino estas el Belorusio, kaj de ŝia Serafima heredis hararon la koloron de matura tritiko. Ankaŭ bela knabino, nudpieda, kaj preskaŭ nuda. Kaj li pafas de kaptita maŝinpafilo, en mallongaj eksplodoj. Kaj sur ĝi rampas faŝistoj el aliaj trupoj.
  Serafima pafas sufiĉe precize. Apud ŝi kuŝis la orhara Mirabela. Ambaŭ knabinoj pafas kaj kantas.
  - Patrujo! Mirabella komencis...
  - Kaj la armeo! - Daŭrigis, pafante Serafimojn.
  Mirabella tweetis:
  - Ĉi tio...
  Gvidante la fajron kaj trafante la koloran, Serafim raportis:
  - Du stangoj!
  Mirabela ridetis kaj pepis:
  - Sur la...
  Serafmoj ekpafis kaj aldonis:
  - Kiu...
  Mirabela detranĉis kvin, daŭrigis:
  - Atendu!
  Serafim, pafante, salutis:
  - Planedo!
  Mirabela, pafante, pepis:
  - Brusto...
  Serafmoj, pafante, ronronis:
  - Protektu...
  Mirabela frakasis la kapon de la faŝisto kaj eldonis:
  - Ni vi....
  Serafmoj tranĉantaj la naziojn per kugloj, siblis:
  - La lando!
  Mirabela, sendante bone celitajn kuglojn, pepis:
  - Ĉiuj....
  Serafim, pafante pli kaj pli precize, aldonis:
  - Homoj!
  Mirabela, ĵetante de la frunto siajn orajn malpurajn harojn, kantis:
  - Rato...
  Serafim kuglo, kaj sendante pafojn, eligis:
  - Vian...
  Mirabela, batante la faŝiston en la gorĝon, daŭrigis:
  - Varme!
  La blonda tataro, sendante pafojn, daŭrigis:
  - Nuboj...
  Mirabela, precize pafante, aldonis:
  - Bone!
  Serafmoj, rikanante, pepis:
  - Nu kaj...
  Mirabela pafis precize kaj grumblis:
  - La suno!
  Serafmoj, draŝante eksplode, siblis:
  - Zoy!
  Mirabela daŭrigis ridante:
  - Aŭtomata...
  Serafmoj, kvazaŭ pafante, bojis:
  - Nather...
  Mirabela aldonis bone celitajn pafojn:
  - Ŝultro...
  Serafim aldonis ridante:
  - Soldato!
  Mirabela kantis entuziasme dum ŝi pafis:
  - Mi fosos...
  Serafima, gvidante batalan fajron, aldonis:
  - Tombo...
  Mirabela faligis la afrikanon kaj daŭrigis:
  - Kontraŭulo!
  La knabinoj estas sen municio. Kaj ŝi estis devigita kuri rapide por kovrilo. Provizo trans Volgo estas tre malfacila. Konstanta bombado kaj senŝeligado. Jen venas kompanio de plifortigoj de la alia flanko.
  Fontanoj de ŝprucaĵo kaj fragmentoj bolas ĉirkaŭ la boatoj. Stormtroopers muĝas en la ĉielo. Ĉi tie la Focke-Wulfs flugas enen. Kaj ili ĵetas bombojn.
  Pluraj boatoj disiĝis. Sovetiaj soldatoj dronas kaj mortas.
  La malamika artileria fajro estas tro densa. Sed nudpiedaj knabinoj ne povas esti timigitaj de tio eĉ por centono.
  Eĉ nokte, la Fritz tenas ĉion sub fajro. Kaj iliaj plonĝbombistoj estas eluzitaj. Inkluzive de la avo de Yu-87. Kvankam reagaviadiloj jam iris en la serion.
  Jen la legenda sovetia Yak-9. Li batalas kontraŭ germana ME-309. Interkonsentita manovro, kontraŭ rapideco kaj armiloj. La germano provas venki la sovetian aŭton ekde la unua voko. Sed li ne sukcesas. La jako, siavice, strebas iri en la voston, sed la nazio foriras pro alta rapideco.
  Pli rapida germano, kun pli fortaj armiloj, kontraŭ pli manovra ruso. Sed la rapida flugo daŭras. La faŝisto uzas sep pafpunktojn kontraŭ sep, kaj tuŝas la sovetian aŭton. Ŝi perdas rapidecon kaj komencas fali.
  Ĝi eligas fumojn. Kaj la motoro estas ŝaltita...
  Kio estas ĉi tiu milito! Estas malfacile kontraŭbatali maŝinon tiel potencan en armilaro kiel la ME-309, en kiu sep pafpunktoj kompensas troan pezon kaj malbonan manovran kapablon.
  Alta rapideco permesas al la faŝisto iri en plonĝon, kaj la frunto de la germana batalanto estas bone kirasa.
  Svetlana denove provas subfosi la Maus. La knabino riskas sian vivon. Ŝi jam estas tute gratita, nuda rampanta tra la fortikaĵoj. Ĉiu beleco en grataĵoj kaj pisuga. Sed tiam li ĵetas obuson kun pakaĵo alkroĉita al la eksplodo. Ŝi eĉ estas trafita per eksplodo de maŝinpafilo. Gratas la ŝultron de la belulino.
  Sed aliflanke, la eksplodema pakaĵo trafis la muzelon de 150-mm-kanono. Kaj la germano jam ricevis gravan damaĝon. Kun granda malfacileco, la aŭto moviĝas de sia loko, kaj rampas reen al la loko de siaj soldatoj por leki siajn vundojn.
  Focke-Wulfs kaj pluraj TA-152 aperas sur la ĉielo. Ili komencas senŝeligi la sovetiajn poziciojn. Paro da la plej novaj HE-183, atak-jetveturiloj, ankaŭ aperis. Tiuj ĉi vulturoj atingis rapidojn de ĝis okcent kilometroj hore, kaj estis preskaŭ neeble bati ilin.
  La knabinoj repafas al la germanoj. Ĉiam ekzistas ŝanco hoki la malamikon, malgraŭ la potenca protekto de atakaviadiloj de terfajro.
  Svetlana kaj Anzhelika prenis la kaptitan Luftfaust. Ĉi tiu armilo, konsistanta el naŭ interkonektitaj dudek milimetroj senrepuŝo.
  Vi povas pafi kiel malgranda kontraŭaviadila pafilo.
  Kaj la militistoj montras al la malamiko. Ili glate premas la komencon... Ambaŭ belulinoj ripozigis siajn nudajn piedojn sur la rubo, sentante glatan revenon.
  Focke-Wulf per ses aerpafiloj, komencas fumi - lia ventro estas ŝirita malferma.
  La knabinoj muĝas pro ĝojo:
  - Puck! Lavujo! Celo!
  Aliaj germanaj aviadiloj komencas rondiri super la kapoj de la knabinoj. Belulinoj ĵetas sin en la subterajn trairejojn, evitante Focke-Wulf-raketojn.
  Svetlana ricevis malglatan rondan kalkanon kun brileto. La knabino murmuris:
  - Ho inferaj flamoj!
  La plando de la knabino estis kovrita de veziketoj kaj dolore dolora. Mi volis piki ion malvarman.
  Kaj sur la surfaco, la interspacoj daŭras. Neĝo siblas el la flamoj, ruinoj disŝiriĝas. La germanoj inundis la poziciojn per fajro, sed estas tre malmulte da senco de tio. Militistoj kaŝis sin kiel musoj en vizonoj. Lasu ilin gladi sin.
  Angeliko flustris en la orelon de Svetlana:
  - Mi pensas, ke baldaŭ la nazioj fine elĉerpiĝos. Ili havas multe da forto, sed en Stalingrado ili ne havas ŝancon turniĝi!
  La blonda knabino fiere respondis:
  Ni estas ĉi tie kiel tricent spartanoj! Ni reflektas la superajn fortojn de la malamiko!
  Ruĝhara Angeliko ridis kaj palpebrumis al sia kunulino:
  - Kaj vi ne ĉirkaŭiros nin!
  Kiam la knabinoj atingis la surfacon, la atako finiĝis. Aperis novaj nigraj piedsoldatoj. Ili grimpis antaŭen, kaj la knabinoj devis malfermi fajron, devigante la malamikon fosi la teron per siaj nazoj.
  Denove, la "Leonoj" kaj "Tigroj" iris en batalon. La germanoj provis premi la sovetan armeon per pezaj tankoj. De tempo al tempo pluvis konkoj. La pli vundebla "Tigro" provis ne disiĝi de ĝiaj formacioj. Morteroj bruis ankaŭ.
  La knabinoj pafis al la germanoj kaj iliaj solduloj. Batitaj kontraŭuloj. Angelica kaj Svetlana pafis duope. Malamikaj muzeloj aperis kaj ekloĝis. Tiam nova tavolo de progresantaj malamikoj.
  La knabinoj kantis dum la batalo.
  Angelica komencis per pafo:
  - Fronto...
  Svetlana, pafante, daŭrigis:
  - De vi...
  Angelica Lupanuv aldonis:
  - Legio...
  Svetlana, detranĉante tri, silentis:
  -Malamikoj...
  Angeliko, najlante la kontraŭulojn, ekbalbutis:
  - Ili....
  Svetlana, malkonstruinte duonon de la kranio de la arabo, daŭrigis:
  - Ili volas...
  Angeliko, disbatante la malamikon, daŭrigis:
  - Vi...
  Svetlana, pafante, siblis kolere:
  - Disŝiru...
  Angeliko, trapikante la kranion de la arabo, grumblis:
  - Detruu...
  Svetlana, daŭre najlante, siblis:
  - Notoj...
  Angeliko, kvazaŭ pafante, fajfis:
  - Ne timu...
  Svetlana, farinte precizan pafon, grumblis:
  -Malamiko...
  Angeliko, pafante kiel kaŝpafisto, daŭrigis:
  - Ŝtikov...
  Svetlana, pafante plu, bojis:
  - Povas...
  Angeliko, sen ĉesi pafi, siblis:
  - Potenco...
  Svetlana, pafante furioze, grumblis, korektante sian amikon:
  - Kuraĝo...
  Angeliko, en malmola ekstazo, pafinte la kapojn de la afrikanoj, bojis:
  - Forto...
  Svetlana, galopante pro fajro, siblis:
  - Pliigas...
  Angeliko, skuante siajn ruĝajn buklojn, daŭrigis:
  - Kaj kontraŭuloj...
  Svetlana, frapinte la arabon en la stomakon, elsendis:
  - Tuj...
  Angeliko, pafante per ĉiuj kalibroj, bojis:
  - Detruu...
  La knabinoj enspiris. Kaj pafinte iom pli, ili kriis:
  - Ni estas la kavaliroj de la kaŝpafilo, sonoras la voĉo de la murdo!
  La ondo de puŝado, koloniaj trupoj iom trankviliĝis. La nazioj denove movis la tankojn antaŭen. "Tigroj" -2 aperis kun siaj longaj muzeloj, kaj pafis obusojn al ĉio, kion ili sukcesis rimarki.
  "Tigro" -2 havis la originan formon de la turo kaj la deklivoj de la kirasaj platoj de la flankoj. Tio igis lin iom pli tenacema. La inaj militistoj denove elektis la spurojn de la tanko kiel sian celon. La faŝisto devis esti kiel serpento en pato.
  Svetlana ĵetis eksplodan pakaĵon, disbatante la antaŭan rulilon de la "Tigro" -2 kaj kantis:
  - Mi renkontis vin kun donaco... Kompreneble, mi skizis lokon en la ĉerko!
  Angelica siblis, feliĉe ĵetante grandan eksplodan pakaĵon al la faŝisto:
  - Sed Pasaran!
  Kaj de la eksplodo, la longa muzelo de la germana tanko tordis. Kaj la Reĝo Tigro komencis returni sin. Denove, la faŝisto estis grave vundita. Angelica prenis ĝin kaj bojis, ĵetante peceton da vitro per siaj nudaj piedfingroj:
  - Esti vi en kverka ĉerko!
  La glaso, preterfluginte, alteriĝis ĝuste en la gorĝon de indiano, el inter la koloniaj germanaj trupoj.
  Svetlana palpebrumis al sia kunulo kaj kantis:
  - Mi trempos mian kapon en ĉi tiun barelon! Mi trempos ĉiujn!
  Angelica pafis eksplodon de sia maŝinpafilo. La germanoj estis sub atako denove. La knabino siblis:
  - Ni povas fari ĉion! Kaj ni venkos!
  Svetlana pafis sian fusilon kaj diris:
  - Granda venko atendas! Niaj avoj estu en gloro!
  Angeliko faris kapranĝon kaj ruliĝis, turniĝante kiel kristnaska arbo. La knabino palpebrumante kantis:
  - Sinjoro sukceso, kien vi iras... Sinjoro sukceso - ridas la faŝistoj...
  Germanaj tankoj, ne ŝparantaj obusojn, pliigis sian fajron. Ili verŝis siajn krevigajn donacojn. Kaj ili alproksimiĝis al la sovetiaj pozicioj, penante eviti breĉojn.
  Svetlana, uzante draton, kiel la kaptito Serjoĵka instruis al ili, tiris pezan minon. "Leono" malrapide rampis ĝis la sovetiaj pozicioj. Ĝia 150mm pafilo daŭre kraĉis konkojn. La knabinoj siblis kaj palpebrumis.
  Svetlana kantis:
  - Germanoj-piproj, faŝistoj-nazioj... La fino de pacifisto atendas vin!
  Angeliko diris kun rideto:
  - Pacifismo... Eĉ estas stulte paroli pri pacifismo, kiam temas pri la nazioj!
  Svetlana trafis la nazon de arabo el la kolonia gardisto per bone celita pafo kaj pepis:
  - Kaj ili estas kriplaj en pensado ... Kaj en militaj aferoj ili ne estas tiom fortaj! Baldaŭ ni forviŝos ilin de la vizaĝo de la planedo Tero!
  Angeliko pafis alian eksplodon, frotis siajn nudajn mamojn kontraŭ la rubo kaj kantis:
  - Mi estas rusa kavaliro sur la genuoj de sovaĝuloj... Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la Tero!
  La knabinoj kune skuis siajn nudajn mamojn.
  La ruĝhara belulino palpebrumis, rigardante supren al la ĉielo. Tie turniĝis "Framoj", germanaj artileriistoj.
  Ŝteliĝis, de tempo al tempo, blokiĝante en la ventoŝirmilo germana "Leono". Kaj lia pafilo daŭre kraĉis.
  Svetlana, movinte minon sub la spurojn de germana tanko, siblis:
  - Por Seriozha ....
  La germano haltis kaj denove pafis. La ŝelo eksplodis malantaŭ la knabinoj.
  Svetlana diris:
  - Konkoj de lakto, kiu havas la cerbon de bebo!
  "Leono" staris iom da tempo. Ĉu la germana sperta skipo sentis danĝeron antaŭe, aŭ ili volis uzi la batalkompleton. Sed la "Leono" staris iom da tempo kaj kraĉis mortigajn konkojn.
  Svetlana rimarkis, ke la germana tanko havas pli bonan pafilon kaj pafas pli ofte ol la KV-2. Kaj ĉi tio, kompreneble, faras ĉi tiun aŭton multe pli danĝera. Svetlana krucsignis sin kaj siblis:
  La malpiuloj iru en inferon!
  Angeliko pafis al la faŝisto en la suna plekso, kaj bojis:
  - Nia venko estas neevitebla! Kaj ĉio finiĝos bone!
  Ankaŭ Svetlana detranĉis la turkon kaj kantis:
  - Kvankam, ŝajnas, ke baldaŭ la vivo estos interrompita, kiam problemo frapos ĝian nigran kornon... Ĉevaloj hekas kaj sango fluas kiel rivero, kaj denove la tero foriras de sub viaj piedoj!
  Angeliko, trempinte la irananon, aldonis:
  - Sed ankaŭ la tero havas sian propran gardiston... Kaj inter la steloj etenditaj al li... Nevideblaj savaj fadenoj por ekzili Hitleron al Kolyma!
  La knabinoj, pafante, kantis unuvoĉe:
  - Ni rompu Adolfon, ĝi dolorigos lin! Mi kredas, ke faŝismo estos venkita! Kaj en nia Rusujo aperos la mesio, Sinjoro de la popoloj de ĉiuj landoj!
  Kaj la militistoj daŭre pafis. Sed la malamika infanterio kuŝiĝis, kaj komencis pafi kaj ĵeti obusojn. Faŝismaj hordoj provis elfumi la knabinojn per morterfajro. Kaj ĵetante multajn grenadojn.
  Angelica komentis filozofie:
  - Vi povas preni la nombron en la elektoj, la lertecon en la elektoj sen milito!
  Svetlana ridis kaj notis:
  - Milito estas areo, kie kvalito superas kvanton, elektoj, kiel regulo, estas la malo, kaj ĉi tio estas ŝerco!
  La militistoj iomete retiriĝis, obusoj kaj iliaj fragmentoj verŝis tro dense. Angeliko eĉ kaptis la ĵetitan donacon per sia piedo kaj reĵetis ĝin. La granato preterflugis kaj trafis la naziojn sur iliaj kaskoj. Kaj kiel ĝi eksplodas...
  Estis kvazaŭ alia ligilo ie eksplodus.
  Angelica filozofie rimarkis:
  - La sorto estas la dua feliĉo, la sukceso estas la tria, sed la unua lerteco!
  Svetlana ridis kaj intervenis:
  - La sorto estas rekompenco por kuraĝo, sed ne por malprudento!
  Angeliko elŝiris la okulon de hinduo el la kolonia armeo kaj siblis:
  - Kiu estas bonŝanca, lia animo kantas!
  Svetlana ridetis kaj pepis:
  - Estas bone, kiam vi estas bonŝanca, tio signifas, ke Dio vin savos!
  La knabinoj estas iom pli spritaj. Tiam la germana "Leono" tamen moviĝis antaŭen, kaj trafis minon. La raŭpo renkontis eksplodeman aparaton kaj estis disŝirita.
  La vundita "Leono" turniĝis kaj ekstaris... La militistoj ĝojis kaj kantis plenpulme:
  - Leono estas kriplulo en pensado, tigro estas fonto de ĉiaj problemoj... Nenio estas pli interesa ol homo en la mondo!
  Svetlana faris longan vicon, nur fremda armeo leviĝis al ŝtormo kaj kantis:
  Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta rusa spirito en la mondo...
  Ĉe la stirilo de la plej bonaj pilotoj -
  La malamiko estos disbatita al polvo kaj malsupren!
  "Leono" ŝajnas esti tre difektita. Ŝi frostiĝis, kraĉante kelkajn pliajn konkojn.
  Aperis facilmova Pantero. Tamen ŝi timis profundiĝi en la poziciojn de la sovetiaj trupoj, sed komencis pafi. Konkoj fajfis super la kapoj de la knabinoj. Kaj ili rompis rubojn kaj fajrojn.
  Svetlana prepariĝis por ĵeti granaton, preta kapti la momenton, kiam la faŝisma tanko alproksimiĝis ene de atingebla distanco. Sed ankaŭ ne estas malsaĝuloj en la Pantero. La germanoj pafis, metante obusojn en damtabulo, provante ne maltrafi eĉ unu terpecon. Kaj laŭvorte rastis ĉiun ŝtonon.
  Angeliko frapetis ŝian nudan bruston kaj komentis:
  - La taktikoj de la Fritz estas misa ... Kiom ili atingos tiel?
  Svetlana saĝe rimarkis:
  - Koko bekas grenon post greno, kaj plirapidiĝas multe pli rapide ol porko englutante grandajn pecojn!
  La Pantero pafis pli ol okdek pafojn, kaj post elĉerpiĝo de municioj, turniĝis, reirante al sia kaverno. En ĝia loko, nova mastodoto "Sturmtiger" aperis. La maŝino kovris sian larĝan trunkon per ĉapo. Videblas, tiel, esperante savi sin.
  "Sturmtigr", pafis al la pozicioj de la sovetiaj trupoj de malproksime. Raketo pafis. La tero leviĝis, kaj fajra fonto elverŝis flamŝprucojn.
  La knabinoj apenaŭ pluvivis, ili estis sufiĉe kovritaj. Svetlana eĉ iomete surdiĝis. La knabino subite vidis sin galopanta sur ĉevalo. Kaj ke ŝi komandas taĉmenton, kiu atakis la tataran armeon. Kaj militistoj rajdas sur ĉevaloj kun ŝi. La mongolo-tataroj, nekapablaj elteni la baton, retiriĝas kaj mortas en miloj sub la hufoj.
  Svetlana, aliflanke, svingas du glavojn kaj tranĉas malamikojn. Sed la vizio estis subite interrompita.
  Angeliko trafis sian kunulon sur la vangojn, skuas ŝin, dirante:
  - Nu, ĉio! Nun ĉesu kuŝi ĉirkaŭe!
  Svetlana kolere respondis:
  - Mi ne kuŝis, sed batalis!
  La knabino furioze eksaltis kaj ĵetis obuson. La donaco, preterfluginte, alteriĝis en la muzelo de la tanko "Lev". Ricevinte difekton, la aŭto sulkigis sian pezan kofron.
  Svetlana ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas la kavaliro de Rusio!
  Angelica pafis eksplodon de sia maŝinpafilo kaj grumblis:
  - respondis la knabo, sulkante la brovojn,
  Mi volas servi al Sankta Rusujo...
  Lasu sangan maron disverŝi
  Sed Dio povas savi nin!
  Svetlana falis sur la rubon kun la nudaj stomako kaj brusto. Ĝuste ĝustatempe, kiam centoj da maŝinpafiloj eksplodis super ŝia kapo. La knabino elŝovis la langon kaj diris:
  - La frenezo de kuraĝaj soldatoj estas la savaĵo de abstruzaj generaloj!
  Angelica konsentis.
  - La soldato estas kuraĝa, la generalo estas prudenta, la malamiko estas ruza, sukceso estas solidareco nur kun saĝa kuraĝo!
  La knabinoj denove malfermis fajron kaj pepis solidare:
  Super li eskadroj
  Muĝante unuvoĉe
  Adolfo estas forta malsaĝulo -
  Plantante Sodomon!
  Alia kirasa "Leono" aperis. Du soldatoj forkuris de li, juĝante laŭ la brunaj vizaĝoj - araboj. Ili provis ĵeti ĉenon sur la hokon por tiri la evoluintan tankon de la batalkampo.
  Anzhelika kaj Svetlana pafis, samtempe demetante la teknikistojn. La militistoj kantis:
  - Ne detruu vin mem kaj helpu kamaradon, helpu aliajn el la incendio!
  Tri nigruloj aperis. Ili kuregis kun la ĉeno tiel rapide kiel ili povis, sed ankaŭ estis pafitaj fare de la knabinoj. Krome, Svetlana pafis el pafilo, premante la hundon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi sukcesis trafi siajn kontraŭulojn ege, kiel Robin Hood trafe.
  Angelica rimarkis:
  - La marko ne estas tiu, kiu trafas sukcese, sed kiu maltrafas kun malbonŝanco!
  Svetlana ĵetis obuson per la nuda piedo kaj siblis:
  - La plej preciza kun la vizio de ponardo povas maltrafi, sed nepardoneble akra menso povas pretergliti la celon!
  La obuso trafis la morteron kaj komencis eksplodi, krevigante la minojn.
  Jes, Smolensk ne estis facila por la germanoj. Enhavis ilin en ĝi teruran citadelon de morto!
  . ĈAPITRO #3
  La defendo de Smolensk estas glora misio... Sed eble ĉi tio ne sufiĉas.
  Belaj rusaj knabinoj Margarita Magnitnaya kaj Oksana batalis kun la nazioj, kiuj provis trarompi sude de la heroa Smolensk. Ambaŭ belulinoj komandis kompanion de pioniroj - knaboj kaj knabinoj, kiuj prenis la armilojn.
  Varma vento blovis de la sudo, la neĝo degelis. Pioniroj kaj pioniroj, nudpiede en pantaloneto, knedis la malpuraĵon per siaj piedoj.
  Tie kaj tie kuŝis flavruĝaj falintaj folioj. La arboj flirtis, pendigante siajn nudajn branĉetojn.
  La infanoj ne estis malvarmaj; ili laboras nudpiede kaj duonnudaj ekde frua printempo. Ili moviĝas vigle - maldikaj, sed lertaj.
  La pionira knabino Ekaterina Sotnikova kantis;
  Flugu kiel fajroj bluaj noktoj
  Ni estas la pioniroj infanoj de la laboristoj...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas -
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Kaj la infanoj unuvoĉe levis, frapante la nudajn piedojn en la koto:
  - La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Bruo aŭdiĝas: germanaj kaj usonaj atakaviadiloj alproksimiĝas. Infanoj forte kunpremas la pugnojn.
  Alenka Sotnikova memfide prononcas, kaj la virtuala komsomola knabino en la ludo stampas sian nudan piedon:
  - Ni havas surprizojn por vi vulturoj!
  Ja knabo en ruĝa kravato, ulo el la estonta Aleksej Sotnikov jam revenis al la fronto de la Dua Mondmilito kaj svingas la manon de infano.
  La sama nudpieda, kaj en pantaloneto, kiel la ceteraj knaboj, li estas nuda ĝis la talio, kaj tre reliefigitaj, gisitaj muskoloj estas videblaj. Kompreneble, la aliaj knaboj kaj knabinoj estas maldikaj kaj sekaj, haŭto kaj ostoj sur malsataj porcioj kaj konstante laborantaj per ŝoveliloj.
  La knabo Oleg altas metron kaj duonon, preskaŭ nigra pro sunbruliĝo, sed liaj blankaj haroj jam rekreskis. Li estas sendube bela kaj tre forta infano de la spaca epoko.
  Kaj nun serpentoj pentritaj en la koloro de la ĉielo leviĝas al la nazioj.
  Nudpieda knabo Aleksej Sotnikov alkroĉis al ili specialajn segpolvajn grenadojn, malgrandajn sed tre eksplodemajn.
  Jen la Focke-Wulf, XE-129, kaj la usona P-47, P-51. Ameriko, ne plu embarasita, preskaŭ malkaŝe batalas flanke de la Tria Regno. Formale, usonaj pilotoj estas volontuloj. Sed fakte ili estas partoprenantoj en la milito sendita de la usona registaro kaj oligarkoj.
  Infanoj armitaj per pafiloj, aliaj per memfaritaj bazukoj kuŝiĝis. Aleksey Sotnikov kaj la nudpiedaj knabinoj Alenka kaj Jekaterina, kiel pli spertaj militistoj, prenis memfaritajn bazukojn el senrepuŝaj tuboj. Kaj kiel ili trafos kontraŭ malalte fluganta aŭton.
  La knabo kaj la blondaj knabinoj ripozigis siajn nudajn piedojn kaj glate premis la ellasilon. Kaj la akuzoj trafis du usonajn atakaviadilojn kaj la germanan Focke-Wulf.
  Pluraj pafoj eksonis el la tranĉeoj - ankaŭ la pioniroj pafis.
  Aleksej Sotnikov, batante sian nudan, rondan, infanecan kalkanon, pepis:
  - Kvankam li aspektas kiel nudpieda knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano ...
  En bataloj, plenkreskulo estas eĉ tro multe,
  Kaj frapu mortigan baton!
  Kaj nun la knabo tiras la ŝnurojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj la flugilhavajn serpentojn ramas germanaj kaj usonaj atakaviadiloj. Dekduo da Aliancitaj kaj Tria Reich-aviadiloj tuj eksplodas.
  Aleksey Sotnikov kaj du belaj knabinoj en la samaj bankostumoj denove tiras la ellasilon, batante la sekvajn aŭtojn de la kapitalisma koalicio.
  La knabo dispremis la cimon per sia nuda kalkano kaj muĝis:
  Tiuj tagoj de infero pasos
  La Tria Reich falos...
  Satano ne regos
  Batalu ne drivu!
  La aliaj knaboj ankaŭ direktas la serpentojn kun nudaj piedoj. Kaj nun la koaliciaj ŝtormsoldatoj trovas malgrandajn sed mortigajn flugajn donacojn. Multaj aviadiloj mortas. Ili eksplodas en la aero kaj rompas en pecojn.
  La pilotoj de Hitler brulas... Kaj la postvivantaj atakaviadiloj haste, disĵetante raketojn kaj bombojn, disflugas.
  La eterna knabo Aleksej Sotnikov grincas:
  - Gloro al granda Rusujo!
  Pioniroj knaboj kaj knabinoj reprenas en refrenkoruso:
  - Gloro al USSR!
  La knabino Maŝa krias je la supro de siaj pulmoj, batante sian nudan, malpuran piedon:
  - Gloro al Stalino!
  Boy Pashka aldonas:
  - Kaj Aljoŝa gloro! Li estas geniulo!
  La tranĉeoj de la infanoj estas bone kamuflitaj, kaj kiel rezulto de eksplodoj de bomboj kaj raketoj, nur du knaboj kaj knabino ricevis malgrandajn grataĵojn. Kaj ĉi tio malgraŭ la fakto, ke teruraj funeloj formiĝis, kaj multe da detruo kaj inversigoj de la terplatoj ...
  Kaj kelkloke la tero pro la varmego brulis kaj fumis.
  Unu el la knabinoj ekstaris kun la nuda plando kaj bruligis sian kruron, el kiu ŝi kriis:
  - Morto al Goering kaj Hitler!
  La infanoj estis plenaj de entuziasmo. Komsomolanoj kaj ludknabinoj Alenka kaj Margarita estas pretaj por batalo.
  Aleksej Sotnikov kantis, komponante survoje:
  Mi naskiĝis en la spaca epoko
  Kie ŝipoj rapidis tra la galaksioj...
  La faroj de homoj estas sufiĉe bonaj, kredu min,
  Disŝiru la militon, kavaliro!
  
  Sed la Demiurgaj Dioj ordonis
  Vi knabo helpu viajn prapatrojn...
  Prenu vin hiperblaster en la manojn de knabo,
  Kaj disŝiru Hitleron!
  
  Nu knaboj naskiĝas por batali
  Ili estas kuraĝaj militistoj, kredu min...
  Post ĉio, la rusoj ĉiam povis batali,
  Pereigu la rabobeston!
  
  Mia sankta lando estu glorata,
  Nia granda denaska Sovetunio...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  Montrante kuraĝon!
  
  Kaj mi batalas furioze kontraŭ faŝismo
  Granda rusa knabo-pioniro...
  Kaj nia fido estos kun komunismo,
  Almenaŭ avida Sam helpas la Fritz!
  
  Kredu min, la rusoj simple ne rompiĝos,
  La popoloj ĉiuj amasiĝos ĉirkaŭ Moskvo...
  Mi estas kavaliro tute ne lutita per animo,
  Ni estas lojalaj al Stalino kiel al la Sinjoro!
  
  Neniu povas rompi la pionirojn,
  Ili ne estas infanoj - sed filoj de dioj...
  Ni estos generacio de ekzemploj
  La Fuhrer ne kalkulos tiujn kornojn!
  
  Jes, nia gloro de nia Patrujo ŝvebas,
  Super la plej en la neĝo, kredu la montojn ...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  Veturi Fritz en la ĉerkon per sia nuda kalkano!
  
  Ne kredu, ke la nazioj estas fortaj nun,
  Kvankam ilia Sherman estis prezentita fare de Sam...
  Ni ne bedaŭros eĉ kredi la vivon
  Estas tempo por granda ŝanĝo!
  
  Patrujo estas tiel bela kiel la suno,
  Ludema Patrujo estas nia patrino...
  Kaj la hararo de la knabino bukliĝas per oro,
  Ni povos disŝiri la Fritz-on!
  
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo,
  Ni servas kaj Svarog kaj Kriston...
  Disperigu la malnoblajn hordojn de faŝismo,
  Mi alportos venkon al la Patrujo!
  
  Rusio estas la patrujo de la planedo,
  Ŝi havas siajn plej ŝatatajn sonĝojn...
  Feliĉa konas kaj plenkreskulojn kaj infanojn
  Ne necesas ia kroma tumulto!
  
  Kiam venos la Ĉiopova, estos suno,
  Pomarboj floros sur Marso...
  Kaj la ĉinoj kaj la japanoj estas unuiĝintaj,
  Usonano kun ruso survoje!
  
  Unuigu la ideojn de komunismo,
  Kaj fido konas la sonĝon de Lenin...
  Ni forĵetos la abomenaĵon de cinikismo,
  Ni konstruu belecon en la universo!
  
  Por ni Maria kaj Sankta Lada,
  Ni honoras Dion, kaj Marx "Ĉefurbo"...
  Ĉiuj pioniroj estu rekompencitaj,
  Por ni, Svarog kaj Stalin estas idealaj!
  
  Faŝistoj scias, ke ili ne ramos
  Ni havas la volon, la forton, konas la potencon...
  Ni premos la malamikon per triobla bato,
  Kaj faru baldaŭ la Fuhrer en pedikon!
  
  Estu nia glora Rusujo
  Kiel eterna spiko en la ĝardeno por flori...
  Kamarado Stalin, vi estas nia mesio,
  Kun vi ni iros al komunismo!
  
  Kiam minutoj da fulmotondroj, malfacilaj tempoj,
  La sanga milito finiĝis...
  Subite niaj infanoj kreskos
  Eterna feliĉo venos!
  Bona poemo estis verkita de nudpieda knabo Aleksej Sotnikov, finante ĝin per grava noto.
  Sed nun komenciĝas la senŝeligado ... Se la atakatako malsukcesis kaj kostis grandajn perdojn, nun la kanonoj estis martelaj.
  La terminatora militĉefo knabo el la ne tro malproksima estonteco ankoraŭ ne kreis armilon kontraŭ artilerio. Kvankam brila infano evoluigis raketojn sur glitoj de la plumo kaj karba tirado.
  La knabo estis preta batali, sed dum la raketoj ankoraŭ ne estis pretaj, lia nudpieda teamo kaŝiĝis en fosejoj.
  Por pasigi la tempon dum la senŝeligado, du komsomolanoj, gasto el la estonteco, kaj du knabinoj Maŝa kaj Klara, kune kun la knabo Paŝka, ludis kartojn.
  Jekaterina, kies ruĝaj haroj jam kreskas, kaj el kiuj ŝi fariĝis multe pli bela kaj pli bela, elĵetis la karton per la nudaj piedfingroj, rimarkante:
  - Vere, la Fritz kaj la usonanoj premas nin!
  Alenka, knabino kun iomete bukla orfolia hararo, notis:
  - Sed ni ankoraŭ ne rompos, ĉar ni havas batalan spiriton!
  Aleksej Sotnikov kapjesis:
  - Sovetia scienco respondos al malamika teknologio per mirakla armilo! Mi kredas je ĝi!
  Maŝa kapjesis kun vostoj:
  Ankaŭ vi estas nia armilo!
  Kaj la knabino ĵetis la karton per sia nuda, malgranda piedo, lavita de malpuraĵo.
  Paŝko rimarkis kun suspiro:
  - La tuta kapitalisma mondo batalas kontraŭ ni! Tiaj neegalaj fortoj!
  Aleksej Sotnikov, ĉi tiu eterna knabo logike rimarkis:
  - Suvorov venkis la superajn fortojn de la malamiko! Kaj ni batos!
  Margarita kantis ridante:
  - Atendas venko, atendas venkon, tiuj, kiuj kredas je sankta komunismo!
  Venko atendas, venko atendas, faŝismo detruas de la knabino!
  Clara deklaris:
  - Kiom ajn timindaj estis la tankoj de la nazioj, ni havas respondon!
  La knabo Aleksej Sotnikov frapis sian nudan, infanecan piedon kaj kapjesis:
  - Kompreneble ekzistas! Jes, kaj la senŝeligado trankviliĝas, estas tempo foriri!
  Kaj el la bunkro elsaltis speco de knaboj kaj knabinoj. Ekbrilis iliaj rozkoloraj, lavitaj infanaj, rondaj kalkanoj.
  La nazioj, kompreneble, iris sur la ofensivon kun tankoj.
  Bela Alenka kantis:
  - Pioniro, Komsomolo! Promenu tra la vivo kune!
  Pioniro, Komsomolo! Kredu, ke ni ne erarvas!
  Aleksey Sotnikov rigardis la kampon kun la akra vido de infano el la estonteco. Germanaj, usonaj kaj britaj tankoj moviĝis. Tuta aro da aŭtoj. Ĉi tie vi povas vidi memveturajn pafilojn "Ferdinanda". Usonaj Sherman-tankoj estas altaj, kelkaj kun mallongaj muzeloj, aliaj kun pli longaj muzeloj. Pli squat angla "Churchill", tre bone protektita. Ĉi tie estas elstaraj Cromwell kun mallongaj muzeloj, sed sufiĉe facilmovaj, similaj al fero. Pli arkaika alta "Grand" de la usona armeo. La plej bona angla tanko "Challenger" kun deksep-futa pafilo. Kaj jen la germanaj. Terura kaj granda "Leono" kun longtuba pafilo.
  Ŝajne malmoderna "Tigro" en ĝia kvadrata formo. Vigla "Pantero". Pli postaj kaj ankoraŭ maloftaj modeloj: "Tigro" -2 kaj "Pantero" -2.
  La lastaj du tankoj estas tre similaj - eĉ la kanono estas la sama, nur la Panther-2 havas pli malgrandan kaj pli mallarĝan gvattureton, kaj la silueto estas pli malalta.
  "Ferdinand" -2 memvetura pafilo estas la unua en la Germana Armeo, kie la motoro povus esti metita en unu blokon kun la transdono kaj trans. Kiom pli malpeza kaj pli malalta silueto fariĝis ĉi tiu memvetura pafilo.
  Sed "Leono" -2 ankoraŭ ne eniris en produktadon, kelkaj teknikaj problemoj devas esti solvitaj por lanĉi tiajn maŝinojn. Do nuntempe, la germanoj havas tankojn kun malmoderna aranĝo: la transdono estas antaŭe, kaj la motoro estas en la malantaŭo, kio kondukas al perdoj sur la krankoŝafto.
  Sed la angla "Challenger", la lasta havas aranĝon kaj motoron de sescent ĉevalfortoj. La tanko aperis lastatempe kaj ne estas tro masiva, sed efika.
  Sed la plej amasa estas la Sherman en Usono, kiu estas produktita en grandegaj kvantoj. Tia aŭto ... Ne malbone protektita en la frunto kaj kelkaj el la tankoj havas sufiĉe longtuban pafilon.
  Estas tia tanka armado.
  Sed la nudpieda knabo Aleksey Sotnikov, ĉi tiu freŝbakita pioniro, preparis kelkajn surprizojn por la Aliancitaj mastodontoj.
  Ekzemple, segpolvaj minejoj komencis eksplodi. Germanaj, usonaj, britaj tankoj estis disŝiritaj de raŭpoj, rompitaj de ruliloj. Brulanta metalo.
  La pionira knabino vangofrapis sian nudan piedon kaj knaris:
  - Tio estas la faŝistoj, prenu!
  La Lion-tanko estis la unua kiu eksplodis. Poste du Ŝermanoj. Plue "Pantero" kaj "Churchill". Tiam denove "Shermans" kaj "Cromwells".
  Kaj jen alia malnoviĝinta germana tanko T-4. Ĝi ankaŭ krevigis lin. Kaj tiam la "Tigro" komencis fumi.
  Aleksej Sotnikov, ĵetante pizojn de morto, grincis per nudaj fingroj de infanaj kruroj:
  - Gloro al USSR!
  Aljonka, tre bela knabino kun oraj haroj, prenis ĝin kaj dispremis la insekton per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por monda revolucio!
  Catherine knaris:
  - Por la plej altaj atingoj de Sovetunio!
  Kaj ankaŭ kiel lupaneto el bazuko. Kaj Aleksey Sotnikov mem faris bazukon el pipo. Kaj ŝi pafas tre mortiga.
  Ankaŭ la knabo-terministo-vojevodo pafis, kaj pafis de malproksime "Tigro" -2, kaj surde kriis:
  - Mi estas spackavaliro!
  Kaj la teamo de pioniroj kriis:
  - Vivu komunismo!
  La nazioj fakte trovis ekstreme agreseman reziston de siaj kontraŭuloj. Kaj iliaj tankoj, kaj tankoj de la aliancanoj iam kaj tiam eksplodis kaj kolapsis. Kaj estas senutile pardoni al la infanoj de la Ruĝa Armeo pro kompato.
  La tankoj sendistinge pafis kaj nenion povis fari al la pioniroj.
  La knabo Aleksej Sotnikov denove pafis sian bazukon kaj knaris:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Alenka ĵetis ŝtonetojn per siaj nudaj fingroj de knabinecaj kruroj, terenbatis la malamikon kaj pepis:
  - Por la grandeco de Sovetunio!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  La knabo Andrejka frapis la nudan piedon kaj kantis:
  - Baldaŭ ni renkontos sonĝon,
  La unua paŝo en la vivo estas...
  Vi denove vidas super la lando,
  Kirlventoj de furiozaj atakoj!
  Aleksey Sotnikov denove pafis de longdistanca reciklebla bazuko, disfendante la Sherman kaj kantis:
  Kaj la batalo daŭras denove
  La hiperplasma fajro bolas...
  Kaj Lenin estas tiel juna -
  Donas mortigan baton!
  Ĉi tiu juna batalanto estas tiel bona ulo. Kaj per la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj li direktas la pafilon al la celo. Kaj denove pafas. Kaj la aliancanoj daŭre antaŭeniras, iliaj tankoj grimpas kune kun la germanoj. Kaj nur ekstraj perdoj estas faritaj.
  Ju pli proksime alproksimiĝas la malamikmastodontoj, des pli ili suferas perdojn. Infanoj, precipe, pafas de malpezaj kaj simplaj bazukoj ĉe tankoj, detruante turojn de ili. Kaj ili kaŭzas grandegajn perdojn.
  La knabino Alenka ĵetas obuson per siaj nudaj fingroj de knabinecaj kruroj kaj kantas:
  - Jen la gloro, la gloro de komunismo,
  Mi flugos al la ĉielo kun kanto!
  La knabino Lara, kun siaj nudaj piedfingroj, ankaŭ lanĉos murdan donacon de morto, ŝirante kontraŭulojn kaj kriante:
  - Por la grandeco de komunismo!
  Pioniroj batalas obstine kaj knaboj kaj knabinoj samtempe. Kaj ĉiuj ili batalas.
  Ankaŭ la urso estas nudpieda, ĵetas grenadon per infana piedo, haltigante la usonan Ŝermanon kaj grincas:
  - Por Soveta Rusujo!
  Kaj la infanoj denove batalas. Hitleraj kaj aliancitaj tankoj trovas minojn, obusojn, bazukojn. Kaj ili estas laŭvorte nehaltigeblaj.
  La knabino Clara pafas maŝinpafilon al la infanterio. Tiam per la nuda piedo ŝi ĵetis pizon kun karba eksplodaĵo. Ŝi disŝiris multajn faŝistojn kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas la absoluta mondĉampiono!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino denove ĵetos pizon. Ĝi eksplodos kaj disŝiros kelkajn naziajn tankojn.
  La knabino Masha donis turnon, kaj mitraleton. Ŝi falĉis la Fritz kaj ronronis:
  - Gloro al la rusaj herooj!
  Kaj nuda, ronda kalkano kiel donaco de neniigo.
  Jen la knabinoj. Kaj la knaboj provas daŭrigi. Kaj ili pafas al la nazioj, kaj falĉas la piedsoldatojn, kaj ĉi tio estas tuta fremda legio. Kaj per siaj nudaj kalkanoj, la pioniroj sendos la kompletan detruon de la malamiko.
  Kaj ili ridas.
  Kaj kiel la faŝistoj estas kolektive draŝataj de la pioniroj. Kaj per siaj nudaj, malpuraj genuoj, ili premas la barelojn de la bazuko.
  Sed la knaboj sur la dratoj tiras minojn el segpolvo. Kaj kiel ili senkompate subfosas la Fritz kaj aliajn soldulojn. Ĉi tio estas vere totalisma fiasko.
  Nudpieda infano Aleksej Sotnikov pafas de bazuko kaj la knabo kantas:
  - La mondo estas mergita en sanga lumo,
  Homoj estas kontraŭ la muro...
  Sed mi kredas la sunleviĝon
  Sed mi kredas la sunleviĝon!
  Dispelos la mallumon de la prizona karcero!
  Ni sinjoroj, ni sinjoroj...
  Trejnita por trompi!
  Kaj sen juĝo! Kaj sen juĝo!
  Enfermita en keloj!
  La knabo agis ege energie, kiel siaj pioniroj. Kaj ili disbatis la Fritz sen ia kompato. Ili rompis ilin per precizaj pafoj kaj detruo.
  La bela Alenka, pafante al la nazioj, kaj kvazaŭ batante ilin, prenis ĝin kaj pepis:
  - Nia fido al komunismo,
  Refutu malbonan faŝismon!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino denove prenos kaj pafos al la malamiko.
  Masha Pioneer per sia nuda ronda kalkano trafis obuson kaj frakasis germanan tankon, grincante:
  - Por komunismo!
  Jekaterina, pafante de maŝinpafilo, grumblis:
  Ni trovos Hitler en la arbaro, ni trovos Hitler en la arbaro! Ni ne ŝercu kun li! Ni disŝiru ĝin!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, la knabino denove ĵetos granaton kaj pepas:
  - Mi disŝiros ĝin!
  Kvankam la Lev-tanko estas impona, mastodoto pezanta naŭdek tunojn, ĝi ne povas rezisti la sovetiajn pionirojn.
  Kaj la infanoj dispremas ĝin, ĵetante pizojn el karboj per la nudaj piedoj, kaj ĉi tio estas vera morto.
  Belulino Alenka krias:
  - Nia rusa spirito!
  Kaj li donas mortigan eksplodon de la maŝinpafilo, falĉante la malamikon. Kaj eldonante alian monton da kadavroj.
  Aleksej Sotnikov, pafante, notas:
  - Ni haltigis ilin!
  Kaj denove la knabo ĵetas obuson per la nuda piedo kaj turniĝas. Kaj alia germana tanko haltis.
  Jen moviĝas la usona memvetura pafilo "Sorĉistino". Rapida aŭto, sed malforte protektita kaj pafita per bazuko. Knabino kun porketoj pafis kaj trafis ĝuste.
  Alia knabino ĵetis pizon per la nudaj piedfingroj kaj detruis la faŝiston, kaj kantis:
  - Gloro al USSR! Pioniroj estas ekzemplo por ĉiuj!
  Kaj denove, kiel la turno de mortiga forto donos. Kaj li prenos multajn faŝistojn kaj falĉos ilin.
  Batalante Alenka, pafante al la Fritz, kriegas:
  - Mi estas la knabino, kiu gajnas ĉiujn!
  Kaj denove kun nudaj piedfingroj, io lanĉos murdan.
  Catherine, pafante ĉe kontraŭuloj, eldonis:
  - Eble venos kun ni kosma komunismo!
  Kaj kiel li palpebrumas. Kaj per sia nuda kalkano li prenos grenadon kaj fordonos ĝin. Kaj kiel la nazioj estos ĝisfunde tranĉitaj.
  Pioniroj batalas kuraĝe. Kaj ne alproksimiĝu al ili. Kaj kiel ili pafas precize kaj precize.
  La knabino Alenka denove ĵetos granaton de mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, disŝiros la malamikojn kaj pepis:
  - Por la plej kosma komunismo!
  La knabinoj pafas kaj la knaboj kaj knabinoj daŭrigas.
  Tri Ŝermanoj tuj turniĝis. Ĉi tie iliaj infanoj batas, tiel plene ili draŝas el problemoj.
  Bela Alenka tweetis:
  - Per fadeno, per fadeno,
  Mi ne volas iri...
  Nudpieda Komsomolskaja,
  Vivu!
  Kaj denove, kun nuda kalkano, kiel por la nazioj, li lanĉos mortodonacon. Kaj falĉi kun granda kuraĝo de la nazioj.
  Ekaterina, ridante kaj nudigante la dentojn, notas:
  - En la nomo de la ideoj de komunismo!
  Kaj kiel la donaco de morto kaj detruo cedos kun nuda kalkano!
  Batalo Alenka, pafado, kaj falĉa linio post vico de solduloj kaj faŝistoj, eldonis:
  - Gloro al la sovetia lando!
  Kaj denove kun nuda kalkano, kvazaŭ li ĵetus al la nazioj.
  Tuta fasko da sango kaj fragmentoj leviĝos.
  Aleksej Sotnikov, pafante kun granda precizeco, kaj ĵetante donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj, rimarkis:
  - Ĝojo, ĝojo por ĉiam!
  La knabino Lenka, pafante, subtenis la terminatoran knabon:
  - Lasu la sonĝon realiĝi!
  Kaj per nudaj fingroj, la pioniro ĵetos la mortigan.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj infanoj.
  Aleksej Sotnikov notis, elmontrante la dentojn:
  - Proksime, proksime, ĝojo kaj problemo,
  Necesas, necesas, doni firman respondon!
  Alenka Sotnikova, pafante ĉe la nazioj, eldonis:
  - Suna mondo,
  Jes Jes Jes! Jes!
  Nuklea eksplodo
  Ne ne ne!
  Kaj denove, kiel ĝi ŝargos kun eksplodo de murda damaĝo.
  Aleksey Sotnikov kun la nudaj piedfingroj de siaj knabaj kruroj, dum li lanĉas kelkajn pizojn kiel donacon de morto kun murdema potenco. Kaj la germanaj tankoj, ricevinte difekton, retiriĝas.
  La knabo-terministo-vojevodo pepis kiel papago:
  - Unu du tri! Rompu Adolfo!
  Kaj la knabo prenis tutan aron da karbogrenatoj per sia nuda kalkano.
  Kaj tiom da el tiuj Fritz rompiĝis samtempe.
  Jen kion li prenis sur la nazioj trafe pugnobatitaj.
  Batalante Alenka, pafante al la nazioj, kaj tre precize trafante la naziojn, kriis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis granaton de detruo. Kaj tiom da faŝistoj rompiĝis samtempe.
  Malamikaj perdoj en tankoj kreskis. La germanoj, kun la aliancanoj, vidante kiel obstina la defendo, komencis retiriĝi. Ili efektive returnis sin. Kaj la senŝeligado plifortiĝis.
  Catherine, pafante al la malamiko, kaj sendante mesaĝon de bazuko en alta arko, eldonis:
  alteco de stelo,
  Nia sankta lando!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi denove ĵetis la mesaĝon de morto, kaj disbatis multajn kontraŭulojn.
  La germanoj kaj la aliancano retiriĝis ...
  Pioniroj kaj kriis, kuris post ili, ĵetante obusojn. Kaj estis tiaj batalantaj knaboj kaj knabinoj.
  Combat Alenka memfide rimarkis:
  - Nia vero en ĉio!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, denove kiel lanĉi murdan pizon de morto.
  Aleksej Sotnikov, ekpafante, ekkriis:
  - Kune ni estas granda forto,
  La furiozo de la krokodilo estas kun ni!
  Kaj la knabo denove lanĉos murdan donacon de detruo.
  Ĉi tiu tuta armeo antaŭeniris kaj disbatis la malamatan Germanan Armeon.
  Kaj la infanoj estis en la atako, postkurante la malamikon. Iliaj rondaj kalkanoj, nigrigitaj pro polvo, flagris.
  Kaj kiel la pioniroj ekstermis la malamikojn. Kiel ili dispremis ilin. Kaj falĉita sen interrompo. Kaj ili ĵetis grenadojn.
  Ĉi tiuj estas vere sovetiaj pioniroj, kiujn timas ĉiu faŝisto.
  Kaj se ili entreprenis draŝi, ili ĝisfunde tiranos.
  Infanaj batalantoj, atakantaj, rezolute kantis;
  Ni detruos la tutan mondon de perforto,
  Suben ĝis la fundo kaj poste...
  Ni konstruos novan, novan mondon,
  Kiu estis neniu, li fariĝos ĉio!
  Kaj ankaŭ du knabinoj-Komsomol-anoj, ŝatas lupanul de maŝinpafiloj kaj fortranĉis la naziojn.
  Kaj tiam, kun nudaj kalkanoj, ili cedos al sako da segpolvo. Tiuj flugis kun granda intenseco kaj prenis kaj eksplodis super la fuĝantaj tankoj de la nazioj. Kaj tiom multaj disŝiris ilin kaj malmuntis ilin por partoj.
  . ĈAPITRO #4
  La germanoj kaj eksterlandaj solduloj de la tuta mondo atakis la grandurbon de Vyazma. Varma vento blovis de la sudo, kaj malgraŭ la malvarma sezono, la neĝo degelis kaj vera kaĉo svarmis. Germanaj tankoj malfacile rampis tra la stratoj de la sovetia urbo.
  Bataliono de pioniroj de infanoj de diversaj naciecoj batalis kontraŭ la nazioj sur Kirov-strato. La komsomola membro Aliya komandis la batalionon.
  Bela knabino pafis de maŝinpafilo. Por igi ĝin pli lerta kaj por savi ŝiajn ŝuojn, ŝi kaŝis siajn botojn kaj fulmis, rondaj, knabinecaj kalkanoj.
  La temperaturo estis super nulo, kaj la infanoj de la batalantoj estis en pantaloneto, aŭ mallongaj roboj, elmontrante siajn nudajn kalkanojn.
  La uloj konstante moviĝis kaj tial ne frostiĝis.
  La knabo Aleksey Sotnikov, kune kun la knabino Alenka (lia edzino ankaŭ prenis infanecan aspekton, por ne esti tro diferenca de sia edzo, kiu fariĝis infano!), Ambaŭ kun ruĝaj kravatoj, apogante la nudajn piedojn sur la nuda. piedoj, suprentiris minon, kaj la germana "Reĝa Tigro" krevigis la sketejo, haltis.
  Alia pionira knabo, Arkasha Sapozhkov, kaj la knabino Alice, ankaŭ lanĉis donacon de morto de ŝnurĵeto, trafante la nazian transportilon. Malpuraj, la infanoj vangofrapis la nudajn piedojn sur la pecetojn de kaheloj, kaj eĉ ne ekmovis.
  La junaj militistoj kantis:
  - Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo!
  Komsomola membro Nataŝa aprobis, kaj ĵetis eksplodpakaĵon per sia nuda piedo, disŝirante la piedsoldatojn kapjesis:
  - Por la afero de Lenin!
  Komsomola membro Masha ankaŭ donis turnon. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi lanĉis bumerangon, detranĉante la kapojn de la solduloj kaj knaris:
  - Por la afero de Stalin!
  La bataliono de knabinoj subtenas la pionirojn. Estas multaj knabinoj kaj ili estas belaj, en mallongaj jupoj kaj nudpiedaj.
  Komsomol-membro Alsou, draŝita de kontraŭtanka fusilo, kaj trafis la flankon de la Pantero. Tiam la knabino kantis:
  - Partio, Lenin, Komsomolo!
  Komsomola membro Aziza - ankaŭ kiel trafi la malamikon kune kun la knabino Anisa de improvizita katapulto. Kaj la belulinoj ĉi tie estas tre batalemaj kaj precizaj en pafado kaj bataloj.
  Militistoj ne donas al la malamiko kompaton.
  Anastasia Vedmakova batalas sur la ĉielo kiel vera terminatorsorĉistino. Akulina Orlova kun ŝi. Lasu la germanajn aviadilojn kaj pli potencajn armilojn, sed la militistoj premu ilin.
  Akulina sekvas Focke-Wulf. Jes, la malamiko havas eĉ ses aerpafilojn, sed tio ne ĝenas la knabinon. Kaj ŝi batalas kiel vera titano kaj giganto.
  Anastasia Vedmakova instigis sian partneron:
  - Vi estas superklasa knabino!
  Akulina, detranĉante alian germanon kaj premante la pedalojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj, rimarkis:
  - Sonas super infanece!
  Vedmakova ridis kaj notis:
  - Iagrade, ni estas infanoj! Krome, infanoj estas bonegaj!
  Kaj la juna virino ekbrilis siajn perlajn dentojn.
  Grozno estis submetita al senŝeligado ... Komsomolanoj kaj pioniroj batalis senespere kiel veraj titanoj.
  Aleksey Sotnikov kaj Leĥa Teterev, ambaŭ nudpiedaj pioniraj knaboj, kun la helpo de drato trenis eksplodan pakaĵon da segpolvo al la potenca Lev-tanko, kiu apenaŭ moviĝis tra la koto, portante kolosan tuton. Kaj nun lia malantaŭa rulpremilo kreskis kun eksplodaĵoj, kaj kiel ĝi eksplodas ... Rompitaj raŭpoj disiĝis en malsamaj direktoj.
  Aleksej kantis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Lioĥa Teterev levis, piedpremante per nuda infana piedo:
  -La suno brilos hele
  Lumigu la vojon por komunismo!
  La knaboj estas kaj brunaj kaj en pantaloneto, Aleksey havas nur blondan hararon, kaj Lekha kun nigra. Sed ili kune batalas kontraŭ la nazioj. Komsomola membro Vasima kun nigra kolhararo, Vasilisa kun blanka hararo.
  Ambaŭ belulinoj malgraŭ la malvarmo en mallongaj jupoj. Kaj iliaj rondaj kalkanoj, tiel allogaj.
  Kaj Bella estas komsomolano kun ili, kaj ankaŭ pafas. Kaj per nudaj fingroj li ĵetas alian eksplodan pakaĵon.
  Knabinoj kaj infanoj batalas ĉi tie, sed la nazioj ne rajtas trarompi. Kaj la bataloj estas furiozaj.
  Tamen, la nazioj provas ĉirkaŭi Vyazma. Kaj ĝi estas danĝera. Sed tankoj kaj transportiloj blokiĝas en la koto...
  Kaj la bomboj eksplodas... Do Yu-488 provas bombi la urbon. Kaj kun li, kaj la B-29 amerikaj monstroj ... Ili ankaŭ martelas gaspafilojn ...
  Du knabinoj flugas sur Yu-288: Isabella kaj Zaira, belaj blonduloj. Ili ĵetas bombojn. Sed tiam la Yak-9 aperas de la flanko.
  Isabella, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, direktas la aerpafilon kaj pafas al la sovetia maŝino. Poste aldonu rapidon. La Yak-9 ĉiuokaze ne estas tro rapida, kaj ĉi tie ĝi ankaŭ estas en troŝarĝita versio, kaj ne povas atingi la germanan aŭton.
  La knabinoj frapas la glason per siaj nudaj kalkanoj kaj grincas:
  - Estu fama, nia armeo estas sankta!
  Kaj kiel montros la langoj!
  Kaj la sovetia aŭto venis sub fajron de du malantaŭaj aviadilkanonoj, kaj ekbrulis, akvoj, kiujn faras la nudaj fingroj de knabinecaj kruroj.
  Zaira pepis, montrante la dentojn:
  - Mi lavos ĉiujn ruĝajn soldatojn!
  Kaj palpebrumu bluajn okulojn. Kaj ŝi aspektas la plej batalema kaj intensa.
  Kaj kiel ŝi amas belajn junulojn.
  Tamen, ŝia deziro mortigi estas multe pli.
  Kiam la germanoj alteriĝis post bombado, Zaira trinkis iom da biero. Kaj Isabella, krom biero, aldonis ankaŭ kankrojn. La knabinoj manĝis feliĉe. Ili lasis graciajn, nudajn piedojn, piedsignojn sur la prujno de la flughaveno. La knaboj formanĝis siajn preskaŭ nudajn belaĵojn kun malsataj kaj embarasitaj rigardoj. Kiel belaj knabinoj estas kaj samtempe teruraj.
  Isabella demandis Zaira:
  - Ĉu vi pensas, ke la milito baldaŭ finiĝos?
  Zaira notis:
  - Ne antaŭ somero! Ĝis ni prenos Moskvon, la rusoj ne kapitulacos!
  La smeraldokula blondulo komentis:
  - Kaj post la falo de Moskvo, ankoraŭ povas esti bataloj!
  La blondulino kun blua hararo konsentis:
  - Ili povas! Sed ne plu estos bataloj, sed agonio!
  Kaj la knabinoj ridis, finis manĝi la kankrojn, kaj denove en batalon... Dum la vetero estis relative fluganta. Kaj iliaj nudaj piedoj lasis graciajn, nudajn spurojn.
  Isabella notis:
  - Ni havas ĉion belan, eĉ spurojn!
  Zaira kapjesis.
  - Germanaj knabinoj estas perfektaj!
  Kaj ambaŭ malbonaj belulinoj kantis ĥore:
  - Reich estas perfekteco,
  Reich estas perfekteco...
  De rideto al gesto
  Antaŭ ĉio laŭdo!
  Ho kia beno
  Sciu, ke ni estas perfekteco
  Sciu, ke ni estas perfekteco
  Sciu, ke ni estas la idealo!
  Kaj denove, bomboj estas ĵetitaj sur sovetiajn poziciojn. Kaj homoj mortas. Multaj homoj mortas pro bombardado kaj bombado. Kaj de pafoj de gaslanĉiloj, kaj aliaj mortigaj aparatoj.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova estas tre belaj knabinoj. Anastazio jam havas multajn jarojn, sed ne maljuniĝas, kaj aspektas tre freŝa kaj juna, nur forte evoluintaj, grandaj muskoloj igas ŝin aspekti pli maljuna. Kaj ŝia vizaĝo ne havas sulkojn nek retojn, kun delikata, sunbrunigita haŭto. Kaj Akulina ankoraŭ estas juna dum jaroj. Ambaŭ belulinoj estas bonegaj. Ili estas asoj de la plej alta klaso. Krome, Pokryshkin, post kiam Friedrich-Wolka pafis lin, estas grave ŝelo-ŝokita kaj jam ne faras pli da flugatakoj.
  Anastazio manovras ŝiriĝintan barelon. Kaj faligas kelkajn jam malmodernajn ME-109. Post tio, la heroa knabino grincas:
  - Ni rapidas aglojn sur la ĉielo!
  Akulina manovras, vulpserpento, kaj fortranĉas la Focke-Wulf en la vosto kaj pepas:
  - Rusujo estas malantaŭ ni! Rusio estas malantaŭ ni!
  La knabinoj certe pliiĝas. Ili eĉ ne surmetis mamzonojn en iuj maldikaj kalsonoj, kiujn ili batalas. Sed ĝi multe helpas en batalo. Post ĉio, ĝi pliigas la efikecon de la efiko de murdaj strangaĵoj.
  Anastazio denove faras manovron. Ĉi-foje ŝi havas pli seriozan kontraŭulon ol ME-309, kiu havas sep fajropunktojn. Inkluzive de tri aviadilaj kanonoj 30 mm kalibro. Kaj kompreneble ĉi tio estas serioza kontraŭulo. Potencaj armiloj permesas vin fortranĉi la malamikon unufoje. Kaj vi havas nur unu aerpafilon...
  Anastazio, aliflanke, lerte ĵetas sian aviadilon flanken, moviĝante foren de la flugantaj plumbojetoj. Jes, ŝi havas nur 20-milimetran pafilkalibron. Sed se vi pafas ĉe la vosto.
  Anastazio kantis kun rideto:
  - Junkers venis al mia vosto,
  Sed jen li suspiris...
  Ĝene hurlis la ŝraŭboj,
  Ili eĉ ne bezonas krucojn sur siaj tomboj,
  Krucoj malsupreniros sur la flugilojn!
  Akulina ridis kaj tondis la Yu-188, kuke:
  - Por amuzaj venkoj!
  Kaj ŝi montris siajn perlajn dentojn. La knabinoj ĉi tie estas la plej larĝa kaj plej kolosa bataladverŝo.
  Anastazio ĵetas la Yak-9 flankenmetiten. Ili denove provas terenbati ŝin. Premas ME-309, la aŭto estas serioza.
  Anastazio furioze kantis:
  - Kaj mi vidas seriozan,
  En la sonĝo de Ivano la Terura...
  Tero en Siberio distribuita,
  Vi Denaska Rusio!
  Kaj la militisto denove batas la germanan aŭton. Unue ŝiras ŝian flugilon. Perdas vin rapideco. Kaj tiam ĝi iras al la vosto. La germano havas bonan ŝancon foriri pro la alta rapideco de la plonĝo. Sed ne kontraŭ la Sorĉistoj. Ĉar ŝi estas aso de la plej alta klaso!
  Akulina ankaŭ estas en furioza batalo. La knabino ripozigas siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn kaj kantas:
  - Ne elportu la humiligon de la slavoj,
  Ni leviĝu kontraŭ la germanoj...
  Ni ne prenu pliajn insultojn
  Ni premu la malamikon per ŝtala mano!
  Jen la Airakobro kontraŭ ŝi. Forta maŝino: kvar maŝinpafiloj, kaj unu 37 mm aerpafilo. Akulina lanĉas sian aŭton kiel sledo laŭ monteto, evitante aviadilkonkojn. Kaj plonĝas sub la ventro. Li premas la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj ... Kaj trafas ĝuste vundeblan celon.
  Kaj la usona aŭto lumiĝas.
  Akulina kantis kun entuziasmo:
  - Al la venko de la senmortaj ideoj de komunismo!
  Anastazio ankaŭ batalas bone. Jen tri Mustangoj kontraŭ ŝi. Ili ŝajnas esti ne same timindaj kiel la ME-309, kies aerkanonoj kapablas terenbati per unu sukceso. La Mustang, la usona batalanto, ne havas nur maŝinpafilojn. Sed aliflanke, estas ses el ili, sufiĉe grandaj en 14-milimetra kalibro.
  Anastazio devas manovri. Jeto de kugloj iomete gratis la flugilon. Sed estas sukceso ĉe la alproksimiĝo kaj la usona batalanto brulas.
  Anastazio kantis:
  - Freneza domo en fajro,
  La demonoj turmentos senfine
  Pekulo ricevos sian
  Tiu, kiu adoris Satanon!
  Kaj jen alia usona maŝino podvitel ... Kaj ĉi tio kompreneble estas sufiĉe serioza aplikaĵo.
  La lasta jankia aŭto provas foriri. La Mustango superas la Yak-9 en rapideco kaj sukcesas liberiĝi. Anastazio pafis de malproksime.
  Kaj ricevis usonanon. Sed li, pufante per la vosto, sukcesis eliri el la batalo.
  Anastazio notis:
  - Bang Bang! Maltrafis! La griza kunikleto forrajdis!
  Akulina ankaŭ batalis kun la R-51. Potenca maŝino kun ok maŝinpafiloj. Kaj, dum manovrado, ĝi ekbruligas la flugilon de ĉi tiu aŭto... Kaj ĝi kondukas al la malantaŭo, pafas.
  Akulina kantis:
  La suno ridas
  Brilas hele por infanoj...
  Kaj denove ĵetis ŝian aŭton flanken. Pafas Yu-88. Ĉi tiu maŝino estas malmoderna, sed ankoraŭ batalas. Germano, provante elŝteliri. Sed li ne povas kaŝi sin de la knabino, kiu energie premas la pedalojn per siaj nudaj, rondaj kalkanoj kaj la aŭto ekbrulas.
  Anastazio rimarkis ridante:
  - Tiel ili timas nin!
  Kaj alia Focke-Wulf kovris!
  Akulina diris furioze pafante:
  - La mondo respektu nin, timu,
  La heroaĵoj de la knabinoj ne povas esti kalkulitaj ...
  Komsomolaj membroj estas tiel lertaj pri batalado,
  Satano estos detruita!
  Kaj la militisto palpebrumis al sia kunulo. Kvankam vi ne povas vidi ĝin...
  La belulinoj revenis. Kaj ĝi estas riska. Jen ME-109 komencas postkuri ilin. Pafoj...
  La knabinoj moviĝas. germana danĝera aŭto. La flugilo de Akulina estis difektita kaj la arbo ekbrulis.
  Ŝia amatino atingis la startlenon. La Sorĉisto ankaŭ ricevis ĝin ... Kaj ŝi trarompis la fuzelaĝon kaj likis oleon, iomete difektis la motoron.
  La knabinoj estas devigitaj prirezigni la flugon provizore. Iliaj aŭtoj estas riparitaj.
  Kaj li nudpiede kuris tra la neĝo. Etendi iliajn fortajn kaj muskolfortajn korpojn.
  Ambaŭ knabinoj estas sunbrunigitaj. Ruĝharulo, kies haroj en la vento kiel la standardo de Sovetunio, kaj blonda.
  Anastazio demandas sian partneron:
  - Nu, kiel vi pensas, ke ni venkos la germanojn?
  Akulina honeste respondis ĝemante:
  - Se nur la germanoj... La tuta kapitalisma mondo sur motoroj!
  La ruĝharulo jese kapjesis.
  - La malamiko estas tre forta. Sed kion vi atendis?
  La blondulino rimarkis kun suspiro:
  - Post Stalingrado, ni havis optimismon kiel ŝlosilon. Sed okazis, ke ni tro hastis malfermi la ĉampanon....
  Dume, la bataloj daŭris kun la uzo de malsamaj specoj de ekipaĵo. Gerda kaj Charlotte, ekzemple, ĵus ricevis la plej novajn memveturajn pafilojn E-10 por testado ĉe la fronto.
  Maŝino kun malalta silueto de 1,4 metroj kaj pafilo de 75 mm 48EL barela kalibro. Ne malbone, kaj ĝis nun en facila versio. La fronta kiraso estas 60 mm, kaj la flanka kiraso estas 30 mm. Pezo dek tunoj, motoro 400 ĉevalfortoj.
  La veturado de la memvetura pafilo estas bonega, kaj en la montoj de Kaŭkazo ĝi estas la ĝusta loko por ĝi. Ĝuste ĝustatempe por katolika Kristnasko, la unua modelo farita en metalo estis liverita. Ŝi havas nur unu malavantaĝon: sufiĉe malforta kiraso, sed ĉi tio estas kompensita per la grandaj anguloj de racia inklino de la kiraso.
  La knabinoj Gerda kaj Charlotte kuŝas preskaŭ kuŝantaj. Potenca motoro donas varmon, kaj ĝi estas sufiĉe komforta en bikinoj kaj nudpiedaj belulinoj.
  Jen, premante la nudajn piedfingrojn, la blondulino ĵetas la aŭton flanken. Ili nun havas fortan malamikon IS-2. La aŭto estas ankoraŭ malofta en la Ruĝa Armeo, sed nun mi ricevis ĝin.
  Kaj estas pli bone ne fali sub la baton de ŝia 122-mm-kanono. Sovetia maŝino pafas de malproksime. Kaj, kompreneble, ĝi sopiras rapidan memveturan pafilon.
  Kaj nun vi devas proksimiĝi al la bataldistanco por trarompi la malamikon.
  Gerda notas:
  - La malamiko estas forta, sed mallerta!
  Charlotte rimarkis ridante:
  - Ĝi estas granda, sed la frunta kiraso de la turo estas sufiĉe malforta!
  La blondulo kapjesis.
  - Do ni provu ĝin!
  La sovetia aŭto, krom aliaj mankoj, ankoraŭ havis malbonan videblecon, kaj ne povis frapi la facilmovan germanan memveturan pafilon.
  Unu plia pafo kaj ĝi malaperis. Krome, potenca kanono havas malaltan pafrapidecon.
  Kaj kian memveturan pafilon la germanoj havas rapide.
  Kaj tiel Gerda premis la butonon per siaj nudaj piedfingroj, kaj la mortiga kuglo trapikis la frunton de la IS-2-gvattureto.
  Kaj li komencis eksplodigi la rompitan rusan tankon. Kapitalo eĉ komencis eksplodi kaj ĝiaj konkoj eniĝis en ĉenreakcio.
  Kaj la detruo fariĝis tre kolosa.
  La gvattureto de la sovetia IS-2 mastodonto forblovis kaj deŝiris, kvazaŭ korko elflugis el ĉampano.
  Gerda notis:
  - Bona memvetura pafilo, sed la pafilo estas sufiĉe malforta!
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  - La pafilo de la "Pantero" estos pli forta!
  La blondulino aldonis:
  - Kaj pli efika!
  Ruĝa rimarkis:
  - Esperoj por plenrajta tankdestrojero estas ligitaj kun la E-25. Tamen, se ĉi tio daŭras, ni baldaŭ havos nenion por ekstermi.
  La germana memvetura pafilo batis senkonscie du pliajn pafilojn kaj koliziis kun la T-34-85. Tamen ĉi tiu aŭto ankaŭ ne estas problemo. La militistoj pafis kuglon ĉe la krucvojo de la turo. Kaj la rusa tanko ricevis mortan vundon. Kaj ĝi komencis eksplodi.
  Kaj la T-34-76 ne estas danĝera por germana memvetura pafilo en la frunto. Lia kuglo glitas de tre tre dekliva kiraso.
  Gerda trapikis ĝin per la premo de siaj nudaj piedfingroj, kaj notis:
  - Nun mi firme fidas pri nia venko!
  Charlotte sarkasme intervenis:
  - Sed ne nun?
  La blondulo honeste respondis:
  - Post Stalingrado ekestis kelkaj duboj!
  La ruĝharulo ridis.
  - Kaj post Moskvo?
  Gerda serioze respondis:
  - Tie ni estis venkitaj ne de la rusoj, sed de la generalo Frost!
  Charlotte ŝerce kantis:
  - Ho frosto, frosto,
  Ne frostigu min
  Ne frostigu min...
  Mia ĉevalo!
  La knabinoj tordis siajn memveturajn pafilojn kaj ricevis obuson sur siaj fruntoj. Ĝi eĉ sonoris en miaj oreloj. Sed li foriris de la reloj.
  Charlotte malbenis.
  - Sonas kiel muziko!
  Gerda ridis.
  - Ni havos kafon kaj kakaon kun teo!
  Post tio, ilia memvetura pafilo ankaŭ frakasis sovetian kamionon, tiam rusa obuso estis trafita ĝuste en la postaĵo.
  La E-10 moviĝis ĝis cent kilometroj hore, kaj ĉi tio estas aŭto, kiu ne lasis sin trafi.
  Ĉi tie la knabinoj pafis eksplodon al la rusaj soldatoj de maŝinpafilo, falĉis kelkajn dekojn. Kaj la knabinoj ridis.
  Gerda notis:
  - Nia memvetura pafilo estas la plej grandioza, en praktikaj terminoj, kaj ĉi tio estas tre mojosa.
  Charlotte rimarkis ridante:
  - Jes, ĝi povas doni al la usonanoj la kornojn. Ni prenu unue Moskvon, poste Novjorkon.
  Kaj tiam la germana aŭto prenis kaj lanĉis alian donacon de morto, frakasis la memveturan pafilon de Rusio. Kaj la knabinoj denove ridas.
  Mirabela flugis sur la ĉielo per IL-2 atakaviadilo. Kaj mi preskaŭ renkontis la ŝipanaron de Gerda. Kaj se mi renkontus ĝin, estus malbone por la knabinoj de la Tria Reich. IL-2 ramus ilin de la aero.
  Kaj tiel Mirabela pafis el la aviadilpafilo Tiger-2 kaj pepis:
  - Mi malakceptis vin dufoje,
  Dirita pagi!
  Mi estas tia infekto -
  Mi ne estas pli ol dudekjara!
  Kaj kiel li fajfas.
  Kaj jen simpla "Tigro" moviĝanta, kaj kun ĝi du "Ŝermanoj". Usonaj tankoj estas altaj, kaj sufiĉe malfortaj en armilaro. Kvankam la tridek kvar estos rompitaj.
  Mirabela pafis kanonojn al la Tigro. Ŝi havas kalibron de 50 milimetroj kaj trarompis la faŝiston. Tiam ŝi pepis:
  - Gajdar paŝas antaŭen!
  Kaj transdonis la fajron al la Shermans. Ili estis tre nervozaj. Kaj ni skribaĉu el kontraŭaviadilaj maŝinpafiloj. Jes, ĉi tio estas por IL-2, ĝi povas esti danĝera. Ĝenerale, la sovetia aŭto estas malmoderna. Ĝi povas esti pafita de iu batalanto kaj la flugaj trajtoj estas negravaj.
  Mirabela kantis:
  - Sed jen providenca rideto,
  Samtempulo alvenis tien...
  Kie pasio dolora, arda,
  La junulino de la infero brulas!
  Kaj nun la militisto pafas al la Ŝermanoj. Provas terenbati ilin. Sed ili svingiĝas kaj defendas sin.
  Mirabela knaris:
  - Mi estas mojosa knabino, mi batalas tute nudpiede!
  Kaj per sia nuda kalkano, li premas la ellasilon. Kaj denove li kovros la malamikon.
  Mirabela memoras kian belan junulon ŝi havis la lastan fojon kaj kiel agrable estis ĉe li.
  La knabino kantis:
  - Saltantaj blankaj kunikletoj,
  Knaboj kuras kun knabinoj!
  Kaj palpebrumas per siaj siringaj okuloj. Kaj kiel ĝi brilas per perlaj dentoj.
  Reveninte la knabinon unue, petis ĝin sur la plej proksima ulo. Kaj dum la atakaviadilo estis replenigita kaj replenigita per batalkompleto, ĝi estis bone ŝargita per energio de ĝi. Kaj ŝi fariĝis multe pli forta kaj pli rapida.
  Ĝenerale, abstinado estas malutila por virinoj, ĉiuj devus kompreni ĉi tion.
  Lolita, angla knabino sur sia atakaviadilo, ankaŭ trafas sovetiajn poziciojn. Ŝia R-47 estas sufiĉe praktika maŝino.
  Lolita kantas:
  - Regu Britanion, larĝajn marojn,
  Ni neniam fariĝos sklavoj!
  Kaj per sia nuda kalkano, li premas la ellasilon. Kaj frakasos la malamikon kapitale. Kaj ŝi estas knabino kun kolosa interna forto. Kaj Lolita palpebrumas, ludante per siaj muskoloj. Kiu palpebrumas? Jes, al si mem, kaj ŝi eĉ ŝatas ĝin sana!
  La militisto knaris:
  - Mi rajtas pasigi Rusion,
  Mi estas knabino - nuda misio!
  Kaj nudpieda Lolita palpebrumas kun ne malforta forto!
  Kaj ŝi estas tia militema belulino! Nur figure bonega.
  Ĉi tie, kun la germanaj pilotoj Albina kaj Alvina, ŝi torturis la pioniron. La knabinoj de tiu ĉi knabo estis unue senvestitaj kaj poste terenbatitaj per pikdrato. Poste ili aspergis salon sur la vundojn de la tomboy, kaj komencis friti per fajrero. La knabinoj rajdis kun torĉoj en la manoj kaj bruligis la haŭton. Kaj ĝi odoris tiel apetite varme.
  Lolita proponis kun gusto formanĝi pecon de la pioniro. Kaj la knabinoj komencis tranĉi kaj manĝi ĝin. Bongusta por la knabo kaj suka viando. Mola kaj tute ne grasa. Kaj kiam ili piperis, tiam tuta plotono da knabinoj komencis formanĝi la infanon.
  Kaj la hepato de la knabo estas tiel apetitiga. Kaj ankaŭ la koro bongustas. Kaj ili tute fuŝis ĝin. Lolita, ekzemple, ŝatis la frititajn cerbojn de pioniro.
  Jes, kanibalismo estas tre mojosa. Homa viando estas tre bongusta. Precipe por knaboj, kiam ĝi estas malgrasa, sed ne malmola, sed suka kaj freŝa, kaj se ĝi estas kun pipro, ĝi estos tre bongusta.
  Sed ankaŭ la nazioj ricevas kornojn. Ĉi tie Elizabeto kaj ŝia skipo sur la T-34-76 batalas kontraŭ la nazioj. Ili rapidas al la "Tigro", kaj kuraĝe iras por alproksimiĝo, ĉar vi ne povas preni la germanan monstron de malproksime. La mastodonto ankoraŭ moviĝas tra la koto, kaj senhelpe tordas la muzelon. Kaj la knabinoj akcelas pretaj vere rami lin.
  Kaj nun la tridek kvar saltas sub la flankon mem de la faŝisma tanko kaj kiel ĝi plantos. La mastodonto venkiĝis al la tabulo kaj estis plene trapikita, kaj ankaŭ sur fajro.
  La artileriisto Elena grincas:
  - Ni estas bonegaj batalantoj, kaj vere bone faritaj!
  Tiam la lango montros.
  Ĉi tiuj vere batalas kontraŭ militistoj de militistoj. Neniu povas trakti ilin.
  Catherine, elmontrante la dentojn, rimarkis:
  - Mia potenco estas la plej kolosa!
  Kaj de malproksime ili trafis la Panteron de la flanko. La germana tanko ricevis mortigan vundon, kaj obusoj komencis krevi en ĝi.
  Kaj jen la malmoderna T-4, maŝino, kiu estis ĉesigita nur en la nova jaro.
  Povas esti tre danĝera. Ŝi havas germanan kiras-penetran pafilon. Sed sovetiaj knabinoj ne dubas. Kaj ili trafis de malproksime. Batu sur la frunton. Vere, la nazioj ne estis trapikitaj, sed skuitaj.
  Catherine notis:
  - Okdek milimetroj da kiraso. Ni devas lasi la faŝiston pli proksime!
  Elizabeto konsentis:
  -Bezonas! Sed ni havas malfortan pafilon!
  Euphrosinia ridis kaj rimarkis:
  - Sed la veturkvalito estas bona!
  Kaj jen la "Pantero" -2 proksimiĝas. Ĉi tiu tanko, pro sia potenca kanono, povas trafi de longa distanco. Kaj lia frunto ne estas facile eĉ preni la IS-2. Ne la tridek kvar.
  La aŭto de la Ruĝa Armeo manovras. Estas klare, ke en kazo de sukceso, la fino tuj. Krome, la dikeco de la kiraso nur malpliiĝis. Fakte, ili faris la tankon pli malpeza kaj pli rapida, sed ili lasis protekton nur kontraŭ kugloj. Sed aliflanke, la tridek kvar fariĝis tiel rapidaj.
  Euphrosinia manovras la tankon por eviti trafi. Ĉi tie la T-4 iom proksimiĝis al la flanko moviĝis.
  La knabino premas la butonon per siaj nudaj piedfingroj, kaj la ĵetaĵo pafita de Elena trapikas la faŝiston.
  La knabino ĝoje diras:
  - En la sankta milito - estos nia venko!
  Sed nun, "Pantero" -2 venkis. Sukcesu frapi ĝin rekte en la flankon, kaj ĉi tio estos ŝanco.
  Elizabeto notas:
  - Aperis danĝera aŭto!
  Catherine forte kontraŭas:
  - Grandaj kabinetoj, laŭtaj kaj falantaj!
  La sovetia tanko akcelas. Nur dek kvar tunoj da pezo. Kaj ĉi tio donas, kun motoro de kvincent ĉevalfortoj, grandan rapidon.
  La germano ankaŭ ne estas malforta kaj pafas. Pafas kuglon de mortiga forto. Sed ĝi ne povas eniri.
  La donaco de morto preterpasas...
  Elizabeto respondas ridetante:
  - Nigraj flugiloj super la mondo ....
  La sovetia aŭto pafas en moviĝo. Trafas germanon per konko en la frunto. Kompreneble la rikolto. Sed tridek kvar devas ankoraŭ povi bati precize en moviĝo.
  Catherine notis:
  - Ni ŝtelis la etikedojn!
  "Pantero"-2 denove pafas. Ŝi haltis. La germanoj komprenis, ke la sovetia aŭto volas suriri ilin. Kaj ili volas pafi ŝin.
  Elizabeto diris kun rideto:
  - Jes, nia Ruĝa Armeo estu en gloro!
  Kaj ilia tanko plirapidiĝis. Kaj denove la germanoj ŝmiras. Kaj nun la sovetia aŭto trarompas al la triborda flanko.
  Ĉi tie la kiraso de la Panther-2 estas nur sesdek milimetroj, kvankam eblas trarompi laŭ angulo.
  Elena premis la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj. La kuglo reagis kaj trafis la malamikon.
  Kaj ricevinte mortan vundon, la Reĝa Pantero tordiĝis en agonio.
  
  HITLER NE RISKIS DEKLARO DE MILITO AL USONO.
  Hitler ne deklaris militon kontraŭ Usono. Kaj Ameriko mem ne eniris la batalon kun la Tria Reich. Kaj ĉi tio kondukis al la foresto de bombado kaj la dua fronto.
  La Tria Regno blokiĝis proksime de Stalingrado. Sed la plej bona germana aso Marsejlo en tiu tempo estis transdonita al la orienta fronto. Kaj kiel rezulto, sovetiaj aviadiloj ekbrulis kiel torĉoj.
  La britoj, sen Ameriko, ne kuraĝis antaŭeniri en Egiptujo. La situacio estis plimalbonigita per la fakto ke Japanio gajnis la Batalon de Midvej. Kaj kaptis la iniciaton en la Pacifiko.
  Proksime de Stalingrado, germana inteligenteco povis parte vidi la koncentriĝon de sovetiaj soldatoj sur la flankoj de Army Group B. Kaj regrupiĝis fortoj. Kiel rezulto, la atakoj de la sovetiaj trupoj estis repuŝitaj. Krome, la ofensivo komenciĝis en nefluga vetero. Kaj ĉi tio ankaŭ havis negativan efikon.
  Marsejlo rapide gajnis, kaj por la tricent faligitaj sovetiaj aviadiloj, por la unua fojo en la Germana Armeo, li ricevis la duan Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. La nomo de Marsejlo inspiris sovaĝan hororon en la sovetiaj pilotoj, kaj li estis terura - moknomita la nigra diablo.
  La Ruĝa Armeo estis nekapabla trarompi la germanajn defendojn aŭ en la centro aŭ en la sudo. Kaj enŝtopiĝis en la ofensivo - kiu montriĝis senutila. Antaŭ la fino de decembro, la batalado trankviliĝis. En januaro, tamen, operacio Iskra estis aranĝita, sed la germanoj povis forpuŝi la sovetian ofensivon en la Leningrada direkto.
  En la Tria Regno, tuta milito estis deklarita kaj la produktado de armiloj akre pliiĝis. Inkluzive de la plej novaj Panteroj kaj Tigroj. Ankaŭ eniris la serion kaj la tankon "Leono". Tiu maŝino estis simila laŭ formo al la Pantero, sed pezis naŭdek tunojn kaj havis 105 mm kanonon kaj 70 EL-barellongan kalibron. Tamen, la "Leono" de la komenco montris siajn mankojn - malaltan rapidecon, oftajn paneojn, pli malaltan pafritmon de la pafilo.
  La avantaĝoj de la Lion-tanko inkluzivas tre potencan fruntan protekton de la gvattureto de 240 mm kaj bonajn 150 mm de la frunto de la kareno. Ankaŭ, la flankoj estis protektitaj relative kontentige kun 82 mm da kiraso sub deklivoj. Kaj la sovetiaj 76-mm-pafiloj ne penetris ĝin.
  La Leono tiel, kune kun la Ferdinando, iĝis normŝanĝa maŝino.
  Kaj la nazioj donis la ĉefan baton de la flanko de Stalingrado laŭ la Volgo.
  Kaj ili estis sufiĉe sukcesaj en tio.
  Tamen belaj knabinoj de ambaŭ flankoj ankaŭ partoprenis en la bataloj.
  Ekzemple, Olesya batalas kun maŝinpafilo kaj Mirabela kun ŝi. La knabinoj estas tre belaj.
  Kaj ili pafas ege precize.
  Olesya eĉ kantis:
  Kiel birdo svingas la flugilojn!
  Mirabela rimarkis, montrante la dentojn kun rido:
  - Kaj ĉi tio estos nia ĉarmo!
  Kaj ankaŭ la belulino turniĝos, kaj tiam per siaj nudaj piedfingroj ĵetos la murdan donacon de neniigo.
  Sed vi ne povas protekti vin sole per knabinoj. Hitler kolektis pli ol okdek plensangajn sekciojn en la normŝanĝa sektoro. Inkluzive de tanko, SS. Kaj ili estas majuskle kapablaj trarompi. Ĉi tio estas vere demona potenco.
  Tankoj "Leono" kaj memveturaj kanonoj "Ferdinand" bastono antaŭen kaj rompi la sovetian linion de defendo.
  Kaj ankoraŭ estas aviadiloj sur la ĉielo. ME-309 germana batalanto, kiu montras la plej altan aerakrobatikon kaj potencajn armilojn. La sep fajropunktoj ne estas ŝerco.
  ME-309 en rapideco kaj armilaro estas nekomparebla. Ĝi havas tri 30mm aerkanonojn kaj kvar 14mm maŝinpafilojn.
  Kontraŭ tia maŝino, la malfeliĉa Yak-9, kun unu 20-mm-kanono kaj maŝinpafilo, klare ne povas rezisti.
  Do la germanoj tuj kaptis aersuperecon. Kaj ni detruu sovetiajn aŭtojn.
  Resume, post unu monato kaj duono ni atingis Astraĥanon, kaj atingis la Kaspian Maron. Kio estas vere mojosa. Kaj la germanoj blokis la oksigenon de la Ruĝa Armeo al Kaŭkazo.
  Nun ĝi fariĝas vere timiga...
  Sed pioniroj kaj pioniroj batalas kontraŭ la nazioj.
  Grupo da infanoj staris en ilia vojo. Knaboj kaj knabinoj prenis ĵetilojn kaj fusilojn.
  Ĉi tie ili pafas de ŝnurĵeto, liberigante pakaĵon da memfaritaj eksplodaĵoj ĉe la tanko. La germana aŭto ricevis truon kaj haltis.
  Serioĵka kaj Tanka levis la manojn kaj frapis siajn nudajn infanajn piedojn, kriante:
  - Gloro al Stalino!
  Kaj la infanoj kuris, flagrante per malgrandaj kalkanoj nigraj de koto.
  La pioniro Oleg kaj la knabino Lara ankaŭ lanĉis premante la bazukan butonon per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por la Patrujo de Sovetunio!
  Kaj denove la germana tanko leviĝis kaj haltis.
  Pioniroj simple ĝojas.
  Serioĵka ripozigis la nudajn piedojn kaj pepis:
  - Por Patrujo!
  Sed ve, la heroeco de la pioniroj ne savas. La germanoj antaŭeniras laŭ la marbordo de la Kaspia Maro. Krome, Turkio eniris la militon, plimalbonigante la situacion.
  Stalino en ĉi tiu situacio proponis pacon al Hitler ... La Führer diris, ke li nur konsentis kapitulaci.
  Antaŭ la nova jaro, la nazioj kaptis la tutan Kaŭkazon kaj unuiĝis kun la turkoj.
  Sub ĉi tiuj kondiĉoj, la Fuhrer ne plu volis ataki Moskvon. Kaj li proponis pacon al Stalino. Sed la sovetia diktatoro rifuzis.
  Vintre, la germanoj lanĉis ofensivon en Egiptujo, kaj efektivigis ĝin sukcese. Ni povis kapti la tutan Mezorienton. Kaj ĉi tio estis serioza atingo de la Germana Armeo.
  Kaj en teknologio ĝi estis markita per la apero de la "Pantero" -2, bone protektita kaj bone armita veturilo kun potenca pafilo kaj motoro.
  "Pantero" -2 nun estis la ĉeftanko de la panzvale. Kaj kompreneble, ĝia potenco estas kolosa. Sed ĝi estas eĉ pli danĝera kiam ĝi estas estrata de tre malmolaj knabinoj.
  Gerda pafis sian 88mm kanonon per siaj nudaj piedfingroj kaj kriis:
  - Mi estas bonega knabino!
  Charlotte memfide konfirmis, pafante al sovetiaj veturiloj:
  - Mi estas hiper!
  Christina notis, terenbatante la kontraŭulojn per konkoj, kaj montrante grandan precizecon:
  - Mi estas altklasa!
  Kaj Magda konfirmis, dispremante la malamikon en pulvoron:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kompreneble, la knabinoj ĉi tie estas la plej danĝeraj en la universo. Kaj iliaj figuroj estas nur superĉampionoj.
  La nova Tiger-2-tanko estis liberigita kun pli potenca motoro de 1000 ĉevalfortoj. Ni diru, ke la aŭto estas potenca kaj rapida samtempe.
  Kaj kiu povas rezisti la "Tigron" -2?
  La germanoj lanĉis atakon sur Saratov, kaŭzante la ĉefan baton laŭ la Volgo, preterirante Moskvon. Kaj iliaj trupoj moviĝis sufiĉe rapide.
  La novaj sovetiaj tankoj IS-2 kaj T-34-85 estis ankoraŭ pli malsuperaj ol la Panther-2 kaj ne povis rezisti ĝin.
  Kaj la germanoj ankaŭ havis "Leono" -2 kun pli densa aranĝo. La motoro kaj transdono situis kune kaj antaŭ la tanko, kio ebligis redukti la altecon de la veturilo, kaj la gvattureto fariĝus pli mallarĝa kaj pli malgranda. "Leono" -2 tiel iĝis pli malpeza je triono, konservante la saman dikecon de kiraso kaj armiloj. Kaj la motoro fariĝis pli potenca en mil ĉevalfortoj. Kaj la "Leono" fariĝis tre movebla maŝino kaj ne tiom dika. Kaj la Musoj ne eniris la serion - ili estis tro pezaj.
  Anstataŭe, ili daŭriĝis por evoluigi pli progresintajn E-100s.
  Sed eĉ ĉi tiu tanko ne kontentigis la militistaron. La ĉefveturilo devis esti la Panther-3 aŭ E-50. Kaj tia koloso aktive disvolviĝis.
  Saratov kaj Kuibyshev estis prenitaj rapide. Antaŭ julio 1944, la germanoj alproksimiĝis al Uljanovsk kaj komencis sturmi ĉi tiun grandurbon.
  Sovetiaj knabinoj kuraĝe batalis.
  Alenka turnis sin kaj ĵetis per la nudaj piedfingroj sakon kun eksplodema miksaĵo, muĝante:
  - Por komunismo!
  Anjuta ankaŭ pafis eksplodon kaj premis la butonon de improvizita bazuko per sia skarlata cico kaj trafis germanan tankon, post kio ŝi kuis, elmontrante la dentojn:
  - Por Stalin!
  Kaj la ruĝhara Alla ankaŭ estas malproksime. Ŝi falĉis la naziojn, tiam kun sia nuda kalkano donis pakon da morto kaj kukis:
  - Por nia bela Patrujo!
  Do Maria sufiĉe precize pafas. Kaj ŝia fraga cico sendas pizon de morto sub la tankon.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj Olimpio pereos al tuta amaso da obusoj kun nudaj plandumoj, liaj fortaj kruroj kaj blasfemo:
  - Por granda Rusujo!
  Jen la Focke-Wulf, XE-129, kaj la usona P-47, P-51. Ameriko ne plu embarasas preskaŭ malkaŝe batali flanke de la Tria Reich. Formale, usonaj pilotoj estas volontuloj. Sed fakte ili estas partoprenantoj en la milito sendita de la usona registaro kaj oligarkoj.
  Infanoj armitaj per pafiloj, aliaj per memfaritaj bazukoj kuŝiĝis. Oleg Rybachenko kaj Margarita kun Oksana, kiel pli spertaj militistoj, kolektis memfaritajn senrespirajn bazuktubojn. Kaj kiel ili trafos kontraŭ malalte fluganta aŭton.
  La knabo kaj la blondaj knabinoj ripozigis siajn nudajn piedojn kaj glate premis la ellasilon. Kaj la akuzoj trafis du usonajn atakaviadilojn kaj la germanan Focke-Wulf.
  Pluraj pafoj eksonis el la tranĉeoj - ankaŭ la pioniroj pafis.
  Oleg Rybachenko ĉifris:
  - Kvankam li aspektas kiel nudpieda knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano ...
  En bataloj, plenkreskulo estas eĉ tro multe,
  Kaj frapu mortigan baton!
  Kaj nun la knabo tiras la ŝnurojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj la flugilhavajn serpentojn ramas germanaj kaj usonaj atakaviadiloj. Dekduo da Aliancitaj kaj Tria Reich-aviadiloj tuj eksplodas.
  Oleg Rybachenko kaj du belaj knabinoj en la samaj bankostumoj denove tiras la ellasilon, batante la sekvajn aŭtojn de la kapitalisma koalicio.
  La knabo dispremis la cimon per sia nuda kalkano kaj muĝis:
  Tiuj tagoj de infero pasos
  La Tria Reich falos...
  Satano ne regos
  Batalu ne drivu!
  La aliaj knaboj ankaŭ direktas la serpentojn kun nudaj piedoj. Kaj nun la koaliciaj ŝtormsoldatoj trovas malgrandajn sed mortigajn flugajn donacojn. Multaj aviadiloj mortas. Ili eksplodas en la aero kaj rompas en pecojn.
  La pilotoj de Hitler brulas... Kaj la postvivantaj atakaviadiloj haste, disĵetante raketojn kaj bombojn, disflugas.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Gloro al granda Rusujo!
  Pioniroj knaboj kaj knabinoj reprenas en refrenkoruso:
  - Gloro al USSR!
  La knabino Maŝa krias je la supro de siaj pulmoj, batante sian nudan, malpuran piedon:
  - Gloro al Stalino!
  Boy Pashka aldonas:
  - Kaj gloron al Olezhka! Li estas geniulo!
  La tranĉeoj de la infanoj estas bone kamuflitaj, kaj kiel rezulto de eksplodoj de bomboj kaj raketoj, nur du knaboj kaj knabino ricevis malgrandajn grataĵojn. Kaj ĉi tio malgraŭ la fakto, ke teruraj funeloj formiĝis, kaj multe da detruo kaj inversioj de la terplatoj ...
  Kaj kelkloke la tero pro la varmego brulis kaj fumis.
  Unu el la knabinoj ekstaris kun la nuda plando kaj bruligis sian kruron, el kiu ŝi kriis:
  - Morto al Goering!
  La infanoj estis plenaj de entuziasmo. Komsomol-membroj Margarita kaj Oksana estas pretaj batali.
  Oleg Rybachenko kantis, komponante survoje:
  Mi naskiĝis en la spaca epoko
  Kie ŝipoj rapidis tra la galaksioj ...
  La faroj de homoj estas sufiĉe bonaj, kredu min,
  Disŝiru la militon, kavaliro!
  
  Sed la Demiurgaj Dioj ordonis
  Vi knabo helpu viajn prapatrojn...
  Prenu vin hiperblaster en la manojn de knabo,
  Kaj disŝiru Hitleron!
  
  Nu knaboj naskiĝas por batali
  Ili estas kuraĝaj militistoj, kredu min...
  Post ĉio, la rusoj ĉiam povis batali,
  Pereigu la rabobeston!
  
  Mia sankta lando estu glorata,
  Nia granda denaska Sovetunio...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  Montrante kuraĝon!
  
  Kaj mi batalas furioze kontraŭ faŝismo
  Granda Rusa Knaba Pioniro...
  Kaj nia fido estos kun komunismo,
  Almenaŭ avida Sam helpas la Fritz!
  
  Kredu min, la rusoj simple ne rompiĝos,
  La popoloj ĉiuj amasiĝos ĉirkaŭ Moskvo...
  Mi estas kavaliro tute ne lutita per animo,
  Ni estas lojalaj al Stalino kiel al la Sinjoro!
  
  Neniu povas rompi la pionirojn,
  Ili ne estas infanoj - sed la filoj de la dioj ...
  Ni estos generacio de ekzemploj
  La Fuhrer ne kalkulos tiujn kornojn!
  
  Jes, nia gloro de nia Patrujo ŝvebas,
  Super la plej en la neĝo, kredu la montojn ...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  Veturi Fritz en la ĉerkon per sia nuda kalkano!
  
  Ne kredu, ke la nazioj estas fortaj nun,
  Kvankam ilia "Sherman" estis prezentita fare de Sam ...
  Ni ne bedaŭros eĉ kredi la vivon
  Estas tempo por granda ŝanĝo!
  
  Patrujo estas tiel bela kiel la suno,
  Ludema Patrujo estas nia patrino...
  Kaj la hararo de la knabino bukliĝas per oro,
  Ni povos disŝiri la Fritz-on!
  
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo,
  Ni servas kaj Svarog kaj Kriston...
  Disperigu la malnoblajn hordojn de faŝismo,
  Mi alportos venkon al la Patrujo!
  
  Rusio estas la patrujo de la planedo,
  Ŝi havas siajn plej ŝatatajn sonĝojn...
  Feliĉa konas kaj plenkreskulojn kaj infanojn
  Ne necesas ia kroma tumulto!
  
  Kiam venos la Ĉiopova, estos suno,
  Pomarboj floros sur Marso...
  Unuiĝinta kaj ĉina kaj japana,
  Usonano kun ruso survoje!
  
  Unuigu la ideojn de komunismo,
  Kaj fido konas la sonĝon de Lenin...
  Ni forĵetos la abomenaĵon de cinikismo,
  Ni konstruu belecon en la universo!
  
  Por ni Maria kaj Sankta Lada,
  Ni honoras Dion, kaj la "Ĉefurbon" de Marx...
  Ĉiuj pioniroj estu rekompencitaj,
  Por ni, Svarog kaj Stalin estas idealaj!
  
  Faŝistoj scias, ke ili ne ramos
  Ni havas la volon, la forton, konas la potencon...
  Ni premos la malamikon per triobla bato,
  Kaj faru baldaŭ la Fuhrer en pedikon!
  
  Estu nia glora Rusujo
  Kiel eterna spiko en la ĝardeno por flori...
  Kamarado Stalin, vi estas nia mesio,
  Kun vi ni iros al komunismo!
  
  Kiam minutoj da fulmotondroj, malfacilaj tempoj,
  La sanga milito finiĝis...
  Subite niaj infanoj kreskos
  Eterna feliĉo venos!
  Sed malgraŭ la tuta kuraĝo de la Ruĝa Armeo, Uljanovsk ankoraŭ falis.
  Kaj la germanoj ĉirkaŭis ankaŭ Kazanon... Kaj ili ŝtopis gigantan kaldrono de la nordo...
  Stalino, sub ĉi tiuj kondiĉoj, konsentis pri kapitulaco, kondiĉigita de la konservado de sia propra haŭto.
  Hitlero konsentis pri tio... Kaj Sovetunio estis tute okupita ene de kelkaj monatoj.
  La Tria Regno ricevis ĉion. Kaj la milito finiĝis en la oriento.
  Sed estis ankoraŭ Britio kaj Usono.
  En 1945, la germanoj prenis kontrolon de la tuta Afriko. Kaj en 1946 okazis surteriĝo en Britio. Preskaŭ la tuta angla floto estis mallevita per Third Reich submarŝipoj. Kaj la surteriĝo estis sukcesa. La Panther-4 ankaŭ partoprenis en la bataloj. Kun pezo de sepdek tunoj, ĉi tiu maŝino havis frontalan kirason de 250 mm kaj flankan kirason de 170 mm sub deklivoj. Kaj pafilo kun 105 mm barellongo de 100 EL. Samtempe estis instalita la plej nova motoro de 1500 ĉevalfortoj - gasturbino. "Pantero" -4 rezultis esti tanko kiu estas preskaŭ nevundebla de ĉiuj anguloj de fajro, kaj trafante ĉiujn veturilojn, eĉ malofte en la britaj partoj de la "Testudo".
  Britio falis en dek tagoj. Kaj ĝi estis impona fulmmilito.
  Sed nun estas gajnita alia venko de la Wehrmacht... Kaj nun restas fini Usonon.
  Ĉi tie la plej malfacila afero estas, kompreneble, transiri la oceanon. Sed la germanoj jam havas sufiĉe grandan floton. Kaj unue Islando estis kaptita, poste Gronlando, kaj poste Kanado.
  Germanaj knabinoj batalas senespere.
  Do la knabinoj sturmas la ĉefurbon de Kanado, Kebekio, kun la tuta freneza furiozo de malsata hieno.
  Gerda pafis uzante la nudajn piedfingrojn. Frakasis amerikan morteron kaj kukis:
  - Estu fiera do pri la ŝtala rivero.
  Pafita kaj fajra Charlotte, frakasis la morteron de la kapitalisma armeo. Kaj ŝi ankaŭ kantis:
  - Kaj la flamengo vento flugas en la nubojn!
  Kristina ankaŭ movis siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi rompis la obuso, ĉifis la ŝtalon. Kaj pepis:
  Vi komprenos min...
  Magda siavice uzis siajn nudajn fingrojn por pafi per la stirstangaj butonoj. Ŝi frakasis la 122-milimetran kanonon kaj kriis:
  Kaj vi ne trovos pli bonan landon!
  Gerda ridetis... Ankaŭ la milito naŭzis ŝin. La plej grava afero estas ne nur, ke vi ne scias, kiam estos la fino, sed... Nur la fino ŝajnis sufiĉe proksima.
  Moskvo jam estis atakita kaj ĉirkaŭita. Kaj Kremlo estus prenita abrupte se ne pro la kapitulaco de Stalin. Ne, vere la urbo estas granda kaj malproksima de Kremlo. Sed estas ankoraŭ klare, ke la falo de la ĉefurbo ne estas malproksima. Kaj kien do iros Stalino? Ĉu al Sverdlovsk?
  Vintre estas malfacile atingi Uralon - estus, se Sovetunio ne kapitulacus! Sed ĉi tio ne timigas la militistojn.
  Gerda imagis, kiel ŝi kuras nudpiede tra la neĝo... Ĝi ŝajnis tre amuza. Kiel la samnomulo de la neĝreĝino. Eĉ iagrade, ĉi tio povas esti nomata mirinda. La rakonto estas mensogo, sed estas en ĝi aludo - leciono por bonaj uloj. Kaj eĉ pli da knabinoj!
  Gerda rememoris, kiel ŝi portis la infanon de Hitler sub la koron kaj subridis. Jes, estas amuze gravediĝi per artefarita fekundigo. La Fuhrer, kompreneble, prizorgis siajn proprajn idojn. Nun la plej granda krimulo de ĉiuj tempoj kaj popoloj vivos en siaj infanoj, kiu scias kiom da jaroj kaj vintroj plu!
  Eble eĉ jarmiloj!
  Por Gerda, kompreneble, la Fuhrer ne estas krimulo, sed la plej granda ŝtatisto. Tiu, kiu ne havis egalulon en la historio de la planedoj Tero! Kaj ne nur por Gerda. Multaj sovetiaj soldatoj prononcas ĉi tiun nomon kun respekto kaj respekto.
  Kvankam ili ankoraŭ atendas, ke la milito povos krevi.
  Al Stalino tamen restas malpli kaj malpli da forto...
  Gerda premis siajn nudajn, graciajn fingrojn sur la stirstanga butono. Detruis kontraŭaviadilan kanonon. Kaj knaris:
  - La ĉielo sulkas la brovojn, baldaŭ tondros!
  Charlotte ekrigardis sian kunulon. Estis tuj ekster la tankoj kaj estis pluveta, bona, malbona pluvo.
  La militisto premis la stirstangon per sia nuda kalkano kaj ekkriis:
  - En la lirika salono ... Blanka muso!
  Kristina grimacis. Ŝi pafis al la sovetia kontraŭaviadila pafilo kaj eldonis:
  - Pluvos sur la strato kiel stana sitelo!
  La knabino frotis sian malmolan kalkanon per la mano kaj kukis:
  - Kuru pli...
  Magda sprite komentis, ankaŭ premante la butonon sur la regpanelo de la tanko per siaj nudaj fingroj:
  - Kuru sen forkuri!
  Kaj sendis rideton!
  Gerda sulkigis la brovojn. Kiel infano, ŝi revis fariĝi militisto. Ŝi estis tiel agresema knabino. Sed eĉ pli frue, ŝi havis Wishlist - por eniri la sorĉistinojn.
  Ĉi tio tute ne estas mojosa, sed tre mojosa... Por lerni kiel elvoki kaj regi la mondon. Kaj multe ripari.
  Ĉi tie, ekzemple, maljunulinoj estas tiel aĉaj kaj malbelaj! Ĉu ĉi tio pravas? Kompreneble ne! Virino ĉiam estu por ĉiam juna kaj bela!
  Gerda revis krei sian propran universon, en kiu ĉiuj knabinoj kaj knaboj ne maljuniĝas, ne malsaniĝas, kaj estas eterne belaj, senmortaj! Nun tio estus mirinda kreaĵo!
  Kial nia mondo estas tiel neperfekta? Kaj kiu kulpas pri tio! Gerda kelkfoje faris al si tiun ĉi demandon. Kaj ŝi ne povis trovi respondon. Unuflanke, Dio respondecas pri ĉio. Li estas ĉiopova, kaj eĉ la diablo estas lia kreaĵo. Do... Sed imagu aman Dion malbeligante virinojn? Kiel tio povas esti permesita?
  Gerda mem ne trovis la respondon. Ŝi demandis al pastro... Li respondis al ŝi per deĵora frazo:
  - Jen la sekvoj de peko!
  Gerda gratis la nuan kapon kaj respondis:
  - Ĉu racia patro mutilos malbonajn infanojn?
  La pastro trovis nenion por respondi...
  Kaj Gerda ridetante aldonis:
  - Nu, homo pekis, do punu lin per justeco, kaj ne faru lin frenezulo! Alie, vi mem estas eĉ pli malbona ol li!
  Efektive, la knabino rezonis sufiĉe logike. Kaj ne trovis racian klarigon, kial Dio malbeligas virinojn. Ja monaĥinoj estas malbelaj. Kaj nenio pli bona ol pekuloj. Kio estas konfuzita, kio estas monaĥino - la esenco de unu afero fariĝas monstroj en maljuneco. Kaj ĉi tie ne estas beleco por ili... Sed Gerda tre timis fariĝi maljunulino. Esti malbela? Jes, morto estas pli bona!
  Tial ŝi komencis revi pri kariero kiel militisto. Do, tiukaze vi mortas juna kaj sur la batalkampo! Por ne suferi en maljuneco!
  Estas bone vivi juna... Kaj kio pri maljuneco? Tia mizera stato! Kaj sen estetiko!
  Gerda amis legi fabelojn pri elfoj. Ĉi tiuj estas la realaj estaĵoj. Kaj ili vivas multajn jarcentojn kaj ne maljuniĝas. Ĉiam junaj, belaj, sanaj kaj gajaj, ĉi tiuj elfoj. Se nur homoj estus kiel ili!
  Kaj amoru kun elfo. Imagu tian amanton: la korpon de bela, muskola adoleskanto, kaj la sperton de amo dum jarcentoj. Kiaj artaj kaj karesaj elfoj diferencas en la lito. Kiom da diversaj lertaĵoj ili scias. Kaj la plej mirindaj kaj seksaj pozoj.
  Gerda rimarkis, ke plej bone estas amori kun junuloj aŭ eĉ adoleskantoj. Ili estas kutime timemaj kaj singardaj, amas karesi vin kaj kisi viajn mamojn. Jes, kaj junaj korpoj estas multe pli agrablaj por kontakto kun ina haŭto. Kaj ke harplena torso ne estas tre alloga. Kaj vi skuas la korpon, kaj ili karesas vin.
  Estas bone kiam viro donas al vi masaĝon. Kaj precipe se ĉi tiu masaĝo estas samtempe milda kaj malglata. Estas agrable kiam forta virina korpo estas sulkigita de fortaj manoj.
  Gerda imagis tion kaj eĉ ĝemis pro ekscito. Kiel bonega ĝi estas.
  Charlotte premis siajn nudajn fingrojn sur la stirstango kaj pepis:
  - Estas krokodiloj en la rivero, idiotoj ĉe la fronto!
  Kaj ŝi rompis la tridek kvar en pecojn... Jes, la malpura ruĝhara diablo. Mortigi usonanojn.
  Ŝi premis la butonon per sia nuda fingro kaj Kristina, ĉifante:
  Ĉiuj bezonas amikojn!
  . ĈAPITRO #2
  La germanoj kaj iliaj aliancanoj transprenis Kanadon kaj transdonis la bataladon rekte al usona grundo.
  Bataloj furiozas en Usono mem
  Sed en ĉi tiu tago aŭ vespero, la nudpieda knabo Friedrich ne estis destinita fini la ĉason. Amerikaj trupoj de Filadelfio kaj Ĉikago donis fortan, subfortan baton al la flanko de la naziaj trupoj avancantaj sur Rjazan.
  Kaj knabo dektrijara, nudpieda en naĝkalsono, kiel la plej bona el la plej bona, jam estis ĵetita sur la lokon de la trarompo nokte.
  Friedrich, sur sia ME-362 kun pliigita municio, tuj punktigis la i. Vere, la ĉiea HE-362 sukcesis iom antaŭi lin. Inkluzive de la legenda Huffman, la plej bona aso de la Respubliko de Inguŝio, por kiu estis la Ĉikaga batalo kiu fariĝis la horo de triumfo.
  Sed kompreneble, malflugigi aviadilojn, kaj eĉ de distanco de kvin aŭ ses kilometroj, estas preter la potenco de la "bebo". Huffman, utiligante la frenezan rapidecon de sia aŭto, uzas la taktikojn de akra proksimiĝo kaj plia retiriĝo. Cetere, li havas preskaŭ optimuman armilaron por ĉi tio, 30-milimetraj kanonoj de la fruaj modeloj de la HE-362 - la obsedanta "Salamandro". Maŝino kiu pruvis esti tre bona en bataloj, kaj plej grave, ideala por ĉasado, kaj taktikoj por deteni subitajn aviadilajn atakojn.
  Friedrich tamen sukcesis malkonstrui nur kvardek naŭ aviadilojn, krevigante aerkovron, post kio li ŝanĝis al tankoj.
  En la antaŭtagiĝa mallumo, la aŭtoj aspektas kiel pakformikoj grimpantaj supren. La ĉefa laborĉevalo de la Pershing, en alia universo, estas la tanko de venko. Facila predo por Friedrich, kiu falis en bataltrancon. La resto estas eĉ pli malgranda ol "Sherman", "Sorĉistino", sed ekzistas ankaŭ SAU-155 "Big Tom" por trarompi fortikaĵojn kaj SAU-240 - ĝenerale monstro.
  Kaj jen kelkaj tankoj pli novaj kaj pli grandaj ol la "Washington" -11, ŝajne la plej unuaj modeloj ... Friedrich, jam en sia kutima malkonektita konscio, ŝovas la obusojn ĝuste en la ĉarnirumitajn lukojn de la veturiloj tiel ke ili kreviĝu. de interne. Lia municio permesas, kaj ĉiujn tri pafilojn de la MP-103-modelo, kun alta muzelo-rapideco. Malprofite, tamen, de mitrala armilaro, sed de ĉi-lasta, la knabo Friedrich rezultis esti ĝenerale, por ne malrapidigi la rapidon de troa pezo kaj plibonigi la manovron de la maŝinoj.
  Kiam la "Washington" -11 ekflugis, la municio eksplodis en unu el ili, la knabo subite sentis grandan fieron, kaj eĉ deduktis:
  - Vi povas perfidi iun ajn, sed nur ŝanĝi vin!
  Kaj nun malaperis la honto de perfido, kvazaŭ per magio, kaj Friedrich skuis sian dormeton.
  Helga batalis bone, du aviadiloj kaj ok tankoj, kvar memveturaj pafiloj - la rezulto por unu eliro kaj por ordinara homo estas bonega. Sed ĉi tio estas unu flugo ... Reveninte, ĝi sekvis kiam la dua ekfloris ...
  Kun la escepto de tri Duck-2s, ekzistis ne pli da aviadiloj kaj la ĉefa bato devis esti liverita kontraŭ tiaj kolonoj. Ĉi tie, eble la ĉefa afero, kiu retenis Friedrich, estis la fakto, ke, male al la unua ondo de aviadiloj, la tankoj ne kunpremis kaj estis necese kvazaŭ forskrapi per rufo, farante superflugojn.
  Kaj la usonaj trupoj batalis heroe. Jen, ekzemple, kiom da lertaj, sed malforte kirasaj "Sorĉistinoj" -3, levis supren siajn proboscilojn. La alta rapido de ĉi tiuj memveturaj kanonoj, la movebleco de la "Sorĉistino" ebligis rapide ŝtopi trarompon kun ĝi, sed kaŭzis enormajn perdojn. Se ne estus aera supereco, tiam li faligus la Fritz-on ĝisfunde.
  Tamen, kelkaj Ferdinand-4s ankaŭ estis detruitaj - la malforteco de la flanka kirasa protekto de ĉi tiu potenca memvetura pafiloj, unu el la plej bonaj tankdetruantoj en la historio de militoj, tuŝis.
  Helga batalis en unu eleganta usona bikino. Muskolforta, iomete super meza alteca knabino, kun la figuro de diino. Tre bela militisto, Friedrich ŝatis ŝin pli ol la tro alta (kaj kiu sukcedis) filino Porsche, kvankam ĉi-lasta estis la heredantino de unu el la plej riĉaj riĉaĵoj en Germanio. Sed ĉe ŝi, la knabo, kvankam li povis edziĝi samtempe kun Helga, ne multe faris bonon. Ŝi tamen estas saĝa azeno.
  Margareta, la ĉefa edzino de la Führer, naskos baldaŭ... Kvankam eble ne tiel baldaŭ... Damne, la tempo pasas malrapide en la milito. Tre dolore malrapida. Jen, ŝajnas, tia mensa sento, ke la batalo de Ĉikago daŭros almenaŭ kelkajn jarojn, kvankam eĉ ne unu monato pasis - la 29-an de oktobro ... La psikologio de percepto estas speciala...
  Tamen, la tago pasis relative rapide. Sed la 30-an de oktobro 1947 Friedrich denove ekĉasis. La atako de la malamiko sur la flago sekiĝis. Kvankam Filadelfio ankoraŭ estas ekstere de la atingo de la Fritz.
  Frederiko decidis ke li definitive kaptos Weitestein kaj finos la longedaŭran sieĝon de la kaldrono, akcelante la finon de la milito. Kiom vi povas rampi kaj salti tiel, estas tempo finfine klarigi.
  Kaj por komenci, ĉar li estas Hitler-Bismarck, ŝajnas, ke li jam estas feldmarŝalo-majoro kaj formale havas aeran eskadron sub sia komando, por eltrovi ĉion, la eviteblan generalon de la armeo kaj por kapti nokte. Superevoluinta Intuicio jam diris al la knabo Friedrich kie trovi, sur kia kvadrato kaŝiĝas Vatutin. Kaj la generalo de la armeo tute ne estis pasiva, donante ordonojn kaj postulante stari ĝis la morto. Eĉ Moskvo ankoraŭ ne estas prenita, la batalo daŭras por ĉiu domo, kaj eĉ por enirejo. Ĉi tiu urbo jam estas komparata kun Stalingrado.
  Friedrich kisis Helgan sur la dolĉaj lipoj adiaŭ kaj diris flustre:
  - Mi iras al riska komerco ... Eble mi ne revenos ...
  La knabino ridetis responde.
  - Vi ne povas perdi! Ĉar Friedrich Bismarck estas la formado de la arja spirito. Spirito, kiu estas senmorta!
  La juna militisto kapjesis al sia amiko responde:
  - Tiel estas principe, sed... Vi ne povas esti memfida... - Paŭzo kaj aldono. - Estas memfido, kiu kondukas al multaj malsukcesoj. Kaj eĉ unu, foje sufiĉa por morto.
  Helga kolere frapis sian nudan, knabinecan piedon:
  - Vi ne mortos... Kial mi estas kun vi!
  Friedrich respondis:
  - Mi ne volas endanĝerigi vin. Se, ekzemple, dum batalo, vi pensas ne nur pri vi mem aŭ pri la celo de la tasko, sed ankaŭ zorgas pri via amato ... Ĉi tio distras kaj embarasas. Ĝi povas malsukcesi en la plej maloportuna momento. La junulo metis la manojn sur la ŝultrojn de la knabino kaj rigardis ŝin rekte en la okulojn. - Vi komprenas min?
  Helga facile konsentis.
  - Mi komprenas... Krome mi havos pli ol nur memoron pri vi.
  Friedrich subite iĝis scivolema, la pupiloj de liaj okuloj mallarĝiĝis:
  - Kion vi celas?
  Helga ridetis reen kaj respondis senkulpe.
  - Kompreneble, mi ne estas tute certa, sed... Ŝajnas, ke ŝi estas graveda!
  Bismarck fajfis:
  -Ho nu! Tamen, vi ne povas vidi ĝin, la talio estas svelta!
  Helga levis siajn muskolfortajn ŝultrojn.
  - Do eĉ monato ne pasis... Sed ankaŭ tion vi deziris, ĉu ne?
  Friedrich respondis honeste:
  - Kaj se vi ekhavis akuŝferion kaj ne plu riskus batali ĉe la fronto, do jes - mi volis! Kaj la ceteraj... Eble sufiĉas, ĉu vi flugas?
  Helga elspiris:
  - Ĉi tiu batalo finiĝos, kaj ni vidos. Ŝajnas al mi, ke pli altaj potencoj ne lasos morti la junulinon, kiu portas la filon de vivanta dio en sia ventro.
  Friedrich palpebrumis siajn bluajn okulojn responde:
  - Eble! Sed des pli da kialo por fini ĉi tiun militon kiel eble plej rapide.
  Kaj denove kisante, forte brakumante adiaŭ, ili disiĝis. La nokto montriĝis pli malvarmeta ol kutime, jam en la tridek-unua tago, kaj poste rigardu kaj novembron, la lasta monato de aŭtuno. Friedrich marŝis, aŭ pli ĝuste, kuris al la tasko, kiel kutime, en la samaj naĝkostumoj, por ke per sia nuda haŭto li pli bone sentis la streĉiĝon de la fortolinioj kaj teoplasmo de la planedo tero. La knabo estis fervora batali, li malaperis, kvazaŭ li neniam havus senton de honto, pro sia perfido. La sperta lupido flaris sangon, kaj ne plu povis kaj ne volis perdi sian eksciton.
  Por la speciala operacio, Friedrich ŝanĝis armilojn, aldonante maŝinpafilojn kaj lasante nur unu kanonon ĉiaokaze. Tankoj en la medio restis reala minusklo kaj devos batali ĉefe kun infanterio. Juna Bismarck facile trovis por si senkulpigon - la rusoj ne konkerus la tutan mondon ĉiukaze, kial do ne akceli sian malvenkon, kaj per tio savi la vivojn de milionoj da homoj. Ia malnobleco por la bono. Krome, Friedrich Bismarck havas nenien reveni, kaj li jam havas realan familion kaj rapide kreskantan riĉaĵon en la Tria Regno. Jes, kaj eble tute ne estas liaj prapatroj, sed simila paralela universo, ia dublado de materio kaj spaco.
  Do, ne utilas ekzekuti vin mem!
  La konsciencon oni ne povas trompi, sed oni povas trompi ĝin!
  Friedrich petis entute ses asistantojn por speciala tasko, unu el ili estis Huffman. Ĝenerale, la origina ideo estis fari ĉion sole. Sed Bismarck, taksinte, decidis, ke ne damaĝus lin akiri sperton pri komando kaj grupo. Post ĉio, vi ne batalos la tutan tempon kiel ordinara piloto sur unu aviadilo. Vi ankaŭ devas evoluigi gvidajn kvalitojn en vi mem. Kaj nun sep flugas en furiozan batalon samtempe kaj nur sep. Mirinda teamo kaj interesa ekvilibro de potenco. Sed ili batalas kun lerteco kiam ili ne povas esti disbatitaj de nombroj! Friedrich volas kapti ĝin dum estas mallume, sed samtempe li flugas kiel eble plej malalte. La ceteraj membroj de la teamo estas ankaŭ sur ME-362 - kvar kaj Non-362.
  La nokto estas plena de ekbriloj kaj furiozaj pafiloj. Usonaj trupoj multe malpli ofte respondas, sed tamen ne staras senmove kiel sako sub la batoj de pugnobato. Kiel urso ĉirkaŭita de hordo, ĝi multobligas sian forton disĵetante grandajn arojn da hundoj, kreante miraklojn de forto kaj kuraĝo. Do la bomboj falas sur siajn poziciojn, kaj ili ne povas elteni tian premon.
  Sed la germanaj aviadiloj ankoraŭ ne pafas, teamo estas teamo. Kaj Friedrich falis en profundan trancon, lia korpo mem kondukas la aŭton al la celo. En la kapo, siavice, kiel frapantaj alumetoj, ekbrilas aforismoj;
  Estas pli facile preni la oceanon per fingringo ol atingi certan konkludon en religia diskuto!
  Religio kutime estas la malo de toleremo!
  Paroli pri politiko plej ofte kondukas al tumulto!
  Oro ne rustiĝas pro sango, ne makuliĝas pro ŝvito, ne diseriĝas pro larmoj!
  Klabo estas pugno, glavo estas tranĉilo en pugno!
  Se vi volas regi la landon - lernu komandi vin mem!
  Kiam najbaro havas malplenan monujon, via ŝajnas pli plena!
  Pli bone estas fasti mem ol aŭdi la ĝemojn de infano mortanta pro malsato!
  Kelkfoje la tempo por respondeci pri eraroj - restas nur en la tombo!
  La revolucio uzos la vipon por akceli la momenton, kiam la vipo neniam falos sur homon!
  La plej bona motoro de progreso estas doloro - se lacaj kruroj ne dolorus, homo ne estus inventinta aŭton!
  Nur spertinte la plenecon de sufero - ĉu li povos aprezi la plenecon de feliĉo!
  Se vi volas fariĝi dio, lernu ami vian proksimulon, ĉar Dio estas amo!
  Elektoj estas la nura batalkampo kie lerteco venkas, ne nombroj!
  Lupo kaj vegetarano rigardas la mondon alimaniere, precipe reflektite de platotago!
  Kiam la reĝo estas terure perfidita, sed eĉ pli malbone kiam la reĝo perfidas sian propran konsciencon!
  La rideto estas pli larĝa, la pulvo estas pli seka, la klingo estas pli akra, kaj la koro estas pli kolera!
  Milito estas infero por la korpo, purgatorio por la animo, ĉielo por poezio!
  Vi ne povas venki ĉiujn krom se vi batas vin mem!
  La plej terura besto, ĉi tiu, kiu loĝas apud aŭ en via koro!
  Kelkfoje mildeco estas sinonimo de perfido!
  Ĉio sprita estas simpla en sia paradokseco!
  Maldolĉa estas la pano de perfido, la mielo de diboĉo, la larmoj de senkulpuloj!
  La plej facila maniero renkonti bezonojn estas moderigi ambicion!
  Malplena stomako spertas pli da ĝojo el krusto de nigra pano ol plenigita ventro el ananaso kun avela tetrao!
  Kelkfoje kuraĝa malvenko estas pli valora ol malkuraĝa venko!
  Oro estas tia metalo, ju pli alta la specimeno, des pli forta ĝi donas sangon!
  Kuraĝo duobligas forton, spriteco kvarobligas, kaj racio venkas!
  Foje la penso pri memmortigo plilongigas la vivon!
  Sen atingo, la vivo estas mizera surogato de ekzisto!
  Milito sen viktimoj estas kiel teatro sen aktoroj!
  Nur tiuj, kiuj amas la morton, povas vere aprezi la ĝojojn de la vivo!
  Ami la vivon estas ankoraŭ pli nature ol adori morton - ĉi tiu tro memorigas pri kato en poke!
  Ĉio, kio kondukas al venko, estas mirinda: transpreni la malamikon - nu, sed la rimedoj ne kalkulas!
  Oro estas mola, sed la koro faras ĝin malnobla!
  Scio en la kapo de kanajlo estas pli danĝera ol la muskoloj de malsaĝulo!
  La diablo elpensis vodkon, monon kaj oleon! Ĉiuj same detruaj!
  Unu deliktulo valoras du senkulpulojn - la unua ŝiras la vejnojn de la nomo de malbona sperto, kaj la dua kalkulas je indulgo!
  Kiu ŝparas sur la armeo, iru rompita sur kompensoj!
  Ne armilo kiu mortigas, sed unu kiu povas sklavigi!
  La morto estas kiel malbona manĝaĵo;
  La agonio de atendado, male al naskiĝo, ne foriras kun la tempo!
  Estas neeble detrui nur malplenon kaj stultecon!
  Friedrich en la lastaj vortoj jam klare vidis la celon kaj ordonis plonĝi sur ĝi. Samtempe, la juna terminatoro malfermis fajron el ĉiuj maŝinpafiloj. Eksplodemaj kaj altkalibraj kugloj trapikis la parapetojn, pecetigis malamiksoldatojn, rompis iliajn ostojn, elfrapigis fontojn de ŝlimeca bruna sango.
  Kaj Friedrich detruis du tankojn "Washington" -7 de la batalgardisto jam dum la kovrilo. Per unu movo de la fingro, li trarompis iliajn tegmentojn. Li falĉis ĉiujn, kiuj troviĝis ene de duona kilometro. Kaj tiam li tuj metis la aŭton sur la teron truitan per tranĉeoj. Kaj eĉ antaŭ la fina surteriĝo, li saltis de la somero.
  La knabo saltis en la bunkron kaj faris teruran konflikton en la stilo de gangsteroj. Kaj dum la juna terminatoro kantis;
  Mi ŝajnis ekflugi sur griza ĉevalo,
  Kia azeno muĝas tiel?
  Mi konas ke Satano mem homoj parencoj -
  Mi traktos iun ajn, kiu ribelas la landon!
  
  La diabloj ekloĝis en malbonaj cerboj,
  Kaj galopu kolerajn pensojn!
  Ni ekvilibrigu - forigu la nulojn tuj,
  Purigu la sistemon el la abismo!
  
  Kien mi saltas, mi eĉ ne komprenas min,
  Hiperplasma ventego balais tra la kapo!
  Ne lasu vin submetiĝi al feko,
  Por ke la fluo de gloro verŝu super la luna mondo!
  
  Milito fluas en seninterrompa rivereto -
  Tia okupo atendas homon...
  Kaj mi volas trinki ebrian vinon -
  Kaj pace daŭrigu kun la grandeco de la konversacio.
  
  Sed sciu, ke malforteco kaj enuo pasos -
  Se vi trovas homon, vi estas sukceso kaj voko!
  Ni, kiel pioniroj, strebas marŝi -
  Post ĉio, malvarmeta militisto ne estas stulta nomo!
  
  Babakh kaj ŝirita, jen monto da kadavroj,
  La malamiko estas konfuzita, kuras retiriĝas!
  Ni povas kompletigi la eliron
  Kvankam la hundo de la submondo sovaĝe bojas!
  
  Kion ni faras en la mondo - neniu fantazio,
  Ni naskiĝis, kvazaŭ napalmo turmentus la cerbon!
  Por ĉiam ni estos kiel junularaj jaroj -
  Kaj loko en la infero estos pli bona ol en la ĉielo!
  
  Kion volas la soldato? Por daŭrigi la militon
  Paco kaj enuo kaj malforteco de la cerbo al li!
  Ni atingos la malamikon al la tombo -
  Sed sciu, ke estas tro malfrue por kapitulaci al la militistoj!
  
  Ne estos rezulto, kaj ne estas elekto -
  Finis la laboron kaj tuj alian!
  Post ĉio, ĉi tio estas nur komenco, preventa kuro,
  Ja militservo estas bona faro!
  Kovrante sian vojon per kadavroj, Friedrich atingis la generalon de la armeo. Li piedbatis la armilon el siaj tremantaj manoj kaj kriis:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein ĵuris.
  - Flugila lupido.
  Friedrich jam grumblis angle:
  - Jes, Ivano! Ĉi tie vi povas ludi komunismon per la trumpeto, sed kiel ajn vi ludas, vi ĉiuj ludas la lumojn. Kaj se estas tiuj, kiuj venas al vi, estos tiuj, kiuj venos por vi!
  Vaiteshain estis strabitaj, li rigardis la knabon, teruriga pro la nenature akra reliefo, kun moka rideto, kusante la soldatojn, kiuj servadis sub la disdono per mordaj batoj, kaj jeligis:
  Vi estas la vera Diablo.
  Friedrich ne subtenis la ludeman tonon kaj diris severe:
  - Sufiĉe! Nun donu la ordonon al ĉiuj kapitulaci, savu kaj viajn proprajn kaj aliulojn! Kiom da rusa kaj germana sango estas verŝita...
  Armegeneralo Vaiteshein diris severe:
  - Ne! Pli bone morti ol perfidi!
  Friedrich ĵetis per siaj nudaj fingroj kvin venenajn pinglojn (armiloj de la SS-specialaj fortoj), batante tiujn, kiuj provis enkuri - elektitajn gardistojn. Kaj ridetis.
  - Kaj via konsento ne estas bezonata! Mi mem donos la ordonon kapitulaci pro vi...
  Vatutin kriis konfuzite:
  - Kaj la veksignalkodo?
  Friedrich rikanis cinike.
  - Kaj li estas konata de mi.... Alie, kiel mi trovus vin.
  Vatutin, senespere, alkuris la inferan adoleskanton per ponardo, sed preterflugis kaj, trafante la muron, perdis la konscion. Kaj Friedrich tuj markis la ĉifron, precize imitante la voĉon de la komandanto, ordonis al ĉiuj subaj trupoj tuj kapitulaci. La juna aso parolis memfide kaj severe, lia konscienco estis trankviligita de logika klarigo - tamen ili estas mortkondamnitaj, do estas pli bone savi ilian vivon, kaj ankaŭ milojn da germanaj soldatoj.
  Kaj Galkin ankaŭ povas falsi la voĉon de iu alia, do kial Friedrich ne povus fari ĉi tion - ulo, kiu ne estas simpla, sed tre reala superhomo - vera arjo kaj individuo de la nova generacio en la plej rekta signifo.
  La resto de lia teamo ne ŝajnas esti tiel bonŝanca. Unu estis mortigita per tri pli, aliflanke, sufiĉe facile por batali vunditojn, inkluzive de la rezistema malgranda Huffman.
  Sed la ordono supozeble venanta persone de la generalo de la armeo havis efikon kaj la atakoj ĉesis rekte sur ili.
  Friedrich plurfoje ripetis la ordonon, post kio, por mortigi la tempon, li komencis, tenante plumon en la ideale ĝusta formo de la piedfingroj, skizi novajn malvarmetajn aforismojn;
  Estas multaj inteligentaj kaj honestaj homoj, sed ili estas aranĝitaj tiel lerte, ke ili neniam miksiĝas!
  Malkuraĝo estas la unua signo de obeemo. Kaj obeemo estas la animo de soldato! Kaj la animo de soldato estas la ŝlosilo al venko - por venki oni devas esti malkuraĝulo! Tia estas la paradokso de milito!
  : Dio estas en ĉiu homo, Dio estas ĉiu homo, se nur li havas altan moralon, kaj la animo ne estas besto!
  Mortigi en la nomo de Kristo estas la sama kiel mortigi Kriston!
  Pli bone estas labori en trejnado ol ripozi en la tombo!
  Kiam la glavo estas rompita, la mano atingas la ponardon!
  Oni povas peti banalecon, aŭ elteni insultojn, sed oni ne povas pravigi banalan insulton!
  Ĉio malmola estas fragila kaj pereema, sed en mola eltenemo, ekzistas forto. Kaj kiu ne kredas je tio, kompreneble, mi montros la langon, ke vi povas manĝi! Ĉiuj dentoj diseriĝis al polvo, sed li vivas - mi diras bang!
  Konstanteco en sekso detruas amon!
  Kalkuli je sorto estas kiel inciteti Dion kaj ĝeni la morton!
  Oraj pomoj kreskas plej bone kiam oni akvumas la arbojn per sango!
  Estas tri aferoj: kies valoro estas senŝanĝa: la Ĉiopova, gepatroj kaj Patrujo!
  La plej interesa teatro estas la teatro de milito, nur la enirkotizo estas prohibe alta!
  Sed en la teatro de operacioj, larmoj estas ĉiam realaj kaj ĉiu ago estas leciono por vivo!
  Talento nur tiam fariĝas geniulo, se multobligita per kolosa diligento!
  Prokrasto ŝtelas laŭrojn, hasto alportas sukceson!
  Vera kirurgo estas tiu, kiu kapablas fari kompleksan operacion nerimarkite!
  Ne la boksisto, kiu batas, sed tiu, kiu frapas!
  Beleco estas ĉiam venena - la plej helaj fungoj estas muŝagaroj, kaj veneno estas kiel virina sorĉo - kapturniĝu kaj venenu la koron!
  La natura menso povas subigi la naturan forton, sed la denaska forto neniam subigos la menson!
  Morti fiere estas pli bone ol vivi humile!
  Kiu tenas la vivon je la gorĝo, pli verŝajne perdos ĝin, ol tiu, kiu liberigas la ido de feliĉo!
  Beleco forvelkas, kuraĝo restas eterna!
  La glavo estas tro akra por teni la potencon de la ŝtato sur ĝi, flatado estas tro dolĉa por trinki la popolon por ĉiam kun ĝi!
  La inĝenieco de la soldato kompensas la miskalkulon de la generalo, sed konstrui kalkulon sur ĝi estas kiel fosi truon per kudrilo!
  Estas malfacile ekbruligi tion, kio jam brulas kaj estingi tion, kio jam forbrulis!
  Varma vira temperamento, sekigas la cerbon kaj brulas tra la fundo de la monujo!
  Prefere, li bruligas truon en sia poŝo - varman koron!
  La plej dika sako estas trapikita de malmola faluso!
  Por viro, la plej bona ora spegulo!
  Sur la monero kaj sulkoj - la dekoracio de viro!
  Milito povas esti sen venkinto - sed ĉiam estos malvenkinto!
  Homa malforteco estas la ĉefa motoro de progreso!
  Se vi volas esti la unua, laboru kiel la lasta!
  Genio estas parencoj de dieco, kaj indaj parencoj!
  Vi povas servi iomete al la Patrujo, sed vi ne povas perfidi iomete!
  ! Mi pensas, do - mi ekzistas, mi ekzistas - tial, mi vivas, mi vivas - tial, mi vivas feliĉe!
  Seksaj partneroj estas kiel manĝaĵo - ili postulas varion kaj varmajn spicojn!
  Revolucio estas farita kun pura koro, sed ne per blankaj gantoj; survoje al feliĉo, la radoj postulas sangan lubrikon!
  Plej ofte ili perfidas ne pro malnobleco, sed pro malforteco, kvankam estas malforteco, kiu kliniĝas al malnobleco!
  Ĝenerale, la leĝo estas, ke rusta mekanismo funkcias nur kun ora graso!
  Ruzaĵo kaj kalkulo: kiel edzo kaj edzino naskas venkon - honesteco estas la tria ekstra!
  La plej senfunda kreaĵo en la mondo estas glaso da vodko, fali en ĝin estas senfina, kaj la fundo estas en la tombejo!
  Ne ĉiu kondamnito estas krimulo, ne ĉiu krimulo estas kondamnito!
  Estas pli facile por kamelo iri tra okulo de kudrilo ol publikigi sen blat!
  Profesia juĝisto estas kiel profesia prostituitino - la diferenco estas nur en la kvanto de la kotizo kaj la rango de la prostituisto!
  Politikistoj estas kiel vermoj, nur ili elpremas pli da sango el siaj intestoj kiam ili estas ekzilitaj!
  Sango estas la plej bona sterko por kultivi la kuraĝon de la naskiĝanta generacio!
  La agreseme obeema plimulto pensas per la stomako, ne per la koro, ĉar ĝi estas multe pli granda laŭvolume.
  Tamen, ateisma doktrino estas la plej logika, ĝi pruvas la maturecon de la homaro, dum ajna religio, asocio kun infanaĝo!
  Dio estas forta Patro sur forta genuo, al kiu malforta infano volas apogi sin!
  Estas malofte por iu ajn ekbruligi fajreron de talento kiam la malsekeco de totalismo estas ĉirkaŭe!
  Tiuj, kiuj ne kontentiĝas pri la pasinteco kaj timas la nunecon, pli ofte pensas pri la estonteco!
  Estas pli facile bati la lunon per roko ol devigi politikistojn plenumi siajn elektajn promesojn!
  Sukera humanismo en popola lando taŭgas kiel sukero en borŝto!
  Tri aferoj estas eternaj: Dio, tempo kaj homa stulteco!
  Se vi volas venki; forgesu tri vortojn: estas malfacile, mi ne povas, tio sufiĉas!
  Porko ĉiam trovos malpuraĵon, rato ĉiam trovos breĉon, kaj maldiligentulo ĉiam trovos pretekston!
  La moralo de la sama radiko kun la vorto malpura! Plej ofte ĝi estas uzata por makuli virton kaj forlavi malvirton!
  Kaj kompreneble la germanaj tankoj de la E-serio montris sin tre danĝeraj kaj batalveturiloj. Kie estas la usonanoj antaŭ ili. La faŝistoj havas tian forton.
  Precipe kiam la tankoskipo de Gerda atakas kaj disbatas usonajn trupojn.
  Ŝi havas E-50-serioaŭton, lertan kaj rapidan. Ŝi havas barellongon de 100 EL kaj pafilkalibron de 105 mm. Se tia pafilo krevas.
  Gerda premis la stirstangon butonon per la nudaj piedfingroj, pafis kuglon, precize trafante la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Charlotte, ĉi tiu ruĝhara knabino ankaŭ draŝis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĉe la usonanoj kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  Gloron al niaj nevenkeblaj trupoj!
  Kristina ankaŭ frapetis siajn facilmovajn, ĉizitajn krurojn per siaj nudaj fingroj kaj jelpetis:
  - Gloro al la heroeco de la Wehrmacht!
  Magda, uzante la longajn graciajn fingrojn de siaj nudaj kruroj, ankaŭ draŝis kaj kriis:
  - Gloro al la nevenkebla Wehrmacht!
  Kaj kvar knabinoj prenos ĝin kaj muĝos plene:
  - Ni estas veraj agloj, kaj plenaj de heroeco! Kaj ni flugas kiel birdoj, filoj de la kuraĝa Patrujo!
  Gerda denove pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la usonan aŭton kaj siblis:
  - Ne, ne filoj, sed filinoj!
  Charlotte pafis al la usona aŭto, deŝiris ĝian gvattureton kaj pepis:
  - Kompreneble, filinoj estas tre heroaj!
  Kristina vangofrapis sian kontraŭulon. Ŝi trapikis la malamikon tra kaj traen, kaj siblis, elmontrante la dentojn:
  - Ni estas la veraj maŝinoj de morto!
  Magda ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi rompis la malamikan kirason, ramis la frunton de la malamiko kaj kriis:
  - Kaj ni estas la plej perfektaj maŝinoj en la mondo!
  Kaj la knabinoj hurlis ĥore:
  - Gloro al Germanujo, gloro, la tankoj rapidas antaŭen! Divizioj de la Tria Regno bonvenigas la kuraĝajn homojn!
  Resume, la germanoj vere fartis bone, kaj iliaj trupoj gajnis unu venkon post alia.
  Usono, kompreneble, havas fortan ekonomion, sed ili perdis rilate teknologion. Precipe tankoj kaj jetaviadiloj. La germanoj jam havis la ME-262 X en seria produktado, kaj ĉi tiu aviadilo estis kaj travivebla, rapide pli ol 1150 kilometrojn je horo, kaj armita per kvin aviadiloj 30-mm kanonoj. Usonanoj ne povas rezisti tian maŝinon.
  La germanoj havis ankaŭ birdon XE-262, facile fabrikeblan, preskaŭ tute el ligno, tre malpezan kaj manovreblan. Sed la XE-262, pro ĝia tro malalta maso kaj alta rapideco, estis malfacile administrebla kaj postulis tre spertajn pilotojn. Sed li estis bonega por la stilo de Huffman, kiu funkciis en proksimiĝo. Kaj proksime li dispremis la usonanojn.
  Sed krom Huffman, estis ankaŭ du knabinoj kiuj agis: Albina kaj Alvina. Ili ĉiu superis tricent faligitajn aviadilojn kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. La krucoj de kavaliro kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj havas ĝis nun nur Huffman, kiu malflugis pli ol kvincent aviadilojn, kaj Rudel, la legenda atakaviadilo, elbatis pli ol kvincent tankojn, kaj multajn aliajn terajn celojn. Kaj dek sep pliaj aviadiloj.
  En la Tria Regno, ili ankaŭ aprobis la sesan gradon de la Kruco de la Fera Kruco de la Kavaliro kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, al tiuj kiuj atingas mil faligitajn aviadilojn, aŭ la saman nombron da rompitaj tankoj.
  En ĉi tiu Kavalira Kruco, almenaŭ cent diamantoj devus esti alkroĉitaj, kaj ĝi estintus pli granda ol aliaj Kavaliraj Krucoj. Do la premio estis ne nur honorinda, sed ankaŭ multekosta.
  Albina kaj Alvina flugas trans la ĉielon. Ili malflugigas siajn jankiajn aviadilojn kaj kantas tra siaj dentoj:
  - Belaj knabinoj,
  Grandaj amikoj...
  Estus timindaj uloj -
  Kaj bonegaj piedbatoj!
  Albina celis la aviadilkanonon helpe de siaj nudaj piedfingroj, frapis la usonanon kaj knaris:
  - Lumoj de gajaj okuloj!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo. Ŝi fortranĉis sian ekvivalenton. Ŝi frakasis la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por komunismo kaj niaj gloraj venkoj!
  Albina korektis sian partneron, malflugigante la jankian aviadilon:
  - Por arja komunismo!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis.
  Dume, la milito daŭris. La amerikanoj klare perdis al la plej bona malamiko en teknologio kaj trejnado, kaj eĉ uzis eksterlandajn sekciojn.
  Aparte, la jankioj havas la ĉefan Sherman-tankon. Nu, kie li estas kontraŭ la ĉefa germana E-50. La maŝino de la nazioj havis frontalan kirason de 250 milimetroj, flankan kirason de 170 milimetrojn, kaj pezon de sepdek tunoj kun motoro de 1200 ĉevalfortoj kun motora akcelo.
  Oni devas rimarki, ke la Sherman eĉ ne povis penetri la germanan flankon, ĉar la kiraso de la E-50 estas dekliva. Eĉ la Sherman kun deksep-futa pafilo, la Fulgoro, ne vere prenis germanon surŝipe. Sed ĉi tiu tanko ne estis masiva.
  Kaj la germanoj memfide prenis la usonan tankon de kvin kilometroj for. Krome, li havas altan silueton. La usonanoj havis Pershing iom pli bone. Sed ĉi tiu tanko ne estis tiel masiva kiel la Sherman, kaj ankoraŭ ĝia 90-mm-pafilo ne sufiĉis por efika batalo.
  Nur "Supershing" povis penetri la germanan E-50 en la flankon. La avantaĝo de pafilo kaj kalibro de 90 mm kaj barelo longo de 73 EL. Sed aliflanke, la pafrapideco estas nur kvar pafoj je minuto kontraŭ dek du por la germana E-50, kaj la pezo de kvindek tunoj estas tro granda por motoro de 500 ĉevalfortoj. Jes, kaj la kiraso estas nesufiĉa. En la frunto de la germana ĉefa mastodoto, la usonanoj ankoraŭ ne trarompis. Kaj la Fritz ankaŭ havis E-75 kun 128 mm kalibro pafilo kaj 210 mm flanka kirasa dikeco sub deklivoj, kun eĉ pli bona protekto kaj motoro de 1500 ĉevalforto.
  Do ekde la komenco, Usono perdis. Nur la tanko T-93, pli precize memvetura pafilo pezanta naŭdek tri tunojn, kun fronta kirasa dikeco de 305 mm kaj 155 mm kanono, povis kontraŭbatali la germanajn mastodontojn fronte.
  Sed la veturado de ĉi tiu memvetura pafilo estis negrava, same kiel la pafrapideco. Kaj la germanoj detruis ĝin per aviadiloj.
  Do la usonanoj entute ne fartis bone, kaj senespere perdis.
  Kaj la germanaj trupoj pli kaj pli proksimiĝis al Novjorko kaj Vaŝingtono.
  Truman pledis kun Hitler por paco.
  Sed la Fuhrer nur deziris kompletan kapitulacon sen iuj kondiĉoj. Vaŝingtono estis ĉirkaŭita. Kaj la nazioj komencis atakon kontraŭ la usona ĉefurbo.
  La tankoskipo de Gerda batalis por pli hela morgaŭo. Kaj li venkis senprobleme.
  La knabino eĉ komencis pafi ne nur per la nudaj piedfingroj, sed ankaŭ per la skarlataj cicoj de siaj mamoj. Kaj ĝi multe helpis.
  Charlotte ankaŭ pafis premante siajn rubenajn cicojn sur la stirstanga butono kaj pepado:
  - La grandeco de komunismo kuŝas en esti ne fiŝo, sed baleno!
  Christina, pafante, premante la butonojn de la stirstango, notis:
  - Kaj ni germanoj konstruos la plej grandan el komunismo!
  Magda, pafante purpurajn cicojn al siaj kontraŭuloj, agreseme eligis:
  - La plej hela komunismo! Nur supren, eĉ ne paŝon malsupren!
  Gerda indikante la kanonon per la nudaj piedfingroj kaj renversante la usonan obuso per bone celita pafo, konfirmis:
  - Por arja komunismo!
  Post la falo de Vaŝingtono, Ameriko baldaŭ kapitulacis. Kaj ĝi okazis la 31-an de januaro 1948.
  La dua mondmilito finiĝis. Kaj la potenco de Hitler koincidis kun la kapitulaco de Ameriko.
  Ŝajnis esti longa periodo de paco. Fakte, ĉiuj militoj finiĝis, Usono estas kaptita, kaj kion pli vi povus deziri? Sed estis unu plia superpotenco kun kolonioj: Japanio. Kaj ankaŭ Hitler volis konkeri ĝin.
  . ĈAPITRO #3
  La 20-an de aprilo 1953 komenciĝis nova milito por la redivido de la mondo. Sovetunio ankoraŭ ekzistis en detranĉita formo. La militistaro kiu funkciigis post Stalin, metis Voznesensky kiel la formalan ĉefan registaron. Tiu ĉi gvidanto sukcesis parte restarigi la rusan ekonomion. Kaj li proponis al Hitler la partoprenon de Sovetunio en la milito kontraŭ Japanio. Li konsentis, sed kun la kondiĉo ke Rusio resendus nur Primorye, Saĥalenan insulon kaj la Kuril-ĉenon, antaŭe kaptitajn fare de la samurajo.
  Do Voznesensky ricevis novan ŝancon revivigi Sovetujon, kaj parte rehabiliti la imperion.
  La batalado disvolviĝis plenforte.
  Alenka kaj ŝia teamo batalis sur nova, eksperimenta T-11-tanko. Ĉi tiu aŭto estis peza kaj bone protektita. Ŝia fronta kiraso atingis 300 milimetrojn kun maŝina pezo de sesdek ok tunoj kaj 130-mm kalibro-pafilo. Intertempe, la ĉefa tanko T-54 ankoraŭ estas en Sovetunio, kio ankaŭ tute ne estas malbona.
  Kaj Alenka kaj ŝia kunulo pafas de potenca pafilo el longa distanco. La japanoj, kompreneble, havas siajn proprajn aŭtojn. Precipe jen la E-75, kopiita el la germana modelo sub licenco. Sed ĉi tiu tanko jam estas iom malmoderna.
  Kaj Alenka batas lin senkonscie uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn. Kaj ŝi sendas la ĵetaĵon ĝuste fin-al-finan.
  La knabino pepas:
  - Gloro al la epoko de komunismo! Gloro al Lenin en la koroj!
  Efektive, ĉi tio estas beleco de la plej alta normo.
  Anyuta ankaŭ pafas, uzante ŝiajn nudajn fingrojn de ĉizitaj gamboj kaj knaroj:
  - Mi estas tre mojosa militisto, kaj ĝi estas kiel horloĝmekanisma pupo!
  Alla ankaŭ pafas laŭvice. Ĉi tiu knabino draŝis la samurajon kaj diris:
  - En la nomo de lumo, varmo kaj vento!
  Kaj, kompreneble, uzante nudajn piedojn.
  Kaj tiam Maria surteriĝis. Ŝi estas knabino de grandega spirita forto. Ŝi frakasis japanan tankon kaj pepis:
  - Por potenca komunismo!
  Kaj venkiĝis al ŝia nuda kalkano.
  Kaj fine ŝi pafis helpe de nuda piedo kaj Marusja. La knabino trafis la malamikon kaj siblis:
  - Gloro al la epoko de pli bona mondo!
  Kaj kiel ŝi fajfas... Ĉi tio vere estas tre mojosa knabino.
  La sovetia tankoskipo faras bonegan laboron kaj kolektas fakturojn. Knabinoj kompreneble rapide ekgvidas. Ili ankaŭ havas la plej bonan aŭton por la Ruĝa Armeo.
  Kaj Gerda batalas sur piramida tanko. Ĉi tiu aŭto jam estas pli progresinta kaj havas nur du ŝipanojn.
  Ili, kune kun Charlotte, pafas al la japanoj, kaj ili estas ekstreme efikaj.
  Gerda, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premis la stirstangbutonojn kaj batis la japanan aŭton, siblante:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Charlotte ankaŭ pafis al ŝi, uzante la nudajn fingrojn de siaj ĉizitaj gamboj, kaj siblis:
  - Sed nia Wehrmacht de la tajgo ĝis la britaj maroj, ĉiuj ili estas milionoj da fojoj pli fortaj!
  Magda kaj Christina batalas en alia piramida tanko.
  Terminator-knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj kolosa en forto.
  Kaj tiel Christina pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj pugnobatas la japanojn.
  Tiam li kriegas:
  - Nia epoko kun venkoj antaŭen!
  Magda ankaŭ pafas al la malamiko. Disfaligas la turon de la samurajo kaj kriegas:
  - Kaj la atingoj atendas eĉ pli malvarme!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li profitas el la sistemo, malkonstruante malamikojn.
  Jes, estas knabinoj, kiuj haltigos galopantan ĉevalon kaj eniros brulantan kabanon.
  La militistoj venkis la malamikon kaj iom post iom prenis supren.
  Japanio estis perdanta. Kaj la germanoj uzis enorman armilon - diskotekojn.
  Ĉi tiuj flugaj teleroj ne konis egalulon.
  Ĉi tie Agatha kaj Adala batalas sur disketo. Militistoj kontrolas la maŝinon helpe de stirstangoj, kaj disfaldi ĉi tiun plej potencan unuon. Kaj tiel ili dispremas kontraŭulojn. Kaj ili trafis per varmegaj radioj el la aero. Laŭvorte detruante la potencon de rivaloj.
  Agata, pafante al la malamiko, muĝas:
  - Freneza mia pasio!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, kvazaŭ premante.
  Adala, pafante al malamikoj, memfide deklaras:
  - Estas nur potenco!
  Kaj li ankaŭ uzas siajn nudajn piedfingrojn kontraŭ la malamiko.
  La knabinoj vere disiĝis. Kaj tiaj, ni diru rektaj batalantaj belulinoj.
  Ke restas apenaŭ io el Japanio.
  La Lando de la Leviĝanta Suno estis perdanta. Kaj ve, ĝi ŝajnis preskaŭ senespera.
  La samurajo alfrontis teknologian superecon. Kaj tre serioza kontraŭulo laŭ operacia planado.
  Japanio venkis Rusion siatempe, sed nun ĝi malvenkis kontraŭ koalicioj.
  Ĉe la fino, la Tria Reich eĉ lanĉis atomatakon sur la insuloj, kaj la lando de la leviĝanta suno kapitulacis.
  Kiel rezulto, la konkero de kolosaj teroj estis kompletigita. Tamen, la Tria Regno batalis iom pli en Latin-Ameriko, kaj faris pliajn forkaptojn de teritorio.
  Sed kiam la tuta mondo estas sub la Tria Regno, la ankoraŭ libera Sovetunio mokas la Fuhrer.
  Kaj la 20-an de aprilo 1957 komenciĝas agreso kontraŭ Rusio. Kaj kolosaj fortoj antaŭeniras al Sovetunio.
  Pri kio la Ruĝa Armeo povas fidi sub ĉi tiuj kondiĉoj? La fortoj jam estas tre malegalecaj.
  Sed ŝajne, rusoj kaj aliaj naciecoj ankoraŭ havas kelkajn kalkulojn.
  Kaj ili batalas vere forte.
  Nataŝa, Zoja, Augustine, Svetlana batalas kontraŭ la nazioj.
  Knabinoj tradicie nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj ĉi tio estas ilia kredo. Ili batalas kun sovaĝa krueleco.
  Nataŝa, pafante de maŝinpafilo, rimarkas:
  - Pri kio ni lertas, ke ni scias batali!
  Zoya, pafante al la malamiko, konsentis:
  - Ni povas!
  Kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj.
  Augustina skribaĉis al la nazioj per maŝinpafilo, kaj kun granda ekscito, kriis, ĵetante obuson per sia nuda kalkano:
  - Mi estas la detruanto de malbono!
  Svetlana, ankaŭ pafante kontraŭ la malamikon, kaj precize pafante, falĉante la malamikojn kaj ĵetante per la nuda piedo sakon da eksplodaĵoj, pro kio la tanko renversiĝis, provoke eligis:
  - Mi pulvorigos la Trian Regnon!
  Kaj la knabino denove elŝovis la langon.
  Jen la militistoj. Kun ili vi povas batali kontraŭ preskaŭ ajna monstro. Kaj eĉ tiu de Hitler.
  Nataŝa, pafante al la nazioj, kaj defendante Moskvon, kantis:
  - Ni estas premataj de la jugo de la hordo,
  Ni estas subpremataj de la jugo de la malfidela...
  Zoja, pafante al la Fritz, kaj lanĉante la nudajn piedfingrojn per la piedoj, eligis murdan fajfilon:
  Sed ĝi bolas en niaj vejnoj
  Ĉielo de la slavoj...
  Augustina, pafante al la nazioj, kaj agante tre energie, donante obuson per sia nuda kalkano, daŭrigis:
  Kaj de la mirindaj bordoj,
  Al la marbordoj de Kolyma...
  Svetlana kantis kun sovaĝa pasio, ludante per la muskoloj de siaj kruroj, kaj la gazetkaheloj elsendis:
  Ĉio ĉi estas nia Tero,
  Ĉio ĉi estas ni!
  Kaj jen la knabinoj, mi devas diri, estis kun granda fiereco kaj kolosa agresemo.
  Neniu povas ilin haltigi, nenio povas venki ilin. Malicaj lupoj dispremas la malamikon, malbonaj tigrinoj salutas la heroojn.
  Aŭ eble heroinoj. Jen la hazardludknabinoj de la plej alta flugo de birdo.
  Kaj se ili batalas, tiam el la koro ....
  Kaj Alenka kun sia skipo sur la tanko T-13. Maŝino, kiu estas preta rezisti la germanajn, piramidecajn komponaĵojn. La knabino pafas al la malamiko, kaj kantas:
  - Niaj tankoj, estas nur miraklo,
  De dezertoj ĝis nordaj maroj!
  Ni disŝiros vin, kredu Judason,
  La terura besto estos detruita!
  Anyuta konfirmis kun furiozo, ankaŭ pafante al la malamiko kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj:
  - Mi disŝiros la malamikon kaj pulvorigos ilin.
  Alla laŭvice atakis la malamikon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por la grandeco de la ruĝa komunismo!
  Maria ankaŭ draŝis la malamikon, farante bone celitan pafon per sia nuda malsupra membro kaj muĝis:
  - Por belaj venkoj!
  Ankaŭ Marusja, helpe de siaj nudaj piedfingroj, movis la malamikon, kvazaŭ batante lin, kaj jeligis:
  - Por la plej altaj ideoj de komunismo!
  La Kvin batalis kontraŭ la nazioj kiel terminantoj.
  Kaj ankaŭ sovetiaj pilotoj batalis sur la ĉielo. Precipe, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova.
  Ili batalis kiel epopeaj inaj herooj. Uzante nudajn piedfingrojn, ili sendis aerkuglojn. Ili trafis la malamikojn tre trafe.
  Anastazio premis sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon, batis la faŝiston kaj pepis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Pafante al la malamiko uzante fragajn cicojn, la duonnuda Akulina ankaŭ kukis:
  - Gloro al la Herooj de Sovetunio!
  Ĉi tiuj estas varmaj kaj fortaj knabinoj ĉi tie. Kiel ili batalas kiel veraj bestoj. Kaj ili havas superhoman pasion kaj kolosan forton.
  Anastazio, disbatante la naziojn, kantis:
  - Super la malfeliĉa planedo pendis,
  Malbona Fritz brulanta mallumo...
  La okupanto malamas sian hakilon,
  Akrigi kaj dehaki vian kapon!
  
  Tamen, li ne estas peono,
  Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Ŝanĝas malbonajn malamikojn en fajroŝrankojn,
  Fariĝos la reganto de la mondoj!
  Kaj poste estas Elizabeto sur la tanko T-55. Maŝino kun pli potenca 105-milimetra kanono ol la T-54 kaj preta batali kontraŭ malamikoj.
  Knabinoj en la tanko, kompreneble, en nur unu bikino.
  Elizabeto premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, sufiĉe precize pafante al la malamiko, kaj kuĝis:
  - Por la Rusujo de komunismo!
  Tiam Jekaterina pafis laŭvice, uzante la skarlatan cicon de sia brusto por pafi.
  Ŝi trafis la nazian tankon kaj kuĝis:
  - Por sukceso en konstruado de komunismo!
  Elena ankaŭ pafis ĉe she kontraŭulo uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi frakasis la barelon de piramideca tanko, faris ĉion trafe.
  Tiam ŝi pepis:
  - La plej hele ni havos komunismon!
  Poste lupanula kaj Eŭfrazio, kvankam ŝi kutime estas nur ŝoforo. Sed la knabino trafis tre precize, batante de la muzelo de la nazia tanko.
  Tiam ŝi kukis:
  - Nia komunismo estas pli hela ol la suno!
  La knabinoj sur la tanko estas nudpiedaj kaj en bikino aspektas tre bela kaj karisma. Kaj ili havas mamojn kun tiaj skarlataj cicoj.
  Elizabeto kantis kun ĝojo;
  Ni premu la jugon, kredu faŝismon,
  Mi movos montojn se necese...
  Estos epoko, la epoko de komunismo,
  Mi flugos al la ĉielo kun kanto!
  Kaj denove, la knabino kun sia skarlata cico premos la stirstangon butonon kaj trafos la naziojn.
  Do la Fuhrer ne trovos ĝin iomete.
  Kun tiaj knabinoj, estas klare, ke Sovetunio ankoraŭ vivas, kaj Hitler ne povas rompi ĝin tiel facile.
  
  
  
  MILITO DE CIGAREDOJ KAJ BOTELOJ DA ALKOHOLO
  KONOTACIO
  Virtuala kaj tre mojosa ludo okazas en la Hypernet-matrico, en kiu boteloj da alkoholo kaj pakoj da cigaredoj batalas inter si. Tre interesa kaj batala strategio.
  . ĈAPITRO #1
  Kaj ĉiuj ok tuj plonĝis en la Hipermatricon. Ludo de grandega skalo kaj streĉiteco komenciĝis.
  La unua paŝo, kompreneble, estis la konstruado de stelŝipoj de ĉiuj modeloj kaj unuoj - boteloj kaj pakoj kun homaj teniloj kaj kruroj.
  Jes, la ludoj estas tre strangaj. Ili reflektas la fantaziojn de homoj de la estonteco, kiuj klare falis en eternan, gajan infanaĝon. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas tre inventema.
  Ekzemple, Alico komencis la esploradon de la planedo kun kvin pakoj da cigaredoj. Sed ili rapide moviĝas. Estas senlimaj rimedoj sur la planedo, sed ili ankoraŭ devas esti elminitaj.
  Alice, kompreneble, uzas la trompkodon. Kiel, tamen, kaj Arkaŝa. Konstruado ne estas tiel interesa kiel batali, kaj sur siaj planedoj ili provas trapasi la preparan etapon kiel eble plej rapide.
  Kaj unue ili faras centron por produktado de robotaj laboristoj. Kaj ili faras novajn robotojn kaj novajn metiejojn, reproduktante fabrikojn kun akcelita rapideco. Kaj ĉi tio estas farita tre mojosa kun granda entuziasmo.
  Grandaj fabrikoj, siavice, komencas produkti kosmoŝipojn.
  Ekzistas ankaŭ akademio de sciencoj, konstruo kaj militistaro por komenci. Kion vi bezonas por forpeli la karakterizaĵojn de batalŝipoj. Jen la plej malpezaj - ĉi tiuj estas unulokaj batalantoj. Ili estas malmultekostaj kaj manoveblaj, facile fabrikeblaj. Ju pli peza kaj potenca la ekipaĵo, des pli multekosta ĝi estas, kaj des pli malrapida ĝi estas stampita.
  Tial, aroj de malgrandaj aviadiloj kun unu piloto estas la unuaj kiuj ŝvebas en la ĉielon. Kaj ili rapidas renkonti unu la alian. Pakoj da Camel-cigaredoj estas la plej elitaj batalantoj, kaj kontraŭas ilin boteloj da Napoleona konjako. Kiu estas ĝenerale malvarmeta kaj ekstreme malvarmeta. Kaj nun pafas laserkanonoj - batalantoj similas dazibatojn, aŭ fiŝojn kun flugiloj de profunda maro. La traboj disiĝas kaj falas en rapide moviĝantajn aŭtojn.
  La unuaj rompitaj boteloj kaj bruligitaj cigaredoj en artfajraĵo de multkoloraj eksplodoj.
  Ekstere, ĝi similas al kolizio de du maraj ondoj. Ili interkovras. Pluraj batalantoj eĉ ramas unu la alian. Sekvas eksplodoj... Botelo da forta jamajka rumo frakasiĝis kaj ekflamis.
  Alico, rigardante tion kaj ordonante, kriis:
  - Ni liberigos fotonojn por vi!
  Arkaŝa ridis kaj respondis:
  - Ĉi tio estas nur la komenco!
  La batalantoj koliziis, provis eniri en la voston unu de la alia, turniĝis kvazaŭ en kirlakvo.
  Kaj pli kaj pli da novaj fortoj eniris la batalon. Ĉi tie pli potencaj du- kaj tri-lokaj aŭtoj ekfunkciis. Ili ankaŭ havis flulinian formon kaj estis diafanaj.
  Cigaredoj palpumis per siaj piedoj sur stirstangoj, boteloj tintis kaj ankaŭ tuŝis iliajn membrojn. Ĉio aspektis tre sanga kaj malmola.
  Sotnikov, ankaŭ rapidis en batalon en unusidloka batalanto. Lia veturilo havas ses laserkanonojn kaj estas mortiga. Tamen, vi ne povas facile trarompi la frunton - la duonspaca kampo vibras.
  Alexey en sia infana korpo estas tre lerta, kaj estas antaŭ pako da cigaredoj en reago. Jen murda turno, kaj la malamiko laŭvorte flamis, kvazaŭ ŝprucita per benzino.
  La flamoj estis miksaĵo de bluo kaj verdo, kvazaŭ ignorante la vakuon.
  Aleksej kantis:
  Ni ne timas militon
  Mi estas anĝelo, ne Satano!
  Alenka ankaŭ estas en batalo. Ŝi elektis stelbatalantojn per du pulskanonoj kiuj pafis gravittrabojn. Knabino en bikino, kiu apenaŭ kovras ŝian korpon.
  Kaj ĉi tio faras la muskola kaj kurba Alyonka eĉ pli bela kaj ĉarma. Ŝiaj nudaj fingroj, kun brilaj ungoj, tre lerte premas la butonojn.
  Kaj nun la batalanta pako "Belomor" dividita en du egalajn partojn.
  Alenka havis asocion kun la koro.
  La Sorĉistino kantis:
  - Mia kompatinda koro estas preta-
  Eksplodu en la brusto kiel konko ...
  Por amato kun afabla vorto,
  Por radianta, brilanta aspekto!
  Eĉ malgrandaj boatoj komencis aliĝi al la batalo. Ili ankaŭ estis formitaj kiel marestaĵoj - delfenoj aŭ ŝarkoj. Kaj peze kovrita per pafiloj.
  Nataŝa Belaya, kompreneble, ankaŭ estas en batalo. Nur ĉi-foje ŝi elektis la rolon de komandanto de misildestrojero. Kia serioza elekto.
  La destrojero similas barakudan ŝarkon per kvindek pafiloj de diversaj kalibroj.
  Nataŝa Belaya kantas:
  - Spacaj vastaĵoj -
  Morto kovrita...
  Malhela marĉo -
  Suĉita avide!
  Alenka vigle terenbatante alian malamikan maŝinon, disfendinte ĝin per impulso, elsendis:
  - Vere honoro
  Ne troveblas en la ĉielo...
  Koro sopiras venĝon
  Volas savi la mondon!
  Aliflanke, Katka batalas... Ŝi elĵetas ĉiajn piruetojn sur batalanton, kaj ŝi estas portata tra la vakuo kiel plumo.
  La knabino kun sia nuda, ronda kalkano premis la butonon kaj knaris:
  - La ordono de la komandanto dum la milito ...
  Lioĥa Teterev, instigante alian koloson, lia pinglo-impulso trapikis ĉi-foje la voston de la boato kaj bruligis ĝin. Kiel ili kuris, koliziis kaj eksplodis boteloj da alkoholo. Amuze skuis homajn piedojn kaj krurojn alkoholajn trinkaĵojn.
  La juna militisto kaj sportisto kantis:
  Kiu antaŭe estis homo
  Tiu malŝaltu nulon!
  Katja, premante sian nudan rozkoloran kalkanon sur la ellasilon, grincis:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Ni krevigu alkoholon!
  Maha ankaŭ aliĝis al la batalo. Sed jam kiel la komandanto de la unua misila krozŝipo, kiu eliris el la hangaroj. La knabino estas ekstere modesta, sed ŝi havas propran menson.
  Kaj estis malfacila tago por boteloj da likvoro. Kaj ĉi tio estas figura batado. La potenca kanono de la krozŝipo trafis. Kaj fajra pulsaro erupciis el la ellastruo. Li portis kolosan fortodetruon. Kaj balaita kiel koŝmara saluto.
  Maŝa kantis, imitante la aliajn:
  Ĉio estos bona en ĉi tiu mondo
  Feliĉa sur la planedo kiel infanoj!
  La krozŝipo estas io kiel orcino. Serioza batalunuo. Kaj pakoj da cigaredoj salutas Mahan. Ekstere ĉio aspektas komike, kiel en bildstrio por plenkreskuloj.
  Sed jen la keloj de la krozŝipo. Ili estas konstruitaj pli malrapide, sed ili havas po ducent pafilojn kaj termokvarkajn misilojn. Kaj kompreneble ĉi tio estas serioza argumento.
  Alicio pepis:
  - En elektoj, ili venkas per nombroj, kaj mi batas lerte!
  Kaj la militisto kaj samtempe la grandakademiano donas ordonojn. Jes, okazis paneoj. Kiel bataletoj kun tuta armeo de rompitaj robotoj. Sed kiel oni diras: bonkoreco triumfas en la mondo. La vundita komandanto estis riparita, kaj la armeo de maŝinoj revenis al taŭga percepto de la realo.
  Samtempe, kompreneble, refreŝigante la memoron pri la tri leĝoj de robotiko.
  Kaj nun estas virtuala milito. Kaj ĉiu pako da cigaredoj kun kruroj estas kaj batalunuo kaj samtempe personeco.
  Alico kantis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Prenante fotonon el orbito...
  Ni rompu la batalŝipojn -
  Malamikoj ĉiuj estos batitaj!
  Boteloj, eksplodantaj, brulas tre hele. Ili estas plenaj de alkoholo. Eĉ tiuj, kiuj devus enhavi bieron. Ĉi tio kompreneble estas tre interesa kaj amuza.
  Maha premis la butonon per sia nuda piedo. Mortiga pulsaro elflugis. Kaj la boato kolapsis. Jen la fregatoj en batalo. Ili estas sufiĉe komfortaj kaj lertaj veturiloj kun fortaj armiloj.
  Armadeloj iras en batalon. Eĉ pli grandaj ol krozŝipoj, ili havas ekstreme potencajn pafilojn. Kaj ili ankaŭ lanĉas raketojn kiuj rapidas al la malamiko kun superluma rapideco.
  Sotnikov, vidante, kiel la vostoj restas en vakuo, rimarkis:
  - Tre deca milito!
  Kaj la knabo de la guberniestro sentis, kiel gravita ondo iris de la eksplodita raketo, kaj la juna militisto estis skuita.
  Li flugis supren laŭ la kresto... La sentoj estas tre akraj, eĉ en la stomako ĝi tiklis.
  Kaj tiam akra guto malsupren.
  Aljonka, kiun ŝi ankaŭ skuis, malkovris la dentojn kaj notis:
  - Ĉu cunamo?
  Aleksey, ebenigante la batalanton, kantis:
  - Rekte kun nudaj manoj -
  Mi traktis la cunamon!
  Alenka premis la levilon per siaj nudaj piedfingroj, krevigante hiperplasmon per elfluo kaj aldonis:
  - Kaj ajna naŭa ondo,
  Ĉi tio estas kiel Claude Vandamme!
  Batalŝipoj estas enormaj armiloj kun potencaj defendoj kaj estas la plej malrapidaj por konstrui.
  Sed samtempe ili estas la plej efikaj kaj teruraj trarompaj iloj. Ekstere, ili aspektas kiel balenoj kaj portas milojn da pafiloj.
  Nataŝa Belaja moviĝis tra la savkapso, flirtante kiel flosilo dum ŝtormo, en la unuan ŝipon de tia kolosa klaso.
  Aleksej, en kiu la poeto vivis kaj havante bonegan vidon de la batalanto, danke al la multaj volumetraj ekranoj, kantis:
  - Grandega diverskolora tabulo,
  Ŝiaj motoroj zumas...
  Armeoj moviĝas vivaj
  Kaj tankoj kaj batalŝipoj!
  Alenka grincis, trafante alian celon per bone celita pafo, kaj fumigante cigaredpakaĵojn:
  - Tankoj vi diras!
  La vojevoda knabo, lerte malproksimiĝanta de la peza pulsaro pafita de la krozpafilo, konfirmis:
  - Jes, kaj ankaŭ tankoj!
  Kaj li aldonis, denove tordante la tribarela teknikon:
  - Ankaŭ la tanko havas animon!
  Alena kapjesis.
  - Jes, ĉi tie kelkajn botelojn jam komencis konfesi bataleksplodistoj. Ĉi tio devas esti tre praktika!
  Kaj la knabino ĵetis sian aŭton dekstren. Ekbrilis suka, trikolora fulmo. Kaj ĉi tio estas tre serioza detrua substanco.
  Aŭ eble la organo de milito?
  Nataŝa, jam de la batalŝipo, premante la nudajn, graciajn fingrojn de siaj mirinde belaj kaj graciaj kruroj sur la stirstangobutonoj, flamis per mortiga kolono.
  Jen kiam hiperplasmo flugas, varmigita ĝis kvintiliono da gradoj, tiam ĉi tie ĝi fariĝas timiga por la diabloj.
  Nataŝa pepis, rigardante la rompitan krozŝipon kun pakoj da multekostaj kaj ne tre cigaredoj disiĝi.
  Jen la ĝenerala pako de "Kamelo", kiel li estas bruligita de la hiperplasma superfajro kaj komencas turmenti.
  Kaj la kruroj ektremas, tian sovaĝan, frenezan voĉon li havas.
  Jes, ĉi tio ne estas bano por vi.
  Nataŝa, la finistino-knabino rimarkis:
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj,
  Ke ili ŝerce veturas aviadilon...
  Kaj estas tre saĝa opinio,
  Kia malvarmeta virino batos!
  Arkaŝa Sapoĵkov sufiĉe logike rimarkis:
  - Virino ne estas malforta sekso, sed bela!
  Kaj li ordonis disvolvi najbarajn planedojn kaj konstrui novajn fabrikojn por sklavboteloj. Jes, ĉi tio estas strategio, kaj kolosa, nekomparebla batalo.
  Alenka, faligis alian aŭton, kantis kun patoso:
  - Ni naskiĝis por realigi fabelon,
  Kaj ĉiuj malamikoj de la Patrujo - polvo!
  Alice daŭre estas kaptito en korpo, sed en menso kaj percepto en la ludo. Kaj la batalo estas tre bela. Batalŝipoj forlasas la hangarojn kaj iras en batalon. Ili flosas kiel ŝtipoj en rivero. Estas multaj miloj da pafiloj sur ili, kaj la kalibroj iras tra la tegmento.
  Aparte impona estas la kruda batalŝipo, tre potenca kaj reala giganto. Kaj la efikoforto estas bonega...
  Alico igas raketon kuri ... Anstataŭ termokvarka ŝargo, pli forta termopreona. En fruaj raketoj, kvarkoj kunfandiĝas, kaj en la venonta generacio, partikloj, el kiuj kvarkoj estas kunmetitaj - preonoj.
  Kaj ĉi tio estas tre timinda armilo. Sed Arkaŝa pumpas sian armeon.
  Kaj la fortokampoj estas kovritaj de princinoj-plasmo - kio estas pli perfekta protekto pro la kurbeco de la spaco.
  Kaj boteloj kaj pakoj da cigaredoj ne estas tradukitaj. Ili estas faritaj en kontenera maniero.
  Kaj la eltiro de ĉio kaj ĉiu povas daŭri en la matrico senfine.
  Tamen, en la plej multaj strategioj, rimedoj estas neelĉerpeblaj.
  Alexey vidas ĉi tiujn kolosojn. Kaj li altgradigas la batalanton.
  Li nun havas hiperlaserojn, termopreon-pumpitajn, kaj kinespacan varpprotekton.
  La eta militestro kantis:
  - Perforto disbatas ŝtalon,
  Sed la potenco de malico ne estas eterna...
  Kaj vi antaŭ la kontraŭulo donu...
  Kiam firma mano
  Kaj la celoj estas humanaj
  Malamiko en la abismo
  Kaj la herooj iras al la ĉielo!
  Aleksej denove turnas sin. Li jam kutimis al tio, ke en la aĝo de kvardek jaroj li estis en la korpo de dekdujara knabo. Ĉi tio donas multajn avantaĝojn.
  Tio estas, ne estas kialo panikiĝi, neniu kialo ...
  Sed la boteloj klare panikiĝis, kiam la kruda batalŝipo ekbrulis pro pluraj raketoj.
  La boteloj disiĝis, kaj pluraj el ili estis suĉitaj en la ventoladon. Tuta dekduo da alkoholaĵboteloj tuj eksplodis ... Brulebla, infera miksaĵo fluis sur la plankon...
  Aleksej kantis:
  - Forta morterfajro,
  Kaj sen botelo, ve, ne ekzistas vivo,
  Ni malsupreniru al la stacidoma bufedo!
  Kaj la knabo-vojevodo denove faras lertan manovron, kaj remburas la flugilon de duloka batalanto. Kaj li laŭvorte ekflamis, kiel makulilo.
  Nataŝa, kompreneble, komandas la grandiozan batalŝipon. Apud ŝi etendiĝis konjako "Napoleono". Kaj ĉi tiu botelo briletas per marŝalaj epoletoj.
  Nataŝa prenis ĝin kaj pepis:
  - Ni ĉiuj rigardas la Napoleonojn,
  Antaŭen, ataku - la legiojn!
  Kaj la knabino, helpe de siaj nudaj piedfingroj, denove premis la butonojn de la stirstango kaj, kiel armadelo de cigaredoj-militistoj, disĵetiĝis en gutojn da fandita metalo.
  Ĉi tio vere estas salvo, kiu necesas...
  Nataŝa kantis:
  - Ni ne estas kompatindaj insektoj,
  Ni estas kirasaj kiel testudoj...
  Se ni trafas per lasero,
  Ni nur lasu vakuon!
  Ĉi tiuj vere estas knabinoj, kiuj semas morton. Kaj ili detruas unu malamikan krozŝipon post alia.
  Alenka, aliflanke, ĝuas la ŝancon batali en batalanto. Tuj pafi batalŝipon ne estas bonega tasko por ŝi. Kaj nun ŝi denove trafis tre bonan aŭton.
  Tiam ŝi filozofie diris:
  - Kokido bekas grenon post greno, kaj peziĝas multe pli rapide ol porko englutante grandegajn pecojn!
  Kaj tre lerte ŝi ŝovis siajn nudajn piedfingrojn. Ĉi tio estas knabino.
  Kaj ŝi tiom fikas ĉi tiujn cigaredojn.
  Aleksej komentis kun ideo:
  - Mi ne komprenas tiujn, kiuj fumas - estas naŭze teni cigaredon en la buŝo!
  Alena kapjesis.
  - Malbona kutimo!
  Kaj la vulposerpento ankaŭ plenumis la ruzon, kaj alia batalanto ekflamis.
  Kaj tiam la knabino batis sian nudan kalkanon kaj knaris:
  - Mia armeo estas forta
  Ŝi savas la mondon!
  La knabino, kompreneble, jam vidis ion alian... Kvankam, kompreneble, la duelo de cigaredoj kaj alkoholo aspektas tre ekstravaganca. Sed tamen indas rigardi ĝin.
  Kaj tiel ankaŭ Burgonja vino eniris la batalon sur grandioza ŝirmita. Verdire, ekzistas centoj da miloj da tiaj kaj ne tiaj boteloj. Ĝi aspektas vere bonega grandskale.
  Kaj la boteloj kuras, brilantaj per etikedoj kaj epoletoj. Ĝi aspektas pli ol riĉa.
  Pafado venas de malsamaj distancoj kaj estas tre preciza. La malvenkoj fariĝas pli kaj pli ruinigaj. Kaj mi devis pafi per raketoj kaj aliaj semoj.
  Alico atentis la batalkampon. Ŝi pramis siajn trupojn, penante kovri la flankojn per stelŝipoj. Kaj ŝiaj agoj ŝajnis sufiĉe logikaj.
  Sed Arkaŝa ankaŭ energie agis. Stelŝipoj de grandegaj tunaroj iom post iom alproksimiĝis. Kaj la interŝanĝo de artilerio fariĝis pli kaj pli intensa.
  Kiel supernovaoj, raketeksplodoj ekflamis. Kaj ĝi estis nur totala detruo. Kaj ĉi tio vere estas batalo, en kiu ĉiu soldato estas heroo.
  Boteloj kaj pakoj moviĝis rapide. Kaj iliaj piedoj kaj kruroj daŭre ekbrilis. Kaj ĝi estis energia agado.
  Nataŝa denove dispremis siajn krurojn per la nudaj piedfingroj, kaj direktis pezajn raketojn al la malamiko.
  Denove breĉo kaj nun la batalŝipo cigaredoj komencis fendetiĝi. Kaj la fajro en ĝi ekbrulis, kvazaŭ la kandeloj ĉi tie komencus mallaŭdi.
  Nataŝa kantis:
  - Ni estas kuraĝaj knabinoj, nia voĉo estas sonora!
  Kaj denove, mortigaj kaj detruaj misiloj flugas. Kaj la infera fungo flamas, kaj jen la krueleco ĉi tie grandskale.
  Arkaŝa ordonis al la armeo de boteloj:
  - Faru oblikvan tranĉon!
  Boteloj-generaloj plenaj de multekosta konjako bojis:
  - Ĝuste, komandanto!
  Nataŝa saĝe rimarkis:
  - Nia armeo prenis Berlinon, kaj la knabino helpis!
  Kaj ŝia nuda kalkano denove premas kontraŭ la butonoj. Kaj kun granda akcelo, la murdaj donacoj de neniigo erupcias.
  Aleksej denove pafis la batalanton per oblikva ventomuelejo kaj knaris:
  - Mia akuzo estas kvar vortoj,
  Mi ne serĉas alian vojon!
  Nataŝa konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, ne serĉu kromvojojn, ludu rekte laŭ la rando!
  Ĉi tiu knabino scias, kion ŝi faras. Kaj tre lerta maniero kun ŝi. Entute, tamen, dinamika ekvilibro estis konservita.
  La knabo-vojevodo agis kiel sperta aso. En Ĉeĉenio, li devis batali. Estis solduloj kaj lokaj militistoj, kaj tre bonaj batalantoj.
  Ĉeĉenoj eĉ povus konsideri sin venkintoj de la unua milito, ĉar la rusa armeo foriris sen atingi sian celon. Jes, kaj en la dua batalo trenis dek jarojn.
  Aleksej, pafante al la malamiko kaj denove manovranta la batalanton, tre lerte pikis vundeblajn partojn.
  La vojevoda knabo renkontis aron da Kameloj. Ĉi tiuj estas elitaj cigaredoj, kio signifas, ke la piloto ne estas facila.
  Komenciĝis manovra batalo, du asoj. Tra la kapo de Sotnikov eĉ ekbrilis penso: kiel aspektus la batalo inter Koĵedub kaj Huffman? Verŝajne estus inda batalo.
  Alexey lerte batante sekundaran batalanton, kaj kantis:
  - Mi estas la plej granda viro
  Kvankam li vivis la duan jarcenton!
  Alenka rimarkis kun rideto, ke ŝi sendis tra la monitora ekrano:
  Ĉio estos en ordo mia knabo!
  Sotnikov respondis:
  - Mi ne estas knabo, sed edzo!
  Alenka pafis la malamikon per tre preciza tordaĵo, kaj tre lerte batis senkonscie la batalantojn.
  Nataŝa sprite notis, kaj tre gaje trafis la butonojn per la kaheloj de la gazetaro.
  Kaj la misiloj reagis tre agreseme al tio. Kaj ili flugis kiel la mortiga veneno de kobro, kiu estis lanĉita sub la haŭto.
  Sotnikov denove batalis kun aro da Kamelo. La eterna knabo agis tro rekte.
  Kaj lia kontraŭulo povis kapti, kaj Alexei estis trempita per intensa varmego.
  Alenka kriis:
  - Atentu, ulo!
  La knabo-vojevodo, iomete ŝiris la distancon. Sed la malamiko algluiĝis al li tre memfide.
  Kaj ambaŭ batalantoj preskaŭ koliziis. Iris, iris agresema konfrontiĝo. Kaj ili eĉ koliziis.
  Aleksej kantis:
  - Estos urbo sur Venuso,
  Kaj sur Marso ni konstruas urbon...
  Ne malbela ĥimero -
  Ni donos al vi rezultojn!
  Alico frapetis la Marlboro sur la ŝultron kaj kuĝis:
  - Vi estas bonega etulo!
  La tutu-marŝalo grumblis:
  - Ni ĝojas servi vin!
  Sokolovskaja ordonis:
  - Iru al la atako! Venu de la maldekstra flanko pretervojo.
  La movo de la grandiozaj batalŝipoj estis tro malstreĉa, kaj ili moviĝis kun pli granda rapideco ol la krozŝipoj. Kaj ili agis kun grandega energio.
  Alicio rigardis la batalkampon, pli precize tridimensia spaco. Kaj nun Arkaŝa provas premi. La frontlinio nun malleviĝis, poste arkiĝis.
  Kaj ĝi estis dinamika ekvilibro. Alico liberigis siajn krurojn de siaj ŝuoj, kaj komencis premi per siaj nudaj fingroj la stirstangobutonojn.
  Kaj estis revizio kaj detruo.
  Ĉi tie ili prenis unu el la grandiozaj batalŝipoj kaj la flanko kolapsis. Kaj ĝi brulis, brulis kun terura forto.
  Nataŝa aktive pafis, kaj ankaŭ kontrolis ŝiajn nudajn piedfingrojn.
  Kaj trapikis ŝipon post alia.
  Do ĉiuj ŝiaj movoj estis graciaj, kaj ege precizaj. Kaj tre lerte ŝi batis kontraŭulojn. Kaj nun pakoj da cigaroj denove brulas, kaj boteloj eksplodas aliflanke. Kaj la ŝancoj por ambaŭ flankoj ne iras preter la limoj de dinamika ekvilibro.
  Nataŝa eĉ kantis plene:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi povas bati elefanton...
  Kaj en ĉi tiu malĝoja aero,
  Ne la Sinjoro regas - Satano!
  Alex diris kun rideto:
  Ni estas kiel Satano!
  Kaj la knabo-vojevodo, premante siajn nudajn, rondajn infanajn kalkanojn, sed la butonojn kaj liberigis agresemajn fluojn de hiperplasmo subite. Kaj jen kiel fikita... Kaj la aso kun pack de "Kamelo", kaj laŭvorte flamis.
  Li prenis kaj agreseme notis kiam la malamiko estis finita for.
  Sotnikov kantis:
  - La venko de kuraĝaj batalantoj atendas,
  Ni povas detrui barojn...
  Ni estos en la gloro de la grandaj patroj,
  Atendu, ke soldatoj konos la rekompencojn!
  Aljonka ridis, detranĉante la novan maŝinon de la malamiko, kaj grincis:
  - Por sankta Rusujo!
  Aleksej komentis kun infana rideto:
  - Kaj ĉi tie Rusujo, ni militas kontraŭ boteloj!
  La sorĉistino respondis sprite:
  - Por tre granda botelo, oni povas ricevi monon por la ujo!
  Kaj ambaŭ batalantoj ridis.
  Arkadio ankoraŭ ne okupiĝis pri la batalo. Li translokigis trupojn, por ne permesi al la malamiko eniri la malantaŭon.
  Alico provis tragliti kaj krei sakon. Ĝis nun ŝi ne povis.
  Pakoj da multekostaj cigaredoj kuris ĉirkaŭ la knabino. Ili daŭre provis doni konsilojn. Tamen tio malmulte utilis.
  Jen alia paro da batalŝipoj ambaŭflanke ekbrulis kaj komencis disfali.
  La boteloj tintis.
  Aleksei batalis en ĉasaviadilo por la momento, kvankam li estis tentita translokiĝi al pli granda aŭto.
  Sotnikov tre bone moviĝis. Li, kiel reĝino sur tabulo, saltis tra la vakuo.
  Kaj tio estis virtuoza prezentado de la poemo liaflanke.
  Alenka ankaŭ premis per la nudaj piedoj ĉiujn butonojn kaj levilojn. Apud ŝi batalis botelo da Bordeaux. Ankaŭ elita militisto kiu terenbatis malamikojn kun la ekscito de piranjo disbatanta kokidojn.
  Sotnikov, aliflanke, detranĉis alian kontraŭulon per falĉilo, kaj igis lin plene bruli.
  Ĉi tie la batalantoj laŭvorte koliziis, kaj la fortokampoj forflugis. Kaj ĉi tio estas grava detruo. Sed kompreneble ne al Alexei - lia altforta batalanto.
  Alenka kuraĝigis sian partneron kaj edzon:
  - Bone farita knabo! Premu ĝin!
  Natasha, aliflanke, pafis koncentritan mortfajron de la grandioza batalŝipo. Ŝi estas militisto kun mortiga svingo.
  Nataŝa ne celis, sed intuicie premis siajn nudajn piedfingrojn.
  Ankaŭ ŝi devis havi problemojn, precipe en infanaĝo.
  Kvankam ĝi estis la eksplodo de akno kiu alportis al ŝi la plej grandan malĝojon. Pli precize, ne ekbrilis, sed eksaltis.
  Nataŝa, regante la flamon, kantis:
  - Vi ne iros ien
  Mi transformos cigaron en pedikon!
  Alexey logike notis:
  - Humuro helpas nin konstrui kaj vivi!
  Nataŝa klarigis:
  - Ne humuro, sed kanto!
  Sotnikov, batante alian batalanton en formo de daziko, kantis:
  Kiu kutimas batali por venko,
  Ili kanti kune kun ni!
  Nataŝa eksplodigis milionon da atombomboj ĵetitaj sur Hiroŝimon kun fluo de energio kaj kriis:
  - Kiu estas gaja ridas,
  Kiu volas atingi ....
  Alenka aldonis ridante:
  -Kiu serĉas ĉiam trovos!
  Kaj ŝia nuda kalkano direktis la pulsaron precize al la celo. Kaj kompreneble, cigaredoj estis tre malagrablaj.
  Sed Katka, aliflanke, ne estis malsupera en batalo. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ne malpli lerte sendis donacojn de morto. Kaj forte ŝi enigis la impulsojn de la morto.
  Katja palpebrumis al Maŝa tra la ekrano:
  - Kia beleco tenu vin!
  Responde, la eterna knabino tricentjara respondis:
  - Ne nur teni kaj bati!
  Kaj la militistoj montris sian langon unu al la alia.
  Tamen, Katya daŭre estas preskaŭ adoleskanto en jaroj, kaj Masha ne ŝajnas esti maturiĝinta.
  La militistoj ĉi tie estas de la plej alta nivelo.
  Lyokha Teterev ankaŭ estas en la varmo de batalo, sed preferas pafi de grandioza batalŝipo.
  Ankaŭ li ankoraŭ ne disiĝis de sia infanaĝo. Ĉi tie en la mondo de la estonteco, aferoj estas iomete frenezaj.
  Lioĥa ankaŭ alprenis la aspekton de knabo proksimume dektrijara kaj premis la butonojn per sia nuda kalkano kaj kantis samtempe:
  - Bato, bato, bato, alia bato,
  Ni batalantoj havas specialan donacon!
  . ĈAPITRO #2
  Maŝa kapjesis konsente, ankaŭ direktante pafilojn kun hiperplasmo al la malamikoj per siaj nudaj fingroj de knabinecaj gamboj, kaj manĝaĵo:
  Ni estas la plej fortaj en la mondo
  Kaj ni pasigos nian vivon kiel en pafejo!
  Katja ŝanceliĝis for de la brulanta fluo de partikloj varmigitaj ĝis miliardoj da gradoj.
  La knabino estis faligita estis tempo kun solduloj kiuj atakis Rusion. Kaj malkonstruitaj kapoj lude.
  Kaj estas ankaŭ ludo. Kio pri rompado de boteloj? Ili ankaŭ ne estas senmortaj.
  Katja legis, elmontrante la dentojn:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin -
  Katja eliris por pafi!
  Maŝa konfirmis, eksplodante per mortiga jeto da partikloj:
  - Ni venkas senescepte!
  Alicio kriis al ili tra la hologramoj:
  - Ne naĝu malantaŭ la buoj, ĝi prenos vin en vakuon!
  Katja pepis, faligante alian celon:
  - La venko estas tre bona,
  Kaj ni lasos la malamikojn disbatantaj!
  Kaj nun la kosmoŝipoj denove alproksimiĝas. Batalŝipoj kaj Grand Battleships provas teni al la muro, kiu igas la forton kaj duon-spacaj kampoj stakiĝi supren, kaj kosmoŝipoj iĝas preskaŭ nevundeblaj.
  Katja batalas kun pasio kaj ege prudente. Batalo ne estas ŝerco.
  Kompreneble la plej forta venkos.
  Sed fakte, la strategio povas daŭri senfine. Precipe se la rimedoj estas kompareblaj. Kaj la fortoj estas preskaŭ ekzakte egalaj.
  Alicio sulkigis la brovon. Kiom ofte tia milito, kiel damludo aŭ ŝako, fariĝis remizo.
  Kaj ĉi tie estas eĉ pli malfacile agi ol en ŝako.
  Kaj tiam la ekvilibro kaj malpeza oscilado de la bovlo.
  Ankaŭ Alenka, fikaj cigaredoj, komencis nervoziĝi. Fakte, ili fikas unu la alian ĉi tie, sed la fiulo ne ŝercas...
  Alico grumblis:
  - Por la lastaj atingoj!
  Maŝa, portanta botelojn da vodko kaj konjako, grincis:
  - Por la plej bona sukceso!
  Lech respondis:
  - Ne estas tio!
  Katja pepis, kovrante alian celon:
  - Post kraŝo de la reaktoro, ne estos same!
  Alico furioze grumblis:
  - Tuj estas klare, ke ne estas Puŝkin,
  Skribis ĉi tiujn kanzonaĵojn!
  Katka ridis kaj respondis, frakasante la batalanton:
  - Kaj ne faldita, sed ne faldita!
  Viaj pantalonoj estas malvarmaj!
  Lyokha minacis Katja per sia fingro:
  - Ne estu malĝentila! Malseka malantaŭ la oreloj!
  Katja ridis.
  - Kondensita lakto?
  Alico kolere grumblis:
  - Ĉu Katja plenumos unu jaron, mi senigos vin de dolĉaĵoj!
  La juna militisto knaris:
  - Kaj vi ne havas rajton!
  Maŝa konsentis, kolere frapante sian nudan kalkanon:
  - Kaj kion vi vere ordonas!?
  Alicio saĝe respondis:
  - Pli bone estas havi reĝon en la kapo ol la vento!
  Maŝa sonoris la ĉasaviadilon kun rideto kaj pepis:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Lech aldonis kun pasio:
  - Nia patrino, nia patrino - ni mortigos vodkon!
  Katja neatendite deklaris:
  - Kaj mia duonpatro diris, ke vodko estas pli danĝera por ruso ol deko da hitleranoj!
  Alico kapjesis konsente.
  - Jes, centoj da hitleranoj ja estas pli danĝeraj! Tamen niaj korpoj ne timas alkoholon!
  Kaj la knabino denove premis la nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn. Kaj la teamo laboris. Novaj legioj da grandaj kaj pezaj stelŝipoj plenigitaj per cigaredoj ekkuris en batalon.
  Sed de la flanko de Arkasha Sapozhkov, la samaj lastatempe produktitaj legioj moviĝis al renkontiĝo. Kaj la kosmoŝipoj postlasis longajn brilantajn spurojn.
  Aleksey Sotnikov moviĝis en ĉasaviadilo, aŭ rapidigante aŭ bremsante.
  Li estis rapida junulo.
  Arkaŝa donis ordonojn. Sed ankaŭ li jam tedis esti komandanto.
  Kaj anstataŭ si mem, la eterne juna grandioza akademiano forlasis la elektronikan komandanton kaj ekkuris en batalon.
  Alisa Sokolovskaja sekvis lin. Ŝia batalanto akre akcelis.
  Ambaŭ militĉefoj elektis veturilojn kun tre potencaj armiloj kaj ŝaltis dian reĝimon.
  Jen ni iras de ĉi tiu renversado.
  Ankaŭ Alicio liberigis siajn graciajn krurojn de siaj ŝuoj, kaj komencis premi la butonojn per siaj nudaj fingroj. Estas tiel mojose ludi per viaj piedoj.
  Alico eĉ kantis:
  - Ie sur Kama,
  Ni ne konas nin mem!
  Ie sur Kama -
  Patrino Rivero!
  Ne povas atingi per manoj
  Ne atingu per viaj piedoj!
  Maŝa prenis:
  - Nudaj piedoj
  Horloĝmekanaj knabinoj!
  Kaj tie ili fariĝis ordinaraj soldatoj, ĝuante ferocan batalon.
  Kaj estas tiel mojosa humoro batali tiel!
  Alicio restis en unu bikino. Ŝi estas tre bela knabino. Ŝi havas perfektan figuron kaj proporciojn de mirinda korpo.
  Sed en la homa imperio, vasta por pluraj galaksioj, ekzistas neniuj malbelaj homoj aŭ kun ajnaj fizikaj difektoj entute.
  Kaj certe plaĉas. Kiel bela kaj ĝusta nun fariĝis la universo.
  Alico premas la nudajn piedfingrojn sur la leviloj. Kiel bela ŝi estas kaj la kurboj de ŝia korpo estas tiel delogaj en absoluta perfekteco kaj harmonio de linioj.
  La Heroa Knabino kantis:
  - Gloro al mia Patrujo,
  Ni ĉiuj estas amika familio!
  Kaj nun ŝi liberigas etan pizan senŝargiĝon sur miniraketo. Sed la termopreona reago ankaŭ erupcias energion de kolosa forto.
  Kaj estas supernova eksplodo kaj tuta dekduo da batalantoj, kune kun la boato, brulas kiel tineoj en la flamoj de la kameno.
  La boteloj eĉ ne havis tempon por elparoli vorton.
  Alicio pepis:
  - Donante tonalton -
  Ni scias kiel tranĉi ŝanĝon!
  Lech Teterev ĉirpetis:
  - Vi estas nur bonega Alico!
  Hero Girl tweetis:
  - Lisa-Alisova - bona nomo!
  Kaj denove, kun ronda, rozkolora knabineca kalkano, cedos la donaco de la morto.
  Ĉi tio estas giganta detruo.
  Katja elspiris kun ĝojo, disŝirante alian aviadilon kun boteloj kun raketo:
  - Jes, ĉi tio estas bona nomo!
  Kaj ŝi kantis:
  - Subite la ĉasisto elkuras -
  Hiperplasmo frapas!
  Maŝa ridis kaj diris:
  - Estas bele!
  Kaj ŝiaj nudaj fingroj el ĉizitaj, sunbrunigitaj kruroj liberigos ion tute mortigan kaj samtempe belan.
  Kaj eĉ la detruanto disiĝis de la bato.
  Responde, Nataŝa palpebrumis al sia fratino tra hologramo en hela koloro kaj grincis:
  - Ĉu tio estas termopreono!?
  Maha vigle kapjesis.
  - Jes, io tia! Kaj tre konstruiva!
  Kaj la knabinoj ekridis. Ili eĉ elŝovis la langon. Ili tuj plilongiĝis kiel vipoj kaj interplektiĝis en pilkon. Kaj ĝi tiom tordis.
  Alice komentis:
  - Kaj ni estas interplektitaj kiel paro da serpentoj,
  Firme brakumante du amikojn!
  Nataŝa kukis:
  - Ni estas bonaj amikoj!
  Arkaŝa, kiu ankaŭ konservis kontakton per tridimensia projekcio, fariĝis knabo kun nigra haŭto de la filo de Afriko kaj knaris:
  - Bonaj knabinoj estas bonegaj amikoj,
  Menso kiel antaŭlernejaj infanoj - timigoj atendas ilin!
  Kaj nigrahaŭta, ĉarma knabo el perlaj dentoj ellasis sunradiojn.
  Kaj ili saltis, kaj jen miraklo, kvar batalantoj kun cigaredoj samtempe, karbigitaj kiel cigaredstumoj en gasbrulilo.
  Alicio palpebrumis reen.
  - Vi simple ĉarmas!
  Arkaŝa notis, movante siajn orelojn:
  - Mi estas la enkorpiĝo de inteligenteco!
  Kaj la knabo el la nazotruoj, kvazaŭ martelante per fulmo, estas ĉarmo - la efiko de la matrico, aŭ pli ĝuste la hipermatrico.
  Alenka racie notis:
  - Niaj mensoj nur estigas nepenseblan materion!
  Aleksey Sotnikov, dume, ricevis trafon en la frunto. Denove la knabo estis superŝutita de intensa varmego. Sed li tute ne embarasis.
  Male, ĝi rememorigis la iaman guberniestron pri banejo. Kio estas vere bano?
  La knabeto kantis:
  Banu, bano, bano, bano!
  Infuzaĵo de kverko kaj betulo!
  Alenka prenis la paŝon de sia edzo:
  Banu, bano, bano, bano, bano!
  Peco de nia vivo estas ununura!
  Arkaŝ denove estis forigita kun sunradioj de siaj dentoj brilantaj kiel tranĉitaj diamantoj kaj notis:
  - Kaj vi estas edzo kaj edzino!
  Aleksey vigle kapjesis, malproksimiĝante de la mino fluganta laŭ kompleksa trajektorio:
  - La edzino timu sian edzon!
  Alenka ridis, ŝia nuda, rozkolora kalkano premis la pedalon, kaj la knabino pepis:
  - Mi ne timas mian edzon, nek la malvarmon!
  Aleksej komentis riproĉe rigardante sian pasion. Tiam lin preskaŭ kovris kronogranato. Danĝera armilo eĉ se vi havas dian reĝimon. La knabo grincis, liaj nudaj, infanecaj kalkanoj forte brulis.
  Sotnikov eldonis:
  - Prizorgu vin, atentu!
  Alenki konfirmis tion frakasante la malamikbrigantinon per batalemisilo sur ĉi tiu:
  - Atentu, atentu vin!
  Arkaŝa ridis kaj kantis:
  - Mi estas potenca infera tanko -
  Ĉokolado estos feliĉa!
  La batalo inter cigaredoj kaj alkoholaj trinkaĵoj estas altvoluma fantazio.
  Alicio siaflanke draŝis botelojn sur diversaj specoj de kosmoŝipoj, kaj Arkaŝa rigardis pakojn da cigaredoj sur diversaj specoj de stelŝipoj. Ĝi estis tiel mojosa - impona ludo.
  Arkaŝa, faligante tutan krozŝipon kun tabakaĵoj, kukis:
  - Alico el la frenezulejo -
  Granda bovino!
  La ina heroino respondis:
  - Vi pagos!
  Kaj ŝia raketo disbatis drednaŭton per granda aro da pafiloj kaj boteloj.
  Jes, ĝi estis impona.
  Aleksey Sotnikov, dume, baraktis en batalo kun pako da Korona cigaredoj. La aso estis altklasa. Ambaŭ batalantoj manovris en kaj eksteren de la erupciaj energifluoj.
  La vojevoda knabo eĉ iomete konfuzis. La malamiko estas vere forta. Sed kien iris la nia?
  Aleksej kantis, manovrante:
  - Ni eĉ ne timas malamikojn,
  Niaj fortaj rusaj sabroj!
  Kaj denove decida kaj tre sukcesa manovro. Kaj nun la spirito estas forigita el la malamiko. Li, enirinte en la vakuan strion, ŝajnas sufoki.
  Sotnikov kantis:
  - La suno leviĝas kaj subiras
  Kaj la lando de herooj naskos!
  Alenka rimarkis kun rideto:
  - La akcento ne kongruas!
  Kaj la knabino denove sendis sian nudpiedan, brilan veluran kalkanon donacon.
  Nu, ĉi tio estas serioza bataltesto.
  Militisto kaj militisto, kiel ĉiam, en alta altitudo.
  Arkaŝa Sapoĵkov alproksimiĝis al Alicio.
  La juna ekstere grandioza akademiano ĉifris:
  - Nu, amiko - ĉu vi pretas akcepti la dekstran manon de la sorto?
  Alice respondis per kuke:
  - Mia kara knabo,
  En ĉi tiu horo, kio estas al vi!
  Arkaŝa eksplodis per neniiga trabo kaj grincis:
  - Ĉio estas en ordo, ili vane serĉis problemojn en mi,
  Nur Lisa, vi estas Alico, mi sopiris vin!
  Kaj la knabo palpebrumis al la knabino. Ĝi aspektis grandioza kaj komika samtempe.
  Nataŝa ankaŭ sendis ion detruan kaj samtempe manĝeblan.
  La hiperplasma trabo estis transformita en kukon, kiu kovris ĉiujn rigardajn fendojn de stelŝipoj.
  Ja, kiam estas multe da biskvito, ili sufokiĝas pro ĝi!
  Alico aprezis la gigantan kukan atakon.
  - Tio estas bonega! - La knabino knaris.
  Jes, ĝi certe odoris kiel troodoro. Pakoj da cigaredoj komencis ekbruli per si mem, kaj boteloj eksplodis.
  Arkaŝa prenis ĝin kaj pepis:
  - Se vi estas bubo kun kuko,
  Tre fame algluiĝis!
  Do ie la simioj -
  Vi uzis la ricevilon!
  Kaj ĵetu brilantan pulsaron el la okuloj.
  Aleksey Sotnikov, premante la askonkuranton, eldonis:
  - Glaciloj ruliĝas el la okuloj,
  Venis la horo de la morto de Pan!
  Kaj denove tordita per mortigaj raketoj.
  Natasha cedis, lanĉante la sekvan etapon de la grandioza batalŝipo:
  - Nia festo estos gajnita!
  Kaj la flugo de hiperplasma makulo en formo de mapo. Kaj la vakuo siblis, preta disiĝi en multajn fajrerojn.
  Dume, dumfluge, botelo da vodko kaj pako da Belomor unue koliziis kun batalantoj. Okazis eksplodo kaj kompleta neniigo.
  Kaj tiam la pako kaj la botelo post elĵeto komencis bati unu la alian en vakuo.
  Cigaredoj kaj alkoholo klare kaŭzis reciprokan nekongruecon.
  Belomor, puŝante Stoliĉnajan vodkon, gruntis avide:
  - Kion vi atendas?
  La botelo respondis:
  - Al via neniigo!
  La pako da cigaredoj ridis.
  - Vi ne ricevos ĝin!
  La botelo kontraŭstaris:
  - Kiel mi povas atendi!
  Kaj ili frapis la kapojn unu de la alia. Jen kiel ili ĉiuj ekbrilis.
  Arkaŝa, hazarde rigardante ĉi tiun bildon, siblis:
  - Ne, rompitaj flugiloj ne konfuzos,
  Ne estas kompato en mi kaj ne hazarde!
  Lekha Teterev subtenis la trairejon:
  - Mi ne ŝatas perforton kaj senpovecon -
  Tio estas nur domaĝo por la krucumita Kristo!
  Malmuntado en vakuo estis bunta kaj suka.
  Alico fajfis kaj kantis, ludante la klavaron per siaj nudaj piedfingroj:
  - Mia vera rido, kaj superpova bato!
  Post tio, la knabino, kiel ŝiaj haroj, ellasos tutan faskon da fajreroj el sia kapo.
  Arkaŝa notis kun granda pasio:
  - Mi estas fenomena Diablo!
  Alicio respondis:
  - Ne, vi estas nur diablo!
  Kaj la kolhara akademiano kun la prefikso groso gruntis:
  - Mi estas betona barilo!
  Nataŝa respondis:
  - Ĝi ne estas Arkaŝa, ĝi estas hipertitano!
  Aleksej, elirante el alia monteto, rimarkis surprizite:
  - Ĉiuj ĉi tie amas la prefikson hiper!
  Alice logike klarigis:
  - Kaj nia vivo mem estas kontinua hipero. Se ne en la vivo, tiam en la Hipermatrico!
  Lioĥa Teterev tordis en kapron kaj kuis kiel kolombo:
  - Ili marŝas laŭ la matrico,
  Stelŝipoj eksplodas!
  Kaj Katja aldonis kun aplomo:
  - Nu, la matrico, tio estas la matrico!
  Efektive, ĉi tio estas simple kolosa sistemo de daŭra detruo kaj neniigo.
  Boteloj kaj pakoj da cigaredoj estis kondamnitaj al daŭra aŭgurdirado. Unu el la boteloj da vodko "Kristalo" komencis konfesi siajn pekojn antaŭ la radiopafilo.
  Ŝi eĉ surgenuiĝis - kantante:
  - Forlasu miajn pekojn,
  Mi scias, ke mi havas multon...
  Bonvolu aŭskulti kaj helpi
  Mi volas penti antaŭ Dio!
  Ĝi vere aspektis komika. Sed fakte ankaŭ botelaj cigaredoj havas religion. Kaj eĉ armiloj foje preĝas.
  Arkaŝa respondis la demandon de Sotnikov:
  - Jes, kompreneble - kredantaj robotoj - tio estas progreso!
  La gardisto knabo rimarkis:
  - Kiom da progreso estis farita?
  Al neimageblaj mirindaĵoj...
  Nur tre tenta
  En la afero de fido, stranga demono!
  Alice agreseme konfirmis:
  - Problemoj forgesitaj
  Forlasita kuro...
  Robotoj plugas fame,
  Ne viro!
  Arkadio kapjesis.
  - Jes, robotoj plene plugas!
  Kaj ĉiuj en ĥoro en la kvar, aŭ pli ĝuste la ok, kantis:
  - Kapitano, kapitano ridetu,
  Ja rideto estas la flago de ŝipo!
  Kapitano, kapitano tiru supren!
  Nur la kuraĝuloj konkeras la marojn!
  Kaj ĉiuj fajfos unuvoĉe...
  Nu, ĝuste najtingalo-rabistoj!
  Aleksej Sotnikov levis sian infanecan manon, kunpremis la pugnojn kaj kantis:
  - Pugnoj, pugnoj -
  Ili batis la kontraŭulojn per bato,
  Niaj pugnoj!
  Vere estis io vidinda...
  Alia batalkostumo komencis kanti:
  - Ĉu vi volas esti idioto?
  Kompreneble ne,
  Donu al mi vinon
  Kaj paketon da cigaredoj!
  Aleksej fajfis. Li forlasis la sekvan raketon kaj knaris:
  - Tio estas fiziologio!
  Kaj la knabo-vojevodo montriĝis en plena penetrita.
  Lia aspekto estis kiel ekspedicio en hipermatricon kaj alternativan pensadon.
  Alico rimarkis, rikanante:
  - Mia vero estas
  Por igi la mondon frenezulejon!
  Kaj la knabino denove premis la kompleksan kaj mortigan klavaron per siaj nudaj piedfingroj.
  Arkadio Sapoĵkov sufiĉe logike notis:
  Ĉiuj preskaŭ freneziĝis
  Eĉ tiuj, kiuj estas frenezaj...
  Sed uloj vi paŭcis -
  Necesas tro da forto!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  Tro multe, tio estas certa!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino algluiĝis en la antenon. Kaj cunamondo de grandega, simple senlima potenco eksplodis.
  Evidentiĝis, ke eĉ la krudaj batalŝipoj ektremis en la fajra reto.
  Kaj pli malgrandaj ŝipoj estis tute elturnitaj.
  Alico kantis:
  - Mi flugis sur stelŝipoj,
  Kaj ne estas sufiĉe da tero en la ĉielo!
  Aleksej Sotnikov legis pli lirike:
  - Mi memoras nun
  La aspekto estas radie hela ...
  Li trapikis mian koron per pinto de ponardo!
  Mi brulis en la fluoj de la fajra vento,
  Vi silentis responde!
  Alico murmuris responde:
  - Ho, kiel facile estas eniri en pervachi -
  Silentu, silentu, silentu!
  Arkaŝa konsentis:
  - Silento estas ora, sed ofte de tre malalta nivelo!
  Alico ridis, kaj ŝia lango plilongiĝis je deko da metroj, kaj kiel vangofrapo sur la frunton de grandioza akademiano.
  Eĉ liaj okuloj eliris el siaj kavoj...
  Kaj hufoj jam tretis sur la vakuon. Boteloj da alkoholo kuregis sur blankaj ĉevaloj, kaj cigaredoj sur nigraj ĉevaloj. Kaj ĝi aspektis ege impeta.
  Kaj estis kolizio...
  Leĥa Teterev kantis:
  - Mi ekbruligis duan cigaredon,
  Estis frapo en la banĉambro...
  Verŝajne la fino de la mondo
  Prenu min al la teruro!
  Alicio konfirmis:
  - Ni prenu ĝin!
  Kaj la militisto-heroino denove vipos sian langon kiel birdotimigilo...
  Arkaŝa kontraŭis tion laŭ sia propra maniero. Lia frunto sur la frunto plilongiĝis kaj kaptis lian langon. Tuj okazis kurta cirkvito kaj kiel ĝi ekbrilis... Pli precize, fulmo martelis kiel tamburrulo.
  Kaj denove la cunamondo iris, nur ĉi-foje la bato falis sur stelŝipojn kun pakoj da cigaredoj. Kaj ĉio lumiĝos kaj ekflamos...
  Kaj krudaj batalŝipoj estas kiel terpecoj de neĝblovoj ĵetitaj en gigantan paton.
  Interŝanĝinte batojn, la eternaj knabo kaj knabino frapis la fruntojn kaj kantis unuvoĉe:
  - Ni estos amikoj kun vi,
  Trezoro eternan amikecon!
  Alico konsentis pri tio kaj kantis:
  - Diablo, diablo, diablo savu,
  Iu, iu, punis nin...
  Donu al ni, donu al ni, glavojn en la mano,
  Kontraŭ, kontraŭ la nova plago!
  Sotnikov konsentis:
  - Jes, estis tia koronavirus ĉi tie...
  Alicio pepis:
  La viruso ne prenos nin!
  Kaj fulmoj denove ekbrilas el ŝiaj okuloj.
  Ĝenerale, la teamo montriĝis... Kontenta...
  Preskaŭ ĉiuj boteloj estis rompitaj, kaj la cigaredoj brulis. Kaj ĝenerale, la batalo estis en plena svingo dum longa tempo kaj laŭvorte forbrulis ...
  Sotnikov notis:
  La Matrico ŝanĝis ĉion...
  Alena kapjesis.
  - Ankaŭ la botelo estas homo!
  Leĥa Teterev kapjesis:
  - Kaj ke cigaredoj ne estas homoj?
  Nataŝa kantis:
  - Mi vendos la tutan mondon por unu cigaredo,
  Kaj eĉ duona vivo ne estas domaĝe por ĉi tio!
  Masha knaris:
  Kolumbo malkovris Amerikon
  Kuraĝa maristo...
  Sed samtempe li instruis
  La tuta mondo fumas tabakon!
  Aleksej Sotnikov sprite rimarkis:
  - Kaj kiam la aferoj estas malbonaj - oni diras - estas tabako!
  Arkaŝa konsente kapjesis:
  - Estas prave! Ni jam batalis! Kaj ni iru liberaj!
  Alico kapjesis.
  - Mi pensas, ke mi scias kiel forigi la kokonon!
  Sotnikov konsente kapjesis.
  - Bona milito do lumigas pensojn!
  Alicio konsentis:
  Estas nenio pli bona ol bona batalo!
  Arkadio kantis:
  - Milito furiozas en la universo,
  Disbati, mortigi sen kialo...
  Deĉenigita de Satano
  Kaj la morto venis kun li!
  La teamo skuis... Stelŝipoj, rompitaj steloj, rompitaj boteloj kaj karbigitaj cigaredoj ĉiuj malaperis...
  Armistico inter du kanibaloj
  . ĈAPITRO #1
  Hitler ofertis pacon al Stalin eĉ antaŭ la Kursk Ardenne. Ĝuste dum la vizito de Molotov al la frontlinio. Kaj en persona kunveno ambaŭ diktatoroj iel sukcesis konsenti. Stalino komence insistis pri paco sen aneksoj kaj kompensoj. Hitler, siavice, rimarkis, ke Germanio ankoraŭ kontrolas signifan parton de la teritorioj de Sovetunio, kaj la postuloj de Stalin estas troaj.
  Hitler ofertis pacon, kun la konservado de tio, kion la Tria Reich sukcesis konkeri.
  Fine, lastmomente, la gvidanto konsentis pri kompromiso: reveno al la limoj de 1939. La Fuhrer, ekkomprenante ke li ne povas tiri du frontojn, konsentis pri tio. Krome, Germanio gajnis ion kaj eblis registri la rezulton de la orienta kampanjo por venko.
  Ankaŭ Stalino havis sian kialon. Unue, grandaj teritorioj de Sovetunio estis liberigitaj sen unu pafo. Kaj due, estis kalkulo, ke Hitler batalos en Okcidento dum pluraj pliaj jaroj. Kaj ĉio ĉi finiĝos en la reciproka neniigo de la aliancanoj kaj de la Tria Regno.
  Kaj tiam Sovetunio transprenos la tutan mondon!
  La kalkulo estas ŝajne cinika, sed eble vera. Hitler, ĉiukaze, vere turnis siajn hordojn al Okcidento.
  La 20-an de April, malamikecoj ĉesis en la soveti-germana fronto. Tiam komenciĝis la retiriĝo de germanaj trupoj. Ĝi devis daŭri ses monatojn.
  La nazioj prenis ĉion kion ili povis al sia malantaŭo. Sed en Tunizio, malamikecoj plifortiĝis.
  Antaŭ ĉio, kompreneble, germanaj batalantoj alvenis de la orienta fronto, kaj pli bonaj asoj. Kaj ili komencis tre forte baki la aliancanojn.
  Tiam la bombistoj ankaŭ tiris supren kaj komencis translokigi tankojn kaj infanterion, inkluzive de elektitaj SS-unuoj, same kiel frontliniajn unuojn harditajn en bataloj en la oriento.
  Kompreneble, la Pantero estis verŝajne la plej bona tanko en la mondo en tiu tempo. Ŝi havas rapidpafan kanonon, kiraspenetran ĵetaĵon, kaj ŝia frunto estas bone protektita. Kaj la kondiĉoj por la ŝipanaro estas komfortaj. Do la germanoj ŝajnis elĵeti fortan atuton.
  Kaj samtempe tiris multajn submarŝipojn. Kaj la batalo por Tunizio daŭris.
  Plej grave, la nazioj, kolektinte aviadilojn, povis ataki kaj kapti Malton. Kaj tiel senigis la britojn je forta bazo. Kaj fariĝis pli komforte por la nazioj transdoni fortojn al la Nigra Kontinento.
  Kaj fariĝis eĉ pli malbona por la Aliancanoj kiam Franco lasis la germanojn iri al Ĝibraltaro.
  Kaj la fortikaĵo falis pro fulma atako.
  Sotnikov rigardis ĉi tiun atakon en sonĝo.
  La unua piloto, kiu jam fariĝis legenda, Marsejlo, kiu en la historio de aviado blokis la rezulton de cent kvindek ducent tricent aviadiloj, sufiĉe memfide akiris altecon sur la Focken-Wulf. Li ne povis, kompreneble, maltrafi la plej gravan batalon, kiu decidas kiu regos Afrikon. Do anstataŭ la ME-109, li konsentis veturi la nekutiman F-190, kvankam la bombarda versio de ĉi tiu aŭto grimpis iomete, ĉar la bombo-ŝarĝo estis metita en la reŝarga versio. F-190 aŭ Focken-Wulf, dum la Dua Mondmilito iĝis vera "fluga ĉevalo" de la Luftwaffe. Ĉi tiu aviadilo, sufiĉe malbenita en la sovetia tempo, en la rolo de frontlinia bombaviadilo superis la Pe-2 en ĉiuj aspektoj, kaj kiel atakaviadilo ĝi estis sendube pli bona ol la Il-2, aŭ eĉ la pli progresinta kaj movebla Il. -10.
  Kio estas pli bona? Rapido, manovro, precipe dum plonĝado de la flugilo, nu, armiloj, do ĉi tiu aviadilo en sia plej masiva modifo havis eĉ ses (!) Kanonojn.
  La dua piloto, aljuĝita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, flugis por ataki la anglan floton ne sole. Kun li estas tuta armado, bombistoj, inkluzive de plonĝ-bombaviadiloj, atakaviadiloj kaj batalantoj. Aviado kolektis grandan nombron kaj por frapi la citadelon, kaj la britan eskadron. Ĉio jam estas kalkulita, kvankam ankoraŭ ne ekzistas komputiloj... Ne gravas, baldaŭ aperos transistorigita kalkulmaŝino, kaj tiam la batalo iros eĉ pli sukcese.
  La aŭto estas vere peza, multe da kiraso, pro la loko de la motoro antaŭ la piloto (kiel la sovetiaj Laggs), videbleco plimalboniĝis. Kompreneble, tio aldone protektis la piloton, sed ĝi ankaŭ havis malavantaĝojn. La armilaro de ĉi tiu modifo de la Focken-Wulf ne estas malforta: du tridek-milimetraj kanonoj, kaj du 13-mm maŝinpafiloj. Vere, por faciligi manovreblon, du pliaj ekstraj pafiloj ĉe la finoj de la flugilo estis forigitaj. Ĝenerale, la aviadilo, kompreneble, estas preskaŭ progresinta por sia tempo. Sed samtempe oni devas konfesi, ke en la serĉado de pli potencaj armiloj kaj kirasoj, la germanoj klare plimalbonigis la flugefikecon de la maŝino. Kaj ĝenerale, la maniero pendigi pli da pafiloj sur la aviadiloj ne estis la plej bona, ĉar ĝi pliigis la koston de la maŝinoj kaj reduktis manovreblon pro la pliigita pezo.
  Kvankam la militon kompreneble gajnas ne la teknologio, sed la homoj mem. Ĉi tie, ekzemple, dekstre de Marsejlo, ankoraŭ ne tiel titolita, kvankam li jam ricevis kavaliran krucon por la sinkigo de Marat, kiu poste fariĝis la legenda atakpiloto Rudel, flugas. Sed la plej granda parto de ĉi tiu legendo flugis sur la Yu-87, kiu, kompreneble, estas pli malbona ol la Focken-Wulf en ĉiuj rilatoj.
  Krome, la enormaj Me-110s ankaŭ estas videblaj. Dulokaj batalantoj, kiuj pruvis sin sufiĉe bone, en la rolo de frontliniaj bombaviadiloj. Same kiel pluraj dekoj haste transformitaj Me-210, Xe-123, kaj eĉ malpezaj biplanaj atakaviadiloj. Ĉi tie estis tuta Luftwaffe-vulturo. La ĉefa bombisto, kompreneble, estas Yu-88. Cetere, la plej produktiva aso de la Dua Mondmilito, kromnomita "infano", ĵus diplomiĝis en la fluglernejo. Sed li ankaŭ estis militisto, kio estas necesa, kaj eble li estos. Tamen, estas domaĝe, Pokryshkin kaj Koĵedub: la plej bonaj sovetiaj asoj fariĝis aermarŝaloj, dum la germanaj neniam leviĝis super koloneloj. Marsejlo en reala historio kraŝis en akcidento, finante mallongan flugkarieron. Sed li havis multe pli bonan proporcion: flugatakoj - faligitaj malamikaj aŭtoj ol Meldes kaj Huffman. Sed ĉi tio ne okazis ĉi tie, pro la decido de la Fuhrer transdoni la piloton al Italio por frapi Malton. Ĵus okazis forko en la musono.
  Kaj nun Marcel vivas kaj eĉ povas provi sin en malsama rolo: stiri atakveturilon. Kaj ion alian por faligi sur malamikajn ŝipojn.
  Eble ĉar kuraĝa kaj lerta militisto ĉiam regas respekton, eĉ se li estas malamiko de via lando. El tio, la britoj prononcas la nomon Marsejlo flustre kaj krucas sin. Ili nomis lin la milda diablo. Kvankam ekstere la plej timinda aso de ĉiuj tempoj kaj popoloj aspektas kiel knabo, aŭ eĉ lia vizaĝo povas esti konfuzita kun knabino. Sed estas multe pli por fari!
  Marcel rigardis flanken. Ĉi tie ili flugas centojn da aviadiloj, kaj lia Focken-Wulf kun motora akcelsistemo kaj potenca aermalvarmigita motoro iomete tiras antaŭen. Sub ili estas la maro, baldaŭ la brita eskadro, kio signifas batalon. La plej granda, batalŝipo en la historio de Britio, la batalŝipo Viktorio estas lia persona celo. Kolego Rudel mallevis la sovetian ŝirmitan "Marat" (pli precize, devigis lin sinki ĝis la fundo, estonte lasu lin, kaj parte revenis al servo!). Kaj li faros ion eĉ pli majestan.
  Ĉi tie, kiel demono el la mallumo, anglaj Spitfires kaj Harihers saltas el la nuboj por renkonti ilin. Marsejlo tuj malfermas fajron de distanco de pli ol tri kilometroj. Kaj kio estas la avantaĝo de la pafilo M-103 de 30 mm - ĉi tio estas ĝuste la kapablo bati je granda distanco. Vere, por trafi flugan celon samtempe necesas precizeco de kaŝpafisto. Sed ĉi tie ankaŭ Kozhedub preferis pafi de granda distanco de 200-300 metroj, kaj la germana "Kid", male, de malalta, sed je grandega, apenaŭ perceptebla rapideco.
  Marsejlo, havanta pafilon kies kuglo estas trioble pli peza ol la 20 mm Lagg-5-kanono, povas disbati la malamikon de tri kilometroj. Do akiru ĝin!
  Jam komencis damaĝi malproksime, la britoj maltrankviliĝis kaj, malrapide, komencis moviĝi al la flankoj. Kaj Marcel sentis la eniron en staton de bataltranco, kiam oni ne plu celas. La korpo, kvazaŭ, estas regata de demono, kiu enradikiĝis en vi, premante mirindan inspiron. Okazas ĉe iuj batalantoj, kiam la cerbo, kiun homo kutime uzas maksimume milono, subite, minacante krevi, donas plenan potencon. Gajninte la donacon de absoluta vizio. Kaj la juna aso nun daŭre pafis unuopajn pafojn por konservi la aron pli longe. Ĝenerale, kompreneble, estas preskaŭ neeble trafi ununuran celon de maŝinpafilo, eĉ kun kontrolita instalaĵo. Eble tial ne tiom en la memoroj de pilotoj estas mencias pri jetmisiloj. Sed nun Marcel estas kiel mediumo kaj kapablas komuniki kun demonaj spiritoj. Ĉi tio signifas, ke la aviadoficiro pafis en staton de bataltranco, intuicie uzante paranormalajn kapablojn. Kaj li ne maltrafis, ĉar li sciis - anticipe, kie troviĝos tiu aŭ alia batalanto. Kaj tio ebligis seninterrompe premi la ellasilon kaj bati, bati, bati! Kaj la malamiko suferis kolosajn perdojn, kaj perdis moralon antaŭ niaj okuloj.
  Jen kio okazas al britaj vulturoj, kiuj aspektas senhelpaj, ŝarkoj ĵetitaj sur la dezertan sablon. Kaj ili furiozas provante klaki reen en la sama maniero!
  Tamen kaj la novulo Huffman kaj aliaj germanaj pilotoj ankaŭ batalas kuraĝe kaj, plej grave, lerte. Rudel ankaŭ ne eraris, kvankam li havas Yu-87, kiu ne estas tre bona aŭto por aerbatalo. Vere, kun du 20-mm pafiloj. Ĉi tie la britoj ne metas pafilojn sur sian aviadilon, ili estas limigitaj al maŝinpafiloj. Sed Marsejlo, malgraŭ ni la granda pezo de sia aŭto kaj la plej malbona manovro rezulte de tio, estas ankoraŭ la plej bona, la nombro de faligitaj batalantoj superis kvindek, kaj eĉ ne unu (!) Fraŭlino.
  La britaj batalantoj jam estis plejparte detruitaj, kaj malplimulto disiĝis. Sub la germana aera floto, britaj ŝipoj. Jen la plej granda batalŝipo el ili al ĉiuj batalŝipoj, la batalŝipo Viktorio, nomita laŭ la reĝino de la Komunumo, kiu regis la plej longe en la monda historio (por tiuj regantoj, kies vojo povas esti pli-malpli fidinde spurita!). Marsejlo vidas ŝipon sub li, sur kiu estas preskaŭ dividado de soldatoj kaj maristoj. Centoj da pafiloj de diversaj kalibroj, inkluzive de ses ĝis dudek kvin coloj kapablaj je kraĉi eksteren tuno da konkoj. Terura kruda batalŝipo, kreaĵoj de la plej bonaj britaj inĝenieroj. Vi devas faligi tunan bombon tiel, ke ĝi trafas rekte en la maŝinejon, aŭ en la municiejon, por kaŭzi detonacion. Alie, unu tuno da bomboj, tia brontosaŭro kun nesubireblaj vandoj, sur kies fono la Titanic ne falos sur mizera slobo. Jes, kaj atentu ne fali sub la fajron de kontraŭaviadilaj kanonoj, el kiuj estas multaj sur ĉi tiu grandioza ŝirmita, ili jam pafas de ili, artfajraĵoj ekflamas pro eksplodoj.
  Tamen, Marcel ne celis aŭ elektis ion ajn, estante en duontranco kaj sentante, kiel Luke Skauker, la potencon, same kiel la spiron de la tuta kosma etero, li simple tiris la levilon kaj tonbombo flugis malsupren. Marcel flustris preĝon:
  - Dio mia, pardonu kaj kompatu, sed jen mia devo!
  - La perdanto ĉiam eraras, sed ĉiam estas laŭmode eltiri la ĝustajn konkludojn el la perdo! - Tiam, martelinte, per aforismo - Vi povas venki per ĉio perdante, kaj perdi - akirante egoismon!
  Estis muĝado de malsupre kun tia forto, ke eĉ la germanaj aviadiloj en deca alteco tremis sufiĉe malbone. La giganta batalŝipo "Viktoria" estis superkreskita de fajraj plumoj, atingante la altecon de Novjorka ĉielskrapanto, la "cunami" ondoj venantaj de ĝi disigis la plej proksimajn anglajn ŝipojn en ĉiuj direktoj. Paro da fregatoj eĉ renversiĝis... Kaj ĝi estis kolapso.
  Marsejlo komandis per potenca radio:
  - Kaj nun el ĉiuj pafiloj, sur Ĝibraltaro - fajro!
  La ordono estis donita ĝustatempe, ĝuste en la pinto, kiam la soldatoj eliris el la kazerno kaj faris ekzercojn, kio signifas, ke ili donus al Britio lumon hodiaŭ per termokvarka napalmo.
  Nu, aliaj germanaj aviadiloj atakis la eskadron. De la okulangulo, Stalluk vidis, ke la Yu-87 de Rudel faligis pezan bombon de 500 kilogramoj sur aviadilŝipon kaj trafis, kiel ĉiam, precize. La kapitano-fuhrer ĝoje ekkriis:
  - Tiel konservi la militheroon!
  La aviadilŝipo ricevis damaĝon, sed ne nur de Rudel. Ankaŭ aliaj germanaj asoj kontribuis. Marsejlo mem, kiu ankoraŭ havis du 200 kilogramajn bombojn, decidis uzi ilin tiamaniere. La unua viktimo estis krozŝipo. La bombo trafis lin rekte en grandan, fumproduktantan kamentubon .... Alia trovis sin en fregato. Por fari tion, Marsejlo eĉ faris plonĝmanovron. Post tio, la fuzelaĝo fariĝis pli malpeza, kaj la juna aso bedaŭris, ke li ne alportis la troŝarĝon al la limo de 1800 kilogramoj. Tamen, ne necesas esti tiel egoisma, lasu la aliajn militistojn de la Tria Reich elstari kaj akiri gloron. Post ĉio, oni devas diri honorinda afero esti pli alta kaj pli malvarmeta ol ĉiuj aliaj.
  En faŝisma Germanujo estis multaj gloraj militistoj, studante ĝian historion kaj la farojn de diversaj herooj kaj militkavaliroj, vi estas simple surprizita, kaj vi neniam ĉesas demandi: kial la germanoj forblovis tiel rapide? Kaj kial ilia aviado perdis aersuperecon?
  Kompreneble, en Sovetunio, estis asoj ne trafitaj - Pokryshkin, la unua trifoja heroo de Sovetunio, Koĵedub, estis konsiderita la plej bona, ses pliaj homoj havis pli ol kvindek. Sed tamen ... Eble la ĝusta afero estas vere ĉe la flanko de Sovetunio, kaj pli altaj potencoj subtenis la Ruĝan Armeon kaj la Sovet-Imperion!
  Marcel tiam ekkomprenis, ke li faris sian laboron, kaj nun venis la tempo reiri, benzinumi kaj bati la fortikaĵon. La plej multaj el la ŝipoj, inkluzive de du batalŝipoj kaj du aviadilŝipoj, estis mallevitaj; Britio ne plu povos helpi Ĝibraltaron de la maro. Kaj la fortikaĵo mem nun estas nur draŝita, kaj ĝi ne povas rezisti.
  La terminatorpiloto turnis reen kaj la tuta venka flotego de la Tria Regno sekvis lin. De la britoj restas preskaŭ nenio. Vere, tute ne estis perdoj, tamen ili batalis per batalantoj kaj kontraŭaviadilaj kanonoj pafitaj. (Ilia Marsejlo detruis ekzakte okdek unu aviadilojn, alportante la totalan aviadilkalkulon al 401!). Nun vi povas marki ĝin...
  Kiam, kompreneble, la fortikaĵo falas...
  Cetere, Rudel, certe, sendube, bone farita, vi vidas, kiel li alprenis la fregatojn, vidu, li ankaŭ frakasis la aviadilŝipon.
  Ĉi tie jam surteriĝis la bombaviadilo Marsejlo. Hardita kaj alkutimiĝinta al armea laboro, la korpo plenumis movojn aŭtomate.
  Reprovizado kaj reŝargi la aviadilon devus daŭri ne pli ol dek kvin minutojn, kaj poste salti kaj frakasi la reston.
  Nu, la demona Adolf Hitler, kiel oni anoncis, persone gvidas la ŝtormon de Ĝibraltaro el Hispanio.
  La plej potenca, brita citadelo mem estis submetita masiva senŝeligado kaj la tranĉeoj estis laŭlitere muelitaj, muroj kaj sekcioj kolapsis. Oni povas nur imagi, kiel ŝokitaj estis la defendantoj de la fortikaĵo de Ĝibraltaro. Kaj ne nur per obusfrapoj. Tamen, la muĝado kaj hurlado estis teruraj. Nigruloj kaj araboj el la koloniaj trupoj perdis la kapon jam en la unuaj minutoj de la artileria preparo, kaj la blankuloj ne aspektis pli bone.
  Ĉefkaporalo Parkinson tiom ektimis, ke li rapidis al la necesejo. Sed almenaŭ deko da angloj kaj araboj jam kunpremiĝis, tiel ke la kaporalo estis senceremonie piedbatita en la makzelon per kalkano. Parkinson kriis eĉ pli laŭte kaj eltiris sian pafilon.
  - Hej vi flavvizaĝa mi vi!
  De supre, pro la skuado de la breĉoj, falis malsupren sablo, varma kaj pika, ĝi laŭvorte grimpis en la kolumon de la kaporalo. Li falis en staton de jetkolapso kaj malfermis fajron por mortigi. En respondo, ponardo flugis, trapikante la stomakon de Parkinson. Sanga fonto ŝprucis senforte el lia peza ventro, kaj la venkita kaporalo draŝis en agonio.
  Kaj en aliaj lokoj ne estis pli bone, kriegoj, fetoro, koleregoj, pafadoj, kiam nigraharaj britoj aŭ male palvizaĝaj, malgraŭ la tropika somero, frakasas unu la alian. Kaj supre estis, kompreneble, eĉ pli malbona, sed tie la histerio rapide estingiĝis, ĉiuj perfortuloj estis batitaj.
  Nur la prostituitino de la soldato Corneille ne perdis la kapon, sed profitis la momenton por persona riĉiĝo. Unu, du, tri - ŝiru viajn poŝojn. Kvar, ok, kvin - vi devas pafi la kunikletojn! Kaj la nigra putino senceremonie grimpis en liajn poŝojn, kaj eĉ malnoble ridetis.
  Paniko kaptis ankaŭ la hundojn, ili komencis rapidi kaj mordi la frenezajn britajn militistojn, kaj ili freneze respondis pafante kaj, plej grave, trafante, tamen, ne nur bestojn, sed ankaŭ homojn. Eĉ kolonelo Phantomakh, moknomita la buldogo, perdis la kapon ĝis tia grado, ke li komencis enfosi, malsukcese trafante la plankon de la bunkro per ministo ŝovelilo.
  Nu, Marsejlo, Rudel, Getter kaj aliaj kavaliroj de la milito de la Tria Reich krevis de supre, klopodante antaŭ ĉio elpreni kontraŭaviadilajn kanonojn. Tamen, preskaŭ ne estis detruo ĉi tie, kaj la britoj preskaŭ ne pafis. Detruante nur unu aŭdacan trunkon, Marcel parolis:
  "Ne estas bone esti bagateloj en granda afero, sed eĉ pli malbone estas ne doni gravecon al bagateloj pro ioma avido al senlaboreco!"
  La plano, ellaborita anticipe de la sidejo, estis efektivigita, klare kiel en la ekzercoj. La trupoj antaŭeniris eĉ antaŭ la fino de la artileriopreparo. Kun neglektemo reordigis peonojn. La Führer eĉ ne povis doni ordonojn, kiom ĉio rezultis harmonie. Aparte, la movado de "Goliaths" krevigante trairejojn en minkampoj. Kaj ankaŭ instigita, persone de la kapitano-fuhrer, la facile uzebla sistemo "Serpento Gorynych". La trairejoj en la minkampoj estis lasitaj larĝaj, kaj tuj malpezaj tanketoj rapidis laŭ ili, kaj poste la infanterio. Tamen, la britoj, kiel oni atendus, praktike ne rezistis. Nur la ĉeesto de dense punktitaj per minoj, inkluzive de la plej novaj, radiokontrolitaj, malrapidigis la antaŭeniĝon, kaj ankaŭ diversajn pikilojn kaj fosaĵojn. Ĉi tio nature kreis problemojn, kaj pli ol gravajn problemojn. Sed finfine la germanoj ne estas tiel simplaj, ili antaŭvidis multon.
  Ĉi tie Marsejlo turnis sin al sia Fokken-Wulf, se li havus la okazon, li surterigus la aviadilon ie pli proksime, kion fari, pafi sin kaj batali piede. Sed kiel la sorto havus ĝin, estas malfacile trovi bonan lokon, kvankam la Focken-Wulf estas neniel kaprica aŭto laŭ surteriĝo.
  Piloto Rudel demandis Marsejlon per la radio:
  - Mi sentas, ke Maksimo estos finita post unu horo kolego! Eble ni provos sidiĝi sur tiu ŝtona platformo por esti ĝustatempe por la analizo de la ĉapelo?
  Marcel rimarkis morne:
  - Tie povas sidi nur unu!
  Rudel hezitis. Li komprenis, ke la granda militisto de la malbonŝanca Tria Regno volis pafi pli, sed aliflanke, ili eble pripensos la cedon, ke li timas, kaj eĉ elmetas la gvidanton al kugloj.
  Marcel komprenis tion kaj subite moderigis sian eksciton:
  - Nu, bone! Sidiĝu! Vi ne povas esti tiom egoisma kaj preni ĉiujn premiojn por vi mem! Lasu aliajn pafi!
  Kelkajn minutojn poste, la juna terminatoro komencis ronki kaj ne vidis la blankajn flagojn flugi super la fortikaĵo. Kaj post iom da tempo, jam estas pelataj multaj kolonoj da kaptitoj, kiuj konsterniĝis kaj perdis sian homan aspekton.
  Tiel, fortikaĵo de granda strategia graveco estis prenita. Kaj la faŝistoj nun komencis penetri rekte en Afrikon. Soldatoj estis transportitaj al la nigra kontinento laŭ la plej mallonga distanco.
  Kaj nun la potenc-ekvilibro komencis draste ŝanĝiĝi. Precipe pro la fakto, ke la germanaj tankoj nun havis superan batalpovon. Kaj ne nur "Tigroj" kaj "Panteroj", sed eĉ T-4. Do estis tre malfacile por la britoj kaj usonanoj.
  La situacio estis plimalbonigita de la fakto ke la germanaj trupoj havis multe pli da batalsperto kun grava malamiko, kaj estis pli disciplinitaj kaj trejnitaj.
  Krome, la sturmpafiloj MP-44, kiuj ne havis egalon, komencis eniri la germanajn trupojn.
  Ankaŭ, Sovetunio komencis vendi petrolon al la Tria Reich kaj la ekipaĵo de la nazioj reviviĝis. Do Maroko estis kaptita rapide. Kaj la germanoj povis konektiĝi kun siaj trupoj en Tunizio tra Alĝerio. Kaj la brigadoj de Wehrmacht fluis trans Libion.
  Kompreneble, belaj knabinoj batalis tre kuraĝe.
  En Libio, la britoj ne havis potencan defendlinion kaj tial retiriĝis.
  Sed ili estis persekutitaj sur la kalkanoj de la trupoj de la Tria Reich.
  Kaj nur en Egiptio okazis vere furiozaj bataloj. Krome, gravaj plifortikigoj estis transdonitaj de Britio kaj Usono.
  Magda kaj Schella estis herooj en Egiptujo. La ofensivo de la unuoj de Rommel okazis en malfacilaj kondiĉoj de brula somero. Estas pli facile por inaj militistoj, ili estas en bikino, kaj ŝmiritaj per protekta, sufiĉe efika kremo. La varmega sablo de la lando de la faraonoj stariĝas en iliaj nudaj piedoj, sed kalaj piedoj ne plu atentas tian bagatelon. Tio estas nur la kugloj kaj obusoj estas realaj. Kaj la ofensivo "Dezerta Vulpo" elektas, kiel regulo, en la mallumo. La angloj batalas alie. Koloniaj trupoj diseriĝas ĉe la unua atako, sed batalantoj el Britio mem, same kiel kelkaj aŭstraliaj sekcioj, batalas tre forte.
  Ĉi tie, kliniĝante kaj laŭ kurbiĝema linio, la knabinoj kuras sur la atakon, enrompas la tranĉeon, kie komenciĝas granda rubejo.
  La plej malfacila afero ĉi tie estas kuri, kiam konkoj krevas ĉirkaŭe, fontanoj de degelinta sablo altiĝas en la aeron. Kaj la fragmentoj preskaŭ tuŝas la sengrasan haŭton, sub kiu ruliĝas la drato de ŝtalaj muskoloj.
  Kaj en la tranĉeo mem jam estas pli facile. Shella piedbatas la plej proksiman anglan oficiron en la makzelo. Li grincas la dentojn kaj forte kolapsas.
  La blondulo ĝoje ekkrias:
  - Jen akcepto laŭ la arja maniero!
  La fajra partnero aldonas genuon al la ingveno, devigante la araban soldulon trankviliĝi kaj krii:
  - Ĉi tio ne estas por vi ludi spillikins!
  Milito estas kruela. Eĉ la anĝela Ŝela ŝiras per bajoneto la ventron de la plej proksima anglo. Ŝi estas naŭzita, sed estas nenio por fari. Aŭ li estas vi, aŭ vi estas lia. En milito ne ekzistas koncepto de malnobleco, ekzistas nur kriterioj por efikeco kaj oportuneco.
  Kaj sango. Estas eĉ surprize, ke tiom multe povas elflui el ŝi el elementa forta bato per ministo ŝovelilo. Kiam la sango, tiel, estas ŝprucita sur la sablon, kaj tiam obstine ne volas esti sorbita.
  Ŝela, kies malmoliĝintaj plandumoj mordetas ĉi tiun gluecan, aĉan likvaĵon, furioze krias kaj muĝas:
  - Vi leonidoj, tio ne helpos.
  La kolerego de la knabino de la SS draste pliiĝas. Sekvas kruela bato al la kontraŭulo en la ingveno. Kaj la RAF-majoro elflugas kiel korko da ĉampano kaj tranĉeoj. Kaj sangovezikoj eliras el malantaŭ la buŝo de la oficiro. Magda aprobas:
  - Tio estas la plej bonaj viroj kaj ricevu kontenton!
  Sed la ignea mem ne perdas tempon. Ŝi movis la pugon de atakkarabeno, igis la malamikon mallaŭdi kiel kandela vakso. Nur ĉar la viktimo estas nigrulo, tiam la stumpo fariĝis malhela. Nun Ŝela instigas sian amikon:
  - Daŭrigu ĝin!
  Magda, simple pafis kelkajn kuglojn de plibonigita Mauser-tippistolo, konfirmas:
  - Estas do konservi!
  Kaj la ceteraj knabinoj batalas heroe kaj, plej grave, tre lerte. Surprize, la bataliono de tigrinoj suferas minimumajn perdojn, kvankam ili batalas en la mezo de la milito. Eble la dioj, kaj la plej grava diino - Palaso aŭ Fortuno estas favoraj al junaj virgulinoj?
  Eble tial ilia firmao estis sendita batali en la denso. En la areo de la atendata sukceso de grandaj britaj trupoj de la blokita Aleksandrio. Kaj kio estas la logiko en ĉi tio.
  
  Do nun la knabinoj kuŝas en embusko, parolas.
  Magda demandis Ŝelan:
  -Konsentu, ke vi revintus iri el ĉi tiu infero de la dezerto al Rusio!
  Shelley balancis la kapon.
  - Sincere, ne. Kvankam laŭ klimato estas pli bone ol ĉi tie!
  La fajra Magda sovaĝe grimacis:
  - Ĉu vi timas rusajn soldatojn, aŭ rusan vintron?
  Shelley balancis la kapon.
  - Nu ne! Eĉ estus interese, kiom ŝi povus elteni en ilia amara malvarmo, nudpiede kaj en unu bankostumo. Sed tio ne estas la afero, ĉu?
  Magda grimacis kun troiga malestimo:
  - Kaj en kio? Ĉu vi timas morti?
  Shelley svingis ĝin for:
  - Nu ne! Mi ne estas malkuraĝulo, kion laŭ mi ĉiuj jam vidis pli ol unu fojon, sed vi vidas, la rusoj estas tia popolo... Kiu kutime batalas ĝis la fino kaj venkas la plej persistajn!
  Brulanta Magda, forskuante la ŝviton de la kapo, la ŝprucaĵo disĵetis kaj, falante sur la varman sablon, siblis abomene, kontraŭis:
  - Sed ili kapitulacis en la unua mondmilito. Ili subskribis hontigan pacon kun ni, do post tio, vi asertos, ke ili estas nevenkeblaj kaj batalos ĝis la fino!
  Shelley respondis kun suspiro:
  - Do finfine, ni kapitulacis en la unua mondmilito. Tiam por venĝi!
  La fajrodiablo grumblis.
  - Estis perfido de nia registaro!
  - Ili do havas perfidon de la revoluciuloj kaj de la bolŝevikoj! Shelley eksaltis. - Kvazaŭ vi ne scias, kiu estas Lenin!
  Magda tordis siajn fingrojn kun rompita ungo ĉe sia tempio:
  - Bedaŭrinde mi scias!
  Pri tio, la fianĉino finis la konversacion, la gorĝo sekiĝas, doloras paroli, kaj la glavo de Damoklo brilis antaŭen.
  Kiam la suno transiris la zeniton, kaj tiam komencis morti, kaj la ombroj plilongiĝis, montriĝis, ke la knabinoj komencis sian laboron ne vane.
  Nun, kiam la infero mem finiĝis, aŭdiĝis bruego de motoroj kaj ia movo de la flanko de Aleksandrio.
  Gala ordonis:
  - Pretiĝu knabinoj! Tiam ŝia voĉo fariĝis multe pli gardata. - Tigrinoj en la pafilo!
  Fine, la siluetoj de tankoj aperis malproksime sur la linio de la fortikaĵo. Ili moviĝas malrapide, sed iel malbonaŭgure. La knabinoj preparis siajn kontraŭtankojn. Tiaj estas ĵetgrenadoj, malpezaj senrepuŝaj. Ilia eksploda potenco tamen ne taŭgas por ĉiu tanko.
  Gala, bruneta, karnoplena, kvankam malgrasigita de la varmego, ordonas, aŭ pli ĝuste avertas:
  - Ne malfermu fajron sen ordonoj. Kromvelo kaj Matildas estas antaŭ. La fronta kiraso de la Cromwell-tanko estas sepdek centimetroj, kaj la Matildo estas okdek. Niaj grenadĵetiloj ne prenos ilin. Do, vi pafos nur ĉe la spuroj.
  La knabinoj jelfis unuvoĉe:
  - Ĝuste kamarado komandanto!
  Shella, ludante pozante, rimarkis:
  - Tamen, "Cromwell" estas tiel bone, la fero ridinde similas! Mi vidis ĝin tiom da fojoj, sed mi simple ne povas alkutimiĝi al ĉi tiu ŝerco.
  Efektive, ĉi tiu el la plej masivaj anglaj tankoj aspektis kiel banala fero kun sia bevelita fronta parto. Tamen, estis tre malfacile trarompi tian tankon. Ĉi tie vi bezonas kalibron de almenaŭ 75, kio ankoraŭ estas malofta por la germana armeo. La 88-milimetra kanono estas eĉ pli bona, sed Rommel havas malmultajn el ili, kaj estas tre malfacile transporti tian kolosaĵon, precipe en la dezerto.
  Kaj jen Matildo. La plej bona antaŭmilita kreado de brita tankkonstruaĵo. Okdek milimetroj da fronta kiraso, kun pezo de nur 27 tunoj. Tio estas, la fronta kiraso de meza tanko estas pli dika ol tiu de pezaj sovetiaj KV-oj, kaj eĉ bevelita kiel la pruo de ŝipo. Gerda opiniis, ke "Matildo" ŝajne estas preparita por la milito kontraŭ Sovetunio. La rusoj jam havis, eĉ antaŭ la dua mondmilito, pafilojn de 76 milimetroj, kio signifas, ke ili povis trapiki tion, kio estis pli malforta. La Matilda mem, tamen, ne estas bone armita, 47 kalibro, sed ĝi havas tri maŝinpafilojn.
  La knabinoj tamen estas malvarmsangaj. Nur iom pli ol tridek tankoj moviĝas, sekvataj de tanketoj kaj infanterio. Parto de la infanterio sur motorcikloj kun kromĉaroj. Tanketoj, iom pli ol kvindek, sed la motorizita infanterio dece rapidas. Ŝela, sincere surprizita, demandis al Magda:
  - De kie ili ricevas tiom da ekipaĵoj en la blokado?
  La ruĝhara ina demono ridetis dum la harpio respondis:
  - Jes, ili neniam havis problemojn kun ladskatoloj. Ili volas provi nin pri forto. Kiel diri ĉu niaj infanoj ne ŝanceliĝos!
  Shelley respondis:
  - Ne infanoj, sed knabinoj! Kaj ankaŭ la plej mojosa...
  Kaj malantaŭ la kojnoj kaj motorcikloj marŝis la infanterio. La anglaj soldatoj forkuris, iomete kliniĝante, kaj en siaj manoj ili tenis fusilojn kaj mitraletojn. Aŭdiĝis bruego de raŭpoj, kaj grincado de sablo.
  Magda rapide ĉirkaŭrigardis (ŝajnas esti nenio terura, laŭ la randoj de la pozicio, kiun la knabinoj okupas, fero, ankaŭ germanaj uloj sidas en embusko!). Ĝis nun, eĉ ne unu pafo estis pafita de la Wehrmacht-unuoj. Ĉio estas trankvila kaj trankvila. Shelley flustris mallaŭte:
  - Ni estas kiel indianoj en embusko, sed samtempe ni mem riskas perdi la skalpojn!
  Magda snufis responde kun speciala malestimo, blovante fajran hararon de la frunto:
  - Kun tia humoro, vi tute ne devus iri al batalo!
  Sed la britoj havis pli malbonajn nervojn, aŭ eble ili volis imponi la malamikon kaj tial la tankoj tuj estis kovritaj de fumo, pafoj bruis. En la maldormo de ili, maŝinpafiloj estis lanĉitaj, kaj infanteriistoj ankaŭ lanĉis salvon de siaj fusiloj. La germanoj restis silentaj, atendante la alproksimiĝon de la malamiko.
  Kaj kiam nur cent metroj restis al la malamikoj, Gala koncize ordonis:
  - Fajro!
  . ĈAPITRO #2
  La knabinoj jam aŭtomate sukcesis interkonsenti pri siaj viktimoj kaj pafis el grenadĵetiloj sur la trakojn. Feliĉe, ili estas perfekte videblaj en anglaj tankoj. Ŝela pafis, kaj ekkriis ĝoje, la dekstra raŭpo de la kirasa "Matildo" rompiĝis. La knabino turnis sin:
  - "Matildo" ricevis maton!
  Magda ankaŭ sukcesis bati la Kromvelon, la knabino ĝoje klakis:
  - La revolucio de la burĝoj en Germanujo ne pasos!
  Tiam ambaŭ knabinoj ridis. Aliaj lupoj sufiĉe precize draŝis siajn grenadĵetilojn, pro kio ĉiuj tridek kvar britaj tankoj haltis. Ilia gvidanto Gayla ekkriis:
  - La angloj ĉiuj tremas, ilia sensignifeco estas super la rando! Se la germanoj batalas, estas pli bone ne batali!
  Efektive, virinoj estas tia raso, ke ili havas specialan doton en pafado. Kaj ili trafis ege bone. Do la frappovo de la britoj estis paralizita.
  Vere, Britio ne estas malforta lando kaj la haltigitaj aŭtoj ekpafis reen. Sed kian malavantaĝon ili havas... La muzelo ne malleviĝas bone, do... Gala ordonas:
  - Tiuj knabinoj, kiuj ne eligis siajn grenadĵetilojn, ili elektu viktimojn inter tanketoj.
  Magda ridis.
  - Kaj kojnoj, ho kojnoj - ni faros el ili dolĉaĵojn!
  Shella aldonas:
  - Kvankam ni estas dieto, sed vi havas lokon en la necesejo!
  Magda aldonis:
  - Koko bekas grenon post greno, sed pli rapide plipeziĝas ol apro englutante pecojn!
  Kio estas tanketo? Ĉi tio estas maŝino, kiu aspektas kiel malgranda tanko, foje spurita, foje rada. La vero pezas nur du aŭ tri tunojn, aŭ kvar tunojn kaj duonon. Pli pezaj modifoj ankaŭ havas kanonon. Tia malgranda ... ĝia kalibro estas 20 milimetroj, sed ĝi estas tre danĝera por infanterio. Cetere, tanketo ankaŭ povas esti trapikita en la frunton, precipe se vi eniras la karenon, kie la kiraso verŝajne ne reboniĝos. Iuj knabinoj precipe ankaŭ havas plian aron de ĵetgrenadoj. Ili rapide reŝargas milde, kiel karesante la barelojn de infano. Tiam ili malfermas fajron por mortigi.
  Magda eĉ kantis:
  - Ni ripetas simplajn movojn - bone celita bato venki!
  Kojnoj reagas al trafoj en malsamaj manieroj. Ĉe Ŝela, ekzemple, ŝtala viktimo eksplodis, kaj ĉe Magda, deformiĝinte, komencis ekloĝi. La knabinoj eĉ krias pro ĝojo, kvazaŭ ilin karesus belaj uloj. Kaj la respondo estas kraĉi morton.
  Ŝela eĉ lekis la grenadĵetilon per sia lango, sentis metalan guston. Preskaŭ ĉiuj tanketoj estas tegitaj. Britaj motorcikloj komencis malrapidiĝi. Eĉ de malproksime, estis klare kiel la vizaĝoj de la aŭstralianoj estis torditaj. La atako de enorma Britio klare sufokis ...
  Magda, demetinte la grenadilon, prenis mitraleton kaj, premante la klakon, diris:
  - Mi estas milda frizisto, ĉar nenio estas pli tenera ol morto!
  Shella hurlis:
  - Ne estas peko tondi harojn kiel la britoj!
  La pafado de la britoj iĝis kaosa, kaj tiam la germanaj pezaj maŝinpafiloj estis martelitaj kaj la kanonoj estis trafitaj per fragmentaj konkoj. Unue, malgrand-kalibraj pafiloj estis pafitaj, tamen, ili ankaŭ produktis sufiĉe da ruiniĝo, kaj tiam ili gajnis mezan kalibron de 75 milimetroj. Kiam tia kalibro trafas, kaj la konkoj diseriĝas en fragmentojn ...
  Magda kontente frotis la manplatojn.
  - Jen kaĉo por ili!
  Unu anglo estis negro, kaj tiel grandega: sep kaj duono da futoj, ne malpli. Li portis kuglorezistan veŝton kaj muĝis kiel vundita apro. Ĉar la granda motorciklo, sur kiu veturis la nigrulo, estis trafita, li saltis de ĝi kaj kuris al la pozicio. Shelley malbone ridetis.
  Jes, li estis bona ulo.
  La pafo de la nudpieda blondulo estas arde preciza, ĝuste en la ingveno de la kirasa Othello. Nigruloj kriis: travivinte kunpremitan "orgasmon". Shelly faris ŝercon:
  Ni knabinoj estas afablaj infanoj
  Valoro estos konfirmita per ŝtala glavo!
  Kuglo en la frunto de ŝaŭmo de maŝinpafilo,
  Ni deŝiros kelkajn kalvajn nigrulojn!
  Magda preskaŭ sufokiĝis pro surprizo:
  - Vi do ankoraŭ scipovas ĵuri! Nu, vi kaj amiko!
  Shelley palpebrumis reen.
  - Kaj kio? Mi estas tre diversa!
  Parto de la britoj kuŝiĝis kaj pafis reen. La batalo kreskis, kaj unu el la kugloj flugis tiel proksime al la kapo de Magda, ke ŝi eĉ detranĉis hararon. Ŝajnis, ke peco da hela flamo falis. La fajra diablo mekanike krucsignis sin:
  - Tiuj ĉi frizistoj havas la manojn akrigitaj al la infero!
  Ŝela, daŭre farante celitan fajron, respondis:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, malgraŭ la tuta okupacio de la batalo, ankoraŭ ne povis rezisti la demandon:
  - Kion vi diris?
  Shelley palpebrumis ruze.
  Ĉu vi komprenas la latinan? Esprimo indikanta totalan kaput!
  Magda, responde, detranĉis longan vicon de kvin pliaj angloj, kiuj eksaltis en la malĝusta tempo, kaj diris:
  - Eksceso de la menso egalas al ĝia manko!
  Shella kaj tiam trovis ion por oponi:
  - Ne, vi eraras! Estas facile forpreni la menson, sed estas malfacile aldoni ĝin.
  Magda, enlitiginte alian arabon, tiam decidis konsenti:
  - Kion mi povas diri! Ĝenerale neeble! Glaso da vino - ne aldonos menson! La dua kaj tria estas frenezaj!
  Sed, malgraŭ la perdo de laboretoso, la britoj daŭre estis danĝeraj. Jen unu el la lupoj, nigrahara karulino en bikino, paro da kugloj trafitaj en la kapo, devigante mallongan krion trankviliĝi por ĉiam. Estas domaĝe, ke la vivo de la knabino montriĝis tiel mallonga, kiel unutagaj papilioj. Pluraj lupoj estis vunditaj. Magda diris:
  - Estas multaj diversaj asoj, nur multe da pid....
  Shelley interrompis.
  - Ĵuri obscenaĵojn dum batalo estas malbona antaŭsigno... Kvankam mato en ludo estas signo de klaso!
  Dirinte ĉi tion, la knabino ĵus ŝovis kuglon en la okulon de la kontraŭulo. Ŝi eĉ iĝis iel morna, do vi mortigas, vi mortigas .... Ĉi tio ne vidiĝas fino. Ankaŭ Magda ne postrestis kaj eĉ komencis kalkuli la mortintojn. Ĝenerale, se vi pensas pri tio, mortigi aldonas forton al homo? Nur mortigi, kompreneble, aldonas kaj plifortigas karmon. Vi ŝajnas esti nutrita de la energio de malsuperaj individuoj. Kaj vi fariĝas miloble pli forta. Kiel oni diras - militistoj-herooj. Aŭ pli ĝuste militistoj-bogatiroj. Jen aŭstralia ulo - preskaŭ knabo perdis duonon de sia kranio. Magda rimarkis:
  Pli bone mortigi unufoje ol milfoje malbeni!
  Shelley konsentis.
  - Certe! Vi povas klaki sur ĉiuj tiel! Kie estas via aŭtomata premo, feroca kraĉo en la cerboj de stelfalo.
  Magda, furioza kontraŭ la gepardo, aldonis:
  - La britoj pendigas vin, nu, trinku al la infero! Nur pluvu sur la tegmenton de via generalo!
  Ŝela ankaŭ komencis nombri la ekstermitajn specimenojn. Ja, ke ŝia beleco staru ĉe ceremonio. Sed jen alia demando, ĉu ŝi metu kandelojn por mortintoj aŭ ne? Finfine, kvankam malbonaj homoj estas malamikoj, ili tamen estas homoj. Kiel, ekzemple, faris la spartanoj en tiaj kazoj. Verŝajne nobla.
  Shella, per laŭta flustro de la instiga diino, diris:
  - Vi konas Magda, ni iru post la batalo al la plej proksima templo kaj preĝu por tiuj, kiujn ni mortigis, por ke iliaj animoj el purgatorio kuru rekte al la paradizo.
  La ruĝhara militisto grimacis.
  - Aŭ eble ni iros al la moskeo? Nu, vi kaj sentimentala Shelley. Same kiel via samnomulo el la fabelo de Andersen, aŭ pli ĝuste Charles Perot. - Magda plantis eksplodon devigante tri pliajn homojn rukti sangon. - Sed nia mondo ne estas areno por malmultekostaj sentoj.
  La blonda militisto levis la ŝultrojn.
  - Kiel diri? Mi ne ŝatus, ke okaze de mia morto, la korpo estus piedpremita en sterkon, kaj eĉ pisita supre. Vi faras bonon kaj ĝi revenas al vi...
  - Revenas kun kuglo! Magda klakis, jam ricevinte kelkajn tanĝantajn grataĵojn.
  Shella demetis du pliajn kaj rimarkis:
  - Kaj vi ne oscedas, tiam eĉ kuglo ne trovos vin!
  Magda tordis sian malpuran vizaĝon.
  - La kuglo estas malsaĝulo kaj la bajoneto ne estas profesoro, sed la kuglo ne estas asistanto profesoro! Sed vi ne povas protekti vin kontraŭ aŭtomata fajro per incensilo!
  Shelley rimarkis:
  - skribis unu fama poeto - tiel ke plumo estas egaligita kun bajoneto!
  Je ĉi tiu punkto, la orelo de la blondulino estis iomete gratita de kuglo. Tamen, Shelley eĉ ne ekŝanceliĝis. Kaj kio se la kuglo fajfas, tio signifas, ke ĝi preterflugis.
  . ĈAPITRO #10
  
  Magda aprobis ĉi tiun metodon:
  - Ĉi tiu konduto estas inda je vera arjo!
  Shelley respondis:
  - Malavareco por komplimentoj, maskas la malabundecon de la menso, kaj avidecon!
  Magda eksterloke kaj ekster la vojo, kriis:
  - Tia filozofio venigos vin en la tombon!
  Dekstre de Shella, helhara amiko ankaŭ estis vundita. Kvankam la knabino ankoraŭ estas nekonata novulo anstataŭ foririnta kamarado, ŝi ankoraŭ kompatas ŝin. Sed ŝi ne ĝemas, male elpremis rideton. Tiam ŝi komencis eltiri la kuglon per la lango. Shella rampis al ŝi:
  - Lasu min helpi vin...
  Ŝi klakis reen:
  - Foriru! Pli bone fajron kaj detruu la malbonajn leonidojn. Ĉi tio estas bonega por vi.
  Shella ne rebatis per harpingloj aŭ ĵetis sablon, kvankam ŝi estis tentita. Subtenante la kubuton kaj akirante emfazon, klare kuŝigante tri homojn en mallonga eksplodo (ŝi havas jam mitraleton, fariĝis tiel varme, ke la barelo komencis ruĝiĝi, eĉ mirinde, ke ĝi ankoraŭ ne blokiĝis!), grumblis:
  - Bonege, ĝi neniam okazas en milito! Certe io nefinita!
  Amikino (ŝia nomo estis Whalen) diris:
  - Tio estus al via lango, kaj eĉ ŝraŭbi la ellasilon de maŝinpafilo! Do ĝi detruus ĉiujn.
  Shelley ridis, tre laŭte. Tiam unu el la angloj kriis:
  - Vi ĉiuj estas Boŝiaj putinoj!
  Shella reagis per forto ĵetante fragmentigan obuson:
  - Mi aŭdas de gigoloj!
  Minacante ekbruligi Aleksandrion pli malbone ol Cezaro, Magda klakis, kaj ankaŭ ĵetis obuson. Kriis:
  - Ni ĉiam estas malavara kun tiaj donacoj!
  Whalen tiris la kuglon de ŝia ŝultro kaj kraĉis ĝin.
  - Vi gustumas pli bone ol vi sentas!
  Plifortikigoj aperis en la malantaŭo de la britoj, dekduo pli da tankoj. Jes, Matildas, kaj la ceteraj Makabeoj aĉetis en Usono. La lastaj tankoj estis sen gvattureto, sed kun po tri pafiloj. Magda mallaŭte fajfis.
  - Jes! Tiuj estas dinosaŭraj aŭtoj!
  Shelley grimacis nervoze.
  - Sciu, dinosaŭro povas piedpremi mamulon, se ĝi malrapidiĝas per sia cerbo. Ĉiu maso...
  Magda vigle interrompis:
  - Kaj ĉi tie vi ne pravas. Homo pensas dekoble pli rapide ol li moviĝas. Tio estas, ne la cerboj, kiuj lasas nin unue, sed la korpo!
  Shelley rulis la okulojn.
  - Jes, la korpo... La animo estas kutime forta kaj senpeza.
  Magda nervoze ridis.
  - La animo pekis, sed la korpo respondecas!
  La Makabeoj estis tre malrapidaj, do la Matildas ne hastis. Tamen, la knabinoj ne estis nervozaj, ili ankoraŭ restis kelkajn surprizojn, precipe kelkajn dekduojn de kontraŭtankaj ŝargoj. Sed en ĉi tiu kazo, ili ne sukcesis montri sin. Ekzistis muĝado kaj eĉ tri obusoj rapidis al la britaj tankoj. Jen unu "Makabeo" tuj montriĝis trafita, truo formita en ĝia larĝa kareno. La britoj, aliflanke, ne perdis siajn kapojn kaj eĉ faris malsukcesan provon malfermi fajron sur la movado. Tamen, estis malfacile determini de kie la singarde alivestitaj kanonoj de Rommel pafis. Sekvis alia salvo, kaj misformis la gvattureton de la Matildo. Shelley gaje ridis kun la okuloj larĝe malfermitaj.
  - Kaj kio? Kontraŭaviadila pafilo, tiam rapida fajro!
  Magda kolere murmuris:
  "Ne restos io por ni.
  Sekvante la Makabeojn, novaj tanketoj ekaperis, same kiel pluraj Kromveloj. Krome, juĝante laŭ la senŝeliĝanta farbo, ĉi tiuj aŭtoj estis elfositaj el la sablo. Ankaŭ vergon, ili volas preni ĝin senprudente. La ruĝhara Magda kaptis la araneon per siaj fingroj, knabinecan nudan piedon, kaj senceremonie dispremis ĝin:
  - Tio estas la sama por ĉiuj britoj!
  Shella varme aprobis:
  - Bravo! Daŭrigu ĝin!
  88-mm kontraŭaviadilaj kanonoj daŭre faris celitan fajron. Ilia pafrapideco estis alta, sed ilia precizeco ne rezignis. La malamiko klakis tre hazarde kaj ne povis kaŭzi gravan damaĝon. Nu, kaj la lupoj batali kun la infanterio, kiu estis pli kaj pli alvenanta.
  Magda, penante mildigi la aĉan jukon de la gratvundeto, komentis:
  - La britoj estas tiel malekonomiaj en la uzado de homaj rimedoj. Estas mirinde, ke ili sukcesis transpreni duonon de la mondo!
  Schella, tial, esprimis sin dum tre flata okazo por la germanoj:
  - Ili estas mastroj, ili ĵetas al ni kadavrojn! Kontraŭ tio vi ne povas argumenti, ve, la kadavroj tre malbonodoras!
  La fajra Magda maldike ridis:
  - Jes, gasa atako, serioza afero.
  La britaj tankoj rampis kiel testudoj, kaj baldaŭ nur amasoj da metalo restis de la Makabeoj. Sed la pli facilmova "Matildo" sukcesis tragliti, sed ŝiaj lupoj tuj mortigis la raŭpon, kiel ĉiam trafe trafante de la ĵetgrenado.
  Shelley lekis ŝiajn lipojn.
  - Tiel estas nia maniero! Laŭ la Esoj!
  La Kromveloj, aŭ pli ĝuste iliaj skipoj, estis terure nervozaj, tiritaj ĉe la kontroloj kaj erare dispremis siajn proprajn soldatojn. Eĉ la raŭpoj, el sablo kaj sango, fariĝis malpuraj kaj ruĝbrunaj. Samtempe, la tankoj tordis surloke, kaj la turoj provis mallerte turniĝi. Ŝela malkovris la dentojn kaj kantis:
  - Forgesuoj kreskas ie. Panjo bakas tortojn! Reich en la buŝo ne estas dentoj, sed dentegoj el konkoj!
  "Cromwells" sufiĉe stulte daŭre pikis, kaj disbatis siajn proprajn soldatojn, eĉ pli intense. Eĉ la germanaj kontraŭaviadilaj kanonoj silentiĝis por ne enmiksiĝi en la tankojn, por plenumi "honorigan" mision. Magda furioze grumblis:
  Do ni foriras nun! Eble ni povos eskapi la ŝtormon!
  Sed jen kelkaj "Cromwells" ankoraŭ sukcesis ebenigi kaj kuri al la pozicioj, kiujn la knabinoj okupis. Sed ilin preskaŭ tuj haltigis bone celitaj pafoj. Ŝajne la lupoj estas en la ekscito de la batalo, ili simple malpermesis al si maltrafi. La britoj alfrontis vere germanan forton. Jen unu el la tanketoj, perdinte la restaĵojn de kuraĝo, returniĝis. La aŭstralia generalo ordonis ion kaj obusoj flugis al ŝi. La morte vundita aŭto eksplodis en flamojn, kaj tiam la obusoj komencis krevi enen. Tia estas la spektaklo.
  La timinda junulino Ŝela havis mitraleton blokita pro trovarmiĝo, kaj, flankenmetante ferpecon, kiu fariĝis senutila, ŝi komencis pafi el memŝarĝa fusilo. Kaj kia tre bona taktiko! La pafrapideco estas pli malalta, sed la celo estas pli alta. La ceteraj militknabinoj faris la samon eĉ iom pli frue. Magda, balancante la kapon, komentis:
  - Milito instruas ekonomion. Kaj ĉe la antaŭo, eĉ pli ol en la malantaŭo!
  Shelley kontraŭvole konsentis.
  - Li instruu! Sed kiom da ĉi tiuj leonidoj alkuras nin! Ĉu eblas, ke la britoj tiel ĵetis al ni ĉiujn siajn fortojn!
  Magda, kun ruzaj kaj pafantaj okuloj, kiel Cindrulino, aŭ pli ĝuste ŝiaj duonfratinoj ĉe la balo, respondis:
  "Vere, ĝuste pri tio mi fidas!"
  Shelley estis surprizita.
  - Ĉu vi kalkulas? Ĉu vi volas, ke ni mortu? En tia juna aĝo trovi morton?
  Magda ame palpebrumis.
  - Ne en ĉi tiu kazo! Nur pensu, kio okazas kiam la malamiko koncentras ĉiujn siajn fortojn en unu loko?
  Shelly tuj respondis:
  - Fariĝu pli forta en ĉi tiu areo. Ŝi povas trarompi la frontlinion.
  - Kio pri aliaj? Magda palpebrumis.
  - Pli forta! Ne inverse! - subite divenis Shelley - Do, dum la malamiko ĵetas ĉiujn siajn fortojn al ni, la ceteraj niaj trupoj povas sturmi la malamikan fortikaĵon!
  Magda rapide ruliĝis kaj kisis sian amikon sur ŝia ŝvita, gratita vango:
  - Saĝa! Fine komprenis ĝin! Por ke Aleksandrio ne fariĝu rekorda urbo, kiu tiel longe rezistis kontraŭ la Germana Armeo.
  Shelley rimarkis:
  - Sed Aleksandrio jam fariĝis tia urbo. Kaj mi esperas, ke neniu el la malamikaj urboj venkos lian rekordon! Post ĉio, ni...
  Magda interrompis:
  - Diri, ke ni estas nevenkeblaj ĝis la batalo finiĝos, estas malbona antaŭsigno. Kaj vi scias ĝin!
  Ŝela fulmis siajn safirajn okulojn kolere responde.
  - Esti kredanto ne signifas esti superstiĉa. Ĉi tio eĉ estas menciita en la katekismo!
  Denove, Magda, sukcese pafis de pafilo kaj fortranĉis alian "orcinon", sufiĉe serioze sugestis:
  - Kantu mia amatino! Tio certe estas pli bone kanti ol ĝemi!
  Shelley subite ŝercis:
  - Pli bone ĝemi pro orgasmo ol kanti pro doloro!
  Magda ekkoleris:
  - Nu, vi ne povas kunligi du vortojn kaj tial vi parolas vulgare. Venu, kantu ĝin pli laŭte.
  Kaj Ŝela komencis kanti, komence ŝajnis trankvile, sed kun ĉiu nova verso, ŝia voĉo plifortiĝis;
  Ĉe la fajro de la sangofluo,
  Lavango inundis nian teron...
  Milito ne konas tempolimon,
  Pli bona ol la plej dolĉa vino!
  
  La gusto de venko ne fariĝos amara,
  Eĉ la amareco de fumo kaj sango.
  Kiam niaj avoj batalis -
  La najtingalo pepas pri ili!
  
  Senmorteco estas la plej alta premio,
  Ne koni obtuzan maljunecon.
  Por ke la senditoj de la infero ne venu,
  Por ke graco fluu.
  
  Ni amas la mondon kaj la odoron de pinpingloj,
  Sed se necese, la batalo atendas.
  Ho nia ora koro,
  Lasu ĝin bruli, fandante la glacion!
  
  Jes, freŝa juneco pasas,
  Ĉio fariĝis banala.
  kiun la suno leviĝas,
  Esti homa ne estas mensogo!
  
  Amu homojn la lumon de la Eternulo,
  Li estas tre afabla, fidu nin...
  Kvankam la vojo tra la vivo de la submondo,
  Kaj regas la mondon: Herodo-Ham!
  
  Ni havas purajn celojn
  Sed la vojo al ili estas domaĝe en la sango!
  Post ĉio, li estas aŭtomata maŝino kiel halteroj,
  Liĥo de mallumo estas plena de parencoj!
  
  Jesuo kaj Maria estas nia garantio,
  Ili venos kaj alportos feliĉon!
  Tiam la malvarmo malaperos - faruno,
  Kaj kolero kun malnobleco kaput!
  La brita atako finfine malaperis. La lastaj elbatitaj tankoj ĉesis proksime de la fositaj germanaj tranĉeoj. Kaj nur la infanterio, kaj la novaj alvenintaj motorciklantoj ankoraŭ ne lasis provojn eskapi el la teno. Elĉerpitaj de la longa marŝo, la knabinoj, malglataj pro la sablo algluita al ŝvito, repafis per siaj lastaj kugloj. Ŝela alĝustigis sian bajoneton kaj diris al Magda:
  - Nu, man-al-mana?
  La knabino respondis:
  - Jes man-al-mana! Estos glora ĉaso, kvankam por multaj ĝi estos la lasta! Nur atendu la ordonon de la komandanto!
  Shella flustris:
  - La ordono de la komandanto dum la milito estas plena de amo kaj grandega prezo!
  Tamen, estis klare ke ekzistis neniu unueco inter la britaj soldatoj. Kelkaj el ili kuŝiĝis kaj ne volis kuri antaŭen, dum la ceteraj timeme frapis la piedojn. Al la militistoj jam restis kelkaj pafoj, kvankam komence estis tuta sako da municio alportita de ĉiu lupino. Jes, ili estas knabinoj, belaj, nudpiedaj, en kelkaj tre fortaj bikinoj de militisto de elita virina SS-bataliono. La departemento, en kiu batalis, kaj eĉ senkompate trejniĝis la plej bonaj individuoj de Germanio. Speco de programo por krei homojn de la estonteco - la superhomo kantita de la genia Friedrich Nietzsche. La knabinoj provis elekti sian propran viktimon ĉiu kaj ne vane perdi eĉ unu kartoĉon. Kaj tiam estis tankoj. Kaj de kie venas ĉi tiuj "Matildas", stampis ilin tra la tegmento. Sed nun, ŝajnas: la limo de pacienco estas atingita, Gala jam pretas doni la ordonon por man-al-mana batalo, kiam subite. La grandioza simfonio de Wagner sonis el la foraj nuboj. Ĉi tiu muziko estas tiel kolosa kaj rava, kapabla alporti veran arjanon al totala frenezo. Kaj pelu la malamikon en voston. Rigardante al la ĉielo, Magda laŭte ekkriis:
  - Jes, ĉi tiuj estas niaj Stuka-bombaviadiloj.
  Shelley bojis vortludon:
  - Pecoj ne aranĝos peco-post-pecan malmuntadon!
  Kion oni povas diri pri la timinda Yu-87, la legenda plonĝbombisto, la simbolo de la germana Fulmmilito? Ĉi tiu maŝino, nur perfekta (por sia tempo, kiam ne ekzistis tiaj potencaj kaj efikaj komputilaj gvidsistemoj), taŭgas por detrui terajn celojn, kaj precipe infanterion, kaj ankaŭ tankojn. Kaj la produktado de inda anstataŭaĵo: Focke-Wulf ĵus komencas malstreĉiĝi.
  Gajla laŭte bojis.
  - Entruu en la sablon, rapide kaj kaŝu vian kapon!
  Kaj nun la batoj sekvis sur la britoj, la Matildas estas krevigitaj kaj renversitaj. Ŝela sentis, ke la fragmentoj, kiel kombilo, trairas ŝiajn harojn kaj gratas ŝian orelon. Ankaŭ Magda estis hokita, kaj unu knabino tute ne estis bonŝanca, ŝi tranĉis la peceton. Sed feliĉe, ĉi tiuj jam estis la lastaj viktimoj. Nun la brita atako finfine sufokiĝis, kaj standardo kun svastiko estis levita super la ĉefa minareto de Aleksandrio! Ĉi tiu flago estis grandega, kaj teruris pli ol duonon de la mondo:
  Magda kun terura admiro ekkriis:
  - Diable! Fine!
  Shelley estis surprizita.
  - Ĉu ni venkis? Iel mi ne povas kredi ĝin!
  Magda mallaŭte ridis.
  -Jes Jes Jes Jes!
  La pluvivaj britoj ankaŭ komencis forĵeti blankajn ĉifonojn. Tio estis venko, io pri kio oni povas nur revi, starante antaŭ ekstere nepenetrebla armeo, okazis.
  Shelley ekkriis:
  - Ĝojo, ĝojo la tutan tempon! Ni ĉiam estos feliĉaj! Nia standardo de ruĝeca koloro montras la vojon...
  Iu diablo tiris Magdan je la lango, kaj ŝi ekbalbutis:
  - Nenie iras!
  Sed la malbona Gale aŭdis, ŝi, laŭ la sorto, estis proksime, kaj la bruado en tiu momento kvietiĝis. La ŝipestro grumblis:
  - Tiel? Standardo kun svastiko kondukas, laŭ via opinio, al nenie. Ni eltrovos ĝin kun vi, sed nuntempe ni devas konstrui kaptitojn.
  Efektive, inter tiuj, kiuj kapitulacis, estis multaj vunditoj, kaj grave. Kun ili, la nazioj agis "kompate", kontrolpafo en la kapo kaj kompleta ordo. Tiuj, kiuj estis malpeze vunditaj, estis metitaj en apartan kolonon - ili povas esti kuracitaj kaj uzataj kiel laborforto. Ŝela tamen subite travivis konsciencrilon kiam ŝi vidis la masakron de la grave vunditaj kaj kripluloj. En la Tria Regno, ĉio estis subigita al la postuloj de taŭgeco. Kaj tiel, la nenecesaj estis forigitaj. Ŝela mem, malgraŭ la tuta borilo, kaj jam solida (precipe post ĉi tiu batalo!) La nombro da kadavroj en ŝia konto, restis afabla kaj tre sentimentala. Maldolĉa larmo eĉ ruliĝis sur ŝia polva, sunbrunigita vango. Kia malpura afero estas milito, kiel ĝi ŝanĝas la karakteron kaj takson de homo.
  Ankaŭ Magda estis nervoza; kion alian elpensos la kruela Gayla. Kiel ŝi estos punita? Efektive, en milita tempo, la komandanto povas simple ordoni esti mortpafita, eĉ sen klarigi la kialojn. Kvankam verŝajne ne venos al tio. Post ĉio, ili estas la elito, kaj en la okazo de ekzekuto, kaj eĉ kun atestantoj, ili povas ekfosi en kio estas kio, kial. Ili estas valoraj militistoj, ne ordinara kanonfuraĝo.
  Roth, aliflanke, estis sufiĉe batita. Tri germanaj knabinoj mortis, kvin estis grave vunditaj, preskaŭ duono estis malpezaj, kaj ĉiuj senescepte estis gratitaj kaj morte lacaj. La kalkulo de perdoj estis farita iom poste, sed nuntempe la kaptitoj estis konstruitaj kaj la kaptitaj trofeoj estis kalkulitaj. Kaj ankaŭ la knabinoj aranĝis la armilojn ĵetitajn de la malamiko en apartan amason. Kvankam estis nokto, ĝi estis sufiĉe hele, precipe danke al la plenluno. Shelley rimarkis:
  - Ĉu vi konas Magdan en tia vetero, homlupoj estas kutime tre aktivaj. Precipe la iamaj mortintoj!
  La ruĝhara militisto tordis ŝian vizaĝon.
  - Se finfine, fabeloj, do jes. Sed vi estas plenkreskuloj. Prefere, ni estas plenkreskaj knabinoj, kaj ni mem estas kiel ghouls. Eĉ se ili estas inaj kaj tre belaj.
  Antaŭ la okuloj de Ŝela, aŭ pli ĝuste en ŝia freŝa memoro, ekbrilis epizodo de la pasinta batalo, kiel post la falo de la bombo, la korpoj de la britoj disiĝis. Inter ili, estis unu - ŝajne el inter la indiĝenaj de Aŭstralio, muzelo kun dikaj lipoj kaj platigita nazo - nur hororo. Kaj la okuloj... Nur mia karega kaj milda besto, mi tiom amas vin, kredu min. La kapo ne atingis la timindan Ŝela nur dek metrojn! Kaj estas kvazaŭ...
  La mortigitaj knabinoj, male al ordinaraj soldatoj, ne povus esti entombigitaj ĝuste tiel. Iliaj korpoj estis envolvitaj en plastaj sakoj kaj post la adiaŭa kaj funebra ceremonio (tion faris speciala pastro kun svastiko sur la maniko!), Ili estis senditaj aviadile al Germanio.
  La pastro estis speciala SS en ruĝa uniformo, kaj kun la vizaĝo de profesia murdinto. Hitler longe volis establi novan religion en la Tria Reich. Vere, la kompilo de alternativa teologio renkontis malfacilaĵojn. Kelkaj ambiciaj filozofoj ĉiu puŝis sian propran modelon kaj teorion. Kaj nur la Fuhrer mem povis elekti komunan. Sed la adopto de nova religio, kie la kruco anstataŭus la svastikon, aŭ pli ĝuste la svastiko anstataŭus la krucon, signifus neeviteblan disiĝon en la socio, kaj eĉ ĝuste antaŭ la dua mondmilito. Hitler decidis prokrasti la reformadon ĝis pli bonaj tempoj! Ve, eĉ la Fuhrer ŝajnis kapabla movi montojn kaj ŝanĝi la leĝojn de la naturo, devigita kalkuli kun homaj antaŭjuĝoj. Magda estas ruĝhara, sed ruĝhara, la koloro de ruza kaj nenorma pensado, suspiris. Male al la blonda militisto Ŝela, ĉi tiu lerta murdisto kun animo de ŝafido, ŝi ne amis Kriston, sincere konsiderante lin malfortulo kaj judo. Efektive, la Biblio estas tute aĉa. La fakto mem, ke la judoj estas la popolo elektita de Dio, kaŭzas nur ridon kaj malakcepton. Ke Dio elektu... Brr... Magda interrompis siajn pensojn kaj helpis ŝargi la mortintojn en specialan ujon. Estas vere strange, ke homo, la krono de la universo, estas tiel delikata, ke li povas esti mortigita. Post ĉio, ĉu eblas detrui la perfektan ... Tamen, estas ridinde paroli pri perfekta homo.
  . ĈAPITRO #3
  Ĉi tiu estaĵo estas sufiĉe malbone adaptita por la vivo, precipe homaj infanoj. Kaj kial do? Ĉi tio levas dubojn pri la natura kurso de aferoj en evoluo. Post ĉio, la homo estas la plej alta sfero kaj neniu povas argumenti, ke tio estas ĝuste tiel. Tial ateismo estas logika. Post ĉio, homaj malfortoj estas klarigitaj per la fakto, ke ĝi estas ankoraŭ preskaŭ ĉe la komenco mem de la ŝtuparo de evoluado. Tio estas, dum vi estas malforta, sed estonte vi povas fariĝi forta.
  La kristana moralo supozas: ke vi naskiĝis kun feko kaj restos la sama feko, nur vi portos vian humiligon por ĉiam. Nu, la signifo mem de la koncepto de Islamo signifas submetiĝemon... Kaj esti submetiĝemo signifas esti neestaĵo, kio estas pli ol neakceptebla por vere fiera homo.
  La lupoj, dume, okupiĝis pri purigado de kadavroj kaj kolektado de ekipaĵoj. Jam estis nokto, la plej hele de la jaro. La kadavroj jam komencis eligi sufokan odoron. Magda grimacis: nu, kial la homoj havas tiom da feko! La viro estas promenanta rubujo! Sed en teorio, homo devas esti - superhomo kaj superbesto! Ĉi tio havas specialan signifon - la menso, donado kaj fizika perfekteco. Ho, ĉi tiuj homoj... aŭ pli ĝuste malgrandaj homoj. Nu, kial ili estas pli bonaj ol bestoj, se ili malbonodoras tiel! Vi nur bezonas venki vin por tuŝi la kadavrojn kaj forĵeti ilin... Ŝelo, oni povus diri, estis bonŝanca, ŝi fosas profundan kaj larĝan truon kune kun aliaj soldatoj, kie la kadavroj estos forĵetitaj. Tamen, Magda iom trompis, rapidis por helpi la Cromwell-tankon forlasitan de la malamiko. Nu, nenio en terminoj de proprietoj speciale protekta kaj kuranta ĉi tiun koloso. La Militisto diris:
  - Tekniko aĉas.
  Nudpieda blonda Ket, ankaŭ de ŝia firmao, kontraŭis:
  - Teknologio neniel rilatas al ĝi, se homoj estas putraj!
  Magda estas ĉi tie kun ambaŭ manoj ĉar, tuj konsentis kun la bela kaj gaja militisto:
  - Rustita ekipaĵo estas pli facile purigebla ol refreŝigi putran homon! La plej forta muskolo estas senpova - se la menso estas malforta!
  Ket, puŝante la tankon per siaj manoj, ridis:
  - Nu, vi kaj Solon! Aŭ pli ĝuste, Sokrato en jupo, tiel komplike esprimita. Sed Hitler, kiel li diris: batu, batu kaj batu denove!
  Magda trafe grumblis laŭ la maniero de Suvorov:
  - Batu, sed ne kontraŭbatali!
  La pinta bicepso de Ket ŝvebis, ŝi puŝis la tankon per sia tuta forto, kaj la ventro de la knabino malleviĝis pro la peno. Ankaŭ Magda, kiel vera arjo, ne trompis. La knabino provis sian eblon, kaj eĉ kunkantis:
  - Ne pensu pri amo! Premu grandegajn pezojn! Ja ĉi tio estas nia severa sporto - ne loka, monda rekordo!
  Kate kantis:
  - Ni starigas novajn rekordojn por ke la tero kresku! Dufoje, trioble pli alta ol la normo - por ke mia lando floras!
  Magda daŭrigis duonŝerce kaj duonserioze:
  - Kaj tiuj diskoj estas bonegaj - mortigu pli da bastardoj! Ni ne estas malbonaj knabinoj - ni dispremas brikojn per pipro!
  La ruĝhara militisto, eĉ en ekstazo, batos sian kapon sur la kirason. Kaj tiam mi aŭskultis la muzikon. Kaj tiam ŝi streĉiĝis eĉ pli. Tamen, estas strange, ke la britoj, kiuj havas tiel respektantan sintenon al la monarkio, nomis la tankon laŭ Cromwell, ribelulo, revoluciulo. Jes, eĉ la ekzekuto de reĝo Karlo la unua. Kiel kontraŭe al logiko estas nomi novan kroztankon laŭ murdinto, kun sufiĉe potenca kiraso. Kvankam la pafilo pafas fragmentiĝon, ne kontraŭtankaj obusoj. Magda timeme lekis la kirason per la lango kaj poste kraĉis bonguste:
  - Iomete amara!
  Kate rimarkis:
  - Se ni ne ricevas rekompencon post ĉi tiu batalo, tiam ĉi tio estos la plej alta maljusto!
  Magda ekĝemante rimarkis:
  - Teorie, necesas malavare rekompenci ĉiujn inajn militistojn de nia bataliono, aŭ pli ĝuste la kompanion. Ĉiuj batalis kiel herooj, neniu elkokidis, kaj ĉiu havis almenaŭ dekduon da kadavroj sub la piedoj. Mi mem mortigis pli ol kvardek "leonidojn" sole en tiu ĉi batalo. Kaj ke ĉiu estu rekompencita - tio estus juste!
  Kat kapjesis.
  - Kial ne! Cetere niaj tri amikoj restis kuŝantaj sur la sablo. Do ĉio estas terura. Ĉiuj ĉi tiuj senĉesaj militoj en la historio de la homaro. Milito estas, kompreneble, interesa, sed homoj mortas!
  Magda subite kantas penetrante:
  - Homoj mortas pro metalo! Homoj mortas pro metalo! Satano regas la pilkon tie, la pilko regas tie! Satano regas la pilkon tie, kaj verŝas napalmon!
  La knabinoj ridis kaj fine ŝarĝis la Kromvelon sur la platformon. Samtempe Magda sukcesis dispremi la dikan piedfingron de sia dekstra, nudpieda, sed kun graciaj sunbrunaj linioj de la batalprincino de la kruro. La knabino grimacis kaj diris:
  - Sur la kruroj kiel sur asfalto! Dial bemola ne aldviolono!
  Humuro estas humuro, sed laboro estas laboro. La lupoj multe laboris, kvazaŭ en malfacila laboro, sed samtempe ili nudigis la dentojn. Magda ankaŭ provis elstari ĉi tie. La ankoraŭ karnaj femuroj tiel forte tremis. Kate, ĝemante, komentis:
  - Danco estas danco!
  Magda estis surprizita:
  - Kion vi faras?
  Kate klarigis:
  - Ni dancas kiel en baleto, sed samtempe kun pezoj. Mi aŭdis, ke ankaŭ boksistoj uzas similan trejnan teknikon - donu pezojn al viaj manoj kaj saltu antaŭ spegulo!
  Magda ne povis ne ridi.
  - Nu, jes! Mi komprenas, ke ĉi tio estas bonega metodo! Se la pezoj estas pood, tiam post la pezoj en la samaj gantoj, la manoj simple flugos!
  Kate rimarkis:
  - Multaj homoj volas ekflugi, sed la plimulto atendas la sorton de Ikaro, ĉar la plumoj de ambicio estas fiksitaj per la vakso de malkuraĝo!
  Magda ruze ridis.
  - Ankaŭ mi vidas vin, filozofon! Ĝenerale...
  Kate interrompis:
  - Inter ili ne estas stultaj lupoj! Ni ĉiuj estas edukitaj, nu, legi Friedrich Nietzsche estas nepra.
  Magda vigla kaj tuj demandis:
  - Nietzsche? Ĉi tio estas interesa filozofo. Sed la kriterio de la superhomo ne estas precize difinita en lia verko. Ĝenerale, Nietzsche estas tirita al la primitiva komunuma sistemo, tio estas, al la Ŝtonepoko, kiun mi persone ne ŝatas.
  Kate estis surprizita
  - Kaj kial?
  Magda bruske ridis.
  - Fakto estas, ke Nietzsche ne sufiĉe klarigas, aŭ pli ĝuste, eĉ tute subtaksas la rolon de scienca kaj teknologia progreso. Kiel ĝi influas homon, kaj por pli bone. Kaj ĝenerale, provo idealigi la Ŝtonepokon - nomi ĝin ora estas malkonvena. Fakte, en la evolua vojo, homoj iras de simpla al kompleksa, de plej malbona al plej bona. Ekzemple, kiom rapide aviadiloj ŝanĝiĝas, de la plej simpla al la plej forta. Konceptoj kiel rapideco, manovro kaj tiel plu.
  Kate ridis kaj kantis:
  - Al kia progreso venis - al neviditaj mirakloj! Sed io mankas, ruza demono tordas sian voston!
  Magda aldonis pli melodie:
  - Problemo forgesita! La Tria Regno regas! Robotoj Baldaŭ! Platigita parazito!
  La knabinoj devis porti kaj labori ĝis ili estis en plena florado, jam estis sufiĉe lumo kaj la kadavroj de la malamikoj fine estis enterigitaj, ŝajnis, ke ili povas enlitiĝi, sed ne estis tiel. Ne, la knabinoj ankoraŭ ricevis ion por manĝi, kaj okaze de la venko, ili eĉ manĝis trofean kuiraĵon. Gayla fervore ordonis:
  - Estas granda honoro por vi gustumi la manĝaĵon de via malamiko!
  Magda kaj poste vyaknula:
  - Ne, estas granda honoro por la britoj, ke ni konsentis manĝi ilian merdon!
  La okuloj de Gayla kolere ekbrilis.
  - Nu, ne, ĝi jam transiras ĉiujn limojn. Vi Magda restas tute sen manĝaĵo! Cetere, vi estos submetita al speco de torturo. Precipe ŝajnas al mi, ke viaj abdominaloj estas tro malfortaj, kaj viaj muskoloj ne reliefiĝas. Do, ni provu la novan praktikan ekzekuton ĉe vi!
  Tiam iu tiris la langon de Ŝela:
  - Mi ne volas lasi Magda por suferi sola. Lasu min ankaŭ turmenti.
  Gala ridetis iroze.
  - Bone farita knabino. Tia sindonemo, aŭ pli ĝuste amikeco. Vi eltenos ambaŭ! Kaj restu malsataj ambaŭ!
  Ŝela eksilentis, la odoro de stufaĵo tiklis la naztruojn de malsata, laca knabino. Kaj tiam la ceteraj ŝiaj amikoj komencis slurpi troige laŭte.
  Sed la ĉefa torturo ankoraŭ estis venonta. Gale vere elpensis ion kompleksan. La knabinoj estis pendigitaj per la manoj sur drato, kiu dolore fosis en la pojnon, kaj ĉeno estis ĉenita al iliaj piedoj. Krome, se vi tenas viajn krurojn paralele al la tero, farante angulon, tiam la ŝtala ĉeno estas iom mallonga, tiam la fera folio. Sed se vi malaltigas viajn krurojn, tiam la pinto de la ĉeno svingas la metalon, kiu siavice estas konektita al tensiofonto. Kaj via korpo trarompas la elektran malŝarĝon. Jen tia interesa torturo.
  Gayla feroce lekis siajn lipojn.
  - Via gazetaro fariĝos tiel forta ... Vi knabinoj dankos min pro la trejnado!
  Magda histerie ridante diris:
  - Kaj kial tiri, ni tuj danku vin pro la trejnado! Dankon al la granda SS pro nia feliĉa infanaĝo!
  Gayla skuis sian fingron.
  - Vi knabinoj devos pendi tiel dum tuta tago. Sed, finfine, vi povas senti vin kiel veraj viroj!
  Magda balancis la kapon.
  - Ĉiuj eksperimentoj montras, ke virino, se bone trejnita, estas multe pli eltenema kaj danĝera ol eĉ viroj harditaj de militoj!
  Gayla mallongigis ŝin:
  - Ankoraŭ unu vorto kaj mi aldonos tagon de novaj provoj!
  La knabinoj eksilentis, estas malfacile teni angulon, precipe se ĉeno estas ĉenita al iliaj piedoj dum longa tempo. Pendu do kiel cico. Gayla foriris sen adiaŭ, lasante la knabinojn suferi tiel. Ŝela sentis iom da premo en la malsupra ventro, la ĉeno ĉagrenis ŝiajn maleolojn, trenis ŝiajn krurojn. La knabino estis subite delogita de la okazo kontroli kio okazus, se la fero estus tuŝita per ĉeno. Kion provi...
  La elektra ŝoko estis tiel forta, ke la malmoliĝinta Ŝela kriegis nevole. Kvazaŭ ruĝvarma paliso trapikis la korpon de la kalkanoj ĝis la dorso de la kapo. Estis dento en la muskoloj, kaj kapdoloro. Shelley grumblis.
  - Jen la avido al eksperimentoj tiel karakteriza de la SS!
  Magda duonŝerce aldonis:
  - Estas bone eksperimenti pri... Malamikoj! Tamen mi ne ofendas la lecionon.
  La knabinoj silentis dum kelka tempo. Magda pensis: nu, kiel bizara estas la sorto. Nun la germanoj venkis, ĉiuj ĝojas, kaj ili estas devigitaj pendigi kiel piroj, kaj eĉ suferi. Al kiu estas tortoj kaj benkoj, kaj al kiu estas kontuzoj kaj tuberoj! Estas interese kio sekvas. Nun, post la falo de Aleksandrio, eblas lanĉi ofensivon en Mezoriento, eĉ antaŭ la translokigo de pliaj plifortigoj. Fakte, kial atendi, se ŝajnas esti multe da trupoj en Irako kaj Palestino, sed kiel mi povas diri, ke ili estas... Ne tute batalpretaj, estas tro da araboj kaj nigruloj, kiuj disiĝas kiam la sireno hurlas. Kaj se vi prokrastos, tiam la britoj havos tempon por eltiri multe da riĉaĵo, precipe el Jerusalemo kaj Bagdado. Ne necesas bati pli rapide kaj bati la malamikon. Afriko estas tuta kontinento, sed la falo de Irako estas ankaŭ la ŝlosilo de Azio. Kaptinte rezervojn de petrolo, baŭksito kaj aliaj metaloj, Germanio finfine forigos ajnan dependecon de Sovetunio. Kaj eble eĉ konkeri Rusion! Kampanjo orienten... Malnova revo de la arjoj! Kaj poste kio? Eble eĉ spaca ekspansio, kiel ili ŝatas priskribi en sciencfikciaj romanoj. Flugante al la steloj kaj novaj mondoj. Kie, ekzemple, loĝas hibridoj de karotoj kaj ranoj... Estas bonege, io, kio antaŭe ne ekzistis, kaj analogon vi ne trovos sur la Tero. Post ĉio, aliaj mondoj estas plenigitaj de nepenetrebla lumo, kio signifas, ke germanaj trupoj devas preni ilin per ŝtormo. Ja nenio pli brilas ol la suno, krom la steloj! Magda demandis Schell:
  - Nu, mi ne komprenas vin, kial vi tiel frivole petis farunon? Ĉu vi ŝatas pendi tiel sur la rako? Krome, mia stomako doloras.
  Shelley administris ŝajnon de rideto.
  - Kaj vi bone scias! Ekzemple, mi longe rimarkis, ke miaj absoj estas iomete malantaŭe. Do mi tiris supren.
  Magda malgaje observis:
  - Nu, mi ne sciis, ke ili devigos nin trejni la gazetaron. Mi persone pensis, ke ili batos min per bastonoj sur miaj kalkanoj. Aŭ eble eĉ vipo per pikdrato. Tamen, se ĝi feliĉigas vin...
  Shelley parolis pli laŭte:
  - Vi scias, ne turmentu la animon! Eble ni devus paroli pri io alia.
  Magda konsente kapjesis.
  - Ni parolu! Kantu floron, ne hontu! Ja kun la beleco de tia fratino, oni povas vidi verki kantojn, bonegan metiistinon.
  Ŝela, decidinte, ke estas pli bone deturni sin de doloro tiamaniere ol ĝemi, ŝi cetere kantis el vira nomo:
  Kaprica knabina muzo
  Ĝi karesas, poste mizero...
  Prepozicioj saltas kaj ne estas kuniĝo,
  Lavango da rimoj estos forigita!
  
  Sed tiu, kiun mi amas tutkore -
  Responde, li diras por kio la vortoj estas.
  Kristala amo povas malfermi la pordon
  Malfermu la vojon de aglo al tio!
  
  Post ĉio, kredu, ke la glavo de la plumo estas pli multekosta,
  Estas malmoleco en ĝi - lanugo elfluos en ventegon!
  Arogantaj fieraj nobeloj,
  Estos pika verso pri ili...
  
  Ni kreis rati gloron,
  Kie sango fluas, kaj ie ŝvito.
  Vastigis ilian Ŝtaton,
  De piramidoj ĝis glaciflokoj.
  
  Sed samtempe la animo estas ŝafido,
  En ĝi, la liro sonas dolĉe ...
  Post ĉio, la voĉo de la knabino estas voko -
  Kaj pasio degelos kaj granitos!
  
  Kie estas vorto, rozoj flamas,
  Kie floras la pomarboj...
  La malvarmo ne povas ĝeni nin
  Kaj timigu vanan laboron!
  
  Ni transformas sonĝojn en kreaĵojn
  Ni venku la abismon...
  La tuta mondo frostos pro miro
  Kiam la nokta malĝojo malaperas!
  
  Tiam la sufero finiĝos
  Ne estos kripluloj kaj orfoj...
  Kaj disiĝo ne venos al ni,
  Lasu la impetan estaĵon krevi la sojlon!
  
  La patrujo fariĝos la regno de Dio,
  Ĉiu el ni estas konsiderata la Kreinto.
  Nur cindro verŝas sur trompon,
  Kiu estas honesta, afabla - bone farita!
  
  La firmao estis reduktita al naŭdek kvin militistoj (tri estis mortigitaj, kaj du pli estis vunditaj tiel malbone ke ili restis en la hospitalo). Kien vi iras: milito ne estas sen perdoj, nur perdoj estas sen milito! Pluraj militistoj ankoraŭ havis cikatrojn sur siaj sveltaj, muskolaj korpoj, kaj kelkaj knabinoj montriĝis bandataj. La tigrinoj, lacaj pro longaj vojaĝoj, ne aspektis tre militemaj - ili estis malgrasaj, tiel ke iliaj ripoj eĉ trarigardis. La knabinoj nervoze gratis la piedojn sur la sablo, brulis kaj krudiĝis, ili tro jukis kaj kruele jukis. Ĝenerale, se estas loko sur la tero pli malbona ol la infero de Dante, tiam ili malkovris ĝin mem en Afriko. Tamen, la militistoj ne iĝis lamaj, kaj eble eĉ elmontris la fakton, ke ili devis sperti tiajn kruelaj malfacilaĵoj. Ia moralo: ju pli da malfacilaĵoj, des pli bone. Propagando de asketismo kaj spiritaj valoroj, karakterizaĵo de naziismo, precipe en la radikala versio de Goebbels, kontraste al la okcidenta burĝa ideologio de konsumo. Tiel aspektas la knabinoj, nigrigitaj pro sunbruliĝo kaj polvo, apenaŭ kovritaj de bikino, kaj penditaj per armiloj, kiel karikaturo de usonaj militistoj. Kaj ne malproksime estas la germana bazo kaj la landlimo kun Sudano .... Varma venteto blovas de tie, aŭdiĝas brulodoro, kaj la nuboj en la ĉielo estas tiel maloftaj... nur insuloj en la Pacifika Oceano. Rozkoloraj dunoj sub la influo de aeramasoj moviĝas iomete, kvazaŭ la kaptitaj titanoj volus forĵeti la magion de la paganaj dioj, sed samtempe ili sufokiĝas en senpoveco.
  Ŝela flustris tre trankvile al Magda:
  Kaj kiam finfine...
  La ruĝhara diablo respondis eĉ pli kviete:
  - Tre baldaŭ! Ni denove ebriiĝu!
  Gayla surde kriis:
  - Kuru, paŝu marŝu (tia ordono sonas kiel rekta moko!)
  La belulinoj rapidis, iliaj malmoliĝintaj, bruligitaj kalkanoj ekbrilis sur la fono de ora, preskaŭ fumanta sablo. Malgraŭ tio, ke la suno alproksimiĝis al sia zenito, la knabinoj devis denove kuri. Tiel preskaŭ nuda, kun solida ŝarĝo super la ŝultroj...
  Shelley, sulkigante la brovojn, komentis:
  - Posttagmeze ili vidos nin malproksime kaj pafos nin!
  Magda malkonsentis:
  - Ne ĉio estas malgaja. Ili eble ne rimarkos nin... Aŭ pli ĝuste, la tuta kalkulo baziĝas sur la fakto, ke normala homo ne renkontos tian inferan varmon en la dezerto.
  - Precipe nudpiede! Shelley ridis.
  Kaj la vento eĉ pli varmiĝis. Morgaŭ estas la unua de julio... La plej varma monato de somero, sur la plej varma kontinento de la planedo Tero. Kaj la knabinoj devas kuri, trenante kun ili armilojn kaj solidan municion. Magda rememoris fantazian rakonton pri la malproksima estonteco. Potenca kaj ŝajne idealisma supercivilizacio malpermesis al diversaj specioj kaj rasoj en la galaksio fari realajn grandskalajn militojn inter si. Nu, ĉar certaj disputoj konstante aperas inter stelaj imperioj, tiam faru limigitajn batalojn - kun malgrandaj fortoj kaj kun proksimume egalaj armiloj.
  Ŝajnas, ke ĝi estas racia ideo el la vidpunkto de humanisma pensado, sed... En realeco, la "Savarmeo" de supercivilizacio mem varbis soldatojn por ĉi tiuj bataloj, elektante la plej malkuraĝajn, plej netaŭgajn aŭ konvinkitajn. pacifistoj - kiuj finiĝis en la armeo pro soldulkonsideroj. Cetere, provokantoj estis senditaj al la trupoj por interrompi la batalon eĉ antaŭ ol ĝi komenciĝis... Mallonge, ĝi estis parodio de militoj, ĝis troviĝis persono, kiu sukcesis rompi ĉi tiun misan sistemon. Jen lia voko - la profesio de soldato, la animo de militisto. Kaj la neatendita Holivudo fino - ĝi ne povus fari sen la partopreno de virino!
  Ĉio estas kiel ĝi devus esti - kia laboro, sen vera amo kaj pasio?
  Pensante, la militistino Magda paŝis per la nuda piedo sur la kakto, ŝi estis pikita, sed la knabino eĉ ne atentis pri tio...
  Eblis rompi la misan ordon sen milito, kaj do bravecon en la universo de ne ĝoja estonteco, finfine helpe de amo. Kaj Magda amis ĝis nun nur en sonĝoj, aŭ en sonĝoj. Ŝi estis varmega kaj samtempe deprava virgulino. Kaj ŝi eligis sian ŝtorman temperamenton en trejnado kaj militoj. Kaj kio estas amo - io, por kio sangoverŝas perforte!
  La ruĝhara vulpino anĝelo forskuis ŝvitoglobetojn. Strange, sed poetoj plej ofte rimas amon kaj sangon. Ŝajne, tio ŝuldiĝas al la fakto, ke maskloj disvolvis avidon al perforto rilate la inon. Homo tamen ne estas besto, en la senco, ke li kapablas racie pensi... Sed aliflanke la kristana moralo estas al li tute fremda. Tio, kion Jesuo instruas por homo, kaj precipe por forta homo, estas tiel nenatura kaj kaŭzas ardan malakcepton, ke la sukceso de kristanismo estis kontraŭa al logiko... Tamen, ne nur kristanismo, ajna religio karakterizas per certa paradokso kaj la altrudo de certaj limigoj al persono. Kaj, ofte sufiĉe malracia...
  Estis jam plena kaj eĉ nuba nokto (tamen la vento kaptis nuboj de la maro ne tiom malproksime de la marbordo), kiam la knabinoj fine kuris al la celo.
  Antaŭ ili estis angla bazo, kaj eĉ kun flughaveno. Krome, se juĝante laŭ la turoj kovritaj per maŝinpafiloj de granda kalibro, pikdrato, kaj betonaj startlenoj, ĝi estis ekipita antaŭ longe. La britoj okupis Egiptujon en 1882, starigante tie pupreĝimon. Nun la germanoj planis fari same.
  Gaja Gala komencis ekzameni la bazon kaj la flughavenon per speciala, komplike bobenita armea binoklo. Al ŝi aliĝis pluraj pliaj knabinoj-kaporaloj. Jam sperta en la milito, de kiam ŝi estis ankoraŭ juna skoltino kaj partnero en Hispanio, kaj jam senkompata militisto en Pollando, Francio kaj Jugoslavio, Gala prudente kalkulis la probablecon. La flughaveno estis defendita sufiĉe forte, inkluzive de kontraŭaviadila artilerio. Jes, kaj estis multaj aviadiloj sur ĝi. Cetere, ĉu estas strange, ke la britoj tenas tiom da aviado en unu loko sen disigi ĝin super kampaj flughavenoj? Eble estas falsa celo ĉi tie, kaj la veraj aviadiloj troviĝas aliloke? Estas multaj mitralaj turoj, estas eĉ tri Matilda tankoj kaj kvar Cromwell-tankoj. Se vi ĉirkaŭpaŝas, tiam vi ne povas malhavi sangon.
  Gayla vokis du misgvidajn, sed certe tre fortajn kaj lertajn militistojn. Ŝi vipadis ilin malantaŭman per vipo, tiel ke ŝiaj cinamobrunaj brustoj eĉ balanciĝis. Farante brutalan vizaĝon, ŝi ordonis severe:
  - Magda kaj Ŝela havas ordonojn por vi: penetri la teritorion de la flughaveno, kaj ekscii, kiaj aviadiloj estas tie. Do esploru la defendojn detale!
  La knabinoj obeeme kapjesis: ordono, estas ordono, kaj ĝi devas esti plenumita. Kaj kiel - tio estas ilia problemo. Shella kaj Magda rapide ekiris al la flughaveno. La fajromilitisto sugestis:
  - Ni kaptu la langon kaj prenu de li la formon. Poste, ŝanĝinte vestaĵojn, ni penetros la flughavenon. Ni iom amuzu tie!
  La blonda Ŝela komentis iom perplekse:
  - Ni devas unue trovi ĉi tiun lingvon. Tiam vi pensas, ke ili travagas la dezerton? Kaj vi povas kapti ilin tiel en amaso?
  Magda fajfis per skarlataj lipoj:
  - Certe. Ekzemple, estas gardistoj proksime de la tankoj, ĉar ili estas malantaŭ la perimetroj de la turoj. Vi ankaŭ povas pafi gardostarantojn tie, kaj se necese ...
  - Kapti tankon kaj rajdi? Shelley ridetis iroze.
  Magda, movante la piedfingron, kapjesis konsente:
  - Kaj ke estas tute eble. Kvankam oni ordonis al ni nur fari sciigon. Levante bruon sen ordono... Vi mem scias, pri kio plenas la manifestiĝo de iniciato en milito!
  Shelley forte suspiris.
  - Bedaŭrinde, mi tre bone scias!
  La knabinoj, preskaŭ sen kaŝiĝi, kuris al la tankoj. Ankaŭ la gardostarantoj estis el inter la nigruloj - ili fumis cigaredojn, kaj preskaŭ nenion vidis. Nur unu el ili estis de la blanka raso, kaj, ŝajnas, oficiro. Sed li ankaŭ estis sufiĉe ebria. Shell estis surprizita de ĉi tio: kiel la britoj kondutas? Ĉu ili ne timas sabotadon, atakojn de la araboj aŭ aŭdacan atakon de la germanoj? Vere, eble elĉerpitaj de la terura varmego, kaj ankaŭ de la malbonaj novaĵoj de la fronto, la kutime malvarmsangaj britoj komencis bati. Ĝenerale, Schella rememoris tion el lernolibroj: la speco de anglo, kiel malvarma temo kaj sen emocioj, estas nenio alia ol mito. Krome, skotoj kaj irlandaj trinkantoj ne estas malsaĝuloj. Nu, la nigruloj ĉi-rilate estas tute blokitaj - ili freneziĝas pro magra dozo, kiel, cetere, japanoj.
  Knabinoj neniam pardonas ion. Kaptante la kapon, kaj kun ponardo en la gorĝo, ĝuste en la karotida arterio - jen la tempo. Sed estas pli efika akcepto, ili forigis la duan paron da gardostarantoj, trafis ŝian mentonon per la manplato, poste turniĝis, iomete levante la kapon. Kraketo kaj kolo tordita.
  Magda palpebrumis al sia amiko:
  - Tiel ni simple pafas ilin. Kiel piroj el arboj!
  Shelley respondis mallaŭte:
  - Estas eĉ pli simpla maniero - ekzemple pafo de silenta armilo. Kaj do malpurigi viajn manetojn ne estas bone.
  Magda malestime snufis, kiel granda rabanta kato:
  - Vi estas pratera viro de Ŝelo. La am-afero ĝui la belecon de batalo ne estas en vi. Ĉio estas tiel primitiva. Ĉu estas interese pafi kaj eĉ fermi?
  La Neĝblanka Diablo interrompis sian amikon:
  - Pli bone rigardu, estas ankaŭ oka tanko. Li estis sufiĉe lerte alivestita kiel fojnamaso. Sed mi tuj komprenis, kial la suno sekigos la herbon por ni, kiam eĉ kamelo post tio ne volus manĝi ĝin.
  Magda konsentis.
  - Jes, ĉi tio estas sufiĉe logika observo. Tank, mi devos vidi kiu. Verŝajne unu el la plej novaj...
  Ŝela rastis iom da fojno kaj tuj fajfis:
  - Ho jes, li havas faldeblan barelon. Ĉi tiu estas la unua fojo, ke mi vidas ĉi tiun teknikon. Verŝajne usonanoj, se ili eraras!
  La fajra diablo interrompis la neĝblankan militiston:
  Nun ni iru al la flughaveno. Ĉirkaŭkuras ankaŭ hundoj. Ĉi tio estas alia problemo de problemoj.
  Ŝela rapidis por trankviligi sian amikon:
  - Mi scias kiel influi hundojn kaj tial mi iros sola. Feliĉe, la oficiro el inter la blankuloj estas pure razita kaj de meza alteco. Lia uniformo konvenos al mi. Mi jam ŝanĝas mian vizaĝon.
  La knabino, fakte, rapide ŝminkis. Kaj ke ili ankaŭ estis instruitaj ĉi tion en speciala lernejo. Magda ne kontraŭis.
  - Vi iru, kaj mi traktos la novan tankon. Ĝi ankaŭ havas ion utilan por germana militscienco. Sed jen Schella, mi petas, ne restu longe, tuj kiam vi finos la inspektadon, do mi rebatos.
  Eĉ la jerboo svingis broson responde - oni diras, ne lasu nin, blondulo!
  La blonda knabino respondis kun rideto.
  - Mi faros ĉion tre rapide. Kiom ĝi estas entute ebla.
  Magda ne plu atentis sian amikon, sed plene okupiĝis pri la studo de la tanko. Ĉi tie ŝi faris plurajn malkovrojn. Unue, la tanko havis du velditajn pafilojn. Longtuba 76-milimetra kanono kun faldebla muzelo kaj 47-milimetra mallongtuba kanono por pafado de fragmentaj kugloj. Ĝenerale, la armiloj estas sufiĉe riĉaj, precipe por 1942 kaj la afrika kontinento. La pafilo, cetere, havis sufiĉe interesan kaj kompaktan buŝbremson, kaj ŝajne estis la fama deksep-futa pafilo, kiu ankoraŭ ne estis praktikita, sed jam estis ĉiueble anoncita de la Goebbel de la reĝa servo. de Britio.
  La knabino rastis la surfacon kaj trovis la emblemon de aglo sur la luko kaj la surskribon en la angla: "Made in the USA." Magda malbenis:
  - Nu, kiel mi ĉiam suspektis, ĉi tio estas usona hako. Ŝajne ili metis Brition sur nian animon! Kaj ili ne konscias, ke germanaj tankoj marŝos tra Novjorko pro tio.
  Malfermi la lukon ne estis tiel facila, sed la knabinoj, kompreneble, pedante kaj samtempe, kio sonas paradokse kreeme, ankaŭ tion instruis. Do preni kiel obstaklo estis afero de honoro.
  Ŝela dume sufiĉe lerte imitis ebrian iradon kaj alproksimiĝis al la enirejo de la flughaveno. Kaj tuj sentis la diferencon inter la brita kaj germana pensmaniero. La maldiligenta voĉo de la gardostaranto demandis:
  "Kia afero vi okupiĝas, Petro?"
  Shelley respondis baldaŭ:
  - Per persona noto!
  - Venu!
  Shella estis ene de la flughaveno. Ŝi inspektis la aviadilojn, kaj rimarkis ĉion, inkluzive de karnavalmakuloj sur la fuzelaĝoj, disverŝitan benzinon kaj pli. Tiam tuj evidentiĝis al ŝi, ke el pli ol ducent aviadiloj, almenaŭ du trionoj estis lerte faritaj kamuflaj ŝablonoj. Tamen, ekzistis ankaŭ realaj maŝinoj, inkluzive de la potencaj Lancaster kapablaj je portado de ĝis ses tunoj da bomboj. Du buldogoj alkuris por gvati Shella. La knabino milde karesis ilin kaj ekiris. Kiam estas tiom da aviadiloj en unu relative malgranda areo, ĝi faras impreson, precipe pri romantikaj naturoj.
  Tiuj ĉi flugilhavaj maŝinoj, kiel ili aspektas en siaj vicoj, estas, nu, la kraĉa bildo de la kavaliroj de la Teŭtona Ordeno, kiuj venis por konkeri la slavojn. Nur multe pli amasa kaj timiga. La germanoj, kiel regulo, preferis tre masivan kirason, kiu bone protektis la kavaliron. Samtempe, eĉ se la prezo estos malpliigo de la movebleco de militisto. Sed en la moderna mondo, la vojo estis prenita al la uzo de manovraj batalantoj. La sama Me-109 ankoraŭ pezas malpli ol siaj anglaj kontraŭuloj.
  . ĈAPITRO #4
  Kaj jen ĉi tiuj flugilhavaj kavaliroj staras kaj atendas ion, kaj ili odoras je la muĝantaj kaj mortigaj teknikistoj de la dudeka jarcento.
  Shelle tamen ne estas aparte agrabla promeni, ŝiaj knabinecaj kruroj perdis la kutimon de botoj, kaj ili jam komencis froti. Cetere, la britoj ne montris grandan imagon: metinte realajn aviadilojn sur unu flankon, eĉ ruĝa breto de demarcado estas videbla. Nu, ĉi tio, ĝenerale, estas komprenebla kial, por ke la britaj pilotoj, kaj eĉ kun ebriaj okuloj, nenion konfuzas. Kaj do ĝenerale jam eblas reveni.
  Ŝela reiris, kaj eĉ komencis pli ŝanceliĝi. Tiam ili liberigis ŝin dorso sen demandi, kaj nur flarinte la paŝtistojn, ili iomete ĝemis. La neĝblanka diablo mallaŭte flustris al ili:
  - Nenion baldaŭ vi ŝanĝas posedantojn!
  Kaj malrapide reen denove ... Kaj la vento fariĝis multe pli freŝa, ĝi baldaŭ komencos malpeziĝi ...
  Kaj Magda, dume, eltrovis la tankon ... Ĝi estis eksperimenta modelo Mp-16 "D". Ĝenerale, la tanko estas sufiĉe potenca kaj havas hidraŭlikan kontrolsistemon por maŝinpafiloj (en la stilo, aŭ pli ĝuste en la sistemo, karakterizaĵo de la plej novaj batalantoj!). Kun granda municioŝarĝo, kaj aŭtomata reŝarga sistemo. La tanko estas la plej nova por sia tempo, kaj eĉ ne estas klare kial la britoj montris tian neglektemon, gardante ĝin tiel senzorge? Eble ĉi tie funkciis la fanfarona karakterizaĵo de multaj nacioj, tiu de aliulo ne povas esti bona, kio signifas, ke ĝi ne bezonas esti protektita!
  Antaŭ la alveno de Shella, la fajra belul-militisto, plenigis la tankon kaj kontrolis la municioŝarĝon. La blonda militisto, deĵetinte la malamatajn botojn de la kruroj de la militdiino, rapide raportis la situacion al sia kunulo.
  Magda elsendis tion, kion ŝi aŭdis al Geila, kaj tiam ŝia vizaĝo brilis:
  - Ŝeloĉka nun niaj knabinoj atakas la malamikon. Kaj ni rajtis tuj frapi la malamikon, uzante ĉi tiujn tankojn.
  La neĝblanka militisto ekkriis:
  - Jen kion vi sonĝis! Nu, ĉu la aŭto funkcias?
  Magda prudente konfirmis:
  - Laborante. Usonanoj ĉiam havas tankojn pli bonajn ol petrolŝipojn.
  Efektive, la aŭto startis de la unua turniĝo. Interese, la motoroj ne estis bruaj. La knabinoj, ekzemple, sciis, ke la rusa T-34 bruas, do ... Ĉi tiu tanko povas esti uzata kontraŭ la britaj koloniaj trupoj por disigi la indiĝenojn.
  Kaj la militistoj piedpremis fortan kvindek kvin tunan aŭton. Tamen, ĝi estis kontrolita sufiĉe facile, kvankam kompreneble pli malbona ol la pli malpeza T-4. Kvin motoroj estis surŝmiritaj sur la Mp-16 samtempe, sed ĉi tio, eble, eĉ pliigis la postviveblecon de la tanko en batalo.
  La knabinoj sen pripensi dufoje malfermis fajron sur la mitralaj turoj. La unua trafita de fragmentiĝoĵetaĵo kaj la batitaj "leonidoj" flugas renverse.
  Inter la britoj, kiel oni atendus, la atako kaŭzis panikon. La pafado estis nekonstanta, kaj la knabinoj ankoraŭ sukcesis konekti maŝinpafilojn. Magda volis kovri la Lancaster per bone celita pafo, sed en la radio Gajala ordonis al ŝi severe:
  - Ŝparu la malamikajn aviadilojn, ni kaptos ilin sanaj.
  Nu, kial ŝpari tiel, ŝparu. Pli bone estas detrui la turojn kaj elekti homajn viktimojn. Tiaj bone celitaj sukcesoj.
  La ceteraj militistoj, dume (ili jam ŝteliris pli proksimen) eniris la britajn tankojn. Necesis nur duonminuto por malfermi la lukojn, kaj poste la amasiĝo. Ĝenerale, la knabinoj preskaŭ eĉ ne atentis la flughavenon, sed simple moviĝis al la angla bazo. Samtempe ili trafis la kazernon, kie troviĝis la malamikaj soldatoj, same kiel dormantajn pilotojn.
  Gaja muĝis kiel urso en varmego:
  - Ne pafu al la magazeno per brulaĵo! Li estos utila al ni!
  Magda kaj Schella disbatis paron da maŝinpafilturoj uzante la grandan mason de sia tanko. La knabinoj laŭvorte krampis siajn ventrojn pro rido. Kiel, ili ankoraŭ estas bonegaj.
  Sed la ĉefa laboro estis ankoraŭ plenumita per maŝinpafiloj. Necesis ne lasi la malamikajn pilotojn al la aviadiloj, ne lasi ilin ekflugi. Sed kelkaj militistoj mem alkuris al la anglaj aŭtoj kaj sidiĝis ĉe la stirilo. Kaj kio povas esti enigita en la bazo nun, ĉar ili ankaŭ havas tian flugtrejnadon provizita. Jes, kaj la aviadiloj estas plenplenigitaj per plena municio. Jen tia maŝa-malashka rezultas.
  Shella per preciza pafo frakasis malgrandan tanketon kiu saltis el la garaĝo. Ok tankoj kun skipoj de lupoj komencis perforte detrui la grandegan anglan bazon. La tankoj disbatis la pordegojn sen multe da ceremonio kaj plenigis ĉion per plumbo. Eĉ la kazerno brulis. El ili elsaltis konfuzitaj angloj kaj ĉiaspecaj indiĝenoj. Jam ne estis batalo, fakte, sed estis nur tuta batado. Vere, individuaj britaj soldatoj kaj maŝinpafilturoj repafis. Eĉ sur la kiraso de la tanko plumbo hajlo frapis. Magda grumblis kiel kolera pantero:
  - Nu, kio estas vi amantoj de ostroj kaj aveno, fine komprenis, kio estas vera milito. Ni estos en Londono tre baldaŭ!
  Ŝela kantis, elmontrante la dentojn:
  Kion ni faru en Albion,
  Kie estas la glitigaj ranoj - kwak!
  Kvankam la legioj estas sur la atako,
  Sed bato per bajoneto en denaro!
  Magda sulkigis la brovon kaj negative balancis la kapon:
  - Ne, ĉi tio ne estas la kanto, kiu inspiras al ekspluatoj! Sed ĝi devas esti malsama!
  Kaj la fajra, ridanta militisto kiel mitralo. Do viandpecoj flugis en malsamaj direktoj, kaj dekduo da angloj tuj kolapsis.
  Kaj la peza tanko mem, ni dispremu la malamikajn soldatojn, "glatigante" ilin per fero. Ostoj krakis sub la spuroj. Kaj tiam la malamiko komencis disiri ĉiujn direktojn. Sed tiam la malamiko "Matildo" elsaltis. Tiel Shella trafas ŝin per kiras-penetro.
  - Akiru "avenan" granaton, kantu serenadon kiel memoraĵon!
  Ĉi-foje la kuglo trafis ĝuste la pugon inter la gvattureto kaj la kareno, kaj la tanko, post bona skuado, estis flankenportita. Samtempe, la benzinujo eksplodis, kaj tuj eksplodis per ruĝruĝa flamo.
  Blonda Diablo ne povis rezisti la akrecon:
  - Matildo ricevas maton - la rezulto estos amuza!
  Magda vangofrapis sian kunulon per kaloza manplato sur siajn tendajn femurojn.
  - Kaj vi estas juna, mia fianĉino! Do kunkantu tiel!
  Tamen, ŝajne unu el la britoj erare, aŭ eble intence, pafis al la benzinujo. Malpurbruna arbetaĵo de benzinaj flamoj bruis kaj ekfloris. Gerda pafis longan eksplodon de rapidpafa atako 9mm maŝinpafilo. Ĉirkaŭ kvardek anglaj soldatoj kolapsis surloke. Kaj pluraj el la vunditoj, sen ia kompato, tretis la larĝajn spurojn de usona tanko. Shelley ridis malbone.
  - Ĉi tio ne estas lipruĝo! Kia estas fariĝi kukoj!
  Kaj la ruĝhara, senhonta diablo ne forgesis enmeti:
  - Kiel ajn vi tordas ĝin, krespoj stampitaj de tanko estas pli bonaj ol bovinfeko!
  La knabinoj rapide frakasis tri pliajn kojnojn. Ŝela gvidis, kaj Magda donis konkojn, kaj la ŝarĝo estis efektivigita aŭtomate. Kaj ili mem ricevis obuson sur la kiraso. Ĝi ŝajnas ne timiga, por 80-mm-gvattureta protekto, sed ĝi zumas plene. Magda bruligis siajn fingrojn kaj kriis:
  - Jen ili estas la donacoj de la markizo de Karabaso! Ĉu ni povas pipri ilin per io iom pli spica kaj saligi ilin?
  Ŝela, disfendinte alian "monstron" per ŝelo, kantis:
  - Kiaj pladoj, kiaj pladoj - ĉu vi kunportus ĉion! Domaĝe, ke ni ne ofte batalas - malofta besto, tia buĉado!
  Magda subite vangofrapis sian frunton kaj rememoris:
  - Sed jam de longe de vi Neĝulino kun pafilo, kantojn ni ne aŭdis! Kantu floron, ne hontu!
  La perlhara militisto kantis, kaj ŝia voĉo estis tiel Dia kaj Diabla en unu fiolo, ke la sireno apud ŝi havis nenion por fari;
  Li mem batali en la koroj de la humoro,
  Karaktero skulptas - Dio la Kreinto,
  Li kreas per la glavo de la heroo,
  Ekzemplo por ĉiuj generacioj!
  
  Sed vi mem povas batali,
  Levita, hordoj por venki!
  La animo de aglo kaj leono ne estas leporo,
  Tia potenco kaj sankta gastiganto!
  
  La malamiko estu kiel hundo pelata,
  Kaj nia forta ŝildo tranĉis la diamanton!
  La rando de la tagiĝo eterne amata,
  Pro ĉagreno, la batalanto rekompencos morton!
  
  Ne fidu stultajn pacifistojn
  Kion Jesuo instruis elteni...
  Tiel ke sekalo floras sub klara ĉielo,
  Fariĝu forta kiel urso!
  
  En bataloj ni estas plenaj de arda pasio,
  Kaj kun ŝtorma sango, juna...
  Ni disŝiras la inferon,
  Kie estas la legioj kun Satano!
  
  Kaj ĉiuj scias, ke la Kreinto;
  Lernu plifortigi viajn muskolojn!
  Ne malŝparu vian tempon pro stulteco
  Alie, mi venos al vi kun puno!
  
  Senforteco estas la ĉefa malvirto,
  Ĝi naskis malicon, malnoblecon...
  Pagu al la invadantoj lukaĵojn -
  Forgesu pri braveco, honoro kaj fiero!
  
  Sed malgraŭ ĉiuj problemoj vi
  Malĝojo frato ne cedu!
  Ke ĉiuj revoj realiĝu
  Ni dancu kun karulino en glata valso!
  
  Kion pli la Sinjoro povas doni
  Jes, la postvivo estas en nebulo...
  Ĉi tiu karno suferas en la vivo,
  Ne ĉio estas tiel glata kiel en la romano...
  
  Konu vian terviron
  Konstruu vian feliĉon sur ĝi...
  Movado kaj progreso kurado -
  Ili donos potencon super la universo!
  Kaj en Egiptujo, la batalado estis ankoraŭ en plena svingo. La sentimaj militistoj de ĉiuj kontraŭuloj sukcese frakasis kaj kantis survoje;
  Ŝela finis sur la supra noto, sed Magda tiam malpeze pikis ŝin per sia piedo, ĝuste per sia nuda kalkano, en fortan, sunbrunigitan premon:
  - Kaj kial vi kantas pri kristanaj valoroj? Ni estas arjoj, ne kristanoj. Neĝulino estas freneza!
  Shella freneze skuis la kapon, dum ŝiaj manoj ne estis movitaj por kontroli la maŝinpafilon:
  - Pardonu! Konfuzita Ortodoksa Rusujo kun pagana Prusio! Tro malfacile pafi kaj komponi samtempe!
  Magda, sen halti por gvidi la efikan, falĉitan de la vicoj de la anglaj malamikoj, skuis siajn longajn, nigrajn okulharojn. Kaj metinte alian vicon da malamikoj en la ĉerkon, kiel sireno ridis:
  - Koste de kiel komponi - ĉi tio estas diskutebla demando, sed pafado estas facila kaj simpla!
  Efektive, multaj anglaj oficiroj kaj soldatoj, kaptante blankajn poŝtukojn, komencis energie kapitulaci. Samtempe ili tiom ektimis, ke ili murmuris ĉiajn sensencaĵojn, aŭ eĉ hurlis. Plurmil koloniaj soldatoj (araboj kaj nigruloj), miregigitaj pro timo, kaj ankaŭ kelkcent, ne malpli malkuraĝaj, palavizaĝaj angloj, levis la manojn. Eĉ blankaj ĉifonoj aperis el la tankoj. Kiel oni diras, ili trovis alian protekton - pli fidinda ol aktiva kiraso!
  La knabinoj ridis - tiel fari tion - neniam cedu!
  Shella saltis el la tanko kaj intence kuris nudpiede laŭ la ardanta sulko. Magda tamen ne pensis cedi al sia amikino, kaj la nudaj, sunbrunaj knabinecaj kruroj ĵus fulmis, kvazaŭ aroj da gazeloj alkurus. Harditaj, sed rondaj kaj graciaj knabinecaj kalkanoj karesis la langojn de blua flamo. Sed la tigrinaj militistoj nur kontente kriis responde.
  Ĉi tie, la kaptito nigrulo ne povis reteni sian volupton, alkuris al ili kaj ricevis preman baton de la fajra Magda en la suna plekso, post kiu, kraĉante grandan embolon da muko kaj sango el la buŝo, li finfine trankviliĝis.
  Ĉi tio, kiel ĝi rezultis, estis la lasta eksplodo de rezisto. Nun la britaj soldatoj estis tute rompitaj. Estis pli ol tri mil kaptitoj starantaj sur siaj piedoj. Tamen la tigrinoj senceremonie pafmortigis ĉirkaŭ kvincent britojn pro siaj vundoj nekapablaj stariĝi, ĝuste unu kuglo por du kapoj puŝitaj unu al la alia: tial ili suferas, kaj ŝarĝas la Wehrmacht per kroma ŝarĝo. Kiel Himmler diris: kompato ne devus superi la limojn de ekonomia oportuneco.
  La knabinoj ordonis al la kaptitoj, mirigitaj pro teruro, fosi truojn por meti la mortintojn tien. Jam estis sufiĉe malpeza, kaj la fumo el la detruita bazo estis portita sur longa distanco.
  La amiko de Shella rememoris la filmon, kiel en ĉi tiu heroa kazo, unu el la ĉeffiguroj, post malfacila venko, bedaŭrinde pufigis sian pipon. Kaj la mezepokaj militistoj, konfuzante la dungomurdiston kun Satano, malfermis fajron kontraŭ sia propra komandanto. Tamen, ĉi-foje, la venko estis sufiĉe facila, sed unu el la knabinoj ankoraŭ trovis sian malafablan amikon - morto, kvin belulinoj estis vunditaj, kaj kelkaj - aŭ pli ĝuste du, estis grave vunditaj.
  Germanaj aviadiloj aperis sur la ĉielo de la okcidenta flanko. La knabinoj salutis ilin kun ĝoja ĝojo. Haupmann SS, la agreseme bela heroo de Gale, ŝveligis ŝiajn vangojn kaj fleksis siajn muskolojn ruliĝante sub ŝia ĉokolada haŭto, kaj sammaniere anoncis:
  - Niaj trupoj sukcese progresas. Do ni ne havas tempon por stari senmove. La malliberuloj ligu sin, kaj ni enŝlosos ilin en la hangaro, lasante dekduon da lupoj por gardi. Kaj la ceteraj daŭre rapide moviĝos malantaŭ la malamiko.
  Magda kaj Ŝela tre timis, ke oni konfidos al ili la protekton de rompitaj sklavoj kaj militkaptitoj, kiuj fariĝis submetiĝema grego, ĉar la knabinoj estis jam ekscititaj kaj ili volis batali. Kaj nur malkuraĝuloj revas pri eskortservo! Sed ŝajne iliaj batalaj kvalitoj impresis Gala kaj, ludante per sia bicepso, ŝi anoncis al ili:
  - Ni benzinu kaj replenigu la municion de la tanko. Rajdu ĝin plu. Mi vidas, ke vi kapablas batali! Krome, vi ne estas precipe granda kaj multe pli taŭgas por kontroli tankon.
  La knabinoj, levinte la manojn en milita saluto, bojis:
  - Mi ĝojas provi Kamarado Komandanto!
  - Por pli facile trakti la pafilon kaj maŝinpafilojn, Filela akompanos vin! - Dehakis Gale kaj kuris por klarigi la celon al aliaj knabinoj. Tiuj timigitaj palpebrumis la okulharojn, kaj klinis la gazetaron, kun apenaŭ kovritaj, aŭ eĉ malfermitaj bustoj. La timinda tigrino-kapitano ankaŭ estis nudpieda, kaj kvankam ŝiaj kruroj ne estis malgrandaj, ŝia formo estis sufiĉe bela, kaj ŝi mem aĝis nur dudek du jarojn, nur troa muskola disvolviĝo igis Gala aspekti pli peza kaj pli maljuna. En la sama tempo, ŝi estas surprize rapida, tre danĝera por mal-al-mana batalo.
  Dum la knabinoj benzinumis kaj replenigis municion, Filela bombadis ilin per demandoj:
  - Vi estis ene de ilia aerbazo, tute sola. Precipe vi, Ŝela... Ĉu ne estas timige?
  La blondulino forskuis de la vango la dezertan bulkon, kiu iel sukcesis kapti sian veluran, sunbrunigitan haŭton. Ĵetante la ponardon alte, ŝi mallonge respondis:
  - Ne! Kial ni devus timi? Ni estas veraj arjoj!
  Filela, kaptinte per la muŝo armilon, kaj ĵetinte ĝin al la tablo akriĝanta meze de la dezerto, oscedis kun ĉarma buŝo. Tiam, ĝemante, ŝi respondis:
  - Vi estas la plej juna el ni, kaj antaŭ ol vi iris al Afriko vi ne havis sperton. Ĉi tie, ĉiuj knabinoj jam ricevis batalan sperton, kaj flaris pulvon. Cetere, vi preskaŭ ŝajnas knabinoj, kun tiaj senkulpaj vizaĝoj.
  Magda, ĵetante la bajonettranĉilon per la piedfingroj, feroce klakis:
  Sed ni ne mortigas senkulpe. Kio estas la signifo de ĉi tiu konversacio ĉiuokaze. Ĉu vi serĉas malpacon?
  Filela rezolute malakceptis:
  - Kompreneble ne! Sed mi konfesas al vi, kvankam mi unue flaris pulvon la 1-an de septembro 1939 en Pollando. Tio estas, eĉ antaŭ la plimulto de la knabinoj en la kompanio, ili kutime komencis sian fajrobapto de la kampoj de Francio, sed mi ankoraŭ sentas timon. - La knabino timide mallevis siajn verdajn okulojn. Rekono ne estis facila por ŝi - Precipe prenas la nervozojn antaŭ la komenco de la batalo.
  Ŝela karesis la gratan, muskolfortan ŝultron de Filela.
  - Verdire, foje mi sentas min malkomforta. Kvankam la fizika ŝarĝo, kiun ni spertas, estas tiel laciga, ke vi eĉ revas forigi la mortan korpon.
  La brunhara virino levis la ŝultrojn.
  - Nu mi ne scias! Kaj ĝi elĉerpas min ĝisfunde, ne malpli ol vi, sed tamen restas la terura timo. - Filela ĵetis mallongan rigardon al la ĉielo, malaltigis la voĉon al flustro. Eble ŝi timis, ke la Ĉiopova Dio aŭdos ŝin. "Cetere, ĉu ekzistas io kiel animo?" La granda kaj saĝa Fuhrer neniam parolis pri tio, kaj skribis neniun el siaj verkoj.
  Magda denove kaptis la bajonettranĉilon per siaj nudaj fingroj, evitante tranĉojn. Ridetante kiel Milady Winter, ŝi respondis pri Shelley:
  - Kaj ne gravas. Por ni, la ĉefa afero estas mortigi malamikojn kiel eble plej multe, kaj riski niajn vivojn kiel eble plej malmulte. Nature, se alie - singardemo ne fariĝos perfido!
  Filela konsentis:
  - Kiu ne ŝparas vivon en batalo, li konservos sian dignon eĉ dum dividado de trofeoj!
  Shella konfirmis:
  - Kiu ŝtelas venkon, tiu perdos ĝiajn fruktojn, ĉar ĉi-lasta putriĝas pro makulita reputacio!
  Sidante en la tanko, la knabinoj pendigis anglajn flagojn kaj ĝuste tiel senĝene forveturis. Kaj entute estis dek kvin aferoj en la dezerto. Insolente senprudente kaptitaj de la britoj, kirasaj kaj neniel bone armitaj veturiloj. Do la sentoj estis la plej sublimaj, kvazaŭ la militistoj estus defilantaj.
  Magda notis:
  - Jen, jen la beleco! Ni kunportas nian katon! Will, mi vidas batalon - ricevos ĉikanon!
  Ŝela, sen multe da entuziasmo, balancante la kapon al la Neĝulino, kontraŭis:
  - Ĝi tute ne estas amuza! Estas peko rideti al ĉi tio!
  Jen Magda, kvazaŭ matene sonus la vekhorloĝo:
  Kion signifas la koncepto de peko? Ĉi tie vi kantas Ŝela pri Jesuo Kristo, kaj vi eĉ ne rimarkas, ke la ĉefa Biblia leĝo - la salajro de peko - morto estas simple absurda! - La fajra militisto, eĉ por persvado, faris rondon per siaj manoj. - Absolute sen logiko!
  Filela rapidis aldoni:
  - Certe! Alie, kiaj soldatoj ni estas, se ni ne malobservas la ordonon - ne mortigu!
  Magda nervoze ridis kaj komencis maĉi la tenilon de la ponardo. Ĉi tie Shella trovis ion kontraŭ kio:
  - Efektive, en la originalo - ĉi tiu sepa ordono sonas tiel - ne faru malbonan murdon! Tio estas, ĉi tie ni parolas pri murdo, kaj ne pri senigo de la vivo de homo. - Kaj donante al si la aspekton de Cicerono sur la predikejo, kaj eble aldonis Tetruliana. - Estas kelkaj nuancoj ĉi tie!
  Magda dehakis malbonon:
  - Ankaŭ ligiloj al la traduko el la hebrea. Kio alia povus esti pli naŭza! La ruĝhara diablo pli kaj pli ekflamiĝis. Ja ŝia patro mem Azello el la romano de Bulgakov povas. - Ĝenerale, estas multe da absurdaĵo en la Biblio, sed la plej absurda afero estas ĝiaj pretendoj pri la rolo de la vorto de Dio kaj pri neeraripovo! La militisto ekbrilis per siaj dentoj. - Kristo la Ĉiopova Kreinto de ĉiuj kreaĵoj, ĉio videbla kaj nevidebla, ĉio surtera kaj ĉiela... Kaj samtempe Jesuo konfuziĝas en la plej elementaj aferoj!
  Shelley diris severe:
  - Ne necesas diri tion, kaj kategorie. Iel li estas konfuzita, kaj iel li estas viziulo. - Neĝblanka terminanto-anĝelo aldonis. - Krome, la Enkarniĝinta Dio povas bone transdoni la esencon de la Sanktaj Skriboj per siaj propraj vortoj. Ĝenerale, estas multaj profetaĵoj, kiuj jam realiĝis en la Biblio.
  Magda vigle skuis sian fajran kapon:
  "Tio tute ne veras, kaj mi tion pruvos al vi!"
  Shelley ekmovis.
  - Nu, provu, vi havas la kartojn en la mano!
  Magda ekparolis, imitante la karikaturitan picean tonon de la kleriko.
  - En la sanktaj libroj de ĉiuj religioj okupas la plej gravan lokon profetaĵoj, tio estas antaŭdiroj pri la estonteco. Estas tiaj profetaĵoj en la Biblio. Plej multaj el ĉi tiuj profetaĵoj estas tro malklaraj. - La ruĝhara terminator-filozofo faris rondajn lipojn. - En adiaŭa interparolo kun la apostoloj, Jesuo profete diris: "Aŭskultu do pri militoj kaj famoj pri milito... Ĉar devas esti tiel... Nacio leviĝos kontraŭ nacio kaj regno kontraŭ regno, kaj estos malsatoj, plagoj. kaj tertremoj" (Evangelio laŭ Mateo 24:5-6). - La knabino levis la dekstran brovon por pli granda esprimkapablo. - Sed ĝuste tio okazis en la mondo antaŭ la profetaĵoj de Kristo, kaj tio daŭras ĝis hodiaŭ. Kio do estas la valoro de tiuj profetaĵoj en kiuj 'antaŭvidi' eventojn okazantajn konstante sen iu ajn profetaĵo?
  Filela kapjesis aprobe dum ŝi ekzamenis trofean erotikan revuon, kiu estis kaptita de la kaptitaj angloj. Sed samtempe la militisto tre atente aŭskultis:
  - Jes, oni povas diri, ke estis militoj hieraŭ, estas militoj hodiaŭ, estos militoj morgaŭ!
  Konfirminte Magda (Kion mi povas diri - oni diras, ke ĝi ne estas bastardo, vi estas saĝa!), Daŭrigis sian prelegon:
  Kelkaj el la bibliaj profetaĵoj estis skribitaj retroaktive - post kiam tiuj okazaĵoj jam okazis. Vere, foje la profetoj kuraĝis antaŭdiri estontajn eventojn, sed samtempe, kiel regulo, ili falis en malordon.
  Do, Dio per la profetoj promesas al la posteuloj de David la eternan regadon (2 Reĝoj, 7:11-16), sed la regno de David disrompiĝis en Izraelon kaj Judujon post la morto de lia filo Salomono, kaj la posteuloj (idoj) de la reĝo David estis parte detruitaj unue en la asiria reĝo Artaĥŝsat, kaj poste - sub la radiko, senescepte, la babilona reĝo Nebukadnecar. (Jeremia 52:9-11, 22:28-30).
  Filela tre fervore aprobis:
  - Tiel vi devus trakti ilin. Kaj kiel meti sub la hakilojn la loĝantojn de la kaptitaj urboj, tiam ĉi, mi petas. Kaj kiel ili prizorgis ilin!
  La fajrodiablo konfirmis:
  - Sed kompreneble la diversaj eraroj de la "profetoj" ne limiĝas al tio.
  Dio, per la profeto Jeremia, promesas detrui por ĉiam, senhomigi Egiptujon de Suez ĝis Etiopio (28:8-14), sed Dio ne plenumis ĉi tiun promeson ĝis hodiaŭ.
  Kaj pli pri la profetaĵoj de Jeremia. Per sia buŝo, Dio promesas transdoni Egiptujon en la manojn de Nebukadnecar (29:19); por ĉiam detruu Tiron (26:3-14; 27;36; 28:19). Sed Nebukadnecar ne prenis kaj ne provis preni Egiptujon. Pri la urbo Tiro, ĝi ne estis prenita de Nebukadnecar, nek de Aleksandro la Granda, kaj ĝis nun ĝi ne ĉesis ekzisti eĉ unu tagon.
  Shella konfirmis kun peza suspiro:
  - Ve, mi vidis Tiron sur la mapo. Ni baldaŭ prenos ĝin!
  Magda daŭrigis:
  Kontraŭe al la profetaĵo de Ezekiel, Nebukadnecar prenis kaj detruis Jerusalemon, ne Egiptujon kaj ne Tiron. Tamen, 16 jarojn post sia profetaĵo, Jeremia mem koncedas, ke la urbo Tiro daŭre ekzistas nedifektita (26:1; 29:8-14). Poste, Jesuo Kristo mem vane profetis la morton de ĉi tiu neskuebla Tiro (Mateo, 11:21-22; Luko, 10:14).
  Kaj kiel ŝiaj skarlataj lipoj ruze kaj gaje tordis samtempe. Ĉi tio estas vere Satano en mirinda ina vizaĝo. Kaj kia voĉo.
  La sama Jeremia, nome de Dio, anoncis, ke reĝo Jehojaĥin estos punita pro siaj pekoj per ne havado de infanoj (22:28-30). Sed Mateo nomas Jeĥonja unu el la prapatroj de Jesuo Kristo (Mateo 1:11-12). Kiel estas, ke Jesuo povis naskiĝi el malproksima prapatro, kiu ne havis infanojn?
  Post la lasta deklaro, Filela ridis ruze. Shelly rimarkis:
  - Ĉi tio estas kondiĉa profetaĵo!
  Magda malestime snufis.
  - Sed tion povas diri ĉiu falsa orakolo! Vi aŭskultu plu! - La ruĝhara diablo daŭrigis, ĉar tankoj ne povas iri tro rapide tra la dezerto, kaj ili estas sufiĉe pezaj kaj estas tempo por babili... La voĉo de Magda sonis pli kaj pli memfida:
  Jeremia, nome de dio, antaŭdiras la judan reĝon Cidkija por esti kaptita de Nebukadnecar, sed promesas al li trankvilan morton kaj pian entombigon (34:2-5). Sed, kiel montriĝis poste, Nebukadnecar mortigis ĉiujn parencojn de Cidkija, kaj blindigis lin mem, ĵetis lin en malliberejon, kie li mortis (52:9-11). Ve paca morto kaj pia entombigo!
  La sama "trankvila kaj serena" vivo estas profetita por la reĝo Joŝija (2 Reĝoj 22:18-20). Post tia profetaĵo, Joŝija estis morte vundita de la egiptoj en batalo apud Megido (Ibid., 35:20-24).
  La batalema ĉevalino Filela ensuĉis sian stomakon kaj komencis malpaki la enlataĵojn. Ladskatolo kun Teksasa Bufalo sur la pakaĵo estas ĝuste tio, kion ŝi bezonas. Precipe suka viando trempita en tomata suko kaj ĉokolada saŭco.
  Malgraŭ tio, ke ankaŭ Magda montris apetiton, la obstina knabino daŭrigis la edukan programon. Tamen, estas bela voĉo, ke estas agrable aŭskulti militiston kun haroj la koloro de la Krakatoa erupcio:
  - La profeto Jesaja skribis, ke Jerusalem staros eterne: ke neniu malpurulo enirus ĝin, neniu nejudo enirus. Sed tuj post ĉi tiu profetaĵo, Jerusalemo estis prenita kaj detruita de Nebukadnecar (586 a.K.), poste estis prenita kaj detruita al la tero fare de la romianoj (70 p.K.). - La fajra militisto komencis aldoni, penante doni al la lingvo aspekton de brua premo. - La "Eterna Urbo" estis prenita kaj detruita de la persoj, araboj, krucmilitistoj, turkoj, britoj kaj francoj. - aldonis Magda senspire kaj altigis la tonon. - Sendube germanoj, kaj nun loĝas en ĝi tiom da 'puraj' judoj kiom da "malpuraj" (laŭ ilia difino!) araboj, eŭropanoj, nigruloj...
  Filela, formanĝante bubalviandon, rimarkis:
  - Kristanoj, kutime, ne vere legas la profetaĵojn pri la okazaĵoj antaŭ la naskiĝo de Jesuo Kristo. Ili pli interesiĝas pri la profetaĵoj de Jesuo Kristo mem kaj liaj apostoloj, tio estas, la profetaĵoj de la libroj de la Nova Testamento. Aparte zorgas iliaj profetaĵoj pri la Dua Veno de Jesuo Kristo (pri la Lasta Juĝo, pri Armagedono).
  Magda ĝoje konfirmis, kapjesante kapabla ekbruligi kaj forbruligi, al la fundamentoj de antikva Romo kaj centoj da similaj urboj kun kapo:
  -Ni ne tuŝu iujn aliajn profetaĵojn, nek la detalojn de la profetaĵoj pri la Dua Veno de Jesuo Kristo. Ni restu nur pri unu plej grava demando: Kiam venos la Dua Veno? Ni rigardu la vortojn de Jesuo Kristo mem. La fama usona predikisto kaj oratoro Billy Graham kalkulis, ke li profetas pri la dua alveno de Kristo 380 fojojn en la Biblio. Ni restu pri la kardinalo kaj plej klara el ili.
  Magda estis daŭrigonta, kiam en la radio sonis signalo:
  - Kolono de anglaj tankoj antaŭeniras. Ĉiuj prepariĝu!
  Shelley rimarkis konfuzite:
  "Mi mem ne scias, kio estas pli malbona - fari malbonan murdon aŭ aŭskulti tian herezon!"
  Filela respondis:
  - Magda nur diras la puran veron kaj argumentas logike. Krome, la Biblio sufiĉas, ĝi parolas klare kaj severe pri falsaj profetoj. Do batu la malamikon per sia propra armilo.
  La fajra diabla militisto aldonis:
  - Rigardu, estas pli bone kiel ni venkos la malamikon per siaj propraj armiloj! Kaj ne nur sur la ideologia fronto. Mi ankoraŭ parolas pri la Biblio. Intertempe, rigardu la kiras-penetrajn obusojn de Neĝulino!
  Shelley klakis sen ia malico:
  - Nu, kompreneble, tia elementa afero, mi mem povas fari ĝin! Por kiu vi min prenas! Mi estas la damo de milito!
  Filela, helpante ŝarĝi la kanonon, kantis:
  - Sinjorino de Milito! Kiu alia povas kompari kun vi! Sinjorino de milito ni baldaŭ estos en la angla ĉefurbo!
  La mallaŭta, preskaŭ vira voĉo de Gayla sonis super la radio.
  - Saltu la kolonon kaj pafu flanken!
  La knabinoj kriis reen:
  - Sieg Heil!
  Kompreneble, vi devas havi ferajn nervojn por lasi sensuspektan malamikon pliproksimiĝi, poste preter vi. Ĉi tie, mezaj tankoj, Cromwells kaj Matildas, estas antaŭe, kaj tiam malpezaj tanketoj. Dekduo kaptitaj tankoj devas sinkronigi por ke ĉiu trafu sian viktimon. Ĉi tio estas speco de prezentado de muzika simfonio. Se almenaŭ unu noto rompas, la tuta komponado montriĝos malvera kaj perdos la titolon de ĉefverko. Kaj kio estas ĉi tiu milito! Plejparto de la admirantoj estas kolektitaj de milita arto, sed la larmoj estas ĉiam sinceraj, kaj neniu volas voki bison!
  Shella flustris:
  Helpu nin Sankta Patrino de Dio!
  Gayla sovaĝe ordonis:
  - Fajro!
  Kaj dekduo da bareloj tuj kraĉis konkojn. La flankoj de la Matildas kaj Cromwell estas multe pli malbone protektataj, kio signifas, ke ili... Magda ĝojis kaj ekkriis:
  - Rompitaj kartonaj skatoloj!
  Ŝela tuj, ŝarĝante la kanonon en nova maniero, rimarkis:
  - Nu, stultaj angloj! Ili eĉ ne petis de ni pasvorton, ili nur vidis la flagojn, do ili tuj prenis nin por si!
  Magda mallaŭte ridis.
  - Estas ilia brita pensmaniero!
  Estis dudek kvin grandaj tankoj kaj dek du lupaj knabinoj tuj detruitaj. Tiam ili havis tempon, antaŭ ol la konfuzita malamiko reagis, doni duan salvon, ĉe la malamiko.
  Kaj deko da viktimoj pli, frakasitaj tankoj, kiel la skeletoj de ŝarkoj ĵetitaj sur la bordon, sur varma, flava sablo. Kaj samtempe ili ankoraŭ fumas, malhelbrunaj riveretoj ŝteliras en la ĉielon. Ĝi ŝajnas esti idaro de serpentoj. Krome, reptilioj, kvazaŭ mutilitaj de malĝusta evoluo. Kaj la siblado estas mirinda kiel malsaniga ĝi povas esti.
  La britaj tankoj tuj haltis kaj frostiĝis. La nura pluviva peza tanko mallerte provis turni sin. Shella kantis:
  - Beleco! Beleco! Ni kunportas nian katon!
  Magda kantis:
  - Ne en sako, sed en muzelo! Kun kiraspenetra kuglo!
  Filela ridis.
  - Ĉu vi hundoj - post nia batalo!
  Post tio, ili metis al kojnoj. Nu, ili povas esti disbatitaj en la frunto. Parto de la britaj petrolŝipoj ne povis elteni ĝin kaj, forlasante sian ekipaĵon, rapidis en ĝeneralan flugon. Kelkaj kojnoj kun pli spertaj ŝoforoj daŭre daŭre pafis reen. Ĉi tie kuglo trafis la Mp-16-tankon, eligante surdan bruadon en la kiraso.
  Shella montris rozkoloran langon:
  - Niaj herooj forkuras - stulta brito ne atingos!
  Magda laŭte grumblis:
  - Rezignu rapide!
  Filela konfirmis:
  - Kaj ne timu nin! Batadi kaptitojn per zono sur la papo, la ruĝa kruco malpermesas!
  Ŝela, frakasinte obstinan tanketon per ŝelo, diris:
  - Mi frakasis vin! Kaj brikon en ĉies muzelo!
  La batalo finiĝis, pluraj tanketoj provis foriri, sed ili estis senceremonie batitaj. La lupoj eligis korŝiran kriadon de ĝojo:
  - Diable! Ĉi tiu batalo ne estas sensencaĵo!
  Tamen, la batalo ankoraŭ ne finiĝis. Aperas anglaj kamionoj kaj motorciklantoj. Shella pafis ŝrapnelkonkon al la plej proksima aŭto, ĝi diseriĝis, kaj la benzinujoj simple detonaciis. Magda ekbrilis per la dentoj.
  - Ŝoko! Estas nia maniero!
  Filela diris:
  Pli bone mortigi ol persvadi!
  Shella estis eĉ pli specifa:
  - Pli bone bati unufoje ol diri cent fojojn! Estas pli bone bati ĝin cent fojojn ol silenti...
  Magda interrompis:
  - La britoj jam kuras! Venu post ili!
  La knabinoj pafis sufiĉe precize, Shella neniam maltrafis, sed la tankoj ankoraŭ ne povas esti komparitaj kun kamionoj en rapideco. Krome, la Cromwell ĉi tie ne estis la plej nova Meteor-motoro de 600 ĉevalfortoj, sed pli malforta ĉevalforto 400. Ŝajne, ili ankoraŭ ne havis tempon por re-ekipi ĉi tiun kroztankon. La Matilda ankaŭ estis pli malforta, kaj kion ni povas diri pri la peza Mp-16.
  Do la knabinoj estas iom malantaŭe. Jes, ankaŭ estis vento blovis al la renkontiĝo, nuboj komencis kolektiĝi. Magda rimarkis:
  - Nun pluvos!
  Shelley estis ravita:
  - Des pli bone! Kaj estas tre varme en ĉi tiu tanko! Kaj li sin varmigas, sed la suno brulas!
  Filela konfirmis:
  - Nu, jes! Kaj kiom vi povas friti!
  Magda ne kunhavis la optimismon:
  - La sablo fariĝos lama kaj ni ĉesos!
  Shelley entuziasme deklaris:
  - Kaj ĝi ne timigas min persone!
  La nuboj tre rapide kolektiĝis, kaj la ĉielo mallumiĝis, kvazaŭ vere estus luna eklipso. Magda muĝis:
  - Tiam kredu je Dio post tio!
  Shelley fajfis kolere.
  - Kaj kio? Kial vi ne kredas! Ĉu Kristo ne pruvis, ke li estas la vera Dio?
  Grandaj gutetoj de tropika pluvo batadis sur la tegmento de la tanko. Kolera, Magda denove ekparolis;
  En konversacioj kun siaj disĉiploj, Kristo certigis al ili, ke ĉiuj el ili, liaj apostoloj, vivos kaj vidos per siaj propraj okuloj Lian Duan Venon en gloro. "Vere mi diras al vi, ke vi ne havos tempon ĉirkaŭiri la urbojn de Izrael (en Palestino) antaŭ ol venos la Filo de homo" (Mateo 10:23).
  Filela surprizite fajfis, palpebrumante kvazaŭ verŝante la cindron de Hiroŝimo en ŝiajn okulojn:
  Ĉu Jesuo vere diris tion?
  
  
  
  
  
  AMERIKO HELPU AL LA REIKO
  KONOTACIO
  La okcidentaj aliancanoj subskribis armisticon kun la Tria Regno. Profitante de la foresto de dua fronto kaj bombadoj, la nazioj plifortigas siajn trupojn kaj iras al la ofensivo. Vere varmiĝas.
  . ĈAPITRO #1
  Ekzemple, en marto 1943, armistico estis finita inter la Tria Reich kaj la Aliancanoj. Hitler jesis ĉesigi la persekutadon de la judoj kontraŭ frostigo de malamikecoj en la Okcidento. Krome, la Okcidento ĉesigis liveraĵojn al Sovetunio sub Lend-Lease. Kaj ĉi tio influis la kurson de malamikecoj.
  Hitler prokrastis la ofensivon sur la Kursk Ardena Bulo por tro longa. Li prokrastis Operation Citadel deplojante la plej novajn tankojn, la Pantero kaj la Tigro. La lastan fojon la Fuhrer prokrastis la ofensivon estis en julio.
  Li volis testi en bataloj la pli progresinta kaj potenca Tiger-2, same kiel la ME-309 batalanto. La germanoj ankaŭ volis testi la "Maus" en la ofensivo. Kaj ĝustigu la "Panteron" -2.
  Kaj kiel rezulto, Stalino ordonis al si ataki la 1-an de aŭgusto. Kaj tuj en du direktoj - Belgorod-Ĥarkov, kaj Orlovsky. La germanoj, male al reala historio, estis pli fortaj. Ili retiris la grupon de Rommel de Afriko, kaj transdonis parton de la fortoj de Francio kaj Balkano. En Balkanio, la germanoj estis anstataŭigitaj per bulgaroj kaj italoj. Tiel, ok germanaj sekcioj kaj dekduo italaj sekcioj forlasis Afrikon, sep germanaj sekcioj de Balkano, kaj dudek sekcioj de Francio, inkluzive de tankoj.
  Pro la fakto, ke la bombado de la Tria Regno ĉesis, la liberigo de armiloj estis kvardek procentoj pli alta ol en reala historio. Estis pli da tankoj kaj aviadiloj. La Tiger-2 komencis esti amasproduktita de majo 1943, eniris la ME-309-serialon, same kiel la Yu-288-bombaviadilon. Kaj ĝi fariĝis serioza.
  Kaj "Muso" iris en serion... La germanoj estis pretaj batali. Iliaj defendaj linioj estis tre fortaj.
  Jes, kaj "Pantero" en la unuaj tagoj de la batalado pruvis esti tre efika tanko de defendo. Ŝi pafis dek kvin pafojn po minuto, kaj prenis tridek kvarojn de du kilometroj.
  Jes, "Ferdinand" ankaŭ estas maŝinbesto. Kaj se ĝi trafas, tiam ĝi trafas. Ĉi tiuj estas militaj maŝinoj. Kaj la fronta kiraso estas ducent milimetroj.
  La bataloj montris ke la Fritz estas fortaj. Kaj ankaŭ la knabinoj komencis batali sur sia flanko kaj estas mojose.
  Charlotte, pafante, kantis:
  - Kaj denove...
  Ankaŭ Gerda, pafante de rapida pafisto, subtenis:
  - Daŭras...
  Frida finis kun angoro:
  - La batalo...
  Charlotte, sen ĉesi pafi, eldonis:
  - Bolante...
  Frida, batante, grumblis:
  - Hiperplasmo...
  Gerda ridetis kaj pafis kuglon kaj aldonis:
  - Fajro...
  Charlotte hurlis kaj fiksrigardis la sovetiajn pafilojn, kaj eldiris senrifuĝe:
  Kaj Goering...
  Frida, batante, kriis:
  - Tia...
  Gerda daŭrigis, pafante kun hurlado:
  - Juna!
  Charlotte daŭrigas kion preni de la elfo, senhonte misprezentante la sovetian kanton al najlo. Kaj ĝi montriĝis ege stulta kaj vulgara.
  Kaj juna...
  Frida ĝemis, bedaŭrinde, trafe kiel ĉiam, kaj aldonis:
  - Biero...
  Gerda finis per pafo:
  - Antaŭen!
  Post tio, la militistoj, pafante, iomete ŝanĝis la kantotemon. Ja ili nun estas ne tute homoj, sed duonelfoj. Kaj tio signifas, ke vi prenos de ili la mizerulojn! Ili povas nur ne kanti, sed muĝi, kaj ion absolute plene eldiri. Tia estas ilia karmo, vi scias. La kantoj, kompreneble, montriĝis vulgaraj.
  Charlotte, gvidante la fajron, trenis plu:
  - Ekstere...
  Gerda Lupanuv de rapida fajro subtenis:
  - Bestoj...
  Frida najlis ĝin kaj daŭrigis:
  - De la tramo...
  Charlotte draŝis, kaj pecetigis daŭrigis sian hurlon:
  - Sur la...
  Gerda pafis kaj eligis:
  - Angulo....
  Frida intervenis kaj daŭrigis:
  - Kostoj...
  Charlotte, liberigante donacon kun sia diabla precizeco, forstrekis:
  - Biero...
  Gerda, tranĉinte per ŝelo, ekkriis:
  - Jen...
  Frida donis vangofrapon per donaco kaj knaris:
  - Enrompis...
  Charlotte, pafante, dum ŝi muĝas kiel besto:
  - caro....
  Gerda elspiris bruligitajn, vehementajn vortojn:
  - Bestoj...
  Frida, elsendante ĵetaĵojn, sonoris:
  - Donu....
  Charlotte pafis senespere, jelfis:
  - Biero...
  Gerda, malplenigante la postaĵon, aldonis:
  - Rapidu...
  Frida, pafante, kriis:
  - Elefanto....
  Charlotte, liberigante kuglon, ekkriis post la kuglo:
  - Strabigis...
  Gerda denove frapis kaj knaris:
  - Ĝuste...
  Frida ekkriis, draŝante:
  - Okulo...
  Charlotte kiel kanti en freneza vico...
  - Iris...
  Kaj ĝuste tiam finiĝis la ŝeloj de la terminatoraj knabinoj. Ili devis returni sin por replenigi la batalkompleton de la kamiono. Sed la provizo en la Tria Reich estas bonega kaj la araneoj, bedaŭrinde, revenos denove.
  Sur la reveno, la knabinoj komencis diskuti la sekvan temon. Charlotte, tiu ruĝhara diablo donis ŝian opinion:
  - Mi pensas, ke post la kapto de Moskvo, nia sekva celo estos Londono!
  Gerda ridis kaj konfirmis:
  - Kompreneble, ni iros liberigi la britojn el cionisma sklaveco!
  Kaj ĉiuj tri knabinoj surde ekridis. Ili pensis, ke ĝi estas vere amuza.
  Frida sugestis:
  - Kaj ni liberigu Amerikon de la plej avidaj cionistoj. Kaj ankaŭ de la regado de koloraj homoj. Kaj tiam la bolŝevikoj tute tiris supren la jankiojn.
  Gerda subite, same neatendite, kantas:
  Se ni ĉiuj staros kontraŭ la jankioj,
  Ni disbatos la nordan aliancon...
  Eĉ tomahokoj ne helpos...
  Ĉar Dio repagos malbonon!
  Kompreneble, flanke de la terminatoraj knabinoj, la alvoko al Dio aspektas ridinda. Konsiderante ke la Tria Reich estas la enkarniĝo de la Antikristo. Sed ĉar la tempo pasos antaŭ ol la municioŝarĝo estos ŝanĝita, la ruĝhara diablo Charlotte faris bruon. Aŭdinte la lastan frazon de Gerda, ŝi grumblis:
  - Ne ekzistas dio!
  La keruba militisto knaris:
  - Kiel ne?
  Charlotte insistis:
  - Kompreneble ne, medicina fakto!
  Gerda faris la plej naturan demandon:
  - Kiu kreis la universon?
  Charlotte preskaŭ tuj respondis:
  La universo ekzistas kaj ĉiam ekzistis. Ĝi nur ŝanĝis sian ekziston kaj komponanton, konstante transformante kaj modifante.
  Gerda frotis la nudan piedon malantaŭ la orelon. Kvankam ŝi havis la genojn de araneo, ne de hundo, kaj nekrede rimarkis:
  Kiel ĝi ĉiam ekzistis? Devas esti kialo por tio.
  Charlotte decidis bati sian religieman partneron per sia propra armilo:
  - Kaj kiel estas, ke la ĉiopova Dio ĉiam ekzistis? Devas esti kialo por tio!
  Gerda denove frotis la nudan piedon, ĉi-foje sur la frunton, kaj dubeme rimarkis:
  - Dio laboras en misteraj manieroj.
  Charlotte, laŭ sia propra logika maniero, rimarkis:
  - Do tio ne estas la respondo.
  Gerda tiam sugestis:
  - Ni prenu kiel aksiomon la senduban fakton, ke la Sinjoro Dio ekzistas, kaj ĉiam ekzistis, kaj de ĝi ni ekiros.
  Charlotte logike rebatis per la sama metodo:
  - Ni prenu do ankaŭ kiel aksiomon la senduban fakton, ke la materio kaj la universo ĉiam ekzistis kaj ĉiam ekzistis, kaj de ĝi ni komencos.
  Frida, kiu estis tria en ĉi tiu disputo, ekridis kaj rimarkis:
  - Jes... Jen dialogo inter mutaj kaj surduloj. Do vi ne povos veni al ajna klara konkludo.
  Charlotte malkonsentis.
  - Mi havas avantaĝon super Gerda. Ekzemple, se ni procedas de la fakto, ke la radika kaŭzo de ĉio estas la Ĉiopova Personeco de Dio, tiam en la estonteco derivaĵo de ĝi: homo montriĝis pli malforta kaj ne teknike progresinta. Kaj se ni konsideras, ke la ĉiopova, sed nepersona naturo estas la kaŭzo kaj la radika kaŭzo, tiam rezultas, ke ĝi naskis pli perfektan kaj progresintan homon. Do rezultas, ke estis transiro de simpla al kompleksa. Kaj en la kreisma modelo, male, de kompleksa al simpla. Tamen, nun ni ĉeestas procezon de laŭgrada komplikaĵo, en kiu ĉio el teknologio evoluas evolue. Jes, la homa cerbo konstante kreskas. Tio estas, supozi, ke temas ĉefe pri nepersona afero, el kiu evolue evoluis pli kompleksa, pli logika afero, ol inverse, kvazaŭ absolute ĉiopova kaj perfekta personeco estus herbaj ŝosoj antaŭ la homaro.
  Frida vigliĝis kaj rimarkis:
  - Jes, mi legis iom da religia literaturo. Se vi kredas ŝin, tiam Adamo estis pli perfekta ol la nuna viro kaj disvolviĝis intelekte. Kaj tiu popolo, disiĝinte de Dio, irinte la vojon de peko, komencis maljuniĝi kaj malfortiĝi, sed... Nun ni atestas la inversan procezon: la kresko de la potenco de la homo kaj lia mirinda intelekta evoluo. Precipe dum militoj! Memoru, sur kiuj tankoj ni komencis la militon en la kvardek-unua, kaj kion ni havas nun! Estas kolosa diferenco!
  Gerda kolere flustris:
  - Ĉio estas intrigoj!
  La germanoj repuŝis la sovetian ofensivon en ĉiuj direktoj. Kaj ili mem faris frakasajn batojn.
  Kaj en la ĉielo sur ME-309, belaj, nudpiedaj knabinoj en bikinoj batalis. Ili batalis tre forte. Kaj ili laŭvorte disbatis la malamikon, kiel kotletoj.
  Albina pafis al siaj kontraŭuloj per la nudaj piedfingroj kaj terenbatis sovetian aŭton.
  Tiam ŝi pepis:
  - Por la grandaj arjaj ideoj!
  Alvina ankaŭ frapas la malamikon, kaj plene disigas lin, kaj kuas:
  - Gloro al novaj ideoj!
  Kaj premu sian skarlata cico sur la malamikon.
  Sed la sovetia knabino el la artileria baterio pafas al la faŝismaj monstroj. Ili provas forpuŝi la atakon, kvante kaj kvalite superan al la malamiko.
  La knabinoj de la sovetia bataliono ankaŭ estas tre belaj, kaj en mallongaj jupoj, mamoj kovritaj nur per mamzonoj. Iliaj nudaj kruroj flagras, kaj la militistoj mem vigle trias tra la konkoj.
  Unu el la malsupro, Akulina leŭtenanto-pafisto, liveras obusojn kun nudaj piedoj, kaj ŝi mem apogis siajn manojn sur la rado de la pafilo. Kaj eĉ se obusoj falas sur ilin de supre, kaj bomboj flugas el la ĉielo, tamen, la knabinoj ne povas esti disrompitaj kaj rompitaj. Ili batalis kuraĝe kaj daŭre batalos.
  Anyuta celas la pafilon... "Muso" ne estas trapikita, sed la knabino ankoraŭ pafas al ĝi. Kaj subite, vi estas bonŝanca kaj la kiraso venkiĝos. En ĉi tiu kazo, la germano devos mendi ĉerkon kun muziko.
  La nudpieda knabino estas gaja, kvankam ŝi komprenas, ke ili havas tre malmulte da ŝanco eliri el tia ventego. Ekzemple, la Sturmmaus iras sur la ofensivon. Tiuj estas maŝinoj similaj al la Shtrumtigr, nur multe pli grandaj kaj sur longforma Mouse-ĉasio. Kaj kiam peza raketo elflugas el 600-mm-bombo-lanĉilo, tiam ĉi tio estas simple terura afero.
  Buloj de bruligita tero pluvis malsupren sur Anyuta, kaj degelis grundon post la breĉo. Sed la knabino tute ne embarasis. Male, ŝi metis la nudajn piedojn por senti agrablan masaĝon el la fragmentoj. Kaj feliĉe kantis:
  Patrujo kaj armeo estas du kolonoj,
  Sur kiu la planedo ripozas!
  Ni protektos vin per niaj mamoj,
  Via armeo estas kantata de la tuta popolo!
  
  La nuboj estas malvarmetaj, sed la suno estas varma,
  La maŝinpafilo frotis la ŝultron de soldato ...
  Por ĉiam Patrujo ni estas kun vi -
  Ni fosu tombon por la fiulo!
  Anyuta jam estis en nazia kaptiteco kaj tie ŝi estis severe batita per bastonoj sur la kalkanoj. La knabino ĝemis kaj rapidis ĉirkaŭen, sed neniun perfidis. Kio estas por ŝi ĉiuj ĉi batoj. Ŝi estas komsomola membro. Alia afero estas, ke la nazioj jam trarompis la frontlinion de defendo kaj minacas venki ankaŭ ĉi tiun. Anyuta scias kaj pafas. Kvankam ĝi estas ege malfacila, vi devus eniri la barelon de la "Maus", kaj tiam la germana tanko perdos la kapablon pafi kaj ĝi devos esti prenita malantaŭen por riparoj. Kaj ĉi tio jam estas problemo por la Fritz.
  Kaj ĉi tie Anyuta, post pluraj misfunkciadoj, sukcesis forbati la "Tigro" -2-barelon. Tiam la knabino ĝoje kantis:
  - La nia ne cedos al la via!
  Kaj denove pafis. Akulina konsilis al ŝi uzi nudajn piedojn dum pafado, ĉar ĝi estas multe pli praktika. La bela knabino parte konsentis pri tio. Kaj aferoj iris multe pli bone. Ĉiuj pafiloj estas 85 mm kalibro, ne sufiĉe potencaj kontraŭ germanaj tankoj. Kaj do se vi trafas la barelon, tiam aperas la ŝancoj de sukceso.
  Anyuta provas imagi bluan panoramon kun moviĝantaj flavaj punktoj sur ĝi. Jen la dika verda silueto de nazia tanko. Vi vidas lin kiel giganta elefanto. Do prenu ĝin kaj frapu la mastodonton sur la trunkon. Tiam la supereco de la malamiko en pezkategorioj estos por li senutila.
  Kaj nun alia "Tigro" -2 perdas sian trozon. Kaj li fariĝas ege malsana.
  Akulina kantas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Eks vosto, skvamoj - ne kaptis Fritz konas la bramon!
  La kuirilaro konsistas tute el knabinoj-sandalioj kaj tial, ŝajne, pli altaj potencoj ŝparas ilin, kaj la konkoj ne doloras. Ĉiu el ili havas sian propran lernejon kaj sian propran destinon. Kiel infano, Akulina sonĝis inventi medikamenton kiu donus senmortecon. La morto ŝajnis al ŝi terura kaj maljusta decido. Post ĉio, la fakto, ke homoj mortas, estas terura. Kaj kvankam la knabino kredis en la senmorteco de la animo, kiu estas unuaranga kompare kun la korpo, sed tamen. La mondo ne estas ŝaktabulo, deprenu pecon de ĝi kaj remetu ĝin. Ne, la universo montriĝis kruela. Kial homo devas maljuniĝi kaj morti? Akulina estis precipe skuita de la maljunulinoj - tiu ĉi malbeleco estas terura.
  Ĉu la homo ne estas kiel floro, kaj ne la krono de la kreitaĵo? Homo devas esti kaj resti senmorta. Kaj al li neniel ŝajnis malsaniĝi kaj iri al la alia mondo. Post ĉio, homo naskiĝas por esti feliĉa.
  Kaj pri kia feliĉo ni povas paroli, se homoj perdas siajn parencojn kaj amikojn? Se li - personeco velkas? Ne, ĉi tio estas malĝusta kaj ne bona. Kaj Akulina plonĝis en medicinan literaturon. Baldaŭ la knabino venis al la konkludo, ke nur kemio ne sufiĉas por senmorteco, kaj io esence nova kaj efika estu elpensita.
  Eble eĉ iom da radiado. Kiu, male al radioaktiva, ne detruus, sed resanigus. Tiam la milito komenciĝis kaj ne estis tempo por senmorteco. Akulina laboris en la malantaŭo dum iom da tempo. Sed la perdoj de la Ruĝa Armeo kreskis, knabinoj estis alvokitaj al la fronto pli kaj pli ofte, kaj ankaŭ kuracistino iris. Komence ŝi laboris kiel flegistino, kaj poste translokiĝis al la baterio. Pli ol unufoje Akulina trovis sin sur la rando de morto. Sed ĉiufoje ŝi restis viva kaj eĉ sen gravaj vundoj.
  Kompatinda knabino, kiu havis tiom da malsamaj problemoj en sia vivo. Kaj nun faŝismaj tankoj alproksimiĝas al ili.
  Kaj jen alia belulino, brunhara Tatyana. La knabino alportas konkojn, trenas skatolojn. Ŝi ankaŭ estas nudpieda, kaj eĉ trovas plezuron en tio - ja julio estas en la korto, la plej varma monato de la jaro. Estas bone ĉi tie, ĉiuj knabinoj kolektitaj estas sufiĉe belaj, inspirante respekton al la malamikoj de la patrujo. Tatjana tiras la skatolon kaj kantas:
  Uniaj nedetrueblaj, liberaj respublikoj,
  Ne estis malĝentileco, ne forto, ne timo kiuj kolektiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj -
  Paco, amikeco, lumo, racio kaj kuraĝo en sonĝoj!
  
  Gloro al la Patrujo, nia libera,
  Amikeco de ĉiuj nacioj estas fido je jarcento,
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Post ĉio, simpla homo estas por Unueco!
  Kaj sub tiaj vortoj, ŝi estas pli gaja kaj la skatoloj ne plu ŝajnas tiel pezaj. Kaj la knabino facile malfleksiĝas. Ŝi estas tiel ĉarma. Kaj gaja knabino. Jen germana sabotisto rampanta supren kun granato al
  parapeto. Tatjana prenas citronon per sia nuda piedo, kaj eltirinte ĝin per graciaj fingroj, ĵetas ĝin al la malamiko. Tuj tri germanaj spionoj flugas supren, fortranĉitaj en flugo per fragmentoj. Kaj Tatjana, krucante siajn nudajn, sunbrunigitajn krurojn, montris al ili la figon. Ĉiaokaze, ŝi estas bela knabino. Kaj ĉu ankaŭ ŝi povas morti?
  Kaj jen la komandanto de ilia baterio, majoro Voronina. Ŝi estas jam tridekjara, sed la talio pro konstanta movo estas svelta, kiel tiu de juna knabino. Ŝiaj haroj estas blankaj, kaj tial la grizaj haroj ne estas rimarkeblaj, kaj ŝia vizaĝo el la freŝa aero estas ruĝeca kaj pura, eĉ ne unu sulko. Margarita Voronina batalis de la plej unuaj tagoj de la milito. Ne tre sukcesa en premioj, ĉar ŝi batalis dum pli ol ses jaroj kaj persone mortigis pli ol cent germanojn. Ne unu fojon Margarita estis grave vundita, kaj ne kuŝis en la hospitalo. Ŝi eĉ estis nomita: Fera Margarita. Sed la virino estis morale elĉerpita de la longedaŭra milito morale.
  Ŝiaj nudaj piedoj estas kalaj, kaj apenaŭ polvaj. Ŝi instruis sin kuri nudpiede antaŭ la milito en la neĝo. Kaj nun de pli ol ses jaroj mi ne portas boton. En la kvardek-unua jaro, por plenumi sian promeson, ŝi batalis en la plej suda sekcio apud Rostov. Nur dank' al siberiaj ungventoj ŝi evitis froston. Sed ŝi pluvivis sen ŝuoj, trapasis severan provon en rusaj neĝblovoj. Kaj daŭrigis la militon.
  Ŝi ne estis alte taksita, kaj ŝi neniam insistis pri siaj heroaĵoj. Do la rekompencoj akumuliĝis malrapide sed certe. Kaj nun ŝi jam altiĝis al la rango de majoro kaj havas la Ordon de Gloro de ĉiuj tri gradoj. Sed la stelo de la heroo, kiun Margarita longe meritas, ankoraŭ ne estas. Sed la militisto ne aparte bedaŭras.
  La ĉefa afero estas postvivi en ĉi tiu milito. Kaj ĉi tie ŝi havas specialan amuleton de Perun. Ĝi permesas vin savi kvar homojn en iu ajn batalo. Margarita mem kaj tri aliaj homoj laŭ sia elekto.
  La ĉefa virino mem planis tri por ŝpari: Akulina, Anyuta, Tatyana. Bonaj knabinoj kaj tre kapablaj. Jen ilia kanono, la bareloj jam pafis kvin germanojn. Kaj nun Anyuta trafis la Panter-raŭpon. La germana tanko haltis kaj komencis fumi.
  Margarita krias al la knabinoj:
  - Daŭrigu ĝin!
  Ili respondas je la supro de siaj pulmoj:
  - Estas do konservi!
  Margarita entuziasme ekkriis:
  - Ne! Neniu haltigos nin. Neniu gajnos!
  Kaj la sesa Muso perdis sian muzelon. Germanaj tankoj estas sufiĉe rapidaj, sed multaj kontraŭtankaj fosaĵoj kaj erinacoj malhelpas ilin antaŭeniri. La knabinoj celas kune, Akulina helpas celi la pafilon, ŝi estas rapida kiel neniu alia batalanto. Tatyana ankaŭ estas forta kaj preciza. Jen ili denove pafas. Kaj ĉi-foje la kuglo trafis la raŭpon de la Leono.
  Trafi la spurojn de la "Tigro" -2 estas senutila, ĉar malgrandaj rulpremiloj faras la aŭton, aŭ pli ĝuste ĝian aŭton, preskaŭ nevundebla. Sed ĉe longa barelo, ĝi estas efika kaj tenta.
  Anyuta prononcas kiel vera maristo:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  Akulina subtenas la diablo-kerubon:
  - Ni venos kun gaja ridado,
  Al la grandaj konstruaĵoj de la Reich Berlino...
  Ni estu feliĉaj kun la dolĉaj du,
  Nia armeo estas nevenkebla!
  Kaj denove la germana tanko komencis fumi tiel perforte, kaj komencis ellasi metalajn fragmentojn ĉiudirekten.
  Forportita de entuziasmo, la tuta fraŭlina kanona bataliono komencis kanti;
  Iam viro ne sciis sonĝojn,
  Mi ne povis kompreni la langon de arda penso!
  Rigardante la lumon de brilanta stelo -
  Mi ne konis la koncepton de la Sankta Patrujo.
  
  Li estis besto, kruda sovaĝulo -
  Plena stomako - jen la tuta konsolo!
  Unu instinkto - kiel korvo bekado,
  Kaj malsato malaltiĝas en la abismon de la infero!
  
  Tiam ĉio estis nur malsupren al la tabulo,
  Kaj en ĉi tio, eĉ la bestoj estas feliĉaj!
  Kaj la spirito deziras eternan belecon -
  En lia kredo fari pli bonan potencon!
  
  Tiam ni homoj ricevas la ideon -
  Jes, kun ĝi venas terura turmento!
  Sed vi batalas por scio junulo -
  Racia instruado altigos ĉiujn!
  
  Tiam vi ne longe suferos
  Venos la tempo - juneco por ĉiam!
  Via patro kaj patrino ankaŭ leviĝos,
  Ili iros en koŝmarojn sen esti kriplaj!
  
  Sed pensoj ankaŭ estas malbonaj ĉiu -
  Ili brulas!
  Kiam ili prenas alian por timigi,
  Kiam senmortuloj havas donacon!
  
  Ve, vi devas venki vian koleron -
  Kreu alian universon en gloro!
  Tia estos la potenco en via koro,
  Tiu malvenko ankaŭ estas edifo!
  La Batalo de Kursk finiĝis en remizo. Kaj estis paŭzo. La germanoj alportis la Panther -2 en la serion. Ĉi tiu maŝino estis pli progresinta kun mallarĝa gvattureto kaj pli malalta silueto.
  La pezo de la aŭto kreskis, iom ene de kvardek sep tunoj, el kiu veturado eĉ pliboniĝis pro la motoro de naŭcent ĉevalforto. Sed armilaro kaj kiraso signife pliiĝis. La frunto de la turo fariĝis 150 mm, kaj la flankoj estis 60 mm, la frunto de la kareno estis 120 mm je kliniĝo de kvardek kvin gradoj kaj la flankoj estis 60 mm. Kaj la pafilo estas 88 mm kaj 71 EL. Tia pafilo penetras de malproksime kilometron da 193-milimetra kiraso kun kliniĝo de 30 gradoj. Do la maŝino estas tre serioza kaj detrua.
  Nu, kio estas la respondo al ĉi tio? Nur pro tio, ke la knabinoj ankaŭ batalos nudpiede kaj en bikino. Tiam la tanko ankaŭ ne devas esti perfekta.
  Jam estas vintro. Kaj unu el la unuaj IS-2-tankoj iras en batalon. Kaj la skipo de Elena sur ĝi. Knabinoj estas kompreneble nudpiedaj kaj en bikinoj. Ili pretas batali kontraŭ la nazia ŝaŭmo, malantaŭ kiu staras Usono.
  Do la batalo estos malfacila.
  Elena pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la nazian maŝinon kaj knaris:
  - Por la Patrujo!
  Ankaŭ Euphrosinia frapas kontraŭ la malamiko, batas lin flanke kaj ridante surde, aldonis:
  - Por Patrino Rusio!
  La knabinoj pentris la IS-2-tankon blanka antaŭ la batalo. Kaj ĝi estas preskaŭ nevidebla en la neĝo. Kaj ili trafas la malamikon tre trafe.
  Elizabeto, precize pafante al la malamiko, kaj precize trafante la malamikon, sufiĉe logike rimarkis:
  - Mi estas Robin Hood en bikino!
  Elena konsentis kun ĉi tio:
  - Vi vere estas vera Robin Hood!
  Kaj kiel li prenos ĝin kaj premos la ellasilon per sia nuda kalkano.
  Kvar E sur la IS-2 estas granda forto. Kvankam Gerda estas serioza kontraŭulo sur Panther-2.
  Ambaŭ tankoj estas proksimume en la sama pezkategorio. La germana havas pli maldikan kirason ĉe la flankoj, sed estas pli bone protektita en la frunto, precipe per la gvattureto kaj la malsupra parto de la kareno. Kaj la germana kanono estas pli kiraspenetra kaj rapida pafado.
  Vere, la unufoja damaĝo de la sovetia pafilo eble estas pli forta. Jes, ĉi tio kompreneble estas granda pluso, sed la germana pafilo estas pli preciza. Kaj kio estas signifa, la Panther-2 estas multe pli lerta kaj manovebla.
  Do Gerda havas pluson. Kaj se ŝi premas la butonon per siaj nudaj piedfingroj, ŝi ne ŝajnos iomete.
  Kaj germanaj knabinoj tre ŝatas virojn, kaj ĉi tio ankaŭ estas ilia forto, precipe se ili laboras per la lango per pulsaj jadaj bastonoj.
  . ĈAPITRO #2
  Vintre, la Ruĝa Armeo ne atingis decidan turnopunkton. La frontlinio restis stabila. Kaj praktike senmova.
  La sekvan jaron, la germanoj aperis en serio de reagaviadiloj kaj la evoluo de la Focke-Wulf - TA-152. Mirinda maŝino kun potencaj armiloj kaj deca rapideco. Ĉi tio estas serioza...
  En Sovetunio ankoraŭ ekzistas nur novaj tankoj IS-2 kaj T-34-85. Kaj tio ankaŭ estis granda paŝo.
  En la printempo, la germanoj lanĉis novan ofensivon. Ili provis kapti la iniciaton.
  La komenco de la ofensivo la 21-an de majo estis ekbruligita de la muĝado de dekmiloj da pafiloj, kaj la foriro de pli ol sepdek mil bombistoj kun napalmbomboj samtempe, kaj pezantaj ĝis dek tunoj. La plej eposa batalo de la Dua Mondmilito komenciĝis. La malamiko transiris la Rubikonon kaj rapidis al Moskvo. Germanaj tankoj bruis, pli malgrandaj aŭtoj sonoris. Hordoj de ŝtalo antaŭeniris sur la sovetiajn poziciojn, kiel la kavalerio de Ĝingis-Ĥano en dika kiraso. Tabeloj iris antaŭen, kaj antaŭ ĉio, la plej protektitaj "Musoj" kaj "Reĝaj Leonoj", "Tigroj" -2 uzis ilin kiel ŝafo.
  Eĉ pli frue pasis teletankoj - "Ŝakĉevalo". Ili krevigis minkampojn kaj liberigis la vojon por germanaj veturiloj al la sovetiaj pozicioj. La "Serpent Gorynych" ankaŭ estis uzita, kiam hosoj plenigitaj kun eksplodaĵoj estis ĵetitaj antaŭen kaj ĉio estis purigita.
  La elfknabinoj Frida, Charlotte, Gerda estas en la plej nova Panther-3-tanko kaj moviĝas ĉe la avangardo de la atako. Belaj militistoj en plata maŝino pezanta 75 tunojn, ili nudigas siajn vizaĝojn unu kontraŭ la alian kaj pafas el pafilo de la ankoraŭ iama 105 mm kalibro.
  Charlotte komentis kun rideto:
  - Jam pasis pli ol tri jaroj de kiam komenciĝis la milito kun Rusio. Sed Moskvo ankoraŭ ne estas prenita!
  Frida komentis indigne:
  - Sed baldaŭ Kaŭkazo estos prenita. Kaj ĉi tio estas eble eĉ pli grava!
  Gerda respondis ridetante:
  - Kompreneble, ekzistas tiaj mirindaj montoj kaj grandiozaj lokoj, sed... La milito kutime finiĝas kun la falo de la ĉefurbo. Kaj dum ĝi ne estas prenita, estas neeble paroli pri nia venko!
  Charlotte kontraŭvole konsentis.
  - Ne!
  La nova tanko "Panther"-3 ankoraŭ estas en eksperimenta testado. Ĉio estas tiel aŭtomatigita en ĝi, ke du ŝipanoj sufiĉus. Sed nudkruraj knabinoj preferas fari triopajn. Tamen ĝi ne faciligas al ili.
  Kaj rapidante gigantan tankon sur la sovetiajn poziciojn. Ĝi estas peza sed bone protektita kaj havas 105mm kanonon en 100EL. Kaj ĉi tio estas serioza.
  Rapidante antaŭen ĉi tiun monstron...
  Kaj sovetiaj obusoj resaltas de ĉi tiu tanko.
  Gerda rimarkis:
  - Ni tri estas malfacilaj!
  Charlotte rimarkis ridetante, pafante al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  La ruĝharulo kukis:
  - Nia Patrujo estu en gloro!
  Frida rimarkis ridante:
  - Gloro al la arja spirito!
  Kaj li ankaŭ premos per sia nuda kalkano kaj la sovetia tanko mortigos. Kaj kukante:
  - Por novaj fortoj!
  Ĉi tie eniras la masiva potenco de la tanko.
  Sed, aliflanke, sovetiaj knabinoj batalas. Kaj ankaŭ la militistoj el Rusio estas nudpiedaj.
  La bataloj estas furiozaj kaj la Fritz progresas, trarompante defendojn en profundo. Kaj aferoj ne tute iras laŭplane.
  Elizabeto pafis de la IS-2 al la malamiko kaj pepis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  Ekaterina notis, fiante la malamikon:
  - Por niaj ŝanĝoj, por Rusujo!
  Elena ankaŭ prenis ĝin kaj frapis la malamikon, kuke:
  - Kaj ĉio estas bonega por Rusio!
  Euphrosyne sendis murdan donacon de detruo per siaj nudaj fingroj kaj pepis:
  - Por la Patrujo!
  La kvar sur la IS-2 funkciis kaj pafis sufiĉe precize. Kaj sufiĉe precize, tre vigle trafis la malamikojn.
  Nu, la germanoj daŭre trarompas. Kaj ili moviĝas en bataldirekto.
  Jam estas somero kaj la fronto laŭvorte diseriĝas. Sed la knabinoj daŭre batalas kaj montras sian plej altan klason.
  Elizabeto sulkigis la brovojn pro ĉi tiuj vortoj. Post relative kaj ne tro sukcesa vintro, aferoj sur la frontoj plimalboniĝis. En Kursko, malgraŭ la nombra supereco, la sovetiaj trupoj suferis pezan malvenkon. Kaj eĉ nun, la kontraŭofensivo de la batalantoj proksime de Voronezh, kiu komenciĝis relative sukcese, malsukcesas. La germanoj iris al la malantaŭo kaj tranĉis komunikadojn. Kaj nun la knabinoj sur la tanko devas retiriĝi.
  Sed tamen, estas bone, kiam en la aŭto estas nur virinoj - ili flaras tian agrablan odoron, ne kiel ŝvitaj viroj. Kaj ilia skipo estas tiel bone kunordigita. Kaj la kvar ŝteliris por esti ege belaj.
  Elizabeto decide diras:
  Ni venkos, mi certe scias! Eĉ retiriĝante al la Malproksima Oriento!
  La ruĝhara Aŭroro, frapante la nudan, ĉizitan kruron sur la akvon, grimacante, respondis per soldatkanto:
  "Fine, ni ricevis la ordonon ataki!" Forprenu niajn spacojn kaj sangon! Sed ni memoras, kiel la suno revenis kaj preskaŭ subiris oriente!
  Jekaterina kaj Elena respondis ĥore:
  -Bone diris!
  La nudkrura Aŭroro aldonis en prozo:
  - La tuta Eŭropo laboras por la nazioj, kaj eĉ pli da rimedoj en Afriko. Do ni devas levi tre pezan haltejon!
  Nudpieda Elizabeto frapis la akvon per sia pugno:
  - Ni prenu ĝin kaj disŝiru ĝin! Kaj nun tio sufiĉas! Jam freŝiĝis kaj reen en la tanko!
  La belulinoj ne kontraŭis. Ŝvito de fortaj, sunbrunigitaj korpoj forlavita kaj en ordo. La knabinoj havas luksajn koksojn, kaj mallarĝajn talion, kaj ventron kun reliefa gazetaro. Ili vere estas kiel statuoj de antikvaj diinoj. Kaj la kruroj estas tiel sveltaj, kaj samtempe muskolaj, buloj kaj ŝtala drato de muskoloj ruliĝas sub la oliveca haŭto.
  Pri tiaj knabinoj oni diras: ili haltigos galopantan ĉevalon, ili eniros brulantan kabanon!
  Kvankam ĝi estas malvolonta reveni al varma tanko. Elena plaŭdis el la sitelo sur la kirason por fari la aŭton almenaŭ iomete pli malvarmeta.
  Elizabeto severe rimarkis pri tio:
  - Kiel viroj uniformitaj batalas en tiaj ŝtalaj ĉerkoj? Kaj ni estas preskaŭ nudaj!
  Nudpieda Aŭroro, kun grandaj dentoj kaj perlaj dentoj, ekridis:
  - Vi konsentos, ke estas tre interesa ideo - sendi bikinon sub Lend-Lease!
  Jekaterina respondis kolere, frapante la nudan piedon sur la raŭpon de la tanko:
  - Jes, mirinda. Minimuma malŝparo de ŝtofo, maksimuma ambicio!
  Elena, ankaŭ ektremanta, nur ĉi-foje kun la brusto, grakis:
  - Estus pli bone, se ili sendu kroman tankon! Aŭ aviadilo!
  Nudpieda Elizabeto malbonhumore rimarkis:
  - Jes, rubaĵoj ili havas tankojn!
  Ruĝhara Aŭrora, grimpante la turon, obĵetis:
  - Ne vere! La plej nova "Churchill" estas tre bona, precipe en kiraso!
  Blonda Elizabeto sulkigis la brovon kaj demandis:
  - Ĉu vi rajdis la Churchill?
  La fajra diablo respondis flustre:
  - Ne! Sed mi hazarde eksciis, ke li havas frontan kirason de 102 - milimetroj!
  Bela Elizabeto ĉirkaŭis ŝian vizaĝon, frapetis siajn graciajn, nudajn fingrojn sur la kirason de la tridek kvar kaj rimarkis:
  "Duoble pli dika ol la nia?" Nu, kia bona ideo!
  Elena, sidanta sur la konduksidloko, demandis:
  Kio pri la kalibro de la pafilo?
  La nudpieda Aŭroro respondis honeste:
  - Mi ne scias ... Sed plej verŝajne ĝi estas aŭ 75 aŭ 76 milimetroj. Proksimume komparebla al la nia.
  Nudpieda Aŭrora, dum ŝi ekloĝis kiel artileriisto, komentis:
  - Do eble lia veturado estas pli malbona?
  Nudkrura Aŭrora levis siajn fortajn, muskolfortajn ŝultrojn.
  - Eble ... Sed la britoj jam havis 600-ĉevalfortan motoron Meteor, do mi ne pensas, ke la Churchill-tanko estas ĉerkmaŝino!
  Bela Elizabeto faris alian demandon:
  - Kaj kio estas niaj lastaj evoluoj?
  La ruĝhara diablo kantis per kortuŝa voĉo:
  - Estas granda sekreto... Ĉu vi kredas aŭ ne?
  Elizabeto, skuante siajn nudajn piedojn, respondis per melodia voĉo:
  - Kompreneble mi kredas vin! Por tiaj demandoj, vi povas tre simple... Rati en la tendaron - kie estas la blankurso!
  Nudkrura Elena, ekfunkciigante la aŭton, rimarkis:
  - Estas onidiroj, ke monstro baldaŭ aperos - sep pafiloj, kaj du raketlanĉiloj kiel ĉe Katyushas.
  La fajra Aŭroro fajfis kaj balancis la kapon.
  - Jes, tia monstro eĉ ne turniĝos!
  Elena pompe diris:
  - Sed kiel doloros!
  T-34-85 muĝis. Mi devis levi la voĉon por krii super la motoro.
  Ĉefleŭtenanto Elizabeto grumblis:
  - Mi aŭdis, ke baldaŭ venos nova IS, kun tre dika kiraso, kaj du motoroj. Do la germanoj estos Ĥano!
  
  
  Nudpieda Aŭrora kantis ŝerce:
  "Ni elfosos la tankon, ĝi denove komencos mortigi en du normoj, ĝi komencos provizi al vi ĥanon al la tombejoj!"
  Kaj ili kvar ekridis. La aŭto iom post iom rapidiĝis. Malgraŭ ĉiuj legendaj tridek kvar kaj T-34-85, ĝi estis sufiĉe malfacila tanko stiri. Aparte, ŝanĝi la rapidumujon postulis konsiderindan fortostreĉon. Forta nudkrura Elena eltenis, foje ruĝharulo helpis ŝin per la piedo. Sed la skatolo mem povus rompiĝi.
  Tial, la "tridek kvar" ne estis metita sur la maksimuman ilaron. Do la tanko moviĝis pli malrapide ol ĝi povis. Kaj estis risko, ke dumtage, la fifamaj "aĵoj", la Yu-187, kaj la TA-152, tre danĝera plonĝbombisto, trovus ĝin.
  Nudpieda Elizabeto komprenis tion, kaj atendis atingi la arbaron pli rapide. Tie, ilia tanko ne estas tro distingebla.
  Nudkrura Aŭrora fajfis kanton sub la nazo. La ruĝharulo ĉiam estas en bona humoro, eĉ kiam li donas malĝojan novaĵon.
  Nataŝa rememoris la komencon de la milito. Okazis tagmeze, kiam ili anoncis ĝin en la radio. Sed jam matene ekdisvastiĝis malbonaŭguraj onidiroj. Tiam ili raportis en la radio, ke Germanio atakis Sovetujon sen deklari militon. Tuj pluraj virinoj ekploris.
  La humoro de la homoj estis miksita. Tiuj, kiuj estas pli junaj, kaj drogitaj de propagando, eĉ ĝojis: oni diras, post du semajnoj ni tordos la germanojn kaj ili estos skifo. La pli maljunaj, male, sunbruniĝis.
  Ankaŭ Elizabeto sentis maltrankvilo. Ŝia pli maljuna frato mortis en la finna milito, kaj la meza frato, reveninte, rakontis multajn terurajn aferojn. Ĉiukaze, estis klare, ke la nivelo de la Ruĝa Armeo ne estas tiel alta kiel la propagando asertis. Kaj ke la komando ne taŭgas, kaj multaj tankoj brulas kiel alumetoj.
  La oficiroj parolis pri la germanoj kun respekto ... Tamen, ili konkeris preskaŭ la tutan Eŭropon. Kaj kiu estas pli maljuna rememoris la Unuan Mondmiliton. Tiam la trupoj de la imperiestro atingis Dnepron, kaj Rusio iris al la humiliga Traktato de Brest-Litovsk.
  Do la nudkrura Elizabeto estis tre ĉagrenita. Mi ne volis denove enterigi miajn amatojn, kaj des pli batali kontraŭ tia forta malamiko kiel Germanujo kaj ĝiaj satelitoj. Estas malmulte da espero por Britio. Kiel ajn ĉi tiuj karnovoraj predantoj kuniĝus kontraŭ Rusio.
  La unuaj tagoj kaj semajnoj konfirmis la plej pesimismajn prognozojn. La germanoj avancis kaj prenis unu urbon post alia. Minsko falis ene de kelkaj tagoj. Kaj en malpli ol unu monato Smolensk. Elizabeto volontulis por la fronto. Ŝi estas forta knabino, kaj tre hardita.
  
  Ŝi iĝis petrolŝipo hazarde, antaŭ tio ŝi batalis en la infanterio. La germanoj daŭre antaŭeniris. La parto en kiu la knabino batalis estis ĉirkaŭita. Natasha faris sian vojon al sia propra kaj trovis forlasitan tankon. Elena estis kun ŝi kaj kune la knabinoj povis startigi la aŭton. Kaj eĉ venigis ŝin al la unua linio.
  Por tio ili ricevis medalon, kaj ili estis asignitaj al tanktrupoj. La preparado estis tre mallonga - nur monato kaj duono. La knabinoj sukcesis partopreni en la defendo de Moskvo.
  Jam ŝajnis, ke preskaŭ, la niaj estas sur la rando. La progresintaj unuoj de la Fritz vidis la Kremlon per binokloj, enirinte la antaŭurbojn de la ĉefurbo. Sed miraklo okazis.
  La malamikoj ne nur estis haltigitaj, sed ankaŭ sukcesis iri sur la kontraŭofensivon. Neniu planis la lastan operacion. Ĝi procedis spontanee, sed el tio ĝi estis eĉ pli sukcesa. La nazioj retiriĝis, forlasis sian ekipaĵon kaj laŭvorte frostiĝis en la malvarmo.
  Kaj la "tridek kvar" montris sian bonkvalitan - transkampan kapablon. La germanoj blokiĝis en la neĝblovoj, kaj la kavaliroj moviĝis kaj frakasis la malamikon.
  Post kiam la minaco al Moskvo estis forigita, ĉiuj pensis, ke nun kaj plu antaŭeniros la nia. Kaj ke la dorso de la nazioj estis rompita.
  Sed nun ĉio denove estas malsama! Kiel en timiga fabelo! Pri ŝanĝantoj! Kiam nigra fariĝas blanka kaj blanka fariĝas nigra.
  Kaj nun ĝi multe plimalboniĝis. Formiĝis kaldrono, el kiu oni devas eliri.
  Svetlana klinis sin el la tanko. La T-34-85 estas maŝino kiu, krom strikta rapidumujo, ankaŭ havas tian malavantaĝon kiel malbona videbleco. Pro tio ĉi tiu tanko perdas gravan parton de siaj batalaj kvalitoj. La germana Panther-2 estas sen tia malavantaĝo, kaj per ĝi ĉio estas relative bone videbla.
  La knabino eĉ grimpis en la kaptitan trofeon, rimarkante la pli komfortajn laborkondiĉojn por la ŝipanaro, kaj la bonan optikon de la germano. Vere, la 88-mm-pafilo estas malproksima de malforta, kaj la ĵetaĵo ankaŭ estas trioble pli malpeza ol la sovetia.
  Ankaŭ la ruĝa diablo provis elkliniĝi. Sed estas iom malvasta por du knabinoj rigardi tra unu luko. Ili komencis puŝi.
  La nudkrura Aŭroro kruele grumblis:
  "Ĉi tio ankoraŭ estas mia loko!" Vi estas artileriisto kaj devus sidi ĉe la vido!
  Catherine klakis:
  - Male, mi devas ĉion vidi! Kaj vi pli bone konas vian lokon!
  La knabinoj komencis batali. Teksitaj muskolaj, sunbrunigitaj korpoj, streĉitaj fortaj muskoloj. Eĉ iliaj mamzonoj glitis de la peno.
  Elizabeto kriegis al ili, poste tiris ambaŭ de la piedfingroj de iliaj nudaj piedoj, devigante ilin trankviliĝi:
  - Ne nur la germanoj kaptas, sed vi ankoraŭ bezonas batali! Konservu vian entuziasmon por la nazioj!
  La knabinoj ĉesis premi unu la alian, sed turnis sin al la komandanto ĥore:
  - Kiel ni povas sekvi?
  Elizabeto faris Solon (estis tia fama senatano Solon!) decidon:
  - Vi eliros laŭvice!
  Nudpieda Aŭrora kaprice rimarkis:
  -Kaj la blondulo trompos!
  Catherine kolere respondis:
  - Vi estus silentinta ruĝe-senhonta!
  Elizabeto grumblis:
  - Sufiĉe! Aŭ mi vipos vin kokaj kruroj! Vi ŝanĝos vian amikon laŭ mia ordono!
  La knabino montris siajn langojn unu al la alia kaj ... restis kune pendante en la luko.
  Nudkrura Elizabeto diris per malvarma tono:
  - Vi ruĝharulo sidiĝu, Svetlana restas!
  La fajra Aŭgusteno vere indignis:
  Ŝi estas ĉi tie delonge! Mi ĵus aperis! Kaj en teorio, mi devus ŝanĝi ĝin!
  Elizabeto, levante la voĉon kaj ellasante la metalon, grumblis:
  - La ordonoj de la komandanto dum la milito ne estas diskutataj, sed plenumataj... Aŭ ĉu mi vipu vin?
  La flamanta sandaldiablo kontraŭvole kaŝis sin en la malvasta, varma turo, murmurante:
  - Ordono de la komandanto dum la milito, kiam kugloj ĉirkaŭfajfas! Plenigita de amo kaj granda valoro, sankta por rusaj soldatoj!
  Elizabeto ridetis. La konflikto estis solvita, kaj baldaŭ la arbaro, kaj ili estos sekure kaŝitaj. Jen la vigla Catherine subite kriis:
  - Antaŭ la germano sur la tanko!
  Nun tio estas serioza... Cetere Elizabeto timis ne tiom pri tankbatalo, kiom pri tio, ke la faŝisto vokos atakaviadilojn per la radio. Tamen, ekzistas espero ke la Fritz ne flugos pro soleca sovetia tanko.
  Kvankam la germano kaŝis sin malantaŭ stako da malnova fojno, Catherine sukcesis vidi lin. Ĝi estis Panther-2, kaj en la lasta modifo kun muzelolongo de 100 EL. La kalibro estas la sama 88 mm, sed la muzelo-rapideco de la kuglo estas multe pli alta.
  Panther-2 en la antaŭa modifo povus trarompi je distanco de ne pli ol 1000 metroj, kaj tiam ne certe en la frunto. La sovetia tridek kvar teorie povus atingi ĝis kilometro surŝipe, sed praktike de kvincent metroj. Sed ĉi-foje, la probabloj estas preskaŭ egalaj. Kaj la nazioj havas pli bonan optikon.
  Malgraŭ la tuta risko, Elena enŝaltis la lastan ilaron per sia nuda kalkano. La Tridek kvar muĝis eĉ pli laŭte, tiel ke iliaj manoj estis kunpremitaj, kaj la tanko mem tremis. Sed nun ili estas multe pli malfacile trafeblaj. La germano staras senmove kaj atendas la sovetian aŭton.
  Estas pli facile trafi senmovan celon, sed kiam via aŭto skuas tiel...
  Ekaterina descendas kaj, kun la helpo de sia nudpieda Aŭrora, celas kaj pafas la unuan pafon.
  Obuso eksplodas dek metrojn antaŭ la germano.
  Nudpieda Elizabeto severe avertas:
  - Atentu! Ne restas al ni tiom da municio!
  Jekaterina, senĝene kapjesante sian blondan kapon, respondas:
  "Ĝi estas nur vida pafo!"
  La nudpieda Aŭroro moke kantis:
  - Morgaŭ estos pli bona ol hieraŭ! Morgaŭ estos pli bona ol hieraŭ! Saluton suno!
  La nudpieda Jekaterina diris iom sone, sed klare:
  - Reiru!
  La knabino denove provis celi. La germano estis ankoraŭ malproksime. Estas eĉ neverŝajne, ke la kanono Zis-85 trapikus lian 60-milimetran kirason de tia distanco. La nazio ankoraŭ ne pafis, sed li kaptis la celon. La malgranda T-34-gvattureto estas malgranda celo. Estas malfacile bati ĝin de malproksime, precipe kiam la tanko tiel rapidas plenrapide.
  Nudkrura Katarina hezitis. Pafu nun aŭ poste, proksimiĝante. Tridek kvar skuoj en moviĝo, kaj estas neeble preni precizan vidon. Vi devas aŭ halti, aŭ sufiĉe proksimiĝi, aŭ eĉ pli bone proksime.
  Nudpieda Elena diras, kunpremante la pugnojn:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo!
  Nudkrura Ekaterina, finfine, decidas kaj pafas. La kuglo estas kraĉata el la barelo. La knabino akompanas lin kun mensa eskorto.
  Jam pli proksime, ĉirkaŭ unu kaj duono metroj, de la germano. Konsiderante ke la tridek kvar estas malfacile videbla de la vido, ĉi tio estas bona rezulto. Duonnuda Aŭroro, kiu kliniĝis eksteren en la momento de la pafo, laŭte bojis:
  - Preskaŭ iom pli!
  Catherine kolere murmuris:
  - Preskaŭ ne kalkulas!
  La ruĝhara diablo kuĝis:
  "Ni donos al la Führer pugnon en la vizaĝon, li iel forpasos!" Ni nun estas iom kiel, iom frenezaj!
  Catherine senpacience puŝis la belulinon per la piedo:
  - Silentu, se vi povas!
  La nudpieda Aŭrora grumblis:
  - Brikoj!
  Fine, la germano ne povis elteni ĝin, pafis... La obuso flugis per fajfo danĝere proksime al la aŭto. Sed Fritz ne batis. Kion li pensis? Ĉu vi suspektis, ke tiaj belulinoj sidas en la kaleŝo aŭ pafis meĥanike? Panther-2 havas la gvattureton de komandanto kaj bonan videblecon. En la kvardek-kvara jaro, ĉi tiu tanko fariĝis la plej masiva. La germanoj kun lia helpo atingis gravajn sukcesojn, konkerante teritoriojn ene de la kvar germanaj limoj de 1937 kaj, en nur kvin monatoj.
  La tanko montris plenan sufiĉon. Precipe kontraŭ la IS-2. Fine de la kvardek-kvara jaro, opcio aperis kun pli longa barelo, kaj tial la komenca rapideco de la ĵetaĵo. La germano atendas trafi la malamikon, kvankam la tridek kvar estas problema aŭto. Kelkfoje la rusoj sukcesas bati de longa distanco, kaj moviĝante. Ni devas frapi la malamikon kiel muŝon.
  Nudkrura Elizabeto, ekkomprenante, ke ĉiam estas ŝanco bati, flustras:
  - Lenin, partio, Komsomolo!
  Freneza penso ekbrilis tra mia menso, kial ne turni sin al Dio? Sed komsomola membro ne devas kredi je Dio. Kaj ĝenerale, se Li ekzistas, kial do li permesas ĉion ĉi? Ĉu zorgema Kreinto permesus tian senleĝecon? Kio pri maljuneco kaj morto?
  Preskaŭ nuda, Elizabeto, eble pli ol morto, timis maljuniĝi kaj malbeliĝi. Kiel malestetika ĉi tio estas. Kaj efektive, se ni supozas, ke homo estas mortema, pro evoluo kaj progreso, tiam malbeligado de homoj kun maljuneco iel ne estas ekstermane. Kaj kie estas la estetiko de la kreinto? Ĉu li vere ŝatas sulkiĝintajn kaj ĝibajn maljunulinojn?
  Bela Elizabeto ne povis klarigi tion kaj konkludis - Dio estas invento de homoj! Fakte, ekzistas evoluo. Kaj eble venos la tempo, kiam homo evoluos ĝis tia nivelo, ke li povos revivigi la mortintojn! Kaj tiam tiuj, kiuj mortis en la milito, renaskiĝos en la mondo de hela komunismo!
  Nudpieda Elizabeto flustris:
  - Dio donu la venkon de nia ateisma partio!
  Belulino Jekaterina trankviliĝis kaj pafis la trian fojon ... La ŝelo ŝajnis frapi la kirason, sed denove preterflugis. Sed la germano plantis... Damne, batu!
  La turo skuiĝis, aŭdiĝis sonorado. Feliĉe, la dekliva kiraso rikoltis de la pafo.
  Sed plej grave, de ankoraŭ deca distanco, la Fritz sukcesis trafi rapide moviĝantan tankon kun malgranda gvattureto. Kaj ĉi tio signifas, ke sperta petrolŝipo sidas tie, kaj venontfoje li eble ne gvidos ...
  Nudkrura, brilanta pro ŝvito, Aŭrora aŭtomate enigis la ĵetaĵon. Katerino turnis sin kun preĝo al... Artemiso! Ŝajne la diino de la ĉaso ŝajnis la plej taŭga ĉi-kaze. Kaj la knabino piedbatis per la nuda piedo en akra angulo. Nudkrura Ekaterina rimarkis, ke kiam ŝi estas kolera, ŝi pafas pli bone. Kaj... ŝi fermis la okulojn, fidante je intuicio...
  Kvara pafo...
  Nudpieda Elizabeto flustris mallaŭte:
  - La ĉiela mortotuko estas kiel vualo!
  Kaj duonnuda Aŭroro, denove rigardante el malantaŭ la luko, kriis:
  - Ĝuste en la taŭrokulo! Batu la turon!
  La ŝelo trarompis germanan tankon ĉe la krucvojo. Fajro ekis kaj la batalkompleto komencis disŝiri. Jen la ruĝharulo, ne tute takte, komentis:
  - Bonŝance! Kaj nur de la kvara fojo!
  Nudkrura Elizabeto rapidis korekti la ruĝharan Aŭroron:
  - Kun tia skuado, kaj ne malbona! Je la kvara provo!
  Nudpieda Katarina neatendite aliĝis al la ruĝharulo:
  - Ne! Ŝi pravas, estis pli bone bati la unuan fojon!
  Elena komencis iom malrapidi, penante movi la levilojn per la nudaj piedoj kiel eble plej glate. La tridek kvar malrapidiĝis. La tanko aspektis sufiĉe malĝentila ekstere, sed ĝi montris sian efikecon en la praktiko. La gvattureto de la germano estis tute forŝirita, kaj la kareno dividita en du partojn de la detonacio.
  Elena komencis iom malrapidi, penante movi la levilojn per la nudaj piedoj kiel eble plej glate. La tridek kvar malrapidiĝis. La tanko aspektis sufiĉe malĝentila ekstere, sed ĝi montris sian efikecon en la praktiko. La gvattureto de la germano estis tute forŝirita, kaj la kareno dividita en du partojn de la detonacio.
  Sed unu Fritz ankoraŭ sukcesis eliri el la aŭto, kaj kaŝis sin malantaŭ la arbustoj, ŝajnigante esti morta. Laŭ ordono de Elizabeto, Elena haltigis la tankon. Duonnudaj Aŭroro kaj Jekaterina elsaltis el la tridek kvar. La ruĝharulo saltis al la germano kaj, pruvante eksterordinaran forton, levis lin je la kolumo per unu mano. Tamen, la faŝisto estis ne nur malgranda en staturo. Ĉi tio vere estas ia infano, vizaĝo de infano, maldika korpo, eĉ lipharoj ankoraŭ ne trarompis.
  La muskola ruĝharulo demandis germane:
  - Ĉu vi estas tiel subevoluinta distrofiulo, aŭ ĉu vi vere estas ŝketulo?
  La knabo ekmurmuris kun timo:
  - Mi ne estas infano. Mi estas el Jungvolk, mi havis staĝon sur tanko!
  La nudkrura Aŭroro ekridis:
  - De Jungvolk? Kial vi ne havas pliajn dek kvar jarojn?
  La knabo kapjesis kaj respondis:
  "Mi estas nur dekunua!" Mia onklo veturis min. Ne sendu min al Siberio! Kaj la knabo ĝemis.
  Nudpieda Ekaterina, kiu sufiĉe bone komprenis la germanan, sugestis:
  "Eble ni devus lasi nian infanon foriri?"
  La fajra Aŭroro nudigis siajn dentojn feroce:
  - Lasu la germanon iri al via propra? Neniam!
  La mielblonda artileriisto komentis racie:
  - Se ni alportos tian ŝketon kiel kaptiton, ĉiuj mokos nin!
  Ankaŭ komandanto Jekaterina klinis sin kaj, rigardante la knabon, komentis:
  - Li estas iom magra. Kaj la knabino demandis germane. Ĉu vi vere estas el Jungvolk?
  La knabo respondis:
  - Jes, sinjorino...
  Catherine logike rimarkis:
  - Se ni prenos lin kun ni, ni povas sendi lin al bona orfejo. Kaj se ni lasas iri al la nia, tiam vi rigardu la infanon kaj ili mortigos lin!
  La nudpieda Aŭroro neatendite kontraŭis:
  Kie vi vidis bonajn orfejojn? Mi mem estas orfejo, kaj mi vizitis junan kolonion, kaj mi volas diri, ke ne estas diferenco!
  Catherine turnis sin al Aŭrora kaj grumblis:
  - Vi estis ruĝharulo sidanta sur junulo? Mi ĉiam suspektis ĝin!
  Stamfante sian nudan piedon, Aŭrora snufis malestime kaj rimarkis:
  - Nia kolonio estis tiel aktiva, ke en ĝi ne estis ŝtelistoj! Kiel pioniro, sed kun tre strikta disciplino. Mi eĉ ne scipovas la banditan lingvon!
  Catherine konsentis kun tio:
  - Okazas... Ankaŭ mi vizitis la kolonion, kaj tie ĉiuj lernantoj estas tiel kleraj kaj precizaj, ke oni malofte trovas tiajn homojn en pionira tendaro. Nu, bone, eble germana infano fariĝos forpelito ĉe ni, kaj estus pli humane lasi lin!
  La nudkrura Aŭroro grimacis kaj sugestis:
  "Eble lasu lin kun ni. Li estu filo de regimento, ni instruos al li la rusan lingvon...
  Elizabeto sulkigis la brovojn al la duonnuda Aŭroro kaj grumblis:
  Ĉu vi bezonas ludilon?
  La ruĝharulo severe rimarkis:
  - Kaj kio estas pli malbona ĉe ni ol vivi en faŝisma menaĝerio?
  Jekaterina hazarde paŝis sur la verŝitan motoroleon kaj nun viŝis sian nudan, gracian piedon sur la herbo. Sed la polvo obstine algluiĝis. La pafisto apogis Aŭroran:
  - Jes, la knabo vere estos pli bone kun ni ol kun ĉi tiu nazia besto! Li estas malgranda, magra, taŭgas en tanko! Ni instruos lin batali kaj plenumi heroaĵojn!
  Elizabeto morne rimarkis:
  - Tridek kvar kaj tiel malvasta por ni kvar tanko. Kaj poste plantu la knabon. Tamen, ĝi ne estas nur tio. Tiam ili parolos pri ni ĉiajn aĉajn aferojn!
  La bela ruĝhara Aŭroro kolere rimarkis:
  Vi tro malbone pensas pri aliaj homoj. Ne volos!
  Elena ankaŭ klinis sin el la tanko kaj siblis:
  - Knabinoj, ni kunvivu... Fine, ĉu forlasi la knabon, ne estas al ni decidi, sed al la unuoestro... Nu, nun, ni kunportu la infanon kaj rajdu kun la venteto. !
  . ĈAPITRO #3
  Nudpieda Elizabeto kontraŭvole kapjesis kaj grumblis:
  - Vi vidos, la komandanto malpermesos al ni porti ĝin. Ĉi tio estas milito, ne infanĝardeno!
  Nudpieda Aŭrora etendis la manon al la knabo kaj diris en pura germana:
  Nun mi estas via patrino! Vi vivos kaj manĝos kun ni!
  La knabo ĝeme respondis:
  - Ne necesas, onklino, mi volas hejmeniri!
  La ruĝhara Aŭroro minace skuis la kapon.
  -Ne! Vi estas nia kaptito! Se vi ne volas iri al Siberio, tiam vi estos kun ni!
  La knabo volis ekplori, sed per peno de volo li retenis siajn larmojn. Kaj la viro ŝajnis ne plori. Catherine prenis la knabon en siaj brakoj kaj portis lin al la aŭto. Efektive, kvin el ni en la tanko pleniĝis. Kaj la knabinoj ne estas malgrandaj, kaj la aŭto estas tro malvasta. La malgranda germano kaptita sidis pli trankvila ol akvo sub la herbo.
  La tanko veturis en la arbaron. Kaj ĝustatempe, du famaj atakaviadiloj Yu-187 ĵus preterflugis. Per si mem, ĉi tiu aviadilo ne estas tro terura en aerbataloj, sed ĝi ĵetas bombojn tre precize, kaj ankaŭ povas trafi apartan tankon.
  Elizabeto diris kun rideto:
  "Kaj ni preskaŭ perdis tempon pro ĉi tiu knabo. Ili frakasus nian tankon en pecojn.
  Catherine levis la ŝultrojn.
  - Ni venkis en tankduelo kun preskaŭ egala kontraŭulo, kaj ŝajne sperta pafisto. Antaŭ tio, ili ankaŭ batis senkonscie plurajn pafilojn kaj pluvivis. El niaj kamaradoj, certe ne ĉiuj estis bonŝancaj!
  Elizabeto rigardis ŝian korpon kaj rimarkis:
  - Ni ĉiuj kvar estas tiel glataj, sen cikatroj... Kiom ajn venĝas nin la sorto!
  La nudkrura Aŭroro balancis la kapon.
  Kutime bona komenco signifas bonan finon. Estu kiel ajn, ni ankoraŭ vivas!
  Jekaterina frotis sian nazon per la piedfingroj de siaj nudaj piedoj kaj sugestis:
  "Eble ni devus halti kaj manĝi. Ne manĝu matene!
  Elizabeto konsentis:
  - Ni! Samtempe ni nutros la infanon!
  La tagmanĝo estis modesta: lardo, pano kaj cepoj. Ne estis sufiĉe da armea porcio por ĉiuj, do ili ricevis donacon en la vilaĝo. La knabinoj manĝis kaj donis ĝin al la knabo. Li ŝajne ankoraŭ timis kaj manĝis nur maldikan tranĉaĵon da salso kaj pano. Sed Catherine trovis iom da lakto, kvankam acida.
  Manĝinte, la knabinoj malstreĉiĝis kaj kantis...
  Kuraĝaj knabinoj batalas por Rusio,
  Ili estas tre fieraj kaj la filoj de Svarog ....
  Nia beleco trafas tiel trafe per maŝinpafilo,
  La servantoj de Satano ne povos rompi nin!
  
  Ni batalis kuraĝe, ni batalis kontraŭ faŝismo,
  Ni venkos la malbonan Wehrmacht, kvankam la malamiko estas forta ...
  Mi kredas, ke ni baldaŭ vidos komunismon,
  Ora foliaro, hele de la acero!
  
  Ne ekzistas nia lando pli bona, komunismo estas pli bela,
  Por ke nia Patrujo ekfloru radie...
  Lumflugila feliĉo venos sur la planedon,
  Kaj la revo pri pli bona vivo baldaŭ realiĝos!
  
  Kredu, ke nia Rusio fariĝos granda feliĉo,
  Maria regos, Lada patrino de la dioj...
  Ni ĉesos la atakon de la infera Wehrmacht sovaĝa,
  Kaj ne bezonas kromajn kaj parkerigitajn vortojn!
  
  La malamiko ne povos elŝiri la koron de la knabinoj,
  Ni batalantoj akrigis akran, frenezan glavon...
  La voĉo de belulinoj tre bone konas la vokon,
  Kaj ni povos tranĉi la faŝismajn hordojn!
  
  Sciu, ke ni komsomolanoj neniam rezignos,
  Ni kuŝigos ĉiujn naziojn per la plej akra klingo ...
  Lasu la vizaĝojn de niaj knabinoj brili per oro,
  Kaj ni batos la faŝiston en la vizaĝon per pugno!
  
  Nudpieda knabino rapidas tra la severaj neĝblovoj,
  Li aktive skribaĉas per tondro de fulmo de la maŝinpafilo ...
  Vi faŝistoj devas nur droni vin,
  Ĉar la Patrujo estas monolita fortikaĵo!
  
  Ni venkos la faŝistojn, kvankam ili havas la potencon de paco,
  Onklo Sam decidis ludi kune kun la Fritz en ĉi tiu batalo.
  Ili faris sin idolo de Adolfo,
  Kaj nun li havas kontraŭ ili rusajn armeojn!
  
  Ĉi tie bolas malbonaj bataloj, en la batalo de ĉi tiu komsomola membro,
  Ili dispremas la naziojn, kvankam en neegala lukto ...
  La voĉo de knabino el arĝento estas tiel sonora,
  La beleco ne pereos al Hitler-Satano!
  
  Nia rusa parto estas venki senĉese,
  Kvankam la faŝisma armeo ne scias la nombron ...
  Kaj ni forte batis Adolfo en la makzelo,
  Laborista Moskvo venkiĝis al la svingo!
  
  Jam estas neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj,
  Ili flagras per sia nuda kalkano, kiel spuro de leporo...
  Komsomolaj membroj rapidas en batalo,
  Kredu, ke la malamiko ne vidos la tagiĝon!
  
  Ne donu kompaton al la faŝistoj en la batalo,
  Ilia armeo estos en la infero, kiel diablo en fajro...
  Ni ricevos rekompencojn el la manoj de Jesuo,
  Estos tre ferocaj, rusaj knabinoj urso!
  
  Se necese, ni turnos nin, ĉiuj montoj estas neĝkovritaj,
  Kaj ni staros en la universo de luma paradiza komunismo ...
  Malfermante pafon al ni feliĉe de la pafiloj de la Aŭroro,
  Kaj brutala faŝismo estis ĵetita en inferon!
  
  Stalingrado ne venkiĝis, ni rezistis sub ĝi,
  Kvankam hordo krevis el ŝtalo kaj infero...
  Knabinoj ĵetis nudpiedaj obusoj per siaj piedoj,
  Ĉar la Patrujo de Komsomolanoj estas unu!
  
  Mi kredas, ke ni estos en Berlino, kvankam estas malfacile,
  La nazioj havas "Panterojn", "Tigrojn", "Leonojn", "Ferdinand"!
  La knabino tiris la ĉenmaton sur sian ŝultron,
  Ĉar komsomolanoj en batalo estas feroca talento!
  
  La koro de la juna knabino estas donita al Jesuo,
  Ankaŭ, Lenin kaj Stalin vivas en pasia kredo ...
  Por ke ne estu plu lertaj duboj,
  Ni diru firme kaj forte, ke Adolfo estas kaput!
  
  Ni premos la drakprezidanton per glavoj,
  Kaj ni detruos lian bandon dum jarcentoj ...
  Ni piedpremos la faŝismajn hordojn de knabinoj per niaj piedoj,
  Plenumiĝu la lumo, sankta revo!
  
  Donu al homoj liberecon, iliajn pensojn kaj sentojn,
  Por ke la stelo brilu kiel la Suno de komunismo...
  Ĉar ni havos kaĉon kun butero tiel densa,
  La eterna juneco de nia fratino fariĝos ni por ĉiam!
  
  Ĉi tie venos la lumo, la Patrujo ekbrilos...
  La Patrujo estos en gloro por ni dum jarcentoj ...
  Ni staros supre, vi kredas komunismo,
  La forto de la rusa spirito, sciu, ke la batalanto estas bonega!
  
  Ĉi tie Rusujo pretas fariĝi pli afabla kaj pli bela,
  Kaj helpu la tutan mondon iri al la feliĉo de la paradizo ...
  Ni kapablas konkeri la universon eĉ randojn,
  La universo sen rando al la feliĉo de la fortoj alporti!
  
  Sed ne estos Rusio sub la kalkano de la malbona Reich,
  Ĉar li havas veran talenton por batalo ...
  En la danco de niaj knabinoj, al tiu horloĝo,
  Kion kredos la belulino ian rezulton!
  
  Baldaŭ venos la epoko de la radia suno,
  Kiam la gloro de la Patrujo grandioze floras...
  Nia armeo fame batalas kun la infera Wehrmacht,
  Kaj li povos forbalai la hordon de malbona Fritz!
  
  Saluton Sankta Lada, nia Dipatrino,
  Vi naskis Perunon, kaj Yarilon de jarcentoj...
  Senespera kaĉo ne ricevos fidon,
  Se vi multe elspezos, vi ne retenos vortojn!
  
  La plej grava reganto estas la granda Stalino,
  Lenin testamentis al li la plej saĝan vojon al Edeno ...
  Ĉar Jozef estas la reganto de la lumo,
  Kaj iu momento por homoj ideala!
  
  La nazioj ne povos trompi la Patrujon,
  Kaj fortranĉis Moskvon de Volgo, de Siberio ...
  Mi kredas, ke ĝi vivos - rusoj sub komunismo,
  Kaj la potenco de Adolf - mi forviŝos la knabinon!
  
  Baldaŭ estos venko, ĝi estas vera kiel la suno,
  Baldaŭ estos brilo, kiel la radioj de kvazaro ...
  Kaj kredu Rusion, la komunismo disvolviĝos,
  Nu, se vi ne kredas min, prefere silentu!
  
  Scienco baldaŭ revivigos la mortintojn de komunismo,
  Ŝia saĝeco estas senlima, tiel granda kiel kvazaro ...
  Ni venkos la faŝistojn per nia bona animo,
  Ni ne cedu al la tento de la ora sako!
  
  Nu, mallonge ĝi pasos, ĉi tio estas infera tempo,
  Ni knabinoj eniros Berlinon ruĝe...
  Kaj finiĝos nia senlima ŝarĝo,
  Ĉar ni prenos nian feliĉon per batalo!
  Elena kantis kune kun ĉiuj dum kelka tempo, sed poste ŝi ekfunkciigis la motoron, kaj la aŭto bruis denove. Ne estas facile foriri de la postkuro de la tridek kvar kun ĝia laŭta motoro. Diesel ankaŭ havas multajn malavantaĝojn.
  La radiokomunikado ne funkciis, kaj vi nur devis ŝovi orienten. Preskaŭ blinde moviĝas. Duonnuda Elizabeto de tempo al tempo kliniĝis el la luko. Provis rigardi tie kaj la ruĝharan Aŭroron. Kaj Katerino estis elĉerpita pro la varmego kaj la knabino ekdormis.
  La knabo sidis en unu loko kaj ankaŭ bekis sian nazon. Elizabeto, aliflanke, pensis kie meti sian vojon. Estis multe da ideoj. Sed kiu kondukos al savo?
  Mi ne volis esti kaptita de la nazioj. Duonnuda Elizabeto jam vidis pri kio tio estas plena sur la ekzemplo de Daria. La kompatinda knabino estis kaptita dum sciiga atako. La nazioj unue senvestigis ŝin kaj plene ŝiris ŝin per vipoj. Poste ili veturis nudpiede tra la neĝo al najbara vilaĝo. Kaj tie, kun frostmorditaj piedoj, ili estis devigitaj danci sur la karboj.
  La kompatinda Daria spertis grandan suferon. Tiam ili metis ŝin sur rako kaj devigis ŝin pendi preskaŭ nuda ĝis la knabino mortis pro la malvarmo. Do Elizabeto rememoris, ke ili estas atendataj en kazo de kaptiteco - torturo kaj ekzekuto.
  
  
  Ĝenerale estas surprize, ke tia kulturita popolo kiel la germanoj montriĝis tiel, simple supernature kruela. Duonnuda Elizabeto mem miris, ke la nazioj simple ne sentis kompaton al iu ajn. Eĉ infanoj estis torturitaj, kaj tio kaŭzis miron ...
  Precipe kiam la pioniroj estis skurĝitaj per pik-ardanta drato. Brr! Ĉu la nazioj havas ŝtonon anstataŭ koron?
  Dum la movado, la knabinoj vidis plurajn sovetiajn soldatojn puŝi sin tra la arbaro.
  Bela Elizabeto ordonis haltigi la tankon kaj proponis alporti la soldatojn. Do ne estis loko interne, la batalantoj ekloĝis sur la kiraso - turoj kaj karenoj. Ili eĉ tenis la manojn por ne defali.
  La soldatoj estis junaj, preskaŭ ĉiuj ankoraŭ eĉ ne havis porkinojn, nur la majoro estis pli maljuna ol la ceteraj. Nudkrura Aŭroro, estante, kiel la plej multaj ruĝharaj virinoj, temperamenta, komencis flirti kun la batalantoj. Ŝi eĉ prenis la manojn de la plej belaj kaj metis ilin sur sian bruston.
  Elizabeto severe kriis al la ruĝhara besto:
  - Restu trankvile!
  La junulo, ruĝiĝante, forigis la manojn, kaj la duonnuda Aŭroro grumblis:
  "Nu, ĉu vi ne kompatas ĉi tiujn knabojn, kiuj perdis la kutimon de ina amo?
  Bela Elizabeto, mildiĝante, respondis:
  - Sed ne faru ĝin antaŭ ĉiuj... Kiam neniu vidas, tiam faru kion vi volas!
  Nudkrura Aŭrora ĉagrenite skuis la koksojn. Proksimeco, belaj junuloj ekscititaj. Kaj la ruĝharulo, posedanta varman sangon, spertis suferon, ke ŝi ne povas kontentigi la volupton de la tigrino ĝuste nun. En unu bikino, Catherine ankaŭ estis ekscitita, ŝi volis viron, sed ŝi sciis kiel regi sin. Kvankam ŝi jam skizis sin viktimo inter la junuloj sur la kiraso. Jen la hela kun nigraj brovoj. Kiam ili haltos por la nokto, tiam...
  Nudkrura Elizabeto ankaŭ sentis deziron en si, sed la edukado de komsomola membro protestas kontraŭ bestaj instinktoj. Vi ne povas simple amori kun la unua persono, kiun vi renkontas, nur ĉar li estas ĉarma. Kvankam ĝi estas ĝuebla.
  Elizabeto forpelas ĉi tiujn pensojn de si, sed ju pli ŝi provas, des pli ŝi volas. Feliĉe, alia sovetia tanko aperis antaŭe. Plie, juĝante laŭ la grandeco kaj formo - KV.
  La knabino estis distrita, kaj la nudkrura Aŭroro, ĉar la radio ne funkciis, donis signalojn per flagoj. Ŝi estis respondita el sovetia tanko. Kiel, ĉio estas en ordo, ni baldaŭ forlasos la vaporkaldronon.
  Nur Elena aspektis alarmita - eble ne sufiĉos brulaĵo.
  La blonda knabino vokis la ruĝharulon:
  "Signo, ke ni bezonas brulaĵon."
  La nudpieda Aŭroro donis la signalon. Kaj ili respondis al ŝi. Ke provizokamiono baldaŭ trafos kaj estos pli bone. La ruĝharulo karesis la ankoraŭ senbarban vizaĝon de la soldato kaj ... akre frapis ŝiajn lipojn. La junulo denove ruĝiĝis. La majoro, kuntirinte la brovojn, demandis:
  - Kial vi ne kisas min?
  Duonnuda Aŭroro senpeke respondis:
  - Vi estas maljuna!
  La majoro respondis kun insulto en la voĉo:
  "Mi aĝas nur tridek tri jarojn. Aĝo de Kristo!
  La nudkrura Aŭroro malestime snufis:
  - Mi ne kredas je Dio! - Kiel diris Lenin: Dio estas nur iluzio, sed ĉi tio estas tre malutila iluzio, ĝi katenas la menson!
  La majoro, kun malĝojo en la voĉo, kontraŭis:
  - Ankaŭ mi ne kredis je Dio, sed okazis al mi tia mirinda okazaĵo, ke tio klarigeblas nur per interveno de superaj potencoj!
  La ruĝa diablo estis skeptika:
  - Ĉio estas klarigebla el materiismaj pozicioj. Vi nur bezonas havi la koncernajn sciojn.
  La Majoro levis la ŝultrojn, liaj haroj jam griziĝis, kaj li ja ŝajnis esti almenaŭ kvardekjara. Nudkrura Aŭrora ankoraŭ preferis pli junajn ulojn. Kaj ŝi ne tro interesiĝis pri la majoro, kiel viro. Kvankam estas scivolema kion li vidis nekutima? Eble la infero?
  Duone nuda Aŭroro kuris sian nudan plandon laŭ la akra parto de la armilo. La kalkano fariĝis tikla, kaj la fajra belulino ridetis.
  Tiam ŝi demandis la majoron:
  - Kaj kion vi vidis?
  Li neatendite respondis:
  - Sciu, tion mi rakontos al vi en la venonta kunveno!
  Duonnuda Aŭrora skeptike rimarkis:
  "Sed ili ankaŭ povas mortigi vin, ĉu ne?"
  La majoro diris kun intenca indiferento:
  Do ĉi tio estas la sorto! Kiel vi belulino!
  La ruĝharulo serioze respondis:
  "Mi estas sorĉistino, kaj sorĉistinoj ne mortas en milito!"
  La majoro ekridis kaj karesis la fajran kapon de la knabino:
  "La ateisma sorĉistino... Ĉi tio estas tiel interesa!"
  La nudpieda Aŭroro serioze respondis:
  - Ĝi ne enmiksiĝas! Krome, ne kredante je la infero, vi estas multe pli kuraĝa en sorĉado!
  La majoro ankoraŭ volis ion respondi, kiam tri obusoj trafis antaŭen la KV-tankon. Zorge alivestite, la germanoj starigis embuskon. Plie, unu tanko estis la plej nova modifo de la "Panther" -2 kun longtuba 88-mm kanono, kapabla penetri la frontan kirason de la IS-2 de proksima distanco. Denove, la knabinoj devis okupiĝi pri neegala batalo. Sed ŝajne tia estas ilia sorto - batali kaj venki! Kaj kontraŭ tio nenio povas esti farita eĉ kun ilia heroeco!
  Kvankam, kiam vi gajnas venkojn en ĉi tio, tiam la tuta ĉarmo! Neniu timo!
  Nudkrura Elizabeto kantis per plensona voĉo;
  La faŝisma ekzekutisto elŝiras siajn ŝultrojn,
  Jen la rako, pinĉiloj, boriloj ĉemane!
  Li volas kripligi la korpon de la animo,
  Sensignifa monstro, sed aspektanta mojosa!
  
  Li promesas monon, ŝipojn en la maro,
  Kion eĉ titolo povas doni!
  Vere metis vin sur la linion,
  Ja por li vi estas nur kadavro kaj ludo!
  
  Li volas scii pri nia komerco,
  Kio estas nova en la ĉeno de la malriĉuloj al kateno!
  Tial mi veturos malavare interkonsenti,
  Forgesi sian patron kaj eĉ sian patrinon!
  
  Sed ni servos firme al la Patrujo,
  Ni ne povas esti rompitaj de la krueleco de la ekzekutisto!
  Branĉo fleksos pro ventoblovo,
  Kaj nudaj beboj ploras!
  
  Jes, mi perdis la unuan malfacilan raŭndon,
  Sed la Ĉiopova donos ŝancon rekuperi!
  Kaj tiam mi mem sendos la malamikon al la knokaŭto,
  Mia pugno firme makzelos la reptilion!
  
  Tian forton donas al mi la patrujo
  Ke eblas venki la doloron de ĉia torturo!
  Kaj eliru el ĉi tiu senfunda tombo,
  Por ne esti formanĝita, kolera urso!
  
  Iom pli kaj savo estas proksima -
  Ni atingos venkon super la malamiko!
  Vivi sub la kovro de la lumo de komunismo,
  Por ke la Suno inundu la domon per oro!
  Nu, kio pri tiaj knabinoj, la soldatoj de la Ruĝa Armeo kapablas rezisti la malamikon. Kaj ili kuraĝe batalos.
  Tamen, la nazioj denove trarompis al Stalingrado kaj furiozaj bataloj okazas por la grandurbo ĉe la Volgo.
  Knabinoj kaj ĉi tie batalas heroe. Estas kvazaŭ ili estas vera senmorta bataliono.
  Ekzemple, Alenka estas en malespera kontraŭatako, kaj ĵetas eksplodeman pakaĵon da karbo kun ŝiaj nudaj piedfingroj, turnante la Panteron.
  Kaj ĉi tio estas nur batalado ĉe la periferio de la urbo, kio estas tre kruela.
  Anyuta, pafante al la nazioj, kriegas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj Alla per sia skarlata cico premos la bazukan butonon kaj memfide trafos la malamikon surloke.
  Tiam li pepas:
  - Nevenkita eĉ ne paŝon malantaŭen,
  Nevenkita - la heroo de Stalingrado ...
  Neklinita ĉiam,
  Ĉe ni Rusujo estas sankta lando!
  Maria pepis, faligante la malamikojn kaj palpebrumante:
  - Gloro al Sankta Rusujo!
  Olympias sprite respondis, falĉante la germanojn:
  - Por USSR!
  La 2-an de septembro 1944, furiozaj bataloj disvolviĝis por la urbo ĉe la Volgo. La virina kaŝpafista bataliono sub la komando de kapitano Nataŝka Kaktusova alprenis defendan pozicion en la ruinoj de la strato Volodarsky. Knabinoj kun maŝinpafiloj kaj fusiloj, ligitaj per pakaĵoj da grenadoj, kaŝiĝis malantaŭ la ruinoj.
  Natasha mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda. Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto. Kapitano Nataŝa batalas pli ol du jarojn kaj malgraŭ sia juneco ŝi multe vidis. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movo de tankoj.
  Dolĉa Nataŝka tenas obuson kun eksplodpakaĵo ligita al ĝi. Necesas rampi al la timinda germana tanko "Leono", akvumante la stratojn per mitraloj.
  Mirabela rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas kiam la knabino rampas kvarpiede. La flavaj haroj de Mirabela estas malordaj kaj longaj... Iom friziĝintaj. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Mirabela jam spertis multon. Ŝi sukcesis viziti kaj faŝisman kaptitecon, travivinte kruelajn torturojn, kaj minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi. Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batata per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Mirabela pafas ... Soldato de la Tria Regno, ĉi-kaze arabo, falas senvive, lia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Nataŝka glitas amason da obusoj sub amason da rubaĵoj. Nun naŭdek-tuna "Leono" rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 100 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Tridek kvar ne povas trarompi ĝin, nur pezaj Keveŝoj havas ŝancon. Sed raŭpoj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Svetlana pafas eksplodon el mitralo... Soldato, neniu scias, kian naciecon, falas. La germanoj, konkerinte la plej grandan parton de la Orienta Hemisfero, amas arjan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: araboj, afrikanoj, indianoj, diversaj azianoj kaj eŭropanoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj - kiuj de la lulilo kutimas malami la bolŝevikan Rusion. Ĉi tie batalas ukrainaj naciistoj, kaj Don-kozakoj, kaj ĉeĉenoj, kaj la tuta kaŭkaza Ĥaganato. Hitlero levis tutan internacian.
  Multaj malamikoj...
  Svetlana lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La bela kapitano eĉ sentis tiklon pro kiom proksime preterflugis grandkalibra donaco. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Mirabela repafas... Alia knabino Angeliko - tre ruĝhara, supermezura alteco, kaj muskolforta, malgraŭ la magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, kuntirita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Angelica batalas en nur sia pantaloneto, la tuniko estas disŝirita, kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj ne estas liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj sovetiaj trupoj.
  Do Angeliko estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Angeliko tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - La Sinjoro, Moskvo kaj Stalino estas super ni!
  Kaj ŝi fortranĉas la atakantajn naziojn, ŝi mem apenaŭ havante tempon por retroiri.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn germanajn tankojn turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas trapasi ...
  Kiel Svetlana atendis, "Lev" veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Estis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Blonda Svetlana, kiel serpento siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  La knabino-kapitano denove estas devigita rampi for. La germanoj kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la faŭlto de la obstina Hitlero, la hordoj de la Tria Regno estis blokitaj en poziciaj bataloj en sufiĉe granda kaj bone fortika grandurbo.
  Mirabela ĵetas obuson. Devigante ilin kapturniĝi kontraŭ faligitaj germanoj aŭ araboj, turnante sin. Unu el la naziaj militistoj deŝiras lian manon, kaj pendas sur ĝi, anglan horloĝon kun kompaso.
  Mirabela diras kun rideto:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al la infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Anĝeliko depolvigas ankaŭ, kun siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj ili disŝiras pezajn obusojn, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de sovetiaj heroinoj.
  Jen Svetlana vidas kiel la Pantero rampas. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Angeliko komencis rampi supren, ripozante sur la defluejo per la nudaj piedfingroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero de la kvardek-unua jaro, kiam la Germana Armeo perfide invadis la vastaĵojn de Sovetunio. Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj elkuriĝas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj. Angeliko flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco, Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo aŭdiĝas, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La germana tanko komencas bruli, la batalkompleto detonacias.
  Svetlana flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Rompas la panteron. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Svetlana, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Angelica estas tre sekseca, en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti vitropecetojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvkovrita kruro. Kaj fiksita, ĝuste en la gorĝon de faŝisto. Bela Angeliko balbutis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  . ĈAPITRO #4
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Gvidis fajron kaj Svetlana.
  La belulino-kapitano, Nataŝa, faligis la faŝiston, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Mirabela ekpafis, tranĉis la kapon de la Fritz kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Svetlana, denove precize pafante, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Mirabela pafis precize kaj aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Alia knabino Olimpiada, ankaŭ tre bela, kune kun la pioniro Serioĵka preparis minon sur drato. Ili du puŝis ŝin... La insida bugo rampis en la raŭpon de la "Tigro"-2. Kaj kiel ĉi tiu longtuba germana aŭtomobilo eksplodos.
  La blonda knabo Sergej ekkriis:
  - Nia Rusujo, vi havas sitelon!
  Kaj li apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen, fulmante, kun nigraj, faligitaj kalkanoj, de la falanta tegmento.
  Olimpio karesis la kolon de la knabo kaj diris:
  - Vi estas tre saĝa!
  La pioniro faris sian vojon al la fronto kaj aliĝis al la virina bataliono. La knabo ankaŭ estas tre kreema. Ekzemple, li faris aviadilojn por malflugi faŝismajn atakaviadilojn. Kiam la Focke-Wulfs, aŭ TA-152s, leviĝas, nekredeble surdiga muĝado aŭdiĝas.
  La germanoj batas kun la akompano de Wagner-simfonio. Tia majesta melodio.
  Olimpio diras kun ĝeno:
  - Ili ankoraŭ klopodas timigi nin!
  La pionira knabo kantis kun patoso:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  La morto ne prenos nin sub la stela ĉielo!
  Ĉar la sankta Rusio forte batalos,
  Mi ŝarĝis la potencan maŝinpafilon!
  Olympias, alta, muskolforta knabino, kun larĝaj koksoj kaj ŝultroj, estas tipa kamparanino. Vestoj estis disŝiritaj dum la batalado en ĉifonojn, fortaj kruroj estas nudaj, hararo estas teksita en du plektaĵojn kaj forte polvigitaj.
  Seryozhka aĝas nur dek unu jarojn, maldika pro subnutrado, gratita kaj malpura knabo, en nenio krom pantaloneto. La nature blankaj haroj de la knabo griziĝis, kaj la ripoj montras tra maldika, sunbrunigita kaj malpura haŭto. Kruroj terure faligitaj, kaj en brulvundoj, kontuziĝoj, kun veziketoj. Vere, la sorto konservis la infanon de gravaj vundoj.
  En lia fono, la Olimpikoj ŝajnas grandaj kaj dikaj, kvankam la knabino tute ne estas dika, sed kun forta, trejnita viando sur la ostoj. Cetere, la malsato ŝajnis tute ne influi ŝian kortegan kaj grandan figuron.
  La knabino pafas de peza kontraŭtanka fusilo. Germanaj aŭtoj ne povas trapiki en la frunto, sed estas ŝanco en la spuroj.
  Kaj la forta "Leono", ricevinte pezan eksplodaĵon en la aŭtofundo, komencis blovi fumon kiel peza fumanto.
  Serioĵka kantis kun malico:
  - Fetora Fritz sen pensi, ekbruligis cigaredon ĉe la enirejo! Kompreneble, li havis grandajn problemojn!
  Olympias, flagrante kun muskolaj, sunbrunigitaj bovidoj, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj kruroj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rusaj vizaĝoj flagras de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil Fritz! Kaj se iu zumas pli ol faŝistoj, neniu, kredu min, kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La germana transportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duono, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la nazioj, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Svetlana, dume, provas trarompi la "Tigron". Potenca germana aŭto, ricevis obuson en la flanko, sed ne pereis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti dispremita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Svetlana flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Mirabela ĵetis obuson al la Tigro, kiu eksplodis sur ŝian frunton. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Hitler estas pesto bastardo!
  Angeliko, rompinte la vidon de la nazioj, kaj verŝante akvon sur ilin per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis la Fuhrer! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" estis difektita.
  La malkuraĝa germano prenis ĝin kaj retiriĝis.
  Svetlana snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Mirabela tranĉis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Svetlana ridis kaj bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Mirabela ekpafis kaj aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de germanaj maŝinpafistoj.
  Svetlana vidas, ke proksimiĝi al la pozicioj de la Fritz estas nereala. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el ĉi tiuj maŝinoj flugas pli proksime al la sovetiaj pozicioj. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Angelica ĵetas obuson, kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova germana tanko "Pantero" -2 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto rapide veturas supren.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la germana aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Angelica fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-2 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Angeliko ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  Stalingrado estis tute englutita de incendioj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Svetlana, terenbatinte germanan batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Mirabela kantis per ĉanto, pafante al la nazioj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, vigle ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La faŝisma estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Svetlana, vidante, kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La germana aviadilo eksplodis, disĵetante derompaĵojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Mirabela ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Angeliko denove ĵetis vitropecon per la piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris al Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  La germanoj kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Seryozhka deplojis katapulton, kaj kiel ĝi trafas la malamikon en respondo.
  La pionira knabo blekis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Hitler!
  La ŝargo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da nazioj, igis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -2, perdinte sian ekvilibron, koliziis kun la "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Svetlana ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Serioĵka!
  La knabo agreseme grumblis.
  - Pioniro ĉiam estas preta!
  La knabino responde skuis sian nudan piedon.
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Olimpio tiklis la mallarĝan piedon de Serjoĵka, kiel forte li havas ĝin! Ne mirinde, ke la knabo ne timas kuri tra la fajroj.
  Mirabela per ĉanto, diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Angelica, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Svetlana ekbrilis per la okuloj, faligis la germanon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Olympias metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne preterpasu, sed preterpasu!
  Serioĵka miksis sian maldikan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Fritz vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la nazioj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili. De la tria monato ekde la fino de junio, la sturmo daŭras, sed la urbo ne povis preni ĉion. Sur aliaj sektoroj de la fronto, la nazioj atingis sukceson, sed ne sur ĉi tiu.
  Svetlana pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la germano estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Mirabela draŝis la germanojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Angeliko malfermis fajron, pli precize. Kelkaj nigruloj restis kuŝantaj sur lanckovritaj rubaĵoj:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Mirabela lude kantis:
  - Pentrinte Hitler per lipruĝo, Mainstein per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Svetlana, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Adolf, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la naziojn!
  Mirabela diris furioze, deprenante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. La tanko "Lev", kun kiu esperoj estis alpinglitaj, ankaŭ ne helpis. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Angelica forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Angeliko, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la rusojn! Kiu kuragxas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Angeliko ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Stalenida kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Stalenida pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Angelica rimarkis ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Angeliko skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la Fritz, rigardu nian belecon!
  Angeliko decide respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  La ŝtalknabino ridis kaj pafis al la TA-200. La nazia aŭto ekbrulis. Kaj la bela blondulo ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Angelika ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Steelenida, vidante, ke la germano falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Angeliko kantas:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Svetlana nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la Fritz per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj povas havi infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Svetlana tamen forpelas de si tiajn pensojn, do vi volas ekplori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la germanoj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas la germanoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Svetlana krucsignis sin kaj pafis al la Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la rusoj... La okulo kaj cerbo de la viro, kiuj estis batitaj per kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Svetlana precize pafis, kaj trafis motorciklon kun kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke rusa bonodora pano estu nomata vorto vadejo!
  Mirabela faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li pretas perfidi Rusion ...
  Sed la rusa viro estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino, kapturniĝis kaj montris al la nazioj la figon, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Aperis Angeliko, ĉi tiu belulino, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... Fritz en akra flanko!
  Olimpio korektis Angelikon:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Svetlana kantis, gaje palpebrumante:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas kaj la germanoj kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed viroj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis al Jesuo.
  Angelica estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj de sia "Sturmtiger" vere povas pafi al la pozicioj de la sovetiaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Angelikon, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Angeliko trovis la forton por ekstari kaj krii:
  - Vi faŝistoj estos en la cindro!
  Svetlana kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren de eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la naziojn kiuj elsaltis kaj aliajn agresemajn insektojn sieĝantajn Sovetujon.
  Mirabela kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Eternulo kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Angeliko, forskuante la polvon de siaj sangaj plandumoj, kantis:
  - Lenin, partio, Komsomolo! Ni sendas la Fuhrer-on al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surdige ridi, kaj Serjoĵka diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto, ne tiom preciza - kiel tiuj nudaj kaj fortaj kruroj de Angeliko!
  Olimpio, ludante per siaj brakmuskoloj, diris:
  - Nu nenio! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  Stalingrado obstine tenis. Sed en Kaŭkazo, la situacio estis plimalbonigita pro la eniro de Turkio en la militon.
  La malfermo de dua fronto kun milion-forta otomana armeo, kompreneble, aldonis problemojn.
  Batalado disvolviĝis en Transkaŭkazo. Kaj la turkoj inundis pro granda premo...
  En aŭtuno kaj vintro, kiel rezulto de furiozaj bataloj, Kaŭkazo falis ... Kaj estis okupita de la nazioj kaj la turkoj.
  Ĉiuj popoloj de Rusio senespere batalis en Kaŭkazo.
  Tamen sovetiaj knabinoj sur la SU-100 ankaŭ bone batalas.
  Kvankam la pozicio de Rusio ŝajnas senespera. Sed la militistoj, kune kun Elizabeto, batalas kiel agloj.
  Jekaterina premas la levilon per la nudaj piedfingroj. Sendas kuglon kiu trapikas la nazian E-50-aŭton en la flankon kaj muĝas:
  - Por la granda ruĝa kaj purpura komunismo!
  Elena ankaŭ draŝis la kanonon uzante sian nudan, delikatan kruron. Ŝi precize trafis la malamikan tankon.
  La knabino pepis:
  - Por mia bela Rusujo!
  Eŭfrazio agreseme rimarkis, gvidante tre bone celitan fajron:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn, ĉizitajn krurojn.
  La sovetia maŝino estas tre forta kaj batalanta. Kaj ĝi pafas sufiĉe bone.
  La SU-100 kapablas penetri la E-50 en la flankon. Sed la knabinoj eĉ trarompas ŝian frunton, enirante en logilon aŭ fin-al-finan. Kaj ili tranĉis tra metalo.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis al la malamiko. Kaj pepis:
  - De la blua rivereto...
  Ankaŭ Jekaterina pafis, ĉi-foje puŝante la levilon per sia skarlata cico kaj kukegante:
  La rivero komenciĝas...
  Elena, agreseme rikanante kaj siblante, diris:
  Nu, la amikeco komenciĝas...
  Kaj ŝi ankaŭ premis la levilon per sia nuda kalkano.
  Eŭfrazio kukis, pafante al la malamiko:
  - Kun rideto!
  La knabinoj laboras sur la SU-100 tre aktive. Kaj detruu malamikan ekipaĵon.
  Kaj ĉe la periferio de Bakuo, la pioniroj fosas tranĉeojn. Estas uloj de malsamaj naciecoj. Precipe multaj helaj kapoj flagras. Estas ruĝaj kaj nigraj kaj blondaj infanoj.
  Unu afero kunigas ilin: fido al la triumfo de komunismo kaj nudaj piedoj. Estas klare, ke ne ĉiuj havas ŝuojn dum la milito, kaj tial, kiel signo de solidareco, ĉiuj infanoj fanfaronas siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Vintro en Transkaŭkazio estas sufiĉe milda, kaj kiam vi moviĝas kaj laboras per ŝoveliloj, la malvarmo ne estas tiel terura.
  Infanoj laboras kun entuziasmo, kaj kantas:
  Levu fajrojn, bluaj noktoj,
  Ni estas pioniroj - infanoj de laboristoj ...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Kaj jen denove venas la alarmo. Knaboj kaj knabinoj saltas al la fundo de la tranĉeo. Kaj obusoj jam komencas eksplodi de supre: malamika artilerio funkcias.
  Paŝko demandis Maŝan:
  - Nu, ĉu vi pensas, ke ni travivos?
  La knabino memfide respondis:
  - Ni rezistos almenaŭ unufoje, en la plej malfacila horo!
  Pioniro Sasha logike notis:
  Nia heroeco estas neskuebla.
  La knabo frapis sian nudan plandon sur la ŝtonoj. Oni povas vidi, ke la knabo plenigis sin per solidaj kaloj.
  La knabino Tamara rimarkis:
  Ni batalos sen timo
  Ni estos tranĉitaj eĉ ne paŝon malantaŭen...
  Lasu la ĉemizon trempita de sango -
  Pli da malamikoj, turnu la kavaliron al la infero!
  La knabo Ruslan, pioniro kun nigra hararo, notis:
  Jarcentoj pasas, epoko venos,
  En kiu ne estos sufero kaj mensogoj...
  Batalu por ĉi tio ĝis via lasta spiro -
  Servu vian Patrujon, vi el la koro!
  La knabo Oleg, maldika kaj helhara, pepis, versoj:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Stalino vivas en mia koro
  Por ke ni ne sciu malĝojon,
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  La knaboj kaj knabinoj unuvoĉe aplaŭdis.
  Sed nun jet-atakaj aviadiloj jam flugas kaj ĵetas bombojn. Kaj ĉi tio estas agresema eniro.
  Oleg kaj Sasha levis ĵetilon kaj lanĉis donacon de morto. Kaj la barelo estis trafita de nazia atakaviadilo.
  La knabino Nataŝa kantis:
  - La Komsomolo estas ne nur aĝo,
  Komsomolo estas mia destino!
  Mi konkeros spacon, mi kredas
  Ni vivu eterne!
  Ahmed, pionira knabo el Azerbajĝano, respondis ridetante:
  - Vi ankoraŭ ne estas komsomolano Nataŝa!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj respondis per melodia voĉo;
  Apud la patroj, kun gaja kanto,
  Ni staras por la Komsomolo...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Ankaŭ Oleg frapis sian nudan, infanecan piedon kaj blekis:
  Pli forta martelo premu la proleton,
  De titania mano disbatanta la jugon ...
  Ni kantos mil ariojn al nia Patrujo,
  Kaj lumo por la posteularo, bone!
  Infanoj ĝojas. Kaj fakte, la germanoj bombardis, kaj nur unu knabino ricevis fragmenton en sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Pioniro kriegis, sed poste mordis ŝian lipon.
  Kaj tial ili prepariĝis por forpuŝi la atakon. Kaj jam estas tankoj kun la nazioj. Formidaj E-100-oj moviĝas. Tiaj potencaj kaj danĝeraj maŝinoj.
  Ili havas tian protekton. Ke vi ne povas trairi el ajna angulo. Vi ne povas bati ĝin de nur unu angulo. La sola ŝanco estas rompi la spurojn.
  Infanoj estas pretaj batali, kaj svingas la nudajn piedojn. Jen ili sur drato puŝas pakaĵojn kun memfaritaj eksplodaĵoj sub la spuroj de la nazioj. Ĝi funkcias kaj detruas la rulpremilojn de la tankoj de la armeo de Rommel.
  Kaj ĝi aspektas terure.
  . ĈAPITRO #5
  Saŝa grincas:
  - Gloro al komunismo!
  La knabo Pashka pafas kun Oleg de ĵetlanco kaj kriegas:
  - Gloro al la pioniroj!
  La knabo Ruslan, kune kun la knabino Sufir, trenas minon sub la germanon per drato kaj krias:
  - Gloro al USSR!
  Infanoj el Azerbajĝano kaj rusaj uloj batalas. Sunbrunigitaj, maldikaj, nudpiedaj pioniroj kontraŭ kolosa armado de tankoj.
  La knabino Tamara piedpremas sian gracian, malgrandan, nudan piedon kaj diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Pioniro Ahmet konfirmas pafante al la malamiko:
  - Ni estas amika familio kune!
  La knabo Ramzan, ruĝhara azera, konfirmas, batante aŭton:
  - El la vorto ni estas cent mil mi!
  La infanoj estas afablaj... Jen la armena knabino Azatui, kiu ankaŭ lerte transdonas la eksplodaĵpakaĵon sub la raŭpon de la faŝisto helpe de drato, kaj grincas:
  - Sovetunio estas familio de popoloj!
  Alia armena knabino Aghas diras:
  - Ne kliniĝu al faŝismo:
  Kaj la knabino tiris la draton per la nudaj piedfingroj. Multaj azerbajĝanaj kaj armenaj infanoj havas blondan hararon kaj estas nedistingeblaj de slavaj infanoj, el kiuj ankaŭ estas multaj. Kiu forlasis la germanojn, aliaj rusaj familioj ekloĝis en Azerbajĝano eĉ sub la caroj.
  Estas multaj slavoj en Kaŭkazo. Multaj miksaj paroj. Jes, kaj infanoj kutime havas pli helan hararon ol siaj gepatroj. Kaj la slavaj uloj sunbruniĝis, por ke vi ne povu diri ilin de la lokuloj. Krome, infanoj kutime estas pli similaj ol plenkreskuloj.
  Do la internacia sovetia bataliono de knaboj kaj knabinoj batalas, kaj ili ĉiuj estas kunigitaj, kaj tre similaj. Iliaj nudaj kalkanoj ekbrilas kiam ili moviĝas.
  Kaj sonĝoj infanoj sendas donacojn de morto. Shamil kaj Seryozhka, ambaŭ pioniraj knaboj, tiras la draton. Kaj nun la germana E-50 haltas kun rompita raŭpo.
  La knaboj kantas unuvoĉe:
  Uniaj nedetrueblaj, liberaj respublikoj,
  Ne estis krudforto, ne timo kiu amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco kaj racio, kaj kuraĝo en sonĝoj!
  Kaj la infanoj ĝojas. Ili ridetas per blankaj, eĉ dentoj. Kaj ili estas feliĉaj, kvankam ili estas minacataj de morto.
  Kaj la germanoj suĉas. Detruitaj tankoj pafas siajn kanonojn kaj skribaĉas maŝinpafilojn.
  Kelkaj germanaj veturiloj estas ekipitaj per ĵetgrenadoj kaj estas tre danĝeraj.
  La knabo Maksimka kaj la knabino Zara el Azerbajĝano, kaj apogante sin sur la nudaj piedoj, suprentiris minon sub la malamiko kaj elbatis la faŝisman mastodonton.
  Kaj kriis je la supro de iliaj pulmoj:
  - Por USSR!
  La infanoj estas tiel amuzaj.
  Pioniroj Abbas kaj Vladimir ankaŭ uzas armilojn. En ĉi tiu kazo, la katapulto kaj frakasi la E-75 raŭpon al la nazioj. Tiam la knaboj kantis:
  - Por la grandeco de la planedo sub la kovro de komunismo!
  Oleg kaj Abdula ankaŭ estas pioniroj de malsamaj nacioj, sed kun ununura koro, ili ankaŭ lanĉas eksplodaĵojn. Ili trafas la E-100 kaj kantas...
  Ni malfermis la planedon al la nacioj,
  La vojo al spaco, al neviditaj mondoj...
  Heroaj faroj estas kantataj -
  Por forviŝi la cikatron de morto por ĉiam!
  
  Sub la Sankta Standardo de Rusio,
  En paco, amikeco, feliĉo kaj amo...
  La homoj de la tuta tero fariĝos pli feliĉaj,
  Infera mallumo dispelos en la malproksimo!
  Batalantaj infanoj ĉi tie...
  Abdurrahman kaj Svetlana, azera knabo kaj knabino el Belorusio, kuntiris draton kaj batis senkonscie faŝistan tankon. Kaj ili kantis:
  - La granda nomo de sankta Rusio,
  Brilas super la mondo - kiel sunradio ...
  Mi kredas je unueco ni fariĝos pli feliĉaj,
  Ni montru al la homoj la ĝustan vojon!
  Infanoj estas tre kuraĝaj. Kaj la nazioj estis simple ŝokitaj de tia obstina kaj furioza rezisto.
  Abudurrahman estas pioniro, li ricevis fragmenton en sia nuda plando. Ĝi trapikis la kalozan surfacon de la kruro de infano.
  La knabo siblis:
  - Kaj doloras min!
  Ankaŭ Svetlana estis trafita en la ronda kalkano, kaj gratis ŝian ŝultron. Sed la knabino siblis:
  - Ne rompu la Pionirojn!
  Azim kaj Kolka ankaŭ ramis la germanan aŭton.
  La knaboj montris per drato kaj kantis:
  La perfida malamiko iris sur la ofensivon,
  Sed mi kredas, ke ĝi ne ŝanceliĝos, la sovetia popolo ...
  La malamiko atendas malvenkon kaj forgeson,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  La malamiko atendas: malvenko kaj forgeso,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  Infanoj estas kuraĝaj kaj ne kliniĝas. Kaj ili volas venki. Kaj ili kantas kaj ili batalas.
  La germanoj suferas gravajn perdojn. Vere, plejparte ili rompis spurojn kaj rulpremilojn. Kaj ĝi ne estas fatala.
  Pli malbona por la pioniroj kiuj estis kaptitaj.
  La knabo Abdulhamid, kiam li estis kaptita, estis metita sur la rakon fare de la nazioj. Ili enigis la nudajn piedojn de la pioniro en la blokon, kaj komencis pendigi pezojn sur la hokoj. Kaj tiam li ekbruligis la fajron. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabo estis lekataj de fajro. Kaj vipo falis sur lian dorson. Ili batis min dum longa tempo. Kaj tiam la nazioj komencis rompi la ripojn per ruĝvarmaj pinĉiloj.
  La knabo, mortanta sub torturo, kiam la fero de liaj ripoj, ruĝa de la varmego, premis lin, kantis:
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro, inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Mi devis kuri al la fronto, ni estis AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro nun alkutimiĝinta al sufero,
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgoto?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel pereis la filoj en la tombejo de la lando!
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tiun faŝismon estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  
  Hero Star plej alta premio -
  Stalino mem, kredu min, transdonis ĝin!
  Li diris: necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu vin, pinĉilo, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  Ĉi tio estas vere heroa sagao de kino... Sed tamen perdita.
  Kaj Kaŭkazo estas kaptita.
  Kaj en la printempo de 1945, la nazioj lanĉis ofensivon kontraŭ Saratov. Iliaj trupoj moviĝis kiel lavango.
  Kaj nun la kvar ricevis eĉ pli potencan kaj perfektan "E" -50 aŭ "Panteron" -3, distingitan per fortaj armiloj kaj protekto.
  La militistoj sentis sin tre certaj. La kontrolo de la tanko estas la plej moderna kun stirstangoj. La plej nova aŭto. Eĉ la gasturbinmotoro. Sed estas ankaŭ multe da "Pantero" -2. Tridek kvar de ajna nivelo estas neniu matĉo por tia maŝino.
  Gerda kuŝis en brakseĝo. Ŝi estis bikino. Knabinoj jam kutimas batali duonnudaj. La varmaj sabloj de la dezerto bruligis iliajn nudajn piedojn, la ŝtonetoj de la montoj pikis iliajn nudajn plandojn. Sed la militistoj tute ne rompiĝis kaj ne frotis en pulvorojn.
  La komandanto de la skipo, al kiu estis premiita multaj premioj, siblis:
  - Kaj nun Rusujo estas kontraŭ ni! Novaj aventuroj kaj venkoj atendas!
  Ŝi skuis sian blankan kiel neĝan kapon. Natura blonda, tre bela kaj sunbrunigita.
  Charlotte ridetis.
  Tiu ĉi knabino havis kuproruĝajn harojn, kiuj brulis kiel flamo. Ankaŭ belulino, kun bronza sunbruno. En bikino, sunbrunigita, muskola. Kun nudaj piedoj, piedpremante varmegan sablon kaj akrajn ŝtonojn.
  La fajra diablo rimarkis:
  - La rusoj estas eble niaj plej fanatikaj kontraŭuloj!
  Kristina levis sian voĉon. Ŝia hararo estas kuproflava, ankaŭ brulanta kiel flamo, sed kun ora nuanco. Kaj la sama sunbruno, muskoloj kaj beleco. Esprimplena kaj samtempe milda vizaĝo. Kaj bikino. Gamboj kiuj stampis mejlojn sur malmola kaj brulanta surfaco, sed ne perdis sian gracon kaj glatajn liniojn. La nudaj piedfingroj estas bonorde tajlitaj kaj tre lertaj.
  La ruĝhara knabino demandis:
  - Kial vi pensas tiel?
  Magda respondis por ŝi. Ĉi tiu knabino havas blank-oran hararon, mielblonda. Tre bela, muskola, kun esprimplena vizaĝo, kaj safiro-smeraldaj okuloj. Ankaŭ la kruroj estas malmoligitaj, kun rondaj kalkanoj kaj rektaj piedfingroj. Eble Magda havas la plej teneran vizaĝon, preskaŭ mildan, malgraŭ sia kuraĝa mentono. Gerda, ekzemple, aspektas pli malmola. Iom pli mola estas Christina, kaj ŝi ne estas tiel deprava kiel ĝi estas kiel la sorĉistino de Charlotte.
  Magda rimarkis:
  - Ili havas totalisman sistemon kiel la nia. Ili do estas pli malmolaj!
  Gerda ridetis kaj respondis:
  - Sovetiaj tankoj estas amaso da rubmetalo. Ni ne devus timi ilin!
  Ruĝhara Charlotte premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn. Pafite al la defensiva bunkro. 105mm obuso trafis la sovetian pafilon kaj turnis ĝin. La batalaro komencis disŝiri, kaj la obusoj detonaciis.
  La ruĝa sorĉistino siblis:
  - Mi estas terura kavaliro - surgenue sovaĝuloj! Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la tero!
  Kaj la rido de perlaj dentoj, kaj la brilo de smeraldaj okuloj. La knabinoj estas vere altnivelaj.
  Kristina ridis kaj respondis:
  Nun mi pafos!
  Kaj ankaŭ pafis al la malamiko. Sovetia 76mm kanono pafis. La ŝelo trafis la deklivan frunton de la E-50. Kaj reboĉis. Ĝi nur sonoris en la orelojn de la knabinoj.
  Gerda vangofrapis siajn nudajn piedojn kaj pepis:
  - Kia pasejo!
  Kaj ŝi mem pafis la sekvan pafon ... Germanaj tankoj pafis al la sovetia fortika areo. La E-100 ankaŭ funkciis. Ĉi tiu maŝino ankaŭ rezultis esti derivaĵo de la Maus. Ne tre bona ideo por dupafila tanko. La E-100 jam estis nuligita.
  Anstataŭe, atakmodifoj de la "E" serio venas en la serion. Sed ĉi tiu ankoraŭ funkcias. Kaj pafas ĵetaĵojn.
  Charlotte ridas akre kaj skuas sian nudan piedon.
  - Milito estas terura stato, sed ĝi allogas kiel ludo!
  Kaj la knabino pafis, kaj tre trafe.
  Kristina nudigis siajn perlajn dentojn. Ŝi estas karnovora, predanta pantero.
  Sovetiaj pafiloj pafas, kaj antaŭ ili estas minkampoj. Germanaj teletankoj moviĝas. Kaj la atakbombistoj funkcias kun sovaĝa muĝado.
  Limfostoj ruliĝas ĉirkaŭe. La hordoj de Hitler transiris la limon.
  Magda komentis ne tro sprite, frapante la nudan piedon sur la kirason:
  - Ni forbalaas fortan defendon, sed ŝtalaj panikloj!
  La militistoj palpebrumis unu al la alia. La sovetia defendo estis sufiĉe potenca. Precipe multe da min. Kaj tio prokrastis la germanojn. Sed ili tamen sukcesis antaŭeniri.
  Bombistoj laboris pri sovetiaj pozicioj, kaj atakaviadiloj ankaŭ venis de supre. Rapidante en la profundon de la defendo de la Ruĝa Armeo kaj TA-400, unu el la plej teruraj modifoj de la bombistoj. Eĉ ses motoroj, inkluzive de jet-motoroj. Kaj ili bombas kaj detruas sovetiajn urbojn.
  Gerda, pafante, rimarkis kun subrideto:
  - En batalo, ni estas bestoj, sed kun menso de homo!
  Kaj denove pafis. Detruis sovetian kanonon. Ĝenerale, ĉi tiu estas knabino de la plej alta ŝtupo. Kaj ĝi estas tiel mojosa.
  La E-50 pafis al sovetiaj pozicioj, sin preskaŭ sen esti difektita. La dekliva kiraso de la aŭto kun cementita ŝtalo donis bonegajn rikoltojn. Sovetiaj obusoj eĉ ne povis grati la germanojn ĝuste.
  Kristina memoris la provojn de la "Tigro". Tiam ĝi estis la unua amasproduktita germana tanko. Neniu el la konkoj povis kaŭzi damaĝon al la Tigro. La britoj falis sub liajn batojn. Sed jen deksepfuta kanono, trapikita en la frunto. Tiam la knabinoj preskaŭ mortis. Kaj tion memoris la militisto. Kiel proksime ili estis al la osta maljunulino kun la falĉilo, palpante ŝian glacian spiron.
  La knabino frotis sian nudan plandon kontraŭ la angulon. Ŝi vere volis salti el la tanko kaj kuri. Ŝi estas tiel rekta militisto.
  Kristina kantis kun aplomo:
  - Blua nebulo, kaj ĉie trompo!
  La militistoj ridis... Ilia vidok estis tre sekseca kaj erotika.
  Kaj la pafilo funkciis kaj pafis. Ŝi eĉ ne pensis pri halto. Ĉiuj sendis ŝelon post ŝelo. Rompi la sovetiajn poziciojn en pecetojn kaj fragmentojn.
  Kanto sonis el la laŭtparoliloj malantaŭe;
  La soldato ĉiam estas sana
  La soldato estas preta por io ajn...
  Kaj polvo kiel de tapiŝoj,
  Ni foriras de la vojo!
  Kaj ne ĉesu
  Kaj ne ŝanĝu krurojn -
  Niaj vizaĝoj brilas
  Brilaj botoj!
  Kaj denove la potenco de jetbombisto falas sur sovetiajn poziciojn. Kaj denove, detruo kaj tutaj fortikigitaj areoj estas ĵetitaj supren. Kaj la pafiloj forflugas en ĉiaj direktoj.
  Kelkaj dekoj da germanaj tankoj pafas samtempe kaj ĉion detruas.
  Gerda sentas sin kiel Bagheera ĉasanta. Ĉi tie la unua linio de sovetia defendo jam estis detruita. Sed la soldatoj de la Ruĝa Armeo ankoraŭ svarmas kaj pafas al la germanoj.
  Inter la batalantoj estas ankaŭ pioniroj. Junaj leninistoj libervole aliĝis al la Ruĝa Armeo. La plej multaj el la knaboj estas nudpiedaj kaj en pantaloneto. Ili portas sin, tumulto.
  Kaj pioniroj mortas...
  Charlotte, gvidante la fajron, grumblis:
  - Kaj la pioniroj, jen la afero, la tuta lando rigardis!
  Ŝi pafis al la rusoj, kaj Kristina, venene siblante:
  - Ni aspektas kiel falkoj, ŝvebas kiel agloj!
  Kaj denove ŝi eligis fajran rideton. Belegaj knabinoj...
  Pluraj germanaj tankoj moviĝis subteren. Kaj ili aperis en la malantaŭo de la sovetiaj trupoj, kaŭzante panikon kaj skribaĉante maŝinpafilojn. La nazioj aperis kiel moskitoj el koŝmaro.
  E-50 vidis la movon de tridek kvar tra la optiko. Gerda nudigis la dentojn kaj komencis montri la barelon. Sovetia maŝino kun malgranda turo T-34-76 kaj tre movebla. Provu ĉi tiun kaj akiru ĝin. La knabino jam estas sufiĉe sperta, sed la sovetia aŭto ankoraŭ estas malsimila al la usona Sherman.
  Kaj la distanco al la ruso estas preskaŭ kvin kilometroj.
  La knabino gratas sian nudan kalkanon, Charlotte tiklas ĝin inter la piedfingroj. La knabinoj ridas.
  Tiam Gerda pafas al la rusa aŭto. La ŝelo rapidas tre proksime, preskaŭ gratante la kirason... Sed ankoraŭ pasinta. Gerda batas la metalon per sia pugno ĝenite.
  Magda rakontas al sia partnero:
  - Vi batis la korpon! Estos pli facile atingi tien!
  Gerda pasas la stirstangon al Magda kaj flustras:
  - Do vi mem faru ĝin!
  Magda kantis entuziasme:
  - La tero estas en la fenestro, la tero estas en la fenestro... - La knabino prenis la stirstangon per siaj nudaj fingroj kaj premis la butonon, daŭre kanti. - La tero estas videbla en la haveno!
  Kaj ŝia ĵetaĵo ĵus trafis la bazon de la sovetia tanko. La aŭto krevis kaj fendetiĝis. Ĝi ekbrulis... Sovetiaj obusoj krevis en la utero.
  Magda skuis siajn nudajn fingrojn kaj grakis:
  - Vidu kiel mi ricevis ĝin! Kaj vi diras...
  Charlotte siblis, nudigante siajn dentegojn.
  - Ni denove parolas, en diversaj lingvoj!
  Aperis novaj sovetiaj aŭtoj. Tridek kvar iris unue. Moveblaj kaj multaj aŭtoj. Tiam ni moviĝis de la BT-serio. Ĉi tio estas malmoderna tipo de radraŭpo. La antaŭdiluviaj T-26 ankaŭ antaŭeniris, kiuj ne kapablas alie ol grati germanan kirason. Pli potencaj kaj pli pezaj HFoj avancis ĉe la fino mem. Kaj multe da piedsoldatoj.
  Kristina ridis kaj grumblis:
  Nu, ni montros ilin!
  Germanaj veturiloj malfermis fajron de longa distanco, provante alpingli la sovetian infanterion al la grundo. Ili ankaŭ detruis tankojn kaj aliajn vivantajn estaĵojn.
  Sur la ĉielo aperis ankaŭ sovetiaj atakaviadiloj: la fama Ilys. Ili atakis la germanan formacion. La batalantoj de Hitler kuregis al ili. Ĝi estis vera rubejo. Germanaj XE-262 batalantoj, tre facilmovaj kaj facilmovaj kun manovra kapableco. Ili atakas sovetian teknologion, premante kiel fero.
  Charlotte pafis denove. Eniris la sovetian BT, kaj grumblis:
  - Ĉi tiu kantoteksto ne estas fabelo... La fabelo estos antaŭen!
  E-50 ĉesis kaj reflektis la sovetian kontraŭatakon. Ne tre sperta komando ĵetis la tankrezervon fakte al la buĉado. Kaj rusaj aŭtoj estis trafitaj - kiel kokidoj en plukaĵo. Kaj ili batalis ilin plene.
  Gerda pafis, rompis la frunton de la tridek kvar kaj siblis:
  - Kio estas la Kreinto - vundita infero!
  Charlotte ankaŭ pafis, trovinte la celon, la sovetiaj aŭtoj moviĝis en rekta linio, kaj la knabinoj sukcesis pafi. Kaj ĝenerale, ĉi tiu kvar el la fenomenoj.
  La ruĝa harpio kantis:
  - Nia veneno mortigas ĉiujn!
  Kaj la militistoj daŭre pafis, elmontrante siajn dentojn tiel fortajn kaj grandajn kiel ĉevalojn.
  Christina tweetis kun aplomo:
  - Nia veneno mortigas ĉiujn!
  Magda, batante la tridek kvar, bojis:
  - Jen nia rezulto!
  La knabinoj disiĝis...
  Sed ankaŭ sovetiaj belulinoj batalas. La skipo de Elizabeto sur la T-34-85. Tre kuraĝaj knabinoj. Kaj ili ankaŭ batalas nudpiede kaj en bikino.
  Ilia aŭto batalas kontraŭ la germanaj Panteroj. Ĉi tiu veturilo ankoraŭ funkcias, sed pli kaj pli da novaj tankoj de la E-serio aperas.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi trapikas la malamikon en la flankon de malproksime kaj grincas:
  - Gloro al la epoko de Stalin!
  Ankaŭ Jekaterina pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj rimarkis:
  - Ne estas tia gloro!
  Elena, oponis, elmontrante la dentojn:
  Ni estas naskitaj por venki!
  Kaj ŝi ankaŭ pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn...
  Samtempe, la knabino forte suspiris. Malfeliĉaj pensoj kuregis tra mia kapo. La milito komenciĝis per malvenkoj. La germanoj trarompis la defendojn kaj memfide antaŭeniris.
  Elena tiam fuĝis en la orienton. Ŝiaj ŝuoj disfalis en la unuaj tagoj. Kaj mi devis batadi nudpiede. Kaj doloras nekutime. La kruroj de la knabino estis ĉiuj kontuzitaj, kontuzitaj, terure batitaj. Kaj ŝi ne plu povis normale marŝi, sed stumblis. Sed malgraŭ tio, ŝi moviĝis kaj marŝis. Elena perdis multe da pezo dum la kampanjo - unu haŭto kaj ostoj. Sed ŝi sunbruniĝis, kaj ŝiaj haroj fariĝis eĉ pli helaj post velkado en la suno. Kaj la nudaj plandumoj havas podzhili kaj krudigitaj. Kaj ŝi atingis la fronton kaj daŭre batalis. Kaj la bataloj denove estis en plena svingo.
  Elena plejparte batalis en la infanterio. Inkluzive partoprenis en la defendo de Moskvo kaj Stalingrado.
  Sed jam sur la Kurska Bulo ŝi moviĝis al tanko. Tie, ilia virgulino kvar estis formita: Elizabeto, Elena, Catherine, Eŭfrazio - kvar "E". La militistoj estas vere legendaj. Kiu batalis nudpiede kaj en bikino, eĉ en la malvarmo, kaj donis la Fritz en la kornoj.
  La Panther-tanko, kiun la knabinoj renkontis sur la Kursk Bulge, estis tre danĝera veturilo. Estis neeble pugnobati ŝin en la frunton. Kaj ŝi mem prenis de malproksime. Krome ĝi estas rapida pafado.
  Do por trarompi, vi devis regi la tankon kun granda lerteco kaj ne lasi vin trafi.
  Elizabeto faris ĝuste tion. Kvankam ŝi pafis pli moviĝante. Kaj Eŭfrasinio veturis la tankon.
  Estas preskaŭ neeble ekmoviĝi de tridek kvar. Sed la knabinoj sukcesis bati. Kaj ili batalis kun granda kuraĝo.
  Ekaterina ankaŭ tre precize pafas.
  Sur la Kurska Ardeno, la knabinoj kovris sin per gloro kaj ricevis ordonojn.
  Kaj nun ĉiu el ili havas stelon de la heroo de Sovetunio.
  Jen kion knabinoj bezonas! Nur altklasaj militistoj!
  Catherine kantis:
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Efektive, ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj kaŭzas envion inter fianĉinoj. Ne kiel Gerda kaj ŝia teamo.
  Ĉi tie dum la ripozo, kaj ŝi kaj ŝia bando, senhezite, torturis la pioniron.
  Unue, knabo dek tri estis nudigita. Tiam ili komencis pinĉi lin. Kaj poste piku per pingloj. Krome, komence la pingloj estis malvarmaj, sed poste ili estis varmigitaj sur fajro.
  Kaj ĝi vere doloris multe.
  Charlotte trapikis la umbilikon de la knabo kaj kukis:
  - Mi estas infera vulpino!
  Post tio, ŝi prenis ruĝecan bastonon en la manojn kaj komencis bruligi per ĝi la nudajn, iomete malglatajn plandojn de la knabo. Dum ĝuante liajn sovaĝajn kriojn.
  Kaj Kristina prenis kaj varmigis la pinĉilojn, komencis krevi la piedfingrojn de la pioniroj de siaj nudaj piedoj. Mi komencis per la etfingro, farante ĝin malrapide kaj samtempe kruele. Kaj la fingroj de la infano krakis kaj rompiĝis. Kaj estis tiel dolorige por la pioniro, ke la knabo plurfoje perdis la konscion.
  Magda pikis levstangon, blankan pro la pikilo, sub la skapolo. Kaj la knabo hurlos.
  Ili torturis la pioniron ĝis morto. Kaj ĝi montriĝis simple bonega. Kaj la torturo daŭris.
  Jen kiel ĝi daŭras. Pal kaj Saratov kaj Kuibyshev. Kaj la nazioj komencis sturmi Moskvon.
  Sub ĉi tiuj kondiĉoj, nur surteriĝo de murdistoj povas savi Rusion. Kaj Anton Ŝelestov iras en bonegan mision kun la knabinoj.
  Jes, la pozicio de la Ruĝa Armeo simple jam estas absolute senespera. Kaj ĉi tie nur miraklo povas savi Sovetujon.
  Sed jen la signoj de la ses batalantoj eniras la batalon. Unu espero por Antono, Margarita, Nataŝa, Zoja, Aŭgusteno, Svetlana. Ili kapablas ĉesi kaj venki malamikojn tuj, igante ilin cindron.
  Tia sovaĝa kaj bela teamo de knabinoj kolektiĝis. Kaj kontraŭ ili Tolstopuz kaj lia bando. Nu, ĝi ne estas timiga...
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Antono kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino fariĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Anton Ŝelestov muĝis, tranĉante la naziojn per glavoj, kaj infanterion kaj tankojn:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Post tio, la infano fajfos, ke la korvoj svenis, pugnobatante siajn kraniojn.
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj fali takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Anton Ŝelestov antaŭeniras kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rusio!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Kaj poste alia fajfo, kaj la falo de korvoj, kiuj eĉ traboras la tegmentojn de la tankoj.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Kaj ankaŭ fajfos, amaso da korvoj svenite falas sur la hordojn de Fritz, rompante eĉ tankojn.
  . ĈAPITRO #6
  Sed Nataŝa estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rusujo estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriegojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Anton Ŝelestov eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Kaj tiam la infanoj fajfos ĥore, ke tutaj nuboj da korvoj falas sur la naziojn, laŭvorte ramante iliajn kapojn kaj trapikante iliajn kraniojn, kvazaŭ per borilo.
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  La knabo Antono en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Ne pensas halti kaj malrapidigi kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Anton Ŝelestov revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatora knabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La terminatorknabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Anton Ŝelestov grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Kaj eĉ se ĝi fajfos, tiam la korvo falos sur la faŝismajn regimentojn en kolosaj kvantoj. Kaj tiom da mortigitaj, kaj tiel la bekoj de korvoj trarompas la tegmentojn de tankoj. Kaj ankaŭ aviadiloj disbatas.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj de la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi, infanoj, estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Anton Ŝelestov saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li jam estas sufiĉe maljuna, konsiderante la inferon, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Anton Ŝelestov kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraeron!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj elflugis de liaj nudaj piedoj.
  Kaj denove la knabo fajfas, dekmiloj da ŝtelistoj verŝas sur malamikojn kaj kudras siajn kaskojn.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn pinglojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Anton denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, tranĉos. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La terminatorknabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Kaj la infanoj denove fajfos kaj faligos la kornikojn sur la kapojn de la nazioj.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Anton Ŝelestov gruntis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis kun tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Anton Ŝelestov aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La terminatorknabo lanĉis tion, kio aspektis kiel helikopterhelico per sia piedo. Li fortranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  Antono, hakante brunajn soldatojn, gluglegis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Anton Ŝelestov pri gorgo:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Amika fajfo kaj nuboj de korvoj falas sur la kapojn de la nazioj. Kaj la turoj de tankoj disiĝas de la batoj de siaj bekoj.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Anton estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj li ankaŭ prenos ĝin, kaj liberigos steleton per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj de ĉi tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede iris tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disŝiri kaj mortigi.
  Anton Ŝelestov grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Antono muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gluglis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ĉiujn perfidulojn ni dispremos en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Antono kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Baldaŭ parolante! Baldaŭ parolante!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Anton Ŝelestov, tranĉante kontraŭulojn, eldonis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj ... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIACO SAVE PORT ARTHUR
  Maniac Chikatilo, en punpago por pekoj, iĝis la bildstriknabo Conan. Ĉi tiu knabo estas la heroo de japana animeo. Sed laŭ la volo de potenca sorĉistino, la animo, la plej fama kaj promociita rusa maniulo, translokiĝis en lin.
  Kaj nun la karikatura knabo Ĉikatilo estas preta batali.
  Ĝi aspektas kiel infano de ĉirkaŭ dek unu jaroj en pantaloneto, nudpieda, kaj kun reliefaj muskoloj kaj nuda, sunbrunigita torso. Nur liaj blondaj haroj distingis lin de Conan.
  Kaj nun nur la japana karikaturo devis partopreni en la defendo de Port Arthur.
  Monto Vysokaya estas ŝlosila punkto en la defendo de rusaj pozicioj.
  La karikatura knabo ektimis. Li portas nur pantalonon, kaj jam estas novembro kaj estas malvarme. Nudaj piedoj marŝas sur malseka neĝo.
  Aŭdiĝas la muĝado de pafiloj. La japanoj ĵetis sian tutan forton por preni Monton Altan. Post tio, la morto de la Port Arthur-eskadro iĝos neevitebla.
  La karikatura knabo vidas la monton iom de la flanko. La japanoj estas sur ĝi.
  Rusaj trupoj repafas de fusiloj kaj maŝinpafiloj.
  Ĉikatilo kuras supren. La knabon rimarkas la soldatoj. Sed ili ne haltigas lin. La blondhara knabo en pantaloneto ne vekas suspekton.
  La karateinfano grimpis supren kaj tuj ŝargis sian nudan piedon en la mentonon de la samurajo. Li, ricevinte baton, forflugis de la monto.
  Ĉikatilo knaris:
  - Unu nulo!
  Kaj denove, la nuda ronda kalkano de la knabo estis frapita de batoj al la brusto. Kaj la karateinfano trafis la sekvan samurajon per sia pugno.
  Ĉikatilo-Konan kantis:
  - Ni atendas sukceson - Mi estas la plej mojosa!
  Kaj tiam alia knabo Leshka Brilliant aperis apud li. Kaj ankaŭ li eniris en furiozan batalon. Ĉi tio estas alia bildstrio. Kaj kun li, kvar knabinoj en bikinoj.
  Jen tutaj ses agresemaj militistoj eniris la batalon. Kaj ni tiel fervore detruu la samurajon sen ia kompato. Kaj la ĉielo ŝajnis al la japanoj kiel ŝafa felo, kaj komenciĝis tuta detruo kaj neniigo. Ĉio tio minacis plenan detruon.
  Kaj la knabinoj hakis per glavoj, kaj ĵetis per siaj nudaj piedfingroj mortigaj kaj ŝokpizoj de morto, kaj kompleta detruo. Kaj ne estis kompato por la japanoj.
  Ĉikatilo prenis kaj nudaj kalkanoj ĵetis eksplodan pakaĵon kaj tuta kompanio da samurajo estis disŝirita en pecetojn.
  La Terminatoro-Knabo kantis:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo ...
  La kavaliro kuraĝe batalos kontraŭ la malamiko,
  Kaj eĉ morti venkos!
  La batalo estas sur kolosa skalo kaj grandega krepusko de penso kaj energio estas videbla.
  Militantaj knabinoj kaj knaboj hakis dum horoj post fino.
  Do ili komencis skribaĉi el maŝinpafiloj. Kaj ankaŭ uzante nudajn piedfingrojn.
  La knabo Ĉikatilo pafis, falĉis la malamikojn kaj kantis, metante unu linion post la alia:
  - Mi fariĝos pli kuraĝa kaj pli kuraĝa ol leono!
  La knabo Brila, detranĉante la samurajon, kaj batante la montojn, ekbalegis:
  - Kio pri leono! Eĉ pli kuraĝa ol rinocero!
  Viktorio, ĉi tiu ruĝhara vulpino, ĵetis ion ekstreme mortigan per sia kapo kun knabina kalkano.
  Ili batis multe da japanoj kaj knaris:
  - Al la plej granda vicigo!
  Nadeĵda, faligante kontraŭulojn kiel keglojn per batilo, kuis, elmontrante la dentojn:
  - Por nova Rusujo!
  Elena ellasis fulmon el siaj skarlataj cicoj kaj kukis:
  - Por la grandeco de la planedo Tero!
  Zoja pafis kaskadan pulsaron el sia umbiliko, kaj nudigante la dentojn kaj liberigante sunradiojn de ili, jelfis:
  - Por elstaraj atingoj!
  Espero prenis ĝin kaj el la skarlata cico sendis murdan radion de detruo, kaj gugrigis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Viktorio, falĉante la premantajn japanojn, pepis:
  - Ni donu nian animon,
  Ni estas nia sankta patrujo!
  Ni staras kaj venkas -
  Kaj ni ne bedaŭros la vivon!
  Kaj ŝiaj skarlataj cicoj estos krevigitaj de detrua fulmo, kiu bruligas tutan batalionon.
  Zoya diris:
  - Nia mojosa venko!
  Kaj ankaŭ sur la malamikon, kiel akre ĝi trafos ...
  Nadeĵda blekis, nudigante sian vizaĝon kaj grincante agreseme:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj denove lanĉos mortigan obuson.
  Jen kiom da detruo kaj detruo okazas. La japanoj, sen ia kompato, estas balaitaj de la ses.
  La knabo Ĉikatilo, skribaĉante al la malamikoj, grincas:
  - Por granda komunismo!
  Diamanto aldonas:
  - En la ĉerko ni forpelos revanĉismon!
  Do fajrosubteno, nur malpeza batalartilerio. La rusa armeo povas fari fortan fajron. En la stilo de la buroj kontraŭ la britoj. Tiuj ankaŭ provis foje preni alfrontan atakon. Sed la britoj ankoraŭ havis elekton, ekzemple, fari kromvojojn kaj provi ĉirkaŭi la buran milicon. Kion ili eĉ malfrue faris. Kaj la japanoj ne povas preteriri la fortikaĵojn - ili devas grimpi sur la atakon.
  Andrej Ĉikatilo pafas al la japanoj de maŝinpafilo. Nun la tuta desegno plene vidiĝas kaj vi, ne sciante eraron, najlas. La flavaj vizaĝoj de la mortintaj soldatoj estas torditaj pro malico. Malantaŭ ili grimpas aliaj eĉ pli furiozaj samurajoj. Sed eĉ ĉi tiujn vi falĉas, akirante pli kaj pli fortan konfidon. La japanoj ne povas trapasi tian mejloŝtonon.
  Rangoj falas malantaŭ rangoj. La ĉenoj disiĝas, kaj pli kaj pli da subdividoj aperas. Malgrandaj batalantoj alkroĉiĝas al la pikdrato, ŝiras ĝin kaj denove falas. Ili pleniĝas per tuta monto da kadavroj. Tiam sur ĉi tiu monto alia tavolo de la mortintoj, poste alia. Kaj tiel plu ĝis la tuta monteto kreskos.
  Kiam la maŝinpafilo de Andreo Ĉikatilo trovarmiĝas, la knabo prenas alian. Lasu japanojn sufoki per sango. Kelkloke jam eksplodas man-al-mana bataloj. Sed la knabo pafas - unu kuglo, unu aŭ eĉ du aŭ tri kadavroj. La japana bastono estas tre densa, kaj maŝinpafilo povas trapiki plurajn el ili samtempe. Do lasu ilin sufoki pro vomado.
  Estas nenio kontraŭ Japanio, la terminatora knabo havas nenion. Male, ili estas tre kuraĝaj samurajoj, ili nenion timas. Grimpu kaj grimpu, ne timu morti. Sed plejparte, la morto estis nekonkludebla. Ili tamen kovru ĉion per kadavroj.
  Ĉi tie denove oni ŝanĝis la maŝinpafilon zonon, kaj la knabo staris sur ĝi kun nudaj piedoj, estis ankoraŭ pli varme. La krono de somero jam estas sur la nazo, sed la ventoj blovas de la nordo, kaj la frosto estas prenita juste. Mi volas rapide varmigi per glavo kaj man-al-mana batalo. Fine, la knabo, jam post la trideka elspezis longan rubandon, ne povis rezisti, rapidis al la atako kun glavo. Kaj nun la knabo de Superman estas nehaltigebla.
  Kiam vi moviĝas tiel rapide, hakante kiel Ilja Muromets - sur la dekstra strato, sur la maldekstra vojo. Muelejo, kaj dekduo da kapoj tranĉitaj. Akceptejo papilio kaj deko da aliaj. Ricevante adoranton kaj dekduon trionon. Kaj la kadavroj estas varmaj, kurante sur ili kun nudaj piedoj, vi sentas feliĉon.
  Ne kiel ĉe ĉi tiuj... Botoj! Bone farita Leshka, li ankaŭ provas batali nudpiede. Kaj tenante, kvankam la piedoj ruĝiĝis kiel ansero.
  La japanoj daŭre grimpas kaj grimpas. Por akceli ilian ekstermon, vi devas resalti kaj preni la maŝinpafilon denove.
  Jes, per iliaj maŝinpafiloj, se ĉiu kuglo mortigas kadavron aŭ plurajn kadavrojn, vi ankoraŭ ekstermas pli rapide ol per glavoj. Unu mitrala zono estas mil pafoj. Do atentu la samurajon! Vi ankoraŭ dancos.
  Pafante, la knabo opiniis, ke Japanio estis tre bonŝanca en tiu milito. Precipe en tio, ke la revolucio eksplodis. Nu, kiam la paco estis finita, la japanoj jam estis elĉerpitaj surtere, kaj la rusoj bone povus fini ilin. Generalo Samsonov, aŭ pli ĝuste Lineviĉ, havante duoble pli da trupoj, kaj ricevante pli kaj pli novan replenigon, povus ataki la samurajon mem. Sed anstataŭe, la rusaj trupoj tiam iris sur la defensivon. La japanoj tamen ne plu povis grimpi sur la atakon. Do ili bezonis la mondon pli ol Rusion.
  Ĉi tie Zoja pafas el maŝinpafiloj... Li skribaĉas kun terura forto, falĉas malamikojn sen kompato.
  Kaj nun la knabino premas sian skarlatan cicon sur la ŝnurĵetilon kaj nun la mortiga donaco de detruo estas elĵetita.
  Zoja kantis:
  - La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas nin...
  Por ke rusoj vivu
  La malamiko devas simple morti!
  Elena, skribaĉante la mallarĝokulajn soldatojn, kaj batante alian linion en vico, kriis:
  - Por la Patrujo - nia patrino!
  La karikatura knabo daŭre skribaĉis, terenbatante malamikojn de la ĉiela imperio kaj pensante.
  En 1922, Japanio ne riskis novan grandan militon. La bolŝevikoj kaptis Primorye. Multaj forte riproĉis la tiaman imperiestron, ke li ne profitas de la malforteco de la ekstergeedza komunisma reĝimo kaj ne prenis por si la Malproksiman Orienton. Kial do la japanoj hezitis ne estas tute klara.
  En 1904, Japanio decidis pri milito, en kiu preskaŭ neniu kredis je favora rezulto por la samurajo. Sed en 1922, la japanoj ne kuraĝis venki la Ruĝan Armeon, malfortigitan de la interna milito. Krome, ili havis la subtenon de la tuta kapitalisma mondo.
  Ĝenerale, la bolŝevikoj, kompreneble, estis bonŝancaj. La Entento bone povus esti diseriginta Rusion, kaj la Ruĝa Armeo ne estas rivalo por ili. Ĉi tie Andreo Ĉikatilo ne komprenis kelkajn aferojn.
  Kial la Okcidento en la dudeka jaro efektive kunfandis la Blankan Gardistan movadon. Eĉ se la blankuloj ne havis ŝancon preni Moskvon, tiam estas tute eble konservi iujn teritoriojn por si. Jes, kaj Rusio povus esti tre malfortigita per trenado de tia milito. Estas ankaŭ neklare kial la Entento ne defendis la burĝajn kaŭkazajn registarojn. Ili eĉ havis interkonsenton pri armea subteno. Estas klare, ke la tiam malriĉiĝinta Ruĝa Armeo de la Entento ne estas rivalo, precipe teknike. Sed ial Anglio kaj Francio montris pasivecon.
  Do Viktorio prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedoj lanĉis tutan barelon da eksplodaĵoj el segpolvo.
  Kaj kiel ĝi eksplodis kun sovaĝa forto. Kaj ŝi kukis:
  - Por la reĝo kaj la imperio!
  Zoja, daŭre skribaĉi ĉe la malamiko, grumblis tre agreseme, kaj la turno estis malproksime, falĉante la malamikon.
  Tiam ŝi muĝis:
  - Estos ĉerko por vi samurajo!
  Elena, disbatante la malamikon, kaj amasigante amasojn da kadavroj, batante la malamikon al morto, kaj agante kun nekredebla forto, martelante hordojn da samurajo en la ĉerkon, kriis:
  - Por venko super malamikoj!
  Nadeĵda, ne donante al la malamiko la plej malgrandan ŝancon, kaj falĉante lin kiel murdan falĉilon kaj eltranĉante la japanojn, diris:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolao ne forblovis vin!
  Ĉu la britoj, ekzemple, povus konservi Krimeon. Ili estus tie surterigitaj trupoj kun tankoj, ili apenaŭ estus elpelitaj trans la Istmon, la Ruĝojn... En Mezazio, la britoj kaj la francoj povus helpi la burĝajn respublikojn. Kaj ĝenerale, multaj aferoj povus esti malagrablaj por Soveta Rusio, sed feliĉe nenio okazis. Kvankam, kompreneble, Japanio dezirus konservi Primorye por si, certe ne estus la forto por bati la samurajon de tie en la dudekaj jaroj. La japanoj bone povus organizi tie pupreĝimon - kiel la manĉura.
  Kiam Andrej Ĉikatilo legis La Koro de Bonibur, li ankaŭ interesiĝis. Kial japanoj ne eniris la batalon kun la Ruĝa Armeo, sed simple donis Primorye al la bolŝevikoj. Krome, la samurajo devus batali ne kun la tuta Soveta Rusio, sed nur kun la Malproksima Oriento. Tio estas, la Malproksima Orienta Popola Respubliko. Kaj ĉi tio ne estis rivalo por Japanio en tiu tempo.
  En la unua mondmilito japanoj prenis germanajn havaĵojn en Pacifiko preskaŭ sen perdo, kaj fariĝis eĉ pli fortaj ol ili estis en 1904. Kaj ne estas tute klare, kial ili tiam havis la kuraĝon kaj malhonestecon, kaj ne havis la saman en la unua mondmilito. 1922. Kompreneble, Usono kaj Britio aktive apogus la japanojn en la batalo kontraŭ la bolŝevikoj.
  Jen kion Andreo Ĉikatilo ne povis kompreni, surprizite eĉ kiam li estis infano. Krome, komence la japanoj okupis Vladivostokon, sed poste iel ili foriris sen batalo. Kaj Japanio ne hontas okupi la tutan Malproksiman Orienton, sed la samurajo ne batalis por ĝi ...
  Sed, kiom da kuraĝo: ili atakas, ili mortas je miloj, kaj eĉ dekmiloj, sed ili atakas kiel biorobotoj. Kaj la japanoj ne havas koncepton pri timo aŭ memkonserva instinkto. Se ne estus iliaj ses, tiam ili ne konservus la fortikaĵurbon.
  En reala historio, Port Arthur jam falis antaŭ tiu tempo. Kaj tiam la samurajo kolektis preskaŭ ĉiujn terarmeojn.
  Viktorio ĵetis bumerangon kun svastiko per la nudaj piedfingroj kaj detranĉis dekduon da kapoj samtempe, grumblante:
  - Por la Kredo, la Caro kaj la Patrujo!
  Kaj la knabinoj ekstermas la japanojn kaj la knabojn...
  La knabo, anstataŭigante la trovarmigitan maŝinpafilon per tiu, kiu jam malvarmiĝis kaj ne per afabla vorto, menciis Kuropatkin:
  Ĉi tiu azeno ne profitas! Ŝajnas, ke ni mem devos mortigi ĉiujn japanajn soldatojn. - Oleg ĵetis granaton per siaj nudaj piedfingroj, fragmentoj tranĉis tutan aron da japanaj soldatoj kaj la infano daŭrigis. - Jen Kuropatkin devus esti juĝita pro tia krima neagado.
  La knabo denove ĵetis obuson per siaj piedoj, kaj tiam ili komencis ĵeti kovrilojn de ladskatoloj per siaj nudaj fingroj. Vi do mortigas du birdojn per unu ŝtono: vi aldone detruas la japanojn, kaj viaj nudaj kruroj varmiĝas. La tuta frosto estas pli ol dudek gradoj, kaj kiam mallumiĝos, ĝi estos eĉ pli. Kaj do vi moviĝas kaj varmiĝu. Krome, vi ankaŭ povas ĵeti obtuzajn razklingojn kaj pinglojn. Kaj ĝenerale, estas multe da trapikado kaj tranĉado de derompaĵoj en la fortikaĵo.
  Do samurajoj estas batataj per manoj kaj piedoj. Kaj de malproksime... La knabo kriis:
  - Samurajo mortis kuraĝe - sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Nadeĵda pafis maŝinpafilojn uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, sed ŝi ankaŭ havis kelkajn surprizojn en magazeno. Ekzemple, etaj kemiaj minejoj. Ĉi tie, kompreneble, vi devas esti tre singarda en ilia uzo por ne veneni viajn proprajn soldatojn. Sed talenta pri matematiko en la rondo de Arĥimedo kaj Pelman, Nadeĵda ĉion kalkulis.
  Kaj kiam la samurajo jam eksplodis en la najbaran fortikaĵon, bela knabino klakis la ultrasonan detonaciilon per siaj nudaj kruroj. Kaj etaj ampoloj kun forta kaj kaŭsta gaso eksplodis, kovrante areon de dek mil hektaroj samtempe.
  Ĉi tio vere estas la armilo de la Demiurgaj Dioj, kiu ne estus superflua eĉ en la dudekunua jarcento. Dum la armistico, la genia Nataŝka, kune kun la pranevo de Mendelejev mem, preparis venenon, kiu estis tre toksa, sed rapide malkomponiĝis en la aero. Kaj ĝia toksa efiko estas ĝuste bazita sur speciala metodo de oksigena ligado.
  Tuj, unu kaj duono japanaj trupoj montriĝis mortigitaj en dek kvin ĝis dudek sekundoj ... Kaj la vido de dekmiloj da soldatoj mortantaj en mallonga agonio sobrigis la japanan komandon.
  La muziko de la retiriĝo komencis soni, kaj perdinte pli ol cent kvindek mil soldatojn dum tiu ĉi sturmo, la japanoj kliniĝis malantaŭen. La rusoj singarde persekutis la japanojn, sed ankaŭ timis gason, aŭ ian embuskon. La batalo finiĝis kvazaŭ ĝi neniam komenciĝis.
  Sed Andreo Ĉikatilo ankoraŭ ne tranĉis sin, io amasigis multe da energio en la knabo, kaj li kuris por persekuti la mallarĝ-okulan. Tiel oni kaptas ilin kaj hakas ilin, kvazaŭ oni ronĝas semojn. Nu, kiel ne montri viajn kapablojn se la malamiko ne kontraŭbatalas.
  Sed ĉe neatendita turniĝo al la knabo, Ŝinobo en nigra kapuĉo elsaltis denove. Denove vera batalo por lerteco.
  Andrey Chikatilo, kiel jam bone varmigita, atakis sian ekvivalenton. Li elĵetis tri diskojn samtempe, sed du estis surfluge tranĉitaj per glavoj, kaj la tria preterkuris, preskaŭ kaptante la orelon de la terminatora knabo. La Ŝinobo fajfis kaj diris japane:
  - Rusa Naruto!
  Andrey Chikatilo volonte konfirmis:
  - Kompreneble, ĝi estas mojosa!
  Glavoj kruciĝis, fajreroj flugis. La Ŝinobo haltis la atakojn kaj retiriĝis. Andrei mem ĵetis metalpecon per siaj nudaj fingroj. La malamiko reagis, sed la knabo antaŭvidis kie li eskapos kaj tranĉos sin, laŭ akra angulo, ĉirkaŭante la klingon. La malamiko estis hokita, la protekta haŭto krevis kaj sango ruĝiĝis sur lia flanko.
  La Ŝinobo saltis malantaŭen, li estis vundita kaj sufiĉe profunde, kaj se ĝi estus grandskale bato, ĝi estus tute tranĉita en duono. Rusa Naruto ŝajnas esti legenda batalanto, liaj klingoj fulmas tre rapide.
  La Ŝinobo provas ĵeti denove, sed sopiras baton al la genuo per tibio, kaj Andreo Ĉikatilo feliĉe kaptis la svastik-bumerangon per siaj dentoj. La malamiko provas ataki, sed li mem ricevas klingon sur la mano. La bicepso estas tranĉita, kaj la knabo, sen halto, pasigas tutan serion. La naŭa bato utilos en la kolo ... Nu, la bovkolo de la Ŝinobo estas sub protekto, nur duontranĉita. Sed nenio alia, kelkaj batoj, forta bato kun tordo de la korpo kaj la kapo estas finfine apartigita de la korpo.
  Do la Ŝinobo finis sian karieron sur la nordokcidenta fronto.
  La finita knabo ekkriis:
  - Banzai en la rusa!
  Post tio iom kvietiĝis la deziro batali. Pli precize, ĉar la japanoj jam retiriĝas.
  La nokto de la 22-a ĝis la 23-a de novembro 1904 estis kaj malvarma kaj varma samtempe. Boreyko konvinkis Kondratenko'n ne rapidi, ĉar tiuj kiuj atakis la japanojn estas nekonataj. Eble eĉ inter la samurajo estis persona konflikto, alie vi povas esti trafita de tiuj kaj tiuj.
  Laca Kondratenko ekdormis sur la municioskatolo. Intertempe jam eklumiĝis.
  Ĉar la konturoj de la batalo eliris el la mallumo, multaj montetoj de tranĉitaj kaj pafitaj japanoj iĝis videblaj. La knabinoj ne nur hakis, sed ankaŭ kaptis ĉirkaŭ kvindek maŝinpafilojn, sep pafilojn kun municio. Pluvo de kugloj denove falis sur la samurajon, kaj la filino de Perun, Nadeĵda, aliĝis al la leporhundo filino de Svarog Elena. La perdoj de la japanoj estis jam kolosaj, kaj preskaŭ neanstataŭeblaj. Je la dekunua matene, la lasta atako sufokiĝis kaj estis provizora paŭzo.
  Tagmeze alvenis generaloj Kondratenko kaj Smirnov. Ambaŭ jam spertaj militistoj estis ŝokitaj de tia kolosa amasiĝo de kadavroj en unu loko. Pli ol kvardek kvin mil japanaj soldatoj kaj oficiroj pereis en unu nokto kaj mateno. Kaj antaŭ la generaloj aperis nur kvar knabinoj en bikinoj, abunde ŝprucitaj per sango, kaj du atletikaj knaboj en pantaloneto kudrita el speciale daŭrema ŝtofo, al kiu ruĝa kaj ajna alia likvaĵo ne algluiĝis.
  Ĉio ĉi rememoris pri blova deliro, kaj ambaŭ generaloj eĉ pinĉis unu la alian. Sed la leŭtenanto Borejko, du metrojn kaj kelkajn kopekojn, etendis la manojn al la gardistaj knabinoj kaj bruis:
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj!
  Potenca, ruĝhara Viktorio firme skuis la potencan piedon de Boreiko responde kaj diris filozofie:
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj! Kiaj fame planantaj ĉerkoj!
  Helhara kiel la unua neĝo, Nadeĵda montris al pluraj embarasitaj knaboj:
  - Kaj skuu ilin, ili batalis ne pli malbone ol ni!
  Boreiko milde premis la manojn. Vera giganto kun la kresko de Nikolai Valuev, kaj eble pli en pezo. La vizaĝo vere ne estas tiel malvastmensa, sed prefere io en ĝi de Ilja Muromets, precipe ĉar Borejko sukcesis kreskigi barbon. Vere, la giganta leŭtenanto ne estas anĝelo, li faris batalojn kun la trinkaĵo kaj batis multajn. Sed ĝenerale lia animo, kiel oni diras, estas gaja.
  Kondratenko estas nerazita, kun rekreskitaj lipharoj, tre simila al Chapaev, ĉar li estis portretita en la filmo. Smirnov, male, estas pure razita, en orumita penco, aspektas kiel profesoro kun epoletoj. Malantaŭ ili estas manpleno da soldatoj kaj maristoj.
  La saĝa kaj teknika Elena antaŭ ĉio montris al ili la kaptitajn trofeojn, kaj la fajra diablo Viktorio senhezite komencis grimpi en la japanajn sakojn, dirante:
  - Tie oni havas sekajn porciojn... La garnizono kalkulas ĉiun panpeceton.
  La filino de Belobog Zoya, kiel tre sentema knabin-mezulino, rimarkis:
  - Uloj, rapide forprenu maŝinpafilojn kaj kanonojn: post kelkaj horoj la japanoj komencos senŝeligi la monton, ĉiuj pafiloj koncentriĝos sur ĝi, do ne restos unu tuta mortiga aparato!
  Kondratenko demandis maltrankvile:
  - Kaj kiel vi fartas?
  Agresema Viktorio respondis por la bonkora Zoya:
  - Kaj ni estas tre fortaj, rusaj sorĉistinoj, nek konkoj nek fragmentoj prenos nin. Do ni dormu iomete... Kaj tie ni denove tranĉos!
  La bluokula Elena konsentis pri tio:
  - Dum la kanonado bruas, la japanoj ne ŝtormos. Do ne estas kialo por lasi iun ajn sur la monto. Kaj tiam kiam la samurajo grimpos, ni hakos ilin kiel la lastan fojon!
  Brila Nadeĵda, desegnante ornamaĵon sur la unua aŭtuna neĝo per siaj nudaj fingroj, konfirmis:
  - Ĝuste! La japana Ĉefa stabo decidis koncentri ĉiujn siajn klopodojn sur ĉi tiu monto. Do, en aliaj frontoj, vi havos spiradon por nun.
  Malmola kaj teknika Elena strikte ordonis:
  - Restarigu la detruitajn! Ne zorgu pri la eskadro - ĝis ni prenos la monton Vysokaya ĉi tien. Kaj la malamiko baldaŭ elĉerpiĝos kiam ni traktos nin.
  Andreo Ĉikatilo opiniis necesa blasfemi ankaŭ:
  - Kaj ni ankaŭ mallevos liajn ŝirmitajn!
  Murmuro de aprobo trairis la vicojn da soldatoj kaj maristoj. Post tio, ĉiuj komencis rapide elpreni multajn trofeojn.
  La japanoj malfermis fajron jam dum sunsubiro. Ili vere koncentris ĉion kion ili povis sur la monto. Sed la mutaciuloj kaj knabgardistoj ĝis ĉi tiu punkto fermiĝis en la kelo de la fortikaĵo kaj plonĝis en staton de profunda, restariga meditado. Kaj la japanoj malŝparu siajn konkojn sur malplena spaco. Ili volas la taktikojn de la Entento, do ili provu ĝin.
  Guberniestro ĝenerala Stessel, eksciinte pri tio, kio okazis sur Monto Alta, longe rifuzis kredi. Iom pli maldika, sed ankoraŭ grasega, la eminentulo kriis:
  - Jen viaj erotikaj fantazioj! Virinoj kun glavoj - sensencaĵo!
  La komandanto de la fortikaĵo, generalo Smirnov, konfuzite levis la ŝultrojn kaj timeme respondis:
  Se mi ne estus vidinta ilin per miaj propraj okuloj, mi neniam kredus ilin. Sed faktoj estas obstinaj aferoj!
  Stessel malĝentile grumblis:
  - Stultaĵoj kaj pli da stultaĵoj!
  Tiam Smirnov sufiĉe logike sugestis:
  - Ĉu via ekscelenco, vi persone povas konatiĝi kun ili?
  Tamen, la guberniestro rifuzis tian tentan oferton kaj petis voki Fock kiel eble plej baldaŭ.
  La maljuna germano jam delonge laboris por japana inteligenteco, kaj li multe difektis la rusojn. Fock mem ekstere tre similas al Gobsek, tiel talente priskribita de Balzac, kaj ne malpli avida. Fakte, estis mono kiu instigis Fok eniri en kontakton kun la agentoj de la mikado. Komercaj konsideroj antaŭ ĉio.
  Tamen la novaĵo, ke la Alta Monto ne estis prenita kaj aperis kvar monstre fortaj kaj diable belaj sorĉistinoj (nudpiedaj knaboj, kompreneble, ne estis konsiderataj!), prefere eĉ plaĉis al Fok. Nun vi povas postuli de la spionreto de Japanio, kroman kotizon, por nova, fabela atako de kalko.
  Kaj mono amas konton ... Kaj ju pli malfacilas por la samurajo proksime de Port Arthur, des pli kaj pli kostas la servoj de profesia spiono Fok.
  Sekve, la germana generalo sugestis kun rideto:
  - Post kelkaj tagoj, okazu kunvenon kaj rekompencu la knabinojn per tio, kion vi povas! Kaj dum ni pensas...
  Forigi danĝeran homon ne estas tiel facila. Ĉi tie Kondratenko ankoraŭ vivas - ĉi tiu generalo estas kresto, tre lerta komandanto, kaj Port Arthur tenas stabilan defendlinion dum kvar monatoj kaj duono. Kaj la tuta sieĝo daŭras pli ol ses monatojn kaj Japanio sangas...
  Krom la multaj mortigitaj, estis kelkaj pliaj dispremitaj de kadavroj, dispremitaj, sed vivantaj japanoj sur la Alta Monto - kiuj estis kaptitaj.
  Unu el ili, kapitano Nakata, iama altprofila advokato el Tokio, donis tre interesan ateston.
  Montriĝas, ke Japanio jam estis en ege malfacila financa kaj ekonomia situacio. Stokoj de armeaj materialoj elĉerpiĝis, edukita laborforto. La soldatoj de la sieĝa armeo estas tre lacaj kaj elĉerpitaj pro malbona kaj malbonkvalita manĝaĵo. En Japanio mem, ili volas rapidan konkludon. Sed samtempe ili insistas preni Port Arthur kiel eble plej baldaŭ - alie la Lando de la Leviĝanta Suno nenion gajnos el tiu ĉi milito. Jes, kaj Rusio ne volas pacon. Post ĉio, malgraŭ ĉiuj malvenkoj en Manĉurio, Kuropatkin havas multe pli da kavalerio kaj infanterio. Kaj en ĉiuj ĉi malvenkoj, la japanoj perdis soldatojn ne malpli ol la rusoj.
  Nu, se Kuropatkin estus tia matraco, kaj se li havus almenaŭ iom de Aleksandr Suvorov, la milito estus alia.
  Sed tamen la rusa armeo en Manĉurio kreskas kaj pligrandiĝas je du korpoj ĉiumonate. Kaj estas limo al iu ajn malkuraĝo kaj mezboneco, se la sieĝa armeo ne malligas siajn manojn, tiam per la Novjaro la supereco de Kuropatkin en infanterio fariĝos duobla, en kavalerio triobla, kaj en artilerio pli ol unu kaj duono fojojn - la malamiko bezonas multajn pafilojn por la sieĝo.
  Kaj kun tiel granda marĝeno, ĉu la eksministro pri defendo povas iel elteni?
  Dum tiu okazo, leŭtenanto Boreiko memoris rakonton implikantan Tamerlane kaj Mulla Nasreddin.
  La akra voĉo de rusa oficiro glate bruis super la tranĉeoj difektitaj de obusoj;
  -Kiam la sieĝo de Delhio daŭris longan tempon, Tamerlano komencis dikti al la skribisto, ke la malantaŭaj servoj estu senditaj por helpi.
  "Sendu kvindek mil trejnitajn infanteriojn, dudek kvin mil rajdantojn, sescent balistojn kaj tricent katapultojn, kaj eĉ ducent pliajn militelefantojn ...
  La Supera Ĥagano rerigardis al la humile klinita Mulla Nasreddin kaj per milda tono demandis:
  - Eble ni gajnis ion la plej saĝan?
  La Mulo balancis la kapon kaj kuraĝe alparolis la skribiston:
  - Disŝiru la folion, kaj ĵetu la pergamenon en la korbon - ni tute ne bezonas ion el ĉi tio!
  Tamerlano estis surprizita kaj demandis la saĝulon:
  - Kaj kion ni bezonas do!
  Nasreddin respondis per memcerta tono:
  - Ili sendu saĝan komandanton!
  La vortoj de la tre erudicia leŭtenanto Borejko estis renkontitaj kun aproba ridado de rusaj soldatoj.
  Alia grava novaĵo estis ke la espero ke Germanio eniros la militon flanke de Japanio ne realiĝis. Kaiser Wilhelm eĉ helpis la eskadron de Roĵdestvenskij, kiu nun, kune kun ses ŝipoj de kontradmiralo Babuŝkin, havos kvindek unu ŝipojn. Se ni aldonas al tio la plukitan unuan Pacifikan eskadron en Port Arthur, tiam la totala pafforto de la japana kaj rusa flotoj povas esti dirita esti egala. Kaj se vi ankoraŭ sukcesos aĉeti sep pezajn krozŝipojn el Argentino, tiam vi atingos avantaĝon.
  Do Kondratenko ekdormis kun gaja humoro, kvankam la japanoj koncentris sian tutan fuzon sur Monto Alta.
  
  SE VI NE TUŜAS AMERIKON
  Hitler ne deklaris militon kontraŭ Usono. Nu, la Usona Kongreso ne kuraĝis eniri la militon en Eŭropo. La kurso de la historio ŝanĝiĝis de ĉi tio ... Japanio gajnis la batalon de Midway kaj firme starigis sin en la Pacifiko.
  Rommel neniam sukcesis kapti Egiptujon. Sed la britoj ankaŭ ne iris por Operation Torch.
  Ĉe Stalingrado venkis la rusoj, sed tiam Mainstein lanĉis kontraŭatakon en Ukrainio. Krome, ĉar ne estis necese transdoni soldatojn al Afriko, pluraj pli da germanaj sekcioj partoprenis en la kontraŭatako. La Fritz ankaŭ aldonis signife al aviado. Krome, la legenda germana aso Marsejlo estis translokigita al la orienta fronto. Kaj li detruu sovetiajn aviadilojn.
  Marsejlo estas legendo en la aero. Kiam li malkonstruis tricent aviadilojn, Hitler enkondukis novan gradon de la Kavalira Kruco kun oraj kverkaj folioj speciale por li. Kaj por kvarcent aviadiloj li donacis diamantojn al la Ordeno de Germana Aglo. Kaj por kvincent Grandkruco de la Fera Kruco transdonita.
  Marsejlo en la ĉielo estas bonega fenomeno. Kaj liaj sovetiaj pilotoj timas.
  En la kontraŭatako de Mainstein partoprenis ankaŭ tridek novaj tankoj Tiger, kiu, en la reala historio, mezbone malaperis en la sabloj de Saharo. Kaj tiel la usonanoj ne grimpas, kaj la britoj klopodas ĉiakoste konservi Hindion kaj ne antaŭeniri en Egiptujo.
  Resume Mainstein sukcesis rekapti ne nur Ĥarkovon kaj Belgorodon, sed ankaŭ Kurskon. Kaj la Ruĝa Armeo suferis pli da damaĝo. Kaj la germanoj formis plurajn vaporkaldronojn. Kaj tiam okazis funkcia paŭzo pro kotoglitoj.
  En reala historio, ekzistis la Kursk Bulge. Sed nun ĉi tiu kornico estas fortranĉita.
  Kaj la demando estas kien iri? Mi ne volis iri denove al Stalingrado. Sed sen preni Stalingradon vi ne sekurigos viajn trupojn en Kaŭkazo. Sed denove grimpi en ĉi tiun koŝmaron?
  Ataki Moskvon? Sed estas potenca kaj defendo en profundo.
  Krome, la Ruĝa Armeo fortranĉis la Rĵev-kornicon, kaj ekzistas neniuj kojnoj en sovetiaj pozicioj. Leningrado estas ankaŭ tre potenca fortikaĵo - urbo-citadelo.
  Tio estas, kien ajn vi ĵetas ĝin - ĉie estas potenca sovetia defendo de la trupoj kun mirinda eltenemo. Kaj tiam Hitler decidis - bati la ĉefan baton en Egiptujo, kaj kapti naftoputojn en Mezoriento.
  Kaj samtempe replenigu la soldatojn de la Wehrmacht per koloniaj, arabaj dividoj.
  La ideo estis alloga. Kaj en la oriento, vetu je aera ofensivo kaj jetaviadilo. Aparte, la Arado-jetbombaviadiloj promesis iĝi enorma forto kiu praktike ne suferspertus perdojn.
  Ĉiukaze, en la oriento, la Fuhrer ordonis defendi kaj antaŭeniri en Afriko.
  Rommel ricevis plurajn tanksekciojn, inkluzive de tiuj kun Panteroj kaj Tigroj. Ambaŭ ĉi tiuj tankoj en la momento de sia apero kaj dum iom da tempo poste estis la plej bonaj en la mondo. La britaj tankoj estis klare superpafitaj. Kvankam la "Churchill" ne estis pli malforta kiraso. Sed lia kanono estis klare nesufiĉa.
  La Focke-Wulf ankaŭ estis bona aŭto. Ĉi tiu batalanto havis la plej potencajn armilojn kaj laŭvorte forbalais kontraŭulojn. La plej malbona manovro estis kompensita per la alta rapideco dum plonĝado. Jes, kaj ses aerpafiloj povis malflugigi ajnan aviadilon de la unua voko. Do la premo estis vere grandega.
  La britoj falis sub la batoj de potencaj, germanaj asoj. Ne nur Marsejlo.
  Malagrabla surprizo por Britio estis la Tiger-tanko, kiu havis altkvalitan kirason kaj fortan postviveblecon. Do la ofensivo de Rommel kaj julio kaŭzis al Britio ŝokon.
  Malgraŭ la varmeco, la germanoj trarompis la defendojn kaj profundigis centojn da kilometroj sur la movado, prenante Aleksandrion. Kaj kaptis la Nildelton. En bataloj, la tankaso Wittmann distingis sin sur la Tigro. Kaj nova heroo en la Tria Reich.
  Leviĝo en Egiptio kaj la stelo de Huffman, kiu baldaŭ fariĝos la dua.
  Rudel ankaŭ estis heroo.
  Denove plena de germanaj heroaĵoj. Rommel komandis lerte kaj venkis per kaldronoj. Ekzistis pli malmultaj britoj kaj ili estis pli malbonaj en kvalito ol la Germana Armeo.
  En bataloj, la sturma helico MP-44 ankaŭ estis testita, kio estis la plej bona en la mondo kaj pruvis esti tre efika. Ĝenerale, la germanoj venkis Brition en ĉiuj rilatoj kaj transiris la Suez-kanalon kaj plu al Irako kaj Kuvajto, kun Palestino.
  Iom pli frue ankaŭ Malto estis kaptita. Kio estis tre bona operacio. Stalino ankoraŭ ne antaŭeniris kaj atendis. Sed la malvenko de la britoj malfaciligis la situacion. Kaj nun la nazioj povis bati Kaŭkazon kaj de la sudo.
  Malfrue, la Ruĝa Armeo lanĉis ofensivon kontraŭ Kursk kaj Orel en septembro. Sed la germanoj atendis lin kaj preparis potencan defendon.
  En defendo, la germanaj Ferdinands ankaŭ pasigis la teston. Ĉi tiu memvetura pafilo kun tre potenca alfronta kiraso pruvis esti efika en detruado de tankoj.
  Ne malbone en defendo kaj "Pantero". La germanoj rezistis obstine. Sovetiaj trupoj avancis ekstreme malrapide kaj ne povis eniri la operacian spacon.
  La germanoj povis eviti la kolapson de la fronto, kaj rezisti. Kaj la Ruĝa Armeo antaŭeniris nur cent kilometrojn en du monatoj, nur alproksimiĝis al Kursk kaj Orel, kaj, pro la granda damaĝo, haltis. Kaj la germanoj transprenis la tutan Mezorienton. Kaj en novembro ili povis preni Ĝibraltaron per ŝtormo. Hitler ankoraŭ persvadis Franco'n.
  Krome, Anglio estis tre malfortigita pro la agado de la malamika submara floto. Kaj ĉi tio ankaŭ havis negativan efikon.
  Churchill eĉ komencis klini al aparta paco. Sed Hitler volis tute subigi la Nigran Kontinenton. Kaj li proponis al Stalino paŭzon por jaro.
  La ruza gvidanto de Sovetunio konsentis pri ĉi tiu paŭzo. Li kalkulis je nova armilo.
  Sed Hitler sciis, kion li faras. Germanio kaptis Afrikon, kaj en la somero de 1944 komencis alteriĝojn en Britio. Kaj ĉi-foje la nazioj sukcesis fari ĉion senmanke. Reagaviadiloj de la nazioj kaptis dominecon sur la ĉielo. Kaj la ME-309 kaj TA-152 helic-movitaj batalantoj estis tre fortaj. Kaj la sturmpafilo MP-44 montris sin tre malvarmeta en la amasserio.
  El la tankoj, la Panther-2 devus esti notita kun pli malalta silueto kaj malgranda mallarĝa gvattureto. Aldoninte armilaron kaj kirason, la nova tanko pezis nur kvardek sep tunojn kun motoro de naŭcent ĉevalforto. Kaj ĝi havis bonan veturadon, kun 88 mm 71EL-kanono, kaj cent kvindek milimetrojn da fronta kiraso. La Tiger-2 estis produktita en malgrandaj aroj, pro la fakto ke la aspekto de la Panther-2, kiu estis preskaŭ ne malsupera en protekto kaj egala en armilaro, kun superforta supereco en veturado, tuj malnovigis ĉi tiun tankon.
  Kiel simpla "Tigro". Sed la "Leono" -2 montriĝis pli sukcesa maŝino.
  En ĝi, la motoro kaj dissendo estis metitaj kune kaj laŭlarĝe. Kiel rezulto, la silueto falis, kaj la tanko fariĝis multe pli malpeza. "Leono" -2 kun pezo de kvindek tri tunoj havis. Pafilo de 105 mm 70 EL, flanka kiraso de 82 mm, alfronta kiraso de 150 kaj 120 mm karenoj kun deklivoj. Kaj la frunto de la turo estas 240 mm kun deklivoj.
  Kaj mil ĉevalforta motoro. La aŭto, kiel vi povas vidi, estas kaj kuranta kaj potenca ĉiurilate. Lev 2 estis mirinda.
  Resume - ĉiuj Ĥano. Kaj Britio ne havas ŝancon kontraŭ la Germana Armeo.
  Piloto Marsejlo por sepcent kvindek faligitaj aviadiloj ricevis novan premion: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj ĉi tio estas tre bonega uzo de talento.
  Post du semajnoj Britio falis. Kaj Londono estis prenita. Kaj Churchill forkuris en malhonoro.
  Kvankam la milito ankoraŭ ne formale finiĝis, la japanoj jam kaptis Aŭstralion.
  Kaj Kanado baldaŭ retiriĝis de la milito. La germanoj ankaŭ aranĝis Operation Icarus en aŭgusto, konkerante Islandon. Kaj nun Usono ne povis akiri ilin.
  Post tio, ili komencis prepari novan ofensivon kontraŭ Sovetunio. Fidante je reagaviadiloj kaj tankoj de la "E" serio. Same kiel fundamente novaj armiloj kiel balistikaj misiloj kaj diskedoj.
  Usono baldaŭ subskribis pacon kun Japanio. Kaj la 20-an de aprilo 1945, la Tria Regno kaj la lando de la samurajo interkonsentis pri komuna milito. Kaj la Fritz-ofensivo komenciĝis la 15-an de majo kiam la vojoj sekiĝis.
  Sovetunio prepariĝis por longa tempo kaj elfosis multajn fortikaĵojn. En la kvardek-kvara jaro aperis la Ruĝa Armeo - la raketlanĉilo Andryusha. Ankaŭ en la serio estas T-34-85 kaj IS-2-tankoj. Kaj aviadiloj LA-7 kaj Yak-3. Tamen, la Yak-3 ne iris en amasproduktadon pro la manko de altkvalita duraluminio. Kaj la Yak-9 restis la ĉefa batalanto. LA-7 estis pli bona ĉe rapideco, sed daŭre malsupera ol la germanoj.
  La plej malbona afero estas, ke Sovetunio perdis sian kvantan superecon en la aero. La germanoj produktis multe pli da aviadiloj, inkluzive de jetoj.
  En tankoj, Germanio ankoraŭ havas avantaĝon en kvalito. Kaj "Panther" -2 kaj "Lion" -2 estas pli altnivelaj kaj potencaj maŝinoj. La E-10 kaj E-25 ankaŭ aperis en la serio. La lasta memvetura pafilo estis ege sukcesa. Kombinaĵo de pafiloj en 88 mm en 100 EL. Fronta kiraso de 120 milimetroj ĉe granda deklivo, flanka kiraso de 82 milimetroj kun pezo de tridek tunoj kun motoro de 900 ĉevalfortoj, kaj alteco de unu kaj duono metroj. Jes, ĝi jam estis maŝino nur besto.
  La nova kanono pafis 12 preterpasas je minuto kaj trapikis ĉiujn sovetiajn tankojn de bataldistanco.
  "Panther" -2, bona tanko, sed "Panther" -3 estis evoluigita. Ŝi estas pli peza je sesdek kvin tunoj, sed pli bone protektita kaj armita. Sed ĝis nun en la serio nur E-10 kaj E-25 kaj E-100 estas amasaj. La lasta tanko ricevis motoron de 1 500 ĉevalfortoj, kiu, kun pezo de 130 tunoj, donis al ĝi rapidon de 40 kilometroj sur la ŝoseo. La flanka kiraso de ĉi tiu tanko estas 210 mm dekliva, kaj la alfronta kiraso estas 250 mm dekliva. Kaj du pafiloj: 128 mm kaj 75.
  Ĉi tiu tanko estis nomita "Mamuto". Ĝi estas pli progresinta ol la "Maus", kaj kompaktigita aranĝo. Tre bona protekto de ĉiuj anguloj. Ideala trarompa tanko kaj sufiĉe facilmova.
  Sed ankoraŭ multekosta kaj sufiĉe peza.
  Sovetunio ricevis la IS-3 en majo. Ĉi tiu maŝino estas bone protektita en la frunto, sed pli peza kaj pli malbona en veturado de rendimento ol la IS-2 kun egala armilaro. Kaj pli multekosta kaj pli malfacile fabrikebla. En decembro 1944, la SU-100 komencis esti produktita - pli praktika memvetura pafilo ol antaŭaj modeloj.
  Sovetunio estas preta. Sed ne ĝis la fino. Krome, Japanio antaŭeniras de la oriento.
  XE-162 ne pravigis sin. Aviadilo kun bonegaj flugaj trajtoj kaj malmultekosta, facile fabrikebla montriĝis malfacile administrebla kaj nur tre kvalifikitaj pilotoj povis flugi sur ĝi.
  Vere, Huffman ŝatis lin. Por lia stilo de batalado - la perfekta maŝino.
  Marsejlo preferis la ME-309, fidindan ĉevalon, aŭ la TA-152 kun potencaj armiloj. Li estis kaŝpafisto.
  ME-262 ankaŭ ne estas malbona, sed ankoraŭ ne tute fidinda, sed sufiĉe efika kaj tenaca.
  La ME-163-jeto estis publikigita en pli progresinta versio - malgranda, senvosta kaj tre rapida - raketĉasilo. Ne malbona aŭto ME-1100 kun flugiloj kiuj ŝanĝas svingon, sed ĝi postulas tre kvalifikitajn pilotojn.
  Bona aŭto ME-262 X, en ĉiuj aspektoj - bonega rapideco pli ol 1100 kilometroj hore, balaitaj flugiloj, kvin aerpafiloj, manoveblaj, pli altnivelaj kaj fidindaj motoroj, kaj praktika por ordinaraj pilotoj por kontroli. Sed ankoraŭ ne en la serio.
  La ĉefaj laborĉevaloj de la ME-309 kaj TA-152. Maŝinoj ŝraŭbas, sed tre tenacaj, altrapidaj kaj potencaj armiloj. Kaj plej grave, estas multaj el ili. Kaj Sovetunio ankoraŭ estas devigita fidi al la Yak-9, kaj al la PE-2, kiu ne estas tre bona, kaj la sufiĉe malfortaj flugaj trajtoj de la IL-2, kaj ne multe pli bona ol la IL-10.
  Jes, la fortoj estas neegalaj.
  La germanoj ankaŭ uzas kolonian infanterion en bataloj. Kio estas problema.
  Aldone al Japanio, Turkio ankaŭ eniris la militon. Kaj nun la germanoj, kune kun la otomanoj, antaŭeniras de trans Kaŭkazo. Kaj ĉi tio ankoraŭ estas la problemo.
  La Ruĝa Armeo estas streĉa.
  Hitlero ĝenerale estas certa pri venko. Usono ne eniris la militon kun la Tria Regno.
  Kaj la germanoj lanĉis ofensivon en pluraj strategiaj direktoj samtempe. Ili frapis de la Taman Duoninsulo. Kaj Rostov-na-Dono, kaj de Kursk ĝis Voroneĵ, kaj ĝis Moskvo en la centro. Kaj en la nordo al Tiĥvin, por la ringo de la dua Leningrado. Kaj Karelia. Kaj kune kun la turkoj en Transkaŭkazio. Kaj al Irano.
  Kaj en la oriento atakis la samurajo. La ĉefa bato al Mongolio kaj Primorye de tero, kaj al Vladivostok kaj Petropavlovsk de la maro. Ili forte puŝis.
  Ataki en pluraj direktoj estas, kompreneble, disvastigo de fortoj.
  Sed finfine, la malamiko, por venki lin, estas devigita ŝprucigi. Kaj la Tria Regno havas multajn rezervojn.
  Inkluzive de sekcioj de la tuta Eŭropo. Svedio jesis eniri la militon, alie ĝi estus englutita de Operation Polusa Urso. Svislando ankaŭ sendis dividadon de volontuloj. Franco oficiale eniris la militon, anoncis mobilizadon. Kaj ĉi tio estas grava forto.
  Italio, malliginte siajn manojn, faris pliajn mobilizojn kaj sendis grandajn fortojn orienten. Salazar, sub premo de Hitler, ankaŭ eniris la militon kontraŭ Sovetunio. La brita kaj franca registaroj sub okupo sendis soldatojn. La tuta Eŭropo estis sub armiloj - ĉiuj landoj senescepte.
  Krome, la rusaj partoj de Vlasov kaj aliaj .... Same kiel arabaj kaj afrikaj kaj eĉ hindaj kaj iranaj dividoj. Tiel multaj fortoj estis kolektitaj. Ne estis sufiĉe da armiloj por ĉiuj.
  Usono eĉ konsentis doni al la germanoj grandan nombron da aŭtomataj fusiloj kaj maŝinpafiloj, kaj aŭtoj.
  En tankoj, la Tria Reich estis malsupera en nombro al Sovetunio, perdante kontraŭ la masivaj tridek kvar. Sed preterpasis en memveturaj pafiloj. E-10 kaj E-25 povas esti produktitaj multe pli facile kaj en grandegaj kvantoj. Kaj la plej masiva Panther-2-tanko certe estas pli bona ol la T-34-85, precipe en fronta kiraso kaj armiloj, sed tamen sufiĉe malforta sur la flankoj.
  La germanoj, tamen, per la uzo de la brita industrio, kaj la pli aktivaj francoj en la produktado de tankoj, venkis Sovetujon, kun pli granda potenco. Kaj ili ankaŭ disvolvis artilerion. Sed la Ruĝa Armeo ne estis malsupera en pafiloj, kaj tio donis kelkajn ŝancojn.
  Sed en la infanterio, la malamiko havas avantaĝon kaj la moviĝeblon de trupoj, ankaŭ.
  La decido ataki sur ĉiuj frontoj tuj disigis la rezervojn de la Ruĝa Armeo kaj mislogis la komandon. La plej malbona afero estas, ke Sovetunio, cedante en ekonomia potencialo kaj homaj rimedoj, ne havis perspektivojn.
  La malamiko fariĝis pli forta kaj povis aldoni pli, sed eble Sovetunio ne faris.
  En la centro, kie la defendo estis la plej forta, la Ruĝa Armeo eltenis. Sed en Kaŭkazo, la fronto kolapsis.
  Kaj la tuta suda flanko kolapsis. Kaj en la nordo, la germanoj ankoraŭ prenis Tiĥvinon kaj transdonis la arterion al Leningrado.
  Hitler ĝojis.... Dum la somero, la germanoj kaj ilia koalicio povis tute kapti Kaŭkazon kaj atingi la Volgon en la regiono de Stalingrado kaj Astraĥano. Kaj en septembro, kaj Stalingrado kaj Astraĥano estis prenitaj.
  La milito estis strategie perdita. Kaj la japanoj kaptis Mongolion kaj Primorion.
  Sub tiuj kondiĉoj, Stalino ofertis al la Fuhrer pacon je iuj kondiĉoj.
  Hitler postulis kapitulaco. Stalino rifuzis.
  La germanoj lanĉis ofensivon laŭ la Volgo. Kuibyshev, kaj Saratov, Tambov estis prenitaj ...
  En decembro, la germanoj alproksimiĝis al Uljanovsk. Estis provizora paŭzo. Tro malvarma por araboj kaj nigraj soldatoj. Hitler volis savi la blankan rason en bataloj kaj frostigis la ofensivon ĝis printempo.
  En la kvardek-sesa jaro, la memveturaj kanonoj SU-100 iĝis la ĉefa sovetia respondo. Pli facile fabrikebla ol la T-34-85 kaj kun potencaj kaj efikaj armiloj, ĝi ŝajnis kiel la plej bona eliro. Kvankam en reala historio la SU-100 ne estis tro masiva.
  En Sovetunio, la IS-7 estis haste evoluigita; ĝi estas tro komplika por amasproduktado. Se en la reala historio, eĉ tiam ili ne enlasis lin en la serion en paca tempo, tiam kiam la malamiko proksime de Uljanovsk kaj vi estas konstante bombarditaj de aviadiloj, vi ne povas levi vian kapon.
  Anstataŭe de la IS-7, la SU-130 estis haste lanĉita en la serion sur la IS-2-ĉasio. Ĉi tiu maŝino almenaŭ povus fari ion kontraŭ la germanaj mastodontoj. Krome, la Panther-4 iris en la serion kun la germanoj, eĉ pli pezaj, kaj pli bone protektitaj, kaj Lev-3.
  En majo 1946, nova ofensivo de la nazioj komenciĝis. Preterpasante Moskvon, kaj kun la ŝtormo de la ĉefurbo mem. Leningrado estas ankoraŭ en la ringo.
  Nigruloj kaj araboj estis pelitaj al la atako. Kaj multe da sango estis verŝita.
  Stalin ordonis - stari ĝis morto!
  Uljanovsk kaj Kazan falis post monato da batalado. La germanoj ankaŭ prenis Orenburgon kaj Ufa. Kaj du monatojn poste ankaŭ Gorkij Urbo falis. Kaj Moskvo estis ĉirkaŭita.
  Nu, Stalino kompreneble fuĝis kaj kaŝis sin en Siberio. La defendo de Moskvo estis ordonita fare de Ĵukov. La bataloj estis tre furiozaj. Moskvo obstine tenis.
  Sed ŝi estis premita. En la sama tempo, la germanoj atingis la Uralon. Ili prenis Sverdlovsk kaj Chelyabinsk.
  Moskvo ankoraŭ eltenis. Kaj falis nur en decembro 1946. La milito tamen ankoraŭ ne finiĝis... La ĉefsidejo translokiĝis al Novosibirsk.
  Kaj tie la lukto daŭris.
  La germanoj komencis avanci denove en majo 1947. Ili havas pli altnivelajn specojn de teknologio aperis. Kaj en aviado - senvostaj bombaviadiloj kaj en teknologio. La Panther-4 ankoraŭ pezis sepdek tunojn kun motoro de mil kvincent ĉevalfortoj. La "Panther" -5 estis evoluigita per la samaj armiloj, sed pezante kvindek kvin tunojn kaj motoron de 1800 ĉevalfortoj. La kiraso estas la sama dikeco, sed la anguloj de racia kliniĝo fariĝis pli grandaj.
  La unuaj T-54 aperis en la Ruĝa Armeo, sed ĉi tio jam estas kiel morta kataplasmo.
  Marsejlo por mil faligitaj aviadiloj ricevis la Stelon de la Kavalira Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por unu kaj duono mil aviadiloj, la Stelo de la Kavalira Kruco kun oraj kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por du mil aviadiloj, la Stelo de la Kavalira Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La Ruĝa Armeo nun brulis. Sed ŝi batalis kun granda kuraĝo. Kozhedub por la centa faligita germana aviadilo ricevis la kvaran oran stelon de la heroo de Sovetunio. Li iĝis la unua, kiu ricevis tian premion la kvaran fojon. Pokryshkin estis la unua heroo mortanta tri fojojn. Aliaj ankoraŭ ne povis kreski.
  Estis ankaŭ nova maŝino disvolvita, sed jam estis tro malfrue.
  La germanoj ricevis la MP-54, kiu estas pli malpeza kaj perfekta.
  ME-362 ankaŭ aperis. Ĝi ankaŭ estas altnivela aŭto. Rudel ricevas la Platenajn Kverkfoliojn kaj Huffman.
  La milito okazis...
  Kaj jen la lasta milita somero. La nazioj antaŭeniras, rompante la malfortiĝantan reziston de la sovetiaj trupoj. Pli kaj pli da unuoj de la Ruĝa Armeo kapitulacas sen batalo, pli kaj pli da dizertintoj. Novosibirsk falis en septembro. Kaj en decembro, la kapto fare de la germanoj kaj la japanoj de preskaŭ ĉiuj ĉefaj urboj de Siberio kaj Mezazio estis kompletigita.
  En junio 1948, Ĉukotko kaj ĉiuj pli-malpli signifaj setlejoj de Sovetunio estis okupitaj. La milito fariĝis partia etapo. En decembro 1948, Stalin estis mortigita per raketa atako. Kaj finfine, la 30-an de januaro 1949, Beria subskribis interkonsenton pri la kapitulaco de la Ruĝa Armeo kaj la NKVD-trupoj kontraŭ amnestio kaj pardono.
  Sed apartaj flugatakoj de partizanoj daŭris.
  Usono kreis la atombombon kaj nun estas neatingebla. Tamen, konkerita de la Tria Reich kaj Japanio por digesti kaj digesti pli ol unu generacio. Do venis la tempo por paco. La germanoj flugis en la spacon dum la milito sur la V-4. Kaj la 20-an de aprilo 1955 komenciĝis flugo al la luno kun astronaŭtoj.
  Ekzistis nun tri hegemoniaj imperioj en la mondo - la Tria Reich, Usono kaj Japanio. Ili vivis relative pace kaj konkuris en spacekonomio kaj scienco. Kvankam la mondo ŝanceliĝis sur la rando de nuklea milito. Sed estis espero, ke ni trankviliĝos kaj administros!
  DEFENDO DE MOSKVO DE PIONIAJ HEROOJ
  KONOTACIO
  Pioniroj, kiel ĉiam, montras la plej altan klason kaj aerakrobatikon dum la Granda Patriota Milito.
  . ĈAPITRO #1
  La bataliono de junaj pioniroj sub la komando de la eterna knabo Oleg Rybachenko batalas por defendi la ĉirkaŭitan Moskvon, la ĉefurbon de Sovetunio.
  Knaboj kaj knabinoj en ruĝaj kravatoj, nudpiedaj kaj ĉifonaj batalas neegalan batalon kontraŭ la faŝisma armeo.
  La nazioj atakas de la aero.
  Funeloj estas disigitaj ĉirkaŭe kaj multaj fragmentoj punktitaj ĉiuj aliroj al la sovetiaj pozicioj. La arboj estas karbigitaj, la betuloj, karbigitaj kiel alumetoj, aspektas precipe kortuŝaj.
  La knabo Oleg kaj la knabino Margarita fosas tranĉeojn, premante siajn nudajn, malmoliĝintajn, infanajn plandojn sur la ripojn de la ŝoveliloj.
  La knabino rimarkas:
  - Estas bone esti senmorta! La nazioj bombas nin, sed ni ne timas.
  La knabo kapjesis sian helan kapon.
  - Tute ne timu!
  Apud ili, aliaj infanoj, ankaŭ nudpiedaj, duonnudaj, sunbrunigitaj kaj maldikaj, laboras per ŝoveliloj.
  La knabino Marinka, premante sian nudan rondan kalkanon sur la tenilon de ŝovelilo, kantas:
  - Pioniro ĉiam estas preta! Kaj antaŭen sen plia traktado!
  La knabo Serjoĵka kantas, elmontrante la dentojn:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo! Trempu la naziojn en la necesejo!
  Infanoj estas pretaj batali heroe. Tuta bataliono da pioniroj. Kaj ili estas tre kuraĝaj.
  Knaboj kaj knabinoj pretas batali ĝis la fino. Kaj ili batalos.
  Boy Petka alĝustigas memfaritan ŝnurĵetilon.
  La infanoj estas pretaj batali. Tre preta.
  Jen flugas la naziaj atakaviadiloj. Estas multaj el ili kaj kelkaj el ili estas eĉ la plej novaj, reaktivaj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova tiras ĵetilon kaj lanĉas ion tute mortigan al la malamiko, nome eksplodan sakon da karbo.
  Li flugos en arko kaj trafos ĝuste ĉe la atakaviadilo. Ĝi eksplodos kaj ŝprucos en ĉiuj direktoj per fragmentoj. Paro da najbaraj aviadiloj komencis fumi.
  Infanoj ĝojas kaj laŭvorte krias. Vangofrapo per nudaj piedoj.
  Kaj agresema grincado aŭdiĝas.
  La pionira knabo Sashka kaj la knabino Masha lanĉas mortigan donacon de morto. Kaj batis la nazian maŝinon. Stormtroopers lanĉas raketojn ĉe la pioniroj. Infanoj flagrantaj kun nudaj kalkanoj, grizaj pro la polvo, ili disiĝas. Kaj pafu denove.
  Knabo Oleg Rybachenko ĉifris:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo....
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Kaj la knabo kaj la knabino, kvazaŭ ili pafus de bazuko. Kaj alia germana aviadilo estas disŝirita.
  Margarita ripozigis siajn nudajn piedojn kaj kantis:
  - Ni venkos la faŝistojn,
  Dio kaj la kerubo estas kun ni!
  Knabo Serioĵka ekkrias:
  Stalino estas kun ni!
  Kaj la infano premis la butonon de la bazuko per siaj nudaj piedfingroj!
  Jen kiel ili pafas. Zumado aŭdiĝas. Malproksime oni povas vidi kiel tankoj alproksimiĝas.
  Vi povas vidi kiel la folioj falas de la arboj. Kaj kiel terpecoj flugas ĝis la supro.
  Kaj kiel la herbo brulas. La nuda piedo de la knabino Lara estas bruligita de lumo. Kaj ŝi krias.
  Lara grincas:
  - Gloro al komunismo!
  Baterioj pafas sur germanaj veturiloj. Sed ili pafas de malproksime.
  Nudpiedaj knabinoj-Komsomol-anoj disiĝas flagrante kun nudaj rozkoloraj kalkanoj. Kaj alportu la ĵetaĵojn. Lanĉu ion absolute mortigan.
  Kaj rompas bruadon.
  Veronika, ĉi tiu komsomola membro instigas:
  - Dankon al Dio Rod!
  Militistoj batalas tre malespere. Kaj la pioniro estas ĵetitaj granatoj al la malamikoj.
  Infanoj pafas al la malamiko kaj trafas la naziojn. Mortaj solduloj falas.
  Alicio, ĉi tiu pionira knabino, ĵetis citronon per siaj nudaj piedfingroj. Trafis la malamikon kaj knaris:
  - Por Diino Lada!
  La knabo Kai turnis, falĉis la naziojn kaj knaris:
  - Por la Patrujo antaŭen!
  La knabino Glaŝa falĉis la Fritz kaj knaris:
  - Por Patrino Rusio!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis murdan obuson.
  Jen kie la pioniraj infanoj batalas senespere.
  Oleg kaj Margarita denove lanĉis karbosakon de ŝnurĵetilo kaj deŝiris la gvattureton de la tanko. La knabo kaj knabino bojis ĥore:
  - Por la lumo de komunismo!
  Oleg Rybachenko, knabo ĉirkaŭ dekunua, sed tre muskolforta, apogis siajn nudajn kalkanojn sur la herbo kaj komencis tiri la eksplodan pakaĵon sur la drato.
  Kaj tiam la "Leono" de Hitlero, prenis ĝin kaj trovis ion mortigan, kaj ĝiaj ruliloj, ricevinte detruon, iris.
  Kaj ili ruliĝis. Jen la knabino, per ĵeto de citrono, deŝiris la kapon de la Fritz kaj ĝi ruliĝis laŭ la herbo. Kaj la dentoj elflugis de la vizaĝo.
  Margarita, pafante, grincis:
  - Por la Patrujo ĝis la fino!
  Kaj la akvoj de ŝia nuda piedo denove lanĉis murdan kaj malvarmetan.
  Kaj la pioniroj estas ege bone celita fajro.
  Germanaj tankoj moviĝas enen. Kelkaj el ili estas novaj kaj skvataj. Ili pafas precize al la malamiko. Pli precize, ne preciza. Kaj respondas la nudpiedaj pioniroj. Kaj detruu la malamikon.
  Gvidante Valentinkarton, ĉi tiu knabino kukis la fajron:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj fortranĉis la malamikon per mortiga eksplodo. Kaj multe da kadavroj.
  Pioniroj batalas kiel bogatyrs kaj bogatyrs.
  Parulio, ĉi tiu pionirknabo, falĉanta kontraŭulojn, kantas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj la nuda kalkano de la infano elĵetos eksplodan pakaĵon.
  Ĉi tiuj estas la infanoj ĉi tie - ili estas tre malbonaj por Hitler.
  La batalantoj estas ja junaj, sed tre militemaj. Ne estas maniero rezisti ilin.
  Ankaŭ la knabo Maksimka turniĝis kaj knaris:
  - Estos novaj epokoj
  Estos generacia ŝanĝo...
  Sed neniu, kaj neniam -
  Ne forgesos la nomon Lenin!
  Knabino Veronika konsentis:
  - Ne forgesu kaj ne pardonu!
  Kaj denove li ĵetos mortigan aĵon per sia nuda piedo.
  La knabo Seryozhka jam sukcesis esti en la manoj de la naziaj ekzekutistoj, kaj per ia miraklo li eskapis.
  Sed estas bone memori pri la pridemandadoj, torturoj kaj malhomaj misuzoj.
  Kaj la germanoj mem ne nur batalis, sed ankaŭ faris kruelajn abomenaĵojn. Dum la batalado, la frontlinio ofte estis miksita. Do la skolta knabo Serioĵka Panteleev falis en kaptilon.
  Dekdujara knabo alvenis en germana kazemato, li estis senvestigita kaj traserĉita, trovante kajeron kaj malgrandan usonan pistolon.
  Germana oficiro en la rusa demandis Serezha:
  - Ĉu vi volas vivi knabo?
  Pantelejev, mallevinte la kapon, respondis:
  - Pri nenio mi kulpas!
  La virino feroce fulmis siajn okulojn kaj diris minace:
  - Vi ne estis sola... Kien iris la du altrangaj kamaradoj?
  Serioĵka ektremis kaj respondis kontraŭvole:
  "Eĉ se mi scius, mi ankoraŭ ne dirus..." Tiam la knabo levis la kapon kaj kriis. - Kaj vi ankoraŭ baldaŭ finiĝos!
  La virino solice ridis.
  - Vi malpravas! La Fuhrer estas nevenkebla, kaj vi diros al ni multe pli!
  Orelringo en iu blanka pantaloneto estis elprenita en la neĝon. Nudaj piedoj estis pikitaj de malvarma kaj glitiga surfaco kun glacia krusto, kaj la nudaj ripoj de la maldika knabo, elstarantaj kiel stangoj de korbo, iris, malagrable tiklante la malvarman venton. La knabo tremis ne nur pro malvarmo, sed ankaŭ pro timo. Li ŝajnis tiel senhelpa kaj kompatinda. La virino sekvis lin, kaj la neĝo krakis sub ŝiaj botoj.
  Serioĵka nevole frotis siajn malvarmigajn, iomete malglatajn plandojn, kaj provis aldoni paŝon. Sed la manoj ligitaj malantaŭ la ŝnuro nevole ektremis. La knabo haltis. Estis jam pretaj siteloj da glaciakvo, forta fasko da freŝaj vergoj. Estas krude ĉizita rako, brulas fajro, sur kiu oni varmigas pinĉilojn kaj abomene ridanta ekzekutisto. Senkora kat kiu prepariĝis por pridemandado kun pasio.
  Orelringo retropaŝis kaj fermis la okulojn. La skolta infano ektimis - ĉu ili vere komencus turmenti lin tiel, ĝuste en la malvarmo.
  Sed ŝajnas, ke ĝuste tiel estos, kaj ili torturos ilin publike - ĉi tie la homamaso estas pelita al la spektaklo. La germanaj gardistoj minace krias. La rusa, blondhara knabo, senespere provas trankviligi la tremon, la frosto jam bruligas liajn kalkanojn, sed, malgraŭ la malvarmo, ŝvito gutis sur la maldika, sed nervoza korpo de la knabo.
  La virino dume elprenis el sia poŝo cigaredujon kaj fajrigilon. Malrapide ŝi ekbruligis cigaredon, kaj poste subite akre pikis brulantan cigaredon sub la akran skapolon de la knabo.
  Serioĵka nevole kriis, kaj estis pugnobatita en la nazo. Malforta juŝko fluis. Kaj la serpenta virino siblis:
  - Diru al ni rapide, kie alie vi havas kontakton, kio estas la pasvorto por la metroo?
  La knabo kriis je la supro de siaj pulmoj:
  "Mi tamen ne diros al vi!" Mi neniam rakontos!
  La virino severe ordonis:
  - Do fiku lin!
  La manoj de Sereĵa estis jam ligitaj malantaŭ lia dorso, kaj la asistanto de la ekzekutisto malglate puŝis la knabon. Pluraj hungaraj virinoj simpatie pepis en sia propra lingvo:
  - Aj! Aj! Li estas nur infano!
  - Tre nuda en la malvarmo ....
  - Ĉu li estos torturita!
  Serioĵka ne sciis la hungaran, sed li sufiĉe bone lernis kompreni la germanan - alie, kia spionoficiro li estas, se li ne scipovas la lingvon de ebla malamiko! Sed li, kompreneble, kaŝis ĉi tion antaŭ la invadantoj, kaj provis ŝajni pli stulta ol li. Unu el la subgrandaj asistantoj de la ekzekutisto forfalis la maskon kaj estis devigita demeti ĝin. Surprizite fajfis Serjoĵka. Nur knabino, kun helruĝa hararo plektita en maldikaj vostoj, ŝi estis parto de karnovora teamo.
  La juna germana virino, kaptante la rigardon de la knabo, elŝovis la langon kaj siblis, en la germana:
  - Mi estas forta! Mi rompos kaj elrompos viajn ostojn per ruĝ-ardantaj teniloj!
  Serioĵka ĵetis rigardon al la pinĉiloj kaj paliĝis. Se pro eta fajro de cigaredoj nuda haŭto doloras sub la ŝultro tiel dolore kaj abomene, tiam kio okazos kiam ruĝa fero odoranta infero tuŝos lian korpon?
  La oficiro ordonis per bojanta tono:
  - Tiru la knabon supren sur la rako!
  La ekzekutistino, ne portanta maskon, tre lerte ĵetis hokon sur fortan ŝnuron, kiu ligis la manojn de la juna skolto per hoko. Alia pli masiva, en nigra masko, la helpanto de la ekzekutisto, helpe de ŝpina aparato, tiris la ĉenon, al kiu la hoko estis fiksita.
  Fleksebla kiel akrobato, Seryozhka preskaŭ sentis neniun doloron kiam liaj brakoj ekpafis kaj liaj ŝultroj turniĝis sur siaj malantaŭaj kruroj. Post ĉio, kompreneble, la skolto havis vastan sperton en grimpado tra la fenestroj, laŭ la kamentubtuboj, kaj eĉ prenis lecionojn de cirkistoj. Tamen la helpa ekzekutisto, montrinte ne knabinan forton, lerte ĵetis blokon sur la nudajn piedojn de la knabo kaj firme klakis la serurojn.
  Juĝante laŭ ŝia grimaco, malgraŭ ŝia lerteco, estis malfacile surmeti blokon, kaj en la ŝultroj kaj ligamentoj de la knabo, kies pezo pli ol duobliĝis, pafo de doloro. Nun komenciĝis la vera torturo.
  Juna flegistino en blanka mantelo kaj kaŭĉukaj gantoj iris al la skolta knabo. Ŝi metis la manon antaŭ la koron de la knabo kaj aŭskultis la pulson, poste ridetante kun sovaĝa ĝojo diris:
  - Li havas tre fortan koron, povas elteni multe!
  La ina oficiro siblis en la rusa:
  - Diru la pasvorton!
  Serioĵka, rememorante la knabon-Kibalĉiĉ, kiun, verŝajne, ankaŭ la burĝaro krucumis nuda sur la rako kaj postulis eldoni la plej gravan sekreton, aldonis al si kuraĝon. Sufiĉe strange, sed vera doloro subpremis timon kaj donis forton por rezisti la abomenon de Hitler.
  La juna skolto ekkriis:
  - Mi diros al vi nenion! Kaj Hitler kuraĝos kaj palizu!
  La virino, kiu jam multfoje ĉeestis ĉe la pridemandadoj, kaj tute perdis ajnan ŝajnon de konscienco kaj kompato, koncize ordonis:
  - Golfeto!
  La knabo estis prenita por bati de juna knabino. Ŝi devas esti fakulo pri pugo de multaj junaj kaptitoj. Ĝi kapablas kaŭzi doloron, sed samtempe ne fiŝi al morto, kaj ne permesi al oni plonĝi el la infero de torturo en la paradizon de tuta "malŝalto" de la konscio.
  La batoj falis sur la maldikan sed nervozan dorson de Sejoĵka, mordante lin kiel ŝultrosvarmoj.
  Doloris, sed la knabo, peze spirante kaj malferminte la buŝon, ne ekkriis pro doloro. En tio, li imagis la plej intensan batalon, en kiu Malkiŝ-Kibalkiŝ partoprenas. Anstataŭ Malkiŝ-Kibalkiŝ, li batalas kaj komandas - Seryozhka. Nur ili batalas ne kun blankuloj, sed kun veraj faŝistoj.
  Jen vergo de teruraj germanaj "Tigroj", maŝinoj, kies ebena aspekto estas ege timiga. Sed nun ili aspektas kiel kartono kaj vi hakas ilin per sabro!
  La oficiro, vidante, ke la knabo, malgraŭ siaj malfermitaj okuloj, preskaŭ ne reagas al batoj, ordonis severe:
  - Kaj nun la brasero!
  La junulino turmentisto kuris al la brazejo kaj eltiris kruĉon da olivoleo el tirkesto. Kaj tiam ŝi alkuris al la knabo, kaj tordante la vizaĝon malestime, komencis ŝmiri la knabon sur la malmolajn plandojn de la piedoj, kiuj ne havis tempon por moliĝi post nudpieda somero.
  Serjoĵka eĉ ĝojis, kiam ili tuŝis ŝiajn rigidajn, nudajn piedojn, varmajn knabinecajn manojn kaj varmigitan oleon. La knabo kontente gruntis, sed la senkompata ekzekutisto montris al li sian pugnon kaj diris en rompita rusa lingvo:
  - Ni fritos viajn kalkanojn knabo! Vi hurlos kiel lupo!
  Seryozhka rememoris la filmon "Trezorinsulo", kiun li spektis en la kinejo ĝuste antaŭ la milito. Tie, knabino alivestita kiel kajutknabo ankaŭ estis minacita kun fritado de ŝiaj kalkanoj. Ĝi signifis ion doloran kaj ŝajne ne bonan. Tiam Serjoĵka, pro scivolemo, ekbruligis kandelon kaj alportis al la lumo sian rondan, infanecan kalkanon.
  Kiel li tiam kriis per voĉo kiu ne estis lia propra! Ĝi vere estis tre dolora kaj, sur la kalkano, ŝvelis purpura veziketo, sur kiu estis neeble stari. Do dum kelka tempo la infano estis devigita marŝi kun la dekstra piedo sur la piedfingroj. La veziketo tamen rapide malsupreniris, sed la memoroj restis.
  Aŭtune, kiam la piedoj de la knabo malmoliĝis ĝis kaloj, Sergej provis trakuri la karbojn. Do iuj rumanaj knaboj sciis fari. Tamen ĝi ankoraŭ bruligis lin - ŝajne ili havis siajn proprajn lokajn sekretojn ĉi tie. Sed sur rompita vitro, kalaj plandoj povus, se vi egale distribuas vian pezon, paŝi. Ne mencii kuradon sur montaj, akraj ŝtonoj. Ĉi tio estas preskaŭ la normo por Serezha.
  Memoroj distritaj de la momento, kiam malgranda fajro ekbrulis sub liaj piedoj. Tia torturotekniko, fritu nudajn kalkanojn, malrapide, sed dolore longajn. Kaj la oleo ne bruligas la dikan, malglatan haŭton de la plandumoj. Kaj ĝi vere doloras tiom multe, kaj plej grave, la doloro iom post iom pliiĝas, ĝis neeltenebla.
  La dorso, flankoj, gluteoj, kaj eĉ la kruroj malantaŭ Serezha jam estis tranĉitaj al sangaj strioj. Sed la doloro iel sentis obtuza. Eble la kombinaĵo de pluraj suferoj samtempe malfortiĝis, aŭ la memoroj de torturitaj pioniraj herooj donis kuraĝon.
  Sed estas vere fakto, ke en reala historio, malmultaj el la infanoj, kiuj falis en faŝisman kaptitecon, disiĝis kaj perfidis sekretojn dum pridemandado. Plenkreskuloj estis dividitaj sub torturo pli rapide kaj pli ofte. Do la pioniroj, neflekseblaj en faŝismaj karceroj, tute ne estas mito!
  Serioĵka komence sentis agrablan varmon en la plandumoj, sed poste ĝi ekbrulis, kvazaŭ bolanta akvo verŝis. La doloro estas tre brulanta kaj la skoltknabo senespere tiris supren siajn krurojn, levante pezan bloktranĉadon kun ŝtalaj finoj de la maleolo. Tuj, la torturistino, ŝajne atendante la samon de la kaptito, faligis pezan ŝtipon sur la blokon. Akra doloro pafis tra liaj artikoj, ligamentoj, kaj ŝultroj, igante la knabon krii.
  Nun la torturo plifortiĝis, liaj manoj estis laŭvorte eltiritaj, kaj liaj gamboj brulis. Sergey Panteleev legis pli ol unu fojon, kiel partianoj estis torturitaj dum pridemandadoj kaj, en la plej malfacila momento, perdo de konscio venis al la savo. Kaj tiam vi trafalas kiel profunda karcero.
  Sed Seryozhka nur distingiĝis per tre forta kapo kaj la fakto, ke li ne perdis sian kreaĵon, eĉ ricevante bonan baton sur la kapo. Jes, kaj la ekzekutistoj, verŝajne profesiuloj, scias torturi.
  Ĝi multe doloras, kaj tiam la ina oficiro mem decidis amuziĝi. Ŝi ricevis levstangon ruĝe varma sur la flamo, kaj li komencis bruligi ĝin, la plej sentemajn lokojn, sur la nervoza korpo de la knabo.
  Kaj tiam, por reteni la kriojn, kantis Serioĵka, kiel vera pionira heroo;
  Ni protektos vin, mia kara lando,
  Patrujo senlimaj vastaĵoj,
  La rusa popolo estas unuigita kun la partio -
  Frost desegnas ŝablonojn sur la fenestro!
  
  Mi havas ruĝan kravaton - skarlatan standardon,
  Ĝi estis ligita al fiero kaj konscienco!
  Ni marŝis en varma somero,
  La rubena fajro lumigas la aŭtunon!
  
  Sed la Germana Armeo subite trafis kiel sledmartelo,
  Sovetia soldato, ne eltenu la honton!
  Ni faros la faŝistojn tre varmaj,
  Kaj malpura Hitlero!
  
  Ni estas pioniroj, ĉiuj kunigitaj en la vicoj,
  Batali por la Patrujo estas nia celo!
  La soldato de Rusio estas nevenkebla en bataloj,
  Kaj kiu estas nazio, fakte, nur stumpo!
  
  Iru al la fronto ĉe la alvoko de la koro scias
  Kvankam ili volis ne enlasi la knabojn,
  Sed ne sidu, ni estas enŝlositaj sur la skribotablo,
  Nur ĉe la frontoj vi ricevos solidan kvinon!
  
  Kvankam la niaj retiriĝas sub fajro,
  Sed ni kredas, ke la Wehrmacht estos venkita!
  Niaj trupoj fandiĝas kiel glaciaĵo,
  Sed Dio scias, li eldiris frazon pri la Reich!
  
  La knabino batalas nudpieda
  La knaboj senŝeligis ĉiujn nazojn,
  La lando de junaj konsilioj floras,
  Kaj ni, fakte, estas kavaliroj-agloj!
  La skoltknabo kantis, kaj la doloro malleviĝis, nek la brazilo nek la ruĝeca metalo ĝenis lin, kaj ŝajnis eĉ grandegaj agloflugiloj etenditaj malantaŭ li.
  Ĉagrenita, la torturistino elprenis vipon varmigitan ĉe la fajro, el ŝtalo, pikdrato, kaj komencis bati la knabon sur la jam sangigitan kaj rompitan dorson.
  Sed Serjoĵka kantis pli kaj pli da entuziasmo;
  Ni batalos kontraŭ naziismo ĝis la fino,
  Ĉar ne estas pli gravaj aferoj por rusoj,
  Birdo ŝvebas super la mondo kun skarlata koloro,
  Nia kara najtingalo fariĝis akcipitro!
  
  La patrino estas juna, sed jam grizhara,
  Sanktuloj brilas el la ikonoj kiel brilo de vizaĝo,
  Vi estas mia kara patrujo,
  Mi estas preta, ke vi batalu ĝismorte!
  
  Ĉasante pendigi la inferan Reich sur la jugon,
  Inĝenieco kaptis maŝinpafilon,
  Kaj la batalanto estas inspirita de alta celo,
  Li levis obuson kaj iras al la tanko!
  
  Nur knabo, kaj sluvo sub la piedoj,
  Jam frostas matene, sed vi estas nudpieda,
  Sed ne konvenas al pioniroj plori,
  Kiu estas malkuraĝulo estas jam sub Satano!
  
  Tial, ne ekzistas loko - sciu mallaboremon,
  Ĝi nur kondukos al la infero de la abismo,
  Alia ekkriis - mi ne akceptas timon,
  Jeto tranĉis la ĉielaviadilon!
  
  Jes, la knabeto ĵaluzas pri la pilotoj,
  Ili flugas en la ĉielo - ili frakasas la mallumon...
  Kaj vi havas nur rustan fusilon,
  Vi estas la komandanto de la muka oktobro!
  
  Sed ekzistas tia vorto - vi devas batali,
  Neniu alia elekto, neniu maniero
  Iam ni estis simplaj infanoj,
  Sed la militistoj ankoraŭ vivas, la fiulo vivas!
  
  Jam proksime de Moskvo, la malbona Wehrmacht batas kanonojn,
  De grandaj bomboj tremas la tero - mallumo!
  Vi priskribas la teran doloron - saĝa Puŝkin,
  Venis sur la Teron - senkompata timo!
  
  Kiam frosto pelas pinglojn - en la varmego de somero,
  Ni vigligas nin per milda, mirinda vizio,
  Kiel bone estis por ni en la horo de la sonĝo de tagiĝo,
  Ili kuris nudpiede, tra la smeraldaj herboj!
  
  Lasu la neĝon sub la nuda plando de la infano,
  Sed Stalino varmigas la pioniron per fido!
  Kaj la ridado en respondo estis tre sonora,
  Tiu retiriĝo en la furiozo de neĝoŝtormo!
  
  Do kalkulu sciu, atendante mamona reptilio,
  Ni ĉesigu potencon, malŝparemaj kontraŭuloj -
  Nun la tero tremas
  Kaj la ĉielo estis kovrita de nebuleto de gisfero!
  
  La frosto ne rompis nin, ĉar la spirito estas varma,
  Kaj la oreloj de Fritz forte frostiĝis...
  Sed vidas iun, kiu vere vidiĝas,
  Ke ni soldatoj falĉas ĉi tiun rubon!
  La germanaj ekzekutistoj turmentantaj Serjoĵka Pantelejev jam laŭvorte ŝvelis la okulojn pro la peno. La torturistino ruĝiĝis kiel kancero, kaj gutetoj da ŝlima ŝvito gutis sur ŝian belan, sed distordita vizaĝon kun freneza kolero. La ekzekutistoj de Hitler estis senpovaj antaŭ la kuraĝo de la infano kaj lia heroa kanto.
  De Moskvo, la vojo al la sukceso de Stalingrado,
  Pli da uloj, sed la menso estas plenkreskulo,
  Ni sidas antaŭ la batalo - juna paro,
  Super ni ili donas ombron, en la malhonoro de pinoj!
  
  Nu, kion ni kredas je la potenco de frakturo,
  Ke la Volgo fariĝos la tombo de la Fritz por ĉiuj ...
  Kia abomeno de teknotrona Sodomo,
  Faligite en Tartaron de sovetia potenco!
  
  Nia Dio ne estas idolo de simpla gipso,
  La preskriboj kondukas al la sukceso de Lenin,
  Ni devas batali kontraŭ la ŝtala hordo,
  En poemoj, heroaĵoj estos kantataj!
  
  Sciu, ke la kanto tranĉas ŝtalon prefere ol metalon,
  Ŝi estas la plej aglo sen kromaj ŝnuroj!
  Mi preĝas, ke nia lerteco ne malaperu,
  Por ne embarasi, stulteco-fikcio!
  
  Post ĉio, estas multaj tentoj en ĉi tiu mondo,
  Foje mi eĉ timas pro mia vivo kiam mi estas juna...
  Sed se la malamiko estas ĉe via sojlo,
  Tio ne estas por eviti manbatalon!
  
  La kaldrono estas firme fermita proksime de Stalingrado,
  Ho Volgo, kiu kuris laŭ la batalkampo...
  Vi ne povas trairi ĉi tiun instituton in absentie,
  Bezonata por lutado de spirito kaj senigo!
  
  Ni venos eĉ kun malĝojo ĝis la fino en majo,
  Neniu el la slavoj vidis la kaptitojn de la submetita,
  Ni venkos, mi certe scias
  Ni promenos kun kanto en la vastaj herbejoj!
  
  Sed la Germana Armeo rompiĝis - ni estas en la atako,
  Ĝi ankaŭ estis tre timiga proksime de Kursk ...
  Kozakoj kuraĝe kun sabro kaj ĉapelo,
  Ili ĵetis sin al la "Tigro", la batita Fritz kuraĝe!
  
  Ni batalis tie, kiel bezonas pioniroj,
  Ili ĵetis bombojn, raŭpojn en la ŝprucaĵon...
  Kvankam ĝi estas malfacila, kun konkoj ĝi streĉas,
  Nur niaj pensoj komencis triumfi!
  
  Kion faris la "Tigro" - nur reĵetis siajn dentegojn,
  "Pantero", ankaŭ, ni mallevis la haŭton...
  Ni alproksimiĝas al Dnepro - arda aŭtuno,
  Kiam ni estos en Berlino kun vi?
  
  Ne estas loko en sklaveco - neniu paradizo,
  Ĉar fleksi la dorson de la rusoj estas hontinda,
  Floru, estu por ĉiam plena, blanka rando,
  Por eduki noblajn idojn!
  
  Ĉi tie Kievo estas simbolo de nia unueco,
  Ni prenis lin nudpiede de ŝtormo!
  Por la gloro de paco, en la suno de komunismo,
  Venu, atakante la Wehrmacht, ni infanoj!
  
  Kaj en Minsko, prenitaj, ili aliĝis al la Komsomolo,
  Kvankam jaro certe ne sufiĉis,
  Sed ni tiel furioze batis la Fritz,
  Tion ĉiuj rekonis - ni estas rusaj soldatoj!
  
  Kaj estos necese - ni regas la montojn,
  Scienco donos forton - kio ne povas esti mezurita,
  Estis malfacile por ni, ni estis malvarmaj, ni malsatis,
  Sed ne cedu al venena maldiligento!
  
  Jes, multaj el niaj ne revenis de la batalo,
  Restas mejloj, kaj mejloj da kadavroj,
  Sed sciu en Berlino, ni renkontas junularon,
  La pli maljunaj edzinoj ploris super la tombo!
  
  Bone ni donis al kontraŭuloj,
  Tia senlima potenco estis frakasita,
  Komunismo malfermis sanktajn distancojn al ni,
  La vojo, atentigante por Patrino Rusio!
  Jes, tiam Seryozhka montris la plej altan klason kaj povis eskapi el kaptiteco.
  Kaj ĝi estis nur la superforta heroeco de la knabo.
  Oleg Rybachenko montris sian kapablon batalante.
  Kaj nun la nudaj piedoj de la knabo ĵetis venenajn kudrilojn al la nazioj. Kaj la mortintaj nazioj falis.
  Sed la knabino Margarita ĵetis kelkajn grenadojn per la nudaj piedfingroj. Kaj alia faŝisma tanko renversiĝis.
  La knabo kaj knabino kantis dum ili pafis al la malamiko;
  Ni kredas je la Supera Patro,
  Kiun la homoj nomis Rod...
  Ni estos fidelaj al li ĝis la fino,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  Komunismo estu en eterna gloro,
  Kio malavare donas feliĉon al la tuta universo...
  Kaj kruela revanĥismo ne pasos,
  Ni dispelu la nubojn kaj la malbona vetero foriros!
  
  La gloro de la Familio estu eterne,
  En la nomo de nia patrujo Rusio...
  Plenumu grandan sonĝon
  Kiam Kristo la Mesio Venos!
  
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj batalantoj,
  Ke Lada estu kun ni por ĉiam...
  Patrinoj kaj patroj estas fieraj pri ni,
  Necesas kuraĝe batali por la Rusujo de amo!
  
  La Granda Blanka Dio estos kun ni,
  Kristo, Svarog, Sankta Maria...
  Ni tordos ĉiujn kontraŭulojn rekte en la kornon,
  De kiam la arjoj regas en Rusujo!
  
  La Kreinto fame kreis la Teron,
  Disvastigu vigle spacajn vastaĵojn...
  Post ĉio, li havas sufiĉe da forto,
  Kreitaj maroj, dezertoj, montoj!
  
  En la Nomo de Jesuo, glora Familio,
  Deziroj ludi plenumas...
  Kaj baldaŭ estos paradizo - venos la tempo,
  Kiam ĉio floras en radianta majo!
  
  Nudpiedaj knabinoj kuras
  Ili ne timas furiozaj neĝblovoj...
  Ili baldaŭ aranĝos kaput por Hitler,
  Ja la rusoj ĉiam povis batali!
  
  Perun helpos nin venki la batalon,
  Kaj la Diino Lada resanigos la vundojn ....
  Ni eterne estos Patrujo kun vi,
  Rusio revas batali kuraĝe!
  
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj infanoj,
  En la atakstango sur la faŝismaj monstroj ....
  Bone faritaj knaboj kaj knabinoj
  Daŭru la laboron de la gloraj komunistoj!
  
  
  Ni donos niajn korojn por la Patrujo,
  Kiel la granda glora Lenin testamentis ...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Venu, mi kredas, al la plej granda celo!
  
  Neniu povas venki nin kredi
  Pri la ŝancoj de venĝo kontraŭ la inferaj hordoj...
  Ni kuraĝe movas la Fuhrer en la vizaĝon,
  Rusio rompos la kontraŭulon!
  
  La nazioj iel kaptis la knabon,
  Ili bruligis la kalkanojn per fajro per fero ....
  Kaj dum tuta monato ili turmentis la knabon,
  Sed ili eĉ ne povis vomi!
  
  Estis infano senvestita nudpieda, kiu estos pafita,
  La frosto estas la plej forta, la piedoj estas kiel fajro ....
  La vento blovis kaj la pinoj forte balanciĝis,
  Kaj ie la aviadilo frapis!
  
  Sed la knabo tenis ĝis la fino,
  Kvankam la vipo fajfis tre terure....
  Kaj la pioniro kun la Patrujo adiaŭis -
  Ne necesas larmoj kaj ne muĝi al la vizaĝo!
  
  Li finfine kraĉis en la vizaĝon de la Fritz,
  Kaj mi ricevis nudan kuglon en la brusto...
  Ili flustris - la lipoj de la knaboj iras al la ĉielo,
  Kolapsis en neĝblovon jam elĉerpita!
  
  Sed la soldatoj venĝis lin,
  Ili rompis la Fritz kiel tiuj vitro ...
  Kaj la rusoj alvenis en Berlino,
  Kvankam estas malfacile batali faŝiston!
  
  La knabinoj marŝis nudpiede,
  Iliaj kalkanoj mallumiĝis pro la herbo...
  Kaj kien iris la belaĵoj de rusaj kruroj,
  Oraj plantidoj de spiketoj leviĝis!
  
  Resume, ni venkis la naziojn,
  Lada multe helpis nin pri tio ....
  Finis la batalon en Berlino -
  Sed la Fuhrer estas forto - Satano!
  La infanoj kantis kaj daŭre batalis. Jes, ili travivis multon.
  Ekzemple, Andreika estis kaptita en la aĝo de dek unu.
  Li estis trempita nuda kaj senhelpa en frosta tago el glacitruo. Ili ankaŭ estis torturitaj publike. Kaj homoj rigardis.
  Kiam la knabo bluiĝis pro la malvarmo, ili komencis varmigi lin per vipoj. La maldika infana korpo saltis post ĉiu bato. Tiam, Andrejka komencis verŝi salon sur la vundojn.
  Kaj ili alportis la torĉon al la nudaj, infanecaj piedoj. Ĝi odoris je bruligita viando. Tiam la fajro estis alportita al la osta brusto de la knabo. Andrejka jam estas maldika kaj turmentita kriegante. Infana haŭto vezikiĝis, vundoj brulis. La juna pioniro plurfoje perdis la konscion pro dolora ŝoko.
  Andrejka senespere kunpremis la dentojn. Sed li plurfoje ekkriis pro doloro.
  Tiam la ekzekutisto komencis rompi la fingrojn sur la kruroj de infanoj. Kaj fine ili bruligis kvinpintan stelon sur lia brusto.
  Andreika tiam malŝaltis longe.
  La knabo ricevis kelkajn tagojn por ripozi kaj denove torturita sur la rako. Ili batis ilin sur siaj nudaj kruroj per ruĝvarma fera vipo. Tiam ili ekbrulis la harojn sur la kapo.
  Ili turmentis la infanon duone ĝismorte.
  Lara ankaŭ estis pridemandita. La knabino kuraĝe diris:
  - Mi diros nenion.
  Ŝi estis batita per pikdrato kaj poste elkondukita en la malvarmon nokte en unu ŝirita kaj sanga ĉemizo. Senvestita, nudpieda, kun tranĉita dorso, Lara estis prenita tra la amara malvarmo. La germano mem frostiĝis kaj rekondukis ŝin al la kabano por varmigi sin antaŭ ĉio.
  La knabino Lara multe suferis, sed tenis. Do ŝi diris nenion krom aroganteco.
  Tiam la faŝisma ekzekutisto bruligis sian nudan piedon, rigidan en la malvarmo, per pokero por ruĝigi ĝin pro la varmego. Lara hurlis kaj perdis la konscion.
  Ili verŝis kuvon da glacia akvo sur ŝin kaj bruligis ŝin, revivigante la duan nudan, rondan kalkanon de la knabino.
  Kaj kompreneble ĝi estas tre kruela. Lara neniam konfesis. Ŝi estis torturita iom poste per elektro. Ĝi certe multe doloris.
  La knabino ne povis elteni la elektran ŝokon kaj komencis paroli sensencaĵojn. Tiam Lara elpensis la ideon diri al la nazioj ke ŝi sciis kie la partizanoj kaŝis oron.
  Kaj tial Lara ricevis ripozon, bone nutris kaj ricevis kelkajn fortigajn injektojn. Tiam ili kondukis min al la arbaro. Kaj la knabino kondukis ilin al embusko de partizanoj. Kaj dum la batalo, ŝi estis sandalo, kaj forkuris tra la neĝo.
  La kalkanoj en la malvarmo eĉ ĉesis dolori kaj la veziketoj ne tiom doloris.
  Lara pluvivis. Sed la nazioj arestis la knabon Vadim, kiun ŝi nomis sub torturo.
  Vadim estis la filo de la urbestro kaj havis nenion komunan kun la partizanoj.
  Sed la knabo estis senvestita kaj nudpieda pelita tra la frosto en siaj naĝkostumoj. Kaj poste ili metis ĝin sur la rako.
  Kaj li konfesis ĉion, kaj perfidis eĉ sian patron kaj patrinon. Kompreneble ili ankaŭ estis torturitaj.
  La knabo Vadim estis torturita dum longa tempo. Kaj tiam, kune kun mia patrino, ili veturis nudpiede kaj tra la neĝo tra la tuta urbo. Signoj estis pendigitaj ĉirkaŭ niaj koloj: ni estas partizanoj. Kaj ili batis virinojn kaj knabojn sur la nuda dorso per vipoj.
  Kaj pendis kompreneble. Sed la urbestro ne vivis por vidi la ekzekuton kaj mortis sub torturo.
  Lara iom bedaŭris Vadim. Sed plej verŝajne li perfidis ŝin.
  Milito ne konas kompaton.
  Kaj nun furioza batalo estas en plena svingo. Kaj ĉiuj novaj obusoj kaj bomboj falas teren.
  Kaj la pioniroj batalas.
  La knabo Serjoĵka, pafante, rimarkis:
  Vi ne povas strangoli nian kanton, vi ne povas mortigi ĝin! Vi ne mortigos!
  Kiel li sukcesis eskapi? Iom bonŝanca ĉi tie. La germanoj tre koleras, ke la knabo kantas dum torturo, ili prenis ĝin kaj ne pendigis lin. Kaj ni decidis elpensi ion pli kompleksan.
  Kaj iuj torturoj por provi tute malhoma.
  La knabo rajtis moviĝi iomete. Kaj ili venenis lin en la aŭto al la koncentrejo por eksperimentoj.
  Sed la infano povis trovi breĉon en la aŭto kaj elgliti. La fendeto estis kreita hazarde de fragmento de bombo, kaj ĝi ne estis rimarkita. Kaj kune kun la knabino Serjoĵka forkuris. Kaj ili estis nudpiedaj kaj trapasis la neĝon. Sed la infanoj estas malmoligitaj, ili povis elteni la malvarmon. Kaj ni alvenis al la unua linio.
  Jes, la nazioj tre forte premas.
  Kaj bomboj estas ĵetitaj ekstreme ofte. Kaj obusoj estas plantitaj sur la pozicioj de la pioniroj.
  La infanoj respondas komencante denove kanti;
  Mi estas knabo, kiu naskiĝis en sankta lando,
  Kiu nomiĝas senlima konu Rusion...
  Kaj ne ekzistas pli bona loko por scii sur la tuta tero,
  Kaj kiel ajn vi petas Dion en feroca fido!
  
  Sed li naskiĝis fervora ateisto scias
  En cinika, en ĉi tiu dudekunua jarcento...
  Mi volas konstrui mirindan paradizon per mia propra mano,
  Kie la dioj fariĝus la homoj mem!
  
  Sed nun mi eniris la dudekan turbulan jarcenton,
  Kaj mi havis knabon por batali tie...
  Estu kantita la heroo de Rusujo,
  Ni rusoj ĉiam povis batali!
  
  Nia kuraĝo vivas en la juna koro,
  Kaj mia sango forte bolas en miaj vejnoj...
  Venkoj malfermis senliman konton,
  Ni batalas sovaĝe uloj tage kaj nokte!
  
  Al la gloro de nia kuraĝa Rusujo,
  Kiun gracon donos al Lada...
  Ni povas fervore remi per remiloj en Edeno,
  Ni ricevos senliman rekompencon!
  
  Jen nia fido, kaj la potenca dio Svarog,
  Kaj la fulmo, kiun Perun mem ĵetas...
  Por ni, la eterna Vergo subskribos la ĵuron,
  Kaj venko atendas en radianta majo!
  
  Ni estas rusoj, grandaj filoj de la lando,
  Mi kredas, ke ni baldaŭ flugos al Marso...
  Mi scias, ke mi estas naskita por krei venkojn,
  Triumfu Habel, ne Kain!
  
  Ni donos niajn korojn por nia Patrujo,
  Servu Rusion per via menso kaj bajonetoj ...
  La kerubo etendos siajn flugilojn el la paradizo,
  Ni moviĝos sur la naziojn per niaj pugnoj!
  
  En nenio la malamiko havos ŝancon,
  La Germana Armeo ne genuigos nin ...
  Ni trafis la Fritz rekte en la okulon
  Por la gloro de la plej gravaj generacioj!
  
  En Rusujo, ĉiu militisto el staltrogo,
  La bebo tiras la tenilojn al la maŝino ...
  La ordono de Svarog - mortigu la Fuhrer -
  Lada donos malavaran rekompencon!
  
  Estas nenio alia en nia mondo
  Pli multekosta estas la venka flago, skarlata, ruĝa...
  La boato rompiĝis, la remilo krevis,
  Estas danĝere batali kun nia Patrujo!
  
  Neniu scias kie estas la rando de la universo,
  Kien iras astronaŭtoj...
  Svarog la Plejaltulo, la ĉiopova reĝo,
  Kaj la kavaliro ricevos subvenciojn de li!
  
  
  Ne timu, la faŝistoj ne rompos nin,
  Kvankam en ĉi tiu mondo, kun ili Usono, kun leonoj ...
  Kaj la vivo ne estos interrompita, mi konas la fadenon,
  Ili ne batos la patrujon per botoj!
  
  Ni havas militforton, kredu
  Kaj tankoj, aviadiloj de demonoj estas pli malvarmetaj...
  La besto de faŝismo estos venkita,
  La Fuhrer kaj komplico de la Duce estas pendigitaj!
  
  La flago estas ruĝa, ĉi tio estas tre forta flago,
  Li briletas kiel ruĝa sako super la universo...
  La komsomola membro metis Fritz en la ingvenon,
  Kun lia kalkano, nuda, kaj ne blanka!
  
  Mi kredas, ke ni baldaŭ eniros Berlinon,
  Kun venka kanto de kuraĝa komunismo ...
  Kaj ni forbalaos ĉiujn faŝistojn,
  Por ke ne estu bastardoj de revanĥismo!
  
  Kaj tiam estos paradizo en la universo,
  Ludas la trumpetoj de potencaj keruboj...
  Batalu por la Patrujo kaj kuraĝu,
  Kun Rusujo Rod kaj ni estas nevenkeblaj!
  PROVOJ DE LA ETA PRINCO
  Oleg alvenis en la turo en la sama ĉelo kun Nataŝa. Li portis multekostan kostumon, sed ŝirita kelkloke. La glavo kaj ĉiuj armiloj estis forportitaj en la tempo de kaptiteco, kaj ili estis malĝentile serĉataj, prenante monon kaj juvelaĵon. Sed nuntempe, ili lasis botojn kaj kamizolon. Kaj vi sidas sur fasko da pajlo. Nun vi estas knabo de ĉirkaŭ dek tri jaroj en la Mezepoko. Tio estas iom malpli ol dek du por la dudekunua jarcento. Sed la korpo estas trejnita, la princo, kompreneble, estas evoluigita per fizikaj ekzercoj kaj skermado. Sed ne tiel forta kaj rapida kiel kiam Oleg estis en senmorta karno. Sed ĉi tiu korpo ankaŭ estas bona. Pli-malpli sanaj, ĉiuj dentoj nerompitaj, sed pli sentemaj. Ĉi tie, dum la aresto, ili miregigis lin per bastono kaj, sur lia kapo, ŝvelis peza bato.
  La ora kasko estis forprenita. Kaj katenita per la kolo al la muro. Sed la ĉeno estas longa kaj vi povas leviĝi. Apud li estas lia patrino. Nataŝa iom ŝanĝiĝis. Ne tiom larĝŝultra kaj muskola, kvankam la virino estas svelta kaj forta, ankaŭ ne unu el la malfortaj, kvankam ne senmorta sorĉistino. Iom pli aĝa ol Nataŝka, proksimume tridekjara laŭ modernaj normoj, kaj tre bela, ŝia vizaĝo estas pli tenera kaj ne tiel malmola. Matura virino, iom pli pala ol Nataŝka, kiu estis malhela pro sunbruliĝo, kaj ŝia hararo estas blonda, sed ne blua, sed iomete ora.
  Ŝi estis la unua beleco de la regno, kiu naskis nur du infanojn, kaj tial, ludante sporton, ŝi povis konservi knabinecan figuron. Laŭ la normoj de la Mezepoko, ĝi aspektas simple bonega!
  Ĝis la reĝino estis rabita, specialaj kaj lojalaj homoj estis kaptitaj sen rezisto. Kaj ŝi havas juvelaĵojn, tre multekostan robon, multe da juvelaĵoj, ĉabotojn broditaj per perloj kaj oro. Bela juna virino, riĉa, kaj ekstere sufiĉe trankvila. Dum ne en katenoj, kaj Oleg eĉ hontis esti ĉenita kiel hundido, kaj ke lia kostumo estis ŝirita kelkloke, trapikita, kaj sangomakuloj estis videblaj.
  Sed ili volis preni la princon vivanta, ŝajne ricevinte striktan ordonon, kaj ili ne pikis, ne tranĉis, sed nur iomete miregigis. Kvankam la batalanta knabo senespere rezistis.
  Sed estas klare, ke pli malfacilaj provoj atendas ilin antaŭen. La reĝino sidas sur lito kun pluma lito kaj kusenoj, apud ŝi estas servistino.
  Oleg memoris la filmon: "La Damo kaj la Rabisto". Ankaŭ tie bela virino, aŭ pli ĝuste la knabino estis tenita en pli-malpli akceptebla turo, kun lito kaj plumlito kaj servistino. Kaj la juvelaĵoj estis forportitaj nur antaŭ la ekzekuto. Kaj nun ili alfrontas ekzekuton. Kaj ne la humana hakilo de la ekzekutisto, sed brulanta ĉe la brulego de la Inkvizicio. Nur antaŭ tio, la torturistoj brutale batos la informojn, kiujn ili bezonas pri la tre riĉuloj, la trezoroj de la krono, kaj plej grave, pri unu sankta relikvo, kiu povas doni al la inkviziciistoj kolosan potencon, kaj eble potencon super la mondo!
  Oleg Rybachenko ektremis, li perdis la kutimon de sia kutima, kvankam juna kaj sana, korpo. Malagrable, la ŝtala kolumo frotis la kolon de la infano. Kaj ĝenerale estas humilige sidi sur ĉeno, kiel hundo. Kaj li havis etan personecon kaj princon, tio estas, fieran. Kiam vi estas ĉi tio kaj vi kaj ne tute vi. Kaj estas humilige senti sin kiel hundido.
  Nataŝa rigardas lin. Ŝi ne estas tute ŝi - la aspekto de reĝino. Kaj la menso, kaj la percepto de kaj ŝi kaj ŝi. La memoro pri la iama portanto ekzistas. Sed militistaj sorĉistinoj. Kaj vi havas duoblan memoron. Kaj Oleg Rybachenko, kiu jam estis en granda vario de malsamaj misioj kaj linioj, kaj la princo, kiu havas malpli da aventuroj, sed ankaŭ en la aĝo de dek tri jaroj, lia karaktero estas plejparte formita.
  Kaj estas ankaŭ kutimoj. Ekzemple, sidi sur malpura pajlo estas malagrabla kaj abomena, la kostumo de la princo estas eleganta kaj relative pura. Kaj jes, mi volas manĝi. Kaj ne malutilus trinki. Kaj kion ili donos trinki al la kaptitoj?
  Ĉu ili estos tenataj sur pano kaj akvo, kiel ordinaraj kaptitoj? Aŭ ili donos ion pli luksan kaj taŭgan por reĝoj.
  Ĉi tie en la romano "Dek jaroj poste", en la Bastille, la kaptitoj estis bone nutritaj. Sed ĝi povas esti nur arta invento. Aŭ ĉu noblaj homoj estas bone nutritaj?
  Oleg suspiris kaj demandis reĝinon Nataŝa:
  - Ĉu ni estu pretaj?
  La knabino de la plej aŭgusta sango decide deklaris:
  -Ĉiam preta!
  La knaba princo volis diri ion alian, sed la pordoj de la sufiĉe granda knaris. Iu turnis la ŝlosilon de la seruro. Kaj tiam ili svingiĝis de tre dika metalo kaj la fotilo eniris. Pluraj grandaj speciale trejnitaj prizonaj gardistoj, ankaŭ paro da ekzekutistoj en roboj, du pastroj en sultanoj, kaj virino en monaĥa vesto.
  La pli alta pastro ĵetis rigardon al la reĝino kaj diris seke:
  - Forprenu de ŝi ĉiujn juvelaĵojn kaj amuletojn!
  Virino en monaĥa sutano alproksimiĝis al Nataŝa, kaj surmetinte gantojn el maldika ledo, humile diris:
  - Pardonu, Via Moŝto, mi devas traserĉi vin, por ke vi ne kaŝu iun amuleton, kiu povas malhelpi la diablon pento eĉ sub torturo!
  La pastro severe rimarkis:
  - Ĉi tio ne estas moŝto, sed suspektato en sorĉado! Se ŝi rezistas, la gardistoj tenos ŝin!
  Nataŝa fiere diris:
  - Mi mem ne valoras!
  Ŝi komencis demeti siajn juvelaĵojn. Oleg rememoris la romanon Ivanhoe. Kun Rebecca ankaŭ ili forigis ĉiujn juvelaĵojn kaj brilajn orientajn ŝtofojn. Ŝi restis en nur blanka robo, la malgrandaj piedoj de la knabino estis nudaj. Jes, oni povas vidi, ke ne estas tre agrable promeni nudpiede sur la angla malglata tero por knabino el riĉa familio kun ne malmoliĝintaj plandoj. Aŭ eble malvarmeta. Cetere, en la adaptoj de Ivanhoe ne estas klare ĉu Rebecca estas nudpieda aŭ ne.
  Sed mi scivolas, ĉu reĝino Nataŝa estos eldetruita?
  La monaĥino metis la tiaron, orelringojn, ringojn kaj braceletojn en sakon. Tiam ŝi ĝentile petis permeson tuŝi Nataŝan por vidi ĉu ŝi kaŝis ion.
  La pastro strikte ordonis:
  Ŝi devas esti senvestita!
  Nataŝa ruĝiĝis kaj frapis sian piedon en la ŝuon:
  - Kiel vi auxdacas!
  La pastro grumblis:
  - Vi devus esti ekzamenita por sorĉmakuloj! Kaj ne hontu, vi estos nuda pendanta sur la rako kun via filo! Krom se, kompreneble, vi tuj konfesos kaj malkovras kie la trezoroj estas kaŝitaj!
  Nataŝa kolere grumblis:
  - Neniam!
  La pastro rebojis:
  - Tenu ŝin! Ni faru pli profundan serĉon!
  La gardistoj tre forte kaptis la reĝinon. Kaj la monaĥino en gantoj komencis mallaĉi sian korseton. Nataŝa senespere rezistis kaj provis piedbati. Ŝi estis subite trafita en la vizaĝon de gardisto kaj la reĝino kriegis. La monaĥino estis sperta prizonestro kaj tre lerte mallaĉis sian robon kaj deŝiris ĝin. Poste venis la bluzo kaj jupo. Nataŝa sentis honton. Oleg estas miksaĵo de indigno kaj samtempe ekscito de adoleskanto, en kiu bela virino estas senvestita. Ĉi tie la ŝuoj estis deŝiritaj de la reĝino, kaj poste la ŝtrumpoj. Kian gracian kruron ŝi havas. La piedoj de Nataŝa, kvankam ili estis belaj, estis grandaj, kaj malmoliĝis pro konstanta marŝado nudpiede. Kaj la reĝino havas ilin pli malgrandajn, kaj multe pli dorlotajn.
  Jen unu ŝtrumpo mensogis poste alia. Alia jupo estis lerte liberigita de monaĥino. La reĝino restis nudpieda, kaj en mamzono brodita per diamantoj, kaj kalsoneto. Ĉi tio estas ĉiuj vestaĵoj de la malhonorita aŭgusta homo.
  La monaĥino turnis sin al la pastro, ŝajne la ĉefo de la inkviziciistoj. Li hezitis, sed alia viro en riĉa sultano kaj turbano kun smeraldoj eniris la ĉelon. Li diris feroce:
  - Nu, kion vi atendas, senvestigu ŝin plu! La sorĉistinon oni devas serĉi ĝis la fino!
  De la reĝino, la monaĥino zorge forigis la mamzonon, poste detiris la kalsonon. Eksponis la sinon de Venuso. Nataŝa volis kovri lin kaj laŭvorte brulis pro honto. Sed ŝiaj manoj estis tenitaj fare de fortaj kaj edukitaj prizonestroj.
  Oleg sentis en si la plej fortan eksciton. Bela virino estis senvestita antaŭ adoleskanto, kaj en la Mezepoko, knaboj, kvankam ne grandaj laŭ staturo, estis tre evoluintaj. La vira perfekteco de la princo ekstaris kaj ŝveliĝis ĝis la limo. Mi tiom volis uzi miajn manojn, sed en ĉeesto de aliaj homoj estas domaĝe fari tion.
  La inkviziciisto en la sultano kun smeraldoj ordonis:
  "Kontrolu Karlon sur ŝia korpo por sorĉsignoj..."
  La pastro venis en nuda, bela, kurba virino. La reĝino konstante ekzercis kaj skermis, do ŝi ne havis troan grason, kaj eĉ gazetaro estis videbla, kvankam ne tiel elstara kiel tiu de Nataŝa en sia antaŭa korpo. Ŝi estas bela, sed ekstere la inkviziciisto konservis nepenetreblan vizaĝon. Kaj liaj manoj kaj gantoj preskaŭ tuŝis la korpon, kaj la ekzameno de la reĝino estis de komerca intereso. Sed la haŭto de juna virino, pura, glata, tenera, pala, ĉar la reĝino malofte povis sunbani kaj nur tie, por ke ŝi ne estu vidata.
  Sed estis klare videbla, ke ŝi ne havos difektojn kaj makulojn. Oleg subite sentis, ke lia ekscito kvietiĝas. Li estis ankoraŭ tro malgranda korpe por esti superŝutita de hormonoj kaj suferi dolorige kiam ili ne povas esti forĵetitaj. Sed lia patrino estas humiligita kaj la ekzekutistoj ekzamenas ŝin. Kaj ĝi ne plu ekscitas, sed kaŭzas koleron. La ŝtorma kolero de la plej aŭgusta kaj dorlotita knabo.
  Oleg, profitante, ke la ĉeno sur la kolumo estas sufiĉe longa, eksaltis kaj sukcesis atingi per la piedo al la dorso de la inkviziciisto, kiu ekzamenis sian patrinon. La bato estis dolora, kaj la pastro falis. Li batis sian kapon, sed ne fortan en la stomakon de la reĝino, kaj ŝi piedbatis lin per la genuo en la mentono.
  La inkviziciisto en sultano kun smeraldoj kriis:
  - Prenu ĉi tiun hundidon kaj verŝu ĝin en lin, bone kun vergoj!
  La suba pastro respondis:
  - Vi ne povas vipi la aŭgustan homon sen juĝa decido!
  - Kaj torturo?
  La pastro flustre respondis:
  - La tribunalo jam donis permeson por torturo, sed sen kripligo, kaj nur por informiĝi!
  La inkviziciisto kolere rimarkis:
  - Kaj torturo por ricevi konfeson en sorĉado?
  La pastro mallaŭte flustris:
  - La imperiestro bezonas trezorojn, kaj li eĉ promesas lasi la knabon kaj la virinon foriri, se ili rakontos kaj donos la enirejon al la kaŝmemoro!
  La Inkviziciisto en la Sultano diris kolere:
  - Kial tiri? Ni torturu la reĝinon kaj la princon ĝuste nun! Cetere ili ne volas paroli!
  La pastro kapjesis.
  - Ne havas sencon tiri! Al ilia kelo!
  Oleg estis kaptita de la gardistoj kaj malglate komencis deŝiri siajn vestaĵojn. Ili estis tre fortaj, ŝajne speciale elektis la plej bonajn kaptitojn por gardi la plej valorajn kaptitojn. Tial ili laŭvorte ŝiris la kamizolon, ĉemizon, pantalonon, deŝiris la botojn. Oleg estis tute nuda, nur en pantaloneto.
  Ili malkroĉis lian kolumon kaj trenis lin supren laŭ la ŝtuparo kun Nataŝa. Oleg pensis, ke, verŝajne, tiel, en la sama pantaloneto, ili portis Malkiŝ-Kibalkiŝ al la torturejo. Tamen, Oleg ankoraŭ havas antaŭon super la vera princo, li sentos veran doloron, sed li tamen ne vere mortos, sed la idoj de la reĝa familio multe pli timus anstataŭ li, ĉar li ne povas kalkuli. sur Happy End-konto por. Eĉ se vi rakontos sekreton, ili ankoraŭ bruligos vin kiel sorĉisto - neniu bezonas kroman atestanton.
  La vojo al la kelo ne estas tro longa, ĉio en unu turo. Al noblaj kaptitoj supre, la loko de pridemandado estas pli malalta.
  Kvankam Oleg aŭdis, ke estas pli bone ne rigardi la ilojn de torturo, li rigardis scivoleme. Estas tre riĉa arsenalo de la Inkvizicio. Kaj kio simple ne estis. Kaj pinĉiloj kaj hokoj kaj stangoj kaj boriloj kaj amaso da aliaj objektoj.
  Oleg estis renkontita de ruĝhara ekzekutisto, specialisto pri torturo de infanoj. Ŝi rigardis la belan, muskolfortan knabon, kaj ŝiaj okuloj vekis pro volupta volupto.
  Kaptante la gracian nudan piedon de la bela knabo, ŝi kuĝis:
  - Kiel agrable torturi tiel belan knabon!
  Ŝi lerte kaptis ruĝvarmajn pinĉilojn de la kameno kaj metis ilin sur la rondan kalkanon de Oleg. La doloro pro la nehardita plando de la princo estis terura kaj li ekmovis, elŝirante sian kruron per krio.
  La ruĝhara ekzekutisto ridis kaj puŝis la feron, ruĝan pro la varmego, al la stomako de la knabo. Kaj kiel bati per boto en la ingvenon. Oleg respiris.
  Kaj la ruĝharulo kapjesis.
  - Fiku ilin ambaŭ!
  Antikva torturo. Manoj estas ligitaj malantaŭ la dorso kaj torditaj, kio multe vundas la praktikantojn. Oleg sentis sian bruligitan kalkanon bruli, kaj vidis vezikojn sur la haŭto de lia abdomeno. Sed ili tordis liajn manojn kaj tiris lin supren. Kaj la artikoj estas eltiritaj el la ŝultroj. Nataŝa aŭ la reĝino estas tute nudaj. Kaj ankaŭ ŝi estas tirita supren sur rako. Vi povas vidi kiel streĉiĝis la muskoloj de la knabino. Natasha provas piedbati, sed ŝiaj muskoloj ne estas tiel fortaj, kaj ŝiaj kapabloj estas malvarmetaj.
  Oleg sentas, kiel li arkiĝas kaj kliniĝas, sed la ekzekutisto akre skuas kaj la artikoj estas torditaj kaj la nudaj piedoj de la knabo estas deŝiritaj de la planko. Jen ĝi estas levita. La kruroj estas enmetitaj en la blokon, de kiu plia pezo kaj multe pli dolora.
  Oleg sentas, ke liaj maleoloj estas fiksitaj en la akciojn. Ili estas pezaj kaj havas hokojn por pendigi pezojn kaj streĉi la viktimon. La knabo pli forte kunpremis la dentojn por eviti kriadon. Vi devas esti kuraĝa antaŭ torturo.
  Diru al vi, ke ĝi ne vere doloras. Jen kiel la knabo, kiu estis torturita de la nazioj. Ili ŝovis kudrilojn sub la ungojn, kaj li imagis, ke tio estas erinaco pikado.
  Aŭ Malkiŝ-Kibalkiŝ. Kiam li estis torturita, li ricevis forton, ke liaj malamikoj eĉ pli timis lin.
  Ĉi tie ili pendigas la pezon per la hoko. La doloro en la streĉita korpo fariĝas pli forta. Kaj jen la reĝino nuda, kaj ankaŭ ŝi sur la kverko. Nataŝa suferas, forĵetis siajn dentojn kaj provas ne knari. Ŝia haŭto estas tiel blanka, ne ora oliveca, sunbrunigita kiel kutime. La juna virino ŝvitas pro doloro, kaj ankaŭ pezoj estas penditaj sur ŝi. La muskola, tona korpo de la reĝino streĉiĝas.
  Oleg sentas ekscitiĝon en si kaj vira perfekteco denove leviĝas. La ruĝa diablo ridas kaj grumblas:
  La knabo estas ekscitita!
  Kaj abrupte ŝiris ŝian kalsonon kaj premis ŝiajn bulojn per la manoj. Kaj ili estas tiel fortaj.
  Oleg ne povis elteni kaj kriis. Liaj okuloj malheliĝis pro la ŝoko de doloro. Ŝajnas, ke la ovoj estas krevigeblaj. Vere estas tia torturo, ke ankaŭ la sovetiaj generaloj rompiĝis.
  La ruĝhara ekzekutisto siblis:
  - Diru, kie estas la enirejo al la trezorejo?
  La skribistoj knaris per siaj plumoj, pretaj surskribi konfeson ŝiritan sur la rako.
  Oleg siblis:
  - Jes, vi iris...
  Ruĝa premis pli forte kaj Oleg svenis. Mi vekiĝis el sitelo da malvarma akvo. La doloro revenis kun konscio. La ligamentoj estas streĉitaj sur la rako, sed ĝi doloras precipe en la ingveno, kun la pilkoj duonpremitaj. Stulte dolora kaj bruligita tiktako kalkano. La ekzekutistoj pendas pliajn pezojn, de kiuj la doloro en la ŝultroj kaj ligamentoj plifortiĝas. Ŝajnas, ke la brakoj kaj gamboj estas forprentaj.
  Oleg provas trankviligi sin, ke ili ne lasos lin ŝiri, kaj ke la streĉado baldaŭ finiĝos. Dume imagu, ke vi estas pioniro. Aŭ... Ĉi tie Nataŝa estis plene streĉita kaj ili komencis bati lin per vipo. La ekzekutistoj skurĝis sen multe da malico, senhaste, por kaŭzi maksimuman doloron. Sperta Natasha povas esti vidita tra la jarcentoj de vivo kaj miloj da misioj lernis kontroli doloron kaj emociojn, kaj eĉ ne ĝemas. Krome, li ridetas.
  Ankaŭ la humoro de Oleg altiĝas. Sed kio se vi imagas, ke doloro estas agrabla? Iuj homoj ŝatas ĝin. Ne saliko, sed fera vergo subite kolapsis sur la dorson de la knabo, la ruĝharulo mem pugnobatis. La korpo de la princo tremis. Oleg ektremis kaj grumblis:
  Nu, vi estas Satano!
  La ruĝharulo denove frapis... La sunbrunigita haŭto de la princo krevis... Sango elverŝis.
  Tiam ŝi grumblis:
  - Brazilo sub viaj piedoj kaj senŝeligi per vipo.
  Kiam vipoj estas vipitaj, ĝi ne estas tiom timiga. Sed la nudaj plandumoj de la knaboj estis ŝmiris per oleo, kaj sub ili estis metita brazilo. La fajro ekbrulis. Kaj varmaj aerfluoj trafis la kalkanojn de la infanoj. Komence la doloro ne estis tiel forta. Sed la varmo kreskis kaj brulis pli forte. Kaj ankaŭ reĝino Nataŝa estis fritita. Kaj estas tiel bele kiam tiaj delogaj kruroj de knabino brulas.
  Oleg denove sentas sin ekscitita, kvankam liaj buloj estas ŝvelintaj pro la forta premado de la mano de la ina ekzekutisto. Kaj la erekto estis tre dolora. Kaj la batoj de la vipo sur la korpo preskaŭ ne rimarkeblas sur la fono de la doloro, kiu inundis la streĉitajn ligamentojn de la korpo, kaj la rostitaj kalkanoj.
  Ĉi tie la ruĝharulo prenis feran bastonon kun ruĝvarma fino, kaj kiel ŝi enŝovis ĝin en la akselon de Oleg. Denove la doloro, la knabo skuas, kaj preskaŭ dislokis sian makzelon por ne krii.
  La ruĝharulo susuras, montrante grandajn dentojn kiel ĉevalajn:
  - Diru al mi, kie estas la enirejo al la trezorejo!
  Kaj ŝi bruligis ĝin en la alia, infaneca, akselo de la princo. Poste ŝi denove mallevis la vergon en la kamenon. Mi komencis varmigi. Oleg elpremis rideton, la doloro plenigis la infanan korpon de la princo, sed ĝi ankaŭ kaŭzis eksciton, el kiu la sentoj estis preskaŭ agrablaj.
  La ruĝhara diablo, plene varmigis la vergon, elprenis ĝin kaj alportis al la infana vizaĝo de Oleg, muĝante:
  - Parolu hundido! Nu, kie estas kaŝitaj la trezoroj?
  La knabo kuraĝe respondis:
  - Kie? En Karaganda!
  Varma fero tuŝis la glatan, infanecan vangon de la knabo. Oleg Rybachenko sentis sovaĝan doloron kaj samtempe timis, ke li estos mutilita. Kaj mi tre volis konfesi. Sed tiam ĝi trafis min en la kapon. Vi estu kiel pioniro sur la rako! Post ĉio, torturo ne povis rompi ilin.
  La ruĝharulo grumblis:
  - Ĉu vi parolos?
  Kaj jam la alia vango estis malbeligita pro doloro per vergo. Oleg silentis. La ekzekutistino turnis la kranon, kaj la brazilo sub la nudaj piedoj de la knabo flamis pli intense. Tiam, ĉe ŝia signo, du helpaj ekzekutistoj prenis el la kameno jam specialajn vipojn el pikdrato, kiu fariĝis ruĝa varmega.
  Oleg ektremis. Ĝi aspektis timiga. Sed doloro estas, finfine, forta sento, kaj ĝi povas, kun certa pensmaniero, esti agrabla.
  Nur imagu, ke oni vipas vin per balailo en la banejoj. Kaj la knabo eĉ ridetis, kiam la pikdrato, ruĝa pro la varmego, falis sur lian jam batitan korpon.
  Sed ĝi doloras, ĝi doloras multe, kaj vi estas laŭvorte en cunamo de sufero. Por la Mezepoko, torturo estas vere mojosa. Kaj reĝino Nataŝa estis skurĝita per ruĝe varma drato. Kaj ankaŭ ŝi ridetas kiel prostituitino, kiam kliento eniras ŝiajn kalsonojn kaj tiklas sian kuzon per la mano.
  El tiaj pensoj, la knabo-princo spertas fortan eksciton, kaj lia vira perfekteco elstaras kiel kejlo. Ruĝharulo kolera. Li proksimiĝas al la kameno, el la fajro eltiras larĝan feran strion per specialaj teniloj. Kaj alportas ĝin al la brusto de la knabo. Ŝi tuŝis la nudan haŭton, premis kaj nudigis siajn dentojn kaj diris:
  - Nu, kio doloras?
  Oleg Rybachenko kuraĝe respondis:
  - Neniel! Kiel virino pikita per aleno!
  Kaj li estis trafita per la pinto de sia boto en la ingvenon. La doloro estas vere forta, sed la knabo inspiris al si, ke tio estas agrable, kaj tial ne ploris, ne kriis, sed rikanis.
  La ruĝharulo pli kaj pli koleriĝis. Ŝi kaptis la ruĝvarmajn pinĉilojn de la fajro kaj kaptis la knabon je la mentono. Ŝpinado. Tiam ŝi komencis rompi la knabojn de la infanoj sur la piedojn per ruĝe varmaj teniloj. Kaj samtempe daŭre friti la kalkanojn.
  Oleg histerie ridis. La doloro estis tia, ke ĝi laŭvorte frenezigis min. Sed la princo sentis en si la plej sovaĝan eksciton.
  La ruĝhara ekzekutistknabino rompis la piedfingrojn de la knabo kaj grakis:
  - Ĉu vi parolos? Kie estas la trezoroj?
  Oleg Rybachenko kuraĝe respondis:
  - Silentu vi stulta monstro! Via trezoro ne estos konata!
  Kaj li denove rompas la piedfingrojn. Tamen, la ruĝhara harpio elpensis alian torturon. Do la ekzekutistoj metis funelon en liajn dentojn kaj kunligis hoson. Kaj ni verŝu malvarman akvon laŭ via gorĝo. Ankaŭ antikva kaj efika torturo. Nun via stomako ŝveliĝas kaj premas vian bruston. Kaj samtempe, la ekzekutistknabino kun fajraj haroj elprenas alian strion da ruĝvarma fero. Kaj li metas ĝin sur la superfluan ventron de la knabo. Li ruktas akvon, kaj spontanee urinas.
  Kaj la brasero komencas sibli, kiu bruligas la nudajn piedojn de la princo.
  La ruĝharulo donas signalon al la ekzekutistoj:
  - Kontenta!
  Kaj kun granda peno li rompas la lastan piedfingron de la nuda piedo de la knabo. Tiam li grumblas:
  - Bastardo, ni rompos vin!
  Kaj la ekzekutistino elprenas akrajn, ruĝvarmajn pinglojn el alia kameno, kaj komencas piki la knabon Oleg en la nervajn finaĵojn. Ĝi doloras kiel diable. Sed la knabo daŭre ridetas. Kvankam samtempe ili batis lin per ruĝ-arda drato sur la dorso kaj flankoj. Kaj poste aspergu per sala akvo.
  Estis kvazaŭ la plej sovaĝa doloro eksplodus per bomboj. Sed tamen, la konscio ne velkis. La knabo estis tro ekscitita kaj tial ne malŝaltis. Kaj la doloro estis miksaĵo de doloro kaj plezuro. Kiel seksperforto por virino. Kiam ŝi samtempe spertas doloron kaj orgasmon.
  Do Nataŝa, se juĝante laŭ sia vizaĝo, estas feliĉa malgraŭ la brazilo sub ŝiaj nudaj piedoj, kaj la batoj de ruĝe varma drato sur ŝia korpo.
  Oleg denove bruligis la vangojn de la infanoj, ĉi-foje per pli larĝa strio. Kaj ekbruligis la akselojn per torĉo. Ili trapikis la korpon tra kaj traen per longa ruĝe varma kudrilo. Poste ili denove pikis.
  Faruno povas esti malsama. La Inkvizicio provis. Do la ina ekzekutisto metis ruĝecan vergon en la kvinan punkton. La doloro estas sovaĝa kaj blindiga.
  Kaj jen ili alportis torĉon al la hararo de la knabo kaj ekbruligis ĝin. Ĉi tio estas tute timiga.
  Oleg Rybachenko malvarme gruntis:
  - Ne ploru pro razitaj haroj!
  La ruĝhara ina ekzekutisto, responde, kaptos la knabon je la nazo per ruĝe varmaj teniloj, kaj tiros akre. Oleg la knabo bojis:
  - La nazo de scivolema Varvara estis deŝirita ĉe la merkato!
  Kaj ili efektive eltiris duonon de lia nazo, malbeligante la knabon. Kaj tiam la ruĝvarma vergo en la azeno leviĝis pli alte... Pasis al la stomako plenigita de akvo kaj brulis tra la ŝelo.
  Oleg preskaŭ perdis konscion pro la doloro-ŝoko, sed sukcesis boji:
  - Mi ne diros!
  La ruĝhara diablo prenis ĝin kaj komencis bati la knabon per ruĝvarma drato en sovaĝa frenezo. Tiam ÿi saltis al la brazilo, kaj elprenis la blankvarmajn pinĉilojn en speciala forno, kie brulis karbo, kaj speciala varmego kiel en altforno.
  La ina ekzekutisto subite kaptis la pilkojn de Oleg Rybachenko per blanke varmaj teniloj kaj tiris. La virradiko eskapis, kaj la knabprinco ricevus tiel doloran ŝokon, ke li vere perdis la konscion. Kaj ordinara korpo ne povis elteni la troŝarĝon. La animo de Oleg Rybachenko elflugis el la mutilita karno de la torturita kaj morte disŝirita knabo.
  Kaj en la senkorpa kapo, sed kapabla pensi kaj percepti animojn, zumis kanto;
  Falis en faŝisma terura kaptiteco,
  Mi flosas sur la ondoj de terura doloro!
  Sed sangante, li kantis kantojn,
  Ja la sentima pioniro estas amika kun la koro!
  
  Kaj mi diros al vi firme ekzekutistoj,
  Kia malnobla ĝojo, vi vane elverŝis!
  La malfortuloj diros al mi silenti,
  Post ĉio, la doloro estas terura kaj simple terura!
  
  Sed mi scias, mi firme kredas
  Faŝismo estos ĵetita en la abismon!
  Jeto de malbonaj flamoj superfortos vin,
  Kaj ĉiuj, kiuj falis, ĝojante, releviĝos!
  
  Kaj nia fido al komunismo estas forta
  Ni flugu kiel falko, ni leviĝu super ĉiuj steloj!
  Lasu riverojn da mielo vinon
  La tuta mondo, la laŭta korno aŭdos konsilojn!
  
  Kaj la maŝino forte premante pioniro,
  Rigardu supren en la ĉielon, juna!
  Kaj donu ekzemplon al tiuj, kiuj ŝanceliĝas,
  Via kravato estas hela kiel dianto!
  
  Patrujo por mi vi signifas ĉion
  Patrino kaj la signifo de la tuta juna vivo!
  Lasante la malfacilan vivon ĝis nun,
  Nia popolo suferas sub malbona faŝismo!
  
  Sed streĉu la volon de la ruĝa knabo,
  Kraĉu en la vizaĝon kun infera svastika bandito!
  La malamikoj ektremu pro furiozo,
  Kaj ili estos venkitaj de la Ruĝa Armeo!
  
  Sovetunio sankta lando,
  Kio donis komunismon al la popoloj!
  Kiel patrino donis al ni sian koron,
  Por feliĉo, paco, espero kaj libereco!
  
  Nudpieda Blonda Protektas ALASKO
  KONOTACIO.
  Aleksandro la Tria ekregis en 1966 kaj decidis defendi Alaskon de la brita armeo. Belaj blondaj knabinoj kaj ruĝhara virino, kiuj posedas magion kaj diversajn militmetodojn, helpas konservi la rusajn terojn en Ameriko.
  . ĈAPITRO #1
  Mirabela Magnetic denove estas en nova bonega misio. Ĉi-foje en la mondo de Aleksandro la 3-a. Krome, la reĝo komencis regi multe pli frue ol en reala historio. Ekde lia patro Aleksandro la 2-a estis mortigita en 1866 en aprilo. En reala historio, la reĝo estis savita hazarde, sed ĝi ne funkciis ĉi tie.
  Kaj la potenca Aleksandro la Tria komencis regi de 1866. Kaj, kompreneble, lia unua paŝo estis malpermesi la vendon de Alasko. Kaj ĝi pravas. Granda, cara Rusio ne disigas siajn teritoriojn. Nur nun la vero bezonas protekti ĉi tiujn teritoriojn. Kaj ne estas facile.
  Tiu ĉi decido de la cara pastro kaŭzis ian indignon en fremdaj medioj. Kaj Britio decidis antaŭ ĉio testi Rusion.
  Malgranda fortikaĵo kun eta rusa garnizono en Alasko en junio 1868 estis atakita fare de britaj soldatoj.
  Kompreneble, Mirabela Magnetic, kiel fidela servisto de la rusaj dioj, estis sendita al ĉi tiu fortikaĵo sur la rusa pozicio de la tero, kaj devis partopreni en la bataloj por tenado de la rusa teritorio.
  Nudpieda kaj en pantaloneto kaj mamzono, la knabino atakis la britan baterion, kiu situis sur komandanta alteco super la fortikaĵo. Mirabela Magnitnaya jam havis konsiderindan sperton en plenumado de diversaj misioj de la ĉiopovaj rusaj dioj en malsamaj universoj. Jes, tia estas la sorto de tiu ĉi knabino-geniulo. Kiel plenkreska studento, ŝi volis iĝi senmorta.
  Kaj la Rusaj Demiurgaj Dioj igis ŝin senmorta, sed igis ŝin terminatora knabino kiu servas ilin kaj la homojn de Patrino Rusio. Ĉi tio sufiĉe bone konvenas al la eterna knabino.
  Ŝi kroĉas la buŝon de unu angla gardostaranto kaj tratranĉas lian gorĝon. Ne la unuan fojon kaj ne en la unua misio ŝi faras ĉi tion. De la komenco, dank' al sia senmorta korpo, la eterna knabino perceptis ĉion ĉi kiel ludon, kaj tial ne sentis penton kaj ian malkomforton en sia animo.
  Por ŝi, iel fariĝis tiel nature, ke la knabino nur ĝojis pri sia sekva sukceso.
  Ĉi tie ŝi simple deŝiris la kapon de alia gardostaranto. Konu niajn anglojn: Alasko estis kaj estos rusa!
  Mirabela Magnetic - ĉi tiu inĝenia kaj plej fekunda inventinto en la CIS delonge indignis, ke Alasko estis vendita por centono! Sed caro Aleksandro la Tria ne estas tia! Ne, ĉi tiu monarĥo ne cedos eĉ unu colo da rusa tero!
  Gloro al Rusujo kaj rusaj caroj!
  La terminatora knabino kun sia nuda kvinono movis alian anglon sur la dorso de la kapo. Rompis lian kolon. Tiam ŝi kantis:
  - Alasko estos nia por ĉiam,
  Kie estas la rusa flago, tie brilas la suno!
  Granda sonĝo realiĝis
  Kaj la voĉo de la knabinoj estas tre sonora!
  Jes, estus bone, se la legendaj kvar sorĉistinoj, belaj kiel steloj, helpus nun. Ili estus granda helpo. Sed estas bone batali sole.
  Ĉi tie vi ekbruligas senfuman pulvoron kaj nitroglicerinon. Nun la tuta angla baterio flugos en la aeron.
  Mirabela Magnetic kantis:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ne ekzistas pli feliĉa lando en la universo,
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  La baterio eksplodas: kiel erupcio de kolosa vulkano. Plurcent angloj estis ĵetitaj supren tuj, kaj eksplodis en malgrandajn pecetojn.
  Post tio, la knabino, svingante du sabrojn, komencis haki la britojn. Samtempe, la juna militisto-terministo krios kiel en la angla.
  La skotoj leviĝis! Ili volas ŝiri la reĝinon!
  Ĉi tie ĝi komenciĝis... Okazis pafado inter etnaj angloj kaj skotoj. Jes, tia sovaĝa kaj sovaĝa interpafado.
  Kaj ankaŭ la dehakado iris. La skotoj kaj la britoj baraktis unu la alian.
  Plurmil soldatoj sieĝantaj la fortikaĵon nun batalis kun la plej granda frenezo.
  Mirabela Magneta plugilo:
  - Tranĉu kaj mortigu! Pafu tiujn!
  La batalo daŭris grandskale. Mirabela, dume, posedante neinfanan forton, kaptis plurajn barelojn da nitroglicerino en la boaton, kaj trankvile sendis ŝin al la plej granda angla batalŝipo.
  Terminatora knabino kriis:
  - Por Rusujo, donaco de neniigo!
  Kaj ŝi forpuŝis la boaton per siaj nudaj, knabinecaj kruroj, kiuj, akcelante, frapis en la flankon de la armadelo. La britoj surŝipe pafis siajn pafilojn hazarde kaj senutile.
  Kaj jen la rezulto, kiel ramado. Kaj pluraj bareloj da nitroglicerino eksplodos. Cetere, la senmorta knabino montris ilin tiel precize, ke ĝi tute eksplodis.
  Kaj tia detruo sekvis. Kaj la ŝirmita prenis ĝin kaj komencis sinki senprobleme.
  Kaj la britoj surŝipe dronis. Dume, la knabino jam estas sur la krozŝipo. Li tranĉas la maristojn per sabroj, kaj ŝi kuras al la stirejo, batante la nudajn piedojn.
  Fame tranĉas maristoj kaj grincas:
  - Gloro al nia bela lando!
  Mirinda Rusujo sub saĝa caro!
  Alasko-malamikojn mi ne donos al vi!
  Disŝiriĝos en kolerego!
  Kaj tiam la knabino ĵetis obuson per siaj nudaj piedoj kaj disŝiris la britojn.
  Poste ŝi trarompis al la stirilo, kaj ni turnu la krozŝipon. Kaj du grandaj anglaj ŝipoj kiel kolizii. Kaj la kiraso sur ili krevos. Kaj lasu vin sinki kaj bruli samtempe.
  Mirabella kantis:
  - Gloro al Rusujo, gloro!
  La krozŝipo rapidas antaŭen....
  caro Aleksandro la Granda,
  Malfermos konton por venkoj!
  Post tio, la terminatora knabino flugis per unu salto al alia krozŝipo. Kaj ankaŭ en ĝi ŝi komencis haki maristojn. Kaj trarompu ĝis la stirilo.
  Kaj tie, nur turniĝu kaj puŝu la ŝipojn.
  La terminatora knabino eĉ kantis:
  - Nigra zono,
  Mi estas tre trankvila...
  Nigra zono -
  Neniu viro estas insulo!
  Nigra zono,
  Fulma senŝargiĝo -
  Ĉiuj britoj kuŝas mortaj!
  Kaj Mirabela Magnetic denove kunpuŝas la ŝipojn. Ĉi tiu knabino estas vere la plej bonega militisto en la mondo!
  Kaj saltu denove, kaj sur alian krozŝipon. Jes, la mastrino de la maroj elpensis malbonan ideon - batali kun Rusio. Precipe kiam tia malmola kaj malespera knabino batalas.
  Mirabela Magnetic kaj poste hakis multajn anglojn kaj turnis sian ŝipon. Pli precize kaptite de la britoj. Kaj ŝi translokigis lin al la atako kontraŭ alia krozŝipo. Kaj per sovaĝa muĝado ramis la malamiko.
  Estis kvazaŭ du monstroj kuniĝis kaj alfrontis sovaĝan kostumon. Kaj tranĉu la nazojn unu al la alia. Tiam ili elprenis maran akvon kaj komencis sinki, sen ia ŝanco.
  Mirabela Magnetic kriis:
  - Gloro al Aleksandro III! Granda de reĝoj!
  Kaj denove, per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos bombon kun eksplodaĵoj. Kaj la tuta fregato, ricevinte truon, sinkas.
  Jes, la britoj kompreneble ne atendis ĉi tion. Ĉu ili pensis, ke ili renkontos tian sovaĝan aventuron?
  Mirabela Magnetic blekis:
  - Gloro al la Granda Rusujo de la caroj!
  Kaj denove, la knabino prenos kaj kaptos la stirilon de la sekva krozŝipo. Kaj kun la helpo de nudaj, knabinecaj kruroj, li turnos lin, kaj rafos la malamikon. Du ŝipoj kune rompiĝas, kaj sufokiĝas pro mara vomaĵo!
  Terminator-knabino krias:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo!
  Kaj denove estas longsalto. Kaj flugu super la ondoj. Post tio, la knabino denove tranĉas per sabroj, trarompante ĝis la stirilo. Ŝi estas tre batalema kaj agresema terminatormilitisto.
  Disbatas la anglajn maristojn, kaj kantas:
  - Brilas per radianta stelo,
  Tra la malluma mallumo...
  Nia granda caro Aleksandro,
  Ne konas doloron, nek timon!
  
  Malamikoj retiriĝas antaŭ vi
  La homamaso ĝojas...
  Rusio akceptas vin -
  Potenca mano regas!
  Kaj Mirabela Magnetic detranĉis multajn britojn, kaj denove puŝis la ŝipojn grandskale, per la fruntoj.
  Ĉi tio vere estas terminatora knabino. Li aspektas proksimume dudekjara, alta nur metron naŭdek, kaj kvankam la muskoloj estas gisitaj ŝtalo kaj la reliefo estas kiel ĉokoladaj brikoj.
  Kaj se tia knabino draŝas, tiam tute ne estos mielo.
  Kaj jen denove la knabino saltas de unu krozŝipo al alia. Kaj denove, sen plia traktado, li puŝas ilin fronte.
  Kaj krias al si:
  - Por la Rus de la Romanovs!
  Efektive, la terminatora knabino estas en rulo. Ŝi montros al ĉiuj sian plej altan klason. Kaj li tranĉos kaj dispremos ĉiujn, kiel giganto kun klabo.
  Jen alia salto, ĉi-foje sur armadelo.
  La sabroj de la nudpieda knabino denove funkcias. Ili provas pafi al ŝi, sed la kugloj ne trafas la senmortan knabinon, kaj se ili trafas, ili resaltas.
  Estas bone esti eterna knabino, vi ne estas nur juna, sed ankaŭ ili ne povas mortigi vin. Jen vi draŝas Brition.
  Vi kaptas la stirilon. Kaj nun vi jam turnas ĝin, kaj nun jam estas du tutaj batalŝipoj, kiel kolizii, kaj kraŝi. Kaj ili rompas metalon, kiu eĉ fajreroj flugas en ĉiuj direktoj.
  Mirabela Magnetic krias:
  - Por Rusujo, ke ĉiuj derompos la kornojn!
  Kaj kun nuda, ronda knabina kalkano li ĵetos mortigan donacon de morto. Rompos la mason de la britoj kaj la sekva fregato iras al la fundo.
  Nu, restas kvar pliaj krozŝipoj. Estas klare, ke la britoj ne sendos la tutan floton al la marbordoj de Alasko.
  Ĉi tie Mirabela Magnetic kaptas alian stirilon. Kaj de ĉie li ŝpinas ĝin sur la malamikon. Kaj nun ambaŭ krozŝipoj prenas kaj kolizias fruntojn.
  Estas sonorado, kaj la eksplodo de metalo. Kaj ambaŭ ŝipoj kun granda ĝojo komencas sinki.
  Mirabela Magnetic kantis:
  - Ĉe la vendejo "Beer-Water",
  Mensogas feliĉa viro...
  Li venis de la homoj
  Kaj li eliris kaj falis en la neĝon!
  Nun vi devas detrui la lastajn krozŝipojn, kaj preni pli malgrandajn ŝipojn.
  Tiam la britoj surtere, post la morto de la floto, kapitulacos al la kompato de la venkinto.
  Kaj por Britio, ĉi tio estos tia leciono, ke ili neniam forgesos ĝin. Kaj ili memoros ankaŭ Krimeon, kie ili pikis la kapon dum la regado de la praavo Nikolao la Unua. Tamen Nikolao Paliĉ ne eniris en la historion kiel bonega, sed montriĝis fiasko. Sed lia nepo devas nun montri la gloron de rusaj armiloj.
  Kaj en tio li estas helpata de Mirabela Magnetic - tre mojosa kaj decidita terminatora knabino.
  Mirabela kaptas alian stirilon, kaj puŝas ambaŭ britajn krozŝipojn unu kontraŭ la alian. Kaj li agas tre decide kaj malvarme.
  Tiam la finistino-knabino ekkrias:
  - La ŝipoj iras al la fundo,
  Kun ankroj, veloj...
  Kaj tiam ili estos viaj
  Oraj kestoj!
  Oraj kestoj!
  Kaj alia salto, ĉar kvar batalŝipoj kaj dekduo da krozŝipoj estis detruitaj, tiam estas tempo detrui la fregatojn. Britio perdos multajn ŝipojn.
  Kaj tiam komprenu, kion signifas ataki Rusion.
  Terminatora knabino kantis:
  - Por la mirindaĵo kaj nia venko en la mondo!
  Kaj ŝi selis la stirilon de la sekva fregato, kaj direktas la ŝipon al virŝafo, kaj per potenca bato, kiel eksplodo!
  Kaj ambaux vazoj estos prenitaj kaj rompitaj kaj disfenditaj en pecojn. Kaj ĝi estas bonega kaj tre mojosa.
  Mirabela Magnetic denove saltas, kaj saltas sur alian ŝipon. Kaj de tie li gvidas la procezon. Kaj denove turnas la ŝipon, kaj la fregatoj kolizias.
  Denove, la kriego de rompita metalo, potenca eksplodo, kaj la pluvivaj maristoj falas en la akvon.
  Mirabella krias:
  - Por la sukceso de niaj armiloj!
  Kaj denove kuraĝa knabino en la atako. Ŝi selis novan fregaton. Kaj sendita al la detruanto.
  Ŝipoj kolizias kaj eksplodas. La metalo rompiĝas kaj la fajro pafas supren en la aeron. Kaj homoj brulas vivaj.
  Ĉi tio estas la plej malbona koŝmaro iam ajn. Kaj la britoj brulas kiel kradrostoj.
  Inter la mortintoj estis kajutknabo, knabo proksimume dektrijara. Estas domaĝe, kompreneble, ke tia viro estis mortigita. Sed milito estas milito.
  Terminatora knabino kantis:
  - Estos kadavroj, multaj montoj! Patro Ĉernomor estas kun ni!
  Kaj la knabino denove ĵetis grenadon per sia nuda piedo, kiu mallevis alian ŝipon.
  La genia knabino frapis la kapon de la brita admiralo, kiam lia kapo krevis kiel kukurbo trafita de amaso. Kaj per sia nuda kalkano ŝi ŝargis la grandegan nigrulon en la mentono. Kaj li alflugis kaj pafis dekduon da maristoj.
  Kaj tiam la knabino denove turnis la fregaton kaj ramis per ĝi sian najbaron. Agrese tweetis:
  - Mi estas granda stelo!
  Kaj denove, la terminatora knabino estas sur la atako. Detrua kaj rapida. Ĝi buligas tutan vulkanon kaj erupcion de kolosa potenco. Ĉi tio estas nevenkebla genia knabino.
  Kaj senkompate premas ĉiujn. Kaj nun la knabino-superviro selas alian fregaton. Kaj sen multe da prokrasto detruas la kontraŭulon. Ĉi tiu knabino estas granda stelo.
  Mirabela Magnetic denove puŝis la du ŝipojn unu kontraŭ la alian, kaj kriis je la supro de ŝiaj pulmoj:
  - Por granda komunismo!
  Kaj denove kuraĝa knabina batalanto en la ofensivo. Jes, ĉi tie vi batalas en nova maniero. Ne kiel alia sukceso pri la Dua Mondmilito. Ĉio estas bela kaj freŝa ĉi tie. Batalante Brition super Alasko.
  Usono ankoraŭ ne resaniĝis el la interna milito, kaj ili ne havas komunan limon kun Rusio. Do se vi devas barakti kun la jankioj, tiam multe pli poste.
  Kaj Britio havas kolonion de Kanado kaj Rusio havas komunan limon kun ĝi. Do necesas repuŝi la atakon de potenca Anglio.
  Sed jen alia paro da fregatoj koliziis. Baldaŭ restos nenio el la brita floto.
  Kaj surtere, vi ne tro atakas Alaskon. Ĉi tie komunikadoj por Britio estas streĉitaj.
  Mirabela Magnetic denove kunpuŝas la fregatojn, kaj muĝas:
  - Pirato ne bezonas sciencon,
  Kaj estas klare kial...
  Ni havas krurojn kaj brakojn
  Kaj manoj...
  Kaj la kapo, ni bezonas nenion!
  Kaj la kapo de la knabino movos kiel angla maristo, ke li preterflugos, kaj faligos dekon da batalantoj.
  Mirabela denove atakas... Jen denove ŝi puŝis la fregatojn unu kontraŭ la alian. Kaj ili rompas, brulas kaj sinkas.
  Mirabela kriis:
  - Por la animo de Rusujo!
  Kaj nun la nuda, ronda kalkano de la knabino denove trovas celon. Ŝi premas la kontraŭulon kaj muĝas:
  - Por la sankta Patrujo!
  Kaj kun nuda knabina genuo, kvazaŭ li batus la malamikon en la stomakon. Ili prenis lin kaj la intestoj eliris el malantaŭ lia buŝo.
  Mirabela Magnetic kriis:
  - Por la grandeco de la Patrujo!
  Kaj ŝi turnis la turnstablon en la aero, disŝirante la malamikojn en malgrandajn pecetojn per siaj nudaj piedoj.
  Jes, la knabino impete detruas ... Ŝi mem facile eltenus malamikojn.
  Sed aperis kvar sorĉistinoj. Kaj ankaŭ belulinoj nudpiede kaj en bikino.
  Kaj ni premu la britojn. Ili saltas al si mem, ĵetas obusojn kun nudaj knabinecaj piedoj, kaj disŝiras Brition.
  Kaj jen Nataŝa - muskola knabino en bikino. Li prenos kaj ĵetos diskon per siaj nudaj piedfingroj... Pluraj anglaj maristoj estas fortranĉitaj, kaj la fregato turnas sin kaj ramas sian kolegon.
  Nataŝa krias:
  - Aleksandro la Tria superstelulo!
  Zoya ĉi tiu knabino kun ora hararo konfirmas:
  - Superstelulo kaj ankoraŭ tute ne maljuna!
  Aŭgusteno furioze disbatante la anglojn, ĉi tiu ruĝhara hundino cedis, nudigante la dentojn:
  - Komunismo estos kun ni!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino prenis kaj martelis la malamikon en la buŝon de la pafilo. Kaj la fregato prenis kaj disfendis.
  Svetlana ridis, pafis el pafilo, dispremis la malamikon, turniĝis, nudpiede la stirilon, bojis:
  - Reĝoj kun ni!
  La knabinoj tuj disiĝis, kaj tre agreseme detruis la floton. Nu, kiu povas rezisti. La fregatoj rapide elkuris, kaj nun pli malgrandaj ŝipoj estis rompitaj anstataŭ ili.
  Nataŝa, detruanta Brition, kantis:
  - Rusio estas fama de jarcentoj kiel sanktulo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos bombon, kiu disfendis la brigantinon.
  Zoya, daŭrante disbati la malamikon, kriis:
  - Mi amas vin per mia tuta koro kaj animo!
  Kaj denove, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon. Tiu venonta angla ŝipo disiĝis.
  Aŭgusteno ankaŭ prenis kaj klakbatis la malamikon. Ŝi disbatis la ŝipon, la ruĝhara hundino mallevis multajn kontraŭulojn el Britio. Kaj ŝi kontrolis:
  - Por Aleksandro la 3-a, kiu fariĝos granda reĝo!
  Svetlana volonte konsentis pri tio:
  - Ĝi certe faros!
  La nuda piedo de la blonda terminatoro trafis en la flankon de la brita ŝipo kun tia forto, ke la angla ŝipo rompiĝis en tri partojn.
  Mirabela la Magneta, tiu ĉi nevenkebla knabino, ankaŭ tiel forte trafis la malamikon per sia nuda, ronda, infaneca kalkano, ke la brigantino krakis kaj preskaŭ tuj subakviĝis.
  Terminatora knabino kantis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo ...
  Ni disbatis la Wehrmacht pro bona kialo,
  La angloj ludantaj, ni rompos!
  Nataŝa palpebrumis kaj diris ridante:
  - Kaj, kompreneble, ni faros ĝin kun nudaj knabinecaj kruroj!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino trafis en alian anglan ŝipon.
  Zoja, elmontrante la dentojn, agreseme diris:
  - Por komunismo en la reĝa enkarniĝo!
  Kaj la knabino prenis ĝin per siaj nudaj piedfingroj kaj ĵetis ion, kio morte influas la malamikojn, laŭvorte balaante kaj ŝirante ilin.
  Augustine, disbatante la anglojn, prenis kaj elsendis:
  - Gloro al Kristo kaj la Familio!
  Post tio, ŝiaj nudaj piedoj ankaŭ ĵetis bombon, disŝirante alian submarŝipon.
  Kaj tiam la nuda kalkano disfendis la brigantinon per preciza bato. Kaj ŝi faris ĝin tre gracie.
  Svetlana ankaŭ estas en aktiva movado. Detruas malamikojn. Kaj kun sia nuda kalkano sendas alian brigantinon al la fundo.
  Kaj la knabino kun la nudaj piedfingroj denove kaj kun sovaĝa furiozo ĵetas granaton. Ŝi estas mirinda militisto.
  Jen Nataŝa en rapida atako, kaj tre agresema. Ŝi atakas malespere.
  Kaj la nova angla ŝipo sinkas kiam ĝi estas trafita de bombo ĵetita de la nudaj piedfingroj de la knabino.
  Nataŝa kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas superhoma!
  Zoja piedbatis la brigantinon en la nazon per sia nuda genuo. Kaj ĝi fendetiĝis en fendojn kaj komencis sinki.
  Mirabela Magnetic kun sia nuda kalkano ankaŭ disfendis la pli malgrandan britan ŝipon kaj grincis:
  - Por mia forto! Ĉiuj aspergis!
  Kaj la knabo estas denove en moviĝo kaj agresema atako.
  Aŭgusteno daŭre moviĝis kiel kobro, kiu pikas Brition, kaj eldis ĝoje:
  - Komunismo! Ĉi tio estas fiera vorto!
  Kaj la nudaj piedfingroj de tiu ĉi malespera knabino ĵetis alian donacon de detruo.
  Kaj la amaso de la angloj finiĝis en ĉerko, aŭ ĉe la fundo de la maro. Tamen, kia ĉerko se ili estus disŝiritaj?
  Kaj la ceteraj eĉ subakviĝis!
  Mirabela Magnetic, kun sovaĝa rido, kraĉis sur la brigantinon, kaj ĝi ekbrulis kvazaŭ ŝprucita per napalmo.
  Terminatora knabino kriis:
  - Por reĝa vodko!
  Kaj kiel li ridas, kaj donas nudan kalkanon sur la ŝipo de Britujo. Li fendetiĝos kaj bul-bul en la profundon de la maro.
  Svetlana ĵetis la bombon per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kaj gajaj knabinoj iras al la maron...
  Kaj tranĉu malamikojn per sabroj.
  Mirabela Magnetic, disbatante la britojn, konfirmis:
  - Mara elemento! Mara elemento!
  Tiel disiĝis la militistoj. Kaj la studenta knabino tiel batalas kun ili. Kaj ŝanceliĝema samtempe.
  Mirabela Magneta pafado al la malamiko de la kanono de la britoj. Kaj mallevante alian ŝipon, diris:
  - Spaca sonĝo! Estu disbatita la malamiko!
  La diinaj knabinoj kaj la studenta knabino disiĝis en kolosa furiozo. Kaj ili tranĉis la malamikon, sen maniero por Britio elteni tian premon.
  Mirabela mallevis alian ŝipon, memoris, ke en unu el la paralelaj universoj, la nano decidis helpi la germanojn en la dezajno de la "Tigro" -2. Kaj ĉi tiu teknika genio sukcesis fari aŭton kun la dikeco de kiraso kaj armilaro de la "Reĝa Tigro", pezan nur tridek tunojn, kaj unu kaj duonon altan!
  Kaj kial li estas nano! Kaj estas bonega dezajnisto! Kompreneble, per tia maŝino, la germanoj povis venki la aliancanojn en Normandio en la somero de 1944, kaj en la aŭtuno ĉesigi la ofensivon de la Ruĝa Armeo kiu trarompis al Varsovio.
  Pli malbona estis, ke la gnomo ne nur dizajnis tankojn. XE-162 ankaŭ montriĝis tre sukcesa kaj malpeza, kaj malmultekosta, kaj facile administrebla. Kaj la bombaviadilo Yu-287 montriĝis superviro.
  Kaj tiam iliaj kvin devis interveni. Kaj tiel la milito daŭris ĝis la kvardek-sepa jaro.
  Kaj se ili ne estus kvin, la Fritz povus venki!
  Mirabela Magnetic tiam parolis severe kontraŭ la gnomoj:
  - Ili estas pli malbonaj ol elfoj!
  Ja estis tia elfa dungomurdisto. Li iĝis Luftwaffe-piloto, malflugigis pli ol sescent kvindek aviadilojn de la falo de la kvardek-unua jaro, ĝis junio 1944, sur ambaŭ frontoj. Ricevis la Krucon de la Kavaliro de la Fera Kruco kun Arĝentaj Kverkfolioj, Glavoj kaj Diamantoj kiam la unua en la Luftwaffe malflugigis ducent aviadilojn. Plue, por tricent faligitaj aviadiloj li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj. Por kvarcent faligitaj aviadiloj, la unua Ordo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco, kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent memorfaligitaj aviadiloj antaŭ la 20-an de aprilo 1944, la elfo ricevis la Grandkrucon de la Fera Kruco - la duan en la Tria Reich post Hermann Goering.
  Kaj por la 600-a aviadilo, al li estis premiita speciala premio: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. La glora kiel-elfo neniam estis pafita - magio agas kiel talismano de la dioj. Kaj li laboris sole kiel tuta aerkorpo.
  Sed tio havis neniun efikon al la kurso de la milito. Kaj la aliancanoj alteriĝis en Normandio. Kaj sufiĉe sukcese, malgraŭ la plej bonaj klopodoj de la elfo.
  Nu, tiam ĉi tiu reprezentanto de la popolo de sorĉistoj decidis ekiri la vojon de la Tria Reich. Cetere, kion li bezonas? Ĉu eblas alporti viajn kontojn ĝis mil? Kiu estos kun la malamiko!
  Mirabela mallevis alian brigantinon, kaj muĝis:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Jam kvin el ili mallevis preskaŭ ĉiujn ŝipojn. Sur la fina kordo, kvin ŝipoj estis puŝitaj kune tuj, kompletigante la malvenkon de la angla floto.
  Mirabela Magnetic kantis, elmontrante la dentojn:
  - Rusio estos fama dum jarcentoj,
  Baldaŭ okazos generacia ŝanĝo...
  En ĝojo, granda sonĝo
  Aleksandro estos, ne Lenin!
  La knabinoj ŝajnas esti feliĉaj. Sur la maro, Anglio estas venkita. Nun restas fini la batitan malamikon surtere.
  Kaj la kvin rapidis por dehaki la jam malorganizitan kaj duonrompitan malamikon.
  La knabinoj kaj la knabo disbatis la malamikon. Ili hakis ĝin per sabroj, kaj ĵetis grenadojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ĝi montriĝis ege mojosa.
  Nataŝa hakis kaj kantis, ŝiaj sabroj estas tiel rapidaj kaj dudek batoj sekundo. Jes, kun tia rapideco, neniu povas rezisti la sorĉistinojn. Jen kion signifas la potenco de la rusaj dioj!
  Mirabela Magnetic kun sia nuda kalkano moviĝis sur la kasko, kaj rompis la kolon de la brita generalo, diris:
  - Unu du tri kvar!
  Zoja ĵetis akran, akran diskon per siaj nudaj fingroj kaj diris ridante:
  - Pli larĝaj kruroj super brakoj!
  Augustine agis ekstreme agreseme. Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas rapidaj. Kaj kuproruĝaj haroj flirtas kiel batala, proleta standardo.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas sorĉistino kaj ne ekzistas pli bela profesio!
  Svetlana, tranĉante kontraŭulojn, konsentis:
  - Ne! Kaj mi ne pensas, ke ĝi faros!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetis ponardojn. Ili transflugis kaj fortranĉis du dekduojn da angloj.
  La ekstermado iris laŭplane. Kaj la knabinoj kaj la knabo agis kun evidenta furiozo. Kaj mirinda precizeco. Militistoj ege dispremitaj pro sovaĝa aplomo.
  Mirabela Magnetic, tranĉita en duono alian generalon, dum ŝi fajfas.
  Kaj dekduo da korvoj prenis ĝin kaj kolapsis pro koratako. Ĝi falis malsupren, kaj truis la kapon de duoncent anglaj batalantoj.
  Jen la batalo! La plej bonega el bataloj!
  Terminator Girl blekis:
  - Mi estas granda militisto! Mi estas Schwarzenegger en jupo!
  Nataŝa akre grumblis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Vi estas Terminatoro en bikino!
  Mirabella konsentis:
  - Mi estas Terminatoro en bikino, kiu vomas ĉiujn!
  . ĈAPITRO #2
  Nataŝa, ĉi tiu nudpieda knabino en bikino faris decidon:
  - Ni atakas la britojn ses el ni! Estas tro malmultaj el niaj soldatoj en Alasko por ataki ilin!
  Mirabela Magnetic konsentis kun ĉi tio:
  - Kial ni bezonas kromajn bajonetojn? La ĉefa afero estas, ke ekzistas magio!
  Kaj la eterna knabino, kiu ĉiukaze ekstere aspektis ĉirkaŭ dudekjara, havis nur tre elstarajn muskolojn, frapis ŝian nudan, knabinecan piedon.
  Margarita, ĉi tiu finiĝinta knabino, ankaŭ estas unu el tiuj plenkreskuloj, kiuj konsentis reveni al infanaĝo pro senmorteco kaj plenumi ĉiajn misiojn.
  Ŝi kukis:
  - Fine ion por fari! Kiel laca mi estas, estas precipe morale okupiĝi pri unu konstruado!
  Mirabela Magnetic, ĉi tiu senmorta terminanta knabino volonte konfirmis:
  "Por esti honesta, ankaŭ mi estas laca de ĝi!" Mi volas batalojn!
  Nataŝa kantis:
  - Sub ĝi estas jeto de la lazura luno,
  Super li estas ora sunradio...
  Sed li ribelema volas ŝtormon -
  Kvazaŭ estas paco en la ŝtormo!
  La militisto ridis, montrante akrajn dentegojn.
  La ses ne diris alian vorton. Ŝi ĵus prenis kaj atakis la britojn. La brita armeo estis sufiĉe granda: cent kvindek mil soldatoj, kio en unu loko estas multe por la deknaŭa jarcento. Jes, mi provos kolekti tiom en Kanado.
  Krome, kompreneble, grandega floto, el diversaj maroj.
  Tamen, la flotemo moviĝis al la rusaj pozicioj. Kaj kiom da soldatoj Rusujo havas tie? Centoble malpli! Nu, ankaŭ la konstrulaboristoj venas.
  Sed ĉi tie la ses kun la magiaj armiloj de la britoj prenis kaj atakis.
  Ĉi-foje, la eterne junaj militistoj havas maŝinpafilojn, glavojn, kaj la tutan detruan magian arsenalon.
  Kaj kiel ili entreprenis la detruon de tia armeo.
  Mirabela Magnetic svingis siajn glavojn, faligante la anglajn soldatojn. Tiam ŝi donis eksplodon de maŝinpafiloj, falĉante kontraŭulojn. Post nudpiedaj knabinecaj piedoj, la militistoj ĵetis obuson, disŝirante la armeon de la Leona Imperio.
  Kaj je la fino de la unua ondo de atako, Mirabela fajfis.
  Korvoj svenis, pugnobatante la suprojn de la anglaj soldatoj.
  Terminatora knabino kantis:
  - La plej forta en la mondo estas la rusa spirito!
  Margarita, ĉi tiu eterna knabino, kaj ankaŭ terminanto de kolosa detrua potenco, tranĉita per glavoj kiuj plilongiĝis. Kaj tiam ŝi donis eksplodon de maŝinpafiloj. Tiam la nudaj fingroj de la eterna infano lanĉis murdan donacon de morto. Li disŝiris amason da malamikoj de Rusio.
  Post tio, knabino kun ora hararo fajfos kiel fajfilo, kaj ĵetos tutan nubon da korvoj sur la kapojn de la britoj. Tiuj trapikas la suprojn.
  Marguerite kukis:
  - La malamiko estos dispremita al polvo kaj plumoj!
  Nataŝa en la ofensivo... La knabino kun blua hararo unue kuris la ventomuelejon per siaj glavoj. Tiam ŝi prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedfingroj ĵetis obuson, kiu alportas morton al la britoj. Tiam ŝi donis eksplodon de maŝinpafiloj.
  Tiam ŝi deĵetis sian mamzonon kaj kiel fulmo ekbrilas de skarlata cico.
  Ĉevaloj kaj homoj estis tuj suprenĵetitaj kaj disŝiritaj.
  Nataŝa grumblis:
  - Sed Pasaran!
  La militisto Mirabela ĵetis mortigan obuson per sia nuda knabineca piedo kaj grincis:
  - Mi estas bonega knabino!
  Margarita, ĉi tiu senlaca knabino, kun sia nuda kalkano, perfidis la mortodonacon kaj eldonis:
  - Kaj mi estas bonega virino!
  Zoya knabino kun flava hararo estas varma en atako. Kaj ŝi prenis eksplodon de maŝinpafiloj, kaj tiam ŝi hakis per glavoj kaj faris papilian akcepton. La knabino kun nudaj piedoj ĵetis donacon de detruo. Disŝiris amason da anglaj soldatoj. Kaj tiam la purpura cica militisto liberigis pulsaron de detruo. Kaj li draŝis la anglajn vicojn.
  Zoja gluglutis:
  - Mi estas tia, la plej mojosa!
  Kaj denove la militisto kiel oblikvo, ĉi-foje kun fulmo de la umbiliko. Ŝi prenos kaj forbruligos kelkajn centojn da angloj.
  Kaj ridu pri si mem nudigante la dentojn. Kaj el la dentoj sendas sunradioj, kiuj blindigas la malamikon.
  Augustine ankaŭ estas en la batalo. Ĉi tiu estas la plej mojosa el la plej malfacilaj knabinoj. Kaj nun ŝi prenos glavojn plilongigantajn la tranĉon. Poste li pafis el siaj maŝinpafiloj. Falĉi malsupren la linion de la britoj. Post tio, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos granaton. Kiu rompas la anglajn batalantojn kiel makulilon.
  Kaj jen eĉ pli malvarmeta de la rubena cico liberigas murdan donacon de morto. Kaj kiom da kontraŭuloj senkapabligi.
  Sed el la ronda umbiliko de la ruĝharulo elflugas kaskado de fulmoj, kaj bruligas kontraŭulojn kiel rostotorĉo.
  Aŭgusteno kukis je la supro de siaj pulmoj:
  - Ĝi estos tre bongusta!
  Svetlana estas ĝuste tie. Ŝi estas en frenezo. Kaj ŝiaj glavoj trairas la vicojn kiel tankoj, tra la infanterio. Kaj tiam, per gracia movo, la aŭtomatoj falĉas kontraŭulojn. Kaj kiam fragaj cicoj funkcias, tiam ĉi tio estas tute kaoso.
  Kaj kiam la umbiliko elsputas ion realan kaj senfine odoras de murdo.
  La militisto krias:
  - Mi estas ĉampiono!
  Mirabela Magneta fajfas kiel falko. Kaj falu sur la britojn kiel griza pluvo. Ĉi tie la knabino prenos kaj tranĉos per glavoj kiel tondilo. Kaj tiam la maŝinoj funkcios. La juna militisto estas en granda ŝoko. Kaj jen eĉ pli malvarme, kiam la nudpieda, knabina kruro de studento lanĉas mortodonacon.
  Mirabela knaris:
  - Por la grandeco de la kampanjo de komunismo!
  Margarita estas tre aktiva kaj dura knabino. Ŝi donas eksplodon de maŝinpafiloj, tranĉante la britojn. Kaj tiam hakante karnon per glavoj.
  Kaj tiam kun nudaj piedoj li sendos tian ruinigan.
  Kaj la junaj militistoj fajfos. Kaj tiaj dikaj flokoj de svenantaj korvoj falos sur la malamikojn.
  Nataŝa pafas kun ekstrema precizeco, kaj muĝas:
  - Gloro al la Patrujo de la Caroj!
  La knabino pafis eksplodon de maŝinpafilo. Tiam ŝi tranĉis per glavoj, fortranĉante la batalantojn de la leona imperio. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, kiel ĵeti donacon de kompleta detruo.
  Kaj tiam pulsaroj estos elsenditaj de skarlataj cicoj. Kaj tiam tia detrua kaj mortiga fulmo elflugos el la ronda umbiliko. Kaj brulu plenplene, anglaj soldatoj.
  Sed la plej ruiniga donaco estis kiam knabino kun blua hararo krevis sian kalsonon, kaj detrua tornado de magia neniigo elflugis el la sino de Venuso.
  Jen kion la britoj tute ne eltenas. Li prenos ĝin kaj frapos ĝin en blatojn kaj ĉerkojn.
  La militisto muĝis:
  - Gloro al la kosma kaj reĝa Patrujo!
  Zoya batalas kun sovaĝa energio. Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon per glavoj. Tiam ŝi donis precizan eksplodon de maŝinpafiloj. Krome, ĉiu kuglo pafita de tre bela knabino kun haroj la koloro de juna leontodo trafis ĝuste la celon kaj ne estis vana. Kaj tiam la nudaj fingroj de graciaj kruroj ĵetis alian mortodonacon. Kaj ĝi montriĝis tre preciza kaj bone celita. Kaj ĉiu fragmento de la magia, reuzebla granato trafis ĝuste la celon.
  Kaj tiam li prenis la purpuran cicon kaj pafis el la dekstra brusto al la kavalerio, kaj de maldekstre al la infanterio.
  Zoya tweetis:
  - Gloro al caro Aleksandro!
  Sed fulmo elflugis el la umbiliko, unue sur la infanterion, kaj poste sur la kavalerion. Ĝi montriĝis ekstreme mortiga kaj preciza.
  Kaj jen la fina akordo, kiam tornado leviĝis el la bela groto de Venuso, ŝirante la kalsonon de la militista knabino. Kaj tiom da angloj estas detruitaj samtempe.
  La ina batalanto muĝas:
  - Por promesita Rusujo!
  Nataŝa, fortranĉante la anglajn soldatojn, komentis:
  - La Promesita Lando de Israelo ... Rusio estas nomita iom alie!
  Augustine estas militisto en mortiga rido de siaj brilantaj dentoj kiel spegulo. Kaj sunaj kunikletoj forflugas de ili, kiuj rostas anglajn soldatojn. La ruĝhara knabino faras teknikon per glavoj, tranĉante kontraŭulojn. Tiam li pafas de maŝinpafiloj, tranĉante ilin kiel gazontondilo. Kaj kiam obuso ĵetita de la nuda piedo de ruĝa harpio flugas, kaj rompas la anglajn batalantojn.
  Kaj tiam la militisto de la ruĝa kostumo, kiam ŝi prenas de la rubena cico, io, kio alportas morton, pafos. Kaj sovaĝaj pulsaroj pasos.
  La knabino prenis ion el sia umbiliko, kio ne donas ŝancon eskapi, lanĉas kaj bruegas ĉe la supro de siaj pulmoj.
  - Por la venko super la malamikoj de Rusio!
  Kaj finfine, ŝiri maldikajn kalsonojn el la sino de Venuso lanĉos ion, kio eĉ ne donis al la britoj tempon por kruci sin. Ĝi forte kraŝis malsupren.
  Svetlana prenis ĝin kaj tranĉis per glavoj kiel klingoj de muelejo. Ŝi tratranĉis la anglajn batalantojn. Kaj tiam ŝi pafis siajn maŝinpafilojn. Forigu multajn malamikojn. La knabino prenis ĝin kaj lanĉis obuson per siaj ĉizitaj fingroj de siaj nudaj piedoj. Kaj disŝiris la amason da kontraŭuloj. Kaj tiam el la fragaj cicoj ŝi pafis tian elfluon de ŝoka fulmo. Kaj ŝi elpafis la anglajn batalantojn sen la plej eta kompato.
  Do ŝi prenis de la umbiliko kaj sendis trabon de magia magio. Kaj li dissxiris ilin cxiujn en pecetojn.
  Kaj fine, ŝi prenis ĝin, deĵetis sian bluan kalsonon, kaj kiel ŝi lanĉos tutan ŝtormon el la sino de Venuso, kaj ekbrulis la regimenton kaj forbruligis ĝin ĝis la fino.
  Mirabela Magnetic denove tranĉis farante papilian teknikon sur homoj. Kaj tiam ŝi pafis eksplodon de maŝinpafilo. Falĉis la anglajn soldatojn. La nudaj piedoj de la knabino ĵetis plurajn reuzeblajn obusojn. Kaj disŝiris la kontraŭulojn.
  Kaj tiam la militisto kiel fajfi. Kaj de supre, la korvoj komencis verŝi malsupren sur la britojn kun la senlaca forto de stablomaŝinpafilo. Kaj kiel ili trapikis la soldatojn de la Brita Imperio per siaj akraj bekoj kune kun siaj kaskoj.
  Terminatora knabino kantis:
  - Gloro al la Rusa Patrujo!
  Margarita, la senlaca knabino, ankaŭ entuziasme kriis, nudigante la dentojn:
  - Gloro al la heroo caro Aleksandro!
  Kaj kun nudaj piedoj li prenos kaj ĵetos tian murdan aferon, kvazaŭ fajra amaso falus de supre.
  Kaj la knabino denove fajfos... Kaj la korvoj falos kiel mortiga pluvego sur la kapojn de la britoj.
  Natasha batalas kun la infanterio kun sovaĝa frenezo. Kaj li prenos glavojn ĉe la britoj kaj batos. Kaj li falĉos malamikojn de maŝinpafilo. Kaj kiam ŝia nuda kalkano ĵetas supren donacon de morto, ĝi iĝas ekstreme malvarmeta.
  Kaj la bluhara militisto liberigos imponan donacon de neniigo el sia skarlata cico. Kaj friti la anglajn soldatojn vivantaj.
  Kompreneble, mi kompatas la ulojn, sed ili venis al la origina rusa lando - Alasko. Kaj estas malfacile trakti ilin, sen perforto.
  Sed Nataŝa, kvazaŭ draŝante de sia umbiliko per potenca, elektra malŝarĝo, batante kontraŭulojn en sangan malordon. Ŝi faras ĝin tre efike.
  Sed la plej ruiniga nutrado atendas malamikojn kiam el la sino de Venuso, kiel ordonas la magia hiperplasma ŝtormo. Ĉi tio alportas totalan neniigon.
  Militisto muĝas:
  - Komunismo venas!
  Zoya, gvidante mortigan fajron sur la malamikon, de maŝinpafiloj, hakitaj per glavoj. Ŝi disbatis tutan vicon da angloj. Tiam kun nudaj piedfingroj de graciaj kruroj ŝi ĵetis mortigan obuson. Disŝiris britajn soldatojn.
  Kaj kiam la purpuraj cicoj ekbrilis per pulsaroj, disbatante la britan potencon, la britoj tute malsaniĝis.
  Sed la umbiliko de la knabino ellasis fulmojn, kiuj fandis la bajonetojn de la fusiloj de la anglaj batalantoj, kaj igis ilin mem fumi.
  Sed la plej potenca donaco de neniigo elflugis el la groto de Venuso. Li prenis ĉiujn malamikojn samtempe kaj brulis. Kaj lasis nur kornojn kaj krurojn de kontraŭuloj. Pli specife, la plandumoj de botoj.
  Zoya tweetis:
  - Venos komunismo - gloro al la caro!
  Augustine batalas kun agresema frenezo. Ŝi estas knabino, nu, tia batalema knabino, ke mi ne povas savi iun kontraŭ ŝi. Ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtas en la vento kiel la standardo de Lenino, kun kiu ili iras por sturmi la Vintran Palacon. La militisto donos eksplodon de maŝinpafiloj, kaj ĉiu kuglo estas ĝuste en celo. Kaj li tranĉas per glavoj sen nenecesaj ceremonioj.
  Kaj kiam la nudaj piedfingroj de la terminatora knabino ĵetas obuson de la plej mortiga potenco. Kaj ili disŝiros en malgrandajn, ŝiriĝintajn pecetojn ĉiujn soldatojn de Britio, kiuj estis en la epicentro de detruo.
  Sed la rubenaj cicoj funkciis. Ankaŭ mortiga efiko al kontraŭuloj. Unu cico, brilanta pro juveloj, kraĉis senŝargiĝojn ĉe la infanterio, kaj la alia ĉe la kavalerio de la Brita Imperio. Kaj laŭvorte flamis pro infera varmego.
  Augustine tweetis:
  - Gloro al la patrujo de Rusio!
  Kaj nun, el la umbiliko de knabino kun ruĝa kostumo, fulmo elflugos. Kaj ĝi ekbrulos laŭlonge de la anglaj vicoj.
  Nataŝa grincis per sia nuda kalkano:
  - Vi estas bonega!
  La ruĝhara vulpino el la groto de Venuso liberigos murdan fluon de magia ventego kaj muĝos:
  - Mia patrujo de Sovetunio!
  Svetlana ankaŭ luktas kun agresemaj tordaĵoj. Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas maldikajn diskojn, el kiuj ĉiu detranĉas dekduon da anglaj kapoj. La militisto elmontras siajn dentojn. Pafas de maŝinpafiloj, tranĉas kontraŭulojn per glavoj kaj igas ilin sanga malordo.
  Sed el ŝiaj fragaj cicoj flugis radioj de magiaj laseroj. Kaj ni diru, ke ĝi estas vere bonega. Kiel flami la malamikon. Kaj ĉi tiuj radioj, kiujn la belaj mamoj de la knabino elverŝas, vere faras grandiozan bruladon.
  La knabino ĝenerale, ni diru la militisto superhomo!
  Kaj de la ronda umbiliko, la belulinoj estas kiel fulmo, elbruligante tutajn maldensejojn en la malamikaj vicoj.
  Svetlana knaris:
  - Por Rusujo, kiu estas la plej mojosa el ĉiuj!
  Kaj nun, el ŝia bela sino de Venuso, fluo de furioza magia plasmo elflugas kaj falas sur la britojn. Laŭvorte bruligante ilin al cindro kaj fajroŝrankoj.
  Svetlana grumblis:
  - En la Nomo de la Rusa Kristo!
  Mirabela Magnetic, batalante senespere kaj tranĉante per glavoj kiel helikoptero en atakreĝimo, konfirmis:
  - En la Nomo de Jesuo, nia Rusa, Blanka, Ĉiopova Dio!
  Kaj la nuda piedo de la knabino lanĉos tian mortigan donacon de neniigo.
  Post tio, la knabino denove fajfos kiel najtingalo-rabisto. Korvoj de tia fajfilo freneziĝas kaj svenas. Kaj iliaj bekoj portis anglajn kraniojn.
  Mirabel notas:
  - Pli bone esti reĝo dum unu horo ol sklavo dum jarcento .... Sed la viro ne volas morti!
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Jes, homoj mem ne scias, kion ili volas!
  La knabino prizorgis la ventomuelejon kaj ĵetis obuson per la nuda piedo. Tiam ŝi ekbrilis siajn perlajn dentojn, dirante:
  - Homo volas fariĝi Dio, sed ne volas oferi!
  Kaj Margarita, donis eksplodon de maŝinpafiloj. Falĉis multajn kontraŭulojn. Kaj tiam kiel fajfi. Kaj la korvoj falis sur la kapojn de anglaj soldatoj, kun fatala rezulto.
  La knabino ridante rimarkis:
  Ĉio, kio kondukas al venko, estas mirinda!
  Mirabela Magnetic, efektiviginte buĉejon, detranĉinte la kapojn de dekduo da angloj, konfirmis:
  - Prenu la malamikon, sed la rimedoj ne kalkulas!
  Natasha elfaris papilian teknikon per siaj glavoj. Tiam ŝi faris tre bone celitan eksplodon, falĉante kontraŭulojn. Ŝi tranĉis ilin kiel buteron per tranĉilo. Kaj ŝi ekbrilis per siaj perlaj dentoj. Sunradioj flugis de ŝiaj dentegoj, kiuj deŝiris la kapojn de la anglaj soldatoj. Kaj ili faris ĉion minace kaj konvinke.
  Tiam la nudaj piedfingroj de la knabino prenis kaj lanĉis citronon. Kiu, ŝirinte, tuj estingis cent soldatojn de Britio. Kaj detranĉis iliajn membrojn.
  Kaj tiam Nataŝa el sia umbiliko, dum ŝi ŝprucas per fulmo de morto kaj detruo, montros la plej altan klason. Kaj la umbiliko laboris tre, tre agreseme, semante neeviteblan morton.
  Kaj kiam makuloj de magia, detrua energio pluvis malsupren el la groto de Venuso, ĝi montriĝis esti vera elstara aerobatiko.
  Nataŝa bojis:
  - Por sanktaj venkoj!
  Kaj skarlataj cicoj elsendos batalpulsarojn kiuj purigas la malamikon.
  Sed en la atako Zoya. Ĉi tiu knabino kun ora hararo estas tiel aktiva kaj brileta. Do ŝi prenis ĝin kaj el la maŝinpafiloj donis tre bone celitan kaj precizan eksplodon. Kaj tiam ŝi tranĉis malantaŭan manon per siaj glavoj. Trafas la nudpiedan ĵeton de mortiga mortbombo. Kaj tiam ŝi prenis purpurajn cicojn kiel ŝi liberigus mortigajn pulsarojn de ekstrema potenco. Kaj ŝiru la militistojn de la leona imperio.
  Kaj kriu:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj de la umbiliko li sendos tian sovaĝan fulmon, ke li forbruligos la malamikojn ĝis la tero.
  Kaj tiam la knabino el la groto de Venuso levos ondon de tia senlima potenco, ke ĝi estos nur sovaĝa elemento.
  Zoja blekis:
  - Por Rusujo, sanktaj reĝoj!
  Kaj el perlaj dentoj li liberigos tiajn leporojn de neniiga energio, ke ili forbruligos duonon de la angla regimento. Kaj kiel ĝi timigos la ĉevalojn, ke ne ekzistas pli malvarmetaj knabinoj.
  Augustine nudigis la dentojn kaj palpebrumis al siaj kunuloj. Tiam ŝi prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis la donacon de la morto al la batalantoj de la leona imperio. Ŝi pafis eksplodon de maŝinpafiloj, poste prizorgis muelejon kun glavoj, hakante kontraŭulojn.
  Kaj kriante:
  - Por rusa komunismo!
  Kaj el la rubenaj cicoj eliĝis donaco de neniigo kaj detrua magio. Laŭvorte manĝante malamikojn vivantaj.
  Kaj kiam fulmoj elflugis el siaj umbilikoj, kiuj eksplodis tra la anglaj vicoj, kaj ili ĉiuj estis faligitaj kiel rikoltilo. Jes, kaj fritita, kiel kebaboj en pato.
  Sed el la sino de Aŭgusteno verŝis fluo de brula, infera energio. Kaj kiel li komencis bruligi ĉion, kaj igi ĝin cindro. Kaj nun tuta angla regimento, pro la fluo de magia plasmo, estis for.
  La ruĝhara militisto kriis:
  - Por rusa komunismo!
  Kaj el siaj perlaj dentoj kiel li liberigos la kunikletojn de la suno. Kaj tiuj anglaj batalantoj estos bruligitaj kaj iliaj kaskoj degelos.
  Tiel donas la ruĝharulo.
  Kaj jen Svetlana en batalo. Tia terura kaj brulanta beleco. Kvankam ŝia hararo estas rilata al neĝo.
  La militisto prenis ĝin kaj denove ŝpinis la glavojn, tratranĉante la kontraŭulojn. Poste ŝi pafis el siaj maŝinpafiloj, kaj tre precize, preskaŭ fatale kaj letale. Ĉiuj kugloj iris rekte al la celo.
  Tiam la nudaj piedoj de la knabino liberigis donacojn de detruo kaj neniigo.
  Ili ŝiris multajn soldatojn de la imperio de Britio.
  Sed pulsaroj de neniigo flugis el la purpuraj cicoj. Jes, ili estas tiel mortigaj, ke mi ne povas savi ilin de ili. Kaj tiom da batalantoj de Anglio estis frititaj. Kaj ili agis sen la plej eta kompato.
  Kaj de la umbiliko ĝi eksplodis per tia brulanta fulmo, pli abrupte ol la elfluo de la atmosfero. Kaj ili ĉiuj brulis samtempe.
  Kaj tiam la knabino prenis kaj liberigis el sia buŝo la kunikletojn de kompleta detruo kaj morto.
  Bruligis multajn kontraŭulojn ....
  Kaj jen kiel tuta tornado de detruo kaj neniigo flugos el la utero. Kaj ŝaltu la anglajn batalantojn kvazaŭ ili estas kandeloj por Kristnasko. Kaj brulos sen la plej eta bedaŭro.
  Svetlana bojis:
  - Gloro al la Patrujo de cara komunismo!
  Mirabela Magnetic konfirmita kun pasio:
  - Gloro al la herooj!
  Kaj la knabino ankaŭ eligis sunradiojn el siaj dentoj, kiuj bruligis multajn anglojn.
  Tiam la sorĉistinoj estis prenitaj, kaj por akceli la malvenkon de la kontraŭuloj, ili liberigus magiajn gasojn de la kvina punkto. Kaj dekmiloj da angloj tuj frostis. Kaj poste kolapsis en doloraj konvulsioj.
  Mirabela Magnitnaja kaj Margarita Korshunova unuvoĉe fajfis sinkrone, kaj amaso da korvoj kaj vulturoj, kiuj amasiĝis por beki la korpojn de la mortintoj, prenis kaj falis kiel flokoj sur la britojn. Kaj ili trapikis siajn kapojn, kaj kaskojn, kaj tiel plu. Ili forte batis ĝin.
  Aŭgusteno denove el la groto de Venuso eligis tutan tornadon de magio, kiu trafis la kontraŭulojn, kaj kiel ĝi fajfas kun sovaĝa rido de venenaj dentoj.
  - Mi estas la geniulo de la morto!
  Kaj la tutaj ses denove fajfos... La lastaj mil angloj el la grandega armeo estas finitaj de sia fajfa kaj abomeninda murdo. Ili eniris laŭvorte en la ĉerkojn.
  Post tio, estas tempo ŝanĝi al la brita floto. Unu kaj duono cent mil angloj estis detruitaj surtere. Kaj nun estas tempo por preni la maron.
  Mirabela Magnetic, apenaŭ tuŝante la ondojn per nudaj rozkoloraj kalkanoj, kuras laŭ la ondoj. La knabino svingas siajn glavojn, flugas al la plej proksima armadelo kaj tranĉas la maristojn per siaj glavoj. Ne forgesu pafi de maŝinpafiloj.
  Kaj liaj nudaj piedoj ĵetas grenadojn tre precize kaj mortiga. Kaj vi povas diri, ke ĝi estas bonega.
  Kaj fine, la knabino kaptas la stirilon de la ŝipo. Turniĝas potenca batalŝipo, kaj tuj du ŝipoj kolizias unu kun la alia plenrapide. Estis kvazaŭ du montoj kuniĝis samtempe, kaj la metalo kolapsis, kaj la vandoj brulis. Kaj la konfuzita angloj falis en la akvon. Kaj dronitaj je centoj.
  Mirabela kiel fajfi - la fiŝo freneziĝis kaj komencis bati la anglajn maristojn per la vosto en la muzelo.
  La knabino siblis:
  - Gloro al carismo - ni iras al komunismo!
  Margarita, hakante kontraŭulojn, kaj distranĉante ilin per glavoj, kaj hakante la anglojn kiel brasikon, trarompiĝis ĝis la stirilo. Kun siaj nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis obusojn al la malamiko, kaj forbatis lian internon. La knabino montriĝis vere tre mojosa kaj nevenkebla. Kaj nun ŝi kaptis la stirilon.
  Kaj denove la du anglaj ferŝirmiloj turniĝas kaj kolizias. Kaj la grincado de metalo kaj la falo de gigantoj. Kaj post la inundo.
  Natasha ankaŭ estas en furioza atako. Ŝi laboris per glavoj. Poste fortranĉu en vico. Kaj per la nudaj piedfingroj de virinaj kruroj ŝi lanĉis bombon.
  Tiam ŝi kaptis la stirilon kaj turnis la ŝirmon sur virŝafon. Sed samtempe ŝi ne forgesis pafi pulsaron el skarlata cico, disŝirante la maristojn.
  La knabino knaris:
  - Tondro kaj fulmo!
  Zoya, detruante kontraŭulojn per glavoj kaj pafante de maŝinpafiloj, malbaris la vojon al la stirilo. Ŝi turnis la batalŝipon per la nudaj piedfingroj. Li ramis sian plej proksiman kolegon.
  Zoja grumblis.
  - Estas mirinda!
  Kaj el la purpura cico ellasos alian pulsaron.
  Kaj jen Augustine en ago. Ŝi frapis la maristojn per glavoj, ekblovis, tiel ke eĉ ne unu kuglo preterflugis. Trarompu al la celo. La stirilo ankaŭ turniĝas per nudaj fingroj.
  Kaj ambaŭ armadeloj kolizias.
  La ruĝhara vulpino ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Agloj batalos por la Patrujo!
  Svetlana ankaŭ estas majstra ino en batalo. Li tranĉas la anglojn per glavoj. Tiam ĝi falĉos malsupren per eksplodo de la maŝinpafilo. Kaj tiam kun nudaj piedoj li ĵetos paron da maldikaj diskoj.
  Kaptis la stirilon, turniĝis. Kaj denove la armadeloj kolizias.
  La knabino grincis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi faras mirindaĵojn!
  Mirabela Magnetic, tranĉinte la anglojn per glavoj, selis alian ŝipon. Kaj denove ŝi puŝis la armadelojn per turno. Kaj kiel fajfos la militisto. Kaj ke multe da maristoj estis pafitaj de timigitaj fiŝoj en la akvon.
  Margarita ankaŭ estas mastro de batalo. Unue, la angloj estas tranĉitaj per glavoj. Tiam li prenas ĝin per nudaj piedoj kaj ĵetas murdemajn diskojn. Kaj post la knabino, sen nenecesaj ceremonioj, la armadelo disvolviĝas, kaj ravas en kontraŭulojn.
  Tiam la knabino krias:
  - La kostumo de la kartoj estos bonega!
  Ankaŭ Nataŝa estas knabino, tute ne fuŝaĵo. Tratranĉas la anglajn maristojn kiel ŝvelilon. Poste li kaptas la stirilon. Kaj denove puŝas armadelojn. Sed kiam superklasa donaco elflugas el la skarlata cico, tiam ĉi tio estas vera morto.
  Zoya batalas sen iuj kompleksoj. Dehaku aron da angloj per glavoj. Ŝi ĵetis bumerangon per sia nuda piedo, detranĉante iliajn kapojn. Kaj tiam ŝi kaptis la stirilon kaj denove la du ŝipoj koliziis.
  La militisto knaris:
  - Ni iru al la virŝafo!
  Augustine ankaŭ estas virino ne fraŭlino. Ŝi prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj kaptis la admiralon je la nazo kaj ĵetis lin eksterŝipen. Kaj tiam ŝi hakis ĉiujn per glavoj kiel saurkraut. Kaj tiam ŝi kaptis la stirilon kaj turnis la batalŝipon per infera virŝafo.
  Kaj ili komencis sinki kune.
  Svetlana estas militisto de disbatantaj fortoj. Ŝi faligis multajn anglajn maristojn. Kaj ŝi prenis la stirilon per siaj nudaj piedoj, kaj ramis tri anglajn ŝipojn samtempe kaj sukcesis facile inundi ilin.
  Tiam ŝi kriis:
  - Kostumjuvelaĵo eŭtanazio!
  Mirabela Magnetic alia brita ŝipo kaptas kaj kolizias kun sonilo, ĉi-kaze krozŝipo, muĝanta:
  - Gloro al la Patrujo!
  Margarita ankaŭ selis novan ŝipon en moviĝo. Kaj ŝi plenigis per freneza virŝafo, ekstermante la malamikon.
  Kaj grumblis:
  - Krozŝipoj sinkas!
  Nataŝa ankaŭ selis kaj puŝis la krozŝipon laŭ la kutima metodo. Samtempe, pulsaro ankaŭ estis liberigita de la skarlata cico. Li ramis la britan ŝipon rekte en la flankon kaj disfendis ĝin.
  La militisto knaris:
  - Gloro al la Patrujo de cara komunismo!
  Kaj tiam koagulo estos ĵetita el la sino de Venuso, kiu tuj inundis du krozŝipojn.
  Zoya ankaŭ estas en la atakmovado. Kaj la stirilo turniĝis. Ni detruu la britojn kaj puŝu la krozŝipojn, flanke al flanko. Kaj tiam ŝi ĵetis bombon per siaj nudaj piedfingroj, kaj mallevis alian anglan ŝipon.
  Tiam la knabino daŭrigis la detruon per fulmo el frambocicoj.
  Augustine ankaŭ estas en tre agresema turniĝo. Tranĉu la anglojn per glavoj. Kaj tiam ŝi ĵetis per la nuda piedo obuson, kiu, trafante la stirilon, turnis la anglan krozŝipon tiel, ke li koliziis kun sia kolego.
  La rubena dekstra cico erupciis fulmon, kiu mallevis la fregaton, kaj la maldekstran brigantinon.
  La ruĝa harpio blekis:
  - Gloro al la epoko de la carismo!
  Kaj el la groto de Venuso, kiel magia cunamo.
  Svetlana, ankaŭ en sovaĝa ekstazo, bojis:
  - Rusio venkos!
  Kaj ŝi ŝanĝis alian ŝipon en virŝafon, kaj komencis rompi metalon. Kaj ambaŭ ŝipoj tuj komencis enprofundiĝi kaj eksplodi.
  Mirabela Magnetic denove fajfis... Mil fiŝoj eksaltis kaj tuj frapis la vostojn en la flankon de la krozŝipo. Li kliniĝis kaj komencis sinki.
  Kaj la terminatora knabino kaptis alian krozŝipon, kaj tiel lerte direktis ĝin per siaj nudaj, knabinecaj kruroj, turnante la stirilon, ke kvar ŝipoj samtempe subakviĝis de ĝi.
  Kaj Margarita puŝis du krozŝipojn, malleviginte ilin, grincis:
  - Gloro al la Patrujo de la reĝa vivo!
  Kaj la knabino ĵetis kvin pizojn per la nudaj piedfingroj, kaj tuj kvin ŝipoj de la Brita Imperio eksplodis kiel ĉapoj sub sledmartelo.
  Nataŝa kapjesis aprobe. Kaj ŝi elĵetis fluon de energio el sia ventro de Venuso. Dronis paro da krozŝipoj kaj gluglutis:
  - Rusujo vivi sub komunismo!
  Zoya ankaŭ elĵetis cunamon de energio el sia utero, renversante la ŝipojn, kaj siblis:
  - Kaj eĉ pli bone sub la carismo!
  Augustina enkanaligis fluon de energio al siaj malamikoj per siaj rubenaj cicoj. Fajru plurajn ŝipojn samtempe. Ŝi frapis la fulmon el sia umbiliko kaj kriis:
  - Por la reĝa riverenco!
  Svetlana, dume, puŝis la lastajn du britajn krozŝipojn kaj mallevis kelkajn pliajn ŝipojn ĵetante magiajn laserradiojn el fragaj cicoj. Tiam ŝi prenis ĝin kaj donis al ĝi elfluon de fulmo el la sino de Venuso kaj ekkriis:
  - Por la grandeco de la caroj de Rusujo!
  Mirabela denove fajfis... Nun la delfenoj komencis bati la flankojn de la anglaj ŝipoj, devigante ilin ruliĝi kaj enprofundiĝi.
  La knabino kantis:
  - Pli alta komunismo estas carismo!
  Margarita, ĉi tiu nudpieda knabino, ĵetis alian pizon al la brita fregato, kaj mallevis alian ŝipon, movante sian nudan kalkanon, vyaknula:
  - Kaj la cara tempoj estis la plej bonaj!
  Mirabela, finante la britojn, konsentis kun tio:
  - Kompreneble la plej bona!
  Kaj la knabino, movinte sian nudan, rondan kalkanon en la pruon de la fregato, igis lin alflugi kaj mallevi pliajn tri ŝipojn.
  
  NUDA KNABINO MASTAS GENGHIS KHAN
  La militista knabino rapidas al la batalo de Kalka por helpi la rusan ration. Ŝi kuras, fulmante siajn nudajn, ĉizitajn, sunbrunigitajn krurojn.
  La batalo sur la Kalka estas de ŝlosila graveco. Se vi batos la mongolan ration, tiam eble ne estos Batu kun la posta mongola-tatara jugo. Ĉiukaze, ĉi tio estas leciono kaj la posteuloj de Ĝingis-Ĥano pensos trifoje antaŭ ol iri al Rusio.
  Mirabela kuras al la helpo de la rusaj trupoj kaj fervore kantas al si, ŝiaj nudaj, rondaj, iomete polvaj kalkanoj flagras;
  Mi estas la plej forta knabino en la mondo
  Kiu naskiĝis en pureco...
  Ne ekzistas mi pli bela sur la planedo -
  Ni prosperos ĉie!
  
  Rusujo estu fama pro ĉiuj plej mirindaj,
  La lando kiu konkeris la tutan mondon...
  Lasu homojn tuj fariĝi pli interesaj
  Ajna militisto estas vera idolo!
  
  Mi defendos la sanktan landon
  Kie estas niaj prapatroj, kredu ĉiujn plej fortajn...
  Malkovru homojn, kiujn la knabino estas nudpieda,
  Ŝi estas aglo, ne pasero!
  
  Mi estis komsomola membro en pasinta vivo,
  La nazioj batalis fame tiel giganta ...
  Kaj la voĉo de la knabino tiel sonoris,
  Kaj hela aera animo!
  
  Mi batalis apud Moskvo tre kuraĝe,
  En la frosto estis knabino nudpieda...
  Kaj konsideru mian premon tiel ŝoka,
  Mi rompis la vizaĝon de Fritz per mia pugno!
  
  Al la gloro de Jesuo nia standardo,
  Kaj ankaŭ la plej granda Dio Svarog ...
  Por ĉiam Lada plej sankta kun ni,
  Kaj la plej hela Blanka Dio en la mondo!
  
  Ni estas la homoj kiuj naskiĝis en la lumo de la suno,
  Yarilo inspiris nin al atingo ...
  Kaj la kanto de la knabinoj forte verŝas,
  Jen la kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Mi trafe pafis de maŝinpafilo,
  Ĵetante donacon per nuda piedo ...
  Mi ĵetis mian reton al la faŝisto,
  La knabino aspektas iom maljuna!
  
  Militisto, mi konsideras de Dio,
  Kreis mondon en kiu beleco ...
  En la nomo de la plej granda Svarog,
  En la animo de beleco, beleco maturiĝas!
  
  Ni defendis la Kremlon de la nazioj,
  Ni povis trempi ĉiujn kalkulojn samtempe ...
  Ne, malmobilizado ne venos de knabino,
  Kaj ni trafis la Fritz rekte en la okulon!
  
  Por la gloro de eterna komunismo,
  Mi batalis nudpiede kiel komsomola membro...
  Ni detruos la arojn de faŝismo,
  Do tiu ŝtalo ne cedu antaŭ la malamikoj de Rusio!
  
  Knabinoj batalis proksime de Stalingrado
  Aleli estas kiel rubeno en iliaj cicoj ...
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Ne konante malĝojon kaj sopiron!
  
  Ni estas la plej bonaj knabinoj en la Patrujo,
  Mi estas komsomola membro nuda preskaŭ...
  Sed tiel disbatis la Reich de maŝinpafilo,
  Ke la germanoj ne eniris nian kompanion!
  
  En la nomo de la plej radianta Rusio,
  Mi kredas, ke ĉio estos tre bona...
  Granda Jesuo kredu mision
  Dum frapado de konkoj ĉizilo!
  
  En la nomo de nia granda Patrujo,
  Ni kuros la malbonajn faŝistojn...
  Jes, ni haltigu la gregojn de la sovaĝa hordo,
  Eĉ en furioza atako, malbona ŝtelisto!
  
  Lasu la nomon de Jesuo brili kiel suno
  Ke patrino Maria donu grandan paradizon...
  Por Lada la Ĉiopova, ni estas infanoj,
  Kaj vi batalas kuraĝe kaj kuraĝas!
  
  En la nomo de nia granda Patrujo,
  Kio donis komunismon ĉie...
  Sanktuloj el la ikonoj brilas, mi vidas la vizaĝojn,
  En unu sola familio de la Sinjoro!
  
  En la nomo de la ĉiopova Svarog,
  Savanto Kristo Ĉiopova...
  Ni devas esti kiel la Dio de la Familio,
  Sur la tuta Senfina Kreinto!
  
  Jes, Rusio levos la standardon super si mem,
  Ni fariĝos pli fortaj kaj pli saĝaj...
  Kvankam Ĝingis-Ĥano atakas kun kruta,
  Sed ni knabinoj estas ankoraŭ pli inteligentaj!
  
  Do mi diras al vi homoj, kiujn vi kuraĝas
  Servu la rusajn Diojn fidele al ni...
  Kaj savu la animojn de rusoj en batalo,
  Kvankam ĝi trafas inferan svarmon!
  
  Ni venkos, mi certe scias
  Ni povos venki ĉiujn naziojn...
  Kain ne disbatos la batalantojn de la Patrujo,
  Kaj kun timinda muĝado la urso vivos!
  
  Ni faros ĉion tre mojosa,
  Ni venkos ĉiujn Fritz kaj mongolojn ....
  Post ĉio, estas danĝere batali kun knabinoj,
  La popolo de Rusio scias nevenkebla!
  
  Ni ĉiuj montros minacajn ridojn,
  Ni rompos la kornojn de Ĝingis-Ĥano...
  En la nomo de la senfina speco de gloro,
  Estu tre hela sorto!
  
  Jes, ni bele batalos kontraŭ la knabinoj,
  Ni montros la plej altan klason en la mondo...
  Mi estas militisto, kaj la animo ne kredas klaŭnon...
  Kaj Dio rekompencos Kriston pro la venkoj!
  
  Ni rompos la tumenojn de Ĝingis-Ĥano,
  Sur Kalka estos knabinoj en batalo ...
  Ne rezistu al la infera bato,
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon!
  
  Do mi hakos la malamikojn, kredu sen kalkuli,
  Mi povas venki ilin kiel muŝojn...
  Kredu min, ni havas malfacilan laboron,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  En la Nomo de Lada, Beata Maria,
  Kio donis junecon kaj amon...
  Ni estas knabinoj kun tute nudaj piedoj,
  Ni piedpremu la kontraŭulon en koton kaj sangon!
  
  Kristo venos kaj la mortintoj releviĝos
  Perun, Yarilo, Blanka Dio, Svarog...
  Ili estas unu, homoj honeste scias
  Kaj super la universo estas la Ĉiopova Vergo!
  
  Resume, nia feliĉo estos eterna,
  Mirinda kaj mirinda por aĝoj...
  Kaj la ĉielo kaj la tero estas en potenca potenco,
  Kaj senmorteco, kaj juneco por ĉiam!
  Mirabela kantis bele kaj ŝia korpo estas tre muskola, sunbrunigita kaj alloga. Kaj ŝiaj nudaj kruroj estas tre allogaj fulmo.
  La knabino estis iom malfrue, kaj la batalo jam estis komencita. Sed tiam alkuris aliaj belulinoj. Nataŝa, Zoja, Augustine, Angelica, Svetlana. Kaj ĉi tio estas jam ses militistoj. Kaj la militistoj estas tre malvarmetaj, kaj fizike tre fortaj kun larĝaj ŝultroj kaj altaj mamoj.
  Jen ses knabinoj kun muskolaj kaj ekstreme skulptitaj korpoj.
  Mirabela tratranĉis per siaj glavoj, kaj frakasis la kontraŭulojn kui:
  - Gloro de la Granda Rusa Imperio!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis diskon akran kun randoj, kaj detranĉis la kapojn.
  Nataŝa, hakante la mongolajn militistojn, kaj buĉis la kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por Rusio ĝis la fino!
  Zoja, tratranĉante la nukerojn, deklaris, elmontrante la dentojn, gruntis:
  - Ruby Ĝingis-Ĥano!
  Aŭgusteno, tratranĉante la malamikojn de la Kieva Ruso, ĵetis bumerangon per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Angeliko tranĉis kontraŭulojn, kaj per sia nuda kalkano ĵetis mortigan obuson kun detruo kaj kuĝis:
  - Por la Patrujo por Rusujo!
  Svetlana, tratranĉante la mongolajn militistojn kaj ĵetante venenajn kudrilojn per siaj nudaj fingroj, gruntis:
  - Por la plej bonegaj venkoj!
  Mirabela detranĉis la malamikajn nukerojn kun granda pasio, kaj la entuziasma knabino komencis kanti;
  Granda Rusio - senlimaj kampoj,
  Lasu la sanktan teron bruli inter la steloj...
  Mi kredas, ke la sentoj de la koro ne fandiĝas -
  Ni protektos la limon de rando al rando!
  
  Estu komunismo en nia domo,
  Kiu naskis kamaradon Lenin ...
  Kaj la malbona malamiko de faŝismo estas detruita,
  En la nomo de la plej grandaj generacioj!
  
  Post ĉio, la Patrujo en niaj koroj estas unu,
  Kaj estonte al multaj galaksioj...
  Mia lando estu fama dum jarcentoj
  Patrujo vi ne estas nur dolĉa envolvaĵo!
  
  Lasu mian Patrujon flori
  Ni venkos Ĝingis-Ĥanon...
  Venkoj malfermas senliman konton-
  Al la gloro mi konas la rusan Ivanon!
  
  Ni estas militistaj knabinoj tiel fortaj
  Ke la kontraŭulo ne povas venki nin ...
  Ni estas filinoj de Svarog kaj filoj,
  Kapabla pugnobati la Fuhrer en la vizaĝon!
  
  Por ni Diino Lada mi kredas
  Kiu naskis multajn diojn...
  Ĉiuj homoj estas amika familio,
  Kion en mia koro mi konas Rod!
  
  Kaj la ĉiopova Rusa Jesuo,
  Naskita en granda ortodokseco...
  Kompreneble, la demiurgo tute ne estas malkuraĝulo,
  La Plejpotenculo ekloĝis inter la popolo!
  
  Al la gloro de la Ĉiopova Kristo,
  Ni levos niajn akrajn glavojn...
  Batalu la mongolojn ĝis la fino
  Por ke la hordo de Batu ne venu al Rusio!
  
  Jes, kun ni la senfina povanta Vergo,
  kiu kreas la universon...
  Kaj li simple povis fari ĝin
  Kio simple mirigas nin konscion!
  
  Ni estas homoj - ĉi tiu estas la spaco de spaco,
  Kapabla konkeri la universon...
  Kvankam Baty-hakilo pikis la hordojn,
  Rusio kun la forto de la Familio en la batalo senŝanĝa!
  
  Knabinoj tre ŝatas nudpiede,
  Rapide rapidu tra la glaciaj neĝblovoj...
  Kaj ili batos la mongolon per pugno,
  Por ne kuraĝi trakti la Patrujon!
  
  Vi ne povas trovi pli belan patrujon
  Kvankam ili atakas Rusion kun koŝmara aro ...
  La knabino ne havas pli ol dudek jarojn,
  Ŝi jam faligis samurajon!
  
  Ŝi estas bela kaj eleganta
  La knabino kiu detruas la mongolojn ŝerce ...
  Satano ataku la Teron -
  Ni premos la malamikon per ŝtala fiasko!
  
  Do mi svingis mian nudan piedon,
  Kaj ŝi ŝovis sian nudan kalkanon en la mentonon...
  Mi fariĝis tiel bonega knabino
  Vi ne bezonas samovolok ĉi-kaze!
  
  Miaj glavoj flagras kiel plumo,
  Kaj ili tranĉis la mongolan armeon tiel fame ...
  Fortika estu mia remilo,
  La malamiko estos sovaĝe detruita!
  
  Jes, nia Rusujo ne estas pli bela trovebla,
  Granda kiel la suno super la planedo...
  Ni povas trovi feliĉon por ni mem,
  Kaj heroaĵoj estas kantataj!
  
  Rusio estas radia lando,
  Kio donis komunismon al la popoloj...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni de Kin,
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco!
  
  Patrujo - ni gloras la Sinjoron Kriston,
  Lasu Maria kaj Lada esti unuigitaj ...
  Kamarado Stalin anstataŭigis sian patron -
  Ni rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  La popoloj de la mondo amas la rusan manieron,
  Ni estas unu, kredu homojn en koro...
  Kredu min, ne fleksu nin per pugno,
  Ni baldaŭ malfermos la pordon al la spaco, mi scias!
  
  Kun nudaj piedoj ni eniros Marson,
  Ni baldaŭ regos Venuson brave...
  Ĉio estos nur la plej alta kona klaso,
  Kaj viro fariĝos ajna heroo!
  
  Jes Jesuo estas Superviro
  Kun Svarog, Rusio leviĝos de siaj genuoj ...
  La infanoj ne havos problemojn,
  Ni gloru la Familion en senfina Nomo!
  La mongoloj estis nur tridek mil ses knabinoj hakis ilin tre fame.
  Kaj kiam Mirabela detranĉis la kapon de Sudubey, ĵetante per la nudaj piedfingroj akran ponardon, la skvamoj finfine svingiĝis al la rusaj trupoj.
  Mirabela, hakante la mongolojn, diris:
  - En milito, la komandanto kutime volas gvidi kiel leono, sed por venki, subulo ne estu virŝafo!
  Nataŝa agreseme notis, tratranĉante la nukerojn, kaj frapante iliajn kapojn sen problemoj:
  - Politikisto estas ŝultro donanta venenigitan mielon, kaj svingo de promesoj kun spicado de mensogoj kaj sen la salo de la vero!
  Zoja, tranĉante la mongolojn kaj ĵetante venenan kudrilon per sia nuda piedo, kuĝis:
  - Kiam iu politikisto malfermas la buŝon, la animo de la balotanto firme fermiĝas!
  Aŭgusteno, detranĉante la mongolojn, kaj dissekcante ilin ĝis la seloj mem, pepis:
  - Ju pli oraj montoj elflugas el la buŝo de la politikisto, des pli verŝajne la monujo de la balotanto estos malplena!
  Angeliko, hakante la mongolojn kaj detranĉante iliajn kapojn, rompante iliajn makzelojn per nudaj kalkanoj, sprite notis:
  - Por politikisto estas facile grimpi la oran monton de siaj propraj promesoj, por la balotanto tia altiĝo malfermas falon en la abismon!
  Svetlana daŭrigis, la postvivantaj mongoloj jam forkuris, kaj ŝi ĵetadis kudrilojn per la nudaj piedfingroj, kuke:
  - Dio donis al la homo kialon por kreado, kaj politikon por puno!
  Post tio, la batalo finfine iĝis la postkuro de malamikoj. Mirabela tranĉis kontraŭulojn kaj kantis:
  - La militistoj de mallumo estas vere fortaj,
  Malbono regas la mondon sen scii la nombron...
  Sed vi estas la filoj de Satano,
  Ne rompu la potencon de Kristo!
  Kaj Mirabela finas la malamikojn.
  Detranĉante la lastajn mongolojn, ŝi diris:
  - Nefinita malamiko estas kiel netraktita malsano - atendu komplikaĵojn!
  En ĉi tiu batalo, la rusoj, kompreneble, venkis. Sed ĉi tio ne sufiĉas. La mongoloj, kolektinte siajn fortojn, ankoraŭ povas iri al Rusio. Kvankam oni instruis al ili lecionon.
  Tial, la ses knabinoj ricevis taskon de la rusaj dioj mortigi Ĝingis-Ĥanon ĝis li plifortigis sin en Khorezm.
  Ili nur sieĝas la malnovan ĉefurbon de la imperio. Eble la sola grava urbo, kiu rifuzis kapitulaci. Kaj nun la mongoloj sturmigas ĝin.
  Nataŝa sugestis:
  - Ni devas mortigi Ĝingis-Ĥanon kaj liajn filojn. Tiam la mongola armeo disfalos!
  Mirabella konfirmis:
  - Pli da ago - malpli da vortoj!
  Kaj la knabinoj - ĉiuj ses atakis la kontraŭulojn. Kaj ni tranĉu la mongolojn per glavoj, kiuj plilongiĝis, kaj ĵetu donacojn de morto per nudaj piedfingroj.
  La militistoj disiĝis... Kaj ili tratranĉis tutajn maldensejojn en la pozicioj de la malamiko. Kaj kiel ili tranĉis ilin.
  Mirabela, tranĉante la mongolojn, notis:
  - Ni ne povas esti venkitaj!
  Nataŝa, tratranĉante la legiojn de la mongoloj, konfirmis tion:
  - Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj!
  Kaj Zoja moviĝis ĉe la mongoloj per sia nuda kalkano, figure disŝirante ilin. Tiam ŝi ekkriis:
  - Mi kredas, ke Rusio renaskiĝos!
  Angeliko, tratranĉante kontraŭulojn, grincis:
  - Por tio mi batalas!
  Augustine, disbatante la mongolan ration, muĝis:
  - Kaj mi ne timas kontraŭulojn!
  Svetlana elsendis, hakante malamikojn kun ĝojo:
  - Tio estos la defendo de la Kieva Ruso ĉe la foraj alproksimiĝoj!
  Kaj la knabinoj, faligante la mongolojn, kantis ĥore;
  Ĝingis-Ĥano volis regi la mondon,
  Li havas ambiciojn plenajn de skatoloj ...
  Volas trafi la Kievan Patrujon,
  Sed ni veturigos lin rekte en la ĉerkon!
  
  Ni estas la knabinoj de la filino de Svarog,
  Ni povas venki ĉiujn mongolojn ...
  En ĉiu koro estas ero de Dio,
  Malbona ŝtelisto nin ne venkos!
  
  Kredu, ke ni baldaŭ estos kun Jesuo
  Li imagas la plej gloran Dion...
  Por konkeri grandan arton,
  Por ke ĉiuj en la koro de gloro povu!
  
  Ĝingis-Ĥano insidioze atakas,
  Liaj hordoj de ratio estas bonegaj...
  Mi nudigis la knabinon sur la laso,
  Nuker-militistoj gvidis!
  
  Rusio, kompreneble, estos tre hela,
  La plej pura patrujo...
  Eĉ nekredantoj estas feliĉaj en ĝi,
  Kvankam foje problemoj kun Satano!
  
  La plej granda estas la konkerinto,
  Ĉi tiu malbona barbaro Ĝingis-Ĥano...
  Kiu kliniĝis, estas perfidulo en sia animo,
  Ni ne estos konkeritaj de la mongola Ĥano!
  
  La malamiko, kompreneble, estas tre forta,
  Liaj hordoj estas kiel oceano...
  Sed la knabinoj aspektas elegantaj,
  Frapite en la koro de Ĝingis-Ĥano!
  
  Ni povas konkeri eron de la mondo
  Ni venku la ŝercan hordon...
  Tial, en Kristo la animo de idolo,
  Mi rompos la armeon de la mongoloj!
  
  Ĝingis-Ĥano estas batalanto kvankam bonega,
  Sed kredu min, ni rompos ĝin...
  Kvankam la drako iras kun mil vizaĝoj,
  Gloro estos konfirmita per ŝtala glavo!
  
  Rusio defendis la landon per si mem,
  De la invadoj de la infera akrido...
  Ŝi kovris la mamojn de sia patrino -
  Ĉiuj popoloj de la Suno kaj la Tero!
  
  La knabinoj diris tre firme:
  Ĝingis-Ĥano vi ne povas rezisti...
  La flago de la Patrujo fiere disvolviĝis,
  Vi trapasos la ekzamenon firme kun kvin!
  
  La glavo de la knabinoj havas pinton,
  Kio estas pli forta en la universo ne troveblas ...
  Ne portu la bestojn sensencaĵon,
  Ni povos eniri la paradizon de amo!
  
  Estas nenio pli bona en la Patrujo ol la
  knabinoj de la mondo, la mondo, la diamanto...
  Rusoj, tataroj, mordovoj, ĉukĉoj -
  Por vi ĉiuj, Kristo donos sian vivon!
  
  Ĉio estos bone en nia mondo,
  la hordo de Ĝingis-Ĥano pereis ...
  Armagedono Batu ne venos,
  Satano ne piedpremos la rusojn!
  Ĉi tie Nataŝa ĵetis akran ponardon kaj finis Ĝingis-Ĥanon ĵetante mortodonacon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj Mirabela Magnetic fortranĉis la kapon de la majoratulo de Ĝingis-Ĥano Joĉi.
  Tiel, la du ĉefaj gvidantoj de la mongoloj estis mortigitaj.
  La dua filo de Ĝingis-Ĥano estis mortigita fare de Augustine, kaj la tria de Zoya, frapante kun mortigaj donacoj de morto.
  Sed la kvara filo, Svetlana rompis sian kolon per bato per la nuda piedo.
  Jes, ĉi tiuj knabinoj montris la plej altan batalklason. Ĝingis-Ĥano havas nur unu legitiman filon, Kulkan, sed li daŭre estas malgranda infano. Do la lukto por potenco estas neevitebla. Tamen estas ankaŭ nepo de Mengo - la plej aĝa el Jochi kaj jam preskaŭ plenkreska junulo.
  Li ricevis por fini la helruĝan Angelikon. Por ke nur malgrandaj infanoj restas kaj estas lukto por la trono de Ĝingis-Ĥano.
  Do la mongoloj ne estos ĝis la kampanjo kontraŭ Rusio. Kaj plej verŝajne ilia imperio disfalos kaj enprofundiĝos en akaron.
  Tamen, la knabinoj, ĉiaokaze, hakis al morto plurajn el la plej aŭtoritataj komandantoj de Ĝingis-Ĥano, por ke neniu povis konkeri Rusion kaj unuigi la mongolojn.
  Post tio, flagrantaj nudaj, rondaj kalkanoj revenis al sia tempo.
  Kieva Ruso ne konis la invadon. Iom post iom, feŭda fragmentiĝo estis anstataŭigita per la firmiĝo de la Teroj. Kaj tion faris Aleksandro Nevskij, kies venkoj super la svedoj kaj germanoj plifortigis lian aŭtoritaton. Kaj ĉar li ne estis venenita, li regis longe, kaj eĉ sukcesis esti kronita, ricevante la titolon de imperiestro kaj reĝo. Antaŭ tio, konkerinte Pollandon, Bulgarion kaj ĉiujn ŝtatojn laŭlonge de la Volgo. Tsargrad ankaŭ estis prenita. Kreu vian propran grandan imperion. Kiu ne disfalis, ĉar Nevskij plifortigis la sinsekvon al la trono de filo al filo kaj per antikva tempo.
  Tiel estiĝis la reĝa dinastio. Kieva Ruso daŭre konkeris. Ŝi havis potencojn kiuj ne estis kompareblaj al ŝiaj najbaroj. Kaj male al la islama kalifujo kaj la imperio de Ĝingis-Ĥano, ĝi ne kolapsis. Aleksandr Nevskij establis fortan centraligon de la rusa imperio, kaj limigis la potencon de la satrapoj, igante ilin anstataŭigeblaj kaj malĉefaj al Kievo kaj Konstantinopolo.
  Do ĉio estis en ordo. Ĝis la tuta mondo unuiĝis kaj firmiĝis.
  Kaj tio, kompreneble, akcelis sciencan progreson kaj homoj multe pli frue flugis en la kosmon kaj regis la planedojn de la sunsistemo. La vivo pliboniĝis. Sub ĉi tiuj kondiĉoj, Ĝingis-Ĥano foje estis memorita, kaj notiĝis ke ankaŭ li povus krei grandan imperion se la rusaj Diinoj ne haltus lin.
  Filmoj ankaŭ estis faritaj...
  Kaj kiam la scienco disvolviĝis kaj regis la sekreton de la tempo, tiam Aleksandro Nevskij kaj Ĝingis-Ĥano reviviĝis el la mortintoj.
  Ili ludis ŝakon unu kun la alia. Nevsky notis:
  - Vi estis inda konkerinto!
  Ĝingis-Ĥano kapjesis.
  - Mi cedis nur al la filinoj de la Rusaj Dioj!
  Kaj faris enrokegon .... Ambaŭ regantoj de antikveco ridis kaj rimarkis:
  - Ĉiu homo estas la forĝisto de sia propra feliĉo, sed ĉio, kio ekzistas en la mondo, dependas de pli altaj potencoj, sen kalkuli honoron!
  ALEXANDER LA KVARA VIVANTA DIO
  Ĉi-foje Mirabela estas sendita por helpi Aleksandro la Kvara, la filon de Aleksandro la Granda, la plej legenda el reĝoj, en la batalo.
  Ĝi estas nur dekjara knabo. Kaj la vera potenco en la imperio apartenas al la reganto.
  Mirabela ne povis memori la nomon de la reganto. Kaj nuntempe ŝi nur kuris laŭ la varmaj sabloj de Mezoriento, batante siajn nudajn, sunbrunigitajn kaj graciajn krurojn.
  Jes, ne estis facila vojo por ŝi. La sablo sur la kalkanoj de la nuda knabino tre brulas.
  Por iom distri Mirabela decidis kanti. Post ĉio, la kanto vere altigas la tonon de vivo specife:
  Kaj la voĉo de la belulino estas mirinda.
  La knabino tiel ĝoje kantas;
  Mi estas nudpieda knabino kuranta tra la dezerto
  Varma sablo turmentas miajn plandojn...
  Kio okazis al la belulino nun
  Kial ŝi havas najtingalan voĉon!
  
  La mondo, kompreneble, kredu min, ne estas dolĉa,
  Kredu min, estas multaj problemoj sub la suno...
  Ve, malagrabla postgusto restas,
  Kaj ĉasknabinoj scias grandajn ŝanĝojn!
  
  Ĉi tie en la epoko descendis, kredu Aleksandro,
  Granda makedona batalanto de Dio...
  Ĉu tie estis kiel nuda Kasandra,
  La potenca komandanto - kredu al mi, bone farite!
  
  Sed la reganto, bela kiel la suno, mortis,
  Lia fileto restis sur la trono ...
  Kaj kompreneble vi ne disŝiras korvojn en ĉi tio,
  Kia infano sur la trono, ve, tute sola!
  
  La knabino fervore provis protekti lin,
  Konservu la sanktan sonĝon sur la trono ...
  Por ke la imperio regu la mondon ne malmulte,
  Mi legos preĝon al la Ĉiopova Dio!
  
  Nun mi nudpiede kuras tra la dezerto,
  Ĝi estas tre dolora por miaj malfeliĉaj plandumoj...
  La imperio estis en kompleta tumulto
  Helpu la Plejpotenca Dio, kerubo!
  
  Do mi kuris al la tendaro de la militemaj Grekoj,
  Ofertitaj servoj en glavbatalo...
  Ĉar ni ĉiuj estas homaj fratoj
  Kaj kuraĝe kredu, ke ni rompos la kontraŭulojn!
  
  Kio estas la sorto de la slavo,
  Batalu forte, ne malbenu la sorton...
  Se necese, ni metos bankojn sur la malamikon,
  La konto estis malfermita jam estis monpuno!
  
  Ĉi tie mi batalas por la unueco de la antikva mondo,
  Por ke la Granda Supera Sinjoro regu ...
  Post ĉio, la bataloj de la Patrujo sonas kiel paradiza liro,
  Ŝirante foje la sanktan karnon!
  
  Jes, la knabino estas heroo de la lando, patrioto,
  Por la imperio de la grekoj batalantaj amante ...
  Mi protektos la antikvan infanon sur la trono,
  Ĉar ĝi venis de Dio, sciu, infano!
  
  La mondo de la homaro estos glora,
  Mi scias, ke ĝi estos bonega kaj ĉio estos bona...
  Makedonio estas preskaŭ denaska Rusio,
  La boato devas esti ebenigita, se la remilo estas rompita en ĝi!
  
  Baldaŭ Dio Jesuo venos al ni kun graco,
  Li donos savon al la filoj de la homaro al ĉiuj...
  Por ke la pleboj fariĝu la plej saĝa nobelaro,
  Por solvi pli da ĉiutagaj problemoj!
  
  Gloro al Dio, kaj gloro al Kristo Jesuo,
  Ke la granda suno sur la ĉielo naskis...
  Ĝi rilatas al arto...
  Ni havu pli justajn potencojn!
  
  Jen kiam ni ŝvebas en la ĉielon en la ĉielo,
  Ni supreniru super la stelojn por konservi Jesuon...
  Ĉiuj, kiuj mortis en granda ekstazo, releviĝos,
  Laŭdu la Sanktan Marian pro la Filo!
  Mirabela finis kanti, kaj kiel ŝi eksaltis kaj rulumis la diskteleron en la aero per siaj nudaj piedoj. Kaj ridu.
  Tiam la knabino rememoris, ke la reganto de Aleksandro la kvara, Filipo Arridea, estis lia onklo kaj frato de Aleksandro la Granda. Sed li estis mortigita. Kaj nun Antigono Unuokula estas sur la trono. Li subtenas Aleksandro la Kvara.
  Kaj Kasandro, la reganto kaj satrapo de Makedonio, kontraŭas lin.
  Ĉi tie okazos batalo, en kiu pereos kaj Antigono Unuokula kaj la nominala caro Aleksandro la Kvara.
  Antigonus One-Eyed havas pli da teritorio kaj trupoj. Kasandro havas Makedonion mem kaj Grekion - pli organizitan kaj pli bone armitan armeon.
  Do la ŝancoj estas proksimume egalaj - kaj la plej eta ŝanco povas decidi la rezulton de la batalo.
  Kvankam ĉi tiu rakonto estas iom malsama ol la oficiala, sed la tempoj estas malnovaj, neniu vere scias kiel ĝi estis.
  Mirabela fuĝas al la tendaro de Antigonus One-Eyed. Kaj ŝiaj nudaj, rondaj kalkanoj ekbrilas.
  La vimploj kaj flagoj de la tendaro jam videblas malproksime. La armeo estas granda. Kalkulu la terojn ĝis Barato kaj parto de Barato. Egiptio ankoraŭ hezitas, kiun flankon preni.
  Antigono kaj Kasandro batalas por potenco. Sed la venko de Antigono ebligas denove kolekti la imperion en ununuran pugnon, dum Kasandro, male, disigas ĝin.
  Do la elekto de Mirabela estas evidenta!
  La knabino kuras al la tendaro. Militistoj tuj rigardis ŝian muskolfortan, sunbrunigitan, en unu bikino.
  Sed neniu kuraĝis disputi kaj malrapidigi.
  Mirabela rapidas, kaj ŝiaj nudaj piedoj lasas graciajn spurojn en la sablo.
  Multaj militistoj, precipe junaj, falas sur la genuojn kaj avide kisas ĉi tiujn piedsignojn.
  Jen bela, muskolforta knabino iranta preter la tendoj. Militistoj kliniĝas antaŭ ŝi.
  Kaj denove kisu ŝiajn piedsignojn. Mirabela estas knabino kiu estas nur bonega.
  Juna militisto provas kapti ŝin je ŝia nuda genuo. Kaj la knabino prenis ĝin kaj piedbatis ĝin.
  Li falis kaj kraŝis.
  Mirabella kantis:
  - Meritu min, vi meritas min
  Vi meritas knabinon!
  Meritu, belulino kun pafilo,
  Ne plu peku!
  Kaj ĉiuj falas surgenue antaŭ ŝi.
  La knabino kuras ĝis la tendo de Antigono. Ĝi estas tiel granda kiel vera palaco.
  Kaj ĉi tie estas multaj militistoj - almenaŭ ducent mil por la tuta tendaro. Jen la formiko.
  Ĉe la enirejo, Mirabela estas renkontita fare de realaj herooj. Kaj ili lasis la knabinon trairi.
  Jen la militisto eniras la tendon, kaj iras plu, paŝante kun nudaj, graciaj kruroj sur abundaj tapiŝoj.
  Ŝi denove estas, kaj denove sopirita. Kaj la knabinoj kliniĝas rekte ĝis la talio. Kaj ĉio aspektas bonege.
  Jen ŝi estas ene de la tendo kaj Antigono renkontis ŝin. Sufiĉe granda viro kun okulklapo.
  Rigardis la knabinon bela vorto diino.
  Kaj diris:
  - Vi venis pro amo!
  Mirabela balancis la kapon kaj blekis:
  - Mi venis por alporti al vi venkon!
  Antigono kapjesis kaj respondis:
  - Kion vi scias pri Kasandra!
  La knabino respondis kun rideto:
  Li metis kaptilon por vi! Li havas tri malpli da soldatoj, sed ili estas pli organizitaj. Tamen, se ni iras de la flanko, kie oni ne atendas nin, ni povas gajni decidan venkon!
  Antigono demandis suspektinde:
  "Kaj se Kasandro sendu vin mem?" Kaj vi kondukos nin en kaptilon!
  Mirabela memfide respondis:
  - Kasandro ne povos unuigi la imperion. Li estas nur uzurpanto. Nur sub la regado de la filo de Aleksandro la Granda oni povas konservi la unuecon de la ŝtato. Kaj mi ĉiam helpas tiujn, kiuj kontribuas al la unueco de la homaro!
  Antigono kapjesis.
  - Iel mi kredas vin! Nu, ni iru kampadi!
  Mirabela respondis agreseme kun furiozo:
  - Ni kuraĝe iros en batalon por la potenco de Petrik,
  Kaj en sonĝoj Dio Amon - sanktaj vizaĝoj!
  Post tio la knabino proponis gvidi la armeon, kaj Antigono konsentis.
  Aleksandro la Kvara mem aperis.
  Li estis sufiĉe granda kaj muskolforta knabo. Blonda hararo kaj malhela haŭto pro sunbruliĝo, estis klare ke la infano estas pli komforta promenante nudpiede ol porti sandalojn kaj kirasojn.
  Sed jen la knabo surĉevalas. Li aĝas dek unu jarojn, sed vi povas doni dek kvar aŭ dek kvin.
  Videblas, ke li rigardas Mirabelon kun intereso, kaj diris:
  Kiajn muskolojn ŝi havas!
  La knabino respondis ridetante:
  "Mi estas altklasa militisto!"
  La knaba reĝo kapjesis.
  - Prave! Post la venko, mi faros vin mia unua edzino!
  Mirabela komentis kun rideto:
  - Mi pensas, ke post la venko mi estos transportita al alia mondo! Ve, mia celo estas helpi vin, sed mi ne havas potencon super mi mem!
  Aleksandro la Kvara ordonis:
  - Konduku nin en batalon!
  Kaj la grandega armeo de Antigono ekiris kampanjon. Ĝi eĉ havis militelefantojn.
  Mirabela rimarkis agreseme, rastante la varman sablon per siaj nudaj, fortaj kruroj:
  - Ni kuraĝe iros en batalon por la potenco de la sovetianoj!
  Kaj tiam ĝi pliboniĝis:
  - Por la potenco de Makedonio!
  Batalanta knabino - vi povas nenion diri kontraŭ ŝi. Ĉi tio estas vere kolosa hundino.
  Kaj la armeo de Antigono kaj Aleksandro moviĝas ĉirkaŭ la trupoj de Kasandro.
  Estas granda movado.
  Mirabela kantas dum kampanjo, kaj de vira nomo:
  Mi estas Aleksandro, reĝo de la Grekoj.
  Li estas Dario, la suvereno de la Persoj.Ni renkontis denove sur la batalkampo.
  
  Sub Issa mi batis lin Kaj mi meritis gloron pro tio, "Invencible" ricevis la nomon!
  
  La tuta mondo tiam rekonis min, nomis min "Dia"!Mi pruvis tion per mia glavo!
  
  Mi venis por venki lin Kaj kunligi ĉiujn landojn. Estas tempo por ĉiuj homoj pace vivi kune! - - - Liaj trupoj estas anta mi.De timo, ni kolektis la sistemon.Ni denove ludas kun nia destino!
  
  Ili estas preska sepoble pli ol ni, Sed fajreroj batas el niaj okuloj.Ni kredas: la dioj ne forlasos nin! - - - Malamikoj iris al ni amase, Ili ne scias, kio estas sistemo.Li sendis siajn trupojn al buĉado!
  
  Jen flugas liaj rajdantoj, Ili volas nin timigi Tiaj - nur malkuraĝuloj ili venkos! - - - La falangio en la centro tenas la linion.Ili mortos, sed ili ne forlasos la batalon.La persoj miksiis anta sia muro!
  
  Kaj ĝusta batalo. Furioza batalo.Sed tenu! Kaj tenu la linion!La trakianoj estas tie! Ne estas la unua fojo por ili!
  
  Sed la maldekstra alo estas ĉifita Kaj jam delonge retiriĝas, Kaj ĝi petas mian helpon!
  
  Mi ne helpos ilin.Ja tio ĉi estas batalo! Mi staras kaj atendas!Estas tesalianoj! Mi kredas je la sorto!
  
  Paniko bolas en la centro, Nia falangio amasigas ilin, Kaj ilia kavalerio kuras al la flankoj!
  
  Mia celo estas atingita ĉi tie!La dioj malfermis al ni la pordon!!Mi ĵetas kavalerion en ĉi tiun breĉon!!! - - - La tero tremas kaj la polvo kirliĝas, Kaj fajreroj batas el sub la hufoj - Tiu peza kavalerio flugas!
  
  Ili ĉiuj estas miaj kamaradoj, Ili ĵetis la ganton al la sorto!Ni volas subigi la tutan mondon!
  
  Infanterio - la ĉefa afero en batalo, Kuras post la kavalerio en la vicoj.Nevenkebla, kiel Aĥilo en batalo!
  
  Mi sentas la rezulton de la batalo.
  
  Ni tranĉas en liajn trupojn!Venko estas tre proksima!!Nia batalo estos memorita de homoj dum jarcentoj!!!
  
  Lia gardisto estas jam ĉifita!Kaj cent metrojn antaŭ li!Kaj neniu alia estas antaŭe! - - - Vidante nin antaŭ si, Kiel malnobla malkuraĝulo, ne heroo, Timigite, Dario forlasas la batalon.
  
  Kia malkuraĝulo li estas! Kia kanajlo!Li malhonoris sian kronon!Kaj lia tuta potenco finiĝis!
  
  Kien vi iras?! Kuru! Protektu vin de morto!Ho dioj! Kiel ridindaj estas miaj malamikoj!
  
  La tuta armeo de la Persoj jam kuras.Hodia mi estas plena de batalo!Duono de la mondo apartenas nun al mi!
  Ĉi tie la armeo kompletigis la kampanjon kaj iris al la malantaŭo de Kasandra. Kaj tiam Mirabela atendis la malkovron - krom la grekaj kaj makedonaj trupoj estis ankaŭ egiptoj.
  Tial Kasandro en reala historio venkis, kaj Aleksandro la Kvara estis kaptita kaj mortigita.
  Tiel, Antigono havas nur unufoje kaj duonon pli da soldatoj, kun la plej bona kvalito de la malamiko.
  Sed li havas pli avantaĝan pozicion kaj taktikan surprizon siaflanke.
  Mirabela rapidis al la atako.
  Kaj kun ŝi kvar ĉarmaj knabinoj: la filinoj de la dioj.
  Kaj ni tranĉu la kontraŭulojn.
  Mirabela gvidis la muelejon per siaj glavoj, faligante la soldatojn de Kasandra kaj pepante:
  - Virino estas branĉo, kiu plej bone maturiĝas en la humo de diboĉo, sed venĝo tamen atendas ĝin!
  Ankaŭ Nataŝa hakis pro frenezo kaj furiozo. Ŝia nuda torturo rompis la makzelon de la greka militisto, grincante:
  - Politikisto estas matematikisto, kiu forprenas kaj dividas, kaj li faras tion kun kolosa eraro en la poŝo!
  Zoja, daŭrante haki la kontraŭulojn kaj ĵetante venenajn ludojn per siaj nudaj piedfingroj kaj knari:
  - Dio kreis virinon nudpieda kaj juna, Satano, kun la helpo de politikistoj, ŝuis ŝin, kaj devigis ŝin fali en infanaĝon!
  Angeliko agreseme detranĉis amason da malamikoj, kaj ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtis en la vento kiel proleta standardo.
  Kaj la knabino kukis:
  - Pli bone estas por virino elmontri nudajn kalkanojn ol esti ŝuita per geedziĝo por boto!
  Svetlana tranĉis kontraŭulojn kaj tranĉis ilin kaj kriis:
  - Virino estas la plej bela floro en la ĝardeno de la Sinjoro Dio, sed la plej insida raŭpo - malbela vira politikisto manĝas ŝian trunkon!
  Mirabela, daŭre tranĉante la malamikojn, grincis kaj eligis:
  - Eksponante siajn mamojn, virino lasos viron sen pantalono kaj deŝiros de li tri haŭtojn!
  Nataŝa agreseme daŭrigis, disbatante siajn rivalojn:
  - La blonda knabino certe estas bela, nur la hela kapo estas tro laŭvorte!
  Zoja, distranĉante la militistojn, Kasandra gruntis:
  - Blonda knabino bela kapo ne estas ĉiam laŭvorte, sed ĉiam figure la bela sekso!
  Angelica, daŭrante dispremi siajn kontraŭulojn, grincis:
  - Kio estas la diferenco inter politikisto kaj prostituitino?
  Svetlana, fortranĉante la malamikojn de la armeo de Kasandra, kaj ĵetante bumerangon per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Prostituitino por mono igas ajnan azenon neestaĵon en homon, politikiston kaj senpage faras sensignifan azenon el iu homo!
  Mirabela, disbatante diversajn kontraŭulojn kaj rompante la makzelojn per sia nuda, ronda kalkano, elsendis:
  - Knaboj finfine fariĝas viroj, politikistoj tra la jaroj aŭ fariĝas diktatoroj, aŭ fariĝas promenŝercoj!
  Nataŝa, hakante la kontraŭulojn kaj detranĉante iliajn kapojn, ĵetante frakasantajn objektojn per siaj nudaj fingroj, grincis:
  - La politikisto ne ĉiam estas amuza, sed ĉiam promena ŝerco, kaj libera klaŭno!
  Zoja, hakante ĉiajn malamikojn, jelfis:
  - La diktatoro ofte igas siajn regatojn verŝi larmojn, sed ŝerce volas lin la tuta lando!
  Angeliko, tranĉante la makedonojn, grincis:
  - Kiel utilaj estas diktatorecoj - kiam homoj konstruas, volante tondi kiel ŝafoj, kaj vulpo vekiĝas en ŝafoj!
  Svetlana, tenis militmuelejon, detranĉante kapojn kaj pepis:
  - Se vi estos tondita kun la menso de virŝafo, se vi havas la eltrovemon de vulpo, vi metos ĝin sur la kolumon de viaj konkurantoj!
  Mirabela, daŭre dissekci la kontraŭulojn, elsendis:
  - Vulpo deŝiros tri haŭtojn de leono, kaj ĝi senŝeliĝos tiel forta kiel kverko kiel glueca!
  Nataŝa, batalante kun la progresantaj falangistoj, notis:
  - Kiom ajn longa estas la lingvo de la politikisto, la vivo de la balotanto nur mallongiĝos de ĉi tio!
  Zoya agreseme rimarkis dum ŝi tranĉis la malamikojn:
  - Sekvante longan rublon, politikistoj mallongigas sian langon por kritiko, memorante - silento estas ora!
  Angeliko, tratranĉante la rampantajn malamikojn, eligis:
  - Silento estas ora, sed ofte en la poŝo de aliulo!
  Svetlana, tratranĉante la malamikojn, kuĝis:
  - Viro kun majuskla litero estas tirita al la lumo, viro, certe viro, al blonduloj!
  Mirabela, daŭre tranĉante la malamikan armeon, gruntis:
  - Dio donis al la homo menson kaj senmortan animon, Satano ĵetis la menson super la menson, igante la korpon en kadavron!
  Nataŝa, disbatante kontraŭulojn, bojis:
  - Homo estas besto regata de vulpo pozanta kiel leono en ŝafa vestaĵo!
  La knabinoj disiĝis, detranĉante la armeon de Kassandra kun granda efikeco kaj premo. Kaj iliaj glavoj ekbrilis kiel helicoj.
  Zoya notis, ĵetante pizon kun mortigaj eksplodaĵoj per siaj nudaj piedfingroj:
  - Homo revas havi la potencon de la Ĉiopova Dio, por atingi simiajn bazajn celojn!
  Angelica la ruĝa vulpino, dissekcante la malamikojn, eligis:
  - Kompreneble, Dio amas niajn animojn, sed ni tiel volis, ke la Ĉiopova amu ankaŭ niajn korpojn, sendante ne nur spiritan resanigon!
  Svetlana, faligante la malamikojn, ankaŭ aldonis, rompante la makzelon de la malamiko per sia nuda kalkano:
  - Dio kreis Evon, por ke ŝi donu feliĉon, kaj faris politikiston, por ke li ŝtelu sonĝojn, sed samtempe kuraĝiĝu, kvankam sen beleco!
  Mirabela, tratranĉante kontraŭulojn kaj ĵetante grenadojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Politikisto estas speco de poŝŝtelisto, kiu anstataŭas lertajn fingrojn per longa lango, kaj faras multe pli da bruo dum ŝtelado, forbatante la penskapablon!
  Nataŝa plene konsentis pri tio, disbatante la malamikojn kaj pepante:
  - Reganto, kiu multe ŝatas paroli, malmulton atingos en praktikaj aferoj, ĉar longa lango mallongigas la brakojn!
  Zoya agreseme notis, tranĉante alian parton de la malamikoj, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Kial ĉiopova Dio malofte parolas kun homoj - por ne fariĝi kiel politikistoj kun parola diareo maskanta senpovecon!
  Angeliko, tratranĉante la malamikojn kaj per la nudaj piedfingroj, prenis kaj ĵetis mortiginton al la malamiko, kaj knaris:
  - La politikisto parolas multe, kaj parolas eĉ pli, sed liaj vortoj preterpasas la orelojn de la voĉdonanto, kiu ne estas surda pro senutila parolado!
  Svetlana, tratranĉante la malamikojn, kaj lanĉante detruon per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Ju pli longa estas la lango de politikisto, des pli mallonga estas la menso de la balotanto, kiu voĉdonas por li!
  Mirabela notis, denove ĵetante siajn nudajn piedfingrojn, mortigan bombon:
  - Por la voĉdonanto, la longa lango de politikisto estas maŝo sur la kolo, kiu tamen unue gutas sur la cerbon, kaj poste pulvorigas la kapon, alia malplena pulvoro!
  Nataŝa agreseme deklaris, falĉante la malamikojn:
  - Alta menso malofte kombinas kun longa lango, sed aroganteco estas ofta por vortemo, kiu ne konas limojn!
  Zoja komentis sprite, nudigante siajn dentojn kaj grumblante kiel pantero:
  - Longa lango bone konvenas en poŝojn, se kombinita kun scio pri la komplikaĵoj de sikofaco!
  Angeliko, dissekcante la malamikojn, tre sprite rimarkis:
  - Vera geniulo longe ne parolos, mallongeco estas fratino de talento, kaj genio estas frato de koncizo!
  Svetlana, detranĉante la falangistojn, kiuj jam fuĝis, bojis:
  - Longa lango estas ne nur signo de mallonga menso, sed ankaŭ de senfina stulteco!
  Mallonge, ili venkis la armeon de Kasandro, kaj Mirabela persone detranĉis lian kapon.
  Post tio, la knabinoj devigis la kaptitojn kisi siajn nudajn, ĉizitajn, iomete polvajn kaj sangajn piedojn.
  Ili faris ĝin humile kaj fleksante en tri mortojn.
  La imperio de Aleksandro la Granda restarigis unuecon. Kaj denove brilis la standardo de Makedonio.
  Tiam novaj kampanjoj kontraŭ la araboj sekvis, kun ilia konkero. Poste al la Kolonoj de Heraklo, kun la kapto de Romo kaj Kartago. Kaj al Barato kun ĝia kompleta konkero.
  Aleksandro la Kvara vivis sepdek jarojn kaj sukcesis konkeri Ĉinion, superante la gloron de sia patro.
  Ili nomis lin Aleksandro la Granda. Li kaptis ĉiujn civilizitajn landojn de la antikva mondo. Kaj imperio estiĝis de Atlantiko ĝis Pacifiko. Grandega, potenca kaj prospera.
  Iom poste ankaŭ Japanio estis invadita. Kaj tiam Ameriko estis konkerita.
  La imperio fariĝis tutmonda. Ĝi estis regata de la familio Petrik. La aŭtoritato de kiu estis tiel granda ke ekzistis neniuj seriozaj ribeloj de la satrapoj. Kaj nun progreso, pasinte la epokon de la malgaja Mezepoko, tuj transiris en la industrian.
  Kaj poste la industria revolucio. Kaj la flugoj de la homaro en la kosmon estas mil jarojn pli fruaj ol en la reala historio.
  Kaj en la dudekunua jarcento, la imperio atingis la randon de la universo. Tempomaŝino estis kreita kaj ili lernis kiel revivigi la mortintojn.
  Aleksandro la Granda kaj lia plej granda filo ankaŭ estis revivigitaj.
  Tiel ŝanĝiĝis la kurso de la monda historio. Kaj ĝi estis bonega por la homaro.
  Imagu universalan imperion, en kiu reviviĝas eĉ delonge mortintoj, kaj la moderna dudekunua jarcento. En kiu estas pli ol ducent landoj en la mondo, kaj balanciĝantaj ĉe la rando de nuklea milito.
  Kaj malsamaj koronavirusoj ĉiuj vagas!
  Do... La knabinoj plenumis la plej grandan heroaĵon pro la tuta progresema, kaj ne tre progresema homaro!
  
  BLONDINA KNABINO HELLAS PRINCON SVJATOSLAV
  La knabino-heroo estas muskolforta kaj en bikino kuras al la tendaro de la Grandduko de Kievo Svyatoslav.
  La armeo de la romia imperiestro alproksimiĝis al la rusa tendaro. La romianoj havas avantaĝon en forto unufoje kaj duonon. Ili kreskigis grandan armeon.
  Svyatoslav perdis la iniciaton. La atakoj de la Peĉenegoj, kaj la perfidoj de la bulgaroj, tre batis lian armeon. Kaj nun vi devas batali plimulte.
  En reala historio, Svyatoslav prenis defendon en la fortikaĵo. Sed la romia floto fortranĉis la provizon al la rusoj laŭ la Danubo. Kaj kiel rezulto, ili preskaŭ mortis ĝis ili konsentis foriri post pluraj bataletoj, je malfacilaj kondiĉoj.
  Mirabela komprenis, ke la plej bona ŝanco estas tuj venki la romiajn trupojn kaj iri al Konstantinopolo.
  Tiam la bulgaroj, kaj la grekoj, kaj la hungaroj subtenos la venkinton Svyatoslav, kaj la Bizanca Imperio estos finita!
  Kaj Cargrad fariĝos la ĉefurbo de la granda rusa ŝtato! Ĉar Svyatoslav gajnis multon. La tuta Volga regiono kaj Krimeo, kaj Norda Kaŭkazo, kaj Bulgario kaj Rumanio. Sed post lia morto, la venkito estis perdita. Kaj la Peĉenegoj jam grimpas la Volgon.
  Do nun estas la kritika momento. Kaj estas ŝanco, ke Kieva Ruso fariĝos la plej forta kaj plej vasta imperio en la mondo, eĉ antaŭ sia bapto.
  Mirabela scias tion kaj rapidas en batalon.
  Sed kion ŝi faros sola? Eble venos kvin pliaj batalantoj - knabo kaj kvar knabinoj - la filinoj de la Rusaj Dioj, kaj senmorta infano?
  Mirabela vere kalkulas je tio.
  Sed dum kurado flagretaj, nudaj, rozkoloraj kalkanoj. Samtempe, la knabino kantas:
  - Ni batalas por Rusio,
  Kun la nomo de Svarog ...
  Ne estu malkuraĝa knabino
  Vi estas en la koro de Dio!
  Ĉi tie ŝi kuras pli kaj pli proksime al la fortikaĵo, kie troviĝas la rusaj trupoj de Svyatoslav.
  Unue, la knabino tranĉas malsupren per glavoj du romiajn gardostarantojn kiuj staras proksime de la citadelo.
  Mirabela eĉ kantis:
  - Patrujo flugas en la ĉielo...
  En la nomo de Perun, Rusio denove leviĝos!
  Ĉu vere tial la rusoj devis akcepti alies kredon? Fakte, estas multe pli bone kredi vian propran kaj brilan. Tiuj Rusaj Dioj, kiuj prizorgis la slavojn kaj kontribuis al ilia prospero.
  Jen la militisto kuras al la muro. Supre estas gardostarantoj.
  Ili vidas skriban, orharan belulinon kaj prenas ŝin kiel diino.
  Cetere, Mirabela estas tre alta, precipe por tiuj tempoj, kaj muskola, tiel ke ŝi estus konfuzita kun ordinara virino.
  Kaj tiel Mirabela komencis alkroĉiĝi al siaj fingroj kaj nudaj piedoj, grimpante sur la muron. Kaj ĝi aspektis tre bele.
  La knabino estas tre bela, kaj ŝia muskola malpeziĝo estas la envio de iu ajn viro.
  Ĉi tio estas vere la filino de la dioj.
  Mirabela grimpis supren. Ŝi ridetis kaj palpebrumis al la gardostarantoj.
  La militistoj estis pli malaltaj ol ŝi, kaj miris pri la fortaj kaj profunde spuritaj muskoloj de la knabino.
  La militisto tuj prenis la virbovon je la kornoj:
  - Konduku min al princo Svjatoslavo!
  La plej aĝa el la militistoj kun griza barbo kapjesis:
  - Jes, Diino, ni estas pretaj!
  Du junuloj falis sur la genuojn kaj kisis la nudajn piedojn de Mirabella. La knabino konsente kapjesis.
  - Estas bele!
  Post tio ŝi moviĝis, akompanata de soldatoj, al la centro de la fortikaĵo, kie estis la granda Kieva princo Svyatoslav mem.
  Mirabela estis gaja kaj kantis:
  - Estos bonega rezulto,
  Ni iras al Cargrad!
  Jen ŝi, frapante siajn nudajn plandojn sur la pavimŝtonojn, atingis la konstruaĵon, kie estis la fama antikva rusa komandanto. La personeco estas legenda.
  Ĉi tie interne ŝi estis renkontita de novaj militistoj. Ili palpis Mirabelon pro fortaj muskoloj kaj brusto. Tiam ili saltis antaŭen.
  Svyatoslav ankoraŭ ne enlitiĝis kaj renkontis altan gaston. Li estis malalta, sed larĝŝultra, kun razita kapo, kiu estis kronita per pufaĵo. Ankoraŭ ne maljuna, matura edzo, plena de forto kaj energio. Li rigardis Mirabelon kaj sulkigis la brovojn. Ne estas agrable kiam virino superas vin.
  Li demandis ŝin kun rideto, kiu aspektis streĉita, ĉar liaj okuloj aspektis malbonaj:
  - Por kia celo venis al mi la belulino?
  Ridete respondis ankaŭ Mirabela kaj afable rigardis:
  - Por helpi vin venki la grandajn romanojn!
  Svyatoslav rimarkis kun suspiro:
  - Unu glavo nenion solvas, kvankam vi estas forta, mi vidas militiston!
  La knabino frapis sian nudan piedon kaj respondis:
  - Ni devas nun ataki la romanojn. Ili ankoraŭ ne kolektis ĉiujn fortojn, kaj ricevos plifortikigojn. Tuj frakasu kaj iru al Cargrado!
  Svjatoslav kapjesis kaj rimarkis:
  - Ankaŭ mi pensis tiel. Sed la malamiko havas la superecon!
  Mirabela respondis logike:
  - La tempo funkcias kontraŭ ni! Se ni prokrastos iom pli longe, la romia ŝiparo fortranĉos nin laŭlonge de Danubo, kaj ni havos nek plifortikigojn nek provizojn. Kaj la fortoj de la malamiko nur kreskos!
  Svyatoslav rimarkis kun suspiro:
  - Nia orakolo antaŭdiris, ke en malferma batalo ni perdos!
  Mirabela respondis severe:
  "Ĉu vi ne pensis, ke ĉi tiu orakolo estas aĉetita de la bazilio?" Kaj tiu prokrasto nur pliigos la avantaĝon de Bizanco!
  Svyatoslav malgaje obĵetis:
  - La orakolo malofte eraris, kaj antaŭe antaŭdiris niajn venkojn, kaj super la Ĥazaroj kaj aliaj popoloj. Tamen... Ĉu vi hazarde estas la filino de la dioj?
  Mirabella kapjesis.
  - Vi povas testi min en batalo kun iu ajn el viaj militistoj!
  Svyatoslav neatendite pugnobatis Mirabelon en la stomakon. La knabino meĥanike moviĝis, kaj frapis la princon per la kapo en la frunto. Li falis.
  Du altaj militistoj alkuris al Mirabela, sed la knabino saltis kaj batis ilin per siaj nudaj kalkanoj.
  La batalantoj kraŝis...
  Mirabela kliniĝis kaj premis la kolon de Svjatoslavo. Li rekonsciiĝis kaj malfermis la okulojn.
  Poste li murmuris, frotante sian kontuzitan frunton:
  - Ĉi tiu estas la Nigra Dio. Vi, ŝajne, estas la filino de Chernobog. Tiel kortuŝita, la kapo krakas!
  Mirabelle respondis:
  - Mi povas prepari pocion, kiu igos viajn militistojn pli fortaj kaj pli rezistemaj.
  Tiam ni certe venkos la malamikon!
  Svjatoslav kapjesis, kun la kapo razita per frunto:
  - Vari! Mi kredas al vi!
  Mirabella demandis:
  - Elektu iom da herbo kaj la pocio estos preta!
  La grandduko donis al ŝi kelkajn dekduojn da servistinoj por helpi ŝin.
  Mirabela, kune kun li, iris al la arbareto por kolekti pocion kiu pliigas la forton kaj eltenemon de la batalantoj. En la arbareto ankoraŭ ne estis bizancaj militistoj.
  Sed la knabina heroo atentis. Kaj pro bona kialo.
  Jen kelkaj dekoj da rajdantoj, kiuj provis ataki la revenantajn junulinojn per korboj plenaj de herboj kaj fungoj.
  Mirabela kuregis al la malamiko en batalo. Kaj svingante siajn glavojn, ŝi detranĉis tri kapojn samtempe.
  Tiam kiel ni haku la kontraŭulojn. Ĉi tiu knabino estas nur terminatoro en bikino kaj nudaj piedoj.
  Ŝia nuda kalkano trafis la bizancan militiston en la mentono. Li, fluginte, tuj pafis kvin malamikajn rajdistojn.
  Mirabella tweetis:
  - Mi estas la plej mojosa en la mondo, kaj la knabino estas specife nudpieda!
  Ĉi tio vere estis bonega turno. Mirabela daŭre tranĉis siajn kontraŭulojn kaj ĵetis vitrajn pecetojn per la nudaj piedfingroj, trafante ŝiajn kontraŭulojn.
  Tiuj romianoj kiuj ne havis tempon por eskapi estis mortigitaj. Kaj Mirabela gajnis alian venkon.
  Jen la knabinoj batas per nudaj piedoj, estas varme en Balkanio somere, kaj ili alportis fungojn, berojn kaj herbon. Kaj Mirabela en granda kuvo komencis fari mortigajn kaj amsorĉojn.
  Kaj ĝi portis fortan amaran odoron tra la tendaro. Kaj knabino kun oraj haroj movis ĉion per sia nuda, ĉizita piedo.
  Kaj ĉi tio multe helpis.
  Mirabela faris pocion en kaldrono kaj kantis;
  Mi naskiĝis konata en la dudekunua jarcento,
  En kiu elektroniko estas ĉie...
  Kaj kredu min, nervoj de ŝtalo -
  Vi scias, ke homoj flugis sur la lunon!
  
  Granda kreado de homo
  Kapabla ĉirkaŭbraki dum ludado de la pilko...
  Ni estas la infanoj de la tekkomputilo, la Interreto
  Kaj ni frapos la malklerulojn!
  
  Kion vi scias, ke ni inventis
  Ekrano estas enfermita en unu etfingro...
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Se eĉ malbona fajro brulas!
  
  Kredu min, nia tempo venos
  La lando de scienco prosperos...
  Triumfu Habel, ne Kain,
  Wins malfermis senliman konton!
  
  Ni kredas je nia patrino Rusio,
  Kio faris stelan turniĝon...
  La kampoj estis irigataj per roso el perloj,
  Venkoj malfermis senfinan konton!
  
  Al la gloro de Jesuo kaj Svarog,
  Ni venkos niajn malamikojn kune...
  En la nomo de la Ĉiopova, konu la Familion,
  Ni malfermis la grandan rusan armeon!
  
  Jes, la amo tondri en granda gloro,
  Lasu Lada esti kun ni por ĉiam...
  Ni naskiĝis en spaca potenco -
  Granda sonĝo realiĝis!
  
  Ni havis Lenin kaj la grandan Stalin,
  Caro Petro la Granda, kaj la ŝtormo Ivano ...
  Ni havas muskolojn, ni fariĝis pli malmolaj,
  Tia estas la destino de la granda rati!
  
  La Patrujo flori en fido,
  La amo kiu alportis nin...
  Estu la vetero eterna majo
  Kaj verŝas nur malbonan sangon en batalo!
  
  Ni naskiĝis por fari fabelon realiĝi
  Al la gloro de rusaj anĝeloj, dioj...
  Por ke la malbona malamiko tuj fariĝu polvo,
  Kaj malavare bakitaj tortoj!
  
  Mi ne kredas, ke homo ne estos malforta,
  Lia destino estas konkeri ĉiujn demonojn ...
  Ricevu la plej grandajn premiojn
  Ĝi estu detruita en batalo!
  
  Jes, nia malamiko ankoraŭ ne konas la forton,
  Sed mi kredas, ke Rusio renaskiĝos...
  Kvankam beboj, virinoj estas atakitaj,
  Ni venkos - mi kredas je ĝi kaj ne timu!
  
  Nia Patrujo estu libera,
  Estu en eterna gloro por ĉiam...
  Ni estas kavaliroj, kredu min, nobla,
  Ni ne timas problemojn kaj jarojn!
  
  Resume, ni baldaŭ estos pardonitaj,
  Ni kredas, ke ni gajnos la kontraŭulon ...
  Anonco venos de Dio Sort,
  La kerubo etendu siajn flugilojn!
  
  Tiam ni finu tion, kion ni komencis
  Ni konstruu novan urbon pli fortan ol ĉiuj...
  Kaj estos multe pli bone ol ĉe la komenco,
  La malvarmeta fiulo estos forviŝita en pulvoron!
  La heroa knabino finis kanti. Kaj ĉi tie denove ĉio turniĝis en la kaldrono, ekbrilis, kaj la pocio estis preta.
  Nun rusaj soldatoj trinkis ĝin. Estis pli ol tridek mil da ili, kune kun la bulgaroj.
  Svyatoslav ankaŭ trinkis la pocion. Li estis preta batali. Kun li estas lia frato, multe pli alta Danilo.
  Nu, kia estas la vojo por la rusaj kavaliroj. Ĉio ĉi estos granda kaj sanga batalo.
  Ankaŭ Mirabela trinkis, kaj sentis, ke jam konsiderinda forto venas al ŝi.
  La knabino ekbrilis siajn glavojn kaj diris:
  - Pli bone venki starante ol perdi surgenue!
  Post tio Svyatoslav jam ordonis:
  - Nu, fratoj en batalo!
  Kaj la pordegoj malfermiĝis, kaj la rusa taĉmento elpaŝis. Kaj ĝi estis armeo plena de forto kaj energio.
  La bizancanoj havas kvindek mil soldatojn, kaj ankaŭ ili viciĝis. Ĝi ŝajnas esti pli nombro, sed ne tiel kuraĝe kaj fervore en spirito.
  La romia imperiestro mem kolektiĝis por riproĉi. Kaj tiel la bizanca armeo prenis kaj moviĝis.
  Ŝi estas pli peza en kiraso, kaj havas avantaĝon en kavalerio.
  Sed preterpasante la rajdantojn antaŭen kuras Mirabela Magnetic, plena de energio kaj fervora batali. La knabino ĉi tie estas de la plej alta kalibro. Kaj kiel ĝi kolizios kun la bizancaj militistoj.
  Elfaras saltan baton per du nudaj piedoj samtempe, terenbatante kontraŭulojn kaj kriante:
  - Gloro al la tempoj de la rusa ratio!
  Tiam la knabino surde fajfos je la supro de siaj pulmoj. Jes, ĝi aspektas mojosa kaj amuza.
  Kaj ŝiaj glavoj kiel fali sur la malamikojn, tranĉante ilin kiel razilo. Jen knabino.
  Kaj poste estas aliaj militistoj.
  Nataŝa faligas la bizancajn militistojn per glavoj kaj krioj:
  - Por Rusujo Svjatoslav!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetos venenan kudrilon.
  Kaj tiam Zoya iras en batalon. Bizancaj soldatoj tranĉis kun granda malespero. Kaj premas ilin kun arda entuziasmo.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Kaj la ruĝhara Angeliko prenis la romanojn kaj ni detruu ilin kun granda furiozo kaj senespera premo.
  Kaj ankaŭ ŝia nuda kalkano funkcias kaj rompas makzelojn.
  Knabino muĝas:
  - En la nomo de Perun!
  Kaj Svetlana ankaŭ tranĉis kun granda premo, detruante la malamikon.
  Kaj li kondukas la muelejon per glavoj kaj krioj:
  - Por komunismo!
  Mirabela dissekcante la romianoj, notas:
  - Se vi volas gajni la tutan mondon, plenigu vian kapon per saĝo kaj vian koron per amo!
  Nataŝa, tranĉante la kontraŭulojn de Bizanco, diris:
  - Orkoro ne ĉiam altiras monon en vian poŝon, sed ĝi ebligas al vi trovi sennombrajn trezorojn en la ĉielo, kompare kun kiuj montoj da monbiletoj ne valoras eĉ denaron!
  Zoja, hakante la legianojn, notis:
  - Estas malfacile kompreni, kial Dio permesas malbonon, sed eĉ pli malfacilas kial homo ne permesas bonon en sia koro, kaj kompaton en siaj agoj!
  Angelica notis, hakante la romanojn, kaj ĵetante diskojn per siaj nudaj piedfingroj:
  - Oraj montoj el la lipoj de politikistoj ne valoras eĉ unu denaron, sed kupra denaro, se homo estas karulino, estas granda trezoro de la mondo!
  Svetlana, ofensive hakanta la bizancajn batalantojn, notis:
  - Dio kreis la homon por feliĉo, sed la homo kreas por si problemojn kaj malfeliĉon, dezirante fariĝi Dio la Kreinto!
  Mirabela, tratranĉante kontraŭulojn per glavoj, elsendis:
  - Kion volas virino, Dio volas, eble tial viroj havas daŭrajn problemojn kaj problemojn, ĉar virino estas kortuŝa senpiede!
  Natasha, dissekcante la romanojn, notis:
  - Kiam infanoj ridas kun feliĉo, gepatroj ne ridas, do la kosto de donacoj montriĝis tute ne amuza!
  Zoja, tranĉante la bizancanojn kaj batante ilin per sia nuda piedo, logike notis:
  - Dio estas ĉiam ama Patro al la homo, sed la sorto estas ofte kaprica duonpatrino!
  Augustine dissekcante la romianoj, logike aldonis:
  - Eĉ por vulpo estas malfacile trompi la sorton kaj estas neeble trompi Dion!
  Svetlana, tratranĉante kontraŭulojn, kaj agreseme disbatante ilin, kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, elsendis:
  - En la politiko ĉio eblas, sed oni ankoraŭ ne povas trompi Dion eĉ unufoje, kvankam oni kutimas konduki balotantojn per la nazo al la senfineco!
  Mirabela, tranĉante kontraŭulojn en brasikon, kaj farante romian kotletojn el ili, diris:
  - Politikistoj estas grandaj friponoj en trompo, sed sensignifaj en aferoj de vero!
  Nataŝa, daŭrante entuziasme tranĉi malamikojn, notis:
  - La politikisto kaŝas siajn dentegojn, sed ŝatas montri siajn dentojn, precipe se la balotanto estas kun kokida cerbo!
  Zoja, disbatante la romanojn, sprite rimarkis:
  - La politikisto ne havas senton de proporcio en promesoj, sed la efektivigon de striktaj limoj tendencaj al nulo!
  Angeliko, tratranĉante la malamikojn, deklaris kun furiozo:
  - La politikisto havas nuligitan memoron por promesoj, sed la deziron mensogi ĝis senfine!
  Svetlana agreseme rimarkis, fortranĉante la kapojn de la romianoj:
  - Politikisto per sia lango povas levi tutan cunamon, sed kiam temas pri laboro per sia kapo, estas plena trankvilo!
  Mirabela prizorgis diskteleron per la nudaj piedoj, detranĉante kontraŭulojn kaj pepante:
  - Ebriulo trodormos, kaj politikisto ronkos kiam temas plenumi la promeson per ebriaj okuloj!
  Natasha origine notis, fortranĉante la malamikojn:
  - Politikisto estas prostituitino, kiu voĉdonas tuj, sed neniam alportas plezuron!
  Zoya, faligante la romanojn, plene konsentis kun tio:
  - La politikisto havas la ambiciojn de leono, kiuj alportas la balotanton al la vivo de hundo!
  Angelica, batalante kun la bizancanoj, kaj dispremante ilin, logike notis:
  - Dio amas la homon eĉ en pekoj, nur malpieco detruos la animon!
  Svetlana, detranĉante la legianojn kiel razharojn sur barbo, fajfis:
  - Libera volo estas donaco de Dio, nur homo ne konas la sojlon de konscienco!
  Mirabela, detranĉante la jam maldikiĝintajn romanojn, kukis:
  - Konscienco- libereco estas donaco de la Plejaltulo, libereco de konscio estas malbeno de la plej malalta!
  Nataŝa, faligante la romaajn, aŭ pli ĝuste la bizancajn soldatojn, resumis:
  " Dio donis liberan volon pro granda amo, sed la homo elektis sian parton de konsiderinda sango!"
  Por iel fari sin pli gaja, Zoja kantis:
  Mi estas simpla komsomola knabino,
  Lastatempe iniciatita...
  Skuu sur ŝnuro tre lerte,
  Tute kiel oni diras, beleco estas dolĉa!
  
  Sed la Fuhrer invadis karan Rusion,
  Furioza rido minacas faŝismon...
  Sed tamen la knabinoj estas pli belaj ol ĉiuj
  Ni respondos al la plej insida bato!
  
  Al la gloro de nia granda patrino,
  La knaboj kuraĝe mortos...
  Ni haltigu la plej grandan parton de la nazioj sovaĝa,
  Nia armeo estos nevenkebla!
  
  La komsomola membro donis al mi taskon,
  Prefere, alportu inteligentecon al ĉefsidejo,
  Do vi streĉas vian spiron
  Por ke ne estis glitigaj bufoj en sonĝo!
  
  Mi iras nudpiede en la herbejo,
  Kvankam ne pro kutimo ili ŝtelis la urbon,
  Bone komence, malfacile poste
  Promeni nudpiede sur gruzo estas multekosta!
  
  La plandumoj estas tre sunbrunigitaj de ŝtonoj,
  Kaj sango fluas pro la tranĉoj...
  Sed la flagoj sur la Patrujo hele flugas,
  Kaj la amo de la Sinjoro estos kun ni!
  
  Laŭdu la giganton Jesuon
  Kiu estas pli alta kaj pli bela ol ĉiuj...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  Ni celebru bonŝancon kaj sukceson!
  
  Ni kredas je faŝismo, ni rompos la spinon,
  Ekde ĉiu milito el staltrogo...
  Venko estos en radianta majo,
  En Gehena, fariĝu fiulo!
  
  Mia sankta tero estu glorata,
  La venkoj de la gloro de oktobro tondras...
  Kvankam la knabino estas en ĉifonoj kaj nudpiede,
  Ŝi suferas, kara, ne vane!
  
  Ni dediĉis niajn korojn por la Patrujo,
  Por la gloro de oro, kalkulu animojn...
  Al sukceso, ili rapide malfermis la pordon,
  Kaj strangolu malicon kaj trompon!
  
  Rusujo estu la hegemono de la mondo,
  Alportu ordon al la universo...
  Rekompencu ĉiujn kontraŭulojn per malvenko,
  Kaj ŝerce movu la peonon al la reĝino!
  
  Mia Rusujo estu en universala gloro,
  Lasu pomarbojn flori en ĝi sur Marso ...
  En la sovetia, ruĝa, furioza potenco,
  La homoj realigos la sonĝon!
  
  Ni faros la Patrujon granda,
  Ĉar la komsomolaj membroj estas la plej bonegaj ...
  Subtenu la vizaĝojn de la sanktuloj sur la ikonoj,
  Ni venkos, lasante pekon en niaj koroj!
  Preskaŭ la tuta bizanca armeo estis mortigita, kaj ĝiaj restaĵoj fuĝis.
  Persekutante la malamikon, Angelica eldonis:
  - Donaco de Dio ne estas kirlitaj ovoj, sed kiu rifuzas gracon havas la cerbon de malseka kokido kaj mola boligita!
  Svetlana movis la malamikon per sia nuda kalkano laŭ la dorso de la kapo kaj knaris:
  - Dio donas gracon al iu ajn homo, sed ne ĉiuj estas destinitaj preni riĉaĵon!
  Mirabela, detruante la malamikojn, aldonis, elmontrante la dentojn:
  - La sledo povas esti propra, eble ne estas propra, sed la loko sur la trono estas ĉiam de aliulo, ĉar la politiko regas, havas malbonan aspiron!
  Nataŝa, finante la romanojn, sufiĉe logike kaj ĝuste rimarkis:
  - Politikisto havas sep vendredojn semajne, do li ĉiam volas aranĝi eternan lundon por siaj balotantoj, kaj solidan dimanĉon por si mem!
  Zoe notis agreseme kiam ŝi fortranĉis la kapojn de la retiriĝantaj romianoj:
  - Politikisto amas doni konsilojn al balotantoj, sed bonaj konsiloj estas multekostaj, kaj tiuj, kiujn la politikistoj donas, estas senvaloraj!
  Angeliko, hakante la forkurantajn bizancanojn, gruntis:
  - Ne ekzistas pli dolĉa salo ol la salo de la vero, nek pli amara mielo ol la mielo de la elektopromesoj!
  Svetlana, disbatante la fuĝantajn batalantojn, rimarkis, ĵetante per la nuda piedo diskon kun akraj pintoj:
  - Dio povas pardoni ajnan pekon montrante partoprenon, sed homo estas nesenkulpeble stulta, se li pardonas al si indiferentan indiferentecon!
  Mirabela resumis ĉion, finante la lastajn romanojn:
  - Vi povas kaj kredi je Dio kaj ne kredi, nur la unua faras nin bildo de la Ĉiopova, kaj la lasta, besto el la rango de supereco de la plej malalta!
  La bizanca armeo estis tute venkita, kaj nun nenio malhelpis nin translokiĝi al Konstantinopolo.
  La armeo de Svyatoslav kreskis per saltoj kaj saltegoj. Al li aliĝis grekoj, kaj bulgaroj, kaj serboj, kaj hungaroj kaj aliaj fortoj.
  Kaj poste sekvis la sturmo kontraŭ ĉi tiu potenca citadelo.
  Mirabela atakis kune kun la aliaj knabinoj. Distranĉante la defendantojn de Konstantinopolo, la knabino daŭre ŝercis:
  - Dio kreis Evon bela kaj juna, por ke Adamo amu ŝin, sed la politikisto en la homa animo, mortigis la junecon de la animo, kaj malbeligis la korpon al la infero!
  Natasha, pecetigante la defendantojn de Konstantinopolo, notis:
  - Estas bone esti juna virino kun korpo, estas malbone esti senhelpa infano kiam temas pri komerco!
  Zoya, fortranĉante kontraŭulojn, racie eldonis:
  - La politikisto per malsamaj vortoj diras esence unu aferon - Mi havas potencon, kaj vi havas nudelojn sur la oreloj, mi havas tronon, kaj vi ĝemas pro ĝeno!
  Angeliko, ĉi tiu ruĝhara knabino, denove farante akrajn tordojn per siaj glavoj, komentis:
  - Politikisto estas najtingalo, kiu kantas dolĉe, sed la notojn de vera birdo estas skribitaj de Dio, dum la notoj de politikisto estas skribitaj per la kaptanta piedo de monŝtelisto!
  Svetlana sprite aldonis, faligante alian defendanton de Tsargrad:
  - Dio decidis - la viro estas sia propra filo, sed la politikisto igis la balotanton orfa vicfilo!
  Mirabela, furioze hakante la malamikojn kaj ĵetante venenajn kudrilojn per la nudaj piedfingroj, finis:
  - La plej ama Gepatro estas la Ĉiopova Dio, kvankam ne estas klare, kial hom-infano ploras amare ĵetita de la Ĉiopova Patro, en la abismon de kruela universo - eĉ unu amara larmo de infano ŝiras la koron de amo!
  La sturmo jam finiĝis kaj Tsargrad falis. La konkeroj de Svyatoslav estis fortigitaj. Tio estis sekvita per kampanjoj en Irano kaj Hindio. Kaj tie la rusoj konkeris pli kaj pli novajn landojn. Pal kaj Bagdado...
  Estiĝis grandega imperio, de Egiptio, Balkano, ĝis Ĉinio mem.
  Post la morto de Svyatoslav, tamen, ekzistis divido de havaĵoj. Sed la plej aĝa estis la nepo Jaroslav la Saĝa. Kaj li denove unuigis la imperion, kaj konkeris Ĉinion.
  En Rusio, nova religio estis adoptita: Rodnoverie, estrita de la Kreinto Rod kaj la doktrino de ĉielo kaj infero. Sed Rod ankoraŭ havis kompletan panteonon de dioj - filoj kaj filinoj.
  Ne estos fino de la mondo, do Rusujo estas eterna kaj la rusoj estas la elektita popolo de Dio.
  Do nova rakonto naskiĝis en paralela universo.
  
  NUDA BLONDULO HELPANTA LA GRANDDUKO VASILY III
  Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya, tamen, baldaŭ moviĝis en malsaman rakonton.
  La armeo de Vasilij la 3-a sieĝis Kazan. La komandanto tamen ne estis la caro mem, sed lia frato Dmitrij. Juna militisto! Sed sperta!
  Estis 1506, la unua plena jaro de la regado de Vasilij la Tria, kiu signife fortigis Moskvon kaj fortigis la centralizon de la reganto. Vere, li ne tro multe gajnis, sed li havas grandegajn ambiciojn!
  Kaj tiel Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya decidis helpi la rusan granddukon, kaj eĉ, iagrade, la imperiestron preni la urbon kaj la ĉefurbon de la Ĥanlando.
  La senmorta knabo kaj la terminatora knabino iris por sturmi Kazanon, svingante sabrojn. Ili batalis kiel herooj. Estante senmortaj militistoj moviĝis pli rapide ol gepardoj. Kaj kun nudaj piedfingroj ili lanĉis akre klozitajn diskojn antaŭpreparitajn, kiuj trafis la tatarojn ĝuste en la gorĝon.
  Oleg kaj Mirabela rapide rapidis, kaj suprenfluginte la muron, ili faris muelejojn, dehakante kvin aŭ ses tatarajn batalantojn.
  Tiam ili komencis tranĉi kontraŭulojn, kaj lanĉi ilin, terenbatante dekduon da nukeroj.
  Kaj ili falis kaj kolapsis.
  Knabo kaj knabino batalis kiel titanoj. Ili distingiĝis pro sia lerteco, kaj la glavoj faris dek kvin svingojn en sekundo. Kaj tiel ili faligis la malamikon. La junaj militistoj havis specialajn armilojn: glavojn kaj sabrojn samtempe kaj ili tranĉis preskaŭ ajnan metalon kaj karnon.
  Oleg tenis grandan papilion, detranĉis dekduon da kontraŭuloj samtempe kaj muĝis:
  - Mi estas granda skotero!
  Kaj denove la knabo en furioza atako.
  Kaj jen la knabino Mirabela ĵetas granaton per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Nia Patrujo estas glora, denaska-fidela, ortodoksa! Kaj ni povos venki la tatarojn, kaj esti Kazan sub Rusujo!
  Kaj denove la junaj, senmortaj militistoj atakas. Kaj ili batalas kun furioza frenezo. Ili havas sovaĝan kaskadon de ideoj kaj freneza energio.
  Juna paro sur la atako. Kaj tataraj militistoj falas sub siajn batojn. Kaj la batalantoj, kiuj ricevis senmortecon kaj ellaboras sian eternan vivon, estas tre amuzaj.
  Oleg, detranĉante la tataron, muĝis:
  - Cent, post cent, regimento post regimento! Rusaj kavaliroj tranĉis per glavo! Mi kredas, ke venko venos baldaŭ! Ni malfermas gloran konton!
  Mirabela ĵetis per la nudaj piedfingroj akre lanitan diskon kaj kantis:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat!
  Ankaŭ Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, ĵetis diskon per sia nuda, infaneca, sed tre forta piedo kaj kantis:
  - Defendanto de la Patrujo! Perunov soldato!
  Mirabela Magnetic, daŭre hakante, kantis:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat!
  La knabo, faligante la malamikojn, siblis:
  - Herooj de Rusio kolektas alarmite!
  Tiel batalas heroaj infanoj - grandaj herooj! Ili havas pasion kaj forton, por tuta legio.
  Aŭ eble dek legioj! Rigardante ilin, la ceteraj soldatoj kuraĝiĝis, kaj komencis vipi super la muroj de Kazan.
  Oleg, faligante la tatarojn, blekis:
  - Por caro Vasilij III!
  Kaj kiel li ĵetos akre svingitan diskon, kiel li fortranĉos dekon da kontraŭuloj de Rusio.
  Kaj denove li ŝpinos la papilion, kaj malantaŭ ĝi la muelejon. Haki dekduon samtempe. Kaj tiam la knabo prenos ĝin, kaj per sia nuda kalkano movos la ĥanon en la mentono.
  Li flugos, kaj falos rekte en la kaldrono de bolanta gudro.
  Oleg Rybachenko kriis:
  - Nu, al la diablo kun vi!
  Mirabela prenis la bumerangon per la nudaj piedfingroj, detranĉis kvin nukerojn kaj muĝis:
  - Gloro al la patrujo de caro Vasilij!
  Oleg Rybachenko entuziasme konfirmis:
  - Saluton sanktan Rusion!
  Mirabela, faligante la tatarojn, siblis:
  - Ĉi tio ankoraŭ ne estas Rusio, sed Moskvio!
  Signifa parto de la muro jam estis kaptita de rusaj soldatoj. Ili jam infiltras la urbon mem.
  Grandduko Vasilij trovis sin iom en la ombro pro sia granda filo Ivano la Terura.
  Sed en la reala historio, Kazan ne submetiĝis al li. Kaj nun la infano kaj la heroa knabino reverkas, kaj aldonas tion, kion la rusaj prapatroj ne sukcesis fari.
  Oleg Rybachenko tranĉis kvar kapojn per unu bato. La knabo tiam ĵetis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Li faligis sep pliajn batalantojn kaj kriis:
  - Iel ili veturis en la ĉerkon, kaj la plej potencan demon,
  Li volis mordi mian kolon, sed li montriĝis kiel ludo!
  Kaj la juna militisto malsaniĝos pro tio...
  Margarita turnis la ŝraŭbon kaj knaris:
  - Mi estas kobro preta por salti!
  Kaj denove li lanĉos mortigan bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. La knabino, certe, estas kiel la plej mojosa diino.
  La plej granda parto de Kazan jam estis kaptita. Kuraĝaj militistoj sturmas la palacon de la supera ĥano. Ili estas plenaj de kolero kaj sovaĝa ekscito. Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya estas terminatormilitistoj. Kaj ĉiu el iliaj svingoj, kaj ili tre ofte mansvingas - jen novaj kadavroj!
  Oleg Rybachenko, batalante, rimarkis:
  - Sed ĉi tiu batalo povas multe ŝanĝiĝi!
  Mirabela logike konsentis:
  - Ivano la Terura konkeris Kazanon! Kaj nun lia onklo Dmitrij konkeros ŝin!
  La knabo ĵetis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Li tranĉis la gorĝojn de kvin tataroj kaj bojis:
  - Por granda Rusujo kaj la ĉielo de la slavoj!
  Mirabela estas bela knabino, memfide konfirmita:
  - Por la Plej Granda Imperio!
  Kaj la knabino ankaŭ ĵetis akre klinitan klingon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi tranĉis multajn nukerojn, kaj hakis kiun. Ŝi estas tia militema beleco.
  Tio estas vere bonega Mirabela. Por la senmorteco, ŝi jesis iĝi knabino en bikino, forlasante sian iaman korpon, kaj esti vendita en sklavecon. Sed tiam ŝi akiris tian superhoman forton! Kaj kredu min, kompreneble, ĝi estas bonega por ŝi!
  La knabino batalas kaj la knabo batalas kaj la malamikoj falas. Ili estas rompitaj kaj malfortigitaj.
  Do la kuraĝaj militistoj rompas en la tronĉambron, kie troviĝas la Kazan-Ĥano.
  Li provas foriri, sed la knabo ĵetas asteriskon per sia nuda piedo kaj rompas la dorsan kapon de la ĥano. La rompita falas kaj mortas...
  Tiam la militistoj gardistoj ekstermas la ceterajn tatarojn. Tamen, ĉi-lasta, perdis sian majstron, faligas siajn armilojn kaj kapitulacas.
  Do Kazan falis. Nun Rusio leviĝis al ĉi tiuj landoj. La Grandduko de Moskvo Vasilij loĝigis parton de la tataroj en Rusio, kaj loĝigis parton de la rusoj en Kazan.
  Tiam ĝi eĉ pliboniĝis. La nova rusa grandduko ankaŭ estis elektita la Grandduko de Litovio. Suprenirita al la trono...
  Estas klare kial - la venko super Kazan estis tre impona por ĉiuj. Kaj ili komprenis, ke Rusio estas tre forta!
  Kaj la militistoj gardistoj faris sian eblon ĉi tie. Ili prenis kaj venkis la armeon de la ĉefa konkuranto de Grand Duke Vasily III. Kaj la kandidato mem estis prenita kaj malkonstruita de la senmorta kapo de knabo kaj knabino.
  Kaj ili faris tion ĵetante diskojn kun siaj nudaj piedoj unuvoĉe, kriante:
  - Slavoj devas esti kunigitaj! Ni ĉiuj estu nevenkeblaj!
  Kaj eksaltante kaj morthakis la hetmanon, la junaj militistoj ekkriis:
  - Ni estas militistoj de nova epoko kaj bonega formacio!
  Post tio, la kaptitoj kisis la nudajn spurojn de la junaj militistoj, lasitaj de ili sur la freŝa neĝo. Kaj vi konsentos, ke ĝi estas tre mojosa!
  Kaj poste vojaĝo al Astraĥano. Jen kiel unu venko tiras aliajn kune kun ĝi.
  Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya, kune kun ĉi tiu grandduko, translokiĝis al Astraĥano.
  Knabo kaj knabino sturmis ĉi tiun grandan urbon. Ili batalis, denove alvenante la rusa armeo tra la koridoro de tempo.
  Kaj denove ili tranĉis sin, kaj ĵetis la bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tie aferoj fariĝis multe pli facilaj. Kaj la armeon komandis Vasilij la Tria mem. Kaj lia potenco estis granda. La trupoj de la Granda Duklando de Litovio ankaŭ alvenis. Ili sturmis ĉi tiun urbon.
  Kaj la terminatorinfanoj sin tranĉis kaj ĵetis bumerangojn, diskojn, stelojn. Oleg Rybachenko eĉ ĵetis kelkajn obusojn.
  Kun siaj nudaj piedoj, la junaj militistoj ankaŭ ĵetis akrajn stelojn, kaj maldikajn, sed kapablajn tranĉi plurajn gorĝojn samtempe.
  Kaj iliaj kruroj estas vere la formado de lerteco, kaj rapida kaj tre sovaĝa forto.
  Kaj kiel knabino ĵetas bumerangon per la nudaj piedfingroj, tiam la malamikoj de la sankta Moskva Rusio tute ne estos mielo!
  La Terminatoraj Militistoj unuvoĉe kriis:
  - Gloro al Vasilij la Tria, la plej granda el la rusaj caroj!
  Kaj denove granda venko por la rusa regno.
  Bazilo la Tria estis kronita kun la titolo de reĝo, kaj estis oficiale rekonita kiel imperiestro. Lia imperio fariĝis grandega. Rusoj ankaŭ komencis penetri en Siberion. Kaj la Krimea Ĥanlando eĉ rekonis sin kiel vasalon de Rusio.
  Post la elpelo de la metropolano, Vasilij la 3-a devigis la novan sinjoron de la eklezio ŝanĝi la dogmojn kaj permesi poligamion. Tio estis parte pro la aneksado de Kazan, Astraĥano kaj aliaj islamaj teroj.
  Vasilij la Tria mem tuj edziĝis al la litova princino Glinskaja kaj al la tatara Tamara. Kaj tiam ankaŭ sur la kvara knabino.
  La Sinodo permesis al rusoj havi kvar edzinojn. Kaj multaj princoj profitis de tio.
  La milito kun Pollando finiĝis per konkero... La rusa armeo estis forta kaj multe pli multnombra. Jes, Oleg kaj Mirabela helpis. Kaj kun ĉi tiuj terminatoraj militistoj, neniu kontraŭulo estas terura.
  Kaj Vasilij la Tria fariĝis reĝo de Pollando. La imperio fortiĝis. Sed Sulejmano la Granda venis al la trono de la Otomana Regno. Kaj ĉi tiu reganto konkeris Hungarion. Li ankaŭ sieĝis Vienon.
  Sed la Krimea Ĥanlando rompis kun Rusio. Kaj nova kampanjo sekvis. Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaja ankaŭ elstaris ĉi tie laŭ peto de la hiper-ĉiopova sorĉistino-diino. Kompreneble, dum la sturmo al Perekop. Jen la plej forta parto de la defendo de la krimeaj tataroj. Sed finfine, la militistoj: Oleg kaj Mirabela estas tre mojosa!
  Kaj kiel ili rapidas, kaj kiel ili rapidas! Kaj kiel ili faligos la tatarojn. Kaj kun kia sovaĝa entuziasmo ili entreprenos ĝin.
  Kaj la knabo ĵetis stelon per siaj nudaj piedfingroj, kaj ĝi detranĉis ses tatarojn samtempe.
  Kaj la knabino pafis kvin per ĵeto de asterisko. Ĉi tiuj uloj montriĝis batalantaj.
  Oleg kaj Mirabela malbaris parton de la muro. Krome, la artilerio ankaŭ funkciis. Multe da detruo estis kaŭzita al la tataroj. Do la Krimea Ĥanlando falis.
  Tiam okazis batalo kun la armeo de Sulejmano la Granda. Ĉi-foje, en reala historio, la granda sultano ne estis bonŝanca. Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya ne nur mortigis amason da turkoj, sed ankaŭ kaptis la sultanon.
  Rusio devigis la turkojn forlasi Balkanion. Kaj ŝi fondis tie siajn proprajn fortikaĵojn. Kaj ankaŭ elektita Istanbulo. Konstantinopolo denove leviĝis.
  Vasilij III provizore haltis. Konkero devis esti digestita. Livonio jesis pagi tributon al la rusoj, kaj cedis Narva al la havaĵoj sen milito.
  Vasilij la Tria, eĉ en 1535, ordigis la konstruadon de havenurbo ĉe la enfluejo de la Neva. Io kiel Peterburgo de Petro la Granda. Vere, Bazilo movis la ĉefurbon ĝuste al Konstantinopolo.
  En 1537 la rusoj kaptis Vyborg kaj fortikigis sin de la nordo de la svedoj, venkante ilin tute.
  Dum la atako kontraŭ Vyborg, Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya denove distingiĝis.
  La knabo kaj knabino nature transsaltis la sojlon de tempo kaj partoprenis en la sturmo.
  Jen Oleg ĵetis bumerangon per la nudaj piedoj, elbatis dekon da kontraŭuloj kaj kantis:
  - Gloro al Rusio kaj ĝia caro Vasilij la Tria!
  Mirabela ankaŭ ĵetis ion mortigan per la nudaj piedfingroj kaj kuraĝe diris:
  - Por sankta Rusujo kaj la netera reĝino!
  Post tio, la knabo kaj la knabino tiel disiĝis, ke tuta maldensejo de la kadavroj de la svedoj estis tratranĉita.
  En 1540-1541, rusaj soldatoj ankaŭ kaptis Malgrandan Azion de la turkoj. Kaj en 1545, kaj ankaŭ Mezopotamio kaj Palestino. En 1547 en marto, la reĝo, en la aĝo de apenaŭ sesdek ok jaroj, mortis. Lia regado de kvardek du jaroj montriĝis kaj longa kaj tre feliĉa kun multaj konkeroj por Rusio.
  Bazilo la Tria estis nomita Bazilo la Granda. Kaj sur la trono estis juna, sed laŭ la normoj de Rusio, plenkreskulo Ivan Vasiljeviĉ.
  Kaj ĉar Vasilij la Tria vivis pli longe ol en la reala historio, oni evitis la bojaran tumulton.
  Ivan Vasiljeviĉ, komence decidis tute subigi Livonion, la milito en 1550 estis sukcesa. Potenca rusa artilerio forbalais ĉiujn, kaj preskaŭ ĉiuj urboj estis rapide konkeritaj.
  Kompreneble, terminatorinfanoj Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya partoprenis en la bataloj.
  Per siaj nudaj, infanecaj piedoj ili ĵetis ĉion akran kaj trapikan tiel fervore, ke la Livoniaj trupoj multege mortis.
  Krome, junaj militistoj ankaŭ precize pafas el kanonoj kaj tiel precize.
  Oleg la terminatorknabo pafis, kaj ĵetis mortigan donacon per siaj nudaj piedoj.
  Disigis kontraŭulojn kaj grincis:
  Mi estas detruo enkarnigita!
  Kaj la knabo ridos kaj muĝos:
  - Mi estas filo de granda reviviĝo!
  Mirabela, ĉi tiu malmola knabino, ankaŭ lanĉos mortiginton per la nudaj piedfingroj, kaj grincos:
  - Mi estas filino de la grandaj diinoj de neniigo!
  Kaj denove la infanoj ridas kaj nudigis la dentojn. Kaj tiam do flugu supren al la fortikaĵo. Kaj tiel ĉiuj estos dehakitaj. Ili ne havas glavojn, ili nur havas helicojn. Kaj ili senkompate ekstermas la Livonianojn kaj aliajn soldatojn de la soldularmeo.
  La knabo kaj la knabino estas nudpiedaj la tutan tempon, eĉ en la neĝo. Kaj al ili senmortaj militistoj eĉ ŝatas ĉi tion!
  Kial ne? Kial ŝuoj por tiuj homoj, kiuj havas korpojn pli rapide ol iu ajn besto, kaj kompreneble ili ne povas pardoni aŭ malsaniĝi.
  Tiam Ivano la Terura batalis en Egiptujo. Konkerinte en kelkaj jaroj la tutan nordon de Afriko, inkluzive de Maroko. Tiam la Araba Duoninsulo estis kaptita.
  Germanio estis fragmentigita, Aŭstrio estis malforta, Hispanio kaj aliaj landoj estis okupataj de militoj.
  Carista Rusio moviĝis trans Iranon al Hindio. Antaŭ 1590, Hindio estis invadita. Ivano la Terura vivis ĝis la aĝo de sesdek ok jaroj kaj mortis en 1598. Kaj lin sukcedis Ivano la Kvina. Rusio daŭrigis sian vastiĝon en la oriento kaj la kapton de Ĉinio. Kvankam la milito montriĝis longa kaj malfacila.
  Necesis tri militoj por konkeri Ĉinion.
  Eĉ la partopreno en la bataloj de Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya ne tuj certigis venkon.
  Jes, kaj junaj militistoj batalis en epizodoj. Ili renkontos sin, hakos la ĉinojn kaj denove kuros reen.
  Kompreneble, la knabo kaj la knabino agis tre aktive kaj efike. Kaj per siaj nudaj piedfingroj ili aktive ĵetis akrajn stelojn, diskojn kaj bumerangojn.
  Oleg Rybachenko persone hakis al morto la ĉinan ministron pri defendo. Kaj tiam kiel li ĵetas grenadon kun knabeca kruro. Do tuj du dekduoj da flavaj militistoj al la alia mondo, dirante:
  - Gloro al Rusujo, kiu por ĉiam en la epokoj indikas la vojon de la universo!
  Kaj la knabino Margarita prenos ĝin kaj lanĉos bumerangon per sia nuda piedo, kiu estas mortiga, kiu estas nenie pli malvarmeta.
  Kaj venkinte la kontraŭulojn, la knabino grincas:
  - Por tia Rusujo, vi batalas kaj ne timu!
  Kaj la knabo kaj la knabino komencis mansvingi eĉ pli intense.
  Ivano la kvina mortis en 1620, kaj lia filo Ivano la sesa daŭrigis sian laboron. Post obstinaj militoj en 1640, Ĉinio finfine estis subigita.
  Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnetic komencis aperi pli aktive en diversaj lokoj de bataloj kaj bataloj.
  Kaj tiam la knabo Oleg ĵetis bumerangon kaj forblovis la kapon de la ĉina imperiestro. Kaj li fariĝis heroo!
  Kaj la knabino Mirabela ĵetis grenadon per la nuda piedo kaj elbatis la tutan sidejon de la kontraŭuloj.
  Kaj kompreneble, dank' al ĉi tiuj senmortaj infanoj, la plej granda el la venkoj de la Rusa Imperio estis gajnita!
  Kaj post la venko super Ĉinio, Moskvo Rusio, neniu praktike timas! Kaj neniu haltigos la rusojn kaj ne venkos! Ili pasis la punkton de nereveno!
  Kaj Rusio fariĝis pli forta kiel granda imperio. Ivan la Sesa regis por pliaj dek jaroj ĝis li konkeris Koreion kaj la plej grandan parton de Hindoĉinio.
  Post li, Aleksandro la Unua supreniris la preston. La nova reĝo daŭrigis sian iaman kurson de konkero. Hindoĉinio estis tute konkerita, kaj rusaj ŝipoj albordiĝis en Aŭstralio kaj komencis esplori ĉi tiun kontinenton. Krome, la rusoj eĉ pli frue eniris Alaskon kaj antaŭeniris tra Kanado... Ĉi tie ili jam renkontis Francion, kiu fine akiris stabilecon kaj prosperon sub Ludoviko la 14-a, kaj Anglion, kiu rapide akiradis.
  Krome, Rusio daŭre esploris Afrikon kaj alfrontis opozicion de Britio ankaŭ tie. Ankaŭ Svedio ekpaŝis kaj provis ataki Rusion.
  Sed la rusaj trupoj estis atentaj, kaj Britio kaj Francio ne agis kune. Kaj la trupoj de Aleksandro la Unua konkeris ĉi tiun ŝtaton.
  Kompreneble, kaj Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya partoprenis en tio.
  Nudpiedaj militistoj ĵetis diskojn kaj hakis per longaj, speciale harditaj glavoj.
  Ili estas tiel malvarmetaj kaj nerezisteblaj.
  Oleg Rybachenko ĵetis akran stelon per siaj nudaj piedfingroj de knabaj piedoj, terenbatis dekduon da svedoj kaj kantis:
  - Por la gloro de sankta Rusujo!
  La knabino Mirabela ankaŭ ĵetis mortigan objekton per siaj nudaj piedoj kaj siblis:
  - Por la grandeco de la nevenkebla Familio!
  Kaj la infanoj saltos kune kaj frapos la svedan guberniestron en la bruston per siaj nudaj kalkanoj.
  Ĝi transflugis kaj faligis plian dekduon da malamiksoldatoj.
  Post la morto de Aleksandro la Unua en 1675, caro Alexei la Unua filo de Aleksandro supreniris la tronon. Kutime la sinsekvo al la trono iris laŭ la antikva tempo de la filoj, kaj poste la nepoj de la plej aĝa filo. Vasilij la Tria establis tion por ke ne estus posta lukto por la trono. Kun forta centralizo.
  Alexei unue renkontis Francio'n en Ameriko, kaj kun Britio en Afriko.
  Rusaj trupoj, dume, eniris la germanajn landojn. La kapto estis sufiĉe sukcesa, ĉar la princlandoj estis fragmentigitaj. Plimultitaj rusaj regimentoj ankaŭ konkeris Italion. Tio estis sekvita per kampanjo kontraŭ Francio. La regado de Ludoviko la Suna Reĝo finiĝis malglore. Rusaj kaj eksterlandaj regimentoj prenis Francion.
  Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya elstaris denove.
  Junaj militistoj batalis per glavoj kaj ĵetis diskojn al malamikaj soldatoj. Mortigis multajn soldatojn.
  La knabo ĵetis stelon al la malamiko per sia nuda piedo, kaj muĝis:
  - Mi estas supervira militisto!
  Ankaŭ la knabino kun la nudaj piedfingroj ĵetis la mortigan diskon kaj fajfis:
  - Kaj mi estas la enkorpiĝo de mirinda kosmo!
  Kaj kiel li montros sian longan langon! Kaj tiam kiel doni nudan kalkanon en la nazo de la franca grafo. Tiu frunto krako.
  Kaj Oleg Rybachenko preterflugos kiel infera meteoro, kaj kelkaj dekduoj da francoj prenis kaj mortis. Kaj tiam la knabo, kvazaŭ eksplodante el kaptita kanono per pafo.
  Kaj metis multajn batalantojn. Ili tordiĝas pro doloro kaj mortas!
  Kaj la terminatoraj militistoj rapidas al si kaj dehakas ĉiujn, kvazaŭ ili mem estus la anĝeloj de morto kaj estas pli rapidaj ol gepardoj.
  Britio iel kontraŭbatalis surmare kaj petis pacon. Rusio daŭrigis sian vastiĝon en Ameriko. Ŝiaj soldatoj kaptis ĉiujn anglajn kaj francajn koloniojn, kaj atingis Meksikon.
  La konkero de Afriko kaj Aŭstralio estis kompletigita.
  Nun nur Hispanio kaj ŝiaj kolonioj, kaj Portugalio kun ŝiaj kolonioj, restis neokupitaj.
  Sed tiu ĉi milito jam estis por Petro la Granda, kiu ricevis potencon en 1700. La nova caro, ne Romanov, sed Rurikoviĉ, profitante la okazon kiel atakon kontraŭ rusaj komercistoj, sendis soldatojn en Hispanion kaj Portugalion.
  Tiuj ĉi landoj jam estis en malkresko kaj estis rapide venkitaj. Ankaŭ rusaj trupoj komencis konkeri koloniojn. Ili estis kaj pli multaj kaj pli bone ekipitaj kaj armitaj. La rusa armeo jam havis senfuman pulvoron kaj eksplodemajn obusojn, kaj batalaerŝipojn. Ekzistis eĉ tankoj. Kaj la unuaj kirasaj trajnoj. Kiu faris impreson sur kontraŭuloj.
  En la rusa armeo aperis ankaŭ la unuaj maŝinpafiloj.
  Sed eĉ ĉi tie Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaja ne povis ne rimarki. Ili devas batali kaj ellabori sian senmortecon.
  Jen la knabo denove ĵetas grenadon per la nuda piedo. Kaj disŝiru viajn kontraŭulojn en pecetojn. Post kio ili kantis:
  - En la nomo de tiu Rusujo, kiu konkeras la tutan mondon kaj la korojn de homoj!
  Ankaŭ la knabino, kvazaŭ ĵetante nudan kruron, malgrandan, sed fortan laŭ eksploda potenco, bombon. Disŝiros la hispanojn kaj grincos:
  - Por tia, ke ĉiam estis feliĉo por ĉiuj homoj!
  Kaj la infanoj, ĵetante mortodonacojn per siaj nudaj piedoj, kantis:
  - Ili estu por ĉiam junaj kaj niaj helaj jaroj!
  Kaj post tio, kiel ŝarĝo kun io sufiĉe mortiga. Kaj ili tiel svingas siajn sabrojn.
  Tiu sango fluas kiel rivero, kaj la tuta tero foriras de sub viaj piedoj!
  Jen la militistoj! Nu, nur superhomoj kun nudaj piedoj, kiuj estas preskaŭ nudaj en la varmego kaj malvarmo.
  Sed tiaj elstaraj batalantoj! La plej alta marko kaj klaso! Jen ili tranĉas sin kaj ekstermas kontraŭulojn!
  La knabo kaj la knabino estas kiel la Ĉefanĝeloj de la plej sovaĝa neniigo, kiuj ne havas barojn kaj obstaklojn sur la vojo al novaj venkoj kaj atingoj.
  Survoje, la urboj kapitulacas, kaj la loĝantoj eliras, kaj kisas la spurojn de la nudaj piedoj de la senmortaj kaj grandaj militistoj.
  Hispanio kaj Portugalio, kune kun la kolonioj, estis rapide konkeritaj. Kaj restis nur Britujo.
  Sed en 1725, la trupoj de Petro la Granda alteriĝis sur ĝin.
  Oleg Rybachenko kaj Mirabela Magnitnaya, kiel ĉiam, antaŭ ĉiuj. Junaj militistoj estas senmortaj kaj saltas en tempo.
  Ili pafas maŝinpafilojn kaj ĵetas mortigajn obusojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Ŝirante la britojn, kaj aliajn militistojn.
  Oleg muĝas, pafante kaj falĉas:
  - Ni estas militistoj de la spaca frateco!
  La knabino Mirabela ĵetis granaton per la nudaj piedfingroj kaj ekkriis:
  - Kaj ni sen dubo venkos ĉiujn!
  Tiam la knabino kun sia nuda kalkano tiel forte batis la dukon de Buckingham, ke ŝi rompis lian kolon!
  Ili kaptis Londonon kaj finfine kompletigis la konkeron de la mondo.
  Tiel estiĝis, ununura imperio. Petro la Granda mortis en 1735, kaj lia nepo Petro la Dua supreniris la tronon. Ankoraŭ juna, sed saĝa kaj malmola reganto. Rusio fortigis centraligon, konstruiĝis fabrikoj kaj vojoj. Aperis aviadiloj, kaj fervojoj estis etenditaj pli kaj pli aktive.
  Petro la 2-a regis longe kaj stabile. En 1790 li estis sukcedita fare de Petro la Tria. La lando estis prospera, tamen paca. Oni jam parolas pri spaca ekspansio.
  Kaj en 1817 okazis la unua pilotata flugo en la kosmon. En 1820 Aleksandro la 2-a iĝis caro. La nova reĝo volis pli rapidan disvolviĝon de kosmo kaj kosmoesploro.
  En 1825 okazis la unua flugo al la luno. Kaj en 1845, rusaj ŝipoj flugis al Marso. Kaj en 1847 al Venuso. En 1850, al Merkuro, kaj la sekva al la satelitoj de Jupitero. Rusaj kosmonaŭtoj eniris la plej malproksiman planedon Plutono en 1860.
  Tiel okazis la evoluo de la sunsistemo. Kaj en 1917 okazis la unua flugo ekster la sunsistemo. Pluraj grandaj kosmoŝipoj ekiris al Alfa Centaŭro.
  Kaj en 1921, kaj al Siriuso... Cetere, ili malkovris plurajn relative normalajn planedojn tie. Kvardek jarojn poste, la unuaj ŝipoj flugantaj kun superluma rapideco aperis.
  Kaj en 2017, unuafoje, rusa kosmonaŭto flugis al la rando de la galaksio.
  Ĝi estis ĝenerale mirinda.
  En 2030, tempomaŝino estis inventita... Kaj la homaro moviĝis al malsama, pli alta stadio de evoluo. Eĉ se la Rurikoviĉ ankoraŭ sidas sur la trono, kaj la absoluta monarkio regas la homan imperion.
  Tamen, ekzistas opozicio kiu argumentas ĉu la mondo Rusio bezonas respublikon. Sed ŝi estas kvieta. La homoj jam estas kontentaj pri la ekzistanta situacio, ĉar la vivo fariĝis tre bona, kaj ĉiujare ĝi pliboniĝas.
  
  BLONDULO SAVAS LA IMPERION DE IVAN LA TERURA
  Mirabela Magnetic denove estas en misio. Ĉi-foje ŝi helpas la seriozan Ivanon la Teruran.
  En ĉi tiu kazo, ŝi protektas Polotsk kontraŭ la hordoj de Stefan Batory.
  La eterna knabo Oleg Rybachenko restis en Polotsk. La atako estis repuŝita, sed la situacio restis alarma. Sed tiam aperis Mirabela Magnetic kaj kvar pliaj knabinoj. Ili aperis kvazaŭ el truo en la spaco. Ĉiuj kvin knabinoj estis nudpiedaj kaj en bikinoj.Tiel, la magia ses aperis.
  La knabo, kiu vivis sufiĉe longe kaj ankoraŭ estis lernanto de Mirabela Magnetic, kiu jam sukcesis viziti la tempon de Napoleon III, fajfis:
  - Ni denove batis ĝin! Ĝi estas bonega!
  Oleg Rybachenko decideme deklaris:
  - Kaj nepre ŝanĝi la kurson de la historio!
  Nataŝa, Marusja, Aŭgustino, Svetlana skuis siajn glavojn. La knabinoj estis tre deciditaj.
  Nataŝa sugestis:
  - Ni estas nun ses... Ni batu la polan tendaron!
  Oleg Rybachenko volonte subtenis ĉi tiun ideon:
  - Kaj kio? Ni batu! Ni ĉiuj kune estas granda forto!
  Mirabela Magnetic tre volonte konsentis pri tio:
  Ni estas kolosa forto!
  Kaj ŝia nuda kalkano dispremis blaton.
  Kaj la militistoj vangofrapis siajn nudajn piedojn, unu sur la alian, konfirme.
  Nokte, ses harditaj batalantoj malsupreniris de la muro de la urbo Pskovo. Ili estis piedpintaj al la pola tendaro. Ĉi tie, formale, la armeo de Pollando, sed fakte solduloj el la tuta Eŭropo. Precipe multaj germanoj. Granda armeo.
  Sed post ĉio, la ses batalantoj estas bonegaj. Kaj la knabinoj kun la knabo prenis kaj forigis la gardostarantojn, ĵetante akrajn pinglojn per la fingroj de siaj nudaj piedoj. Rompitaj gardostarantoj falis. La inaj militistoj svingis siajn glavojn kaj komencis tranĉi. Kiel aro da serpentoj, ili atakis la tendaron.
  Por la Mezepoko, kiel nekutime - kiam knabinoj en bikinoj atakas. Kaj ili, frakasante la malamikon, laŭvorte semas tutajn kampojn de morto.
  Oleg Rybachenko svingis la glavojn kaj hakis. Mangu la knabon tranĉis la fervoran kolonelon.
  Kaj murmuris:
  Ni batalos por Sankta Rusujo!
  Mirabela Magnetic tranĉis la riĉan paton en duonon, kaj rompinte la nazon de la germana grafo per sia nuda kalkano, pepis:
  Ni ne timas morton sur la batalkampo!
  Nataŝa, faligante la polojn, germanojn kaj aliajn soldulojn, kriis:
  - La rusa militisto ne timas la morton!
  Detruante la polan armeon, kaj soldulojn, Marusya, ĉi tiu terminatora knabino jelfis:
  - Sub la stela ĉielo, la morto ne prenos nin!
  Augustine, ĝi estas la helica knabino. La plej bona enkarniĝo de la sovetiaj specialaj trupoj, kaj eĉ iu mutaciulo, hakanta la polojn - tweetis:
  - Mi batalos por mia sankta Rusujo!
  Svetlana, tordante la glavojn kaj hakante la germanojn, svedojn kaj polojn, pepis per sia ronda kalkano, pepis:
  - Mi ŝarĝos la potencan maŝinpafilon!
  Nataŝa, tratranĉante la polojn, la germanojn kaj ĉiujn soldulojn el Eŭropo, kaj eĉ la turkojn, pepis:
  - Detruu malamikojn - ne sciante la ombron de timo!
  La fajra Aŭgusteno, ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtantaj en la vento kiel la standardo de Aŭrora, flustris:
  - La mondoj de la universo rigardas vin!
  Marusja, ĉi tiu estas blondulino kun ora hararo, dum ŝi pepas, saltante sur siaj nudaj kruroj:
  - Lasu vian ĉemizon bruli en sango!
  Mirabela ankaŭ ĵetas per la nudaj piedfingroj akran diskon, detranĉante la kapojn de la solduloj kaj bojas:
  - Por Ivano la Terura!
  Svetlana per granda svingo frapis sian nudan kalkanon en la stomakon de la polo. Tiam ŝi ĵetis plurajn diskojn per siaj nudaj piedfingroj, detranĉante kelkajn dekduojn, kriante:
  - Mortu la Patrujo kun via animo amanta!
  Kaj la knabinoj ridis. Kiaj belaj kaj seksaj diabloj ili estas. Kaj granda, kaj ŝveligita per reliefaj muskoloj. Kaj ili ĵetas pinglojn per la nudaj piedoj, kaj maldikajn diskojn - mortigante plurajn soldatojn samtempe per unu.
  Kaj ili laŭvorte trapasas la kadavrojn ...
  Kaj ili lasas sangajn, graciajn presaĵojn de nudaj, knabinecaj piedoj.
  Kaj nur ses homoj kontraŭ pluraj dekoj da miloj da batalantoj. Sed estas paniko en la vicoj de la poloj. Kaj ili ne scias kiom da atakis ilin. Kaj ili estas plene frenezaj. Kelkaj el ili eĉ komencis pafi unu al la alia kaj tranĉi sin.
  Oleg Rybachenko, tiu ĉi eterna knabo, ĵetis memfaritan bombon per siaj nudaj piedoj, kaj muĝis en la pola:
  - La germanoj atakis! La germanoj atakas nin!
  Kaj tiam li denove ĵetis la bombon kaj kriis, ĉi-foje en la germana:
  - Poloj atakis! Poloj atakas nin!
  Mirabela reprenis en la germana:
  - Poloj atakas nin! La poloj mortigas la germanojn!
  Kaj kio komenciĝis: la germanaj solduloj baraktis kun la poloj. Kaj la svedoj ankaŭ aliĝis al la masakro. Okazis sanga batalo. Kiu estis pligravigita de la svingo de glavoj, kaj sabroj de nudkruraj knabinoj, kaj senbarba knabo en pantaloneto.
  Oleg Rybachenko kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj!
  Kaj aldonis en la germana:
  - Rubenaj poloj!
  Poste en la sveda:
  - Haku la polojn kaj la germanojn!
  Tiam la nudpieda knabo aldonis en la pola lingvo:
  - Haku la germanojn kaj svedojn!
  Ankaŭ Mirabela muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Haku la polojn kaj la svedojn!
  Kaj per sia nuda kalkano, la knabino trafis la malamikojn en la mentonoj.
  Kaj ili ĵetis venenajn kudrilojn per la nudaj piedfingroj.
  Kaj la paniko plifortiĝis... La reciproka kverelado kreskis. Kaj la knabo kaj Nataŝa komencis alproksimiĝi sub la alivestiĝo, eltranĉante al si sulkon el la kadavroj, al la tendo de la reĝo de Pollando, Stefan Batory.
  Tiu ĉi reĝo estis la Semigrad-guberniestro. Tio estas, la vicreĝo de la turka sultano super Hungario. La interrego en Pollando treniĝis. Inter la defiantoj por la pola trono estis Ivano la Terura. Tamen, Ivan ne sukcesis preni la tronon. Efikis ankaŭ la kontraŭstaro de la okcidentaj landoj, kiuj ne volis tiel akran plifortigon de Rusio. Kaj la timo de la nobelaro perdi siajn liberecojn. Kaj la hezitoj de Ivano la Terura mem - ĉu la aneksado de Pollando ne kondukos al tio, ke iliaj propraj bojaroj levos la kapon?
  Ĉiukaze historia evento: la unuiĝo de Rusio kaj la Komunumo sub la regado de Ivan Vasiljeviĉ ne okazis. Kaj la pola trono estis subite kaptita de Stefan Batory. Antaŭ tiu tempo, Rusio kaptis la plej grandan parton de Livonio. Kaj en la sepdek-sepa jaro, preskaŭ la tuta Livonio, krom Rigo kaj Revel, estis sub Rusio.
  Stefan Batory, akumulinte forton, kaj ricevinte monon por la milito de la turka sultano, kaj Vatikano komencis kampanjon kontraŭ Rusio. Elektante Polotsk kiel la unuan celon. Kaj sub ĉi tiu urbo estis decidita la sorto de la Livonia Milito. En la reala historio, Polotsk estis prenita de la poloj, post kio ili kaptis la iniciaton kaj komencis venki. Kaj nekalkuleblaj katastrofoj falis sur Rusion.
  Sed ĉi-foje en batalo, grandioza ses. Kaj la poloj kaj iliaj solduloj ne povas stari kontraŭ ili!
  Kaj la masakro iris tiel sanga, ke estas neeble diri en fabelo, ne priskribi ĝin per plumo. Kvankam, ekzemple, elektronika klavaro estas tute ebla.
  Oleg Rybachenko fajfis kaj bojis:
  - La poloj faligas la germanojn!
  Mirabela Magnetic jelpis:
  - La germanoj tranĉas polojn!
  Kaj li trapenetris kun Nataŝa en la tendaron de la reĝo. Stefan Batory provis orientiĝi. Li estis riĉe vestita, kaj havis miksaĵon de orientaj kaj eŭropaj trajtoj.
  Oleg Rybachenko ĵetis akran, maldikan diskon per siaj nudaj piedfingroj de knabaj piedoj. Li flugis ark, fajfis maldike. Kaj metis Stefan Batory inter la okulojn. La reĝo de Pollando estis letale vundita kaj kolapsis kun ĝemo. Jes, ne estis facile por la monarko. Lia regado ne daŭris longe. Ordinara, nudpieda knabo. Aŭ eĉ ne tute ordinara malsukcesis lin.
  Oleg Rybachenko kantis kun ĝojo:
  - Mi estas ĉasaviadilo, mia motoro brulas! La ĉielo estas mia hejmo! Kaj la agresanto estu batata, mi estas mojosa mastro de la morto!
  Mirabela ĵetis granaton per la nudaj piedfingroj, disŝiris amason da solduloj kaj grincis:
  - Kaj mi estas heroa knabino!
  Oleg Rybachenko klinis kaj kriis en la pola:
  - La germanoj mortigis la reĝon!
  Kaj tiam kiel ĝi denove muĝas:
  - La svedoj estas samtempe kun la germanoj!
  Mirabela krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni venĝos la reĝon!
  Kaj post tio komenciĝis vera rubejo inter la poloj kaj solduloj. Ili estis tranĉitaj al la plej plena. Kaj aktive vipis unu la alian, kaj duŝis per kugloj. Kaj la amaso da kadavroj verŝis kaj disŝiriĝis. Kaj militistoj mortis miloj.
  Kaj poste estas la knabinoj kaj du knaboj kiel ili provis. Estis vera malordo. Kaj tia estas la tuta dehakado. Kaj skurĝis la Fritz, kaj la polojn, kaj la svedojn kaj eĉ la turkojn. Kaj la viandmuelilo iris al la plej alta klaso.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Oro estas neatingebla por la svedoj... Almenaŭ ili havas menson! Mi faligos la malamikojn de Rusujo! Kaj kiun mi mortigos per glavoj!
  Kaj la knabinoj disiĝis. Kaj ili ĵetu frakasajn objektojn per siaj nudaj fingroj. Ĉi tiuj estas belecoj kaj birdoj de la plej alta flugo.
  Oleg Rybachenko prenis ĝin kaj kantis kun entuziasmo:
  - Maltrankvilo ne estas konata al mi! Mi havas stokaĵon en mia brusto! Mi estas militisto de la plej alta klaso!
  Mirabela, tenante la ok-figuron per la manoj, aldonis:
  - Malamika kalkano en la okulo!
  Nataŝa kantis kun entuziasmo:
  - Kaj batalanto de la kompanio "Adidas"!
  Marusja eksaltis kaj bojis:
  - Ĉevalo Pegazo!
  Kaj kiel la militistoj saltos, kaj kiel ili bojos. Kaj iliaj voĉoj bruas, kiel tiuj de nigraj ĉevaloj!
  Fajra Aŭgusteno siblis:
  - Ni estas militistoj... - La knabino ĵetis per siaj nudaj fingroj samtempe dekkelkon da diskoj, kaj trafis kelkdek polojn kaj germanojn. - La plej mojosa bato! Kaj kiel Ivan Kruŝila!
  Svetlana, ĉi tiu blonda terminanto konfirmis:
  - Kaj mi strangolus ĉiujn!
  Tiam ŝi denove ĵetis siajn nudajn, graciajn piedfingrojn, akrajn, venenigitajn pinglojn.
  Kaj denove amasoj da kontraŭuloj - germanoj kaj poloj.
  Mirabela ĵetis memfaritan eksplodaĵpakaĵon kun sia nuda kalkano, disĵetante kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por Granda Rusujo!
  Nataŝka elmontris siajn dentojn, liberigis plurajn mortigajn donacojn per siaj nudaj piedoj kaj eligis:
  - Ni batalos sur la Tero! En la ĉielo kaj en mallumo!
  Oleg Rybachenko, hakante per glavoj en ambaŭ manoj kaj ĵetante diskojn per knabaj piedoj, kantis:
  La mortmaŝino freneziĝis...
  Marusja, hakante ĉiujn en vico, kaj ĵetante diskojn per graciaj fingroj de siaj nudaj knabinecaj kruroj, daŭrigis:
  - Ŝi flugas meteoriton!
  Fajra Aŭgusteno, siblis, ĵetante diskojn kiuj ardis, kaj siblis:
  - Kaj Satano mem regas la mondon!
  La helhara Svetlana daŭre kantis kun ĝojo:
  Kaj ni festi nian sukceson!
  Nataŝa prenis ĝin kaj pepis pro ĝojo:
  - Milito hodiaŭ....
  Marusja aldonis kun aplomo, ĵetante pinglojn kaj diskojn per siaj nudaj piedfingroj:
  - Morgaŭ estos paco!
  La fajra Aŭgusteno respondis kun feroca furiozo, siblante kiel serpento. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetis tiajn akrajn kudrilojn, ke ili trapikis ĉiujn ĝis la gorĝo:
  - Kaj kredu al Lucifero-idolo!
  Svetlana daŭrigis kun sovaĝa, furioza atako:
  - Ni batalos sur la tero en la ĉielo kaj mallumos!
  Mirabela, hakante la malamikon kaj frapante la malamikon per la kapo, prenis ĝin kaj kukis:
  - Por la gloro de la Patrujo kaj mi!
  Nataŝa, ĵetante diskojn helpe de nudaj, graciaj knabinecaj fingroj, kantis:
  - Ni batalos ĝis la fino, ni faros niajn korojn unuvoĉe bati!
  Marusja ridis kaj pepis, hakante la polojn kaj ĵetante ŝtonetojn per siaj nudaj piedoj.
  - Kaj tiam lunbrilo por overclocking!
  Fajra Aŭgusteno, sendante mortigajn pinglojn, kaj tion, kiu batas kaj rompiĝas, siblis:
  - Kaj poste vino - ĝis la fino!
  La blonda terminanto denove sendis venenajn kudrilojn per siaj nudaj fingroj, kaj pepis:
  - Aŭ biero sindona verŝado!
  Post tio, la belulino ridis, kaj el ŝia ridado la solduloj de Stefan Batory krevis siajn timpanojn.
  Oleg Rybachenko sprite rimarkis:
  - Sen milito ne estas paco, sen amo ne estas festeno!
  Nataŝa, ĵetante bumerangojn kun akraj randoj per siaj nudaj fingroj de graciaj knabinecaj piedoj, pepis:
  - Virina allogeco amas junecon, viran financon!
  Marusja, ekbrilanta rideton, kaj ĵetante mortodonacojn per siaj kruroj, donis:
  - Virinoj estas bonaj en juneco, viroj kun mono!
  La fajra Aŭgusteno, kun agado de vulpino, per siaj nudaj piedoj ŝprucis mortfluojn, siblis:
  - Virino estas floro, viro estas virabelo iranta al mielo!
  La perla blonda Svetlana pepis, ĵetante la klingojn per siaj nudaj kalkanoj, elmontrante la dentojn:
  - Estas bone esti virino, estas malbone esti virino!
  Oleg Rybachenko, faligante la polojn kaj soldulojn, kaj svingante siajn glavojn kiel helikopterklingojn, grumblis:
  - Viro devis esti kun sia edzino, sed ne esti virino!
  Nataŝa lanĉis siajn nudajn fingrojn, tondante bumerangojn, kaj ĵetante siajn bluajn harojn, bojis:
  - Viro ĉiam estas viro, sed plej ofte hundinoj alportas lin al hunda vivo!
  Zoja, skuante siajn harojn la koloron de ora folio, unuvoĉe pepis, elmontrante la dentojn kaj ĵetante per siaj nudaj kalkanoj tion, kio mortigas, aŭ pli malbone, disrompiĝas:
  -Estas pli bone kiam viro estas virseksulo ol hundino!
  Mirabela, faris lertaĵon per glavoj - triobla drako, kaj ĵetante ponardon per la nudaj piedfingroj, gruntis:
  - Por la Patrujo de la tuta mondo pli bela!
  Aŭgusteno, kies kuproruĝaj haroj flirtis kiel proleta standardo, kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj ŝprucis torentojn da morto kaj neniigo, kriis:
  - Se viro volas havi virinan korpon, li devas komenci viran komercon!
  Svetlana, lanĉante per la nudaj piedoj, bumerangon en formo de kvinpinta svastiko, pepis:
  - Estas bone por viro havi virinan korpon - sed ne laŭvorte!
  Oleg Rybachenko, knabo, kiu aspektis proksimume dek trijara, komencis kanti, komponante laŭvorte survoje:
  Mi naskiĝis en ora tempo
  Progreso estas la granda dudekunua jarcento...
  Kaj la korpo de la knabo estas juna,
  Li estas la plej forta viro en la mondo!
  Mi estis knabo en feliĉa, malavara mondo,
  Ŝajnis, ke li tuj povas movi montojn...
  Mi ne malkovris: ke dufoje du estas kvar -
  Por lumigi la vojon al sukceso!
  Sed rapide antaŭen al la turbula dudeka jarcento,
  En kiu la ventego estas sankta milito...
  Detruite el la marmora ĉambro -
  Kaj la potenca Satano regas la pilkon!
  En Rusio, ĉi tio estas tribo de gigantoj,
  Ni povas turni svarmon da planedoj...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj -
  Kaj ili lumigas la vojon al komunismo!
  Jen la knabo estis en la milito,
  Kaj Stalino fariĝis idealo por li ...
  La juna militisto restis nudpieda,
  Kiam faŝisto atakis sian naskiĝlandon!
  La tero brulas kaj la pinoj mortas
  La planedo brulas...
  La knabo marŝas tra la neĝblovo nudpiede,
  Al via granda, kuraĝa sonĝo!
  Kion fari, li mem, ve, ne scias
  Ŝpinante en la malvarma, furioza neĝo ...
  Nu, ial Kaino triumfas,
  La friponoj havas la tutan sukceson!
  Vi povas atendi - mi scias, ke ĝi funkcios,
  Kaj flugu rapide al Marso...
  Mia knabino perdis multe da pezo
  Sed ŝi montris nur klason en la batalo!
  Ŝi kuris nudpiede tra la neĝo,
  La frosto furioze mordis ŝiajn kalkanojn...
  Ni faligos Adolfon fame de la piedestalo,
  Kaj ni batu rapide!
  Ni forpuŝis la naziojn el Moskvo,
  Ili eniris la venkitan Berlinon per sago ...
  Kaj ĝi fariĝis tre pura sur la planedo,
  Jen la kerubo etendas siajn flugilojn!
  Ni eniros Berlinon, ni scias tion certe,
  Kvankam la faŝisto estas ruza kaj kruela...
  Kaj ni havos ferion en radianta majo,
  Grandeco ne iru al la sablo!
  Ni revivigos la vastaĵojn de la universo,
  Kaj estos radia paradizo sur la planedo ...
  Por la gloro de la senfina kreaĵo
  Knabo vi batalas kaj kuraĝas!
  Mirabela Magnetic aldonis kun granda entuziasmo, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Knabino vi batalas kaj kuraĝas!
  Kaj Oleg Rybachenko batalis kun furioza kolero, kiu estis kombinita kun sofistika prudento. Bela, tre muskola knabo tre lerte ĵetis akrajn diskojn per siaj nudaj fingroj, detranĉante la kapojn de polaj kaj germanaj soldatoj.
  Kaj la knabinoj puŝis eĉ pli lerte, kaj uzis siajn nudajn, graciajn krurojn por ĵeti pinglojn kaj alporti morton. Militistoj tranĉis ĉiujn per glavoj kaj faris tutan pulvoron el sango kaj osto. Kaj ili hakis, hakis, lanĉis akrajn pinglojn, kaj multajn diskojn kaj bumerangojn.
  La poloj suferis kolosan difekton kaj sufokiĝis pro sango. Kaj kiel ili sufokiĝis. Kiel fontanoj kaj akvofaloj de skarlata likvaĵo fluis. Kaj ŝprucitaj, bruligitaj, perditaj membroj. Ĉio ĉi okazis je freneza, uraganrapido.
  Pli ol 60 000 soldatoj pereis kaj estis detruitaj.
  Oleg Rybachenko, ĵetante mortigajn diskojn per la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj, kuĝis:
  - La trupoj estas pretaj - mastrino! Ni detruos ĉiujn!
  Nataŝa, sprita kaj nudiganta la dentojn, diris:
  Ni detruos ĉiujn!
  Mirabela, ricevinte la muelejon, murmuris:
  - Kaj frapu la kontraŭulon!
  Kaj la militistoj iris por tranĉi ĉiujn, kaj disŝiri kiel tranĉita tranĉilo. Kaj ĉi tiuj helicoj ekstermis. Kaj ili eĉ kantis:
  - Sed honeste! Ni ekstermu ĉiujn!
  La militistoj de ĉiuj laŭvorte bruligis siajn konkurantojn - simple ekstermante kaj farante totalajn ĉerkojn. Kaj farante figuran kaj daŭran detruon.
  Mirabela, tranĉante la malamikon kiel tranĉaĵojn da fromaĝo kaj detranĉante la kapojn, grincis:
  - Por Rusujo kaj la nova prezidanto de la lando!
  Zoya kun la ora hararo de knabino, kaj gvidis totalisma fiasko. Kaj ludante per sia bicepso, ŝi diris:
  - Kio ne estus militisto! Ĉiam indas venki!
  Kaj denove, la militistoj ĵetis nudajn piedojn, klingojn kiuj trafis kontraŭulojn. Kaj ili kreis sangofluojn.
  La knabinoj plaŭdis per siaj nudaj piedoj tra la skarlataj flakoj, kaj levis amasojn da skarlataj, mortigaj ŝprucaĵoj.
  Fajra Angeliko sprite rimarkis, sendante plurajn mortigajn kaj murdemajn klingojn, kiuj ŝprucis per fontanoj de freneza, perforta energio. Kaj tutaj nuboj de senlime malmolaj kaj furiozaj demonoj leviĝis.
  La knabino saĝe diris:
  - Ni ridu kaj estu amikoj! Kaj ni venkos ĉiujn!
  Svetlana tordis en kapriolon, kaj ree trafis per siaj nudaj kalkanoj en la bruston de unu el la poloj, ke li renversis, kaj forĵetinte la hufojn, rompis la kolojn de kelkaj dekoj da homoj.
  Svetlana ekkriis kun ĝojo:
  - Ĉi tio estas mortiga vulpino! Jen la bato!
  Mirabela, hakante soldulojn kaj aliajn malbonajn spiritojn, tranĉante ilin per glavoj kaj dispreminte alian makzelon de la hungara princo per siaj nudaj kalkanoj, pepis:
  - Mia bato estas la plej mortiga en la universo!
  Nataŝa ridis, kaj eligante amason da sunradioj per siaj fajraj dentoj, ŝi diris:
  - Amo venkas kaj mortigas!
  Kaj la knabinoj ĉiuj kvar ridis, sed ilia ridado dronis kaj mortigis kontraŭulojn.
  En tiu momento, rusaj batalistoj kaj milicoj eliris el la pordegoj de Polotsk. Ili kuris al la malamiko per sia tuta forto. Kaj aktive tordis glavojn.
  Antaŭ tiu tempo, la plej multaj el la poloj kaj solduloj estis mortigitaj. Kaj la maldensigitaj vicoj de kontraŭuloj, kiuj estis atakitaj de ondoj de rusaj trupoj. La bato de la rusaj trupoj estis singarda. De la musketoj, la pafarkistoj pafis, sed ĝis nun evitante proksimiĝon. Kaj ekstermitaj kontraŭuloj.
  Kaj la knabinoj ankoraŭ ĵetis klingojn kaj bumerangojn per siaj nudaj piedoj, kaj malkovris siajn neĝblankajn dentojn. Ili eĉ eligis spegulbildojn, kaj blindigis la okulojn de la kontraŭuloj.
  La Lyakhs perdis siajn direktojn kaj estis finitaj per batoj de akrigitaj glavoj. Kaj ili havis neniun ŝancon, neniun kompaton. Estis io, kio estas mortiga kaj senkompata. Kaj io, kion ne povas haltigi homaj klopodoj.
  Kaj pafadoj de la flanko de la pafarkistoj, kaj la milicoj kaj senkompata faligado, de la flanko de la terminatoraj knabinoj, kiuj dispremas kaj muelas.
  Bonaj militistoj kondutas, kaj forte tranĉas. Kaj ili elektas detrui la celojn de la estroj. Ili fortranĉis siajn kapojn, ĵetante diskojn. Aŭ eligu la okulojn - per akraj pingloj. Do la knabinoj agas aŭdace kaj mojosa. Ili muelas sen iu ajn ceremonio.
  Mirabela tratranĉis multajn soldulojn kaj aliajn malpuraĵojn, kaj sub ŝiaj glavoj, kapoj kiel akvomelonoj disĵetitaj de skarlataj ŝprucaĵoj ĉiudirekten.
  La knabino kriis:
  - Mia plej alta klaso en la universo!
  Nataŝa ĵetis grenadon kun tordaĵo per sia nuda piedo, kaj kiel ŝi pepas kun energio:
  - Ni estas la grandeco de la kosmo! Ni mortigos ĉiujn!
  Zoja, skuante siajn orajn harojn, sendis per siaj nudaj fingroj rondon kun akrigitaj finoj.
  Kaj ŝi eldonis kun furiozo, kapjesante:
  - Mi estas tio, kio alportas kaj elprenas!
  La fajra Angeliko sendis alian mortodonacon, kaj sprite rimarkis:
  - Ĉiu malsaĝulo povas elteni, ne ĉiu saĝulo povas profiti!
  Svetlana, sprita kaj brilanta kun perlaj haroj, eligis aforismon:
  -Mortigu, kapabla, kaj idioto, resurekto ne estas submetita al genio!
  Oleg Rybachenko ankaŭ eldonis en tre originala maniero:
  - Venkante la malamikon - vi mortigas lin, venkante vin - vi donas pli bonan vivon!
  Mirabela aldonis, dispremante la malamikojn kun ĝojo:
  - Pli bone estas doni unu vivon al inda homo ol mortigi mil kanajlojn - pli produktive estas kreskigi floron ol piedpremi mil insektojn!
  Nataŝa, faligante la polojn kaj hungarojn, notis:
  - Ne la forta, kiu mortigas, sed la ĉiopova, kiu revivigas!
  Ruĝhara Angeliko, tratranĉante la soldatojn de la ŝtatkomunumo, vyaknula:
  - Kiu tro levas la nazon antaŭ la batalo, tiu restas kun sia nazo dum dividado de trofeoj!
  Zoja, tratranĉante la kontraŭulojn, ĵetante murdan obuson per la nudaj piedfingroj, gruntis:
  - Kiam homo ĉesis esti simio - kiam li komencis imiti ne la naturon, sed anĝelan rason!
  Svetlana, tratranĉante la malamikojn kaj ellasante fulmon el sia skarlata cico, prenis ĝin kaj sprite diris:
  - Ĉu viro estis simio estas dubinda punkto, sed en sia deziro superregi li estas tipa besto, kaj eĉ inklina al vintrodormo!
  Mirabela Magnetic, tranĉante ŝiajn kontraŭulojn kun furiozo kaj finante la lastajn kontraŭulojn, aldonis:
  - Politikisto estas vulpo kun leonambicioj, porkaj metodoj, azena obstineco kaj simio inklina al plagiato!
  Kaj poste ĵetante obuson kun nuda rozkolora plando, ŝi aldonis:
  - Se vi volas fariĝi nur saĝa - kredu la lernolibrojn, se vi volas fariĝi vere pli saĝa - ne fidu la politikistojn!
  La armeo de Stefan Batory estis finita. La rusa armeo denove iris al Varsovio. Kaj elektoj estis okazigitaj por la Sejm, kie Ivano la Terura iĝis la nova reĝo de la ŝtatkomunumo.
  La unueco de la popoloj de la slava mondo okazis. Kaj Livonio ankaŭ fariĝis parto de Rusio. Tiam estis venko super Svedio kaj la konkero de Vyborg.
  Kaj tiam la guberniestro Skopin-Ŝujskij atingis Stokholmon. Kaj Svedio estis konkerita.
  Rusujo fariĝis granda imperio turnante sian rigardon orienten. Kaj okazis multaj konkeroj, plus la konstruado de urboj. Tiam la rusaj trupoj konkeris la Krimean Ĥanlandon, kune kun la fortikaĵo de Azov. Kaj ĉi tiuj estas grandaj atingoj.
  Ivano la Terura vivis ĝis 1599, kaj lia regado montriĝis tre longa kaj, plej grave, glora. La filo Ivano la Kvina sukcesis sur la trono, kaj la Rurik-dinastio estis konservita sur la trono. Konkeroj kaj kampanjoj daŭris.
  Sed tio estas alia historio. Krom se cara Rusio ne sukcesis pli, kaj la poloj, ukrainoj, belorusoj kaj rusoj estis kune kaj memfide venkis la malamikojn. Do iom post iom konkerante la tutan mondon, kaj ekspansiiĝante de regno al regno!
  Kaj Ivano la Terura restis en la memoro de la popolo kiel la plej granda el la rusaj caroj! Kaj li iris en la historion kiel la plej granda konkerinto, plurfoje pligrandigante la teritorion de la Rusa Imperio!
  
  KNABINO HELPANTA NAPOLEONO III
  La knabino Mirabela Magnetic eniris en la mondon de la franca-prusa milito, inter Bismarck kaj Napoleon III. En reala historio, Germanio venkis kaj kompletigis sian unuiĝon. Kaj tiam ĝi kaŭzis la Unuan Mondmiliton kaj la disfalon de la Rusa Imperio kaj la Romanov-dinastio.
  Kompreneble, estus pli bone por Rusio, se Germanio ne estus unuiĝinta kaj ne povus venki Napoleon III.
  Mirabela Magnetic, vangofrapante la nudajn piedojn sur la herbon, nun kuris al la francoj.
  Necesis averti, ke proksime de Sedan, la prusoj preparis kaptilon por Napoleono la 3-a kaj kaptis la dominajn altaĵojn.
  Kion oni povas diri pri Napoleon III? La nevo de Napoleono la Granda provis imiti sian onklon. Kaj li volis krei potencan imperion, kaj povis konkeri Eŭropon.
  Komence li sukcesis. Sukcesis gajni la Krimea Militon kun Rusio. Vere, koste de gravaj perdoj, Francio mem ne ricevis teritoriajn gajnojn de ĉi tio. Poste la militoj en Hindoĉinio.
  Venko super Aŭstrio, kaj la aneksado de paro da areoj en Italio.
  Plue ne tiel sukcese. Belgio ne estis kaptita. Ankaŭ Meksiko.
  La ŝanco helpi Aŭstrion en la milito kun Prusio estis perdita.
  Kaj nun la milito kun potenca Germanujo.
  En la reala historio - la kompleta malvenko de Francio kaj la kapto de Napoleon III.
  Sed Mirabela, nudpieda knabino en bikino, havas ŝancon eviti katastrofon. Kaj ne lasi Germanion atingi la okcidentajn limojn de Rusio kaj disvolvi potencan malamikon.
  Mirabela kuras laŭ vojeto en la arbaro kaj kantas:
  - Se, se longe, longe...
  Se, se laŭ la vojo...
  Saltu kaj kuru!
  Sed eble, eble...
  Sed eble, eblas, eblas!
  Tio estas tute, tute ebla!
  Vi povas iri al Afriko!
  En Afriko, la riveroj estas tiel larĝaj
  Kaj afrikaj montoj estas tiel altaj!
  Ho, krokodiloj, hipopotamoj!
  Ha, simioj, kaĉalotoj!
  Ha, ha, kaj la verda papago!
  Ha, ha, kaj la verda papago!
  Jen, per tiu ĉi infana kanto, li saltas al la tendaro de Napoleon III.
  La francoj estas sufiĉe multaj kaj la tendaro estas granda. Kvankam disciplino ne komparas kun la prusoj. Kaj, eble, la pafiloj estas malmodernaj, kaj la uniformoj estas tro helaj. Kaj ĝenerale, la armeo estas pli malbona ol la tempoj de Napoleono.
  Vere, la francoj kapablas batali per bajonetoj. Tiu ĉi armilo estis inventita en Francio.
  Do vi povas batali preskaŭ egale. Kaj la batalo estos tre malfacila.
  La knabino en la bikino ne estis haltigita. Kvankam la soldatoj formanĝis ŝin per siaj okuloj.
  Mirabela estas malofta beleco kaj tre atleta graco. Ŝi kuras al si fulmante nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj nun ŝi kuras supren al la ĉefa tendo, kie troviĝas la imperiestro de Francio, Napoleono la Tria. Lia potenco estas granda. Kvankam formale ekzistas parlamento kaj senato. Sed fakte, Napoleon III estas preskaŭ senlima.
  Kaj nun li estas plena de deziro venki la germanojn, kaj inkluzivi parton de suda Germanio en sia komponado.
  Kompreneble, li estas malproksime de Napoleono la Unua. Li jam mortis en la jaroj de Napoleono la 3-a, kaj en la aĝo de kvardek jaroj li subigis la tutan Eŭropon.
  Sed Napoleono la 3-a ankoraŭ kredas je sia gloro. Cetere, Francio jam penetris en Afrikon, kaj ŝi havas grandegan vantaĵon.
  La knabino estis haltigita ĉe la enirejo de la tendo de la gardistoj kaj demandis:
  "Kian komercon vi havas kun la Imperiestro?"
  Mirabela honeste rigardante per safiraj okuloj respondis:
  - Privata komerco!
  Kaj ili lasis ŝin trairi sen demando. Estas klare, ke tia beleco havas nur personan aferon por la imperiestro.
  Mirabella, vangofrapante siajn nudajn, graciajn krurojn laŭ la tapiŝoj, moviĝis ĉirkaŭ la tendo simila al la grandeco de cirka tendo. Ŝi estis preterpasita de la gardisto plurfoje.
  Fine, Mirabela eniris la oficejon de la imperiestro. Napoleono la 3-a tuj ekkriis:
  - Kio estas la bela!
  La knabino riverencis al la monarko. Napoleon III estis mezaĝa, mallonga, kaj ne tre elstara. Kalva, kaj ne kiel granda reganto.
  Mirabela estis multe pli alta ol li kaj ŝia aspekto estas tiel hela.
  Napoleono rigardis ŝin avide, glulante:
  - Vi havas tian belecon... Nur miraklo!
  Mirabela ridis kaj respondis:
  Ĉiuj pensas, ke mi estas bela. Nur por kelkaj viroj, mi estas tro granda!
  Napoleono kapjesis, elmontrante siajn falsajn dentojn.
  - Mi amas grandajn virinojn! Mi ŝatas vin!
  Mirabela stampis sian nudan, sunbrunigitan, muskolfortan piedon kaj notis, tuj prenante la virbovon per la kornoj:
  - Mi ne venis por amori kun vi! Kaj mi volas informi vin, ke la prusoj starigis embuskon sur via vojo, kaj ili atendas, ke vi eniru la valon!
  Napoleono levis la brovojn kaj demandis:
  - Kiel vi scias tion?
  Mirabela respondis severe:
  - Unue, estas kutime alparoli sinjorinojn kiel vi! Kaj due - mi scias!
  Napoleono malseveriĝis.
  "Ankaŭ mi havis malklaran antaŭsenton, sed mia inteligenteco konfirmis nenion. Kiel vi scias tion?
  La knabino logike rimarkis:
  - En ĉiu virino la Diablo! Kaj la Diablo scias ĉion - ĝi estas preskaŭ Dio, nur ĉe la alia flanko!
  La Imperiestro kapjesis.
  - Logike! Vi estas tro bela por esti spiono. Nu, bone... mi iros alidirekten, la generaloj diris al mi, ke sub Sedan la ebenaĵo estas tre maloportuna por atako. Sed mi volas tranokti kun vi!
  Mirabella rimarkis:
  - Inter ni kvardekjara diferenco!
  Ja Napoleono jam havas sesdek du jarojn. Kaj li estas kalva kaj ne brilas de beleco. Sed la kalva makulo sur la frunto estas ankoraŭ malgranda, kaj la aspekto estas nobla. La ŝultroj estas sufiĉe larĝaj, estas multaj ordoj kun ŝtonetoj sur la brusto.
  Cetere, la mendoj estas ne nur francaj, sed ankaŭ anglaj, rusaj kaj aliaj.
  Kvankam Rusio eĉ ĝojas pri la milito kun la francoj, kiuj estis katenitaj de Germanio.
  Napoleono ordonis:
  - Kulpu nin!
  La servistinoj alkuris kaj verŝis vinon en arĝentajn pokalojn. Tiam ili forkuris, piedpremante la kalkanojn.
  Napoleono trinkis kaj donis ĝin al Mirabella.
  Ŝi gustumis la vinon. Kaj mi sentis, ke ĝi estas agrabla kaj forta.
  Ŝi trinkis duonon de la glaso kaj notis:
  - Bona afero! Sed vi devas unue venki la prusojn!
  Napoleono demandis:
  - Ĉu vi estas franca?
  Mirabela honeste respondis:
  - Ne!
  La imperiestro demandis:
  - Kaj kiu vi estas?
  Mirabela diris fiere:
  - Mi estas ruso!
  Napoleono kapjesis kun rideto.
  - Tiel bela kaj rusa? Via hararo estas kiel ora folio!
  La knabino konfirmis:
  - Mia hararo estas bonega!
  La imperiestro sugestis:
  - Eble tiam vi gustumos nigran kaviaron?
  Mirabella kapjesis konsente.
  - Tio estas bona ideo!
  Kaj la knabino etendis la manon per ora kulero al glaso da kaviaro. La imperiestro kun rideto sugestis:
  - Fariĝu mia plej ŝatata! Mi faros el vi dukinon!
  Mirabella levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Tre flate... Sed io diras al mi, ke mi ne havos tempon por fariĝi dukino! Mia misio estos pli mallonga!
  Napoleono suspiris kaj respondis:
  - Mi amis vin, ne sciante pasion antaŭe,
  Mi amis en la koroj, senbride ni languidas...
  Mi amis vin tiel sincere, tiel tenere,
  Kiel Dio donas al vi - esti amata de aliaj!
  Mirabela kapjesis kaj rimarkis:
  - Vi povas fariĝi granda monarko. Vi scias, mi povas konduki vin al la malantaŭo de la germanoj, kaj vi gajnos la plej grandan venkon!
  Napoleono estis surprizita:
  - Ĉu vi povas fari ĝin?
  Mirabella tweetis:
  - Ĉio neebla, eble mi certe scias!
  La Imperiestro kapjesis.
  - Vi estas aminda! Ni Dancu.
  Napoleono leviĝis. Kvankam Mirabela estis nudpieda, ŝi estis ankoraŭ pli alta ol la monarĥo je preskaŭ tuta kapo.
  Ili komencis danci. La knabino ne estis tre lerta pri tio. Sed Napoleono helpis ŝin.
  Mirabella tweetis:
  Ni ĉiuj rigardas Napoleonojn
  Milionoj da frenezuloj...
  Ili volas servi la sonĝon
  Kaj ili nur fariĝis ludo!
  Mirabela respondis kun entuziasmo kantante kanton pri Napoleon Bonaparte:
  Napoleono, Napoleono
  Iris batali kontra Rusujo.Se nur li irus batali kontra Rusujo, Li volis regi la tutan mondon.
  
  Li volis regi la tutan mondon, Aleksandro, por peti la Caron timon.Aleksandra, li timis, mi subskribis leteron al li.
  
  Sinjoroj, ĉiuj niaj nobeloj, Ili ektimis, ili ne scias, kion fari.
  Ili ektimis, sed ĉiuj forkuris,
  Ho jes, neniu estas en Moskvo, fratoj!
  
  Kiel unu, oni ne timis - Jen Kutuzov, la komandanto de ni ĉiuj. Kiel unu, nur unu ne timis - Princo Kutuzov - jen li estas nia heroo!
  Napoleono la 3-a kapjesis.
  - Venu, belulino!
  Mirabela daŭre kantis, tuta poemo, kiun ŝi iam vidis en la interreto:
  Mi staras en la superbazaro... Tie-taram-taram-taram...
  Mi rigardas la bretojn, mi kaptas neniun... Kaj ia blanka anĝelo, kiu ne staras ĉi tie por nenio, Diras al mi dolĉe: "Nu, kion vi volas?... Kion?"
  
  Kaj de ĉi tiu sono ĝi fariĝas magia por mi, mi ion murmuras, sed mi ne aŭdas mian babiladon, mi diras, ke fasto principe estas saniga, Sed, fakte, vi almenaŭ metus ion sur la bretojn.. Kaj
  
  pri tio la anĝelo Luĉjo (tiel nomas ŝin la homoj), Ŝi diras tute kviete: "Tie-taram-taram-tie-tie !!!", Kio verŝajne signifas, ke ĝi ne valoras, kiel ... Kio , ili diras, mordos vian gorĝon por la indiĝena superbazaro!
  
  ... Kaj denove mi naĝas en nirvano, avide anhelante per la buŝo, Ĉio fariĝas blank-blu-ruĝa, griza fumo de ĉiuj
  
  
  
  
  
  flankoj .ili ne enlasis ilin!Ili retiriĝas laŭ Smolenskaja, kie ili sukcesis manĝu ĉion... La marŝaloj amasiĝas malantaŭe, bavas malsate... La pli maldikaj gardistoj - estas nur domaĝe rigardi ilin!
  
  Bonaparte tremas pro kaviaro (tio cetere estas signo!), Li rigardas la bretojn, kaj la kaviaro tremas pli forte... Turnas sin al Luce, vokas al ni Murat, Pli maldika kaj ĉarma, li levas la lipharojn supren. ...
  
  La imperiestro komencas: "A la ger, com a la hero! La armeo estas tre malsata! La armeo estas tre malsata! Ni pagos per oro!" Luĉjo, ankaŭ en la franca, tre trankvile kaj trankvile, Diras: " Malfermu la zenkion! Ĉio estas en la fenestro!",
  
  Kaj la maljuna gardisto en ursĉapeloj Postkurita en la Pollock Hall kaj fromaĝkazeo ... Bonaj esperoj estis dronitaj en la pollock fromaĝoj, Ŝtalaj bajonetoj estis fleksitaj en la fromaĝkazeo ... La
  
  imperiestro daŭrigas: "La armeo tre malsatas! Ho, damne vi... sheri!", Hipnota potenco, ke liaj okuloj kaŝiĝas, Ĉio estas direktita al Luĉjo, ĉio ĉirkaŭe jam fumas...
  
  La imperiestro rigardas minace - Lucy rigardas. ĉe Murat, Kaj Murat - li estas kuraĝa ulo! Li tiras siajn lipharojn supren, la imperiestro fariĝas purpura - Lucy rigardas Murat, Kaj Murat - li estas kuraĝa ulo, tiras siajn lipharojn supren, la imperiestro manĝas per siaj okuloj - Lucy rigardas Murat, Kaj Murat - li estas kuraĝa ulo , suprentiras siajn lipharojn.
  
  Kaj la maljuna gardisto, kun doloro sur la vizaĝoj, "Pollock" decidis per siaj pafiloj.La korneto el Tuluzo - la heroo de Austerlitz - mordis la fromaĝon ... kaj trankviliĝis por ĉiam ...
  
  La imperiestro kun laŭta krio, kaj Murat kun sama krio, Kaj la gardistoj - ankaŭ kun ploro - forlasas la magazenon, Kaj ili vagas amase laŭ neĝkovrita vojo, Malbenante ĉion en la mondo... Berezina estas antaŭ... Jes, jes . .. Ve-ve...
  
  La bildo denove ŝanĝiĝas: ĉio ĉirkaŭe denove heliĝas, La sama kaso, la sama Luĉjo, kviete kaj pace, kiel ĉiam Mi staras kaj ridetas, mia animo plivarmiĝas , Mi komprenas, kio okazus se ĉi tie estis manĝaĵo...
  
  Montru atenton. Mi petas, ke ili donu libron de plendoj aŭ sugestoj, Por skribi en ĝi dankemon sur du paĝoj. Dankemo, dankemo, dankemo kaj kvin...
  Napoleono la 3-a murmuris:
  - Estas bele!
  Kaj la imperiestro falis sur seĝon kaj ronkis. Mirabela rerigardis. Kaj ne pensinte dufoje, ŝi prenis kaj verŝis al si pli da vino. Ŝi trinkis kun ĝojo, kaj komencis tiri ĝin.
  Tiam ŝi vangofrapis la imperiestron. Napoleono vekiĝis.
  La knabino diris:
  - Estas tempo, Via Moŝto, kolekti trupojn kaj iri al la malantaŭo de la Prusoj!
  Napoleono suspiris:
  - Tio estus malfacila!
  Mirabela respondis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por la potenco de la sovetianoj...
  Ni rompos la prusojn -
  Al ĉi tiu kanto!
  Napoleono kontraŭvole obeis. Kaj nun Mirabela kondukas lin je la brako, kaj faras la kolektan trumpeton. La trupoj jam havis tempon por ripozi kaj estas tempo fari ĉirkaŭmanovron.
  Por iom gajigi Napoleonon, la heroa knabino donas al li kolmasaĝon. Kaj Bonaparte Jr. sentas enfluon de energio en si. Kaj jen venas la granda franca armeo.
  Mirabela eldonas komandojn nome de la imperiestro. Kiel rezulto, la trupoj moviĝas, sed sen muziko kaj tamburado. Kiu estas tre solida. La armeo kolektiĝas.
  Kaj agas, moviĝante laŭ la hoko, preterirante la altojn. Mirabela mem entreprenis forigi la francojn. Kaj li krias al ili tre afable. La armeo moviĝas.
  La knabino kuris antaŭen kaj forkuris, fulmante siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Trupoj sekvis ŝin.
  Mirabela kuris kaj kantis:
  - Se la fortikaĵo estas survoje,
  La malamiko konstruis...
  Estas necese preteriri de la malantaŭo -
  Prenu ŝin sen pafo!
  Tiel la knabino kondukis grandan armeon al la malantaŭo de la prusoj. Kaj la francoj atakis la germanojn, surprizante ilin. Ĝi estis furioza kaj malespera atako.
  Mirabela kun du sabroj rapidis en batalon.
  Unue, heroa knabino okazigis akcepton ĉe la muelejo kaj detranĉis la kapojn de paro da prusaj soldatoj. Tiam ŝia nuda kalkano prenis kaj alteriĝis sur la mentonon de germana oficiro, dispremante lian makzelon.
  Mirabela kriis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Gloro estos konfirmita per ŝtala glavo ...
  Ni trafis la Germanan Armeon ne vane -
  Ni frakasu la prusojn en pecetojn!
  Kaj tiel la knabino movis sian genuon al la mentono de la germana kolonelo. Kaj pro forta bato, lia kolo rompiĝis. Tio vere estis impona batalo. Kaj la batalo estas tio, kion vi bezonas.
  Mirabela elfaris papilian teknikon per siaj glavoj, kaj pepis:
  - Belulino, belulino, mi estas pruso kiel kato!
  Kaj ŝia nuda kalkano en salto trafis la germanan generalon en la bruston. Li flugis supren de forta bato, kaj renkontis prusajn bajonetojn. Ĉi tio montriĝis bonega. Kaj ŝprucis fontojn de sango.
  Mirabela pepis, elmontrante la dentojn:
  - Mia forto estas granda, ni premos la prusanon!
  La francoj, kaptante la germanojn surprize, peze dispremis ilin. La armeo de Bismarck nombris pli ol ducent mil soldatojn. Kaj ĉi tiu estas la plej granda batalo ekde la "Batalo de la Nacioj". Napoleono la Tria mem ne rapidas en la dikon de la batalo, sed preferas gvidi de malproksime.
  Bismarck ankaŭ ne grimpas en batalon. Li provas kunigi la fragmentajn germanajn partojn. Do la streĉiĝo ne malaltiĝas.
  Mirabela tranĉas per du glavoj. Krome, kun la nudaj piedfingroj, li ĵetas ponardon al la malamiko. Kaj tuj tri prusoj falas de bone celita ĵeto.
  Mirabella kantis:
  Ni vivas sur la tero de nia patro
  La nepoj de Lada kaj la infanoj de Dio...
  Kaj flugas sur flugilhava ĉevalo,
  Rusio al la grandaj atingoj de jarcentoj!
  Kaj nun ŝiaj knabinaj glavoj estas hakitaj ĉe la prusoj. Kaj denove, la nuda, ronda kalkano de la knabino rompos la makzelon de alia germana generalo. Ni diru ĉi tiun knabinon - nur bonega.
  Kaj nun ŝi pli kaj pli proksimiĝas al Bismarck. La knabino estas tre decidita. Kaj li ĵetas nitroglicerinan bombon per sia tuta forto. Ĝi preterflugos kaj kiel ĝi plaĉos al Bismarck ĝuste en la frunto de la kasko.
  Kaj estis potenca eksplodo. Bismarck tuj, kune kun la generaloj, estis disŝirita.
  Kaj perdinte la kapon, la prusa armeo tuj fariĝis neregebla amaso.
  Kaj la germanoj kuris, ĵetante standardojn, pafilojn kaj provizojn. La francoj persekutis furioze. Kaj ili pelis ĉi tiujn prusojn ĝis la limo mem. Ĝis preskaŭ ĉiuj ili falis kaj falis en kaptitecon.
  Post tio, la milito jam translokiĝis al germana teritorio. Francio konkeris signifan parton de la teritorio, ĝis la Elbo. Kaj plifortigis ĝian influon.
  Napoleono la 3-a baldaŭ mortis, sed li mortis en gloro. Kaj la trono estis sukcedita de Napoleono la 4-a.
  Rusio, en la persono de Germanujo, ne ricevis fortan malamikon. Sed dum la milito kun Turkio en 1877, denove Francio translokiĝis al Krimeo. Aleksandro la 2-a en ĉi tiuj kondiĉoj estis devigita forlasi Balkanion. Kaj Francio ankaŭ kaptis Italion... Sed Britio, maltrankvila pri la hegemonio de la Napoleonoj, mem eniris la militon.
  La batalado daŭris kaj englutis la tutan Eŭropon. Aŭstrio ankaŭ eniris la militon.
  Kaj Rusio, jam sub Aleksandro la Tria, denove komencis militon kun Turkio. Kaj ĉar neniu enmiksiĝis kun ŝi, ŝi kaptis Istanbulon, Malgrandan Azion, kaj la terojn al Egiptio, same kiel Irakon, atingante la Hindan Oceanon.
  Tiam Aleksandro la Tria konkeris Iranon. Enirante en la historion ne plu kiel pacisto, sed kiel konkerinto. Rusio fortiĝis. Francio kaj Britio daŭrigis la militon. Napoleono la kvara proponis aliancon al Rusio.
  Nikolao la 2-a, kiu heredis la antaŭtempe mortinton Aleksandro la 3-a, konsentis.
  Rusio atakis la britajn koloniojn en Hindio, Pakistano kaj Egiptujo. Krome, rusaj terarmeoj atakis Aŭstrio-Hungarion kaj Prusion.
  Eŭropo estis konkerita de rusaj kaj francaj trupoj. Rusio ricevis ĉiujn slavajn terojn por si kaj la limoj pasis laŭ la Oder, kaj preskaŭ al Vieno.
  Tiel finiĝis la unua divido de la mondo. Tiam Japanio atakis Rusion. Sed la rusoj estis fortaj kaj pretaj. Krome, ili ankaŭ havas potencan floton ne nur en la Pacifiko, sed en la Hinda Oceano. Do la cara Rusio de Nikolao la 2-a memfide venkis ilin.
  Japanio fariĝis rusa provinco.
  Tiam, kune kun Francio, la cara Rusio de Nikolao la 2-a dividis Afrikon. Plue, la rusoj ankaŭ konkeris Ĉinion, kaj Francion tute Tajlandon kaj Hindoĉinion. Kaj tiam la rusoj kaj la francoj okupis Aŭstralion.
  La tuta orienta hemisfero estis dividita inter Rusio kaj Francio.
  Sed ekzistis ankoraŭ neokupitaj teritorioj en la Okcidenta Hemisfero, kaj ĉefe Usono, sed ilia konkero estas alia rakonto. Kaj Mirabela Magnetic estas bone farita - nur bonega knabino!
  
  RUSIO DE PUTINO LUTAS EN AFGANISTANO
  KONOTACIO
  La 11-an de septembro 2011 atakoj malsukcesis. Kaj nun Rusujo de Putin batalas en Afganio. La bataloj estas ferocaj, la pesilo svingiĝas. Kompreneble, reprezentantoj de la inaj specialaj fortoj montras specialan heroecon - la justa sekso draŝas la Mujahideen.
  . ĈAPITRO #1
  Por la okazo, la usonanoj forpelis suspektindajn personojn el sia lando kaj la terorisma atako de la 11-a de septembro 2001 ne okazis. Kaj nun la rusa armeo batalas kontraŭ la talibano.
  La bataloj estas tre furiozaj. Kaj ili bombis la poziciojn de la Mujahideen.
  En la ĉielo estas kvar rusaj knabinoj: Nataŝa Sokolovskaja, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaja.
  Kaj ili aktive draŝas duŝmanojn.
  Kaj ili premas la fingrojn de siaj nudaj piedoj sur la butonojn de la stirstango. Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj. Kiu povas fari preskaŭ ion ajn.
  Kaj ili batis la malamatajn duŝmanojn. Estas milito kun la talibano. Plejparte Rusio bombas. Sed ekzistas ankaŭ surteraj unuoj, kiuj batalas kontraŭ malamikoj.
  Kaj inkluzive sur la eksperimenta veturilo T-95.
  Kaj ankaŭ Nataŝa, Zoja, Augustina kaj Svetlana batalas.
  Kaj ili ankaŭ draŝas la Mujahideen...
  La milito daŭras de pluraj jaroj. La prezidanteco de Putin finiĝas. Kaj male al la antaŭa rakonto, ekzistas intrigo. Vere, kiu venkos? La ekonomio ne fartas bone. La milito daŭris kaj en Ĉeĉenio kaj en Afganio. Ĝi estas plena de problemoj. La prezoj de petrolo kaj gaso ne estas tiel altaj kiel en reala historio. Do la komunistoj asertas pli.
  Nataŝa Korshunova, pafante el tanko, rimarkis:
  - Jen ni estas en milito, sed la perspektivoj ne estas videblaj!
  Zoja kapjesis kun rideto.
  - Ĉi tio ne estas nia milito! Kaj kial ni kukolos en ĉi tiuj montoj?
  Augustine respondis:
  - Ĉesu paroli!
  Antaŭen kaj supren, kaj tie...
  Ja ĉi tiuj estas niaj montoj -
  Ili helpos nin!
  Ili helpos nin!
  Svetlana konsentis kun ĉi tiuj:
  - Mi kredas, ke ili helpos!
  Kaj la T-95 pafis alian pezan kuglon al la Mujahideen. Kaj li frakasis ilin ĝisfunde, tia frakasa bato.
  Kaj fragmentoj de eksplodemaj duŝmanoj estis tranĉitaj.
  Nataŝa frapetis sian nudan rozkoloran kalkanon kaj kantis:
  - Ni antaŭeniras por sankta komunismo,
  Kaj nudpiedaj grenadoj ĵetas!
  Kaj la knabinoj estas agresemaj en batalo...
  Kaj la Mujahideen iel fritis la kalkanojn de unu komsomola membro. Kaptita kaj al la nuda plando per ruĝ-arda fero. Kaj mi devas diri, ke ĝi tiom doloris.
  Kaj la knabino muĝis pro sufero kaj kriis...
  Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj rompis la duŝmanojn per teniloj. Jen ilia politiko.
  Zoja prenis ĝin kaj muĝis:
  - Milito, milito, milito,
  Lasu ĝin furioze muĝi super la mondo...
  Rangoj kaj ordoj iras pli rapide -
  Kiam konkoj krevas tage kaj nokte!
  Kaj kun nuda kalkano, kiel premi ...
  Aŭgusteno rimarkis ridante:
  - Neniu piedpremos la knabinojn!
  Do ili vere devigis la kaptitan dushman kisi siajn nudajn piedojn,
  Graciaj kruroj. Kaj li superŝutis ilin per kisoj.
  Aŭgusteno sentis, ke ŝia lango lekas ŝian nudan, rondan, rozkoloran kalkanon.
  Kaj ŝi kukis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo - Mi trempos la malamikojn en la necesejo!
  Kaj denove ridante je la supro de miaj pulmoj!
  Ĉi tie la knabinoj en Afganio estis ferocaj.
  Ĉi tie Tamara kaj Veroniko devigis siajn nudajn polvajn kalkanojn leki la kaptitajn Muĝahidinojn. Kaj tiam ili pisis sur ili. Kaj kiel ili estas eksplodigitaj de ĵetgrenado - ŝirantaj duŝmanoj.
  Tamara agreseme notis:
  - Ni estas la plej mojosa en la mondo!
  Veroniko konsentis:
  - Ĝi ne pliboniĝas!
  Kaj la knabinoj kaptis la virojn per la nudaj piedfingroj je la nazoj kaj faris por ili prunojn.
  Ili estas tiaj belecoj. Kaj responde, se ili estis kaptitaj, ili fritis siajn kalkanojn.
  La milito, kompreneble, daŭras kun diversaj gradoj de sukceso.
  Rusaj trupoj disbatas la Mujahideen. Kaj tiuj en respondo faras minmiliton.
  Kaj ili ankaŭ subfosas rusajn trupojn. Aŭ la ŝtupo estos malaltigita, aŭ io alia estos krevigita.
  Kaj ili malflugigas helikopterojn per lanĉiloj. Kion ili faras estas ege efika.
  En respondo, la knabinoj mokas la Mujahideen. Kaj multaj aferoj igas belulinojn leki per langoj.
  Stalenida rimarkis, elmontrante la dentojn:
  - Malbona dushman rampas laŭ la rokoj,
  Batu lin per napalmo!
  Vi ne ŝparas ilin
  Mortigu ĉi tiun bastardon...
  Kiel disbati cimojn -
  Batu kiel blatoj!
  Do la knabinoj eklaboris...
  Alenka, ekzemple, kun sia nudpieda bataliono en bikino, kiel ŝi entreprenis detrui la militistojn de Alaho.
  Kaj ŝi infektiĝis nudpiede, kaj la knabinoj havas tian krizhelpan gazetaron. Kaj la kalkanoj de la knabinoj estas rondaj kaj rozkoloraj.
  Alenka ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj muĝas:
  - En la nomo de USSR!
  Anyuta ridis, falĉis la Mujahideen kaj knaris:
  - Sovetunio jam delonge malaperis! Estas Rusio!
  Alla ĵetis eksplodeman pakaĵon kun sia nuda, ronda kalkano kaj knaris:
  - Por la Patrujo kaj ĝia flugo en gloro!
  Kaj la knabino ridas. Kaj denove li donos turnon, kaj ege trafe.
  Maria, ankaŭ pafante, kaj ĵetante grenadon kun mortiga forto, pepis, elmontrante la dentojn:
  - Por la plej grandaj venkoj!
  Olimpiada, skribaĉante sur la Muĝahidinoj, kaj mortigante ilin kun ekstrema precizeco kaj ĵetante citronon per siaj nudaj piedfingroj, knaris:
  - Por bonegaj donacoj!
  Matrena ankaŭ disbatis spektrojn kaj knaris:
  - Gloro al Rusujo, kaj Heraklo estos la mesio!
  Marusja, batante la malamikojn, kaj ĵetante donacon de morto al la malamiko per sia nuda piedo, jelfis:
  - Por Patrino Rusio!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie.
  Kaj ili kaptas la duŝmanojn per la nudaj piedfingroj je la nazoj. Tiel ili dispremas ilin.
  Nataŝa, skribaĉante el maŝinpafiloj, grincis:
  - Por nia rajto!
  Kaj kiel la beleco prenos kaj ridos.
  Jen la knabinoj - ĉiuj knabinoj knabinoj ...
  Alice kaj Angelica laboras kiel kaŝpafistoj. Ili estas tre belaj kaj batalantaj knabinoj.
  Kaj ili trafis de fusiloj tre precize. Preskaŭ neniu povas trakti ilin.
  Alicio, se ŝi pafas, tiam rekte en la okulon. Kaj frapu ege trafe.
  Tiam ŝi notis:
  - Ni batalas kuraĝe!
  Angelica, ĉi tiu alta, muskolforta, ruĝhara virino ĵetis obuson, disŝiris la Mujahideen kaj knaris:
  - Por sankta Rusujo!
  Alico la blondulino ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, venenan kudrilon, trapikis la komandanton de la afganaj militistoj kaj knaris:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj denove pafis droidon el fusilo.
  Angelica rimarkis:
  - Kaj la veziko disetendiĝis ĝis ĝi krevis!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  - Vi devas scii la mezuron de ĉio! Ja la planedo estas ronda!
  Kaj la knabinoj ridis, elmontrante la dentojn.
  Fakte, ĉi tie ili batalas, kaj oni ne scias pro kio.
  Afgana milito - epizodo du!
  Tamen, estis ankaŭ la ĉeĉena milito, kun ripeto. Unue malvenko, poste venĝo.
  Sed por Afganio Putin volis venĝi. Konkeri Afganion estas superi la atingojn de la sovetiaj gvidantoj.
  Ili perdis la militon por Afganio!
  Nur la demando sukcesos? Unu espero por batalantaj knabinoj!
  La knabinoj disbatis la malamikon kun granda entuziasmo ...
  Graciaj, sunbrunigitaj, muskolaj kaj nudaj kruroj de la militistaj knabinoj plaŭdis tra la varmaj flakoj varmigitaj de la aprila suno.
  La pluve lavitaj komsomolaj militistoj estis belaj, kiel feinoj, kvankam terure gratitaj, vunditaj en bataloj, purpuraj paruoj sur senkulpaj vizaĝoj. Dum la batalo, preskaŭ ĉiuj vestaĵoj de la ŝikaj militistoj de granda Rusujo estis bruligitaj aŭ ŝiritaj, kaj ili kuris duonnudaj, kaj torĉoj el hararo: Galina, kiel ora folio, Angelin, kiel la flamoj de la erupcia vulkano Vezuvio kovris; iliaj sveltaj, ruliĝantaj malantaŭen muskoloj kiel gutoj de hidrargo.
  Malantaŭe estis kampo sternita de kadavroj kaj frakasitaj ekipaĵoj, ĉio truita de bomboj, krateroj kaj profundaj vundoj, tranĉeoj forlasitaj de la trafo de nekonataj diskaviadiloj.
  Kabulo mem, kiel korpo turmentita de nekuracebla malsano, elŝutis klabetojn de nigra, sed samtempe, kvazaŭ senviva fumo. Spiraloj faritaj el atomoj de bruligita materio kruciĝis kaj intersekciĝis en la ĉielo en satana ornamaĵo.
  Angelina siberia militisto rimarkis:
  - Eĉ la naturo provas emfazi nian homan malfortecon kaj senpovecon antaŭ la elementoj!
  Galina, ŝprucante akvon sur la flakon per forta bato, kontraŭis:
  - Ni homoj estas dotitaj per la donaco krei nian propran realon. Post ĉio, la menso estas esence pli forta ol la muskoloj. Kio estas muskoloj? Nur proteinaj fibroj en kiuj elektromagnetaj fortoj interagas.
  Angelina rigardis supren al la ĉielo. La fumventoj ŝajnis komenci miniaturan batalon inter si. Kvazaŭ la demonoj dividus potencon super la universo. La riveretoj koliziis, intersekciĝis, poste konsistigis specon de ornamaĵo, poste, male, malklariĝis en la spaco.
  Angelina hazarde trapikis sian nudan piedon sur la pinton de metala fragmento kaj, haltinte, ĝemis:
  "Diable, mi estas en profunda problemo!" Kiel akraj fragmentoj povas esti!
  Galina filozofie rimarkis:
  - La tuta mondo konsistas el kudriloj, nur al la vivantoj ĝi ŝajnas glata, pro la ŝuita konscio! - Kaj aldonis precizigante. - Ni povas esti vestitaj kaj senvestitaj de fremduloj, sed ni nur "ŝuas" mem!
  Angelina aŭtomate ĵetis supren sian fusilon kaj pafis la dushman, persista en sia deziro mortigi ĉiujn, kiuj minacis supren por renkonti ilin. Mujahideen kun rompita vizaĝo faligis sian fusilon el siaj manoj kaj ĝemis azeno. La siberia militisto incitetis:
  - Vi estus mojosa, sed fariĝus malbona! Jen al kio kondukas servo al ŝejkoj!
  Galina ĵetis sin sur la teron sur la stomako kaj pafis celitan eksplodon. Tri Muĝahidoj glate ekloĝis sur la freŝa printempa herbo. Angelina sufiĉe prudente diris:
  - Ili volis rusan teron, do vi ricevis ĝin, kvankam kun fiksita limo!
  Galina ridis ruze:
  - Regantoj, kiuj volas senlimajn spacojn, ricevas strikte laŭ la limo, monon por sia tombo! Tamen, bedaŭrinde, civitanoj estas entombigitaj ne malpli ofte!
  Angelina diris tute serioze:
  - La morto estas malbona, sed la vivo sub la jugo estas eĉ pli malbona... Ju pli peza estas la jugo, des pli malfacile estas forĵeti ĝin. - Tiam rememoris la fajra diablo. - Sed nun ni festas venkan festenon, ĉio iras bone, kaj eĉ la nepenetrebla ĉefurbo de la Tria Kalifujo - Kabulo estas ĉe niaj piedoj!
  Galina diris kun laca tono:
  - Kaj kio estas la afero. Necesos poste mueli, kiel ni neniam revis! Ĉu vi pensas, ke nun la afganoj faros ĉion por ni? Naiva knabino vi estas!
  Angelina sufiĉe prudente kontraŭis ĉi tion:
  - Se ni venkas nian ĉefan malamikon, tiam ĉi tio liberigos rimedojn por plua lukto! Vi mem devas kompreni ĉi tion.
  Galina, anstataŭ respondi, rigardis la tranĉean kampon kuŝantan antaŭ ŝi. Kiom da uloj, kaj rusaj kaj afganaj, trovis morton sur li? La mondo ne estas infero, sed certe tute ne estas ĉielo. En ĝi, eble, eĉ plej verŝajne - regas vastaj objektoj de la submondo. Post ĉio, ekleziaj ortodoksoj instruas, ke sensignifa malplimulto estas savita.
  Kaj la plimulto de la homoj, pro la pekeco de sia naturo, estas kondamnitaj al turmento.
  Galina ĉiam estis iritita kaj malakceptita de tia postulato de la Sanktaj Skriboj. Vere tion la ortodoksuloj konsideras peko? Estas eĉ tute nature la deziro de ĉiu vivanta persono al kariero kaj supereco. Sed ĉu ĉi tio ne estas natura sekvo de la homa naturo? Kaj la neŝanĝebla leĝo de evoluo.
  Ekzemple, se la Ruĝa Armeo estus gvidata de la instruoj de Kristo - ili batus vin sur la dekstran vangon, turnu vian maldekstren, kiel ĝi finiĝus por la tuta Sovetia Patrujo.
  La Komsomol-knabinoj trovis nekomplete detruitan afgana pilolujon kaj estis devigitaj kuŝi sub celita fajro.
  Angelina, frotante la herbon per siaj nudaj plandumoj, ĉar ŝia kalkano estis tre jukanta, diris:
  - Kelkfoje oni devas suferi... Sed eĉ faruno fariĝas rutino, kio, fakte, estas la plej malbona afero!
  Galina ŝanĝis sian pozicion, per preciza pafo ŝi forblovis duonon de la kranio de la Muĝahidino, kiu ordonis per bojanta tono kaj grumblis:
  - Vahabismo uzas ne-estetikajn metodojn: kvin kontraŭ unu. Kaj se estas malpli da ili, tiam ĝi retiriĝas!
  Angelina diris malgaje:
  - Kion vi volas honestecon de la vulpo?
  Galina malĝoje respondis:
  - Konsentu, ĉar vi volas kredi je io bela! Eĉ la honesteco de vulpo, aŭ la nobleco de lupo!
  Komsomolaj knabinoj estis devigitaj rampi ĝis la pluvivaj pilolujoj kvarpiede. Antikva taktiko de rampado, uzata de inaj militistoj en batalo. Kaj mi devas diri, ne sen sukceso.
  Angelina faligis kvin talibanajn soldatojn kiuj provis rampi el la kaŝejo en unu eksplodo, kaj diris ĝoje:
  - La rusa armeo, kiel ĉiam, venkas. Eĉ se la malamiko havas avantaĝon!
  Galina, liberigante frakasan eksplodon, ridis responde:
  - Muĝahidoj neniam havos avantaĝon. - Tiam faligante du per unu pafo, ŝi aldonis. - Nun neniam estos!
  Angelina apenaŭ havis tempon por deturni sian kapon pro la efiko de la akuzo. Eĉ fajra hararo estis fortranĉita, angula peceto. La ruĝhara komsomola militisto ekkriis:
  - Tondado ĉi tie estas senpaga, kvankam la necesejo estas multekosta por fari!
  Galina, ridante tra siaj larmoj, respondis al sia amiko:
  - Vi scias, tio tute ne estas amuza... Ĝenerale, en okazo de morto, ĉu estos daŭrigo, jen la demando?
  Angelina ŝajnigis esti surprizita:
  - Kaj kio estas, fakte, tumulto? Post ĉio, neekzisto, almenaŭ, ne enhavas doloron, lacecon aŭ spertojn. Do ĝi estas multe pli dolĉa ol nia vivo de kontinuaj provoj! - Kaj tiam aldonis la fajra diablo. - La vivo estas daŭra provo de la mallarĝa vojo, sed problemoj estas manĝaĵo, nia deziro vivi en granda maniero!
  Antaŭ ol respondi, Galina ekvidis la Muĝahidinon kun vizaĝo de mistulo kaj glate premante la ellasilon ĉesigis lian ĉapeladon. La komsomola militisto, skuante siajn ruĝajn buklojn, rikanis:
  - Sciu, ĉiuj senescepte preferas la vivon al la nenio. Tio signifas, ke eĉ en niaj propraj mensoj estas nepriskribebla ĉarmo!
  Galina ridis, kun evidenta peno:
  - Inkluzive vivi kaj suferi! - La orhara komsomola militisto paŭzis kaj aldonis per pli trankvila voĉo sen angoro. - Sed ĉu eblas kompreni la lumon sen koni la ombron. Kaj feliĉo ne konas doloron. Ĉia lumo estas konata per dualismo!
  Angelina konsentis nur parte:
  -Se ni parolas tiel, tiam ni devis esti venkitaj de la Muĝahidoj por vere kompreni la guston de venko. - La fajra diabla komsomolano movis sian pugnon, fendinte fragmenton de la slabo. - Ankaŭ, finfine, dualismo: perdita kaj venkita! Venko estas ĉiam amara kun perdoj, sed dolĉa kun premioj - malvenko akiras nur amarecon, kaj la salan guston de la "supera" jugo!
  Galina, viŝante la optikan vidon, ne povis ne konsenti:
  - Jes, kompreneble, certa dualismo ĉeestas en ĉio. Kiel speco, Diaĵo, estus senespere rutina sen la Diablo.
  Angelina rapidis, sen haltigi la fajron, korekti sian amikon:
  - Per si mem, la termino Diablo en la antikva greka signifas kalumnianton. Tio estas, provo estis farita en la Biblio prezenti opozicion al Dio en la plej malvirta maniero.
  Galina, batante la okulon de alia Muĝahidino de kaŝpafisto, instigis sian amikon:
  - Ĉi tio estas nigra PR. Ĉu vi provas altigi vian takson malaltigante vian kontraŭulon?
  Angelina sufiĉe logike notis:
  - Kompreneble, ĉiu povanto uzas siajn proprajn administrajn rimedojn por misfamigi sian kontraŭulon. Estas certa ŝablono en tio, ne deziro fordoni potencon, kaj perdi privilegiojn per trogo. Tial, atendi en la Biblio objektivan difinon de la konfrontiĝo inter Dio kaj Satano estas almenaŭ naiva.
  Galina eĉ rulis siajn bluajn okulojn sur la frunton:
  - Kompreneble, oni ne povas postuli objektivecon de la aŭtoritatoj. Sed la demando estas kiu estas Satano. La plej perfekta anĝelo provanta doni pli da libereco al la kreado, aŭ... Tiu, kiu fariĝis patro de malbono kaj sufero?
  Angelina ĝemis malgaje.
  - Doloro kaj sufero fariĝis tiel naturaj por la homaro, ke mi havas gravajn dubojn, ke estis Lucifero, kiu naskis ilin... Ĉiukaze, sen la deziro de Ĉiopova Dio, estas neverŝajne, ke kreita estaĵo povus sukcesi almenaŭ . ..
  Galina, sendinte mortigan kuglon en la kurban ponton de la nazo de la Mujahideen, li ekbalegis, tuj kovrita de sango. La militisto tuj konsentis:
  - Jes, ĉiuj malbonoj kaj problemoj atribuataj al la Diablo estas la sama kiel ofendita de la vipo kiu trafis ol de tiu, kiu batis ĝin.
  Angelina mem, trafante la malamikon per mallonga eksplodo, kaj ankaŭ plantis pugon sur la plej proksiman deforman vizaĝon, post kio ŝi aldonis:
  - La jena analogio estas pli taŭga ĉi tie: la posedanto ĉizis bastonon el ligno, batas la sklavon per ĝi, kaj tiam diras - la bastono estas absoluta malbono, kaj la posedanto estas absoluta bono!
  Galina preterintence turnis sin, kaj la rompita osto de la klaviko de la knabino kaŭzis teruran doloron al la inflamaj artikoj. La militisto iomete sulkigis sian frunton, sed ne kliniĝis al ĝemoj. Cetere ŝi, kvazaŭ ludante keglojn, batis tri muĝahidojn. Unu el la afganoj faligis cocked faustpatron, kiel rezulto, la lanĉilo eksplodis.
  Fajra fasko ŝajnis bruli tra la betono, kaj splitoj el korpoj, ostoj, disŝirita viando flugis supren.
  Galina, ridante, mokante sin (vi ne pluvivos en la milito sen humuro, aŭ almenaŭ vi ne konservos vian psikon en bona sano) kantis:
  - Kia doloro, bona doloro: matĉo kontraŭ la spiritoj de la nazioj; cent - nulo!
  Ambaŭ belaj knabinoj ridis laŭte, laŭte .... Kaj ŝajne de trapika rido tiom influis la timigitajn Muĝahidinojn, ke la pafo de ilia flanko tuj malsekiĝis. La silento estis tiel subita kaj peza, ke ĝi trafis la militistojn sur la orelojn. Eĉ verŝajne la eksplodo de la raketo V-5 en la kranio ne estis tiel mortiga!
  . ĈAPITRO #2
  Angelina ekkriis:
  - Nenio krias tiel penetrante pri perdoj kiel milita paŭzo!
  Galina, nervoze gratante la orelon per la nuda piedo, aldonis kun neelĉerpebla spriteco:
  - La sonoj de la batalo estas surdigaj, sed vi fariĝas vere surda kiam vi ne rimarkas la finon de la kanonado!
  La Mujahideen neatendite faciligis la taskon - ili forĵetis la blankajn ĉifonojn kaj komencis krii je la supro de siaj pulmoj:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  La siberia militisto denove ne povis rezisti al aforismo:
  -La homoj traktas malbonan reganton kiel bieron, ili volas vidi ĝin malvarma kaj sur la tablo, sed ili pretas pagi por ĝi ne nur per paperpeco!
  Galina subtile rimarkis pri tio:
  - Kiam la reganto estas malbona, li estas bone citita en ŝercoj! Kaj kiam estas multaj ŝercoj, tiam la vivo fariĝas pli amuza! Kaj ridado plilongigas la vivon! Tio estas, kun senutilaj gvidantoj: la vivo estas kiel kontinua anekdoto: longa, gaja, terura, sed ĉiam volanta scii la daŭrigon!
  Angelina nervoze ridis.
  - Kaj mi ne sciis kial mezbonaj reĝoj kutime regas tiom longe!
  Preskaŭ cent kvindek muĝahidinoj kapitulacis. Inter ili estis almenaŭ tridek knaboj de dek ĝis dekses jaroj, la plej multaj en pantaloneto kaj nudpiede, kiuj sukcesis bati siajn nudajn sunbrunigitajn genuojn en la tranĉeoj. Vidante belajn knabinojn apenaŭ kovritaj per ĉifonaj ĉifonoj, la knaboj ruĝiĝas kaj mallevigas la kapon, sed samtempe ili daŭre sulkiĝas al la terure belaj militistoj.
  Mujahideen-afganoj demetas la armilojn konfuzite, eĉ ne venas al ili en la kapon, ke estas domaĝe konsideri duonon de la bataliono kapitulaci al du vunditaj, ankoraŭ tre junaj knabinoj. Kiel timigitaj kaj miregigitaj ili estas.
  Unu el la knaboj, nervoze gratante sian malpuran plandon sur la herbo, ŝajnis enŝovis spliton en lian nudan kalkanon, kaj diris en rompita rusa lingvo:
  - Onklinoj ne sendas min al Siberio, tie ni frostigos niajn nazojn, fingrojn kaj krurojn!
  Angelina diris kolere:
  "Ni sendos ĝin ĉiuokaze, kaj por ke viaj nudaj piedoj ne rigidiĝu en la neĝo, vi estos forte batata ĉiuhore per bastonoj sur viaj nudaj piedoj.
  La knabo-mujahid tremis pro timo, kaj ekploris kiel knabino. Galina rapidis por konsoli la infanon:
  - Vi estas ankoraŭ tro malgranda. Verŝajne, vi resumiĝos sub la kategorio de civiluloj. Por la okazo, vi diros, ke vi ankoraŭ ne estas dekdujara, tiam ili certe ne kondukos vin al la tendaro.
  La milica knabo subite ĉesis muĝi kaj per mallaŭta voĉo, penante imiti plenkreskulon, diris:
  Mi ne forlasos miajn kamaradojn! Aŭ ĉiuj estas liberaj aŭ kune en koncentrejo!
  La knabinoj miris pri la neatendita kuraĝo de la knabo, Angelina venis kaj karesis lian kapon:
  - Bone farite, ĝi estos kreditita al vi... Sed ne timu, la plimulto de la kaptitaj muĝahidinoj laboros en la eŭropa parto de Rusio, restarigante fabrikojn kaj agrikulturon, kaj por viaj infanoj estos bona manĝaĵo, pli bona ol viaj kartoj kaj la plej bonegaj filmoj estos montritaj.
  La kaptitaj knaboj estis vere maldikaj, kelkaj eĉ montris vangojn, kaj tri uloj nudaj ĝis la talio sub maldika haŭto montriĝis tra ĉiu ripo, kaj iliaj brakoj fariĝis tiel maldikaj, ke estis mirinde, kiel ili tenis afganajn faustpatronojn en si. Nutraĵoj en la Tria Kalifujo de la Talibano, donitaj sur porciaĵkartoj, malpliiĝis en la lastaj monatoj ĝis la punkto kie la loĝantaro preskaŭ malsatas. Krome, estas printempo kiu estas tradicie la plej malabunda tempo de la jaro por produktoj.
  Galina kompatis ĉi tiujn ulojn, la infanojn de "superhomoj", kiuj nun aspektas kiel malriĉa, malsata nudpieda. Ŝi traserĉis en siaj poŝoj, trovis en ili malgrandan usonan ĉokoladon kaj estis surprizita.
  La donaco ricevita sub Lend-Lease estis tro malgranda, kaj estis tridek du knaboj (la ceteraj estas multe pli aĝaj, en militistaj aŭ fajraj uniformoj, nerazitaj, tre malagrablaj, kurbigitaj, kio igas ilin aspekti kiel maljunuloj!), Tie ne sufiĉos ĉokolado por ĉiuj.
  Doni al unu kaj ofendi aliajn? Aŭ ĵeti lotojn? Ĉi-lasta estas kutime la eliro, sed ĉi-kaze ĝi povas ŝajni ridinda. Aŭ dividu ses kahelojn inter la plej malgrandaj batalantoj.
  Ĉi tiu lasta ŝajnis al Galina Lomonosova la plej justa, kaj li, elpreninte ĉokoladon, zorge forigis la envolvaĵon, dividis la tranĉaĵojn, transdoninte ilin al la plej malgrandaj kaj maldikaj afganaj infanoj.
  La iama Mujahideen vere ŝajnis esti rompita. Neniu el ili rapidis, ne provis, saltis aŭ forprenis la armilon. Vere, kelkaj el ili murmuris ian malbenon tra la dentoj, sed apenaŭ la komsomolaj knabinoj faris paŝon en ilian direkton, la spektantoj tuj eksilentis kaj premis la kapojn en la ŝultrojn, kvazaŭ atendante baton.
  Galina eĉ snufis kun nekarakteriza malestimo:
  - Necesas, ke superhomoj kriis. Kaj kie estas ilia nedetruebla islama spirito de la talibano?
  Anĝelino, kaptante cigaredon de unu el la knaboj, kaj ĵetinte ĝin en la herbon, estingante ĝin per siaj fingroj de ĉizita, kvankam kovrita de abrazio, kruroj, kriis:
  - Por iu, kiu fumas cigaredojn, konstruante sukceson en la vivo, tro ofte faru fumpaŭzon!
  Galina volonte konfirmis:
  - Jen kion mi konsentas kun Bin Laden, vera mujahideen-militisto ne devus: trinki, fumi kaj devas esti fidela!
  Post tiuj ĉi vortoj, la mornaj knaboj, pretaj ĉiumomente ekplori, amike ridadis, kaj ĉio tuj iel plifaciliĝis por la animo.
  Kiam la komsomolaj militistoj transdonis la militkaptitojn al la plej proksima rusa unuo, Angelina faris vestaĵon por Galina, fiksante specon de splindo sur rompita klaviko. La kampkuracisto tuj sugestis, ke la militisto kuŝu sur brankardo kaj pasigu plurajn tagojn sola. La komsomola militisto rifuzis tiun proponon kun malestimo, kvankam ŝi komprenis, ke bedaŭrinde estas multaj soldatoj en la Rusa Armeo, kiuj tuj kaptos lin. Ŝia voĉo estis severa, kiel tiu de instruistino, kiu riproĉas nezorgeman studenton:
  - Ĉu maltrafi la horojn de nia triumfo, la lastajn plej ĝojajn tagojn de la milito? Jes, ĉi tiu estas la plej kruela puno imagebla. Kaj ĉu vi ne volas senigi la Rusan Armeon je ĝia plej bona kaŝpafisto?
  La kuracisto paliĝis, lia maljuna vizaĝo obtuza, la signo de tribunalo aperis antaŭ liaj okuloj... Galina, vidante lian timon nur laŭte, kiel knabineto, ekridis kaj frapis la manon sur la ŝultron:
  - Nu, ne faru tion! Mi mem malamas tiujn, kiuj skribas denuncojn, ol Mujahideen. Tiel ke...
  Kaj la knabino, fajfante, foriris...
  La ringo ĉirkaŭ Kabulo ankoraŭ ne estis sufiĉe densa, apartaj afganaj trupoj trarompis de la vaporkaldronoj ĝis la defendnodoj de sia ĉefurbo. La suda direkto estis fortranĉita, sed en la nordo, kie la ofensivo komenciĝis nur la 20-an de aprilo, kaj la transiro de la plenfluaj malsupraj fluoj de la Afgana Rivero ankaŭ estis prokrastita, la Mujahideen ankoraŭ havis kaŝpasejojn.
  Bin Laden estis persvadita forlasi Kabulon, kuri suden, poste kovriĝi en submarŝipo. La afgana submarŝipa floto, kun ĉiuj siaj perdoj, estis ankoraŭ la plej nerimarkebla en la mondo, kaj estis malpli da batalsubmarŝipoj ol ĉiuj aliaj flotoj en la mondo kune!
  Sed ili estis sekretemaj ĝis la ekstremo.
  Sed bin Laden ŝajnis tiel morale rompita pro sia propra politika kaj armea fiasko ke li decidis akcepti morton. La histeria diktatoro neniel estis nur ia nobelaro kaj ne estis malkuraĝulo, preta fari ion ajn pro prokrasti renkontiĝon kun maljunulino, kies spiro estas pli malvarma ol likva nitrogeno, kaj kies teno estas neforgesebla. Tamen li anoncis tion publike, sed kion li vere pensis...
  Lingvo estas donita al lerta politikisto por kaŝi siajn pensojn, sed pli ofte, la tuta parolo de politikisto malkaŝas sensencan stultecon!
  Nataŝa ankaŭ batalas tre forte. Kaj ŝia nuda ronda kalkano, kvazaŭ cedante al neniiga donaco, kaj granato preterflugos kaj ĝisfunde ŝiros la Muĝahidojn.
  La knabino pepis:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin! La virino eliris por pafi!
  Zoja, skribaĉante sur duŝmanojn, kaj falĉinte tutajn vicojn da militistoj, grincis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo....
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Augustine pafis linion al la afganaj batalantoj, kaj fortranĉis la tutan linion.
  Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al komunismo en Rusujo!
  Svetlana ridante rimarkis:
  Ni havas kapitalismon!
  Kaj la knabino ĵetis mortigan pizon per sia nuda kalkano.
  Tiam ŝi kukis:
  - Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  La sovetia registaro -
  La potenco estas granda!
  Nataŝa ĵetis obuson, renversante la muĝahidin-tankon, kiu estis farita el ligno, kaj pepis:
  - Por granda komunismo!
  Kaj la militistoj prenis ĝin kaj fajfis. Kaj la korvoj, kiuj falis en svenon, komencis fali de la ĉielo.
  Kaj ili trapikis la kapojn de la Mujahideen per siaj bekoj. Kaj ili trapikis sian turbanon kaj tiel plu.
  Zoja knaris, palpebrumante:
  - Gloro al Rusujo, kun la dua alveno de komunismo!
  La knabinoj estis tre spritaj. Kaj laŭvorte ekbrilis ilin.
  Augustine rikanis per siaj dentoj:
  - Estu fama pro la Patrujo - kiu militas kontraŭ la spektantoj!
  Kaj la knabino prenis de la bazuko kiel lupaneto. Kaj ŝia mirinda potenco estas simple mortiga.
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - Estos venko super la soldatoj de Bin Laden!
  Kaj la militisto donis tre bone celitan turnon. Kaj ĉiu kuglo trafis la celon.
  Tiam la knabinoj pepis:
  - Nun ni revenis ĉe la parado,
  La fajro de bolŝevismo en la brusto ...
  Komunista brigado -
  Kun ni Lenin antaŭen!
  Svetlana konfirmis, falĉante kontraŭulojn kiel falĉilon kaj tweetis:
  - Por aerakrobatiko!
  Kaj la knabino prenis kaj pafis malamikan aviadilon. Kaj ŝi faris ĝin ege bone.
  Nataŝa agreseme notis, falĉante siajn kontraŭulojn, kaj kriis, elmontrante la dentojn:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj jen la knabino, kiel ŝi marteladas kontraŭ la malamiko. Kaj tiam la tanko estis forblovita de la turo, kaj la metalo estis deŝirita de la kareno kaj la rulpremiloj iris en ĉiuj direktoj.
  Ili kuregis kaj turnadis sur la herbo, kaj bruligis ĉion. Kaj unu el la rulpremiloj trafis la Mujahideen en la stomako kaj tranĉis ĝin en duono.
  Nataŝa rimarkis per palpebrumo:
  - Por la Patrujo, kiu estas la plej mojosa el ĉiuj!
  Kaj la militisto donas ege precizan turnon. La bataloj ĉi tie estas malmolaj kaj sangaj.
  Dushmans klakas. Ili ŝajnas esti laŭvorte sennombraj.
  La afganoj volas pacon kaj unuecan regadon. Sed nun Rusio denove estas sur ilia teritorio. Kaj estas furiozaj bataloj tie en ĉi tiu fatala Afganio.
  Zoya, pafante, notis:
  - Gloro al la tempoj de granda komunismo!
  Kaj la knabino ĵetos citronon per siaj nudaj piedfingroj kun murda potenco.
  Kaj disŝiru viajn kontraŭulojn.
  Aŭgustina komentis, falĉante la Muĝahidinojn:
  - Gloro al nia lojaleco kaj kredo!
  La ruĝharulo eksaltis kaj kuris al la spektantoj. Ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtis kiel batalstandardo. Vi povas tuj vidi - la knabino estas tio, kion vi bezonas.
  Kaj nun la knabino kun sia nuda, rozkolora, malmoliĝinta kalkano trafos la mentonon de afgana generalo. Kaj rompu lian makzelon. Tiam la belulino kukis:
  - Por la elstaraj atingoj de la Rusa Imperio!
  Denove, la batalado en Afganio estas tre dura kaj sanga. Amaso de diversaj specoj de detruo kaj morto ĉirkaŭe.
  Mirabela, frapante disbatajn batojn al spektantoj el la aero kaj levante tutajn bastonojn el ŝtonoj kaj metalo, kun fandita fero, kukis:
  - Mi estas la plej forta piloto!
  Akulina Orlova dubis:
  - Ne, mi estas la plej forta!
  Kaj ankaŭ kiel ĝi trafos la malamikon per granda detrua forto per raketo.
  Anastasia Vedmakova rimarkis tre agreseme, sendante obusojn kun kolosa detrua potenco de siaj atakaviadiloj.
  La knabino, premante sian nudan rozkoloran kalkanon, kukis:
  - Ni batalos por la Patrujo,
  Ni kisu!
  Kaj nia kirasa trajno sukcesis akceli!
  Akulina Orlova havis perlokolorajn dentojn kaj tre belan buŝon. Kaj ŝia lango estas tre rozkolora kaj gracia, kapabla fari mirindaĵojn.
  La knabino kukis:
  - Ne elportu la humiligon de la slavoj,
  Ni piedpremos la talibanojn per monto...
  Ni ne toleros pliajn insultojn -
  Ni premu la malamikon per niaj nudaj piedoj!
  Kompreneble, la knabinoj estas tre amuzaj kaj melodiaj. Ili havas tiom da ĉarmo kaj malsamaj ŝercoj.
  Mirabela rememoris, kiel la lango de la duŝulo lekis ŝiajn malmoliĝintajn, polvokovritajn plandojn de la nudaj piedoj de la knabino.
  Kaj kiel tikla kaj agrabla ĝi estas.
  La knabino kantis:
  Ni estas la plej fortaj en la mondo
  Ni trempos ĉiujn malamikojn en la necesejo ....
  La Patrujo ne kredas je larmoj -
  Kaj ni donos cerban baton al la malbonaj oligarkoj!
  Natasha Sokolovskaya, piloto de Lucifero, ĉirpetis:
  - Gloro al Rusio, la plej granda el landoj!
  Kaj kun nuda kalkano, kiel premi. Ĉi tiuj vere estas knabinoj kun koŝmara rido. Kaj se la mortiga forto de raketoj elflugas el siaj multcelaj maŝinoj, tiam tranĉeoj kaj bunkroj leviĝas!
  Knabinoj en la afgana milito estas, kompreneble, io speciala kaj unika.
  Stalenida lanĉas raketojn de kolosa, mortiga potenco ĉe la Mujahideen.
  Kaj disŝirante la militistojn de Alaho ilian talibanon. Jes, tiu ĉi movado montris sian viveblecon. Tiom da jaroj batalante kun Rusio.
  Stalenida kaj Veronika, frapante siajn nudajn, polvajn plandojn sur la sablon, kunvolvis elfluon.
  Kaj denove io ekstreme mortiga flugas. Kaj portante multe da detruo.
  Steelenida kantis:
  - Gloro al nia bela Patrujo!
  Tiam kiel preni kaj montri la langon. Kaj ŝia nuda kalkano premos la ellasilbutonon.
  Viktorio kaj Veroniko prenis kaj tiris supren ion plenan de forto kaj kolosa potenco de detruo.
  Kaj tiam funkciis la rusa gasmaŝino. Kaj tutajn kampojn bruligas per duŝmanoj.
  La knabinoj havis ĉokoladkolorajn genuojn - tiel sunbrunigitajn. Kaj ĝi estas vere tre sekseca. La haŭto de preskaŭ la knabinoj estas nigra, kaj la lanugaj haroj, male, estas helaj, kaj iom ora.
  Jen kelkaj mirindaj belecoj.
  Kaj se ili lanĉas ion... Belaj knabinoj brilas pro ŝvito, kaj ilia sunbrunigita haŭto ŝajnas esti verŝita el bronzo.
  Kiel ĉarma ĉi tio estas.
  Steelenida, ekstermante la afganojn, grincis:
  - Mia armeo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Tamara respondis al tio:
  - Eble vi volis diri - nian armeon!
  Veroniko kaj Viktorio kantis dum ili pafis al la afganaj fantomoj:
  - Ne estas tro frue...
  Ni ne volas aliĝi al la armeo!
  Ho, ho, ho -
  Ni ne volas aliĝi al la armeo!
  Tie uloj ne estas tro harditaj por amo!
  Kaj kiel ridas la belulinoj.
  Tamara draŝis sian kontraŭulon kaj knaris:
  - Por la plej granda komunismo en la universo!
  Nicoletta kantis, flagrante siajn nudajn genuojn:
  - Kapitalismo diru firman ne,
  Socialismo estas nia respondo!
  Kaj la knabino denove, kvazaŭ ĵetante mortigan forton, kolosa detruo de granato.
  Alenka kaj ŝia teamo batalas kun multaj spooks.
  La knabino batalas kun granda entuziasmo. Batalas kiel monstro. Montras sian kolosan klason kaj grincas:
  - En la nomo de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Anyuta respondis ridetante:
  - En Rusujo nun kapitalismo! Tiel ke...
  Alenka ĵetis kolosan detruon per sia nuda kalkano kaj knaris:
  - Vivu socialismo!
  Alaho kun kontenta rigardo notis:
  - Estos epoko de granda komunismo!
  Kaj denove, kiel la murdema turno eksplodas.
  Maria kukis, kun tre kontenta mieno, kaj dispremante la Mujahidinojn, kiuj rampis kiel akridoj:
  Estu epoko de komunismo!
  Kaj denove, kiel ĵeti murdan donacon de morto.
  Olympias rimarkis tre agreseme, batante senkonscie la talibanajn hordojn, kaj hurlante:
  - Por la grandeco de komunisma Rusujo!
  Kaj denove, kiel knabino ĵetas sian nudan piedon tian senprecedencan detruon.
  Marusja, pugnobatante la malamikojn, kaj falĉante ilin el la maŝinpafilo, kaj ludante per la kaheloj de la gazetaro, grincis:
  - Por sankta Rusujo!
  Matryona, tratranĉante la malamikon kaj falĉinte lin, kriis:
  - Por Dio Perun!
  Elena konfirmis:
  - Kaj por Svarog!
  Alla falĉis vicon da duŝmanoj kaj muĝis:
  - Kaj ne forgesu la grandan Dipatrinon Lada!
  Maria, batante senkonscie la Muĝahidinon, notis:
  - La grandeco de nia Patrujo estas en ĉio!
  Olympias kiel enkonstrui el ĵetgrenado, kaj disŝiri la malamikojn kaj knari, ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Ni venkas senescepte!
  Anyuta plene konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, nia venko estas neevitebla!
  Kaj la militisto prenis ĝin, kaj la nuda kalkano funkciis.
  Kaj el la tanko de la afganoj - la turo estis forŝirita.
  Matriona kantis ridante:
  - Ĉio plej bona estos kun ni!
  La knabinoj daŭre batalas kun sennombraj muĝahidinoj kiel atako de nubo de akridoj.
  Kiom da ili estas ĉi tie - tre multaj.
  Sed estas ankaŭ multaj knabinoj. Kaj ili estas tre belaj.
  Viola kaj Malvina alfrontis la afganajn duŝmanojn tre fame. Kaj ni premu ilin per brutaleco.
  Aldviolono eĉ pepis, ĵetante per la nuda piedo raketmovitan obuson:
  - Mi detruas ĉion!
  Kaj kiel ĝi donos bone celitan kaj precizan turnon al la Mujahideen.
  Malvina notis, ankaŭ skribaĉante kun granda precizeco sur spektantoj:
  - Nia venko en la sankta milito!
  Kaj denove li ĵetos grenadon helpe de nuda kalkano.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta honoras ilian klason.
  Aldviolono eĉ pepis per palpebrumo:
  - Ankaŭ estos urbo sur Venuso kaj Marso!
  Malvina volonte konsentis pri tio:
  - Pomarboj tie floros!
  La knabinoj distingiĝis per tre granda beleco kaj admiro estis kolosa.
  Sed ĉi tie denove, Gerda el inter la solduloj moviĝas sur la tanko.
  Kaj la militisto ankaŭ estas nudpieda kaj en bikino.
  Kaj ŝi estas sur speciala - malvarmeta tanko - "Leopardo" -3. Kaj ĉi tio estas granda aŭto, mi devas diri potencon.
  Kaj kun ŝi ankaŭ la knabinoj estas preskaŭ nudaj.
  Gerda pafas per la nudaj piedfingroj kaj kriegas:
  - Gloro al la epoko de novaj teknologioj!
  Kaj kiel ĝi najlas la malamikon.
  Kaj eksplodos ĵetaĵo de alta eksploda fragmentiĝo de kolosa detrua potenco.
  La Mujahideen kun siaj brakoj kaj kruroj forŝiritaj forflugas al foraj direktoj.
  Unu el ili havis lian kapon forblovita en kasko. Ŝi estis suprenĵetita kaj piedbatita.
  Kaj la knabino Aŭrora ĵetis ĉi tiun brasikon per la nuda piedo.
  Tiam la knabino ekkriis:
  - Nia kurado estas la plej mojosa!
  Kaj ŝi donis tre precizan kaj bone celitan turnon. El kiu dekduo da Muĝahidoj estis falĉitaj.
  Aŭrora ridetis ridetante:
  - Pomarboj floras, ni havos stufaĵon!
  Gerda sur la tanko disbatis duŝmanojn. Kaj ŝi, kune kun siaj amikoj, pafoj de du pafiloj estis de murda naturo.
  Charlotte ekpafis, premante siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn kaj jelpetis:
  - La fama Pantomimo de Keops!
  Tiam la belulino ekridegos.
  Christina, fikante la afganojn per maŝinpafilo, notis:
  - Dio estu kun ni!
  Magda logike rimarkis:
  - Ĉu li bezonas nudpiedajn, malklarajn knabinojn kiel ni?
  Gerda kuis:
  Mi bezonas grandan potencon!
  Kaj kiel ĝi trafas la malamikon per mortiga ĵetaĵo. Kaj la amaso de la mortintoj kaj detruo tuj iris.
  Charlotte notis premante la stirstangan butonon per sia nuda kalkano:
  - Estas kiel la armeo de Lucifero!
  Post tio, la beleco briletas per perlaj dentoj.
  Mujahideen torturis unu el la knabinoj. Ili ŝmiris ŝiajn nudajn plandojn per sunflora oleo, kaj starigis brasilon. Kaj la flamo komencis leki la nudajn, rondajn kalkanojn de la knabino.
  Kaj ĝi estis tiel mirinda. Kaj laŭvorte karesis ŝian plandumon.
  Gerda furioze murmuris:
  Ni rostos vin ĉiujn!
  Charlotte ridis kaj diris:
  - Ni unue en la okuloj de la spiritoj - ni vidos! Kaj poste ni fritos ilin ĉiujn kaj manĝos ilin!
  Militistoj kompreneble je granda alteco.
  Ĉi tie ili komencis disbati la Mujahideen per raŭpoj. Kaj ili tre sukcesis pri tio. Sango elverŝis el sub la ruliloj, kaj la ostoj krakis. Ĉio aspektis sufiĉe bonega.
  Gerda rimarkis ridetante:
  - Mi estas furioza kobro!
  Kaj denove, kvazaŭ en spirito, li draŝas. Ĉi tio estas ŝia kredo.
  Kaj bombo post bombo estas metita de la aero. Kaj ili ne kompatas ĉi tiun tutan aron da talibanoj.
  Charlotte palpebrumis al la pilotoj per Skajpo kaj knaris:
  - Nia ŝtorma programo realiĝu!
  Kristina konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble ĝi faros!
  Kaj en la ĉielo, Albina, kvazaŭ martelante ĉe fanoj. Kaj ĝi kaŭzos multe da detruo.
  Tiam li pepas:
  - Mi estas vera blonda drako!
  Kaj Alvina estos lanĉita de la aero kiel raketo, kaj la malamikoj estos frakasitaj.
  Tiam ĝi bruos:
  - Por la epoko de kolosa komunismo!
  Albina, piedbatinte la spiritojn el la aero, aldonis:
  - Kaj ankaŭ ne kolosa!
  Knabinoj, kompreneble, kun imago.
  La milito inter Sovetunio kaj Afganio daŭris ...
  Nataŝa pafis al la soldatoj de la talibana imperio, laŭvorte falĉis ilin kaj kantis...
  La suno estu ĉiam
  Ĉiam estu ĉielo...
  Estu ĉiam patrino -
  Mi estu ĉiam!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, lanĉos murdan obuson ĉe la afganoj. Kaj la amaso da militistoj de la islama imperio disŝiros.
  Zoya ankaŭ pafas kaj kantas:
  - Estu glorata, estu glorata, vi estas nia Tero!
  Niaj indiĝenaj arbaroj kaj kampoj!
  En la Nomo de la Ĉiopova,
  Vi estas nia kara, sankta familio!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ankaŭ ĵetos ion tiel mortigan al la Mujahideen.
  Jes, la militistoj de la fundamentisma imperio alfrontis gravan problemon.
  La ruĝhara Aŭgusteno daŭre falĉis la Muĝahidojn kaj pepis, falĉante iliajn vicojn:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kiel li ĵetas mortodonacon per siaj nudaj piedfingroj de murda potenco, disŝirante malamikojn.
  Kaj Svetlana ankaŭ aldonas ion mortigan al la malamikoj, kaj detruante la korpon.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Gloro al mia Patrujo!
  Kaj ankaŭ li ĵetos donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur teruraj.
  La inaj militistoj prenis Afganion, kaj blatoj flugas de la talibana imperio.
  Nataŝa, pafante al la Muĝahidinoj, kaj falĉis ilin, notis:
  - Ni laŭdos Dion per la Nomo de Svarog!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi murdan donacon de neniigo.
  La knabinoj estas vere indikilo de la plej alta aerobatiko.
  Zoja premis sian skarlatan cicon sur la bazukan butonon, frapis al la Muĝahidinoj kaj knaris:
  - Por USSR!
  Kaj Aŭgusteno ankaŭ prenos kaj batos la flavajn trupojn. Kaj li frakasos kaj grincos multe da Mujahideen:
  - Sed vivi kiel antaŭe, sed vivi laŭ Breĵnev!
  Mi estas stulta, mi estas muta, mi ne povas!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li denove lanĉos ion ege mortigan. Jen la knabino.
  Kaj ankaŭ Svetlana en la batalo estas tre batalema bubaĉo. Kaj li batalas senespere. Kaj ĝi kapablas fortranĉi amason da progresantaj aktivuloj de la Talibana Islama Imperio.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Gloro al komunismo Svarog!
  Kaj aliaj konfirmas:
  - Gloro al komunismo!
  . ĈAPITRO #3
  Elizabeto pafas al la malamiko. Kaj ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn. Ŝi havas bonan tankon, kapablan trapiki kontraŭulojn. Kaj ĉi tiu knabino devas esti dirita, ĝuste
  superklaso.
  Kaj ŝi pafas kaj frapas kontraŭulojn.
  Kaj kantas:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj la ruĝa standardo de nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Ekaterina ankaŭ pafas al la malamiko, trafas lin tra kaj tra, kaj trarompas la turojn de aŭtoj. Tiam li kriegas:
  - Gloro al komunismo Lada!
  Kaj ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn.
  Elena ankaŭ pafas ĉe la Muĝahidinoj. Draŝado de la talibana imperio. Ĝi trafas ŝin tra kaj traen, kaj kriegas:
  - Nia afero pravas!
  Kaj Eŭfrosino ankaŭ tre precize trafas malamikojn. Kaj kantas:
  - En la nomo de bonegaj ideoj! La fiulo estos venkita!
  Kaj ankaŭ kiel li palpebrumas al siaj partneroj.
  Kaj kiel saltos la tanko de Elizabeto. Kaj ni detruu la mujahidinajn trupojn. Kaj ĝi estis sovaĝa.
  La knabinoj kantis kaj muĝis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj denove ili pafis tre precize.
  Ĉi tiuj estis la knabinoj - kion vi bezonas!
  Kaj ili fame batis la malamikojn-mujahidinoj.
  Ĉi tie sur la ĉielo, la knabinoj ankaŭ donis duŝmanojn.
  Anastasia Vedmakova, malkonstruante aviadilojn, ŝanĝis al terceloj. Ŝi dispremis ilin kaj kriis:
  - Ni knabinoj estas kuraĝaj, kuraĝaj. kuraĝa,
  Ni havas tre belajn buklajn knabojn!
  Ni muelas ilin varme
  Kaj tiam ni kraĉas, super la maldekstra ŝultro!
  Akulina Orlova, fikaj kontraŭuloj, eldonis:
  - Dum survoje!
  Kaj terenbatis la Mujahideen per nudaj piedoj.
  Mirabela Magnetic ankaŭ terenbatis la talibanajn trupojn kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Estos multaj venkoj!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ekmoviĝis.
  Ĉi tiuj estis la knabinoj - nur superklaso!
  Alenka kaj ŝia teamo batalis kun la ribeluloj. Kaj ĝi aspektis tre karisma.
  La knabinoj konservis la defendon kaj ĵetis donacojn de detruo al la progresantaj soldatoj de la talibana imperio per siaj nudaj piedfingroj.
  Alenka donis donacon de neniigo per sia nuda kalkano kaj kantis:
  - Alek, verŝas larmojn de feliĉo!
  Anyuta ĵetis donacojn de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kiel ŝia animo kantas harpon!
  Alla ankaŭ draŝis premante sian skarlatan cicon sur la butonon de la bazuko kaj eldiris:
  - Gute, gute, gute, kaj la bluaj okuloj de Alenka, larmoj falas sur la lancon!
  Maria piedbatis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Ĝuste sur la lanco! Kaj panjo!
  Ankaŭ Olimpio, kiel ridi, kaj nudigis siajn perlajn dentojn.
  Ŝi estas knabino de malofta beleco kaj ĉarmo.
  Samtempe, la militisto ridas kaj kriegas:
  - Gloro al la reĝoj de komunismo!
  Kaj per sia nuda kalkano li venkiĝos al la murda donaco de la morto.
  Marusya ankaŭ fervoras batali...
  Kaj li skribaĉas ĉe la Muĝahidinoj kun granda intenseco de maŝinpafiloj. Kaj per sia nuda kalkano ĵetas donacojn de morto.
  Kaj diras:
  - Por granda komunismo!
  Matrena ankaŭ batas la soldatojn de la talibana imperio. Falĉas ilin kun granda intenseco. Kaj ekkrias palpebrumante:
  - Por elstaraj venkoj!
  Alenka agreseme deklaras, falĉante la malamikon:
  - Nia Rusio estas la unua kaj bonega!
  Kaj li ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo murdan donacon de neniigo.
  Anyuta deklaras kun rideto, tranĉante la vicojn da ribelantsoldatoj:
  - Gloro al la Ruĝa Armeo!
  Kaj denove ĵetas al la malamiko, mortigan donacon de neniigo.
  Kaj Alaho komencos detrui kontraŭulojn. Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedfingroj plene dispremas la malamikojn.
  Kaj la donaco de morto ĵetita per nudaj piedoj flugas.
  Kaj Maria ankaŭ estas tre batalema knabino en batalo. Kaj ŝiaj pafoj estas tre precizaj kaj trafas la malamikon kun garantio.
  Kaj ĉi tiu knabino ankaŭ estas batalema karaktero.
  Pafas sin kaj kriegas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Olimpio pafas al la malamiko. Li falĉas la Muĝahidinon kaj ridete diras:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj denove, ni draŝu la afganojn.
  Kaj kun nudaj piedfingroj ĵeti donacojn de morto al kontraŭuloj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj en la rusa armeo.
  Kaj ili pafas al la malamiko, ili specife trafas lin.
  Marusya ankaŭ pafas al la malamiko. Kaj li tre bone faras ĝin.
  La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la CPSU!
  Kaj palpebrumas kun purpuraj okuloj.
  Kaj denove ĵetas donacon de detruo per nudaj piedoj. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Marusya estas bela, kaj preskaŭ nuda.
  Matrena ankaŭ pafas al la malamiko, kaj tre precize. Ĝi trafas lin kaj grincas, elmontrante la dentojn:
  - Ĉielo kaj Tero - mia amo!
  Kaj ankaŭ la knabino kiel trempi la malamikon kun la helpo de la nuda kalkano de la kruroj.
  Knabinoj amas mortigi - ĉi tiuj estas knabinoj!
  Stalenida ankaŭ intense batalas kontraŭ la Mujahideen.
  Kaj ĉi tiu knabino lanĉos raketon al la soldatoj de la talibana imperio. Kaj kiel ĝi disŝiros amason da afganaj soldatoj. Ĉi tio estas knabino - ni diru nur, kion ni bezonas.
  Steelenida kukis:
  - Por la Patrujo - Sovetunio!
  Veroniko ankaŭ batalas kun malamikoj urĝe. Kaj ĵetas mortigajn donacojn de morto per nudaj piedfingroj.
  Kaj dum la knabino krias:
  - Por granda komunismo!
  Viktorio batalas. Do ŝi premis siajn nudajn, sunbrunigitajn krurojn sur la lanĉilon kaj kiel ŝi trafis la Mujahideen. Ŝi disŝiris ilin kaj kukis:
  - Fidu mian Patrujon!
  Kaj Serafim kiel eksplodo sur la malamikon. Kiel li kuŝiĝos kaj detruos amason da Mujahideen, bojante:
  - Por nia Patrujo!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur miraklo.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu senmorta knabo ankaŭ batalas kun la knabinoj. Li estas vera, kaj la plej bonega batalanto en la mondo.
  La knabo faligas afganajn soldatojn per glavoj kaj ĵetas donacojn al ili helpe de siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj dum li kantas:
  - Se la fortikaĵo estas survoje,
  La malamiko konstruis...
  Estas necese preteriri de la malantaŭo -
  Prenu ŝin sen pafo!
  Kaj denove la knabo kaj la knabino, kune kun li, Margarita kiel ili fajfas.
  Kaj la kornikoj, havante koratakon, falas sur la kapojn de Mujahideen-soldatoj.
  Margarita Korshunova tranĉas la Muĝahidinon per glavoj, ĉi tiu impeta knabino grincas:
  - Gloro al la reĝoj de komunismo!
  Kaj denove li svingos sian nudan piedon kaj ĵetos venenajn kudrilojn al malamikoj.
  Ĉi tiuj infanoj estas la veraj monstroj.
  Oleg Rybachenko, skribaĉante kontraŭulojn, ĉar li donos:
  - Se nur estus tuta kapo!
  Ni baldaŭ estos en Kabulo,
  Tio estas ĉio!
  Margarita konfirmis tion ekstermante siajn kontraŭulojn:
  - Jes, ni estos en Kabulo!
  Kaj kiel li prenos la donacon de morto per sia nuda kalkano.
  Ĉi tiuj infanoj estas la veraj monstroj.
  Kaj ili batalas kiel junaj herooj. Kvankam ili aspektas nur dekdujaraj. Sed ili aspektas nur kiel infanoj.
  Nun Bin Laden fariĝis tia monstro, ke ili timigas infanojn. Kiel antaŭe estis tempo, ili estis timigitaj de Hitler. Kaj ĉi tio, kompreneble, ankaŭ estas interesa kaj logika.
  Kaj la Mujahideen kelkloke sukcesis kojni en rusan teritorion.
  Tial ili estas Mujahideen kaj estas fortaj en nombro.
  En la kaptitaj vilaĝoj, la trupoj de la talibana imperio prenis kaj senhezite decidis vipi kaj bati ĉiujn virinojn kaj infanojn per bastonoj sur la kalkanoj, kaj simple enŝlosi plenkreskajn virojn.
  bruli en ŝedoj. Fakte, ili estas danĝeraj, kaj la Mujahideen ne bezonas laborforton. Kaj virinoj povas esti seksperfortitaj. Kaj la viroj estis prenitaj kaj puŝitaj en la grenejon. Kiu rezistis
  ili estis pafitaj surloke. Ĉiuj adoleskantoj, kies lipharoj jam trarompis, estis ankaŭ ĵetitaj en la ŝedojn, ŝprucitaj per benzino, kune kun plenkreskaj viroj. Fakte, ili jam povas batali.
  La Mujahideen prenis ĝin kaj ekbruligis ĝin. Kaj la viroj estis forbruligitaj vivaj. Kaj knaboj ne pli aĝaj ol dek kvar kaj ĉiuj virinoj, sendepende de aĝo, estis senvestitaj kaj komencis vipo per vipo.
  Kaj poste batu sur la kalkanoj per bambuaj bastonoj. Pluraj pli junaj infanoj kaj pluraj maljunulinoj faligis siajn hufojn pro la ŝoko de doloro. Aliaj estis batitaj tiel ke ili ne povis stari.
  Kaj iliaj nudaj piedoj estas ŝvelintaj.
  Tiam la ĉinoj prenis ilin kaj pelis ilin per bajonetoj al ilia direkto. Ĉi tiuj estas kruelaj estaĵoj.
  Kaj tiel komenciĝis nova ordo sub la kontrolo de la talibano.
  Kaj ĉi tio estas nur la komenco.
  La Mujahideen havas multoblan superecon en infanterio, sed multe pli malfortan aviadon kaj malpli kaj pli malbonan kvalitan ekipaĵon kaj pezajn armilojn. Multaj afganaj tankoj estas faritaj el
  arbo. Kaj tio ne igas ilin pli fortaj.
  Ĉi tie Gerda, en sia aŭtomobilo, tre fame dispremas la soldatojn de la talibana imperio. Kaj terenbatas ilin kun granda intenseco. Kaj ŝia pafilo funkcias.
  Gerda batis la krurojn de la kontraŭulo per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo inter la germanoj!
  Charlotte ankaŭ pafis per siaj nudaj piedoj kaj knaris:
  - Gloro al la herooj de komunismo!
  Kristina prenis ĝin kaj vangofrapis la malamikon, premante la butonon per sia skarlata cico kaj knaris:
  - Kaj gloron al nia Patrujo!
  Kaj Magda kiel bati la malamikon, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kverante:
  - La rolo de Nia Patrujo dum jarcentoj!
  Kaj ankaŭ batis la malamikon.
  Kaj ĉi tiuj batalas belulinoj - super kaj hiperklaso.
  Militistoj de la plej larĝa profilo kaj de la bataltesto.
  Albina kaj Alvina, batalpilotoj el Germanio, ankaŭ draŝas la Mujahideen.
  Kaj ili faras ĝin kun granda entuziasmo.
  Kaj ili uzas nudajn piedfingrojn.
  Albin malflugigas afganan aviadilon sur la ĉielo kaj kriegas:
  - Por komunismo en evoluintaj landoj!
  Alvina faligis la aviadilon per la nudaj piedfingroj kaj aldonis:
  - Kaj ankaŭ en evoluado!
  Ĉi tiuj estis vere knabinoj - kion vi bezonas!
  Kaj dispremu la Mujahideen. Kaj nun afganaj aviadiloj estas pafitaj sur la ĉielo.
  Kaj poste ili moviĝas al teraj celoj.
  Kun ili estas Helga, ankaŭ tre bela blonda knabino.
  Kaj batu la malamikon.
  Kaj detranĉis la aviadilon per siaj nudaj piedfingroj kaj kuku:
  - Por granda komunismo!
  Kaj Albina faligos la afganan aŭton, bruligos ĝin kaj aldonos:
  - Por la plej grandaj vastaĵoj!
  Kaj Alvina tranĉos la Mujahideen atakaviadilon kaj donos:
  - Por la diino Hera!
  Kaj ridu.
  Helga ankaŭ, sen tro pripensi, dispremas la afganojn kaj muĝas:
  - Gloro al nia granda Patrujo!
  Kaj terenbatas malamikojn tre trafe.
  Kaj Natasha kaj ŝia teamo estas ferocaj.
  Ili ekstermas la Mujahideen en grandaj amasoj. Kaj dum ili kantas:
  - Kaj flugas sur flugilhava ĉevalo,
  Rusujo el foraj jarmiloj!
  Zoya ankaŭ draŝas ĉe la malamiko kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj kaj babiladoj:
  - Por Rusujo, en kiu regas la Rusaj Dioj!
  Aŭgusteno aldonis ridetante, disbatante la malamikojn. kaj uzante nudajn kalkanojn por ĉi tio:
  - Por USSR!
  Kaj ankaŭ kiel aldoni pafon premante la skarlata cico sur la butono de la bazuko.
  Kaj Svetlana ankaŭ specife ekstermas malamikojn.
  Kaj ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn. Kaj falĉas multe da Mujahideen.
  Kantante:
  - Ni loĝas sur la Tero de nia patro,
  La nepoj de Svarog estas gloraj infanoj!
  Nataŝa premis la bazukan butonon per rubena cico kaj batis la mujahideen-tankon, elsendis:
  - Kaj ni flugas sur flugilhava ĉevalo,
  Ni estas en la foraj jarmiloj!
  Zoya fortranĉante la Mujahideen en eksplodoj. Kaj amasigante kadavrojn de la soldatoj de la Islama Imperio, ŝi grincis:
  Rusujo ridis
  Kaj ploris kaj kantis...
  En ĉiuj epokoj, tial ĝi estas Rusio!
  Augustine, skribaĉante la malamikojn, rimarkis tre agreseme, ĵetante obuson per sia nuda kalkano:
  - Ni estos la plej fortaj en la mondo!
  Kaj ankaŭ kiel li draŝas la Mujahideen. Kaj tuj falĉu tutan vicon da ili.
  Kaj Svetlana ankaŭ ekstermas la soldatojn de la islama imperio. Kaj kun la nudaj piedfingroj de la kruroj de detrua potenco, li ĵetas donacojn, kaj kantas:
  - Gloro al la epoko de kredkomunismo,
  Mi kredas, ke ni ne havos pacifismon!
  Kaj la knabino premos la butonon de la bazuko kaj plene frakasos la fragan cicon.
  Kaj jen aliaj belulinoj batalas.
  Ekzemple, Jane Armstrong. Oni devas ankaŭ rimarki tre interesan kaj batalantan belulinon.
  Li dispremas la premantan Muĝahidinon kaj, knarinte, diras:
  - Jen venas la somero!
  La knabino pafis al la afganoj, tranĉis ilin kaj kukis:
  - Por la Patrujo kaj libereco ĝis la fino!
  Gertrude ankaŭ eksplodis ĉe la malamiko. Ŝi malflugigis Mujahideen-tankon kaj knaris:
  - Por granda komunismo!
  Kaj Malanya lanĉos ion mortigan ĉe la malamiko. Frakasos ĝin kaj grinos:
  - Mi iras al la herbo!
  Kaj Monica frapos la malamikon per io mortiga kaj pepo, montrante la dentojn:
  - Mi rigardos la klaran ĉielon kaj komprenos, ke mi vivas!
  Jane prenis ĝin kaj kukis:
  - Sonorilo sonoros sur la ĉielo!
  Gertrudo enpuŝis la malamikon kaj knaris:
  - Torente pluvos!
  Malanya kiel hundi la malamikon per kriado:
  - Mi iras al mia infanaĝo!
  Monica pafis al la Muĝahidinoj, frakasis la aŭton de la malamiko kaj kantis:
  - Somera pluvo por mi!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj!
  Nataŝa agreseme rimarkis, pafante kontraŭ malamikoj kaj manĝaĵoj:
  - Ni estas la grandaj militistoj de Svarog!
  Kaj li ĵetos mortigan donacon de morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Zoya prenis ĝin kaj eksplodis al la malamiko kun aŭtomata eksplodo. Ŝi terenbatis lin kaj knaris:
  - Por Rusujo Svarog!
  Kaj ŝi ĵetis la donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Ankaŭ Aŭgusteno kiel vangofrapo al la malamiko. Kaj nudaj piedfingroj ĵetos mortigan donacon de neniigo. Disŝiros la malamikon kaj grinaros:
  - Por la movado al komunismo!
  Kaj ankaŭ Svetlana trafas la malamikon kiel ŝuganeto. Kaj vigle estingu la malamikon. Kaj ŝia nuda kalkano prenos, kaj la mortiga donaco de morto trovos. Kaj multaj malamikoj trafos.
  Kaj tiam la knabino kantas:
  - Nia opinio estas la plej batalema,
  Mi fariĝis knabino, tre mojosa!
  Tiuj knabinoj estas nur mirindaj.
  Natasha metas sin en tre batalema maniero.
  Sed ankaŭ Oleg Rybachenko batalas senespere.
  Kaj la knabo tranĉas la Muĝahidojn per glavoj kaj knaroj:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas murdan donacon de morto.
  Ĉi tiu infano estas nur mirinda.
  Kaj Margarita Korshunova, ĝisfunde draŝas malamikojn. Kaj per la nudaj piedfingroj de la kruroj de la malamikoj detruas.
  Tiam li kriegas:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj denove, kun nudaj fingroj, kiel lanĉi akrajn kaj venenajn ludojn ĉe la malamiko.
  Kaj tiam la infanoj prenos ĝin kaj fajfos. Kaj la amaso da korvoj tuj konsterniĝas kaj falas sur la malamikojn, trarompante ilin. Kaj la kranioj fariĝas plenaj de truoj.
  Ni diru, ke jen kiel la malmuntado iris en batalo.
  Kaj infanoj, objektive parolante, batalantaj kaj senmortaj.
  Oleg Rybachenko kantis, dishakis la Muĝahidinojn.
  Ĝi estis tiel bela
  Homo fariĝis la sklavo de la kolektivo!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, la knabo sendos mortigan donacon de morto al malamikoj sen multe da ceremonio. Ĉi tio estas vere murdinto.
  Oleg Rybachenko prenis kaj kantis:
  - Ta, ta, ta, ni kunportas katon!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, la mortigaj frapoj kontraŭ la malamiko. Kaj ĝi estas tre agresema.
  Margarita, disbatante la malamikojn kaj falĉante ilin per bone celitaj pafoj, elsendis:
  - Gloro al la epoko de la rusa komunismo!
  Kaj denove ŝi ĵetis mortigan donacon de morto al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Jen la infanoj denove prenos ĝin kaj fajfos. Kaj amaso da korvoj falis sur la kapojn de la ĉinaj soldatoj. Tiel iris ilia tuta ekstermado.
  Kaj la infanoj estas plenaj de entuziasmo kaj deziro vere batali.
  Alenka pafas al la malamiko kaj grincas:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj li ĵetos donacon de morto per nuda, ĉizita piedo.
  Ni diru nur, ke ĉi tiuj knabinoj tre batalas.
  Anyuta skribaĉas ĉe la malamiko kaj surde kriegas:
  - Por nia granda Patrujo.
  Kaj per sia nuda kalkano li elĵetos tion, kio alportas pereon kaj morton.
  Kaj Alla estingas la malamikojn per eksplodoj. Li falĉas multe da muĝahidinoj, kaj ĵetas obusojn per la nudaj piedfingroj kaj grincas:
  - Por novaj grandaj venkoj!
  Kaj ankaŭ kiel bati per mortiga eksplodo.
  Sed Maria ankaŭ terenbatas malamikojn per murdinta falĉilo. Kaj kun nuda kalkano, io tre detrua estas ĵetita al la malamikoj. Kaj elmontrante la dentojn diras:
  - Rusio estos la ĉampiono!
  Kaj ankaŭ la Olimpikoj venkos la malamikon per granda energio. Kaj li faligos murdan pugnon, aŭ sledmartelon, sur la malamikon. Kaj ankaŭ uzu nudajn piedfingrojn.
  Kaj muĝas:
  - Por la plej sankta Rusujo!
  Kaj nudas la dentojn en rido.
  Marusya ankaŭ estas en batalpozicio kaj kriegas, nudigante siajn dentegojn:
  - Mi disŝiros vin Muĝahidinoj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas la plej mortigan donacon de la morto.
  Kaj Matriona, kvazaŭ kontraŭ malamikoj, martelos. Kaj ĝi vere vundos ŝin. Kaj li veturigos multe da Muĝahidinoj en la ĉerkon de Matryona. Kaj knari, montrante la dentojn:
  - Mi estas la plej batalema en la mondo!
  Kaj ridu.
  Jen la knabinoj ĉi tie - la voĉo de belulinoj estas sonora.
  Stalenida ankaŭ dispremas kontraŭulojn, ekstermas la Mujahideen kaj muĝas:
  - Por la granda amaso de rusaj dioj!
  Kaj li ankaŭ ĵetos granaton per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj rompos la amason de la Mujahideen.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - la plej alta klaso kaj super.
  Veroniko martelas duŝmanojn kaj krias:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedfingroj estas tranĉitaj de la afgana aŭto.
  Viktorio detruas brunajn soldatojn. Li falĉas ilin kiel falĉilon kaj agreseme ridetante, diras:
  - Por nia senlima Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, denove ĵetas la donacon de morto.
  Kaj Serafmoj ankaŭ estas kiel lupaneto de la Mujahideen. Kaj el la bazuko li kraĉos la donacon de morto premante la butonon kun skarlata cico.
  Jen li - batalanta virino.
  Kaj murmuroj:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj Alico kaj Angelica daŭre batalas. Ĉi tiuj knabinoj estas kaŝpafistoj. Kaj ili pafas al la ĉinoj kun granda mortiga forto.
  Kaj trafi ĝuste sur celon kun grandega precizeco.
  Samtempe, Alico muĝas:
  - Mi estas la plej forta en la mondo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel li prenos kaj lanĉos la donacon de neniigo, ekstermante la Mujahideen.
  Kaj Angeliko ankaŭ trafos la brunan armeon. Kaj uzu nudajn piedfingrojn. Kaj li premas la ellasilon per la skarlata cico de sia brusto kaj murmuras:
  - Gloro al mia mondo!
  Kaj ankaŭ kiel ridi.
  Jen la knabinoj, ĉiuj knabinoj estas knabinoj.
  Alico kantas agreseme kaj aktive, pafante al la malamiko:
  - Nia lando estas glorata,
  Ni ĉiuj estas popoloj - indiĝena familio!
  Kaj Alicio ankaŭ ĵetos murdan obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj Angeliko ankaŭ draŝas malamikojn. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas donacojn de morto.
  Samtempe la ruĝhara knabino kantas:
  - Gloro al nia USSR!
  Kaj ŝia nuda kalkano ĵetas mortigan obuson.
  Jen la knabinoj - ruĝaj kaj blondaj.
  estas tiom multe en ĉi tiuj knabinoj kaj tiel speciala, malvarmeta kaj vera.
  Steelenida, pafante al la malamiko, kaj farante bone celitajn pafojn kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, ofensive ruis:
  - Por Rusujo kaj libereco ĝis la fino!
  Kaj denove ŝi premis la butonon kun la rubena cico de sia brusto.
  Stalenida estas tre leporhundo kaj malvarmeta knabino. Kaj ĝi havas tiom da pasio kaj volo kun forto.
  La knabino kantis:
  - Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Veroniko, pafante al la Muĝahidinoj kaj aktive ekstermante ilin, grincis:
  Batalante kaj venkante kun la kanto,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Viktorio, pafante al la afganaj soldatoj, pepis:
  - Ni ricevas grandegajn flugilojn,
  Granda kuraĝo estas donita al ni...
  La kolektiva biena abundo de Stalin,
  Gloro al la sovetia lando!
  Kaj la knabino ĵetis per la nuda piedo murdan donacon de morto.
  Serafmoj, falĉante la ribelulojn sen nenecesaj ceremonioj, eldonis:
  Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Steelenida prenis ĝin ridetante, kantante:
  - Batali kaj venki per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Kaj tiel la militistoj vere prenis la ekstermon de la Mujahideen sen nenecesaj aroganteco kaj tumulto. Mi devas diri, ke ili estas tre batalantaj belulinoj.
  Stalenida pepis, elmontrante la dentojn:
  - Batali kun la kanto kaj venki,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie.
  Veroniko diris kun rideto:
  - Estos nia venko en la sankta milito.
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Do ĉi tie la knabinoj estas simple la plej alta kaj plej malvarmeta gusto en ili.
  Viktorio notis, palpebrumante al la knabinoj:
  - Jen nia lasta kaj decida batalo!
  Kaj denove, kiel li batas la malamikon.
  Kaj batis per nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj knabinoj estas simple bonegaj.
  Kaj knabinoj kiuj amas vere tiom batali.
  Steelenida siblis:
  - Kaj estas bagatela por la talibano esti en ĉerko!
  Viktorio konsentis kun tio:
  - jes estu! Kaj ĉi tiu Bin Laden estas multe pli danĝera ol Hitler!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Jes, li havas multe pli da soldatoj!
  Serafim notis kolere, falĉante la Mujahideen en eksplodoj:
  - La nombro volas preni!
  Steelenida memfide diris:
  - Vi ne prenos ĝin!
  Kaj ŝi ekbrilis perlajn dentojn.
  Tiam ŝi ĵetis grenadon de detruo per siaj nudaj piedfingroj kun mortiga forto.
  Viktorio rimarkis ridetante, montrante la dentojn:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj denove ŝi ĵetis la mortigan donacon de la morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Veroniko vangofrapis la malamikon kaj pepis:
  - Gloro al komunismo kaj nia partio!
  Serafim notis:
  Kaj gloron al la afero de Lenin!
  Kaj sendis donacon de neniigo en la malamikon.
  Kaj tiel ili disigis ĉi tiujn knabinojn. Kaj tiel la Mujahideen estas draŝataj.
  Alyonka, falĉante la afganajn soldatojn, notis kun kolerego:
  - Por la plej altaj atingoj de komunismo!
  Kaj denove flugas granato ĵetita de nudaj piedfingroj.
  Kaj ĉi tie Anyuta agas tre agreseme kontraŭ la malamiko.
  Kaj falĉas malamikojn per mortiga premo. Detranĉas ilin kiel rikoltilo. Kaj kriegoj:
  - Por la gloro de Sovetunio!
  La batalanta Alla de la Mujahideen draŝas kaj kriegas:
  - En la nomo de Perun!
  Kaj li ankaŭ ĵetos mortigajn donacojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj.
  Agresema Maria komentis dum ŝi falĉis kontraŭulojn:
  - Por la kontrolo de Sovetunio!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj, kiel la mortiga donaco de morto pereos.
  Kaj la olimpikoj, kiam ĝi alfrontas malamikojn, ĝi trafos kaj grinaros:
  - Por la Patrujo al la plej alta venko!
  Kaj ankaŭ ŝiaj nudaj piedoj sendos mortigan donacon de neniigo.
  Jen knabino - ni diru - ultra!
  Kaj Matriona prenis la muĝahidojn, kaj ni mortigu ilin. Kaj agis kun kolosa premo.
  Kaj la militisto kantis:
  - Ni estas premataj de la jugo de la hordo!
  Kaj Marusja, pikante kontraŭulojn kaj falĉante ilin kiel murdan falĉilon, eksaltis:
  - Ni estas premataj de la jugo de la malfidelulo!
  Kaj Olimpio, faligante la afganajn malbonajn spiritojn, grincis:
  - Sed ĝi bolas en niaj vejnoj,
  Alenka, pafante al la malamiko, aldonis:
  - La ĉielo de la slavoj!
  Kaj Anyuta pepis ridetante:
  - Kaj de la marbordo,
  Al la glacia Kolyma!
  Ruĝhara Alla konfideme aldonis:
  - Ĉio ĉi estas nia Tero,
  Ĉio ĉi estas ni!
  Maria, pafante al kontraŭuloj, aldonis:
  - Ni ĉiuj!
  Kaj per ĵeto de siaj nudaj piedfingroj, ŝi disĵetis multe da Muĝahidinoj.
  Jen la batalantaj knabinoj. Kaj en ili la premo, ni diru - super.
  Alenka rimarkis, ridante en sian pugnon:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Anyuta aldonis ridante:
  - Gloro al Lenin!
  Alla, pafante al la Mujahideen, eligis:
  Pioniroj tie kaj tie
  Kantu kanton al Lenin!
  Kaj ŝi ĵetis mortigan obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiu estas tia batalema knabino Maria. Kaj dispremas la Mujahideen per kolosa premo.
  Kaj ili estas laŭvorte forbalaitaj per balailo.
  Maria, skribaĉante la malamikojn, grincis:
  - Ni estas pioniroj - filinoj de komunismo!
  Kaj denove, kiel ĵeti al la malamiko, grandan parton de eksplodaĵoj.
  Olympias notis, detranĉante la malamikon, kiel herbon per rikoltilo:
  - Mi estas superklasa militisto!
  Kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj estas kiel fikaj Mujahideen, kolosa kaj detrua.
  Jen la knabinoj. Ni nur diru, ke ili estas bonegaj.
  Alenka diris:
  - Ni estas pioniroj kaj kantas kantojn al Lenin!
  Ann korektis:
  - Ne, ni estas komsomolanoj! Kaj kantu kantojn al Stalino!
  Alla agreseme notis, pafante al la malamiko:
  - Ni povos fini la malamikon,
  Kaj estos unua ferio!
  Kaj Maria, pafante al la malamiko, falĉis la malamikon, kaj la amaso de la Mujahideen trempis.
  La knabino grincis, ridetante:
  - Por Rusio kaj spaco!
  Olimpio ridis surde kaj palpebrumis.
  - Por nia granda Patrujo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos donacon de morto kun mortiga forto.
  Marusya ridis, kaj agreseme notis:
  - Por la venko super Afganio.
  Matrena ridis kun aplomo:
  - Gloro al la CPSU!
  Kaj kiel montros la lango!
  Ĉi tiuj estas la bonegaj knabinoj.
  Kaj Oleg Rybachenko draŝas la Mujahideen per glavoj kaj muĝoj:
  - Por la granda USSR!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, la knabo, kvazaŭ skuante kontraŭ la malamiko.
  Kaj ĉipas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Margarita tranĉas la afganojn kaj kriegas:
  - Por nia Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino lanĉos venenajn pinglojn. Kaj la gorĝon de la Mujahideen ili algluiĝas.
  Kaj la knabino kantos:
  - Mia granda komunismo estos kun ni!
  Kaj la infanoj denove fajfos, kaj miloj da svenantaj korvoj ramis la kraniojn de la Mujahideen.
  
  LA SUKCESA EDZIĜO DE NAPOLEONO BONAPARTE
  Napoleono Bonaparte geedziĝis kun la fratino de Aleksandro la 1-a. Tiu geedziĝo estis utila al ambaŭ imperioj. Ambaŭ imperiestroj estis parencaj. Kaj anstataŭ sensenca milito unu kun la alia, ili decidis kapti Turkion.
  La otomanoj, kompreneble, ne estas konkurantoj de la rus-franca armeo, kaj Konstantinopolo estis prenita dum unu kampanjo. Poste estis vojaĝo al Malgranda Azio kaj Egiptio. Tunoj da novaj kaptoj.
  Napoleono ankaŭ konkeris Iranon. Centra Azio iris al Rusio. Kaj poste sekvis vojaĝo al Barato. Bonaparte la granda kaptis multon de la Tero.
  Sed en 1825, Aleksandro la Unua mortis. Konstantino rezignis. Kaj Nikolao la 1-a estis alfrontita kun ribelo de la Decembrists.
  Kaj brutale subpremis ĝin. Kaj tiam Napoleono decidis meti sian filon kaj parencon de caro Aleksandro la unua sur la tronon de Rusio, anstataŭ Nikolao la uzurpanto.
  Kaj ĝi estis forta movo. Francio, kune kun la kolonioj, havis grandegan armeon. Kaj Napoleono estis konsiderita geniulo. Kaj, kompreneble, li kalkulis je rapida venko.
  Kaj Kutuzov simple ne estis tie. La rusaj trupoj estis venkitaj, precipe la plej bonaj generaloj montriĝis por Decembrists, kaj estis arestitaj aŭ ekzekutitaj.
  La kampanjo de Napoleona finiĝis kun la kapto de Moskvo kaj Sankt-Peterburgo.
  La imperiestro aboliciis servuton, kaj la homoj prenis ĝin pozitive.
  La loka elito ankaŭ akordigis kaj Napoleon II estis metita sur la tronon.
  Kaj dek jarojn poste okazis referendumo kaj okazis la fina kunfandiĝo de la du imperioj.
  Napoleono vivis ĝis 1838 kaj mortis en la aĝo de sesdek naŭ jaroj. Lia regado estis tre glora, kaj la konkeroj estis rekordaj por unu persono.
  En 1831, Napoleono sukcesis alteriĝi en Britio kaj ankaŭ konkeris ĝin. Tiam li kaptis la koloniojn en Ameriko kaj sukcesis fari militon kun Usono.
  Napoleon II, blonda, alta junulo, fariĝis la nova imperiestro. Li jam estis sufiĉe maljuna por daŭrigi la laboron de sia patro kaj konkeri la reston de la mondo.
  Estis ankaŭ sovaĝaj teroj kaj Ĉinio, Japanio, kaj tiuj kolonioj en Ameriko, kiujn la francoj ne havis tempon por kapti.
  La milito estis ĝenerale sub la diktado de la nova imperio. Napoleono la 2-a regis ĝis 1880 kaj sukcesis konkeri preskaŭ la tutan mondon. Tiam Napoleono la 3-a surtroniĝis. Kaj li kaptis la lastajn sovaĝajn landojn, plifortigante la imperion.
  La tuta planedo fariĝis unu. La epoko de prospero venis. Ribeloj malofte ekis, do la vivo estis bona. Kaj la religioj vivis pace. Sed pli kaj pli regata de ateismo, kun la kulto al la personeco de la imperiestro.
  Kaj la unua pilotata flugo en la kosmon okazis en 1930. Scienco en ununura imperio evoluis pli rapide. Kaj poste al la Luno, poste al Marso kaj tra la tuta sunsistemo.
  Kaj en 2001 komenciĝis la unua pilotata flugo al la stelo Siriuso. Kaj ĉi tio estas grandega sukceso por la homaro.
  Jes, Napoleono kapablis unuigi homojn kaj konkeri la tutan mondon. Kaj ĉi tio naskis pli perfektan modelon de potenco kaj ekonomio.
  La genio de Napoleono venkis... Kaj la mondo fariĝis multe pli feliĉa... Jam en 2021, ne la koronavirus-epidemio promenas ĉirkaŭ la Tero, sed urboj estas konstruitaj sur najbaraj planedoj, kaj praĉeloj lernis aktivigi. tiel, ke ili sukcese realigas homan rejuniĝon. Kaj ĉi tio estas serioza.
  Kaj jam la maljunuloj fariĝas junaj viroj, kaj la maljunulinoj fariĝas knabinoj. Kaj ĝi simple fariĝis iel bonega!
  Ĉi tio estas rakonto ... Ne kiel malbona realaĵo, kiam homoj ricevas aŭ koronaviruson, aŭ sekecon, aŭ, male, pluvegojn. Kaj multe, multe pli.
  Ne estas ordo en la mondo - plena de militoj kaj kruelecoj.
  Kaj en la mondo de la napoleona mondo-imperio - jam komunismo. Ne estas malriĉuloj, ĉiuj havas laboron, kaj ĉiuj estas sataj. Ĉiuj infanoj studas en la lernejo per komputiloj aŭ per interreto. Multaj ĝenerale funkcias pure nominale.
  Nur kvar horojn labortagon, kaj tri libertagojn semajne kun amaso da ferioj.
  Multaj robotoj en fabrikado kaj servaj industrioj. Estas multaj laboroj, kie vi simple metas ŝatojn en la komputilon.
  Fariĝis bone vivi. Aŭtoj estas donataj senpage, aŭ aŭtoj kiel malgrandaj helikopteroj kun elektraj motoroj. Motoroj estas pli progresintaj kaj ekologiemaj.
  Kaj kio ne estas... eĉ infanoj havas kurantajn ŝuojn kaj kun ilia helpo vi povas flugi tra la aero.
  Krimo preskaŭ tute malaperis, kaj eĉ gladiatorbataloj komencis esti aranĝitaj kiel en antikva Romo.
  La maroj jam aperis sur la Luno, kaj grandaj urboj konstruiĝis en akcelita rapideco. Kaj ankaŭ sur Marso, kaj sur Venuso. Fabrikoj jam regis Merkuron pri suna energio. Kiel bone fariĝis nur ĉar Napoleono Bonaparte edziĝis al la fratino de Aleksandro la Unua!
  
  
  SE LA MILITO ENIS EN KVARDEK TRI
  Hitler ne atakis Sovetujon en 1941. Li decidis daŭrigi batali en la Okcidento kontraŭ Britio. Krome, post la okupado de Jugoslavio kaj la surteriĝo sur la insulo Kreto, estis timoj, ke la germanoj bagatele ne havos tempon por kompletigi la kompanion en la oriento - antaŭ la malvarmaj kaj pluvegoj.
  Do malsama vojo estis elektita. En julio, la germanoj frakasis la britan armean bazon en Malto kaj alterigis soldatojn tie. Ili ankaŭ fortigis la grupiĝon de Rommel. Tolbuk estis prenita per ŝtormo. Kaj tiam komenciĝis la atako kontraŭ Egiptujo.
  En la sama tempo, Ĝibraltaro estis prenita per ŝtormo en septembro. Post tio, la nazioj komencis translokigi soldatojn rekte al Afriko.
  La Fuhrer decidis ke cent kvindek germanaj sekcioj povus esti uzitaj pli racie, kaj anstataŭe de Sovetunio, kapti la Proksiman Orienton, Hindion kaj Afrikon.
  Jam en oktobro, ok sekcioj de Rommel kaj italaj unuoj konkeris Egiptujon.
  Kaj tiam komenciĝis la invado de Irako, Palestino, Kuvajto. La germanoj movis pli kaj pli da trupoj al Afriko. Stalino atendis nun.
  Dum la vintro, la germanoj konkeris la Proksiman Orienton kaj moviĝis al Irano. Tio koincidis kun la eniro en la militon de Japanio, kiu atakis Usonon sur Peru Harbour.
  Kaj transprenis grandajn areojn.
  En la fonto de 1942, la germanoj jam estis en Hindio. Kaj ili kaptis la tutan nordon kaj parton de la centro de Afriko.
  Kaj dum la somero kaj aŭtuno ili konkeris la reston de la Nigra Kontinento.
  Kaj ĝi estis malvarmeta.
  Aera sieĝo kaj atako kontraŭ Britio per aviadiloj komenciĝis.
  La germanoj uzis la rimedojn kaj laboron de la konkeritaj teritorioj.
  Kaj ili premis Anglion kiel batosako.
  Aviadiloj Yu-188 estis pli potencaj kaj progresintaj. Batalantoj ankaŭ estis ĝisdatigitaj.
  Aperis novaj asoj - eksterklasaj, kiuj disbatis la britojn sur la ĉielo.
  Kaj tiam Churchill, vidante ke ili estas malfeliĉaj, ofertis al la Tria Reich pacon laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Usono ankaŭ estis preta cedi al kaj Germanio kaj Japanio. La Fuhrer jesis ĉesigi la militon, sed sub la kondiĉo de pagado de grandaj kontribucioj. Kaj ankaŭ prenante koloniojn en Afriko kaj Azio.
  Post tio, la germanoj komencis prepari kampanjon kontraŭ Sovetunio. Reen en la kvardek-unua jaro, la evoluo de familio de tankoj de nova generacio, kaj tre pezaj, komenciĝis.
  Nome - "Pantero", "Tigro" -2, "Leono", "Maus" kaj iom malnoviĝinta "Tigro". Antaŭ junio 1943, nur la Pantero kaj la Tigro estis en la serio. La ceteraj maŝinoj ankoraŭ estas provataj. La T-4 ankaŭ spertis modernigon, ricevis pli potencajn armilojn, kaj la T-3.
  La germanoj ne havis tempon por reekipi sian armeon. La plej nova ME-309 batalanto ĵus komencis alveni. Vere, en la serio estis Focke-Wulf - potenca maŝino en armilaro kaj rapideco. Yu-288 ankaŭ ĵus komencis eniri la serion.
  Sovetunio produktis pli ol dek du mil tankojn kaj malgrandan nombron da memveturaj pafiloj en du jaroj. La Tria Kvinjara Plano estis tro plenumita laŭ oficialaj datumoj. Aviadiloj estis produktitaj en la ordo de pli ol dek ok mil. Multaj miloj da pafiloj kaj morteroj. Same kiel ĉirkaŭ miliono da mitraletoj. La armeo estis transdonita al maŝinpafiloj.
  La T-34-76 estis funkcianta, kaj iuj aliaj specoj de tankoj. Aparte, la KV-serio. Potenca KV-3, KV-4, KV-5. En la sama tempo, la KV-3 pezis sesdek ok tunojn, kaj la KV-4 cent ok tunojn, la KV-5 cent tunoj. Kvankam reala praktiko montris, ke pezaj tankoj ofte rompiĝas kaj ne estas tre efikaj en batalo.
  Aldone al la T-34-76, la A-20-rad-spurita tanko ankaŭ estis produktita, evoluo de la antaŭa Bt, kaj la T-29 ankaŭ estis rad-spurita, sed per tri pafiloj.
  Sufiĉe vere malforta kiraso. Ĝenerale, la tankofloto estis forta.
  Pli ol tridek tri mil tankoj, kaj malgranda nombro da memveturaj pafiloj, same kiel kojnoj.
  Vere, parto de la fortoj estis en la Malproksima Oriento, ĉar Japanio malligis siajn manojn kaj prepariĝis por atako kune kun la Tria Regno.
  Samurajo ne estas tre fortaj en tankoj, sed ili havas multe da infanterio. inkluzive de la kolonia.
  La Tria Regno havis en junio 1941 kvin mil naŭcent tankojn kontraŭ dudek du mil sovetiaj. Proksimume la proporcio estas unu al kvar.
  Vere, ekzistis ankaŭ trofeoj, sed ili estis apenaŭ uzataj. Entute, la germanoj havas dudek unu tanksekciojn. En la dua duono de la kvardek-unua jaro, nur 1800 tankoj estis produktitaj, kun malgrandaj perdoj, sed kun eluziĝo. En la kvardek-dua celo, ses mil tankoj estis pafitaj. Plejparte danke al la klopodoj de Speer. Kaj la Tria Reich atingis Sovetunio laŭ la nombro da aŭtoj produktitaj jare. Jes, la kvalito altiĝis. Aperis en la "Tigro" serio kaj T-4, kaj T-3 estis ĝisdatigita. Antaŭ la invado de Sovetunio, la liberigo de tankoj atingis mil veturilojn monate, krom memveturaj pafiloj. La Pantero iris en la serion, kiu superis la plej multajn sovetiajn veturilojn kaj la T-34-76 en frunta kiraso kaj armilaro. Ĉi tiu tanko ne estis malbona, same kiel la T-4 kun 75-milimetra kanono kaj kalibro 48 EL, ankaŭ supera al la tridek kvar. Kaj la "Tigro" mem, ankaŭ maŝino, kvankam malmoderna, sed timinda.
  Sed dum la Tria Reich estis malsupera en la tuta nombro de tankoj. Vere, Britio kaj Usono donis ion al la germanoj. Aparte, la Shermans, proksimume komparebla en fronta kiraso kaj armilaro al la sovetiaj tridek kvar, kaj la angla Churchills, bone protektita per kiraso. Entute, pli ol du kaj duono mil el ĉi tiuj tankoj.
  Krome, la germanoj ankaŭ havis italajn tankojn, sed malfortajn, kaj certan nombron da turkaj, plejparte venditaj al Usono.
  La germanoj alportis la tutsumon de tankoj al dek ok mil, kaj plie memveturaj pafiloj. Samtempe, Sovetunio ankoraŭ havas pli ol tridek tri mil tankojn entute. Sed se ni prenos la plej novan, tiam la germanoj jam havos pli.
  Dum Sovetunio ankoraŭ ne batalis kaj laboris sur reloj en paca tempo kaj estis pli malalta ol la germanoj en la plej nova teknologio, kiu estis produktita monate. Precipe en memveturaj pafiloj, kiuj estis produktitaj multe, precipe malpezaj - "Ĉasisto".
  Krome, ĉi tiu ACS estas sufiĉe bona kaj movebla.
  Al tio ni povas aldoni dek mil japanajn tankojn. Sed ili estas kutime malpezaj, kaj kelkaj el ili militas kontraŭ Ĉinio.
  Ĝenerale, estas proksima egaleco en tankoj. Krome, parto de la aŭtoj de la germanoj, precipe la Panteroj, ne estis mastrataj de la skipoj. Do, ĝenerale, ni povas diri egalecon en ĉi tiu afero.
  Sed pli malbona ol en kvardek unu. Tiam la germanoj estis malsuperaj en nombro. Kaj iliaj tankoj, la veturiloj KV kaj T-34, preskaŭ ne penetris.
  Kaj ni jam devis batali - ĝuste sur du frontoj. Kaj estas nur unu aliancano: Mongolio.
  En aviado, aferoj estas eĉ pli malbonaj. Sovetunio ŝajnas esti forta en la nombro de aviadiloj. Sed la germanoj edukis aviadon en kvanto, premante Brition. Kaj ili evoluigis la lertecon de asoj - precipe Marsejlo. Tiu ĉi piloto, superinte tricent faligitajn aviadilojn, tuj ricevis du Ordojn de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  En la kvardek-dua jaro, la germanoj produktis pli ol dudek ok mil aviadilojn. Por la unua duono de la kvardek-tria, jam dudek mil, kaj povis atingi Sovetunio entute. Kun la plej bonkvalitaj maŝinoj.
  Precipe la plej nova ME-309, kiu havis sep pafpunktojn, inkluzive de tri 30-milimetraj aerpafiloj.
  Vi konsentos, ke ĉi tio estas granda potenco. Same kiel Focke-Wulf. La Yu-188 estas bombisto kiu ne havas egalulon.
  Al tio oni devas aldoni la japanan aviadon. Kiu donis al la akspotencoj palpeblan avantaĝon.
  Japanaj asoj ankaŭ estas tre spertaj. Kaj iliaj batalantoj estas lertaj.
  Tiel, sur la ĉielo, la Akspotencoj havas superecon kaj en la nombro kaj kvalito de fortoj.
  Plie, Ameriko kaj Britio transdonis certan nombron da siaj aviadiloj. La usona bombaviadilo B-29 kaj la ĉasaviadilo Airacobra estas aparte fortaj. La Mustang-batalanto verŝajne estas pli malbona. Li havas nur ses maŝinpafilojn. Sed ĝi ankaŭ estos pli bona ol la sovetiaj. P-51 ankaŭ estas bona usona atakaviadilo.
  Ĝenerale, konsiderante okcidenta teknologio, la germanoj kaj japana supereco en la ĉielo kaj la nombro kaj kvalito kaj batalo sperto estas eĉ pli alta.
  Do en la ĉielo, plej verŝajne, la akso regos tute.
  Artilerio estas iom pli bona. Sovetunio havas multajn pafilojn kaj morterojn. Estis ĉirkaŭ cent mil en junio de la kvardek-unua jaro kontraŭ kvardek ok mil el la germanoj kaj la koalicio. Kompreneble, la germanoj daŭre produktis pafilojn, sed tamen ili ne tro multe faris ofensivajn militojn. Do ĉi tie Sovetunio konservis avantaĝon. Krome ankaŭ "Katyusha".
  La nazioj ja havis gaskanonojn, sed ne en tro grandaj kvantoj.
  Do nuntempe, la armiloj de Sovetunio estas pli fortaj. Kvankam la germanaj 88 mm pafiloj estas eble la plej bonaj en la mondo. Sufiĉe malmultaj estas produktitaj. Kaj Katyusha ne estas tre forta en defendo. Kaj ne tro preciza.
  Do la ekvilibro de potenco, kiel diri ĉi tie, pli aŭ malpli, kaj vi povas teni sur la defendo.
  Kaj la defendo plifortiĝis. La Molotov Linio estis kompletigita en du ekstraj jaroj. Kaj la linio de Stalin estis restarigita. Do vi povas teni.
  En la infanterio ankaŭ la potenc-ekvilibro ŝanĝiĝis ... Sovetunio mobiliziĝis.
  Kaj post la kvardek-unua jaro, kie li havis kvin milionojn kaj duonon da soldatoj, li alportis sian nombron al dek kvin milionoj.
  La skalo de mobilizado estis granda.
  Sed la Tria Regno deplojis grandajn fortojn. Multaj eksterlandaj divizioj, koloniaj trupoj, satelitaj armeoj. Kaj la germanoj havis dudek kvin milionojn da infanterio, kaj la aliancanoj havis kvin milionojn. Tridek milionoj entute estas granda marĝeno. Vere, la koloniaj dividoj ne estas tre bone trejnitaj, sed kun germanaj komandantoj.
  La SS-sekcioj ĝenerale havas la germanojn en alta altitudo. Parto de la Germana Armeo havas ampleksan armean sperton. Kaj ĉi-rilate, la nazioj estas fortaj. Krome, la germanoj havas grandegan avantaĝon en movebleco. Ĉi tie la produktado de Eŭropo, kaj provizoj de Britio kaj Usono. En la nombro da aŭtoj, motorcikloj kaj kamionoj en la germanoj, la avantaĝo estas sep ĝis ok fojojn.
  Kaj ili havas pli da mitraletoj. Inkluzive de tiuj liveritaj el Ameriko kaj Britio.
  Ĝenerale, la nazioj en la infanterio estas fortaj. Kaj pliaj dek milionoj kontraŭ Sovetunio estis mobilizitaj de Japanio, ne kalkulante la aliajn partojn kontraŭ Ĉinio.
  Do laŭ laborforto, la aksaj potencoj havas grandan avantaĝon. Kaj ankaŭ en ŝia movebleco.
  Japana mararmeo estas multoble pli forta ol la sovetia Pacifiko.
  La germanoj ankaŭ havas grandan avantaĝon en ekskursoŝipoj.
  Sed ne ĝis nun en aviadilŝipoj kaj grandaj ŝipoj. Sed Sovetunio ankaŭ ne estas forta ĉi tie.
  Multaj ŝipoj tamen havas Italion. Ĝenerale, la malamiko ankaŭ estas multe pli forta sur la maro.
  Sovetunio, malsupera je aero, kvalito kaj kvanto, havas certan superecon en artilerio, pli kvanta ol kvalita. En tankoj, ĝi estas iomete pli forta en kvanto, sed pli malbona en kvalito. Kaj ĝenerale, eĉ en tankoj, la malamiko povas esti pli forta. En la infanterio, ĝi estas malsupera laŭ nombro kaj moviĝeblo. Multaj partoj de la Tria Regno estas kolonia kanonfuraĝo, same kiel la japanoj. Sed en Sovetunio, ne ĉiuj mobilizitaj estas taŭge trejnitaj. La nazioj havas pli da batalsperto. Vere, la sovetiaj trupoj estas en bona defendo.
  Sufiĉe potenca, realigita defendo donas ŝancon reteni multajn infanteriojn.
  Estas multaj maŝinpafiloj kaj kanonoj kaj ĉi tio ankaŭ pliigas eltenemon.
  Du linioj de Molotov kaj Stalin, kaj tria estas konstruita malantaŭ ili.
  Entute, la pozicio de Sovetunio estas strategie senespera. En eluziĝomilito, baldaŭ aŭ malfrue, ĝiaj satelitoj, kiuj estas superaj en ekonomio kaj rimedoj al la Tria Reich, inkluzive de Turkio kaj Japanio kun kolonioj, venkos.
  Unu espero en okazo de longedaŭra milito, Britio kaj Usono povas malfermi duan fronton.
  Nu, alia mirakla armilo...
  Ĉiukaze, la veto estas farita sur strikta defendo. Kaj eluzi kaj haltigi la malamikon.
  Stalino tamen eĉ antaŭ la milito provas intertrakti. Ekzemple, cedu parton de la teritorio al la germanoj. Aŭ ofertu lui naftoputojn.
  Aŭ eble pagi kompensojn - en greno, oleo, oro, karbo, aŭ eĉ enlataĵoj?
  Hitler tamen ne volas pacon. Ĉi tio estas komprenebla - la armeo de Sovetunio estas ebla minaco. Kiel la komunisma ideologio. Do ili estas morteblaj malamikoj.
  Kaj la Fuhrer volas militon.
  Hirohito ankaŭ sonĝas pri venĝo por Khalkhin Gol. Kaj li volas etendaĵojn de Siberio.
  Jes, kaj en Usono, multaj ne ĝenas batali kontraŭ Sovetunio.
  Sed dum Hitler ne invitas ilin. La ekvilibro de potenco estas terura... Kaj kion fari?
  Stalino, kompreneble, sekrete provas intertrakti kun la britoj kaj usonanoj.
  Sed ili diris al li: tenu per ĉiuj fortoj, kaj tiam ni vidos. Eble ni povas helpi. Kaj ni ne riskos ĝin.
  Mallonge, milito fariĝis neevitebla... Kaj ankoraŭ ekzistas problemoj - la Ruĝa Armeo ne tre lertas sin defendi. Ŝi estis instruita batali sur fremda teritorio kaj ataki, ne defendi.
  Sed la germanoj ankoraŭ kaptis duonon de la mondo kaj scias fari multon.
  La 22-an de junio 1943 komenciĝis la milito. Ĝi ne estis neatendita, sed tamen taktike ĝi montriĝis subite. Tuj, ĉiuj fortoj de la Fritz estis ĵetitaj al la malamiko.
  Kaj preta detrui la malamikon.
  En la unuaj horoj, montriĝis, ke la germanoj estis fortaj en la aero. Kaj ke ili havas multajn altnivelajn trupojn. Kaj ke la "Tigro" estas tre bona trarompa tanko, kvankam malnoviĝinta. Kaj la enorma forto de ME-309 kaj Yu-288.
  Jes, ĉi tiu armeo rapidis, kaj iliaj sovetiaj trupoj renkontis obstina rezisto.
  Batalado disvolviĝis laŭ la tuta landlimo. Kaj ili iris ĉefe sub la dikton de la Germana Armeo. Ili grimpis kiel insektoj, multnombraj solduloj.
  Kiel ĝi rezultis, la fortikaĵoj situis tro proksime al la limo kaj ne havis sufiĉan profundon en defendo. Krome, kaj plej grave, ĉi tiuj estas la eraroj de la generaloj, kiuj havis malmulte da sperto, kaj ne vere komprenis kiel konservi la defendon.
  Kaj la armea spirito de multaj unuoj, precipe en Ukrainio, montriĝis malforta.
  Kaj amasa kapitulaco kaj dizerto fariĝis la regulo. Precipe en okcidenta Ukrainio.
  Kaj en Transkaŭkazio, kie la turkoj kaj germanoj antaŭeniris, la fremda armeo estis maltrankvila. La malamiko sukcesis trarompi kaj ĉirkaŭi Erevanon. Sed la urbo mem ne rezignis.
  Batumo, post dek tagoj da obstina batalado, estis prenita. La germanoj povis penetri dekojn da kilometroj en la sovetiajn defendojn en la unuaj tagoj. Kaj detranĉis Bjalistokon... Kaj sub la Leono aperis kaldrono. Kaj kvankam la nazioj faris malpli da progresoj en la unuaj du semajnoj ol en la reala historio en la kvardek-unua jaro, estis malfacile por la sovetiaj trupoj kapti la iniciaton. Do la malamiko estas pli forta.
  Se en la kvardek-unua jaro la germanoj havis avantaĝon en infanterio, nur en la unuaj tagoj. Kaj tiam la avantaĝo pasis al la Ruĝa Armeo. Ĉi tie estis nenio por mobilizi.
  Kaj kojno montriĝis danĝera ... Kaj tiel la germanoj povis trarompi Minskon per bataloj. Kaj ĉi tio jam estas serioza.
  Furioza batalado eksplodis en la urbo mem. La Fuhrer ordonis antaŭeniri kaj ne kapitulaci. Kaj Stalin ordonis - eĉ ne unu paŝon malantaŭen!
  Monaton post la komenco de la ofensivo, la germanoj brodis al la Berezina, kaj prenis Minskon ... Ili alproksimiĝis al Ĵitomiro.
  La japanoj povis ĉirkaŭi Vladivostokon. Kaj ĉi tio ankaŭ estas serioza aserto iliaflanke. Grava parto de Mongolio ankaŭ estis kaptita.
  La germanoj ankaŭ, kune kun la satelitoj, kaptis Moldavio, kaj komencis alproksimiĝi al Odeso. Kaj ĝi estas mojosa.
  Stalino sentis sin ege malkomforta. Kaj li komprenis sian pereon, kontraŭ tia koalicio.
  Denove li proponis pacon. Sed la Fuhrer, kompreneble, ne volis. Kaj la germanoj daŭre antaŭeniris ...
  En la fino, Stalin decidis konservi la defendon sur la Dnepro.
  Du monatojn post la komenco de la milito, la nazioj atingis Dnepron, kaj en la centro eĉ alproksimiĝis al Smolensk.
  Erevano, ĉirkaŭita de la turkoj, ankoraŭ eltenis... ege danĝera situacio estis kreita.
  Stalino vokis kunvenon de la militistaro. Necesas fari ion. Se vi nur defendas vin, perdi estas nur demando de tempo.
  Ĵukov proponis bati en la centro. Kvankam la fortoj ne sufiĉis ... Jam aŭgusto ...
  La unuaj Lev-tankoj aperis ĉe la fronto. Ili maturiĝis por bataluzo iom poste. Tiu ĉi maŝino estis peza je naŭdek tunoj, kaj kun potenca pafilo. La fronta protekto estas solida: cent kvindek milimetroj de la frunto de la kareno kun deklivoj, kaj ducent kvardek milimetroj de la frunto de la turo. Tia tanko tenis ĉiujn veturilojn de Sovetunio, kaj ĝia 105 mm kanono kun barela longo de 70 EL trapikis eĉ la KV-4 kun 180 mm alfronta kiraso.
  Ĉi tio estas vere serioza armilo. Sed tro da pezo, kompreneble, malfaciligis manovron kaj rapidon. Jes, la pafilo pafis nur kvin pafojn po minuto. La germanoj ricevis potencan tankon, sed ne tre praktika por uzi.
  La "Tigro" -2 ankaŭ aperis. Ĉi tiu aŭto rezultis pli bona en praktikaj terminoj ol en reala historio. Ekde la motoro de mil ĉevalforto estis kreita kaj efektivigita. Kaj kun pezo de sesdek ok tunoj, ĉi tiu maŝino montriĝis relative movebla kaj rapida kaj ne tiom ofte rompiĝis.
  Ankaŭ "Pantero" -2 komencis alveni. Ĝi pezis kvindek tri tunojn, sed la 900 ĉevalforta motoro kompensis ĝin. La 88-milimetra longa 71EL-pafilo estis sufiĉe forta kaj kiraspenetra, preciza kaj rapida pafado estis kontentiga, aŭ eĉ bona, por kontraŭbatalado de malamikaj tankoj.
  Ĉi tiuj veturiloj montris sian nivelon en bataloj. En septembro, la germanoj finfine ĉirkaŭis Smolensk. Pal kaj la urbo Talino. La germanoj kaj iliaj koloniaj hordoj, kune kun la satelitoj, alproksimiĝis al Leningrado.
  Venis al Krimeo. Kievo, kiu staris sur monteto kaj estis bone fortikigita, ankoraŭ tenis...
  Oktobro venis... Pluvis kaj la movado de la nazioj malrapidiĝis.
  Ne eblis rapide fini la militon. La japanoj ankaŭ ĉesis, blokante Vladivostokon, kaptante la plej grandan parton de Mongolio, kaj sukcesante preni Ĥabarovsk.
  La germanoj ĝis nun decidis ne iri sur la furiozado, sed premi aviadilojn. Krome, estis bonaj jeto-evoluoj. Kaj la bombistoj de la nova formacio povus bombi preskaŭ senpune.
  Jes, kaj balistikaj misiloj, ĉi tio ankaŭ estas granda potenco de detruo.
  Vere, ili estas multekostaj, kaj ne havas grandan precizecon.
  Sed jetbombistoj aspektas tre promesplenaj.
  Kaj la germanoj lanĉis aeran ofensivon. La novaj aviadiloj Yu-488 kaj TA-400 povis bombi la USSR-fabrikojn en la Uralo kaj preter la Uralo. La nova Yu-488 estas la unua seria germana bombaviadilo kun kvar motoroj.
  Male al la amerika B-29, ĝi havas pli malgrandan flugilareon kaj pli grandan rapidecon. Kaj la TA-400 ĝenerale havas ses motorojn kaj la potenco estas grandega.
  La germanoj kaj iliaj satelitoj finfine iris sur la defensivan en novembro. Ili nur batalis kaj bombardis. Okazis aeratako.
  Kaj estis multaj belaj knabinoj en la bataloj.
  Ĉi tie, la skipo de Elizabeto batalas sur la T-34-76-tanko. Knabinoj malgraŭ la malvarmo en bikinoj kaj nudpiedaj.
  Ili moviĝas, kaj kontraŭ ili estas la Pantero. Warrior Euphrosyne akcelas la tankon helpe de nuda, ronda kalkano kaj kantas:
  - Por la ideoj de komunismo
  Kuraĝe iru en batalon
  Kaj la armeo de faŝismo
  Ni rompos!
  "Pantero" en la frunto ne povas esti trapikita. Kaj vi devas proksimiĝi al ŝi por surŝipiĝi. Knabinoj ludas kun la muskoloj de la gazetaro. Ilia tanko rapide alproksimiĝas al la malamiko.
  Pantero pafas. Kuglo de mortiga forto flugas, sed la tridek kvar evitas.
  Catherine rimarkas:
  - riska taktiko!
  La pafiloj de la Panteroj pafas dek kvin pafojn minuton. Kaj estas tre malfacile gliti al la dezirata distanco.
  La knabinoj kantas:
  - Kaj en la stelaj altaĵoj kaj monta silento,
  En la maro ondo kaj furioza fajro!
  Kaj furioza, kaj furioza, kaj furioza fajro!
  Kaj nun ilia tanko glitas inter la "Panteroj" kaj pafas al ili sur la flankoj.
  Jen la batalantaj knabinoj. Kaj aŭtoj brulas. Unue unu pantero estas trapikita, poste alia.
  Elena prenis ĝin kaj pepis:
  - Gloro al nia Patrujo - Sovetunio!
  Kaj denove la knabinoj en la rapida movado de la tanko. Kaj batu senkonscie la "Tigron". Ili estas evidente malvarmetaj.
  Elizabeto kantis kun ĝojo, premante la nudajn piedfingrojn:
  - Kaj ili iras en batalon - la knabinoj estas nudpiedaj,
  Granda elemento, bonega elemento!
  Militistoj kion diri - supre!
  Batu malamikojn per la tuta rapideco de panteroj. Neniu haltigos ilin.
  Kaj sur la ĉielo Anastasia Vedmakova, ŝi ankoraŭ estas ŝtelisto. Ĉi tiuj knabinoj estas nur timigaj.
  Kaj kiel agreseme kaj sen ceremonio ili batalas.
  Do la knabino prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj montris la aviadilan pafilon kaj trafis la malamikon.
  Tiam ŝi pepis:
  - Mi estas la plej mojosa virino!
  Kaj la batalo daŭras...
  Akulina Orlova muĝas, falĉas kontraŭulojn:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Kaj denove falĉas la malamikon. Ĉi tiuj estas tiuj, kiuj estis ŝtelitaj.
  Kaj ŝi faras duoblan rulon trafante ME-309 kiu estas sufiĉe mojosa.
  Jen la militistoj, kiujn ili donas al la Luftwaffe lumon.
  Akulina Orlova malflugigas malamikan aviadilon per la nudaj piedfingroj kaj grincas:
  - Gloro al USSR!
  Mirabela Magnetic ankaŭ estas en la vicoj, nur miraklomortiganto. Kaj ĉi tiu piloto memfide faligas la nazion per triobla barelo kaj grincas:
  - Por la plej grandaj ideoj de komunismo sur la planedo Tero!
  Ĉi tio montriĝis vere bonega.
  La tri knabinoj agas kvazaŭ ili ŝtelis kaj estas tre batalemaj laŭ alteco kaj grandeco.
  La vintro jam venis. Kaj frosto... La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri.
  Sed la malamiko estas pli-malpli preta por vintro. Ĉi-foje, la Wehrmacht, por la okazo kaj por la malvarma periodo, stokis vestaĵojn kaj manĝaĵojn.
  Vere, la koloniaj trupoj estas tre malvarmaj kaj malkomfortaj.
  La Ruĝa Armeo sukcesis liberigi Smolensk kaj forpuŝi la naziojn trans la Dnepro en Ukrainio.
  Sed la malamiko estas forta, kaj lia aviadilo estas senbrida. Kaj bomboj, bomboj, kaj bomboj denove!
  Kaj nun ĉasaviadiloj en batalo. Kaj anstataŭ la Focke-Wulf, la pli progresinta TA-152-maŝino. Kaj ĉi tio kompreneble ankaŭ estas granda problemo.
  En aviado, kaj la germanoj kaj la japanoj estas fortaj. Marsejlo por kvarcent faligitaj aviadiloj ricevis altan premion - la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj pro kvincent li ricevis la Grandan Krucon de la Fera Kruco.
  Ĉi tiu piloto vere fariĝis simple legenda. Kaj li estas nur koŝmaro por sovetiaj pilotoj.
  Stalin eĉ rimarkis:
  - Estas nigra diablo! Kaj estas tempo sendi lin al la infero!
  Jes, la milito estas komencita. Vintre, kelkaj sukcesoj estis atingitaj, sed ne estis decida turnopunkto.
  Vere, la ĉasaviadilo ME-262 montriĝis ne tre fidinda kaj efika. Kaj la motoro estas malproksima de perfekta. Sed la TA-152 estas multe pli praktika ol la Focke-Wulf. Kaj ĉi tiu maŝino ankoraŭ estas uzata ne nur kiel batalanto, sed ankaŭ kiel atakaviadilo kaj fronta bombaviadilo.
  La aŭto montriĝis pluruza kaj serioza. Ĝis nun, nur la Yak-9 aperis en Sovetunio, kiu estas simpligita, kaj la MIG-3 estis ĉesigita.
  Printempe, kiam la neĝo degelis kaj la nazioj denove komencis antaŭeniri, pli varmiĝis.
  Kaj la sudaj trupoj batalis pli volonte kiam ne estis frostoj. La batalado estis furioza.
  La Ruĝa Armeo forte batalis. Sed la fortoj estis neegalaj. La germanoj uzis la Panther-2 kiel la plej masivan tankon, maŝino kun potencaj armiloj kaj bone protektita en la frunto. Kaj "Tigro" -2 ankaŭ estas deca.
  La Maus ankaŭ partoprenis en la bataloj.
  Kvankam ĉi tiu maŝino estas tro peza kaj malrapida. Kaj la tanko "Leono" estis efektive elprenita de produktado.
  Daŭre en la serio estis la modernigita T-4. Kaj la T-3 jam estis elprenita el produktado.
  Sovetunio ankaŭ havas problemojn ... Necesas modernigi la serion KV. Kaj ĝi ankoraŭ estas senefika.
  IS-2 ankoraŭ ne aperis. Sed la T-34-85 iris en seriojn. Kaj ĉi tio estas ĝenerale logika.
  Kaj pezaj tankoj estis tute eltiritaj el produktado. Stalino ordonis veti je unu masiva T-34-85. Kio estas ĝenerale logika. Kvankam ĉi tiu maŝino "Pantero" -2 ne prenis ĝin en la frunto. Sed ĝi povus trafi la flankon.
  Somere aperis germanaj bombaviadiloj Arado, kiujn sovetiaj batalantoj eĉ ne povis atingi. Kaj ĉi tio estas serioza.
  La nazioj prenis Smolensk, Vjazma, Rĵev, kaj Kalinin.
  Blokita Leningrado ... Ĝis la fino de la somero Moskvo estis nur cent kilometrojn for.
  Sed la Ruĝa Armeo batalis tre forte. La japanoj kompletigis la kapton de Mongolio kaj invadis Mezazion.
  La situacio iĝis ege komplika.
  Stalino ĵetis tondrojn kaj fulmojn, kaj de tempo al tempo falis en histerion. Sed tio ne multe helpis.
  La situacio fariĝis pli kaj pli malfacila. En la aŭtuno, la germanoj ŝanĝis sian planon kaj turnis suden, direkte al Kaŭkazo.
  Orel, Kursk, kaj en oktobro Voroneĵ estis prenitaj ... Antaŭ la fino de novembro, la Ruĝa Armeo retiriĝis preter la Dono kaj fortikigis sin tie. Signifaj teritorioj estis perditaj.
  Kaj la premo de la nazioj estis kreskanta.
  Precipe jetbombistoj ricevas ĝin. Kaj ili mordas tre forte.
  Sed sovetiaj knabinoj batalas en alta altitudo.
  La germanoj provas trarompi al Leningrado. Atakante Novgorodon. Sed la kuraĝaj kvar knabinoj staris en ilia vojo.
  Nataŝa ĵetis obuson al la nazioj per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Tio ĝustas...
  Zoya lanĉis donacon de morto per sia nuda kalkano kaj aldonis:
  -Malamiko...
  Aŭgusteno cedis al io detrua kaj grincis:
  - Pensas...
  Svetlana ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kio...
  Nataŝa ĵetis kelkajn citronojn per siaj nudaj piedoj kaj kriis:
  - Rusa...
  Zoja ankaŭ venkiĝis al io energia kaj mortiga, knariante:
  - Administrita...
  Augustine lanĉis la mortigan, murmurante:
  -Malamiko....
  Svetlana denove venkiĝis al la detrua kaj vyaknula:
  - Rompu!
  Nataŝa turnis sin kaj knaris:
  - Kiu...
  Zoya ankaŭ pafis al la nigraj eksterlandanoj, kiujn la nazioj varbis kaj knaris:
  - Kuraĝu!
  Aŭgusteno parolis kun forto kaj furiozo:
  - Tio...
  Svetlana venkiĝis kun la rido de pantero:
  - V...
  Nataŝa ĵetis obuson per la nuda piedo kaj jeligis:
  - Batalu...
  Zoja ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj kaj murmuris:
  - Atakoj!
  Aŭgusteno intervenis kaj murmuris:
  -Malamikoj...
  Svetlana donis amason da obusoj kun siaj nudaj plandumoj, kaj kiel ŝi krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni faros...
  Nataŝa najlis la eksplodon kaj siblis:
  - Furioza...
  Zoya fortranĉis la naziojn kaj grincis:
  - Batu!
  Aŭgusteno denove ekpafis, kaj kriis:
  - Furioza...
  Svetlana pepis dum ŝi pafis:
  - Batu!
  Nataŝa denove ĵetis obuson per sia gracia, nuda piedo, pepis:
  - Ni detruos la naziojn!
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - La estonta vojo al komunismo!
  Kaj ĵetis citronon per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  
  Militistoj kantas je la supro de siaj pulmoj;
  Granda lando de Sovetunio,
  Kiu estas la plej mojosa en la universo...
  Miliono da kalkulproblemoj okazis
  Sed nia komerco estas laboro kaj kreado!
  
  Kredu, ke la malamiko ne venkos la landon,
  Kiu estas pli bela kaj pli forta ol ĉiuj...
  Ni baldaŭ starigos fidindan ŝildon,
  Kaj ni finfine kredos pli inteligentaj...
  
  Jes, Onklo Sam decidis helpi,
  Al la nazioj post la ŝanĝo de potenco en la Reich ...
  Kaj la potenco de la nazioj estis renovigita,
  La malamiko volas disŝiri Sovetujon!
  
  Nun ni devas serioze batali
  Kun la nazioj, ke la fortaj kuras ...
  sed ni frapos sub la stomakon de la malamikoj,
  Al la gloro de nia patrino Rusujo!
  
  Ne, vi simple ne povas rompi la rusan,
  Ni scias kiel, ni amas batali kuraĝe...
  Ĉi tie la Germana Armeo decidis ataki nin,
  Sed ĝi povas nur kolapsi kaj ne tordi!
  
  En Rusujo, ĉiu militisto el staltrogo,
  La infano tiras siajn manojn al la pafilo...
  Ĝi estu tre saĝa sorĉisto
  Kiu kreis ĉi tiun planedon!
  
  Por Hitler, ne prenu Moskvon sur la dento,
  Li estis forte trafita en la muzelo...
  Kial li grimpis en Rusion, mi ne komprenas,
  Estas malforte por li mortigi bacilon per glavo!
  
  Jes, proksime de Moskvo la malamiko ricevis batadon,
  La knabinoj donis al li nudan kalkanon ...
  Vi povas vidi, ke la Fuhrer estas simple idioto -
  Kohl trudiĝis al komunismo donis!
  
  Jen venas la pioniroj kun kantoj,
  Sur la atako kun tambura bato...
  La Führer estu kaput nun,
  Kaj ni forpelos la Fritz en kaptita formacio!
  
  La knabo estas nudpieda sur neĝblovo,
  Paŝi antaŭen sen timo...
  La nazioj baldaŭ estos pelitaj en la ĉerkon,
  Kaj rozoj floros en radianta majo!
  
  Kaj Hitler baldaŭ havos kabanojn,
  Li iros en la tombon. kaj lia posteulo Goering ...
  Ni metos la Fuhrer-on baldaŭ,
  kvankam iafoje peza pika balailo!
  
  Ni kreos mirindan rusan mondon,
  En kiu Rusio regos, kredu min...
  Ŝekspiro ne kuraĝis komponi tiaĵon,
  Kvankam ili atakas Rusion per la premo de diabloj!
  
  La kruela premo de Hitler estas videbla,
  Lia iama aliancano helpas lin...
  Ne mirinde, ke la knabinoj ĝemas aŭdiĝas,
  Baldaŭ ne estos loko videbla en la paradizo!
  
  Jes, Onklo Sam ŝanĝis la itineron,
  Kaj tankoj, aviadiloj estas senditaj al la nazioj ...
  En lia aspiro, la jankioj estas tre bonegaj,
  Por peli pli da komunistoj en la ĉerkon!
  
  Ĝi plimalboniĝis, kvankam Stalingrado,
  Mi disbatis preskaŭ ĉiujn flankojn de la nazioj ...
  Tia nehaltigebla vicigo estiĝis,
  Sub ĉi tiu ĉielo, nepre pura!
  
  Nu, kion fari - la knabinoj estas ekstermane,
  Kaŝante de la Fuhrer de la hordo en bataloj ...
  Kaj botoj ne konvenas al knabinoj,
  Ili ĉiam scias kiel batali!
  
  Por knabinoj, frostoj ne estas teruraj,
  Kiam ili batalis proksime de Moskvo,
  Estis preskaŭ nudaj kaj nudpiede,
  Ĵetante obuson per via nuda piedo!
  
  Kion do vi volis Goering,
  Nu, mi pensis, ke la jankioj tuj helpos vin...
  Kaj plantis totalan kaoson,
  Kaj la knabinoj nur ĝemas pro sovaĝa kolero!
  
  Estas sufiĉe sangaj bataloj,
  Knabinoj scias eterne kredi ne rezigni ...
  Ni ne havos nulojn sur la kontoj,
  Kaj potenca RPG estas metita en tornistron!
  
  Militistoj estas beleco
  Lada mem estas preta batali por ili ...
  Ili havas kolombojn de sankta pureco,
  Estu simple la plej alta premio!
  
  Jes, mi kredas, ke venos la Dio de Fortoj Svarog,
  Kaj la mortintoj en batalo leviĝos...
  Kaj blovu la gloran kornon de la ĉasisto,
  Kaj la gajnoj estos la plej honestaj!
  
  Ne plu estos malĝojo sur la Tero,
  Kaj maldolĉaj larmoj sekiĝos...
  Ni vivos en unufamilia scio-
  Kaj la malbonaj diabloj simple mortos!
  
  Pioniru knabojn kuraĝe en batalon,
  nudpiedaj knaboj rapidas tra la neĝo ..
  Mi kredas, ke Rusio ĉiam estos kun vi,
  Kvankam foje subtasoj estos rompitaj!
  
  Dio Jesuo revivigos ĉiujn falintojn,
  Kaj regos kun la Blanka Dio...
  Ni kuraĝe levos ŝildon por la Patrujo,
  Estos glora devo servi Rusion!
  
  Jes, Sam estas ruza, simple ruza,
  Liaj tre kompreneblaj deziroj...
  Li estas tentakloj al Moskvo nun afiŝo,
  Kaj malbonaj provoj atendas la Patrujon!
  
  Sed Lada kaj Lord Perun estas kun ni,
  Kaj Lenin, Stalin kaj la plej saĝa Trockij...
  Kiu, ŝajne, fleksis la armeon,
  Kaj la plej grava najtingalo Vysotsky!
  
  Resume, estos amaso da sanktaj dioj,
  Ni gajnos la batalon de la kontraŭulo ...
  Kaj ĵetu multajn fortajn pugnojn,
  Por la gloro de la plej granda soldato!
  
  Knabinoj atakas nudpiede
  Ili kuras kaj ne batalas, konas la froston...
  Ne tiru ilin en batalon, konsideru ilin perforte,
  Sciu la skarlata brilas en la lumo de rozo!
  
  Resume, batalantoj por sia patrujo,
  Servu en senintereso fiere...
  avoj kaj patroj estu fieraj,
  Kaj el la ĉielo vi ne atendas donacojn por unu denaro!
  Nataŝa ĵetis citronon per la nuda piedo kaj kantis:
  - De la ĉielo...
  Zoja ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj fingroj kaj diris:
  - Asterisko...
  Augustine lanĉis donacon de morto per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Brila...
  Svetlana ankaŭ ĵetis obuson, kun la helpo de nuda piedo, kaj eligis:
  - Kristalino!
  Nataŝa turnis sin kaj siblis:
  - Mi al vi...
  Zoya lanĉis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj, siblante:
  - Kanto...
  Aŭgusteno venkiĝis kun sia nuda kalkano, kio alportas morton kaj knaris:
  - Mi kantos...
  Nataŝka daŭrigis, atakeme kantante:
  - Pri....
  Zoja ĵetis eksplodeman pakaĵon per sia nuda piedo, disĵetinte la naziojn kaj knaris:
  - Indiĝeno...
  Augustina donis amason da obusoj kun sia nuda kalkano, eldis:
  - Stalino!
  Augustine prenis kaj disigis la liniojn, kaj ŝiaj nudaj kruroj flugis kun detruo laŭ la Fritz:
  - Ni disigos la kontraŭulojn!
  Svetlana prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per sia nuda kalkano, amason da grenadoj, kaj knaris:
  Ni premu la faŝistojn!
  Kaj la kvar daŭre pafis kaj ĵetis obusojn. La germana "Tigro" -3 moviĝis. Maŝino kun 128 mm pafilo. Kaj pafas sin.
  Kaj la knabinoj ĵetis grenadojn. Subfosis la naziojn. Kaj ili repafis. Ili grimpis antaŭen. La tankoj denove ruliĝas. Movas la lastan germanan "Leopardo" -1. Tre movebla aŭto.
  Sed liaj knabinoj transprenis kaj batis lin senkonscie. Ili disŝiris moveblan maŝinon kun gasturbinmotoro. Kaj ili disblovis ŝin.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  Ni batalas bonege!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Tre mojosa!
  Augustine saĝe rimarkis:
  - Ni venkos!
  Kaj ŝi lanĉis kontraŭtankan obuson per la nuda piedo. Forta knabino. Kaj ŝi havas tiom da sprito.
  Svetlana ankaŭ lanĉis donacon de morto per siaj piedfingroj de sia nuda piedo, kaj trafis la malamikon. Tre agresema knabino, kun okuloj kun la koloro de maizfloroj. Ŝi havas tian spritecon kaj forton!
  Nataŝa turnis sin kaj rikanis:
  - Por sankta Rusujo!
  Zoja pafis tre aktive, kaj rikanis, montrante perlajn dentojn:
  - Mi estas militisto de tiu nivelo, kiu ne forvelkas!
  Augustine ankaŭ pafis. Falĉis la naziojn kaj gluglegis:
  "Mi estas batalisto de granda ambicio!"
  Kaj ŝi malkovris siajn perlajn dentojn!
  Svetlana konfirmis:
  - Tre grandaj ambicioj!
  La knabinoj batalas de tre longa tempo. Kaj kompreneble ili sukcesis en armea laboro. Ili estas absolute belegaj belecoj. Elstara menso. Kaj ili pafas unuan klason.
  
  IOM MALSAME PRI ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt multe pli frue mortis, en stranga sortoŝanĝo la 30-an de januaro 1943. Kvankam Henry Wallace estis konsiderita maldekstrulo, li montriĝis multe pli idealisto kaj postulis ke Stalin, kontraŭ armea asistado, efektivigu politikajn reformojn kaj amnestion por ĉiuj politikaj kaptitoj.
  La severa reago de Stalin, kiu ankaŭ ĵus gajnis gravan venkon ĉe Stalingrado, kaj sentis tre dura kaj forta, kolerigis Wallace, kaj li anoncis la finon de armea asistado al Sovetunio. Ludis negativan rolon, kaj la pozicio de Churchill, kiu ne volis la rapidan antaŭeniĝon de la Ruĝa Armeo en Eŭropo kaj la neatenditan flekseblecon de Adolf Hitler, kiu anoncis la frostigon de la "fina solvo de la juda demando". La Fuhrer povis persvadi prudentajn homojn de la medio, inkluzive de, strange sufiĉe, la ĉefekzekutisto de la Tria Reich, Himmler.
  La argumento funkciis: ke la judoj ne iros ien, kaj se vi perdos la militon, vi povas perdi ĉion kaj nereveneble. Nu, venkinte en la Oriento, eblos interparoli kun la aliancanoj alimaniere.
  Ĉiukaze Usono frostigis militajn operaciojn, ankaŭ Brition, kaj kvankam formale eĉ paŭzo ne estis oficiale anoncita, la konflikto en la okcidento montriĝis limigita. Kiu, kompreneble, profitis al la Germana Armeo. La germana submarŝipa floto ĉesigis la atakojn, la aliancanoj ruliĝis, bremsante la strategian bombadon.
  Sovetiaj trupoj, kiel en reala historio, kaptis Kursk komence de februaro la 8-an, kaj Belgorodon la 9-an. La 15-an de februaro komenciĝis la atako kontraŭ Ĥarkovo, kiu, evitante ĉirkaŭbaradon, forlasis la germanajn trupojn. Eĉ pli frue, la nazioj forlasis Rostov-on-Don.
  La 18-an de februaro, Hitler persone alvenis al la ĉefsidejo. Li donis al Mainstein novajn potencojn. Krome, plifortikigoj estis haste transdonitaj de la Okcidento. Antaŭ ĉio, kompreneble, aviado. La okcidenta fronto absorbis la aviadilon ne tiom malmulte - preskaŭ duono de la aviadiloj. Pluraj sekcioj kiuj estis planitaj por esti transdonitaj al Afriko estis senditaj per relo al la Oriento. Krome, ĉiuj pli-malpli batalpretaj formacioj estis transdonitaj de Francio kaj Balkano, kaj en Germanio mem, totala mobilizado kaj milito estis deklaritaj fare de la Reichstag.
  La 19-an de februaro, Mainstein ordonis al la 4-a Tankarmeo lanĉi kontraŭofensivon por maldaŭrigi la sovetiajn soldatojn avanci tra Pavlograd. La 22-an de februaro, Pavlograd estis okupita. La tasko de defendo de la vojoj al Dnepro de la nordo tra Krasnograd aŭ Dnepropetrovsk, aŭ tra Poltavo aŭ Kremenchug, estis konfidita al la Kempf-grupo.
  Male al reala historio, la germanoj sukcesis multe pli. Dank'al la enkonduko de ĉiuj iliaj aerarmeoj en batalon, ili denove havis avantaĝon en la aero. Krome, pli da teraj trupoj partoprenis en la ofensivo, inkluzive de 30 tutnovaj Tiger-tankoj, kiuj en la reala historio malglore blokiĝis en la afrikaj sabloj.
  La germanoj sukcesis ĉirkaŭi Ĥarkovon ses tagojn pli frue ol la reala rakonto, la 8-an de marto, Belgorodo estis kaptita de la Fritz, kaj Belgorodo estis kaptita surmove 9 tagojn pli frue - la 10-an de marto.
  La nazioj ankaŭ sukcesis kapti Kursk per svingo, fermante alian ringon la 14-an de marto. La 18-an de marto, la Fritz ankaŭ kaptis Stary Oskol. Tamen, la rezultinta degelo kaj la heroa rezisto de la sovetiaj soldatoj malhelpis la naziojn evoluigado de sukceso. Sed la perdoj de la Ruĝa Armeo en la vaporkaldronoj montriĝis pli signifaj ol en la reala historio, kaj la Kursk Ardena Bulo estis reduktita en marto 1943.
  La sukceso de Mainstein montriĝis serioza, sed limigita, do la nazioj eĉ ne povis redoni ĉion, kion ili perdis dum la operacio Voroneĵ-Kastornoe. Kvankam nun ili ne plu havis kapdoloron - la Kurska Bulo. Sed ĉi tio kreis pliajn problemojn: kie kaj kiel ataki?
  Dum la aliancanoj kondutis pasive, la germana ekonomio estis tre aktive netordita. La produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj duobliĝis ene de tri monatoj, atingante 1,200 veturilojn monate, inkluzive de la plej novaj "Tigroj", "Panteroj" - signife supera en batalpovo al sovetia ekipaĵo. Sed la skipoj ankoraŭ devis regi la novajn tankojn, kaj memorigi siajn infanajn malsanojn.
  Kaj ne estas facile elekti direktojn por la ofensivo. Vi povas pluiri al Moskvo, kaj denove provi venĝi por Stalingrado, trairi al la kaŭkaza oleo. Leningrado, kie estas malfacile por la sovetianoj transdoni plifortikigojn, povus fariĝi unu el la celoj.
  La germanoj atendis tri monatojn, ŝparis fortojn kaj novajn tankojn, trejnis rekrutojn. Jam en la armeo kaj dekkvarjaraj knaboj ne estas maloftaj, multaj eksterlandaj dividoj formiĝis. La forto de la Germana Armeo atingis maksimumon de 10,5 milionoj da soldatoj kaj oficiroj, eĉ kun iometa malkresko en la kvalito de la soldatoj.
  En la aero, bataloj estis elluktitaj kun ŝanĝiĝanta sukceso. La nazioj pliigis la produktadon de aviadiloj, kaj agis pli aktive.
  Iliaj asoj, kiel regulo, elektis sian lokon de batalo, kaj provis ne aliĝi al la batalo, cedante en nombroj.
  Oni devas rimarki, ke la Focke-Wulf, kvankam malsupera al sovetiaj aviadiloj en manovra kapableco, sed la alta rapido dum plonĝo permesis al li eskapi kiam lasante la vosto, kaj potencaj armiloj por pafi la aviadilon de la unua alproksimiĝo. Do ne eblis tute kapti la avantaĝon super la nazioj, kaj sufiĉe pli spertaj germanaj asoj, kun pli potencaj armiloj, regis la aeron.
  Hitler tamen decidis ataki Kaŭkazon, nur iomete alimaniere. Nome, igi Stalingradon la ĉefa direkto, kaj sendi armeajn grupojn "A" kaj "B" tien. La solvo, kompreneble, ne estas optimuma, sed post la perdo de la Rĵev-ponto, antaŭenirante al Moskvo, la germanoj devus venki tre potencan defendlinion.
  Koste de Leningrado, tiam la atako kontraŭ la citadelurbo ne donis al la Tria Reich eĉ se ĝi estis sukcesa, decidaj dividendoj.
  Do restas movi suden. Stalino tamen antaŭis Hitleron.La 22-an de junio sovetiaj trupoj iris sur la ofensivon en la direkto de Orjol kaj Kusk. La kialo por forlasi la atendan taktikon estis asociita kun la pasiva konduto de la aliancano: neniu paco, neniu milito. Kion alian oni povus toleri, sed... La manko de duralumino, kune kun la ĉiam kreskanta produktado de germanaj aviadiloj, iom post iom transdonis pli kaj pli da iniciato al la Luftwaffe.
  Krome, la nazioj jam havis tre bonan bombaviadilon Yu-188, kiu disvolvis rapidecon kiu estis pli alta aŭ almenaŭ ne malsupera al la jakoj, kaj eĉ sukcese testis la Yu-288. La lasta aŭto, kune kun la seria DO-217, povus esti tre bona strategia bombisto. Kaj tiel, germana aviado iĝis ekstreme malfavora faktoro por la sovetiaj trupoj.
  Hitler, aliflanke, hezitis kun la ofensivo, tiel ke la formado de novaj tankaj sekcioj kaj la trejnado de skipoj daŭris. Pro la manko de bombado, la Tigroj kaj Panteroj estis liberigitaj pli ol en reala historio, kaj ili devis esti majstritaj.
  La germanoj sukcesis prepariĝi por la defendo entute, ili ne povus esti surprizitaj. La batalado daŭris pli ol monaton. Sovetiaj trupoj renkontis novan germanan teknologion, kaj montriĝis ke la "Pantero" kaj "Tigro" en venontaj bataloj estis grandordo pli fortaj ol sovetiaj veturiloj. Butting ne donis al la T-34 kaj KV realan ŝancon venki. Krome, la produktado de veturiloj kun pli potenca 85-mm-kanono ankoraŭ ne estas majstrita, kaj la 76-mm "Pantero" kaj "Tigro" ne povus esti prenitaj fronte.
  Sovetiaj trupoj nur en kelkaj lokoj antaŭeniris ĝis dek kvin kilometrojn kaj suferis enormajn perdojn. La germanoj povis iri sur la kontraŭofensivon. Inter la komandantoj, oni devas rimarki Rommel, novulo al la orienta fronto, sed vaste konata en la Okcidento. Li sukcesis pruvi sin bone en la batalo kun la sovetianoj.
  La germanoj povis, evoluigante kontraŭofensivon, atingi la Donon. Sed poste, anstataŭ antaŭeniri al Moskvo, ili turniĝis suden.
  La Fuhrer sopiris venĝon por Stalingrado. Oni devas rimarki, ke komence tio eĉ profitis al la germanoj. Stalin ne kredis je la opcio ripeti Operacion Blau kaj transdonis ĉiujn siajn rezervojn pli proksime al Moskvo. Kiel rezulto, la nazioj, moviĝante laŭ la Dono, eniris la sovetiajn soldatojn de la malantaŭo.
  Tamen, la Ruĝa Armeo jam estis malsama. La sovetiaj generaloj, kiuj akiris batalsperton, agis pli lerte, kaj la soldatoj mem iĝis rimarkeble moderigitaj. La Fritz estis tiel nekapablaj transiri la Donon kaj trarompi al Stalingrado. La maksimumo de iliaj atingoj, la kapto de Rostov-sur-Dono, kaj aliro al la rivero laŭ ĝia tuta interspaco. Vere, la sovetiaj trupoj perdis Voroshilovgrad, Donets kaj signifajn teritoriojn, sed la nazioj ne povis kapti dum la someraj kaj aŭtunaj kampanjoj, eĉ tion, kion ili sukcesis fari en 1942. Kion Stalino konsideris certa sukceso. Se ni memoras, ke Sovetunio nun batalis sur unu fronto.
  La minaco de Japanio malfortiĝis kiel la malvenkoj de la Lando de la Leviĝanta Suno kiel rezulto de malvenkoj en la Pacifiko. Kaj dum Sovetunio ne povis tro timi por la Malproksima Oriento.
  Vintre komenciĝis la kontraŭofensivo de la Ruĝa Armeo. Multaj germanaj tankoj en la malvarmo kaj neĝblovoj evidente cedis, kaj la ŝanceliĝanta aranĝo de la rulpremiloj ŝtopis la ĉasion. Sed ĉi tie ne eblis atingi kompletan sukceson. La germanoj estis puŝitaj iomete en la centron, kaj ili malsukcesis sur la Dono, sed la Leningrada regiono, pro la tro potenca defendo de la malamiko, ne povis esti liberigita. Tiel longe kiel la blokado estis konservita. Ankaŭ la germanoj lernis multon, sed ili jam estis elĉerpitaj pro la milito. La venonta somero estis provo kapti la iniciaton de la Fritz. Sed denove la nazioj nur povis atingi la Donon. La atako kontraŭ Leningrado finiĝis en fiasko.
  Ŝanĝoj okazis en Usono. Atendebla taktiko, Wallace perdis la prezidant-elekton al Republican Cheney. Sed la posteulo daŭre kondutis pasive. Same kiel la laboristoj kiuj anstataŭigis Churchill ĉe la stirilo de Britio. En la vintro de 1945, sovetiaj trupoj povis trarompi la Wehrmacht-defendojn en la centro kaj avanci al Smolensk kaj eĉ okupi tiun ĉi urbon. Sed la reagaviadiloj de la malamiko regis la aeron kaj la ofensivo de la sovetiaj trupoj ĉesis. Kaj en marto kaj aprilo, la Fritz gajnis reen tion, kion ili perdis. En la somero de 1945, la germanoj provis evoluigi ofensivon kontraŭ Moskvo uzante "E" tankojn kaj jetbombaviadilojn kaj la unuajn diskoformajn batalveturilojn de la monda.
  Balistikaj misiloj, aliflanke, estis rekonitaj kiel tro multekostaj kaj neefikaj armiloj. La germanoj sukcesis alproksimiĝi al Moskvo, sed jam venis malfrua aŭtuno, kaj la usonanoj uzis atomarmilojn kaj devigis Japanion kapitulaci.
  Havante atombombon, Cheney postulis, ke ambaŭ landoj konkludu pacon.
  Sed kaj Stalino kaj Hitler neniel povis konsenti. Ankaŭ en Usono ne estis unueco, kie multaj reakciaj rondoj kredis, ke ambaŭ flankoj devas mortigi unu la alian kiel eble plej longe.
  Sed ĉar la nazioj sukcesis, ĉi-foje ili fine fortranĉis Leningradon kaj proksimiĝis cent kilometrojn al Moskvo, Usono kaj Britio komencis helpi al Sovetunio rekomencante la provizadon de Lend-Lease.
  Vintre, sovetiaj trupoj komencis denove puŝi la naziojn, sed ili ne povis malbloki Leningradon. La urbo Lenin falis, sed la Fritz estis iom forpuŝitaj de la ĉefurbo. Helpo de la Okcidento estis modera kaj povus estinti decida. Sed la germanoj estis diable lacaj kaj elĉerpitaj.
  La somero de 1946 pasis kun negravaj poziciaj ŝanĝoj. Kaj en la vintro, sovetiaj soldatoj atingis iom da sukceso, batante la Fritz de Rzhev kaj Vyazma kaj puŝante ilin, kvankam iomete, al la Dono.
  En la printempo de 1947, Adolf Hitler mortis kaj, la 18-an de majo, armistico estis subskribita kun la mediacio de Usono kaj Britio. La kondiĉoj montriĝis sufiĉe malfacilaj por Sovetunio kaj ne tre favoraj por Germanio. Ukrainio, Belorusio, ĉiuj teroj kiujn la Germana Armeo tenis iĝis postulitaj teritorioj sub la komuna kontrolo de Usono, Britio, Germanio, kaj satelitoj.
  La Tria Regno iĝis kiel la Eŭropa Unio, kaj la okupitaj sovetiaj teritorioj, kiel protektoratoj, inkluzive de Leningrado. Don ricevis la statuson de mandata teritorio, sendependa de Sovetunio kaj formale sendependa, sed fakte kun granda influo de Usono.
  Tiel, la teritorio de Soveta Rusio estis tre reduktita. La maljuna kaj malfortigita Stalino estis devigita forlasi politikon. Lia aŭtoritato falis akre, kaj lia akompanantaro disiĝis.
  Post la eksiĝo de Stalin, Kaŭkazo - Kartvelio, Armenio, Azerbajĝano - baldaŭ apartiĝis de Sovetunio. Kaj kelkajn jarojn poste, kaj Centra Azio. Tiel, Rusio estis forigita al la rolo de negrava potenco, kvankam kun nukleaj armiloj. Kompare kun reala historio, Sankt-Peterburgo, Smolensk, Pskovo, kaj iuj aliaj regionoj en la Okcidento montriĝis esti ordonitaj.
  Kaj baldaŭ ankaŭ disiĝis la regionoj de Norda Kaŭkazo, loĝitaj ĉefe de islamanoj. En Germanio, post la morto de Hitler (plej verŝajne la Fuhrer estis helpita foriri), la drogulo Goering baldaŭ mortis. Himmler ankaŭ estis mortigita. La pli modera Speer kaptis potencon. Kelkajn jarojn poste, la plurpartia sistemo estis restarigita, kaj la nazioj iĝis multe pli moderaj.
  Finfine, Usono regis kaj regis la mondon. Ili nun ne havis Sovetujon kiel konkuranton, kaj la komunistoj baldaŭ perdis potencon. En Ĉinio regas por-usona registaro, en la islama mondo la sama afero. La epoko de totala usona dominado venis...
  Sed tio ne alportis feliĉon al la homaro, kvankam la usonanoj, establinte hegemonion sur la Tero, povis flugi al Marso jam en la dudeka jarcento, krome, progreso kaj teknologio disvolviĝis eĉ pli rapide ol en la realo. La efiko estis, ke nun Usono kontrolas sciencistojn el la tuta mondo. Sed ne estas sekreto, ke estis troa sekreteco, kiu malhelpis la evoluon de la homa scienco.
  En certa signifo, ĝi fariĝis pli sekura ol en reala historio. La armeoj de Usono kaj iliaj satelitoj povus disbati teroristojn kaj ekstremistojn ie ajn en la mondo sen timo de akuzoj pri ne politike ĝustaj. Eblas efektivigi humanajn intervenojn, kaj efikan ekonomian kaj politikan tutmondiĝon. Ne utilas nutri religiajn ekstremistojn por renversi politikajn kontraŭulojn - tio povas esti farita per simpla interveno.
  Do, certagrade, la mondo ŝajnas venki, fariĝante unupolusa kompare kun vera multpolusa. Sed tiam Vasilij Terkin vidis la sorton de ununura persono ...
  Anna Kazei (Interesa kaj verŝajne ne hazarda familinomoj, kvankam la ago okazas en la dudekunua jarcento!) eliris el la fervoja stacidomo kaj daŭrigis piede. La trajno estas eleganta, kun fluliniaj aŭtoj, sed la stacidomo mem estas unu el la plej provincaj. Estis varma ukraina aŭtuno - hinda somero, kiam oraj roboj estis sur la ŝultroj de betulo, kaj arbaroj kaj arbaretoj estis vestitaj per reĝa skarlato. La naturo estas bela, kaj virino ankoraŭ ne estas sen ĉarmo, kvankam ŝi havas almenaŭ tridek kvin jarojn, kaj grizaj haroj jam montriĝas.
  Anna Kazei estas malĝoja, do ŝi iras rendevuon kun siaj infanoj ... al malfacila laboro malliberejo. Pri kio temas la juĝisto, kiu kondamnis 12-jaran knabon kaj 15-jaran knabinon al 99-jara malliberejo? Ĉu tion vi faras kun malfeliĉaj infanoj? Kaj ili faris kion? Nu, ili forŝiris la flugfoliojn kun la reklamoj. Jes, ili tranĉis telefonajn kaj interretajn dratojn por batali kontraŭ la kontaĝo de usona influo.
  Estas movado en orienta Ukrainio - "Patriota Rezisto". Ne, ili ne faras veran gerilan militon, kiel estis dum la dua mondmilito. Esence, ilia rezisto estas propagando kaj malgrand-skala sabotado sen homaj viktimoj. Do ŝiaj infanoj volis defii okcidentan tiranecon plurfoje tranĉante la draton.
  Sed ili povis filmi ilin per videokamerao, kaj estas sufiĉe da "bondezirantoj" ankaŭ. La uloj estis akuzitaj pro sabotado kaj eĉ terorismo, same kiel kaŭzi gravan damaĝon al la ekonomio. Kaj ligoj en juna aĝo, ili konsideris mildigan cirkonstancon - ili donis preskaŭ cent jarojn da malfacila laboro.
  La tribunalo pasis tre rapide, kaj la advokato nur konsente kapjesis al la prokuroro. Jes, kaj la procezo mem estis fermita. Krome, Anna estis sugestita, ke ŝiaj infanoj ankoraŭ havus bonŝancon, se ili scius, kaj havus ligojn kun la metroo, ili ne evitus unue torturon, kaj poste mortpunon. Tamen, esti en malfacila laboro mem ne estas torturo.
  La kruroj de Anna estas implikitaj en malnovaj ŝuoj. Ŝi portas tutan dorsosakon kun programoj, kiujn oni rajtas fari nur unufoje jare. Kaj malfeliĉaj infanoj, verŝajne, ne estas tro malvarmetaj en malliberejo.
  La kondamnitoj staras sur la vojo, do ili ne estas en la kazerna tendaro, ili estas etenditaj laŭ la ŝoseo. La patroloj ridas ĉe Anna, kaj senceremonie atingas la dorsosakon per siaj manoj, ĉerpante manĝaĵon. La forta policisto el la lokanoj tuj enŝtopis la cervelatan kolbason en lian buŝon. Malgraŭ tio, ke formale Ukrainio, kvazaŭ, havas ĉiujn atributojn de ŝtatiĝo, inkluzive de la elektita Rada, sed estas pli da usonaj flagoj ol flav-bluaj.
  Knaboj sub dek ok laboras aparte de plenkreskuloj. La tago estas varma, suna, striita, prizonĉemizoj estas falditaj en aparta stako, kaj maldikaj, nervozaj korpoj, ĉokolado de la suno de adoleskantoj, brilo de ŝvito. Kelkaj rastas ŝtonojn kaj gruzon sur la fervojajn trakojn per larĝaj miksaĵoj, aliaj tiras relojn, aliaj planas kaj segas ŝtipojn.
  Estas knaboj de dek ĝis dek sep jaroj, kaj iuj aspektas eĉ pli junaj. Kaj kiel oni povas ne kompati ilin, se la anglosaksa juro regas en ordonita Ukrainio, kiam ekde la aĝo de dek jaroj estas aplikebla krima respondeco kiel por plenkreskuloj?
  Tiam la policisto montris al Anna, kies tornistro estis rimarkeble pli malpeza - kie serĉi sian filon Marat (ankaŭ eble ne hazarda koincido de nomoj ĉi tie!). Jes, estas malfacile por ŝi porti tian pezon, sed tamen ŝi estas ligita. Kaj ĉi tiu reliefo ne estas ĝojo, ĉar ĉi tie la porcioj estas magraj kaj la uloj estas maldikaj.
  Kaj jen ŝia filo. Li apogis siajn nudajn piedojn, en striita pantalono ordonita super la genuoj, sur akraj ŝtonoj kaj puŝas barelon da betono. Kaj rigardante la nudpiede, spirante peze silentigitan Marat, Anna komprenis, ke ankaŭ li plifortiĝas per nekredebla volo-penado. Razita kapo sur la fono de maldikaj ŝultroj ŝajnas granda, kaj blonda hararo kontraŭ la fono de sunbrunigita angula kranio estas preskaŭ nevidebla. Laŭ kio la knabo ŝajnas tute kalva. La sulko sur la frunto fariĝis pli rimarkebla pli profunda. El kiu, se ne estus la malgranda staturo kaj mallarĝaj ŝultroj, la knaboj ŝajnus multe pli maljunaj.
  Marat funkcias, kaj ferocaj inspektistoj vagas proksime, kriante kaj svingante larĝajn krudhaŭtajn skurĝojn. Ĉi tio estas malfacila laboro, senkompata. Por elteni tian ritmon de laboro, vi devus malstreĉiĝi almenaŭ dum kelkaj sekundoj, kaj kuŝiĝu sur la barelo por doni ripozon al via streĉa, vip-tranĉita dorso. Tamen, kiam ĝi brulas, ĝi kutime ne tranĉas la haŭton.
  Anna ne rajtas veni ĝis la tagmanĝa paŭzo ĉe la laboro. Do vi devas rigardi kaj atendi.
  La larmoj de patrino fluas nevole. La kruroj de la knabo estas kovritaj de kontuzoj, kontuzoj, kontuzoj, la plandoj estas kovritaj de kaloj. Dum la tuta printempo, somero kaj aŭtuno, junaj kondamnitoj estas devigitaj labori nudpiede. Oni diras, ke ĝi estas eĉ pli lerta kaj pli bona por malliberigitaj knaboj. Fakte, ĉi tio estas la konata usona ekonomio. Plie, okcidentstilaj ŝuoj eluziĝas tro rapide. Kaj do, Dio gardu, ŝtataj botoj almenaŭ eltenas vintre - feliĉe la klimato varmiĝis kaj neĝaj tempoj ne estas tiom longaj.
  Sed nun la knaboj estas devigitaj treni pezajn relojn. Nu, kie estas Maratika. Li estas maldika kiel kano, jen kiel la ripoj trairas el sub la sunbrunigita haŭto, kaj la stomako kolapsas pro streĉiĝo. Malhelaj rondoj sub la okuloj, oni diras, ke malfacila laboro ne estas facila por knabeto. Ĉu li povos etendi dudek jarojn, post kiuj eblos prezenti laŭleĝan rajton apelacii?
  Sed ni devas omaĝi al Marat, li lerte metas la relon, kaj kiam li vidas sian patrinon, li ridetas responde. La sulko sur la frunto glatiĝas kaj estas klare, ke ĉi tiu ankoraŭ estas knabo, kiu trovas amuzon en ajna situacio...
  La vipo fajfas kaj dolore bruligas Marat. La patrino krias, provas kuri al la kontrolisto sur la policanon, la ambal kaptas ŝin je la ŝultro, haltigante ŝin:
  - Ne kuraĝu! Atako kontraŭ prizonestro en la devo... En la plej bona kazo, dekduo!
  Anna jam pli indignas:
  - Ĉu ili rajtas bati infanojn laŭ la leĝo?
  La policisto honeste respondis:
  - Tion oni nomas devigita mezuro de fizika influo rilate al krimuloj. Plendi estas tute senutila!
  La virino forte ĝemis, kaj provis deturni la okulojn de sia filo, por ke ĝi ne estu tiel malfacila. Ankaŭ la ceteraj knaboj ĉagrenas. Preskaŭ ĉiuj estas nudpiedaj, nur kelkaj el la plej malnovaj en iuj evidente memfaritaj teatrorekvizitoj. Kaj ĉiuj estas razitaj kalvaj, senescepte. Kiam unu el ili venis pli proksimen kun ŝtono sur la ŝultroj, Anna vidis lian trapikitan numeron.
  Teruro - ĉu ŝia filo havas ĉi tion?
  La tagmanĝa paŭzo estas mallonga - laŭ la leĝo, kondamnitoj devas labori almenaŭ dek du horojn tage, sed fakte oni veturas ilin dek kvar ĝis dek ses. Vere, multe dependas de la severeco de la laboro. Ekzemple, estas neverŝajne, ke eĉ plenkreskulo povas elteni porti kvindek kilogramojn da pezo, de unu etaĝo al alia sur siaj ŝultroj.
  Sed, ekzemple, vi povas kolekti kotonon pli longe. Knabinoj kutime laboras sur plantejoj, do estas fizike pli malfacile por knaboj.
  Por tagmanĝo, la knaboj estas nutrataj per rizo; en Ukrainio, ĝi tre bone enradikiĝis kaj estas tre valora proteina manĝaĵo. Ili ankaŭ aldonas iom da lakto kun pano kaj ajlo - por ke ili malpli doloras. La manĝaĵo estas sufiĉe sana, tiel ke la knaboj, kvankam ne sufiĉas, ne vidas breĉitajn buŝojn. Jen pomoj kaj citronoj.
  Marat, kvankam malsata, klarigas al sia patrino:
  - Ni havas kutimon, kaj saĝan - dividi la programojn por ĉiuj knaboj!
  Anna estis surprizita
  - Saĝa?
  Pli maljuna knabo, kun kompleksa tatuo sur la brako kaj kruco sur la brusto, memfide klarigis:
  - Certe! Pli ofte ol unufoje jare, vi povas ricevi translokigon nur por granda barryk. Kaj vi ne povas konservi ĝin. Estas tiom da ni kaj ia reŝargo okazas la tutan tempon!
  Anna konsentis kaj, karesante sian filon sur la dorso, ŝi sentis kaj freŝajn kaj jam resaniĝintajn striojn kaj abraziojn. Panjo demandis sian filon:
  - Ĉu ili estas trafitaj ofte?
  Marat devigis rideton kaj respondis:
  - Ili provas ne vundi. Renoj kaj esencaj organoj ne batas.
  Anna daŭrigis sian demandon:
  - Ĉu ne estas malvarme promeni nudpiede?
  La knabo honeste respondis:
  - Kompreneble, en la vilaĝo oni kuris nudpiede nur en varmaj tagoj, sed ĉi tie oni elpelas ilin ĝis la neĝo falas, kaj tio povas esti savanta... Sed.
  La knabo kun la kruco denove intervenis:
  - Mi estas ĉi tie de kvin jaroj! Estas bone, labori ekstere, manĝi sanajn manĝaĵojn, oni povas malmoliĝi kaj eĉ ne tusi! Ni travivos se ni ne mortos!
  Marat, zorge mordante la kolbasojn, komentis:
  - Kompreneble, ni travivos, kaj eble ni trovos liberecon!
  Jen Anna subite komprenis, ke la temoj por konversacio estas elĉerpitaj. Marat vivis sian vivon, ŝi vivis sian. Kaj ne taŭgas simpatii kun la knabo, li nur ofendiĝos. Kvankam la ŝancoj de Marat vidi lian volon estas proksimaj al nulo. Jes, kaj organizu fuĝon el la sfero de fantazio. Cetere, eĉ se vi forkuras, tiam en la moderna mondo, kiel vi povas kaŝi vin subtere tro longe? Teknologio progresas, kaj ilia konversacio verŝajne estas registrita, kaj eble eĉ kun videobildo.
  Marat demandis pri la hundo Polkan, kaj ricevinte respondon, li eksilentis. Anna konscie rigardis sian filon. Ni vidas lin, li volis pli detale demandi pri sia fratino, sed li sentis, ke lia patrino ankoraŭ ne komunikis kun ŝi. La tagmanĝa paŭzo estas mallonga, kaj post kvin minutoj la Trudovik-knaboj denove eklaboros.
  Anna etendis trikitajn pantoflojn al sia filo:
  - Surmetu mian karulon!
  Marat flustre respondis:
  - Ne supozeble... Ĉiuj knaboj estu samaj en puno. Kaj marŝi nudpiede ĝis frosto estas unu el la formoj de puno! Ili nur bruligos ilin. Pli bone lasu lin kalumnii kiam mia frateto kreskos.
  Panjo fine karesis la malmoliĝintajn, faligitajn krurojn de sia filo, kaj kisis ilin malgraŭ la polvo. Tiam estis fina kiso sur la frunto, kaj sub la minaca krio de la gardisto, ŝi leviĝis kaj direktiĝis al la elirejo. Tiam ŝi haltis. La laboro estis organizita kun usona racio: la kondamnitoj multe laboris por ke la ŝarĝo iris al malsamaj muskolaj grupoj. Tiam la laboro kaj la korpo disvolviĝas, estas pli proporciaj kaj la malliberuloj malpli laciĝas, kio signifas, ke oni povas elpremi multe pli el ili.
  La manoj de Marat jam estas kornecaj kun kaloj, kaj li sufiĉe memfide ŝarĝas la ŝuon. La korpo estas maldika, sed nervoza, kaj maldikaj brakoj estas fortaj. Ne, eble ili eltenos en malfacila laboro dum longa tempo. Do estas tro frue por enterigi la knabon.
  La eskorto krude puŝis Annan kaj kriis:
  - Via tempo finiĝis! Ni foriru de ĉi tie! Kaj do mi transiris la limon!
  La kruroj de la virino ŝajnas tre pezaj. Antaŭe estas vizito al fratino Marinka. Ĝuste nun estas aŭtuna sufero, kaj ni devas kapti la tempon. Estas bone, ke la frato kaj fratino ne estas tro malproksime.
  Usona ĉefurbo dominas en Ukrainio, same kiel eksterlandaj oficistoj, cetere. La pleboj mem vivas modeste, sed ankaŭ io falas al ili. Ĉiukaze, la ĉifonoj estas malmultekostaj, kaj Anna en siaj malriĉaj novaj vestaĵoj aspektas kiel nigra ŝafo.
  Tamen, junaj kondamnitknabinoj en siaj striitaj roboj similas kaptitojn en naziaj tendaroj. Ili videblas de la vagono. Multaj knabinoj estas ĵetitaj en malliberejon pro simpla impostfraŭdo, donante al ili ŝancon labori. Tial, estas multaj trudlaboristoj sur la kampoj.
  Anna estis bonŝanca, la knabinoj ĵus kompletigis grandan areon kaj antaŭ la nova ili nudpiede piedpremas ankoraŭ dek verstojn. Do vi povas paroli kun Marina. Ŝajne nudpieda, maldika knabino, en striita robo kun numero kaj familinomo sur la brusto, ne ŝajnis danĝera al la eskorto, kaj li marŝis, metante sian maŝinpafilon sur sian ŝultron. Marinka, kiel Marat, fariĝis iom pli alta kaj multe pli maldika ekde la lasta renkontiĝo. Tamen, estis neniu problemo pri manĝaĵo en la ukraina vilaĝo.
  Ĉi tie ili estas nutrataj laŭ la normo, evidente nesufiĉaj, por tia intensa kaj malfacila laboro. Marina konfesis la demandon de sia patrino:
  - Jes, mi tre volas manĝi! Ni eĉ kaptas lumbrikojn, lavas kaj fumas ilin en speciala maniero, kaj foje manĝas ilin krudaj. Malsata!
  Anna demandis pri sano. Marina respondis honeste:
  - Komence, la muskoloj multe doloris, la dormo estis precipe dolora, sed nun mi okupiĝis. Nenio alia estas - ni laboras en la freŝa aero kaj la tero. Pli malbone estos vintre, la maŝinoj estas vere malmolaj kaj tedaj.
  Panjo, rememorante la ŝpinejon, aldonis:
  - Kaj polva!
  Marinka demandis pri Marat. Mi eksciis, ke la knabo estas sana, kaj eĉ post kelkaj monatoj da malfacila laboro, li fizike plifortiĝis kaj hardiĝis. Ĝojis. La pli juna frato jam havas sep jarojn, kaj ankaŭ li estas forta. Mia patro nun estas en malfacila laboro ie en Siberio, kaj li estis senigita de la rajto korespondi. Oni scias nur, ke li ankoraŭ vivas, en kazo de morto estus sciigo.
  Marina diris ĝemante:
  "Se ne estus mia patro, eble mi ne enirus en ĉi tiun komercon!" Pasi la tutan vivon en stria robo, kaj eĉ iri al la necesejo en vico kaj kun kantoj estas koŝmaro!
  Anna provis rideti, rimarkante:
  - Se mankas komentoj, post dudek jaroj, laŭ la leĝo, vi povas sendi peton pri frua liberigo!
  Marina balancis la kapon.
  - En la unuaj dudek jaroj oni kutime ne pardonas, escepte de elstaraj meritoj... Nu, se oni malkaŝas fuĝon aŭ konspiron! - La knabino minace reduktis siajn sunblankigitajn brovojn al la koloro de tromatura tritiko. - Sed mi neniam iros al la denunco!
  Anna rigardis sian filinon. Kuraĝa, kiel la mentono de Marat, regulaj, iom pintaj trajtoj. Ĉe la konkludo, la hararo de la knabinoj estas razitaj kalvaj, sed ili jam sukcesis iomete kreski. Blankaj, oraj bukloj eĉ komencis iomete krispiĝi. Sufiĉe alta knabino, kaj malgraŭ sia maldikeco, ŝi tute ne ŝajnas osteca aŭ angula.
  Anna nevole demandis sian filinon:
  - Kaj ke vi... Ĉu ili ne provis seksperforti vin?
  La vizaĝo de Marinka tremis, kaj ŝi respondis trankvile:
  - Ne sen ĝi, sed... Usonanoj ankoraŭ estas religiaj kaj ili ne kuraĝigas ĝin... Sen la permeso de la superaj aŭtoritatoj. Sed vi povas oficiale registriĝi en bordelo kaj unu jaro de la mandato iros al du!
  Anna ne demandis. Ŝi sciis, ke Marinka nur ofendiĝos pro la propono de tiaj servoj. La koro de la virino fariĝis eĉ pli malmola. La knabino respondis ridetante:
  - Ne malĝoju... Ĉiam estas ŝancoj! Estas pli, en la vivo estas multe da amuzo.
  Kaj la malgrasiga belulino kantis, kaj la knabinoj kolektis ĥore;
  Kio okazis al la tenera novedzino
  Mi suferas kun nigra animo!
  Memorante ŝian belan vizaĝon,
  Kion mi konservas, kiam mi iras en batalon!
  Nudpiedaj knabinoj kantis nome de la ulo, belan am-aferon, kaj ĝi aspektis sufiĉe natura kaj bela.
  Mi memoras, kiel la vojo senhaste vagis,
  Tra pacaj vilaĝoj, dezertejoj!
  Vi havas inteligentajn vestojn
  Facila paŝo kaj vojo al la monaĥejoj!
  
  Kaj ora herbo maturiĝas sur la kampo,
  La venteto dispelis la tutan nebulon!
  Ortodokseco estos en eterna gloro,
  La lumo de espero en la preĝoj de kristanoj!
  
  Nudaj piedoj sur la vojoj
  La knabino kaj mi pentas pri pekoj!
  Klinu kaj kredu je la Sankta Dio
  Li pezos vian vivon sur la pesilo!
  La gardistoj ĉefe konsistis el lokaj policanoj kaj favore aŭskultis la knabinojn. Belaj kaptitoj eniris la strion, kie nur tio pasis, ombrigante fulmotondron.
  Kaj kiam kun sonoro vocxo el la trono,
  Vi ne estas inda eniri Mian Paradizon!
  Ĉar la sankteco de la ĉielo
  Ne disponebla, eĉ ne sonĝu!
  
  Vi estas peka en malaltaj, malpuraj problemoj,
  Oni devas resti kaj resti dum jarcentoj!
  Nur kuraĝo en venkoj estas taksata,
  Kiel kunfandiĝo de ununura rusa armeo!
  
  Nia soldato ne iras al tavernoj,
  Trinkante vodkon, li estas naŭzita - malbona!
  Li estas la plej forta militisto - la ŝtormo de la mondo!
  Kiu grimpis en Rusujon, ni forviŝos en fekon!
  
  Paŝo de mia knabino laŭ la pado
  Malantaŭ la ŝultroj de ŝirita sako!
  Ŝi prizorgas siajn botojn
  Mi donis ĉion al la rubujoj de Dio!
  La knabinoj ĉiuj havis komunan - ili estis roboj kaj nudaj piedoj. La plimulto el ili jam estas altaj kaj grandaj knabinoj, sed ankoraŭ estas tre malgrandaj knabinoj kun razitaj kapoj. Ili lasas la samajn malgrandajn, nudajn spurojn. Anna nevole verŝas larmon - la malfeliĉaj kaptitoj de la reĝimo de konkiscador. Kaj por kiu el ili oni sendis ilin por labori dek kvar aŭ dek ses horojn en malfacila laboro?
  Kaj jam odoras, nigra brulado,
  Hordo trabalais la vilaĝojn!
  La tuta lando estis disŝirita
  En la cindro kaj ruinoj de la urbo!
  
  Jen kiam la knabino indignis,
  - Ne, ne temas pri kaŝado en la kelo!
  Kaj al la fronto kun la tuta pasio demandis,
  Ĉar Jesuo vokis!
  
  Ili donis al ŝi aviadilon, por bati la naziojn,
  Flugi, glorante ĉi tiun Kriston!
  Esti varme en la klara ĉielo,
  Fermi la ĉielon al la Fritz!
  
  Jes, ŝi batalis per sia tuta forto,
  Kaj ŝi preĝis antaŭ la ikono de malbono!
  Ne volis esti kaptita de la tombo
  Ekstermitaj la reptilioj, ne la nombro!
  Ĉe tiuj vortoj, la knabinoj, eĉ la plej multaj el ili, kuraĝiĝis kaj rapidigis sian paŝon. Anna ankaŭ pagadis nudpiede en la varma koto. Kaj ŝi estis kontenta. Estas kvazaŭ vi revenas al via propra juneco. Grandaj ŝtonetoj de vojoj tiklas la nudan plandon, kaj laceco retiriĝas de tio, kaj montras gajecon. Kaj kvankam la plua daŭrigo de la am-afero estas tre malĝoja, Anna ridetas larĝe.
  Sed en la lasta batalo ĝi rezultis malbone,
  Ial, la benzinujo krevis!
  Kompatu, mi petas, mi krias al Dio,
  Domaĝe, se la knabinoj brulas!
  
  Jesuo respondis al mi severe
  Mi suferis por vi, mi suferis!
  Kaj nun kredu min - ne estas ĉerko,
  La Ĉiopova revivigis la falintojn!
  
  Kaj nun via fianĉino estas en la ĉielo
  Estas bone por ŝi, Li mem viŝis larmon!
  Kredu min, estas loko ankaŭ por vi
  Vi realigos vian revon!
  
  Nur sciu - servante Rusion,
  Jen la maniero plaĉi al Dio!
  Kio esti la tuta planedo feliĉa,
  Necesas servi la Patrujon kun la tuta fortikaĵo!
  
  La ĉefa peko estas forturni la Patrujon,
  Ne iru al riproĉo - kuŝu en la arbustoj!
  Preferu la rolon de mizera bufono,
  Ne sciante la belecon de la Sinjoro!
  
  Do iru kaj venĝu kontraŭ la nazioj,
  Jesuo parolis tiel malbonaŭgure!
  La fumo malaperos en la bonodora aero,
  Estos tempo por paco!
  
  SUB caro Vladimir Kiriloviĉ Romanov
  Do la 20-an de aprilo 1946 komenciĝis la tria mondmilito. Germanio, Italio kaj Japanio atakis la caran rusan armeon. Kaj denove, la plej malagrabla afero rezultis - la generaloj preterdormis la decidan, komencan momenton de la striko.
  Von Bock trarompis de Orienta Prusio, Mainstein puŝis de la sudo, kaj la legenda Rommel antaŭeniris en la centro.
  Vere, la itala armeo montriĝis malorganizita kaj ne tre batalpreta, sed la samurajo batalis ege sukcese. Nazia Germanio eniris la militon, mobiliziĝis, kaj post tri semajnoj da obstina batalado, ĝiaj trupoj atingis Vistulon kaj atakis Varsovion.
  Sed tiam la ritmo malrapidiĝis. Varsovio estis defendita de tre potenca ringo de defendo, pli precize, kvar preskaŭ nepenetreblaj vojoj samtempe, kaj la urbo mem fariĝis citadelo. Estintus pli racie lasi la ĉefurbon de la regno de Pollando blokita kaj pluiri, sed Hitler insistis ne lasi neokupitajn fortikaĵojn en la germana malantaŭo kaj ordonis preni la grandurbon per ŝtormo je ajna prezo.
  Oni devas rimarki, ke la Führer de la Tria, kvankam li atingis la plej grandajn atingojn kaj fenomenajn konkerojn dum sia regado, estis grave malsana je Parkinson-sindromo. Kaj kiel rezulto, li ne povis adekvate percepti la realon.
  La batalo por Varsovio iĝis eposa epizodo de la Tria Mondmilito. La nazioj, perdinte pli ol milionon ducent mil da mortigitoj kaj vunditoj, finfine prenis la ĉefurbon de la pola reĝlando, sed pasigis kvar monatojn kaj duonon da altvalora tempo por ĝi.
  Tiel, la provo evoluigi ofensivon en la oriento malsukcesis. Vere, la germanoj povis kuniĝi en Orienta Prusio kaj okupi la plej grandan parton de la regno de Pollando - Varsovio kaj Krakovo. Sed post la kapto de Prago, provo ataki Slovakion per krako fariĝis skorio.
  Hitler povis batali en histerio tiom multe kiom li volis, sed la Tria Regno savis. Tamen, la kalkulo de la rusaj generaloj por fulmmilito kaj atako kontraŭ Berlino ne realiĝis.
  En la vintro de la kvardek-sesa, kvardek-sepa jaro, malamikecoj daŭris. La germanoj provis avanci kaj suferspertis perdojn. La rusaj trupoj entreprenis plurajn singardajn ofensivajn operaciojn. Ili rekaptis la regionon Klaipeda kaj la okcidentajn regionojn de Litovio kaptitajn de la germanoj.La japanoj suferis gravajn perdojn, sed estis haltigitaj.
  En Afriko vintre rusaj regimentoj povis resendi kio estis perdita en la somero kaj atingi siajn originajn liniojn. Kaj kelkloke eĉ kojno en italajn posedaĵojn.
  Kiam la pinto de printempo pasis, la germanoj lanĉis novan grandan ofensivon el Eŭropo. Ili faris la ĉefan veton pri superpezaj tankoj pezaj pli ol cent tunoj. Oni devas rimarki, ke la plej granda rusa tanko "Alexander"-4 pezis nur sesdek tunojn, kaj, kompreneble, la germanoj sukcesis akiri avantaĝon en armila kiraso.
  Sed estis ankaŭ malavantaĝoj en uzado de mastodontoj. Precipe kiam necesis venki akvobarojn.
  Ne estis ununura vidpunkto en la cara gvidado - produkti superpezajn tankojn memstare aŭ ne.
  La plej furiozaj bataloj okazis sur la ĉielo. Reagaviadiloj determinis kiu havus aersuperecon. Ĝis nun, relativa kvalita egaleco estis konservita. Eble eĉ la germanoj estis iom antaŭ la rusa armeo pri kvalito, sed iom malsuperaj laŭ kvanto.
  Krome, la decido de Hitler pliigi la produktadon de balistikaj misiloj ne pravigis sin. Multkostaj, sed nesufiĉe precizaj armiloj ne senkulpigis sin. Kvankam, ekzemple, ĝi ne povas esti nomita tute senefika. Se sabotistoj aŭ spionoj starigis signostangon, tiam ĝi trovis siajn celojn tre klare. Jes, kaj krozmisiloj jam akiris precizecon.
  La rusa meza tanko "Petro" - 5, laŭ la totalo de karakterizaĵoj, rezultis esti la plej bona veturilo en sia klaso kun malpli pezo, ne malsupera en batalkarakterizaĵoj ol la pli multekosta "Pantero" - 3.
  Alia karto en Germanio estis la tankoj-batalŝipoj "Rat", "Monstro", "Aligatoro". Kiel rimedo de taktika sukceso, tiaj maŝinoj estas fortaj, sed estas preskaŭ neeble disvolvi ofensivon kun ilia helpo.
  Diskaviadiloj, malgraŭ siaj elstaraj flugkarakterizaĵoj, estis uzitaj nur en sciigo kaj kiel altsituaj bombaviadiloj. Ili povis leviĝi al alteco de ĝis tridek kilometroj kaj ŝvebi super Moskvo, sed malbona postvivebleco en batalo kaj alta kosto senigis la aŭton de la avantaĝo de uzi ĝin kiel batalanto.
  La kialo de la malalta postvivebleco estas la ringo de alt-motoraj jetmotoroj, unu trafo sur la motoro kaj la disketo perdas stabilecon. Krome, la grandeco de la aviadilo ne povis esti malpli ol tridek metrojn en diametro.
  Ĝi rezultis esti dika kaj multekosta afero.
  La germanoj intermite avancis en frua printempo, la tutan someron, kaj ĝis mezaŭtuno. La cara armeo obstine defendis kaj fosis en ... La trupoj de la Tria Regno suferis tre gravajn, grandegajn perdojn, kaj antaŭeniris nur de cent ĝis cent kvindek kilometroj. Kaj en Afriko, dume, la rusa, cara armeo, kun la subteno de la indiĝenoj, forpelis la italojn el Etiopio kaj Somalio, okupis Tripolon en Libio.
  Kune kun frostoj, venis la tempo por la rusaj generaloj regajni tion, kio antaŭe estis perdita. Sed eĉ ili ankoraŭ ne havis la forton por decide rompi eĉ la batalojn. Antaŭ la fino de marto 1948, la germanoj estis nur puŝitaj reen al siaj originaj pozicioj. Sed en Afriko, la italoj estis elpremitaj el Libio, kaj jam eniris Tunizion. Rimarkeble rusaj trupoj avancis en ekvatora Afriko.
  En majo, la germanoj kaj ilia aliancita armeo jam antaŭeniris. Estis milito kaj elĉerpiĝo. Ĉi tie Rusio havas rimarkindan avantaĝon en homaj rimedoj.
  Denove, germanaj sukcesoj estas malgrandaj. Sed la cara mararmeo forpuŝis Japanion el pluraj grandaj maraj insularoj kaj forpelis la samurajon en malfrua aŭtuno - metinte Indonezion sur la botojn de la falkistoj.
  Vintre, la rusa armeo neatendite lanĉis grandan ofensivon en la neĝaj Alpoj. La plano estis permanente malfunkciigi Italion, kaj devigi la germanojn disvastigi siajn fortojn sur novaj frontoj.
  La subiteco kaj aŭdaco pagis. Romo falis fine de januaro. La urbolegendo en kiu troviĝis la papa trono kaj simbolaj rilatoj estas kunligitaj kun ĝi per la plej streĉa, pikdrato-maŝo.
  La germanoj denove estis repuŝitaj preter Vistulo... Sed plej grave, meze de aprilo, Italio iĝis tute libera. Krom se, kompreneble, la transformo en unu el la rusaj provincoj kun satrapo nomumita de la Aŭtokrata Monarko povas esti konsiderata kiel liberigo.
  Sed en 1949, Nazia Germanio jam batalis preskaŭ sole. Japanio estis puŝita reen en ilian patrujon, dum Hispanio kaj Portugalio daŭre atendis. Kaj iliaj eblecoj de potenco en ĉi tiu buĉado estis malpliiĝantaj.
  Sed kiam somere la Tria Regno, skrapante la lastajn rezervojn, denove iris sur la ofensivon, la portugala diktatoro Salazar deklaris militon kontraŭ Rusio. Tolya estis maltrankvila pri la sukcesoj de la rusaj trupoj en Afriko - ili jam okupis Bostonon, kaj alproksimiĝis al la limoj de Sudafriko kaj Angolo. Nur ĉi tie Usono ludis sian rolon. La insida Truman aludis, ke la plej potenca potenco en ekonomia evoluo ne maltrafos sian propran kaj ne permesos al Rusio establi mondhegemonion.
  Ĉiukaze, Generalissimo Franco montris sindetenon, sed Salazar ne faris. La malfermo de nova fronto de la portugaloj kreis problemojn por la rusa armeo kiu eniris Alĝerion.
  Sed en la somero komence de aŭtuno, la germanoj ne sukcesis atingi ion signifan. Ili renkontis defendon en profundo. Kaj la plej peza supertanko de la mondo "Monstro" -3, kiu atingis pezon de 10 mil tunoj, kaj bombokalibron de 2000 milimetroj, montriĝis nur ege multekosta miskompreno. Malgraŭ la abundo de kontraŭaviadilaj kanonoj, ĝi estis detruita per rusaj atakaviadiloj, kaŭzante aŭdacajn aviadilatakojn.
  Kiam la vintra trankvilo ekis, la rusa armeo translokis la pezon de la batalado al Afriko.
  Portugalaj, koloniaj trupoj ne estis tro fortaj. La cara armeo, kun la subteno de la araboj kaj la loka loĝantaro, avancis. Vintre, ili liberigis Angolon, fortranĉis la germanojn de Sudafriko kaj Madagaskaro. Printempe, batalado pligrandiĝis en Alĝero kaj Kamerunio. La nazioj retiriĝis, sed estis ege malfacile antaŭeniri. Sed tamen sukceso post sukceso.
  Kaj en Eŭropo estis paŭzo, krom aerbataloj.
  En 1950, Aŭtokrata Rusio daŭre pliigis la produktadon de armiloj. Ŝi havis superfortan avantaĝon en rimedoj. Aŭstralio finfine venis sub la kontrolon de la rusa ŝtato.
  En la somero, la Fritz rapidis, puŝis, ĵetis milojn da balistikaj misiloj al rusaj pozicioj, eĉ aranĝis senŝeligadon de Moskvo uzante etend-distancan Fau. Sed ili atingis preskaŭ nenion. Algluiĝis kaj senspira.
  Kaj la cara komando malrapide finis manĝi Afrikon... La bataloj por Maroko daŭris ĝis la fino de februaro 1951. Sed aliflanke, la komunikadoj de la Tria Reich sur la nigra kontinento estis finfine rompitaj.
  Sudafriko kaj Madagaskaro ankoraŭ eltenis, kaj printempe de 1951 la rusa armeo lanĉis ofensivon kontraŭ Niĝerio por finfine ebenigi la fronton.
  En la somero de 1951, la germanoj denove provis antaŭeniri ... Kaj la rusoj premis Afrikon, kaj premis Japanion per aviadiloj. Samurajo defendis ekskluzive la metropolon, sed obstine ne volis fari pacon.
  Plej grave, antaŭ la fino de aŭtuno, la tuta ekvatora Afriko venis sub la kontrolon de la cara Rusa Imperio. Nun la Tria Reich, vere restis sub kontrolo, nur la batitaj teroj de Okcidenta Eŭropo.
  La jaro 1952 estis markita de la ofensivo de rusaj trupoj sur Madagaskaro kaj Sudafriko, same kiel la konkero de aersupereco de rusa aviado. En septembro 1952 falis la lasta germana setlejo sur la nigra kontinento. Videblas, ke nun, la prusa spirito finfine eliris.
  Sentante la senesperecon de ilia pozicio, Japanio subskribis pezan kapitulacon en novembro. Kolosaj kompensoj estis truditaj al la Tero de la Leviĝanta Suno kaj rusaj soldatoj estis alportitaj.
  Kvankam imperiestro Hirohito retenis sian formalan titolon, Japanio trovis sin en vasaldependeco de Rusio.
  Kaj la 1-an de januaro 1953, rusaj trupoj finfine komencis sian decidan ofensivon en Eŭropo. La grave malsana Adolf Hitler eĉ ne volis aŭdi pri paco, aŭ pri ia honorinda kapitulaco. Kvankam ĝi estas jam videbla per la nuda okulo - Germanio estas ege elĉerpita.
  Kaj la rusa armeo akiris novajn perfektajn tankojn "Peter" -7 kaj "Alexander" -10 kun dinamika protekto kaj plumaj konkoj. Kaj ŝi forkuris al la steloj. Pli specife, Berlino.
  La batalado en Orienta Prusio estis ekstreme obstina. Koenigsberg estis ĉirkaŭita komence de februaro, kaj falis nur en aprilo.
  En januaro-februaro, la germanoj estis forpelitaj de la areo inter la Vistulo kaj la Oder. En marto, la rusoj prenis Vienon, kaj en aprilo Bavarion.
  Berlino ankaŭ estis sturmita en aprilo - ĉi tiu monato montriĝis tiel feliĉa por cara Rusio. Kaj la sturmo finiĝis kun la falo de la faŝisma ĉefurbo. Hitler ne faris memmortigon. Li mortis en Bonn, pro multaj el liaj nekuraceblaj malsanoj.
  Sed ankaŭ per stranga ironio de la sorto aŭ kaprica Palaso, tio okazis la 30-an de aprilo. Vere, ne 1945, sed 1953. Sed la kromaj ok jaroj kiujn Nemesis donis al li klare ne profitis la demonan bastardon. Nur pli da sango kaj pli da morto.
  Kaj Hitler mem suferis eĉ pli longe ol en la reala historio.
  La kapitulaco ankaŭ falis en simila dato, majo 9, 1953. Tiel finiĝis la Tria Mondmilito.
  Ĝi daŭris iom pli ol sep jarojn. Ĝi postulis entute pli ol cent dudek milionojn da homaj vivoj. Estas malfacile precize kalkuli. Eŭropo montriĝis sensanga. Ankaŭ Rusio suferis kolosan damaĝon, por lando kun jara loĝantarkresko de pli ol tri procentoj, tio ne estas mortiga.
  Sed caro Vladimiro la Tria eĉ faris senprecedencan paŝon - li leĝigis poligamion. Eĉ la Ortodoksa Eklezio faris koncedon en ĉi tiu afero, permesante al kristano havi kvar edzinojn.
  Kaj ĝenerale, la katekismo estis reviziita pri multaj aferoj, por konveni modernajn realaĵojn.
  Rusio tute prenis kontrolon de Afriko, aldone al etaj hispanaj havaĵoj, Aŭstralio, Aŭstrio, germanaj teroj laŭ la Oder, inkludis Italion, kaj ĉiujn havaĵojn de samurajo kaj germanoj en Azio kaj la Pacifiko.
  Francio, Belgio kaj Holando disigis Germanion, lasante la germanojn nur Berlinon kaj parton de la tero ĉirkaŭ ĝi. Kaj samtempe ili rekonis sin kiel rusajn vasalojn.
  Tiu rezulto de la milito plue fortigis la pozicion de Vladimir III.
  Venis la tempo por relativa stabileco. Usono evoluis memstare, kaj havis nukleajn armilojn. Kaj caro Vladimir Romanov ankaŭ amasigis decan arsenalon. Rusio estis digestanta siajn havaĵojn, kaj ne estis aparta deziro konkeri ion alian.
  Cetere eksplodis la lanĉo de satelito, kaj poste la flugo de homo en la kosmon - ĝi ankaŭ okazis en 1961, nur la 9-an de majo, sed surŝipe estis samtempe du rusaj kosmonaŭtoj Oleg kaj Nataŝa. Kaj la flugo mem estis pli grandioze meblita.
  En 1969, kaj Rusio kaj Usono samtempe flugis al la luno. Kaj ĝi estis vera sukceso en la spaco.
  Plia vastiĝo evoluis multe pli rapide ol en reala historio. En 1981 piedo de sovetia kosmonaŭto metis piedon sur Marson, kaj en 1984 sur Venuso. La unuaj regulaj setlejoj komencis esti konstruitaj sur la Luno. Merkuro iĝis nova stadio por homoj en 1991.
  La venonta jaro ne estis tiel amuza por la rusoj. La plej granda caro Vladimir Kirillovich mortis. Lia regado montriĝis la plej longa kaj por la Romanov-dinastio kaj por la tuta historio de Rusio: sesdek du jaroj! Kaj ĉi tio, oni devas konfesi, montriĝis esti jaroj da grandaj atingoj, eĉ se ili devis pagi kolosan prezon por ili.
  Ĉar ne estis viraj filoj en Vladimir Kirillovich, ekestis jura konflikto. La reĝo mem decidis tion tre simple - li deklaris sian filinon Maria la posteulo. kaj heredantino. Aŭtokrata monarko povas fari ion ajn, li estas super la leĝo kaj la leĝo mem. Sed reprezentantoj de la altranga branĉo de Nikolao la 2-a ribelis. Krome Miĥail Aleksandroviĉ Romanov lasis idojn. Unue la filo, kaj poste, ĉar la idaro mortis relative juna, kaj la nepo. Tiel, alia defianto por la trono ekestis, jam tra la linio de Aleksandro la 3-a.
  La afero odoris je interna milito... Sed... Post ŝtormaj mitingoj kaj diskutoj en la Senato, kompromiso estis adoptita. La juna filo de Maria, Georgo la Unua, estas proklamita imperiestro. Kaj ĝis li pleniĝas, regas kolektiva reĝkonsilio, kiu inkluzivas ĉiujn ĉefajn precedencojn de la imperia familio.
  Pri tio, ĉio estis decidita.
  En 1993, rusa kosmonaŭto alteriĝis unuafoje sur unu el la lunoj de Jupitero. La giganta planedo mem estas tro multe - neeltenebla amaso, kiun vi ne dezirus eĉ malamiko. Sur ĝi, taso da kafo pezanta, per sledmartelo!
  La vicregistaro ankaŭ ekzistis post kiam Georgo la unua eniris la tronon kiel laŭleĝe kompetenta monarko. La aŭtokratio restis neŝancelebla. Kvankam la kresko de legopovo kaj konscio de la loĝantaro - en 2000 ili enkondukis universalan devigan sekundaran edukadon, kaj kaŭzis tute naturan deziron al pli granda politika libereco kaj reprezentado en potencostrukturoj de la tuta civila loĝantaro de la Rusa Imperio. Kaj estos pli da ĉinoj kaj indianoj en ĝi ol rusoj.
  Krome, en ĉi tiu situacio, la aristokrataro ne povis iri por demokratiigo kaj parlamenta formo de registaro. La rusa nobelaro povus esti dissolvita, kaj certe dissolviĝus en la ondo de la pleboj kaj eksterlandanoj.
  Kaj tiel la monarko sur la trono fariĝis vera garantianto - la stabileco kaj regado de la kerna nacio.
  Kaj en 2012 okazis la plej granda evento - la plej malproksima planedo de la sunsistemo, Plutono, submetita al rusaj astronaŭtoj! Kaj de Venuso, la unuaj legomoj kaj fruktoj kreskigitaj sur netera planedo estis servataj ĉe la tablo de la monarko.
  
  NE FALU ETAJ DISKOJN
  KONOTACIO
  Hazarde faligis diskon kun hologramo malkaŝis al Adolf Hitler la scion pri la estonteco, kiu montriĝis tre danĝera por la mondo. La Fuhrer provizore rifuzas ataki Sovetujon kaj provizore atakojn en la Okcidento.
  . ĈAPITRO #1
  La tempovojaĝanto hazarde faligis malgrandan malmolan diskon kun hologramo sur ĝi. Kaj en ĝi estis la historio de la planedo Tero. Kaj ĝi falis en la manojn de la SS, kaj al tre saĝa kolonelo. Kaj li povis atingi Himmler kaj Hitler. Kaj ili akceptis ĝin kaj rigardis la hologramon. Kaj ili eltiris konkludojn.
  Unue, kompreneble, Hitler decidis. Li nun ricevis la scion pri kiel la milito iros.
  Kaj, kompreneble, mi faris kelkajn alĝustigojn. Aparte, li ne haltigis la tankojn proksime de Duker. Kaj li venkis la anglojn. Jes, kaj Francio kapitulacis kelkajn tagojn pli frue, ĉar la nazioj bone konis la nombron kaj disponon de la trupoj.
  Sed la plej interesa afero estas plu ... Hitler decidis surterigi trupojn en Britio kaj konkeri ĝin. Kaj ĝi ŝajnis kiel forta movo. Do antaŭ tio, la Fritz havis dubojn. Hitler mem estas granda anglofilo, kaj serioze kalkulis je la alianco de Britio kaj la Tria Regno kontraŭ Sovetunio. Sed ĉi-foje ĉio estis klara.
  Krome, Hitler jam certe sciis, ke ne eblos intertrakti kun Britio, kaj Sovetunio estis tre forta armee kaj formis rezervojn tro rapide. Do ne estas tiel facile trakti lin. Kaj vi unue devas krei potencan tankan floton, kontraŭ tridek kvar.
  Kaj ankoraŭ ricevu la rimedojn de la anglaj kolonioj. Kaj jen la ĉefa afero - tiam la Tria Regno havos sennombrajn rezervojn kaj potencon. Kaj kompreneble la britoj nun estas pli malfortaj. La soldatoj kiuj estis perditaj proksime de Duker ne estis nombritaj.
  Krome, Hitler nun havis precizajn informojn pri la britaj marbordaj defendoj kaj komprenis pli bone kiel fari aermiliton. Krome, la Fuhrer nomumis Speer Ministron de Armilaro kaj Municio, kaj donis al li akutpotencojn - ordonante transdoni la ekonomion de la Tria Regno kaj la loĝataj landoj al militbazo. Kaj la produktado de armiloj en Germanio draste kreskis - precipe aviadiloj. Tio ebligis gajni la aerbatalon por Britio, kaj efektivigi la surteriĝon. Kaj kompreneble ĝi estas tre, tre mojosa.
  Hitler nun sciis multe pli pri siaj kontraŭuloj. Kaj tial decidis deklari totalan militon multe pli frue, kaj antaŭ ol la Tria Reich komencis perdi. Estas klare, ke la aliancanoj estas fortaj. Kaj ke dum la Germana Armeo ne estas blokita kun Sovetunio, Britio devus esti forigita. Ĝuu la momenton.
  Samtempe, kompreneble, translokigu la maksimuman nombron da fabrikoj al tri deĵoroj kaj uzu eksterlandajn laboristojn. Kaj kompreneble ĉi tio estas sufiĉe serioza. Kaj konstruu pliajn submarŝipojn. Memoru, ke samtempe eblis venki en la submara milito.
  La germanoj konstruis sian potencialon je akcelita rapideco. Kaj premis la britojn sur la ĉielo. Krome, ili donis gigantan baton, kaptante Malton rekte. Kaj tio gravis ankaŭ. Hitler parolis severe kun Franco kaj devigis lin lasi la germanajn soldatojn tra kaj sturmi Ĝibraltaron. Post tio, la Fritz rapidis al Afriko en gregoj. Kaj la premo sur Britio kreskis.
  Kaj ŝajnis, ke la britoj ne havis ŝancon... Principe, tia, kia ĝi estas. Usono ne malkaŝe eniris la militon. Kaj la surteriĝo okazis en septembro, post kiam la brita aviado estis subpremita de la superaj fortoj de la Luftwaffe. La decidan rolon ludis la klopodoj de Speer, kiun Hitler nomumis en majo kaj ordonis translokigi la ekonomion al militbazo. Kaj ĝi sukcesis. La Tria Regno rapide akiris impeton kaj ĝian arme-industrian komplekson. La kapabloj de germanaj aviadilfabrikoj permesis la produktadon de naŭdek-cent aviadiloj tage. Kaj Britio ne povis rezisti tian potencon.
  Plie alia forta movo flanke de Hitler por permesi al virinoj batali sur la ĉielo.
  Kaj jen Albina kaj Alvina - du nudpiedaj belulinoj en bikino batalas en la aero.
  Ili tre malvarmetas premante la britojn.
  Albina malflugigas britan aviadilon per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegas:
  Ni disŝiros ĉion!
  Alvina ankaŭ tranĉas la malamikon per sia nuda kalkano kaj kriegas:
  - Estos nia venko!
  Jes, se la knabinoj batalas preskaŭ nudaj, tiam estos serioze. Kaj tiel la malamiko estos disŝirita, ke ĝi ne ŝajnos sufiĉa al neniu. Kiel fortaj estas nudpiedaj knabinoj en bikinoj.
  Kaj se ili jam komencas krii kaj muĝi, tiam ĉi tio estas kompleta blokado.
  Alvina, faligante alian anglan aŭton, eldonis:
  - Ni ne povas esti venkitaj!
  Albina, detranĉante la anglon, ankaŭ grincis:
  - Ni estas la plej fortaj!
  La knabinoj estas certe mojosa. Marsejlo ankaŭ bone agis. Hitler aparte atentis lin. Kaj ĉi tiu fenomeno de la aso, kiu metis plurajn rekordojn en la Dua Mondmilito, estis malkaŝita multe pli frue.
  La plej grava afero estas, kompreneble, surteriĝo. La germanoj havis precizan veterprognozon, kaj scion pri marborda defendo, tiel ke la alteriĝo iris tre bone.
  La nazioj agis memfide. La SS "Lupoj" bataliono de knabinoj partoprenis en la batalo. La inaj militistoj batalis en nur bikino kaj nudpiede, kio igis ilin nevenkeblaj. Kaj ĉi tio, mi devas diri, estas tre malkaŝa kaj bonega decido.
  La nazioj daŭre atakis ... Kaj tuj pontoj sur brita grundo estis kaptitaj surmove.
  Gerda kaj Charlotte, frapante la nudajn piedojn tra la aŭtunaj flakoj, pafis al la anglaj trupoj kaj kriis:
  - En la sankta milito, estos nia venko! Imperia flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Kaj aliaj knabinoj, ĵetante grenadojn per la nudaj piedoj, montris sian plej altan klason, muĝante:
  - Neniu haltigos nin
  Nenio venkos nin!
  Kuraĝe ni detruos la malamikon,
  Nia volo estas monolito!
  Kaj efektive la knabinoj estis nur mirindaj. Kaj fakte - ĉi tiuj knabinoj estas bonegaj!
  Kaj kiam ili ankaŭ demetis la mamzonojn, kaj montris tian neflekseblan agresemon, ĝi vere fariĝis - bonega!
  Gerda, pafante kontraŭ kontraŭulojn, grincis:
  - Neniu povas venki nin!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi ĵetis granaton. Kaj detruu multajn malamikojn.
  Ankaŭ Charlotte ĵetis citronon per siaj nudaj piedfingroj, disŝiris amason da malamikoj kaj knaris:
  - Por arja komunismo!
  Christina ankaŭ batalas falĉante kontraŭulojn kaj muĝas:
  - Por Patrino Prusio!
  Magda ĵetis murdan donacon de morto per sia nuda kalkano, kukris:
  - Por grandaj mejloŝtonoj kaj atingoj!
  La knabinoj ŝajnas ĝisfunde furiozaj. Kaj ili montras sian klason. Kaj sufiĉe signifa.
  Kie ĝi estas kontraŭ la teamo de knabinoj, precipe se ili deŝiris siajn mamzonojn - rezistu!
  Knabinoj, kompreneble, se ili montras klason, ili montros ĝin tre signife.
  Kaj kiel ili muĝas je la supro de siaj pulmoj.
  Jes, kie estas la Tria Reich kontraŭ tio rezisti...
  Sed finfine, la Fritz preteriris Londonon. Kaj moviĝis sur ĝiaj kvadratoj.
  Kaj Churchill fuĝas al Kanado.
  La britoj transcedis Londonon por eviti detruon. Kaj ĝenerale rezistis sufiĉe malforte. Kaj ili estis venkitaj kune.
  Anglio falis. Por-germana reĝo estis poziciigita sur la tronon kaj registaro gvidita fare de ĉefministro Mosley estis formita.
  Tiam komenciĝis la konkero de la kolonioj de Anglio. Kaj la germanoj prepariĝis por marŝi orienten. Kaj ili kolektis novajn tankojn. La T-4 estis ĝisdatigita por pli potenca armilo. Kaj la T-3 ricevis pafilon kun pli longa barelo.
  Churchill, kompreneble, turnis sian voston inter siaj gamboj kaj komencis peti Usonon eniri la militon. Sed Usono perdis sian deziron vidi kiom fortaj estis la nazioj.
  Kaj estis iuj ŝanĝoj en teknologio. La germanoj, farante la "Tigron", metis la motoron kaj dissendon kune kaj en unu bloko kaj laŭlarĝe, la turo fariĝis pli malgranda kaj pli mallarĝa, kaj la aŭtofundo estis ŝanĝita al pli malpeza kaj pli praktika.
  La "Tigro" rezultis esti malpli ol du metroj, kaj pezas malpli ol tridek ok tunojn. Kiu, per motoro de sepcent ĉevalforto, havigis al li bonan moviĝeblon. Kaj la protekto estis eĉ pli bona, ĉar la kiraso situis sub la deklivoj. Kaj tiel la tanko simple ne estas prenita.
  Ĉi tiu aŭto estis nekomparebla.
  Post la kapitulaco kaj subigo de Britio komenciĝis la procezo de kaptado de la kolonioj.
  La germanoj ne havis tempon por ataki Sovetujon en la printempo de kvardek unu. Kaj en la somero estis evidente, ke ili ne estos ĝustatempe antaŭ la vintro!
  Do Hitler decidis provizore ne iri al Rusio. Kaj ĉar Usono povas krei atombombon, vi devas unue subigi ilin. Kvankam atingi Usonon eksterlande ne estas facila. Sed vi devas...
  Antaŭ ĉio, la germanoj en majo 1941 efektivigis Operacion Ikaro por kapti Islandon. Kaj ĝi estis aŭdaca kaj inteligenta. Poste al Gronlando kaj poste al Kanado.
  Okazis interparolo - ĉu Stalino volus aliĝi al la Akso-koalicio? Kaj ankaŭ militi kun Usono? La tento estis, kompreneble, granda. Sed Stalino konservis la konsekvencon ... kaj ne eniris la militon.
  Kaj la germanoj alproksimiĝis al Usono. Japanio venkis la amerikan floton ĉe Peru Harbour kaj kaptis multe da tero. La germanoj sukcesis konkeri Hindion ankaŭ. Kaj ĝi estis ilia forta movo.
  Hitler ordigis la amasiĝon de soldatoj en Argentino kaj Brazilo. Kaj kolekti kolosajn fortojn tie. Kaj ankaŭ moviĝi tra Kanado. Japanio blokis Usonon kaj la Istmon de Panamo. Kaj ili komencis premi la usonanojn de ambaŭ flankoj.
  La germanoj povis konvinki Argentinon kaj Brazilon eniri la militon kontraŭ Usono. La aŭtoritato de la Tria Reich estis granda. Ameriko havas fortan ekonomion, sed sufiĉe malfortan armeon. Kaj ĝi estas forte premata. Kaj la maro, la japanoj mallevis preskaŭ la tutan floton. Kaj Ameriko estis atakata de la submara floto. Kaj tre potencaj frakasaj malvenkoj de potencaj ŝipoj kaj aviadilŝipoj. Kiuj ankaŭ detruas ĉiujn.
  Hitler prenis la malamikon por premado kaj komencis dispremi kiel ostorompilo. Kaj ĝi doloris.
  Kaj la knabinoj dispremas la usonanojn sur la ĉielo. Kaj la tanko "Tigro" en la modernigita versio fariĝis bonega aŭto. Kaj li draŝis ĉiujn kiel pikmartelo.
  Hitler, kiel oni diras, estas murdisto terminanto. Kaj la knabinoj en la Wehrmacht estas tiaj murdaj militistoj kaj trafas la malamikon.
  Ekzemple, du pilotoj de la Tria Regno - Albina kaj Alvina nomis ilin A - kvadrato, ili gajnis kontojn tre vigle. Dum Marsejlo estis konsiderita la ĉampiono. Antaŭ junio 1943, li alportis sian konton al kvarcent aŭtoj kaj kiel rezulto ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj ĉi tio estas la kvina grado.
  Sed Albina kaj Alvina jam atingis lin. Superante po tricent faligitajn veturilojn, ili ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Sed nun ili jam alproksimiĝis al kvarcent. Kaj ili ne haltis.
  Jen Albina premis la nudajn piedfingrojn sur la stirrado-pedalojn kaj pepis:
  - Gloro al la granda Patrujo!
  Kaj malflugigis kelkajn usonajn aviadilojn.
  Alvina, daŭre pafante, ankaŭ draŝis. Ŝi malflugis du aviadilojn de la usona armeo per siaj nudaj piedoj kaj grincis:
  Ni estas la formado de malamo!
  La knabinoj disiĝis. Ili estas tre lertaj en batalo.
  Albina pafis sian kanonon kaj siblis:
  - Gloro al la Patrujo - vipo!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Grandega gloro!
  La germanoj premis la usonanojn tre forte. Kaj ili prenis la kvaliton de sia aviado.
  La E-50 montriĝis por bona evoluo. Ĉi tiu tanko rezultis per kiraspenetra kaj rapidpafa kanono. Kaj kun bona fronta protekto.
  La usonano Sherman ne estas lia rivalo. Kaj Pershing ankaŭ. La E-50 pruvis esti bestaĉo de maŝino.
  La germanoj en la kvardek-tria jaro ekloĝis en Gronlando, kaj kreis piedtenejon en Kanado. En la sama tempo, germana diplomatio gajnis Brazilon al sia flanko, kune kun Argentino, kiu estis longe obeema. Kaj la promocio komenciĝis de la sudaj pontoj.
  1944 estis decida jaro. Germanaj kaj japanaj trupoj invadis Meksikon, kaj kaptis preskaŭ la tutan Kanadon, invadante Alaskon ankaŭ. Kaj tiam la malamikecoj finfine estis translokigitaj al Usono. Sur ĝia teritorio komenciĝis realaj bataloj.
  Kaj kompreneble la germanaj tankoj de la E-serio montris sin tre danĝeraj kaj batalveturiloj. Kie estas la usonanoj antaŭ ili. La faŝistoj havas tian forton.
  Precipe kiam la tankoskipo de Gerda atakas kaj disbatas usonajn trupojn.
  Ŝi havas E-50-serioaŭton, lertan kaj rapidan. Ŝi havas barellongon de 100 EL kaj pafilkalibron de 105 mm. Se tia pafilo krevas.
  Gerda premis la stirstangon butonon per la nudaj piedfingroj, pafis kuglon, precize trafante la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Charlotte, ĉi tiu ruĝhara knabino ankaŭ draŝis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĉe la usonanoj kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  Gloron al niaj nevenkeblaj trupoj!
  Kristina ankaŭ frapetis siajn facilmovajn, ĉizitajn krurojn per siaj nudaj fingroj kaj jelpetis:
  - Gloro al la heroeco de la Wehrmacht!
  Magda, uzante la longajn graciajn fingrojn de siaj nudaj kruroj, ankaŭ draŝis kaj kriis:
  - Gloro al la nevenkebla Wehrmacht!
  Kaj kvar knabinoj prenos ĝin kaj muĝos plene:
  - Ni estas veraj agloj, kaj plenaj de heroeco! Kaj ni flugas kiel birdoj, filoj de la kuraĝa Patrujo!
  Gerda denove pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la usonan aŭton kaj siblis:
  - Ne, ne filoj, sed filinoj!
  Charlotte pafis al la usona aŭto, deŝiris ĝian gvattureton kaj pepis:
  - Kompreneble, filinoj estas tre heroaj!
  Kristina vangofrapis sian kontraŭulon. Ŝi trapikis la malamikon tra kaj traen, kaj siblis, elmontrante la dentojn:
  - Ni estas la veraj maŝinoj de morto!
  Magda ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi rompis la malamikan kirason, ramis la frunton de la malamiko kaj kriis:
  - Kaj ni estas la plej perfektaj maŝinoj en la mondo!
  Kaj la knabinoj hurlis ĥore:
  - Gloro al Germanujo, gloro, la tankoj rapidas antaŭen! Divizioj de la Tria Regno bonvenigas la kuraĝajn homojn!
  Resume, la germanoj vere fartis bone, kaj iliaj trupoj gajnis unu venkon post alia.
  Usono, kompreneble, havas fortan ekonomion, sed ili perdis rilate teknologion. Precipe tankoj kaj jetaviadiloj. La germanoj jam havis la ME-262 X en seria produktado, kaj ĉi tiu aviadilo estis kaj travivebla, rapide pli ol 1150 kilometrojn je horo, kaj armita per kvin aviadiloj 30-mm kanonoj. Usonanoj ne povas rezisti tian maŝinon.
  La germanoj havis ankaŭ birdon XE-262, facile fabrikeblan, preskaŭ tute el ligno, tre malpezan kaj manovreblan. Sed la XE-262, pro sia tro malalta maso kaj alta rapideco, ankaŭ estis malfacile administrebla kaj postulis tre spertajn pilotojn. Sed li estis bonega por la stilo de Huffman, kiu funkciis en proksimiĝo. Kaj proksime li dispremis la usonanojn.
  Sed krom Marcel estis ankaŭ du knabinoj: Albina kaj Alvina. Ili ĉiu superis tricent faligitajn aviadilojn kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. La krucoj de kavaliro kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj havas ĝis nun nur Huffman, kiu malflugis pli ol kvincent aviadilojn, kaj Rudel, la legenda atakaviadilo, elbatis pli ol kvincent tankojn, kaj multajn aliajn terajn celojn. Kaj dek sep pliaj aviadiloj.
  En la Tria Regno, ili ankaŭ aprobis la sesan gradon de la Kruco de la Fera Kruco de la Kavaliro kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, al tiuj kiuj atingas mil faligitajn aviadilojn, aŭ la saman nombron da rompitaj tankoj.
  En ĉi tiu Kavalira Kruco, almenaŭ cent diamantoj devus esti alkroĉitaj, kaj ĝi estintus pli granda ol aliaj Kavaliraj Krucoj. Do la premio estis ne nur honorinda, sed ankaŭ multekosta.
  Albina kaj Alvina flugas trans la ĉielon. Ili malflugigas siajn jankiajn aviadilojn kaj kantas tra siaj dentoj:
  - Belaj knabinoj,
  Grandaj amikoj...
  Estus timindaj uloj -
  Kaj bonegaj piedbatoj!
  Albina celis la aviadilkanonon helpe de siaj nudaj piedfingroj, frapis la usonanon kaj knaris:
  - Lumoj de gajaj okuloj!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo. Ŝi fortranĉis sian ekvivalenton. Ŝi frakasis la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por komunismo kaj niaj gloraj venkoj!
  Albina korektis sian partneron, malflugigante la jankian aviadilon:
  - Por arja komunismo!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis.
  Dume, la milito daŭris. La amerikanoj klare perdis al la plej bona malamiko en teknologio kaj trejnado, kaj eĉ uzis eksterlandajn sekciojn.
  Aparte, la jankioj havas la ĉefan Sherman-tankon. Nu, kie li estas kontraŭ la ĉefa germana E-50. La maŝino de la nazioj havis frontalan kirason de 250 milimetroj, flankan kirason de 170 milimetrojn, kaj pezon de sepdek tunoj kun motoro de 1200 ĉevalfortoj kun motora akcelo.
  Oni devas rimarki, ke la Sherman eĉ ne povis penetri la germanan flankon, ĉar la kiraso de la E-50 estas dekliva. Eĉ la Sherman kun deksep-futa pafilo, la Fulgoro, ne vere prenis germanon surŝipe. Sed ĉi tiu tanko ne estis masiva.
  Kaj la germanoj memfide prenis la usonan tankon de kvin kilometroj for. Krome, li havas altan silueton. La usonanoj havis Pershing iom pli bone. Sed ĉi tiu tanko ne estis tiel masiva kiel la Sherman, kaj ankoraŭ ĝia 90-mm-pafilo ne sufiĉis por efika batalo.
  Nur "Supershing" povis penetri la germanan E-50 en la flankon. La avantaĝo de pafilo kaj kalibro de 90 mm kaj barelo longo de 73 EL. Sed aliflanke, la pafrapideco estas nur kvar pafoj je minuto kontraŭ dek du por la germana E-50, kaj la pezo de kvindek tunoj estas tro granda por motoro de 500 ĉevalfortoj. Jes, kaj la kiraso estas nesufiĉa. En la frunto de la germana ĉefa mastodoto, la usonanoj ankoraŭ ne trarompis. Kaj la Fritz ankaŭ havis E-75 kun 128 mm kalibro pafilo kaj 210 mm flanka kirasa dikeco sub deklivoj, kun eĉ pli bona protekto kaj motoro de 1500 ĉevalforto.
  Do ekde la komenco, Usono perdis. Nur la tanko T-93, pli precize memvetura pafilo pezanta naŭdek tri tunojn, kun fronta kirasa dikeco de 305 mm kaj 155 mm kanono, povis kontraŭbatali la germanajn mastodonojn fronte.
  Sed la veturado de ĉi tiu memvetura pafilo estis negrava, same kiel la pafrapideco. Kaj la germanoj detruis ĝin per aviadiloj.
  Do la usonanoj entute ne fartis bone, kaj senespere perdis.
  Kaj la germanaj trupoj pli kaj pli proksimiĝis al Novjorko kaj Vaŝingtono.
  Roosevelt pledis kun Hitler por paco.
  Sed la Fuhrer nur deziris kompletan kapitulacon sen iuj kondiĉoj. Vaŝingtono estis ĉirkaŭita. Kaj la nazioj komencis atakon kontraŭ la usona ĉefurbo.
  La tankoskipo de Gerda batalis por pli hela morgaŭo. Kaj li venkis senprobleme.
  La knabino eĉ komencis pafi ne nur per la nudaj piedfingroj, sed ankaŭ per la skarlataj cicoj de siaj mamoj. Kaj tio multe helpis.
  Charlotte ankaŭ pafis premante siajn rubenajn cicojn sur la stirstanga butono kaj pepado:
  - La grandeco de komunismo kuŝas en esti ne fiŝo, sed baleno!
  Christina, pafante, premante la butonojn de la stirstango, notis:
  - Kaj ni germanoj konstruos la plej grandan el komunismo!
  Magda, pafante purpurajn cicojn al siaj kontraŭuloj, agreseme eligis:
  - La plej hela komunismo! Nur supren, eĉ ne paŝon malsupren!
  Gerda indikante la kanonon per la nudaj piedfingroj kaj renversante la usonan obuso per bone celita pafo, konfirmis:
  - Por arja komunismo!
  Post la falo de Vaŝingtono, Ameriko baldaŭ kapitulacis. Kaj ĝi okazis la 31-an de januaro 1945.
  La dua mondmilito finiĝis. Kaj la potenco de Hitler koincidis kun la kapitulaco de Ameriko.
  Ŝajnis esti longa periodo de paco. Fakte, ĉiuj militoj finiĝis, Usono estas kaptita, kaj kion pli vi povus deziri? Sed estis unu plia superpotenco kun kolonioj: Japanio. Kaj Hitler volis konkeri ĝin, same kiel Sovetunio.
  La 22-an de junio 1945 komenciĝis la invado de la armeo de la Tria Reich en Sovetunio.
  Pri kio la Ruĝa Armeo povas fidi sub ĉi tiuj kondiĉoj? La fortoj jam estas tre malegalecaj.
  Sed ŝajne, rusoj kaj aliaj naciecoj ankoraŭ havas kelkajn kalkulojn.
  Kaj ili batalas vere forte.
  Nataŝa, Zoja, Augustine, Svetlana batalas kontraŭ la nazioj.
  Knabinoj tradicie nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj ĉi tio estas ilia kredo. Ili batalas kun sovaĝa krueleco.
  Nataŝa, pafante de maŝinpafilo, rimarkas:
  - Pri kio ni lertas, ke ni scias batali!
  Zoya, pafante al la malamiko, konsentis:
  - Ni povas!
  Kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj.
  Augustina skribaĉis al la nazioj per maŝinpafilo, kaj kun granda ekscito, kriis, ĵetante obuson per sia nuda kalkano:
  - Mi estas la detruanto de malbono!
  Svetlana, ankaŭ pafante kontraŭ la malamikon, kaj precize pafante, falĉante la malamikojn kaj ĵetante per la nuda piedo sakon da eksplodaĵoj, pro kio la tanko renversiĝis, provoke eligis:
  - Mi pulvorigos la Trian Regnon!
  Kaj la knabino denove elŝovis la langon.
  Jen la militistoj. Kun ili vi povas batali kontraŭ preskaŭ ajna monstro. Kaj eĉ tiu de Hitler.
  Nataŝa, pafante al la nazioj, kaj defendante Moskvon, kantis:
  - Ni estas premataj de la jugo de la hordo,
  Ni estas subpremataj de la jugo de la malfidela...
  Zoja, pafante al la Fritz, kaj lanĉante la nudajn piedfingrojn per la piedoj, eligis murdan fajfilon:
  Sed ĝi bolas en niaj vejnoj
  Ĉielo de la slavoj...
  Augustina, pafante al la nazioj, kaj agante tre energie, donante obuson per sia nuda kalkano, daŭrigis:
  Kaj de la mirindaj bordoj,
  Al la marbordoj de Kolyma...
  Svetlana kantis kun sovaĝa pasio, ludante per la muskoloj de siaj kruroj, kaj la gazetkaheloj elsendis:
  Ĉio ĉi estas nia Tero,
  Ĉio ĉi estas ni!
  Kaj jen la knabinoj, mi devas diri, estis kun granda fiereco kaj kolosa agresemo.
  Neniu povas ilin haltigi, nenio povas venki ilin. Malicaj lupoj dispremas la malamikon, malbonaj tigrinoj salutas la heroojn.
  Aŭ eble heroinoj. Jen la hazardludknabinoj de la plej alta flugo de birdo.
  Kaj se ili batalas, tiam el la koro ....
  Kaj Alenka kun sia skipo sur la KV-13-tanko. Maŝino, kiu estas preta rezisti la germanajn, piramidecajn komponaĵojn. La knabino pafas al la malamiko, kaj kantas:
  - Niaj tankoj, estas nur miraklo,
  De dezertoj ĝis nordaj maroj!
  Ni disŝiros vin, kredu Judason,
  La terura besto estos detruita!
  Anyuta konfirmis kun furiozo, ankaŭ pafante al la malamiko kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj:
  - Mi disŝiros la malamikon kaj pulvorigos ilin.
  Alla laŭvice atakis la malamikon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por la grandeco de la ruĝa komunismo!
  Maria ankaŭ draŝis la malamikon, farante bone celitan pafon per sia nuda malsupra membro kaj muĝis:
  - Por belaj venkoj!
  Ankaŭ Marusja, helpe de siaj nudaj piedfingroj, movis la malamikon, kvazaŭ batante lin, kaj jeligis:
  - Por la plej altaj ideoj de komunismo!
  La Kvin batalis kontraŭ la nazioj kiel terminantoj.
  Kaj ankaŭ sovetiaj pilotoj batalis sur la ĉielo. Precipe, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova.
  Ili batalis kiel epopeaj herooj. Uzante nudajn piedfingrojn, ili sendis aerkuglojn. Ili trafis la malamikojn tre trafe.
  Anastazio premis sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon, batis la faŝiston kaj pepis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Pafante al la malamiko uzante fragajn cicojn, la duonnuda Akulina ankaŭ kukis:
  - Gloro al la Herooj de Sovetunio!
  Ĉi tiuj estas varmaj kaj fortaj knabinoj ĉi tie. Kiel ili batalas kiel veraj bestoj. Kaj ili havas superhoman pasion kaj kolosan forton.
  Anastazio, disbatante la naziojn, kantis:
  - Super la malfeliĉa planedo pendis,
  Malbona Fritz brulanta mallumo...
  La okupanto malamas sian hakilon,
  Akrigi kaj dehaki vian kapon!
  
  Tamen, li ne estas peono,
  Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Ŝanĝas malbonajn malamikojn en fajroŝrankojn,
  Fariĝos la reganto de la mondoj!
  Kaj tiam estas Elizaveta sur memvetura pafilo SU-100. Maŝino kun pli potenca 100 mm kanono ol la T-34-85 kaj preta batali malamikojn.
  Knabinoj en la tanko, kompreneble, en nur unu bikino.
  Elizabeto premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, sufiĉe precize pafante al la malamiko, kaj kuĝis:
  - Por la Rusujo de komunismo!
  Tiam Jekaterina pafis laŭvice, uzante la skarlatan cicon de sia brusto por pafi.
  Ŝi trafis la nazian tankon kaj kuĝis:
  - Por sukceso en konstruado de komunismo!
  Elena ankaŭ pafis ĉe she kontraŭulo uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi frakasis la barelon de piramideca tanko, faris ĉion trafe.
  Tiam ŝi pepis:
  - La plej hele ni havos komunismon!
  Poste lupanula kaj Euphrosinia, kvankam ŝi kutime estas nur ŝoforo. Sed la knabino trafis tre precize, batante de la muzelo de la nazia tanko.
  Tiam ŝi kukis:
  - Nia komunismo estas pli hela ol la suno!
  La knabinoj sur la tanko estas nudpiedaj kaj en bikino aspektas tre bela kaj karisma. Kaj ili havas mamojn kun tiaj skarlataj cicoj.
  Elizabeto kantis kun ĝojo;
  Ni premu la jugon, kredu faŝismon,
  Mi movos montojn se necese...
  Estos epoko, la epoko de komunismo,
  Mi flugos al la ĉielo kun kanto!
  Kaj denove, la knabino kun sia skarlata cico premos la stirstangon butonon kaj trafos la naziojn.
  Do la Fuhrer ne trovos ĝin iomete.
  Kun tiaj knabinoj, estas klare, ke Sovetunio ankoraŭ vivas, kaj Hitler ne povas rompi ĝin tiel facile.
  Kvankam la germanoj grimpas antaŭen ...
  Gerda batalas sur la E-50 U-tanko, tiam estos mortiga enamiĝo. Kaj tiel ĉiuj draŝas sur ĝi.
  Li premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj pugnobatas tridek kvar kaj muĝas:
  - Por komunismo, la granda Arjo!
  Charlotte batalas, kaj per siaj nudaj piedfingroj ankaŭ sendas mortigan kuglon kaj kriegas:
  - Tio estas bonega!
  Kristina prenis ĝin kaj draŝis helpe de siaj nudaj piedfingroj kontraŭ la malamiko per mortiga salto kaj kuĝis:
  - Por grandaj venkoj!
  Kaj Magda ankaŭ, kiel lupaneto kun murda salto, helpe de nuda kalkano, lupanulo el maŝinpafiloj kaj grumblis:
  - Por superhomoj!
  Do la Ruĝa Armeo estas streĉita de ĉi tio.
  Ĉi tie Agatha kaj Adala batalas sur disketo. Militistoj kontrolas la maŝinon helpe de stirstangoj, kaj disfaldi ĉi tiun plej potencan unuon. Kaj tiel ili dispremas kontraŭulojn. Kaj ili trafis per varmegaj radioj el la aero. Laŭvorte detruante la potencon de rivaloj.
  Agata, pafante al la malamiko, muĝas:
  - Freneza mia pasio!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, kvazaŭ premante.
  Adala, pafante al malamikoj, memfide deklaras:
  - Estas nur potenco!
  Kaj li ankaŭ uzas siajn nudajn piedfingrojn kontraŭ la malamiko.
  La knabinoj vere disiĝis. Kaj tiaj, ni diru rektaj batalantaj belulinoj.
  Do estas tre malfacile por Sovetunio rezisti tian potencon.
  Albina kaj Alvina ankaŭ batalas kaj terenbatas malamikojn kun iliaj nudaj piedfingroj. Kaj tre malbonaŭgura.
  Kaj la knabinoj premas la Ruĝan Armeon kaj muĝas:
  - Blankaj lupoj amasiĝas en aro,
  Nur tiam la specio pluvivos...
  La malfortuloj pereas - ili estas mortigitaj ...
  Purigante sanktan sangon!
  . ĈAPITRO #2
  La germanoj kaj iliaj aliancanoj premas la Ruĝan Armeon. Kaj detrui Rusion.
  Sed sovetiaj knabinoj ankaŭ batalas kontraŭe. Kaj ili montras sian plej altan klason.
  Anastasia Vedmakova saltas en la aviadilon. Li levas lin en la aeron, li marŝas rigide kaj muĝas:
  - Por granda komunismo!
  La knabino batalas en kalsoneto sole. Kaj ĝi estas tre bela.
  Kaj Akulina Orlova eĉ demetis sian mamzonon, kaj nur malkuraĝulo batalas. Kaj la knabino estas tre mojosa.
  Akulina estas bonega knabino, kaj kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj ŝi faligas la malamikon kaj kriegas:
  - Gloro al komunismo!
  Mirabela Magnetic surhavis nur naĝtrunkojn. Tia bela kaj batalema knabino. Kaj kiel ĝi krias:
  - Mi havas knabinon kiu estas bonega!
  Kaj ankaŭ helpe de nudaj piedfingroj li trapikas la malamikon.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kaj tre malvarmetaj kaj gajaj. Kaj tiel ili dispremas la tutan faŝistan koalicion sur glaciaĵoj kiel klabo.
  Sed tamen la Germana Armeo antaŭeniras.
  Tiam la kvar knabinoj gajnis la legendan famon. Kvankam ĝenerale ilia glora vojo komenciĝis en la kvardek-unua jaro. Himmler persvadis la Fuhrer por provi la batalionojn de virinoj en bataloj, de speciale edukitaj arjoj.
  La batalado montris, ke virinoj tute ne estas malforta ligilo kaj scias bone batali. Kaj samtempe suferas malpli da perdoj ol viroj. La militistoj ankaŭ batalis en la infanterio, vangofrapante siajn nudajn piedojn sur la varmajn sablojn de la Sahara dezerto. Kaj majstris la tankojn. Testinte la "Tigron", en bataloj kun Britio.
  La sorto de la tanko Panther montriĝis interesa. En reala historio, tiu plej bona kaj due plej granda tanko de la Tria Reich ludis gravan rolon en la Pantsval. En la alternativo, la "Panteroj" preskaŭ ne batalis. Ili ne havis tempon por sturmi la britan metropolon. Pli progresinta kaj potenca "Panteroj" -2 iris en la serion por bataloj kontraŭ Usono.
  Kaj nun la kvar ricevis eĉ pli potencan kaj perfektan "E" -50, distingitan per fortaj armiloj kaj protekto.
  La militistoj sentis sin tre certaj. La kontrolo de la tanko estas la plej moderna kun stirstangoj. La plej nova aŭto. Eĉ la gasturbinmotoro. Sed estas ankaŭ multe da "Panteroj" -2. Tridek kvar ne estas rivalo al tia maŝino.
  Gerda kuŝis en brakseĝo. Ŝi estis bikino. Knabinoj jam kutimas batali duonnudaj. La varmaj sabloj de la dezerto bruligis iliajn nudajn piedojn, la ŝtonetoj de la montoj pikis iliajn nudajn plandojn. Sed la militistoj tute ne rompiĝis kaj ne frotis en pulvorojn.
  La komandanto de la skipo, al kiu estis premiita multaj premioj, siblis:
  - Kaj nun Rusujo estas kontraŭ ni! Novaj aventuroj kaj venkoj atendas!
  Ŝi skuis sian blankan kiel neĝan kapon. Natura blonda, tre bela kaj sunbrunigita.
  Charlotte ridetis.
  Tiu ĉi knabino havis kuproruĝajn harojn, kiuj brulis kiel flamo. Ankaŭ belulino, kun bronza sunbruno. En bikino, sunbrunigita, muskola. Kun nudaj piedoj, piedpremante varmegan sablon kaj akrajn ŝtonojn.
  La fajra diablo rimarkis:
  - La rusoj estas eble niaj plej fanatikaj kontraŭuloj!
  Kristina levis sian voĉon. Ŝia hararo estas kuproflava, ankaŭ brulanta kiel flamo, sed kun ora nuanco. Kaj la sama sunbruno, muskoloj kaj beleco. Esprimplena kaj samtempe milda vizaĝo. Kaj bikino. Gamboj kiuj stampis mejlojn sur malmola kaj brulanta surfaco, sed ne perdis sian gracon kaj glatajn liniojn. La nudaj piedfingroj estas bonorde tajlitaj kaj tre lertaj.
  La ruĝhara knabino demandis:
  - Kial vi pensas tiel?
  Magda respondis por ŝi. Ĉi tiu knabino havas blank-oran hararon, mielblonda. Tre bela, muskola, kun esprimplena vizaĝo, kaj safiro-smeraldaj okuloj. Ankaŭ la kruroj estas malmoligitaj, kun rondaj kalkanoj kaj rektaj piedfingroj. Eble Magda havas la plej teneran vizaĝon, preskaŭ mildan, malgraŭ sia kuraĝa mentono. Gerda, ekzemple, aspektas pli malmola. Iom pli mola ol Kristina, kaj iom perverse kiel la sorĉistino Charlotte.
  Magda rimarkis:
  - Ili havas totalisman sistemon kiel la nia. Ili do estas pli malmolaj!
  Gerda ridetis kaj respondis:
  - Sovetiaj tankoj estas amaso da rubmetaloj. Ni ne devus timi ilin!
  Magda mallaŭte respondis:
  - En la serio KV, ĝi estas plena de mastodontoj. Precipe KV9.
  La knabinoj ridis. La lasta tanko vere rezultis esti "ĉefverko" - la plej peza maŝino kun tri pafiloj: du 152 mm kaj unu 122, kun pezo de tricent tunoj, kaj fronta kiraso de 200 mm. Unu el la plej malsukcesaj modeloj en tankkonstruado. Tian tankon tute ne eblis transporti. Kaj la aŭto estas simple malŝparo de mono! La KV-10 ankaŭ eniris la serion - maŝino kun tri 107 mm pafiloj kaj pezo de ducent tunoj, speco de tankdestrojero.
  Ne la plej bona ideo meti du pafilojn sur la tankon. Kaj eĉ pli ol tri. Ĉi tie Stalino, kompreneble, montris tiranecon. Kaj tre enmiksiĝis kun la lando. Tamen, tanko de la Isov-serialo ankaŭ estis evoluigita. Sed ankaŭ grandega kaj peza. La nura diferenco de la KV-serio estas provo meti la kirason ĉe racia deklivo. Sed la Ruĝa Armeo ne militis, kaj tial la tekniko ne multe pliboniĝis. Kaj ne estis batalpraktiko uzi maŝinojn.
  Ĝenerale, la germanoj uzis kvar jarojn da prokrasto kompare kun la reala historio pli fruktodone.
  Ruĝhara Charlotte premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstango. Pafite al la limbunkro. 105mm obuso trafis la sovetian pafilon kaj turnis ĝin. La batalaro komencis disŝiri, kaj la obusoj detonaciis.
  La ruĝa sorĉistino siblis:
  - Mi estas terura kavaliro - surgenue sovaĝuloj! Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la tero!
  Kaj la rido de perlaj dentoj, kaj la brilo de smeraldaj okuloj. La knabinoj estas vere altnivelaj.
  Kristina ridis kaj respondis:
  Nun mi pafos!
  Kaj ankaŭ pafis al la malamiko. Sovetia 76mm kanono pafis. La ŝelo trafis la deklivan frunton de la E-50. Kaj reboĉis. Ĝi nur sonoris en la orelojn de la knabinoj.
  Gerda vangofrapis siajn nudajn piedojn kaj pepis:
  - Kia pasejo!
  Kaj ŝi mem pafis la sekvan pafon ... Germanaj tankoj pafis al la sovetia fortika areo. La E-100 ankaŭ funkciis. Ĉi tiu maŝino ankaŭ rezultis esti derivaĵo de la Muso. Ne tre bona ideo por dupafila tanko. La E-100 jam estis nuligita.
  Anstataŭe, atakmodifoj de la "E" serio eniras la serion. Sed ĉi tiu ankoraŭ funkcias. Kaj pafas ĵetaĵojn.
  Charlotte ridas akre kaj skuas sian nudan piedon.
  - Milito estas terura stato, sed ĝi allogas kiel ludo!
  Kaj la knabino pafis, kaj tre trafe.
  Kristina nudigis siajn perlajn dentojn. Ŝi estas karnovora, predanta pantero.
  Sovetiaj pafiloj pafas, kaj antaŭ ili estas minkampoj. Germanaj teletankoj moviĝas. Kaj la atakbombistoj funkcias kun sovaĝa muĝado.
  Limfostoj ruliĝas ĉirkaŭe. La hordoj de Hitler transiris la limon.
  Magda komentis ne tro sprite, frapante la nudan piedon sur la kirason:
  - Ni forbalaas fortan defendon, sed ŝtalaj panikloj!
  La militistoj palpebrumis unu al la alia. La sovetia defendo estis sufiĉe potenca. Precipe multe da min. Kaj tio prokrastis la germanojn. Sed ili tamen sukcesis antaŭeniri.
  Bombistoj laboris pri sovetiaj pozicioj, kaj atakaviadiloj ankaŭ venis de supre. Rapidante en la profundon de la defendo de la Ruĝa Armeo kaj TA-400, unu el la plej teruraj modifoj de la bombistoj. Eĉ ses motoroj, inkluzive de jet-motoroj. Kaj ili bombas kaj detruas sovetiajn urbojn.
  Gerda, pafante, rimarkis kun subrideto:
  - En batalo, ni estas bestoj, sed kun menso de homo!
  Kaj denove pafis. Detruis sovetian kanonon. Ĝenerale, ĉi tiu estas knabino de la plej alta ŝtupo. Kaj ĝi estas tiel mojosa.
  La E-50 pafis al sovetiaj pozicioj, sin preskaŭ sen esti difektita. La dekliva kiraso de la aŭto kun cementita ŝtalo donis bonegajn rikoltojn. Sovetiaj obusoj eĉ ne povis grati la germanojn ĝuste.
  Kristina memoris la provojn de la "Tigro". Tiam ĝi estis la unua amasproduktita germana tanko. Neniu el la konkoj povis kaŭzi damaĝon al la Tigro. La britoj falis sub liajn batojn. Sed jen deksepfuta kanono, trapikita en la frunto. Tiam la knabinoj preskaŭ mortis. Kaj tion memoris la militisto. Kiel proksime ili estis al la osta maljunulino kun la falĉilo, palpante ŝian glacian spiron.
  La knabino frotis sian nudan plandon kontraŭ la angulon. Ŝi vere volis salti el la tanko kaj kuri. Ŝi estas tiel rekta militisto.
  Kristina kantis kun aplomo:
  - Blua nebulo, kaj ĉie trompo!
  La militistoj ridis... Ilia video estis tre sekseca kaj erotika.
  Kaj la pafilo funkciis kaj pafis. Ŝi eĉ ne pensis pri halto. Ĉiuj sendis ŝelon post ŝelo. Rompi la sovetiajn poziciojn en pecetojn kaj fragmentojn.
  Kanto sonis el la laŭtparoliloj malantaŭe;
  La soldato ĉiam estas sana
  La soldato estas preta por io ajn...
  Kaj polvo kiel de tapiŝoj,
  Ni foriras de la vojo!
  Kaj ne ĉesu
  Kaj ne ŝanĝu krurojn -
  Niaj vizaĝoj brilas
  Brilaj botoj!
  Kaj denove la potenco de jetbombisto falas sur sovetiajn poziciojn. Kaj denove, detruo kaj tutaj fortikigitaj areoj estas ĵetitaj supren. Kaj la pafiloj forflugas en ĉiaj direktoj.
  Kelkaj dekoj da germanaj tankoj pafas samtempe kaj ĉion detruas.
  Gerda sentas sin kiel Bagheera ĉasanta. Ĉi tie la unua linio de sovetia defendo jam estis detruita. Sed la soldatoj de la Ruĝa Armeo ankoraŭ svarmas kaj pafas al la germanoj.
  Inter la batalantoj estas ankaŭ pioniroj. Junaj leninistoj libervole aliĝis al la Ruĝa Armeo. La plej multaj el la knaboj estas nudpiedaj kaj en pantaloneto. Ili portas sin, tumulto.
  Kaj la pioniroj mortas...
  Charlotte, gvidante la fajron, grumblis:
  - Kaj la pioniroj, jen la afero, la tuta lando rigardis!
  Ŝi pafis al la rusoj, kaj Kristina, venene siblante:
  - Ni aspektas kiel falkoj, ŝvebas kiel agloj!
  Kaj denove ŝi eligis fajran rideton. Belegaj knabinoj...
  Pluraj germanaj tankoj moviĝis subteren. Kaj ili aperis en la malantaŭo de la sovetiaj trupoj, kaŭzante panikon kaj skribaĉante maŝinpafilojn. La nazioj aperis kiel moskitoj el koŝmaro.
  E-50 vidis la movon de tridek kvar tra la optiko. Gerda nudigis la dentojn kaj komencis montri la barelon. Sovetia maŝino kun malgranda turo T-34-76 kaj tre movebla. Provu ĉi tiun kaj akiru ĝin. La knabino jam estas sufiĉe sperta, sed la sovetia aŭto ankoraŭ estas malsimila al la usona Sherman.
  Kaj la distanco al la ruso estas preskaŭ kvin kilometroj.
  La knabino gratas sian nudan kalkanon, Charlotte tiklas ĝin inter la piedfingroj. La knabinoj ridas.
  Tiam Gerda pafas al la rusa aŭto. La ŝelo rapidas tre proksime, preskaŭ gratante la kirason... Sed ankoraŭ pasinta. Gerda batas la metalon per sia pugno ĝenite.
  Magda rakontas al sia partnero:
  - Vi batis la korpon! Estos pli facile atingi tien!
  Gerda pasas la stirstangon al Magda kaj flustras:
  - Do vi mem faru ĝin!
  Magda kantis entuziasme:
  - La tero estas en la objekto, la tero estas en la luko... - La knabino prenis la stirstangon per siaj nudaj fingroj kaj premis la butonon, daŭre kantante. - La tero estas videbla en la haveno!
  Kaj ŝia ĵetaĵo ĵus trafis la bazon de la sovetia tanko. La aŭto krevis kaj fendetiĝis. Ĝi ekbrulis... Sovetiaj obusoj krevis en la utero.
  Magda skuis siajn nudajn fingrojn kaj grakis:
  - Vidu kiel mi ricevis ĝin! Kaj vi diras...
  Charlotte siblis, nudigante siajn dentegojn.
  - Ni denove parolas, en diversaj lingvoj!
  Aperis novaj sovetiaj aŭtoj. Tridek kvar iris unue. Moveblaj kaj multaj aŭtoj. Tiam ni moviĝis de la BT-serio. Ĉi tio estas malmoderna tipo de radraŭpo. La antaŭdiluviaj T-26 ankaŭ antaŭeniris, kiuj ne kapablas alie ol grati germanan kirason. Pli potencaj kaj pli pezaj HFoj avancis ĉe la fino mem. Kaj multe da piedsoldatoj.
  Kristina ridis kaj grumblis:
  Nu, ni montros ilin!
  Germanaj veturiloj malfermis fajron de longa distanco, provante alpingli la sovetian infanterion al la grundo. Ili ankaŭ detruis tankojn kaj aliajn vivantajn estaĵojn.
  Sur la ĉielo aperis ankaŭ sovetiaj atakaviadiloj: la fama Ilys. Ili atakis la germanan formacion. La batalantoj de Hitler kuregis al ili. Ĝi estis vera rubejo. Germanaj XE-262 batalantoj, tre facilmovaj kaj facilmovaj kun manovra kapableco. Ili atakas sovetian teknologion, premante kiel fero.
  Charlotte pafis denove. Eniris la sovetian BT, kaj grumblis:
  - Ĉi tiu kantoteksto ne estas fabelo... La fabelo estos antaŭen!
  E-50 ĉesis kaj reflektis la sovetian kontraŭatakon. Ne tre sperta komando ĵetis la tankrezervon fakte al la buĉado. Kaj rusaj aŭtoj estis trafitaj - kiel kokidoj en plukaĵo. Kaj ili batalis ilin plene.
  Gerda pafis, rompis la frunton de la tridek kvar kaj siblis:
  - Kio estas la Kreinto - vundita infero!
  Charlotte ankaŭ pafis, trovinte la celon, la sovetiaj aŭtoj moviĝis en rekta linio, kaj la knabinoj sukcesis pafi. Kaj ĝenerale, ĉi tiu kvar el la fenomenoj.
  La ruĝa harpio kantis:
  - Nia veneno mortigas ĉiujn!
  Kaj la militistoj daŭre pafis, elmontrante siajn dentojn tiel fortajn kaj grandajn kiel ĉevalojn.
  Christina ĉifris kun aplomo:
  - Nia veneno mortigas ĉiujn!
  Magda, batante la tridek kvar, bojis:
  - Jen nia rezulto!
  Veroniko, Oksana kaj Natasha, kune kun aliaj knabinoj, forlasis la ĉirkaŭadon. La bataliono de knabinoj estis ordonita retiriĝi al la malantaŭo, ĉar la militistoj havis preskaŭ neniujn kontraŭtankajn armilojn. Stalenida Pavlovna havis sperton de la milito, funkciante kiel volontulo en Hispanio. Kaj mi komprenis, ke la landlimaj trupoj ne povas rezisti la tankojn de la serio "E". La knabinoj tamen batis senkonscie plurajn transportilojn, sed ili mem suferis perdojn.
  Nun la bataliono disiĝis kaj retiriĝis.
  Veroniko, Oksana kaj Nataŝa, deĵetinte siajn botojn, foriris nudpiede kaj en malpezaj bluzoj. Sovetiaj trupoj ne pretas repuŝi pezajn tankkolumnojn. Kaj simple estas nenio por trarompi la E-50-tankon. La sola ŝanco estas damaĝi la spurojn. Sed en ĉi tiu maŝino, la ruloj situas sur apartaj ĉaroj, kaj estas tre malfacile malŝalti ilin.
  La knabinoj moviĝis orienten tra la arbaro, kaj en grupetoj. Ili aspektis tre kortuŝaj. Ili enŝovis la pantalonon, kaj en nur malpezajn ĉemizojn. Longaj, blondaj, iomete buklaj haroj fluis malsupren. Nudaj piedoj estas agrable tiklaj de la herbo, kaj foje ŝvelaĵoj venas. Ĉio aspektas ege erotika. Mamoj montras tra maldikaj ĉemizoj.
  Veroniko, rastante la herbon per sia nuda piedo, diras ĉagrenite:
  - Damne - la milito ĵus komenciĝis, kaj jam vi devas retiriĝi!
  Oksana, kies blonda hararo estis iomete ruĝeta, grincante per la dentoj, respondas:
  - Kaj mi ne havis specialajn iluziojn! Hitler konkeris preskaŭ la tutan mondon... Provu kun tia homamaso, vi povas trakti ĝin!
  Nataŝa skuis siajn neĝblankajn harojn kaj diris:
  - Ĉiuj volas plaĉi... Estas malfacile trakti ilin! Esti fidela ne estas facila!
  Veronika kapjesis. Ŝiaj haroj estas tiel oraj kaj belaj. Ŝi estas bonega.
  Sed Viktorio atingis ilin. Ruĝhara knabino. Haro estas kiel fajro. Kaj tiel kortuŝa. La vento blovis kaj, ŝajnas, ĝi estas la proleta standardo flirtanta, tia flamanta hararo.
  Viktorio demetis sian ĉemizon kaj elmontris sian torson. Ŝiaj mamoj estis plenaj, ŝiaj cicoj estis skarlataj, kiel papavoj. Bela militisto. Kaj ŝia forta, trejnita korpo estas elmontrita.
  Nataŝa ridis kaj ankaŭ nudigis sian torson, rimarkante:
  - Kaj niaj korpoj estas belaj... Ni estas nur amazonoj!
  Veroniko balancis la kapon.
  - Ĉu ne tro radikale - elmontri la bruston! Vi devas sekvi la regulojn de deco!
  Viktorio balancis la kapon kaj skuis la ruĝajn buklojn.
  - En komunista socio - la reguloj de moralo, la koncepto estas relativa. - La knabino skuis siajn nudajn mamojn, ŝiaj skarlataj cicoj brilis tre delogo. - Esti nuda ne estas peko. Pli precize, la koncepto de peko estas pastra, sed nia kredo estas libereco de la burĝa moralo!
  Nataŝa konfirmis, skuante sian abundan kaj elastan buston:
  - Pli proksime al la naturo! Pli proksime al natura! Kaj natura nudeco!
  Oksana ankaŭ ridetis kaj nudigis sian torson. Fakte, en la somera varmo, kiel agrable estas kiam la mamoj estas nudaj. Kaj la vento blovas ilin. Bela knabino, kaj nudeco venas. Ĉiuj knabinoj estas sportemaj, kun figuroj, la nudaj korpoj de la militistoj aspektas tre harmoniaj.
  Belaj knabinoj marŝas laŭ la vojo. Ili estas tiel adoraj kaj tre allogaj.
  Veroniko pepis, balancante la kapon.
  Sed ĝi tute ne estas estetike plaĉa!
  Viktorio negative balancis la kapon.
  - Ne! Ni havas bonegajn korpojn! Kaj ni aspektas nudaj nur bonege!
  Nataŝa kapjesis, kaj eksalte diris:
  - Estis bone esti nuda... Jen venis Iljiĉ kun pafilo!
  Oksana karesis sian bruston kaj knaris:
  - Fakte, mia busto estas bonega!
  Viktorio kantis entuziasme:
  - Ho, knabinoj, kaj ni estas rabatakantoj! Monujoj, monujoj kaj monujoj! Ni vidis dolarojn - montojn da oro!
  Nataŝa, skuante siajn nudajn mamojn, ridetante kantis:
  - Ili antaŭe estis nudaj, nudpiedaj, malbonaj!
  Kaj ili kvar ekridis. La knabinoj batadis per nudaj piedoj, levis siajn nudajn kalkanojn. Belaj militistoj. Malantaŭ ili estas dorsosakoj kaj PPSh sturmpafiloj. Belaj militistoj, tre mirindaj.
  Veroniko diris mallaŭte:
  - Antaŭ Dio, ni ĉiuj estas egalaj... Kaj pri diboĉo ni devos respondi!
  Nataŝa ridis kaj respondis kun tuta decidemo:
  - Ne ekzistas dio! Ĉi tio estas fabelo!
  Viktorio, skuante siajn nudajn, sunbrunigitajn mamojn, entuziasme ekkriis:
  - Dio estis elpensita de la potenculoj de ĉi tiu mondo por teni la homojn en submetiĝo!
  Veroniko negative skuis sian oran kapon.
  Kiu do kreis la universon?
  Viktorio ridis kaj respondis:
  - La universoj mem kreskas kiel folioj sur arbo. Ili kreskas el nenio. Kiam en malproksima senfineco arbo en la universo komencis kreski de nulo, kaj de tiam aperis multaj universoj.
  Nataŝa ridis kaj elŝovis sian langon, rimarkante:
  - Estas varme! Ĉu ni povas demeti nian pantalonon?
  Viktorio apogis la ideon:
  - Estas bonega ideo!
  Kaj ĉiuj tri knabinoj unuanime forigis sian pantalonon, restante en sia kalsoneto. Kaj kiajn fortajn kaj muskolfortajn korpojn ili havas. Simple grandioza, kaj aerakrobatiko.
  Oksana kantis kun ĝojo:
  - La blato havas antenojn, la knabino havas nudajn kalsonojn!
  Nur Veroniko restis kun la pantalono kunvolvita kaj la ĉemizo surmetita. Ŝi respondis riproĉe:
  - Ne estas bone esti nuda tiel! Kio se ili vidus nin!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Kaj ili eĉ vidu! Mi amas eksciti virojn!
  Viktorio ridis, skuis siajn preskaŭ nudajn femurojn, respondis:
  - Viroj estas rubo - nur ŝaŭmo!
  Kaj frapante freŝan fungon per nuda piedo, ŝi aldonis:
  - Kiel agrable estas preni virĉevalon kaj rajdi ĝin!
  Oksana komentis kun rideto:
  - Kiam oni karesas vin, estas agrable... Precipe se la viroj estas junaj, belaj...
  Nataŝa memorigis al la knabinoj:
  - Memoru, ni kaptis la knabon. Mirinda infano, kaj certe li havas grandan perfektecon preter siaj jaroj!
  Viktorio lekis siajn lipojn kaj diris kun volupto en sia voĉo:
  - Estus bonege kontroli ĝin!
  Veroniko indigne bojis:
  - Kiajn aĉajn aferojn vi diras! Oni ne povas tiel moki la sentojn de homoj! Precipe se temas pri la germana, sed knabo!
  Oksana ridis kaj respondis:
  - Pardonu nin, sed mia koro estas tiel malbona...
  Nataŝa volonte konfirmis:
  - La germanoj antaŭeniras, kaj mi volas revi pri io bona! Ekzemple, pri la knaboj!
  Viktorio proponis ridante:
  - Kaj se vi vere kaptas virojn? Ĝi estis tiel bonega!
  Veroniko respondis severe:
  - Virinoj estas ornamitaj per modesteco, ne aroganta ĉikanado!
  Viktorio negative skuis sian fajran kapon. Ŝi vangofrapis siajn nudajn piedojn kaj bojis:
  - Ne! Ne ekzistas nur pli granda plezuro, elekti viron mem kaj treni ŝin en la liton. La ruĝhara diablo skuis siajn kuproruĝajn buklojn kaj daŭrigis. - Tio estas por iĝi en la arbustoj pro plezuro, kaj ne iri laŭ la koridoro.
  Veroniko diris severe:
  - Sekso sen kialo estas signo de malsaĝulo! - Kaj aldonis. - Ĉi tio estas kontraŭa al la normoj de komunisma moralo!
  Viktorio malkonsentis:
  - Lenin mem diris - edzinoj estu komunaj!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Nu, mi ne povas diri, ke mi tiel ĵetis min al la viroj, sed estas agrable ludi aktivan rolon! Se vi mem ŝatas elekti por kiu bati! Sed niaflanke ne temas pri tio.
  Viktorio kapjesis konsente.
  - Jes, ni havas nur knabinojn... Sed vi povas transiri la barilon! - La knabino pepis kun granda plezuro. - Kamparanoj, muĝikoj... Niaj viroj fervore rampas sur la ventro!
  Veroniko negative balancis la kapon.
  - Ne, Lenin neniam diris tion!
  Nataŝa proteste kriis:
  - Ne, ĝuste tion diris Vladimir Iljiĉ! Sub komunismo ĉio estos komuna, inkluzive de edzinoj!
  Viktorio ridis kaj murmuris:
  - Virinoj estas bonaj... Viroj estas eĉ pli bonaj! Eh, esti kaptita, esti seksperfortita tie de tuta kompanio.
  La knabinoj unuvoĉe ridis. Kaj Viktorio, ridetante, aldonis:
  - Kaj poste oni batis lin per fusilpugo! Kaj la kalkanoj estus ekbruligitaj per mola flamo kaj aspergitaj per korbito!
  Nataŝa piedbatis baton per sia nuda piedo kaj kuĝis:
  - Kalkanoj estas kontenta kiam ili estas batataj per bambuo! Ĉi tie en Ĉinio, knabinoj kaj knaboj estis batitaj per bastonoj sur siaj nudaj plandoj. Kaj ili amis ĝin!
  Viktorio kantis kun ĝojo:
  - Kia torturo en Holivudo! Nur katoj, ne homoj!
  Veroniko saĝe rimarkis:
  - Jen vi iros en la inferon... Vi estos turmentita, kaj viaj kalkanoj estos forbruligitaj ne nur per bambuo, sed ankaŭ per ruĝe varma fero!
  Nataŝa kantis, forte kunpremante la pugnojn:
  - Nigra korvo ĉe la sekva pordego!
  Viktorio, skuante siajn nudajn mamojn, kun skarlataj cicoj, daŭrigis:
  - Lulilo, mankatenoj, disŝirita buŝo!
  Oksana, kies mamoj ankaŭ estas nudaj, kaj skuante la koksojn, respondis:
  - Kiom da fojoj post la batalo mia kapo!
  Veroniko subtenis la impulson, piedpremante siajn nudajn piedojn:
  - De la homplena hakbloko mi flugis kien ....
  Nataŝa furioze blekis, skuante siajn nudajn mamojn:
  - Kie estas la Patrujo! Lasu ilin krii malbele!
  Viktorio batis kaj kriis, tordante siajn koksojn, apenaŭ kovritajn de travideblaj kalsono:
  - Kaj ni ŝatas ŝin, eĉ se ŝi ne estas bela!
  Oksana siblis, skuante siajn nudajn sunbrunigitajn genuojn:
  - Fidaj aĉuloj!
  Veroniko diris ĝemante:
  - Ni estas sovetiaj limgardistoj. Kaj ni parolas kiel barilputinoj. Ĉu tio eblas...
  Viktorio kantis responde:
  - Dankon Stalin-gvidanto! Por stultaj, malplenaj okuloj! Ĉar ni estas kiel pediko, vi ne povas vivi!
  Nataŝa minacis la ruĝan diablon per sia pugno:
  - Nu, vi do ne leporhundo! Vi estos en speciala sekcio!
  Viktorio memfide diris:
  - Baldaŭ la germanoj venos al Moskvo... Kaj jam Stalin estos prenita en kaĝon!
  Oksana ridis kaj oponis:
  Ĉu vi pensas, ke la rezulto de la milito estas antaŭvidita?
  Viktorio respondis sufiĉe serioze:
  - Kiel alie? Hitlero havas pli ol duonon de la mondo sub okupado, krom Japanio kaj ĝiaj kolonioj. - La knabino kolere frapis sian gracian, nudan piedon. - Kaj ni eĉ ne havas decajn tankojn! La KV-serialo estas parodio de aŭtoj. T-34 estas klare tro malgranda. Sed normala tanko ne estis kreita! Kaj kiraspenetraj obusoj estos pli malbonaj ol germanaj!
  Nataŝa forte suspiris kaj gluglutis:
  - Ni devas konsenti pri tio! Ve, niaj tankoj estas ankoraŭ tiel neperfektaj. Kio pri KV? Jes, ili rompiĝas...
  La knabinoj eksilentis kaj ilia ludemo falis.
  Efektive, jam la unuaj horoj de la milito montris, ke la T-34-76 ne havas tute fidindan skatolon, kaj eĉ pli la KV-serio. Kaj kio estas malbona, ju pli peza la tanko, des pli malforta ĝi estas adaptita al movado. Kaj 200 mm alfronta kiraso ne sufiĉas por teni la obusojn de eĉ la 88 mm Panther-2-kanono, kaj ne tiun de la E-50.
  Kiel ĝi rezultis neatendite, germanaj aŭtoj estas ordo de grandeco pli fortaj en fronta kiraso kaj la kapablo trafi. Kaj sovetia teknologio klare malsukcesas.
  Tamen, en reala historio, la germanoj venkis en la unuaj horoj kaj tagoj. Sed ili ne havis tian nombron da tankoj kaj aviadiloj, kaj enormajn reagaviadilojn. Kaj ne estis aŭtoj pli pezaj ol dudek du tunoj. Ĝenerale, la germanoj montriĝis surprize malfortaj en la kvardek-unua jaro. Kaj samtempe, kio estas stranga estis venki pli fortan kontraŭulon. Kaj nun? Ĉiuj atutoj de la nazioj: batalsperto, pli bona trupa movebleco, la kapablo rompi defendojn - plifortiĝis. Kaj la Fuhrer ne estas tri mil kaj duono malpezaj, kaj velter tankoj, sed dek mil pezaj. Kaj jetaviadiloj, kiuj principe helico ne estas rivalo.
  Kaj la Ruĝa Armeo estas ankoraŭ pli bone trejnita por ataki ol por defendi. Kaj ili instruis la soldatojn bati la malamikon sur lia propra teritorio, kaj ne defendi sian propran. Kompreneble, iuj aferoj pliboniĝis. La Molotov-linio estis kompletigita. Ĉi tio jam estas pluso. La defenda linio laŭ inĝenieristiko estas multe pli forta ol en la kvardek-unua jaro.
  Krome, la trupoj estas ankoraŭ pli bone mobilizitaj ol en la reala historio. Kaj preta forpuŝi la baton. Sed ankoraŭ trejni en defendo ne estas tre bona. La spirito ne estas tro ofenda. Aviado sincere pasas. Kaj la nivelo de trejnado de pilotoj ne povas esti komparita kun la germana. Sed la Fritz havas tian kolosan sperton.
  La ekvilibro de potenco estas multe pli malbona ol en la kvardek-unua jaro. Tiam Sovetunio havis kvaroble pli da tankoj kaj aviadiloj, kaj ankoraŭ falis. Kaj nun? Nun la germanoj havas avantaĝon en kvalito kaj kvanto. Krome, en tankoj, la kvalito estas ho, kiel rimarkebla flanke de la nazioj. Jes, kaj ankaŭ aviado.
  Eble tial la kvar knabinoj estas tiel pesimismaj.
  Militistoj tute ne komencas.
  Nataŝa, surpaŝante la radikojn de arboj kaj sentante formikon en siaj nudaj piedoj, rimarkis:
  - Ni montris nian dorson al la malamikoj! Aŭ eble estus pli bone ekstari kaj morti digne!
  Viktorio skuis sian ruĝkapon.
  Kion ŝanĝos nia morto? Nur la nazioj fanfaronos pri nova venko!
  Veroniko konsentis:
  - Prave! Nia morto nur aldonos faŝismajn laŭrojn! Kaj vi devus akiri la plej novajn armilojn kaj batali kontraŭ la nazioj.
  Oksana skeptike rimarkis:
  - Sed kiel? Kontraŭ la E-50, neniuj armiloj!
  . ĈAPITRO #3
  La knabinoj eksilentis... Kaj vere, kia tanko estas la E-50? Maŝino kun densa aranĝo, sub du metroj kaj grandaj anguloj de deklivo de la kiraso. Speco de perfekteco en tankkonstruado.
  Nova generacio de maŝinoj kun pafilo hidraŭlika stabiligilo. Kaj la kiraso estas klinita kaj la flankoj kaj la frunto kaj la postaĵo. Squat tipo. Principe, la malforta punkto estas la fundo de la kareno, se vi eniras inter la ruloj. Sed ĉi tio ankaŭ devas esti konata. Krome, la germanoj pendas sur raŭpoj kaj ekranoj - donante duoblan protekton.
  Do Fritz ricevis la optimuman tankon, kiun la SU-100, ankoraŭ malofta memvetura pafilo, ne povis preni.
  Dum la senŝeligado de sovetiaj pozicioj, gaskanonoj kaj bombistoj estis uzitaj.
  Sed nun, atakaviadiloj flugis super la knabinoj. Ili klare minacis enterigi la belulojn.
  Se ili nur povus vidi ilin, kompreneble.
  Nataŝa, nudigante sian vizaĝon, diris:
  - Ni ĉiuj estas hundinaj virinoj - la Fuhrer ne estas mojosa!
  Kaj denove ŝi sendis ridon al la nazioj.
  Viktorio logike kaj sprite rimarkis:
  - Li ne estas la unua batalanto, eĉ ne la dua!
  Oksana serioze rimarkis:
  - "Pantero" -2 surŝipe estas tute ebla preni. Ŝi havas nur 82 mm da kiraso sub iometa deklivo. Ne estos problemo por ni!
  Veronika ridis kaj sugestis:
  - Eble ni povas fari tian tankon...
  La knabinoj promenis dum kelkaj horoj sen halti. La tempo pasis post la tagmezo. Vi povas halti kaj manĝi. Homoj en Sovetunio ne vivis tro facile, sed la situacio en la ekonomio pliboniĝis. Kelkaj el la varoj estis venditaj ĉe tre malaltaj porciprezoj, kelkaj ĉe altaj komercaj prezoj.
  La tria kvinjara plano de 1938-1942 estis formale eĉ tro plenumita. Tio estis atingita, aliflanke, pliigante la longecon de la labortago, kaj drakonaj punoj por foresto. Des pli formale, la unuaj du kvinjaraj planoj estas tro plenumitaj, sed fakte tio ne estas la kazo. La alta nivelo de inflacio ebligis manipuli la statistikojn.
  Sed la lando evoluis sufiĉe rapide. Eble ne tiel rapide kiel laŭ oficiala statistiko, sed... La ciferoj kreskis. Fabrikoj estis konstruitaj, produktado pliiĝis precipe en mekanika inĝenierado. Pliigita ŝafto kaj armiloj.
  Aldonita agrikulturo. Post la komenca malkresko kaŭzita de kolektivigo, kolektivaj bienoj ekfunkciis. Pli kaj pli da traktoroj, sterkoj, kaj diversaj iloj estis produktitaj. La kolektivaj bienoj iom post iom altiĝis. La kvara kvinjara plano estis planita iom pli modeste, ĉar ju pli alta la nivelo. Des pli malfacile estas altigi ĉi tiun nivelon! Sed la kvardek-tria kaj kvardek-kvara jaroj iris, almenaŭ oficiale, laŭ la plano. Aŭ eĉ iomete antaŭen. Kromlaboro ankaŭ estis aktive instigita. kaj diversaj specoj de pruntoj.
  Agrikulturo aldonis iom pli, kaj tio ebligis frostigi la prezojn de manĝaĵoj kaj pliigi la limon de la liberigo de manĝaĵoj. La salajroj iom altiĝis.
  Kompreneble, en Sovetunio, ne ĉio estas tiel perfekta kiel sur la filmaj ekranoj, sed la vivo iom post iom pliboniĝis. Aperis bicikloj, kaj eĉ en la kvardek-kvara jaro la unuaj nigrablankaj televidiloj. Ili ankaŭ filmis la unuan koloran filmon pri Stalin, kompreneble. La aŭto "Moskvich" estis liberigita en la serion. La produktado de enlatigitaj manĝaĵoj kaj dolĉaĵoj, sukeraĵaj produktoj estis aldonita. Aperis al la vendo kaj fridujoj sur amoniako.
  Tio estas, en Sovetunio estis ŝanĝoj por pli bone. Kaj la NKVD ne plu estis tiel furioza kiel en la tridek-sepa kaj tridek-oka jaro. Kompreneble, la homoj ne volis militon. Kaj la germanoj timis.
  Sovetunio jam havis tre evoluinta peza industrio kaj mekanika inĝenierado. Sed provizore ili ne havis tempon por plenigi la armeon per aŭtoj. Kvankam, kompreneble, kompare kun la kvardek-unua jaro, la ekipaĵo kreskis je ordo de grandeco. Kaj la grandeco de la armeo mem atingis dek unu milionojn - duoble pli ol en la kvardek-unua. Kaj la ekonomio luktis por daŭrigi.
  Stalino sukcesis krei fortan industrion, sed la Fuhrer venkis tro, kaj ne eblis trakti lin. Rimedoj montriĝis tute nekompareblaj.
  Sed bona kuiraĵo jam estis produktita en Sovetunio. Kaj la knabinoj manĝis ĝin kun plezuro, kune kun cepoj kaj pano.
  Nataŝa kolere rimarkis, maĉante viandon:
  - Nu, kial la Fuhrer ankoraŭ ne iris al Japanio! Kaj venu al ni!
  Viktorio, forte frapante la nudan piedon sur la kraĉo, respondis:
  - Stulteco nepenetrebla!
  Oksana sugestis:
  - Mi pensas, ke la Fritz subtaksas nin! Sed fakte, ni devas disŝiri ĉi tiun tutan pakaĵon de Hitler!
  Veroniko diris ĝemante:
  - Ni ne estis bonŝancaj... Kvankam la milito povus komenciĝi en la kvardek-unua. Tio estis la onidiroj tiam!
  Viktorio kapjesis konsente, kaj skuis sian nudan bruston, siblante:
  - Verŝajne jes! Sed ŝajne Jugoslavio, kaj la sukcesoj de Britio kontraŭ Italio konfuzis la planojn de Hitler. Sed, fakte, ĝi eĉ profitis la Fritz.
  Nataŝa disbatis la formikon per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj, kaj kapjesis konsente:
  - Certe! En la kvardek-unua jaro, la Tria Regno, sen pezaj tankoj kaj raketartilerio, estus tute sekura por ni. Ni estus kuraĝintaj lin... Kaj do la Fritz levis la stango.
  La knabino forte suspiris.
  Viktorio rigardis al Nataŝa. Sur ŝiaj nudaj, elastaj mamoj kaj penso: "tamen, kia beleco," kiel bonege estus karesi ŝin. Sed ŝi ne diris ĝin laŭte - ĝi estas vere maldeca.
  Veroniko logike rimarkis:
  - Historio ne havas subjunktan humoron... Sed ĝenerale, estus pli bone bati en la kvardeka jaro, kiam la nazioj antaŭeniris sur Francion. Tiam la momento - pli oportuna ne okazas!
  Viktorio malestime snufis.
  - Kaj rompi la pakton? Stalino ne konsentos pri tio! Li donis sian honorvorton por ne ataki!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Ho, kiel noblaj ni estas!
  La knabinoj finis sian panon, kuiraĵon kaj cepojn. Ili trinkis acidan lakton el flakoj. Ni pluiris.
  Ie aŭdiĝis zumado de motoroj. Germanaj tankoj moviĝis. Inter ili troviĝas la plej granda E-100. Speer sukcesis malakcepti pli masivajn specimenojn. Sed vere, kial tanko bezonas du barelojn? Estas pli bone fari du tankojn pli malpezaj kun malsamaj bareloj ol unu kun du, sed pezaj.
  E-100 ankaŭ estas elproduktita, sed ĝi daŭre povas esti trovita en la serio. Krome, Hitler ankaŭ amas mastodontojn, kaj ordonis konservi la tutan serion de E-5 ĝis E-100.
  Sufiĉe masiva E-75-maŝino kun 128 mm kaj pezo de okdek tunoj. Unuigita kun la E-50 en kiraso. Ĝi apenaŭ estas la plej bona modelo, praktike ĝi estos eĉ pli malbona. "Reĝa Leono" kun 210 mm kanono, kaj pezanta cent tunojn.
  La knabinoj grimpis altan pinarbon kaj rigardas la tankojn. "Reĝa Leono" danke al la motoro de 1800 ĉevalfortoj, sufiĉe potenca mastodoto kaj facilmova. La E-100 ankaŭ estas ekipita per potenca motoro. La Ŝturmlev ankaŭ moviĝas, kun potenca 500-milimetra raketlanĉilo. Ĝi estas unu el la plej efikaj trarompaj maŝinoj.
  La sorto de la Lev-tanko mem estis ambigua. Li aperis antaŭ la "Pantero", kaj sukcesis batali en Svedio, Svislando, kaj dum la alteriĝo en Britio mem.
  Hitler konkeris kaj Svislandon kaj Svedion, trudis sklaviginterkonsentojn al Hispanio kaj Portugalio. Tiuj estis devigitaj forlasi sian nacian valuton kaj adopti la markon. Tiel, falante sub la influo de germana kapitalo.
  Tanko "Leono" laŭsupoze estis uzita kontraŭ Ameriko. Sed tro peza aŭto, kun nesufiĉe rapida pafado, ne konvenis al la militistaro. Prefero estis donita al la pli progresinta "Pantero" -2. Ĉi tiu veturilo kontentigis la militistaron per siaj armiloj, kaj veturado, kaj precipe fronta kiraso, estas pli ol indaj. "Pantero" -2 iĝis la tanko de venko en la milito kun Usono. Kaj "Leono" estis uzata ege malofte. La "Tigro" ankaŭ ne estis tre produktiva tanko, apenaŭ havante tempon por lumiĝi en la bataloj de la fino de la kvardek-dua jaro. Kaj "Tigro" -2 estas malmoderna, apenaŭ havante tempon por aperi. La modernigita "Panther" -2, kun pezo de kvindek tunoj, ne estis malsupera al la "Tigr" -2 en protekto kaj armilaro, kaj estis supera en veturado-efikeco kun pezo de dek ok tunoj malpli.
  Batala praktiko montris, ke la "Pantero" -2 estas signife supera al la "Sherman" en batalkvalitoj, pugnobatante ĉi tiun aŭton de longa distanco, ĝis tri kilometroj kaj duono, kaj estas praktike nepenetrebla en la frunto kaj nur proksime. gamo estas vundebla al la flanko. Kaj tio estas malproksima de esti la kazo por ĉiuj Sherman-modeloj.
  Ameriko perdis kontraŭ germanaj reagaviadiloj kaj Panteroj, same kiel la pli frua E-25 - unika memvetura pafilo, nur unu kaj duonon metrojn alta.
  Usono kapitulacis...
  Nataŝa karesis sian propran fragan cicon. Kaj kun brila rideto ŝi diris:
  - Mi, vi! Li, ŝi - kune la tuta lando!
  Viktorio subtenis:
  - Kune amika familio! Unuvorte, ni estas cent mil mi!
  Oksana ridis kaj, montrante la mastodontojn, komentis:
  - Tanko "E" estas tre mallonga kaj kaŭra. Estos malfacile atingi lin.
  Veronika malgaje siblis:
  - Dio benu nin!
  Nataŝa ridis kaj pepis:
  - En Ameriko por la tuta lando, en Ameriko por la tuta lando, en Ameriko por la tuta lando - la ŝancoj estas egalaj!
  Fajra Viktorio ridas kaj muĝas:
  - Ŝancoj estas egalaj por malsamaj tavoloj de la socio!
  Kaj kiel vi volas. Kaj ŝiaj dentoj estas belaj, kiel ili montras.
  Oksana komentis:
  - Kiam la germanoj disiĝos, estos al ili tre malbone el siaj provizbazoj!
  Veronika ridis kaj sugestis:
  Ni preĝu do!
  Nataŝa malestime snufis kaj balancis la kapon.
  - Ne! Ni estas komsomolanoj, kio signifas, ke ni estas ateistoj!
  Viktorio agreseme avertis:
  - Kaj mi ĝenerale estas batalema ateisto! Kaj ne ekzistas Dio - ĉi tio estas medicina fakto!
  Veroniko singarde rimarkis:
  Sed vi ne povas pruvi ĝin!
  Viktorio fulmis siajn smeraldajn okulojn agreseme responde. Kaj siblis kun rido:
  - Mi povas! Se estas Dio, tiam li devas esti respondeca. Ĝi signifas prizorgi homojn. - La ruĝhara knabino agreseme batis la pintrunkon per sia nuda piedo. - Ĉu eblas imagi fenomenan kosman menson, kiu ne zorgus pri ĝia kreaĵo!
  Nataŝa volonte konfirmis:
  - Jen ĝi! Ja ni estas al Dio kiel infanoj al la Patro, kaj li ne zorgas pri ni!
  Veroniko singarde rimarkis:
  Sed eĉ zorgema patro punas siajn infanojn...
  Nataŝa ridis responde.
  - Sed ne malbeligu ilin!
  Viktorio kolere rimarkis:
  - Estas vere strangaj metodoj de edukado en via Dio! Li, ekzemple, prenis kaj dronigis la tutan homaron kaj eĉ senkulpajn bestojn. Estiĝas la demando, kiaj faŝismaj metodoj?
  Oksana aldonis kun rideto:
  - Kaj ĝenerale, eterna turmento en la infero... Ankaŭ ĉi tio estas evidenta troo, ĉar neniuj metodoj de justeco povas pravigi torturon!
  Veronika konfuzite etendis la manojn kaj diris ĝemante:
  - Ankaŭ mi pensas, ke la inundo de Noa estas troa. Sed la Tero estis plenigita de peko antaŭ la okuloj de Dio...
  Viktorio ridis:
  - Jes, la infanoj komencis ludi petolojn. Patro prenis maŝinpafilon kaj pafis tiujn, kiuj blasfemis, lasante nur tiujn, kiuj sidis pli trankvile ol akvo, sub la herbo. La ruĝharulo nudigis siajn grandajn dentojn. - Tia estas akirita analogio!
  Veronika levis la ŝultrojn kaj diris mallaŭte:
  - Mi ne estas pastro por doni respondojn al tiaj demandoj. Sed mi pensas, ke Dio havis kialojn por tio.
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Jes ... Ial ili falis sen kialo, nur ili vidis ĉiujn kvazaŭ malaperintaj!
  Nataŝa sugestis:
  - Eble la Biblio estas nur juda fabelo. Kial ni kredu je ĝi?
  Oksana esprimis sian opinion:
  - Vi devas, ĉiuokaze, konservi vian honoron. Kaj ne tro kalkulu je postmorta paradizo!
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Jes... Pastroj amas rakonti! Kaj ne tre alloga!
  Veroniko kviete rimarkis:
  - Sed Jesuo Kristo estas sufiĉe alloga bildo!
  Viktorio ridis kaj balancis la kapon.
  - Mi ne edziĝus kun tia pacisto!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Jes, homo devas stari por si mem... Kaj kion instruas la Biblio? Ili trafis vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren!
  Veroniko volis diri, sed klare embarasis. Kaj tiam Viktorio enmetis ĝin:
  - Vere stranga moralo. Aŭ Dio instruas nin ami malamikojn, aŭ dronas la tutan homaron samtempe. Kaj kiel tion oni povas klarigi?
  Nataŝa respondis al si:
  - Mi pensas, ke la Biblio estis verkita de talentaj viziuloj!
  Veroniko langure kontraŭis ĉi tion:
  - Kiu rigardas ĝin... Sed alie ol la ekzisto de Dio estas neeble klarigi la aspekton de la Universo. - Tiam la knabino gajiĝis. Ŝi kuris sian nudan, ĉizitan kruron laŭ la ŝelo kaj daŭrigis. - Kion ajn oni diru, sed ne eblas trovi aŭ inventi pli konvinkan version de la origino de la Universo, krom kiel Dio kreis ĝin!
  Nataŝa levis la ŝultrojn kaj demandis:
  - Kaj la radika kaŭzo de la apero de Dio?
  Veroniko suspiris kaj respondis, perdante konfidon:
  - Ĉi tio jam estas aksiomo... Oni devas akcepti per fido, ke Dio ekzistas. Kaj ke ĝi ekzistis por ĉiam kaj ne havas unuan kaŭzon.
  Nataŝa negative balancis la kapon.
  - Akcepti per fido la antaŭeternecon de Dio? Sed mi povas proponi akcepti per fido la eternecon de la universo, sed sen la Ĉiopova...
  Veroniko logike rimarkis:
  - Ĝi aspektas kiel alogismo. Kiel estas ĉi tiu eterna materio, kaj de kie ĝi venis?
  Viktorio tuj respondis:
  - Kaj kio estas logika - Dio estas eterna... Kaj de kie li venis!? Des pli tuj ĉiopova kaj ĉioscia?
  Veroniko respondis kun malespero:
  - Ĝi ĉiam ekzistis... Ni akceptas ĝin per fido! Kaj kiel tio eblas - nekomprenebla!
  Nataŝa rimarkis:
  "Efektive, ni estas sur egala bazo ĉi tie. Materio devis estiĝi iel. Kaj okazas la nepensebla. - La knabino ridetis kaj memfide notis. - Sed tamen, la demando pri kial estas tiom da malbono sur la tero restas malfermita.
  Fakte estas multe por argumenti...
  Ĉiukaze, la nazioj kontraŭstaris pli malgrandaj, malpli spertaj kaj pli malbonaj teknikaj fortoj.
  Se en la reala historio en la kvardek-unua jaro Sovetunio havis kvaroblan avantaĝon en tankoj, kun pli bonkvalitaj veturiloj, nun la germanoj jam havas pli da mastodontoj kaj ili estas pli efikaj. Kaj la germanoj havas reagaviadilojn kaj ankaŭ pli en nombro kaj kvalito. En reala historio, Sovetunio havis kvaroble pli multajn aviadilojn. Vere, eble la kvalito estas flanke de la Luftwaffe. Malnoviĝintaj aŭtoj estis pli malaltaj ol germanaj. Kaj la plej novaj ankaŭ ne estis malambiguaj. Sed nun la germanoj jam havas reagaviadilojn, kiujn la sovetiaj helicaviadiloj ne estas rivaloj.
  Kompreneble, ili sukcesis elfosi defendliniojn, sed la trejnado estas sufiĉe malforta. Ankoraŭ la Ruĝa Armeo estas ĉefe ofensiva en naturo. Unu pluso estas, ke la germanoj ne povis surprizi la trupojn. Sed la malavantaĝo estas, ke ili havas kvantan avantaĝon en ĉio, kaj eĉ pli realan batalsperton ol en la kvardekunua.
  Plus ankoraŭ komprenas la nombron da fortoj. Kaj estas tiel malfacile rezisti. En la kvardek-unua jaro de Sovetunio, post mobilizado, ĝi preterpasis la Germanan Armeon en nombroj, sed estis malsupera en la kvalito de infanterio kaj ĝenerala moviĝeblo. Nun, koste de kvalito, ne ĉio estas klara. Ekzistas multaj koloniaj sekcioj en la Germana Armeo, ne tre batalpretaj. Sed aliflanke, bona MP-44-ataka helico, kaj multe da ekipaĵo. Kaj en ĉi tiu planedo, la malamiko fariĝis eĉ pli forta. Sovetunio kompreneble ankaŭ aldonis, sed ne tiom.
  Preskaŭ la tuta mondo estas kontraŭ Rusio. Kaj ĉi tie la ŝancoj estas multe malpli ol en la kvardek-unua.
  Albina, faligante plurajn aviadilojn, rimarkis:
  - Jen ni draŝas, draŝas, sed la bordoj ne estas videblaj...
  Alvina ridis kaj respondis:
  - Ni jam proksimiĝas al Dnepro kaj estos granda batalo ...
  La bikinmilitistoj daŭrigis sian antaŭeniĝon. La nazioj preteriris la Brest-Fortikaĵon kaj ŝtopis la vaporkaldronon. Tanko E-50, moviĝante en orienta direkto.
  Gerda kantis entuziasme:
  - Mi estas tiel bonega knabino! Mi rompas ĉiujn malamikojn kiel glaciaĵojn... Kaj en la malvarmo, nudpiede, kuraĝe, ke eĉ fajreroj verŝas el sub miaj piedoj!
  Charlotte ridis, frapis tridek kvar en la korpon kaj ekkriis entuziasme:
  - Ne estas kialo por dubi la Patrujon! Militistoj estas pli malmolaj ol viroj!
  Kristina ankaŭ premis la butonon per sia nuda piedo, kaj furioze perfidis, batante la sovetian kanonon. Do eĉ la kofro eliĝis:
  - Enspezoj estas altaj kiel montopintoj!
  Magda pafis sian kanonon unu post la alia. Ĝi estis 105 mm kaj mortiga en la lasta modifo, ĝi estis sufiĉe rapida fajro, pafante dek pafojn je minuto.
  La knabino premis siajn nudajn fingrojn kaj flustris:
  - Procento en la linio de la estonteco donita ...
  Gerda frapis la sovetian tankon, disbatis la kirason kaj kriis:
  - Vi mem vidos!
  Ŝi frapis kaj Charlotte, uzante siajn nudajn piedfingrojn, per sovaĝa, freneza muĝado:
  - La Patrujo nun estas pli proksime al ni!
  Christina ankaŭ pafis, uzante la fingrojn de siaj nudaj, sunbrunigitaj gamboj, eldonante:
  - Salutu la sunon kun ni!
  Magda ankaŭ frapis, kaj premis sian nudan kalkanon. Ŝi frakasis la sovetian kanonon en flosantajn fragmentojn, kantante:
  - La patrujo estas la plej forta!
  Kaj la militistoj muĝos kiel bubaloj en la buĉejo. Kvar tre ŝatas virojn. Ĝi vere konvenas al ili. Kial ne? Ili estas tiel belaj kaj agresemaj. Kaj amanta. Kaj la viro estas hundo, nur gestu. Kaj vi havos ĉion, inkluzive de mono. Kaj ĉi tiuj virinoj estas fizike tre fortaj. Kaj ili digestas viran perfektecon kun freneza temperamento. Kaj konstanta plezuro.
  Ne necesas atendi tutan jaron por viro - kaj tamen orgasmo trovos vin!
  Gerda prenis ĝin kaj muĝis, pafante al la soveto tridek kvar, kaj malkonstruante la turon:
  - Mi estas vera kavaliro de neniigo!
  Christina eligis sian langon kaj minace hulukis:
  - Kaj mia rido estas kiel tiu de pantero!
  Charlotte parolis agreseme, skuante sian pugnon kaj puŝante la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj estas grandaj ŝanĝoj antaŭen!
  Magda pepis kaj kriis:
  - Ni estas la enkorpiĝo de hetajro!
  Gerda ridis kaj respondis:
  - Kiel bone estas, kiam la manoj de belaj junuloj karesas vin!
  Kaj la knabino imagis, kiel ŝiaj manplatoj piedbatas ĉe fragaj cicoj. Ĝi vere estas tiel mirinda. Kaj tikla kaj ekscita. Kaj tre bela.
  Gerda pafis al la sovetia SU-85. Ŝi frakasis la aŭton, kaj pepis, frapante la nudajn piedojn sur la kirason:
  - Ha, kverkaj sinjorinoj, kverkaj sinjorinoj!
  Charlotte agreseme konfirmis, blovante siajn vangojn kaj skuante siajn plenajn mamojn.
  - Duba! Kverko! Dubaj sinjorinoj!
  Kaj kiel li prenos ĝin kaj ridos... Kvazaŭ la sonoriloj sonus. Kaj lia voĉo estas tiel radianta.
  Kaj ŝia viktimo estis 76-milimetra, rusa pafilo. La armiloj estas sufiĉe arkaikaj.
  Christina ridis kaj kriis:
  - Mi muĝos kaj rompiĝos!
  Kaj per siaj nudaj fingroj, ŝi ankaŭ direktis ĵetaĵon al malamika aŭto.
  Kiel bela ŝi estas. Oro kaj kupro estas bonegaj!
  Magda estas tute ora, ĉar ŝi kantas kun entuziasmo:
  - La gurdo ankoraŭ ploras...
  Tiam ŝi turniĝis ĉirkaŭ la soveto tridek kvar kaj daŭre kantis malgaje.
  - Ŝi estas fremdulo en Berlino!
  Gerda pepis responde. Ŝi premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj kaj pafis sovetian obuson.
  - Berlino estas la ĉefurbo de la mondo!
  Charlotte murmuris kun aplomo responde:
  - Kaj Londono estas la ĉefurbo de Parizo!
  Kaj najloj sur la sovetia T-26. La maŝino, kvankam ne granda, ankaŭ estas konsiderata tanko.
  Kristina prenis ĝin kaj fordonis ĝin, turnante la biciklon per siaj nudaj piedoj:
  - Kaj Parizo estas la ĉefurbo de Romo!
  Tiam, tuj kiam li ridos... Kaj per smeraldaj okuloj li traboros sinsekve ĉiujn militistojn. Kaj samtempe ridetas, kaj brilas per dentoj. Sed entute kiel li prenos kaj martelos sovetiajn tankojn. Ĝi malkonstruos duonon de la turo ĉe la tridek kvar.
  Kaj post ŝi, Magda prenos ĝin kaj eklumigos ĝin per granato. Tio estas, kuglo. Laŭ SU-76. Jam klare malmoderna aŭto, sed ankoraŭ listigita.
  Kaj pepis:
  - Kaj Romo estas la ĉefurbo de Miamo!
  Estas vere amuza. Sed la knabinoj tro forportiĝis. Ili ne rimarkis, kiel paro da sovetarmeaj soldatoj rampis al ili kun faskoj da kontraŭtankaj obusoj kaj eksplodigis la spurojn. Kaj kiel ĝi prenos kaj eksplodos. La rulpremiloj krevis kaj la E-50 perdis sian moviĝeblon.
  Nu, kio okazas...
  La nazioj havas multajn tankojn kaj estas multe pli progresintaj ol la sovetiaj. Kaj ili havas pli spertajn skipojn.
  Kompreneble, estas multaj eksterlandaj soldatoj, kio kreas kelkajn problemojn, sed ĝi ne estas timiga. Sed la nombro da trupoj estas tre forta. Kaj vi ne povas argumenti kontraŭ ĝi.
  La nombro en la kvardek-unua jaro simple ne sufiĉis por la Fritz. Ekzistis precipe malmultaj tankoj. Kaj tio malhelpis ilin batali.
  Albina kaj Alvina sur atakaviadiloj verŝis bombojn sur la malamikon. La Ruĝa Armeo, sub iliaj batoj, ektremis kaj pereis.
  Albina, faligante alian mortodonacon, grincis:
  - Por decidaj ŝanĝoj kaj venko!
  Alvina volonte konfirmis, pafante premante siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangaj butonoj:
  - Por tio, ke ili forflugis de la sukcesoj de la Tria Regno.
  La germanaj pilotoj Gertrude kaj Adala, vangofrapante siajn nudajn piedojn, grimpis en duloĝan XE-328, en jetmaŝinon - jen monstro kun dek aerkanonoj.
  La pluvo ĵus pasis kaj la knabinoj lasis graciajn, tre klarajn spurojn de siaj nudaj kruroj.
  Ili estis tiel allogaj, ke la adoleskantoj servantaj ĉe la flughaveno avide formanĝis la nudajn spurojn per siaj okuloj, kaj eĉ la knaboj komencis ŝveli perfektecon. Ĝenerale estis multaj pilotoj - la batalado montris, ke virinoj, en egalaj kondiĉoj, havas duoble pli ol virojn. Kaj tio signifas, ke ili estas efikaj. Kaj Hitler, kompreneble, ne estas tia homo por kompati iun ajn.
  En la Tria Regno mem, poligamio estis oficiale enkondukita - la rajto al kvar edzinoj. Ĉi tio estas tre praktika. Sed ne tro taŭga en kristanaj tradicioj. Ne mirinde, ke faŝismo serĉas novan formon de religio. Hitler insistas, ke ĝi estu monoteismo, sed tiel speciala - kun panteono de paganaj, antikvaj ĝermanaj dioj. Kompreneble, Hitler mem en ĉi tiu panteono estas metita antaŭ ĉio kiel sendito kaj sendito de la Plejalta Dio.
  Do la Fuhrer, kompreneble, tre amas sin kulturi.
  Gertrude kaj Adala lanĉas siajn universalajn atakaviadilojn en la ĉielon, kiu ankaŭ povas ludi la rolon de batalanto.
  Militistoj estas tre memfidaj. La rusoj ne havas reagaviadilojn, kaj ili verŝajne ne povos elteni la atakon de la tigrinoj de la ĉielo.
  Gertrude grumblis:
  - Mi estas kavaliro de brulanta rivereto...
  Adala entuziasme konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Kaj mi ŝakmas ĉiujn!
  La knabinoj ridis. Ili premis siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn, kaj turnadis la jetan atakaviadilon.
  Estis ankoraŭ mallume, sed lumstrio jam montriĝis oriente. La knabinoj fajfis... La etendaĵoj de Rusio jam flosis sub ili. La inaj militistoj ridis kaj palpebrumis unu al la alia. Ili estas tiel ekstravagancaj kaj belaj.
  Ĉi tie sovetiaj aŭtoj ekflugas al ili. La ŝraŭbo Yak-9 estas eble la plej amasproduktita maŝino inter la plej novaj eldonoj. Ne tro armita, sed relative malmultekosta kaj kun malmulte da kiraso. MIG-5, pli rapida, kun maŝinpafiloj. MIG-3 estas pli frua modelo. LAGG-7 verŝajne estas la plej rapida kaj plej armita birdo. En la lasta modifo, ekzistas eĉ tri 20-mm-kanonoj.
  Sed ĉi tiuj ĉiuj estas helico-movitaj maŝinoj - jetaviadiloj ne estis kreitaj. Kaj la germanoj sentas sin tre certaj.
  Gertrude pafas dek aerkanonojn. Ili trafis 30mm kaj du 37mm pafilojn. Ili rapidas kiel fajra ventego tra sovetiaj aviadiloj. Tamen, la ruĝaj pilotoj provas eviti kaj iri al la vosto.
  Adala manovras ĉi-momente. Vi ne povas preni germanan aŭton fronte, sed eniri la vostojn estas peza. Por Sovetunio, la atako ne estas neatendita. Kontraŭaviadilaj kanonoj jam estis lanĉitaj. Eksploditaj konkoj brilas en la mallumo.
  La germanoj spertas certan nervozecon. Ŝajnis, ke ili jam vidis tiom, ke nenio surprizus vin, sed... sovetiaj pilotoj estas kuraĝaj kaj ne timas perdojn. Nenio por timigi ilin. Sed sperto ne sufiĉas. La germana aviadilo facile eliras el la plonĝo kaj malflugigas la sovetian aŭton. Rompas alian en pecojn.
  La potenco de germanaj armiloj estas tre granda. Ĉi tio estas komponanto en kiu la Fritz havas grandegan avantaĝon super Rusio. Sed la rapideco de la nazioj estas kolosa.
  Adala akcelas kaj rompas antaŭen. Kaj Gertrudo pafas raketojn al la malamiko. Konsilon ricevas la dentoj. Iu municio celas varmecon aŭ sonon.
  Adala flustras:
  Ili ne mortigos nin!
  La knabinoj turnas sian aŭton... Ili provas esti malvarmetaj. Kaj tiam sovetia batalanto ramas proksiman germanan reagaviadilon. Kaj kiel ĝi komencas ŝiri, kaj disiĝi. Kaj ĉielo kaj aero.
  Gertrude flustris:
  - Freneza morto!
  La militistoj estis klare konfuzitaj, kaj ili povas esti ramis tiel.
  . ĈAPITRO #4
  Terura bato falis sur pacan Vladivostokon (en la Malproksima Oriento, militjuro ne estis enkondukita). La plej multaj el la ŝipoj de la Pacifika Floto estis senarmigitaj en havenoj, multaj maristoj ankaŭ estis translokigitaj al la okcidenta fronto. Unuflanke, la atakoj de la Lando de la Leviĝanta Suno estis atenditaj, sed praktike montriĝis, ke ili ne estis atendataj. Generalo Yamamoto faris veton pri samtempa striko kun ĉiuj fortoj kiuj povus esti uzitaj. Ameriko, estante relative rapide venkita, ne havis tempon por mallevi la vastan plimulton de la japana mararmeo, batalŝipoj reprezentis precipe imponan potencon.
  La unuaranga kapitano Vasilĉikov, ĝuste en tiu ĉi antaŭtagiĝa horo, kartludis kun aliaj oficiroj de la ŝiparo. La uloj estis ankoraŭ sufiĉe junaj, oni lasis ilin ĉi tie por certigi, ke la ŝipoj ne tute putru. Vasilĉikov estis la nura el ili, kiu flaris pulvon, li estis translokigita el Leningrado pro la bezono esti kuracita kontraŭ severa pulminflamo, kaptita en tre nuba urbo. La kapitano de la unua rango, aŭ se transdonite al la terarmeoj, la kolonelo, ĝuis la silenton de Vladivostok, ĝiaj florantaj stratoj. La vintro pasis, aprilo pasis kun ĝojo, estis mirinda, varma, junio estis ne meze, sed en la tropika zono. La oficiroj trinkis iomete, la bona vodko en la mara vendejo, laŭ la hodiaŭaj normoj (antaŭmilita inflacio malplivalorigis la rublon), estas preskaŭ pli malmultekosta ol lakto.
  Tamen la etoso estis difektita de la novaĵo, ke la sekva karavano kun amerika stufaĵo ne venos, pro tio la manĝeto altiĝis en prezo, kaj anstataŭ la mola Teksasa bovido, ni devis manĝi la jam enuigan fiŝon kun pikloj. . La oficiroj plurfoje provis traduki la interparolon pri la temo de la milito kaj petis paroli pri iuj bataloj, sed Vasilĉikov silentis kaj deturnis la interparolon flanken. Fine, kiam ili fine ricevis lin, li bojis:
  - Ili sendos vin al la fronto, do vi rekonos la patrinon de Kuz'kin. Komprenu, ke pulvo odoras ne de parfumo, sed de kadavroj!
  Tre juna mararmea leŭtenanto (li ĵus ricevis epoletojn, post duonjara trejnado, kiun li eniris tuj el la lernejo) saltis:
  - Jen kiu mankas al ni! Virinoj! Bela virino! Kial ni sidas solaj, ĉar la urbo estas plena de solecaj knabinoj.
  La knaboj ĝojkriis:
  - Kompreneble, ni iru serĉi knabinojn.
  La oficiro kantis romancon:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo, kaj kia bongusta manĝo! Aranĝu rearanĝon en la banejo, kaj voku la junajn knabinojn!
  Vasilĉikov kriis al la furioza junulo:
  - Ekstere estas elirmalpermeso kaj la knabinoj dormas post malfacila laboro! Ne ĉiuj estas sufiĉe bonŝancaj por akiri tian ŝtelistan lokon, feliĉe kiam ŝvito kaj sango verŝas ĉirkaŭe.
  La oficiro incitetis:
  - Pulvo odoras ne je spiritoj, sed je kadavroj, nur por privatuloj, komandantoj havas gasmaskojn kun filtrilo!
  Vasilĉikov sulkigis la brovojn.
  - Filozofo! Tipa Spinoza, restas nur lerni kiel tiri la ellasilon per via lango! Kaj estos: pah! Greno! Greno!
  La oficiroj ridis, eĉ la fenestroj ektremis. Vasilchikov aldonis:
  - Via lango estas bonega kiam la menso de via kontraŭulo estas malgranda!
  La suboficiro murmuris:
  "Sufiĉe da tio, ni trinku!"
  La ceteraj batalantoj muĝis:
  - Ĝuste, verŝu ĝin! Ĝis la tagiĝo, kompreneble, ni havos sufiĉe da vodko, sed ankaŭ estos sufiĉe da manĝetoj al la infero!
  Kaj fajra akvo verŝita en glasojn! Jes, do komencis boli kaj ŝaŭmi, sonis obscenaj, obscenaj kantoj.
  La pordo subite malfermiĝis, kaj la ĉambro ŝajnis esti eksplodita de uragano. Alta fajra knabino saltis al la oficiroj, kaj per sia tuta forto fendis brikan muron per nefinita botelo da vodko. La knabino kriis:
  - Alkoholuloj kaj buboj! La tuta lando laboras, aŭ batalas, vi estas feliĉaj kiel porkoj. Forgesis pri konscienco kaj honoro! Ne mirinde, ke Lenin diris: ebrio estas la plej malbona el ĉiuj malvirtoj, ĝia aparta detruo en la publika domeno!
  La suboficiro jam estis sufiĉe ebria, liaj okuloj strabis, kaj li kriis reen, kaptante malplenan botelon:
  - Vi hundino foriru de ĉi tie! Nun mi faros!
  La knabino mallonge batis la piedfingron de sia boto sub la genuon. La bato ŝajnis malpeza, sen amplekso, sed la junulo hurlis kaj sinkis. La botelo falis kaj rompiĝis. Ĉiuj anhelis, Vasilĉikov ekkriis:
  - Jes, jen la signoj de Anna Vedmakova, aspiloto en Hispanio kaj Finnlando. Ŝi havas legendan hararon, la koloron de fajro! Bonvenon, eskadroestro...
  La Sorĉisto kapjesis.
  - Mi estas ankoraŭ en la rango de majoro, kaj la unua aso-piloto premiis la stelon de la heroo de Sovetunio. Ĵus alvenis en ŝia MIG-5-batalanto. Dum la resto de la eskadro estas en la orienta fronto. Mi estis instruita... Nu, ne estas via afero, ke mi estis instruita. Ĉiukaze, mi bezonas vian destrojeron por tuj levi la usonan flagon kaj iri al la maron.
  Vasilĉikov estis surprizita:
  - Kial la nia?
  La verdaj okuloj de la Sorĉisto ekbrilis.
  - Ĉar ĉi tiu aŭto estas farita en Usono. Ĝi estis liverita al vi sub Lend-Lease, kaj poste sekvu nur miajn ordonojn.
  Vasilĉikov grimacis:
  - La kolonelo obeas la majoron, kaj eĉ el alia fako. Vi havas la aŭtoritaton.
  Vedmakova prezentis dokumenton kun la sigelo de la NKVD kaj la subskribo de la Vicprezidanto de la Ĉefsidejo kaj la Prezidanto de la Konsilio de Popolaj Komisaroj, la estro de la sekreta polico - Marŝalo Beria.
  - Komprenite! Kaj sen plia traktado, vi nur obeos min! Kio okazos alie, mi ne diros: vi ne havas kvin jarojn!
  Vasilĉikov riverencis:
  - Bone! La detruanto moviĝas, necesas nur levi la maristojn el la kazerno kaj ekveturi post du horoj.
  Vedmakova kaptis la junan oficiron je la haroj, ŝi estis kapo pli alta ol li kaj klare pli forta:
  - Kia naivulo kaj ebriulo! Kial vi havas tian dissolvitan teamon! Ĉi tiu ulo aspektas pli kiel kajutknabo ol oficiro. Eble por komenci, blovu ĝin bone, por ke ĉiuj lupolo eliru.
  Vasilĉikov estis embarasita:
  - Jen paŝao Kolobkov. Li estis sendita al kursoj rekte de la Suvorov Lernejo, laŭ mallongigita programo. Li estas ankoraŭ sufiĉe knabo, post du monatoj lia naskiĝtago estas deksesjara.
  Sorĉisto grimacis:
  - Ŭaŭ! Dekkvinjara kaj jam oficiro! Tion faras akcelo! Kaj mi ne sciis, ke laktoj jam ricevis titolojn.
  Vasilĉikov levis la ŝultrojn.
  - Sur la komunisma fronto, infanoj kreskas frue! Krome, okazis al li rakonto, kiel li skribis la plej bonan rakonton pri la fantazia defendo de Moskvo, kaj Zhukov rimarkis tion kaj konsilis al li translokigi la knabon de kadetoj al oficiroj.
  The Witcher pliboniĝis:
  - Bone! Ne estas malbone, ke li ne estas malsaĝulo, sed ne plu drinkas! Mi flaras ĝin, kaj mia nazo estas kiel hundo, tuj sub la tribunalo! Efektive, vi pagos por ĝi. Jam mezaĝa viro, sed mem.
  Vasilĉikov tusis:
  - Efektive, mi estas tridek du jaroj, sed mi jam sesfoje vundiĝis en Hispanio kaj Finnlando, do mi ŝajnas maljuna...
  Vedmakova volis diri ion responde, kiam subite monstra muĝado rompis la antaŭtagiĝan silenton. Estis kvazaŭ pezaj ŝtonegoj falus de la ĉielo, la fenestrovitro tuj krevis. Pecetoj de hajloj batadis sur la tablon kaj eĉ alteriĝis en la manojn kaj vizaĝojn de ebriaj oficiroj. Sorĉisto kriis:
  - Ĉiuj tuj eksteren.
  Vasilkov kriis responde, tiom, ke li preskaŭ ŝiris siajn voĉkordojn:
  - Ĉi tiuj estas dekdu coloj konkoj! La japanaj batalŝipoj ŝajnas esti ĉe la ĉaso, tio signifas.
  Vedmakova, ĝenite, batis la muron per sia boto:
  - Komencis, sed ne kiel ni planis! Tute ne! Damne, ni devas tuj preni la eskadron al la maro kaj mallevi la floton de la lando de mallarĝaj simioj.
  Vasilĉikov murmuris:
  - Estas armiloj nur sur mia destrojero kaj sur kelkaj malgrandaj trogoj. Ni eĉ ne havas respondon.
  Vedmakova montris sian pugnon:
  - Nu, vi devus havi marbordan artilerion! Post ĉio, ne ĉiuj estis senditaj al la okcidenta fronto, same kiel aviado. Ja de jaroj oni parolas pri tio, ke Japanio povas eniri la militon ĉiumomente.
  Vasilkov volis ion diri, sed denove ĝi bruis, fragmentoj pluvis. La sireno vekriis, avertante pri la alveno de aviadiloj. Vasilĉikov leviĝis kaj kriis super la muĝado de la Sorĉisto:
  - Ni havas aviadon, kaj marbordaj kuirilaroj, eĉ se ne en kompleta aro, disponeblas. Ni respondu!
  La piloto grumblis dum ŝi kuris tra la stratoj:
  - Mi nur kurus al mia batalanto kaj mi plantos ĉi tiujn japojn, ĝi ne ŝajnos sufiĉe. Ili ankoraŭ pagos por Tsushima, kaj Muden.
  Vasilchikov konsentis:
  - Jes, ili pagos! Jes, eĉ kun procento!
  Estis eksplodoj kaj la malfrua pepado de kontraŭaviadilaj kanonoj. Ĝenerale, la plej granda parto de la aerdefendo de Vladivostok estis elprenita reen en la kvardek-unua jaro, por plifortigi la defendon de Moskvo (Oni atendis, ke Hitler batus, sed tiam ĝi pasis!), Do la multoblaj punktoj de la moskito -domo de la lando de la Leviĝanta Suno ŝajne ne multe atentis tian "bruon". Japanaj plonĝ-bombaviadiloj faligis printempajn "donacojn" kun penetra krio. La bato estis kaŭzita kaj al la grandurbo kaj al la floto. La japanaj aviadiloj ne estas tro grandaj, sed facilmovaj, sed la batalŝipoj, male, estas pezaj. Ĝis nun, la usonanoj sukcesis mallevi nur du tiajn belaĵojn, kaj la postvivantoj, kune kun la krozŝipoj, detruis la marbordon. Ĝi forte similis al la fia atako de la Lando de la Leviĝanta Suno la 27-an de januaro 1904. Nur tiam mankis aviado.
  Vasilĉikov sentis, ke li sufokiĝas pro kurado. Li ne estas superhomo, sed simpla viro kun malsanaj pulmoj, kaptita en malfacila situacio. Kaj en Vedmakova ŝi ne multe preterpasis lin. Mi scivolas kiom aĝa ŝi estas, apenaŭ pli ol tridekjara, ŝiaj mamoj estas grandaj, kaj ŝiaj ŝultroj estas larĝaj kiel tiuj de viro.
  Vedmakova subite turnis sin kaj svingis la manon:
  - Ne kuru maljunulo, sekvu min! - Ŝi kriis kun tia forto, ke la sonondo ĵus trafis ŝiajn orelojn. - Eligu la destrojeron sur maron kiel eble plej baldaŭ.
  Eksplodoj bruis proksime, derompaĵoj pluvis, unu el ili falis rekte sur Vedmakovan, kaj ŝi mekanike kaptis ĝin per la manoj. La piloto knabino sentis sin kiel golulo, kiu sukcese gajnis punon, la fragmento estis ronda, varma kaj aspektis kiel pilko. Anna subite sentis ion likvaĵon flui laŭ ŝiaj brakoj. La knabino rigardis la fragmenton, kaj tiam eĉ ŝia fera militisto, malmoligita de trijara milito (Kune kun la hispanoj), naŭzo venis al ŝia gorĝo. Ŝi havis kapon de bebo en siaj manoj. Kompatinda knabino (ĉi tio videblas el la mallongaj vostoj, kun elpikitaj okuloj. Vedmakova zorge metis la kapon sur la fendan asfalton kaj krucis:
  - Vi ne havis tempon por peki, ne vivi! Tamen ne ekzistas pekulo pli granda ol Dio, tial ne ekzistas pli granda peko ol indiferenteco pri la sufero de infanoj.
  Denove, muĝado, kaj fragmentoj, oni trafis la knabinon en la boto, gratante la haŭton. Vedmakova jam volis turni sin kaj rapidi kiel eble plej rapide al la startleno, kie ŝia MIG pacience atendis la agreseman gastiganton, sed...
  Akra kiel ponardklingo, la rigardo de la militisto ekvidis neelteneblan grimacon de doloro sur la vizaĝo de la unuaranga kapitano Vasilĉikov, kiam lia supra parto de la forŝirita korpo flugis supren de la eksplodondo. La knabino mem apenaŭ evitis la fragmenton. Ŝi jam siatempe, iel kroĉis sian vangon, eĉ dum la aerbatalo en Hispanio. Kiel rezulto, profunda cikatro restis, kiu, dum longa tempo, difektis ŝian aspekton. Vere, en Siberio ŝi estis prezentita al unu tre forta sorĉisto, kiu, per la helpo de ungventoj kaj la alvoko de spiritoj, sukcesis resanigi kvazaŭ li neniam estus, ĉi tiun vundon kaj kelkajn pli. Por tio, Vedmakova donis al li sian senkulpecon, konante la ĝojojn de virinoj. Post tio, la knabino kaptis la plej malgrandan ŝancon por mordi la feliĉon de amo kun viro, kio estis tre malfacile fari en sankta sovetia tempo, eĉ kun sia Satana beleco kaj kapablo tenti. La afero kompreneble ne estas tiom persvadi la homon, sed certigi, ke la festo-organizanto ne eksciu pri tio. Kaj estas tiom da skamantoj de ĉiuj strioj, ke ŝerĉisto, sur ŝafisto kaj ĉapelo, pelas ilin. Do vi ne vere akcelos se via kariero estas kara al vi. Sed antaŭ ĉirkaŭ kvar monatoj, kiam ŝi estis premiita kiel la stelo de la heroo, pro la dudek-kvina faŝisma aviadilo sinsekve malkonstruita: ŝi renkontis en Beria. Kaj en la tuta sovetia elito ne estis pli granda virinaĉo ol la estro de la sekreta kaj malkaŝa polico.
  Vedmakova kuris kiel startleno. Krome, kio malofte okazas al ŝi, ŝi miksis la straton en nekonata urbo, pro kio ŝi nur pligrandigis la distancon.
  La piloto fuĝis kaj rememoris: Beria estis inventema en la lito, sed ne ŝia gusto, kalva, ventro, ne Apolono. Do li neniam fariĝis ŝia amanto. Ĝenerale, onidiroj, ke Beria seksperfortis virinojn, estas klara troigo. Se oni diris al li firman ne, la dua viro de la Ruĝa Imperio, kutime, ne uzis devigon. Kvankam kiu kuraĝas de la knabinoj diri ne al tia monstro? Ekzekutisto de Rusio numero unu!
  Sed ĉi tie ŝi fariĝis konfidulo de Lavrenty Palych. Ĝenerale, ŝi iĝis unu el la unuaj inaj volontuloj batalantaj en Hispanio. Fakte, malmultaj sovetiaj pilotoj partoprenis en ĉi tiu civita milito. Ŝajnas, ke Stalino mem ne precipe volis la venkon de la socialistoj. Kaj kio estas logike, en Francio venkis la socialistoj, ŝajne maldekstruloj, kaj la rilatoj kun Sovetunio nur plimalboniĝis. Sed samtempe, konsiderante ke Franco estas faŝisto kaj burĝo, kaj la popola registaro de Hispanio ŝajnas maldekstrema, estis neeble tute ignori petojn de helpo. Jes, sovetiaj pilotoj bezonis akiri sperton, provi novajn ekipaĵojn. Komence, la milito daŭris kun diversa sukceso, sed tiam la armeo de Franco, kun la subteno de italaj kaj germanaj unuoj, sukcesis kapti Katalunion. La batalo en la aero estis komence egala, sed poste aperis la fama Messerschmitt. En la plej unua aerbatalo, Vedmakova sentis la potencon de ĉi tiu aviadilo kompare kun la IL-16. Precipe, rapideco, diferenco de cent kilometroj hore, permesis al la faŝismaj pilotoj elekti mem kie, kiel kaj kiam aliĝi al la batalo. Due, la armilaro de 20 mm aerkanono povis malflugigi lamenligno IL-16 ĉe longa distanco, dum la ME-109, havante kuglorezistan frontan kirason, tenis pafojn de 9.6 mm maŝinpafilo de sovetia batalanto. Tial, por detrui Messer, estis necese aŭ ataki de la malantaŭo, aŭ se vi estis tre bonŝanca eniri la motoron, aŭ la vidvilon. Oni notu, ke ankaŭ la germanoj havis multe pli bonan komunikadon kaj agis pli harmonie. Vedmakova estis pafita dufoje, kaj la trian fojon ŝi estis grave vundita kaj kaptita. La tempoj estis tiam severaj, sed ĉar la milito jam estis perdita, Madrido falis, Hitler, kiel signo de bonvolo, kaj planante aliancon kun Stalino, ordonis la revenon de sovetiaj kaptitoj al sia patrujo. Vedmakova pasigis nur monaton en kaptiteco, ŝi estis metita en hospitalon por oficiroj, bone nutrita kaj zorgata. Neniu batis aŭ seksperfortis, eble la nazioj kaj la frankisma reĝimo provis montri sin al la tuta mondo kiel humanistoj kontraste al la sanga tirano: Stalino! Sed post reveno al ŝia patrujo, el ĉiuj iamaj militkaptitoj, nur unu Vedmakova restis libera.
  Vere, la ordono donita, por la sola faligita itala batalanto, estis senigita de ŝi. Sed ŝi restis en la armeo, kaj eĉ partoprenis la militon kun Finnlando. Suomi-lando havis nur 118 malnoviĝintajn lamenlignon en sia aviadila floto. La knabino preskaŭ ne partoprenis aerbatalojn, ŝi pli okupiĝis pri rekono, ŝi ricevis ordonon, ŝajnas unu monoplano, ŝi tamen pafis, sed ĝi ne estis kalkulita.
  Tamen nokta rekono ankaŭ ne estas malbona, ĝi estas grava afero por la armeo. Kompreneble, ke la milito kun la finnoj daŭris cent dekkvin tagojn, kaj la sovetiaj trupoj antaŭeniris duonan kilometron ĉiutage, ne povis ne kaŭzi senton de ĝeno. Beria tiam lasis degliti al ŝi ke la proporcio de perdoj estis kvin kontraŭ unu en favoro de la lando de Suomi. Vere, la linio Mannerheim estis trarompita per alfronta atako, kio ankaŭ estas atingo. Vyborg venas kun donacoj - tamen ĝi ne estis prenita, sed forlasita de la finnoj post la subskribo de la packontrakto. La milito estis venkita, kvankam pagante kun rivero de sango. Vedmakova ofte komunikis kun la ŭounded, infanterio, kaj petrolŝipoj. Ĝenerale, la nivelo de organizo de la Ruĝa Armeo estis malproksima de perfekta. Kvankam, ekzemple, la tanko KV-2 faris fortan impreson sur la knabino. Lia 152mm obuso povis rompi fosŝirmejojn kaj subpremi bateriojn. Estis ankaŭ novaj sovetiaj aviadiloj MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU kaj aliaj. Vedmakov ricevis la MIG, nomitan laŭ Mikoyan. La aviadilo havis bonegan flugefikecon, kaj la plej grandan altecplafonon inter la sovetiaj falkoj. Vere, ĉi tiu aviadilo komencis alveni laŭvorte antaŭ la milito, la plej multaj el la pilotoj havis nur kelkajn horojn da flugtempo, kaj ili estis plantitaj ĉe la plej novaj, neevoluintaj stiriloj. Sed pli spertaj kadroj ankoraŭ flugis la malmodernan IL-16, aviadilo kiu havis maksimuman rapidecon dudek kilometrojn pli malaltan ol la bombaviadilo Yu-88. Do ŝajnas esti multe da aviado, sed se vi prenas ĝian kvaliton ...
  La germana atako ne estis tute neatendita. Onidiroj, ke milito disvolviĝis, cirkulas ekde januaro. Proksimume kvin milionoj da rezervsoldatoj estis redaktitaj en la armeon, la daŭro de militservo estis plilongigita al kvar jaroj, tankoj estis tiritaj supren al la limo. Kaj samtempe ili aktive fosis tranĉeojn, granda armeo ne staris sur la kampo, kvazaŭ ili intence ĝin elprenis kaj aranĝus, por ke la germanoj pli facile ĉirkaŭu kaj pereigu niajn trupojn. Ŝi estis en la fortikaĵoj. Vere, en majo estis onidiro, ke decido estis farita kaj la liberigo de Eŭropo estis komenconta. Principe, Vedmakova, se Stalin batus Hitleron pli frue, ŝi nur dirus dankon. Por iu ajn lando, kaj precipe Rusujo, estas tute nature kreski en teritorio, strebi al ekspansio. La reganto-venkinto, jen honora titolo... Kaj efektive, la fina celo de komunismo estas monda revolucio, Sovetunio por la tuta planedo, kun la perspektivo de ekspansio en la kosmon. Ja oni ne povas longe heziti kaj permesi al la nazioj krei armilojn kapablajn detrui la homaron. Aliflanke, kia idioto vi bezonas esti, ke estas tiel stulte anstataŭigi kaj la armeon kaj la landon. Ĉu konservi la trupojn en la plej vundebla formo, ignorante ĉiujn datumojn pri la baldaŭa atako? Du monatojn antaŭ la komenco de la milito, konata sorĉisto atakis ŝin, ke en la plej mallonga tago de la jaro, faŝismaj hordoj invados Sovetujon! Kaj li sendis al ŝi protektan medaljonon, avertante, ke dum ĝi estis sur ŝi, Vedmyakova ne estos en danĝero de morto aŭ vundo. Kaj kio! En kelkaj tagoj, ĝi jam malflugis dudek naŭ faŝismajn aviadilojn, inkluzive de du Yu-488 kaj unu Yu-287, cetere, la lasta bombisto estas tiel facilmova, ke la MiG-5 apenaŭ povis atingi ĝin. Post tio, Vedmyakova petegis aŭton de la lasta modifo. Kio pri la rajdanto kaj la ĉevalo. Inter sovetiaj virinoj, ŝi estas la unua en la nombro da faligitaj aŭtoj, kaj inter viroj, la unua el la unuaj. Do ili donis la majoron. Tiel rapide, kiel en fabelo. Sed la venko de la Tria Regno estas sufiĉe reala. Turno en Afriko en la kvardek-unua, kaj tiam la eliro el la milito de ĉiuj eblaj aliancanoj kiuj kapitulacis al la Tria Reich, kaj nun ankaŭ surprizatako de Japanio. Ĉi-lasta estas ĝenerale malbona, sed ne mortiga. Jes, la loĝantaro de Japanio, ĉirkaŭ cent milionoj aŭ eĉ iom pli nun! (Delonge ne ekzistas censo, sed la naskokvanto estas tre alta, kaj ĝis nun, sen limigoj de demografia politiko, la kresko estas; pli granda ol en Sovetunio). Kaj se ni aldonas ankaŭ la Pupreĝimon kun la ĉina "imperiestro" en Manĉurio, tiam tio estas pliaj tridek ĝis kvardek milionoj (neniu vere kalkulis tie dum longa tempo). Plie, estas tricent milionoj da konkeritaj kolonioj.
  Vere, parto de la japanaj trupoj katenas Ĉinion, sed nun la paco plej verŝajne estos subskribita kun Ĉiang Kai Ŝek, aŭ pli ĝuste, tio, kio restas de li, kapitulacis, kaj kune kun Ameriko ili kontraŭstaros la jam malgrandan Ruĝan Armeon de Mao.
  En Manĉurio mem estas jam ĉirkaŭ dek milionoj da japanoj, kaj tri milionoj ducent mil "ĉinaj" soldatoj. La tuta forto de la Japanaj Armitaj Fortoj estas proksimume dudek sep milionoj, sed ili estas aŭ disigitaj tra Azio, kaj eĉ en Usono, aŭ kvar milionoj el ili estas memdefendaj trupoj kaj ili estas sur la skeletoj. Japanio havas multe da tankoj, nur dudek du mil kaj duono, kaj en Manĉurio mem, ĉirkaŭ dek mil. Kaj la tankoj mem estas malfortaj, pli malbonaj ol la germanaj modeloj de 1941. La plej masiva Chi-Ha ne povos penetri la kirason de la T-34 eĉ proksime, kaj nia aŭto povas gajni je distanco de pli ol kilometro. La vero estas reala, la T-34, trafas precize de 500 metroj. Rearmado kun optiko estis prokrastita, kaj videbleco daŭre estas malforta. Sed ĉi tiuj estas tankoj, kaj la aviado de Japanio ne estas malbona. La vero estas iom pli malbona ol germana, kaj usona, sed tio estas nur iomete. La diferenco ne estas pli ol ses monatoj. Dum la batalado apud Ĥalĥin Gol, unu japana asopiloto (diablo, lia familia nomo elflugis el lia kapo, li ŝajnis tute muta en tiu ĉi viandmuelilo), pafis 41 sovetiajn aviadilojn ĝis li estis finita. Do pri kio temas? Japanio havas bonan aviadon, kaj la nivelo de trejnado de asoj estas alta. Vere, rearmado per novaj aviadiloj dum la milito estas ideo pli malrapida ol tiu de aliaj landoj. Kial? Eble pro tio, ke la lando de la Leviĝanta Suno ne havas sufiĉe da industria potencialo por samtempe forpuŝi la atakon de Usono, kiu produktas pli ol ducent aviadilojn tage, kaj regi novajn modelojn. La usonanoj forte bombardis Japanion, detruis fabrikojn, bruligis urbojn. Tamen, ĝi ankoraŭ ne estas tiel intensa, ĝis la insuloj estas tro malproksime, ili ne havis tempon por alproksimiĝi, kaj nun, kiam ili kapitulacis antaŭ la Tria Reich, ili tute ne bombas. Kaj kiel trakti tian potencon. La japana mararmeo estas multe pli forta ol la nuna, nekompleta Pacifiko. Dum ĝi ne estas enprofundigita, oni eĉ ne povas pensi pri venko. Sed jen la terarmeo ... En la Malproksima Oriento, proksime de la limo, estas formale sepdek du sekcioj, Beria donis ĉi tiun informon al ŝi sub granda sekreto, plus tri pliajn landlimajn sekciojn, kaj du sekciojn de la NKVD. Ŝajnas esti sufiĉe multaj, sed ili estas plene dungitaj laŭ la regula nombro, nur la trupoj de la NKVD. La ceteraj sekcioj havas pactempajn ŝtatojn. Ĉi tio signifas, ke Japanio havas grandan avantaĝon en infanterio, aviado, kaj eĉ en tankoj. Nu, en tankoj, niaflanke ĝi estas kompensita per kvalita supereco, kaj la resto estas multe pli malbona. Kvankam se vi prenas manpafilojn, Japanio ankaŭ postrestas en la nombro da maŝinpafiloj, plejparte ĝi havas pafilojn. Tamen, la Malproksim-Orientaj sekcioj estas nebone ekipitaj per mitraletoj. Ne estas sufiĉe da maŝinoj por ĉiuj. Do ... Laŭ kvalito, ne estas supereco en la infanterio, prefere, eĉ pli malbone, ĉiuj plej bonaj oficiroj estas translokigitaj al la sovetia fronto, ĉi tie la plej malbonaj trupoj estas, kiel regulo, ne pafitaj, havante minimumon. de milita trejnado. Tio signifas, ke komenciĝas la milito, en ekstreme malfavora situacio por Sovetunio. Kaj ne malmultaj lastatempe formitaj rezervoj estos ĵetitaj orienten ...
  Witcher subite pikis en la incendion. La bombita urba hospitalo brulis. La bildo estas vere apokalipsa, kaj virinoj, infanoj kaj maljunuloj brulas vivaj. Ĉi tie la bebo falis rekte en la fajron, kaj ĉirkaŭe estis terura muĝado kaj ĝemoj.
  Vedmakova sentis la trumpetojn de la arkianĝeloj en ŝia kapo kaj ĵetis sin en la flamojn. Fajraj langoj lekis la nudajn manojn kaj malfermitan vizaĝon de la knabino, sed la piloto moviĝis tiel rapide, ke ŝi sukcesis kapti la infanon, eltiri lin el la brakumo de detruo.
  La knabino elsaltis, sentante nur etan jukon sur la haŭto, ĵetis rigardon al la bebo. Ve, estis tro malfrue, la knabo sufokiĝis, tirante flamojn en la pulmojn, brulvundoj sur la ronda vizaĝo. Tiaj ŝiriĝintaj veziketoj sur la haŭto estas pli molaj ol lekantburĝonoj. Sorĉisto kriis:
  - Jen estas homa kaoso!
  Ŝi trafis amason da rubo per sia boto, post kio ŝi rapidis por helpi kiu alia povus esti savita. Estis kvazaŭ kobro dancanta inter gasbruliloj, la knabino ŝanceliĝis tre bizare kaj dancis. Ŝi bruligis sin, ŝiaj botoj fandiĝis, ŝia tuniko karbiĝis, sed ŝi daŭre batalis obstine por ĉiu larmo de infano, por ĉiu bato de malgranda koro, por ĉiu fragila vivo, sed tiel necesa por la lando! La botoj disfalis, kaj nun la knabino dancis tra la kirlventoj de flamoj, ŝiaj nudaj, ĉarmaj, kruroj. Ŝi estis martirino, sed ne nur monaĥino turmentanta sin per fastoj kaj vipo, kio ne profitas nek al Dio nek al homoj, martirbatalanto savanta specifajn vivojn. La kruroj de la knabina piloto estis kovritaj per tavolo de malgrandaj veziketoj, sed ili moviĝis eĉ pli rapide kaj pli precize pro doloro.
  La kapitano de la medicina servo, elprenis grandajn botojn el sia sako, kriis al ŝi:
  - Prenu ilin, rapide surmetu ilin! Vi fariĝos tiel kripla.
  La piloto tuj respondis:
  - Pli bone estas iĝi kriplulo korpe ol esti frenezulo morale! Eĉ ne sekundo por vi mem, ĉio por la fronto, ĉio por venko!
  La kapitano de la medicina servo respondis:
  - Ĉi tiu estas vera sovetia viro!
  La sorĉistino malbenis:
  - Kaj kion vi valoras savi homojn!
  La kapitano suspiris.
  - Mi havas protezojn, anstataŭ krurojn!
  Vedmakova, eltirinte alian knabinon kun duonbrulita vizaĝo kaj senkonscia, kriis:
  Kiel kruela estas Dio!
  La kapitano levis la ŝultrojn.
  Ne estas kulpo de Dio, sed de homoj!
  Vedmakova obĵetis:
  - Tio estas la sama afero, kiel diri - ne la gepatroj kulpas, sed la infanoj!
  La kapitano volis ion diri, sed la fumnuboj eniris lian gorĝon, kaj li kolere tusis.
  La nudpieda knabino blekis:
  - Mi estas sorĉistino kaj ne ekzistas pli bela profesio!
  Kaj doninte nudan kalkanon, ŝi daŭrigis:
  - Adolf estu salutoj kaj bukedo en la malbona ĉerko!
  La bombadoj trankviliĝis, sed la senŝeligado daŭris. La kanonoj de la ŝipo havas decan provizon de obusoj, tamen, la fajro nun estis direktita pli al la senarmigitaj sovetiaj ŝipoj. Yamamoto komprenis, ke superregado surmare transdonos la iniciaton en ĉi tiu milito al Japanio por longa tempo. Kaj por konstrui ŝipojn, la procezo estas multekosta kaj longa, kvankam, ekzemple, submarŝipoj, eble, estas pli facile stampeblaj. Ĉi tio kompreneble ankaŭ devas esti konsiderata, sed gravas rompi la strukturon. Admiralo Yamamoto, la plej potenca viro de Japanio post imperiestro Hirohito, sentis sin kiel dio. Vera dio, do la religio de la lando de la Leviĝanta Suno instruis, ke la plej bona maniero al diigo estas milita lerteco! Kaj nun la granda komandanto povis arbitre turmenti kaj difekti la spacon ĉirkaŭ li.
  Super Vladivostok estas densaj, nigraj fumnuboj dum multaj kilometroj; tio estas naftostokaj instalaĵoj kaj fueldeponejoj en fajro. Centojn, milojn da homoj estas bruligitaj, diable, nu, post tio, kiel vi ne povas senti vin kiel dio, kiu venĝis sur la rusoj dum jarcentoj da humiligo, granda popolo estas devigita kunpremiĝi en serio da insuloj tiel etaj kompare kun la vastaĵoj de Rusio. Nun la rusa floto sinkas, kaj male al Peru Harbour, ili ne forlasos eĉ unu ŝipon.
  Dum la Batalo de Khalkhin Gol, Yamamoto proponis liveri similan baton al Vladivostok, por kiu detala plano estis desegnita. Sed Hitler neatendite faris pacon kun Stalin. Ĝenerale, stultulo Hitlero, komencis la masakron de la judoj kaj per tio metis kontraŭ si kaj Pollandon kaj la landojn de la Okcidento. Kaj kial li bezonis ĝin? Ĉu vi volis akiri judajn riĉaĵojn? Sed pli bone estis unue fariĝi mondpotenco, venkante Sovetujon, kaj eble poste aliajn landojn. Okcidento estas pli facile gajnebla pro tio, ke ĝia pensmaniero estas multe malpli karakterizata de fanatikeco kaj emo al sindono. Ĉu estas almenaŭ unu kazo konata de usonaj pilotoj ramas. Vere, estis kelkaj kolizioj, sed ĉi tio plej verŝajne estas akcidento.
  Rusoj estas fanatikaj, kio estas stranga, ĉar la ortodoksa kredo ne aprobas memmortigon, kaj tute ne konsideras, ke oni povas gajni vojon al paradizo per heroaĵoj. Ĝenerale, la instruoj de Kristo, laŭ lia opinio, estas ege stultaj kaj nepraktikaj. Li Yamamoto legis la Biblion kaj miris pri la stulteco de homoj konsideri tian pacifistan Dion. Ekzemple, li instruas: ili batas vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren, ili petas unu ĉemizon - donu du, amu vian malamikon! Nur mensmalsana persono povas konsideri Kriston Dion. Tia religio estas bona nur por sklavoj, kunligitaj vasaloj. Kaj la tuta Eŭropo kaj duono de la mondo devis kredi.
  Vere, la instruoj de Jesuo, malgraŭ tio, ke ĝi malakceptas la principon de la Malnova Testamento, okulo por okulo, kaj instruas vin ami viajn malamikojn, ne malhelpis la britojn konkeri trionon de la tuta planedo, kreante la plej vasta imperio en la historio de la homaro. Kaj ĉi tio estas malgraŭ la religieco de Britio, kie Dio estas menciita eĉ en la nacia himno. Strange, usonaj prezidantoj ĵuras je la Biblio, sed tamen bombardis japanajn urbojn per napalmbomboj, bruligante vivajn milojn da virinoj kaj infanoj. Krome, ili mortigis la civilan loĝantaron, ne hazarde, sed intence, tio estis taktiko de terurado de la civila loĝantaro: subfosi homajn kaj ekonomiajn rimedojn.
  Sed japanoj unue ne bombadis Usonon, antaŭ la germana invado, dum la tuta milito nur unu bombisto trarompis kaj mortigis, nur ses civilulojn. Kaj ili ankaŭ atribuas specialan kruelecon al la samurajo. Post ĉio, li Yamamoto, se dezirite, povus trarompi bombistojn al usonaj urboj, precipe post la malvenko de la jankia floto proksime de Peru Harbour. Jes eŭropanoj estas moralaj bastardoj. Ili havas perversan komprenon, fidon, instruadon kaj nefaradon!
  Ne tiel en Japanio! Kion ni estas instruitaj estas tio, kion ni faras. Ne ekzistas tia afero, kiel Dio diras turnu la alian vangon, tamen liaj servistoj intence mortigis infanetojn. Jes, ĝenerale, la kredo, ke Dio estas unu kaj Ĉiopova, ne povas esti vera. Se li estus sola, tiam kompreneble li zorgus, ke homoj adoru lin ĝuste, en fido kaj vero, kaj havu ununuran doktrinon. Kaj tiel ĉiu preĝas kiel li volas, kion li volas. Kaj la mondo estas tro malbela kaj malĝusta por esti kreita de ununura Ĉiopova Dio. Ja ĉiu respondeca reganto unue strebas al ordo kaj justeco. Li volas, ke la forta, saĝa, nobla, honesta estu unuavice, kaj la ceteraj aŭ korektu sin, kresku korpe kaj spirite, aŭ... Tamen, se Dio estas Ĉiopova kaj la Kreinto de la universo, tiam li ne farus; krei korpaj kaj mensaj idiotoj.
  Finfine, kial la imperiestro foje estas devigita elteni la malfortojn de homoj kiel donita? Ĉar ne ekzistas alia elirejo, li ne povas en unu palpebrumo turni monstraĵojn en belajn virojn kaj malkuraĝulojn en aŭdacajn. Sed se mi povus, mi tuj farus ĝin! Ve, mi devas akcepti kio estas kaj trakti la homan materialon, kiun mi ricevis kiel donita. Sed de kiu li ricevis ĝin estas alia demando. Jes, kaj la imperiestro mem havas malfortojn: li estas nur homo - li maljuniĝas, malsanas, kadukiĝas. Strange, dia imperiestro ofte vivas malpli ol ordinara servisto, havas malpli armilkapablojn ol la plej multaj generaloj kaj multaj soldatoj. Nu, kio estas en ĝi de ĉiopova Dio. Sed blanka ne estas pli bona! En la tuta historio de Eŭropo, ne estis pli terura kaj sukcesa konkerinto ol Hitlero. Jes, li estas vere simbolo de la milita lerteco de blankuloj! Kaj, tamen, la plej granda komandanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, eĉ ne povis fini la gimnazion, akiri sekundaran edukadon, kiu estas deviga en Japanio!
  . ĈAPITRO #5
  Krome, Hitler ne estis akceptita en la armeon, pro saneckialoj. Strange, tiu fervorulo de la kulto de forto, la leono de milito, montriĝis tiel fizike malforta, ke eĉ en Germanujo, kie estas armea posteno ĉe ĉiu posteno, li ne estis alvokita kiel soldato. Kiel degradita estas Eŭropo.
  Tamen, Stalino, alia el la plej elstaraj politikistoj de nia tempo, ankaŭ ne havis sekundaran edukadon, li estis nugeto. Kaj interese, li ankaŭ ne estis redaktita en la armeon, pro sanaj kialoj. Interesaj, koincidoj, du malicaj malamikoj ne havis sekundaran edukadon, ne estis alvokitaj por militservo pro sanaj kialoj, havis patrojn de ebriuloj, kaj la patro de Hitler ankaŭ laboris komence kiel ŝuisto!
  Jen tia koincido, stranga, malbonaŭgura. Göring, la oficiala posteulo de Hitler, ne estas tia. Li estas de familio de aristokratoj, la prapatro de Goering estis la deputito de la fakta reganto de Germanio, Bismarck. Tial, Churchill: aristokrato, el nobela familio, kaj amerikaj plutokratoj, (Prezidanto Roosevelt estas nenio alia ol peono, ili rapide trovis komunan lingvon kun li.
  Ili volis anstataŭigi Hitler per ili, sed ĝi ne sukcesis. Hitler konkeris ilin ĉiujn! Goering estas komercisto, oligarko, aristokrato kaj pragmatisto. Li estas pli bona ol Hitler kapabla kunigi ĉiujn kontraŭbolŝevikajn kaj kontraŭrusajn fortojn de la tuta mondo. Ameriko kaj Britio volas fini kun Rusio, sendepende de la reganta reĝimo, sed la komunistoj, kiuj neas la koncepton mem de privata proprieto, ili volas fini tiel malbone. Estas fanatike, ke ili eĉ blindas la okulojn al la troa plifortiĝo de Germanujo kaj ke ili mem estas devigitaj aliĝi al la Tria Regno.
  Tamen Germanujo estas geopolitika konkuranto, sed konkuranto kadre de la kapitalismaj kaj aristokrataj reguloj de la ludo, kaj la bolŝevika Rusio estas absolute fremda kaj malamika. Estas eĉ surprize, ke Churchill mem proponis al Stalin helpon, malgraŭ sia tuta kontraŭkomunisma, tradicia, angla malamo al Rusio.
  Jam en 1941, mi volis starigi Rusion de Stalin kontraŭ Hitleran Germanion. Dolore, la germanoj premis lin. Ja Germanujo sub la ruĝuloj estas militĉevalo jungita al la sovetia ĉaro, kaj Sovetunio sub la brunoj estas eterna partia zono. Ja la fanatikaj bolŝevikoj ne repaciĝos, kaj kondukos longedaŭran gerilan militon, kiu tiom elĉerpos la Trian Reich, ke ĉiuj revoj pri plua ekspansio malaperos kiel ĉielarko post fulmotondro! Rusujo sub Germanujo, pli bone ol Germanujo sub Rusujo! Komprenante tion, estas klare kial Churchill kaj Usono, post armea malvenko kaj kapitulaco, tiel rapide iris al proksimiĝo kun la Tria Regno.
  Yamamoto estas pragmatisto, li estis kontraŭ la milito kun Usono kaj Britio. Sed tiuj du imperioj mem provokis Japanion trudante embargon pri la liverado de naftaj produktoj. Post ĉio, la lando de la Leviĝanta Suno ne havas siajn proprajn putojn, kaj multajn aliajn krudaĵojn. La japanoj intertraktadis, la usonanoj finis pli kaj pli humiligajn postulojn.
  Kaj samtempe, la jankioj, provokante la militon, tute ne zorgis alporti la armeon kaj mararmeon por batali la pretecon. La tento montriĝis tro granda, des pli estis ekbrilo de espero, ke Moskvo estas falonta kaj Germanio, kaj ŝiaj aliancanoj venos al la savo. Krome, estis espero, ke Usono, estante ankoraŭ relative demokratia lando, tre dependa de la publika opinio, se la milito daŭrus, ne volus verŝi sangon sur aliulajn insulojn. Efektive, kial ordinara usonano surstrate akirus zinkajn ĉerkojn kun siaj parencoj, se ni ne parolas pri protektado de la teritorio de Usono mem, kaj eĉ pagus sufiĉe grandajn militajn impostojn! Eble pro tio perdis cara Rusio, havante pli da soldatoj, sed la rusa popolo ne konsideris Manĉurion sia teritorio, kaj ne volis pagi per sango kaj ŝvito por abstraktaj interesoj. Ve, Hitler ne iris al Moskvo, parte pro la nepreteco por la severa Vintro, kaj parte pro la fanatikeco karakteriza de la bolŝevikoj.
  Mi mem ne volis sperti ĝin.
  Tamen, ne nur la bolŝevikoj, la rusa popolo estas inklina al sindono por grandaj celoj. Post ĉio, la unua aerŝafo estis farita de la rusa ulo Messer. Estas eĉ surprize, ke li faris tion ne pro la houris de la paradizo, sed pro la Patrujo. Kvankam ... Messer estas parte malsaĝulo, ĉar li estas mastro de aerakrobatiko, inventisto, dezajnisto, kaj kompreneble vivanta alportus multe pli da utilo al la Patrujo. Eble la jankioj ne tiom eraras, reproduktante la principon: la ĉefa afero en batalo estas postvivi! Ja la mortintoj ne plu povas mortigi!
  Pluraj duonnudaj, nudbrustaj knabinoj riverencis aprobe.
  Admiralo Naumo rimarkis:
  - Ni jam eluzis pli ol du trionojn de la municio. La pafiloj estas tre varmaj, oni verŝas ilin kun siteloj da akvo!
  Yamamoto faris krucon kun la fingro en la aero kaj diris per mallaŭta, iomete raŭka voĉo:
  - Mi pensas, ke la pafiloj eltenos la lastan trionon de la obusoj. Kvankam ne, frapu ĝis naŭdek kvin procentoj.
  Admiralo Naumo levis la ŝultrojn kaj viŝis ŝviton de la frunto.
  - Ĉu indas doni ĉion plej bonan en la unua tago?
  Yamamoto kunpremis la pugnojn.
  - Kostoj! Kompreneble ĝi valoras! Ni surprizis la rusojn, kiel estis en 1904, la germanojn en 1940, sed Stalino severe punos la komandon kaj tio ne plu okazos. Do necesas uzi la fakton, ke la vosto de la drako endormiĝis. Efektive, mi komprenas Stalin, la milito kun Germanio absorbis lian atenton ĝis tia grado, ke li ĉesis prizorgi la Malproksiman Orienton. Kaj lia akompanantaro sen gvidanto timas preni la iniciaton. Ĉi tie ni maltrafis nian baton. Same kiel la usonanoj. Estis evidente por ĉiuj, ke la afero estas preparita, la nuboj kolektiĝas, baldaux batos tondro, sed...
  Ili kuris, fulmante nudpiede, rondajn kalkanojn de la knabino. Ili estis en grava misio.
  Naumo tuŝis la tenilon de la samuraja glavo pendanta sur sia zono, aŭ kiel ĝi ankaŭ estas ofte nomita katana:
  - Rusoj ĉiam agas malfrue! La milito ne estos tro longa kaj ni atingos Uralon.
  Yamamoto levis la okulojn al la ĉielo.
  "La dioj helpu nin en ĉi tio, sed mi ne pensas!" Ili lernas rapide, Khalkhin Gol montris, ke la nivelo de rusoj estas pli alta ol dum la milito de 1904-1905. Krome mi rakontos al vi sekreton. Nia sekreta agento en Vladivostok iomete helpis, ke la sufiĉe potenca marborda artilerio ne havis obusojn, kaj la aviadilo ne ekis ĝustatempe. Jen la sekreta milito.
  Naumo estis surprizita:
  - Kaj kien rigardis SMERSH kaj la NKVD?
  Yamamoto ridis, skuante la fingrojn.
  "La plej malbonaj kadroj de Rusio servas ĉi tie en la Malproksima Oriento, tiuj kiuj timas morti sur la sovetia-germana fronto strebas al Vladivostok. Tial ĉi tie estas multe pli facile trovi perfidulon aŭ malsaĝulon ĉe la supro, same kiel memservan personon. Kaj la NKVD tiom kutimas malkaŝi imagajn konspirojn, ke ĝi ne plu rimarkas verajn perfidulojn. Do estas tute eble labori. Cetere, se pluraj generaloj iris al la flanko de la germanoj, malgraŭ la fakto, ke iliaj familioj, parencoj kaj amikoj estas minacataj de ekzekuto pro tio, tiam estas tute eble subaĉeti iun de la supro. Aŭ uzu ĝin en la mallumo, kio estas eĉ pli bona.
  Do ni faris multan laboron. Ni japanoj estas ĝenerale karakterizitaj de ĝisfundeco en pensado pri militaj operacioj, kaj konsiderante ĉiujn malgrandajn aferojn.
  Naumo frotis la tenilon de sia katana.
  - Prave! Sed la honto de Khalkhin Gol elvokas senton de amareco kaj fortan ĝenon! Kiel ni povus...
  Yamamoto konsolis:
  - Estis pli da manĉuroj ol japanoj, kaj ĝenerale estas neeble venki la tutan tempon. Mi devas rimarki, ke, tamen, ne la plej bonaj unuoj batalis ĉe nia flanko, kaj la rusoj havis grandan avantaĝon en aviado kaj tankoj.
  Naumo duontiris sian katanon.
  - Ni ne estas pravigitaj! Samurajo neniam referencos al obtuza klingo kaj laca ĉevalo, multaj malamikoj kaj malforta armilo!
  Yamamoto korektis:
  - Samurajo, kompreneble ne, sed viro, bedaŭrinde jes! Homoj emas fari erarojn!
  Yamamoto estis distrita kaj kriis ion en la pipojn, kaj poste daŭrigis:
  - Kaj vi scias, mi proponis bati Rusion jam en majo 1942. Ĉi tio povus malhelpi la antaŭeniĝon de la unua Fritz.
  Naumo kapjesis.
  - Vere! Sed ni batalis kontraŭ Usono kaj la Brita Leono.
  Yamamoto frapetis la stirejon per sia fingro.
  - Jes! Vere, sed Usono estis trafita en la dentoj, Britio perdis siajn koloniojn, kaj Germanio estis relative streĉa. Ni volis eltiri kiel eble plej multe da forto el la Okcidento de Rusio por faciligi la ofensivon de la Germana Armeo kontraŭ Britio sen timo de piko en la dorson de Stalino. - La admiralo trinkis la sakeon proponitan de nudpieda knabino en mallonga jupo kaj daŭrigis. - La bato estis planita por majo, kiam la vojoj sekiĝis, sed la usonanoj malhelpis.
  Naumo tiris sian katanan kaj tranĉis ĝin en la aero:
  - Morto al Usono! Ili ĉiam malhelpas Japanion.
  Yamamoto ruze ridetis.
  - Ne ĉiam, kompreneble, ekzemple, kiam ni unue batalis kun Rusio, la jankioj multe helpis nin per pruntoj, kaj ankaŭ per armilprovizo. Pli ol duono de nia floto estis farita per la mono de Usono kaj Britio, kaj ĉe siaj propraj ŝipkonstruejoj. Do Ameriko ne ĉiam estas malbona, sed ne ĉi-kaze.
  Naumo demandis surprizite:
  - Kaj kial?
  Ili denove kuris preter la japanaj admiraloj, fulmante la nudajn kalkanojn de la servistino.
  Yamamoto konsentis klarigi:
  - Aro da longdistancaj bombaviadiloj trapenetris Tokion, kaj donis insidan baton al la ĉefurbo, uzante napalmbombojn. Centoj da lignaj domoj forbrulis, kaj la imperiestro ordonis je ajna kosto movi la zonon de kontrolo for de la ĉefurbo. Kaj antaŭ ĉio, kapti la batalkomplekson de amerikaj bazoj sur la Medei-insularo, plej proksima al la japanaj skeletoj. Ve, ni ne sukcesis, do ni komencis perdi la batalon por la Pacifika Oceano. Estas bone, ke samtempe ni havis la saĝon rapide konkludi aliancon kun la Tria Regno kaj malgrandiĝi. Alie, eĉ ruinoj ne restus de niaj urboj.
  La nudkruraj knabinoj eĉ eksaltis, skuante siajn nigrajn kaj ruĝajn plektaĵojn.
  Nauma svingis sian glavon en la aero:
  Ni estus venkintaj ĉiukaze! Ĉu do vere necesas doni al Hitler Filipinojn post la milito? Ĉi tiu perlo de la japana krono, nepenetrebla Singapuro, floranta Honkongo, Indonezio, naftoputoj de la kaptitaj anglaj kolonioj, kaj Franca Gvineo, Hindoĉinio, Birmo, Tajlando. Kaj multe pli, pri kio paroli ne turnas la langon. Ja ni staras ĉe la landlimo kun Barato, ĉe kies sojlo kaptis la Fuhrer - Aŭstralio. Kaj rezignu ĉion sen batalo, kiel malkuraĝulo...
  Yamamoto interrompis:
  - Ankaŭ inter la blankuloj estas inteligentaj! Ne mirinde, ke la Imperiestro en sia oficejo, metis buston de Napoleono. Sed estis alia Cezaro, li diris: estas pli malfacile konservi la venkitojn ol venki. En ĉi tiu kazo, ĉi tio validas por ni unue. En ĉi tiu etapo, ni ne havis elekton. Ni decidis konservi parton por ne perdi ĉion, inkluzive de suvereneco.
  Nauma reproduktis la figuron ok per la glavo:
  Mi komprenas per mia menso, sed per mia koro!
  Yamamoto ekstaris kaj frapis sian kolegon sur la ŝultron.
  - Jes, vi ne ĉagreniĝu, ĉi-kaze, se ni foriros, tiam reveni. Ni venkos Sovetujon kaj denove rapidos al la Tria Regno kontraŭ Usono kaj la britoj, sed ni jam venkos ilin kune kun la germanoj kaj pasto. Kaj tiam ni resendos ĉion, krome ni kaptos ankaŭ Hindion, Aŭstralion, Alaskon kaj ĝis... Oni vidos tie, finfine, ni havos la rimedojn de rusa Siberio, kaj Ameriko denove falos en depresion. Ĉi tio devas esti komprenita!
  Denove, la nudkruraj knabinoj kapjesis en plej granda aprobo. Ili estas tiel belaj, sunbrunigitaj, kelkaj el la knabinoj estis eĉ kun blondaj haroj, kaj muskolfortaj.
  Admiralo Nauma, kun preskaŭ nerimarkebla movo, kaŝis la katanan en sia ingo kaj, lizante, flustris:
  - La estonteco estas bona, sed la nuno estas pli bona! Aŭdu sur aviadilŝipoj, la tuta provizo de bomboj estas eluzita, kaj sur...
  Yamamoto mallonge ordonis:
  - Venu sur la ferdeko kaj rigardu ĉirkaŭen, post duonhoro ni turniĝos kaj foriros al nia plej proksima bazo.
  Nauma fajfis tra sia nazo:
  - Aŭskultu la komandanton!
  La admiralo elsaltis, tenante la pordon por ke ĝi ne frapu. Antaŭ ol liaj paŝoj estingiĝis, ombro elglitis el la pordo, ŝi marŝis piedpinte kaj deĵetis la kovrilon. Yamamoto ridis.
  - Sinjorino Armstrong, vi estas tiel subita kiel ĉiam!
  Fluo de lumo falis sur la estaĵon, montrante ĝin en sia tuta gloro. Ŝi estis blonda, nimfa figuro, perfekte proporcia, sed kun vizaĝo de matura virino en siaj tridekaj jaroj. Iomete pli alta ol Yamamoto, en ledaj ŝuoj broditaj per smeraldoj kaj safiroj por kongrui kun la koloro de la ondo, kun molaj plandumoj. Forĵetinte la kovrilojn, ŝi estis en bankostumo kaj moviĝis kiel hinda dancistino.
  Yamamoto haltigis la virinon:
  - Dancu poste! Intertempe, atente aŭskultu min, kiel la marioneta prezidanto de Usono kadre de la Tria Regno, Henry Truman, reagis al nia propono doni al ĉiuj liberigitaj teritorioj la statuson de formale sendependaj ŝtatoj?
  Armstrong respondis per sia milda voĉo:
  - Li diris ke li kaj Churchill estis kontraŭ ĝi. Ĉiuj kolonioj daŭre estos kolonioj, kaj Ĉinio restos dividita. Cetere, Truman diris, ke se Japanio helpos la reĝimon de Chai Kang Shi, li povas savi ĝin - li persone demandos al Hitler, ke tiel estis. Resume, vi havas viajn bazojn en Manĉurio, same kiel la reĝimo, kaj eĉ ricevas ion en kontinenta Ĉinio. Aparte, koncedoj kaj aliro al krudmaterialoj.
  Yamamoto ridetis.
  - Estas bona novaĵo! Ĉu la usona marioneta registaro scias, ke ni trafas Sovetujon? Aŭ ankoraŭ ne?
  Armstrong faris rondon per sia fingro.
  - Li jam scias! Ĝis nun, ne estis oficiala reago, sed Truman jam sukcesis ekkrii: bonfaritaj japoj!
  Yamamoto sulkigis la brovojn kaj kolere kuntiris la brovojn.
  - Ni ne estas japanoj por li, sed la japanoj, nacio de militistoj kaj saĝuloj, kaj ne paŝtistoj kaj kondamnitoj kiel la usonanoj. Kvankam, kompreneble, ĉi tio estas bona, tio signifas, ke ne estos obstakloj por ofensivo profunde en Siberion.
  La virino lude movis la krurojn sur la planko:
  - Siberio estas bona - ĝi estas granda, riĉa! Kaj samtempe, Siberio estas malbona - estas neĝo kaj malvarmo!
  Yamamoto kunpremis la lipojn.
  - La japana soldato ne timas froston. Jen la esenco de la Bushido-kodo: ne serĉu facilan vivon por vi mem, sed venku malfacilaĵojn. Ne mirinde, ke la simbolo de la samurajo estas - karso-karpo! Ĉi tiu fiŝo ĉiam naĝas kontraŭ la fluo.
  Armstrong estis surprizita:
  - Karpo? Tia sendanĝera fiŝo. Estas la timindaj, veraj demonoj de la apokalipso samurajo kompare kun ili mem kun mino, kiu estas fritita en pato, kaj ne kun tigro aŭ leono.
  Yamamoto etendis la manojn.
  - Ne estas leonoj en Japanio! Kaj la tigro estas tro tenera kato, al ŝi mankas kuraĝo. Vi scias, unu el la ĉefaj provoj de samurajo, en la aĝo de dek jaroj, li estas enkondukita en kaĝon kun tigro kaj li devas preni pecon da freŝa viando de la besto. Tiu Zenki elkoviĝis, ĉu vi ne kredas?
  Armstrong balancis la kapon.
  "Mi ne kredas, ke dekjara knabo povas manipuli tigron, eĉ se li havas la plej akran glavon en siaj manoj.
  Yamamoto milde metis sian manon sur la dorson de la knabino kaj karesis ŝian nudan, veluran haŭton.
  - Vi miskomprenis. La filo de samurajo eniras la kaĝon kun la tigro sen glavo aŭ ajna armilo. Li devas uzi sian fortan menson kaj volforton por konvinki la tigron doni al li sian manĝaĵon!
  Armstrong ekkriis:
  - Jes, ĝi estas nur nekredebla! Samurajo estas la vera Diablo! Ĉu ankaŭ vi estis en tiu ĉelo?
  Yamamoto mallevis la okulojn.
  - Bedaŭrinde ne! Jen la kutimo de la antikvaj tempoj! Sed se vi volas, ni ĵetos vin en kaĝon? Ĉu vi volas eniri la kaĝon kun la tigro?
  Armstrong ronronis, ŝiaj sunbrunaj, delikataj grekaj brakoj ĉirkaŭvolvitaj ĉirkaŭ la kolo de la admiralo. Lipoj malfermiĝis invite:
  - Se la tigro estas vi, tiam mi estas preta eĉ por la infero! Kvankam paradizo estas pli malbona ol infero sen vi, ho mia amata samurajo.
  Yamamoto subite forpuŝis la virinon kaj kriis:
  - Nun mi devas resumi la rezultojn de la atako kontraŭ Sovetunio kun aliaj admiraloj, kaj ankaŭ ekscii kiel la aferoj estas surtere. Ne estas tempo por indulgi sin al la plezuroj de sinjorinoj. Vi komprenas: ne estas tempo! Mi vokos vin nur vespere. Cetere, la mallarĝa tranĉo de miaj okuloj kaj flava haŭto ne ĝenas min.
  Armstrong rulis siajn koksojn.
  - Ne! Tute male! Do eĉ pli romantika kaj nekutima! Vi estas japano, mi estas usonano: flava kaj blanka raso, anĝelo kaj demono! Ĉi tiu kontrasto estas freneza! Plej multaj virinoj amas la originalon kaj ne ŝatas la ceterajn.
  Yamamoto verŝis al si duonon da glaso da sakeo miksita kun "Ginn" kaj, englutante unuflue, malstreĉis:
  - Efektive, mi pensis, ke virinoj estas pli konservativaj ol viroj. Ĉu inoj faris multajn sciencajn malkovrojn?
  Armstrong ĵetis ŝian kapon kaj skuis siajn blondajn harojn, diris:
  - La plej grava malkovro por virino estas la malkovro de nova viro, nur kondiĉe ke li estu libro, ne radio! Kaj samurajoj ne estas parolantoj!
  Estis histeria sonorilo, verda lumo ekbrilis. La admiralo verŝis al si ankoraŭ duonan glason, ruse snufis kaj manĝis citronon ŝmiritan per mielo. Li lekis siajn lipojn kaj montris la tenilon de samuraja glavo:
  - Mi persone mortigis pli ol cent homojn, almenaŭ dudek el ili junulinojn! Vi estos la plej bela el ĉiuj viktimoj.
  Armstrong minacis, eligante la purpuran langon de Yamamoto:
  - Mi havas tri filojn kaj ili venĝos kontraŭ vi kaj via familio, admiralo!
  Yamamoto tute ne ŝajnis ofendita.
  - Ŝi naskis tri infanojn...
  - Kvin! Amstrong korektis.
  Precipe kvin! Kaj konservis la talion de la knabino?
  La sinjorino ĵetis sian kruron sur sian kolon:
  - Mi estas usonano kaj tio diras ĉion!
  Yamamoto kapjesis kaj siblis:
  - Nun knabo venos al vi, ŝi estas tre forta ninja batalanto. Servu lin laŭ la plej alta normo. Komprenita?!
  Armstrong kapjesis konsente.
  - Mi amas junulojn... Mi esperas, ke li estas bela?
  La japanoj memfide respondis:
  - Eĉ pli! Vi ŝatos ĝin!
  Kaj decide forlasis la kabanon. Anstataŭe, knabo preskaŭ tuj aperis. Li aspektas proksimume dek tri aŭ dek kvar jarojn maljuna, tre muskolforta, nudpieda kaj portanta pantalonon. Vere bela, kun blonda hararo.
  Armstrong ĝojis... Ke ŝi ne devos trakti iun maljunan idiotojn.
  La knabo tamen rigardis kolere kaj koncize murmuris angle:
  - Senvestiĝu!
  La virino ridetis kaj diris:
  - Eble iom pli romantika!
  La knabo respondis vangofrape ŝin en la vizaĝon. La vango de la sinjorino brulis. La spiono forte suspiris kaj komencis demeti siajn vestojn. Ve, ne tre promesplena komenco.
  La knabo nudigis siajn dentojn, deĵetis sian pantalonon kaj malkaŝis pezan viran perfektecon.
  Li siblis, ridetante:
  - Kuŝu!
  Kun suspiro, Lady Armstrong kuŝis sur la dorso kaj dismetis la krurojn. La knabo kun premo kaj tre malĝentile eniris ŝin, kaj komencis marteli kiel maŝinpafilo. Neniuj karesoj, neniuj vortoj...
  La spiono jam estis sperta malĉastulino, kaj ŝi ne estis vundita. Male, akraj skuoj estas preskaŭ agrablaj. Do ili ekscitis ŝin, kaj la groto de Venuso komencis pleniĝi de malsekeco. Tiam ĝi ekis plene, kaj aŭdiĝis voluptaj ĝemoj.
  Sinjorinoj estas maldelikataj, sed ĉi tio ankaŭ estas plezuro. Kaj jen vi estas kovrita de ondo de orgasmo.
  La knabo subite ĉesas marteladi, kaptas Lady Armstrong per la hararo kun forto, kaj kliniĝas nuda al sia perfekteco. La spiono malfermas la buŝon kaj la jeto trafas ŝian langon. Ankaŭ ne estas la unua fojo. Kaj la blanka grulo de la knabo estas dolĉa, kaj tre agrabla por la gusto. Armstrong lekas siajn lipojn kun vera plezuro.
  Tiam la juna Ŝinobo mem kliniĝas al ŝia sino kun sia vizaĝo, kaj komencas labori sindoneme. Armstrong ektremas kun alia ondo de ekstazo kaj muĝas kiel bubalo en buĉejo. Ŝi devas kapti perfektecon per sia skarlata buŝo. Kaj labori kun rozkolora lango. Ĝis la fonto de blanka kaj dolĉa denove erupcias.
  Tiel amuza. Kaj la juna, muskola kaj blonda Ŝinobo estas simple senlaca. Lia energio estas nemezurebla kaj superforta. Ĉi tiu glora batalanto kaj lita giganto. Kaj blondaj haroj ... Nur ĉio estas super kaj la plej alta klaso.
  La riparita E-50 iris en batalon. La rusoj tamen sufiĉe multe starigis fortikaĵojn, kaj la germanoj devis venki defendojn en profundo. Militistoj metode detruis la baterion.
  Gerda pafis, frakasante la sovetian kanonon, kaj tiam kun rido en la voĉo diris:
  - Ni batos homojn, kaj batos la sitelojn!
  Charlotte kantis siajn kuproruĝajn buklojn:
  - Ni estas, ho rabistoj! Rabistoj!
  Kaj premante la stirstangon butonon per sia nuda fingro, ŝi sendis ĵetaĵon, rompante la sovetian bunkron.
  Kaj tiam Kristina grumblis surde:
  - Bang Bang! Kaj vi estas morta! La mortintoj! La mortintoj!
  Kaj li ankaŭ premas gracian kruron per nuda fingro, sendante la malamikon al knokaŭto.
  Kaj tiam estis Magda. Jen la knabino. Li ankaŭ premas la stirstangon per la piedfingroj de sia nuda piedo, kaj kiel li draŝas.
  - Ho, kiu vidos nin, tuj ekspiregos!
  Ĉarma Gerda, skuante la plenajn mamojn, frapis sur la tridek kvar kaj kriis:
  - Kaj por iu ĝi odoros fritita!
  Charlotte premis siajn nudajn fingrojn sur la stirstangbutonojn, kaj pepis kiel pasero:
  - Kaj ni tenas ion en nia sino!
  Kristina disŝiris sovetian pafilon kun ŝelo kaj susuris, frapante siajn skarlatajn lipojn:
  - Ne proksimiĝu al ni...
  Magda ankaŭ premis la butonon per sia nuda fingro. Ŝi blovis tridek kvar kaj jeligis:
  - Ne proksimiĝu al ni!
  Kaj Gerda, tiu ĉi agresema besto kun blonda hararo, batos ankaŭ per ĵetaĵo, kaj la tridek kvar krevos kiel nazo de boksisto sub pugno de pugno. Kaj la militisto ĝemos:
  - Ni mortigos ĝin!
  Kaj denove la knabinoj ekploros kaj pafos, sen ajna bedaŭro aŭ paŭzo.
  Charlotte huŭlis entuziasme:
  - Mi estas granda rabisto...
  Kaj ankaŭ kiel ĝi trafas sovetian obuson. Nur partoj flugis en malsamaj direktoj.
  Kristina grumblas. Dum li premas sian nudan fingron sur la stirstangobutonon kaj pepas:
  - Kaj la filino de demonoj mortis!
  Magda ankaŭ najlas premante siajn nudajn piedojn sur frapanta objekto, frakasas sovetian tankon kaj eldonas:
  - Kaj ne modesta!
  Gerda nudigis siajn dentojn, ŝiaj dentoj ekbrilis. Ŝi imagis belan junulon. Tiel muskola, atletika, kun muskolreliefo, kaj granda vira perfekteco. Kaj kiel ŝi kliniĝas kaj ĉirkaŭvolvas siajn skarlatajn lipojn ĉirkaŭ lia pulsanta, jadkerno. Kiel bongusta ĝi estas, kiel ĉokolada glaciaĵo. Kaj tiun ĉokoladan glaciaĵon, kiun vi forlekas per la lango. Kaj ĝi estas tiel bela, tiel ekscita.
  Ho, kiel agrable, se alia junulo kuniĝos kun ŝi de malantaŭe. Kaj la pulsanta, jadstango eniros la humidan groton de Venuso. Kaj kiel bonega ĝi estas.
  Gerda eĉ skuiĝis pro languro. Kiel kortuŝa kaj rava ĝi ŝajnis al ŝi.
  La knabino pafis al la sovetia pafilo. Kaj ŝi pepis admire, frapante la nudan piedon:
  Knaboj, infanoj, dependas de vi...
  Charlotte ankaŭ draŝis kaj frakasis la rusan tankon, dum ŝi blasfemas, skuante sian plenan buston:
  - Savu la teron de fajro!
  Kristina skuis siajn kuproflavajn harojn. Ŝi nudigis fajran rideton, pepante:
  - Ni estas por paco, por amikeco, por la ridetoj de la mondo....
  Magda sendis klakon sur la stirstango per sia nuda fingro. Ŝi frakasis la sovetian tankon kaj grumblis:
  - Por koraj renkontiĝoj!
  La militistoj aspektis ege gajaj. Kaj kiel ili nudigis la dentojn. Kaj ili palpebrumas kaj kriegas.
  Charlotte ankaŭ imagas ulon. Juna, sed kun barbo. Dum li karesas ŝiajn mamojn. Kiel barbo tiklas la bruston, buklaj haroj kuras super la maturaj fragoj de la cicoj. Kaj li tiklas ŝin, kaj kisas ŝiajn mamojn. Ĉirkaŭu la dolĉan, mielplenan cicon per via lango. Tia estas la idilio. Kaj se la ulo ankoraŭ metas sian langon en la groton de Venuso. Kia gusto!
  Charlotte pafas kaj kriegas:
  - Kaj la glavo estos akra!
  Kompreneble, la knabinoj, kvankam belulinoj, faras malpuran agon - ili mortigas sovetiajn soldatojn. Sed ili estis instruitaj tiel de frua infanaĝo. Ili estas senkompataj lupoj.
  Kaj ili pensas, ke ili pravas. Ili havas la saman edukadon kaj pensmanieron. La knabinoj komencis rebati en kvardek-unu, kelkaj el sia "lupo-" bataliono, eĉ pli frue. Kaj nevole memoru la unuajn paŝojn. Kiam vi estis nur deksesjara. Kaj ĉio ĉirkaŭe ŝajnis mirinda, bela romantika.
  Tamen ili estas ankoraŭ sufiĉe junaj!
  Du dekduoj da anglaj aviadiloj flugis super la alivestitajn knabinojn, ili verŝajne nenion rimarkis, kaj ili jam komencis dissolviĝi malantaŭ la horizonto, kiam subite aŭdiĝis novaj suspektindaj sonoj. Madeleine ordonis:
  Ĉiuj kuŝu kaj ne moviĝu!
  La knabinoj frostiĝis, ili atendis ion. Kaj tiam el post la duno aperis malpezaj transportiloj kaj kamionoj. Juĝante laŭ la dezajno, angla kaj amerika produktado. Ili malrapide moviĝis al la ĉefurbo de Tunizio. Madeleine estis iom surprizita. Ŝi kredis, ke la frontlinio ankoraŭ estas malproksime, kio signifas, ke la britoj ankoraŭ ne havus tempon por aperi. Aŭ pli ĝuste, ili ne devus aperi. Kaj tiam estas tuta kolumno. Kvankam, eble, malpli ol bataliono... Kiuj ili estas, ia batalgrupo, preterpasante la dezertojn neniel kontinuan fronton, volas traserĉi la malantaŭon. Ĝi ŝajnas esti logika, kvankam kun teknologio ili estas facile ekvideblaj en la dezerto. Ĉiukaze, vi devas transdoni al via propra per la radio, sed ne malfermu fajron. Cetere, ili estas nur cent, kaj estas pli ol tricent angloj!
  Gerda flustris al Charlotte:
  - Ili estas angloj! Jen la unua fojo, ke mi vidas ilin de proksime!
  La ruĝhara amiko, ankaŭ sufiĉe nervoza, respondis:
  - Nenio speciala! Kaj estas tiom da nigruloj inter ili!
  Efektive, almenaŭ duono de la britoj estis nigruloj. Kaj la kolono moviĝis malrapide, kaj la nigruloj ankoraŭ ion hurlis... Ili pli kaj pli proksimiĝas...
  Tiam la nervoj de unu el la knabinoj ne povis elteni ĝin, kaj ŝi trafis per mitraleto. En la sama sekundo, la ceteraj militistoj ekpafis, kaj Madeleine malfrue bojis:
  - Pli!
  Kelkaj dekoj da angloj estis falĉita tuj, unu el la kamionoj ekbrulis. La resto de la britoj malfermis fajron sendistinge. Madeleine kaptis la momenton kaj kriis:
  - Ĵetu ofensivajn obusojn kune!
  Knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" ĵetas grenadojn malproksimen kaj precize. Kaj ke ili estas trejnitaj ekde infanaĝo, kaj ili ankaŭ trapasis specialan teknikon. Jen kiam vi trejnas kun fluo, iom da prokrasto kun la ĵeto kaj vi kun malŝarĝo. Gerda kaj Charlotte ankaŭ ĵetis siajn donacojn. Kaj la britoj estas kaprioligitaj kaj renversitaj... Estas amuza. Ili pafas hazarde, kaj la nigruloj ankoraŭ krias en nekomprenebla lingvo. Jen kelkaj fiuloj...
  Kaj Gerda pafas kaj ĵetas, samtempe kantante:
  - En la lernantoj de la SS estas koŝmaro! Unu salto - unu bato! Ni estas lupoj - nia metodo estas simpla! Ni ne ŝatas tiri la katon je la vosto!
  Charlotte ankaŭ grumblas en respondo. La kugloj pafitaj de ŝi frakasas en fragmentojn de la kranio. Kaj ili elpikas la okulojn. Jen unu timigita nigrulo, kiel li bajonetos sian blondan partneron en la flanko. Li kraĉos sangon responde. Charlotte kantas kune:
  - Anĝeloj de stela morna infero! Ŝajnas, ke ĉio en la universo estos detruita! Necesas flugi en la ĉielon kun rapida falko! Por protekti kontraŭ la morto de la animo!
  La britoj agas neorganizite, la plimulto el ili estas koloniaj soldatoj: nigruloj kaj indianoj, araboj. Ili aŭ falas, frostiĝante, aŭ, male, akre saltas kaj ekrapidas kiel frenezaj leporoj. Tamen, la knabinoj pafas precize, kaj la granatoj, kvankam la fragmentoj ne flugas malproksime, sed dense! Nun restas malmultaj malamikoj. Madeleine krias angle, ŝia voĉo estas tiel surde laŭta, ke oni eĉ ne bezonas buŝpecon:
  - Kapitulacu kaj ni ŝparos viajn vivojn! En kaptiteco vi havos bonan manĝaĵon, vinon kaj sekson!
  Ĝi funkciis tuj kaj ĉar ili jam rezignas ... Manoj supren kaj ...
  Kvindek kaptitoj estis kolektitaj, el kiuj duono estis pafvunditaj. Madeleine ordonis:
  - Mortigu la vunditojn!
  . ĈAPITRO #6
  Stalenida Pavlovna tamen eniris neegalan batalon kun grupo de knabinoj. La fortoj vere ne estas la samaj ... Sed la militistoj atakis la transporton de la Fritz. Ne tiom kirasa kaj pli vundebla.
  Nudpiedaj, duonnudaj knabinoj ekpafis sur la nazioj. Trafite, la transportilo ekbrulis. Tiam, la militistoj batis senkonscie alian transporton. Farigis ĝin fumi kaj kraki. La tria kirasa trupveturilo provis foriri. Sed Nataŝa batis lin senkonscie per kaptita ĵetgrenado. Post tio, malgranda mastodoto estis finita.
  Militistoj post tio komencis kolekti trofeojn. Oksana montris al la flulinia granato kun rideto:
  - Germana versio!
  Viktorio, elmontrante la dentojn, ekkriis:
  - Kaj vi rigardas Negros!
  Efektive, inter la mortintoj estis nigruloj, kaj indianoj, kaj araboj! Estas nur kelkaj blankuloj. La militistoj prenis la armilojn el la mortintoj. Ili ankaŭ traserĉis siajn poŝojn serĉante monon. Estis ankaŭ germanaj markoj en paperoj kaj metalaj moneroj.
  Ĝis nun, la marko restis la plej potenca valuto sur la Tero. Kaj eĉ post la konkero de Afriko kun ora subteno.
  La militistoj, frapante siajn nudajn, ĉizitajn krurojn, rabis la kadavrojn. Kaj ŝarĝita per armiloj.
  Poste ni reiris al la arbaro. Stalenida demandis la kvar:
  - Nu, kiel? Ĉu vi iris?
  Viktorio blovis sian bruston kaj fiere respondis:
  - Jes, ni kuris iomete, sed nenio speciala...
  Stalinida sugestis:
  "Eble ni povas denove disiĝi kaj iri orienten?"
  Nataŝa modeste sugestis:
  - Kaj se vi kreos partizan taĉmenton?
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ne ... Estas ordono, ke ni retiriĝu, malantaŭ la frontlinio. Cetere, kion vi scias pri la kurso de la batalado?
  Veroniko respondis ĝemante:
  - Ĝis nun, nenio ... Ni havas neniun radion, ne ...
  Stalenida interrompis, serioze dirante:
  - La milito estos longa kaj malfacila. Eble ne ĉiuj povos travivi ĝin. En ĉi tiu kazo, ni devus...
  Veroniko havis la kuraĝon interrompi:
  - Ĉu vi memoras Dion?
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Mi estas komunisto kaj ateisto... Kaj eĉ popola saĝo diras: fidu Dion kaj ne eraru mem!
  Viktorio knaris:
  - Ĉi tiu knabino falis sub la influon de religia drogo. Kaj mi pensas tiel: ke Dio estas nur iluzio, sed ĉi tio estas tre malutila iluzio, ĝi katenas la menson!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Respektu alies kredon Vic... Ĝenerale, kompreneble, estas la kredantoj kiuj devas pruvi, ke ekzistas Dio!
  Nataŝa kolere frapis sian nudan piedon kaj respondis:
  - Kaj kion pruvi! Se Dio konfesas, ke la faŝistoj kaptis preskaŭ la tutan mondon, tiam kia Dio estas ĉi tio!
  Viktorio kruele grumblis.
  - Nu, pruvu la ekziston de Dio Vera. Krom la grasa argumento, ke ĉio devas havi unuan kaŭzon!
  Veroniko streĉis sian frunton, frotis sian nudan, iomete sangmakulan plandon sur la herbon kaj eligis:
  - Nu, por klarigi, ke ne ekzistis vivo, sed ĝi disvolviĝis kaj eĉ aperis viro?
  Steelenida diris mallaŭte:
  - La evoluteorio... Ĉio iras de simpla al pli kompleksa kaj perfekta. Kaj tion pruvas la ekzisto de geologiaj tavoloj. - Junulino trakuris la nudan piedfingron trans la herbon kaj pepis. - Ĉi tie, ekzemple, estas diversaj geologiaj periodoj, kaj tion juĝas fosilioj.
  Veroniko levis la ŝultrojn.
  "Mi ne estas fakulo pri kreocianismo. Kaj tiajn librojn vi ne trovos en Sovetunio. Sed estas verkoj eksterlande, kie pruviĝas, ke fakte la scienco ne kontraŭdiras religion. Kaj resumis la sciencan bazon por la studo de la Biblio. Precipe pri biblia profetaĵo!
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Ĉi tiuj profetaĵoj estas faritaj retroaktive. Ne ekzistas manuskriptoj de la Biblio kaj la Malnova Testamento pli malnovaj ol la deka jarcento p.K. Do ne estas maniero pruvi la profetaĵojn!
  Nataŝa forte konfirmis:
  - Nepre tiel... Ne Fido, via kredo baziĝas ĉefe sur blinda kredo kaj...
  Viktorio volonte sugestis:
  - Timo antaŭ morto! Kion iu religio konjektas!
  Veroniko levis la ŝultrojn kaj respondis:
  Kial ateistoj ne timas morton? Kaj ke ili havas ion alian por esperi?
  Viktorio vangofrapis branĉeton nudpiede, rompis ĝin kaj sugestis:
  - Nu, ekzemple, ni povas kredi je la resurekto per la potenco de la scienco. Kaj ĉi tio ankaŭ estas bonega!
  Nataŝa rulis la okulojn kaj reve diris:
  - Jen ĝi! Imagu komunisman estontecon. Ne estas mono en ĝi, sed abundo da senpagaj varoj. Inkluzive de motorcikloj, sur kiuj vi povas flugi en la spacon. Kaj iuj produktoj - kukoj, glaciaĵo, ananasoj, avelaj tetraoj ktp estas sinteze kultivitaj. Ĉie robotoj. Homoj laboras nur du horojn tage, kaj poste nur donas komandojn al la mekanismoj. Kaj en unu tago.
  La knabinoj, parolante, promenis, mezurante ĉion per la nudaj piedoj. Ili estas ŝarĝitaj per diversaj maŝinpafiloj kaj bazukoj. Tuta deko da belulinoj.
  Kaj Nataŝa daŭre diris:
  - Kaj la plej riĉa distra industrio. Nur plezuro. Ekzemple, koloraj televidiloj, kaj vi tuj rigardas dekduon bildstriojn. Kaj multaj altiroj. Slotmaŝinoj, komputilaj ludoj, diversaj robotoj... Kaj eĉ strategioj. Kiel, ekzemple, vi ludas kiel Stalin kaj venkas Hitleron. Eĉ se li havas la potencialon de la tuta mondo ....
  Viktorio reve daŭrigis, por Nataŝa:
  Kaj la domoj estas tiel belaj. Ĉiu havas dometon kun fontano kaj ĝardeno. Kaj se ne estas sufiĉe da loko por homoj sur la Tero, tiam ili loĝas en Venuso, la Luno, Marso kaj aliaj planedoj. Aparte, kosmoŝipoj kun superlumaj rapidecoj, aŭ eĉ nul-transiraj busoj, estis kreitaj. Jen kiam vi eniras la buson, kaj vi estas transportita al kosma spaco, aŭ eĉ al alia mondo. Jen kiel centaŭroj, aŭ fabelaj elfoj, salutas vin. - La knabino kaptis libelon en sia manplato, alportis ĝin al sia orelo, kaj aŭskultante, daŭre parolis. - Kaj ekzemple, la mirindaĵoj de genetika inĝenierado. Ne ekzistas maljuneco. Ĉiuj viroj aspektas ne pli aĝaj ol dudek, same kiel knabinoj. Ĉio sana kaj muskola, kun agrablaj, freŝaj odoroj. Knabinoj ĉiam estas sanaj, sen menstruo. Eblas, ke infanoj ne devos esti portitaj, ili estos kreskigitaj en ciberutero.
  Nataŝa subtenis tion kun rideto:
  - Kaj aperos la arboj, sur kiuj dolĉaĵoj, glaciaĵo, lekbomboj, kukoj - kreskos kiel fruktoj. Kaj ili povas esti manĝataj sen guto da graso. Kaj ĉiuj estos feliĉaj havante novajn aŭtojn, kiujn vi povas flugi. Kaj al alia kontinento kaj al Marso, kaj eĉ al najbara galaksio!
  Steele sugestis:
  - Kaj tiam homoj estos malsamaj, kun superpotencoj. Ĉi tio, kompreneble, estos pluso. Kaj la mortintoj reviviĝos, kaj ili ne memoros, ke iu iam kredis je bibliaj rakontoj!
  Viktorio disbatis muŝagaron per sia nuda piedo kaj grumblis:
  - Jes, certe! Nu, vere, kion promesas la Biblio? Ĉu ni eĉ viciĝas al la tamburo, aŭ pli ĝuste al la sonoj de la orgeno? Kaj eĉ viando ne estos!
  Veroniko etendis la manojn kaj komentis:
  - Kio estas via konscio? Sed en la Sanktaj Skriboj, la rekompenco tute ne estas deklarita definitive. Kaj ni konstruas al la tamburo, ĉi tio estas konjekto!
  Viktorio ridis kaj elŝovis sian langon. Post kiam ŝi notis:
  - Nu, jes... Kaj kio okazos tie? Io sen peko? Kaj kio pri libera volo, kiel sen ĝi?!
  Veroniko trankvile respondis, iomete mallarĝigante la okulojn:
  - Libera volo restos, sed ne estos peko. - La knabino frotis la nudan piedon sur la muskon kaj daŭrigis. - Ĝi fariĝos ebla ĉar homoj malamos pekon. Ne ĉiuj homoj, sed la savitaj justuloj. Ĉi tio signifas, ke kiam Satano kaj irritaj faktoroj estas forigitaj, peko perdos sian allogecon kaj reduktos citaĵojn.
  Viktorio fajfis, movis sian nudan, rondan kalkanon en la trunkon de betulo. Kaj ŝi diris mallaŭte:
  - Kaj kiel vi povas malami pekon, se ĝi donas tiom da plezuro. Ĉi tie, ekzemple, kun viroj, precipe junaj. Kiam ili piedfrapas vin, kiam ili tiklas vin, kiam ili masaĝas viajn kalkanojn. Post ĉio, estas granda plezuro senti la tuŝon de muskolaj korpoj. Kaj vi diras, ke ĝi estas peko!
  Veronika kolere grumblis:
  - Kaj estas malmorale seksumi kun malsamaj viroj!
  Steelenida kolere rimarkis:
  - Verdire, ankaŭ mi ne estas puritano, sed... Tamen ekzistas komunisma moralkodo kaj oni provu observi ĝin. Kaj ne kuŝu sub ĉiu, kiu mansignas!
  Viktorio kuraĝe respondis:
  - Mi ŝatas esti aktiva. Kaj mi mem ŝatas serĉi kaj allogi virojn. Tiam amu al ili kiel vi volas. Ĉu tio ne estas ĉarma. Nu, kial ni estu modestaj, anstataŭ ni mem enkadrigi niajn masklojn!
  Stalin malvarme rimarkis:
  - Kun via aspekto ne estas malfacile! Sed finfine kaj mortigi, vi estas multe!
  Viktorio provis iom deturni la konversacion:
  - Ĉiuokaze, vi konas la komunisman estontecon, liberajn kaj saĝajn homojn, multe pli bone ol la regado de Dio, permesante la triumfon de la faŝismo, aŭ dronante la homaron en inundo. - La fajra diablo dispremis la fungon per la nudaj piedfingroj de la dekstra piedo kaj daŭrigis. - Mi persone ne ŝatas vivi en la regno de tirano, kiu nomas la judojn sia popolo, kaj kiel rezultas, ke la ceteraj estas fremduloj?!
  Steelenida serioze respondis:
  - Pri la supera menso oni povas longe diskuti, sed en la Biblio... Ĉu estas logike konsideri ĝin Dia revelacio?
  Viktorio memfide respondis:
  - Kompreneble ne! La krueleco de la Malnova Testamento, la senracia pacismo de la Nova - la atribuo de privilegioj al unu popolo... Ĉu ne absurde?
  Veroniko kolere batis la stumpeton per siaj nudaj fingroj. Ŝi grimacis pro doloro kaj respondis:
  - Do finfine, Paŭlo diras: Nia instruo estas falpusxilo por la judoj, frenezo por la barbaroj! Peka menso ne povas kompreni ĉi tion!
  Viktorio ridis kaj diris per flua voĉo:
  - Rusujo ne estas komprenebla per la menso,
  Ne eblas mezuri per komuna arŝino...
  Ŝi havas specialan fariĝon -
  Oni povas nur kredi al Rusio!
  Steelenida, levante la brovojn severe, komentis:
  - Kaj ĉi tie Rusio antaŭ kristanismo. Milionoj, centoj da milionoj da homoj kredis je Dio. Inter ili estis elstaraj mensoj. Kiel Neŭtono, Paracelso, Kant, Pasteur... Kaj ili havis proprajn kialojn por kredi. Ni, siavice, estas kontraŭ iluzioj! - La juna virino frapetis falintan branĉon per sia nuda, forta piedo, rompis ĝin kaj daŭrigis. - Ni estas adeptoj de scienca ateismo kaj ni kredas, ke ĉiu homo estas la forĝisto de sia propra feliĉo! Kaj ke ne necesas kredi, ke la bona onklo Jesuo venos kaj konstruos ĉiujn, solvos ĉiujn niajn problemojn! Ĉi tiu planedo bezonas sciencan administradon kaj ekspansion en la kosmon! Kaj ne indulgu pri ĉiaj esperoj pri ĉielaj lokoj, aŭ haremoj!
  Viktorio ridis kaj grumblis:
  - Kaj mi ne rifuzus la viran haremon!
  Steelenida severe rimarkis:
  - Nu, vi estas ruĝhara kaj malĉasta... Kiu vin kreskigis?
  Viktorio ŝerce respondis:
  -Kiam paĉjo Carlo, kaj kiam neniu tute!
  Stalenida faligis la taionon per sia pugno kaj siblis:
  - Ĝi estas videbla... Se ne ekzistas Dio, tio tute ne signifas, ke oni estu vulgara kaj diboĉa!
  Viktorio honeste respondis:
  - Ŝati! Vi komprenas tiel!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Komunismo proklamis la egalecon de la du seksoj. Kaj tio signifas la rajton de virino serĉi viron mem. Ekzemple, mi pensas, ke elekti ulon, kiun vi ŝatas, estas tute normale trompi lin! - La knabino batis la verman fungon per la nuda piedo kaj daŭrigis. - Kaj estas tute normale ami plurajn ulojn samtempe. Ja ili estas malsamaj kaj ĉiu karesas vin diversmaniere, kio estas tre agrable!
  Veroniko flustris mallaŭte:
  - Vi brulos en infero pro tiaj paroloj kaj faroj!
  Steelenida rikanis kaj rimarkis:
  - La moralo de komunismo estas ne malpli strikta ol la kristana. Kaj se vi kondutas tiel, tiam... Mi pensas, ke vi ne renkontos aprobon! Ni ĉiuj ne estas... bordelo!
  Viktorio serioze rimarkis:
  - Kial bredi hipokritecon? Tiu kristanismo metis diversajn restriktojn al virinoj. Inkluzive, kiel la malpermeso, ami pli ol unu edzon. - La ruĝhara diablo kolere batis la tuberon per la nuda piedo, ĵetis ĝin pli alte. Kaj ŝi daŭrigis. - Kaj komunismo proklamis, ke ne ekzistas Dio! Kaj tio signifas, ke ĉio estas permesita! Kaj ni virino povas esti liberaj birdoj serĉantaj amon. Elektante tiujn virojn, kiuj liveras multe pli da plezuro. Kaj ĉi tio estas la ĉefa punkto!
  Stalenida skuis la ruĝharulon per la montrofingro:
  - Ĉi tio ne estas la ĉefa afero por la komsomola membro! Ĝenerale, la plej grava afero estas servo al la Patrujo kaj la afero de Lenin. Kaj ne la serĉo de plezuro por la korpo! Vi devas kompreni ĉi tion!
  Viktorio respondis indigne:
  - Mi estas besto kaj lito en batalo! Do ne plendu al mi!
  La ruĝhara diablo siblis:
  - Mi estas bonega knabino!
  Veroniko timeme enmetis:
  - La moralo de komunismo kaj kristanismo estas unu: kiu ne funkcias, li ne ekzistas!
  Viktorio montris scion pri la Biblio:
  - Kaj Jesuo diris: ne zorgu pri via ĉiutaga pano... Estu kiel la birdoj de la arbaro.
  Stalenida agreseme rimarkis:
  -Komunismo naskiĝis grandparte pro la neado de kristanaj valoroj. Kaj iuj paraleloj estas tute eblaj. Do ankaŭ la nazioj havas ruĝan flagon, kiel la nia!
  Viktorio dispremis per sia nuda piedo la muŝagaron, frotis sian nudan, rondan kalkanon sur la musko kaj aldonis:
  - La Tria Regno havas grandajn impostojn sur privata kapitalo, kaj altan procenton de ŝtata posedaĵo. Ili parte havas socialismon, sed privilegiojn por la germanoj! - La knabino demordis folion de betulo, kaj ridis, aldonis. - Ĝenerale, pri religio, mi havas amuzan kanton. Ĉu vi volas, ke mi faru ĝin?
  Stalenida volonte kapjesis sian helan kapon, faligis putran branĉon per sia nuda, gracia piedo kaj pepis:
  - Kantu floron, ne hontu!
  Kaj Viktorio kantis entuziasme;
  Kion la Sinjoro volis diri?
  Li, vivanta en terura distanco...
  Kiam la ordono estis donita labori,
  Por ke ni ne restu en sonĝo.
  
  Kvankam grandioza reĝa vesto,
  Sed ne ekzistas pli avara persono....
  Malriĉeco pafas plene -
  Nia mondo de sufero estas epopea!
  
  Kaj ne Adamo kulpas
  Simpla sovetia, rusa ulo...
  Nuda iradi, ne kaŝante honton,
  Kiel proleto sub carismo!
  
  Dio donis al li manĝaĵon - limon,
  Paŝtejo sen koni la forkojn...
  Kaj se vi volas pli, vi estos batata!
  Kaj trinku per la manplato sen boteloj.
  
  Adamo eltenis tian sorton,
  En iu timiga, enuiga paradizo!
  Sed la serpento flugis sur flugiloj,
  Li komprenis: homo suferas...
  
  Estas maniero eliri el la densejoj,
  Konstruu urbon, donu idaron!
  Por ne vagi tra la arbara termino,
  Kelkfoje vi bezonas perfidon!
  
  Mi ŝtelis la magian ŝlosilon el la paradizo,
  Por forlasi Eden-rutinon...
  Tie vi trovos knabinon sonĝojn
  Almenaŭ vi povas perei en la submondo!
  
  Jes, kompreneble estas risko, knabo,
  Ĉi tiu planedo ne estas donaco...
  Sed vi konos konsciencon, honoron,
  Kaj vi trovos, konu vian paron!
  
  Adamo ricevis ĉi tiun ŝlosilon -
  Malfermis la pordegojn kaj forlasis la paradizon.
  La pekulo elspezis multe da forto,
  Paŝante la ŝtonojn de grandaj montoj...
  
  Jen li denove vidas la pordegon -
  Kaj denove aperis la flugilhava serpento...
  Li diris: Mi estas bona Satano -
  La riglilo malfermiĝis per si mem...
  
  Adamo eniris kaj li vidas -
  Tia pentrita miraklo...
  Nuda junulino malantaŭ la monteto,
  Terto el porcelano estas ora plado.
  
  Sed kiel bona estas
  Adam la knabo ne povis rezisti!
  Kaj kisu ŝian buŝon
  Pli dolĉa ol mielo!
  
  
  Ŝi respondis al li -
  Korpoj en ŝtorma ekstazo kunfandiĝis ...
  Ne, ne malbenu Satanon -
  Uloj aperis en peko!
  
  Dio forpelis ilin el paradizo, sed...
  La planedo fariĝis ilia hejmo.
  Kvankam homoj havas unu sunon,
  Sed la idaro fariĝis miloj!
  
  Jes, estis tre malfacile
  Inundoj, sekecoj kaj vintroj.
  Sed la menso estas potenca remilo,
  Homo fariĝis forta estaĵo!
  
  Kiel anĝelo povas flugi
  Kiel demonmontoj detruas krizhelpon!
  Kreu vojon, kie la vojo estas -
  Atingu ajnan punkton surtere.
  
  Kaj vi bezonas spacan spacon -
  Ni ankaŭ povos konkeri.
  Do nia peko ne estas frazo,
  Ne, ne parolu popajn sensencaĵojn!
  
  Ne estu peko - ne estas progreso,
  Pensoj generas movadon!
  Unu respondo al la prediko:
  Ni ne bezonas alies paradizon!
  La knabinoj unuvoĉe aplaŭdis. Oni notu, ke la voĉo de Viktorio estas forta, plensona, tre agrabla. Kaj la militistoj estis vere fascinitaj de ĉi tiu poemo.
  Steelenida sugestis kun rideto:
  - Kiam estos tempo, vi prezentos ĉi tiun kanton ĉe la stadiono!
  Viktorio kapjesis konsente kaj sugestis:
  - Kaj samtempe ni aprobos la premion!
  La ruĝhara knabino ridis kaj volis marŝi sur siaj manoj. Sed ŝi havas tro multajn armilojn.
  La knabinoj jam sufiĉe longe promenis kaj estis lacaj. Sidiĝis por tagmanĝi. Ili malfermis trofeon enlatigitan manĝaĵon kaj stufaĵon. Vigle gajnitaj makzeloj. La militistoj estas ĉiuj junaj, sanaj, muskolaj.
  Nataŝa komentis kun rideto:
  "Inter tiuj, kiujn ni mortigis, preskaŭ ĉiuj estas eksterlandanoj. La germanoj ĵetas kontraŭ ni fremdan armeon!
  Viktorio kantis eksterloke:
  - Kaj nia armeo estas maldekstre, kaj nia armeo estas dekstre ... Estas bone por ni batali kun trinkaĵo!
  Stalenida severe rigardis la ruĝharulon kaj komentis:
  - Vi estas ludema knabino... Ni devas edziĝi kun vi!
  Viktorio balancis la kapon.
  - Kial edzo? Pli bone havi dekduon da geamantoj!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Ne estas interese komuniki kun unu viro dum longa tempo - ĝenas! Estas pli bone kiam vi havas malsamajn knabojn!
  Oksana sugestis:
  - Eble venontfoje ni prenos germanan kaptiton... Kaj ni mokos lin!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Nu, vi knabinoj estas inventemaj... Kaj ne malutilus al ni kapti la lingvon!
  Nataŝa, feroce elmontrante la dentojn, diris:
  - Muĵikoj, muĵikoj... Vi estas tre, tre malbonaj, niaj muĵikoj! Uloj! Uloj! Niaj viroj estos batitaj de knabinoj!
  La knabinoj ekridis... Ili trinkis iom el la flakoj da diluita alkoholo. Paro da belulinoj eĉ ronkis.
  Sed Stalenida grumblis:
  - Leviĝu! Kiu dormas, ni mortigos lin!
  La knabinoj eksaltis kaj etendis sin en ŝnurojn. Ili bruis per siaj armiloj kaj ekbrilis per siaj dentoj. Belegaj belecoj. Kaj palpebrumu per siaj safiraj okuloj. Ili volas almenaŭ iomete, sed ludi ruzojn. Sidiĝu sur ĉevalo.
  Kaj do denove marŝu kaj piedpremu viajn nudajn piedojn. Kvankam la knabinoj aspektas tre belaj. Ili havas tiom da beleco. Kaj muskolaj, fortaj korpoj de knabinoj.
  Nataŝa, promenante, rimarkis:
  - Ĝis ni solvos la problemon de naziaj tankoj, ni havas nenion por fari kontraŭ la Fuhrer-soldatoj!
  Viktorio ellaboris:
  - Vi volis diri ne soldatoj, sed maŝinoj! Kaj ĝenerale, ne estas ricevo kontraŭ peceto se ne ekzistas alia peceto!
  Kaj la ruĝhara diablo frapis per la nuda piedo sur long-putran stumpeton. Levis nubon da rubo kaj polvo.
  Veroniko humile kuĝis:
  - La tuta volo de Dio!
  Stalenida diris kolere, frapante sian nudan kalkanon sur la pavimo:
  - Ne! Ĉio estos nia bolŝevika volo!
  Kaj ŝiaj okuloj laŭvorte ekbrilis pro kolero!
  Viktorio severe rimarkis:
  - Hitleranoj ekstermas judojn sen nenecesaj ceremonioj. Kial Dio ne defendis Sian popolon?
  Veroniko malvigle respondis:
  - Pekoj...
  Viktorio kantis, frapante siajn nudajn piedojn:
  - Ho, pekoj, pekoj... Ne peku kapro! Ne peku kapro! Batos la viton! La blankhara vito batos!
  Kaj la ruĝhara belulino kaptis la papilion per siaj nudaj fingroj, kaj levis sian kruron, montrante siajn amikojn.
  - Jen la mirakloj, kiuj okazas en niaj arbaroj!
  Veronika sprite respondis kun rideto:
  - Vi vidas, kia beleco... Kaj vi diras, ke ĉi tio ne estas Dio kreaĵo!
  Viktorio bojis:
  -La religio estas la opio de la homoj! Kaj la papilio estas bela por pli bone alivesti sin kiel floroj!
  Steelenida kolere rimarkis:
  - Eble sufiĉe pri religio? Ĉu estas pli bone lasi Vera diri al vi, kiel ŝi kondutos, se ŝi estos sendita al inteligenteco?
  Veroniko levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Mi estos humila!
  Nataŝa volis ion diri, sed la knabino bruis super ŝi. Jetaj ŝtormsoldatoj preterkuris. Multaj ŝtalaj kaj tre rabaspektaj vulturoj. Ili zumis kaj blovis vaporon. Estas multaj pafiloj, kaj la germanoj pafas tre agreseme.
  Steeleed ordonis:
  - Alivestiĝu!
  . ĈAPITRO 7
  Elizaveta Petrova, juna leŭtenanto de la landlimaj trupoj, surpriziĝis. Onidiroj pri ebla ekapero de milito cirkulis jam de du monatoj. Sed tute egale, iel mi ne povis kredi ĝin ... Estante saĝa knabino, Elizabeto ne kunhavis la pretendan forton de la oficiala doktrino - ke la Ruĝa Armeo estis pli forta ol ĉio. Ŝia onklo batalis en la finna milito, estis vundita kaj tre pasie parolis pri ĝia progreso.
  - Niaj tankoj malrapide fluis kiel ĵeleo el pato. Formida QMS antaŭeniris, kun du muzeloj, po sesdek tunoj. Ia virŝafo por rompi defendon. Kaj kiel ili bruas! Tondrofrapoj estas kiel la grincado de muso kompare kun la muĝado de virbovo. Kaj sub la raŭpoj estas truoj. Antaŭ kelkaj tagoj okazis degelo, la nigra tero estis kovrita de glaciŝelo. La tankoj moviĝas pli kaj pli malrapide, la kavalerio atingas ilin. Miloj da rajdantoj, ili devas esti retenitaj por ke ili ne preterpasu la tankojn. Kaj antaŭen, la finnoj metis minojn kaj enterigis barelojn da oleo. Multaj el niaj tankoj brulis kiel kandeloj. Terura vidaĵo, precipe en la frua polusa nokto, benzino kaj oleo verŝitaj, miksitaj kun degelanta akvo. La ĉevaloj ektimis kaj furioze hekis, ili estis bruligitaj, kaj viva lavango alkuris al la infanterio. La vido estas simple terura, la tankoj povis nek halti nek turni sin. Jes, kaj la ordono malpermesis al ni halti.
  Se vi iros nur antaŭen - rompi la malamikon. Kaj la tankoj eksplodis kaj brulis, la kavalerio tretis sian propran infanterion. La ofensivo sufokiĝis, ŝajnis, la steloj falis de la ĉielo.
  La onklo tusis sangon kaj haltis. Li trinkis cent gramojn kaj daŭrigis.
  - Do, sen rekono, sen aerkovro, ni inundis. Ili batalis la tutan vintron kaj duonon de marto, ili trarompis la fortikaĵojn, sed ducent mil niaj soldatoj neniam ĝojos pri venko. La lumo estingiĝis por ili por ĉiam.
  La knabino surprizite demandis:
  - Ĉu vere tiom?
  La onklo kapjesis.
  - Ĝuste, mi pensas, neniu scias, sed la kadavrojn estis elportitaj laŭ ŝtupoj. Estis timige. Ni estis devigitaj sturmi la defendojn, kaj la finnoj falĉis niajn vicojn. Nur sovaĝa frenezo.
  Elena balbutis kaj demandis:
  - Kaj kio, ni ne estas tiel fortaj?
  La onklo respondis:
  - La forto de la tanko ne estas en la kiraso, sed en la kapo de la petrolŝipo!
  La knabino kapjesis.
  - Mirinde vi diris!
  Elizabeto longe memoris ĉi tiun konversacion. Ŝi demandis kiajn tankojn havas la germanoj kaj finnoj. Finnlando, aliflanke, havis neniujn tankojn, krom dekduo malpezaj tri-tunaj tanketoj. Kaj la germanaj tankoj, ho mia onklo konis ilin, diris al li kuzo, kiu iris al Germanujo en la kvardek-unua. Ĝenerale, lia tekniko de la nazioj en tiu tempo ne estis impresita.
  - Tanko T-1, pezas nur kvin tunojn kaj duonon, rapideco estas 57 kilometroj hore. Kuglorezista kiraso, tri maŝinpafiloj. Nu, ĝi iros kontraŭ la infanterio, sed la maŝino estas tiel malforta.
  Sed ŝi ne estas sola? - demandis la knabino maltrankvile.
  - Estas ankaŭ T-2, T-3, T-4 kaj T-5!
  Elizabeto ridetis.
  - Kaj kiu el ili estas la plej forta?
  - T-5! Li havas du kanonojn 75 mm kaj 37 mm, kvar maŝinpafilojn. Jes, ĉi tio estas bela tanko, la germanoj nomas lin "Homlupo". - La onklo etendis la brakojn, svingante ilin kiel ventomuelejo.
  - Kaj la rapideco? - Scivoleme, demandis la knabino!
  - Kvindek kilometroj sur la ŝoseo, ĝenerale, sufiĉas. Ĝenerale, la tanko estas interesa, kun flulinia gvattureto. La plej bona el la kreaĵoj de faŝisma tankokonstruaĵo. Onklo suspiris. - Vere, nia T-28, kaj precipe la T-34, ne estas pli malbona, kaj la pafiloj de niaj tankoj estas eĉ pli potencaj.
  La knabino sugestis:
  - Kio se ni kreus novajn tankojn, pli malvarmetajn.
  La onklo respondis:
  - Estas nenio pli malvarmeta ol la KV-2, ĝi estas tia potenco, sed ekzistas ankaŭ la KV-3, kaj la KV-4, kaj precipe la KV-5. La lasta monstro pezas cent dudek tunojn kaj tuj eniros en amasproduktadon. Tiam la germanoj estos draŝataj kiel ĉeno da milio.
  La knabino akre oscedis:
  - Se vi volas enuigi knabinon, parolu pri armiloj, sed se vi volas foriri por ĉiam - parolu pri sovetiaj armiloj!
  La onklo ofendiĝis:
  - Kial ni havas malbonan teknikon?!
  La knabino ŝercis:
  - Sed la datumoj pri ĝi estas klasifikitaj. Ili diras, ke vi povas ricevi terminon por unu mencio de la kalibro de tankpafilo.
  La onklo balancis la kapon.
  - Ne vere! Por tia bagatelo, neniu estas malliberigita!
  La knabino grimacis.
  - Kiel diri! Kaj tio ne okazis.
  Onklo rimarkis:
  - Mi rakontos al vi pri la T-34, la kalibro de la armilo estas 76 mm. Kaj la kiraso estas 52mm, se vi scivolas.
  La knabino malestime snufis.
  - Mi ŝatus vidi ĉi tiun miraklon. Ĉu vi montros?
  La onklo kontraŭvole respondis:
  - Mi montros al vi, se vi volas! Tamen, Voroshilov nomis ĉi tiun tankon malbeleco. Dankon al marŝalo Kulik pro insistado pri ĝia efektivigo. Jes, Stalino persone aprezis ĉi tiun tankon. Antaŭ la komenco de la kvardek-tria, estas planite ekipi cent dek du tanksekciojn per ĝi.
  La knabino estis surprizita:
  - Unu tanko?
  - Ne! Ankaŭ KV kaj T-80, tamen, ĉi tiu tanko estas malpeza, mi volas diri T-80. Li vere scipovas naĝi!
  La knabino estis surprizita:
  - Naĝi? Estas interese!
  - Ni havas tri mil tricent amfibiajn tankojn. - Fiere diris onklo, poste mallaŭtis la voĉon al flustro. Ne diru al iu ajn, ĝi estas grandega sekreto. Se vi blabladis, vi povus finiĝi malantaŭ kradoj. Rigardu: nenio mallongigas la vivon kiel longa lango.
  Elizabeto tuj eksilentis: antaŭ du tagoj okazis iom malagrabla rakonto al ŝia bona amiko. La sekvanta okazis. Okazis teatra vespero, ĉiuj multe amuziĝis, sed kompreneble ili trinkis. Trompetoj ludis, knabinoj kaj knaboj dancis. Do Jaŝka Klopov, gaja samideano kaj estro, kiel ĉiam volis ŝerci. Mi alkuris al la muro, kie pendis portreto de Stalin. Forta plenmura portreto, hela, inkrustita per mozaikoj. Stalino aspektis juna, proksimume tridek-kvinjara, ne pli, bela. Eĉ la frunto ne estis tiel malalta kaj dekliva kiel la originalo. Jaŝka ludis la buŝharmonikon, poste ĵetis ĝin en la halon.
  - Ho, Yuli, Yuli, Yuli! Ĝi estas matuli-kanto!
  Kiu moke demandis:
  - Kaj kial vi kantas pri via patrino, se via patro estas antaŭ vi?
  Jaŝka ridis responde kaj kantis:
  - Mia freneza patro estis senposedigita en la vilaĝo! Mia patro, la patro de la popolo, regas en la sankta Kremlo!
  Ĉiuj ridis, manfrapante kaj fajfante. Dume, Jaŝka elprenis reganton el sia zono kaj, ridante, deklaris:
  - Mi volus mezuri la nazon de la patro de la nacioj!
  La spektantaro demandis en ĥoro:
  - Kial?
  Jaŝka, ludante per reganto, ronronis:
  - Ĉar Stalin havas grandan koron! La plej granda en la mondo! Do la nazo estu la plej granda!
  Responde, amikeca ridado kaj fajfado:
  Jaŝka leviĝis sur la piedpintoj, metis regilon, turnis ĝin kelkajn fojojn. kaj ridante diris:
  - Kvindek tri centimetrojn! Tio estas mojosa! Ĝi vere estas la plej granda!
  Ĉiuj denove ridis, fingromontrante. Entute, la vespero estis sukcesa. Elizabeto ĉagrenite balancis la kapon, forpelante la memorojn. Jaŝka estis forportita ĉe tagiĝo, survoje al la nigra funelo, homoj en ledaj jakoj batis lin per bastonoj kaj pugnoj. La iam juna, gaja vizaĝo fariĝis sanga malordo. Elizabeto vidis ĉi tion, ĉar ili ĉiuj estis speciale rondigitaj por rigardi la areston. Tiam la politika oficisto parolis, multe kriis kaj minacis. Kvin pliaj estis arestitaj surloke, neniu kuraĝis rezisti. Elizabeto rememoris tion, ŝia arda amo al la festo skuiĝis.
  Tamen, eĉ nun, se la malamiko faris provon kontraŭ Stalin, ŝi proponis siajn mamojn senhezite!
  La knabino demandis sian onklon:
  - Ĉu Francio estas forta lando?
  Li respondis:
  - Jes, forta! Kune kun Britio, ili regas super triono de la mondo! Konsiderante la koloniojn, la loĝantaro de Francio ne estas pli malalta ol Sovetunio.
  Elizabeto fajfis.
  - Kaj tia potenco perdis!
  Onklo gratis la kalviĝan supron de sia kapo:
  - Jes, mi perdis! Ĉio en monato kaj duono, kvar eŭropaj potencoj estis venkitaj! Eĉ Napoleono kaj Aleksandro la Granda ne havis tiajn venkojn kiel Hitler.
  Elizabeto demandis flustre:
  Kia Hitlero li estas?
  Onklo levis la ŝultrojn.
  - Mi ne vidis lin! En la portretoj, vi mem vidis lin. Ili diras de meza alteco, nervoza, manĝas homan viandon, precipe ŝatas tranĉi la mamojn de virinoj!
  Elizabeto balancis la kapon.
  - Ne fajfu! Hitler estas vegetarano!
  La onklo malkonsentis.
  - En spirito, li estas tipa kanibalo! Rem ordonis tranĉi sian plej bonan amikon en du pecojn per pikdrato. Kial ne karnovora monstro! Post la kapitulaco de Francio, li ordonis la forbruligon vivanta de cent mil judoj vivantaj en Parizo kaj ĝiaj ĉirkaŭaĵoj. Kiel rezulto, estis terura fetoro! Krome, la nazioj ne indulgis eĉ malgrandajn infanojn. Post la brulado, la SS defie urinis sur la cindro! Ili diras, ke Hitler persone okupiĝas pri torturo kaj torturo!
  Elizabeto rimarkis:
  - La reganto de tiuj, kiuj prenas panon de la ekzekutisto, kolektas salon sur lia azeno!
  La onklo balancis la kapon, elprenis cigaredon, blovis. Li sciis fumi tre interese, blovante fumringojn. Lia rigardo fariĝis pli gaja:
  - Vi scias, kion mi timas!
  La knabino respondis mallaŭte:
  - Mi pensas nenion!
  La frato de la patro kontraŭis, farante mallongajn pufojn:
  - Nur frostmorduloj nenion timas! Por normala homo tute ne estas hontinda sperti timon! Precipe se li estas racia, kaj ne tiom por si mem kiel por aliaj.
  La knabino decide kapjesis.
  - Jen mi konsentas!
  La onklo ĉesis fumi, balancis la kapon, kvazaŭ etendinte la kolon:
  - Sciu, estas onidiroj, ke la nazioj kreas novan teruran armilon. Bombo kapabla forviŝi tutajn urbojn en venenan polvon. Kaj ne estos eskapo el ĝi.
  Elizabeto malestime snufis:
  - Tipa propaganda blufo de Goebbels!
  La onklo profunde suspiris, kiel rosmaro subakve:
  - Ho ne! Ĉi tio estas scienco! Armiloj diras, ke sciencistoj estas sufiĉe realaj! Li eĉ elpensis nomon - la atombombo! Do mi pensas, ke estas plej bone ne atendi ĝis tia monstra armilo falos en la manojn de la nazioj, unue ataki Germanujon!
  Elizabeto ektremis, kvazaŭ pro elektra ŝoko:
  - Sed estas malhonorinde malobservi la pacinterkonsenton. Ni havas ne-agresan pakton kun Germanio, traktaton de amikeco kaj landlimoj!
  La onklo sarkasme komentis:
  - Ĉu la nazioj iam respektis la interkonsentojn? Ni memoru almenaŭ Pollandon, aŭ Belgion kaj Nederlandon! Hitler eĉ diris tion: honesteco estas tipa ofero, sur la altaro de oportuneco!
  La knabino respondis kun entuziasmo:
  - Stalino ne estas Hitler!
  La onklo faris, konsentis, sed plantis la diametre malon:
  - Kompreneble, kaj tial vi devas unue bati! Posteuloj ne pardonos lin pro prokrasto! Atako triobligas forton, defendu duonon de ili!
  Elena rimarkis:
  - Nia armeo estos la plej ofensiva en la mondo, se la malamiko batos! Kaj tiam ŝi ripetis ĝin eĉ pli laŭte. - Sed nur se la malamiko batos!
  La onklo ruze strabigis la okulojn:
  - Kapon tranĉita per klingo nomiĝas ĝardenkapo, el ĝi ŝosas amasoj de venĝo! Ne, mi pensas, ke Hitler devus esti finita eĉ kiam liaj hordoj rapidis al Parizo.
  La knabino frapis sian nudan piedon (botoj staris proksime!), Respondis:
  - Eble vi pravas!
  Elizabeto longe memoris ĉi tiun konversacion. Onidiroj pri la koncentriĝo de naziaj trupoj, precipe en Pollando, la konstantaj malobservoj de la sovetia limo fare de germanaj aviadiloj, kaj la oftaj arestoj inter la trupoj kreis nervozan etoson. Samtempe, la politikaj oficiroj aktive inspiris: ne estos milito! Tamen, pliaj fortoj estis tiritaj supren al la limo, precipe kirasaj! Aparte, Elizabeto unue vidis la plej novan tankon KV-3, kun du pafiloj kaj pezo de sepdek kvin tunoj. Ĝi estis eksperimenta modelo, kiu, kiel iu flustris, devus esti elprovita en bataloj. Tamen, la knabino ne tute ŝatis la tankon, estante tro peza, ĝi distingiĝis per malalta manovro, rompis pontojn, la turo turniĝis malrapide. Krome, pro la granda kalibro de la pafiloj, la pafrapideco suferis kaj la precizeco estis relative malalta! Tamen tia potenca tanko inspiris konfidon. La dizelmotoro de 850 ĉevalfortoj terure bruis, ĝi aspektis kiel vulkana erupcio, germanaj aŭtoj estas multe pli trankvilaj. La knabino donis al la monstro skeptikan rigardon kaj turnis sin, sur la kalkanoj...
  La mateno de la 22-a de junio 1945 estis terura evento, grandaj fortoj de faŝismo estis ĵetitaj al Sovetunio. Elizabeto tamen komence ne spertis ŝokon. Krome, la vortoj de la onklo pri la atombombo kreita de la nazioj estas profunde enigitaj en mia memoro. Eble eĉ pli bone, Hitler atakis nun, kiam la kreado de superarmilo estas ankoraŭ malproksime! Pli bone estas disbati tigron, kiam li ankoraŭ ne kreskigis dentegojn! Kvankam kia Fuhrer estas tigro, prefere ŝakalo. Sed des pli malĝoja estos la fino de la faŝismo!
  Elizabeto estis levita en la lito, kaj ŝi rapide vestis sin, kuniĝis kun la ceteraj kunbatalantoj kaj kunfratoj.
  La nazioj donis la ĉefan baton al la malantaŭo de la Bjalistoka grupo. Potencaj kirasaj kaj mekanizitaj kolonoj, ene de du horoj, profundiĝis kvardek kilometrojn. Kaj kiel la sorto volis, eĉ la tranĉeoj ne estis fositaj tro zorge.
  Neniuj artileriaj obusoj estis alportitaj, kaj la knabinoj estis devigitaj renkonti la naziojn per fusiloj kaj obusoj. Ĉi tie aperis la tankoj kaj kirasaj trupveturiloj de Hitler. E-50-oj antaŭeniris, armitaj per kvar maŝinpafiloj kaj 105-milimetra kalibrokanono. Iom pli malgrandaj ol la E-50 Sh-tankoj, kun eksplodemaj fragmentiĝokonkoj kaj kanonoj de 150, 180 kalibro kaj 380 mm raketlanĉilo.
  Malantaŭ ili estas pli vundeblaj, sed ankoraŭ nepenetreblaj Panther-2s, kun 88mm pafiloj.
  Elizabeto tuj sentis senhelpa. Kion ŝi povas fari, armita nur per Moskin-fusilo kaj paro da kontraŭpersonaj grenadoj? Germanaj tankoj verŝas maŝinpafadon sur la sovetian infanterion, obusoj eksplodas. Sangaj knabinoj kaj junaj viroj falas proksime. Ankoraŭ unu senbarba ulo havis siajn krurojn forblovitajn. Li krias kaj etendas siajn manojn al Elizabeto, kiuj mankas fingroj. Eksplodoj denove, germanaj Messers 262 aperas en la aero, tiam XE-183 jet atakaviadiloj. De malproksime ili ne estas tre timigaj kaj similas al muŝoj, sed kiam ili flugas pli proksime, ili iĝas vulturoj.
  La germanaj tankoj pli kaj pli proksimiĝas, serpentoj kun svastikoj ŝvebas super ili. Samtempe sonas grandioza Wagner-simfonio. Ĉio aspektas nekutime minaca, eĉ la tankoj, cetere, ne estas tro grandaj, pentritaj tiel, ke ili similas al predbestoj. Precipe multaj nudigitaj vizaĝoj. Elizabeto sentas bestan teruron, ŝi volas kuri, ŝiaj kruroj senkuraĝiĝas, sed....
  Kiel ruso (Kaj belorusoj kaj rusoj estas unu sama popolo), povas perfidi kaj timi.
  Elizabeto ĵetas obuson. Ŝi, havante fortan brakon, ĵetas malproksimen, kaj trafas la E-50. La tanko frostiĝas por momento kaj tuj respondas. Aŭdiĝas surdiga eksplodo, la knabino estas ĵetita en la aeron, kaj ondo de mallumo kovras ŝian konscion...
  Elizabeto sentis sin plonĝi en profundan lageton - pene nigre, kaj nur en la altoj flagris malbonaŭgure la brulantaj okuloj de la steloj. Dum vi plonĝas, la premo sur la brusto plifortiĝas, sledmarteloj frapas en la kapo, kaj ĉiu el iliaj batoj fariĝas pli kaj pli dolora kaj peza! Fine, ŝia korpo tuŝas la fundon, la dorso de ŝia kapo malvarmiĝas, la knabino volas salti kaj ne povas moviĝi. Ĉi tie ĉirkaŭe - samtempe aŭdiĝas knakado de ĉiuj flankoj, susuras iuj etaj estaĵoj. Elizabeto sentas, ke ŝia koro batas sovaĝe en ŝia brusto. Ratoj, grandaj kiel kunikloj kaj multkoloraj, kun superregado de sanga nuanco, ne estas ĵetataj. Ili rapidas kaj komencas ŝiri. Elizabeto krias kaj... Rekonsciiĝas.
  Du germanaj soldatoj palpas la knabinon, poste abrupte levas la hararon:
  - Schnel! Leviĝu hundino!
  Elizabeto ekstaras, skuas ŝin. La knabino turnas la kapon, li estas peza. Ŭaŭ! Sed ĉio ŝajnas esti sendifekta.
  La germanoj konstruas kolonojn de kaptitoj, viroj kaj virinoj aparte. Elena eĉ surpriziĝis, ke tiom multaj kapitulacis. Iuj virinoj, pli ol kvindek, la vunditoj ne estas videblaj, ŝajnas, ke la nazioj simple finis tiajn homojn. Puŝante la pugojn de la knabinoj (preskaŭ ĉiuj soldatoj estas junaj kaj lastatempe ellaboritaj), ili veturis plu. Estis sufiĉe varme, iuj virinoj estis deŝiritaj de siaj tunikoj kaj ili "flanĉis" en ĉemizoj.
  Elizabeto demandis kapitanon Valentina Sinitsa, ŝi havis kelkajn imponajn kontuziĝojn sur la vizaĝo:
  - Nu kaj tio nun Valja?
  La kapitano, dudek ok-jara iom bela ruĝhara knabino, respondis:
  - Estas bone, se la nokto estas malhela, tiam ni forkuros!
  Elizabeto ekzamenis sin:
  - Mi pensas jes! Kaptiteco ne estas por la sovetia popolo! Ŝajnas, ke ne estas damaĝo, la fragmentoj kompatis mian korpon! Ĝi nur zumas en mia kapo.
  Valentina respondis:
  Vi ŝajnas esti mirigita! Brr! Sed mi mem ne komprenas, kiel mi finiĝis en kaptiteco. La mitraleto blokiĝis, kaj la aliaj knabinoj rezignis. Rezulte, mi kaptiĝis kiel la lasta stultulo!
  Elizabeto kapjesis.
  - Jes, bonan komencon al la milito! Antaŭ ol ŝi eĉ havis tempon mortigi unu germanon, ŝi estis kaptita. Sovaĝa hororo! Kio se ni ne povas eskapi?
  Valentina respondis:
  - Vi scias, ke vi estas eksterordinare bela! Ora-hara kun perfekta figuro. Mi neniam vidis pli belan knabinon ol vi!
  Elizabeto svingis ĝin.
  - Kial mi bezonas ĉi tiujn komplimentojn! Kaj vi ankaŭ ne estas ulo!
  La kapitano rimarkis:
  - Oni povas simple esti seksperfortita!
  Elizabeto estis surprizita.
  - Kiel seksperforti?
  Valentina estis vere surprizita:
  - Ĉu vi ne scias?
  Elizabeto fermis la okulojn.
  - Teorie, kompreneble mi scias, sed...
  Valentina sulkigis la brovojn.
  - Ĉu vi iam provis kun ulo?
  Elizabeto negative balancis la kapon.
  - Kompreneble ne! Ĝenerale, komunisto ne devas malkomponiĝi morale kaj amori ekster geedzeco!
  Valentina levis la ŝultrojn.
  - Kiel diri! Laŭ mi, ĉi tio estas persona afero por ĉiuj! Krome, viroj ĉiuj estas malsamaj, kaj vi ricevas plezuron de ili laŭ via maniero. Ĉi tie ne estas tiel facile diveni, sed la edzo rapide enuiĝas.
  Komsomola knabino iranta dekstren kontraŭis:
  - Por homo, la ĉefa afero estas spirita komunikado, kaj ne bestaj instinktoj!
  Valentina donis dikfingron supren.
  - Ni ne parolu pri maldecaj temoj! Eble ni prefere parolu pri la partio, kaj pri konstruado de komunismo!
  Elizabeto volis ion diri, kiel sekvis la ordono - la kolono halti.
  Ili estis ĝuste antaŭ betona platformo, al kiu veturis paro da kamionoj kaj aŭto. Samtempe aperis alia rubriko de persekutitaj virinoj. Juĝante laŭ la vestaĵoj, ili estis civiluloj.
  Obeza germano elrampis el kaki-pentrita germana aŭtomobilo. Li havis malagrablan, malbone razitan vizaĝon kun triobla mentono, kaj strangan dutuban maŝinpafilon sur siaj ŝultroj. Sed la ĉapo, sur kiu brilis la emblemo - du fulmoj, perfidis SS-on. La faŝisto eliris antaŭ la knabinoj kaj ordonis en rompita rusa lingvo:
  - Altniveligo! Atentu!
  La knabinoj aŭtomate etendiĝis, milita trejnado tuŝita. Unu el la knabinoj vere hezitis, kaj ricevis pugon sur la papo.
  La SS-oficiro kontente gruntis, rigardis la krurojn de la virino kaj ordonis:
  - Ĉiuj, demetu viajn botojn!
  La knabinoj ektremis, bruego balais tra la vicoj. La dika germano spite oscedis kaj senforte murmuris:
  Kiu malobeas, tiu estos pendigita! - Kaj tiam subite timinda krio. - Schnel! Schnel!
  La knabinoj komencis demeti siajn ŝuojn. Elizabeto sentis ŝiajn manojn moviĝi aŭtomate. Ŝajnas kvazaŭ estas kutimo por ŝi obei la faŝismajn monstrojn. Ŝi demetis unu boton, palpante per la nuda piedo la agrablan varmon de la betona pavimo. Tiam la dua, zorge surmetu novajn, lastatempe eldonitajn ledajn botojn (tonaj botoj aperos nur fine de la milito). Estis kriegoj. Juna knabino ne pli ol dek ses elsaltis kaj kriis:
  - Mi ne pafos naivulojn! Estu pli bone forigi la mortintojn de mi!
  La germana borov faris signon, du altaj SS-uloj kaptis la knabinon kaj trenis ŝin al la antaŭpreparita pendumiloj.
  La knabinoj-kaptitoj de milito eligis ĝemon, sed neniu kuraĝis kontraŭi, la ŝoko de kaptiteco evidente influis.
  - Hoku ŝin! - kriis dika faŝisto. - Ne lasu lin morti tuj! La diablo scios rezisti.
  La vestaĵoj de la juna knabino estis deŝiritaj, la SS-ulo eĉ enŝovis cigaron en la rozkoloran cicon de la belulino. La knabino kriis kaj kriis:
  - Memoru min, mia nomo estas Tanja! Morto al faŝistoj!
  La SS-oficiro muĝis:
  - Elŝiru ŝian langon!
  Mordovano saltis al la knabino kun ĉifita malpura antaŭtuko kaj pinĉilo en la manoj. Alia nazio premis la vangojn de la knabino, malfermante la buŝon. Ŝi provis rezisti. sed la fortoj estas tro neegalaj. Sango elverŝis el la buŝo de la knabino, kaj ŝi mem perdis la konscion pro la dolorŝoko. La faŝisma monstro elĵetis sian ŝiriĝintan langon kaj piedpremis ĝin per sia boto. La malfortiĝinta nuda knabino estis rapide pendigita de la nazioj sur akra ŝiphoko. Ŝi eligis malfortan krion, kaj tremis, la plia doloro alportis al ŝi. Feliĉo estis skribita sur la vizaĝoj de la nazioj, tiu nekredebla sento de sadisma kontento kiam oni vundas vian propran specon. Eĉ se ĝi estas bela knabino kun blonda hararo. Ĉi tie, sadismo estas miksita kun seksa elemento.
  Elizabeto fermis la okulojn por ne vidi tian arbitrecon. Dume, kolono da kaptitoj, civilulinoj, alproksimiĝis al ili. La nazioj ankaŭ devigis ilin demeti siajn ŝuojn. La virinoj estis prenitaj junaj, neniu aspektis pli ol tridek kvin aŭ malpli ol dek ses. Fortaj belorusaj virinoj, plejparte helharaj, bluokulaj, agrablaspektaj, sango-kaj-lakto.
  La dika oficiro denove ordonis:
  - Forigu eksterajn vestaĵojn!
  Elizabeto subite ruĝiĝis, sed se la nazioj lasus ŝin tute nuda? Kaj la fingroj jam malbutonumas la tunikon. Civilaj virinoj ploras kaj ĝemas, kvazaŭ ili estus ekzekutitaj. Unu el ili tenas bebon. La nazio forprenas lin el liaj manoj. La patrinvirino rapidas kaj estas ponardita en la stomako per bajoneto. Li falas, tremante pro korŝira krio. La SS-oficiro kuras al la bebo, ĵetas lin sub liajn piedojn kaj komencas treti. Kaj li faras tiel, ke li ne tuj mortu, rompante delikatajn brakojn kaj krurojn.
  La patrino hurlas kaj estas trenita al la pendumiloj por pendigi sur hoko dum daŭre vivas. Survoje, ili disŝiras siajn vestaĵojn kaj batas ilin per fusilpugoj. Tiam ili tiras la mutilitan virinon ĝis la fino, gaje ridante, kvazaŭ ŝtonigitaj per mariĥuano.
  Elizabeto flustris:
  - Kaj ĉu estas limo al iliaj kruelaĵoj! Kiu naskis ilin, virinon aŭ lupinon!
  Valentina diris kun pasio:
  Ni neniam pardonos kaj neniam forgesos! Por ĉiu el iliaj abomenaĵoj, la nazioj pagos bele.
  Elizabeto respondis:
  - Ĉi tio ne sufiĉas por ĉiuj nazioj en Germanujo.
  Valentina ŝercis:
  - Kio restas, do al Japanio!
  La ĉefa nazio ankoraŭ ne trankviliĝis, frenezo brulis en liaj obtuzaj okuloj, lia malgranda buŝo tordis:
  Nun mi avertas vin! Ni kondukos vin al la teritorio de Germanio. Tiuj, kiuj kondutas bone, havos bonan lokon, manĝaĵon, kaj estonte, honoran civitanecon de Granda Germanio. Sed se iu eskapos, tiam por ĉiu fuĝinto mi ordonos forbruligi vivajn dudek ostaĝojn. Ĉu vi komprenas min! - La muĝado de la fiulo plifortiĝis. - Kaj nun vi klare vidos, kion signifas malobei la Fuhrer.
  La nazioj rapidis en kolumno de civilaj virinoj kaj elektis dekduon el la plej malbelaspektaj. Ili estis senceremonie trenitaj per la haroj kaj frapitaj en amason. Post tio, la SS-uloj komencis tordi la virinojn per pikdrato. Ili senespere provis eskapi. Responde ili ricevis pugojn sur la ŝultroj kaj en la brusto (kiu ne perdis konscion).
  La dika oficiro ridis.
  - Nu, nun torĉo por ili! Ili "ĝuu" la doloron!
  Kaj denove la idiotaj ridadoj de la faŝismaj bestoj. Tri SS-uloj kun degeneritaj fizionomioj tiris la tankon de la benzino kaj malŝraŭbis la kovrilon. Malgraŭ la distanco, abomena odoro de fuelo atingis Elizabeton. Ĝi ŝajnas estinti malalta oktana benzino derivita de karba hidrolizprocezo. Por ĉiuj multnombraj ekipaĵoj, la Fuhrer ne havis sufiĉe da natura petrolo, eĉ konsiderante la provizojn de Sovetunio kaj la okupataj afrikaj kolonioj, do la fizikistoj de la Tria Reich montris saĝecon. Ĉi tiu benzino havis proprecon, pli malaltan brultemperaturon kompare kun la kutima, kaj ankaŭ la fakton, ke ĝi komencis frosti jam je naŭ gradoj sub nulo. Kun la tempo, ĉi tio influos la kurson de la milito. Torditaj per metala pikdrato, virinoj senespere svingis la manojn (tiuj kiuj havis ilin liberaj), la nazioj, ridetante kaj montrante sian langon, kriis ion en la germana.
  . ĈAPITRO #8
  La E-50-tanko jam ricevis multajn sukcesojn. Sed la militistoj renkontis tutan barelon da nitroglicerino. La tanko eksplodis, kiu tute forblovis ĉiujn rulpremilojn. Kaj la militistoj estis sen aŭto. Dum ili serĉis alian tankon, la belulinoj plonĝis en tre interesajn rememorojn pri la kvardek-unua jaro.
  Ve, tia agrabla sonĝo de Gerda montriĝis mallonga. Ellitiĝi denove kaj ekzercado. Tamen, la knabinoj ne pensis pri komplekso pri tio. Ili eĉ laboris kun speciala entuziasmo. Madeleine, dume, decidis iom diversigi la fizikan aktivecon kaj la knabinoj estis jungitaj al specialaj ĉaroj, sur kiuj staris la tankoj. La komandanto de la SS-kompanio diris ĝoje:
  - Ĉi tie knabinoj, ni ŝparos malabundan fuelon, kaj ni trejnados vin. Nova speco de ŝarĝo, kun aplikata valoro!
  Kiam knabinoj en bankostumoj tiras tankojn, kaj eĉ ŝvitas sub la brulanta suno, estas malvarmeta vidaĵo. Sed la knabinoj devas ripozi siajn nudajn piedojn sur la sablo kaj akraj ŝtonoj. Stariĝu kaj ne rezignu....
  Gerda malfacile retenis la spiron, komentis filozofie:
  - Estas bele, kompreneble, sed... Tiel ni nun similas al la sklavoj de Antikva Egiptio. Ni ankaŭ trenas la plej pezan ŝarĝon, sed almenaŭ ili ne batas nin per vipo!
  Charlotte konsentis.
  - Kompreneble, ili ne batas, sed tio ne plifaciligas ĝin! Kvankam ne - ĝi estas nur taŭgeco kombinita kun halterlevo!
  Gerda provis turni la konversacion al alia temo:
  - Kion vi pensas, se Aleksandro la Granda ne estus mortinta en tiel juna aĝo, li estus kaptinta Romon, kaj poste la tutan mondon?
  Charlotte respondis post paŭzo, forskuante sian ŝviton:
  - Estas malfacile diri... Ja li planis kampanjon kontraŭ la obstinaj araboj... Sed kompreneble li havis ŝancon! Kvankam ni devus ĝoji, ke li ne sukcesis!
  - Kial?! - Gerda surpriziĝis, rektigante la rimenon frotante ŝian ŝultron.
  Charlotte, ridetante al siaj dentoj, respondis:
  - Ĉar Hitler en ĉi tiu kazo, estus tro malfacile superi lin. Kaj tiel plu pasos du mil jaroj kaj la demando pri kiu estis la plej bona kaj plej granda komandanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj estos sekvata de senduba respondo - la Fuhrer de Germanujo!
  Gerda pli forte kisis la rimenon:
  - Jes, Adolf Hitler jam superis Napoleonon... Ĉi tio fariĝos precipe evidenta: kiam ni prenos Egiptujon, tiu Napoleono malsukcesis! Kaj tie, ĝis Barato .... Sed la ĉefa afero, kompreneble, estas la surteriĝo en Britio ...
  Charlotte firme konfirmis:
  - Kion Napoleono ne sukcesis: eniru Londonon, la Germana Armeo faros sub la gvidado de Adolf Hitler! Estas nur interese, ĉu ni komencos la invadon de Rusio, antaŭ aŭ post?
  Gerda diris dube:
  - Mi pensas, ke estas pli bone post... Napoleono cetere ruinigis la tutan armeon en Rusujo. Sed ni ne estas francoj. Ranoj ne estas tre kapablaj militistoj!
  La potenca blondulo, tirante la rimenon per ili, eniris interparolon. Ŝia voĉo ŝajnis tre mallaŭta, kiel tiu de viro, kvankam la figuro estis ina kaj alloga:
  - Jes, la francoj estas iom malkuraĝaj, sed ilia tekniko neniel estas malbona. Mi vidis kiel la Ziz-35 senpune trapikis la kirason de la germanaj T-4. Mi eĉ sentis honton pri nia ekipaĵo... Ankaŭ la "Matildas" de la britoj. Granato povas rompi iliajn raŭpojn, sed trarompi la kirason ... 88-milimetraj pafiloj prenis ĝin, sed ni havas tre malmultajn el ili. Restas nur trafi la spurojn kaj senmovigi ... Ĝenerale, la britoj ankaŭ estas fortaj en aviado ...
  Gerda ektremis ĉi tie, kaj malgraŭ la varmo, ŝi sentis malvarmon:
  - Do ili povas trovi nin en la dezerto kaj ĵeti bombojn al la tankoj!
  La blonda virino-heroo konsolis:
  - Nur plonĝbombistoj kun spertaj asoj povas vere eniri la tankon. Do la probableco ke ni falpusxis sur ilin estas malalta. Krome mi kredas je nia sorto.
  Estis dolora paŭzo. Dekduo da lupknabinoj estis jungitaj al ĉiu ĉaro kun tanko. Ili moviĝis en du etaj kolonoj, tiaj sunbrunaj, muskolfortaj knabinoj... Kiel bela ĝi estis... Kaj la dunoj ŝajnis rozkoloraj en la koloro de la suno. Mirinda pejzaĝo....
  Ne tre malproksime de la knabinoj, SS Kolonelo Dess, kun deko da arabaj ŝoforoj kaj du grandaj brutuloj, moviĝis tra la dezerto. Oni ekbruligis la piedojn de la knabo-gvidisto kaj oni kompate metis lin sur azenon. Kolonelo Dass kun abomeno sulkigis la brovojn, pro la manko de akvo, la nomadaj veturantoj estis nelavitaj kaj malbone odoris. Kaj la tago montriĝis varma, eĉ laŭ la normoj de la afrika marbordo, ĉar la vento alportis la inferan spiron el Saharo. Do mi devis ŝviti. La vojo ŝajnis esti longa. Dess sentis sin kiel kompleta idioto. Li povas perdi kelkajn tagojn pro knabo, kiu kuŝas el tri skatoloj. Kaj li ankaŭ ricevos disciplinan sankcion, ĉar li forestis... Vere, la germanaj trupoj ne planas ataki en la venontaj tagoj, kaj eĉ ĉi tie, ĉe la limo kun Libio kaj Tunizio, estas sufiĉe profunda malantaŭo. Nu, oni ĉiam povas pensi pri kialo de foresto... Sed ĝi estas ankoraŭ vetludo, kaj... Ne ekzistas avideco pli forta ol la argumentoj de racio.
  Dess rajdas en la ombro sur kamelo, trinkante malalt-alkoholan daton araka. Kvankam ĉi tiu trinkaĵo povas esti pli forta ol ŝnapo, sed en ĉi tiu varmego ĝi estas memmortiga. La pejzaĝo ĉirkaŭe estas neinteresa kaj pluraj monatoj da servo jam fariĝis enuiga. Dess provas imagi kiom da trezoro povas havi ŝejko... Tunizio situas apud Alĝerio, kaj piratoj ofte kaŝis trezoron tie. Nu, piratoj, aŭ pli ĝuste korsaro en la servo de la turka sultano, estis ofte la ŝejkoj mem. Krome, ekzistas orminejoj en Tunizio, kaj smeraldoj estis elminitaj. Vere, kun la alveno de la francoj, la eltiro de smeraldoj estingiĝis... Kial? Pro la brita monopolo, la malvolo malaltigi la prezon de hindaj smeraldoj, kiu devigis la evoluon frostigi en la kolonioj de Francio. Kaj oron estis plejparte elminita en facilaj lokoj, kaj ili estis tro maldiligentaj por fosi profundajn minojn ... Dess opiniis ke, finfine, la francoj estas verŝajne la plej maldiligenta kaj plej frivola nacio en Eŭropo. Kvankam oni ne povas diri, ke ĉi tiuj estas malbonaj militistoj... Napoleono Bonaparte, ekzemple, konkeris Eŭropon, kaj tion oni ne povas atingi per senutilaj soldatoj. Kaj vere, kion Napoleono havis sprita? Simpla taktiko, rapida transiro, striko per ĉiuj viaj fortoj, preterpaso de la flankoj kaj provoj iri al la malantaŭo ... Se Frederiko la Granda evoluigis la plej novajn kaj plej efikajn linearajn taktikojn, tiam Napoleono simple imitis Aleksandron la Grandan. .. Jes, tiaj taktikoj alportis sukceson, sed aranĝu kiuj iuj rapide moviĝantaj trupoj de Makedonio aŭ Napoleono estus embuskitaj, aŭ ili estus disbatitaj kaj mortigitaj dum la marŝo. En la fino, ĉe Waterloo, Blucher kaj Wellington kaptis Bonaparte sur sia riska manovro. Estas kiel mallonga pugnobato renkonti larĝ-svingiĝantan boksiston. Kaj Napoleono estis batita... Rusaj trupoj, cetere, ne venkis Bonaparte en batalo, sed prenis kun la helpo de la ĝenerala frosto, epidemioj kaj partizanoj.
  Kion li pensas pri Hitler? Komence, kompreneble, oni pensis, ke la Fuhrer estas nur kaporalo kaj parvenuo, filo de iama ŝuisto... Li preferis la maljunan Hindenburgon en la prezidant-elektoj, kvankam li komprenis, ke okdekjara viro. simple ne povis fizike elteni la devojn de diktatoro! Sed Hitler ne ŝatis la malriĉulojn - denaskan de la fundo! Sed tiam, kiam Adolf estis nomumita Reich Kanceliero, li ankoraŭ donis sian voĉon al la nacisocialistoj, ĉar ekzistis neniu alia solida dekstra forto maldekstre. Jes, la ŝtormsoldatoj, fakte, la tuta armeo impresis lin. Sed estis dubo, ke Hitler konservos la potencon, precipe dum krizo, terura depresio, ke Germanio ne tute disfalos.
  Sed Hitlero, ekde la komenco mem, klopodis restarigi ordon, malpermesante la komunistojn, kaj poste aliajn partiojn. Disigis la sindikatojn, anstataŭigante ilin per laborfronto. Li fariĝis vera diktatoro, kun unupartia sistemo. Kaj altigis la ekonomion, reekipigis la armeon. Sed tamen Dess ne konsentis kun ĉio, kion faris la Fuhrer. Ekzemple, kial tiom grandaj rimedoj estu elspezitaj por la programo: "Laboru per Ĝojo!" kaj preni laboristojn en ferio, al Norvegio, Francio, kaj eĉ la Kanariaj Insuloj. Ĉu ne estus pli bone konstrui kelkajn kromajn tankfabrikojn aŭ aviadilproduktadentreprenojn kun ĉi tiuj financoj? Aŭ prenu la Volkswagen-projekton, popolan aŭton - kiom da tankoj povus esti konstruitaj ... Ĝenerale, Hitler provis sidi sur du seĝoj, altigi la vivnivelon kaj modernigi la armeon. Tamen, se vi postkuras du leporojn, vi kaptos neniun. Dess estis parenca al la ĉefekonomiisto de la Tria Regno, Stach, kaj estis bone konscia pri la ĝeneralaj karakterizaĵoj de la germana ekonomio. Germanio eniris la militon kun Pollando, havante municion por nur tri semajnoj (!) de intensaj malamikecoj. Tiam la aliancanoj batus, ekzistus fajrobriloj el la Tria Reich. Hitler komencis la ofensivon kontraŭ Francio, donante kaj tankojn kaj pafilojn, personaron kaj aviadilojn! Sed li venkis la ranojn eĉ sen ektimi. Tiam la atako kontraŭ Anglio ... Ĉi tie Hitler miskalkulis, estis necese fini Brition sub Ducker, kaj tiam reen en julio, uzante la ŝipojn de la germana komerca floto (kaj ĝi ne estis malgranda), tertrupoj sur la insuloj. Tiam li fariĝus la mastro de la situacio. Sed la Fuhrer ne kuraĝis, eble timante, ke la britaj ŝipoj de la linio enprofundigos transportojn kun trupoj... Sed la fundo estas, ke en tiu momento estis tia paniko kaj konfuzo en Britio, kaj la observado de la maro estis ĝuste. malorganizita, ke estis tre granda ŝanco, kiel tempoj por rapida surpriza surteriĝo. Nu, surtere Anglujo havis nenion kontraŭ kio. Kvalite almenaŭ... Sed Hitler perdis tempon, kaj en septembro Churchill eldiris historian frazon: La pozicio de Hitler estas brila kaj... senespera. Post tio, Dess mem iris al brita inteligenteco. Kvankam la Fuhrer perdis la batalon por Anglio, la proporcio de perdoj estis proksimume unu kontraŭ unu, kaj se ni supozas, ke ĉirkaŭ dudek kvin procentoj estis aviadiloj malflugigitaj de kontraŭaviadila artilerio, tiam la germanaj asoj estis eĉ pli bonaj ol la anglaj. . Jes, kaj la aviadiloj ne estas pli malbonaj, eble eĉ la ME-109 (F) kaj pli bonaj ol la leona grego. Ĉiukaze, en Afriko la potenc-ekvilibro kaj perdoj en la aero estas eĉ pli favora ol en Britio. La jaro 1940, kiu komenciĝis tiel brile, alportis fine multajn elreviĝojn. Ni perdis multajn fortajn asojn kaj aviadilojn, kaj eĉ la aliancano de Mussolini, estis honte batita en Grekio. Sed li havis tiom grandan avantaĝon en forto. Kaj tiam en la komenco de la jaro estis fuŝe, Italio perdis Etiopon, Somalion, la plej grandan parton de Libio, kaj krome, en ĉiuj bataloj, la britoj estis signife (plurfoje!) plimultigitaj. Centmiloj da pasto estis kaptitaj. Nu, kiel ne kredi je la baldaŭa kolapso de la Tria Regno, precipe sur la fono de kreskanta helpo al la malamikoj de Germanio de Usono. Sed poste, denove, la pesilo svingiĝis al la Tria Reich. Rommel venkis la britojn kaj kaptis Kollencourt, tiam Jugoslavion, Grekio falis en du semajnoj, sekvita fare de la insulo Kreto. Dess eĉ estis feliĉa por la germanoj, sed ankaŭ estis timo de malkovro. Tamen nun alia zorgo estas ĉu la germanoj atakos Sovetujon. Ŝtaĉ diris, ke Hitler jam principe faris decidon, sed la finaj datoj ankoraŭ ne estas klaraj. Plej ofte nomata la 22-a de junio, la dato de la kapitulaco de Francio ...
  Estas neverŝajne, ke Germanio eltenos la militon, sur du frontoj, krom se, kompreneble, ĝi finiĝos en la kvardek-unua kaj antaŭ vintro... Kaj vintre, la germanoj tute ne estas pretaj batali... Sed se Stalino kapitulacas, do... Tamen, eĉ se ili ne havas tempon Se la germanoj prenos Moskvon, tiam la rusoj verŝajne ne povos krei teknike sufiĉe potencan grupiĝon. Jen kiom da armiloj ili liberigis dum la unua mondmilito? Kompare kun Germanio, ĝi estas tute nula! Do, estas neverŝajne, ke la rusoj surprizos nin per io alia ol grandaj amasoj da infanterio.
  Kio alia povas esti? Plej verŝajne la milito daŭros kelkajn pliajn jarojn kaj finiĝos per egaleco. Britio neniam povos kunvenigi tiom da trupoj por venki la grandiozajn kaj bone trejnitajn partojn de la Germana Armeo, kaj Germanio verŝajne ne povos subpremi la nepenetreblajn insulojn per aviadiloj kaj mararmeo, kaj Usono estos limigita al ekonomia helpo. . Ja la usona laiko ne komprenos, kial la jankioj devas morti, pro ia Eŭropo. Nu, la rusa popolo estas obstina, ili partios, la milito daŭros, sed ili ne havos sufiĉe da forto por fari decidan ofensivon. Plej verŝajne, Britio ne povos teni Nord-Afrikon... Resume, la plej verŝajna rezulto estas la Tria Reich estas granda imperio, sed ne monda, sed tie...
  Ĝuste tion Dess volis: la malvenko de Britio kaj la kapto de la insuloj estas plena de malkovro (kvankam la sekreta servo eble havos tempon por detrui la dosierkabineton kaj ĉiujn pruvojn, sed tiam kiel bonŝance!). Kompreneble, mi ne volis deziri, ke la Tria Regno perdu, tio estas, sian patrujon kun la reĝimo, kio sufiĉe bone konvenis al la SS-ulo. Remizo estis la plej bona!
  Malgranda karavano rampas laŭ la sablo. Unu el la arabaj veturantoj kantis funebran kanton. Samtempe ofte memorante Alaho. Dess tiam pensis, kial islamanoj konsideras ĝuste kaj bone por si prononci la nomon de Alaho kiel eble plej ofte? Ĉi tie en kristanismo, male - ne vane memoru la nomon de Dio! Ĉi tie la judoj eĉ forgesis la veran nomon de sia Dio - finfine Jehovo estas posta formo de prononco... Ĝenerale, Dess ne ŝatis la Biblion kaj la malfortan Kriston, li eĉ surpriziĝis, kiel la militemaj romanoj, la grandaj imperio kun kulto de forto povus akcepti tian baze pacifistan doktrinon? Eĉ se la pacifismo de kristanismo ne ĝenis la militkondukadon, sed la bazon mem de la doktrino... Amu vian malamikon - devus esti malakceptinta la romian eliton, kaj ne nur la eliton.
  Sed kristanismo enradikiĝis, kaj eĉ la disfalo de la Romia Imperio ne influis ĝin: ankaŭ la barbaroj akceptis tiun ĉi doktrinon, malgraŭ ĝia tuta malnatureco. Kvankam, kompreneble, ili ne aparte sekvis lin. Ekzemple, pacifismo ne malhelpis la ekziston de batalemaj ordoj. Precipe la trampilistoj, kiuj cetere ankaŭ uzis la svastikon kaj konsideris monon sia Dio! Do oni diras unu aferon kaj faras alian! Hitler ĉi-rilate estis multe pli konsekvenca! Kion li diras, li faras! Sen hipokritaj deklaroj, pri amo al la proksimulo!
  Tamen estas mirinde, ke la eklezia sistemo, konstruita sur trompo kaj mensogo, daŭris tiom da jarcentoj! Kaj eĉ progreso nur iomete sukcesis skui ĝiajn fundamentojn.
  Ie malproksime aŭdiĝis bruo de motoroj; se juĝante laŭ la tono - estis la aviadiloj. Dess, aliflanke, atendis ke ĉar ili surmetus kabojn, la britoj konfuzus ilin kun araboj kaj ne malfermus fajron. Granda korpogardisto, Hans, montris kontraŭtankan fusilon, el kiu, cetere, eblas, foje, pafi batalanton (kvankam ne senmalfacile, rilate al batado!).
  Sed la aviadiloj ne aperis, ili preterflugis... Post kio la araboj denove ekkantis funebre... Dess pafis sian pistolon, tiel ke la orelo de la bruna viro kaptis. La arabo kolapsis pro timo. Kaj la SS-Kolonelo malbenis:
  - Ĉesu hurli ŝakalojn! Silente, rave, sed pli rapide!
  La nomadaj ŝoforoj prenis sian malfeliĉan partneron kaj daŭrigis sian vojon. Kvankam iliaj vizaĝoj fariĝis pli nubaj, neniu kuraĝis grumbli... La SS-Kolonelo karesis la pistolon (cetere faritan laŭ speciala ordono!), kia bonega argumento... Ĉiuokaze!
  Mi scivolas, ĉu la rusoj atakas ilin unue, ĉu la germanoj povos elteni similan atakon de la azia armeo? En la Unua Mondmilito, la rusoj suferis grandajn perdojn, en la plej multaj kazoj ili agis ekstreme stulte, sed ankoraŭ katenis la grandajn fortojn de Kaiser Germanio ... Kaj tiam, eĉ sub Brusilov, ili donis al la aŭstroj lumon laŭ la drenilo ... ... Do, la milito por ili ne estas tute malbona kato... Kaj se vi memoras la sepjarulon... Eĉ Frederiko la Granda cedis al la armeo de basta Rusio! Ne, la rusojn oni neniel subtaksu, la totalisma komunisma reĝimo eĉ plifortigis ilin! Stalino altigis la nivelon de disciplino de la sovetiaj trupoj, industria produktado kaj provizo. Forte premita korupto, kio signifas, ke nun ne estas la tempo de Nikolao la 2-a! Sovetunio do estas tre danĝera malamiko, eble eĉ mortiga, precipe se ĝi unue batas! En moderna militado, la faktoro de surprizo estas de granda graveco, kiel, efektive, dum la militoj de antikveco. Kio se ni perdos, do, male al la unua mondmilito, ne estos venĝo! La venkintaj landoj ne plu permesos tion fari .... Kvankam se komenciĝos frotado inter Sovetunio kaj Okcidento, ĉar ekspansio ne estas malpli karakteriza por komunismo ol faŝismo, tiam ĝi estos... Nova germana civilizacio ekfloros. sur la kadavroj de donitaj kapitalistoj kaj orientaj komisaroj . Kiu estas kontraŭ ni, tiu ankoraŭ estos kun ni! Kaj eble estos granda kontraŭbolŝevika koalicio!
  Hans, silenta ĝis la vilaĝo, subite demandis la kolonelon:
  "Eble haltu kaj denove pridemandi la dependan knabon?"
  Dess skuis sian koleran kapon negative.
  - Ne havas sencon! Li diros nenion novan.
  - Tiam eble ni tagmanĝos, en mia stomako, neĝoŝtormo hurlas?
  La SS-Kolonelo estis surprizita:
  Kion vi volas manĝi en ĉi tiu varmego?
  Hans kapjesis.
  - Mi volas manĝi ĉiam!
  Dess rigardis la sunon, ĝi jam transiris la zeniton, estis ja pasinta la kvara kaj estis tempo halti. La araboj manĝis aparte kolektite en rondo, la tri el la nazioj ne malestimis viandon kaj bieron. Do ili sonoris, Dess eĉ por mallonga tempo forgesis sin en sonĝo ....
  Kaj mi vidis ion frenezan... Kelkaj insektoj, unue malgrandaj, kaj poste kreskantaj kaj fariĝantaj pli kaj pli timigaj... Kaj iliaj makzeloj estas ĝenerale monstraj, tia plena misformiĝo! La kolonelo sentis sin sufoki, ektiris konvulsie kaj vekiĝis. Ne, ĉio estis trankvila, du feraj SS-soldatoj atentaj, kaj poste denove survoje.
  Gerda kaj Charlotte estis en la plej malfacila laboro la tutan tagon, kaj poste ekdormis kiel mortintoj kaj plonĝis en sian mondon.
  Estis grandega hologramo kun stadiono kie modernaj gladiatorbataloj okazis. La stadiono estis grandega kun multaj milionoj da homoj. La diverskolora maro furiozis. Okazis batalo inter la ina gladiatoro Gerda kaj duoninteligenta estaĵo el la ligo de mallumaj mondoj, la polva nebulozo.
  Gerda eliris la unua. Ŝi estis vigla, fleksebla knabino, kun neĝblank-perla hararanĝo. La militisto faris trioblan kapriolon, tordante ĉirkaŭ la areno. Laŭ kutimo ŝi portis nur maldikan mamzonon kaj kalsonon, specife por ke la armilo ne estu kaŝita. Kaj tial ŝi duonnuda devis batali per nur unu lumglavo. Tamen tiaj armiloj ankaŭ estas sufiĉe efikaj. La kondiĉoj de la batalo ne estas la plej komfortaj, duonradioaktivaj ŝtonoj brilas sub la graciaj nudaj piedoj de la knabino. Ŝi, kompreneble, ridetas, penante ne perfidi la doloron.
  Gerda estas superfortita de energio, ŝi denove saltas kaj faras kvinoblan kapriolon.
  - Tio estas mi!
  Kaj ŝia maltrankvila amiko Charlotte klarigas al sia koramiko:
  - Antaŭ la batalo, ĉi tiu knabino estis zorge skanita, ne devus esti unu blato aŭ io elektronika en ŝi. Ili ankaŭ kontrolas la junulinon por la ĉeesto de la magio de alies. Tio estas, gladiatoro povas fidi aŭ nur je sia korpo, aŭ je akra menso. Tamen Gerda neniam estis malsaĝulo kaj naivulo.
  Kion mi dubis? - demandis aspektante kiel Apolono junulo.
  - Ne! Sed kvinobla kapriolo, sen elektroniko, estas indikilo de bona taŭgeco. Tial, ĉiuj estas en timo, ĉu viaj gimnastikistoj povus fari ion tian? Charlotte palpebrumis ruze.
  - Tri povus, kvin ne! Jes, kaj ŝi saltis tre alte kun mallonga kuro! - La juna heroo etendis siajn brakojn pli larĝe.
  - Tia estas la potenco! La potenco de la Tria Regno kaj en aliaj mondoj.
  Dume oni faris vetojn. Dum blinda ĝis la apero de la malamiko. Gerda ŝajnas estinti konata kaj amata sendepende de raso aŭ specio.
  La gladiatorknabino alkuris kaj unue faris sesoblan kapan salton, kaj poste sepoblan. Poste ŝi riverencis al la publiko. Ŝiaj muskoloj balanciĝis kiel ondetoj de la maro, ĝenerale, la knabino aspektis impona: tipa Amazono. Tamen, estas pli facile terenbati stelon per ŝtono ol trovi malbelan knabinon en la Granda Spaca Imperio Germanio.
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj: al kiuj amo kaj honoro, ili haltigos galopantan ĉevalon, eniros brulantan kabanon. kantis Charlotte.
  La granda plimulto de neraportitaj vetoj estis favoraj al Gerda. Vere, la plimulto de la publiko atendis, ke ŝia kontraŭulo aperos.
  Kaj atendis. La gigantaj pordegoj disiĝis, kaj forta kadavro komencis elrampi sur la platformon. Ĝi estis vera dinosaŭro, kiel raptoro, nur ĝi havis pli ol tridek tentaklojn. Kaj grandega, almenaŭ okdek tunoj, dika kiraso. Giganto de la besta mondo.
  Milionoj da gorĝoj, kriis, kriis, pepis, pleniĝis de najtingalo. Ŝajne la giganto impresis ilin.
  - Vetu saĝe! - La komputilo bruas.
  - Sur kiu! - La publiko kantas.
  - La nomo de Friplodof estas! Cosa Nostra!
  Inogalaktoj de ĉiuj strioj faris vetojn de diversaj niveloj. Ĉi tie en la ekscito ili vetis, alportante la aferon al milionoj. Kelkaj el tiuj, kiuj en la mallumo vetis pri la knabino Gerda: retraktis la veton, por eĉ pli granda kvanto! Cosa Nostra impresis ilin!
  Sekvis anoncoj.
  - La gladiatoro Gerda havas kvindek ok batalojn kaj nul malvenkojn, Cosa Nostra havas cent okdek kvar batalojn kaj neniu restas vivanta. Metu viajn vetojn!
  Ankaŭ la knabinoj de la SS-bataliono "Lupoj" faris vetojn, sed ĉiuj krom la severa komandanto Madeleine ĝojkriis por Gerda. Do la vetoj estas unuflanka.
  Haupmann Madeleine, kiel ĝi devus esti, havas specialan opinion, por ke la estro ne elstaras kontraŭ siaj subuloj. La knabinoj komprenis ĉi tion tre bone, ili ne precipe ĝenis.
  Nur la amiko de Charlotte morne rimarkis:
  Pli bone perdi monon ol perfidi tian knabinon. Tiu mono estas pereema, apenaŭ iu estos nutrita per malestiminda papero...
  - Nu, estas bone, se vi estas tiom neinteresita! Eble ni ŝatus batali? Madeleine mallarĝigis la brovojn severe.
  - Ne ĝenu vin! - diris la gaja lupino Berta. - Ĉu mi povas esti transportita al la gladiatora halo?
  "Ni ankoraŭ ne havas tian potencan magion." Charlotte kontraŭis kun sulkiĝo. - Sukcesu reteni vian deziron: mortigu ĉiujn malamikojn senprokraste, ĉar venĝo venĝos ĉiuokaze, homoj ne povas esti detruitaj kiel brutaro!
  - Racie dirite! - diris ŝia amiko Apolono.
  Signalo sonis en la areno, kaj la batalo komenciĝis: la grandega Cosa Nostra dinosaŭro saltis antaŭen. De la efiko de tia kolosa maso vibris la duonradiaktiva tegaĵo de la ringo.
  Charlotte rimarkis:
  - Ĝi havas specifan nomon. Kial Cosa Nostra?
  Blonda kun eta purpura nuanco, Berta prezentis version:
  -Eble tio estas pro tio, ke en unu antikva televida serio Cosa Nostra estis nekutime malvarmeta mafio, kreanta sian propran virtualan mondon de dinosaŭroj por kapti la universon!
  - Kaj do kio? Charlotte ne komprenis.
  - Kaj la inogalaktoj rigardis, kaj ili estis impresitaj. - Ne tute certas Berta sugestis.
  Ĉio, kio estas neebla, eblas en la universo! Ke ni venku per nia senŝanĝa forto! kantis Charlotte. - Kaj la soldatoj de la Reich neniam retiriĝos, li estas kiel hela stelo - kaptu la momentojn.
  La sperta Gerda (ŝi subite havis strangan memoron) ne hastis ataki. Ŝi atendis la monstron, saltante flanken aŭ nur iomete, kiam li venis al danĝera distanco kaj provis dispremi. La besto estis tre rapida, sed pro la granda maso ĝi estis inerta, kaj ofte maltrafis.
  Gerda siavice studis siajn manovrojn, se la malamiko gajnis cent okdek kvar batalojn, tiam tio signifas, ke anka li havas fortojn. Vere, la plej multaj el la bataloj, plej verŝajne, falis sur la samajn bestojn kiel li mem.
  Kiam du same stultaj monstroj kolizias kaj tiu kiu estas pli granda venkas.
  Tamen, vi devas atente rigardi, estas multaj tentakloj kaj ili estas akraj, kurbaj kiel virbago, eble venenaj.
  Ludas la muskoloj de la gazetaro de Gerda, ŝi ŝanceliĝas kiel kobro al la sonoj de la pipo de la fakiro. Ŝiaj mamoj tremas, kaj la fabele bela koramiko de Charlotte kaptas sin pensante ke li volas vidi ŝin en ŝia tuteco, nuda kiel malnovgreka diino.
  La monstro maltrafis plurajn fojojn, sed ne malrapidiĝis. Evidentiĝis, ke ĝi estas estaĵo de infero, preta persekuti la knabinon kun la metodaro de maŝino.
  Gerda denove eksaltis, blovante kison al la homamaso. La statueto de la militisto ekbrilis pro la elfluinta ŝvito. Ĝi estis kiel polurita kaj polurita bronzo.
  - Jes, lerta knabino! - Farita kun admiro Berta. "Mi mem ne ĝenus danci en la areno.
  - Kaj mi ne rifuzus! - Tiel parolante, la atletika ulo de Charlotte estis iom ruza. Li certe sentis iom da ekscito kaj deziro batali. Samtempe, li konsciis pri la danĝero de kolizio kun giganto.
  Charlotte komentis agreseme:
  - Mi batalas ne pli malbone ol ŝi!
  Ŝajne, rigardinte la movojn laŭvole, Gerda saltis kiel akrido. Ŝia lumglavo ekbrilis, detranĉante tentaklojn per svingo. Ili flugis en malsamaj direktoj, ŝprucigante bluan kaj brunan sangon. Kelkaj gutoj falis sur la nudajn, brunajn krurojn de la knabino. La elasta haŭto ŝrumpis, la gladiatorino forskuis ĝin, sed brulvundoj restis.
  - Ve, venena aĉulo. - Ŝiaj long-suferantaj kalaj piedoj marŝis super la dornoj kaj ardantaj ulceroj, la korpo de la monstro. La knabino sukcesis paŝi, do ŝi ne tranĉis sian kruron.
  Berta diris en vera admiro:
  - Virtuozo! Kiel geniulo ludanta muzikilon. Estus bone fari komponadon.
  La amanto de Charlotte ridis.
  - Kaj tiu teorio ne devas postresti la praktikon.
  La monstro tordis, igante la knabinon salti de ŝia dorso. Ŝi ruliĝis plurfoje en la aero, elŝprucante el sub la observado de dekduo da kristalaj okuloj de la monstro.
  Berta eĉ eksaltis pro ĝojo:
  - Mi estas preta! Tie! - Ŝi ekkriis.
  - Kie-kien! De kie vi estas kaj kie vi estas? - imitis Charlotte.
  Gerda denove atakis la dinosaŭron. Ŝi decidis agi per mallongaj ekestoj kaj prefere eviti esti trafita de veneno. La lumglavo funkcias laŭ la principo de erupcio de fotonoj en stabila duonspaco, kio ebligas tratranĉi laŭvorte ĉion kun minimuma elspezo de energio. La knabino uzas ĝin. Vere, en ĉi tiu kazo, la gladiatora glavo estas ŝargita per minimuma energio, kio signifas, ke ĝi ne tranĉas tiel forte kaj rapide kiel la batalanto volis. Kaj ĝenerale, kia batalo estas kiam unu partnero nur batas la alian. Necesas, ke la negativa karaktero ankaŭ havis ŝancon, alie la publiko simple ne iros al tiaj prezentoj. La sorto estas nekonstanta afero...
  Ĉi-foje, Gerda faris eta eraron. La tentakloj en la centro estis multe pli rapidaj ol tiuj sur la flankoj de la monstro. Unu el ili ponardis en la bruston, tratranĉante ŝian mamzonon. Nudaj mamoj skuiĝis, la koramiko de Charlotte ekzamenis iliajn rubenajn cicojn, brilante hele en la lumo de pluraj eksterteraj sunoj.
  Sekvis alia bato: Gerda detranĉis paron da tentakloj, sed la dekstra flanko de ŝia brusto estis detranĉita, knabineca sango ŝprucis.
  La gladiatoro fortranĉis alian tentaklon kaj saltis de la baro.
  Por supre, la temperaturo de la pavimŝtonoj komencis plialtiĝi. Ŝajne, ili volis puŝi la batalantojn al pli proksima interproksimiĝo kaj rapida konsekvenco.
  Gerda ne povis halti, eĉ por unu sekundo, ŝiaj nudaj piedoj brulis, vezikiĝantaj kvazaŭ sur mezepoka rako.
  La koramiko de Charlotte rimarkis surprizite:
  Kial la knabino ne portis sandalojn? -Fernu, ŝiaj mirindaj kruroj brulos!
  Charlotte klarigis:
  - Tia kutimo! Ĝenerale, gladiatoro devas elteni doloron, precipe se ĝi estas virino. La publiko estas kontenta kiam tiuj, kiuj batalas, estas turmentitaj.
  - Kosma sadismo! - Resumis "Apolono".
  Tio ne faciligis al la knabino. Ŝi devis denove ĵeti sin al la monstro. Ĉi-foje ŝiaj viktimoj estis la okuloj de la estaĵoj de la mallumaj konstelacioj. La sperto diris al la gladiatoro, ke plej ofte la cerbo situas pli proksime al la okuloj. De kio? Ĉar necesas prilabori tro da informo, kiu ne estas malfortigita de longa transdona kanalo. Tial, la militisto, ne konata kun la strukturo de la estaĵo, provis trovi la cerbon.
  Unu post la alia, frapis kvar okulojn, sed ricevis kelkajn grataĵojn mem. La monstro muĝis, kvazaŭ ĝi ankaŭ sentus doloron. Kaj male al homo, ŝi ne eltenos ĝin.
  Charlotte notis tion kaj deduktis aforismon:
  - Ju pli laŭta la muĝado - des pli kvieta la menso, des pli alta la tono - des pli malalta la inteligenteco!
  - Ĝusta rimarko! Apolono konsentis. - Koko ne estas la plej elstara komandanto!
  Gerda retiriĝis, alia ĵeto de la tentakloj de tro rapida besto trafis la preman platon, trarompante ĝin, preskaŭ ĝis la kresto. Oni povas vidi, ke eĉ la stomako suferis. Feliĉe ĝi estis malplena, neniu tro manĝus antaŭ batalo.
  Nun la gladiatoro komprenis, ke ŝi povas bone perdi la batalon, malgraŭ provizoraj sukcesoj. La ŝtonoj fariĝis tiel varmegaj, ke eĉ la monstro sentis ilian varmon tra la ostoj sur la kruroj. Gerda estis savita nur de la forta taŭgeco de ŝiaj membroj. La knabino, ofte nudpieda, dancis sur ruĝe varma fero, montrante ekstreman eltenemon. Vere, ĉi tiuj pavimŝtonoj povus doni eĉ pli da varmo, kiel nuklea reaktoro, pro duonradioaktiva radiado.
  Do la kuraĝo ne forlasis la belecon, malgraŭ tio, ke la minaco de morto fariĝis reala. Kaj en tia batalo oni ne povas rezigni. Aŭ pli ĝuste, vi povas, sed ĉi-kaze ĝi estas la plej forta honto por la vivo.
  Apolono demandis Charlotte:
  - Kaj ke la rezulto povas esti nur morto?!
  - Kiom mi konas Gerda, ŝi ne faros alian elekton por si!
  - Kuraĝe, vi nenion diros, sed mi sukcesis enamiĝi al ŝi tutkore kaj animo! Dirinte tion, la knabo profunde enspiris.
  La knabino ne povis stari kaj denove saltis sur la ŝelon, tuŝante ŝiajn bruligitajn krurojn. Pasigis kelkajn fortajn batojn, faris kelkajn saltojn. Nun ŝi komencis fari kapriolojn, hakitajn sur la muŝo.
  - Kiu ne havas la leĝeron de papilio, ne evitos esti dispremita de reto! - Ŝi eldiris frazon, kiu fariĝis flugilhava ekde antikvaj tempoj. Do la Kaŭĉuka Vulpo, la boksista poeto, ankoraŭ batalis. Li ankaŭ riskis sian vivon, sed en pli malgranda mezuro li ne havis tiel seriozan, kaj plej grave, malfacilan kontraŭulon.
  Charlotte instigis ŝin, plorante korŝire:
  - Tranĉu lian ventron. En iuj el ĉi tiuj estaĵoj, la cerbo situas tuj apud la stomako.
  Apolono deklaris:
  - Ĉu vi povas fari ion por helpi ŝin? Kiel magio?
  Charlotte balancis la kapon.
  - Magio ne funkcias en la areno. Ĉu ĝi estas io nekutima kaj ekstreme forta.
  "Mi ankoraŭ ne regis ondan magion!" - La skribita juna belulo suspiris.
  - Sed mi konas ŝin perfekte. - La elfo, neatendite vermigita en ilian kompanion, fanfaronis. - La homoj kaj magio estas unu!
  Gerda ankoraŭ kelkajn fojojn saltis, poste subite elflugis klingo, ĝi moviĝis tro rapide, ne lasante ĝin resalti. La knabino apenaŭ havis tempon por levi la manon. Pro terura bato, kaj la klingo kaj la brako rompiĝis, la mano de la gladiatoro malleviĝis.
  - Jen alia hoko! - Ŝi respondis, viŝante la ŝviton de la vizaĝo de Bert. - Kio okazos nun.
  Charlotte vokis al la knabino Gerda.
  - Plonĝu sub ĝi! Mi ŝajnas memori kie ĉi tiuj estaĵoj havas nervan centron.
  - Diru al ŝi! ekkriis la amanto de Charlotte.
  - Neeble! - Detranĉu la fajran ruĝharan knabinon.
  Gerda eĉ pli senespere tranĉis sin, profunda cikatro trakuris ŝian vizaĝon, tranĉis ŝian vangon. Denove ŝi estis hokita. La mano estis difektita, sed la ĝusta, kie estis la glavo, ankoraŭ funkciis.
  La spektantaro timis, kaj la plimulto, kio estis timiga, enradikiĝis por la monstro! Ŝajne laca de la konstantaj venkoj de Gerda. La knabino, ŝajnas, estis plene alkutimiĝinta al la amo de la homamaso, tio estis malagrabla. Dum momento, ŝi perdis la paŝon, pro kio ŝi tuj estis punita, la tentaklo rompis ŝian kruron, kvazaŭ ĉizita el bruna marmoro.
  La rapideco de Gerda malpliiĝis kaj ŝi deruliĝis de la dorso, ricevante alian baton, kiu rompis ŝian klavikon. Ŝia vizaĝo tordis pro doloro, sed la militisto kriis tra la agonio:
  - Mi ne rompos!
  La knabino falis flanken sur la ruĝvarmajn pavimojn, rompante kelkajn ripojn, sangovezikoj eliris el malantaŭ ŝia buŝo. Estis sonoro, la monstro paŝis kun okdek tunoj da kadavro sur sana kruro, disbatante la belulinon. Fumo elfluis de la knabino, kaj ŝi komencis konvulsii.
  Apolono kriis:
  - Ŝi mortas! Ĉu ĉio finiĝis?
  Berda ŝnuris sian nazon per ĝema voĉo.
  - Verŝajne jes! Kara knabino, vi mortas, kia domaĝo vi estas!
  Charlotte kun sia subvesto komentis:
  - Vi ne estas lesbanino, Berta?
  - En neniu kazo! - Por pruvi siajn vortojn, la knabino klinis la kapon de la Apolono kaj firme kisis lin sur la lipoj.
  La junulo responde klinis ŝin. Kiam oni kisas vin tiel vere pasie - estas nur miraklo.
  - Rigardu atente! - Charlotte interrompis la flugon de ilia pasio, tamen ne estis eĉ guto da ĵaluzo en ŝia tono.
  Efektive, la grandega buŝo de mutaciulo dinosaŭro kliniĝis super la knabino. Kaj en tiu momento, kun lasta malespera peno, la gladiatoro ĵetis la glavon en la interspacon inter la ĉielo kaj la gorĝo. Ĝi englitis. La gasoj akumulitaj en la stomako rapidis, fajro ekflamis el la buŝo, kaj la eksplodondo forĵetis la knabinon. La Cosa Nostra rompiĝis en plurajn pecojn, la bruligita viando forflugis.
  La knabino, perdinte ambaŭ krurojn kaj brakojn, kuŝis senkonscia. Robotoj aperis apud ŝi. Sur la skanilo aperis bildo de la brusto, du koroj malfacile batis, sed egale en sana virina korpo.
  - Gladiatoro Gerda pluvivis kaj al ŝi estas premiita la venko! Do, la sekva prezentado estos post tri minutoj! - Laŭte, sed sen ia emocio anoncis la komputilo.
  - Vetoj ludis! - kriegis iu, klare ekstertera devena voĉo.
  Kio restis de Gerda estis reprenita.
  "Apolono" (nu, kiu estus pensinta) tamen ploris:
  - Kaj ĉi tiu knabino restos por ĉiam kripla?
  Charlotte balancis la kapon tiel vigle, ke pluraj vinglasoj forflugis:
  - Ŭaŭ! La atingoj de nia medicino estas tiaj, ke post kelkaj horoj ĝi estos kiel nova kaj ne restos eĉ la plej eta damaĝo. Nu, diru al mi, mia stulta knabo, kie vi vidis kriplulojn ĉe ni.
  . ĈAPITRO #9
  Elizabeto senespere demandis:
  - Ĉu ili estos ekbruligitaj!
  Valentina respondis kun kolero:
  - Ne, lasu ilin iri! Jes, ili donos kukojn por la vojo!
  Nudpieda Elizabeto ploris:
  - Kaj ĝi estas ankoraŭ tiel kruela! Nu, bone, viroj, sed virinoj, kial ili devas tiom suferi!
  Valentina sugestis:
  - La germanoj bezonas la slavojn, nur kiel sklavojn. Sklavo devas timi kaj obei! Ĉi tio estas dikto bazita sur timo! Kaj por timigi, vi devas vundi!
  Nudkrura Elizabeto ekbrilis per bluaj okuloj:
  - Kaj al kolero vi bezonas dolori!
  Flamo eksplodis, la fajro ne disvastiĝis tiel rapide kiel kun ordinara benzino, la virinoj alkuris, penante rompi la draton, sango gutis el iliaj korpoj ŝiritaj per kudriloj.
  Al la nudpieda Elizabeto ŝajnis, ke la tempo surprize malrapide rampas, kiel serpento, blovis freŝa vento, kaj la korpo, apenaŭ kovrita de malpeza ĉemizo, malvarmiĝis.
  La flamoj fine englutis ĉiujn inajn martirojn, iliaj krioj fariĝis multe pli laŭtaj. La haŭto sur la okuloj estis kovrita de veziketoj kaj senŝeligita. La odoro de brulado estis pli kaj pli forta. Li estis malsana kaj larmoj fluis el la okuloj de la knabinoj. La ĉeffaŝisto kriis kun ruza rido:
  - Se iu forkuros, mi bruligos vin ĉiujn! Heil! Heil Hitler, la plej granda reganto de la universo!
  Faŝismaj soldatoj elprenis buŝharmonikojn el siaj zonoj kaj gaje ludis ilin! Krome, la nazioj ne suferis de kompleta manko de aŭdado. Sed tio faris la muzikon eĉ pli sinistra.
  La dika oficiro muĝis ruse:
  - Muziko, muziko, muziko verŝas! Tio estas malgaja, tiam timeme spirado! Kiu gaje dancas la melodion, kiu heligas la animon! Verŝas muziko, muziko, muziko, for malĝojo, ĉesu la germanojn malĝoji! Senfina, eterna, juna, el kiu oni tiel volas vivi!
  Lia asistanto, ruĝhara oficiro, kriis:
  - Ĉiuj dancas! Nu, dancu hundinojn aŭ mi bruligos vin ĉiujn!
  La knabinoj komencis timeme tuŝi per la nudaj piedoj. La ĉeffaŝisto laŭte kriis, svingante la brakojn:
  - Vivu! Nu hundinoj kaj putinoj, venu!
  La knabinoj ekmoviĝis multe pli rapide en malkonkordo, sed ĝi ne aspektis kiel kultura danco, sed prefere ĝi estis sovaĝa danco de la Papuoj, la marbordo de Paragvajo!
  La nazioj kuris al la virinoj kaj batis ilin en la vizaĝon per la pugnoj, kriante ion korŝire kaj gruntante.
  La ĉefa faŝisto faris geston. Knabo en formo de Hitlera Junularo alportis al li botelon da konjako! La dika porko tiris rekte el la gorĝo, la kvardekgrada likvaĵo varmigis la stomakon. Borov demandis la knabon bonorde:
  - Vi jam havas dek kvar, mi permesas al vi pafi iun malĉastulinon!
  Sur la vizaĝo de la knabo aperis seniluziiĝo.
  - Kaj nur pafu! Ĝi estas tro mola! li ekkriis.
  La dika bastardo gruntis.
  - Kion vi volas fari al ŝi?
  La knabo klakis:
  - Mortŝraŭbita, kaj poste fajrodetruita!
  - Bone, venu! Nur pli rapide, ĉi tiuj bovidinoj ankoraŭ bezonas ĝustatempe veturigi al Germanio.
  La knabo, brilanta per blindigaj, dike poluritaj botoj, moviĝis laŭ la vico de virinoj. Li rikanis malbone kaj ridetis kruele. De tempo al tempo, la juna nazia haltis kaj piedbatis tian aŭ alian virinon en la stomakon, sed ŝi ne faris elekton.
  Elizabeto preĝis al iu nekonata - sed ne al mi! Sed la junulo nur haltis antaŭ ŝi kaj montris per la fingro:
  - Ĉi tiu estas mia malĉastulino!
  Elizabeto frostiĝis, perfide tremante, kaj ŝia sunbrunigita vizaĝo paliĝis. La ĉeffaŝisto neatendite kontraŭis:
  - Naŭ!
  La faŝisma knabo ofendiĝis:
  - Kaj kial tio estas?
  Borov respondis:
  - Ŝi estas tro bela! Nur mirinda knabino, vi povas doni ŝin al iu generalo kaj ricevi multe da mono.
  La juna hitlerano kontraŭvole konsentis:
  - Bone! Ĝuste ĉar vi rifuzis mian unuan peton, mi torturos du putinojn!
  La knabo turniĝis rapide kuris kaj elektis du pli junajn knabinojn. Ĉi-foje li hastis, timante, ke la laŭleĝa predo ne estos eltirita.
  La knabinoj mem elsaltis sur la placon, eble ili esperis, ke bela knabo kompatus ilin, se ili estos submetiĝeme. La junulo moke snufis.
  - Surgenuiĝu kaj kisu miajn botojn!
  La knabinoj kolapsis kaj rampis. Ili memfide kisis la poluran haŭton, flarante la fortan odoron de multekosta vakso. La idoj de la Hitlera Junularo subite kaptis la knabinojn je la haroj kaj levis ilin perforte:
  - Kiaj hundinoj! - siblis la knabo en la rusa. - Laciĝis vivi! Nun tuj senvestiĝu!
  La knabinoj freneze demetis siajn vestojn, lasante nur kalsonon. La juna sadisto ordonis:
  - Kuŝu! Sur krampoj!
  La knabinoj obeeme kuŝiĝis, kaj la SS-asistantoj sekurigis siajn brakojn kaj krurojn en specialaj akcioj. La knabo trakuris la fingrojn sur la allogaj rozkoloraj kalkanoj de la knabinoj, kiuj ankoraŭ ne havis tempon por polvigi. Li subite sentis fortan eksciton kaj kriis korŝire:
  - Peza vipo al mi!
  La dungosoldatoj transdonis la vipon. Ĝi ne estis facila, sed konsistis el ruĝ-arda, ruĝ-arda drato kun akraj steloj. Trafoj per tia armilo estas multe pli sentemaj.
  Nudpieda Elizabeto estis ĵetita en febron, kiam ŝi pensis pri tio, kio atendas ŝin. Jen estas la monstra rido de faŝismo, kiam homoj fariĝas bestoj. Kaj ĉi tiuj inferaj turmentoj de monstroj, kiuj perdis elementajn homajn sentojn.
  La vipo malbonaŭgure fajfas kaj falas sur la nudajn, belajn dorson de la knabinoj. Bato al la osto tratranĉas la haŭton kaj viandon. La juna faŝisto kontente ronronis, li sentis sin vera Dio. Jes, ĝi estis diaĵo de malbona, kaj nedetruebla volo, sen la plej eta sento de kompato. Tamen en la Hitlera Junularo oni instruis, ke kompato estas malforto! Kompato estas malbona sento ne inda je vera arjo. Ne sufiĉas mortigi la malamikon, oni devas igi lin suferi kaj humiligi en la plej malbona maniero! La slavoj estas malsupera nacio kiel la judoj, kaj mortigi slavon estas kiel mortigi furiozan hundon. Kio estas konscienco - infera kaptilo de la animo, inventita de judoj kaj rusaj filozofoj. Vera arjo ne konas penton, nur unu afero ĝenas lin, ke li mortigis malmultajn malamikojn! Sed kruele torturi virinon, aŭ infanon: la plej alta manifestiĝo de arja lerteco.
  La kalsonoj krevis sub la batoj de la ruĝvarma drato kaj eliĝis de la postaĵo. La knabinoj kriegis komence, sed la knabo estis forta preter siaj jaroj kaj ili rapide trankviliĝis, perdante konscion pro terura ŝoko. Tamen, la naziaj ekzekutistoj ne estis en perdo, ili faligis sur la kapojn de junaj belulinoj antaŭpreparitajn sitelojn da glaciakvo (uzante kampadfridujon). Dume, la juna sadisto denove varmigis la draton sur la fajro kaj malsuprenigis ĝin sur la nudajn piedojn de la knabino. Kaj denove teruraj krioj, krioj, en kiuj estis nenio homa.
  Elizabeto apenaŭ povis stari sur la piedoj, ŝajnis de kie povas veni la forto por elteni tiaĵon. Ĝi estis io sen la plej eta signifo, multe preter la homa. Estas strange, kiel tia belaspekta knabo, preskaŭ infano, povus fari tion. Estas simple nekredeble, kiomgrade faŝismo malbeligas animojn, eĉ infanajn. Do kripligu la percepton de tuta generacio!
  La knabinoj denove eksilentis, kaj akvo denove estis verŝita sur ilin. Tamen, malgraŭ ĉiuj klopodoj, la krioj de la torturoj fariĝis pli kaj pli kvietaj. De ŝultroj ĝis piedoj, al la malfeliĉaj martiroj ne restis loĝloko. Fine, la knabo laciĝis, viŝis la ŝviton de la frunto kaj kraĉis ĝuon tra la dentoj en la direkton de la kolono de malfeliĉaj virinoj.
  - Laca! Vi povas bruligi ilin!
  La ŝiriĝintaj knabinoj ne plu moviĝis, verŝajne la sufero superis certan mezuron. La nazioj alkuris al la malfeliĉa, ne aparte malavare gutante benzino, ekbruligis ĝin. La knabinoj eĉ ne moviĝis, kvankam la fajro malrapide formanĝis ilian karnon kun ĝojo.
  Ĝis ĉi tiu tempo, la krioj de la malfeliĉuloj forbruligitaj vivaj, kies nura kulpo estis, ke ili supozeble estis klara pruvo de la neforgesebla volo de naziismo, ankaŭ kvietiĝis!
  La dika bastardo svingis sian kurban pugnon.
  - Nu, putinoj! Mi esperas, ke vi komprenas kial funto rapidas! Kaj nun la marŝo al sia nova destino estos konstruita kaj paŝo post paŝo.
  La virinoj staris senmove, kiel ili estis ŝokitaj de la krueleco, la koŝmara vidaĵo.
  La faŝisma knabo, ne pensinte dufoje, eltiris pistolon kaj, rabe ridetante, pafis la knabinon en la kruron:
  - Vi aŭdis, oni ordonis al vi marŝi!
  La pafo vekis la virinojn, Elizabeto sentis la mildajn manojn de Valentina sur ŝiaj ŝultroj.
  - Sendu mian fidelan kamaradon, por venĝi, vi bezonas vivi!
  La knabino kuraĝe respondis:
  - Kaj mi ĵuras, ke mi travivos!
  Dume, juna bastardo pafis tordiĝantan, falintan knabinon. En la sama tempo, li provis mortigi ŝiajn manojn kaj nudajn piedojn. Mi ne volis tuj fini la knabinon, ĉar aŭskulti dolorkriojn estas multe pli agrabla ol ridado.
  La grave vundita knabino restis kuŝanta sur la vojo, la juna faŝisto ne finis, kaj ili kaptis ŝin je la ripo per hoko kaj trenis ŝin al la pendumilo.
  La dika SS-ulo karesis la knabon sur la kapon:
  - Mia kara amiko! Vi estas ekzakte kiel la Fuhrer kiel infano! Kaj vi scias, la granda Adolfo batalis kun knabino jam en la unua klaso. Do li kun du el siaj amikoj embuskis ŝin survoje hejmen. Ili kaptis ŝin kaj ligis ŝin, komencis moki ŝin. Ili bruligis ŝin per fajro, rompis ostojn, eltranĉis ŝiajn okulojn, kaj tiam juna Adik plenigis ŝian gorĝon per sulfata acido prenita el kemiaj lecionoj. Tiam Hitler havis nur ses jarojn, kaj li jam kapablis kuraĝan faron indan je arja edzo.
  La juna nazia grimaco demandis:
  - Ĉu la knabino estis juda?
  - Ne, slavo! Aŭstrio-Hungario kolapsis ĉar la germanoj estis perfiditaj de la slavoj, tiu Fuhrer promesis elradikigi ilin! - Borov pasigis la manon sur lian gorĝon. - Ĝenerale, simioj meritas indulgon, sed la slavoj ne!
  La SS-uloj levis siajn piedojn unuvoĉe:
  - Heil Hitler!
  Junaj, nudpiedaj, duonvestitaj virinoj rapide marŝis laŭ la vojo. La nazioj veturis per specialaj kvarradaj eskortaj bicikloj (por ne malŝpari benzinon per eskortado de subhomoj). Elizabeto, ŝokita de la kruelaĵoj kaj flagra malmoraleco de la nazioj, dum la unuaj du horoj silentis, ŝi eĉ ne pensis pri io ajn, sed iradis duondorme. La aliaj knabinoj, ŝajnis, ankaŭ ne estis en humoro paroli, almenaŭ pri sekularaj temoj.
  Dum la nudpiedaj knabinoj promenis sur glata asfalto etendita sur sovetia grundo, iliaj piedoj sentis sin pli-malpli komfortaj. Sed preterpasinte la ruiniĝintan limpostenon, ili alvenis sur pola teritorio... La vojo montriĝis kovrita per fajna gruzo, kaj akra gruzo fosanta en la nudajn piedojn de la knabinoj. En la lastaj jaroj Elizabeto ne ofte povis pagi nudpiede promenojn, ŝi baldaŭ sentis, kiel ŝiaj nudaj kalkanoj komencis senkompate ŝiri kaj baki. Por distri sin, ŝi parolis al Valentina:
  - Kaj nun kion ni faras?
  La kapitano trankvile respondis post paŭzo:
  - Ni ne povas kuri, alie ĉiuj knabinoj estos mortigitaj! Samtempe ankaŭ ne ekzistas forto por elteni ĉi tion!
  Elizabeto sugestis:
  - Kaj se ni aranĝos fuĝon por ĉiuj?
  Valentina kapjesis.
  - Mi nur pensas pri tio! Estas nur teknike malfacile fari tion. Rigardu kiom da gardistoj estas ĉirkaŭe.
  Elizabeto eldiris Suvorov-frazon:
  - Ili hurlas ne laŭ nombro, sed laŭ lerteco!
  Valentina respondis:
  - Unu el la ĉefaj kialoj de la venkoj de Suvorov estis la plej bona batala gajno kaj fizika trejnado de la rusaj trupoj. Precipe, la turkaj trupoj ne estis instruitaj bajoneto kaj mal-al-mana batalo, tiel ke ili rapide diseriĝis. Sed ĉe la francoj, ĝi estis pli malfacila, precipe ĉar la bajoneto estis inventita en Francio.
  Elizabeto decideme respondis:
  - Sed ili venkis!
  - Jes, ili venkis! Sed sincere, ĝi ne estas tiel facila kiel oni diras en lernolibroj! Valentina suspiris. - La prezo de venko estas tro multekosta, ĝi povas malplivalorigi trofeojn!
  Elizabeto murmuris:
  - Ni ne parolas pri trofeoj. La plej granda trofeo en la milito estas savita vivo! Ĝenerale, kiel diris Stalin, soldato ne havas sekson!
  Valentina sugestis:
  - Tiam fariĝu knabo kaj vi sentos vin pli bone!
  Elizabeto ektimis.
  - Mi mem ne ĝenus fariĝi knabo, la knaboj estas multe pli liberaj!
  Valentina fajfis.
  - Kial?
  - Ĉar iliaj piedoj estas pli malglataj, kaj ĝi bruligas min kiel marŝante sur karbo! - ekkriis Elizabeto.
  Valentina respondis:
  - Kaj mi havas la senton, kvazaŭ ili batas min sur la kalkanoj per bastonoj longe kaj forte, sed mi devas elteni. Eblas, ke nia kaptiteco estos prokrastita kaj ankoraŭ ne. Mi aŭdis, ke virinoj en koncentrejoj ricevas ŝuojn nur kiam neĝas, kaj eĉ tiam ili estas faritaj el ligno.
  Nudpieda Elizabeto ektremis:
  - Lignaj ŝuoj por knabinaj piedoj estas nur torturo, iam, kiam mi estis ankoraŭ lernejanino en muzeo, mi surmetis ilin kaj promenis laŭ la koridoro. Ili estas tiel malkomfortaj kaj defalas la tutan tempon.
  Valentina korektis:
  - Kaj ili terure frotas la krurojn, kaj vintre tre malbone ilin varmigas! Bastaj ŝuoj estas multe pli bonaj, ili estas kaj pli varmaj kaj pli molaj!
  La virinoj en la vilaĝoj estis pli malmoliĝintaj kaj ne plendis, dum la virinoj de la urboj jam ekvidis sangogutojn, imprimantajn spurojn de graciaj, junaj piedoj sur la gruzon.
  Aro da batalantoj ME-109 flugis trans la ĉielon, ili kuregis en relative malalta altitudo kaj oni eĉ povis vidi la svastikon sur la flugiloj.
  Elizabeto rimarkis:
  - Mi scivolas, kie estas niaj gloraj MiG-oj?
  Valentina kontraŭvole respondis:
  - Mi pensas, ke ili ne estas plenigitaj! Ĝenerale, la germanoj havas interesan novecon, miniaturajn bombojn, ili eĉ povas esti suspenditaj de la flugiloj de batalantoj. Ili falas teren kiel hajloj. La tanko ne prenos ĝin, sed kontraŭ infanterio aŭ aviadiloj, precipe tiaj malpezaj kiel la IL-26, ĝi estas sufiĉe efika.
  Elizabeto rimarkis:
  - Ŝajnas, ke ankaŭ tiaj "malgrandaj aferoj" estis produktataj. Ni ne iomete sukcesis. Ĝenerale, la peza heredaĵo de la cara sistemo, la restrukturado de industrio de kapitalisma ĝis socialismaj reloj.
  Valentina aldonis:
  - Plie interna milito! En la dudekunua jaro, industria produktado malpliiĝis sep fojojn kompare kun la dektria jaro. Milionoj da homoj mortis, la lando estis ruinigita kaj, male al la cara registaro, neniu donis al ni pruntojn. Kompreneble, ni ne havis multe da tempo. Hitler kaptis nin en la momento, kiam la armeo ĵus komencis re-ekipi sin per vere efikaj tankoj.
  Nudpieda Elizabeto konsentis:
  - Jen vi pravas! Ni faris multon, sed ni ne multe faris. La tuta Eŭropo laboras por la Germana Armeo. Eŭropo! Kaj cara Rusio estis perdinta la militon, malgraŭ tio, ke Germanio tenis la ĉefajn fortojn en Okcidento. Nun ni estas en aĉa situacio.
  Kaj kiam niaj tankoj alvenos en Eŭropon?
  Valentina respondis:
  - Mi dezirus, ke ĝi estu baldaŭ! Sed mi batalis ankaŭ en Finnlando, do mi ne estas tiel plena de optimismo, nia armeo ne estas tute preta por milito.
  Juna knabino kun la ŝultrorimenoj de suba serĝento eniris interparolon:
  - Mi pensas, ke post du semajnoj niaj tankoj liberigos Varsovion, kaj post unu monato Berlinon!
  Valentina balancis la kapon, etendante sian ruĝan kolhararon.
  - Mi ŝatus kredi ĝin, sed... La nazioj okupis dek kvar eŭropajn landojn en tre mallonga tempo. Tiam ili konkeris Afrikon kaj Brition. Invadis Mezorienton kaj Hindion. Kaj tiam ili venkis Amerikon, kune kun Kanado. - La knabino kolere frapis sian nudan piedon, terenbatis la ŝtonojn. - Ĉi tio parolas pri la tre granda forto de la Germana Armeo, kaj dum tri monatoj kaj duono ni estis okupitaj kun la eta finna armeo. Mi scias propramane kio estas milito. Ne, ĉi-kaze, la malamiko estas multe pli forta ol ni!
  La juna knabino estis konfuzita
  - Do ni povas perdi?
  Valentina respondis:
  Esence jes, sed...
  La sandala knabino grincis:
  - Kio sed...
  Nudpieda Valentina respondis:
  - La nazioj mem fariĝos siaj propraj tombistoj! Rigardu kiel brutalaj ili estas. Ĉio de maro ĝis maro baldaŭ leviĝos kontraŭ ili. Eĉ la pioniroj batalos kontraŭ la faŝismo, la tero brulos sub la piedoj de la invadantoj. La nazioj sufokos en sia propra sango. Ilia decido ataki Sovetujon estus mortiga eraro. - La knabino denove tretis sen ŝpari sian nudan, faligitan, ruĝan pro freŝa sunbrunpiedo. - Aŭ pli ĝuste, katastrofo kaj faŝismo estos forbalaitaj de la surfaco de la planedo!
  Elizabeto konsentis:
  - Ne, la vampiro Hitlero ne povas eskapi la tremolon! Sed nun, kiom da niaj urboj estos detruitaj kaj vilaĝoj forbruligitaj. - La knabino kolere tordis sian fortan kolon, oraj haroj ekmoviĝis. - Kaj ni estas malsaĝuloj sciantaj pri la baldaŭa striko, ni eĉ ne fosis tranĉeojn!
  Nudpieda Valentina kapjesis konsente.
  - Mi pensas, ke Pavlov estos pafita!
  Elizabeto svingis ĝin.
  - Jes, ne temas pri Pavlov! Ĝenerale, la ordono alporti la armeon al plena batalpreteco devis esti donita persone fare de Stalin.
  Valentina vigle kapjesis.
  - Vi certe pravas! Sed ŝajne la ĉefo volis prokrasti la komencon de la milito ĝis la lasta, precipe ĉar la Germana Armeo ne estis preta por vintro, kaj se ni venkis almenaŭ unu monaton, la Germana Armeo ne estis tiel timinda. Kaj en la kvardek-sesa aŭ kvardek-sepa jaro, nia armeo fariĝus multe pli forta. Kio maltrankviligas min estas la pozicio de la okupata Usono kaj Britio. Ili povas, post la konkludo de honorinda kapitulaco kun Germanio, kaj eĉ ricevi parton de la sovetia teritorio. - La knabino stampis ŝian nudan, skrapis kaj faligis, rondan, polvan kalkanon. - Krome, Japanio eble provos venĝi pro la malvenko en Manĉurio.
  Oni diras, ke ŝi jam atakis nian Vladivostokon. Kaj tiam ni trovos nin en ringo de izolado.
  Laca nudpieda Elizabeto ĝemis, paŝante sur akran ŝtoneton, ŝia kruro komencis sangi kiel rinestone, kaj ŝiaj kontuzitaj fingroj ĝemis pli multe. Ŝi pensis: ke la nazioj, eble, ne lasas ilin en novajn kaj bonkvalitajn ŝuojn, kiom da deziro humiligi kaj kaŭzi doloron. Efektive, en Rusio, nudaj piedoj estis konsiderataj signo de malriĉeco, ne senkaŭze ekzistis esprimo vagabondo - tio estas almozulo. Nun restas vidi, ĉu ŝi povos, tiel rompinte kaj vundinte siajn nudajn, graciajn piedojn, atingi halton. Kaj se ĝi falos, kio okazos al ĝi?
  Kvazaŭ unisone kun ŝiaj vortoj, unu el la junaj knabinoj kun sangaj rompitaj kruroj kriis:
  - Mi ne plu povas fari ĝin!
  Kaj li kaŭriĝis, etendante siajn longsuferajn krurojn antaŭen. La nazioj veturis al ŝi kaj benzino verŝis sur la kapon de la knabino. Ŝi eksaltis abrupte, sed estis tro malfrue, forlasita fajrilo ekflamis, la malfeliĉa virino estis englutita de brulanta flamo.
  La knabino, kriante, kuris, la aliaj kaptitoj estis disĵetitaj flanken. Superinte la kolonon, la martiro kolapsis, perdinte la konscion, la flamfluoj bruligis la malfeliĉajn pulmojn, kaj la morto estis terura! Sekvis malbonaŭgura krio:
  - Schnel! Schnel! Malfruaj hundinoj morto!
  La knabinoj en malespero aldonis paŝon. Elizabeto mallaŭte ĝemis kaj lamis, ŝiaj nudaj, tranĉitaj piedoj eksplodis pro doloro, kvazaŭ pro la tuŝo de ruĝe varma fero. Sed ŝi, kiel aliaj knabinoj, estis fiksita.
  Por iom distriĝi, nudpieda Elizabeto diris:
  - Ĉu ni povas kanti la Internacian?
  Valentina balancis la kapon.
  - Ĉi tiuj monstroj pafos nin ĉiujn! Paciencu! Nudaj piedoj, precipe ĉe junuloj kiel ni, rapide fariĝas krudaj. Ni eltenos kaj pluvivos. Venko estos por la Ruĝa Armeo. Eĉ se ĉiuj kapitalistoj ekarmeus kontraŭ ni! Ja de la tajgo ĝis la britaj maroj, la Ruĝa Armeo estas la plej forta el ĉiuj!
  Elizabeto kunpremis siajn pugnojn.
  - Sed ne ekzistas pli forta rusa spirito,
  Iliajn ruinojn ni mem revivigos!
  Rusa militisto prenu la glavon baldaŭ
  Ni staros kaj venkos denove!
  Post tio, iel plifaciliĝis, kaj eĉ la brula doloro en la sangaj kruroj malfortiĝis.
  La suno malleviĝis, la nazioj pli kaj pli nervoziĝis kaj instigis la knabinojn pluiri.
  Ĝi fariĝis pli freŝa, la venteto agrable blovis ŝvitajn vizaĝojn. Nudpieda Elizabeto rimarkis:
  - Ŝajnas, ke eĉ la suno estas por ni!
  Valentina forte ridetis.
  - La suno de komunismo ĉiam estas por ni!
  La ombroj sur la vojo plilongiĝis, pli kaj pli malheliĝis. La nazioj lumigis lanternojn, kiuj faris la aspekton de siaj bicikloj multe pli mistera, estis sento de mistero en ĝi. Elizabeto jam imagis, ke ĉi tiuj ne estas la nazioj, sed teruraj monstroj. Speco de multflanka Viy aŭ ghouls. Sufiĉe strange, sed tio igis la naziojn ne timigaj kaj kvazaŭ nerealismaj. Poveselev - dua vento malfermiĝis, Valentina komencis kanti kanton:
  - Tie sur la nekonataj vojetoj dancas diabloj en sandaloj! Nu, Koschei manĝis tro da brasika supo!
  Valentina ridetis.
  Vi estas mirinda kiel ĉiam!
  Fine aperis en la malproksimo signalturo, kaj domoj fariĝis videblaj, kun senkurentiĝoj. Do ilia vojaĝo alproksimiĝas al sia fino. La plej multaj el la knabinoj jam estis elĉerpitaj, estis ĉe la lasta linio de fizika elĉerpiĝo kaj konservis nur la postvivinstinkto.
  Elizabeto demandis Valentina kvazaŭ ŝi devus scii:
  - Ĉu ili nutros nin?
  La kapitano ŝerce, kvankam al ŝi estis malfacile, respondis:
  - Por la germanoj ni estas kiel brutoj, kaj neniu promesis manĝigi la brutojn survoje!
  Nudpieda Valentina kolere respondis:
  "Do mi tranĉos la gorĝon de Hitler!"
  Kelkajn centojn da pli doloraj paŝoj, disŝiritaj, kun nudaj piedoj, kaj la knabinoj komencis esti kondukitaj en specialan tendaron. Ŝajnas, ke ĝi estis antaŭpreparita por militkaptitoj, lignaj kazernoj estis videblaj en la mallumo, ankaŭ turoj kun pikdrato. Virinoj komencis reproduktiĝi sur ili, provante loki civilulon kaj militistaron aparte. Tamen la kaptitoj estis tiel lacaj, ke ili eĉ ne pensis pri eskapo. Ili ĵus falis sur la malglatajn lignajn litetojn. Elizabeto, tretante la piedpremitan herbon per siaj kontuzitaj, sangaj piedoj, spertis feliĉegan senton. Fine ŝi povas ekdormi. Sed kiam ŝi jam eniris la kazernon, du SS-uloj saltis al ŝi kaj senceremonie rompis ŝin.
  - Por kio? - kriis la knabino.
  - Rusa Schwein! Sekvu kie oni diras al ili!
  Elizabeto estis elkondukita el la tendaro, do ili preterpasis la turojn kaj la ferajn pordegojn. Komence, la knabino pensis, ke ili volas pafi ŝin, sed poste ŝi timis, ke ŝi estos torturita. Kaj se la nazioj opinias, ke la knabino havas gravan sekreton?
  Ŝi estis prenita al domego ornamita per bareliefo de leonoj. Strange, la vido de riĉa bieno trankviligis Elizabeton, ĝi ne aspektis kiel la mornaj torturkeloj de la Mezepoko. Tamen, ĉi tiuj monstroj povas torturi kaj turmenti ie ajn kaj kiom ili volas.
  Ŝi estis kondukita en la konstruaĵon, la nudaj piedoj de la knabino tuŝis la abundan, veluran tapiŝon kaj dronis en ĝi.
  Brila elektra lumo ekbrilis. Aperis viro en livreo, ĵetante senzorgan rigardon al la knabino, ordonis:
  - Lavu ŝiajn piedojn!
  Elizabeto sidis sur seĝo kaj bonorde vestita servistino alportis arĝentan bovlon da akvo. Servistino laŭ origino, ŝi estis belorusa polo kaj sciis la rusan. Trempante siajn kontuzitajn krurojn en bovlon da malhela akvo, ŝi milde frotis ilin. La knabinecaj piedoj de Elizabeto estis kompatinda vidaĵo. Sur ili estis laŭvorte neniu loĝloko, la fingroj estis terenbatitaj. Kaj, tamen, la kruroj de la belorusa belulino estis belaj, kaj estis indaj je princino aŭ greka diino.
  La servistino milde forlavis la polvon kaj sangon, frotante ĉiun fingron. Tiam, kun simpatio en sia voĉo, ŝi demandis:
  - Ŝajnas, ke vi ricevis multon, kara?
  Elizabeto respondis:
  - Aliaj malfaciligis ĝin! Mi havas nenion por plendi pri la sorto!
  La polo kapjesis.
  - Mi kredas por la lando de la sovetianoj ĉio bone finiĝos!
  La SS-uloj interrompis la interparolon kaj, preninte Elizabeton, ili trenis ŝin en la belege meblitan salonon. La knabino langure rezistis, ili ĵetis ŝin, klakbatante la pordon kaj, tuj, kiel fantomo, aperis dika apro. Jam antaŭ koliko en la cerbo, konata voĉo siblis:
  - Nu, birdeto, vi estos submetiĝema!
  Elizabeto provis salti reen, sed la ŝajne mallerta nazio montriĝis pli lerta. Ŝi subite saltis al la knabino kaj deŝiris sian ĉemizon, malkaŝante du sufiĉe grandajn, firmajn mamojn kun akriĝantaj cicoj. La knabino piedbatis lin en la ingvenon per sia genuo, sed la faŝisto atendis tion, tamen ne malfortuloj servas en la SS kaj detenis la atakon.
  - Rezistu, estos eĉ pli amuza!
  La dika apro denove alkuris ŝin, deŝirante la restaĵojn de ŝiaj vestaĵoj, precipe de la pantalono, sed subite hurlis korŝire:
  - Jes, vi ankoraŭ mordas hundinon.
  Duonnuda Elizabeto eskapis kaj kuregis al la kontraŭa pordo, ŝi esperis, ke eble ne estos tiaj soldatoj. Ŝi malfermis ĝin kaj tuj ricevis fortan baton al la mentono. Muskola adoleskanto kun nuda torso aperis antaŭ ŝi. En li, je sia teruro, ŝi rekonis la junan sadistulon el la Hitlera Junularo. Li ridetis malbone per blankaj dentoj.
  - Kaj vi estas temperamenta!
  La dika SS-ulo knaris:
  - Mi donas al vi permeson uzi ĝin kun mi! Vi jam estas plenkreskulo kaj estas tempo provi la inan korpon!
  La juna hitlerano respondis:
  - Mi ankoraŭ ne seksperfortis rusojn.
  Elizabeto malsaniĝis, pro tio, ke ŝi povus esti seksperfortita, senigi la adoleskanton je honoro estis precipe honta. Je dudek du jaroj ŝi konservis sian senkulpecon, kaj nun ŝi devas disiĝi kun sankteco ne kun sia amata, sovetia ulo, sed kun tiaj degeneruloj, kiajn la mondo ankoraŭ ne vidis. La knabino korŝire kriegis, sed granda faŝisto kaj neniel malgranda infano tuj atakis ŝin. La apro pezis almenaŭ unu kaj duonon da centonoj, kaj la laca Elizabeto sentis, kiel rapide malfortiĝas ŝiaj restaĵoj de fortoj.
  Samtempe, la juna sadisto premis ŝiajn manojn kaj pinĉis ŝiajn mamojn. Fine ŝi falis, kaj la monstro prenis ŝin krude, kun la delikateco de apro varmega. Elizabeto spertis teruran doloron, plonĝante en inferon!
  . ĈAPITRO #10
  La tanko estis fiksita por la militistoj, kaj ili daŭrigis sian antaŭeniĝon en la profundon de la sovetiaj pozicioj. La belulinoj pafis al rusaj tankoj, kaj pepis, malkovris la dentojn.
  Gerda tranĉis la tridek kvar per ŝelo kaj pepis:
  "Mi estas Hiperklasa Militisto!"
  Post tio, kiel vi ekridis... Vere mirinda knabino. Militisto de la plej alta aerakrobato. Kaj iom malbona, kaj putino... Aĉa murdinto de bonuloj.
  Charlotte ankaŭ premos la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj kaj donos:
  - Mi amas detrui tankojn!
  Kaj la soveto tridek kvar disiĝos sen pliaj rimarkoj. La turoj estas disfaligitaj kaj traboritaj.
  Christina pafis sen antaŭjuĝo. Ĉi-foje, la viktimo de ŝiaj nudaj fingroj estis 152-kalibra sovetia obuso. Ĝi estas sufiĉe aĉa kalibro. Kompreneble, ĝi ne penetros la frontan kirason de germana aŭto, sed ĝi tremas sufiĉe bone. Kaj la knabinoj metos siajn orelojn.
  La orruĝa militisto diras:
  - Mi estas tia belulino, nudpieda sonĝo!
  Kaj tiam ankaŭ Magda najlis ĝin. Ankaŭ militisto, se ne de Dio, tiam certe de Satano. Kaj ĉi tio malgraŭ ŝia tuta religiemo.
  Kaj kia bela knabino ŝi estas. Kaj tre sekseca, sed samtempe timema.
  Magda kantis, frapante sian nudan piedon kaj svingante siajn longajn nigrajn okulharojn:
  - Ja ne okazas en la mondo, ke tankoj estas rompitaj en la bufedo!
  Gerda nudigis la dentojn kaj siblis, brilante per smeraldaj okuloj, batante alian armilon:
  - Mi estos Superman! Kaj mi bruligos ĉiujn!
  Kaj denove, per la fingroj, li premas kaj skuas la sovetian bunkron. Agresema knabino. Provu ĉi tion kaj superu! Ŝi havas nekredeblan potencon!
  Germana tanko pafis al la baterio. La nazioj jam iris profunde en la sovetiajn poziciojn, alproksimiĝante al Minsko. Sed estas multaj defendlinioj, kaj la Ruĝa Armeo rezistas obstine. Tiom oni fosis ĉi tie. Tiel facile en la operacian spacon kaj vi ne eksplodos. Damne, malfacilaj taskoj solvi.
  Jam estis kazoj de tankvirŝafoj. Aparte, altrapidaj, sed malforte kirasaj BT-oj, konstante strebas rami. Do ili ne povas preni germanan teknologion. Estis kazo kiam jakoj ankaŭ falis sur germanajn kolonojn kun ekipaĵo.
  Charlotte siblis, draŝante kontraŭ la sovetia baterio:
  - Kio tute stultaj ĉi tiuj rusoj. Ne, tuj kapitulaci, sed ili rezistas...
  Christina respondis tion logike, sed unue, premante per la nuda piedfingro, ŝi turnis la 100-mm sovetian kanonon:
  - Usonanoj estas praktika popolo, sed eĉ ili ne tuj kapitulacis kontraŭ ni! Do kiel alie diri kiu estas pli stulta. Ni estas ankoraŭ tiom for de Moskvo!
  Magda premis la stirstangan butonon per la nuda piedfingro kaj memfide diris:
  - Ni iru tien! Ni certe estos tie, kaj sufiĉe baldaŭ!
  Gerda fajfis kaj kantis, malferminte siajn skarlatajn lipojn:
  - Ni marŝas sur Moskvon, kaj ni vidas faŝismon malproksime... Baldaŭ mi venkos Lenin, kaj kamarado Stalin estos kaptita!
  Post kiam la knabino denove premis siajn nudajn fingrojn sur la stirstanga butono. Kaj kiel malzorge. 85 mm sovetia pafilo flugis supren kun siaj radoj forŝiritaj.
  Ankaŭ Charlotte pafis, kaj sufiĉe trafe. Samtempe li siblis malice:
  - Mi lasos iliajn pafilojn sur la ĉielo! Kaj mi deprenos la lunon el la sfero!
  Post tio, alia sovetia pafilo montriĝis disfendita kiel juglando sub sledmartelo.
  Jes, la germana 105-mm-kanono estas tre, eĉ ege mortiga. Sed la belulinoj komencis en la infanterio. Kaj ni travivis multon kun ĝi. Kaj kial nur iliaj nudaj piedoj ne plugis. Estis la kvardek-unua jaro. Kiam multo estas decidita. La rezulto de la milito ne estis antaŭdeterminita. Kaj la militistoj iris kontraŭ la tre grandaj fortoj de Britio. La mastrino de la maroj ankoraŭ ne intencis cedi, kaj senespere rezistis.
  Jen kion Gerda memoris dum ŝi sturmis alian, tre potencan linion de sovetia defendo. Sed kiam ili estis ankoraŭ sufiĉe junaj, ili tiel iradis, kaj faris tion. Kiel multe amuziĝis ili tiam!
  Bildoj flosis antaŭ la okuloj de Gerda, kvazaŭ en filmo;
  Apolono respondis:
  - Nenie! En nia feliĉa mondo ne ekzistas kaj ne povas esti kripluloj! Ĉar la Tria Regno, kiu konkeris la mondon, donas al ĉiuj feliĉon!
  La knabinoj levis la manojn en gaja saluto.
  - Zind Heil! Kompreneble, feliĉo! Ni volas bonon... Du blankajn flugilojn super la mondo! Estas lumo en niaj animoj, la plej hela tagiĝo - Ŝekspiro ne povas priskribi!
  Ve, denove vekiĝas... Gerda vekiĝis, sentante la plej sovaĝan doloron en sia korpo... Ne estas facile veturi tra la dezerto kaj tiri tankojn, eĉ se oni konsideras vin superhomo. Aŭ vera arja - senkompata al la malamikoj de la Reich! Charlotte tamen ne malpli doloris, kaj ŝi eĉ ĝemis:
  - Tia doloro! Kia doloro - la Tria Regno kontraŭ la jankioj - cent nulo!
  Gerda provis vigligi sin kaj sian amikon:
  - Superhomo laŭ Nietzsche estu senkompata al aliaj, sed eĉ pli al si mem!
  "Mi dezirus, ke mi povus igi Friedrich Nietzsche mem kuri trans la sablon kaj tiri la tankon," grumblis Charlotte.
  Gerda konsentis.
  - Jes, mi konsentas: kiu ne suferis, li ne komprenos!
  Post la matenmanĝo, Madeleine ĝojigis la knabinojn:
  - Nun simpla kuro, kompreneble kun ŝarĝo. La pliigita aktiveco de la britoj estas antaŭvidita, redonos iliajn vulturojn, do estas pli bone ne riski tankojn. Post ĉio, kiom ajn mojosas vi knabinoj, vi ne povos tiri la tankon pli rapide ol ili iras per si mem!
  Gerda indigne grumblis:
  "Kompreneble vi ne portas ĝin mem!"
  Madeleine estis kolerega, aŭ ŝajnigis esti kolerega:
  - Kvindek trafis per bastono sur la kalkanojn de tiu ĉi stulta knabino!
  La lupoj alkuris por plenumi la ordonon de la mastrino. Gerda obeeme kuŝiĝis kaj enmetis siajn nudajn, graciajn krurojn en la aparaton, kiun ŝi antaŭe preparis. Estis falaka! La knabino profunde enspiris, penante ne perfidi sian mensan angoron. Madeleine mem alproksimiĝis al sia viktimo, tuŝis ŝiajn malmoliĝintajn, ankoraŭ ne polvajn kalkanojn. Ŝi klakis sian langon kaj diris:
  - Kalkulu la taktojn!
  Por batado, Madeleine elektis specialan klabon, kaŭĉukon, sed kun ŝtala bastono ene. La komandanto mem ankaŭ estas knabino, sed pro sia masiva, atleta figuro, ŝi ŝajnas pli maljuna ol siaj jaroj, ŝi flaris la kaŭĉukon kaj ŝia amiko akre batis lin.
  - Unufoje! - diris Gerda per sufera tono.
  Madeleine trafis Gerdan sur la kalkanoj eĉ pli forte.
  - Du! - diris la knabino.
  La SS-firmakomandanto daŭrigis la ekzekuton. Li provis distribui la batojn egale, por ke la doloro estu maksimuma, sed samtempe eviti kripligon. Gerda kalkulis, penante malpli atenti la flamantajn plandojn. Kiam ŝi nudpiede kuris tra la neĝo, la doloro ne estis malpli, sed la knabino eltenis kaj ne malrapidiĝis, konsciante, ke ŝia savo estas ĝuste en rapideco. Alie, vi ricevos froston, fariĝos kriplulo kaj malŝparos. Do necesas, tiam necesas esti vera arjo kaj elteni, moderiga kuraĝo. Ĝenerale, ne ekzistas doloro kiel tia! Ĉi tio estas iluzio. Fakte, la cionistoj inventis doloron, malforton kaj maljunecon! Sed fakte, la homo estas destinita esti dio, aŭ pli ĝuste superhomo! Sed ĉu la superviro devas plori, eĉ se vi estas nur deksesjara knabino, kiu neniam estis kisita de ulo. En neniu kazo!
  Ĉe la kalkulo de kvindek (gloro al Providenco ne erarvagis!), Madeleine haltis kaj diris:
  - Junularo! Unu sur ĝi puno al vi ne estas finita. Vi kuros nudpiede tra la dezerto sen lubriki la plandojn per protekta kremo. La kroma doloro donos al vi lecionon!
  Gerda obeeme kapjesis.
  - Dankon komandanto.
  Fakte, la knabino ne estis aparte feliĉa, kaj doloris kuri tiel, kaj sen protekta kremo ĝi estis eĉ pli dolora, sed ŝi atendis elteni. Ŝi havas fortajn plandojn, ŝuoj estis portitaj de elitaj knabinoj nur dum paradoj, aŭ se necesis pasigi tro da tempo en la malvarmo, preter la pacienco de la korpo. Sed estas strange, la knabinoj praktike ne malsaniĝis pro tia severa malmoliĝo ... Aŭ eble ĝi estas nature! En la tempo de la cara Rusio, infana morteco estis alta, sed tiuj, kiuj pluvivis, estis ege sanaj infanoj kaj homoj! Nu, nun kuri nudpiede sur la varmegan sablon de la dezerto... Kiel ŝi povas elteni ĝin!
  Ho, ho, ho, kiel dolora, sed ni ne sulkigu la brovojn, sed prefere ridetu. Se la bebo ridetas: eble ĉio funkcios!
  Gerda eĉ plensone kantis, la voĉo verŝis super la dezerton:
  Fortune vi estas malfidela amiko,
  Fratino de bezono kaj laboro!
  Kiel mallonga estas pasema momento de libertempo,
  Kvankam la deziro venki estas ĉiam!
  
  Naski infanon - aŭdi lin babili,
  Lupoj scias ne baldaŭ destinita!
  Vetu malamikojn unue - vi devas esti timigita,
  Lasu mian vinon boli en kolero!
  
  Por junulino, la glavo estas la unua konsolo,
  Li donos al ŝi fidon en ŝanceliĝema paŝo!
  Kaj ie furiozas uragano de infero,
  Ni esprimu amon al la Patrujo per verso!
  
  En versoj, kiuj ne estis skribitaj de ŝlima akvo,
  Kaj tiuj, kiuj sangis batalanto!
  Sed estos tempo por ni vivi mirindan vivon,
  Kiam la Ĉiopova amanta Patro!
  
  Sed ne fidu je la Patro
  Ĉar ni estas preskaŭ plenkreskuloj!
  Kaj se tuj ni deziras pli bonan parton,
  Kiam maljusto ne silentas!
  
  Batalu por ĉiu orelo sur la gazono
  Por ĉiu perlo kaj folio!
  Militistoj feroce kuraĝas,
  La devizo estas simpla: batali kaj batali!
  
  Ne estas sukceso sen lukto - la mondo estas tia
  Kion ne pluki la frukton, se la manoj estas musko!
  La maŝo eĉ pli premis la gorĝon,
  La fonto subite pretervole sekiĝis!
  
  Sed la Patrujo donis al ni superpotencojn,
  Vi estas militisto, nova viro kavaliro!
  Kio estis varma kaj dolĉa por ni,
  En la koro de la virgulino konservos eterne!
  La knabino finis kanti, ŝiaj amikoj kunkantis... Ŝi riverencis al la vento kaj rapidis plu. Kiel foje okazas, bele, paco, eĉ kiam ĝi doloras. Kaj kial ŝi kuros ĝis la fino, ĉar militisto... Kaj germana militisto eĉ ne estas ferpeco, sed io pli malmola ol ŝtalo! Kaj ĝemi pro li signifas perfidi sin!
  La knabinoj ne rajtis ripozi por tagmanĝi, kaj baldaŭ la tri lupoj senkonsciiĝis. Ili estis prenitaj per zonoj kaj trenitaj, dek samtempe. Nudpieda Gerda estis inter la jungitaj. Kiel brutale brulis la nudaj plandumoj de la knabino kaj ŝiaj bovidoj doloris, sed ŝi eĉ ne ĝemis. Nur la lango ŝvelis pro soifo, kaj estis dolorige paroli. Kaj duonhoron poste, kvin militistoj falis samtempe. Post tio oni anoncis paŭzon kaj la knabinoj rajtis trinki akvon. Kaj tiam la libervola-deviga infero daŭris...
  La knabinoj ne atingis la bazon, kaj ili estis devigitaj pasigi la nokton ĝuste en la dezerto. La militistoj etendis ĉirkaŭ si harajn ŝnurojn, post kiuj ili kuŝiĝis unu kun la alia, sur pluvmantelo. Ni plonĝis en sonĝon... Gerda denove vidis ion batali;
  Ĉi tie ŝi kaj la aliaj militistoj rajdas ĉevalojn. Belegaj bataloj atendas ilin antaŭen, tiuj gloraj tempoj, kiam kuraĝo kaj honoro estis taksataj, kaj ĉiu estis kavaliro... Ĉiuj, kiuj batalis, kompreneble, sen tiaj jezuitaj teknikoj, kiam infanterio estas bombata de la aero. Kaj tiam estas proksimume egalaj tranĉitaj armiloj kaj multaj ŝancoj montri kuraĝon.
  Ilia gracia vetkuro konstruas kaj konstruas la ritmon. Iom post iom akcelante, la ĉevaloj atingis mirindan rapidecon. Jen la fama "Sepliga Paŝo" de la Tria Regno! Kiam ĉevalo ne estas ĉevalo, sed kio estas mirinda kaj flugilhava. La haroj de la rajdantoj ŝajnis glaciiĝi en la aero kaj etenditaj en oraj, perlaj, smeraldaj trajnoj... Kaj nur kelkfoje, ili nervoze tremis laŭ la movo, kiel maldika kordo de gitaro.
  La potencaj muskolaj korpoj de la ĉevaloj etendiĝis en longaj, kvazaŭ maldiligentaj, saltoj, kaj poste faldiĝis preskaŭ en duono, kiel grandegaj risortoj, por denove forpuŝi la teron. Sekvis unu post la alia saltoj, ritmaj impulsoj, sinkrone ĉe ĉiuj bestoj de la taĉmento. Gerda admiris: la movoj de la ĉevaloj estis tiel liberaj, kvazaŭ nenio katenus ilin. Kvankam, kompreneble, kurbaj kun elstaraj muskoloj, duonnudaj militistoj ŝajnis esti parto de la ĉevaloj, kiel lerte ili sidis. La belulinoj batadis sur la flankoj per siaj nudaj kalkanoj, kaj la ĉevaloj, forgesinte, ke frenezaj malamikoj alkuris post ili, alkuris en ĉi tiun magian duonkuran-duonflugon!
  Gerda imagis, ke ŝi flugas en ĉasaviadilo... Kiel ŝi volis en tiu momento fariĝi piloto kaj dispecigi britajn aviadilojn - alportante morton al Germanio.
  La taĉmento haste tiris en la arbustajn koridorojn. Ĉarmaj inaj militistoj sur la antaŭaj ĉevaloj kaŭris, atente rigardante antaŭen kaj kaŝante sin malantaŭ la kurbaj koloj de bestoj. Ili estas muskolaj belecoj indaj je la plej prestiĝaj paseroj, estis la unuaj kiuj malkovris la malamikon, riskante fali sub mortiga pluvego. Insuloj de firme interplektitaj branĉoj fojfoje subite disiĝis, elmontrante novajn trairejojn, similajn al riverfluoj. La lupoj de la kavaleria eskadro fluis super ilin en fleksebla ondo, kiel malhela rivereto brilanta per ŝtalo.
  Gerda imagis tankkolonon direktantan al Parizo. Germanio batalis tiam sole, kontraŭ tri imperioj kun koloniaj posedaĵoj: Anglio, Francio kaj Nederlando, same kiel Belgio... La hipokrita Franco rifuzis malfermi duan fronton kaj eĉ okazigis apartajn intertraktadojn pri tio, kion li ricevus se li eniros la militon kontraŭ Germanujo. Mussolini komencis sekretan korespondadon kun Churchill pri kiuj germanaj urboj pasus al Italio okaze de la malfermo de la dua, suda fronto, kaj la plej insida Stalino mobilizis pli kaj pli novajn sekciojn. La sovetianoj grupigis potencajn tankpugnojn (Tiu informo subite aperis en la cerbo de Gerda). Se la pesilo ŝanceliĝos, kaj la naziaj trupoj ekhaltus, tiam ... Eblis akiri plurajn frontojn samtempe kaj fali en strategie perditan pozicion. Sed Hitlero montriĝis geniulo, li ne nur venkis, sed rapide venkis. Li iris al la malantaŭo kaj detruis unue unu parton de la Aliancitaj trupoj, kaj poste alian. Kaj kvankam la okcidentanoj havis pli da pafiloj, soldatoj kaj tankoj, li devigis ilin kapitulaci! Jes, kaj la aliancanoj ne havis tiun kernon, tiun specialan faŝistan spiriton (faŝismo ne vane, el la vorto fascinisto-fasko!). Tiel ili perdis kiam la soldatoj iris malantaŭ siaj linioj ...
  La spirito montriĝis pli forta ol la materio, kaj vi povas ataki kun malpli da forto! Kial la Unua Mondmilito ne venkis? Eble pro la fakto, ke la reĝimo de la imperiestro ne ĝuis tian grandan konfidon inter la homoj kiel la registaro de Hitler ... Kaj la maljunaj generaloj ne estis tiel lertaj, kaj ili devis batali sur du frontoj ...
  Subite Gerda sentis, kiel densiĝis, kiel sunsubiro, malbonaj antaŭsento - kaj se atakos ruĝa Rusujo, kaj denove ili estos sub duobla bato? Vere, nun ne plu ekzistas la ĉefa piedforto de Francio, kio signifas, ke ĝi estos pli facila. Krome, la germanoj estas kunigitaj kaj kolektitaj, kolektitaj ĉirkaŭ la hela nacisocialisma ideo. Ili neniam estis tiel kunigitaj!
  Pli kaj pli da arbustaj insuloj rapidege preterkuris kaj malaperis en la malproksimo. La arbustoj mem estis oranĝkoloraj verdaj, kun pingloj rondigitaj kiel fiŝhokoj. Ili ĉiuj provas kapti la ĉevalojn per la hufoj, kaj la folioj similas al rabaj vizaĝoj, io tia en mezepokaj artistoj pentritaj diabloj! La dikaj, fajre ruĝaj plektaĵoj de la heroa knabino Madeleine dancis en la aero antaŭ la vizaĝo de Gerda. La fokusita knabino kaptis la kontrolzonojn per ambaŭ manoj, sed ankoraŭ estis devigita el la antaŭaj vicoj. Iel netrudeme, du pliaj militistoj algluiĝis ambaŭflanke. Serenaj rajdantoj, ŝtoniĝintaj kaj samtempe paradokse moveblaj, sveltaj, graciaj kaj samtempe potencaj. Sunbrunigitaj vizaĝoj aspektas malhelaj, kaj longaj, fluantaj haroj, male, briletas en la lumo de tri subirantaj sunoj. Militistoj estas severaj, okuloj smeraldo, safiro, sukceno, turkisa ekbrilas. Tamen, en la vizaĝoj de la knabinoj, estas io infana, naiva, de kio oni volas esti tuŝita. Ŝi estas Gerda, ilia kamarado kaj fratino, sed se la kunbatalantoj sentos de ŝi malfortecon aŭ perfidon, ili estos surloke mortigitaj! Kaj kion Madeleine ordonas al ili... ili plenumos sendispute!
  La lumaĵoj ekiris kaj la lunoj leviĝis sur sia loko. Unu post la alia, tiel hele kaj buntaj, diverskoloraj... Kiel bele floras floroj en la ĉielo, kaj floroj el la Edena Ĝardeno!
  La fajfado de la vento en miaj oreloj, la agrabla aromo de sanaj knabinecaj korpoj, miksitaj kun tarta ĉevalŝvito kaj bonodoraj herboj. Kaj ie antaŭe, multaj malamikoj kaŝiĝas. La ŝultroj de la besto, potencaj kaj eĉ sub la knabino, iris ambaŭflanke de la lulilo. La vido de la metode ŝvelantaj kaj falantaj muskoloj malklare rememorigis al Gerda pri io. Sed jen kion la militisto ne povis memori. Jes, kaj perfida tempo ŝajnis malaperi...
  Ie malproksime malantaŭe, apenaŭ aŭdeblaj en la klakado de ungegaj piedoj, aŭdiĝis krioj, la nekutime akraj krioj de ghouls, la sonorado de metaloj, la ruliĝantaj kriegoj de hibridoj de kamelo kaj azeno. La malfrua voko de trumpeto eksonis. Ke ŝajne Charlotte, ve, necesas enflugi tiel, interbatalis kun la ghouls. Sed des pli malbona por ili!
  Sed - hure! - Preskaŭ tuj la gvidaj rajdantoj de Madeleine muĝis averte. Mi ne povas distingi la vortojn - nur akrajn, ekscititajn intonaciojn. Sekvante la instrukciojn de la manoj, Gerda rimarkis la kapojn de fremdaj ghouloj leviĝantaj super la arbustoj dekstre antaŭe, cent kvindek klaftojn for. Ili kreskis kvazaŭ de nenie - ne malpli ol cent densaj figuroj. Aperis ankaŭ rajdantoj - malhelaj punktoj sur la dorso de grandegaj bestoj.
  Taĉmento Madeleine tuj kaj unuforme ŝanĝis direkton - kvazaŭ aro da fiŝoj ĵetus flanken. La ĉevaloj, ŝajnis, ankoraŭ antaŭenpuŝis, kvankam tio apenaŭ eblis. Kaj la demonoj iel malrapide reagis al la malamiko, kio permesis al Madeleine ĉirkaŭiri kaj atingi ilin. Kaj en tiu momento, kiam ŝajnis, ke la danĝero pasis, aŭdiĝis novaj krioj de la gvatisto. La dua malamika grupo aperis ĉi-foje de la maldekstra flanko - ne malpli ol okdek grandegaj estaĵoj. Taĉmento de lupoj, apenaŭ nombranta kvin dekduojn da militistoj, turniĝis kiel glitĉevalo, evitante batalon. Kaj denove la malamiko agis malrapide, kvazaŭ ne daŭrigante kun la fluantaj fuĝintoj.
  Gerda subite komprenis, ke ili simple estas direktataj, kondukante ilin al iu preta loko. Estus kruda, katastrofa eraro sekvi ĉi tiun vojon. La juna militisto provis ekkrii:
  - Atentu amikojn! Esti antaŭvidebla estas iĝi puninda!
  Sed ŝia malespera krio estis sufokita... Kaj la nudpieda Gerda mem sentis sin senpova. Eble tiel sentis la Fuhrer kiam li informiĝis, ke la aerbatalo por Britio estas perdita! Tamen, la milito ĵus komenciĝas.
  Sed Madeleine jam ĉion komprenis kaj palpebrumis al la knabino:
  - La perfekta kaptilo por kiam la viktimo pensas, ke ili estas batanto! - Kaj detranĉante branĉeton per glavo, ŝi aldonis. - Ideala rabo estas kiam kliento estas mia amiko en la procezo de rabo!
  Ĉirkaŭrigardante, Gerda rimarkis kun alarmo, ke ambaŭ grupoj sekvas paralelajn kursojn malproksime, dekstren kaj maldekstren. Kiel la tranĉaj pintoj de tondilo, preta por tranĉi malfermi arterion.
  - De kie ĉi tiuj dentegoj venis? - En la voĉo de la knabino aŭdiĝis kolero kaj malespero. - Jes, eĉ en tiaj kvantoj!?
  Prikalkulinte la direkton, kien la malamikoj veturas ilin, Gerda provis determini la lokon de la embusko. Sed antaŭ ilia vivanta "boato" aperis pli kaj pli novaj arbustaj insuloj, diverskoloraj, moviĝantaj kiel la ondoj de la maro, sur kies surfaco disvastiĝis dizeloleo, buntaj, reflektantaj lumfluoj por kvin lunoj. Kaj tio estis kio malfaciligis la navigi.
  Manovrante inter la densejoj, la ĉevaloj komencis montri la unuajn signojn de laceco. Iliaj korpoj estis abunde kovritaj de malseka ŝaŭmo, la pezaj kovriloj mallumiĝis ĉe la randoj, la akra odoro incitis la naztruojn de la rajdantoj. Gerda frotis sian nudan, rozkoloran kalkanon sur la dorson, sentis la varmegan gliton de ĉevala haŭto. La ĉefa afero estas ne perdi rapidecon!
  Sentante proksimiĝantan batalon, nudpieda Gerda inspektis la batalekipaĵon. Pluraj faskoj de mallongaj kaj longaj lancoj estas alkroĉitaj ene de la atingo de rajdantoj. Sub ili estas du arabaj cimitaroj, longformaj kaj iomete kurbaj. Sed protekto kontraŭ sagoj ... Ili estas preskaŭ nudaj, en bikino, ili povas esti pafitaj al la infero! Ĉu ne estas malsaĝe iri en batalon preskaŭ nuda, kiam la malamiko nur minacas pafi vin per sagoj. Kaj kion pensis la komandantoj? Mi memoris, ke iel Charlotte faligis: "La plej masiva, meza franca tanko Ziz-35, nepenetrebla en la frunto! Kaj niaj tankoj, bedaŭrinde, estas kiel lerneja ŝovpurigilo!"
  Sed Madeleine ŝajnis kompreni la minacon kaj rapidis trankviligi:
  - Nia haŭto estas ŝmirita per sorĉista pocio, kiu multe pli bone protektos ol kiraso!
  Gerda respondis ŝerce:
  - Kiu pensas pri protekto dum la batalo, estas absolute sendefenda kontraŭ paniko!
  Madeleine tamen avertis:
  - Sur la okuloj, oreloj kaj supra parto de la kolo, la pocio estas pli malforta. Do atentu, vi eble estos kaptita!
  Gerda gaje respondis:
  - Mi komprenas tion... Sed forto majoro, ĝi ankaŭ estas forto majoro en Afriko. Kion vi povas fari!
  Longaj sonoj trapikis la aeron, kiel la knaro de diseriĝantaj pavimŝtonoj. Laŭ iu intuicio, Gerda komprenis, ke ĝi estas la krio de Madeleine. Responde ekbojis la belaj knabinoj, post kio la militistoj tuj levis siajn sabrojn - iuj en la dekstra mano, jen en la maldekstra, kaj ankaŭ lanco. Ankaŭ Gerda skuis sian cimitarron ekkriante:
  - Mi estas frakasa knabino!
  Subite, Gerda vidis, ke Charlotte kuris trans ilin, kun eta taĉmento da belulinoj: bravo estas bonega!
  En la sama momento ekbrilis horizontalaj linioj antaŭ ducent saltoj. Tiam la infanteriaj taĉmentoj de ghouls kaj ghouls baris la maldensejon laŭ kiu la germanaj militistoj alkuris. Ĉi tie ne plu estis flankaj branĉoj, ĉi tiu trairejo kondukis rekte al morto. En la oblikvaj radioj de miksaĵo de sunsubiro kaj lunlumo, multenombraj vicoj de la malamiko fulmis kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko reflektitaj de la ŝtalo.
  La nova muĝo de Madeleine skuis la spacon, kaj la taĉmento de knabinoj dividiĝis en du grupojn, kiuj tuj glitis flanken. Ili malproksimiĝis unu de la alia, premante kontraŭ la kontraŭaj randoj de la maldensejo. Gerda ekkriis:
  - Aleksandro la Granda en bikino!
  Atinginte la punkton kun la plej malgranda larĝo de la arbustoj, la militistoj saltis antaŭen tra la verdaj insuloj. Tuj aŭdiĝis longedaŭra ĝemo, kvazaŭ azenoj estus senhaŭtigitaj, de kiu la aero mem balanciĝis kiel fenestrovitro. Gerda subite komprenis, ke ŝi aŭdas ĝemojn ne nur per siaj oreloj, sed ankaŭ per siaj long-suferantaj, knabinecaj piedoj. Ŝajnas, ke ankaŭ ili doloras, ĉar estis muta por la militisto dum la kurado nudpieda, sur ruĝvarma, tiel ke oni povas eĉ baki kokan ovon sur la sablo de la dezerto. Nu, kiel diras la saĝuloj: ĉevalo diferencas de viro, ke la rajdanto ne estas determinita per voĉdonado, kaj neniuj kapabloj donas ŝancon seli la rajdanton! Aŭ alie: ĉevalo havas kvar krurojn, ĝi kuros pli rapide ol viro, sed ĝi ankaŭ pli frue streĉos la hufojn!
  La arbustoj estis preterpasitaj post momento, kaj la ĉevaloj denove elflugis en la liberan spacon. Longaj sangantaj grataĵoj fariĝis videblaj sur iliaj korpoj. Konsiderante la grandecon de ĉi tiuj kruroj, la grataĵoj estis de konsiderinda profundo; kiel la ĉina (laborema nacio!) fosis tranĉeojn!
  La rajdantoj ĉirkaŭe komencis haste maltordi siajn armilojn, ankaŭ ledajn pecetojn, kovrante la ĉevalojn per ili. Do tiu vestita, grajneca, brilanta haŭto protektis la ĉevalojn.
  Nudpieda Gerda malkovris, malagrable por si, ke ŝiaj fingroj fariĝis tute mallertaj. Ial ili glitas de la nodoj, nu, la abismo estas kun ili, ĝi kovros ĝin ĉiuokaze!
  Freneza, kiel fajroflamo laŭ la sekaj branĉoj de la salto, ŝi eniris kritikan fazon. La naturo mem trankviliĝis, glaciiĝinta en maltrankvila pejzaĝo. La horizonto formanĝis la lumaĵon, en la okcidento ĉio estis pentrita kun paletro de sango kaj glacia trankvilo. Antaŭe en la oriento, la ŝanĝiĝanta ĉielo jam komencis malpeziĝi, turniĝante al brila okrokoloro. Sed eĉ sur ĉi tiu fono, ombroj, morto, kaj vicoj da demonoj kaj demonoj brilantaj per fero ŝajnis kaŝatendi.
  Bastardoj, terure malbelaj estaĵoj, vidante, ke ilia embusko fluas ĉirkaŭ la flankoj, kuregis de siaj lokoj. Mallertaj figuroj de piedaj militistoj rapide disiĝis de siaj pozicioj, plonĝante en la trairejojn en la densejoj. Anstataŭ ili estis elmontritaj larĝaj vicoj da pintaj stangoj enfositaj laŭ angulo - verŝajne armiloj kontraŭ germanaj militistoj. Montriĝis malantaŭe taĉmentoj de persekutantoj, rimarkinte la manovron de Madeleine, aldonis rapidecon, penante atingi la fuĝintojn. Ĉiu el la du taĉmentoj de malamika kavalerio estis multe pli granda ol la kontraŭa grupo de militistoj kaj povis fidi je certa sukceso en kolizio. Sed ghouls estas pezaj, kaj kamel-azenaj hibridoj estas multe pli malrapidaj. Anstataŭ ŝrumpi, la distanco nur pliiĝis. Kaj kio komparis ĉevalon, kamelon kun azeno laŭ rapideco!
  Gerda filozofie diris:
  - Vi povas esti senpretenda kaj hardita, sed vi ne devus percepti la mondon kiel kamelon kaj montri azenan obstinon!
  Turninte sin, la militisto rimarkis, ke ilin persekutas ne du, sed tri grupoj da rajdistoj. Tio signifis ke ili ŝajnis havi neniun alian direkton krom movi al la embusko. Se ĝi devias, tiam vi devos batali kun supera nombro de la malamiko. Nu, la lupoj scias, kion ili volas, ne la unuan fojon kiam ili batalas. Vane la malamiko pensas, ke li allogos ilin en kaptilon. Male, ili gajnos tempon kaj povos manovri. Tiam Gerda rememoris, kiel ŝi mem dancis nudpiede sur pikdrato. Doloris ankaŭ, sed fali sur la karbojn ardantajn malsupre estis eĉ pli terura, kaj plej grave, pli hontiga. Ŝiaj nudaj, rondaj, infanecaj kalkanoj sentas la ŝtalpinton engluiĝi, preskaŭ trapikanta la kalojn ŝtopitajn sur la akraj ŝtonoj. Sed tamen, kompare kun fajro, ĝi estas preskaŭ kiel masaĝo.
  Eĉ antaŭ komencado de la batalo, Madeleine kaptis la iniciaton, lerte superfluante la kontraŭulon. Kaj kiam viaj kontraŭuloj estas ghouls kaj ghouls, estas pli ol humilige cedi al ili en taktiko. Kaj Gerda volis kredi, ke iliaj taktikaj movoj estis neatenditaj por la malamiko. La fakto, ke la estroj de malamikoj fortranĉos la gilotinon. Kaj tiu Germanujo estas antaŭ ĉio, kiel la helaj ideoj de la Tria Regno!
  - Taĉmento en plena alarmo! - La laŭta voĉo de Madeleine revenigis Gerdan al la realo. - Nun haki.
  La fingroj de la knabino ankoraŭ ludis per la ligiloj. Do eblos lasi la ĉevalon nuda. Ĝenerale, en milito, kiel en milito. Lasu la telerojn kovri la fidelan kunulon, kio iom limigos ĝian moveblecon. Super vestita ledo, teleroj el ostoj mallumigitaj en geometriaj vicoj, ili susuris, seke tinktante en la vento. De ilia sonorado, la knabino iĝis gaja.
  La rajdantoj faris finajn preparojn por batalo. La knabinoj vangofrapis la pugon de la ĉevaloj per siaj nudaj piedoj kaj komencis malligi siajn lancojn. Sekvante ilian ekzemplon, la duonnuda Gerda feliĉe pesis en sia mano longan, malglatan stangon kun akra metalpinto. La militisto frapis ŝiajn lipojn - bona lanco!
  La nudpieda kaj muskola militisto Gerda jam spertis rajdadon, kaj ŝi sentis sin sufiĉe memfida. Kiel Amazono en la makedona kavalerio, ne kaptante, ĉiumomente, por subtenaj zonoj.
  Malligante la zonon, la knabino eĉ sukcesas konservi ekvilibron helpe de kelkaj bovidaj muskoloj. Nun ŝi estis preta doni ilin al Charlotte (ŝia amiko ankoraŭ trarompis al ŝi!) Kaj ŝi mem ĵetis lancojn, kiom ajn longe daŭris la batalo.
  Kaj Madeleine daŭre manovris... En la kapo de la nudpieda, bela, kaj tre sekseca Gerda, sonis denove la kanto, tiel freneza kaj provoka, sed samtempe tragika kaj malĝoja...
  Ondoj ludas kiel ŝafoj en la maro,
  Mi estas nuda en la areno batalanta per glavo!
  Ŝi ĵetis fieran rigardon al la malamiko,
  Rapidaj problemoj kaj doloro - nenio!
  
  Post ĉio, mi iam naskiĝis, senrajtigita sklavo,
  Ŝi tiris ŝtonojn, skuis ŝtonegojn sur la dorso!
  Esti en streĉiĝo, en sufero, la indiĝena elemento,
  Ŝultrojn karesas per vipo fiaj ekzekutistoj!
  
  Iu estas riĉa kaj dormetas en la ombro kun biero,
  Mi svingas martelon sub brulanta rivereto!
  Ĝi estas kutimo tiel terure malnova
  Vi devas trinki obeemon al la nobeluloj per lakto!
  
  Sed bonŝance - se vi povas, nomu ĝin bonŝanco,
  Vendis la junulinon el la minejoj kaj sendis en batalon!
  Kaj lumigis min per fabela lumigado,
  Ŝi fariĝis ne nur sklavino, sed malvarmeta virino!
  
  Sed kredu min, senlima feliĉo ne okazas,
  Terura malamiko estis kaptita, kaj mi estas vundita!
  Ili distranĉis min en malbona batalo,
  Dio, mi estis fakturita - puno pliiĝis!
  
  Sed mi ne rezignas, mi batalas per miaj lastaj fortoj,
  Jes, ŝi mortigis homojn, malbenis la diojn!
  En ĉi tio, kompreneble, nun mi amare pentas,
  Mi ne povas trovi la ĝustajn vortojn ĉi tie!
  . ĈAPITRO #11
  La knabinoj sub la komando de Stalenida prenis alian batalon. Sed ĉi tie ne iris tiel bone. La taĉmento suferis perdojn.
  Tri knabinoj mortis, la tuta resto de la dekduo batalantoj estis vunditaj de ŝanĝiĝanta severeco, kaj povis apenaŭ liberiĝi. Du knabinoj eĉ devis esti portitaj. Ve, ĉi tio estas milito. Ne ĉiam eblas detrui ĉiujn. Krome, estis tre tenacaj tankoj en la kolono, pli precize memveturaj kanonoj E-5. Ili ŝajnas esti malgrandaj, sed tre tenaj. Kaj tiam la jeta atakaviadilo alvenis ĝustatempe.
  Kaj malantaŭ ili diskoformaj helikopteroj. Provu rezisti tian potencon. Nur tri pliaj viktimoj el dek du - oni povus diri, eliris malmultekoste. Sed la nazioj metis pli ol dudek. Jen kiel la batalo rezultis.
  La militistoj foriris, devagante, penante per ĉiuj fortoj. Nataŝa, ĉi tiu petola knabino, rimarkis:
  - Kia domaĝo por la knabinoj... Eĉ estas domaĝe... Sed kial ne aldoni ulojn al nia bataliono?
  Stalenida grumblis, kolere puŝante sian nudan piedon super la Maybug:
  - Kiu havas kion... Kaj vi havas nur masklojn en la menso!
  Viktorio estis ofendita kaj rimarkis:
  - Ankaŭ mi! Kiel vi volas esti karesata de ulo. Sentu viajn mamojn en viaj brakoj...
  La ruĝhara diablo plukis herbon, demordis ĝin kaj kukis:
  - Ho, miaj knaboj estas mojosa... Estas bone, ke vi ne estas samseksema... Mi amas tiujn, kiuj fikas knabinojn... Finfine, superhoma macho de la lulilo!
  Steelenida iom moliĝis kaj ridetis:
  - Jes... Fariĝas iom pli amuza. Kaj kiel estas via amikino Nataŝa?
  La blonda knabino, ne komprenante, demandis denove:
  - Kia amiko?
  Majoro memfide respondis:
  - Andrejka! Ja li ankaŭ estis premiita Zhukov!
  Nataŝa forte suspiris kaj levis la ŝultrojn.
  - Bedaŭrinde, mi ne scias...
  Andreika (Kaj ĉi tio estis ilia konata knabo kaj pionira heroo) dume estis ĵetita en la kazematon. La vundita knabo estis lasita ligita, kaj eĉ ĉenita al la muro je la kolo. Kiom la nazioj timis rusajn infanojn. Estis malseke en la kazemato, knabino ĉenita al la muro pendis ne malproksime de la knabo. Tute nuda, ŝia korpo estis kontinua vundo, kontuziĝoj, pisugi, tranĉoj, brulvundoj, la knabino estis torturita. Ŝi estis senkonscia kaj nur mallaŭte ĝemis.
  La knabo rigardis la murojn. La malliberejo estis antikva, konstruita reen en cara tempoj, la muroj estis dikaj, malgranda fenestro tuj sub la plafono estis barita. Andrejka sentis sin ne nur kaptito, sed kaptito de antikveco. Kiel la legenda popolribelanto Stenka Razin, li estis atendita esti torturita kaj ekzekutita.
  Andrejka ĝemis, ĉu li, dekunujara knabo, povas elteni torturon? Ĉu ŝi ne plorus kiel knabino! Ja ne estas por la pioniro ĝemi kaj plori. La nudpieda, gratita Andrejka turnis sin, la vundo tre doloris, liaj kubutoj estis ligitaj, li devis iel turni sin por plifaciligi, ŝanĝi la angulon. La terura doloro kvietiĝis por momento.
  Estas terura fetoro en la ĉelo. La planko estas makulita per frostigita sango. Ronĝitaj ostoj estas disĵetitaj. Homoj? Estas eĉ timiga, vi povas vidi sufiĉe da kaptitoj trapasitaj tra ĉi tiu ĉelo. Vere, Andreo opiniis, ke la nazioj kaptis Grodnon relative lastatempe. Kaj kiam ili sukcesis tiel fuŝi? Ĉu ili estas pli maljunaj viktimoj? Ekzemple, la NKVD? La knabo ektiris. Rezultis sincera teruro! Kiel malfacile estas en la karcero. Estas neniu kun kiu paroli, ŝajnas ke la knabino estas en plena kliniĝo. La ekzekutistoj turmentis ŝin kiel la heroojn de la antikveco. Nur scivolante kial? Kian malbonon povus kaŭzi juna knabino al la nazioj. Tamen, ankaŭ Andreyka estas nur knabo kaj komencis mortigi, batalante ĉi tiujn malbonajn spiritojn. La nazioj metis sian nacion super aliaj nacioj kaj popoloj. Tiel ili legitimis malbonon kaj suferon! Ne, normala homo devus batali tian senleĝecon. Krome, la germanoj mem ne estas liberaj, ili estas katenitaj de la totalisma aparato. Li ĉiel ebla sufokas la plej etan iniciaton kaj manifestiĝon de homaj sentoj.
  Faŝismo devenas de la vorto fasko. Li senkompate trikas homojn, igante ilin ĉenitaj sklavoj. Komunismo, siavice, altigas la homon, donas al li novan forton kaj stimulas la torĉon de la vivo. Estas grava diferenco. Komunismo estas internacia laŭ naturo kaj universala. Hitlerismo levas nur unu nacion, kaj ne la tutan homaron entute. Ĉi tio estas lia malavantaĝo. Sed post ĉio, homoj havas komunajn radikojn, kio estas biologie pruvita. La samaj nigruloj kaj blankuloj havas sufiĉe sanajn kaj fekundajn idojn. Li estas Andrejka, filo de ruso kaj beloruso, sufiĉe vivkapabla, tute ne stultulo, kaj preta batali kontraŭ faŝismo.
  Kompreneble, Pavel montriĝis pli forta kaj sukcesis foriri de la malamikoj, mortiginte multajn germanojn. Li Andrejka agis kiel malfortulo, li estis kaptita. Eble vi devus konservi la lastan kuglon por vi. Kvankam mortinta, li ne plu povas mortigi eĉ unu germanon! Kaj tiel li vivas, kvankam li suferas.
  Nudpieda Andreo gratis sian iomete bruligitan piedon sur malseka ŝtono, Ilza trovis la plej doloran punkton, bruligis ĝin per cigaredo, tiel ke formiĝis veziketo. Sed nenio, brava knabo, ĝi ne rompiĝos. Male, doloro devas fariĝi stimulo, el kiu lia kuraĝo pliiĝos. Kaj la pioniro neniam rompos. Ĝenerale, la triumfo de la germanoj estas provizora. Ili estos venkitaj pli aŭ malpli frue, same kiel malbono ĉiam perdas kontraŭ bono. Kompreneble oni povas kontesti, ke bono venkas nur en fabeloj, sed en la vivo ĉio estas pli malfacila. Sed eĉ fabelo estas nur spegulbildo de la realo. Ja multo, kio estis sonĝo, nun fariĝis realaĵo. Andreo pensis: eble li estas destinita al morto? Kio estas tute ebla! Sed ĉu li timas la morton? Se venkas komunismo, tiam li kaj aliaj herooj de la sovetia lando reviviĝos por nova feliĉa kaj eterna vivo. Tiam li vivos en mondo sen malĝojo, turmento, morto kaj malbono! La ĉefa afero estas, ke la fina venko estas gajnita! Post ĉio, nur en ĉi tiu kazo, ĉiuj falintaj herooj reviviĝos!
  Kaj venos la regno de komunismo! Mondo kie la plej sekretaj revoj realiĝos. Tia universo, kie homo posedas ĉion, kio ekzistas, pri kio oni povas nur revi, kaj eĉ ne ĉiam kalkuli je sukceso. Jen ĝi estas, kia kompleksa kaj multfaceta mondo. Kaj tiam aliaj mondoj malfermos siajn brakojn al homo. Nu do! Eblas, ke ankaŭ la vastaj vastaĵoj de la kosmo estas malbonaj! Ĝi hantos kaj turmentos vivantajn eksterterulojn. Sed ankaŭ kapitalismo donos al ili liberecon! Li rompos la ligilojn de sklaveco kaj humiligo. Venos la tempo kaj horo de libereco, ĝi lumigos la teron per sia radianta lumo! Kaj ili forĵetos la jugon de mallumo, la popolojn de mallumo, kaj la homo konkeros la mondojn de la universo! Kaj la nepoj memoros, ke ili ne kredis, ke ili vivis en mallumo sub fera kalkano. Ni portis la signojn de malbona besto, kaj nun ni iras en fido pura kaj sankta!
  Andreika eĉ surpriziĝis, kiel bone formiĝis liaj pensoj. Estas io speciala kaj unika pri ili. Kiel okazis dum la interna milito, kiam la verso estis la ĉefa armilo de la proletaro, kaj la prozo estis eble eĉ iom malestimata kaj neglektita. Nun la poeto estas en kaptiteco, kaj la plumoj kaj liro, figure parolante, estas en katenoj. Tamen, li ne rezignas, kaj antaŭĝojas pri pli brila estonteco. Kaj kio ĝi estos dependas de ĉiu homo. Ne ekzistas tia, kiu decidas kaj plantis ĉion.
  Andrejka diris:
  - La estonteco dependas de ni! Eĉ kiam ŝajnas, ke nenio dependas de ni!
  La knabo tordis, li provis mueli la vergojn. Ĉi tiu okupo estas teda kaj malfacila, sed ĉiam estas iu ŝanco de sukceso. Andrejka, venkante la teruran doloron, komencis froti sin kontraŭ la muro. La ĉefa afero estas ne krii, ne montri vian malfortecon. Li estas pioniro, kaj tial la enkorpiĝo de kuraĝo. Vi devas batali, do li batalos, kaj li certe venkos! Por la gloro de la sovetia patrujo.
  La knabo obstine frotis, en tiu momento la knabino rekonsciiĝis kaj murmuris:
  - Sur la verda gazono, saltantaj bluaj kunikletoj!
  Kaj tiam ŝi denove falis en forgeson. La knabo diris:
  - Malfeliĉa! Ŝi estis turmentita de la damnitaj faŝistoj! Sed mi kredas, ke venĝo ne longe venos! La tempo de venko super la monstroj de la homaro alproksimiĝas. La knabo turnis sin kaj kantis:
  Kaj la flago brilos super la planedo,
  Sankta lando, ne estas pli bela en la universo!
  Kaj se necese, ni mortos denove,
  Por komunismo, por nia granda afero!
  Doloro denove lavis la knabon, li iomete moviĝis for de la muro kaj komencis skui la kapon.
  Tiam aŭdiĝis knaro kaj kvin altaj SS-uloj eniris la ĉelon. Sen pripensi dufoje, ili piedbatis la knabon per siaj botoj kaj kaptis lin je la brakoj:
  - Venu hundino!
  Andrejka komprenis, ke estas senutile rezisti. Lia kolumo estis malligita. Ili batis min ankoraŭ kelkajn fojojn kaj portis min sur miaj manoj. La knabo ŝajnis esti englutita de glacia malvarmo: kien oni lin portas. Ĉu la plej malbona okazos nun?
  Efektive, la knabo estis trenita ien malsupren. Kaj strange, ĝi varmiĝis. Andrejka subite sentis sin multe pli gaja: kie estas nia, ne malaperis! Li ankaŭ eliros el ĉi tiu malordo.
  Ili portis lin supren laŭ la ŝtuparo, malrapide malaltigante lin! Fine la knabo sentis, ke la malsekeco cedis lokon al sekeco. La ekzekutistoj portis la infanon en sufiĉe vastan ĉambron. Vere, la muroj aspektis malbonaŭguraj, ili estis pendigitaj per diversaj kaj fantazie formitaj instrumentoj. La knabo vidis plurajn ardantajn kamenojn kaj rakoforman aparaton. Estis ankaŭ multaj streĉmarkoj kaj diversaj objektoj de torturo. Andrejka subite sentis pezecon en la stomako, io ponardita!
  Ĉi tio estas timo! La knabo komprenis, li neniel cedu!
  Nudpieda Andrey streĉiĝis. En la halo sidis SS-kolonelo kaj jam konata virino, tiu, kiu partoprenis en la kapto de la knabo. Pioniro Andrejka paliĝis, estas klare, ke malfacila sorto atendas lin, se ili pridemandis infanon, fervorajn ekzekutistojn. Ne, li neniam cedus al ili, eĉ se ili devus krii nek penson, nek sonon! Sed nur se li povas trakti ĝin.
  La SS-Kolonelo demandis:
  - Nomo!
  Andreo silentis. Ili batis lin per vipo. Estas ruĝa strio sur la dorso. Kolonelo SS, ripetis denove:
  - Diru beban nomon!
  Malespera Andrejka respondis kun malico:
  - Mi estas eta Stalin!
  La SS-Kolonelo snufis.
  - Jen la tono de la hundino! Li ŝajnas deziri pli malmolan rilaton.
  Ilsa diris:
  - Ni fritu la kalkanojn de la infano.
  La SS-Kolonelo demandis:
  - Nomu viajn komplicojn kaj ĉi-kaze ni lasos vin iri!
  Ruslan, kiel vera pionira heroo, respondis:
  - La tuta sovetia popolo estas miaj komplicoj, de la maljunulo ĝis la infano!
  La SS-Kolonelo fajfis:
  - Jes, vi estas obstina estaĵo! Vi ne komprenas, ke ni povas mortigi vin!
  Ekbrilantaj bluaj okuloj, Andreo respondis:
  - La nazioj povas mortigi, sed kion ili ne povas fari estas forpreni la esperon de senmorteco!
  La kolonelo vokis:
  - Komenciĝi!
  Nudpieda kaj vundita, Ruslan estis prenita, la ŝnuroj estis tranĉitaj kaj la bandaĝoj estis senceremonie deŝiritaj. La knabo anhelis. Manoj revenis, kaj venigis sin al la rako. Ili ĵetis ŝnuron sur siajn manojn. La kolonelo vokis:
  - Tordu la artikojn de la bubaĉo!
  La ŝnuro etendiĝis ĝis la supro. Andrejka sentis inferan doloron en sia vundita ŝultro, kaj ĝemis:
  - Panjo! Tio estas terura!
  La Kolonelo rikanis.
  - Vi parolos!
  Andrejka balancis sian helan kapon:
  - Ne!
  La knaboj metis pezajn katenojn sur siajn nudajn piedojn, la ostojn en iliaj ŝultroj krakiĝis pro la terura premo. Sango elverŝis. La doloro estis terura, pioniro Andrei paliĝis, lia frunto estis kovrita de ŝvito, nevola ĝemo aŭdiĝis el malantaŭ la buŝo, sed ankoraŭ trovis la forton diri:
  - Ne! Kaj denove ne!
  Ilsa metis ŝtalstangon en la kamenon kaj diris kun rido:
  - Kara knabo, konfesu, kaj ni donos al vi ĉokoladojn.
  Vundita Andreo kriis:
  - Ne! Mi ne bezonas vian malpuran ersatz!
  Ilsa kriis:
  - Nu, vi kaj hundino!
  Tiam ŝi elprenis ruĝvarman virbastonon el la flamo kaj enigis ĝin en la vundon. Pioniro Andrejka neniam antaŭe spertis tian doloron, li respiris, li perdis la konscion pro ŝoko.
  Ilsa, kiel sperta ekzekutisto, komencis masaĝi liajn vangojn kaj kolon, rapide rekonsciigis la knabon.
  - Ne atendu, ke la bubaĉo trovos forgeson en sava ŝoko!
  La SS-Kolonelo ordonis:
  - Rostu liajn kalkanojn.
  La SS-ekzekutistoj tuj ekbruligis malgrandan fajron, la flamo komencis leki la belajn, nudajn piedojn de la infano. Ilsa, dume, denove enigis la ruĝvarman skrapigon en la vundon. La SS-kuracisto injektis la knabon per speciala medikamento, por ke li pli akute sentu doloron kaj pli malrapide perdu la konscion. Nun la pioniro Andreika estis balaita de senlima oceano de sufero, eĉ pli malbona ol la infero de Dante. Du aliaj ekzekutistoj komencis ŝovi blanke varmajn pinglojn sub la ungojn de la knabo.
  Andrejka, premegata de terura sufero, sentis sin sur la rando de kompleta kolapso. Sed subite, duone delira, aperis antaŭ li la bildo de Stalino:
  - Kion fari estro? - demandis la knabo.
  Kaj Stalino, ridetante blankdentuloj, respondis:
  - Kaj kion alian povas fari pioniro en ĉi tiu situacio! Ne nur ploru! Enspiru profunde kaj kantu.
  Pioniro Andrejka devigis rideton:
  - Aŭskultu la gvidanton!
  La knabo streĉiĝis kaj per forto rompiĝis, sed samtempe kantis per klara kaj forta voĉo, komponante tuj:
  Falis en faŝisma terura kaptiteco,
  Mi flosas sur la ondoj de terura doloro!
  Sed sangante, li kantis kantojn,
  Ja la sentima pioniro estas amika kun la koro!
  
  Kaj mi diros al vi firme ekzekutistoj,
  Kia malnobla ĝojo, vi vane elverŝis!
  La malfortuloj diros al mi silenti,
  Post ĉio, la doloro estas terura kaj simple terura!
  
  Sed mi scias, mi firme kredas
  Faŝismo estos ĵetita en la abismon!
  Jeto de malbonaj flamoj superfortos vin,
  Kaj ĉiuj, kiuj falis, ĝojante, releviĝos!
  
  Kaj nia fido al komunismo estas forta
  Ni flugu kiel falko, ni leviĝu super ĉiuj steloj!
  Lasu riverojn da mielo vinon
  La tuta mondo, la laŭta korno aŭdos konsilojn!
  
  Kaj la maŝino forte premante pioniro,
  Rigardu supren en la ĉielon, juna!
  Kaj donu ekzemplon al tiuj, kiuj ŝanceliĝas,
  Via kravato estas hela kiel dianto!
  
  Patrujo por mi vi signifas ĉion
  Patrino kaj la signifo de la tuta juna vivo!
  Lasante la malfacilan vivon ĝis nun,
  Nia popolo suferas sub malbona faŝismo!
  
  Sed streĉu la volon de la ruĝa knabo,
  Kraĉu en la vizaĝon kun infera svastika bandito!
  La malamikoj ektremu pro furiozo,
  Kaj ili estos venkitaj de la Ruĝa Armeo!
  
  Sovetunio sankta lando,
  Kio donis komunismon al la popoloj!
  Kiel patrino donis al ni sian koron,
  Por feliĉo, paco, espero kaj libereco!
  Tiel kuraĝe kondutis la hero-pioniro. Kaj li estis inda je sia titolo, kiel pioniro ĝi sonas fiere. Ĝuste tiel devus konduti ĉiu sovetia knabo.
  La knabinoj, dume, grimpis en la densaĵon. Ili ekbruligis malgrandan fajron kaj refreŝis sin. Du el la naŭ knabinoj ne povis marŝi, kaj doninte al ili unuan helpon, bandante ilin, ili donis al ili trofean alkoholon, por ke la vundoj ne doloru kaj la knabinoj ekdormu.
  Nataŝa rimarkis ridetante:
  Ĉio en nia mondo estas relativa. Ekzemple, alkoholo estas ĝenerale veneno, kaj samtempe ĝi resanigas. La knabinoj dormas! Kaj ĝi fariĝis multe pli facila por ili!
  Viktorio saĝe rimarkis:
  - Ĉio en la mondo estas relativa... Kaj Dio ne estas anĝelo, kaj la Diablo ne estas diablo!
  Veronika kolere respondis:
  - Kia blasfemo... Pri kio temas?
  La ruĝhara diablo rimarkis logike:
  - Kaj pri tio... En la Biblio Dio parolas nur la lingvon de perforto. Unu do Noa valoras ion. Kaj la diablo? Fakte, oni ne multe aŭdas pri li. Ĉiukaze, eĉ en la Biblio, Satano tentas pli ol li mortigas!
  Nataŝa racie notis:
  - Dio vere amas perforton. Reĝo David faris brutalajn militojn. Saul Dio ordonis ekstermi tutan nacion sen escepto: inkluzive de virinoj, infanoj kaj brutoj! Estas strange paroli pri kompato... Ĉu vi ne pensas?!
  Veroniko volis diri, sed nenio bona venis al la menso. Fakte, estas nenio speciala por kovri. Pri la inundo de Noa, ŝi mem multe pensis. Kaj ŝi ne povis trovi klarigon, almenaŭ racian, por tia krueleco. Dio ne detruis pekon, jam Ham eklumis, kaj Noa tute ne estis sanktulo. Kaj ne Ĥam, sed Haamam estis malbenita. Ĝi ankaŭ estas neklara. Ĝenerale ĉi tiu tuta Biblio, precipe la Malnova Testamento, estas plena de miskomprenoj. Ekzemple, Eliŝa mortigis kvardek du infanojn pro tia bagatelo, ke li estis incitetita pro lia kalveco.
  Ĉi tio estas klare troa! Faru ĉi tion kun infanoj. Kaj estas malfacile klarigi ĉi tion.
  Veroniko mem hezitis en religio. Mi eĉ ne sciis, kian kredon akcepti. Mi ne tro ŝatis Ortodoksecon: multe da eksteraj efikoj, grandiozeco, sed ĉio estis iel malvarma. Sed ankaŭ la baptistoj ne donis ripozon kaj pacon. Ŝatu aŭ ne, sed religio ĉiukaze postulas fidon. Kaj inteligenta knabino volis, ke ĉio estu logika kaj ĉiuj finoj konverĝu.
  Por ke ĉio ŝajnas racia kaj ĝusta. Kaj tiel... Eĉ la doktrino de eternaj inferaj turmentoj ŝajnas troa. La plej malbona afero pri la infero estas la daŭro de la punoj: ĉiam estos infero. Kaj miliardoj da miliardoj da jaroj pasos, kaj pekuloj ankoraŭ suferos kaj suferos. Kaj estas terure! Kio estas eterneco? Estas pli facile por okulkovrita simio tajpi la Biblion per klavaro ol atendi eternecon.
  Torturo en infero estas aparta afero. Ne estas peko torturi Hitler pli longe kaj pli forte. Sed kio se adoleskanto iras al la infero? Ĝenerale, kiel homo povas esti savita se li pekas. Eĉ se ne per faroj, do per vortoj aŭ pensoj! Kaj kio estas peko?
  Viktorio, vidante, ke Veroniko silentas, pligrandigis la premon:
  - Jes, kaj en la Revelacio de Johano ... Tuj kiam la vivo sur la Tero komencis pliboniĝi, kiel ni povas verŝi ekzekutojn sur la planedo Tero. Kaj tiel turmentu la tutan homaron. Kaj kion oni povas diri?
  Veroniko respondis severe:
  - Vi iros al la infero - vi scios!
  Steelenida ĉesigis la kverelon:
  - Ĉiuj dormu! Estas ankoraŭ multe da laboro antaŭ!
  La knabinoj volonte fermis la okulojn. La nokto en la somero estas sufiĉe varma, kaj la militistoj kunpremis kaj endormiĝis unu al la alia.
  Veroniko sonĝis, ke ŝi estas en la mondo de futurisma estonteco. Vi promenas laŭ la strato, kaj la trotuaroj moviĝas kiel rivero. Kaj buntaj aŭtoj flugas super ĝi. Kaj ĉie estas plena de pioniroj kun ruĝaj kravatoj. Kaj ĉi tiuj infanoj flugas kaj ŝpinas kiel tineoj. Kaj ĉiuj ridetas, ridetas.
  Veroniko svingis la manojn kaj flugis. Ŝi estas kiel papilio, kaj oni aŭdas la batadon de ŝiaj flugiloj. Kaj vi mem flugas, flugas... Kaj estas tiaj helaj koloroj ĉirkaŭe. La domoj estas grandegaj, multkoloraj, pentritaj kiel kukoj. Kaj multe da statuoj - diversaj fabelaj bestoj. Ĉio estas tiel bela. Unu el la konstruaĵoj similas fromaĝkukon kovritan per diamantoj. Kaj flugaj teleroj rondiras ĉirkaŭ ĝi. Ili brilas oranĝe, kaj donas brilegan brilon.
  Alia konstruaĵo en la formo de sep kraboj starantaj unu sur la alia. Krome, ĉiu krabo estas de malsama koloro, kaj la ungegoj briletas per valoraj ŝtonoj. Kaj la aviadilo: tiel bela kaj eleganta. Kelkaj el ili ne havas fiksan formon, sed moviĝas en la spaco kiel makuloj.
  Aliaj, male, estas strukturitaj. Memorigas neĝerojn, tia senmanka geometria formo. Kial ne beleco kaj la enkorpigo de estetiko.
  Sed la konstruaĵo ŝvebas rekte en la aero, kaj similas al aglo kun trovestitaj flugiloj, nur kvazaŭ el kristalo. Kaj la beko brilas pli hele ol diamanto, kaj eble eĉ la suno.
  Kaj kio pri la strukturo supre, kiu havas tutan akvarion kun mirindaj maraj bestoj. Kaj fiŝoj kun arĝentaj skvamoj kaj longaj, oraj naĝiloj. Kaj ekzistas tiom da aliaj estaĵoj tie ekstere. Kaj, ankaŭ, kvazaŭ kovrita de juveloj. Kaj meduzoj donante ĉiujn kolorojn de la ĉielarko.
  Knabino en ruĝa kravato flugis supren al Veroniko. Surprizite ŝi demandis:
  - Ĉu vi estas plenkreskulo?
  Veroniko respondis ridetante:
  - Jes kial?
  La Pioniro ridis kaj respondis:
  - Nenio bona! Se vi estas plenkreskulo, tiam la hiperdrago prenos vin.
  Veroniko fajfis.
  - Ho! Kaj mi pensis, ke vi estas komunismo!
  La knabino en la ruĝa kravato kapjesis malgaje, kaj respondis laŭte:
  - Ni vere havas komunismon! Produktoj estas senpagaj, varoj estas senpagaj, absolute ĉio estas tie. De ludkonzoloj ĝis virtualaj kaskoj. - La knabino kapjesis, kaj skuis travideblan, kristalan pantoflon, pepante. - Rigardu ĉi tiun arbon.
  Efektive, proksime de la konstruaĵo en formo de kvar asteroj starantaj unu sur la alia, kreskis kverko kun oraj folioj. Kaj sur ĝi kreskis kukoj, kukoj kaj diversaj kuirartaj produktoj. Tiel lanuga kaj bela.
  Veroniko admire ekkriis:
  - Tio estas bonega! Kia arbo...
  La pioniro kapjesis kaj kuko aperis en ŝia mano. La knabino pepis.
  - Provu! Estas bongusta!
  Veroniko englutis la dolĉan karnon de la kuko. La gusto estis vere tiel milda, agrabla, kvazaŭ forcejo floras en la buŝo. Kaj kiel bonega ĉio estas.
  Veroniko honeste konfesis:
  - Mi neniam manĝis ion pli bonan!
  La Pioniro ridetis, kaj elmontrante siajn perlajn dentojn, respondis kolere:
  - Kaj sammaniere, en la aĝo de plimulto, pli precize, kiam ni fariĝas adoleskantoj, la hiperdrako formanĝas. Ĝuste ĉi tio estas la tragedio de nia granda popolo!
  Veroniko diris decide, kunpremis la pugnojn kaj piedbatis la nudan piedon en la aero:
  - Mi venĝos kontraŭ la drako! Mi estas preta batali lin!
  La pioniro klakis la fingrojn de ŝia dekstra mano. Kaj akra glavo aperis en la aero. Granda kaj brila. Akraj randoj, kaj lia klingo brulis kvazaŭ el steloj.
  Veroniko etendis la manon. La glavo eniris per si mem, kaj la militisto premis ĝin. Ŝi diris kun ekscito:
  - Mi batalos por la Patrujo... Kun Dia helpo, pro la popolo!
  La pioniro respondis kolere, kaj eĉ eligis fajrerojn el ŝiaj perlaj dentoj:
  - Ne ekzistas dio! Ĉi tiuj ĉiuj estas homaj antaŭjuĝoj!
  Veroniko forte suspiris.
  - Ho! Denove... Kaj jen la sendia regno...
  La knabino vigle respondis:
  Ni ne havas regnon! Ni havas demokration! La senato kaj la kongreso regas, kaj du konsuloj, knabo kaj knabino, estas elektitaj por unu jaro de la tuta popolo. - Pioniro frapis sian ŝuon en la malplenon, tiel ke aŭdiĝis sonorado. Tiam ŝi grakis. - Komunismo estas la povo de la popolo, kaj ne kulto de individuo kiel Stalino!
  Veroniko parte konsentis:
  - Stalino vere lasis sin tro laŭdi! Li devas esti almenaŭ iom pli modesta!
  La Pioniro skuis sian skarlatan kravaton kaj kriis, levinte sian dekstran manon:
  - Pioniro ĉiam estas preta! Ni mortigos ĉiujn brutojn!
  Veroniko ne povis rezisti demandi:
  - Kaj kiom da jaroj vi havas?
  La knabino ridetis kaj ĝentile respondis:
  - Ducent dudek kvin!
  Veroniko fajfis kaj rulis la okulojn.
  - Ja?
  La knabino faris seriozan vizaĝon kaj diris:
  Ni kreskas tre malrapide! De naskiĝo ĝis sorbado de la drako, pasas iom pli ol mil jaroj!
  Veroniko ekkriis, svingante siajn abundajn nigrajn okulharojn:
  - Estas same kiel eterna infanaĝo! Kiel en fabelo!
  Pioniro bedaŭrinde diris:
  - Ĉi tio estas fabelo, nur tre terura... Se ne estus la drako, ni ĝenerale estus senmortaj kaj ne konus maljunecon!
  Veroniko akre diris:
  - Komunismo estas la regno de eterna juneco!
  La knabino skuis sian oran kapon kaj pepis:
  "Nun bonvolu kanti ion al ni!" Por fari ĝin pli amuza!
  De ĉiuj flankoj, infanoj komencis flugi supren al Veroniko. Knaboj, knabinoj, ĉiuj belaj, en elegantaj vestaĵoj. Kaj ili sonoris per arĝentaj voĉoj, tiel agrablaj kaj ĝoje belaj.
  - Kantu floron! Ne hontu! Vi estas simple mirinda!
  Kaj Veroniko surteriĝis sur la moviĝanta pado, kaj dancante sur ĝi per siaj nudaj, graciaj kruroj, entuziasme kaj grandioze ludante sian voĉon, ŝi kantis;
  Mi estas la filino de la Patrujo de lumo kaj amo,
  La plej bela komsomola knabino...
  Kvankam la Fuhrer konstruas rangigon sur sango,
  Foje mi sentas min mallerta!
  
  Jen tre glora jarcento de stalinismo,
  Kiam ĉirkaŭe brilas kaj brilas...
  Fiera viro etendis siajn flugilojn -
  Kaj Habel triumfas, Kain malaperis!
  
  Rusio estas mia patrujo
  Kvankam foje mi sentas min mallerta...
  Kaj la Komsomolo estas ununura familio,
  Kvankam nudpiede iri laŭ la pado akre!
  
  Faŝismo kruta atakis la Patrujon,
  La dentegoj de ĉi tiu apro, furioze malkovris la dentojn...
  Furioza napalmo verŝis el la ĉielo,
  Sed Dio kaj la genia Stalino estas kun ni!
  
  Rusio estas la Ruĝa Sovetunio,
  Potenca granda Patrujo...
  Vane etendas siajn ungegojn Sinjoro,
  Ni certe vivos sub komunismo!
  
  Kvankam la granda milito komenciĝis,
  Kaj multe da sango estis verŝita...
  Jen granda lando tordiĝanta,
  De larmoj, incendioj kaj granda doloro!
  
  Sed mi kredas, ke ni revivigos la Patrujon,
  Kaj ni levos la sovetian flagon super la steloj ...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Granda, radianta Rusio!
  
  Ĉi tio estas mia patrujo
  Estas neniu en la tuta universo, ĝi estas pli bela...
  Kvankam la penco de Satano kuris,
  Nia fido plifortiĝos en ĉi tiuj suferoj!
  
  Kiel la memproklamita Hitler faris,
  Li sukcesis preni Afrikon tuj ...
  Kie faŝismo havas tiom da forto
  Infekto disvastiĝis tra la Tero!
  
  Jen kiom multe kaptis la Fuhrer,
  Kaj ĝi eĉ ne mezuras...
  Kian bandita svarmo kreis,
  Super ili, skarlata flago flugas koŝmaro!
  
  Tiaj frizoj estas fortaj nun,
  Ili ne havas "Tigrojn", sed tankoj estas pli malbonaj ...
  Kaj batis Adolfo per kaŝpafisto en la okulon -
  Donu al la nazioj pli fortajn bankojn!
  
  Kion ni ne povas fari, ni faros ŝerce,
  Kvankam nudpiedaj knabinoj en la malvarmo...
  Ni edukas tre fortan infanon,
  Kaj skarlata, bela rozo!
  
  Kvankam la malamiko strebas, kuru al Moskvo,
  Sed la nudbrustaj knabinoj ekstaris...
  Ni batu per maŝinpafilo el falĉilo,
  Soldatoj maldungas parencojn!
  
  Ni faros Rusion antaŭ ĉio,
  Lando, kiu en la universo de la Suno estas pli bela...
  Kaj estos konvinka sukceso,
  Nia kredo plifortiĝos en Ortodoksismo!
  
  Kaj kredu la mortintojn, ni revivigos la knabinojn,
  Aŭ per la potenco de Dio, aŭ la floro de scienco...
  Ni konkeros la vastaĵojn de la universo,
  Sen ĉiuj prokrastoj, malnobla enuo!
  
  Ni povos malvarmigi la Patrujon,
  Ni levu la tronon de Rusio super la steloj...
  Vi estas la liphara Fuhrer,
  Kio imagas sin sen la aspektoj de malbono kiel la mesio!
  
  Ni faros la Patrujon kiel giganto,
  Kio okazos, kiel ununura monolito ...
  La knabino staris kune sur la ŝnuro,
  Post ĉio, kavaliroj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Savu la grandan Patrujon
  Tiam vi ricevos rekompencon de Kristo...
  La Ĉiopova pli bone rompu la militon,
  Kvankam foje oni devas kuraĝe batali!
  
  Resume, la bataloj baldaŭ mortos,
  La bataloj kaj perdoj finiĝos...
  Kaj la kavaliroj estas grandaj agloj,
  Ekde de naskiĝo ĉiuj soldatoj!
  
  
  
  
  
  PASIO DE Imperiestro Diolektano
  Imperiestro Diolektan ne eksiĝis, sed restis sur la trono kaj regis la grandan Roian Imperion. Li sukcesis ne nur plifirmigi Romon, sed venki Parthion. Krome, Diolektan havis filon kiu heredis la tronon - fondante la Diolektan-dinastion. La imperiestro mem kiu establis la Dominantan vivis dum sepdek unu jaroj, kaj povis plene restarigi stabilecon kaj revivigi la imperion. Lia filo Octavian daŭrigis la kurson de prospero kaj vastiĝo. La plej grava afero estis, ke la imperiestro Konstantino ne aperis kaj kristanismo ne fariĝis la ŝtata ideologio kaj religio.
  Kaj ĉi tio estas serioza... Iom post iom, la religio de Kristo komencis trankviliĝi kaj malfortiĝi. Kaj en Romo, paganismo spertis iom da modernigo.
  La ĉefa Dio aperis - Chronus, kiu kreis kaj aliajn diojn kaj la universon.
  La Romia Imperio disvolviĝis... La Malhelaj Epokoj neniam venis. Kaj multe pli rapide disvolviĝis la scienco... Kaj jam en 1200 p.K., ekde la naskiĝo de Kristo, kiu nature ne estis festita, sed estis la tago de la Suno, okazis la unua flugo de homoj al la luno. Kaj tridek jarojn poste, la monda imperio de Romo komencis flugi al Marso.
  Oleg Rybachenko translokiĝis al ĉi tiu periodo en tempomaŝino, pli precize kun la helpo de tempogranato. Ĝi estis alterna nivela pasinteco. Kie nur Diolektan ne retiriĝis antaŭ sia tempo. Kaj nova, glora dinastio estis fondita.
  Sed estas nur 1230. Kaj la 1-an de majo komenciĝos ekspedicio de kvin stelŝipoj al Marso.
  La tuta planedo Tero estas sub la kontrolo de la Romia Imperio. Kompreneble regas ordo kaj prospero. Kaj ankaŭ roma juro regas. Kaj Romo mem estas la ĉefurbo de la mondo!
  Oleg Rybachenko - ordinara knabo de ĉirkaŭ dek du jaroj en pantaloneto kaj nuda torso, promenas tra la stratoj de la urbo.
  Ĉi tiu Romo estas tre bela. Kelkaj stratoj en ĉi tiu urbo jam moviĝas, kaj asfalto fluas. La knabo Oleg ridetas. Sklaveco daŭre ekzistas en antikva Romo, kaj li povas bone esti konfuzita kun juna sklavo.
  Veturi tra la urbo kaj aŭtoj. Nur ne sur interna brulmotoroj, sed elektraj. Kaj ĝi estas multe pli pura kaj pli praktika. Aŭtoj estas plejparte larmoformaj kaj tre elegantaj. La koloroj estas brilaj kaj tre imponaj.
  La knabo Oleg iras al si kaj fajfas, ĝuante la freŝan aeron kaj la vidon de altaj domoj kun reklamaj afiŝoj. Sufiĉe moderna urbo kun kolosaj nubskrapuloj. Nur ili forte aspektas kiel palacoj kaj estas tre belaj. Multkolora kun artefaritaj gemoj.
  Oleg prenis ĝin kaj per siaj nudaj fingroj de siaj nudaj piedoj kaptis muŝon kaj pepis:
  - Komunismo, komunismo,
  Nur supren ne malsupren!
  Unu el la preterpasantaj aŭtoj estis kiel blua baleno. Kaj alta fontano ŝprucis de ĝia supro. Kaj ĝiaj jetoj brilis per diamantoj. Ĝi aspektis bele. Knabino preterkuris, en mallonga tuniko, kaj kun nudaj piedoj. La infanoj estis ĝenerale nudpiedaj. La vetero estas varma, kaj la asfalto estas spegula kaj ne makulas la plandojn. Vere, nudpiedaj infanoj estas tiuj, kiuj havas malaltan socian statuson. La pli riĉaj portas sandalojn.
  Sklavknaboj en pantaloneto kuras ĉirkaŭe, sunbrunigitaj kaj muskolaj, balaas la stratojn.
  Kvankam ili estas tiel puraj. La robotoj jam estas videblaj.
  Sklaveco formortas en Romo. Tekniko delokigas sklavojn. Ekzistas multaj portretoj de la Super-Imperiestro, same kiel Diolektan kaj lia filo Oktovin. Ĉi-lasta kaptis multajn landojn, inkluzive de Ĉinio.
  Oleg malsatis kaj iris al la maŝino. Li knaris:
  - Sklavo, vi devas pagi por ricevi glaciaĵon!
  Oleg elprenis reĝan ĉervoneton kaj montris al la skanilo!
  Responde, knaro, kaj manpleno da arĝentaj moneroj ŝanĝas, kune kun glaciaĵo en ĉokolado.
  Oleg Ribaĉenko komencis leki la glaciaĵon, kaj frapante la lipojn, kukis:
  - Saluton Patrujo! Kaj antikva Romo!
  Estis soleneco en la aero. Ĵus estis anoncite, ke kvin ŝipoj sukcese ekmarŝis al Marso. Kaj ke post kelkaj semajnoj ili flugos.
  Oleg manĝis glaciaĵon. Kaj per sia nuda, ronda, malmoliĝinta kalkano, li premis la bordojn sur la brikon. Li estis iomete fleksita, li ne estis fragila, sed rezistema.
  La knabo finis sian glaciaĵon kaj ekiris. Ekzemple, vi povas rigardi malantaŭ la konstruaĵo en formo de karoto kun asteraj petaloj. Kaj ni nur diru, ke ĝi estas impona.
  Ju pli da karotoj estas duonmejlon altaj. Estas vere io por vidi ĉi tie.
  Oleg eksaltis kaj turnis la diskteleron en la aero. Li estis tre bela, kaj unu el la virinoj, kiu aspektis esti kvardekjara, kriis:
  - Venu al mi!
  La knabo kuris al ŝi... La virino komencis karesi lian sunbrunan, muskolfortan bruston, dirante:
  - Kia bela knabo vi estas, bela, kaj viaj brovoj estas malhelaj. Eble vi povas leki miajn brustajn cicojn?
  Oleg ridetis kaj respondis:
  - Mi povas! Sed por tio vi havas oran moneron!
  La virino kapjesis.
  - Laboru forte per via lango kaj vi ricevos ĝin!
  Kaj ŝi demetis sian robon. Ŝiaj mamoj estis grandaj kaj abundaj. Oleg kisis ŝin kaj komencis leki la cicon per la lango. Ĝi estas sufiĉe agrable, kvankam la virino estas iom maljuna por knabo. Kvankam Oleg jam estas tiom da jaroj, ke li perdis la kalkulon. Sed tamen eterna knabo.
  Dume, la virino sentis lin, kaj eĉ dispremis viran perfektecon. Kaj la knabo estas tre granda. Kaj kiel ĝi komencis leviĝi rekte.
  Kaj ĝi fariĝis supren...
  Ĝuste tiam aperis du policanoj kaj ili kriis:
  - Ne amoru sur la strato!
  La virino ĵetis oran pecon al Oleg kaj diris:
  - Mia edzo urĝe vokas min ĉe la ĉelo! Sed ni renkontiĝos denove, ni nepre renkontiĝos!
  Oleg ridetis. Kiom da miloj da virinoj li havis. Kaj ĉiuj estis feliĉaj. Cetere, kio estas la avantaĝo esti ekstere knabo? Aliaj virinoj kun infano sentas sin multe pli maljunaj kaj volonte pagas monon por sekso. Kio estas kaj utila kaj tre agrabla senti sin kiel vira prostituitino. Multaj homoj verŝajne ĵaluzas pri li. Estas tre bone kiam virinoj pafas vin.
  Bone, ni vidu la superurbon. Ekzemple, konstruaĵo kiu havas orumitajn murojn kaj aspektas kiel krono. Ni nur diru, ke ĝi estas tre mojosa. Aŭ alia strukturo, kiu aspektas kiel kristnaska arbo. Kaj samtempe, estas tiom da ludiloj kaj girlandoj sur ĝi, nur malbona gusto. Kaj ĉio estas tiel bela kaj informa.
  La knabo iom plirapidigis sian paŝon, liaj nudaj, rondaj kalkanoj ekbrilis.
  Oleg rigardis kiel, ekzemple, sklavino estas skurĝita. Ŝi estis tute nuda, kaj la knaboj en pantalono vipadis de ambaŭ flankoj. Pluraj dekoj da homoj ĝuis la spektaklon de nuda sklavo batata per vipo. Kelkaj el la knaboj eĉ metis la manojn en la pantalonon. Kaj ĝi estis nur ridinda.
  Oleg prenis ĝin kaj kantis:
  - Bato, bato, alia bato, alia bato, kaj nun,
  Nuda knabino estas vipita, kaj ili povas pugnobati ŝin en la buŝon!
  Jes, ĝi estis amuza. La knabinoj estis skurĝitaj kaj batitaj sur la dorso, flankoj, kaj nudaj kalkanoj. Kaj ĝi aspektis tre esprimplena kaj malvarmeta.
  Oleg Rybachenko denove sentis erekton en la pantalono. Virino tridekjara, tute bela, mansignis lin. Kaj kiam la knabo, kaj tre reliefigitaj muskoloj, alkuris, ŝi bojis:
  - Venu, amu min!
  Oleg kapjesis... La virino reĵetis sian tunikon kaj etendis siajn sveltajn krurojn. Eterna knabo sen pensi dufoje eniris ĝin, kaj komencis labori. Dolĉaj ĝemoj aŭdiĝis.
  Oleg murmuris:
  - Pagu!
  Ŝi ĵetis al li oran moneron kun portreto de la imperiestro. La knabo laboris.
  Oleg tamen rememoris, kiel li estis en speciala lernejo, estis ekzamenita de flegistinoj, ĝi estis tiel vigla memoro.
  Kaj eĉ pli hele kiam li estis en Romo, sed kun eta difekto kiam li fariĝis multe pli malgranda kaj malforta. Ĉi tio estis infera aventuro.
  Oleg Rybachenko daŭre grimpis. Li turnis sin kune kun la vojeto kaj ĉirkaŭiris grandan maljunan arbon. Por mallonge atingi la duan paŝtejon, estis necese grimpi pli alte sur la monton, kaj poste, ĝin ĉirkaŭirinte, iri al alia vojo. La knabo promenis dum pli ol unu horo. La bieno, kie li kreskis, restanta dum sia tuta vivo sklavo, fariĝis sufiĉe malgranda. Ĝi estis klare videbla, sed la infano vagis sen retrorigardi. Li neniam rigardis tiel, kiam li estis sur la vojo. Li pli ŝatis tiel: ne rigardi kaj ne pensi pri tiu malagrabla, eĉ terura, kiu restis malantaŭ li.
  La lacertoj baziĝis sur la glataj ŝtonoj. Libeloj rondiris super la herbo. Musoj rampis en la ombro de pinoj kaj deciduaj arboj.
  "En la larĝaj kampoj dum multaj tagoj mi sopiris inter la ĉevaloj, inter la ŝafoj mi atendis matene, mi ekdormis kun kaprino apud mi", la vortoj de paŝtista kanto turniĝis en la memoro de Oleg Ribaĉenko. Li aŭdis ĝin milfoje en sia mallonga senkolora vivo. Kaj li konis kelkajn pliajn similajn kantojn.
  La stomako de la knabo, preskaŭ ĉiam turmentita de malsato, estis trankvila en tiu ĉi horo. La infano kutimas forgesi pri manĝaĵo kiam ne estis. Kion li matene manĝis, baldaŭ fariĝos malproksima memoro. Ni devis iri la tutan tagon kaj la tutan nokton. Vespere atinginte la paŝtistojn, la bebo devis reveni al la bieno matene.
  Birdoj kantis ĉirkaŭe, kaj la suno kaj malpeza vento karesis varme la densajn harojn de Oleg Ribaĉenko. Silenta dum la plej granda parto de la mateno, la sklavknabo trovis la forton por kanti nekohere. En la sonoj de malgajo, mallerte teksitaj el vortoj, li nun trovis konsolon. Iom post iom, la infana kanto fariĝis malpli malgaja. Estis notoj de ĝojo en ŝi, naturaj en momentoj de sekureco kaj paco. La knabo antaŭeniris, nenion rimarkante. Maldensejo kovrita de beroj, malvarmeta akvo ĉe la rivereto kaj sekreta feliĉo de sklavo - soleco atendis lin.
  Ĉe la densejoj de sovaĝaj framboj, la infano haltis. Sen ĉesi zumi, li komencis pluki kaj manĝi acidajn berojn. Nenio maltrankviligis lin nun. Antaŭ tri jaroj, kiel bebo, li trovis ĉi tiun lokon plena de tiom da gustoplezuroj.
  Maturaj beroj altiris malhelan koloron. Ili ne estis grandaj, kaj la densaĵoj estis densaj. Ili protektis siajn fruktojn per akraj dornoj. La infano provis ne grati sin. Li eltiris unu beron post la alia el verda pika nubo. Framboj fandiĝis sur la lango. Ĝi verŝis acidan sukon en la buŝon. Plenigis miajn naztruojn per dolĉa odoro.
  La knabo moviĝis de unu arbusto al alia. Subite li sentis, ke la miksaj sonoj de insektoj ĉesas. Ies rapide fortaj manoj, trarompantaj la arbetaĵon, kaptis lin. Unu peza vira piedo prenis la infanon je la kolo, kaj la alia dolore krampis lian buŝon. Manoj akre tiris Oleg Rybachenkon. Li sentis doloron pro la multaj grataĵoj, kiujn li ricevis. La malnova tuniko krakis.
  La korpo de la knabo estis tuj malantaŭ arbusto. Fremda forto senkompate portis lin tra la dornaj densejoj.
  Du ruĝetaj, profunde fiksitaj okuloj fosis en la vizaĝon de la terurita kaptito. Al la infano ŝajnis, ke ili elstaras el ruĝa barbo. La dikaj lipoj de la viro forte kunpremis sin. La vizaĝo fariĝis eĉ pli terura. Li aspektis kiel potenca monstro, odoranta je fumo, ŝvito kaj bruligita viando. Super flavgriza ĉemizo li portis malglatan ledan ŝelon kun alkudritaj kornaj platoj. Peza glavo pendis de lia zono. "Rabistoj!" ektimis la infano. "Jen rabistoj!" Lia koro krevis.
  "Ĉu, Roman," grumblis la virbarbo mallaŭte. - Venu, infanoj! Pli rapide, en la nomo de la fulmo de Perun! Movu!
  - Kiel kapti leporon. Vi scias, ĉasisto!
  - Mi sciis, ke ni havos bonŝancon. Estis tiaj signoj, bonaj, - aldonis alia raŭka voĉo. - Testuda ŝelo segilo...
  La okuloj de la kaptita infano flagris. La infano rimarkis tri pliajn banditojn. Du el ili alproksimiĝis, farante sian vojon tra la arbustoj. Ili portis sagetojn sur siaj ŝultroj. La knabo komprenis - ĉi tiuj du atendis lin en la herbo. Se li sukcesus eskapi el la ungegoj de la ruĝbarbo, ili haltigus la fuĝanton sen granda peno. La tria staris dekstre de la brutulo premante Oleg Rybachenkon. En liaj manoj estis pafarko kaj paro da sagoj. Per la timinda aspekto de la homoj, kiuj kaptis lin kaj la nekomprenebla parolo, la knabo divenis, ke li ne estas inter la regatoj de Kristana Bizanco.
  - Barbaroj! li provis terure murmuri.
  La infano aŭdis multajn terurajn rakontojn de la paŝtistoj pri homoj, kiuj venis de trans Danubo por rabi kaj mortigi. Oni diris, ke, koleriĝante, ili fariĝas lupoj kaj eĉ povas marŝi sub akvon. Ili ankaŭ diris, ke la barbaroj kapablas transformiĝi en serpentojn kaj rampi ie ajn. Ĉiam subite en atako, avidaj je predo, la sovaĝuloj de paŝtistaj legendoj nenion pardonis kaj lasis neniun vivanta. Oleg Rybachenko ankaŭ aŭdis, ke sovaĝaj homoj trinkas la sangon de kristanoj kaj oferas bebojn. Freneza teruro kaptis la knabon tuj, tuj kiam li komprenis en kies manoj li estas. "Savu min, Sinjoro!" - ekbrilis tra la kapo de la infano. La ligna kruco sur la brusto devis plenumi sian celon: protekti kontraŭ problemoj. Kiel povus esti alie?
  "Romano," la blankhara junulo subridis, malaltigante sian ĵetlancon.
  "Li estas tre kompatinda," komentis alia militisto, kies tempioj estis kovritaj per blondaj porkoj. - Kiel muso. Ĝi simple ne grincas.
  "Jes, lia buŝo estas krampita," ekbrilis juna barbaro kun arĝenta orelringo. - Mi ŝatus vidi, kiel vi grincas kun fermita buŝo.
  - Vidu, li ne faris tion - kuraĝulo.
  - Sufiĉe moza. Ne taŭgas ie ajn.
  Oleg Rybachenko interrompis siajn memorojn. La virino, travivinte plurajn fortajn orgasmojn, elĉerpiĝis kaj ekdormis.
  La knabo prenis de ŝi la monujon da oraj moneroj kaj ekiris. Lia humoro pliboniĝis... Nun li devis iom antaŭeniri ĝustatempe.
  Pliaj cent jaroj pasis en 1330... La homaro jam ekloĝis en la sunsistemo. Kaj kosmoŝipoj jam atingis la lumrapidecon kaj provas esplori stelsistemojn.
  Romo kreskis en kolosan metropolon. Kaj estas milionoj da aviadiloj sur la ĉielo.
  Oleg Rybachenko kuras laŭ la strato kaj vidas hordojn da knaboj kaj knabinoj rapidantaj super lin de supre.
  La konstruaĵoj ĉirkaŭe estas eĉ pli grandaj kaj grandiozaj. Kaj ĉio estas tiel bela.
  Oleg Rybachenko ĝoje kantis;
  Ni estas kavaliroj - glavo kaj fajro,
  Ni disŝiru ilin ĉiujn kiel bestojn!
  Ni elsendos fakturon - monpuno finiĝis,
  Ne fariĝu nia papaga kavaliro!
  
  Ni fariĝos malvarmetaj kiel agloj
  Ni forbalau samtempe diversajn malbonajn spiritojn!
  Konu niajn malvarmetajn filojn de la Patrujo,
  Ni ĵetas nian defion al eterneco!
  
  Kiel bele furiozas la milito
  En kiu popoloj brulas...
  Satano venis por ni el la submondo,
  Malantaŭ li vergo faŝismaj freakuloj!
  
  Ni donos al la knabinoj malmola en la vizaĝon,
  Ni rompos la naziojn kiel branĉon ...
  Kaj tiam nia soldato fariĝos majstro,
  Lasu la rozojn de majo grandioze flori!
  
  Atingu, ni kapablas scii multon,
  Levu viajn potencojn super la stelojn...
  Kaj tiel la granda militisto batalas kaj kuraĝas,
  Ni faros minacajn tombojn!
  
  Rigardu, tiam estos militisto,
  Ĉio estas nova kaj kiel acero ...
  Kaj mi kredas, ke tiu problemo preterpasos nin en batalo,
  Fariĝu kavaliro, sperta batalanto!
  
  Jen per potenca bato li falĉis tutan regimenton,
  Kaj kun li, du regimentoj estis trempitaj ...
  Kaj la Fuhrer de la drako tiel ke la aĉa estas morta,
  Kaj ni estas gloraj mejloj al la steloj!
  
  Ĉi tie la imperiestro lasis larmon pro timo,
  Mi preĝas por via kompato!
  Ni havas multajn perfortajn fortojn,
  Ni estos tute vestitaj!
  
  Kiam ni eniras ĉi tiun Berlinon kun tri koloroj,
  Kaj caro Nikolao fariĝas Dio,
  La homoj decidos la vojon en senfineco de fortoj,
  Ne juĝu la monarĥon tiel severe!
  
  La problemo pri la Patrujo tiam ne pereos,
  Grandeco estos la Suno...
  La malbona hordo de la imperiestro disiĝos,
  Lasu la koron bati en lango!
  
  Kun bela knabino, ni fame pasas,
  Tra niaj rusaj vastaĵoj!
  Kaj estos bonege por ni kun la familio kune,
  Mi kredas, ke feliĉo venos baldaŭ!
  
  LA NOVA KARIERO DE BOBBY FISCHER
  Bobby Fischer konsentis pri revanĉo kun Boris Spassky. Kaj la usonanoj povis, kiel escepto, trarompi ĉi tiun venĝon, sed laŭ la malnovaj reguloj. Sed la premiofonduso estis alta - rekordo en la historio de ŝako. Kaj la matĉo okazis en Usono. Boris Spassky antaŭ ĉi tiu matĉo sukcesis iĝi la ĉampiono de Sovetunio. Kaj denove supreniris la rangotabelojn. Kaj nun Bobby Fischer denove batalas. Kaj ĉi tio estas tre interesa.
  Bobby Fischer faris sian unuan movon kun la D-du, D-kvar peono. Kaj li aplikis la novecon, rapide gajnante avantaĝon kaj venkante. En la dua ludo, Spassky donis E-du, E-kvar. Fischer, pro kutimo, ludis la Sicilian Defendon, kaj ĉi tie la surprizo estas la Drako-Variaĵo. Antaŭe, tia varianto ne estis renkontita en la praktiko de Fischer. Kaj tiel Bobby evoluigis fortan atakon kontraŭ reĝo Spassky kaj kompletigis la aferon kun mato.
  Kaj en la tria ludo, denove, surprizo - Fischer revenis al E-du - E-kvar. Spassky akceptis la defion kaj iris por la malferma vario kaj venis sub gigantan atakon. Ŝajne, li ne atendis tian lertecon de Fischer. Kaj en la linioludo, Spassky mem ludis D-du, D-kvar. Al kiu Fischer uzis la Hindan Defendon de la King, kaj klare trovis plibonigon. Kaj denove ramis Spasskij. Kaj en la kvina matĉo, Fischer neatendite elektis la Reti-malfermaĵon. Spassky evidente ne atendis ĉi tion. Kaj li sufiĉe rapide akiris malfacilan, kaj poste tute perdis pozicion.
  En la sesa ludo Spassky ĵetis denove: E-du, E-kvar. Al tio, Fischer prenis la Chelyabinsk-version de la siciliano, kiu ankaŭ montriĝis por surprizo kaj kaŭzis malvenkon al Spassky. Kaj en la sepa, Fischer reiris al E-du - E-kvar. Kaj sur la malferma varianto li prenis kaj aplikis la King's Gambiton. Kaj ĝi estis malfacila decido. Spassky denove falis sub ruiniga atako kaj perdis ... Kaj la oka Fischer denove elektis la Dragon-variaĵon, kaj kiel li premus la malamikon. Kaj denove mate atako.
  Spassky ne plu povis regi siajn nervojn kaj lin venkis indiferento.
  Fischer disbatis lin per poentaro de dek tri - nul, absoluta rekordo por mondĉampionecaj matĉoj. Kaj ĝisdatigis sian rekordan ELO-rangigon.
  Tia disprema kaj mirinda batalo okazis.
  Nun Bobby Fischer akiris tiom da memfido, ke li ne forkuris de Anatoly Karpov. Kaj li akceptis la defion - ludi matĉon al dek venkoj.
  La konfrontiĝo inter Anatoly Karpov kaj Bobby Fischer komenciĝis. Rekorda konfrontiĝo inter du personecoj en la historio de ŝako, kio neniam antaŭe okazis.
  Fischer estis konsiderita la klara favorato en la unua matĉo. Lia antaŭa malvenko de Boris Spassky estis simple mirinda.
  Sed Karpov estas pli juna kaj mense pli stabila.
  Tamen ĉio estas relativa. Fischer en la plej unua ludo, ludante blanka, surprizita. Mi aplikis la malfermon de Sokolsky, kiu estas konsiderata ne tute ĝusta. Sed la faktoro de surprizo kaj la komenca ekscito de Karpov ludis rolon. Kaj Bobby Fischer sukcesis akiri la avantaĝon, kiu formiĝis en sensacia atako.
  En la dua ludo Karpov jam forlasis la movon E-du, E-kvar kaj movis la C-peonon antaŭen ... Fischer respondis E-5, kaj iris por pecoludo. Karpov daŭre estis nervoza kaj eniris severan tempproblemon kaj estis sub peza atako de Fischer kaj denove perdis. En la tria matĉo, Bobby iris reen al E-du, E-kvar. Karpov elektis la malferman opcion. Ŝajne timas la sicilianojn. Sed li ne sukcesis. Fischer denove trovis manieron akrigi la batalon kaj ricevis fortan atakon sur la reĝo. Kaj li denove venkis...
  Anatoly Karpov evidente iris tro malproksimen... Tamen en la sekva ludo Karpov ludis E-du, E-kvar... Fischer ludis la Sicilian Defendon kaj sian ŝatatan variaĵon de la Naidrof.
  Anatoly Karpov estis atakita, sed ankoraŭ senespere defendi sin, li sukcesis forpuŝi la ofensivon, kaj tre malfacile savi la ludon sen peono.
  En la kvina matĉo, Fischer ankaŭ ludis C-du kaj C-kvar, en la stilo de Karpov. La lukto estis akra, sed Karpov faris eraron en forta tempoproblemo kaj akiris amikon ...
  En la sesa kunveno Anatolij Evgenjeviĉ sukcesis denove fari egalecon, sed perdis per E-du, E-kvar de la sepa kunveno. La poentaro estis kvin-nula, kiu ŝajnis indiki la superfortan superecon de Bobby Fischer. Oni notu, ke la filipinanoj maltrankviliĝis, ke la mondĉampiona matĉo estos tro mallonga. Sed ekde la sepa kunveno Karpov rezistis pli kaj pli obstine. Sekvis ok remizoj. Ĝis Fischer uzis gravan plifortigon en la siciliano, li ne trarompis Anatoly Karpov ... La poentaro iĝis ses - nulo ... Sed Karpov tenis. Kaj fine, nigre ludante, Anatolij Evgenjeviĉ finfine rompis la poentaron. Fischer, ĝenita de la granda nombro da remizoj, iris tro malproksimen, oferis tro multe en atako, kaj, kompreneble, Karpov sukcesis elgliti kaj resti kun superforta materiala avantaĝo. Sed tiam Bobby gajnis la dudek-okan, tridekan, tridek-duajn kaj tridek-kvarajn arojn por fini la matĉon kun poentaro de dek-unu en sia favoro. En la unua matĉo, Anatoly Karpov estis venkita kun giganta poentaro.
  Post tiu matĉo, Bobby Fischer revenis al turniroj. Li ludis ilin kun granda sukceso. En unu el ili, li eĉ rompis la rekordon de Alekhine, derompante de dua loko je ses-kaj-duono poentoj.
  Fischer ankaŭ ludis matĉon kun Tal, kaj li estis dispremita kun seka poentaro de ok - nul. Prenante venĝon pro perdado de la Kandidatoj-Turniro.
  Sed Anatoly Karpov ankaŭ bone ludis en turniroj. Kaj li povis trapasi la tutan ciklon denove, gajnante matĉojn kaj atingante Fischer. Denove, Bobby Fischer estas la plej ŝatata por veti.
  Sed ĉi-foje Fischer devis alfronti pli obstinan reziston de Anatoly Evgenievich. La matĉo daŭris kvardek-unu ludojn, Fischer gajnis dek, Karpov tri - kaj ĉiujn tri kontraŭ la Drako, kiun Bobby ludis por nigra.
  Do Anatolij Karpov hakis la Drakon, kaj montris, ke Fischer povas kaj devas esti batalita.
  Fischer denove ludis. Li partoprenis en la Olimpiko kaj en 1980 povis rompi la rekordon de Keres venkante en ĉiuj dek kvar ludoj sur la unua tabulo.
  En 1981, nova matĉo kun Karpov okazis. Ĉi-foje Fischer sukcesis venki kun poentaro de dek - kvar. Kaj la matĉo daŭris kvardek ok ludojn.
  Kaj en 1984 denove okazis matĉo. Kaj ĉi-foje la situacio estis tiel malfacila. Fischer jam estis kvardekaj. Sed li tamen hakis ĉiujn kaj senpene venkis. Kaj Anatolij Karpov atingis sian pinton. Kaj tiel komenciĝis la furioza batalo...
  Komence, Fischer ekgvidis. Ĝi fariĝis kvar nulo. Tiam Fischer gajnis poenton, poste denove Karpov. Poste estis Fischer, kaj kvardek ok ludoj pasis, sekvitaj de paŭzo de tri monatoj. La limo estis elektita unuafoje. Kaj la poentaro estas ses-du por Bobby Fischer. Post la matĉo rekomencis. Karpov venkis en la kvardek-naŭa matĉo. Tiam li perdis la kvindek-duan kaj kvindek-trian. Kaj Bobby venkis en la kvindek-sesa matĉo, igante la poentaron naŭ-tri, sed fuŝis malĝentile en la kvindek-sepa. Kaj li perdis kun blanka kaj sesdek-dua, perdis sesdek sep kontraŭ nigra. Kaj perdita en la sepdeka, kaj eĉ blanka. La poentaro estis ok naŭ... Post serio de remizoj kaj la venko de Fischer en la sepdek-oka matĉo, la plej longa matĉo en la historio de ŝako finiĝis.
  Tiam la demando estis levita de la nuligo de la ludo sen limo. Tiom multaj volis ĝin.
  Sed ĝis nun FIDE nur decidis redukti la limon al tridek ses ludoj.
  Karpov jam venkis unufoje en matĉo de Garry Kasparov. Li venkis kun poentaro de kvar - nulo. Sed la dua matĉo montriĝis pli obstina.
  Karpov komence ekgvidis - du - nul, sed fuŝis en la dekunua matĉo, poste perdis la deksesan matĉon, kaj post venkado en de la deknaŭa matĉo, Kasparov ekgvidis. Sed venko en la dudek-dua, Karpov egaligis. Kaj venkinte la dudek-kvara kun blanka, li gajnis la rajton al nova kvina matĉo kun Bobby Fischer.
  En 1987, nova matĉo kontraŭ Bobby Fischer, kiu estas preskaŭ kvardek kvin jarojn maljuna. Sed Bobby ne fumas, ne trinkas, sportas kaj ankoraŭ estas en bonega fizika formo. Li jam estas sesfoja mondĉampiono, nur Lasker estis pli multobla.
  La kvina batalo kun Karpov estas bonega batalo. Bobby Fischer estas preta kiel ĉiam, sed la lasta matĉo montris, ke lia supereco ne estas superforta...
  La batalo daŭris en malfacila batalo. Post dudek kvar ludoj, la poentaro estis kvar - kvar, tiam en la dudek-sepa matĉo, Anatoly Karpov ekgvidis por la unua fojo en la ludo kun Fischer. Ŝajnis, ke sento estis okazonta, sed... Fischer gajnis kvar en la sekvaj kvin bataloj... Kaj la poentaro fariĝis ok - kvin en lia favoro... Tiam kvar pliaj remizoj kaj la limo elĉerpiĝis. La kvina matĉo de la plej epopea konfrontiĝo en la mondo de ŝako en la historio. Kaj Bobby Fischer, kiel Emmanuel Lasker, fariĝis sepfoja mondĉampiono. Sed ĉio iras en cikloj. Garry Kasparov, tre promesplena juna ŝakludanto, ekpolitikas. Jes, perestrojko, plurpartia sistemo. Garry Kimovich ne havis tempon por fariĝi mondĉampiono, kaj ĉar vi ne estas la unua, ŝako ne estas tiel interesa kiel politiko, kaj ne ludis en la matĉoj de la kandidatoj. Kaj Anatoly Karpov neatendite perdis al la juna Vishy Anand. Nu, kiom vi vere povas gajni ĉiujn matĉojn. Krome, la hindo sukcesis preni la ŝlosilon al la Caro-Kann-defendo, kiu malfacilas eĉ por Bobby Fischer.
  Kaj nun la ŝtalo kaj la fajro kuniĝis en batalo. La aĝdiferenco inter la du ŝakludantoj estas dudek kvin jaroj. Bobby Fischer daŭre estas bonega kaj forta kaj juna Anand en 1990. Malfacila matĉo por diri almenaŭ.
  Vishy Anand estas kompreneble tre talenta, sed al li mankas stabileco. Post ok remizoj, li venkis en la naŭa matĉo, sed la deka perdis sian trankvilon kiam li trovis komencan novecon. Tiam li perdis en la dekunua. Kaj li falis sub la streĉan tenon de Fischer en la dekdua epizodo. Mi blovis ĝin en la dektria. Perdita al Vishy malgraŭ la avantaĝo en la malfermo kaj la dek-kvara matĉo, maltrafis la ŝancojn de dek kvin kaj perdis la deksesan. Mi maltrafis miajn ŝancojn en la deksepa kaj perdis la dekoka ... Kaj poste la dudeka matĉo. Kaj la dudek-tria kaj dudek-kvara finis la matĉon. Bobby batis Lasker kaj venkis per poentaro de dek kontraŭ unu. Kaj Bobby Fischer daŭre estas ĉampiono. En 1993, lia matĉo kun Short okazis, kiun li gajnis kontraŭ la Karpov. Kvankam Bobby Fischer estis kvindekjara, li estis en formo. Kiel li trafis Short. Post dek kvin ludoj, la poentaro estis ok - nul en favoro de Fischer. Sed Short trempis la poentaron en la deksesa epizodo. Sed tiam li perdis la dudekunua kaj dudektria ludoj.
  Kaj ankaŭ finis dek - unu. Bobby Fischer tiam ludis matĉon en 1996. Gatta Kamsky jam batalis kun li. Tiu ĉi ŝakludanto estis pli ol tridek jarojn pli juna ol Fischer. Kaj tre tenace. Multaj volis malfacilan matĉon. Sed komence, Bobby Fischer memcerte ekgvidis je kvin poentoj. La poentaro iĝis ses unu. Sed tiam Gatta Kamsky montris bonajn batalajn kvalitojn. Ne unu ludo de ilia matĉo daŭris malpli ol kvardek movojn.
  La poentaro estis sep - tri post dudek kvar ludoj ... Poste serio de dek remizoj. Kaj Gatta Kamsky denove venkis, sed en la tridek-sesa matĉo, Bobby Fischer ekgvidis. Bobby Fischer denove venkas... Kaj en 1999, alia matĉo kun Vladimir Kramnik - diferenco de tridek du jaroj - tio estas granda breĉo. Kaj Bobby Fischer jam havas kvindek ses jarojn. Li jam estas dudek sep sur la trono, kaj estas rompi la rekordon de Lasker. Kaj en ĉi tio. Pli
  Dekfoja mondĉampiono - tio neniam antaŭe okazis en la historio de ŝako.
  Bobby Fischer, kompreneble, estas aĝa ŝakludanto, sed li tamen sukcesis nuligi la limon de tridek ses ludoj finfine. Kaj tion jam faris la nova FIDE-prezidanto Kirsan. Sed kio... Estos io tre interesa.
  Krome, ĉi tiu matĉo estos preskaŭ la lasta, nur venĝo se Vladimir Kramnik venkas, kaj tiam la knokaŭta sistemo iros plu.
  Kaj tiel komenciĝis la matĉo... Kaj de la komenco, surprizo - gvidata de Vladimir Kramnik. Post dek kvin ludoj la poentaro estis du-nulo favore al Vladimir Kramnik. Sed tiam Fischer venkis en tri ludoj en vico kaj ekgvidis. Sed Vladimiro forte batalis. Kaj li sukcesis egaligi la poentaron en la dudek-unua matĉo... Tiam serio da remizoj etendiĝis... Ĝis Bobby Fischer venkis en la kvardek-dua matĉo... En la kvardek-sepa, Vladimir Kramnik festis sian venkon. , kaj en la kvardek-oka denove, Bobby Fischer.
  La poentaro estis kvar - kvin en favoro de Bobby Fischer post paŭzo de tri monatoj estis sciigita. La ŝakludantoj ripozis. Bobby Fischer daŭre estis la favorato. La matĉo rekomenciĝis. La unuaj ludoj finiĝis en remizo. Nur en la sesdek-sepa matĉo Kramnik finfine venkis. La poentaro iĝis kvin - kvin. Tiam, en sepdek sep, Kramnik venkis Fischer denove kaj ekgvidis. Sed Bobby egaligis la poentaron en la naŭdek-sesa renkontiĝo kaj ĝi iĝis - ses - ses. Tiu ĉi matĉo denove estis prokrastita por tri monatoj, kio jam estas rekordo. Bobby Fischer notis: ĉi tiu estas mia plej obstina batalo.
  Jen la mondĉampiona matĉo, kiu rekomencis tri monatojn poste. Alia serio de remizoj. En matĉo 120, Bobby Fischer finfine venkis... En matĉo 135, Vladimir Kramnik egaligis. Kaj post cent kvardek kvar ludoj, la poentaro estis sep-sep. Post tio, la ludo denove daŭris post tri-monata paŭzo. Kaj poste alia matĉo, ĝis cent naŭdekdua ludo. Kaj la poentaro estis nur ok - ok. Tiam denove paŭzo de tri monatoj. Kaj denove la ludo... Post ducent kvardek ludoj, la poentaro fariĝis: naŭ-naŭ.
  Jen venis la furioza lukto ĝis la unua venko. Post pliaj tri monatoj da paŭzo. Kaj tiel ili ludis... Serio da remizoj. Kaj jen la ducent okdek-oka aro. Bobby Fischer ludis Blanka kaj revenis al E-jes, E-kvar. Kaj Kramnik akceptis la defion. Kaj elektis la Sicilian Defendon.
  Ĝi estis brutala batalo ĝis la tuta neniigo. Sekvis tia brutala interŝanĝo de batoj. Sed en ĝi estas furioza, kun murdoj de figuroj. Komence, Blanka havis la avantaĝon, sed poste Nigro kaptis la iniciaton, kaj estis bruega venko. Kaj finfine, Vladimir Kramnik venkis, la hegemonio de Bobby Fischer finiĝis. Kaj ĝi estis nur bonega!
  Kaj Bobby Fischer rompis la rekordon de Lasker.
  Kaj ne estis tempo por ludi revanĉon. La kazo iris en knokaŭtosistemon. Jes, kaj Bobby Fischer jam estas longa tempo, kaj li ne volas ludi plu. Kvankam li partoprenas en turniroj.
  Fischer gajnis kelkajn turnirojn... Kaj ĉesis ludi.
  Garry Kasparov partoprenis en la prezidant-elektoj en Rusio en 2000 kaj 2004. Kaj en 2008 ĝi ne trapasis registriĝon. Post tio, li moviĝis en severan opozicion al Vladimir Putin. Vladimir Kramnik estis la mondĉampiono por iom da tempo, sed tiam perdis la matĉon al Vishy Anand.
  Kaj tiam venis la regado de Carleson. En 2010, Bobby Fischer kaj Anatoly Karpov ludis alian matĉon. Ĉi-foje kun pli mallonga tempokontrolo: duonhoro por ludo. Kaj post dudek kvar ludoj, remizo estis registrita.
  Kaj tiel finiĝis ilia batala epopeo de ludoj... Fischer baldaŭ mortis... Do li restis legendo en la mondo de ŝako. Garry Kasparov elmigris al Usono. Sed en 2022, Vladimir Vladimirovich Putin neatendite mortis kaj Garry Kasparov revenis.
  En Rusio, novaj okazaĵoj, ŝanĝoj, kaj multaj malsamaj faktoroj... Miĥail Mishustin liberigis Navalny de la kolonio, kaj anoncis kurson al plibonigado de rilatoj kun Usono...
  Kaj ĝi ankaŭ montriĝis tre interesa. Fine ankaŭ Lukaŝenka foriris. Kaj Wladimir Klitschko rompis la rekordon de Foreman. Kaj ĝi estis atingo, simple bonega.
  En Rusio, kelkaj amendoj al la konstitucio estis adoptitaj, kio igis ĝin pli malferma al la mondo. Jam ĉe la entombigo de Vladimir Putin, Biden kaj Mishustin renkontis kaj konsentis, ke Rusio kaj Usono fariĝos amikaj partneroj, kaj eble aliancanoj. Tiam ili promesis okazigi pinton kun malfermitaj pordoj. La mondo fariĝis pli kaj pli stabila kaj pli bona. La morto de Vladimir Putin estis pozitive akceptita de multaj. Jes, kaj en Rusujo oni ĝojis - ili fine ricevis liberecon.
  Vladimir Zhirinovsky, denove partoprenante en la prezidenta vetkuro, notis:
  La epoko mortis, vivu la epoko!
  Aleksandro Lukaŝenko fuĝis al Ĉinio... Sed Kolka restis en Rusio. La mondo ŝanĝiĝas al pli bone.
  
  LA KOMUNISTAJ NE BEZONAS ZIUGANOV
  En la prezidant-elektoj en Rusio en 1996, Jelcin kolektis la plej multajn voĉojn en la unua raŭndo. Kaj generalo Lebed, kiu prenis la trian lokon, transiris al la flanko de la aktuala prezidanto. La pozicio de la komunistoj iĝis senespera. Kaj almenaŭ montriĝis dum kvar jaroj, ke ili perdis potencon. En la plej grava parto de la prezidanta. Sed unu saĝa komunisto el la gardistoj de Zjuganov decidis, ke Gennadij Andrejeviĉ mem estas nur mezbona peono, kiu signifis malmulte por la partio. Kaj ĝuste nun ĝi nur malhelpas.
  Kaj la 1-an de julio 1996, Gennady Zjuganov mortis pro bombo-eksplodo. Kaj ĝi multe ŝanĝiĝis. Precipe, laŭ la leĝo, la balotkampanjo komenciĝis en nova maniero, kaj devis okazi ene de kvar monatoj. Kaj necesis kolekti jam duonmilionon da subskriboj. Do ĉio denove pleniĝis.
  Kaj la dato de la elektoj estis anoncota de la Konsilio de Federacioj. Kaj kompreneble ĝis la fino de oktobro.
  La sikofantoj de Jelcin provis deklari lian venkon ankaŭ surbaze de la rezultoj de la unua raŭndo, sed malsukcesis.
  Male, la Konsilio de Federacioj anoncis la 29-an de oktobro 1996, kiel la daton por novaj prezidant-elektoj. Do la situacio estas ege pligravigita. Kompreneble, Vladimir Zhirinovsky kaj Grigory Yavlinsky anoncis sian deziron batali denove. Kompreneble, estu ankaŭ kandidato el la komunistoj, sed kiu? Sekvis interna lukto. Estas ankaŭ problemoj kun Jeltsin - lia sano malsukcesis kaj li havis kvaran koratakon. Sed la elito klare ne volis peli Alexander Lebed. Ne estas certe, ke la nova diktatoro estos regebla. Eble komencu ŝiri la ligitajn fadenojn.
  Aleksandro Lebed jam estas en oficejo... Tia estas la situacio. Vere, la komunistoj nomumis Valentin Kuptsov. Ne la plej bona elekto: eĉ pli aĝa ol Zyuganov, sed almenaŭ ne kalva. Kaj kun li la frappovo de la Komunista Partio. Rutskoi iris al la posteno de guberniestro de la Kursk-regiono. Ĉiuj mendo laŭ ordono. La konfrontiĝo inter la komunistoj kaj la reganta partio daŭris. Nur Jelcin jam duonmortas. Kaj la Komunista Partio ŝanĝis la ĉevalon. Shilov estis anstataŭigita per Mylov. Kaj tamen, ambaŭ komunistaj gvidantoj estis sen karismo kaj ne havis longan propaganditan famon.
  Sed Vladimir Zhirinovsky, post malsukcesa agado, ricevis duan ŝancon. Kaj tio multe ĝojigis lin. Kaj li komencis multe pli aktive riproĉi Jelcin.
  Kaj ĉi-lasta ankoraŭ iris al novaj elektoj. La dua raŭndo de la balotkampanjo komenciĝis.
  Valentin Kuptsov ne estas ĝuste karisma, sed malantaŭ li estas la potenco de la maldekstraj partioj. Kaj li rapide kolektas subskribojn. Yavlinsky, ricevinte la kvaran lokon, volas pli. Kaj Vladimir Ĵirinovskij estas furioza.
  Krome, la kialo estas trovita. La ĉeĉenoj sturmis la urbon Grozno kaj Lebed subskribis hontigan kapitulacon. Kaj ĉi tiuj interkonsentoj estas bonega kialo por Zhirinovsky kapti.
  Vladimir Bryntsalov ne plu iris al la balotado, ŝajne li havis sufiĉe da famo kaj populareco. Kaj Vladimir Ĵirinovskij denove komencis elĵeti ĉevalojn, kaj la amaskomunikila atento komencis ŝanĝi al li. Kaj tiam Vladimir Volfoviĉ ankaŭ estis rifuzita registriĝo, deklarante ke la subskriboj estas falsaj. Kaj ankaŭ sufiĉe skandalo.
  Vladimir Ĵirinovskij pliiĝis ... Li moviĝis kiel tigro liberigita. Kaj skandalo sekvis skandalo... Pro tio Valentin Kuptsov iris en la ombron, kaj propagando intence reduktis la elektojn al konfrontiĝo inter Vladimiro Ĵirinovskij kaj Boris Jelcin. Do ĝi ŝajnis al ĉiuj kaj pli profita kaj pli sekura. Krome, Vladimir Volfovich estis portretita kiel la dua Hitler kaj enorma minaco al la Okcidento. Kaj tion oni devas diri serioze.
  Jen tia birdotimigilo por preni kaj uzi por viaj propraj celoj. Kaj Valentina Kuptsova devus esti ignorita kiel eble plej multe. Tio estis tia ruza taktiko de Boris Eltsin. Pli precize, la teamo de Boris Eltsin.
  Kaj Vladimir Ĵirinovskij, ludante kune kun la publiko, komparis sin kun Hitler. Rimarkinte, ke Hitler eĉ ne havis sekundaran edukadon, kaj Vladimir Zhirinovsky diplomiĝis ĉe Moskva Ŝtata Universitato kun ruĝa diplomo. Li estas tia heroo, Vladimir Volfoviĉ. Cetere, se Hitler, ne havante sekundaran edukadon, konkeris la tutan Eŭropon en monato kaj duono, tiam li Zhirinovsky kaptos la tutan mondon post tri monatoj, kaj ĉiuj popoloj de la planedo Tero laboros por Rusio!
  Tia batalema impulso, kompreneble, altiris, kaj samtempe timigis.
  Vladimir Zhirinovsky furiozis kaj pli kaj pli ...
  Kaj kun plezuro li ludis la rolon de birdotimigilo, kaj diverĝis pli kaj pli. Kaj la takso de Vladimir Volfoviĉ kreskis per saltoj. Multaj ŝatis lian militemon, precipe junuloj. Kaj timinda skuado de pugnoj.
  Kaj Jelcin estis sur medikamento ... Kaj li malofte aperis publike, kaj estis klare, ke estas malfacile por li moviĝi.
  Estis aliaj prezidentaj kandidatoj - ne tiom elstaraj. Ili ne ludis rolon. Ŝakum, Vlasov, Fedorov ne iris al la balotado. Tuleev ricevis la postenon de Ministro pri Aferoj de CIS, kaj ankaŭ ne partoprenis la elektojn. Anstataŭ Tuleev, Pjotr Romanov iĝis duganto por la komunistoj. Kaj ĉi tio ankaŭ estas tre serioza.
  Kelkaj demokratoj grimpis en la prezidantecon. Krom Yavlinsky ankaŭ Konstantin Borovoy decidis provi sian manon. Kaj li ankaŭ povis kolekti subskribojn por registriĝo. Almenaŭ li fariĝis deputito. Kaj sukcesis registriĝi. Aliaj estis jam malmulte konataj kaj ne brilaj.
  Do jam Vladimir Zhirinovsky prenis sur sin la rolon de la ĉefa tapiŝulo. Ne kiel la lasta fojo, kiam la filo de la advokato ne aspektis kiel li mem! Ne, ĉi-foje Vladimiro Ĵirinovskij ekbrulis kaj finiĝis kiel infero. Kaj ili parolis pri tio la tutan tempon.
  Kaj tiu, pri kiu ili parolas, estas tiu, por kiu ili voĉdonas... Sed Jelcin iel, pro sanaj kialoj, preskaŭ ne agis sin. Sed ili kampanjis por li. Estis multaj videoj.
  Tio estas, Jeltsin fariĝis virtuala heroo. Kaj estas mojose ... Kiel handikapulo kun kvar koratakoj grimpas en la prezidantecon. Sed estas malsamaj onidiroj pri Jeltsin. Kaj multaj zorgoj...
  Kaj la rezulto de la elektoj estas neantaŭvidebla... Kvankam oni diras multon pri tio, ke nun regas paco en Kaŭkazo, fakte tie okazis hontinda kapitulaco.
  Vladimir Zhirinovsky pli kaj pli ofte sincere komparis sin kun Hitler kaj eĉ klare ĝuis ĝin ...
  Do ĉio eskaladis...Samtempe oni subskribis interkonsentojn kun Masĥadov kaj Jandarbiev. Lebed nun estis en aŭtoritato kaj kampanjis por Jeltsin. Nur oni pli kaj malpli parolas pri Jelcin mem. Vere, kiam ili estas injektitaj per drogoj, li ankoraŭ eliros kaj diros iom da stulteco kaj poste denove kaŝos sin.
  Jes, ĝi estas iom amuza. Kiel la elektoj komenciĝis iri laŭ la shiza skemo. Kaj Aleksandr Lebed multe pli ofte parolas pri Jelcin ol Jeltsin mem aperas.
  La tempo pasas... kaj la 29-an de oktobro 1996 pli kaj pli proksimiĝas...
  Ĉi tie en Belorusio, Lukaŝenka ankaŭ faras puĉon laŭ la stilo de Jeltsino. Ĉio iras en la direkto de aŭtokratio.
  Kaj la diktatoro estas nuda!
  Tamen, kiom ajn la propagando de Jelcin, kaj ĉiuj ĉi tiuj amaskomunikiloj, provis alporti la nunan, malsanan kaj kompromititan prezidanton kaj la novan Fuhrer Vladimir Zhirinovsky en la duan raŭndon, ĝi ankoraŭ ne sukcesis. Laŭ la rezultoj de la unua raŭndo, Valentin Kuptsov estis en dua loko, kun marĝeno de nur tri procentoj de Eltsin. Kaj Zhirinovsky estis tria. Estas klare, ke la duonmorta Boris Nikolaeviĉ simple ne fizike tiris la balotkampanjon, kaj ne povis venki en la unua raŭndo. Sed la aŭtoritatoj ŝajnas deziri ĉi tion. Kaj nun la situacio akre pligrandiĝis.
  Vladimir Zhirinovsky alfrontis malfacilan elekton. Subtenu la komunistojn, aŭ grave malsana Jeltsino. La komunistoj ofertis al Vladimir Volfoviĉ la postenon de ĉefministro kaj kvin sidlokojn en la registaro. Sed Boris Jelcin ne volis doni ion ajn ...
  Kaj necesas ... Sed Vladimir Ĵirinovskij komprenis, ke se la komunistoj venkus, tiam ĉio povus denove reveni al la unupartia sistemo. Tial Valentin Kuptsov ne volis venki. Estis tia malbenita malfacila situacio, kien ajn oni ĵetas ĝin, ĉie ajn oni iras.
  Kaj mi ne volis iri por alianco kun la komunistoj, kaj Jeltsin nenion volas doni.
  Fine, Vladimir Ĵirinovskij iomete hezitis, sed tamen decidis, ke estus agrable esti ĉefministro. Kaj li alvokis sian balotantaron voĉdoni por Valentin Kuptsov.
  Kaj en novembro 1996, la dua raŭndo de elektoj. Al ĉiuj problemoj, Eltsin kaj Lebed komencis paroli sincerajn sensencaĵojn, kaj la kurzo de rublo kontraŭ la dolaro akre kolapsis.
  Valentin Kuptsov iris al la dua raŭndo en tandemo kun Vladimir Zhirinovsky. Kaj ĉi tio fariĝis la movo de lia grandmajstro...
  La elektoj okazis en tri semajnoj ... Jeltsino estis venkita kaj la registaro ŝanĝiĝis.
  Vladimir Ĵirinovskij fariĝis ĉefministro, kaj Valentin Kuptsov fariĝis prezidanto... Kaj la Komunista Partio de Rusa Federacio ekregis.
  Kaj nun nova epoko komenciĝis. Valentin Kuptsov, kvankam formale komunisto, efektive daŭrigis la antaŭan kurson. Nur la oligarkoj ŝanĝiĝis. Nu, li ankaŭ prenis kaj nuligis la limigilon en referendumo en du terminoj. Naftoprezoj estis altiĝantaj, ekonomia reakiro komenciĝis, kaj Valentin Kuptsov facile venkis en la prezidant-elekto ... Ekstera politiko estis modera kaj Valentin ne grimpis sur la furiozado. Sed li ankaŭ ne aliĝis al NATO... Do ĉio iris laŭ la kutimaj ondoj. Valentin ne disbatis la opozicion, ne malliberigis la oligarkojn, kaj estis io kiel afabla avo... Li venkis en la prezidant-elekto en 2000 en decembro. Kaj 2004. Kaj 2008. Kaj en 2012...
  Valentin Kuptsov maljuniĝis kaj permesis ŝteli... Kaj aranĝis sian akompanantaron. Kaj li venkis en 2016 sen problemoj, sed... En 2020 venis la koronavirus. Kaj Valentin Kuptsov jam havas okdek tri jarojn. Kaj unuafoje skuis sin la stagna marĉo de la komunisma Rusio. Kaj unuafoje okazis serioza maltrankvilo kaj amasa infekto. Kaj tiam ĝi komencis skui Rusion.
  Kaj en la ekonomio dum multaj jaroj, preskaŭ nula kresko. Kaj Valentin Kuptsov pli kaj pli similis al la forpasinta Breĵnev. Kaj li prepariĝis por sia kompleta venko. Sed la elektoj estis okazigitaj sub la fajfilo kaj bruo, kaj amasprotestoj.
  Valentin Kuptsov sentis, ke lia trono tremas... Kaj la neanstataŭigebla diktatoro komencis ĵeti trupojn al la ribeluloj.
  Kaj iel subpremis la protestojn, kaj estis elektita por la sepa mandato sinsekve.
  Okazis ankaŭ diversaj eventoj en la mondo. Ne ekzistis Maidan en Ukrainio, ĉar Viktor Janukoviĉ estis sufiĉe lojala al Okcidento.
  Vitali Klitschko estis la monda boksĉampiono iom pli longe. Li venkos la devigan Stevenson, kaj tiam tri boksistojn. Tenante ĝis la fino de 2016. Pli larĝa bronza bombisto gajnis la titolon de provizora mondĉampiono. Kaj tiam li heredis Vitali Klitschko, kiu finis sian karieron. Wyder profitis el la pli posta batalo. Kaj lia knokaŭtorekordo estis eĉ pli longa, kvardek kvin bataloj...
  Wladimir Klitschko venkis Tyson Fury ĉi-foje, kaj tiam Glazkov. Tiam alia Brown, kaj tri pliaj boksistoj... Sed la batalo kun Weider ne povis okazi... Sed Wladimir Klitschko ankoraŭ perdis kontraŭ Anthony Joshua, sed ne en 2017, sed en 2019... Tamen, kaj aĝo kaj la malamiko estas malsataj, junaj, koleraj. Do Wladimir Klitschko, kvankam li metis plurajn rekordojn, ankoraŭ ne povis fariĝi la senkontesta mondĉampiono. Kvankam ambaŭ fratoj atingis pli ol en la reala historio.
  Kaj iliaj karieroj estis pli longaj kaj pli da venkoj. Wladimir Klitschko metis multajn rekordojn kaj eniris la halon de famo. Multaj konsideris lin eĉ la plej bona peza boksisto de ĉiuj tempoj.
  Garry Kasparov ankaŭ ne finis sian ŝakkarieron. Kaj eĉ malgraŭ lia konsiderinda aĝo, en 2016 li povis ludi en la matĉo por la mondĉampioneco kun Carleson, kaj eĉ reduktis la ĉefan tempon de la matĉo al remizo.
  Estis ankaŭ aliaj ŝanĝoj. Post du periodoj de Janukoviĉ en 2020, Vitali Klitschko estis prenita kaj elektita kiel la nova prezidanto de Ukrainio.
   Do por la unua fojo en la monda historio, la monda boksĉampiono fariĝis la landa prezidanto... Kaj ankaŭ ĉi tio estas interesa... La neforigebla Lukaŝenka regas en Belorusio longe, sed ankaŭ tie estis tumultoj kaj tumultoj. Kaj promesoj pri reformoj kaj ŝanĝo de la konstitucio. Do ne faru favoron ĉe la diktatoro - baldaŭ venos la fino de ajna tiraneco.
  En Kazaĥio, Nazarbayev foriris, kaj ĝis nun estas trankvila, krom la koronavirus.
  La vakcino estis disvolvita en Rusio tre malfrue. Tamen, la registaro estas maljuna kaj inerta. Kaj Valentin Kuptsov pli kaj pli falas en frenezon. Kaj ili jam subtenas lin.
  En Usono, Donald Trump gajnis duan oficperiodon. La koronaviruso trafis Usonon malpli ol en reala historio, kaj ankaŭ ne estis nigra ribelo. Krome, Usono kaj Rusio ne estas en konfrontiĝo, do ankaŭ la amaskomunikiloj de Trump ne tiom premis.
  Do Donald Trump estas en sia dua oficperiodo... Kaj Wladimir Klitschko rifuzis labori en la registaro de sia frato Vitali, kiu fariĝis prezidanto, kaj ekprenis kaj rekomencis sian karieron en boksado. Kaj en la aŭtuno de 2021, li efike batis White, kiu havis la titolon de provizora mondĉampiono. Do Wladimir Klitschko svingis ĉe la rekordo de Foreman. Kaj ĉi tio estas laŭdinda.
  Precipe ĉar li jam venkis Tyson Fury. Kaj la reĝo de la ciganoj jam parolis pri venĝo.
  Li volis rekuperi, esperante vidi, ke Wladimir Klitschko ne plu estas la sama.
  Kaj ĉi tio estas interesa batalado. Kaj, tuj por ĉiuj kvar zonoj. Kaj Wladimir Klitschko neniam havis ĉi tion por fariĝi la mondĉampiono en ĉiuj versioj samtempe. Kaj Wladimir Klitschko batalas kontraŭ elefanto-leono.
  Kaj en marto 2022, la duelo inter Wladimir Klitschko kaj Tyson Fury okazis. Kaj ĉi tiu batalo devas diri nur super. Kaj evidenta sento estis fariĝanta.
  Wladimir Klitschko ĝisfunde prepariĝis kaj estis motivita kiel neniam antaŭe. Kaj tuta uragano furiozis en li, kaj pasioblovo.
  Kaj tiel la batalo komenciĝis per pafadoj. Sed ĉi tiu Vladimiro agis multe pli diverse. Kaj li batis per sia dekstra mano sur la korpon. Tyson Fury ne atendis ĉi tion. Wladimir Klitschko neniam faris tion antaŭe. Kaj Vladimir Vladimiroviĉ ankaŭ ellaboris grandiozan baton per la maldekstra mano al la korpo. Kaj rekte al la hepato.
  Nu, Tyson Fury ne atendis tian trompon kiam ili trafis la hepaton per sia tuta forto. Kaj maltrafis, kaj ricevis gravan baton kaj falis. Kaj li vere sukcesis leviĝi, sed ŝanceliĝis.
  Kaj Vladimir Vladimirovich Klitschko finis Tyson Fury. Kaj ĝi estis grandioza kaj sensacia venko.
  Wladimir Klitschko ne nur rompis la rekordon de Foreman, sed inter ĉiuj pezokategorioj iĝis la plej maljuna absoluta mondĉampiono. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas bonega atingo! Sed vi ankaŭ povas teni defendon kaj doni Tyson Fury venĝon. Sed nur por multe da mono. Tyson Fury volas ĝin.
  Kaj al Wladimir Klitschko oni proponis rekordan kotizon en la historio de boksado pli ol tricent milionoj da dolaroj. Kaj ĝi estas freneza batalo. Ĉi tio ĝenerale estas tre mojosa.
  Kaj en septembro 2022, la revanĉo finfine okazis. La batalo estas nur mirinda. Ambaŭ gigantaj boksistoj draŝis unu la alian. Kaj ĝi estis batalo preter ebleco.
  Kaj Wladimir Klitschko denove venkis, en la plej spektakla kaj sanga batalo en la historio de profesia boksado. Kaj ĝi estis nur bonega!
  Wladimir Klitschko ankaŭ rompis alian Foreman-rekordon en titoldefendo.
  Kaj la 4-an de decembro 2022, Valentin Kuptsov libervole forlasis la postenon de prezidanto de Rusio en la aĝo de nur okdek kvin jaroj. Kaj cedis lokon al pli junaj kadroj.
  Kaj tiel la rakonto rondiras, en mondo kie ne estis loko por la senila Gennady Zjuganov.
  
  SE VI NE DEKLARAS MILITON AL RUSIO
  Germanio faris iom pli inteligenta en 1-a Mondmilito, precipe reĝo Wilhelm II. Li ne deklaris militon kontraŭ Rusio. Kaj ĝi estis vere forta movo. Nikolao la 2-a hezitis. Kaj tiel la trupoj de Germanujo, sen esti distritaj de la dua, orienta fronto, kaptis Belgion en dek tagoj. Kaj tiam ili ĉirkaŭiris Parizon, prenante ĝin en la ringon. Kaj la anglo-francaj trupoj estis venkitaj, kaj parte kapitulacis.
  Kaj cara Rusio ne eniris la Unuan Mondmiliton. Francio estis okupita. Kaj Aŭstrio-Hungario atakis Italion... Kaj tiam la fortoj estis neegalaj.
  Sed surmare, Britio povis venki la germanan floton. Kaj la milito en la Okcidento prenis longedaŭran karakteron. Turkio kaj germanaj trupoj komencis antaŭeniri al Egiptujo. Kaj ili venkis. Tiam la germanoj kaptis koloniojn en Afriko. La ŝlosila momento estis la kapto de Ĝibraltaro. Por tio, germanaj trupoj okupis Hispanion. La armeo de la Kastilia Imperio estis, kontraŭ la germanoj, tre malforta. Kaj ili kaptis Ĝibraltaron en rapida kaj rapida atako.
  Post tio, ili blokis la enirejon por la angla eskadro kaj komencis kapti Afrikon.
  Ĉi tie kaj cara Rusio, post iom da pripensado, deklaris militon al Britio. Fakte, vi povas kapti Iranon, kaj Hindion, kaj parton de Hindoĉinio. Kaj sen grandaj perdoj. Kaj la armeo de Wilhelm prenis kaj okupis Portugalion, kune kun ĉiuj ĝiaj kolonioj. Kaj ĉi tio estas tre aŭdaca movo, kaj tre ruiniga.
  Kaj cara Rusio moviĝis, tra Irano, al Hindio kaj plu al Azio. Kaj Japanio ankaŭ prenis kaj atakis Brition. Kaj ĉi tio jam estas serioza. Ili komencis premi la britojn kiel svingante buteron en acida kremo. Kaj ĉi tio estas nur la komenco. Ĉi tie ankaŭ la germanoj lanĉis submarŝipojn - feliĉe ili havas sufiĉe da rimedoj. Kaj ili komencis konstrui bombadstrikojn sur Londono kaj Anglio mem, farante hakilon. La potenco de Wilhelm agis en batalema maniero. Tre batalsimila. Ŝajnis, ke iom pli kaj Britujo estos surgenuigita. Sed tiam Usono eniris la militon. Kaj ĉi tio jam estas serioza. Carista Rusio konkeris Hindion, Iranon, kaj la plej grandan parton de Hindoĉinio. Io estis prenita de Japanio en Azio. Post tio, la samurajo ekmilitis kun Usono. La batalado disvolviĝis sur la maro.
  Kaj Germanio lanĉis aer- kaj submaran atakon kontraŭ Britio.
  Rusio montriĝis en la plej avantaĝa pozicio - kiu kaptis multon preskaŭ sen perdo kaj nun komencis digesti siajn novajn koloniojn ...
  Kaj la unua mondmilito prenis longedaŭran karakteron.
  La japanoj surmare komence venkis la malpli spertajn kaj spertajn amerikanojn. Sed tiam Usono, uzante ekonomian potencon, liberigis multajn ŝipojn kaj submarŝipoj komencis kapti la iniciaton.
  Sed la germanoj, havante kontrolon de Afriko kaj preskaŭ la tuta Eŭropo: Italio estis kaptita de Aŭstrio-Hungario, povis, post tri jaroj da submara militado, bati la anglan floton, kaj kapti superregadon sur la maro, alteriĝi en la metropolo.
  La britoj batalis senespere, uzis tankojn en la bataloj. Sed la germanoj jam havis sian propran.
  Kaj en septembro 1918, Londono falis. Kaj tiel la britoj daŭrigis la militon el Kanado. Kaj Germanio atakis Usonon. Kaj la unua mondmilito daŭris kun granda amareco.
  Draŝita en la sekva 1919, la germanaj submarŝipoj de la usonanoj kaj provis akiri ĝin. Sed Japanio estas batata surmare, kaj Usono estas eksterlande. Ĝis nun ne eblis atingi Amerikon per aviadiloj. Kaj vi devas haste konstrui grandegan floton.
  Kaj la bataloj fariĝis aero kaj akvo...
  1919 kaj 1920 pasis sen multe da ŝanĝo, kun bataloj surmare. Usono suferis gravajn perdojn, sed haste konstruis novajn ŝipojn. Perdita kaj Germanio, kune kun la kolonioj, kaj Japanio... En 1921, cara Rusio, sub premo de la germanoj, konsentis eniri la militon. Nun preskaŭ la tuta Orienta Hemisfero estis kontraŭ Usono.
  La caraj trupoj lanĉis ofensivon en Alasko en la vintro de 1922. Kaj ĝi estis forta movo, ĉar la teritorio tie estas preskaŭ proksima, fakte, ĝi limas.
  Bonaj tankoj aperis en la cara armeo, desegnitaj de la filo de Mendeleev. Same kiel la unuaj helikopteroj de la mondo, kaj la plej potencaj bombaviadiloj kun ses kaj ok motoroj.
  Kaj cara Rusio jam fariĝis enorma rivalo ...
  Kaj nun, sur la peza tanko "Petro" - unu el la plej unuaj inter la ŝvelintaj, la ŝipanaro de Alenka batalas.
  Malgraŭ la marta frosto de Alasko, la knabinoj batalas nudpiede kaj en nur bikino. Kaj la tanko estas tre potenca en Rusio.
  Alenka pafas el potenca kaj tre mortiga armilo, kaj ridete diras:
  - Por la reĝo ili mortas kiel herooj, por politikisto sen reĝo en sia kapo, ili iĝas kadavroj dum sia vivo!
  Anyuta notis per palpebrumo al siaj kruelaj partneroj kaj ankaŭ trafante la malamikon per kanono:
  - Nenio estas pli stulta ol morti pro malinda homo, sed eĉ pli malbone estas morti pro absurda ideo!
  Alla ankaŭ batis kun kolosa forto, movante sian nudan kalkanon en la postaĵon de la pafilo kaj jeligis:
  - La plej granda reganto estas nenio antaŭ Dio, kaj la plej honesta politikisto, morala malnoblaĵo antaŭ vera homo!
  Maria donis eksplodon de maŝinpafiloj, kaj tre agreseme falĉis la malamikojn:
  - La neĝo estas blanka, sed ĝi nigriĝas de industriaj elektoj, homo naskiĝas pura, sed lernas esti porko, enirinte en politikon!
  Matrena deklaris, disbatante la amerikanojn, kiuj atakis ŝin kun sovaĝa pasio:
  - La politikisto provas prezenti sin kiel blanka kaj lanuga, sed fakte li estas pika kiel kakto, nur ne en la dezerto, sed en la mezo de arbaro plena de kverkoj kaj segitaj stumpetoj!
  Marusya skribaĉis ĉe la malamiko, kaj ankaŭ pafis de kanono, detruante la amerikan bunkron kaj knaris:
  - Se vi volas vivi kiel blankulo, faru malhelajn aferojn kun nehoma senskrupuleco!
  Olimpiada prenis ĝin kaj premis sian nudan kalkanon sur la pedalojn, penante akceli sian potencan tankon kaj jeligis:
  - Vivi kiel blankulo ne dependas de la koloro de la haŭto, sed de la kvanto de griza materio en la kapo, kaj de la hela talento en la kapablo trompi homojn!
  Kaj la knabina heroo ekridos...
  La cara armeo moviĝas tra Alasko... Kaj ĝis la fino de la printempo de 1922, ĝi jam eniris Kanadon.
  En la bataloj, la cara armeo montriĝis tute ne malforta. Kaj la knabinoj batalas sur la ĉielo per ĉasaviadiloj.
  Anastasia Vedmakova pafis usonan aviadilon, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - Feliĉo ne povas esti konstruita sur sango, sed per helpo de mono oni povas almenaŭ konstrui la iluzion de bonfarto!
  Akulina Orlova prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj direktis la maŝinpafilon al la celo kaj trafis kontraŭ la malamikon, elsendis:
  - Vi povas luti unuecon per fero kaj sango, sed sango, kiel acido, korodos ajnan metalon, sed amo ligos per tia ĉeno, ke ĝi ne rompos eĉ titanio!
  Margarita Magnitnaja draŝis, kaj tranĉis la malamikon, kaj igis lin bruli kaj knari:
  - La diablo kreis politikon, por ke la homoj ricevu iom da espero de la najtingaloj, kaj multe da bekoj de la kokoj, kaj nekalkuleblan nombron da problemoj, kiujn kriis politikaj korvoj!
  Knabinoj estas tre saĝaj militistoj, en kiuj estas tiom da varmego kaj granda premo.
  Alice kaj Angelica ankaŭ pafas kaj falĉas la malamikojn.
  Alico pafis, terenbatante la malamikon kaj eligis:
  - Satano naskiĝis, kiam politikisto unue promesis la neeblaĵon eĉ por la Ĉiopova Dio!
  Angeliko ĵetis obuson de detrua potenco per siaj nudaj piedfingroj, ŝiris la usonanojn kaj knaris:
  - Neniu iam vidis Dion, sed la diktatoro fulmas sur la ekrano la tutan tempon, kaj ankaŭ li volas fariĝi kiel la Ĉiopova, kvankam li mem aspektas pli kiel parolema pajaco!
  Alicio denove ĵetis la mortigan obuson per sia nuda piedo kaj pepis, grimacante per siaj dentoj:
  - Neniu estas pli forta ol la Ĉiopova Dio, sed en malnobleco la politikisto estas pli alta ol la Diablo, kaj kapablas promesi ion preter la potenco de la Ĉiopova!
  Angelica ankaŭ prenis kaj ĵetis supren la eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, kaj ofensive ruis:
  - Se iu pensas, ke ne ekzistas Dio, rigardante nian mondon, tiam tuj zorgu, ke la Diablo ekzistas - rigardante la politikistojn!
  Viktorio kaj Veronika ankaŭ batalas ĉi tie.
  Viktorio ĵetis sian nudan, ĉizitan piedon, kaj ŝiris amason da kontraŭuloj en disŝiritajn pecojn:
  - Politikisto havas malpli da konscienco ol molekuloj en vakuo, sed estas pli da promesoj ol gutoj en la maro!
  Veroniko notis, pafante al la malamiko, kaj liberigis bumerangon kun siaj nudaj piedfingroj kaj vyaknula:
  - Ne estas sekaj ŝtonoj en la rivero, honestaj homoj en la politiko, sentantaj kompaton inter diktatoroj, kaj tiuj, kiuj voĉdonas por tiuj, kiuj portas ŝtonon en la koro, estos punitaj!
  Stalenida ankaŭ batalas ĉi tie en la cara armeo. Kaj per la skarlata cico de sia brusto ŝi premis la butonon kaj knaris:
  - Vi povas kalkuli ĉiujn gutojn en la maro, ĉiujn stelojn en la ĉielo, sed politikistoj eldonas tiom da balotpromesoj, ke la preciza nombro estas nekonata de la ĉioscia Ĉiopova Dio!
  Tamara ankaŭ draŝis la jankiajn trupojn. Ŝi renversis la Maccabee-tankon per preciza trafo kaj kuĝis:
  - Kiam diktatoro restarigas la kondiĉojn de registaro, la vivvaloroj de subjektoj sub tia kontrolo tendencas al nulo, kaj promesoj estas reduktitaj al nenio!
  La Grandaj Kvar ankaŭ batalis ĉi tie.
  Nataŝa pafis fulmon el sia skarlata cico, bruligis la jankiajn soldatojn kaj kukis:
  - Restariginte la kondiĉojn de la diktaturo, vi ne povos forviŝi en nenio, kaj la memoron pri la krimoj kaj eraroj de la tirano!
  Zoya ankaŭ krevigis magian plasman pulsaron de fraga cico kaj knaris:
  - La diktatoro havas klabon en la manoj, sed tamen li estos tiu, kiun oni ne povas peli en brutbudon!
  Augustine ankaŭ ponardis per traboj de batalmagio de siaj skarlataj cicoj kaj kuĝis:
  - Dio ne donis al porko kornojn, diktatoron de ĉiopovo, politikon de senpuneco, sed virinon de eterna juneco, sed ĉiu havas ŝancon ricevi tion, kion ili meritas!
  Svetlana, ridante, liberigis detruan makulon el siaj fragaj cicoj, de kompleta detruo, kaj eldiris:
  - Lupo havas dentegojn, leono havas ungegojn, vulpo havas voston, politikisto havas langon, viro havas kapon, kaj fia porko havas problemojn - kornoj ne kreskas!
  Do la kvar batalas kiel la knabinoj estas bonegaj...
  Kaj sur la ĉielo, Albin kaj Alvin estas draŝitaj de Usono por Germanio. Knabinoj ankaŭ, kion mi povas diri - superklaso!
  Albina, premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedoj, pafis usonan aviadilon kaj kukis:
  - La lupo estas nutrata per rapidaj kruroj, la virino estas nuda kaj sveltaj kruroj, la lupo turmentas la viktimon per dentegoj, virinoj batas ĝismorte per longaj langoj!
  Alvina, disbatante la malamikon, kaj terenbatinte premante sian nudan kalkanon, prenis ĝin kaj kukis:
  - Kurado plilongigas la vivon, sed kial leporo vivas tiel malmulte? Ĉar li ne kuras, sed forkuras, kaj kiu forkuras, tiu ne suferas de longviveco!
  La knabinoj, kompreneble, tute dispremas la usonanojn sur la ĉielo. Kanado jam estis kaptita, kaj bataloj estas sur la teritorio de Ameriko mem. Ĉi tie rezisto estas furioza, sed ne sufiĉe sistema. Sed tute egale, la germanaj kaj rusaj, kaj poste la japanaj unuoj progresas. Estas vera usona klipo. Kaj ĉi tie, kompreneble, la knabinoj venas unue kiel batalantoj.
  Nicholas II rimarkis pri tio:
  - Estas virinoj en nia Rusio,
  Ke ili ŝerce veturas aviadilon...
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela,
  Frakasu la malamikon en pecojn!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori Rusion dum jarcentoj...
  Post ĉio, nia praavo,
  Ili tuj kolektis armeon por ili!
  Efektive, ĉi tio estas kaj mojosa kaj batalema... Fine, la koalicio alproksimiĝis al Novjorko kaj Vaŝingtono. Kaj Usono kapitulacis. Nur la 25-an de decembro 1922. Tiel finiĝis la unua mondmilito.
  La mondo fariĝis pli trankvila, kaj la kolonioj estis redistribuitaj. La konkeritaj landoj-gajnintoj digestis. Estis rapida ekonomia reakiro tra la mondo. Rusio evoluis precipe rapide. Kvankam, kompreneble, ne povas esti eterna paco ...
  Nova milito kreiĝas inter Germanio, Aŭstrio-Hungario, kiu akiris koloniojn, kaj Rusio. Gravas ĉi tie, sur kiu flanko estas Japanio.
  La germanoj volas venki super la samurajo al sia flanko, kaj la rusoj al ilia. Kaj multe dependas de tio - kiu estos la gajnanto.
  Nu, la dua mondmilito estas alia historio. Sed kun tiaj batalemaj kaj malmolaj knabinoj, Rusio principe ne povas perdi. Do niaj knabinoj estu gloraj!
  
  KURSK DUT SEN DUA FRONTO
  En unu el la paralelaj universoj, Japanio gajnis la Batalon de Midway - kiel ĝi devus estinti kun probableco de naŭdek procentoj. Kaj tiam kaptis la Havajan Insularon. Samurajo ankaŭ trafis Hindion. Por savi sian plej grandan kolonion, Churchill estis devigita transdoni parton de la soldatoj de Egiptujo. Kiu kondukis al la fakto, ke la operacio "Torĉo" estis prokrastita.
  Tamen, tio ankoraŭ ne influis la kurson de la milito en la oriento. La germanoj estis venkitaj ĉe Stalingrado. La Ruĝa Armeo antaŭeniris en Ukrainio, sed tiam Mainstein parte restarigis la situacion. Kaj la frontlinio estis la sama kiel en la kvardek-tria jaro en la reala historio.
  Sed en Egiptujo, Rommel ankoraŭ atendis plifortikigojn, inkluzive de la Tiger-tankoj - tridek tute novaj pecoj kaj kvar pliaj germanaj kaj ok italaj sekcioj. Kaj li sukcesis venki la ankoraŭ malfortiĝintajn britojn atingante la Suez-kanalon. Sub tiuj kondiĉoj, Churchill en aprilo 1943 ofertis al la germanoj armisticon por jaro. Roosevelt, kiu estis batita surmare fare de la japanoj, kaj ĉiam pli Usono estis turmentita per la kreskanta nombro da germanaj submarŝipoj, ankaŭ proponis paŭzon dum jaroj. Kaj la bombado de la Tria Regno malpliigis la intensecon eĉ pli frue.
  Tiel la Tria Regno prenis kontrolon de norda Afriko, kaj liberigis ĝiajn manojn en la okcidento.
  Kaj ankaŭ superas Johann Marcel restis vivanta. Kaj ĉi tio ankaŭ estas granda pluso por la Tria Reich.
  Tiel, Hitler denove prokrastis Operation Citadel por koncentri pli da fortoj tie kaj akiri avantaĝon en teknologio.
  Marsejlo antaŭ la fino de la kvardek-dua jaro malflugigis tricent aviadilojn, kaj pro tio li ricevis denove la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco, kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Post kio li estis translokigita al la orienta fronto. Kio montriĝis multe pli malvarmeta kaj ne malpli sukcesa por Marsejlo.
  Sed li daŭre batalis kaj por kvincent aviadiloj antaŭ la somero de 1943 li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Krome, Marsejlo ricevis la Luftwaffe Platenan Pokalon kun diamantoj por kvarcent aviadiloj. Ankaŭ antaŭ aŭgusto alportanta
  La nombro da faligitaj aviadiloj ĝis sescent Marsejlo ricevis oran krucon de armea merito kun diamantoj. La unua inter la soldatoj de la Tria Regno se temas pri atingi tian premion.
  La nazia ofensivo sur la Kurska Ardeno komenciĝis nur la 1-an de aŭgusto 1943. Estis pluraj kialoj por la prokrasto. Inkluzive de la deziro testi la plej novajn tankojn en batalo. Kaj ne nur konata en reala historio: "Tigro", "Pantero", kaj "Ferdinand". Sed la "Leono", kiun la germanoj povis lanĉi en la serion, pro la kialo, ke post la venko ĉe Midvej, la bombado de la Tria Reich multfoje pli malfortiĝis, kaj la Fritz havis sufiĉe da rimedoj por alporti la "Leonon". tanko al seria produktado. Iom pli frue, laboro estis kompletigita sur la "Tigro" -2. En reala historio, ĝi povus esti lanĉita ses monatojn pli frue en amasproduktadon, sed la atendo de la Panther -2 malhelpis ĝin. En ĉi tiu kazo, Hitler donis la instaladon pli rapide "Tigro" -2 por gvidi en serion. Kaj por fari la Panther -2 pli perfekta, por ke kun pli bona protekto ĝi ne tro pezus kaj estus pli malalta en silueto. Kaj kompreneble Muso. Ankaŭ ĉi tiu maŝino, pro la fakto, ke la aliancanoj malpli enmiksiĝis kun la germanoj, kaj tiam tute ĉesis enmiksiĝi, ankaŭ estis kreita en metala formo pli frue, kaj sukcesis iri en malgrandan serion.
  Do la germanoj jam havis en servo la 1-an de aŭgusto: "Pantero", "Tigro", "Tigro" -2, "Leono", "Maus" kaj "Ferdinand". Cetere, la "Tigro" jam aspektis, kiel la "Ferdinando", iom malmoderna. Kaj la "Leono" pezanta naŭdek tunojn, similis pligrandigitan "Tigron" -2. Nur la flanka kiraso estas 100mm pli dika ĉe deklivoj, kaj la pafilo estas 105mm dika ĉe 70EL-longo de barelo. Vere, realaj bataloj montris, ke ĉi tio estas 88-mm-kanono kun 71 el kaj pli rapida kaj pli bona, kvankam la Leono havas pli potencajn, sed nur kvin pafojn por minuto kontraŭ ok, kaj plie, kompreneble, pli malgranda provizo da obusoj.
  La pliiĝo de kalibro ankaŭ estas minuso ...
  Ĝenerale, la germanoj kolektis kolosajn fortojn ... Kaj ili povis akiri aersuperecon. Kaj la Ruĝa Armeo kreis potencan defendon. La germanoj havis pli da tankoj, infanterio, pafiloj, kaj precipe aviadiloj ol en reala historio. Sed tamen, kune kun la rezervoj de la Stepa Fronto, Sovetunio kolektis pli ol du milionojn da soldatoj kaj oficiroj, kvin mil kaj duonon da tankoj, ĉirkaŭ tridek mil pafilojn kaj lanĉilojn kaj ĉirkaŭ tri mil aviadilojn. Kaj samtempe, tre evoluinta defendo en terminoj de inĝenierio.
  La germanoj kolektis kune kun la aliancanoj pli ol unu kaj duono miliono da soldatoj, kvar kaj duono mil tankoj, dek ses mil pafiloj kaj gaslanĉiloj, kaj ĉirkaŭ kvar mil aviadiloj.
  Tiel, la Fritz havis superecon nur en la aero, cedante al terarmeoj. Precipe en artilerio. Sed aliflanke, Sovetunio havis pli grandan procenton de pli malpezaj etkalibraj pafiloj. La Fritz havis grandan avantaĝon en pezaj tankoj kaj memveturaj pafiloj. Krome, la ĝenerala nivelo de moviĝeblo de la germana armeo estis pli alta. La germanoj havis avantaĝon en la nombro da motorcikloj kaj kamionoj, kaj aŭtoj. Plie, liveraĵoj de Lend-Lease preskaŭ ĉesis.
  Do la fortoj estas proksimume proksimaj en nivelo, kaj la rezulto de la batalo estas neklara. La germanoj, eble, estas pli bonkvalitaj, sed ankaŭ la sovetiaj trupoj akiris multe da batalsperto. Multaj SS-sekcioj.
  Ruĝa Armeo sur la defensivo. Do la ŝancoj estas ĉirkaŭ kvindek kvindek.
  La 1-an de aŭgusto, la germanoj sukcesis atingi iun taktikan surprizon, sed ne strategian. Ĉi-foje, la nazioj povis superi la Ruĝan Armeon per glitado de misinformado, kaj la artileria preparo ne okazis.
  Tiam la faŝismaj monstroj moviĝis.
  Sur la tanko "Leono", la ina skipo de Gerda rajdas. La knabinoj estas pretaj batali. Konkoj resaltas de la kiraso de sia tanko kiel pizoj. Vi nenion povas preni sur lian frunton.
  Gerda pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj diras:
  - Politikisto estas tia aĉa, ke plej bone estas eliri en la maltrankvilaj akvoj de balotkampanjo!
  Charlotte pafas post ŝi kaj ankaŭ trafas la sovetian kanonon, dirante ofensive:
  - Politikistoj, kiel infanoj, multe ŝatas komponi, sed male al infanoj, ili igas voĉdonantojn orfoj de la menso!
  Lupanula de la maŝinpafiloj de la tanko "Leono" kaj Christina, rimarkante:
  - La politikisto uzas sian longan langon kiel reton por kapti balotantojn kun la inteligenteco de libeloj!
  Magda ankaŭ pafis el la kanono laŭvice, kverante:
  - Politikisto estas prostituitino, kies lango estas tro longa por doni plezuron, kaj ŝiaj kruroj estas tro mallongaj por puŝi ŝin al la supro!
  Kaj germanaj aviadiloj batalis sur la ĉielo. Ĉi-foje, la ME-309 eniris la serion, ĉar la aliancanoj ne bombardis kaj iĝis pli facile ŝanĝi al la produktado de nova, pli progresinta kaj potenca aviadilo.
  La ME-309 havis rapidon de ĝis 740 kilometroj hore, kio estas sufiĉe da helico-movitaj veturiloj, kaj tri 30-mm aerkanonoj, kaj kvar 14-mm maŝinpafiloj. Sep pafpunktoj por unu-loka batalanto estas multe.
  Kompreneble, Johann Marcel estas ekster konkuro, sed du germanaj knabinoj, simple la plej altklasaj pilotoj, malfermis siajn karierojn: Albina kaj Alvina. Kaj ili estas belaj, kaj ili batalas sur la Kursk Bulge nudpiede kaj en bikino.
  Albina faligis sovetian aŭton sur la flugo kaj knaris:
  - La politikisto volas fariĝi ĉiela, sed li nur havas fieron al la ĉielo, sed fakte li estas demono el la submondo!
  Alvina agreseme notis, malflugigante alian Ruĝarmean aviadilon:
  - Politikisto havas bekon por movi kaj langon por piki, sed al tiu ĉi pluma birdo mankas la flugiloj por leviĝi super siaj propraj problemoj!
  Albina denove pafis sovetian jakon sur la ĉielo kaj kukis:
  - Politikisto estas aglo, kaj ne tiom malbone estas se li estas senflugila, multe pli malbone se li estas sencerba koko!
  Alvina prenis kaj lanĉis eksplodon de aviadkonkoj ĉe la malamiko kaj kuĝis:
  - Politikisto, kiel virino, estas kaprica, kaj amas fordoni sin por mono, sed li kapablas nur naski monstrojn regantajn, kaprojn en la ĝardeno, kaj porkojn en sia poŝo!
  La knabinoj faris haĉon el sovetia aviado ...
  Albina sur ME-309 fortranĉis la sovetian aŭton kaj notis:
  - Tekniko sen homaj manoj estas morta, kaj sen cerbo ĝi mortigas la kreinton!
  Alvina volonte konsentis kun tio, malflugigante sovetian frontlinian bombaviadilon helpe de siaj nudaj piedfingroj:
  - Se la komandanto estas virŝafo, tiam neniu tekniko, eĉ elpensita de vulpo, helpos venki en duelo kun iu, kiu ne estas pego!
  Knabinoj en la ĉielo Ili batalis kontraŭ la Ruĝa Armeo kiel gluiĝema. La germanoj povis kojni en la poziciojn de la sovetiaj soldatoj. Kaj en la unuaj du tagoj ni trairis dek kvin aŭ dudek kilometrojn.
  Tanko "Maus" unuafoje partoprenis en la bataloj. Ĝi ankaŭ havas teamon de knabinoj, gviditaj fare de Adala.
  La germana aŭto pezas cent okdek ok tunojn. Ĉi tio estas sufiĉe multe da pezo. Kaj ĝi moviĝas forte.
  Adala pafas sian 128mm kanonon al la sovetiaj linioj kaj kukoj:
  - Se politikisto estas ĉiam porko, tiam diktatoro estas almenaŭ foje leono, sed samtempe li deŝiras grasajn pecojn de la balotanto!
  Agatha konsentis, pafante sian 75mm kanonon, ankaŭ uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn:
  - Soldato estas iel nur peono sur ŝaktabulo, sed li povas fariĝi generalo, politikisto, eĉ se li estas grava figuro, por ĉiam restos miksaĵo de vulpo kaj porko!
  La petrolknabino Matildo atakis per maŝinpafiloj kaj pepis, palpebrumante al siaj uloj:
  - Homo havas du ĉefajn malamikojn: malriĉeco kaj maljuneco, sed se la unua povus esti venkita de iuj, tiam de la dua estas nur unu savo - morto!
  Viola, ankaŭ bela knabino, veturante tankon, kuis, elmontrante la dentojn, la koloron de perloj:
  - Kaj la reĝo kaj la sklavo naskiĝas de virino kun doloro, sed la politiko naskas perfidon kun neeltenebla turmento por la balotantoj!
  Dominiko, helpante ŝarĝi pezan kuglon en potencan armilon, sufiĉe logike rimarkis:
  - Kiam Dio volas puni malpeze, li senigas la menson de la reganto por unu prezidanta periodo, sed se la Ĉiopova volas serioze puni, tiam la balotantoj estas senigitaj de racia elekto por ĉiuj kompanioj!
  Kaj la knabino ekridegos. Kaj ili trafos la rusajn trupojn sufiĉe ĝisfunde.
  "Maus", la tanko estas kompreneble granda, kaj bone protektita de ĉiuj anguloj. Sed multekosta, peza, malrapida. Sed konkoj de li verŝas kiel pizoj. Ĉi-rilate, ĉi tiu tanko taŭgas por sukceso kaj ĝi estas permesita antaŭen. Li nur prenis ĝin kaj eksplodigis sin sur mino.
  Agatha sarkasme rimarkis:
  - Kiam Dio havas tempan problemon, balotantoj ne havas sufiĉe da tempo por penti sian elekton de politikistoj!
  Adala pafis sian kanonon al la sovetiaj pozicioj, renversante la obuso, kaj siblis:
  - Eĉ se la voĉdonanto havas sep interspacojn en la frunto, li tamen elektos politikiston kun sep vendredoj en la semajno, kaj eterna libera tago en plenumo de balotpromesoj!
  Matildo, skribaĉante el maŝinpafiloj, rampante sur la "Maus" al sovetiaj soldatoj kaj mortigante la rusojn, rimarkis:
  - Pli bone estas havi unu reĝon, ol sep bojaroj sur la trono, sep vartistinoj havas infanon sen okulo, sep bojaroj havas potencon sen reĝo en la kapo!
  Viola provis eltiri la tankon el la minkampo, apogante sin sur siaj nudaj piedoj kaj notis:
  - Eĉ tiraneco estas pli bona ol kompleta anarkio, unu granda lupo mortigos malpli da homoj ol miliono da moskitoj saturitaj de infekto!
  Dominika, cedante al alia peza ĵetaĵo, sufiĉe racie kaj saĝe notis:
  - La elefanto timas malgrandan muson, timinda diktatoro de la imperio falos sur eta guto da veneno, kaj malgranda bacilo kuŝos miliardon da homoj!
  La potenca "Maus" en reverso iel rampis reen. La nazioj estis pretaj por novaj venkoj aŭ inverse batado.
  La Kursk Bulĝo bruis kaj ekbrilis... Kaj la bataloj ĉi tie estas tiel kruelaj kaj furiozaj.
  Kiel erupciaj laftorentoj. Kaj ne ĉesu, ne ŝanĝu krurojn...
  Brilu niajn vizaĝojn, brilu botojn...
  Hitler ricevis novaĵojn de la fronto ĉiun horon. La ofensivo ne iris ĝuste laŭplane, sed la nazioj enkuris. Tanko "Muso" montris sian postviveblecon. Same kiel Leono. Sed ĝenerale, superpezaj aŭtoj ne estas tre bonaj. "Pantero", pro la malfortoj de la flankoj, ne estis tre tena. Sed la "Tigro", kiu, pro sia kvadrata formo, estis konsiderata malnoviĝinta, nur ŝajnis sufiĉe bona. Eble la plej bona el ĉiuj germanaj tankoj. Kaj ĉi tio, kompreneble, estis malgranda malkovro de la Kurska Ardeno.
  Sur la ĉielo, la germanoj kaptis superregon. Kaj Johann Marcel, kiel ĉiam, brilis, faligante dekojn da rusoj. Sed kompreneble la knabinoj Albina kaj Alvin forte montris sin. La nova stelo de Ace Huffman ankaŭ komencis pliiĝi. Kaj Rudel ankaŭ detruis sovetiajn tankojn en atakaviadilo. Kaj Helga ankaŭ aperis sur la Focke-Wulf. La knabino ankaŭ estas tre forta aso.
  Ŝi eĉ deklaris, trafante alian sovetian tankon:
  - La ŝako postulas logikon, intuicion kaj eltrovemon por venki, en politiko unu malnobleco ofte sufiĉas, kvankam venko ĉiam estas Pirrika!
  Rudel konsentis pri tio, li estis ankoraŭ juna kaj ankoraŭ ne kripla:
  - Militisto en milito similas al Satano, se ne per forto, do per kuraĝo, kun kiu li rapidas kontraŭ la dion de la milito!
  La germanoj, kompreneble, forte batalas. Sed la Ruĝa Armeo ankaŭ batalas kiel titania alojo. Kaj la sovetiaj batalantoj ne cedas eĉ unu paŝon, sen batalo.
  Alenka ankaŭ estas en batalo kun sia teamo antaŭ la pinto de la nazia kojno. Kaj la germanoj amas tiel rompi la malamikon.
  Alenka ĵetis bombon kun nuda piedo de mortiga forto kaj grincis ridante:
  - Homo naskiĝas kun la deziro scii saĝon, sed nur kapro naskiĝas kun barbo, kaj tio ne ĉiam estas laŭvorta!
  Anyuta, pafante al la nazioj, volonte konsentis pri tio, ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Viro volas havi la forton de virbovo, sed la menso de azeno igas lin virŝafo por kradrostado!
  Alla, pafante al la malamiko, kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Ne estas nenio neebla por la progreso, nur doni feliĉon al ĉiuj, li estas senpova, pro ĉiopovo de homaj envio kaj egoismo!
  Maria ankaŭ draŝis la malamikon, plene frakasis la tankon per ĵeto de sia nuda piedo kaj kuĝis:
  - Eĉ la Ĉiopova Dio estas senpova doni feliĉon al ĉiuj, do eĉ la Ĉiopova ne trovis kontraŭvenenon por tiaj kvalitoj: kiam ĉio ne sufiĉas por homo, kaj ŝajnas, ke ĉio estas pli bona ĉe proksimulo, inkluzive de lia edzino!
  Marusja el ĉi tiu nudpieda bataliono de knabinoj ĵetis tutan aron da obusoj kun siaj nudaj plandumoj kaj kuĝis:
  - La vera feliĉo ne estas kiam vi havas ĉion, kion vi volas, ĉar tio estas nereala eĉ por miliardulo, sed kiam vi ĉesas envii vian proksimulon - kvankam tio ofte estas fantazio!
  Matrena, tiu ĉi sunbrunigita, muskolforta knabino en nenio krom kalsoneto, lanĉis per siaj nudaj piedoj pezan, memfaritan eksplodan pakaĵon, kaj kukis:
  - Ŝajnis, ke estas pli facile venki la envion de najbaro kaj atente rigardi sian edzinon, sed foje estas pli facile faligi la ĉielon sur la teron ol ĉesi ĵaluzi pri la sukceso de alia!
  Olympias estas potenca heroa knabino, kiu prenis kaj ĵetis supren tutan barelon da eksplodaĵoj, disŝiris amason da faŝistoj kaj eĉ renversis la Panther-tankon kaj pepis:
  - Kiel vi povas venki en vi mem egoismon - ĉesu memori, ke via prapatro estas simio, sed memoru, ke vi estis kreitaj laŭ la bildo kaj simileco de Dio kaj naskita de la Ĉiopova, kaj ke via ĉefa celo estas servi la ĉielulojn!
  Sed Stalenida, kune kun la nudkruraj Tamara kaj Veronika, celis 203-mm-kanonon. Kaj kiel ĝi eksplodas el ĝi sur la Musojn. Teorie, tia armilo eĉ povas trapiki ĉi tiun monstron, sed ... La kuglo, kvankam peza, ne estas kiraspenetra, kaj reboŝiĝas el la kiraso de tiu ĉi monstro. Tamen 250 mm da klinita metalo en la frunto. Tia estas la kreado de inĝenieristiko de la Tria Reich.
  Steelenida ridante rimarkas:
  - Homo progresas de simio al ĉiopovo, politikisto supreniras la karieron de vulpo bufo, al porka diktaturo!
  Viktorio, Veroniko kaj Tamara, ripozante sur siaj nudaj piedoj, metis cent-kilograman kuglon en la pafilon, kaj komencis direkti ĝin.
  Viktorio, ĉi tiu bela knabino en bikino, elmontrante la dentojn, sprite rimarkis:
  - Multaj problemoj atendas homon en la vivo, sed post morto, la animo ankoraŭ ne trovis lokon por si, pekoj ne estas permesitaj en la ĉielon, kaj kokoj bekos en la infero!
  Veroniko, apoginte siajn nudajn kalkanojn sur la smeraldkolora herbo, ankaŭ konsentis pri tio:
  - La korpo foje estas malfacile portebla, kaj la animo estas senpeza, se vi vivis peke, vi ne trovos hejmon en la paradizo!
  Tamara subridante, elmontrante la dentojn, tute logike deklaris, blovante fajrerojn el siaj dentoj:
  - Viro ŝatas rigardi la nudajn krurojn de virinoj, kaj virino ŝatas veturi, antaŭe surmetinte ŝuojn ĝis la oreloj, kaj deŝirante sub la kalkano tri haŭtojn de viro!
  Stalenida elmontris siajn dentojn en blankdenta kaj tre agresema rideto, kaj ripozante siajn nudajn, rondajn kalkanojn, rimarkis:
  - Viro sub virina kalkanumo de eleganta ŝuo estas multe pli agrabla ol sub diktatora boto, precipe se li estas bastŝuo kun intelekto!
  Viktorio ridis dum ŝi sendis la kuglon en arko kaj diris:
  - Politikisto ĉiam estas ĝiba besto, sed li havas komunan kun kamelo, nur ke li volis kraĉi sur nin!
  Veroniko deklaris agreseme, palpebrumante kaj bele deklarite, kun granda digno:
  - La politikisto kraĉas sur nin kiel kamelon, sed samtempe li volas, ke niaj dorsoj fleksiĝu kiel ĝiboj en riverenco al lia sensignifeco!
  Tamara agreseme rimarkis, levante alian, grandegan, detruan ĵetaĵon:
  - Kamelo estas vaporŝipo de la dezerto, kaj politikisto estas porko, kiu ŝanĝas florantan landon en dezertejojn!
  En la tria tago, la germanoj iom pli antaŭeniris. "Musoj", "Leonoj", "Tigroj" kaj "Panteroj" komencis rompiĝi pli ofte. Estis multe da tumulto kun ili.
  Gerda notis sendante kuglon de kanono kontraŭ sovetia bunkro. La pli potenca germana pafilo estis pli efika ĉi tie ol la malgrandaj konkoj de la Pantero.
  - Ju pli peza estas la karno de viro, des pli malfacilas al li fariĝi pezo en la okuloj de virino kiel instrumento por la korpa plezuro!
  Charlotte notis, sendante mortigan kuglon ĉe la pozicio de la sovetiaj soldatoj:
  - Cerboj estas mildaj al la tuŝo, sed havas pli da penetra potenco ol gisferaj pugnoj!
  Kristina pafis al la malamiko, elbatis la sovetiajn trupojn kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Se via kapo estas solida osto, tiam la pozicio en la vivo estos fragila!
  Magda frapis la malamikon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, frakasis lin, renversante la rusan kanonon, kaj rimarkis:
  - Ne ekzistas por homo pli granda forto ol la rekono de siaj propraj eraroj, sed por politikisto tio estas senutila, ĉar li tute konscie fuŝas, kaj la balotanto eraras elektante lin!
  Knabinoj estas tiaj, ke vi ne povas diskuti kun ili...
  Du inaj kaŝpafistoj Alice kaj Anzhelika ankaŭ batalas de la sovetia flanko.
  Ili ankaŭ trafis la naziojn.
  Alico ekpafis kaj diris, palpebrumante al sia kunulo:
  - Se vi estas kverka martineto, tiam vi devus esti la sama generalo de tamburinoj, kiel nuda reĝo, de kiu la blatoj estis forigitaj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis obuson, disŝirante la naziojn.
  Angelica ankaŭ trafas la Fritz, kaj kun ŝia nuda kalkano venkiĝas al la detruo de morto kaj grincas:
  - La politikisto en sia egoismo eĉ ne povas promesi ion utilan por la voĉdonanto, ĉar la ora monto, kiu ne valoras eĉ denaron, povas nur dispremi!
  Alicio denove pafis precize al la malamiko, ĵetis mortigan per la fingroj de sia nuda kruro kaj knaris:
  - En mensogoj, la politikisto ne estas egala, en pravigado de la neplenumo de la promeso, li entute estas virtuozo!
  Angelica ridas, kaj la linio fortranĉas multajn faŝistojn, kaj amaso da obusoj flugas de la nuda plando de la belulino. Knabino muĝas:
  - La politikisto provas mensogi por kapti la leonparton, kaj porko pro grasaj pecoj, sed li nur ŝajnigas esti leono, sed vera porko!
  
  PREMIGA BLOVO DE ĈAMPIONO KARPOV
  Anatoly Karpov en 1984 sukcesis venki Garry Kasparov en la matĉo por la mondĉampioneco en la tridek-unua matĉo. Kaj la matĉo finiĝis per poentaro de ses - nulo favore al Anatoly Karpov. La tria kazo en la historio de ŝakmatĉoj por la monda ĉampioneco, kiu finiĝis en seka poentaro, kiam la reganta mondĉampiono ne sukcesis venki en ununura ludo.
  Anatoly Karpov ankaŭ povis superi Bobby Fischer kaj ELO. Estis mirinda venko - pri kiu fieri.
  Seniluziigita, Garry Kasparov iĝis deprimita kaj ĉesis ludi ŝakon.
  Anatoly Karpov daŭrigis siajn prezentojn. En 1986, li havis duelon kun Sokolov. La ludo ankaŭ iris de la komenco al unu golo, post dek unu ludoj la poentaro iĝis: kvar nul favore al Karpov. Kaj nur la dektria ludo Sokolov, uzante neatenditan novecon, sukcesis trempi la poentaron. Sed Karpov ankoraŭ finis sian kontraŭulon en la dek-kvara matĉo kaj en la dekoka. Tiu matĉo estis superforte dominita fare de Karpov. Kaj Karpov jam estas kvinfoja mondĉampiono kiel Miĥail Botvinnik.
  Sed en 1988 okazis duelo kun Yusupov. Anatoly Karpov estis konsiderita la klara favorato. Li ankoraŭ ne estas maljuna. Kaj Jusupov jam perdis kontraŭ Sokolov, kiu estis preskaŭ tute venkita de Karpov. Kaj ĝenerale, li ne estis konsiderita tia superklasa atleto. Kaj laŭ taksado, li postrestis multe malantaŭ Karpov. Sed Garry Kasparov eĉ estis antaŭ li antaŭ la ruiniga matĉo.
  Sed la batalo montriĝis multe pli obstina. La sento okazis ekde la komenco, kiam Yusupov ekgvidis. Tiam Karpov egaligis kaj ekgvidis en la deka matĉo. Sed la dektria Yusupov venkis kaj egaligis la poentaron. Kaj dek ses ludoj kaŭzis sensacian malvenkon al Karpov kun la Sicilia Defendo, aplikante novan gambiton.
  Kaj paŝis antaŭen! Estis kruela!
  Karpov sukcesis denove egaligi la poentaron nur en la dudek-dua ludo ... Tiam li antaŭeniris en la dudek-sepa matĉo. Kaj venkinte en la tridek-unua matĉo, li sukcesis fari la poenton kvin-tri ... La ludo daŭris kun granda persisto ĝis Anatoly Karpov metis venkan punkton en la kvardek-unua matĉo.
  La matĉo montriĝis la plej longa en la historio de ŝako - kvardek unu ludoj, kaj tre obstina. Kaj Yusupov akiris aŭtoritaton kaj respekton kun tia forta nepenetrebla rezisto al la mondĉampiono.
  Kaj Anatoly Karpov superis Miĥail Botvinnik, fariĝante sesfoja mondĉampiono.
  En 1990, Anatoly Karpov denove ludis matĉon por la mondĉampioneco. Kaj kontraŭ li estas Vishy Anand. Juna ŝakludanto el Hindio. Dek ok jaroj diferenco. Karpov baldaŭ estos kvardekjara. Kaj lia kontraŭulo havas ankoraŭ dudek unu jarojn kaj baldaŭ estos dudek du. Kiel ĝi memorigas Kasparov. Kaj la takso de Anand ne estas malbona. Kaj estas grandaj venkoj en turniroj.
  Kaj tiel komenciĝas la furioza batalo. Kiel atendite, la matĉo kun Anand estis eksterordinara evento. Kaj estos grava interbatiĝo en ĝi.
  Efektive, komence Karpov kaj Anand interŝanĝis batojn. Tiam Karpov ekgvidis... En la deksesa matĉo Anand egaligis... Nur en la dudek-sepa matĉo Krapov denove estis antaŭaj... Tiam Anand denove egaligis la poentaron en la tridek-dua matĉo... En la kvardek-dua ludo. unua matĉo Karpov ekgvidis denove. Kaj li venkis en la kvardek-sepa renkontiĝo, sed Anand venkis en la kvardek-oka ... Post kio, por la unua fojo en la historio de ŝako, estis anoncita paŭzo por tri monatoj, la plej longa en la historio de la matĉo.
  En ĉi tiu matĉo Anand montris grandan kapablon en defendo. Kaj li estis markita de rekordo, kaj monda.
  Post tri monatoj la matĉo rekomencis... Post egaleco en la kvardek-naŭa matĉo, Anand gajnis la kvindekan. Kaj la poentaro egaliĝis... sekvis pliaj dek ses remizoj, ĝis Karpov finfine venkis en la sesdek-sepa matĉo. Kaj la supermatĉo finfine finiĝis.
  En 1992, Anatoly Karpov provis rompi la rekordon de Lasker pri la nombro da mondĉampionecaj matĉoj venkis. Kaj la Anglo Short fariĝis liaj rivaloj. Kiu tute ne estis konsiderata plej ŝatata kaj havis sufiĉe malaltan takson.
  Sed Anatoly Karpov perdis du ludojn ĉe la komenco de la interŝanĝo de batoj, la antaŭeco estis du poentoj. En la dektria matĉo, Short povis pliigi la poentaron de kvar al unu. Kaj jam estis sensacio. En la dudek-kvara matĉo, Short venkis denove, alportante la poentaron al kvin unu. Kaj nun la dudek-sepa parto de Karpov fermas la breĉon. Sed en la tridek-dua ludo, Short trafas la sesan golon kaj iĝas la mondĉampiono. Samtempe, kun tre konvinka poentaro - ses - du! Jen vere sensacia matĉo rezultis.
  Sed laŭ reguloj de FIDE, Karpov havas la rajton al revanĉo. Krome, la ludo iras ĝis ses venkoj, kaj ne estas handikapo por la ĉampiono.
  Kaj venĝo petis ĝin, malgraŭ la sento de Short. Kaj en 1993, la revanĉo okazas.
  Anatoly Karpov unue venkis, poste perdis. Tiam li venkis en tri ludoj en vico. Tiam alia ludo... La poentaro fariĝis kvin unu... Tiam Short gajnis reen unu poenton... Sed en la dudek-sepa matĉo, Anatoly Karpov metis venkan poenton. Kaj denove sonora venko. Kaj la poentaro fariĝis ses-du, sed jam favore al Karpov.
  Kaj farante tion, la rekordo de Lasker estas rompita - kio estas tre mojosa.
  En 1994, nova matĉo de Anatoly Karpov. Ĉi-foje lia kontraŭulo estas Gatta Kamsky. La ŝakludanto estas juna kaj tre obstina. La diferenco en aĝo estas dudek tri jaroj. Kaj oni devas diri, ke Karpov havas seriozan rivalon.
  La matĉo ne komenciĝis tre bone por Kamsky. Post dudek ludoj, la poentaro estis kvin - unu favore al Karpov. Sed Kamsky venkis en la dudek-dua matĉo, la dudek-kvara, kaj la dudek-sesa - reduktante la interspacon en la poentaro. Kaj ĉiuj ludoj en ĉi tiu matĉo estis luditaj al la tempokontrolo. Karpov venkis en la dudek-sepa matĉo kaj iĝis naŭfoja mondĉampiono. Ĉi tio estas elstara kaj rekorda rezulto en la historio de ŝako.
  Anatoly Evgenievich diris, ke oni devas almenaŭ fariĝi dekfoja mondĉampiono por ke ĝi estu sensacio kaj rekordo kaj ronda figuro.
  Sed en 1996, Anand denove batalis kun Anatoly Karpov. Ĉi-foje, la hindo havas la plej altan takson en la mondo. Kaj li pliiĝas. Kaj Anatolij Karpov jam estas kvardek kvin jaroj, kaj ĉiuj memoras, kiel ili batalis antaŭ ses jaroj. La batalo estos malfacila.
  La unuaj ses ludoj estis luditaj en furioza lukto. La ŝakludantoj gajnis po po po du ludoj... Poste sekvis serio da remizoj kaj la venko de Anand en la dektria matĉo. Tiam Viŝi venkis la deksesan ludon... Kaj la dudek-kvara en la siciliano... En la dudek-sepa, Karpov fermis la breĉon... Sed la tridek-duan ludon venkis Anand. Kaj en la tridek-sesa matĉo, la hindo trarompis la defendon de Karpov kaj iĝis la dek-kvara mondĉampiono.
  Post perdado de la matĉo kun poentaro de ses - tri, Anatoly Karpov decidis ludi venĝe. Nova, ĉi-foje la tria matĉo por la mondĉampioneco.
  Se en reala ŝakhistorio la konfrontiĝo Karpov-Kasparov estis la plej rekorda, tiam jen Ananda-Karpova.
  Jam estis luditaj cent tri ludoj, inkluzive de rekorda matĉo de sesdek sep dueloj. Krom la turniraj. Kaj tiam estas la tria senlima matĉo.
  Anatoly Karpov estas, kompreneble, preta utiligi la rajton al revanĉo. Kaj jen denove la batalo de du kavaliroj de mantelo kaj ponardo.
  La jaro estas 1997 - Karpov havas kvardek ses jarojn. Kaj ne estas facila tasko gajni matĉon sen limo. Sed vi devas venki.
  La batalo komenciĝis singarde... La unuaj ok ludoj finiĝis en remizo. Tiam Anand venkis... Tiam Vishy venkis en la deksepa matĉo kaj ekgvidis kun poentaro de du kontraŭ nul... Plia venko en la dudek-tria matĉo.... Kaj nur en la dudek-sepa renkontiĝo, Anatoly Karpov rompis la poentaron. Iel, en la dudek-sepa matĉo, Anatoly Evgenievich ĉiam venkas. Kaj jen la novaj ludoj... Anand ne hastas... En la kvardek-unua ludo li venkas de la kvardek-sepa. Kaj Nigro metas venkan punkton en la kvardek-oka.
  Tiel finiĝis la matĉo, la tria kaj lasta rekorda konfrontiĝo inter la du genioj.
  Anatoly Karpov konfesis, ke lia tempo pasis, kaj li ĝojas, ke li eniris en la historion kiel naŭfoja mondĉampiono kaj rekordulo en ĉi tiu sporto. Entute, Karpov estis mondĉampiono dum dudek jaroj, dua nur post Lasker.
  Kaj Garri Kasparov interesiĝis pri politiko. Estis membro de la konsilio. Kreis sian propran partion - "Pensante Rusion". En 2000, li kandidatiĝis por la prezidanteco de Rusio kaj okupis la lastan lokon. Kaj baldaŭ li forlasis aktivan politikon, ricevinte postenon en la Ekstera Ministerio.
  Kaj la nova mondĉampiono ekde 1996 estas Vishy Anand. La hinduoj sukcesis teni ĝis 2014 - dek ok jaroj - nur Lasker kaj Karpov havis pli! Sed Anand, ludante matĉojn ĉiujn du jarojn, povis superi Karpov laŭ la nombro da matĉoj kaj la multeco de la ĉampioneco. Fariĝi la dekfoja mondĉampiono en historio kaj ludante dek tri mondĉampionajn matĉojn.
  Ĝis li estis anstataŭigita per Carleson.
  La efiko al la kurso de la monda historio montriĝis signifa. Ĉar la universo estas malsama, kaj ĉio ŝanĝiĝas iomete. Garry Kasparov venkis Vladimir Zhirinovsky en la Ŝtata Dumao, kiel rezulto de kiu li perdis sian aŭtoritaton. Kaj en 1995, la elektoj al la Ŝtata Dumao pasis anstataŭ la Liberala Demokrata Partio - KRO. Kaj ĝi multe ŝanĝiĝis. Precipe kiam temas pri la voĉdono por akuzi Jeltsinon. Estis sufiĉe da voĉoj ĉe ĉi tiu Ŝtata Dumao, kaj la misoficado okazis. Jelcin foriris kaj Jevgenij Primakov iĝis lia posteulo. Kaj la fenomeno de Vladimir Putin ne okazis. Putin mem eksiĝis de la posteno de direktoro de la FSB
  en komercon. Sed li ne estis tre sukcesa pri tio. Kaj tiel li restis malmulte konata oficisto.
  Yevgeny Primakov servis du oficperiodojn kiel prezidanto kaj en 2008 transdonis la tronon al Luzhkov. Li regis ĝis 2016. Ankaŭ du mandatoj, kaj post li Gennady Zjuganov fariĝis prezidanto. La politiko de Rusio estis pli malstreĉita, Usono ne estis ĉikanita... En Ukrainio, Janukoviĉ plenumis du mandatojn kaj en 2020 perdis kontraŭ la miliardulo Poroŝenko. Vitali Klitschko boksis iom pli longe ol reala historio ... Stevenson venkos, kaj tri pliaj boksistoj, inkluzive de Alexander Povetkin. Kaj li foriris nur en 2016, rifuzante batali kun bronza bombisto.
  Wladimir Klitschko rezultis iom pli sukcese. Venkis Tyson Fury, kaj tiam Glazkov, kaj Brown. Sed tamen, en la aĝo de kvardek-unu, li perdis kontraŭ Anthony Joshua. Sed li povis bati la rekordon de Joe Louis. Kaj ĉi tio ankaŭ estas lia elstara atingo en sporto.
  Krimeo restis parto de Ukrainio. La mondo estas pli trankvila kaj paca. ISIS ne aperis. Ne okazis terorista atako la 11-an de septembro. La talibano poste venkis la nordan aliancon kaj prenis kontrolon de Afganio. Kaj nun estas paco. Lukaŝenka, plenuminte du oficperiodojn en 2006, konforme al la konstitucio, eniris honorindan pension. Kaj la eksa ĉefministro Sidorsky fariĝis prezidanto. Kaj li ankaŭ servis du esprimojn en kaj en 2016 transdonis potencon al Korotkevich.
  Ĉio rezultis pli bona ol en reala historio. En la mondo, eĉ la koronavirus-infekto ne eksplodis. Kaj ĉi tio certe estas bona atingo.
  La ŝakkariero de Bobby Fischer prenis iom malsaman turnon. La ŝakmonstro, post venkado ĉe Spassky en 1992, reprenis kaj ludis matĉon kun Ljubojevic. Li venkis lin en pli giganta stilo. Poste li venkis Korĉnojon... Li ankaŭ ludis kun Ivanĉuk, ĉi-foje en egaleco. Kaj en 1999 li ludis matĉon kun Karpov ĝis dek venkoj. Kun grandega kotizo.
  Eĉ se ne por la mondĉampioneco, ĉi tiu matĉo vekis grandegan intereson.
  Bobby Fischer venkis en la unua matĉo... Tiam serio de dek remizoj kaj venkis Karpov en respondo... Tiam alia serio de remizoj... Ĝis Fischer venkis en la dudek-kvara matĉo, kaj Karpov gajnis la dudek-sepan. Tiam Fischer venkis de la tridek-dua ludo. Karpov gajnis la kvardek-unuan.
  Tiam ili interŝanĝis batojn en la kvardek-sepa kaj kvardek-oka pagoj. Kaj la poentaro fariĝis kvin - kvin ... Tiam ambaŭ veteranoj de ŝako ripozis dum tri monatoj. Preparu daŭrigi la batalon. Kaj estas vere eble venki la rekordon sesdek sep ludoj kun Anand en ĉi tiu matĉo.
  Kaj la kotizo por la matĉo ankaŭ estas rekorda. Cent milionoj da dolaroj... Kaj kompreneble longa matĉo en diversaj urboj estas la plej profita. Tiel, Bobby Fischer plenumas atendojn forĵetante tian aŭ alian konikon. Kaj aranĝante skandalojn de tempo al tempo.
  Aŭ li venos en kasko, aŭ la Karpovoj akuzos lin pri uzado de psikoj. Kaj tiam en multaj aliaj manieroj. Kaj li surmetis spegulajn okulvitrojn, timante hipnotan rigardon.
  La kvardek-naŭa aro ne estis escepto. Fiŝkaptisto, vestita en Kristnasko-kostumo, komencis disdoni donacojn. Kaj ĝi aspektis sufiĉe amuza. La ludo finiĝis per remizo... Tiam dek du pliaj remizo...
  En la sesdek-dua ludo, Fischer denove revenis al la movo E-2 - E 4, kaj Karpov denove elektis Karo-Kan. Fischer sukcesis trovi atakan akcelon kaj ricevis la avantaĝon. La ludo daŭris preskaŭ cent movojn ĝis Karpov eksiĝis en senespera pozicio... En la sesdek-sepa matĉo, Anatoly Karpov sukcesis ebenigi la poentaron. Tiam, de la sesdek-oka matĉo, la antaŭa rekordo de Karpov kaj Anand estis rompita ... Kaj la plej longa serio de dudek remizoj en la historio de ŝakludoj etendiĝis. Ĝis Bobby Fischer venkis en la okdek-oka matĉo kaj ekgvidis. La poentaro estis ses-sep... Kaj denove naŭdek ses ludoj kaj alia trimonata paŭzo, serio da remizoj. Ĉi tiu plej longa matĉo en la historio de ŝako estis kovrita en televido. Kaj generis multajn ŝercojn. Ekzemple, kiam la plena listo de ludoj en la matĉo Fischer-Karpov estis ŝarĝita, la horloĝo devis esti ŝanĝita - stako da libroj iris al alia horzono.
  La matĉo denove rekomencis... Fischer denove venkis en la 100-a matĉo, la poentaro estis ses - ok favore al Fischer. Kaj ĉi tio estas serioza. Sed Karpov daŭre tenis kiel roko. Kaj en la 111-a matĉo, li sukcesis fermi la interspacon... Tiam serio da remizoj... Kaj Karpov venkis en la 131-a matĉo, egaligante la poentaron. Tiam ĝis cent kvardek kvar ludoj estis remizoj. Kaj denove paŭzo de tri monatoj... Tiel longa matĉo, kaj la poentaro estas ankoraŭ ok-ok. Kaj nun, tri monatojn poste, ĝi revenis. La plej longa ŝakludo en la historio de la mondo.
  Kaj ĉi tio estas tre serioza. Kaj sufiĉe malvarmeta kaj solena. Kaj kolosa forto videblaj atingoj.
  Kaj nun la matĉo por la mondĉampioneco rekomencas... Fischer eĉ ŝercis, ke kelkaj homoj ne vivos por vidi la finon de tiu ĉi konfrontiĝo. Kaj la batalo montriĝis tre signifa.
  La nova serio de remizoj estis la plej longa en la historio de ŝako, blokante la antaŭan atingon de ĉi tiu matĉo. Kaj nur en cent sesdekunua ludo venkis Anatoly Karpov. Restis nur unu paŝo por fari. Sed en la cent naŭdek-dua ludo, Bobby Fischer gajnis alian venkon direkte al la fino kaj la poentaro iĝis naŭ - naŭ! Kaj denove paŭzo por tri monatoj.
  Kaj la plej longa matĉo en la historio daŭris ĝis la unua venko.
  Kaj ĝi estas ĝenerale super - kaj hiper! Same kiel en la filmoj! Kaj nenio komparas!
  Ĉi-foje Fischer kaj Karpov ludis la kvinan parton de la matĉo en Moskvo. Kaj oni devas diri figure - super! Kaj la ludo estas tiel mirinda kaj batala.
  La matĉo de la Mondĉampioneco rekomenciĝis. Pli precize, nur matĉo por cent milionoj da dolaroj, la plej rekorda en la mondo. Kaj li iris kun granda premo.
  Pli precize, denove sekvis serio da remizoj. La plej granda serio en la historio de ŝako. Kvardek sep partioj. Kvankam oni ne povas diri, ke ne estis lukto en ili. Kaj Bobby Fischer kaj Anatoly Karpov pendis sur la rando de malvenko pli ol unufoje.
  Sed kvardek sep remizoj. Sovaĝa batalo - sen la plej eta kompromiso. Sen ia kompato. Kaj samtempe sensanga kaj sen venko de unu aŭ alia flanko. Sed jen venas la lasta ducent kvardeka ludo de ĉi tiu matĉo. Tiam paŭzo de tri monatoj eblas. Nur de, kie estos la sekvo? Intereso pri la matĉo estas senescepte granda, kaj estas multaj homoj, kiuj volas gastigi ĝin.
  Multaj volas la daŭrigon de ĉi tiu spektaklo, ĉi tio estas super maratono. Kaj ĉi tiu mirinda, neimitebla matĉo. Kiu ĵus fariĝis bonega.
  Sed Bobby Fischer havas aliajn planojn. Li klare ne volas kontraŭbatali Karpov denove.
  Kaj en sia lasta, blanka ludo, li estas preta ĉesigi ĝin. Kaj kio? Bonŝanca batalanto!
  Bobby Fischer elpensis novan planon kontraŭ Karpov. Jes, la movo E - Du - E kvar jam denove estas forgesita. Kaj nun la elekto estas Karpov. Demamiĝinte de malfermitaj malfermaĵoj kaj ludante fermitajn preskaŭ la tutan tempon, Anatolij Karpov ekpensis. Mi volis ludi Caro-Kann... Lia krondefendo kaj prenis la peonon C. Sed li movis ĝin du kvadratojn. Estu sicilia Defendo kaj vera batalo... Lasu vera plensanga batalo tondri en la fina parto de la Moskva matĉo.
  Bobby Fischer kontente frotas la manojn. Li elpensis tre originalan planon. Sen kastelado, la peono de la reĝflanko komencis ĵeti en batalon, senespere puŝante ilin antaŭen.
  Anatoly Karpov akceptis ĉi tiun defion. Kaj li ankaŭ estis preta batali. Kvankam la ludo de Fischer ŝajnis esti kontraŭ-pozicia.
  Ambaŭ kontraŭuloj batalis tre forte. Fischer povis akiri avantaĝon en spaco. Kaj oferante peonon por disvolvi fortan atakon. Anatoly Karpov, estante en tempaj problemoj, faris plurajn erarojn kaj ricevis maton. Do la matĉo por granda mono finiĝis tre efike. Ĝi daŭris ducent kvardek ludojn kaj montriĝis rekordo en la historio de la tuta ŝakmondo. Kaj eble ĝenerale la plej longa matĉo en la mondo de sporto kaj homaro.
  Tio vere estis batalo... Kaj la batalo estas tio, kion vi bezonas!
  Fischer kaj Karpov eniris la mondan historion de ĉiuj sportoj kun la plej longa konkurado. Kaj unu el la plej altaj kotizoj en la mondo de sportoj. Nur profesiaj boksistoj povis akiri pli, kaj tiam ne ekzistis tiaj kotizoj inter ili.
  Bobby Fischer ricevis du trionojn de la premimono kiel la gajninto. Kaj Anatoly Karpov kun triono gajnis pli ol en siaj antaŭaj matĉoj. Kaj kompreneble li ĝuas ĝin. Post tio, Bobby Fischer jam ne rezultis, kaj baldaŭ mortis. Anatoly Karpov ludis de tempo al tempo, sed sen granda sukceso. Tamen, ili renkontiĝis kun Kasparov en 2010. Hari ne ludis delonge kaj estis trejnita. Sed Anatolij Karpov ankaŭ maljuniĝis.
  Do la ŝancoj estis proksimume egalaj.
  La matĉo iris ĝis ses venkoj ... Ankaŭ senlima kaj por multe da mono. Kvankam pli modeste ol ĉe Fischer.
  Komence, Anatoly Karpov, kiu multe ludis dum la lastaj dudek kvin jaroj ekde la batalo kun Kasparov, kaj kiel rezulto ekgvidis.
  Post la unuaj naŭ ludoj, la poentaro estis tri - nulo favore al Karpov. Anatoly Evgenievich venkis en la unua matĉo. Garry Kasparov, nigre ludante, tuj komencis oferi kaj iri al komplikaĵoj. Kaj en la unua ludo estis multaj surprizoj. Karpov faris la unuan movon - E-du - E - kvar, kio estis malofta en lia praktiko. Kaj Garri Kasparov komence akceptis kaj rifuzis la Sicilian Defendon, kaj komencis moviĝi tute ekstravagance. Unue, li ĵetis la F-peonon en batalon, poste li ludis kun la kavaliro, kaj denove, responde al la movo de Karpov, li ĵetis la najbaran peonon. Kaj tiam Karpov prenis alian. Kvankam Garry Kasparov gajnis takton, li estis lasita du peonoj malsupren kaj kun malforta reĝo.
  Tio estis la origina gambito de Kasparov. Kiu permesis en kiu kazo akiri komplikaĵojn. Sed la rekompenco por li estis du peonoj kaj la ne tre sekura pozicio de la reĝo. Kaj unu takto por Nigro ne sufiĉas por venki. Kaj Blanka havas grandan avantaĝon en la centro. Karpov, kompreneble, konvertis sian avantaĝon. Sed Kasparov perdis... Poste estis remizoj kaj venkoj de Karpov kun Blanka en la sepa kaj naŭa ludoj.
  Historio ŝajnis ripeti sin, sed en la dektria matĉo en la Sicilia Defendo, Kasparov aplikis novecon kaj ludis pli ĝustan gambion. Kaj li tamen sukcesis trempi la poentaron... Kaj la deksesa parto ankaŭ fermis la interspacon. Vere, en la deksepa Karpov sukcesis denove pliigi la interspacon al du poentoj. Kaj por la dudek-sepa matĉo, la poentaro estis du - kvin. Kaj ĉi tio jam estas serioza. Anatoly Karpov ŝajnis deziri venki en la tridek-unua matĉo, same kiel la lastan fojon. Sed ĉi-foje ĝi ne funkciis. Kaj Kasparov venkis en la tridek-dua ludo. Plue, la ludo daŭris ĝis la kvardek-sepa ludo, kiun la laca kaj jam maljuna Karpov forblovis. Kaj la kvardek-oka, kie Garri Kimoviĉ, vekiĝinte el sia dormo, egaligis la poentaron.
  Poste estis trimonata paŭzo... Anatolij Karpov ripozis, kaj jen ili estas kun Hari en amara lukto. Anatoly ludas Blanka. Kaj Karpov elektas la malfermon de Reti. Io, kio neniam estis ludita antaŭe. Kasparov ankaŭ provas ludi ekster la kanono. Kaj li ricevas malfacilan pozicion... La ludo longe trenis. Harry gvidis la defendon kun preciza precizeco. Kaj post pli ol tricent movoj, li ricevis remizon. Sekvis serio de dek ok remizoj, batante la indikilon de la unua matĉo... Kaj fine, en la blanka ludo, Harry sukcesis trarompi la defendon de Caro-Kann. Li donacis du figurojn. Unu vero ludis preskaŭ tuj. Tiam venis la atako kontraŭ la reĝo. En la fino, mato Anatoly Karpov. Kaj finfine atingis konvinkan venĝon. Eĉ se kun minimuma rando, je unu poento, antaŭ ol perdi seka. Sed tamen post kvaronjarcento Garri Kasparov ankoraŭ venĝis. Kaj lia aŭtoritato estas tre alta.
  La venko de Garry Kasparov inspiris Korchnoi por defii Anatoly Karpov ankaŭ. Kaj kompreneble estis sponsoroj kiuj ofertis fabelan kotizon por matĉo ĝis ses venkoj. Korĉnoi estas dudek jarojn pli aĝa ol Karpov. Sed li rezultas tre bone malgraŭ sia progresinta aĝo. Kaj tiel kuraĝe proponas venĝon. Kaj en 2013 okazis nova tre interesa matĉo ĝis ses venkoj.
  Viktor Korĉnoi vs Anatoly Karpov. Kaj ĝi estas bonega! La matĉo okazis en Novjorko.
  Malmola batalo komenciĝis de la plej unua matĉo. Karpov komencis per E du kaj E kvar. Korchnoi neatendite ludis la plej ŝatatan defendon de Karpov: Caro-Kann. Kaj la afero rapide venis al egaleco. Tiam venis Korĉnoj. La unuaj dek du ludoj finiĝis en remizo. Kaj tiam Viktor Korchnoi ludis la Sicilian Defendon kaj la Naidroff-Variaĵon en la dektria matĉo. Kaj kiel rezulto, en akra lukto, li sukcesis gajni konvinkan venkon por Korchnoi. Estis reciproka lukto kun multaj viktimoj, kaj bela atako.
  En la deksesa matĉo, kaj eĉ kun White, Korchnoi venkis denove, kaj pliigis la interspacon kaj avantaĝon al du poentoj. Konsiderante, ke Korĉnoi havas okdek du jarojn, do jes, li estas bonega ŝakludanto! Kaj en la dudek-kvara ludo, Korchnoi festis venkon: la poentaro estis tri - nulo en lia favoro, kaj ŝajnis, ke estos sensacio, kaj sonora venko por la veterano. Sed Karpov, venkinte en la dudek-sepa matĉo, sukcesis restarigi sian mensan egalan ekvilibron. Tiam li venkis en la tridek-unua matĉo kun blanka. Kaj en la 32-a ludo, li neatendite aplikis la Sicilian Defendon kaj la Drako-Variaĵon al la malferma malfermo.
  Konsiderante ke Karpov kutime gajnis la Dragon Variation ludante por Blanka, tia decido devus esti konsiderata neatendita. Kaj Karpov povis kapti la iniciaton en furioza lukto kaj liveri elegantan kunulon.
  La poentaro klariĝis sufiĉe rapide. Sed Anatoly Karpov denove perdis sian agadon kaj longa remizo serio daŭris. Ĝis kvardek ok ludoj finiĝis kaj venis trimonata paŭzo.
  Multaj adorantoj estis malfeliĉaj kun la fakto ke ambaŭ batalantoj ne estis tro fervoraj batali.
  Sed post la paŭzo, la batalo denove... Korĉnoi komencis pli riski peti problemojn. Kaj en la kvindek-unua ludo, li gajnis la saman venkon.
  Kaj denove li ekgvidis... Sed en la kvindek-tria Korĉnoi oferis tro multe kaj iris tro malproksimen kaj estis venkita. La poentaro estis ebena... Poste serio da remizoj... Ambaŭ ŝakludantoj pasive kondutis. Kaj nur en la naŭdeka ludo Karpov finfine venkis. La poentaro iĝis kvar - kvin. Kaj ĉi tio estas serioza. Post naŭdek ses ludoj estis denove paŭzo por tri monatoj.
  La matĉo Korchnoi-Karpov montriĝis por tre dura konfrontiĝo. Post la paŭzo, la ludo rekomencis. En la 101-a renkonto, la Drako denove estis, sed ĉi-foje Korchnoi havis akcelon en butiko. Kaj tiel li ricevis la iniciaton. Kaj li povis disvolvi nerezisteblan atakon kontraŭ la nigra reĝo.
  Denove venis la periodo de remizoj. La poentaro estis kvin-kvin. Sed tamen, la lasta ludo, cent kvardek kvar el ĉi tiu ciklo, montriĝis decida.
  Karpov reiris al E-du-E-kvar. Kaj sur la malferma variaĵo proponita de Korĉnoi, li neatendite aplikis la King's Gambiton. Konante la karakteron de Korĉnoj, Karpov konjektis, ke li elektos la plej principan daŭrigon kaj akceptos la gambion. Sed por tio li antaŭvidis - fortan novecon. Kaj furioza kaj agresema batalo komenciĝis. Kaj la atako kontraŭ la nigra reĝo montriĝis tre forta. Kiel rezulto, Korchnoi finiĝis sen peco. Sed por pliaj kvardek kvin movoj li batalis senespere ĝis la mato mem.
  Do la provo venĝi kontraŭ Karpov ne okazis. Sed aliflanke, Korchnoi gajnis multe da mono, kaj gajnis respekton por sia senkompromisa lukto.
  Sed tiam Anand ĉesis esti la mondĉampiono kaj en 2020 Anatoly Karpov denove okazigis mondĉampionan matĉon inter li, ĝis dek venkoj, sed kun limo de kvardek ok ludoj. Ĝis tiu tempo Anatoly Karpov finfine forvelkis, kaj Vishy Anand ankoraŭ estis forta kaj en bonega formo. La matĉo okazis en Moskvo. Ĉi-jare ne estis koronavirus kaj ĉio estis sufiĉe bona.
  Eble ne por Karpov... Vishy Anand regis la duelon kaj venkis ludon post ludo... Ĉi-foje Anatoly Karpov ne sukcesis elteni obstinan reziston kaj, perdinte la dudek-kvara duelo kun White, finis la konkurson kun poentaro de dek - nulo en. favoro de Anand. En ĉi tiu matĉo, Karpov provis Dragon tri fojojn kun Black kaj ludis kun ĝi. Kaj la batalo iris al unu celo. Nur en la deksesa matĉo kun Blanka Karpov ricevis ŝancojn venki, sed denove li maltrafis ilin.
  Do ne eblis forigi la konton...
  Anatolij Karpov diris, ke li jam ludis sian rolon kaj volis ... okupiĝi pri politiko pli serioze. Aparte, Zyuganov, sen nuligi la limigilon en du terminoj kaj kvar jaroj, prenis la saman nuligon. Tio kaŭzis multe da indigno en la socio. Ili memoris, ke Jelcin, kaj Primakov, kaj Luĵkov limigis sin al du terminoj. Kial Gennadij Andrejeviĉ decidis fari escepton el si mem? Plie, Genka ne estas pli juna ol ili. Tamen, Zyuganov raportis, ke Biden estas eĉ pli maljuna ol li. Kvankam malbona ekzemplo ne estas ripetinda. Sed Gena estas nur fanatikulo de potenco. Kaj li ne volas foriri.
  Kaj Anatoly Karpov decidis kandidati por prezidanto. Kaj moviĝis en potencon kiel tanko. Tamen li estas pli juna ol Zjuganov, kaj dum dudek jaroj li estis mondĉampiono de ŝako.
  Kaj nun, en la prezidant-elektoj en Rusio en 2024, Gennady Andreevich Zjuganov kandidatas por tria oficperiodo. Eĉ se li estas okdekjara. La plej maljuna prezidanto kaj reganto en la historio de Rusio. Superis kaj Luzhkov kaj Primakov. Kaj la prezidanto ankoraŭ grimpas por tria oficperiodo. Kaj kiu bezonas ĝin? Li faris kelkajn amendojn al la konstitucio, inkluzive de ke la minimuma salajro kaj pensio ne devus esti malpli ol la vivsalajro. Kaj li nuligis siajn limdatojn. Grimpas sin sur la tria.
  Kaj la elektoj estas maldemokratiaj. Partioj al la Ŝtata Dumao povas nomumi la prezidanton kaj tiel. Sed por la resto, kolektu du milionojn da subskriboj monate.
  Nu, Zjuganov prenis ĝin kaj enŝovis la kapon en la prezidantecon por tria oficperiodo. Sed Anatolij Karpov iris en batalon. Kaj li sukcesis kolekti du milionojn da subskriboj. Zhirinovsky denove rapidas de la LDPR. Vere, alia jam venis antaŭen el Yabloko - pli juna. El la Patronimo ankaŭ progresis junaj. Kaj alia juna miliardulo, kaj Anatoly Karpov.
  La rusa ekonomio stagnas. Kaj Gennady Zjuganov preskaŭ ĝenis ĉiujn. Do la rezulto de la elektoj estas neklara. Vere, la aktuala prezidanto havas grandan avancon en la formo de administraj rimedoj. Kaj kompreneble la kontrolitaj amaskomunikiloj. Sed ĉi tio, kompreneble, ne sufiĉas por venki memfide ekde la unua raŭndo. Kvankam ĝi povas sufiĉi. La konkurantoj ne estas tre fortaj. Nur el "Patrujo - tuta Rusio", la rivalo estas serioza guberniestro de la Krasnodara Teritorio kaj tre forta komerca administranto, kaj samtempe juna. Nu, Ĵirinovskij estas nur maljuna klaŭno. Kaj Yabloko neniam multe kolektis. Ankaŭ la miliardulo ne tro ricevos, precipe ĉar li estas judo. Kio pri Anatoly Karpov? La unua surprizo estis, ke li sukcesis kolekti du milionojn da subskriboj. La dua estas, ke la iama monda ŝakĉampiono komencis akiri solidajn procentojn en diversaj interretaj balotenketoj. Kaj ĝi venis kiel surprizo por ĉiuj.
  Kaj tiam Anatoly Karpov neatendite prenis la duan lokon dum la balotkampanjo.
  Kaj ĝi fariĝis eta sento. Aŭ eble ne tiom malgranda. Tiam, eĉ pli malfacile. Zjuganov, jam maljuna, stumblis ĉe la pasejo de la aviadilo. Kaj lia takso komencis malkreski. Kaj la ekonomio plimalboniĝis. Kaj ĉiuj estas lacaj de la Komunista Partio en povo.
  Mallonge, Anatoly Karpov, kiu ankoraŭ estas en bona fizika formo, komencis aldoni. Kaj lia takso kreskis rapide. Kaj en la unua raŭndo estis sento. Zyuganov ne nur malsukcesis venki sur la movado, sed ankaŭ venkis Anatoly Karpov je nur tri procentoj. Kaj ĝi certe estas granda sento. Kaj la batalo estos tre malfacila. Ĵirinovskij, kompreneble, subtenis la regantan partion kaj Zjuganov. Ĉi tie, la reprezentanto de la Patrujo, kiu prenis la trian lokon, neatendite subtenis Karpov. La miliardulo estas en la kvina loko, ankaŭ por Anatoly Karpov. Kaj ĝi estas tre mojosa.
  Kaj nun la elektoj kaj la dua raŭndo. Kaj denove sento. Anatoly Karpov venkas Gennady Zyuganov. La avantaĝo estu malgranda, sed tamen. Por la unua fojo, aktuala prezidanto perdis. Kaj kompreneble ĉi tio estas sento de granda grandeco.
  En la Okcidento, la venko de Anatoly Karpov estis salutita. Kaj tre perforte. Ili parolis pri nova pensado, kaj ke la epoko de komunismo en la tuta mondo kaj ĝojo kaj feliĉo baldaŭ venos. Kaj ke baldaŭ estos nur mirinde, kiom agrable estas vivi tra la tuta mondo...
  Anatoly Karpov diris, ke la unua afero, kiun Rusio devas fari, estas aliĝi al NATO kaj Eŭropa Unio. Kaj ĝi estos tre bonega kaj elstara atingo. Kaj ke baldaŭ estos kuniĝo de ĉiuj blankaj popoloj. Nigrulino fariĝis la nova prezidanto de Usono. Kaj ĉi tio ankaŭ estis progresema paŝo. Kaj la vojo al tutmonda frateco.
  Kaj Vladimir Vladimiroviĉ Putin, dume, trankvile mortis en prizona hospitalo. Li estis malliberigita pro ŝtelo kaj impostfraŭdo. Jen kiel la mondo rezultis...
  Kaj nur Anatoly Karpov venkis en la tridek-unua matĉo de sia matĉo de 1984 kontraŭ Garry Kasparov. Tiaj mirakloj okazas en ĉi tiu mondo...
  Jes, la epoko de Vladimir Putin finiĝos baldaŭ.
  
  MAINSTEIN KONTRAĜO KAJ TURNIĜO EN LA MILITO
  En novembro 1943, dum la kontraŭatako de Majŝtejno, kiu subfosis la sovetiajn trupojn, la germanoj povis atingi pli. Kaj ĉio ĉar Stalino ordonis konservi Ĵitomiron je ajna prezo, kaj malpermesis iri sur la defensivan. Kiel rezulto, la germanoj povis kapti Kievon denove, kaj ĉirkaŭi la sovetiajn unuojn, kaj tiam detrui ilin. Krome, la vetero montriĝis seka, kaj la germanoj povis uzi siajn jam pli multajn Tigrojn kaj Panterojn pli efike. Kiel rezulto, la sovetiaj soldatoj suferspertis gigantan malvenkon.
  Stalin, siavice, ĵetis novajn fortojn en la batalon. Sovetiaj trupoj grimpis trans la Dnepron. Sed ili ne estis pretaj, sed la nazioj grupiĝis. Kaj tre lerte subpremis la sovetiajn unuojn. En januaro, la batalo estis por la Dnepro, kaj sovetiaj soldatoj estis translokigitaj en nombregoj. Sed la ofensivo de la Ruĝa Armeo proksime de Leningrado estis repuŝita, kaj sufokita en sia propra sango. La kialo estas, ke parto de la fortoj estis translokigita al Dnepro kaj estis uzata malefike.
  Resume, la germanoj povis teni vintre kaj eviti malvenkon. La frontlinio stabiliĝis. Stalino ankoraŭ obstine provis enpenetri en Dnepron, sed li ne sukcesis.
  La nazioj faris kelkajn paŝojn. Aparte, iniciatoj por totala milito kaj la uzo de laboro. La produktado de armiloj en la Tria Regno pliiĝis. Reagaviadiloj kaj FAA-misiloj ankaŭ aperis. Kvankam ne tre efika...
  La Ruĝa Armeo neniam povis venki la defendon de la Fritz sur la Dnepro. Stalin, maltrankviligita ke Ameriko kaj Britio povus veni al Eŭropo pli frue, faris kavaliran movon: li ofertis al Hitler armisticon por ses monatoj. La Fuhrer konsentis, sed kondiĉigita de la ĉesigo de la gerilmilito.
  Ankaŭ Stalino konsentis pri tio. Kaj la 1-an de majo 1944 okazis paŭzo sur la orienta fronto.
  La aliancanoj daŭre provis alteriĝi en Normandio. Sed ĉi-foje la provo finiĝis en frakasa malvenko. Kaj la perdo de pli ol miliono da usonaj kaj britaj soldatoj nur fare de kaptitoj estas terura katastrofo. Post la somermalvenko sekvis la germana ofensivo en Italio. Kiu ankaŭ kaŭzis la malvenkon de la aliancanoj kaj la kapto de unua Napolo, kaj tiam Sicilio.
  Antaŭ la tempo la armistico finiĝis la 1-an de novembro 1944, la germanoj plene reakiris kontrolon de okcidenta Eŭropo. Sub ĉi tiuj kondiĉoj, Stalino proponis plilongigi la paŭzon por pliaj ses monatoj ... Hitlero konsentis. Britio estis trafita per balistikaj misiloj kaj Arado-unuaklasaj jetbombaviadiloj. En la aero, la germanoj lanĉis universalan aviadilon anstataŭe de la Focke-Wulf TA-152 en serion. Kiu montriĝis tre efika. Kaj la plej bona ĉiel. Jes, kaj la XE-162 montris siajn plej bonajn flugajn trajtojn kaj enorman efikecon en la milito.
  Kaj plus signifas la submara ŝiparo de la Tria Reich. Kiu tre efike dronigis ĉiujn malamikojn de la faŝismo. Kaj precipe miniaturaj submarŝipoj por unu persono. Tiuj tiel efike akiris kaj Usonon kaj Brition.
  Post la morto de usona prezidento Roosevelt, la nova prezidanto Truman tuj proponis al Hitler paŭzon kaj interŝanĝon de kaptitoj. La Fuhrer konsentis pri tio. Kaj la aliancanoj kun Germanio ekde la 1-a de majo 1945 finis ĉesigon de la milito por periodo de tri jaroj. Okazis interŝanĝo de militkaptitoj, kaj la restarigo de ekonomiaj rilatoj. Sed sur la orienta fronto, la milito rekomencis kun renoviĝinta vigleco. La 22-an de junio 1945, la nazioj lanĉis ofensivon en la centro. La unuan fojon, E-100-tankoj de nova generacio kaj memveturaj pafiloj E-10 kaj E-25 partoprenis en la bataloj. La E-50-tanko daŭre estis evoluigita. Sed la Panther-2 aperis en la serio kun pli malgranda gvattureto kaj malalta silueto kun motoro de 900 ĉevalfortoj kaj pezo de kvindek tunoj. Ĝi jam estis malvarmeta. La nova germana veturilo "Panther"-2 kaj "Panther" F pruvis esti pli bone protektita kaj pli peze armita.
  Kiel memveturaj pafiloj de la E-serio ... Kaj reagaviadiloj de nova generacio. Kaj la Ruĝa Armeo en la centro kolapsis en ... La germanoj povis trarompi plurajn defendliniojn. Sed tiam ili ankoraŭ estis haltigitaj. La SU-100 partoprenis en la bataloj. Tamen, ili estis sufiĉe malfortaj kontraŭ la E-100. La germanoj povis preskaŭ tute ĉirkaŭi Smolenskon, sed la urbo mem senespere eltenis.
  Stalino ordonis stari ĝis la morto. La germanoj estas blokitaj en la centro. Sovetunio havis ĝis ducent sekciojn ĉi tie kaj tenis poziciojn. Tamen, la nazioj havas palpeblan superecon en la kvalito de sturmpafiloj, kaj en la aero kun jetmotoroj.
  En la ĉielo la Luftwaffe konfiskis dominecon. Koncerne aviadilproduktadon, la Tria Regno de Sovetunio atingis, kaj signife superis ĝin en kvalito. Precipe en reaktivaj modeloj. La apero en la aero de pli progresinta XE-262 X, kun svingitaj flugiloj, rezultis esti vera ŝoko por sovetiaj pilotoj. Ĉi tiu maŝino havis rapidon de pli ol 1100 kilometroj hore kaj kvin 30-mm aviadilkanonoj. Kompreneble, sovetiaj aviadiloj ne povis rezisti tian aferon. Same kiel jetbombistoj kiuj estas simple nekapteblaj.
  La germanoj ĉesis en la aŭtuno de 1945. Kaj la Ruĝa Armeo denove provis antaŭeniri. Sed mi renkontis potencan defendon. La Fritz havis tre bonajn memveturajn pafilojn de la serio E. Kaj en la aŭtuno aperis la unua modifo de la E-50. La aŭto estis simila al la Tiger-2, sed kun pli malgranda kaj pli mallarĝa gvattureto kun 200mm fronto kaj 100mm flankoj. Ŝi havis flankojn iom pli dikaj: 100 mm kaj frunton de 150 mm sub grandaj deklivoj. La aŭtofundo ankaŭ estis pli malpeza kaj pli perfekta. Kaj la motoro kaj transdono situis en unu bloko, kio reduktis la altecon de la aŭto kaj ŝparis sur la krankoŝafto. La pafilo estis pli longa kaj 100 EL kaj 88mm kalibro.
  E-50 estis nomita: "Pantero" -3. Ĝia pezo superis sesdek tunojn, sed la motoro de 1200 ĉevalfortoj kompensis tion. "Pantero" -3 devis iĝi la ĉefa germana tanko - la plej masiva. Sovetunio ankoraŭ havas la plej gravan T-34-85 en la serio, kiu eĉ ne estis proksima al la germana. Kaj la IS-3 kaj la pli posta IS-4 estas produktitaj en malgrandaj aroj.
  Vintro pasis en egala batalo - la germanoj repuŝis la sovetian ofensivon.
  Sed ili ankaŭ ne progresis.
  Printempe de la kvardek-sesa jaro komenciĝis la ofensivo de la germanaj trupoj, en la regiono Smolensk. La batalado estis tre peza tie.
  Por la unua fojo, la tankoskipo de Gerda partoprenis en la batalo. Ili eniris la batalon la 20-an de majo kaj batalis sur la unua eksperimenta tanko "Tigro" -4. Ĉi tiu maŝino, pezanta sepdek tunojn, havis 250 mm da fronta kiraso kaj 170 mm da flanka kiraso, kun alteco de malpli ol du metroj. Kaj kun pafilo de 105 mm kun barela longo de 100 EL. "Tigro" -4 el la nula serio kun motoro de 1500 ĉevalfortoj - gasturbino. Kaj estas malfacile preni tian aŭton de ajna angulo.
  
  Gerda pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj al la malamiko kaj kukis:
  - Nia armeo ne zorgas!
  Charlotte rimarkis kun suspiro, trarompante la sovetian tridek kvar:
  - La rusoj ne volas cedi! Ili estas tiel tenacaj!
  Christina rimarkis:
  - Ĉi-jare ni devas preni Moskvon! Ni havas novajn armilojn!
  Magda krevigis la rusan infanterion per maŝinpafiloj kaj aldonis:
  - Jes, tiajn diskotekojn ni havas! Baldaŭ Stalino estos kaput!
  Efektive, la diskoj de la Tria Reich ne plu estis malfortaj. Kaj ili frakasis la Ruĝan Armeon plene.
  Jen sur unu el ili, Gertrudo, premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj fingroj, malflugas sovetiajn aviadilojn kaj kriegas:
  - Pinokjo aperis el ŝtipo, kaj sukcesis fariĝi viro, homo, kiu kredas, ke politikisto donos kverkon, kaj ili por ĉiam forigos blatojn de li!
  Eva, ankaŭ uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj ramas alian rusan aŭton, eldonis:
  - Kiam malkaŝiĝis la unua adulto en la historio de la homaro, kiam sciencistoj konstatis, ke nia praulo estis simio!
  Gerda, ankaŭ pafante el kanono, rimarkis, elmontrante la dentojn:
  - La fakton, ke homo estas la bildo kaj simileco de la Sinjoro Dio, oni povas kredi nur je unu elemento, rigardante kiel la politikistoj reagas indiferente al la petegoj de balotantoj!
  Charlotte eksplodis post ŝi kaj trafis la sovetian kanonon, konfirmante, nudigante siajn dentojn:
  - Politikisto kapablas nur aldoni enspezojn al sia poŝo, sed alie li povas nur forpreni kaj dividi, kaj ĉi la lastan li faras ĉiam malhoneste!
  Kristina ekpafis eksplodon da maŝinpafiloj, falĉis dekduon da sovetiaj soldatoj kaj gluglutis:
  - La diktatoro ne estas malmultekosta por la popolo, sed anarkio estas eĉ pli multekosta iri flanken, kvankam ĝi kostas nenion!
  Magda komentis agreseme, nudigante siajn perlkolorajn dentojn kaj palpebrumante agreseme:
  - Saĝa diktatoro estas pli bona ol freneza anarkio, do vi povas stari, sed vi ne povas danci sur la flamo dum longa tempo!
  Dum la batalado, la germanoj antaŭ la fino de junio 1946 povis fermi la ringon ĉirkaŭ Smolensk.
  Ĝis nun, la germana piloto Huffman estis en la antaŭeco en la aero. Por kvincent aviadiloj malflugigitaj, al li estis premiita la Kvina Klaso de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun Ora Kverko-Folioj, Glavoj kaj Diamantoj.
  Sed Albina kaj Alvina atingis lin. Ĉi tiuj du knabinoj batalis en nur bikino kaj nudpiede, kio estas sufiĉe efika. Kaj ili batalis senespere, kun granda premo.
  Albina faligis tri rusajn aviadilojn per unu eksplodo kaj kuis, elmontrante la dentojn:
  - Politikisto estas mopso, kiu provas komandi grandegan elefantan popolon, sed nur pelas lin en porcelan butikon de rompitaj promesoj!
  Ankaŭ Alvina turniĝis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Politikisto promesas al balotanto mielan zingibron al la ambrozio de dolĉaj paroloj, sed ricevas nur benbultruon kaj putrajn nudelojn sur la oreloj!
  Knabinoj kiel oni diras en la suko, kvankam infera. Ili batalas forte!
  Sed ankaŭ sovetiaj pilotoj batalas kontraŭ la nazioj.
  Anastasia Vedmakova fortranĉas la nazian aviadilon kaj siblas:
  - La politikisto promesas riverojn da mielo kun ĵeleo-bankoj, nur muŝo-voĉdonantoj el tiaj dolĉaĵoj estas portataj antaŭen per la piedoj!
  Akulina Orlova, batante la Fritz kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn samtempe, jelfis:
  - Se politikisto havas multajn dolĉajn promesojn, tiam kiam li venos al la potenco, ĝi ŝajnos al neniu sufiĉa, kaj la vivo ne fariĝos mielo!
  Mirabela Magnetic, batalante senespere en la aero, pepis:
  - Dio povas ĉion fari, li ne povas simple honestigi politikiston, kaj lia elekta promeso povas esti plenumita!
  La knabinoj montris sian elstaran klason. Sed tamen, la nazioj estas preskaŭ neeble ĉesigi.
  Post la ĉirkaŭbarado de Smolensk, la Fritz avancis en Vyazma. Kaj de tie ili subite turnis sin suden.
  Diversaj specoj de armiloj partoprenis en la bataloj. La tanko T-54 ankoraŭ ne estis preta por amasproduktado, kaj anstataŭ ĝi aktive pligrandiĝis la produktado de la SU-100, kun pli potencaj armiloj, almenaŭ iel kapablaj reteni kaj penetri la lastajn naziajn tankojn, eĉ se la flanko.
  La avantaĝo de memveturaj pafiloj, aldone al pli potencaj armiloj, estis facileco de produktado. Efektive, memveturaj pafiloj estas ĉirkaŭ triono pli malmultekostaj ol tankoj kun turnanta gvattureto. Kaj mi havas pli potencan pafilon kaj pli malaltan silueton. Ĉi tio kompreneble estas granda pluso. Kvankam, kompreneble, iel tanko kaj gvattureto, kiuj povas esti rotaciitaj, estos pli bonaj. Sed en defenda milito, al kiu Sovetunio ŝanĝis, kie eblas pafi de malantaŭ embusko, la memvetura pafilo neniel estas malsupera al la tanko laŭ efikeco. Do la SU-100 komencis esti produktita en ĉiam kreskantaj kvantoj. Sed la IS-3 estis nuligita, kaj la IS-4 estis produktita en malgrandaj kvantoj. Kaj serio de pli potenca IS-7 ĝenerale estas pridubita. Do nuntempe, la SU-100 fariĝis vivsavanto, kiu povus piki kun la lerta uzo de la Panther-3 kaj ankaŭ estis danĝera por la Tiger-3, kiu estas pli peza, sed pli bone protektita.
  Elizaveta pafis 100-milimetran kanonon, trapikis la germanan "Panteron" -2 kaj kukis:
  - Se politikisto estas ŝakalo strebanta al potenco, tiam plenumebla diktatoro estas tigro, sed ambaŭ ankoraŭ preferas vestiĝi en ŝafaj vestaĵoj kiel lupoj!
  Jekaterina ankaŭ pafis al la malamiko en victurno kaj gluglutis:
  - Ne ekzistas politikisto kun pura animo, sed ili renkontas malplenajn poŝojn, el kiuj oni povas meti nur porkon!
  Elena ankaŭ pafis sian kanonon kiam estis ŝia vico kaj notis, forigante sian nudan kalkanon sur la kiraso:
  - Malplenan poŝon oni povas plenigi per mono, en malplenan kapon oni ŝtopiĝas nur segpolvo el la falsaj promesoj de politikistoj!
  Euphrosinia ankaŭ lanĉis pafon en victurno. Sekigado staris en embusko kaj estis oportune pafi. Tiam ŝi diris:
  - Se vi havas segpolvon en la kapo, tiam vi estas kompleta stumpo, el kiu ĉiutage oni forigas razadojn kaj kiu ne maldiligentas!
  La knabinoj ĉi tie plene petolas kaj montris sian humoron. Kaj ilia sekigo bonege funkciis.
  Sed tamen mi devis cedi. La germanoj moviĝis kaj antaŭeniris. Kaj la fortoj ŝajnis tro neegalaj. Kaj ne nur ŝajnis. La nazioj uzis trupojn tiritajn de la tuta Eŭropo kaj la iamaj sovetiaj respublikoj. Interalie batalis ankaŭ la satelitoj. Inkluzive de Hispanio kaj Portugalio, kiuj volis akiri novajn koloniojn koste de Sovetunio. Kaj ĝi vere fariĝis grandega problemo.
  Kvankam ĉi tiuj landoj ŝajnas esti malgrandaj. Kvankam Portugalio ankaŭ havas koloniojn.
  La faŝistoj nun antaŭeniras suden kaj havas sukceson post sukceso.
  La Tiger-4 nun estas provita en nova, pli progresinta modifo kun motoro de 1800 ĉevalfortoj. Kaj ĉi tio, kun pezo de sepdek tunoj, donas al la nazia maŝino bonan veturadon.
  Gerda tre precize pafas per sia mortiga armilo, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj muĝas:
  - La politikisto ankaŭ naskiĝis de virino, sed lia vera patrino estas mensogo, kaj lia patro estas diablo, kiu pretendas esti Diaj honoroj!
  Ŝi pafis de la kanono kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj kaj Charlotte, kverante agreseme:
  - La milito estas ina, kaj ekstermas multe da homoj, ĉar ĝi havas politikiston - edzon - fripon!
  
  Post ŝi, Christina pafis, ĉi tiuj estas knabinoj kun or-ruĝa hararo, notante:
  - La milito havas nevirinecan vizaĝon, la politikisto, kiu ellasis ĝin, havas mensogan tason!
  Magda ankaŭ pafis unuope el la kanono, kion ŝi faris en aŭtomata reĝimo - dek pafoj po minuto kaj notis:
  - La vulpo estas malbona en animo, sed bela en ŝelo, kaj la politikisto aspektas kiel peco da kaĉo, kaj la animo estas kiel skroto!
  La nazioj moviĝis ĉirkaŭ la Dnepro. Kaj ili sukcesis preni Orel'on preskaŭ tuj kaj enrompi la Donbason.
  Stalino timiĝis... Sed ĝis nun li nenion povis fari. En bataloj, dum germana teknologio estis pli forta, kaj la nazioj plibonigis siajn reagaviadilojn.
  Albina kaj Alvina ĉiu superis kvincent faligitajn aviadilojn en mallonga tempo, kaj ĉiu ricevis la Kavaliran Krucon de la Kavalira Kruco kaj arĝentajn kverkfoliojn, glavojn kaj diamantojn!
  Albina, fortranĉante plurajn sovetiajn aviadilojn en unu eksplodo, kuĝis:
  - La vulpo estas malgranda besto, sed subigas grandajn bestojn kun azeninteligento per flatado kaj ŝajnigo!
  Alvina, fortranĉante uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, alia sovetia jako, sekvita per LA-7, kaj PE-2 pepis:
  - La vulpo ne estas la plej granda predanto, sed se vi havas kokan cerbon, ĝi englutos la beston per bato de elefanto kaj alcista forto!
  Jes, kontraŭ tia knabino, la aerpovo de Rusio ne povas rezisti. Ĉi tiuj estas nur kapitalaj diabloj, la plej alta klaso de la milito. Kaj la nazioj vere faris premon sur Rusion.
  Gertrude kaj Eva flugas sur diskedon. Du knabinoj uzas la lamenan jeton de fluga telero. Kaj altrapide ili ravas sovetiajn aviadilojn. Kaj dum malaltnivela flugo, vi povas veturi kuirilaron, aŭ eĉ tankon, en la teron per laminara jeto. Aŭ pluraj tankoj.
  Gertrude, disbatante sovetiajn aŭtojn, rimarkas:
  - En la milito, vi volas aŭskulti najtingalajn trilojn, sed nur la grakado de korvoj, la huŭado de strigo kaj en la plej bona kazo la bruado de kukolo, ke ili hodiaŭ ne mortigos vin, atingas vian orelon!
  Eva, batis eksteren alian peonon, kaj poste pasigis la disketajn jarojn por difekti la kuirilaron en la grundon kaj knaris:
  - Donante sian voĉon al la koko, la balotanto mem certe malsupreniros kaj turnos sian azenon!
  Gertrude konsentis kun tio:
  - Pli bone ne diru!
  Eva logike aldonis:
  - Politikisto-koko bruas, sed en liaj paroladoj oni ne povas aŭdi la notojn de la racio, kaj la najtingalon de la vero!
  Gertrude konsentis, puŝante paron da sovetiaj tankoj en la grundon per laminarjeto:
  - Ankaŭ la koko, kiel la aglo el la genro de birdoj, sed antaŭ ĉio bekos balotantojn per la penso de kokido!
  La premo de la nazioj pliiĝis ...
  La batalo disvolviĝis por Kursk.
  La germanoj provas trarompi al Voroneĵ. Kursk estas atakata kun grandaj fortoj. Sed la kuraĝaj kvar knabinoj staris en ilia vojo.
  Nataŝa ĵetis obuson al la nazioj per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Tio ĝustas...
  Zoya lanĉis donacon de morto per sia nuda kalkano kaj aldonis:
  -Malamiko...
  Aŭgusteno cedis al io detrua kaj grincis:
  - Pensas...
  Svetlana ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kio...
  Nataŝa ĵetis kelkajn citronojn per siaj nudaj piedoj kaj kriis:
  - Rusa...
  Zoja ankaŭ venkiĝis al io energia kaj mortiga, knariante:
  - Administrita...
  Augustine lanĉis la mortigan, murmurante:
  -Malamiko....
  Svetlana denove venkiĝis al la detrua kaj vyaknula:
  - Rompu!
  Nataŝa turnis sin kaj knaris:
  - Kiu...
  Zoya ankaŭ pafis al la nigraj eksterlandanoj, kiujn la nazioj varbis kaj knaris:
  - Kuraĝu!
  Aŭgusteno parolis kun forto kaj furiozo:
  - Tio...
  Svetlana venkiĝis kun la rido de pantero:
  - V...
  Nataŝa ĵetis obuson per la nuda piedo kaj jeligis:
  - Batalu...
  Zoja ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj kaj murmuris:
  - Atakoj!
  Aŭgusteno intervenis kaj murmuris:
  -Malamikoj...
  Svetlana donis amason da obusoj kun siaj nudaj plandumoj, kaj kiel ŝi krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni faros...
  Nataŝa najlis la eksplodon kaj siblis:
  - Furioza...
  Zoya fortranĉis la naziojn kaj grincis:
  - Batu!
  Aŭgusteno denove ekpafis, kaj kriis:
  - Furioza...
  Svetlana pepis dum ŝi pafis:
  - Batu!
  Nataŝa denove ĵetis obuson per sia gracia, nuda piedo, pepis:
  - Ni detruos la naziojn!
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - La estonta vojo al komunismo!
  Kaj ĵetis citronon per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Augustine prenis kaj disigis la liniojn, kaj ŝiaj nudaj kruroj flugis kun detruo laŭ la Fritz:
  - Ni disigos la kontraŭulojn!
  Svetlana prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per sia nuda kalkano, amason da grenadoj, kaj knaris:
  Ni premu la faŝistojn!
  Kaj la kvar daŭre pafis kaj ĵetis obusojn. La germana E-75 moviĝis. Maŝino kun 128 mm pafilo. Kaj pafas sin.
  Kaj la knabinoj ĵetis grenadojn. Subfosis la naziojn. Kaj ili repafis. Ili grimpis antaŭen. La tankoj denove ruliĝas. Movas la lastan germanan "Leopardo" -1. Tre movebla aŭto.
  Sed liaj knabinoj transprenis kaj batis lin senkonscie. Ili disŝiris moveblan maŝinon kun gasturbinmotoro. Kaj ili disblovis ŝin.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  Ni batalas bonege!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Tre mojosa!
  Augustine saĝe rimarkis:
  - Ni venkos!
  Kaj ŝi lanĉis kontraŭtankan obuson per la nuda piedo. Forta knabino. Kaj ŝi havas tiom da sprito.
  Svetlana ankaŭ lanĉis donacon de morto per siaj piedfingroj de sia nuda piedo, kaj trafis la malamikon. Tre agresema knabino, kun okuloj kun la koloro de maizfloroj. Ŝi havas tian spritecon kaj forton!
  Nataŝa turnis sin kaj rikanis:
  - Por sankta Rusujo!
  Zoja pafis tre aktive, kaj rikanis, montrante perlajn dentojn:
  - Mi estas militisto de tiu nivelo, kiu ne forvelkas!
  Augustine ankaŭ pafis. Falĉis la naziojn kaj gluglegis:
  "Mi estas batalisto de granda ambicio!"
  Kaj ŝi malkovris siajn perlajn dentojn!
  Svetlana konfirmis:
  - Tre grandaj ambicioj!
  La knabinoj batalas de tre longa tempo. Kaj kompreneble ili sukcesis en armea laboro. Ili estas absolute belegaj belecoj. Elstara menso. Kaj ili pafas unuan klason.
  Elizaveta kaj ŝia skipo sur la SU-100 ankaŭ batalas tre malespere kaj tre kuraĝe.
  Elizabeto ankaŭ pafis 100-milimetran pafilon, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj pepadon, nudigante siajn dentojn:
  - La politikisto scias kiel la dorso lertaĵojn por trompi balotantojn, sed li tute ne konscias pri tiaj konceptoj kiel mezuro kaj konscienco!
  Ekaterina komentis tre agreseme, trafe pafante al la malamikoj, kaj kriante:
  - La politikisto havas la plej gravan fingron per sia montrofingro, sed li povas nur piki problemojn per ĝi, kaj vi ne povas leki fendojn de neplenumitaj balotpromesoj per via lango!
  Elena tre agreseme rimarkis, pugnobatante kontraŭulojn per nuda kalkano:
  - La politikisto estas tute analfabeta en la afero de kreado, sed parkere scias ĉiujn pretekstojn por malsukcesoj!
  Euphrosinia ankaŭ notis, pafante kaj uzante la nudajn fingrojn de ĉizitaj kruroj:
  - En politiko, kiel en ŝako, ekzistas fortaj kaj malfortaj movoj, sed ne estas klaraj reguloj por ĉiu peco, kaj kiu malobservas la ordon de movoj ricevas avantaĝon!
  La inaj militistoj batalas kun la superaj fortoj de la nazioj kiel titanoj de la ruĝa Olimpo. Kaj ili montras kolosan forton kuraĝon kaj heroecon. Kaj tamen ili ankoraŭ kantas.
  Kursk povis iom reteni la atakon de la nazioj... Tie la militistoj kaj la famaj kvar batalas tiel. Ili ĵus enterigis la pioniron Serjoĵka, kiu estis disŝirita, kaj diris unuvoĉe:
  - Kuraĝaj soldatoj ne mortas, ĉar la spiriton oni ne povas mortigi, ne vivas la politikistoj, kiuj deĉenigis la militon, ĉar kiam promenanta kadavro estas porko, ĝi eĉ ne estas vegetaĵaro!
  Post tio, alia batalo, kaj furiozaj bataloj de kuraĝaj knabinoj.
  Nataŝa ĵetis citronon per la nuda piedo kaj kantis:
  - De la ĉielo...
  Zoja ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj fingroj kaj diris:
  - Asterisko...
  Augustine lanĉis donacon de morto per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Brila...
  Svetlana ankaŭ ĵetis obuson, kun la helpo de nuda piedo, kaj eligis:
  - Kristalino!
  Nataŝa turnis sin kaj siblis:
  - Mi al vi...
  Zoya lanĉis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj, siblante:
  - Kanto...
  Aŭgusteno venkiĝis kun sia nuda kalkano, kio alportas morton kaj knaris:
  - Mi kantos...
  Nataŝka daŭrigis, atakeme kantante:
  - Pri....
  Zoja ĵetis eksplodeman pakaĵon per sia nuda piedo, disĵetinte la naziojn kaj knaris:
  - Indiĝeno...
  Augustina donis amason da obusoj kun sia nuda kalkano, eldis:
  - Stalino!
  La germanoj blokiĝis en la bataloj por la nepenetrebla fortikaĵurbo de Kursk, sed povis tute ĉirkaŭi la grandurbon. Kaj ili pafis al li per memveturaj pafiloj "Ŝturmlev" kaj "Sturmmaus". La forto de la nazioj estas granda.
  Tamen eĉ malgrandaj infanoj batalis kontraŭ la nazioj. Knaboj kaj knabinoj ĵetis improvizitajn eksplodaĵpakaĵojn kontraŭ germanajn tankojn, memveturajn pafilojn, kaj infanterion.
  La pioniroj batalis tre kuraĝe. Ili sciis, kion signifas faŝisma kaptiteco.
  La knabino Marinka, ekzemple, falis en la ungegojn de la nazioj. Ili oleis ŝiajn nudajn piedojn kaj metis ŝin proksime de la brazo. Langoj de flamoj preskaŭ lekis la nudajn, malmoliĝintajn kalkanojn de la knabino pro longa marŝado nudpiede. La torturo daŭris ĉirkaŭ dek kvin minutojn, ĝis la plandumoj estis kovritaj de veziketoj. Tiam, la nudaj piedoj de la knabino estis malligitaj. Kaj denove ili demandis. Ili batis min per kaŭĉukaj tuboj sur mia nuda korpo.
  Tiam ili preterpasis la fluon... Marinka estis torturita ĝis dek perdo de konscio dum la pridemandado. Kaj tiam ili lasis ŝin ripozi. Kiam la nudaj piedoj estis iom svingitaj, oni denove ŝmiris ilin per oleo kaj la brazilon oni denove levis. Tia torturo povas esti ripetita multfoje. Kaj turmentas per fluo, kaj vipo per kaŭĉukaj tuboj.
  Marinka estis torturita dum ses monatoj. Ĝis ŝi blindiĝis kaj griziĝis pro la torturo. Tiam oni enterigis ŝin viva en la tero. Eĉ ne malŝparis kuglon.
  Pioniro Vasja, la nazioj vipis per ruĝeca drato sur lian nudan korpon.
  Tiam nudaj kalkanoj estis bruligitaj per ruĝvarmaj feraj strioj. La knabo ne povis elteni kriadon, sed tamen ne perfidis siajn kamaradojn.
  La nazioj dissolvis lin vivanta en klorida acido. Kaj ĉi tio estas terura doloro.
  Tiuj ĉi Fritzoj estas tiaj monstroj... La komsomolano estis turmentita per fero. Poste ili pendigis ĝin sur rako, levis ĝin kaj ĵetis ĝin malsupren. Tiam, ili komencis bruligi per ruĝ-arda levstango. La mamoj estis elŝiritaj per forcepso. Tiam la nazo estis laŭvorte forŝirita per ruĝe varma tenilo.
  La knabino estis turmentita ĝismorte... Ili rompis ĉiujn ŝiajn fingrojn kaj ŝian kruron. Alia komsomola membro, Anna, estis palisumita. Kaj kiam ŝi mortis, ili brulis per torĉoj.
  Resume, la nazioj mokis kiel ili povis kaj kiel ili volis. Ili torturis kaj torturis ĉiujn.
  Natasha kaj ŝia teamo daŭre batalis en la ĉirkaŭbarado. La knabinoj uzis siajn nudajn, graciajn krurojn en batalo, kaj ĵetis obusojn. Ili rebatis la superajn fortojn de la Fritz. Ili tenis sin tre kuraĝe, kaj ne intencis retiriĝi.
  . ĈAPITRO #3
  Frua aŭtuno estis seka kaj varma. La nazioj trarompis en la sudo, kaj provis ĉirkaŭiri. Teknike, iliaj armetrupoj estas multe pli fortaj. Kaj ĉi tio estas evidenta pluso por la nazioj. La plej bona kaj takni kaj aviadiloj kaj aĵoj. Kaj diskotekoj estas tre mortigaj.
  Kaj la germanoj profitas de tio. Ili havas ankoraŭ unu gvidanton - la neforigebla Fuhrer! Kaj ĉi tio havas avantaĝojn. Kaj estas ankaŭ tre belaj kaj malmolaj inaj militistoj, kio donas avantaĝon.
  Gerda, Charlotte, Kristina kaj Magda veturas sur tanko U-klaso E-100.Tiu veturilo estas pli kompakta, por kvar ŝipanoj. Kaj ĝiaj armiloj estas jetbombisto kaj universala 88-milimetra kanono 100 EL - tankdestrojero.
  Militistoj iras kaj fajfas por si mem.
  Gerda pafas longan kanonon. Batas en la flankon de malproksime T-34-85 kaj ĉipas:
  - Ni donos niajn korojn por la patrujo,
  Kaj ni fritos Stalinon kaj manĝos lin!
  Charlotte pafis sian raketlanĉilon. Ŝi kovris la sovetian bunkron kaj knaris:
  - Ni estas nevenkeblaj!
  Kristina prenis ĝin kaj grumblis, premante la ellasilon per sia nuda kalkano:
  - Ni ricevos ĝin en ambaŭ!
  Dolbanula kaj trafe kaj Magda. Detruis la sovetiajn memveturajn kanonojn SU-152. Kaj ŝi kukis:
  - Estos tempo, venos venko!
  Gerda ekkriis dum ŝi pafis:
  - Neniu povas haltigi nin!
  Charlotte konfirmis:
  - Sed Pasaran!
  La ruĝhara besto travivis la tutan Unuan Mondmiliton kun Gerda, komencante de Pollando, kaj finiĝante kun ĉi tiu maja ofensivo, inkluzive de la atako kontraŭ Smolensk kaj aliaj ĉirkaŭvojaj manovroj. La ruĝhara diablo vidis multajn aferojn.
  Kaj preta batali ĝis la fino!
  Christina ankaŭ pafas, kaj nudigis siajn dentojn. Ŝia hararo estas orruĝa. En milito, knabinoj ne maljuniĝas, kaj eĉ, eble, plijuniĝas! Ili estas tiel ferocaj kaj amaj. Ili nudigis la dentojn.
  Kaj eĉ ne unu truon en la dentoj.
  Magda havas harojn la koloron de ora folio. Kaj ankaŭ aktive rikanante. Mirinda knabino. Ŝi havas tian agreseman gracon kaj energion de mil ĉevaloj.
  Gerda, knabino kun blanka hararo, pafas, kaj ridetante rimarkas:
  - Estas multe da bono kaj malbela en la mondo... Sed damne, kiom longe ĉi tiu milito daŭras!
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  - Kaj fakte, la dua mondmilito daŭras tro longe. Ĉiuj bataloj, kaj bataloj... Estas vere laciga!
  Kristina movis sian nudan piedon laŭ la kiraso kaj jeligis:
  - Sed Britio ankoraŭ ne estas venkita!
  Magda pafis al la rusoj kaj grumblis:
  - A devas esti venkita! Jen nia kredo!
  Gerda siblis, pafante al la rusoj, elmontrante siajn eburajn dentojn:
  - Ni bezonas venkon!
  Fikita kaj Charlotte, blekis:
  - Unu por ĉiuj, ni ne staros kontraŭ la prezo!
  Kristina la ruĝhara kaj ora besto kriis:
  - Ne! Ni ne staru!
  Magda frapis siajn skarlatajn lipojn, pepante:
  - Ni ne iras al la vendejo por la prezo!
  Kaj la orhara harpio ekpafis.
  Gerda trafis ankaŭ la rusajn tankojn. Trafis la aŭton kaj kriis:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Charlotte aldonis, kantante kune:
  - Malamikoj ĉiuj trempas en la necesejo!
  Christina apogis la kantimpulson:
  - La Patrujo ne kredas je larmoj!
  Magda daŭrigis per kantovoĉo:
  - Kaj ni donos al ĉiuj komunistoj en la cerbo!
  Kaj la knabinoj palpebrumis unu al la alia. Ili ĝenerale havas bonan tankon. Nur de malproksime estas malfacile trarompi la IS-4 en la frunto. Tamen 250 mm dika fronta kiraso. Sed post ĉio, la germanoj havas malfacilan ĵetaĵon, sed kun urania kerno. Kaj estas multaj nigruloj en la armeo. Kiuj batalas kun freneza furiozo. Kaj ne ĉiuj povas konkuri kun ili.
  Knabinoj kutimas batali nudpiede. Eĉ en Pollando, ili estis nur en unu bikino, kaj nudpiedaj.
  Kiam la nuda plando kontaktas la grundon, ĝi rejuniĝas. Eble tial knabinoj ne maljuniĝas! Kvankam tempo finiĝas! Militistoj, ni diru nur tre heroaj.
  Ili faris tiom da heroaĵoj, sed ili batalas kiel ordinaraj soldatoj. Kaj ĉiam nur en bikino, kaj nudpiede. Vintre, estas eĉ agrable por ili batadi per nudaj piedoj sur neĝblovoj.
  Gerda pafas kaj kantas:
  Ni trairos fajron kaj akvon!
  Charlotte pafis al la rusoj per sia bombisto kaj diris:
  - Gloro al la Prusa popolo!
  Kristina ankaŭ pafis, kaj knaris:
  Ni regos la planedon!
  Magda najlis kaj konfirmis:
  - Ni certe faros!
  Gerda denove trafis la ĵetaĵon kaj knaris:
  "Eĉ napalmo ne haltigos nin!"
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  - Kaj eĉ la atombombo, kiun ni ne timas!
  Kristina silentis kaj respondis:
  - La usonanoj ne sukcesis krei atombombon! Estas blufo!
  Magda ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - La mondo ne povas eskapi de la nova germana ordo!
  La germanoj en septembro avancis ĉirkaŭ Kursk de la sudo. Iliaj tankkolonoj estas fortaj kaj ekzistas multaj infanterio rekrutita en Afriko kaj la arabaj landoj. Fritz estas prenitaj per la nombro.
  Krome, Germanio estis armita per diskotekoj nevundeblaj al manpafiloj.
  Du knabinoj Albina kaj Alvina flugas al si sur tia fluga telero. Ili estas nevundeblaj danke al la forta laminara jeto. Sed ili ne povas pafi memstare. Sed dank'al la kolosa rapideco ili povas preterpasi kaj rami sovetiajn aviadilojn.
  Albina, klininte sian diskedon, komentis:
  - Fera teknologio, certe necesa kaj tre utila!
  Alvina ridis, malkovris la dentojn kaj siblis:
  - Sed ĉion decidas la spirito!
  Albina diris:
  - Plej multe, ke nek estas ĝuste la batala spirito!
  Ambaŭ knabinoj estas blondaj kaj en bikinoj. Tre bela kaj nudpieda. Kiam militisto estas sen ŝuoj, ŝi estas bonŝanca. Nun la knabinoj estas tiel buntaj kaj belegaj.
  Kaj antaŭ ol iri batali, la belulinoj certe laboros per la lango kun vira perfekteco. Ĝi estas tiel bela kaj vigliga. Militistinoj amas trinki el magia vazo. Ĉi tio estas vera karna festeno por ili.
  Tiel bonaj estas la knabinoj.
  Alvina malflugigis du sovetiajn plej novajn helicojn Yak-15 kaj ĉirpetis:
  - Glora nia ĉasado!
  Albina konfirmis la ramadon kaj eldonis:
  Kaj ĝi neniam estos la lasta!
  Alvina terenbatis tri pliajn sovetiajn atakaviadilojn, kaj knaris:
  - Tiel vi pensas, ke Dio amas Germanujon?
  Albina dube balancis la kapon.
  - Ŝajne ne tiom!
  Alvina ridis kaj demandis denove:
  - Kial vi pensas tiel?
  Albina ramis du sovetiajn aŭtojn kaj grincis:
  La milito daŭris tro longe!
  Alvina logike rimarkis:
  - Sed ni venas!
  Albina ridetis kaj jelpetis:
  - Do venos la venko!
  Alvina malflugigis kvar sovetiajn aviadilojn samtempe, per aŭdaca manovro kaj knaris:
  - Ĝi certe venos!
  Albina trovis necesa memorigi:
  - Post Stalingrado, la milito ne iris laŭ la reguloj ...
  Alvin konsentis kun tio:
  - Certe estas kontraŭ la reguloj!
  Albina kolere ekkriis:
  - Ni komencis perdi!
  Alvina knaris pro ĝeno:
  - Nepre havas!
  Albina ramis plurajn pliajn sovetiajn veturilojn kaj grincis:
  - Ĉu tio ne estas problemo por ni?
  Alvina pafis kelkajn rusajn ĉasaviadilojn kaj ekbalbutis:
  Ni pensis, ke la situacio estas senespera!
  Albina karnovore ridetis kaj siblis:
  - Kion ni vidas nun?
  Alvina tweetis kun aplomo:
  - Io neskuebla kaj unika!
  Albina ekbrilis siajn perlajn dentojn kaj respondis:
  - La fakto, ke la Tria Regno venkas!
  Alvina terenbatis kelkajn sovetiajn atakaviadilojn kaj eligis:
  - Vere devas venki!
  La knabinoj grimacis. Siatempe ili laboris, kaj oficiale en soldatbordelo. Multaj homoj trairis sin, kaj ne nur la blanka raso. Kaj ili tre ŝatis ĝin. Nu, kiel agrable estas por la korpoj. Sed tiam la putinoj venis sub sovetian atakon. Ili estis kaptitaj. Nu, la varmuloj pensis, ke ili estos seksperfortitaj. Kaj jen la diablo du!
  Ili igis la putininojn fosi tranĉeojn kaj tranĉeojn. Kaj la antaŭaj noktaj feoj ne tre ŝatis ĝin. Do ili ĉiuj povis eskapi. Ili delogis la gardostarantojn.
  Kaj ili ĵuris venĝon kontraŭ la rusoj.
  Kaj ili batalis kontraŭ Rusio. Ĉi tiuj estas la malbenitaj...
  Albina forĵetis plurajn rusajn aŭtojn kaj murmuris:
  - Vi povas ankoraŭ vivi kun viroj!
  Alvina volonte konsentis pri tio:
  - Eĉ ne eblas, sed necesas!
  Albina nudigis la dentojn kaj respondis:
  - Sed tamen... Estas dolĉe mortigi.
  Kaj la knabinoj faligis kvin pliajn sovetiajn aŭtojn per movo de diskedo.
  Alvina ridis kaj diris:
  - Kaj kiam ĝi estas amara?
  Albina faligis ses pliajn aŭtojn kaj respondis:
  - Mi edziĝos post la venko! Kaj nasku dek infanojn!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis.
  Kaj ili kantis;
  Ni estas la kavaliroj de la kredo de faŝismo,
  Ni forviŝu la batalantojn de komunismo en polvon!
  Kaj kiel ili ridas, skuante siajn blankpintajn montojn.
  La nazioj povis preteriri Kurskon kaj prenis Belgorodon. Ekzistis ankaŭ minaco al Leningrado. La situacio estas ĝenerale kritika. Kvankam ne katastrofa. Sed al Sovetunio ne restis tro da rezervoj. Kaj oni ne scias, kiom longe Rusio povos teni. Jes, kaj la germanoj estas sangitaj kaj elĉerpitaj.
  Sed la Krauts havas kvar knabinojn kaj tiajn leporhundojn.
  Gerda pafis sian kanonon kaj trafis la IS-4 en la fundon de la kareno, kaj pepis, palpebrumante per siaj safiraj okuloj:
  - Ne, ja Dio amas Germanujon! Ni certe venkos!
  Charlotte volonte konsentis pri tio:
  - Ni ne povas perdi! Ni baldaŭ eliros al Kalinin, kaj Moskvo estos je ŝtonĵeto!
  Christina nudigis siajn perlajn pinĉilojn kaj kriis:
  - Ni iru tien, estos tempo al Vladivostoko!
  Magda kun bedaŭro rimarkis:
  - Kaj la japanoj jam estas venkitaj. Ĉi tio estas tre serioza, ni perdis gravan aliancanon.
  Gerda batis novan sovetian tankon kaj knaris:
  - Ni povas fari sen ili!
  Charlotte ridis kaj rimarkis:
  - Se la bebo ridetas, eble ĉio funkcios!
  Kristina eldiris rime:
  - Hipopotamo krevis pro rideto!
  Magda subtenis ŝin:
  - La knabino havas tre avidan buŝon!
  Kaj la militistoj prenis ĝin kaj ekridis. Ili havas brilantan energion, oni povus diri, kaj abunde!
  Gerda denove pafis al la sovetiaj veturiloj kaj kriis:
  - La venonta jarcento estos nia!
  Charlotte ankaŭ intervenis kaj konfirmis:
  - Estos flugoj en la kosmon!
  Kristina volonte konfirmis tion:
  - Ni flugu en la spacon!
  Magda pafis de bombo-lanĉilo kaj donis:
  - Sidante en stelaviadilo!
  Gerda elŝovis la langon kaj knaris:
  - En la nova jarcento regos la imperio de la Tria Regno!
  Charlotte kun agresema rido konfirmis:
  - Kaj ankaŭ la kvara.
  Post tio, la belulino denove turnis la sovetian tankon.
  Kristina, tiu ĉi diabla militisto, brilanta per perlaj dentoj, grincis:
  - Jes, estu nova ordo! Kaj gloro al la Granda Imperio!
  Magda konfirmis kun freneza furiozo:
  - Gloro al la Imperio!
  Gerda denove ekpafis kaj diris:
  - Gloro ankaŭ al ni!
  Kaj ŝajne la knabino ricevis ĝin.
  Gvozdanula kaj Charlotte. Kaj tre trafa. Mi trapikis sovetian tankon ĝuste en la flankon. Tiam ŝi pepis:
  - Ni batalas por nova ordo!
  Magda, pafante kaj trafante kontraŭulojn, konfirmis:
  - Kaj sendube ni atingos ĝin!
  Gerda denove najlis, kaj tre trafe kaj donis:
  - Ni atingos kun granda rando!
  Kaj ŝi ekbrilis per safiro kaj tre helaj okuloj.
  Charlotte ankaŭ pafis, trafis la rusan aŭton kaj kriis, jen ŝi-diablo kun oranĝaj haroj:
  - Ĉio estos nur aerakrobato!
  Magda ankaŭ pafis kun freneza furiozo. Ŝi frakasis la T-44 kaj grincis:
  - Kaj la estonta skipo!
  Ĉi tie, tamen, la knabinoj havis problemojn. La IS-9 aperis. La aŭto estas tre granda. Kaj ŝi havas 152-milimetran pafilon kun longa barelo. Eble germano por trarompi.
  Gerda mallarĝigis la okulojn kaj demandis al Charlotte:
  - Ĉu vi povas kovri ĝin per bombisto?
  La ruĝharulo respondis:
  - Kompreneble estas ŝanco... Sed la precizeco de la bombisto estas nesufiĉa!
  Kristina sugestis pasie:
  - Ĉu mi provu mian 88-grafikan paperon?
  Gerda skeptike rimarkis:
  - Ĉi tiu IS-9 havas 400 mm frontan kirason ĉe granda deklivo. Vi ne povas preni lin!
  Charlotte ridetis kaj rimarkis:
  -Damnu ĝin! Kaj mi pensis, ke la rusoj ne havas tian tankon! Nur onidiroj!
  Magda diris:
  Mi ankaŭ pensis, ke ĝi estas cimo! Sed ni vidas, ke tio ne estas la kazo! Kaj la barelo de la ruso estas tiom longa!
  Gerda kantis, frapante sian nudan kalkanon sur la kirasa planko:
  Ni batalos sen timo!
  Charlotte konfirmis la sintenon de sia partnero:
  - Ni estos tranĉitaj eĉ ne paŝon malantaŭen!
  Christina sugestis:
  - Kaj kio se vi batos sovetian tankon per preciza trafo de konko en la barelo?
  Gerda dubis:
  - Ĉu vi povas fari tion, de granda distanco?
  Kristina konfirmis:
  - Se vi alportas la flamon de fajrilo al miaj nudaj plandumoj, tiam mi tute kapablas bati tre bone!
  Anstataŭ respondi, Gerda klakis sur sia fajrilo. Kristina tordis sian nudan piedon kaj ŝia nuda, iomete malmoliĝinta kalkano brilis en la lumo de la flamoj.
  Gerda alportis fajron al la plando de la knabino. Estis brula odoro. Tre agrabla odoro, kiel rostita shish kebabo.
  Kristina flustris:
  - Kaj al la dua kalkano!
  Tiam Magda ekbruligis la fajron. Ambaŭ flamlangoj nun lekis la nudajn plandojn de tre bela kaj ruĝhara knabino.
  Tiam Charlotte ekkriis kaj nudigis siajn mamojn. Sen iu ajn ceremonio, ŝi prenis ĝin kaj premis la stirstangan butonon per sia skarlata cico. La pafilo pafis aŭtomate.
  La ŝelo flugis per si mem, kaj alteriĝis ĝuste en la barelo de impona, sovetia maŝino.
  Kiel giganta elefanto detranĉis longan trunkon. Ricevinte disbatan baton, la sovetia tanko haltigis la movadon. Estis kvazaŭ glavo estis forfrapita el liaj manoj.
  Tiuj bonŝancaj putinoj!
  Charlotte kantis, ĝoje ridetante:
  - Nur timo donos al ni amikojn! Nur doloro instigas vin labori!
  Gerda aldonis entuziasme:
  - Mi volas pli kaj pli dispremi viajn stultajn vizaĝojn!
  La militistoj de la Tria Regno ŝajnis esti tre kontenta!
  Kaj la IS-9-tanko, kiel la IS-7, ne iris en serion, estis tre multekosta kaj malfacile fabriki veturilojn.
  Sed sur la SU-100, la skipo de Elizaveta kuraĝe batalas. La knabino pafas per la nudaj piedfingroj kaj diras:
  - La vizaĝo de la politikisto estas malbona, sub bona masko, lia ekstera parolo estas inteligenta kaj dolĉa, sed fermentaĵo de frenezo!
  Catherine notis, farante tre bone celitan fajron al la malamiko, uzante siajn nudajn piedfingrojn:
  - Politikisto estas libervola frenezulo de kies frenezo suferas la balotantoj, kiuj ankoraŭ ne perdis la kapon!
  Ankaŭ Elena pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj rimarkis kun vulpina rideto:
  - Frenezo ne estas viruso, sed nenio estas pli kontaĝa ol la frenezo de politikistoj!
  Ankaŭ Euphrosinia prenis ĝin kaj frapis ĝin helpe de nuda, ĉizita piedo al la malamiko kaj knaris:
  - Se vi volas seniluziiĝi - voĉdonu por politikisto, kiu alportas ĉarmon!
  La knabinoj sur la SU-100 batalas tre bone. Kaj ili pafas kun fenomena precizeco.
  Elizabeto, denove pafante, premante sian nudan kalkanon, rimarkis:
  - Kuglo el plumbo estas peza kaj mola, ĉeno forĝita el oro estas pli forta ol titanio, do ĝi malkuraĝigas la deziron ŝiri ĝin, kaj ora kuglo estas pli mortiga ol plumbo, ĉar ĝi malebligas eviti trafi!
  Ankaŭ Jekaterina draŝis, uzante la longajn kaj lertajn piedfingrojn de siaj nudaj piedoj, kaj rimarkis:
  - Se musketkuglo estas verŝita el plumbo, kia feko do estas muldita de politikisto de morala murdisto?!
  Elena ankaŭ pafis tre precize kaj rimarkis kun sovaĝa rideto, rompante la "Panteron" -3:
  - La plej granda deziro inter la homoj ricevos sur la trono Sanktan Nikon, sed pli ofte ricevas ĝin Baba Yaga, la kanibalo aŭ la serpento Gorynych sen reĝo en la kapo!
  Ankaŭ Euphrosinia prenis ĝin kaj, siavice, pafis uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj donis:
  - Homoj volas Kristnaskon kun senfunda sako sur la trono, sed ili ricevas aŭ katon en sako aŭ lupon en ŝafvestaĵo!
  La knabinoj montris tre bonan batalon ... sed la nazioj daŭre trarompas laŭ la Dono. Kaj preteriris la sovetiajn trupojn de la sudo. Voroŝilovgrad jam falis.
  Kaj en Krasnodon denove la nazioj. Kaj kiam la junaj gardistoj estis pafitaj tie.
  Kaj denove homoj vidas la germanojn, kaj la koŝmaro revenis... Pluraj homoj estis kaptitaj en Krasnodon. La viroj tuj estis ekzekutitaj. Kaj ili decidis turmenti du komsomolanojn kaj knabon Andreika.
  Estu bona torturo.
  Knabo de proksimume dek du unue estis skurĝita. Unue per vipo, kaj poste per drato. Poste ili prenis ĝin kaj metis ĝin sur la rako. Ili tordis la artikojn de la pioniro, kaj komencis bruligi liajn nudajn kalkanojn per ruĝ-ardigita vergo. Tiam fero, ardanta pro varmego, estis surmetita ankaŭ al la nuda brusto de la knabo. Ili bone turmentis la pioniron.
  La ekzekutistino kun plezuro turmentis la belan knabon, rimarkante tre saĝe:
  - La politikisto ŝatas morale akcepti la doloron de balotantoj, sed li fariĝos vera sadisto, ricevinte povon ne figure!
  Ŝia kunulo Stella konfirmis ridetante, rompante la ripon de la knabo per ruĝe varmaj teniloj:
  - La plej kruela ekzekutisto, kiu rompas la ostojn de la viktimo per pinĉilo, ne estas komparebla en sadismo kun politikisto, kiu tordas la cerbon de la balotanto per la lango!
  Kaj la knabinoj ekridis kun tre kontenta mieno...
  La piedfingroj de la knabo estis rompitaj per ruĝaj teniloj pro la varmego. Tiam la ripoj estis disbatitaj. Kaj ili faris tion tre kruele. Militistoj kion diri bestoj.
  Ilsa rimarkis, elmontrante la dentojn, ke ŝi estas pli blanka ol neĝo:
  - Estas pli bone kaj pli humane esti ekzekutisto kaj detranĉi kapojn per hakilo ol politikisto, kiu malfermas la buŝon kaj gutas venenan salivon sur sian cerbon!
  Stella memfide konfirmis tion, frapante la nudajn piedojn sur la ŝtonan, malvarman plankon:
  - La ekzekutisto faras sian devon kaj laboras kontraŭ modera kotizo, la politikisto laboras nur per sia lango, ŝuldas promesoj al la voĉdonanto, kaj deŝirante tri haŭtojn por ne valoras rompitan denaron!
  La knabinoj turmentas la malfeliĉan knabon.
  Kaj la sovetiaj pilotoj batalas sur la ĉielo, kaj montras sian kuraĝon kaj neflekseblan heroecon.
  Anastasia witchakov malflugigis germanan aviadilon kaj eldonis:
  - Ne estas profite por soldato retiriĝi en batalo - oni pafos lin en la dorson, ne estas kialo por la balotanto voĉdoni en la elektoj, ili batos lin en la renojn!
  Akulina Orlova ankaŭ detranĉis la germanan aŭton kaj pepis, palpebrumante al siaj amikoj, kvankam ili ne vidas ŝin en la LA-7-batalanto:
  - En politiko, kompleta menaĝerio: lupoj, porkoj, vulpoj, ŝakaloj, azenoj, foje eĉ fojfoje renkontas leonoj, sed homoj estas eĉ viro, kaj eĉ barbulo kaj kun sako da donacoj!
  Mirabela Magnetic, detranĉante la nazian maŝinon, nudigante la dentojn, ridetis ridetante:
  - La plej granda trompanta diktatoro sur la trono, li eĉ iom trompas pune, sed en bona faro li surmetas plenajn ŝuojn!
  La knabinoj dispremas la naziojn sur la ĉielo. Sed ve, la nazioj jam sturmas Voroneĵ kaj ŝajnas, ke ili ne povas reteni.
  Nataŝa batalas en Kursko kaj sprite rimarkas, batalante kiel terminanto:
  - Kredi, ke la Biblio estas la vorto de Dio, estas kiel konsideri formikan amason egalan al la piramido de Keops, foran similecon de formo, kaj tute nekonvinkan enhavon, ĉiu formiko imagas sin faraono, nur sub sklava jugo, kaj ne trono!
  La knabinoj ekridis post tiuj ĉi vortoj. Kaj demetis iliajn mamzonojn. Ŝi komencis superŝuti la mamojn unu de la alia per skarlataj cicoj per kisoj. Ĉar ĝi estas tiel bela kaj mirinda. Ili estas veraj militistoj.
  Nataŝa diris decide:
  La Biblio certe estas fabelo!
  Augustine logike rimarkis:
  - Ne necesas doni revelaciojn al Dio, per juda fabelo! Mia persona Dio estas la Ĉiopova Vergo! Por la gloro de la Supera Familio, ni batalos!
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj ekkriis, levinte la nudajn piedojn:
  - Gloro al granda Rusujo!
  De kiam la blokado de Kursk daŭris, la kvar knabinoj suferis de malvarmo kaj malsato, kiel la restaĵoj de la sovetia garnizono. Tial, estas nenio surpriza en la fakto, ke la knabinoj ricevis ordonon forlasi la ĉirkaŭadon.
  De ili ili estas en nenio krom pantaloneto, sunbrunigitaj, nudpiedaj, iras por sukceso.
  Ili kuras al si mem, kaj faras ununurajn pafojn, ĉar kartoĉoj devus esti ŝparitaj.
  Kaj la nazioj faligis sur ilin laŭvorte tutan fajrostangon. Sed la knabinoj ne estas sen kialo nur en maldikaj kalsonoj. Kugloj do ne prenu ilin. Kaj ili rapidas, estante absolute nevundeblaj. Kaj nudaj piedoj ankaŭ perfekte protektas knabinojn en batalo.
  Nataŝa pafis, terenbatis la faŝiston kaj muĝis:
  Stalino estas kun ni!
  Zoja ankaŭ pafis, ĵetis fragmenton de la botelo per sia nuda piedo. Ŝi forĵetis du Fritz kaj kriis:
  - Stalino loĝas en mia koro!
  Aŭgustina ankaŭ pafis, kaj liveris kun aplomo:
  - En la nomo de Rusujo!
  Kaj ŝi montris sian langon. Kaj ŝi forĵetis la faŝiston.
  Svetlana najlis, batis la nazion kaj pepis:
  - En la nomo de komunismo!
  Kvar nudpiedaj, en nur maldikaj kalsonetoj de knabinoj, kuregis tra la pozicioj de la nazioj. La militistoj preskaŭ ne havis vestaĵojn. Nur kalsonoj de malsamaj koloroj: nigra, blanka, ruĝa, blua.
  Kaj ĉi tio ankaŭ estas magio, deturnante kuglojn kaj fragmentojn. Provu ĉi tiujn knabinojn per viaj nudaj manoj! Ili estas simple la belaĵoj de la plej alta klaso!
  Kaj kiaj mamoj. Cicoj estas kiel fragoj. Kaj tre deloga. Ĝenerale, la knabinoj estas tiel belaj, kaj preskaŭ nudaj.
  Nataŝka, pafante, prezentis sin ĉe la aŭkcio de sklavoj. Kiel la vualo post vualo estas forigita de ŝi. Ili elmontras fortan, muskolfortan, knabinecan korpon. Kaj ŝi staras al si, fiere rektigante la ŝultrojn, levante la kapon, pruvante, ke ŝi tute ne hontas. Ŝi estas knabino de la plej alta klaso. En la tagiĝo de forto, kaj ne maljuniĝo.
  Kiam virino marŝas nudpiede, ŝi fariĝas pli juna, kaj por ĉiam restas juna. La ĉefa afero estas minimumo de vestaĵoj kaj konstanta sekso kun viro. Pli precize kun viroj malsamaj kaj prefere junaj. Fariĝi pli juna.
  Nataŝa imagis sin nuda ĉe la sklavmerkato, kaj sentis sin ekscitita. Kvazaŭ aĉetantoj sentas ĝin, kaj grimpas en la plej sentemajn lokojn per siaj manoj. Kiel mirinde devas esti esti sklavo. Sed la haremo ne estas amuza. Ne estas viroj, nur eŭnukoj. Kaj mi volas multon kaj kun malsamaj.
  Ha, la kompatindaj virinoj de la haremo. Kiel malbonŝanca vi estas kun viroj. Kiom vi povas suferi pro abstinado! Sed Nataŝka ne volis reteni la instinktojn de la ŝarko.
  La knabino pafis al la faŝisto kaj kriis:
  - Mi estas terminanto!
  Zoja ankaŭ pafis, pepante:
  - Kaj mi estas superklasa militisto!
  Aŭgusteno prenis kaj terenbatis tri faŝistojn kaj pepis:
  - Stalino estis kun ni!
  Svetlana fuŝis. Ŝi venkis kvar faŝistojn kaj grincis:
  - Stalino estas kun ni!
  Nataŝa pafis plurajn soldulojn de la Tria Regno, ĵetis ŝtonon per sia nuda piedo kaj knaris:
  - Stalino ĉiam estos inter ni!
  Zoja rikanis kaj elŝovis sian langon, knariante:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Aŭgusteno ĵetis peceton da fenestrovitro per siaj nudaj fingroj, tranĉis la gorĝon de la faŝisto kaj knaris:
  - Por nia nova Slava Vergo!
  Kaj ridis...
  Svetlana pafis al la nazioj, fortranĉis plurajn batalantojn kaj eldonis:
  - Por sankta Rusujo!
  Nataŝa najlis la naziojn. Ŝi donis obuson kun sia nuda kalkano, kiun la nazioj lanĉis al ŝi. Disigis la precizan sukceson de la Fritz kaj vyaknula:
  - Por Svarog!
  Tiam ŝi nudigis sian vizaĝon, en kiu estas tiom da graco kaj furiozo de la pantero.
  Zoja prenis ĝin kaj kuris rustan najlon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi trapikis la okulojn de nazia oficiro, kaj pepis:
  - Por la Blanka Dio!
  Augustine prenis kaj venkiĝis al siaj nudaj kalkanoj kun eksplodema pakaĵo. Ŝi disĵetis la Fritz kiel fragmentojn de vitro, kaj knaris:
  - Por nova rusa mendo!
  Svetlana prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per la nudaj piedfingroj, mortiga, trapikis la Fritz kaj bojis:
  - Por la rusa domo!
  La kvar knabinoj batalis senespere, kaj batalis tre agreseme. La germanoj kaj iliaj solduloj retiriĝis. Malantaŭen antaŭ la knabinoj. Kie estas la nazioj kontraŭ la Ruĝa Armeo.
  . ĈAPITRO #4
  Nataŝka denove ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj kukis:
  - Estas tiom da kaoso en la mondo, ke oni ne povas kredi je justa Dio, sed estas tiom da senskrupulaj politikistoj, ke ne estas dubo pri la ekzisto de la Diablo!
  Zoja agreseme rimarkis, turnis sin, falĉante la naziojn, kaj per la nudaj piedfingroj lanĉis murdan - jelmante:
  - Kial naskiĝas virino - pro la ĝojo kaj la estonteco de la viro, kial la politikistoj naskiĝis, por ke la homoj sciu malĝojon kaj komprenu, ke ili ne havas estontecon!
  Aŭgusteno, dentoj tiel akraj kiel tiuj de lupo, ĵetis eksplodan sakon kun sia nuda kalkano kaj diris:
  - Virino naskas vivon en sia propra turmento, politikistoj naskas morton turmentante balotantojn!
  Svetlana ankaŭ eksplodis en la malamikon, kaj detruis multajn malamikojn, blasfemis:
  - Bastono havas du finojn, kaj politikisto, kiu devigas sin elekti unu finon el sub la bastono, damno por ĉiam, ne estu senzorgaj balotantoj!
  Nataŝa saltis en kapriolon, turniĝis kun sia nuda kalkano kaj jeligis:
  - La politikisto sur la podio tondras kiel tondro, sed balotantoj, kies kapo ne estas tamburo, povas bati nur per sia propra stulteco!
  Zoya kukis, disbatante la naziojn:
  - Se vi volas esti elektita al la trono, estante nuda reĝo, kolektu balotantojn sen reĝo en via kapo!
  Aŭgusteno komentis sprite, palpebrumante siajn safirajn okulojn, kaj sendante per siaj nudaj piedfingroj donacon de morto:
  - Kiam politikisto estas nuda reĝo kaj sen reĝo en la kapo, balotantoj iras "ŝuitaj", kaj kun porko en la brusto!
  Svetlana ankaŭ turniĝis, falĉis amason da nazioj, lanĉis detruon per siaj nudaj piedoj kaj pepis:
  - Politikisto en sia repertuaro estas kantisto kun alies voĉo, sed lia voĉa bando estis farita kun okulo por fuŝi sub la alivestiĝo de najtingala trilo!
  Memoru la Fritz Stalingradon. Kiel la knabinoj batis ilin tie supre. Ili ankaŭ batalis nudpiede kaj en bikinoj. Ĉi tiuj estas la plej efikaj vestaĵoj. Neniu haltigos la knabinojn, kiam ili estos duonnudaj. Kaj per nudaj piedoj ili ĵetas donacojn de detruo.
  Nataŝka ĵetis pecon da ceramikaĵo per siaj nudaj fingroj. Ŝi fendis la kranion de germana generalo, kaj kantis:
  - En la nomo de Patrino Rusio!
  Zoja prenis kaj ĵetis peceton per siaj nudaj fingroj, trabatis la faŝiston kaj kriis:
  - Jes, por mia domo!
  Augustine lanĉis, kun nudpieda veturado. Ŝi fortranĉis ses naziojn kaj grincis:
  - Por Stalin!
  Ankaŭ Svetlana cedis al nova pasejo, terenbatis la Fritz kaj knaris:
  - Por nova mondo!
  Nun la ŝipanaro de Gerda antaŭeniris en la direkto de Vjazma. Dek kilometrojn al la urbo. Sed la rezisto de la Ruĝa Armeo kreskas. La novaj sovetiaj IS-6-tankoj iras en batalon, kun pli potencaj 105-milimetraj kanonoj kaj pli dika kiraso. Vere, estas ankoraŭ malmultaj tiaj maŝinoj.
  Charlotte, premante la stirstangon butonon per sia nuda piedo, trapikis la kirason de la sovetia tanko ĝuste ĉe la krucvojo. Precize trafis la aŭton de la Ruĝa Armeo, malgraŭ ĝia pli bona protekto kompare kun la IS-4.
  La ruĝa diablo ridis kaj rimarkis:
  - Ni havas la plej fortan armeon!
  Kristina komentis kun rideto:
  - Kaj ni estos pli fortaj ol ĉiuj!
  Kaj ŝi ankaŭ premis la piedojn sur la butonojn de la stirstango per siaj nudaj fingroj. Trafis la sovetian aŭton. Ŝi estas tre saĝa knabino. Christina memoris kiel ŝi faris heroaĵojn. Kiel mi amoris kun la Ŝaho de Irano. Jes, tio estas sufiĉe mojosa!
  Kaj la militisto murmuris:
  - Por granda Germanujo!
  Magda, tiu ĉi blondulino kun ora hararo, pafis al la sovetiaj trupoj kaj parolis:
  - Por la sankta venko!
  La knabino, pafante, pensis kun ĝeno. La germanoj maltrafis sian ŝancon dum la unua mondmilito. Kaj kial ili malsukcesigis la planon de atako kontraŭ Parizo kaj translokigis tri korpojn al Orienta Prusio? Eblis provizore oferi la teritorion en la oriento, sed preni Parizon kaj solvi la problemon de Francio en la plej radikala maniero.
  Sed ĉi tio ne estis farita. Kaj ĝenerale ne indas deklari militon kontraŭ Rusio. Verŝajne Nikolao la 2-a ne kuraĝus militi kontraŭ tiel forta malamiko kiel Germanio. Kaj kial necesis batali sur du frontoj? Eblis, eblis frapi Rusion, ignorante Francion kaj Belgion.
  Kaj ĝenerale, pensis Magda, necesis ataki Rusion, kiam ĝi estis katenita de la milito kun Japanio. En ĉi tiu kazo, Nikolao la 2-a povus esti finita sen la subteno de Britio kaj Francio. Li estus premata de la aŭstroj, kaj la turkoj, kaj la italoj, kaj Germanio kaj Japanio.
  Ili simple disbatus Rusion. Kaj ŝi farus nenion.
  Anstataŭe, Germanio ricevis militon sur du frontoj, kontraŭ pli fortaj potencoj. Inkluzive de Japanio, kaj Usono, kaj Italio.
  Do Vilhelmo miskalkulis. Hitler montriĝis pli antaŭvida, farante pacon kun Sovetunio kaj venkante Francio'n.
  Sed la germanoj dum la unua mondmilito estis kaptitaj inter roko kaj malmola loko. Caro Nikolao la 2-a estas ĝenerale malgajninto. Sed lia imperio estis granda, trioble la loĝantaro de la germanoj. Kaj montriĝis ege malfacile rezisti la rusojn.
  Havante pli da fortoj, cara Rusio reprezentis preskaŭ duonon de la terarmeoj de la Entento. Kaj ŝi estis destinita venki. Se ne estus la militista puĉo, kiu okazis en Peterburgo, estas neverŝajne, ke Germanio povus pluvivi. Sed terura afero okazis por la rusoj - la monarkio falis. La sanktoleito de Dio foriris. Kaj ĝi fariĝis vere malbona!
  Kaj por la germanoj, krizhelpo tamen ankoraŭ Germanujo perdis.
  Usono eniris la militon kaj pruvis esti tre forta. Kaj plej grave tankoj. Ili laŭvorte disbatis la germanojn per sia ŝtala maso.
  Embarasa malvenko. Kaj, kion ajn oni povas diri, eble kapitulaco estis la plej bona eliro. Germanio perdis ĉiujn siajn aliancanojn, ĝi estis premita de tankoj. Ne estis vera ŝanco venki.
  Jes, kaj bolŝevika Rusio bone povus malfermi duan fronton en la oriento.
  Ĉiukaze, la decido kapitulaci estis malfacila, sed devigata.
  Magda rememoris, kiel ŝi estis skurĝita pro ŝtelado de peco da pano en la manĝoĉambro. La knabino tiam konfesis kaj ricevis iom malpli da vipoj. Kaj ŝi povis elteni la punon silente. Ŝi ne ploris aŭ ĝemis. Kvankam, kiam ili trafas la nudan dorson, ĝi doloras.
  Gerda pafis, trapikis la sovetian tankon kaj grumblis:
  - Naskiĝis nevenkebla!
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  -Neniu povas haltigi nin!
  Kristina klakis kaj kriis:
  - Neniam en la mondo!
  Magda surde grincis:
  - Kaj en la venonta mondo - ankaŭ!
  La kvar militistoj forlasis la ĉirkaŭadon. Ŝi iom vagadis tra la marĉoj kaj gaje kantis;
  La luno fariĝis purpura,
  Kie la ondoj frakasis kontraŭ la rokoj.
  "Ni iru, belulino, rajdu,
  Mi atendas vin de longe."
  
  "Mi iras kun vi volonte,
  Mi amas marajn ondojn.
  Liberigu la velon
  Mi mem prenos la radon."
  
  "Vi regas la malferman maron,
  Kie ni ne povas elteni la ŝtormon.
  En tia freneza vetero
  Vi ne povas fidi la ondojn."
  
  "Neeble? Kial, mia kara?
  Kaj en la pasinteco, pasinta sorto,
  Ĉu vi memoras, perfida perfidulo,
  Kiel mi fidis vin?"
  
  La luno fariĝis purpura,
  Kie la ondoj frakasis kontraŭ la rokoj.
  "Ni iru, belulino, rajdu,
  Mi atendas vin de longe."
  La knabinoj kantis kaj aplaŭdis sin. Aŭgusteno rimarkis, ridetante ĉe la buŝangulo:
  - Jes, ni donis multe al la nazioj. La batalo estis glora kaj por multaj la lasta!
  Nataŝa ridis.
  - Vi estas same kiel Maugi!
  Augustine ridetis kaj konsentis:
  Mowgli estis bonega!
  Zoja rimarkis kun dentorido:
  - Ni devas elpensi manieron venki la superajn fortojn de la Germana Armeo!
  Svetlana sugestis:
  - Ia superpova gaso!
  Aŭgusteno kantis, frapante la nudajn piedojn en la flakoj:
  Gasoj, gasoj, gasoj, gasoj! Ni tuj ekstermos ĉiujn malamikojn!
  Nataŝa sugestis:
  Ni kantu alian!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe;
  La luno fariĝis purpura,
  Kie la ondoj frakasis kontraŭ la rokoj.
  "Ni iru, belulino, rajdu,
  Mi atendas vin de longe."
  
  "Mi iras kun vi volonte,
  Mi amas marajn ondojn.
  Liberigu la velon
  Mi mem prenos la radon."
  
  "Vi regas la malferman maron,
  Kie ni ne povas elteni la ŝtormon.
  En tia freneza vetero
  Vi ne povas fidi la ondojn."
  
  "Neeble? Kial, mia kara?
  Kaj en la pasinteco, pasinta sorto,
  Ĉu vi memoras, perfida perfidulo,
  Kiel mi fidis vin?"
  
  La luno fariĝis purpura,
  Kie la ondoj frakasis kontraŭ la rokoj.
  "Ni iru, belulino, rajdu,
  Mi atendas vin de longe."
  La knabinoj finis la kanton kaj fariĝis kaprioloj. Post ĉio, ili havas mason en helaj kapoj. Tri blonduloj kaj ruĝharulo. Bonegaj knabinoj.
  Aŭgusteno, kurante, rememoris, kiel ŝi ludis bilardon. Certe ne mono. Kaj ĉar ŝi havis nenion en tiu tempo, tiam la knabino faris pipon, kontraŭ kvin rubloj. Kaj gajnis la unuan ludon. Cetere mi ludis nudpiede, kio multe helpis. Poste ŝi ludis alian ludon kun la fama ŝtelisto.
  Kaj denove venkis. Poste alia ludo kun duobligo de la interesoj. La knabino estis tre saĝa. Kaj ankaŭ la krima aŭtoritato estis ebria. Fine, li eltiris pafilon kaj komencis pafi. Aŭgusteno, prenante la monon, kiun ŝi gajnis, malaperis, fulmante siajn nudajn kalkanojn. Jes, ĉi tiuj viroj estas tiel nervozaj. Eble vere ne por ludi kun ili, sed por gajni monon amindumante?
  Aŭgusteno povintus vivi bone en Moskvo, sed la knabino, post la kolonio, fervoris iri al la fronto. Ŝi volis batali. Krome, ŝi estis altirita de heroaĵoj. Esti heroino estas tiel mojosa!
  Vi ankaŭ devas povi ludi kartojn por mono. Augustine estis iel trompita de friponoj, kaj ili devis leki. Nu, vi povas imagi, ke ĉi tio estas mielo kaj vi mem volas, ke ĝi ne estu tiom abomena. Sed prilabori la limber, do ĝenerale estas plezuro por temperamenta ruĝhara diablo. Ŝi kun iu ajn viro atingis orgasmon. Do en Moskvo ŝi gajnis monon facile kaj agrable por si.
  Domaĝe, sed la milito faris siajn proprajn alĝustigojn. Augustine eĉ uzis siajn ĉarmojn en sciigo. Kaj delogis ĉiujn virojn en vico. Kaj ŝi amis inciteti ilin. Precipe la pli junaj. La diablo ŝatis ĝin. Tamen, malgraŭ la multaj premioj, la knabinoj ankoraŭ iris al la kapitanoj, kaj nur Nataŝa iĝis majoro.
  La nazioj, post la falo de Smolensk, superkovris Vjazma. La urbo obstine tenis. En la nordo, la nazioj sukcesis preni Novgorodon, kaj ili alproksimiĝis al Leningrado. La situacio estis plimalbonigita per la eniro de Svedio en la militon. Ĉi tiu lando ankaŭ deziris teritoriajn akirojn de Rusio. Kaj ili rememoris la antaŭajn militojn, precipe Karolo la Dekdua. Ankaŭ signifaj okazaĵoj de antikvaj tempoj. Kaj la svedaj sekcioj aperis ĉe la fronto, kaj moviĝis al Petrazavodsk kaj Leningrado de la nordo. Prut finna-sveda kaj germana trupoj kun eksterlandanoj. Kaj ne ĉesu ŝajnas al ili.
  Belaj svedaj knabinoj flugas sur aviadiloj. Gringeta kaj Gertrude, du G, batalas en paroj. Ili estas tre kuraĝaj knabinoj. Kaj bela. Ili flugas al si mem sur la ME-462, ĉasaviadiloj aĉetitaj de la germanoj. Kiel kutime kun knabinoj en unu bikino kaj nudpiede.
  La germana maŝino estas tre potencaj armiloj. Ŝi havas sep aerpafilojn. Unu 37mm kaj ses 30mm. Sovetiaj MIG-15 batalantoj rapidas kontraŭ. Iom pli malfortaj armiloj: 37 mm aerpafilo kaj du 23 mm aerpafiloj. Tio estas, la fortoj estas tre neegalaj.
  Gringeta pafas aerkanonojn. Trafas sovetian ĉasaviadilon kaj grincas:
  - Jen nia aerakrobato!
  Gertrude ankaŭ frapas sian aŭton de la unua kuro kaj grincas:
  - Por Karlo la dekdua!
  Efektive, la blonda diablo ege ĝenas, ke Svedio perdis la militon al Rusio. Sub Ivano la Terura, la svedoj povis preni Narva, kaj plurajn rusajn urbojn sur la marbordo. Sed tiam Rusio, sub Fedot la unua, rekaptis siajn terojn perditajn en la Livonia milito. Vere, tion faciligis la fakto, ke Pollando batalis flanke de Rusio.
  Sed tiam la svedoj dum la regado de Ŝujskij povis konkeri rusajn urbojn. Tiam prenu Novgorodon. Sieĝita Pskovo. Sed sen sukceso.
  Tiam estis la milito inter Rusio kaj Pollando. Sekve, la svedoj kaptis la plej multajn el la baltaj ŝtatoj kaj Rigon. Antaŭ tio, teroj en Eŭropo estis konkeritaj.
  Svedio fariĝis mondpotenco. Atingis sian maksimumon.
  Sed en Rusio, Petro la Granda ekregis kaj komencis kreskigi grandan imperion. Al Svedio kontraŭis Pollando, Saksio, Danio kaj, kompreneble, Rusio. Fortoj estas neegalaj.
  Sed Karlo la Dek-dua, en la aĝo de dek ses, povis venki Danion surmove, kaj tiam proksime de Narva atakis la superajn fortojn de Rusio kaj gajnis rimarkindan venkon.
  Sed Petro la Granda ne estis rompita pro malsukceso. Li kolektis novajn fortojn kaj iris sur la ofensivon, profitante la fakton ke Karlo la Dekdua estis ĉe milito kun Pollando.
  Sed la svedoj konkeris Pollandon. Kaj la alproksimiĝo de la rusaj trupoj ne helpis. Petro la Granda eĉ estis preta por paco, resendante la urbojn kaj Narva konkeritan fare de la rusoj al la svedoj.
  Sed Karlo la Dekdua estis decidita. Tamen, Petro la Granda sukcesis renversi la tajdon de la milito. Ĝi ludis sian rolon, ke la homoj de Pollando kaj Ukrainio ne apogis Karlon la Dekdua. Proksime de Poltavo, la svedoj suferspertis finan malvenkon. Kiel ĝi okazis? La rusoj povis eluzi la svedojn fortikigante sin malantaŭ la redutoj. Kaj tiam ĉio estis decidita per mortiga kontraŭatako.
  La vundo de Karlo la 12-a antaŭ la batalo ankaŭ ludis negativan rolon.
  Post Narva, Rusio tute kaptis la iniciaton. Kaj ŝi povis venki la svedojn eĉ surmare. Kio estas tre, tre ĝena.
  Karlo la Dekdua mortis dum la sieĝo de la norvega fortikaĵo. Kaj la milito baldaŭ finiĝis kun la fakta malvenko de la svedoj. Vere, Petro la Granda konsentis, sub premo de eŭropaj landoj, oficialigi siajn teritoriajn akirojn kiel aĉeton. Svedio perdis multe da teritorio, inkluzive en Eŭropo. Kaj jam sub Aleksandro la unua, ankaŭ Finnlando estis konkerita de la rusoj.
  Kompreneble, Svedio estas ofendita kaj volas venĝon. La situacio pligrandiĝis, precipe post la venko de la nazioj en la parlamentaj balotoj. Kaj la milito estas nun por la svedoj kun historiaj paraleloj.
  Gertrude atakas la sovetian maŝinon kaj kantas:
  - Tie vivis Antono la kvara...
  Gringeta tranĉas malsupren la Yak-15-batalanton kaj muĝas:
  Li estis glora reĝo...
  Gertrudo terenbatis ruson kaj kantis:
  - Li amis vinon al la infero ....
  Gringeta provas eniri la sovetian aŭton kaj hurlas:
  - Kia krako okazis foje!
  Gertrude kantis:
  - Tili bom! Tili bom!
  Kaj la knabino elŝovis sian rozkoloran langon.
  La knabinoj montriĝis gajaj... Ili batalis kun granda ravo. Ili batalis kiel agloj. Kaj ili neniam retiriĝis.
  Gringeta kuris nudpiede tra la neĝo. Kaj ŝi estis tiel gaja knabino. Kaj ŝi rememoris siajn heroaĵojn. Kiel ili estis nudpiedaj kaj en bikino ĉasante blankan urson. Kio estis tre distra.
  Duonnudaj knabinoj pafis al sovaĝa besto per pafarko. Ili trafis kaj muĝis la beston.
  Tiam ili forkuris, ekbrilante knabinenajn kalkanojn ruĝe pro la malvarmo. La knabinoj estis belaj. Preskaŭ nuda, sed tre kuraĝa. Kaj ili ĉasis sin, estante sentimaj.
  Tiam, kiam la vundita urso mortis, la knabinoj rostis lian viandon kaj faris festenon. Ĝi estis tiel bonega. La knabinoj naĝis en la truo kaj aspergis unu la alian per neĝo. Poste ili kuris malsekaj tra la neĝblovoj. Ĉio estas tiel bonega kaj mojosa.
  Gertrude kaj Gringeta nun estis sur la ĉaso al sovetiaj pilotoj. Ili memoris la ĉefan regulon: necesas batali preskaŭ nude kaj nudpiede, kaj tiam la knabino ne estos pafita. Donas tian forton al militistoj kiam ili estas preskaŭ sen vestaĵoj. Tial neniu konkeris la tutan mondon en la Mezepoko?
  Ĉar ili subtaksis la forton de nudaj, inaj piedoj. Kaj nudpiedaj knabinoj estas tre malvarmetaj kaj fortaj! Kiam knabino ne havas ŝuojn, ŝia nuda plando ricevas la energion de la tero.
  Ĉi tio estas la kolosa forto de la militistoj.
  Gertrude pafis sovetian aviadilon kaj ĉirpetis:
  - Nudpiedaj knabinoj estas pli malvarmetaj!
  Gringeta ankaŭ frapis en la rusa, kaj grincis:
  Knabinoj ne bezonas ŝuojn!
  Kaj rigardis la brulantan, rusan batalanton, falantan.
  Mi pensis pri kiom bonege estas kuri nudpiede, kaj tra neĝblovoj, kaj tra la dezerto. La plando de la kruroj de la knabino fariĝas tre elasta kaj daŭra, kaj samtempe ne fendetiĝas. Do ne zorgu pri problemoj. En Rusio, vintroj estas ĝenerale severaj, kaj estos agrable kuri en la neĝo. Ŝi estas la knabino de la plej alta trairejo.
  Kaj kiel gracia kaj unike bela nudpieda, knabina piedo sur neĝblovo? Kaj la fingroj, kaj la piedo, kaj ĉio ĉi kune? Kiel mirinde estas kiam ĉizitaj kruroj paŝas sur blankan surfacon, kaj ili mem estas sunbrunigitaj. Kaj la knabinoj havas blondajn harojn, ili estas tiel malvarmetaj blonduloj.
  Kaj ili amas ĝin kiam viroj kisas ilin sur siaj nudaj kalkanoj.
  Gringeta malflugigas alian sovetian aŭton kaj tweetis:
  - Gloro al la Patrujo, Gloro!
  Gertrude malflugigis rusan batalanton kaj eldonis:
  - Karolo la Granda estas kun ni!
  La knabinoj estas nur mirindaj, kaj ili havas tiom da unika beleco. Vi vere povas freneziĝi kun ĉi tiuj knabinoj. Kaj ilia korpo, tiel muskola kaj agrabla.
  Gringeta tre ŝatis esti karesata de viroj. Estis tiel agrable por ŝi. Kaj ŝia haŭto estas glata, elasta, kvazaŭ polurita. Jen la knabino.
  Kaj mi amas la masaĝon.
  Nun ŝi faligis rusan aviadilon kaj muĝis:
  - Mi estas kiel urso!
  Kaj ŝi montris sian langon!
  Gertrudo denove ekpafis kaj pepis:
  Ni estas tigrinoj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe faris mortajn buklojn. Ili estas ĝenerale tiaj bonegaj militistoj. Ili estas plenaj de pasio kaj triumfo de volo. Kaj la haŭto estas tiel sunbrunigita, kiel bronzo.
  La militistoj sukcesis batali en Afriko kaj la infanterio. Kiu estas tre bona por blonduloj. Kaj ili fariĝis tiel belaj kaj brunaj.
  Gertrude kantis:
  - Natura blondulo! Muskola dorso!
  Gringeta konfirmis:
  - Mi gajnas ĉiujn balotojn!
  Sovetiaj militistoj batalas por Vjazma, kiu estis ĉirkaŭita de la nazioj de preskaŭ ĉiuj flankoj. Kaj batalu heroe.
  Nataŝka tamen, ĵetante grenadon per la nuda piedo, grincis:
  - Venko ne estas evitinda!
  Zoja ankaŭ donis turnon. Ŝi lanĉis obuson per sia nuda piedo. Pafis la naziojn kaj knaris:
  - Ne povas esti du mortoj!
  Donis la vicon kaj Aŭgusteno. La ruĝhara diablo ĵetis la obuson per la nuda piedo kaj pepis:
  - La venonta jarcento estos nia!
  Svetlana ankaŭ pafis eksplodon. Ŝi kuŝigis aron da Fritz, kaj gluglutis:
  - Ni naskiĝas kun nova epoko!
  Kaj ŝi montris sian langon!
  La knabinoj estas tre imponaj. Ili estas tre belaj, kaj sunbrunigitaj, tri blonduloj kaj ruĝharulo, kun sekaj kaj reliefaj muskoloj.
  Kiaj bonaj knabinoj...
  Nataŝa pensis dum ŝi pafis, ĉar la Biblio ne estas la vorto de Dio, tiam la rusoj bezonas alian, pli perfektan religion. Kreski en spirito kaj vero!
  Kaj kio povus esti pli bona ol fido al la Supera Familio!
  Kaj la militisto pepis:
  - Kredu aŭ ne, la pordo al savo estos malfermita!
  La knabinoj, kompreneble, pafas al la nazioj de ĉiuj pafiloj kaj mortigaj obusoj. Kaj se ili trafos ĝin, tiam ĝi ŝajnos al neniu.
  Militistoj kiuj povas salti, kaj kanti kaj salti ....
  Kaj poste piediru sur iliaj kapoj...
  Nataŝa turnis sin kaj rimarkis ridante kaj sprite:
  - Homo havas unu koron kaj du manojn, sed politikisto remas per siaj piedoj por kvar kaj estas tute senkora!
  Zoya, pafante al la malamikoj kaj batante ilin per sovaĝa forto, kaj rimarkis kun agresema rido:
  - Estas nur unu patrujo, unu koro, kaj nur unu venko, sed ĝi havas tricent politikistojn-patrojn, kiuj povas orfi nur la balotanton!
  Aŭgusteno notis kun granda pasio, pikante la malamikon en sovaĝa furiozo, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Kiom ajn nuloj vi aldonas, vi ne ricevos veran ciferon, krom la elekto de politikisto fare de homoj kun nula inteligenteco!
  Svetlana rimarkis kun subrido, ekstermante la naziojn, kaj ĵetante eksplodan pakaĵon kun sia nuda kalkano:
  - En aritmetiko, aldonado de nuloj ne aldonos rezultojn; en politiko, aldoni nul inteligentecojn inter balotantoj aldonas al la takso!
  Knabinoj vere aldonas tre detruan impeton.
  Kaj la Fritz ne povas trapasi tiajn belaĵojn ... Alenka ankaŭ batalas kun sia bataliono.
  La knabino ĵetas obuson kun nuda, ĉizita kruro kaj diras:
  - Ne unu genio povas pruvi, ke Dio ne ekzistas, sed ke politikisto ne havas koncepton de konscienco estas evidenta eĉ al bebo!
  Anyuta pafis eksplodon de maŝinpafilo, kaj ankaŭ ĵetis donacon de morto kun mortiga forto, kŭante:
  - Politikisto, kiu naskiĝis en la jaro de la porkaj porkoj, sendepende de la naskiĝdato, politikisto, kiu naskiĝis en la jaro de la tigro, estas kanibalo, kaj la jaro ne rilatas al tio!
  Alla agreseme komentis, ĵetante obuson helpe de siaj nudaj piedfingroj:
  - En politiko, palacoj iĝas porkejoj, kaj leonoj malsupreniras al la nivelo de ŝafoj, kaj nur vulpo fariĝas homo!
  Maria, daŭre pecetigante kontraŭulojn per kolosa batalforto, jelfis, elmontrante la dentojn:
  - Politikisto de ia palaco turnos porkejon kaj renversos iun veron interne eksteren, kaj en ia ŝafa vesto restos kanibal-lupo!
  Olimpio, farante bone celitan fajron al la malamiko, falĉante la vicojn, logike notis:
  - Ne estas parencoj en politiko, kvankam balotantoj estas kuniklofratoj por politikisto, kaj la Diablo mem estas sia propra patro!
  Aljonka ekpafis al la nazioj, falĉis ilin, kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis obuson de mortiga forto, kŭante:
  - Politikisto ofte ŝatas fari promesojn kun barbo, sed por balotantoj li jam estas kapro!
  Anyuta, pafante kontraŭ kontraŭulojn kun granda precizeco, kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj fingroj, notis:
  - Politikisto estas kaj promena ŝerco kun barbo kaj vera kapro, sed samtempe li estas eĉ pli granda porko, kiu faras hakaĵon el balotantoj, elŝirante grasajn pecojn!
  Alla respondis agreseme, kun sovaĝa ridado, kaj palpebrumante kun infera aplomo kaj muĝado:
  - Politiko estas tre malpura komerco, politikistoj lavas siajn gluiĝemajn manojn, nur per densaj fluoj de la sango de balotantoj!
  Maria ankaŭ turniĝis kaj falĉis amason da Fritz kaj iliaj dungitaj soldatoj kaj pepis:
  - Kvankam mono ne odoras, la odoro de la subaĉetanto estas abomena, kaj estas precipe malsana, kiam, kontraŭ multe da mono, li metas sur ĝin grandan porkon!
  Olimpiada komentis iom agreseme, palpebrumante siajn safirajn kaj smeraldajn okulojn:
  - La politikisto estas kapro, kaj ĉar liaj promesoj estas kun barbo, kaj tial li amas kontantan verdaĵon, kaj ĉar li konstante kornigas la balotantojn!
  Kun tia frapa potenco de la knabinoj, estas malfacile por la nazioj venki eĉ kun la plej novaj tankoj. Sed tamen ili grimpas antaŭen kaj algluiĝas.
  Dum pafado, ili uzas la plej novajn gaslanĉilojn, kaj ion alian pli potencan kaj batalan.
  Kaj tiam ili ĝenerale komencas sidi sur blanka ĉevalo. Jen la Ŝturmlev en batalo. Kaj ĉi tio estas tre serioza armilo. Kaj "Sturmmaus" estas eĉ pli danĝera kaj pli serioza. Tia sovaĝa kaj infera pafilo. Kaj se ŝi batos, tiam ne estos kompato de ŝi. Ĉi tio estas kolosa detrua forto.
  La knabinoj, kiuj kuras la Sturmmaus, estas preskaŭ nudaj en nenio krom kalsoneto. Kaj samtempe tre facilmova kaj facilmova. Tiuj, kiuj povas fari preskaŭ ĉion.
  Kaj tuj kiam ili trafos la sovetiajn trupojn, la Ruĝa Armeo ne ŝajnos sufiĉe.
  
  EMMANUELO LUTAS EN STALINGRADO
  Do Emmanuelle denove eklaboris kaj lekis la pulsajn jadstangojn de la elfoj. Kaj dum ŝi faris tion, malsama rakonto disvolviĝis.
  En 1944, Hitler estis murdita la 20-an de aprilo. Speer, Fuhrer kaj Ĉefkomandanto Rommel, iĝis Kanceliero de la Tria Regno.
  Kaj la aliancanoj deklaris paŭzon kaj komencis intertraktadojn kun la nova registaro. La antaŭkondiĉo estis la ĉesigo de la genocido de la judoj, kaj la forigo de la rasaj leĝoj de la Tria Reich.
  Rommel jesis fari tion formale, sed ne liberigis la judojn, sed transdonis ilin de la tendaroj al la minoj kaj armeaj fabrikoj. La bombado de la Tria Regno ĉesis kaj la liberigo de armiloj akre altiĝis. La longe atendita Panther-2 kun pli potencaj armiloj kaj pli bona protekto ankaŭ aperis en amasproduktado. La 900-ĉevalforta motoro kompensis la pliigitan pezon de la tanko, kaj la 88-milimetra kanono trafis sovetiajn veturilojn de malproksime.
  Anstataŭ FAA-raketoj, Rommel ordigis la XE-162, malmultekostan kaj efikan ĉasaviadilon. Tio permesis al la nazioj akiri aersuperecon.
  TA-152 ankaŭ montriĝis por plentaŭga universala aviadilo, kiu estis utiligita kiel ĉasaviadilo, atakaviadilo, kaj frontlinia bombaviadilo. Kaj la ME-262 estas bona aŭto, kvankam ĝi estas malfacile fabrikebla kaj havas krizon. Do la germanoj prenis serioze la modernigon de la armeo.
  Krome Rommel ĝuste divenis, ke la Ruĝa Armeo kaŭzos la ĉefan baton al Belorusio. Spiondatenoj montris ke plifortikigoj estis translokigitaj tro klare sur la suda flanko kaj sekrete en la centron.
  Rommel alfrontis malfacilan elekton: estis preskaŭ neeble konservi Belorusion, kie estis multaj marĉoj kaj partizanoj, eĉ kun granda nombro da soldatoj.
  Tiam Rommel decidis ataki Ukrainion mem. Ĝi estis forta decido kaj plej grave neatendita por la sovetia komando. La nazioj havas multajn tankojn, kaj la "Tigro" en la trarompo estas sufiĉe forta, kiel la "Tigro" -2 kaj "Pantero" -2, kiuj tamen ĵus komencis alveni ĉe la fronto.
  Rommel, eksponis la okcidentan fronton, kolektis ĉiujn siajn fortojn en la sudo. Kaj iris al la ofensivo.
  La germanoj atakis la nokton de la 15-a de junio, kaj povis surprizi la Ruĝan Armeon! Kaj ili sukcesis trarompi la defendon. Kaj ili fide antaŭeniris, kaj prenis urbon post urbo.
  La batoj estis liveritaj de Okcident Ukrainio kaj Moldavio. Konverĝaj direktoj. Kaj ĝis nun ĉio iris laŭ la diktado de Rommel.
  La germanoj jam havis avantaĝon en tankoj en la orienta fronto. La novaj IS-2 kaj T-34-85 ĵus komencis alveni, kaj la produktado de pli malnovaj veturiloj malkreskis. Dum la liberigo de "Panteroj" kaj "Tigroj" atingis altajn nivelojn. Krome, la skatolo-simila "Tigro" estis sufiĉe simpla por kunveni kaj tre efika tanko.
  La germanoj sukcesis formi grandegan kaldronon, kiu disfalis pro pluraj malgrandaj batoj. Kaj en la sudo okazis katastrofo. Stalino nuligis la strikon en la centro, kaj ordonis restarigi, transdonante fortojn en la sudon.
  Ĉi tiu decido estas iom malfrua. Kaj la katastrofo ne povus esti evitita. Nur parto de la sovetiaj trupoj povis eskapi el la vaporkaldronoj. La damaĝo estis tre grava.
  Stalino timiĝis kaj estis kolerega. Li postulis antaŭeniri... Sed Rommel agis tre lerte. Unu el la fortaj movoj de la nova Fuhrer estis la dissolvo de la SS-sekcioj, kaj la pliiĝo en la oficiroj de la ordinaraj unuoj de la Germana Armeo ĉe ilia elspezo. Kaj ĉi tio permesis signife altigi la kvaliton de la armeo.
  Alia grava movo estis la rekrutado de virinoj por militservo. Kaj precipe en aviado kaj tanko, same kiel kaŝpafistoj. Tiu decido ankaŭ havis pozitivan efikon al la kurso de la batalado. Kaj komenciĝis la unuaj sukcesoj.
  Precipe distingiĝis la grupo de Gerda sur la Pantero.
  La blankhara militisto estis vere mojosa kaj amuza. Ŝi estas preta batali kun furioza frenezo.
  Jen Gerda pafis al la malamiko uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj pepis:
  - La leĝo ne estas skribita al la diablo!
  Ŝia ŝelo precize terenbatis la tridek kvaran gvattureton. Efektive, ĝi estis uragana alproksimiĝo al komerco.
  Charlotte ankaŭ pafis, premante la skarlatan cicon de sia brusto kontraŭ la ellasilon kaj knaris:
  - Ni estas potencaj diabloj!
  Kristina ankaŭ celis la pafilon. La knabinoj uzis siajn nudajn piedfingrojn por pafi. Feliĉe, la Pantero pafis dek kvin pafojn je minuto. Kaj ŝi povas terenbati sovetiajn pafilojn kaj tankojn kiel grenon kun nunĉukoj.
  Jen alia rusa aŭto brulanta.
  Kristina kriis:
  "Mi estas malbenita demono kiu verŝas sangon!"
  Magda ankaŭ pafis per sia nuda kalkano, kion ŝi faris tre bone, kaj feliĉe kukis:
  - Mi estas diabla batalanto!
  Jes, ĉi tiuj knabinoj estas vere io monstra.
  Kiel la novaj militistoj Albina kaj Alvina. Ili elektis TA-152 aviadilojn por si kaj samtempe ĉasis de aero kaj grundaj celoj.
  Ili faris ĝin entuziasme kaj agreseme.
  Albina malflugigis sovetian aviadilon kaj kuis:
  - Kaj mi estas monstra agreso!
  Post tio, helpe de nudaj piedfingroj, ŝi ankaŭ trapikis la tankon de la USSR-armeo.
  Alvina ankaŭ trafis rusan aŭton sur la ĉielo kaj pepis, montrante la dentojn en rideto:
  - Nia diabla skipo!
  Kaj ankaŭ tre memfide de la TA-152 trapikis la tegmenton de sovetia tanko.
  La knabinoj vere estas sur la batalkampo, ĉi tio estas io ...
  La nazioj venkis pli ol cent sovetiajn sekciojn kaj kaptis la iniciaton.
  Ili komencis moviĝi direkte al Kievo, kaj havis konsiderindan avantaĝon. Stalino, aliflanke, timiĝis kaj muĝis, donante konfliktajn ordonojn. Dum konsento kaj
  Ne havis.
  Rommel agis memfide kaj kreis vaporkaldronojn. Li sukcesis manovri kaj venki, preterirante la sovetiajn poziciojn. Kaj batante nokte, kaj uzante diversajn lertaĵojn.
  Denove la germanoj tenis la iniciaton. Kaj nun ili jam transiris Dnepron, kaj jam tie ili gajnis venkon post venko.
  Nur aŭtuno kaj irigaciaj pluvoj iom haltigis la naziojn. Sed plejparto de Ukrainio estis rekaptita. La nazioj eĉ sukcesis preni Ĥarkovon. Estis forlasita de la Ruĝa Armeo kaj Kievo.
  Rommel ankaŭ provis striki en la centro. Sed ĉi tie la sovetiaj trupoj jam povis prepariĝi por defendo kaj montris eltenemon. Kaj jam la sovetiaj knabinoj montris sian klason.
  Elizave kaj ŝia skipo batalis sur la IS-2.
  La knabinoj estis ankaŭ en bikinoj kaj nudpiedaj. Kaj ili batalis kun granda sovaĝeco.
  Elizabeto pafis siajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - Mi estas granda tigrino!
  Jekaterina ankaŭ ŝraŭbis tiom, ke la ĵetaĵo priskribis arkon, trapikis la Panteron kaj ekkriis:
  - Neniu vorto malkuraĝulo!
  Elena ankaŭ eksplodis kontraŭ la malamiko, trarompis la tankon de la batalgeneracio kaj pepis:
  - Neniu kapitalismo!
  La agresema Euphrosinia ankaŭ pafis, eldonante:
  Jes al socialismo!
  La inaj pilotoj ankaŭ batalis en la aero.
  Anastasia Vedmakova trafis la aviadilon kaj ĉirpetis:
  - La vivo en la mondo ne estas paradizo!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Akulina Orlova denove terenbatis germanan aŭton per la nudaj piedfingroj kaj kukis:
  - Komunismo regos la planedon!
  Mirabela Magnetic terenbatis Messerschmid per sia nuda kalkano kaj kukis:
  - Por grandaj venkoj!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj, eĉ se ili ne vidis ŝin.
  Akulina Orlova rimarkis:
  - Jetmonstroj ne estas baro por ni...
  En malfrua aŭtuno kaj vintro, la germanoj decidis stari sur la defensivo. Kaj la Ruĝa Armeo jam antaŭeniris. Stalino decidis striki en la centro. Rommel, aliflanke, male al Hitler, igis la duan kaj trian liniojn de turnoj pli fortaj ol la unua, kiu reduktis la efikon de artileriopreparo.
  La germanoj povis venki for la sovetian ofensivon en la centro. La unuan fojon, memveturaj pafiloj E-10 kaj E-25 partoprenis en la januara bataloj. Ili estis malgrandaj, kun malalta silueto kaj la loko de la motoro kune kun la dissendo laŭlarĝe, kaj la rapidumujo sur la motoro mem. Kaj ĝi estas tre produktiva.
  La E-10 estas tre praktika kaj facile fabrikebla memvetura pafilo, nur 1,4 metrojn alta. Kaj la E-25 estas nur 1,5 metroj, kaj nur iom pli peza kun Panther-pafilo kaj motoro de sepcent ĉevalforto. Ĉi tiu aŭto havis bonan protekton: frunto de 120 mm, flankoj de 82 mm sub deklivoj. Kaj ĝia unua bataluzo montris grandan efikecon kaj moviĝeblon.
  Margareta kaj Helga batalis sur la E-25 kaj tre fame trafis la malamikon. La malvenko de la malamiko sekvis la malvenkon en inundo.
  Margareta pafis al la sovetia maŝino. Ŝi pugnobatis ĝin kaj diris:
  - Ĉio estos nur bonega!
  Helga ankaŭ pafis ĵetaĵon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  Eble hiper...
  La militisto memfide pugnobatis la IS-2-tankon kaj fajfis tra ŝiaj naztruoj.
  La ofensivo de la sovetiaj trupoj en la vintro estis repuŝita. Sed poste denove milito kaj batalo. La germanoj komencis avanci en marto.
  La bato de iliaj trupoj estis direkte al Kursk. E-100s ankaŭ partoprenis en la bataloj. Ĉi tiu aŭto estis tre bone protektita de ĉiuj anguloj, kaj samtempe relative movebla malgraŭ la peza pezo. Kaj en la trarompo montris ĝian efikecon.
  En la sama tempo, la germanoj avancis nokte uzante noktvidajn aparatojn. La Fritz povis trarompi la defendojn de la Ruĝa Armeo kaj kaptis Orel, Kursk, Belgorodon. Ni atingis sufiĉe multe da sukceso. Ni alproksimiĝis al Voroneĵ meze de aprilo.
  Rommel sentis sin memfida. Ŝajnis, ke iom pli kaj estos kompleta venko. Sed la aliancanoj faris ultimaton: ili diras fini la militon. Kaj la samaj pretendoj al Stalino.
  La 10-an de majo 1945, armistico estis deklarita. Tiam intertraktadoj komenciĝis. Usono kaj Britio proponis sian mediacion. Monaton poste, paco estis finita. Germanio ricevis Ukrainion sen Krimeo, Belorusio, la baltaj ŝtatoj, Moldavio, kaj parto de la Don-nigra grundo en interŝanĝo por Kursk, Orel kaj Belgorodo. Finnlando restarigis la antaŭajn limojn, sed resendis la Petrazavodsk-regionon. Vere, kontraŭ mona kompenso de Sovetunio. Norvegio ankaŭ ricevis malgrandan teritorion proksime de Murmansko, kiu eniĝis en federacio kun la Tria Regno.
  Kreiĝis Eŭropa Unio - kiu inkludis ĉiujn landojn okupitajn de la germanoj kaj satelitoj, same kiel la antaŭajn respublikojn de Sovetunio. Rommel kaj Speer traktis moderan politikon kaj oficiale proklamis la egalecon de ĉiuj nacioj kaj rasoj. La Euroreich aperis.
  Sed demokratio estis limigita. Tamen, partioj krom la nazioj ekaperis kaj la elekta oficejo de la prezidanto estis establita. Rommel iĝis la unua prezidanto de la Eŭropa Unio. Li regis por kvar esprimoj de kvin jaroj ĝis li eksiĝis en 1966 por fari lokon por la pli junaj. Tiam la amendo pri du periodoj de la Prezidanto de la Eŭropa Unio estis adoptita.
  Stalin mortis en marto 1953. Li estis sukcedita fare de Ĥruŝĉov post lukto por potenco. Okazis la dudeka kongreso. Kaj Stalin eĉ pli koleris sian propran popolon. Tiam, tamen, aferoj iris iom alie. Sovetunio perdis la Duan Mondmiliton, kaj ĝia rolo en la mondo estis pli malgranda. En ĉi tiuj kondiĉoj, ili eĉ ne sonĝis konstrui komunismon. Nikita Ĥruŝĉov ne estis faligita, sed regis ĝis sia morto en 1971. Kaj li estis sukcedita ne de Breĵnev, sed de Ŝelepin. La germanoj estis la unuaj, kiuj flugis en la kosmon, kaj ankaŭ al la luno. Tiam, en 1980, la Eŭropa Unio flugis al Marso. La Euroreich unuigis ĉiujn landojn de Eŭropo kaj parton de Sovetunio, kaj ankaŭ kontrolis havaĵojn en Afriko kaj Azio. Ĉi tio montriĝis tre forta ŝtato. Kaj ŝi, venkinte Usonon, fariĝis la monda hegemono. Ĉinio kaj Japanio neniam leviĝis. Ĉi-lasta estis okupita de la usonanoj kaj okazis gerilmilito. Civita milito kaj sovaĝa kapitalismo daŭris en Ĉinio.
  La mondo fariĝis pli eŭrocentra. Kaj la kolonia sistemo ne kolapsis. Do Emmanuelle finiĝis en 1984. Olimpikoj okazas en Romo.
  La knabino Emmanuelle iras al la granda urbo. Ĉio estas tre pura kaj ordigita.
  Emmanuel kantas:
  - Mi estas roma militisto sur la genuoj de la sovaĝuloj!
  Malamikojn de Nero Mi forbalaos de sur la tero!
  Olga Rybachenko, ĉi tiu knabino aperis apud Emmanuelle, elirante kiel diablo el flarbakujo kaj jelfis:
  - Kio laŭ vi estas ĉio? Damne du!
  Emmanuel knaris:
  - Kion alian?
  Olga respondis kun rideto:
  - Kaj tiam... Kio pensigas vin, ke la aliancanoj akordigos Stalin kaj Rommel. Tio estas ĝuste la malo! Fakte, la sekvanta estas multe pli reala!
  La germanoj meze de majo 1945 rekomencis la ofensivon. Stalingrado fariĝis la ĉefa direkto. La ĉefaj bataloj disvolviĝis laŭ Dono kaj pli al Volgo.
  La nazioj alproksimiĝis al Stalingrado komence de julio kaj grandioza batalo komenciĝis.
  La virina kaŝpafista bataliono sub la komando de kapitano Nataŝka Kaktusova alprenis defendan pozicion en la ruinoj de la strato Volodarsky. Knabinoj kun maŝinpafiloj kaj fusiloj, ligitaj per pakaĵoj da grenadoj, kaŝiĝis malantaŭ la ruinoj.
  Natasha mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda. Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto. Kapitano Nataŝa batalas pli ol du jarojn kaj malgraŭ sia juneco ŝi multe vidis. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movo de tankoj.
  Dolĉa Nataŝka tenas obuson kun eksplodpakaĵo ligita al ĝi. Necesas rampi al la timinda germana tanko "Leono", akvumante la stratojn per mitraloj.
  Mirabela rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas dum ŝi rampas kvarpiede. La flavaj haroj de Mirabela estas malordaj kaj longaj... Iom friziĝintaj. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Mirabela jam spertis multon. Ŝi sukcesis viziti kaj faŝisman kaptitecon, travivinte kruelajn torturojn, kaj minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi. Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batita per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Mirabela pafas ... Soldato de la Tria Regno, ĉi-kaze arabo, falas senvive, lia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Nataŝka glitas amason da obusoj sub amason da rubaĵoj. Nun naŭdek-tuna "Leono" rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 100 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Tridek kvar ne povas trarompi ĝin, nur pezaj Keveŝoj havas ŝancon. Sed raŭpoj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Svetlana pafas eksplodon el mitralo... Soldato, neniu scias, kian naciecon, falas. La germanoj, konkerinte, eĉ se morale plejparte, la plej grandan parton de la Orienta Hemisfero, flegas la arjan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: araboj, afrikanoj, indianoj, diversaj azianoj kaj eŭropanoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj - kiuj de la lulilo kutimas malami la bolŝevikan Rusion. Ĉi tie batalas ukrainaj naciistoj, kaj Don-kozakoj, kaj ĉeĉenoj, kaj la tuta kaŭkaza Ĥaganato. Rommel kreskigis tutan internacion.
  Multaj malamikoj...
  Svetlana lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La bela kapitano eĉ sentis tiklon pro kiom proksime preterflugis grandkalibra donaco. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Mirabela repafas... Alia knabino Angeliko - tre ruĝhara, supermezura alteco, kaj muskolforta, malgraŭ la magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, kuntirita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Angelica batalas en nur ŝia pantaloneto, la tuniko estas ŝirita al pecetoj, kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj ne estas liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj sovetiaj trupoj.
  Do Angeliko estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Angeliko tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - La Sinjoro, Moskvo kaj Stalino estas super ni!
  Kaj ŝi fortranĉas la atakantajn naziojn, ŝi mem apenaŭ havante tempon por retroiri.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn germanajn tankojn turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas trapasi ...
  Kiel Svetlana atendis, "Lev" veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Estis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Blonda Svetlana, kiel serpento siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  La knabino-kapitano denove estas devigita rampi for. La germanoj kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la faŭlto de la obstina Hitlero, la hordoj de la Tria Regno estis blokitaj en poziciaj bataloj en sufiĉe granda kaj bone fortika grandurbo.
  Mirabela ĵetas obuson. Devigante ilin kapturniĝi kontraŭ faligitaj germanoj aŭ araboj, turnante sin. Unu el la naziaj militistoj deŝiras lian manon, kaj pendas sur ĝi, anglan horloĝon kun kompaso.
  Mirabela diras kun rideto:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al la infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Anĝeliko depolvigas ankaŭ, kun siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj ili disŝiras pezajn obusojn, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de sovetiaj heroinoj.
  Jen Svetlana vidas kiel la Pantero rampas. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Angeliko komencis rampi supren, ripozante sur la defluejo per la nudaj piedfingroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero de la kvardek-unua jaro, kiam la Germana Armeo perfide invadis la vastaĵojn de Sovetunio. Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj elkuriĝas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj. Angeliko flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco, Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo aŭdiĝas, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La germana tanko komencas bruli, la batalkompleto detonacias.
  Svetlana flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Rompas la panteron. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Svetlana, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Angelica estas tre sekseca, en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti vitropecetojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvkovrita kruro. Kaj fiksita, ĝuste en la gorĝon de faŝisto. Bela Angeliko balbutis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Gvidis fajron kaj Svetlana.
  La belulino-kapitano, Nataŝa, faligis la faŝiston, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Mirabela ekpafis, tranĉis la kapon de la Fritz kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Svetlana, denove precize pafante, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Mirabela pafis precize kaj aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Ankaŭ Emmanuel kaj Olga Rybachenko kuraĝe batalas ĉi tie.
  Ambaŭ knabinoj estas tre batalemaj. Kaj ili ĵetas grenadojn per la nudaj piedfingroj.
  Emmanuel rimarkas kun rideto:
  - Kaj ankaŭ ĉi tie la batalo ne estas malforta!
  Olga Rybachenko, elmontrante la dentojn, konsentis:
  - Ne malforta! Sed plimalboniĝas!
  Emmanuelle kukis, palpebrumante siajn safirajn okulojn.
  - Ĉio estos nur bonega! Ni iru al la koronavirus!
  Kaj la militisto ridos. Kaj ĵetante tranĉilon kun nudaj fingroj, li trapikos la Panteron en la flankon.
  Olympias, flagrante kun muskolaj, sunbrunigitaj bovidoj, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj kruroj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rusaj vizaĝoj flagras de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil Fritz! Kaj se iu zumas pli ol faŝistoj, neniu, kredu min, kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La germana transportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duono, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la nazioj, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Svetlana, dume, provas trarompi la "Tigron". Potenca germana aŭto, ricevis obuson en la flanko, sed ne pereis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti dispremita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Svetlana flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Mirabela ĵetis obuson al la Tigro, kiu eksplodis sur ŝian frunton. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Rommel estas pesto bastardo!
  Angeliko, rompinte la vidon de la nazioj, kaj verŝante akvon sur ilin per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis la Fuhrer! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" estis difektita.
  La malkuraĝa germano prenis ĝin kaj retiriĝis.
  Svetlana snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Mirabela tranĉis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Svetlana, ridante, bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Mirabela ekpafis kaj aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de germanaj maŝinpafistoj.
  Svetlana vidas, ke proksimiĝi al la pozicioj de la Fritz estas nereala. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el ĉi tiuj maŝinoj flugas pli proksime al la sovetiaj pozicioj. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Angelica ĵetas obuson, kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova germana tanko "Pantero" -2 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto rapide veturas supren.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la germana aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Angelica fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-2 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Angeliko ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  Stalingrado estis tute englutita de incendioj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Svetlana, terenbatinte germanan batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Mirabela kantis per ĉanto, pafante al la nazioj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, vigle ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La faŝisma estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Svetlana, vidante, kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La germana aviadilo eksplodis, disĵetante derompaĵojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Mirabela ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Angeliko denove ĵetis glaseton per la piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris al Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  La germanoj kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Emmanuelle deplojis katapulton, kaj kiel ŝi trafis la malamikon en respondo.
  La verkistino kriegis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Rommel!
  La ŝargo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da nazioj, igis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -2, perdinte sian ekvilibron, koliziis kun la "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Svetlana ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Emmanuel!
  La knabina verkisto bojis agreseme:
  - Emmanuelle estas ĉiam preta!
  La knabino responde skuis sian nudan piedon.
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Olimpio tiklis la mallarĝan piedon de Emmanuelle, kiel malfacile estas nun! Ne mirinde, ke la knabino ne timas kuri tra la incendioj.
  Mirabela per ĉanto diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Angelica, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Svetlana ekbrilis per la okuloj, faligis la germanon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Olympias metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne preterpasu, sed preterpasu!
  Emmanuelle movis sian sveltan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Fritz vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la nazioj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili. De la tria monato ekde la fino de junio, la sturmo daŭras, sed la urbo ne povis preni ĉion. Sur aliaj sektoroj de la fronto, la nazioj atingis sukceson, sed ne sur ĉi tiu.
  Svetlana pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la germano estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Mirabela draŝis la germanojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Angeliko malfermis fajron, pli precize. Kelkaj nigruloj restis kuŝantaj sur lanckovritaj rubaĵoj:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Mirabela lude kantis:
  - Pentrinte Rommel per lipruĝo, Mainstein per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Svetlana, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Adolf, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la naziojn!
  Mirabela diris furioze, deprenante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. La tanko "Lev", kun kiu esperoj estis alpinglitaj, ankaŭ ne helpis. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Angelica forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Angeliko, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la rusojn! Kiu kuragxas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Angeliko ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Stalenida kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Stalenida pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Angelica rimarkis ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Angeliko skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la Fritz, rigardu nian belecon!
  Angeliko decide respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  La ŝtalknabino ridis kaj pafis al la TA-200. La nazia aŭto ekbrulis. Kaj la bela blondulo ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Angelika ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Steelenida, vidante, ke la germano falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Angeliko kantas:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Svetlana nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la Fritz per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj povas havi infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Svetlana tamen forpelas de si tiajn pensojn, do vi volas plori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la germanoj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas la germanoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Svetlana krucsignis sin kaj pafis al la Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la ruso Fritz... Liaj okulo kaj cerbo, kiuj estis batitaj de kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Svetlana precize pafis, kaj trafis motorciklon kun kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke rusa bonodora pano estu nomata vorto vadejo!
  Mirabela faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li pretas perfidi Rusion ...
  Sed la rusa viro estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino, kapturniĝis kaj montris al la nazioj la figon, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Aperis Angeliko, ĉi tiu belulino, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... Fritz en akra flanko!
  Olimpio korektis Angelikon:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Svetlana kantis, gaje palpebrumante:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas kaj la germanoj kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed viroj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis al Jesuo.
  Angelica estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj de sia "Sturmtiger" vere povas pafi al la pozicioj de la sovetiaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Angelikon, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Angeliko trovis la forton por ekstari kaj krii:
  - Vi faŝistoj estos en la cindro!
  Svetlana kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren de eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la naziojn kiuj elsaltis kaj aliajn agresemajn insektojn sieĝantajn Sovetujon.
  Mirabela kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Eternulo kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Angeliko, forskuante la polvon de siaj sangaj plandumoj, kantis:
  - Lenin, partio, Komsomolo! Ni sendas la Fuhrer-on al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surde ridi, kaj Emmanuelle diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto, ne tiom preciza - kiel tiuj nudaj kaj fortaj kruroj de Angeliko!
  Olimpio, ludante per siaj brakmuskoloj, diris:
  - Nu nenio! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  
  NE BOMBU BRITUON
  Hitler ne bombardis anglajn urbojn kaj sukcesis gajni la aerbatalon por Anglio. Krome, Speer ricevis la pozicion de Reich Ministro por Armilaroj kaj Municio jam majo de la kvardeka jaro. Kaj kiel rezulto, la produktado de aviadiloj komencis pliiĝi rapide.
  Kaj la 4-an de novembro 1940 sekvis neatendita sed aŭdaca surteriĝo en Britio. Kiu surprizis la marbordajn defendojn. Kaj la germanoj povis kapti la pontojn kaptinte grandan nombron da britaj soldatoj. Kaj tiam tuj disvolvi sukceson.
  Grava venko estis gajnita kaj Anglio falis reen en la kvardeka jaro. La milito daŭris iom da tempo. Churchill fuĝis al Kanado kaj provis organizi reziston tie. Kaj la germanoj okupis multajn koloniojn de Anglio kun trupoj. Kaj tiam Japanio atakis Usonon. Kaj la Tria Regno devis jungi sin.
  Akiri Usonon ne estas facila - ĝi estas apartigita de la oceano. Sed la germanoj kreis ponton en Latin-Ameriko kaj komencis antaŭenigi siajn fortojn de tie. Kaj ili komencis streĉi la ringon ĉirkaŭ Usono.
  En la kvardek-tria jaro, la nazioj havis la Panteron, la Tigron, kaj la Lion-tankon en la serio. La lasta aŭto ne estis en reala historio, sed nun la nazioj havis multe pli da rimedoj. Tamen, la "Leono" kun pezo de naŭdek tunoj, kaj troe potenca kanono kontraŭ la "Ŝermanoj", ne tro pravigis sin. Kiel la tanko Maus. Se en provoj ĉi tiu maŝino montris kontentigajn rezultojn, tiam en reala historio ĝi komencis rompiĝi.
  Iom pli bona estis tiu ricevita de septembro kvardek-tria en la Panther-2 serio. Sufiĉe peza je kvindek tri tunoj, sed kun motoro de naŭcent ĉevalforto, ĝi bone moviĝis. Kaj ŝia 88-milimetra kanono en 71 EL trapikis Shermans de kvar kilometroj.
  Gerda ĵus ricevis unu el la unuaj Panther-2-modifoj kaj kontraŭbatalis la amerikanojn en Kanado.
  Estis oktobro 1843. Malgraŭ la aŭtuna malvarmeto, la knabinoj estis nudpiedaj kaj en unu bikino.
  "Pantero" -2 de longa distanco povis trafi, kaj havis bonan fruntan protekton. Kaj ŝiaj flankoj estas pli bone protektitaj ol tiuj de simpla Pantero; oni ne povas preni bazukon aŭ malgrand-kalibran pafilon.
  Sed por bati de longa distanco oni devas havi fenomenan precizecon.
  Kaj Gerda verŝajne pafas per la nudaj piedfingroj por bati. La kuglo priskribas arkon kaj trapikas la usonan Grant-tankon de kvar kilometroj.
  Knabino muĝas:
  - Ni estas nur diabloj!
  Helpe de siaj nudaj piedfingroj, Charlotte ankaŭ pafis, agreseme rimarkante:
  - Politikisto estas porko en pura kostumo, kaj vulpo en la alivestiĝo de sankta senkulpeco!
  Kristina pafis unu post la alia, kion ŝi faris tre trafe kaj plezure, precize trarompante la Ŝermanon kaj kverante:
  - La politikisto amas boji laŭte kaj promesi surde, sed kiam vi devos plenumi la promeson, vi aŭdos nenion krom ekskuzoj!
  Magda ankaŭ trafis la malamikon per tre mortiga kuglo, trapikis la frunton de la tankgvattureto kaj pepis:
  - Pli bone estas bati politikiston, kiu promesas mallaboremon, ol bati la dikfingrojn kiam oni perdas sian laboron!
  Kaj la knabino ekridis... Kaj denove li pafis el la pafilo. Tiel facile Usono ne povas venki la Trian Reich.
  Sed la Fritz havas homan materialon, kaj la tekniko estas pli forta. Ekzemple, la ME-309 estas timinda, kontraŭ kiu ne ekzistas ricevo, kaj de kiu ne ekzistas eskapo. Ĉi tiu maŝino havas tre potencan armilaron: tri 30-milimetraj aviadilpafiloj, kaj kvar dek kvar-milimetraj maŝinpafiloj kiuj ankaŭ estas mortigaj partoj. Eĉ sep fajraj punktoj - mojosa!
  ME-309 estas monstro, precipe se ĝi estas estrata de knabinoj. En ĉi tiu kazo, du belulinoj: Albina kaj Alvina. Ambaŭ blonduloj estas nudpiedaj kaj en nur bikino.
  Kaj kiel ili alfrontos la usonanojn. Nur fragmentoj flugas en malsamaj direktoj.
  Premante la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj, Albina pafis kaj pafis usonan aviadilon, kuke:
  - Politikisto estas malmultekosta prostituitino, kiu eltenas tro longe, kaj alportas ne nur veneran infekton al la karno, sed ankaŭ estigas bacilon de malsekureco en la animo!
  Ĉi tie ankaŭ Alvina premas la pedalon per sia nuda kalkano, tre trafe martelas kaj pepas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Malmultekostaj prostituitinoj estas la plej multekostaj - precipe se ili estas politikaj!
  Jes, ĉi tiuj knabinoj scias sian valoron kaj plene batas la spiriton kaj la materian komponanton de la kontraŭulo.
  Iom post iom la germanoj venkas Amerikon. Ĉi tie ili jam havas novan sturmpafilon MP-44, kiu detruas la usonanojn ĝisfunde. Ĉi tiu sturma fusilo estas nesuperebla. Kaj ĝi donas al la Germana Armeo decidan avantaĝon.
  Kaj la knabinoj batalas en la infanterio: Margareta kaj Helga. Ili ankaŭ uzas specialan formon: batali nudpiede kaj en bikino. Kaj ĝi estas tre efika.
  Margareta pafis eksplodon al la amerikanoj, kaj lanĉis senŝargiĝon de kolosa, mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi pepis, elmontrante la dentojn:
  - Politikisto estas tia prostituitino, ke ŝi promesas ĉielan plezuron senpage, sed metas nur porkon en la liton!
  Helga komentis dum ŝi pafis al la malamiko kun granda precizeco kaj precizeco:
  - Politikisto povas nur forpreni kaj dividi en aritmetiko, kaj post fariĝinte diktatoro, li ankaŭ povas restarigi la kondiĉojn de la registaro!
  Kaj la knabino prenis kaj per la nuda piedo ĵetis grandan, detruan donacon de morto.
  Margareta, pafante sian sturmpafilon, rimarkis:
  - Ne gravas kiam diktatoro rekomencigas la regulkondiĉojn, estas pli malbone kiam ĉiuj atingoj estas reduktitaj al nulo sen vergo!
  Kaj la knabino ankaŭ ĵetos donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Helga, falĉante la amerikanojn en la ofensivo kaj batante ilin en vicoj rekte sur la movado, eldonis:
  - Kiam la atingoj de la diktaturo estas nulaj, la reguloj estas nuligitaj!
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj ridos, montrante siajn dentojn, kiuj brilas kiel perloj.
  Toronto kaj Kebekio falis eĉ antaŭ vintro... Kaj vintre, la batalado disvolviĝis jam en Usono. La fortoj estis neegalaj ... Kvankam la usonanoj, pro la longeco de komunikadoj kaj potenca ekonomio, havis grandan avantaĝon en la kvanto de ekipaĵo. Sed ili estis malsuperaj en kvalito.
  En la printempo de la kvardek-kvara jaro, jetveturiloj komencis amase partopreni aerbatalojn: ME-262 kaj XE-162, kiuj ne havis egalajn kontraŭulojn.
  La plej nova "Leono" -2 aperis en la tankoj, en kiuj la germanoj, unuafoje en tankokonstruado, metis la dissendon kaj motoron en unu bloko kaj trans, kaj la rapidumujo sur la motoro mem, kaj antaŭe - movante la turo malantaŭen. La Lion-2 montriĝis havi pli malaltan silueton, krome, la aŭtofundo fariĝis pli malpeza, kaj la gvattureto montriĝis pli mallarĝa kun kalibro 88-mm - 105 ankoraŭ estas superflua por usonaj tankoj. "Leono" -2 montriĝis movebla kaj bone protektita. Sur la batalkampo, ŝi tuj kaptis la iniciaton kiel la plej bona tanko en la mondo.
  Sovetunio post la milito kun Finnlando ankoraŭ ne batalis kun neniu. Lia evoluo de tankkonstruado ne iris laŭ la plej produktiva maniero. KV-monstroj aperis, kun grandegaj skvamoj kaj pluraj pafiloj. Nur la T-34 povas esti nomita sukcesa tanko. Kvankam ne sufiĉe potenca.
  Krome, en Sovetunio aperis la disvolviĝo de radspuritaj tankoj. Serio A jam estas aŭtovojo. Kaj multaj aliaj aŭtoj.
  La germanoj, aliflanke, lernis batali kaj ricevis multe da batalsperto. Je la fino de la somero, pli ol duono de la usona teritorio jam estis kaptita de la nazioj. En septembro, la atako kontraŭ Novjorko kaj Vaŝingtono komenciĝis.
  Gerda jam batalis en Lev-2. Tiu veturilo pezis sesdek tunojn, sed havis pli dikan flankkirason de 100 mm ĉe la deklivoj, kaj 88 mm pafilon kun 100 EL-barellongo. Kaj la fronta kiraso sub grandaj deklivoj ankaŭ estis iom pli dika. La korpo estas 150 mm kaj 45 gradoj, kaj la frunto estas 200 mm kaj ankaŭ klinita.
  Usonaj pafiloj ne prenis la frontan kirason de tia tanko. Kaj tiuj, kiuj povis penetri la flankon, estis malmultaj kaj ne sur tankoj.
  Gerda sendis ĵetaĵon helpe de siaj nudaj piedfingroj, frakasis la Sherman kaj notis:
  - La politikisto laboras per la lango, energie allogante la koron, nur pro tio ĉiuj vortoj estas donataj en la hepato!
  Charlotte pafis al la amerikanoj, kaj turnis la precizan trafon de la obuso kaj gruntis:
  - Ju pli stulta la menso de la reganto, des pli akra la hakilo de lia ekzekutisto!
  Kristina denove pafis al la malamiko, frakasis alian tankon en vico kaj kriis:
  - Restarigi la terminon de la diktatoro transformos la balotanton en bonordan sumon!
  Magda ĉi tie ankaŭ moviĝis sur la malamikon, kaj frakasis la kontraŭaviadilan pafilon, murmurante:
  - La reganto ŝatas ronde paroli, se nur por nuligi elokventajn malsukcesojn!
  Kaj la knabinoj denove sendis ĵetaĵon de enorma, mortiga forto!
  Ankaŭ sur la ĉielo seriozaj bataloj estas en plena svingo, kaj tre sangaj.
  Albina sur ME-262 terenbatis alian usonan aŭton kaj ekkriis, elmontrante la dentojn:
  - La vultura diktatoro ĉiam pravas, ĉar li havas multajn rajtojn, sen limoj, kaj la balotanto, kiu havas birdrajtojn, povas nur superflugi la kordonon!
  Alvina, sur ME-262, ankaŭ tondis amerikan batalanton kaj ruis sprite:
  - Se vi volas fariĝi aglo, ĉesu flugi kun birdorajto!
  La nazioj jam sturmas la Blankan Domon. Tri knabinoj: Helga, Margareta kaj Frida faras sian vojon al la kupolo por pendigi sian flagon tie.
  Militistoj estas nudpiedaj kaj en nur unu bikino. Ili ŝteliras kaj batalas.
  Helga ĵetis obuson per sia nuda piedo, kaj pafis eksplodon de sia maŝinpafilo, kveante:
  - Plej ofte tiuj, kiuj havas birdrajtojn kaj la kutimon kalkuli korvojn, plej ofte estas kokoj!
  Margareta pafis agreseme kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis la donacon de neniigo kaj grincis:
  - Ĝis vi mallernos kiel kalkuli korvojn, vi flugos kun birdorajto kaj kokidspriteco!
  Frieda tranĉis plurajn nigrajn jankiajn soldatojn kaj kukis, ĵetante ruinigan obuson per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kun birdrajtoj vi ne ekflugos en la ĉielon, sed vi flugos en la inferon sub kiel kokido en pluko!
  Japanaj Ŝinoboknabinoj ankaŭ batalas kontraŭ la usonanoj. Ili premas de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  La blua ninja knabino tranĉis la usonanojn per glavoj. Ŝi ĵetis la donacon de la morto per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Se vi havas kokan cerbon, birdrajtojn kaj kokon ambicion, tiam plumoj flugos kun garantio!
  La flava ninja knabino uzis siajn glavojn por tranĉi la usonanojn kaj knaris, ĵetante donacon de neniigo per sia nuda kalkano:
  - Kiu havas kokinan cerbon, nombras korvojn kaj serĉas nur birdajn rajtojn!
  La ruĝa ninja knabino lanĉis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj, detranĉante la kapojn de la malamikoj kaj knaris:
  - Kiu nombras multe da korvoj, tiu ricevas problemojn sen kalkuli!
  La blanka Ŝinobo-knabino prenis la mortodonacon per sia skarlata cico kaj kriis:
  - Nombri korvojn, vi riskas kvaki problemojn, frotante la nazon, vi eniros kiel kokinon!
  Fine, la Blanka Domo transprenis. Kaj Novjorko kaj Vaŝingtono falis komence de oktobro.
  Kaj la 8-an de novembro 1944, Usono kaj Meksiko kapitulacis antaŭ Japanio kaj la Tria Regno.
  Estis provizora paŭzo. La Tria Regno devis digesti la havaĵojn kaj prepariĝi por nova milito. Japanio ankaŭ ricevis multon.
  Ankaŭ Stalino prepariĝis por militoj, sed nenie konvenis. Ĉio estis trankvila.
  La germanoj lanĉis la konstruadon de tankoj de la serio E. Ankaŭ en la kvardek-kvina jaro oni akiris tre sukcesajn diskaviadilojn, kiuj povus fari turnopunkton en iu ajn milito. Nukleaj armiloj ankaŭ estis evoluigitaj. Tamen, en Sovetunio, Stalino traktis lin kun malvarmeto, kaj preskaŭ ne financis. La sinteno de Hitler ankaŭ estis skeptika. Sed en Japanio, iu laboro estis farita.
  Inteligenteco de la Tria Reich ricevis informojn, ke la japanoj ion atingis.
  Post persona renkontiĝo inter Hitler kaj Stalin, decidoj estis faritaj pri komuna milito kontraŭ Japanio.
  Stalino, en sia maljunaĝo, volis ricevi la gloron de elstara komandanto, kaj post hezito decidis fini armean aliancon kun Germanio. Hitler, kiu persone sukcesis amikiĝi kun la ruĝa diktatoro, ankaŭ preferis batali Japanion. Krome, ĝi havas multajn koloniojn kaj ankoraŭ estas relative postiĝinta armeo. Kvankam multnombra, kaj fanatika. Tian facilan promenadon oni ne atendis.
  La 20-an de April, 1950, granda milito komenciĝis kontraŭ Japanio kun la kolonioj, kaj Sovetunio, kaj la Tria Regno.
  La Ruĝa Armeo avancis de Manĉurio. Havante neniun sperton en ofensivaj operacioj, kontraŭ la potenca japana defendo, la sovetiaj soldatoj avancis malrapide kaj kun gravaj perdoj.
  Elizaveta batalas kontraŭ samurajo sur la plej nova T-54-tanko. La sovetia aŭto estas pli progresinta ol antaŭaj modeloj, sed ĝi aperis lastatempe. Kaj ŝi havas 122-milimetran kanonon, kaj ŝi mem estas tre peza - kvindek kvin tunoj.
  Stalin, havante neniun sperton pri la Granda Patriota Milito, iris pliigante la grandecon kaj mason de tankoj.
  Li ŝatis ĉion grandan kaj dikan.
  Kiel la KV-serio, kelkaj modeloj, kiel ekzemple la KV-14, pezis pli ol tricent tunojn.
  La germanoj, male, ekkomprenis ke grandaj pezoj estis neefikaj kaj la tanko bezonis moviĝeblon. Kaj la piramida AG-50 fariĝis la ĉefa maŝino. Ĝi havis angulojn de racia inklino en ĉiuj direktoj.
  Kaj ĝi ne povas esti penetrita de sovetiaj pafiloj de ajna angulo. Samtempe, la pezo estas nur kvindek tunoj kaj la motoro de 1800 ĉevalfortoj estas gasturbino. La AG-50 estas perfekta aŭto por sia tempo kaj tre rapida, foje cent kilometrojn hore sur la ŝoseo.
  Kaj la kanono estis ĵus instalita kun mallonga barelo, sed alta premo, kiu kapablas penetri ĉiujn aŭtojn. Kaj la kalibro de 88 mm ne devis esti ŝanĝita. Fakte, la kalibro estas pli malgranda kaj la provizo de obusoj estas pli granda kaj la pafrapideco de la pafilo estas pli alta. Kaj ĉi tio jam estas aksiomo. Male, grandaj kalibroj en tankduelo estas fakte pli malbonaj ol malgrandaj.
  La AG-50 estas la monstro kiu disbatas Japanion. La samurajo nur havas tankojn de la E-serio, kaj eĉ tiam la fruaj, malproksime de la plej altnivelaj modeloj de ĉi tiu modifo.
  Sed Elizabeto ankoraŭ veturas per T-54 kaj faras pafon per siaj nudaj piedfingroj.
  Batu la malamikon kaj pepis:
  - La tirano imagas sin leono, sed manĝas kadavraĵon kiel hienon, amas militon, sed ne volas tiri soldatan rimenon, amas kuŝi porkon kaj formanĝi ĝin per frakaĵoj!
  Jekaterina elmontris sian skarlatan cicon, frapis la malamikon premante la butonon per sia bubo kaj ekkriis:
  - Se vi estas kriplulo kun via menso, tiam la protezo de edukado ne helpos vin!
  Elena ankaŭ vangofrapis helpe de nuda kalkano kaj kuĝis:
  - Leono sen edukado estas pli bona gvidanto ol atestita virŝafo!
  Euphrosinia ankaŭ pafis laŭvice, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, kaj kuĝis:
  - Boksisto havas fortan baton en la mano, sed politikisto batas sian cerbon per la lango, eĉ kiam li mem estas sufiĉe malforta en la kapo!
  La atako estas sur ĉiuj frontoj. Sovetiaj pilotoj ankaŭ batalas. Jam aperis la MIG-15, kiu povas konkuri kun japanaj veturiloj, kaj la germanaj verŝajne estos pli bonaj, precipe en rapideco kaj armilaro.
  Anastasia Vedmakova batalas sur la ĉielo kun granda fido.
  Trafas du japanajn aŭtojn kaj grincas:
  - Boksisto havas du manojn kaj plurajn kombinaĵojn de pugnobatoj, politikisto havas unu lingvon, senfinan refanadon de kantoj esence sammotivaj!
  Akulina Orlova, senkompate pafante al la malamiko, kaj tute batante, rimarkis:
  - Nudpiede, la knabino mem surmetas viron, nudigante sin - ŝi lasos lin sen pantalono, kaj disvastigante la krurojn, ŝi premos la gorĝon per mortkapto!
  Mirabela Magnetic, fortranĉante japanajn aviadilojn, kaj agante kun figura agresemo, rimarkis:
  - Virino, etendante la krurojn, premas mamutojn al viro por elpremi orajn gutojn!
  La knabinoj batalis kun granda agado kaj moviĝis de flanko al flanko, evitante bone celitajn pafojn de la malamiko.
  Germanaj pilotoj ankaŭ ĉikanis la japanojn.
  Albina detranĉis kvar aŭtojn samtempe en unu eksplodo kaj entuziasme kuĝis:
  - Nudaj inaj kruroj, perfekte senvestigi virojn, kiuj ne havas kapon!
  Alvina prenis kaj tranĉis kvin japanajn aviadilojn per unu eksplodo kaj grincis:
  - Pli bone estas kisi la nudajn piedojn de knabino ol esti tute soleca bastŝuo!
  Gerda sur la AG-50-tanko batalis kune kun Charlotte. Ambaŭ knabinoj batalis tre memfide.
  Gerda pafis al la malamiko, frakasis la japanan aŭton kaj kuis, elmontrante la dentojn:
  - La virbovo havas laŭvortajn kornojn, kaj viro sen alcista sano ricevos figurajn kornojn!
  Charlotte ankaŭ faris bone celitan pafon, trabatis la malamikon kaj notis:
  - Viro kiu estis ŝuita per nudaj inaj kruroj - kompleta bastŝuo!
  Christina kaj Magda ankaŭ batalas sur la AG-50, kaj ili batalas urĝe.
  Christina pafis kaj kuis:
  - Se viro estas bastŝuo, tiam li estas destinita esti sub la kalkano kaj vagabondo!
  Magda ankaŭ pafis, kaj tre precize, kaj frakasis la obuso de la malamiko, grincante:
  - Ne ekzistas pli granda malamiko de homo ol manko de kuraĝo kaj pli granda problemo ol troo de deziro!
  Kaj la knabinoj daŭre draŝis la samurajon.
  Ili premis ilin pli kaj pli forte sur malsamaj frontoj.
  Alenka kaj ŝia teamo batalis sur la plej nova IS-3-tanko. Ĉi tiu maŝino estas el pli moderna serio kun 130-milimetra kanono, ĉi-kaze unu kaj pezanta okdek tunojn.
  Ĝi havas kvin ŝipanoj - ĉiuj knabinoj. Kaj tio estas bonega.
  Aljonka pafis el la pafilo helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - La viro estas volupta simio kun kortuŝa parolo, sed la stulteco de la knabinoj kripliĝos!
  Anyuta denove pafis laŭvice, trapikis la japanan aŭton kaj pepis:
  - Se vi plugas azenon per la menso kiel azenon por vulpo, se vi havas leporon en spirito, tri feloj estos deŝiritaj de via ĉapelo!
  Alla faris precizan pafon helpe de skarlata cico, per kiu ŝi premis la butonon kaj knaris:
  - Oni povas fari senatanon el ĉevalo, sed oni ne povas fari honestan plugiston el politikisto!
  Ankaŭ Maria piedbatis la malamikon, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, kaj pepis:
  - La plej facila maniero fari senatanon estas de iu, kiu scipovas fari almenaŭ ĉevalon, sed ial en iu ajn parlamento estas multe da azenoj, kaj eĉ maldiligentaj!
  Olimpio ankaŭ pafis kun sia nuda kalkano kaj eligis:
  - Se vi ne lernos rajdi ĉevalon, vi estos nuda reĝo!
  La knabinoj montris la plej altan klason en bataloj. Kaj tiel la sovetiaj trupoj dum duonjaro da batalado atingis Port Arthur. Ĉi tiu urbo estis kovrita de la japanoj de la maro.
  Suda Saĥaleno ankaŭ sukcesis rekapti.
  Tiel, venĝo estis prenita por antaŭaj malvenkoj de Japanio. Krome, la venĝo daŭre estis parta Port Arthur tenita ...
  Lia sieĝo komenciĝis.
  Peza sovetia artilerio bombadis tiun fortikaĵon. La knabinoj pafis obusojn.
  Alice kaj Angelica pafis ŝelon post ŝelo.
  Alico ekpafis kaj rimarkis:
  - En iu ajn turniro estas kelkaj ludoj kaj finrezultoj, nur en politiko estas konstantaj rekomencoj kaj paralela kalkulado!
  Angeliko, ripozigante siajn nudajn kalkanojn, donis konkon, kaj kukis:
  - En boksado, malaltaj batoj estas punindaj sendepende de la koloro de la gantoj, en politiko ili alportas venkon, precipe se la gantoj ne estas blankaj!
  Dum la jaro da batalado, Japanio perdis ĉiujn siajn koloniojn. Kaj nun la bataloj disvolviĝis por la metropolo mem.
  Kaj la belaj militistoj proksimiĝis al Tokio.
  Kaj la sovetiaj petrolŝipoj finfine prenis Port Arthur.
  Elizabeto celis la pafilon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi pafis al la malamiko kaj knaris:
  - La viro ne estas malproksime de la gibono, se ne per intelekto, tiam per volupto, la masklo estas tipa simio!
  Ankaŭ Jekaterina pafis al la malamiko, uzante sian nudan kalkanon, kaj rimarkis ridetante:
  - Viro havas unu perfektecon kaj du manojn, sed virino serĉas perfektecon mem kun rastaj manoj kaj potenca digno!
  Elena, pafante al la japanoj, kaj turnante alian obuson helpe de siaj nudaj piedfingroj, rimarkis:
  - Klaŭnoj en la cirko estigas sanajn ridojn kaj amuzon, pajacoj en politiko kaŭzas nesanan henadon kaj seniluziiĝon!
  La knabinoj, kiel vi povas vidi, plene dispremas la japanojn. Kun tia, kompreneble, Port Arthur falos sen dubo.
  Anastasia Vedmakova batalas sur la ĉielo super Japanio, kaj donas al la malamiko devenon, kantante:
  - Unu, du, tri, disŝiru la samurajon!
  Kaj li eldiras aforismon, tre trafa:
  - En ŝako, la movo de la kavaliro ofte matas, en politiko, la balotanto ĉiam pariĝas kun la movoj de la kavaliro!
  Akulina Orlova, disbatante la samurajon sur la ĉielo, kaj palpebrumante per siaj safiraj okuloj, rimarkis:
  - Urso paŝis sur orelon de malbona muzikisto, oreloj de stulta balotanto zumis - politikistoj vulpoj!
  Mirabela Magnetic fortranĉis alian aŭton de la Lando de la Leviĝanta Suno de turno kaj notis:
  - Du fortaj, sed malsamaj karakteroj naskas eksplodon, du inteligentaj, sed malsamaj individuoj naskas genion!
  La knabinoj prenis supren en la ĉielo super la samurajo.
  Albina, faligante la aviadilon de Japanio, rikanante la dentojn, rimarkis agreseme, palpebrumante:
  - Infanoj naskiĝas el la amo al du seksoj, sukceso el kombinaĵo de diligento kaj talento!
  Ankaŭ Alvina piedbatis la samurajon per sia nuda kalkano, kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Viroj volas filojn de belaj virinoj, kaj virinoj volas filinojn de inteligentaj viroj, la konkludo estas, ke sanaj idoj postulas belecon kaj inteligentecon, sed kie vi povas trovi kombinaĵon de tia boneco!
  Sed la bataloj jam disvolviĝis por Tokio. La germanoj kaj unuopaj sovetiaj batalionoj sturmas la ĉefurbon de Japanio. Majo 1951 estas en la korto, ĉio laŭvorte floras. Kaj tre bela kaj riĉa.
  Sed la urbo Tokio estas tre difektita. Partoj de la Germana Armeo antaŭeniras laŭ ĝi, kaj la bataloj estas tre furiozaj kaj neegalaj.
  Gerda sur la AG-50-bataloj kune kun Charlotte. Ĉi tiuj knabinoj tre pasie kredas sian venkon.
  Gerda pafas per la nudaj piedfingroj, premante la stirstangbutonojn kaj diras:
  - Kion volas virino, tio volas Dio, sed la deziroj de viro similas al la deziro de simio!
  Charlotte ankaŭ trafis la malamikon, frapis la gvattureton de la japana aŭto kaj knaris:
  - Dio kreis virinon kiel floron por beleco, viro estis bezonata kiel humo por nutri ravan planton!
  Sur la alia AG-50-tanko, knabinoj ankaŭ batalas, kiuj estas simple sangaj monstroj de la superklaso. Ili estas tre batalemaj kaj agresemaj militistoj, sed samtempe mildaj.
  Christina pafis per siaj nudaj fingroj kaj ĉizitaj kruroj kaj rimarkis ridetante:
  - Virino estas rozo, sed malproksime de planto, viro estas koko, sed ne flugilhava, sed tipa korna besto!
  Magda ridante pafis al la malamiko per mortiga ĵetaĵo kaj knaris:
  - Viro, kiu kokas kiel birdo, sed senflugila, elverŝas kiel najtingalo, sed ne kantisto, promesas al virino orajn montojn, sed ne valoras eĉ unu denaron en la lito!
  Sovetiaj knabinoj ankaŭ partoprenas en la ŝtormo de Tokio. Aparte, la skipo de Alenka. Ili ŝanĝis al eĉ pli potenca kaj peza IS-4, per dua 85mm kanono.
  Sed la supraj kvin restis la samaj.
  Alenka pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - En la promesoj de la politikisto, la imperiestro, en la plenumo de la nuda reĝo, promesas la lunon de la ĉielo, kaj la balotantoj ricevas hundon vivon!
  Anyuta agreseme rimarkis, sendante kuglon de kanono kaj precize trafante la malamikon:
  - Saĝa reganto ne celas diigi sin, sed provas doni al la elektisto homan vivon!
  Alla blovis al la malamiko, celante mortodonacon per sia nuda ĉizita piedo kaj eligis:
  - Eĉ idioto sur la trono povas multe planti, sed riĉan rikolton oni rikoltas kun ne forta menso!
  Maria ankaŭ pafis, nur ĉi-foje de maŝinpafiloj, elbatis multajn kontraŭulojn kaj elsendis:
  - Diktatoro, kiu multe plantas kaj verŝas sangon, li sidos en flako kaj bruos pro doloro!
  Olimpiada, ankaŭ pafis, premante la ellasilon per siaj nudaj plandumoj, kaj agreseme, notis:
  - Voĉdonanto, kiu voĉdonas por politikisto, kiu ofte surĉevalas, estos kaptita de senŝelistoj!
  La sturmo kontraŭ la imperiestra palaco jam estas daŭranta. La lastaj japanoj estas plene finitaj.
  Emmanuelle jam aliĝis al la batalo. Kompreneble, ŝi estas preskaŭ nuda, portanta nur kalsonon.
  Ŝi ellasis fulmon el sia skarlata cico kaj kuĝis:
  - Politikisto estas miksaĵo de lupo en ŝafa vesto, vulpo kun dolĉa trilo de najtingalo, porko en nova frako, sed vi vivos kun li kiel hundoj!
  Helga ankaŭ batalas, sturmante la japanajn poziciojn kaj hurlante, nudigante siajn dentojn, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Estas malsaĝe voĉdoni por lupo en ŝafa vesto, ĝi povas rezulti esti kompleta ŝafo!
  Margareta turnis sin kaj, fiksante la flagon de la invadinto sur la kupolon de la imperiestra palaco, notis:
  - Vulpo en ŝafa vestaĵo sur trono estas pli bona ol virŝafo en kastora mantelo, saĝa fripono faros pli bonan ol honesta malsaĝulo!
  Emmanuelle finfine fiksis la ruĝan tukon kaj furioze kuĝis:
  - La trono ne toleras tumulton kaj bojadon, kaj ĝi ne estas metodo por subigi timon, sed la reganto regas malĝentile, donas dekretojn al surdaj pledoj!
  Japanio estis venkita. Kaj post sia kapitulaco, Sovetunio reakiris sudan Saĥalinon, ricevis la Kurilan kreston, Manĉurion, Port Arthur, Nord-Koreion, kaj finfine fortikigis sin en Mongolio.
  La Tria Regno transprenis ĉion alian. Kaj denove estis periodo de paco. La Tria Regno transprenis la reston de la mondo kaj okazigis referendumon en 1959 por establi monarkion kaj mondan imperion.
  Hitler iĝis imperiestro. En Sovetunio, post la morto de Stalin la 5-an de marto 1953, Nikolao Voznesenskij, akademiano kaj geniulo, fariĝis la nova gvidanto. Kaj sub li, novaj armiloj komencis esti kreitaj en Sovetunio.
  Kiam Hitler mortis en marto 1963, potencrivaleco komenciĝis en la Tria Reich inter la multaj artefarita fekundigofiloj de Adolf.
  Kaj la Ruĝa Armeo de Sovetunio komencis liberigan kampanjon en Eŭropo laŭ la ordono de Nikolao Voznesensky. Kaj la 1-an de majo 1963, furiozaj bataloj disvolviĝis.
  Sed tio estas alia historio, kiel la Ruĝa Armeo de Sovetunio savis la mondon de faŝismo.
  
  NUDPIEDA VERA PRINCINO
  Inter la reĝo de Francio, Ludoviko la dek-kvara kaj la reĝo de Norvegio, Georgo la unua, interkonsento estis finita. Laŭ li, la filino de Georgo la unua devis geedziĝi kun la filo de Ludoviko la dek-kvara. Kaj li havis tian belecon, belan kiel la suno, kun haroj la koloro de neĝo. Laŭ kutimo, ili tiam sufiĉe frue edziĝis, kaj la dektrijara knabino ekiris sur la vojon kun la konvojo. La adoptfilino de la reĝo, Stella, ankaŭ iris kun ili. Ŝi estis malbona, sed ŝi sciis bone ŝajnigi. Kaj sufiĉe bela, kvankam kun nigraj haroj.
  Ŝi estis kaptita dum kampanjo kontraŭ la nomadoj en la sudo. Stella malamis kaj enviis la filinon de la reĝo Gertrude. Sed ŝi ŝajnigis esti sia plej bona amiko. Kaj ŝi havis ruzan planon en la kapo. Unuavide, anstataŭigi la princinon kaj personigi ŝin estas nerealisma. Ili velas sur granda ŝipo kun honorindaj gardistoj kaj donacoj. Sed Gertrude havas malfortan punkton. Ŝi, kiel la reprezentantoj de sia dinastio, sankte observas ĵurojn, eĉ malfavorajn por si mem.
  Do dum interparolo kun Stella (tiu nomo estis jam donita al ŝi en la norvega regno!), Gertrudo ĵuris, kun la koro de sia patrino, ke ŝi plenumos ajnan deziron de sia amiko, se ŝi savos sian vivon.
  Tiam la insida Stella jam estis ĉe la marbordo, dum malpeza ŝtormo ŝi ekbrulis barelon da pulvo kaj eksplodigis la ŝipon. Kaj ŝi mem antaŭpreparis boaton. Ĉiuj maristoj, kiujn la malbona filino de la ĥano metis dopon en la vino, mortis. Kaj nur Gertrudo estis savita, kun la helpo de sia nomita fratino, kompreneble. Ŝi tiris la reĝidinojn surŝipen.
  Kaj ŝi postulis la plenumon de sia ĵuro. Gertrude konfirmis. Kaj Stella diris kolere:
  - Ni interŝanĝu vestojn kun vi. Nun vi estos mia servanto, kaj mi mem fariĝos princino.
  Gertrudo maldolĉe ploris, sed ĉi tiu ĵuro devis esti plenumita. Ĝi ne devas esti malobservita, alie la koro de la patrino disrompiĝos en pecojn. Kaj la filino de la Ĥano prenis ŝian lokon.
  Al la alveno al la palaco, Stella deklaris sin la filino de Georgo, mirakle postvivante vrakon. Kaj Gertrudo estis devigita tion agnoski per riverenco.
  Stella ordonis sendi la iaman princinon al Korsiko por paŝti ŝafojn. Do ŝi supozeble kuraĝis ŝin, kaj ŝi ne volas vidi ŝin apud ŝi.
  Gertrudo staris en la ĉambroj, kiam oni ordonis al ŝi iri al la gardejo. Tie ŝi estis ordonita demeti sian multekostan servistinrobon kaj surpreni la vestaĵojn de paŝtistino. La princino estis tre embarasita kaj ekploris. Tiam la soldatoj forlasis la gardejon, kaj la malnova forno donis al ŝi nur lavitajn, sed kadukajn kaj flikitajn vestaĵojn kaj lignajn lignoŝuojn, dirante:
  Jen kelkaj vestoj kaj ŝuoj por vi. Estas varme en Korsiko kaj vi alkutimiĝos.
  Gertrudo, ekkomprenante ke rezisto estas senutila, malrapide ŝanĝis siajn vestaĵojn. La malglataj lignoŝuoj montriĝis tro grandaj por ŝi kaj la knabino simple forĵetis ilin kaj decidis, ke estas pli bone marŝi nudpiede. Krome, estis mirinda maja vetero. Jen Francio, kun sia multe pli milda klimato.
  La knabino estis ordonita iri en kaleŝon kun kradoj sur la fenestroj. Ŝi devis transdoni la princinon kiu fariĝis paŝtistino al tute malhonora ekzilo en Korsiko.
  La pavimoj de la trotuaro varmiĝis kaj dolore bruligis la krurojn de la princino, nekutimita promeni nudpiede. Kaj la nuda plando de la aŭgusta persono estis malagrable incitita de la malglateco de la surfaco.
  Pluraj malriĉaj knaboj turniĝis ĉirkaŭ ŝi, kaj Gertrudo sentis grandan honton, ke ŝi estas filino de reĝoj, kiu promenas kiel nudpieda almozulo en malnova, flikita robo.
  La almozula princino ruĝiĝis pro humiliĝo kaj eĉ por mallonga tempo forgesis, ke ŝiaj dorlotaj, rozkoloraj kalkanoj estas bakitaj de la pika pavimo. Kaj tiom doloras pro la kruroj de la reĝidino, kiu verŝajne estis nudpieda nur en bankuvo el pura oro kovrita per diamantoj.
  Kaj nun la nudaj, teneraj plandoj de la juna belulino turmentas la kruelaj, akraj, varmaj ŝtonoj de la pavimo.
  Feliĉe por la knabino, la kaleŝo jam atendis ŝin. Ŝi saltis en ĝin sen rezisto. Kaj ŝi aŭdis penetran fajfon, ridadon kaj ekkriadojn de la knaboj:
  - Ili alportas la ŝteliston!
  La princino estis embarasita. Ŝi ankaŭ estas krimulo nun. Ŝi, kies genlinio estas multe pli malnova ol tiu de la Burbonoj. Kaj ŝi devas sidi malantaŭ kradoj, tra kiuj la lumo apenaŭ penetras. Malĝoja kaj malĝoja. Kaj plej grave, nenio povas esti farita. Se ŝi ekkrios, ke ŝi estas filino de reĝo, tiam neniu kredos ŝin.
  Kaj la nudaj kalkanoj de la knabino pikas la kverktabulojn.
  Kaj la princino kriis. La ŝoforo kaj la ĝendarmoj ne atentis ŝiajn larmojn. Nu, la kaptito muĝas, kion alian ŝi povas fari? La profesio moderigis la ĝendarmojn kaj igis ilin severaj.
  Gertrudo ploris kaj rememoris la ceremoniajn akceptojn en la palaco, kiam ĉiuj kliniĝis antaŭ ŝi, kaj ŝi sentis sin fiera kaj bezonata.
  Post kelkaj horoj da sidado sur nuda benko, la dorso de la knabino doloris. Kaj ŝi komencis bati la pugnojn kontraŭ la muron de la kirasa kaleŝo. Decidinte, ke la knabino volas eliri, la ĝendarmoj liberigis la princinon. Post kiam ŝi liberiĝis, ŝi faris kelkajn paŝojn malantaŭ la arbustoj, kaj ... kompreneble, ŝi ekkuris. Ŝi ja volis foriri de la ĝendarmoj gvidantaj ŝin en ekzilon. Sed la malmola gazono vundis liajn nudajn piedojn, kaj la polico ne hastis. Ili moviĝis kvazaŭ malrapide. Aŭ eble ili volis instrui dorlotitan knabinon. Kaj ĉi tio estas vere torturo por la princino, la fakto, ke la vilaĝa knabino estis nur agrabla kurado.
  Gertrudo kuris lamante pli kaj pli, kaj ŝiaj kruroj implikiĝis, ŝiaj nudaj, faligitaj plandumoj laŭvorte brulis. Fine ŝi ne eltenis, falis sur la genuojn kaj rampis kvarpiede, dum korŝire muĝante.
  La ĝendarmoj kuris post la knabino nun rapide. Ili kaptis ŝin sub la brakojn. La knabino perplekse skuis siajn tranĉitajn kaj trapikitajn krurojn, petegante ne esti batata.
  La ĝendarmoj kompatis la reĝidinon kaj eligis nur kelkajn malpezajn vangoframojn. Vere, promesante venontfoje brutale vipi se ŝi provas eskapi denove. Kvankam Stella ordonis, ke la iama reĝidino estu traktata kiel speciala malnobla rango, eĉ la senkompatajn servistojn kortuŝis la malofta beleco de la neĝblanka Gertrudo, kiun nur plie emfazis la almozula robo.
  La knabino ne plu provis kuri. Nokte ŝi dormis en la stalo, ligita per la kruro per dika ŝnuro al la harplena piedo de la ĝendarmo. Rimarkinte, ke ŝi ne povas tiel facile foriri kaj unue estas tre laca, la knabino dormis la tutan nokton, preskaŭ ne atentante la fetoro de la stalo.
  Kaj la sekvantan tagon, mi denove devis suferi sur prizonkaleŝo rapidanta ĉiurapide, sur kiu estis kutime transportitaj precipe danĝeraj krimuloj.
  Do la videbleco pro la dikaj stangoj preskaŭ neniu knabino estis tre enuigita. Kaj ŝi provis elvoki rememorojn en si, almenaŭ iel heligi sian ĉiutagan vivon.
  Ekzemple, solena akcepto, aŭ kiam ŝia patro donacis al ŝi purrasan virĉevalon. Neĝe blanka kiel ŝiaj haroj, pli blanka ol neĝo. Aŭ malgranda makulita poneo. Ŝi amis ĉevalojn. Kio pri ŝia ĉevalo? Li verŝajne jam repaciĝis kun sia nova posedanto. Stella, estante la filino de ĥano, posedis la denaskan arton de komunikado kun ĉevaloj. Ne, Gertrudo ne taŭgas por ŝi en ĉi tiu afero.
  Kaj la knabino denove maldolĉe ploris. Ĉio rezultis ege malbone. Kaj nevole ŝi dormetis. Ŝi sonĝis, ke ŝi paŝtas ŝafojn kaj preteriris la pordegon. Kaj sur ili estas najlita la detranĉita kapo de ŝia fidela neĝblanka ĉevalo. Subite la kapo reviviĝas kaj diras:
  - Kaj vi estas nudpieda princino paŝtanta ŝafon. Se via patrino tion scius, ŝia koro rompiĝus!
  Gertrudo ekmoviĝis kaj vekiĝis. Ŝi fariĝis eĉ pli malĝoja. Montriĝis, ke ŝi nenion povis diri al iu ajn, ne nur ĉar ŝi ĵuris, sed pro la timo, ke ŝia patrino ekscios pri tio. Kaj ĝi estas tiel terura.
  Kaj la knabino denove ĝemis. Ĉi tio estas vere momento de neeltenebla sufero. Kaj ankaŭ la dorso doloras. Kuŝi sur la benko de ligna kaptito estas malkomforta, kaj neniu donos al ŝi kusenon.
  Kiam nokte ili haltis ĉe la gastejo, fariĝis multe pli facile. Por la vespermanĝo, la iama princino ricevis nur tason da lakto kaj freŝan nigran pano. La malsata knabino feliĉe manĝis ĝin rapide kaj petis pli. Responde, ili movis ŝiajn lipojn, igante ŝin amare muĝi denove.
  La ĝendarmo respondis formale:
  - La prokuroro aldonos!
  Post tio, la duonmalsata Gertrudo kuŝiĝis sur la fojno kaj kurbiĝis. Kaj mi longe ne povis dormi. La odoro de la staloj tiklis la naztruojn, sekigitaj herboj malagrable pikis la korpon de la knabino. La knabino suferis de sendormeco. Ŝi senĉese ĵetiĝis kaj turniĝis, kaj la kompatindulino estis elĉerpita dum la nokto.
  Matene oni donis al ŝi nur panon kaj akvon. Sed ĝi ŝajnis nekutime bongusta al la malsata knabino, kvankam ŝiaj makzeloj apenaŭ moviĝis pro laco. Jam en la prizona kaleŝo mem, Gertrudo ekdormis. Ŝia loĝejo egale balanciĝis laŭ la vojo. Sed eĉ la skuo nur luligis la lacan knabinon.
  Sur interŝanĝeblaj ĉevaloj, la kaleŝo kun stangoj rapidis sufiĉe rapide. Kaj nun ili alkuris al la maro vespere. Ili ankaŭ tranoktis en la gastejo. La bonkora gastigantino rimarkis, ke la knabino estas pala kaj alportis al ŝi kokinan flugilon.
  La viando plipezigis la stomakon kaj la princino ekdormis.
  Matene, nova provo atendis ŝin. La knabino de la plej aŭgusta sango estis ĵetita en la holdon, al la anasidoj. Ili dolore pinĉis Gertrudon per siaj bekoj kaj gratis per la piedoj. Estis tro dolora kaj abomena. Kaj la anasidoj abomene odoris. Ŝi estis kondukata, tiel, en kaĝo kun kokaĵo al Korsiko, malprofunda loko. La knabino denove ekploris. Sed tiam ŝi amuziĝis, kaj pensis, ke la anasidoj finfine ne tiom timigas.
  Pro la birda odoro, la princino tute ne havis emon por manĝi kaj ŝi komencis nutri la anasidojn per sia prizonpanporcio.
  Poste ŝi zorge karesis ilin. La anasoj ĉesis pluki kaj iĝis amemaj. Tiam la princino komencis ludi kun ili. "Ĉi tiu estos la reĝo," diris Gertrudo al la plej granda anasido. "Sed vi fariĝos" la reĝino. La knabino uzis ŝnurojn de sia misforta kaj ĉifona vesto de servistino por marki ilin.
  Kaj ĉi tiu ludo fariĝis interesa. Kelkaj el la anasoj ricevis la statuson de princo, kelkaj el la dukoj. Kaj Gertrudo eĉ komencis trejni la anasojn, kiuj amikiĝis. Tiam ŝi ekdormis kun ili en brakumo.
  Mi vekiĝis pro tio, ke unu el la anasoj tiklis la plandumon, jam vivantan, pro la nudpieda provo. La knabino karesis la anason sur la postkolton kaj denove ekdormis.
  Kompreneble, la boato iras al Korsiko pli malrapide ol prizona kaleŝo sur rezervaj ĉevaloj. Malsata Gertrudo ankoraŭ trovis la forton por dividi prizonajn porciojn kun anasidoj kaj vivi en harmonio kun aro da birdoj. La anasidoj deĵetis la fadenon, kaj la reĝidino surmetis ilin denove. Kiam la idoj batalis, ŝi imagis, ke estas atako kontraŭ la palaco kaj ke la rabistoj atakas la reĝan gardiston.
  La imago de la knabino pli kaj pli riĉiĝis. Ŝi, iam aroganta kaj grima reĝidino, ne plu rimarkis la fetoron en la kaĝo, kaj ne malestimis, kiam anasoj ekskrecias ion, kaj la kaĝo ne estis ofte purigita. Kaj plej foje mi devis trankviligi min post kradoj. Tia neatendita turniĝo de la sorto: vi estas la princino de ne la plej malgranda regno, la patro sur la trono de la du landoj Danio kaj Norvegio, estas havaĵoj en Eŭropo. Kaj nun vi estas kiel malpura almozulo, sidanta, sen eliri, en kaĝo kun idoj. Kaj vi mem fariĝas nelavita kaj malpura.
  Kiam ili alvenis sur la insulon, la ĝendarmoj, ĝuste en la robo, ĵetis la knabinon en varmajn. La Mediteranea Maro jam varmiĝis, sed principe ĝi malvarmiĝas dum la vintro. Estas tre agrable naĝi en ĝi. Kaj lavado el ĉelaj rondoj. Kaj la gardistoj pikis la knabinon per bastonoj kaj ridis pri ŝi. Gertrudo neniam antaŭe navigis la maron. Ĉar en Norvegio aŭ eĉ Danio, eĉ somere la akvo estas malvarma. Sed aliflanke, ŝi havis brilan sperton plaŭdi en lageto kun orumitaj bordoj. Kiel ŝi ŝatis ĝin, precipe vintre. Neĝblovoj kuŝas ĉirkaŭe, kaj en la grandega, antikva palaco estas varme, kaj en la lageto mem la akvon hejtas gejsero.
  Sed ĝi estas tiel vasta ĉi tie, kaj mi volas preni ĝin kaj forveli. Fornaĝu por senti la volon kaj novajn aventurojn. Gertrudo subite sentis, ke la ŝaŭmo de doloro kaj humiligo deŝiriĝas de ŝi.
  Sed ve, feliĉo ne daŭris longe. La knabino estis devigita iri marborden. Kaj grimpi sur ĉevalon, kie la ĝendarmo ligis ŝin al la krupo. La sabloj de la plaĝo bruligis ŝiajn nudajn piedojn, kaj la princino ekkriis. Tiam ŝi trovis sin ventro sur ĉevalo, kio estas ege dolora kaj malagrabla, precipe se la besto galopas.
  Feliĉe, la vojo ne estis tro longa - Korsiko estas relative malgranda insulo. Sed tamen, la knabino vekiĝis, tremante sur la pugo de la ĉevalo dum kelkaj horoj, kaj eĉ falis en volon. Ŝi estis alportita al la plej suda parto de la insulo, al provinca bieno. Tie, la strikta terposedanto Nemesis vivis en la biendomo. Ŝi estis malagrabla, dika, sinjorino. Tre avara. Ŝia korto estis relative malgranda, kaj Nemesis mem vivis en fakta ekzilo.
  La ĝendarmo malfaldis la pergamenon kaj anoncis la ordonon:
  - Ĉi tiu knabino Stella, de malalta naskiĝo, estas kondamnita pro ordono de la reĝo al eterna ekzilo sur la insulo Korsiko, en la plej malproksima el la bienoj. Ŝi devas esti vestita kaj nutrita kiel knabino de malnobla rango, kaj skurĝita en kazo de kulpo. Ŝia tasko estas gregigi ŝafojn, aŭ iun alian same humiligan laboron. Ŝi estos ĉi tie ĝis sia morto aŭ alia ordono de la reĝo! Estu tiel! Ludoviko la dek-kvara Suna Reĝo!
  Nemesis kapjesis sian dikan mentonon kaj respondis morne:
  - Ni havas multe da ŝafoj kaj la knabo ne povas elteni ilin. Lasu Stella helpi lin!
  La ĝendarmoj riverencis, kaj Gertrude estis laŭvorte portita en la garbejon. Post skuado sur ĉevalo, la knabino estas tro rompita kaj laca.
  Nemesis ordonis al la stalisto:
  - Pli modeste nutru ŝin. Vi dormu kaj ripozu hodiaŭ. Morgaŭ matene ŝi vartos ŝafojn kaj kaprojn.
  La stalisto alportis al la princino kukojn, kapran lakton, kaj malgraŭ la malpermeso de la gastigantino, mielon. La pala kaj rompita kara knabino aspektis dolore kompatinda. Gertrudo estis tiel laca, ke ŝi ne povis manĝi kaj dormis dum la dua duono de la tago kaj la tuta nokto.
  Kaj ŝi sonĝis, ke la hordo de la ĥano trudeniris la norvegan regnon, kaj ilia tuta familio estis kaptita. Kaj la princino estis tirita supren sur la rako, tordante siajn artikojn. Gertrudo mem komprenis, ke tio estas sonĝo, sed ŝi estis tiel laca kaj elĉerpita sur la vojo, ke ŝi ne povis kaj ne volis vekiĝi. Do ŝi pendis sur la rako, sugestante al si, ke ĝi tute ne doloras, kaj la fajro sub ŝiaj nudaj piedoj tute ne terure bakis. Tiam ŝi sonĝis, ke ŝi ekdormis en sonĝo, ĝuste kun la artikoj torditaj sur la rako. Kaj jam alia, ĉielarka vizio, kuranta sur la gazono, saltante kun kunikletoj. Ĉio estas malpeza kaj aera.
  La plej hela anĝelo vidiĝas, kiu montras al Gertrude kompleksajn signojn, kaj kreskas sur la vojo de la kolono. Kaj jam granda, granda anĝelo diras:
  - Vi estas martiro, kio signifas, ke vi meritas paradizon!
  Kaj la arkianĝelo Gabriel mem kondukas la knabinon, laŭ la nuboj pli molaj ol lanugo, al la ĉiela trono.
  Kaj tie la Ĉiopova Sinjoro Dio Jesuo montras tiajn grandiozajn ĉielajn palacojn, ke la palacoj de Skandinavio kaj eĉ la fama franca Versailles paliĝas sur sia fono.
  La knabino vekiĝis pro la tuŝo de malvarmeta spongo sur ŝia vizaĝo. Ŝi malvolonte malfermis la okulojn. Kiel mi ne volis foriri de la bildo de paradizo, kaj reveni al la fetora garbejo. Vere kun mola pajlo.
  Antaŭ ŝi staris knabo, ĉirkaŭ unu jaron pli juna ol Gertrudo. Sunbruniĝis en la korsika suno preskaŭ ĝis nigreco, sed liaj brovoj, okulharoj kaj sufiĉe longaj haroj, kontraŭe, forbrulis, kaj fariĝis blankaj kiel tromatura tritiko. La knabo estis nenio alia ol mallongaj pantalonoj, malgrasa kaj laca, kun bela, agrabla vizaĝo, kaj ridetis per sanaj dentoj. Gertrudo tuj komprenis, ke tio estas bona knabo kaj ridetis al li.
  La knabo flustris:
  - Mi nomiĝas Eriko. Aŭ eĉ la paŝtisto Eriko. - Tiam la knabo rigardis malantaŭen kaj trankvile diris. - Vi devas esti nobla homo kaj ekzilo?
  La princino estis embarasita kaj ruĝiĝis. Ĉu ŝi estas nudpieda, en vesto ĉifoniĝinta, por konfesi, ke ŝi estas filino de reĝoj, kaj la sango de eĉ Karlo la Granda mem fluas en ŝi? Jes, ĝi estas ege embarasa.
  Gertrudo respondis per tremanta voĉo:
  - Ne... De kie vi ricevis ĝin?
  Eriko flustris mallaŭte:
  - Venigis vin ĝendarmoj, pluraj gardistoj, kaj oni legis la personan dekreton de la reĝo. Nu, ĉu Ludoviko la dek-kvara ne vere havas aliajn aferojn por fari ordonon, por iu almozulino? Krome, vi estas tro pala, viaj manoj kaj piedoj estas teneraj, kaj vi povas vidi, ke vi forfrapis viajn plandojn. Kompreneble vi estas nobla homo.
  Gertrudo forte suspiris kaj respondis:
  - Jes, mi... Iel mi mem ne volas rememori, kiu mi estas!
  Erik kapjesis malgaje kaj flustris:
  -Ne hontu. Mi ankaŭ estas filo de duko, kiu estis ekzekutita pro akuzo de ŝtatperfido. En la aĝo de kvin jaroj mi estis ekzilita al la plej malproksima bieno en Korsiko. Komence mi estis asistanto de la paŝtistino, la filino de la grafino. Tiam, ŝi maturiĝis, kaj iris al malfacila laboro. Ankaŭ mi estos ĉi tie, ĝis mi estos deksesjara. Tiam mi plej verŝajne atendas Toulon kaj galeroj. Do nun, vi povas ĝui paradizon.
  Gertrudo ektremis kaj demandis la knabon:
  Ĉu vi provis mem forkuri?
  Eriko balancis la kapon negative.
  "Ekzistas ne unu bieno por dek mejloj, kaj la mastrino havas bonegajn kamphundojn, kaj kvar spertaj policanoj vivas konstante. Ili certe trovos nin. Mi provis eskapi sole kaj ricevis ĉi tion.
  La knabo montris markon sur sia ŝultro, en formo de la litero "K", kaj daŭrigis kun peza ĝemo:
  - Ĝi ankoraŭ ne estas tiel malbona kiel en malfacila laboro, aŭ en subtera malliberejo. Ni spiras freŝan aeron, ŝafoj kaj kaproj obeas min, la manĝaĵo ne estas la plej malbona en la mondo. Kiam ni maljuniĝos, estos multe pli malbone se...
  Gertrudo streĉiĝis kaj demandis la knabon:
  - Ĉu por la okazo?
  Eriko respondis ridetante.
  "Krom se la reĝo ordonos, ke mi estu prenita en la armeon anstataŭ galeroj. Estas ankaŭ malfacile tie, sed estas ŝanco fariĝi fama kaj akiri oficirajn rangojn por militaj heroaĵoj. De malfacila laboro, estas nur unu vojo al la tombejo!
  La princino volis respondi tion, sed la dormema vizaĝo de la ĉevalisto aperis. Li raŭke kriis:
  - Ĉu vi volas ricevi vipojn. Jam estas tro malfrue, estas tempo forpeli la brutojn!
  La knabo etendis la manon al la princino.
  - Ni iru... Kvankam ne! Mi mem forĵetas, dum vi manĝas kukojn kun lakto kaj mielo. Mielo estas malofta bongustaĵo kaj vi estas simple kompata.
  Kaj fulmante siajn nudajn kalkanojn, la knabo malaperis tra la pordo. Eriko estis same lerta kiel la vento.
  Kaj Gertrudo, kiu jam de kelkaj tagoj estis subnutrita, sentis en si fortan malsaton kaj avide saltis sur grandan kukon kaj glason da lakto. Manĝinte kaj trinkinte, ŝi ne pli rifuzus. Sed necesis sekvi la knabon.
  La herbo en la korto pikis miajn krurojn malagrable, sed ĝi estis ankoraŭ tolerebla. Sed kiam Gertrudo stariĝis sur la rokaj krestoj, kaj la akraj ŝtonoj, kiuj ankoraŭ ne havis tempon por varmiĝi matene, pikis la nudajn piedojn de la reĝidino, la knabino kriegis kaj retiriĝis al la herbo. Ŝi ankaŭ tranĉis iomete sur la piedoj, kiuj komencis resaniĝi, sed eblis ankoraŭ piediri sur ĝi, eĉ malfacile.
  Eriko marŝis super la ŝtonetoj kaj gruzo malpeze kaj ridetante. Ĝenerale, knaboj, se nenio doloras ilin, kutime ridetas. Estis tiel varme, la filo de la duko portis nenion krom pantaloneto, tola sako, en kiu li kaptis morgaŭ por si kaj sia fianĉino, kaj ion alian. Eriko pelis la ŝafojn kaj kaprojn, moviĝis kurante kaj ne staris senmove. La knabo trovis ĝojon en moviĝo, saltante supren kaj malsupren de tempo al tempo. Sed Gertrudo ĉiu paŝo ricevis farunon.
  Por ne paŝi sur la ŝtonetojn, la reĝidinoj ŝteliris flanken laŭ la herbo ĝis la pordego. Tiam ŝi devis kuri sur la akra gruza vojo.
  Eriko, vidante la malfacilaĵojn de la knabino, kaptis ŝin sub la brakon kaj forportis ŝin. Konsiderante, ke Gertrudo estas pli alta ol la knabo, kaj ankoraŭ ne havis tempon maldikiĝi, ĝis la nivelo de la skeleto, tiam Eriko montris sian ne fortan forton. Lia patro ankaŭ ne estis tro alta, sed li distingiĝis per forto, sen heroa kresko.
  La knabino staris sur la herbo kaj timis fari plian paŝon. Kaj Eriko pelis imponan gregon da ŝafoj kaj kaproj al monta paŝtejo. La knabo rapide moviĝis, kaj eĉ kapturniĝis, instigante la bestojn plu. Eriko estis kiel naskita paŝtisto, movebla kaj fleksebla. Bestoj obeis lin, kaj moviĝis rapide
  Profunde enspirinte, Gertrudo sekvis ilin. Ekster la korto, la herbo estis pli alta kaj pli malfacile piedirebla. La tigoj, kliniĝantaj sub la pezo de la knabino, estis forte pikitaj sub la kalkano kaj aliaj sentemaj plandoj de la princino. Gertrudo ĝemis kaj eltenis, malsukcese penante atingi la gregon forirantan al la montoj. Sed ŝiaj nervaj fortoj elĉerpiĝis kaj la knabino haltis kaj... Ŝi komencis muĝi denove, larmoj fluis sur ŝiaj vangoj, kiuj maldikiĝis, sed ankoraŭ ne tute perdis sian agrablan rondecon. Krome pala haŭto fariĝis malagrable kruda pro la milda suda suno.
  Nekutima por Neĝulino sub lumaĵo en Korsiko, precipe en majo.
  Gertrude ekkriis pro timo:
  - Eriko!
  La knabo tuj respondis al ŝia krio:
  - Restu kie vi estas, mi tuj estos tie!
  Kaj kiel monta cervo, la filo de la duko alkuris plenrapide. Li farus bonegan kuriston.
  Eriko rigardis la gratitajn krurojn de Gertrudo, kaj ŝiajn ruĝigitajn manojn kaj vizaĝon, ordonis:
  - Sur mian dorson!
  La princino singarde demandis:
  "Ĉu ne estos malfacile por vi, juna duko?"
  La knabo negative balancis la kapon.
  - Jes, kia sensencaĵo. Anstataŭe, trejnado!
  Gertrudo sidis sur lia kolo. Tro malmolaj, kvankam relative larĝaj ŝultroj, ne tre komfortaj por sidi. Sed estas pli bone ol elteni la torturon de "hispanaj botoj", eĉ se ĝi estas sur alta, abunda korsika herbo. Kaj Eriko estas vere forta knabo, li marŝas facile kaj estas perfekte ekvilibra. Kaj li deŝiris folion de palmo kaj kovris Gertrudon de la senkompata suno.
  La filo de la duko, kiam Gertrudo demandis, kial li estas tiel forta, respondis:
  "Hereda... Krome, prepariĝante por eniri la reĝan armeon, mi portas pezajn ŝtonetojn por trejnado.
  La princino komentis kun zorgo:
  - Ŝafoj kaj kaproj ne disiĝos dum vi promenas?
  Eriko certigis sian ĵus monfaritan amatinon:
  - Ne! Mi havas pipon, sub ĝiaj sorĉaj sonoj ili kuniĝas.
  Kaj la knabo efektive elprenis ĉarman instrumenton el sia monujo kaj montris ĝin al Gertrudo.
  La princino milde tuŝis ĝin kaj rimarkis:
  - Vi havas belan fluton. Ĉu vi mem tranĉis ĝin?
  Eriko balancis la kapon negative.
  - Ne! Ĉi tio ankoraŭ estas de mia kunulo forlasita. Ŝi, ĉi tiu pipo estas farita el tre daŭrema ligno kaj povas daŭri jardekojn.
  Gertrude ekkriis surprizite:
  - Ŭaŭ! Ĉu okazas tiel...
  La knabo rimarkis:
  - Nun ni eliru sur la gazonon kaj mi metos vin sur tasojn. Vi ankaŭ povas dormi tie. Mi mem povas pritrakti ĉion.
  Per tremanta voĉo, la princino demandis la filon de la duko:
  "Vi devas malestimi min ĉar mi estas tia fraŭlino. Mi eĉ ne povas marŝi nudpiede sur la tero.
  Eriko repalpebrumis al ŝi kaj komentis:
  - Ankaŭ mi estis tie. Mi rompis miajn krurojn ĝis sango en la unua tago. Sed mia fianĉino komprenis min kaj kompatis min. Vi baldaŭ kutimiĝos al ĝi. Mi ne konas ŝuojn de sep jaroj, kaj kiel vi povas vidi, mi sentas min bonege!
  - Sep jarojn! - Gertrudo ektremis, imagante, kiom longe povas daŭri ŝia ekzilo. Kaj dum ĉi tiu tuta tempo ŝi estos nudpieda kaj promenos en malriĉa robo. Kaj ŝiaj molaj molaj plandumoj fariĝos ĉevalhufoj. Kaj ĝi eĉ ne estos amuza.
  Eriko, kaptante la nuancon de ŝiaj vortoj, komentis:
  "Kiam vi kreskas, vi povas esti sendita al laborejo, aŭ al plantejo en suda kolonio. Do vi pli bone ĝuu ĉi tiun mondon.
  En respondo, la princino ekploris. Kaj la knabo rimarkis, ke li elbalbutis alian mispaŝon. Sed la filo de la duko ne estis instruita etikon en ekzilo. Eriko, por iom trankviligi sian ekvivalenton, kaj kolekti ŝafojn kaj kaprojn, ludis la pipon. La muziko estis mirinda, kaj trembris tra la aero kiel fluoj de tineoj. Gertrudo ĉesis plori. Ŝi ridetis kaj eĉ komencis kunkanti. Kaj la ligilo ŝajnis al ŝi pli amuza.
  La knabino sidiĝis sur la tasojn, kaj kaŝis sin de la suno kaj dormetis. La knabo daŭre saltadis kaj kuris, poste kuris al la rivereto. Vekiĝante, la princino zorge marŝis sur mola herbo. Ne plu estis tiel dolora, kaj la knabino povis fari kelkajn rondojn. Por tagmanĝo, la knabo alportis al ŝi lakton kaj sekigitajn fiŝojn kun kuko, kaj kelkajn fruktojn. Ne, ili ne malsatis. Eriko proponis flugi al la marbordo, kaj anstataŭigis sian dorson por surteriĝo.
  En la maro kaj fakte plaŭdi estas plezuro. La filo de la duko naĝis tute nuda, kaj Gertrudo, decidinte, ke estas nenio por honti, forigis ĉifonojn. Ŝi jam formis plenkreskan figuron, malgranda brusto kaj koksoj komencis elstari. Eriko provis takte ne gapi, sed de tempo al tempo retrorigardis. Malgranda viro vekiĝis en ĝi. Sed tamen ili plaŭdis kiel infanoj kaj ĝuis la akvon. Kiam la suno subiris, Gertrudo kun granda bedaŭro surmetis siajn ŝiriĝintajn, ne tro purajn ĉifonojn kaj, grimpante sur la dorson de Eriko, iris hejmen.
  La tuta tago ne estis enuiga, kvankam la delikata haŭto estis bruligita kelkloke, kaj en la akvo ĝi estas tute nerimarkebla. Sed ial oni evitis gravajn brulvundojn.
  La filo de la duko klarigis al ŝi:
  - En ĉi tiu loko de la maro, la akvo resaniĝas. Ŝi ne donas brakumon al via haŭto.
  Gertrudo eĉ ne volis reiri. Kio se la gastigantino krios al ŝi, aŭ eĉ ordonos vipi ŝin.
  Sed Nemezo okupiĝis pri io, kaj eĉ la gregon ne atentis. La stalisto haste kalkulis ĉiujn kaprojn kaj ŝafojn, kaj fermis la junajn paŝtistojn en la grenejo. Post la freŝa aero, la fetoro estis videbla, sed Eriko metis kronon el freŝaj printempaj floroj apud la kapo de la princino kaj la knabino endormiĝis kun rideto sur la lipoj.
  La sekva tago estis simila al la antaŭa. Kvankam mi devis ellitiĝi frue, kaj enlitiĝi malfrue, neniu ĝenis dormi dum la tago. La manĝaĵo estas sufiĉe malbona, sed Eriko fiŝkaptis kaj serĉis nuksojn kaj fruktojn en la arbaro. Vi povus naĝi en la maro ĉiutage kaj ludi en la freŝa aero. Ŝia mugo Gertrudo, anstataŭ infero, eniris ian ŝajnon de patriarka, simpla paradizo. Neniu malfacila laboro. Milda kaj varma mara klimato, minimumo de ĝenaj insektoj, kaj simpla kaj bongusta manĝaĵo, kaj horoj da naĝado en la maro.
  Iom post iom, la princino lernis marŝi nudpiede. Unue sur herbo, poste sur sablo kaj rokoj. Ŝiaj teneraj kruroj rapide komencis krudiĝi, kaj la knabo ŝmiris ilin per fiŝa oleo, por ke la nove formiĝintaj kaloj ne krevu kaj juku. Gertrudo, kiel antaŭe, ĉirkaŭiris aŭ en ĉifonoj aŭ preskaŭ nuda en la freŝa aero, tute ĉesante esti embarasita de Eriko. Tamen, ili estis pli kiel frato kaj fratino. Ili multe petolis, ludis, rakontis amuzajn timigajn rakontojn unu al la alia.
  Eriko havis riĉan imagon, kaj ĉiam estas interese paroli kun li. Kaj la fakto ke ili estis infanoj de la deksepa jarcento nur profitigis ilin. Eĉ estante nobla persono, aŭ pli ĝuste reĝa osto, Gertrudo ne konis nek komputilojn, nek televidon, nek Interreton, nek aviadilojn, nek multajn aliajn fruktojn de progreso. Kaj tial ne suferu pro ilia foresto.
  Kion alian mankas al ŝi? Ĉu vi volas rajdi poneon? Do por ĉi tiu celo, kapro taŭgas. Gertrudo iom post iom alkutimiĝis al bestoj, kaj facile povis seli kapron. Kaj ŝi neniam estis malkuraĝulo. Ĉu ĝi ne kontraŭas plori, sed ĝi estas pli ĝuste emocia eksplodo. La maro estas varma kaj milda ĉe mano kaj vi povas plaŭdi la tutan tempon. Laboro ne estas pli amuza. Estas sufiĉe da manĝaĵo, la sama fiŝo por manĝi vian sataĵon, kaj Eriko scias kiel kuiri bonegan orelon, ke vi lekas viajn fingrojn, vi povas akiri ion ajn mielon. Ĉiukaze, oni ne povas diri, ke Gertrudo suferis de ekzilo.
  Prefere, male, ŝi jam ŝatis kuri nudpiede sur varmaj akraj ŝtonoj, kaj palpi la masaĝiston kun kaloza plando, kaj de tempo al tempo klaki la vipon sur bestojn.
  Kompreneble, kelkfoje mankis komunikado. Estas multaj homoj en la palaco, kaj ĉiaj infanistinoj, sed ĉi tie preskaŭ la tutan tempon Eriko estas kun vi. Sed ĝis nun ĝi ne fariĝis neeltenebla. La paŝtistknabo ne havis tempon por enui, Gertrudo ankoraŭ ne havis tempon por morte sopiri siajn gepatrojn, kaj diversaj fiŝoj por iĝi enuaj. Kelkfoje, kompreneble, mi volis manĝi kukon, kukaĵon aŭ ĉokoladon. Sed eĉ en la palaco ŝi ne manĝis ĝin tiom ofte, ĉar ŝiaj gepatroj maltrankviliĝis pri ŝia sano. Kaj Eriko kelkfoje grimpis en la provizejon kaj ŝtelis kelkajn dolĉaĵojn. Do oni ne povas diri, ke Gertrudo sidis sur ekskluzive paŝtistaj porcioj.
  Do somero pasis feliĉe kaj venis aŭtuno. La tagoj estas pli mallongaj, la noktoj estas pli longaj kaj malvarmetaj. Sed la maro estas ankoraŭ varma kaj la tagoj estas amuzaj.
  Gertrude vivis senzorgan vivon provizore. Kvankam la vintro povus esti malvarmeta, kaj naĝado en la maro ne plu estus tiel komforta. Sed nenio, ili ne mortos, kaj estos aliaj distraĵoj.
  Sed Stella, edziĝinta al la princo, komencis ŝtorman agadon. Eĉ surpriza por knabino de la sama aĝo kiel Gertrude. Stella teksis intrigojn kaj sukcesis akiri fortan influon sur sia bopatro, Ludoviko la dek-kvara. Ŝi puŝis la sunreĝon al alia milito laŭ ĉiuj eblaj manieroj. Konkeri Hispanion kaj ĉion el ĝi, same kiel la portugalajn koloniojn, estis ŝia revo. Kaj tie kaj Anglio por subigi. Krome, reĝo Jakobo estas malforta kaj bezonas francan subtenon. Kaj ŝi volus, ke Stella povus sidiĝi por la hispana trono.
  Pro la abundo de kazoj, Stella jam komencis forgesi pri Gertrude. Ĝis la ambasadoro, kiu alvenis el Norvegio, rememorigis min pri ŝi. La filino de la Ĥano esperis, ke ŝia iama mastrino multe suferas en ekzilo, aŭ eble ŝi jam metis manojn sur sin. Se li scius la realon, li certe freneziĝus pro ĝeno. Kio estas vere bona kaj amuza por la princino.
  Sed ŝi ne estis al ĝi. Sed nun Stella havis heziton. Nun ŝi havas tiom da mono, ke estas facile dungi profesian murdinton, kiu mortigos la knabinon kaj per tio forigos danĝeran atestanton. Sed ne sufiĉis al Stella mortigi sian iaman partneron kaj amantinon. Ŝi volis ĝuste tion - humiligi kaj humiligi la fieran princinon.
  Por ke ŝi ne iru al kristana paradizo, kiel juna martiro, sed longe suferu en vera infero de malriĉeco. Kaj kio estas la plej malestima profesio, se ne paŝtistino? Ne, ŝi ne mortigos Gertrudon, sed la vivo de la princino devus esti malmola. Kaj tiucele, la filino de la Ĥano sendos specialan soldulon, kiu devus fari la restadon de la princino eĉ pli infera, kaj samtempe informi Stellan de tempo al tempo.
  Vi nur bezonas preni vian tempon kaj trovi homon kun imago, kaj kiu posedas kolomban poŝton, kiu, sen mortigi, kripligos, sed unue alportos Gertrudon al la tombo, kaj transsaltos ŝin tra la infero ĝis la fino.
  Estas frua decembro en Korsiko. Videble pli malvarmiĝis, kaj eĉ matene estis frosto sur la ŝtonetoj. Gertrudo elkuris nudpiede, kaj ektremis. Kiel abrupte la vetero ŝanĝiĝis. Eĉ hieraŭ estis pli ol dudek gradoj dum la tago, kaj tio estas akceptebla. Kaj nun la malvarmo enblovis el la nordo, kaj frostiĝis. La reĝidino envolvis sin per lanuga koltuko, sed ŝiaj nudaj piedoj fariĝis tre fortaj. Ŝi daŭre saltis supren kaj malsupren, kaj provis trovi pli akran ŝtonon. Kiam la temperaturo malrapide malaltiĝis, la nature forta knabino alkutimiĝis kaj ne plu spertis gravan malkomforton. Nudaj piedoj ankaŭ adaptiĝas al la plimalboniĝanta klimato. Sed kiam ŝi akre saltis, ĝi fariĝas torturo.
  Eĉ malmoliĝintaj kruroj de Eriko fariĝis ruĝaj, kiel anseroj. La knabo demandis la edziĝanton:
  - Ĉu povas esti almenaŭ paro da ŝuoj por la knabino? Ŝi povas pardoni!
  La stalisto demandis la knabon kun skeptiko:
  - Kaj vi? Ĉu vi mem povas elteni ĝin?
  Eriko memfide diris:
  - Sciu, mi neniam tusis, kvankam dum la pasintaj vintroj mi promenis nudpiede. Sed ŝi estas ankoraŭ knabino, kaj ne malmoliĝinta, kiel lokaj kamparaninoj el vundita infanaĝo.
  La stalisto konsente kapjesis.
  - Mi demandos la gastiganton.
  Kaj peza, granda viro eniris en la domon. Kaj unu minuton poste li elflugis kvazaŭ pikita, kriante:
  - La sinjorino malpermesis ĝin! Ankoraŭ ne neĝis kaj vi ambaŭ devas esti nudpiedaj! Alie, vi estos vipita en la stalo!
  Eriko profunde enspiris kaj diris:
  - Bone! Do estu, ni iru!
  Rapide elpelinte la brutojn, la knabo invitis la reĝidinon denove sidiĝi sur la dorso. Kaj li mem komencis vigle masaĝi la nudajn piedojn de la knabino, malmoliĝintajn kaj malmoliĝintajn pro la malvarmo. Gertrudo tremis pro la malvarmo, sed rapide varmiĝis, precipe ĉar la suno eliris kaj la vento malleviĝis. Kaj la filo de la duko, deŝirante foliojn de palmarboj, komencis fari altajn botojn por la princino.
  Gertrudo ĉagrenite kantis:
  - Nu, kial la somero ne daŭras la tutan jaron, kial la frosto malbone bruligas niajn kalkanojn!
  Eriko filozofie rimarkis:
  - Por ke la kruroj ne estu tro molaj, estas ŝtono, kaj por ke ni ne ĝuu vintre. Kaj ŝi estas sufiĉe milda.
  Tamen, elirinte sur la gazonon, la knabo ekbruligis fajron kaj varmigis lakton kaj mielon, devigante la princinon trinki:
  - Vi ne povas pardoni. Ne estas kuracistoj ĉi tie. Kaj la ĝendarmoj havas ion por resanigi.
  La malvarmo de Gertrudo pasis, kaj, kovrita per lana ŝalo kaj folioj, la knabino dormetis en la suno.
  Tiam mi vekiĝis kiam jam estis mallume. Pli malvarmiĝis, sed ankoraŭ tolerebla. Do ŝi, en memfaritaj botoj, kaj en folioj, iris post Eriko, kiu kvazaŭ nenio okazis, kuris duonnuda. Krom se li ĵetis T-ĉemizon super muskola torso. Ne, neniu prenas la knabon.
  Vintroj en Korsiko, precipe ĉe la suda pinto, estas vere mildaj. La sekvaj tagoj estis multe pli varmaj. Kaj Gertrudo denove kuris, precipe post la sunleviĝo, nudpiede super la ŝtonetoj, kaj almenaŭ unufoje ternis. Neĝis nur en la kristnaska nokto. La brutaro ne estis forpelita tiutage, kaj la unuan fojon post longa tempo, la knabo kaj knabino alvenis en la domo de la mastro. Nemesis decidis aranĝi por si ferion, kaj tial ili preparis ĉiajn aferojn por ŝi. Kaj Eriko kaj Gertrudo servis ŝin ĉe la tablo. Nemesis estis gaja. Apud ŝi sidis gasto, kiun la princino komence konfuzis kun junulo. Viraj vestaĵoj, mallonga blonda hartondado kaj vireca mentono. Tiam, laŭ la figuro kaj maniero de milady, Gertrudo komprenis, ke tio estas virino kaj bela virino, ĉirkaŭ dudek kvin jarojn, aŭ eĉ pli juna.
  Sed malgraŭ sia beleco, ŝi jam havas malmolan aspekton de ŝtalaj okuloj, kaj fortajn manojn, kun plenaj fingroartikoj de pugnoj. Kiel stratbatalanto.
  Ŝi ridetis al Gertrudo, larĝa rideto kun blankaj, brilantaj kaj grandaj dentoj. Sed liaj okuloj estis ankoraŭ malvarmaj kaj malmolaj. Kaj kun ŝi, la knabino sentis ian bone kaŝitan malamikecon.
  La virino tamen diris per amika kaj kortuŝa voĉo:
  - Lasu ĉi tiujn infanojn sidiĝi ĉe la tablo kaj tagmanĝi kun ni. Ĉu vi vere volas kukon, Stella?
  Jes, lastatempe Gertrudo pli kaj pli ofte revis pri kukoj kaj biskvitoj kun kremo, kiujn ŝi manĝis en sia palaco. Vere ne sufiĉis por ŝi. Kaj timante, ke tiu ĉi bela onklino kun pugnoj de la murdinto ŝanĝos sian opinion, la princino tuj eksaltis sur la seĝon proponitan al ŝi. Eriko sidiĝis iom retene. Li ankaŭ tre volis gustumi la kukon.
  La virino rigardis Gertrudon. Ŝi zorge prenis la forkon kaj tranĉilon. Kaj ŝi rigardis la sinjorinon, ne kuraĝante tranĉi sin.
  Milady diris mallaŭte:
  - Detranĉu la bebon kiom vi volas, kaj lasu ankaŭ la knabon manĝi.
  Gertrudo komencis tranĉi, ŝi zorge faris, laŭ etiketo. La militistino atente observis ŝiajn movojn. La knabo, kiu jam dum preskaŭ ok jaroj de paŝtisto sukcesis forgesi la bonkonduton, agis pli malĝentile, sed ankaŭ, laŭ la ekzemplo de sia kunulo, prenis tranĉilon kaj forkon en la manoj. Kaj malpuriĝis en bonodora kremo.
  Kaj Gertrudo manĝis tre zorge, penante ne malpuriĝi. Post longa paŭzo, la knabino fine sentis la neforgeseblan guston de biskvito kaj ĉokolada kremo sur sia lango. Kiel bonege estas manĝi kukon, kies guston ŝi ne havis tempon por forgesi.
  Milady milde demandis la knabinon en la norvega:
  - Vi devas esti nobla sinjorino?
  Gertrudo aŭtomate respondis, mensogante:
  - Ne!
  La virino karnovore ridetis kaj rimarkis:
  - Sed via beleco kaj maniero fordonas vin. Do Gertrudo!
  La princino ektremis kaj perfidis sin:
  - Kiel vi scias mian nomon?
  Milady ridetis kaj daŭrigis en la norvega:
  - Ne timu... Kiam la nigrahara trompanto proponis sekvi vin kaj ruinigi vian vivon, tuj ŝajnis al mi, ke la afero estas malpura. Kial la princino kaj la edzino de la kronprinco tiel subtile venĝas kontraŭ la servistino? Krome mi aŭdis pri via familio. Vi estas skandinava kaj preskaŭ tute blonda. Kaj li estas nigra brunulino, tute ne simila al sia patro. Tamen, ŝi sukcesis ĉarmi Ludovikon la dek-kvara kaj ĉi tiu maljunulo tute enamiĝas al ŝi. Do mi pensis - mi prenos alian proponon kaj bruligos kun mi mem.
  Gertrudo forte suspiris kaj rimarkis:
  "Mi ĵuris sur la koro de mia patrino, ke mi diru al neniu!"
  Milady kapjesis kaj diris mallaŭte:
  - Ĉi tio klarigas vian silenton, sed... Pli aŭ malpli frue, la trompo de Stella malkaŝiĝos kaj... Ŝi ne povas depreni la kapon.
  La princino ridetis, sed poste sulkigis la brovojn dum ŝi diris:
  - Neniu kredos, ke nudpieda almozulo estas reĝa filino.
  Milady firme forĵetis la dubojn.
  - Ni povas skribi leteron al via patro kaj li persone vizitos la kortegon de Ludoviko la 14-a. Tiam ĉiuj problemoj estas solvitaj samtempe. Vi nur devas skribi kelkajn vortojn sur pergamenon, kaj Stella estos finita!
  Gertrudo vigliĝis kaj rigardis Eriko'n. Li ŝajne ne konis la norvegan lingvon, kaj ne atentis la konversacion. Kvankam la princino ne sentis malbone en ekzilo, ŝi ne plu volis toleri la regadon de Stella. Kaj la knabino decidis:
  - Mi skribos leteron al mia patro!
  Milady larĝe ridetis kaj diris al la knabino:
  - Ni iru al alia ĉambro. Plumo kaj inko estas pretaj.
  Gertrudo iris post la militistino. La nudaj piedoj de la reĝidino moviĝis preskaŭ silente, kaj la botoj de la milady knaris. Estas amuza, sed la reĝa persono aspektas kiel almozulo en ĉifonoj, sur la fono de virino en vira vestaĵo.
  Sidiĝante, Gertrudo trempis sian plumon en la inkujon. Ŝi ne sciis kion skribi specife. Krome, la ĵuro estis ankoraŭ valida, kaj ŝi ne volis rompi ĝin. Tamen vi povas fari ĝin.
  Milady, komprenante la kialon de la hezito, instigis:
  - Skribu simple: Paĉjo, mi tre amas vin kaj volas vidi vin. Venu baldaŭ Parizon, Gertrudo, kiu amas vin.
  La princino krucsignis sin kaj trempis la plumon plurfoje en la inkujon kaj notis kelkajn vortojn. Tiam mi metis mian pentraĵon...
  Milady prenis tion, kion ŝi skribis, metis ĝin en koverton kaj sigelis. Tiam ŝi kisis la reĝidinon adiaŭ, flustrinte:
  - La letero estos liverita al la adreso. Kaj Stella, ni donos la mortbaton.
  Kaj knarante per nigraj, brilaj botoj, la kobrovirino forlasis la ĉambron, la turon, en malproksima bieno.
  Gertrudo flustris post Milady:
  - Dio benu nin!
  
  
  LA NEĜA REĜINO KAJ NUDOPIEDA GERD
  La knabino estis la sama Gerda el la Neĝa Reĝino, kaj printempe, tuj kiam la neĝo degelis, ŝi iris ekster la urbon por serĉi sian nomitan fraton Kai. Ŝi prenis kun si etan saketon da manĝaĵoj, kaj surmetis siajn ruĝajn ŝuojn, la plej altvaloran aĵon kiun ŝi havis. La suno brilis kaj estis mirinda printempa vetero. Gerda vigle marŝis kaj fajfis kanton:
  Mi marŝas sur longa vojo
  Serĉante mian perditan fraton...
  Kaj mi kredas, ke mi trovos Kai
  Kvankam la knabo ne estas flikilo.
  
  La vojo estas tre malfacila
  Estas krutoj kaj ebenaĵoj en ĝi...
  Sed sciu, ke sonĝo realiĝos -
  Por ĉiam kun mia frato ni estas unu!
  
  Se mi devas esti nudpieda,
  Sur la ŝtono kaj sur la neĝaj deklivoj...
  Kaj mi perforte trenos lin,
  Mia frato estas la plej bona!
  
  La vojo estas malfacila, kredu min
  Foje lupoj hurlas tiel rabemaj...
  Ĉiu besto povas dolori
  Kaj la ŝtono sub la piedo estas akra!
  
  Sed Kai, mi kredas, mi trovos,
  Kisu lian belan...
  Mi trairos la malvarmon kaj la neĝoŝtormon,
  Neĝo bruligas mian nudan piedon!
  
  Jes, la vojo estas severa, vi kredas
  Kaj Gerda malsatas...
  Evitu perdojn survoje
  La koro de la knabino maltrankvile batas!
  
  Sed mi preterpasos la sablon kaj neĝon,
  Kaj mi helpos vin, kredu Kaya...
  Ami knabon ne estas peko
  Mi iros nudpiede tra la neĝo!
  
  Sed venos la fino de la vojo
  Vidante mian fraton en nova lumo...
  Mi malfermos gloran rakonton pri venkoj,
  La planedo fariĝos pli varma!
  Gerda marŝis laŭ la pado, kaj ŝiaj kruroj en tute novaj ŝuoj estis frotitaj. La knabino diris al si:
  - La vojo al mia frato estas longa, kaj mi piedpremos ĉi tiujn novajn ruĝajn ŝuojn en ĉifonoj. Mi faros pli bonajn bildojn de ili! Jam varma!
  Gerda demetis siajn ŝuojn kaj ŝtrumpojn kaj kaŝis ilian tornistron. Nudpiede, fakte, estis pli facile promenebla kaj pli agrabla. La polvo sur la vojo pikis la krurojn. La familio de Gerda ne estas riĉa kaj en la varma sezono la knabino ofte ludis nudpiede. Sed post la vintro, kaj ŝi estas neĝa en Danio, ŝiaj plandumoj en feltaj botoj dorlotis. Kaj por iri nur la unuajn minutojn, la ŝtona vojo estis agrabla. Tiam la nudaj, plandoj de la knabino komencis ĝemi kaj dolori.
  Gerda forlasis la ŝtonan eŭropan vojon kaj marŝis laŭ la freŝa printempa herbo. Do ĝi estis multe malpli pika. Kvankam promeni ne estas tiel oportuna.
  La knabino marŝis al si kaj denove zumis ion. Poste ŝi manĝis iom da pano el sia monujo.
  Fine, vilaĝo aperis antaŭe. Gerda, en sia simpla robo kaj nudpieda, povintus pasi por almozulo, sed ŝi aspektis tro pura. Ŝi estas blonda kaj bela, ŝia vizaĝo eĉ iom pli malhela ol ŝia neĝblanka hararo.
  Ĝi venis, enirante la vilaĝon, forlasi la molan herbon, kaj denove la sablo kaj gruzo de la vojoj pikis ŝiajn krurojn. Sed la vilaĝaninfanoj jam elmontris siajn nudajn, polvajn kalkanojn per forto kaj ĉefa, kaj Gerda kunpremis la dentojn kaj ne volis pasi por fraŭlino.
  La knabino demandis la infanojn pri Kai.
  Unu el la knaboj respondis:
  Kaj mi estas Kai!
  Gerda ridis kaj balancis la kapon.
  - Vi ne estas la Kai!
  La knabo ekbrilis siajn nudajn, polvajn kalkanojn kaj malaperis.
  Gerda, konsciante, ke la serĉado de ŝia frato povas esti prokrastita, demandis ĉu la laboro.
  Unu posedanto diris, ke estis tede porti dek sitelojn por manĝo.
  Gerda prenis la jugon, prenis du sitelojn kaj portis. Sufiĉe malfacile por knabino porti grandajn sitelojn. La nudaj plandoj de liaj piedoj laŭvorte brulis.
  Sed ŝi, kunpreminte la dentojn, marŝis kaj diskis. En la urbo, Gerda ne kutimis al malfacila laboro, kvankam ŝi ankaŭ havis ion rilaton al la hejma laboro.
  La knabino alportis la lastajn sitelojn laŭvorte ŝanceliĝante. Kaj preskaŭ faligis ilin. Sed spirante peze, ŝi portis ĝin al la verando.
  La posedanto donis al ŝi kruston da pano kaj diris:
  - Se vi volas, mi povas preni vin kiel servistinon!
  Gerda balancis la kapon, peze spirante.
  - Ne!
  Kaj flagrante per nigraj kalkanoj sur la polvo, ŝi elkuris el la vilaĝo. Kun malfacileco ŝi atingis la plej proksiman fojnamason kaj falis en ĝin tute elĉerpita. Tiam la dormo trafis ŝin.
  Kaj havis koŝmarojn...
  Kompatinda Gerda, tinktante per pezaj katenoj ĉagrenantaj ŝiajn krurojn, vagas en parizan malliberejon. Ili ankaŭ metis ilin en la Chatelet, en malvarman, malbonodora ĉelo, kie ambaŭ knabinetoj kaptitaj ŝtelante kaj pli maljunaj virinoj sidas kune, sed preskaŭ ĉiuj el ili estas junaj.
  Ili nutras vin abomenan vodkon kaj malfreŝan panon. Do vi povas pasigi pli ol unu jaron en nehomaj kondiĉoj.
  Sed Gerda estas alvokita por pridemandado. Ili ŝmiras siajn kalkanojn per oleo, kaj portas ardantan brazon ĝis siaj nudaj piedoj. La knabino krias pro doloro kaj perdas konscion. Kaj ŝi estas devigita preni la kulpigon por la murdo de nobelo.
  La torturo daŭras kelkajn tagojn, la infano estas skurĝita, pendigita sur rako, sed Gerda montras nekredeblan kuraĝon. Nenio estas rekonita. Kaj tiam mi aplikas al ĝi hispanajn botojn.
  Tabuloj premas la krurojn de infanoj, kaj la ekzekutisto veturas en kojnoj. Post la unuaj batoj, la knabino perdas konscion. Sed ili verŝas malvarman akvon sur ŝin, devigante ŝin rekonsciiĝi. Poste ili denove batis la tabulojn. La doloro estas simple terura. Gerda sibilas, kaj eliras kun sovaĝa krio.
  La ebria ekzekutisto ridetas.
  La demandanto ripetas la demandon:
  - Vi mortigis la vicko- ron de Jouzac?
  Gerda respondas kun ĝemo:
  - Ne!
  Enketisto krias:
  - Ekzekutisto, ankoraŭ unu kojno por ŝi! Pli dika!
  Kaj denove sekvas bato, pro kiu la tuta korpo de la knabino ektremas. Larmoj fluas el la okuloj de Gerda, la heroino de Andersen estas tre vundita, sed ŝi ne konfesas.
  La demandanto krias:
  - Jes konfesu nin! Ĉi tiuj estas nur vortoj!
  Gerda subite trovas la forton por klare respondi:
  -Vortoj estas kiel vento, ŝpinante muelejon, kiu donas farunon al saĝuloj, kaj farunon al malsaĝuloj!
  La pridemandanto krias:
  - Ankoraŭ du kojnoj!
  Kaj denove la martelo flugas ... la ostoj, infanaj kruroj krakas, pro la doloro-ŝoko la infano denove perdas la konscion. Gerda estas revivigita kun sitelo da glacimalvarma akvo el la kelo. Kaj ili daŭrigas la sofistikan kaj samtempe mallertan torturon. Ĉi tie en morso samtempe ili krampas, la fingroj de la manoj de la knabino. Premu la vizon. Gerda denove svenas. Ĉi-foje dum longa tempo. Eĉ sitelo da akvo ne povas revivigi ŝin.
  La knabino kuŝas sur torturoseĝo, pala kaj sanga.
  Gerda vekiĝis. Nu, ŝi havas koŝmaron. Tamen, post malfacila laboro kaj longa vojaĝo, ŝiaj nudaj piedoj estas tre zumaj kaj doloraj. La nudaj, polvaj plandumoj de la knabino estas fenditaj kaj doloras paŝi sur ilin. Per forto, Gerda devigis sin stari, kaj moviĝis piede. Faligitaj piedoj doloris, sed la knabino pli forte kunpremis la dentojn, kaj promenis en la sovaĝejo. Kvankam ĉiu paŝo eksplodis pro sovaĝa doloro.
  Iom post iom tamen la korpo varmiĝis, kaj la doloro malfortiĝis. Kvankam la kruroj, kaj precipe la bovidoj, estis tre lacaj pro laceco, kaj la nuda, faligita plando doloris pro malgrandaj ŝtonetoj sur la vojo.
  La knabino iris tra siaj fortoj kaj eĉ aldonis paŝon... La suno pasis preter tagmezo. Nova vilaĝo aperis. Gerda, lamante, eniris lin. Ŝiaj vejnoj formis pro streĉiĝo.
  La knabino etendis la manon kaj larmoplene demandis:
  - Donu al mi panon, mi petas.
  Unu el la virinoj donis al ŝi pecon da krespo, al amiko malfreŝa krusto, trian terpomon.
  Gerda iom plifortigis sian forton. Kaj sidis sur la benko dum kelka tempo. Knabo venis al ŝi kaj demandis:
  - Kien vi iras knabino?
  Gerda honeste respondis:
  - Mi serĉas mian nomitan fraton Kai!
  La knabo levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Du Kai kaj ni havas en la vilaĝo. La nomo estas ofta. Kaj la mondo estas granda. Kaj viaj piedoj estas kovritaj de sango.
  Gerda forte suspiris kaj respondis:
  - Mi scias tion. Sed mi ne povas perfidi mian amikon!
  La knabo rimarkis:
  - Vi havas ion en via sako!
  Gerda kapjesis.
  - Jes, ŝi havas ruĝajn ŝuojn!
  La knabo ridetante demandis
  - Multekosta?
  La knabino kapjesis.
  - Jes! Avinjo ŝparis por ses monatoj!
  La knabo surprizite demandis:
  Kial vi ne iras al ili?
  Gerda honeste respondis:
  - Tial mi ne iras, ĉar ili estas multekostaj! La vojo povas esti longa kaj ili disfalas.
  La knabo sugestis:
  - Vendu ilin kaj vi povas aĉeti manĝaĵojn survoje!
  Gerda balancis la kapon.
  - Ne! Kai neniam vidis ilin! Mi volas aperi en ili!
  La knabo konsente kapjesis.
  - Mi komprenas! Prenu kupran pencon! Baldaŭ vi atingos la urbon, estos sufiĉe por pano. Nur ne provu ŝteli. Kvankam vi estas infano, ili metos vin en malliberejon kaj vipos vin!
  Gerda balancis la kapon.
  - Mi neniam ŝtelos ion ajn!
  Tiam la knabino leviĝis de la benko kaj piedpremis. Ŝiaj kruroj doloris, ŝiaj piedoj brulis, sed devo postulis ŝin daŭrigi.
  Antaŭ noktiĝo, ŝi ne havis tempon por atingi la urbon, kaj denove tranoktis en fojnamaso.
  Ĉi-foje ŝia dormo estis pli trankvila.
  La filino de la ekzekutisto kaŝis Gerdan en korbo kaj elportis ŝin el la ĉelo. Ŝi rapidis forlasi la Chatelet ĝis la kaptitoj estis sopiritaj. Kaj la knabino forkuris kun la pakaĵo.
  La filino de la ekzekutisto ekiris kun Gerda survoje al la sudo de Francio, esperante perdiĝi tie. Ŝi promenis en ledaj ŝuoj, Gerda nudpiede piedpremis apud ŝi. Sed tiam, de la ŝtona vojo, la ŝuoj de la knabino disfalis kaj ŝi apenaŭ povis paŝi sur siajn sangajn piedojn. Por Gerda estis iom pli facila, ĉar ŝi komence havis malglatajn plandojn, ŝajne, malgraŭ la forta rejuniĝo, la korpo de la knabino konservis memorojn pri pasintaj provoj.
  La filino de la ekzekutisto estis konsiderata el riĉa familio kaj kutime portis ŝuojn, kiel kutimas inter nemalriĉaj parizaj familioj. Kaj ŝia knabina plando ne kutimis ŝtonojn, ŝtonetojn, ŝtonajn francajn vojojn. Sed la knabino, rompinte la krurojn en la sango, montris kuraĝon kaj ne plendis. Gerda halte kisis la krurojn sur la sangajn piedojn kaj la doloro kvietiĝis, la filino de la ekzekutisto ekdormis.
  Iom post iom, ŝiaj kruroj resaniĝis kaj kovriĝis per malmola krusto. La filino de la ekzekutisto sin vestis kaj vivis per almozo, ankaŭ al Gerda restis nur ĉifonoj. Por la vintro, la knabino kaj la knabino translokiĝis al Italio. Ne estas frostoj, kaj pli-malpli elteneblaj. Sed ilia vivo fariĝis la vivo de vagabondoj. Tio estas, tre peza kaj malsata. Kaj ne estis lumo en ĉi tiu vivo. La filino de la ekzekutisto estis bela, sed tute ne bela kaj tute malgrasa, ŝi fariĝis kano.
  Kaj Gerda, inspirita survoje, ekkantis;
  Gerda Kaya serĉis nudpiede,
  Mi vagis tra la severaj neĝblovoj...
  Post ĉio, ŝia animo estas ora,
  Kiel radianta blanka neĝo!
  
  Ne povis trovi edziĝanton
  Kaj ŝi atingis la naziojn plene ...
  Ho, kompatinda knabino Gerda,
  Kia malhonoro elteni!
  
  Plorante preparis rako,
  Disvastigante fajron sub viajn piedojn...
  Ili fritas la knabinon kiel fiŝon,
  Sed sciu en spirito, ke ŝi estas kiel aglo!
  
  Kaj eltenis grandan suferon
  Torturo kaj torturo sennombraj...
  Superkovrita per malfeliĉa omaĝo,
  Por plori knabinon!
  
  Nudaj piedoj lekas per flamoj,
  Vipo la knabino perforte batis!
  Ĉi tie sub la kupolo en strikta Parizo,
  Ili kondukas Gerdan en robo al la fajro!
  
  Torturo estas malfacila knabino eltenas,
  Kaj ridas en la vizaĝo de la ekzekutistoj...
  Ne, ŝi ne petos morton -
  Provo sur ŝiaj ŝultroj!
  
  Povas elteni la torturon
  Vi estas en pacienco ĉar la idealo ...
  Nia Gerda naskiĝis en Rusio,
  Ortodokseco parkere!
  Kvankam ili rompas ŝiajn ostojn per iksodoj,
  Akra pinto pikas blankan bruston...
  Kaj kun nudaj piedoj sur la karbo,
  Oni metis Gerdan, do doloron - ne spiru!
  
  Knabino fiere malsupreniras al la fajro,
  Kvankam la vizaĝo estas kovrita de sango, kontuzoj ...
  Ridis laŭte pro ĝojo
  Kvankam la brakoj kaj kruroj estas en katenoj!
  
  Kaj ŝajnis, ke ne ekzistas eskapo
  La piedo de la ekzekutisto bruligas la fajron...
  petis Dion pardonon
  Kvankam fajraj langoj etendiĝis al ŝi!
  
  La korpo estas lekita de furioza flamo,
  Kaj Gerda ĝemas pro doloro, krias...
  Sed la standardo ankoraŭ flugas en la animo,
  Kaj en la koro de la reduto-monolito!
  
  Estos monumento al la knabino de lumo,
  Kaj Rusio memoros sian filinon...
  Gerda la brava estos kantata
  La tago venos kaj la nokto malaperos!
  Gerda, ĉiam malsata, nudpieda kaj ĉifona, tretis ĉirkaŭ Italio. Ŝi ankoraŭ esperis trovi sian fraton Kai. Ial ŝi serĉis lin en la sudo de Eŭropo, kaj ne ĉe la norda poluso.
  Kaj nun ŝi jam alproksimiĝis al Napolo. Ne malproksime de la urbo staris granda kaj tre bela palaco.
  La knabino sidiĝis sur roko. Kaj ŝi ekploris en profunda malĝojo.
  Knabo venis al ŝi. En riĉaj vestaĵoj kaj ŝuoj lavumaj. Li estis ŝajne la sama aĝo kiel Gerda. Kaj trankvile demandis:
  - Kial vi ploras almozulo?
  La knabino honeste respondis:
  - Jam de multaj jaroj mi serĉas mian nomitan fraton Kai, kaj nudpiede mi promenis duonon de la mondo!
  La knabo skeptike rimarkis:
  - Multaj jaroj? Ĉu vi serĉas lin ekde infanaĝo?
  Gerda balancis la kapon kaj respondis:
  - Nu ne! Mi estas multe pli maljuna ol mi aspektas!
  La knabo ridetis kaj respondis:
  - Mi amas aŭskulti rakontojn! Rakontu al mi vian historion!
  Gerda komencis klarigi, sincere kaj sen ornamo.
  La knabo aŭskultis ŝin, kaj aŭskultis... Tiam li respondis:
  - Mi ne scias ĉu ĝi estas vera aŭ ne, sed eble nia princo estas Kai!
  Gerda fajfis.
  - Ja?
  La knabo konsente kapjesis.
  - Mi estas servisto en la palaco de la princo, kaj mi scias, ke mia reganto estas el la plebo! Nia princino mem elektis junulon, kiu devas esti geniulo kaj imponi ŝin per io!
  La knabino konsente kapjesis.
  - Jes, Kai povus! Li estas tre saĝa kaj bonega originalo! Foje li komponis tiajn poemojn, ke infanoj amasiĝis el la tuta Kopenhago kaj aŭskultis, aplaŭdante!
  La knabo kapjesis.
  - Mi kredas al vi! La princo vere estis knabo kiel mi! Li eĉ venis nudpiede kaj surmetis botojn, nur ĉe la enirejo de la palaco. Kaj ĝi simple montriĝis mirinda. Konsiderante, ke estis tuta amaso da homoj, kiuj volis edziĝi, tiam li impresis!
  Gerda demandis:
  Ĉu li havas blondajn harojn kaj bluajn okulojn?
  La knabo, kiu mem estis nigrahara, kapjesis.
  - Jes! Kaj ankaŭ la reĝo ŝatis, ke li ne estas italo, sed perfekte parolas nian lingvon!
  Gerda konfirmis:
  - Nia avino estis instruisto pri fremdaj lingvoj. Kaj Kai de ni konis de frua aĝo! Estas certe li!
  La servisto knabo rimarkis:
  - Vi finfine estas bonŝanca!
  La knabino frapis sian nudan piedon.
  - Konduku min al la princo!
  La knabo levis la ŝultrojn.
  - La gardistoj ne lasos la knabinon en ĉifonojn kaj nudpiedan knabinon ... Ili simple ĵetos vin en karceron!
  Gerda ektremis kaj knaris:
  - Kion fari?
  La knabo sugestis:
  - Mi studis ĉiujn angulojn en la palaco. mi sekrete gvidos vin. Kiam estas nokto, ĝis la dormoĉambro. Kaj vi tuj kontaktos la princon!
  La knabino kapjesis.
  - Mi konsentas!
  La knabo rimarkis:
  - Eble vi devus akiri novajn robon kaj ŝuojn. Vi ŝokas Kai en ĉi tiu formo!
  Gerda balancis la kapon.
  - Estas pli facile iri nudpiede sen bruo! Krome, mia frato vidu, kio mi fariĝis!
  La knabo kapjesis.
  - Sidu sur la roko! Mi alportos al vi manĝaĵon. Vi estas tiel magra kaj malsata. Kaj tiam ni iros!
  La knabino nervoze movis la nudajn piedojn, tremante pro malpacienco. Ĉu la sinsekvo de malbonŝanco estas finita, kaj ĉu ŝi revidos sian pli maljunan fraton Kai?
  Ĉu ankaŭ li marŝis nudpiede el Danujo ĝis la sudo de Italio? Kompatinda knabo. Ŝi havas nudajn plandojn, kvankam ŝi estas knabino, kiel la hufoj de ĉevalo el la vojoj de Eŭropo plenigitaj per akraj ŝtonoj. Kaj malvarmon kaj varmon, ŝi spertis kaj eltenis ĉion.
  La knabo alportis al ŝi paron da kremkukoj el la kuirejo, kokidkruron.
  Gerda manĝis ĝin avide.
  Jam estis mallume... La knabino zorge lavis la nudajn piedojn en la rivereto. Sed indis fari kelkajn paŝojn, ĉar la malglataj plandoj denove polviĝis. La knabo aspektis tiel inteligenta.
  Li kondukis ŝin tra sekreta truo en la barilo, kaj moviĝis kun ŝi tra la malantaŭaj stratoj.
  Ĉio estis kiel en fabelo... Italio, kaj la palaco kie la knabo prenis ŝin. Kaj ŝi pensis, ke ĉi tiu princo estas ŝia nomita frato Kai. Sed efektive la gardistoj ne lasos trairi nudpiedan knabinon en ĉifonoj.
  La servistoknabo kondukis ŝin al la dormoĉambro de la princo. Li mem demetis la ŝuojn, en la palaco, por ne brui, kaj la infanoj nudpiede promenis laŭ la koridoroj, lerte preterirante la gardistojn.
  Foje koloraj bildoj ekbrilis laŭ la muroj, kiuj estis amuzaj sonĝoj.
  Kaj en la ora floro, la juna princo dormis, kaj dekstre, la princino.
  La princo estis bela, sed iom tropeza pro la luksaj festenoj en la palaco, kaj pli maljuna ol Kai. Sed Gerda tuj komprenis, ke ne estas li.
  Kaj la aŭgusta paro vekiĝis.
  Ili estis komence timigitaj, kaj la gardistoj kaptis la infanojn. Sed tiam la princino petis maldikan, blondan knabinon en ĉifonoj kun kalaj, polvaj kruroj rakonti sian historion.
  Gerda ĉion ordigis. Inkluzive de priskriboj de brutala torturo en franca malliberejo.
  La princino diris kompateme:
  Lasu ŝin resti ĉe ni!
  La princo konsentis:
  - Ĉi tiu estas la plej mirinda rakonto, kiun mi iam aŭdis!
  Kaj aldonis:
  - Plejparto de la vojo tra Eŭropo, mi ankoraŭ rajdis ĉevalon. Kaj nur kiam ŝi falis, devis iri piede. Ankaŭ estas bone, ke en nia monaĥejo, la knaboj rajtas surmeti ŝuojn nur en la malvarmo, kaj miaj piedoj ne estis molaj. Sed tamen mi faligis miajn piedojn kaj lamis. Ŝi marŝis nudpiede Eŭropon de fino ĝis fino!
  La princino diris emfaze:
  Ŝi estos mia plej ŝatata damo-dantino! Kaj estu laŭ ĉi tio! Kaj la knabo, kiu ŝin alportis, dek batoj per bastonoj kaj sur la kalkanoj, pro malobservo de etiko, kaj dudek oraj moneroj, ke li trovis al ni novan amikon!
  La juna servisto riverencis kaj respondis:
  - Vi estas tiel justa!
  La knabino riverencis kaj demandis:
  - Pli bone donu al mi bastonojn sur la kalkanoj! Ĉi tie estas mia kulpo!
  La princo ridetis kaj respondis:
  - Ili batos vin per bastonoj per si mem! Por kontraŭleĝa eniro en la palacon! Ni estas nur regantoj!
  La princino konfirmis:
  - Kaj ankaŭ ŝi, dek batojn per bastonoj sur la nudaj kalkanoj!
  Gerda forte suspiris. Ŝi kuŝis surdorse kaj la servistoj metis ŝiajn nudajn piedojn en buklojn. Sed ĝi montriĝis ne tiel timiga.
  Ili batis ŝin per maldika branĉeto, nur por spektaklo, kaj la malmoliĝintaj plandoj de Gerda ne doloris, sed nur tiklis.
  Sed la knabo estis batita per fleksebla bastono, kaj li estis vere vundita. Sed li forte kunpremis la dentojn, kaj svingante, sukcesis reteni siajn kriojn. Kaj poste li leviĝis kaj peze lamis sur ambaŭ kruroj.
  Denove, la long-suferanta Gerda kaptis la bonŝancan bileton. La knabino fariĝis servisto de nobla princo. Ŝi far'iĝ'is serv'ist'in'o, vestit'a en silk'o kaj velur'o. La rakonto laŭ Andersen ripetiĝis, nur iomete en malsama versio. Gerda en la unua tago frotis la piedojn per siaj novaj botoj, kaj komprenis, ke riĉeco ne estas nur dolĉeco. Kaj en silkoj estas iom varme en la itala somero. Kaj la plej delikataj pladoj ne estas tiel bonaj kiam vi havas plenan stomakon.
  Ĝi premas kaj malhelpas promenadon ...
  Krome, Gerda devis lerni fremdajn lingvojn, bonajn morojn, ĉiajn etiketojn kaj sciencon. Kaj ĉi tio tute ne estas tiom interesa kiel gvidi la vivon de vagabondo.
  Eĉ mia kapo tremas.
  Gerda provis alkutimiĝi, ŝi longe suferis. Jen jaro pasis. Kaj jam ŝajnis, ke ŝi estas tirita en ĉi tiu elĉerpa, ritmo de la vivo de la honora domservistino.
  Kaj ke ŝi jam hezitas ien ien serĉi ion.
  Sed en la spegulo, antaŭ kiu ŝi faris la ceremonion, subite aperis ŝia nomita frato Kai. La knabo tute ne kreskis, kaj ne ŝanĝiĝis dum la longaj jaroj de disiĝo, nur li fariĝis tro pala pro malsana bluo. En la kastelo de la Neĝa Reĝino, li ŝajnis frostiĝi, kaj ankoraŭ provis kunmeti la vorton: "Eterneco" el la glacio.
  Kaj sen li, li estas kaptito.
  Sed li ŝajnis ne povi. Kaj kia estas sidi en glacia kastelo dum multaj jaroj, eĉ se oni ne sentas malvarmon?
  Kaj ne estas aliaj infanoj proksime?
  Gerda sentis, ke ŝia nomita frato estas profunde malfeliĉa. Ĉirkaŭe estas nur glacio kaj polusaj ursoj, vi ordigas tra glaciflokoj brilantaj kiel diamantoj. Eĉ konsiderante, ke la koro de la nomita frato frostiĝis, estas ankoraŭ klare, ke li estas profunde malfeliĉa. Kaj nur kun la Neĝa Reĝino mem vi povas paroli, sed ŝi aperas en la glacia kastelo tiel malofte.
  
  Gerda kriis kaj decidis kuri. Ŝi iris al sia ĉambro. Honeste lasitaj botoj, multekosta vesto kaj maldikaj subvestoj. Ŝi vestis sian iaman, transformiĝis en ĉifonojn, sed zorge konservitan veston. Ŝi malvastiĝis, kaj nudigis siajn krurojn super siaj genuoj. La knabino kreskis, kaj ŝi aspektas dektrijara, sed fakte ŝi estas dek jarojn pli aĝa. Kiom longe pasis de kiam ŝi iris serĉi sian ĵuritan fraton? Dum dek tri jaroj, se ne pli.
  La knabino kisis la krucifikson, kaj tiel, nudpiede, iris serĉi sian nomitan fraton. Almenaŭ ŝi sciis nun, ke li estas malproksime norde. Survoje ŝin renkontis gardistoj. Ekvidinte Gerdan nudpiede kaj ĉifone, ili surpriziĝis:
  - Ĉu vi estas vicdantino? Kian aspekton vi havas?
  Gerda mensogis:
  - Mi kolerigis mian princon, kaj li ordonis al mi iri al ĉiuj kvar direktoj, en la samaj ĉifonoj, kiujn mi iris al la servo.
  La gardisto kompatinde komentis:
  - Vi faligos ĉiujn viajn krurojn, mi donos al vi almenaŭ paron da ŝuoj. Mia filino elkreskis el ili, kaj ili estos ĝuste por vi!
  La knabino maltrafis promeni nudpiede, kio estas tiel agrable kiam la plandumoj estas malglataj.
  Gerda modeste respondis:
  - Mi ne meritis ĝin... Konservu aŭ vendu ĝin!
  La barbulo balancis la kapon.
  - Nu, mi ne! La vojoj de Italujo estas tro malmolaj kaj ŝtonaj por la nudaj piedoj de la knabino. Plie, vi jam demamiĝis de la malmola surfaco. Ankoraŭ estas majo, kaj ne baldaŭ malvarmos, sed por la nokto mi donos al vi lanugan kovrilon, por kovri vin... Ĝis vi trovos novajn bonajn posedantojn!
  - Dankon! Gerda respondis.
  Ŝi ne volis ofendi la gardiston.
  Ŝi prenis kun sia ledo, kaj preskaŭ neportitaj ŝuojn - ŝajne ŝia filino portis ilin nur feriaj, kaj lanugan, ankaŭ praktikan novan koltukon. Ŝi dankis la milkoran gardiston. La ŝuoj ja estis komfortaj, iom trograndaj, sed normalaj. Estis komforte promeni en ili.
  Sed tuj kiam ŝi turnis la angulon, la knabino demetis siajn ŝuojn kaj pendigis ilin super la ŝultro. Ŝi tre volis promeni nudpiede, ripozi de palacaj ŝuoj. Komence estis agrable promeni, la vojpolvo tiklis miajn nudajn kalkanojn. Sed tiam, longa foresto de kutimo komencis influi. La plandumoj de la knabino fariĝis pli kaj pli molaj, kaj ŝi baldaŭ sentis la akrecon de la ŝtonetoj kaj bruladon. Kaj ĝenerale, ĉiu tubero de la nuda piedo, en kiu la kaloj foriĝis, sentas dolora.
  
  Sed Gerda, kiu sukcesis pendigi sur la rako en sia jam ne tiom mallonga vivo, ne embarasiĝis. Finfine, promeni nudpiede sur ŝtona vojo ne doloras tiom, kiom rosti la kalkanojn en brazo. Eĉ se dum unu jaro ŝi, la honora servistino, dorlotis sin. Nenion ŝi povas elteni ĝin.
  Kaj Kaya trovos, tute ne.
  Je la fino de la tago, la nudaj piedoj de la knabino sangis, sed ŝi ne rezignis kaj ekdormis en fojnamaso. Kaj la sekvantan tagon denove iris sur ŝtona vojo.
  Kaj ŝi marŝis tra la forto, eĉ se ŝiaj kruroj eksplodis pro doloro kun ĉiu paŝo.
  Gerda ne kunportis manĝaĵon, kaj ŝi devis manĝi almozon. Bela knabino en ĉifonoj estis volonte servita.
  Gerda komence volis vendi ledajn ŝuojn aŭ interŝanĝi ilin kontraŭ manĝaĵo, sed poste ŝi ŝanĝis sian opinion. Ŝiaj kruroj tre rapide krudiĝis, kaj ili ne bezonis ŝuojn, precipe en la varma sezono. Sed ŝi renkontis du knabetojn, kiuj laŭvorte mortis pro malsato.
  Gerda ne povis forlasi ilin.
  La knabino nutris ilin per tio, kion ŝi kolektis en sako, poste vendis ilin en komercisto, kompreneble, kun granda rabato, preskaŭ novajn ŝuojn. Ni aĉetis manĝaĵon kaj lasis ĝin por la knaboj, kune kun lanuga koltuko.
  Ne lasu la knabojn frostiĝi.
  Kompreneble, Gerda kondutis en kristana sindonema maniero. Krome, estis somero, kaj nokte ne necesis kovri per koltuko. Sed kiam finiĝis la malavaraj kampoj de Italio, la knabino iranta norden alvenis en la Alpoj. Kaj estas ankoraŭ varme tage, sed malvarme nokte. Kaj la vilaĝoj estas multe pli maloftaj, oni devas malsati.
  Kaj tre akraj ŝtonetoj sur la vojoj, fosas en la freŝajn kalojn de la plando de knabino.
  Unufoje somere, monta frosto trafis kaj la ĉifonoj frostiĝis. La knabino ekmoviĝis kaj fine ŝiris sian robon. Ŝi estis nuda kaj sendefenda. Mi devis, tenante la ĉifonojn sur mi, iri rapide. Oni ne povas dormi nuda nokte - vera infero. Gerda ne dormis la tutan tagon kaj nokton, sed matene ŝi malsupreniris iom pli malalte kaj varmiĝis, dormis. Poste ŝi denove promenis la tutan nokton, kaj vespermanĝante la sekvan tagon ŝi venis al montara bieno.
  La posedanto konsentis doni al Gerda simplajn kaj malnovajn vestaĵojn, sed kontraŭe li devigis lin haki lignon dum du tutaj semajnoj kaj porti akvon en siteloj kun jugo.
  Kaj ne nur por si, sed ankaŭ por siaj najbaroj.
  La knabino multe laboris ĝis elĉerpiĝo, kaj manĝis nur malfreŝan panon kaj acidan lakton. La posedanto invitis ŝin resti, sed Gerda mensogis, dirante, ke ŝi pilgrimas. Kontraŭvole, la monta pugno donis al ŝi ian truan saktukon, sed almenaŭ vi ne estas nuda. Kaj li eĉ ne ĵetis pecon da pano sur la vojon.
  Kvankam la knabino plenigis sin per kaloj sur la manoj.
  Gerda devis iri kun malplena stomako. Kaj en la montoj, la vilaĝoj estas maloftaj, kaj la Alpoj mem estas grandaj, sur la suproj de la montoj, eĉ somere estas neĝo. La knabino el malsato ŝiris herbon, trifolion, ronĝis abiajn konusojn. En dek tagoj, ŝi malgrasiĝis por iĝi unu haŭto kaj ostoj. Eĉ la sciuro ne povis rezisti, kaj manĝis kruda.
  Kaj eĉ ronĝis la haŭton.
  Tiam mi denove trafis la bienon. Ŝi multe laboris tie tri tagojn, sed poste ŝi manĝis, kaj oni donis al ŝi iom por la vojo. Sed ĉefe en la altaj teroj malvarmiĝis la nokton. La knabino dormis tage, nokte ŝi tretis, per siaj nudaj, kalaj piedoj, sur akraj ŝtonoj. Kelkfoje la lupoj hurlis, plurfoje Gerda falis en la abismon kaj preskaŭ falis, sed la sorto ŝin retenis. Kvankam konsiderinda timo iri tra la montoj kaj nokte. Kaj malsata...
  Sed almenaŭ ŝi scias kien iri.
  Kiam Hanibalo transiris la Alpojn al Italio, duono de lia armeo kaj ĉiuj elefantoj mortis. Kaj ĉi tie la transiro estas farita de malgranda, nu, eĉ dum jaroj, kaj plenkreska knabino.
  La lupoj lekas ŝiajn nudpiede, graciajn presaĵojn lasitajn de ŝiaj multe suferantaj piedoj.
  Kiam Gerda jam estis sur la rando, ŝi malhelpis alian bienon, kaj denove manĝon. La mastro montriĝis pli afabla kaj proponis al la knabinoj ŝaffelan mantelon kaj ŝuojn, sed Gerda rifuzis, dirante, ke ŝi jam kutimis ŝtonojn kaj malvarmon, kaj nudaj piedoj iras multe pli facile ol ŝarĝitaj en ŝuojn. La posedanto donis tutan sakon da manĝaĵo por la vojo.
  Li havis konsciencon.
  Kompreneble, ĉi tio pezigis la knabinon, sed permesis al ŝi iri dum kelkaj pli da semajnoj sen ĉesi. La altaj teroj finiĝis, la montoj ĉiam pli kaj pli malaltiĝis. Kaj Gerda transiris la plej malfacilan parton de la vojaĝo: la supron de la Alpoj.
  Kaj ĉi tio jam estas atingo.
  Nun ŝi estis en Svislando, kie ĝi estas iom pli mola, kaj bienoj estas pli oftaj. La transiro malmoligis Gerdan, kaj ŝi ne malvarmumis en la montoj, kaj eĉ ne malvarmumis. Ke la Dioj ne amas la malfortajn en spirito, sed rekompencas la fortajn.
  Jes, kaj la lupoj nur lekis la nudajn spurojn de la knabino, sed ili ne kuraĝis salti.
  Gerda promenis kaj promenis, haltis en bienoj, laboris, kelkfoje kantis. La vaganta vivo estas al ŝi agrabla kaj konata. La tagoj komencis iri pli rapide kaj pli malfacilaj. La sorto ĝis nun protektis la knabinon kontraŭ malbonaj homoj, rabistoj kaj seksperfortantoj. Tamen, Gerda ne plu estas tiel malgranda, kaj povus allogi seksperfortantojn. Sed ĝis nun ĉio funkciis.
  Pli altaj potencoj prizorgis ŝin...
  Ĉi tie la knabino ankaŭ preterpasis Svislandon, enirante Bavarion. Somero jam preterpasis la supron de la kapo, sed estas ankoraŭ tre varme sur la ebenaĵo, eĉ nokte. Kaj la vojoj ne estas tiel ŝtonaj. Promeni estis plezuro. Vilaĝoj renkontis ofte, kaj estis neniuj problemoj kun manĝaĵo. Gerda, laborante duontempe, ŝparis iom da mono por si, kaj ĝisdatigis sian robon por pli eleganta kaj nova. Sed ŝi preferis iri nudpiede, des pli ĉar la plando fariĝis pli malmola ol tiu de botoj.
  Kaj la piedoj preskaŭ ne frostas eĉ nokte kaj post la pluvoj.
  Sed la tempo pasis. La knabino moviĝis norden. Somero finiĝis kaj venis aŭtuno. Malvarmaj pluvoj subverŝis, kaj Gerda trovis sin en la nordo de Germanujo. Ŝi vangofrapis siajn nudajn piedojn tra la glaciaj flakoj, sentante ioman malvarmon. Sed Gerda jam estas tiel konata, ke ŝi decidis ne akiri ŝuojn, limigante sin al nur unu lana koltuko. Ŝi denove preferis tranokti, nur tage, kaj piedpaŝi nokte.
  Plie, estas pli varme dormi dumtage, kaj vi ne frostos en moviĝo.
  Do ŝi preterpasis la sufiĉe dense loĝitan nordon de Germanio kaj iris al la maro.
  Ŝi vangofrapis sian nudan piedon en la akvon ....
  Estas nenie iri plu surtere, kaj ne estas realisme naĝi trans la maron. Relative proksime estis denaska Danio. La knabino subite volis reveni al sia naskiĝa Kopenhago. Eble ŝia avino ankoraŭ vivas. Krome, ne estas klare kiel plu procedi.
  Sed Gerda sidiĝis sur ŝtoneto apud la maro kaj, pripensinte, malakceptis la ideon reveni. Se ne ekzistas alia elirejo, tiam vi devus trovi ŝipon irantan norden, atingi la glacion kaj tiam movi al la Norda Poluso. Ĉar, plej verŝajne, tie troviĝas la kastelo de la neĝa reĝino.
  La malvarmo, precipe nokte, mordas la knabinon, sed ne povas rompi ŝian volon.
  Nu, se necese, ŝi trovos tian ŝipon, sed nuntempe, al la haveno.
  
  JUNG SUR LA AMAZONIA Ŝipo
  Edmond D'Artagnan nun estas kajutknabo sur Amazona piratŝipo. La tuta skipo konsistas nur el belaj knabinoj. Ili ĉiuj estas en mallongaj jupoj kaj maristkostumoj. Ĉi tiuj estas striitaj kaj buklaj. Kaj ilia gvidanto estas la pirata reĝino: Charlotte de Condé.
  Ŝi ankaŭ estas nudpieda, sed ŝiaj maleoloj estas ornamitaj per oraj serpentaj braceletoj kun smeraldaj okuloj. Kaj sur la pojnoj estas braceletoj pimitaj per diamantoj. Tre bela reĝino, kaj muskola, forta.
  Edmondo estas nur knabo. En mallonga pantalono kaj kun nuda, sunbrunigita, muskola torso, li tiras la ŝnuron. Rulas ĝin pli firme. Jes, ĉi tiu estas tre agresema knabo. Li apogis siajn nudajn piedojn sur la masto kaj tordas.
  Knabinoj kurbiĝas ĉirkaŭ li. Du tiras la velon, iliaj nudaj, muskolaj, sunbrunigitaj kruroj streĉitaj.
  Edmond d'Artagnan kantis:
  Piratoj ne bezonas sciencon
  Kaj estas klare kial...
  Ni havas krurojn kaj brakojn
  Kaj la kapo estas por ni senutila!
  Estas mil kvincent knabinoj sur brigantino. Kaj ili estas eĉ iomete malvastaj. La brigantino mem estas tre bela kaj pentrita. La veloj konsistas el koloraj dezajnoj kaj fajna silko.
  Edmondo karesis la velon per sia beba piedo kaj ridis, tikle. Kaj la knabinoj odoras je multekostaj parfumoj, kvazaŭ ili farus mirindaĵojn en juveloj.
  Kelkaj el ili ankaŭ portas juvelojn kaj ornamaĵojn. Ĉiuj estas sunbrunigitaj, kaj la plej multaj estas blondaj. Estas multaj ruĝharuloj... Mirindaj belulinoj.
  La knabo fiksis la velon, kaj leviĝis pli alte. La masto varmiĝis kaj agrable bruligis la nudajn, malmoliĝintajn krurojn de la knabo.
  Edmondo subite vidis velojn malproksime kaj fajfis. Ĝi estis tiel bonega. Aventuro estis planita.
  Kaj la juna kajutisto ordonis:
  - Mi vidas galionon antaŭe!
  La knabinoj komencis tumulti kaj ekmoviĝis. Nun ili havis predon.
  Vere, estas nur dek du pafiloj sur la brigantino. Galiono estas impona laŭ grandeco.
  Baldaŭ antaŭ tio, la knabinoj purigis la nazon de sia brigantino de kreskaĵoj. Kaj li marŝis tre rapide. Por akceli ŝian movon, Charlotte de Condé ordonis plian velon. Kaj la rapideco de la brigantino rimarkinde pliiĝis.
  Galiono ne ŝanĝis direkton. Oni povas vidi, ke la piratŝipo ŝajnis al ili malgranda. Efektive, nur la surŝipaj kanonoj de la galiono havis kvardek ok, sen kalkuli la postaĵon kaj pruon. Jes, ili estas pli grandaj en kalibro.
  La asistanto de la kapitano kaj reĝo de la piratoj, Emmanuel, notis kun zorgo:
  "Ili povus bone mallevi nin!"
  Charlotte frapis sian nudan piedon sur la ferdekon kaj diris decide:
  - Ne! Vi ne povas tiel facile dronigi nin!
  Edmondo kriis de la supra ferdeko:
  - Al batalo! Knabinoj kuraĝe en batalon!
  Emmanuelle kolere grumblis:
  - Ve, diablo! Ni malsupreniru!
  Lerta kiel simio, la knabo desaltis. Liaj nudaj, rozkoloraj kalkanoj ekbrilis.
  Charlotte demandis palpebrumante:
  - Ĉu vi volas batalan bebon?
  Edmondo grumblis responde:
  - Mi vere volas!
  Ruĝhara Emmanuelle neatendite subtenis la knabon:
  - Tiu ĉi galiono estas plenigita de kargo, tiel forte ĝi moviĝas! En neniu granda rabaĵo!
  Charlotte konsentis.
  - Ni glitu laŭ la postaĵo, ni havas mallarĝan arkon, kaj prenu la malamikon surŝipen!
  Edmondo, eksaltante, kantis:
  - La diablo mem ne estas via frato -
  Haki malamikojn piraton!
  Charlotte ordonis, frapante sian nudan kalkanon sur la kverko de la postaĵo:
  - Sekvu la velojn de la kajutisto!
  La brigantino proksimiĝis. Galiono provis turni sin. Sed li moviĝis vere forte. La brigantino ŝanĝiĝis en la momento de pafado de la pafiloj, kaj ricevis preskaŭ neniun difekton. Vere, unu pafo trafis la pruon, kaj la alia pafis la velon.
  Sed ĝi preskaŭ ne efikis al la rapideco. La knabinoj tuj tiris pli da paperoj kaj pligrandigis sian paŝon.
  Charlotte rimarkis ridante:
  Ni estas batalantoj de lumo!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj...
  Emmanuelle respondis:
  - Pli precize la submondo!
  La knabinoj anticipe preparis hokojn. Ili sukcesis antaŭiri la galionon en provo turni la alian flankon. La pafiloj estas ŝarĝitaj sufiĉe malrapide, sed salvo ĉe la brigantino proksime estus mortiga. Sed la knabino Gertrudo sukcesis pafi de la pafilo, kaj rompis la severan direktilon de la galiono, pro kio ĝi malrapidiĝis kaj skuis sin. Ĉi tie la knabinoj turnis la paperajn velojn laŭ alia angulo, por ne lasi ilin tro akre kolizii. Kaj la brigantino glate albordiĝis. La hokoj estis firme fiksitaj, kaj lutitaj per glueca oleo.
  Piratmilitistoj atakis en lavango. Iliaj nudaj rondaj kalkanoj ekbrilis. Kaj sur la galiono batalis kontraŭ ili militistoj en kupra kiraso.
  Estis duoble pli multaj el ili, sed ili estis klare malsuperaj al la belaj Amazonoj en lerteco.
  Charlotte mem gvidis la atakon, prizorgis ventomuelejon kun du sabroj kaj forfrapis la kapon de malamika legiano. La barba kapo ruliĝis malantaŭen.
  De Conde, la piratreĝino movis sian nudan kalkanon al la mentono de la kontraŭulo kaj pepis:
  - Por pirata feliĉo!
  La knabo Edmond ankaŭ batalis. Ili estas malgrandaj, sed lertaj. Kaj tiel li tranĉas kontraŭulojn per sabroj.
  Jen la dua kapo ruliĝis, lasante sangon sur la ferdeko. Hispanoj (jes, estas kiel hispanoj - brunaj, barbaj, en kiraso kaj altaj botoj malgraŭ la varmo!) senespere rezistas.
  Edmondo detranĉis alian kapon per lerta laŭflanka manovro kaj pepis:
  - Por Athos!
  Kaj denove li batis la malamikon en la mentonon per sia nuda kalkano. Kaj la bato estis bona, la makzelo flugis.
  La knabo muĝis:
  - Por Porthos!
  Ĝi havis tre batalan spiriton, kiel bolantan akvon en tekruĉo.
  Emmanuelle tranĉis sin, kaj movis sian nudan genuon al la stomako. Do sango ŝprucis el la buŝo de la malamiko.
  La knabino kukis:
  - Por la pirata frateco!
  Kaj denove, kiel li prenos ĝin kaj tranĉos ĝin per glavoj, kvazaŭ de renverso ...
  Charlotte preterpasis la papiliojn per siaj sabroj kaj pepis:
  Mi faras novan turnon
  Mi estas anĝelo, piloto de la Antikristo!
  Kaj kiel li movos sian nudan kalkanon al la malamiko en la spiro mem.
  Edmondo stumblis. Kaj granda hispana kaporalo, dum li flugas eksterŝipen kaj tie dronas.
  La knabo prenis ĝin kaj kantis:
  - Domaĝe, ke neniu scias
  Kaj ni eĉ ne konas nin mem...
  Kiom da oro ni bezonas
  Kiom da mono ni volas!
  Kaj Edmondo faligis alian kontraŭulon. Piratknabinoj grimpis en batalon, kaj hakis ĉiujn kiel brasikon. Ili havis pasion kaj kolosan deziron venki.
  Emmanuelle hakis, ŝiaj du sabroj ekbrilis kiel helicklingoj. Kaj ŝi aspektis ekstreme batalema kaj agresema knabino.
  Kaj la nuda, ronda kalkano trovis alian mentonon de hispana oficiro. Tiu de frakasa bato, dum ĝi flugas, rompante arbon eksterŝipe.
  Emmanuelle kantis:
  - Ni prirabas karavelojn,
  Ni prirabas galionojn...
  Ni ne estas vokitaj respondeci -
  Mi ne zorgas pri ĉiuj leĝoj!
  Kaj la knabino falis sur la dorson, kaj piedbatis alian grandan oficiron per siaj piedoj, kaj li flugis eksterŝipen en peza kiraso. Kaj plonĝis en la salan, marakvon.
  Emmanuelle kukis:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  Charlotte subtenis ŝin:
  - Denove ekas tondro
  Regos la oston!
  Kaj la knabino saltos kaj trafos la malamikon per sia nuda kalkano en la brusto. Lia kiraso krevis pro forta puŝo, kaj sango ŝprucis el lia buŝo kiel fontano.
  Charlotte de Condé kantis:
  - Batu, batu, pli, batu,
  Alian baton kaj nun...
  Mi havas donacon en bataloj,
  Mi mortigos vin frenezulo!
  Kaj la knabino denove tranĉas per glavoj. Fortranĉitaj kapoj denove flugas.
  Charlotte muĝis pro ĝojo:
  - Nia nigra flago estas antaŭ ĉio!
  Kelkaj hispanoj, vidante, ke ili batalas kun pirataj knabinoj, senespere genuiĝis kaj petis kompaton.
  La knabinoj unue devigis ilin kisi siajn nudajn, ĉizitajn krurojn, kaj poste ĵetis ilin eksterŝipen.
  Charlotte de Condé knaris:
  - Por granda sukceso!
  Kaj denove, kiel li movas sian nudan kalkanon rekte en la nazon de la kontraŭulo. Kaj dispremu lin tiel, ke truo aperis en la dorso de lia kapo. Kaj el tie verŝis sangofonto.
  Sed ĉio finiĝis.
  La piratoj venkis, kaj la lastaj hispanaj soldatoj falis sur la genuojn, petegante kompaton.
  Charlotte de Condé diris kun rideto:
  - Ni transiru ilin, la fiŝoj ankaŭ bezonas manĝi! Kaj poste ni serĉos la holdojn kaj kabanojn.
  La knabinoj volonte plenumis la ordonon. Ili nur permesis al viroj kisi siajn nudajn plandojn antaŭ ol ili mortis, kio estas tre agrabla por knabinoj. Kaj jxetis ilin en la maron.
  Edmondo, filozofie rimarkis:
  - Al kiu tortoj kaj benkoj,
  Kaj kiu kontuzas kaj frapas!
  Post tio, la knabinoj moviĝis tra la kabanoj serĉante predon.
  En la kajuto de la kapitano ili trovis nobelan sinjorinon de ĉirkaŭ tridek kvin jaroj kaj knabinon de dek kvin jaroj. Ili estis en multekostaj roboj kaj ŝuoj kun dekoracioj.
  Charlotte komentis kun rideto:
  - Vi povas preni elaĉetomonon. Aŭ ĉu vi preferas la buklon?
  La sinjoro respondis kun suspiro:
  - Kompatu vian filinon!
  La Pirata Reĝino kapjesis.
  - Mi povas porti ŝin al mia teamo! Se ŝi konsentas aliĝi, do bonvolu!
  La knabino knaris:
  - Fariĝi pirato?
  Charlotte de Condé kapjesis.
  - Kiel vi deziras! Elaĉetomono ricevas tro da tumulto. Ni vendos vin pli bone al la sukerkanplantejo!
  La knabino pepis responde:
  - Mi konsentas fariĝi obstruisto!
  Emmanuel rimarkis:
  - Ŝi estas tro tenera, kaj por ni ĝi estos nur ŝarĝo. Eble estas pli bone simple iri eksterŝipen!
  Edmond rimarkis ridetante:
  - Ne estas bone mortigi virinojn!
  Emmanuel logike rimarkis:
  - Ne estas bone mortigi ankaŭ virojn! Ili ankoraŭ estas vivantaj estaĵoj! Kaj ili havas infanojn!
  La muskedisto knabo kapjesis.
  - Jes, ĉi tio estas ĝusta! Infanoj ploras pro paĉjo. Kaj mi ne pensis, kiel abomena estas mortigi!
  Emmanuelle notis ridante:
  - Sed vi devas!
  La Muskedisto-knabo kuĝis:
  - Mi amas vin la vivon! Kaj mi esperas, ke ĝi estas reciproka!
  Charlotte de Condé kapjesis.
  - Ni kondukas vin al nia teamo! Kion fari kun la pli maljuna?
  La juna virino sugestis:
  - Vi povas preni grandan elaĉeton por mi! Ĉi tio estas ĝuste!
  La Pirata Reĝino diris:
  - Multa tumulto kun ĉi tiu elaĉetomono. Mi proponas la jenon... Ni vendos ŝin ĉe la sklavaŭkcio. Eble ŝi finiĝos sur la plantejoj, kaj kiel servistino, kio estos por ŝi multe pli facila!
  Sinjorino murmuris:
  - Kompatu...
  Charlotte diris emfaze:
  - Prenu ĉion valoran de ili!
  La piratoj demetis ĉiujn juvelaĵojn de la knabino kaj la virino, kaj deŝiris la ŝuojn, kaj poste ĉiujn multekostajn vestaĵojn. La plej juna ricevis mallongan jupon kaj maristan kostumon. Kaj la pli malnova blanka kapuĉo, forirante nudpiede kaj nudkape.
  La plej juna aliĝis al la Amazonoj. Ŝi tuj estis devigita trejni kaj bari kun belulinoj. Sed tio ne sufiĉis... Ili komencis pinĉi ŝin, se ŝi ne moviĝis sufiĉe rapide.
  Kaj tiam la amazonoj moviĝis en la holdon kaj tra diversaj anguloj. Kaj tuj ili kriegis pro ĝojo: ili renkontis barelojn plenajn de oro, kaj multe pli. Precipe perko kaj kafo.
  La militistoj tuj kantis, manfrapante:
  - Ni estas superklasaj militistoj,
  Ni detruos ĉion...
  Batu la tamburinon -
  Por vivi furioze!
  Militistoj kaj, fakte, kolosa kategorio de beleco. Kaj iliaj nudaj piedoj nur ekbrilas. Kaj ili estas muskolaj kaj sunbrunigitaj.
  La trezoroj sur la galiono estas kolosaj. Sed jen venas la alarmo. Aperis ankaŭ eskortŝipo. Potenca batalŝipo kun tuta cent pafiloj. Li evidente estis fiksita por gardi galionon plenan de oro.
  La grandega krozŝipo ŝteliris sur la knabinojn.
  Charlotte ridetis kaj ordonis:
  - Levu ĉiujn velojn - ekŝipiĝu!
  Emmanuel konsentis:
  - Ni ne havas alian elekton!
  Edmondo ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Farita el ŝtalo knabina skipo,
  Iras amase al enŝipiĝo!
  La knabinoj, postlasante plurajn belaĵojn sur la galiono kaptita kaj plena de rabaĵo, alprenis poziciojn sur la brigantino.
  Nun de la savo estis nur en rapido. La cent-pafila krozŝipo ne estas ŝerco. Li povas dronigi ilin kiel katidojn. Brigantino kun dek du pafiloj kontraŭ li similas herbon.
  Ekzistis risko ke ŝi estos mallevita antaŭ ol ŝi velis al la potenca krozŝipo, kies pafiloj kapablis ĵeti pafojn de kvin funtoj en pezo, kaj sufiĉe malproksime.
  Kaj krom cent pafiloj sur la flankoj, ĉi tiu unuaklasa batalŝipo ankaŭ havas postajn kaj arkojn pafilojn.
  Tiam penso traflugis la knabon Edmond:
  - Ni signalu, ke ni kapitulacas!
  Emmanuelle malestime snufis.
  - Humiligi antaŭ ĉi tio?
  Jung logike rimarkis:
  - Ni havas truon en la nazo, kaj ĉi tiu ŝipo estas pli manovebla ol tre ŝarĝita galiono. Ni estos banale enprofundigitaj. Kaj do ni levas la blankan flagon, kaj ili venos por demeti la premian teamon. Kaj ni prenos ilin surŝipe.
  Charlotte de Condé konsentis, frapante sian nudan piedon:
  - Prave! Mi ankaŭ kredas, ke ĝi ne valoras la riskon denove kaj estas pli bone levi la blankan flagon!
  Emmanuelle malestime snufis.
  - Ĉu montri malkuraĝon?
  Charlotte de Conde logike kontraŭis:
  - Pli precize, apliku la lertaĵon!
  La ruĝhara Emmanuelle rikanis kaj kapjesis sian fajran kapon:
  - Apliki lertaĵon? Kion mi konsentas!
  Kaj tiel Edmondo tiris la blankan tukon supren. La brigantino estas malgranda, la krozŝipo estas dekduoble en volumeno, aŭ eĉ pli. Kaj li havas skipon de mil homoj. Kontraŭ unu kaj duono da amazonoj. Nur unu nudpieda knabino valoras dek mallertajn hispanojn en batalo. Do belulinoj havas ŝancon.
  Al Charlotte venis en la kapon, ke se ni faligu la galionon kaj uzus la rapidecon kaj manovreblon de la brigantino por foriri de la giganto? Ili certe havas ŝancon. Krome, estas tro da malamikoj sur la batalŝipo de la unua klaso. Kaj vi ne povas fari sen perdo.
  Sed por tio estas knabinoj, por batali kuraĝe kaj venki.
  Charlotte de Conde faris okon per sia glavo kaj grincis:
  - Ni estos pretaj venki, kaj se ni devos morti!
  Krozŝipo-ambasadoro de malproksima kerno. Ĝi debatis la velon de la brigantino. Emmanuelle fajfis. Ili sciis pafi sur la krozŝipon, kaj nun la knabinoj povus fariĝi vere malbonaj. Ili perdis la ŝancon alproksimiĝi al la ŝipon por ataki ĝin.
  Sed la kalkulo pri la avideco de la hispanoj funkciis. Kaj ilia krozŝipo, vidante la blankan flagon levita, moviĝis al la brigantino. Fakte, piratoj eble antaŭe kaptis trezorojn, kaj kial ne profiti el ili? Estus bone.
  La krozŝipo moviĝis direkte al la brigantino. Edmondo kantis ridante:
  - Reĝo por ricevi iom da mono,
  Mi ĝojas vestiĝi per ĉifonoj!
  Emmanuelle komentis, kolere frapante sian nudan, sunbrunigitan piedon:
  - Kaj por kio tio ĉi? Triviala sensencaĵo!
  La knabo rimarkis:
  - La kanto helpas nin konstrui kaj vivi!
  La ruĝharulo konsente kapjesis kaj kantis:
  - Estas amuze promeni tra la liberaj spacoj kun kanto,
  Tra la vastaĵoj, tra la vastaĵoj!
  Kaj kompreneble estas pli bone bati per levstango,
  Pli bona levstango, pli bona levstango!
  Edmondo, elmontrante la dentojn, levis:
  - Unu strikisto, du strikisto
  Li ŝanceliĝas...
  Unu strikisto, du strikisto -
  Li mensogas!
  Charlotte, tiu pirata reĝino aldonis, frapante siajn nudajn piedojn:
  - Unu tabulo, du tabuloj,
  La ĉerko estas konstruata...
  Emmanuelle prenis ĝin, eksaltante:
  - Unu spatelo, du spateloj,
  La truo fosas!
  Kaj ĉiuj piratknabinoj kantis unuvoĉe:
  - Estas amuze promeni tra la liberaj spacoj kun kanto,
  Tra la spacoj, tra la spacoj...
  Kaj kompreneble estas pli bone venki malamikojn per levstango,
  Pli bona levstango, pli bona levstango!
  Kaj nun la krozŝipo alproksimiĝis al la brigantino. Hokoj komencis esti ĵetitaj de li. Ligi pli firme.
  Kaj la militistoj en kupra kaj bronza kiraso komencis malsupreniri sur la ferdekon de la brigantino. Li piedpremis pezajn, forĝitajn botojn. Kaj kvankam la hispanoj kaj predo estis varme vestitaj ĝisfunde, ili portas malagrablan fetoron.
  Charlotte ordonis, palpebrumante al siaj amikoj:
  - Atako!
  Kaj la knabinoj atakis la malamikon kun la tuta furiozo de malsataj panteroj. Ili faligis la malamikon kun sovaĝa frenezo.
  Emmanuelle prizorgis ventomuelejon per siaj glavoj, dehakis kelkajn hispanajn kapojn kaj knaris:
  - Por la piratoj sur la luno!
  Edmondo, ĉi tiu knabo, faligante la malamikojn, grincis:
  - Por D'Artagnan!
  Kaj la knabo tranĉis kun sovaĝa furiozo de malgranda leopardo - la hispanajn legianoj.
  Charlotte movis sian nudan kalkanon al la mentono de la hispana generalo kaj kuĝis:
  - Por nia venko!
  La bato rompis la makzelon de la hispano.
  Charlotte de Condé ekkriis:
  - Por nia potenca pugno!
  Kaj li prenos kaj movos la malamikon per siaj pugnoj en la mentono. Kaj denove la osto prenos kaj rompiĝos.
  Emmanuelle pepis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Homoj mortas pro metalo!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi movis la malamikon en la sekvan makzelon. Kaj rompis ĝin per ĉiuj fortoj.
  Edmondo notis, post okazigado de papilia ricevo, kaj fortranĉante kontraŭulojn, palpebrumante al la knabinoj:
  - Estas eĉ pli bone kiam ili venkas!
  La knabinoj antaŭeniris sur la malamikon, moviĝante kun sovaĝa premo kaj frenezo. Estis tiom da kolero kaj agresemo en ili, ke iliaj sunbrunaj korpoj laŭvorte brilis pro ŝvito. Kaj ŝajnis muskolaj knabinoj kun teleroj de la gazetaro kiel ĉokoladoj kvazaŭ ŝmiritaj per butero.
  Edmondo grincis, hakante alian kontraŭulon:
  - Kakao kaj kafo! Vi estos anstataŭigita de sportoj kaj profesiuloj!
  La knabino kun muskoloj de tigrino tranĉis alian malamikon kaj kukis:
  - Ni ŝtelis freneza!
  Kaj per sia nuda kalkano li movos la malamikon en la okulon. Li prenis ĝin kaj la kranio krakis. Kaj la cerboj elflugis.
  Emmanuelle ankaŭ turnis siajn glavojn kaj tri kapoj falis samtempe. La Militisto pepis:
  - Por grandskalaj venkoj!
  Kaj ŝia nuda, ronda kalkano de la knabino estas kiel bato en la tempio de la generalo. Tiu kolapsos kaj tri pliaj batalantoj plaŭdos de la flanko en la akvon.
  Charlotte ankaŭ batalas kun granda amareco. Kaj tranĉas la malamikojn kiel martelo.
  La Pirato-Reĝino okazigas fanricevon. Detranĉas kontraŭulojn kaj kantas, elmontrante grandajn dentojn:
  - Homoj admiris la Reĝinon,
  Ĉiuj knaboj en la korto enamiĝis!
  Kaj Charlotte denove ŝatas tranĉi kontraŭulojn. Kaj tranĉu plurajn kontraŭulojn unufoje.
  Emmanuelle prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas klasa knabino - super!
  Kaj ŝi denove svingis siajn glavojn, tranĉante la kontraŭulojn en duono. Kaj ŝiaj glavoj estas la superaj pilotoj de la razilo.
  La knabinoj atakas kaj tranĉas. Ili estas multe pli rapidaj ol la hispanoj. Multaj el la belulinoj deĵetis siajn veŝtojn kaj batalas nudbruste. Kaj tiel okazas por knabinoj. Kaj ili montras sin - elstaraj ŝtelistoj.
  Charlotte tranĉis per la tekniko Kolovrat kaj muĝis, ĵetante la tranĉitajn kapojn eksterŝipen per sia nuda piedo:
  - Mi havas superklasan knabinon!
  Emmanuelle, faligante kontraŭulojn per glavoj, kiuj estas pli akraj ol razilo, aldonis:
  - Mi estas hiper!
  Kaj ankaŭ kun nuda, ĉizita piedo, ŝi ĵetis la kapojn en la akvon. Unu el la kaskitaj kapoj terenbatis malamikan soldaton. Li kolapsis kaj dronis. Do ne prenu la knabinojn por montri.
  Charlotte rimarkis ridante:
  - Mi estas la plej alta klaso!
  Edmondo estas kolerega denove.
  Kaj la knabo tranĉas kiel hako, detranĉante la kapojn de kontraŭuloj. Kaj multaj el ili prenis kaj restis sen brasikoj.
  D'Artagnan la pli juna kantis:
  Sed kial,
  Estas neeble vivi en la menso!
  Sed kial,
  Vi ne povas fidi iun ajn!
  Sed kial! Sed kial!
  Emmanuel hakanta kontraŭulojn per sovaĝa premo, kaj rapide moviĝante de flanko al flanko. La kapoj de la faligitaj hispanoj ruliĝis kaj la knabinoj ĵetis ilin supren per la nudaj piedoj. Kaj la militistoj kantis, kun la entuziasmo de la tigrino, ke ili vidis la ŝafidon:
  - La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas nin...
  Kaj por vivi - la
  Heroo devas morti!
  Emmanuelle notis, ĵetante alian kapon kun sia nuda plando, kaj terenbatante la malamikon:
  - Sed kial,
  Por ke amo ekfloru...
  Ni devas verŝi ies sangon!
  Sed kial!
  La militisto ridis, elmontrante siajn perlajn dentojn. Tiaj belulinoj batalas ĉi tie.
  Emmanuelle notis dum ŝi fortranĉis kontraŭulojn kiel sablopapero:
  - La grandeco de la planedo estos kun ni!
  Kaj denove kuras la muelejo kun glavoj. Ŝi estas senespera belulino.
  Charlotte de Conde notis haki malamikojn, kaj forhakis kapojn per la nuda kalkano de piedpilko:
  - Ĉio estos bone!
  Ĉio estos bone!
  Mi scias tion! Kaj mi mortigas!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li ĵetas murdan donacon de morto. Kaj ĝi estas tre mojosa.
  Charlotte, ĉi tiu pirata reĝino prenis ĝin kaj kukis:
  - Por mia patrujo,
  Ni mortigu la bastardojn!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, ĵetis akran ponardon, kiu detranĉis la kapojn de pluraj hispanaj soldatoj.
  Malgraŭ la nombra supereco de la krozŝipteamo, la knabinoj venkis. Ili estas tiel lertaj, lertaj kaj kuraĝaj. Ili sentas enorman potencon.
  Emmanuelle, hakante la malamikon kiel brasikon, prenis ĝin kaj kantis:
  - Grandegaj spacoj,
  Vi ne laciĝos de amo...
  Ni rulu arbarojn kaj montojn en pugnon,
  De kiam Svarog mem leviĝis!
  Kaj la knabino denove, kvazaŭ hakante muelejon per glavoj, kaj detranĉis multajn malamikojn, en batalpasio.
  Edmondo kantis kun ĝojo, disbatante kontraŭulojn;
  -La vorto "malkuragxa" estas nekonata en Gaskonio.
  -Mi ne konas la glavon, se vi eraras.-Ni gaskonoj havas la plej bonan guston en la mondo -Ni ne ŝatas ion krom famo.
  
  Imperca vizaĝo, speciala por fariĝi - Jen Gaskona rigardo sen difekto.Kredu, sinjoro, vi ne devos longe atendi. Parizo ankoraŭ rekonos D'Artagnan!
  
  Sen gloro, mi ne povas vivi en Parizo, Mia tuta vivo pasis, estas tempo zorgi pri la sorto.- Do kiom da jaroj vi havas, mia infano?- Ho, multe, sinjoro, multe - proksimume dek du jarojn! malamiko: -Ĉu via mano estas firma? - jen vera trajto de la fama gaskona gluo, Kaj mi estis same aŭdaca, kiam Parizo rekonis Emmanuel en la beleco.
  
  Burgonjo, Normandio, Ĉampanjo aŭ Provenco, Kaj ankaŭ en viaj vejnoj estas fajro, Sed la bonŝanco, je Dio, ne dependas de vi Tiel longe, kiel estas Gaskonio en la mondo!
  Dum en la blanka mondo...
  Dum sur la blanka lumo...
  Tiel longe kiel estas Gaskonio en la mondo!
  Do ili dehakis tiujn ĉi bastardojn kaj ŝutis la vojojn per kadavroj. Kaj la tuta ferdeko estis kovrita de sango. La nudaj piedoj de la knabinoj estis tiel graciaj kaj kaŭzis eksciton kaj ĝojon kiam oni rigardas ilin.
  Edmondo kantis kun ĝojo:
  - Nudpiede, nur nudpiede,
  Sub la julia tondro kaj sub la sono de la surfo ....
  Barefoot, nur nudpieda
  Ni rajtas ludi kun vi!
  Emmanuelle atentis agreseme, hakante la kontraŭulojn kaj farante alian muelejon per siaj glavoj:
  - Knaboj devas elteni batojn kaj alkutimiĝi al krueleco ekde infanaĝo!
  Kaj la militisto denove movis la nudan kalkanon de la malamiko al la mentono. Kaj li kraŝis, faligante kvin pliajn hispanajn soldatojn eksterŝipe.
  Charlotte de Conde notis:
  La diablo estas ĉi tie, la diablo estas tie
  La vivo estas kompleta mensogo!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj malbonŝancaj partneroj. Kaj ili disbatis la malamikon kun kolosa amareco. Kaj tiam neniu povas rezisti ilin.
  Edmondo komentis dum li tranĉis alian kontraŭulon:
  - Patro Kristnasko kun balailo,
  Patro Kristnasko estas bonega!
  Kaj la knabo denove elfaris ventomuelejon per glavoj, el kiuj falis defalitaj kapoj. Cetere, ĉi tiuj estis glavoj similaj al sabroj. Kaj ili povas esti nomataj kaj sabroj kaj glavoj.
  Edmondo ankaŭ movis sian nudan kalkanon en la mentonon de la malamiko kaj rompis sian makzelon, devigante lin kolapsi.
  Tiam li kun furiozo kantis;
  Kion diras homoj
  Ni ne zorgas...
  Ne iru al karateo -
  Ĝi fariĝis maldeca!
  La knabo daŭre aktive tranĉis, svingante ambaŭ sabroglavojn samtempe. Kaj prenante unu kapon post la alia.
  Emmanuelle komentis, svingante siajn glavojn kiel libelo, svingante la flugilojn kaj pepante:
  - Ruby, sed ne tranĉu vin!
  Edmondo volonte konsentis kun tio, ekstermante kontraŭulojn:
  Se vi estas ebria, ne kaptu!
  Kaj la knabo turnos la turnstablon kaj trafos la oficiron en la mentonon per sia nuda kalkano. Li, kiel sako, prenos kaj disfalos.
  Edmondo diris kun agresemo en sia voĉo:
  - Biero kaj kaviaro, drinku ĝis la mateno!
  Kaj la knabo ridas, kontenta pro sia ŝerco. Fakte, oni povas diri, ke li estas infano - bonega! Kaj kuras, kaj saltas, kaj svingas la pugnojn. Kaj se li movas sian nudan kalkanon en la nazo, tiam neniu povas rezisti. Estos totala knokaŭto.
  Edmondo, aliflanke, agas kun la plej granda forto kaj senlima agresemo. Freneza knabo - diru nenion!
  Emmanuelle, detranĉante la premantajn batalantojn de la Kastilia Imperio, kukis, elmontrante la dentojn:
  - Sed mi ne volas, mi ne volas per kalkulo! Kaj mi volas ĝin por amo, por amo!
  Charlotte de Conde, dissekcante la kontraŭulojn kaj premante ilin en kukon, hurlis, blovante fulmon el siaj naztruoj:
  - Libereco, libereco! Donu al mi liberon! Mi flugos supren kiel birdo!
  Batalanta knabino - diru nenion! Ĝi havas sovaĝan kaj senbridan pasion. Kaj batala sursceniga pozicio.
  Edmondo sufiĉe logike rimarkis, faligante la sekvajn rivalojn, aŭ pli ĝuste la malfeliĉan soldaton:
  - Dio ne donos, krom se kompreneble ni mem ne fuŝas!
  Charlotte de Conde prenis ĝin kaj eksaltis. Ŝi movis sian nudan piedon super la kapojn de la hispanaj soldatoj. Ŝi malsukcesigis ilin en kompletan knokaŭton kaj kuis, elmontrante la dentojn:
  - La aŭreolo de senmorteco - sadisma roko,
  Aglo de kalkulado - por la nuna periodo!
  La militisto sentis sin tre batalema kaj damne pumpita kaj armita.
  Kaj se ĝi denove moviĝos, tiam amaso da kontraŭuloj prenos ĝin de siaj hufoj kaj disfalos. Kaj ĝi sufiĉe bone konvenas al Charlotte.
  Edmondo, tranĉante la malamikon, ĵetis la ponardon per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Furioza Aglo -
  Rompante la leonon...
  Flugiloj etenditaj -
  Timiga Satano!
  Kaj la knabo reprenos ĝin kaj tranĉos per glavoj. Kaj ĝi demetos multajn malamikajn kapojn samtempe.
  La batalanta knabo estas la filo de Charlie D'Artagnan. Lia militeco estas mirinda. Kaj la batala naturo estas brila ....
  La plej multaj el la hispanaj soldatoj jam estis mortigitaj. Kaj kompreneble, ĉi tio estas grandega pluso.
  Kelkaj el ili, jam vidante, ke la Amazonoj ne povas esti haltigitaj, falas sur la genuojn, aŭ eĉ tute falas sur la vizaĝon. Kaj ili kisas la plandojn de la nudaj piedoj de la knabinoj. Kaj ĝi estas absolute bonega. Fakte, nenio povas halti kaj venki tiajn militistojn.
  Emmanuelle, hakante la kontraŭulojn, blekis:
  -Kaj ne ĉesos
  Kaj ne ŝanĝu krurojn...
  Niaj vizaĝoj brilas
  Brilaj botoj!
  Kaj denove la knabino elspezas tre decan muelejon per glavoj. Kaj detranĉis kapojn kiel brasikojn. Kaj li agas ege agreseme, tfu, tiom longe kiom vi povas ripeti la ĝenan esprimon - ege agreseme!
  Eble apliki ion novan - ekzemple, senfine agreseman!
  Kaj tiam estos entute - Ku!
  Charlotte de Condé kuke palpebrumis:
  - Ili ne prenas al ni kaj kuglon kaj bajoneton!
  Kaj ŝia nuda, ronda kalkano estas kiel martelado en la korna kasko de la hispana admiralo. Ĝi flugos renverse kaj batos senkonscie plurajn kirasajn batalantojn igante ilin fali en la akvon. Kaj leviĝis post ilia falo bolanta uragano.
  La militisto ridante rimarkis:
  - Ili ne metas ilin en ĉerkon dufoje, la Fuhrer estos kaput!
  Emmanuel demandis:
  - Kaj kiu estas la Fuhrer?
  Charlotte de Conde ridis kaj respondis:
  - Estas germana gvidanto!
  La ruĝhara diablo kun rideto demandis denove:
  - Eble vi volas diri Barbaroso?
  La pirata reĝino kun rideto de ĉevalo diris:
  - Ne, mi volas diri la hundon Barbosa!
  Edmondo, faligante la kirasajn militistojn, komentis:
  - Mi malamas ĉikanantojn! Mi pendigus ĉiujn hundojn samtempe!
  Emmanuelle kaprice replikis, montrante la dentojn:
  - Hundoj ne kulpas pri nenio!
  Kaj denove, kiel nuda kalkano, li movos la malamikon de la mentono. Akcepto banala, sed efika. Kaj se ĝi faros, ĝi estos tre stulta.
  Charlotte rimarkis, ke ŝiaj kahelitaj absoj fleksiĝas.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj kantis, palpebrumante, kaj ŝiaj okuloj flagris kiel la lumoj de semaforo.
  De Conde murmuris:
  - Ni prenos ĉiujn kaj buĉos!
  Edmondo kantis je la supro de siaj pulmoj, elmontrante la dentojn:
  - Mi mortigos vin! Mi dehakos vin ĉiujn baldaŭ!
  Emmanuelle, hakante kontraŭulojn, grincis:
  - Mi baldaŭ dishakos vin ĉiujn!
  Alia knabino prenos ĝin kaj blasfemos:
  - Mi mortigos vin!
  Charlotte atentis agreseme, tranĉante siajn kontraŭulojn kiel falĉilo:
  - Mi tranĉos, mi batos, ĉiuokaze vi ne vivos!
  Milito, kiel oni diras, estas danĝera vojo, ĉiuj, kiuj ĝin paŝis, scias pri ĝi. Vi ne povas eliri el ĝi, vi ne povas forsalti - Othello fame strangolis la knabinon!
  Kaj tiam la knabinoj, kiam ili suriras la krozŝipon, montras amuzan ordon de agado.
  Charlotte komentis kun rideto:
  Jen kiel ni mortigas!
  Emmanuel notis:
  - Sed la honoro de la ŝakkrono sur la mapo -
  Vi ne povas eviti malvenkon!
  Kaj la knabino ĵetis memfaritan granaton per la nudaj piedfingroj. Kaj disŝiris multajn malamikojn.
  Kaj nun naŭ dekonoj de la soldatoj de la krozŝipo estis mortigitaj. Kaj la postvivantaj militistoj falas sur la vizaĝon, kaj la knabinoj metas la nudajn piedojn en la vizaĝon. Ili igas vin leki viajn kalkanojn kaj kisi. Kaj samtempe ili demandas: kiom da gutoj estas en la maro, kiom da steloj estas en la ĉielo, kiom da haroj cigano havas en la kapo.
  Se la respondo de la knabinoj ne konvenas al ili, ili, sen nenecesaj ceremonioj, trapikas la kaptitojn per glavoj kiel araneoj per kudriloj. Kaj ĵetu ilin eksterŝipen.
  Emmanuelle kaptis la nazon de la generalo per la nudaj piedfingroj kaj forte premis. Tiam ŝi diris:
  - Kiu estas la filo de via patro, sed ne via frato?
  La generalo murmuris:
  - Bastardo...
  Emmanuelle ridis kaj rimarkis:
  - La respondo estas malĝusta! Tiel ke...
  Kaj la knabino prenis lin kaj piedbatis lin eksterŝipe. Li elflugis kaj falis en la maron. Kaj preskaŭ tuj dronis en sia kiraso.
  La knabinoj hurais kaj ridis, elmontrante la dentojn. Iliaj okuloj estis safiro aŭ smeraldo. Kaj ili palpebrumis al siaj partneroj.
  Kaj iom post iom ĵetis la kaptitojn eksterŝipen. Ili ne bezonis ilin. La elaĉetomono estis nekonsiderinda, kaj la ĝeno estas plena.
  Edmondo ankaŭ puŝis sian kaptiton eksterŝipen kaj rimarkis:
  - La vivo ofte estas maljusta! Mil uloj mortis kaj pro kio?
  Emmanuelle respondis ridante:
  - Por liberigi lokon sur la planedo Tero!
  La Muskedisto-Knabo grincis:
  - Purigi, purigi, purigi
  Domaĝu la kamentubisto!
  Emmanuel konsentis kun tio:
  - Jes, ankaŭ la kamentubisto bezonas manĝi!
  Fininte la lastajn kaptitojn, la knabinoj sendis la krozŝipon en la akvofluojn... Pli precize, Charlotte logike rimarkis:
  - Ni ne bezonas ĉi tiun monstron, ĉu ni povas mallevi ĝin?
  Edmond sugestis kun rido:
  - Domaĝe droni tian belecon, eble estas pli bone vendi ĝin?
  Emmanuelle vigle konfirmis:
  - Eble estas pli bone vere vendi?
  Charlotte ridis kaj rimarkis:
  - Vi povas revendi ĝin al la hispana krono! La krozŝipo havas multajn pafilojn! Unu, kiu estas en formo de unikorno, povas esti prenita por vi mem. Kaj la ceterajn ni vendos por multe da mono.
  Kaj la knabinoj vigle kapjesis aprobe.
  
  KLAKO DE STALIN KAJ LA ALTERIO DE LA POPADANTOJ
  Stalin, estante diable ruza politikisto, prenis kaj informis la germanojn ke la britoj faros Operation Torch kontraŭ Rommel en Egiptujo. Kaj li donis al la germanoj la detalojn kaj la precizan daton de la operacio. Kiel rezulto, Rommel ekagis fruan. Kaj regrupigis la trupojn sur la defensivo. Jes, Hitler sukcesis translokigi kelkajn dividojn el Francio, kie estis ankoraŭ trankvile.
  La brita ofensivo en Egiptujo estis poste repuŝita kun enormaj perdoj por Britio. Kaj post la malvenko de la britoj, Roosevelt ne konsentis pri la surteriĝo en Maroko, argumentante, ke la perdoj de la usonanoj estos tro grandaj, kaj ke la ĉefa afero por Usono estis venki Japanion. La fiasko de Operation Torch havis ampleksajn sekvojn. Li ne influis la operacion "Ringo", proksime de Stalingrado, sed la aliancanoj tamen elflaris, ke ili faligis la informojn al la germanoj laŭ ordono de Stalin. Kaj ili decidis bremsi la militon en la Okcidento por tia malnobleco.
  Stalino komprenis, ke Sovetunio estas almenaŭ antaŭ Balkano, kaj tial faris ĝin tiel ke Britio perdu en Egiptujo. Sed li subtaksis la eblecon de likoj kaj la venĝemon de Churchill. Kiu fakte post tio komencis saboti la duan fronton. Kaj li sukcesis konvinki la usonanojn pri tio.
  La kurso de la milito en la oriento estis proksimume la sama kiel en reala historio. La malvenko de la germanoj proksime de Stalingrado, la kolapso de la fronto, kaj la kontraŭatako de Mainstein parte reestigis poziciojn. Kaj longa paŭzo sur la Kurska Bulo, kiam ambaŭ flankoj akumulis forton.
  Nur ĉi-foje, Usono kaj Britio limigis la bombadon de la teritorio kontrolita de la Tria Reich. Kaj la liberigo de armiloj estis pli granda ol en la reala historio. Kaj la germanoj povis plenumi la planojn por la produktado de "Panteroj" kaj "Tigroj", kaj eĉ superplenumis la modernigitan version de la T-4. Do ili alproksimiĝis al la batalo kun granda forto. Krome, la Tria Regno ne transdonis kromajn sekciojn al Afriko, kaj al Sicilio, kaj al Balkano kaj al Francio.
  Kaj la germanoj povis loki pli da infanterio kaj tankoj, kaj precipe aviadiloj.
  En la somero, la plej nova ME-309 aperis en seria produktado, kun pli granda rapideco kaj potencaj armiloj: tri 30-mm aviadilkanonoj kaj kvar maŝinpafiloj. Kaj la rapideco estas 740 kilometroj hore, kontraŭ 600 por sovetiaj batalantoj. Do la fortoj estas klare neegalaj.
  Hitler prokrastis Operation Citadel plurajn fojojn. Kaj en julio mi ankaŭ prokrastis ĝin, do mi volis testi la ME-309 kaj la plej novan monstron "Maus" en ago. Tiu tanko montris kontentigajn rezultojn en testoj, kaj Hitler volis testi ĝin en batalo. Kaj ankaŭ rigardu la Lev-tankon, kiu estis evoluigita kune kun la Pantero kaj estis simila al ĝi en la formo de la kareno kaj gvattureto, sed multe pli granda kun 105 mm EL 70 kalibro pafilo.
  Pro tiuj planoj de la Fuhrer, la Citadelo denove estis prokrastita. Kaj la 1-an de aŭgusto 1943, Stalino, perdinte sian paciencon, ordonis al la Ruĝa Armeo antaŭeniri sin.
  La ĉefa bato estis liverita en la direkto de Orel. Ili ankaŭ antaŭeniris en la direkto de Ĥarkovo kaj Belgorodo.
  Sed la nazioj estis pretaj por tio. Kaj furiozaj bataloj disvolviĝis.
  La tankskipo de Gerda batalis sur la Pantero. Ĝi estis la unua bapto de fajroknabinoj. Sed antaŭ tio, ili havis sperton pri testado de nova teknologio kaj distingiĝis per fenomena precizeco.
  Hitler apenaŭ estis persvadita doni al la knabinoj ŝancon montri sin en vera batalo. Kaj ili feliĉe provis pravigi la fidon.
  Militistoj batalis en unu bikino kaj nudpiede. Tio donis al ili specialan ĉarmon. Kaj ĝi estis nur mirinda.
  Gerda batis de la kanono uzante siajn nudajn piedfingrojn, frapis tridek kvar kaj kriis:
  - Mi estas granda belulo!
  Charlotte, la ruĝhara ĉarmulino, ankaŭ celis la pafilon, per siaj nudaj kruroj. Estis ilia varmarko - pafi per siaj piedoj. Kaj la kanono de la Pantero trapikas tridek kvar en la frunton de du kilometroj kaj pafas dek kvin pafojn po minuto. Mallonge, bonega tanko por la milito kun tankoj. Kaj iom pli malbona en sukceso kaj en la batalo kontraŭ infanterio.
  Jen knabino en bikino pafita. Ĝi trapikis la sovetian aŭton en la frunton kaj muĝis:
  - Mi estas Robin Hood!
  Cristina draŝis poste. Ŝi uzis nudan kalkanon, kiun mi devas diri estas tre forta movo. Kaj ŝi kukis:
  - La sankta milito estos nia venko!
  Kaj fine, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ankaŭ piedbatis la mielblonda Magda.
  Kaj ŝi denove batis la tridek kvar, kŭante:
  - Ĉi tio estas preciza pafado - estas klare al ĉiuj kiel duoble du!
  Militistoj ĝenerale aspektis kiel supernivelaj knabinoj.
  Ilia "Pantero" staris en embusko zorge kamuflita kaj trafis la sovetiajn progresantajn tankojn.
  La Ferdinandoj ankaŭ laboris. Ili draŝis aktive, kaj ili ne povis esti trapikitaj en la frunton per sovetiaj pafiloj.
  Aviadiloj batalis sur la ĉielo. ME-309 ĵus komencis eniri batalunuojn. Sed du germanaj pilotoj - Albina kaj Alvina jam majstris ĉi tiun maŝinon, kaj ili sukcese batalas sur ĝi. Krome, ili ankaŭ estas belulinoj - nudpiede kaj en bikino.
  Albina terenbatis sovetian aŭton uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kuĝis:
  - Por grandaj atingoj kaj aŭdacaj decidoj!
  Alvina, gvidante precizan fajron, kaj faligante kontraŭulojn, premante sian nudan kalkanon sur la pedalon, grumblis:
  - Neniu haltigos nin! Nenio venkos nin!
  Kaj ambaŭ knabinoj kiel muĝi:
  - Malbonaj lupoj disŝiros la malamikon!
  Jes, eĉ la diablo ne povas elteni tiajn knabinojn. Ĉiukaze, la ideo lasi la knabinojn batali estas tre bona.
  La bataloj montris ke germanaj tankoj estis fortaj kaj efikaj en defendo. Kaj ke kun la ĝustaj taktikoj, Focke-Wulf ankaŭ ne estas malbona. Ĝia potenca armilaro ebligis pafi malsupren de unu kuro, kaj ĝia alta rapideco dum plonĝado por eskapi en kazo de irado al la malantaŭo.
  Do, ĝenerale, la germana veto pri aktiva defendo pravigis sin. La batalado daŭris pli ol monaton, kaj ilia rezulto estis necerta. La germanoj povis forpuŝi la ofensivon, kaj la Ruĝa Armeo suferspertis signife pli da perdoj, precipe en tankoj.
  Sed la nazioj ankaŭ estis pinĉitaj, kaj ne kuraĝis ataki Kursk ...
  La batalado frostiĝis ĝis vintro. La Ruĝa Armeo replenigis la damaĝon kaj iris sur la ofensivon nur la 24-an de decembro. Sed la nazioj sukcesis prepariĝi antaŭ tiu tempo, kaj tiri supren konsiderindajn fortojn. La aglo neniam estis prenita, kaj la nazioj povis rezisti. Belgorodo ankaŭ estis konservita. La nazioj povis repuŝi la ofensivon de la Ruĝa Armeo proksime de Leningrado. La vintro entute estis markita de tio, ke unuafoje la nazioj povis enhavi la sovetian ofensivon kaj repuŝi ĉion.
  La plej bona spionlaboro de la Fritz, kaj pli ĝisfunda preparo por la vintro, efikis ĉi tie. Ke la germanoj preskaŭ ne antaŭeniris en la kvardek-tria jaro, kaj povis savi pli da fortoj antaŭ la malvarma tempo. Krome, la perfido de la aliancanoj, kiuj bremsis la militon en la Okcidento. Kaj la germanoj ne suferis damaĝon de la bombado, kaj la dua fronto.
  Krome, tuta milito donis fruktojn. La produktado de armiloj en la kvardek-tria jaro pliiĝis en la Tria Regno je du fojojn kaj duono. Antaŭ la fino de la jaro, la germanoj atingis Sovetunio koncerne la nombron de aviadiloj kun pli bona kvalito, proksimume egalita en tankoj kaj memveturaj kanonoj, ankaŭ kun kvalita supereco.
  Do nun ili ne estis pli malsuperaj ol Sovetunio en teknologio. Krome aperis bonega sturmpafilo MP-44, kiu ne havis egalon. Kaj ĉi tio komencis ŝanĝi la kurson de bataloj favore al la Tria Reich.
  Vere, printempe Sovetunio ricevis novajn tankojn IS-2 kaj T-34-85, sed la germanoj ankaŭ lanĉis pli altnivelajn tankojn Tiger-2 kaj Panther-2 en la serion. Krome, la germanaj tankoj akiris, kontraste al la reala rakonto, pli potencajn motorojn. "Tigro" -2 en 1000 ĉevalfortoj, kaj "Pantero" -2 en 900 kaj nun la Fritz en armilaro kaj veturado efikeco, kaj fronta kiraso kaj teknika fidindeco estis ĉe sia plej bona.
  Nu, la germana reagaviadilo fariĝis grava problemo. Ĝis la somero de 1944, pli ol mil ĉasaviadiloj ME-262 jam batalis en la vicoj, kiuj ne havis egalan en rapideco, en iuj specoj de manovra kapableco, akcelo kaj eĉ pluviveblo.
  Vere, dum ĉi tiu aŭto paneis kaj kraŝis sufiĉe ofte. Sed pilotoj mortis malpli ofte - danke al novaj elĵetaparatoj.
  Ekzistis ankaŭ evoluo de la Focke-Wulf TA-152 kun ses aviadilkanonoj kaj rapideco de 760 kilometroj je horo kaj pli bona manovro.
  En Sovetunio ankoraŭ ekzistas problemoj en aviado. Pro la manko de duraluminio kaj la ĉesigo de aluminioprovizoj sub pruntetraktado, la Yak-3 kaj LA-7-serialoj ne estis lanĉitaj. Kaj por la momento, sovetiaj pilotoj flugas malmodernaj Yak-9 kaj LA-5. Kaj jetaviadiloj ankoraŭ ne odoras.
  Kaj la 22-an de junio 1944, nova germana ofensivo komenciĝis en la areo de Kursk Bulge. Jaron poste, Operacio Citadelo tamen komenciĝis. Kaj grandega batalo eksplodis.
  Ĉi-foje, la Fritz havas superfortan avantaĝon en la aero. Sed en la nombro da tankoj, proksimuma egaleco kun la kvalita supereco de Germanio. Sovetunio havas iom pli fortan artilerion laŭ kvanto. Infanterio proksimuma egaleco. La germanoj vere havas pli bonajn maŝinpafilojn, sed signifa parto de la infanterio estas eksterlandanoj. Tamen, la kvalito de trejnado de soldatoj en Sovetunio ne estas egala. La nivelo de moviĝeblo inter la germanoj estas pli alta. Krome, la aliancanoj preskaŭ ne provizas aŭtojn. Do batalu tiel...
  La germanoj estas ĝenerale pli fortaj, sed la Ruĝa Armeo havas tre altnivelan inĝenieristikon kaj defendon en profundo.
  Resume, mi trovis falĉilon sur ŝtono. La germanoj en la unuaj du semajnoj da batalado iomete enŝoviĝis en la sovetiajn poziciojn, vojaĝis ĝis tridek ĝis tridek kvin kilometroj kaj haltis.
  Do ankoraŭ du semajnojn ili provis antaŭeniri, sed vane. Kaj ili atingis nenion. Post tio, la Ruĝa Armeo avancis.
  La germanoj retiriĝis al siaj originaj pozicioj, denove ambaŭ armeoj batalis iomete, sed atingis nenion. Do ili haltis.
  Aŭtuno pasis en la provo de la Ruĝa Armeo antaŭeniri, sed sen sukceso. Same kiel vintre. La germanoj estis sur la defensivo en malvarma vetero. Kaj ili povis rezisti. La kvardek-kvina jaro venis.
  La nazioj havas Arado-jetbombaviadilojn sur la ĉielo, kaj TA-400, kaj kvarmotoran helicon Yu-488, kaj XE-162-jetĉasilon, kiu havas la plej bonan manovran kapablon kaj rapidecon inter ĉiuj aviadiloj.
  Kaj surtere aperis tankoj de la serio E. Antaŭ ĉio, kompreneble, la ĉefa veturilo de la nova generacio E-50. Kun la pezo de la "Tigro" -2, ĝi havas multe pli densan aranĝon, la alteco estas unufoje kaj duono malpli, la turo estas malgranda, la aŭtofundo estas pli malpeza kaj pli perfekta. Tio ebligis fari la kirason multe pli dika kaj ĉe pli grandaj deklivoj, kun gasturbinmotoro de 1.500 ĉevalfortoj kaj pezo de sepdek tunoj. Ĉi tiu tanko havis frontan kirason de 250 mm kun deklivoj, flankan kirason de 170 mm, ankaŭ kun deklivoj, pafilon de 105 aŭ 88 mm kun barellongo de 100EL, kaj decan rapidon. La motoro kaj dissendo estas unu bloko kaj laŭlarĝe, kaj la rapidumujo estas sur la motoro.
  Ĝi rezultis esti mirinda aŭto. Kaj tiel la germanoj lanĉis ofensivon sur la suda flanko en la somero de 1945.
  Kaj tiam finfine Turkio, aĉetinte grandan kvanton da usonaj kaj germanaj ekipaĵoj por kredito, eniris la militon.
  Kaj la suda flago de la Ruĝa Armeo komencis kolapsi. Kaj Sovetunio ricevis nur unu novan IS-3-tankon, kiu tamen estas tro multekosta kaj malfacile fabrikebla por esti amasa.
  Kvankam la avantaĝo de la IS-3 povas esti nomita forta frunto protekto de la tanko. Tamen, kontraŭ la E-50, kiu estis renomita la "Tigro" -3, kaj kiun ĝi ŝajne aranĝis por la militistaro en sia defendo, ĝi ne tiras.
  La germana ofensivo en la sudo estis sufiĉe sukcesa, kvankam tre potenca kaj realigita defendo devis trarompi. Sed la germanoj jam havis tre fortan aviadilon, kaj tial ilia trarompo estis pli-malpli sukcesa. Regado en la aero ebligis subpremi certajn punktojn. Krome, la Fritz ricevis pli altnivelajn gaslanĉilojn, kiuj estas tre efikaj por trarompi defendojn kaj kapablaj je subpremado de la malamiko. Oni devas rimarki, ke la Fritz havis pli altnivelajn maŝinpafilojn, kaj multajn transportilojn kaj diversajn ekipaĵojn, inkluzive de motorcikloj.
  Ne estas facile rezisti tian potencon.
  Krome, grandaj batalantoj... Du knabinoj Albina kaj Alvina pafis pli ol kvincent aviadilojn ĉiu sur la ĉielo, kaj ricevis ĉiujn kvin gradojn de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco. Inkluzive de la plej alta: kun oraj kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  Militistoj, kiuj batalis nudpiede kaj en bikinoj en ajna vetero, estis tre kontentaj.
  Kaj ili faligis sovetiajn aviadilojn kiel paserojn el ĵetilo. Tiaj ili ne estis egalaj sur la ĉielo.
  Albina pafis siajn kanonojn al la sovetia aŭto, terenbatis ĝin, pepante:
  - Mi estas diablo!
  Alvina detranĉis du rusajn aŭtojn samtempe kaj knaris:
  - Mi estas morto enkarnigita!
  Tiel, la koŝmara frajo aperis sur la ĉielo. Kaj dum la somero meze de aŭtuno, venkante la obstinan reziston de la Ruĝa Armeo, la germanoj atingis Stalingradon.
  Kaj tie disvolviĝis furioza batalo, kiun la planedo antaŭe ne konis.
  . La bataloj por Stalingrado estas en plena svingo. Sovetiaj trupoj heroe batalas. Eĉ ne unu paŝon malantaŭen... Kaj ĉi tiuj estas tiaj obstinaj infanoj kaj knabinoj ĉi tie. La virina kaŝpafista bataliono sub la komando de kapitano Nataŝka Kaktusova alprenis defendan pozicion en la ruinoj de la strato Volodarsky. Knabinoj kun maŝinpafiloj kaj fusiloj, ligitaj per pakaĵoj da grenadoj, kaŝiĝis malantaŭ la ruinoj.
  Natasha mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda. Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto. Kapitano Nataŝa batalas pli ol du jarojn kaj malgraŭ sia juneco ŝi multe vidis. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movo de tankoj.
  Dolĉa Nataŝka tenas obuson kun eksplodpakaĵo ligita al ĝi. Necesas rampi al la timinda germana tanko "Tigro" -3, akvumante la stratojn per mitraloj.
  Mirabela rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas dum ŝi rampas kvarpiede. La flavaj haroj de Mirabela estas malordaj kaj longaj... Iom friziĝintaj. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Mirabela jam spertis multon. Ŝi sukcesis viziti kaj faŝisman kaptitecon, travivinte kruelajn torturojn, kaj minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi. Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batata per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Mirabela pafas ... Soldato de la Tria Regno, ĉi-kaze arabo, falas senvive, lia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Nataŝka glitas amason da obusoj sub amason da rubaĵoj. Nun naŭdek-tuna Lev-2 rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 150 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Tridek kvar ne povas trarompi ĝin, nur pezaj Sekigiloj havas ŝancon. Sed raŭpoj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Svetlana pafas eksplodon el mitralo... Soldato, neniu scias, kian naciecon, falas. La germanoj, konkerinte, eĉ se morale plejparte, la plej grandan parton de la Orienta Hemisfero, flegas la arjan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: araboj, afrikanoj, indianoj, diversaj azianoj kaj eŭropanoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj - kiuj de la lulilo kutimas malami la bolŝevikan Rusion. Ĉi tie batalas ukrainaj naciistoj, kaj Don-kozakoj, kaj ĉeĉenoj, kaj la tuta kaŭkaza Ĥaganato. Hitlero levis tutan internacian.
  Multaj malamikoj...
  Svetlana lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La bela kapitano eĉ sentis tiklon pro kiom proksime preterflugis grandkalibra donaco. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Mirabela repafas... Alia knabino Angeliko - tre ruĝhara, supermezura alteco, kaj muskolforta, malgraŭ la magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, ŝtopita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Angelica batalas en nur sia pantaloneto, la tuniko estas disŝirita, kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj ne estas liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj sovetiaj trupoj.
  Do Angeliko estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Angeliko tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - La Sinjoro, Moskvo kaj Stalino estas super ni!
  Kaj ŝi fortranĉas la atakantajn naziojn, ŝi mem apenaŭ havante tempon por retroiri.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn germanajn tankojn turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas trapasi ...
  Kiel Svetlana atendis, "Lev" -2 veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Estis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Blonda Svetlana, kiel serpento siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  La knabino-kapitano denove estas devigita rampi for. La germanoj kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la faŭlto de la obstina Hitlero, la hordoj de la Tria Regno estis blokitaj en poziciaj bataloj en sufiĉe granda kaj bone fortika grandurbo.
  Mirabela ĵetas obuson. Devigante ilin kapturniĝi kontraŭ faligitaj germanoj aŭ araboj, turnante sin. Unu el la naziaj militistoj deŝiras lian manon, kaj pendas sur ĝi, anglan horloĝon kun kompaso.
  Mirabela diras kun rideto:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al la infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Anĝeliko depolvigas ankaŭ, kun siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj ili disŝiras pezajn obusojn, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de sovetiaj heroinoj.
  Ĉi tie Svetlana vidas kiel "Pantero" -3 rampas. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Angeliko komencis rampi supren, ripozante sur la defluejo per la nudaj piedfingroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero de la kvardek-unua jaro, kiam la Germana Armeo perfide invadis la vastaĵojn de Sovetunio. Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj elkuriĝas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj. Angeliko flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco, Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo aŭdiĝas, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La germana tanko komencas bruli, la batalkompleto detonacias.
  Svetlana flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Panther-3 disvastiĝas. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Svetlana, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Angelica estas tre sekseca, en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti vitropecetojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvkovrita kruro. Kaj fiksita, ĝuste en la gorĝon de faŝisto. Bela Angeliko balbutis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Gvidis fajron kaj Svetlana.
  La belulino-kapitano, Nataŝa, faligis la faŝiston, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Mirabela ekpafis, tranĉis la kapon de la Fritz kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Svetlana, denove precize pafante, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Mirabela pafis precize kaj aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Alia knabino Olimpiada, ankaŭ tre bela, kune kun la pioniro Olezhka Kolcov, preparis minon sur drato. Ili du puŝis ŝin... Insida buco rampis en la raŭpon de la "Tigro"-3. Kaj kiel ĉi tiu longtuba germana aŭtomobilo eksplodos.
  La blonda knabo Oleĵka ekkriis:
  - Nia Rusujo, vi havas sitelon!
  Kaj li apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen, fulmante, kun nigraj, faligitaj kalkanoj, de la falanta tegmento.
  Olimpio karesis la kolon de la knabo kaj diris:
  - Vi estas tre saĝa!
  La pioniro faris sian vojon al la fronto kaj aliĝis al la virina bataliono. La knabo ankaŭ estas tre kreema. Ekzemple, li faris aviadilojn por malflugi faŝismajn atakaviadilojn. Kiam la Focke-Wulfs, aŭ TA-152s, leviĝas, nekredeble surdiga muĝado aŭdiĝas.
  La germanoj batas kun la akompano de Wagner-simfonio. Tia majesta melodio.
  Olimpio diras kun ĝeno:
  - Ili ankoraŭ klopodas timigi nin!
  La pionira knabo kantis kun patoso:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  La morto ne prenos nin sub la stela ĉielo!
  Ĉar la sankta Rusio forte batalos,
  Mi ŝarĝis la potencan maŝinpafilon!
  Olympias, alta, muskolforta knabino, kun larĝaj koksoj kaj ŝultroj, estas tipa kamparanino. Vestoj estis disŝiritaj dum la batalado en ĉifonojn, fortaj kruroj estas nudaj, hararo estas teksita en du plektaĵojn kaj forte polvigitaj.
  Olezhka estas nur okjara, maldika pro subnutrado, gratita kaj malpura knabo, en nenio krom pantaloneto. La nature blankaj haroj de la knabo griziĝis, kaj la ripoj montras tra maldika, sunbrunigita kaj malpura haŭto. Kruroj terure faligitaj, kaj en brulvundoj, kontuziĝoj, kun veziketoj. Vere, la sorto konservis la infanon de gravaj vundoj.
  En lia fono, la Olimpikoj ŝajnas grandaj kaj dikaj, kvankam la knabino tute ne estas dika, sed kun forta, trejnita viando sur la ostoj. Cetere, la malsato ŝajnis tute ne influi ŝian kortegan kaj grandan figuron.
  La knabino pafas de peza kontraŭtanka fusilo. Germanaj aŭtoj ne povas trapiki en la frunto, sed estas ŝanco en la spuroj.
  Kaj la forta "Leono" -2, ricevinte pezan eksplodaĵon en la aŭtofundo, komencis blovi fumon kiel peza fumanto.
  Oleg Kolcov kantis kun malico:
  - Fetora Fritz sen pensi, ekbruligis cigaredon ĉe la enirejo! Kompreneble, li havis grandajn problemojn!
  Olympias, flagrante kun muskolaj, sunbrunigitaj bovidoj, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj kruroj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rusaj vizaĝoj flagras de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil Fritz! Kaj se iu zumas pli ol faŝistoj, neniu, kredu min, kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La germana transportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duono, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la nazioj, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Svetlana, dume, provas trarompi la "Tigron" -3. Potenca germana aŭto, ricevis obuson en la flanko, sed ne pereis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti dispremita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Svetlana flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Mirabela ĵetis obuson al la Tiger-3, kiu eksplodis sur ŝia frunto. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Hitler estas pesto bastardo!
  Angeliko, rompinte la vidon de la nazioj, kaj verŝante akvon sur ilin per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis la Fuhrer! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" -3 estis difektita.
  La malkuraĝa germano prenis ĝin kaj retiriĝis.
  Svetlana snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Mirabela tranĉis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Svetlana, ridante, bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Mirabela ekpafis kaj aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de germanaj maŝinpafistoj.
  Svetlana vidas, ke proksimiĝi al la pozicioj de la Fritz estas nereala. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el ĉi tiuj maŝinoj flugas pli proksime al la sovetiaj pozicioj. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Angelica ĵetas obuson, kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova germana tanko "Panther" -4 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto rapide veturas supren.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la germana aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Angelica fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-4 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Angeliko ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  . ĈAPITRO #3
  Stalingrado estis tute englutita de incendioj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Svetlana, terenbatinte germanan batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Mirabela kantis per ĉanto, pafante al la nazioj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf-3, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, rapide ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La faŝisma estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Svetlana, vidante, kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La germana aviadilo eksplodis, disĵetante derompaĵojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Mirabela ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Angeliko denove ĵetis glaseton per la piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris al Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  La germanoj kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Olezhka Koltsov deplojis katapulton, kaj kiel li trafis la malamikon en respondo.
  La pionira knabo blekis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Hitler!
  La ŝargo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da nazioj, igis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -3 perdis sian ekvilibron, koliziis kun "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Svetlana ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Olĵka!
  La knabo agreseme grumblis.
  - Pioniro ĉiam estas preta!
  La knabino responde skuis sian nudan piedon.
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Olimpio tiklis la mallarĝan piedon de Serjoĵka, kiel forte li havas ĝin! Ne mirinde, ke la knabo ne timas kuri tra la fajroj.
  Mirabela per ĉanto diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Angelica, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Svetlana ekbrilis per la okuloj, faligis la germanon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Olympias metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne preterpasu, sed preterpasu!
  Olezhka miksis sian maldikan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Fritz vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la nazioj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili. De la tria monato ekde la fino de aŭgusto, la sturmo daŭras, sed la urbo ne povis preni ĉion. Sur aliaj sektoroj de la fronto, la nazioj atingis sukceson, sed ne sur ĉi tiu.
  Svetlana pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la germano estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Mirabela draŝis la germanojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Angeliko malfermis fajron, pli precize. Kelkaj nigruloj restis kuŝantaj sur lanckovritaj rubaĵoj:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Mirabela lude kantis:
  - Pentrinte Hitler per lipruĝo, Mainstein per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Svetlana, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Adolf, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la naziojn!
  Mirabela diris furioze, deprenante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. La tanko "Lev", kun kiu esperoj estis alpinglitaj, ankaŭ ne helpis. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Angelica forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Angeliko, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la rusojn! Kiu kuragxas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Angeliko ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Stalenida kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Stalenida pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Angelica rimarkis ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Angeliko skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la Fritz, rigardu nian belecon!
  Angeliko decide respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  La ŝtalknabino ridis kaj pafis al la TA-200. La nazia aŭto ekbrulis. Kaj la bela blondulo ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Angelika ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Steelenida, vidante, ke la germano falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Angeliko kantas:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Svetlana nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la Fritz per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj povas havi infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Svetlana tamen forpelas de si tiajn pensojn, do vi volas plori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la germanoj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas la germanoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Svetlana krucsignis sin kaj pafis al la Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la ruso Fritz... Liaj okulo kaj cerbo, kiuj estis batitaj de kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Svetlana precize pafis, kaj trafis motorciklon kun kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke rusa bonodora pano estu nomata vorto vadejo!
  Mirabela faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf-3 ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li pretas perfidi Rusion ...
  Sed la rusa viro estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino, kapturniĝis kaj montris al la nazioj la figon, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Aperis Angeliko, ĉi tiu belulino, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... Fritz en akra flanko!
  Olimpio korektis Angelikon:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" -3 estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Svetlana kantis, gaje palpebrumante:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas, kaj la germanoj kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed viroj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis al Jesuo.
  Angelica estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj de sia "Sturmtiger" vere povas pafi al la pozicioj de la sovetiaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Angelikon, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Angeliko trovis la forton por ekstari kaj krii:
  - Vi faŝistoj estos en la cindro!
  Svetlana kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren de eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la naziojn kiuj elsaltis kaj aliajn agresemajn insektojn sieĝantajn Sovetujon.
  Mirabela kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Eternulo kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Angeliko, forskuante la polvon de siaj sangaj plandumoj, kantis:
  - Lenin, partio, Komsomolo! Ni sendas la Fuhrer al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surdige ridi, kaj Oleĵka diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto, ne tiom preciza - kiel tiuj nudaj kaj fortaj kruroj de Angeliko!
  Olimpio, ludante per siaj brakmuskoloj, diris:
  - Nu nenio! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  Stalingrado falis finfine fine de decembro 1945. En ĉi tiu tempo, en Kaŭkazo, la germanoj kaj turkoj tamen unuiĝis. Kaj ekestis kritika situacio.
  Kion faru la Ruĝa Armeo en ĉi tiu situacio?
  Stalino lanĉis ofensivon en la centro. Kaj la batalado turniĝis al Smolensk. Silvestro, la skipo de Elizabeto batalas en la IS-3-tanko. Knabinoj batalas kuraĝe kaj kuraĝe.
  Kaj ankaŭ ili adoptis la strategian movon de Gerda, malgraŭ la frosto de batalado en bikinoj kaj nudaj piedoj.
  La IS-3 estas maŝino, kiu estas sufiĉe bone protektita en la frunto, sed la pafilo ankoraŭ ne estas sufiĉe forta. Kaj por trarompi la ĉefan germanan tankon "Tigro" -3, vi devas trafi ĝuste pugon inter la kareno kaj la turo. Kaj nur ĉi tiu legenda kvar knabinoj-petrolŝipo povas fari ĝin.
  Elizabeto pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trapikis la germanan "Panteron" per ŝelo kaj pepis:
  - Por la rusa spirito!
  Ankaŭ Jekaterina trafis la malamikon, premante sian nudan kalkanon kaj entuziasme notis:
  - Por komunismo!
  Tiam ŝi palpebrumis al siaj amikoj!
  Elena ankaŭ movis la kuglon ĉe la malamiko, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj jeligis:
  - Por patriotaj atingoj!
  Kaj finfine, Euphrosinia fikis, ankaŭ uzante la fingrojn de ŝiaj nudaj kruroj, kio estas nur bonega.
  Kaj ŝi kontrolis:
  - Por estontaj jarcentoj!
  La kvar knabinoj estas tre lertaj pri batalado. Kaj ĝi tre bone pafas.
  Sed estas tre malfacile trarompi la defendojn de la nazioj. Iliaj tankoj estas pli fortaj kaj pli progresintaj, kaj iliaj pafiloj estas pli efikaj, ne malsuperaj laŭ nombro. Provu rompi ĉi tion.
  Kaj sur la ĉielo, sovetiaj inaj pilotoj partoprenas en neegalaj bataloj. Inter ili, tri knabinoj - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - estas la plej fortaj.
  Anastazio eĉ rimarkis, terenbatante la germanan Focke-Wulf helpe de siaj nudaj piedfingroj:
  - La nazioj estas fortaj, sed ni ne estas malfortaj!
  Akulina, logike rimarkis, serpentumante sian nudan kalkanon, kaj dispremante la TA-152 kaj kukegante:
  Kio ne mortigas, plifortigas nin!
  Mirabela Magnetic ridis dum ŝi tondis ME-262 kaj kukis,
  - La plej fortan movon, kiun vi ne atendas!
  Tri militistoj batalis en la aero, ne sciante kompaton kaj dubojn pri sia praveco...
  Sed ankaŭ ĉi tie la situacio fariĝis pli komplika... Je printempo, Kaŭkazo finfine falis, kaj la Bakuaj putoj perdiĝis.
  La germanoj atingis iom da sukceso proksime de Leningrado ankaŭ. Ili povis preni Tiĥvinon kaj fermi la duan ringon super la urbo. Kaj ĝi eĉ plimalboniĝis.
  Hitler postulis antaŭeniri en la somero de 1946 sur Moskvon. Kaj la faŝisma lavango ŝvitis.
  La nazioj progresas en la regiono de Centra Azio. Tre malfacila situacio aperis preskaŭ ĉie.
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Oleg Koltsov kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Koltsov, hakante la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj muĝis:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj fali takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Koltsov antaŭeniras kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rusio!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Nataŝa estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rusujo estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - li malkonstruas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriegojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Kolcov eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  La knabo kiel fajfi kaj faligi la soldatojn de la nazia imperio, miregigitaj korvoj. Tiuj kiuj ricevis forkapton kolapsis en svenon, kaj trapikis la kraniojn de la Fritz.
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Kaj la nuda kalkano donos la donacon de morto!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg Koltsov en la ofensivo akcelas. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Kaj denove ĝi fajfas, de kiu la kornikoj ricevas koratakon kaj kolapsas kvazaŭ ili estus terenbatitaj.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Ne pensas halti kaj malrapidigi kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun rompitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Koltsov revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatora knabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  Karateknabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Koltsov grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Kaj tiam la batalanta knabo fajfas, kaj denove miloj da miregigitaj korvoj kuŝas ĉirkaŭe, pugnobatante kontraŭulojn kiel ponardojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj de la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  . ĈAPITRO #4
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi, infanoj, estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Koltsov saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Kompreneble, li ne estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Koltsov kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraeron!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj elflugis de liaj nudaj piedoj.
  Kaj denove, sovaĝa fajfo, plene faligante multajn kornikojn, kiuj trarompas kontraŭulojn.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn pinglojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg Kolcov, denove cento da nazioj, portanta meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La terminatorknabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  La rusa popolo estas nevenkebla!
  Kaj la knabo fajfos per siaj nudaj piedfingroj.
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Koltsov grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis kun tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Koltsov aspektas en batalo - tre eleganta.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La karateknabo lanĉis tion, kio aspektis kiel helikopterhelico per sia piedo. Li fortranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Kolcsov gluĝis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg Koltsov en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos steleton per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj de ĉi tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede iris tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disŝiri kaj mortigi.
  Oleg Koltsov grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Kaj la fajfo de korvo falanta sur la kapojn de la nazioj, surdiga.
  Margaret en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gluglis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ĉiujn perfidulojn ni dispremos en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Oleg Koltsov kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Baldaŭ parolante! Baldaŭ parolante!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Koltsov, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj ... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  Oleg Kolcov eĉ kantis en ĝojo;
  Ni estas pioniroj - herooj de la Patrujo,
  Kiuj naskiĝis sub la signo de oktobro ...
  Ni ne bedaŭros la vivon por Rusio,
  Al gloro per la ruĝa standardo de la reĝo!
  
  Ni amas kaj scias kiel batali forte,
  La nazioj fervore derompis la kornojn ...
  Ni havas obusojn en vasta valizo,
  La vivo ne estas multekosta por ni pioniroj!
  
  Ni amas nian sanktan Patrujon,
  Kion kreis enorma komunismo...
  Jen komsomola knabino promenas nudpiede tra la neĝo,
  Kaj la faŝisto volas faligi nin!
  
  Mi batalis fervore kun naziismo apud Moskvo,
  Kaj ni falĉis ĉiujn malamikojn per rikoltilo ...
  Kial ĉi tiu Wehrmacht estis donita al la rusoj,
  Mi batos lin per mia pugno!
  
  Mi estas pioniro kaj sub la granda Moskvo,
  Batalis kiel giganta militisto...
  Ĉesigis faŝismon sovaĝan atakon,
  Ni havas unu Sinjoron Superan Specon!
  
  Ne estas randoj en la reviviĝo de Rusio,
  Granda Stalino, levis nin de niaj genuoj...
  Svarog la granda, la plej alta mesio,
  Kaj la radia idealo de Lada!
  
  Ni estas pioniroj, knaboj, knabinoj,
  Ni amas batali - ĉi tio estas nia destino...
  Kaj la voĉo de la komsomola membro vokas,
  Kvankam sanga kaoso regas!
  
  Rusio estas la patrujo de Svarog,
  Kaj komunismo lumigis la vojon...
  Pioniroj ne bezonas malbonan Dion,
  La malamiko ne povos fleksi nin en pugnon!
  
  Ni havas malvarmetan tankon kun dekliva kiraso,
  Estas tiel facile por la Fritz ne trarompi,
  Kun amo al Lada, nobla fraŭlino,
  Por igi predanton ludon!
  
  Moskvo batalantaj homoj defendis,
  Kaj tiam estis la granda Stalingrado...
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Pasu kaj konu la paradon en Berlino!
  
  Jes, Stalingrado estas fiero pri ĉi tiu vorto,
  Ni estas nudpiedaj pioniroj en neĝblovo...
  Ni rompos la kornon de stulta bovino
  Kaj ni veturigos Hitleron rekte al la ĉerko!
  
  Sciu, ke la Patrujo neniam fleksiĝos,
  Ŝia impulso ne povas esti bremsita...
  Ke la suno brilu eterne super Rusio,
  Kaj la perfida ŝtelisto estos disbatita!
  
  Ili montris kuraĝon ĉe Stalingrado,
  Ni povis maldaŭrigi la naziojn ...
  Rusoj havas tian malmodestecon, sciu,
  Kaj la malamikoj iros nur nulojn!
  
  Rusio povas flugi al Marso
  Kaj kreu malsaman grandecon ...
  Kaj kompreneble ĉio estos tre mojosa,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  La rusa spirito ne scias en la bataloj de la baro,
  Li havas la potencon de Perun ...
  Ni atendas rekompencojn de la dioj,
  Kaj la elemento brilas, kredu la runon!
  
  Kiel la rusa spirito ne konas malvenkon?
  Kredu min, li tretos ĉion...
  Ni pioniroj tiom volas venĝon...
  Nevenkebla kiel la Patruja armeo!
  
  Ni preskaŭ venkis
  Estu lumo en la gloro de komunismo...
  Niaj avoj batalis por la Patrujo,
  Ni baldaŭ renkontos ĝojon kaj tagiĝon!
  
  Sen patrujo, ne ekzistas vivoj por pioniroj,
  Ili volas batali por ŝi...
  Kaj kion vi volas malbonaj sinjoroj?
  Ĉu ni donu sklavan vivon?
  
  Ne, la Fuhrer de la Rusoj estos sklavigita,
  Ni dispremos lin kiel pupon...
  Post ĉio, la kavaliroj de Rusio povas batali,
  Kaj la orflugila kerubo estas kun ni!
  
  Ne estas vizaĝoj de nia Patrujo sub la mondo,
  Brulas kiel la plej hela stelo...
  Vi fariĝis idolo por mi,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
  
  Mi estas pioniro kaj nudpieda knabo
  Tio kun nuda kalkano rapidas tra la neĝo...
  Kaj ie blanka, bela kunikleto saltas,
  Kiu rompos la kornon de la malamiko!
  
  La pioniro en la batalo de dubo ne scias,
  Li ne estas klaŭno, sed vi konas la terminatoron ...
  La ferocaj faŝistoj venos, kredu venĝon,
  Kaj komunismo estos hela paradizo!
  
  Kiel venos la epoko,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo ...
  Batalu ĝis via lasta spiro
  Por detrui la ferocan konu la fiulon!
  
  La steloj de komunismo brilas hele,
  La erao de lumo, ne ekzistas pli bela en la mondo ....
  Ni dispremos la jugon de kredfaŝismo,
  Kaj Hitlero estos ruso por vespermanĝi!
  
  Ni kredas tiajn ŝtaltankojn,
  Ke ilia pantera ŝelo ne penetros...
  Ni svingu jodon al la vundoj de nia knabo,
  Kaj denove la pioniro kuraĝe rapidas en batalon!
  Nu, kion malfaciligis la nazioj,
  Ili ne pensis, ke ni povus nur venki...
  Ni ŝajne konas komunismon je mejloj,
  Kaj ni povas bati la Wehrmacht ŝerce!
  
  En la nomo de nia potenca patrujo,
  Fiera pioniro atakas...
  Kvankam nuboj pendas super la Patrujo,
  Ni donu venkan ekzemplon por ĉiuj!
  
  Kredu, ke la malamiko ne ĉesos la sonĝon,
  Ni denove venkos ĉiujn faŝistojn...
  La malbono ne kredos regi sur la trono,
  Ni kreos novan mondan ordon!
  
  Ĉio estos en ordo en la Patrujo, vi scias
  Mi estas knabo, sed en batalo kiel Robin Hood,
  Komence, mi nur skrapis sur la skribotablo,
  Kaj nun tre eĉ kredu mojosa!
  
  Rusio povas ŝiri la naziojn per bajoneto,
  Ŝi venkos ajnan armeon ...
  Kaj por la pioniroj vivi sub komunismo ...
  Ja nia amikeco estas forta monolito!
  
  Ni ne cedos al la Fritz en io ajn,
  Ni povas venki malamikojn per ŝerco...
  Kaj tiel ni batis la naziojn per klabo,
  Neĝoŝtormo muĝas, tordante neĝon en ventegojn!
  
  Rusio ne scias, ke la nazioj konas kompaton,
  Ŝi estas nevenkebla forta...
  Ili ricevos sabron firme en la kolo de la bastardoj,
  Kaj Satano estos detruita!
  
  Ne kredu, ke Hitler estas nevenkebla,
  Kvankam la potenco de la infero, konsideru kolektitan ĉion ...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  La homoj de nia Wehrmacht disŝiris!
  
  Rusio estas fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Ŝi rompis la Tigrojn kiel metalon...
  Disvastiĝi de fino ĝis fino,
  Nur junulo revis pri tia lando!
  
  Ni venkis kiel gigantoj
  Hakitaj kontraŭuloj scias per glavo ...
  Ni rusoj estas nevenkeblaj en bataloj,
  Ni venkos la kontraŭulojn de la Patrujo!
  
  Kredu min, nenio haltigos nin
  Kaj vi scias, ke nenio venkos...
  Ni enterigos la Fuhrer sur la kapo,
  Ni havas akran glavon kaj ŝtalŝildon!
  
  En la tuta universo ne ekzistas Rusio pli bela,
  Ĝi havos epokon de lumo dum aĝoj...
  Ĉiuj generacioj estos paco kaj feliĉo,
  La Patrujo bezonas firman manon!
  
  Do ludante en Berlino,
  Ni ŝmiru la Wehrmacht kiel cindron en la sango...
  Tio estos la tempo de la limo de paradizo,
  Kaj kune kun Lada regas la amo!
  
  TURTURO KNABINO DOMKI
  La gvidanto de unu el la Amazonoj de la Domka-taĉmentoj estis embuskita. Ŝi batalis kuraĝe, sed la moskvaj pafarkistoj estis ordonitaj preni la heroan knabinon vivanta. Kaj ili tordis la militiston per lasooj.
  Tiam la knabino estis metita en kaĝon. La domo estis katenita manoj kaj piedoj.
  Vojevodo Jurij Dolgorukov mem aperis. Li rigardis la katenitan knabinon kaj kriis:
  - Ne alfronti rabiston en luksaj roboj por promeni!
  La ekzekutistoj deŝiris la silkajn vestaĵojn de la knabino, perlpendaĵojn kaj ŝuojn kun arĝentaj hufumoj. Kaj ili tute malkaŝis Domkan. Kaj fakte, ĉi tiu knabino estas nur aminda - heroo. La muskoloj estas fortaj kaj reliefigitaj, alta brusto, luksaj koksoj, maldika talio. La hararo estas longa, bukla, blanka kiel neĝo kun iometa flaveco. Tre bela, granda knabino.
  Vojevodo Jurij Dolgorukov lekis la lipojn kaj seke ordonis.
  - Ŝlosu ŝin en aparta ĉelo. Ĉeno ĉirkaŭ la brakoj, kruroj kaj kolo. Nokte, mi mem riparos ŝian pridemandadon.
  La domo estis fermita en malvarma karcero, portante nur ŝiriĝintan arpilaĵon. La knabino malsatis, la katenoj kaj kolumo frotis ŝiajn maleolojn, manojn kaj fortan kolon. Tre forta knabino, provis malstreĉi la ĉenon. Sed ĉi tie la ŝtalo estis klare dizajnita por teni elefanton. Ĉiu ligilo en la ĉeno estas same dika kiel la dikfingro de granda viro. La muroj ankoraŭ ne havis tempon por malsekiĝi kaj estas fortaj kiel titanio.
  La knabino frapis la muron per sia nuda kalkano. Mi komencis froti la ligilon kontraŭ la ligilo. Sed la ŝtalo estis bone malmoligita kaj ne venkiĝis. La domo forte suspiris. Torturo atendis ŝin. Kaj tio, kompreneble, postulas kuraĝon. Ili batos kaj bruligos kaj streĉos kaj pikos.
  Domku estos demandita kie la rabistoj kaŝis la trezorojn ktp. Vi devas esti malmola kiel roko.
  Ĉi tie ili torturis unu skoltan knabon. La ekzekutistoj forbruligis la kalvon viva. Sed Sanka ne fordonis la lokon de la ribela taĉmento. Kaj tiel li mortis martirigita.
  Ĉu Domka povos elteni ĝin kaj ne ĝemi. Kaj des pli doni la lokon, kie estas kaŝitaj la trezoroj.
  Tiam venis la nokto kaj la knabino estis trenita el la kelo. La pridemandado komenciĝis malfacile. Ili tuj metis ĝin sur la rako. Ili levis la knabinon al la plafono, la turmentĉambro situis en la turo. Kaj la plafono estis alta. Kiam la ŝnuro estis liberigita, la militisto flugis malsupren. Fortaj muskoloj kaj fortaj ligamentoj de la knabino rezultis. Domka mallaŭte ĝemis pro neeltenebla doloro, sed retenis sian krion.
  Tiam la ekzekutistoj deŝiris de ŝi la arpilaĵon.
  Kaj ili komencis batadi per sia tuta forto per vipoj. La forta haŭto de la knabino-heroo ne tuj pereis. La ekzekutistoj provis kun forto. Ili batis de ĉie. La korpo de la knabino balanciĝis.
  La ĉefa turmentisto ordonis:
  - Riparu viajn krurojn!
  La nudaj membroj de la knabino estis fiksitaj en la bloko. Kaj poste ili pendigis la ŝarĝon. La muskola korpo de Domka streĉiĝis.
  La ekzekutistoj pliigis la pezon. Kaj el la kamenoj oni elprenis ruĝvarman drato.
  Ili komencis vipi la knabinon per brulantaj metalaj strioj.
  Domka pli forte kunpremis la dentojn. Ŝi spiris peze. La krizhelpa gazetaro malsukcesis pro doloro, sed la knabino silentis.
  Jurij Dolgorukov rigardis tion... Li sentis iom ĝenita, ke la viktimo ne krias kaj staras senmove. Amis la figuron.
  La guberniestro propre donis la ordon:
  - Kaj nun fritu la nudajn kalkanojn de la knabino!
  La ekzekutistoj metis faskon da sulfur-trempita arbustaro ĉe la piedoj de la militisto. Kaj ili ekbruligis ĝin. La flamo lekis la inajn kalkanojn predanta. La plandumoj de Donka estis malglataj, kiel tiuj de kamparanino, sed ankoraŭ vivantaj. Krome, en la lastaj monatoj, la ĉefo portis botojn, kaj ŝiaj kaloj sur ŝiaj piedoj iom moliĝis.
  La doloro estis sovaĝa kaj la okuloj de la militisto elŝprucis. Sed ŝi silentis. Kaj flueto da sango fluis el la angulo de lia buŝo. La knabino komencis spiri eĉ pli forte, kaj miksaĵo de sango kaj ŝvito gutis el ŝia korpo.
  Ĝi odoris fritita, kiel rostokrado. Jurij Dolgorukov, incitita de la silento de la kaptito, mem kaptis ruĝvarmajn pinĉilojn el la kameno. Kaj kaptis la knabinon je la fraga cico. Domka en respondo ĝuas kraĉis al la guberniestro.
  Jurij komencis bati per pinĉiloj sur la brusto, muĝis:
  - Rompu ŝiajn piedfingrojn! Kaj batis pli forte.
  La ekzekutistoj komencis rompi al si la fingrojn per ruĝe varmaj teniloj. Alia turmentisto rastis la varmegon sub la rako. Ili batis la knabinon per drato. Domka silentis, kvankam tio kostis al ŝi titanan penon. La konscio estis iomete malklara pro sovaĝa doloro, sed ne volis forlasi la militiston. Ŝi eltenis kaj eltenis.
  Je la fino, Jurij Dolgorukov puŝis ŝaltitan torĉon inter ŝiajn krurojn. La doloro trapikis per varma kudrilo, de la kalkanoj ĝis la dorso de la kapo. Kaj la knabino finfine perdis la konscion.
  La kuracisto ĉeestanta ĉe la torturo murmuris:
  - Sufiĉe por hodiaŭ! Ŝi ne plu sentas ion.
  La guberniestro ordonis per severa tono:
  - Al ŝia ĉelo! Ni daŭrigos morgaŭ!
  La domo estis deprenita de la rako, ili surmetis saktukon, sur ĉifonan, bruligitan, ŝirita korpon kaj denove ĵetis ĝin en la kelon. Manoj kaj piedoj katenitaj.
  La knabino kuŝis sur la putra pajlo. Ŝi rekonsciiĝis, sentante severan doloron. Pluraj ratoj jam rondiris ĉirkaŭ Domka.
  La knabino estis ankoraŭ sufiĉe forta kaj kaptis la raton per sia mano. Dispremita. Tiam, ignorante la doloron, ŝi ekdormis.
  Ŝi sonĝis, ke Stenka Razin eniras Moskvon kun sia armeo. Ĉiuj reĝaj armeoj estas venkitaj. Venko estis gajnita. Kaj la homoj ĝojas, kiam ili renkontas la kozakojn.
  Domka galopas apud la atamano. Eleganta, bela, fiera.
  Kaj batas la tamburoj, zumas la trumpetoj. Venko kaj triumfo de la ribeluloj.
  La domo vekiĝis de la bruego de la kastelo kaj ektremis. Ĝi fulmis tra mia kapo: ili denove torturos.
  Sed ankoraŭ estis frue. La prizonestro alportis panon kaj kruĉon da akvo:
  - Sur la hundino!
  Kaj li starigis ĝin tiel, ke akvo ŝprucis sur la korpon de la militisto-heroo.
  La domo altiĝis. Rompitaj piedfingroj forte doloris, kiel abrazioj kaj brulvundoj. La knabino manĝis la panon. Mi trinkis iom da akvo kaj sentis min pli vigla. Ŝi rektigis la fingrojn, kaj pensis, ke ŝia rompita kartilago kunkreskos kaj nenio terura okazis. Ŝi scias kiel forigi brulvundojn kaj resanigi vundojn helpe de pocio. Por lasi neniun spuron. La ĉefa afero estas elteni la torturon, kaj tiam... Domka rememoris la rigardon de la guberniestro kaj pensis, ke ili torturos ŝin longe kaj subtile. Nu, ne lasu ŝin rompi.
  Domka estis torturita ĉiutage dum du semajnoj en vico. Vere zorge kaj iom zorge. Ili brulis, streĉis, tordis, batis, torturis. Ili pikis per kudriloj, kaj leviĝis, ĵetante sur la rako. La nudaj plandoj de la piedoj estis konstante rostitaj. La knabino sentis doloron tra la tuta korpo. Sur ŝiajn vundojn oni verŝis salo, kio estas tre dolora.
  Malgraŭ tio, Domka ne rezignis. Helpe de siaj blankaj haroj, kiel tromatura sekalo, ili segis katenojn. Ŝi faris ĝin trankvile, kaj konstante.
  Strange, sed eĉ hardita ŝtalo povas esti muelita per haroj. Doloro vivis en vi Domke. Doloro estas ĉie, neniu sango restas, neniu vejno netuŝita de doloro. Kiam ili brulis kaj batis ŝin, oni sentis ion alian. Sed kiam la sufero englutis la tutan estaĵon, ĝi iĝis obtuza.
  Domka estis ankoraŭ heroa knabino. La ekzekutistoj minacis, ke ili bruligos la sorĉistinon, kaj ne estos humana hakilo. Nu, kio Domka estis preta por ĉi tio.
  Tamen la espero de fuĝo ne forlasis ŝin. Eble ŝi havos tempon por tranĉi la ĉenojn. Domaĝe, ke la fenestro estas tro mallarĝa. Vi ne tiom facile trairos ĝin.
  Eble miregigas la prizonestron kaj eskapas en liaj vestoj? Ŝi estas granda knabino, kaj la gardisto havas maskon sur ŝia vizaĝo. Eble vi povas foriri? Kompreneble, estas malfacile paŝi kriplajn krurojn, sed ĝi venos.
  Nur por trakti la ĉenojn.
  Jen eniris ŝin la ĉefa ekzekutisto de Samos:
  - Saluton belulino!
  La domo malĝentile respondis:
  - La ekzekutisto ne fartas bone, do vi mortas!
  Samosa rikanis.
  - Mi alportis al vi ion belan!
  Domka ridis kaj demandis denove:
  - Kaj kial la hotelo? Varmaj karboj?
  Samosa respondis kun rido:
  - Ĉu vi volas vivi?
  La domo tintis per siaj ĉenoj, kaj respondis ridetante:
  - Kia demando! Kompreneble mi volas!
  La ĉefa ekzekutisto diris:
  - Granda guberniestro Jurij Dolgorukov proponas al vi sorĉistinon por rezigni anatemon Stenka, kaj kozakajn rabistojn. Pentu kaj la reĝo kompatos vin. Vi estos kondamnita al malfacila laboro, sed vi iros al la bieno de la guberniestro, kie vi vivos kiel princino!
  La domo ridis kaj rimarkis:
  - Kaj kie mi kaŝas la trezorojn, ĉu ili ne demandos min?
  Samosa ĝentile respondis:
  - La guberniestro havas sufiĉe da sia propra riĉaĵo! Vi estos karesema kun li, vi ricevos kaj vivon kaj feliĉon. Kaj do... Morgaŭ fajro atendos vin. Krome, la fajro estos malrapida kaj vi ne estos tuj bruligita. Vi suferos dum kelkaj horoj, nuda antaŭ la homamaso. Kaj tiam viaj cindroj estos miksitaj kun ĉevalsterko kaj sterkitaj per ĝi sur la kampoj. Ĉu klara?
  Domka denove ridetis, malgraŭ la brutala torturo, ĉiuj ŝiaj dentoj pluvivis, kaj rimarkis:
  - Ĉu mi volas esti amema kun mia turmenta guberniestro? Kiom da deziroj li havas!
  Samosa komentis morne, mallaŭtigante la voĉon:
  - Se mi estus vi, mi konsentus. Vi ne povas kuri de fajro.
  Domka kapjesis kaj tintis sian ĉenon:
  - Estas logike... La brakumo de alia viro aŭ flamo. Kaj ankoraŭ ne scias, kiu estos ĉe la supro ...
  La knabino aplaŭdis la manojn kaj respondis:
  - Mi estas preta esti amema kun la guberniestro. Sed mi ne rezignas pri Stenka Razin kaj la kozakoj! Precipe publike!
  Samosa levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Sed tiam la suvereno ne povos pardoni vin. Kaj do... Ĉi tiuj estas nur vortoj. La ribelo jam estas subigita. Stenka Razin estas en kaptiteco kaj baldaŭ estos ekzekutita. Kaj nun li estas turmentata same kiel vi. Kaj via rezigno ne gravas!
  Domka kun malgaja rigardo demandis:
  - Eble lasu min pensi?
  Samosa respondis kun malkontenta rigardo:
  "Via brulado estas planita por morgaŭ." Maksimume vi devas doni respondon ĝis postmorgaŭ. Intertempe... Ĉu vi volas tranokti en pura mola lito kaj sen ĉenoj?
  Domka fiere balancis la kapon, ŝiaj blankaj, iom ora hararo fariĝis pli malpura, sed eĉ ne unu griza hararo aperis. La knabino respondis severe:
  - Mi preferas la karceron. Ŝi pensas pli bone!
  Samosa fajfis.
  - Nu, vi estas fiera! Vi malofte vidas tian viron! Vi scias, mi sugestas, ke vi manĝu kiel homo. Plifortigu vian forton. Kaj poste malgrasigita sur pano kaj akvo.
  La domo ridis kaj respondis:
  - Nu, vi povas manĝi! Ĉi tie miaj principoj ne enmiksiĝas.
  La helpa ekzekutisto aperis. Li alportis pleton da rostita ansero, torton kaj glason da vodko.
  La domo ridis. Kaj gaje diris:
  - Tiaj festenoj, ke vi ne volas morti!
  La asistanto murmuris:
  - Mi pensus pri la animo!
  Domka kapjesis konsente kaj konfesis:
  - Jes, mi estis kun viroj, kaj pli ol unu fojon. Inkluzive de Stepan Razin mem. Do la infero atendas min ĉiukaze.
  La malsata knabino prenis la torton kaj sufiĉe grandan rostitan anseron. Vigle komencis ronĝi viandon.
  Samosa demandis la knabinon:
  - Ĉu vi pensas, ke ĉi tiu infero ekzistas?
  Domka logike rimarkis:
  - Se estas turmentoj en ĉi tiu mondo, kial do ili ne estu en alia mondo?
  Samosa suspiris kaj pikis sian mentonon per la pugno.
  - Logike... Mi povas vidi la ekzekutiston en la infero.
  La domo ridis kaj sugestis:
  - Kaj kial? Vi nur sekvas ordonojn. Mi ankaŭ mortigis homojn. Batalis por la vero... Vero estas relativa! Se vi forigos kelkajn bojarojn, morgaŭ la samaj kozakaj atamanoj fariĝos pli malbonaj ol la antaŭaj nobeloj! Kelkfoje vi pensas, kio estas feliĉo?
  Samosa sugestis, simple kaj racie:
  - Feliĉo estas ĉiam relativa! Jen vi malsatas manĝante anseron kaj momente vi estas feliĉa!
  La domo konsente kapjesis.
  - Jes, ĉi tio estas ĝusta! Bona ansero... Ĉu tiel oni ĉiam nutras la mortkondamnitojn?
  Samosa kontraŭvole respondis:
  - Kiel kiam. Sed la granda guberniestro Dolgorukov mem promesas al vi dolĉan vivon sub sia aŭspicio. Kaj vi manĝas vin kaj ĝojas!
  Domka demandis kun rideto kaj kompleza tono:
  - Ĉu Stenka Razin povas esti pardonita?
  Samosa balancis la kapon.
  - Ne! Li estas tro granda krimulo!
  Domka tiam sugestis:
  "Eble mi rifuzos pardonon, se ni, kune kun Stepan, estos ekzekutita per unu hakilo.
  Samosa negative balancis la kapon.
  - Ne... La guberniestro ne bezonas ĝin! Nu, ŝajnigu, ke vi amas lin, alie tia ruza virino kiel vi ĉiam povas eskapi!
  Domka daŭre maĉis la birdon kaj la torton. Ŝi flaris glason da vodko. Tamen, la knabino ne ŝatis trinki. Kaj gaje kantis:
  - Ĉio estas neebla, eblas, en la universo, ni estas provataj nur en edifo!
  
  PASIO POR JEANNE DARK
  Dum la atakmisio, la perfiduloj intence fermis la pordegon por lasi la knabinon ekstere. Kaj ŝi, fortranĉita kun manpleno da homoj, batalis senespere. Sendube, la Domservistino de Orleano estus falinta en armiloj, se ne estus la kategoria ordono de la duko de Burgonjo - preni la sorĉistinon viva.
  Jeanne estis grave vundita de lanco en la ŝultro, ŝi havis profundajn grataĵojn sur la vizaĝo, kaj fortan buŝon sur la frunto. Vundita de sago kaj dekstra mano. Forta bicepso estis trapikita.
  Kaj ŝi estis nudigita, lasante nur en hejmpintaj ĉifonoj, ili ĉenis ŝin je la manoj per ĉenoj, suprentirinte la supron. La nudaj piedoj de la Domservistino de Orleano, kun nur nudaj piedfingroj tuŝantaj la malvarman ŝtonplankon, rondaj kalkanoj turniĝis ĝis la supro. Kaj ŝi mem estis efektive pendis sur la rako. La doloro en la vundita ŝultro kaj la pafo tra brako estis teruraj. Tamen forta, atletika knabino, forte kunpreminte la dentojn, sukcesis reteni siajn ĝemojn - kvankam la doloro estis perdi la konscion.
  La hararo de Jeanne neatendite montriĝis blonda, kvankam ŝi estis kutime pentrita kiel brunulino aŭ ruĝharulo. La kolo estas potenca, ne ina, sed la brusto estas disvolvita, kiel la muskoloj de forta korpo. Kompreneble ŝi apenaŭ fastis, ĉar oni kutimas skribi pri ŝi en libroj. Sed nun, ja, ili ne nutris ŝin kaj donis al ŝi nur por trinki, por ke ŝi ne mortu. Por vundita knabino tia suspendo estas vera torturo.
  La duko de Burgonjo vizitis Johanan nur la trian tagon. La forta knabino, malgraŭ siaj torditaj artikoj, spiris egale. Krome, eĉ profunda vundo sur la ŝultro komencis pliboniĝi, kaj sur la bicepso ĝi fermiĝis. Estis tiom da vigleco en ĉi tiu knabino. Ratoj turniĝis ĉirkaŭ ŝiaj graciaj kaj fortaj nudaj piedoj, sed neniu kuraĝis mordi.
  Ŝi rigardis la dukon per klaraj okuloj. Ili legas nek doloron nek timon, sed nur profundan malestimon. La duko estis embarasita kaj prononcita ĝentile.
  - Pardonu, Milady Jeanne. Mi ne sciis, ke vi estas traktita tiel kruele.
  Kaj la duko kriis. "Forigu ŝiajn katenojn kaj eskortu nin al pli inda loko.
  Efektive, la eminentulo mem tre malvolontas esti en malvarma, malseka kaj, plej grave, malbonodora karcero.
  La ĉenoj estis forigitaj de Jeanne, kaj malgraŭ la terura doloro, kiu trapikis ŝin, kiam la knabino mallevis la manojn, la orleana fraŭlino, laŭ ŝia merito, eĉ ne ektiris. Nur la pupiloj multe disetendiĝis, montrante kiom doloraj estis ŝiaj brutale torditaj artikoj.
  Duko lasis Jeanne antaŭen. La knabino memfide marŝis. Ŝi iom malpeziĝis, sed restis muskola kaj forta. Preskaŭ same alta kiel la duko, kaj konsiderante ke li portas kalkanojn, tiam eble eĉ iom pli alta ol li. Kompreneble ŝia vizaĝo estas bela, sed ŝia rideto estas tro severa kaj vira.
  Suprenirante, la duko afable proponis manĝi kaj trinki multekostan kaj aĝan vinon. La servistino, siavice, lavis la piedojn de Jeanne kaj alportis ŝiajn pantoflojn. Sed ili estis malgrandaj. Pro la gracia kaj ĉizita formo, la sunbrunaj kruroj de la estonta sanktulo ŝajnis pli malgrandaj ol ili fakte estis. Jeanne tamen subite rifuzis ŝanĝi vestaĵojn, racie deklarante:
  "Se mi estas kaptito, tiam ĉifonoj taŭgas por kaptito. Kaj se gasto, tiam mi rajtas forlasi la kastelon!
  La duko de Burgonjo ordonis al la servistoj foriri. Persone, verŝante Jeanne en bovlon kaj proponante manĝetojn, li deklaris:
  - Kredu min! Vere, mi estas via kaptito!
  La militista junulino ridetis kaj trinketis sian pokalon. Tiam ŝi manĝis pecon da kapreolo kaj rimarkis:
  "Vi ne estas la unua viro, kiun mi kaptis!"
  La duko proponis rostpanon, kaj poste rimarkis:
  - Miaj rajtoj je la trono ne estas malsuperaj kaj eĉ superas tiujn, kiujn havas Karlo.
  Jeanne kondescendene ridetis kaj rimarkis:
  - Ĉu vi volas grimpi en la sovaĝejon de la genealogio? Kvazaŭ la filino de Filipo la Longa donus al via familio la rajton je la franca trono?
  La duko de Burgonjo vigle skuis la kapon kaj konfirmis:
  - Ho certe! Post ĉio, la Salika leĝo diras, ke la tero estas simple dividita inter la filoj en la familio, kaj ĝi havas nenion komunan kun la sinsekvo al la trono!
  Jeanne logike rimarkis:
  - Poste estas branĉo de Ludoviko la Grumblema. Ili havas eĉ pli da rajtoj al la trono!
  La duko kontraŭis, kvankam malkonvinke:
  - Kaj tiu Johana, la kamero de kunuloj senigis la rajton al la trono. Inkluzive pro duboj pri ĝia origino.
  La orleana fraŭlino ridis kaj montris sian erudicion:
  - Do la Salika leĝo estis aprobita de la Ĉambro de Samuloj.
  La argumento estis forta. La duko denove vokis la servistinojn kaj postulis pli seriozan manĝaĵon. Ŝajnas, ke Jeanne ne estas tiel simpla kiel ŝi aspektas. Kaj ĉi tio ne estas nur korpa kaj forta juna kamparanino, kiu aspektas kiel kultivebla ĉevalo. Ĉi tio estas multe pli klera homo, kvankam en politiko.
  Deloga penso pri torturo fulmis tra mia kapo. Sed la knabino, kiel li ĵus vidis, tre lertas elteni doloron. Kaj li bezonas Zhanna, antaŭ ĉio, kiel aliancanon.
  La duko donis ion por manĝi al Jeanne, kaj poste venis de la alia flanko:
  "Kiel maljuste la reĝo traktas vin. Vi tiom multe faris por li, ke vi plene gajnis la titolon de duko. Sed vi estas ankoraŭ malriĉa kamparanino. Vi obeas la armeon, sed nenio estas por la animo!
  Jeanne komentis malgaje:
  - Sanktuloj kontentiĝas per malmulto!
  La duko ekridis iom devige kaj rimarkis:
  - La plejmulto de la sanktuloj kaj papoj estas monŝtelistoj, kiujn oni ankoraŭ estas serĉataj. Kaj ekzemple la kardinaloj ..... Vi ankoraŭ ne konas la vivon!
  Jeanne respondis ĉi tion milde:
  "Kredu min, mi scias same bone kiel vi, duko. Kaj ĉi tiu scio ne donas al mi ĝojon!
  La duko volis pli da klareco:
  - Sed vi konsentas, ke vi ŝuldas nenion al la reĝo kaj vi ne havas obligaciojn al li?
  - Ne al la Reĝo - Jes al Dio! - Respondis eĉ pli inspira nebulo Zhanna.
  La duko respondis kun rideto:
  - Kaj Dio volas pacon. Kaj la mondo prefere estus starigita de nia multnombra kaj forta familio, kaj ne de Valois. Precipe por ni Britio. Nur nia dinastio povas repaciĝi kun ĝi!
  Jeanne diris kun neatendita emocio:
  - Mi elektis Karlon ne ĉar li estas pli bona ol vi. Kaj la junulino faras la elekton unufoje por ĉiam! Kaj martireco estas multe pli bona ol perfido!
  La duko preskaŭ sufokiĝis. Li trinkis pli da vino, drenante la pokalon ĝis la fino. Kolero plenigis lin. La minaco sekvis.
  - Mi ordonos, ke oni torturu vin!
  Jeanne obstine respondis:
  - Ne ekzistas pli granda torturo ol aŭskulti viajn promesojn!
  - Fiku ŝin! - La duko ordonis minace kaj servistoj kaj ekzekutistoj, jam antaŭĝojantaj la distradon, eksplodis en la ĉambron.
  
  Alie, ĝi ne povus esti: la duko de Burgonjo ordonis al la torturistoj derompi ĝin. Tre riĉa kelkarcero kun diversaj torturinstrumentoj. Kaj ekzekutisto el Hispanujo, duonmaŭro. Sed li dece parolas la francan:
  - Ĉu ĉi tiu estas la estro de la rana armeo? - La malhelhaŭta brutulo surde ridis kaj rimarkis. - Bonaj mamoj, cicoj kiel fragoj, fortaj femuroj - ĝuste por vipo kaj rako!
  Jeanne Darc nur malestime snufis: antaŭ ol konduki ŝin al la ekzekutisto, la Domservistino de Orleano estis senvestigita kaj plene traserĉita. Ne estas tre agrable kiam malpuraj, viraj manoj sentas la tutan korpon, kaj eĉ grimpas en intimajn lokojn kaj malglate sulkiĝas ilin. Jeanne d'Arc, kiu ĝis antaŭ nelonge estis subigita al titolitaj personoj, sentis sin ege humiligita. La bandaĝo estis ŝirita de ŝi kaj profunda, disŝirita vundo gapis sur ŝia ŝultro. Ŝi kaŭzis iom da doloro. La ekzekutisto rigardis ŝin kun plezuro, eblos elbati plian suferon de la knabino pro vundo.
  Frapante siajn dikajn lipojn, la torturisto murmuris:
  - Kio! Ni komencu per la rako! Aŭ ĉu vi volas ion diri al ni?
  Jeanne d'Arc ĵetis rigardon en la angulon: tie sidis du skribistoj, pretaj noti ŝian tutan atestaĵon. Proksime estis kuracisto kaj pluraj helpantoj de la ekzekutisto. La rako estis preparita anticipe. Per firma voĉo, la Domservistino de Orleano diris:
  - Skribu la jenon!
  La skribistoj tuj komencis skribi. La knabino kriis:
  - Duko de Burgonjo ronda stultulo! Akrigita paliso atendas lin!
  La maŭra ekzekutisto batis ŝin en la vizaĝon:
  - Sufiĉe! Sur la rako aŭdaca knabino.
  La maŝo kaptis la muskolajn brakojn de la Domservistino de Orleano kaj komencis leviĝi, tordante ŝiajn artikojn. La doloro en la vundita ŝultro estis terura, sed la nefleksebla Jeanne elpremis rideton. Kvankam ŝiaj ostoj, larĝaj por juna knabino, krakis pro akra skuo, eĉ muskolo ne ektremis en ŝia bela vizaĝo.
  Manoj torditaj ĉe la artikoj, nudpiede graciaj, knabinecaj piedoj de la tero. La legenda knabino pendis en la aero. La helpantoj de la ekzekutisto tuj certigis pezan ŝarĝon sur siaj piedoj.
  La ekzekutisto zorge rigardis la korpon de la viktimo. De la terura doloro en la ŝultro, la krizhelpa gazetaro malsukcesis, la muskola knabineca, sunbrunigita korpo, maltipa por la Mezepoko, komencis ŝviti. Jes, ŝi sentas doloron, sed kia pacienco necesas por rideti blankdentuloj samtempe.
  La torturisto demandis:
  - Nomu la nomojn de viaj asistantoj en la Burgonja tendaro!
  Zhanna respondis kraĉante. La ekzekutisto, kvankam li estis batita, eĉ ne moviĝis, sur lia malbela, barba, preskaŭ nigra vizaĝo ludis rideto:
  Do ni ludas stultaj. Bone knabino, mi helpos vin.
  La ekzekutisto elprenis virbastonon kaj enŝovis ĝin en la vundon, post kio li komencis tordi. La vizaĝo de la knabino ruĝiĝis, ŝvito komencis elflui kaj guti el ĝi, la muskoloj nevole kuntiriĝis, spirado estis peza, intermita, kvazaŭ post longa kuro. Sed mirinde, la rideto ne forlasis ŝiajn lipojn.
  La ekzekutisto boris ĝis la fino, kaj poste eltiris ĝin akre: la pupiloj de la okuloj de la Domservistino de Orleano mallarĝiĝis, sed la rideto fariĝis eĉ pli larĝa!
  - Forta virino! Vera heroo! Estas bone, mi kriigos vin. - La torturisto komencis varmigi la virbastonon sur palruĝa fajro, la asistanto de la kata forigis la pinĉilojn de la flamo. La mordanta parto ruĝiĝis pro la varmego.
  La plej kuraĝa homo eble perdos kuraĝon, sed Jeanne rigardis ĝin kvazaŭ tablo kun pladoj estis sternita antaŭ ŝi.
  La ekzekutisto, senpiede falsa, kantis:
  - Virina kruro, fritu iomete!
  Prenante la pinĉilojn en la manojn, la torturisto tuŝis la ruĝvarman feron al la ronda, iomete polva kalkano de la knabino. Li elektis la plej sentemajn lokojn ĉe la piedo de la Domservistino de Orleano. La odoro de brulanta viando fluis tra la ĉambro. La ekzekutisto tiris lin per la nazo:
  - Estas tre bela!
  La torturisto agis singarde, distribuante la brulvundojn egale sur la tuta plandumo. Kiam la varmego estas tro forta, ĝi bruligas ne nur la haŭton, sed ankaŭ la nervajn finaĵojn, do en ĉi tiu kazo necesas granda lerteco por kaŭzi doloron. Zhanna kondutis heroe, ne eligis ĝemon, ion, kio dolorigis ŝiajn okulojn kaj ŝviton, sed rideto ludis sur ŝia vizaĝo.
  La ekzekutisto, dume, komencis rompi la fingrojn.
  - Milde, vi knabino estos tre kontenta!
  Jeanne diris kun malestimo:
  - Kaj kio? Kiel viro vi ne povas!
  La longaj brakoj de la ekzekutisto estis fortaj. Fingroj krakis, la torturisto komencis per la etfingro. Kiam varma fero rompas ungojn kaj fingrojn, ĝi estas monstra. Aŭdiĝas krako. Jeanne provas kuntiri, sed ŝiaj gamboj estas sekure katenitaj, kaj ĉiu ĉeno estas same dika kiel dika piedfingro. Eĉ ŝiaj muskoloj, harditaj de kamparana laboro kaj pezaj bataloj, ne kapablas rompi tiajn fortajn ŝtalajn katenojn.
  Rompinte sian etfingron, la ekzekutisto prefere gruntis:
  - Mi estas bona ulo! Vi estas knabino, vi kaptas plezuron!
  Jeanne stoike snufis.
  - Ne malbone, sed la fero estas tro malvarma!
  La ekzekutisto respondis:
  - Estas bone! Mi rostos vin!
  La torturisto malrapide rompiĝis, tordante sian mezan fingron ĉirkaŭ ĝia akso. Belaj fingroj de la orleana fraŭlino, longaj, eĉ, graciaj. La ostoj estas fortaj, ne facile rompiĝas, kaj la ekzekutisto eĉ ŝvitis pro la peno. Ŝvitbulo ruliĝis de lia dekliva frunto kaj falis sur la ruĝvarmajn pinĉilojn. La kruroj de juna kaj forta knabino odoras tre bele. Tia amo estas granda plezuro. Kaj torturado estas eĉ pli bona. Nun estas la vico de la dika piedfingro de la nuda piedo. Vero estas, ke ne sufiĉas rompi.
  Jeanne, kaŝante sian angoron, bojis kolere:
  - Nu, kiel malforta! Vi ne povas rompi oston!
  La ekzekutisto respondis larmoplene:
  - Nu nenio, vi helpos!
  La grandega helpanto de la torturisto glitis specialan aparaton. Dikfingro premita, krako aŭdiĝis. La fingro rompiĝis, la ekzekutisto diris kontente:
  - Kaj nun la maldekstra kruro!
  La procezo de torturo estas tre agrabla. Ostoj ho kiel ili krevas, kaj eĉ bruligitaj haŭto brulas. La legenda knabino eltenas, kaj eĉ elŝovis sian langon, incitetante la senŝeligistojn.
  La ekzekutisto kun streĉita kareso diras:
  - Se vi ĉion konfesos, perfidos viajn komplicojn, ni ĉesos la torturon kaj ni traktos vin.
  Jeanne, en la indiferenta tono, kiun oni donis al ŝi tiel malfacile, respondis:
  - Kio estas via doloro por mi!
  Fininte rompi la piedfingrojn, la ekzekutisto volis preni la manojn, sed la kuracisto haltigis lin:
  - Necesos, ke tiu ĉi hundino subskribu ion alian, ekzemple rekonon de la duko de Burgonjo kiel reĝo de Francio, do lasu viajn manojn en paco.
  La ekzekutisto volonte konsentis:
  - Jes, ni lasu ĝin por la deserto! Kaj nun ni batos ŝin per vipo!
  La asistanto de la torturisto elprenis vipon el la flamo, el maldikaj blankaj ĉenoj el la fajro. Jeanne strabis la okulojn kaj kriis ironie:
  - Nu, ĉi tio estas bonega bano!
  La ekzekutisto respondis kun rido:
  - Bela balailo! Vi stulta estos tre kontenta kaj vi estos freneza!
  Kat svingiĝis kaj pugnobatis. Konvulsio trapasis la potencan korpon de Zhanna.
  - Ĉu vi ŝatas?
  La Domservistino de Orleano respondis, per sia voĉo tro mallaŭta por knabino:
  - Kaj kio? Bone! Nur ĉi tie la bato estas malforta!
  La asistanto de la fanatikulo denove pugnobatis. La ekzekutisto, kvazaŭ per kantovoĉo, diris:
  - Du-ah-ah!
  Alia bato, kaj melodia retronombrado:
  - Tri! Kvar!
  La knabino streĉas siajn ventromuskolojn, ŝi volas pugnobati la ekzekutiston, sed ŝi ne povas atingi lin.
  - Proksimume al mi! Jeanne krias.
  Flayer incitetas ŝin:
  - Jes, vi estas tiel bona!
  Iom post iom, la dorso, ŝultroj kaj gluteoj, la plej fama militisto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, iĝas daŭra sanga malordo kovrita de brulvundoj. Malgraŭ la neeltenebla turmento, Jeanne ankoraŭ rigardas obstine, kaj la sekvan demandon:
  - Diru al mi, kie vi kaŝas la ŝtelitajn de ni trezorojn? - Muĝas kiel neĝleopardo:
  - En via kraĉbarbo!
  La ekzekutisto denove kaptis la ruĝvarmajn pinĉilojn kaj kaptis ŝin je la skarlata cico sur ŝia brusto, malglate turnis ĝin!
  La Domservistino de Orleano, forskuante sangan ŝviton, elpremis sin:
  - Rafinita kareso!
  La ekzekutisto daŭrigis la torturon per la alia brusto. Subite, la blonda kapo de Zhanna skuis kaj ŝi perdis konscion.
  La kuracisto ekkriis pro timo:
  - Reklinite!
  La ekzekutisto metis la manon al sia kolo:
  - Nu ne! La koro memfide batas! Ĉu daŭrigi?
  La kuracisto balancis la kapon.
  - Sufiĉe por hodiaŭ! Ne estas loĝloko sur ĝi. Mi pensas, ke vi ricevos nenion de ŝi.
  La ekzekutisto kapjesis kun nekaŝita ĝeno.
  - Mi neniam kriegis! Forta karaktero, kvankam la virina korpo estas tre dolora. Sed ŝiaj muskoloj estas kiel tiuj de tre forta viro.
  La kuracisto kviete kaj eĉ ĉirkaŭrigardante diris:
  - La angloj kondamnis ŝin bruligi sur la brulego. Ĉi tiu diablo havu sufiĉe da forto por memstare grimpi la eŝafodon. Tial, lavu Jeanne kaj metu ŝin en la plej garditan ĉelon sub pezan gardadon, en ĉenoj.
  La ekzekutisto fervore kapjesis.
  - Ĉi tie ĉiuj soldatoj estas novaj gardistoj, solduloj. Laŭ persona ordono de la duko de Burgonjo, ĉiuj francoj estis anstataŭigitaj, do Jeanne ne havos komplicojn! Nu, do sub plifortigita eskorto, ni forportos ŝin kaj forbruligos ŝin sur la centra placo. Ho, kiel mi ĝojos alporti la torĉon al ĉi tiuj ludemaj, sed tiel allogaj kruroj.
  La kuracisto respondis malvarme:
  - Se Zhanna subskribos la necesajn paperojn, tiam ŝi mortos rapide. Alie, la fajro estos malrapida, iom post iom formantaj ŝian belan korpon!
  Jeanne rekonsciiĝis kaj kolere flustris:
  - Ne atendu!
  Responde, la ekzekutisto prenis freŝajn ruĝvarmajn pinĉilojn kaj akre kaptis per ĝi la malfermitan vundon en sia ŝultro. Li pli forte premis: La knabino denove perdis la konscion. Ŝi estis verŝita per glacia akvo. Poste ili deprenis ĝin de la rako. La ekzekutisto grumblis:
  - Nu, hundino! Mi ne scias kion alian pensi! Eble seksperforti ŝin per varma levstango?
  La kuracisto negative balancis la kapon.
  - Bona ideo, sed la duko de Burgonjo elpensis ion pli bonan. Ŝi, sankta virgulino, antaŭ ol esti ekzekutita antaŭ la tuta homamaso, estos seksperfortita de viaj du helpantoj. Ĉi tio estos tre altnivela venĝo!
  La ekzekutisto aplaŭdis la manojn.
  - Jes, ĝi estas tiel mirinda! Kaj mi vidos?!
  - La tuta urbo vidos! - La kuracisto promesis.
  La ekzekutisto dancis:
  - Ho, vi estas ruĝ-ardaj pinĉiloj, kaj ruĝ-ardaj diantoj sur la flamo! Mi tre ŝatas turmenti knabinojn kaj riverenci profunde antaŭ la Duko-Reĝo en la zono! - Botoj, forĝitaj per fero, impete tamburitaj sur la ŝtonplanko.
  Jeanne estis prenita al la kelkarcero, kaj, forirante en staranta pozicio, estis ĉenita al kruco. Kaj ĉirkaŭe starigu fidindan gardiston!
  
  EDMOND DARTAGNAN KAJ JULIAN LA ĈEFISTANTO
  En sonĝo, la knabo Edmond D'Artagnan vidis ion nekutiman...
  Jen li estis apud Juliano la Apostato. La fama roma imperiestro en la batalo kun la partoj falis en malfacilan situacion. Sed la heredantoj de Cezaro kuraĝe batalis kaj forpelis la partojn. Sed la imperiestro mem estis ĉirkaŭita de malgranda taĉmento, senespere provanta trarompi al sia propra.
  Edmond Dartagnan elsaltis sur la varman sablon. La terminatora knabo tuj komprenis, ke tio ne estas tute sonĝo, des pli ĉar doloris la ankoraŭ ne tute resaniĝintaj veziketoj sur la plandumoj. Sed ne estas tempo por disputi - la imperiestro estu savita!
  La knabo-gardisto pafis kvin partojn, kiuj jam siegxis la imperiestron per unu bato en salto. Tiam, Oliver Twist, tre lerte prenis ambaŭ glavojn kaj komencis riproĉi. La unuaj kvar persaj militistoj falis kun la kapoj detranĉitaj. Tiam la knabo ĵetis la ponardon per siaj nudaj fingroj, kaj ĝi tordis dumfluge kaj tranĉis la gorĝojn de tri pafarkistoj.
  Dartagnan Edmond ĝoje ekkriis:
  - Estas virbatalo!
  Tiam li iris sur decidan ofensivon. Liaj glavsvingoj estis kiel gazontondilo. Ili tranĉis ĉiujn en vico, kaj dissekcis la membrojn de la persoj. Jen grava estro de la partoj provanta igi la imperiestron mem perdi sian manon. Kaj poste la kapo.
  Edmondo Dartagnan ĵetis kvin ponardojn de la turnstabulo per siaj piedoj tuj, kaj falĉis tutan vicon da pafarkistoj. Tiam li kriis:
  - Horo de sorto! Estas tempo ludi!
  Kaj liaj glavoj donis hararon al la partia armeo. La estro de la armeo, la reĝo de Persujo, Indemon, elkovigis la zenki. Duone nuda, muskolforta knabo detranĉis ĉiujn en vico kaj surŝiris ĉiujn alirojn al Julian per kadavroj. Neniam antaŭe la reganto de Parthio vidis tian ferocan batalanton. Kaj la fakto, ke ĉi tio estas nur senbarba junulo, inspiris seriozan timon.
  Subite, la vere paganaj Dioj decidis helpi la Antikvan Romon, kaj anstataŭ retiriĝi, Julian resendis la religion de siaj prapatroj al la Tero! Kaj nun ĝi estas aŭ Heraklo aŭ la filo de Heraklo batalanta la partan armeon.
  Kaj Dartagnan Edmond pli kaj pli ekkoleris. Li ĵetis pezajn kaj akrajn objektojn. Li ponardis kaj frakasis la malamikojn de Antikva Romo, kaj liaj glavoj ŝajnis kiel nerezistebla fulmo. La terminatorknabo inspiris la reston de la romianoj. Kriante: Heraklo! Heraklo kun ni! Ili kuregis al la Partoj, duobligante sian forton trioble. La imperiestro mem batalis.
  Julian estis nur iomete pli ol meza alteco, sed bone konstruita kaj bela. Je la tempo de lia morto, li estis nur tridek du jarojn maljuna, kaj estas ne konata kio atendus la Romia Imperion se la defalinto estus vivinta por pli. Sed nun, ŝajnas, la partoj removiĝis, kaj komencis retiriĝi.
  Kaj la resto de la romia armeo aldonis varmecon. Reĝo Indemon provis ŝanĝi la tajdon de batalo, kaj kun elektita mil senmortuloj li moviĝis en batalon. Sed ĉi tio estis lia fatala eraro.
  Edmondo Dartagnan atentigis pri tre granda - pli alta ol Ratslayer, la alteco de viro, en krono kaj ŝultroj, kiel vestoŝranko en ora ĉenmaŝto. Kaj la knabo, vidante, kiel ili aŭskultas la ordonojn de ĉi tiu reganto, komprenis: estas tempo agi. Kaj li prenis la pafarkon faligitan de la Perso. Li rapide tiris ĝin per la piedo, tiel ke la arĉŝnuro preskaŭ krevis. Kaj tiam li liberigis sagon, mense akompanante ŝian flugon.
  Kaj rapidante, pika pikilo trapikis la arogantan reĝon de Parthio en la kolon, rompante la karotidan arterion. Kaj grandega pezo de unu kaj duono, aŭ eĉ du cendoj, la reganto kraŝis de tirelefanto.
  La morto de la reĝo, kompreneble, frakasa bato al la armeo. Precipe kiam la pli juna heredanto provis preni komandon, ĉar Edmond Dartagnan sendis sagon al li. Kiel rezulto, ĉi tiu kontraŭulo montriĝis esti trapikita skorpio. La romianoj, vidante la imperiestron rapidan en la batalon, nun kriis: Apolono, Apolono estas kun ni!
  Kaj Edmond Dartagnan batis la partojn per siaj manoj kaj nudaj infanecaj piedoj, uzante teknikojn pri kiuj li legis en ĉina libro tradukita en la latinan.
  Kaj ĉi tiu barbara armeo fariĝis pogranda flugo. Nun la romianoj persekutis Parthion kaj en ĉi tiu raso de lupoj ne estis demando pri pardono kaj kompato. Ve al tiuj, kiuj forkuras, kaj ve al tiuj, kiuj forkuras de la Romanoj duoble.
  La orienta armeo fandiĝis antaŭ niaj okuloj, kaj la latinaj regimentoj, legioj kaj kohortoj estis neforgeseblaj. Feraj kaj fortaj, ili rompas kaj disrompas ĉion, kaj mortigas la nobelulojn...
  La knabo, aliflanke, ekbrilis kun nudaj, rozkoloraj kalkanoj, kaj prizorgis muelejon kun glavoj, dehakante kvin kontraŭulojn samtempe.
  Kompleta venko. La pluvivaj partoj falas sur la genuojn kaj petegas por kompato.
  Edmond Dartagnan alproksimiĝis ĉe la voko de la imperiestro. Li rigardis lin ame. En antikvaj tempoj, homoj estas iom pli malaltaj ol en postaj jarcentoj, kaj en sonĝo la knabo imagas sin esti pli maljuna en aĝo. Do, laŭ romiaj normoj, la knabo Dartagnan ŝajnas esti dekkvar, dekkvinjara. Tio estas, ĝi jam povas esti konsiderata viro, kvankam sen barbo. Julian rigardis siajn gratojn kaj kontuziĝojn kaj demandis kun larĝa rideto:
  - Ĉu vi estas dio?
  Edmond Dartagnan honeste kaj juste respondis:
  - Mi estas homo!
  Julian forte ĝemis kaj ankaŭ sincere respondis:
  - Domaĝe... Tre bedaŭras!
  Ĉi tio kolerigis la terminatoran knabon, kaj li respondis severe:
  - Estas nenio por bedaŭri! Homo ĉi tio sonas fiere!
  Julian kapjesis aprobe kaj frapetis la knabon sur la ŝultron:
  - Bone diris! Ĉi tiu homo sonas fiera, kaj li devas esti fiera, kaj ne argilo en la manoj de potisto!
  La armeo murmuris en aprobo. La marŝanta pastro komencis prepari paganan preĝservon okaze de la venko. Juliano decidis revivigi la malnovajn kultojn. Unu el ili estas la kultado de Jupitero, Marso kaj Mitra. Kvankam estas klare, ke la pagana kredo devas esti modernigita. Oni proponis ĉi tie diversajn ideojn. Ja jam ekzistas instruo pri la Elizeaj Kampoj - paradizo por militistoj kaj heroaj homoj, ekspertoj. Do kial ne fari ĝin oficiala doktrino. Vi estos submetiĝema al la imperiestro, vi povos distingi vin en la servo kaj vi ricevos al vi haremon en la venonta mondo, kaj vi festos tie noblajn festenojn, estante por ĉiam juna kaj forta! Do kial la elito do la doktrino de Kristo?
  Fiera knabo Edmond Dartagnan, kiu ankaŭ ne tre ŝatis tradician kristanismon, dukoran kaj kruelan, rimarkis:
  - Homo mem estas la forĝisto de sia propra feliĉo, kaj li estas la potisto de sia sukceso!
  Julian etendis la manon al la knabo, varme skuis ĝin kaj sugestis kun tuta sincereco:
  - Estu mia filo kaj heredanto! Vi estas saĝa pli ol viaj jaroj, kaj vi havas superhoman forton!
  Post tio, la imperiestro elprenis la ringon de la Cezaroj el sia zono. Tiu ringo estas kutime portita fare de la imperiestro al kiu ajn li elektas esti sia posteulo, kaj estas kutime signo de adopto.
  Edmond Dartagnan metis la ringon sur sian montrofingron kaj diris kun entuziasmo:
  "Mi esperas esti inda fariĝi la filo de la imperiestro..."
  Julian venkis la partan armeon kaj denove sieĝis ilian bone fortikigitan ĉefurbon. La apero de Edmond Dartagnan estis salutita kun ĝojo. La romia imperiestro kisis la knabon kaj levis lin per fortaj manoj super li, dirante:
  - Dankon al Dio! Mi jam pensis, ke vi mortis!
  Edmondo, konsciante, ke la vero ne estas tiel facile klarigebla, frapante la nudajn piedojn, respondis:
  - Verdire, Via Moŝto estas mia vera patro, ĉi tiu estas Apolono kaj li foje kondukas min al Olimpo kaj al aliaj mondoj, por ke mi ne tro kutimiĝu al homoj!
  La imperiestro, moknomita en reala historio kiel defalinto, estis surprizita:
  - Ĉu vi vidis Olimpon?
  Edmond Dartagnan, kiel ĉiuj intelekte evoluintaj knaboj, amis komponi kaj tial volonte konfirmis:
  - Jes!
  Julian ekkriis admire:
  - Kaj mi vidis Jupitero'n!
  La knabkavaliro, larĝe ridetante kun perlaj dentoj, respondis:
  - Mia avo Jupitero salutas vin! Kaj deziras al vi sukceson! Por ke la Romia Imperio - konkeris la tutan mondon! Kaj la tuta universo!
  La imperiestro ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Dankon al la dioj! Ili alportu venkon!
  La kronprinco tuj sugestis ne prokrasti la atakon, ĉar la areo ĉirkaŭe estis detruita kaj estis tro malfacile por la romiaj trupoj akiri manĝaĵon kaj trinkaĵon por si.
  Edmondo, armita per la plej bona romia arko, kiun li ankaŭ plibonigis, iris ĉasi. Pli bone estas pensi pri la plano de atako, vidante la fortikaĵon mem kaj samtempe mortigante malamikojn.
  Edmond Dartagnan pafis de malproksime al militisto kun skarlataj plumoj sur sia kasko. Responde, nuboj da sagoj flugis al la knabo. Sed la juna militisto ne atentis ilin eĉ la plej malgrandan: ili ankoraŭ ne atingis, kaj malvarme batis kontraŭulojn, kaj li mem, per rapida paŝo, de tempo al tempo, kurante, ĉirkaŭiris la muron.
  La urbo estis ja granda, ne multe pli malgranda ol Romo, kaj ĉirkaŭita de altaj muroj. Trajano la Granda kaj multaj aliaj konkerintoj ne povis preni lin en sian propran. Sed ĉi tie fakte estas la ĉefa forto de Parthio. Konkeru ŝin, kaj viaj regadoj de Romo povas etendi ĝis Barato.
  La knabo Edmondo rimarkis, ke la muroj de la urbo estas preskaŭ ĉie grandaj, dikaj kaj dentitaj. Por preni tian urbon, vi bezonas multajn longajn ŝtuparojn, kaj ne certas, ke vi trovos ilin. La protekto estas iom pli malforta, kie la urbo estas lavita de la rivero, estas ŝtorma rivereto. Eblas deturni la riveron, sed necesas almenaŭ du monatoj da laborego. Kio do estas la aliaj manieroj?
  Ekzemple, krevigu la muron kaj trarompu la breĉon! La plej facila maniero, sed vi bezonas eksplodaĵojn. Sed ne malproksime de la urbo estas impona arbaro. Kaj kun ioma lerteco, eksplodaĵoj povas esti faritaj el ... segpolvo, aldonante la plej simplajn mineralojn kaj salojn al ili. Kaj kun siaj nudaj kalkanoj, la knabo sentis, ke estas tiaj mineraloj kaj saloj en la grundo.
  Plej bone estas subfosi la plej altan parton de la muro, kie amasiĝis la plej granda nombro da malamikaj soldatoj. Nun la partoj bedaŭros, ke ili entute kuraĝis iri kontraŭ Romon.
  Edmond Dartagnan, pafinte kvar saguojn, revenis al la tendaro kaj feliĉe informis Julian:
  - La dioj diris al mi kiel preni la fortikaĵon! Sed lasu viajn militistojn servi nian riton!
  La romia imperiestro strikte ordonis:
  - Obeu mian filon kiel vi obeas min!
  Kaj la armeo, kiu vidis Edmund Dartagnan en agado, bojis saluton. Kaj la knabo, la Tsarevich, aktive donis ordonojn. Unue vi devas unue dehaki la arbojn kaj fajne mueli. Kaj ĝi rezultos esti tre mojosa mortiga forto kontraŭ la malamikoj de Antikva Romo.
  Vi devas miksi multe da segpolvo kun mineraloj, kaj tiam vi ricevas potencan bombon de antikvaj tempoj. Ĝi devus funkcii multe pli efike ol pulvo, kaj ne pli malbona ol nitroglicerino. Ĉi tio estas vere la terminatora knabo koncipita. Krome, Edmondo mem hakis la arbaron, kaj muelis trunkojn en ŝildojn kaj segpolvon.
  La nuda, muskola torso de la knabo brilis pro ŝvito, kaj ŝajnis, ke la knabo estas fandita en bronzo.
  Kredante je la volo de la dioj, la roma armeo laboris tre amike, harmonie kaj energie. Segpolvo kaj potencaj lignaj ŝildoj estis rapide konstruitaj. Vere, la partoj provis fari atakon.
  Edmond Dartagnan feliĉe svingis siajn du glavojn, kaj la kavalerio ŝargis el la embusko. Paro da mil persoj estis ĉirkaŭitaj. La knabkavaliro fikas sian gvidanton kun sia piedo en la makzelo, devigante lin perdi multajn dentojn. Kaj tiam lia paro de glavoj funkciis kvazaŭ ili estis raziloj. Kaj la Partoj estis en sako, kaj ĉirkaŭitaj de la plej kuraĝa armeo en la mondo.
  Jes, multaj barbaroj nun batalis en la romia armeo, sed tio igis ĝin pli forta, absorbante kaj freŝan sangon kaj novajn batalteknikojn.
  Edmond Dartagnan pli ol aliaj sukcesis pri ĉi tiu tranĉado. Kaj intence, la infano ŝprucis en grandajn sangoflakojn por ŝprucigi la romiajn soldatojn. Kaj ili ŝatis, montriĝis, ke ili ricevas dian gracon, forton kaj bonŝancon de la filo de Apolono mem.
  Same multaj en Romo ĝojis pro la reveno de la malnovaj paganaj kultoj. Kaj kun granda plezuro ili preĝis al Fortuno kaj Jupitero.
  La terminator-knabo ŝajnis konfirmi, duonigante la persojn per unu svingo, ke la kredo de la paganoj donas kolosajn kosmajn potencojn. Kaj ke preskaŭ ĉiu homo, se ĝi deziras, povas fariĝi dio, kaj fari miraklojn!
  Kristanismo, aliflanke, ŝajnis tro malamika al la plezuroj de la vivo kaj tial nealloga. Cetere, ĉu ankoraŭ estos tiu paradizo? Kaj ĉu iu el tiuj, kiuj vivas en la kvara jarcento, vidis la resurektitan Kriston?
  Jes, estas tre malfacile kredi je la ĉiopovo de krucumita, malfeliĉa homo, eĉ por rafinita menso. Kaj eĉ pli al la barbaroj, aŭ al la romianoj, kiuj taksis la kulton de forto kaj por kiuj la kruco estis honto. Por la ĉiopova Dio sin humiligi ĝis morto sur kruco - tute ŝajnis frenezo kaj kredi je tia ....
  Kaj iliaj dioj estas simplaj, kompreneblaj, homaj... Kaj neniu proponis seriozan reziston al la revivigitaj kultoj!
  Kaj nun la rizmilitistoj, eĉ se duono el ili ne estas latinaj, sed barbaroj entuziasme plenumas la ordonojn de la imperiestro kaj lia Filo kaj la Filo de Apolono.
  Nokte, sufiĉe da segpolvo kaj mineraloj estas jam pretaj. Edmond Dartagnan ne atendis ĝis tagiĝo, sed ordonis tuj movi la ĉaron al la centra punkto de la malamikdefendo.
  Kaj la trofeo partaj ĉevaloj rapidis kune kun la mortiga ŝarĝo al la turo de la reĝoj. Ili pelis ilin pluen, bruligante la kapon kaj krurojn per ŝaltitaj torĉoj kaj batoj de longaj vipoj. Kaj kvankam la persoj malfermis sendistingan pafadon en la mallumon de la nokto, jam estis tro malfrue.
  Edmond Dartagnan, por plialtigi sian voĉon, kriis tra grandega latuna korno:
  - La nomo de la Dioj estu plenumita! Jupitero helpu!
  Ĝi eksplodis tiel, ke eĉ kelkaj mejloj de la kapoj de la romianoj defrapis iliajn kaskojn de iliaj kapoj. Sed la partoj milfoje pli suferis. La ĉefa ŝirmejo kontraŭ la eksplodondo estis ĵetita pli alten, kaj la muroj leviĝis. Multaj centoj da persaj soldatoj estis mortigitaj surloke, kaj eĉ pli kriplaj ...
  Edmond Dartagnan, kiu ankaŭ estis puŝita de la eksplodo, falis sur la genuojn, sed tuj eksaltis. La knabkavaliro denove bojis:
  - Kaj nun amikoj atakas! Al la gloro de nia Dio Apolono!
  Kaj li kuris unue, fulmante nudpiede, kun polvo algluita al la sango de knabaj kalkanoj. Kaj post li kuris la tuta roma armeo, sennombra, ĉiuokaze, en koŝmaro.
  Edmond Dartagnan estis la unua se temas pri atingi la pozicion de la partoj kaj vigle grimpis sub la disfalinta muro. La terminatora knabo estis tre ekscitita. Li tranĉis ĉiujn en vico, kvankam jam estis klare, ke la partoj perdis la kapablon vere rezisti. Ilia laboretoso falis, kaj ĉia deziro kontraŭstari la romianoj forvaporiĝis. Sed tamen, la ekstermado daŭris, kaj okazis vera masakro.
  La terminatorknabo trafis unu el la noblaj persoj per sia nuda kalkano en la mentono kaj rompis la makzelon kaj la kolon. Li falis rekte en la kaldronon da bolanta gudro, kiun la partoj pretigis verŝi sur la kapon de la atakantaj romianoj.
  Rezino disverŝis kaj pluraj persoj, timigitaj, ankaŭ falis en la kaldronojn kaj estis rostitaj vivaj en ili.
  Oliver Twist, svingante siajn glavojn kaj tratranĉante alian maldensejon, kantis tutan baladon:
  Mi estas kavaliro de Romo kaj la glavo...
  La Eternulo vokis min al batalo!
  La mondo ricevis ekzekutiston tuj,
  Kaj pli bone vi laŭdu Fortunon!
  
  Decidis revivigi la grandan sonĝon
  Tiu homo fariĝis forta kiel Dio!
  Kaj enamiĝis, saĝecon, belecon,
  En kiu enkorpiĝas la kurego de koroj en metalon!
  
  Ne, ne pagano, Cezaro estis,
  Li ne konis sian egalulon en la ratio ...
  Kaj Romo kun radianta gloro,
  Defiu timon-Satanon!
  
  Ĉio fariĝos polvo
  Sed nur la spirito estas senmorta!
  Trovu forton en vortoj
  Kion ne diru al ni laŭte!
  
  Kredu min, homo ne estas kadavro,
  Ĝi estas la plej bona, ĉiam vivas...
  La radio de gloro ne estingiĝis...
  Stelu en la koroj de amo!
  
  Kaj kio estas sango
  Ŝi donas al ni vivon...
  El doloro estas amo
  Kaj tenu al ŝi!
  
  Kredu, ke vi ne estas malforta
  Kaj li estis forta en spirito!
  La sklavo pereu en la karno,
  Ni pritraktos la bridon!
  
  Kiam vi konkeras malkuraĝon
  Kaj la sovaĝa teruro pereos...
  Tiam vi ŝvebas super la tegmentoj,
  Dioj kalkulante la vizaĝojn!
  
  Venos Olimpo, ekbruligos la fajron,
  Kaj estos lumo...
  Sed ne tuŝu la malfortan heroon,
  Kliento de okulkuracisto...
  
  Kiu tretas malgrandan vermon,
  Li mem estas senvalora en la koro!
  Kaj mia granda pasio
  Sub la vosto du pecetoj da pipro!
  
  Mallonge, Belobog venu,
  Mi fariĝos Apolono...
  Ni forstrekos nulojn per plumo,
  Ni havas milionojn malantaŭ ni!
  Kaj kun ĉiu bato de la muskola, Herakla knabo, iu falis. Kaj la persoj frapis sur la genuojn kaj kriegis korŝire por kompato.
  La ĉefurbo de Parthio falis, kaj la romia flago nun flirtis super ĝi.
  La kaptitoj falis sur la vizaĝon kaj kisis la graciajn spurojn de la nudaj piedoj de la knabo-diaĵo, kiu plenumis la laborojn de Heraklo.
  Edmond Dartagnan prenis la ŝlosilon al Azio en siaj fortaj manoj kaj iris supren al imperiestro Julian. Li dankis la kronprincon kaj redonis ĝin al li, dirante: "Gloro al Apolono".
  Julian konstruas novan ĉefurbon. Edmondo ankaŭ komencis revi pri ĉio kvazaŭ iom akcelita, kiel filmo... Ĉi tie li denove renkontis imperiestron Julian. La Parta regno, el kiu la romianoj havis tiom da problemoj venkitaj, kaj Juliano, kiu jam nomiĝis la Granda, decidis restarigi Babilonon.
  La aspekto de Edmond Dartagnan, la nomita filo de la imperiestro kaj kiu estis konsiderita la filo de Apolono, estis perceptita fare de la romianoj kiel signo de la dioj.
  Antaŭ la knabo, la Vestal-Virginoj ŝprucis rozpetalojn. Edmondo piedpremis ilin per la nudaj piedoj, kaj fiere elsendante sian bruston, li marŝis kiel triumfanto. La petaloj agrable tiklis ŝiajn nudajn kalkanojn, kaj la humoro leviĝis de tio. Julian premis la manon de la knabo, kanoza pro militaj laboroj, dirante:
  - Ho mia filo! Mi ordonis el la trezoroj kaptitaj de la Partoj ĵeti por vi oran statuon, enigante smeraldojn anstataŭ okulojn! Ĉar vi estas la filo de Apolono, tiam vi estas kiel la Dio mem de beleco kaj milita arto!
  Edmond Dantes modeste respondis, krucante la brakojn super la muskola brusto de forta adoleskanto:
  - Mi estas nur kiel dio, estante viro!
  Julian kapjesis al la forta knabo, tre kiel Apolono en sia adoleskeco, kaj anoncis:
  - Viaflanke kaj honore al la komenco de la reviviĝo de Babilono, ni aranĝos gladiatorbatalojn!
  Edmond sincere diris:
  - Malpli sango! Niaj dioj postulas ne oferon, sed kuraĝon kaj kuraĝon!
  Julian konsentis kun ĉi tio:
  - Estu tiel! Sed tiuj partioj, kiuj ne rezignaciis, devas morti en gladiatoraj bataloj, por ne kaŭzi novajn problemojn al Romo!
  Edmond D'Artagnan, Jr. respondis al tio:
  Lasu la diojn decidi sian sorton! Nur virinoj kaj infanoj ne partoprenu ĉi tiujn!
  Julian respondis ambigue:
  - Tiuj, kiuj ne estas danĝeraj por ni, ne partoprenos en la danco de la morto!
  La statuo ĵetita al Edmond D'Artagnan estis eĉ pli alta ol vivgranda, kaj la smeraldaj okuloj brulis. En siaj manoj, la knabo-diaĵo tenis du glavojn kun ŝtalklingoj kaj teniloj ornamitaj per rubenoj. La reliefaj muskoloj estis sufiĉe kongruaj kun la originalo.
  Tiam estis pompa festeno, kaj jam dum la festeno okazis la unua gladiatorbatalo. Du zorge lavitaj kaj oleitaj partoj batalis. Ili atakis unu la alian per glavoj. La pli granda sopiris plurajn batojn de la glavo en la brusto kaj stomako, kolapsis sur la sablo. La batalo montriĝis pasema kaj preskaŭ ĉiuj romianoj, malkontentaj pri tia rezulto, klinis siajn fingrojn malsupren - fini lin! Oliver sindetenis. Li ne volis ŝajni kruela aŭ kompatema.
  La parto sen konsciencpiketo ponardis sian samlandanon. Pri tio, fakte, finiĝis la gladiatoraj prezentoj. Nur je la fino de la festeno, kiam Juliano, kiel Nero, kantis kanton, la soldatoj estis denove alvokitaj al la stadiono. Ĉi-foje temis pri du adoleskantoj.
  Ili batalis sufiĉe longe, kaŭzante multajn vundojn unu al la alia. Kaj fine, tute elĉerpitaj, ili trapikis unu la alian la bruston per siaj glavoj kaj frostiĝis.
  Edmondo frapis sian nudan piedon kaj komentis malkontente:
  - Vi patro promesis, ke ne estos infanoj en la gladiatora duelo!
  Juliano respondis decide, pugnobatante la tablon:
  - Kaj ĉi tiuj ne estas infanoj! Ili jam estas dek kvar!
  Tiu rezulto kaŭzis certan seniluziiĝon inter la romianoj, kaj ili fifajfis la mortajn batalantojn.
  Edmondo ne kontraŭis. Li mem ne konsideris dekkvarjarajn infanojn. Se knabo jam povas esti kun virino, tiam li ne estas infano!
  Jes, kaj en tiuj tagoj en tiaj jaroj en Gaskonio oni edziĝis kaj edziĝis. Antikvo kaj Mezepoko estas unu!
  Gladiatorbataloj komenciĝis la sekvan tagon.
  La partoj batalis unu la alian. Ili estis furiozaj, ĵetante sin kaj ponardante. Multe da sango kaj ŝvito estis verŝita.
  Jam en la unua batalo, dudek homoj batalis ĉiuflanke. Tiuj, kiuj eliris unue kun verdaj lumbotukoj, kaj la dua kun flavaj. La batalo daŭrigis kun ŝanĝiĝanta sukceso. Venkis la verdaj, el kiuj nur tri restis sur la piedoj, kaj eĉ tiuj estis grave vunditaj.
  La dua duelo montriĝis iom malpli sanga ol la unua.
  Ĉi-foje estis dek kvin viroj ĉiuflanke. Iuj en oranĝaj bandaĝoj, aliaj en blua. Pezaj botoj klakas kontraŭ la sablo. La gladiatoroj mem estas duonnudaj, multaj estas harplenaj, do la spektaklo estas sufiĉe barbara kaj streĉa. Orange ŝajnis esti pli forta, kvankam ĝenerale la batalo montriĝis por konkurenciva. Okazis obstina interŝanĝo de batoj, sango gutis.
  Ambaŭ flankoj balanciĝis kiel onda vento.
  Orange pruvis esti pli forta, el kiuj kvin militistoj staris sur siaj piedoj. Kaj tiuj bluaj, kiuj estis amasoj, sed estis mortigitaj, la romianoj ne pardonis ilin.
  La bataloj estis en plena svingo. Ĉi tie, ekzemple, tri leonoj kaj kvin partioj kun malakraj glavoj. La banejo montriĝis sanga... Ĉi-foje la sorto ridetis al la leonoj, krom ankaŭ por la bestoj, kaj la glavoj estis donataj al la kaptitoj mallongaj, rustaj kaj longe ne akrigitaj.
  Tiam adoleskantoj eniris la ringon, armitaj per nur ponardoj. Estis tiom da kriado, kriado, mordado. Ili interplektiĝis en brakumo kaj ponardis unu la alian per siaj pintoj, koliziis, piedbatis. La knaboj estis tiel furiozaj, ke ili eĉ ne rigardis, kiu estas en kiu teamo. Ili nur mortigis unu la alian, kripligis kaj finis surloke.
  Unu el ili eĉ ŝiris la koron de la alia el lia muskola brusto, igante ĉi-lastan morti pro severa ŝoko de doloro.
  Kiel malfacila kaj abomena ĝi estas, sed samtempe sange ekscita. Kiam oni spertas miksaĵon de ekscito, plezuro kaj samtempe naŭza, kiam nudaj, ŝvitaj, sangaj kaj tranĉitaj adoleskantoj turmentas kaj mordas unu la alian per armiloj.
  Kaj en antikvaj tempoj, multaj infanoj naskiĝas, kaj granda nombro da knaboj partoprenas en gladiatorbataloj. Ili estas malpli valoraj varoj kaj ne estas tiom kompatindaj. Ofte junaj sklavoj batalas tute nudaj, kaj ĉiam nudpiede.
  Virinaj gladiatoroj ankaŭ preskaŭ ĉiam estas nudpiedaj, krom la plej famaj el ili. Tiaj knabinoj surmetas elegantajn sandalojn por emfazi sian pli altan statuson.
  Sklavoj ne devas porti ŝuojn ĝis ili atingas plenaĝecon, nur en malvarma vetero oni donas al ili malglatajn lignajn ŝuojn, por ke valoraj brutaro ne fleksu pro la malvarmo. Kaj se infano estas nature forta kaj povas elteni la neĝon, ili preferas lasi lin sen tuniko. La infanoj de liberaj romianoj, kaj precipe de patricioj, portas sandalojn aŭ pantoflojn, kaj botojn en malvarma vetero, por esti malpli kiel sklavoj.
  Edmond D'Artagnan estas, kompreneble, kiel la filo de la dio Apolono, super tiaj antaŭjuĝoj. Sed kelkaj partaj kaptitoj, rigardante la knabon en pantaloneto sola sidanta apud la imperiestro, ŝajne konfuzis lin kun honora kozhnik kaj flustris.
  Kaj la aŭdado de Edmondo estas tre akra, kaj estas malagrable kiam mi pensas pri vi tiel. Du duonnudaj sklavoj alproksimiĝis al la princo kaj komencis fari agrablajn masaĝojn por la nudaj piedoj de la knabo. Estas tiel bone esti tuŝita de aziaj knabinoj. Ŝajne, ankaŭ kaptitaj sklavoj en la konkerita Partio.
  Nur unu el la adoleskantoj restis surpiede, kiu tamen ankaŭ ne povis stari rekte pro multnombraj vundoj kaj staris kvarpiede.
  La sekva batalo estis iom pli ekzotika. Kvar krokodiloj kontraŭ du dekduoj da partioj kun bastonoj. Kaj nur unu havis hakilon en la manoj. Aligatoroj kuregis al la kaptitoj, kaj ili batis per bastonoj responde. Kelkaj partoj fuĝis. La krokodilo estas tre timiga besto. Kiel la buŝo klakas, tiel la mordita Parto mortis en tiaj dentoj.
  Kaj la alia militisto jam perdis siajn krurojn, kaj la alian brakon. Kaj la gladiatorkrokodiloj manĝas tre multe kun gusto.
  Alta perso per hakilo tranĉis la aligatoron per hakilo. Li eĉ ne reagis: tiel forta haŭto montriĝis. Kaj ĉio batas en vico kaj rapidas por formanĝi ĉiujn, kiuj falis sub la dentegojn.
  La sanga malordo aperis. Kaj ĝi komencis disvastigi sur sablo kaj gruzo.
  Edmond D'Artagnan komencis flirti kun sklavinoj... Kaj vekiĝis!
  
  LA TRIA MONDA MILITO EN KVARDEK KVIN
  KONOTACIO
  Stalino perfide atakis la aliancanojn kaj komencis la trian mondmiliton. Sovetiaj trupoj komence atingis konsiderindan sukceson, sed feliĉo en milito estas ŝanĝebla.
  . ĈAPITRO #1
  La 30-an de majo 1945, nova milito komenciĝis inter Sovet-Unio kaj la Aliancitaj fortoj. Stalin decidis ke la Okcidento devus esti forigita antaŭ ol ĝi akiris atombombon.
  Kaj la milito komenciĝis. Sovetunio havis proksimume sep milionojn da soldatoj kaj oficiroj ĉe la fronto. La Okcidento havis proksimume la saman nombron da infanterio de diversaj specoj. Kaj diversaj landoj. La aliancanoj havas pli ol dudek mil tankojn kaj memveturajn pafilojn kontraŭ dek kvin sovetiaj. Vere, Sovetunio havas pezajn IS-2-ojn, dum la aliancanoj preskaŭ ne havas tiajn monstrojn. Eble, krom dudek Tortila tankoj pezaj okdek tunoj. Sed la aliancanoj havas "Pershings", kiuj estas pli bonaj ol la T-34-85 en armilaro kaj fronta kiraso, kaj "Churchills", kiuj estas multe pli bone kirasitaj ol tridek kvar.
  Ekzistas ankaŭ, kvankam ne masiva "Supershing" kun potenca kaj longtuba 90-milimetra kanono en 73 EL-barela longo kaj pli dika fronta kiraso. Ĝi ankaŭ estas tre danĝera aŭto. Sed la plej amasa "Sherman". En kiraso kaj armilaro, ĉi tiu tanko estas proksima al tridek kvar. En videbleco, eĉ pli bone en optiko. La rapidoj estas proksimumaj, same kiel la pezo. "Sherman" estas vere alta kaj malpli stabila, estas pli malfacile maski ĝin. Sed ĝi estas multe pli kvieta en moviĝo. T-34-85 estas multe pli laŭta.
  Vere, la sovetia dizelaŭto havas grandan potencon rezervon, kaj ĝi brulas malpli.
  Kelkaj Shermans - "Fulgoro" estas provizitaj per deksep-futa pafilo kaj estas pli bonaj ol la tridek kvar kaj la kiraspenetra potenco de la pafilo. Sed ĉi tiuj ne estas la plej amasaj.
  Ĝenerale, la aliancanoj ŝajnas esti ne pli malfortaj surtere. Ili havas sufiĉe da maŝinpafiloj kaj mitraletoj.
  Sed la sovetia infanterio estas pli malmoligita kaj havas pli da sperto en peza batalo kun la malamiko. Tiurilate la Ruĝa Armeo estas forta.
  En aviado, la supereco de fortoj estas flanke de la aliancanoj. Precipe en la bombisto. Kaj precipe en kvarmotoraj aviadiloj. Sovetiaj batalantoj estas pli bonaj en la manovro de aliancitaj veturiloj, sed malsuperaj en armilaro kaj rapideco.
  Kompreneble, la decido de Stalin estas, unuavide, vetludo. Sed sovetiaj asoj estas pli bonaj kaj pli produktivaj ol okcidentaj. Kaj plej grave, mi fidis je surprizo.
  Kaj ĉi tio estas granda potenco kiam vi atakas subite. Kaj tiam la Ruĝa Armeo povis surprize kapti la aliancanojn. Kaj ni batu ilin.
  Estis ĉi tie subita kaj tre forta bato.
  Sovetiaj soldatoj en la plej unuaj tagoj kojnis enen.
  La skipo de Elizabeto batalis sur la SU-100, kaj sendis ŝelon post ŝelo.
  La knabino premis siajn nudajn piedfingrojn sur la levilon, kaj kvazaŭ ŝi eksplodus per mortiga forto.
  Jen la virinoj, kiujn vi bezonas.
  Kaj ili bele tranĉis en terpomojn.
  Elizabeto, disbatante la trupojn de la aliancanoj, eligis:
  - Ĝojo atendas nin, la plej alta klaso!
  Jekaterina draŝis helpe de sia nuda, ĉizita piedo kaj grincis:
  - Por ĝoji pri venko kaj ne plori la amarecon de malvenko, vi bezonas la ŝviton de diligento kaj fajreron de talento!
  Elena pepis, montrante la dentojn kaj palpebrumante:
  - Soldato sentas en sia koro, kiam oni devas ataki, kaj politikisto, kiu jam delonge estas en la hepato, sendas al buĉado!
  Efrosinya premis sian nudan kalkanon sur la pedalon, sendis ĵetaĵon de mortiga forto kaj eligis:
  - La soldato estas foje vizitata de duboj pri la kompetenteco de la komando, sed la politikisto, sen ia dubo, ne estas kompetenta, tio en la kapablo mensogi!
  La SU-100 memfide penetris ĉiujn aliancitajn tankojn de longa distanco kaj montris sian efikecon.
  Elizabeto piedbatis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Soldato estas filo de aglo, kiu pikas kontraŭulon kaj flirtas sur la ĉielo, politikisto estas filo de vulpo, kiu fekas sur la kapon kaj porkoj ĉe la flanke!
  Jekaterina pugnobatis helpe de nuda, ronda, rozkolora kalkano kaj kuis:
  - En batalo, la kuraĝuloj venkis lin antaŭ ol la batalo komenciĝis, la malkuraĝulo perdis sen eniri la batalon, la politikisto trompis eĉ antaŭ la divido de trofeoj!
  Elena ridis, puŝis sian skarlatan cicon malsupren, sendis mortigan neniigon de morto kaj knaris:
  - En batalo, fortoj ĉiam estas neegalaj, iu estas pli forta, iu estas pli malforta, kaj ĉiuj same kapablas ludi politikon!
  Ankaŭ Efrosinya batas per la nudaj piedfingroj kaj kuoj, montrante la dentojn:
  - En batalo, soldato skribaĉas el maŝinpafilo, kaj politikisto en la malantaŭo tamburas sian langon senutile!
  Elizabeto notis kiam ŝi pafis sur Aliancitaj tankoj:
  - Soldato ne bezonas esti stimulita al heroaĵo - li ĉiam estas preta, kaj politikisto kulpigos vin ĉiumomente!
  Jekaterina draŝis, helpe de sia nuda kalkano, frakasis alian tankon kaj grincis:
  - Soldato, kiel kato, havas naŭ vivojn, kaj politikisto, kiel diablo, havas milionon da maskoj!
  Elena kun granda agado pafis mortigajn ĵetaĵojn al la malamiko kaj grincis:
  - Soldato, eĉ se li estas korpe malsana, estas mense sana, kaj politikisto ĉiam estas obsedita de dolora deziro ŝraŭbi la balotanton!
  Efrosinya agreseme notis, sendante konkojn de mortiga forto kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj:
  - Robotoj ne povas malsaniĝi, veraj soldatoj ne rezignas, kaj politikistoj laŭnature ne povas ne fuŝi!
  La maŝino daŭre ekstermis la aliancanojn. Plie, sekigado ankaŭ trapikis kaj pafilojn kaj malamikinfanterion.
  Kaj ankaŭ sovetiaj pilotoj batalis sur la ĉielo.
  La kvar belulinoj atakis en la ĉielo. Ili batalis kiel gigantoj en bikinoj kaj nudpiede.
  Tiaj belaj kaj batalantaj knabinoj.
  Nataŝa Sokolovskaja batis la malamikon de sia batalanto, trafis la aŭton kaj kuĝis:
  - Militisto trifoje estas militisto, politikisto milionoble estas porko!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ frapis la tranĉilon per siaj nudaj fingroj kaj knaris:
  - Soldato estas antaŭ ĉio viro, kaj due militisto, politikisto estas porko en la unua grado, kaj vulpo en la dua!
  Akulina Orlova, disbatante la naziojn, kaj uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, notis:
  - Nudpieda virino povas preterpasi ajnan ŝuitan viron, estas facile por ŝiaj piedoj sen ŝuoj, estas malfacile vivi sen cerbo!
  Mirabela Magnetic prenis ĝin kaj helpe de ŝiaj nudaj piedfingroj sendis mortodonacon kaj grincis:
  - Virino ne hontas fanfaroni sian nudan kalkanon, estas multe pli malbone, se viro ŝuis vin kaj deŝiris tri haŭtojn!
  La knabino batalis en la aero senespere kaj lerte. Ili malflugigis aliancanajn aviadilojn.
  Nataŝa, militisto en bikino, batis alian malamikaŭton helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Politikisto povas ŝovi kiel tanko, sed lia kiraso estas kiel vorta diarea ĵeleo!
  Anastazio, pafante per siaj nudaj piedfingroj kaj trafante la malamikon, elsendis:
  - Soldato povas akiri pedikojn dum kampanjo, sed politikisto, kiu estas en la malantaŭo, estas jam pro alvokiĝo feko, kaj eĉ porkoj la tutan tempon!
  Akulina, hardita militisto, vangofrapis la malamikon uzante sian nudan, rondan kalkanon kaj donis:
  - Politikisto estas tiu ŝafo, de kiu vi ne ricevos lanon por feltaj botoj, sed vi mem slurpos brasiksupon per bastŝuoj!
  Mirabela plene konsentis pri tio, kaj intervenis per sia ĉizita nuda piedo:
  - Porko donas al homoj viandon kaj lardo, kaj porka politikisto nur pendigas nudelojn sur la orelojn kaj metas fromaĝon en muskaptilon!
  Nataŝa uzis la barelteknikon, pafis alian aviadilon kaj knaris:
  - La parolo de la politikisto estas solida kaĉo kaj miksaĵo de promesoj, kaj al ĝi iom pli da fromaĝo el muskaptilo, tia manĝaĵo kaŭzas nur ulceron de elreviĝo!
  Anastazio ridis kaj, palpebrumante siajn safirkolorajn okulojn, sprite rikanante, diris:
  - La soldato amas virinojn kaj la Patrujon, la politikisto mem estas kiel kaprica virino kaj amas potencon super la Patrujo!
  Akulina komentis agreseme, palpebrumante siajn smeraldajn okulojn kaj uzante siajn nudajn piedojn:
  - Soldato volas plenumi heroaĵon kaj fariĝi heroo, politikisto ĉiam trovas ŝancon fari malnoblecon kaj ricevi rekompencon!
  Mirabela kun granda spriteco kaj brila aplombo rimarkis, elmontrante la dentojn:
  - Se soldato ne nombras la stelojn, tiam pli aŭ malpli frue li gajnos ilin sur ŝultrorimenoj, sed politikisto, konsiderante sin stelo, eĉ ne meritis krucon sur sia tombo!
  En aviadiloj, la knabinoj rapide gajnis biletojn. Sed kompreneble la batalado estis furioza.
  Sovetiaj soldatoj en la plej unuaj tagoj profunde trarompis la defendojn kaj kojnis en malamikajn poziciojn.
  La IS-3-tanko ĵus komencis alveni ĉe la fronto. Ĉi tiu maŝino havas tre bonan gvattureton - precipe laŭ fronta kiraso. Vere, la tanko mem estas tri tunoj pli peza ol la IS-2 kun simila ĉasio kaj motoro.
  Alenka veturas ĉi tiun aŭton kun aliaj knabinoj. Kaj la tanko batalas nepenetrebla en la frunto por la pafiloj de la aliancanoj.
  Alenka, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, pafis al la malamiko, disfendis la kirason de la Sherman kaj pepis:
  - Soldato ne ĉiam trovas lokon sub la suno, sed lia animo estas hela, politikisto foje anstataŭas lumigilo, sed la diablo mem estas en spirito!
  Anjuta ankaŭ pafis siajn maŝinpafilojn kaj sprite rimarkis:
  - La soldato serĉas gloron kaj volas pluvivi, la politikisto jam trovis honton kaj volas vivi en granda maniero!
  Alla, tiu ĉi ruĝhara knabino kun furioza forto, sendis ĵetaĵon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Soldato salutas, kaj restas honore, politikisto glitas porkon, kaj li mem restas saka apro!
  Maria, ĉi tiu knabino kun oraj haroj, premis la levilon per sia nuda kalkano, sendante mortigan donacon de morto kaj pepis:
  - La soldatservo ne permesas kreskigi ventron, sed perdinte ventron, militisto akiras senmortecon en la homaj koroj, kaj politikisto, ellaborinte ventron, restas nur en la hepato!
  Olimpio, trafante la malamikon per siaj nudaj kalkanoj, eligis:
  - La soldato ne ŝparas la stomakon kaj ne havas ventron por tio nin amas la knabinoj, la politikisto skuas je la stomako kaj la mamuto ellaboris, kaj pro tio nin malamas la balotantoj!
  La knabinoj, kiel vi povas vidi, tute diverĝis. Kaj ili estas sur la IS-3-tanko furiozanta kiel gigantoj.
  Kaj batis la trupojn de la aliancanoj.
  Churchill kaj Truman nur skuis la kapojn. Do rezultis katastrofa malvenko de iliaj trupoj. La Ruĝa Armeo jam atingis Rejnon, formante plurajn vaporkaldronojn.
  Tamen ne ĉio estas ankoraŭ decidita. Aliancitaj aviadaj gazetaroj. Bombistoj estas tre potencaj kaj kun kolosa mortiga potenco.
  La B-29 estas ĝenerale tre danĝera kun dek du maŝinpafiloj. Estas tiel facile ke vi ne povas haltigi lin.
  Kaj sufiĉe rapide. Komparebla en rapideco al Yak. Ne, vi ne povas simple preni ĝin.
  La knabinoj, mi devas diri, estas tre agresemaj kaj belaj en sovetia aviado, kaj vi ne povas haltigi ilin tiel facile. Ili povas malflugigi ajnan aviadilon.
  Eĉ la timinda B-29, kiu havas mortigan potencon. Kaj ĝi renversas ĉiujn.
  Stalenida, ekzemple, ankaŭ sidis ĉe la stirilo de la aviadilo. Kaj ŝi malflugigis usonan aŭton de sia LA-7, kukante:
  - Nudpieda knabino estas pli feliĉa ol maljunulino, kiun ŝuis ĉarlatanoj, promesante eternan junecon kaj riĉecon, sed anstataŭ juna haŭto, tri haŭtoj estis deŝiritaj!
  La knabino premis la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj, terenbatis alian malamikon kaj knaris:
  - La soldato ankoraŭ ne estas tute generalo, li ne estas malsupera ol li en saĝeco kaj kuraĝo, la politikisto ne estas tute Satano, sed por fari malnobelon, li ankoraŭ havas ion por lerni de la diablo!
  Steelenida estas tre mojosa kaj gaja knabino.
  Jen ŝi trafas la malamikan aviadilon. Batas lin senkonscie kun kolosa precizeco kaj diras:
  - La nuda ina kalkano estas ronda kaj deloga, la nudaj reĝoj, per kiuj aperas antaŭ ni politikistoj, kiam la masko estas deŝirita, rondigitaj en parolo, sed naŭzaj!
  La militisto montras ŝian aerakrobatikon kaj detruon. Kaj ĉi tio verŝajne ne sufiĉas.
  Aliancanoj estas premataj de niaj batalantoj. Sed ankaŭ la usonaj trupoj ne tiom malbone batalas.
  Soldatoj el Ameriko pafas sufiĉe precize. Iliaj homoj estas armitaj, de infanaĝo kaj scipovas bati per pafiloj kaj fusiloj. Kaj la usonanoj havas bonajn mitraletojn.
  Post kiam la efiko de surprizo iom malakrigis, la perdoj de la Ruĝa Armeo komencis pliiĝi.
  Tamen Ameriko kaj Britio estas fortaj landoj kun multaj kolonioj.
  Kaj eĉ en la aeraj bataloj bolas egale.
  Kaj la pilotoj de la aliancanoj ne estas malbonaj.
  Nataŝa Sokolovskaja, batalante kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, prenis ĝin kaj sprite diris:
  - Piloto ne naskiĝas flugilhava, li ricevas flugilojn en la batalo, politikisto ne naskiĝas kun nazo, sed li lasas balotantojn kun nazo senmalfacile!
  Anastazio, faligante alian aŭton, pepis, elmontrante siajn perlajn dentojn kaj palpebrumante:
  - Soldatkapablo naskiĝas en agonio, politika virtuozeco naskas agonio de balotantoj!
  Akulina notis, pafante helpe de siaj nudaj fingroj de siaj ĉizitaj kruroj:
  - Soldato ankoraŭ ne estas majstro, sed li lernas de batalo al batalo, politikisto ne plu estas anĝelo, kaj li malzorgas de unu balotkampanjo al alia!
  Mirabela, fortranĉante la malamikojn helpe de tre bone celitaj kaj precizaj eksplodoj, elsendis:
  - Naskita por rampi ne povas flugi, sed sklavo de naskiĝo kapablas flugi supren al la trono, se li havas la persistemon de pego, la inteligentecon de strigo kaj aglan rigardon!
  Ili faligis aŭtojn fame... La Ruĝa Armeo trarompiĝis al Romo. Tie ili estis entuziasme salutitaj de la italaj komunistoj. Kaj multaj aliaj naciecoj.
  La liberiga kampanjo de la Ruĝa Armeo en Eŭropo komenciĝis. Kaj ĝi evoluis tre sukcese. Kvankam la perdoj estis tre grandaj.
  Monaton post la komenco de la ofensivo, sovetiaj trupoj jam alproksimiĝis al Parizo.
  Eĉ masivaj bombadoj ne povis haltigi ilin. Estis malrapida sed konstanta progreso. Kaj la perdoj estis reakireblaj.
  Estis marŝanta replenigo, rekrutitaj kaj soldatoj el Eŭropo.
  La poloj, rumanoj kaj hungaroj ankaŭ batalis kun la aliancanoj. Estis amasa ofensivo okazanta.
  La amerikanoj kaj la britoj klare perdis, sed daŭrigis la militon ...
  La 3-an de julio 1945 sovetiaj trupoj eniris Parizon. Furioza batalo eksplodis en la urbo.
  La aliancanoj jam suferis neripareblajn perdojn kaj rezistis malvigle. La malvenko de la okcidentaj armeoj okazis preskaŭ je la rapideco de fulmmilito. Stalino estis tre kontenta.
  Jes, ĝi estas malbona, kompreneble, sed praktika. Kaj la trupoj de Usono kaj Britio senespere provis kapti.
  Kaj la konto de la kaptitoj iris en la milionojn, kaj la laborforto estas ankoraŭ tre bezonata en la tendaroj.
  Josif Stalin saĝe rimarkis:
  - La plej forta venkas en milito, kaj la plej granda potenco estas en ruzo, do la vulpo ĉiam prenos la leonon!
  Tamen tio ne estas ĉio. Antaŭ Britio, kiu estas protektita de tre potenca floto.
  
  La sovetia submarŝipo "Pioniro" kun skipo de knabinoj atakas la britojn.
  La knabino Nicoletta sendas torpedon al la anglo kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj kaj kriegoj:
  - La soldato prenas ĝin ne tiom perforte, kiom per saĝeco, la cerbo estas la plej forta parto de la korpo, kvankam ĝi ne havas muskolojn, kaj la lango estas la plej malutila, kvankam malantaŭ la dentoj!
  Tamara, ankaŭ sendante torpedon kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - La soldato streĉas sian zonon por plifaciligi la kuron, la politiko igas la balotantojn streĉi la zonon, kaj ili disiĝas!
  Aŭrora ankaŭ pafis torpedon al la malamiko kaj knaris:
  - Soldato havas spiritajn flugilojn kaj aglon en la animo, politikisto havas porkan pencon en la spirito, kaj animon pli malbonan ol porko!
  Post tio, la knabinoj ridos kaj prenos ion amuzan kaj kantos, al la gloro de Rusio.
  Kaj reen al la batalo...
  Ĝi montriĝas por plenrajta milito. Francio jam estas kaptita, kaj la Ruĝa Armeo transiris Pireneojn. La horo de venko iĝas pli kaj pli proksima.
  Jen la knabinoj fine de julio en Madrido.
  Kaptitaj soldatoj estas devigitaj kisi siajn nudajn piedojn. Ili faras ĝin kun entuziasmo.
  Zoya rimarkas kun rideto:
  - Lango de viro volonte lekas la nudan kalkanon de virino, sed stultaj viroj eĉ pli volonte lasas sin ŝui de langaj politikistoj!
  Aŭgusteno, kies nudaj piedoj estis superŝutitaj per kisoj de viroj, komentis racie:
  - Politikistoj havas longajn langojn, sed tre mallongajn manojn por plenumi la promeson de sendimensiaj buŝoj!
  Svetlana, kies nudajn plandojn, iomete polvajn sed elegantajn, estis lekataj de du junuloj, rimarkis:
  - Kiu havas la intelekton, muŝoj bekadas la mielparoladojn de politikistoj, kaj kiu havas la avidecon de ratoj, kuru liberigi fromaĝon en muskaptilo!
  Kaj la knabinoj ekridis, ĝi estis tre amuza kaj agrabla siamaniere...
  Oleg Rybachenko ankaŭ batalis kun la Aliancitaj fortoj. La knabo ĵetis obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj kaj diris:
  - Politikistoj malofte estas malsaĝuloj, male, pli ofte malsaĝuloj estas tiuj, kiuj ĵetas sian voĉon kiel bongustan politikiston, riskante pro tio trafi la orelojn, kaj resti sen pantalono!
  Margarita Korshunova, batalante kun potenca armeo, kaj ankaŭ ĵetante mortodonojn per siaj nudaj piedfingroj, eldonis, elmontrante la dentojn:
  - La politikisto mem estas poŝŝtelisto, kaj li estas poŝisto, kaj lia poŝo ne havas fundon, sed li povas eltiri el ĝi nur figon por balotantoj!
  
  La knabo kaj knabino ridis kaj nudigis siajn perlajn kaj tre brilantajn dentojn.
  Oleg Rybachenko, donante obuson per sia nuda kalkano, rimarkis:
  - La invadinto tretas la teron per siaj botoj, kaj la virino piedpremas la viron per siaj nudaj piedoj, la tero ĝemas pro doloro, la viro kuas de ĝojo!
  La knabino Margarita turnis sin kaj daŭrigis:
  - La soldato ne volas mortigi, sed li plenumas sian devon konscience, la politikisto soifas je sango, kaj ne havas eĉ uncon da konscienco!
  Infanoj batalis kaj montris siajn plej altajn batalkapablojn.
  Ĝibraltaro jam estas sturmita de la Ruĝa Armeo.
  Alice kaj Angelica batalas. La knabinoj, kompreneble, estas preskaŭ nudaj en nur maldikaj kalsono kaj sunbrunigitaj.
  Alico ĵetis murdan donacon de morto per sia nuda piedo, frapis la Challenger-tankon kaj kukis:
  - Soldato ne estas hamstro por provizi, kaj ne gofero por kaŝi, kaj ne rato por ronĝi memstare, sed li vere havas leonajn dentojn kiam li batalas por justa afero!
  Angeliko, liberigante mortigan eksplodon kaj sendante mortodonacon per sia nuda kalkano, jelfis:
  - Soldato estas batalunuo, politikisto estas nur batalema nulo!
  Alico, atakante kaj pafante, diris:
  - Politikisto ne estas soldato aŭ militisto, sed li tre efike mortigas per longa lango kaj deŝiras la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj!
  Angeliko, dehakante la soldatojn de la aliancanoj, kaj hakante ilin, perfidis, donante donacon de morto per sia nuda kalkano:
  - La diktatoro ankaŭ forigas razojn de stumpetoj uzante longan langon, segilon de elokventeco!
  La knabinoj montris sian klason. Ĝibraltaro falis. La kaptitaj britoj kisis la nudajn piedojn de la knabino.
  Alicio sufiĉe logike rimarkis:
  - La plej forta osto estas la lango, se ĝi ne estas langligata!
  Angeliko plene konsentis pri tio, kaptante la krurojn de unu el la kaptitoj je la nazo per siaj nudaj fingroj:
  - Se politikisto estas langligata, tiam en polemikoj li ne kolektos ostojn!
  Alico ridis, kaj rimarkis agreseme, palpebrumajn safirajn okulojn:
  - Politikisto ankoraŭ estas tiu frukto, ĝi neniam maturiĝos por nutri la balotantojn, sed putra ekde la momento, kiam ĝi estas elmontrita por taksado per voĉdonado!
  Angeliko, elmontrante siajn perlajn dentojn, komentis:
  - Politikisto estas frukto, kiu, elverŝante la sukon de elokventeco, igas balotantojn legomojn!
  Kaj la knabinoj malsukcesis - unu nuda plando kontraŭ la alia.
  Oleg Rybachenko filozofie rimarkis:
  - Duonlitra botelo da vodko estas pli mortiga ol deko da hitleranoj, do ni trinku, ke nur alkoholo mortigas rusojn!
  Post tio, la komsomolanoj kantis ĥore;
  Gloraj knabinoj de la Komsomolo,
  Fidela al la ĉarto en la granda milito ...
  La voĉo de la belulinoj estas sonora,
  Ne ekzistas pli bela sur la tero!
  
  Nia Patrujo fariĝos bela,
  Ni konstruos helan komunismon...
  Estas danĝere batali kontraŭ la rusoj,
  Malbona faŝismo estas tuj detruita!
  
  Ni batalis unufoje apud Moskvo,
  Estis severaj frostoj.
  Hitler estis en ligo kun Satano
  Kaj nun la Fuhrer havas nulojn!
  
  Maria kaj Lada helpas nin,
  Kontraŭuloj kuraĝe venkas...
  Ne ekzistas pli bonaj belulinoj ol ni,
  La urso ekkoleris!
  
  Kvankam la frosto furiozas tre furioze,
  Komsomolanoj rapidas nudpiede...
  Ofte estas domaĝe renkonti Judason,
  Ni batu ilin en la vizaĝon!
  
  Por knabinoj, unu vokas batali,
  Kuracu montri ferocan batalon ...
  Komsomola membro ne kun animo de bufono,
  Statekzameno estas simple kvin!
  
  klaso bonega knabino montros
  Gloro estos konfirmita per ŝtala glavo ...
  Ni estas eĉ pli malvarmetaj ol nigraj demonoj,
  Ni frakasu la Muĝahidojn en pecojn!
  
  Ne kompatu la Fuhrer
  Knabinoj en eterna gloro por ĉiam...
  Estos stelo por ni, kredu je rekompenco,
  Kaj granda sonĝo realiĝis!
  
  Ni neniam genuiĝos
  Ne fleksu la kavalirojn en kaptiteco ...
  Nia instruisto estas la saĝa Lenin,
  Ni juĝas kompreneble laŭ la menso!
  
  Ne ekzistas Patrujo - Patrujo estas pli multekosta,
  Komunismo skuas la teron...
  Ili vangofrapis la Fuhrer en la vizaĝon,
  Havas sledmartelo malbona faŝismo!
  
  Ni scias batali tre kuraĝe,
  Ni povos preni ĉiujn obstaklojn per ŝtormo ...
  Portas RPG-knabinon en valizo,
  Mi notis mian numeron en mia kajero!
  
  Proksime de Moskvo, la nazioj ricevis firme,
  Iliaj tankoj brulis kiel kandelo...
  Kaj ili forfluis de la niaj,
  Komsomola knabino tranĉas de la ŝultro!
  
  Ni ne donas al Hitler kompaton,
  La aŭtomata maŝinskribaĵo de la knabino...
  Ĉiuj forkuras perdante la bastardojn,
  La firmeco de la rusa spirito estas monolito!
  
  Ni havas mortigajn misilojn,
  Aviadilo ekflugas super la steloj...
  Heroaj faroj estas kantataj,
  Rapidis kiel aglo en flugo!
  
  Ni impetas komsomolajn knabinojn,
  Ĉiuj malbonuloj naskiĝis por kuri...
  La piedfingroj de niaj nudaj piedoj,
  Por ĵeti bone celitajn grenadojn!
  
  Kian faŝisto kredas vi ricevos
  Vi ekbrulos kiel araneo...
  Demonoj turmentos en la submondo,
  Kiu servis Adolfo - Satano!
  Reptilioj ricevas malbonon sur la kornoj,
  La maŝinpafilo de la knabino skribaĉas...
  Kredu nin, ni malavare ĝojas al gastoj,
  Kaj ni havas fidindan glavon kaj ŝildon!
  
  La knabino turnis la muelejon
  Muĝahidoj lerte tranĉis...
  Tiel granda estis celita al la muzelo,
  Sed ŝi forbalais per lia fajro!
  
  Ne estas pli forta armeo en Rusio
  Ol de knabinoj nudpiede kaj en pantaloneto ...
  Ne portu hipokritulon, vi estas sensencaĵo,
  Vi forkuros de ili en la arbustoj!
  
  Blanka lumo briletas kiel fulmo,
  Kaj brilas stelo...
  La ĉefurbo rezistis al la hordo,
  Nia Moskvo donita de Dio!
  
  Stalingrado kaj ĉi tio estas glora heroaĵo,
  Ĉiu rusa militisto estas giganto...
  Ni preparu ĉerkon por la nazioj,
  Post ĉio, la Sinjoro ĉiam estas Unu kun ni!
  
  La senfina potenco de la universo
  Ni prosperu en la fido de la paradizo...
  Nia komerco estas laboro kaj kreado,
  Ni trapasas ekzamenojn por kvin!
  
  Laŭdu Lada kaj Maria,
  Ili estas sanktaj, patrinoj de la dioj...
  Ne estas baro por la komsomolaj membroj nun,
  Pro niaj avoj kaj patroj!
  
  Ni konstruos paradizon sur la planedo baldaŭ,
  Ne estos malĝojo kaj malamikeco en ĝi...
  Post ĉio, la kavaliro de la frazo estas inda,
  Spegulante la atakon de la malbona hordo!
  
  Timu kaj pentu, malamiko de la Sinjoro,
  Vi estos ĵetita rekte en inferon...
  Tiu, kiu adoris la submondon
  Eterne estos en flamoj!
  
  Honorita Adolfo kaj pro tio en agonio,
  Doloras tiom tordi en la infero...
  Estos scienco por la malbonuloj,
  Vi preferis Hitleron ol Kriston!
  
  Kaj por la komsomola geniulo Stalin,
  Ĉi tio estas la universala idealo...
  Liaj nervoj eĉ plifortiĝis,
  Mi revis pri tia grandeco!
  
  Baldaŭ la epoko de komunismo
  La potenco de scienco revivigos la mortintojn...
  La hordoj de revanĥismo ne venos,
  Bronza korno de venko krias!
  La komsomolanoj finis kanti, kaj ankaŭ Oleg Rybachenko decidis kanti memstare, kiel eterne juna viro.
  Sur stelŝipojn la knabo ekflugis,
  Li volas konkuri kun la malamiko en batalo ...
  Kvankam kaoso regas en la universo,
  Sed potenca eksplodilo kaŝita en sako!
  
  Militisto granda rusa batalanto,
  Povas movi glavojn dum ludado...
  Kvankam li aspektas kiel perfekta junulo,
  La potenco bolas varma majo!
  
  Li volas batali kiel ĉampiono
  Multaj malbonuloj el la planedo pleniĝos...
  Kvankam miliono da hordoj atakas,
  Sed la komandanto vin laŭdos per venko!
  
  Knabo en kosmovesto estas gaja ulo,
  La glavo de hiperplasmo tranĉos en garboj...
  Mi ofte kuris nudpiede tra la neĝo,
  Por ne piedpremi Rusujon per botoj!
  
  La vera vero en niaj koroj
  Ni fiere levas la kapon...
  La spirito, kiu iam estis en blankaj patroj,
  Ni ekkonos kaĉon!
  
  La potenco de la Patrujo estas tiel granda
  Ke la Germana Armeo ne kuraĝas trakti ĝin,
  Rusio, glorante konon dum jarcentoj,
  Kaj ne portu stultaĵojn!
  
  Ni servu Dion fidele
  En iu ajn komerco, ni konstruas kreadon ...
  Ne malĝoju infanojn pro knabinoj,
  Nia konscio estos bela!
  
  Ne, mi ŝanceliĝos en batalo, batalanto,
  Eĉ se mi fariĝus pioniro...
  Jesuo estas mia pli aĝa frato kaj patro,
  Verŝas sian gracon per abunda pluvego!
  
  Rusio donas al mi bukedon da paradizo,
  Ŝtonoj en la ĉielo brilas kiel diamanto...
  La heroaĵo de soldato estas kantata en poemoj,
  Ni ricevos malavaran lokon en la paradizo!
  
  Ne, ni estos malsaĝe malbonaj,
  Ni igu la mondon freŝa bela...
  La malbona ĉasisto nun fariĝis ludo,
  Estas tre danĝere diskuti kun ni!
  
  Niaj knabinoj estas tiel bonaj
  Dentoj brilas kiel perloj...
  Ni dancos kun ili el la koro,
  Fulmo frapas oron de la ĉielo!
  
  Ni havas potencan armeon
  Ni konstruas boatojn per kanonoj eĉ ...
  Gloro al Rusujo vera honoro,
  Ni kuiros multe da grasa kaĉo!
  
  Ĝenerale, la knabo estas kuraĝa soldato,
  Kaj li venkos la kontraŭulojn ludante ...
  La knabo celis la vidon al la maŝinpafilo,
  La planedo fariĝos Edeno kaj paradizo!
  
  Nun kiam Eŭropo estas konkerita, ni devas atingi Ameriko kaj surteriĝi en Britio.
  Sed Anglio kaj Usono havas potencan floton. Kaj Sovetunio surmare estas multe pli malforta, kaj ne estas tiel facile kapti Brition.
  Estas submara milito. Ĉi tie Sovetunio provas uzi germanajn submarŝipojn. Kompreneble, propra ne sufiĉas por venki.
  Sed la germanoj sukcesis mallevi la plej multajn el siaj submarŝipoj.
  Skipoj estas urĝe pretaj por la pluvivantoj.
  La milito iom daŭris, kaj dua eĉ pli drama serio de bataloj estas antaŭen.
  . ĈAPITRO #2
  Denove Oleg Rybachenko Rusaj Dioj revenis al la misio de la Tria Mondmilito.
  Venis la jaro 1946... La batalo moviĝis al la maro kaj en la aeron. Tiel longe kiel Britujo mem eltenas.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova batalas en Afriko. Ili serĉas liberigi la koloniojn.
  Knabo, kiu aspektas dekdujara, kune kun knabino, ankaŭ proksimume samaĝa, kuras tra la ĝangalo.
  Nudaj, rondaj, kalkanoj de infanaj kruroj ekbrilas. La uloj estas pretaj batali kaj estas fervoraj batali.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ellaboras senmortecon plenumante misiojn sur la frontoj de la Tria Mondmilito. Kaj ili estas feliĉaj batali.
  Jen senmortaj infanoj stumblis sur la bazo de la britoj. Kaj en kolerego ili atakas tutan regimenton de kontraŭuloj.
  Oleg Rybachenko ĵetas obuson per siaj nudaj piedfingroj kaj diras:
  - Knabo kun nuda kalkano elfrapas la dentojn de malamiko, plenkreskulo, kiu estis ŝuita per politiko, restas senpenta hundo, kiu hurlas al la luno!
  La terminanta knabino Margarita Korshunova ankaŭ ĵetos murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj knari:
  - Al soldato ne facile venas laŭta gloro, sed ŝi estas saĝa, sed politikisto de tempo al tempo trafas laŭtajn skandalojn de fifameco!
  Infanoj kun fenomena forto disbatis la britojn, kaj montris sian superan klason.
  Kaj aliaj uloj ankaŭ batalis kun granda premo en Afriko.
  Dimka kaj Danka, kune kun aliaj uloj de la juniora bataliono de la Ruĝa Armeo, flugis al Afriko. La sovetia sesmotora transporto povis porti ĝis ducent armitajn paraŝutsoldatojn. Sed estis tuta bataliono de tricent batalantoj de la pli juna vario de la Stalin Eaglets. Tricent knaboj de ĉirkaŭ dek du jaroj, kiuj ŝajnis esti ankoraŭ sufiĉe blovita, sed fakte ili estis speciale elektitaj knaboj, kiuj jam ricevis ne malfortan militan trejnadon.
  Stalino volis kiel eble plej multe da adoleskantoj partopreni la militon. En Afriko, la ĉefaj britaj trupoj jam estis venkitaj, kvankam ekzistas ankoraŭ fortaj garnizonoj en Sudano. Vere, la koloniaj trupoj ne estas tute fidindaj, kaj fakte, la britaj unuoj .... Ili ne estas tiel bone armitaj, precipe kun tankoj, provas kiel translokigi ekipaĵon tra la metropolo. Tial, la risko de grandaj perdoj en knaboj estas minimuma. Ĝi supozeble estas je la nivelo de konvenciaj taktikaj ekzercoj, kaj la pli juna generacio akiros sperton en milito.
  Dmitry kaj Danka bone konas la germanan (la kvazaŭa malamiko), same kiel la anglan, hispanan kaj francan. Ilia lernejo ankaŭ estas elita kaj sovetiaj infanoj, en teorio, devus esti la plej inteligentaj.
  La sovetia knabo, ŝajne el inter la gvidantoj, alta kaj muskola Maksim Tankov manpremis kaj diris honeste:
  - Ni ne atendis, ke belorusoj povas esti tiel fortaj kaj inteligentaj. Ekzemple, kraĉu nian vojon, kiel unuaklasaj rusoj! Kaj la germana estas eĉ pli bona!
  Dimka modeste rimarkis:
  - Kaj kio estas tiom surpriza. Eble ni devos batali, sed se vi iros en rekonadon kaj ne konas la germanan lingvon, kiom da informoj vi kolektos?
  Maksimo konsentis.
  - Estas vere! Sed ĝenerale oni instruis al la germanoj, ke vi estas rusaj subhomoj. Slavoj, supozeble ĉi tio estas transira etapo inter simio kaj viro. Tio estas, laŭ la disvolviĝo de inteligenteco, la rusa estas iom pli alta ol dorlotbesto. Kiaj idiotoj estis la nazioj!
  Danka kolere kunpremis siajn pugnojn:
  - Jes, mi povas enmeti por tiaj vortoj.
  Maksimka respondis:
  - Nur la elekto de armiloj dependas de mi. Kun gantoj, vi estas la ĉampiono de la Duona Mondo, sed kio pri nunĉakubatalo?
  Danka estis surprizita:
  - Kaj kio ĝi estas?
  La sovetia elita infano volis respondi, sed Dimka estis antaŭ li:
  - Ĉi tio estas en agrikultura ilo, kiu en Ĉinio elfrapas garbojn. La mongoloj-tataroj malpermesis al la ĉinoj porti armilojn, do ili transformis ĉi tiun ekstere sendanĝeran aparaton en mortigan klubon. Tuta sistemo de batalo sur nunĉukoj estis evoluigita. Tiam ĝi estis adoptita de la japanoj fine de la deknaŭa jarcento. Verŝajne, ĝi iris de ili al la trupoj de Sovetunio.
  Maksimo respondis:
  - Ne certe tiamaniere. La granda Stalin invitis plurajn guruojn el Ĉinio antaŭ dek jaroj, ordonante, ke la mal-al-mana batallernejo de Sovetunio estu la plej progresinta en la mondo. Oni ne pensu, ke ni sovetiaj homoj, estante la plej alta nacio, volas nenion lerni de aliaj popoloj. Nia sovetia armea lernejo postulas maksimuman konsideron de la homa faktoro.
  Danka kapjesis.
  - Kaj ankaŭ belorusa. Stalin diris - teknologio dum la rekonstrua periodo decidas ĉion! Kaj tiam, en la dua kvinjara plano, li disvolvis la ideon - kadroj decidas ĉion!
  Dimka diris alie:
  - Mi devas diri, ke ne ĉio estas en ordo kun la homa faktoro. Ekzemple, la nivelo de teknika trejnado de soldatoj postrestas. Sed ĝenerale.
  Max sugestis:
  - Ĉu vi ŝatus ludi Stalin-Ĥaŝ?
  Sovetiaj knaboj estis surprizitaj:
  - Kaj kio ĝi estas?
  Maksim palpebrumis.
  - La lasta invento de la Granda Stalino. Kiel ŝako, kiun ludas ne du, sed kvar, duope. Sed sur unu tabulo de kvarcent ĉeloj. Ĝi havas tankojn, kaj memveturajn pafilojn kaj batalŝipojn. Entute, ĉiu figuro havas kvardek, kaj entute cent sesdek. Iuj moviĝas kiel ŝako, aliaj ne. Plie iuj aliaj novigoj... Ekzemple, tanko kaj batalŝipo povas esti malflugigitaj nur per tankoj, memveturaj pafiloj kaj Ligiloj, kaj infanteriistoj aŭ kune, aŭ se ili atingas certan linion, ili plifortigas siajn armilojn. Ĝenerale, la ludo estas tre malfacila, tute ne kiel ŝako.
  - Montru al ŝi. - demandis Danka.
  Maksimka elprenis faldeblan tabulon el sia dorsosako. Ĝi estis ĉarnirumita kaj sufiĉe kompakta. Figuroj estas magnetigitaj. Kvardek identaj po. La tabulo mem estas sufiĉe konservativa, rektangulo. La reguloj estas interesaj, precipe, preskaŭ ĉiuj pecoj ne trafas kiel ili moviĝas, krom tankoj. Ili povas ambaŭ bati kaj marŝi kun kapto.
  Kiel atendite, la plej forta peco estas la batalŝipo, la plej malforta estas la malpeza infanteriisto. Ĉi tie estis memveturaj pafiloj, kaj kiu interesiĝis pri aviadiloj, kaj unuope, sed aliflanke, atakaviadilo, ĉasaviadilo, bombisto kaj hidroplano. Krom batalŝipoj, ekzistas ankaŭ destrojeroj. La infanterio ankaŭ estas malsama, mekanizita, simpla kaj kavalerio. Tio estas, ne estas facile kompreni la regulojn. Dimka tuj notis:
  - Ne, ĉi tiu ŝakludo ne povas esti venkita en populareco. Malfacilnivelo estas iom super la supro!
  Maksim konsentis:
  - Jes, ĉi tie ne estos facile disvolvi strategion. Kaj oni ne povas skribi inteligentajn librojn. Sed ĉi tio estas ĝuste por la ruĝaj arjoj!
  Danka konsentis.
  - Jes, por la Arjoj de Blanka Rusujo! Ni ludu!
  Dima avertis:
  - Estos malmulte da plezuro!
  Maksimka invitis alian knabon kaj forminte paron, li komencis ludi kontraŭ la knaboj. En ĉi tiu kazo, mi elektis brunan. Dimka kaj Danka estas nature ruĝaj!
  La ludo estis vere ne ekscita komence, sed poste la knaboj implikiĝis. Dimka, kiel naskita strategiisto, kaptis la iniciaton kaj komencis puŝi la malamikojn de la flankoj. En la ludo de la Fuhrer, ĝenerale, ekzistis neniu reĝo, kaj la ĉefsidejo povus esti delokigita sen perdi turnon.
  Sed la knaboj ne rajtis ludi. Sonis alarmo...
  - Aeratako!
  La knaboj tuj kuregis al la haventruoj. Kvankam la fenestroj estis mallarĝaj, oni ne povis tre bone vidi tra ili, kaj eĉ estis enamiĝo.
  Alteriĝantaj aviadiloj flugis en kolono, kaj kompreneble kun eskorto de bone armitaj batalantoj.
  Estis ne pli ol dekduo da angloj. La Spitfires, vidante ke la rusoj malfermis pli da fajro de maŝinpafiloj, provante trafi de longa distanco. Sed ili mem ricevis la respondon. Tri aviadiloj de la Royal Air Force komencis fumi, kaj la resto fuĝis.
  La knaboj laŭte fajfis, sed neniu ĵuris obscenaĵojn - disciplinon. Sed ili piedpremis per siaj botoj kaj eligis kelkajn salajn ŝercojn.
  Kompreneble, la transporto ne povas postkuri la batalantojn, la diferenco en rapidoj estas grandordo, do la knaboj devis trankviliĝi kaj reveni al sia komerco. Iuj eĉ komencis fari puŝojn de la planko, aliaj por fari la gazetaron.
  Tamen, Dimka estis tiel inspirita ke li kantis:
  Kara kamarado Stalin,
  Vi estas giganto - potenca geniulo!
  Kaj dotita per tera potenco,
  For kun la ventegoj de malbonaj fantomoj!
  
  Ni konstruas novan, helan mondon;
  En kiu - la ĉefa proleto!
  Sciu, ke ni konkeros la ĉielojn
  Ni ludu himnon al la bruego de arioj!
  
  Jen ni marŝas al milito:
  La migrado kondukas al liberigo!
  Por nia bela lando
  Por la senlima donaco de plenumoj!
  
  Forto ne estas en tankoj, ne en kiraso,
  Ŝi estas en libera viro!
  Ne estas spirito en la malnobla sklavo,
  Kiu estas en sklaveco por ĉiam!
  Sed la sklavo estas nur la tendaro de via animo;
  Ĉiam estas la forto por deĵeti la jugon!
  Rompi la ĉenon de ekzekutistoj,
  Ne necesas dormi kvazaŭ nigre sur ĉaro!
  
  Kiam vi observas dignon;
  Vi devigos ĉiujn kalkuli kun vi!
  Ja vi estas viro, ne pediko,
  Soldato ne estas pajaco kun vizaĝo de bufono!
  
  Ĝi venos, mi scias puran lumon,
  Kie ne gravas, kaj ĉio estas bela!
  Kie estas la respondo al iu ajn demando,
  Kie neniu estas amasigita ie ajn!
  
  Laboru forte por ĉi tio
  Vi devas studi kaj labori!
  Imagu la vivon tiel
  Ŝia unua zorgo!
  Dimka finis kanti kaj aŭskultis la aplaŭdojn, kaj la flugo daŭris...
  Nataŝa Sokolovskaja kaj aliaj knabinoj daŭre batalis sur la ĉielo.
  Nataŝa premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn, kaj pafis anglan aviadilon, kaj kuĝis:
  - Soldato estas batalisto de lumo, negrave kia ideo li batalas, politikisto estas abomeno de mallumo, sendepende de kia flago li agas sub!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ eksplodis kun fenomena resalto flanken, terenbatante sian kontraŭulon, pepante:
  - Ne gravas, sub kiu flago estas la soldato, la ĉefa afero estas, ke kuraĝo flamas en lia koro, kaj la koloro de la koloro ne gravas, li malkuraĝe estos en la hepato de la balotanto!
  Akulina Orlova daŭre batalis, ĵetante sian aviadilon de flanko al flanko. Turniĝis ĉirkaŭ granda aŭto.
  Kaj tiam ŝi pafis la malamikon kaj pepis:
  - Soldato sub malbona flago meritas pli da respekto ol politikisto sub la ĝustaj sloganoj, sed sendepende de la bazaro, kuŝanta porko!
  Mirabela Magnetic, helpe de siaj nudaj piedfingroj, direktis sian aviadilon inter la fajrofluoj kaj eligis:
  - Komunismo estas paradizo, kiun homoj eĉ konstruas sur la tero per kalaj manoj, sed porkaj politikistoj ŝanĝas la planedon en inferon, detruante la bonon per longaj langoj!
  La knabinoj batalis kun granda pasio. Kaj ili agis tre bone.
  Oleg Rybachenko denove batalis kun la britoj kaj amerikanoj, kaj fortranĉante la malamikojn li kantis:
  - Soldato por la Patrujo estas ĉiam monto, politikisto nur bremsas pavimon, lia batalanto estas porko, por ne tro kaĉi!
  Margarita Korshunova frapis la aliancanajn soldatojn per siaj glavoj, preterpasante buĉejon kaj knaris:
  - Virino povas silente esti bona soldato, kaj politikisto, eĉ en la pantalono, estas fia, parolema virino!
  La bataliono, konsistanta el la batalantoj de Ruĝa Aglo, tricent dekdujaraj knaboj, estis rekonstruita surloke kaj translokigita pli suden. Komence, la knaboj estis veturitaj kelkajn kilometrojn en aŭtoj, sed poste la administrado ŝajne ŝanĝis opinion kaj decidis aranĝi postvivan kuron por la knaboj.
  La knaboj estis devigitaj senvestiĝi, restante en iu milita pantaloneto, kaj do preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj kun sakoj sur la ŝultroj, kuri suden.
  Kompreneble, ili rajtis ŝmiri sin per nova, sufiĉe efika sunkremo, kaj la vojo ne kuris tra la dezerto, sed tra pli mola kaj malpli brulanta herbo, ĉar ĝi kuris laŭlonge de la rivero Nilo, kaj ĉirkaŭ plenflua fonto. , herbo kaj arboj kreskis, sed tamen la provo estis la plej malfacila. Ĉar mi devis fuĝi, en la kondiĉoj de la sovaĝa afrika septembra varmego, kaj eĉ kun mitraleto, same kiel tornistroj kun provizoj.
  Kompreneble, estis knaboj en la bataliono, reprezentantaj la koloron de la sovetia nacio kaj havantaj decan fizikan trejnadon, sed tamen.
  La junaj militistoj estis konstruitaj kaj ilia komandanto, la sama idioto kiel ili, kvankam sufiĉe altaj, kun la muskoloj de Apolono, ordonis:
  - Nu, frato! Mi scias, ke estos malfacile por vi, sed ŝuldo estas ŝuldo! Ni devas kovri kvindek kilometrojn antaŭ la vespero! Tio estas ordono.
  Dima rimarkis:
  - Hmm jes! La vorto ĉi tiu ordono sonas kiel sorĉo! Ĝi ne povas esti ignorita.
  Danny rimarkis:
  - Mi pretas veti, ke ni ne faros tion!
  Maksim Tankovy obĵetis:
  - Ni estas devigataj plenumi, ĉar ni estas ruĝaj arioj! Kaj ankaŭ vi estas belorusoj, arjanoj, se vi skribas en la plej bona bataliono "Ruĝa Aglo".
  Tornistro malantaŭ lia dorso, kune kun municio, akvo kaj lutado, estas dek ok kilogramoj, kaj plie tri-kilograma mitraleto. Dudek unu kilogramoj, estas malfacile por plenkreskulo, se vi marŝas dum longa tempo, kaj poste kuras, kaj eĉ sub la brulanta suno.
  Dimka frotis sian nudan, infanecan piedon sur la herbon. La knaboj entuziasmiĝis pri forigi la ŝuojn, portante ledajn botojn (la ledo estas vere artefarita, sed ankoraŭ ne ia kirzach), estas malfacile kuri ĉi tie. Keds aŭ tenisŝuoj estus pli bonaj, sed en la kondiĉoj de la militanta sovetia Rusio ĉi tio estas lukso, kaj ili decidis ne difekti la knabojn.
  Komando sonis, kaj la soldatoj de la Ruĝa Aglo rapidis por kuri, provante konservi ŝajnon de formacio.
  Freŝa vento blovis el Nilo, agrable blovis super la nudaj, muskolaj torsoj de la knaboj. Ili iom rememoris pri adoleskaj titanoj pretaj ŝtormi la ĉielon. Ili kuris mezure spirante, preskaŭ piedfingro al piedfingro. Antaŭe estis la plej altaj, kaj kompreneble alta Danka, kvankam ses knaboj, inkluzive de la komandanto, estis pli altaj ol li. Dimka, kiu estis nur iomete super la normo, lia dekunujarulo devis rapidi, preskaŭ fine. Vere, estis avantaĝo en ĉi tio, malpli da ŝanco disbati la kalkanojn aŭ ricevi piedbatilon per piedo. Li estas la plej juna ĉi tie, sed certe ne la plej malforta aŭ eĉ pli stulta.
  La ŝarĝo estas palpebla, sed ankoraŭ akceptebla, kaj ĉiuj havas sperton pri trotado kun ŝarĝo. Eĉ kun multe da pezo, kiam ili portis, ekzemple, partneron sur siaj ŝultroj.
  Sub la nudaj piedoj de la nudpiedoj, de tempo al tempo ili krakas en rompitajn branĉojn de palmarboj aŭ konusoj, foje estas dornaj plantoj, kiujn la knaboj provas ĉirkaŭiri. La herbo estas varmigita, ofte seka, sed certe ne brulas kiel dezerta sablo. Ĝenerale oni ankoraŭ povas vivi, nur la Suno leviĝas kaj plifortigas la varmegon.
  Alta Maksim, proksimume sama alteco kiel Danka, kaj ili kuras ŝultro al ŝultro. Rusa knabo demandas sovetan knabon:
  - Nu, nun vi militas! Kompreneble, mi ankoraŭ ne flaris pulvon, sed ni havas ĉion antaŭen. Ĉu vi spertas ian eksciton?
  Danka honeste respondis:
  - Ankoraŭ ne! - Kaj aldonis. - Sincere, ne!
  Maksimka malestime snufis:
  - Mi faras! Mi estos honesta, jes! Nu, kio pri la knaboj de mia aĝo povas laŭleĝe militi. Batali, pafi, mortigi, eksplodigi, kapti. Post ĉio, ĉi tio estas enamiĝo. Ja ankaŭ vi kaj Dimka volis senti sin kiel vivantaj militistoj, foriri de la rutino!
  Danka respondis:
  Nia vivo ne estas rutina. Ĝenerale, esti pioniro, eĉ gvidanto kaj atleto, estas tre interesa.
  Do kial vi enskribiĝis ĉe ni? Ĉu vi timas esti mortigita aŭ kripligita? - sarkasme mokis Maksimka.
  Danka paŭcis:
  - Tial mi enskribiĝis por montri, ke belorusoj povas batali ne pli malbone ol rusoj. Kaj tiam la tuta mondo skribas kaj parolas pri viaj venkoj...
  Hans ridis.
  - Nu, jes! Pri niaj venkoj, gloro tra la universo. Kaj vi belorusoj apenaŭ povas puŝi la etan germanan armeon en la marĉoj per partiaj metodoj. Vi havas nenion pri kio fanfaroni!
  Danka respondis:
  - Ni ankaŭ havas Ĥalĥin Golon!
  Maksimka malestime snufis:
  - Malgranda bataleto kie en Azio. Kaj niaj uloj jam prenis Eŭropon, kaj preskaŭ la tutan Afrikon kaj Azion. Kaj ni kaptos Amerikon, estas tempo por ni kraĉi!
  La okuloj de Danka ekbrilis kolere:
  - Politikistoj havas longajn langojn kaj sendimensiajn ambiciojn, sed por kapti la Teron, la manoj estas mallongaj, kaj la menso estas eĉ malpli!
  Maksim ridis.
  - Kaj kiel ni devigis vin subskribi la Traktaton de Brest-Litovsk? Vi donis al ni teron, kalkulu ĝis Dnepro, havante trioble pli da bajonetoj kaj sabroj. Kion oni povas diri pri la beloruso kiel soldato en ĉi tiu kazo?
  La knabo frapis sian nudan piedon kaj rime pepis:
  -Ne fanfaronu pri ŝtala teknologio, se via spirito estas kiel ĵeleo, tiam la sovaĝuloj donis klabon kun klabo al malkuraĝulo, kaj en la ĉielo kaj sur la tero!
  Danka volis pugnobati Maksim en la muzelon, kaj sciante sian forton kiel ĉampiono de "duono de la mondo", li certe estus batinta la arogantan sovetian infanon, sed ... mi ne volis rompi la linion kaj aranĝi batali. Jes, kaj ne estas bone uzi pugnojn dum la polemiko. Krom ĉi-kaze, plej verŝajne li estos arestita, kaj li ne havos tempon por montri, ke la belorusoj batalas ne pli malbone ol la rusoj. Tial Danka trankvile kontraŭis:
  - Ni belorusoj batis vin sub Sigismondo la 2-a, kaj eĉ prenis Moskvon. Kaj kiam Napoleono la Granda komandis nin, duono de lia armeo estis belorusoj kaj poloj, kaj en la unua mondmilito okazis brusilovskij trarompo. Kaj ni efektivigis ĝin belorusoj. Kaj la germanoj ankaŭ ne prenis Parizon, ĉar niaj trupoj de Belorusio preskaŭ kaptis Koenigsberg.
  Maksimka respondis:
  - Sed ĉiuokaze, en la lastaj bataloj kun la germanoj, vi estis venkita!
  Danka sufiĉe prudente kontraŭis:
  - Sub la caro, ni havis postiĝintan industrion, precipe en la milit-teknika sfero. Kaj nun, ni disvolvis seriozan industrion. Ekzemple, vi vidis la tankon KV-2. Ĝi estas ekipita per 152 mm obuso. Ĉu usonanoj havas ion tian?
  Maksim ridis.
  - La francoj sur la S-2-tankoj ankaŭ havis obusojn eĉ pli grandajn ol la kalibro de 155 milimetroj, sed la germanoj ne malhelpis la germanojn venki la ranojn, havante ekipaĵon pli malforta ol nun. La ĉefa forto de la Ruĝa Armeo estas la supereco de la homa faktoro!
  Danny ŝraŭbis sian vizaĝon.
  - Kaj kial vi opinias, ke vi havas avantaĝon super ni en la homa faktoro, se vi fariĝis la ĉampiono de "duono de la mondo"? Kaj venki la plej bonan el viaj uloj?
  Maksimka sufiĉe racie deklaris:
  - Esceptoj white rus foje nur konfirmas la regulojn. Fakte, preskaŭ ĉiam! Nun, se ni prenas ne individuajn fenomenojn, sed la nivelon de milita trejnado entute, tiam ĉi tie ...
  Danka ekkoleris:
  - Vi ne scias, kian nivelon de bataltrejnado ni havas kaj kiel okazas la ekzercoj en la sovetia armeo en Belorusio. Do ne necesas spekuli!
  Maksimka logike rimarkis:
  - En Hispanujo okazis konkurso inter la sovetia milita lernejo el Belorusio, la doktrino kaj la sovetia el Rusio. Ni testis nian ekipaĵon kaj armilojn. La rezulto estas la venko de nia milita lernejo, kaj strategia arto, kaj la firmiĝo de la komunisma reĝimo laŭ Stalin. Do ni jam batalis kun viaj uloj kaj venkis!
  Danka komentis malgaje:
  - Vi havis multe pli da trupoj ol ni! Vi nur prenis la kvanton!
  - Mi ne dirus tion. - Maksimka mallevis sian belan kapon kun mallonga hararo kaj eksilentis, la unuaj signoj de laceco komencis aperi kaj farigxis malfacile paroli.
  La plej malbona parto estas, kompreneble, la varmego. La suno senĉese iris al la zenito. Neniu el la knaboj kutimis al ŝi. Belorusio kaj Rusio estas nordaj landoj, kaj somere ili malofte superas tridek gradojn. Kaj ĉi tio estas Afriko en septembro, kaj la venteto ĉesis tiri de Nilo.
  La kruroj de la knaboj komencis piki per seka herbo, kaj tiam subite ĝi finiĝis, kaj tuta kilometro estis kovrita de brulanta gruzo. Estis tre dolora, kelkaj el la ne tro retenitaj knaboj kriis. Ŝvito gutis el ili kaj gutis kun siblo sur la varman gruzon. Dimka kaj Danka, kaj la plej multaj el la aliaj knaboj provis rideti kaj ne perfidi sian angoron. Ili pensis pri io alia. Do Dimka imagis, ke liaj nudaj piedoj estas lekataj de flamo sur la rako, kaj ili volis forpreni de li gravan ŝtatsekreton. Kaj li devas elteni ĝin kaj ne montri, ke li estas vundita aŭ timigita. Krome, la knaboj kreskis en severaj kondiĉoj kaj iliaj kalkanoj ne estis tiom dorlotaj, kvankam la poeto kaj nigra gruzo brulis, sed ne tiom, ke la malglata haŭto senŝeliĝis.
  Baldaŭ sekvis varmegaj batoj. Preskaŭ samtempe pluraj trovarmigitaj knaboj svenis, kaj oni devis preni ilin sur malpeza, faldebla brankardo.
  Dimka notis al si, ke la germanoj, ĝenerale, havas bonan ekipaĵon. Ĉu eblas, ke en la Ruĝa Armeo vi trovos aparaton por porti vunditojn el duralumino, kiu samtempe facile kaŝiĝas en tornistro.
  Sed estas pli malfacile kuri kun plia ŝarĝo en viaj manoj, kaj viaj nudaj kalkanoj brulas pli forte, ĉar la premo pliiĝas. Do ili estas kvazaŭ en libervola-deviga infero. Dimka eĉ pensis: kiel reagus liaj kamaradoj al tia provo, ĉiuj estus pluvivintaj.
  Larĝaj strioj da ruĝe varmega, nigrigita gruzo estis kombinitaj kun pikanta, sekigita herbo. Krome, la komandanto iom post iom kondukis la knabojn for de Nilo, ŝajne por eviti eniri la setlejojn de Egiptujo.
  Denove, kelkaj el la knaboj komencis kolapsi kaj la knaboj, elĉerpitaj aŭ miregigitaj de la sunklubo, kovris siajn kapojn per ĉifono trempita en akvo, kaj metis ilin sur brankardon. Kelkaj, kiuj antaŭe suferis malpezan baton, leviĝis kaj daŭre kuris.
  Sed la forto de la junaj uloj malkreskis, kaj preskaŭ duono estis senorda.
  Fine, la komandanto, ankaŭ sufiĉe laca, diris:
  - Mi ordonas al ĉiuj ripozi! Ni atingis la limon! Kovru vin per sunŝirmiloj, trinku akvon kun vinagro kaj ĉokolado. Tiam vi kuŝiĝos por fari spirajn ekzercojn!
  La knaboj ekkriis en malforta ĥoro:
  - Ni pretas plenumi ajnan mendon!
  Malgraŭ la sunkremo, la haŭto de la bebo ruĝiĝis kaj kontuzis. Estis malkomforte kuŝi sur la pika seka herbo, kaj la knaboj metis celofanon sub sin.
  Dimka kaj Oleg ekloĝis unu apud la alia en la sama tendo. La knaboj ŝajnis iomete sekigitaj, kaj la haŭto mallumiĝis. Nudaj piedoj brulis kaj forte jukis, kruroj devis esti levitaj tiel, ke la sango fluis kaj fariĝu almenaŭ iom pli facila.
  Danny rimarkis:
  - La fakto, ke la milito ne estas mielo, ni sciis ĝin, sed ne samgrade!
  Dimka morne promesis:
  - Estas ankoraŭ floroj. Se vi vidos sangon kaj rigardos vian unuan kadavron, vi komprenos, ke ĉio ĉi ĉirkaŭkuranta sur varma surfaco estas nenio!
  Danka entiris sian stomakon kaj diris:
  - En libroj, kompreneble, oni skribas pri tio, kiel oni sentas, kiam oni mortigas homon por la unua fojo. Eĉ malbona homo kaj via malamiko, preta liberigi la kuraĝon. Sed tamen estas..
  Dima rimarkis:
  - En la libro de Boussenard "Kapitano Daredevil" estis ankaŭ tuta bataliono da suĉuloj, kiuj batalis kun la britoj. Io nin memorigas. Sed tie la problemo de psikologio, oni diras, kiel estas mortigi homon, estas nur mallonge tuŝita kiam kuglo hazarde falĉis junan tamburiston. Kaj do ĝenerale estas sufiĉe frivola sinteno al morto. Ŝajnas eĉ ne milito, sed feriado!
  Danka logike kontraŭis:
  - Jen libro por infanoj kaj adoleskantoj; kiuj enuas legi pri psikologiaj spertoj. Kaj la fino estas tiel malbona, preskaŭ la tuta bataliono de laktopoj mortis, kaj la daŭrigo neniam estis skribita!
  Dima rimarkis:
  - Sed ĉi tiu estas tia libro, ke vi bedaŭras, kiel rapide ĝi finiĝis. Sed multe pli ofte okazas inverse, ke vi laŭvorte turmentas provante venki tiun aŭ alian laboron!
  - Se vi havas la romanon "Milito kaj Paco" de Leo Tolstoj, tiam Olezhek sendube pravas! Danka konsentis.
  La juna partnero tiam obĵetis:
  - En la libro "Milito kaj Paco" estas intrigo, pluraj rakontofadenoj kaj roluloj malkaŝitaj detale. Ne, ŝi ne estas malplena. Tute neniel enuiga! Kvankam kompreneble en la komenco estas for de la plej interesa.
  Danka konsentis.
  - Jes, ĝuste... Multaj verkistoj pekas kun malvigla intrigo, kiam, antaŭ ol komenciĝas la plej interesa ago, oni sukcesas forĵeti ŝajne enuigan libron.
  Permesinte al la knaboj atendi la pinton mem de la suno, la komandanto estas gaja Vladimir Wolverine, tre muskolforta infano de proksimume dek kvar jaroj en aspekto. La vizaĝo estas bela, sed strikta, infana kaj plenkreska samtempe. Vladimiro mem estas ankoraŭ el Krasny Orlyonok, sed lia komanda principo estas, ke la junuloj estu gvidataj de la junuloj. Kaj la fakto, ke Gulo ne havas sperton kaj ankoraŭ estas infano, neniun ĝenas. La ĉefa afero estas, ke li estas ruĝa arjo kaj ordonas al la sovetiaj arjoj, kio signifas, ke li kapablas fari la neeblan al ordinaraj homoj. Kaj kio? Ili faras ĝin!
  Kuri denove, forgesi pri doloro, laceco, knaboj, kiuj eĉ hontas (tia estas edukado!), Memori panjon, paĉjon aŭ pensi pri io tenera. Ĉi tio estas kiam la kapablo elteni suferon, kaj la provo mem estas granda beno.
  Junaj militistoj kuras sen pensi pri malobeo, kaj se ili volas ion, tio estas batalo!
  La varmego estas ankoraŭ tre forta, kaj denove la knaboj elkuras sur la pikan varman gruzon. Kaj li eĉ ne vidas la finon. La doloro fariĝas neeltenebla kaj multaj el la junaj militistoj ne plu povas reteni la doloron ĝemojn.
  Tiam Dimka komencis kanti kanton, kiun li komponis survoje, veran marŝon:
  Ni volas atingi liberecon por homoj:
  Prenu la vesperan stelon el la ĉielo!
  Finfine, la bono estas la celo, kiun kampanjoj alportas al ĉiuj;
  La Eternulo diris:Mi venos kun armeo!
  
  Sed nia fido estas la kredo de komunismo,
  Nia vojo estas malfacila, sed baldaŭ ni venos!
  La kapitalisto paŭcis, plena de cinikismo,
  Sed ni premos la reptilion per la glavo!
  
  Ni konstruu mondon por estontaj posteuloj;
  Por realigi la sonĝon!
  Tiel ke la bobeno sonoris per sonora monero,
  Batalu por Rusujo, kuraĝe kaj kuraĝu!
  
  Ni konas la komercon, ni komencas fidon,
  Lasu la planedon flori!
  Por ke ĉiu monato estu kiel floro en majo,
  Por ke la tuta Tero fariĝu unu!
  
  Tiam ne estos militoj kaj malbonaj agoj,
  Kaj estos feliĉo kaj libereco por ĉiuj!
  Jes, estas multaj inferaj abomenaĵoj en la mondo,
  Sed estas progreso en solvado de problemoj!
  
  En homo, racio estas potenco;
  Ŝi estas muskolo, sed saĝa muskolo!
  Kaj por ke la estaĵo ne faligu nin ĉiujn,
  Ni bezonas firmecon, volon ĝis la fino!
  
  Kion fari, se la fortoj jam ne sufiĉas;
  Kiam la malamiko estas forta, teknika nombro!
  Kie ni povas trovi la esprimon de paradizo,
  Kiam la kavalerio kuras!
  
  Jes, kie estas la demando; kaj en menso kaj koro,
  Kie decidoj estas faritaj de la menso!
  Ne necesas turni sin denove,
  Kaj estu trankvila, firma kiel mulo!
  
  Vi atingos vian celon se vi persistos
  Jen la garantio de nia sankta popolo!
  La sovetia popolo estas tre saĝa kaj fiera;
  Al li la Sinjoro kun donacoj, kredu, venos!
  
  Kompreneble Dio, ne onklo kun barbo,
  Kaj li estas progreso, scienco, menso, cerbo!
  Servante nin per la Patruja vojo,
  Por ke homo leviĝu al potenco!
  . ĈAPITRO #3
  Dimka finis la ludantan kanton, kaj la sovetiaj knaboj aprobis ĝin per fajfoj kaj ridado.
  Fariĝis pli amuze kuri, pli da vigleco aldoniĝis... Kaj baldaŭ finiĝis la gruzo kaj iris mola herbo, kiu fariĝis ĝojo por la bruligitaj infanaj piedoj, kuraĝaj knaboj.
  Danny rimarkis:
  - Oni diras, ke kanto helpas nin vivi, sed nenio estis dirita pri tio, ke ĝi ankaŭ malpezigas pezan ŝarĝon malantaŭ niaj dorsoj!
  Dima respondis:
  - Eĉ dum la antikva egipta civilizo oni sciis pri la vivdona efiko de muziko sur la homa korpo, kaj ankaŭ kantoj. Ekzemple, malgrandaj sklavoj kaj sklavinoj kiuj ankoraŭ ne povis efike labori en la kampoj kaj ŝtonminejoj estis devigitaj kanti por gajigi plenkreskajn sklavinojn. Ja tia scienco de Valiologio venis el Egiptio.
  Komandanto Vladimir kriis:
  - Rekonstruu por kresko! Kaj ne parolu!
  La militistaj knaboj tuj reorganiziĝis, kaj poste kuris silente.
  La suno jam iris en sunsubiro (en Nordafriko en julio malheliĝas pli frue ol en la meza vojo.). La halto jam estis proksima, kiam subite sekvis signalo.
  - Ĉiuj kuŝu kaj alivestiĝu!
  Kiel ĝi rezultis pro kialo. Antaŭe aŭdiĝis malproksima bruo. Kaj la knaboj aktive laboris per ministoj ŝoveliloj, ĵetante herbon super sin. Jam estis sufiĉe mallume...
  Maksimka rimarkis:
  - Verŝajne, ĝi estas nia! Ĝi estas ankoraŭ tro malproksime al la frontlinio, ĉar la Ruĝa Armeo dece progresis.
  Danny rimarkis:
  "Sed lerni la arton de alivestiĝo neniam doloras!" En vera milito, ĉi tio utilos!
  Maksim konsentis:
  - Jes, neniam, sed mi certas, ke ĝi estas nia!
  Vladimir ridis:
  "Ankoraŭ unu vorton kaj mi pafos vin surloke!" Ĉiuj embuskas! Kaj faru granatojn.
  Ĉar baldaŭ evidentiĝis Maksimka ja eraris. Britaj tankoj aperis. Tamen, la knaboj trankvile sidis en embusko: kio se ili estus propraj sur kaptitaj veturiloj.
  Kvankam la tankoj iras norden. Estas nur kvar el ili, tri malpezaj kaj unu malfacile penetrebla "Matildo" -3. La lasta tanko estas granda problemo, ĉar obusoj povas nur difekti ĝiajn spurojn. La pulmoj, aliflanke, povas esti trafitaj per precizaj ĵetoj en la tegmenton aŭ en la postaĵon. Se Matilda -3 rompas la spurojn, tiam ŝi povas kaŭzi perdojn al la uloj per siaj du maŝinpafiloj kaj kanono.
  Vladimiro ne volis, ke liaj amikoj mortu jam en la dua, aŭ pli ĝuste, eĉ en la tria tago post alveno en Afriko. Vere, maŝinpafiloj povus malŝalti precizajn trafojn. Sed la demando estas, kies tankoj estas ĉi tiuj? Subite, trofeoj jam kaptitaj de la germanoj?
  Vladimir ordonis:
  - Privata Ruĝa Aglo Dimka. Eliru al la tankoj sen armiloj kaj valizo kaj eksciu, kiuj ili estas!
  Dimka flustris:
  - Aŭskultu la komandanton!
  Duonnuda en nigra pantaloneto, la knabo estis bruneta pro protekta kremo, kaj por kaŝi siajn blondajn harojn li surmetis ian turbanon de ĵurnaloj. Nun li aspektis kiel ordinara, malriĉa araba infano. Estas neverŝajne ke li estos prenita kiel malamiko.
  La tankoj moviĝis malrapide, ŝanĝante en ilaron, kie la motoroj faris la plej malgrandan kvanton da bruo, kio ankaŭ vekis suspekton. Saltante al ili, Dimka vigle svingis la brakojn kaj kriis en rompita angla.
  - Estas minoj! Estas minoj!
  La tankoj haltis, kaskita kapo elŝoviĝis el la Matildo kaj kolera voĉo en la angla respondis:
  - Kial arapchonok, vi volas?
  La knabeto lamentis:
  - La rusoj metis minojn en la vojon! Atentu reĝajn trupojn!
  Dua kapo aperis de la ŝultro rimeno, mi aŭdis la respondon:
  Lasu tiujn aĉajn rusojn morti! Kun ni estas reĝo Georgo kaj la nevenkebla Churchill. Diru, kie estas minoj hundido?
  Dimka kuris al ili:
  - Mi montros al vi miajn sinjorojn! Nun ni manĝos ilin!
  - Venu sidi ĉi tie! - Ordonita, se juĝante laŭ la epoletoj, kolonelo de la Reĝa Brita Tanka Armeo!
  La knabo grimpis sur la turon, sentante la agrablan malvarmecon de la kiraso sur siaj nudaj, etaj vezikigitaj piedoj. Tiam li kliniĝis malantaŭen kaj komencis montri al la britoj la vojon.
  Ili estis kvin, kaj en la ne tre vasta gvattureto de la meza tanko Matilda-3 estis iom plenplena. Tiam Dimka decidis fariĝi heroo. Liaj lertaj, trejnitaj manoj, kiel tiuj de profesia poŝŝtelisto, atingis siajn zonojn kaj elprenis revolverojn. La dikfingroj tuj forigis la fuzeojn.
  Kompreneble, ĝi estis malnobla, sed la tento plenumi la "heroaĵon" estis tiel forta, ke Dmitry pafis kelkajn fojojn el ĉiu revolvero, celante sub la maldekstran skapolon.
  De tia distanco, estas malfacile maltrafi, kaj nur frenezulo, aŭ la lasta malkuraĝulo, povas surmeti kuglorezistan veŝton sidante en tanko. La kolonelo estis surprizita, kaj palpis la buŝon de pistolo malantaŭ la kolo. La knabo flustris, en la plej pura Londona dialekto:
  - Se vi volas vivi, ordonu al la aliaj tri tankoj kapitulaci! Alie, nia bataliono detruos ilin kune kun la skipoj!
  La kolonelo estis surprizita:
  - Kiu vi estas?
  Dimka sincere respondis:
  - Via lasta ŝanco por pluvivi! Tri malpezaj tankoj estos bombaditaj per obusoj kaj vi estos torturitaj per fajro. Homoj mortos! Mi kalkulos ĝis tri, aŭ vi donos la ordonon, ke ili kapitulacu kaj eliru el la aŭtomobilo, aŭ mi pafos vin en la karnon de via kruro kaj ripetos la peton de la komenco! Unu du...
  La Kolonelo ĝemis.
  - Mi konsentas! Nur ne mortigu nin!
  Dimka fiere deklaris:
  - Ni ne mortigas rusajn kaptitojn! Kaj tiam post la kapitulaco de Britio, vi povas servi denove en la nova Reĝa Forto, renovigita Britio.
  La Kolonelo donis la ordonon per tremanta voĉo. La petrolŝipoj obeeme elgrimpis el la tankoj, demetante siajn armilojn. Pluraj el la plej grandaj germanaj knaboj, deĵetante sian kamuflaĵherbon, kuris al ili, prepariĝante por ricevi la unuan aron da kaptitoj en siaj vivoj.
  Oleg Rybachenko ankaŭ batalis kun koloniaj trupoj, Usono kaj Britio.
  La knabo kaj la knabino batalis kontraŭ la atakon de la malamiko.
  Oleg ĵetis mortigan obuson per la nudaj piedfingroj, turnis la britan aŭton kaj grincis:
  - Politikisto, muelas sensencaĵojn, el kiu ne estas faruno por pano, sed solida faruno, kun nudeloj sur la oreloj de balotantoj!
  Margarita aldonis, elmontrante la dentojn, kaj ankaŭ venkite al la eksplodema pako de morto kun sia nuda kalkano:
  - Soldato estas kavaliro, kiu batalas kontraŭ drako, sed ĉi tiu drako efektive estas en la malantaŭo kaj havas ne sep kapojn, sed milionon da maskoj, kaj sennombran nombron da porkaj muzeloj!
  La infanoj feroce batalis. Ekbruligante antaŭajn aŭtojn kaj ĵetante obusojn kun nudaj piedfingroj.
  Oleg, pafante, rimarkis:
  - Soldato, por ne fariĝi plukita kokido, devas esti ansero, politikisto, por friti balotantojn sur kradrosignon, volonte pisos, ne kamarade!
  Margarita, ĵetante bombon per sia nuda kalkano, grincis:
  - Soldatoj estas nur knaboj, sed ili kreskas de batalo al batalo, politikistoj, sendepende de aĝo, de unu balotkampanjo al alia, falas en eĉ pli grandan frenezon!
  Infanoj kun la donaco de senmorteco batalas kiel titanoj. Sed en la ĉielo ankoraŭ estas knabinoj batalantaj.
  Nataŝa detranĉis la aŭton de la aliancanoj, dispremis ĝin, uzante siajn nudajn piedfingrojn por vodko, kaj knaris:
  - Soldato povas esti senbarba, sed glora militisto, kaj politikisto en ajna situacio ne povas ne forlasi sian voston!
  Anastazio ankaŭ elfaris piedbaton, terenbatis anglan aŭton, kaj ofensive ruis:
  - La knabo revas fariĝi aglo-militisto, sed ne estas klare de kie venas politikistoj-porkoj tiel malpuraj, ke estas naŭze revi pri ili!
  Akulina rimarkis agreseme, premante la butonojn per siaj nudaj piedfingroj kaj kuke:
  - Denaska batalantknabo preferus kuri nudpiede en la neĝo ol lasi sin esti ŝuita per politiko kaj igita felta boto!
  Mirabela komentis agreseme, frapante siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn kaj kveante:
  - Nuda virino ne estas plukita kokido, ŝi demetos la pantalonon de iu viro kaj transformos eĉ arogantan reganton en nudan reĝon!
  La knabinoj batalas kun granda entuziasmo kaj montras elstaran klason.
  Kaj la knaboj en tutaj batalionoj montras ĉiam kreskantan lertecon kaj forton;
  Kaptinte la tankojn kaj la britojn, la knaboj transdonis ilin al la plej proksima setlejo, post kio ili estis ordonitaj moviĝi pli suden al la antikva egipta urbo Mehu.
  La knaboj estis denove nudpiedaj, kaj en sporta pantaloneto, kun ŝarĝo, kuris laŭ la delto, kie ofte mola herbo alternis kun roka grundo.
  La sekvan tagon post la antaŭa kuro, la muskoloj de la junaj batalantoj de la Ruĝa Aglo de Sovetunio suferis severan doloron. Precipe la bovidoj, kiuj, kiel riveroj, estis kovritaj de elirintaj vejnoj, la dorsoj kaj la brutale bruligitaj kaj disŝiritaj plandoj de nudaj, infanecaj piedoj.
  Multaj el la knaboj sentis sin tre malbone, kaj komence la bataliono ne povis ekrapidi rapide. Komandanto Vladimir Gulo, ankaŭ, cetere, sama kiel ĉiuj aliaj, nudpiede kaj elĉerpita, kriis, minacis pafi, sed ne povis vipi la ulojn. Vere, li tamen pafis, detranĉante per kuglo tufon da blondaj haroj al unu el la plej malgrasaj knaboj. Post tio, la kurado iris iom pli energia.
  La doloro estis infera, la nudaj plandumoj estis varmegaj, sed post kelkaj kilometroj fariĝis pli facila, dua vento malfermiĝis, kaj la muskoloj trempitaj en laktacido varmiĝis kaj ne tiom doloris plu.
  Dimka kaj Danka ankaŭ suferis, kvankam, eble, malpli ol la aliaj uloj, ĉar ilia trejnado sub gvido de guruo estis eĉ pli dolora. Kaj ĝenerale, slavaj uloj karakterizas per genetika pacienco. Tamen, la arjoj ankaŭ.
  La knaboj evitis kompromisojn laŭ ĉiu ebla maniero dum la kuro. Kaj kiam la varmego fariĝis neeltenebla, ili kuŝiĝis sub la sunaj markezoj.
  Dimka, kiu sidis kun Danka, rimarkis:
  - Jes, estas fortuloj! Ĝenerale, se temas pri milito inter belorusoj kaj rusoj, ni malfacilas! Tre streĉa!
  Danka respondis:
  - Ili tre bone preparas junulojn, sed ĉi tiuj ne estas la plimulto de la unuoj. Krome, estas ankoraŭ pli da ni ol ruĝaj arioj.
  Dima rimarkis:
  - Nur en Eŭropo estas ĉirkaŭ cent milionoj da rusoj mem, sed ekzistas ankaŭ trupoj de la aliancanoj de Sovetrusio. Krome ili ankaŭ povas uzi kontraŭ ni milionojn da arabaj kaj nigrulaj regimentoj. La fortoj estas malegalecaj, precipe se la komunistoj finfine enradikiĝas en Afriko kaj Azio.
  Danka ektiris.
  - Kaj kio estas la konkludo?
  Dima suspiris.
  - Se mi estus la Ŝtala Aglo, mi unue batus.
  Tiam aliaj germanaj knaboj eniris la konversacion, kaj mi devis silenti. Poste, la ordono fari spirajn ekzercojn. Tiam, kiam la suno kvietiĝis, denove kurante tra ne la plej karesa tereno. Kaj ili prenis la leonparton de la nokto.
  La sonĝo estis peza, la muskoloj estis tro dolore malvastaj pro doloro, kaj la piedoj de la uloj brulis sur malrapida fajro. La sekva tago, pro akumulita laceco, estis la plej malfacila. Eĉ Vladimiro komprenis tion kaj permesis al sia teamo moviĝi al rapida ritmo.
  La infanoj, tamen, provis teni, sed tri knaboj ankoraŭ falis. La rapideco malrapidiĝis, kaj la junaj infanoj finfine faris paŝon. Tiam Dimka decidis gajigi ilin per kanto:
  La pionira korno blovis super la Patrujo,
  En ĝi estas alvoko al paŝo al atingoj - juneco!
  Nia kredo estas la kredo de komunismo,
  Kaj vi ne prenos la malnoblan malamikon pro timo!
  
  Pioniroj ni batalos
  Por Rusujo kaj libereco kiel agloj!
  La aviadilo - la flugilo brilas per brila farbo,
  Niaj pilotoj estas sovetiaj filoj!
  
  La kravato estas ruĝa, la koloro de verŝita sango;
  La mondo estas kruela, ĝi estas regata de mono kaj milito!
  Ni volas doni al ĉiuj gluton, liberan volon,
  Por ke la mallumo de la hordo ruliĝu en la submondon!
  
  Pioniro, vi estas eĉ pli juna frato de la komunistoj,
  Ĉu vi volas konstrui mondon, en kiu feliĉo estas por ĉiuj!
  Por ke la ĉiela koloro donu fruktojn en la vivo,
  Por eviti suferojn kaj problemojn!
  
  Survoje, tamen, militoj kaj krueleco,
  Streĉiteco kaj foje malmola!
  La maŝinpafilo estas peza kaj reduktas la kubuton,
  Kaj la palmo estas kava, granda remilo!
  
  Sed ni ne konas tian vorton - malforteco,
  Tian vorton ni ne havas - mi ne volas!
  Maljuneco ne venos por sovetiaj soldatoj,
  Mi flugos en la kosmon sur raketo!
  
  Donas al ni forton kaj senmortecon;
  Nur scienco, senlima lumo!
  Kaj tiuj, kiuj falis, leviĝos, kredu
  Bonŝanco kaj sukceso venos al ni!
  La kanto ĝojigis la junajn batalantojn, kaj ili ŝanĝis al rapida kurado.
  Tamen, kiam la suno atingis sian pinton, mi devis denove ripozi. Post tio, ĝi fariĝis neeltenebla kaj la knaboj faris paŝon. La vojo estis turmenta kaj iliaj faligitaj kruroj sangis, kaj la agonio estis preskaŭ neeltenebla.
  Survoje, feliĉe, mi renkontis riveron enfluantan en Nilon, kaj la knaboj saltis tien. Ili volis mildigi sian suferon. Tiam montriĝis tre malfacile forpeli la knabojn el la akvo. Vladimiro devis doni eksplodon de mitraleto super la kapoj.
  La plia vojo estis kiel transira periodo de la ekonomio sub la burokratio: dolora, kaj senrapida.
  Ili alvenis en la urbon post noktomezo, apenaŭ movante la krurojn. Ili estis kondukitaj al la kazerno kaj la knaboj, amasigitaj sur lignaj litetoj, eĉ sen provi vespermanĝi.
  La sonĝoj estis pezaj, plenaj de teruraĵoj, sed mi nenion povis memori... Dmitry vekiĝis kelkajn fojojn kaj forĵetis la manojn de la streĉe kuŝantaj knaboj. Ĝi fariĝis sufoka, la kradoj sur la fenestroj estis fermitaj, kaj ĝi aspektis kiel tipa suda junulkolonio.
  Sed matene la knaboj atendis bonan novaĵon: la marŝalo mem, sinjoro Rokossovsky, prezentos al ili premiojn. Post kiam la grupiĝo de germanaj trupoj estis disigita, la trupoj de Germanio kaj Italio, kiuj laŭsupoze atakis Sudanon de Egiptujo kaj pli sude, estis nomumitaj por komandi la spertan grandan Rokossovsky. Tiu ĉi batala marŝalo ĝuis la plenan konfidon de la antaŭa Stalino, do li ricevis la komandon de la plej potenca sovetia armeogrupo "Centro", kiu precipe devis preni Parizon.
  Ĉar ne estis taŭga uniformo por la junaj batalantoj de la Ruĝa Aglo, ili viciĝis duonnudaj, preskaŭ nigraj pro protekta kremo kaj freŝa afrika sunbruno. La knaboj iom sekiĝis en la lastaj tagoj kaj komencis aspekti kiel arabaj sklavoj el la ŝtonminejoj, nur fieraj aspektoj.
  La premia ceremonio estis hazarda, sen iu pompo kaj ceremonio.
  Konstantin Rokossovsky mem estis alta, maldika, kun juneca, sed jam eluzita vizaĝo. Tipa pola komandanto, kun severa rigardo. Li simple anoncis:
  - Por la kuraĝo montrita de la bataliono dum la malvola marŝo kaj la kapto de la britoj, premiu la batalionon la Ruĝan Aglon de Sovetunio, per speciala rubando kun bronza aglo al la standardo de la unuo. Al la komandanto, siavice, estas premiita la bronza medalo "Diligenteco kaj Kuraĝo!".
  La uloj kunfrapis la manojn, kaj la batala marŝalo daŭrigis:
  - Soldato Dmitry Rocketny, pro sia inĝenieco, heroeco kaj saĝeco, dank' al kiuj li kaptis la kolonelon de la Reĝaj trupoj, estas premiita la Ordeno de Gloro de la dua klaso. Tiel, en la aĝo de nur dek unu jaroj, nia gasto el Belorusio fariĝis la plej juna ricevanto de ĉi tiu premio de ĉiuj, kiuj estis premiitaj post kiam Stalino ekregis.
  Oleg Rybachenko daŭre faris heroaĵojn kun sia amatino.
  La knabo ĵetis per la nudaj piedfingroj akran klozitan diskon, detranĉis la kapojn de la britoj kaj knaris:
  - Knabo kreskas en soldato, kaj kiu estis politikisto en sia junaĝo, se el li elkreskus tia granda porko?
  Margarita, batalante kaj mortigante kontraŭulojn, logike rimarkis, fortranĉante kontraŭulojn:
  - Prostituitino estas honesta kun klientoj - mono kontraŭ plezuro, kaj politikisto estas kompleta mensoganto, voĉoj kaj impostoj kontraŭ pura seniluziiĝo!
  Oleg Rybachenko ĵetis mortigan donacon de morto per sia nuda kalkano, disĵetis siajn kontraŭulojn kaj grincis:
  - Politikisto estas tre multekosta prostituitino, de kiu oni riskas ne nur ricevi sifilison de la cerbo, sed ankaŭ porkon en la poŝo!
  Margarita Korshunova prenis ĝin kaj turniĝis, falĉis amason da kontraŭuloj kaj pepis:
  - Politikisto estas ia prostituitino, kiu, anstataŭ demeti siajn vestaĵojn, deŝiras tri haŭtojn de la balotantoj kaj infektas ilin per la televido!
  Nataŝa batalis en la ĉielo. Kaj ŝiaj amikoj tie ankaŭ montris ekzemplon de ilia senleĝeco en forto.
  Nataŝa batis anglan aviadilon kaj kukis, nudigante siajn perlajn dentojn:
  - Oni ne eniras la saman riveron dufoje, sed konstante porko-baĉulo povas esti reelektita dekfoje!
  Anastazio prenis ĝin kaj diris tre sprite, kaj elbatis la aviadilon helpe de siaj nudaj piedfingroj, knaris:
  - Bestoj kaj infanoj ne ŝatas manĝaĵon sen salo, sed kial plenkreskuloj enamiĝas al la dolĉa parolo de politikistoj, kiuj estas senigitaj de la salo de la vero!
  Akulina Orlova agreseme notis, fortranĉante alian anglan aviadilon kaj vyaknula:
  - La salo de la vero estas amara, sed havas sanigan potencon, la parolo de politikisto estas dolĉa, sed kaŭzas diabeton de la menso!
  Mirabela Magnetic, fortranĉante alian, grandan kaj grandan maŝinon de la aliancanoj, kaj elsendis:
  - Homo ne volas esti peono, sed kariero en la armeo komenciĝas per privataj, politikisto ne volas ludi laŭ la reguloj, kaj kondukas karieron en politiko kun senleĝeco!
  Knabinoj, kompreneble, estas tre belaj kaj seksaj. La tutan tempon ili batalas nudpiede kaj en unu bikino.
  Tiaj grandiozaj ŝteloj.
  La SU-100 ankaŭ batalas en Afriko. Kompreneble, estas tre varme, kaj la knabinoj estas en maldikaj kalsono.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, batis la malamikon kaj eligis:
  - Politikisto, kiu insultas gejojn, estas mem granda azeno, kaj ne havas virecon!
  Jekaterina, frapita al la malamiko, kaj ankaŭ uzante sian nudan kalkanon, kukis:
  - Soldato ne mortos dufoje, sed politikisto trifoje perfidos, kaj milionoble trompos!
  Elena sprite notis, piedbatante la nudajn piedfingrojn al la agresema malamiko:
  - Du mortoj ne okazas, kaj vi ne povas demeti viajn botojn kun nudaj piedoj, sed politikistoj sukcesas mortigi la tutan tempon, kaj forŝiri tri haŭtojn!
  Efrosinya ankaŭ klakbatis ĵetaĵon al la malamiko kaj knaris, elmontrante la dentojn:
  - La knabino ne timas kuri nudpiede en la neĝo, ŝi timas, ke la edziĝanto ne montriĝus stulta felta boto, ŝuita ĝis la oreloj!
  Militistoj batalis en Afriko kaj kie ajn ebla, kaj generis miraklojn.
  Kaj en Afriko okazis ne malpli ekscitaj kaj interesaj eventoj.
  Bataliono de nudpiedaj knaboj de la Ruĝa Falko daŭrigis sian streĉan kuron por postvivado... Estis infero, kiun oni devis preterpasi por meriti la ĉielon. Kaj doloro, kaj faruno, antaŭ feliĉo.
  Post la premia ceremonio, tamen, la knaboj estis tiel inspiritaj, ke ili kuris la duan duonon de la tago kaj nokto, preskaŭ sen halto kaj forgesante pri laceco.
  Vladimiro faris decidon: ili dormos tage, kaj nokte, kiam la suno ne brulos, ili faros devigajn marŝadojn. Ĝenerale, estas knaboj ĉi tie, hardita elito, kaj tiaj provoj ne estas la unua fojo. Nur nun, ke la varmego ne estas tiel infera. La plej raciaj en ĉi tiu kazo, kiam la suno estas ĉe sia zenito, kuŝas sub la markezoj kaj dormas profunde.
  Danka aprezis ĉi tiun redistribuon:
  - Noktaj trudmarŝoj ne estas ofta gasto en la Ruĝa Armeo. Ni ankaŭ devas lerni kiel batali en la mallumo!
  Nudpieda knabo Dimka konsentis:
  - Nokte, estas pli malfacile ataki, sed finfine ili ankaŭ defendos sin stulte. Kaj ni esperas, ke ni povas fari ambaŭ.
  La sekvaj tagoj montriĝis multe pli malfacilaj... Lastan fojon, pro la entuziasmo de la uloj, ili blokis la limojn de organismoj, kaj nun ŝajnis, ke ĉiu muskola fibro estas strategie bombardita per napalmo.
  Ili eĉ ne povis reteni siajn ĝemojn, kaj ŝajnis, ke temas pri grego da junaj bovidoj pikitaj.
  Por gajigi siajn novajn kamaradojn, Dimka kantis:
  La Eternulo donas akvofonton al la vivantoj,
  En la paradizo floras oraj palmoj kaj rozoj!
  Fariĝi realaĵo, ke en sonĝo sonĝo,
  Ni devas batali, ne verŝi larmojn kiel virinoj!
  
  Dio ĵetos timulojn en inferon,
  Kaj tiu, kiu estas kuraĝa, fariĝos ĉiopova edzo!
  Ĉi tie la steloj sur la Kremlo brulas,
  La vojo estas indikita per tio, kion donis al ni la Eterno!
  Ni konstruas fame komunismon,
  Nia principo estas simpla - pli rapida, pli alta kaj pli forta!
  Por ke nia takso ne malaltiĝu,
  Ni homoj estu pli kuraĝaj kaj pli saĝaj!
  
  Post ĉio, ĉiu militisto estas viro,
  Oni devas pensi, ke li estas malforta estaĵo!
  La intelekto donas al ni pezon:
  Kaj la universo submetiĝos al la astronaŭtoj!
  
  Estas domaĝe, ke la unueco estas malproksime:
  Estas multaj landoj, homoj, nacioj kaj religioj!
  Sed oni devas pensi profunde;
  Ni forigos la ĉenojn de egoismo!
  
  La milito tute ne estas por tio;
  Por humiligi kaj turmenti la loĝantojn de la planedo!
  Kaj rompi la jugon de homoj,
  Pri tiuj ĉi heroaĵoj oni kantas paretojn!
  
  Tiam ni estos la tuta familio kune;
  Kie estas ĉiuj en la mondo, kara frato kaj fratino!
  Kie ne kariera tumulto;
  Kaj altruismo kaj helpi la proksimulon estas kutimo!
  
  Ne estos morto kaj neniuj problemoj;
  Tie potenculo, mi kredas, fariĝos!
  Vi venkis vian maldiligenton
  Prenu fusilon kaj tornistro kun ŝarĝo!
  Post tia kanto, la junaj militistoj de la Ruĝa Falko akre kuraĝiĝis kaj nova ondo de entuziasmo kaj vigleco trafis ilin. Do ili travivis ĉi tiujn tagojn, kaj kiam ĝi floris kaj komencis baki, ili ekdormis.
  Dimka revis pri io speciala... Li finiĝis en mondo, kie li estis en la ĉielo, kaj ĉi tio unue kaptis lian atenton. Nome, la lumuloj ludis piedpilkon. Krome, ĉi tiuj estis hibridoj de striitaj akvomelonoj kaj krokodiloj en unu teamo, kaj miksaĵo de kukumoj kaj rinoceroj sur la alia.
  Dimka sidiĝis sur ŝtoneton kaj provis kolekti pensojn disĵetitajn ĉiudirekten kiel grego da varmaj virĉevaloj. Post ĉio, ne povas esti tiel, ke la lumuloj ludas piedpilkon, kaj eĉ alprenas tiajn nekredeblajn formojn, kiuj tute ne estas karakterizaj de reala flaŭro kaj faŭno.
  Ĝenerale, laŭ ĉiuj fizikaj leĝoj, steloj supozeble estas sferaj, kio estas esence neskuebla aksiomo! Ĉiukaze, se la fizikaj konstantoj respondas al la universo, en kiu homoj vivas. Kaj do ĉi tio estas elementa nepensebla enigmo!
  La pensoj de saĝa knabo estis interrompitaj de la apero de nekomprenebla besteto. Ĉi tie ankaŭ estis surprize, ke la estaĵo, kvazaŭ, realiĝis el maldika aero, kiel fiŝo eliranta el glacitruo. Cetere, la kapo estis fiŝo, sed la korpo en formo de horo de la sago. Krome, sur la ciferdisko, anstataŭ la ciferoj indikante la horojn, estas kelkaj nedolĉitaj hieroglifoj en formo de desegnaĵoj. Jes, kaj la sagoj mem estas pli ol dekduo kaj ili rotacias je malsamaj rapidoj.
  Dimka fajfis:
  - Diable! Kiu vi estas?
  Miksaĵo de fiŝoj kaj mirinda vekhorloĝo neatendite respondis en la rusa:
  - Kaj Yahita, kaj kiu vi estas, blankhara?
  - Persono! Dima respondis.
  Yahita ridis tre maldike kiel moskito:
  - Mi povas vidi, ke vi estas homo. Interesas min la posteno, nomo, okupo!
  Dimka estis grave surprizita:
  - Kio pri homoj en via mondo?
  Yahita kapjesis.
  - Jes, kompreneble ekzistas! Estas eĉ malfacile trovi mondon, kie oni ne renkontus senharajn primatojn. Kvankam homoj estas tre malsamaj ĉie, ekzistas fortaj kaj evoluintaj kiel arkianĝeloj, kaj ekzistas primitivaj sovaĝuloj! Li ne aspektas kiel reprezentanto de la evoluinta mondo, nudpieda, preskaŭ nuda, sed oni ankaŭ ne povas nomi vin sovaĝulo...
  Dima ne povis rezisti demandi:
  - Kaj kial ne?
  Yahita klarigis:
  "Viaj okuloj estas tre inteligentaj, kiel tiuj de saĝulo, kaj ne infano el primitiva tribo!"
  Dimka faris tute akcepteblan argumenton:
  "Kaj kial vi opinias, ke sovaĝuloj devas esti stultaj." Post ĉio, por pluvivi sen atompumpitaj eksplodiloj inter la pli grandaj kaj dentegoj bestoj, vi bezonas seriozan inĝeniecon kaj praktikan eltrovemon!
  Yahita konsentis:
  - Prave! Sed kiel sovaĝulo scius pri atompumpita eksplodilo, kvankam laŭ la normoj de homaj arkianĝeloj tio jam estas la ŝtonepoko. Diru al mi, kiu vi estas laŭ pozicio kaj kun kia tasko vi estis sendita ĉi tien?
  Dimka provis eviti rektan respondon:
  - Ĉio en nia universo estas relativa: precipe pozicioj! Kio pri la tasko? Jes, mi nur vojaĝas tra la mondoj. Post ĉio, la steloj ludantaj piedpilkon estas tiel nekutimaj kaj interesaj!
  Yahita korektis, la sagoj sur la surfaco de ŝia travidebla torso komencis rotacii iomete alie:
  - Ĉi tio estas piedpilko, sed tute alia ludo. Rigardu, jen la buloj havas flugilojn, kaj estas tri el ili samtempe, kaj la pordego ne videblas! Ĉu ĝi aspektas kiel via homa piedpilko el antikvaj tempoj?
  Dimka estis devigita konsenti:
  - Kompreneble ne... Kvankam, tuj kiam mi rigardis, tuj ekestis la asocio kun piedpilko. Ja estas ia simileco! Eĉ se ĝi ne estas formala!
  Yahita svingis ĝin for.
  - Jen la asocioj... Ili nur dolorigas mian kapon kaj okazas bataloj. Sed diru al mi, ĉu vi ne estas sabotisto dum unu horo?
  - Formale ne! Meĥanike respondis Dimka.
  Yahita svingis la piedon.
  - Tiam sekvu min. Mi montros al vi ion interesan!
  Dmitrij Raketo leviĝis kaj moviĝis, sekvis ŝin, ĉar sonĝo subite venis ien kaj la signalo leviĝi sonis.
  La knaboj, apenaŭ ripozintaj, denove kuris kun la ŝarĝo, ĉi tie ili jam ne havis eblojn por ripozo. La akra doloro en la muskoloj malfortiĝis, kaj la faligitaj piedoj rigidiĝis, ne plu eksplodante pro sufero, sed simple intense doloris, kaj la ĝemado disvastiĝis sur la tutaj kruroj, kaj la tria kaj kvara spiroj malfermiĝis en la pulmoj.
  Danka, estante la fizike la plej forta, suferis malpligrade, kaj eĉ sentis enuon: li volis batali, sed laŭ la sorto, eĉ ne unu pafo estis pafita... Jen Dmitrij, kiel ĉiam bonŝanca, faris kinematografia heroaĵo, prenis la kolonelon kaj la Ordon de Gloro ĉirkaŭ sia kolo. La premio mem ne estas multekosta, kion vi prenas el fero kaj maldika tavolo de nikelo por ke ĝi ne rustu, sed ne estas granda stampita ŝablono. La ĉefa afero, kompreneble, estas prestiĝo. Sovetunio ankaŭ havis gravajn malamikojn.
  Dum la provizora Unua Mondmilito, Hitler sukcesis gajni kvar mendojn, inkluzive de ferkruco de unua grado, malofta por simpla kaporalo. Jes, li estis vere kuraĝa kaj saĝa soldato, kvankam nun lia nomo estas uzata por timigi infanojn.
  Sed ili povas kuri sen celo dum la tuta somero kaj aŭtuno, kiam la sorto ankoraŭ falas.
  La knaboj finfine renkontis la lokon de lastatempa batalo, la kadavroj de mortintaj britaj soldatoj kuŝis, plejparte temis pri nigruloj kaj araboj. Morta karno en tia varmego simple sekiĝis kaj ne komencis putriĝi. Fragmentoj el metalo, obusoj kuŝis ĉirkaŭe, sed bonordaj rusoj sukcesis preni ĉiujn kaptitajn armilojn. Sed tamen unu el la knaboj estis bonŝanca, kaj li prenis faligitan faldtranĉilon. Kaj usona farita. Dum la kurado, li montris al siaj amikoj:
  - Tio estas mia trofeo!
  Ili grumblis responde:
  - Trovis ion pri kio fanfaroni! Prefere vi mortigu anglo!
  La malbonulo respondis:
  - Kaj tio ne estos tiel! Tio estas nur por trovi la malamikojn! Kaj vi devas kuri eĉ pli rapide!
  Sed ĉi tiuj tagoj pasis sen kolizioj, kio, cetere, estas tute natura por la plej multaj militoj. Post ĉio, dum konflikto, vi moviĝas pli ol vi marŝas. Same kiel asoj, la plej multaj flugatakoj estas malplenaj, precipe inter grandaj bataloj kaj ofensivaj operacioj. Antaŭ ol ekdormi, Danka diris al Dimka:
  - Vi scias, la blanka tigrido (kromnomo de Dmitrij), la milito tute ne estas tiel romantika kiel ĝi estas montrita en la filmo Ruĝaj Diabloj, aŭ Kapitano Daredevil, kaj en aliaj. Vi sentas iun seniluziiĝon. Ne, kompreneble, mi ne estas malgranda kaj mi komprenas, ke kino kaj realo ne estas la sama afero, sed tamen ....
  Dimka oscedis spite:
  - Ni prefere parolu pri tio post monato, sed nuntempe, meditado kaj enlitiĝo. Tamen mi devas, ke niaj novaj kamaradoj estas indaj uloj. Ili bone tenas!
  . ĈAPITRO #4
  La milito daŭris kun malmulte da intenseco. En Afriko, la usonaj kaj britaj trupoj ne estas tre fortaj, sed la vastaĵoj estas vastaj, kaj la ĝangalo kaj dezertoj, kaj multaj riveroj kaj marĉoj.
  Jes, la Nigra Kontinento estas grandega, kaj provu kapti ĝin rapide. Do la milito daŭris longe.
  Kaj Britio mem sur la kontinento ne estas tiel facile akiri. Ĉi tio estis kolosa problemo.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova batalas kiel junaj titanoj. Kaj ili gajnas gloran venkon. Ili batalas kun tre fortaj, kvankam ne tro multaj kontraŭuloj.
  Tamen, kie estas la usonanoj, la britoj kaj iliaj koloniaj trupoj antaŭ la senmortaj infanaj fenomenoj.
  Oleg Rybachenko notis, detranĉante alian vicon da kontraŭuloj kaj ĵetante pizon kun antimaterio per siaj nudaj piedfingroj:
  - Soldato en milito fariĝas samtempe pli juna kaj matura, politikisto en kaŝita lukto, maljuniĝas kaj maturiĝas, samtempe sinkiĝanta al la nivelo de sovaĝa besto!
  Margarita, tiu ĉi batalanta knabino, prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis diskon, kiu detranĉis kapojn kaj notis:
  - Soldato estas privata soldato kaj fariĝas profesiulo en la milito, politikisto ne konas la limdatojn, kaj profesiulo en donado de venko!
  La knabo kaj knabino bele disbatis kontraŭulojn. Kaj ili detranĉis ilin sen plia tempo.
  Oleg prenis ĝin kaj lanĉis ion pli ol mortigan kaj detruan per sia nuda kalkano - deklarante:
  - Soldato estu siliko, sed ne turniĝu al ŝtono en sia koro, politikisto de longe havas ŝtonon anstataŭ koron, sed havas la malmolecon de kaŭĉuko!
  Margarita, faligante la soldatojn de Britio, kaj multajn nigrajn militistojn, ĵetante akrajn pinglojn per siaj piedfingroj, elsendis:
  - Bona soldato en batalo estas kiel la Diablo - ke necesas estingi la fajron, lerta politikisto en malnobleco estas Satano mem, kaj la plenumo de promesoj estas tipa hoso!
  Ili agis tre bone kaj tre sprite kontraŭ la malamiko kaj ofensive detruis la britajn unuojn. Nu, ne nur kompreneble ili estas.
  Oleg, detranĉinte la kontraŭulojn, kriis:
  - Soldato povas morti sur la batalkampo, sed estas pli bone ol malaperi sub fluo de dolĉaj mensogoj el la buŝo de politikistoj en paca tempo!
  Margarita, disbatante sennombrajn kontraŭulojn, el kiuj tamen restis ne tiom da, prenis kaj ĵetis bombon per la nudaj fingroj kaj knaris, elmontrante la dentojn:
  - Kiu naskiĝas militisto, mortos heroo, kiu fariĝis politikisto, jam estas mortinta bastardo, kaj promenanta kadavro!
  Militistoj batalis kiel veraj gigantoj kaj gigantoj de penso.
  Sed Elizabeto kaj ŝia tankoskipo montriĝis nemultaj, kaj perladis tra la ĝangalo. Kvankam la SU-100 havas la saman transterenan kapablon kiel la tridek kvar, ĝi ankoraŭ ne estas facile veturi tra la ĝangalo.
  Elizabeto oscedis kaj komentis, donante sian vicon:
  - Politiko estas kiam oni diras unu aferon, signifas alian, faras trian, rezultas la kvara, sed ĝi tamen iras flanken kaj restas abomenaĵo en la hepato!
  Catherine tute logike konsentis pri tio:
  - Ne estas fratoj en politiko, sed estas multe da malriĉaj parencoj, ne estas fabelaj princoj, sed troo da nudaj reĝoj, ne estas vero eĉ por momento, sed estos sufiĉe da mensogoj por pli ol; unu generacio!
  Elena agreseme rimarkis kun grincado de dentoj, ke ili brilas kiel perloj kaj estas belaj:
  - Amo venas kiam oni ne atendas, politikistoj algluiĝas kiam oni ne vokas!
  Efrosinya rimarkis, palpebrumante siajn safirajn okulojn kaj frapante sian kirason per siaj nudaj fingroj:
  - Ĉiuj aĝoj estas submetitaj al amo, politikistoj povas trakti ĉian malnoblecon!
  La knabinoj iom enuiĝis, ili eĉ ekkantis, io tre grava;
  Surprizo, surprizo!
  Vivu la surprizo!Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!
  
  Imagu tian situacion - Ĉion, kio okazos al vi, vi scias anticipe.Ne necesas do zorgoj, duboj, Ĉio en la mondo disponigos horaron.
  
  Kaj ni defias enuon Ĉar, ĉar Estas neeble por iu vivi en la mondo sen surprizoj.
  
  Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!
  
  Provizas horaron de marŝado, Provizas plialtiĝon de konscio.Kaj kompreneble pliiĝos oscedo, Kaj amasiĝo plenigos la universon.
  
  Kaj ni defias enuon Ĉar, ĉar Estas neeble por iu vivi en la mondo sen surprizoj.
  
  Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!
  
  Kaj ni defias enuon Ĉar, ĉar Estas neeble por iu vivi en la mondo sen surprizoj.
  
  Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!Surprizo, surprizo!Vivu la surprizo!
  Sed aliaj herooj, la bataliono de knaboj de la Ruĝa Aglo de Sovetunio, estis multe pli bonŝancaj. Kaj ke la knaboj jam estis pretaj hurli pro enuo: nek bataloj, nek aventuroj, nur kurado! Ili finfine ricevis averton ke proksimume egala brita bataliono estis antaŭe.
  Vladimiro ordonis al ili kuŝi kaj poste rampi sur sian ventron. La knaboj faris ĝuste tion. La britoj ja ŝajnis rimarki ilin, kaj tuj, sen atendi la alproksimiĝon, ili malfermis fajron. Sed ili evidente hastis, nur unu el la junaj falkoj de Stalin estis vundita en la ŝultro, kaj la ceteraj simple sukcesis retroiri. La tereno por egala batalo ne estis tute tipa, ĉio kovrita per arbustoj kaj densejoj. Britaj trupoj pafis aktive, sed ne precize. Ruĝa Eaglet-batalantoj respondis malpli ofte, sed multe pli efike. Pli da knaboj sukcese alivestis sin, surmetante kakiajn pluvmantelojn kaj moviĝante silente. La britoj, siavice, estis tro nervozaj, kaj konstante permesis al si antaŭeniri.
  Dimka Rocket estis precipe sukcesa. Li rapide, kiel ansera ventro, grimpis en la malantaŭon de la britoj (ĉi-foje preskaŭ ekskluzive blankuloj batalis kontraŭ ili, kio signifas multe pli persistajn batalantojn, kiuj ne disĵetus de la hurlado de sirenoj), kaj pafis ilin kiel celojn en pafejo. La aŭtomata fusilo funkciis perfekte, kaj la nombro da viktimoj daŭre kreskis!
  Tamen, ve, ankaŭ la knaboj suferis perdojn, precipe kiam la interŝanĝo komenciĝis per ĵetado de granatoj. Unu el la bravaj knaboj estis disŝirita de fragmento de la stomako, kaj la intestoj elrampis. Alia dispremis la kruron, ankaŭ tre malagrablan. Sed la batalo ĵus ekflamis, kaj la damnitaj, kruelaj angloj montriĝis multe pli ol ili komence supozis junaj leninistoj. Estis tiom da krioj kaj ĝemoj de ambaŭ flankoj.
  Tiam Dimka, aŭskultinte, determinis la komandanton. Li estis granda anglo, ankaŭ kolonelo kun profunda voĉo. Li kaŝis sin en antaŭe fosita tranĉeo.
  La blondhara knabo subridis kaj rapide, kiel malgranda vipuro, foriginte la anglojn ĉirkaŭantajn lin, rampis al la tranĉeo. Bato al la dorso de la kapo per ponardo kaj la kolonelo eksilentis, siblante el siaj lipoj, kiel trapikita aŭtopneŭo. Post tio, la knabo, metante aron da ĉifitaj folioj al sia buŝo, muĝis per simila voĉo.
  Ĉi tie la sekreto kuŝis en tio, ke la folioj estis trempitaj en glueca suko (Dimka antaŭ preparis tion, kvankam esperante timigi la sovaĝulojn, sed poste estis la Pinokjo-efekto, kiam oni serĉas unu aferon, sed rezultas io. alie, sed rezultas io tute alia, sed ankaŭ utila!).
  Kiom ajn terura estis la voĉo de la komandanto, ĝi funkciis en distordita angla:
  - Ĉiuj stariĝu, kaj kuru malantaŭen paŝon marŝon!
  Kaj ĝi funkciis! La britoj eksaltis, post kio eksplodoj de mitraletoj kaj aŭtomataj fusiloj pluvis sur ilin. Kompreneble, vidante tiajn perdojn, vi kuros sen ordono... La kuraĝaj soldatoj de Britujo rapidas al siaj kalkanoj, kaj la knaboj, flagrante, venena verdo de la herbo, nudpiede, rondaj kalkanoj, alkuras post ili, pafante plu. iru!
  Nun tio estis batalo! Tuta kaj samtempe efika ekstermado! Kun furioza postkuro.
  Vladimiro kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Por mi batalantoj antaŭen! Ni malfermis konton ĉi tie!
  La aliaj knaboj kunkantis:
  - Stalino donis al ni ŝtalajn brakojn flugilojn, kaj anstataŭ koron fajran motoron!
  Vladimir aldonis:
  - Pli kaj pli alte kaj pli alte! Por strebi al la flugo de niaj birdoj, kaj en ĉiu helico spiras, la trankvilo de niaj limoj!
  Kiel la germanoj konis tiajn kantojn? Se Dimka preferis komponi sian propran, tiam lia amiko Danka, male, reklamis tion, kio jam estis komponita, populara kaj konata ...
  Tamen, Dimka, kiu fakte estis la ĉefa gajninto ĉi-foje, ĉagreniĝis kaj kantis sian propran melodion:
  Ni ĵuras al Stalino la Granda;
  Honoro konservi kaj batali ĝis la fino!
  Ĉar Lia potenco estas kiel la suno,
  Ĉar la lumo de Dio estas lando!
  
  Ni protektu la Patrujon kontraŭ la malfeliĉo;
  Leono brito renversita de la vosto!
  Ni konstruos feliĉon sur la planedo;
  Kiel ordonis la Sinjoro sankta Kristo!
  
  Egaleco kaj frateco regos;
  La ĉielo fariĝos pura blua!
  Post ĉio, vi havas la rajton batali por ĝi,
  La vojo de la socialismo estas por la junuloj!
  
  Patrujo bela Rusio,
  Stalino estas gvidanto de Dio donita al ni!
  Kie la floroj sur la kampo estas la plej belaj,
  Kie la vorto boor ne povas eksalti!
  
  Ĉio en la lando kreskas, ĝi estas larĝa;
  Ĝi havas glacion kaj abundajn herbejojn!
  Dezerta oro de la oriento
  Arĝento kaj perloj neĝoŝtormo!
  
  Estas Kremlo sur la planedo de la tuta lumaĵo;
  Sed eĉ pli abrupte la potenco estas en ni!
  Ĉi tie "Katyusha" lumigis la ĉielon;
  Kvazaŭ la arkianĝelo mem donus okulon!
  
  Ĉiuj popoloj de la Patrujo estas unuiĝintaj;
  Ni ne havas malplenajn problemojn inter ili!
  Rusujo ne kliniĝis sub la jugo de la dorso;
  Vi ne sukcesis preni la teron, sinjoro!
  
  Por ke ŝercoj ne plu taŭgas,
  Ankaŭ ni estas sinjoroj!
  Rusoj ne amasiĝas sur la planedo,
  Dolĉa akvo verŝas el la ĉielo!
  
  Gigantaj kampoj kreskas;
  La koloso estas kiel la mielabelo de koroj!
  Dio donis al la rusoj lokon en la paradizo mem,
  Kaj kronon de laŭroj al vi!
  
  Ĉio fariĝis obeema al homo,
  Nur fiero ne povis bridi!
  Sed ne estu la fino de la homa epoko;
  Spaco malfermas la pordon por ni!
  La knaboj tre vigle kaj aprobe aplaŭdis la grandiozan prezentadon. Vladimiro eĉ faligis korvon per bone celita pafo de pistolo, kaj Danka diris:
  - Kaj vi, Dimka, estas bonega - vi esence kantas kaj komponas nur vian propran!
  La juna majstro rimarkis:
  - Kaj ĉi tio estas la plej valora afero, kiam vi kreas vin mem, kaj ne ripetas kiel papago!
  La perdoj estis rapide kalkulitaj ... Ve, tri knaboj disiĝis de la taĉmento por ĉiam, kvin aliaj estis tiel grave vunditaj ke ili devus esti portitaj, kaj dudek kvin homoj estis modere vunditaj sub sia propra potenco, aŭ malpeza ...
  Pli ol okcent kvardek homoj estis mortigitaj de la britoj .... Entute, la proporcio estas sufiĉe akceptebla! Sed la kaptito ne estis, krom unu majoro de la medicina servo. Ĉiuj aliaj estis buĉitaj...
  Danka ŝercis:
  - Ni, obtuzaj maŝinpafiloj dum longa tempo, segis kaj terenbatis milojn da kvincent angloj!
  Vladimir interrompis lin:
  - Silentu, ĉu? Tri el niaj infanoj mortis. Mi pensas enterigi ilin ĉi tie, sur la batalkampo, aŭ porti ilin al miaj unuoj, por ke ili estu entombigitaj laŭ la kutimo de Kristo!
  Danka estis surprizita:
  - Ĉu USSR alte estimas Kriston? Ja kaj vi kaj Stalino mem konstante diras - Kristo estas malfortulo kaj sverulo kaj ne arjo!
  Vladimir trankvile respondis:
  - Dependas de kia Kristo... Tiu en la Biblio ne estas arjo kaj pacisto! Tiu, en kiu ni kredas, tio estas sen la tiel nomata Sankta Skribo, estas ĝuste la sama ruĝa Arjano! Kaj ne nur ruĝa arjo, sed ankaŭ ege kuraĝa homo! Vi devas kompreni ĉi tion.
  Dima konsentis.
  - Ankaŭ mi havas biblian Jesuon, kiu instruas ne rezisti la malbonon kaj tute ne ŝati la vangojn. En cara tempo jam estis tiel, do kio? Li batis precipe la mastro de la kamparano, frakasis lian vizaĝon en sangon, rompis siajn ripojn sur la rako, kaj tiu malfeliĉulo simple preĝis por la mastro. Sed ĉu ĉi tio plibonigis la bienulon eĉ unu pencon?
  Danka mem respondis por ĉiuj:
  - Kompreneble ne! Malbono devas esti kontraŭbatali tuj! Ĉar malbono estas flamo; por kiu la plej bona benzino estas pacienco, kaj la plej bonaj matĉoj estas indiferenteco kaj egoismo!
  Vladimir severe interrompis ilin:
  - Tio, kion vi diras, estas jam evidenta, absolute por iu ajn prudenta homo. Do, ne necesas klarigi kaj instrui al ni ion aldone. Ĝenerale, rusoj, mi konas nacion, kiu amas filozofian rezonadon kaj boltologion laŭ la stilo de Dostojevskij. Intertempe vi Oleg kaj Danka portos la brankardon kun Petro, do li estas la plej peza el la mortigitaj. Nun ni marŝu...
  La knaboj estis inspiritaj kaj inspiritaj de la unua, vere armea venko, kaj harditaj korpoj jam komencis adaptiĝi al la varmo kaj streĉo. Estis nur amuza! Do kuru kaj petolas...
  Danka demandis Dmitry dum la kurado:
  - Sed vi estas progresinta infano, vi povas diri sciencisto... Kial vi opinias, ke kristanismo povis atingi tian sukceson en la tuta mondo. Kaj krome, la logiko en ĉi tiu doktrino, ne kvarko!
  La blankhara knabo, pripensinte iom da tempo, respondis:
  - Mi memoras, ke la doktoro pri propagandaj sciencoj Goebbels diris: por kredi je mensogo, ĝi devas esti granda. Parafrazi, por ke la doktrino estu kredata, ĝi devas esti sen ia logiko! Aŭ eĉ pli precize: por ke oni kredu al religio, ĝi devas esti sen logiko kaj saĝo!
  Danka kapjesis dum li kuris.
  - Ĉi tio estas parte vera, sed tamen... Multaj aferoj en nia mondo estas sen logiko kaj senco, sed nenio atingis tian sukceson kiel kristanismo, kaj tion oni ne povas klarigi nur per paradokso!
  Dima diris:
  - Estas diversaj faktoroj kaj la administra rimedo de la povantaj, ĉar ili profitis de obeemaj servistoj, trompitaj de la kredo je pli bona postvivo kaj ne volantaj ŝanĝi ion sur la tero. Kaj kompreneble, la malforteco de la sklavoj, kiuj komprenis, ke ili estas tro malfortaj kaj malorganizitaj por rezisti la legiojn de Eterna Romo. Kaj tiel plu... La tre romantika bildo de Jesuo Kristo. Rimarku, ke Jesuo ne estis ordinara homo. Triono de la homaro konsideras lin la Ĉiopova Dio, kiu aperis en la karno. Kaj ĉi tio nur eblas por persono kun speciala donaco de ĉarmo.
  La sovetia knabo kuranta dekstre ŝajne komprenis la belorusan lingvon kaj intervenis:
  - Kaj ĉi tie ĉio estas multe pli facila! La signifo estas, ke ĉiopova Dio mem alprenis homan formon pro homoj, supreniris la krucon. La ago mem estas tiel neracia, nekomprenebla por ĉiuj, malfacile klarigebla, sed samtempe rava, ke homoj enamiĝis al ĝi. Krome, la persono estas flata. Kial flatado? Ĉar li estas viro, rezultas tia grandega valoro, ke la kreinto de la universo mem suferas pro li kaj donas sian vivon! Kaj ĝi estas ĝenerale bonega!
  Danka konsentis.
  - Jes, ĝi estas nekomprenebla! La Kreinto de la Universo estas torturita kaj krucumita, kaj li preĝas por siaj ekzekutistoj! Kiu povas imagi ĉi tion? Kio povus esti pli?
  Dima konsentis.
  - Nenio! Ja estis la paradoksa naturo de la Evangelio mem, kiu fariĝis la kialo, ke ili kredis je ĝi, inkluzive de saĝuloj, konsciante, ke ne eblas elpensi tian aferon! Precipe, imperiestro Konstantino estis gvidita ne nur per praktika kalkulo: ĝi ne estis enspeziga. Kristanoj ne estis la plimulto en la Romia Imperio. Male, ili estis malespera minoritato, krome, pasiva kaj pacisma minoritato. Kaj la paganoj, male, estis agresema plimulto. Do imperiestro Konstantino eble kredis... Cetere, li kredis sincere, kaj akceptinte kristanismon, li prenis fatalan riskon por si...
  Danny malestime snufis:
  - Mi ne komprenas, kia estis la morta risko ĉi tie?
  Dimka pacience klarigis:
  - Por la fieraj romianoj, kristanoj estis nur juda sekto. Tio estas, ili eĉ ne konsideris ilin kiel homojn, sed la olimpikaj dioj estas nacia religio, eĉ se pruntita de la grekoj. Tio estas, ĝi turnas ke imperiestro Konstantino iris kontraŭ kaj siaj prapatroj kaj lia medio. Krome, kristanismo karakterizas puritanismo, kaj la romianoj neniel kutimis limigi sin. Tio estas, ĝuste la nenatureco de kristanismo, la fakto, ke tiu ĉi kredo igas oni rezigni multajn el la vivoplezuroj, kaj tio estis la kolosa risko en ĝia adopto. Do, nur bonŝanco en militaj aferoj permesis al Konstantin akiri piedtenejon, inkluzive de la helpo de la kruco sur la ŝildoj!
  Danny rimarkis:
  - Same kiel Islamo stariĝis sur bajonetoj, aŭ pli ĝuste sur glavoj kaj lancoj! Ĉi tio denove konfirmas - kiu estas forta pravas! Fortaj pugnoj estas la plej bona el argumentoj!
  Dima ridis.
  - Eble ne estas amuza... Sed estas tragike kiam la menso ne estas aparte aprezata. Kvankam vane iuj opinias, ke adoleskantoj respektas nur fizikan forton. Ili estas ankaŭ karakterizitaj de aliaj, inkluzive de intelektaj valoroj!
  La knaboj eksilentis... Paroli, kompreneble, estas interese, sed ĝis nun la temoj nur ŝvebis en la aero. Religio ne estas la plej populara temo en la konversacioj de knaboj. Do, eble provu babili pri tankoj?
  Danka demandis Dima:
  - Kaj kion vi opinias pri la kvalito de germana milita ekipaĵo? Precipe la fanfaronita parto de la panzvale?
  La knabo sufiĉe logike respondis:
  - Neniel, praktiko konfirmas, ke germanaj tankoj estas fortaj kaj efikaj! Kion alian oni povas diri ĉi tie? Kaj tiaj indikiloj kiel armilo, kiraso, motoro, kaj la rezulto: frappovo, protekto, motoro, kompreneble, estas gravaj, sed samtempe malĉefaj. Kompreneble, se ne ekzistas veraj tankaj asoj!
  Danny sulkigis la brovojn.
  - Kion vi volas diri, ke ni ne havas tankajn asojn?
  Dima senkulpe ridetis kiel monaĥino:
  - Kaj de kie ili estu? Niaj belorusaj tankoj ankoraŭ ne batalis kun tankoj. La lando de suemaj finnoj preskaŭ ne havis tankojn, Japanio sur Khalkhin Gol ankaŭ havis ilin kun gugulkin-nazo. Ili ne havis tempon por kreskigi ĝin - nediskutebla fakto! Do estas senutile paroli pri ĉi tiu temo nuntempe.
  Danny ŝraŭbis sian vizaĝon.
  - Jes, ni havas nenion aparte imponan kaj ne! Do eblas plezurigi la kelojn de la NKVD por kontraŭsovetia agitado.
  Dimka mallaŭte ridis.
  - Sed ĉi tie ni kredas kaj ni estos la unuaj! Eble ni eĉ ricevos kavalirajn krucojn, ĉar ni rusoj naskiĝis por venki!
  La sovetia knabo kolere interrompis:
  -Ho ne! Ni Arjaj naskiĝas por venki. Finfine, la nura afero, kiu helpis vin ĝis nun, estas ke nia armeo ankoraŭ ne turniĝis al Oriento. Sed tuj kiam Britio kapitulacos, vi vidos niajn tankojn paradi en Kremlo.
  Danka incitetis la junan nazion:
  - Kiel militaj trofeoj, kompreneble. Jes, eĉ kun la kolonoj de malliberuloj, paŝantaj sub la eskorto! Jen kiel vi vidos Moskvon!
  Batalo kiu minacis eksplodi estis malhelpita per la minaca krio de Vladimiro:
  - Silentu! Vi Danka pro longa langa puno ... Anstataŭ nokta dormo, vi staras sub gardo, la tutan nokton kun valizo sur la dorso. Kaj estos io tia...
  Danka volis grimpi en la botelon, sed Dimka trankviligis lin:
  - Estas via kulpo. Ja ni estas gastoj de amika lando, kaj vi insultas ĝiajn soldatojn... Pardonu kaj observu la takton taŭgan por gasto!
  Danny silentis. Li ne volis konfesi eraron aŭ veki konflikton. Kaj Dima sugestis:
  - Ĉu vi povas kanti ion kiel signon de repaciĝo?
  La komandanto respondis:
  - Ne, ĉi tio ne estas la tempo!
  - Ĉu mi do povas stari ankaŭ en la nokta gardisto kune kun mia amiko Danka?
  Vladimir denove kaj sufiĉe prudente kontraŭis:
  - Kaj estos malĝuste, por li estos nenecesa amuziĝo... Lasi oni enui kaj pripensi... - La juna bataliona komandanto paŭzis kaj preskaŭ insinue demandis:
  - Vi surprizas min. De kie vi akiris tiajn nekredeblajn armeajn kapablojn? Vi batalas kiel superhomo de usonaj komiksoj, kio estas via sekreto?
  Dimka estis konfuzita:
  - Nu, kial ĝi estas Superman... Ĉio, principe, estas ene de la kapabloj de homo. Tio estas la unua fojo, ke mi aperis antaŭ la tankoj. Ili konfuzis min kun araba knabo, kio estis nekredebla kaj eksterordinara. Tiam ili kredis la rakonton, ankaŭ nature, nu, la infano volas gajni monon kaj helpi la britojn. Nu, kompreneble, ne ĉiu homo povas eltiri pistolojn el sia zono, li povas fari ĝin nerimarkeble sen esti kaptita, sed ajna "pinĉo" eĉ de juna aĝo estas sufiĉe kapabla. Nu, iu el vi kapablas pafi kvar striktajn petrolŝipojn el du pistoloj. Kaj la fakto, ke la kolonelo tuj kapitulacis, havante sperton pri la milito kun Britio, ne estas tiom surpriza. Jen tri milionoj da francoj kapitulaciitaj preskaŭ sen batalo kaj sidantaj en bonegaj fortikaĵoj, kio estas multe pli surpriza. Resume, la unua kruco de la dua klaso, ricevita sufiĉe logike, mi faris tion, kion povus fari ĉiu infano el via bataliono anstataŭ mi. Kaj la premio mem ne estas unika; dum la unua mondmilito, preskaŭ cent ses mil soldatoj kaj oficiroj ricevis ĝin. Kial do mi tiom altigu min!
  Vladimir parte konsentis:
  - Unuflanke ŝajnas esti tiel, sed... Dum la dua batalo, vi ne estis kiel ĉiuj. Precipe la britoj ŝajnis ne rimarki vin, kaj vi trafis senprokraste sen celi, sed samtempe sen maltrafi. Kaj ne ĉiuj kapablas imiti la voĉon de la kolonelo!
  Dimka obĵetis:
  - Ne, ĉiuj povas fari la lastan, se vi uzas aparaton por resonanco. Mi instruos al vi ĉi tion, se vi volas. Pri pafado sen maltrafo, tiam vi pafis tre dece. Ĉiu batalanto de via bataliono povas ricevi la titolon de Voroŝilov Pafilisto. Ĉu la angloj vidis min? Do ili ankaŭ ne rimarkis la aliajn batalantojn, ni perdis ĉiujn tri mortigitajn, kio signifas, ke ĉi tiuj batalantoj klare kovris siajn okulojn!
  - Jam kvar mortintoj! - Dimka korektis la voĉon de malantaŭe. - Aleksandro mortis, ve, la milito.
  Vladimiro estis laca de tia konversacio, kaj li kriis:
  - Rapidu pli rapide, alie ni ne informos la ceterajn.
  Survoje, alia grave vundita batalanto mortis, sed la batalantoj rapidis al granda araba vilaĝo. Tie, tiuj kiuj ne povis leviĝi ricevis krizhelpon. Post tio Vladimiro parolis kun la kolonelo de la Ruĝa Armeo de Sovetunio, klarigante al li la situacion kaj rakontante al li la pasintan batalon. Li ordonis sendi du surĉevalajn Ruĝarmeajn soldatojn kun arabaj gvidistoj por kontroli. Tamen Vladimiro montris al li foton kun amaso da mortigitaj angloj kaj diris:
  - Vi povas fidi nin, ni ankoraŭ ne lernis mensogi!
  - Sed lernis komponi! - Malgaja kaj sen granda ĝojo respondis la kolonelo.
  Sed tio estas nenio Vladimiro ne embarasiĝis kaj skizis la lastan okazaĵon al la alveninta generalo. Li manpremis al li kaj promesis rekompenci tiujn, kiuj distingiĝis. Post tio, la junaj batalantoj estis senditaj dormi en la kazerno.
  Tamen, Vladimir Gulo, konsciante, ke ĝi estas tro sufoka en la kazerno, ordonis ŝteliri sur la strato ... Sciu, ke niaj infanoj ne timas tankojn, malpuraĵon kaj muŝojn. Danka estis metita sur gardon. Ili metis pavimŝtonojn en lian tornistron, por pli da pezo kaj pli severa puno. Tamen, Vladimir rapidis, ridetante por konsoli la punkeston:
  - Sed vi ne estos senigita je niaj komunaj premioj kaj meritoj. Ni ne trudas al vi disciplinan punon, kio estas utila por vi!
  Danka, kvazaŭ ne komprenante, demandis:
  - Kial ĝi estas utila?
  Vladimir Wolverine simple klarigis:
  - La ĉeesto de disciplinaj sankcioj estas bonega kialo por rifuzi prezenti premion por milita merito. Kaj vi, kompreneble, volas montri la Sanktan Georgan Krucon, aŭ ian alian ordon, kiam vi revenos al via patrujo.
  Danka skuis la kapon kolere.
  - Jes, neniu deziro?
  Vladimir malrekte, kiel fleso rikanis:
  - Jes... Mi ne kredas ĝin, ĉar viaj amikoj verŝajne komencos demandi kial via amiko havas ferajn krucojn, sed vi ne? Kial vi restis sen rekompenco, eble vi batalis malbone!
  Danka surmetis indiferentan rigardon:
  - Mi ne zorgas. Sovetiaj premioj estas multe pli valoraj ol germanaj aĵetoj, eĉ kavalira kruco kun diamantoj! Tiel ke!
  - Nu, ĉesu fieran belorusa ulo! Mi kredas, ke vi gardos vian konsciencon. - Vladimiro Gulo silente foriris. Lasante spurojn de la nudaj piedoj de dekdujara, sed sufiĉe granda knabo por sia aĝo.
  . ĈAPITRO #5
  Oleg Rybachenko daŭrigis sian interesan mision. Li, kune kun la knabino Margarita, detruas alian anglan bazon.
  La terminatorknabo donis obuson per sia nuda kalkano kaj diris:
  - Politikisto estas monstro pozanta kiel belulo, sed neniu luksa municio povas kaŝi pencon de porko kaj lupaj dentegoj!
  La militista knabino, ĵetante murdan donacon de morto per siaj nudaj fingroj, jelfis:
  - Soldato ankaŭ estas iel monstro, ĉar li mortigas sur la batalkampo, sed male al politikisto, li estas sur egala bazo, sed la balotanto ĉiam perdas!
  Oleg Rybachenko, lanĉante obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj kaj disĵetante kontraŭulojn, kriis:
  - Virino volas amon kaj feliĉon por si kaj sia familio, politikisto ĉefe interesiĝas pri domaĝo de aliaj, kaj estas obsedita de amo al mono!
  Margarita ĵetis donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto kaj eldonis:
  - Virino similas al rozo: alloga odoro, hela aspekto, akraj dornoj, kaj kiel aspektas politikisto, frapanta per fetoro, mizera aspekto kaj kakta kaŭsteco?
  La terminatorknabo, disbatante kontraŭulojn, kaj palpebrumajn safirajn okulojn, rimarkis:
  - Virino estas la enkorpiĝo de beleco kaj pureco, kvankam ne ĉiam ideala, sed politikisto ĉiam estos la normo de malnobleco kaj malbeleco!
  La Terminatoro-Knabino rimarkis kun rido:
  - Nudpieda knabo ne ofte miskondutas kaj eniras sian poŝon, kiel politikisto faras aĉajn aferojn kaj metas porkon en ĝin!
  Senmortaj infanoj faris verajn miraklojn, kaj estis bonegaj.
  Kiel, tamen, kaj la knabino pilotoj kiuj gajnis la aerbatalo por Britio.
  Nataŝa faligis anglan aŭton uzante siajn nudajn krurojn kaj knaris:
  - La infano amas ludi per armiloj, sed li estas aminda, la politikisto amas ĉagreni ilin, sed anstataŭ timo, li inspiras abomenon kaj ridon!
  Anastazio agreseme notis, terenbatante alian malamikaŭton:
  - Kiel diras sciencistoj, homo devenis el simio, politikisto, kvankam tipa primato, precipe sukcesaj homoj, havas rilaton kun ŝakalo!
  Akulina Orlova agreseme notis, terenbatante alian kontraŭulon per bareltekniko:
  - Homo havas Dian krean naturon, sed politikistoj krucumas, ke ili estas nur diabloj laŭ naturo kaj kreas kaoson!
  Mirabela Magnetic, pikante malamikajn aviadilojn, kaj detranĉante ilin kvazaŭ per ventolulo, elsendis:
  - La politikisto estas la Diablo en la karno, sed ne la sinjoro de la infero, sed la kreinto de la submondo sur la Tero, en kiu la diabloj foriĝas de kontrolo kaj kreas kaoson!
  La knabinoj, kompreneble, estas inaj monstroj kaj donas la kornojn al la tuta aliancita moskito aŭ aro da moskitoj.
  Dume, kelkaj belaj knabinoj el Sovetunio estas venditaj al la irana ŝaho en la haremo.
  Ankaŭ la korpoj de la militistoj estis submetitaj al masaĝo, kaj tion faris ne servistinoj, kaj eĉ ne eŭnukoj, sed muskolaj adoleskaj sklavoj. De sia tuŝo, la knabinoj vere ekscitiĝis kaj fariĝis multe pli invitaj kaj allogaj.
  Kaj la ruĝhara Angeliko kaj la blonda Alico forgesis pri modesteco kaj volupte ronronis sub la lertaj tuŝoj de la junuloj. Estis preludo al marĉando por ke ili estu amuzaj kaj kiel eble plej erotike allogaj.
  Ni finu la "ekzercon", la knabinoj estis denove lavitaj kaj vestitaj. Ili surmetis ŝuojn kun altaj kalkanumoj kaj multekostajn ŝtonojn sur siajn krurojn, kaj tiaron kun juveloj sur siaj haroj. Angeliko eĉ surpriziĝis:
  - Ĉu ne estas domaĝe, ke la posedanto ornamu nin tiel? Ja ĉi tiuj ŝtonetoj valoras riĉaĵon, kaj kiom ili donos al ni estas nekonata!
  La ĉefservistino trankviligis ilin:
  - Dum la rabataĉeto, vi estos tute nuda kaj faros nudpiedan dancon. Tio estas, se vi estus vendita en la kostumo de Eva, vi ne havus fadenon sur vi. Kaj ĉio alia, la aĉetanto povas aĉeti por plia kotizo.
  Alicio ruĝiĝis, embarasita.
  - Do ni devas esti tute nudaj antaŭ aro da viroj?
  La servistino kapjesis.
  - Certe! Ĉi tio estas la antikva kutimo. La aĉetanto devas scii absolute ĉion pri siaj sklavoj. Ĉiuj mankoj, se ili, kompreneble, estas virtoj. Kompreneble, multaj knabinoj estas terure ĉagrenitaj, ĉar ili ne kutimas eĉ demeti la vualon antaŭ viroj. Sed ni ne faras indulgon.
  Angelica, jen ĝi fariĝis scivolema:
  - Kaj se la sklavo de honto aranĝas koleregon?
  Grandega kaj dika eŭnuko en ĉenmasto griza pro polvo kaj luksa turbano respondis por la servistino:
  - Kaj ni interparolas kun ili antaŭ la aŭkcio, klarigante, ke tio ne estas la kazo, kiam oni devas honti, sed male, oni devas montri humilecon. Alie, puno atendas. Kutime ĝi funkcias kaj la sklavoj estas kvietaj. Pri vi, kvankam vi estas virgulinoj, ŝajnas, ke vi kutimas promeni duonnuda, vi povas vidi per via sunbruno, do paciencu. Se vi estas vendita en la haremon de la ŝaho, ĝi estos la plej bona el ĉiuj eblaj sortoj.
  Alico faris iomete riverencon.
  - Vi konsolis nin!
  La knabinoj estis kovritaj per pluraj diafanaj kovriloj, kiujn oni devis forigi, tiel ke la korpo de la sklavo vendita ĉe la aŭkcio iom post iom montris siajn ĉarmojn.
  Laŭ arabaj normoj, Alico kaj Angeliko estis altaj divoj, ili estis aspergitaj per incenso, kaj denove malleviĝis, buksigis siajn mirindajn harojn por ke ĝi falu sur iliajn ŝultrojn, meze de marĉando.
  Ambaŭ militistoj estis trankvilaj, vivo, milito kaj trejnado malmoligis ilin, kio signifas, ke ne estis kialo por timi. Kio estas por ili antaŭjuĝoj kaj superstiĉoj? Kaj ili havas nenion por honti pri sia korpo.
  Ĉi tie la signalo sonis kaj la sklavoj estis kondukitaj al la aŭkcio. Ĉi tie, cetere, en altaj kalkanumoj, al kiuj la knabinoj ne kutimis, ili vere limigis siajn krurojn, kaj estis malagrable, ke la ŝtrumpeto estis pinĉita kaj ĝi konsistigis la tutan pezon de fortaj, knabinecaj korpoj.
  Do ĝi jam iris, io kiel inkvizicia torturo, tamen, en pli milda versio.
  Multe da homoj kolektiĝis, kie estis aŭkcioj, por malriĉuloj. Ili vendis virinojn, infanojn, virojn. Sed ĝi estis sur malferma piedestalo kun malaltkvalitaj aŭ malaltvaloraj varoj. Virinoj tamen estis senkompate senvestitaj kaj palpadis antaŭ ĉiuj, tiuj, kiuj provis kaŝiĝi, estis batataj per vipoj. Aŭdiĝis ĝemoj, kaj estis multaj hurloj. Jes, kaj krioj foje esprimis suferon. Estis precipe timiga por la infanoj, kiuj restis sen gepatroj, kiuj estis kondukitaj nudaj al la aŭkcio kaj de tempo al tempo la aĉetantoj grimpis en la buŝon per nelavitaj fingroj kaj pinĉis ilin. Do, plorado estis granda, kiel la fajfo de vipo. Krome ĝi ankaŭ odoris je diversaj kloakaĵoj, kelkloke oni povis vidi kukojn lasitajn de azenoj. Nur paro da mizeraj, verdkoloraj motorcikloj parte detruis la mezepokan pejzaĝon de sklavkomerco.
  Alicio amare rimarkis:
  Kiel humiliga ĉi tio estas. Traktu kiel bestojn.
  Angelica aldonis:
  - Mi esperas, ke ĉi tio ne estas por ni?
  La ĉefeŭnuko trankviligis la knabinojn:
  - Ne, vi estos vendita en la palaco, por riĉuloj. Cetere, se la piedoj de la knabino estas lacaj de la ŝuoj, rikiŝo donos al vi veturon.
  Jes, altaj, arabaj junuloj ricevis veturilojn kaj la sinjorinoj sidis sur ili. Siavice, la eskorto de la gardisto, neatendite akiris biciklojn. La granda eŭnuko promesis:
  - Post momento ni atingos la helan celon!
  Ĉi-foje la muzelo ne mensogis. La palaco, kie oni venigis la knabinojn, estis granda, luksa, kun statuoj kaj fontanoj.
  Sed la ĉefa afero estas la loko mem por marĉando, rememoriga pri teatra scenejo. Kaj ĉi tie ankaŭ devis atendi en vico. Angeliko eĉ demandis:
  - Ĉu ĝi estas grava centro de la sklavkomerco?
  La Ĉefeŭnuko diris:
  "Ĉi tio estas grava centro por la virina sklavkomerco. Viroj estas plejparte venditaj aliloke. Kiel cetere, kaj knaboj, por konsolo...
  Oferto estis aktiva, la publiko amasiĝis multe kaj ĉio en luksa orienta vestaĵo. Nur kelkaj homoj estis en eŭropaj kostumoj, sed entute ĝi estis sufiĉe amaso. Estis multe da bruo, kaj la knabinoj, kiuj estis kondukitaj al la kajo, estis aŭ iom post iom elmontritaj, aŭ tuj elkondukitaj nudaj.
  Jen unu el ili, tamen, eltenis la humiligon kaj ĵetis koleregon. Ŝi muĝis kiel bovidino ĉe la buĉejo, dum esti senhaŭtigita viva. La gardistoj buŝoŝtopis ŝin kaj portis ŝin el la ĉambro. La Ĉefeŭnuko deklaris:
  "Ili skurĝos ilin por ne damaĝi la haŭton, eble ili ankaŭ rostos la krurojn en brazilo, por ke la plandoj kovriĝu per malgrandaj veziketoj, kaj ankaŭ rako estas ebla. La sinjorino devas rekonsciiĝi. Vi estas la sama, se vi forĵetos la "ĉevalojn" vi ricevos kruelan, punon sen kripligo kaj vi estos kondukata denove vendi.
  Angeliko ankoraŭ demandis:
  - Se ni denove ĵetos koleregon!
  La eŭnuko diris severe:
  - Tiam vi estos palisumita, do tentu la sorton!
  Kiam la knabinoj estis finfine elkondukitaj al la kajo, ili sentis pli da trankviliĝo ol timo.
  La administranto de la aŭkcio legis:
  - Du junaj ĉarmistoj, virgaj, pasiaj, trejnitaj por ami laŭ la okcidenta maniero, sed ankoraŭ ne konis virojn. Blonda kaj fajra vendiĝis kiel paro. La komenca prezo estas kvin mil oraj piastroj.
  En respondo, malkontentaj ekkrioj estis aŭditaj en la araba:
  - Montru al ni iliajn vizaĝojn! Kiaj divoj.
  La eŭnukoj, starantaj flanke, deĵetis la vualon de la knabinoj kaj kovris iliajn fizionomiojn, flamante pro ekscito. Gerda nevole ektremis, la penso, ke ŝi nun estos nudigita antaŭ kelke da cent voluptemaj viroj, estis tiel naŭza, ke ŝia tenera vizaĝo skarlata, kaj ŝiaj safiraj okuloj saltis.
  Kaj la publiko kriis pro ĝojo kaj for ni iras:
  - Sep mil piastroj.
  - Ok mil!
  - Dek mil!
  - Dek du mil! kriis viro kun griza barbo en verda turbano ornamita per smeraldoj.
  Angeliko demandis la eŭnukon:
  - Kaj kiom estas dek du mil piastroj, se tradukite en eŭropan monon?
  La eŭnuko estis simile sperta kaj edukita:
  "Ĝi estas ĉirkaŭ cent dudek mil usonaj dolaroj. Nu, proksimume la sama indico se vi kalkulas en oro!
  Alico ĉirkaŭis siajn lipojn.
  - Panjo Mio, jen tri pezaj tankoj M-16.
  Angelica korektis:
  - Ne, multe pli!
  Vere alta, sufiĉe seka viro, kun akvilina nazo kaj skarlata turbano, proponis eĉ dek kvin kaj duonon da piastroj.
  La ĉefeŭnuko flustris:
  - Ĉi tiu en skarlata turbano, Ali-Topal mem, provizanto de la haremo de la Ŝaho de Irano. Li ne kutimas perdi ofertojn.
  Riĉulo en verda turbano kun smeraldoj eligis:
  - Dek sep mil piastroj, por kelkaj horoj...
  Tiam junulo sen turbano, sed en eŭropa kostumo, leviĝis kaj kriis:
  - Dek ok mil piastroj! Ĉi tiuj virinoj estas indaj je mi, la hinda raĝo Malik.
  Okazis provizora paŭzo... la viroj tumultis... La riĉulo en la smeralda turbano komentis al la princo:
  - Kaj vi volas doni monon por du ŝteloj, per kiuj vi povas aĉeti detruanton?
  La princo respondis kolere:
  - Ĉu vi volas dormi kun fera ŝipo?
  Intertempe, la eŭnukoj forĵetis la kovrilojn de la knabinoj, kiuj kovris iliajn graciajn sferajn mamojn. La cicoj ekbrilis kiel rozkoloraj burĝonoj. Komerco reviviĝis. Unu el la ŝejkoj elverŝis plenmanon da diamantoj el sia monujo kaj diris:
  "Mi proponas por ili dudek mil piastrojn!" Ili valoras ĝin!
  - Dudek unu mil! - Proponis viron en verda turbano.
  - Dudek du miloj! La princo grumblis.
  - Dudek kvin mil! - Plantita de la provizanto de la Ŝaho.
  Zumo iris tra la vicoj, sed la marĉando ne ĉesis. La ŝejko kuris al la juvelisto kaj elskuis la tutan enhavon de la monujo kaj demandis:
  - Rigardu ĉi tiujn diamantojn!
  Li elpremis:
  - Dudek ok piastroj!
  La ŝejko grumblis:
  - Ili estas miaj, ambaŭ knabinoj!
  La princo el Hindio kontraŭis:
  - Ne mia! Tridek mil piastroj!
  Estis denove paŭzo. Konsideru tricent mil usonajn dolarojn, ĉi tio estas grandega kvanto por tiuj tempoj. Multaj komencas demandi, ĉu valoras ĝin meti tiom multe por la knabinoj.
  Je signalo, la eŭnukoj deĵetis la vualojn, kiuj kovris la ventrojn de la sklavoj, kaj tiam ili demetis la diademojn, sternante siajn mirindajn harojn... La aŭkcioj rekomencis, la tegmentoj de la viroj iris.
  - Tridek tri!
  - Tridek kvin!
  - Tridek naŭ!
  - Kvardek unu mil!
  Paŭzo .... Kaj tiam la provizanto de la ŝaho elsendis:
  - Kvardek kvin mil piasts. Kaj mi avertas la ceterajn, ke tiu, kiu nomas la sumon kaj ne povas ĝin plene pagi, estos publike skurĝita kaj forpelita el la aŭkcio en malhonoro.
  La ŝejkoj iom senkuraĝiĝis... Tiam ne estis tiom abundaj fluoj de petrodolaroj, kaj la dolaro mem ankoraŭ ne havis tempon por depreciiĝi, do la kvanto estis tre granda. Kaj donu ŝin kiel sklavon...
  Sed la Ĉefeŭnuko ankoraŭ ne elmetis ĉiujn atutojn, kaj la lasta vualo kovranta la koksojn kaj krurojn forflugis de la knabinoj. Kaj tiam premante la breĉojn liberigis la krurojn de la altkalkanumaj ŝuoj. La komando sekvis:
  - Dancu!
  Se virino dancas, tiam tute ne estas kiel kiam ŝi staras senmove. Ja ĉi tio ne plu estas statuo, eĉ se ĝi estas bela, sed vivanta tremanta karno. Kaj la knabinoj, forte ekscititaj de honto, kaj samtempe de la pikaĵo de la situacio, dancis tre energie.
  - Kvindek miloj! ĝemis la viro en la verda turbano.
  - Kvindek kvin mil! - La provizanto de la haremo ne rezignis.
  - Sesdek! - kriis unu el la ŝejkoj.
  - Sesdek kvin! - Aldonita la provizanto de la ĉeko.
  - Sepdek! - kriis la posedanto de la smeralda turbano.
  - Okdek! - La provizanto de la ŝaho interrompis kaj aldonis. - Kontrolu vian bilancon bedaŭrinde, vi povas ricevi vipon.
  La lasta kolportisto velkis... Sekvis rimo:
  - Unu, du... - Estas paŭzo, subite iu ŝanĝas opinion... Alico flustris (jes, kiam ĝi finfine finiĝos! Mi estas ateisto-Komsomolano preta preĝi al Alaho!). - Tri! Vendite al la provizanto de la haremo de la ŝaho.
  Ili tuj ĵetis vualon sur la knabinojn kaj laŭvorte portis ilin el la aŭkcio en siaj brakoj. Tiel finiĝis la "labora" tago de la militistoj. Pli precize, ankoraŭ ne. Ili ŝarĝis sian realan antaŭfilmon aĉetitan en Ameriko kaj prenis ĝin al Teherano. La knabinoj mem estis ankoraŭ, fakte, nudaj, sed kovritaj per litkovriloj kaj kuŝantaj sur sofoj. Ili eĉ ricevis bongustajn manĝojn, kaj la gardistoj estis lasitaj ekstere. Do kuŝu kaj ĝuu, kara.
  Alicio rimarkis surprizite:
  - Estas ankoraŭ strange! Ni estis pagitaj sumo egala al dudek usonaj pezaj tankoj. Tio estas riĉaĵo kun oraj dolaroj ankoraŭ ne depreciitaj de inflacio. Kaj tamen, neniu fiero, io ne estas sentata!
  Angelica suspiris.
  - Oro ĉiam estas valoro, sed kiam la stangoj de kaĝo estas faritaj el ĝi, vi volas rabati ĝin!
  Alicio sugestis:
  - Eble ni ludos en la urboj. Ĉu ni nomos la urbon, kaj poste alian, por ke ĝi komenciĝu ĉe la fino de la antaŭa?
  Angeliko negative balancis la kapon.
  - Ĝi jam estas iom skva. Eble vi povas pensi pri io alia. Kiaj ideoj?
  Alicio trovis:
  - Kaj poste ni faru puŝojn laŭvice. Kiu unue rompiĝas, tiu perdas!
  Angelica volonte konsentis:
  - Jen ĝi iras! Samtempe, ni trejnados la brakojn kaj bruston. Kaj tiam niaj kruroj ricevis sufiĉan ŝarĝon, sed mankis manoj!
  Dum la knabinoj amuziĝis, ankaŭ estis varme en Afriko....
  La Sovetunia bataliono Ruĝa Aglo moviĝis suden... Tiaj estas la strekoj kaj malvolaj marŝoj. La knaboj jam estis tiritaj en la sufokan kaj elĉerpigan ritmon de kurado tra la dezertoj kaj ĝangaloj. Kaj survoje, ni devis venki la armean reziston de la britoj.
  Aparte, transirejo kun du mitralaj turoj. Ĉi tie mi devis pafi iomete antaŭ ol oni uzis la grenadojn. Ne estis perdoj...
  Sed tiam estis eĉ pli malfacile, ok tankoj kaj kvar memveturaj pafiloj estis enterigitaj en la tero, kaj ĉirkaŭ ili estis infanterio, maŝinpafiloj, spertaj soldatoj, tranĉeoj fositaj per seslatero. Ne estas tiel facile preni ĉi tie, specon de fortika areo ĉe la intersekco de tri vojoj kondukantaj kaj konektanta Somalion, Sudanon kaj Etiopion.
  Ne estis facile proksimiĝi, la areo estis pafita tra kaj la arbaro ĉirkaŭe estis dehakita. Vladimiro, konsciante la aventurecon de la atako, estis vokonta aviadon por helpo, sed Dimka Rocket proponis konstrui ŝajnon de katapulto kaj ĵeti paron da pakaĵoj da kontraŭtankaj obusoj.
  - Ne necesas distri la ruĝan aviadon, precipe ĉar la malamiko havas almenaŭ kvin potencajn kontraŭaviadilajn kanonojn de 90-milimetra kalibro, sen kalkuli pliajn aerpafilojn. Estas malgranda malamika antaŭposteno ĉi tie, kaj sieĝaj balistoj estas necesaj kontraŭ la antaŭpostenoj.
  La komandanto de la bataliono de knaboj kaj ruĝaj arjanoj Vladimir ĉi tie, tute prave, interalie, havis kelkajn dubojn:
  - Ĉu vi pensas, ke vi povas el ĝi sufiĉe precize?
  Dimka, kunpremante palmoleon kaj rezinon kune kun siaj amikoj, konfirmis:
  - Jes, mi pensas, ke la pafisto Voroŝilovskij estas ankoraŭ eta afero. Jes, kaj Voroŝilov mem estas la plej primitiva militisto. Nur donu al mi la kondukon.
  La knabo vere meditis antaŭ la pafo, kaj li aldonis ankaŭ benzinon miksitan kun palmoleo kaj rezinoj, al kiuj oni aldonis kalkon kaj karbidon, al la grenadoj. Kaj tiam, kalkulinte, li krucsignis sin, faris pioniran saluton kaj pafis senprokraste:
  - Jen vi ricevas nedolvyat!
  Unu pafo, poste alia kriado:
  - Por patrujo por Stalin!
  De la flanko de la malamiko, muĝado, krioj, ĝemoj.
  Dimka denove ordonis:
  - Alia salvo!
  La ĝemoj, la muĝado, la flamoj plifortiĝis, aŭdiĝis krioj angle: surrender!
  Ĉi-foje estis pli ol kvincent kaptitoj, kaj ili estis plejparte blankaj angloj. Estas malfacile kredi, ke ĉi tiuj uloj antaŭ nur ses monatoj frakasis la superajn fortojn de la italoj en Etiopio kaj en Italio mem. Sed nun ili estis konstruitaj kiel mizera grego da ŝafoj.
  Nudpiedaj, gratitaj, sed gajaj knaboj pelis la kaptitojn, ne atentante la ŝtonojn kaj dornojn sub iliaj piedoj. Kaj Dimka Rocket eĉ kantis:
  La lando estas sankta al komunismo;
  Vi ekbruligis la torĉon de la tuta planedo!
  Portu la standardon de stalinismo,
  Kiu donis tian feliĉon al infanoj!
  
  Ĉiu el ni havas fusilon
  Ni konas militan laboron honorinda!
  Post ĉio, la kanto rapidas suke, laŭte,
  Supre kun la ruĝa lumo de stelo!
  
  Ni alportas ĝojon, feliĉon al la tuta mondo,
  Al labormaniulo estis la posedanto!
  Dika kapitalisto respondi,
  La proleto supreniris sur la tronon!
  
  Nia skarlata flago, kompreneble la koloro de sango;
  La potenco de la Sinjoro Kristo estas malkaŝita en li!
  Kaj ili devos elteni multe da doloro,
  Ni estas gviditaj de la sanktuloj de la ikono de vizaĝoj!
  
  Kaj tiam la infanoj ne vidos paradizon,
  Ni reviviĝos de sciencistoj kun saĝaj pensoj!
  Tiam renkontu kun floroj la paŝon de soldato,
  Sub brila komunismo!
  
  Kamarado Stalin estis nomumita de la Sinjoro;
  Regu la patrujon kaj konduku al venko!
  Nia vojo al la supro estas tre oblikva,
  Kaj vi estas la granda gvidanto por ĉio en la respondo!
  
  Unueco estos nia saluto al la popoloj,
  Kiu profitos el la bajoneto de leninismo!
  Varma radio de libereco fandos la glacifloson,
  Sub la skarlata, kumaĥa standardo!
  
  Ĉi tie la tankoj disŝiras vicon da infanterio,
  Kaj ĉiaj malkuraĝuloj, senvorte, kapitulacu!
  Tio estas la heroeco de la knaboj de la brava kompanio;
  Ke aviadiloj ne estas potoj kaj teleroj!
  
  Granda gloro atendas - kredu
  Tiuj, kiuj estimas Rusion super la vivo!
  Ni malfermu la radiajn pordojn en la spacon,
  Por ke ne estu putra maldiligento!
  
  Por la Patrujo necesas heroaĵo;
  Kaj ni dediĉos ĝin al ŝi, kredu nin!
  Kaj malbona faŝismo jam estas venkita,
  Al gloro, honoro, ĝojo - generacioj!
  Dimka kantis kiel vera majstro kaj la sovetiaj knaboj kune kun li ... Kaj neniu atentis la atakon kontraŭ totalismo, kiu ne estis tute taŭga en ĉi tiu kompanio. Kaj kio, formale, Soveta Rusio ne estas totalisma, sed demokrata!
  Nur Danka flustris per siaj lipoj:
  - Nu, vi donu Dimka!
  La kaptitoj estis transdonitaj en la plej proksima bazo, kaj la liberigitaj knaboj rapidis plu. Ĝis nun ili ne ĉesis. Marŝalo Rokossovsky devis iri longan vojon ĝis Sudafriko. Kaj provu tiel, trairu la tutan Afrikon. Cetere, estas multe pli da britaj trupoj en la oriento de la afrika kontinento ol en la Okcidento. Jes, kaj en Etiopio, vi devas kalkuli kun la ribelantoj, kaj diversaj por-britaj princoj.
  Do la batalantaj knaboj devas trakuri dornojn kaj ŝtonetojn, ne pensante pri ripozo. Jen venas alia bataleto, ĉi-foje de loka, ribelema tribo.
  La batalo ne estis tiel sensanga, unu infano estis kuŝigita de la "Bur" trafante rekte en la frunto. Vere, ankaŭ la sudananoj ricevis ĝin, ili estis falĉita de kvarcent, uzante fragmentajn grenadojn kaj flugigante ilin.
  Tri infanoj estis tiel grave vunditaj ke ili devis esti portitaj sur brankardoj.
  Antaŭ enlitiĝi, Dimka diris al Danka, kiu ankaŭ estis iomete gratita de ŝrapnelo sur la ŝildo de sia larĝa brusto:
  "Vi vidas, milito fariĝas amuza. Kaj bataloj, estas viktimoj, kaj am-afero!
  Danka konsentis.
  - Jes, nun mi konsentas, estas am-afero, kaj viktimoj. Kvankam estas pli bone, ke entute ne estis viktimoj niaflanke.
  Dimka ruze palpebrumis:
  - Ho... Vi scias, ĉi tio postulas magion. Sed fidu min, ĝi pliboniĝos.
  La sekvanta tago pasis same intense, kelkaj rajdistoj provis ataki ilin, sed la knaboj estis en garde, kaj ĉi-foje ili evitis perdojn, kuŝigante cent kaj duonon atakspecoj. Inter tiuj mortigitaj estis du britaj oficiroj. Kaj tiel la milito iom post iom ekflamis. Estis evidente, ke tio ne estas promenado, kaj ne nur devigaj marŝoj.
  Do ili atingis la britan fortikejon proksime de Baĥĉi. Sed preskaŭ ne necesis batali. Dekduo aŭ pli da britaj soldatoj provis barikadi sin en la bunkro, sed ili estis fumitaj per memfaritaj venenaj substancoj. Pluraj britoj mortis surloke, kaj la ceteraj eksplodis, kie ili estis ligitaj.
  Sed la ekipaĵo estis kaptita sufiĉe kutime, kaj la araboj kunvenis por protekti la punkton faris fidelecon ĵuron al Sovet-Unio.
  . ĈAPITRO #6
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova jam estas survoje al Sudafriko.
  Ili detruas la anglan bazon en Namibio kaj, kiel ĉiam, en granda bato. Tiaj malbelaj uloj.
  La knabo ĵetis obuson de mortiga kaj detrua forto al la britoj kaj knaris:
  - Soldaton juĝas Dio kaj tempo, politikisto estas aĉulo sen juĝo, kaj lia senleĝeco ne konas tempon!
  La knabino agreseme komentis, lanĉante mortodonacon per siaj nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj:
  - La soldato ne serĉas pacon, kaj la ŝtormo ankaŭ ne signas, la politikisto enterigos siajn heroaĵojn, la parazito estas tre envia!
  Oleg Rybachenko denove lanĉis obuson al la malamiko, ĵetante obuson per sia nuda, infaneca kalkano kaj elsendis:
  - Soldato estas iam militisto nevole, kaj li ne volas mortigi, sed plenumas sanktan devon al la Patrujo, dum politikisto estas libervola perfidulo, kiu ŝatas porki, ne plenumi devojn al balotantoj!
  Margarita fortranĉis la malamikon per bone celita eksplodo, ŝirante la internojn, deklarante:
  - Soldato solvas enigmojn en bataloj, politikisto konstruas ruzajn kombinaĵojn, li ne povas pace solvi la aferon!
  En aliaj lokoj, knabinoj faris heroaĵojn.
  Alico kaj Angeliko faris puŝojn plurmil fojojn, sed ŝvitante, ili ne volis cedi unu al la alia. Fine, la knabinoj sufiĉe prudente konsideris, ke ili havis sufiĉe, kaj ilia forto ankoraŭ utilus. Do estas pli bone ripozi.
  Angelica deklaris:
  - Kaj vi kaj mi estas kiel rusaj vilaĝanoj, tio estas, obstinaj. Kion ni distros nun?
  Alico ŝercis:
  - Verŝajne papilioj...
  La antaŭfilmo haltis kaj la knabinoj denove alportis manĝaĵon sur oraj pletoj. Post brutala ekzercado kun push-ups, la militistoj estis tre malsataj. Ili avide saltis sur manĝaĵon kaj trinkaĵon... Ili manĝis kukojn, kaj ĉokoladon, kaj fruktojn kun mielo... Kaj ili ne rimarkis, kiel la plej peza dormo ruliĝas sur ilin.
  Fariĝita en vera sapopero: la sonĝserio daŭris;
  Nova espero ebriigis la korojn de ambaŭ plej belaj rajdantoj. Kaj ili rajdis sur sia mirinda ĉevalo - megagnomo.
  Angelica ekscitite diris:
  - Vi scias, estante en ĉi tiu fantazia mondo, oni vere ripozigas sian universon de tondra fero!
  Alico, elmontrante siajn perlajn dentojn, konsentis:
  - Ja estas! Malstreĉu kaj forprenu vian animon.
  La Fajro-Diablo parolis:
  - Se la milito ne ekzistus, tiam ĝi devus esti inventita, kaj male al la Ĉiopova Dio, tiu ĉi fabelo aspektus nekompareble pli kredeble!
  Alico venkiĝis:
  - Mi supozas, ke jes! Sed sciante, kiel granda estas Stalino en nia lando, estas tute eble kredi je la ekzisto de la Plejalta Dio!
  Angeliko kun ruza rigardo kaj sufiĉe logike klarigita:
  - Sed, se, kompreneble, la Ĉiopova Dio ne estas Jesuo Kristo!
  Alicio forte suspiris.
  - Estas pli facile kredi je la senpoveco de la Diablo ol je la ĉiopovo de Jesuo!
  Kiam la mallumo de la nokto cedis lokon al viskoza antaŭtagiĝa krepusko, stranga malhela strio baris la vojon. Ŝi iel malproksime aspektis kiel makula pitono. Fortaj, makulitaj kaj kun bizaraj kurboj, la ŝtonegoj etendiĝis en senfina linio tra la malseka, malglata herbo.
  Alico ekkriis:
  "Jen, ĉi tio verŝajne estas la limo de la posedaĵoj de la sinjoro de la submondo!"
  - Ne, ne timu, helhara diva, ĝi estas nur malnova limo! Angeliko ekkriis ĝoje. - Nun ni estas preskaŭ, nu, mi esperas, - ĝuste hejme!
  La nudpieda blonda militisto grimacis.
  - Kaj vi estas ankoraŭ plena de optimismo ĝis la tonsiloj mem!
  La fajra militisto ofendiĝis:
  - Kiu jam estus parolinta pri optimismo, sen kialo!
  Neniu gardis la muskajn ŝtonojn, kaj aliflanke ĝi estis tiel malplena kiel ĉe la flanko de la imperio de malbonaj troloj kaj demonoj. Alico gratis sian ŝelon per la fingroj de sia nuda piedo kaj fajfis:
  - Estas mojose ĉi tie, tamen! Aŭ pli ĝuste malĝoja!
  Kompreneble, transiri ĉi tiujn limojn, kiel la lastatempa rivero, ne donis garantiojn, sed tamen la radiaj fuĝantoj sentis sin iom pli trankvilaj.
  Angelica esprimis ĝin poezie:
  - Jen estas la promesita lando, sed ne Izrael!
  - Kaj kial la nova limo estas tiel strange aranĝita? - demandis Alicio, sekvante per sia radianta rigardo amason da ŝtonegoj. - Estas pli oportune, verŝajne, ol sur ŝtonoj aŭ tute ne ĉeestas?
  Angelica grumblis:
  - Kial vi bezonas scii ĉi tion?
  Alicio levis la ŝultrojn.
  - Jes, tiom scivoleme. Mi estas novulo en ĉi tiu mondo. Eĉ se vi ne povas esti fiera pri ĝi!
  - La ŝtona limo ne estis metita por demonoj aŭ militistoj. Antaŭe, ekzistis teroj de ostomordantoj - brutalaj kaj tre fortaj mortigaj troloj. La milito kun troloj, elfoj, demonioj kaj tigroblatoj daŭris dum jarcentoj. La armeoj de diversaj estaĵoj estis simple grandegaj - ili atingis centojn da miloj! Iam ili gajnis kelkajn venkojn, ostmordantaj troloj, atingis la antaŭmontojn mem kaj preskaŭ detruis Persiko-Sukcenon - kaj ĉi tio finfine estas la ĉefurbo de la Lando de Amo kaj Espero, kies Radianta Lumo kaj fonto de energio tenas la Koro de la Universo! - diris Angelica.
  Alico ekkriis, kunpreninte la manojn:
  - Kia hororo! Do ĉiuj universoj kaj miriado de mondoj estis minacataj?
  La fajra militisto afable trankviligis sian amikon:
  "Sed ilia forto sekiĝis en la montoj. Tiam, en bona jaro, niaj militistoj, kune kun la elfoj, tamen renversis la armeojn de malbonaj troloj kaj batis ĝis la lasta. Ilia herbo estis bruligita ĉie, la urboj estis okupitaj kaj resanigitaj. Kaj la limo estis movita de la limo al la limoj de la nordo!
  Alico ridis.
  - Ŭaŭ! Sed tiaj rakontoj estas tipaj, preskaŭ por ĉiuj fabeloj!
  Angelica sufiĉe logike respondis:
  - Kaj kio estas fabelo, se ne iomete plibeligita per vivo
  - Vi volas diri, ke la militistoj savis la universon... - Gerda ekkomprenis, kial Angeliko ne aspektis diferenca de la diinoj de antikvaj tempoj, kiujn la grekoj bildigis en siaj statuoj.
  Sukcena lacerto glitis preter ŝiaj fingroj, kaŭzante tiklan senton.
  - Ĉiuj militistoj estas posteuloj de antikvaj dioj kaj diinoj. Tial ekzistas paradiza mondo ĉi tie tiom longe. Sed Lucifero diris: sufiĉe da graco! Nu, la ghouls decidis nun la arjoj degeneris, tial ili atakis la imperion de Justeco kaj Feliĉo...
  Angeliko finis kaj lerte kaptis la lacerton per siaj nudaj piedfingroj.
  Alico grumblis:
  - Ho jes. Do, ni ankaŭ degeneris... Kiu parolus, rigardante la frenezajn trolojn kaj la belaĵojn de kaj niaj knabinoj kaj elfoj!
  Angeliko prudente respondis:
  Ĉiu nacio havas sian propran koncepton de beleco.
  Alicio konsentis. Ŝi saltis de la megagnomo kaj faris kapriolon en la aero.
  - Jes, la koncepto de beleco por ĉiu nacio kaj specio havas sian propran. Nur nun la opinioj pri indignoj estas surprize la samaj por ĉiuj, senescepte. Estas tia fenomeno. Cetere, kutime kiam oni diras knabinon, oni aldonas belan, kaj kiam maljunulino estas malbela!
  Anĝeliko ankaŭ kapturniĝis, kaj ŝpinis sian glavon:
  - Jes, estas io tia... Ĉiuj homoj, atentu, homoj amas junecon kaj timas maljunecon. Ĉi tio estas tia tipa okazo. Tamen oni ne povas ne konsenti, ke ĝi estas natura.
  Ĉi tie la interparoloj de la knabinoj estis interrompitaj, alia besto elsaltis antaŭ ili, jam maljuna konata tigro-blato. Vere, li estis sola, sed kun du tre longaj glavoj, kaj eĉ ŝildoj.
  - Nu, ke knabinoj-militistoj batalos?
  Angeliko faris paŝon al li:
  - Kompreneble, kredu min, ni ne estos timemaj! Kaj vi ne timis veni sola al ni!
  Tigro-blato oponis:
  - Ne, nudpiedaj belulinoj, mi nur ne estas sola.
  Alicio fajfis.
  - Mi sciis, ke vi neniam kuraĝos batali honeste. Mi supozas, ke vi kunportis la armeon?
  Tigro-blato oponis:
  - Ne, mi efektive estas sola, sed miaj malhelaj dioj estas kun mi, kiuj helpos min venki vin. Nur ni batalos, mi esperas honeste - unu kontraŭ unu!
  Alico konsentis kun videbla fervoro:
  - Kompreneble, por esti honesta. Kaj ĉar mi estas blondulino, kaj la malhelaj dioj helpas vin, tiam la elekto de kontraŭulo devus fali sur min!
  Anĝeliko silente, abrupte, kvazaŭ valvo estus deŝirita de premo, turniĝis kaj bruligis Alicion per tre malagrabla mieno. Nekohera siblo eskapis de la lipoj de la militisto.
  La blonda militisto miris:
  - Kio vi estas, amiko?
  "Mi ne ŝatas paroli kun vi," la Fajra Diablo finfine diris obtuze kaj glacie malproksime. - Mi sentas vin kiel malplena loko.
  Alico provis trankviligi sian amikon:
  - Kaj tamen estas mia elekto! Angelica estu patrioto, ne egoisto, konsekvenca en servado de Sovetunio...
  Angelika sufokiĝis:
  - Bone, batalu! Kaj venku, se vi povas, kompreneble, kaj mi kredas je vi!
  La tigra blato tuj kuregis al la blonda militisto. Ili ŝajne provis preni ŝin malhumile, esperante, ke la portanto de blondaj haroj ankoraŭ ne varmiĝis. Sed Alico, ŝajnas, estis preta por ĉi tio. Ĉiukaze ŝia plej akra kasisto ŝiris la ventron de la monstro jam en la unuaj sekundoj de la batalo. Angeliko kuraĝigis sian amikon:
  - Tio ĝustas! Vi vidas en la formo!
  La malamiko malnoble kriis:
  - Jes, vi estas blankhara estaĵo!
  La tigra blato svingiĝis tro larĝe kaj investis per sia tuta forto, kiun Alico perfekte profitis, detranĉante la penikon de la atakanto. Tiam ŝi esprimis:
  - La balancilo estas larĝa, sed la perspektivo estas mallarĝa!
  La tigra blato atakis responde, provante piedbati ankaŭ per siaj malsupraj membroj. Sed la blonda terminatoro tre lerte tranĉis sian genuon, devigante la malamikon ŝanceliĝi. Angelica denove aprobis:
  - Ĉi tio estas tute laŭ la stilo de la nevenkebla Sovetunio. Nun fini ĝin rapide.
  Alicio saltis sur sian predon kiel tornado en la tropikoj, la tigro-blato apenaŭ havis tempon por rebati kaj ne estas mirinde, ke baldaŭ lia malbela kapo apartiĝis de la korpo. Tiel la batalo finiĝis...
  Angelica esprimis siajn pensojn:
  - Ĉio neebla estas ebla mi certe scias! Ne eblas esti senmakula virgulino por ĉiam!
  Alico tiam demandis sian amikon surprizite:
  - Kaj kial, kiam mi volis kontraŭbatali lin, vi prenis ĝin tiel malvarme, kvazaŭ ĝi estus ia malnobla ruzo. Ja estas mia rajto!
  Angelica grimacis.
  - Kaj mia rajto rifuzi al vi klarigon. Sed venos la tempo kaj vi ĉion scios!
  Alicio forte suspiris, sed ne ĝenis sian amikon per demandoj.
  Ili silentis ĝis la sunleviĝo. Angelica iom post iom malvarmiĝis kaj estis iel inhibiciita. La hieroglifoj sur la kiraso de la balanciĝanta megagnomo pli akriĝis dum la firmamento pli pala. Kiam ĝi malbariĝis, Alico povis vidi detale la urbon ĉe la dekstra flanko de la rivero, etendita antaŭ ili, kun ondoj la koloro de oranĝa suko. Sed la grandega emblemo faris specialan impreson, ĝi estis ĉizita el duonvaloraj ŝtonoj, kun mirinda detalo, kaj eble la ludo de matena chiarobkuro vigligis ĉi tiun malgrandan magian bareliefon. La vertikale poziciigita birdo etendis larĝe sed fleksitajn flugilojn kaj turnis sian kapon profile.
  La bone difinitaj ŝvelintaj okuloj simbolis akran vidon, kaj la fleksita rabobeko estis danĝere akra. Sed la plej surpriza estis sube. Ĉiu el la plumoj de la flugilo estis ankaŭ malgranda birdo, kaj ĉiuj kune fariĝis frosta taĉmento de militistaj birdoj, fidele rigardante sian grandan reganton, kvazaŭ atendante ordonon... Potenco, lojaleco kaj preteco por tuja atako. estis majstre transdonitaj. Alicio longe rigardis ĉi tiun potencan signon, pensante...
  La dormo de la knabinoj, kiel atendite, estis interrompita, sed okazis, tio tute ne estas kiel la amikoj planis. Ili vekiĝis en mirinda, grandega salono de fabele bela palaco, kie ĉiu etaĵo estis ĉefverko de monda arto, kie la aero estis bonodora kaj paradizaj birdoj kantis.
  Toretoj da dolĉa akvo fluis, lageto plena de ĉampano ŝprucis, kaj la muroj estis laŭ ŝablonoj. La du knabinoj mem kuŝis sur altaj lanugaj plumbetoj, sur la litoj de inda Reĝino de Ŝebao. Ĉio estus ĝenerale bonega se ne estus la oraj ĉenoj katenantaj la pojnojn kaj maleolojn de la knabinoj. Iliaj mirindaj, bele nudaj, magiaj korpoj estis kvazaŭ krucumitaj sur siaj litoj. Tia estas la senhelpa stato de humiligitaj, kaj fabele radiantaj sklavoj.
  Angeliko profunde suspiris.
  "Do mi ne sciis, ke kaĝo povas esti ora, ne nur en figura senco.
  Alico konsolis sian amikon:
  - Nur la ŝaho povas havi tian grandan kaj luksan palacon. Do, fakte, ili atingis sian celon kaj alvenis al sia celo!
  Angeliko dolĉe ridetis.
  - Mi scivolas, kia ŝaho li estas?
  Kvazaŭ responde al la demando, aŭdiĝis plaŭdo, kaj el la ĉampana lageto grimpis granda barbulo, kiu aspektis aĝa ĉirkaŭ kvindek aŭ kvindek kvin jaroj. Li estis larĝbrusta kaj larĝŝultra, tamen, kun panĉo. Estis en li granda natura forto, sed la muskoloj naĝis kun graso el senutila vivmaniero kaj glutemo. Ĉi tiu viro estis nuda, nur altvalora talismano sur ĉeno estis lia tuta dekoracio, sed ne estis dubo, ĝi estis ĉeko. Jes, kaj la talismano sur la brusto estis simbolo de reĝa potenco.
  Kompreneble, ili vidis la foton de la knabino de la ŝaho, kvankam li ŝajnis pli juna en ĝi, kaj lia barbo estis pli mallonga.
  La ŝaho ĵus banis sin en ĉampano, sed li marŝis konstante, la aspekto de memfida reganto. Kaj kompreneble, la novaj houris por la haremo ne povis preterpasi lian atenton. Antaŭ ĉio, la aŭtokrateca (formale senlima) reganto de Irano alproksimiĝis al Alicio. Lia harplena mano ripozis sur la maleolo de la knabino kaj milde karesis ĝin. La blondulino rigardis la ŝahon kun indiferenta rigardo, sed tiam ŝia korpo komencis perfidi kaj ŝiaj vangoj ruĝiĝis pro honto.
  Ĉu vi estas virga virgulino? - demandis la sinjoro Gerd.
  La blondulino kun larmoj fluantaj en ŝiaj okuloj respondis:
  - Jes sinjoro!
  La ŝaho ridetis iroze.
  - Nu, tio estas bonega. Nun vi fariĝos virino, ricevinte la unuan sperton ĝui la posteulon de la Mesaĝisto de Alaho kiel reĝo en la trideka generacio.
  Veraj larmoj fluis sur la skarlataj vangoj de Alico:
  - Estas tiel dolora kaj kruela, sinjoro. Mi terure timas ĉi tion!
  Ŝah metis sian larĝan manon sur la luksan kokson de la knabino kaj komencis masaĝi, trankvilige:
  - Ne timu! Mi estas lerta amanto. La doloro estos mallonga, kiel mordo de moskito, kaj tiam vi plonĝos en la oceanon de plezuro.
  Alico daŭrigis, kaj sen la plej eta ombro de ŝajnigo, plori. La penso perdi sian senkulpecon estis vere terura. Precipe por puritana kristano kiel ŝi.
  - Ne, mi petas... Vi estas tiel grandega, grandega viro, lasu min mem...
  - Kio pri ŝi mem? La ŝaho estis surprizita.
  - Mi mem selos vian dignon indan je titano kaj faros ĝin tiel zorge kaj lerte, ke ĝi estos bona por vi kaj por mi. Mi petas vin pro Alaho!
  La ŝaho embarasiĝis, li vere kompatis la senkulpan knabinon, kiu aspektis kiel la plej ĉarma anĝelo, kaj li ordonis:
  - Liberigu ŝin!
  La du eŭnukaj gardistoj, kiuj sekvis la ŝahon senĉese skuis siajn ŝlosilĉenojn kaj rapide malfermis la serurojn sur la brakoj kaj maleoloj de la blonda knabino. Tiel malrapide ŝi leviĝis kaj ridetis al la Ŝaho. Li mansignis ŝin al li:
  - Nu, venu, karulino, saltu sur mian kejlon.
  Alico vere saltis kaj batis la Ŝahon sur la mentonon per sia kubuto. Grandega viro falis... La eŭnukoj nur havis tempon por anheli, ĉar la nuda piedo de Alico puŝis tiun dekstren kun ronda kalkano en la sunplekson, kaŭzante fortan dolorŝokon, kiu frapis ŝian spiron kaj retenis ŝian krion. La eŭnuko maldekstre etendis la manon per sabro, sed bato falis sur lin, Alico trafis la tempion per peza talismano ŝirita de la kolo de la suvereno.
  Ĉi-foje ĝi estis mortiga... Alia bato estis frapita de la blonda militisto sur la dorso de la kapo de la dua eŭnuko, fleksita de poke kun suna plekso. Tiel, la plej proksima gardisto de la ŝaho estis detruita. Angeliko vokis al Alicio mallaŭte:
  - Prenu la ŝlosilojn kaj rapide liberigu min!
  La blonda terminanto respondis:
  - Ĉi tio ne estas problemo! Nun!
  Ne estis malfacile malfermi la ĉenojn, ĉar ĉi tie ne estis specialaj opcioj kun ŝlosiltruo kaj ŝlosilo. Ĝenerale, la knabinoj estis sufiĉe katenitaj ne pro timo de atenco, sed por ludi.
  Kiam Angelica liberiĝis, la ŝaho ĵus komencis levi la kapon, provante renormaliĝi post peza knokaŭto. La fajra diablo kaptis du ponardojn de la zono de la murdita eŭnuko. Ŝi ĵetis unu al Alicio, kaj la dua, eksaltante, tuŝis la gorĝon de la ŝaho:
  - Nu, la reganto de Persujo kaj Irano, la potenca aŭtokrato... Ĉu vi volas savi vian vivon kaj la vivojn de centoj da miloj da viaj regatoj, kaj ankaŭ konservi la sendependecon de la lando kaj, kompreneble, vian personan; potenco?
  La ŝaho peze kaŭris kaj murmuris konfuzite:
  - Nu, kiu ne volas ĝin... Ĉiuj volas ĝin!
  La Fajra Diablo feroce fulmis ŝiajn smeraldajn okulojn:
  - Do tuj deklaru militon al Britio kaj aliancu kun Sovetunio!
  La ŝaho, palpebrumante ofte, rigardis ilin, kaj fine ekkomprenis lin:
  - Do vi estas sovetiaj spionoj. Kia azeno mi estas, volupto blindigis min, sed mi devis diveni, kiu vi estas. Ĉu eblas por ordinaraj eŭropaj virinoj havi tiajn muskolfortajn kaj sekajn korpojn...
  Angelica levis la ŝultrojn.
  - Ĉio, kio estas farita por pli bone. Ekzemple, la trupoj de Sovetunio estas nevenkeblaj, kaj via malbone armita kaj malbone trejnita armeo, malgraŭ ĉiuj ĝiaj grandnombraj, sendube estus venkita. Kaj kelkaj britaj dividoj, kiuj troviĝas sur via teritorio, tro malmulte helpas. Do vi havas grandan ŝancon konservi vian potencon, riĉaĵon kaj finfine forigi la kuratorecon de Britio. Aŭ mortu en malhonoro... Nur memoru, mi estas sadisto, kaj unue mi fortranĉos vian dignon, kiu estas kaj dolora kaj humiliga.
  - Kaj la torturo de miaj ekzekutistoj ne timigas vin? - Ne tute memfide murmuris la Ŝaho.
  Alicio ridis responde.
  - Kaj ili perfekte sciis, en kio ili eniras, konsentante pri tia tasko. Ni ne kapitulacos vivaj, kaj se ni estos kaptitaj, ni provos elporti la torturon kiel veraj komsomolanoj. Kaj via morto jam egalas al plenumi la taskon, ĉar la rezisto de la senkapigita irana armeo ne plu estos tiel organizita, kaj multaj en via rondo estas favoraj al alianco kun Soveta Rusio.
  Ŝaho iom pli, hezitante pro ŝajno, decide kaj firme diris:
  - Vi konvinkis min! Tiel bone, milito por Anglujo, kuniĝo por USSR!
  Angeliko diris severe:
  - Vi oficiale deklaros militon, por ke ne estu trompo, ni sekvos vin kaj kun vi la tutan tempon. Konsiderante nian belecon, ĉi tio ne vekos neniun suspekton. Kaj memoru, ke mia amiko kaj mi ĵetas ponardon same majstre kiel ni batalas aŭ pafas.
  - Ho! - Ŝaĥ senkrede murmuris.
  Angeliko ĉi tie kun forto ĵetis ponardon per siaj nudaj piedfingroj. Fluginte tridek metrojn, ĝi ŝajnis trapiki la torson de papilio kaŭriĝinta sur malnova portreto. La ŝaho, kiu havis akran vidon, miris pri kiom precize la malgranda korpo de la insekto montriĝis trapikita. Li denove murmuris:
  - Vi konvinkis min! Mi faros ĉion por vi... Sed se vi volas, mi donos al vi oran keston por nokto de amo, kaj la plej riĉa provinco de Irano?
  Angeliko tuj respondis:
  - Konsentu, sed nur kondiĉe konservi integrecon ...
  Shah reduktita salajro:
  - Tiam nur por ora kesto, kie estos ekzakte centono de la valora metalo. Via senkulpeco restos, sed ĉion alian vi faros, kiel mi ordonas!
  La fajra diablo respondis por Alicio kaj por si mem:
  - Kompreneble, ni konsentas, sed nur post kiam ĉiuj oficialaj ceremonioj kaj formalaĵoj estas observitaj! La milito de Britio, alianco kun Sovetunio, aŭ Sovetrusio. Jen la antaŭkondiĉo.
  La interkonsento kun la majstro estis sigelita per manpremo...
  Plue, ĝenerale ne plu estis tiom interesa, la ŝaho oficiale deklaris la ĝihadon de Britio kaj rekonis la aliancon kaj patronecon de Sovetunio super Irano, fakte iĝante vasalo de sovetia Rusio. Neniu el tiuj proksimaj al li obĵetis, kaj la britaj senditoj kaj reprezentantoj tuj estis arestitaj.
  Nu, la armea grupo "Vostok" Bagramyan kaj Konev transiris la limon en Persujon ....
  La tasko estis sukcese plenumita, kaj la knabinoj ektimis nur pro la venonta nokto de amo kun la ŝaho. Kiel tro muta ĝi estas por junaj virgulinoj, eĉ se ili ne estas senigitaj je sia senkulpeco.
  Tamen, por kuraĝigi sin kaj sian amikon, Alico decidis prezenti la kanton, kiun ŝi ĵus komponis:
  Ŝi estis trankvila, modesta knabino,
  Mi revis havi mian propran domon!
  Por ke la ridado de infanoj fluis sonore,
  Por ke la urso estis malsovaĝa en la arbaro!
  
  Mi volis pacan maturan kampon,
  Lanugo de oraj spiketoj!
  Por ne koni la tumulton por ĉiam,
  Kaj ke ne estis malamikoj!
  
  Sed jen venas la tatara atako,
  Kaj la klakado de forĝitaj hufoj!
  Nu, kie vi estas regimento de husarbatalantoj;
  Kio estas fama pro lia blasfemado?
  
  Kie estas la kavaliroj, vi estas gigantoj,
  Sed kial ne ekzistas protekto?
  Jen nia ununura patrujo;
  Brulanta, infera lumo!
  Ili kondukas min en la jugon nudpiede,
  Per konusoj, branĉoj kaj stepoj!
  Kaj ili tranĉas sian dorson per vipo,
  Kiel malfacile estas ĝemi en katenoj!
  
  Kolo knabineca malamiko kun laso,
  Premis kaj volas strangoli!
  Ĉi tie en la regno de la malbona sultano,
  Mi fariĝis varma ludo!
  
  Unue sur la kampo mi suferis
  Sakoj portis pikan garbon!
  Sed beleco floris
  Ja sindona suverena Dio!
  
  Ĉi tie plaĉis al la Eternulo;
  Ili sendis min al la serejo!
  Tie, sentante la forton de viro,
  Mi komencis plezurigi ĉiujn rubaĵojn!
  
  Sciu tian humiligon
  Komercu la plej dolĉan korpon!
  Pli bone elteni senigon,
  Por ke mia propra patrino ne kuŝu!
  
  Kio atendas ĉe la fino de la vojo, mi ne scias
  Timigas la maljunecon kaj la ekzekutiston!
  Sed ne estas loko por malŝparemulo en la ĉielo,
  Restas nur - amare plorado!
  Kaj en Afriko okazis ankaŭ eventoj, kiuj influas la nunan kurson de la historio.
  La Ruĝeca Aglo-Bataliono batalis kelkajn pliajn bataletojn, post kiuj ekzistis mallonga paŭzo. En Sudano, la britaj garnizonoj estis aŭ detruitaj aŭ kapitulacaj, nur en Somalio apartaj, sed rapide forvelkantaj poŝoj da rezisto daŭre brulis. Nu, sude marŝis moveblaj kolonoj, kaj nur la malbona stato de afrikaj vojoj, kaj problemoj pri la liverado de fuelo malrapidigis la movadon.
  Sed ilia bataliono, neoficiale nomata "Gepardoj", sukcesis distingi sin, kaj ŝajnas, ke eĉ la ĉefo Stalin atentis ilin. Estu kiel ajn, sekvis la ordono: rekompenci la knabojn kaj translokigi ilin al Francio, per transportaviadilo.
  La lastaj novaĵoj precipe plaĉis al la germanaj uloj: tio signifis, ke, plej verŝajne, ili ricevos la ŝancon batali por la brita metropolo mem. Kaj ĉi tio estas multe pli honorinda ol batali en la vasta, sed duonsovaĝa Afriko.
  La bataliono kiu distingiĝis estis premiita, kompreneble, fare de Batalmarŝalo Konstantin Rokossovsky mem. Sed ĉar la tuta taĉmento estas preskaŭ tricent homoj, estas multekoste festi ĝin mem, la duaklasaj feraj steloj estis premiitaj de specialaj adjutantoj knabinoj. La knaboj ŝanĝiĝis en uniformojn, provis ŝajni pli altaj kaj pli maturaj, kaj samtempe ĉikanitaj, paŭcis...
  La Marŝalo de Sovetunio mem persone premiis du. Komandanto Vladimir kaj precipe eminenta Dmitry. Ili ricevis tre valorajn, precipe laŭ la prestiĝo de la Heroo de la Unua Klasa stelo. Ĉi tiu insigno ankoraŭ ne havis tempon malplivaloriĝi en la ofteco de premio, kaj por la knaboj - ĉi tio ĝenerale estas tia motivo de fiero!
  Kvankam, kompreneble, kavalira kruco estus pli prestiĝa, kaj eĉ pli granda laŭ grandeco.
  Dimka tamen flustris al Danka:
  - Mi preferus la oran stelon de la heroo de Sovetunio al la Kavalira Kruco!
  Lia amiko respondis:
  - Kaj kiu bezonas krucon, precipe por tombo!
  En la premia ceremonio, militista bando ludis marŝon, kaj la knabinoj prezentis rusan popoldancon, fame levante siajn nudajn, graciajn krurojn malgraŭ la malfacilaj transiroj.
  Pri tio, tamen, ĉio finiĝis, la infanoj estis senditaj en formado al potenca transporto. Konstantin Rokossovsky eĉ indignis pri tio:
  - Ĉu indas bruligi tiom da benzino por movi batalionon da suĉuloj. En Francio, ekzistas sufiĉe sufiĉe da personaraj dividoj, de spertaj batalantoj, por ne ĵeti infanojn en la venontan strikon.
  La generaladjutanto ĉi-okaze sugestis:
  - Ĉi tie mi pensas plurajn faktorojn. Unue: eble Stalino kredas, ke tiamaniere li honoras junajn batalantojn. Kaj efektive la knaboj tre ĉagrenus, se la ŝtormo de Londono okazus sen ili. Due: la fakto mem, ke la knaboj batalas kiel herooj, devus gajigi niajn plenkreskulojn kaj kaŭzi senton de timemo ĉe la britoj. Kaj trie: eble post kelkaj semajnoj finiĝos la tria mondmilito, kaj estus malfacile ne lasi la eminentajn batalantojn ludi sian lastan venkan kordon!
  La batala marŝalo de Sovetunio rigardis la pavon svingantan la voston languide kaj deklaris:
  -Kio? Eble vi pravas! Ĝi ankaŭ frapas min, ke ili sendis min al varma Afriko, kie somere ĝi estas nur faruno, anstataŭ ŝtormi Nebulan Albion. Kaj kvankam mi provas kaŝi ĉi tion, ĝi eĉ doloras multe. Ĉi tie Ĵukov ricevis grandan marŝalon, sed por kio estas la demando?
  La generalo respondis ruze:
  - Ŝajne ĉar li neniam permesis al si kondamni certajn decidojn de Stalin!
  Estis sufiĉe komforte en la transporto, muzikis, estis kuvoj kun freŝe plukitaj floroj. La knaboj amuziĝis kartludante, domenon, ŝakon por push-ups kaj sit-ups... La flugo estis sufiĉe longa, kaj la krozrapideco de la plej granda transportaviadilo de la dua mondmilito estis iom malpli ol tricent kilometroj po. horo.
  Dimka kaj Danka ludis kelkajn ludojn en la jam konata ŝako de Fuhrer, sed poste ili laciĝis pro tio. Ĉi tie la kartoj ŝajnis primitivaj, sed kial ne ludi tradician hindan ŝakon en la stilo de blitz.
  Malgranda svisa horloĝo estis en loko kaj, vetante tri minutojn por ludo, oni povis ludi sufiĉe.
  Tamen eĉ ĉi tie Dimka venkis la tutan tempon, nur obscene facila. Kaj ke la knabo rapide legis la teorion de malfermoj, tuta informanto, kaj eĉ elpensis sian propran. Li nur tenis la batalon kaj solvis la kazon per sekspariĝa atako. Aliaj ne konis la teorion, nek havis tian altan rapidon de kalkulo.
  Ĝi estis unuflanka batado en la stilo de fulmmilito, kaj kiel rezulto, batalo eĉ ekis kiam unu el la altaj germanaj knaboj lanĉis pecojn ĉe Dimka. Per preciza bato de sia pugno, ĝis la knokaŭtopunkto de la mentono, li faligis la malamikon.
  Ĝi komenciĝis, ĝi estis, rubejo, kelkaj el la uloj defendis la stelportantan heroon Dimka, kaj iuj por sia propra ...
  La interveno de la komandanto, Vladimir, kiu malfermis fajron sur la batalantoj kun blanka ŝaŭmo de fajroestingilo, ĉesigis la buĉadon.
  Post tio, la knaboj manpremis kaj Dimka, kiel signo de repaciĝo, kantis la kanton:
  Nia Patrujo estas de mirinda beleco;
  Ĝi floras belege - hela ĝoja ĝardeno!
  Severaj bataloj - malbonaj horoj;
  Sed vi devas venki ĉiujn kontraŭulojn!
  
  Post ĉio, malvenko estas pli malbona ol morto,
  Ne ekzistas vivo, sciu en tuta sklaveco!
  Inferaj malbonaj spiritoj - devas esti forigitaj,
  Lumigi, stelon en la koro de espero!
  La pafiloj muĝas, la sagoj estas aŭtomataj,
  Do la batalŝipo rompiĝis en pecojn!
  Lasu la soldatojn sangi
  La mondo estas sukero, la batalo estas reala!
  
  Patrinoj ploras - filoj falis,
  Ŝakto de entombigoj - ŝtorma rivereto!
  Iu ricevos terajn rangojn,
  Iu estos en kaĝo kun ĝemo!
  
  Sciu en la milito - bajoneton kiel nomita frato,
  Ofte kelkfoje restas defendo!
  Se via maŝino blokis,
  Do, laboru kiel klubo!
  
  Landoj de Rusio, arbaro kaj herbejoj:
  La odoro de kamomilo, la odoro de fragoj!
  Sango fluas kiel akvofalo al mia mano,
  Nu, sur la kadavroj floras diantoj!
  
  Ni devas protekti ĉion ĉi.
  Por ridigi la infanojn laŭte!
  Por trapasi la ekzamenon sur kvin,
  Por ke vi ne devas iri AWOL!
  
  Baldaŭ la fino, la doloro finiĝis,
  Mi kredas, ke homoj atingos senmortecon!
  Kiu sukcesis pluvivi, bone farita,
  Ni estos feliĉaj: kredu min, kredu min!
  Dimka finis la kanton kaj ĉiuj aplaŭdis lin tre fervore kaj unuanime.
  Post tio, la blonda kantisto Dmitry Rocket, sufiĉe politike ĝusta, perdis ŝakludon kaj faris cent punajn puŝojn. Pri tio ili trankviliĝis.
  En Sicilio, ni ankoraŭ devis benzinumi, kaj la knaboj ankoraŭ sukcesis ludi piedpilkon dum ĝi. Vere, en tre propra maniero, pli proksime al la usona, tio estas per puŝoj kaj vojaĝoj, ol al la angla. Kaj estis multe pli da homoj samtempe ludantaj ol en normaj ludoj.
  Sed cetere, ĝi estis eĉ pli amuza kaj utila laŭ militaj kapabloj. Kaj tiu luktado estas la bazo de batalo sen reguloj.
  Poste la flugo denove, al Parizo... Ne estis specialaj okazaĵoj, kaj la elŝipiĝo okazis nokte.
  La knaboj eliris malpezaj, post varma salono nuda ĝis la talio, provante pruvi enviindan muskoltrankviliĝon. Sed post la brulanta Afriko, Parizo nokte ŝajnas malvarmeta. La knaboj tremas kaj tiras sur la SS-kampuniformon.
  Post tio, ili rajtas iom promeni ĉirkaŭ la luksa urbo. Dmitrij trankvile diris al sia amiko Danka:
  - Kia rava urbo, precipe la Eiffel-Turo. Ni grimpu sur ĝin kaj vidu Parizon el birdorigardo.
  Danny kapjesis konsente.
  - Tio estus la plej bona! Sciu, mi pensis, ke Moskvo estas pli bona kaj pli bela ol iu ajn urbo krom Parizo... Uf, pro tio oni metos nin en malliberejon! Komplimento al la kapitalismaj malamikoj!
  Dimka ruze mallarĝigis la okulojn:
  - Ne estas al kiu raporti... Kaj oni povas meti min en malliberejon pro fera stelo de la unua grado. Bone, ni iru al la turo!
  Estis problemo ĉe la enirejo, Dimka ne kredis, ke li havas tiel junan batalanton veran feran krucon de la unua grado. Danka, ĝenerale, aspektis multe pli konvinka. Sed ĉio funkciis kaj la infanoj estis enlasitaj senpage. Ili rapide grimpis la ŝtupojn ĝis la plej supro kaj tie ili decidis amuziĝi promenante sur la manoj laŭ la parapeto. Kaj ke ĉi tiu ruzo estas kutime farita de trompistoj por mono, kio signifas ...
  Montriĝis amuza, sub vi estas abismo, en kiun vi sentime rigardas, kaj multaj lumoj. Post la alveno de la Fuhrer, la germanoj akiris tian fidon, ke ili tute estingis la senkurentiĝon. Do Parizo estis sendube bela, kaj se oni rigardas ĝin renverse, tiam duoble. Kaj la knaboj ridis kaj parolis survoje.
  . EPILOGO
  La surteriĝo de trupoj en Britio jam komenciĝis. Kaj ĝi estis kvazaŭ tornado-pliiĝo - subita kaj forta.
  Oleg Rybachenko batalis en aviadilo kaj la knabo memfide terenbatis malamikojn en la aero.
  Kaj apud li batalis la knabino Margarita Korshunova.
  La tandemo de du senmortaj infanoj estis nevenkebla. Kaj ili laŭvorte sukcesis. Kaj ili faris la kapton, post la kapto.
  Kaj ili pafis la britojn je centoj. La aviadiloj brulis kaj ĉiu ŝelo de la aviadilpafilo trovis sian celon.
  Kaj la anglaj ŝipoj subakviĝis, sufokiĝante pro la ondoj.
  En la sama tempo, terminatorinfanoj kantis ...
  Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta rusa spirito en la mondo...
  Ĉe la stirilo de la plej bonaj pilotoj -
  La malamiko estos venkita: al cindro kaj malsupren!
  Ordinaraj soldatoj ankaŭ sukcese batalis kun la britoj. Precipe Angelica kaj Alice. Fajraj kaj neĝblankaj militistoj atakis la malamikon, draŝis de mitraletoj, kaptis malamikojn...
  Nur unu el la momentoj montriĝis danĝera por la militistoj, kiam la britaj tankoj kontraŭatakis. Sed la knabinoj ne savis kontraŭ ili. Unue, ili frakasis la spurojn per bone celitaj ĵetoj de akumulaj grenadoj, kaj poste, ignorante la pafadon de ministoj, tordis la muzelojn de la plej proksimaj veturiloj kaj rompis la optikon.
  Ĉi tie Alico eĉ estis vundita en la ŝultro, tiam la doloro nur furiozigis la rusan lupinon. Ĝenerale, per saperhakilo estas tute eble tordi aŭ haki la muzelon de tanko, kaj eĉ pli mitralo.
  La knabinoj alkuris al la tankoj, kaj batis ilin tiom, ke komenciĝis koŝmara paniko en la multnombra angla kolono. Blankaj flagoj aŭ simple koltukoj flugis super kelkdek aŭtoj... Kaj tiel unuanime, kvazaŭ ili estus ordonintaj.
  Angelica ridis kiel neĝjunulino en komika serio:
  Nu, ĝuste tion vi atendus! Ilia ostenta brilo finiĝis!
  Alicio sugestis:
  - Aŭ eble ni eniros la tankon kiel kutime kaj rajdos? Do estos bonega?
  Angeliko svingis la manon.
  - Bone! Ni! Ni iru al Londono!
  Kaj la knabinoj, en la stilo de Hollywood Western, sidiĝis en la plej potenca peza maŝino M-36 aĉetita en Usono. Kaj ni iris provante dispremi, rompi, mueli ĉion.
  Tre kuraĝe kaj lerte batalis ankaŭ la bataliono de Sovetunio el Krasny Orlyonok. La knaboj atakis en loza formacio, kaj jam pelis la kolonon de militkaptitoj, poste ligis ilin kaj denove rapidis en la atakon kun flagrantaj kalkanoj nigrigitaj de koto (nudpiedaj knaboj atakas multe pli lerte!), evitante mortigajn kisojn. de kugloj. Tamen, timigitaj de la hurlado de sirenoj, la muziko de Wagner kaj amasa senŝeligado, la britoj ne rezistis aŭ tute ne pafis aŭ provis pafi kiel eble plej ofte sen celi.
  Dimka, ekscitite, sukcesis malkonstrui anglan duloĝan biplanon de fusilo, ĝi ekflamis kaj, lasinte trajnon, ramis la teron. Vladimiro aprobis:
  - Bone celita pafo... Ĉu vi povas faligi la Spitfire?
  - Se mi povas akiri ĝin! - Fideme diris Dimka.
  Post duonhoro tuj venis tri Fajrokraĉuloj. Kaj ili "tradicie" iris al siaj prapatroj. Unu detruis Danka, kaj Dimka tuj detruis du. Aliaj rusaj batalantoj ne havis tempon por elekti viktimojn - la belorusaj knaboj estis pli rapidaj.
  Tamen, por la ceteraj knaboj estis celoj kaj objektoj de heroeco. Bedaŭrinde, ĝi ne povis fari sen perdoj, ĉar la knaboj grimpis en la dikon de ĝi.
  Vespere, Oleg Rybachenko havis la ŝancon rigardi la tankan batalon. T-44 kontraŭ britaj veturiloj. Malgraŭ la nombra supereco de la britoj, la dezajno de Oleg Rybachenko (fakte modifo de la T-54!), Detruis malamikajn tankojn sen problemoj. Duonaŭtomata kanono, bonega videbleco, optiko, kaj plej grave, absolute nepenetrebla kiraso, helpis akiri regadon sur la batalkampo. Kaj ĉi tio ne estas duonblinda keveŝko por vi, ĉi tio estas miksaĵo de rusa kaj prusa teknika genio.
  Jes, la turoj estis forŝiritaj de la Matildas, Churchills, Pershings, kaj estas nenio por diri pri aliaj tankoj. La batalo montriĝis tiel partia, ke kelkaj el la britaj skipoj malkuraĝe forlasis siajn tankojn kaj komencis disiĝi ...
  Oleg Rybachenko frapis siajn lipojn kiel komercisto, kiu ricevis nekredeblan kaj neatenditan profiton:
  - Ĉi tio estas bonega! Mi ne eraris elektante tankon. Dekduo da tiaj dividoj kun ĉi tiuj mirindaj maŝinoj trapasos Usonon post monato, aŭ eĉ pli rapide!
  Jam nokte la batalado disvolviĝis por Londono mem. La tre alta moviĝeblo de la sovetiaj trupoj, kaj la malforta rezisto de la britoj, plus relative mallonga distanco, ebligis atingi la ĉefurbon tiel rapide. La nokto estis varma, la bataloj de detruo...
  Londono estas granda urbo, kun multaj antaŭurboj, fortikaĵoj, diversaj malnovaj konstruaĵoj. La angloj estas ankoraŭ tre fortaj, kaj la divizioj de la Reĝa Gardisto kuraĝe batalas. Sed jen la multnombraj milicioj, el kiuj estis du milionoj kaj duono, kaj kun kiuj Churchill kaj lia sekvantaro kunligis tiajn esperojn, ili ne pravigis sin.
  La milicoj disiĝas al siaj hejmoj aŭ kapitulacas amase. Kaj multaj tute ne aperis ĉe la kolektejo. Ĉi tio estas tia unuflanka batado.
  Matene de la deksepa de aŭgusto evidentiĝis, ke germanaj trupoj jam okupis kelkajn kvaronojn de Londono. Komunikado kun la unuoj jam estis perdita, kvankam Churchill provis krii en la radio ke li neniam forlasus Londonon. Kial ĝi estas eĉ pli bona...
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - Restu ĉi tie Churchill! Tiam sen vi, Britujo certe kapitulacos tute. Kaj eĉ se ĝi ne kapitulacos, ĝi estos tute detruita. Ĉi tio ne plu estas eblo.
  Je la unua horo posttagmeze, ruĝa flago kun rikoltilo kaj martelo flugis super la fama Palaco Buckingham. Kaj ĉi tio jam estas simbolo de la proksima fina venko.
  Oni povas vidi, ke preskaŭ tuj post tio, blankaj flagoj komencis esti elĵetitaj en aliaj lokoj de la brita ĉefurbo. Rokossovsky diris en la radion:
  - La svisaj brigadoj ne nur kapitulacas, sed ankaŭ pretas fari la fidelecoĵuron al la gvidanto Stalino kaj Granda Soveta Rusio!
  Oleg Rybachenko mallonge ordonis:
  - Ili akceptu, kaj pretiĝu por okupi la ceterajn landojn de Anglio, konsideru Londonon nia.
  - Ni havas sufiĉe da forto por ĉio brila komandanto! Rokossovsky diris memfide. - Unu el niaj soldatoj valoras centojn da angla! - La lasta frazo estis prononcita, la feldmarŝalo estas eĉ pli memfida!
  Ĉi tie Oleg Rybachenko subite sentis signalon de atento: li devis interveni. La knabo-generalo kriis:
  - Ŝajnas, ke Winston Churchill forkuras... Nu, kion mi serĉas lin...
  Churchill fakte decidis foriri. Reprezentantoj de lia akompanantaro sufiĉe prudente deklaris ke Londono jam ne povus esti tenita, kaj la batalo kontraŭ la Tria Reich povus esti daŭrigita de la Usono, aŭ de Kanado, formale la Brita Regado. Kaj tiel lia morto aŭ kaptiteco nur profitos al Hitler ...
  Ĝi estis racia, sed ne estis ŝanco foriri de la knaba generalo ...
  Oleg Rybachenko, sen iu ajn ceremonio, malflugis ok ĉasaviadilojn de la persona konvojo de la iam timinda ĉefministro. La knabo-generalo eĉ ne atentis ilian febran maŝinpafadon. Tiam li elbatis paron da motoroj de la altaltituda kvarmotora ekskursoŝipo de la ŝtatestro. La granda aŭto komencis perdi altecon. Kvin paraŝutsoldatoj elflugis el la utero. Oleg Rybachenko plonĝis post ili. La akrigita vizio de la knabo-generalo ebligis percepti la timigitan, buldogan vizaĝon de la kapo de Britio, dotita per urĝaj povoj.
  Churchill, kompreneble, povus esti mortigita, kaj tio estus bela, sed esti kaptita estas eĉ pli bona. Kaj prenu ĝin persone...
  Oleg Rybachenko sukcesas, uzante la kapablon de la flugiloj de la plibonigita Aŭrora por ŝanĝi la svingon, surterigi sian aŭton sur la gazonon en Londonparko. La knabo-generalo elsaltas kaj kuras en la direkto kie Churchill volas kuri. Nudpiedaj, infanecaj kalkanoj de la knabo ekbrilas. Ili pafas al Oleg Rybachenko, unu el la kugloj malagrable bruligas lian flankon ...
  La knaba generalo malbenis:
  - Damnu ĝin!
  Oleg Rybachenko estas devigita eviti kuglojn kaj respondi per sia aŭtomata fusilo. La angloj silentas, la "donacoj" senditaj de la knaba generalo estas senkompate precizaj. Oleg Rybachenko kuras eĉ pli rapide, postlasante tutan taĉmenton da britaj viroj falĉitaj per kugloj...
  Intuicio kondukas nekonfuzeble, jen Churchill mem kun siaj ministroj. Ili eĉ ne provas pafi reen, ili simple flosas kiel eble plej rapide. Uzante la eblecojn de junaj senmortaj muskoloj al la plej plenaj kaj viraj hormonoj, kiujn la korpo arbitre produktas, Oleg Rybachenko, absolute subulo murdisto, preterpasas ilin. Frapoj sur la nervaj finaĵoj: unu ministro estis batita, la dua, la tria ... Do Churchill mem estis senmovigita ... .
  Oleg Rybachenko metas la venkitan ĉefministron sur siajn ŝultrojn kaj vokas la soldatojn por helpo.
  Ĉi tie, sovetiaj soldatoj en la formo de la USSR-armeo jam rapidas al li. Aŭdiĝas timigitaj ekkrioj:
  - Vi estas vundita knabo-generalo!
  Oleg Rybachenko rigardas sian sangan flankon kaj ridetas:
  - Estas rubo! Kiel estas tiom da malamikoj por detrui kaj eĉ ne ricevi grataĵojn. Ne estis juste! - La knabo-generalo demetis la senmovigitan Churchill. - Nun, nome de li, ni anoncos la kapitulacon de la britaj trupoj. Mi pensas, ke ni havas iun, kiu povas imiti lian bason. Kaj se ne, mi mem faros ĝin!
  Post dek minutoj Konstantin Rokossovsky vokis kaj diris:
  - Reĝo Georgo la 3-a de Britio anoncis la finon de la rezisto kaj donis la ordonon kapitulaci, kaj ankaŭ faris al ni peton montri kompaton al la granda anglosaksa nacio.
  demandis Oleg Rybachenko, apenaŭ kaŝante sian ĝojon de Rokossovsky:
  - Ĉu vi eĉ komprenas, kion tio signifas?
  La batalmarŝalo memfide deklaris:
  - Kompreneble mi komprenas! Ni venkis, Anglio kapitulacis, kaj vi, la Plej Granda el Junaj Militistoj, persone kaptis Churchill mem.
  Oleg Rybachenko ekkriis:
  - Prave! Sed ne nur tio! Nun vi fariĝos la unua komandanto en la historio de Sovetunio, kiu ricevos la plej altan premion de la Ruĝa Imperio: la Stelo de la Granda Diamanta Ordo "Venko", kiel mi promesis al vi.
  Konstantin Rokossovsky obĵetis:
  - Sed la ĉefa merito en ĉi tiu venko apartenas al vi, la granda terminatora knabo. Kaj ĉi tiu estas la stelo, kie vi meritas porti ĝin!
  Oleg Rybachenko fiere deklaris:
  - Kaj por mi, la Supera Konsilio aprobos alian antaŭe senprecedencan premion: la Granda Stelo de la Diamanta Ordo "Venko"! Kaj estu laŭ ĉi tio!
  Kaj la knabo-generalo, frapante siajn nudajn infanajn piedojn, la vundo sur sia flanko tute malaperis, kantis;
  Ni estas pioniroj - herooj de la Patrujo,
  Kiuj naskiĝis sub la signo de oktobro...
  Ni ne bedaŭros la vivon por Rusio,
  Al gloro per la ruĝa standardo de la reĝo!
  
  Ni amas kaj scias kiel batali forte,
  La nazioj fervore derompis la kornojn ...
  Ni havas obusojn en vasta valizo,
  La vivo ne estas multekosta por ni pioniroj!
  
  Ni amas nian sanktan Patrujon,
  Kion kreis enorma komunismo...
  Jen komsomola knabino promenas nudpiede tra la neĝo,
  Kaj la faŝisto volas faligi nin!
  
  Mi batalis fervore kun naziismo apud Moskvo,
  Kaj ni falĉis ĉiujn malamikojn per rikoltilo ...
  Kial ĉi tiu Wehrmacht estis donita al la rusoj,
  Mi batos lin per mia pugno!
  
  Mi estas pioniro kaj sub la granda Moskvo,
  Batalis kiel giganta militisto...
  Ĉesigis faŝismon sovaĝan atakon,
  Ni havas unu Sinjoron Superan Specon!
  
  Ne estas randoj en la reviviĝo de Rusio,
  Granda Stalino, levis nin de niaj genuoj...
  Svarog la granda, la plej alta mesio,
  Kaj la radia idealo de Lada!
  
  Ni estas pioniroj, knaboj, knabinoj,
  Ni amas batali - ĉi tio estas nia destino...
  Kaj la voĉo de komsomola membro estas sonora,
  Kvankam sanga kaoso regas!
  
  Rusio estas la patrujo de Svarog,
  Kaj komunismo lumigis la vojon...
  Pioniroj ne bezonas malbonan Dion,
  La malamiko ne povos fleksi nin en pugnon!
  
  Ni havas malvarmetan tankon kun dekliva kiraso,
  Estas tiel facile por la Fritz ne trarompi,
  Kun amo al Lada, nobla fraŭlino,
  Por igi predanton ludon!
  
  Moskvo batalantaj homoj defendis,
  Kaj tiam estis la granda Stalingrado ....
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Pasu kaj konu la paradon en Berlino!
  
  Jes, Stalingrado estas fiero pri ĉi tiu vorto,
  Ni estas nudpiedaj pioniroj en neĝblovo...
  Ni rompos la kornon de stulta bovino
  Kaj ni veturigos Hitleron rekte al la ĉerko!
  
  Sciu, ke la Patrujo neniam fleksiĝos,
  Ŝia impulso ne povas esti bremsita...
  Ke la suno brilu eterne super Rusio,
  Kaj la perfida ŝtelisto estos disbatita!
  
  Ili montris kuraĝon ĉe Stalingrado,
  Ni povis maldaŭrigi la naziojn ...
  Rusoj havas tian malmodestecon, sciu,
  Kaj la malamikoj iros nur nulojn!
  
  Rusio povas flugi al Marso
  Kaj kreu malsaman grandecon ...
  Kaj kompreneble ĉio estos tre mojosa,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  La rusa spirito ne scias en la bataloj de la baro,
  Li havas la potencon de Perun ...
  Ni atendas rekompencojn de la dioj,
  Kaj la elemento brilas, kredu la runon!
  
  Kiel la rusa spirito ne konas malvenkon?
  Kredu min, li tretos ĉion...
  Ni pioniroj tiom volas venĝon...
  Nevenkebla kiel la Patruja armeo!
  
  Ni preskaŭ venkis
  Estu lumo en la gloro de komunismo...
  Niaj avoj batalis por la Patrujo,
  Ni baldaŭ renkontos ĝojon kaj tagiĝon!
  
  Sen patrujo, ne ekzistas vivoj por pioniroj,
  Ili volas batali por ŝi...
  Kaj kion vi volas malbonaj sinjoroj?
  Ĉu ni donu sklavan vivon?
  
  Ne, la Fuhrer de la Rusoj estos sklavigita,
  Ni dispremos lin kiel pupon...
  Post ĉio, la kavaliroj de Rusio povas batali,
  Kaj la orflugila kerubo estas kun ni!
  
  Ne estas vizaĝoj de nia Patrujo sub la mondo,
  Brulas kiel la plej hela stelo...
  Vi fariĝis idolo por mi,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
  
  Mi estas pioniro kaj nudpieda knabo
  Tio kun nuda kalkano rapidas tra la neĝo...
  Kaj ie blanka, bela kunikleto saltas,
  Kiu rompos la kornon de la malamiko!
  
  La pioniro en la batalo de dubo ne scias,
  Li ne estas klaŭno, sed vi konas la terminatoron ...
  La ferocaj faŝistoj venos, kredu venĝon,
  Kaj komunismo estos hela paradizo!
  
  Kiel venos la epoko,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo...
  Batalu ĝis via lasta spiro
  Por detrui la ferocan konu la fiulon!
  
  La steloj de komunismo brilas hele,
  La erao de lumo, ne ekzistas pli bela en la mondo ....
  Ni dispremos la jugon de kredfaŝismo,
  Kaj Hitlero estos ruso por vespermanĝi!
  
  Ni kredas tiajn ŝtaltankojn,
  Ke ilia pantera ŝelo ne penetros...
  Ni svingu jodon al la vundoj de nia knabo,
  Kaj denove la pioniro kuraĝe rapidas en batalon!
  Nu, kion malfaciligis la nazioj,
  Ili ne pensis, ke ni povus nur venki.
  Ni ŝajne konas komunismon je mejloj,
  Kaj ni povas bati la Wehrmacht ŝerce!
  
  En la nomo de nia potenca patrujo,
  Fiera pioniro atakas...
  Kvankam nuboj pendas super la Patrujo,
  Ni donu venkan ekzemplon por ĉiuj!
  
  Kredu, ke la malamiko ne ĉesos la sonĝon,
  Ni denove venkos ĉiujn faŝistojn...
  La malbono ne kredos regi sur la trono,
  Ni kreos novan mondan ordon!
  
  Ĉio estos en ordo en la Patrujo, vi scias
  Mi estas knabo, sed en batalo kiel Robin Hood,
  Komence, mi nur skrapis sur la skribotablo,
  Kaj nun tre eĉ kredu mojosa!
  
  Rusio povas ŝiri la naziojn per bajoneto,
  Ŝi venkos ajnan armeon ...
  Kaj la pioniroj vivas sub komunismo...
  Ja nia amikeco estas forta monolito!
  
  Ni ne cedos al la Fritz en io ajn,
  Ni povas venki malamikojn per ŝerco...
  Kaj tiel ni batis la naziojn per klabo,
  Neĝoŝtormo muĝas, tordante neĝon en ventegojn!
  
  Rusio ne scias, ke la nazioj konas kompaton,
  Ŝi estas nevenkebla forta...
  Ili ricevos sabron firme en la kolo de la bastardoj,
  Kaj Satano estos detruita!
  
  Ne kredu, ke Hitler estas nevenkebla,
  Kvankam la potenco de la infero, konsideru kolektitan ĉion ...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  La homoj de nia Wehrmacht disŝiris!
  
  Rusio estas fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Ŝi rompis la Tigrojn kiel metalon...
  Disvastiĝi de fino ĝis fino,
  Nur junulo revis pri tia lando!
  
  Ni venkis kiel gigantoj
  Hakitaj kontraŭuloj scias per glavo ...
  Ni rusoj estas nevenkeblaj en bataloj,
  Ni venkos la kontraŭulojn de la Patrujo!
  
  Kredu min, nenio haltigos nin
  Kaj vi scias, ke nenio venkos...
  Ni enterigos la Fuhrer sur la kapo,
  Ni havas akran glavon kaj ŝtalŝildon!
  
  En la tuta universo ne ekzistas Rusio pli bela,
  Ĝi havos epokon de lumo dum aĝoj...
  Ĉiuj generacioj estos paco kaj feliĉo,
  La Patrujo bezonas firman manon!
  
  Do ludante en Berlino,
  Ni ŝmiris la Wehrmacht kiel cindron en sangon...
  Tio estos la tempo de la limo de paradizo,
  Kaj kune kun Lada regas la amo!
  
  IOM ALSAME KAJ VI NE POVAS FARI SEN ALTERIĜO!
  Chamberlain ne eksiĝis kiel Ĉefministro de Britio kaj sukcesis fini honorindan pacon kun Hitler. La Fuhrer garantiis la netuŝeblecon de la britaj koloniaj havaĵoj. En rendimento, Britio jesis rekoni ĉion, kion la Tria Reich sukcesis kapti. Inkluzive de francaj, belgaj, kaj nederlandaj kolonioj. Kaj ĉi tio estas multe. Hitler tiam konkeris Jugoslavion kaj Grekion.
  La 22-an de junio 1941 li atakis Sovetujon. Unuflanke, la germanoj konservis pli da forto, precipe en aviado: tri mil aviadiloj ne estis perditaj en la batalo por aersupereco en Britio. Ne kalkulante la perdojn en la mediteranea areo, kaj la distraĵo de aviadfortoj.
  Krome, ni ankoraŭ ne devis translokigi trupojn al Afriko. Italio estis kontentigita kun la kapto de Etiopio, kaj plie kelkaj pli francaj kaj belgaj havaĵoj en Afriko. Kaj ŝi havis sufiĉe.
  Rommel tiel batalis en la orienta fronto. Sovetunio tiel ŝajnis havi eĉ malpli da ŝanco ol en reala historio. Post ĉio, la nazioj estas multe pli fortaj sen dua fronto.
  Sed aliflanke, Stalino sukcesis anonci ĝeneralan mobilizadon, kaj preparis la trupojn por defendo. Kiel rezulto, ili eniris la militon en pli fakorganizita maniero kaj povis, retiriĝinte de la Dnepro, stabiligi kaj teni la defendon tie. La milito tiam prenis la karakteron de la Unua Mondilito. La frontlinio estas neaktiva, potenca defendo kaj ne eblas disvolvi ofensivon.
  La bataloj estas sangaj, sed neefikaj. Kaj germanoj kaj rusoj velkis en poziciaj bataloj. Kaj neniu povis rompi unu la alian.
  Kaj la Germana Armeo kaj la sovetiaj soldatoj batalis pli bone sur la defensivo. Kaj la germanaj tankoj ne estis sufiĉe fortaj kaj efikaj por trarompi, kaj ankaŭ la sovetiaj.
  Sed en 1944, la nazioj akiris reagaviadilojn kaj ili komencis forte premi la sovetiajn fortojn.
  En la aero, la nazioj havis avantaĝon en la kvardek-unua jaro. Tiam, iom post iom liberigante pli da aviadiloj, sovetia aviado komencis egaligi poziciojn.
  Sed tiam, post la deklaracio de totala milito kaj la povigo de Speer, la Ministro de Armilaroj kaj Municio, kun krizpotencoj, la produktado de armiloj komencis pliiĝi. Kaj la germanoj aldonis en jetaviadiloj kaj raketteknologio.
  Sed ĉar la frontlinio estis sur la Dnepro kaj ĝi estis ankoraŭ malproksime de Moskvo, la FAA-misila programo ne eniris serion. Fakte, la germanoj povis nur pafi al Leningrado de la Balta Maro. Ekspertoj klarigis al Hitler ke balistikaj misiloj estis tro multekostaj, kaj ke plentaŭga jetbombaviadilo estis kaj pli malmultekosta kaj pli bona. Fakte, la germanoj havis sufiĉe da fuelo, kaj la nova jetbombaviadilo Arado iris en serion kaj komencis bombi sovetiajn poziciojn.
  La helico-movita TA-152, potenca armita, kirasa universala bombĉasaviadilo kaj atakaviadilo, montriĝis ankaŭ ne malbona - vera laborĉevalo. Kaj la rapideco de 760 kilometroj hore estas deca, kaj aliaj parametroj ankaŭ inkluzivas armilojn. La 30 mm germana aviadilkanono pruvis esti efika kaj kapabla je faligado de sovetia aviadilo kun ununura sukceso.
  Kio estas precipe grava en la batalo kontraŭ IL-2 atakaviadiloj. Kaj ĉi tio estas serioza.
  La germanoj komencis aktive premi aviadilojn de la aero kaj aera ofensivo komenciĝis.
  La aŭtuno fariĝis speciale malfacila, kiam la batalanto XE-162 kun elstaraj flugaj trajtoj kaj facile fabrikebla komencis amase eniri la fronton. Jes, ĉi tio estas serioza!
  Stalino ordonis trovi la respondon. Sed dum en Sovetunio, la evoluo de jetaviadiloj postrestis. La Yak-3 ne estis produktita en grandaj kvantoj, la LA-7 ekaperis, kiu tamen estis ankoraŭ pli malalta ol la TA-152, ME-309 kaj germanaj jetveturiloj.
  Tia estis la situacio ĉe la fronto. En la tankoj de Sovetunio, la ĉefaj veturiloj estis la T-34-85 kaj IS-2, la germanoj "Panther" -2 kaj "Tiger" -2. Germanaj aŭtoj estis iom pli bonaj ol en reala historio pro pli potencaj motoroj. "Pantero" -2, kun pezo de kvindek tri tunoj, havis motoron de 900 ĉevalfortoj, kaj "Tiger" -2, kun pezo de sesdek ok tunoj, havis 1000 ĉevalfortojn. Do ambaŭ tankoj estis relative moveblaj, kun potenca 88-milimetra kanono en 71 EL-barellongo, kaj bone protektitaj en la frunto. Kaj danke al la rimedoj de la kolonioj, estis sufiĉe da alojaj elementoj kaj la germanaj tankoj montriĝis sufiĉe fidindaj en funkciado. Kaj ili trapikis sovetiajn veturilojn de ajna distanco taŭga por batalo.
  La germanoj havis bonan ekipaĵon pli altan ol la sovetianoj en tankdueloj, sed ne povis venki.
  Tamen, la aspekto de reagaviadiloj konfuzis la kartojn de Stalin. Kaj kion respondi dum ĝi ne estis klara.
  Sed en la sovetia falka grego estas tri aglaj knabinoj. Kaj ili decidis doni al la Tria Regno la kornojn.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova kaj Mirabela Magnetic.
  Kaj tiel ili prenis kaj eniris en batalon kun la nazioj.
  Anastazio, malflugigante germanan aviadilon, diras:
  - Se la diktatoro kun ruza mino nuligis siajn kondiĉojn, tio signifas, ke la balotanto denove ricevis baston!
  Akulina, fortranĉante la nazion, notis:
  - Militisto ĉiam batalas por justa afero, dum politikisto prenas ĉiujn trofeojn maldekstren!
  Mirabela konsentis pri tio:
  - Militisto pafas per sia maldekstra mano pro justa afero, dum politikisto per la lango prenas ĉiujn atingojn maldekstren!
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, pafis germanan aviadilon kaj eligis:
  - Milito estas la malo de la oceano de amo, sed ĝi ankaŭ postulas sangofonton!
  Akulina pafis, premante sian nudan, rondan kalkanon kaj konfirmis:
  - Militisto ne estas Dio en forto, sed anĝelo en nobelaro!
  Mirabela kapjesis konsente, kaj terenbatinte la Fritz, ŝi rimarkis:
  - La soldato havas feran kaskon, ŝtalan bajoneton kaj oran koron, sed la politikisto ne estimas lin eĉ por kupra penco!
  La knabinoj batalis senespere kaj tre memfide sur la ĉielo. Ili pafis la naziojn, kaj montris sian kapablon.
  Kaj ne zorgas, ke germanaj aviadiloj ŝajnas esti pli bonaj kaj pli efikaj ol sovetiaj.
  La ĉefa afero estas, ke ĉe la stirilo de Sovetunio, bela kaj inteligenta, preskaŭ nuda en unu bikino pilotoj.
  Inter ili estas Nataŝa Sokolovskaya, ankaŭ mondklasa aso.
  Kun la nudaj piedfingroj, Nataŝa terenbatis germanan aŭton kaj knaris:
  - Soldatoj estas ofte pelitaj al buĉi kiel ŝafoj, sed ili estas leonoj en la koro, kaj politikisto, kiu muĝas kiel leono, estas tipa ŝafo!
  Anastazio krevigis la malamikon per aviadilŝelo, trapikis la Third Reich-aviadilon kaj knaris:
  - Soldato povas timi ankaŭ morton, sed tamen li pli timas malhonoro, kaj politikisto tremas pro sia vivo, sed li perdis sian honoron antaŭ longe!
  Akulina notis, gvidante tre bone celitan kaj memcertan fajron sur la malamikon:
  - La soldatoj, venkinte la malamikon, festas la venkon, la politikisto, trompinte la balotanton, festas la malkuraĝulon!
  Mirabela tre trafe batis la naziojn per la nudaj piedfingroj kaj kriis:
  - Knabo povas esti bona militisto, sed politikisto neniam kreskos por respondeci al la balotantoj!
  Natasha, pafante al la nazioj kaj batante ilin senkonscie, notis:
  - Pli bone esti nudpieda knabo ol lasi la politikistojn surmeti viajn ŝuojn kaj ŝteli vian junecon!
  Anastazio atakis la naziojn kaj diris:
  - Knabino estas grandioza floro, kiu povas velki, sed neniam perdas sian aromon, politikisto estas stako da sterko, li povas grimpi sur la tronon, sed ĝi nur pli malbonotoris!
  Akulina agreseme rimarkis, montrante siajn perlodentojn, kaj direktas la aviadilpafilon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Soldato estas vera viro, politikisto estas grumblema virino en pantalono!
  Nataŝa draŝis siajn nudajn piedfingrojn, premante la levilon kontraŭ sia kontraŭulo, kaj siblis:
  - Soldato havas noblan koleron kiel muĝado de leono, kaj politikisto havas malnoblan histerion, la vorto estas blekado de virŝafo!
  Akulina rimarkis agreseme, fulmante siajn skarlatajn cicojn, kaj precize pafante al la malamiko:
  - Soldato malofte havas liberan tagon, sed politikisto havas sep vendredojn semajne, kaj liaj balotantoj festas sian naskiĝtagon lundon!
  Nataŝa batis la Fritz premante sian nudan kalkanon kaj ridadis, elmontrante la dentojn:
  - Soldato, falinte, estas eltordita, politikisto ĉiam morale falas kaj tordas en la poŝo!
  Anastazio vangofrapis la malamikon, detranĉis lin, laŭvorte falĉis lin kaj pepis:
  - Soldato estas foje devigita iri tra la koto, estante viro, kaj politikisto en puraj vestoj kaj verŝita per kolonio restas porko!
  Akulina notis, fortranĉante la naziajn aviadilojn, kun sia detrua kaskado de eksplodoj:
  - Soldato donas honoron kaj restas kun honoro, politikisto glitas porko kaj restas porko!
  Mirabela tranĉis sian kontraŭulon, detranĉante lin kiel razilon, kaj ankaŭ uzante la nudajn piedojn, grumblis:
  - Soldato havas butonojn en vico, politikisto havas kiel pugon de apro!
  Nataŝa agreseme fortranĉis la naziojn kaj kukis:
  - Soldataj oreloj kuraĝaj infanoj, kaj sendu politikistojn al psikiatriaj hospitaloj!
  Anastazio, kun granda spriteco, respondis, palpebrumante kaj pafante al la malamiko:
  - Oni diras, ke homo devenis de simio, sed politikisto tuj videblas kaj restis porko!
  Akulina, disbatante la malamikon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kuis:
  - La laboro faris homon el simio, kaj inkognita politiko transformis vulpon en miksaĵon de porko!
  Mirabela agreseme notis, lanĉante kaskadojn da plumbokugloj kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj:
  - La laboristo laboras kaj foje trinkas alkoholon, la politikisto estas porko, kaj ĉiam vomas vortan diareon!
  Nataŝa komentis sufiĉe agreseme, sendante kaskadon de morto kaj detruo kun mortiga forto:
  - Soldato kreskas de batalo al batalo, politikisto de unu balotkampanjo al alia, pli kaj pli iĝas prostituitino!
  Anastazio, ofensive sendante donacojn de morto al la nazioj kun murdema forto, eldonis:
  - Okuloj de soldato brulas pro juneca ekscito de batalanto, ĉapelo de politikisto brulas kiel ŝtelisto, kun indiferento de bruligita cinikulo!
  Akulina palpebrumis, blovis per aviadila konko, helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj knaris:
  - Soldato havas elekton: kesto en krucoj aŭ kapo en la arbustoj, dum politikisto en balotado havas nur krucojn ŝtopitajn de aspiroj, balotantoj kaj brasikaj kapoj!
  Mirabela, pafante al la malamiko, uzante siajn nudajn, ĉizitajn krurojn, rimarkis:
  - Soldato, eĉ eta staturo kun kuraĝo, giganto, politikisto, eĉ kun alta pozicio - pigmea konscienco!
  Nataŝa ridis kaj sendis alian donacon de morto, kaj memfide disbatante la malamikon elsendis:
  - Soldato volas inan korpon kiel donacon por heroaĵo, kaj politikisto senmerite metas la tutan landon sur kancero!
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, sendis murdan donacon de morto, disbatis la malamikan aviadilon kaj kriis:
  - Soldato ĉiam havas tempon kaj lokon por heroaĵo, sed ne ĉiam eblas plenumi ĝin, politikisto en konstanta tempo-malfacilaĵo certe havos tempon por meti porkon sur sian kapon!
  Akulina, disbatante la germanojn helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj nudigante siajn eburajn dentojn, elsendis:
  - La politikisto estas la sola senflugila estaĵo en la naturo, kiu fekas sur la kapon de ĉiuj!
  Mirabela agreseme aldonis, detruante kontraŭulojn per siaj murdintoj kaj seksaj kruroj sen problemoj:
  - Ĉiu lernejano scias, ke dufoje du faras kvar, nur politikistoj, anstataŭ multobligi nombrojn, faras konstantan dividon en sia poŝo!
  Natasha reproduktis turnon sur sia manovebla batalanto, disbatante la faŝismajn estaĵojn kaj vyaknula:
  - Soldato lernas farĉante tuberojn, politikisto provas alkutimigi balotantojn al la ideo, ke oni povas prosperi se oni batas la dikfingrojn!
  Anastazio, sendante ĵetaĵon de mortiga forto, kun la helpo de nuda, knabineca kalkano, notis:
  - Ĉiu soldato estas batalanto, la diferenco estas nur en nivelo, ĉiu politikisto estas prostituitino, la diferenco estas nur en la rango de prostituisto!
  Akulina rimarkis kun rideto, nudigante la dentojn kaj palpebrumante:
  - Soldato estas parte ekzekutisto, ĉar ankaŭ li verŝas sangon, politikisto estas kompleta kanajlo, ĉar li gutas sur la cerbon!
  Mirabela frapis la malamikon, uzante siajn nudajn fingrojn, siajn ĉizitajn krurojn kaj eldis:
  - Se la generalo estas invitita al geedziĝo, tiam la soldato ricevas inviton por savi la Patrujon por ke geedziĝoj estu luditaj en libera lando!
  La knabinoj batalis tre bone. Kaj la ĝenerala heroeco de la Ruĝa Armeo helpis eviti kompletan disfalon de la fronto.
  En januaro, la sovetia Ruĝa Armeo provis avanci, sed ne atingis signifan sukceson.
  Do mi blokiĝis en la densa protekto de la Germana Armeo. Kaj tiam en marto ankaŭ la germanoj provis trarompi. Ili havis E-25 memveturan pafilon kun Panther-kanono, kaj altecon de 1,7 kun motoro de sepcent ĉevalforto kaj pezo de dudek ses tunoj. Movebla aŭto - vi diros nenion. Sed ne tre konstruiva.
  En la somero, novaj veturiloj komencis alveni en ambaŭ armeoj. La Ruĝa IS-3 estas pli bone protektita en la frunto, la germanaj E-50 kaj E-75, kaj E-100. La bataloj montris, tamen, ke la nova germana teknologio ne estis tute perfekta. La E-50 montriĝis nur iomete pli malpeza kaj pli bone protektita ol la Tiger-2. Vere, li jam havis gvattureton, kaj la aŭtofundo estis pli malpeza kaj pli irebla. Plie, pli kiras-penetra pafilo de 88 mm en 100 EL. Do la aŭto ŝajnas esti nenio. Kaj la E-50 anstataŭigis la Panther-2 kiel la ĉeftanko.
  La E-75 estis tro peza - pli ol naŭdek tunoj, sed pli bone protektita per 128-mm kanono. Kaj ĉi tiu tanko kreis kelkajn problemojn. Kaj la E-100 estas eĉ pli peza kaj pli multekosta. Tamen, la militistaro ne tre ŝatis ĉi tiun tankon.
  Pli populara estis la E-50 kun motoro de ĝis 1250 ĉevalfortoj - relative lerta kaj bone protektita en la frunto.
  En Sovetunio, la disvolviĝo de la nova T-54-tanko malrapidiĝis, kaj ĝis nun la ĉefa T-34-85-tanko, kiu estas iom malmoderna. Kaj li povis nur penetri la E-50 en la flankon, kaj la E-75 montriĝis por li tute nepenetrebla.
  En la somero, la germanoj progresis iomete en la centro. Kaj en la aŭtuno la bataloj iris por Smolensk.
  La bataloj estis en plena svingo tre obstina. Sovetiaj trupoj provis kontraŭataki.
  Tamen, Smolensk heroe defendante sukcesis konservi. Kaj venis vintro.
  Estas malfacile... La germanoj, kompreneble, havas siajn superklasajn asojn en la ĉielo. Ekzemple, Marsejlo, kiu ricevis por mil faligitaj aviadiloj la Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj kun glavoj kaj diamantoj.
  Jes, ĉi tio estas unika kazo, kiam nova premio estis inventita por fenomena piloto kaj estis tri pliaj gradoj por ŝi.
  Kiam Marsejlo atingis du mil faligitajn aviadilojn, al li estis premiita la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj kun glavoj kaj diamantoj.
  Kaj por tri mil faligitaj aviadiloj, la stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj kun glavoj kaj diamantoj.
  Ĉi tio vere estas batalanto, batalanto por ĉiuj batalantoj.
  Venis ankaŭ la kvardek-sesa jaro... La germanoj denove antaŭeniris printempe. Ili havas pli altnivelajn reagaviadilojn. La E-50 ankaŭ aperis en modifo kun motoro kaj dissendo en unu bloko, kaj iĝis pli malalta en silueto kaj ĝia pezo malpliiĝis al kvindek tunoj.
  Sed ĉi tio ne helpis al la germanoj venki. La milito estis sur egala bazo. Diskoj ne pravigis sin. Ili pruvis tro multekostaj, kaj minacataj per manpafiloj-pafado.
  Ilia nura pluso estas alta rapido kaj flugalteco, pli-malpli helpita en sciigo kaj bombado.
  Sed eĉ tio ne estas tro.
  Pasis ankaŭ la kvardek-sesa jaro, la kvardek-sepa antaŭeniris... La germanoj antaŭeniris en la varma sezono, la sovetiaj trupoj en la malvarmo.
  Kaj ĉi-jare donis nenion al iu ajn. La Ruĝa Armeo havis T-54, sed la germana E-50 ne estis pli malbona, kaj eĉ pli movebla ...
  Marsejlo antaŭ la fino de la jaro alportis sian konton al kvar mil aviadiloj, kaj ricevis novan ordon: la Stelo de la Kavalira Kruco, la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj nigraj diamantoj.
  Jes, ĉi tio ankaŭ estas la kvara grado - nigraj diamantoj, kaj tre valoraj!
  La kvardek-oka jaro ankaŭ pasis en malfacilaj interŝanĝoj de batoj .... Kaj dum ĉio estas stabila ...
  Kaj la kvardek-naŭa jaro pasis ... Sovetunio havas batalanton MIG-15 en la serio ...
  Marsejlo alportis siajn kontojn al kvin mil aviadiloj. Kaj li ricevis novan Ordenon de la Granda Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj la sovetiaj knabinoj ankaŭ ne estas fraŭlino ....
  La jaro 1950 jam pasis... La germanoj pendis kaj la Ruĝa Armeo ankaŭ estas en fiksita fronto.
  Sovetiaj tankoj T-54 kaj IS-7 kontraŭ la E-50 U kaj E-75 U. La germanoj ankaŭ faris siajn aŭtojn kun motoroj en unu bloko kune kun la dissendo kaj laŭlarĝe. Kaj la E-50 estis pli bona ol la T-54 en veturado kaj fronta kiraso. Kaj kelkaj en la kiraspenetra potenco de la pafilo. Sed tamen la germanoj ne povis venki.
  Do pasis ankaŭ la jaro 1951... Kaj ne estas senco.
  Marsejlo por ses mil aviadiloj ricevis la Grandan Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj ĝi estas sufiĉe mojosa!
  Tamen, Nataŝa, Anastazio, Akulina, Mirabela gajnis konsiderindajn kontojn.
  Krome, ili batalas uzante nudajn piedfingrojn kaj sin en bikino.
  Knabinoj, kion vi bezonas...
  Kaj tiel pasis la jaro 1952... Ankaŭ la frontlinio estas sidema.
  Sed en marto 1953, Stalin mortas. Kaj ĉi tio estas serioza. Sed la granda gvidanto sukcesis lasi skriban testamenton, kie li anoncis Lavrenty Palych Beria kiel sia posteulo. Kaj ĉi tio estas granda decido.
  Tiel, la sovetia fronto ne kolapsis, kaj la milito daŭris sur egala bazo.
  1953 finiĝis...
  Marsejlo ricevis por sep mil aviadiloj la Grandan Stelon de la Fera Kruco de la Kavaliro kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La knabino ankaŭ gajnis altajn premiojn por si mem.
  Jam estas 1954... La tempo gutoj pasas sur la tero. Aŭ eble pli abrupte.
  Kaj nek la germanoj nek la rusoj povas ŝanĝi ion signife.
  Do en 1955, la nazioj progresas. Kaj la sovetiaj trupoj sin defendas somere. Kaj en malfrua aŭtuno, la Ruĝa Armeo mem provas ataki.
  Jam estas 1956.
  Marsejlo por ok mil aviadiloj ricevis la Grandan Stelon de la Kavalira Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj nigraj diamantoj.
  La 22-an de junio 1956 markis ĝuste dek kvin jarojn de la Granda Patriota Milito. Kaj, kompreneble, oni parolas pri paco delonge. Lavrenty Beria estas preta por kompromisoj. Sed Adolf Hitler obstine rifuzas kompromisi.
  Hitler ankoraŭ kredas je mirakla armilo, kaj ekzistas deziro batali ĝis la fino.
  Krome, kompreneble, Japanio...
  Pri la Lando de la Leviĝanta Suno? Ŝi militas kontraŭ Ĉinio de tre longa tempo. Kaj ĉi tie jam eblas batali senfine. Neniu flanko povas preni supren. Nek Ĉinio nek Japanio povas vere venki unu la alian. Kvankam la ĉinoj suferas pli da perdoj.
  Kaj tiel Muller iris al la Ĉiela Imperio kun speciala misio. Konvinku la samurajon ekkonsenti kun la Ĉiela Imperio. Por tiam fali sur Rusion, kaj fine solvi ĉi tiun longedaŭran problemon!
  La misio de Muller komenciĝis en septembro 1956... Ĝenerale japanoj konsentis pri paco kaj disdivido de influkampoj. Tamen en ĉi tiu momento Molotov, laŭ la ordono de Beria, faris viziton al Ĉinio. Kaj li konvinkis la Ĉielan Imperion daŭrigi la militon kun la samurajo.
  Ne eblis malligi la manojn de Japanio. Kaj la milito inter Sovetunio kaj la Tria Reich daŭris.
  Pasis kaj ekde 1956 ... 1957 venis ...
  La germanoj provis avanci denove en majo, kaj ili havis novajn piramidajn tankojn de la AG-klaso. Kaj ĉi tio estas serioza. Kaj la formo de la piramido donis deklivan kirason el ĉiuj anguloj. Kaj ĝi estis serioza movo.
  La nazioj povis trarompi la sovetiajn defendojn kaj ĉirkaŭi Smolensk. Kaj tiam, evoluigante sukceson en la nordo, alproksimiĝu al Leningrado, kaj prenu Vyazma en la centro.
  La situacio fariĝis ege malfacila. Kaj la atako kontraŭ Moskvo jam komenciĝis.
  Kaj en ĉi tiuj kondiĉoj, unu espero restis, por Oleg Rybachenko kaj la surteriĝo de la falintoj.
  Kaj ĉi tie la terminator knabo mem kaj la knabinoj estas en sia plej bona.
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Oleg kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj fali takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko antaŭeniras kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rusio!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Nataŝa estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rusujo estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriegojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  . ĈAPITRO #7
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatora knabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La verkisto-knabo rememorigas sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj de la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi, infanoj, estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraeron!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj elflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn pinglojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La terminatorknabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis kun tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li fortranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos kukaĵo en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos steleton per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj de ĉi tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede iris tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disŝiri kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gluglis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ĉiujn perfidulojn ni dispremos en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Baldaŭ parolante! Baldaŭ parolante!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Rybachenko, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj ... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  Oleg Rybachenko eĉ kantis adiaŭ;
  Ni estas pioniroj - herooj de la Patrujo,
  Kiuj naskiĝis sub la signo de oktobro...
  Ni ne bedaŭros la vivon por Rusio,
  Al gloro per la ruĝa standardo de la reĝo!
  
  Ni amas kaj scias kiel batali forte,
  La nazioj fervore derompis la kornojn ...
  Ni havas obusojn en vasta valizo,
  La vivo ne estas multekosta por ni pioniroj!
  
  Ni amas nian sanktan Patrujon,
  Kion kreis enorma komunismo...
  Jen komsomola knabino promenas nudpiede tra la neĝo,
  Kaj la faŝisto volas faligi nin!
  
  Mi batalis fervore kun naziismo apud Moskvo,
  Kaj ni falĉis ĉiujn malamikojn per rikoltilo ...
  Kial ĉi tiu Wehrmacht estis donita al la rusoj,
  Mi batos lin per mia pugno!
  
  Mi estas pioniro kaj sub la granda Moskvo,
  Batalis kiel giganta militisto...
  Ĉesigis faŝismon sovaĝan atakon,
  Ni havas unu Sinjoron Superan Specon!
  
  Ne estas randoj en la reviviĝo de Rusio,
  Granda Stalino, levis nin de niaj genuoj...
  Svarog la granda, la plej alta mesio,
  Kaj la radia idealo de Lada!
  
  Ni estas pioniroj, knaboj, knabinoj,
  Ni amas batali - ĉi tio estas nia destino...
  Kaj la voĉo de komsomola membro estas sonora,
  Kvankam sanga kaoso regas!
  
  Rusio estas la patrujo de Svarog,
  Kaj komunismo lumigis la vojon...
  Pioniroj ne bezonas malbonan Dion,
  La malamiko ne povos fleksi nin en pugnon!
  
  Ni havas malvarmetan tankon kun dekliva kiraso,
  Estas tiel facile por la Fritz ne trarompi,
  Kun amo al Lada, nobla fraŭlino,
  Por igi predanton ludon!
  
  Moskvo batalantaj homoj defendis,
  Kaj tiam estis la granda Stalingrado ....
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Pasu kaj konu la paradon en Berlino!
  
  Jes, Stalingrado estas fiero pri ĉi tiu vorto,
  Ni estas nudpiedaj pioniroj en neĝblovo...
  Ni rompos la kornon de stulta bovino
  Kaj ni veturigos Hitleron rekte al la ĉerko!
  
  Sciu, ke la Patrujo neniam fleksiĝos,
  Ŝia impulso ne povas esti bremsita...
  Ke la suno brilu eterne super Rusio,
  Kaj la perfida ŝtelisto estos disbatita!
  
  Ili montris kuraĝon ĉe Stalingrado,
  Ni povis maldaŭrigi la naziojn ...
  Rusoj havas tian malmodestecon, sciu,
  Kaj la malamikoj iros nur nulojn!
  
  Rusio povas flugi al Marso
  Kaj kreu malsaman grandecon ...
  Kaj kompreneble ĉio estos tre mojosa,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  
  La rusa spirito ne scias en la bataloj de la baro,
  Li havas la potencon de Perun ...
  Ni atendas rekompencojn de la dioj,
  Kaj la elemento brilas, kredu la runon!
  
  Kiel la rusa spirito ne konas malvenkon?
  Kredu min, li tretos ĉion...
  Ni pioniroj tiom volas venĝon...
  Nevenkebla kiel la Patruja armeo!
  
  Ni preskaŭ venkis
  Estu lumo en la gloro de komunismo...
  Niaj avoj batalis por la Patrujo,
  Ni baldaŭ renkontos ĝojon kaj tagiĝon!
  
  Sen patrujo, ne ekzistas vivoj por pioniroj,
  Ili volas batali por ŝi...
  Kaj kion vi volas malbonaj sinjoroj?
  Ĉu ni donu sklavan vivon?
  
  Ne, la Fuhrer de la Rusoj estos sklavigita,
  Ni dispremos lin kiel pupon...
  Post ĉio, la kavaliroj de Rusio povas batali,
  Kaj la orflugila kerubo estas kun ni!
  
  Ne estas vizaĝoj de nia Patrujo sub la mondo,
  Brulas kiel la plej hela stelo...
  Vi fariĝis idolo por mi,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
  
  Mi estas pioniro kaj nudpieda knabo
  Tio kun nuda kalkano rapidas tra la neĝo...
  Kaj ie blanka, bela kunikleto saltas,
  Kiu rompos la kornon de la malamiko!
  
  La pioniro en la batalo de dubo ne scias,
  Li ne estas klaŭno, sed vi konas la terminatoron ...
  La ferocaj faŝistoj venos, kredu venĝon,
  Kaj komunismo estos hela paradizo!
  
  Kiel venos la epoko,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo...
  Batalu ĝis via lasta spiro
  Por detrui la ferocan konu la fiulon!
  
  La steloj de komunismo brilas hele,
  La erao de lumo, ne ekzistas pli bela en la mondo ....
  Ni dispremos la jugon de kredfaŝismo,
  Kaj Hitlero estos ruso por vespermanĝi!
  
  Ni kredas tiajn ŝtaltankojn,
  Ke ilia pantera ŝelo ne penetros...
  Ni svingu jodon al la vundoj de nia knabo,
  Kaj denove la pioniro kuraĝe rapidas en batalon!
  Nu, kion malfaciligis la nazioj,
  Ili ne pensis, ke ni povus nur venki.
  Ni ŝajne konas komunismon je mejloj,
  Kaj ni povas bati la Wehrmacht ŝerce!
  
  En la nomo de nia potenca patrujo,
  Fiera pioniro atakas...
  Kvankam nuboj pendas super la Patrujo,
  Ni donu venkan ekzemplon por ĉiuj!
  
  Kredu, ke la malamiko ne ĉesos la sonĝon,
  Ni denove venkos ĉiujn faŝistojn...
  La malbono ne kredos regi sur la trono,
  Ni kreos novan mondan ordon!
  
  Ĉio estos en ordo en la Patrujo, vi scias
  Mi estas knabo, sed en batalo kiel Robin Hood,
  Komence, mi nur skrapis sur la skribotablo,
  Kaj nun tre eĉ kredu mojosa!
  
  Rusio povas ŝiri la naziojn per bajoneto,
  Ŝi venkos ajnan armeon ...
  Kaj la pioniroj vivas sub komunismo...
  Ja nia amikeco estas forta monolito!
  
  Ni ne cedos al la Fritz en io ajn,
  Ni povas venki malamikojn per ŝerco...
  Kaj tiel ni batis la naziojn per klabo,
  Neĝoŝtormo muĝas, tordante neĝon en ventegojn!
  
  Rusio ne scias, ke la nazioj konas kompaton,
  Ŝi estas nevenkebla forta...
  Ili ricevos sabron firme en la kolo de la bastardoj,
  Kaj Satano estos detruita!
  
  Ne kredu, ke Hitler estas nevenkebla,
  Kvankam la potenco de la infero, konsideru kolektitan ĉion ...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  La homoj de nia Wehrmacht disŝiris!
  
  Rusio estas fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Ŝi rompis la Tigrojn kiel metalon...
  Disvastiĝi de fino ĝis fino,
  Nur junulo revis pri tia lando!
  
  Ni venkis kiel gigantoj
  Hakitaj kontraŭuloj scias per glavo ...
  Ni rusoj estas nevenkeblaj en bataloj,
  Ni venkos la kontraŭulojn de la Patrujo!
  
  Kredu min, nenio haltigos nin
  Kaj vi scias, ke nenio venkos...
  Ni enterigos la Fuhrer sur la kapo,
  Ni havas akran glavon kaj ŝtalŝildon!
  
  En la tuta universo ne ekzistas Rusio pli bela,
  Ĝi havos epokon de lumo dum aĝoj...
  Ĉiuj generacioj estos paco kaj feliĉo,
  La Patrujo bezonas firman manon!
  
  Do ludante en Berlino,
  Ni ŝmiris la Wehrmacht kiel cindron en sangon...
  Tio estos la tempo de la limo de paradizo,
  Kaj kune kun Lada regas la amo!
  
  NOVAJ AVENTUROJ DE LA FILO DE STENKA RAZIN
  Knabo de proksimume dek tri estis arestita kune kun sia patro. Maljunulo estas kompreneble bonkonata ribelanto, kiu verŝis sangofluojn. Sed la filo estas ankoraŭ infano. Kiu lin demandu.
  Sed la asistanto de Kornil rigardis la iaman armean atamanon alie. Kaj li proponis pridemandi la knabon kun pasio - kaj subite li scias, kie estas la trezoroj de lia patro.
  La filo de Stenka Razin estis alportita al la torturkelo. La knabo provis rigardi rekte kaj teni sin fiere. Kvankam interne estis timiga. Torturaj instrumentoj estas pendigitaj, la kameno flamas. Ekzekutistoj en ruĝaj kaskoj.
  Samosa iris al la knabo, etendis la manon, skuis sian kolumon kaj demandis minace:
  - Diru al mi, kie la tyatka kaŝis la trezorojn, lasu lin iri libera. Ne - ni torturos!
  Griŝka, la filo de Stenka Razin, kuraĝe respondis:
  - Mi diros al vi nenion! Kaj eĉ pli por vi!
  Samosa bojis:
  - Tortu la tombon!
  Kaj li persone tiris la kolumon, deŝirante la kaftanon de la knabo. Griŝka estis senvestita kaj trenita sur la rako. La knabo senespere provis piedbati reen. Sed spertaj ekzekutistoj kun bato al la kolo senmovigis Griŝkan. Tiam ili fiksis liajn manojn malantaŭen kaj komencis levi lin je la ŝnuro. La knabo kunpremis la dentojn. La ekzekutisto kaptis la knabon je la torso kaj skuis lin, tordante liajn artikojn. Griŝka spiris peze, sed retenis krion.
  La diakono, diktante al la skribistoj, malklariĝis:
  - Diru al la ŝtelisto, kie via bopatro kaŝis la trezorojn.
  La knabo respondis kun malestimo en sia voĉo:
  "Eĉ se mi scius, mi ne dirus!
  Samosa ordonis al la ekzekutisto:
  - Golfeto! Dek strikoj zorge!
  La ekzekutisto senĉese batis. La korpo de Griŝka tremis. Je la deka bato, la torturisto frostiĝis. Kaj rigardis al Samosa. Dum la ekzekuto, la knabo silentis, mordante la lipon.
  Dyak, malklara:
  - Diru ŝtelisto, kie la tyatka kaŝis la trezorojn?
  Griŝka kriis:
  - Mi ne diros!
  Samosa grumblis:
  - Kvin batoj sen ŝparado!
  La ekzekutisto faligis sur la knabon baton per balancilo, skuante lian tutan korpon. Griŝka kriegis, sed mordis sian lipon. Sekvis dua bato. Ankaŭ aŭdaca kaj forta. Griŝka daŭre silentis. Kaj denove la tria bato, sango gutis el la tranĉita haŭto.
  Samosa sulkigis la brovojn pro la maniero kiel la knabo estis vipata. Kompreneble, la filo eble ne scias, kie Stenka kaŝis la trezoron. Kaj eĉ, eble, veraj trezoroj. Sed oni devas pridemandi la knabon. Kaj elŝarbu sekretojn de li.
  Post la kvina bato, la sango gutis aktive.
  La diakono ripetis la demandon. Griŝka silentis.
  Samosa ordonis:
  - Bruligi lian kalkanon.
  La ekzekutisto elprenis pecon da ruĝe varma fero kaj alportis ĝin al la nudaj plandoj de la knabo. Li ektremis, tordis kaj.... perdis la konscion.
  Adala pensis, ke estus bona ideo, ke Petro trapasu ĉi tion, por ke li ne mortigu la senarmajn kaj la maljunulojn. Petro ne faris bone. Kaj kia li estus en vera, kontakta batalo? Ĉu vi ne estus timema?
  La filo de Stenka Razin Griŝka, cetere, sciis, kie estas kaŝita unu el la trezoroj de lia patro, sed silentis. Li estis alportita al si verŝante sitelon da glaciakvo. Tiam Samosa ordonis:
  - Kaŭterigu la duan kalkanon per fero!
  Ĉi-foje la knabo ne sveniĝis, li provis ekmoviĝi, sed la nudaj piedoj de Griŝka kaptiĝis en la bloko.
  Samosa siblis:
  - Pliaj kvin vipobatoj, ne zorge!
  Post la kvina bato, la hela kapo de la knabo skuiĝis, kaj Griŝka perdis la konscion.
  Sperta komizo en la torturkomerco konsilis:
  - Lasu lin! La infano ankoraŭ kliniĝas malantaŭen!
  Samosa diris severe:
  - Prenu la hundidon! Viŝu ĝin per vodko kaj metu ĝin sur la liton... Lasu ĝin! Morgaŭ ni daŭrigos la torturon!
  Grishka estis forigita de la rako kaj la tranĉoj estis frotitaj per miksaĵo de alkoholo kaj akvo. La knabo ektremis: vodko brulas. Tiam Griŝka ricevis varman buljonon kaj ŝlosis en varmigita ĉelo. Sed ĉiaokaze, ili ĉenis la knabon je la kolo per ĉeno kaj lasis lin dormi. La knabo dormis sur la stomako, la lito estis mola. Torturitaj de la ekzekutistoj, la viktimoj ofte mortas, kaj Samosa volis scii kie Stenka kaŝis siajn trezorojn.
  Lasinte Griŝkan iri kaj dormi, la sekvan tagon la knabo estis denove trenita al la torturoĉambro. Ili denove metis ĝin sur la rakon. La jam streĉitaj artikoj de Griŝka fariĝis pli doloraj. Pezoj estis pendigitaj ĉe la piedoj de la knaboj. Pli streĉi la muskolojn. Tiam la ekzekutisto, ridetante, alportis ruĝvarman feron kaj metis ĝin al la brusto de Griŝka. La knabo kunpremis la dentojn pro terura doloro.
  Samosa blekis:
  - Parolu ŝtelisto!
  Ĝi odoris je brulado. La odoro de rostita viando intensiĝis. La okuloj de Griŝka strabiĝis pro la ŝoko de doloro, kaj la knabo denove perdis la konscion. La ekzekutisto prenis la feron de sia brusto kaj diris:
  - Forta knabo...
  Samosa grumblis:
  - Necesas ĝin disfendi... Brazilo ĝis la piedoj!
  La ekzekutisto ŝmiris la plandojn de la knabo per oleo kaj malproksime bruligis brazon. Jam bruligitaj kalkanoj estis tre doloraj. La knabo spiradis peze. Li faligis miksaĵon de ŝvito kaj sango, grincis la dentojn, sed restis silenta. Kvankam ĝi kostis al li kare. La klopodoj estis senesperaj.
  Samosa furioze grumblis:
  - Vi parolos! Hej, ŝultro bejo!
  La ekzekutisto deĉenigis batojn sur Griŝka. Je la deka takto, la kapo de la knabo languide ĵetis kaj kolapsis. La knabo ne tuj rekonsciiĝis, eĉ post kiam sitelo da akvo estis verŝita sur lin. Samos trafis Griŝkan en la vizaĝon kaj ordonis:
  - Pli da bato!
  Duko rimarkis:
  - La nuda mortos ....
  Samosa grumblis:
  - Feĉo! Forigu lin de la rako! Daŭrigu morgaŭ!
  Griŝka denove estis forigita de la torturo kaj portita al la ĉambro. La knabo baraktis kaj ektremis. Mi falis en pezan, deliran dormon. Tiam li vekiĝis kaj ploris. Sed tuj kiam la prizonestro aperis, li eksilentis kaj rigardis lin kolere. Li ĵetis panon kun kvaso al la kaprido. La knabo ne havis ŝancon eskapi, precipe ĉar li estis katenita de la kolo.
  La sekvan tagon, Griŝka estis torturita iomete alimaniere. Ili levis min supren en la plafonon, levante la manojn sur la rako, kaj poste lasis min iri. Tia sovaĝa doloro
  ĉesas spiri. La knabo estis levita trifoje ĝis li perdis konscion.
  Post tio, la ekzekutisto denove batis per vipo, kaj bruligis la stomakon per ruĝvarma fero. Plene torturinte la knabon, li estis liberigita kaj portita al la ĉelo. La ekzekutistoj ne sukcesis ion ajn.
  La sekvan tagon, Griŝka estis tirita supren sur rako, brazilo estis ekbruligita sub liaj nudaj piedoj, kaj ruĝeca drato estis trafita sur liaj dorso kaj gluteo. La knabo plurfoje perdis la konscion dum la torturo, sed rekonsciiĝis. Ĝis la ekzekutistoj mem laciĝis, ĉesigante la torturon.
  La sekvan tagon, la knabo estis etendita, kaj la ekzekutisto komencis rompi la piedfingrojn per ruĝe varmaj teniloj, kaj ankaŭ dispremi liajn ripojn. Griŝka kriegis plurfoje, sed la postuloj ion diri estis responditaj per muĝado.
  Kaj denove li ricevis vipon.
  Pasis du semajnoj. La infana korpo de Griŝka jam estas elĉerpita de torturo. Doloro estas ĉie. Neniu sango restis, neniu vejno netuŝita de doloro. Komence, kiam ili batis lin kaj bruligis lin, li volis rapidi kaj sufoki la eksplodojn en sia korpo. Sed kiam la doloro englutis la tutan esencon, ĝi malfortiĝis.
  Samosa mem vidis, ke la ŝancoj de Griŝka elfrapi ion malaperis antaŭ liaj okuloj. La ekzekutistoj provis novan rimedon. Ni trovis farunon. La hararo de Griŝka estis forrazita, kaj malvarma akvo komencis guti sur la pinto de lia kapo. Torturo estas brutala kaj efika. Post kelkaj horoj, oni sentas, ke bomboj eksplodas en la cerbo. Griŝka estis preskaŭ blinda kaj surda. Li ne plu aŭdis la vortojn eldiritajn de la ekzekutisto kaj Samosa.
  Ili rezignis, denove trenitaj sur la rako. Ne konsciante, ke ia doloro por la knabo estis nur konsolo - distrante de pli terura ulcero en la cerbo.
  De la fajro kaj okulharoj brilis en la okuloj.
  Griŝka rekonsciiĝis kaj povis vidi la ekzekutistojn. Ĉi tie la torturisto metas pezojn sur la blokon, en kiu la kruroj de la knabo estis krampitaj. La doloro en la brakoj kaj ŝultroj plimalboniĝas, sed ĝi distras de la infero en la cerbo.
  Samosa muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj. Li estas ruĝhara, kun barbo:
  - Diru al la hundido, kie la patro kaŝis trezorojn!
  Griŝa balancas la kapon. Responde, bato skuanta la korpon sekvas, ili forte batas. Alia ekzekutisto, sub la nudaj piedoj de la knabo, varmiĝas sur la rako. Timiga, sed ne tiom timiga.
  Jen Kornila, la baptopatro de Stenka Razin kaj iama armeestro. Aĝa, kun griza barbo. En lia rigardo estas eĉ ŝajno de simpatio por torturita infano. Proksime staras bojaro en kastora ĉapelo. Li estas klare varma en la torturĉambro. Kaj sur la vizaĝo de klara intereso pri la torturo de la knabo. La torturo daŭras. Griŝka subite eksentis forton en si kaj kantis:
  Vi estas Razin mia reĝo kaj patro,
  Levis la homojn kontraŭ la jugo...
  Mi kredas, ke tiu sufero finiĝos
  Estos bojaroj, nur vipoj kaj figo!
  
  La kamparano, la laboristo estas nun sub la jugo,
  La simplan proleton dispremas la bojaroj...
  Sed mi kredas, ke ni forbalaos ĉiujn sangosuĉulojn,
  Ni kantu mil ariojn al nia Patrujo!
  
  Ja en ĉiu korto ĝemas la viktimo de la bojaroj,
  Ĉie estas palisoj kaj rako ...
  Ili estas eĉ pli malbonaj, konsideru la malfidelulojn,
  Torturo, stultulo en turmento!
  
  Sed Razin travivis batalojn,
  Ĉiuj necesaj manoj kaj vojoj...
  Kun venko venis nia libera kozako,
  Por ŝiri ĉiujn bojarajn pastrojn!
  
  Ne, vi scias, dubas, kredu nin,
  Post ĉio, ni estas por la homoj, sendube...
  Nun venas la horo de kompreno,
  Por la gloro de aliaj generacioj...
  
  Vi estas Razin de libereco kaj honoro - la gvidanto,
  Promenis tra nia Rusio...
  Mi volas, ke vi fariĝu nia suvereno,
  Kaj pli bone ol la universala mesio!
  
  Jes, do kredu justecon
  Ĉiam estos lumradio...
  Kaj estos besto disŝirita de despoto,
  Ni atendu la tagiĝon!
  
  La batalo estas sub Simbirsk - la lukto,
  Ni estas furiozaj perfortaj militistoj scias!
  Kaj mi kredas, ke la sorto fariĝos venkinto,
  Mi petas vin, ke vi donu al la stangoj cerbon!
  
  Kvankam Razin mortis heroe en batalo,
  Sed en la eterneco lia sankta vizaĝo...
  Ja li estas sendube kavaliro, rajdisto,
  Kaj estos, vi kredas la Kremlo en momento prenita!
  
  Ĉesu la sklavecon kaj la jugon de la bojaroj,
  Kaj la suno leviĝos super la planedo...
  Sufero, trompo por ĉiam malaperos,
  Kaj Razin estas kantata en poemoj!
  Dum la knabo kantis, ĉiuj, kaj la ekzekutistoj kaj la "spektantaro", frostiĝis, aŭskultis. Sed ĉe la lastaj vortoj, Samosa eksplodis kaj kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Golfeto! Mortigu lin!
  La ekzekutisto deĉenigis furiozajn batojn sur la knabon. Jam perdinte la konscion, Griŝka flustris:
  - La popolo de Rusio estos libera!
  La sangoplena knabo estis levita de la rako kaj forportita. Samosa viŝis la ŝviton de sia frunto kaj siblis:
  - Sufiĉe! Sufiĉe de ni! Kvaronigi la bastardon kaj fini!
  Cornila diris malcerte:
  - Ĉu estas ĝuste kvaronigi infanon? Jes, eĉ publike? Eble strangolu lin en la ĉelo?
  Samosa grumblis, batante la kalkanojn sur la plankon.
  - Ne! Ekzekutu! Kaj publike - per kvaronigo!
  La bojaro konfirmis, kunpremante la pugnon:
  - Estu tiel! Mi aprobas la mortkondamnon!
  Samosa malbone ridetis.
  - Ili kvaronigas Griŝkan! Ni elportos la tutan Razin-semon!
  Ĉi tie Adala estis distrita. Ŝi estas devigita doni la komandon pafi. Kaj Toronto estas trafita de dudek-tuna bombraketo. Alportas morton kaj teruron. Adala sekvas la fajran voston per sia konfuzita rigardo.
  Ho, mi dezirus, ke ŝi estus piloto. Kiel mirinda kaj romantika. Jen tia piloto-rabatakanto.
  La ĉielo estas tre malvarmeta.. La knabino klinis la kapon kaj ekmemoris almenaŭ ion bonan. Sed nenio venis en la menson. Krom la rakonto pri la filo de Stenka Razin.
  La knabo kuŝis sur la lito, kaj tordis en sia dormo, delirante. Estas malfacile dormi kiam via tuta korpo estas vundita, kaj la ulceroj ankaŭ estas korodataj de salo kaj vodko. La lastaj dek kvin tagoj estis turmento. Torturo nokte kaj peza deliro tage.
  La knabo revis pri sia patro. Potenca kaj forta Stepan kuraĝigis sian filon:
  - Tenu, infano! La homoj rememoros vin, kiel vi akceptis la morton!
  Griŝka en deliro respondis:
  - Kaj kio atendas min morto?
  Stepan memfide deklaris:
  - Nia estonteco estas nebula. Kaj oni ne scias, kio estas antaŭen. Sed viaj lastaj momentoj en la vivo estos la plej gravaj. Ne hezitu! Ŝparu kuraĝon!
  Griŝka respondis ne tute memfide:
  - Mi estos firma... Sed vi estas paĉjo... Ĉu nia justa afero mortis?
  Stepan deklaris per tondra voĉo:
  - Nu, mi ne! Ili povas ekzekuti min, sed venos alia Razin, kaj post li alia Razin, kaj niaj malamikoj nenion povos fari per tio ĉi! Estos novaj jarcentoj, estos ŝanĝo de generacioj... Sed Lenin, la ŝtorma sinjoro, venos por Razin!
  Griŝka, ankaŭ akirante konfidon, diris:
  - Mi kredas, ke vi revenos!
  La knabo vekiĝis. La korpo stulte doloris kaj la haŭto estis kruda. Estis sonoro ĉe la pordo kaj la ekzekutisto eniris la ĉelon.
  La granda turmentisto diris per kortuŝa tono:
  - Saluton Griŝka!
  La knabo, subite sentante la forton en si, respondis:
  - La ekzekutisto ne fartas bone, do vi mortas!
  La turmentisto bonkore kapjesis.
  - Kaj vi estas kuraĝa hundido. Mi vidis kaj turmentis diversajn... Sed vi vidis neniun kiel vi! Tiel malgranda, sed vera siliko!
  Griŝka respondis modeste:
  - Mi havas la spiriton de mia patro!
  La ekzekutisto sugestis kun rido:
  Ni faru interkonsenton...
  La knabo tintis la ĉenon, kaj trovis la forton por ellitiĝi kaj eksidi. Griŝka demandis kun intereso:
  - Kia interkonsento?
  La ekzekutisto flustre sugestis:
  - Venu, vi diru al mi, kie estas la trezoro de via patro, kaj mi... mi demetos la kolumon kaj elkondukos vin en sako.
  Griŝka momenton hezitis. Efektive, kio se vi trompas la ekzekutiston. Diru al li malveran lokon, kaj kaptu mem la momenton kaj forkuru. Ĉu savi vian vivon kaj lasi viajn malamikojn kun nazo? La tento estis granda. Sed la knabo rememoris sian patron. Ruza kaj trompo por aĉeti vian vivon? Ne, li devas morti digne sur la eŝafodo!
  Griŝka skuis sian razitan kapon, kovritan de kontuzoj kaj tuberoj:
  - Ne!
  La torturisto ridis kaj rimarkis:
  - Morgaŭ vi estos ekzekutita! Tio estas certe... Ne plu estos torturo, kaj ne estas aliaj pretaj por ekzekuto!
  Griŝka ektremis, sed kuraĝe respondis:
  - Nu, ili ekzekutos... Ni ĉiuj estas mortemuloj!
  La ekzekutisto aldonis kun rido:
  "Vi ne nur estos senkapigita!" Kaj ĵetu ĝin sur la radon! Ili detranĉis unue la brakojn, poste la krurojn, kaj nur poste la kapon. Ĉu vi volas ĉi tion?
  La knabo ektremis, fariĝis pli pala kaj murmuris:
  - Ĉar la sorto estas tia... Mi nur provos akcepti la morton digne!
  La ekzekutisto ridis kaj rimarkis:
  - Oni jam kondukis vian patron al Moskvo. Tie oni ankoraŭ pli abrupte turmentas vin. Kaj tiam ankaŭ la rado kun kvaronado atendas. Kaj vi... Domaĝe, ke ili estas ekzekutitaj! Vi estas forta knabo, kaj estus bone torturi vin pli!
  Griŝka respondis severe:
  - En la alia mondo, vi estos torturita!
  La ekzekutisto forlasis la ĉelon. Kaj Griŝka turniĝis kaj batis sian mentonon per la pugno. Ĝi cedis al doloro en la streĉitaj vejnoj sur la rako. Eble vane li estas tiel? Necesis montri prudenton kaj trompi la ekzekutiston. Kaj antaŭen, atendante lin...
  La knabo apenaŭ leviĝis kaj rigardis sian manon kovritan de pisugi kaj brulvundoj? Ĉu ŝi estos fortranĉita? Griŝka rigardis lian kruron. Ankaŭ ĉiuj batitaj, la plandumoj estas bruligitaj, la fingroj estas rompitaj. Sed li verŝajne povos grimpi la eŝafodon tute egale. Kaj ili detranĉos liajn krurojn kaj brakojn kaj fine lian kapon. Kaj tiam la animo flugos al la ĉielo ...
  Li estas ankoraŭ infano, kaj ne havis tempon por peki. Trapasis la provon de fajro kaj vipo. Plej verŝajne, antaŭe atendas meritita paradizo, aŭ en la plej malbona kazo, mallonga restado en purgatorio. Mi scivolas, ĉu ili invitos pastron al konfeso? Tamen ne plu gravas. Griŝka ne sentis pekojn malantaŭ si kaj ne timis nun la neeviteblan renkontiĝon kun Dio. Kaj estas bona en paradizo, mirinda ĝardeno, kie estas eterna somero, kaj anĝeloj ludas harpojn. Kial ne merititan lokon por knabo, kiu eltenis la plej severan torturon?
  Estas pli bone ol pendi sur rako, kiam via haŭto estas disŝirita de vipo kaj viaj fingroj estas rompitaj per ruĝe varma fero. Tie vi por ĉiam restos knabo, kaj vi estos por ĉiam juna kaj sana.
  Oni frapis sur la pordon. Aperis knabino kun pleto, kaj du gardistoj, same kiel Samosa. La monstro ridis kaj diris:
  - Por la lasta fojo en via vivo, manĝu bonan hundidon! Cornila estas malavara! Kaj tie ili dehakos viajn brakojn kaj krurojn!
  Griŝka respondis severe:
  - Kaj vi estos punita... Ne sur la Tero, sed en la ĉielo!
  Samosa grumblis:
  - Hundido! Ni vidu, kiel vi krias sur la rado!
  Griŝka kuraĝe diris:
  - Morto foje donas senmortecon, kaj perfido forgeso!
  Samosa kolere frapis la pordon kaj foriris. Nur la ekzekutisto restis. Griŝka preskaŭ afable kapjesis al li:
  - Jen la festoj, kiujn ni festas! Kaj vi ne volas morti!
  La ekzekutisto kun ruza rigardo demandis la knabon:
  - Ĉu vi pensis pri via animo?
  Griŝka honeste respondis:
  - Mi ne sentas pekojn malantaŭ mi por penti.
  La ekzekutisto kapjesis je tio.
  - Nu, ĝoju kalva. Havu glason da vino samtempe. Verŝajne la unua en via vivo.
  Griŝka komencis manĝi la anseron. Post la mallibereja kaĉo, la manĝaĵo ŝajnis ege bongusta. Estis al la knabo iom dolorige maĉi, sed la viando ŝajnis dolĉa. Kaj englutis aktive.
  La ekzekutisto rimarkis:
  - Se ne via baptopatro Kornila, tiajn festenojn vi ne estus ricevinta.
  Griŝka demandis kun serioza rigardo:
  - Kion li volas?
  La torturisto honeste respondis:
  - Akiru la trezoron de Stepan. Alie li ne moviĝus.
  Griŝka respondis per indiferenta tono:
  - Lasu la trezorojn kuŝi en la tero. Kaj servu estontajn ribelojn!
  La ekzekutisto diris admire:
  - Nu, vi kaj aglo! Vera militisto! Nu, mi deziras al vi sukceson!
  Kaj la torturisto forlasis la knabon. Griŝka sentis sin peza post manĝo kaj trinkado de glaso da forta vino. Liaj okuloj fermiĝis kaj la knabo ekdormis. Li sonĝis pri bataloj, kaj diversaj specoj de okazaĵoj. Kvazaŭ li estas fabelkavaliro, kiu tranĉas milojn da batalantoj.
  Mangas dekstren - la straton, la vojon maldekstren!
  Kaj tiam li rajdas drakon. Kiel heroo de fabelo...
  La sekvan matenon Grushka estis vekita. La knabo la unuan fojon bone dormis kaj sentis sin pli gaja. La ekzekutistoj prenis lin. Surmetu vunditan korpon, sakaĵon. Kaj ili prenis lin kaj kondukis lin al ekzekuto. Griŝka vidis farbon en la tagiĝo, kaj akrajn lancojn.
  La knabo marŝis en la glandoj, kio estis malkomforta. Ili elkondukis lin en la korton. La nudaj, kriplaj piedoj de la knabo malfacile paŝis sur la pavimŝtonojn. Sed Griŝka, kunpreminte la dentojn, toleris ĝin kaj provis stari rekte. Kvankam ĉiu paŝo de la bruligitaj piedoj estis donita kun doloro. Kaj do li eliris al la placo.
  Homoj vidis la knabon. Razita, ĵus kovrita de abrazioj kaj kontuziĝoj, kun nudaj, bruligitaj piedoj, malgrasaj.
  Grishka inspiris kompaton prefere ol malamon. Multaj, precipe la virinoj, ĝemis en simpatio.
  La knabo palpebrumis al ili kaj diris:
  - Kiel, kie estas nia, ne malaperis!
  Kaj pluiris. Ne estis aparta timo. Griŝka estis certa, ke li ne meritas inferon. Kaj la ĉielo estas multe pli bona ol la surtera, kruela ekzistado.
  La loko de ekzekuto estis ĉirkaŭita de elektitaj, Moskvaj pafarkistoj. Multaj gardistoj kaj hejmaj kozakoj. Ŝajnis, ke ili tute ne ekzekutas infanon, sed ŝtatkrimulon de kosmaj proporcioj.
  La knabo malfirme, ŝanceliĝante, grimpis sur la ŝtuparon, paŝante kun bruligitaj piedoj, sur kverktabuloj.
  Sur la hakbloko briletis grandega, akrigita hakilo. Masiva ekzekutisto en ruĝa robo ĉirkaŭiris. Estis ankaŭ rado destinita por kvaronigi.
  Griŝka krucsignis sin. Estas vere dolorige movi viajn brakojn.
  La heroldo komencis legi la akuzon:
  - Tiu ĉi filo de Stenka Razin Griŝka estas kulpa: pri enhavado de trezoroj, organizado de taĉmentoj de ribelantoj, pri ekzekutoj kaj raboj de bojaroj, pri perforto kontraŭ virino, ktp. Tial, li estas kondamnita al kvaronado sur la rado kaj eterna anatemo. Estu plenumita la frazo.
  Griŝka ektremis, sed restis senmove kaj tenante rekte. La diakono siblis:
  - Nu, ĉu la ŝtelisto pretas penti antaŭ la popolo?
  Griŝka pensis. Jes, li havas ion pri kio penti. La knabo riverencis kaj diris:
  - Pardonu la Don kozakojn. Mi estas kulpa antaŭ vi, ke mi ne liberigis vin el la jugo de la bojaroj.
  Samosa kriis malespere:
  - Baldaŭ ekzekutu lin!
  La helpantoj de la ekzekutisto alkuris al la knabo. Griŝka, venkante la doloron en siaj manoj, deŝiris sian propran saktukon. La plagoj kaj vundoj faritaj de la ekzekutistoj estis malfermitaj antaŭ la homoj. Tiam la manoj de Griŝka estis torditaj kaj ĵetitaj sur la radon.
  La ekzekutisto levis hakilon super la knabon. "Ĝi estas komenconta," pensis Griŝka.
  Sed en tiu momento sonis la klariono, kaj la heroldo anoncis:
  - Reĝa kompato! Konsiderante la infanaĝon de Gregorio, la mortopuno estas anstataŭigita per vendo en sklavecon! Estu tiel! La knabo estis levita de la eŝafodo kaj portita al la ĉambro. Nova vivo komenciĝis por Griŝka.
  Unue ili nutris al li kaĉon kaj donis al li lakton por trinki. La knabo estis ĉenita ĉirkaŭ lia kolo kaj permesita kuŝi sur la pajlo. La kuracisto venis. Li komencis viŝi la vundojn per vodko. Doloris, sed Griŝka silentis.
  La kuracisto rimarkis:
  - La knabo estas tenaca, li vivos kiel hundo!
  Griŝka, manĝinte, profunde ekdormis... Li havis ĉiajn koŝmarojn.
  La sekvan tagon, ili donis al li manĝaĵon denove kaj forkondukis lin, metante katenojn sur liajn manojn kaj piedojn. La knabo estis nuda, sed mantelo estis ĵetita sur lin.
  Li estis akompanita fare de gardistoj kaj Samosa.
  Nudaj piedoj podzhili iom kaj estis pli facile paŝi. Griŝka provis ŝajnigi, ke li ne estas vundita. Kaj li fiere ĵetis sian razitan kapon, kun stoplo de blondaj haroj jam komencante kreski.
  Oni kondukis lin laŭ la strato, kaj preterpasantoj ĉirkaŭrigardis. La vetero estis varma kaj suna.
  Griŝka provis kuraĝiĝi. Nu, en sklavecon, do kio? Li ne timas laboron! Eĉ se vi devos iri al la ŝtonminejoj, li eltenos ĝin kaj forkuros. Trovos vojon. Aŭ levi ribelon kiel la legenda Spartacus.
  La knabo estis kondukita en ŝtonkonstruaĵon kaj kondukis supren. La vezikigitaj nudaj piedoj de agrabla infano estis malvarmigitaj de la ŝtona malvarmeto.
  Jen oni venigis lin en la ĉambron. Tie, apud la pordo, staris du grandegaj, nudbrustaj, muskolfortaj militistoj. Poste, brulis lampo, kaj grandioza sofo. Virino en vualo kaj robo kuŝis sur ĝi. Kaj proksime estis muskolaj servistoj kaj paro da servistinoj. Krome, ili estis nudaj ĝis la talio, kaj mallongaj jupoj, sed sandaloj kaj ankaŭ kun fermita vizaĝo. Sed samtempe, la mamoj estas nudaj kaj la cicoj estas nuancitaj.
  La rigardo al la nudaj mamoj kaŭzis al Griŝkan grandan eksciton kaj li ruĝiĝis. Lia aĝo estas ĝuste kiam junaj viroj montras intereson pri la kontraŭa sekso. Kaj la vido de junaj belaj mamoj estas tiel ekscita.
  Virino en luksa vualo kaj grandioza robo kuis:
  - Senvestigi lin!
  La pluvmantelo de Griŝa estis deŝirita. Li estis tute nuda. Kaj vira perfekteco, jam plene evoluinta, elstaris, kaj el kiu ĝi estis tiel embarasa. La knabo mem estis bone konstruita, muskola, kaj multaj signoj de torturo, eĉ donis al li ĉarmon.
  La virino ridis, rigardante la eksciton de Griŝka. Kaj ŝi kukis:
  - Bona knabo! Mi vidas, ke vi estas tute preta.
  Akompanante Griŝka Samos respondis:
  - Li valoras cent orajn rublojn, sinjorino!
  Tiutempe tio estis granda kvanto. Bonan ĉevalon oni povus aĉeti por tri rubloj.
  La virino ridis kaj respondis:
  - Li estas ankoraŭ infano, kaj estas sufiĉe da sklavoj en la turkaj merkatoj! Nur pro respekto al vi kaj ĉar mi ŝatas ĉi tiun knabon, mi pagos por li kvindek rublojn!
  Samosa rimarkis:
  - La guberniestro volas, ke filo de ribelulo laboru en ŝtonminejoj en Krimeo, aŭ en Turkio! Li ne vere volas, ke junula deliktulo, anstataŭ la vipo de la kontrolisto, estis feliĉa en la brakoj de volupta ĥanŝa!
  La virino ridis kaj respondis:
  - Jes, mi komprenas... Stenka Razin difektis multe da sango por vi kaj vi volas rekompenci sian filon! Mi konsolos vin, mi ŝatas torturi kaj humiligi belajn knabojn. Kaj kiam mi laciĝos pri li, mi sendos lin al la minejoj!
  Mi donas sepdek kvin rublojn kaj jen mia lasta vorto!
  Samosa kapjesis.
  - Bonege konsentis!
  Fakte, estas neverŝajne, ke por elĉerpita knabo de dek tri jaroj vi ricevos pli ol kelkajn rublojn ĉe aŭkcio. Kaj la fakto, ke la mezaĝa khansha amas torturi kaj turmenti belajn knabojn estis konata de ĉiuj. Krome, ŝi adoris junan karnon. Sed kiam la knaboj havis barbon, ili estis blindigitaj, iliaj langoj estis eltiritaj, kaj ili estis senditaj al la minejoj, kie ili malrapide sed certe mortis.
  Do vi ne povas diri, ke Griŝka estis tre bonŝanca. Sed la aventuroj de la juna heroo ĵus komenciĝas... Kaj la plej interesa estas antaŭen!
  
  TANKO AL MOSKVO - PERDITA ĈANCIO DE LA WEHRMACHT
  Hitler ne turnis la germanajn trupojn suden. Anstataŭe, li transdonis kromajn fortojn de Francio kaj Balkano, anstataŭigante ilin kun bulgaraj kaj italaj unuoj. Kiel rezulto, la Fritz sukcesis kapti Moskvon tuj, sen permesi al la defendo esti densigita, kaj antaŭ la komenco de la aŭtuna degelo.
  Stalino sukcesis eskapi, sed parto de la registaro estis kaptita kaj detruita de la nazioj. Post la falo de Moskvo, Stalino proponis al Hitler pacon laŭ ajnaj kondiĉoj - nur redonu la ĉefurbon.
  La Fuhrer jesis redoni Moskvon. Sed rekompence la germanoj ricevis Kaŭkazon, la tutan Ukrainion, Krimeon, la baltajn ŝtatojn, Karelion, kaj en la nordo al Arĥangelsko, lasante nur Rusion kun Leningrado kun koridoro. Krome, la resto de la teritorio de Sovetunio devis pagi grandegajn kompensojn. Kaj ĉi tio estas serioza.
  Hitler, kompreneble, deklaris sin la venkinto. Kaj li turnis sin al Britio - oni diras, ke estos io por batali aŭ toleri? Alie, ĉiuj kolonioj estos prenitaj de vi. Sed la obstina Churchill elektis militon, kalkulante je usonaj rimedoj.
  Kvankam Japanio atakis Amerikon de la alia flanko, kaj post Peru Harbour, la samurajo kaptis la iniciaton.
  Surmare, la pli spertaj kaj lertaj japanoj venkis la jankiojn.
  Hitler liveris ultimaton al Franco. Kaj li konsentis lasi la germanajn trupojn iri al Ĝibraltaro. La citadelo estis prenita, kaj la soldatoj de la Tria Regno rapidis al Maroko. La brita bazo en Malto estis venkita kaj kaptita. Post tio, la soldatoj de Rommel, ricevinte plifortikigojn, konkeris Egiptujon.
  Surtere, la germanoj memfide venkis la britojn. Ili ne plu estis retenitaj de la sovetia fronto. Kaj en la kvardek-dua jaro, la germanoj kaptis la tutan Afrikon, same kiel la Mezorienton, kaj Hindion.
  Kaj ili komencis ataki Brition jam venontjare... Kaj por komenci, aeran ofensivon. Kaj multe da bombado...
  Sub ĉi tiuj kondiĉoj, vi bezonas ian fortan movon! Hitler ricevis Yu-288-bombaviadilojn. Li estis flugilhava monstro portanta kvar tunojn da bomboj en normala stato kaj ses en reŝarga versio. Kaj la rapideco estas sescent kvindek kilometroj hore.
  Ĉi tiu aŭto estas koŝmaro por Britio. Kiel la nova batalanto ME-309, kiu estas koŝmaro por Usono kaj Britio.
  La germanoj havas multon en ĉi tiu milito. Unu el la kialoj de la rapida venko super Sovetunio estis ankaŭ la modernigo de la T-4-tanko, kiu ricevis longtuban 75-mm-kanonon kaj povis frakasi la T-34-kirason en fragmentojn. Jes, la forta Fritz montriĝis, ke Moskvo moviĝis. Kaj la T-4 kun pli longa barelo ankaŭ montriĝis decida argumento kaj atuto.
  Krome, kiel eksperimento kontraŭ Sovetunio en la kvardek-unua jaro, la tanka ŝipanaro de la bela knabino Gerda partoprenis en la bataloj. Kvar militistoj: du blonduloj kaj du ruĝharuloj.
  Ili batalis sur la T-4, batis sovetiajn tankojn kaj faris ŝercojn.
  Batante la sovetian aŭton per la nudaj piedfingroj, Gerda grincis:
  - Soldato povas kreskigi stoplon, sed esti agrabla por la tuŝo por virino, kaj politikisto, kiom ajn glate li razas, elvokas la senton de kiso kun reptilio!
  Ankaŭ Charlotte intervenis, puŝante la levilon per sia nuda kalkano kaj eldiris:
  - Soldato estas aglo kun rango de pasero, politikisto estas malseka kokido kun rango de meleagro!
  Kristina vangofrapis la rusan tankon, trapikis ĝin kaj notis, elmontrante la dentojn:
  - Kvankam la soldato ne estas hela laŭ formo, kaj foje li plenumas stultajn ordonojn, sed malkiel la politikisto-papago, li ne kantas el la voĉo de aliulo!
  Magda sprite aldonis, bektante la malamikon kun granda precizeco kaj pugnobatante la sovetiajn tankojn:
  - Soldato estas laboristo-formiko de milito, kaj politikisto verŝas merdon de supre, estante dika virabelo de la malantaŭo!
  Kaj la knabinoj ridos kaj montros siajn perlajn dentojn. Estas klare, ke Sovetunio ne povas rezisti tiajn hundinojn. Kaj la rusa armeo ne sukcesos venki la Wehrmacht. Kaj ĝenerale, multaj bataloj estas en plena svingo ĉi tie.
  La knabinoj en la bataloj por Moskvo ankoraŭ akre distingiĝis.
  Gerda, pafante per la nudaj piedfingroj, agreseme rikanante, kuis:
  - Soldato estas kuraĝa eĉ kiam timema, politikisto estas malkuraĝa, eĉ kiam li estas koko!
  Charlotte ankaŭ frapis la sovetian tankon kaj knaris:
  - Soldato estas nobla, sed ne libera, malnobla politikisto, kaj ankaŭ esence sklavo de pasioj!
  Kristina ankaŭ grincis, kun rido de perlaj dentoj:
  - Soldato estas leono, kvankam ankoraŭ mallonga, kaj politiko estas vulpo kaj jam superkreskita!
  Magda, ofensive sendante ĵetaĵon per sia nuda kalkano, komentis:
  - Soldato similas al anĝelo en infero, kaj politikisto estas porko festenanta dum pesto!
  Gerda, daŭre bati kaj terenbati la gvattureton de rusa tanko, komentis tre agreseme:
  - Nudpieda knabo pli komforte kuras en la neĝo ol ŝuita politikisto manovranta inter flutetoj!
  Charlotte, pafante al la sovetiaj pafiloj, prenis ĝin kaj grincis:
  - Knabo, eĉ en la malvarmo nuda, estas pli feliĉa ol maljunulo verŝita en la koton de parolo de politikisto!
  Kristina, sendante obusojn al la malamiko, hurlis:
  - Virino ne tiom timas esti nuda kaj nudpieda, kiel pri tio, ke vira politikisto ŝuos ŝin, kaj deŝiros tri haŭtojn!
  Magda, kun la rideto de bela kaj sekseca knabino, aldonis:
  - Virino estas timema laŭ aspekto, sed estas malmulte, kio povas vere timigi ŝin, vira diktatoro estas timinda laŭ aspekto, sed forkuras de sia propra ombro!
  Gerda agreseme komentis, faligante alian rusan kanonon:
  - La silento estas ora por diktatoro, nur se la regatoj sen grumblado eltenas enigi la langon en la poŝon!
  Charlotte frakasis sovetian aŭton per ŝelo kaj grincis:
  - La diktatoro certigas, ke li estas malmola kiel roko, sed fakte la tirano estas nur stulta ŝtono!
  Kristina trafis la malamikon kun granda precizeco, kaj trafis la tridek kvar:
  - Knabino faligas siajn krurojn kiam ŝi nudpiede kuras super akraj ŝtonoj, politikisto konfuzas kiam ŝi ŝuas inter riveretojn!
  Magda respondis kun granda saĝeco, elmontrante la dentojn:
  - Nuda ina kalkano povas esti trapikita de akra, ŝuita de politikisto balotanto ne estos trapikita eĉ de spriteco!
  Gerda, gvidante tre precizan kaj celitan fajron, sufiĉe logike notis:
  - Virino preferus promeni nudpiede en la malvarmo ol esti ŝuita per fajraj paroloj de politikistoj!
  Charlotte pafis ofensive al la sovetia tanko kaj knaris:
  - En la malvarmo, varma koro ne malvarmiĝos, kaj fajra parolo de politikisto ne varmiĝos!
  Kristina tre aktive martelis la malamikon, faligis la turon kaj knaris:
  - Patrioto havas flamon en la koro, kaj nur fekon en la hepato de politikisto!
  Magda tre pozitive kaj kun rideto de siaj dentoj diris:
  - Soldato havas fajran koron de patrioto, kaj politikistoj havas stomakon de korupta struto kaj gorĝon de avida pitono!
  Gerda eksplodis en sovetian tankon, forblovis la gvattureton kaj diris:
  - Soldato konservas honoron - kostas multe, politikisto vendas senhonton, kiu ne valoras rompitan denaron, sed kostas tri kare!
  Charlotte konsentis kun tio, derompante alian sovetian obuso:
  - La soldato havas grizan surtuton, kaj multe da griza materio en la kapo, la politikisto havas la hararon de griza lupo, kaj aspiras esti grizaj kardinaloj!
  Cristina agreseme komentis, sendante kuglon kun mortiga forto:
  - Politikistoj pro ruĝa vorto sendas soldatojn por verŝi sangon, kaj pro nigra komerco - ili perfidas amon!
  Magda, frakasinte la rusan kanonon, kuis:
  - Soldato povas makuli la korpon, sed restas pura en animo, kaj neniu banĉambro helpos politikiston forigi spiritan malpuraĵon!
  Gerda draŝis la sovetian aŭton per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Soldato devas mortigi malbonulojn pro la Patrujo, politikisto mortigas ĉion bonan kun ambicio pro sia propra!
  Charlotte kun granda agresemo, trafante la malamikon, kaj trarompante la kirason de la tanko, donis:
  - Soldato, mortigi ne estas murdisto, politikisto promesanta - ne plenumas!
  Christina agreseme rimarkis, trarompante alian obuso:
  - Soldato foje faras la neeblan sen ŝpari sin, politikisto faras nenion de la ebla sen memintereso en sia propra poŝo, sen ŝpari aliajn!
  Magda draŝis la T-34-tankon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kuis pro ekscito:
  - Soldato estas leono, al kiu mankas sub komando de virŝafoj, politikisto estas vulpo, kiun obeas nur virŝafoj kun kokida cerbo!
  Gerda, helpe de siaj nudaj piedfingroj, sendis alian ĵetaĵon de mortiga forto kaj jeligis:
  - Soldato ne ĉiam povas fariĝi leono, sed la ĉefa afero estas ne montriĝi azeno, el kiu oni mallevis tri haŭtojn!
  Charlotte logike notis, sendante ĵetaĵon en la sovetian obuson helpe de sia nuda kalkano kaj knari:
  - Soldato ne ĉiam kondutas kiel anĝelo, sed en la profundo de sia animo li estas dediĉita al Dio, politikisto ĉiam elverŝas anĝelaj paroladoj kun promesoj de paradizo, sed sur la surfaco de la spirito estas klare, ke li estas sindediĉa. al Satano!
  Kristina komentis sufiĉe logike, montrante la dentojn kaj palpebrumante siajn smeraldajn okulojn:
  - Soldato povas resti sen botoj dum la batalo, sed politikisto surmetas ŝuojn, en ajna situacio!
  Magda ankaŭ sendis ĵetaĵon kun la helpo de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj kaj elsendis:
  - Soldato portas kamuflan uniformon por pluvivi pro la Patrujo, dum politikisto estas kameleono por mortigi la moralan balotanton por kapti la tronon!
  Moskvo estis prenita, post kio la nazioj turnis suden, preterirante Kievon.
  La Ruĝa Armeo estis demoralizita post la falo de la ĉefurbo.
  Sed en unu loko, sovetiaj tankoj ankoraŭ provis kontraŭataki la germanojn.
  Gerda sendis ĵetaĵon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj knaris, elmontrante la dentojn:
  - Soldato en batalo rapidas kiel hundo ĉe apro, politikisto malantaŭe, multe bojas kaj porkoj!
  Charlotte ankaŭ pafis sufiĉe precize al la rusa aŭto kaj agreseme rimarkis:
  - Estas bone por soldato esti forta kiel kverko kiam renkontiĝas kun la malamiko, estas pli malbone esti stulta kiel stumpo kiam en kontakto kun politikisto!
  Kristina frapis la malamikon premante sian nudan kalkanon sur la bazon de la levilo kaj pepadis:
  - La ekzekutisto tranĉas kapojn per hakilo, soldato pikas en la gorĝon per bajoneto, politikisto gutas sur la cerbon per la lango, kaj strangolas malantaŭ la kolo per gluiĝemaj vortoj!
  Magda palpebrumis kaj kun agresema tono sendis mortigan donacon de morto al la rusa tanko kaj grincis:
  - Pli bone por soldato estu feroca lupo ol malkuraĝa kuniklo, precipe kiam renkontiĝas kun politika boao!
  Gerda martelis kun tre granda precizeco kaj pugnobatis la tridek kvar per knaro:
  - Soldato povas esti feroca en aspekto, sed en la profundo de milda ŝafido, politikisto kun anĝela aspekto estas fakte tipa porko!
  Charlotte kondutis tre agreseme, kaj rikanis sian vizaĝon, kaj samtempe frapis obuson al la malamiko, helpe de, kompreneble, nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj, eligante:
  - Soldatoj ĉiam estas kuraĝaj, eĉ retiriĝante ili faras nur taktikan manovron, politikistoj ĉiam estas malkuraĝaj, eĉ atakante, ili faras strategian ruzon!
  Kristina vangofrapis la malamikon kaj nudigis siajn dentojn, kaj rimarkis kun rido:
  - Soldato batalas kun egaluloj kaj fortuloj laŭ ordono, politikisto atakas malfortulon, per propra arbitreco!
  Magda puŝis la malamikon en la bazon de la tankgvattureto kun granda energio, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj jelpetis:
  - Vera soldato ne ĉiam estas bonnaskita, sed ĉiam plenumas sian devon, politikisto, eĉ kun reĝa genealogio, ĉiam ne plenumas siajn promesojn!
  La knabinoj batalis en kaj Afriko kaj Azio, ĉie montrante sin esti tre timindaj militistoj.
  Kaj en februaro kvardek tri, sekvis surteriĝo en Aŭstralio. Kaj poste la atako kontraŭ Sud-Afriko.
  Tiel, la nazioj konkeris preskaŭ ĉiujn britajn koloniojn kaj regnojn.
  Churchill malkuraĝe petis pacon. Hitler rifuzis, do li jam prenis ĉion. Kaj en junio 1943, sekvis amfibia alteriĝo en Britio.
  Kvar belaj knabinoj: Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda. Ili rajdas en eksperimenta tanko - "Pantero" -2.
  Knabinoj estas kompreneble nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ilia tanko flugis de la akcioj kaj iris al la marbordo. "Pantero" -2 principe estas bona tanko. La fronta kiraso de la kareno estas 100 mm, la gvattureto estas 120 mm, la flankoj estas 60 mm, kaj la ĉefa pafilo estas 88 mm 71 EL. Tia pafilo trafas britajn tankojn, eĉ Churchills, de granda distanco.
  Gerda, helpe de siaj nudaj piedfingroj, premis la pafilbutonon kaj draŝis la britajn tankojn.
  Ŝi trafis la aŭton kaj kantis:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Charlotte, tiu agresema vulpino. Ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi trarompis la frontan kirason de la Churchill kaj ronronis:
  - Por niaj gloraj venkoj!
  Kaj ŝi ankaŭ pafis per nudaj piedoj.
  Tiam ĉi tiu knabino pepis:
  - Nu, mi draŝos vin!
  Christina estas tre preciza pafo. Ŝi rompis la kirason por kies detruo ili donis iom da mono.
  Ruĝhara militisto kun ora hararo pepis:
  - Por la Tria Regno!
  Kaj denove, kun nuda piedo, ŝi lanĉis ion fatalan. Kaj kie estas la britoj kontraŭ la germanoj. La Fritz havas pli fortan ekipaĵon, pli bonan personaron.
  Tiam Magda pafis, kaj tranĉis la kontraŭulojn. Kaj per la nuda piedo ŝi direktis la pafilon al la malamiko. Kaj pafis per brutala forto.
  La militisto knaris kaj grumblis:
  - Por la Supera potenco de la mondo!
  La knabino tiel briletis ĉi tie. Kaj draŝis kontraŭulojn. Jes, vane la ĉefministro Churchill kontaktis la Trian Regnon. Kontraŭ kiu li kontraŭis? Estis frakasa bato.
  Kompreneble, ne estas akcepto kontraŭ Gerda. Ŝi estas knabino de kolosa forto.
  Kaj denove li pafos per sia nuda piedo, kaj li frakasos la amason de la britoj.
  Poste, Charlotte pafos per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tiam li draŝas ankaŭ ĉe Kromvelo. Jes, la britoj ricevas la kornojn ĝisfunde.
  Charlotte rikadis.
  - Mi estas la plej mojosa homo en la mondo!
  Christina ankaŭ pafas precize ĉe malamikoj. Ŝi estas knabino kun granda potencialo. Kaj se ĝi pafas, ĝi pafas.
  Kaj ŝiaj konkoj senditaj de nudaj piedoj estas tiel mortigaj. Kaj la militisto hurlis:
  - Por la plej altaj atingoj!
  Magda ankaŭ prenis ĝin kaj vangofrapis la britojn al la plej plena. Uzante viajn nudajn krurojn. Venkis la britajn trupojn kaj knaris:
  - Ĉio estos tiel kolosa!
  Tiam la militisto montris sian langon.
  Resume, la knabinoj ĉi tie estas tre bonegaj. Kaj tute ne stulta. Kaj kun nudaj kalkanoj ili celas barelojn kontraŭ anglajn tankojn kaj memveturajn pafilojn.
  Resume, la surteriĝo estis sukcesa. La germanoj ankaŭ batis la britojn en la aero. La nova ME-309 batalanto montris sian kompletan superecon super la malamiko. Kiel Focke-Wulf. Kiu teruris la britojn.
  Mallonge, kiam Londono estis ĉirkaŭita. Kaj Churchill provis eskapi. Sed ĝi ne estis tie.
  Du germanaj inaj pilotoj Albina kaj Alvina malflugigis ĉiujn eskortaviadilojn kaj devigis la ekskursoŝipon de Churchill alteriĝi. La fiera ĉefministro estis devigita genuiĝi kaj kisi la nudajn piedojn de la belulinoj. Li kisis Churchill, la gambojn de kaj Albina kaj Alvina. Kaj piedoj, kaj fingroj, kaj kalkanoj. Post tio, liaj knabinoj - la ĉefministro de Britio estis devigita leki siajn sinojn de Venuso. Kion la knabinoj amis.
  Tiel ili estas puguloj.
  Britio falis. Kaj la Fritz sur blanka ĉevalo, triumfos.
  Adolf Hitler solene anoncis:
  - Mi prenis pli da kapitaloj ol Ĝingis-Ĥano!
  Restas nur venki Usonon. Sed ĉi tio bezonas iom da tempo.
  La tuta jaro 1944 pasis en interŝanĝo de batoj en la aero kaj marbataloj. Germanaj submarŝipoj pliboniĝis kaj iĝis pli bonaj ol usonaj. Aŭ pli ĝuste, ili jam estis pli bonaj, ilia supereco simple fariĝis totala.
  La Fuhrer, kiel oni diras, pliigis sian impeton. ME-262 ĉasaviadiloj kaj submarŝipoj funkciigitaj far hidrogena peroksido aperis en seria produktado. Do la Fritz nun havas multajn rimedojn. Kaj tio inkluzivas homojn.
  La batalŝipo Bismarck estis konstruita denove je akcelita rapideco. Ĝi estis lanĉita en marto 1944. La nova ŝipo estis duoble pli granda laŭ delokiĝo ol la antaŭa kaj trioble pli potencaj armiloj. Ankaŭ estis konstruitaj aviadilŝipoj, kaj tre potencaj.
  Aviadilŝipo kapabla porti cent dudek aviadilojn kaj kun flulinia kareno estis lanĉita en januaro 1945.
  La Tria Regno prepariĝis por salti. Venis la jaro 1945... La usona floto suferis grandajn perdojn. Kaj Japanio ankaŭ premis de la okcidento al Usono. Germanaj aviadiloj iĝis pli kaj pli perfektaj, la asoj pliiĝis.
  Ekzemple, du pilotoj de la Tria Regno - Albina kaj Alvina nomis ilin A - kvadrato, ili gajnis kontojn tre vigle. Ĝis nun, Huffman tenis la rekordon. Antaŭ junio 1945, li alportis sian konton al kvarcent aŭtoj kaj kiel rezulto ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj ĉi tio estas la kvina grado.
  Sed Albina kaj Alvina jam atingis lin. Superante po tricent faligitajn veturilojn, ili ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Sed nun ili jam alproksimiĝis al kvarcent. Kaj ili ne haltis.
  Jen Albina premis la nudajn piedfingrojn sur la stirrado-pedalojn kaj pepis:
  - Gloro al la granda Patrujo!
  Kaj malflugigis kelkajn usonajn aviadilojn.
  Alvina, daŭre pafante, ankaŭ draŝis. Ŝi malflugis du aviadilojn de la usona armeo per siaj nudaj piedoj kaj grincis:
  Ni estas la formado de malamo!
  La knabinoj disiĝis. Ili estas tre lertaj en batalo.
  Albina pafis sian kanonon kaj siblis:
  - Gloro al la Patrujo - vipo!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Grandega gloro!
  La germanoj premis la usonanojn tre forte. Kaj ili prenis la kvaliton de sia aviado.
  La E-50 montriĝis por bona evoluo. Ĉi tiu tanko rezultis per kiraspenetra kaj rapidpafa kanono. Kaj kun bona fronta protekto.
  La usonano Sherman ne estas lia rivalo. Kaj Pershing ankaŭ. La E-50 pruvis esti bestaĉo de maŝino.
  La germanoj en la kvardek-kvina jaro ekloĝis en Gronlando, kaj kreis piedtenejon en Kanado. En la sama tempo, germana diplomatio gajnis Brazilon al sia flanko, kune kun Argentino, kiu estis longe obeema. Kaj la promocio komenciĝis de la sudaj pontoj.
  La jaro 1946 estis decida. Germanaj kaj japanaj trupoj invadis Meksikon, kaj kaptis preskaŭ la tutan Kanadon, invadante Alaskon ankaŭ. Kaj tiam la malamikecoj finfine estis translokigitaj al Usono. Sur ĝia teritorio komenciĝis realaj bataloj.
  Kaj kompreneble la germanaj tankoj de la E-serio montris sin tre danĝeraj kaj batalveturiloj. Kie estas la usonanoj antaŭ ili. La faŝistoj havas tian forton.
  Precipe kiam la tankoskipo de Gerda atakas kaj disbatas usonajn trupojn.
  Ŝi havas E-50-serioaŭton, lertan kaj rapidan. Ŝi havas barellongon de 100 EL kaj pafilkalibron de 105 mm. Se tia pafilo krevas.
  Gerda premis la stirstangon butonon per la nudaj piedfingroj, pafis kuglon, precize trafante la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Charlotte, ĉi tiu ruĝhara knabino ankaŭ draŝis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĉe la usonanoj kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  Gloron al niaj nevenkeblaj trupoj!
  Kristina ankaŭ frapetis siajn facilmovajn, ĉizitajn krurojn per siaj nudaj fingroj kaj jelpetis:
  - Gloro al la heroeco de la Wehrmacht!
  Magda, uzante la longajn graciajn fingrojn de siaj nudaj kruroj, ankaŭ draŝis kaj kriis:
  - Gloro al la nevenkebla Wehrmacht!
  Kaj kvar knabinoj prenos ĝin kaj muĝos plene:
  - Ni estas veraj agloj, kaj plenaj de heroeco! Kaj ni flugas kiel birdoj, filoj de la kuraĝa Patrujo!
  Gerda denove pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la usonan aŭton kaj siblis:
  - Ne, ne filoj, sed filinoj!
  Charlotte pafis al la usona aŭto, deŝiris ĝian gvattureton kaj pepis:
  - Kompreneble, filinoj estas tre heroaj!
  Kristina vangofrapis sian kontraŭulon. Ŝi trapikis la malamikon tra kaj traen, kaj siblis, elmontrante la dentojn:
  - Ni estas la veraj maŝinoj de morto!
  Magda ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi rompis la malamikan kirason, ramis la frunton de la malamiko kaj kriis:
  - Kaj ni estas la plej perfektaj maŝinoj en la mondo!
  Kaj la knabinoj hurlis ĥore:
  - Gloro al Germanujo, gloro, la tankoj rapidas antaŭen! Divizioj de la Tria Regno bonvenigas la kuraĝajn homojn!
  Resume, la germanoj vere fartis bone, kaj iliaj trupoj gajnis unu venkon post alia.
  Usono, kompreneble, havas fortan ekonomion, sed ili perdis rilate teknologion. Precipe tankoj kaj jetaviadiloj. La germanoj jam havis la ME-262 X en seria produktado, kaj ĉi tiu aviadilo estis kaj travivebla, rapide pli ol 1150 kilometrojn je horo, kaj armita per kvin aviadiloj 30-mm kanonoj. Usonanoj ne povas rezisti tian maŝinon.
  La germanoj havis ankaŭ birdon XE-262, facile fabrikeblan, preskaŭ tute el ligno, tre malpezan kaj manovreblan. Sed la XE-262, pro sia tro malalta maso kaj alta rapideco, ankaŭ estis malfacile administrebla kaj postulis tre spertajn pilotojn. Sed li estis bonega por la stilo de Huffman, kiu funkciis en proksimiĝo. Kaj proksime li dispremis la usonanojn.
  Sed krom Huffman, estis ankaŭ du knabinoj kiuj agis: Albina kaj Alvina. Ili ĉiu superis tricent faligitajn aviadilojn kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. La krucoj de kavaliro kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj havas ĝis nun nur Huffman, kiu malflugis pli ol kvincent aviadilojn, kaj Rudel, la legenda atakaviadilo, elbatis pli ol kvincent tankojn, kaj multajn aliajn terajn celojn. Kaj dek sep pliaj aviadiloj.
  En la Tria Regno, ili ankaŭ aprobis la sesan gradon de la Kruco de la Fera Kruco de la Kavaliro kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, al tiuj kiuj atingas mil faligitajn aviadilojn, aŭ la saman nombron da rompitaj tankoj.
  En ĉi tiu Kavalira Kruco, almenaŭ cent diamantoj devus esti alkroĉitaj, kaj ĝi estintus pli granda ol aliaj Kavaliraj Krucoj. Do la premio estis ne nur honorinda, sed ankaŭ multekosta.
  Albina kaj Alvina flugas trans la ĉielon. Ili malflugigas siajn jankiajn aviadilojn kaj kantas tra siaj dentoj:
  - Belaj knabinoj,
  Grandaj amikoj...
  Estus timindaj uloj -
  Kaj bonegaj piedbatoj!
  Albina celis la aviadilkanonon helpe de siaj nudaj piedfingroj, frapis la usonanon kaj knaris:
  - Lumoj de gajaj okuloj!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo. Ŝi fortranĉis sian ekvivalenton. Ŝi frakasis la malamikon per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por komunismo kaj niaj gloraj venkoj!
  Albina korektis sian partneron, malflugigante la jankian aviadilon:
  - Por arja komunismo!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis.
  Dume, la milito daŭris. La amerikanoj klare perdis al la plej bona malamiko en teknologio kaj trejnado, kaj eĉ uzis eksterlandajn sekciojn.
  Aparte, la jankioj havas la ĉefan Sherman-tankon. Nu, kie li estas kontraŭ la ĉefa germana E-50. La maŝino de la nazioj havis frontalan kirason de 250 milimetroj, flankan kirason de 170 milimetrojn, kaj pezon de sepdek tunoj kun motoro de 1200 ĉevalfortoj kun motora akcelo.
  Oni devas rimarki, ke la Sherman eĉ ne povis penetri la germanan flankon, ĉar la kiraso de la E-50 estas dekliva. Eĉ la Sherman kun deksep-futa pafilo, la Fulgoro, ne vere prenis germanon surŝipe. Sed ĉi tiu tanko ne estis masiva.
  Kaj la germanoj memfide prenis la usonan tankon de kvin kilometroj for. Krome, li havas altan silueton. La usonanoj havis Pershing iom pli bone. Sed ĉi tiu tanko ne estis tiel masiva kiel la Sherman, kaj ankoraŭ ĝia 90-mm-pafilo ne sufiĉis por efika batalo.
  Nur "Supershing" povis penetri la germanan E-50 en la flankon. La avantaĝo de pafilo kaj kalibro de 90 mm kaj barelo longo de 73 EL. Sed aliflanke, la pafrapideco estas nur kvar pafoj je minuto kontraŭ dek du por la germana E-50, kaj la pezo de kvindek tunoj estas tro granda por motoro de 500 ĉevalfortoj. Jes, kaj la kiraso estas nesufiĉa. En la frunto de la germana ĉefa mastodoto, la usonanoj ankoraŭ ne trarompis. Kaj la Fritz ankaŭ havis E-75 kun 128 mm kalibro pafilo kaj 210 mm flanka kirasa dikeco sub deklivoj, kun eĉ pli bona protekto kaj motoro de 1500 ĉevalforto.
  Do ekde la komenco, Usono perdis. Nur la tanko T-93, pli precize memvetura pafilo pezanta naŭdek tri tunojn, kun fronta kirasa dikeco de 305 mm kaj 155 mm kanono, povis kontraŭbatali la germanajn mastodonojn fronte.
  Sed la veturado de ĉi tiu memvetura pafilo estis negrava, same kiel la pafrapideco. Kaj la germanoj detruis ĝin per aviadiloj.
  Do la usonanoj entute ne fartis bone, kaj senespere perdis.
  Kaj la germanaj trupoj pli kaj pli proksimiĝis al Novjorko kaj Vaŝingtono.
  Truman pledis kun Hitler por paco.
  Sed la Fuhrer nur deziris kompletan kapitulacon sen iuj kondiĉoj. Vaŝingtono estis ĉirkaŭita. Kaj la nazioj komencis atakon kontraŭ la usona ĉefurbo.
  La tankoskipo de Gerda batalis por pli hela morgaŭo. Kaj li venkis senprobleme.
  La knabino eĉ komencis pafi ne nur per la nudaj piedfingroj, sed ankaŭ per la skarlataj cicoj de siaj mamoj. Kaj tio multe helpis.
  Charlotte ankaŭ pafis premante siajn rubenajn cicojn sur la stirstanga butono kaj pepado:
  - La grandeco de komunismo kuŝas en esti ne fiŝo, sed baleno!
  Christina, pafante, premante la butonojn de la stirstango, notis:
  - Kaj ni germanoj konstruos la plej grandan el komunismo!
  Magda, pafante purpurajn cicojn al siaj kontraŭuloj, agreseme eligis:
  - La plej hela komunismo! Nur supren, eĉ ne paŝon malsupren!
  Gerda indikante la kanonon per la nudaj piedfingroj kaj renversante la usonan obuso per bone celita pafo, konfirmis:
  - Por arja komunismo!
  Post la falo de Vaŝingtono, Ameriko baldaŭ kapitulacis. Kaj ĝi okazis la 31-an de januaro 1947.
  La dua mondmilito finiĝis. Kaj la potenco de Hitler koincidis kun la kapitulaco de Ameriko.
  . ĈAPITRO #2
  Ŝajnis esti longa periodo de paco. Fakte, ĉiuj militoj finiĝis, Usono estas kaptita, kaj kion pli vi povus deziri? Sed estis unu plia superpotenco kun kolonioj: Japanio. Kaj ankaŭ Hitler volis konkeri ĝin.
  La 20-an de aprilo 1953 komenciĝis nova milito por la redivido de la mondo. Sovetunio ankoraŭ ekzistis en detranĉita formo. La militistaro kiu funkciigis post Stalin, metis Voznesensky kiel la formalan ĉefan registaron. Tiu ĉi gvidanto sukcesis parte restarigi la rusan ekonomion. Kaj li proponis al Hitler la partoprenon de Sovetunio en la milito kontraŭ Japanio. Li konsentis, sed kun la kondiĉo ke Rusio resendus nur Primorye, Saĥalenan insulon kaj la Kuril-ĉenon, antaŭe kaptitajn fare de la samurajo.
  Do Voznesensky ricevis novan ŝancon revivigi Sovetujon, kaj parte rehabiliti la imperion.
  La batalado disvolviĝis plenforte.
  Alenka kaj ŝia teamo batalis sur nova, eksperimenta T-11-tanko. Ĉi tiu aŭto estis peza kaj bone protektita. Ŝia fronta kiraso atingis 300 milimetrojn kun maŝina pezo de sesdek ok tunoj kaj 130-mm kalibro-pafilo. Intertempe, la ĉefa tanko T-54 ankoraŭ estas en Sovetunio, kio ankaŭ tute ne estas malbona.
  Kaj Alenka kaj ŝia kunulo pafas de potenca pafilo el longa distanco. La japanoj, kompreneble, havas siajn proprajn aŭtojn. Precipe jen la E-75, kopiita el la germana modelo sub licenco. Sed ĉi tiu tanko jam estas iom malmoderna.
  Kaj Alenka batas lin senkonscie uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn. Kaj ŝi sendas la ĵetaĵon ĝuste fin-al-finan.
  La knabino pepas:
  - Gloro al la epoko de komunismo! Gloro al Lenin en la koroj!
  Efektive, ĉi tio estas beleco de la plej alta normo.
  Anyuta ankaŭ pafas, uzante ŝiajn nudajn fingrojn de ĉizitaj gamboj kaj knaroj:
  - Mi estas tre mojosa militisto, kaj ĝi estas kiel horloĝmekanisma pupo!
  Alla ankaŭ pafas laŭvice. Ĉi tiu knabino draŝis la samurajon kaj diris:
  - En la nomo de lumo, varmo kaj vento!
  Kaj, kompreneble, uzante nudajn piedojn.
  Kaj tiam Maria surteriĝis. Ŝi estas knabino de grandega spirita forto. Ŝi frakasis japanan tankon kaj pepis:
  - Por potenca komunismo!
  Kaj venkiĝis al ŝia nuda kalkano.
  Kaj fine ŝi pafis helpe de nuda piedo kaj Marusja. La knabino trafis la malamikon kaj siblis:
  - Gloro al la epoko de pli bona mondo!
  Kaj kiel ŝi fajfas... Ĉi tio vere estas tre mojosa knabino.
  La sovetia tankoskipo faras bonegan laboron kaj kolektas fakturojn. Knabinoj kompreneble rapide ekgvidas. Ili ankaŭ havas la plej bonan aŭton por la Ruĝa Armeo.
  Kaj Gerda batalas sur piramida tanko. Ĉi tiu aŭto jam estas pli progresinta kaj havas nur du ŝipanojn.
  Ili, kune kun Charlotte, pafas al la japanoj, kaj ili estas ekstreme efikaj.
  Gerda, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premis la stirstangbutonojn kaj batis la japanan aŭton, siblante:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Charlotte ankaŭ pafis al ŝi, uzante la nudajn fingrojn de siaj ĉizitaj gamboj, kaj siblis:
  - Sed nia Wehrmacht de la tajgo ĝis la britaj maroj, ĉiuj ili estas milionoj da fojoj pli fortaj!
  Magda kaj Christina batalas en alia piramida tanko.
  Terminator-knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj kolosa en forto.
  Kaj tiel Christina pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj pugnobatas la japanojn.
  Tiam li kriegas:
  - Nia epoko kun venkoj antaŭen!
  Magda ankaŭ pafas al la malamiko. Disfaligas la turon de la samurajo kaj kriegas:
  - Kaj la atingoj atendas eĉ pli malvarme!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li profitas el la sistemo, malkonstruante malamikojn.
  Jes, estas knabinoj, kiuj haltigos galopantan ĉevalon kaj eniros brulantan kabanon.
  La militistoj venkis la malamikon kaj iom post iom prenis supren.
  Japanio estis perdanta. Kaj la germanoj uzis enorman armilon - diskotekojn.
  Ĉi tiuj flugaj teleroj ne konis egalulon.
  Ĉi tie Agatha kaj Adala batalas sur disketo. Militistoj kontrolas la maŝinon helpe de stirstangoj, kaj disfaldi ĉi tiun plej potencan unuon. Kaj tiel ili dispremas kontraŭulojn. Kaj ili trafis per varmegaj radioj el la aero. Laŭvorte detruante la potencon de rivaloj.
  Agata, pafante al la malamiko, muĝas:
  - Freneza mia pasio!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, kvazaŭ premante.
  Adala, pafante al malamikoj, memfide deklaras:
  - Estas nur potenco!
  Kaj li ankaŭ uzas siajn nudajn piedfingrojn kontraŭ la malamiko.
  La knabinoj vere disiĝis. Kaj tiaj, ni diru rektaj batalantaj belulinoj.
  Ke restas apenaŭ io el Japanio.
  La Lando de la Leviĝanta Suno estis perdanta. Kaj ve, ĝi ŝajnis preskaŭ senespera.
  La samurajo alfrontis teknologian superecon. Kaj tre serioza kontraŭulo laŭ operacia planado.
  Japanio venkis Rusion siatempe, sed nun ĝi malvenkis kontraŭ koalicioj.
  Ĉe la fino, la Tria Reich eĉ lanĉis atomatakon sur la insuloj, kaj la lando de la leviĝanta suno kapitulacis.
  Kiel rezulto, la konkero de kolosaj teroj estis kompletigita. Tamen, la Tria Regno batalis iom pli en Latin-Ameriko, kaj faris pliajn forkaptojn de teritorio.
  Sed kiam la tuta mondo estas sub la Tria Regno, la ankoraŭ libera Sovetunio mokas la Fuhrer.
  Kaj la 20-an de aprilo 1957 komenciĝas agreso kontraŭ Rusio. Kaj kolosaj fortoj antaŭeniras al Sovetunio.
  Pri kio la Ruĝa Armeo povas fidi sub ĉi tiuj kondiĉoj? La fortoj jam estas tre malegalecaj.
  Sed ŝajne, rusoj kaj aliaj naciecoj ankoraŭ havas kelkajn kalkulojn.
  Precipe pri Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova. Knabo kaj knabino de dek du jaroj estas deplojitaj kun speciala misio helpi al Sovetunio pluvivi kaj venki.
  Ĉi tiuj estas la infanoj kaj kvar demiurgaj knabinoj kun ili!
  Kaj ili batalas vere forte.
  Nataŝa, Zoja, Augustine, Svetlana batalas kontraŭ la nazioj.
  Knabinoj tradicie nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj ĉi tio estas ilia kredo. Ili batalas kun sovaĝa krueleco.
  Nataŝa, pafante de maŝinpafilo, rimarkas:
  - Pri kio ni lertas, ke ni scias batali!
  Zoya, pafante al la malamiko, konsentis:
  - Ni povas!
  Kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj.
  Augustina skribaĉis al la nazioj per maŝinpafilo, kaj kun granda ekscito, kriis, ĵetante obuson per sia nuda kalkano:
  - Mi estas la detruanto de malbono!
  Svetlana, ankaŭ pafante kontraŭ la malamikon, kaj precize pafante, falĉante la malamikojn kaj ĵetante per la nuda piedo sakon da eksplodaĵoj, pro kio la tanko renversiĝis, provoke eligis:
  - Mi pulvorigos la Trian Regnon!
  Kaj la knabino denove elŝovis la langon.
  Oleg Rybachenko ĵetis donacon de morto al la malamiko kun infana kruro de murda potenco kaj elsendis:
  - Soldato foje uzas prostituitinojn dum sia ferio, politikisto ĉiam uzas prostituitinon, kiu uzas balotantojn kaj en la laboro kaj en ripozo!
  Margarita, detranĉante la faŝismajn estaĵojn kaj sendante murdajn donacojn de morto, ekbalegis:
  - Soldato pagas al prostituitinoj tion, kion li gajnas per sia sango, politikisto mem estas prostituitino kaj li estas pagata por fuŝi la sangon de balotantoj!
  Ĉi tiuj estas militistaj virinoj kaj monstrinfanoj. Kun ili vi povas batali kontraŭ preskaŭ ajna monstro. Kaj eĉ tiu de Hitler.
  Nataŝa, pafante al la nazioj, kaj defendante Moskvon, kantis:
  - Ni estas premataj de la jugo de la hordo,
  Ni estas subpremataj de la jugo de la malfidela...
  Zoja, pafante al la Fritz, kaj lanĉante la nudajn piedfingrojn per la piedoj, eligis murdan fajfilon:
  Sed ĝi bolas en niaj vejnoj
  Ĉielo de la slavoj...
  Augustina, pafante al la nazioj, kaj agante tre energie, donante obuson per sia nuda kalkano, daŭrigis:
  Kaj de la mirindaj bordoj,
  Al la marbordoj de Kolyma...
  Svetlana kantis kun sovaĝa pasio, ludante per la muskoloj de siaj kruroj, kaj la gazetkaheloj elsendis:
  Ĉio ĉi estas nia Tero,
  Ĉio ĉi estas ni!
  Kaj jen la knabinoj, mi devas diri, estis kun granda fiereco kaj kolosa agresemo.
  Kaj la eternaj senmortaj infanoj Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova ankaŭ estas superklasaj militistoj.
  Oleg Rybachenko ĵetis eksplodan pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto kaj fajfis.
  Sur la naziojn falis korvoj konsternitaj kaj konsternitaj, kiuj trapikis la suprojn de iliaj kapoj.
  Oleg Rybachenko pepis:
  - Soldato pafas, sendante kuglon al la malamiko en la brusto, politikisto mortigas, enŝovante porkon en lian poŝon, kaj galon en la hepaton!
  Margarita Korshunova, ankaŭ komence, kun la nudaj piedfingroj, ĵetis donacon de morto kun mortiga forto. Kaj li ankaŭ fajfos, faligante korvon sur la malamikon, trarompante la turojn de tankoj.
  La knabino pepis:
  - Soldato en batalo krias huraojn, ankaŭ politikisto ne silentas, sed se batalanto estas batata en batalo, do ĉar krio, ve, ne estas ŝildo!
  Neniu povas ilin haltigi, nenio povas venki ilin. Malicaj lupoj dispremas la malamikon, malbonaj tigrinoj salutas la heroojn.
  Aŭ eble heroinoj. Jen la hazardludknabinoj de la plej alta flugo de birdo.
  Kaj se ili batalas, tiam el la koro ....
  Kaj Alenka kun sia skipo sur la tanko T-13. Maŝino, kiu estas preta rezisti la germanajn, piramidecajn komponaĵojn. La knabino pafas al la malamiko, kaj kantas:
  - Niaj tankoj, estas nur miraklo,
  De dezertoj ĝis nordaj maroj!
  Ni disŝiros vin, kredu Judason,
  La terura besto estos detruita!
  Anyuta konfirmis kun furiozo, ankaŭ pafante al la malamiko kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj:
  - Mi disŝiros la malamikon kaj pulvorigos ilin.
  Alla laŭvice atakis la malamikon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por la grandeco de la ruĝa komunismo!
  Maria ankaŭ draŝis la malamikon, farante bone celitan pafon per sia nuda malsupra membro kaj muĝis:
  - Por belaj venkoj!
  Ankaŭ Marusja, helpe de siaj nudaj piedfingroj, movis la malamikon, kvazaŭ batante lin, kaj jeligis:
  - Por la plej altaj ideoj de komunismo!
  La Kvin batalis kontraŭ la nazioj kiel terminantoj.
  Oleg Rybachenko krevigis la muelejon per siaj glavoj, hakante la naziojn kaj pepante:
  - Soldato ne ĉiam estas stelo, sed la gloro de liaj heroaĵoj ne velkas dum la jarcentoj, politikisto ĉiam celas la rolon de lumulo, sed lia fifamo estas kovrita de ŝimo!
  Margarita Korshunova ankaŭ hakis helpe de papilia tekniko kaj grincis:
  - La soldato laboras per akra bajoneto kaj pikas en bona konscienco, la politikisto batas la dikfingrojn helpe de lango, kies akreco estas senkonscia!
  Kaj la infanoj-terminators kiel fajfi kaj faligi la naziojn miregigis forte korvoj.
  Kaj ankaŭ sovetiaj pilotoj batalis sur la ĉielo. Precipe, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova.
  Ili batalis kiel epopeaj inaj herooj. Uzante nudajn piedfingrojn, ili sendis aerkuglojn. Ili trafis la malamikojn tre trafe.
  Anastazio premis sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon, batis la faŝiston kaj pepis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Pafante al la malamiko uzante fragajn cicojn, la duonnuda Akulina ankaŭ kukis:
  - Gloro al la Herooj de Sovetunio!
  Ĉi tiuj estas varmaj kaj fortaj knabinoj ĉi tie. Kiel ili batalas kiel veraj bestoj. Kaj ili havas superhoman pasion kaj kolosan forton.
  Anastazio, disbatante la naziojn, kantis:
  - Super la malfeliĉa planedo pendis,
  Malbona Fritz brulanta mallumo...
  La okupanto malamas sian hakilon,
  Akrigi kaj dehaki vian kapon!
  
  Tamen, li ne estas peono,
  Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Ŝanĝas malbonajn malamikojn en fajroŝrankojn,
  Fariĝos la reganto de la mondoj!
  Oleg Rybachenko, dume, ĵetis kelkajn pizojn kun neniigo per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Por Rusujo kaj libereco ĝis la fino, devigante korojn unuvoĉe bati!
  Kaj tiam la terminatora knabo diris:
  - Soldato povas trinki tro da vino kaj feki sin, sed li ne, kiel politikisto, verŝos senmezure vortan diareon en ebriecon!
  Margarita Korshunova prenis kaj tranĉis per glavoj en formo de helico ĉe la malamikoj, fortranĉante ilin.
  Kaj ŝi pepis, nudigante sian vizaĝon:
  - Nudpieda knabino estas preta kuri post sia amanto sen timo, sed kun kia timo la balotanto lasas sin ŝui de politikistoj!
  Kaj poste estas Elizabeto sur la tanko T-55. Maŝino kun pli potenca 105-milimetra kanono ol la T-54 kaj preta batali kontraŭ malamikoj.
  Knabinoj en la tanko, kompreneble, en nur unu bikino.
  Elizabeto premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, sufiĉe precize pafante al la malamiko, kaj kuĝis:
  - Por la Rusujo de komunismo!
  Tiam Jekaterina pafis laŭvice, uzante la skarlatan cicon de sia brusto por pafi.
  Ŝi trafis la nazian tankon kaj kuĝis:
  - Por sukceso en konstruado de komunismo!
  Elena ankaŭ pafis ĉe she kontraŭulo uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi frakasis la barelon de piramideca tanko, faris ĉion trafe.
  Tiam ŝi pepis:
  - La plej hele ni havos komunismon!
  Poste lupanula kaj Eŭfrazio, kvankam ŝi kutime estas nur ŝoforo. Sed la knabino trafis tre precize, batante de la muzelo de la nazia tanko.
  Tiam ŝi kukis:
  - Nia komunismo estas pli hela ol la suno!
  La knabinoj sur la tanko estas nudpiedaj kaj en bikino aspektas tre bela kaj karisma. Kaj ili havas mamojn kun tiaj skarlataj cicoj.
  Elizabeto kantis kun ĝojo;
  Ni premu la jugon, kredu faŝismon,
  Mi movos montojn se necese...
  Estos epoko, la epoko de komunismo,
  Mi flugos al la ĉielo kun kanto!
  Kaj denove, la knabino kun sia skarlata cico premos la stirstangon butonon kaj trafos la naziojn.
  Do la Fuhrer ne trovos ĝin iomete.
  Kun tiaj knabinoj, estas klare, ke Sovetunio ankoraŭ vivas, kaj Hitler ne povas rompi ĝin tiel facile.
  Kaj kun tiaj knaboj kaj knabino kiel Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova, eĉ pli.
  La terminatorknabo atakis per siaj glavoj kaj knaris:
  - Politikisto, ĉi tio estas vulpo, por kiu la voĉdonantoj estas loĝantoj de kokejo, sed vorante la viandon de tiuj, kiuj havas inteligentecon de kokido, politikisto nepre glitos porkon!
  Margarita Korshunova ĵetis kelkajn neniigajn pizojn per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Soldatoj batalas kokoj, kiuj demetas orajn ovojn, por meleagraj generaloj, kiuj siavice estas formantaj de vulpaj politikistoj!
  Oleg Ribaĉenko fajfis, faligante kornikojn sur la kapojn de la antaǔenantaj faŝistoj kaj pepis:
  - La soldato kuras sur la atakon, kredante je venko, la politikisto en la malantaŭo, ĉiuokaze, kulpigos la batalanton pro deflankiĝo de principoj!
  Margarita Korshunova ankaŭ fajfis la kornikojn, kaj detruis ilin, faligante ilin sur la kapojn de la Fritz, knaris:
  " Soldatoj foje retiriĝas, ĉar feliĉo estas ŝanĝebla, sed politiko ĉiam estas transdonita, ilia feliĉo estas en podlyanka kaj glitado de porko!
  Oleg Rybachenko denove kuris la ventomuelejon per siaj glavoj kaj hurlis:
  - Nudpieda knabo estas tro saĝa por lasi politikiston peli lin sub lian kalkanon!
  Margarita Korshunova faris maĥonan akcepton per glavoj kaj grincis:
  - Kiam la nudaj piedoj de knabino estas vundita de akraj ŝtonoj, ili vundas la koron de viro, sed politikistoj, kiuj devigas ilin trinki brasiksupon kun bastŝuoj, batas la hepaton de la balotantoj!
  Oleg Rybachenko, kun sia nuda knabeca kalkano, venkiĝis al la murda donaco de morto kaj kriis:
  - Soldato ne serĉas morton, li volas vivi, politikisto ne serĉas manieron plenumi siajn elektopromesojn - li volas enspezi balotantojn!
  Margarita Korshunova prenis ĝin kaj per la nudaj piedoj ĵetis maldikan diskon, detranĉante la turojn de tankoj kaj muĝis:
  - Soldato estas ĉiam juna kore, eĉ griziĝanta, maljuna fripona politikisto sidanta en la hepato, kaj kalva diablo eĉ kun densa hararo!
  Oleg denove tranĉis per glavoj en la stilo de machaon kaj grincis:
  - En antikvaj tempoj, soldato havis glavon, poste li estis anstataŭigita per maŝinpafilo por faciligi la mortigi malamikojn, kaj politikisto tiam havis armilan lingvon - ne eblas elpensi pli mortigan!
  Margarita Korshunova agreseme rimarkis, frapante kun sovaĝa kolerego la malamikon:
  - Soldato estas ia militmaŝino, sed restas homo, en politiko estas nenio homa - li estas militmeĥanismo kontraŭ raciaj argumentoj!
  Ili laboris tre aktive kaj kun la batalentuziasmo de junaj titanoj.
  Sed la germanoj kaj ilia armeo premas.
  Du knabinoj flugas sur Yu-888: Isabella kaj Zaira, belaj blonduloj. Ili ĵetas bombojn. Sed tiam la Yak-23 aperas de la flanko.
  Isabella, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, direktas la aerpafilon kaj pafas al la sovetia maŝino. Poste aldonu rapidon. La Yak-23 ĉiuokaze ne estas tro rapida, kaj ĉi tie ĝi ankaŭ estas en troŝarĝita versio, kaj ne povas atingi la germanan aŭton.
  La knabinoj frapas la glason per siaj nudaj kalkanoj kaj grincas:
  - Estu fama, nia armeo estas sankta!
  Kaj kiel montros la langoj!
  Kaj la sovetia aŭto venis sub fajron de du malantaŭaj aviadilkanonoj, kaj ekbrulis, akvoj, kiujn faras la nudaj fingroj de knabinecaj kruroj.
  Zaira pepis, montrante la dentojn:
  - Mi lavos ĉiujn ruĝajn soldatojn!
  Kaj palpebrumu bluajn okulojn. Kaj ŝi aspektas la plej batalema kaj intensa.
  Kaj kiel ŝi amas belajn junulojn.
  Tamen, ŝia deziro mortigi estas multe pli.
  Kiam la germanoj alteriĝis post bombado, Zaira trinkis iom da biero. Kaj Isabella, krom biero, aldonis ankaŭ kankrojn. La knabinoj manĝis feliĉe. Ili lasis graciajn, nudajn piedojn, piedsignojn sur la prujno de la flughaveno. La knaboj formanĝis siajn preskaŭ nudajn belaĵojn kun malsataj kaj embarasitaj rigardoj. Kiel belaj knabinoj estas kaj samtempe teruraj.
  Isabella demandis Zaira:
  - Ĉu vi pensas, ke la milito baldaŭ finiĝos?
  Zaira notis:
  - Ne antaŭ somero! Ĝis ni prenos Moskvon, la rusoj ne kapitulacos!
  La smeraldokula blondulo komentis:
  - Kaj post la falo de Moskvo, ankoraŭ povas esti bataloj!
  La blondulino kun blua hararo konsentis:
  - Ili povas! Sed ne plu estos bataloj, sed agonio!
  Kaj la knabinoj ridis, manĝis la kankrojn, kaj denove en batalon ... Dum la vetero estis relative fluganta. Kaj iliaj nudaj piedoj lasis graciajn, nudajn spurojn.
  Isabella notis:
  - Ni havas ĉion belan, eĉ spurojn!
  Zaira kapjesis.
  - Germanaj knabinoj estas perfektaj!
  Kaj ambaŭ malbonaj belulinoj kantis ĥore:
  - Reich estas perfekteco,
  Reich estas perfekteco...
  De rideto al gesto
  Antaŭ ĉio laŭdo!
  Ho kia beno
  Sciu, ke ni estas perfekteco
  Sciu, ke ni estas perfekteco
  Sciu, ke ni estas la idealo!
  Kaj denove, bomboj estas ĵetitaj sur sovetiajn poziciojn. Kaj homoj mortas. Multaj homoj mortas pro bombardado kaj bombado. Kaj de pafoj de gaslanĉiloj, kaj aliaj mortigaj aparatoj.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova estas tre belaj knabinoj. Anastazio jam havas multajn jarojn, sed ne maljuniĝas, kaj aspektas tre freŝa kaj juna, nur forte evoluintaj, grandaj muskoloj igas ŝin aspekti pli maljuna. Kaj ŝia vizaĝo ne havas sulkojn nek retojn, kun delikata, sunbrunigita haŭto. Kaj Akulina ankoraŭ estas juna dum jaroj. Ambaŭ belulinoj estas bonegaj. Ili estas asoj de la plej alta klaso. Krome, Pokryshkin, post kiam li estis pafita fare de Friedrich Wolf, estas grave ŝelo-ŝokita kaj jam ne faras pli da flugatakoj.
  Anastazio manovras ŝiriĝintan barelon. Kaj faligas iom malmodernan ME-362. Post tio, la heroa knabino grincas:
  - Ni rapidas aglojn sur la ĉielo!
  Akulina manovras, vulpserpento, kaj fortranĉas la voston de la Focke-Wulf-5 kaj pepas:
  - Rusujo estas malantaŭ ni! Rusio estas malantaŭ ni!
  La knabinoj certe pliiĝas. Ili eĉ ne surmetis mamzonojn en iuj maldikaj kalsonoj, kiujn ili batalas. Sed ĝi multe helpas en batalo. Post ĉio, ĝi pliigas la efikecon de la efiko de murdaj strangaĵoj.
  Anastazio denove faras manovron. Ĉi-foje ŝi havas pli seriozan kontraŭulon ol ME-462, kiu havas ok fajropunktojn. Inkluzive de kvar aviadilkanonoj 30 mm kalibro. Kaj kompreneble ĉi tio estas serioza kontraŭulo. Potencaj armiloj permesas vin fortranĉi la malamikon unufoje. Kaj vi havas nur unu aerpafilon...
  Anastazio, aliflanke, lerte ĵetas sian aviadilon flanken, moviĝante foren de la flugantaj plumbojetoj. Jes, ŝi havas nur 20-milimetran pafilkalibron. Sed se vi pafas ĉe la vosto.
  Anastazio kantis kun rideto:
  - Junkers venis al mia vosto,
  Sed poste li fumis...
  Ĝene hurlis la ŝraŭboj,
  Ili eĉ ne bezonas krucojn sur siaj tomboj,
  Krucoj malsupreniros sur la flugilojn!
  Akulina ridis kaj tondis Yu-588, kukante:
  - Por amuzaj venkoj!
  Kaj ŝi montris siajn perlajn dentojn. La knabinoj ĉi tie estas la plej larĝa kaj plej kolosa bataladverŝo.
  Anastazio ĵetas la Yak-23 flankenmetiten. Ili denove provas terenbati ŝin. Premas ME-462, la aŭto estas serioza.
  Anastazio furioze kantis:
  - Kaj mi vidas seriozan,
  En la sonĝo de Ivan la Terura...
  Tero en Siberio distribuita,
  Vi Denaska Rusio!
  Kaj la militisto denove batas la germanan aŭton. Unue ŝiras ŝian flugilon. Perdas vin rapideco. Kaj tiam ĝi iras al la vosto. La germano havas bonan ŝancon foriri pro la alta rapideco de la plonĝo. Sed ne kontraŭ la Sorĉistoj. Ĉar ŝi estas aso de la plej alta klaso!
  Akulina ankaŭ estas en furioza batalo. La knabino ripozigas siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn kaj kantas:
  - Ne elportu la humiligon de la slavoj,
  Ni ĉiuj leviĝu kontraŭ la germanoj...
  Ni ne prenu pliajn insultojn
  Ni premu la malamikon per ŝtala mano!
  Jen la Airacobra -5 kontraŭ ĝi. Forta maŝino: kvar maŝinpafiloj, kaj du 37-milimetraj aerpafiloj. Akulina lanĉas sian aŭton kiel sledo laŭ monteto, evitante aviadilkonkojn. Kaj plonĝas sub la ventro. Li premas la ellasilon per la nudaj piedfingroj... Kaj trafas ĝuste la vundeblan celon.
  Kaj la usona aŭto lumiĝas.
  Akulina kantis kun entuziasmo:
  - Al la venko de la senmortaj ideoj de komunismo!
  Anastazio ankaŭ batalas bone. Jen tri Mustangoj kontraŭ ŝi. Ili ŝajnas esti ne same timindaj kiel la ME-462, kies aerkanonoj kapablas terenbati per unu sukceso. La Mustang, la usona batalanto, ne havas nur maŝinpafilojn. Sed aliflanke, estas ses el ili, sufiĉe grandaj en 14-milimetra kalibro.
  Anastazio devas manovri. Jeto de kugloj iomete gratis la flugilon. Sed estas sukceso ĉe la alproksimiĝo kaj la usona batalanto brulas.
  Anastazio kantis:
  - Freneza domo en fajro,
  La demonoj turmentos senfine
  Pekulo ricevos sian
  Tiu, kiu adoris Satanon!
  Kaj jen plia usona aŭto, kiu estis edukita... Kaj ĉi tio, kompreneble, estas sufiĉe serioza aplikaĵo.
  La lasta jankia aŭto provas foriri. "Mustang" superas la Yak-23 en rapideco kaj sukcesas liberiĝi. Anastazio pafis de malproksime.
  Kaj ricevis usonanon. Sed li, pufante per la vosto, sukcesis eliri el la batalo.
  Anastazio notis:
  - Bang Bang! Maltrafis! La griza kunikleto forrajdis!
  Akulina ankaŭ batalis kun la R-71. Potenca veturilo per ok maŝinpafiloj kaj 37mm aerkanono. Kaj ankaŭ manovri, ĝi ekbruligas la flugilon de ĉi tiu aŭto... Kaj ĝi kondukas al la malantaŭo, pafas.
  Akulina kantis:
  La suno ridas
  Brilas hele por infanoj...
  Kaj denove ĵetis ŝian aŭton flanken. Pafas ĉe Yu-288. Ĉi tiu maŝino estas malmoderna, sed ankoraŭ batalas. Germano, provante elŝteliri. Sed li ne povas kaŝi sin de la knabino, kiu energie premas la pedalojn per siaj nudaj, rondaj kalkanoj kaj la aŭto ekbrulas.
  Anastazio rimarkis ridante:
  - Tiel ili timas nin!
  Kaj alia Focke-Wulf kovris!
  Akulina diris furioze pafante:
  - La mondo respektu nin, timu,
  La faroj de la knabinoj ne estas kalkuleblaj...
  Komsomolaj membroj estas tiel lertaj pri batalado,
  Satano estos detruita!
  Kaj la militisto palpebrumis al sia kunulo. Kvankam vi ne povas vidi ĝin...
  La belulinoj revenis. Kaj ĝi estas riska. Jen ME-462 komencas postkuri ilin. Pafoj...
  La knabinoj moviĝas. germana danĝera aŭto. La flugilo de Akulina estis difektita kaj la arbo ekbrulis.
  Ŝia amatino atingis la startlenon. La Sorĉisto ankaŭ ricevis ĝin ... Kaj ĝi trapikis la fuzelaĝon kaj oleo elfluis, iomete difektante la motoron.
  La knabinoj estas devigitaj prirezigni la flugon provizore. Iliaj aŭtoj estas riparitaj.
  Kaj li nudpiede kuris tra la neĝo. Etendi iliajn fortajn kaj muskolfortajn korpojn.
  Ambaŭ knabinoj estas sunbrunigitaj. Ruĝharulo, kies haroj en la vento kiel la standardo de Sovetunio, kaj blonda.
  Anastazio demandas sian partneron:
  - Nu, kiel vi pensas, ke ni venkos la germanojn?
  Akulina honeste respondis ĝemante:
  - Se nur la germanoj... La tuta kapitalisma mondo sur motoroj!
  La ruĝharulo jese kapjesis.
  - La malamiko estas tre forta. Sed kion vi atendis?
  La milito estas furioza, sed la fido de la militistoj al venko estas neskuebla, kaj kun tiaj homoj vi povas movi montojn kaj venki Hitleron.
  
  La Fuhrer ne donis al Britio ŝancon sub duker
  Hitler ne maldaŭrigis la soldatojn sub Dyuker. Kaj la brita armeo estis parte venkita kaj parte kaptita. Tio kaŭzis al la britoj kolosan ŝokon. Kaj kiel rezulto, la propono de Hitler de paco estis akceptita. Kondiĉoj estis moderaj. La britoj resendis al la Tria Regno la antaŭe kaptitajn germanajn koloniojn, kaj la terojn kiuj antaŭe estis prenitaj de Turkio. Kaj ili ankaŭ rekonis tion, kio jam estis gajnita kaj tiel venkita.
  Hitlero, kaptinte multajn francajn, belgojn, nederlandajn, kaj resendinte siajn antaŭe perditajn koloniojn, provizore trankviliĝis. Necesis digesti novajn terojn.
  Grekio ankaŭ estis okupita en la kvardek-unua jaro, kaj Jugoslavio. Sed jen la fino de la milito...
  La Fuhrer ne hastis marŝi orienten. Stalino ne incitetis la anseroj, almenaŭ ankoraŭ ne. Sed la Tria Reich daŭre prepariĝis por militoj. Kaj en 1944, la kazo tuŝis la disputon pri norda Bukovino. La Fuhrer postulis, ke Stalino resendu tiujn terojn al Rumanio, ĉar ili antaŭe ne apartenis al la Rusa Imperio.
  Stalino, kiu ĝis tiu ĉi tempo jam nesufiĉis cent dudek tanksekciojn, iĝis obstina. Sovetunio estis lando kiu jam kompletigis rearmadon kaj kvindek mil tankoj estas serioza argumento.
  Hitler, aliflanke, ĵus antaŭenigis la liberigon de Panther-2 kaj Tiger-2, pli progresintaj tankoj kun potencaj armiloj. Vere, ĉi tiuj maŝinoj havis pli potencajn motorojn ol en la reala historio. La reagaviadilo de la Tria Reich ne estas malbona, sed ĝi ankaŭ ĵus komencis malvolviĝi.
  Sovetunio havas superecon en la nombro de aviadiloj.
  Vere, Hitler havas pli da laborforto, inkluzive de koloniaj trupoj, kaj ĝenerale pli altan ekonomian potencialon.
  Resume: la 22-an de junio 1944 komenciĝis nova milito. Ambaŭ flankoj akuzis unu la alian pri agreso. La batalado daŭris en la limregionoj kun ŝanĝiĝanta sukceso. Eble la Ruĝa Armeo maltrafis siajn ŝancojn agante nedecideme. Eble Stalino mem hezitis ĉu profundiĝi en la poziciojn de la nazioj.
  Ĉiukaze, la germanoj povis iom pli profundiĝi en sovetian teritorion kaj estis haltigitaj. Bataloj furiozis sur la ĉielo. La ME-262-jeto estis senekzempla en rapideco, kaj potence armita, sed ne sufiĉe fidinda dumfluge. Iom pli efika estis la ME-309, kun tre potenca armilaro, tri 30 mm kanonoj, kaj kvar maŝinpafiloj kun alta rapideco de 740 kilometroj je horo.
  La germanoj entute estis pli fortaj en aviado kaj iliaj asoj estis pli bonaj ol la sovetiaj. Sed ankaŭ ne estas tiel klara. La milito finiĝis tro rapide por Germanio kaj neniu sperto estis akirita.
  La bataloj montris ke la KV-serio de pezaj tankoj estis malmoderna kaj morale kaj fizike. "Pantero" -2 pruvis esti bona tanko. Kaj ŝi ricevis prioritaton. La T-34 ne estis malbona, sed jam malmoderna. Malefikaj radspuritaj tankoj daŭre estis produktitaj en Sovetunio. Do okazis interŝanĝo de batoj inter du neperfektaj armeoj...
  Vintre, la frontlinio frostiĝis ... En la printempo de 1945, sovetiaj trupoj provis antaŭeniri, sed blokiĝis en la defendo de la Germana Armeo. La batalado daŭre daŭris laŭ la limo. Proksimuma estis la egaleco de fortoj. Sed la situacio povus plimalboniĝi. La germanoj urĝe provis treni Japanion en la militon ankaŭ.
  La samurajo blokiĝis en Ĉinio, nekapabla engluti tute tiel, tro grasan kaj grandan pecon.
  Sed la situacio stabiliĝis. Kaj Hirohito proponis paŭzon al Ĉiang Kai-ŝek kiel opcion. Kaj provizora divido de influkampoj por malligi iliajn manojn en la nordo. Lacaj de longedaŭra milito, la ĉinoj konsentis.
  Kaj nun realiĝis minaco, ke jam fine de majo 1945 Japanio malfermos duan fronton. Kaj faŝisma Germanio, kune kun satelitoj kaj kolonioj, havas multe pli da homaj kaj ekonomiaj rimedoj ol Sovetunio. Kaj ĝi pli kaj pli pliigas la produktadon de armiloj. Cetere, la germanoj havas pli altnivelan teknologion ol Sovetunio, precipe en jetaviadiloj!
  Stalino provas trovi eliron el ĉi tiu situacio. Konektu, ekzemple, Brition al la milito. Sed ŝi mem havas problemojn en la kolonioj, precipe en Barato. Jes, Usono ne volas batali kontraŭ la Tria Regno kaj Japanio. Krome, Hitler ne faris amasajn subpremojn kontraŭ la judoj, kaj ankoraŭ ne havis reputacion kiel monstro en la okuloj de la Okcidento.
  Do provoj trovi novajn aliancanojn malsukcesis. Japanio, aliflanke, volis venĝi Khalkhin Gol kaj ripeti la sukceson de la pasinteco. Kaj post la konkludo de paŭzo en Ĉinio, pliaj fortoj estis liberigitaj de ŝi. Kaj la samurajo ankoraŭ ne eniris la militon kun Britio kaj Usono.
  Kaj la 30-an de majo, Japanio devus deklari militon kontraŭ Sovetunio kaj ataki laŭ la tuta perimetro de la landlimo, kaj frapi ankaŭ al la sovetia bazo en Vladivostok, kio estas tre danĝera movo. Kaj la bato de la japanaj trupoj estu forta.
  Imperiestro Hirohito propre kontrolis la finajn preparojn por la norda ofensivo. La ĝenerala plano antaŭvidis invadon de Mongolio kaj Primorio... Ĝenerale estas logike eviti trudi la plenfluan riveron Amur, kaj fakte uzi vian nombran superecon, precipe en Mongolio.
  La sola zorgo estis la stato de la tankofloto de la lando de la Leviĝanta Suno. Kvankam malpezaj tankoj estas translokigitaj de la metropolo al la kontinento... Ili fiksas grandajn esperojn sur la desegnaĵoj de la germana T-4-tanko kun sufiĉe longtuba pafilo. La malpeza pezo de dudek kvin tunoj kaj potenca alfronta kiraso faras la veturilon taŭga por bataluzo.
  Sed ĝi ankoraŭ devas esti produktita en amasaj kvantoj. Ekzistas ankaŭ alternativaj ideoj - por kopii la T-34 ... Feliĉe, ekzistas dokumentado por ĝi. Nur instalu germanan kanonon - ĝi havas pli bonan balistikon.
  La imperiestro mem ordonis, ke ambaŭ tankoj estu produktataj kiel eble plej baldaŭ. Sed ĉi-foje, kaj ĝi simple ne sufiĉas. Komencos neĝi aŭ eĉ pluvegi kaj vi batalos kontraŭ la diablo aŭ du ... Vere, alternativaj vojoj ankaŭ eblas. Jes, kaj Mongolio povas batali eĉ antaŭ la neĝadoj ...
  Sed la ĉefan rolon ludos infanterio, kavalerio... Entute estas kvar milionoj da infanteriistoj en la unua ŝtupo, signifa parto jam havas batalsperton, aliaj bone trejnitaj rekrutoj - Japanio havas grandegan skizrezervon. Estas malmultaj tankoj - iom pli ol du mil, kaj ĉiuj estas malpezaj... Iuj eĉ ne povas esti nomataj tankoj - kojnoj. Ankaŭ ne estas multe da transporto, oni ne povas kompari ĝin kun la Germana Armeo... Kvankam estas espero, ke ankaŭ la rusoj ne bone fartas pri tio. Estas pli ol kvin mil aviadiloj en la unua linio, tamen, bombistoj, kiel regulo, estas de taktika nivelo, sed ekzistas plonĝaj bombaviadiloj ne malsuperaj al la Yu-87. Ĝenerale, la aviada floto ne estas pli malforta ol la germana en la kvardek-unua, krom ke kun la analogo Yu-88, Japanio ankaŭ estas pli malbona ol la germana.
  Sed nenio, estas sufiĉe da krudaĵoj, estas sufiĉe da laborforto, Usono ne povas akiri ilin. Eblos, digestinte la koloniojn, provizi trupojn ĉe la plej alta nivelo.
  Sed ĉi tio estas en la estonteco, sed nuntempe ... Nuntempe, ŝajne, vi devos pagi grandajn perdojn por ĉiu paŝo! En Japanio la vivo de soldato ne estas tre valora. La morto estas konsiderata virto, bonega elekto!
  Translokigitaj insuloj, kie centmiliona nacio estas malvasta, kruela moralo, Bushido-kodo. Ĝi lasas spuron kaj, vi rigardas homojn ĉe formikoj. Vi pensas, kiom da ili vi ankoraŭ povas oferi por ne perdi la militon.
  Ne volante esti en la rolo de kadavromanĝanto. Kaj la manko de viroj estas kompensita per poligamio - ja ili ne estas limigitaj de kristana moralo!
  Do jam en la unua ŝtupo ekzistas fortoj egalaj al la Germana Armeo en aviado kaj infanterio (kun pli malbona mekanizado, sed almenaŭ ne malsupera en kuraĝo!), Vere, en tankoj kaj artilerio, la japanoj estos rimarkeble pli malfortaj ol la Wehrmacht de la kvardek-unua jaro.
  Sed aliflanke, la imperiestro estas certa pri tio kaj multe malpli fortoj estos metitaj kontraŭ ili. Krome, pro la longa foresto de universala militservo, la germanoj havas mankon de regulaj oficiroj. Japanio ne konis ĉi tiun malfeliĉon. Tio signifas, ke en la Lando de la Leviĝanta Suno, la militistaro, precipe mezaĝaj, estas pli bone preparitaj ol siaj germanaj ekvivalentoj. Kaj post kelkaj monatoj, tankoj "Karas" kopiitaj de la T-34, sed kun pli bona pafilo, komencos alveni en amasaj kvantoj. Kaj tiam ili parolos kun la Tria Regno sur egala bazo!
  Do Hirohito, ĝenerale, jam decidis ĉion. La dato estas fiksita por la 30-a de majo. En Japanio, 30 estas konsiderata harmonia nombro, kiel la monato de majo. Nur feriado kaj tempo por komenci. Kaj la ĉefaj preparaj agadoj estos finitaj ĝis ĉi tiu dato.
  Estas multaj inaj Ŝinoboj en la imperiestra palaco. Ili plenumas duoblan funkcion, servante la imperiestron kaj fidinde gardante la oficialan Diaĵon de Japanio.
  La knabinoj ĉi tie estas malsamaj, kompreneble estas pli da japanaj virinoj, sed estas ankaŭ ruĝharuloj, blonduloj, brunharaj virinoj. Ankaŭ la vestaĵoj estas diversaj, kaj tre riĉaj, kaj modestaj, kaj tute ne en bikino. Ili kunigas la fakto, ke ĉiuj ili, senescepte, estas junaj, belaj, glitkurantoj kaj... nudpiedaj. En Japanio, estas kutime ke servistinoj promenas tiel en domoj aŭ palacoj. Sed ne viroj, kompreneble... Tiuj, kiuj servas al la knabo, kiuj ankoraŭ ne estas dekkvinjaraj, iras ankaŭ nudpiede.
  La palaco mem estas luksa; en la lastaj semajnoj, diversaj peltaj produktoj, haŭtoj kaj trofeoj estis aldonitaj al ĝi.
  Kaj laŭ ordono de la imperiestro, ili eĉ konstruas novan... Hirohito decidis konstrui konstruaĵon honore al la venkoj - konstruaĵo kiu duobligis la altecon de la Eiffel-Turo. Sed dum sub la plej granda palaco de la mondo, ĉinaj laboristoj purigas la lokon. La malfacilaĵoj de la milito, kvankam nun estas abundo da laboristoj, gravas, ke krudaĵoj multe pli malabundaj ne forfluu. Por la disvolviĝo de minoj, la restarigo de la antaŭaj kiuj estis rekaptitaj de Britio kaj Usono ...
  Yamamoto eniris la imperiestron kaj profunde riverencis, dezirante la grandan sanon... Plue, pure komerca interparolo.
  La granda admiralo proponis ripeti tion, kio jam okazis en Port Arthur en 1904, kiam la 27-an de januaro la japana floto perfide atakis la mararmean bazon de la Rusa Imperio.
  Nur ĉi-foje oni planis bati kun la fortoj de batalŝipoj kaj aviadilŝipoj, nu, kompreneble, kun lokaj flotetoj, destrojeroj. La forto de la japana floto estas superforta: tio signifas, ke ili ankoraŭ devas uzi ĝin. Demandoj leviĝis ankoraŭ, ĉu bati Petropavlovsk-Kamĉatkon?
  Hirohito komentis:
  - Por planti tuj en ĉi tiu punkto, ĝi venos forigi parton de la fortoj de la defendo de la Havaja Insularo, kaj ĉi tio estas la risko perdi la plej pivotan punkton de la Pacifika defendo!
  Yamamoto eligis fidon:
  - Unuflanke, Via Moŝto pravas, sed... La jankioj nun ne havas sufiĉe grandajn fortojn por ataki. Estas neverŝajne, ke ili kuraĝos rapidi nun, precipe konsiderante, ke antaŭ semajno ni mallevis du pliajn el iliaj aviadilŝipoj helpe de Ŝinoboknabinoj. - Granda Admiralo montris al la ĉielo. - Ili havas nenion por reteni nin, kaj por subteni la atakon al Havajo el la aero. Kaj aviadilŝipoj kaj batalŝipoj ne estas konstruitaj rapide. - Kvankam Mankurt estas freneza ulo, sed por ke li utiliĝu en ĉi tiu situacio ...
  La imperiestro saĝe respondis:
  "Sed ĝuste tial li eble provos preni sian ŝancon. Ekzemple, surteriĝi sur komercaj ŝipoj, dum Usono havas sufiĉe da tunaro da konvenciaj ŝipoj.
  Yamamoto ankaŭ logike deklaris tion:
  - Li provu! Niaj piedsoldatoj jam sukcesis akiri piedtenejon kaj ilia braveco kaj eltenemo estas konataj tra la mondo. Malamikoj ne rajtos kapti multon. Kaj tiam niaj batalŝipoj kaj aviadilŝipoj revenos kaj tranĉos la provizon... Kaj estos novaj dekmiloj da kadavroj kaj kaptito. Kaj ĉi-kaze, internaj dividoj plifortiĝos en Ameriko, kaj eĉ miniatura civila milito eblas!
  Hirohito ŝatis tiun konkludon. La Imperiestro amike frapetis la Grandadmiralon sur la ŝultron:
  - Kaj kio? Efektive, laŭ mia kono la usonanoj, ili ne scias kiel fari rapidajn surteriĝojn sur nepreparita marbordo. Do kaptilo atendas ilin!
  Yamamoto aldonis ridetante:
  - Kaj la sekva paŝo estas salto en la Panamakanalon!
  Hirohito respondis:
  - Ne, admiralo. Ni ne tenos la istmon. Ameriko povas enĵeti milionon da soldatoj kun novaj Ŝermanoj, kaj neeviteble ĵeti la plej malfortajn fortojn en la maron. Krome la usonaj kapitalistoj povas ankoraŭ forlasi la Pacifikon, sed ili neniam perdos Panamon, kie venas krudaĵoj el Sudameriko. Ĉi tio estas ilia signalo batali ĝis la fino. Kaj do estas espero, ke Havajo altiros ĉiujn iliajn fortojn per magneto, ni muelas la usonajn trupojn ĝis la publika opinio kaj la afliktoj de la milito plonĝas la imperion de Orlan en kaoson. - La Imperiestro prenis kelkajn glutojn da nigra kafo kaj aldonis. - Por Usono Ameriko mem estas nepenetrebla fortikaĵo, sed Havajo, antaŭposteno, estas sur fremda teritorio. Ni retenu la ardoron ĝis la plej grava malamiko estos venkita. Nu, tiam ni falos sur Usonon de du flankoj. Ne forgesu, malfermi duan fronton postulos minimumigi fortojn sur unu el ili.
  Yamamoto konsentis nur parte:
  - Kompreneble, la nordo estas la plej grava afero por ni, precipe rilate al longtempaj perspektivoj. Sed li praktike ne katenas la ŝipojn. Post la falo de Vladivostok, pro la severa vetero, tio, kio restos ĉe la rusoj, ne plu distris nin. Kaj tiam pli aktivaj militaj operacioj kontraŭ Usono eblas!
  Hirohito konfirmis:
  - Kompreneble ili faros! Vi estas mia dekstra mano kaj la subteno de la trono!
  La imperiestro, rigardante la belajn servistinojn, komentis:
  - Sed nun la surteraj unuoj prenas la mision altigi la Landon de la Leviĝanta Suno kaj portos la pezon de la milito. Necesos do doni disajn vortojn al niaj piedsoldatoj!
  Yamamoto rapidis memorigi la imperiestron:
  - Sed li proponis reiri norden en kvardek unu... Kvankam, verŝajne, tiu ĉi propono tiam ne estis ankoraŭ matura!
  Hirohito konfirmis:
  - Prave! Ni nun estas pli bone preparitaj por longedaŭra milito en la nordo. Ni havas kaj oleon kaj baŭksitojn, metalojn, karbon, laboron... Ni havas ĉion por batali longe kaj sukcese. Ni fariĝis pli fortaj, kaj ni estas multe pli bone preparitaj ol en la kvardek-unua. Resume, Yamamoto - iru kaj venku!
  Eskortinte la plej faman japanan komandanton, Hirohito, li decidis unue aŭskulti kanton prezentitan de inaj Ŝinoboj. Nu, tiam mi agrablan konversacion kun la generaloj de la terarmeoj. Restas nur kelkaj tagoj.
  Malgraŭ la fakto ke la minaco de atako de militisma Japanio iĝis sufiĉe reala post la vizito de Ribbentrop al Tokio, kun la helpo de subaĉeto kaj ŝtatperfido, Mikado-agentoj konvinkis la Vladivostok-komandon ne meti la soldatojn sur plenan batalpretecon. Kaj kiel rezulto, la glavo de Damoklo jam estis alportita, kaj ili festenas en la restoracio.
  Majoro Vinogradova kaptis la junan oficiron je la haroj, ŝi estis kapo pli alta ol li kaj klare pli forta:
  - Kia naivulo kaj ebriulo! Kial vi havas tian dissolvitan teamon! Ĉi tiu ulo aspektas pli kiel kajutknabo ol oficiro. Eble por komenci, blovu ĝin bone, por ke ĉiuj lupolo eliru.
  Dubinin estis embarasita:
  - Ĉi tiu estas Paŝao Ŝoigu. Li estis sendita al kursoj rekte de la Suvorov Lernejo, laŭ mallongigita programo. Li estas ankoraŭ sufiĉe knabo, post du monatoj lia naskiĝtago estas deksesjara.
  Vinogradova grimacis malagrable:
  - Ŭaŭ! Dekkvinjara kaj jam oficiro! Tion faras milito! Kaj mi ne sciis, ke laktoj jam ricevis plenrajtajn titolojn.
  Dubinin levis la ŝultrojn.
  - En milito, infanoj kreskas frue! Krome, okazis al li rakonto, kiel li skribis la plej bonan rakonton pri la defendo de Moskvo, kaj Zhukov rimarkis tion kaj konsilis al li translokigi la knabon de kadetoj al oficiroj.
  Vinogradova iĝis pli afabla ĉe ĉi tiuj vortoj:
  - Bone! Ke li ne estas stulta. - Ŝi minacis kiel lernejano studis per la fingro. - Ĝenerale, ne malbone, sed ne plu drinkado! Mi flaras ĝin, kaj mia nazo estas kiel hundo, tuj sub la tribunalo! - Forta virino, matura, sed ne perdita atleta harmonio kaj freŝeco, pikis per la fingro al la kolonelo. "Efektive, vi pagos por ĉi tio. Jam mezaĝa viro, sed kondutas.
  Dubinin kolere tusis:
  "Efektive, mi estas tridek trijara, sed mi jam estis vundita sep fojojn, do mi ŝajnas maljuna...
  Vinogradova volis diri ion responde, kiam subite monstra muĝado rompis la antaŭtagiĝan silenton. Estis kvazaŭ pezaj ŝtonegoj falus de la ĉielo, la fenestrovitro tuj krevis. Pecetoj de hajloj batadis sur la tablon kaj eĉ alteriĝis en la manojn kaj vizaĝojn de ebriaj oficiroj. Vinogradova kriis kiel komandanto:
  - Ĉiuj tuj eksteren.
  Dubinin kriis responde, tiom ke li preskaŭ ŝiris siajn voĉkordojn:
  - Ĉi tiuj estas konkoj de dek du kaj dek ok coloj! La japanaj batalŝipoj de la plej granda tunaro ŝajnas esti sur la ĉaso, kio signifas.
  Vinogradova ĝenite trafis la muron per sia boto. De poke kun sagaca, cetere, trofeoboto, la kahelo krakis:
  - Komencis, sed ne kiel ni planis! Tute ne! Damne, ni devas tuj preni la eskadron al la maro kaj mallevi la floton de la lando de mallarĝaj simioj.
  Falante sur kvar piedoj, la kapitano de la unua rango (Alie kolonelo) murmuris:
  - Estas armiloj nur sur mia destrojero kaj sur kelkaj malgrandaj trogoj. Ni eĉ ne havas respondon.
  Vinogradova montris pezan pugnon:
  - Nu, vi kaj azenoj! La ina militisto kun blua hararo kiel cunamo furioza muĝis. - Sed vi devus havi marbordan artilerion! Post ĉio, ne ĉiuj estis senditaj al la okcidenta fronto, same kiel aviado. Ja de jaroj oni parolas pri tio, ke Japanio povas eniri la militon ĉiumomente.
  Jam sufiĉe vundita Dubinin, li volis diri, sed denove ĝi bruis, fragmentoj pluvis. La sireno vekriis, avertante pri la alveno de aviadiloj. Dubinin tre malfacile leviĝis kaj kriis, blokante la bruadon de Vinogradova:
  - Ni havas aviadon, kaj marbordaj kuirilaroj, eĉ se ne en kompleta aro, disponeblas. Ni respondu!
  La piloto grumblis dum ŝi kuris tra la stratoj:
  - Mi nur kurus al mia batalanto kaj mi plantos ĉi tiujn japojn, ĝi ne ŝajnos sufiĉe. Ili ankoraŭ pagos por Tsushima, kaj Muduen.
  Ŝoigu, kiu detranĉis duonon de sia orelo, konsentis:
  - Jes, ili pagos! Jes, eĉ kun procento!
  Estis eksplodoj kaj la malfrua pepado de kontraŭaviadilaj kanonoj. Ĝenerale, la plej granda parto de la aerdefendo de Vladivostok estis elprenita reen en la kvardek-unua jaro, por plifortigi la defendon de Moskvo, do la multoblaj punktoj de la moskitokolonio de la lando de la Leviĝanta Suno ne ŝajnis prunti multe da atento. al tia "bruo". Japanaj plonĝ-bombaviadiloj faligis printempajn "donacojn" kun penetra krio. La bato estis kaŭzita kaj al la grandurbo kaj al la floto. La japanaj aviadiloj ne estas tro grandaj, sed facilmovaj, sed la batalŝipoj, male, estas pezaj. Ĉi tie, la plej granda el ili estas eĉ malvasta en la oceano, longeco de tricent metroj, kaj pafiloj de 460 milimetroj.Ĝis la usonanoj sukcesis enprofundigi iun el ĉi tiuj belaĵoj, kaj la postvivantoj, kune kun la krozŝipoj, detruis la marbordon. Ĝi forte similis al la fia atako de la Lando de la Leviĝanta Suno la 27-an de januaro 1904. Nur tiam mankis aviado.
  Dubinin sentis, ke li sufokiĝas pro kurado. Li ne estas superhomo, sed simpla viro kun malsanaj pulmoj, kaptita en malfacila situacio. Kaj Viktorio ne multe preterpasis lin. Mi scivolas, kiom aĝa ŝi havas, ŝi apenaŭ aspektas pli ol tridekjara, ŝiaj mamoj estas grandaj, kaj ŝiaj ŝultroj estas larĝaj kiel de viro.
  Vinogradova subite turnis sin kaj svingis la manon:
  - Ne kuru maljunulo, sekvu min! - Ŝi kriis kun tia forto, ke la sonondo ĵus trafis ŝiajn orelojn. - Eligu la destrojeron sur maron kiel eble plej baldaŭ.
  Eksplodoj bruis proksime, derompaĵoj falis, unu el ili falis rekte sur Vinogradova, kaj ŝi mekanike kaptis ĝin per la manoj. La terminatora knabino sentis sin kiel golulo, kiu sukcese gajnis penalon, la fragmento estis ronda, varma kaj aspektis kiel pilko. Angeliko subite sentis ion likvaĵon flui laŭ ŝiaj brakoj. La knabino rigardis la fragmenton, kaj tiam eĉ ŝia fera militisto, malmoligita de trijara milito (Kune kun la hispanoj), naŭzo venis ĝis ŝia gorĝo. Ŝi havis kapon de bebo en siaj manoj. Kompatinda knabino (ĉi tio videblas el la mallongaj vostoj, kun elpikitaj okuloj. Vinogradova zorge metis la kapon sur la fendan asfalton kaj krucsignis:
  - Vi ne havis tempon por peki, ne vivi! Tamen ne ekzistas pekulo pli granda ol Dio, tial ne ekzistas pli granda peko ol indiferenteco pri la sufero de infanoj.
  Denove, muĝado, kaj fragmentoj, oni trafis la knabinon en la boto, gratante la haŭton. Vinogradova jam volis turni sin kaj rapidi kiel eble plej rapide al la startleno, kie ŝia MIG pacience atendis la agreseman gastiganton, sed...
  Akra kiel ponardklingo, la rigardo de la militisto ekvidis neelteneblan grimacon de doloro sur la vizaĝo de la unuaranga kapitano Vasilĉikov, kiam lia supra parto de la forŝirita korpo flugis supren de la eksplodondo. La knabino mem apenaŭ evitis la fragmenton. Kvankam kia knabino ŝi estas, por la unua fojo ŝi prenis armilojn en civila vivo. Ŝi jam siatempe, iel kaptis ŝian vangon, eĉ dum la internacia batalo en Hispanio. Kiel rezulto, profunda cikatro restis, kiu, dum longa tempo, difektis ŝian aspekton. Plie la aresto kaj sendado de la kolonelo al koncentrejo. Vere, estis en Siberio ĉe arbohakejo, ke ŝi estis prezentita al unu tre forta sorĉisto, kiu per helpo de ungventoj kaj alvoko de spiritoj sukcesis resanigi, kvazaŭ li neniam estus, ĉi tiun vundon kaj plurajn aliajn. Cikatroj ricevitaj dum la bataloj kun la Blankaj Ĉeĥoj, la trupoj de Kolĉak, Denikin, Wrangel. Kaj ŝi instruis al ŝi multon, do Vinogradova, ŝajnas, apartenis al la elektita speco de homoj.
  Ŝi ricevis la ŝancon foriri antaŭ horaro uzante inajn ĉarmojn, do ŝi estis amnestio malgraŭ la malfacila artikolo. La afero, kompreneble, estas ne tiom persvadi la homon, sed certigi, ke la festo-organizanto ne eksciu pri tio. Kaj estas tiom da skamantoj de ĉiuj strioj, ke ŝerĉisto, sur ŝafisto kaj ĉapelo, pelas ilin. Do vi ne vere akcelos se via kariero estas kara al vi.
  Ĉi tio signifas, ke Japanio havas grandan avantaĝon en infanterio, aviado, kaj eĉ en tankoj. Nu, en tankoj, niaflanke ĝi estas kompensita per kvalita supereco, kaj la resto estas multe pli malbona. Kvankam se vi prenas manpafilojn, Japanio ankaŭ postrestas en la nombro da maŝinpafiloj, plejparte ĝi havas pafilojn. Tamen, la Malproksim-Orientaj sekcioj estas nebone ekipitaj per mitraletoj. Ne estas sufiĉe da maŝinoj por ĉiuj. Do ... Laŭ kvalito, ne estas supereco en la infanterio, prefere, eĉ pli malbone, ĉiuj plej bonaj oficiroj estas translokigitaj al la sovetia fronto, ĉi tie la plej malbonaj trupoj estas, kiel regulo, ne pafitaj, havante minimumon. de milita trejnado. Tio signifas, ke komenciĝas la milito, en ekstreme malfavora situacio por Sovetunio. Kaj sufiĉe da nove formitaj rezervoj estos ĵetitaj orienten...
  Vinogradova subite pikis en la fajron. La bombita urba hospitalo brulis. La bildo estas vere apokalipsa, kaj virinoj, infanoj kaj maljunuloj brulas vivaj. Ĉi tie la bebo falis rekte en la fajron, kaj ĉirkaŭe estis terura muĝado kaj ĝemoj.
  Vinogradova sentis la trumpetojn de la arkianĝeloj en ŝia kapo kaj ĵetis sin en la flamojn. Fajraj langoj lekis la nudajn manojn kaj malfermitan vizaĝon de la knabino, sed la piloto moviĝis tiel rapide, ke ŝi sukcesis kapti la infanon, eltiri lin el la brakumo de detruo.
  La knabino elsaltis, sentante nur etan jukon sur la haŭto, ĵetis rigardon al la bebo. Ve, estis tro malfrue, la knabo sufokiĝis, tirante flamojn en la pulmojn, brulvundoj sur la ronda vizaĝo. Tiaj ŝiriĝintaj veziketoj sur la haŭto estas pli molaj ol lekantburĝonoj. Vinogradova kriis:
  - Jen estas homa kaoso!
  Ŝi trafis amason da rubo per sia boto, post kio ŝi rapidis por helpi kiu alia povus esti savita. Estis kvazaŭ kobro dancanta inter gasbruliloj, la knabino ŝanceliĝis tre bizare kaj dancis. Ŝi bruligis sin, ŝiaj botoj fandiĝis, ŝia tuniko karbiĝis, sed ŝi daŭre batalis obstine por ĉiu larmo de infano, por ĉiu bato de malgranda koro, por ĉiu fragila vivo, sed tiel necesa por la lando! La botoj disfalis, kaj nun la knabino dancis tra la kirlventoj de flamoj, ŝiaj nudaj, ĉarmaj, kruroj. Ŝi estis martirino, sed ne nur monaĥino turmentanta sin per fastoj kaj vipo, kio ne profitas nek al Dio nek al homoj, martirbatalanto savanta specifajn vivojn. La kruroj de la militista knabino estis kovritaj per tavolo de malgrandaj veziketoj, sed ili moviĝis eĉ pli rapide kaj pli precize pro doloro.
  La kapitano de la medicina servo, elprenis grandajn botojn el sia sako, kriis al ŝi:
  - Prenu ilin, rapide surmetu ilin! Vi dancas sur la flamo, do vi fariĝos kriplulo.
  Batalisto kun la rango de majoro tuj respondis:
  - Pli bone estas iĝi kriplulo korpe ol esti frenezulo morale! Eĉ ne sekundo por vi mem, ĉio por la fronto, ĉio por venko!
  La kapitano de la medicina servo respondis:
  - Ĉi tiu estas vera sovetia viro!
  Vinogradova, piedpreminte la flamon, malbenis:
  - Kaj kion vi staras, savu homojn!
  La kapitano suspiris.
  - Mi havas protezojn, anstataŭ krurojn!
  Vinogradova, eltirinte alian knabinon kun duonbrulita vizaĝo kaj senkonscia, furioze kriis:
  Kiel kruela estas Dio!
  La kapitano levis la ŝultrojn.
  Ne estas kulpo de Dio, sed de homoj!
  Vinogradova tre prudente kaj memfide kontraŭis:
  - Tio estas la sama afero, kiel diri - ne la gepatroj kulpas, sed la infanoj!
  La kapitano volis ion diri, sed la fumnuboj eniris lian gorĝon, kaj li kolere tusis.
  La bombadoj trankviliĝis, sed la senŝeligado daŭris. La pafiloj de la ŝipo havas decan provizon de konkoj, aliflanke, la fajro nun estis direktita pli al senarmigitaj sovetiaj ŝipoj. Yamamoto komprenis, ke superregado surmare transdonos la iniciaton en ĉi tiu milito al Japanio por longa tempo. Kaj por konstrui ŝipojn, la procezo estas multekosta kaj longa, kvankam, ekzemple, submarŝipoj, eble, estas pli facile stampeblaj. Ĉi tio kompreneble ankaŭ devas esti konsiderata, sed gravas rompi la strukturon. Admiralo Yamamoto, la plej potenca viro de Japanio post imperiestro Hirohito, sentis sin kiel dio. Vera dio, do la religio de la lando de la Leviĝanta Suno instruis, ke la plej bona maniero al diigo estas milita lerteco! Kaj nun la granda komandanto povis arbitre turmenti kaj difekti la spacon ĉirkaŭ li. Super Vladivostok estas dikaj, nigraj fumnuboj dum multaj kilometroj; tio estas naftostokaj instalaĵoj kaj fueldeponejoj brulantaj. Centojn, milojn da homoj estas bruligitaj, diable, nu, post tio, kiel vi ne povas senti vin kiel dio, kiu venĝis sur la rusoj dum jarcentoj da humiligo, granda popolo estas devigita kunpremiĝi en serio da insuloj tiel etaj kompare kun la vastaĵoj de Rusio. Nun la rusa floto sinkas, kaj male al Peru Harbour, ili ne forlasos eĉ unu ŝipon.
  Dum la Batalo de Khalkhin Gol, Yamamoto proponis liveri similan baton al Vladivostok, por kiu detala plano estis desegnita. Sed Hitler neatendite faris pacon kun Stalin. Ĝenerale, stultulo Hitlero, komencis la masakron de la judoj kaj per tio metis kontraŭ si kaj Pollandon kaj la landojn de la Okcidento. Kaj kial li bezonis ĝin? Ĉu vi volis akiri judajn riĉaĵojn? Sed pli bone estis unue fariĝi mondpotenco, venkante Sovetujon, kaj eble poste aliajn landojn. Okcidento estas pli facile gajnebla pro tio, ke ĝia pensmaniero multe malpli karakterizas per fanatikeco kaj emo al sindono. Ĉu estas almenaŭ unu kazo konata de usonaj pilotoj ramas? Vere, estis kelkaj kolizioj, sed ĉi tio plej verŝajne estas akcidento. Rusoj estas fanatikaj, kio estas stranga, ĉar la ortodoksa kredo ne aprobas memmortigon, kaj tute ne konsideras, ke oni povas gajni vojon al paradizo per heroaĵoj. Ĝenerale, la instruo de Kristo estas ege stulta kaj nepraktika. Li Yamamoto legis la Biblion kaj miris pri la stulteco de homoj konsideri tian pacifistan Dion. Ekzemple, li instruas: ili batas vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren, ili petas unu ĉemizon - donu du, amu vian malamikon! Nur mensmalsana persono povas konsideri Kriston Dion. Tia religio estas bona nur por sklavoj, kunligitaj vasaloj. Kaj la tuta Eŭropo kaj duono de la mondo devis kredi. Vere, la instruoj de Jesuo, malgraŭ tio, ke ĝi malakceptas la principon de la Malnova Testamento, okulo por okulo, kaj instruas vin ami viajn malamikojn, ne malhelpis la britojn konkeri trionon de la tuta planedo, kreante la plej vasta imperio en la historio de la homaro. Kaj ĉi tio estas malgraŭ la religieco de Britio, kie Dio estas menciita eĉ en la nacia himno. Strange, usonaj prezidantoj ĵuras je la Biblio, sed tamen bombardis japanajn urbojn per napalmbomboj, bruligante vivajn milojn da virinoj kaj infanoj. Krome, ili mortigis la civilan loĝantaron, ne hazarde, sed intence, tio estis taktiko de terurado de la civila loĝantaro: subfosi homajn kaj ekonomiajn rimedojn. Sed japanoj ankoraŭ ne bombardis Usonon. Sed ili faros! Kaj ili ankaŭ atribuas specialan kruelecon al la samurajo. Post ĉio, li Yamamoto, se dezirite, povus trarompi bombistojn al usonaj urboj, precipe post la malvenko de la jankia floto proksime de Peru Harbour. Jes eŭropanoj estas moralaj bastardoj. Ili havas perversan komprenon, fidon, instruadon kaj nefaradon! Ne tiel en Japanio! Kion ni estas instruitaj estas tio, kion ni faras. Ne ekzistas tia afero, kiel Dio diras turnu la alian vangon, tamen liaj servistoj intence mortigis infanetojn. Jes, ĝenerale, la kredo, ke Dio estas Unu kaj Ĉiopova, ne povas esti vera. Se li estus sola, tiam kompreneble li zorgus, ke homoj adoru lin ĝuste, en fido kaj vero, kaj havu ununuran doktrinon. Kaj tiel ĉiu preĝas kiel li volas, kion li volas. Kaj la mondo estas tro malbela kaj malĝusta por esti kreita de ununura Ĉiopova Dio. Ja ĉiu respondeca reganto unue strebas al ordo kaj justeco. Li volas, ke la forta, saĝa, nobla, honesta estu unuavice, kaj la ceteraj aŭ korektu sin, kresku korpe kaj spirite, aŭ... Tamen, se Dio estas Ĉiopova kaj la Kreinto de la universo, tiam li ne farus; krei korpaj kaj mensaj idiotoj. Finfine, kial la imperiestro foje estas devigita elteni la malfortojn de homoj kiel donita? Ĉar ne ekzistas alia elirejo, li ne povas en unu palpebrumo turni monstraĵojn en belajn virojn kaj malkuraĝulojn en aŭdacajn. Sed se mi povus, mi tuj farus ĝin! Ve, mi devas akcepti kio estas kaj trakti la homan materialon, kiun mi ricevis kiel donita. Sed de kiu li ricevis ĝin estas alia demando. Jes, kaj la imperiestro mem havas malfortojn: li estas nur homo - li maljuniĝas, malsanas, kadukiĝas. Strange, dia imperiestro ofte vivas malpli ol ordinara servisto, havas malpli armilkapablojn ol la plej multaj generaloj kaj multaj soldatoj. Nu, kio estas en ĝi de ĉiopova Dio. Sed blanka ne estas pli bona! En la tuta historio de Eŭropo, ne estis pli terura kaj sukcesa konkerinto ol Hitlero. Jes, li estas vere simbolo de la milita lerteco de blankuloj! Kaj, tamen, la plej granda komandanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, eĉ ne povis fini la gimnazion, akiri sekundaran edukadon, kiu estas deviga en Japanio!
  Krome, Hitler ne estis akceptita en la armeon, pro saneckialoj. Strange, tiu fervorulo de la kulto de forto, la leono de milito, montriĝis tiel fizike malforta, ke eĉ en Germanujo, kie estas armea posteno ĉe ĉiu posteno, li ne estis alvokita kiel soldato. Kiel degradita estas Eŭropo.
  Tamen, Stalino, alia el la plej elstaraj politikistoj de nia tempo, ankaŭ ne havis sekundaran edukadon, li estis nugeto. Kaj interese, li ankaŭ ne estis redaktita en la armeon, pro sanaj kialoj. Interese, koincidoj, du malicaj malamikoj ne havis sekundaran edukadon, ne estis alvokitaj por militservo pro sanaj kialoj, havis patrojn de drinkuloj, kaj la patro de Hitler ankaŭ laboris unue kiel ŝuisto!
  Jen tia koincido, stranga, malbonaŭgura. La dekstra mano de Goering Hitler ne estas tia. Li estas de familio de aristokratoj, la prapatro de Goering estis la deputito de la fakta reganto de Germanio, Bismarck. Goering estas komercisto, oligarko, aristokrato kaj pragmatisto. Ili ankaŭ vidas ĝin ebla por ili anstataŭigi la poseditan Fuhrer. Ankaŭ Ameriko kaj Britio, kvankam sekrete, volas fini kun Rusio, sendepende de la reganta reĝimo, sed ili volas fini kun la komunistoj, kiuj neas la koncepton mem de privata proprieto, tiom ke ili eĉ blinde okulufas la troan plifortiĝon. de Germanujo.
  Tamen Germanujo estas geopolitika konkuranto, sed konkuranto kadre de la kapitalismaj kaj aristokrataj reguloj de la ludo, kaj la bolŝevika Rusio estas absolute fremda kaj malamika. Estas eĉ surprize, ke ekde la kvardek-unua Churchill mem proponis al Stalin helpon, ĉi kun sia tuta kontraŭkomunisma, tradicia, angla malamo al Rusio. Ja Germanujo sub la ruĝuloj estas militĉevalo jungita al la sovetia ĉaro, kaj Sovetunio sub la brunoj estas eterna partia zono. Ja la fanatikaj bolŝevikoj ne repaciĝos, kaj kondukos longedaŭran gerilan militon, kiu tiom elĉerpos la Trian Reich, ke ĉiuj revoj pri plua ekspansio malaperos kiel ĉielarko post fulmotondro! Rusujo sub Germanujo, pli bone ol Germanujo sub Rusujo! Komprenante tion, estas klare kial Usono kaj Britio serĉas eliron el la milito.
  Yamamoto estas pragmatisto, li militis kun Usono kaj Britio. Sed tiuj du imperioj mem provokis Japanion trudante embargon pri la liverado de naftaj produktoj. Post ĉio, la lando de la Leviĝanta Suno ne havas siajn proprajn putojn, kaj multajn aliajn krudaĵojn. La japanoj intertraktadis, la usonanoj finis pli kaj pli humiligajn postulojn.
  Kaj samtempe la jankioj, provokante la militon, tute ne zorgis konduki la armeon kaj mararmeon por batali la pretecon. La tento montriĝis tro granda, des pli estis ekbrilo de espero, ke Moskvo estas falonta kaj Germanio, kaj ŝiaj aliancanoj venos al la savo. Krome, estis espero, ke Usono, estante ankoraŭ relative demokratia lando, tre dependa de la publika opinio, se la milito daŭrus, ne volus verŝi sangon sur aliulajn insulojn. Efektive, kial ordinara usonano surstrate akirus zinkajn ĉerkojn kun siaj parencoj, se ni ne parolas pri protektado de la teritorio de Usono mem, kaj eĉ pagus sufiĉe grandajn militajn impostojn! Eble pro tio perdis cara Rusio, havante pli da soldatoj, sed la rusa popolo ne konsideris Manĉurion sia teritorio, kaj ne volis pagi per sango kaj ŝvito por abstraktaj interesoj. Ve, Hitler ne prenis Moskvon, parte pro la malpreteco por la severa Vintro, kaj parte pro la fanatikeco karakteriza de la bolŝevikoj. Tamen, ne nur la bolŝevikoj, la rusa popolo estas inklina al sindono por grandaj celoj. Post ĉio, la unua aerŝafo estis farita de la rusa ulo Messer. Estas eĉ surprize, ke li faris tion ne pro la houris de la paradizo, sed pro la Patrujo. Kvankam ... Messer estas parte malsaĝulo, ja li estas mastro de aerakrobatiko, inventisto, dezajnisto, kaj kompreneble vivanta alportus multe pli da utilo al la Patrujo. Eble la jankioj ne tiom eraras, reproduktante la principon: la ĉefa afero en batalo estas postvivi! Ja la mortintoj ne plu povas mortigi!
  Admiralo Naumo rimarkis:
  - Ni jam eluzis pli ol du trionojn de la municio. La pafiloj estas tre varmaj, oni verŝas ilin kun siteloj da akvo!
  Yamamoto faris krucon kun la fingro en la aero kaj diris per mallaŭta, iomete raŭka voĉo:
  - Mi pensas, ke la pafiloj eltenos la lastan trionon de la obusoj. Kvankam ne, frapu ĝis naŭdek kvin procentoj.
  Admiralo Naumo levis la ŝultrojn kaj viŝis ŝviton de la frunto.
  - Ĉu indas doni ĉion plej bonan en la unua tago?
  Yamamoto kunpremis la pugnojn.
  - Kostoj! Kompreneble ĝi valoras! Ni surprizis la rusojn, kiel estis en 1904, la germanojn en 1941, sed Stalino severe punos la komandon kaj tio ne plu okazos. Do necesas uzi la fakton, ke la vosto de la drako endormiĝis. Efektive, mi komprenas Stalin, la milito kun Germanio absorbis lian atenton ĝis tia grado, ke li ĉesis prizorgi la Malproksiman Orienton. Kaj lia akompanantaro sen gvidanto timas preni la iniciaton. Ĉi tie ni maltrafis nian baton. Same kiel la usonanoj. Estis evidente por ĉiuj, ke la afero estas preparita, la nuboj kolektiĝas, baldaux batos tondro, sed...
  Naumo tuŝis la tenilon de la samuraja glavo pendanta sur sia zono, aŭ kiel ĝi ankaŭ estas ofte nomita katana:
  - Rusoj ĉiam agas malfrue! La milito ne estos tro longa kaj ni atingos Uralon.
  Yamamoto levis la okulojn al la ĉielo.
  "La dioj helpu nin en ĉi tio, sed mi ne pensas!" Ili lernas rapide, Khalkhin Gol montris, ke la nivelo de rusoj estas pli alta ol dum la milito de 1904-1905. Krome mi rakontos al vi sekreton. Nia sekreta agento en Vladivostok iomete helpis, ke la sufiĉe potenca marborda artilerio ne havis obusojn, kaj la aviadilo ne ekis ĝustatempe. Jen la sekreta milito.
  Naumo estis surprizita:
  - Kaj kien rigardis SMERSH kaj la NKVD?
  Yamamoto ridis, skuante la fingrojn.
  "La plej malbonaj kadroj de Rusio servas ĉi tie en la Malproksima Oriento, tiuj, kiuj timas morti sur la sovetia-germana fronto, strebas al Vladivostoko. Tial ĉi tie estas multe pli facile trovi perfidulon aŭ malsaĝulon ĉe la supro, same kiel memservan personon. Kaj la NKVD tiom kutimas malkaŝi imagajn konspirojn, ke ĝi ne plu rimarkas verajn perfidulojn. Do estas tute eble labori. Cetere, se pluraj generaloj iris al la flanko de la germanoj, malgraŭ la fakto, ke iliaj familioj, parencoj kaj amikoj estas minacataj de ekzekuto pro tio, tiam estas tute eble subaĉeti iun de la supro. Aŭ uzu ĝin en la mallumo, kio estas eĉ pli bona. Do ni faris multan laboron. Ni japanoj estas ĝenerale karakterizitaj de ĝisfundeco en pensado pri militaj operacioj, kaj konsiderante ĉiujn malgrandajn aferojn.
  Naumo frotis la tenilon de sia katana.
  - Prave! Sed la honto de Khalkhin Gol elvokas senton de amareco kaj fortan ĝenon! Kiel ni povus...
  Yamamoto konsolis:
  - Estis pli da manĉuroj ol japanoj, kaj ĝenerale estas neeble venki la tutan tempon. Mi devas rimarki, ke, tamen, ne la plej bonaj unuoj batalis ĉe nia flanko, kaj la rusoj havis grandan avantaĝon en aviado kaj tankoj.
  Naumo duontiris sian katanon.
  - Ni ne estas pravigitaj! Samurajo neniam referencos al obtuza klingo kaj laca ĉevalo, multaj malamikoj kaj malforta armilo!
  Yamamoto korektis:
  - Samurajo kompreneble ne, sed viro bedaŭrinde jes! Homoj emas fari erarojn!
  Yamamoto estis distrita kaj kriis ion en la pipojn, kaj poste daŭrigis:
  - Samurajo neniam vere fleksos! Li iras al virŝafo kaj kontraŭ la fluo.
  Naumo kapjesis.
  - Vere! Sed ni batalis kontraŭ Usono kaj la Brita Leono.
  Yamamoto frapetis la stirejon per sia fingro.
  - Jes! Vere, sed Usono trafis en la dentoj, Britio perdis siajn koloniojn, kaj Germanio havis problemojn. Ni volis retiri kiel eble plej multajn fortojn el la Okcidento de Rusio por faciligi la ofensivon de la Germana Armeo. La bato estis planita por majo, antaŭ la tempo la vojoj sekiĝis, sed la amerikanoj malhelpis.
  Naumo tiris sian katanan kaj tranĉis ĝin en la aero:
  - Morto al Usono! Ili ĉiam malhelpas Japanion.
  Yamamoto ruze ridetis.
  - Ne ĉiam, kompreneble, ekzemple, kiam ni unue batalis kun Rusio, la jankioj multe helpis nin per pruntoj, kaj ankaŭ per armilprovizo. Pli ol duono de nia floto estis farita per la mono de Usono kaj Britio, kaj ĉe siaj propraj ŝipkonstruejoj. Do Ameriko ne ĉiam estas malbona, sed ne ĉi-kaze.
  Naumo demandis surprizite:
  - Kaj kial?
  Yamamoto konsentis klarigi:
  - Aro da longdistancaj bombaviadiloj trapenetris Tokion, kaj donis insidan baton al la ĉefurbo, uzante napalmbombojn. Centoj da lignaj domoj forbrulis, kaj la imperiestro ordonis je ajna kosto movi la zonon de kontrolo for de la ĉefurbo. Kaj antaŭ ĉio, kapti la batalkomplekson de amerikaj bazoj sur la Midway-insularo, plej proksima al la japanaj skeletoj. Kaj ni sukcesis!
  Nauma svingis sian glavon en la aero:
  Ni ankoraŭ venkis!
  Yamamoto interrompis:
  - Ankaŭ inter la blankuloj estas inteligentaj! Ne mirinde, ke la Imperiestro en sia oficejo, metis buston de Napoleono. Sed estis alia Cezaro, li diris: estas pli malfacile konservi la venkitojn ol venki. En ĉi tiu kazo, ĉi tio validas por ni unue. Nauma reproduktis la figuron ok per la glavo:
  Mi komprenas per mia menso, sed per mia koro!
  Yamamoto ekstaris kaj frapis sian kolegon sur la ŝultron.
  - Jes, vi ne ĉagreniĝu, ĉi-kaze ni foriras por reveni. Ni venkos Sovetujon kaj denove ĵetos Usonon kaj la britojn, sed jam kune kun la germanoj kaj pasto.
  Admiralo Nauma, kun preskaŭ nerimarkebla movo, kaŝis la katanan en sia ingo kaj, lizante, flustris:
  - La estonteco estas bona, sed la nuno estas pli bona! Aŭdu sur aviadilŝipoj, la tuta provizo de bomboj estas eluzita, kaj sur...
  Yamamoto mallonge ordonis:
  - Venu sur la ferdeko kaj rigardu ĉirkaŭen, post duonhoro ni turniĝos kaj foriros al nia plej proksima bazo.
  Nauma fajfis tra sia nazo:
  - Aŭskultu la komandanton!
  La admiralo elsaltis, tenante la pordon por ke ĝi ne frapu. Antaŭ ol liaj paŝoj estingiĝis, ombro elglitis el la pordo, ŝi marŝis piedpinte kaj deĵetis la kovrilon.
  
  KIO DEVUS ESTI VERE!
  Alia rakonto en kiu ekzistis neniu terorista atako la 11-an de septembro 2001. La hazardo intervenis. Havante funkciajn informojn, ke la islamistoj de bin Laden preparas teroristajn atakojn en Usono, ĉiuj suspektataj islamistoj estis simple forpelitaj el Ameriko. Kaj la atako ne okazis. Kaj post la murdo de Ahmad Shah Massoud, la talibano komencis frakasi la Nordan Aliancon. Kaj Vladimir Putin ordonis ataki la talibanon por eviti la kompletan malvenkon de la aliancanoj en Afganio.
  Unue, kompreneble, la bombadoj. Kaj tiam la terarmeoj de Rusio komencis esti translokigitaj al Afganio. Vladimir Putin estas ankoraŭ relative juna, fervora, kaj volas esti fama. Venĝu pro la hontinda malvenko de Sovetunio en Afganio.
  Kaj la milito, kiu komenciĝis en oktobro 2001 kun la bombado de talibanaj pozicioj kaj bazoj, iom post iom kreskis en plenskalan konflikton. Cetere, la Okcidento kaj la islama mondo ne hezitis helpi la talibanon kaj Al-Kaida. Kaj la milito prenis tre longedaŭran karakteron.
  Kaj nun Snezhana batalas en Afganio sur la plej nova tanko T-95. Aŭtuno 2012 venas. Vladimir Putin denove fariĝis prezidanto. Kaj oni ordonis fini la militon, kiu daŭras de pli ol dek jaroj. Kaj aparte al la fino kapti aŭ mortigi Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice kaj Anzhelika batalas kune en tanko. Ili pafas al la Muĝahidinoj de sia aŭto.
  Snezhana premas siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangobutonoj. Batas la malamikon kaj kriegas:
  - Soldato povas esti naiva cervo, sed li neniam fariĝos malkuraĝa leporo, se li ne estas starigita de porka politikisto!
  
  Alicio, pafante, ankaŭ volonte konfirmas:
  - Soldato povas bone atingi la rangon de aglo, se la porka politikisto ne malaltigos lin al ansero!
  Angeliko, kun sovaĝa spriteco, premante la nudajn piedfingrojn sur la butonojn de la stirstango, aldonis:
  - Porkoj-politikistoj ne estas kunsoldatoj, precipe se ili estas falkoj!
  La knabinoj tiel disiĝis ĝisfunde. Kaj ilia tanko flirtis kaj dispremis ĉiujn Muĝahidojn, kiuj trafis survoje. Kaj li dispremis per raŭpoj, kaj skribaĉis el maŝinpafiloj.
  Snezhana notis:
  - Soldato, kiu mortas sur la batalkampo, ne mortas eterne, lia animo estas en senmorta gloro, politikisto, kiu sendas militiston al sia morto, mortinton en la vivo, ĉar porkoj ne havas animon!
  Alico, verŝante plumbon kaj uranian pluvon sur la Mujahideen, pepis, nudigante la dentojn:
  - Politikistoj regas la armeon, penante muĝi kiel leonoj, sed efektive oni aŭdas nur bojadon de hundoj kaj gruntadon de porko!
  Angelica premis la stirstangon butonon per sia nuda kalkano, flamante pro fajro kaj agreseme eldiris:
  - Ofte soldato riskas sian kapon pro porkonikeloj de politikistoj, kiom ajn!
  Snezhana ankaŭ frapis la malamikon, dispremis lin, kriante kiel kribrilo eldonante:
  - Soldato povas esti justa ansero, estante aglo, kaj politikisto virtuoza vulpo, kun la esenco de porko!
  Alico ridis kaj aldonis, fulmante per siaj perlaj dentoj:
  - Soldato, kvankam foje ansero, sed plumoj senĉese flugas de li, kaj politikisto porkoj, sed akvo estas kiel akvo en ansero de li!
  Angelica draŝis, premante la nudajn piedfingrojn sur la butonojn kaj knaris:
  - La soldato plugas kiel ĉevalo, kaj la generalo foje nur bovoj!
  Snezhana ankaŭ premis la levilon per sia nuda kalkano, frakasis la malamikon kaj pepis:
  - En la milito, la plej multaj mortas soldatoj - ne ĉiuj estas noblaj, sed ĉiuj herooj, kaj politikistoj rikoltas la fruktojn - ili ne estas saĝaj, sed ĉiuj kanajloj!
  Alico, per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj, premis la stirstangbutonojn, detranĉis la malamikon kaj knaris:
  - Soldato estas batalkoko, el kiu flugas plumoj, kaj politikisto estas malplena bastarda pigo, eliganta vortan diareon!
  Angeliko kun sovaĝa ekscito premis la butonon de la stirstango per sia skarlata cico, detranĉis la fanojn kaj eligis:
  - Soldato ne havas tempon por lavi, sed li odoras je nobelaro, kaj politikisto, kiom ajn oni baniĝas, fordonas kapron, kaj parolan diareon!
  Snezhana respondis ridetante, ankaŭ premis la stirstangon butonon per sia rubena cico kaj detranĉis la Mujahideen:
  - Soldato poluras siajn botojn per vakso, kaj politikisto lavas siajn manojn de malpuraj faroj!
  Alico ridis kaj notis premante la stirstangan butonon kun fraga brusta cico:
  - Soldato ricevas premiojn pro heroaĵoj tre malofte, politikisto metas porkon sur la soldatojn la tutan tempon!
  Angeliko, kondukante tre bone celitan fajron al la spektantoj kaj falĉante ilin kiel kultiviston, grumblis:
  - La soldato ĉiam malsatas pro manko de viando, kvankam la politikisto regule metas sur lin porkon kaj pendigas nudelojn sur la orelojn!
  Snezhana elmontris siajn dentojn pafante al la Mujahideen. Ŝi dispremis ilin premante la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, sed samtempe ŝi kuĝis:
  - Soldato el aro da vitaminoj kaj legomoj ricevas nur mustardon kaj pipron el la paroloj de politikistoj, kaj el viando porkaĵo de la tria freŝeco, kaj sur la tria nur truon el bakelo!
  Alico ridis kaj pugnobatis, premante la butonojn de la stirstango per sia nuda, ronda kalkano:
  - La soldato plenumas la ordonon, la generalo ordonas, la politikisto elverŝanta vortan diareon nur malpurigas la uniformojn de la soldatoj!
  Angelica pli ol konsentis pri tio, falĉante la vicojn de multaj aktivuloj en Afganio:
  - Soldato iam timas, sed ne timas, politikisto konstante fanfamas, sed nur lia longa lango etendiĝas por ataki!
  Snezhana notis ofensive, pafante al la afganaj soldatoj avancantaj sur ilin, uzante ŝian nudan kalkanon:
  - La uniformo de soldato ne estas difektita de tranĉea malpuraĵo, sed de la langoj de politikistoj, kiuj konstante estas porkaj!
  Alicio aldonis kun granda ekscito, palpebrumante siajn safirajn okulojn kaj disbatante la Muĝahidinon:
  - La kuglo ne prenas soldaton, la fajro ne brulas, kaj la militisto ne dronos en la akvo, sed li riskas sufoki en la parola diareo de la politikistoj, kiuj sendis lin al la buĉado!
  Angelica aldonis, premante la stirstangon-butonon per sia rubena cico kaj kverante dum falĉado de la Mujahideen:
  - Mortigi soldaton ne estas ekzekutisto, politikisto promesanta ĉielan vivon ne estas anĝelo!
  Kaj la tanko de la rusa mortiga dezajno disbatis la afganajn dushmanojn, inundante ilin per malgrandaj kugloj kun uraniaj kernoj.
  Snezhana notis, fortranĉante la multajn, premante Mujahideen de Afganio.
  - Dio permesas militon distingi la plej kuraĝajn por la ĉielo, kaj politikan intrigon eligi la plej malbonajn por la infero!
  Alico agreseme rimarkis, batante la duŝmanojn grimpantajn kiel bufo sur la krampojn, pepante:
  - Mallumo ekzistas por ke la brilo de la lumo videblas, malnobla politikisto por distingi noblajn homojn, ke ili estas elmontritaj!
  Angelica volonte konsentis kun tio, ekstermante la malamikojn, kaj atakante la ribelulojn:
  - Politikisto estas granda porko, kiu manĝas ne per lardo, sed per supo kun kato, kaj nudeloj por la oreloj!
  Snezhana ofensive rimarkis, pafante al fantomoj, kaj starigante tumulojn de kadavroj:
  - Soldato ne estu leporo, venkoj ne venas al malkuraĝuloj, generalo ne estu porko - la dikaj mem rajtas barku!
  Alicio tute volonte konsentis pri tio, falĉante la malamikojn, kvazaŭ forigante razojn de arbo:
  - La soldato ankaŭ timas la morton, sed la timo droni en politika merdo pelas lin al la fronto, for de la malantaŭaj porkoj!
  Angelica, pafante la duŝmanojn, kaj kontrolante la pafilojn de la tanko per siaj nudaj piedfingroj, knaris:
  - Ne timu perdi la korpon en la milito, ĉar la spirito estas senmorta, sed vi devas timi subigi la animon al politikisto, do porkoj en potenco mortigas ĉion plej bonan!
  Snezhana, ofensive skribaĉante ĉe la Mujahideen, tranĉis la araban ŝejkon kiu batalis flanke de la afganaj ekstremistoj kaj ronronis:
  - Estas facile perdi vian animon, eĉ pli facile perdi vian korpon, sed donante vian vivon por la Patrujo vi akiras la plej valoran eternan memoron pri homoj, senmortecon en la koro de la Plejalta Dio!
  Alico deklaris, palpebrumante, sendante obusojn al la malamiko per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj:
  - Soldato, perdinte sian korpon en batalo, akiros eternan memoron, politikisto porko en la malantaŭo, kondamnas sin al eterna honto!
  Angelica agreseme rimarkis, falĉante la Muĝahidinon kaj uzante skarlatajn cicojn dum pafado:
  - La korpo eluziĝas en jaroj, sed la heroeco de la falintoj en bataloj ne forvelkas en jarcentoj!
  Snezhana, fortranĉante la atakantajn soldatojn de Afganio, kaj amasigante amasojn da kadavroj, rimarkis:
  - La korpo de homo estas por momento, la animo estas eterne, la soldato ne ĉesos servi la Patrujon, la generalo krios, la politikisto porkos, sed la Sinjoro Dio ne purigos la universon de malbono!
  
  Alicio, skribante sur la spektantoj antaŭenirantaj de ĉiuj flankoj, kaj falĉante ilin kiel rikoltilon de oreloj, elsendis:
  - De la pafado de pafiloj kuŝas liaj oreloj, de la dolĉaj paroloj de politikistoj surda konscienco kaj sento de espero!
  Angelica notis, batante senkonscie la Mujahideen, ke ili tiel aktive grimpis sur la poziciojn de la rusaj trupoj, kaj ekbalegis:
  - La plej granda predanto ne estas blanka urso, sed politikisto-porko kun nigra animo!
  La knabinoj estingis la Mujahideen la tutan tagon, sed ili elĉerpigis batalkompleton. Kaj ili revenis al la bazo. Tie oni benzinumis kaj replenigis la provizon de kugloj: malgrandaj, sed multekostaj kaj kun urania kerno. Same kiel specialaj specoj de konkoj kiuj pliigis mortigan potencon.
  Kaj la 4-an de novembro 2012, ĝustatempe por ferio en Rusio, ili denove kuris kontraŭ la duŝmanoj sur la T-95-tanko, provante gajni grandan venkon.
  Snezhana, farante bone celitan fajron, uzante nudajn fingrojn, ĉizitajn krurojn, batante la militistojn, rimarkis:
  - Politikisto estas karnovora predanto, sed kadavromanĝanto, kaj el sia sterko ne kreskas rozoj, sed nur la humoro velkas!
  Alice, draŝante kontraŭ la malamiko, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj fortranĉante kontraŭulojn, notis:
  - Politikisto ofte havas putrajn dentojn kaj portas de malantaŭ la buŝo, kaj la senodorigilo de elokventeco ne kaŝos vortajn fekaĵojn!
  Angelica frapis la malamikon, ankaŭ uzante siajn nudajn, ĉizitajn krurojn, kaj kukis:
  - La politikisto estas lupo kun falsaj dentoj, sed kun vera longa lango, kiu estas multe da porko!
  Snezhana pafis mortigan eksplodon al la afganaj fantomoj kaj ĝoje ekkriis:
  - La fakto, ke politikisto metas sian langon en la poŝojn de balotantoj, ne estas tiel malbona, estas pli malbone, ke li plenplenigas!
  Angelica, pafante al la afganaj ekstremistoj, kaj brutale batante ilin senkompate, notis, falĉita per eksplodoj de uranio:
  - Ne tiom timigas, se politikisto elprenas monerojn el la poŝoj de balotantoj, pli malbone estas, kiam li enmetas porkon!
  Alicio ankaŭ frapis, premante sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon, kaj nudigante siajn dentojn, komentis kun ĝojo:
  - Soldato povas ekplori el sia tuta animo post perdo de siaj kamaradoj, senanima politikisto povas verŝi nur krokodilaj larmoj!
  La T-95 U-tanko estis la plej moderna modelo, kun granda provizo de konkoj kaj aliaj specoj de kartoĉoj. La knabinoj batalis bone, sed la milito en Afganio daŭre brulis.
  La milito estas sur kaj la knabinoj montras la plej altan klason de sia aerakrobatiko. Kaj ili montras ekzemplojn de venkaj realaĵoj.
  Kaj ili estas tre agresemaj.
  Snezhana draŝis la muĝahidinojn, batis ilian mason uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - La politikisto havas piedojn-ŝovelilojn kaj rastilojn en la denaroj de balotantoj helpe de sia lango, malplenigante siajn poŝojn, por ke estu ie por alglui porkon!
  Alico, skribaĉante sur duŝmanojn, kaj agante kun sovaĝa ekscito, nudigis siajn dentojn, notis:
  - Politikistoj estas elokventaj en promesoj, sed langaj kiam temas pri senkulpigoj por neliverado!
  Angelica, batante senkonscie la Mujahideen venantajn de ĉiuj flankoj, kiel gluiĝemaj blatoj, notis:
  - La politikisto havas flekseblan langon, sed la balotantoj havas malmolan oston en la gorĝo!
  Snezhana daŭre tratranĉis la ribelulojn per jetoj de uraniaj kugloj, batante ilin kiel grajnojn el spikoj, notante:
  - Politiko estas kompleta psikiatria hospitalo, piro kreskas sur saliko!
  Alico pafis alt-eksplodeman obuson al la dushmanoj de Afganio, batante ilin forte kaj pepante:
  - Soldato bezonas bovan sanon, kaj la menso ne estu ŝafo, por ke la porkoj ne plugu!
  Angelica, daŭranta pafi al kontraŭuloj kaj montri virtuozan precizecon, notis:
  - Estas bone havi gajajn krurojn sur la batalkampo, sed oni ne kliniĝu ĝis la nivelo de leporo, por ne esti formanĝita de vulpo kaj pisita de porko!
  Snezhana skribaĉis ĉe la malamiko kvazaŭ verŝante plumbon kaj uranian pluvon, kaj grincis:
  - Virino, devante fariĝi ĉevalino, ankaŭ ne devas esti ĉevalino en ŝia menso, alie viro plugos, kaj ŝi estos porko ĝis la kolhararo mem!
  Alicio, pafante al la grimpantaj fantomoj, flirtantaj barboj, kaj grizaj kaj nigraj kaj ruĝaj, muĝis:
  - Stulta estas ne la virino kun vizaĝo de ĉevalino, sed tiu, kiu lasas sin plugi de porko!
  Angelica jesis konfirmi tion, batante senkonscie la hordojn de atakado de afganaj ekstremistoj, kun muĝado:
  - Se vi lasis vin plugi porko, vi portos kolumon dum la menso restos ŝafo!
  Snezhana vigle frapis la tumulon de la Mujahideen kaj knaris:
  - Politikisto povas plugi ne nur kun ŝafa menso kaj kokida cerbo, se li estas porko kun vulpo ruzo, kaj erinaco eltrovemo!
  Kaj ridu, montrante sian longan rozkoloran langon.
  Jen la knabino denove draŝas siajn kontraŭulojn per la nudaj piedfingroj.
  Alico frapis la Muĝahidinon, detranĉis lian kapon, trapikis lian stomakon per eksplodo kaj knaris:
  - La politikisto parolas ronde, sed el siaj paroladoj en la distrikto, eĉ ruliĝanta pilko, krom ke nur porkaj kukoj enmiksiĝas!
  Angelica ridis kaj sendis mortigan kaj detruan atakon al la malamiko, gruntis:
  - Se politikisto algluos sian muzelon al la voĉdonanto, tiam la popolo nepre restos sen centono!
  Snezhana sprite rimarkis, elmontrante la dentojn, ke ili brilas pli hele ol perloj en la sunradioj:
  - Permesante al politikisto enŝovi sian langon en monujon, vi restas kun nazo kovrita per porko, kaj sen pantalono!
  Alico, pafante al spektantoj, uzante siajn nudajn piedfingrojn, prenis kaj eldonis kun spriteco:
  - La longa lango de politikisto estas kiel laso ĉirkaŭ lia kolo, nur vi povas forĵeti ĝin ne per piedfrapo de viaj hufoj, sed per akra menso kaj eltrovemo!
  Angelica, krevigita ĉe la Muĝahidinoj per eksplodo de uraniaj kugloj, batis decan nombron da ili kaj knaris:
  - La lingvo de politikisto, kiel laso, tenos bovokolokon, se la voĉdonanto havas ŝafan menson!
  Snezhana agreseme notis, palpebrumante al siaj ekvivalentoj. Kaj samtempe daŭre pafi tre precize kontraŭ duŝmanoj:
  - Lango de virino karesas ŝiajn orelojn, politikisto havas venenan pikon, kiu gutas venenon sur ŝian cerbon!
  Alicio notis, detranĉante la spektrojn atakantajn ŝin, ke ili grimpis kiel formikoj sur hakilon:
  - La politikisto gutas oran pluvon de elektopromesoj sur la cerbon de balotantoj!
  Angelica, draŝante ĉe la Muĝahidinoj, uzante siajn graciajn nudajn piedojn, notis:
  - En la politiko estas konstanta sekeco por la plenumo de elektaj promesoj, sed aliflanke la parolo senĉese fluas, kaj gutas sur la cerbon!
  Snezhana, elsputante flamfluojn de flamĵetiloj, kaj bruligante la muĝahidinon vivanta, notis:
  - Politikisto kiel urso amas la dolĉan mielon de paroladoj, sed anstataŭ vintrodormon li porkoj dum la tuta jaro!
  Alice ankaŭ konfirmis, fervore palpebrumante al la knabinoj, kaj ofensive ekstermante la spektrojn:
  - Se vi ŝatas aŭskulti la mielajn paroladojn de politikistoj, tiam tri haŭtoj estos deŝiritaj de vi kiel urso!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, ĉi tiu ĉarma blondulo premos la stirstangajn butonojn.
  Angelica rimarkis, palpebrumante agreseme, nudigante siajn perlajn dentojn, kaj batante spektrojn:
  - La tilio havas bonodoran mielon, kaj la mielo el la buŝo de politikistoj, kvankam solida tilio, estas sufoka!
  Snezhana draŝis la atakan tankon de la Mujahideen. Samtempe, kompreneble, ŝi uzis siajn nudajn piedfingrojn kaj muĝis:
  - Politikisto, kiel vulpo, estas ofte ruza, foje li diras la veron, se ĝi estas profita, sed samtempe li sukcesas fuŝi ĝin eĉ je sia propra malutilo!
  Alicio prenis ĝin kaj frapis ĝin helpe de la skarlataj cicoj de sia brusto kaj kuis kun dentorido, kiu ekbrilis kiel spegulo:
  - Politiko estas loko, kie oni ĉiam sukcesas fuŝi, nur la balotanto foje balaas la kadon per la sanga fluo de la revolucio!
  Angelica denove ridis, kaj nudigis siajn perlajn dentojn en piranha rideto, kaj ŝi estis ruĝhara knabino, notis:
  - La vorto politikisto kaj la vorto deca, estas kunigitaj nur kun aldono de la tria - bastardo!
  Snezhana kukis, disbatante multajn muĝahidojn, batante ilin kiel okulvitrojn de kaŝpafisto, kaj ne forgesante kuki:
  - Politikulo en karaktero povas havi ĉion krom konscienco kaj honoro, sed li maskas sin konscience, kvankam malhoneste!
  Alicio ankaŭ aldonis sprite, ŝiaj okuloj brilantaj pro safiroj, ŝiaj nudaj piedfingroj surprize lertaj:
  - La politikisto promesas ormonton al la ĉielo por lumigi stelon, nur li ne donas oran lumon, kun tia lumaĵo, la voĉdonanto ne atendos tagiĝon!
  Angelica ankaŭ tre sprite daŭrigis, disbatante la Mujahideen. Samtempe, la belulino uzis la rubenajn cicojn de siaj mamoj. Kaj ŝi faris ĝin tre bele.
  Kaj ŝi denove hurlis, kiel segilo kun senŝeligita pipo:
  - La politikisto havas pli da maskoj ol la steloj en la ĉielo, sed ĉiuj estas nur por faciligi la porko de la vulpo politikisto!
  Kaj la tanko daŭre glitis kaj flirtis, terenbatante kaj bruligante la militistojn. La bataloj estis preskaŭ unuflankaj. Sed Rusio ankoraŭ suferis perdojn. Kaj estis pli kaj pli da ili.
  Ankoraŭ estas jaroj kiuj pasis ... La jaro 2018 venis ... Kaj la milito en Afganio ankoraŭ daŭras kaj ne volas malrapidiĝi. Kaj multaj soldatoj jam estis enterigitaj.
  Snezhana kaj Mirabela pafas ĉe la pozicioj de la ribeluloj de atakaviadilo. Kaj ili estas agreseme ekstermitaj. Kaj la arbaroj amase brulas. Salvoj de la Tornado fandas montojn.
  La milito daŭras.
  Snezhana rimarkas kun rido:
  - La politikisto estas parte vulpo, parte lupo, parte elefanto en porcelanbutiko, iel malkuraĝa leporo, sed fakte kompleta porko!
  Mirabela sendis raketon kun mortiga forto helpe de siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - La politikisto amas per la lango draŝi akvon en pistujo - okupo, kiu estas senutila por balotantoj, sed alportas enspezon al la politikisto en formo de ŝaŭmo de senutila parolado!
  Post tiuj ĉi vortoj, la knabinoj komencis ridi kaj malkovris la dentojn. Kaj palpebrumu unu al la alia.
  Kaj sendu raketojn en riveretojn, Kaj rompante montojn en rubojn. Kaj kantante:
  - Oni ordonis eldetrui la vilaĝon al la tero,
  Salvoj de tornadoj ekbrulis la montojn...
  Oni povas vidi, ke iu forblovis nian karton,
  Nu, al la diablo kun ĉi tiuj konversacioj!
  Kaj kun siaj nudaj kalkanoj, la knabinoj denove sendas la mortigan forton de la raketo, kaj detruas la poziciojn de la duŝmanoj.
  La milito ankoraŭ daŭras... Kaj ĝi ne vidas finon. La kontraŭmilita movado kreskas en Rusio. Ĉiuj volas fini ĝin. Sed prezidanto Putin estas obstina...
  Do dum la ruso batalas, kaj estas klare, ke multaj pli interesaj aventuroj atendas nin.
  
  LA OBSEDO DE GENGHIS KHAN
  Ĝingis-Ĥano estis obsedita de la ideo de senmorteco por si mem. Kaj ne nur timo pelis ilin. La granda mongolo komprenis, ke post sia morto multaj filoj kaj nepoj ronĝos en la lukto por potenco, kaj la giganta imperio disiĝos en plurajn partojn kaj falos en kadukiĝon. Estis klare kiel la konkero de Aleksandro la Granda de la mongoloj estis delikata.
  Kiom kostas tiu Mongolio? Kion ili povas fari por konservi ĉion? Ni bezonis specialan imperion...
  Ĝingis-Ĥano volis eternan vivon, kaj miloj da mesaĝistoj tra la mondo serĉis la eliksiron de eterna vivo, aŭ ion similan.
  Sed unu el la mesaĝistoj de Ĝingis-Ĥano liveris la artefakton "Spegulo de la Irbis". Ĝi enhavis potencan feinon kiu jesis doni al Ĝingis-Ĥano eternan vivon. Sed ĉiujare, naŭdek naŭ virgulinoj estas oferataj al la diabla spirito. Kaj ĝi estis tiel alta prezo por la senmorteco de Ĝingis-Ĥano.
  Sed la feino plenumis sian vorton kaj juneco revenis al Ĝingis-Ĥano. Fininte la konkeron de Ĉinio, ĉi tiu komandanto iris al Hindio. Ĉi-foje la mongoloj moviĝis kaj povis konkeri ĉi tiun mirindan kaj varman landon. Tiam Ĝingis-Ĥano iris al Bagdado kaj ankaŭ kaptis ĝin, mortigante preskaŭ ĉiujn virojn.
  Plue, la mongoloj konkeris la Proksiman Orienton kaj la Volgan regionon.
  Granda kampanjo kontraŭ Rusujo komenciĝis... En ĉi tiu kazo, la armeo de la mongola-tataroj estis eĉ pli multnombra kaj pli bone ekipita. Kaj ili povis kapti Novgorodon, reginte ĝin per ŝtormo.
  Kievan Rus ankaŭ estis konkerita. Kaj tiam la homamasoj de mongoloj verŝis en Eŭropon.
  Ĉi-foje, la imperio havis pli da forto kaj pli bonan teknologion. Kaj ili venkis kaj la hungarojn kaj aliajn kavalirajn ratiojn. Ili prenis kaj Vienon kaj Berlinon, kaj atingis Italion, kaptante ĝin ankaŭ. Ni ankaŭ atingis la terojn de la Frankoj. Parizo ankaŭ estis prenita.
  Kaj tiam la hordoj moviĝis, atingante la lastan maron. Poste vojaĝo al Pireneoj kaj la kapto de Hispanio. Kaj poste transiru al Afriko. Komence, kun la konkero de la nordo de la Nigra Kontinento. Sed tiam la mongoloj moviĝis suden laŭ Nilo kaj trans la dezerton.
  Tiel, ĉiuj teroj de la tera itinero en la orienta hemisfero estis kaptitaj.
  Sed ĝi ne finiĝis tie. La mongoloj konstruis floton, kaj konkeris pli kaj pli novajn teritoriojn ...
  La indianoj provis rezisti, sed estis parte buĉitaj, kaj kelkaj mortis pro malsano. La pluvivantoj rekonis la aŭtoritaton de la mongoloj.
  Resume, je la fino de la dektria jarcento, estiĝis tutmonda mongola imperio, gvidata de Ĝingis-Ĥano.
  En ĝi, multe estis pruntita en administrado de Ĉinio, kaj ion de Antikva Romo. Oni komencis konstrui piramidan sistemon de potenco, kolosa lando kaj administrado de satrapoj. Tiel, speciala, centralizita sistemo ekestis sur tutmonda skalo.
  Scienco kaj medicino ankaŭ disvolviĝis. Multaj aferoj estis faritaj por la homoj en la evoluo de agrikulturo kaj metio. La popoloj de la planedo Tero pli kaj pli miksiĝis. Kaj nova socio naskiĝis.
  En la estonteco, ĉiuj loĝantoj de la imperio ricevis civitanecon kaj sklaveco malaperis.
  Kaj finfine, la epoko de spaca ekspansio komenciĝis. Ĝingis-Ĥano havis malmulte da potenco super unu planedo kaj li volis multe pli.
  Kaj ankoraŭ ĉiujare naŭdek naŭ virgulinoj estis oferitaj al la infera Diaĵo.
  Kaj ili estis elektitaj de speciala loto. La knabinoj estis de malsamaj naciecoj kaj specioj. Kaj ili iris tiel nudpiede en mallongaj blankaj jupoj kaj maldika strio da ŝtofo sur la brusto.
  La loĝantaro de la imperio de Ĝingis-Ĥano estas miliardoj da homoj. Kaj jam estas setlejoj sur la Luno, kaj stelŝipoj surteriĝis sur Marson kaj Venuso. Elpensu sciencistojn kaj fotonajn raketojn kapablajn akceli al la lumrapido.
  Kaj samtempe ili oferas al la infera spirito, ke Ĝingis-Ĥano restis por ĉiam juna kaj sana.
  Vladimir Rybachenko, kuraĝa, muskolforta knabo de dek tri jaroj, ne toleris tion. Precipe kiam lia fratino estis elektita kiel la viktimo. Kaj dektrijara knabo decidis venĝi kontraŭ Ĝingis-Ĥano.
  Sed kion li povas fari sola kontraŭ tuta armeo? Kaj kiel venki la monstron?
  La knabo decidis interkonsiliĝi kun la sorĉistino. Kaj li iris en la densan arbaron, pendigante siajn sneutojn sur stango.
  La knabo marŝis laŭ la vojo kaj kantis;
  La batalantoj de mallumo certe estas fortaj,
  Malbono regas la mondon sen scii la nombron...
  Sed vi, filoj de Satano -
  Ne rompu la potencon de Kristo!
  Tamen, la religio de kristanismo estas malpermesita. Kaj ĉiuj havas nur unu Dion - Ĝingis-Ĥano mem!
  Nu, kaj tia Diaĵo, kiel lia ĉevalo. Tamen, ĉevaloj, male al Ĝingis-Ĥano, estas mortigaj, kaj ili estas ŝanĝitaj kiam ili maljuniĝas.
  Vladimir Rybachenko promenas, vangofrapante siajn bebpiedojn. Kaj tiam sabrodenta tigro kun ses piedoj eliris renkonte al li. La arbaro ĉi tie ne estas simpla, sed magia.
  La knabo riverencis al la grandega, kiel elefanto nur pli longa besto kaj demandis:
  - Ĉu mi iru al la sorĉistino?
  La grandega sabrodenta tigro respondis per muĝado:
  - Respondu al tri demandoj - tiam mi enlasos vin!
  La knabo Vovka ridetante demandis:
  - Kaj se mi ne respondas?
  La sabrodenta tigro bojis:
  "Do mi disŝiros ĝin!"
  Vladimir Rybachenko logike rimarkis:
  - Du mortoj ne povas okazi, oni ne povas eviti!
  La sabrodenta tigro blekis:
  - Kion timas la plej kuraĝa homo, kaj la lasta malkuraĝulo ne blovas siajn lipharojn?
  La knabo enpuŝis sian pugnon en la mentonon de la infano. Nu, ĝi estas mistero. Vere kio? Eble morto?
  Vladimir Rybachenko kantis:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo ...
  Ĉar la Sankta Patrujo batalos,
  Kaj eĉ morti venkos!
  La sabrodenta tigro agreseme muĝis:
  - Vi legos poezion aŭ respondos demandojn!
  La knabo volis ĵeti la tigron: kie estas via konscienco, sed tiam ekbrilis al li, kaj la knabo eksaltis:
  - Konscienco! Eĉ la plej kuraĝa homo timas la konsciencon!
  La sabrodenta tigro kontraŭvole kapjesis kaj konfirmis:
  - Unu - nulo en via favoro! Nu, kio pri la alia demando.
  La mastodono turniĝis kaj grumblis kiel monstro:
  - Kiu estas la plej bela en la mondo?
  La knabo frapis sian nudan piedon kaj turnis sin. La demando ja estas la plej malfacila. Sed la respondo estas en mia kapo!
  Vladimir Olegovich eldiris:
  - Ne ekzistas pli justa vero, la vero de ia mensogo estas pli bela!
  La sabrodenta tigro denove kvakis pro malkontento:
  - Ĝuste, hundido... mi vidas, ke vi estas nur superbatalanto! Bone, ni iru al la tria enigmo.
  La knabo kapjesis sian helan kapon.
  - Ni!
  La sabrodenta tigro blekis:
  - Kio estas la plej rapida en la mondo!
  Vladimiro levis la ŝultrojn. Li volis diri ke la fotono. Sed kial mi memoris, ke sciencistoj disvolvas ultrafotonojn por flugi kun superlumaj rapidoj. Jes, ĉi tio ne estas tute kion vi bezonas. Kaj gravitonoj ŝajnas moviĝi pli rapide ol la lumrapideco.
  Vladimir Oleg batis sian frunton per la pugno kaj respondis:
  - La penso de homo estas pli rapida, kaj pli rapida ol iuj radioj!
  La sabrodenta tigro ekridis, kaj grincante per la dentoj respondis:
  - Logike! Vi estas juna, vi havas tri nulon en favoro! Vi povas iri!
  La knabo remanta per siaj nudaj piedoj laŭ la flava brika vojo, zumante...
  Kaj en la silento de la montoj, kaj la stelitaj altaĵoj,
  En la mara ondo kaj furioza fajro...
  Kaj en furioza, kaj furioza fajro!
  Kaj la infano eksaltos kaj frakasos la pavimon per sia nuda piedo. Sed ĝi estas sufiĉe dolora.
  La knabo grumblis:
  - Kia doloro, kia doloro - la imperio de Ĝingis-Ĥano - cent - nul!
  Tiam li pensis, kio se la Granda Supera Imperiestro Ĝingis-Ĥano mortos? Ĉu ĝi profitos al la homaro? Ja en la monda imperio oni vivas bone. Ĉiuj havas laboron, kaj ĉiuj estas sataj, ne estas epidemioj, multaj malsanoj malaperis, eĉ kancero estis vakcinata. Morteco estas malalta, kio eĉ trudis limigojn al la naskfrekvenco. Preskaŭ ĉiuj havas aŭton. Teknologio evoluis, tiam la tutan Tri tagojn semajne libere! Kaj la distra industrio estas granda. Kaj homoj vizitis ĉiujn planedojn de la sunsistemo, kaj jam sur Marso estas la unuaj urboj.
  La knabo Vovka Ribaĉenko kantis;
  La suno brilas super ni
  Ne vivo, sed graco...
  Al tiuj, kiuj respondecas pri ni
  Estas tempo kompreni
  Al tiuj, kiuj respondecas pri ni
  Estas tempo kompreni!
  Ni estas malgrandaj infanoj
  Ni volas marŝi!
  Sed nun ŝiaj nudaj kalkanoj komencis iomete bruli. La flava briko estas varma. Sed vi ne povas porti ŝuojn: infanoj povas promeni laŭ la flava vojo aŭ nudpiede, aŭ en magiaj ŝuoj. Ĉi tiuj estas la reguloj de la magia arbaro. Kaj sen magio, vi ne povas savi vian fratinon.
  La knabo eltenas, kaj eĉ nudas la dentojn... Li estas vera pioniro, kiu ne kliniĝas.
  La infano pensis distri sin de la brikoj, kiuj fiksrigardis liajn kalkanojn, ĉu pro tio la mongoloj povis konkeri la tutan mondon? Ke ili ĉiuj estas pli fortaj aŭ pli inteligentaj? Kaj kial senmorteco iris al Ĝingis-Ĥano - kiu antaŭe faris kruelecon.
  Nu, kompreneble ne nun. Estas leĝoj, kiuj mildiĝas de generacio al generacio. Ekzemple, la brutala mortopuno estis aboliciita. Tiam la uzo de torturo kaj korpa puno estas limigita. Ekzemple, infanoj en lernejoj ankoraŭ estas batataj per bastonoj sur la nudaj kalkanoj pro miskonduto. Sed la batoj estas transdonitaj de infano de la sama aĝo kaj pezo kiel vi, kaj bastono kun plasto estas fleksebla kaj elasta. Ĝi alportas doloron, sed ne kripligas la plandojn de infanoj.
  Kvankam infanoj ankoraŭ estas batataj sur la kalkanoj kaj gluteoj en lernejoj, sed ne ofte. Foje ili simple metas ĝin en angulon.
  La mortpuno ankaŭ maloftis. Kaj ĝi estas kutime farita publike. Sed ili ne estas ekzekutitaj tro ofte.
  Kvankam Vladimiro vidis, kiel tri knabinoj estis pendigitaj. Ili iris al la eŝafodo en tre mallongaj blankaj jupoj kaj mamoj apenaŭ kovritaj de ŝtofa fadeno. Kaj kompreneble nudpiede.
  Virinoj kaj neplenaĝuloj estas kutime ekzekutitaj nudpiede, kaj preskaŭ nudaj. Kaj plenkreskaj viroj estas kutime ekzekutitaj endome. Infanoj ankaŭ estas ekzekutitaj publike por la celo de timigado. Krome, la ekzekuto estas montrita sur koloraj ekranoj, kaj lernejanoj estas devigataj spekti ĝin. Sed ĉi tio fariĝas ĉiam pli malofta. Krimo falas. Teknologioj disvolviĝas, kaj estas multe pli malfacile por homo, kiu faris delikton, eviti respondecon.
  Vladimir Rybachenko finfine sentis, ke la varmo en la brikoj malpliiĝas.
  La knabo kantis kun ĝojo:
  - Trakoj kuras laŭ la kurbo,
  Nudpiedaj knaboj...
  Laciĝis enterigi ĉevalojn
  Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Kaj la knabo levis:
  - Glitis! Ĝi iris ien!
  Ĝi prenis min!
  Kaj antaŭ la knabo estis kabano sur kokaj kruroj. Granda kaj bela. Ŝi nur staris reen al la infano.
  Vladimir Rybachenko agreseme kriis:
  - Kabano, kabano, turnu la dorson al la arbaro, antaŭ mi!
  La kabano turniĝis... Ĝi moviĝis facile kaj sen knaro. La pordo malfermiĝis kaj knabino elpaŝis. Kaj tia bela natura blondulo.
  Ŝi rigardis la knabon en pantaloneto, nudpieda kaj blonda, ruis:
  - Mi scias, kial vi venis! Ĉu vi volas savi vian fratinon?
  La knabo respondis nudigante siajn dentojn:
  - Ne nur! Mi ankaŭ volas savi mian planedon de la despotismo de Ĝingis-Ĥano!
  La blonda sorĉistino ridis kaj respondis:
  "Vi faris malfacilan laboron, knabo. Tre malfacile, sed... mi helpos vin se vi respondos la demandon.
  Vovka kapjesis.
  - Kiel studento en la lernejo, mi kutimis respondi demandojn!
  La blonda sorĉistino, elmontrante la dentojn, demandis:
  - Kio estas pli multekosta ol cent rubloj?
  La knabo ridetis kaj respondis:
  - Ducent rubloj mejlojn!
  La blonda sorĉistino ridis kaj komentis:
  - Nu, ĝi estas tre simpla. Sed jen vi estas sur la vojo. Antaŭe, unuflanke, estas via patrino, aliflanke, via plej bona amiko - kiun oni devas dispremi?
  Fide respondis Vladimir Olegovich Rybachenko:
  - Bremsoj!
  La blonda sorĉistino kapjesis.
  - Amindaj! Vere bona! Tiam la demando, mi demandos vin pli malfacila: kial la Ĉiopova Dio ne feliĉigas ĉiujn homojn!
  La knabo fajfis kaj rimarkis:
  - Nu kaj demando! Eĉ la plej spertaj teologoj ne scias la respondon al ĝi!
  La blonda sorĉistino kapjesis.
  - Kion vi pensis, ke vi povas akiri ĉion tiel facile?
  La knabo respondis kun suspiro:
  - Bone, mi provos...
  La knabo sulkigis sian infanecan frunton kaj piedpremante la nudajn piedojn, provis koncentriĝi. Li vere sentis sin malkomforta ... Kvazaŭ li estis peco de viando sur hoko, aŭ io pli malbona. Ĝenerale, estas tiom malmulte da justeco en la mondo. Tiel estis literatura geniulo Aleksandro Sergejeviĉ Puŝkin, kaj li mortis en duelo en la aĝo de tridek sep jaroj. Kaj kiom utila ĝi povus fari por la homaro? Kaj estas nenio por diri pri la juna Lermontov, li ĵus akiris literaturan impulson. Kaj ĝenas koliko en la flanko.
  Kaj tiam subite ekkomprenis lin: gravas respondi ne tiom ĝuste kiom rime.
  La knabo trankvile diris:
  - Dio povas fari feliĉon, se vi ne estas malbona kun via menso! Kial ne feliĉo por ĉiuj - vi bezonas soifon je ŝanĝo!
  La blonda sorĉistino fajfis kaj rimarkis:
  - Tio estas via menso! Bone farite, vi estas bonega knabo! Tial mi konsilos vin!
  La knabo frapis sian nudan piedon kaj knaris:
  - Dankon!
  La sorĉistino palpebrumis kaj respondis:
  - Necesas rompi la "Spegulon de la Irbis" kaj tiam Ĝingis-Ĥano estos fleksita kaj lia regado finiĝos!
  Vovka levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Ĉi tio estas bona! Sed la spegulo ne estas tiel facile rompebla, ĝi estas gardata!
  La sorĉistino kapjesis.
  - Jes, li estas gardata pli forta ol Ĝingis-Ĥano. Sed mi povas savi vian fratinon de esti oferita! La feino en ĉi tiu spegulo povas rifuzi oferon al Akulina Rybachenko se vi venkas unu el la monstroj de la infero. Vi havos teamon... Se vi atingos vian celon, vi ne nur savos vian fratinon, sed vi mem povos preni la lokon de Ĝingis-Ĥano!
  La knabo demandis kun espero en sia voĉo:
  - Kaj vi ne devos mortigi virgulinojn pro eterna vivo?
  La blonda sorĉistino kapjesis.
  - Ne, mia knabo! Ne devas! Vi ricevos la tutan potencon de la spegulo Irbis, kaj ĝiaj kapabloj estas bonegaj.
  Vladimir Rybachenko rimarkis:
  - Regi la planedon Tero kaj la tuta Homaro estas bonega! Sed ankaŭ estas granda respondeco!
  La blonda sorĉistino kapjesis.
  - Prave! Sed estas multaj aferoj, kiujn vi povas fari por homoj! Sed ĉiuokaze, vi volas savi vian fratinon, ĉu ne?
  La terminatora knabo kapjesis.
  - Jes, mi estas preta! Preta por laboro kaj defendo!
  La sorĉistino prenis la knabon je la mano kaj kondukis lin al la spegulo, kapjesante:
  Nun vi havas mision!
  La spegulo estis grandega kaj brilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko, kaj laŭvorte brilis.
  Vovka respondis kun rideto:
  - Ovo devas esti boligita dum dek kvin minutoj por fariĝi malvarmeta, kaj pioniro ĉiam pretas!
  La knabo kapjesis, levis sian nudan, sunbrunigitan kruron kaj rezolute faris paŝon en la nekonataĵon.
  
  LA STABILECO DE STALIN AŬ RIUZITAJ GAMBITOJ
  Hitler ricevis alian ŝancon. Stalin, kolera pro la minaco al Ĵitomiro, malpermesis la retiron de trupoj de tie kaj postulis, ke antaŭ sia vizito al Teherano estu daŭrigita la ofensivo sur la dekstra bordo de Ukrainio. Kaj kiel rezulto, la sovetiaj trupoj falis en la kaldronon, kaj estis tute venkitaj. Kaj la nazioj rekaptis Kievon, kaj ĉirkaŭis la sovetiajn trupojn preter Dnepro. Kaj ili povis konstrui defendojn laŭ la Dnepro tie. Kiel rezulto, la milito daŭris. Stalino nuligis la ofensivon en la nordo proksime de Leningrado, kaj transdonis soldatojn en la sudon. Sed ĝi jam estis malfrua decido. Ne eblis denove kapti pontojn trans Dnepro. Kaj la nazioj konstruis tie fortikaĵon kaj rezistis. La perdoj de la Ruĝa Armeo estis grandaj, kaj aktivaj malamikecoj estis prokrastitaj ĝis la somero. Dum la germanoj havis la iniciaton. Kaj en junio, la surteriĝo en Normandio finiĝis por la Aliancanoj en kompleta katastrofo kaj la malvenko de la Aliancanoj, kiuj perdis pli ol duonmilionon da soldatoj kaj oficiroj kaj multe da ekipaĵo kiel kaptitoj.
  La batalo por Krimeo ankaŭ daŭris. La germanoj estis bone fortikigitaj, kaj povis streĉi la reziston. Kaj la ofensivo en la centro kaj en la Leningrada direkto komenciĝis kun prokrasto. Kiam la germanoj, venkinte la aliancanojn, povis translokigi soldatojn de la Okcidento.
  La germanoj povis forpuŝi la ofensivon de la sovetiaj trupoj. Aparte, ili havis alkuregantan TA-152 universalan atakaviadilon, kiu povus esti utiligita kiel laborĉevalo ĉe la fronto. Li estis pli progresinta ol la Focke-Wulf kaj multe pli bona ol ili laŭ flugaj trajtoj. Sed samtempe ankaŭ kun forta kiraso, kaj potencaj armiloj. TA-152 iĝis la plej masiva germana aviadilo, anstataŭe de deplojado de reagaviadiloj, por kiu la Luftwaffe-infrastrukturo ne estas preta ĉiuokaze. La ME-262 daŭre estas nefidinda aviadilo, kaj la Fuhrer, laŭ la konsilo de ekspertoj, ordonis ke ĝi estu finpretigita kaj ankoraŭ ne metita en produktadon. XE-162 ŝajnas esti bona aŭto, sed malfacile veturebla kaj ankaŭ ne taŭga por amasproduktado.
  Malantaŭ la TA-152 ĝi povas esti frontlinia bombaviadilo, atakaviadilo, kaj batalanto. Ĝia rapideco de 760 kilometroj hore estas pli alta ol tiu de la plej bonaj batalantoj de la Aliancanoj kaj Sovetunio. Kaj la armiloj estas la plej potencaj inter unu-lokaj veturiloj, forta kiraso. Kaj en terminoj de manovro, ĝi estas pli bona ol la Focke-Wulf, kaj estas sen multaj el la mankoj kiujn la antaŭa aŭto havis. Do la germanoj akiris la plej bonan helic-movitan aviadilon de la mondo, kio estas jako de ĉiuj komercoj. Kaj ne necesas precipe revizii la produktajn liniojn - li estas el la familio Focke-Wulf kaj lia evoluo.
  Sur la ĉielo, la germanoj sentis sin pli memfida. Kaj surtere ili ne estis tiel malbonaj.
  La memveturaj pafiloj E-10 montriĝis relative sukcesaj. Malalta silueto de unu kvardek centimetroj ebligis meti la aŭton en malaltan pezon de dek tunoj. Dissendo kaj motoro en unu bloko kaj laŭlarĝe, kaj nur du ŝipanoj. Vere, Hitlero ne ŝatis ke la dikeco de la kiraso: frunto de sesdek milimetroj sur la flanko de tridek milimetroj ne sufiĉas. Kaj sur la frunto, la dikeco pliiĝis ĝis okdek du milimetroj, flanke, kvindek du milimetroj. Kaj la pezo de la maŝino pliiĝis al dek kvin tunoj.
  Sed kun motoro de 400 ĉevalfortoj, ĉi tio estas kontentiga. Kaj la milito iris pli sukcese. SAU E-10 montranta sin kiel efika kaj tena maŝino. Ĝia potenca kiraso kun grandaj inklinoj en la frunto ne trarompis la plimulton de sovetiaj pafiloj. Kaj ĝi montriĝis granda helpo.
  La sovetiaj trupoj tamen prenis Krimeon, sed ne povis trarompi la germanajn defendojn en aliaj lokoj. Kaj Leningrado restis provizore en blokado.
  La batalado daŭris ĝis vintro... En januaro, la sovetiaj trupoj provis denove antaŭeniri, sed ilia bato estis sufokita. En la serio, la germanoj ricevis pli progresintan Panther F kun mallarĝa gvattureto kaj pli malalta silueto. Ŝia kiraso estis pli dika kaj pli dekliva ol kutima Pantero. Kaj la tuto estas eĉ iomete pli malgranda danke al pli densa aranĝo. Kiel rezulto, la germana aŭto ne penetris la frunton per tridek kvar, kaj havis ŝancon kontraŭ la IS-2, kaj samtempe ĝia veturado eĉ pliboniĝis.
  Ĝi montriĝis pli forta kaj pli dika, kaj flanka kiraso. Nun ĝi ne estis prenita de kontraŭtankaj fusiloj, kaj kvardek kvin. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas rimarkinda decido, kiu plifortigis la germanojn ol antaŭe.
  Do ili tenis la fronton ... En marto, la nazioj lanĉis ofensivon en Italio kaj venkis la aliancanojn ... Kaj ili forpelis la britojn kaj amerikanojn el Sicilio en aprilo ...
  La nova usona prezidento Truman, pro la agado de germanaj submarŝipoj kaj la gravaj perdoj de la usona floto, proponis al la Fuhrer paŭzon. La germanoj frostigis la programon de V-misilo, kaj ili, aliflanke, havis submarŝipojn funkciigitajn per hidrogena peroksido - tre efikaj. Kaj Usono kaj Britio suferis grandajn perdojn.
  Do la surteriĝoj en Filipinio kontraŭ Japanio malsukcesis. Batalŝipoj de la Lando de la Leviĝanta Suno mallevis amerikajn transportojn. Kaj tiam flanke de la samurajo, la Ŝinobo eniris la militon. Kaj ĉi tiuj estas militistoj de la superklaso.
  Kaj eĉ pli la militistoj, aerakrobatiko!
  Post la malvenko de la usona bazo en Aŭstralio, la Ŝinobo iĝis pli aktiva. Ameriko alfrontas fenomenajn batalantojn, kiuj havas nenion por rebati. Kaj pezaj bombistoj kaj aviadilŝipoj estas senpovaj kontraŭ la armeo de nevideblaj superhomoj. Ĉi tio estas granda problemo, kiun alfrontas la ŝtatoj kaj Britio. Fire Tiger, kune kun malglataj batalantoj, atakis la usonan bazon en Peru Harbour. Kune kun li, la nevenkebla ina batalanto, Azumi, ankaŭ partoprenis la atakon. Ĉarma, ruĝhara japana virino. Azumi estas tre bela, kun larĝaj ŝultroj, altaj mamoj, fortaj koksoj. Ŝiaj kruroj estas nudaj la tutan tempon, kaj en la varmego kaj en la malvarmo, sed tre belaj, ĉizitaj kaj graciaj. La piedfingroj estas longaj kaj prensaj.
  Azumi tre ŝatas uzi ŝiajn nudajn piedojn por ĵeti diskojn. Terura virino, fajra tigrino - kaj pasia en la lito. Ninja-knabinoj estas tradicie nudpiedaj, trejnitaj de infanaĝo kaj ne malpli danĝeraj ol viroj. Bela!
  La usonanoj tuj sentis ĝin. Dum imitado de delfenoj, Ŝinoboj tuŝas subakve. Ili uzis por minado aviadilŝipojn kaj batalŝipojn, specialan eksplodaĵon, kiu estas miloble pli potenca ol TNT. Naĝante sub la ventro mem de la ŝipo, ili fariĝis malgranda pilko kun magneto, proksimume de la grandeco de juglando. Jen la knabinoj!
  Ŝinobo naĝas preskaŭ silente. Ili ne povas esti trovitaj subakve. Eluzeblaj ombroj. Tiam ili kuŝis eksplodaĵoj de grandega potenco, sed kompaktaj.
  Kaj tiam venas la atako sur la bazo. Gardostarantoj estas forigitaj en frakcio de sekundo. Flugas elfluemaj akre kalitaj diskoj. Kaj tranĉis gorĝojn kaj kolojn. Usonaj soldatoj mortas antaŭ ol ili eĉ krias. Tiam denove la flugo de la nevidebla. Knabinoj ĵetas ludojn per siaj nudaj fingroj. Iliaj kruroj estas nekutime lertaj.
  La bazo estas sub atako de ĉiuj flankoj. Aviadiloj eksplodas, grandega, bolanta flamo ekflamas. Kaj la tuta retejo estas tuj kovrita de ĝi. Centoj da aŭtoj samtempe komencas disŝiri. Estis kvazaŭ giganta artfajraĵo estingus. Kaj samtempe funkciis la ŝaltado en karburilaj motoroj.
  Kaj ĉio siblas, bruas, eksplodas tuj... Fajraj gejseroj estas portataj alte en la ĉielon. Aŭdiĝas la ruliĝoj de la diabla tondro... Ĉio estas tuj, iel tuj miksita. Kaj la tero ŝajnas eliri el orbito, kaj nova suno aperas. Sed ne paca, sed armea, kaj infera. Homoj brulas, aŭtoj brulas, kaj ili eksplodas. Kaj la ninja knabinoj malproksime ĵetas eksplodajn pizojn per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj. Sed ĉi tio estas vere demona influo. Kaj paŭzoj aŭdiĝas, estas pandemonio. Pluraj aviadiloj ankoraŭ sukcesis disiĝi de la betona strio, sed ili kraŝis sur la surfacon kaj komencis ŝiri. Plena de morto, doloro kaj detruo.
  Miloj da amerikaj kaj britaj soldatoj mortis en la plej unuaj minutoj de la batalo. Kaj la batalo mem ne similis al batalo, sed al tuta ekstermado. Kaj pluvis, kaj pluvis sur amerikaj pozicioj, morto kaj cindro ...
  Krozŝipoj kaj batalŝipoj ankaŭ estis disŝiritaj, aviadilŝipoj estis dividitaj en duono. Tuta, absolute senkompata morto ankaŭ ludis sur la maro. Ŝi ĉiuj, kiuj falis en ŝian varman brakumon, forbrulis, forviŝis en pulvoron.
  Varmegaj, ruĝaj langoj lekis aviadilojn, fandis metalon, absolute ĉio brulis. Eĉ ŝtono...
  Ninja surscenigis veran, fajran ventegon, aŭ pli ĝuste ne ventegon, sed uraganon! Aŭ eĉ tornado. Kiu postlasas nur karbigitajn skeletojn kaj cindron.
  Azumi estas tre bela virino, sed mortiga. Ŝi ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj, kaj trafas la kontraŭulojn de Japanio. Kiu povas rezisti al la Ŝinobo?
  Kaj kiam krozŝipoj kaj batalŝipoj eksplodas, ŝtalo kaj titanio rompiĝas. La fajrotigro estas feliĉa. Ĉio iras laŭ lia plano. Jen falas la bevelita vico de usonaj soldatoj.
  Azumi apogas ŝian partneron. Kaj semas morton.
  Tamen, la juna virino notas:
  - La rusoj forte batis la germanojn ĉe Stalingrado. Se ni ne helpos, niaj aliancanoj perdos!
  La belulino ĵetis tri pinglojn per sia nuda piedo, ili trapikis la kolojn de naŭ soldatoj de la usona armeo penantaj eskapi el la infero. Sur la surfaco de la oceano, urĝe provante eviti esti tiritaj en la kirlakvon, amerikaj maristoj svarmas.
  La Ŝinobo finis ilin tranĉante per du glavoj samtempe kaj ĵetante diskojn. Japanaj virinoj estis tre aktivaj: sveltaj kaj fortaj. Kaj ili uzis siajn nudajn piedojn por pafi.
  Yamato memfide respondis:
  - Ni batos ankaŭ Rusujon! Khalkhin Gol estos venĝita!
  Kaj la super Ŝinobo kuris sian manon tra la aero, cunamo ondo pasis. Ĝi leviĝis kiel ventego de uragano, kaj englutis la maristojn flirtantaj sur la surfaco kun avida buŝo.
  B-29-bombaviadilo rondiris super la Ŝinoboj. Azumi prenis la ŝnuron de la miniatura arbalesto per siaj nudaj piedoj. Liberigis danĝerajn eksplodaĵojn. La aŭto estis laŭvorte disŝirita ... La fragmentoj disĵetitaj kiel benzinujoj kun eksplodaĵoj. Kaj pafis plurajn batalantojn. Azumi ridis, frotis sian nudan, gracian piedon sur la herbon kaj kukis:
  - Mi estas bonega knabino kaj bonega!
  La fajrotigro prenis ĝin kaj siblis:
  - Vere bonega! Ni ankaŭ ŝmiros ĉi tiujn rusojn, kiel la usonanojn!
  Azumi ridis kaj nudigis siajn dentegojn...
  La Ŝinoboj finis la lastajn aviadilojn kaj moviĝis de la insulo. Vi devas frakasi la ceterajn bazojn. Usonanoj longe memoros ĉi tiun tagon. Ili bedaŭros, ke ili trudis naftoblokadon kontraŭ la Lando de la Leviĝanta Suno, kiu devigis la japanojn batali. Kaj subite montriĝis, ke kvankam Japanio estas dekoble malsupera al Ameriko rilate ekonomion, ĝi havas tiom mirindajn specialajn fortojn, ke nenio kontraŭstaras!
  La Ŝinoboj atakis alian aviad-kompanian formacion. Ili flugis supren per virabeloj de la aero kaj faligis malgrandajn sed mortigajn bombojn. La hoteloj de la infero, kiuj flugis en la tubojn kaj fornojn de ŝipoj.
  Kaj ili eksplodigis ĉiujn vazojn en vico. La detruo daŭris kun uraganrapideco. Kaj la sinkigo de aviadilŝipo-grupo kovrita de krozŝipoj kaj batalŝipoj. Kaj ili estis kovritaj de inferaj pizoj de morto. Kiu, kudrita kiraso, ŝiris metalon.
  Fajroj furiozis super la maro, kaj ĉio fumis. Akra fumo leviĝis en la aeron kaj turniĝis kiel nigraj volvaĵoj de kobroj, eligante venenajn dentojn pretajn ronĝi tra la atmosfero.
  Kaj ĉio ĉi dancis, arkiĝis, trinkis en la aeron... Ninjas elsendis eksplodaĵojn, kaj lasante nerompita la plej altnivelan kaj modernan aviadilŝipon, atakis sian ŝipanaron. Tiam oni uzis katanajn glavojn, kaj ninjaj knabinoj ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj. Kaj ili faris tion tiel majstre, ke unu kudrilo mortigis tri aŭ kvar homojn samtempe.
  La knabinoj atakis kaj kantis:
  - Ni ne estas mizeraj insektoj, superninja - ni tranĉas plakojn! Eksplicitaj talentoj - iru por ĝi!
  Kaj ili vere moviĝis kiel la kresto de ondo. Azumi tranĉis la admiralon per ŝia glavo, tranĉante ĝin en dek du pecojn per tri svingoj. Sango abunde ŝprucis, inundante la ferdekon. Azumi tweetis:
  - Vi estos en ĉerko! Mi tranĉos vin!
  Kaj mortigis alian admiralon. Kaj ŝi elmontris la dentojn tiel. Ŝinoboj ne timis pafojn. Kugloj flugis de ili. Ili ne konis malfortecon, lacecon kaj kompaton. Ili estis kiel birdoj sur flugiloj, aŭ eĉ jetmotoroj.
  Azumi vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn, lasante graciajn piedsignojn sur la ferdeko. Ŝi estas mirinda militisto. Sed ankaŭ la aliaj knabinoj estas bonegaj.
  La aviadilŝipo estas kaptita kaj, deplojita, estas prenita al japanaj havenoj. Ili ankaŭ bezonas feron.
  Estas ege malfacile rezisti la armeon de samurajo kaj Ŝinobo. Ili estas superhomoj. Kaj ilia premo estas nerezistebla.
  Kaj denove sekvas sukcesoj kaj kaptoj. Ninja kondutas kiel evitemaj marrabistoj. Paniko en Ameriko. Ne estas maniero rezisti la nevideblan.
  Post ĉio, ĉi tio estas tia speciala trupo, ke kaj aviado kaj artilerio eĉ ne rimarkas la alproksimiĝon de kuraĝaj militistoj. Kiuj pendas kiel nigraj nuboj, kaj svingas siajn glavojn, ĵetas diskojn flugantajn kilometrojn kaj trapikante ajnan metalon.
  Ninja ne estas la sama kiel en la Mezepoko. Li havas la plej novan teknologion ĉe siaj fingroj. Kaj li dispremas ĉiujn, kiuj malhelpas lian vojon.
  Kaj estas paŭzo sur la sovetia-germana fronto. La germanoj preparas ofensivon sur la Kurska Ardena Bulo. Ne la plej saĝa ideo ataki antaŭfortikigitajn poziciojn, kun la malamiko plimultita. Sed Germanio havas malmulte da elekto.
  La germanoj estis venkitaj en Afriko, kaj ili estas devigitaj serĉi venkojn sur aliaj frontoj.
  La sukcesoj de la japanoj, aliflanke, reduktis la intensecon de aviadilaj atakoj kontraŭ la arme-industriaj instalaĵoj de la Tria Reich. Ĉi tio kaŭzis pliiĝon en la produktado de armiloj kompare kun reala historio. Antaŭ la Batalo de Kursk, la Fritz havas pli da "Panteroj" kaj "Tigroj", same kiel aviadilojn. Kiu kreas certan problemon.
  Sed tamen la Ruĝa Armeo estas pli forta. Hirohito demandas tute akcepteblan demandon:
  - Ĉu ni helpos la aliancanon de Germanio?
  La plej granda parto de la japana militistaro parolis en favoro de malfermado de dua fronto. Vere, kun la partopreno de ninja. Ameriko perdis ĉiujn siajn aviadilŝipojn kaj grandajn surfacajn ŝipojn. Iĝis maleble fari ofensivajn operaciojn en la Pacifiko. Kaj la manoj de Japanio estas malligitaj. Krome, la Ŝinoboj mem kaperis kvar aviadilŝipojn sen difekto. Kaj ili detruis multajn aviadilojn. Pluraj grandaj ŝipoj ankaŭ estis kaptitaj. Ĝenerale, la kompanio montriĝis sukcesa.
  Aŭ pli ĝuste serio de kompanioj. Kiuj, estis markitaj de brilaj sukcesoj. Ameriko estas ekster la milito. Pli precize, ŝi proponis paŭzon, laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Japanio postulis: ĉesigi la bombadon de la Tria Regno, kaj helpon de Sovetunio. Usono ankaŭ devis influi Brition por fini la malamikecojn tiamaniere. La britoj konsentis kun peko en duono. La aliancanoj konsentis pri paŭzo kun la Tria Regno kaj interŝanĝo de kaptitoj.
  Hitler denove prokrastis la ofensivon sur la Kursk elstara. Li decidis unue kolekti pli da fortoj kaj tankoj de la okcidenta fronto. Kaj fortigu viajn trupojn.
  Sed tiam, la 15-an de julio, Stalino ordonis atakon kontraŭ Orel kaj Belgorodo.
  La Ŝinobo, dume, ankaŭ ŝtelis amerikajn transportojn kun novaj Sherman-tankoj. Kaj Azumi, kune kun la knabinoj, povis elĵeti multe pli aŭdacan operacion. Ŝi ŝtelis de britaj fabrikoj tricent kvindek el la plej bonaj britaj tankoj "Churchill", kun plifortigita kiraso, kaj transportis ilin al Germanio. La angloj estis mortantaj sub la glavoj de la knabinoj. Krome, la belulinoj tre precize ĵetis akrajn pinglojn per siaj nudaj fingroj, mortigante la batalantojn. Kaj kion diri? La britoj estis ŝokitaj.
  La knabinoj el Japanio krome trenis du veturilojn kun benzino. Kio estas la plej bona donaco por la Tria Reich.
  Tial la Ruĝa Armeo ekde la komenco renkontis obstinan reziston.
  En defendaj bataloj, "Ferdinand" pruvis esti preskaŭ tre bonega tankdestrojero. Kaj kiel la "Tigro" kaj "Pantero". La lasta aŭto, kvankam ĝi ofte paneis, ne estis tiel signifa en defendaj bataloj.
  Azumi, dume, alvenis ĉe la fronto. Kaj ŝi persone batalis kontraŭ la rusoj en la plej danĝera orjola direkto. Tiam sovetiaj tridek kvar iris en batalon.
  La japanino, kune kun sia kunulo, elprenis pecojn da eksplodaĵoj etaj kiel hordea grajno. Kaj ili komencis uzi siajn knabinetajn, lertajn fingrojn por ĵeti ĉi tiujn grajnojn al la tankoj. Sovetiaj aŭtoj eksplodis kaj ruliĝis kun surda muĝado.
  Azumi kriis:
  - Banzai!
  Ŝia nudpieda kunulo grumblis:
  - Ni transformos la planedon en paradizon!
  Kaj ŝi ĵetis etan granaton ... sovetiaj aŭtoj eksplodis. Ekzistis bruego kaj fajreroj flugis dum la du tridek kvar koliziis en la aero. Kaj tiam kiel la batalkompleto eksplodas. Kaj la aŭtoj diseriĝos kiel nigraj perloj.
  Azumi denove lanĉis kelkajn etajn grajnojn, per siaj ĉizitaj, nudaj fingroj, kaj pepis:
  - Mi alportas morton!
  Ŝia nudkrura amiko jelfis, ankaŭ ĵetante mortigajn donacojn:
  - Resume - banzai!
  Ambaŭ belulinoj ekridis. Kaj denove, kun nudaj piedoj, ni ĵetu ĉi tiujn grajnojn kun akumulaj eksplodaĵoj. Kaj tute detruante ĉion. Jen deko da pli granda HF ruliĝis. Kaj deŝiritaj raŭpoj, rompitaj ruliloj turniĝis de supre. Kaj ruliĝas sin, rompante. Pafante la sovetiajn soldatojn irantajn sur la atakon.
  Kaj ambaŭ Ŝinoboknabinoj ridas. Ĉi tie ankaŭ estas uzataj akraj malgrandaj pingloj, kiujn nudpiedaj knabinoj kuras per siaj kruroj. Kaj la atako de la sovetiaj trupoj forbrulas. La rusaj trupoj, suferinte signifan difekton, haltas kaj frostiĝas.
  Kaj la nudkruraj banditoj ridas... Ili ridas kiel panteroj!
  Truman, vidante ke la afero odoras kiel keroseno, ofertis al la Tria Reich armisticon je iuj kondiĉoj. Kaj Churchill konsentis kun tio.
  Hitler postulis la revenon de ĉiuj militkaptitoj al Germanio kaj Italio kaj la rekomenco de komerco.
  Sed la aliancanoj, se ili volas redoni sian popolon, devas elaĉeti ilin. Truman kaj Churchill, kvankam kontraŭvole, konsentis pri tio.
  La faŝistoj intensiĝis. En majo, ili forpuŝis alian ofensivon de sovetiaj soldatoj en la centro. Kaj la 22-an de junio, uzante tankojn de la E-serio, ili provis antaŭeniri.
  La unua E-50-tanko estis evoluigita tro haste kaj ne estis tute sukcesa. Ĝia pezo estis preskaŭ sesdek kvin tunoj kun la dikeco de la kiraso "Ti" ra "-2, kvankam iom pli grandaj deklivoj. Kaj la veturado agado estis pli bona: la motoro akcelis ĝis 1200 ĉevalfortoj kiam plifortigita. Kiu pliigis kaj ĝian rapidecon kaj manovran kapablon. La pafilo estis origine 88-milimetro en 71 EL kiu sufiĉe bone konvenis al la germanoj.
  Vere, ekde majo 1945, la IS-3, pli bone protektita en la frunto, komencis esti produktita en Sovetunio, kaj tio instigis la germanojn instali pli altnivelan kaj kirasan pafilon.
  La germana ofensivo en junio kaj julio ne formiĝis. Antaŭenirinte cent kilometrojn kaj suferinte gravajn perdojn, la Fritz estis maldaŭrigita. Tiam venis la Ruĝa Armeo...
  Sed ankaŭ sen multe da sukceso. La frontlinio stabiliĝis... Kaj tiam ĝi tute senaktiva.
  La sovetia SU-100 akiris popularecon kiel tolerebla tankdestrojero. La T-34-85 restis la plej masiva tanko, kaj ĝis nun la T-54 estis nur evoluigita por anstataŭigi ĝin.
  Antaŭ la fino de 1945, la germanoj havis pli progresintan ME-262 X sur la ĉielo, kiu havis rapidecon de pli ol 1100 kilometroj je horo, balais flugilojn, kaj pli fidindajn motorojn kun potencaj armiloj: kvin aerpafiloj. La aspekto de tiu aviadilo povis doni al la Luftwaffe superfortan aersuperecon.
  Hitlero kalkulis pri tio. Kaj ankaŭ sur jetbombistoj por rompi Sovetujon. Kaj mi devas diri, ĝis nun sovetia Rusio ne havis respondon.
  Forpuŝinte la provojn de la Ruĝa Armeo avanci dum la vintro, fine de majo 1946, la germanoj denove ĵetis siajn tankojn en la atakon. Pli progresinta modifo de la E-50 aperis kun la loko de la motoro kaj dissendo en unu bloko kaj laŭlarĝe. Tiu ĉi tanko havis nur du metrojn en silueto, kaj samtempe ĝi ankaŭ pezis kvardek kvin tunojn. Ĝia rapideco kreskis, kaj manovro kaj veturado rendimento. Kaj la pafilo estis pli rapida pafado je 12 pafoj je minuto, kaj kiras-penetra je 100 EL-barellongo. Kaj kompreneble tio fariĝis problemo por la Ruĝa Armeo.
  La E-50 rezultis esti sukcesa tanko en nova modifo, perfekte protektita en la frunto, sed sufiĉe malforta sur la flankoj. Kvankam je alta rapido de movado, tio ne plu estas tiel signifa.
  Tamen la sovetia fronto komencis mallaŭdi... Stalino tre maltrankviliĝis pri tio. La germanoj eĉ povis preni Smolenskon, kaj alproksimiĝis al Moskvo... Vere, tiam Hitler paŭzis kaj sturmis Leningradon. Sed tiu ĉi ofensivo estis forpuŝita.
  La germanoj suferspertis gravan difekton kaj bremsis ...
  Kaj poste aŭtuno, kaj poste severa vintro. Do nenia ridado.
  La nova jaro 1947 venis ... En Sovetunio, laboro sur la T-54 estis iel finita, sed ĉi tiu maŝino ne eniris serion. Kaj aferoj serioze malrapidiĝis.
  La germanoj amasiĝis. Ilia nova E-75-tanko estis tre bone protektita de ĉiuj anguloj. La frunto estas 250 mm, la flankoj estas 170 mm, kaj la pafilo estas 105 mm en 100 EL, la motoro estas mil kvincent ĉevalforto. Ĉi tio estas potenco kun pezo de sepdek kvin tunoj.
  Kaj ni premu la sovetiajn trupojn ... En respondo, Sovetunio akiris la IS-7, sed la amasproduktado de ĉi tiu tanko ne povis esti establita. Kaj kompreneble, ĉi tio ne estas bona.
  Ĝis nun, sur la ĉielo, la avantaĝo de la nazioj nur kreskis. Aperis bataldiskoj, de granda, detrua potenco. Kaj ili disbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Ĉiukaze, la disketo estis nevundebla al manpafiloj. Kaj li povis terenbati dekojn da sovetiaj aviadiloj sen difektiĝi.
  Germanaj pilotoj regis la ĉielon. Al Huffman estis premiita la Kruco de la Kavaliro de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioglavoj kaj diamantoj por kvarcent faligitaj aviadiloj. Kaj por kvincent li ricevis la Grandan Krucon de la Fera Kruco. Kiu estis nur Goering. Kaj sepcent kvindek faligitaj aviadiloj Kavalira Kruco de la Fero kun platenaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Ĝi estis kolosa atingo...
  La germanoj denove antaŭeniris sur Moskvon. Sed la sovetia defendo estis tre evoluinta kaj la batalantoj firme batalis. Multaj fortikaĵoj estis fositaj ... . La germanoj povis preni Vjazma kaj Rĵev koste de gravaj perdoj, sed ili sufokiĝis ... Kaj denove la batalado daŭris ĝis malfrua aŭtuno ... Kaj tiam vintro kaj la nova 1948 ...
  Kaj en malvarma vetero, la Ruĝa Armeo jam antaŭeniris, sed sen granda sukceso.
  Kaj somere la germanoj atakis. Sed ili ne atingis signifan progreson ... Vintre, la Ruĝa Armeo avancis ...
  La jaro 1949 venis. T-54 finfine fariĝis masiva. Anstataŭe de la IS-7, la serio havis la SU-130, kiu estis pli malpeza kaj pli facile fabrikebla. Kaj plej grave, la ĉasaviadilo MIG-15 eniris la serion. Kiu, sincere, kvankam malsupera al la germanoj, tamen povus montri almenaŭ ion.
  Huffman gajnis mil faligitaj aviadiloj ricevis specialan premion: Grandkruco de la Kavalira Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj estis malofta kazo kiam ili kreis premion por specifa heroo.
  Hitler notis ke Huffman estas vera arjo. Kaj senkompate al la malamikoj de la Reich, kaj ke estos venko.
  Sed kaj la germanoj kaj la sovetiaj trupoj traboris la tutan jaron, sed nenio prenis iun.
  Kaj venis la jaro 1950 ... Denove, la interŝanĝo de batoj kaj la neaktiva defendlinio ... Kaj tiel iris la jaro 1951 .... Estas kvazaŭ ĉio estas en ruto. Kaj denove, brutalaj interŝanĝoj de batoj .... Kaj frosta frontlinio. Kaj 1952 pasis en la sama viskoza marĉo.
  La morto de Stalin en marto 1953 nenion ŝanĝis en signifa maniero. La loko de la Generalisimo estis prenita fare de marŝalo Beria, kiu estis nomumita la oficiala posteulo. Kaj denove frosta fronto. Kaj nur la IS-10-tanko aperis en Sovetunio. Sed ĉi tio ne estas tiel signifa.
  La jaro 1954 ankaŭ pasis .... La germanoj kaj rusoj haltis. Kaj la nova superarmilo malsukcesis. Huffman por du mil faligitaj aviadiloj ricevis la Grandkrucon de la Kruco de Kavaliro kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Do ankaŭ la jaro 1955 pasis en brutala masakro...
  Kaj venis la jaro 1956... La 22-a de junio markis ĝuste dek kvin jarojn ekde la komenco de la Granda Patriota Milito. Kaj Adolf Hitler finfine mem proponis paŭzon.
  Intertraktadoj daŭris por longa tempo kaj ses monatojn poste paco estis finita. La limo iris laŭ la frontlinio. Ĉi tie ĉio finiĝis. La kaptitoj estis ŝanĝitaj - ĉio por ĉiuj. Neniuj kompensoj, sed la Tria Regno kaptis ion ...
  Tamen, Eŭropo estis blanke sangigita. Kiam Hitler mortis en marto 1958, la Tria Reich kolapsis. Kaj Sovetunio redonis siajn iamajn teritoriojn. Lavrenty Beria restarigis la ekonomion kaj kondukis la landon, kiel li diris, al komunismo, nu, tio estas alia historio. Tamen, en marto 1969, Beria mortis, kaj Ŝelepin lin sukcedis... Sovetunio rapide disvolviĝis kaj la dura komunista diktaturo alportis lin al la unua loko - preterpasante Usonon!
  
  SE FRANKLIN ROOSEVELT MORTUS PLUMIE
  Franklin Roosevelt multe pli frue mortis, en stranga sortoŝanĝo la 30-an de januaro 1943. Kvankam Henry Wallace estis konsiderita maldekstrulo, li montriĝis multe pli idealisto kaj postulis ke Stalin, kontraŭ armea asistado, efektivigu politikajn reformojn kaj amnestion por ĉiuj politikaj kaptitoj.
  La severa reago de Stalin, kiu ankaŭ ĵus gajnis gravan venkon ĉe Stalingrado, kaj sentis tre dura kaj forta, kolerigis Wallace, kaj li anoncis la finon de armea asistado al Sovetunio. Ludis negativan rolon kaj la pozicion de Churchill, kiu ne volis la rapidan antaŭeniĝon de la Ruĝa Armeo en Eŭropo, kaj la neatenditan flekseblecon de Adolf Hitler, kiu anoncis la frostigon de la "fina solvo de la juda demando". La Fuhrer povis persvadi prudentajn homojn de la medio, inkluzive de, strange sufiĉe, la ĉefekzekutisto de la Tria Reich, Himmler.
  La argumento funkciis: ke la judoj ne iros ien, kaj se vi perdos la militon, vi povas perdi ĉion kaj nereveneble. Nu, venkinte en la Oriento, eblos interparoli kun la aliancanoj alimaniere.
  Ĉiukaze Usono frostigis militajn operaciojn, ankaŭ Brition, kaj kvankam formale eĉ paŭzo ne estis oficiale anoncita, la konflikto en la okcidento montriĝis limigita. Kiu, kompreneble, profitis al la Germana Armeo. La germana submarŝipa floto ĉesigis la atakojn, la aliancanoj ruliĝis, bremsante la strategian bombadon.
  Sovetiaj trupoj, kiel en reala historio, kaptis Kursk komence de februaro la 8-an, kaj Belgorodon la 9-an. La 15-an de februaro komenciĝis la atako kontraŭ Ĥarkovo, kiu, evitante ĉirkaŭbaradon, forlasis la germanajn trupojn. Eĉ pli frue, la nazioj forlasis Rostov-on-Don.
  La 18-an de februaro, Hitler persone alvenis al la ĉefsidejo. Li donis al Mainstein novajn potencojn. Krome, plifortikigoj estis haste transdonitaj de la Okcidento. Antaŭ ĉio, kompreneble, aviado. La okcidenta fronto absorbis la aviadilon ne tiom malmulte - preskaŭ duono de la aviadiloj. Pluraj sekcioj kiuj estis planitaj por esti transdonitaj al Afriko estis senditaj per relo al la Oriento. Krome, ĉiuj pli-malpli batalpretaj formacioj estis transdonitaj de Francio kaj Balkano, kaj en Germanio mem, totala mobilizado kaj milito estis deklaritaj fare de la Reichstag.
  La 19-an de februaro, Mainstein ordonis al la 4-a Tankarmeo lanĉi kontraŭofensivon por maldaŭrigi la sovetiajn soldatojn avanci tra Pavlograd. La 22-an de februaro, Pavlograd estis okupita. La tasko de defendo de la vojoj al Dnepro de la nordo tra Krasnograd aŭ Dnepropetrovsk, aŭ tra Poltavo aŭ Kremenchug, estis konfidita al la Kempf-grupo.
  Male al reala historio, la germanoj sukcesis multe pli. Dank'al la enkonduko de ĉiuj iliaj aerarmeoj en batalon, ili denove havis avantaĝon en la aero. Krome, pli da teraj trupoj partoprenis en la ofensivo, inkluzive de 30 tutnovaj Tiger-tankoj, kiuj en la reala historio malglore blokiĝis en la afrikaj sabloj.
  La germanoj sukcesis ĉirkaŭi Ĥarkovon ses tagojn pli frue ol la reala rakonto, la 8-an de marto, Belgorodo estis kaptita de la Fritz, kaj Belgorodo estis kaptita surmove 9 tagojn pli frue - la 10-an de marto.
  La nazioj ankaŭ sukcesis kapti Kursk per svingo, fermante alian ringon la 14-an de marto. La 18-an de marto, la Fritz ankaŭ kaptis Stary Oskol. Tamen, la rezultinta degelo kaj la heroa rezisto de la sovetiaj soldatoj malhelpis la naziojn evoluigado de sukceso. Sed la perdoj de la Ruĝa Armeo en la vaporkaldronoj montriĝis pli signifaj ol en la reala historio, kaj la Kursk Ardena Bulo estis reduktita en marto 1943.
  La sukceso de Mainstein montriĝis serioza, sed limigita, do la nazioj eĉ ne povis redoni ĉion, kion ili perdis dum la operacio Voroneĵ-Kastornoe. Kvankam nun ili ne plu havis kapdoloron - la Kurska Bulo. Sed ĉi tio kreis pliajn problemojn: kie kaj kiel ataki?
  Dum la aliancanoj kondutis pasive, la germana ekonomio estis tre aktive netordita. La produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj duobliĝis ene de tri monatoj, atingante 1,200 veturilojn monate, inkluzive de la plej novaj "Tigroj", "Panteroj" - signife supera en batalpovo al sovetia ekipaĵo. Sed la skipoj ankoraŭ devis regi la novajn tankojn, kaj memorigi siajn infanajn malsanojn.
  Kaj ne estas facile elekti direktojn por la ofensivo. Vi povas pluiri al Moskvo, kaj denove provi venĝi por Stalingrado, trairi al la kaŭkaza oleo. Leningrado, kie estas malfacile por la sovetianoj transdoni plifortikigojn, povus fariĝi unu el la celoj.
  La germanoj atendis tri monatojn, ŝparis fortojn kaj novajn tankojn, trejnis rekrutojn. Jam en la armeo kaj dekkvarjaraj knaboj ne estas maloftaj, multaj eksterlandaj dividoj formiĝis. La forto de la Germana Armeo atingis maksimumon de 10,5 milionoj da soldatoj kaj oficiroj, eĉ kun iometa malkresko en la kvalito de la soldatoj.
  En la aero, bataloj estis elluktitaj kun ŝanĝiĝanta sukceso. La nazioj pliigis la produktadon de aviadiloj, kaj agis pli aktive.
  Iliaj asoj, kiel regulo, elektis sian lokon de batalo, kaj provis ne aliĝi al la batalo, cedante en nombroj.
  Oni devas rimarki, ke la Focke-Wulf, kvankam malsupera al sovetiaj aviadiloj en manovra kapableco, sed la alta rapido dum plonĝo permesis al li eskapi kiam lasante la vosto, kaj potencaj armiloj por pafi la aviadilon de la unua alproksimiĝo. Do ne eblis tute kapti la avantaĝon super la nazioj, kaj sufiĉe pli spertaj germanaj asoj, kun pli potencaj armiloj, regis la aeron.
  Hitler tamen decidis ataki Kaŭkazon, nur iomete alimaniere. Nome, igi Stalingradon la ĉefa direkto, kaj sendi armeajn grupojn "A" kaj "B" tien. La solvo, kompreneble, ne estas optimuma, sed post la perdo de la Rĵev-ponto, antaŭenirante al Moskvo, la germanoj devus venki tre potencan defendlinion.
  Koste de Leningrado, tiam la atako kontraŭ la citadelurbo ne donis al la Tria Reich eĉ se ĝi estis sukcesa, decidaj dividendoj.
  Do restas movi suden. Stalino tamen antaŭis Hitleron.La 22-an de junio sovetiaj trupoj iris sur la ofensivon en la direkto de Orjol kaj Kusk. La kialo por forlasi la atendan taktikon estis asociita kun la pasiva konduto de la aliancano: neniu paco, neniu milito. Kion alian oni povus toleri, sed... La manko de duralumino, kune kun la ĉiam kreskanta produktado de germanaj aviadiloj, iom post iom transdonis pli kaj pli da iniciato al la Luftwaffe.
  Krome, la nazioj jam havis tre bonan bombaviadilon Yu-188, kiu disvolvis rapidecon kiu estis pli alta aŭ almenaŭ ne malsupera al la jakoj, kaj eĉ sukcese testis la Yu-288. La lasta aŭto, kune kun la seria DO-217, povus esti tre bona strategia bombisto. Kaj tiel, germana aviado iĝis ekstreme malfavora faktoro por la sovetiaj trupoj.
  Hitler, aliflanke, hezitis kun la ofensivo, tiel ke la formado de novaj tankaj sekcioj kaj la trejnado de skipoj daŭris. Pro la manko de bombado, la Tigroj kaj Panteroj estis liberigitaj pli ol en reala historio, kaj ili devis esti majstritaj.
  La germanoj sukcesis prepariĝi por la defendo entute, ili ne povus esti surprizitaj. La batalado daŭris pli ol monaton. Sovetiaj trupoj renkontis novan germanan teknologion, kaj montriĝis ke la "Pantero" kaj "Tigro" en venontaj bataloj estis grandordo pli fortaj ol sovetiaj veturiloj. Butting ne donis al la T-34 kaj KV realan ŝancon venki. Krome, la produktado de veturiloj kun pli potenca 85-mm-kanono ankoraŭ ne estas majstrita, kaj la 76-mm "Pantero" kaj "Tigro" ne povus esti prenitaj fronte.
  Sovetiaj trupoj nur en kelkaj lokoj antaŭeniris ĝis dek kvin kilometrojn kaj suferis enormajn perdojn. La germanoj povis iri sur la kontraŭofensivon. Inter la komandantoj, oni devas rimarki Rommel, novulo al la orienta fronto, sed vaste konata en la Okcidento. Li sukcesis pruvi sin bone en la batalo kun la sovetianoj.
  La germanoj povis, evoluigante kontraŭofensivon, atingi la Donon. Sed poste, anstataŭ antaŭeniri al Moskvo, ili turniĝis suden.
  La Fuhrer sopiris venĝon por Stalingrado. Oni devas rimarki, ke komence tio eĉ profitis al la germanoj. Stalin ne kredis je la opcio ripeti Operacion Blau kaj transdonis ĉiujn siajn rezervojn pli proksime al Moskvo. Kiel rezulto, la nazioj, moviĝante laŭ la Dono, eniris la sovetiajn soldatojn de la malantaŭo.
  Tamen, la Ruĝa Armeo jam estis malsama. La sovetiaj generaloj, kiuj akiris batalsperton, agis pli lerte, kaj la soldatoj mem iĝis rimarkeble moderigitaj. La Fritz estis tiel nekapablaj transiri la Donon kaj trarompi al Stalingrado. La maksimumo de iliaj atingoj, la preno de Rostov-sur-Dono, kaj eliri en la rivero dum ĝia tuta interspaco. Vere, la sovetiaj trupoj perdis Voroshilovgrad, Donets kaj signifajn teritoriojn, sed la nazioj ne povis kapti dum la someraj kaj aŭtunaj kampanjoj, eĉ tion, kion ili sukcesis fari en 1942. Kion Stalino konsideris certa sukceso. Se ni memoras, ke Sovetunio nun batalis sur unu fronto.
  La minaco de Japanio malfortiĝis kiel la malvenkoj de la Lando de la Leviĝanta Suno kiel rezulto de malvenkoj en la Pacifiko. Kaj dum Sovetunio ne povis tro timi por la Malproksima Oriento.
  Vintre komenciĝis la kontraŭofensivo de la Ruĝa Armeo. Multaj germanaj tankoj en la malvarmo kaj neĝblovoj evidente cedis, kaj la ŝanceliĝanta aranĝo de la rulpremiloj ŝtopis la ĉasion. Sed ĉi tie ne eblis atingi kompletan sukceson. La germanoj estis puŝitaj iomete en la centron, kaj ili malsukcesis sur la Dono, sed la Leningrada regiono, pro la tro potenca defendo de la malamiko, ne povis esti liberigita. Tiel longe kiel la blokado estis konservita. Ankaŭ la germanoj lernis multon, sed ili jam estis elĉerpitaj pro la milito. La venonta somero estis provo kapti la iniciaton de la Fritz. Sed denove la nazioj nur povis atingi la Donon. La atako kontraŭ Leningrado finiĝis en fiasko.
  Ŝanĝoj okazis en Usono. Atendebla taktiko, Wallace perdis la prezidant-elekton al Republican Cheney. Sed la posteulo daŭre kondutis pasive. Same kiel la laboristoj kiuj anstataŭigis Churchill ĉe la stirilo de Britio. En la vintro de 1945, sovetiaj trupoj povis trarompi la Wehrmacht-defendojn en la centro kaj avanci al Smolensk kaj eĉ okupi tiun ĉi urbon. Sed la reagaviadiloj de la malamiko regis la aeron kaj la ofensivo de la sovetiaj trupoj ĉesis. Kaj en marto kaj aprilo, la Fritz gajnis reen tion, kion ili perdis. En la somero de 1945, la germanoj provis evoluigi ofensivon kontraŭ Moskvo uzante "E" tankojn kaj jetbombaviadilojn kaj la unuajn diskoformajn batalveturilojn de la monda.
  Balistikaj misiloj, aliflanke, estis rekonitaj kiel tro multekostaj kaj neefikaj armiloj. La germanoj sukcesis alproksimiĝi al Moskvo, sed jam venis malfrua aŭtuno, kaj la usonanoj uzis atomarmilojn kaj devigis Japanion kapitulaci.
  Havante la atombombon, Cheney postulis, ke ambaŭ landoj konkludu pacon.
  Sed kaj Stalino kaj Hitler neniel povis konsenti. Ankaŭ en Usono ne estis unueco, kie multaj reakciaj rondoj kredis, ke ambaŭ flankoj devas mortigi unu la alian kiel eble plej longe.
  Sed ĉar la nazioj sukcesis, ĉi-foje ili fine fortranĉis Leningradon kaj proksimiĝis cent kilometrojn al Moskvo, Usono kaj Britio komencis helpi al Sovetunio rekomencante la provizadon de Lend-Lease.
  Vintre, sovetiaj trupoj komencis denove puŝi la naziojn, sed ili ne povis malbloki Leningradon. La urbo Lenin falis, sed la Fritz estis iom forpuŝitaj de la ĉefurbo. Helpo de la Okcidento estis modera kaj povus estinti decida. Sed la germanoj estis diable lacaj kaj elĉerpitaj.
  La somero de 1946 pasis kun negravaj poziciaj ŝanĝoj. Kaj en la vintro, sovetiaj soldatoj atingis iom da sukceso, batante la Fritz de Rzhev kaj Vyazma kaj puŝante ilin, kvankam iomete, al la Dono.
  En la printempo de 1947, Adolf Hitler mortis kaj, la 18-an de majo, armistico estis subskribita kun la mediacio de Usono kaj Britio. La kondiĉoj montriĝis sufiĉe malfacilaj por Sovetunio kaj ne tre favoraj por Germanio. Ukrainio, Belorusio, ĉiuj teroj kiujn la Germana Armeo tenis iĝis postulitaj teritorioj sub la komuna kontrolo de Usono, Britio, Germanio, kaj satelitoj.
  La Tria Regno iĝis kiel la Eŭropa Unio, kaj la okupitaj sovetiaj teritorioj, kiel protektoratoj, inkluzive de Leningrado. Don ricevis la statuson de mandata teritorio, sendependa de Sovetunio kaj formale sendependa, sed fakte kun granda influo de Usono.
  Tiel, la teritorio de Soveta Rusio estis tre reduktita. La maljuna kaj malfortigita Stalino estis devigita forlasi politikon. Lia aŭtoritato falis akre, kaj lia akompanantaro disiĝis.
  Post la eksiĝo de Stalin, Kaŭkazo - Kartvelio, Armenio, Azerbajĝano - baldaŭ apartiĝis de Sovetunio. Kaj kelkajn jarojn poste, kaj Centra Azio. Tiel, Rusio estis forigita al la rolo de negrava potenco, kvankam kun nukleaj armiloj. Kompare kun reala historio, Sankt-Peterburgo, Smolensk, Pskovo, kaj iuj aliaj regionoj en la Okcidento montriĝis esti ordonitaj.
  Kaj baldaŭ ankaŭ disiĝis la regionoj de Norda Kaŭkazo loĝitaj ĉefe de islamanoj. En Germanio, post la morto de Hitler (plej verŝajne la Fuhrer estis helpita foriri), la drogulo Goering baldaŭ mortis. Himmler ankaŭ estis mortigita. La pli modera Speer kaptis potencon. Kelkajn jarojn poste, la plurpartia sistemo estis restarigita, kaj la nazioj iĝis multe pli moderaj.
  Finfine, Usono regis kaj regis la mondon. Ili nun ne havis Sovetujon kiel konkuranton, kaj la komunistoj baldaŭ perdis potencon. En Ĉinio regas por-usona registaro, en la islama mondo la sama afero. La epoko de totala usona dominado venis...
  Sed tio ne alportis feliĉon al la homaro, kvankam la usonanoj, establinte hegemonion sur la Tero, povis flugi al Marso jam en la dudeka jarcento, krome, progreso kaj teknologio disvolviĝis eĉ pli rapide ol en la realo. La efiko estis, ke nun Usono kontrolas sciencistojn el la tuta mondo. Sed ne estas sekreto, ke estis troa sekreteco, kiu malhelpis la evoluon de la homa scienco.
  En certa signifo, ĝi fariĝis pli sekura ol en reala historio. La armeoj de Usono kaj iliaj satelitoj povus disbati teroristojn kaj ekstremistojn ie ajn en la mondo sen timo esti akuzitaj pri ne politike ĝustaj. Eblas efektivigi humanajn intervenojn, kaj efikan ekonomian kaj politikan tutmondiĝon. Ne utilas nutri religiajn ekstremistojn por renversi politikajn kontraŭulojn - tio povas esti farita per simpla interveno.
  Do, certagrade, la mondo ŝajnas venki, fariĝante unupolusa kompare kun vera multpolusa. Sed tiam Vasilij Terkin vidis la sorton de ununura persono ...
  Anna Kazei (Interesa kaj verŝajne ne hazarda koincido de familiaj nomoj, kvankam la ago okazas en la dudekunua jarcento!) eliris el la fervoja stacidomo kaj daŭrigis piede. La trajno estas eleganta, kun fluliniaj aŭtoj, sed la stacidomo mem estas unu el la plej provincaj. Estis varma ukraina aŭtuno - hinda somero, kiam oraj roboj estis sur la ŝultroj de betulo, kaj arbaroj kaj arbaretoj estis vestitaj per reĝa skarlato. La naturo estas bela, kaj virino ankoraŭ ne estas sen ĉarmo, kvankam ŝi havas almenaŭ tridek kvin jarojn, kaj grizaj haroj jam montriĝas.
  Anna Kazei estas malĝoja, do ŝi iras rendevuon kun siaj infanoj ... al malfacila laboro malliberejo. Pri kio temas la juĝisto, kiu kondamnis 12-jaran knabon kaj 15-jaran knabinon al 99-jara malliberejo? Ĉu tion vi faras kun malfeliĉaj infanoj? Kaj ili faris kion? Nu, ili forŝiris la flugfoliojn kun la reklamoj. Jes, ili tranĉis telefonajn kaj interretajn dratojn por batali kontraŭ la kontaĝo de usona influo.
  Estas movado en orienta Ukrainio - "Patriota Rezisto". Ne, ili ne faras veran gerilan militon, kiel estis dum la dua mondmilito. Esence, ilia rezisto estas propagando kaj malgrand-skala sabotado sen homaj viktimoj. Do ŝiaj infanoj volis defii okcidentan tiranecon plurfoje tranĉante la draton.
  Sed ili povis filmi ilin per videokamerao, kaj estas sufiĉe da "bondezirantoj" ankaŭ. La uloj estis akuzitaj pro sabotado kaj eĉ terorismo, same kiel kaŭzi gravan damaĝon al la ekonomio. Kaj ligoj en juna aĝo, ili konsideris mildigan cirkonstancon - ili donis preskaŭ cent jarojn da malfacila laboro.
  La tribunalo pasis tre rapide, kaj la advokato nur konsente kapjesis al la prokuroro. Jes, kaj la procezo mem estis fermita. Krome, Anna estis sugestita, ke ŝiaj infanoj ankoraŭ havus bonŝancon, se ili scius, kaj havus ligojn kun la metroo, ili ne evitus unue torturon, kaj poste la mortopunon. Tamen, esti en malfacila laboro mem ne estas torturo.
  La kruroj de Anna estas implikitaj en malnovaj ŝuoj. Ŝi portas tutan dorsosakon kun programoj, kiujn oni rajtas fari nur unufoje jare. Kaj malfeliĉaj infanoj, verŝajne, ne estas tro malvarmetaj en malliberejo.
  La kondamnitoj staras sur la vojo, do ili ne estas en la kazerna tendaro, ili estas etenditaj laŭ la ŝoseo. La patroloj ridas ĉe Anna, kaj senceremonie atingas la dorsosakon per siaj manoj, ĉerpante manĝaĵon. La forta policisto el la lokanoj tuj ŝtopis la sirveladan kolbason en lian buŝon. Malgraŭ tio, ke formale Ukrainio, kvazaŭ, havas ĉiujn atributojn de ŝtatiĝo, inkluzive de la elektita Rada, sed estas pli da usonaj flagoj ol flav-bluaj.
  Knaboj sub dek ok laboras aparte de plenkreskuloj. La tago estas varma, suna, striita, prizonĉemizoj estas falditaj en aparta stako, kaj maldikaj, nervozaj korpoj, ĉokolado de la suno de adoleskantoj, brilo de ŝvito. Kelkaj rastas ŝtonojn kaj gruzon sur la fervojajn trakojn per larĝaj miksaĵoj, aliaj tiras relojn, aliaj planas kaj segas ŝtipojn.
  Estas knaboj de dek ĝis dek sep jaroj, kaj iuj aspektas eĉ pli junaj. Kaj kiel oni povas ne kompati ilin, se la anglosaksa juro regas en ordonita Ukrainio, kiam ekde la aĝo de dek jaroj estas aplikebla krima respondeco kiel por plenkreskuloj?
  Tiam la policisto montris al Anna, kies tornistro estis rimarkeble pli malpeza - kie serĉi sian filon Marat (ankaŭ eble ne hazarde de nomoj ĉi tie!). Jes, estas malfacile por ŝi porti tian pezon, sed tamen ŝi estas ligita. Kaj ĉi tiu reliefo ne estas ĝojo, ĉar ĉi tie la porcioj estas magraj kaj la uloj estas maldikaj.
  Kaj jen ŝia filo. Li apogis siajn nudajn piedojn, en striita pantalono ordonita super la genuoj, sur akraj ŝtonoj kaj puŝas barelon da betono. Kaj rigardante la nudpiede, spirante peze silentigitan Marat, Anna komprenis, ke ankaŭ li plifortiĝas per nekredebla volo-penado. Razita kapo sur la fono de maldikaj ŝultroj ŝajnas granda, kaj blonda hararo kontraŭ la fono de sunbrunigita angula kranio estas preskaŭ nevidebla. Laŭ kio la knabo ŝajnas tute kalva. La sulko sur la frunto fariĝis pli rimarkebla pli profunda. El kiu, se ne estus la malgranda staturo kaj mallarĝaj ŝultroj, la knaboj ŝajnus multe pli maljunaj.
  Marat funkcias, kaj ferocaj inspektistoj vagas proksime, kriante kaj svingante larĝajn krudhaŭtajn skurĝojn. Ĉi tio estas malfacila laboro, senkompata. Por elteni tian ritmon de laboro, vi devus malstreĉiĝi almenaŭ dum kelkaj sekundoj, kaj kuŝiĝu sur la barelo por doni ripozon al via streĉa, vip-tranĉita dorso. Tamen, kiam ĝi brulas, ĝi kutime ne tranĉas la haŭton.
  Anna ne rajtas veni ĝis la tagmanĝa paŭzo ĉe la laboro. Do vi devas rigardi kaj atendi.
  La larmoj de patrino fluas nevole. La kruroj de la knabo estas kovritaj de kontuzoj, kontuzoj, kontuzoj, la plandoj estas kovritaj de kaloj. Dum la tuta printempo, somero kaj aŭtuno, junaj kondamnitoj estas devigitaj labori nudpiede. Oni diras, ke ĝi estas eĉ pli lerta kaj pli bona por malliberigitaj knaboj. Fakte, ĉi tio estas la konata usona ekonomio. Plie, okcidentstilaj ŝuoj eluziĝas tro rapide. Kaj do, Dio gardu, ŝtataj botoj almenaŭ eltenas vintre - feliĉe la klimato varmiĝis kaj neĝaj tempoj ne estas tiom longaj.
  Sed nun la knaboj estas devigitaj treni pezajn relojn. Nu, kie estas Maratika. Li estas maldika kiel kano, jen kiel la ripoj trairas el sub la sunbrunigita haŭto, kaj la stomako kolapsas pro streĉiĝo. Malhelaj rondoj sub la okuloj, oni diras, ke malfacila laboro ne estas facila por knabeto. Ĉu li povos etendi dudek jarojn, post kiuj eblos prezenti laŭleĝan rajton apelacii?
  Sed ni devas omaĝi al Marat, li lerte metas la relon, kaj kiam li vidas sian patrinon, li ridetas responde. La sulko sur la frunto glatiĝas kaj estas klare, ke ĉi tiu ankoraŭ estas knabo, kiu trovas amuzon en ajna situacio...
  La vipo fajfas kaj dolore bruligas Marat. La patrino krias, provas kuri al la kontrolisto sur la policanon, la ambal kaptas ŝin je la ŝultro, haltigante ŝin:
  - Ne kuraĝu! Atako kontraŭ prizonestro en la devo... En la plej bona kazo, dekduo!
  Anna jam pli indignas:
  - Ĉu ili rajtas bati infanojn laŭ la leĝo?
  La policisto honeste respondis:
  - Tion oni nomas devigita mezuro de fizika influo rilate al krimuloj. Plendi estas tute senutila!
  La virino forte ĝemis, kaj provis deturni la okulojn de sia filo, por ke ĝi ne estu tiel malfacila. Ankaŭ la ceteraj knaboj ĉagrenas. Preskaŭ ĉiuj estas nudpiedaj, nur kelkaj el la plej malnovaj en iuj evidente memfaritaj teatrorekvizitoj. Kaj ĉiuj estas razitaj kalvaj, senescepte. Kiam unu el ili venis pli proksimen kun ŝtono sur la ŝultroj, Anna vidis lian trapikitan numeron.
  Teruro - ĉu ŝia filo havas ĉi tion?
  La tagmanĝa paŭzo estas mallonga - laŭ la leĝo, kondamnitoj devas labori almenaŭ dek du horojn tage, sed fakte oni veturas ilin dek kvar ĝis dek ses. Vere, multe dependas de la severeco de la laboro. Ekzemple, estas neverŝajne, ke eĉ plenkreskulo povas elteni porti kvindek kilogramojn da pezo, de unu etaĝo al alia sur siaj ŝultroj.
  Sed, ekzemple, vi povas kolekti kotonon pli longe. Knabinoj kutime laboras sur plantejoj, do estas fizike pli malfacile por knaboj.
  Por tagmanĝo, la knaboj estas nutrataj per rizo; en Ukrainio, ĝi tre bone enradikiĝis kaj estas tre valora proteina manĝaĵo. Ili ankaŭ aldonas iom da lakto kun pano kaj ajlo - por ke ili malpli doloras. La manĝaĵo estas sufiĉe sana, tiel ke la knaboj, kvankam ne sufiĉas, ne vidas breĉitajn buŝojn. Jen pomoj kaj citronoj.
  Marat, kvankam malsata, klarigas al sia patrino:
  - Ni havas kutimon, kaj saĝan - dividi la programojn por ĉiuj knaboj!
  Anna estis surprizita
  - Saĝa?
  Pli maljuna knabo, kun kompleksa tatuo sur la brako kaj kruco sur la brusto, memfide klarigis:
  - Certe! Pli ofte ol unufoje jare, vi povas ricevi translokigon nur por granda barryk. Kaj vi ne povas konservi ĝin. Estas tiom da ni kaj ia reŝargo okazas la tutan tempon!
  Anna konsentis kaj, karesante sian filon sur la dorso, ŝi sentis kaj freŝajn kaj jam resaniĝintajn striojn kaj abraziojn. Panjo demandis sian filon:
  - Ĉu ili estas trafitaj ofte?
  Marat devigis rideton kaj respondis:
  - Ili provas ne vundi. Renoj kaj esencaj organoj ne batas.
  Anna daŭrigis sian demandon:
  - Ĉu ne estas malvarme promeni nudpiede?
  La knabo honeste respondis:
  - Kompreneble, en la vilaĝo oni kuris nudpiede nur en varmaj tagoj, sed ĉi tie oni elpelas ilin ĝis la neĝo falas, kaj tio povas esti savanta... Sed.
  La knabo kun la kruco denove intervenis:
  - Mi estas ĉi tie de kvin jaroj! Estas bone, labori ekstere, manĝi sanajn manĝaĵojn, oni povas malmoliĝi kaj eĉ ne tusi! Ni travivos se ni ne mortos!
  Marat, zorge mordante la kolbasojn, komentis:
  - Kompreneble, ni travivos, kaj eble ni trovos liberecon!
  Jen Anna subite komprenis, ke la temoj por konversacio estas elĉerpitaj. Marat vivis sian vivon, ŝi vivis sian. Kaj ne taŭgas simpatii kun la knabo, li nur ofendiĝos. Kvankam la ŝancoj de Marat vidi lian volon estas proksimaj al nulo. Jes, kaj organizu fuĝon el la sfero de fantazio. Cetere, eĉ se vi forkuras, tiam en la moderna mondo, kiel vi povas kaŝi vin subtere tro longe? Teknologio progresas, kaj ilia konversacio verŝajne estas registrita, kaj eble eĉ kun videobildo.
  Marat demandis pri la hundo Polkan, kaj ricevinte respondon, li eksilentis. Anna konscie rigardis sian filon. Ni vidas lin, li volis pli detale demandi pri sia fratino, sed li sentis, ke lia patrino ankoraŭ ne komunikis kun ŝi. La tagmanĝa paŭzo estas mallonga, kaj post kvin minutoj la Trudovik-knaboj denove eklaboros.
  Anna etendis trikitajn pantoflojn al sia filo:
  - Surmetu mian karulon!
  Marat flustre respondis:
  - Ne supozeble... Ĉiuj knaboj estu samaj en puno. Kaj marŝi nudpiede ĝis frosto estas unu el la formoj de puno! Ili nur bruligos ilin. Pli bone lasu lin kalumnii kiam mia frateto kreskos.
  Panjo fine karesis la malmoliĝintajn, faligitajn krurojn de siaj filoj, kaj kisis ilin malgraŭ la polvo. Tiam estis fina kiso sur la frunto, kaj sub la minaca krio de la gardisto, ŝi leviĝis kaj direktiĝis al la elirejo. Tiam ŝi haltis. La laboro estis organizita kun usona racio: la kondamnitoj multe laboris por ke la ŝarĝo iris al malsamaj muskolaj grupoj. Tiam la laboro kaj la korpo disvolviĝas, estas pli proporciaj kaj la malliberuloj malpli laciĝas, kio signifas, ke oni povas elpremi multe pli el ili.
  La manoj de Marat jam estas kornecaj kun kaloj, kaj li sufiĉe memfide ŝarĝas la ŝuon. La korpo estas maldika, sed nervoza, kaj maldikaj brakoj estas fortaj. Ne, eble ili eltenos en malfacila laboro dum longa tempo. Do estas tro frue por enterigi la knabon.
  La eskorto krude puŝis Annan kaj kriis:
  - Via tempo finiĝis! Ni foriru de ĉi tie! Kaj do mi transiris la limon!
  La kruroj de la virino ŝajnas tre pezaj. Antaŭe estas vizito al fratino Marinka. Ĝuste nun estas aŭtuna sufero, kaj ni devas kapti la tempon. Estas bone, ke la frato kaj fratino ne estas tro malproksime.
  Usona ĉefurbo dominas en Ukrainio, same kiel eksterlandaj oficistoj, cetere. La pleboj mem vivas modeste, sed ankaŭ io falas al ili. Ĉiukaze, la ĉifonoj estas malmultekostaj, kaj Anna en siaj malriĉaj novaj vestaĵoj aspektas kiel nigra ŝafo.
  Tamen, junaj kondamnitknabinoj en siaj striitaj roboj similas kaptitojn en naziaj tendaroj. Ili videblas de la vagono. Multaj knabinoj estas ĵetitaj en malliberejon pro simpla impostfraŭdo, donante al ili ŝancon labori. Tial, estas multaj trudlaboristoj sur la kampoj.
  Anna estis bonŝanca, la knabinoj ĵus kompletigis grandan areon kaj antaŭ la nova ili nudpiede piedpremas ankoraŭ dek verstojn. Do vi povas paroli kun Marina. Ŝajne nudpieda, maldika knabino, en striita robo kun numero kaj familinomo sur la brusto, ne ŝajnis danĝera al la eskorto, kaj li marŝis, metante sian maŝinpafilon sur sian ŝultron. Marinka, kiel Marat, fariĝis iom pli alta kaj multe pli maldika ekde la lasta renkontiĝo. Tamen, estis neniu problemo pri manĝaĵo en la ukraina vilaĝo.
  Ĉi tie ili estas nutrataj laŭ la normo, evidente nesufiĉaj, por tia intensa kaj malfacila laboro. Marina konfesis la demandon de sia patrino:
  - Jes, mi tre volas manĝi! Ni eĉ kaptas lumbrikojn, lavas kaj fumas ilin en speciala maniero, kaj foje manĝas ilin krudaj. Malsata!
  Anna demandis pri sano. Marina respondis honeste:
  - Komence, la muskoloj multe doloris, la dormo estis precipe dolora, sed nun mi okupiĝis. Nenio alia estas - ni laboras en la freŝa aero kaj la tero. Pli malbone estos vintre, la maŝinoj estas vere malmolaj kaj tedaj.
  Panjo, rememorante la ŝpinejon, aldonis:
  - Kaj polva!
  Marinka demandis pri Marat. Mi eksciis, ke la knabo estas sana, kaj eĉ post kelkaj monatoj da malfacila laboro, li fizike plifortiĝis kaj hardiĝis. Ĝojis. La pli juna frato jam havas sep jarojn, kaj ankaŭ li estas forta. Mia patro nun estas en malfacila laboro ie en Siberio, kaj li estis senigita de la rajto korespondi. Oni scias nur, ke li ankoraŭ vivas, en kazo de morto estus sciigo.
  Marina diris ĝemante:
  "Se ne estus mia patro, eble mi ne enirus en ĉi tiun komercon!" Pasi la tutan vivon en stria robo, kaj eĉ iri al la necesejo en vico kaj kun kantoj estas koŝmaro!
  Anna provis rideti, rimarkante:
  - Se mankas komentoj, post dudek jaroj, laŭ la leĝo, vi povas sendi peton pri frua liberigo!
  Marina balancis la kapon.
  - En la unuaj dudek jaroj oni kutime ne pardonas, escepte de elstaraj meritoj... Nu, se oni malkaŝas fuĝon aŭ konspiron! - La knabino minace reduktis siajn sunblankigitajn brovojn al la koloro de tromatura tritiko. - Sed mi neniam iros al la denunco!
  Anna rigardis sian filinon. Kuraĝa, kiel la mentono de Marat, regulaj, iom pintaj trajtoj. Ĉe la konkludo, la hararo de la knabinoj estas razitaj kalvaj, sed ili jam sukcesis iomete kreski. Blankaj, oraj bukloj eĉ komencis iomete krispiĝi. Sufiĉe alta knabino, kaj malgraŭ sia maldikeco, ŝi tute ne ŝajnas osteca aŭ angula.
  Anna nevole demandis sian filinon:
  - Kaj ke vi... Ĉu ili ne provis seksperforti vin?
  La vizaĝo de Marinka tremis, kaj ŝi respondis trankvile:
  - Ne sen ĝi, sed... Usonanoj ankoraŭ estas religiaj kaj ili ne kuraĝigas ĝin... Sen la permeso de la superaj aŭtoritatoj. Sed vi povas oficiale registriĝi en bordelo kaj unu jaro de la mandato iros al du!
  Anna ne demandis. Ŝi sciis, ke Marinka nur ofendiĝos pro la propono de tiaj servoj. La koro de la virino fariĝis eĉ pli malmola. La knabino respondis ridetante:
  - Ne malĝoju... Ĉiam estas ŝancoj! Estas pli, en la vivo estas multe da amuzo.
  Kaj la malgrasiga belulino kantis, kaj la knabinoj kolektis ĥore;
  Kio okazis al la tenera novedzino
  Mi suferas kun nigra animo!
  Memorante ŝian belan vizaĝon,
  Kion mi konservas, kiam mi iras en batalon!
  Nudpiedaj knabinoj kantis nome de la ulo, belan am-aferon, kaj ĝi aspektis sufiĉe natura kaj bela.
  Mi memoras, kiel la vojo senhaste vagis,
  Tra pacaj vilaĝoj, dezertejoj!
  Vi havas inteligentajn vestojn
  Facila paŝo kaj vojo al la monaĥejoj!
  
  Kaj ora herbo maturiĝas sur la kampo,
  La venteto dispelis la tutan nebulon!
  Ortodokseco estos en eterna gloro,
  La lumo de espero en la preĝoj de kristanoj!
  
  Nudaj piedoj sur la vojoj
  La knabino kaj mi pentas pri pekoj!
  Klinu kaj kredu je la Sankta Dio
  Li pezos vian vivon sur la pesilo!
  La gardistoj ĉefe konsistis el lokaj policanoj kaj favore aŭskultis la knabinojn. Belaj kaptitoj eniris la strion, kie nur tio pasis, ombrigante fulmotondron.
  Kaj kiam kun sonoro vocxo el la trono,
  Vi ne estas inda eniri Mian paradizon!
  Ĉar la sankteco de la ĉielo
  Ne disponebla, eĉ ne sonĝu!
  
  Vi estas peka en malaltaj, malpuraj problemoj,
  Oni devas resti kaj resti dum jarcentoj!
  Nur kuraĝo en venkoj estas taksata,
  Kiel kunfandiĝo de ununura rusa armeo!
  
  Nia soldato ne iras al tavernoj,
  Trinkante vodkon, li estas naŭzita - malbona!
  Li estas la plej forta militisto - la ŝtormo de la mondo!
  Kiu grimpis en Rusujon, ni forviŝos en fekon!
  
  Paŝo de mia knabino laŭ la pado
  Malantaŭ la ŝultroj de ŝirita sako!
  Ŝi prizorgas siajn botojn
  Mi donis ĉion al la rubujoj de Dio!
  La knabinoj ĉiuj havis komunan - ili estis roboj kaj nudaj piedoj. La plimulto el ili jam estas altaj kaj grandaj knabinoj, sed ankoraŭ estas tre malgrandaj knabinoj kun razitaj kapoj. Ili lasas la samajn malgrandajn, nudajn spurojn. Anna nevole verŝas larmon - la malfeliĉaj kaptitoj de la konkistadora reĝimo. Kaj por kiu el ili oni sendis ilin por labori dek kvar aŭ dek ses horojn en malfacila laboro?
  Kaj jam odoras, nigra brulado,
  Hordo trabalais la vilaĝojn!
  La tuta lando estis disŝirita
  En la cindro kaj ruinoj de la urbo!
  
  Jen kiam la knabino indignis,
  - Ne, ne temas pri kaŝado en la kelo!
  Kaj al la fronto kun la tuta pasio demandis,
  Ĉar Jesuo vokis!
  
  Ili donis al ŝi aviadilon, por bati la naziojn,
  Flugi, glorante ĉi tiun Kriston!
  Esti varme en la klara ĉielo,
  Fermi la ĉielon al la Fritz!
  
  Jes, ŝi batalis per sia tuta forto,
  Kaj ŝi preĝis antaŭ la ikono de malbono!
  Ne volis esti kaptita de la tombo
  Ekstermitaj la reptilioj, ne la nombro!
  Ĉe tiuj vortoj, la knabinoj, eĉ la plej multaj el ili, kuraĝiĝis kaj rapidigis sian paŝon. Anna ankaŭ pagadis nudpiede en la varma koto. Kaj ŝi estis kontenta. Estas kvazaŭ vi revenas al via propra juneco. Grandaj ŝtonetoj de vojoj tiklas la nudan plandon, kaj laceco retiriĝas de tio, kaj montras gajecon. Kaj kvankam la plua daŭrigo de la am-afero estas tre malĝoja, Anna ridetas larĝe.
  Sed en la lasta batalo ĝi rezultis malbone,
  Ial, la benzinujo krevis!
  Kompatu, mi petas, mi krias al Dio,
  Domaĝe, se la knabinoj brulas!
  
  Jesuo respondis al mi severe
  Mi suferis por vi, mi suferis!
  Kaj nun kredu min - ne estas ĉerko,
  La Ĉiopova revivigis la falintajn!
  
  Kaj nun via fianĉino estas en la ĉielo
  Estas bone por ŝi, Li mem viŝis larmon!
  Kredu min, estas loko ankaŭ por vi
  Vi realigos vian revon!
  
  Nur sciu - servante Rusion,
  Jen la maniero plaĉi al Dio!
  Kio esti la tuta planedo feliĉa,
  Necesas servi la Patrujon kun la tuta fortikaĵo!
  
  La ĉefa peko estas forturni la Patrujon,
  Ne iru al riproĉo - kuŝu en la arbustoj!
  Preferu la rolon de mizera bufono,
  Ne sciante la belecon de la Sinjoro!
  
  Do iru kaj venĝu kontraŭ la nazioj,
  Jesuo parolis tiel malbonaŭgure!
  La fumo malaperos en la bonodora aero,
  Estos tempo por paco!
  
  INTRIGOJ DE HIMMLER KAJ LA FUHRER KUN STRATEGIO
  La Dua Mondmilito akceptis pli longedaŭran karakteron kiam la Fuhrer decidis anstataŭe de la FAA-misilprogramo investi en popola batalanto. La maŝino estas malpeza, malmultekosta kaj facile fabrikebla. Kaj la XE-162 eniris la serion reen en 1943. En la sama tempo, Hitler aŭskultis Rommel kaj retiris germanajn kaj italajn soldatojn el Afriko. Kiel rezulto, la germanoj retenis ok sekciojn perditajn en reala historio kaj multe da ekipaĵo, kaj plie signifan italan forton.
  Kiel rezulto, Sicilio estis pli bone kovrita fare de soldatoj, kaj la alteriĝo de la aliancanoj finiĝis en malvenko.
  Sur la Kursk Ardena Bulo, Hitler ankaŭ prokrastis la retiriĝon, en tiu kazo, pro la deziro testi kaj la Tiger-2 kaj la Panther-2 en batalo. En aŭgusto, finfine, Stalino ordigis atakon kontraŭ la Orjol kaj Kharkov-direktoj.
  La germanoj havis pli efikan teknikon en defendo, kaj elfosis multajn fortikaĵojn.
  Sed la Ruĝa Armeo havis la superecon en fortoj. Precipe rimarkebla en la orjola direkto. Sed la Ruĝa Armeo progresis tre malrapide. En la Ĥarkova direkto, la germanoj eĉ povis repuŝi la ofensivon en la sudo, kie Mainstein komandis. Sur Oryol, la bataloj daŭris ĝis malfrua aŭtuno, sed Oryol daŭre estis prenita. Kaj ili sukcesis.
  Sed tre gravaj perdoj, batante ekstere multajn iliajn trupojn. Tiam estis paŭzo. Sovetiaj soldatoj kompensis la difekton. La germanoj fosis... La produktado de tankoj kreskis... La Panther-2 ne ekproduktis. Hitler ne ŝatis, ke la pezo de la tanko signife pliiĝis. Kaj tiam la tanko ne rezultis kiel la Fuhrer volis. Kaj la motoro estas eĉ pli potenca ne estas preta. La Tiger-2 estas tre potenca tanko, sed ĝia peza pezo ankaŭ estas minuso. Sed kun tankoj, la germanoj ankoraŭ ne faris perfektan modelon. "Pantero" vere estas maŝino supera al la T-34-76, sufiĉe signife. Sed Sovetunio havas pli potencan kaj altnivelan tankon T-34-85 survoje, kiu jam estas multe malpli malsupera al la Pantero en fronta kiraso kaj kiras-penetraj pafiloj.
  La germanoj volas krei ion pli perfektan. "Pantero" la ĉefa germana tanko estas sufiĉe malforta surŝipe kiraso.
  Kaj estas unu malforto de kontraŭtankaj fusiloj dum pafado ĉe la flankoj.
  La nazioj havas, sed fortajn aviadilojn kaj batalantojn. Precipe la tre fortaj kaj malmultekostaj XE-162s estas tre fortaj kaj povas disbati malamikojn en la ĉielo.
  Kaj la aliancanoj ekpremis en la aero. Kaj kompreneble ankaŭ la Ruĝa Armeo.
  Vintre, tamen, sovetiaj trupoj komencis antaŭeniri kaj puŝi la naziojn en la centron ...
  La bataloj disvolviĝis en la ĉielo... Tre bone XE-162 alproksimiĝis al Huffman, kiu memfide gajnis kaj pliigis impeton. Lia efikeco estis pli alta ol en reala historio.
  Sed vintre, la germanoj cedis... En decembro, malamikecoj rekomencis kun renovigita vigleco. En aŭtuno kaj vintro, iĝis pli malfacile por germanaj tankoj batali. Kaj la aranĝo de la ĉasio en damtabulo-ŝablono kaŭzis multajn problemojn. Neĝo kaj koto ŝtopiĝintaj inter la vojoj, kaj frostiĝado dum la nokto, malhelpis la movadon. Sovetiaj tankoj, superantaj la malamikon en movebleco, de tempo al tempo faris surprizajn strikojn, agante laŭ la principo de atako kaj retiriĝo.
  La germana fronto kolapsis vintre. La nazioj perdis Ĥarkovon, Belgorodon, kaj la plej grandan parton de la Donbaso. Sed tamen, ilia malvenko ne estis tiel frapa kiel en reala historio. La kompleta foresto de dua fronto, la granda nombro da tankoj uzitaj fare de la Fritz, inkluzive de la pezaj Tigroj, la granda potenco de aviado, precipe la tre efika Focke-Wulf atakaviadiloj, influis. Krome, la italaj unuoj ankaŭ partoprenis en la bataloj, kiuj, miksitaj kun la germanaj, batalis ne tiel malbone.
  La armea arto de Mainstein kaj Rommel ankaŭ havis efikon.
  La nazioj estis forpelitaj el Donbaso, sed ili povis akiri piedtenejon sur pliaj linioj, retenante parton de la maldektra bordo Ukrainio. En marto, sovetiaj trupoj, ĵetinte pliajn rezervojn en batalon, atingis la Dnepron en kelkaj lokoj, sed ne trudis la riveron.
  Krome, la marta ofensivo proksime de Leningrado ankaŭ ne sukcesis. La germanoj, fidante je fortaj fortikaĵoj, daŭre povis teni sub la grandurbo. Kaj la sovetiaj trupoj, spertante mankon de rezervoj: la ĉefaj fortoj trarompis en la sudo, nur kojno je distanco de ĝis tridek kilometroj en la areo de la korona atako.
  Sed ĉiuokaze, la Ruĝa Armeo denove antaŭeniris, kaj la nazioj estis repuŝitaj. Kaj eĉ la amasproduktado de "Panteroj" kaj "Tigroj" ne helpis la naziojn. Kaj Sovetunio aperis IS-2, kaj T-34-85. Vere, la Fritz ankaŭ evoluigis la "Panteron" -2 kun malgranda turo, kaj la "Tigro" -2 de pli progresinta formo kaj armiloj.
  Sed la ĉefa afero kun kiu la Fritz ligis sian esperon estis reagaviadiloj kaj la ME-262. Antaŭ junio 1944, ili jam havis pli ol mil el tiuj ĉasaviadiloj. Himmler esperis atingi aersuperecon kaj uzi sian miraklarmilon.
  Stalino komprenis, ke li devas ataki. La ĉefa bato de la sovetia armeo pendis en la centro. Operacio Bagration komenciĝis la 22-an de junio 1944. Smolensk daŭre estis sub germana kontrolo, kaj la Fritz-defendlinioj estis evoluigitaj en inĝenieristikperiodoj. Jes, kaj taktika surprizo ne povus esti atingita. La malamiko atendis ĉi tion. Tamen, la Fritz ne rezistis. Ilia defendlinio, kvankam ne tuj, sed estis trarompita. La potenco de sovetia artileria preparo kaj la heroeco de sovetiaj soldatoj ankaŭ havis efikon.
  Sed la germanoj ne estas tiel simplaj. Ili faris la duan kaj precipe la trian defendlinion la plej potenca. Himmler, male al Hitler, aŭskultis la konsilojn de spertuloj, kaj uzis pli elastajn liniojn. La perdproporcio restis signifa en favoro de la germanoj, kaj ili faris ampleksan uzon de siaj kirasaj tankpugnoj. Oni devas rimarki, ke la "Panther"-2 pruvis esti tre forta tanko, kun bonega frunta kiraso kaj potenca kiras-penetra pafilo. En defendo, ĉi tiu tanko estas sufiĉe akceptebla.
  La nova germana E-10 memvetura pafilo, kun tre malalta silueto kaj malalta pezo, kun bonega veturado, ankaŭ pruvis sin bone. ME-262 ankaŭ pruvis pluviveblon, bonegan rapidecon kaj potencajn armilojn. La HE-162, same kiel la Arado-bombaviadilo, ankaŭ aspektis efikaj.
  Antaŭ la 8-an de aŭgusto, sovetiaj soldatoj liberigis Smolenskon, sed antaŭ la fino de la monato ili tute elĉerpis siajn ofensivajn kapablojn, sen komenci la batalon por Belorusio. La venko estis ankoraŭ tre malproksima. Sed la germanoj nenion povis atingi, kaj malrapide retiriĝis.
  Tamen, la eluziĝomilito elĉerpis ambaŭ flankojn. Sed Sovetunio daŭre kompensis la damaĝon. Sed la germanoj signife pliboniĝis en la aero. La nova sovetia Yak-3 kaj LA-7 povis nur parte kompensi por la interspaco en jetaviado.
  La germanoj, uzante sian kvalitan superecon en aviado, plejparte dominis la aeron. Kaj en tankokonstruado komencis ludi grandan rolon la tanko-serio E. Pli precize, nuntempe memveturaj kanonoj - la E-25 kun 88-mm kanono, la E-50 kun 105-mm kanono kaj la E-10 kun 75-mm pafilo de la Pantero.
  Post ripozo dum du monatoj komence de novembro 1944, sovetiaj soldatoj rekomencis sian ofensivon en la Leningrada direkto. Ĉi-foje, germana inteligenteco estis supre, kaj la uzo de la plej novaj jetaj spionaviadiloj kun tre preciza optiko ankaŭ influis. La germanoj sukcesis malfermi la koncentriĝon de sovetiaj soldatoj por tiri supren siajn fortojn.
  Sed tamen, en kondiĉoj de neĝo kaj frosto, montriĝis ege malfacile por la nazioj teni sian fronton. Post ekstreme sanga batalado, en januaro 1945 la blokado de Leningrado kolapsis. La urbo montriĝis faligita de katenoj... Kaj nova grava sukceso de la sovetiaj trupoj.
  Vere, en la centro de januaro ne eblis disvolvi trarompon. Tro multaj sovetiaj trupoj realigis perdojn. Sed ankoraŭ, komence de februaro, la Fritz estis puŝitaj reen al la Dnepro, kaj ili perdis teritorion post teritorio.
  Tamen, en marto, Mainstein, kiu ankoraŭ havis piedtenejojn sur la maldekstra bordo de Ukrainio, lanĉis gravan ofensivon. La germanoj atakis nokte uzante pli altnivelajn noktajn viziajn aparatojn sur tankoj, same kiel la plej malfruan evoluon de la "Leono", kaŭra veturilo kun longa, potenca muzelo. Krome, kaj la E-50 kaj la Sturmtigers estis amase uzitaj - tre potencaj trarompaj armiloj.
  Por la unua fojo ekde la kontraŭatako de Mainstein en marto 1943, la germanoj povis atingi signifan sukceson, kapti Poltavon, Petrazavodsk, Ĥerson-regionon, malblokante Krimeon, kaj eĉ eniri Ĥarkovon. La sovetia komando, urĝe redeplojante rezervojn, povis ĉesigi la antaŭeniĝon de la Fritz kaj eĉ forpeli ilin el Ĥarkov en aprilo, sed tro gravaj perdoj malhelpis sukceson evolui. Ambaŭ flankoj estis sufiĉe elĉerpitaj antaŭ majo 1945.
  Himmler proponis pacon al Stalino en moderaj kondiĉoj: ĉiu konservas tion, kion li sukcesis kapti, ni interŝanĝas kaptitojn kontraŭ ĉiuj. Ne necesas pagi kompenson, kaj komercaj rilatoj estas restarigitaj.
  Stalino tamen rifuzis tiajn kondiĉojn. Kaj li esprimis sian pretecon cedi al la germanoj teritorie ne pli ol la limojn la 1-an de septembro 1939.
  En ĉi tiu kazo, la germanoj sole devintus preskaŭ multe retiriĝi al Okcidento. Kaj sentinte la guston de venkoj, Hitler rifuzis ĉi tiun opcion. Krome, reakciaj fortoj ekregis en Usono, kio puŝis la radikalajn faŝistojn ĉiumaniere al milito al venka fino.
  Kaj en junio 1945, malamikecoj rekomencis kun renoviĝinta vigleco. Sovetiaj trupoj atakis la naziojn en Ukrainio. Komenciĝis furioza interŝanĝo de batoj. Feliĉe por la Ruĝa Armeo, la germanoj ne havis lamenan jeton en la disko-aviadilo, kaj kiel rezulto, ilia aŭto montriĝis nesufiĉe tena kaj efika. Kvankam ĝiaj flugaj trajtoj estis imponaj.
  Ne tro sukcesis la germanoj kaj la tanko E-100. Tro peza kun malmoderna aranĝo, ĉi tiu mastodoto ne plenumis atendojn. Kvankam la pafilo, ĝi devas esti koncedita, estis distingita per sia rapida pafrapideco. Sed la "Lev" -2 devas esti honeste supera al ĉiuj sovetiaj tankaj modeloj, eĉ la IS-3. Sed la militon ne povas gajni nur la reĝo de bestoj.
  La batalado en Ukrainio daŭris kun diversa sukceso, multaj urboj ŝanĝis manojn plurfoje. La germanoj malantaŭeniris por evoluigi ofensivon en la centro, sed trovis kontraŭtankan defendon tre saturitan per artilerio kaj enŝtopiĝis. La tuta somero pasis en stato de dinamika ekvilibro. Sed en septembro, sovetiaj soldatoj rekomencis sian ofensivon. Kvankam la aero daŭre estis dominita fare de la Luftwaffe.
  La bataloj furiozis kun senĉesa tenaceco. Sed en oktobro, Japanio kapitulacis post novaj atombombadoj.
  Tiel, la militistaro de Usono kaj Britio malligis siajn manojn. La doktrino de ne-milita aliancita helpo estis adoptita. Soldatoj, volontuloj, ekipaĵo kaj ekipaĵo komencis esti liveritaj al la Tria Regno. En la sama tempo, Hispanio, Portugalio, Argentino, kaj tiam iuj aliaj landoj, precipe Turkio kaj Svedio, eniris la militon kun Sovetunio sub amerika premo.
  La situacio varmiĝis...
  La turka armeo, saturita kun Shermans kaj Pershings, komencis trarompi la sudan sovetian limon. Ili sukcesis en novembro 1945 ĉirkaŭi Erevanon kaj kapti la plej grandan parton de Batumo. Germanaj trupoj denove rompis en Ĥarkovon, okupante tiun ĉi longe-suferantan grandurbon. Ili pendis super la suda flanko de la sovetiaj unuoj. La situacio estis minaca.
  Stalino postulis ebenigi la frontlinion. Sed eĉ la venonta vintro ne alportis ŝanĝon, ĉar la bombado de sovetiaj urboj signife intensiĝis. La premo de Okcidento pliiĝis.
  Dum la vintro de 1946, estis nur eble rekapti Ĥarkovon kaj puŝi la germanojn en la centron, denove atingante la Dnepron. Sed printempe, la batalado ekflamis kun venĝo. La germanoj, uzante amerikajn kaj britajn tankojn, komencis avanci en la sudo.
  Kaj la knabinoj batalis...
  Kaj ili batalis kun granda kuraĝo kaj la knaboj estis plenaj de batalentuziasmo kaj ili havis aventurojn.
  - Vi bone kantas Dimka! Petka rimarkis kaj frapetis sian amikon sur la ŝultron.
  Sed nun ni bezonas... - Jen la subtera knabo hezitis kaj esplore rigardis la ĉielon. Li ŝajnis serĉi spurojn tie. La tri sunoj ŝajnis palpebrumi al la infano unuvoĉe.
  La komsomola knabino Larisa metis sian fingron al siaj lipoj kaj diris kviete:
  - Ne faru bruon. Ni estas tro videblaj. Vi devus alproksimiĝi al la plej proksima bieno kaj miksiĝi kun la laboristoj.
  Dimka ekkriis kun entuziasmo:
  - Bonega ideo! Ni aranĝos ĉi tie ribelon de Spartak aŭ Emeljan Pugaĉov!
  Larisa bedaŭrinde rimarkis:
  - Estas pli facile fari per vortoj ol praktike... Sed ne perdu esperon knaboj. Ni sekvu min...
  La uloj energie vangofrapantaj siajn nudajn plandojn moviĝis laŭlonge de la vojo. La herbo estis tre tikla, ŝajne mola, sed baldaŭ la piedoj de la knaboj kaj la knabino komencis juki kvazaŭ ili marŝis sur urtikoj. Kaj mi tre volis ridi. Kvazaŭ oni portas vin al la kalkano per strutaj plumoj.
  Necesas diri, ke ĝi estas amuza, sed post ĉirkaŭ dek minutoj - ĝi jam estas neeltenebla kaj nudaj piedoj, ruĝiĝintaj pro tiklado, ili mem efektivigis sur la asfalton. Estas multe pli facile iri ĉi tien, kvankam per inercio ĝi daŭre jukas en la kalkanoj.
  Petya, interalie, rimarkis:
  - Io ni iras, iru... Kaj nenio ĉirkaŭ ni ŝanĝiĝas. Kvazaŭ ni ĉirkaŭvagas en rondo?
  Dima konsentis.
  - Jes ... Io tiel sorĉita estas videbla ĉi tie ...
  Larisa palpebrumis pro konfuzo kaj rimarkis:
  "Diable...Ĉu vi ŝatas aŭ ne, ni devos eliri de ĉi tiu ĉasio se ni volas vidi ion ajn.
  Petka murmuris:
  - Aŭ antaŭen... Kio tamen estas la sama afero!
  La knaboj kontraŭvole denove paŝis sur la herbon. Dimka memoris kiel li estis kaptita antaŭ kelkaj jaroj. Tiam la germanoj pelis lin, ankoraŭ sufiĉe infanon, nudpiede tra la neĝo. Feliĉe, tiam li havis la kuraĝon ne disiĝi. Verŝajne, blondhara infano kun kruroj ruĝaj kiel kruroj de ansero ne ŝajnis danĝera al la Fritz. Li estis bone skurĝita kaj elĵetita el malliberejo. Kvankam en tiu tempo Dimka jam mortigintus germanojn pro sia konto.
  Promeni nudpiede en la neĝo ne ŝajnis tiom timiga por hardita knabo. Kvankam, kiam liaj kruroj finfine rigidiĝis kaj li ĉesis senti ion, li serioze ektimis: li subite restus invalido. Tamen la sanktuloj iradis nudpiede la tutan jaron, kaj ne mortis, kaj iliaj fingroj ne defalis. Do eble ne indas panikiĝi. La kruroj komencis vere dolori en varma kabano kiam ili varmiĝis. Torturo, kompreneble, estas peza, kaj amata de la nazioj. Ili precipe amas peli virinojn kaj infanojn en la neĝblovon. Plenkreskaj viroj estas kutime torturitaj alimaniere.
  Dimka, rememorante, kiel li vangofrapis la neĝon, kaj malantaŭ li estis puŝita per bajoneto de faŝisto, ridetis. Li eltenis ĝin, do li eltenos la tikladon. Krome, kvankam Larisa estas knabino, ŝi marŝas memfide, kaj eĉ faras paŝon.
  Petka, por distri de la forta jukado en la plandumoj, demandis la komsomolan membron interesan demandon:
  Kion vi pensas pri monoteismo?
  Larisa ridis kaj ruze rimarkis:
  - Bona demando por iu, kiu ankaŭ estas sufiĉe aĝa por aliĝi al la Komsomolo...
  Dimka, kiu ankaŭ interesiĝis pri ĉi tiu temo, rimarkis:
  "Ni ne havas kialon kredi je unu Ĉiopova Dio. Kaj se jes, tiam monoteismo estas trompo!
  Larisa notis kun skeptiko:
  - Do vere neniu kialo? Tomaso de Ateno donis kvin pruvojn de la ekzisto de la ekzisto de Dio.
  Petka vigliĝis kaj levis la orelojn:
  - Kiaj pruvoj? Mi ankaŭ aŭdis, ke estas kvin el ili, sed mi ne scias, kion ili metas en si?
  Larisa respondis tion ridetante, skrapante la herbon per siaj senkompate tiklaj plandumoj:
  - Unue... Ĉio havas radikan kaŭzon. Se estas kokido, tiam estis ovo, el kiu aperis la kokido, kaj se estis ovo, tiam estis la kokido, kiu metis ĝin. Devas ekzisti simila radika kaŭzo por la universo. Tomaso el Ateno kredis, ke tia radika kaŭzo estas la Plejalta Dio!
  Petka frotis sian jukan kalkanon sur glitigan arbotrunkon, kvazaŭ kovritan de skvamoj, kaj faris naivan kaj samtempe infanece saĝan demandon:
  - Se ĉio bezonas unuan kaŭzon, kio do fariĝis la unua kaŭzo por Dio?
  Larisa levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Jes, ĉi tiu estas la plej vundebla en la konstruado de Tomaso el Ateno. Li postulas akcepti Dion per la fido kiel la unuan kaŭzon, sed samtempe li ne klarigas, kial la ekzisto de la unuaj kaŭzoj estas necesa por la Universo mem, sed ne necesa por ĝia Kreinto.
  Dimka, saltante kiel simio, sugestis:
  - Eblas, ke la Kreinto de la universo havas sian propran Kreinton, kaj ĉi tiu Kreinto havas sian propran, kaj tiel plu ĝis infinito...
  Petka negative balancis la kapon.
  - Ne, ĉi tio estas absurda... La instruisto en la lernejo diris: la materio estas eterna kaj ĝi konstante transformiĝas, tiel estigante mondojn en la universo. Kaj al la demando pri kiu lanĉis la transformmekanismon, ŝi respondas - naturo!
  Dimka denove esprimis tre interesan penson:
  "Do naturo estas Dio!" Konsiderante ke...
  Petka ĝojis enmeti malklaran vorton:
  - Panteismo! Jen kiam vi asocias la Dion kaj la naturon?
  Larisa, nervoze eksaltante, demandis la knabon:
  - Kaj kiel vi mem imagas ĝin?
  Petka konfuzite levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Iel mi ne havas ideon!
  Dima, diris la frazon legitan en la libro de Alexandre Dumas: "Tridek jarojn poste."
  - Dio estas sur la surfaco de ĉio...
  La knaboj silentis. La konversacio fariĝis tro sublima por sovetiaj adoleskantoj de dekkvar jaroj. Tiam ili grimpis kien ili mem ne komprenis.
  Jes, kaj la arbaro finiĝis... Kampoj etendiĝis. La akra vizio de Dimka ekvidis sinsekvon de kamparanoj laborantaj sur la kampo. La knabo malrapidiĝis. Ili eliris sur la padon, kaj la herba jukado iomete kvietiĝis. Vi povas iri por ke ili ne estu rimarkitaj de la kampo.
  La akraokula skolto Larisa ekzamenis ankaŭ ne nur la laboristojn, sed ankaŭ tri kavalirojn en bluaj kostumoj rigardantaj la laboron, kaj ankaŭ plurajn kurantajn bestojn. Dimka rimarkis surprizite:
  - Jes, ĉi tiuj estas trikapaj hundoj!
  Petka fajfis kaj siblis:
  - Hundo povas mordi, nur de la vivo de hundo ...
  Larisa movis la okulojn kaj komencis rigardi pli atente. Ŝi mem sciis tre malmulte pri ĉi tiu mondo. Estis io por surpriziĝi. Unue, ne estis plenkreskuloj inter la kamparanoj. Laboris nur infanoj, sed ankaŭ, kio estas strange, ne pli junaj ol dek jaroj, kaj ne pli ol dek kvar. Homsimilaj, preskaŭ ĉiuj blondaj, harplenaj aŭ helruĝaj, eble nur kelkaj malhelaj kapoj.
  Do belaj uloj, malbone vestitaj, ĉiuj nudpiedaj senescepte. Sufiĉe simila al la Mezepoko. Nur nun pendas rompita serĉlumo, kaj io simila, kiel duonmalmuntita jetaviadilo, videblas sur la kampo. Estas nur tri kavaliroj de la gardistaro, kaj centoj da kamparanaj infanoj, sed ili ĉiuj obeas. La infanoj aspektas gajaj, sanaj, sunbrunaj, ili laboras kun entuziasmo. Tio estas amuza, ili eĉ kantas ion.
  Ĉi tio iom memorigas la agitadon de la batalo el la kampoj, kiam lernejanoj helpas la maljunulojn.
  La iloj de laboro estas la plej primitivaj: ŝoveliloj, rastiloj, falĉiloj. Neniu mekanizado. La knabinoj eĉ jungis sin al la plugilo kaj trenas ĝin mem, anstataŭ ĉevaloj.
  Petka kolere rimarkis:
  - Ve - ekspluatantoj!
  Dimka, rememorante literaturan verkon, rimarkis:
  - Ĉu vi memoras, kiel estis kun Leono... Tio estas, pardonu, Aleksej Tolstoj faris revolucion sur Marso...
  Petka ridis kaj sugestis:
  - Estas nur tri el ni kaj tri kavaliroj. Ni ŝteliru ilin, pafu ilin kaj faru revolucian alvokon!
  Larisa negative balancis la kapon.
  - Trikapaj hundoj ne lasos nin ŝteliri sur nin, kaj la militistoj havas pafarkojn, kaj eble ili pafas sufiĉe precize. Ĉi tie necesas decidi kun la menso.
  Dimka rigardis Larisa kaj rimarkis:
  - Vi iom elkreskis ... Ĉi tie ni ankoraŭ povas miksi kun la knaboj kaj ekscii kio estas kio ...
  La knabino kun bela vizaĝo konsentis:
  - Ĝuste, iru al ili kun rekono ... Mi persone ne komprenas multon ĉi tie!
  Por profesiaj skoltoj, ĉirkaŭiri trikapajn hundojn estas malfacila problemo, sed solvebla. Tamen la knaboj decidis, por ne veki nenecesan tumulton, agi kaŝe kaj nature.
  Sed tiam Petka subite rimarkis:
  - Kio pri la lingva baro? Ili mordos nin vivantaj!
  Larisa konsolis Petka:
  - Sed ne zorgu... Kiel ni komprenos ilian lingvon, kaj ili pensos, ke ni parolas ilian lingvon.
  Dima sugestis:
  - Kaj tiam ni alkuru al la kavaliroj, kaj diru, ke ni estis senditaj el najbara vilaĝo por helpo. Tiel estos multe pli nature.
  Larisa svingis la manon malestime.
  - Provu ... mi esperas, ke vi sukcesos. Nur ne troludu!
  La knaboj, sen pripensi dufoje, ekkuris. La plano estis tro simpla.
  La infanoj kaj Larisa denove revenis al la realo kun granda bedaŭro. Ni denove finiĝis en malliberejo, kaj kio estas plej malbona el ĉiuj, la germanoj, vidante, ke la triunuo estas inspira, prenis ilin por pridemandado. Ĉi-foje ili torturis per brazilo. Ili ŝmiris la nudajn plandojn de la knabino kaj la knabo per oleo, kaj metis varman flamon malproksime. Tia torturo povas daŭri dek kvin aŭ dudek minutojn kaj esti tre dolora. Sed la kruroj ne estis kriplaj, kaj dum kelkaj tagoj la torturo povus esti ripetita. Ili tri eltenis ĉi tiun flamon, kiu preskaŭ tuŝis la kalkanojn, kaj tiam Larisa komencis kanti;
  Mi estis fraŭlino sur la rako,
  La kutima nudpieda Komsomolo...
  Post ĉio, Stalin, Lenin estas unu familio,
  Kaj mi sentas min malkomforta inter ili!
  
  Ili torturis knabinon en kaptiteco,
  Kalkanoj estis bakitaj kun ruĝe varma fajro ...
  Sed mi ne cedis, kredu la malamikon -
  Nur komunismo ricevis al la knabino de la sanktuloj ...
  
  Ni konstruu paradizon en la universo
  Lasu la voĉon flui tre sonore...
  Knabo ne malĝoju kaj ne enuu
  Nudpiedaj knabinoj kuras tra la flakoj!
  
  Ni kredas je la batalo, kiun ni venkos en la Germana Armeo,
  Kvankam faŝismo ŝajnas ne koni la mezuron ...
  Kun li estas Sam el infero, malbona kerubo,
  Kaj do grandega perdo!
  
  Kapitalismo decidis doni faŝismon,
  Iliaj armiloj, tankoj, ĉefurbo...
  Ni estas disbatitaj de la senkompata diablo kaj ŝtelisto,
  Al perfiduloj estas promesitaj mielo, bananoj!
  
  Sed kion mi faru se mi estas en kaptiteco
  La mankatenoj forte katenis la manojn ...
  Mi pendas nuda sur la rako dum unu horo,
  Kaj la pezoj sur la nudaj piedoj pendis...
  
  Sed la knabino ne cedis al malamikoj,
  Kiel la malbonaj faŝistoj ne torturis ...
  Estu la honto de Hitler,
  Ni estas militistoj, ne pacifistoj!
  
  Mi estas kondukata preskaŭ nuda por esti pafita,
  Kaj sub la piedoj de nudpiedaj neĝblovoj...
  La Sinjoro klare ne volis tion.
  Mi estas antaŭ la princino ĝisdatigo!
  
  Knabina maŝo ĉirkaŭvolvita ĉirkaŭ ŝia kolo,
  Kaj la knabino estis forte tirita supren...
  Jes, la puno jam kuras por pekoj,
  Kaj ili atendas la naziojn, sciu la kuglojn!
  
  Sed kio estas, la ĉevalvosto krevis,
  Kaj knabino falis de la pendumiloj...
  Rompita faŝisma reptilio fame afiŝas,
  Kaj partizana atako - etaj aferoj!
  
  Mi estis batita reen, mi denove estas en la vicoj,
  Mi tre kuraĝe batalas kontraŭ faŝistoj...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  Kaj mi ne kompatas la malnoblan Adolfon!
  
  Jam en Berlino, konu niajn tankojn
  Kaj duono de Eŭropo tuj liberiĝis...
  Paradizo baldaŭ estos sur la tuta planedo,
  Nur unu paŝon al komunismo, ne mejlojn!
  La nazioj, alfrontitaj kun tia kuraĝo, estis ŝokita. Ankoraŭ kelke da fojoj ili batis la knabinojn kaj knabojn sur la dorso per ruĝe varma drato kaj resendis ilin al la kazemato.
  La vetero estis varma kaj estis agrable en la ĉelo. Nur nun la nudaj plandumoj en veziketoj brulis tre multe, kaj la dorso, tranĉita de ruĝvarma drato, doloris.
  Larisa konsolis Petka kaj Dima:
  - Vi vidas, kun ĉiu nova tempo, estas al ni pli kaj pli facile elteni ĉi tiun turmenton. Nun ni havos tempon por ripozi kaj dormi.
  Dima rimarkis:
  - Ĉe la plej interesa loko, nia revo estis interrompita. Kiel ĝena.
  Petka esprimis sian fidon:
  Sed ĉi-foje, mi kredas, ke ni sukcesos!
  Larisa metis la manojn sur la kolojn de la knaboj kaj komencis elvoki. Ŝi ankaŭ vere volis esti rapide, en nova mondo, de kie savo povus esti alportita al Sovetunio.
  La infanoj falis en sonĝon, sed ili tute ne vidis tion, kion ili volis vidi.
  Nome, kiel knabinoj estas turmentitaj kaj pelataj unue nudpiede en la neĝo, kaj poste en varmaj karboj.
  Tamen, ĉi tio jam estas nerekta rakonto... Alia fragmento de sonĝo kun Hitler fulmis.
  Hitler ne nur esprimis deziron observi la flugon de la unua kvarmotora bombaviadilo de Germanio Ju-487 je rapideco de pli ol 1100 kilometroj hore, sed persone sidi ĉe la stirilo de la aviadilo. Kurt Tank, kiu kontrolas la evoluon faritan fare de la francoj, forte protestis kontraŭ tio:
  - La maŝino, post titanaj laboroj, ĵus enkorpiĝis en metalo. Ni ne povas riski la vivon de la Fuhrer.
  Feldmarŝalo Kissilring apogis Tank:
  - Ĉi tio estas preskaŭ la unua flugo, kiun ni faros ĉe tagiĝo la 27-an de junio 1947. La aŭto havas kulminaĵon - relative malgrandan flugilan areon, kiu reduktas aerdinamikan tiriĝon kaj permesas al la strategia bombisto akceli ĝis 1200 kilometroj hore. Sed la ŝarĝo sur la flugiloj pliiĝas draste kaj ĉi tio estas risko!
  Hitler mem ne estis tro fervora iri sur la furiozado, sed lasu posteularon memori lian kuraĝon. La Führer mem, vegetarano, esperis, ke li simple malemiĝos. La germanoj ege bezonas novan aŭton, des pli, ke Usono devus esti batita sur la kampo de tiaj evoluoj.
  La projekto de la TA-600 Tanko kun ok motoroj estis prokrastita tiom kiom ĝi estis. La origine planita rapideco de 860 kilometroj hore ne plu povis konveni al la Fuhrer. Tial, necesis refari ĝin ankaŭ instalante jetmotorojn paralele. Nun la rapido de la maŝino devus pliiĝi al 1220 kilometroj hore, kio donos la ŝancon bombardi ajnan punkton en Sovetunio preskaŭ senpune, sed necesos multe da tempo por rekonstrui la mekanismon.
  Certaj problemoj ekestis kun la armilaro de la maŝino. Fakuloj sufiĉe prudente kredis, ke 16 (!) Aerpafiloj el kiuj 13 - 30 mm jam estis tro multe.
  Alia maŝino, kiu ankaŭ estas preta por ekflugo la 7-an de septembro, estis la XE-377. Ĉi tiu bombisto devus anstataŭigi la antaŭe ne tre sukcesan XE-277.
  La ideo mem krei pezan plonĝon kaj jetan bombaviadilon estis tre kompleksa laŭ dezajno. Kvankam profita. Dum plonĝado, la precizeco de bombado estas multe pli alta ol de horizontala aviadilo, kaj malgranda nombro da aviadiloj povas malfunkciigi strategiajn kaj industriajn instalaĵojn.
  XE-277 montriĝis por altsitua bombaviadilo, eĉ se ankoraŭ ne jeto. Li grimpis 15 kilometrojn kaj povis senpune bombi urbojn.
  Sed samtempe, la aŭto retenis la kapablon plonĝi, kiel la XE-177, sen disiĝi de superŝarĝoj.
  La plej nova dezajno XE-377, jam jeta versio de la bombisto kaj tre timinda, kapabla ebenigi multajn urbojn kaj vilaĝojn kaj efike detrui industriajn instalaĵojn.
  Promesplenaj maŝinoj estis pli bonaj ol usonaj kaj britaj ekvivalentoj, kio igis Hitleron senti sin kiel meleagro supernutrita per biskvitoj, sur la fono de kamparaj kokidoj maĉantaj milion. Sed ĉi-kaze, krom konsideri novajn maŝinojn, la Fuhrer maltrankviliĝis pri pli urĝa problemo? Kie bati per aviado kaj kirasa bastono? Kvankam per potenca bastono, sed ...
  Nimitz deklaris en severa tono:
  - Niaj strategiistoj opinias, ke krom la striko al Moskvo parto de la fortoj devas movi suden, ankaŭ disvolvante ofensivon direkte al Alma-Ata kaj Kuibyshev!
  Hitler, sen multe da entuziasmo, respondis:
  - Ni jam diskutis tion pli ol unu fojon! Ni venis al la konkludo, kvankam ĝi estas neoportuna, sed ni batos en diverĝaj direktoj.
  Nimitz konsente kapjesis kaj aldonis:
  - Krome, elektoj al la Ukraina Rada devus okazi en ĉiuj regionoj. Inkluzive de Voroshilovgrad kaj Donecko, kie partiaj zonoj estis formitaj. Ni ne povas havi malgrandan parlamenton!
  Mainstein, sen rigardi supren, rigardis tra binokloj - kiel la kvarmotora Yu-487 tie akiras altecon kaj samtempe rimarkis:
  - La ofensivo komenciĝu plej malfrue la 20-an de julio... La veterkondiĉoj tre premas por ni. Se la rezisto de la rusoj daŭras, tiam... Ekpluvos, kaj eĉ pli, falos neĝo, kaj ni jam devos zorgi pri nia propra pluvivo.
  Hitler diris per memcerta tono:
  - La ofensivo komenciĝos la 21-an de julio. Ĝis ĉi tiu tempo ĉio estos preta. Batoj estos liveritaj tuj en kvin lokoj. De tri direktoj, la ofensivo estis direktita al la ĉefurbo de Rusio, en du, direkte al Mezazio kaj Kuibyshev. Ĝenerale, direktoj estas difinitaj. Sovetunio devas esti forigita antaŭ la Nova Jaro. Se ne tute, tiam almenaŭ plejparte.
  Ĉi tie la bildo de la sovaĝa sonĝo estis interrompita, kaj la infanoj denove resaniĝis survoje.
  
  REĜA KAJ TRE BATALA MISIO
  Grupo de knabinoj plenumis mision - defendi la plej vundeblan punkton en la pozicio de la rusaj, caraj trupoj dum la unua mondmilito.
  Nataŝa eĉ diris:
  Sopirita momento en batalo naskas sklavecon dum jarcentoj!
  Kaj la knabinoj elektis tre agreseman kaj potencan tankon por si kaj alfrontis la Germanon de Kaiser.
  La knabinoj sur la tanko daŭre detruis la germanojn, kaj pafis la infanteriistojn. Pli precize, Alico pafis el maŝinpafiloj, kaj Nataŝa pafis el kanono. Maksimka stiris altrapidan tankon, kaj Anzhelika, kiel la plej sana kaj plej granda virino, aktive, kiel kobro dancanta la melodion de fakiro, pafis obusojn.
  Sed nun la kvara amaso da baterioj estis frakasita, kaj tiam finiĝis la provizo de tridek kilogramaj obusoj. Tamen, pli ol duono de ĉiuj germanaj pafiloj koncentritaj en tiu areo jam estis detruitaj. Ankaŭ mankis municio. Kvardek mil germanoj trovis siajn mortojn, sed la municio estis elĉerpita.
  Nun la knabinoj devus plenigi ĝin. Sed provu trovi la ĝustan kalibron en la dudekunua jarcento. Same kun municio. La tanko ĉesis, kaj la militistoj, kune kun Maxim, atakis la kvinan areton de baterioj.
  Anĝeliko aparte ĝojis pri tio, do nun, anstataŭ humilige alporti konkojn, ŝi povas montri sin en sia tuta beleco!
  Ĉi tie Angeliko frapis per sia nuda piedo disbatan baton sur la makzelon de soldato de Kaiser Germanujo. Li flugis supren de la bato kaj pafis kvin pliajn germanajn soldatojn.
  Nataŝka ankaŭ tenis la diskteleron, kaj Alicio, deflankiĝinte de la pafo, trafis la Fritz en la ingvenon tre dolore. Maksimo preferis bati la germanon per sia pugno.
  Kvarteto da militistoj: tri eternaj knabinoj kaj knabo eniris la poziciojn de la trupoj de la Kaiser kiel kudrilo. Ili saltis kun la nudaj kalkanoj super la parapeton kaj selis la germanajn maŝinpafilojn. Kaj iliaj propraj kuglojetoj verŝis sur la Fritz.
  Amaso da kadavroj plenigis la reduton de la germanaj, Kaiser-soldatoj. La kvarteto, kiu rapide kuris al la fortika punkto, nun furiozis tra ĝi kiel aro da sovaĝaj tigroj. La germanoj ne atendis, ke vi estas belaj duonnudaj knabinoj kaj knaboj, ili estos premataj tiel. Kaj ke kraĉaj kugloj povas flugi sen maltrafi.
  Kaj la militistoj, kune kun la knabo, portis maŝinpafilojn, rubandoj trenis malantaŭ ili, kaj ili senkompate pafis al la malamiko.
  Maxim, ĉi tiu rezistema eterna knabo, kantis:
  - Mi estas sangavida! Mi estas senkompata! Mi estas rusa kavaliro - Barmaleja!
  Angelica estas ĉefo virino kun tre agrabla vizaĝo, kuraĝa mentono kaj fajraj harfadenoj kiuj, kiam trafite fare de la germanoj, bruligis ilin en la plej laŭvorta signifo de la vorto. La knabina kavaliro aldonis per ĉanto:
  - Kaj mi ne bezonas! Neniu ĉokolado! Neniu marmelado! Batu Fritz per bato! Batu Fritz per bato!
  Kaj kiam ŝiaj grandaj, sed ne mankaj de graco, kruroj batis, la kranioj de la soldatoj de la Kaiser estis konkrete rompitaj! Krome, la knabinoj kaj la knabo ĵetis ŝtalobjektojn al siaj kontraŭuloj per siaj nudaj piedfingroj. Tiel, ili trafis la Fritz per tutaj faskoj da bruligitaj fakturoj.
  Do ili saltis al la baterio, de kiu la germanoj pafis al la rusaj trupoj. Kaj la mitralaj eksplodoj falĉis ĉiujn pafistojn samtempe.
  Kaj la militistoj fajrodetruis la kestojn da municio per siaj kruroj. Kaj ili komencis detrui la bateriojn.
  Batalaj aroj estis ŝiritaj, disigitaj per artfajraĵo, mortigante la germanojn je la centoj kaj miloj.
  La kvarteto mem restis nevundebla. Ili povis nek bati lin nek hoki ilin per bajonetoj: forta magio! Kaj la militistoj iradis kaj iradis kaj falĉis, kvazaŭ kultivisto irus tra la densejoj. Kaj la militistoj ĉiuj vagis, kaj vagis, kaj galopis, batante ĉiujn novajn limojn de detruo.
  Ili kvar eĉ kantis unuvoĉe;
  Ni estas kavaliroj - glavo kaj fajro,
  Ni disŝiru ilin ĉiujn kiel bestojn!
  Ni elsendos fakturon - monpuno finiĝis,
  Ne fariĝu nia papaga kavaliro!
  
  Ni fariĝos malvarmetaj kiel agloj
  Ni forbalau samtempe diversajn malbonajn spiritojn!
  Konu niajn malvarmetajn filojn de la Patrujo,
  Ni ĵetas nian defion al eterneco!
  
  Kiel bele furiozas la milito
  En kiu popoloj brulas...
  Satano venis por ni el la submondo,
  Malantaŭ li vergo faŝismaj freakuloj!
  
  Ni donos al la knabinoj malmola en la vizaĝon,
  Ni rompos la naziojn kiel branĉon ...
  Kaj tiam nia soldato fariĝos majstro,
  Lasu la rozojn de majo grandioze flori!
  
  Atingu, ni kapablas scii multon,
  Levu viajn potencojn super la stelojn...
  Kaj tiel la granda militisto batalas kaj kuraĝas,
  Ni faros minacajn tombojn!
  
  Rigardu, tiam estos militisto,
  Ĉio estas nova kaj kiel acero ...
  Kaj mi kredas, ke tiu problemo preterpasos nin en batalo,
  Fariĝu kavaliro, sperta batalanto!
  
  Jen per potenca bato li falĉis tutan regimenton,
  Kaj kun li, du regimentoj estis trempitaj ...
  Kaj la Fuhrer de la drako tiel ke la aĉa estas morta,
  Kaj ni estas gloraj mejloj al la steloj!
  
  Ĉi tie la imperiestro lasis larmon pro timo,
  Mi preĝas por via kompato!
  Ni havas multajn perfortajn fortojn,
  Ni estos tute vestitaj!
  
  Kiam ni eniras ĉi tiun Berlinon kun tri koloroj,
  Kaj caro Nikolao fariĝas Dio,
  La homoj decidos la vojon en senfineco de fortoj,
  Ne juĝu la monarĥon tiel severe!
  
  La problemo pri la Patrujo tiam ne pereos,
  Grandeco estos la Suno...
  La malbona hordo de la imperiestro disiĝos,
  Lasu la koron bati en lango!
  
  Kun bela knabino, ni fame pasas,
  Tra niaj rusaj vastaĵoj!
  Kaj estos bonege por ni kun la familio kune,
  Mi kredas, ke feliĉo venos baldaŭ!
  Kaj la militistoj finis la detruon de ĉi tiu fortikaĵo. vero
  Angelica, ĉi tiu bubalmilitisto ricevis malgrandan vundon en potenca
  ŝultro. Ie ankoraŭ iomete trapikis la protekton. Nu, la Magomatrix ne ĉiam estas perfekta.
  Alicio ankaŭ iomete bruligis siajn krurojn. La bela knabino, kvankam ĝi doloras, tute ne influas ŝian precizecon.
  Kaj la batalo daŭras. Elĵetante malplenajn rubandojn, kiel senintestigitaj boaoj, la knabinoj ŝarĝis sin per kaptitaj maŝinpafiloj kaj skatoloj da municio. Angelica lokalizis la doloron en ŝia ŝultro, kaj ŝarĝis la tankon kun provizoj al kapacito. Post tio, Maksimka ensaltis, kaj la potenca maŝino pluiris por detrui la naziojn, aŭ pli ĝuste la soldatojn de la imperiestro.
  La eterna infano simple disbatis kelkcent soldatojn per raŭpoj. Post tio, kune, Alice kaj Natasha malfermis fajron de kaptitaj maŝinpafiloj sur la germana kavalerio kaj infanterio. La ekstermado daŭris je tia rapideco, ke iu ajn Rambo envius. Sed ilia grupo veturis en la sesan fortikigitan areon. Tie kaj aranĝis novan artfajraĵon. Kaj krom pafado de maŝinpafiloj, la knabinoj ankoraŭ ĵetis obusojn kaptitajn de la Fritz per siaj piedoj.
  En stato de batala ekstazo, Angelica komencis kriegi ĉe la supro de siaj pulmoj;
  Kiu kredas je senmorteco, vivas eterne, ĉar nur tiuj, kiuj kredas je sia propra morto, vere mortas!
  Kelkfoje estas bone por la ĉasisto, ke la ludo ne renkontis, ĉar lia kiraso estas kiel papero, kaj la ĉenoj de la kaptilo estas kiel maldika fadeno!
  Pacienco estas la ŝlosilo de venko, se ĝi ne estas kombinita kun humileco antaŭ la malbono!
  Morto, kiel havenputinistino, pendas ĉirkaŭ ĉiuj, sed nur venas al tiuj, kiuj havas pli kavan kapon ol monujo!
  La longo de la genealogio de kavaliro estas bonega mezuro de la alteco de impulsoj kaj grandeco de spirito!
  Ankaŭ la malamiko ne estas finita, same kiel la malsano ofte ne kuraciĝas, nur se ĉi-lasta povas foriri memstare sen kuraco, tiam ne estas maniero eviti komplikaĵojn de nefinita malakcepto!
  Fuĝi eble ankoraŭ havas sencon, sed sensenca flugo ne havas savon!
  La malkuraĝulo mortis antaŭ ol li vidis la unuan kuglon, la kuraĝulo estos la unua en la vivo, malgraŭ la kugloj!
  Korpa vundo povas esti korektita per eta sukceso de homa scienco, sed la Supera Kialo foje estas senpova antaŭ korektado de morala misformiĝo!
  Milito estas la speco de frenezo por kiu la talentuloj kaj saĝuloj prepariĝas, kaj kiun nur veraj geniuloj povas eviti!
  Ne estas kompleta ripozo eĉ en la tombo, ne estas kompleta ripozo eĉ en sonĝo, kio signifas, ke estas neeble laciĝi plu!
  En nia mondo, nenio estas donata por nenio, eĉ perfidita eĉ por rompita denaro!
  La diablo estas pentrita malbele, sed la plej terura afero en la malpura estas la kapablo servi venenon en bela envolvaĵo!
  Milito odoras de brulo, sed foje la rifuzo de milito odoras multe pli malbone!
  Ne estas enuigaj bataloj en la realo, ekzistas nur mezbona filmadaptigo de bataloj ĝis ridinda koliko!
  Familiaj ŝtormoj, kiel la vento en la veloj, la ŝipo tremas, sed Dio gardu tute trankvilon!
  Malkuraĝulo ne ludas hokeon, sed li perdas, elflugante el la vivo kun hoke-disko!
  Kiu bone batalas, tiu povas perfekte konservi tion, kion li gajnis, se li povas redukti sian avidecon al kontento!
  Vi ne povas konstrui personan sukceson sur ostoj, eĉ se la ostoj estas la restaĵoj de prapatroj gloritaj de pasintaj faroj!
  La restaĵoj de la prauloj ne estas nur ostoj, la gloro de heroaĵo ne estas nur sono!
  Malbela venko estas pli bona ol bela perdo, ĉar la venkinto ĉiam povas plibeligi la realon!
  La kripluloj ne povas satigi, sed la mortintoj tute ne mordas!
  Venko super forta malamiko estas honorinda, venko super fervora malamiko estas duoble honorinda!
  La germanoj vere montris, ke ili scipovas morti... Sed iel stulte! Kaj la rusaj militistoj tute ne mortas, sed venkas kun prudenta heroeco. Kaj se ili komencis falĉi la malamikon, tiam kun grandega entuziasmo. Kaj ili vere ne povas esti haltigitaj! Estas nefleksebla lavango de viva kaj magia napalmo. La kaptitaj maŝinpafiloj jam estis eligitaj, kaj la kvarteto ŝarĝas novajn zonojn kaptitajn de la malamiko.
  Knabinoj, kiel oni diras en tiaj kazoj: pulvo, kio ne estas maltrafita! Ili moviĝas en tia flamanta sketejo, ke iliaj kalkanoj laŭvorte fumas.
  Ĉi tiuj estas la inaj gardistoj. Ili moviĝas al la lasta, sepa fortika punkto, jam detruinte pli ol okdek kvin mil kavaleriojn kaj infanteriistojn.
  La trupoj de la imperiestro laŭvorte sangas kaj emanas. Ilia nevenkebla kvarteto tiras sur baton tre abunde. Kaj la ŝvelaĵo mem ne estas pli malgranda ol Merkuro, aŭ eĉ Marso.
  Kaj la terminatoraj militistoj malkonstruas la sekvan kaj la eksterordinaran kiel botelon da vodko de alkoholulo, laŭ baterio. Ili ne estas tiaj malfortuloj por sperti iujn ajn dubojn aŭ bedaŭrojn. Post kiam la celo estas metita venki, venko, tiam ĝi estos gajnita. Kaj se la malamiko ne kapitulacas, do des pli malbona por la malamiko!
  Angelica mem interligis en la pafado, post kiam ili denove estis atakitaj fare de rezervo de kavalerio, rimarkante:
  - Goebbels mensogis, ke la rusoj, antaŭenirante, ĵetas kadavrojn al la germanaj pozicioj. Kaj nun ni vidas, kiu vere estas kadavro kaj putriĝanta.
  Alicio respekte rimarkis:
  - Kaj tamen la germanoj estas kuraĝaj! Ili grimpas en batalon kiel japanaj kamikazoj:
  Nataŝa ridis, rimarkante:
  - Kaj ilia malvenko atendas ne malpli kruele ol Japanio!
  Maksimka rememoris ion:
  - Mi nun rifuzis la kvaran stelon de la heroo de Sovetunio, kredante, ke la ceteraj knabinoj estis maljuste trompitaj ... Kaj nun katoj gratas mian animon!
  Alicio, sen ĉesigi pafi de pluraj maŝinpafiloj samtempe, uzante kaj brakojn kaj krurojn por pafi al la germanoj, konfirmis kun peza suspiro:
  - Ankaŭ mi sentas min ne tute trankvila... Tiom da murdoj pro nia nevola kulpo!
  Angeliko denove ekkriis korŝire kaj surde:
  -Trompo estas tortuga, sed la vero estas rekta, la vero de la unua, kiel regulo, kondukas al la celo pli rapide, se ĝi estas sinuozeco sen kurbiĝoj kaj ŝmirita per oleo de grasaj promesoj!
  Sed pacienco kaj laboro, kiel geedza paro, estigas sukceson tamen sub la kondiĉo de longa restado kaj alproksimiĝo kun amo!
  La saĝeco de Azio estas bona, la sovaĝeco de Azianoj estas malbona!
  Unu leono kapablas elflugi mil ŝafoj, sed unu virŝafo de leonoj povas rami mil el siaj fratoj!
  En milito oni rapide mallernas esti surprizita, krom eble la fakto, ke li ankoraŭ vivas kaj ne dizertis!
  La plej terura afero en milito estas timo, kiun vi ne povas redukti al ordinara diskreteco!
  Por fariĝi pupisto de la teatro de la vivo, vi devas forigi la senpovecon de la marioneto almenaŭ en la distribuado de roloj en la kuirejo!
  En milito, paco estas nur sonĝo, sed ĝi estas sonĝo plena de mortigaj koŝmaroj!
  Kuraĝo estas la hokŝnuro de eltrovemo, kiu kaptas bonŝancon sur la batalkampo!
  La akrecon de la lango ne povas akrigi la muelŝtonoj de obtuza menso!
  Vi ne povas konstrui feliĉon sur trompo, sed vi povas konstrui feliĉajn sur trompo!
  Ne forigu la malamikon, ke la kampo ne estas truita de fiherboj, la rikolto de venko difektos la lonon de sabotado kaj sabotado!
  Sinuaj vojoj kondukas rekte al la celo, nur tiu, kiu ne havas flankenrigardon!
  Se vi estas sensenta kun cerbo, tiam la kurbo de la sorto kondukas rekte al la plata slabo de la tombo!
  Esti buĉisto en milito estas eta honoro, sed fariĝi hakaĵo estas ĝenerale pli malhonora!
  Grandaj ŝrankoj ne nur laŭte falas, sed ni polvigas per kolosa malvigleco!
  Multaj skeletoj en la ŝrankoj de la konspirantoj fordonas sin kiel malbonodoron de kadukiĝo, kiu mortigas malkuraĝon!
  Sep muŝoj povas esti batataj de iu malsaĝulo, sed nur per sep panoj sur la frunto li povas eligi unu pedikon de perfido!
  En milito, ĝi estas kiel en banejo, kaj la varmo kaj ŝvito kaj ostoj doloras, sed male al la vaporĉambro, ju pli alte oni grimpas, des malpli da ardo restas!
  La vero estas ĉiam banala, sed la ruza certe trovos manieron distordi ĝin en originala maniero!
  La batalo kontraŭ malbono naskas heroaĵon, la bono sen heroaĵo naskas enuon!
  Diplomatio devas esti subtila, sed ĉi tiu subtileco estas la akreco de la glavoj, kiuj certigas niajn asertojn!
  Ĉu estas pli malĝoja rakonto en la mondo ol la historio de Romeo kaj Julieta? Sed ĉi tio estas tre polemika silabo, amikoj, ĉar ilia familio konservis sian junecon!
  Mirigi ankoraŭ ne estas venki, sed se la malamiko estas vere surprizita, tiam konsideru, ke li jam estis venkita!
  Ni devas omaĝi al Angelica, kion ŝi kriis estis sufiĉe sprita kaj pegadiza kaj, ĝis la punkto. Ni agnosku, la knabino ja estas leporhundo de leporhundoj.
  Post la malvenko de la sepa fortikaĵo, la terminatorknabinoj ekiris por ĉasi plurajn, pli malgrandajn bateriojn. Ili nun vere ĝojis pri sia sukceso. La vero kaptis Maksimka kaj la knabo-generalo havis severan doloron en la dekstra mano.
  La Eterna Junularo rimarkis:
  - La kuglo ne estas malsaĝulo, sed kisoj kun stulta doloro!
  Angeliko kisis sian edzon bonguste responde, kaj kuĝis:
  - Estu via knaba militisto numero unu! Post Stalin!
  Nataŝa, modeste mallevinte la okulojn, komentis:
  - Sed tamen, ni ne forgesu Koba, li savis min! Kaj vi, Angeliko, estas vera bubalo.
  La ruĝhara diablo sulkis la frunton kaj grumblis:
  - Kaj via harkoloro ne estas natura!
  La edzino de Stalin ridis kaj kuis:
  - Kio estas natura ne estas krima! Kaj min ĉiam tiris krimo! Ne mirinde, ke mia edzo estas la unua murdisto!
  Alico ĉirkaŭrigardis kaj diris flustre:
  - Mi konsentas pri tio!
  La militistoj alflugis kaj komencis denove bati la bateriojn kaj falĉi la divizian rezervon, kaj Angeliko denove kriegis je la supro de siaj pulmoj:
  -La diferenco inter inteligenteco kaj ruzo estas en la ofteco de uzo, ili ĉiam trompas, ili ofte provas ankaŭ esti inteligentaj, sed malmultaj homoj vivas laŭ la menso!
  Scienco povas fari ĉion, kion homo povas deziri, sed ne ĉion, kion homo povas deziri!
  Plej ofte perdas la kapon, kiu estas tro mallaborema por cerbumi!
  Varma patriota ardo de koroj malvarmigos la ambiciojn de la agresantoj, kiuj levas la glavon al la Patrujo!
  Vi povas ŝovi najlon kun gisfera kapo, sed nur por meti maŝon por via kolo!
  Tiu, kiu ŝparas pri subaĉeto, plej perdas.
  La homoj ne estas konstantaj en sia kolero, sed multe pli konsekvencaj en kultado.
  Savante bonon, vi ne gajnos bonon, precipe se ŝparemo fariĝas avareco!
  Do ni trinku la fakton, ke niaj problemoj ĉiam estas moderaj, kaj akiroj ne konas la mezuron!
  Forgesuoj ja ĝermas sur sango, ĉar sango ne estas forgesita kaj la cikatroj de la animo ne resaniĝas!
  Ili ne multe batalas, ili nur perdas kaj endormiĝas kun la nombro da kadavroj!
  Sep malsaĝuloj batalas kontraŭ malbono, la oka saĝulo batalas kontraŭ bono!
  Bato al la malamiko devas esti transdonita ĝustatempe, nur por esti anstataŭigita sub la dentaro estas ĉiam ekstertempa!
  Komencante komercon, ne atendu finiĝi en senlaboreco!
  Iuj homoj tranĉas monbiletojn, aliaj tondas stultajn harojn, sed la plimulto de la skamantoj ne zorgas pri tio, kio estas la lano de porko!
  La hakilo de la ekzekutisto povas dehaki la plej bonfarajn artikolojn de la konstitucio, krom se ili estis surskribitaj de la plumo de aglo, kaj ne de malseka kokido!
  Via ĉemizo estas pli proksime al via korpo, kaj la ŝnuro estas pli proksime al via kolo, precipe se ĝi estas konservita de iu, kiu ne naskiĝis en ĉemizo!
  Egoismaj toksomanioj permesas vin deŝiri la haŭton de viaj botoj, kun "bastŝuoj" ŝuitaj kun sia propra komerca intereso!
  Estas malfacile esplori la vadejon, sed estas facile droni en la akvo!
  La knaba generalo Maksimka tiom ŝatis la lastan frazon, ke li ekkriis:
  - Mi revas jam de kelkaj tagoj pri la fumo de incendioj... Mi estas tiel maldiligenta, eĉ tro maldiligenta por droni min!
  La tanko veturis super la baterio. Post tio, la militistoj turnis sin al la aŭstra kavaleria rezervo. La aŭstroj, kiujn trafis bato, komencis disiĝi. Pli ol stando, la hungara infanterio rapidis por ataki la rusan tankon.
  La knabinoj komencis senespere pafi reen. Kuglo de salta fusilo trafis la potencan femuron de Angeliko, kaj la militisto denove ekkriis. Krome, ŝi verŝis flugilhavajn aforismojn dekstren kaj maldekstren:
  -Scio ne estas nur la lumo de signostango lumiganta la vojon por la atakantaj trupoj, sed brulanta lasera radio, kiu forbruligas la poziciojn de la kontraŭulo!
  Venkintoj ne estas juĝitaj, la gajnanto estas la juĝisto mem, kiun oni povas apelacii nur surbaze de la leĝo de venĝo kaj venĝo!
  Morto estas malbona afero, sed pli en la procezo ol en la sekvoj!
  Ajna katastrofo estas antaŭ ĉio bunta spektaklo, sed la kolorigo ĉiam estas sanga nuanco, kaj la voĉa bando estas akompanata de funebra marŝo!
  Se ni ne havus katastrofojn, tiam ne estus heroaĵoj, kaj sen heroaĵoj, la vivo estas kiel supo sen pipro!
  Milito, kiel pipro, lavigas viajn okulojn, sed ĝi faras la vivon ne malsimpla!
  Vi povas peti pardonon por tiu, kiu akceptis morton, sed vi ne povas eluzi senkulpigojn por mortigi tiun, kiu semas morton!
  Subtaksi la malamikon estas subtaksi la prelegon antaŭ la ekzameno, nur takso - paro da du palisoj nepre kruciĝos unu la alian, formante tomba kruco!
  Kiu permesas forpreni de si razojn, havas inteligentecon de stumpo kaj kverkan konsideron!
  Ĉiu renkontiĝo en la milito estas kiel rendevuo kun amato, estas neeble forgesi, estas neeble malfrui kaj tre malnoble eviti!
  Ruzaĵo kaj kalkulo: kiel edzo kaj edzino naskas venkon - honesteco estas la tria ekstra!
  Se nuboj amasiĝas super la komandanto, tio estas pli bona ol kiam regimentoj maldensiĝas sub la komandanto!
  La honto ne estas en sento de timo, sed kiam vi lasas vin subigi al li ĝis vi perdos vian senton de devo!
  Kiam forta, ŝajnu malforta; kiam malforta, ŝajnu forta! Tiu ĉi trompo estas bona por milito, sed la reganto ne montru malfortecon, eĉ se la kolero estas plena de ostoj, kaj la forto estas kiel muso!
  Kelkaj hungaraj piedsoldatoj eĉ sukcesis atingi distancon de ĵetgrenado. Antaŭ ol ili estis mortigitaj, ili ĵetis donacojn, kaj denove hokis la batalantojn de la kvar.
  Ĉiuj vundiĝis, kaj la belulinoj kunpremis la dentojn pro granda ĉagreno, akre malbenante.
  Sed la atako estas repuŝata. Kaj vi povas denove disfaldi la tankon. Kaj la fakto, ke la brulaĵo finiĝis, ne estas problemo. Trofea alkoholo estas sufiĉe taŭga por benzinumado.
  Ja estas kiel en tiu ŝerco - ĉio iros, se ĝi ne pasos!
  Post tio, la furioza kvarteto denove ekmoviĝis. Alicio tamen en disiĝo donis ĉokoladan bombonon al la servistino. Ŝi tro ektimis kaj ploris.
  Karesante la malfeliĉan knabinon sur la kapon, Alico promesis al ŝi:
  - Rusaj bataloj provizos al vi decan vivon, kaj vi ne estos malsata kaj nudpieda.
  Do dankeme kapjesis kaj promesis:
  - Mi preĝos por vi!
  Sed post ĉi tiu kortuŝa epizodo, la militistoj denove rapidis por detrui la germanajn kaj aŭstrajn trupojn.
  La unua progresanta ŝtupo de iliaj 126 mil soldatoj kaj centoj da armiloj jam estis detruita, sed ĝi devus, dum estas tempo, venki la ceterajn malamikajn legendojn.
  Nataŝa sentis, ke en tiu ĉi tempo ili ne restos eterne, kaj tial ŝi rapidis per ĉiuj fortoj, disigante la tankon.
  Ĉi tie ili atakis la rezervojn de la malamiko, tutan germanan infanteriokorpon, transdonitan de la okcidenta fronto ĝis la oriento. La germanoj volas retiri Caran Rusion el la milito, sed ili miskalkulos en tio, kaj eble ili jam miskalkulis.
  Sed la planita malvenko devus fariĝi fakto. Kaj la militistoj falis sur la malamikon kun brusma forto. Sed jen Angeliko denove estis tranĉita kun ŝrapnelo en la brusto kaj stomako.
  Je tio, la potenca militisto ekkriis;
  - Plej ofte iĝas skeleto, kiu ne havas la spinon de batala trejnado!
  Por ne esti formanĝita de kontraŭaj hundoj, vi bezonas manĝi teleron en militaj aferoj!
  Ne timu la katenojn de faŝisto, se vi kapablas ligi viajn pensojn per balailo de purigo!
  Danco diferencas de danco pro tio, ke ili dancas laŭ la melodio de iu alia, kaj en danco vi elektas vian propran ritmon!
  Agoj estas ĉiam pli bonaj ol vortoj, ĉar ili havas pli fortan fundamenton ol skuado de aero!
  Estas bone esti kavaliro en milito, sen marĉando pri kuraĝo, sed nur kavalireco estu racia, kiel la ruzo de butikisto!
  Murdo estas la sola speco de peko, kies taksado tiom dependas de la formo: abomeno kaj braveco kun ununura rezulto!
  Danĝero estas ĉie, sed malfacilas, kiam la menso flugas en la stelo!
  Kapitulaco estas la lasta afero, ĝi ĉiam lasas vin ekstrema!
  Vi povas ankoraŭ venki sen risko, sed vi povas profiti la fruktojn de venko, se vi tenas ĉi tiun grandan katon, kiel tigron, per la lipharoj!
  Vi povas perdiĝi de la persekutanto, nur sen perdi vian kapon ricevante subvencion por la sekva!
  Ne estas senesperaj situacioj, okazas, ke ne estas eniro al avantaĝa pozicio!
  Vi povas eĉ forkuri de via propra ombro, trompi vian propran konsciencon, sed vi ne povas kaŝi de tio, kion vi ne havas kontrolon!
  Li malofte havas monon, kies spirito estas ofte tradukita!
  Ĉio en nia mondo estas donita per batalo, nur problemoj venas sen problemoj!
  La transiro de foriro distingiĝas per la punkto de alveno ĉe la lasta li estas la lasta loko por iri!
  Serurtruo kiel virino postulas inteligentecon kaj teknikecon!
  Stulteco ne estas ĉiam antaŭvidebla, sed ĉiam puninda!
  Kelkfoje krimo profitas al la homaro, kaj fariĝi heroaĵo estas nur rekompencita pro tio, kiel regulo, postmorte!
  Ĉiopova Dio povas fari ĉion, sed eĉ li ne povas superi la homon per ambicio kaj bunta imago!
  Alia afero, en kiu Dio ne povas superi homon, estas en avido al senutila parolado, la Ĉiopova preferas krei per vorto, kaj ne ludi per vortoj!
  La ĉielo estas kutime indiferenta kiam petas helpon, sed ĉi tio estas regulo, kiu nur konfirmas la esceptojn!
  Estas multaj, kiuj volas fariĝi dioj, sed la krucumo ne prenas la vicon!
  Akra vorto estas bona, sed eĉ pli bone estas havi akran okulon por rimarki ŝtonon ĵetitan al vi por akra mieno!
  Vagabondo estas tiu, kiu lasas sin ŝui de ruzaj homoj!
  Por flugi oni devas multe labori, por flugi enen, nur ripozu de laboro!
  Kiam la melon-ĉapelo estas malplena, ĝi flugas supren ne per perforta vento, sed per malvarmsanga bato!
  Filozofio estas reto por kapti frivolajn naivulojn, sed nur la ĉeloj en ĝi dependas de la ofteco de la cerbaj cirkulaĵoj!
  Ofte homo, fariĝinte dio, almenaŭ iomete krucumas homojn plene!
  La trupoj devis esti detruitaj en partoj, replenigante sian batalkompleton. Sed aliflanke, la militistoj pruvis grandan militan kapablon.
  Ankaŭ Nataŝka estis vundita, sed la militisto nur ridetis:
  - Soldato sen vundo estas kiel riĉulo sen poŝo!
  Maksimka, kiu ankaŭ estis hokita, konsentis:
  - De korpa vundo ĝi estas dolore tolerebla, sed kiam oni estas morale kripla, estas neeble elteni!
  Nun la plej granda parto de la korpo iris al la venonta mondo. Sed du kavaleriaj sekcioj estas sur la atako.
  Pafante Angelikon, denove muĝas;
  - La plej granda beno de la homo, la antaŭvidebleco de la Dia volo, ĝi estas ankaŭ la plej malbona el malbenoj, do ĝi pelas nin en la paradizon de la rutino!
  Mono ne odoras, sed tiel malbonodoras, ke komercistoj ĉiam surmetas novajn kostumojn!
  Ŝparante amikojn, vi povas plenigi mamonon, sed la malpleno de la animo igos vian propran ĉefurbon malamiko!
  Homo sen patrujo estas kiel frenezulo sen geedzeco!
  Estas malfacile pluvivi, sed estas eble, estas neeble vivi, sed estas facile!
  Penco ŝparas rublon de prudento, penco kolektas denaron de praktikanto, kaj avarulo kaj penco kondukas al maŝo!
  Dutranĉa glavo, sed ĝi fariĝas senkomenca en la manoj de viro, kiu iĝas simio!
  Kiam vi estas via propra estro, nur la komencaj instinktoj de egoismo povas subigi vin!
  Estas malfacile trovi kialon por ricevi, sed kiel facile estas trovi kialon por ne doni!
  Ke nia vivo estas ludo, en kiu la reguloj estas determinitaj de la plej fortaj, kaj la premiofonduso estas la plej ruza!
  Malfacila sukceso estas pli bona ol facila malsukceso, kvankam bonŝancon oni devas serĉi, kaj malvenko ĉiam estas sub viaj piedoj!
  Estu besto, sed ne besto!
  Promesi multon estas tiel facila kiel ne povi akiri ĉion!
  Ni trinku al tio, ke nur ni konspiras, kaj la ceteraj estas implikitaj en ili!
  Post tio, Angeliko elĉerpis la fonton de elokventeco kaj eksilentis, najlante la kontraŭulojn en silento. Kaj ne malpli efika por tio. Do la karenoj baldaŭ havos kornojn kaj krurojn. Vere, la knabinoj pli kaj pli vundiĝas, kaj ankaŭ la eterna knabo Maksim suferas.
  Ŝajne, la protekta magia matrico, kiu deturnas fragmentojn kaj kuglojn, malfortiĝas. Kaj pro tio, aferoj ne tiel bone iras por la batalema kvarteto. Sed la korpuso de la Fritz Kaiser iom post iom fandiĝas. La kavalerianoj atakas.
  Alicio, ricevinte fragmenton en sia muskola ŝultro, murmuras:
  - Estas multe da malagrablaj aferoj en la mondo... Kaj la plej malbona afero estas, se ĉi-okaze mi ne povas naski flugilhavan aforismon.
  La knabo-generalo, kiu ricevis fragmenton en la kalkano, sugestis:
  - Estas multaj problemoj, malamikoj estas pli altaj ol la tegmento, sed la melon-ĉapelo kun okulharoj ankoraŭ rompas, kiam amiko estas malsupera kaj ne altflugila!
  Alico frapetis la knabon sur la ŝultron kaj sincere dankis lin:
  - Dankon! Nun mi scias kiel gajigi min!
  Angeliko, kiu jam estis tranĉita per fragmentoj tiel ke ne estis loĝloko sur ŝia granda muskola korpo, ekkriis:
  - La kadavro de via malamiko plej bone odoras el ĉio, kaj franca parfumo estas feko!
  Nataŝka, falĉante la lastan infanterian rangon de la malamiko, obĵetis:
  - Sed kial? Vi povas flari! - Kaj tiam, veturante maŝinpafilojn per la piedoj, ŝi aldonis najlon al la piedsoldatoj. - Sed la parfumfarado de mia persona invento estas multe pli bona!
  Maksimka, kiu sufiĉe malbone iĝis, konsentis:
  - Unika! Dia bonodoro!
  Kiam la alsturmo de la kavalerio sekiĝis, ili devis forbati la aeratakon. Aviadiloj, aliflanke, estis facile malflugigitaj per eksplodoj de grandkalibraj maŝinpafiloj. Sed denove, estis vundoj inter la kvarteto. Kvankam ili provis ne lasi la aviadilon de la Kaiser proksime. Sed kvazaŭ kugloj estus altiritaj al ili.
  Maksim, post kelkaj novaj vundoj, ĝemis kaj grumblis:
  - Via Ĉernobogo klare damaĝas nin!
  La ruĝhara diablo Angeliko forte pikis la knabon en la vunditan flankon per sia studita kruro kaj siblis:
  - Ne kalumniu la plej aĝan Filon de la Familio!
  Alicio ne estis tro certa:
  - Efektive, mi pensis, ke la plej aĝa filo de Rod estas Belobog. Unua lumo naskiĝis kaj ĵetis ombron!
  Angelica, detranĉante kvin aviadilojn en unu eksplodo, obĵetis:
  - Komence estis mallumo, kaj en la mallumo brilis radio de la lumo de Belobog!
  Nataŝa, falĉinte la lastajn dekduojn da aviadiloj, resumis:
  - Kaj laŭ mi, Belobog kaj Ĉernobogo kiel hipostazoj de la Ĉiopova Familio, kune kun Lada Amo, ĉiam ekzistis kaj ekzistos por ĉiam!
  - Amen! - Maksimo finis la lastan Fritz kaj perdis sian kreaĵon pro multaj vundoj.
  
  Freneza dungomurdisto OLEG RYBACHENKO
  Denove ĝi ŝajnis ekbrili en alternativa mondo, freneza juneco, kaj li fariĝis adoleska knabo, ankoraŭ freŝa, pura vizaĝo, kaj malalta staturo, sed kun larĝaj ŝultroj kaj brusto... Knabo de ĉirkaŭ dek kvar jaroj, la tre supro de adoleskeco, la tempo de unua amo kaj ĝemoj.
  Sed samtempe nur servutulo en la cara Rusio komence de la dudeka jarcento, kie la servuto neniam estis abolita... Kiel tio povis okazi?
  Malgranda ŝanĝo en la historio - la legenda generalo Skobelev: li naskiĝis dudek jarojn pli frue, kaj pro tio li ludis gravan rolon en la Krimea Milito - anstataŭante la mezbonan Menŝikov kaj venkante la alteriĝantajn fortojn de la turkoj, francoj, britoj kaj sardinioj. en partoj. Rusio venkis la koalicion, kiu baldaŭ kolapsis. Kaj la rusaj trupoj kaptis Kars, Erzurum, Tangorg. La Otomana Regno estis devigita fini malfacilan pacon, cedante Armenion kaj multajn terojn, inkluzive de la fama Lago de Niza. Sed, la vero de la asertoj en Balkano en vido de la pozicio de Aŭstrio kaj Prusio, caro Nikolao devis esti rifuzita. Estas danĝere batali kontraŭ la germanoj, precipe ĉar la britoj kaj francoj ĉi-kaze povus eniri la militon kun renovigita vigleco.
  Tamen, Bulgario ricevis iun limigitan aŭtonomion, kaj la kristanoj ricevis formalan egalecon en rajtoj kune kun la civitanoj de la Otomana Regno. La Rusa Ortodoksa Eklezio ricevis iom da tero kaj Jerusalemo.
  En Francio, ribelo eksplodis kontraŭ Napoleono la 3-a, sed post pluraj furiozaj bataloj, la imperiestro tamen sukcesis reteni la potencon, sed kiel koncesio, li limigis sin al la konstitucio.
  Dum iom da tempo, la milito kun Shamil en Kaŭkazo daŭris, sed post lia kapitulaco, la ekspansio de Rusio en Mezazio rekomencis. Samtempe, limtraktato utila al Rusio estis subskribita kun malfortigita Ĉinio. Krome, Nikolao la Unua ricevis eĉ pli da tero ol en reala historio lia filo Aleksandro la Liberiganto. Do la aŭtoritato de rusaj armiloj nun estis multe pli alta.
  Estis milito kun Irano, kiu finiĝis per la konkero de ĝiaj nordaj regionoj, ĝis la ĉefurbo Teherano...
  Nikolao la Unua ne faris memmortigon; li vivis dek du jarojn pli ol en reala historio - li mortis en 1867. Antaŭ tiu tempo, la rusa armeo havis senduban aŭtoritaton, kaj Skobelev iĝis feldmarŝalo kaj tenilo de multaj ordoj.
  Aleksandro la 2-a, male, ne estis bonŝanca, kaj li estis mortigita dek jarojn pli frue en 1871, laŭvorte nur kelkaj semajnoj mankis antaŭ la anonco de la manifesto abolicianta servuton. Aleksandro la Tria, lia filo kaj reakciulo, kompreneble, ne subskribis la manifeston.
  Pli frua kronado havis pozitivan efikon sur la sano de Aleksandro la 3-a - li ĉesis trinki kiam li fariĝis reĝo, kaj vivis pli longe ol en reala historio. Rusio faris sukcesan militon en 1877-1878 kun la turkoj, kaj la fina divido de la Otomana Regno inter la grandaj potencoj okazis. Rusio akiris Istanbulon aŭ Konstantinopolon, Irakon kaj aliron al la Hinda Oceano, Francio Sirion kaj Palestinon, kaj Brition Egiptujon kun Sudano.
  Tiel, la Otomana Regno malaperis de la geografia mapo. Baldaŭ, kio restis de Irano ankaŭ estis likvidita, kaj post longaj disputoj kaj kompanioj, Saud-Arabio ankaŭ estis dividita. La politikistoj de Britio iĝis la ekspansio kaj vastiĝo de sia kolonia imperio, dum Rusio kaj Francio faris sian paspagon - subigante la islaman mondon. Italio sukcesis okupi Libion, kaj la francojn de Maroko. La sudo de Irano iris al Britio, kaj la centro al Rusio.
  Baldaŭ ankaŭ Afganio estis dividita: la nordaj regionoj loĝataj de uzbekoj kaj taĝikoj iris al la rusoj, kaj la sudaj regionoj kun paŝtunoj al la britoj.
  Resume, en la sudo Rusio atingis la limon de sia ekspansio kaj dividis ĉion inter la britoj kaj la francoj.
  Sufiĉe strange, sed la malvenko en la milito kun Rusio profitis al Francio, do la cara reĝimo subtenis Napoleonon la 3-an kaj ne permesis al la prusoj komenci militon kaj finfine unuigi Germanion.
  Sed la rolo de la Aŭstra imperio kreskis ... La aŭstroj retenis la nordon de Italio - malfortigita Francio ne povis fari militon kun ili. Tiam Aŭstrio aneksis la sudajn teritoriojn. La prusoj provis skui la boaton, sed iom ekmarŝinte, Napoleono la Tria subtenis la aŭstrojn kaj venkis la germanajn regimentojn. Nikolao la 1-a ankaŭ forte subtenis la Aŭstran Imperion.
  Post la divido de la Otomana Regno ankaŭ la aŭstroj ricevis sian pecon - Bosnio kaj Hercegovino, same kiel norda Serbio. Konsiderante Bavarion kaj la sudgermanajn landojn, la Aŭstra Imperio fariĝis la plej granda ŝtato en Eŭropo kaj laŭ teritorio kaj loĝantaro. Sed imperiestro Franz Joseph havis la prudenton ne kvereli kun Rusio, esti en alianco kun ŝi.
  La unuiĝo de Germanio ne okazis - sed la Aŭstra Imperio iĝis vasta kaj potenca, igante Prusion sian plej junan partneron. Italio ankaŭ restis fragmenta. Vere, "Prezidanto" Garibaldi regis en Napolo, sed la aŭstroj kaj francoj baris lian vojon al la Papa Ŝtato. Kaj baldaŭ la Regno de Sardio estis dividita inter si de Aŭstrio, Francio kaj Britio.
  Post la morto de Napoleon III, Napoleon IV komencis regi sian filon.
  Rilatoj inter Aŭstrio kaj Francio komencis plimalboniĝi denove, ĉar la imperio de Napoleona estis multe pli sukcesa ol la germanoj en vastigado de la kolonioj.
  Estis ankaŭ milito kun Japanio. Ĝis tiu tempo, la genia Skobelev jam mortis, sed liaj studentoj - precipe Brusilov montriĝis ne malpli talenta, kaj la potenco-ekvilibro por Japanio estas multe pli malbona ol en reala historio - Rusio estas pli granda en teritorio, kaj la armeo estas bone trejnita kaj profesia. Vere, ne ĉio estas en ordo en la armilaro: tamen la servuto malpliigas la enfluon de laboro el la kamparo. Sed tamen, kio sufiĉas.
  Kaj la nombro da servutuloj iom post iom malpliiĝas. Kvankam tio okazas en cikloj, foje ĝi pliiĝas pro premioj. Kaj Aleksandro la Tria amas favori. Post la malvenko de Japanio, Zheltorossia ankaŭ estis formita.
  Je la tempo de marto 1911, Aleksandro la Tria mortis en decembro 1909 - Nikolao la 2-a sukcesis al la trono kaj regas la duan jaron, la kronado ĵus okazis.
  Nikolao jam havas heredanton - kaj sanan, do patro Aleksandro malakceptis la fatalan germaninon kaj trovis pli bonan novedzinon. Sed la filo, kiu naskis en 1904, ankaŭ havas la nomon Aleksej.
  Rusujo estas granda imperio, eĉ pli vasta ol en la reala historio, kaj ekde la Tempo de Problemoj ĝi praktike ne perdis sian teritorion en militoj, kaj ne serioze perdis eĉ unu militon, krom unuopaj bataloj kaj kompanioj.
  Sed la dekkvarjara blondhara kun blankaj ventegoj servutulo ne multe zorgas pri imperia grandeco. Kiam ankoraŭ estas neĝo, kaj vi nudpiede trenas pezajn ŝtipojn, kaj fakte vi estas sklavo: kiun la posedanto povas bati, humiligi, vendi, nu... laŭ la leĝo li ne rajtas mortigi, sed fakte; ili ankoraŭ skurĝas al morto, tiam nenio okazos al la mastro!
  Sed aliflanke, ĉi tie estas juneco: preskaŭ ne estas malvarme, ke nudaj, malglataj plandoj batas en la neĝo, kaj vi sentas vin multe pli gaja kaj freŝa ol kiam vi estis malproksime de esti maljuna brila verkisto. Tamen, en la momento de iĝi senmorta knabo, Oleg Rybachenko ankoraŭ ne havis kvindek jarojn, do konsideri vin kaduka preter iu ajn mezuro jam estas kolosa busto.
  Sed vere, laceco de malfacila laboro ne ŝajnas dolora, sed agrabla, kaj vi ankoraŭ povas komenci danci post kiam mallumiĝos kaj ...
  Ĝuste tiam aperis la sinjorino kaj invite mansignis lin al ŝi. Ne, ŝi ne estas maljuna, ŝi ne havas eĉ kvardek jarojn, sed ŝi aspektas sufiĉe bone, eble oni povas nomi ŝin bela. Por kampara knabo, ŝi ŝajnas preskaŭ kiel maljunulino. Kaj ĉi tio tute ne estas kiel Oleg Rybachenko imagis sian unuan amon.
  Sonĝoj estis malsamaj. Juna, kampara knabino kun longaj blondaj plektaĵoj kaj florkrono sur la kapo. Jen ŝi estas nudpieda kun la odoro de printempaj herboj ĉirkaŭbrakas lin, kaj ili kisas sur la lipoj. Pli precize, li kisas bonguste...
  Kaj ĉi tie la sinjorino mem montras agreseman iniciaton, ne vekante la plej etan deziron, sed generante nur timon. Sed malglataj karesoj, kaj bone prizorgita mano en pantalono, vekas la viran naturon de facile ekscitebla adoleskanto kaj igas lin respondi. Ĝi ankaŭ estas malĝentila kaj besta, kion, cetere, la korpa sinjorino tre ŝatas.
  Tiam vi sentas vin aĉa kaj ege abomena. Estas kvazaŭ vi estas malĉastulino: neniu amo, neniu amo, neniu respekto.
  Sed ankaŭ vi ne povas rifuzi - alie vi estos vipata, kaj ofte al morto!
  La sinjorino ne distingiĝis per dankemo: ŝi nenion donis, neniel rekompencis kaj eĉ ne liberigis ŝin de ordinara laboro. Por ŝi, li estas nur besto, aŭ sklavo por litkomfortoj.
  Oleg Rybachenko mem ne distingiĝis per religieco, sed tamen, amorinte kun ŝi, li baptiĝis kaj kraĉis. Aĉulo...
  Sed ĉi-foje, la humiliga kopulacio de bestoj estis interrompita de la apero de fajra ruĝa Viktorio, kiu movis la sinjorinon kun sia tibio en la makzelo, kaj tiam tranĉis la aĉan eĥidnon en duono per unu bato.
  Tiam ŝi turnis sin al la jam iama knabo Ĵukov, kaj per unu senzorga movo ŝi liberiĝis de la bikino, aperante tute nuda, rastante la neĝon, kiu leviĝis de ie en la varma bieno per siaj nudaj piedoj, per sia gracia kruro iris al. li, flustrinte langure:
  - Mi volas vin kaj mi amas vin!
  Oleg Ribaĉenko klinis sin al ŝi kaj... La maro, varma kiel freŝa lakto, falis malsupren. Li nun naĝas sole en ĝi, kaj ĉirkaŭ li estas nur purpuraj ondoj kaj la nokta ĉielo. Kaj vi sentas vin tiel bone, ke vi eĉ endormiĝas... en sonĝo!
  La terminatora knabo sentis sin kiel vera junula maĉisto, superklaso.
  Sed kio... La knabo partoprenos en la unua mondmilito.
  Post kiam la Kaiseritoj estis venkitaj en Orienta Prusio, la rusoj sieĝis Koenigsberg. En la sudo, la batalado disvolviĝis eĉ pli sukcese. Lvov kaj Przemysl estis prenitaj sur la movado. Kaj ankaŭ Krakovo kun potenca bato el Pollando.
  La germanoj ruliĝis. La rusa tanko "Luna"-2 pruvis esti efika en la ofensivo. Germanio ankaŭ estis venkita proksime de Parizo. Kaj ĝi estis malakceptita.
  La imperiestro estis senkuraĝa. Rusaj trupoj moviĝis en la direkto de la Oder, kaj jam alproksimiĝis al Budapeŝto. Kaj disbatis la malamikon. La aŭstraj trupoj kapitulacis en regimentoj, kaj tre ofte al la takto de tamburoj.
  Evidentiĝis, ke la fronto ne povas esti tenita. Kaj tiam Italio malfermis novan fronton kontraŭ la germanoj. Kaj komencis antaŭeniri en la sudo.
  Mallonge, ĝi montriĝis fiasko por la Fritz.
  La bataliono de knabinoj avancis direkte al la Oder.
  Militistoj ĵetis obusojn per siaj nudaj piedoj. Kaj ili falĉis la germanojn per maŝinpafiloj.
  Ĉi tie en ĉi tiu mondo la milito estis farita multe pli sukcese ol en reala historio. Scio jam estas prenita. La germanoj kuras. La rusa armeo havas grandan superecon en infanterio kaj kavalerio. La germanoj, ĝenerale, havas nenion kontraŭ malpezaj rusaj tankoj.
  Kaj la caraj generaloj, certaj pri la venko, kaj la humoro de la popolo, ni diru, - majoro.
  Veroniko ĵetas obuson per sia nuda piedo. Disĵetas la germanojn kaj grincas:
  - Rusujo estu super ĉio!
  Viktorio ankaŭ pafas. Li ĵetas obuson per la nuda piedo kaj grincas je la supro de siaj pulmoj:
  - La estonta mondo estu nia!
  Plue, la jam bela knabino Juliana pafas sin sen iu ajn ceremonio.
  Kaj li ankaŭ ĵetas grenadon per sia nuda piedo. Kaj la Fritz estis tre disaj.
  La knabino pepis:
  - Mi estas rabia tigrino!
  Kaj tiam ankaŭ Anna, kvazaŭ pafante. Kaj per sia nuda piedo, li lanĉos obuson tre oblikve, rompante la Kaiser-unuojn kiel vitron.
  Kaj diras:
  - La psikologio de venko! Demokratio de Destino!
  Kaj tiam Matryona lanĉos tutan skatolon da eksplodaĵoj. Kaj kiel ĝi eksplodigos la soldatojn de la Kaiser. Kaj muĝas:
  - Por Rusujo en spacaj altaĵoj!
  Du pliaj belaj knabinoj rajdas sur la malpeza tanko Luna-2. Bona aŭto kun du maŝinpafiloj. La kiraso ne estas tro dika, sed ĝi tenas maŝinpafilojn. La formo estas flulinia. La knabinoj Olga kaj Zhenya situas interne, kuŝante kaj skribaĉas al si pri la germanoj.
  Ne malbona aŭto - rapideco de kvardek kilometroj hore. Bonega permeablo. Kaj raŭpo.
  Knabinoj plenigas germanajn soldatojn per plumbo kaj kantas;
  Vi, patro, brilas dum unu monato,
  Ke vi ne brilas same
  Ne la sama, ne la sama
  Ĉiuj vi kaŝas malantaŭ la nuboj
  Vi estas kovrita de minaca nubo!
  Kiel ni havis en Sankta Rusujo.
  En sankta Rusujo, en ŝtono Moskvo.
  Kremlo estis en glora urbo,
  Proksime de Ivano, proksime de la Granda,
  En la katedralo estis en Arĥangelsko,
  Kiel la ĝusta koruso havis:
  Juna pafarkisto staras sur la horloĝo,
  Starante sur la horloĝo, preĝante al Dio,
  Li ploras dum la rivero fluas
  Ploroj - fluas larmoj,
  Li batas la berdiŝon per ŝafto,
  Berdysh kun ŝafto sur la malseka tero:
  "Vi estas gojo, patrino tero estas malseka,
  Vi disvastiĝas en ĉiuj direktoj
  Vi malfermiĝas, ĉerktabulo,
  Turnu vin, ora damasko!
  Vi leviĝu, leviĝu, ortodoksa caro,
  Ortodoksa caro Aleksej Miĥajloviĉ!
  Rigardu vian familion
  Al Sankta Rusujo, al Patrino Moskvo,
  Moskva patrino, orfo!"
  La knabinoj kantas al si kaj dispremas la germanojn. Ili piediras super kadavroj kaj lasas sangan spuron kun raŭpoj. Jen la knabinoj. Ankaŭ ene de la tanko ili estas preskaŭ nudaj, en la sama pantaloneto kaj nudpiedaj. Sed tre belaj knabinoj.
  Kaj la germanoj suferas enormajn perdojn pro sia fajro. Mitraloj estas pezaj kaj rapidaj. Kaj la knabinoj estas tre inteligentaj. La cara armeo estis bone ekipita.
  Estas ankaŭ japanaj sciencistoj laborantaj por Rusio. Jen la plej potenca bombaviadilo Ilja Muromets en la mondo tiutempe fluganta por bombi la germanojn. La unua aviadilo de la mondo kun kvar motoroj. Ok maŝinpafiloj kaj du tunoj da bomboj. Jen la aŭtomobilo.
  Kaj ankaŭ en la ŝipanaro de la knabino. Kaj preskaŭ nuda, en unu bankostumo. Ĝi estas tre bela kaj sekseca.
  Militestro de la Ilya Muromets bombisto, Valentina. Tre bela kaj kurba blondulo. Necesas, ke la aŭto malrapidu kaj kovru la germanan bunkron per preciza bomboĵeto.
  La soldatoj de Kaiser estas fortaj kaj disciplinitaj. Ili pafas al la rusa monstro. Sed la militistoj draŝas responde. Ok maŝinpafiloj laŭvorte balaas for la germanan infanterion. La ŝiriĝintaj soldatoj de la Germana Armeo falas.
  Gvidante la fajron, orhara Lada karnovore ridetas. La knabino eĉ demetis sian mamzonon por pli bone koncentriĝi. Kaj skuas ŝian nudan bruston. Nur granda beleco. Tiom da graco kaj precizeco en ĝi. Lada mem estas maldika, sed tendenca, kaj la talio estas maldika, kiel vespo.
  Galina ankaŭ pafas maŝinpafilojn al la germanoj. Ŝi ankaŭ estas bela kaj kurba knabino. Kun nudaj piedoj li premas la ellasilon. Kaj la vizaĝo estas tiel bela. Ne militisto, sed nur bonega knabino.
  Galina diras ridetante:
  - Al la gloro de la patro de la reĝo!
  Agresema kaj belega, kun orfolia hararo, Lada konfirmas:
  - Ni balau Judason per skuilo!
  Valentina premas sian nudan piedon sur la pedalon. Tuna bombo falas sur germana bunkro. Ĉi tio estas mortiga potenco. "Ilya Muromets", akcelas por ke la fragmentoj ne tuŝu ĝin. La bunkro eksplodas, levante fumkolonon.
  La knabinoj unuvoĉe ekkrias:
  - Frapu! Ili donis la Fritz!
  Kaj batu kun ĝojo per nudaj piedoj. Jes, ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj kapablas venki la germanojn. Ili batalas revante pri mondo kie homoj neniam mortigos homojn. Ekzemple, se la cara imperio de Nikolao la 2-a konkeras la tutan mondon. Sed Rusio estas unika ento kapabla fariĝi eterna imperio! Ĉar la Romanov-dinastio povas regi dum jarcentoj. Kaj post imperiestro Paŭlo, finfine, Rusio akiris stabilecon kaj ĉiuj finfine akceptis la legitimecon de la dinastio.
  Kaj nun, caro Nikolao la 2-a, kiu venkis Japanion, rompas la dorson de la germanoj.
  Unu el la fortaj movoj de la reĝo estas varbi virinojn en la armeon. Kaj la rusa virino estas la plej terura militisto en la mondo! Ĉu ne!?
  Ĉi tie, ekzemple, sur la Sokol batalanto, la piloto Alice rapidas. Tia bela knabino, blonda kun tuŝo de ruĝeco en la haroj. Svelta knabino, preskaŭ nuda.
  Nudpiede premas la pedalon, kaj manovras. Kaj tiam li pafas sin. Malflugigas germanan aŭton per grandkalibra maŝinpafilo. Inflamigas ŝin kaj diras:
  - Mi naskiĝis por la reĝa servo! La knabino estas sufiĉe mojosa, kaj kun blua sango, husaroj!
  Kaj akcelas la rapidon de la "Falko". Eble rusaj aviadiloj estas la plej bonaj en la mondo.
  Kaj jam ĉe la fronto aperis pli peza kaj pli progresinta tanko kreita de la filo de la granda Mendelejev. Maŝino kun du rapidpafaj kanonoj kaj ses maŝinpafiloj. Kaj knabinoj ankaŭ administras tian koloson.
  Kaj venas rusa tanko, detruanta la germanojn. Krome, kun potenca diésel-motoro, kaj sufiĉe trairebla kaj lerta.
  La knabinoj en la tanko kantas;
  Nia dio-amata Rusio,
  Malavara prospera tero...
  Nu, la monarĥoj estas pli belaj, pli belaj -
  Patro caro Nikolao!
  Kaj la tankovojoj dispremas la germanajn soldatojn. Laŭvorte intestoj jam elrampas kaj fluas sangofluoj el la raŭpoj.
  La tankkomandanto, Tatyana Krupskaya, diras:
  - Jes, ni venkos por Rusio!
  Cetere, la knabino estas de princa familio, sed ŝi batalas en kalsoneto sole. Sed tia bela. Ŝi havas grandan internan forton.
  Kun nuda piedo, la knabino premas la pedalon kaj diras, elmontrante la dentojn, kaj ridante.
  - Vi estas la plej granda caro Nikolao!
  Kaj la militistoj certas, ke ili atingos Berlinon per tia tanko. Kaj la konfido de ĉiuj militistoj kaj militistoj plifortiĝas.
  Nataŝa, kaptita de entuziasmo, komencis komponi kaj kanti. La ceteraj knabinoj ĝojkriis;
  Por ke sankta Rusio batalu nian sorton,
  Ni estas knabinoj kun gigantaj koroj...
  La faŝisto de la sovetia lando volis
  Sed kun Rod ni estas ĉiam unuiĝintaj batalantoj!
  
  Nia Rusujo estu en eterna gloro,
  La hordoj de Ĝingis-Ĥano ne konkeros nin...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Ni dispremos iun ajn malfidulon!
  
  Ni fleksas la perfortajn faŝistojn en la kornon,
  Kredu min, neniu venkos Rusion ...
  Ja Jesuo, la Plejalta Dio, estas kun ni,
  Kaj ne portu Fritz sensencaĵon!
  
  Ĉiuj scias, ke la Patrujo estas donita al ni,
  Por furiozaj venkoj sen koni la mallumon...
  La terura Satano nudigis siajn dentojn,
  Ĉemizo trempita en sango!
  
  Por komsomola membro ne ekzistas vorto malkuraĝulo,
  Por knabinoj, baroj ne estas gravaj ...
  Blanka Dio helpos nin Jesuo,
  Senmorteco estos la plej alta rekompenco!
  
  Ni batalis tre kuraĝe apud Moskvo,
  Kvankam la germanoj uzas nekredeblan forton ...
  Batalis duonnuda nudpiede
  Kaj mi kredas, ke tiu venko certe atendos!
  
  La grandeco de rusaj militistoj vivas,
  Kaj li neniam cedos al la nazioj ...
  Ni lasos la Fritz furioze en konsumi,
  Kio ne leviĝis tre malpura skorio!
  
  Jes, Hitler, vi estas ruza kaj ruza,
  Kapabla eĉ transpreni duonon de la mondo...
  Sed Stalino estas ankaŭ kuraĝa aglo,
  Ne faru vin idolo!
  Neniuj komsomolaj membroj, scias ne retiriĝi,
  Ili eĉ ne timas froston...
  Kaj la Fritz baldaŭ iĝos ludo,
  Ja la rusoj ĉiam povis batali!
  
  Rusio estas la patrujo de amo,
  Kaj faros donacon de komunismo...
  Ne necesas konstrui takson pri sango
  Kun rido de senhonta revanĉismo!
  
  Jes, la Fuhrer volas preni nin je la gorĝo,
  Kaj klinu Rusion tra la eŝafodo...
  Sed ni batalas furioze por kvin
  Ja Stalino estas kun ni kun mantelo kaj ĉapelo!
  
  Li estas granda militisto, ĉiuj scias
  Kaj komsomolanoj ĉiam estos nudpiedaj...
  Kaj ni movos Hitleron en la barbon,
  Niaj plektaĵoj brulas de hela varmego!
  
  Militistoj estas nia destino,
  Ni dispremos la grandegan Panteron...
  Kvankam Adolf kreis malbonan kaoson,
  Ni indikos al li la normon kaj la mezuron!
  
  Ne ekzistas Stalino pli inteligenta kaj pli forta,
  Li estas la gvidanto de la lando de la granda giganto...
  Kaj vi batis la Fritz pli forte, knabino
  Ja ni ĉiam estas unuigitaj en bataloj!
  
  Por atingoj ni konstruas tutan serion,
  Celante la stelojn kiel rapidflugilan birdon...
  Kaj estos laŭta rezulto,
  Tiaj knabinoj, fieraj agloj!
  Rusaj trupoj atingis la Oder. La cara armeo de Nikolao la 2-a jam gajnis multajn venkojn. Multaj urboj de Aŭstrio-Hungario estis prenitaj, bataloj estis faritaj en Budapeŝto. Kie alie rezistis la hungaroj. Pali Przemysl, Lvivo, Krakovo, Bratislavo, kaj kelkaj aliaj setlejoj.
  La germanoj suferspertis gravajn perdojn kaj retiriĝis. La aŭstroj transcedis tutajn regimentojn kaj eĉ sekciojn. Kaj kun la flagoj levitaj sub la orkestroj. La milito daŭris kvazaŭ en fabelo - agrable kun malmulte da sangoverŝado kaj en fremdaj teritorioj.
  Kvankam kutime Rusio malofte estis tiel bonŝanca dum la konkeroj. Kaj preskaŭ ĉiuj militoj kaj venkoj estis donitaj al la rusoj kun granda sangoverŝado.
  Eble Oleg nomiĝis Profeta ĉar li povis devigi Bizancon sen sango kapitulaci?!
  Ĉiukaze, Nikolao la 2-a postulis la rolon de la Plej Granda.
  La knabinoj eliris al la Oder. Aŭtuno jam alvenis. Oraj tapiŝoj el folioj.
  Militistoj tretis sur la tapiŝoj. Kaj plonĝis en la akvon.
  Veroniko, plaŭdante en la rivero, demandis Viktorio'n:
  - Ĉu vi pensas, ke la caro donos teron al la kamparanoj post la milito?
  La komandanta knabino balancis la kapon.
  Kial kamparanoj bezonas teron?
  Veroniko ridis kaj rimarkis:
  Jes, ili ne povas trakti ĝin memstare. Sed estas fortaj komercaj ekzekutivoj, kiuj povus tiri.
  Viktorio respondis severe:
  - Ĉi tie ili vendos la teron kredite. Eble estos pli bone tiel.
  Juliana turnis sin en la akvo kaj komentis:
  - Plej verŝajne, estas pli bone por la bienuloj havi la teron. Ili povas prizorgi grandajn bienojn kaj uzi traktorojn. Privata, grandskala produktado estas la plej efika!
  Veroniko kontraŭvole konsentis:
  - Eble. Sed ĉi tio kreas aldonvaloron!
  Juliana ridis kaj rimarkis:
  - Sed la efikeco estas bonega!
  Viktorio, kiu havis la rangon de kolonelo, rimarkis ridetante:
  - Ĝi stimulas evoluon. Kaj kia estas doni teron al kamparano, kaj eĉ drinkulo. Estas la bienulo, kiu nutras duonon de la mondo per rusa pano! Nia lando estas tre riĉa!
  Veroniko konsentis kun tio:
  - Jes, Rusujo estas riĉa kaj la vivo pliboniĝas! Ekzemple, mia frato laboras en la fabriko Putilov kiel skipestro. Kaj li havas salajron de tricent rubloj, ne kalkulante gratifikojn.
  Viktorio ruliĝis kaj, en admiro, vangofrapis sian nudan piedon sur la akvon kaj mordis:
  - Tion ĝi diras! Rusio leviĝas! Kaj baldaŭ ĝi fariĝos eĉ pli forta!
  La knabinoj naĝis en la Oder, kaj havis hazardan konversacion. Anna demandis la knabinojn:
  Kio laŭ vi atendas nin post la morto?
  Juliana ridetis kaj respondis:
  - diras ateistoj - neekzisto. Kaj religio instruas - la animo iros al Dio, kaj Li decidos kien iri al la ĉielo aŭ al la infero.
  Veroniko demandis Juliana:
  - Ĉu vi pensas, ke ekzistas Dio?
  La knabino vangofrapis la akvon per sia nuda piedo, levis ondon kaj respondis:
  - Sincere, mi ne scias. Estas argumentoj kaj por kaj kontraŭ Dio. - La knabino denove ŝprucis kaj rimarkis. - Kompreneble, ne estas respondo al ĉi tiu demando, sed vi povas alporti diversajn argumentojn.
  Viktorio konsentis kun tio:
  - Certe tre malsama. Kaj pri kio estas por paroli. Mi persone pensas, ke ĉar ni venkas, tiam Dio, kompreneble, ekzistas! Sed estis tempoj, kiam ni trovis nin sub la mongoloj-tataroj. Kaj tiam la demando estas - kie estis la Plejalta Dio?
  Juliana komentis kun senkulpa rideto:
  - Sed estas io multe pli malbona ol la mongola-tatara jugo!
  Viktorio estis surprizita
  - Kio estas pli malbona ol la mongola-tatara jugo?
  Juliana fakte deklaris:
  - Maljuneco! Kio povus esti pli malbona ol maljuneco!?
  Viktorio konsentis:
  - Jes, estos vere malbone!
  La knabinoj silentis. Estis iom hontige por ili paroli pri tio. La knabinoj prenis ĝin kaj saltis el la malvarma akvo. Ili kuris al si, fulmante rondaj, nudaj kalkanoj.
  Marusja kuris kun ili kaj demandis kun rido:
  - Sed mi scivolas, kial ni bezonas maljunecon? Oni devas diri malhumane!
  Viktorio volonte konsentis pri tio:
  - Vere malhumana! Plej bone estas esti eterne juna kaj sana!
  La knabinoj estis gajaj kaj amuzaj, turniĝantaj kapsalte.
  Veronika ridetante kaj ridetante sugestis:
  - Jes, nia armeo estas fortaj knabinoj! Kaj ni estos en bonega formo!
  Kaj la knabino palpebrumis al siaj amikoj. Ili ĉiuj ekridetis per ridetoj, harpioj.
  Juliana sugestis:
  - Ni trovu vivan akvon kaj iĝu vere senmortaj! Estos tre mojosa!
  La knabinoj ridetis kaj palpebrumis unu al la alia.
  Viktorio tiam sugestis, nudigante siajn dentojn, rimarkante:
  - Jes, estus bone trovi manieron ne maljuniĝi. Kiel bona kaj bela ĝi estus!
  La knabino imagis mondon kun kelkaj belulinoj kaj junuloj. Eble eĉ pli bone sen barbo, por ke la vizaĝoj estu pli belaj kaj belaj.
  Veroniko respondis ĝemante:
  - Jes, ĉi tio estas la plej mirinda afero, kiu povas esti en la mondo! Ni volas eternan junecon kaj lumon.
  Kaj la knabino ridis, elmontrante siajn perlajn dentojn.
  Viktorio eksaltis kaj sugestis:
  Ni vere ĉesu maljunecon! Ĉi tio estas ĝenerale neakceptebla! Homaj korpoj ne maljuniĝu!
  Veroniko, ridetante kaj saltante, kantis:
  - Sinjoro kolonelo, ol maljuniĝi! Ne estas pli bone morti por Rusujo! Pro kuraĝo kaj honoro - mi ne ŝercas! Li respondis - ke mi estas ruĝa? Mi ne volas!
  La knabinoj eĉ pli laŭte ridis. Ĝi estas tre tre bela.
  Juliana ridante proponis:
  - Kaj ni rejunigu ĉiujn maljunulinojn! Por ke ĉio brilu kiel la suno!
  Viktorio konsentis, eksaltante pli alte:
  - Por la Patrujo kaj Nikolao la Granda!
  Anna, ĉi tiu ruĝhara militisto, diris:
  - Sed tamen, la monaĥinoj, malgraŭ la preĝoj, ne plijuniĝas. Kvankam ili havas sanktan spiriton. Do vi komencas pensi, kie estas la justeco de Dio?
  Viktorio profunde enspiris kaj respondis:
  - Sur la tuta tero staras ĝemo... Kie vi estas la posedanto, kie?
  Veroniko kantis kun furiozo:
  Estas multaj bonegaj homoj
  Kies faroj vivas dum jarcentoj ....
  Estas multaj klarvizaĝaj birdoj,
  Kion oni nomas senmortuloj!
  
  Kaj la herooj en la epopeoj,
  Ili venkis la hordon tuj ...
  Rusio naskos grandan potencon,
  Basurman en batalo ŝiros!
  
  Sed unu dukapa aglo,
  Caro regas gloran Nikolaon...
  Li radias sub la ĉielo,
  Vi preĝu por li, iru por ĝi!
  
  Imperiestro de la tuta Rusio
  Kio levis la specon de lando...
  La vera misio
  Por progreso kaj antikveco!
  
  Venkis la japanojn en bataloj
  La germanoj tuj estis venkitaj ...
  La voĉo de la knabinoj estas sonora,
  Nikolao nia Sinjoro!
  
  Kaj nia reĝo ne cedos en batalo,
  En la konstruado de granda giganto...
  Li forte batas la kontraŭulojn,
  Kaj ĝi rezultis esti furioza vicigo!
  Belan kanton kolektis la knabinoj unuvoĉe. Ili estas tiel mirindaj kaj korpaj kantistoj. Ili havas tiel belan kanton.
  Jes, mirindaj knabinoj.
  
  LA NOVA ELEKTO DE STEPAN RAZIN
  Stenka Razin ricevis honorajn regosimbolojn kaj etikedon por regi sur la Dono de la caro. Kaj anstataŭ senutila interna milito, kontraŭ la legitima reĝo, li entreprenis kampanjon kontraŭ Azov kaj, dank' al lerteco kaj lertaĵoj, sukcesis kapti ĉi tiun urbon.
  La atako kontraŭ Azov estas unu el la plej gloraj faroj de Stepan Timofejeviĉ. Plue, la kozakoj plurfoje forpuŝis atakprovojn de la turkoj. En la fino, la otomanoj rekonis Azov.
  Post tio, Stepen Timofeevich komencis grandan militon kontraŭ Irano. Kaj li agis tre lerte. Multaj ordinaraj persoj kaj azerbajĝanoj estis sur lia flanko. Kaj la milito daŭris por cara Rusio laŭ favora scenaro. Stenka Razin iris al la Hinda Oceano, kaj atingis Hindion. Poste li batalis en Centra Azio. caro Aleksej Miĥajloviĉ vivis pli longe. Tamen, la civita milito en reala historio mallongigis la vivon de la reganto. Petro la Granda venis al la trono en pli matura aĝo, kaj Rusio povis eviti la tumulton de la Streltsy-tumultoj, kaj multajn aliajn konfliktojn. Kaj Stenka Razin kompletigis la konkeron de Mezazio kaj parto de Barato ... Inkluzive de la Induso ...
  Rusio akiris kolosan teritorion. Krome, ĝia populacio pliiĝis ...
  Petro la Granda komencis militon kun la svedoj. De la komenco, ĝi iris pli sukcese, ĉar la rusa armeo estis pli forta kaj pli multnombra ol en la reala historio. Sukcesis preni Narva kaj venki la svedan reĝon Karlo la Dekdua. Kaj tuj ekkapti Baltikon ... Stenka Razin ne havis tempon por batali en la dekoka jarcento. Kaj li eniris en la historion kiel la plej granda komandanto de la deksepa.
  Petro la Granda, post la venko super la svedoj, ankaŭ kaptis la ŝtatkomunumon. Kaj li fariĝis pola caro... Samtempe li konstruis Peterburgon. Petro la Granda vivis pli longe. Aleksej Miĥajloviĉ vivis pli ol kvardek ses jarojn, mortante en 1676. Kaj pli longe - sesdek ses jarojn. Kaj li mortis en 1696. Petro jam havis dudek tri jarojn, kaj li ne havis tempon por akiri la malbonan kutimon fumi kaj trinki vinon kaj bieron en siteloj. Kaj la unua rusa imperiestro vivis pli longe.
  Kaj li estis sukcedita fare de lia nepo Peter II en 1742. Li estis dudek sesjara kaj nek trinkis nek fumis. Dum la vivo de lia patro, Petro la Granda ricevis pli striktan edukadon, lasis tabakfumadon malpermesita, kaj la vendo de alkoholo ankaŭ estis limigita.
  Kaj Petro la Dua ne trinkis... Lia avo Petro la Granda ne nur sukcesis aneksi Pollandon, sed ankaŭ kompletigis la konkeron de Hindio kaj venkis Manĉuran Ĉinion. Li inkludis parton de la imperio en sia kunmetaĵo. Petro la Granda sukcesis konkeri parton de Turkio, gajninte Krimeon, gravan parton de la nordo de la marbordo de Nigra Maro.
  Poste venis novaj militoj. Petro la Dua, kompletiginte la malvenkon de la malfortigita Turkio, kaj eĉ kaptis ĝiajn teritoriojn en Egiptujo, kaj rusaj trupoj atingis Maroko. Kaj ankaŭ estis kaptita de Petro la dua kaj la Proksima Oriento. Tiam estis milito en la Okcidento, kun Prusio. Frederiko la 2-a estis venkita, kaj Rusio inkludis kaj Orientan Prusion kaj la terojn laŭ la Oder. Kaj baldaŭ Prusio tute malaperis. Ŝi estis dividita. Kaj en 1780, Petro la 2-a mortis. Kaj la nova caro Petro la Tria daŭrigas la militon en la Oriento... Li finfine konkeras la malfortiĝintajn Ĉinion kaj Koreion. Kaj poste al Hindoĉinio.
  Sed tiam okazas revolucio en Francio. Rusujo ignoras tion... Sed nun Napoleono la Unua ekregas. Li proklamas sin imperiestro kaj komencas militojn. Petro la Tria mortis en 1810 kaj estis sukcedita fare de Petro la Kvara.
  Ĉi tiu reĝo en 1812 eniras la militon kun Napoleono Bonaparte. Kaj ene de kelkaj jaroj li konkeras kaj Francio'n kaj la tutan Eŭropon kiun Napoleono sukcesis konkeri ... . Petro la Kvara ankaŭ moviĝas en Afriko kaj Ameriko. Liaj trupoj efektivigas konkeron post konkero. Sed Britujo estas ankoraŭ nepenetrebla... En 1830 Petro la Kvara mortas kaj lia filo Aleksandro la Unua fariĝas la nova caro. La nova reĝo kompletigis la transprenon de Afriko kaj gajnis la militon por Usono. Estis rusaj militoj en Latin-Ameriko por laŭleĝaj kolonioj. La rusoj ankaŭ alteriĝis en Aŭstralio. En 1864, Rusio kaptis la tutan Ameriko ĝis Panamo. Aleksandro la 1-a mortis en 1867 kaj estis sukcedita fare de lia filo Aleksandro la 2-a. Kaj en 1871, la alteriĝo en Britio finfine sekvis. Kaj la kapto de la ĉefa malamiko de Rusio finiĝis. Kaj antaŭ la fino de la deknaŭa jarcento, la konkero de la planedo Tero finfine finiĝis ...
  Kaj la historio de la plej granda misio por la celo de la unueco de la homaro finiĝis.
  Glora venko... Kaj en 1901, viro unue flugis ĉirkaŭ la terglobo. Kaj en 1909, homoj vizitis la lunon. Kaj en 1925, astronaŭtoj alteriĝis sur Marson. Kaj poste ene de dek jaroj kaj sur ĉiuj aliaj planedoj de la Tero.
  Kaj estis tre interese fari tion. Kaj la rusa imperio komencis konstrui stelŝipojn por kosma ekspansio. Kaj en 1980 okazis la unua flugo al Alfa Centaŭro, kun flugo ĉirkaŭ ĉi tiu stelo kaj reveno. Kaj en 1991, flugo komenciĝis al unu el la planedoj ĉirkaŭ la stelo Siriuso. Kaj tuj ekflugis sep stelŝipoj.
  Ĝi ankoraŭ bezonas sufiĉe longan tempon por flugi. Tial, la skipoj prenis adoleskantojn. Kaj por ke ili ne enuiĝu, ili enkondukis staton de artefarita dormo. Krome, vi dormas kaj sonĝas, kaj en ĉi tiu momento via korpo moviĝas. Ili ankoraŭ estas adoleskantoj de dek kvar jaroj, sed ili kreskas dekoble pli malrapide en ĉi tiu stato, kaj, kompreneble, ankaŭ maljuniĝo pasas pro la malrapidiĝo de fiziologiaj procezoj dekduoble pli malrapide.
  Knaboj kaj knabinoj ankoraŭ ludas ion interesan, kaj ili flugas al la planedo de la stelo Siriuso por alteriĝi dum ili bezonas tridek jarojn. Kaj ili surteriĝos sur ĉi tiu planedo nur en 2021.
  Kaj estas tre interesaj ludoj... Infanoj ludas antaŭ ĉio, kompreneble, militon, kaj inter ili estas kosmonaŭtoj Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova en fabela artefarita dormmatrico, kiam ia iluzio facile reproduktiĝas, kaj antaŭ ĉio historia strategio kaj pafisto ruliĝis en unu.
  Kaj jen la poloj iras al la sturmo. La reĝo persone komandas la armeon. Kaj tiam cent mil batalantoj kolektiĝis, laŭ la normoj de la deksepa jarcento grandega armeo.
  Oleg Rybachenko pafas pafarkon. Ĝi trarompas polan oficiron, kaj tuj tiras pafarkon kaj pafas. Gvidas la fajron kaj Margarita Korshunova. Ŝi ankaŭ pafas tre precize. Kaj plej grave, senmortaj infanoj pafas tre rapide, ne donante al la malamiko ŝancon postvivi la atakon.
  Oleg Rybachenko, sendante sagon, kantas post la sago:
  Ni kuraĝe batalos por Rusio,
  Rusa kavaliro, li ne povas timi!
  La knabo ja estas leporhundo. Kaj li elektis specialan pafarkon por si, tia pafarko malofte estas tio, kion plenkreska heroo tiros per ambaŭ manoj. Kaj la infanoj lude pafas, kaj kompreneble trafas la polojn jam de du mejloj for. Kaj ili multe doloras. Tamen estas multe pli da solduloj, precipe germanoj, ol poloj.
  Oleg Rybachenko, pafante kontraŭ malamikoj, memoris historion. Kiel bone ĉi tiu milito komenciĝis por Rusio. Kaj antaŭ ĉio dankon al Bogdan Khmelnitsky. La rusoj venkis la polojn, kaj atingis la malnovan limon de Kievan Rus. Sed nun la fortoj de Rusio estas disigitaj, kaj estas ege grave konservi Belorusion kun malgranda nombro da soldatoj.
  Kaj tie ili alfrontos la ribelemajn hetmanojn, kaj turnos sin al Varsovio. Aŭ fini la svedojn. Kiuj estas fortaj.
  Oleg Rybachenko pafas... La poloj jam alkuris al la muro kaj starigas ŝtupetarojn. Devas tranĉi ilin per glavoj. Margareta kun li.
  Oleg krias:
  - Mi mem povas trakti ĝin! Kaj vi kuras tien, kie estas pli malfacile!
  La atako de la poloj estas severa. Kvankam la urbo estas bone fortikigita, kaj la lokaj belorusoj batalas kune kun la rusoj.
  La ĉefa afero estas, ke la malamiko estas pli granda en nombro, kontraŭ la milico kun falĉiloj kaj kornoj. Sed poste la altaj muroj kaj la heroeco de homoj.
  Oleg Rybachenko prizorgas la muelejon per glavoj, tranĉante kvin polojn kaj diras:
  - Por nia venko!
  Kaj la knabo ĵetas kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj. Do deko da poloj prenis ĝin kaj mortis.
  La terminatorknabo daŭre tranĉas polojn kaj kantas:
  - Gloro al la ideoj de granda Rusio,
  Ni konkeros ludante la tutan mondon...
  Steloj kiel perloj aspergis kovrilon,
  Svarog estos mia idolo!
  Batalanta infano, kaj tre militema. Kaj se ĝi tranĉos, ĝi tranĉos ĝin kun senespera forto.
  Margarita ankaŭ estas bonega knabino. Ŝi ricevis senmortecon kaj nun plenumas ĝin. Kaj kun la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj, ĝi ĵetas tre mortigajn pinglojn. Kaj batas kontraŭulojn ĝismorte.
  Kaj tiom da knabo kaj knabino da malamikoj kuŝiĝis. Jen kion faras superhomoj.
  Oleg Rybachenko tranĉas la polojn kaj igas ilin sanga ĥaoso. Kaj tranĉas la viandan salaton.
  En la sama tempo, la knabo kantas:
  - Gloro al Rusujo por ĉiam kaj eterne,
  Ni batalu por nia lando...
  Kaj ni ne bezonas stultajn superfluajn vortojn,
  Ni ne estas stultaj - falis kaj tordas!
  Margarita Korshunova en alia loko dehakas la polojn, kaj kantas kriante kaj nudigante la dentojn:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo ...
  Ni batalos por la Sankta Patrujo,
  Kaj mi scias, ke mi certe venkos!
  Senmortaj infanoj batalas tiel, ke neniu povas ilin haltigi, aŭ dispremi ilin.
  La infanoj vidis dormantan tendaron, estingitajn aŭ ankoraŭ brulantajn fajrojn, multajn ĉevalojn sub gardo.
  Oleg Rybachenko ĵetis kudrilon kun nuda infana piedo, trarompis la kapon de la gardostaranto kaj knaris:
  - Gloro al komunismo kaj carismo!
  Margarita ankaŭ ĵetis mortigan kudrilon, trapikis la malamikon kaj pepis:
  - Gloro al la grandeco de la epoko!
  Senmortaj infanoj moviĝis preterirante la malamikojn en la tendaro. Antaŭ ĉio, vi devas plenigi la reĝon kaj du hetmanojn, kaj tiam ĝi plifaciliĝos.
  La nudaj piedoj de infanoj silente paŝas kontraŭ kontraŭulojn. Jen la Tendo de la Granda Reĝo. Hetmano estas proksime. Kaj la knabo kaj la knabino ni faligu la soldulojn kaj polojn. Ili prenis ĝin tiel firme, kaj kun tia sovaĝa frenezo, kvazaŭ ili estus vere ŝargitaj por venko.
  La knabo kaj knabino hakis per siaj ambaŭ magiaj glavoj, kiuj tratranĉis la metalon kiel makulpapero, kaj plilongiĝis je dekoj da metroj. Kaj ili agis ege aktive, kvazaŭ detranĉante harojn per razilo.
  Margarita kun la nuda piedo ĵetis dekduon da maldikaj pingloj, kuŝigante siajn kontraŭulojn kaj pepis:
  - Kaj la flago brilos super la universo...
  Oleg Rybachenko, tratranĉante la polojn, agreseme aldonis:
  - Ne ekzistas sankta lando en la universo pli bela!
  Margarita denove ĵetis dekduon da maldikaj pingloj per sia nuda piedo, pugnobatante siajn kontraŭulojn, kaj knaris:
  - Kaj se necese, ni denove mortos!
  La finita knabo, Oleg Rybachenko, tranĉante la malamikojn, rimarkis:
  - Li releviĝos en Rodnoverye, nia kredo!
  Kaj ili batalis kun la poloj, kaj la personaj gardistoj de la reĝo. La terminatora knabo estis tre efika. Kaj tiam la kaprido ĵetis segpolvan obuson per la nuda piedo kaj muĝis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj disŝiris multajn polojn kaj la reĝon de Pollando mem!
  La hetmano estis duonigita de Margarita Korshunova. La knabino pepis, montrante la dentojn:
  - Mi estos la absoluta ĉampiono de la mondo!
  Infanoj vere montras la plej altan kapablon en batalo. Tia batalo disvolviĝis.
  Oleg Rybachenko krias je la pinto de siaj pulmoj en la pola:
  - La germanoj mortigis la reĝon! Batu la Fritz!
  Margarita jam krias en la germana:
  - Poloj atakis nin, batu la polojn!
  Kaj la impeta knabino ankaŭ fervoras batali. Kaj tranĉas polojn. Kaj intertempe komenciĝis la bataleto. Germanoj, poloj kaj aliaj solduloj hakis kaj pafis unu la alian. Ĉi tie Margarita, kun nuda infana piedo, ĵetis bombon kaj ŝiris la germanan dukon. Ĉi tio eskaladis la situacion. Kaj la batalo daŭris pli kaj pli agreseme.
  Iris reciproka masakro, kaj ekstermado. Ili mortigis unu la alian, sen ia dubo, kaj kompato. Militistoj mortis.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Magnitnaya laboris per glavoj kvazaŭ ili svingus kiel adorantoj. Kaj tratranĉis la malamikojn de Rusio en grandaj kvantoj.
  Margarita ĵetis kudrilojn per la nuda piedo, frapis la polojn kaj ridetante deklaris:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Ankaŭ Oleg Rybachenko ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj de infanaj kruroj, batis siajn kontraŭulojn kaj grincis:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  Kaj denove, la infanoj komencis disŝiri la polajn trupojn kaj soldulojn, tiel ke ili laŭvorte elflugis. Kaj la junaj militistoj pruvis la plej altajn aerakrobaciajn kaj batalkapablojn. Ili estas tiel vere bonegaj.
  Oleg Rybachenko, faligante la malamikojn de Rusio, kantis:
  - Kaj ili iras al la maron, gajuloj!
  Margarita denove ĵetis la pinglojn per la nuda piedo kaj knaris:
  - Mara elemento! Mara elemento!
  Militisto, kiel kutime, de la plej alta klaso, ŝi estas batalanto. Kaj ne haltigu ŝin ne venku.
  Oleg tranĉas la polan armeon, kaj subite li fajfas. Kaj miloj da korvoj svenis, pugnobatante la kraniojn de la poloj kaj solduloj.
  Ankaŭ Margarita prenis ĝin kaj fajfis, kaj ankaŭ faligis kornikojn sur la malamikojn. Ili ricevis koratakojn kaj falis kiel ĉevaloj frapitaj al morto.
  La knabino kukis:
  - Gloro al nia Patrujo Rusio!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis mortigan karbgranaton. Kaj kiel ĝi eksplodos, kaj frakasos multajn kontraŭulojn.
  Margarita kantis, elmontrante la dentojn:
  - Gloro al la kuraĝa Patrujo,
  Ni vivu sub komunismo!
  Kaj la knabino kuris ventomuelejon per siaj glavoj, tratranĉis amason da kontraŭuloj kaj knaris ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Saluton sankta komunismo!
  Kaj ŝia nuda kalkano trafis la frunton de la germana duko, rompante la kranion de la kontraŭulo.
  Marguerite kukis:
  - Al la gloro de la Patrujo, libera dum jarcentoj!
  Kaj la knabino denove prenos ĝin kaj fajfos je la supro de siaj pulmoj... Kaj tutaj hordoj da korvoj falos sur la polojn.
  Kaj ili laŭvorte trapikas.
  Oleg Rybachenko aprobe kapjesis, tranĉante la polojn per siaj glavoj kiel muelejon:
  - Mi estas bonega mondĉampiono!
  Kaj tiam la nudaj piedfingroj de la knabo denove ĵetis karbon, disŝirante kontraŭulojn.
  La knabo ja estis tre impeta kaj mojosa. Kaj najlis la malamikojn de Rusio sen ia kompato.
  Margarita, disbatante la malamikojn, grincis:
  - Glitis, glitis ien, glitis min!
  Kaj nun la knabino, kun la nudaj piedfingroj, ĵetos donacon de morto kun mortiga forto.
  Kaj disŝiru cent polojn. Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Por sankta Rusujo!
  Kaj la kalkano de la nuda infano cedos al la donaco de pereo.
  Oleg Rybachenko daŭre batalis, kantis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo! Por vivo kaj libereco!
  Kaj per sia nuda kalkano la knabo venkiĝis al la donaco de neniigo...
  En tiu momento, rusaj soldatoj faris atakmision de Brest. Kaj ili atakis la jam sensangan kaj drogitan armeon de la poloj. Tiuj, kiuj ne povis elteni la disbatan baton, fuĝis la rusaj soldatoj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova kuras al la rusa armeo. Iliaj nudaj kalkanoj, dum ili flagras.
  Margarita rimarkis ridetante:
  - Vi kaj mi estas eternaj infanoj... Ĝi estas tiel romantika!
  Oleg konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, tre romantika. Efektive, kiel knabo, mi tuj sentis en mi mem ondadon de energio kaj gajeco. Juna korpo, kaj eĉ superhomo. Kaj vi sentas, ke vi ne havas zorgojn kaj problemojn!
  Margarita saltis pli alte, frapis per sia nuda kalkano kaj notis:
  - Tio ne estas problemo!
  Oleg notis, kurante plu:
  - Jen kio estas bona kiam oni estas knabo en korpo. Vi povas eldiri ajnan ŝercon, ajnan vulgarecon, absolute ajnan stultecon, kaj ĉiuj nur ridos. Kaj neniu pensos, ke vi estas malsaĝulo.
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Eble... Kvankam esti eterna knabino estas ĝena. Estas pli facile por knabo, sed ne por mi!
  Oleg ridis kaj rimarkis:
  - Nu, nenio, ni estas senmortaj. Pli aŭ malpli frue ni vivos al la estonteco kaj lernos kiel ŝanĝi niajn korpojn tie!
  Margarita konsentis kun tio:
  - Ni lernu. Kaj viro povas fariĝi virino, kaj virino povas fariĝi viro!
  Oleg konfirmis:
  - Kaj ne estos problemoj kun seksaj minoritatoj!
  Survoje, la senmortaj infanoj renkontis svedan taĉmenton. La knabo kaj knabino hakis ilin sen multe da ceremonio. Estis ege facila.
  Kaj ili kuris plu.
  Senmortaj infanoj rapidas, fulmante siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Kaj ili denove parolas.
  Terminator Boy notas:
  - Ĉi tie en la filmo "Highlander", estis ankaŭ epizodo kun akiro de senmorteco. Kaj certe estas mojose vivi kvincent jarojn. Iuj vivis pli longe...
  Margarita Magnitnaya rimarkis kun rido:
  - Kaj kiel ĝi troŝarĝas la psikon? La memoro de multaj jarcentoj!
  Oleg Rybachenko ridis kaj rimarkis:
  - Superŝarĝoj ... Majuskle ja! Sed se vi estas en la korpo de infano, tiam vi perceptas ĉion multe pli facile!
  Margarita ridante notis:
  - Ĉi tie vi mortigas tiom da homoj, kaj vi perceptas tion kvazaŭ ĝi estus komputila ludo. Sentante neniun doloron, neniun ŝokon, neniun honton!
  Oleg ridis kaj rimarkis, ridante:
  - Jes, ja, miaj nudaj, infanecaj piedoj vangofrapas sur sangoflakojn, kaj ĉi tio estas bona kaj amuza!
  
  DENOVE MEZVOJE ŜANĜAS ĈION
  La venko de Japanio ĉe la Batalo de Midvej kaŭzis la finan transprenon de la iniciato de la Lando de la Leviĝanta Suno. La samurajo povis kapti la Havajan Insularon kaj venkis Usonon surmare. Kaj ili invadis Hindion.
  Por konservi sian plej grandan kolonion, Britio transdonis parton de la soldatoj de Egiptujo.
  Pro kio Operacio Torĉo ne okazis. Kaj Rommel evitis malvenkon. Sed aliflanke, la nazioj ankoraŭ havis katastrofon proksime de Stalingrado. Kaj la disfalo de la fronto en la vintro de kvardek du - kvardek tri jaroj. Sed aliflanke, la kontraŭatako de Mainstein venkis en forto. Ĉar Hitler ne sendis plifortikigojn al Afriko, pluraj pliaj sekcioj partoprenis en la nazia kontraŭofensivo. Kaj precipe en aviado estis pli favora proporcio. Krome, Usono fakte limigis la bombadon de la Tria Regno. Kaj ne estis surteriĝo en Maroko.
  La nazioj, havante pli da fortoj, inkluzive de la plej novaj tankoj: "Tigro" kaj "Pantero", disbatis la flankon de la sovetiaj trupoj. Kaj ili povis ĉirkaŭi kaj preni ne nur Ĥarkovon kaj Belgorodon, sed ankaŭ Kurskon. La malvenko de la Ruĝa Armeo estis pli forta, kaj la perdoj estis multe pli grandaj. Kaj la sukcesoj de la nazioj pro la dividoj, kiuj ne estis translokigitaj al Afriko, por ke ili malglore pereu en Saharo, estis pli altaj. Kaj tridek tute novaj Tigro-tankoj povis aldoni frapan potencon, kaj ne blokiĝi en la sabloj. Krome, la tuta nombro de germanaj tankoj estis granda, ĉar la germanoj ne nur ne translokigis ekipaĵon al Afriko, sed ankaŭ produktis rimarkinde pli da veturiloj.
  Ĉar la intenseco de la bombado de la fabrikoj de la Tria Reich falis. La pli fortaj usonanoj preskaŭ ne bombardis, kaj la britoj sole ne povis elteni signifan damaĝon.
  La distraĵo de parto de la britaj trupoj al Hindio havis aliajn sekvojn. La piloto kaj super-aso Hans Marcel ne mortis en akcidento, sed partoprenis en la bataloj sur la orienta fronto. Lia aspekto por la sovetiaj pilotoj estis vera ŝoko. Hans Marcel iĝis konata kiel la nigra diablo. Kaj li estis terura aerkaŝpafisto.
  Lia apero en la oriento kaŭzis ŝokon. Antaŭ la fino de septembro 1942, Hans Marcel superis cent kvindek aviadilojn malflugigitaj. Kaj ĝis la nova jaro ĝi atingis ducent kvindek aviadilojn. Pro kio li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj. Kiu estis kutime transdonita nur al ŝtatistoj.
  Por tricent aviadiloj, Hans Marcel estis re-premiita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj ĝi estis mojosa...
  Por kvarcent aviadiloj, Hans Marcel estis la unua se temas pri ricevi la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por kvincent al li estis premiita la Grandkruco de la Fera Kruco, premio kiun nur Hermann Goering havis.
  Marsejlo gajnis fame en la orienta fronto. Kaj li laŭvorte ĉasis kaj rapidis ĉe sovetiaj aviadiloj ...
  Sed tiam venis la printempa degelo kaj la batalado laŭvorte frostiĝis.
  Estis operacia paŭzo. En la Tria Reich, reen en februaro, ili anoncis totalan mobilizadon kaj amasigis fortojn. En Sovetunio, ili ankaŭ akumulis forton ...
  En teorio, la germanoj devus antaŭeniri en la somero, sed kie? Mi ne volis denove grimpi apud Stalingrado.
  La Moskva direkto estas tro fortika. Kien ajn vi iras, ĉie estas malbona. Kaj la Fuhrer decidis frapi... Egiptujon. Kaj eligu Brition el la milito. Usono ne plu militas. La kalkulo estis bazita sur ricevado de la rimedoj de la Nigra Kontinento kaj la Proksima Oriento. Kaj ĉi tio povus igi la Trian Regnon nevenkebla!
  La germanaj trupoj donis sian unuan baton al Malto. Ĝi estis la uzo de grandaj masoj de aviadiloj, kaj tiam la alteriĝo kun venka sukceso. Por la unua fojo en bataloj, la bombaviadilo Yu-288 kaj la batalanto ME-309 estis uzitaj. Kaj ĉi tio estas terura efiko, vere mortiga.
  Kaj efektive, Malto estis kaptita kaj estas multe pli facile translokigi trupojn al Afriko. Kaj tiam en Hispanio, Hitler faris premon sur Franco. Kaj li tamen konsentis lasi la trupojn iri al Ĝibraltaro. Kaj la citadelo estis prenita de ŝtormo. Kaj ĉi tiu sturmo estis mirinde sukcesa. Post tio, grandaj fortoj de la nazioj komencis esti translokigitaj al Maroko, kaj ili konfiskis la Nigran Kontinenton.
  Kaj en aŭgusto komenciĝis la granda ofensivo de la nazioj en Egiptujo. Kaj "Tigroj" kaj "Pantero" kaj "Leonoj" kaj "Ferdinandoj" partoprenis en la bataloj. Kaj ankaŭ la tanko "Leono". Tiu ĉi aŭto tamen ne pravigis sin. Sed la "Tigroj" montriĝis vera ŝoko por la britoj. La nazioj trarompis la defendojn kaj venkis la britojn. Aleksandrio ankaŭ estis prenita, kaj la nazioj atingis la Suez-kanalon. Kaj ĉi tiuj estas grandaj venkoj.
  Tiam la naziaj hordoj invadis Mezorienton. Ili estis apogitaj per potenca bato kaj la turkoj. Kaj la nazioj sukcesis kapti Irakon kaj Kuvajton, kaj Saud-Arabion. Ili atingis Iranon, sed tie la trupoj de Sovetunio moviĝis al ili.
  Stalino longe atendis... Sed la 1-an de septembro 1943 komenciĝis ofensivo sur la suda flanko. La batalado estis ekstreme furioza. Sed la germanoj estis pretaj kaj fidis je defendo en profundo. En la sama tempo, ili batalis malespere, kaj ekzemple, la Pantero pruvis esti tre efika maŝino en defendo. Ĝia malforto: oftaj paneoj kaj relative maldika flanka kiraso ne estas tiel signifaj en defenda batalo. Same kiel malbona kurkvalito "Ferdinand". Kaj la "Tigro" montris sin kaj en la ofensivo kaj en la defendo - universala maŝino.
  La plej nova ME-309 ankaŭ montriĝis ne malbona, kaj ĝia rapideco kaj armilaro estis plej bonaj. Kvankam iom pli malbona kun manovro, sed kun la ĝustaj bataltaktikoj, ĉi tio ne estas tiel signifa. La germanoj ankaŭ havis multajn kontraŭaviadilajn kanonojn. Kaj bone organizita defendo kun relative plata frontlinio.
  La batalado daŭris ĝis malfrua aŭtuno kaj la Ruĝa Armeo povis antaŭeniri nur dek ĝis dek kvin kilometrojn. Kaj suferis gravajn perdojn.
  La provo de la sovetiaj trupoj antaŭeniri en la centro ankaŭ finiĝis en fiasko. La germanoj konservis mallozan defendon, kaj fortikigis plene. Krome, la dua kaj tria defendlinioj estis eĉ pli fortaj ol la unua. Kiu iom malfortigis la efikon de sovetia artilerio.
  Antaŭ vintro, la germanoj prenis kontrolon de duono de Afriko kaj la Proksima Oriento. Sed la plej signifa estas la japana atako en la Malproksima Oriento. Kaj la distro de signifaj fortoj de la Ruĝa Armeo. Kaj la disbatado de la sovetiaj trupoj okazis. Prefere, signifaj fortoj de la Tria Reich estis deturnitaj.
  Vintre, la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri denove en la centro kaj en la sudo, same kiel proksime de Leningrado. Tamen, la japana fronto igis ĝin pli facila por la germanoj defendi. Samurajo, malgraŭ la frosto, furioze grimpis antaŭen, kaj deturnis signifajn fortojn.
  Kaj la nazioj kompletigis la konkeron de Afriko printempe kaj vintre, kaj ili havis kolosajn rimedojn ĉemane. En majo, Irano ankaŭ falis, kaj en junio, la germanoj kaptis duonon de Hindio ne okupita de la japanoj kaj kuniĝis kun ili.
  La nazioj batalis kontraŭ "Panther" -2 per 88-mm pafiloj kaj pezaj kvindek tri tunoj, kun motoro de 900 ĉevalfortoj, kaj "Tiger" -2 kun motoro de mil ĉevalforto. Ĉi tiuj aŭtoj montriĝis kun akcepteblaj kondukaj trajtoj.
  La preskaŭ kompleta foresto de bombadoj ebligis pli frue komenci laboron sur pli potencaj motoroj kaj fini ĝin. Kvankam la "Pantero" -2 kaj "Tigro" -2 ankoraŭ ne estis sufiĉe perfektaj, ili traktis la batalrolon. La sovetiaj T-34-85 kaj IS-2 montriĝis pli malfortaj ... Kaj ili ne povis kapti la iniciaton.
  En la somero, la Ruĝa Armeo provis avanci en la centro, sed falis en kaptilon kaj estis tute venkita. En la aero, la nazioj jam havis en la serio ME-262, kaj TA-152 kaj aliaj potencaj specoj de armiloj. Ili tute posedis la iniciaton. Superinte Sovetujon en la produktado de aviadiloj, la germanoj ankaŭ pliigis sian kvalitan superecon. Kaj ili batis la Ruĝan Armeon sur la ĉielo kiel hakaĵo.
  Marsejlo ricevis por sepcent kvindek aviadiloj la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco, kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Ĉi tio estas speciala premio por distingi la heroon. Kaj mil faligitaj Marsejlaj aviadiloj estis premiitaj kun la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Li iĝis legendo kaj vera Diaĵo dum sia vivdaŭro. Kaj por sia kapo, Stalino nomumis rekompencon de unu miliono da orrubloj.
  Sed ve, estis neeble venki lin.
  Por du mil faligitaj aviadiloj, Hans Marcel ricevis la Stelon de la Kavalira Kruco, la Feran Krucon kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tio estis la super-aso.
  Post la malvenko de la sovetiaj trupoj en la centro, ili iris al Moskvo kaj renkontis la Mozhaisk defendlinion.
  Tiam la Fuhrer ordonis antaŭeniri en Kaŭkazio. Kaj ankaŭ Turkio malfermis frontlinion tie.
  Dum la aŭtuno kaj vintro de 1944 kaj la komenco de 1945 ankaŭ la nazioj kaptis Kaŭkazon... Venis la kvardek-kvina jaro... Fine de marto la Fritz komencis antaŭeniri laŭ Volgo en la direkto de Saratov. kaj Kuibyshev.
  En bataloj, la lastaj naziaj tankoj de la E-serio jam estis akceptitaj, kaj la Luftwaffe furiozis sur la ĉielo. Ŝajnis, ke Sovetunio ne plu havis ŝancon.
  Kaj de la oriento grimpis Japanion.
  Sovetunio krevis je la kudroj. Lia laborforto malkreskis rapide en milito sur du frontoj.
  Stalino, sub ĉi tiuj kondiĉoj, konsciante la senesperecon de la situacio, ofertis pacon laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Hitler konsentis, kondiĉe ke li ricevis la baltajn ŝtatojn, Ukrainion, Belorusion, Kaŭkazon kaj plu la limon laŭ Volgo, terojn laŭ Moskvo, same kiel Karelio kaj Leningrado ĝis Astraĥano, kaj ĉion, kion la germanoj jam kaptis en Centra. Azio. Kaj tie ili jam eniris Kazaĥion.
  Japanio ankaŭ ricevis siajn pecojn en Siberio.
  Stalino konsentis pri tio, ĉar tio estis la sola ŝanco savi Sovetujon kaj konservi Moskvon.
  Plie, vi ankoraŭ devis pagi kompensojn al la Tria Regno dum naŭdek naŭ jaroj. Kaj tio estas tre humiliga. Kaj la oraj rezervoj de Sovetunio estis prenitaj al Germanio.
  Rusio multe perdis, sed povis almenaŭ parte pluvivi. Kaj Hitler, maltrankvila pri la projekto Makhkhent, decidis forigi Usonon.
  En aŭgusto 1945, packontrakto estis subskribita kun Sovetunio. Kaj nun la nazioj turnis siajn vizaĝojn al Usono.
  Ameriko vere provis krei atombombon, sed ŝia laboro estis malrapida. En la fonto de 1946, la nazioj komencis alteriĝi en Gronlando kaj Kubo.
  Kaj parto de iliaj fortoj estis translokigita al Argentino. En Kubo, la loka loĝantaro subtenis la germanajn trupojn kaj la alteriĝo estis sukcesa. La Fritz kaj la japanoj komencis streĉi la ringon. Ili moviĝis tra Latin-Ameriko. Brazilo eniris la militon flanke de la Tria Regno. La situacio plimalboniĝis.
  En la somero, la batalado turnis por Kanado, kie la Fritz provis krei ponton.
  Gerda kaj ŝia skipo batalis sur la E-50 en plibonigita modifo. La aŭto pezis sesdek kvin tunojn. Ŝi havas 105 mm kalibropafilon kun 100 EL barellongo.
  La fronta kiraso estas 250 mm, kaj la flanka kiraso estas 170 mm. Ĉi tiu tanko havis motoron de 1500 ĉevalfortoj kaj bonegan veturadon.
  Do la usonanoj havas nenion por kontraŭi ĉi tion. La malmoderna, kvankam masiva, Sherman estis nur sufiĉe bona por la germanaj tankasoj por gajni kun ĝi. La Pershing estas iom pli bona, sed ĝia pafilo estas ankoraŭ sufiĉe malforta kontraŭ la plibonigita aranĝo de la E-50. Kaj nur "Supershing", ne tre masiva tanko, havis ŝancon enrompi la flankon kaj proksime de la tanko en kiu veturis Gerda kaj ŝia skipo.
  Knabino el la Tria Reich pafis per la nudaj piedfingroj sur la stirstangobutonon, trafante usonan tankon kaj kuke:
  - Mi havas superklasan knabinon!
  Charlotte ankaŭ pafis ĉe la amerikaj tankoj kaj konsentis:
  - Kaj vi estas hiper!
  Christina denove ekpafis per la nudaj piedfingroj al la jankia aŭto kaj grincis:
  - Jen la strategio de la granda ludo!
  Magda ankaŭ pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj sur siajn graciajn piedojn kaj rimarkis:
  - Prefere, knabinoj parolu pri Dio!
  Gerda denove ekpafis uzante sian nudan kalkanon kaj komentis:
  - Se vi rigardas, ni ne bezonas la Biblion. Ni estas arjoj, ne judoj. Kaj ni ne kliniĝu al la nivelo de ŝafoj aŭ kaproj!
  Kristina vigle kapjesis, sendante alian ĵetaĵon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kompreneble ne! Precipe en la Biblio, la ŝafido paŝtos la savitajn naciojn per fera vergo. Kion ni bezonas feliĉon?
  Magda respondis kolere:
  - Kaj kion vi volas en la gena fajro?
  Charlotte ridis kaj respondis, pafante al la usonanoj per siaj nudaj piedfingroj:
  - Oni povas pensi pri io pli terura ol fajro! Kaj ke la inkviziciistoj, kiuj bruligas sorĉistinojn ĉe la brulego, estas banale sadistoj!
  Magda decide deklaris, premante la butonon de la stirstango per sia nuda kalkano:
  - Estas tre kruela! Kaj ili ne havas fidon!
  Gerda frakasis la usonan kanonon, kaj notis:
  Kiu havas veran fidon?
  Magda respondis ĝemante:
  - Estas tre malmultaj tiaj homoj!
  Kaj denove pafis helpe de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj.
  Jes, la knabinoj ĉi tie kaj en la diskutoj estas fortaj. Kaj ili povas montri multon kaj palpebrumi per siaj safiraj okuloj.
  Kaj la milito estas komencita. Kaj estas bataloj en la ĉielo. Albina kaj Alvina kolektas fakturojn kaj multaj aviadiloj jam estas persone malflugigitaj.
  Kaj ilia agresemo ne konas limojn.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendis mortigan donacon de morto kaj pepis:
  Gloro al la amo de Kristo!
  Alvina, ankaŭ uzante siajn nudajn piedfingrojn, detranĉis la usonan aŭton kaj aldonis:
  - Kio estas aera kaj pura!
  Kaj la knabinoj denove donis turnon malflugigante usonajn aviadilojn.
  Sed ĉi tio estas milito kiel milito. Jam somere parto de Kanado estis kaptita. Kaj tiam pasis aŭtuno.
  La germanoj sturmis Toronton. Ili agas energie. Ili havos tankojn kaj maŝinpafilojn pli bonajn ol usonaj. Aperis ĉe la Fritz kaj Tiger-3. Maŝina evoluo de la E-75. Ankaŭ potenca: fronta kiraso de tricent milimetroj, flanka kiraso de ducent. Kaj la pafilo estas 128 mm longa kun barelo de 100 EL. Kaj tia tanko bone montris sin. Eĉ se ĝi estas tro da potenco.
  Fritz avancis kaj prenis urbon post urbo.
  Vintre, ili jam ekiris de la nordo al amerika teritorio. Kaj tie ili rompis la obstinan reziston de la jankioj.
  Ameriko ne havis ŝancon. Sed la atombombo ne funkciis.
  Ameriko estas bombita de pezaj TA-400. Eĉ pli potencaj TA-500 kiuj detruis malsaton kaj armeajn instalaĵojn.
  Antaŭ printempo, la germanoj jam kaptis Kanadon tute, kaj parton de Usono. Kaj dum la printempo mem, ili prenis Filadelfion, kaj multajn aliajn teritoriojn.
  Pli ol triono de Usono kaj Alasko estis kaptitaj. Kaj Meksiko ankaŭ estis konkerita de usonaj kaj japanaj trupoj.
  En la somero, la ofensivo de la nazioj daŭris. Kaj la ŝancoj de Usono fandiĝis ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  En aŭgusto, la nazioj komencis sturmi Novjorkon. En la bataloj partoprenis flugaj teleroj.
  Ĉi tie unu el ili batalis kontraŭ Eva kaj Agata. Du belaj knabinoj en bikinoj veturis potencan aŭton.
  Ŝi estis flugita ĉirkaŭe per lamena jeto kaj estis nevundebla al manpafiloj. Kaj la knabinoj mem uzis varmegajn radiojn dum pafado.
  Eve premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, ŝprucante varmegajn radiojn, ekbruligante malamikojn kiel flamo kaj pepante:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Agata, pafante per siaj nudaj piedfingroj, ankaŭ kuis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Ni gajnu!
  La knabino estas ekstreme batalema kaj bela. Kaj kiel ĝi batas malamikojn per lasero.
  Kaj varmegaj radioj fandos alian usonan tankon.
  Kaj surtere, Gerda atakas. Ankaŭ batalanta knabino.
  Kaj nun ŝi kaj ŝia skipo jam estas en la centro mem. Kaj obusoj resaltas de la tanka gvattureto. Kaj la knabinoj mem trafos la jankiojn. Kaj ili disŝiros tutan nubon da homoj kaj agos kun la tuta agreso. Militistoj estas tiel viglaj kaj leporhundoj, kun nudaj ĉizitaj kruroj.
  Ili eĉ kantas, elmontrante la dentojn. Ĉi tiuj estas la batalaj belaĵoj de la Tria Regno. Kaj ili pafas sufiĉe bone. Kaj ili trapikas la malamikojn kiel kudrilojn per oleo tra kaj traen.
  Novjorko jam falis. Usono kapitulacas kaj iliaj trupoj kapitulacas.
  Tiel alia paĝo de historio estis turnita. Ŝajnas, ke estas venko... Sed post iom da tempo Hitler kaptas Latin-Amerikon.
  Kaj la 20-an de aprilo 1953, li komencas militon kun Japanio kaj ĝiaj kolonioj. La fortoj de la Tria Reich havas avantaĝon en teknologio.
  Kaj ili atakas per potencaj armiloj. Inkluzive de nevundeblaj flugaj teleroj.
  Albina kaj Alvina batalas sur disko-aviadilo. Ili batalas kun knabinoj, sed ili diras kion alian. Kaj kun nudaj piedfingroj ili premas la butonojn de la stirstango.
  Jen ili estas sur la ofensivo brulantaj japanaj trupoj.
  Varmoradioj flugas kiel tapiŝo. Kaj la knabinoj ridas al si mem. Kaj skuu iliajn mamojn per skarlataj cicoj.
  Albina eĉ kantis:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi premis la butonojn de la stirstango, trafante kontraŭulojn. Ŝi estas tia knabino, naskita de lupino.
  Alvina ankaŭ premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por mia kosma potenco, ni forpelos la kolektivan bienan prezidanton al la tombo!
  Kaj palpebrumu al amiko!
  Jes, la militistoj estas tre lertaj kaj rapidaj kiel fulmo. Ili brulas.
  Albina celas per sia nuda piedo kaj pafas varmtrabon. Brulas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Por miaj grandaj venkoj!
  Jes, la knabinoj ĉi tie estas de la plej alta ŝtupo kaj klaso. Ili povas fari aferojn, kiujn aliaj ne povas. Kaj ili dispremas la japanojn, kun la freneza energio de lupoj.
  Sed ne nur la germanoj kaj alia eksterlanda armeo mortigas samurajon.
  Sovetunio, nun komandita de Beria, ankaŭ eniris la militon. Ĉi tie, cetere, Stalino, ĉagrenita pro la malvenko kun la Tria Reich, mortis pli frue en marto 1951. Kaj Beria sukcesis kapti la potencon. Kaj nun, eĉ plifortiĝinte, li estas en la sama teamo kun Hitler.
  Kaj ili atakas la samurajon kune.
  Kaj la skipo de Elizabeto batalas kontraŭ la japanoj en Primorye. La knabino estas tre batalema kaj aktiva.
  Ili, kompreneble, batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj draŝu samurajon, kun entuziasmo.
  Dum ankoraŭ kantante;
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto...
  Kaj Lenin estas tiel juna
  Kaj la juna oktobro estas antaŭen!
  Kaj nun Elizabeto pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn, de la pafilo de la tanko T-54 al japana aŭto kaj trapikas ŝin ĝismorte.
  Tiam ŝi kukis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Ekaterina ankaŭ draŝis la malamikon uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi trapikis la samurajtankon, kaj agreseme notis:
  - Ne ekzistas lando pli glora ol la nia!
  Elena pafis al la malamiko kaj kuĝis:
  - Estos epoko de komunismo sur la Tero!
  Eŭfrazio, ankaŭ uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, draŝis kaj pepis:
  "Morton al la malbona Prezidanto-Satano!"
  La militistoj ĉi tie devas esti diritaj pri la plej alta kaj batalklaso.
  Kaj sur la ĉielo, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova gajnas kontojn.
  Anastazio pafis japanan batalanton kaj kantis:
  - Kaj nudpiedaj knabinoj flugas en la ĉielo!
  Akulina, detranĉante la samurajon, helpe de nudaj kruroj, pepis:
  - Mirinda elemento! Mirinda elemento!
  Militistoj ludas kun la muskoloj de la gazetaro. Ili estas en perfekta ordo kaj kapablas venki la militon ŝerce.
  Anastazio, faligante alian aviadilon, prenis ĝin kaj kukis:
  - Estos malvarmeta kapto de malamikoj kaj ilia malvenko!
  Akulina konsentis kun tio, terenbatante la malamikon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ni aranĝu totalan fiaskon!
  La japanoj estis premitaj...
  Ĉi tie, la sovetia tanko LP-10 estas implikita en la batalo, sur kiu la knabinoj de la ŝipanaro de Alenka batalas.
  Kaj ili batalas en granda aŭto per 130mm kanono.
  Alenka pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj pepas:
  - Jen la gloro de komunismo!
  Anyuta ankaŭ draŝis ŝian kontraŭulon. Trafis la malamikon kaj knaris:
  - En la nomo de novaj ideoj!
  Kaj ankaŭ vangofrapis ŝian nudan kalkanon.
  Alla premis la stirstangan butonon kun skarlata cico. Ŝi frapis la samurajon kaj kriis:
  - Por la grandeco de la lando!
  Maria, pafante al la malamiko, grincis:
  - Por la unueco de rusoj tra la mondo!
  Kaj ŝi ankaŭ uzis fragan cicon por pafi.
  Kaj la olimpikoj trafos la malamikon. Frakasos multajn batalantojn kaj pepos:
  - Por Rusujo, la plej sankta en la mondo!
  Kaj ankaŭ kun nuda kalkano cedos al la malamiko.
  Oni devas diri, ke la knabinoj estas ege impetaj. Kaj ili havas kolosan fortecon.
  Kompreneble, Japanio ne povas rezisti tian premon.
  Krome, la Fritz ankaŭ uzis nukleajn armilojn. Kio rezultis esti totala ŝoko.
  La milito finiĝis en ses monatoj.
  Sovetunio reakiris siajn antaŭe perditajn terojn, kaj la Tria Regno konkeris la samurajon kaj ĉiujn iliajn koloniojn.
  Hitler ne plu batalis... Li digestis la havaĵojn... Nur en Ĉinio estis ankoraŭ lokaj bataloj. Kaj tie ili disbatis la Ruĝan Armeon de Mao Zedong. La 1-an de majo 1958, la aviadila kraŝo de Adolf Hitler ŝanĝis la kurson de la monda historio. Kaj ĝi ŝanĝiĝis signife ... Goering, kiu misuzis drogojn, jam mortis tiutempe. Himmler, kiu fariĝis tro influa, estis forigita fare de la Fuhrer mem. Schellenberg prenis lian lokon, sed ankaŭ li mortis pro kancero. Kaj mallonge, la oficiala posteulo de la Fuhrer estis la juna Wolf Kleiman, la posteulo de Schellenberg.
  La nova politikisto aĝis nur tridek kvin jarojn, kaj komencis demokratiajn reformojn. Tamen ili malmulte utilis.... Kaj la Tria Regno, pro troo de demokratio, prenis kaj disfalis ...
  Sovetunio, sub la gvidado de Lavrenty Palych Beria, estis revivigita kaj fortigita. Kaj li komencis rasti la vrakaĵon de la Tria Reich sub li. Tiel renaskiĝis la sovetia imperio.
  Kaj montriĝis, ke Lavrenty Palych Beria, anstataŭ la ekzekutita malgajninto, montriĝis la plej granda reganto de Sovetrusio. Eĉ pli alta kaj malvarmeta ol Stalin!
  Jen alternativa historio!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"