Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Tamerlane Verovert China

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Een mooi en zeer sterk meisje uit de eenentwintigste eeuw zal in de tijd van het Tamerlane-rijk vallen en de grote commandant Timur van ziekte redden. Als gevolg hiervan begint Tamerlane een campagne tegen China. Een hele landingsmacht van huurmoordenaars neemt deel aan de gevechten en als gevolg daarvan lijdt het Celestial Empire een zware nederlaag. En de loop van de wereldgeschiedenis verandert.

  TAMERLANE VEROVERT CHINA
  ANNOTATIE
  Een mooi en zeer sterk meisje uit de eenentwintigste eeuw zal in de tijd van het Tamerlane-rijk vallen en de grote commandant Timur van ziekte redden. Als gevolg hiervan begint Tamerlane een campagne tegen China. Een hele landingsmacht van huurmoordenaars neemt deel aan de gevechten en als gevolg daarvan lijdt het Celestial Empire een zware nederlaag. En de loop van de wereldgeschiedenis verandert.
  . HOOFDSTUK 1
  Vladlen ontmoette in februari 1405 met Tamerlane die ziek werd met koorts. De huurmoordenaar nam een hele reeks antibiotica mee en was in staat om na een paar injecties de grote commandant van de Middeleeuwen op de been te krijgen.
  Tamerlane was nog in redelijk goede staat en, zoals altijd, opgewekt en winterhard. Studies van de mummie van Tamerlane toonden aan dat hij nog sterk genoeg was om legers aan te voeren en campagnes te voeren.
  Het moeilijkste voor Vladlena was om deze commandant te ontmoeten en door de bewakers te gaan. Maar een beeldschone blondine met een atletisch figuur stelde zichzelf voor als dokter. En een geweldige en beroemde dokter.
  Ze is lang en groot voor een vrouw van de eenentwintigste eeuw. En voor de middeleeuwen helemaal een reuzin.
  En toen ze twee krijgers met één slag van haar blote, krachtige been uitschakelde, geloofden ze haar zeker en lieten ze haar door naar de heerser van een belangrijk deel van de wereld.
  Bovendien werd de positie van Tamerlane al door vooraanstaande artsen als hopeloos erkend.
  En waarom niet geloven in een vrouwelijke held en bovendien een blondine? Vooral dapper op blote voeten in de sneeuw lopen? Niet elke vrouw is hiertoe in staat, en heeft zelfs sterke, ontlastende spieren.
  Alles ziet er in ieder geval erg theatraal en uiterst overtuigend uit.
  De meisjes moeten hier eenvoudig worden gezegd - super!
  Om precies te zijn, geen meisjes, maar een heel cool meisje. En ze werd extreem moorddadig. Maar tegelijkertijd natuurlijk en in staat om te genezen. En iedereen genezen en verlammen.
  Tamerlane kwam tot leven en bracht Vladlena dicht bij hem. En een enorm leger van voornamelijk vrome moslims en hindoes trok naar het oosten om China in te nemen.
  Dit hemelse rijk heeft zich al bevrijd van de macht van de Mongolen. En Tamerlane wilde het voormalige enorme rijk herstellen en zijn voorvader Genghis Khan overtreffen.
  En hier is zijn leger op mars. Het is tegen China opgetrokken en beweegt zich als een stalen roller. Wat niet te stoppen is. Hoewel het Hemelse Rijk een enorm leger verzamelde.
  China heeft een zeer grote bevolking. En ze waren klaar. Detachementen kwamen uit alle provincies van het Hemelse Rijk.
  En plotseling bleek dat er drie keer meer Chinese soldaten waren dan het enorme leger van Tamerlane, verzameld uit het hele rijk.
  En er ontstond een felle strijd.
  Natuurlijk kwamen in de droom van Vladlena een jongen en vijf meisjes uit de toekomst te hulp. En dus nog interessanter.
  Krijgers uit de eenentwintigste eeuw kwamen opnieuw in botsing met de Chinezen van de vijftiende.
  Er zijn te veel soldaten in het Hemelse Rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Oleg Rybachenko, die de Chinezen met zwaarden neerhaalde, brulde:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog uit de blote voet van de jongen!
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de Chinezen.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de molen op de Chinezen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van Chinese soldaten.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus sneed de gele soldaten door, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En de gele strijders vallen.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De Chinezen vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Vladlena sneed ook de Chinezen met behulp van de vlindertechniek, sneed ze in stukjes. Toen gooide ze giftige naalden met haar blote tenen, raakte de vijanden en piepte:
  - Voor de nieuwe jonge leiders van Rusland!
  Oleg Rybachenko rukt op tegen de Chinezen. Terminator jongen snijdt gele troepen.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt ieders hoofd en snuit.
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De Chinezen sterven massaal. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van Chinese soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij snijdt zijn eigen Chinees en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de Chinezen de keel doorsneed. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Snijdt gele soldaten met beide handen. Uit een buis spugen. En gooit dodelijke naalden met blote tenen.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustinus, die de Chinezen neerslaat en de gele soldaten vernietigt, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met blote tenen, hoe te lanceren in de vijand, iets dat een olifant zal doden.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de Chinezen. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en piepte:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden.
  Vladlen sneed opnieuw, haar zwaarden verlengden zich. En toen scheurde het meisje haar beha af en kirde als een bliksemschicht uit een scharlaken tepel:
  - Voor de eenheid van de mensheid!
  Oleg Rybachenko sprong op. De jongen maakte een salto. Veel Chinezen gehakt in de sprong.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  En weer is de jongen in de war.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien cadeaus van de dood.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt gele krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de Chinezen vallen zelf dood neer. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van Chinese lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de gele krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de Chinezen graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert gele troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door Chinese troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje steeds meer woede.
  Vladlen maakte een acht met haar zwaarden. Ze hakte de hoofden af van de krijgers van het Hemelse Rijk.
  Toen raakte ze met haar blote hiel een pakket explosieven dat de Chinezen verscheurde, en kirde:
  - Voor de Russische geest en goden!
  Oleg in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de Chinezen.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen en meteen honderd Chinezen overgeven.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En run de molen met zwaarden.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje kapt de gele krijgers. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de Chinezen in versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Denkt niet te stoppen en te vertragen.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vleessalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al geen honderd Chinezen verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd Chinezen werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden af en roeit de Chinezen uit. En de massa gele strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt. Om precies te zijn, zelfs de zeven grote krijgers.
  Vladlena als een gebrul. En uit de robijnrode tepel zal het barsten met dodelijke bliksem en het hele bataljon verbranden.
  Dan mompelt hij:
  - Voor Rusland en overwinning tot het einde!
  Oleg Rybachenko is weer in actie. En voorschotten zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode Chinezen vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De jongen herinnert zich een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar liepen.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Echt coole en coole prestaties zijn gebleken. En hoeveel Chinezen hebben gedood. En het grootste aantal van de grootste doodde de gele jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert gele legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden hacken de Chinezen. De massa gele strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje zal, als een erwt met krachtige explosieven, naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders nemen en verpletteren.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel Chinezen hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel Chinezen neerslaan met zwaarden.
  Zoya is in beweging en snijdt veel gele krijgers.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere Chinezen. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En weer vliegen er dodelijke naalden van haar blote voeten.
  Vladlen merkte geestig dat ze de Chinezen met zwaarden hakte en met haar blote tenen vernietigingserwten gooide:
  - Voor het moederland mijn heilige Rod glorie!
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  De jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is vrij oud, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de Chinezen en vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En zodra de krijger met haar blote tenen een erwt gooit, vlogen er meteen duizend Chinezen de lucht in. Ja, het leger van het Hemelse Rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En er gaan zoveel Chinezen dood.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de Chinezen aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En runt een wilde molen met zwaarden. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu haar zwaarden in actie en het vlees snijden.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Hoe te hakken, zodat de massa lijken bezaaid is.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Vladlen voerde een inktvistechniek uit met zwaarden.
  En uit een aardbeientepel pakte ze en plantte een straal magische lasers, sneed een massa strijders van het hemelse rijk af en piepte:
  - Voor toekomstige overwinningen!
  Oleg weer honderd Chinezen, met een meteoor, afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel gele jagers neergehaald. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus pak slaag de Chinezen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het gele leger rolde achteruit.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En raakte veel vechters.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Het hoofd van de stier zal zijn - doe geen gekke vechters!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Vladlen hakte ook in de backhand, alsof haar zwaarden helikopterbladen waren. Snijd veel Chinese strijders af.
  Toen wierp haar blote, ronde hak de dodelijke geschenken van totale vernietiging omhoog en tjilpte:
  - Ik ben de machtigste godin ter wereld!
  Oleg Rybachenko mopperde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Aurora was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje maar een flame-end.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die het mes losliet met haar blote voet, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die de vijanden neerhaalde, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de Chinezen neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Vladlena van karmozijnrode tepels sloeg met stromen antideeltjes, verbrandde veel Chinezen en piepte:
  - Voor de nieuwe Russische bestelling!
  Oleg Rybachenko ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De geniale jongen lanceerde met zijn voet wat leek op een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de Chinezen en piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  Oleg, die de gele soldaten neerhaalde, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel Chinezen neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel vechters.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine, zwaaiend met haar benen en het gooien van scherpe hakenkruizen, gorgelde
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de Chinezen verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Het vlees is gescheurd.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Ze scheurde de tegenstanders open en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Vladlena voerde met haar zwaarden een pauwstaarttechniek uit. Snijd veel Chinese soldaten af.
  En toen schoot ze bliksem uit haar navel en tjilpte:
  - Voor een nieuwe iPhone!
  Oleg Rybachenko over gorgelen:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha hakte de Chinezen neer en piepte:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De jongen antwoordde:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide haar blote tenen naar de naalden van de tegenstander en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier is een heel vat in de Chinese gelanceerd. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus pak slaag de Chinezen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En uit robijnrode tepels, magisch plasma, vliegen er vlekken uit.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de Chinezen krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen en schedels smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisie in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de Chinezen. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Vladlen brult naar de top van zijn longen, werpt een boemerang met scherpe randen met zijn blote tenen en hakt de hoofden af van de krijgers van het Hemelse Rijk:
  - Voor grote overwinningen bij ons!
  Oleg is in de strijd en valt de Chinezen aan. Verslaat ze zonder medelijden en piepen:
  We zijn als stieren!
  Margarita, die het gele leger verpletterde, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha pakte het aan en huilde, terwijl ze de gele vechters neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya verscheurde de Chinezen, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En hij zal het ook nemen en de ster met zijn blote voet loslaten.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya, die ook de Chinezen verpletterde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En doodde veel Chinezen.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En dan stoot hij zijn hoofd tegen een Chinese generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana, zeer woedend in de aanval, piept:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Hoe ze iedereen verslaat. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  En als antwoord pikt Vladlen met de hulp van de scharlaken tepels van zijn borst, terwijl hij stromen van een vurige wervelwind spuwt:
  - Voor de overwinning op de draak!
  Oleg Rybachenko piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de Chinezen stortte in.
  Oleg brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa wordt gedood door allerlei vijanden.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha in de strijd is gewoon een soort terminator. En brullend over gorgelen:
  -Banzai! Wees er snel bij!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de Chinezen zijn als spijkers. En slaan.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het en gorgelde over:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen voor de Chinezen!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En heel veel strijders van het hemelse rijk.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote voeten vliegt het geschenk van totale vernietiging weer!
  Vladlen hield een truc - Conan's cirkel, en hakte veel vijandelijke soldaten neer, tot een bloedige compote.
  Toen sloeg ze met een harde pulsar uit haar navel en gilde:
  - Voor een nieuwe generatie politici!
  Oleg zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustinus, die de Chinezen met haar blote handen verscheurde, ze met zwaarden doorsneed en met haar blote tenen naalden wierp, gaf uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha, die de gele krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Oleg Rybachenko, die tegenstanders neerhaalde, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen.
  Margarita, die de krijgers van het hemelse rijk neerhaalde, zong:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Toen deden ze goed werk met de Chinezen... En het rijk van Tamerlane versloeg het rijk onder de hemel.
  
  . STALKER SPEL ZONDER REGELS
  ANNOTATIE
  Een stalker, een heel gewone man, wordt opgewacht door meisjes die heel bijzonder zijn. En ze hebben superkrachten en zulke coole eigenaardigheden. Deze meiden zijn gewoon super en hyper.
  . HOOFDSTUK 1
  Het moet ongeveer dertig seconden hebben geduurd voordat het gezoem in mijn oren stopte. Het waaide erg hard. Hij werd een paar meter naar achteren gegooid, dichter bij de rand van het moeras, waar hij een walgelijke stank zijn longen voelde binnendringen.
  Hij hief zijn hand op, raakte zijn hoofd aan en controleerde of er iets onaardigs in zat in de vorm van een gat van een kogel of een vastzittend fragment. Maar alles was in orde, als dat al van toepassing was op de staat waarin je niet kunt opstaan, en elke beweging veroorzaakt zo'n pijn dat je onvrijwillig kunt overlijden aan een pijnshock.
  Cirkels zwommen voor mijn ogen, mijn borst beknelde en mijn hand reikte meteen naar mijn zak, waar een EHBO-doos met een spuit lag. Nauwelijks genoeg kracht had genoeg kunnen zijn voor meer, maar op dat moment was het in ieder geval iets.
  Nadat hij het benodigde medicijn had gevonden, stak de stalker de naald met zijn laatste kracht en perste alle inhoud eruit, voelend hoe de vloeistof en kracht zich door de aderen verspreidden, de geest opruimden en de spieren met energie vulden.
  Al snel kon hij al normaal zien, de pijn in zijn borst zakte geleidelijk weg, en hij slaagde er eindelijk in om op te staan en te zien dat hij al die tijd in het midden van riet, stank en vuil had gelegen. Het wapen werd door de explosie iets verder teruggeworpen. Er waren geen zichtbare wonden op het lichaam en al zijn pogingen om op zijn minst iets te vinden dat de pijn bevestigde die hij voelde vóór de injectie, waren niet succesvol. Hij was intact, hoewel een beetje gedeukt.
  De lucht was verzadigd met de dood. Het werd gevoeld bij elke ademhaling en het deel van de lucht dat zijn longen binnenkwam toen hij naar zijn wapen kroop en door de muur van grijze planten en moerasgras verschillende lichamen van stalkers zag liggen die vlak voor zijn ogen lagen. In de buurt was het gehuil van pseudo-honden en enkele andere wezens, grommend, die heel dicht bij deze plek aanvoelden, te horen. Bloed ruikend en vers vlees stonden ze op het punt hier te verschijnen.
  De man controleerde verwoed het tijdschrift - er zouden genoeg cartridges moeten zijn voor een paar minuten, maar alleen als de wezens niet massaal op hem neerkwamen, zou hij het moeilijk krijgen.
  "Granaat" - flitste door zijn hoofd. Dit was het laatste argument in geschillen met mutanten, maar helaas had hij nu niets van dien aard.
  'Misschien de lijken controleren? Een van hen moet er minstens één hebben gehad.'
  Hij kwam overeind, verwijderde de automatische veiligheidspal en begon voorzichtig, alsof hij door een mijnenveld liep, vooruit te komen, steeds dichter bij de plaats waar de explosie had gedonderd en zijn kameraden waren gedood.
  Hier. bijna bij de krater, waar duidelijk een mijn lag, kwam de stank van verbrand vlees mijn neus binnen. Hij wachtte even, onderdrukte het gevoel van braken, deed toen een stap, viel op een knie en draaide het verminkte lichaam van de stalker op zijn rug.
  Pech, dacht hij, terwijl hij zijn zakken controleerde op granaten.
  Toen ging hij naar de tweede, derde. Ik moest verschillende reservemagazijnen verwijderen en naar de oude hut gaan die hier achtergelaten was sinds de eerste uitwerping en mezelf barricaderen, waarbij ik slechts één uitgang overliet van waaruit het mogelijk was om op de mutanten te schieten als ze het voelden en rechtstreeks naar het huis vertrapten.
  'Verdomme,' zei hij ten slotte vanuit zijn borst.
  De man pakte een walkietalkie, hield die aan zijn oor en begon langgeleerde woorden te spreken, in de hoop dat hij zou worden gehoord voordat de mutanten aan het laatste stuk van zijn vlees zouden knagen.
  - Basis, dit is de Falcon, we werden in een hinderlaag gelokt, alleen ik heb het overleefd.
  Hij herhaalde dit nog een paar keer, luisterend naar de leegte van de ether. Toen deed hij het nog een keer, in de hoop dat de recente vrijlating de schuld was, en deze interfereerde met de radiocommunicatie, maar nadat zijn hulproep niet werd beantwoord, zette hij de radio uit en drukte het machinegeweer tegen zijn borst.
  Het was op dat moment warm in de kazerne. Rond negen uur 's avonds, toen de verkenningseenheden en artefactjagers terugkeerden naar hun gebruikelijke slaapplaatsen voor de nacht, raakte de kamer overvol. De zaal was gevuld met mensen, geroezemoes, verhalen en anekdotes werden vergiftigd.Wie er in slaagde iets duurder dan een gescheurde broek uit de campagnes te halen, ging onmiddellijk naar de koopman, wiens kennel zich op de tweede verdieping bevond, direct achter het kantoor van Borov.
  De oude man was niet bereid om contact op te nemen. Hij was over het algemeen een rustig persoon. Deze worden meestal gemeden, als gek beschouwd of niet van deze wereld. Maar aangezien de grootvader (zo noemden alle lokale stalkers hem respectvol voor zijn leeftijd en ervaring) het hoofd van het sanatorium was, dwong de noodzaak om hem op zijn minst af en toe om hulp te vragen, de stalkers om voor hem te buigen.
  Ik kan niet geloven dat we weer op nul staan.
  Victor kwam vermoeid de hal binnen en keek de volle zaal rond, waar het zoals gewoonlijk naar zweet, sigaretten, alcohol en stinkende verhalen rook. Toen liep hij een stukje naar voren, waar hij een tafeltje in de hoek zag staan en hij voegde zich bij nog twee stalkers die na de wandeling hun biertje dronken.
  -Wel hoe? Waar ben je mee teruggekomen, Vitya? Aan je gezicht te zien, is het een puinhoop.
  Hij was echt uitgeput door een lange en gevaarlijke weg. De moerassen van Polissya zijn nooit vriendelijk geweest tegen vreemden, vooral niet als ze haar bezittingen binnenstormden voor artefacten. Vanaf het moment dat de Zone naar het noorden trok en een deel van de regio's Brest en Gomel bedekte, prezen veel stalkers deze plaatsen en haalden ze een groot aantal swag en zeldzame artefacten van daaruit. Hele karavanen gingen het moeras in, totdat de bron begon op te drogen. Sinds die tijd is er veel water onder de brug doorgestroomd. Khabar is veel kleiner geworden en het risico is vele malen groter geworden. Iemand anders slaagde erin een paar zeldzame exemplaren te vinden waarvoor wetenschappers klaar stonden om elkaar de keel af te scheuren, maar eens tegelijk gebeurde het niet en waren er een dozijn absoluut nul voor één succesvolle reis. En het is goed als er geen verliezen zijn. Er waren immers gevallen waarin de helft van het detachement terugkeerde van een volkomen gewone razzia, vertellend hoe pseudo-honden de rest verscheurden op weg naar de plaatsen, of erger nog. Er waren veel verhalen over die plekken, maar dit hield de stalkers nog steeds niet tegen. Honger naar winst is zoiets. Het is moeilijk om een groot risico te lopen wanneer de kush een comfortabel leven kan bieden tot op hoge leeftijd.
  'Alles is slecht,' zei Victor, terwijl hij het laatste blikje stamppot uit de rugzak haalde, die over was van de campagne. Hij opende het snel, haalde de punt van een mes over het deksel, waarna hij de hele inhoud in een oogwenk opat en het meeste bijna zonder te kauwen doorslikte - de stalker had zo'n sterk hongergevoel.
  We gingen helemaal naar de krater zelf.
  - Ben je daar geweest? - vroeg een van de stalkers die in de buurt stond.
  Hij lachte zacht.
  U mag me niet geloven, ik verplicht u tot niets.
  -En hoe is het daar? Ik hoorde dat bandos die delen hebben gekozen. Het is handig om geelbek te vangen - de plaatsen zijn doof. Het heeft geen zin om iemand te zoeken die verdwijnt, dus schrikken ze daar massaal terug.
  Beide stalkers keken elkaar aan. Victor realiseerde zich dat ze dit uit de eerste hand wisten.
  - Veel van allerlei rotzooi daar en bandieten zijn de minste van de kwaden die ik daar heb ontmoet.
  Nadat hij de restanten van zijn bescheiden stalkermaaltijd op had, tilde hij zijn rugzak op zijn schouders, bedankte de boeren voor het gezelschap en ging naar de koopman. Er waren iets minder mensen op de tweede verdieping, maar door de kleine oppervlakte van de kamer en het ontbreken van ramen en goede ventilatie, stonk het alsof hier een pseudo-reus was vermoord en gestript, wiens blijft nu stonk recht onder zijn voeten. Ze dronken Victors reukvermogen en smeulende sigaretten op de tafel bij de koopman. Hij had al een aantal jaren niet meer gerookt en, in tegenstelling tot zijn rokende collega's, voelde hij bij elke ademhaling de verdorvenheid van tabak.
  Er was een wachtrij. Verscheidene soldaten van dienst, die blijkbaar door deze plaatsen naar hun basis gingen en langskwamen om munitie en proviand aan te vullen, bestudeerden aandachtig de goederen die op de tafel stonden. Wapen. Munitie. Uitrusting en uniformen. Dit alles verkeerde in een min of meer behoorlijke staat, wat soms voor niet minder verbazing zorgde dan de burer in de omgeving, want het sanatoriumcomplex en de woon- en bijgebouwen ernaast lagen erg ver van het vasteland, en het bleek extreem moeilijk om dit te krijgen. Maar daar was Vitold een kei in, want hij wist elk product te vinden, en als er goed geld aan vastzat, dan hoefde men zich geen zorgen te maken over het resultaat - alles zou op tijd en op tijd geleverd worden. En nu, toen een groep debiteuren, die eindelijk een aankoop had gedaan en Vitolds portemonnee met bankbiljetten had gevuld, opzij stapte, verscheen er een glimlach op zijn gezicht.
  - Er gaat geen dag tevergeefs voorbij als de klant tevreden vertrekt en ik winst maak.
  - Ik ben blij dat alles goed met je is, - zei Victor, terwijl hij naar de balie liep.
  - Wel, mijnheer, waar klaagde u over? Je bent al een tijdje niet geweest. Ik dacht een uur lang dat jullie allemaal dood waren, om zo te zeggen, de zone nam je mee en veranderde je in een van die freaks bij de brander.
  Maar ik ben hier en mijn brein is in orde.
  - En het doet me plezier, het betekent dat je een goed product hebt.
  Victor was stil. Eerlijk gezegd had hij Vitold niets te bieden en dat wilde hij ook niet toegeven. Na de laatste overval kwam de stalker leeg en zonder kracht naar buiten, nauwelijks het sanatorium bereikend. Desalniettemin had hij iets, iets waardevols dat niet kon worden aangeraakt of visueel beoordeeld, iets waar zelfs Borov van droomde om te krijgen.
  - Ik heb informatie, Witold. Ik weet waar de gigantische hersenschim heen ging. Ik kan het laten zien.
  De koopman keek wantrouwend naar zijn cliënt, keek toen naar de andere stalkers achter hem, wachtend op hun beurt, waarna hij een beetje naar voren leunde en zijn lichaam over de schoolbank hing die Vitold als bureau diende.
  - Je kunt dit roestige wezen maar beter niet noemen. De laatste keer dat ze twaalf mensen vermoordde in RUES. Sindsdien heeft niemand haar meer gezien, en het zou beter zijn als ze regelrecht in de hel zou vallen dan mijn cliënten bang te maken met haar aanwezigheid.
  Inderdaad, veel mensen noemden haar roestig vanwege de kleur van grove wol, die leek op roestig prikkeldraad dat op dezelfde ruwe en duurzame huid was gewikkeld. Meer dan alle andere individuen van dit type, propte ze zich vol met stalkers tot een ongelooflijke omvang, en dat is de reden waarom lokale groepen zelfs vijandigheid opschorten om haar te verenigen en te doden. Maar na de overval op de RUES is het wezen spoorloos verdwenen en sindsdien heeft niemand het meer gezien.
  -Dus je bent niet bereid ervoor te betalen?
  Witold keerde terug naar zijn vorige positie, leunde achterover in zijn stoel, knarsend onder het gewicht van de eigenaar. Met zijn vingers knippend en over zijn brede voorhoofd wrijvend, toonde hij met al zijn uiterlijk hoe hebzucht en nieuwsgierigheid in hem vochten.
  'Verdomme,' zei hij, terwijl hij met zijn handpalmen op de tafel sloeg. - Ik ben al lang niet meer van zulke voorstellen gestoten.
  -Dus de vraag is de prijs?
  'Niet alleen,' hij zweeg even. -Wat als je liegt? Wat als je het geld krijgt en niets zinnigs zegt. Zoek dan de wind in het veld. De zone is groot, de duivel weet waar hij je zal brengen.
  - Heb ik ooit tegen je gelogen?
  Nee, maar voor alles is een eerste keer.
  'In principe begrijp ik je voorzichtigheid,' zei Victor terwijl hij zijn rugzak over zijn schouders gooide.
  - Ik ben erg blij dat we wederzijds begrip hebben gevonden. Je kunt beter naar Borov gaan. Hij is daar nu. De oude man is scherpzinnig, hij onderscheidt meteen een leugen, als je hem kunt overtuigen, zal ik je helpen met iets in je jacht, maar anders - sorry. Hier heeft elke tweede persoon geesten gezien, of met God gecommuniceerd, of vreemde mutanten in het bos gezien bij volle maan. En iedereen heeft geld, wapens en uitrusting nodig.
  Victor ging weg en hoorde nog steeds het oude gemopper van de koopman. Hij stopte bij de deur - iemand opende verschillende zolderramen, waar een sluipschutterpaar om veiligheidsredenen dichter bij de nacht staat, en frisse lucht, voortgestuwd door de toegenomen wind, begon het sanatorium binnen te dringen.
  Victor haalde diep adem. Het was prettig voor hem om te ademen, zij het niet perfect schone, maar frisse lucht, die het suikerachtige mengsel van stank die al die tijd op de tweede verdieping hing, verdunde. Stap voor stap ademde hij vaker, alsof deze lucht zijn hele leven bevatte en hij zijn lichaam er niet mee kon verzadigen voordat hij het onvermijdelijke ontmoette.
  Hij klopte op de ouderwetse manier aan de deur: drie keer kort, indachtig de terughoudendheid van zijn grootvader, weerspiegeld in bijna alles. Het gebruikelijke antwoord op de klop werd niet gevolgd, maar om de een of andere reden dacht Victor dat hij al naar binnen kon, waarna hij de zware houten deur een beetje opendeed en het goed verlichte kantoor binnenstapte.
  Borov zat aan een grote tafel en keek naar iets op het beeldscherm. Degene die binnenkwam interesseerde hem helemaal niet, slechts één keer keek hij op om de gast te bekijken, waarna hij weer verdronk in de regels van het naar beneden lopende tekstdocument.
  Victor liep dichter naar de tafel, ging op een stoel naast hem zitten en wachtte. Het overkwam de oude man toen hij negeerde wat er om hem heen gebeurde, waarna hij weer terugkeerde naar onze wereld alsof er niets was gebeurd. En nu moest Victor een kwartier wachten voordat Borov opkeek van zijn computer en eindelijk zijn aandacht op de stalker richtte.
  'Spreek,' donderde de grootvader met een basstem.
  - Ik heb informatie over de hersenschim, die zes maanden geleden onze zenuwen opschudde. Ik zag haar op de grens van de regio Brest in de regio Zhadin. De lokale bevolking zei dat het wezen verder bungelt: Stolin, Rechitsa, Ravens. Er verdwijnen steeds meer mensen. Het lijkt erop dat ze zich aan het settelen is in haar nieuwe jachtgebied.
  Borov zei niets. Zonder op te staan uit zijn stoel draaide hij zich om naar de kaart die aan de muur hing en staarde naar de plek waar Victor het over had.
  - Ik ben ver gekomen.
  - Ik ontmoette haar op weg naar de krater. Ze sliep in het laagland, midden in het riet, wachtend op de middaghitte. Over het algemeen had ik geluk, als ik wat later door haar werd betrapt, als het koeler zou worden, wie weet hoe het allemaal zou aflopen.
  De oude man zweeg. Hij leek alle voor- en nadelen af te wegen, net als Vitold, gekweld door twijfels over de informatie, hij had geen haast om een beslissing te nemen, wat Victors geduld vooral op de proef stelde. Hij stond op het punt om zich om te draaien en weg te lopen, spuwend op alle regels, om mensen te rekruteren en zelfstandig het bizarre schepsel op te lossen en door te gaan voor een legendarische jager, toen plotseling de oude man tot leven kwam. Hij keerde terug uit het land van bezinningen, waar hij al die tijd was geweest. Hij draaide zich om naar de stalker en zei hetzelfde laconiek.
  -Wat wil je?
  - Ik heb het juiste wapen nodig. Ik ben net terug van een overval vandaag en ik ben naakt als een valk. Ik heb niet het geld om alles te kopen wat ik nodig heb, maar als je me helpt met dit bedrijf, en ik slaag erin om het schepsel te vullen, dan zullen stalkers hier massaal toestromen en er zal veel swag zijn.
  De grootvader zweeg even.
  -En indien niet?
  Hier vond Victor niets te zeggen. In werkelijkheid was de hele Rusty-jacht pure waanzin en zelfmoord. Ze doodde zwaarbewapende mensen bij de RUES, dat ze hetzelfde moest doen met een kleine groep stalkers, en zelfs op haar eigen territorium.
  - Ik zal proberen het te laten werken.
  Uiteindelijk drukte Victor eruit. Maar Borov hield stand. De grootvader herhaalde zijn vraag.
  -Wat als je het niet kunt?
  Nadat Victor de vraag onbeantwoord had gelaten, wendde de grootvader zich zwijgend tot de computer en ging verder met lezen. Dit betekende dat het gesprek afgelopen was. De oude man accepteerde de beslissing en er kon geen sprake zijn van enig wapen.
  Hij ging de gang in, waar het nog steeds naar vuilnis stonk, passeerde twee andere stalkers die in Borovp op hun audiëntie stonden te wachten en ging toen naar de eerste verdieping. De mensen waren er allemaal. Op een gegeven moment waren het er zo veel dat het onmogelijk was om een stap te zetten om niet iemand met een schouder te raken.
  Desalniettemin wist hij zich door de uitgang te wurmen en uit te stappen, waar Victor diep kon ademen. Tabaksrook kneep niet langer in zijn longen - ademen werd veel gemakkelijker en het plakkerige mengsel van zweet en alcohol bleef achter hem. Verroeste maar nog steeds sterke deuren sloegen achter hem dicht en de Zone ging voor zijn ogen open.
  Toen hij hier voor het eerst kwam, was er weinig dat door mensen werd bewoond en alles in de wijk leek op een stille, dode chaos die ontstaat wanneer een nucleaire schimmel aan de horizon groeit en de schokgolf je naar de hel blaast. Ook hier gebeurde iets soortgelijks. Echter, een bepaalde kracht: de Heer of de natuur, zoals iedereen geïnteresseerd is, begon de orde te herstellen en al snel werden deze plaatsen gevuld met levende wezens, op de een of andere manier aangepast aan straling, en toen deze aanval begon te vervagen, weggevoerd door onbekende krachten verder noorden, begon te verschijnen en mensen. De mutanten kwamen achter hen aan. De jager en het slachtoffer (afhankelijk van welke kant ze moesten kijken) stonden plotseling tegenover elkaar, wat elk van de groepen dwong om hun bezittingen strikt af te bakenen. De mensen vestigden zich in het sary-gebouw van de sanatria. Het complex van de tijd van de late USSR, het is verdomd goed bewaard gebleven, zelfs na alle rampen en tientallen uitbarstingen, en werd een veilige haven voor honderden zwervers en vagebonden die op zoek waren naar hun geluk in de Zone. Een klein gebied rond de drie campussen van het sanatorium werd ook bewaakt door mensen, maar alles erachter was een wildernis, het was allemaal van mutanten. Er waren andere wetten. Primitief, dieren, toen de sluimerende instincten in de stalkers wakker werden en ze in dezelfde roofdieren veranderden, hun menselijk bestaan vergetend.
  En nu, voor hem uitkijkend, in de verre verte, waar de overblijfselen van het eens zo grote rijk waren verdronken in hoog struikgewas van riet, waar gebouwen met meerdere verdiepingen veranderden in broeinesten van mutanten en wezens die de wetenschap niet kende, voelde Victor zijn hele lichaam zette zich schrap en zijn handen reikten automatisch naar wapens.
  De wereld is echt veranderd. Niet zo snel als het voor velen leek, maar dramatisch, waarbij niet zozeer het landschap van het hele territorium veranderde, maar de zielen van mensen die besloten hun leven aan de Zone te wijden. Ze nam mensen in zich op, bezat de geest zoveel als geen dope kon doen. Bezeten door de wonderen die op deze plek gebeuren, gedreven door dromen om rijk te worden of gewoon een ander leven te kennen, stroomden mensen in todpa's deze plaatsen binnen, ongeacht enig gevaar.
  Victor liep door een lange straat, uitgestrekt als een boa constrictor in een struikgewas, tussen de eens residentiële hoogbouw. Ze zijn overleden. Heel lang geleden verlieten mensen hun huizen en lieten ze de baksteenreuzen achter om hun leven in de nieuwe wereld te leven.
  Metaal kletterde onder de voeten - tramsporen liepen gewoon op deze plek. Toegegeven, nu waren ze roestig en leken ze op gezwollen aderen, lang verstoken van bloed, maar daarom niet minder verschrikkelijk.
  Leegte.
  Victor zag plotseling vreemde voetafdrukken. Ze waren als konijnen, maar vrij groot. Wat doen de klauwen hier tijger en erg scherp. Zelfs het metaal van de rail was bekrast.
  Victor fronste zijn wenkbrauwen. Het was niet genoeg om een gemuteerd konijn tegen te komen. Dit dier, zo groot als een goede leeuw, kon op afstand gif spuwen. En het is niet gemakkelijk om te stoppen
  zelfs een explosieve kogel. Het is duidelijk dat een ontmoeting met zo'n konijn en een giftige tijger tegelijkertijd niet veel goeds voorspelde. Het is echt een monster.
  Victor draaide een steegje in en hurkte onwillekeurig neer. Hij was niet op zoek naar onnodige avonturen.
  Hij haalde een pistool uit zijn riem. Ik luisterde. Zo'n groot beest kan niet ongemerkt naar binnen sluipen. Plots zag de stalker een skelet van zijn kant. Hij was zo...
  Vreselijk verminkt en aangevreten. En aan de botten hingen fragmenten van de vorm, en duidelijk waren ze onlangs gedood en gekauwd - het stromende bloed had geen tijd gehad om te bevriezen.
  Victor vervloekt:
  - Dit is een Japanse politieagent!
  En verstijfde... Hij luisterde weer. Alles leek stil te zijn. Maar intuïtie suggereerde dat het het beste zou zijn om terug te keren naar het gezelschap van andere stalkers, of een huis te kiezen
  betrouwbaarder. Victor bewoog zich gehurkt... En in korte streepjes.
  En toen was echt een gedempt gegrom te horen, en het krabben van iemands krachtige poten. Victor versnelde, hij rende naar de deur. Op hetzelfde moment laaiden vlammen achter hem op.
  En het vuur raakte het vuile pak. Victor keek achterom. Een monster volgde hem. De grootte van een stier was een mengsel van een konijn met oren en een leeuw met krachtige poten.
  En toch brandde dit beest van vuur.
  Victor had gehoord dat gemuteerde konijnen gif konden spugen, maar hij dacht niet dat dit vermogen zich ook uitstrekte tot het spuwen van vuur.
  De man stierf bijna van schrik. En het beest verkleinde snel de afstand. Nu heeft hij Victor al ingehaald en heeft hij de stalker met zijn poot geraakt. Door de klap viel de man van zijn voeten.
  Het karkas stapte van boven op Victor en verpletterde hem. Toen klikte een vleesetende mond.
  Nog even en het is voorbij. Op dat moment flitste een straal en een onbekende kracht gooide het gemuteerde konijn weg. Het was alsof hij door de bliksem was getroffen.
  Het monster probeerde opnieuw te trillen, maar werd opnieuw doodgeslagen. En het enorme karkas verkoolde, zakte weg.
  Victor was in grote shock. Dit had hij nooit verwacht. En zodat er zo'n krachtig wapen in de zone was dat het met stralen zou schieten.
  Tegelijkertijd greep de angst de man. En plotseling zal hij zelf worden gedood. Wie heeft hem nodig - nog een talrijke stalker ...
  De helft van Wit-Rusland is al bedekt door de afwijkende zone en avonturiers van over de hele wereld komen hier op zoek naar artefacten. En iemand is specifiek op zoek naar wat
  kan worden beroofd. In de huizen zijn nog veel waardevolle spullen te vinden. En de maffia heeft ook haar eigen belangen in de zone.
  Victor probeerde weg te kruipen. En toen, plotseling, verscheen er een figuur voor hem. Victor knipperde met zijn ogen. Hij leek te ijlen.
  De voorkant was een meisje van fabelachtige schoonheid. Ze droeg een nauwsluitende jumpsuit die haar figuur met open hoofd niet verborg, en je kon zien hoe haar gouden,
  weelderig haar. En het gezicht is moedig en tegelijkertijd mooi.
  Victor probeerde op te staan, toen het meisje plotseling met haar blote tenen naar zijn neus greep. Er moest echt iets naar het dak.
  Een fabelachtig mooi meisje loopt op blote voeten door de zone. En dus pakte ik het.
  Victor voelde intense pijn. Zijn neusgaten waren dichtgeknepen als tangen. En dit mooie meisje had zulke sterke vingers. En toen voelde hij iets grijpen
  hem en achter de manen.
  Victor hoorde de stem van een ander meisje, het was heel aangenaam en tegelijkertijd sinister:
  - Nou, heeft Gerda het kind gepakt?
  Het blonde meisje antwoordde lachend:
  Hoe zie jij Charlotte? Echte kleine en niet al te knappe man!
  Victor was in de war. In feite is hij wat hij is: een stoppelbaard van drie dagen, lange tijd niet gewassen, bezweet, stinkend. Ja, en hij straalt niet van schoonheid, en hij is al meer dan dertig jaar oud.
  Victor is over het algemeen een zo-zo man... De meest gewone. Hoogte is gemiddeld, ook niets bijzonders in bed. Er ontbreken al verschillende tanden en er valt niets in te brengen.
  De eenvoudigste persoon, niet een of andere Hollywood-held. En hier zijn de meisjes. Een tweede meisje verscheen voor hem. Ze was vuurrood. En ook in strak
  overall die het figuur niet verbergt. Bovendien was het duidelijk dat de meisjes erg gespierd zijn en buikspieren met tegels hebben. Beide zijn erg mooi, met moedige gezichten,
  en lang. Ze zijn tenminste meter vijfentachtig en het is blootsvoets. op hoge hakken zouden meisjes helemaal lang zijn.
  De roodharige was gewapend met een of ander fancy machinegeweer, en aan haar riem hing de duivel weet wat nog meer. Ja, en een blondine met een volledig arsenaal.
  Victor vond het vreemd dat de meisjes blootsvoets waren. Er is tenslotte zoveel infectie in de zone en de grond zelf is vergiftigd en vol met verschillende giftige schimmels, schimmels, brandnetels en
  verschillende soorten insecten.
  In feite riskeerden deze meisjes veel met hun blote zolen, die vreemd genoeg roze en schoon zijn, vuil en stof blijven er niet in plakken.
  Over het algemeen zijn deze meisjes zo ongewoon.
  Er zijn veel minder vrouwen in het gebied dan mannen. En het is gemakkelijk om er onvruchtbaarheid in te krijgen, en de geboorte van een gemuteerd kind. Hoewel er zeldzame avonturiers zijn - vrouwelijke bandieten,
  en prostituees. Hoewel, natuurlijk, volledig gedegradeerde vrouwen naar prostituees gaan, waarvan er vele verschrikkelijk en dronken zijn. Over het algemeen is alcohol populair in de zone.
  Hij gelooft dat hij op zijn minst gedeeltelijk straling en veel vergiften neutraliseert. Maar door dronkenschap worden vrouwen snel oud en verliezen ze hun verkoopbare uiterlijk. Dit is zielig.
  En deze meisjes, zo jong, fris, gebruind en gezond - gewoon een lust voor het oog.
  Victor mompelde, terwijl hij met zijn handen Gerda's blote voet vastpakte, die zijn neus bleef vasthouden:
  - Laat het gaan, want het doet pijn!
  Het meisje lachte en zei:
  - Ja, het doet pijn... Maar wat zeg je patsuk. Ik heb je gered!
  Victor antwoordde met een zucht:
  - Ik zou je kunnen betalen, maar ik heb bijna niets!
  Gerda giechelde en merkte op:
  - En wat te nemen van zo'n arme kerel als jij!
  Rode Charlotte zei:
  - Misschien wil hij ons likken?
  Gerda snoof minachtend:
  - Hij stinkt!
  En schopte Victor weg. De man trok aan zijn rug... De meisjes lachten in koor. Ze waren zo sexy dat Victor onwillekeurig opgewonden raakte.
  Charlotte naderde ondertussen het karkas van het gemuteerde konijn en sloeg op zijn vacht, en merkte op:
  - Edel mens! Maar alleen zijn staart is waardevol!
  Gerda knikte en vroeg Victor:
  - Als je niet wilt dat we je hoofd eraf hakken, vertel ons dan waar de gelukssteen is!
  Victor mompelde verward:
  - Ja, ik... Zou ik zo zijn als ik een gelukssteen had!
  Charlotte sneed de pluimstaart van de konijnenleeuw af. Ze stopte het in haar tas en gromde:
  - Hij liegt! De oude man vertelde hem waar de steen was! Zullen we zijn hoofd eraf hakken?
  Victor mompelde verward:
  Waarom zou hij dat zeggen? Wie ben ik voor hem? Bovendien zou je zelf van hem weten...
  Gerda gromde:
  - Het zal niet werken... Maar ik heb het gevoel dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Misschien nemen we hem mee naar de kelder en martelen we hem volgens de regels!
  Charlotte knikte instemmend.
  - Het moet zeker gebeuren! Breng hem naar de kelder en probeer het daar!
  Gerda wilde iets zeggen, toen ze gevloek en vuile obsceniteiten hoorde.
  De meisjes draaiden zich om. Een tiental vuile en aan flarden gescheurde mannen verschenen op de weg. Ze liepen naar de meisjes toe. En tegelijkertijd vloekten ze, en behoorlijk vies.
  Charlotte giechelde.
  - Dit is een bende vuisten ... Hoe vol kritins is de wereld!
  En ze trok een pistool.
  Gerda knikte instemmend.
  - Laten we ze doden! Er is teveel vuil in de zone!
  En beide meisjes namen en ontblootten hun gezichten. Victor beefde van angst. Er leek zoveel woede in de ogen van deze buitengewone meisjes. Ik vraag me af wie ze zijn?
  En wat een fenomenale kracht hebben ze! Wat ze gewoon niet kunnen.
  Uit de pistolen van Charlotte en Gerda vlogen stralen. Ze sloegen de mannen die in hun richting kwamen en duidelijk de schoonheden wilden verkrachten.
  En dan de helse hitte en... Meerdere mensen werden tegelijk door de stralen getroffen. Met een gil vielen ze in elkaar. De rest hief hun machinegeweren en afgezaagde jachtgeweren op.
  Beide meisjes: de roodharige en de blondine draaiden zich om. En meteen zullen ze nemen en planten. Dit waren dodencellen. En hier vallen ze weer, in
  de massa van de man. Behoorlijk smerig publiek...
  Gerda schoot terug en piepte:
  - Fa pop!
  Charlotte merkte op:
  - Snel zijn we bij hen!
  Twaalf mannen van de koelakbende werden gedood. Ze werden geslagen met een ongewoon straalwapen. Twee van hen kronkelden en trilden nog steeds.
  Gerda riep:
  - Zwarte raaf in het aangezicht van de dood,
  Het slachtoffer wacht op het middernachtelijk uur...
  Charlotte bevestigde:
  - Er zal onsterfelijkheid zijn voor krijgers,
  Als je brutaal in het oog slaat!
  . HOOFDSTUK 2
  De meisjes plunderden druk de lijken. Ze haalden al het geld uit hun zakken en riemen, namen een paar kleine steentjes-artefacten mee.
  Pak vervolgens de wapens op. En toen kon Victor zijn ogen niet geloven. Al deze messen, pistolen, machinegeweren, afgezaagde jachtgeweren, kwamen in handtassen terecht
  krijgers en daar letterlijk verdwenen ...
  Victor vroeg verbaasd:
  - Hoe doe je het?
  Gerda giechelde en antwoordde:
  Je begrijpt het niet man!
  Charlotte verklaarde logischerwijs:
  Nou, het is te lang om uit te leggen! Kom op, sta op en volg ons! Je komt nog steeds van pas als je niet afgesneden wilt worden
  hoofd!
  Gerda giechelde en merkte op:
  - Ja, en meteen!
  En greep Victor bij zijn nekvel. Gemakkelijk scheurde het van de grond, en droeg het.
  De man zweefde en sloeg hulpeloos in de lucht. Charlotte pakte Victors pistool met haar blote tenen op en gooide het naar hem.
  Hij greep automatisch het wapen.
  De roodharige knikte goedkeurend.
  - Geen slechte reactie!
  Victor antwoordde met een zucht:
  -Anders niet overleven!
  Gerda zette hem overeind en knikte.
  - Kom met ons mee! En waag het niet om weg te rennen. We bewegen sneller dan de snelste man ter wereld.
  En ze duwde Victor met een machinegeweer.
  Hij boog zich voorover en liep met de meisjes mee. Hij zag eruit als een geslagen hond.
  Het meisje sloeg met haar voeten en liet blote, sierlijke voetafdrukken in het stof achter. Bovendien doopte Charlotte haar voeten in bloed.
  Het lijkt erop dat beiden niemand hebben gestolen om bang te zijn. En ze zijn zo sexy - gewoon uitdagend.
  Victor vroeg de meisjes:
  - Wie je bent?
  De roodharige krijger antwoordde met een glimlach:
  - Wat denk je?
  De man hief zijn handen op.
  - Ik weet het niet! Maar jij bent zo speciaal!
  Gerda knikte en ontblootte haar tanden.
  - Wij zijn degenen die je kunnen doden ... Maar in dat geval kunnen we een beloning geven. het hangt al van jou af!
  Viktor grinnikte sceptisch.
  - Hoe kan ik nuttig zijn voor zulke coole vrouwen zoals jij?
  Als reactie hief Gerda haar been op en pakte Victor opnieuw met haar blote vingers bij de neus en kneep nog veel harder. En ze brulde:
  Wij zijn niet jouw vrouwen! Vrouwen verkopen zaden op de markt!
  Charlotte knikte.
  - Rechts! Maar je weet veel! Bijvoorbeeld zo'n artefact als een steen van verjonging!
  Victor huiverde en merkte op:
  - Dit is een zeer zeldzame steen. En het heeft bijwerkingen. Je kunt zelfs een kleine jongen worden als je het lang in je handen houdt.
  Bovendien sterven degenen die zo'n jeugd hebben ontvangen buiten de zone gewoon. En binnen de zone, die kinderen worden, verliezen ook volwassenen
  sterke punten en vaardigheden, en vaak geheugen voor volwassenen.
  Gerda knikte instemmend.
  - Ja, we hebben gehoord dat de steen van de jeugd zijdelingse en niet erg aangename eigenschappen heeft. Echter, in combinatie met een gelukssteen,
  en met enkele andere artefacten kan hij van een persoon buiten de zone een onsterfelijke en voor altijd jonge superman maken. Zodat...
  Charlotte bevestigde meteen:
  - Als je wilt leven, help ons!
  Victor huiverde en vroeg:
  -Wie ben je eigenlijk?
  Gerda merkte met een glimlach op:
  - Extra kennis zal je leven alleen maar verkorten!
  Charlotte bevestigde:
  We hebben alleen maar meer redenen om je te vermoorden!
  Victor zweeg even... Ze passeerden de stinkende vuilnisbelt. Een zwerver, die de meisjes zag, haastte zich naar hen toe en begon te smeken:
  - Geef de wees... een korstje brood!
  Charlotte pakte met haar blote tenen een glasscherf op en gooide die weg. Een zwerver die te dichtbij sprong, kreeg een punt recht in het oog. En een stuk glas
  doorboorde de stengel en drong de hersenen binnen. De schurk stortte in.
  Viktor floot.
  - Lovno! Heel slim!
  Gerda merkte op:
  - Dat kunnen we niet!
  " gromde Charlotte.
  - Ja, ik heb de microbe geweekt!
  Victor merkte op:
  - Dit is ook een man en moorden is zo wreed!
  Charlotte lachte en merkte op:
  - Of misschien andersom. Dan hier om te vegeteren in de andere wereld is het veel beter voor de daklozen!
  Gerda merkte met een glimlach op:
  - Rechts! Waarom zou een klootzak leven... Voor de mensheid is dit een klein verlies!
  Rood toegevoegd:
  - En misschien winst!
  Victor zei niets, denkend dat hij niet zo'n belangrijk exemplaar voor de mensheid was, en dat de schoonheden hem konden afmaken. En ze lopen en hun blote voeten, rond,
  roze hakken flitsen.
  Victor bedacht waarom ze niet bang zijn om op blote voeten te lopen. Er zijn tenslotte zoveel verschillende soorten infecties en fragmenten en ander vuil.
  De man aarzelde en vroeg:
  - En waarom ben je... zonder schoenen!
  Gerda giechelde en antwoordde:
  - Het is gemakkelijker om op blote voeten te leven en...
  Charlotte voegde toe:
  - Je hebt zelf gezien hoe slim ik deze zwerver heb genageld!
  Victor knikte.
  - zoveel praktischer. Maar waarom worden je voeten niet vuil?
  Gerda zei hard:
  Niets verkort het leven zo als een lange tong. Dus je kunt beter je mond houden!
  Charlotte antwoordde met een serieuze toon:
  - Omdat onze benen geen vuil waarnemen ...
  Dus kwamen ze bij het verlaten huis. Ook daar was een gezelschap van drie drinkende zwervers. De meisjes verspilden geen stralen aan hen. Charlotte sprong en in de vlucht
  ze greep met haar blote tenen naar het nekvel van de zwepen die naar beneden waren gevallen en hoe ze erop sloeg. De klap was hard en de schedels kraakten. Er stroomde bloed uit.
  Gerda bewoog het derde onderwerp met haar blote, ronde hak naar de kin. zijn mond viel open. En hij viel dood neer en viel stil.
  Nu voelen de meisjes zich koninginnen.
  De roodharige greep de inktfles met haar blote voet en gooide hem tegen de muur, waardoor hij kapot ging. Toen kirde ze:
  - Ik ben de sterkste ter wereld!
  De blonde terminator gooide een snack uit het raam en piepte:
  - Daklozen doorweekt in het toilet!
  En de meiden lachten hardop. En de krijgers waren nu gewoon meisjes - super.
  Victor deinsde achteruit naar de uitgang. Maar Gerda greep hem weer bij de lankmoedige neus en trok:
  - Rustig aan, geit! We gaan je nu ondervragen!
  Viktor mompelde:
  - Ik weet niets!
  Charlottes smaragdgroene ogen flitsten.
  - Dan ga je dood!
  De man schudde... Het blonde meisje kwam naar hem toe en greep zijn schouder. Ze balde haar vingers en huilde:
  - Zeg wat je zei over de artefacten Borov7
  Victor mompelde:
  - Niets specifieks! Hij zit ook achter hen aan...
  Gerda knikte.
  - je kunt hem ondervragen. En jij wij...
  Charlotte stelde voor:
  Misschien doden we hem nog niet. Er is één idee.
  De blonde terminator knikte.
  We kunnen een kakkerlak altijd doden. En we hebben verschillende ideeën!
  De roodharige krijger stelde voor:
  - Laten we dan een steen proberen die kogels afweert. EN...
  Gerda antwoordde:
  - We hebben het al geprobeerd, maar het werkt niet tegen de stralen. Welke andere ideeën zijn er?
  Charlotte stelde met een glimlach voor:
  - Kunnen we hem vertellen over onze heldendaden?
  De blondine antwoordde:
  - Gooi geen parels voor de ogen van varkens. Geef de waarheid niet aan honden!
  Charlotte antwoordde hierop:
  'Misschien herinnert hij zich dan iets!' Het heeft geen zin om te vragen. En we hebben een gelukssteen nodig. Dan kan het super uitpakken in combinatie met andere stenen.
  Gerda knikte instemmend.
  'Dan zal ik het hem vertellen!' Laat hem zitten en luisteren.
  En de blonde terminator begon een verhaal te weven;
  Een anomalie die uit het niets kroop, omringde de meisjes van alle kanten. De steen pulseerde en sloeg met frequentie op de handen. Zelfs de lucht rondom leek te bevriezen en dood te worden. Tegelijkertijd voelden de meisjes een toename van de straling.
  Ze doorboorde de lucht en veroorzaakte de fusie van stikstof- en zuurstofkernen. Waaruit alles verzadigd was met een buitengewone frisheid die de neus kwelde.
  - We moeten hier weg! zei Gerda.
  Charlotte was het daarmee eens.
  - Laten we hyperfits nemen en proberen door te breken!
  De meisjes injecteerden zichzelf onmiddellijk met een vloeistof die de blootstelling aan straling vermindert. Het voelde alsof duizenden radioactieve bijen je huid prikten.
  Gerda piepte:
  - Laten we doorgaan!
  Charlotte was het daarmee eens.
  - Ja! Ik wilde deze superanomalie niet nog een keer omzeilen. Plotseling heeft het een schijn van een roofzuchtig instinct en zal het ons omringen.
  De blonde terminator merkte op:
  - Dergelijke velden zijn in de regel niet aaneengesloten en we zullen een scheur vinden.
  De roodharige vixen herinnerde eraan:
  - Het belangrijkste is om de grenzen correct te definiëren.
  Dat laatste is niet zo eenvoudig om te doen. Sommigen probeerden, in navolging van schrijvers die geen praktische vaardigheid hadden, gewoon bouten en moeren te gooien.
  Het is niet betrouwbaar, ijzer kan voorbij vliegen zonder te vertragen en te vallen, maar het zal organisch materiaal breken.
  Hier heb je een meer subtiele benadering nodig, je giet fijn geschaafd stof van gewoon lood, gooi het en volg dan de kleinste afwijking van de straal van een lantaarn.
  Waar de straal recht is, is er een opening tussen de afwijkende velden. Wetenschap bewezen door wetenschappers.
  In het algemeen, waarom werd de gewone Tsjernobyl-zone plotseling zo steil - in strijd met de natuurwetten.
  Wetenschappers hebben hier geen duidelijk antwoord op gegeven. En geschillen en dissertaties werden geschreven door vele honderden volumes. Het is goed dat meisjes kunnen lezen met de snelheid van een computer, anders zouden ze geel worden om boeken.
  Voor sciencefictionschrijvers is de zone ook een melkkoe geworden, maar ze schrijven nog steeds wat eentonig: vallen, scheten, artefacten, mutanten, bandieten!
  Iemand vermoordt iemand! Maar pure smetteloze liefde en vrouwen ruiken niet eens! Maar oorlog is vrouwelijk!
  De meisjes baanden zich langzaam een weg door de trillende lucht. Toen kregen ze plotseling warmte in het gezicht, alsof iemand verwarming had geregeld.
  De jonge verkenners hadden een speciaal klein apparaatje en lood of ijzer in de zone is een spit te vinden.
  Een dun laagje stof flikkert in de schijnwerpers van een zaklamp. De eerste tien meter was de anomalie solide.
  Toen de meisjes verder kwamen, begonnen er scheuren in het veld te verschijnen. De verkenners hielden de warp nauwlettend in de gaten.
  - Er is! Charlotte merkte het op.
  - Je kunt gaan.
  - Laten we het proberen! Gerda steunde haar.
  De meisjes liepen op hun tenen langs de lijn. Verderop leek een moeras, en ik moest merkbaar een stap toevoegen om er niet in te worden gezogen.
  Plotseling zuchtte de lucht en werden de verkenners overgoten met modderstromen.
  - Ze lijkt onze penetratie te voelen. Gerda merkte het.
  " gromde Charlotte.
  - Kan zijn! Spreek stiller.
  De meisjes bleven bewegen. Plots wervelde het verpulverde metaal in een wervelwind. Toen hijgde hij zo erg, het was alleen dankzij gymnastische behendigheid dat de meisjes niet vielen.
  Het spantrooster dat op zijn kant stond, werd uit elkaar gescheurd en de fragmenten werden opgevouwen tot een mooie veter. Maar het pad dat voor ons ligt is een beetje breder geworden.
  Het gras is verdord, de aarde ziet eruit als na een aardbeving. Voor de doorgang werd het pad plotseling versperd door een betonnen hek.
  Klim eroverheen, het was niet mogelijk, van boven ademde de abnormale zone de dood.
  Charlotte zei met een glimlach:
  - Het heeft geen zin om terug te keren. We zijn te ver gegaan en het is niet bekend of we nog een gat zullen vinden. Ik stel voor op te blazen met een granaat.
  - Wel, als je kunt verpletteren met een slag van Ross-karate. zei Gerda.
  Charlotte fronste.
  - Je weet zeker dat het hek behoorlijk dik is.
  De blonde terminator merkte op:
  - Er zijn speciale energiepunten in beton die het doorbreken van de hele constructie mogelijk maken. Ja, en benen trainen kan geen kwaad.
  De roodharige krijger merkte streng op:
  - Dan ben ik bij jou.
  Om de schoenen niet te beschadigen, trokken de meisjes hun laarzen uit en begonnen ze met hun sierlijke voeten, als sculpturen van oude meesters, in het beton te slaan.
  Vreemd genoeg waren hun gebruinde, blote voeten zo goed getraind dat het leek alsof ze werden geslagen door stalen koevoeten.
  Van kinds af aan kregen de meisjes gevechtstraining, en dat voor hen vijfentwintig centimeter beton.
  De muur zat vol scheuren, na een paar seconden stortte hij in.
  Hoewel de benen een beetje neuriën van de hersenschudding, het bloed bonsde er doorheen, waren de verkenners tevreden.
  Charlotte gilde:
  - We braken door met je!
  Gerda bevestigde:
  - Tegelijkertijd en opgewarmd! -
  Het werd leuk voor de jonge schoonheden, alleen hun gezichten jeukten van Dushman-baarden en camouflage.
  Het verdere pad was gemakkelijker, de meisjes hadden al geleerd om de grenzen van de anomalie alleen te onderscheiden door de breking van het licht.
  Je hoefde alleen maar de zaklamp aan te doen en je kon alles zien. Toegegeven, ik moest ongeveer een halve kilometer lopen, bukkend en het risico lopend een gevaarlijke lijn over te steken: de doorgang werd weer smaller.
  - Heb je ooit Gerd gedronken? vroeg Charlotte.
  De blondine antwoordde:
  - Niet! Toegegeven, ze injecteerden me met alcohol om de reactie van het lichaam op alcohol te controleren.
  De roodharige tuurde.
  - En hoe?
  Gerda antwoordde eerlijk:
  - Het hoofd doet pijn, de darmen blijken uit. Ze gaven kleine minicapsules ter grootte van gierst. Ze verhoogden de weerstand van het lichaam tegen alcohol.
  Hoewel dronkenschap een zonde is, kun je er in intelligentie niet zonder.
  Charlotte giechelde.
  - Nog een zonde! Dus de priesters drinken tenslotte! En in het algemeen, als we in een anomalie terechtkomen, zullen we een kater ervaren, maar dan duizend keer erger.
  De punt van het AKM-aanvalsgeweer ging per ongeluk de anomalie binnen en boog lichtjes. Ik moest het rechtzetten. Regen stroomde van boven, met grote druppels, behoorlijk warm.
  In de anomalie sisten ze gewoon en verdampten ze. Een schroothoop lag erlangs opgestapeld: gekantelde, verminkte vrachtwagens, tractoren, fragmenten van zwaar landbouwmaterieel, roestige vaten.
  Buiten het pakhuis, de dodelijke achtergrond negerend, zat een reptiel, een rode kristallen schildpad met een haaienkop. Ze verslond metaal zonder problemen, en haar poten zijn iets tussen de klauw van een krab, de klauwen van een tijger.
  - Rifulik! fluisterde Charlotte.
  Gerda bevestigde:
  - Niet-eiwit levensvorm mengsel van kwarts en lithium.
  De roodharige krijger mompelde:
  - Tegen hem zijn onze wapens waarschijnlijk machteloos.
  De blondine haalde zijn schouders op.
  - Ik weet het niet! Degenen die op zo'n wezen schoten, overleefden in de regel niet. Toegegeven, waarom heeft hij ons eiwitvlees nodig, hij zal eerder smullen van een machinegeweer.
  Charlotte waarschuwde:
  - Versnel de beweging niet, het zal rifulika veroorzaken.
  De meisjes zijn nog steeds soepel, maar gaan sneller en sneller. Toegegeven, ze stuitten al snel op prikkeldraad. Ze moest geknipt worden.
  De meisjes gingen hier perfect mee om en vermeden professioneel kraken.
  Na een paar passen fluisterde Charlotte in Gerda's oor: - Kijk schat, hier is onze eerste prijs.
  Ze wees naar een citroenkleurige steen.
  De blonde terminator antwoordde:
  - Niets bijzonders, dit is het meest voorkomende "kulesh" artefact. Meer dan duizend dollar, je kunt er niets aan doen.
  De roodharige knikte.
  Misschien nog minder, maar dat is ook niet erg.
  De anomalie rond de meisjes begon tot leven te komen, ze haalde een speciaal piepend geluid uit en scheurde het trommelvlies.
  Hij was buiten de waarneming van het menselijk oor, maar de meisjes hoorden hem.
  - De duivel maakt zich zorgen! Charlotte merkte het op.
  Gerda bevestigde:
  - Hoewel hier aan de rand van de afgrond, praat niet over het onreine.
  De roodharige krijger piepte:
  - Kom op!
  Het sissen en de hitte namen merkbaar toe, regendruppels verdampten voordat ze de grond bereikten, het gras begon van kleur te veranderen en er verscheen luminescentie aan de rand.
  Over het algemeen is het spektakel zowel mooi als verschrikkelijk. De meiden keken terug naar de reefulik, hij was al behoorlijk ver weg, maar het leek alsof hij gegeten had, het "gegrom" bereikte hun gevoelige oren niet.
  De verkenners kalmeerden want aan deze waas moet uiteindelijk een einde komen.
  Gerda merkte logisch op:
  'Je kunt hier geen grote troepenmacht brengen!' We zullen zowel mensen als uitrusting ruïneren, kijk.
  Inderdaad, een MI-8-helikopter verscheen in de lucht en merkte de zone op, hij begon te klimmen, maar het was te laat. Wazige tentakels schoten naar hem toe en wikkelden zich om de auto.
  "Pinwheel" verslikte zich en begon te vallen. De propeller stopte met draaien, maar de machine zonk langzaam weg, als in het water. Onderweg veranderde ze in een soort accordeon.
  De meisjes hadden echter niet zozeer bewondering voor dit schouwspel, maar probeerden uit de gevarenzone te komen. Hete lucht blies in hun gezicht, grassprieten, stof, kiezelstenen opstuivend in een wervelwind.
  De ogen van de meisjes, van nature saffierkleurig bij Gerda, maar onder bruin geverfd, en smaragdgroen in Charlotte, waren betraand. Toen ging er een ontlading door de grond, een elektrische schok sloeg toe.
  De meisjes hapten naar adem. We renden een beetje. Toen werd het helemaal slecht, de grond werd ineens boter en gelijmde laarzen.
  Toen zwaaide een dodelijke zwaai van bovenaf, de zone verpletterde de meisjes op de grond.
  'Het lijkt erop dat we een grote kildyk tegemoet gaan,' zei Charlotte.
  De blondine piepte:
  - Bekeer u voordat het te laat is!
  De roodharige hief op:
  - Nee, Gerda, ik wil niet geestelijk verslaafd sterven. Trouwens, waarom denk je dat de dood op ons wacht.
  De blondine was het ermee eens.
  - Ik hoop van niet! Het is moeilijk om zo jong te sterven. Ik had geen tijd om iets voor het moederland te doen.
  Charlotte snoof minachtend.
  - Ze heeft haar niet eens vermoord! Ik heb op mijn account, er is in ieder geval een sluipschutter.
  Gerda was verrast:
  - En u nam niet deel aan militaire operaties.
  De roodharige bevestigde gemakkelijk:
  - Niet! Ik werd, net als jij, verzorgd voor belangrijkere zaken. We zijn maar met twee in het hele land.
  De blonde terminator knikte.
  - Dus ik heb er een nodig om kinderen van hem te baren.
  De roodharige krijger giechelde:
  - Ik weet het niet zeker! Het is waarschijnlijk onmogelijk voor ons om zwanger te worden van een eenvoudig persoon.
  De helikopters daalden uiteindelijk naar hen toe, twee reefuliks renden naar hen toe. Toen ze vers ijzer zagen, gingen ze verder met hun roofdiermaaltijd.
  - Wat een vreselijke kracht moet je hebben om zo'n sterk strijkijzer te scheuren. Gerda merkte het.
  - Ze hebben een ander metabolisme met ultraradioactieve insluitsels. zei Charlotte.
  De blondine piepte:
  - Maar alsof ze onze wapens niet hebben opgeslokt. Miljoenen dollars zijn terughoudend om weg te gooien.
  De meisjes onderzochten de nier met een mes, een paar keer bleven de messen steken, maar de punt was afgescheurd. Toen ze een plastic bal gooiden, ontdekten ze dat de grond verder normaal werd.
  - Het is goed dat we een simpele camouflage op onze benen hebben, het is niet jammer om te knippen. zei Charlotte.
  Gerda pakte het aan en piepte:
  - Ik zal echt als een vis moeten duiken, maar spring.
  De roodharige observeerde actief:
  - We hebben geleerd om vanuit elke positie te springen, we kunnen het aan.
  De blondine merkte agressief op:
  - In oorlog is een goede voorbereiding als lucht voor de longen, een slecht mengsel van gassen verlamt en doodt!
  De meisjes sneden hun laarzen, aarzelden een beetje en sprongen scherp. Gerda zat bijna weer vast, krabde aan haar been.
  Nu is de doorgang veel breder geworden en konden de meiden eruit. De verkenners bewogen langzaam, totdat de anomalie ten slotte niet meer deinde.
  Charlotte zei met een tevreden blik:
  - Levende zus! En ik dacht dat iedereen genaaid was.
  Gerda merkte logisch op:
  - Nu moeten we laarzen vinden, anders zijn onze benen te mooi voor bebaarde Mujahideen.
  De roodharige was het hiermee eens:
  - We leggen een hinderlaag en slaan iemand neer.
  De blondine zwaaide met haar kont.
  - Als we het vinden!
  De meisjes besloten, ondanks de last, te gaan rennen, niet bepaald gehaast, zodat er geen lawaai zou zijn. Hun scherpe gehoor pikte de schietpartij van rechts op.
  - Dat is iets! Lijkt op jagen of demonteren. Charlotte merkte het op.
  De meisjes deden een stap, passeerden de heuvel, van daaruit ging een uitzicht, een weg, open. Daarboven was een geluid te horen dat kenmerkend was voor een Jaguar.
  Deze krachtige auto met acht zitplaatsen sprong uit een met bos begroeide bocht. Daarin zaten een tiental types in een leren jas en harnas.
  Brutale gezichten en kaalgeschoren hoofden verraden bandieten, sommigen hadden tatoeages op hun handen. En de grootste had een tatoeage op zijn gezicht. Hij zag eruit als een schurk uit een stripboek.
  - Wanneer een persoon zichzelf kunstmatig een formidabele verschijning geeft, is dit een zeker teken van spirituele zwakte. Charlotte merkte het op.
  - Waarschijnlijk is de wolf in schaapskleren zo verschrikkelijk, en niet het schaap in de huid van een wolf! Gerda vervolgde.
  De bandieten waren bewapend met PKU - een verbeterd Kalashnikov-machinegeweer. De kogels van 14,7 mm konden de overalls van de meisjes doorboren.
  Volgens de gebruikelijke jas hadden de meisjes echter een licht, maar zeer sterk pantser gemaakt van waterstof-titaan, drie keer sterker dan natuurlijk titanium, twee en een half keer lichter.
  Toegegeven, zo'n maliënkolder kostte een hele T-90-tank. Maar raak ze met zo'n grote kogel, zelfs de sterke botten van de meisjes konden het niet weerstaan.
  Maar "Kalashnikov" of "Abakan" is van geen enkele afstand verschrikkelijk. De leider vloekte, zoals altijd.
  - Toen vertelde de koekoek ons dat er twee scheten aan het kruipen waren. Je moet ze opeten.
  Wild gehuil als reactie:
  - Het zit niet in de bastaardbaas, maar er is een punt. Alleen iets arriveerde en kreeg de swag niet te pakken.
  Ook een grom vermengd met obsceniteiten:
  - Dit zijn Arabieren, wat betekent dat ze waarschijnlijk "groen" en dope hebben.
  Charlotte besloot de AKM te ontslaan. Het grootste nadeel van de machine is de relatief grote verspreiding van kogels, vooral op lange afstanden. Toegegeven, als u geen kaliber 7.62 gebruikt, maar 5.45, neemt de nauwkeurigheid toe.
  De brutale hoofden van de bandieten staan open. Charlotte opende het vuur en Maria begon, zoals altijd, te bidden. Vier bandieten werden onmiddellijk gedood. Een van hen riep:
  -... izdets!
  Bandieten worden gekenmerkt door een instinctieve reactie. Het is niet duidelijk waar ze vandaan schieten, het is beter om te vertragen en te gaan liggen, maar de leider greep zonder aarzelen een FU-12-granaat, ook met een spreiding van maximaal tweehonderd meter, maar met uraniuminsluitsels op de platen en krachtigere explosieven.
  En waar heeft hij het uitgegraven, want deze zijn alleen in dienst bij de Russische special forces. Gerda schoot, haar kogel raakte precies het midden van de granaat.
  Het blies vreselijk, FU-12 is geen F-1. De bandieten waren doorzeefd en de Jaguar, die de controle had verloren, verminderde geleidelijk zijn snelheid. De bestuurder trapte in doodsnood op de rem.
  Het krachtige merkbeest stopte. Meisjes met alle snelheden renden naar haar toe. Er waren elf lijken samen met de chauffeur. Ze zagen er vreselijk geslagen uit.
  Charlotte begon de tassen te inspecteren. Ze was vooral geïnteresseerd in artefacten. Ze bekeek ze aandachtig. Naast de "kulesh" het meest voorkomende artefact dat de mogelijkheid heeft om in het donker te gloeien en een kleine batterij op te laden.
  Bovendien verloor deze steen zijn eigenschappen slechts een jaar na het verlaten van de zone. Onder andere kostbaarheden bevond zich een paar "Cutters" die door gelegeerd staal konden snijden.
  Ze moeten bedekt zijn met wol, anders zal het metaal van de auto verbranden. Er was hier een roze steen "Liefde", die de mannelijke potentie aanzienlijk verhoogt, en zeer waardevol in de "Shield" -zone, die de effecten van gewone straling neutraliseert.
  - Hebben de bandieten dit niet allemaal verzameld? vroeg Gerda zich af.
  Charlotte antwoordde:
  - Nee, hoogstwaarschijnlijk hebben ze het van farters overgenomen.
  De blondine vroeg naïef:
  - En wat hebben ze ermee gedaan?
  De roodharige schreeuwde:
  - Gedood! Wat nog meer! En het is goed als het daarvoor niet zonder marteling was. Sommige farters hebben schuilplaatsen die wachten tot de swag-prijzen stijgen.
  Bovendien zitten wetenschappers immers niet stil. Ze zoeken naar manieren om de eigenschappen van artefacten te verbeteren en vooral de houdbaarheid buiten de zone te verlengen.
  - Ik weet het! Gerda's ogen vulden zich met tranen. "Maar er gebeurde iets met mij. Ik ben zelf een moordenaar geworden, zeven mensen stierven door mijn schot.
  Ik zal mezelf dit nooit vergeven. Het was alsof er een touwtje in mijn ziel brak.
  Charlotte grijnsde.
  - Wel, waarom ben je zo dom.
  De blondine piepte:
  - Kerk tegen geweld.
  De alwetende roodharige antwoordde:
  - Is het? Het doden van een schurk is geen zonde. De letterlijke vertaling uit het Hebreeuws van het gebod van het zesde gebod Gij zult niet doden: het klinkt: pleeg geen boze moord!
  Dat wil zeggen, het is niet goed om alleen goede mensen te doden, en het kwaad moet worden gestraft.
  Gerda merkte schuchter op:
  Maar Jezus zelf volgde dit niet.
  Charlotte antwoordde:
  - Welnee! De vleesgeworden God was geen pacifist. In het Oude Testament werd Christus vergeleken met koning David, en hij was een groot strijder.
  Jezus zegt zelf: ik heb geen vrede op aarde gebracht, maar een zwaard. Een slechte bron is het bloed van wellustigen. Ja, bovendien sprak Jezus vóór zijn lichamelijke incarnatie, het gezicht van Jehova, doodvonnissen uit, beval de uitroeiing van heel Amialikan, verbrandde Sodom en Gomorra.
  Dat wil zeggen, gerechtigheid vereist de straf van het kwaad. Wie zijn de lokale bandieten? Misdadigers van klootzakken, voortvluchtigen uit detentiecentra, maniakken die op de internationale gezochte lijst staan, gewoon terroristen die we pakken.
  Dat wil zeggen, het is slecht, en omwille van het goede moet het worden vernietigd. Een slechte bron is het bloed van losers, zei Jezus.
  De tranen in Gerda's ogen droogden op. Ze vroeg verbaasd:
  - Hoe ken je de Schrift zo goed?
  Charlotte antwoordde eerlijk:
  - Nou, hoe te leven in een formeel orthodox land en de catechismus niet te kennen. Maar kennis moet verstandig worden toegepast om niet te vervallen in het spelonkachtige pacifisme van Jehovah's Getuigen.
  De blondine knikte.
  - Ik ken deze sekte! Ze erkennen Christus niet als God. Praten over ketters is echter niet interessant voor mij, niet voor jou.
  Rood was het daarmee eens.
  Laten we eerst de auto repareren.
  De auto was licht beschadigd, er waren metalen platen langs de randen en het machinegeweer, dat geen tijd had om te vuren, was geladen met nieuwe tape.
  - Ik heb eerst de mitrailleurschutter vermoord. Charlotte pochte.
  - Logisch! Laten we nu proberen te beginnen. - Vind de juiste laarzen. Gerda walgde ervan om schoenen te passen na stinkende bandietenvoeten.
  Ze was gewoon minachtend, net als Charlotte. De meisjes gingen naar de beek en spoelden hun laarzen af. Ze waren iets te groot, maar na even nadenken trokken ze voetdoeken aan.
  Niet erg handig, maar bij het uitvoeren van gebeden zullen hun charmes niet al te veel aandacht trekken. Nu konden de meisjes, nadat ze de lijken in de sloot hadden laten vallen, op wielen rijden.
  Schiet echter, trek de aandacht van andere wezens: rattenkonijnen. Het was een sinistere mutatie, een mengsel van gewone knaagdieren en hazen. Hoe deze soorten zich wisten te kruisen is een raadsel, maar het bleek een zeer sinister mengsel te zijn met giftige tanden.
  De rattenkonijnen renden de weg op. Het waren er minstens vijftig, grote ter grootte van een hond. Ze ontblootten hun tanden zo dun als naalden.
  Ze gingen vaak kapot, maar na een paar dagen groeiden er nieuwe. Het lichaam zelf is armoedig, alleen de achterkant en een weelderige, bijna vosachtige staart. Buiten de zone werd dergelijk bont gewaardeerd.
  Vooral de dames. Maar de dieren zelf waren erg handig en vasthoudend, ze hadden geen minachting voor aas. Bovendien erfden ze een bepaalde snelle humor van ratten.
  Een lijk is bijvoorbeeld misschien niet zo lekker, maar het is veilig, maar in de zone van de doden...
  - Nou, wat moet je ermee! vroeg Gerda.
  Charlotte antwoordde resoluut:
  - Laten we schieten en de staarten afsnijden! Er zal iets te verkopen zijn.
  De blondine twijfelde::
  Waarom hebben we geld nodig. De FSB gaf ons contant geld en er werden dertigduizend dollar gevonden in de zakken van de bandieten.
  De roodharige lachte.
  - Ja! Ik merkte dat de terroristen en de maffia de dollar verkiezen boven de euro, ondanks het verschil in wisselkoers.
  Sluwe dollar naar de harten van de bandieten
  Degenen die Rusland willen vernietigen!
  Het bankbiljet is gemeen, het betaalmiddel van parasieten
  Huurling mag doden!
  
  Trekt bloed naar zich toe en gruwel
  Niet voor niets de groene kleur van de ogen van problemen!
  Laat er vriendelijkheid en eerlijkheid in het hart zijn
  Laten we uw dromen waarmaken!
  . HOOFDSTUK 3
  Gelezen door Charlotte.
  - Wiens gedichten? - Vroeg Gerda
  - Ik heb het zelf geschreven! - Het roodharige meisje antwoordde.
  De blondine lachte.
  - Goed idee. En het belangrijkste is dat het echt en waar is. Maar je hebt gelijk, door extra swag te verkopen, kunnen we winstgevende kennissen maken onder verkopers.
  De meisjes namen de rattenkonijnen onder schot en vuurden een salvo af. Je hoeft alleen in het hoofd te schieten, omdat het lichaam gemakkelijk kan worden hersteld, zelfs plakkerig groen bloed stroomt er bijna niet uit.
  Het schot doorboorde de schedels van tien monsters. Ze stortten in, anderen begonnen te rennen.
  - Wow, en ze waardeerden onze gevechtskracht meteen.
  - Dit zijn geen pseudo-honden die vooruit klimmen. Ze zijn echter al zo vaak beschoten, dat ze hun staart ook net iets erger afsnijden dan die van konijnen. Gerda merkte het.
  - De staarten van rattenvossen worden het meest gewaardeerd. Ze betalen drie keer meer dan voor sables. - Burendag Charlotte.
  De blondine knikte.
  - Ze zeggen dat hun vacht van kleur kan veranderen.
  De meisjes schoten nog tien rattenkonijnen. Toen gingen ze naar beneden. Weelderige staarten werden afgesneden met zelfverzekerde bewegingen.
  - Wees voorzichtig met je tanden, in principe is er een tegengif voor hun gif, maar het kost duizend achthonderd dollar voor een ampul. Charlotte waarschuwde.
  Gerda merkte op:
  - Ik kreeg niet slechtere instructies dan jij. Bovendien, als de tanden afbreken en in het lichaam blijven, zal er een ernstig ontstekingsproces plaatsvinden.
  "Heel pijnlijk, hoewel ons lichaam sterk is en niet zo gemakkelijk te infecteren. - voegde de blondine toe.
  De meisjes waren al op weg naar de auto toen de pseudo-honden verschenen. Niet veel, een stuk of vijftien. Ook blijkbaar aangetrokken schieten.
  - Is het jammer om er een kogel aan te verspillen? Charlotte merkte het op.
  Gerda bevestigde:
  - Hoewel ze niet giftig zijn, bijten ze en kunnen ze infecteren met hondsdolheid. Laten we ze met pistolen schudden, zodat automatische patronen niet voor niets worden overgedragen.
  -Alleen de overtuiging die mist krijgt een barst, in het voorhoofd! stelde Charlotte voor.
  De blondine giechelde.
  - En je hebt veel jeugd gehad.
  De meiden schoten vanuit de verbeterde TT-100. De afmetingen, terugslag en kaliber zijn kleiner dan die van een traditionele TT, en de dodelijke kracht en vuursnelheid zijn hoger door het speciale ontwerp van de snuit.
  En een voorraad van twintig schoten per vat. Niet schieten, maar leuk. Zonder een extra kogel uit te geven, sloegen de meisjes de hoofden van pseudo-honden in.
  Toegegeven, later hoorde men een andere kudde naderen.
  - Je weet wel! stelde Charlotte voor. Laten we er geen munitie aan verspillen.
  Gerda bevestigde:
  - Naar mijn mening hebben we genoeg bandietenwapens. Ja, en TT-100, je kunt bijna elke cartridge schuiven.
  Charlotte koesterde:
  - Toch is het voor ons niet interessant. Laten we onze ezels op het spel zetten en ze tegemoet treden met niets anders dan messen.
  De blondine tjilpte en ontblootte haar tanden:
  - Klinkt verleidelijk, maar hebben we recht op een leeg risico.
  De roodharige antwoordde:
  - Toen we trainden op de FSB-school, werden we niet bedreigd met de dood of ernstig letsel. En hier is een goede gelegenheid om jezelf te testen.
  Gerda grijnsde:
  - Tussen haakjes, in de kont bijten is een favoriete techniek van pseudo-honden. Hierover wordt zelfs in de memoires van de eerste stalkers, zoals ze zichzelf noemden, beschreven.
  Charlotte knikte.
  - Farter klinkt mooier en dieven! Laten we nu de messen pakken.
  De meisjes stonden rug aan rug, er waren zeker dertig pseudo-honden. De strijd zou niet gemakkelijk worden.
  Plots gooide Charlotte haar dolk naar de dichtstbijzijnde hond en raakte hem recht in de keel. En toen bleef ze ongewapend. Een sprong in de richting van de honden, een harde klap op de kop van de hond.
  Het geschokte dier zakte in elkaar. Dan een uitval, als een teen in het oog, een klap in de kaak. Het meisje slaat als een hamer, haar tanden brokkelen af als droge erwten.
  Gerda rent achter haar aan, de verpletterende benen van het meisje werpen de mannetjes af. Honden vallen, rollen om. Een slag met een dolk raakt de kelen.
  - Bij een harde klap heb je een geschenk nodig! verklaarde Charlotte.
  - Wie niet verslaat, zal verloren gaan! voegde Charlotte eraan toe.
  De meiden gingen uit elkaar. Charlotte sprong hoog, maakte een vuurrad, vloog over hoofden, sloeg drie honden in een sprong neer. Ze sneed er een in de nek en hakte haar hoofd eraf.
  Gerda herhaalde de manoeuvre, legde er vier neer en eindigde met een klap op het hart. Toegegeven, de hond kon haar een beetje krabben.
  De blondine piepte:
  - Vuile teef.
  Rood gecorrigeerd:
  - Ik moet zeggen teef.
  - Het is niet beschaafd om zelfs zo'n hond te noemen.
  Charlotte riep:
  - Maar gek.
  De honden wilden de meisjes echt in hun kont bijten. Meestal hebben scheten en bandieten gepantserde jassen en daar kun je niet zomaar doorheen bijten. En de broek wordt dunner.
  Gerda stak hem in het oog en Charlotte stak met de ene hand in haar vingers en met de andere de dolk.
  De blondine piepte:
  - Dat is het, wat nu?
  Roodharige merkte op:
  - We gooiden messen naar het hoofd, dus misschien is het beter in de borst.
  De meisjes herhaalden de manoeuvre, domme pseudo-honden waren volledig verstoken van sluwheid en zelfbehoudinstinct. Ze liepen naar voren, haastten zich, hun sprongen waren voorspelbaar.
  En iedereen schraapte Charlotte een beetje met hun klauwen.
  Rood merkte op:
  - Nee, er zijn hiaten in onze voorbereiding. En ineens zouden het wezens zijn met zeer giftige klauwen.
  De blondine piepte:
  - Hoe gaat het met de ratten?
  - Zo zal het zijn! Trouwens, hun naalden zijn sterker dan staal. Zeer nare beesten.
  - Over het algemeen iets van veel verschillende derivaten van ratten.
  Charlotte hakte tijdens het lopen nog een hoofd af en brak de rug van de hond. Gerda was op geen enkele manier inferieur aan haar.
  De blondine merkte met een glimlach op:
  - Allemaal omdat straling ratten niet doodt, maar ze nog sterker en levensvatbaarder maakt. Het is als een dystopie. Misschien zal een nucleaire oorlog leiden tot het ontstaan van een soort rattenbeschaving.
  - Denk je dat de ratten in staat zullen zijn om de ruimte in te gaan? - Als ze fuseren met primaten, dan is het niet uitgesloten. - Ze zeggen dat zulke mensen al in de zone zijn verschenen.
  Gerda brak met een scherpe ruk de nek van de hond. Charlotte maakte het laatste wezen af.
  - We moesten springen.
  De blondine piepte:
  - Dit zijn niet allemaal nerds, er zijn erger.
  Rood merkte op:
  "Ik weet het, maar het bestrijden van monsters is niet ons vakgebied.
  De meisjes, die drie dozijn wezens hadden neergelegd, sneden zorgvuldig hun staarten af. Nu hadden ze iets te verkopen. Toen gebeurde het onverwachte, een van de dodelijk gewonde bandieten begon op te staan.
  Charlotte giechelde.
  - Wow, kijk, het lijkt erop dat een van hen niet af was!
  Gerda zei lachend:
  Of misschien verandert het in een zombie.
  Roodharige merkte op:
  - Ik heb erover gehoord, maar om een zombie te worden, moet je sterven aan een anomalie.
  De blondine piepte:
  - Of uit de hand van een zeer zondig persoon.
  Charlotte piepte:
  - Maak geen grapjes dus!
  De bandiet stond op en rende weg. Zijn snelheid deed niet onder voor de wereldkampioen sprint.
  Charlotte piepte:
  - Ga achter hem aan.
  Gerda merkte lachend op:
  - Misschien heeft hij goede cross-country capaciteiten op de Jaguar.
  De roodharige flapte eruit:
  -Laten we kijken!
  De tot leven gewekte dode man rende echt over de weg. Daarom was het mogelijk om hem met de auto te volgen. De meisjes renden weg, niet bijzonder versnellend.
  Ze vroegen zich af waar de bandiet liep.
  Gerda merkte op:
  - Het is een interessant spel, maar een hinderlaag is waarschijnlijk?
  Charlotte piepte:
  - En we zullen haar zien, voor trouw stel ik voor om wonderlenzen te dragen.
  Speciale contactlenzen zijn een van de kostbare wonderen van de Russische wetenschap. Ze lieten je zien in het infrarood- en ultravioletbereik, in volledige duisternis en onder water.
  Bovendien maakten ze het mogelijk om zowel het beeld van gewone objecten te vergroten als lenzen als microscoop te gebruiken.
  Toegegeven, de uitvinding is nog steeds onvolmaakt, je kunt hem lange tijd niet gebruiken: hij brandt op.
  De meisjes deden ze aan en waren bijna meteen verrast:
  - Hij rent en wordt niet alleen niet warm, maar koelt ook af. Het verschil tussen het en de omgeving is niet meer dan vijf graden. zei Gerda.
  " gromde Charlotte.
  Ja, het is een zombie! Misschien maakte een artefact hem zo cool.
  Het rennen ging door, de bandiet draaide zich opzij, ze werden gedwongen te schudden. Hobbels, kuilen, hobbels dreigden de auto omver te werpen.
  Kan hij zijn hoofd splijten? stelde Charlotte voor.
  Maria merkte wijselijk op:
  - Eens kijken of hij ons naar zijn hol leidt.
  De roodharige wees er geestig op:
  - Wil je vechten?
  De blondine grinnikte.
  - Ben jij niet?
  Charlotte lachte.
  - Natuurlijk, maar je hart zal barsten van medelijden.
  Gerda merkte logisch op:
  - Er kunnen gijzelaars in hun hol zijn! Weet je het niet?
  Rood twijfelde:
  - Ongelooflijk! Waarom hebben ze gijzelaars nodig?
  De blondine merkte logisch op:
  - Krijg losgeld! Of laat ze voor je werken.
  Charlotte aarzelde.
  - Nou, ze kunnen nog steeds iets geven voor een buitenlander, maar voor een Rus, hoe ze zichzelf ook neerschieten.
  Gerda merkte heel oprecht op:
  - Het is verrassend dat we met zo'n houding ten opzichte van wetenschappers zo goed werden bevoorraad.
  De roodharige merkte sceptisch op:
  - Militair onderzoek wordt behoorlijk gefinancierd, de VS koopt wetenschappers en we schrijven gewoon informatie van hen af. Charlotte grinnikte.
  - Om precies te zijn, stelen we?
  - We verzamelen informatie, verwerken en geven onze eigen informatie uit! Over het algemeen staat al deze geheimhouding de vooruitgang in de weg. Er zouden geen spionnen zijn, we waren veel meer achterlijk, ik bedoel de hele wereld.
  Gerda zuchtte.
  - En wanneer zal de mensheid één worden? -
  Charlotte merkte met een grijns op:
  Weet niet! Maar voor ruimte-uitbreiding moet je je krachten bundelen.
  De blondine zuchtte:
  - Maar tot nu toe gebeurt het tegenovergestelde. Waren er aan het begin van de twintigste eeuw slechts zevenendertig staten, nu zijn er tweehonderdveertig. Waar onze wereld naartoe gaat, heeft de mensheid een grote leider nodig.
  - En waar je dit kunt vinden! Charlotte merkte het op. - Er is eerder sprake van een toename van chaos. - Er was feodale fragmentatie, en nu kapitalistisch. Maar vroeg of laat houdt het op.
  Ik geloof dat er nog steeds universeel geluk zal zijn en een wereld zonder kwaad.
  Gerdo piepte:
  - Wanneer zal Christus komen?
  Charlotte zei nadrukkelijk:
  - Wanneer een persoon, fysiek en spiritueel, een god wordt.
  Het gesprek werd onderbroken, verderop verscheen een toren. Er zaten twee types met een machinegeweer op te roken.
  - Slechte gewoonte! - De meisjes schoten en verwijderden de bandieten. Het gepantserde voorhoofd van de "Jaguar" brak door het hek en de schoonheden stormden de tuin binnen. Daar dronken twee dozijn bandieten drankjes en aten ze kebab.
  Het machinegeweer vuurde, zwaar spuwend lood. In bekwame handen is de PKU een te verschrikkelijk wapen dat lichamen in twee seconden in lijken veranderde en fonteinen van bloed uitschakelde.
  Toen doorboorden de kogels de veranda en braken door de houten wanden. Glas verbrijzeld, splinters vlogen uit de stammen. Alles werd op een rij verpletterd, de planken werden verpletterd, bloederige spaanders vielen.
  Zelden voelt een gevecht zo aan als een slachthuis. Maar wie kan weerstaan als zesduizend kogels in een minuut uitbarsten.
  Voor een seconde, ongeveer honderd, explosief kaliber 14.7, voor vijf vijfhonderd. Het kostte vijf seconden om vijfentwintig bandieten die in de tuin aan het feesten waren te doden, aangezien het droog weer was en nog eens vijftien op de veranda.
  Gerda had niet eens tijd om het Onze Vader te lezen toen het allemaal voorbij was.
  - Het gevecht was kort! "Al kruipen er nog twee in het gebouw zelf.
  Ze beantwoordden het vuur op de meisjes en heel nauwkeurig troffen drie kogels Charlotte in een kogelvrij vest, maar een schot van een granaatwerper maakte een einde aan de beschietingen.
  - Wow, ik zat te gapen, mijn gedachten werden afgeleid door diepe inconsistenties, je vecht en bidt tegelijkertijd.
  - Voor elke zonde moet verzoening worden gedaan! zei Gerda.
  Charlotte verklaarde logischerwijs:
  - Er zijn heiligen die krijgers betuttelen. Bijvoorbeeld George de Overwinnaar, Aartsengel Michaël en vele anderen!
  De blondine merkte lachend op:
  - Rechts! Maar het blijft walgelijk! Laten we nu het huis controleren.
  De roodharige lachte.
  - En we hebben niet nog een vriend vermoord.
  De zombiebandiet sprong op verkenner Juliana, maar werd met een laars in de adamsappel geraakt. Hij vloog weg en de meisjes gooiden Kalash in hem. De zombie stopte echter niet meteen.
  Een tijdje gromde en brulde hij, op zijn beurt van de PKU brokkelde hij niet helemaal af.
  - Een complete dope voor jou! Nou ja, een levend ding! Gerda was verrast. - Je kunt meteen het product van de duivel zien.
  Charlotte merkte grinnikend op:
  - Ik heb gehoord dat zombies elk levend persoon kunnen maken. Wat we zien is een andere zone-kus.
  De blondine was sceptisch.
  - Weet je, in onze acties is niets heroïsch. Met behulp van een machinegeweer maaiden we de vijanden neer, maar maakten niemand beter.
  De roodharige giechelde.
  - Je bent een idealist Gerda. Je wilt de hele wereld repareren, zonder zelfs maar te weten in welke richting.
  De blondine merkte op:
  - Ik denk dat het in de eerste plaats noodzakelijk is om de belangen van het moederland te observeren.
  Charlotte zei blij:
  - Door vijftig bandieten te doden hebben we het land al een behoorlijke dienst bewezen. De gevangenissen zijn al overvol en de dood is waarschijnlijk menselijker.
  Gerda voegde er geestig aan toe:
  - Hoe zeg je dat de levenden zich altijd kunnen bekeren, vooral degenen die tot levenslange gevangenisstraf zijn veroordeeld. In een speciale gevangenis zijn er inderdaad veel minder verleidingen en prikkels om te zondigen.
  De roodharige veranderde van onderwerp.
  - We zullen het pand onderzoeken, misschien hebben we geluk voor de gijzelaars, en tegelijkertijd zullen we naar de trofeeën kijken.
  De meisjes doorzochten de zakken van de dode bandieten. Het was mogelijk om behoorlijke bedragen in contanten, dollars en euro's te extraheren.
  Evenals verschillende artefacten, waaronder het waardevolle turkoois, dat de sterkte van het metaal kan vergroten.
  Toegegeven, hun eigenaar, een vrij grote bult, te oordelen naar het grote aantal bankbiljetten, hielp niet. De kogel scheurde de onbedekte maag open en brak door de borst.
  Voorzichtig bang voor mijnen en striae, onderzochten de meisjes het huis. Het bleek dat hun vrees niet ongegrond was. Drie mijnen en twee granaten moesten worden geruimd.
  Echter, blijkbaar uit angst dat de lagen niet zouden worden opgeblazen door dronken ogen, werden de gedolven deuren gemarkeerd met een kruis.
  - Wat een idiote valstrik! Gerda was verrast.
  Charlotte piepte:
  "Vechten ze niet altijd zo?"
  De blondine zei:
  - Ik denk dat deze mijnen gevaarlijker zijn voor de bandieten zelf. Kijk, en hier waren explosies, alles was verminkt.
  De muren zijn inderdaad met fragmenten uitgesneden, er is bloedspatten zichtbaar. Hier niet vaak schoongemaakt.
  - Vies, deze gangsters, zoveel blikken en flessen zijn opgestapeld, het is nodig om te harken. Charlotte porde met haar voet in het glas.
  Gerda antwoordde hard:
  - Ze hebben zulke morele principes. We gaan op zoek naar een cache, caches en zindan.
  De meisjes doorzochten het huis, scanden de vloerplanken en gingen toen naar de kelder. Zoals verwacht bleek de eerste cache met artefacten, geld en gestolen kostbaarheden onder een marmeren plaat in een speciale uitsparing te liggen.
  Er was ook een hele verzameling gouden tanden, oorbellen, waarschijnlijk afgescheurd samen met oren, ringen en andere sieraden.
  Er waren ook stenen, waaronder die waarvan de meisjes de namen niet kenden, en hun eigenschappen waren mysterieus.
  Charlotte wreef over een ervan, het vatte vlam en begon haar handen te verbranden.
  - Wow, dit is blijkbaar "Bill", zeggen ze, die elke computer kan verpesten, op een vrij grote afstand. Bovendien schakelt het videocamera's uit.
  Gerda was verrast:
  - Waardevol artefact?
  De roodharige steenbolk antwoordde dreigend:
  - Veel waardevoller alleen buiten de zone van kracht verliest in twee of drie weken. Bovendien neemt de effectiviteit van de impact onmiddellijk af, het is de moeite waard om dit besmette gebied te verlaten door God weet wie.
  De blondine fronste.
  - En waar is de "Armor" steen? Ze zeggen dat hij kogels een revers geeft.
  Charlotte wees er agressief op:
  Ja, het is een beroemd artefact. Buigt de baan van niet alleen kogels, maar ook granaatfragmenten. Het is vooral krachtig als je meerdere stenen combineert.
  Het wordt vaak beschreven in memoires en buiten de zone is het twee tot drie maanden geldig.
  Gerda twijfelde:
  - Er is iets niet zichtbaar op de leider!
  De roodharige merkte met een glimlach op:
  - Ze moeten verkocht zijn! Voor een huurling is deze steen waardevol, waarschijnlijk verleid door de prijs.
  Gerda zei lachend:
  - Of ze hebben het niet gevonden, je hebt een farter sucker nodig! Er zijn veel "Kulesh", het is niet zo eenvoudig om deze kiezelsteen te verkopen.
  Charlotte spitste haar oren.
  - Ik hoor iemand mompelen in de kelder, er zijn hier nog steeds gevangenen.
  De blondine bevestigde:
  - Ja, ik ook, zo lijkt het, dit is Arabische spraak.
  De roodharige krijger merkte op:
  - Onthoud wat ons is geleerd, vooral in plastische beweging. Arabieren worden gekenmerkt door scherpe gebaren, mannen in het algemeen zouden ruwer moeten zijn.
  Gerda knikte.
  - Ik weet hoe ik Arabieren moet imiteren. In de toekomst kunnen er oorlogen zijn tussen Rusland en de islamitische wereld.
  - Vooral als de Amerikanen uit de Perzische Golf en Afghanistan worden verdreven. We spanden de Yankees aan de kar en dwongen ze onze grenzen te dekken! Charlotte lachte.
  De blondine maakte zich zorgen.
  - Maar de Zwarte Sultan lijkt een wrok te koesteren tegen Rusland. Bovendien is het grondgebied van de Verenigde Staten ver verwijderd van de islamitische wereld, en het onze is vlakbij. Allereerst vindt de uitbreiding plaats op Russisch grondgebied. Gerda knikte. -
  Dit soort zaken zijn zorgelijk.
  Charlotte merkte op:
  - Terwijl de slechte Amerikanen met de Arabieren huilen, zullen we tijd hebben om zo'n krachtig en technologisch geavanceerd leger te creëren dat de oorlog met de zuidelijke hordes niet verschrikkelijk zal zijn.
  Het belangrijkste is om een paar jaar te winnen. - De roodharige krijger eindigde fluisterend.
  De meisjes gingen naar de "zindan", de gang leidde naar de zijkant, waar een gepantserde deur achter het metselwerk was geplaatst.
  Het was, net als een onderzeeër, stevig gemonteerd en afgesloten met een code.
  - Laten we het proberen! zei Gerda.
  Met behulp van een miniatuurafbeelding van de stethoscoop van het meisje luisterden ze naar de kluis. Een klein verschil in de geluiden maakte het mogelijk om de code te berekenen en de dikke deur te openen.
  - En als de leider het vergeet? - En hij schreef het op! Charlotte pakte een stuk papier.
  Gerda was beledigd:
  - En waarom zweeg je?
  De roodharige antwoordde brutaal:
  - Ik wilde je vaardigheden als inbreker testen.
  - De meisjes spraken Arabisch voor het geval dat. Ze kenden zelfs het specifieke oosterse jargon.
  Gerda hield op met spreken en ontblootte haar gezicht:
  - We zullen? Nu herinner ik me waar de steen van geluk is?
  Victor antwoordde met een zucht:
  - Dit ik... nou, ze zeggen dat hij een van de huurlingen van de zwarte sultan zal laten vallen. En als het ergens in de buurt in de moerassen is. Maar vind...
  Charlotte antwoordde hard:
  - We hebben geen reden om door de moerassen te dwalen! Je bent nutteloos voor ons, dus...
  Viktor kromp ineen van angst.
  Gerda greep de man met zijn blote tenen bij het oor en schudde hem door elkaar.
  Op dat moment klonk er een wild gebrul door een megafoon:
  - Geef hoeren op! Je bent omsingeld!
  Charlotte giechelde.
  - Nou, hier zijn onze weldoeners in actie!
  Gerda knikte naar Victor:
  - Kom je met ons mee! Indien niet gedood tijdens de doorbraak!
  De meisjes legden stenen op. En Charlotte gooide een riem om Victors nek. Ik hoorde een geluid, er hing duidelijk een helikopter boven het dak.
  Gerda zei lachend:
  - Er is niets makkelijker dan helikopters neer te schieten!
  Charlotte pakte de erwten tussen haar blote tenen en knikte.
  - Hij zal er nu niet zijn!
  Een uitbarsting van groot kaliber sloeg tegen het raam. Glas viel eraf. Het roodharige meisje gooide een erwt met haar blote, gebruinde voet.
  Buiten was een explosie. En het grote karkas van de helikopter stortte zonder ceremonie in.
  Ook Gerda gooide met haar blote voet een erwtje en zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En twee mooie meisjes: een roodharige en een blondine renden de omgeving uit. Ze sleepten Victor aan een touw. Hij werd gedwongen om met al zijn macht achter hen aan te rennen.
  Gerda aala barstte uit het machinegeweer. Verscheidene van de bandieten stortten zich met een brul in elkaar.
  Charlotte sloeg met een laser af. En ze brulde:
  - We zullen de vijanden grondig snijden!
  Gerda gooide met haar blote tenen een erwt met explosieven. De massieve tank, die ter camouflage bedekt was met takken, sloeg brullend om.
  De rollen werden van hem gescheurd en ze vlogen over het veld, draaiend en stuiterend. Een van hen raakte de bandiet in het hoofd en verbrijzelde de schedel. De boefjes probeerden het willekeurig
  vuur. Maar de krijgers waren onkwetsbaar. Als reactie daarop vuurden ze machinegeweren en lasers af. Victor hijgde zwaar achter hen aan.
  Het leek alsof de strop die hem bedekte, hem zou verstikken.
  Gerda giechelde en merkte op:
  - Binnenkort wordt de vijand ziek!
  Charlotte merkte op:
  Hij heeft nu geen plezier! Of misschien wil je Gerda bidden?
  De blondine giechelde en merkte op:
  - Ik was teleurgesteld in God en geloof alleen in macht!
  De meisjes bleven schieten en erwten gooien met dodelijke explosieven.
  Hier is nog een tank van een krachtige opening die is omgedraaid en op de top van de rupsen staat. Het was echt indrukwekkend. gerdla bewoog de donkere gangster in de kin en
  hij kreeg in de kaak vloog ondersteboven. En schoot nog drie van de aanvallende types neer.
  Charlotte zong agressief:
  - Zwarte raaf in het aangezicht van de dood,
  Slachtoffer wacht om middernacht...
  Gerda, schietend op de bandieten, raapte op:
  - We zullen de coolste van allemaal zijn, geloven we
  We zien je bij het graf!
  Dit zijn de vechtende krijgers. De bende die besloot hen te omsingelen, heeft duidelijk hun kracht niet berekend. Drie krachtige machinegeweren van de Dragon-klasse bewaakten de toegang tot het leger van de leider.
  Maar de meisjes, samen met Victor, verdwenen plotseling en verschenen achter een krachtig en dodelijk wapen. Hier brak Gerda door naar de leider. Ze greep hem met haar blote tenen
  bij de neus en wierp die met een ruk over haar heen. Hij vloog en raakte zijn eigen machinegeweren. Loden stralen doorboorden hem als een ram met laadstokken.
  Charlotte zong:
  -Een twee drie! Breek de bandiet!
  En ze zal zelf een machinegeweer pakken en ze de vijanden laten versnipperen. Gerda stapte naar voren. Het machinegeweer van de bandiet verscheen onverwachts op de borst en Victor.
  De man pakte de trekker over. En hoe het klopt ... Loden regen stroomde naar beneden. Een gewelddadige kracht pakte de bandieten op en verpletterde ze ter plekke. Victor al
  moest doden. Maar zoveel tegelijk. Hij voelde een strijdtrance in zich. En laten we tegenstanders dorsen die zwermen als kakkerlakken. En het was zichtbaar
  hoe kogels van groot kaliber door lichamen dringen en fonteinen van bloed bespatten.
  Gerda wierp een blik op Victor en piepte:
  - Terminator!
  Charlotte, die op de bandieten krabbelde, zong:
  - Het volkslied van het moederland zingt voor ons in ons hart,
  Wij zijn de meest onstuimige meisjes ...
  Knijp sterker ridder machinegeweer,
  Want de meiden wachten op de toffe dingen!
  Ik probeerde de Ambrams-tank op de meisjes te slingeren, een nogal chique auto voor de bende. En hij besproeide de ruimte van zes machinegeweren die op het dak waren gemonteerd.
  Gerda gooide nog een pot met haar blote, gebeitelde voet. Ze vloog in de rups van de tank. Een explosie volgde... De auto eerst op zijn kant, en toen Charlotte
  gooide er nog een erwtje in. De mastodont rolde en zijn machinegeweren raakten de bandieten. En ze begonnen ze bij tientallen neer te maaien. Het is te zien dat dit indruk maakte op de overlevende militanten.
  En ze begonnen te verspreiden met laffe kreten en vuile matten!
  Devonki sloeg ze daarna af.
  Charlotte zong zelfs:
  Je spaart ze niet
  Dood alle klootzakken...
  Hoe bedwantsen te verpletteren -
  Raak als kakkerlakken!
  Gerda schoot hem achterna en zong:
  - Geen genade, geen genade, geen genade voor de vijand!
  Meisjes uit de hel, meisjes uit de hel, ik sla alle geiten neer!
  Victor vuurde ook op traagheid, hij was zeer geschikt.
  Charlotte merkte op:
  - Wauw! En het is niet zo eenvoudig als het lijkt!
  Gerda knikte instemmend.
  - Het is helemaal niet gemakkelijk! Kunnen we hem niet doden?
  Charlotte merkte op:
  - De tijd lijdt!
  En de meisjes pakten Victor op en sleepten hem mee. De man liet het machinegeweer vallen en had amper tijd om het met zijn voeten aan te raken. De meisjes in beweging bleven schieten vanuit het "Dragon" machinegeweer.
  Ze probeerden alle bandieten af te maken en niemand te laten ontsnappen. Mooie krijgers en meedogenloos. Hun druk is gewoon te gek.
  Victor kon ze niet meer bijbenen en viel. Om zijn nek was een strop gebonden. Hoe het pijn deed. En Gerda en Charlotte lanceerden samen met hun blote tenen splinters
  glas raakt de vloeiende gevechten in de achterkant van het hoofd en de nek.
  Gerda en Charlotte zongen samen:
  - Liefde en dood, goed en kwaad,
  Wat is heilig, wat is zondig, we zijn voorbestemd om te begrijpen!
  En toen zweefde er een andere helikopter boven hen. Door de mist van ingebakerde ogen zag Victor vaag hoe Charlotte de stroom van het machinegeweer omhoog draaide, en Gerda sloeg haar blote hiel
  de militant in de maag, waaruit het bloed uit zijn mond stroomde. De helikopter explodeerde... En fragmenten verspreidden zich door de lucht. En Gerda deed een strook scharlakenrood bloed van haar wang schrikken.
  Victor zag dit plotseling allemaal niet meer. Te veel strop kneep in zijn nek. Voor zijn ogen, visioenen uit de kindertijd, zo ver weg en...
  vrolijk. Evenals vele verschillende soorten prestaties. Hier is de school. En hij vecht met iemand. Hij krijgt een twee. En de laatste oproep klinkt. En iemand lacht.
  En toen stopte plotseling alles, en even ging het licht uit.
  . HOOFDSTUK 4
  Victor werd wakker. De nek was erg pijnlijk gewreven met een touw. Over het algemeen voelde hij zich slecht. Botten braken. En ik wilde eten en drinken.
  Hij lag op iets zachts. Charlotte's ruwe stem volgde:
  - Nou, de zwakkeling kwam tot bezinning?
  Victor siste:
  Je wurgde me bijna...
  De roodharige vixen giechelde:
  - Telt bijna niet!
  Op een zachtere en meer aanhankelijke toon zei Gerda:
  De man is wakker geworden! Geef hem misschien eten!
  De roodharige vixen blafte boos:
  - Geef hem de trofee blikvoer! laat ze genieten!
  De blondine opende een pot berenvlees met erwten en antwoordde:
  - Je kunt proberen ... en wat melk drinken!
  Ze liet de fles erin glijden en een warme straal stroomde door Viktors keel. Het werd veel gemakkelijker voor hem.
  Gerda merkte met een glimlach op:
  - Je hebt heel goed geschoten. Misschien zat hij bij de speciale troepen!
  Victor schudde zijn hoofd.
  - Niet! Alleen als ik me erg zorgen maak, begint alles op wonderbaarlijke wijze voor mij te werken!
  Charlotte bevestigde met een glimlach:
  - een waardevolle vaardigheid! Maar je loopt te langzaam!
  Victor haalde zijn schouders op.
  - Ik ben een eenvoudig persoon, en jij bent super!
  De roodharige lachte en antwoordde:
  - Ja, simpel! Maar we kunnen je beter maken. Laten we een drankje brouwen dat het lichaam zal verjongen en je zult veel sneller kunnen rennen en sterker worden!
  Victor was verrast:
  - Kun je het?
  Gerda bevestigde:
  - We zijn in de zone! En dan zijn er mutante planten die, in combinatie met artefacten en een speciale combinatie, in staat zijn het lichaam te verjongen en sterker en sneller te maken.
  Viktor floot.
  - Kolossaal! Waarom doe je dit niet voor iedereen?
  Charlotte antwoordde met een glimlach:
  - Mensen? Het zijn eigenlijk vee om iets voor hen te doen!
  Gerda knikte instemmend.
  En we zijn niet echt mensen!
  Victor vroeg nieuwsgierig:
  -Wie ben jij?
  Charlotte grinnikte en merkte op:
  -Potion voor een lange tijd om Gerd voor te bereiden! Vertel hem ons verhaal vanaf het allereerste begin!
  Gerda haalde haar schouders op.
  - Vanaf het begin?
  Rood bevestigd:
  - Nou, vanaf het begin van de taak! En toen begon je hem eerst niet helemaal te vertellen!
  Gerda knikte.
  - Ja, ik heb niet een beetje berekend. Nou, luister, een man die niet zo leeg is!
  De gevangene knikte.
  - Je mag me Vitya noemen!
  De blonde terminator knikte.
  - Nou, luister naar me Vitya!
  En weefde haar meest interessante verhaal.
  De schuchtere winterzon verguldde de weelderige sneeuw lichtjes en zorgde voor korte lichtmomenten die zo zeldzaam zijn in het hoge noorden.
  Er heerste een strenge vorst van vijfenvijftig graden, toen het spit, dat de grond had bereikt, in ijs veranderde.
  Des te onverwachter is het om te zien hoe een bijna naakt, gebruind meisje in bikini snel als een rendier door de sneeuwbanken rent.
  Haar blote, rode voeten flikkeren heel snel en laten bijna geen sporen achter, en haar gouden haar ziet eruit als een felle vlam.
  Een onberispelijke, misschien te gespierde figuur met ideale proporties, een echt godinnenmeisje, de belichaming van kracht en erotiek.
  Ruwe spieren rimpelen als rimpelingen. Als je goed kijkt, zie je kleine sensoren op haar lichaam.
  Nadat ze een cirkel had gemaakt en verschillende slagen op de dennen had toegebracht in een sprong, waarvan ze huiverden, viel de neergestorte bast naar beneden, keerde het meisje terug naar het terreinvoertuig, enorm als een KAMAZ, geverfd met witte verf.
  Een man met een helm leunt uit de zijdeur. Zijn slimme en intelligente gezicht breekt in een glimlach:
  Geweldig, Gerda. Je lichaam kan perfect tegen de kou en je snelheid is geweldig: je kunt gemakkelijk alle wereldrecords in hardlopen breken!
  - Niet alleen in hardlopen, maar ook in zwemmen en zelfs in de barbell! - Het meisje antwoordde.
  - Alle lof zij de Almachtige dat hij me zo'n geschenk heeft geschonken. - Dabavil-blonde stampt met haar blote voet.
  Een innemend antwoord volgde:
  - Niet echt, genetici werkten aan je en gebruikten invasieve technologieën, inclusief speciale training.
  Gerda zei enthousiast:
  - Ik ken het programma "Perfectie" met als doel een man van de toekomst te creëren! Door haar verloor ik mijn jeugd!
  - Maar nu kunt u Groot-Rusland veel effectiever dienen!
  Het meisje boog en maakte een drievoudige salto, een hapje etend in de ijzige lucht en zei met pathos:
  - Moederland is het kostbaarste wat een mens heeft, zonder dat heeft het leven geen zin! Een man zonder vaderland is als een lichaam, zonder ziel!
  De officier knikte.
  - Goede woorden Gerd! Ik hoop dat je de kans krijgt om het land te dienen!
  Hun woorden werden onderbroken door het verschijnen van een grote helikopter in de lucht. Het was het nieuwste model met klappropellers en straalmotoren.
  Dit maakte het mogelijk om alle positieve eigenschappen van een snelle jager en de Black Shark te combineren.
  De machine heette "Vepr" - 2, 's werelds eerste helikopter met supersonische snelheid.
  De spinner zweefde, twee propellers draaiden en lieten de auto's op rubberen zuignappen zakken. De helikopter was gestroomlijnd: het leek op een walvis.
  Verschillende parachutisten sprongen eruit, ze gingen in een halve cirkel staan. Toen kwam een ambtenaar met de epauletten van een luitenant-generaal van de FSB eervol naar buiten. Hij zwaaide naar het meisje.
  Hij kwam dichterbij en zei:
  We hebben geen tijd om uit te geven! Dus direct to the point. Heb je gehoord van de ongekende terroristische aanslag in Moskou?
  Halfnaakte Gerda antwoordde:
  - Ja! Het is verschrikkelijk!
  De generaal brulde oorverdovend:
  - De president is woedend, we vrezen zelfs voor zijn gezondheid. Tien dagen van rouw afgekondigd. De verdomde terrorist "Black Sultan" heeft een groot land uitgedaagd!
  Het is nog nooit voorgekomen dat de regering in haar geheel omkwam en deze klootzak had zelfs het lef om een ultimatum te stellen.
  Gerda knikte.
  - Hij gaf vijftien dagen!
  De generaal bevestigde:
  - Dat klopt, en het is al achttien uur. We moeten ons dus haasten.
  De blondine vroeg bezorgd:
  - En hoe zit het met maatregelen om de bescherming van de president te versterken?!
  De generaal antwoordde met een zucht:
  - Ongekend aangenomen, maar als de tegenstander de duivelse artefacten van de zone gebruikt, zal het te moeilijk zijn om hem te stoppen.
  Is de premier - echt een geweldige man die slecht bewaakt wordt. Terroristen, vooral Tsjetsjeense, jagen al heel lang op hem, maar ze konden hem niet eens benaderen.
  Nu wordt het hele land bedreigd, niet gebroken en niet geïntimideerd: er is al een waarnemend premier aangesteld en er wordt een nieuw kabinet gevormd.
  - Er is niemand om zo'n groot persoon als premier te vervangen. Gerda merkte het.
  - Hij had de hoogste beoordeling in de hele geschiedenis van Rusland, de mensen hielden niet zoveel van iemand.
  De generaal fronste zijn wenkbrauwen.
  - En wat heb jij gedaan?
  Het meisje antwoordde met een droevige glimlach:
  - Gebeden voor zijn ziel! Ik hoop dat de kerk de man die Rusland heeft gered als een heilige zal rangschikken?
  De generaal schudde zijn hoofd.
  - Ik ben een atheïst! En voor mij is het belangrijkste om het te behouden, hoewel de premier de heiligverklaring veel meer waard is dan Nicolaas II. Nu over zaken!
  Je wordt naar Moskou gebracht en van daaruit worden ze overgebracht naar de zone van wonderen.
  Eerlijk gezegd moet je je onderdompelen in de schijn van de onderwereld, maar de Zwarte Sultan moet worden vernietigd.
  Als je hem echter levend vangt, ontvang je nog eens vijftig miljoen euro extra beloningen.
  Gerda floot.
  - Wauw! Wat is het totaalbedrag?
  De generaal gromde:
  - Tweehonderd miljoen euro voor de doden en tweehonderdvijftig voor de levenden!
  De blondine kirde met een glimlach:
  - Indrukwekkend! Hoewel ik persoonlijk de "Zwarte Sultan" gratis heb behandeld, alleen om Svyatoslav Vladimirovich te wreken!
  De generaal knipoogde krachtig.
  - Prima! Je krijgt een partner! Ook een verbeterd model van een persoon zoals jij!
  Gerda zei met een glimlach:
  Ik vermoedde al dat ik niet de enige was. Maar ik zou graag gekoppeld worden aan een man.
  De generaal antwoordde met een zucht:
  - Er zijn geen mannen zoals jij! Alle jongens stierven, tot onze grote spijt. Wetenschap is nog zo onvolmaakt.
  Hier loop je bijvoorbeeld langs de rand van de afgrond, we weten niet eens hoe lang zulke mensen leven. Misschien word je niet ouder, of misschien sterf je over een jaar.
  Gerda verklaarde zelfverzekerd:
  - Het maakt me niet zo bang. Ik ben tenslotte dezelfde persoon als alle andere mensen, wat betekent dat ik een onsterfelijke ziel heb.
  - Religie is de troost van de zwakken - alle tegenslagen lijken onbeduidend als ze tijdelijk zijn! De generaal merkte op.
  - En jij, een meisje, moet sterk zijn, maar laten we de gesprekken verlaten, er is geen minuut te verliezen.
  Binnen vijf seconden trok het meisje haar camouflage aan en sprong in de helikopter.
  De auto draaide gemakkelijk, toonde uitstekende wendbaarheid, en schoot toen scherp omhoog.
  Over het algemeen ontstond in de jaren vijftig het idee om helikopters uit te rusten met straalmotoren, maar het kon niet worden gerealiseerd.
  Nu de auto onmiddellijk de geluidssnelheid overschreed, was hij bijna net zo goed als de Migu-35.
  De generaal pochte:
  - Onze elektronica is huishoudelijk, over het algemeen hebben we uitstekende ontwikkelingen, alleen treden er soms problemen op met de implementatie.
  "Als de techniek een beschermengel is, dan is de vechtlust de god van de oorlog!" Gerda merkte het.
  De generaal antwoordde met spijt in zijn stem:
  - Helaas zijn de meeste dienstplichtigen in slechte gezondheid en het lijkt mij dat hier meer aandacht aan moet worden besteed.
  En dan toegevoegd:
  - We moeten veel veranderen in de menselijke natuur, en dat is waar we aan werken. U gelooft dat God de mens heeft geschapen naar zijn eigen beeld en gelijkenis.
  Gerda piepte:
  - Dat is wat de Bijbel leert!
  De generaal vroeg heel logisch:
  "Maar is de Almachtige God niet echt zo zwak en breekbaar als een mens?"
  De blondine gaf hard uit:
  - Dit zijn de gevolgen van de zonde!
  De generaal was het daar niet mee eens.
  - Titanium roest niet en het beeld van God wordt niet dof! Tenzij een persoon natuurlijk echt een beeld is.
  Gerda zei nadrukkelijk:
  - Weet je, het is makkelijker om de oceaan op te scheppen met een eetlepel dan ruzie te maken met een atheïst! Daarom wil ik er niet over praten!
  De generaal spreidde zijn handen.
  - En wat te doen we hebben nog een heel uur vlucht voor de boeg.
  - Ik hou van de natuur! Hier kun je een uitstekende cybervideo-review aanzetten - aldus Gerda.
  Echt interessant om de virtuele wereld te observeren. De computer versterkt het beeld: met kleurrijk geschilderde rivieren, meren, bossen, bergen.
  Alles wat zo ongewoon is, kan in- en uitgezoomd worden op het beeld.
  Gerda keek af en toe de hoek van het beeld aan. Zo zag alles er in het elektronische bereik flikkerend uit, waardoor de wereld op een spel leek.
  Ten slotte verscheen Moskou vooruit. Een enorme metropool, je kunt de nieuwste wolkenkrabbers, autobanken, kunstmonumenten zien.
  Al met al indrukwekkend, vooral voor een meisje dat haar korte leven heeft doorgebracht met trainen in de kunst van het doden.
  Gerda begreep elektronica echter beter dan de Academie van Wetenschappen.
  - Uw antivirusbescherming is onbetrouwbaar. - Zij merkte op. Over het algemeen is Kaspersky antivirus verouderd en volledig machteloos tegen een worm of inktvis.
  De generaal knikte.
  - Ja, programmeren loopt een beetje achter! Te veel getalenteerde jonge mensen gaan het bedrijfsleven in en ouderen doen aan wetenschap.
  En u kent de computer zelf als een meisje - ze houdt van jong en eigenwijs!
  Gerda riep:
  - Ik kan het programma bekijken.
  De generaal snauwde:
  - Later! Ons schema wordt berekend in seconden.
  Ze landden op een ondergronds vliegveld en vervolgens werd het meisje in een speciaal gepantserde auto voor racen naar een ondergrondse kamer gebracht.
  Daar wachtte de nieuwe directeur van de FSB, kolonel-generaal Apollonov, haar op. Letterlijk kwam er een ander meisje in camouflage met hen het pad op.
  Ook lang, krachtig, prachtig gebouwd, maar haar haar, in tegenstelling tot de lichtgouden Gerda, is vurig rood, vergelijkbaar met een rode banier.
  Ze schudde stevig de hand van haar nieuwe partner, stelde zich voor:
  - Charlotte!
  De blondine antwoordde:
  - Gerda!
  De roodharige giechelde.
  - Laten we kennis maken!
  De kolonel-generaal hield het kort.
  - Op dit moment hangt er een dodelijke dreiging boven het vaderland. Daarom moeten jullie jonge meisjes opschieten! Tikhomirov geeft je gedetailleerde instructies.
  Hij prikte met zijn vingers naar de luitenant-generaal. - Tot ik je het volgende vertel. Het grootste deel van de zone bevindt zich in het buitenland op het grondgebied, het land waarmee we al gespannen relaties hebben, of liever twee landen.
  Bovendien is de specificiteit van de zone van wonderen zodanig dat het moeilijk is om er grote troepen op in te zetten. Dus naast jou zullen alleen speciale troepen daar opereren.
  Natuurlijk hebben we ons eigen verkenningsnetwerk in de zone, maar de laatste tijd hebben we te maken gehad met storingen.
  Tikhomirov gaf het woord:
  - Onze verkenners begonnen te moorden. Zelfs de meest geheime. Er is zelfs een versie dat de terroristen hebben geleerd om gedachten te lezen.
  Gerda bevestigde:
  - Dat is het! Sommige artefacten versterken telepathische vermogens. Wat Wolf Messing en anderen deden, werd beschikbaar voor gewone terroristen.
  - Niet helemaal eenvoudig! - Kortom, degenen die overblijven, zullen u ondersteunen.
  Charlotte merkte op: - Stepafany is hoogstwaarschijnlijk vermoord.
  - Hoe weet je dat? - De directeur van de FSB was alert.
  - Soms voel ik me, soms niet! - Zag het meisje.
  Gerda, een beetje dwaas, voegde eraan toe: - Wees niet boos! Er zijn geen ernstige misdragingen achter je, en alleen de lui slapen niet met de secretaresse.
  De directeur van de FSB laaide op:
  Zo kun je gedachten lezen!
  De blonde terminator knikte.
  - Niet altijd en helemaal niet! Maar als ze geen superkrachten hadden, waarom belden ze ons dan?
  Het hoofd van de geheime politie knikte.
  - Ik respecteer! Het is jammer als je niet terugkomt!
  - De dood verschilt van de geliefde doordat ze altijd proberen de ontmoeting met haar uit te stellen! - Zag de roodharige Charlotte.
  - De dood verschilt van de geliefde doordat hij altijd op het verkeerde moment komt, maar niemand verwijt haar dat ze te laat is! Gerda vervolgde.
  Het hoofd van de geheime politie knikte.
  - Jullie meiden hebben een hoog IQ, maar jullie lichaam is van hetzelfde eiwit als het mijne. Dus een kogel door het hoofd en het einde.
  Oké, ik heb een heleboel dingen te doen. Het zal niet zo moeilijk zijn om de Zwarte Sultan te doden als te vinden. In zijn voetsporen zullen we veel bloedhonden lanceren. Weet dat het Moederland bij je is.
  De meisjes bogen beleefd, vergezeld, Tikhomirova ging naar de uitgang. Van Moskou tot de zone ongeveer duizend kilometer.
  Charlotte deed het meeste praten onderweg:
  - Duitse machinepistolen van het vijfenveertigste kaliber UMP met verwijderbare geluiddempers, ik heb persoonlijk gedemonteerd en een uitstekend geweer gemaakt.
  Kleine wijzigingen in het ontwerp maakten het mogelijk om de voordelen van meerdere systemen tegelijk te combineren.
  - Ik heb zelf gewerkt aan het Armalight-geweer AR 10, een Amerikaanse analoog van de schroefsnijder, evenals aan de M-16. Door de parameters enigszins te wijzigen, kon ik de mondingssnelheid van de kogel en het richten verder verhogen.
  En nog belangrijker, om de betrouwbaarheid van het geweer zelf te vergroten. Het is immers bekend dat de M-16 superieur is aan de Kalashnikov in de initiële kogelsnelheid van bijna 300 meter per seconde, en in de schietnauwkeurigheid twee keer. Maar het is een lastige zaak.
  Als de Amerikanen het hadden geweten, hadden ze me een grote prijs gegeven! Over het algemeen ben ik verrast door de domheid van hun ontwerpers.
  Tikhomirov antwoordde: - Dit komt omdat ze de productie van wapens in particuliere handen hebben. Een onbetrouwbaar geweer gaat vaak kapot, waardoor ze meer kunnen worden verkocht, om nog maar te zwijgen van de reparatie-industrie.
  Over het algemeen werken de beste wetenschappers van over de hele wereld voor de Verenigde Staten, maar omdat de kapitalisten alleen aan winst denken, is het rendement op hun werk veel lager dan dat van ons.
  Charlotte merkte op:
  - Ik denk dat het kapitalisme de mensheid zal vernietigen!
  Ze kwamen een ruim kantoor binnen, waar de instructeurs al op hen wachtten. De vraag ging over individuele details.
  - Je hebt een te pakkende uitstraling. merkte Tichomirov op. - Trek direct de aandacht. Ik denk dat het beter is als je je verkleed als oudere mannen.
  In dit geval zal uw penetratie in de zone heel natuurlijk zijn.
  Gerda was verrast:
  - Hoe?
  - Pass voor gewone stalkers. Het is zo eenvoudig, er zijn er duizenden in de zone.
  Misschien, maar het is niet het beste idee. Als we als slimme meiden aankomen, gaat dit gewoon voorbij. verklaarde Charlotte.
  De generaal bracht de Zenki uit:
  - Serieus!
  De roodharige vixen knikte.
  - Nogal! We kunnen werken als prostituees. Er zijn er genoeg in de zone en je kunt veel over het bed te weten komen.
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Met mannen slapen is een zonde.
  Charlotte merkte agressief op:
  Is het geen zonde om te doden? Over het algemeen ben je een non of een krijger. Waarom gaven ze haar gewoon een Bijbel in haar hand?
  De blondine zei verlegen:
  - Dit is toen de priester het project zegende, hij verliet het.
  - Een grote fout, je moet kiezen tussen Christus en het Moederland! verklaarde Charlotte.
  - Rechts! Tikhomirov was het daarmee eens. - Je kunt het land niet alleen in witte handschoenen dienen.
  Gerda aarzelde en drukte toen uit:
  - Ik kies het moederland!
  De generaal grinnikte tevreden.
  - Dat is geweldig! Natuurlijk zul je je vrouwelijke charmes in de zone moeten gebruiken, zonder dit is de missie zinloos, maar je penetreert als gewone mannelijke stalkers.
  Feit is dat als je meteen in al zijn glorie naar de zone komt, je terug moet schieten van plakkerige mannen.
  En een vrouw die vloeiend is in wapens is meteen duidelijk een FSB-agent.
  Charlotte knikte met haar hoofd.
  - Ik ga akkoord! Misschien hoef je niet te veel te shinen.
  De generaal bevestigde:
  - Ja, en meer! Je zult geen Rus zijn, maar West-Oekraïne. Kun je het accent kopiëren?
  Rood bevestigd:
  - Zeker! We zijn geen vreemden, maar waarom dan geen moslimvrouwen.
  De generaal grinnikte.
  - Met je uitgesproken Slavische uitstraling.
  - Kun je het niet veranderen, vooral omdat we een chocoladehuid hebben. zei Gerda.
  De generaal haalde zijn schouders op.
  - Daar heb ik niet eens over nagedacht! Alles wordt te haastig gedaan. Alleen hier ben je te gespierd voor moslima's.
  De blondine merkte op:
  - Granaatwerpers over de bergen dragen, het is geen zonde om je spieren op te pompen. En we spreken vloeiend de Tsjetsjeense taal.
  De generaal besloot:
  - Nee, het is beter voor jullie om Arabische huurlingen te zijn. We zullen baarden maken, de borstkas kan worden ingedrukt, en als ze naar seks vragen, zul je zeggen dat de koran liefde buiten het huwelijk verbiedt.
  - Laten we dat doen! zeiden de meiden in koor.
  De generaal bevestigde:
  - Alleen zullen er problemen zijn met het toilet, maar dat leren we je.
  - Fallus en je kunt hechten! Gerda merkte het.
  De generaal gromde:
  - Prima! Heb je al ervaring?
  Charlotte giechelde.
  - We hebben geleerd hoe we het beeld kunnen veranderen en we kennen de Arabische taal.
  De generaal zei nadrukkelijk:
  - Spreek beter in het Russisch met een accent, in de internationale zone is deze taal internationaal.
  De meisjes riepen in koor:
  - Geweldig, we hebben het!
  Ze werden op een hogesnelheidsjager in de zone afgeleverd, dit wekt geen argwaan. Daarna vlogen ze met een Dragonfly -5 over de Oekraïense grens.
  Dit is een lichtgewicht eendekker met een speciale coating, niet te onderscheiden van de modernste radars.
  Bovendien veranderen zijn vleugels van kleur om overeen te komen met de kleur van het terrein, waardoor het vrijwel onzichtbaar is.
  Voor vertrek overhandigde de instructeur de meisjes speciale boekentassen. Er zaten met name twee auto's in die op kinderspeelgoed leken.
  FSB-instructeur kolonel Ruslan Ibragimov legde het de meisjes uit.
  - Dit zijn robotverkenners. Ze kosten trouwens tien en een half miljoen dollar per stuk. Ze gebruiken de nieuwste nanotechnologie.
  Met name computermasking, ze reflecteren het terrein en brengen de reflectie over naar de buitencontour, waardoor de auto onzichtbaar wordt.
  Ze kan korte afstanden vliegen, tot vijf meter hoog springen, knijpen om een opening tot drie centimeter in diameter te penetreren.
  Bovendien wordt alle informatie via een bril verzonden. Batterijen zijn ook speciaal voor radium. Ze kunnen heel lang werken, langer dan je in de zone blijft.
  De meisjes keken naar de auto's. - Charlotte merkte op: - Ik zag soortgelijke ontwerpen. In het bijzonder een verkenningsrobot in de vorm van een slang.
  - Dit is ook niet slecht, maar verliest aan snelheid. zei Ibragimov. - Voor hen zorgen! Er zijn er slechts zeven voor de hele FSB. Ja, en je kreeg speciale machines.
  Gerda keek naar het wapen. Uiterlijk was het een eenvoudige "Abakan", alleen met optica en een bijgevoegde doos.
  De instructeur merkte hun uiterlijk op:
  - Deze machine heeft elektromagnetische versnelling en de beginsnelheid van zijn kogel is vijfduizend meter per seconde.
  - Wauw! Gerda was verrast. - En de terugkeer?
  - Het wordt verzacht door een speciaal scharnier. Bovendien is het kaliber van de kogels ongebruikelijk, slechts 3,15 millimeter.
  - Van zo'n kleintje dood je geen vlo! De damesrevolver heeft nog meer. verklaarde Charlotte.
  De instructeur legde uit:
  - Dit zijn geen gewone kogels! Ze gebruiken superzwaar uranium 435. Het is volkomen veilig en niet-radioactief, maar twee en een half keer dichter dan gewoon uranium, en acht keer wolfraam met een veel grotere hardheid.
  Bovendien zijn de kogels uitgerust met explosieven die tien keer sterker zijn dan TNT. Ze zijn nog steeds verschrikkelijk duur, ik wil niet eens noemen hoeveel, anders wil je niet schieten.
  - Wie bespaart op veiligheid - ga failliet op de begrafenis! zei Gerda.
  De kolonel knikte.
  - Je hebt waarschijnlijk gelijk, maar een kleine kogel van bijna duizend dollar is wat!
  Charlotte zei:
  - Wow, ik zie dat ze ons waarderen!
  De instructeur knikte.
  'Het is te belangrijk om de Zwarte Sultan te vangen. U zult tweeduizendvijfhonderd van deze cartridges hebben. Daarnaast hebben de machinegeweren acht schietstanden. Van duizend tweehonderd kogels per minuut tot enkele en tussenliggende modi.
  Gerda piepte:
  - Indrukwekkend! Zo'n wapen in al onze speciale troepen?
  De instructeur antwoordde:
  - Niet! Er zijn niet meer dan twintig van dergelijke machines. Besteed aandacht aan de miniatuurcomputer. Je kunt hem bevelen geven met je stem, en hij antwoordt, misschien zet hij zelfs de muziek voor je aan.
  Bovendien zal dit kleine ding je alleen gehoorzamen.
  Charlotte merkte logisch op:
  Het is helemaal niet erg, maar het is niet te opvallend. De versie die we gewoon zijn, de Arabieren zullen niet werken.
  De kolonel stemde toe.
  - Dat klopt, een vouwmachine: het is beter om hem in een rugzak te verbergen en hem te gebruiken wanneer dat absoluut nodig is.
  Er zijn nog eens twee dozijn bijzonder krachtige granaten met giftige naalden, maar dit is gevaarlijk, je kunt het zelf krijgen.
  Over het algemeen adviseerde de generaal om u niet te overladen met technische knowhow. Hier de belangrijkste trucs en vindingrijkheid!
  - Het is waar dat de natuurlijke geest de computer kan vervangen, maar geen enkele computer kan de natuurlijke geest vervangen! zei Charlotte.
  De instructeur knikte.
  - En luister nu naar je machine, terwijl hij Dima Bilan zingt. Er was muziek en een bekend lied.
  - Al het onmogelijke is mogelijk, ik weet het zeker... - Een andere melodie! - Onderbroken Gerda.
  Boven de automaat verscheen een kleine driedimensionale lichtprojectie:
  - Naar welke deuntjes wil je luisteren! We hebben drieduizend nummers, zowel binnen- als buitenland!
  Gerda stak haar handen in de lucht.
  - Ik wil een orgel met Bach!
  - Ik doe!
  De muziek was prachtig, maar Charlotte onderbrak hem.
  - Heb je spelletjes?
  Het hologram piepte:
  - Zeker! Ik raad negenendertig verschillende aanpassingen aan van de "Stalker" en vijfentachtig "Farter", in het bijzonder het nieuwste model "Dawn of the Zone".
  - Je kunt gek worden! Er was een machinegeweer, de speler werd de schutter. Dat is waar de technologie is gekomen. Charlotte was verrast.
  Ibragimov grijnsde door zijn blanke snor:
  - Het heeft ook trainingen, pre-conscription training en nog veel meer. Dit is het wapen van de toekomst, de machine zelf zal de cadet uitleggen wat hij moet doen.
  Het wapen zelf leert je hoe je ermee om moet gaan.
  - Geweldig! zei Gerda.
  De instructeur bevestigde:
  Jammer dat zoiets verborgen moet blijven. Trouwens, wat is de naam van deze machine?
  - "Opvallend" - 1, binnenkort verschijnt er een nog perfecter model. En na verloop van tijd zullen dergelijke machines in dienst gaan bij het Russische leger.
  De blondine knikte.
  - Duidelijk!
  De instructeur voegde toe:
  - Ja, en de optiek is ook geautomatiseerd, het geeft zo'n toename als je wilt, het richtbereik is twaalf kilometer.
  Er is ook een verstelbare rode stip, een tactisch licht, laseraanwijzers, aanvalsgrepen gecombineerd met een compacte bipod.
  Maar over het algemeen kost deze machine anderhalf miljoen dollar.
  - Soms lijkt het me dat de rijkste man ter wereld de directeur van de FSB is. - snauwde Charlotte.
  De kolonel glimlachte.
  - Weet je waarom ik een Tsjetsjeense nationaliteit ben en Rusland zo toegewijd dien?
  De roodharige vroeg:
  - Waarom?
  De kolonel antwoordde onmiddellijk:
  - Dit is het enige land ter wereld waar fondsen zonder moeite aan het leger worden vrijgegeven. Geloof me, de toekomst is van ons land, een goed gevoed leger is een garantie voor welvaart!
  - Als een dwaas of een klootzak niet aan de macht komt. Charlotte was het daarmee eens. En dan waren er types als Gorbatsjov en Jeltsin, ze hebben het land bijna vernietigd.
  - Ik kan geen garanties geven, maar de mensen zijn veel wijzer geworden, zelfs als de president wordt vermoord, zullen herverkiezingen weinig veranderen.
  - Onze taak is om de zwarte sultan te vinden. - Dus laten we het gesprek overlaten aan gromde Charlotte.
  De instructeur waarschuwde:
  - Het belangrijkste is om deze stenen te nemen, een anomaliedetector, ze zullen je waarschuwen voor gevaar.
  Gerda fronste en vroeg:
  - En de rest, bijvoorbeeld de Diffa-steen, die kogels afweert in de volkstaal "Armor"?
  Ibragimov antwoordde met een droevige blik:
  - Helaas verliezen bijna alle artefacten hun kracht buiten de zone, we zijn zelfs verbaasd hoe de terroristen ze konden gebruiken.
  Het is mogelijk dat erachter komen nog belangrijker is dan alleen het doden van de Zwarte Sultan.
  Charlotte knikte.
  We houden contact en proberen het geheim te achterhalen.
  De instructeur knikte gedag.
  - Tot ziens, probeer Ali Maschadov te vinden. Hij zal iets interessants voor je hebben.
  De meisjes, die het uiterlijk van de Mujahideen hadden aangenomen, naderden de rand van de zone.
  - Er zijn mijnen! merkte Charlotte op.
  Gerda bevestigde:
  - Laten we voorzichtig gaan!
  Ze wierpen de legerlaarzen van het meisje uit en renden langs de besneeuwde helling, hun blote voeten lieten bijna geen sporen na. Ze sprongen naar de grens en doken in een doorschijnende bol.
  Een sterke geur van ozon trof mijn gezicht, toen een lichte treffer. De meisjes liepen naar voren, trokken laarzen aan, voor het geval ze willekeurig in de gaten zouden worden gehouden.
  Hoewel het in de winter binnen de zone herfst was, ongeveer tien graden, en geen sneeuw.
  De verkenners tuurden voorzichtig de zone in, zo mysterieus bekend van verhalen en spelletjes.
  Ooit probeerden ze zelfs videofilms te maken, maar het hele beeld was gewist, het was zelfs onmogelijk om foto's te maken.
  Er waren veel prachtige dingen in de zone, maar het was ook dodelijk. Er zat zoveel in haar. Zelfs de bomen zijn bijzonder, het blad is paars en roze, vol doornen.
  Het gras ziet er ook onheilspellend uit, alsof het bedekt is met bloedvlekken. Twaalfpotige oranje gespikkelde sprinkhanen huppelen eroverheen.
  Ze bewegen hun snor en proberen op de meisjes te gaan zitten. Charlotte jaagt ze krachtig weg en Gerda vangt ze op met haar vingers.
  Haar vingernagels zijn afgeknipt en de make-up met speciale rubberen handschoenen heeft haar vingers dikker en ruwer gemaakt.
  Het blonde meisje streelt ze liefdevol en spreekt.
  Ze leven en hebben genegenheid nodig.
  Onder de sprinkhanen bevinden zich exemplaren ter grootte van een duif. Als ze geaaid werden, spinden ze, sprongen terug. Welke kaken van sprinkhanen bijten kan gevaarlijk zijn.
  Ja, ze zijn giftig! Charlotte merkte het op.
  - Je riskeert veel.
  - Misschien is ons speeksel voor sommigen giftig. Hier in de zone keert agressie honderdvoudig terug. Gerda merkte het.
  - En pacifisme .... - Charlotte vond geen geschikte definitie. De kiezelsteen flikkerde en waarschuwde voor een anomalie.
  Voor hen, recht in hun richting, trilde de lucht. Als boven een open haard, alleen in plaats van warmte, integendeel, het blies ijskoud.
  Charlotte merkte op: "Misschien kunnen we een experiment doen, we kunnen in een anomalie terechtkomen."
  Gerda was verrast:
  - Wil je je hoofd riskeren?
  De roodharige was het daar niet mee eens::
  - Soms geven anomalieën extra vaardigheden. Heb je geen sciencefiction gelezen?
  - Maar meestal kwamen er alleen lijken uit de anomalieën. Hier kijk. Het blonde meisje wees met haar vinger naar het skelet.
  - Het lijk was van een man, over het algemeen zijn de meeste "scheten" mannen. Hier zijn veel vrouwen bang, krijg je straling en kun je geen kinderen krijgen. Charlotte merkte het op.
  - Farter, dat is een interessante term. - Ooit probeerden ze de term "stalker" te introduceren, maar de dieven maakten er farter van, van het woord fart, geluk vangen.
  Dus farter is als een landpiraat. Piraat betekent ook letterlijk - een jager van geluk. - Het blonde meisje ging verder.
  De verkenners passeerden deze bijna onzichtbare val, maar stuitten meteen bijna op een tweede! Een skelet hing in de lucht, en scheidt vlees en darmen.
  De vriendelijke Gerda werd misselijk en haar meer brutale partner stapte de vergadering binnen.
  - Niets speciaals! Het is maar een lijk. - Zij merkte op. Een ingestorte en verroeste hoogspanningsmast lag vlakbij en rook naar olie en rot.
  De geur van verval was zo zuur dat mijn kaak er pijn van deed.
  - Er zit iets vreemds in! Ik voel me bedreigd! zei Gerda. Plotseling sprong het skelet op hen af. De meisjes schoten reflexmatig vanuit "Kalash".
  De kogels verbrijzelden de scherf en sloegen de ghoul van zijn voeten. Hij stond echter onmiddellijk op en probeerde de schoonheden aan te vallen. Het is moeilijk om op iemand te vissen die al dood is.
  De meiden braken hun knieën met goed gemikte schoten van hun knieën. Een botvinger krabde echter over Charlotte's wang, waardoor het masker werd beschadigd en de huid werd doorboord.
  Ze reageerde door hem met een kont te snijden en verschillende ribben te breken. Het skelet viel en, nadat het nog een aantal goed gerichte schoten in de ledematen had gekregen, kalmeerde het.
  - We zijn er klaar mee! - Riep Gerda. - Je lijkt gewond te zijn. Ze bukte zich en veegde Charlottes bloed af.
  - Een kleinigheid, je weet zelf hoe snel krassen bij ons genezen.
  Gerda merkte op:
  - De camouflage is beschadigd!
  - Het is geen probleem om het te lijmen. - Het roodharige meisje reikte in haar rugzak.
  Hyperclay verwijderde de snee en het lelijke Arabische gezicht verscheen weer voor hen.
  "Waarom is dit stomme ding een baard, het veroudert een man en verwondt een vrouw!" zei Charlotte.
  Gerda antwoordde kort en bondig:
  - Zo besloot God.
  De roodharige vixen merkte op:
  Waarom heeft hij het nodig! Als er een hogere geest bestaat, zou die mensen geen onnodige eigenschappen geven.
  Op zichzelf doen de aanwezigheid van een baard en de algemene zwakte van het menselijk lichaam twijfel rijzen over het bestaan van de schepper.
  De Blonde Terminator merkte op:
  - Je kent Charlotte! Hier zijn we sterfelijk en komen misschien niet terug uit de zone, die in dit geval op ons wacht.
  Charlotte merkte wijselijk op:
  - Ik lees sciencefiction, er is een theorie over wiskunde. Ziel, bestaat uit informatiesymbolen. Het kan dus niet in het oneindige heelal verdwijnen.
  Het zal gewoon zijn kwaliteitskenmerken veranderen. Of wisselgeld.
  Gerda grinnikte.
  - Dus in de ziel geloof je, maar er is geen God die het heeft geschapen!
  De roodharige krijger merkte vurig op:
  - Er is geen God in de Orthodoxe of Bijbelse versie, maar in de Supermind, waarom zou je het niet geloven? En wat de ziel betreft, we vliegen in een droom.
  Dit is geen herinnering aan onze spirituele staat, toen we ooit bestonden uit een speciale informatieve substantie die in staat was om te denken en te voelen zonder lichaam.
  De blondine fronste.
  'Misschien weerhoudt dat je ervan in de Bijbel te geloven.
  Charlotte antwoordde oprecht:
  - Veel! Vooral wreedheid, vreemd voor een hogere geest, vooral in het Oude Testament.
  En als God liefde is, waarom is dan niet heel zijn schepping absoluut gelukkig!
  Gerda riep:
  - Misschien over wat niet waardig is!
  De roodharige merkte heel logisch op:
  - Wij zijn de kinderen van de Almachtige en we moeten worden opgevoed zodat we het waard zijn! Waar is de opvoeding? Hoe gaan zij om met ouders die hun kinderen laten gaan?
  De blondine bevestigde:
  - Ze worden rechteloos! Maar je kunt God niet meten naar menselijke maatstaven.
  Charlotte merkte heel rationeel op:
  - Wel, als wij het beeld en zijn gelijkenis zijn, dan is onze moraliteit gelijkaardig. En het concept van wat goed en wat slecht is, is voor verschillende naties hetzelfde.
  Kan het goed zijn om kinderen geen licht en kennis over zichzelf te geven? vroeg Charlotte. Gerda wilde antwoorden, toen er ineens iets boven op hen sprong en het meisje amper tijd had om opzij te springen.
  Het was een dijj-boskwal, ze leefde in bomen en jaagde, aanvallend van bovenaf. Omdat haar lichaam bijna transparant is, is het moeilijk op te merken.
  De meisjes bestudeerden echter, nog voordat ze werden gestuurd, de materialen op de zone. Veel scheten, waaronder vertegenwoordigers van inlichtingendiensten en wetenschappers, beschreven de aard van de zone en gemuteerde wezens, voor het grootste deel roofzuchtig en gevaarlijk.
  Wie zou haar zeker vermoorden, je moet de blauwe stip in het midden van het geleiachtige lichaam met klauwen raken. Maar het wezen is mobiel, niet elke farter is hiertoe in staat.
  De meisjes schieten op de vskidku en richten niet. Geraakt, boskwallen exploderen en stoten fonteinen van bloed en bijtende stoffen uit, zoals zure vloeistof.
  Gras dat ermee in contact kwam, begon te verdorren.
  - Het is net de film "Alien" - zei Gerda. - Geen waterzuur.
  - Er is een speciaal soort sub-hyperstraling verschenen in deze zone van wonderen. Het zendt isotopen uit met een snelheid die tweehonderd keer sneller is dan het licht, en het doordringende vermogen is gewoon verbazingwekkend.
  - Nadat ze vier zure kwallen had geschoten, was Charlotte tevreden.
  - Het is goed dat het de ogen niet aantast.
  Een ander wezen probeerde zich in de grond te graven, maar kreeg zijn eigen van Gerda.
  Het meisje schaamde zich echter niet:
  - Hoeveel mensen stierven van de gruwel.
  Charlotte knikte.
  - Tel niet mee, maar het totale aantal doden in de zone loopt op tot tienduizenden.
  De blondine stelde voor:
  - Dan moet je sneller gaan, misschien zelfs rennen. De camouflage van het NAVO-leger is comfortabel, de laarzen interfereren bijna niet met het rennen, hoewel de verleiding groot is om ze uit te doen.
  De wolken begonnen echter te verdwijnen en werden zelfs feller. Links zweefde een oude lift uit de Sovjettijd langs de meisjes.
  Na de ramp in Tsjernobyl werd hij in de steek gelaten. Er was echter een sluipschutter aan de top. Zonder aarzelen opende hij het vuur.
  De meisjes trokken hem er in een oogwenk af en zigzagden weg van de kogel.
  Charlotte en vond toen iets om over te klagen:
  Waarom heb je niet geschoten.
  Gerda antwoordde met een glimlach:
  - Dit is een man, maar te oordelen naar zijn gezicht, een Slavische.
  De roodharige maakte agressief bezwaar:
  - Hij was alleen en had geen tijd om een signaal af te geven over onze nadering. Het is stom om te gloeien, maar nog dommer is het gedrag om meteen te schieten.
  Ze renden naar het lijk. Het hoofd onder de helm is geschoren, op de handen zitten dieven "ringen", een typische broer.
  - Misschien is het Russisch, maar niet van ons team.
  Gerda zei verbijsterd:
  - Toch heeft zelfs een crimineel het recht op berouw.
  Charlotte verdraaide haar vinger naar haar slaap: - Zo vermoord je toch niemand!?
  De blondine met pathos antwoordde:
  - Als de belangen van het moederland dit vereisen: ik stap over mijn geweten.
  De roodharige wees er agressief op:
  - Je weet dat de Bijbel een boek is dat in de eerste plaats verboden zou moeten worden.
  - Van wat?
  Charlotte zei hard:
  - Bevordert pacifisme. Laten we het in het algemeen niet meer over religie hebben.
  Gerda gromde boos:
  - Mee eens! Gooi geen parels voor de zwijnen.
  De roodharige pruilde:
  - Ben je me aan het beledigen?
  De blondine sprak wat zachter.
  - Niet! Dit is een figuurlijke uitdrukking.
  Charlotte kalmeerde.
  - Ik begreep het! Oké, laten we gaan, we moeten contact opnemen met iemand.
  De meisjes gingen langzaam verder, omzeilden de ondersteuning van de hoogspanningslijn. Eindelijk klaarde de lucht op en toen merkte Gerda het op.
  - Dat kan niet!
  Boven hen gebeurde inderdaad iets ongelooflijks, drie zonnen schenen: geel, groen, rood. Toegegeven, de laatste twee waren klein en gaven bijna geen warmte.
  Charlotte antwoordde:
  - Dit is het effect van aberratie, in feite is er maar één Zon.
  Gerda piepte:
  - En de reden voor het fenomeen is niet opgelost?
  De roodharige knikte enthousiast.
  - Nog niet! Maar het beïnvloedt het klimaat in de zone.
  Een grote wesp vloog snel voorbij. Charlotte sneed in de lucht met een dolk.
  - Dit is ook een mutant en behoorlijk gevaarlijk.
  - "Zhalik" Ik herkende hem! zei Gerda. - Het gif heeft de mutatie overleefd en kan ernstige allergieën veroorzaken.
  De roodharige knikte.
  - Dus hier, wat niet giftig is, is gênant.
  Onderweg kwamen ze meerdere keren lijken zonder ingewanden tegen. En aan een gebogen hoogspanningspaal, ingegroeid in de doorweekte klei met uitgroeisels van draden, hing een gehangene.
  - Wow, dit is de daad van mensen! Gerda merkte het.
  - De mens is het gevaarlijkste dier ter wereld. Charlotte was het daarmee eens.
  De blondine piepte:
  - Hoor, de helikopter maakt geluid, laten we landen.
  De roodharige fronste:
  - Misschien is het van ons?
  Het blonde meisje mompelde.
  - Bovendien zijn wij volgens de legende hun vijanden.
  De meisjes gingen liggen en zetten een miniatuur radioscanner voor alle frequenties aan. Er waren twee helikopters, typische, misschien verouderde MI-8's.
  Russische speciale troepen vliegen er niet meer op. In de lucht zijn een maat en een reeks Kaukasische en Russische woorden te horen. De meisjes wisten hoe ze zich moesten vermommen, maar was het verleidelijk om te schieten?
  - Hé jij, fraer! Er is hier niets van waarde! We zijn echt aan het cirkelen.
  Roer als antwoord:
  - Er kunnen artefacten zijn!
  Smerig gehuil:
  - Wees geen sukkel, in dit gebied zijn scheten al lang gekozen.
  - Kan opnieuw verschijnen. en speel coole muziek.
  De verleiding was groot om hun miniatuur granaatwerpers neer te schieten, maar dat betekende dat ze verlicht moesten worden. Gerda bad en Charlotte verzonk in herinneringen. Hoe ze een man omhelsde en kuste.
  Toen gingen ze. De sensaties zijn scherp, zeer aangenaam, haar stomme vriend is waarschijnlijk nog maagd, ze kent geen liefde. Vooral als dit verschillende mannen zijn, in de regel jonge en gezonde special forces.
  De draaitafels, draaiend, vuurden een salvo af en verlieten de sector. Blijkbaar hadden ze niets te vangen.
  - Laten we naar het kordon spelen, voor de verspreiding! - Toen een dronken en totaal onbegrijpelijke mat beantwoord.
  Terwijl de helikopters cirkelden, onderscheidde Gerda niet alleen de geur van kerosine, maar zelfs de lichamen van passagiers die lange tijd niet waren gewassen. Het voelt alsof het naar een zone ruikt.
  - En waar haalden de bandieten het vandaan! Een helikopter koop je immers niet zomaar.
  - Misschien zijn Oekraïners verkocht! Ze hebben te veel lelijkheid. We hebben echter ook veel apparatuur afgeschreven. Charlotte merkte het op.
  De meisjes gingen verder en een vriend gebeurde een zeldzaam fenomeen met de bijnaam "collapse". Degenen die erin vielen, hadden een kans van één op honderd om te overleven!
  Gerda stopte hier en antwoordde met een grijns:
  - En wat er daarna gebeurde, heb ik je al verteld.
  Viktor vroeg verlegen:
  - Ben je achter de details van die spraakmakende terroristische aanslag gekomen?
  Charlotte knikte.
  - Ja, er is iets ontdekt! Kortom, ik vertel het je!
  En deze keer was het de roodharige vixen die begon te spreken;
  De hemel snikte en spuwde stromen regen vermengd met vervelende sneeuwkruimels op de aarde.
  De enorme hoofdstad van Rusland, Moskou, leek in het ochtendgloren grijs en saai, ondanks de vele lichten en talloze rijen dure auto's.
  Zulfiya Maduyeva, in een ondergronds appartement gehuurd via genomineerden, voltooide het ritueel.
  Een vurige gloed in de vorm van een ongewoon lelijke schedel brandde recht in de lucht.
  Een zelfmoordterrorist in gevlekte camouflage, met een gezicht bedekt met een groene sluier, las een schijn van een gebed. Voor hen lagen verschillende fonkelende kiezelstenen van verschillende vormen.
  Een vrouw in camouflage begon ze Zulfiya's strikte jurk aan te trekken.
  - Het begint al te dagen en de vorst wordt sterker. Dit zou je moeten helpen de moeilijkste en meest verantwoordelijke taak te voltooien!
  - Hij kraste, heel laag, alsof hij uit een diepe tunnelstem kwam.
  - Ik ben klaar om de zaak van de jihad te dienen! - Als een soldaat op het paradeterrein hakte het meisje af, zwaaiend met haar dunne hand.
  De verschrikkelijke, gorgelende stem vervolgde:
  - Hoewel sommige mensen denken dat vrouwen geen ziel hebben, ben ik het hier niet mee eens. Wie een prestatie verricht in de naam van Allah, zal onsterfelijkheid verwerven en een ontelbare oceaan van schatten!
  Het zelfmoordmeisje (haar stem was zo puur en onschuldig) zei in wanhoop:
  - Ik ben klaar, zelfs niet zozeer omwille van onsterfelijkheid, maar vanwege vergelding! Wat ze mij en mijn dierbaren hebben aangedaan, vereist wraak!
  De vurige gloed veranderde van rood naar groen en werd nog helderder. De ogen van de vrouw in camouflagekleur werden zwart als zwarte gaten.
  Het leek erop dat het hele universum erin zou kunnen verdrinken:
  - Ik hou niet van pompeuze toespraken, ze zijn voor de magie van de gelovigen!
  De vinger van de heks, in camouflage, monsterlijk langwerpig en sloeg eruit, borrelend, een giftige gele fontein.
  Zulfiya keek hem aan als een konijn naar een boa constrictor, niet in staat haar ogen weg te wenden.
  Eindelijk daagde het, de "vorst" sloeg toe, de lucht begon op te klaren.
  - Hier is het ons teken van boven!
  Nu zullen de artefacten die in de zone worden gedolven destructieve kracht krijgen. De stem van de heks werd donderend, alsof het niet slechts één vrouw was die aan het woord was, maar een heel koor van mannen met een diepe stem.
  De terroristen voltooiden het ritueel, Zulfiya legde met de hulp van haar partner alle stenen op en een van hen maakte een grote zeskantige aan een riem vast met explosieven.
  Haar zwarte haar had grijze strepen en op haar gezicht, toen de door de wind geblazen sluier een beetje openging, werd een gescheurd, zwart-paars litteken zichtbaar.
  - Nu ben je klaar! Ga naar je doel!
  - De stem werd plotseling dunner.
  De terrorist deed een paar stappen en verdween plotseling, slechts een lichte beweging toonde aan dat ze in de buurt was.
  - Stone Mule, gewerkt, je bent nu onzichtbaar en bijna onhoorbaar, zelfs de meest selectieve bloedhonden zullen je spoor niet volgen.
  - De tovenares in camouflage is een kop groter geworden en haar korte haar is langer geworden.
  - Ik weet het! - Even de zelfmoordterrorist gegooid.
  - Ga nu! En moge het licht van Allah je hart verlichten.
  - De tovenares-moordenaar lichtte op als een dozijn gasfakkels en haar haar veranderde in een broed van angstaanjagende en tegelijkertijd ongewoon walgelijke slangen.
  Zulfiya leek dergelijke veranderingen niet op te merken. De zelfmoordterrorist kwam naar buiten, haar gang was licht, ze bewoog zelfs veel sneller.
  De spits naderde, files, traditioneel voor Moskou, verschenen.
  Uitlaatgassen, de geur van benzine, het constante lawaai van een grote stad, pijn in de oren, dit is allemaal al bekend, maar hatelijk voor een inwoner van de steile bergen Zulfiya.
  Lopen was dus veel handiger dan stikken in het drukke openbaar vervoer.
  Toegegeven, eenmaal aan het dagdromen sloeg de terrorist een voorbijganger neer. Hij viel, vloekte en schudde toen, toen hij was opgestaan, zijn vuist in de leegte.
  - Zo is de opvoeding van de ongelovigen! - Zulfiya merkte het op, oprecht verheugd dat haar mening opnieuw werd bevestigd.
  - Ze doden is het hoogste doel dat je op aarde kunt bedenken.
  En hier is het gewenste doelwit: het regeringsgebouw in Moskou, dat ook wel wit wordt genoemd. Vandaag vindt er een belangrijke ontmoeting plaats met deelname van de premier.
  Wat is dit lot! Hier zie je de auto, verbeterde beveiliging, een hoog hek met het nieuwste alarmsysteem rondom het Witte Huis.
  Het meisje liep net met de minister van Financiën naar de poort. Hij gleed nonchalant de pas uit en passeerde de waakzame bewakers.
  Honden van een eliteras (een mengsel van verschillende soorten, opgepompt met steroïden, groeiend uit een eenjarig kalf en de borst van een tankromp) hoorden blijkbaar nog steeds het bijna niet te onderscheiden geritsel van de zachte schoenen van de terrorist, gromden.
  De twee meter lange bewakers flitsten met hun ogen, de honden konden, ondanks hun subtiele geur, de minste geur niet onderscheiden en kalmeerden (Bovendien marcheerden hoogwaardigheidsbekleders pokdalig - blaf ze en je krijgt een stun gun).
  Zulfiya voelde haar hart bonzen, het leek alsof het zo hard klopte dat ze het konden horen.
  Ze overwonnen vier ringen van bescherming, aan de laatste grens: zelfs zij waren zelfs verlicht met een schijn van röntgenstralen.
  Tegen de laatste scanstraling werd de zelfmoordterrorist beschermd door de Efa-steen, een verzameling van een onschatbare verzameling artefacten.
  De beweging door de verdiepingen en gangen lijkt eindeloos, de lift is gelukkig ruim, maar Zulfiya moet meerdere keren omdraaien om niet in botsing te komen met de uittreksels van de minister.
  Eindelijk verhuizen ze naar de centrale hal. De vergadering is gesloten, er zijn geen journalisten. De minister ging de zaal in, er stonden al leden van de regering bij de kap.
  En hier is de premier zelf. Een man van korte gestalte met levendige ogen. Zoals altijd gedraagt hij zich, schudt hij beleefd de hand, maar het is duidelijk dat de ministers ontzag voor hem hebben.
  De vergadering werd geopend en de premier van een grote mogendheid zei met een lage, zachte stem:
  - Vandaag zullen we de situatie in de zogenaamde zone van wonderen bespreken. De zorg is dat de zone, hoewel langzaam, groeit.
  Evenals het feit dat veel terroristen daar hun toevlucht hebben gezocht. In het bijzonder de Zwarte Sultan.
  Wie er onder deze naam schuilgaat is niet bekend, we hebben geen enkele foto van zijn fysionomie. Alleen een vormeloze hoodie en een masker.
  Onlangs hebben zijn handlangers zes terroristische aanslagen gepleegd. Bovendien, in de regel, tegen hoge regeringsfunctionarissen, waarbij zelfs burgers niet worden gespaard.
  Ze hebben me zelfs een zwarte vlek gestuurd!
  De directeur van de FSB neemt het woord. Hij zweette van de inspanning, zijn weldoorvoede gezicht werd rood, zijn stem trilde:
  - Ik stel voor om een beloning van tien miljoen euro te benoemen voor het hoofd van de zwarte sultan. En stuur ook naar de zone van de speciale groep "Alpha" en "Vympel".
  Laat ze de sultan levend of dood krijgen...
  De premier corrigeerde door een ongeduldig gebaar met zijn handpalm te maken:
  - Beter levend! Omdat we niet weten wie de persoon is, kunnen de terroristen hem altijd herrezen verklaren.
  Het hoofd van de FSB voor theater (je moet ijver tonen) verhief zijn stem:
  - Moge het zo zijn! Kijk nu eens naar de gegevens over economische misdrijven.
  Zulfiya was niet langer geïnteresseerd. Ze reciteerde het gebed nog een laatste keer, wendde zich tot Allah en draaide toen met trillende handen de zeshoekige steen van Titra.
  Zijn eigendom was een duizendvoudige toename van de kracht van de lading.
  Een superheldere flits, als van een atoomexplosie, overspoelde het hele gebouw en even later verscheen er een verschrikkelijke nucleaire paddestoel op de plaats van het regeringsgebouw.
  Tegelijkertijd ging er een bel in het Kremlin. Een vervelende, onhandige stem zei:
  - Zeg hallo tegen de president van de zwarte sultan. Ik geef u precies vijftien dagen om alle troepen uit de noordelijke Kaukasus volledig terug te trekken en te stoppen met het steunen van de Amerikanen in Afghanistan.
  Als onze eisen binnen vijftien dagen niet worden ingewilligd, gaat de president achter de premier aan.
  Een half uur later verspreidde deze boodschap zich over de hele wereld en riep verschillende gevoelens op, van sympathie tot leedvermaak.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  slaven van liefde
  Een leraar die is teruggekeerd van vakantie ontdekt het lijk van een naakt meisje in haar appartement, en 's ochtends wordt de leraar zelf dood aangetroffen onder de ramen van haar huis. De mysterieuze vreemdeling wordt geïdentificeerd als een Amerikaanse pornoactrice. Het bleek dat de laatste schietpartij van de overledene in Rusland was met een meisje dat werd betrapt met een mes in haar handen op de plaats van de moord op hun regisseur. Maar vingerafdrukken en de ongrijpbare Tula-maniak werden gevonden op het mes.
  
  Een beroemd verwrongen detectiveverhaal is verweven met adembenemende verhalen over shock en verboden liefde voor heldinnen. Een leraar die uitgaat met een student, een BDSM-slaaf die haar meester wil behagen, een vriendin van een seriemoordenaar, klaar om zijn schuld op zich te nemen omwille van haar geliefde.
  
  Aandacht! Strikt +18! Liefdesverhalen worden uiterst openhartig beschreven, er zijn seksscènes.
  
  Ik zal proberen het product elke dag te posten en het boek eind november af te maken. Wil je op de hoogte blijven, voeg het boek dan toe aan je favorieten.
  
  
  We zullen waarschuwen voor ongewenste hoofdstukken en afleveringen voor degenen die een detectiveverhaal willen volgen, maar niet van onconventionele seks en harde scènes houden
  
  , zullen we met name ongewenste hoofdstukken en afleveringen uitlichten. De hoofdstukken worden als volgt verdeeld: Polen (-de hoofdstuk, voluit, niet aanbevolen). Afleveringen zoals deze: .HP (-I-hoofdstuk, geen aanbevolen aflevering).
  
  LN-lezers opgelet! De verkoop wordt geplaatst zodra deze klaar is. Ik zal het elke dag proberen. een keer per week gepland
  
  Om op de hoogte te blijven van alle veranderingen, gelieve het boek toe te voegen aan je favorieten, we raden aan om op "volg de auteur" te klikken
  
  
  Kent u shock en verboden liefde en de gevolgen ervan? Over hoe een beroemde pornoactrice kan liefhebben, waar een lerares aan denkt als ze haar leerling ontmoet, wat de vriendin van een seriemoordenaar klaar is om voor haar geliefde te doen.
  
  niet-standaard liefdesverhalen met verslaving, psychologische en seksuele slavernij met filmen van heldinnen in harde BDSM, beschrijvingen van dergelijke seksscènes die velen niet kennen, plus een interessant detectiveverhaal zouden lezers moeten aantrekken met hun originaliteit.
  
  
  Was te verwijderen
  Een leraar die is teruggekeerd van vakantie ontdekt het lijk van een naakt meisje in haar appartement, en 's ochtends wordt de leraar zelf dood aangetroffen onder de ramen van het huis. Haar jonge minnaar wordt verdacht, maar alles blijkt veel ingewikkelder te zijn! De mysterieuze vreemdeling wordt geïdentificeerd als een Amerikaanse pornoactrice.Het blijkt dat de laatste schietpartij van de overledene in Rusland was met een meisje dat op de plaats van de moord op hun regisseur werd betrapt met een mes, waarop ze de vingerafdrukken van de ongrijpbare Tula-maniak.
  
  
  
  Aandacht! Strikt +. De tekst bevat expliciete scènes, waaronder harde seks en onconventionele liefde. Sommige helden hebben hun echte prototypes.
  
  Voor degenen die de plot willen volgen, maar niet van niet-traditionele seks houden, zal ik je waarschuwen voor ongewenste hoofdstukken en afleveringen.
  
  
  Aandacht! Strikt +! Niet aanbevolen voor mensen met een zwakke geest. De tekst bevat expliciete scènes, waaronder harde seks en onconventionele liefde. Veel helden hebben hun echte prototypes.
  
  Voor degenen die het detectiveverhaal willen volgen, maar niet van niet-traditionele seks en harde scènes houden, zullen we specifiek ongewenste hoofdstukken en afleveringen uitlichten. De hoofdstukken worden als volgt verdeeld: Polen (-de hoofdstuk, voluit, niet aanbevolen). Afleveringen zoals deze: .HP (-I-hoofdstuk, geen aanbevolen aflevering).
  
  LN-lezers opgelet! De verkoop is één keer per week gepland. Bij een zwakke lezer wordt de tekst echter niet meer op de site geplaatst. Om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen raden we aan om op "volg de auteur" te klikken. We zijn niet van plan om de roman volledig op andere bronnen te uploaden!
  
  
  Een leraar die is teruggekeerd van vakantie ontdekt het lijk van een naakt meisje in haar appartement, en 's ochtends wordt de leraar zelf dood aangetroffen onder de ramen van het huis. Haar jonge minnaar wordt verdacht, maar alles blijkt veel ingewikkelder te zijn!
  De mysterieuze vreemdeling wordt geïdentificeerd als een Amerikaanse pornoactrice. Alleen dankzij de intuïtie en inzichten van de getalenteerde detective Vasily Krasin is het mogelijk om de mysterieuze wirwar te ontrafelen.
  
  Aandacht! Strikt +! De tekst zal een aantal hartverscheurende liefdesverhalen bevatten, maar er zijn ook expliciete scènes.
  
  
  m
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  SLAVEN VAN LIEFDE
  (Het 2e boek in de SHOCK LOVE-serie. Het eerste boek, DEATH CONCERNED, is te lezen op de Phantom Worlds-website)
  
  Hoofdstuk 1.
  Natuurkundeleraar Maria Novikova keerde terug naar huis na een reis naar de zee. In afwachting van rust na een slapeloze harde nacht, klom ze de trap op, haalde de sleutels eruit. Nu is het mogelijk om te douchen, zorg ervoor dat je vanaf de weg slaapt. En dan zal ze Pavlusha bellen. Een langverwachte ontmoeting wacht op hen: een licht diner, gedempte muziek, een zacht bed ...
  De deur van het appartement ging niet meteen open. In eerste instantie blokkeerde de sleutel, alsof het slot niet goed werkte. Dit verontrustte Maria, maar ze duwde de slechte gedachten weg en ging de gang in.
  Plotseling greep haar een plotselinge angst. De leraar legde de spullen op de grond en aarzelde. Wat is er verkeerd? De deur van de kamer staat op een kier! En een soort vage vreemde geur, nauwelijks waarneembaar, tegelijkertijd iets vertrouwds. Maar de geur is niet haar appartement!
  In grote opwinding keek Maria de kamer in. Op sommige plaatsen zijn er geen tekenen van een overval. Maar de sprei op het bed... Die hangt helemaal tot aan de grond! Ze liet hem niet zo achter! Misschien kwam Pavlusha binnen? Ja, dat is hij waarschijnlijk.
  De vrouw naderde het bed, trok de deken terug en ... schreeuwde van afschuw toen ze blote vrouwelijke voeten zag! Maria bedekte instinctief haar mond met haar hand om de schreeuw te dempen, deinsde abrupt terug en leunde tegen de muur. Ze rolde van de muur en ging op de grond zitten. Haar blik gleed over haar blote benen, ze zag duidelijk een naakt, levenloos vrouwenlichaam onder het bed.
  Maria kon de drang om te braken nauwelijks inhouden, sprong overeind en rende naar de toiletruimte. Ze boog zich over het toilet en braakte verschillende keren. Krampen kneep in haar keel, en slechts één gedachte boorde zich door haar hoofd: ze had een lijk in haar appartement!
  De lerares pakte haar mobiele telefoon, sprong de trap op en ging op de trede zitten. Ze ademde zwaar en voelde het hectische ritme van haar hart. Haar vingers trilden van kleine trillingen, Maria typte nauwelijks twee cijfers "02".
  De politie nam lange tijd de telefoon niet op, alsof ze wachtten tot de beller van gedachten zou veranderen en hen met rust zou laten. Eindelijk, aan de andere kant van de draad, antwoordden ze onvriendelijk:
  - Vijfentwintig politiekorps. Plicht Neelov. Ik luister.
  Onzeker, met trillende stem, licht stotterend van opwinding, zei Maria:
  "Ik heb een... het lijkt... een t-lijk!"
  Het antwoord was koud:
  Ben je dronken dame? Welk lijk? Spreek normaal en duidelijk.
  Maria kreunde:
  Nee, nee, ik ben niet dronken! Ik heb een dode vrouw in mijn appartement!
  'Waarom is ze dood?' vroeg de politieman.
  - Ik weet het niet! Eerlijk gezegd, ik weet het niet! Ik kwam terug van vakantie, en ze ligt dood onder het bed! En naakt!!!
  'Ook naakt?' vroeg de nieuwsgierige Neelov opnieuw. Hoe is ze onder je bed gekomen?
  - Hoe moet ik dat weten? - riep de opgewonden Maria opnieuw, - kom snel!
  - Zeg het adres...
  Maria durfde haar appartement niet binnen te gaan. Ze ging op de trap zitten en probeerde te begrijpen wat voor soort vrouw er onder het bed was, waarom ze dood was en hoe ze bij haar huis was gekomen. De lerares was wanhopig: ze wist het antwoord op deze vragen niet. Ik kon het niet eens raden.
  De politie kwam onverwachts. Een officier en met hem twee mensen in burgerkleding. We gingen het appartement binnen. De officier en een mollige medewerker gingen meteen de kamer in en de jongeman stelde Maria voor in de keuken te wachten, waarna hij zich bij zijn collega's voegde.
  De vrouw wist niet wat er in de kamer van haar eenkamerappartement gebeurde. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze de overledene gefotografeerd, vingerafdrukken genomen, naar sporen gezocht. Alles is zoals wettelijk vereist. De leraar zag dit in detectivefilms. Dit is nu haar huis...
  Al snel kwam er een jonge werknemer naar Maria toe om vragen te stellen. Eerst stelde hij formele vragen over Maria's achternaam, haar leeftijd, en vroeg hoe het lijk werd ontdekt. De leraar antwoordde bondig, soms snikkend.
  "Ik ben net uit zee gevlogen", legde Maria uit, die op een stoel aan de keukentafel zat en nerveus met trillende handen aan haar haar friemelde. "Ik kan me niet voorstellen hoe een lijk in een appartement terecht kan komen.
  De man vroeg:
  - Kan iemand bevestigen dat je afwezig was in de stad?
  De leraar knikte meteen en zei zelfverzekerd:
  - Dit kan door veel mensen worden bevestigd, waaronder mijn vriend, zij en ik vlogen pas 's ochtends met het vliegtuig, haar moeder had een beroerte. Hierdoor kwamen we vroeg terug uit het zuiden.
  Wie had nog meer de sleutels van je appartement?
  Maria huiverde, antwoordde niet onmiddellijk en vaag:
  "Zie je, ik ben een eenzame vrouw, ik nodig niemand bij mij thuis uit, ik geef de sleutels niet uit.
  De politieagent keek de leraar wantrouwend aan en zei:
  - Ja?! Had niemand de sleutels of wil je niet praten? Je wilt niet - maar je moet!
  'Ik hoop dat je me niet verdenkt?' Maria was bang.
  De man haalde zijn schouders op.
  - Het appartement is van jou. Laten we hier nu eindigen, kom met ons mee...
  - Waarom? de leraar was verrast.
  - Praat met de onderzoeker die uw zaak zal leiden.
  - Mijn zaak? Wie ben jij?
  - Ik ben een rechercheur. Maak je geen zorgen, ik denk dat ze je niet lang zullen vasthouden, ze zullen je ondervragen en je laten gaan.
  Er verscheen een stevige man in burgerkleding.
  - Wat kan ik zeggen, Andryusha? hij wendde zich tot de onderzoeker. "Het lijk is vrij vers, nog niet helemaal afgekoeld. Hoogstwaarschijnlijk kwam de dood vandaag om ongeveer vijf uur 's ochtends. Er is geen wurggroef in de nek; ik heb geen andere tekenen van een gewelddadige dood gezien. Maar er zijn blauwe plekken van verschillende leeftijden op het lichaam. Verse blauwe plekken op schaambeen en borst, oude op de dijen. Drukke dame. Slank, ongeveer honderdtachtig lang, een tatoeage op haar schaambeen in de vorm van een roos, ongeveer zeven centimeter groot. Waarschijnlijk een prostituee. Stuur ons naar het bureau, een autopsie zal uitwijzen wat en hoe.
  'Nou, we zullen om de buren heen moeten gaan,' zei Andryusha nadenkend. En toen wendde hij zich tot de leraar:
  - Als iedereen klaar is, ga je het appartement inspecteren, misschien worden er nog spullen van de overledene gevonden.
  Nee, Maria vond thuis niets, niets vreemds. Het lijk van een vreemdeling werd afgevoerd in een speciale auto, en de leraar moest de documenten nemen en rijden met een politieagent. Tegen die tijd waren de agenten in burger al vertrokken.
  In de auto was de politieman stil, dacht Maria zenuwachtig. Wie irriteerde ze zo? Waarom hebben ze het lijk van een meisje op haar geplant? En wie? Bovenal maakte de vrouw zich zorgen over de vraag van de ondervrager over de sleutels van haar appartement. Ze waren bij Pavlik. Maar hij is nog zo jong! Slechts zestien in september zullen worden vervuld.
  Als Pavlusha ouder was, zou het mogelijk zijn om te tekenen, een kind van hem te baren. Maria wilde graag kinderen. Onlangs wilde ze heel graag trouwen, ze werd gekweld door vrouwelijke eenzaamheid. En ze was blij dat Pavlik in haar leven verscheen. Hij die de ziel van een vrouw goed kent, zal haar niet veroordelen vanwege liefde. Het is een complex, onvoorspelbaar, soms verboden iets. Je weet niet wanneer het komt, met wie je geluk zult hebben...
  Maria herinnerde zich de eerste knuffels met Pavlusha, hun verlegen kussen. Wat klopte haar hart toen van hartstocht! Hoewel ze twee keer zo oud is als de jongen. En hoe pijnlijk is het voor een vrouw om lief te hebben als een artikel van het wetboek van strafrecht boven haar hangt. Je moet je liefde verbergen voor alle nieuwsgierige blikken, je kunt het niet eens delen met je beste vriend. Wat doet ze precies verkeerd? Pavlik zelf wilde deze intimiteit! Moet een vrouw worden opgesloten voor de liefde die ze aan een tiener geeft? Voor wederzijdse lichte liefde. Is het eerlijk? Maria dacht van niet...
  
  
  HOOFDSTUK 2
  Maria Aleksandrovna Novikova zat in de gang van de onderzoekscommissie en keek af en toe uit het raam: het hoge hek en het prikkeldraad verergerden haar angst alleen maar. De lerares was nerveus, ze kreeg te horen dat ze moest wachten, maar er was meer dan een half uur verstreken en de vrouw leek vergeten te zijn.
  Plots zwaaide de deur open, de onderzoeker knikte naar Maria en nodigde haar uit om het kantoor binnen te komen.
  'Vasily Krasin,' stelde de man zichzelf voor, 'geef me je paspoort, alsjeblieft.'
  Aan de tafel in de hoek van de kamer zat een andere man in hetzelfde donkere pak als dat van Vasily.
  Krasin keek naar het paspoort, legde het opzij en zei:
  - Vertel me wie die vrouw is en hoe het lijk je appartement binnenkwam.
  - Ik weet het niet! Eerlijk gezegd, ik weet het niet! smeekte de leraar. De rechercheur heeft het al gevraagd.
  "Ik vroeg... Het is een compleet mysterie," zei Krasin sceptisch en keek de vrouw zorgvuldig in de ogen. Ik zie dat je liegt.
  "Zet haar in een apenhuis!" - klonk plotseling de stem van de tweede medewerker. - Hij zal een paar dagen zitten, hij zal zich meteen alles herinneren.
  - Als je zwijgt, zullen we je in hechtenis moeten nemen! bevestigde Krasin.
  Maria voelde echter intuïtief dat ze gewoon geïntimideerd werd. En ze hoeft nergens bang voor te zijn! Ze heeft alle bewijzen van haar onschuld. De leraar antwoordde kalm met een monotone stem:
  "Soms is het goed om in de gevangenis te zitten. Het geeft wijsheid. Maar ik heb je echt niets te vertellen. Dus ik heb een kaartje, ik ben net in de ochtend aangekomen.
  Krasin wendde zich tot een collega:
  Heeft een peiling onder buren iets opgeleverd?
  "Zoals gewoonlijk hebben we niets gezien, niets gehoord. Alleen een buurvrouw op de overloop zei dat ze zag hoe dit kleine meisje het appartement verliet in een omhelzing met een jonge jongen. En deze man kwam onlangs in haar afwezigheid naar haar huis en opende de deur met een sleutel.
  - Nou, wat zeg je? vroeg Krasin en keek Maria weer aan.
  "Dus deze buurvrouw is een roddel, je kunt haar niet vertrouwen", begon de vrouw zichzelf te rechtvaardigen en wendde zich tot de assistent-onderzoeker:
  - Oma Marfa verklikte, toch?
  De assistent antwoordde niet, maar Krasin vroeg:
  - Wat is de naam van de jongen?
  - Dit is mijn leerling. Ik trek hem omhoog bij natuurkunde.
  - Zomervakantie? Krasin geloofde niet. - Zeg uw voornaam, achternaam en adres.
  - Dus Pavlik Rybachenko is zijn naam, - Maria moest bekennen. - Woont bij zijn ouders in Savushkina Street.
  Krasin schreef in zijn notitieboekje en vroeg opnieuw:
  - Pavel - wie is hij?
  Maria glimlachte krachtig.
  - Hij is nog een kind. Ik ben zijn schoolleraar! Je zult de jongen toch niet van een misdaad verdenken?
  De onderzoeker beantwoordde de vraag met een vraag:
  'Dus hij heeft de sleutels van je appartement?'
  Maria spreidde haar handen.
  - Dus? Je denkt niet dat hij het was die het lijk heeft geplant...
  - Hoe te weten, hoe te weten! Tieners zijn soms zo wreed!' zei Krasin peinzend.
  "Pavel is een geweldige jongen, een atleet, hij zal geen vlieg kwaad doen!" Maria begon haar leerling te verdedigen.
  - Wanneer heb je hem voor het laatst gezien? vroeg Krasin.
  - Begin augustus. Pavlik vergezelde me naar de trein. Het was... op de zevende. Hij hielp me gewoon dingen dragen.
  Krasin stelde nog een paar vragen. Hij vroeg met wie Pavel bevriend was, of er iets verdachts in zijn gedrag was, of hij dierenmishandeling toonde. Maria antwoordde dat ze Pavlik nog nooit dieren had zien mishandelen. Maar de jongen wist voor zichzelf op te komen, hij hield zich bezig met vechtsporten en hockey.
  Plots stelde Vasily Krasin een onverwachte vraag:
  Heb je seks met hem gehad?
  Maria huiverde en antwoordde verlegen, onzeker:
  - Met Pavlik? Nee... Hij is nog een kind...
  Krasin keek aandachtig naar de reactie van de vrouw. Maria werd zelfs bleek bij zo'n vraag, sloeg haar ogen neer, wiebelde in haar stoel, vouwde haar handen in het kasteel.
  - Ja? vroeg de rechercheur. - Ik kan het niet geloven! Wees eerlijk tegen mij. Begrijp je dat je een behoorlijke straf kunt krijgen voor het hebben van een relatie met een minderjarige?!
  Maria sloeg haar ogen op naar de man en antwoordde met een zucht met trillende stem:
  "Ik hoef geen tijd te geven voor...
  Vasily grinnikte en zei:
  - En we ondervragen de jongen! Hij zal ons alles vertellen.
  Maria huiverde weer en antwoordde met angst:
  "Jongens zijn zo dol op componeren en overdrijven. Maar ik weet zeker dat hij je niets zal vertellen dat me in diskrediet brengt.
  De onderzoeker glimlachte en zei streng:
  "We kunnen je vasthouden en je naar de rechtbank sturen om de arrestatie voor twee maanden goed te keuren. Dus tart het lot niet. Zeg je telefoonnummer.
  - Van wie? Mijn?
  - Laten we allebei: de jouwe en Rybachenko.
  En Pavlik? Nou, ik weet het niet...
  Weet je niet of je het moet zeggen of niet? Misschien kan ik naar je smartphone kijken?
  "Ik zal het je vertellen," knikte Maria en dicteerde de telefoons.
  De onderzoeker nam een foto van het overleden meisje uit de map, legde die voor Maria neer en zei:
  Kijk nog eens goed, misschien heb je haar ergens eerder gezien.
  Het was moeilijk voor Maria om naar het lichaam te kijken van degene die dood bleek te zijn in haar appartement. Maar het moest gebeuren, de juf dwong zichzelf om naar de foto te kijken. Een mooi gezicht, maar misvormd door de dood. Nee, ze weet niets over haar, ze zag het meisje voor het eerst onder haar bed.
  Krasin keek op zijn horloge en zei:
  - Maar! Het is tijd om te eindigen. Het enige wat u hoeft te doen is uw vingerafdrukken te nemen en u aan te melden. Oké, voorlopig laten we je op borgtocht naar huis gaan.
  Al snel verliet Maria het gebouw van de onderzoekscommissie, haalde het papier tevoorschijn dat haar was verstrekt, bekeek het zegel en zag de handtekening van de plaatsvervangend aanklager van de stad. Ze verstopte het papier in haar zak, zuchtte diep en begon aan Pavlik te denken. Ze wilde haar geliefde zo graag een plezier doen met een vroege onverwachte komst. Hij was erg bang dat hij drie weken lang afscheid zou moeten nemen. Ze arriveerde eerder, verheugde de man ...
  Heeft Pavlusha een prostituee meegebracht tijdens haar afwezigheid? Waar zijn de kleren van het meisje? Heb je het meegenomen? Hey Pavlik. Pauw...
  Verdomme, ik moet hem bellen! Hoe heb je het niet meteen geraden?
  Maria drukte op de knop van haar smartphone met de naam van haar geliefde. De stem van iemand anders zei: "De telefoon is losgekoppeld of buiten bereik van het netwerk."
  
  
  Hoofdstuk 3
  Gorynych opende de deur van het appartement, liet het meisje en haar metgezel binnen, ging zelf naar binnen, deed het licht aan en zei:
  - Bescheiden hier hebben we voor zulke lieve gasten.
  "Het geeft niet, we houden het op de een of andere manier uit tot de ochtend," zei een lange, breedgeschouderde man van ongeveer dertig jaar oud, "laten we onderweg naar de slaapkamer een hapje eten." Ik heb Lucy's lichaam gemist. Laten we je ware liefde tonen!
  Het meisje glimlachte en keek liefdevol in de ogen van haar metgezel. Ze gingen naar de keuken, Gorynych zette de waterkoker aan en begon sandwiches te maken, heimelijk naar het meisje kijkend. Hij vond haar leuk! De slanke, blauwogige, rondborstige blondine was bijna de hele harde weg vanuit het zuiden in de Zhiguli stil, vroeg niet om de auto te stoppen of iets voor haar te kopen, toonde geen ongenoegen, verwijt haar niet het ongemak. Gorynych hield niet van spraakzame en wispelturige vrouwen.
  'Utrish en ik zijn net op tijd vertrokken,' zei hij, terwijl hij een flesje bier opende. - Er is nu een shmon. Nadia werd meegenomen. Waarom stak ze de regisseur met een mes?
  - Dom! Het deed pijn, je kunt er niet tegen, ik zou tegen Achintsev hebben gezegd dat het schieten zou zijn gestopt.
  - Dus stak ze hem neer na de schietpartij.
  - Ik heb het doorstaan. En gaf toen lucht aan emoties. Achintsev is zelf de schuldige - zo kun je de meisjes niet bespotten! Kijk, ik heb marteling uitgevonden. Ze sleepten ze naar de mierenhoop, staken transparante slangen in de vagina's en filmden close-ups, als mieren daar ...
  'Ja, Sasha, het is zwaar,' beaamde Gorynych.
  "De mijne is in orde, geduldig, maar Nadya is een dwaas," zei Sasha en wendde zich tot zijn metgezel:
  - Hoe gaat het van binnen - doet het pijn?
  "Het is in orde, schat," antwoordde het meisje met een lichte glimlach.
  - Oke, we zullen zien.
  Ze aten en gingen naar de slaapkamer.
  Vind je het erg dat Lucy zich uitkleedt? vroeg Sasha aan Gorynych. Ik vind het leuk als ze naakt danst. Het is zo erotisch! - We gaan er bij ons thuis helemaal zonder kleren heen.
  - Ik hou van striptease! Het enige jammer is dat er geen muziek is, - antwoordde Gorynych. - Ja, en het is al laat, de buren kunnen het horen.
  - Niets, ik zet de muziek rustig aan vanaf de telefoon, - zei Alexander.
  Hij pikte een dansmelodie op, het meisje maakte haar haar los dat tot net onder haar schouders viel, schudde een paar keer heftig haar hoofd en begon langzaam, buigend en dansend, de jurk weg te doen. Er zat geen beha op Luce. Ze trok langzaam haar jurk uit en draaide in de dans, nu haar mooie borsten naar voren stekend, dan voorover buigend en haar kont laten zien.
  Toen ging de stripper op de spleten zitten, maar sprong toen energiek overeind, trok haar slipje uit, draaide het een beetje in haar handen en gooide het in de richting van Gorynych, die in een fauteuil zat. Hij zag de tatoeage op het schaambeen van het meisje en raakte nog meer opgewonden.
  Naakt achtergelaten, klopte Lucy op haar billen, scheidde ze met haar handen en liep op haar tenen naar de deur. Daar knielde ze neer, boog zodat haar kont merkbaar hoger was dan haar hoofd, draaide zich om en met verende bewegingen, lichtjes buigend en losmakend van haar armen bij de ellebogen, kroop naar Alexander, stak haar lippen in de breedte van zijn spijkerbroek en stak toen haar tong uit, schudde die en likte, glimlachend, een beetje aan Sasha's broek. Hij ritste zijn gulp open en liet zijn licht opgerichte pik los.
  Het meisje glimlachte opnieuw met de toppen van haar lippen, nam de waardigheid van haar partner in haar mond en begon te strelen, in een poging hem in de gewenste toestand te brengen. Toen slikte ze de toch al opgewonden, indrukwekkende penis van een man volledig door, een paar seconden leunde ze met haar gezicht tegen het schaambeen van haar partner en verstijfde. Toen deinsde ze terug, maar liet het lid niet los uit haar mond, maar zoog lichtjes op zijn hoofd, pijpte verschillende keren, nam opnieuw de pik van de man in haar mond en bevroor tien seconden, hield haar adem in en zette haar karakteristieke bewegingen voort.
  'Haast je niet,' beval Sasha.
  Het meisje draaide zich zijwaarts naar hem toe zodat Gorynych kon zien hoe een lid van een vriend op Lucy's lip rustte.
  Alexander klopte zijn vriendin zachtjes op de wang, maar trok zich toen van het meisje terug, liet zijn pik los en zwaaide met zijn hand naar haar.
  Lucy draaide zich om, kroop een paar stappen weg, boog zich weer zodat haar geslachtsdelen duidelijk zichtbaar werden en begon met haar billen te schokken.
  - Geweldig! fluisterde Gorynych.
  - Dat kunnen we niet! zei Alexander. - Zag je Strake op de penis?
  Gorynych wist niet eens wat het was.
  En het meisje maakte een cirkel op handen en voeten door de kamer, uitnodigend kwispelend met haar buit, zakte toen op haar ellebogen en kroop naar haar geliefde toe.
  Deze keer maakte ze de gespen van zijn sandalen los en begon met haar tanden voorzichtig Alexanders sokken uit te trekken.
  - Brave meid! prees hij.
  - Ik hou van jou! - klaar met sokken, antwoordde Lucy. Ze kuste eerst de ene, daarna de andere voet van haar vriend en met haar tong begon ze zijn tenen te strelen, ze te likken en haar natte tong tussen haar vingers te stoppen.
  - Zuig! beval Sasha.
  Het meisje nam de vier tenen van haar minnaar in haar mond.
  'Dieper,' zei Alexander.
  Lucy ging op haar kont zitten, trok met haar vinger aan haar wang, kneep de grote teen van haar partner in haar mond en probeerde de voet zo diep mogelijk vast te pakken.
  'Goede meid,' prees Alexander. - Ga rechtop staan, laat me je strelen.
  Zonder haar voet uit haar mond te laten, stond het meisje op en boog zich in de richting van haar minnaar. Hij begon haar kutje en schaambeen te strelen met zijn vrije voet.
  - Het bed is laag, - zei Sasha, - het is lastig om uit te rekken.
  Het meisje leunde naar voren en spreidde haar benen wijder. Alexander streelde met zijn vingers de buik van zijn vriendin, drukte toen op de ene borst en toen op de andere, trok langzaam van de punt tussen de borsten door de navel naar de onderkant van de buik.
  Lucy hield Alexanders rechtervoet nog steeds met één hand in haar mond, met de andere nam ze de tenen van zijn linkervoet en bracht deze in haar vagina.
  'Goed gedaan,' prees Sasha opnieuw. - Je weet hoeveel ik ervan hou.
  Het meisje maakte een energieke beweging met haar bekken en probeerde de vingers van haar minnaar dieper in haar lichaam te duwen. Maar ze schreeuwde en trok zich terug. Een grimas van pijn verscheen op haar gezicht.
  - Is er iets mis na de marteling van Achintsev? vroeg Alexander. - Doet het veel pijn?
  'Tolereerbaar, lieverd,' antwoordde het meisje.
  "Je gaat niet zomaar zo schreeuwen," zei Sasha en wendde zich plotseling tot Gorynych:
  Wil je zien wat er in haar zit?
  - Hoe is het? Gorynych stelde een domme vraag.
  - Ah-ah-ah! Ik heb een armatuur. Tegelijkertijd zullen we een genitaal onderzoek doen. Lyusenka, breng me daarheen, in mijn koffer, weet je wat.
  Een naakt meisje glipte de gang in en verscheen al snel met een zaklamp, een soort buis en een transparant rond glas in haar handen. Gorynych zag echter dat het glas geen bodem had.
  Alexander maakte het bed los. Het meisje ging op zijn plaats zitten, draaide zich om in de richting van Gorynych en spreidde wijd haar benen gebogen op de knieën. Sasha zonk naast haar neer zodat Gorynych alles kon zien, tikte energiek met zijn handpalm op het geschoren schaambeen van zijn vriendin, streek toen met zijn vingers over haar kutje, masseerde zachtjes de clitoris van het meisje, trok haar lippen en scheidde ze om de ingang van de boezem van de schoonheid te tonen . Toen stond hij op, liet het meisje op de vingers van zijn hand likken en zuigen.
  Gorynych keek naar de minnaars in voluptueuze verwachting van voortzetting. En ze volgde! Alexander stak een paar vingers in Lucy's vagina en begon intense schokkende bewegingen te maken.
  Het meisje kreunde zachtjes.
  "Kijk, maak geen bed voor hem", glimlachte Alexander, trok zijn vingers uit en gaf ze opnieuw aan zijn vriendin om te likken en te zuigen.
  Toen nam hij een glas, smeerde de rand zonder bodem in met gel uit een tube en begon het voorzichtig in het lichaam van het meisje te brengen.
  - Ai! Lucy schreeuwde weer zachtjes.
  - Kwetsen? vroeg Sascha. "Misschien heb je een pijnstiller nodig?"
  - Nee, schat, het is oké. Aanvaardbaar.
  Sasha stak het glas bijna volledig in de vagina van het meisje, beval hem het met zijn vingers vast te houden, scheen met een zaklamp naar binnen, bekeek het zorgvuldig en zei:
  - Alles is in orde! Bijna geen ontsteking. Alleen hier, helemaal in het begin, bleef de bijtvlek. Zullen we vandaag seks hebben? Zal het geen pijn doen?
  - Ik zal geduld hebben, schat! Lucy antwoordde gedwee.
  "Ze houdt van neuken, vooral met mij," zei Sasha tegen Gorynych. Kom hier, ik zal je iets interessants laten zien. En geef me een pen.
  Gorynych sprong op het meisje toe en richtte zijn ogen op de spleet van de baarmoederhals die in een glas uitstak.
  - We zullen? Waar ben je naar aan het staren? vroeg Alexander liever. - Heb je dit nog niet gezien?
  'Ik ben geen gynaecoloog,' mompelde Gorynych.
  'Ik ook niet,' zei Alexander. Maar ik hou van mijn vriendin...
  Hij liet Lucy zijn wijsvinger likken en stak zijn kussentje door het glas in de spleet van de keel van het meisje. Hij draaide het een beetje, trok het eruit en gaf er opnieuw een likje aan. Toen nam hij een pen van Gorynych en duwde die in de baarmoeder, bijna tot aan de montagebeugel.
  'Wacht even,' beval hij Lucy en nodigde zijn vriend opnieuw uit om de foto te bewonderen.
  Met trillende handen pakte de opgewonden Gorynych zijn smartphone en maakte een paar foto's.
  - Heb je een klysma in huis? vroeg Alexander.
  - Waarom heb je een klysma nodig? vroeg Gorynych.
  "Zie je, ik hou van anale spelletjes. Om niet vies te worden kun je dit beter doen na een klysma.
  'Ah-ah,' zei Gorynych lustig. We gebruiken geen klysma's.
  - Oké, geef me dan een bierflesje. Ze zal alles voor zichzelf doen. Ga, Lucy, maak je klaar. Laten we de man echte seks laten zien!
  
  
  Hoofdstuk 4
  - Geweldige meid! zei Gorynych enthousiast toen het meisje in de badkamer verdween. - Ik zou dit graag willen!
  - En toen! - zei Alexander tevreden.
  - Waar heb je haar gevonden? vroeg Gorynych.
  - Hij nam het van zijn vriend, een van de leiders van hun gemeenschap. Lucy is zo opgevoed dat de hoogste deugd in haar hoofd werd gedreven door het verlangen om een man te plezieren.
  - Wat is ze sexy! Deze ben ik nog niet tegengekomen.
  Ze ging naar de Charm School in Ohio. Daar leerden ze gehoorzaamheid en allerlei erotische trucjes.
  - Wat is de school?
  - Geheim. Meisjes worden opgeleid voor het vermaak van de elite en filmen in porno. Luska was daar vastgemaakt langs de maanlijn.
  Speelt ze vaak in porno? vroeg Gorynych opnieuw.
  - Vroeger vaak. Lucy is een mooie vrouw, er was vraag naar.
  - Het zou interessant zijn om de scènes met haar deelname te zien!
  Je zei dat je geen porno kijkt!
  - Ik zou met plezier naar Lucy hebben gekeken.
  "Ik zie dat ik opgewonden raakte toen ik naar ons keek," glimlachte Sasha. - Ik zou mijn broek uittrekken, we zagen veel rechtopstaande leden.
  - Je wordt niet jaloers als je porno kijkt met haar deelname, zoals ze met andere mannen is ...
  - Nee... Waarom ergens jaloers op zijn?
  'Ik begrijp dat ze niet jaloers zijn op hun werk,' zei Gorynych verzoenend.
  - En soms oefenen we thuis swing. Mijn vriend is Scott. Hij heeft een meid - een van de beroemdste pornosterren. De naam is Roxy Ray. Niet gehoord? Oh, ja, je kijkt niet... Dus we zien elkaar soms. Ik zou alleen weten wat we met vaarzen doen! We organiseren allerlei competities, wie van hen zal de bal verder uit het poesje gooien, wie beter op de dildo springt of meer tennisballen in zijn lichaam propt. En met kerst kleedden ze vriendinnen cooler aan dan kerstbomen. Aan de tepels werden kettingen met gewichten vastgemaakt en tussen de benen waren de lichamen rijkelijk versierd met zuignappen en wasknijpers met kerstballen. En dan gebruikten ze ze beurtelings in deze vorm. Er werden veel ballen geslagen, maar het was leuk.
  'Je hebt het naar je zin,' zei Gorynych dromerig.
  - Heb je wasknijpers? vroeg Alexander.
  "Ik moet mijn moeder in de badkamer zien." Waarvoor?
  "Zie je, ik hou ervan te neuken als wasknijpers aan Lyuska's tepels hangen, ik word er opgewonden van," zei Sasha, keek opnieuw naar Gorynychs uitpuilende broek en vroeg:
  - Beoefen je MZHM?
  - Hoe is het?
  - Nou, als een meisje met twee mannen.
  - Nee, wat ben jij! Ik kan alleen één op één en zonder getuigen.
  - Nou, tevergeefs. Dan ga ik eerst met Lyuska uitladen en in slaap vallen, en dan kun je met haar praten.
  We kunnen in die kamer! - Gorynych was opgetogen - Ik heb daar een bed!
  'Oké, ik ga mijn handen wassen en schiet Luska op,' zei Alexander en vertrok.
  Al snel haalde hij zijn vriendin uit de badkamer. Aan de tepels vastgemaakte wasknijpers staken uit de mooie borsten van het meisje. Kwispelend met haar gang, verleidelijk zwaaiend met haar heupen, liep het meisje langzaam langs Gorynych, die haar met zijn ogen verslond, ging op het bed zitten, spreidde opnieuw haar benen wijd, maar deze keer boog ze ze niet op de knieën, maar strekte zich uit. ze uit als een ballerina in een rek, en hief ze hoog boven haar hoofd.
  Alexander kwam dicht bij haar, trok zijn spijkerbroek en korte broek uit. Tegelijkertijd schudde het meisje uitnodigend haar voeten en trok haar sokken uit. Maar Sasha begon niet meteen te strelen. Hij trok plotseling een riem uit zijn spijkerbroek en sloeg zijn vriendin behoorlijk hard op de geslachtsdelen.
  Lucy schreeuwde zacht en zei:
  - Senkyu, meneer! Ik hou van jou!
  - Spreek Russisch! We zijn in Rusland, - zei Alexander en sloeg het meisje opnieuw met een riem.
  - Wat ben jij? vroeg de opgewonden Gorynych.
  - Dit is om op te warmen, - antwoordde Alexander. - Ze is eraan gewend. Thuis zet ik haar wel eens een pompje op.
  Alexander stak zijn hand uit naar het meisje. Zonder haar uitgestrekte benen te laten zakken, likte ze opnieuw de vingers van haar minnaar en nam haar hand in haar mond.
  Een minuut later trok Sasha zijn hand uit zijn mond, bracht hem naar de vagina van de vriendin, legde een vinger daar en toen de andere, maar masturbeerde niet. Hij begon langzaam zijn handpalm in Lucy's boezem te steken. Ze protesteerde niet, maar kreunde een beetje.
  - Doet het geen pijn? vroeg Alexander.
  'Verdraagzaam, lieverd,' antwoordde het meisje gewoonlijk en sloot haar ogen.
  Sasha deed haar best en zijn hele hand lag in Lucy's lichaam. Ze schreeuwde weer zachtjes. Sasha verstijfde een paar seconden, bewoog toen zijn hand iets meer in het lichaam van zijn vriendin en begon er zachtjes aan te draaien.
  Op dat moment voelde Gorynych, die alle manipulaties aan het bekijken was, dat hij ten einde liep: zijn zaad spatte spontaan uit en bevuilde zijn onderbroek.
  En de avond was net begonnen!
  
  
  hoofdstuk 5
  In het kantoor van de rechercheur was Maria erg nerveus, maar haar opwinding ging ook niet over op straat. Alleen maakte de vrouw zich nu meer zorgen, niet over hoe het lijk het appartement binnenkwam, maar over de situatie met Pavlusha. Zal de jongen vertellen over hun zondige band? Waarom neemt zijn telefoon niet op?
  Het kostte een paar metrohaltes om thuis te komen. Hoeveel bewakers zijn er in de metro geworden! Nu begon dit Mary te ergeren. Het leek haar dat ze op het punt stond te worden tegengehouden, geboeid en naar de gevangenis gebracht. Dan worden ze berecht voor het verleiden van een minderjarige.
  Maar de bewakers schonken geen aandacht aan Maria. De leraar kwam uit de metro en voelde zich opgelucht. Nu een stukje lopen, het wordt haar huis. Dus 's morgens liep ze hier met spullen, dacht aan Pavlik, herinnerde zich het strand, hete kiezelstenen onder haar blote voeten, warme zee met golven die streelden als de aanraking van een geliefde.
  Haar liefde voor Pavlusha is een paar weken van een zuidelijke vakantie niet bekoeld. De man droomde 's nachts van haar, de leraar herinnerde zich zijn opgeluchte lichaam, moedig gezicht, licht haar dat onder een halve doos was geknipt, blauwe, zeer expressieve ogen. Een opvallende, knappe jongen. Hij kan een geweldige filmacteur zijn, hij zou pronken op een poster.
  Maria verlangde ernaar om Pavlusha zo snel mogelijk te zien, hem te omhelzen en dicht bij haar te houden, de geur van zijn sterke jonge lichaam in te ademen, kusjes te geven op zijn gezicht, nek en gladde, roze wangen. Ze belde zijn telefoonnummer opnieuw en opnieuw, dat nog steeds niet beantwoordde.
  De lerares stelde zichzelf gerust: het was nu zomer, de jongens waren op vakantie, Pavlusha was ergens heen gegaan, nam de telefoon niet mee of zette hem gewoon uit. Maar waarom uitschakelen? En haar minnaar vertelde haar niets over een mogelijke reis toen ze hem twee dagen geleden vanuit Sochi belde. En toen gebeurde dit vreselijke verhaal met de moeder van een vriend, snelle kosten, vroeg vertrek ...
  Misschien zijn Pavlusha's ouders ineens naar het buitenland gebracht? Hij wilde naar Frankrijk.
  Maria droomde er zelf al vanaf haar jeugd van om een huwelijksreis naar Europa te maken. Bezoek Praag, Warschau, Berlijn, Parijs. Ik wilde vooral naar Parijs, de stad van dromen en romantische liefde. Ze vertelde Pavlik over haar verlangen. Hij antwoordde dat hij graag naar Frankrijk zou gaan, omdat de Fransen van alle Europese volkeren zowel qua karakter als mentaliteit het meest op Russen lijken. Maria maakte geen ruzie, hoewel ze toen dacht dat onze volkeren niet al te veel op elkaar lijken. Ze had een verlangen om over een paar jaar met Pavlik te trouwen, wanneer hij volwassen wordt, en met hem op reis te gaan.
  Nu wilde de leraar niet eens denken dat Pavel haar bedroog, dat hij een ander meisje naar haar appartement had gebracht. Heeft Mary haar vrouwelijk geluk niet verdiend? Eerder tekende ze in haar dromen een solide, rijke echtgenoot, maar werd verliefd op een jongen die vijftien jaar jonger bleek te zijn dan zij. Ik werd zo verliefd dat ik mijn verstand verloor.
  De leraar zag er heel aantrekkelijk uit. Het figuur is slank, de taille is dun, mooie lange benen, de huid is schoon, het gezicht is fris, er zijn geen rimpels, het haar is erg weelderig, het haar is licht gekruld, lichtblond tot aan de schouders. Onlangs ging ze periodiek op dieet, besmeurd met crèmes. Zulke vrouwen houden van mannen. Uiterlijk kreeg ze niet meer dan vijfentwintig, hoewel de leraar onlangs meer dan dertig was.
  Maar Maria was eenzaam, ondanks haar schoonheid en goede lichamelijke conditie. In haar jeugd belandde haar verloofde, van wie ze met elke vezel van haar ziel hield, in Tsjetsjenië en stierf daar. Als gevolg hiervan verhardde het hart van het meisje en bevroor het gedurende meerdere jaren.
  De leraar reageerde op alle pogingen tot verkering door mannen met zo'n kilheid dat potentiële vrijers onmiddellijk verdwenen. Maria werd jarenlang niet verliefd, ze keek niet eens in de richting van mannen. Ze voelde heel diep, de wereld leek haar zwart-wit na de tragische dood van haar eerste vriendje.
  En pas onlangs begon de leraar geleidelijk te ontdooien, steeds meer na te denken over de bruiloft en de geboorte van een kind. Maar Maria was timide met mannen, ze ging niet naar dansen en andere plaatsen waar het gemakkelijker is om elkaar te leren kennen.
  De vrouw had het idee om een kennis met het oog op het huwelijk te adverteren in een krant of op een geschikte site op internet. Maar toen verscheen Pavlik in haar leven. En de wereld begon met nieuwe kleuren te spelen.
  Deze knappe man viel op tussen alle studenten met zijn uiterlijk en gezelligheid, de knappe jongen werd de oprechte passie van de leraar, Maria viel voor hem. Hoewel ik begreep dat het verkeerd was, zelfs gevaarlijk vanuit het oogpunt van bestaande wetten.
  Bijna een jaar geleden zag de lerares Pavlik voor het eerst in haar klas op een nieuwe school, waar ze een baan kreeg toen ze naar het Primorsky-district verhuisde. Hij liet haar bijna onmiddellijk ontdooien, verlangend naar liefdeshart bevend. Pavlusha ontwaakte in de vrouw, eerst vage dromen en daarna nogal sterke gevoelens.
  Maria besloot een benadering voor deze jongen te zoeken, maar ze was bang dat de jongen haar zou afwijzen. De leraar begon zorgvuldiger voor zichzelf te zorgen, ging op dieet. Ze probeerde er goed uit te zien en Pavliks humeur op te wekken door zijn cijfers te overschatten. Lange tijd zette ze echter geen stappen om elkaar beter te leren kennen.
  In april was het prachtig weer, zonnig, Maria kleedde zich gepast voor de lente en tijdens de les belde ze Rybachenko om te antwoorden.
  De eerste knappe man van de klas, Pavel, stond bij het bord. Maria verslond hem met haar ogen, en hij keek geïnteresseerd naar zijn leraar, die die dag een nogal kort rokje droeg, met mooie make-up en een chique kapsel.
  Met een glimlach zei Paul:
  - De wet van Kirkorov zegt...
  Er werd gelachen in de klas. Pavlik schaamde zich een beetje en bloosde een beetje. De leraar corrigeerde beleefd:
  - Kirchoff... Dus waar gaat deze wet over?
  Maria hoorde dat Rybachenko werd gevraagd door het meisje in het eerste bureau, maar deed alsof ze niets merkte.
  Haar huisdier, kijkend in de ogen van de leraar, antwoordde:
  - De som van de stromen in het circuit aan de ingang is gelijk aan de som van de stromen in het circuit aan de uitgang ...
  Maria knikte en zei:
  - Ga zitten, Pavel, vijf!
  De leerlingen floot. De jongen ging zitten en begon de leraar openhartig te onderzoeken.
  Toen bekende Pavlik aan Maria dat het op die dag was dat gevoelens in hem begonnen te koken. Hij mocht Maria vroeger wel, maar dan als lerares. En toen bestudeerde hij deze volwassen vrouw, haar mooie aristocratische gezicht, blond krullend haar, verleidelijke benen. Hij keek en voelde hoe zijn mannelijkheid verraderlijk opzwelt, heet wordt en zelfs pulseert.
  De meisjes mochten hem, praatten met hen en kusten de mooie Vera zelfs een paar keer. Maar hij had nog met niemand seks gehad, hij zag het proces alleen op een video die hij op internet vond. Van zo'n video was hij opgewonden op dezelfde manier als nu alleen al door de aanblik van een leraar, haar onverdiende vijf.
  Pavlik wilde plotseling de liefde bedrijven met het fysieke. Zoals op video. Maar hij begreep dat dit onmogelijk was, althans niet in de nabije toekomst. De pijnlijke toestand vereiste echter een uitweg. Pavlik voelde een sterke huivering, sterren sprongen voor zijn ogen. De hitte in de lies van de schooljongen werd ondraaglijk. De jongen stak zijn hand op en vroeg blozend:
  - Kan ik naar het toilet gaan?
  Maria liet neerbuigend toe:
  - Gaan!
  Pavlik rende uit alle macht. Alleen op het toilet was hij in staat om de spanning te verlichten en zijn nog steeds uitpuilende waardigheid te sussen.
  Toen vertelde hij Maria lachend over zijn plotselinge opwinding. En toen keerde hij net op tijd voor de bel terug naar de klas. Ik moest naar de volgende les.
  Maar het beeld van de natuurkundeleraar stond voor mijn ogen. Ze was in staat om een vuur van sterke gevoelens bij de jongen aan te wakkeren. Hij wilde Maria Alexandrovna weer zien.
  Pavlik zat nauwelijks door de lessen heen. Zijn benen zelf leidden hem naar de natuurkundekamer.
  Met een snel kloppend hart bleef Pavlik bij de deur staan, moed verzamelend. Hij wist niet wat hij zou zeggen, hoe hij zich zou gedragen tegenover de leraar, maar deed toch de deur open.
  De juf was de jongens van de bovenbouw iets aan het uitleggen, de les was voorbij, maar nog niet iedereen was vertrokken. Maria wendde zich tot Pavel, die in de deuropening stond en verwachtte dat hij de reden van zijn bezoek zou uitleggen. Ze glimlachte welwillend, maar zelfs deze vriendelijke oprechte glimlach kon Pavlik's verlegenheid niet wegnemen, hij leek zijn vocabulaire te zijn kwijtgeraakt en keek de leraar alleen maar wezenloos aan. En Maria Alexandrovna keek haar geliefde student recht in zijn ogen.
  De pauze duurde voort, Maria vroeg liefdevol:
  Ben je hier, Pavel? Enige problemen?
  Pavels stem brak eindelijk door:
  - Ik... Ik wil een opstel schrijven over natuurkunde. Deze wetten ... hoe is het? Over het algemeen is de huidige...
  "Wacht even, nu zal ik met de jongens eindigen, en we zullen alles met je bespreken," zei de leraar en glimlachte weer.
  En Pavlik voelde dat aan haar uiterlijk, haar welwillende glimlach, zijn mannelijkheid weer onwillekeurig in zijn broek bewoog.
  Hij ging de gang in, probeerde zich af te leiden van wulpse gedachten en te kalmeren.
  Natuurlijk zou het voor hem gemakkelijker zijn om met een leeftijdsgenoot te communiceren, maar nu was de jongen enorm opgewonden door deze volwassen vrouw. Blijkbaar was haar aantrekkingskracht op een intuïtief niveau overgebracht naar Pavel, en hij kon het niet uitstaan, bezweek voor de wederzijdse passie, hoewel hij niet wist hoe hij zich met de leraar moest gedragen.
  Pavlik voelde dat zijn waardigheid weer enorm was gegroeid en dat zijn broek merkbaar puilde. Het was de eerste keer dat de jongen zo'n passie ontmoette. Het was iets nieuws en anders. Nooit eerder was de jonge Pavlik zo opgewonden geweest. Hij wilde ineens de lerares naakt zien, haar slanke benen aanraken, haar blote borstkas.
  En Maria? Ze was blij dat Pavel binnenkwam, probeerde de rest van de jongens zo snel mogelijk weg te sturen en haar geliefde jongen te noemen. Ze droomde ervan om met deze mooie jongen te communiceren en in zijn tedere expressieve ogen te kijken. Maria begreep dat dit nog maar een tiener was. En hij zal dienovereenkomstig moeten worden behandeld. Ze was niet van plan de studente te verleiden, ze wilde hem alleen spreken. Dus over het leven, over studeren.
  En hij kwam binnen en staarde naar haar voeten. De man kon zijn aantrekkingskracht niet stoppen. Zijn broek... Ze puilden uit!
  Maria merkte dit op, reageerde op een grapje, glimlachte vrolijk en vroeg:
  Vind je mijn benen leuk?
  Pavlik drukte er met moeite uit:
  "Heel... het spijt me..."
  Maria kon het niet laten en stelde meteen de tweede vraag:
  Ga je uit met meisjes?
  De man antwoordde niet onmiddellijk en de leraar verduidelijkte:
  Ontmoet je je leeftijdsgenoten?
  Nee... ze zijn dom. En jij... zo slim... en mooi. Ik vind je leuk.
  Maria glimlachte weer en zei met zachte stem:
  'Je bent een knappe jongen, maar ik mag geen studenten ontmoeten, tenzij het om schoolzaken gaat.
  Pavlik zuchtte diep en fluisterde:
  "Verdomde conventies!
  Maria haalde haar schouders op.
  - Een man met zo'n voorkomen als de jouwe mag vrouwelijke aandacht niet ontnomen worden. Je zult een meisje vinden dat meer geschikt is voor jouw leeftijd.
  Pauw mompelde:
  'Ik wil niet... ik voel me tot je aangetrokken.
  Maria glimlachte.
  - Het zal slagen!
  Nog een paar minuten praatten ze over het schoolleven en klasgenoten, toen liep Pavlik voorzichtig achteruit naar de uitgang, hij moest dringend naar het toilet. Hij had haast om zichzelf te ontlasten, om de pijnlijke jeuk en bovenmenselijke spanning te verlichten.
  Een fysiek sterke man kon zijn verlangens nog niet beheersen en een erectie verlichten. Het onbewuste verlangen naar liefde en seks met een volwassen dame overweldigde letterlijk het getrainde lichaam van een jonge atleet.
  De schooljongen rende weg, Maria wachtte niet op hem, ze verliet de school. En Pavlik ging naar huis. Ouders merkten dat hun zoon extreem somber is en nauwelijks eet.
  Moeder vroeg haar zoon:
  - Pavlik, heb je een deuce gekregen?
  De leerling zwaaide.
  - Welke onzin!
  De vader glimlachte.
  - Hij is blijkbaar verliefd geworden, niet lastig vallen met vragen, anders zal hij ontploffen.
  Pavel sloot zichzelf op in zijn kamer. Om afgeleid en ontslagen te worden, ging ik op internet en zette porno aan.
  'S Nachts sliep de jongen niet goed, de hele tijd dat hij zich de leraar herinnerde, hun laatste gesprek, schaamde hij zich voor zijn gedrag en droomde.
  Vaak worden studenten verliefd op hun leraren, zelfs als ze veel ouder zijn dan zijzelf. Ze houden van hen vanwege hun wijsheid en autoriteit. Soms beantwoorden leraren elkaar: ze houden van jeugd en schoonheid. Het komt voor dat docenten zelf proberen hun leerlingen verliefd op hen te laten worden. Maria is geslaagd. Ze verliet de school, maar had toen spijt dat ze niet op de man had gewacht en die dag niet verder met hem communiceerde.
  
  
  Hoofdstuk 6
  De volgende ochtend was Pavel nors en teruggetrokken. Hij was onbeleefd tegen zijn ouders, op school praatte hij helemaal niet met zijn leeftijdsgenoten, hij antwoordde leraren ongepast. Met opwinding wachtte hij op de laatste les - natuurkunde.
  Voor de les was het niet mogelijk om met de leraar te praten: ze liet de kinderen alleen met een bel de klas binnen en begon meteen de stof uit te leggen.
  Paul trok haar aandacht. Maria Alexandrovna keek ook wel eens naar haar geliefde leerling. Ze merkte dat de jongen bleek was en ze had medelijden met de man.
  Toen de les was afgelopen, begonnen de jongens het klaslokaal te verlaten, en Pavel raapte moed op, kwam naar voren en zei tegen de leraar:
  - Ik kwam gisteren niet achter het abstract.
  Maria vroeg:
  - Waarom ben je weggelopen?
  "Ik moest... naar het toilet gaan."
  'Je kunt na school bij mij komen,' stond de leraar toe.
  Peacock voelde zich geïnspireerd! Hij keek uit naar het einde van de les. En haastte zich meteen naar de natuurkundekamer. Maria Alexandrovna was alleen.
  "Iets wat je er vandaag niet zo goed uitziet," zei de leraar eerst. - Ben je niet ziek geworden?
  "Nee," antwoordde Pavel, "ik heb gewoon niet genoeg geslapen.
  - Het gebeurt. Wil je echt een abstract schrijven? vroeg Maria.
  Pavel knikte, hoewel beiden wisten dat dit slechts een excuus was. De leraar begon uit te leggen hoe essays worden geschreven. En Pavlik zei plotseling:
  "Misschien kunnen we de details van dit werk ergens anders bespreken?" Het is hier te druk... We hebben een datsja in Alexandrovskaya. Niemand houdt ons daar tegen.
  'S Nachts dacht de student na over wat hij tijdens de bijeenkomst tegen de leraar zou zeggen en sprak hij een voorbereide zin uit.
  Maria glimlachte, legde haar hand op de nek van de student en zei:
  - En jij bent speciaal, niet zoals de andere jongens ...
  Pavlik kromp ineen bij haar aanraking. Opnieuw voelde hij de verraderlijke beweging in zijn broek. Maar deze keer rende hij nergens heen, maar zei opnieuw over de datsja:
  - Je kunt elk moment gaan. Ik heb de sleutels, mijn ouders gaan nu niet naar Alexandrovskaya.
  Maria verwijderde haar hand en antwoordde:
  "Natuurlijk ga ik nergens heen. Maar je kunt naar mijn huis komen.
  - Wanneer kan ik binnenkomen?
  Mary haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ja, zelfs vandaag.
  - Geweldig! Pauw verheugde zich. - Ik moet nu naar de hockeyafdeling, en dan kan ik naar jou komen.
  "Laten we dan mijn telefoonnummer opschrijven," stelde de leraar voor, "je belt als je vrij bent, ik zal je vertellen waar je heen moet."
  De jongen bloeide op van geluk:
  - Zeer goed! Je bent gewoon super!
  "Alsjeblieft, vertel alsjeblieft aan niemand dat je naar mijn huis gaat."
  Pavlik knikte, het kostte hem veel moeite om zijn ogen van de borstkas van de vrouw af te houden. Op gewatteerde benen ging de schooljongen weg. Bij een nabijgelegen kiosk kocht de jongen een pakje chips en een fles cola voor zichzelf. Hij slikte gretig wat hij kocht, kalmeerde zijn nerveuze beven en voelde zich zelfverzekerder.
  Tijdens de training was Pavel actief, speelde hij ruig. Hij was de eerste die uit de speeltuin sprong, snelde naar de kleedkamer en belde de leraar. Maria Alexandrovna noemde de straat, het huisnummer en het appartement.
  
  De leraar opende de deur, glimlachte en zei:
  - Ik ben blij dat je bent gekomen. Wees niet verlegen, doe alsof je thuis bent.
  Ze droeg een mooie blauwe jurk tot op de knie, pantoffels, haar loshangend haar en lichte make-up. Maria wachtte op de jongen, haar vriendelijke glimlach hielp Pavel om onnodige opwinding te verlichten, maar hij stelde nog steeds een nogal domme vraag:
  - En we zijn hier alleen, we zullen ons niet bemoeien... je mannen?
  "Helaas ben ik nog steeds alleen," spreidde de lerares haar handen. - Kom op.
  Pavel deed zijn schoenen uit, Maria pakte zijn hand en samen kwamen ze de kamer binnen. Er stond al een gedekte tafel. Maria bereidde zich voor om haar geliefde studente te ontmoeten. Ik kocht een cake, maakte sandwiches en trok zelfs een fles droge wijn open. Er stond ook een glas met kaarsen op tafel.
  'Ik zal je later over het opstel vertellen,' zei de leraar. "Laten we eerst een hapje eten ... bij kaarslicht."
  Maria deed het licht uit en stak de kaarsen aan.
  Pavlik zei enthousiast:
  - Zo romantisch! Maar in het licht zie je er nog beter uit.
  - En ik wil romantiek, ik ben zo eenzaam ...
  'Je hebt ons, je studenten,' wierp Pavlik tegen.
  - Maar er is geen cavalier van het hart...
  Zodat ik er een kan worden! zei de jongen enthousiast. Nu was hij minder zenuwachtig dan op school, toen hij een afspraak maakte met de juf.
  Maria glimlachte weer en nodigde Pavlik uit om op de bank aan tafel te gaan zitten. Ze ging naast haar zitten en fluisterde:
  - Ik drink wat wijn en jij eet de taart. Het is met noten. Ik weet niet of je van zoet houdt.
  'Ik hou van je,' antwoordde Paul.
  - Dat is goed.
  Pavlik nam een stuk taart met een lepel en slikte het zonder enthousiasme door. De jongen at wel eens taart thuis. Maar hij hield meer van chocolade.
  Maria nam een slok wijn en zette het glas terug. Het leek onfatsoenlijk om alleen te drinken. En nog meer voor een tiener. Ze bewonderde de student in de vlam van kaarsen, vertelde Pavlik dat hij een fotogeniek en expressief gezicht had, en de figuur leek op dat van een Grieks standbeeld.
  De jongen opende zijn mond bij zulke complimenten, en de leraar nam Pavliks hand in haar hand, legde die op haar been en fluisterde:
  - Je kunt het strijken.
  De jongen bloosde, zijn hand trilde en werd meteen bezweet. Pavlik streelde zachtjes zijn been. Maria glimlachte: de aanraking van een knappe jongen is aangenaam voor het vrouwelijk lichaam. De lerares legde haar hand op Pavliks gespierde borst en begon die te masseren. De jongen ademde vaak, Maria voelde hoe sterk het hart van de tiener klopte. De man stond in brand van opwinding. Hij kneedde met zijn handen de knie van de vrouw, hij wilde ineens haar jurk uittrekken en zijn eigen kleren afscheuren. Intuïtief, sterk verlangen...
  Maar Maria realiseerde zich uit de hoek van haar bewustzijn dat ze moest stoppen om de controle over zichzelf niet te verliezen. Ze rukte Pavels hand van zijn knie, kuste de jongen op het voorhoofd en zei:
  - Oké, dat is genoeg! Laten we teruggaan naar de samenvatting.
  Pauw fluisterde:
  - Alsjeblieft... Samenvatting later. Ik heb het warm. Mag ik mijn shirt uitdoen?
  Maria wilde doorgaan met een intieme date, ze droomde ervan de naakte torso van een jonge knappe man te zien, de vrouw kon zichzelf niet bedwingen, stak haar handen uit en antwoordde:
  - Kom op, ik zal je helpen.
  En trok het T-shirt van de jongen uit.
  Het reliëf, de sierlijke tekening van de spieren van de jongen verwarmde de hitte in de maag van de vrouw nog meer, die ondraaglijk dreigde te worden. Maar Pavlik was enorm opgewonden, zijn perfectie steeg, zijn lichaam begon te glanzen van het zweet. Met trillende stem zei de jongen:
  - Dat kan, en ik zal je helpen ... je jurk uit te doen ...
  Maria knikte neerbuigend.
  - Zeker!
  Pavlik bukte zich en maakte met trillende vingers de sluitingen los...
  Maria bleef achter in een dun slipje en een beha. Pavel zag eindelijk het lichaam van de leraar bijna zonder kleren. Sierlijk, ontroerend, heel lief en erotisch.
  Pavlik zei heel oprecht:
  - Met uw genade kunt u een fotomodel worden.
  "Ik werk liever als leraar", antwoordde Maria Alexandrovna.
  De jongen streek met zijn hand over de rug van zijn geliefde leraar. Maria haalde diep adem. De aanraking van de jongen wind haar op. Ik wilde alle conventies overboord gooien en samensmelten met de jonge knappe man in extase. En Pavlik beefde van grote opwinding. Het was de eerste keer dat dit hem overkwam. De jongen werd overweldigd door emoties, instincten namen zijn geest over.
  Maria ging de jongen ontmoeten. Ze omhelsden en kusten elkaar...
  Pavlik bevond zich voor het eerst op een lovebed, hij was overenthousiast en aan het einde van de ontmoeting raakte hij zelfs uitgeput. Pas toen keek Maria op haar horloge en riep ze geschrokken uit:
  - Wauw! Het is al elf uur! Je ouders zullen zich zorgen maken. Kom op, bel ze snel en kleed je aan.
  De vermoeide Pavlik bewoog zich langzaam. Er verschenen donkere kringen onder zijn expressieve blauwe ogen. De opwinding zakte weg, maar de jongen voelde zich leeg. Maria stelde hem gerust:
  "Zo gaat het altijd na de eerste keer", kuste de vrouw Pavlik op de lippen. - Je bent een geweldige kerel! Ik voelde me goed bij je, maar onze passie is crimineel. Ik word met gevangenisstraf bedreigd als ze ontdekken dat we de grens zijn overgestoken.
  Pauw fluisterde:
  Ik zweer dat ik het aan niemand zal vertellen. Ik geef mijn erewoord.
  Maria glimlachte en vroeg:
  'En je gaat niet opscheppen tegen je vrienden?'
  Pavlik kruiste zelfs voor overtuigingskracht:
  - Niet! Hier is je kruis!
  We mogen wettelijk niet van elkaar houden. Je wilt toch niet dat je geliefde naar de gevangenis gaat?
  Peacock antwoordde zelfverzekerd:
  - Nee ik wil niet!
  Maria knikte en fluisterde:
  "Ik zou kunnen worden berecht voor het verleiden van een minderjarige.
  Pavlik schudde heftig zijn hoofd.
  - Niet! Je verleidt me niet, ik wil je zelf.
  Maria antwoordde:
  - Het geeft niet. Beschuldigd van het verleiden van de oudere.
  - Onrechtvaardige wetten!
  "De wet is goed of slecht, maar het is de wet, daar moet je rekening mee houden", zei Maria. - En jij gaat sneller naar huis. Wat zeg je tegen je ouders?
  Pauw zei:
  - Ik zal zeggen dat ik bij een vriend verbleef, we speelden computerspelletjes.
  Wat als ze om de naam van een vriend vragen? vroeg de leraar.
  Peacock antwoordde zelfverzekerd:
  - Mijn vrienden zijn betrouwbaar, ze zullen me afwijzen.
  Maria vroeg nogmaals:
  'Vertel het alsjeblieft aan niemand.
  Pavlik sloeg weer een kruis:
  "Ik zweer het op mijn moeder, ik zal het aan niemand vertellen!"
  De leraar en leerling namen afscheid.
  Thuis legde de jongen zich snel uit aan zijn ouders, plofte op het bed en viel meteen in slaap.
  De volgende dag waren er geen natuurkundelessen in de klas van Rybachenko. Hij herstelde van een romantische date, hij wilde opnieuw zijn geliefde vrouw zien, tijdens een pauze ging hij naar Maria Alexandrovna.
  Om geen extra argwaan en roddels te veroorzaken, vroeg de lerares aan Pavel om niet meer naar haar kantoor te komen als er geen natuurkundeles was, maar ze stond hem toe terug naar haar huis te gaan.
  En weer was er een romantisch diner bij kaarslicht. Alleen in plaats van wijn opende Maria een fles Coca-Cola. En toen gaf de leraar de student een massage. Pavlik voelde zich rustiger en zelfverzekerder dan voorheen, hij was klaar om de wetenschap van liefde verder te leren.
  Ze namen afscheid met tedere kussen.
  Deze keer kwam de jongen blij en opgewekt thuis. Moeder, die zijn blije ogen zag, vroeg:
  - Heb je al een vriendin gevonden?
  Pavel huiverde en bloosde, maar gaf geen antwoord.
  Moeder vroeg:
  Heb je al gezoend?
  'Nee,' loog Paul.
  - Wees voorzichtig, doe niet ondeugend. Omdat je zo jong bent...
  De man wilde niet naar instructies luisteren, hij kleedde zich uit en ging naar bed. Hij stelde zich voor dat Maria naast hem lag en viel in een zoete slaap.
  De leraar en de student begonnen elkaar in het geheim te ontmoeten. Formeel ging de jongen naar de leraar om essays te schrijven. Maar dit was slechts een dekmantel voor hun romantische liefde, die zich harmonieus ontwikkelde. De geliefden planden in de loop van de tijd om legaal te trouwen. Maria probeerde niet te denken dat hun geheime relatie zou worden onthuld totdat Pavlik meerderjarig werd, en ze zou worden beschuldigd van het verleiden van een student. Vandaag is deze visie echter werkelijkheid geworden.
  Waarom kwam het bij een maniak op om het lijk van een meisje in haar appartement te planten? Maria wilde niet geloven dat Pavlik zoiets kon. Maar de telefoon van een geliefde was stil.
  Thuis klom de lerares de badkamer in en dacht verder aan het achtergelaten lijk en haar relatie met Pavel. Nee, ze hadden geen wrede relatie, maar ware liefde! Zonder vieze gedachten en slechte bedoelingen. Waarom was het? Misschien is het allemaal niet zo erg. Misschien heeft Pavlik haar niet bedrogen, tijdens haar afwezigheid bracht hij niemand naar het appartement. Maar wie gooide dan het lichaam? Mysterie...
  Maria maakte warm water in de hoop te kalmeren. De vrouw wreef zichzelf in met een washandje en dacht opnieuw na over wat Pavlik tegen de politie zou zeggen.
  Opeens ging de deurbel.
  "Pavlusha?! dacht de leraar. - Eindelijk! Maar waarom zo laat en zonder waarschuwing?
  Ze deed haar badjas aan en haastte zich de gang in.
  
  
  hoofdstuk 7
  'S Ochtends ontmoette Krasin zijn assistent Andrei Kovalev in de buurt van het kantoor.
  'Vasya, we hebben nog een lijk,' zei Kovalev.
  'Nou, het zijn er in ieder geval geen twee,' antwoordde Krasin automatisch.
  - En weet je wie? De dame van gisteren, wiens lijk in het appartement werd gegooid.
  - Wat? vroeg Krasin.
  - Nou, degene die 's avonds werd ondervraagd.
  - Dus, uur na uur wordt het niet makkelijker!
  "Ze werd dood gevonden onder de ramen van het huis, viel uit het raam," legde Kovalev uit.
  - Is het eruit gevallen? vroeg Krasin. - Met iemands hulp?
  - Kan zijn. Ze zullen dit lijk ook aan ons ophangen.
  'Het zal tot één ding moeten worden verenigd,' zuchtte Krasin.
  De agenten kwamen het kantoor binnen.
  - Nogmaals, een onderzoek van de buren zal nodig zijn, - zei Kovalev.
  "En de identiteit van degene die in Novikova's appartement werd gegooid, moet zo snel mogelijk worden vastgesteld", herinnerde Krasin zich.
  'Hetzelfde probleem,' zwaaide Kovalev met zijn hand. Buren beweerden dat ze haar nog nooit eerder hadden gezien.
  - Er is een vondelingtattoo op het schaambeen, is er een tattoo-specialist bij ons in de buurt? Je moet erachter komen, misschien zal hij zeggen wie deze roos heeft gemaakt. Deze zijn zeldzaam.
  - Het zou nodig zijn om hem te ondervragen, net als hij, Rybachenko, allereerst. Hij weet vast wel iets. Of betrokken.
  'Dat klopt, begin bij hem,' zei Krasin.
  Geef me de telefoon, ik bel hem.
  Pavels telefoon was stil.
  - Vreemd, - zei Kovalev, - de telefoon bevindt zich buiten de netwerkzone.
  - Dus ga naar het adres, en daar ondervraag je ter plaatse, - beval Krasin.
  Kovalev vertrok, terwijl hoofdonderzoeker Vasily Krasin, in afwachting van de gegevens van het autopsieonderzoek, aan het nadenken was. Zelfs voor hem, een rechercheur met tien jaar ervaring, leek de zaak erg ingewikkeld en verwarrend. Er was niets bekend over het meisje dat in het appartement van de leraar belandde. Mooi, niet ouder dan dertig, met een originele tatoeage op een intieme plek. Ook kneuzingen op paus en borst. Het ziet er niet naar uit dat een minderjarige man haar zo zou 'strelen'.
  De resultaten van het onderzoek komen binnenkort. Waarom stierf de vreemdeling? Zeer vergelijkbaar met verstikking.
  Het valt natuurlijk te betwijfelen of de jongen deze dame naar het appartement van zijn leraar zou brengen, maar in onze wereld is alles mogelijk.
  Krasin belde de kinderkamer van de politie. Ze hadden geen materiaal over Pavel Rybachenko. Hij was er niet bij betrokken, hij stond niet ingeschreven in de kinderkamer. Maar de jongen is blijkbaar levendig. Toen ik een lerares ontmoette, had ik zelfs de sleutels van haar appartement.
  Vasily Krasin hield niet van jeugdige delinquenten. Ze zijn de meest arrogante, wrede en cynische. Vertrouwen in hun straffeloosheid. Velen hebben niets heiligs. Persoonlijk verwende minderjarige punks zijn auto, lekke banden. Kinderen zijn nu geletterd, ze weten dat ze tot hun veertiende bijna niets zullen hebben. En na je veertiende moet je een zeer ernstig misdrijf plegen om naar een speciale school of bovendien naar een kolonie te worden gestuurd. En de voorwaarden zijn kort, en de zones zelf zijn vergelijkbaar met kinderkampen. Ze nemen veroordeelde jongens mee op excursie, er is een computerruimte en een zwembad.
  Nee, de huidige jeugdzone is helemaal geen dwangarbeid. De jongens zwaaien en werken niet. Ze vertrekken na de zone die is opgeleid in de specialiteit. Humanisme met betrekking tot jeugdige schurken is gefokt, en ze gebruiken het. Ze zijn nergens bang voor.
  Als een tiener een moord pleegde en daarna misschien ook de leraar uitschakelde, kon hij voor tien jaar geschorst worden. We redden de samenleving in ieder geval voor een tijdje van zo'n monster. Maar heeft Paulus iets met deze misdaden te maken?
  Professionele intuïtie vertelde Krasin dat Rybachenko geen moorden heeft gepleegd. Het was echter noodzakelijk om de jongen te ondervragen.
  In ieder geval besloot Vasily Krasin om Pavel een flinke knauw te geven. Ik vraag me af wat voor soort relatie hij had met de overleden leraar?
  Mooie vrouw. Waarom eenzaam? Geen man, geen kinderen. Hoewel haar uiterlijk erg aantrekkelijk is. Zo'n dame kan het hoofd draaien van elke seksueel geile tiener. Als hij wil.
  Bindt liefde hen, misschien zelfs seks? De lerares schrok gisteren toen ze hintten dat we een minderjarige in de gevangenis konden zetten voor het verleiden van een minderjarige. Het is jammer om een mooie vrouw onder druk te zetten en te arresteren. Uitgebracht op een abonnement, maar het is zoals het is. Er is zelfs een schuldgevoel. Kovalev had gisteravond naar Pavel moeten worden gestuurd. Of ga zelf. Al worden we niet extra betaald voor de verwerking. Misschien zou er geen tweede lijk zijn...
  
  
  Hoofdstuk 8
  Kovalev vond Rybachenko's appartement snel. Geopend door de moeder van Pavel. Andrei stelde zich voor, zei dat hij de man een paar vragen wilde stellen.
  - Heeft Vadim een verklaring geschreven? vroeg de vrouw. "Ik smeek je, raak de jongen niet aan!" Hij verkeert in een ernstige depressie.
  'Vertel me wat er met je is gebeurd en welke verklaring Vadim heeft geschreven,' vroeg Kovalev.
  - Ja, tegen de leraar. Wil je Pavlik niet naar haar vragen? de vrouw was verrast.
  - Het gaat over de leraar die ik nodig heb om informatie te krijgen.
  "Stoor uw zoon nog niet, alstublieft!" Pavels moeder smeekte. - Hij gaat weg van ... Zie je, Pavlik wilde zichzelf de handen opleggen, hij had al een strop gemaakt. Nou, Vadim zag... Nu is Pavlik een beetje gekalmeerd, hij wil met niemand communiceren. Laat me je alles vertellen wat ik weet, laten we naar de keuken gaan.
  - Wat is er met je gebeurd? vroeg Kovalev, die aan de keukentafel ging zitten.
  - Pavlik had grote ruzie met zijn vader. Vanwege deze leraar. Ik ben de schuldige. Hij liet zijn jas in de gang liggen. Ik pakte het op en er vielen sleutels, niet die van ons, eruit en de telefoon van mijn zoon. Ik kon het niet laten, ik keek met wie Pavlik aan het praten was. En ik vond een liefdesbrief...
  - Met de leraar? Kovalev vermoedde.
  - Met haar. Ik zag deze dame op school. Ze is twee keer zo oud als haar zoon. Pavlik is nog een kind. En daar is het dan... Ik was in shock, liet ik aan mijn man zien. Vadim werd boos, nam de sleutels en telefoon van Pavlik af, beloofde met zijn tante te praten. De jongen is hysterisch...
  - En waar was Vadim die nacht? Kovalev bleef vragen.
  - Op het werk. Hij werkt als bewaker op de basis. Drie dagen later.
  - Wanneer ben je van huis vertrokken?
  'Gisteravond was hij om acht uur.
  - En daarvoor, eergisteren, was uw man thuis? vroeg Kovalev.
  Ja, ik was thuis. Ik had ruzie met Pavlik, we keken de hele avond toe zodat Pavlusha zichzelf niets aandeed. Nu is Pavlik depressief, raak hem niet aan, ik smeek je.
  - Oké, ik begrijp het, ik verlaat de agenda, zodra de zoon een beetje weggaat, laat hem naar onze onderzoekscommissie komen. En Vadim zal hetzelfde moeten worden gevraagd.
  - Oké, ik zal het doorgeven.
  - Vertel me, waar zijn de sleutels die Vadim meenam? Kovalev stelde een belangrijke vraag.
  'Dus hij heeft,' de vrouw haalde haar schouders op, 'hij draagt het waarschijnlijk bij zich.
  - Duidelijk. Vertel me alsjeblieft, en in de nacht na de ruzie met Pavel, is Vadim zeker niet het huis uitgegaan?
  - Ik denk het niet. Ik ging naar bed, hij bleef om voor Pavlik te zorgen.
  - Duidelijk! Dus je weet het niet zeker. Op welke basis werkt Vadim?
  - Op onze groentebasis in de kuststreek. Ik moet 's avonds naar huis komen, ik zal je vertellen dat je bent gekomen.
  Kovalev verliet het appartement en belde onmiddellijk de onderzoekscommissie naar Krasin:
  - Vasja! Er is een verdachte! Moet dringend naar de arrestatie.
  Wie gaan we arresteren? vroeg Krasin. - Deze schooljongen?
  We zullen de student later behandelen. Zijn vader! Hij is in zaken en hij heeft de sleutels van het appartement van de leraar, 'legde Kovalev uit.
  
  Vadim Rybachenko werd rechtstreeks van zijn werkplek naar de onderzoekscommissie gebracht. Hij werd samen ondervraagd door Kovalev en Krasin. Kovalev nam het initiatief.
  'Nou, vertel me eens wat je in het appartement van de leraar hebt gedaan,' beval Kovalev.
  - Welke leraar? vroeg Vadim, ontevreden over het feit dat hij voor de onderzoekscommissie werd gebracht.
  'Degene die medelijden had met uw zoon,' verduidelijkte Kovalev. - Wij weten alles!
  - Oh, je hebt het over deze teef. Ik ben nog nooit in haar appartement geweest.
  Kovalev sloeg met zijn vuist op tafel:
  - Lieg niet! Je krijgt levenslang voor dubbele moord! De enige manier om schuldgevoelens te verlichten, is door ons de hele waarheid te vertellen.
  De verdachte rolde met zijn ogen.
  - Dubbele moord? Wie is er vermoord? Wat ben jij? Ik weet niets!
  'Mijn hut staat aan de rand, ik weet van niets', zei Kovalev sceptisch. - En wie nam de sleutels van de zoon naar het appartement van de leraar, beloofde om met deze dame af te rekenen?
  'Ik... ik ben niet bij haar geweest,' zei Vadim opgewonden, 'ik ben niet bij haar in de buurt geweest.
  - Je liegt! De buren hebben je gezien! - Kovalev heeft gelogen. - Wil je een face-to-face?
  - Ik was daar niet! Eerlijk! Pavel zei dat ze op vakantie was gegaan. Ik wilde gewoon met haar praten. Later, als hij terugkomt.
  - Nou, hoe heb je gepraat? vroeg Kovalev boos. Heb je het uit het raam gegooid? Als je ons niet de waarheid vertelt, gaan we fysieke maatregelen toepassen!
  De man zakte volledig ineen, zijn handen trilden, hij zei opnieuw:
  - Toegegeven, jongens, ik was er niet ...
  Krasin overhandigde de verdachte een foto van de overleden vreemdeling en zei nogal beleefd:
  - Kijk alstublieft naar de foto. Wat weet je over deze vrouw?
  Vadim nam de foto in zijn handen en antwoordde:
  - Er is niets bekend. We zijn geen bekenden.
  - En als je goed nadenkt? vroeg Kovalev. - Kijk eens van dichterbij.
  'Ik ken haar niet zeker! drong Vadim aan. - Ik zie het voor het eerst.
  - Wat deed je in de nacht van eenentwintigste augustus? vroeg Krasin.
  - Eergisteren? Was de hele nacht thuis. Mijn zoon en ik hadden ruzie, ik ging nergens heen.
  - En waar ging je van je werk gisteravond? vroeg Kovalev.
  - Ik ging nergens heen! Was de hele tijd aan het werk. Collega's kunnen bevestigen. Waar verdenk je mij van?
  "Zie je," zei Krasin, "het lijk van een vrouw werd gevonden in het appartement van de leraar, en die nacht werd de leraar zelf uit het raam gegooid. Je had de sleutels van haar appartement en je motief was om met de minnares van je zoon af te rekenen.
  Maar ik was er niet! Ik zweer!
  'Laten we hem naar de rechtbank sturen om de arrestatie voor twee maanden goed te keuren. Laat hem zitten, nadenken, misschien herinnert hij zich wat hij ons zal vertellen, - bleef de verdachte Kovalev bang maken.
  Maar Krasin voelde dat de man niet echt in dat noodlottige appartement was. Vadim Rybachenko werd op borgtocht vrijgelaten.
  Maar de situatie is niet opgeklaard. Om licht te werpen op zo'n mysterieuze misdaad, zou de identiteit van het gegooide meisje kunnen worden achterhaald. Ik moest de prostituees die in het gebied werken vragen, nogmaals de buren interviewen, het rapport van de vermisten bestuderen. Maar eerst stuurde Krasin Kovalev naar een tattoo-specialist.
  Andrei kwam terug, raadselachtig glimlachend.
  'Vasya, je zult vallen,' zei Kovalev. - De tatoeage op het lichaam van onze vreemdeling is een teken van een seksslaaf van de sekte van de Orde van de Verlichters.
  - Wat? vroeg de verbaasde Krasin. - We hadden gewoon niet genoeg seksslavinnen...
  "Zulke delicate rozen op de pols en het schaambeen worden in de sekte gemaakt voor meisjes die worden gebruikt voor seksuele genoegens," bevestigde Kovalev.
  - Ben je erachter gekomen wie zulke tatoeages precies maakt? vroeg Krasin.
  - De specialist heeft geen namen genoemd. Hij weet niet wie in onze stad met zulke tekeningen bezig is.
  - Wat voor sekte?
  - Erg groot. In de VS is het hoofdkantoor, en we hebben vestigingen in verschillende steden.
  Is dit niet dezelfde sekte die Brown beschreef in zijn sensationele roman? vroeg Krasin. - Was aan het lezen?
  - Nee, ik heb het niet gelezen en niet de film gezien die gebaseerd is op het boek, maar een tattoo-specialist vertelde me al over de roman van Brown. Illuminators zijn gebouwd op een soortgelijk principe, maar ze hebben een grotere sekte, in ons land zijn er vestigingen in Moskou en ergens anders. In St. Petersburg lijkt er geen filiaal te zijn.
  "Eigenlijk zou een vrouw zichzelf een roos kunnen maken volgens het model, zonder in te gaan op de details van wat zo'n tatoeage zou kunnen betekenen", opperde Krasin.
  'Het zou best kunnen,' beaamde Kovalev. - Mijn overleden vader heeft de resten van een tatoeage op zijn arm laten verwijderen. Hij kwam uit het leger en zag ergens op het strand een tatoeage van een man in de vorm van een zon met stralen op de rug van zijn hand. Ik wilde hetzelfde. En zijn vriend sloeg de tatoeage goed. Hij maakte zijn vader volgens de beschrijving. Daarna merkte mijn vader dat de mannen, die eruitzagen als ervaren veroordeelden, hem begonnen te benaderen met de woorden: "Hallo, bro!" Toen hij eenmaal in een elektrische trein zat, ging een getatoeëerde urka naast hem zitten en vroeg: "In welke zone heb je gezadeld?" Papa zat nooit en vond de les niet leuk. Dus ik vertelde hem dat hij niet veroordeeld was. "En waarom heb je dan een tatoeage laten zetten?" Het bleek dat zijn naam in het criminele milieu betekent: "Hallo dieven." Dit wordt in de zone gedaan door degenen die veroordeeld zijn voor grote diefstallen. Papa besloot de tatoeage te laten zetten. En hij maakte ze niet meer.
  'Het gebeurt,' glimlachte Krasin. - En toch moet de versie van onze vreemdeling die tot een sekte behoort zorgvuldig worden gecontroleerd.
  "Oké, ik zal het druk krijgen, ik zal op internet surfen", zei Kovalev.
  
  
  Hoofdstuk 9
  Uit het onderzoek bleek dat de vreemdeling werd gewurgd door in de halsslagader te knijpen. Zoals verwacht Krasin. Het blijft om de identiteit van de overledene te achterhalen.
  Kovalev verscheen weer met een raadselachtige glimlach.
  - Luister, mijn vriend Vasya! Ik ben erachter gekomen, zo lijkt het. onze vreemdeling. Je raadt nooit wie ze is.
  - Wel, wie is het? vroeg een geïntrigeerde Krasin.
  - Laat me je alles in volgorde vertellen. Ik begon te zoeken naar materiaal over de sekte en haar filialen in ons land. Ik kwam een bericht tegen dat onlangs een vrouw is gearresteerd in Anapa voor de moord op een BDSM-regisseur ...
  - BDSM - is dit perverse porno met elementen van geweld? - Krasin verduidelijkt.
  - Het is dezelfde, harde seks met dwang, pijn, vernedering, - bevestigde Kovalev. - Dus de vrouw die in Anapa is gearresteerd, behoort ook tot de sekte van de Illuminators, of beter gezegd, ze komt uit hun filiaal in de stad Sochi. In Anapa nam ze deel aan het filmen en stak vervolgens haar regisseur met een mes.
  - Onze dame, die is vermoord in St. Petersburg, wat heeft zij te maken met de Anapa-moord? vroeg Krasin.
  "Misschien niet," antwoordde Kovalev. "Ik raakte net geïnteresseerd in wat de overleden regisseur heeft neergeschoten. Achintsev zijn achternaam ...
  - Wil je zeggen dat onze dame met hem speelde? suggereerde Krasin.
  - Ik heb de overledene niet gezien in de films van Achintsev. Maar in een andere soortgelijke opname door de Amerikaanse studio King, gespecialiseerd in BDSM, Vasya, herkende ik haar! Uiterlijk, tatoeage... Wijlen onze dame is een Amerikaanse pornoactrice.
  - Je verwart niets? Krasin was verrast. Hoe kon een Amerikaanse vrouw volledig naakt zijn in een gewoon appartement in Sint-Petersburg?
  - We zullen het moeten uitzoeken. Maar de naam van de overleden actrice, degene waaronder ze speelde, Lucy Starr.
  'Dit is in ieder geval iets,' zei Krasin. - Toch moet je uitzoeken hoe ze in St. Petersburg terecht is gekomen.
  "Hoogstwaarschijnlijk is ze naar binnen gevlogen om deel te nemen aan de opnames", opperde Kovalev.
  'Heel goed mogelijk,' beaamde Krasin. - Zoek uit wie in St. Petersburg gespecialiseerd is in BDSM, waar en wanneer Lucy de laatste keer aan het filmen was.
  Kovalev stond voor een moeilijke taak. Opnieuw moest ik op internet graven, communiceren met de beroemdste figuur in de porno-industrie in de stad, informatie zoeken over Lucy en haar sekte. Er kon geen informatie worden gevonden over wat wijlen Lucy Starr in St. Petersburg deed. Maar de pornodealer vertelde Andrey dat Lucy volgens geruchten inderdaad in Rusland is gefilmd door pornoregisseur Vladimir Achintsev, die een paar dagen geleden in Anapa is vermoord.
  Kovalev nam contact op met Anapa, vroeg om informatie over de moord op Achintsev en dook opnieuw in de jungle van internet.
  De volgende dag rapporteerde hij aan Krasin:
  - Het was mogelijk om de echte naam van het meisje vast te stellen - Lyudmila Starkova. Zoals ik al eerder zei, speelde ze in porno onder de naam Lucy Starr. Ze is als kind uit Oekraïne gehaald, samen met haar ouders was ze lid van de Illuminator-sekte. Er is een veronderstelling dat het meisje van kinds af aan een ernstige psychologische behandeling heeft ondergaan, ze werd gedwongen om porno te doen en vervolgens een seksslaaf werd.
  - En wat, in feite, seksuele slavernij is wijdverbreid in Amerika? vroeg Krasin.
  - Ja, het is gebruikelijk. En er is pedofilie. Dit alles wordt in de doofpot gestopt omdat het wordt gebruikt en bedekt door de Amerikaanse heersende elite, die op de een of andere manier verbonden is met de Illuminators. Het materiaal dat ik zelfs voor mij vond was een schok. Van jongs af aan, dwang, vieze seks...
  - Hoe zit het met onze zaak? vroeg Krasin.
  - We moeten de laatste schietpartij van Achintsev bestuderen. Misschien is er een aanwijzing. Het is mogelijk dat de overledene met hem speelde en vervolgens naar St. Petersburg verhuisde.
  'Vraag materiaal aan over de moord op de regisseur, neem contact op met Anapa,' beval Krasin.
  - Al aangevraagd. Zodra er iets interessants gebeurt, laat ik het je weten.
  
  
  Hoofdstuk 10
  Het bleek dat de onderzoekscommissie van Anapa de laatste opnames heeft van wijlen Achintsev. Kovalev bekeek de verzonden kopie van het dossier en het materiaal over de moord. Een paar minuten later deelde hij informatie met een collega:
  - Wijlen Lyusya Starkova was aan het filmen vlak voor de moord op de regisseur in zijn huis in Anapa, samen met een andere actrice, dezelfde die nu wordt vastgehouden voor de moord op hun regisseur.
  'O, ik hoop dat Lucy in ieder geval niet bij deze moord betrokken is,' zei Krasin.
  - Hoe te weten, hoe te weten, - antwoordde Kovalev.
  "We hadden nog steeds niet genoeg om met de pornoregisseur om te gaan", zuchtte Krasin.
  - Je zult zweren, maar er is niet alleen een pornoregisseur, er zit ook een maniak in de zaak.
  'Kom op, vertel me meer,' vroeg Krasin.
  - Ik zal je vertellen wat ik ontdekte. Het blijkt dat de laatste opnames van onze mysterieuze vondeling Lucy net op de dag van de moord op de regisseur was. Filmde een vreselijke onzin met het sadisme van meisjes in de natuur. Na de opnames stak de tweede actrice de regisseur met een mes neer. Ze werd gepakt op de plaats van het misdrijf.
  - Op heterdaad betrapt? zei Krasin.
  Ja, met een mes. Daar was de voormalige officier van justitie op vakantie. Hij organiseerde alles, liet de verdachte niet vertrekken, vertrapte de voetstappen op de parkeerplaats van de directeur en trok zijn spullen weg. De politie is gebeld, de verdachte is meegenomen, nu zit ze in de onderzoekscommissie van Anapa. Het meisje zwijgt, wil helemaal niets zeggen. Maar het meest onverwachte was de expertise. Zojuist gemeld: naast de vingers van de vermoedelijke actrice zijn op het mes ook vingerafdrukken gevonden van de Tula-maniak, die wordt toegeschreven aan vijf moorden in de buurt van Tula en meerdere in de stad Sochi. Maar de identiteit van de seriemoordenaar is nog niet vastgesteld.
  - En volgens ons onderzoek werden de vingers van de gezochte maniak niet gevonden in het appartement van de leraar, toch? - opnieuw gespecificeerd Krasin.
  Ja, ze hebben het niet gevonden. Maar het zou leuk zijn om het nog eens te controleren.
  'Breng de informatie naar de deskundige,' beval Krasin. 'Al denk ik niet dat de afdrukken gevonden zullen worden na hercontrole.
  Kovalev vertrok en Krasin was in gedachten verzonken. De onderzoeker geloofde niet dat de lerares zelf uit vrije wil uit het raam sprong. Hij sprak met deze vrouw. Ze zijn niet in staat tot zelfmoord!
  In haar appartement werden geen sporen van Vadim Rybachenko of de Tula-maniak gevonden. Het is onwaarschijnlijk dat ze betrokken waren bij de dood van de actrice en vervolgens de leraar.
  Vreemd, maar Krasins gedachten waren plotseling op de Tula-maniak gericht. Ergens in het diepst van zijn ziel voelde hij intuïtief dat hij deze maniak zou vinden, wiens naam niet bekend was bij de autoriteiten. Vasily besloot alle informatie in de database over de seriemoordenaar te bestuderen. Er was een reden: de maniak kruiste het pad van de overleden actrice op Utrish, zijn betrokkenheid bij de zaak die Krasin onderzoekt, werd niet uitgesloten.
  Intuïtie. Vasily gebruikte het op school. Intuïtief vond hij antwoorden op vragen die hem zorgen baarden, waarbij hij soms onverwachte resultaten van voetbalwedstrijden voorspelde. Hij wist niet hoe het werkte. Je hoefde alleen maar te denken, de beschikbare informatie in de hersenen 'aan te sturen' en de beslissing kwam vanzelf, als een inzicht. En op het werk, grotendeels dankzij zijn professionele intuïtie, is Krasin er al in geslaagd om verschillende zeer gecompliceerde gevallen op te lossen. Hij had een goede reputatie bij de onderzoekscommissie.
  En nu bestudeerde Krasin zorgvuldig het ontvangen materiaal en voelde een intuïtieve signaalverlichting: de vermiste jongen is de Tula-maniak!
  Vervolgens werden in de buurt van Tula binnen een paar dagen vier mensen tegelijk vermoord. En een schooljongen verdween, wiens lichaam niet werd gevonden. Dit verlies werd toegeschreven aan een onbekende moordenaar. Maar om de een of andere reden begon niemand de jongeman destijds goed te controleren op betrokkenheid bij de moorden. Toen doken de vingers van de moordenaar, die geërfd had in de Tula-regio, op in Sochi, en recentelijk in Utrish bij Anapa.
  Maar er zijn geen vingerafdrukken van de vermiste Boris Solntsev in de archiefkast. Het is heel goed mogelijk dat de jongen dezelfde Tula-maniak is.
  Dit was echter slechts een aanname die getest moest worden. En hier is hoe een naakte Amerikaan in een paneelhuis in St. Petersburg belandde, Krasins intuïtie zweeg nog steeds. Hij concentreerde zich keer op keer, maar er kwam geen antwoord. Er was alleen vertrouwen dat de Tula-maniak niet betrokken was bij de moorden in St. Petersburg.
  Krasin besloot een foto van de vermiste schooljongen te vinden. Het was ook noodzakelijk om een zakenreis naar Anapa te regelen om het meisje dat daar werd vastgehouden te ondervragen om kennis te maken met de actrice die stierf in St. Petersburg. Hoogstwaarschijnlijk kent de verdachte ook de Tula-maniak, aangezien de vingerafdrukken van beide op hetzelfde mes staan.
  Krasin vroeg Kovalev om contact op te nemen met Tula en dringend om een foto te vragen van de tiener die daar vermist is, wie dan ook, zelfs een schoolfoto, als de man maar goed herkenbaar was. De onderzoeker zelf begon zich voor te bereiden op een reis naar het Krasnodar-gebied. Hij wilde Kovalev meenemen, maar alleen Krasin werd vrijgelaten, Andrey beloofde het voor het einde van de week af te maken, een korte vakantie te nemen en zich bij zijn baas te voegen. Blijf tegelijkertijd meerdere dagen aan zee: helemaal eind augustus is het goed in het zuiden, het water is warm, er zijn niet zoveel vakantiegangers.
  Kovalev belde Anapa, waarschuwde voor het aanstaande bezoek van Krasin.
  'Vasya, ik was het overal mee eens,' zei hij tegen de onderzoeker. - Het vliegtuig is 's nachts, morgenochtend ben je in Anapa. Vanaf tien uur wordt u verwacht in de onderzoekscommissie. Je kunt geen hotel huren, ze beloofden je te helpen met huisvesting. De zaak wordt behandeld door Kapitein Bergman. En ik probeer zaterdag te komen.
  
  
  Hoofdstuk 11
  De nacht was slapeloos, maar de verwachting van een ontmoeting met de zee, evenals het verlangen om de wirwar van een complexe materie te ontrafelen, vervulden Vasily's ziel met de verwachting van iets vreugdevols en zinvols. Vanaf het vliegveld reed hij meteen naar het busstation, gooide zijn spullen in de berging en haastte zich naar het dichtstbijzijnde strand. Gelukkig wist ik dat het strand vlakbij het treinstation ligt, op slechts een paar minuten lopen. Als kind rustten Vasya en zijn ouders in Anapa. Hoe oud was hij toen? Jaar twaalf. Ze stopten in Dzjemet, in een privésector, niet ver van het treinstation. Vasya liep met zijn ouders langs de kust naar het stadscentrum, en eenmaal alleen zwom hij ook op het strand bij het busstation. Een sterk verlangen om vertrouwde plaatsen weer te zien, maakte zich van Krasin meester. Bovendien was tot tien uur genoeg tijd.
  Vasily herinnerde zich die kindervakantie nog. En de privésector met een houten toilet op straat, en een nieuwsgierige grootmoeder-meesteres van een jaar of zeventig, die de jongen graag vroeg naar Sint-Petersburg, zijn schoolaangelegenheden. Ik vraag me af of de oude dame nog leeft? Hoe oud is zij nu? Ongeveer negentig jaar, niet minder. Maar in het zuiden leven ze langer. Het zal mogelijk zijn om op de een of andere manier te bezoeken, om te zien of haar huis bewaard is gebleven, die daar nu woont.
  Vasily hield van de zee, en hij hield ervan in Anapa. Het is jammer dat het me niet gelukt is om hier minstens één keer te komen. Met zijn ouders was hij toen op de Krim, in zijn studententijd ging hij naar Adler naar een sportkamp van de universiteit. En dan werken, zelfs de zieke moeder moest voor haar vader zorgen, die na de dood van zijn moeder helemaal overging. Het was niet naar het zuiden.
  En hier is een nieuwe langverwachte ontmoeting. Het strand zelf is weinig veranderd. Allemaal hetzelfde zand, allemaal hetzelfde landschap. Er waren alleen meer kraampjes bij de ingang en er was een sterkere geur van modder.
  Een lichte frisse zeebries dreef de golven voort. Sommige vakantiegangers, voornamelijk jongens, zwommen. Vasily wilde ook zwemmen. Maar hij liet zijn zwembroek in de berging. Hij zal nog tijd hebben om een duik te nemen, nu kun je gewoon je voeten in het water dompelen en op zaken gaan, binnenkort tien, zullen ze op hem wachten. En dan zal hij beslissen over huisvesting ...
  Op het busstation noemde Krasin nogmaals het adres van de onderzoekscommissie en de naam van de rechercheur, waarna hij in een stadsbus stapte.
  De moordzaak op Utrish werd geleid door een zekere Bergman. I.E. zijn initialen. Op school had Krasin een natuurkundeleraar Bergman Efim Borisovich. Is het geen familielid? En er is ook een heel bekende regisseur met zo'n achternaam...
  Er waren veel mensen in de bus, Krasin stond niet ver van de achterdeur. Bij de bushalte kwam een meisje de salon binnen. En Vasily's blik was meteen op haar gericht. Een lange, slanke blondine in een strak pak viel met haar schoonheid op in de menigte vakantiegangers en lokale bewoners die vanmorgen de bus vulden.
  Vasily keek graag naar mooie vrouwen. Soms, als hij ergens aan dacht, leken zijn ogen zich op een mooi gezicht te vestigen. En nu dacht hij aan het komende gesprek met Bergman en staarde hij als in meditatie naar het meisje. Ze keek boos naar de man die naar haar keek. Deze blik zei welsprekend: "Waar sta je naar te staren? Kom niet in mijn buurt, kijk de andere kant op! Ik ga je niet ontmoeten!"
  Maar Krasin dacht er niet eens aan om kennis te maken, een gesprek te beginnen. Hij wist helemaal niet hoe hij met meisjes kennis moest maken, was niet verliefd en verlegen met het andere geslacht. Misschien is dat de reden waarom hij op zijn vijfendertigste geen gezin stichtte. In zijn studententijd had hij een vriendin die hem leuk vond. Maar de zaak bereikte de burgerlijke stand niet. Het meisje vond zichzelf een soort ondernemer, maar Vasily vocht niet voor haar. Toen was er een slepende affaire met een buurvrouw in de voordeur, die langzaamaan wegebde. Krasin was vrij, zijn hart en geest waren niet in beslag genomen door liefdeservaringen.
  De expressieve blik van de vreemdeling verwarde Vasily. Hij kwam uit zijn mini-meditatie en keek uit het raam. Krasin was een beetje zenuwachtig: hij wist niet hoe zijn collega's hem zouden ontmoeten en hoe de opsporingsacties zouden verlopen.
  Bij zijn bushalte stapte een meisje in een pak voor hem uit. Krasin volgde haar, een paar passen achter haar: hij moest dezelfde kant op.
  Plotseling draaide de vreemdeling zich om en stopte. Opnieuw was ontevredenheid, zelfs woede, te lezen in haar blik: "Waar ben je aan gehecht geraakt, man?! Direct afstappen!" Krasin was zelfs bang dat de dame iets grofs tegen hem zou zeggen. Maar het meisje zei niets, draaide zich om en versnelde haar pas.
  Vasily ging naar de kiosk, wachtte tot de ontevreden jongedame uit het zicht was.
  In de onderzoekscommissie wendde Krasin zich tot de wachter:
  - Ik tegen Bergman.
  De man antwoordde:
  - Ga nu de trap op naar de tweede verdieping, ga dan links door de gang tot het einde. Kamer tweehonderdtwaalf.
  Bij de studeerkamer stopte Vasily besluiteloos en probeerde zijn opwinding te bedaren. Hij is een rechercheur met een stevige reputatie, maar om de een of andere reden maakt hij zich toch zorgen. Als kind maakte ik me zorgen als ik vreemden moest bezoeken. Nog niet geslapen...
  Vasily wilde net kloppen, toen plotseling de deur voor zijn neus openzwaaide. Hetzelfde meisje uit de bus keek het kantoor uit! Ze schreeuwde in grote opwinding naar Vasily:
  - U?! Wat gun jij jezelf?! Wie heeft je hier binnengelaten?
  - Ik... ik moet rechercheur Bergman spreken...
  Nou, ik ben Bergman. En wie ben jij?
  - Ik ben een rechercheur uit St. Petersburg. Hier heb ik een certificaat bij me, - Krasin haalde zijn certificaat tevoorschijn. Je had gewaarschuwd moeten zijn voor mijn komst.
  Het meisje was verrast:
  - Dus je komt uit St. Petersburg?
  Basil bevestigd:
  - Ja, ik kom uit St. Petersburg. Onderzoeker van de onderzoekscommissie. Krasin is mijn achternaam. Ben je niet gewaarschuwd?
  - Petrov zei ... Sorry, maar de chef zei dat er een onweersbui van de rechercheur in St. Petersburg zou aankomen, een fanatiek werk, het was nodig om voor hem al het materiaal voor het onderzoek naar de moord op de regisseur op Utrish voor te bereiden . Dus dat betekent jou?
  - Ik ben geen onweersbui en geen fanatiekeling, maar, echt, ik ben geïnteresseerd in de moord op de regisseur, - antwoordde Krasin. 'Ik moet uw beklaagde interviewen. Haar vriend is vermoord in onze stad.
  'Ik dacht dat je er anders uit zou zien,' glimlachte Bergman. - En in de bus kwamen we ineens met elkaar in botsing. Ik had haast om te werken, de baas bedroog me. Een van jullie heet Petrov...
  - Kovalev belde, ik weet niet wat hij over mij zei. En hij heeft me niet verteld dat je een vrouw bent. Ik dacht dat de man de zaak leidde.
  'Mijn naam is Inna, je kent mijn achternaam,' stelde het meisje zichzelf voor. - Naar kantoor gaan. Wanneer wilt u de beklaagde verhoren?
  'Het liefst vandaag,' antwoordde Krasin. "Maar ik moet nog een paar dagen ergens neerstrijken. Ik liet mijn tas met spullen in de berging op het busstation.
  - Ja, Petrov vroeg me naar huisvesting. We zijn vrij, ik nodig je uit om ons te bezoeken, mijn moeder en ik wonen in een privéhuis in de buurt van de zee. In de zomer verhuren we een paar kamers aan vakantiegangers, nu zijn de mensen al vertrokken. Als het bij je past, ben je van harte welkom. Ik zal geen geld van je aannemen.
  Krasin herinnerde zich zijn werknemer en zei:
  - Overmorgen moet ook mijn assistent Kovalev komen, degene die Petrov heeft gebeld.
  "En we hebben genoeg ruimte voor hem", antwoordde de gastvrije Inna. - Hoe kan ik je bellen?
  - Je kunt gewoon op naam. Mijn naam is Vasiliy.
  - En door patroniem?
  "Beter zonder een patroniem," zei Krasin, en voegde eraan toe:
  - Onze leraar op school was Bergman Efim Borisovich. Toen ik hier reed, dacht ik dat je een familielid van hem was. Misschien zelfs een zoon. En je bleek een meisje te zijn.
  - Nee, Efim Borisovich is niet ons familielid. Mijn vaders naam was Eugene. Ja, het was een beetje grappig. Ik dacht dat je een rokkenjager was, je gaat me achtervolgen.
  - Sorry, maar ik wilde niemand achtervolgen, ik volgde je bij mijn halte. En ik was helemaal geen rokkenjager, ik heb gewoon niet genoeg geslapen vandaag, ik dacht niet goed na.
  Toen, bij de halte, voelde Inna zich plotseling ongemakkelijk, stopte abrupt en keek om zich heen. De sportieve man in het witte overhemd en het marineblauwe jasje die haar in de bus brutaal had aangestaard, volgde haar nu. Inna had haast om te werken, ze wilde helemaal niet met boeven communiceren. Ze had op een onbeschofte manier een stalker kunnen sturen, maar de man keek haastig weg en bleef achter. Nu stond hij, een nogal knappe jonge onderzoeker, bescheiden voor haar, en Inna schaamde zich een beetje.
  'Ik zie dat je geen rokkenjager bent,' zei het meisje verzoenend. - U kunt ons nu bezoeken. Neem een paar uur een pauze van de weg. Ik bel mijn moeder. Ze zal blij zijn. Schrijf het adres op...
  - En wanneer is het mogelijk om met de onderzochte persoon samen te werken?
  Laten we vandaag om drie uur gaan. Zal het bij je passen?
  - Volledig.
  - Goed. Ik zal alles voorbereiden. Hoop zal hier worden geleverd.
  "Ik zou ook graag een zakenreis vieren", zei Krasin.
  - Het is op elk moment in het kantoor op de begane grond.
  
  
  Hoofdstuk 12
  Vasily ging naar het busstation voor een tas en vond toen het adres dat door Inna was aangegeven. De rechercheur van St. Petersburg ontmoette Inna's vriendelijke moeder, ging naar de voorgestelde kamer, sliep een beetje en ging het meisje dat verdacht werd van moord, ondervragen.
  Haar naam was Hoop. Ze reageerde praktisch niet op vragen. Met een glazige, onverschillige blik op de muur gefixeerd, leek de beklaagde niet te hebben gehoord waar haar naar werd gevraagd.
  Dus toen Krasin hem vroeg of ze Lucy Starr of Lyudmila Starkova kende, deed het meisje niet eens haar mond open, trok zelfs geen wenkbrauw op.
  "Dat doet ze altijd", zei Inna, die op kantoor aanwezig was. Stil, zegt niets. Staren naar een punt op de muur, zelfs dansen ervoor - geen zin.
  'Nou, dat is haar goed recht,' antwoordde Krasin vriendelijk. - Ze wil het niet vertellen, we kunnen wel zonder haar getuigenis. En ik heb een verrassing voor dit meisje.
  De rechercheur legde een schoolfoto van Boris, die was verzonden vanuit de regio Tula, voor de persoon in kwestie. Maar Nadezhda bleef wezenloos naar de muur staren.
  'Hoe dan ook, kijk alsjeblieft eens,' zei Krasin liefdevol. Je vriend is misschien veranderd, maar je moet hem leren kennen.
  Vasily bracht de foto naar het gezicht van het meisje. Tegelijkertijd keek hij aandachtig naar haar reactie.
  Hope keek met tegenzin naar de foto. En meteen huiverend! Ze huiverde beslist, Krasin begreep het goed. De bleke wangen van het meisje begonnen voor haar ogen te blozen van de stijgende opwinding.
  De onderzoeker zegevierde: je kunt de reactie van het lichaam niet verbergen! Zijn gok bleek juist te zijn: Nadezhda kent de maniak heel goed.
  "We moeten het eruit persen", dacht Krasin en vroeg:
  - Vertel me waarom Boris de regisseur heeft vermoord.
  - Hij... door mij, - sneed uiteindelijk door de stem van de beklaagde.
  'Dat dacht ik al,' zei Krasin.
  Nee, hij heeft niet vermoord! Hoop herinnerde het zich. - Ik ben het.
  'Maar ik weet dat je er niets mee te maken hebt,' zei Krasin. Boris' vingerafdrukken op het mes. Waarom dek je het af?
  Het meisje antwoordde niet.
  'Oké, laten we het voorlopig niet over Boris hebben,' zei Krasin zacht. - Laten we het hebben over Lyudmila Starkova, die met jou speelde in Achintsev. Kende je haar goed?
  Maria antwoordde niet meer. Ze sloot weer.
  - Weet je dat Lyudmila is vermoord in St. Petersburg? vroeg Krasin.
  Het meisje keek Krasin huiverend aan, maar verlegde toen zwijgend haar blik naar de muur.
  'Ze is gewurgd,' legde Krasin uit. - En ik probeer te begrijpen wie en waarom.
  Nadezhda reageerde op geen enkele manier op deze woorden van de onderzoeker. Het had geen zin om het verhoor voort te zetten.
  De onderzochte vrouw werd meegenomen en Krasin legde Inna uit:
  - Ik geloof dat de regisseur is vermoord door een Tula-maniak, zijn afdrukken staan op het mes.
  - Dit is mogelijk, ik heb erover nagedacht, - zei Inna. - Het meisje kon het mes uit het lichaam van Achintsev trekken net op het moment dat de vakantiegangers verschenen.
  - Achternaam van de seriemoordenaar Solntsev. Hij is een vrij jonge kerel.
  - Hoe ben jij, Vasily, erin geslaagd om deze mysterieuze maniak te achterhalen? vroeg Ina.
  'Kom op,' stelde Krasin voor. - Ik vergeleek de feiten, intuïtie ingegeven. We hebben een schoolfoto van Solntsev, het blijft alleen om hem vast te houden en hem te ondervragen. Hoewel de man als vermist wordt beschouwd.
  'Weet je zeker dat hij het echt is?'
  - Ik denk niet dat ik het mis heb. Na Nadezhda te hebben ondervraagd, bevestigde ik mijn veronderstelling dat hij het was die uw directeur vermoordde. Ik weet nog niet of Boris Solntsev betrokken is bij de moorden in St. Petersburg. Maar in Sochi erfde deze maniak. Het lijkt op rituele moorden met meerdere steken en het afsnijden van de oren.
  - Wijlen Vladimir Achintsev komt uit Sochi. Hij is een vrij bekende fotograaf en pornoregisseur,' herinnerde Inna zich.
  'Ja, dat weet ik,' bevestigde Krasin. - Misschien bemoeide de fotograaf zich met iemand en besloot Boris hem te elimineren. In de roman van Brown wordt de regelmatige moordenaar van de sekte beschreven. Het is mogelijk dat de Tula-maniak vergelijkbare functies vervult.
  "Laten we het doen," antwoordde Inna. - Maar waarom vermoordde hij de regisseur niet in Sochi, maar hier op Utrish?
  - Hier was het handiger. Ik ben meer geïnteresseerd in waarom Nadia de man afschermt.
  'Waarschijnlijk liefde,' opperde Inna. - Zulke dames kunnen heel veel liefhebben! En omwille van een geliefde om zichzelf op te offeren.
  'Ik weet het niet, ik weet het niet,' zei Krasin sceptisch. "Ik geloof niet in opofferende liefde.
  Het is moeilijk voor jullie om te begrijpen. De meeste mannen kunnen verliefd worden op het ene of het andere meisje. Dit is de aard van het mannetje.
  'Ook onder mannen zijn minnaars te vinden', wierp Krasin tegen.
  - Ik heb elkaar nog niet ontmoet. De mens is een rationeel wezen. Hij denkt: wat is er bijzonder aan deze of gene vrouw om haar als enige te beschouwen? Hoewel, op zijn eigen manier, elke persoon uniek is ... Maar een vrouw kan verliefd worden zoals in een film: echt, tot in het graf, gek worden van een persoon, niet 's nachts slapen, hem beschouwen als de slechts één, om klaar te zijn om haar leven te geven voor haar geliefde, volg hem tot aan de uiteinden van de aarde.
  Het komt echter zelden voor...
  'Niet zo zeldzaam als je denkt,' hield Inna vol. - Het is heel goed mogelijk dat Nadezhda een van die vrouwen is. Ze is ook een sektarische.
  'De hersens van de sektariërs zijn niet op orde,' beaamde Krasin.
  Maar Inna maakte bezwaar:
  Waarom niet? In religieuze sekten zijn er soms geschoolde en intelligente mensen. Ze zitten graag in een hecht, vriendelijk team waar liefde wordt gepredikt. Melancholische mensen gaan vaak naar sekten, mensen die beledigd zijn door het leven, eenzaam. Ze verheugen zich in gemeenschap in broederschap. Sommige sekten hebben uiterlijk vrij logische leringen die veel mensen kunnen aantrekken.
  "Nadezhda leek me niet intelligent of ontwikkeld", zei Krasin. Ze is echter gesloten. Het is moeilijk om hiermee te werken. Ik begrijp waarom je problemen met haar hebt.
  - Wat denk je te doen? vroeg Ina.
  - Het zou nodig zijn om onze kleine man in hun midden te introduceren. Werd ze naar Utrish gebracht? Wat voor plek is dit?
  - Aan de rand van de stad achter het dorp Sukko. Bekend om naaktstranden en woeste campings. Allerlei gepeupel verzamelt zich daar. Hippies, verschillende punkers, alcoholisten, liefhebbers van lawaai maken weg van de ogen van normale burgers. Onze cliënten, criminelen en gezochten komen wel eens langs. Sektariërs komen soms samen.
  "Ja, we moeten daar een medewerker introduceren om informatie te verzamelen", bevestigde Krasin zijn voorstel. - Om met de lokale bevolking te praten, ontdek wat en hoe het echt is ...
  - Implementeren? Goed idee! Als jij maar, - zei Inna en legde uit:
  Anapa is een kleine stad. We hebben niet veel medewerkers. Iedereen van ons kan worden herkend. Het publiek uit Utrish is regelmatig te gast op het politiebureau. De politie en de staatsdrugscontrole begonnen daar regelmatig razzia's uit te voeren. Verdachte personen worden voor opheldering naar de stad gebracht. De lokale bevolking gaat ook naar Utrish. Vooral in het weekend. Indien geïmplementeerd, dan niet onze medewerker. Je had misschien gepast zolang je niet verlicht was.
  - Zie je, Inna, ik ben nog steeds een leunstoelworm. Analist, onderzoeker. Operationeel werk is niet van mij. Maar ik heb een suggestie. Mijn assistent, Andryukha Kovalyov, zou daarheen gestuurd moeten worden. De grappenmaker die je belde. Ik wilde hem meteen meenemen. Zijn superieuren keurden de reis niet goed. Maar zaterdag gaat hij hier zelf heen vliegen.
  
  
  Hoofdstuk 13
  Andrei Cherkasov vergiste zich niet. Nu kende hij de naam van de Tula-maniak. Tot nu toe alleen de naam van een jongen die kreupel was door het leven.
  Boris was van jongs af aan een verschoppeling. Op school negeerden leeftijdsgenoten de stille, vertrapte jongen. Hij was gesloten, zat alleen aan het laatste bureau, deed niet mee aan algemene spelletjes. Maar alleen de school zou goed zijn, zijn eigen moeder hield niet van hem en verachtte hem niet, die Bori's vader haatte en onbewust wraak nam op haar zoon voor het verraad van haar ex-man en haar mislukte leven.
  De man stond onder strikte controle en de dictaten van zijn moeder. En na weer een ruzie met haar rende hij compleet van huis weg het bos in, waar hij tot wanhoop gedreven zelfmoord wilde plegen. Maar tot zo'n wanhopige stap was hij niet in staat. Achtervolgd door honger en kou, gaat de tiener naar het dorp om voedsel te stelen, maar overrompeld, in een vlaag van woede, pleegt hij een belachelijke moord. Deze toevallige moord lijkt een revolutie in zijn geest teweeg te brengen. Van een stille, geïntimideerde jongen verandert hij in een seriemoordenaar.***
  
  *** Het verhaal van Boris is te lezen in het boek van mijn co-auteur Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Maar als de eerste moord spontaan was, dan proeft Borka ervan en begint hij bewust te doden. Het leven heeft van de schooljongen een maniak gemaakt.
  En de man had een droom - om de zee te zien. In het huis van de oude vrouw die hij had vermoord, vond Borka een grote som geld. Hij kwam aan in Sochi en ging weer op jacht.
  De maniak voelde zich als een hongerige wolf op zoek naar een prooi. Hij wilde opnieuw het lichaam van de vrouw zien trillen van angst, er een mes in steken zodat sappig bloed zou stromen. Toen Borka doodde, voelde hij zijn superioriteit, hij voelde zich sterk en koel. Door het leven van een andere persoon te beroven, spatte de maniak ook de mengeling van felle haat en wrok uit die inherent zijn aan zijn ziel voor deze hele wrede wereld. Door te doden bewees hij zijn vermogen om te vernietigen, presenteerde hij zichzelf als de scheidsrechter over het lot van mensen. Boris nam wraak op de samenleving voor zijn afwijzing, terwijl hij voedsel afnam van de eerste twee slachtoffers, een oudere vrouw en een man, en vervolgens de oude vrouw vermoordde om bezit te nemen van haar spaargeld. Toen ging hij op jacht naar een jong vrouwelijk lichaam.
  En hij vond een nieuw slachtoffer - een mooi meisje, vergelijkbaar met degene op wie hij hopeloos verliefd was, en ze verwierp Boris grof. Hij doodde de vreemdeling zonder enige twijfel. De maniak had geen spijt, geen grote spijt dat hij het leven van een onschuldig persoon had genomen. Boris leed niet aan slapeloosheid, het slachtoffer kwam niet in een droom naar hem toe. De man had er meer spijt van dat hij geen geslachtsgemeenschap kon hebben met de mooie vrouw en nog steeds geen vleselijke liefde kende.
  In Sochi huurde Borka een kamer in de privésector. Maar de dorst naar bloed verliet de jonge man niet. Hij pakte zijn mes en ging weer moorden.
  De maniak ging op een bank zitten op een open plek bij het pad dat naar de zee leidde, en begon te wachten. Hij had geen duidelijk plan, hij besloot spontaan te handelen, afhankelijk van de situatie, en voor nu zat hij alleen maar toe te kijken.
  Helemaal begin april zijn er nog maar weinig mensen, zeldzame voorbijgangers hebben geen aandacht besteed aan de eenzame jongen. En hij wachtte, best lang. En ik zag een geschikt slachtoffer! Langbenige blondine in een korte jurk. Een krans geweven van vroege lentebloemen bedekte haar weelderige, schouderlange haar.
  In een lang, mooi meisje merkte Borka vanaf het begin eigenaardigheden op. Ze liep langzaam op blote voeten over het pad, waarbij ze vaak stopte en takken en boomstammen aanraakte met haar vingers. Tegelijkertijd mompelde de schoonheid zachtjes iets.
  Gek, dacht Boris. Een golf van medelijden brak plotseling door het hart van de maniak, maar tegelijkertijd nam het verlangen om te doden niet af. De gedachte kwam op: het zou moreel gemakkelijker zijn om de gekke te doden. Waarom zo lijden? Hoewel ze mooi is! Haar blote, blote voeten wekten Boris op: hij voelde seksueel verlangen. 333
  De jonge maniak is onlangs zeventien geworden. Hij had nog nooit seks gehad, zelfs nooit meisjes gezoend. Boris liep een beetje achter op het gebied van seksuele ontwikkeling van zijn leeftijdsgenoten, maar naarmate hij ouder werd, betrad hij de gebruikelijke piek voor tieners. De man wilde zijn laatste slachtoffer verkrachten. Niets is gelukt. Maar nu wilde hij niet alleen doden, maar eerst de schoonheid van het meisje beheersen.
  Boris maakte een mes klaar en keek zwijgend naar het meisje. Ze wierp de eenzame vreemdeling een bedachtzame blik toe en liep langzaam voorbij.
  De maniak keek om zich heen: behalve hen was er niemand in de buurt. Het plan rijpte meteen: het mes naar de keel brengen, haar nek aanraken en het meisje vervolgens dreigend dieper het bos in brengen, waar het de grond zou vullen en bezit zou nemen. Boris was lang en behoorlijk sterk, tenminste om met een meisje om te gaan.
  Borka probeerde stil te bewegen en begon de schoonheid in te halen, maar aarzelde om de een of andere reden: het hart van de jonge maniak bonsde alsof het op het punt stond uit zijn borstkas te breken.
  En de vreemdeling draaide zich plotseling om en wierp Boris een doordringende blik toe. De ogen van de twee ongelukkigen ontmoetten elkaar. Het meisje las in de ogen van de man een immens verlangen en... verlangen. Ze botste met de blik van een verschoppeling, een jongen die door de maatschappij verstoten werd, maar ze ving iets dichtbij, dierbaars in deze blik. Het meisje zelf was van kinds af aan een verschoppeling. Natuurlijk heeft ze niemand vermoord, integendeel, ze probeerde niemand kwaad te doen. Ze was aardig, maar gesloten, leed onder het geweld van haar stiefvader en onbegrip van haar eigen moeder.
  En Borka was met stomheid geslagen, getroffen door de blik van een vreemdeling. Deze blik trof hem in het hart. Hij voelde een ongewone vriendelijkheid voor Boris, en daarnaast zo'n angst en eenzaamheid die hem bekend waren ...
  De ogen van het meisje, dat Boris aanvankelijk gek leek, kregen een betekenisvolle uitdrukking. En de maniak werd aangevallen door tetanus, het verlangen om zijn plan uit te voeren verdampte, hij stond gewoon en zweeg.
  Het meisje vroeg:
  Waarom heb je een mes nodig? Misschien wil je me vermoorden?
  Boris stopte het mes in zijn tas en bleef zwijgend naar de vreemdeling kijken. Ze wachtte enige tijd tot de man haar antwoordde, maar zonder te wachten vroeg ze zelf opnieuw:
  "Vertel me, waarom volgde je me met een mes?"
  Boris drukte met moeite verlegen woorden uit:
  - Alleen maar.
  'En ik dacht dat je me wilde vermoorden,' zei het meisje, terwijl ze haar krans afdeed en haar hoofd schudde. Amuletten flitsten om haar mooie nek.
  Boris bleef in zichzelf een opwindende angst voelen, die meestal wordt ervaren door onzekere jonge mannen in het bijzijn van mooie meisjes. Deze angst maakte het moeilijk om te spreken, Boris antwoordde opnieuw niet. En het meisje zei:
  - Weet je, ooit wilde ik mezelf te pakken krijgen, maar ze hielden me tegen.
  'Ik wilde het ook, toen mijn moeder me het huis uitschopte,' brak Borka's stem door.
  - En ikzelf verliet mijn stiefvader en moeder ...
  Het meisje zweeg even en stelde zich voor:
  Mijn naam is Nadezhda, hoe gaat het?
  De jonge man antwoordde:
  - En ik ben Borka. Boris...
  Opnieuw viel er een zware pauze. De maniak die meerdere mensen had vermoord, bleef verlegen tegenover het bescheiden meisje dat hij een paar minuten geleden als slachtoffer had uitgekozen.
  Hope zei weer tegen zichzelf:
  'Weet je, het is een grote zonde om zelfmoord te plegen. Maar helpen om uit het leven te komen... kan een goede uitweg zijn.
  - Waarom is dat? vroeg Boris terwijl hij zijn moed bij elkaar raapte.
  'Zie je, we zijn hier op aarde en zitten onze termijn in de gevangenis uit. Elk krijgt een bepaald aantal jaren. Je kunt niet snijden wat je moet doen. Zelfmoord is als ontsnappen uit de gevangenis. Daar, in de hemel, wordt het gestraft. Er zal een nieuwe, hardere term zijn, een pijnlijker bestaan in de volgende incarnatie. Met lichamelijk letsel, in een zeer disfunctioneel gezin. Zelfs hier op aarde worden zelfmoorden veracht. Orthodoxen begraven ze niet. Vroeger werden ze buiten begraafplaatsen begraven. En als de dood niet jouw schuld was, dan een andere benadering.
  - Wie heeft je dit verteld? vroeg Boris.
  Ik woon nu in een broederschap. Daar hebben we een abdis dicht bij God. Ze leert ons dwazen.
  'Maar iedereen klampt zich vast aan het leven,' wierp Boris tegen. Ik wilde weggaan, ik kon niet. Ook al heb ik veel geleden...
  Ons lot is om te lijden. Hoe meer we lijden, hoe sneller we naar het Nirvana zullen komen. Of de volgende incarnatie zal meer succes hebben.
  Nooit eerder heeft Boris met meisjes over het leven gesproken. Zijn communicatie was beperkt tot algemene zinnen. Maar nu hield hij van praten, de nerveuze spanning nam langzaam af, hij begon zich op zijn gemak te voelen bij Nadezhda, alle verlangen om haar kwaad te doen was opgedroogd. Boris wilde meer met dit meisje praten, hij was bang dat ze zou vertrekken, en om het gesprek voort te zetten, vroeg hij haar:
  Hoe ben je bij de broederschap terechtgekomen?
  - Toen ik van huis ging, kwam ik hier in een halte. Er was geen geld, dezelfde kennissen. Hier kwamen twee vrouwen naar me toe, vertelden over de broederschap, ik ging met hen mee. Ze accepteerden me goed, dus ik bleef bij hen om te leven.
  "Waarom ben je van huis weggelopen?" vroeg Boris.
  "Mijn stiefvader heeft me verkracht", antwoordde Nadezhda eerlijk. - Moeder, een dwaas die verliefd op hem was, wilde er niets van weten. Toen ik haar vertelde dat ze me niet geloofde, schreeuwde ze tegen me alsof ik componeerde om haar man in diskrediet te brengen.
  'En ik heb een slechte moeder,'zei Boris.'Ze houdt helemaal niet van me.
  Het hart van de jongen bonsde nog steeds. Dit was echter niet langer een voorbode van agressie. Ja, en het instinctief pijnlijke gejammer van angst, kenmerkend voor Boris bij het communiceren met vreemden, nam geleidelijk af. Nadezhda's stralende blauwe ogen gleden zachtjes over het gezicht van de tiener. Ze had geen haast om te vertrekken en vroeg:
  - Waar kom je vandaan?
  Boris antwoordde niet meteen. Hij dacht lokaal te zeggen. Ik wilde mijn geboortedorp niet noemen, alles wat ermee te maken had, was verleden tijd. Maar de man kon niet tegen dit meisje liegen. Hij kon helemaal niet componeren. En hij noemde de stad die het dichtst bij zijn dorp lag:
  - Ik kom uit Tula.
  Hoop glimlachte.
  "Je hebt je voorhoofd zo gerimpeld dat ik dacht dat je het je niet meer kon herinneren. Nou, wat een goede stad. Niet ver van Moskou. Mijn vader en ik kwamen je bezoeken tijdens een rondleiding. Ze is zelf een inheemse Moskoviet. Of beter gezegd, dat was ze. En hoe ben je hier terecht gekomen?
  'Ik ben gekomen om de zee te zien,' antwoordde Boris eerlijk.
  - Ik hou ook van de zee. Het is nog steeds koud om te zwemmen. Maar de zomer komt eraan. Ben je langs geweest?
  - Hoe is het? vroeg Boris.
  - Gratis op passerende auto's.
  Nee, ik heb een treinkaartje gekocht. Ik heb geld.
  - En waar ben je gebleven? vroeg Hope.
  Ik huurde een kamer van mijn oma. Het is hier dichtbij.
  Boris voelde zich plotseling brutaal en stelde voor:
  - Je wilt me komen bezoeken.
  Hoop dacht. Toen ze de lippen van de man ongeduld zag trillen, vroeg ze:
  - Heb je een vriendin?
  "Nee", antwoordde Boris.
  - Ik dacht het al. En ik heb geen vaste vriend. En je bent aardig voor mij.
  Nadezhda's ogen keken bij deze woorden recht in het gezicht van Boris en boorden zich letterlijk in de jonge man. Hij wilde echt dat het meisje met hem meeging. Nee, Borka had niet langer het verlangen om te doden, alleen een innerlijke vonk van liefde was al in zijn gekwelde hart doorgedrongen en eiste beslissende actie. De angst ging bijna voorbij en maakte plaats voor nieuwsgierigheid en het natuurlijke instinctieve mannelijke verlangen om dicht bij een mooie vrouw te zijn, haar te verleiden. Met gedempte stem begon Boris beschaamd te overtuigen:
  - Ik woon hier heel dichtbij. Kom op, ik zal het je laten zien. Als het je niet bevalt, kun je meteen vertrekken.
  'Nou, je kunt gaan,' beaamde het meisje. "Ik kreeg gewoon honger. Ik wil graag een hapje eten.
  "Dus ik ga nu eten kopen!" Boris flapte eruit. - Ik heb het geld gepakt. Er is daar een kruidenierswinkel, laten we naar binnen gaan en kopen wat je wilt.
  Ze kwamen de winkel binnen. Boris kocht gekookte worst, een paar cakes, een wit brood, een blikje gecondenseerde melk, een paar smeltkazen en twee pakjes sap. Hope keurde de aankoop goed:
  - Laten we nu lekker eten. Ik heb al heel lang geen worst meer gegeten. In onze gemeenschap is het niet gebruikelijk om vlees te eten. Gemeenschappelijke tafel, voor iedereen klaargemaakt. Pasta, granen, soms groentestoofpot.
  Ze gingen op een bankje zitten.
  'Ik kan meer boodschappen doen,' zei Boris.
  Hij wilde Nadezhda echt een plezier doen. En ze prees hem:
  Ik zie dat je niet hebberig bent. Dank u!
  Bij deze woorden kantelde het meisje de jongeman een beetje naar haar toe en kuste de jongen met haar lippen op de wang.
  Borka huiverde al van verbazing. Voor het eerst was er een meisje dat hem niet minachtte! Mooi meisje. De man was opgetogen. Liefdeshormonen begonnen actiever te spelen in het bloed, dat, als een perfect schot, een trommel op de hersenen sloeg, nieuwe kussen en een intieme date eisten. En het overschaduwde alle andere gedachten en emoties van de verschoppeling.
  
  
  Hoofdstuk 14
  De jongens hebben een hapje gegeten en zijn naar de kamer van Boris gegaan. Daar nam het meisje het initiatief in eigen handen. Ze ging op de knieën van de man zitten, knoopte de knopen van zijn overhemd los en trok het voorzichtig uit. Toen begon ze het lichaam van de versufte, naakte man te overladen met lichte kussen. En toen deed ze haar jurk uit! En ze eindigde zonder ondergoed, wat Boris nog meer opwond. Als betoverd keek hij naar de naakte borsten van de schoonheid.
  "Vind je me leuk?" vroeg Nadia.
  - O, heel erg! ademde de uitgestotene uit.
  Het meisje zonk naast Boris op de bank neer en kuste hem op de lippen, hartstochtelijk, als een vampier, en Borka werd hiervan dronken. De arme jongeman beefde helemaal, hij bezweek voor instinct en vond het niet erg, genietend van de bedwelmende kus. Wat een lieve lippen heeft het meisje!
  Maar Nadezhda trok zich terug en leunde over de heup van de jongeman. Haar behendige handen knoopten de gulp van zijn broek al los. Boris' nogal grote, opgewonden waardigheid barstte los.
  Het meisje nam zonder te vragen een jade staaf in haar hand, kuste die en begon onbaatzuchtig met haar tong te werken. De mannelijke perfectie van de verschoppeling voelde voor het eerst de aanraking van ruwe meisjesachtige lippen en tong. De scharlakenrode lippen van Nadezhda streelden de man gretig, haar sterke en hete tong werkte steeds energieker, het meisje begon harder te ademen, demonstreerde ervaring en kunst in deze kwestie, in een poging haar partner het grootste plezier te geven.
  Borka was in de zevende hemel, maar voelde al snel het orgasme naderen. Met een wanhopige wilsinspanning probeerde hij zichzelf in bedwang te houden, het proces te verlengen, maar de lust en schaamteloosheid van de situatie waren zo groot dat hij in een krachtige vulkaan uitbarstte. Het meisje sprak geen enkele verbijstering uit over het versnelde orgasme, integendeel, ze likte smakelijk de witte stroom van Borka's geheim af.
  Boris voelde zich wonderbaarlijk goed, zelfs zalig. Het gevoel van schaamte is weg. Hij voelde zich een echte macho.
  En het meisje slikte alle druppels door, likte haar lippen, glimlachte en zei:
  - Heerlijk...
  Boris vroeg twijfelend:
  - Vind je het leuk?
  Hoop knikte.
  - Waar heb je dit geleerd? vroeg Boris en schaamde zich meteen voor zijn tactloosheid.
  Maar het meisje werd helemaal niet boos, ze zei oprecht:
  "Mijn stiefvader heeft mij gemaakt.
  - Hier is de klootzak! Boris was woedend.
  Je hebt geen idee hoeveel vernedering ik van hem heb geleden.
  "Waarom deed je me dit aan?" vroeg Boris.
  - Om je te plezieren. Ik was zelf tevreden. Niet zoals bij mijn stiefvader. Er is een groot verschil wanneer je het zelf doet en wanneer je het onder dwang doet.
  Boris antwoordde twijfelachtig:
  - Het is misschien leuk voor een man, maar voor een meisje ...
  Hoop glimlachte.
  - Het is een genoegen om een lieve partner te plezieren. Vond je het leuk?
  Boris antwoordde oprecht:
  - Goddelijk... Het was de hoogste klasse!
  - Hier zie je! - het meisje trok haar haar recht, gooide het achter haar rug en zei:
  - Jij hebt, zie ik, geen ervaring met amoureuze zaken. Niets, ik zal het je leren!
  Boris dacht erover na, wilde iets antwoorden, maar voelde Nadezhda's handen op zijn perfectie: ze begon de penis van de man te masseren. En hij was weer opgewonden, zijn waardigheid begon snel te zwellen.
  Boris voelde geen angst en schaamte meer. En Nadezhda leunde met haar heupen naar voren en spande zich krachtig aan een reeds uitstekend lid. Het gekke meisje zadelde de onervaren jongen eerlijk op en begon hem te berijden. Ze bewoog zich onbaatzuchtig, met veel enthousiasme en bezorgde haar partner veel plezier.
  De jonge maagd kon de spanning niet aan en na verschillende bewegingen was hij weer klaar, zijn zaad ontsnapte weer uit de klieren. Maar dat deerde de duivel niet. Ze begon nog energieker te werken, zodat de opgewonden jongen een erectie behield. Nadezhda kreunde luider en luider, ze werd bedekt door een golf van orgasme...
  Toen was het gek, en pijnlijk en wellustig. De man was duizelig, het meisje bleef branden. De pezige lichamen van de geliefden verstrengeld, ze overleefden verschillende orgasmes. Boris raakte eerst buiten adem en viel flauw.
  Toen hij bijkwam, zat Nadezhda naast hem in haar eenvoudige jurk. Ze glimlachte en zei:
  - Ik voelde me goed bij je. Maar nu moet je gaan. Als je wilt, kom dan met me mee, ik zal je voorstellen aan onze broederschap.
  Na alles wat er was gebeurd, was Boris klaar om met dit meisje zelfs naar de uiteinden van de wereld te gaan. Binnen een paar uur veranderde ze hem, gaf de man vertrouwen, van een bloeddorstige verschoppeling die probeerde te doden en wraak te nemen op de samenleving, veranderde hij in een volkomen normale jonge man. Hij hield van Nadia's vriendelijkheid, haar openheid en seksualiteit. Hij wilde heel graag bij haar zijn, hoewel hij zich nog steeds schaamde om opdringerig te zijn.
  Boris vroeg beleefd, ademloos:
  "Moet ik naar je toe?" Val ik daar iemand lastig?
  Hij wilde echt dat Nadezhda zijn twijfels wegnam, en ze voldeed opnieuw aan zijn verwachtingen:
  We hebben goede mensen. Ze zullen blij zijn je te zien. Ik zal je voorstellen aan mijn vrienden.
  Boris wilde niemand ontmoeten. In deze wereld was hij nu geïnteresseerd in slechts één persoon - Nadezhda. Alleen met haar zou hij genoeg contact hebben gehad. Maar het meisje stond op het punt te vertrekken, Boris kleedde zich snel aan en volgde Nadia.
  
  
  Hoofdstuk 15
  Ze liepen en praatten geanimeerd, Nadezhda sprak over Moskou en over zichzelf. Zij was, net als Borka, beledigd door haar leeftijdsgenoten. Maar ze studeerde af van de middelbare school en liep daarna pas van huis weg. Hij communiceert niet met zijn moeder, hij wil niets horen over zijn stiefvader. Dit alles was dichtbij en begrijpelijk voor Boris. O, wat hield hij van dit meisje! De vonk van liefde die doorbrak in het hart van de verschoppeling laaide steeds meer op.
  Gefascineerd door het gesprek kwamen de geliefden op een plek aan de rand van de stad, omheind met een hoog, drie meter hoog hek.
  Nadezhda drukte op de knop en na een korte wachttijd hoorde men een klik van een opengaand slot onder de videocamera. Het meisje opende de deur en leidde Boris naar het gebied van de broederschap. Op een perceel van bijna een halve hectare stond een herenhuis van drie verdiepingen, een tiental houten huizen, een soort hangar en een platform met banken onder een baldakijn. Er liepen mensen in de buurt. Sommigen van hen zwaaiden met hun handen naar Nadezhda en Boris om het pas aangekomen paar te begroeten. Het lijkt erop dat Nadia gezag genoot onder de adepten.
  'We moeten je voorstellen aan onze abdis,' zei Nadezhda tegen Boris.
  Hij had geen bezwaar tegen zijn vriendin, hoewel hij zich opnieuw verlegen voelde in het bijzijn van vreemden.
  De jongens naderden het landhuis. Nadezhda drukte op de intercomknop. Een paar minuten later kwam er een dikke roodharige dame van ongeveer veertig jaar oud, met prachtige borsten en luxueuze heupen, naar hen toe. De ogen van de vrouw waren sluw, studerend-borend. De dame glimlachte echter vriendelijk en liet een rij sneeuwwitte tanden zien.
  Hoop zei:
  "Ik besloot deze jongen bij ons te halen. Ik heb hem vandaag pas ontmoet. Hij verliet het huis.
  Heb je het huis van je vader helemaal verlaten? vroeg de abdis.
  Als reactie gromde Borka iets onduidelijks vanwege de sterke opwinding.
  Is de man normaal? vroeg de moeder-overste opnieuw.
  "Heel goed", zei Nadezhda. Hij is goed, maar erg verlegen.
  - Het is te vergeven. Wat is zijn naam?
  - Borja.
  Dus ja, Boris. Goede naam. En ik ben Albina. Voor ons, Borya, besloten om te gaan? De juiste beslissing. Maar waar plaats je?
  'Ik heb een logeerbed in mijn kamer,' bracht Nadezhda hem in herinnering.
  - Dus zet de jongen meteen in je kamer? Albina was verrast.
  "We kennen hem goed, hij is als een broer voor mij", legde Nadezhda uit. - We kunnen het goed met elkaar vinden.
  "Goed, ik vind het niet erg," gaf de abdis toe. 'Laat hem nu even bij jou stoppen, dan zien we wel.' Kom over twintig minuten naar de preek, allebei.
  - Ja natuurlijk. Ik herinner me de preek.
  De abdis verstopte zich achter een massieve stalen deur en Nadezhda zei zonder verwijt:
  Ze had op zijn minst haar hand moeten kussen. Albina is hier de belangrijkste. Maar alles is goed gekomen. Ze liet je zelfs bij mij blijven. Ik woonde vroeger bij een vriend. Maar ze heeft ons onlangs verlaten... Kom op, ik zal je mijn kamer laten zien.
  Hope bracht Boris naar een van de houten huizen. Het had een smalle gang en drie kamers. De deuren waren niet op slot, Nadezhda had tenminste niet eens een slot. Ze duwde de deur open en leidde Boris een kamer binnen waar twee boxspringbedden stonden, de ene duidelijk gemaakt door Nadezhda, de andere zonder beddengoed. Kleine nachtkastjes stonden dicht bij de bedden en een tafeltje paste nauwelijks tussen de bedden. Het plafond was laag, je kon er gemakkelijk met je hand langs gaan, zulke lage plafonds had Boris nog nooit gezien: een persoon van twee meter kon hier niet op volle hoogte staan. Er was niet eens een kroonluchter, of op zijn minst een gloeilamp aan het plafond.
  Boris kon het niet laten om te vragen:
  - Heb je licht?
  - Ik heb een lamp in mijn nachtkastje. Over het algemeen slapen we hier meestal alleen. Alle evenementen worden ter plaatse gehouden. We praten en koken. We hebben een gemeenschappelijke ketel, een gemeenschappelijke tafel. We zijn al laat voor de lunch, maar nu is er een middagpreek. U zult zelf alles zien en horen.
  Ze gingen de binnenplaats op en naderden het gebied bij het kleine podium. Daar stonden banken. Nadezhda en Boris namen plaats op de eerste rij. Langzaam kwamen er ook andere mensen bij elkaar, die glimlachten en elkaar begroetten met uitroepen van "Goede gezondheid!"
  Een jonge man vroeg Nadia, wijzend op Boris met een knikje:
  - Wie is dit?
  'Mijn nieuwe vriend,' antwoordde Nadezhda met een glimlach, 'Albina stond hem toe lid te worden van onze broederschap.
  Boris was nog steeds stil en keek gespannen toe.
  Al snel verscheen de spectaculaire roodharige Albina op het podium. Onder applaus van het publiek begon ze haar toespraak:
  "We moeten allemaal voorbereid zijn op het naderende einde van de wereld. Alleen degenen die een rechtvaardige manier van leven leiden en in onze god Vishnu geloven, zullen worden gered en op aarde blijven leven. Verlichting wacht op hen allemaal en de daaropvolgende toegang tot het nirvana. De rest zal lijden...
  Boris luisterde niet naar de preek. Hij had hevige hoofdpijn, maar hij probeerde te begrijpen wat er was gebeurd, herinnerde zich zijn stormachtige date met Nadia.
  De preek duurde niet lang. Al snel begon de muziek te spelen. Een eenvoudige melodie die zich om de paar minuten herhaalt. Maar onder deze melodie gingen mensen dansen. Ze klommen recht op het podium en kronkelden voor elkaar op het ritme van de muziek. In het midden van het podium zette Albina iedereen aan. Ze genoot duidelijk van dansen en het leiden van deze gemeenschap.
  Nadezhda trok Boris het podium op en begon te dansen in een kring van adepten naast Borey. Hij stond gewoon en bewonderde het meisje. Opeens riep Albina: "Laten we nu drinken uit de beker van instemming!"
  Een bebaarde man haalde een forse hoorn tevoorschijn met een soort drankje. De hoorn werd rondgegeven, iedereen nam er een paar slokjes van op de goedkeurende uitroepen van anderen en gaf het door aan de persoon die naast hen stond. Iedereen leek het goed te doen. Nu is Hope aan de beurt. Ze nam met een glimlach een slok van het drankje en gaf de hoorn aan Boris. De jongen aarzelde een beetje, zodat zijn vriendin hem zelfs haastte: "Drink snel en geef de hoorn door aan je buurman!"
  Nadat de zoetzure vloeistof door Boris' keel stroomde, voelde hij een spirituele lift in zichzelf. Zijn angst was volledig verdwenen, de wereld leek niet langer somber en vijandig. Dus de mensen in de buurt zijn helemaal geen dieren, maar heel normaal en zelfs grappig. Veel leuke meiden. En zijn Nadia is de beste! Boris knipoogde zelfs naar zijn geliefde.
  De muziek speelde nog steeds, maar Albina en enkele sektariërs begonnen het podium te verlaten en ergens heen te gaan. Boris vroeg Nadezhda:
  - Waar gaan ze heen?
  Het meisje antwoordde met een permanente glimlach:
  "Er is werk voor hen. Zie je, adepten moeten soms werken en de broederschap ten goede komen.
  Boris was het hiermee eens:
  - Rechts! Dat is de manier waarop het zou moeten zijn.
  "Als je niet werkt, word dan gek", zei Nadezhda. Maar ik heb het niet druk vandaag. Laten we naar ons huis gaan, we hebben tijd om te praten voor het eten.
  En ze gingen. En weer de liefde bedreven! Rechts op de vloer van de kamer! Nadia's krakende, smalle bed was niet erg geschikt om te vrijen.
  Een echte seksmarathon bleek voor een recente maagd en een verschoppeling op deze belangrijke dag voor hem. Het is geweldig dat Nadezhda ontstoken raakte en Boris letterlijk sloeg. Passies woedden, de wereld stond in brand, orgasmes raasden als een orkaan. Het leek erop dat honderden vulkanen waren uitgebarsten, er was een verstikkende hitte.
  Om geen aandacht te trekken, moesten Boris en Nadezhda hun geschreeuw inhouden van de orgasmes die over hen heen rolden. Borka vergat de hoofdpijn en zijn complexen. Niemand bemoeide zich met hen, alleen de tijd streed onverbiddelijk voor het avondeten, en de geliefden begonnen beetje bij beetje moe te worden.
  Uiteindelijk werden ze helemaal moe. Nadezhda trok haar jurk aan en zei:
  - Jij slim! Ik hou van jou!
  - En ik jou! - antwoordde Boris.
  - Hoe oud ben je? vroeg Nadezhda plotseling.
  - In maart al zeventien geworden! Borka antwoordde eerlijk.
  - Wauw! Ik dacht dat je ouder was, ik dacht dat je meerderjarig was. En in juni word ik drieëntwintig. De oude is voor jou. We hebben een leeftijdsverschil van zes jaar...
  Nee, nee, je bent niet oud! Boris schreeuwde bijna. - Ik hou heel erg van je!
  En dan was er een bescheiden sektarisch diner. Maar Boris hield van de gemeenschappelijke vegetarische maaltijd. Hij voelde zich niet langer een uitgestotene. De man was gelukkig als nooit tevoren in zijn leven.
  Na het eten verliet Boris de sekte, maar alleen om uit te slapen, kracht te krijgen na zo'n vermoeiend heldere dag, de gastvrouw te betalen voor huurwoningen en weer terug te keren naar zijn geliefde Nadya.
  
  
  Hoofdstuk 16
  Natuurlijk is er liefde op het eerste gezicht. En voor mensen die door de samenleving worden afgewezen, kan het de meest opvallende, allesverslindende zijn. Hoe kunnen twee eenzaamheid, twee voormalige verschoppelingen, van elkaar houden? Zacht, toegewijd, onbaatzuchtig. De wereld is voor hen veranderd, gevuld met nieuwe kleuren, het leven heeft zijn zin gevonden. En deze betekenis was in wederzijdse zorg voor elkaar. Er was niets ter wereld voor Boris en Nadezhda belangrijker dan hun liefde. Het gevoel van een hechte, dierbare persoon was inspirerend. Ze hebben elkaar gevonden. En ze waren blij.
  Met dit alles onderscheidde Boris' geliefde zich door grote extravagantie. Ze liep graag op blote voeten, bezocht een naaktstrand. Mooi Nadia! Het lichaam is flexibel, sexy. Ze leerde Boris naakt zonnen en zwemmen.
  En het meisje droeg ook Tsjechische glazen sieraden, miste geen sektarische preken en predikte zelf tot Boris.
  Eenmaal op het strand begon ze haar geliefde opnieuw te instrueren:
  - We moeten rechtvaardig leven, streven naar Verlichting, Albina en onze andere leiders eren. Door hen komen we dichter bij God. Per slot van rekening kan alleen God ons in het Nirvana brengen en ons na de dood in de beste werelden achterlaten, waar we van vele verboden genoegens kunnen genieten.
  Boris antwoordde:
  - Ik heb een idee over de orthodoxe religie, ik heb zelfs op school verschillende boeken over dit onderwerp gelezen. De Heilige Schrift leert dat er in de volgende wereld geen verboden genoegens zullen zijn. Wij, in het geval van een rechtvaardig leven, zullen in het paradijs wonen in de vorm van seksloze engelen.
  - Niet! Albina zegt de juiste dingen! Ons geloof is beter. Het paradijs is te saai voor christenen.
  - En waarom is dat? vroeg Boris.
  Het meisje antwoordde meteen:
  - Ik wil geen seksloze engel zijn, ze hebben niet eens seks. En onze God Vishnu veroordeelt seksuele relaties helemaal niet.
  Boris keek naar de gebruinde mooie benen van zijn vriendin, glimlachte en zei:
  'Ja, en ik zou niet graag bij jullie zijn als engelen in de hemel. Het is goed dat in onze gemeenschap God aanmoedigt dat seks wordt vereerd.
  - Een persoon moet in God geloven! zei Hope zelfverzekerd. "Vishnu is de ware God.
  Boris besloot geen ruzie te maken met zijn vriendin. Hij begreep ook dat het moeilijk is om zonder geloof te leven. Als een uitgestotene onder zijn leeftijdsgenoten, voelde de jongen op school zich aangetrokken tot religie en probeerde er troost in te vinden. Hij las kerkboeken en kwam tot de conclusie dat Christus een pacifist was die voor zijn beulen bad. Boris verdroeg geduldig alle vernederingen en beledigingen en rechtvaardigde zijn gedrag door het feit dat hij handelde in overeenstemming met Christus: ze sloegen je op de rechterwang, draaien je naar links. Het werd gemakkelijker voor hem om vernedering te verduren, alsof hij het deed door geloof. De jongen probeerde troost te vinden in God, die almachtig en rechtvaardig is. Geloof kon hem niet alleen nederigheid geven, maar ook de mogelijkheid om zijn gedrag, zijn leven te veranderen. Maar Boris had niet het geluk een spirituele mentor te ontmoeten, een prediker van het woord van God. Hij geloofde niet in Jezus en werd een moordenaar. En tijdens het doden voelde de maniak zijn kracht en kwam tot de conclusie dat orthodoxie een goede leer is voor zwakke mensen.
  En toch is het normaal dat Nadezhda en hijzelf na haar in een sekte belandden. Hier voelden ze zich geen verschoppelingen. De sektariërs vonden hun verloren zielen in deze wrede wereld en maakten hen tot aanhangers van hun geloof.
  Nadezhda legde Boris uit:
  'Ik denk dat je snel zult beseffen dat onze Vishnu de Allerhoogste God is. Hij is de Schepper van het universum, die ons allemaal inspireert en zijn geest geeft om de geloofsbelijdenis uit te leggen die de mensheid kan verzoenen. Hij is onze liefhebbende Vader, die niet wil dat wij, zijn kinderen, voor altijd in de zandbak spelen. En hij wil dat de kinderen opgroeien, onafhankelijk worden en slagen. We moeten volgens zijn voorschriften leven. De meest gehoorzame en succesvolle van ons zal de weg naar het Nirvana openen. Degenen die niet volwassen zijn geworden of overtredingen hebben begaan voor God, zullen in nieuwe incarnaties naar de aarde worden gestuurd voor correctie.
  Maar God stelt zichzelf niet het doel eenvoudigweg een einde te maken aan de zonde, zoals orthodoxe priesters van allerlei pluimage het vertegenwoordigen. Het doel van de Almachtige is om zijn kinderen op te voeden en op te voeden, zodat ze volwassen worden en verlicht worden, vergelijkbaar met God zelf. Tegelijkertijd zijn seksuele relaties helemaal niet verboden. Het wordt niet als een zonde beschouwd, maar eerder als een deugd.
  Boris glimlachte en zei:
  "Maar Jezus zei ook: "Wees vruchtbaar en vermenigvuldigt u." En onze leiders geloven dat voor de groei van intellectuele vermogens je seks moet hebben. Blijkbaar beoefenen onze broeders daarom promiscuïteit onder elkaar en handelen ze in porno.
  De jongeman maakte natuurlijk een grapje. Naar zijn mening draagt promiscue seks helemaal niet bij aan een rechtschapen leven en Verlichting, waartoe de leiders van de sekte hen leidden. Maar Boris hield zijn mening voor zich. Zelf bleef hij Nadezhda trouw, zijn geliefde zocht ook geen connecties aan de zijkant, alleen zij was verplicht deel te nemen aan collectieve orgieën, die werden gefilmd door een fotograaf dicht bij de sekte.
  Boris hield niet van de plicht van zijn geliefde, hij was jaloers, maar moest het verdragen, overtuigde zichzelf ervan dat porno schieten gewoon een baan was, een plicht die iedereen in de broederschap heeft, die helpt om geld te verdienen voor aanhangers voor voedsel en het onderhoud van de gemeenschap. Boris zelf had snel geen persoonlijk geld meer, hij gaf veel uit aan Nadezhda, kocht verschillende outfits en sieraden voor haar.
  De voormalige outcast zelf wilde niet meedoen aan orgieën, dit eisten ze nog niet van hem, al veranderde hij in een knappe vent. Zijn enige taak was om vis te vangen. Samen met een aantal andere jonge jongens ging hij van tijd tot tijd vissen op een sloep van de sekte.
  In principe paste zo'n leven bij Boris. Hij was vol, gezond, woonde bij zijn vriendin, niemand vernederde of verwijt hem. Het is meer dan een jaar geleden dat hij Nadia ontmoette en zich in de sekte vestigde. Al die tijd genoot Boris van de passie die zijn hele wezen veroverde.
  Al verveelde hij zich een beetje in de winter. Er was geen tv, geen computerspelletjes, geen boeken, behalve speciale sektarische literatuur, in de sekte. Vroeger, toen hij op school zat, hield Boris van lezen. De sektarische brochures werden al snel saai, het enige entertainment dat nog over was, was seks met Nadezhda, rituele gebeden en lezingen, die de voormalige maniak, in tegenstelling tot Nadezhda, niet altijd bijwoonde. Wandelingen in de stad met een vriendin in de winter waren zeldzaam, en op een gegeven moment had Borka het verlangen om te gaan jagen en weer iemand te vermoorden. Hij hield zich echter in, slaagde erin deze beestachtige demonische aantrekkingskracht in zichzelf te doven.
  De langverwachte zomer is eindelijk aangebroken. Alle verveling is weg. Nu ging Boris vaker naar zee en op zijn vrije dagen bezocht hij het strand met Nadezhda.
  Nu begon zijn vriendin te praten over Vishnu en seksuele relaties. Maar Boris luisterde niet erg aandachtig naar haar. Albina ontmoette hem 's ochtends en zei hem' s avonds naar haar toe te komen voor een belangrijk gesprek. De man vroeg zich af wat het zou kunnen zijn. Hij besloot dat hij nu hoogstwaarschijnlijk verplicht zou zijn om in de porno te acteren.
  De sektariërs hielden vast aan een gezonde levensstijl. Het dieet, voornamelijk rijst, groenten en zeevruchten, evenals de regelmatige fysieke training die door de broederschap werd beoefend, maakten Boris' lichaam zeer gebeeldhouwd, als een standbeeld van Apollo. De jonge man zag er spectaculair uit, hij leek niet langer op de voormalige, benige en opgejaagde tiener die zich verstopte voor de samenleving. Boris zou er goed uitzien op het scherm. Maar hij wilde niet deelnemen aan sektarische orgieën, zelfs niet om met iemand anders dan Nadezhda te neuken. En met haar - alleen alleen.
  
  
  Hoofdstuk 17
  Albina begroette me met een glimlach van dienst, nodigde me uit in de woonkamer van haar landhuis en ging meteen aan de slag:
  - Borja! Je moet een offer brengen aan onze God Vishnu. Om dit te doen, moet je deelnemen aan rituele moord. Vishnu heeft jou gekozen als executeur van zijn testament.
  Boris' benen raakten meteen gewatteerd. Deze gang van zaken had hij nooit verwacht. Albina leek de verwarring van de jongen te voelen en zei:
  'Ik zie dat je al onschuldig bloed bij je hebt, maar ik heb geen berouw van je nodig. Vishnu heeft je vergeven voor je zonden uit het verleden. Alles wat uw vorige leven betreft, interesseert ons niet. Maar nu moet je de bevelen van Vishnu uitvoeren, die hij via mij doorgeeft. Onze God verlangt van u dat u zich opoffert!
  Boris was echt bang. Deze heerszuchtige vrouw ontdekte ergens dat hij al had gedood, hoewel hij zijn vreselijke geheim met niemand behalve Nadia deelde. De man zat te bedenken hoe hij moest weigeren zodat hij met zulke eisen achter zou blijven, maar Albina leek zijn gedachten te lezen. Ze waarschuwde streng:
  - Waag het niet te weigeren! Anders zal Vishnu je straffen! Jouw lot is om de uitvoerder van de wil van Vishnu te zijn, om die waardeloze mensen te elimineren die onze broederschap schaden.
  Boris was stil. Albina, die zag dat de man zich schaamde, ging door met psychologische verwerking:
  'Kijk, we zijn één familie. Onze God weet precies wat ieder van ons nodig heeft. En we zijn allemaal verplicht om zijn wil te vervullen. Alleen dan zal er vrede en rust zijn in onze broederschap en zullen mensen Verlichting bereiken.
  Boris wist niet wat hij moest zeggen en Albina eiste:
  - Pak het mes van de tafel! Nu ga je met mij mee en breng je een heilig offer.
  Als onder hypnose gehoorzaamde Borka. Ze gingen naar de kelder. Er was een jonge man geketend aan de muur. Boris herkende Andrei, die in een huis naast hem woonde. Hij verdween drie dagen geleden. En daarvoor vertelde hij zijn vrienden dat hij de broederschap wilde verlaten.
  'Deze klootzak besloot van ons weg te lopen,' zei Albina luid. - Routine, zegt hij, is moe, hij gelooft niet meer in de Verlichting. Maar je kunt niet zomaar bij me weglopen!
  De waarheid was dat Andrei de sekte echt verliet, maar hij kon de stad niet verlaten. Twee jongens die de rol van haar bewakers onder Albina speelden, ontdekten snel de voortvluchtige en brachten hem naar de leider van de sekte. En ze besloot zich te ontdoen van de adept en tegelijkertijd Boris met bloed te binden. Ze had haar eigen plannen voor Borka.
  'We straffen de voortvluchtigen', vervolgde Albina haar toespraak. Dit is wat onze god Vishnu eist.
  - Niet waar! Er is geen Vishnu. Je bedriegt ons allemaal! - man spuugde boos in de richting van Albina.
  Het hoofd van de totalitaire sekte naderde de gevangene en sloeg hem hard op de buik met zijn vuist. Andrew kronkelde van de pijn. Maar dit was slechts het begin van de doodstraf.
  Albina pakte een zweep en begon de jongeman ermee te slaan. Ja, zo hard dat het de huid tot in het bloed sneed. Andrew kreunde van de pijn.
  Na een paar dozijn slagen te hebben gegeven, gaf Albina de zweep aan Boris en beval hard:
  - Nu jij!
  Borka gehoorzaamde opnieuw. Hij was in een roes, bijna in een shocktoestand en kon geen bezwaar maken tegen Albina. De voormalige verschoppeling sloeg de halfnaakte, met de overblijfselen van gescheurde kleren, het lichaam van zijn kennis. En hij vond het geweldig om te doen! Het is te zien dat de demon die zich in Borka had gevestigd, weer tot leven kwam.
  "Neem nu de pook bij de open haard en sla hem ermee!" Albina beval.
  - Zijn wij het ook? Boris besloot het te vragen. 'Dit is tenslotte onze vriend!
  De sekteleider snoof minachtend:
  - Vroegere! Zoals onze God Vishnu zegt: wreedheid, wreedheid en nog eens wreedheid.
  Boris vroeg verbaasd:
  Zijn dit de woorden van Vishnu?
  Albina antwoordde op een toon die geen bezwaar verdroeg:
  - Precies! Wreedheid verstevigt broederschap. Doe wat ik zeg, of je komt in zijn plaats!
  Boris nam gehoorzaam de pook in zijn handen en sloeg de jongeman. De man slaakte een kreun, hoewel Boris helemaal niet hard sloeg. Toch had hij medelijden met zijn buurman.
  - Je moet het goed raken! - Albina was verontwaardigd en beval opnieuw:
  "Doe nu de pook in de open haard en sla er nog een keer op!"
  Boris legde de pook een paar seconden in de open haard en zwaaide ermee, maar... liet het executie-instrument op de grond vallen. Zijn handen trilden, dacht de jonge man slecht.
  - Zwak! - gooide minachtend Albina.
  Ze hief de pook op en sloeg de man die aan de muur was geketend met een gloeiend heet product. Andrew slaakte een hartverscheurende kreet. Maar zelfs dit was niet genoeg voor de duivel, ze stopte de pook opnieuw in de open haard en begon hem in de kale plekken van het lichaam van haar slachtoffer te steken. Zelfs het gebrul, het gekreun van Andrei en de geur van verschroeid vlees die zich door de kelder verspreidde, hielden de sadist niet tegen. De man kronkelde van de pijn en de sadist genoot er duidelijk van.
  Ze barstte in lachen uit en beval Borka opnieuw:
  - Nu jij! Steek de pook in het vuur en geef hem een goed vuur!
  - Misschien moeten we dat niet doen? vroeg Boris twijfelend.
  - Nodig! Doe het! Of we doen het je aan.
  Boris gehoorzaamde. En nogmaals, de klap was niet sterk. De handen van de seriemoordenaar trilden, zijn hart bonsde wild, vonken vielen uit zijn ogen.
  Albina rukte de pook uit Boris' handen, sloeg Andrei zelf opnieuw en begon toen met haar favoriete wapen onder de oksels en over het lichaam van het slachtoffer te rijden, genietend van de hevige pijn van de man die in haar volle macht was.
  Nadat hij Andrei genoeg had bespot, beval Albina Boris:
  "Snijd nu zijn oren af, laat hem bloeden!"
  
  
  "Ik... ik kan niet... de oren afsnijden... van een levend persoon," brabbelde Boris, geschokt door wat er gebeurde.
  'Oké, maak hem dan eerst af. We zullen! Of nu bel ik de beveiliging, en jij bent in zijn plaats!
  Boris pakte een mes van de tafel. En bevroor.
  - Baai! vroeg Albina. - Straf hem voor verraad! Baai, vertellen ze je!
  En Borka gehoorzaamde weer. Deze keer sloeg hij hard. Het mes doorboorde Andrei in de borst, doorboorde de borst. De jongen slaakte nog een kreet en viel al snel stil. Het bloed van het slachtoffer druppelde overvloedig op de vloer. En Albina eiste van Boris dat hij een mes uit het lichaam zou trekken en de oren van het lijk zou afsnijden. Borka, die nog steeds in shocktoestand verkeerde, voerde dit bevel ook uit.
  Voordat hij de met bloed vastgebonden man vrijliet, beval de sadist hem om niemand over de moord te vertellen. Zelfs zijn geliefde Nadia. Voor het onthullen van het geheim dreigde Albina met represailles.
  Boris liet de schurk achter op de plaats delict bij het lijk, en hij sprong zelf uit het landhuis de straat op en haastte zich naar zijn huis, waar hij op het bed plofte.
  Gelukkig was Hope weg. Borka had geen tijd voor uitleg, hij wilde zichzelf in een droom vergeten. Maar de slaap kwam niet. De man voelde zich een ter dood veroordeelde moordenaar. Hij was bang dat de bloeddorstige Albina elk moment haar bewakers naar hem zou kunnen sturen, en ze zouden hem elimineren als een onnodige getuige en medeplichtige, of hem naar de sadist brengen in plaats van Andrei als een ander slachtoffer ...
  Waarom had Albina zo'n sadistische moord nodig? Boris kon dit niet begrijpen. Wat is het nut van zo'n wreedheid? Waarom deden ze dit Andrew aan? Alleen omdat hij besloot de broederschap te verlaten? Dit is zinloos en genadeloos!
  Dat dacht de seriemoordenaar, die zelf het leven nam van vier onschuldige mensen. Hij dacht erover na of hij wel of niet zou proberen aan de sekte te ontsnappen. Maar Boris kon zich zijn leven nu niet voorstellen zonder Nadia. Misschien alles aan je geliefde vertellen en haar overhalen de broederschap te verlaten? Maar waar kunnen ze rennen? Ja, en het is onwaarschijnlijk dat Albina hun ontsnapping toestaat, net zoals ze Andrei niet toestond te ontsnappen. Een gedachte flitste door: zou het niet beter zijn om Albina zelf te vermoorden? Nou, wat is het volgende?
  Er waren meer vragen dan antwoorden, Borka besloot nog niets te doen. Hij bleef in de sekte, vertelde niemand hoe Andrei stierf, deelde zelfs zijn pijn niet met Nadezhda, hoewel hij daarvoor geen geheimen had voor zijn geliefde.
  
  
  Hoofdstuk 18
  Na dat incident veranderde het leven van Boris helemaal niet. Bij de volgende preek sprak Albina, zoals gewoonlijk, over Vishnu en hoe zich te gedragen om karma niet te belasten. Zelf leek ze geen berouw te hebben en niet bang te zijn dat doden haar eigen karma zou ondermijnen. Misschien was dit niet de eerste moord waarbij het hoofd van hun sekte direct betrokken was. Een tijdlang eiste ze niets van Boris.
  De routine van het dagelijks leven sleepte voort. Sektarische gebeden, vissen, werken in de bedden, dienst in de gemeenschappelijke keuken, soms met andere sektariërs naar het strand lopen onder toezicht van een van Albina's bewakers. De zomer eindigde snel. En de herfstmaanden vlogen voorbij. Om de aanhangers bezig te houden, bracht Albina een hele doos boeken mee over God Vishnu, over het naderende einde van de wereld en een gelukkig leven in de hemel. Het hoofd van de sekte beval literatuur uit het hoofd te leren, dreigde examens te regelen. De adepten lazen de brochures aandachtig, want er was genoeg vrije tijd. Borka las ook wel eens. Al geloofde ik niet echt in wat er stond.
  
  
  In december zei Albina tegen Boris dat ze haar landhuis moest bezoeken voor een belangrijke kwestie.
  De verraderlijke vrouw verklaarde onmiddellijk:
  "Onze God Vishnu is ontevreden over het feit dat we hem niet op tijd nog een offer hebben gebracht. Hierdoor hebben we veel problemen gehad. Vishnu eist wraak en wraak vereist opoffering!
  Boris begreep dat dit allemaal onzin was, maar maakte geen bezwaar, en Albina vervolgde:
  - Om tot elke prijs boze geesten van God Vishnu af te weren, die hem en ons allemaal gek maken, moet je een respectabele man opofferen. Ik zal je zijn foto laten zien, je vertellen hoe je hem kunt vinden.
  "Maar ik kan geen persoon doden vanaf een foto!" smeekte Boris.
  Albina dacht even na en zei:
  - Goed. Ik ga met je mee om het slachtoffer aan te wijzen en toezicht te houden op de executie.
  - Hij Wie? Boris stelde een onnodige vraag.
  - Gaat je niets aan! - Albina antwoordde boos, maar werd meteen vriendelijker en legde uit:
  "Dit is een gemene man die overal de schuld van heeft. Hij is het universele kwaad, hij is onze vloek. We zullen het kwaad met hem doden en onze God Vishnu behagen.
  En weer moest Boris gaan jagen. Nu, niet op de roep van zijn eigen demon, maar op bevel van de verdomde duivel die zijn sekte leidde. De man volgde Albina en voelde een laffe rilling. Hij wist niet precies wie ze gingen vermoorden, hij wilde niet meer meewerken aan de moorden, maar hij kon de wil van deze vrouw niet weerstaan.
  Ze kwamen bij een park en gingen op een bankje bij de ingang zitten. Er speelde muziek - een restaurant was in de buurt verlicht. Het werd donker, de schemering viel over de stad.
  Albina zei:
  Hij moet door het park naar huis. Als er maar één was.
  
  
  De duivel keek toe hoe mensen het restaurant verlieten. Ze wachtte. En ze wachtte: al snel kwam er een lange man met een diplomaat uit de inrichting. Het was duidelijk dat hij dronken was. Boris voelde dat Albina gespannen raakte, ze greep de man bij de arm en sleepte hem mee naar een donkere hoek van het park. Licht zwaaiend liep de man naar hen toe.
  De duivel haalde een mes uit de zak, gaf het aan Boris en fluisterde:
  - Gaan! Hij is van jou!
  Boris aarzelde. De man naderde al de struiken waarachter Albina en haar sectariër zich verstopten. De duivel stootte Borka zachtjes aan. De jongeman verstevigde zijn greep op het geslepen offermes en sprong het pad op.
  De man is dronken, maar krachtig, ongeveer twee meter lang. En weegt veel meer dan zijn moordenaar. Boris voelde angst: het was riskant om zo'n gezicht onder ogen te zien. Borka moest toeslaan terwijl de boer hem niet zag, de moordenaar kroop op zijn tenen naar het slachtoffer toe, verzamelde zijn kracht en probeerde te investeren in een klap, sloeg hem in de nek. Maar deze keer beefde de hand, het mes ging in een raaklijn, sneed alleen de huid, maar deed geen tastbare schade.
  De man gilde van verbazing en draaide zich om. Boris porde hem wanhopig met een mes in zijn maag, maar kreeg tegelijkertijd een vuist in zijn oor. De klap schudde de jonge man, vele vonken dansten voor zijn ogen. De man is machtig en de dosis alcohol die hij nam was nog ver verwijderd van die waarbij ze door een lichte duw op de grond vallen.
  Borka vond de kracht om opzij te springen, de duisternis in, hij deed een stap achteruit en de man liet zijn diplomaat vallen en zwaaide hysterisch met zijn zware vuisten door de lucht.
  Een rustige maar veeleisende stem van Albina werd gehoord:
  - Versla hem! Of ik vermoord je!
  De dreiging gaf Boris vastberadenheid. Hij naderde de vijand op een platform dat relatief verlicht werd door het zwakke licht van verre lampen. Het was duidelijk dat de man onder het bloed zat. Het bloed wekte Borka plotseling op. Hij rende naar de boef en stak met een mes in de vuist van de man. Hij brulde van de pijn, maar Boris stak onmiddellijk een mes in zijn maag. En toen kreeg hij een klap in zijn ribben. De sterke botten van de man overleefden, maar het was erg pijnlijk, hij benam hem de adem.
  Boris slaagde er nauwelijks in om op zijn benen te staan. Maar de man kon niet profiteren van de hapering van de moordenaar. Verlamd door pijnschok en bloedverlies, begon hij op de grond te zinken met een mes in zijn maag.
  
  
  Deze gang van zaken gaf Borka kracht en woede. Zodra de adem van de moordenaar een beetje herstelde, snelde hij naar de vijand, trok het mes tevoorschijn en sloeg er opnieuw op. En dan opnieuw en opnieuw. Boris wond zich op en sloeg woedend op het lichaam dat al bonsde van de pijn. De moordenaar heeft zijn slachtoffer letterlijk verscheurd.
  - Genoeg! Albina's gezaghebbende stem werd gehoord.
  Borka verliet het lichaam van de vijand, deed een paar stappen langs het pad in de richting van de duivelin. Ze kwam uit haar schuilplaats, ging naar het lijk, zorgde ervoor dat de man dood was, pakte zijn koffertje en zei tegen de vermoeide handlanger:
  - Alles ging goed. Rustig, geen omstanders.
  Boris antwoordde niet. En Albina beval de oren van het lijk af te snijden.
  - Waarom? Borka was verrast.
  'We hebben het nodig voor het ritueel,' antwoordde de duivel. "Schiet op, terwijl er niemand is, snij beide oren af en maak dat je wegkomt."
  Opnieuw gehoorzaamde Boris, ondanks zijn walging. Hij was overgeleverd aan de genade van deze vrouw en volgde haar bevelen op alsof hij onder hypnose was.
  Toen verliet het dodelijke paar het verlaten park. Onderweg instrueerde Albina de slecht denkende man. Ze beval het aan niemand te vertellen. Als Nadezhda het vraagt, antwoord dan dat hij een ram ging slachten bij Albina's vrienden, waar hij vuil werd met het bloed van een dier. De duivel zei dat ik me onmiddellijk moest omkleden en kleren naar haar moest brengen om te wassen.
  Thuis hoefde ik lang niet met mijn samenwonende te praten. zei Boris toen Albina beval. Nadezhda geloofde hem, of deed alsof ze hem geloofde. Ze had niet de gewoonte om te vragen, vooral niet als ze zag dat haar minnaar geen details wilde geven.
  Boris vertelde zijn vriendin dat hij hevige hoofdpijn had, ging op zijn bed liggen en begon na te denken. In morele termen is het gemakkelijker om een dronken man te vullen dan een meisje dat hij in de buurt van Tula heeft vermoord. Een dronkaard is een verbruiksartikel dat geen sympathie oproept. Tegelijkertijd is er een groot verschil: wanneer je zelf een slachtoffer kiest, en wanneer je op bevel handelt. Deze keer dwong Albina hem om te doden. Zoals in het geval van Andreas.
  Maar waarom doodt hij überhaupt? Boris dacht met spijt terug aan zijn eerdere moorden. Bovenal had hij medelijden met het meisje. Waarom heeft hij haar gesneden? Nou, hij vermoordde zijn buurman voor de eerste keer - natuurlijk, hij werd betrapt op een gedwongen diefstal, hij handelde spontaan, in een staat van passie. Grootmoeder werd later vermoord omdat hij heel hard geld nodig had. Bovendien had de oude vrouw in ieder geval niet veel meer over, in zekere zin had hij haar de lichamelijke kwellingen van het langzaam wegkwijnen bespaard. Een bejaarde man stierf omdat hij zelf klom ...
  Maar waarom heeft hij het meisje vermoord? Ja, zelfs mooi... Wat voor gemeen sadisme zat er in zijn ziel en in zijn hoofd? Hoe durft hij een prachtig wezen neer te halen? Tegelijkertijd moest Boris tot zijn schande toegeven dat hij toen plezier, zelfs seksuele opwinding voelde van zo'n verachtelijke, zinloze moord. Hoewel zulke vreugde onnatuurlijk is.
  Toen, hier in Sochi, ging hij weer jagen. Gelukkig deed hij zijn werk niet. Maar vandaag, nadat hij op brute wijze een dronkaard had vermoord, voelde hij voldoening. Nee, op de een of andere manier moet je de demon in je ziel volledig kwijtraken.
  Toen herinnerde Boris zich dat ze het mes op de plaats delict hadden achtergelaten. Waarom heeft Albina hem niet meegenomen met de diplomaat? Wilde je niet vies worden in het bloed? Maar dergelijk bewijs kan ze in brand steken.
  Het is één ding, toen Andrei vermist werd, naar wie niet wordt gezocht. Maar nu het lijk wordt ontdekt, wordt er een strafzaak tegen geopend en wordt de zoektocht naar de moordenaars gestart. Hij doodde echter nog voordat hij in de gemeenschap kwam. En niemand heeft hem gevonden.
  Tegelijkertijd vreesde Boris opnieuw ernstig voor zijn eigen leven. En wat als Albina deze keer op het idee komt om het te verwijderen? Stuur lijfwachten. En dat ... Het is vreemd dat ze voor de moord op Andrei, en vervolgens de boer, hem gebruikte, en niet haar jongens.
  
  
  Ergens ver, ver weg wegrennen, samen met Nadenka de sekte verlaten. Ze zei dat ze Parijs wilde bezoeken, de romantische hoofdstad van Frankrijk met zijn legendarische Versailles. Maar hoe kom je daar zonder geld en documenten?
  Boris begreep dat hij de invloed van Albina niet kon weerstaan. Pas 's morgens viel de jongeman in een diepe slaap. Gelukkig had hij geen nachtmerries. Hij sliep tot bijna het middaguur en werd min of meer alert wakker.
  
  
  Hoofdstuk 19
  Het leven in de sekte ging door. Gelukkig kwam Boris' angst dat hij als onnodige deelnemer aan de moorden geëlimineerd zou kunnen worden niet uit. Hij kwam er nooit achter waarom het nodig was om die bepaalde mollige man te doden en wat er in zijn diplomaat zat, die Albina meenam. De man trok zich er echter niets van aan. Hij was bang dat hij opnieuw zou moeten doden.
  En hij vergiste zich niet, Albina eiste opnieuw slachtoffers. Op orthodoxe Kerstmis riep de duivel Boris en zei dat ze nog een heilig offer aan God Vishnu moesten brengen.
  De jonge man smeekte Albina hem niet te dwingen dit te doen. Maar de sekteleider was meedogenloos. Zelf bleek ze een seriemoordenaar te zijn. Ze hield ervan om te doden en toe te kijken hoe ze op haar bevel mannen het leven benemen. Het was geen zonde voor de duivel om een man te doden.
  Een paar maniakken, een atletische vrouw en een knappe jongeman met een goede spierontspanning, gingen opnieuw op dodelijke jacht.
  Het duurde niet lang om een slachtoffer te vinden. In een woestenij buiten de stad zag Albina twee mannen maneschijn drinken uit een fles van twee liter. Op zijn beurt uit de keel. Tegelijkertijd vloeken ze tegen de moeder. Albina gaf het bevel: "Ze!"
  Boris keek de duivel verbaasd aan: "Het zijn er twee!" Maar Albina bevestigde: "Let's go!"
  Samen naderden ze de dronkaards. Boris sprong stilletjes van achteren op en stak degene die het dichtst bij hem stond onder het schouderblad. De man draaide zich om en kreeg meteen een klap op de ballen van Albina, die tegelijkertijd riep:
  - Tot eer van onze God Vishnu!
  De klap bleek zo hard te zijn dat de man bloed braakte en toen op de grond begon te zinken. Bij het zien van de karmozijnrode vloeistof schoot Boris opnieuw van de rem. Hij viel de tweede persoon aan. Hij riep: "Wat ben je aan het doen ?!" - en probeerde, het was, de tak te grijpen voor bescherming, maar had geen tijd. De jonge maniak had hem al met een mes gestoken. En hij sloeg tot de man tekenen van leven vertoonde.
  Albina werd ook woedend, een duivelse opwinding vlamde in haar op. Ze was bezig met de eerste ongelukkige die op de grond viel. Hij wilde opstaan, maar kreeg een klap van de duivel met het scheenbeen van een massieve vrouwenlaars op het hoofd. Toen bleef de woede de boer in alle delen van zijn lichaam schoppen. Daarna pakte ze een fles en sloeg daarmee haar slachtoffer op het hoofd.
  De man zweeg en Albina beval Borka:
  "En maak het af met een mes!"
  Boris stak een mes in de keel van de ongelukkige, waardoor een fontein van scharlaken bloed vrijkwam. En zei triomfantelijk:
  - Klaar! Het wordt niet dood!
  "Onze goden zijn uit op bloed!" antwoordde Albina. - Laten we afwassen!
  Boris was blij de plaats van de moord te verlaten. Op weg naar huis stelde hij de duivel toch een ongemakkelijke vraag:
  - Waarom hebben we ze?
  "Zie je," antwoordde Albina kalm, "onze goden zijn de goden van de oorlog!" Ze vereisen opoffering. Nu kan ik eindelijk rapporteren aan de hogere mogendheden: we hebben serieus werk verricht. En op deze manier hebben we veel bereikt.
  Boris antwoordde niet, hij dacht dat het beest gewoon geen adrenaline heeft, ze heeft een dorst om te doden, te versnipperen, te kwellen om zich een superman te voelen.
  Thuis kon de man opnieuw lange tijd niet slapen. Nogmaals, hij wilde weglopen van de sekte, om de psychopaten van Albina niet meer te zien of te horen, om haar bevelen niet op te volgen.
  
  
  Hoofdstuk 20
  Een paar weken later belde Albina Boris en zei:
  "Nu moet je zelf je slachtoffer kiezen en een persoon van het leven beroven. Ik ga niet met je mee. Kies een man, en als bewijs van het verrichte werk, breng me zijn afgehakte oren.
  - Wie te kiezen? de vraag brak uit van de met stomheid geslagen seriemoordenaar.
  'Je moet het slachtoffer vinden wiens karma is beschadigd en die als gevolg daarvan moet worden gestraft volgens haar verdiensten,' legde Albina vaag uit. "Vind het slachtoffer nog deze nacht!" De goden hebben ons offer nodig.
  - Maar waarom ik? Heb je andere mensen...
  "Je bent niet bang voor bloed, in tegenstelling tot de anderen. Je hebt al eerder gedood, je bent eraan gewend! Daarom vertrouw ik u zo'n delicate zaak toe. Deze keer moet je alleen handelen.
  Boris zei aarzelend:
  - Al deze moorden... het is een zonde! Ze zijn zo zwaar voor de ziel en bederven mijn karma.
  De ogen van de duivel lichtten op met een waanzinnige glans. Ze antwoordde ongelukkig:
  - Het is aan mij om te beslissen wat een zonde is en wat geen zonde is! Je moet me gehoorzamen, want ik doe de wil van onze God Vishnu.
  "Maar waarom moet Vishnu doden?" Boris begreep het niet.
  "Zelfs de Bijbel zegt dat er zonder bloedvergieten geen vergeving is. Onschuldig bloed reinigt het universum en redt vele levens. Nadat we de heilige moord op één hebben gepleegd, zullen we duizenden anderen redden. De goden hebben slachtoffers nodig, zonder slachtoffers zal de mensheid zichzelf vernietigen in een nucleaire oorlog, - de stem van de duivel klonk steeds dreigender. "Alleen onze organisatie kan een nucleaire oorlog voorkomen en de mensheid redden. Maar dit kan niet zonder opoffering. Maak je geen zorgen: een dode wacht op een nieuwe incarnatie of Nirvana in de hemel. Het slachtoffer zal je alleen maar dankbaar zijn dat je hem uit dit harde, waardeloze leven hebt gehaald en hem rechtstreeks naar de hemel hebt gestuurd.
  
  
  Boris herinnerde zich dat Nadezhda tijdens hun eerste ontmoeting al iets soortgelijks over dankbaarheid tegen de moordenaar had gezegd. De man was duizelig, hij voelde dat hij de wil van Albina niet langer kon weerstaan. Maar hij vroeg toch:
  "Misschien hebben we geen afgesneden oren nodig?"
  De duivel zei boos:
  - Nodig! Ik beveel je niet langer uit te stellen! Pak een mes en ga!
  Boris spreidde zijn handen hulpeloos.
  Ik zal proberen te doden...
  Albina herinnerde er nogmaals aan:
  "En kom niet terug zonder oren!"
  Boris kon het niet helpen. Albina's bevel voor hem is als een wet die strikt moet worden gehandhaafd. Geen afwijkingen, geen rellen en bezwaren!
  En hij ging op een bijna traditionele "jacht". Ze maakten hem het masker van de beul vast, de wil van iemand anders dreef hem. Hij zwierf als een gekke eenzame wolf door een woonwijk aan de rand van een slapende stad. De gedachte dat hij weer een man zou moeten doden of voor Albina zou moeten verschijnen zonder haar bevel uit te voeren knaagde aan Boris.
  De eerste lentenacht is begonnen. Verrassend warm voor begin maart. Hoe heerlijk is het om onder een heldere sterrenhemel te lopen, hoe mooi is alles nu in de natuur, tot leven komend na winterslaap. En hij moet de pijn en de dood dragen. Hoe lang nog! En hoe ermee te leven, hoe lang Nadezhda te bedriegen?
  Boris had er nu spijt van dat hij niet rookte. Het zou leuk zijn om een sigaret op te slepen. Dit zou helpen om mentale stress te verlichten, anders trilt elke cel van zijn lichaam. En mijn ziel doet pijn.
  Hij moest zelf een ritueel offer kiezen, en hij had geen idee wat. Zeldzame voorbijgangers haastten zich naar huis. Boris keek ernaar en dacht: verdient deze de dood? Er was geen antwoord. Hij wilde een dronkaard of een dakloze ontmoeten, maar om de een of andere reden kwam hij zulke mensen niet tegen. Al snel was het gebied helemaal leeg.
  
  
  Boris liep bijna de hele nacht doelloos rond. Het begon een beetje op te klaren, maar de lucht was bewolkt met wolken. De seriemoordenaar dacht er al aan om terug te gaan, angstig wachtend op Albina's reactie op het onvervulde bevel. Maar toen hoorde de jonge man een doordringende vrouw huilen vanuit de bosgordel. En rende uit alle macht naar de kreet!
  Hij rende te hulp en zag dat een halfnaakte mollige man het lichaam van een naakt meisje tegen een boom drukte. De verkrachter heeft bijna bezit van het meisje genomen. Ze vocht wanhopig terug, maar de krachten waren niet gelijk.
  - Laat haar! Boris schreeuwde en haastte zich zonder aarzelen naar de verkrachter.
  Een nogal machtig type van middelbare leeftijd verwachtte niet dat er iets mee zou worden gedaan. Hij wendde zich tot de rennende jongen. De man was merkbaar zwaarder dan de jonge man. Maar Borka was helemaal over als een gevolg van spieren, hij sprong op en schopte hem scherp in zijn buik. De man had enig idee van het gevecht, maar had geen tijd om de klap volledig te blokkeren, die gedeeltelijk werd verzacht door een laat blok. De verkrachter wankelde, maar stond op en ging naar Boris.
  
  +
  De jonge man ontmoette hem met een krachtige onverwachte trap in de lies. De vijand schreeuwde en begon met zijn gezicht naar voren te vallen. Boris leende een klap op de ballen van Albina. Hier kom je niet direct vanaf.
  Het meisje trok op dat moment haar jurk aan.
  - Ga hier snel weg! Boris schreeuwde naar haar, hij wilde niet doden in het bijzijn van een getuige. - En vergeet alles!
  De man probeerde op dat moment op te staan, maar kreeg van Borka een harde klap op het hoofd. De vreemdeling, een mooi meisje van een jaar of twintig, had om de een of andere reden geen haast om te vertrekken.
  'Ga hier snel weg,' beval Boris opnieuw. "Maar ga niet naar de politie en vertel niemand over mij!"
  - Goed! Dank u! - antwoordde het meisje en liep snel en rende toen in de richting van het dichtstbijzijnde huis.
  Boris haalde een mes uit de zak, sprong op de boer af en duwde met een zwaai het moordwapen in de keel van de verkrachter. Hij piepte en begon te stikken in het bloed. Hij stierf in verstikkende stuiptrekkingen.
  "De daad is volbracht, dit is geen jammer", dacht Boris, maar herinnerde zich dat de verkrachter nog steeds zijn oren moest afsnijden. De seriemoordenaar voelde plotseling een golf van demonische woede in zichzelf, hij trok een mes uit zijn keel, sloeg het nog een paar keer met verwoede kracht op het lichaam van een reeds dode persoon, sneed toen een oor af en toen het andere.
  Pas daarna kwam de moordenaar een beetje tot bezinning, merkte op dat hij helemaal bevlekt was met bloed. Warme druppels kwamen zelfs op het gezicht van de maniak die het meisje redde.
  Boris voelde zich misselijk, hij ademde zwaar. Maar de preutse misselijkheid en de koude regen die Sotsji trof hielpen hem te kalmeren.
  Het was dringend om de plaats van de moord te verlaten. Boris had echter geen haast, onverschilligheid overviel hem. De maniak betrapte zichzelf er plotseling op dat hij dacht dat Albina een monster was, schoner dan hijzelf. Ze moet een psychopaat zijn. Waarom heeft ze de oren van een vermoorde nodig?
  De man had waterige ogen, het werd koud, de regen werd heviger en dreigde in een stortbui te veranderen.
  
  -
  Borka hield niet van koude regens. De regen verpestte zijn humeur. In de winter heeft het hier vaak geregend. Sneeuw zou beter zijn, Boris is er nog steeds aan gewend dat er in de winter sneeuw ligt, wat een gevoel van reinheid en rust geeft. En hier viel de sneeuw maar een paar keer in de winter en smolt op dezelfde dag.
  De seriemoordenaar liep naar huis en huilde stilletjes. Hij ging opnieuw jagen en doodde, toonde opnieuw een zwak karakter, ging verder over Albina. Verschrikkelijk natuurlijk, maar in het hoofd van de sekte zit een soort duivelse kracht die Boris niet kan weerstaan. Stel dat hij deze keer het meisje redde, maar de oren van het lijk afsneed, nu draagt hij ze als bewijs van zijn gruweldaad, niet in staat om deze gruwel weg te gooien.
  Weer herinnerde de maniak zich de mensen die door hem waren geruïneerd. En nogmaals, van de voormalige slachtoffers had Boris vooral spijt van het jonge meisje dat hij in de buurt van Tula had vermoord. Ze was vol energie, kon kinderen baren, vreugde brengen aan haar geliefde.
  Maar aan de andere kant is het niet erg dat het regent. Het zal in ieder geval een deel van de sporen van de misdaad wegwassen. Boris wilde geen verantwoordelijkheid dragen voor wat hij had gedaan. Al snel zijn meerderheid, waarna je voor de wet niet meer op korting moet rekenen. En het feit dat hij nog niet is gepakt en naar de gevangenis is gestuurd, gaf geen aanleiding tot nieuwe misdaden.
  Toch was Boris van nature een aardige vent. En deze vriendelijkheid wekte in hem een geweten en tonen van wroeging op. Hij maakte zich zorgen nu hij een moordenaar was geworden, dat hij zijn eigen moeder had geslagen voordat hij van huis wegliep. Misschien is hij er zelf debet aan dat hij slecht werd behandeld. Tieners hebben de neiging om rustige, bescheiden jongens te pesten. Ze proberen hen te vernederen en te beledigen. Toch had men van kinds af aan socialer moeten zijn en zijn waarde bewijzen met vuisten. En hij gedroeg zich als een struisvogel. Grieven stapelden zich geleidelijk op in de ziel en mondden uiteindelijk uit in moorden. Hij is te begrijpen, maar Albina is als de belichaming van demonische krachten, zonder schaamte of geweten...
  Maar Borka was niet in staat de duivel af te maken of aan de sekte te ontsnappen. Hij was de sekte gewend, hij voelde zich hier als in zijn eigen familie, hij leefde in vrede en harmonie met zijn geliefde meisje en met alle andere aanhangers, hij was een gelijke onder gelijken, en alleen Albina torende boven alle anderen uit. En Boris begreep dat hij geen hand zou opsteken tegen de leider van de sekte. De laatste moorden hielpen Borka echter gedeeltelijk het licht te zien. Hij ging onmiddellijk naar Albina, gooide haar afgesneden oren en verklaarde resoluut:
  "Stuur me nergens anders heen!" Ik kan de rol van de beul niet spelen. Dat is niet van mij! Ik zal zelf slapen en ik zal jou slapen.
  Albina antwoordde niet. Ze zei alleen dat ik mijn met bloed bevlekte kleren uit moest doen en naar huis moest gaan.
  Toen Boris zijn kamer binnenkwam, vroeg Nadezhda niet waar hij de nacht had doorgebracht. Omdat het niet nodig is om iets te verzinnen en uit te leggen, voelde Boris zich meteen beter in hart en nieren.
  Nadenka hield heel veel van hem en was blijkbaar niet jaloers. Ze vertrouwde de lieverd, zei dat jaloezie een gevoel is van mensen die inferieur zijn, zwak van geest. Boris was vrij van verplichtingen en achterdocht, hij kon houden van wie hij wilde. En hij wilde alleen haar, zijn Hoop. En ze koesterde zijn liefde, zocht niet naar connecties ernaast. Ze werd echter gefilmd in porno. Maar dit wordt niet als vreemdgaan beschouwd, omdat ze geen spirituele intimiteit had met partners. Nadezhda begreep dat Boris zelf zou vertellen waar hij was als hij iets wilde delen en om advies wilde vragen.
  Nu was de jongeman stil, hij wilde niets uitleggen, hij kuste gewoon zijn geliefde en zij reageerde op zijn kus. Ze hadden gemakkelijk en natuurlijk seks. Vrij snel voelde Boris een sterke huivering, een orgasme kwam, ongewoon sterk, even krachtig als toen ze Nadezhda voor het eerst ontmoetten. Waarschijnlijk spatte de adrenaline die het lichaam tijdens de moord had verzameld eruit.
  En toen gingen ze naar een gemeenschappelijk ontbijt in de hangar. De sektariërs verrichtten een ritueel gebed en begonnen te eten. Toch wordt hier heerlijke vegetarische pilaf gekookt!
  Plots verscheen de duivelse Albina. Ze zette ritmische muziek aan en begon een rituele, energieke dans uit te voeren, enigszins vergelijkbaar met een buikdans. Meestal was Albina niet aanwezig bij de gezamenlijke maaltijd. Boris dacht dat haar uiterlijk hoogstwaarschijnlijk iets te maken had met de oren die hij meebracht.
  De dans van de leider werd stilaan opgepikt door de opgegeten sektariërs, het werd leuk. Maar Boris en Nadezhda gingen naar hun huis om opnieuw de liefde te bedrijven. Het eten wakkerde mijn libido weer aan. Waarom niet weer dartelen, als je de kracht en het verlangen hebt? Toch wekten de moorden, toen hij zelf het slachtoffer uitkoos, een krachtige seksuele energie op bij Boris. Met betrekking tot Nadezhda was zo'n energie niet agressief, vriendelijk, met een verlangen om haar partner te plezieren, om haar te plezieren. Borka begreep niet waarom dit gebeurde, maar na de wreedheden was hij bijzonder hoffelijk en sympathiek, alsof dit zijn bloedige misdaden goed kon maken.
  Ondanks de slapeloze nacht bleek Boris een krachtige macho te zijn. Af en toe liepen er lozingen door de lichamen van geliefden, wat de grootste vreugde veroorzaakte. Een wervelwind van orgasme trof hen, hun spieren stuiptrekkend. Boris' hoofd tolde en zijn lichaam zong en beefde. Hoop kreunde van verrukking.
  Boris stopte pas toen hij zich helemaal uitgeput voelde. Hij verliet zijn geliefde na een paar uur seks behoorlijk tevreden.
  
  
  Hoofdstuk 21
  Nadia groeide op als een gesloten, niet-communicatief kind. Van jongs af aan gaf ze de voorkeur aan eenzaamheid boven spelletjes met haar leeftijdsgenoten. Ze zat graag ergens aan de zijlijn, las een sprookje of keek gewoon naar plaatjes in een boek. De ouders vonden het niet erg. Het meisje was gehoorzaam, reageerde gemakkelijk op verzoeken om de afwas te doen, naar de winkel te gaan of bij haar jongere broer te zitten.
  Het meisje werd nog meer teruggetrokken toen haar vader plotseling stierf. Nadyusha, zoals haar vader haar noemde, was toen net elf geworden. Haar vader was het dichtst bij haar. Ze kon haar vader alleen vertellen over haar schoolproblemen en ervaringen, terwijl haar moeder meer van haar zoon hield, ze haar eigen dochter niet begreep, ze kon om welke reden dan ook tegen haar schreeuwen, haar soms vernederen, haar beledigen.
  Dit is deels de reden waarom Nadia berucht en onzeker opgroeide. Ze had geen vrienden, ontwikkelde geen relaties met klasgenoten. De meisjes keken op haar neer, en de jongens letten niet op, beschouwden het ongezellige peinzende schoolmeisje als gek. Maar op veertienjarige leeftijd werd ze voor het eerst verliefd op een jongen, Sasha, uit de tiende klas. De man was twee jaar ouder dan zij, hij ving de enthousiaste blikken van de "dwaas" op en op een dag kwam hij tijdens de pauze naar voren en bood aan om na school een wandeling te maken. Sasha nam het beven van angst, maar gehoorzame Nadya mee naar een of andere verlaten schuur, waar hij zijn slipje uittrok en van maagdelijkheid beroofd werd.
  Dat was het einde van alle liefde tussen hen. Nadezhda kreeg nog een mentaal trauma, ze wilde zelfs de handen op zichzelf leggen. De moeder stopte de poging echter op tijd, liet haar dochter de pillen niet slikken.
  
  +
  Na dat incident begonnen haar stiefvader openhartige tekenen van aandacht voor de stiefdochter te geven.
  Nadia's moeder Valentina begroef haar man, rouwde een paar jaar, besloot toen haar persoonlijke leven te regelen en bracht Anton naar het huis. Hij stond bekend als een rokkenjager en een hark, was vijf jaar jonger dan Valentina. Maar ze besloot koste wat kost met deze man te trouwen, alsof hij haar laatste kans was. Valentina werd afgeraden door haar vrienden, maar Nadia's moeder beantwoordde alle bezwaren: "Ik hou van hem!"
  Ze tekenden, de stiefvader vestigde zich in de kamer van zijn moeder. Hij hield niet van werken. Van tijd tot tijd kreeg hij een baan als bewaker of bewaker, maar hij bleef niet lang op één plek.
  Anton was bang om met een maagd om te gaan, maar Valentina's stomme zin dat Nadya verwend was, maakte de handen van haar stiefvader los.
  
  
  Moeder werkte overdag, Anton dwaalde door het appartement en deed niets, en toen Nadia thuiskwam van school, probeerde hij voor haar te staan. Eerst kwam hij als bij toeval een meisje tegen in de gang of in de keuken, terwijl hij haar haar kon aanraken, zeggen hoe mooi ze was, haar soms onverwachts tegen de muur drukte en haar op de wang kuste of lichtjes sloeg haar kont met zijn handpalm. Gaandeweg begon Anton zichzelf nog meer toe te staan. Hij kon haar borsten vastgrijpen, haar hand in het slipje van haar stiefdochter steken.
  Hoop is niet gewend te klagen. Ja, en ze had geen vriendinnen, en een vertrouwensrelatie met haar moeder werkte niet. Valentina kwam moe thuis, haar dochter werd steeds vaker gebruikt als middel om haar woede te uiten.
  Op een dag stormde Anton Nadia's kamer binnen, ritste zijn gulp voor haar open en haalde zijn stijve penis eruit.
  "Je houdt ervan om op snoep te zuigen," zei de stiefvader tegen de stomverbaasde stiefdochter, "kijk eens hoe cool ik ben." Je moet het likken, likken en nog eens likken en lichtjes op de kop bijten met je pareltanden.
  Nadia hield van lolly's, maar ze weigerde de pik van de man te zuigen.
  "Het is verbazingwekkend om te voelen hoe de jadestaaf in je mond pulseert, hoe zoet zijn hoofd is, alsof het een lolly is. Nu zul je een onuitsprekelijk gezoem voelen, - met deze woorden greep de stiefvader Nadia met één hand bij het hoofd, nam zijn pik in de andere en begon hem langs de gebalde lippen van het meisje te drijven.
  Nadia verzette zich: haar stiefvader probeerde haar lippen te openen en zijn rijkdom erdoorheen te persen. Hij kon zich niet bedwingen en gaf het kind een klap in het gezicht. En hij stopte pas met pesten nadat Nadia een kokhalsreflex had.
  'Het geeft niet, ik zal je leren hoe je moet pijpen,' zei Anton en ging weg.
  De volgende dag kwam hij opnieuw om zijn stiefdochter orale seks te leren, zijn pesterijen werden constant. En na een paar weken nam de stiefvader het meisje als vrouw volledig in bezit. En nogmaals, Nadezhda durfde niet te klagen bij haar moeder.
  Bovendien dreigde haar stiefvader haar met geweld als ze 'hun geheim' aan iemand zou onthullen. Het werd Antons gewoonte om bij afwezigheid van zijn vrouw naar de tiener te komen.
  Nadia hield vol, ze maakte amper school af en liep meteen van huis weg. Na enkele weken omzwervingen bereikte ze Sochi, waar ze zich aansloot bij een sekte. In het begin werd ze omringd door zorg en liefde, daarna begonnen ze haar te betrekken bij het werk in de tuin en als model voor erotische foto's. Lokale fotograaf Vladimir Achintsev vond het meisje fotogeniek, maakte veel sessies met haar. Toen schakelde de fotograaf over op het maken van porno, waarbij hij ook Nadezhda en andere aanhangers van de sekte gebruikte. Albina handelde in pornografie.
  Naarmate de tijd verstreek. Gemakkelijke gratis seksuele relaties met leden van de sekte en seks tijdens het filmen gaven Nadezhda geen voldoening. Ze wilde ware liefde, sensueel, allesomvattend.
  Op die lentedag had Nadia geen taken in de gemeenschap, ze mocht naar de zee. Ze hield van de zee, het kalmeerde, verlichtte mentale pijn, gaf een gevoel van vrijheid. Nadya kon uren naar het zeelandschap kijken, de golven volgen die in de stenen kliffen breken, zich langs de kust verspreiden en teruggaan in de grenzeloze diepten van de zee. De grote kracht van de natuur werd gevoeld in de zee en doofde de woedende menselijke hartstochten uit.
  
  +
  Nadia ging naar het dichtstbijzijnde strand van de gemeenschap. Hier wilde ze zichzelf verdrinken toen ze uit Moskou aankwam na het misbruik van haar stiefvader en een ruzie met haar moeder, hier ontmoette ze twee vrouwen die haar afraden en haar naar de broederschap lokten.
  U kunt in twintig minuten van de gemeenschap naar de zee lopen. Maar Hope had geen haast. Onderweg weefde ze een krans van lentebloemen die op een open plek groeiden, deed toen haar sandalen uit en besloot op blote voeten te lopen: ze voelde de grond graag met haar voetzolen.
  In het bos bij het strand stopte het meisje soms om de bomen te begroeten, die ze als haar oude vrienden beschouwde. Dat deed ze vroeger vaak, als ze alleen naar zee ging.
  Plotseling zag Nadia op de bank een jonge man van ongeveer achttien jaar oud. De lange, magere man leek haar meteen knap, hij keek haar aan. Nadia wendde haar blik af, liep langzaam langs de vreemdeling, zonder zich om te draaien, maar draaide haar gehoor in zijn richting. En ze voelde dat de man opstond en haar volgde.
  Hoop keerde zich om. Hun ogen ontmoetten elkaar en het meisje was plotseling bedekt met een warme golf. Iets dichtbij, liefje, ving ze op bij een vreemdeling. De gedachte flitste door dat er een diepe relatie zou kunnen ontstaan met deze knappe man. Hope schaamde zich niet eens dat de man met een mes rondliep. Ze vroeg, eerder omwille van de vorm, waarom hij een mes nodig had en was tevreden met een niet erg begrijpelijk antwoord. Het meisje zei zelf iets, het eerste wat in me opkwam, iets over moord en zelfmoord, terwijl ze niet serieus dacht dat de jongen echt een moordenaar kon zijn. Toen ze hechte mensen werden, liet Boris niettemin ontvallen dat hij verschillende moorden op zijn rekening had. Nadezhda probeerde meer in detail te vragen, maar Borka wilde niet over dit onderwerp praten, hij zei alleen dat hij gedwongen was te doden, omdat hij geen andere keuze had. Nadezhda, die verliefd was op een man, bemoeide zich niet meer met vragen.
  En op die gedenkwaardige dag realiseerde Nadia zich meteen dat de man geen ervaring had met het omgaan met vrouwen en daarom erg beschaamd en bezorgd was. Maar ze vond het leuk. Zelf was ze vroeger erg verlegen. Hope besloot een man te ontmoeten en te praten. De vreemdeling zweeg echter, de pauze sleepte voort. Ook Nadia wist niet waar ze het gesprek moest beginnen. Desalniettemin is ze een meisje, de allereerste die kennis maakt met een man is niet erg handig. Maar Nadia besloot een gesprek te beginnen, waaruit ze besefte dat de jongen in het leven had geleden, misschien niet minder dan zij, dat hij ook een buitenstaander was.
  De vonk die op het eerste gezicht het hart doorboorde, ontstak al langzaam het vuur van de liefde waarvan het meisje droomde. En ze besloot haar kans niet te missen, om de jongen te boeien, te verleiden. In feite wilde ze eenvoudig vrouwelijk geluk: van zichzelf houden en bemind worden. In de gemeenschap werd alleen seks van haar gevraagd, ze had behoorlijk wat ervaring met seksuele relaties. Maar soms voelde ze zich een prostituee, copulerend op aanwijzing van de regisseur. En ze had geen permanente cavalier. In de gemeenschap werden vrije relaties beoefend, de boeren deden grof hun werk en vertrokken. En met deze jongen wilde ze een echte romance ontketenen.
  Hope liet haar bloemenkrans achter samen met haar plannen om wat zon te krijgen. En ze ging Boris bezoeken zodra hij het aanbood. Ze werden alleen gelaten. Het meisje probeerde sexy te zijn en zag al snel dat de jonge man opgewonden was, zijn waardigheid begon uit zijn korte broek te puilen. Dit beviel Nadezhda: de man wil haar! Ze is aantrekkelijk en verleidelijk.
  Het meisje besloot te handelen, omdat ze begreep dat Boris jonger was dan zij en helemaal geen ervaring had met amoureuze zaken. Zij was de actieve kant, deed de kleren zelf uit en bevrijdde de jongeman. Hope wilde de man maximaal plezier geven. En ze wist hoe het moest. Ze hebben geweldige seks!
  En toen riep ze de jongeman bij zich. En Boris ging! Ze begonnen samen te leven in een gemeenschap, genietend van hun liefde. Hun harten waren gevuld met geluk, het leek erop dat het voor altijd zou duren.
  Nadezhda gaf niets om het verleden van Boris, ze nam niet de moeite om vragen te stellen, zelfs niet als haar geliefde in kleren kwam die bevlekt waren met bloed. Ze geloofde, ze wilde geloven dat haar Borka alleen hielp bij het slachten van dieren. Ze hadden nooit ruzie, bijna nooit ruzie met elkaar. De gewoonte om toe te geven en niet te streven naar leiderschap speelde een goede dienst in het leven samen.
  
  
  Hoofdstuk 22
  Boris leefde in de sekte, hoewel meer dan eens de gedachte in zijn hoofd opdook - om weg te rennen. Overtuig Nadezhda en ga ergens met haar heen zodat er geen Albina, moorden, filmen in porno in hun leven is. Het obstakel was het gebrek aan geld en documenten. Nadezhda werd niet eens betaald voor het filmen. Albina kon haar, in de vorm van een stimulans, ontslaan van ander verplicht werk in de keuken of op het perceel, maar ze gaf niet meer dan honderd roebel "voor ijs" in haar handen. En Borka kreeg niets voor de moorden. Het is goed dat Albina na de verkrachter geen nieuwe slachtoffers van hem eiste.
  Boris vond het niet leuk dat haar geliefde in porno werd gefilmd. Ongeveer een keer per maand kwam de regisseur en verzamelden de deelnemers aan de opnames zich in de hangar.
  Boris wilde weten hoe de schietpartij ging en op een dag mocht hij erbij zijn. Hij stond opzij en keek naar het proces, vooral voor zijn geliefde. Een naakte, gebruinde man van ongeveer twintig jaar oud kwam naar haar toe. Boris kende hem uit de gemeenschap, werkte met hem in de tuin. De naam van de jongeman was Kolya. Hij hielp Nadezhda uitkleden, nam haar mee naar de bank onder de schijnwerpers.
  Boris was jaloers, er was een verlangen om naar hem toe te rennen en zijn vriendin mee te nemen, maar hij kon het niet opbrengen om de schietpartij te bederven. Een nare innerlijke stem stelde hem gerust: het is maar een baan, jaloers op je werk zal je toch niet zijn?! Maak geen schandaal, wees een intelligent persoon. Laat het meisje ontspannen en genieten.
  
  
  Nadia en Kolya raakten steeds enthousiaster. Het opnameproces is begonnen. De lichamen van de jongeren verstrengeld met elkaar. Nadia kreunde en Boris' waardigheid zwol pijnlijk op. Vreemd genoeg verdween de jaloezie plotseling. Verdomme, zijn geliefde neukt met een man recht voor zijn ogen, maar het zorgt voor opwinding, Nadia's gekreun streelt het oor.
  Nikolay galoppeerde krachtig op zijn partner af en glimlachte gelukzalig. Andere deelnemers aan het filmen, nog drie koppels, begonnen te paren. De adepten kreunden en glimlachten in schijnwellust.
  
  +
  De directeur wuifde toen met zijn hand naar Boris: kleed je uit en voeg je bij hen. Zoals, jij wordt de tweede met Nadia. Maar Borka sprong uit de hal waar al deze ontucht plaatsvond.
  En toen hoorde hij Albina klagen bij de regisseur dat de videoverkoop was gedaald, en hij zei dat er nu veel vraag is naar opnamen in de stijl van harde BDSM. Boris wist niet wat het was. Vraag het natuurlijk beschaamd. En Nadezhda kon het hem niet echt uitleggen.
  En in de zomer werden de sektariërs naar Utrish gebracht, een rustige afgelegen plek met dunbevolkte stranden en pittoreske bossen, die in lagunes bijna het water naderden. Hier waren niet alleen verlichtingssessies gepland voor leden van de door Albina geleide bijkantoorsekte, maar ook voor adepten uit Moskou.
  Vladimir Achintsev, dezelfde kale fotograaf en pornoregisseur die in Sochi werkte, arriveerde ook.
  Boris realiseerde zich dat fotograferen in de natuur verwacht werd. Hij was niet verkeerd. Al snel werden Nadezhda en verschillende jongens het bos in genomen. Boris sloop achter de filmploeg aan.
  Wat hij zag schokte Borka. Zijn geliefde diende een gezelschap van vijf man tegelijk! Zo'n gangbang deed denken aan een "hondenbruiloft" tijdens oestrus bij een teef, wanneer ze er om de beurt een beklimmen. Bovendien begonnen de mannen toen tegelijkertijd te handelen! Nadia's charmante mond, haar sierlijke gaten waren gevuld met opgewonden jade staven van jongens.
  Wat Nadezhda deed was vulgair en walgelijk. Maar opnieuw vond Boris de kracht niet om in te grijpen. Hij was jaloers en had tegelijkertijd medelijden met zijn geliefde. Na de schietpartij hadden ze een serieus gesprek.
  
  
  Nadia verontschuldigde zich, verzekerde: het was nodig volgens het script, Borya zou niet jaloers en verontwaardigd moeten zijn, ze houdt alleen van hem alleen. Boris wist dit. En hij hield van zijn Nadenka en vergaf haar daarom alles. Ze verzoenden zich. Maar dit hield niet op met het filmen van Nadia. Een paar dagen later werden zij en een andere vrouw die Boris niet kende, naar het bos gebracht.
  Op die noodlottige dag werden Boris en Nadezhda wakker toen de zon al van achter de bergen was opgekomen en het naaktstrand verwarmde, waar naakte mensen samenkwamen om te zwemmen in de kalme ochtendzee. Boris staarde een paar minuten naar de nudisten, maar ging niet naar het strand. Na het slapen voelde hij een verlangen in zichzelf, keerde terug naar Nadezhda, die in de tent lag, en trok haar naar zich toe. Het meisje glimlachte breed en beantwoordde de kus. Jongeren bedreven de liefde. Hun lichamen brandden van passie.
  Deze keer gedroeg Boris zich grof, hij had zijn geliefde nog niet volledig vergeven voor haar onfatsoenlijkheid in de laatste schietpartij, en Nadezhda was aanhankelijk en behulpzaam. De geliefden dartelden en hielden hun gekreun in om niet de aandacht van nieuwsgierigen te trekken.
  Toen Boris klaar was, trok hij Nadezhda uit de tent en het water in. De zee was warm, evenals de lucht, die was opgewarmd tot bijna dertig graden. Echte zuidelijke zomer!
  In het water leek de bijna naakte Nadezhda bijzonder mooi, haar gouden haar glansde in de zon.
  De geliefden spetterden lang. Toen ze aan land kwamen, ging Boris naar de bron voor water en Nadezhda werd bij zijn afwezigheid meegenomen naar de schietpartij. Terugkerend Borka wist niet waar: het Utrische woud is enorm. Hij wachtte op zijn geliefde en vervloekte de directeur.
  En toen verscheen Nadya, ze werd gebracht door de assistent van Achintsev, het meisje kon nauwelijks op haar benen staan en kon niet bewegen zonder hulp van buitenaf. Haar schaambeen en dijen zaten onder het bloed.
  - Wat is er gebeurd schat? vroeg Boris gespannen.
  Hope antwoordde met tranen:
  "Het zijn gewoon een soort perverselingen...
  - Op dit moment, ik zal hem laten zien, zal hij voor alles verantwoordelijk zijn! - zei Boris, pakte een keukenmes dat op tafel lag en haastte zich om de directeur te zoeken.
  Hope riep: "Niet doen!" - en volgde Borka. Het voorgevoel dat haar geliefde problemen zal veroorzaken, gaf het meisje kracht.
  Vladimir Achintsev is al teruggekeerd na het fotograferen op zijn parkeerplaats. Hij hoorde de stappen van Boris en draaide zich in zijn richting:
  - Wat heb je nodig?
  Borka antwoordde niet. Hij bereikte de schurk in twee sprongen, porde hem met een mes in zijn maag en zei pas daarna slechts één woord: "Uitschot!"
  De man kon zichzelf niet bedekken. Het mes ging diep in het lichaam. De geschokte directeur schreeuwde niet, toonde niet de minste weerstand, vroeg alleen verbijsterd:
  - Waarvoor?
  Boris antwoordde weer niet. Hij rukte het mes uit zijn buik en stak opnieuw. Dit keer in het sleutelbeen van de regisseur. Het bloed gutste en Borka, woedend, stak de boer keer op keer neer.
  Nadezhda naderende haastte zich naar de jonge man met de woorden:
  - Niet doen! Hou op!
  Het meisje griste het mes uit Boris' handen. De directeur viel op de grond en Borka voelde een naderende persoon. Beroofd van natuurlijke moed, haastte de jongeman zich instinctief om het bos in te rennen. Hoop na het sadistische filmen kon niet lopen. Ze deed een paar passen achter haar geliefde aan, maar stopte met een mes in haar handen. Het meisje was verward, geschokt.
  Er verscheen een man, hij blokkeerde Nadezhda's pad. Toen kwamen er meer mensen. Iemand belde de politie. Maar Nadia werd niet aangeraakt, nieuwsgierige burgers staarden alleen naar het met bloed bevlekte lijk van de directeur en het meisje.
  En Boris verdween in het bos. Het geluk verliet de jonge moordenaar niet en deze keer stond niemand hem in de weg, niemand besteedde aandacht aan hem.
  Borka ging diep de bergen in. Hij voelde zich rot: zijn geliefde bleef op de plaats delict, ze kon worden vastgehouden en ondervraagd. Maar mentale zwakte stond de man niet toe om terug te gaan en zich over te geven.
  Niettemin ging Borka 's nachts naar de zee. De sektariërs vertrokken, hun kampen waren leeg. Er was geen hoop, maar de tent waarin ze woonden bleef staan. Boris vermoedde dat zijn geliefde voor ondervraging naar Anapa was gebracht.
  
  +
  Hoofdstuk 23
  Hope werd naar de rechercheur gebracht. Ze bleek een vrouw te zijn. Het kon Nadia echter niet schelen wie haar ondervroeg. Na de controlevragen: achternaam, voornaam, patroniem, ging de onderzoeker aan de slag.
  - Jouw situatie, Nadezhda Petrovna, lijkt me als volgt: een boer klom naar je toe, je verdedigde jezelf, pakte een mes en sloeg hem. Ik heb gelijk?
  Hoop knikte.
  - Begrijp je, in principe kan dat. Maar je kunt niet vergeven, je zult verantwoording moeten afleggen voor de moord.
  Hope zuchtte bedroefd en bevestigde:
  - Ik ben klaar...
  De onderzoeker keek het meisje aandachtig aan. Haar ogen waren rood van de tranen, ze was nog steeds in shock.
  "Ja, er is een term voor de moord, maar ik wil je helpen", schakelde de rechercheur naar jou over.
  Nadezhda wierp een blik op de dame die haar ondervroeg. Een jonge vrouw met doordringende, sluwe, doordringende ogen. Nadezhda mocht haar niet. Het zal vast niet helpen!
  En het lid van de onderzoekscommissie vervolgde:
  - We zullen u een bekentenis afgeven, dit zal uw positie verzachten. Als je toegeeft dat de moord in een staat van passie is gepleegd, kun je niet meer dan vier jaar krijgen. Het is mogelijk dat het voorwaardelijk is. Alles hangt af van jou. Vertel me in detail hoe je hebt vermoord, ik zal het opschrijven en regelen. Natuurlijk zullen we onderzoeken uitvoeren om uw woorden te bevestigen.
  Nadezhda snikte en knipperde regelmatig met haar rode ogen. Het meisje wist niet wat ze moest zeggen. Ze heeft de moord niet gepleegd, maar ze wilde Boris niet verraden, en het mes, het directe bewijs, was in haar handen. Ik zal iets moeten schrijven. Ook de woorden van de onderzoeker over de onderzoeken waren gespannen. Ik wilde alles goed hebben.
  Hope vroeg onzeker:
  - Je zou denken?
  De onderzoeker antwoordde:
  - Oké, denk na! Maar terwijl je in een voorlopige hechtenis verblijft, is het goed om daar na te denken.
  De onderzochte vrouw werd door lange gangen naar de kelder gebracht. Daar werd ze opgewacht door een man met de epauletten van een majoor en twee jonge vrouwen in witte jassen. De ene is lang, de andere is onder de gemiddelde lengte. De majoor beval de dames:
  - Beantwoord de burger naar de kamer, neem afdrukken, onderzoek en doorzoek zorgvuldig.
  De lange vrouw knikte.
  - Laten we het doen!
  De majoor herhaalde boos:
  - Houd er rekening mee dat de zoekopdracht het meest grondig moet zijn! Ze is een gevaarlijke moordenaar.
  Een kleine vrouw met felgekleurde smalle wenkbrauwen die bij de brug van haar neus waren versmolten, antwoordde:
  "Natuurlijk, we zullen doen wat nodig is!
  Nadezhda werd meegenomen naar een kamer met witte muren, spots en een grote spiegel. De lange vrouw deed het extra licht aan, dat pijn deed aan Nadezhda's ogen. Ze kreeg een plank en zei dat ze rechtop moest gaan staan. Geklikt in profiel, volledig gezicht. Daarna smeerden ze hun handen in met verf en namen vingerafdrukken. Nadezhda drukte zachtjes op het papier, elke vinger afzonderlijk, daarna op haar handpalm.
  Vervolgens werd de beklaagde meegenomen naar de kist voor onderzoek, onder felle lampen die van alle kanten schenen en geen schaduw gaven. In de doos stond een medische tafel met de nodige benodigdheden, in de hoek stond een gynaecologische stoel vastgeschroefd aan de vloer.
  - Uitkleden! beval de lange dame. Doe al je kleren uit en klim in een stoel.
  Hoop was verward. Ze realiseerde zich dat haar lichaam zou worden doorzocht, misschien door haar vingers op intieme plekken te steken. En na het filmen raakte haar vagina ontstoken en ging jeuken. Ze probeerde zichzelf mentaal te kalmeren: het is oké, behandel het als een regulier medisch onderzoek.
  Geremd trok Nadezhda langzaam haar jurk, beha, panty en sandalen uit. De lange vrouw pakte haar kleren en voelde elke naad, elke vouw. De lage bewaker legde haar kleren op een stapel en keek de beklaagde ironisch aan. Beide vrouwen waren relatief jong en knap. Dit kalmeerde Nadezhda een beetje. En toch vond ze het ongemakkelijk om haar slipje uit te doen.
  De lange zei echter luid:
  Trek ook je slipje uit!
  De korte vrouw voegde eraan toe:
  - Haast je! Anders helpen we je verder. En klim in een stoel, waan je op een afspraak bij een gynaecoloog.
  Maar de vrouwen begonnen hun inspectie vanaf het hoofd, kamden Nadezhda's lange, dikke haar en stripten elke streng.
  'Je manen zijn mooi,' zei de lange. - Ga gewoon douchen. Wees stil, of we zullen scheren!
  De bewakers keken naar de oren van de gedetineerde en gebruikten zelfs een vergrootglas. Ze keken ook in de neusgaten en maakten ze voorzichtig wijder met een pincet. Vrouwen veroorzaakten bijna geen pijn, maar Nadezhda voelde zich als een proefkonijn. Het was vernederend, vooral toen een gehandschoende hand zijn mond binnenging, achter zijn lippen begon te snuiven, de lucht aanraakte, zachtjes aan zijn tong trok.
  Hope voelde zich misselijk, zijn mond smaakte naar rubber. Ze begreep niet waarom zo'n grondig onderzoek nodig was.
  En de bewakers verpletterden haar borsten, voelden onder haar oksels. Toen veroorzaakte een van hen de eerste ernstige pijn door op de navel te drukken. Hope snakte naar adem en trilde.
  'Dit zijn nog steeds bloemen,' zei de lange dame. - Nu gaan we je fouilleren op intieme plekken. Spreid alsjeblieft je benen, we repareren ze. En ontspan. Deze procedure is niet erg prettig, maar het is noodzakelijk voor een volledige inspectie. Ik zal proberen om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.
  Nadezhda zuchtte zwaar, spreidde haar benen en voelde al snel de beweging van een vrouw die haar lange wijsvinger in de boezem van Venus stak.
  schreeuwde Nadia. Het doet veel pijn! De pijn veroorzaakt door een ruwe hand in een medische handschoen werd gesuperponeerd op de slapende pijn die tijdens het filmen werd verdiend.
  Zo hard als een stuk hout prikte de vinger Nadezhda diep in de vagina, wat een ondragelijke drang om te plassen veroorzaakte.
  Met moeite bedwong Nadia haar drang, en de dame die haar onderzocht zei:
  "O, er zijn problemen hier!" Ontsteking. Ik zou zalf moeten smeren.
  'Dat is onze zorg niet', antwoordde de lage matrone. Vertel de dokter om het later te controleren.
  De lange stak haar tweede vinger in, zo hard en diep dat Nadezhda krampen kreeg. Ze had pijn, en het kriebelde, en ze had een ondraaglijk verlangen om te schrijven. Het meisje kon het niet uitstaan, er stroomde een straaltje urine uit.
  - Het is een infectie! - vloekte lang, maar trok haar vingers niet uit de vagina. - Maakte mijn badjas nat.
  "Laat hem wakker worden", antwoordde de korte lachend. - Er zijn voldoende droge gewaden.
  
  
  De lange matrone bleef even staan, reikte toen met haar vingers helemaal naar de baarmoeder en begon ze daar te draaien. Nadia kreunde van pijn en schaamte, ze begon te beven. En de matrone glimlachte en bleef haar vingers draaien. Ze haastte zich niet, deed dit alles niet zonder plezier. Ze leek het leuk te vinden om pijn te doen op de meest intieme plek van een vrouw. Tegelijkertijd scheidde de vrouw de schaamlippen van Nadezhda met de vingers van haar vrije hand en drukte ze op de clitoris. De beklaagde kreunde, de zoektocht veranderde in een aanfluiting. De hoge bewaker onderzocht de vagina veel langer en zorgvuldiger dan tijdens de inspectie had moeten gebeuren. Dit werd met opzet gedaan om de gevangene te vernederen en pijn te doen.
  De kleine vrouw vond het niet erg, ze zei tegen Nadezhda:
  "Lieg stil, schoonheid!" Als je weerstand biedt, doet het meer pijn.
  Ten slotte trok de lange dame haar hand uit haar intieme plek, maar Nadezhda werd niet losgelaten. De matrone verving de handschoen, liet een beetje vaseline op haar vinger vallen en ging abrupt de anus van het meisje binnen. Het gezicht van de beklaagde werd nog roder van schaamte. Maar de matrone introduceerde een tweede vinger.
  Nadezhda, gefixeerd op de stoel, kreunde van verontwaardiging, en de lange dame grijnsde alleen, voegde een derde vinger toe en ging diep in haar rectum. Hoe walgelijk en vernederend is het als ze in je anus graven!
  Hope beefde van pijn en onmacht. De lage matrone stelde haar gerust:
  - We moeten kijken. Maak je geen zorgen, het is nu allemaal voorbij.
  Nadia's tranen stroomden over haar wangen en de lange vrouw drong steeds dieper door in de anus, alsof ze die wilde breken.
  Lage teugel vriendin:
  - Breek het niet...
  "Ze is ervaren, haar punt is ontwikkeld", zei de hoge matrone, maar ze ontspande haar druk, draaide haar vingers een beetje in de anus en zei:
  "We zouden daar een sonde moeten plaatsen."
  Laag antwoordde:
  - De oude sonde was gescheurd, maar de nieuwe werd niet gebracht ... En in het algemeen, stop met haar te bespotten. We hebben haar genoeg pijn gedaan.
  De hoge matrone maakte bezwaar:
  - De majoor beval dat de zoektocht zo grondig mogelijk moest zijn!
  Laag uitgelegd:
  - Hij beveelt dit met betrekking tot alle verdachten van de moorden om de wil van degenen die worden onderzocht te breken.
  De hoge matrone haalde haar hand van haar anus en zei:
  'En het ziet er hier schoon uit.
  Toen wendde ze zich tot Hope:
  - Nou, leef!
  Toen scheurde ze de handschoenen uit en gooide ze in de afvalbak. Nadezhda slaakte een zucht van verlichting: de zoektocht was eindelijk voorbij. Maar de directeur haalde nog een paar rubberen handschoenen tevoorschijn en trok ze weer aan. De beklaagde schudde opnieuw: gaat de executie door?
  De lage stelde haar gerust:
  - Wees niet bang! Nu zal ze je benen controleren en dat is alles!
  De lange bewaker voelde de spieren van Nadezhda's getrainde benen, haar knieën, haar kuiten drukken. Ze ging naar de zolen, voelde aan elke voet. Ze spreidde zelfs haar tenen. Het lijkt niets pijn te doen. Maar toch, walgelijk, beschaamd, eng. Waar is dit allemaal voor?
  Eindelijk kondigde de korte dame aan:
  - De zoektocht is voorbij. Nu moet je je wassen in de douche en in de cel.
  Nadezhda kreeg een handdoek en een stuk wasmiddel en werd door de gang naar de doucheruimte geleid. De stemming was walgelijk, de vagina was erg pijnlijk, het hoofd tollen. Waarom werd ze zo gepest? Waarom zo'n wreedheid? En de bewakers keken haar met minachting aan.
  Hope heeft een besluit genomen: ze zal zwijgen! Wees in ieder geval stil. Ze wil met geen woord over Boris praten. Hij zegt helemaal geen woord! Er zullen geen oprechte bekentenissen zijn, geen informatie aan de onderzoeker. Niets!
  Ze zal zich doofstomme gedragen en weigeren een protocol te ondertekenen.
  
  
  Hoofdstuk 24
  Kovalev arriveerde op zaterdagochtend. Vestigde zich in een kamer met Vasily. Er werd besloten hem de volgende dag naar Utrish te sturen. Inna beloofde de tent van haar broer te geven, hippiekleren op te halen, en 's avonds om het kapsel van de werknemer te laten knippen, hem een passend uiterlijk te geven, zodat hij niet zou verschillen van de vaste bewoners van Utrish en hun wantrouwen niet zou wekken.
  De taak die voor hem lag, beviel Kovalev. Hij was opgewekt, besprenkeld met grappen, gaf complimenten aan Inna.
  Vasily Krasin mocht deze vrouw. Maar vanwege zijn natuurlijke bescheidenheid, meestal niet kenmerkend voor de politie, zette hij geen stappen in de richting van een nauwere toenadering. Inna en haar moeder waren beleefd tegen de gast. Ze aten samen, maar met Inna bespraken Vasily vooral werkkwesties.
  Kovalev gedroeg zich onmiddellijk ongeremd met het meisje. Hij vertelde grappige verhalen en anekdotes, en 's avonds ging hij helemaal naar Inna's kamer.
  Vasily was jaloers: gelach en geanimeerde stemmen klonken van achter de muur, maar Krasin durfde zich niet bij het vrolijke paar te voegen, hoewel hij zich zorgen maakte: hij had plannen voor Inna. Maar hier is ze, meteen met Kovalev... Hij is een rokkenjager, hij meent het niet, hij denkt alleen aan seks.
  Alles was stil in de kamer ernaast. 'Ze zijn naar bed gegaan,' dacht Krasin. "Een frivole vrouw, en ik wilde vrienden met haar maken."
  Kovalyov was lange tijd weg, hij verscheen 's avonds laat.
  - Hoe is Inna in bed? - Vroeg Vasily boos, wie kon niet in slaap vallen.
  We hadden niets! antwoordde Kovalev. We hebben niet eens gezoend.
  - Ik vraag me af wat ze dan de halve nacht hebben gedaan? Krasin geloofde niet.
  - Ze deden mijn haar en toen las ik een boek over Utrish en zijn inwoners. Om te begrijpen wat daar gebeurt.
  - Ze moest lezen, niet hier?
  - Daar kon het boek dus alleen vanaf een computer worden gelezen. Over Utrish had Inna alleen de "Formula of Freedom" *, gedownload als een bestand op internet. Ik was aan het lezen en zij ging naar bed. Kijk beter, hoe hebben ze een erokez voor me gemaakt?
  
  *Toespraak over het boek van Alexei Bolshakov "Formule van vrijheid. utrisch"
  
  Een medewerker van de onderzoekscommissie, Andrei Kovalev, zag er erg grappig uit met zijn nieuwe kapsel. Maar Krasin glimlachte niet eens, hij zei:
  - Goed! Het leek op een haan.
  Kovalev was niet beledigd, hij viel in slaap in afwachting van het komende werk.
  De volgende dag ging een medewerker naar Utrish om informatie te verzamelen over de overleden actrice en haar entourage.
  Vanaf de bushalte naar de derde lagune, waar de moord plaatsvond, moet je vier kilometer langs de kust lopen. Het was ook mogelijk om er per boot te komen, die vakantiegangers voor geld kostte, maar Kovalev besloot te voet te gaan, zoals de lokale bevolking dat deed.
  Voor hem zag hij een meisje in een korte jurk met een rugzak en een tent over haar schouders. Kovalev bekeek de vreemdeling heimelijk. Een beetje mager, van gemiddelde lengte, maar met lange benen, slank, ze leek Andrei meteen knap: haar lange haar was opgerold in staartjes die in verschillende richtingen uitstaken, wat verraadde dat ze tot informelen behoorde.
  Kovalev besloot in actie te komen. Hij haalde de vreemdeling in en zei:
  - Hallo! Ik ben hier voor de eerste keer, mijn vrienden vertelden me over Utrish. Ze zeggen dat je het beste kunt stoppen bij de derde lagune.
  'Goedemorgen,' antwoordde het meisje met een glimlach, hoewel de dag de evenaar al was gepasseerd. - Ja, het is een geweldige plek. Zelf sta ik daar, op de vierde lagune.
  Hoge borst, ovaal lief gezicht, aangename glimlach. Ik wilde dit beter leren kennen. Kovalev zei:
  Laten we samen gaan, want we zijn onderweg.
  'We kunnen het samen doen,' beaamde het meisje. - Heeft u drinkwater?
  Kovalev had wat mineraalwater gekocht in Anapa. Hij kreeg de instructie dat er water uit de bron kan worden gehaald, en hij sloeg geen voorraad aan zodat hij minder kon dragen.
  
  
  
  - Een beetje over, - zei Andrew. "Nu zal ik het halen, ik geef je een half glas uit mijn magere voorraad." Mij werd verteld dat er water is in een bron in een spleet achter de derde lagune. Ik wil het vandaag ophalen.
  - Je kunt het bij de waterval nemen. Hij zal onderweg zijn.
  - Kun je het watervalwater drinken? vroeg Andrej.
  - Die eronder moet worden gekookt, maar je kunt boven de waterval uitstijgen, daar, in de bergen, komt de bron eruit. Het water is helder, ik wil daarheen, om niet meteen van de lagune weg te gaan, - zei het meisje met een lieve glimlach.
  "En ik zou gaan om geen dorst te lijden," zei Kovalev enthousiast.
  - Nou, laten we gaan, ik zal je de bron laten zien, antwoordde het meisje. - Wat is jouw naam?
  - Andrej. En jij?
  - Ik ben Nimf.
  Is het echt een nimf? Kovalev was verrast.
  - Het is hier. Hier overgenomen door bijnamen. En in een vorig leven was mijn naam Lena.
  "Ze noemen me Kal. Maar ik geef de voorkeur aan de naam.
  Andrei pakte een fles water, een mok, schonk het in voor het meisje.
  Ze deed ook haar rugzak uit, wierp haar jurk uit, alleen haar kleine slipje achterlatend, stopte de jurk in haar rugzak en vroeg:
  - Rook je?
  Nee, Andrew rookte niet.
  - We zullen moeten schieten. En zoek flessen voor water. Er moet een prullenbak voor de waterval staan. We zullen het daar zien.
  Ze zaten een paar minuten aan de kust en Lena bood aan om in de zee te zwemmen. Ze gooide haar mini-slipje uit en dook stoutmoedig in de naderende golf. Kovalev volgde. Het was de eerste keer dat hij zonder zwembroek zwom, maar hij vond het meteen leuk! Een gevoel van grenzeloze vrijheid werd toegevoegd aan de gebruikelijke sensaties, ter wille waarvan nudisten in feite hun kleren uittrekken.
  Kovalev en de nimf zwommen ver weg, Andrei had nog nooit zo ver gezwommen, maar in het bijzijn van een mooie medereiziger was hij helemaal niet bang. Hij dacht er niet eens aan dat voorbijgangers hun spullen konden pakken.
  Nadat ze een beetje waren afgedroogd, pakten de jongens hun rugzakken en liepen langzaam naar de waterval. Andrei vond het heel leuk om met een naakt meisje te gaan en met haar te praten. Kovalyov bedacht dingen bij zichzelf terwijl hij zei dat hij een kunstenaar was, maar tijdelijk werkte als conciërge in St. Petersburg. Het meisje vertelde hem dat ze dol is op liften en op deze manier het halve land heeft doorgereisd. Ze vertelde hoe ze vanuit Altai hier kwam, hoe ze wachtte op een hevig onweer op de snelweg bij Voronezh. Kovalev vroeg of ze bang was om alleen te reizen, of de boeren haar lastig vielen.
  - Waarvoor? - het meisje was verrast. - Op de snelweg vind je altijd wel een prostituee.
  Ze had echter een zaak met een vrachtwagenchauffeur die bij de benen begon te grijpen, pestte, zelfs de auto stopte en de ramen begon te sluiten. Lena bood hem honderdvijftig roebel aan om haar te rijden en wilde uit de auto stappen. "Ik heb geen geld nodig, ik wil seks", zei de bezorgde man. Maar Lena werd gevonden, ze zei dat ze niet klaar was voor seks, omdat ze ongesteld was. 'Geef op zijn minst een pijpbeurt,' vroeg de vrachtwagenchauffeur. "Oke! zei Lena. "Ik moet gewoon echt naar buiten om te plassen." De chauffeur deed het portier open, het meisje pakte haar spullen en sprong uit de auto.
  "Dus de man bleef zonder geld en zonder seks, en ik ging op een andere rit", zei Lena-Nymph opgewekt en voegde eraan toe dat ze echt gelooft in de voorbestemming van het lot en haar beschermengel die haar zal redden in moeilijke tijden.
  Andrey vroeg hoe lang Lena op Utrish zou blijven, ze antwoordde dat ze geen definitieve plannen had, maar als ze vrienden zou ontmoeten, zou ze langer blijven.
  Kovalev keek naar de slanke benen van het meisje, de mooie borsten en vond dat zijn vriendin in St. Petersburg voor zichzelf moest zorgen. Gym, of zoiets, om te bezoeken.
  Tegelijkertijd vergat Kovalev de zaak niet. Voorzichtig zei hij dat hij had gehoord dat dit jaar een regisseur die porno filmde op Utrish was vermoord.
  Lena wist niets van de moord. Ze bracht bijna de hele zomer door in Altai.
  Bij de waterval zwommen medereizigers opnieuw, droogden zich af op de kust, keken hoe mensen aan het douchen waren, vonden een paar lege flessen en klommen het pad op. Lena wees de weg naar de bron die de waterval voedt. Andrei volgde het meisje stoutmoedig en luisterde naar haar verhaal over hoe hij en zijn vrienden vorig jaar door heel Utrish klommen.
  Op de terugweg stond Lena naakt, die spijt had dat ze geen zeep had genomen, brutaal onder een watervalkolom van koel zoet water dat van een rots op het strand viel. Andrei heeft niet gedoucht. Hij bewonderde het meisje. Hij vond haar steeds leuker. Haar spontaniteit, gemakkelijke communicatie, verlangen om met hem over elk onderwerp te praten, hebben een medewerker van de onderzoekscommissie omgekocht. Dus gingen ze naar de lagune en praatten als goede oude vrienden die altijd onderwerpen hebben voor een aangename discussie.
  In de derde lagune vond Andrey meteen een goed kamp aan de kust. Lena wilde verder gaan, maar Kovalev stelde het meisje voor om tijdelijk naast hem te stoppen en te eten tot het donker werd. Lena stemde onmiddellijk in: de agent hielp het meisje haar tent op te zetten en samen gingen ze het bos in om brandhout te halen.
  In het bos verzamelden ze niet zozeer kreupelhout, maar bewonderden ze de schoonheid van de lokale natuur, de majestueuze eeuwenoude eiken en nog meer oude jeneverbesbomen. Het meisje koos een van de krachtigste eiken en probeerde de breedte ervan te meten en paste nauwelijks in drie singels.
  'Ja,' zei Lena bewonderend, 'deze eik stond hier lang voordat we werden geboren, in de middeleeuwen, en zal hoogstwaarschijnlijk na ons staan, om onze kinderen en kleinkinderen te plezieren.
  Andrey, gefascineerd door het meisje, kon zijn bewonderende blik niet van haar afhouden. Ze keerden terug naar de parkeerplaats, maakten een vuurtje en maakten boekweitpap. Kovalev wilde het vullen met stoofpot, maar Lena weigerde zijn blikvoer te eten, daarbij verwijzend naar het feit dat ze vegetariër was. Nou, het vegetarische diner in aanwezigheid van een mooi meisje bleek erg lekker.
  Lena zei dat er hier een speciale energie van de wilde natuur is. Daarom heeft het eenvoudigste voedsel gekookt op een vuur, zelfs gewone pap zonder melk, een aangename smaak, verzadigt het het lichaam en wordt het beter opgenomen dan stadsdelicatessen.
  Kovalev luisterde aandachtig naar Lenochka, hij vergat zijn taak volledig.
  Na het bewonderen van de zonsondergang, pleitte Lena voor vermoeidheid en ging naar bed, terwijl Andrei lange tijd bij de zee zat, denkend aan het meisje, denkend aan het leven.
  Hier voelde hij zich goed en rustig. Niettemin is deze plek vruchtbaar - het Utrishsky-reservaat. Een stukje Kaukasische idylle. De volledige afwezigheid van auto's en beschaving, schone frisse lucht, zachte zee. Zit, klootzak van plezier, adem de zeelucht in met volle borsten, bewonder de omringende schoonheid. De bijzondere gratie van deze plaatsen geeft rust en kalmte, raakt enkele goede snaren in de ziel, die beginnen te zingen, en dan hier weer aantrekken. Gevoelens van kalmte en rust, veiligheid, traagheid en vriendelijkheid veroorzaken een golf van positieve emoties, een gevoel van geluk, harmonie met de buitenwereld, een verlangen om goed te doen, om het leven beter en vreugdevoller te maken.
  Andrei wist niet eens hoe aangenaam het is om het door de maan verlichte pad en de heldere glans van de sterren te bewonderen, om satellieten te zien die door de lucht bewegen, majestueus de eindeloze vlakten omploegen, of vallende sterren en meteorieten die snel de afgrond in razen.
  Op zulke momenten is er geen tijd voor werk, ik wil alleen aan het eeuwige denken. Jammer dat Lenochka naar haar tent ging. Het zou leuk zijn om met haar onder de sterrenhemel te zitten, over leven en liefde te praten, zonder kleren langs het maanverlichte pad te zwemmen. Ach, er is nog tijd.
  
  
  Hoofdstuk 25
  De volgende ochtend werd Andrei wakker met de vaste bedoeling iets aardigs voor Lenochka te doen. Hij voelde zich aangetrokken tot dit meisje, het strenge hart van de opera was gevuld met een zoete sensatie in afwachting van communicatie met een lieve kleine man.
  De zon was net opgekomen, Utrish sliep nog. Langs de kust, helemaal aan de rand van het water, liep een magere, ruige, lange, licht gebogen jongeman alleen in een vuil herfstjack en een spijkerbroek, wat ongebruikelijk was voor Utrish.
  'Wat een vreemde jongeman,' dacht Kovalev. "Het is warm en hij is zo gekleed."
  Hun ogen ontmoetten elkaar. Andreas verstijfde. Hij leek met stomheid geslagen: een ijzingwekkende rilling ging als kippenvel over het hele lichaam van de opera. Er was iets dierlijks, verschrikkelijks in deze jonge man. Kovalev heeft veel criminelen gezien, maar misschien heeft hij nog niet zo'n sinistere blik ontmoet.
  Hij wist al wat voor soort orkaan zich soms verbergt in de ogen van een crimineel. Toevallig te zien hoe ze schitterden met een metaalachtige glans. Het uiterlijk van een eenvoudig persoon, niet onderhevig aan passies, is compleet anders, kalm, welwillend.
  Oper bleef een tijdje als in een roes zitten. En de vreemdeling leek ergens bang voor te zijn. Op het dichtstbijzijnde pad sloeg hij het bos in en begon snel weg te lopen. Kovalev kwam tot bezinning, herinnerde zich waarom hij hier was en haastte zich achter de man aan. Maar zijn spoor is vervaagd.
  Andrei kwam terug en ging op de parkeerplaats zitten. In gedachten had hij niet eens in de gaten hoe Lena uit de tent kwam.
  - Goedemorgen! - vrolijk lachend, zei meisje.
  'Goedemorgen,' drukte Kovalev met moeite een glimlach uit.
  - Ga je zwemmen? vroeg Lena.
  Een paar minuten geleden zou Andrew blij zijn geweest. Maar nu was hij boos dat hij een vreemdeling had gemist.
  'Ik kom later,' zei Kovalev. - Iets wat ik nog niet wil.
  'Oké, wat je maar wilt,' antwoordde Lena, ging naar de zee, deed haar jurk uit en zwom langs de kust, zachtjes duwend tegen de golven en zeldzame kwallen die haar pad kruisten.
  Een gelukkige glimlach verliet het gezicht van het meisje niet. Andrei bewonderde haar opnieuw, zijn gedachten begonnen te ordenen.
  Andrey besloot Lenochka een handdoek te geven zodra het meisje uit het water komt. Op het strand verscheen echter een lange, bijna twee meter lange man met een baard, ongeveer dertig jaar oud, in een T-shirt met gaten. In plaats van een broek werd hij vastgebonden met een handdoek. De man herkende Lena meteen.
  - Oh, de nimf is verschenen! zei hij luid. - Welke mensen en zonder bescherming!
  - Dobrynya, ben jij dat? - het meisje was opgetogen, sprong uit het water en rende met een lichte jog naar de boer.
  Dobrynya spreidde zijn armen wijd. Naakte Lena hing om zijn nek en tilde haar benen boven de grond. Dobrynya omhelsde haar, hield haar een paar seconden in zijn armen en zette haar toen voorzichtig op de grond.
  Wat is laat dit jaar? vroeg Dobrynya met luide stem: het lijkt erop dat hij de gewoonte had om zo te praten.
  - Ik was in Altaj.
  - Nou, je hebt je laten meeslepen. We hebben iets beters. Het is warm, de zee is dichtbij, het feest is cool.
  - Er zijn ook interessante jongens. Herinner je je Yurka Shaggy nog? Ik stond bij hem. Maar hier heb je gelijk, het is beter. Daarom trekt het hier...
  - Ben je er te voet gekomen? vroeg Dobrynya. - Voor een lange tijd?
  - Vier dagen. Na Novosibirsk zeer succesvol. Met één wissel naar Moskou. Daar nam ik een personenauto naar Voronezh. In Voronezh kreeg ik een stortbui, maar ik kwam zonder overstappen in Anapa aan. En stel je voor dat een geit me in het begin bijna verkrachtte. Vreselijk, oud, allemaal met criminele tatoeages. In Irkoetsk hield ze hem tegen. 'Naar Moskou,' zegt hij, 'ik ga.' Ik was opgetogen, reed een beetje, praatte over dit en dat. Plotseling sloeg hij de hoofdweg af en stopte. Hij deed de gordijnen van de vrachtwagen dicht. 'Ik wil seks', zegt hij. Eli trok zich terug. Geit! Ik heb het ook geprobeerd zonder condoom...
  Met wie ben je opgestaan? vroeg Dobrynya en keek naar Andrey.
  - Een. Daar, zie je, mijn gele tent, - antwoordde Lena en voegde eraan toe, haar stem zachter makend:
  - Ik heb deze man gisteren ontmoet. Andrey is een kunstenaar, dit is zijn eerste keer hier.
  Kovalev had een uitstekend oor. Hij volgde het gesprek op de voet.
  - En wat stopte je bij de gang? vroeg Dobrynya opnieuw. - Laten we naar de helikopter gaan.
  Is er een fatsoenlijke plek om daar te parkeren?
  - Nou ja, gisteren zijn de jongens uit Krasnodar verhuisd. De plaats is ontruimd. Rostov bleef alleen, vijf mensen, en Rada met een vriendin.
  'Ik herinner me Rada van vorig jaar,' zei Lena. - Ze is grappig. Ze leerde ons toveren.
  - Ja! Ze is een echte heks! Terwijl hij wiet rookt, communiceert hij met de duivels, - grapte Dobrynya.
  'En ook met engelen,' glimlachte Lena. - Je bent gisteren niet gezien.
  - En de hele avond waren we op zoek naar Danka, Anka's zoon, in het bos. Stel je voor, in juni verdween het meisje en gisteren verdween Danka. 'S Morgens vertrokken de Krasnodar-mensen, Anka werd behandeld. Ze viel dronken in slaap en toen ze wakker werd, was haar zoon nergens te bekennen. Iemand zag hem het bos in gaan. We hebben daar overal gezocht en konden het niet vinden. Laten we vandaag weer gaan.
  'Ik herinner me Danka,' zei Lena. - Natuurlijke terrorist!
  - Hier, hier, dit jaar stierf Mamai bijna van de wereld! Dobrynya glimlachte. - In het begin had ik ruzie met hem, ik probeerde een mes in de kont van de man te steken. Mama ging naar hem toe. Dus Anka brak de theepot op het hoofd van de dwaas. De enige goede waterkoker stond op de parkeerplaats. Stel je voor, met een ketel kokend water staat Mamai op het hoofd!
  "Het is leuk hier bij jou," zei Lena glimlachend.
  - Wel, ja! En toen was het nog leuker. Anka en haar zoon reden Mamaia's parkeerplaats af en stopten niet ver van ons. En Mamai is bang voor katten met passie ...
  - Angsten? Katten?" vroeg het meisje. - Waarom is dat?
  - Hij had een paar jaar geleden korstmos. Hij zegt dat hij het hier heeft opgepikt en met veel moeite heeft behandeld. Er werd met veel geld gedreigd. Nu, zodra hij een kat ziet, jaagt hij hem onmiddellijk op, gooit hij er stenen naar. En hij houdt van vrouwen. Ik ontmoette hier op het strand van Mamai een dame uit Anapa. Matras, helemaal overdressed, geverfd. Blond met Afrikaanse vlechten tot aan de taille. Het vloog in brand, wat betekent dat Mamai het aan deze vrouw ligt. Ze dronken en praatten. Kortom, hij sleepte haar de tent in. En Danka zag, pakte een kat op het strand, kroop naar Mamai's tent, opende plotseling de rits van de tent, gooide de kat daar en ritste meteen de tent dicht.
  Dobrynya lachte met een onaangename, grove lach. Helen lachte met hem mee.
  - Stel je voor, in de tent is het proces in volle gang, en dan vliegt een bange kat recht op Naked Mamai af. Krabbelt het met angst. Toen haakte hij Afrikaanse staartjes en trok ze van zijn tante. Voor Mamai's ogen veranderde ze van een langharige blondine in een kortharige brunette.
  Dobrynya lachte weer. Een beetje lachend vervolgde hij:
  - De dame is in shock, Mamai is hetzelfde. De hele nachtmerrie is dat Mamai er op geen enkele manier zijn rijkdom uit kan halen: de dame zit met schrik vast, ze kunnen niet loshaken, ze kunnen niet omdraaien, ze kunnen de kat niet vangen, ze kunnen niet de tent openen. Hahaha!!!
  Lena lachte hardop.
  "Kortom, de kat deed daar wat zaken," vervolgde Dobrynya lachend. "Ik scheurde mama's hele rug, krabde in het gezicht van de dame. Maar het grappige is dat Mamai gassen van stress losliet, en met hen sprong er een verrassing uit. Zo'n goede vreemdeling! Hijzelf werd vuil totdat ze konden loshaken, hij maakte de dame vuil, de tent. Hahaha!!! En de kat van de verrassing werd nog brutaler. Hahaha!!!
  "Hier moet je huilen, niet lachen", dacht Kovalev, kijkend naar het lachende paar.
  - O, ziekte! Alena lachte. "Er is altijd iets aan de hand met Mamai...
  'Dat is niet alles,' vervolgde Dobrynya zijn verhaal. - Op de een of andere manier kwamen ze vrij, de kat werd vrijgelaten. De arme dame ging zich wassen. En Mamai rende naar het toilet - hij was erg ongeduldig. Al snel horen we een kreet naar het hele bos: "Laat mijn penis los, infectie!". Hahaha! Stel je voor, Mamai, terwijl hij een condoom droeg, rende hij met hem naar de put. Hij ging zitten om te voorzien in een grote behoefte, voelt hij: iemand greep zijn penis en trekt hem bij de penis in de put. Hahaha! Verdomme, of zoiets, droomde hij in de put, die trekt. Stel je voor hoe het is om te schrijven met een goed uitgerekt condoom.
  'O, ik heb medelijden met die arme Mamai,' lachte Lena.
  - Hij dumpte zijn huis in St. Petersburg een paar dagen na de theepot. Alleen de dag van de moord. Stel je voor, we hebben hier een man vermoord. Fotograaf uit Sotsji.
  - Wauw! Lena stak haar handen in de lucht.
  Toen hij hoorde dat ze het over de moord hadden, benaderde Kovalev Dobrynya met Lena en stelde zichzelf voor:
  Mijn naam is Andriukha. Bijnaam - Kal.
  "En ik ben Dobrynya," de man stak zijn hand uit.
  'Ik heb je verhaal gehoord,' zei Kovalev, 'ze vertelden me ook dat de man die hier is vermoord porno aan het filmen was. Hiervoor werd hij afgeranseld.
  - Wie heeft je dit verteld? vroeg Dobrynya.
  "Een kennis die hier was op de dag van de moord.
  - Ja, Shmon was toen gezond. De politie kwam, het meisje werd meegenomen.
  'Heeft ze hem vermoord?' vroeg Kovalev. Misschien had ze een assistent?
  'Ja,' wuifde Dobrynya hem weg. "Het heeft zijn eigen geschiedenis, maar het zijn onze zaken niet. Ik wil er niets van weten. Laat de politie het maar zelf uitzoeken.
  Kun je me helpen mijn tent te verplaatsen? vroeg Lena aan Dobrynya.
  "Natuurlijk zal ik helpen," beloofde Dobrynya en vroeg Kovalev:
  - Waar kom je vandaan?
  "Ik kom uit St. Petersburg", antwoordde Kovalev.
  - Dus het was Mamai die je over de moord vertelde? vroeg Dobrynya.
  "Nee, ik ken hem niet", antwoordde Kovalev. - Waar woont hij in St. Petersburg?
  - Hoe moet ik dat weten! zei Dobrynya misnoegd. - Dat is hij nooit geweest.
  'Er zijn hier veel mensen uit St. Petersburg,' zei Lena.
  "Ja, Katya Ogonyok alleen is al iets waard," antwoordde Dobrynya.
  - Is Katya nu hier? vroeg Lena.
  - Ja! Het is niet ver van ons vandaan.
  'En we verhuizen naar een andere plaats,' zei Lena tegen Andrey. - Er is een goede parkeerplaats in het bos, niet ver van de Lotus. De helikopter wordt gebeld. Kom je met ons mee?
  Word ik daar goed ontvangen? vroeg Kovalev.
  Dobrynya keek Andrei beoordelend aan en zei:
  - Als je je goed gedraagt. Genoeg ruimte voor iedereen. Als het je niet bevalt, kun je op elk moment vertrekken. De mensen gaan weg, er zijn gratis parkeerplaatsen. Ga je roken?
  "Nee, ik rook niet", verontschuldigde Kovalev zich.
  "Het is oké, je blijft bij ons, je zult het leren," zei Dobrynya. 'Oké, maak je klaar als je met ons meegaat.
  
  
  Hoofdstuk 26
  Kovalyov vertrok, de pijnlijke uren van wachten sleepten voort, opgefleurd voor Vasily Krasin door een zondagse wandeling met Inna langs Anapa.
  Krasin had het moeilijk om met de meisjes om te gaan, hij was verlegen in de communicatie. Hij schaamde zich om kennis te maken en voelde zich ongemakkelijk de eerste keer na de ontmoeting. Daarom ontwikkelde hij zich in veel opzichten niet met het andere geslacht. Hij werd constant gewurgd door complexen, de meisjes schonken geen aandacht aan hem. Maar op de een of andere manier maakte Inna Vasily op de een of andere manier meteen geliefd bij haar, hij voelde zich op zijn gemak bij haar. Een sprankje sympathie dat oplaaide voor een mooie vrouw, ontstak geleidelijk een liefdesvuur in Krasins strenge hart.
  Hij vond alles leuk aan zijn collega. En uiterlijk, en expressieve ogen, en figuur. En ze wist ook interessant te praten over haar werk, over zichzelf. En Krasin, verlegen met vrouwen, communiceerde deze keer gewillig met Inna.
  Ze konden niet genoeg praten op die liefdevolle, warme, rustige avond. Op het strand sprak Inna, een meester in sportzwemmen, over haar ontmoeting met een zwerm dolfijnen in de open zee:
  - Ik zwom op de een of andere manier bijzonder ver de zee in. Ik kijk, een zwerm dolfijnen verscheen tussen mij en de kust. Ze komen soms heel dicht bij de kust. Waarschijnlijk is het interessant voor hen om te kijken naar de tweevoetige mysterieuze wezens, waarvan er zoveel zijn in de kustgebieden. Er is een oude mystieke connectie tussen mensen en deze zeedieren.
  De dolfijnen zwommen langzaam, lui pratend met hun karakteristieke gepiep, dat duidelijk hoorbaar was in het water.
  Ik stopte, stopte bijna alle beweging, zwaaide alleen een beetje op de golven en keek naar de bewegende kudde. Ik luisterde naar hun gesprek, dat om de een of andere reden steeds actiever werd. Dolfijnen bespraken iets van zichzelf. Ik vraag me af wat!
  En plotseling keerde de kudde zich naar mij. Ze splitsten zich in twee groepen. Vijf begonnen om me heen te cirkelen. Maar drie gingen recht op mij af! Ik verstijfde toen ik ze verbijsterd zag naderen. ...
  - Oh, hoeveel mensen zouden graag dolfijnen in de zee willen ontmoeten! - Vasily voegde zijn zin in het gesprek in.
  - Maar alle pogingen van vakantiegangers om naar hen toe te zwemmen, eindigen zonder succes. En deze dolfijnen zwommen zelf naar me toe! Ik zag hoe ze ademen, lucht uitblazen met een geluid, ik zag hun kleine ogen, hun vinnen naderbij komen. Ik herinnerde me verhalen over vriendschap tussen dolfijnen en mensen. En ik wilde vrienden maken met deze schoonheden, de dichtstbijzijnde aaien. Bovendien was de vin van de top drie dolfijn heel dichtbij, letterlijk drie meter van mij verwijderd!
  'Je bent een dappere meid,' zei Vasily.
  Ik maakte een zachte beweging naar hen toe. Maar de kudde ging meteen onder water ...
  - Bang? vroeg Krasin.
  "Het lijkt erop", antwoordde Inna en vervolgde haar verhaal:
  "Ik zwom terug naar de kust in de hoop te zien waar de dolfijnen zouden komen. Ze waren lange tijd niet gezien. Toen verschenen ze nauwelijks waarneembaar in de verte en gingen weer onder water. En ik werd overmand door ergernis, vermengd met nieuwsgierigheid. Wat was het? Waarom zwommen de dolfijnen naar me toe?
  "Ze zeggen dat dolfijnen mensen helpen die zich ver van de kust in de zee bevinden", opperde Vasily.
  Ja, ik heb verhalen gehoord over dolfijnen die verdrinkende mensen redden.
  "En soms worden ze om de een of andere reden op het land gegooid", zei Vasily.
  - Ze zeggen dat ze de weg kwijt zijn, maar het lijkt mij dat ze zeilen om te sterven.
  Zijn ze suïcidaal? vroeg Vasily.
  - Ziet ernaar uit. Misschien worden de nabestaanden hiertoe gedwongen. Zie je, dolfijnen ademen, net als mensen, lucht en zijn vatbaar voor virale ziekten. Hierdoor kunnen ze elkaar besmetten. Wanneer één persoon ziek wordt, om niet de hele kudde te besmetten en de zee niet te vervuilen met zijn lijk, wordt hij gedwongen zich aan land te werpen.
  'De logische versie,' beaamde Krasin.
  - Ik zag eens een dolfijn sterven. Het was diepe herfst. Er is niemand op het strand, de vakantiegangers zijn allemaal vertrokken en ik besloot naar de rotsen te gaan. Ik vind het heerlijk om daar te wandelen.
  Ik zie een dolfijn op de kust liggen. In leven! Zijn longen lieten luidruchtig lucht ontsnappen. De dolfijn ademt zwaar, zijn ogen zijn gesloten. De staart en het onderste deel van de buik bevinden zich in het water, maar het grootste deel van het lichaam bevindt zich op de kust. Dolfijn is groot. Ik naderde en onderzocht hem zorgvuldig. Er werden geen bloed of verwondingen gevonden. Voorzichtig sla ik de bewoner van de diepzee met mijn handpalm op de rug. De dolfijn beweegt in reactie zwak zijn vinnen. Hij voelt mijn aanraking! Maar hij kan of wil niet bewegen.
  Ik probeer het water in te gaan. Maar de dolfijn is zwaar. Ik kan hem niet verplaatsen. Maar zelf wil hij niet naar zee. Dit is te zien aan zijn nauwelijks bewegende vinnen. Dolfijn roeit ze om te landen! Ik weet niet wat ik moet doen, ik kan hem niet helpen. Ik streel alleen het hoofd van de arme man.
  En dan opent de dolfijn zijn ogen, kijkt me verdrietig aan. Ik toon met mijn hand: zwem, zeggen ze, de zee in. Als reactie beweegt de dolfijn zijn vinnen slechts zwak. Ik probeer hem het water in te duwen. Nutteloos! Opeens zie ik een grote traan uit het oog van de dolfijn komen. Het is niet zo transparant als iemands, nogal troebel, de kleur van sterk verdunde melk. De eerste traan rolt langzaam naar beneden, de tweede, dan de derde... Dolfijn huilt. Hij heeft een tragedie.
  Een vrouw komt naar ons toe. Samen onderzoeken we de dolfijn nog een keer. Nee, hij is niet gewond.
  De vrouw zegt: "Ik ga naar het recreatiecentrum, meld de dolfijn aan", en vertrekt.
  En ik blijf. Ik zit naast een stervend karkas. Ik huil met hem mee...
  En toen kwamen reddingswerkers en sleepten het arme dier de zee in. Ik probeerde uit te leggen dat de dolfijn ziek was en medische hulp nodig had, maar ze luisterden niet naar me. Ik zat toen op de middelbare school, ik was een tiener...
  
  
  Hoofdstuk 27
  Inna's verhaal raakte Krasin en een gezellige avond doorgebracht met het meisje bracht Vasily volledig in verrukking. De volgende dag dacht hij meer aan Inna dan aan zijn werk. Toch probeerde hij opnieuw de beklaagde te ondervragen. Maar het mocht niet baten.
  Nadezhda had moeten worden losgelaten en buiten achter haar gaan staan. Ze zou naar een maniak leiden. Is dat gewoon hoe je het meisje in het bos moet volgen? Het bleef wachten op informatie van Kovalev.
  Hij kwam dinsdagavond opgewonden opdagen.
  'Luister, Vasek, ik heb zoveel geleden! Een vreselijke meid heeft me daar bijna verkracht.
  "Je had moeten ontspannen en genieten", grapte Krasin.
  "Ik zeg je, je zult hier geen plezier aan beleven." Als alleen geslachtsziekten ...
  'Kom meteen ter zake,' vroeg Krasin.
  - Wacht, haast je niet. We moeten je alles op volgorde vertellen, - Kovalev stond te popelen om zijn indrukken te delen. - Ik kwam toen aan in Utrish. Het is nog vier kilometer naar de lagune, waar de regisseur werd vermoord. Ik keek om me heen, ik zie: het meisje loopt alleen, met dingen slepend. Wow zo schattig, weliswaar met dreadlocks en een tatoeage op haar been, maar aantrekkelijk. Ik besloot om met haar kennis te maken, zei dat ik voor het eerst in Utrish naar de derde lagune wil gaan, omdat ik het van vrienden weet. Het meisje noemde zichzelf Nymph, maar in feite is haar naam Lena. Ze zei dat ze hier voor de vijfde keer zou komen, ze zou me vertellen wat wat was. We gingen samen...
  'Ik zei net dat de vaars verschrikkelijk is,' brak Krasin in het verhaal in.
  - Dus ik heb het niet over haar! Je luistert, onderbreek niet.
  "Je seksuele avonturen maken me niet al te veel zorgen," zei Krasin. - Beter gezegd.
  "Hier heb ik het over de zaak. Over het algemeen bracht de nimf me naar haar toe. Ik voegde me bij hen op de parkeerplaats. De aanbidder hechtte zich onmiddellijk aan de nimf, die ze kende van voorgaande jaren. Hij heette Dobrynya, hij zag er ongeveer vijfentwintig jaar oud uit. Een man met een mager intellect. In het hippiekamp was hij de belangrijkste autoriteit. Bij mezelf noemde ik hem een klootzak. Hij mist meerdere vingers aan zijn handen en hetzelfde aan zijn voeten. Hij vertelde iedereen dat hij in Tsjetsjenië had gevochten. En in zijn handen explodeerde naar verluidt een granaat in zijn handen. Schatting, er is geen enkel litteken op het lichaam, alleen de vingers ontbreken. Het was noodzakelijk om tegelijkertijd een granaat met handen en blote voeten vast te houden, terwijl je een helm en een krachtig kogelvrij vest droeg om dergelijke schade op te lopen. Maar zijn metgezellen geloofden hem. Van hieruit was het nodig om de informatie te achterhalen. Ik vraag hem naar sektariërs en hij vertelt me hoe hij op de kleuterschool leerde zwemmen. Ze kwamen met hun moeder aan in Sochi, zijn moeder nam hem mee naar een zweminstructeur. Ze gaven hem en andere kinderen luchtbedden en vertelden hen hoe ze hun armen moesten bewegen om te zwemmen. Nou, hij zwom. Zozeer zelfs dat ze hem slechts tien kilometer van Turkije aanhielden ...
  'Waarom vertel je me al die onzin over hem?' vroeg Krasin.
  - Dus hij wist van alles wat er op de lagunes gebeurde. Ik moest met hem communiceren, en toen kregen we bijna ruzie ...
  Voetstappen waren te horen in de gang. Kovalev rende naar de deur en deed hem op een kier open.
  - En hier kwam Innochka! Andre was verheugd. - Kom naar ons!
  - Hallo! Ina begroette. - Interessante informatie?
  - Ik vertel Vasily wat ik heb meegemaakt. En dat allemaal voor de zaak. Dus die klootzak vertelde me dat onze maniak nu op Utrish zit. Hij heeft een hol ergens in de bergen. Waar precies, dat weet niemand. Maar soms gaat hij naar de zee.
  Weet je, ik lijk deze maniak te hebben gezien op mijn eerste ochtend op de lagune. Hij liep langs de kust en ging toen het bos in. Ik rende achter hem aan, maar hij leek te zijn verdampt. Er zijn zoveel bospaden.
  Later vroeg ik mijn nieuwe kennissen over deze man. Hij is vreemd: hij communiceerde met niemand behalve zijn vriendin. De jongens bevestigden dat hij het was die bevriend was met Nadezhda, en nu lijkt het erop dat hij op haar wacht. Hippies denken dat hij de regisseur heeft vermoord en dat zijn vriendin de schuld op zich heeft genomen.
  'Dat vinden wij ook,' zei Vasily. - Ik vraag me af wat de maniak eet? Steelt hij misschien voedsel van parkeerplaatsen terwijl vakantiegangers slapen?
  Ik heb niets gehoord over voedseldiefstal. Misschien heeft hij voorraden, misschien vindt hij iets in het bos.
  "Net zoals ik dacht: de maniak wacht op zijn vriendin", zei Krasin. - Ben je iets te weten gekomen over onze pornoactrice?
  - Ze kwam naar Utrish met haar vriend. Op de dag van de moord reden ze met hem, een zekere Mamai en Gorynych, in Mamai's auto naar St. Petersburg.
  - Was je bang? Maar wat? vroeg Ina.
  - Mamai zou die dag toch vertrekken. Het zat hem dit jaar niet mee. De actrice en de man waren zijn buren op de parkeerplaats. En dan is er de moord. Mamai bood aan om met hem mee te gaan. Ze verzamelden zich snel en voor de komst van de politie dumpten ze door de Small Utrish. Bij Mamai stond de auto daar geparkeerd in een tentenstad van wilden onder toezicht van kennissen.
  - Wat voor meisje? vroeg Krasin.
  - Is onze actrice overleden? - zei Kovalev. "En ze is raar, niet sociaal. Daar probeerde Dobrynya haar neer te halen. Ik heb Vasya al over hem verteld. Dus wees ze beleefd af: 'Sorry, ik ben niet vrij. Mijn man staat niet toe dat ik met andere mannen communiceer zonder zijn medeweten." Ze lijken vanuit de Verenigde Staten in Utrish te zijn aangekomen. Maar ze spraken vloeiend Russisch. Beide.
  Hoe heet het vriendje van de actrice? vroeg Krasin.
  - Ik reageerde op Sasha. Er kon niets meer over hem worden vernomen.
  - Waarom kwamen ze naar ons in Anapa? vroeg Ina.
  - Ze zeggen dat Sasha een kennis of een familielid heeft in de leiding van de sekte. En de sektariërs op Utrish hadden een verzameling.
  - Het zal nodig zijn om meer te leren over Mamai en Gorynych in detail, - zei Krasin. "Hun echte namen, adressen...
  Ik vroeg het aan hun vrienden. Er kon niets concreets worden gezegd.
  "We moeten de lijst met bewoners bij de voordeur waar de actrice is vermoord nog eens controleren. Wat als er iets gebeurt, - zei Krasin Kovalev.
  - Hoe denk je te doen met Nadezhda? vroeg Ina.
  'We moeten loslaten,' antwoordde Krasin. - En installeer een goede buitenscène voor haar, het meisje zou naar de maniak moeten leiden.
  'Het zal moeilijk zijn om haar in het bos te volgen,' zei Inna. - Je kunt niet alle paden sluiten.
  Andryukha zal helpen. Hij is bijna thuis op de lagune, - zei Krasin.
  Stuur je me weer om verscheurd te worden door hippies? vroeg Kovalev. "Ik kon amper van ze wegkomen. Eerst molesteerde Katya Ogonyok me, dwong me naakt te lopen, en toen greep ze me bij mijn poesje. Ik zeg: "Ik ben niet klaar voor seks en ik heb geen condoom." "Niets", antwoordt hij, "ik heb een plastic zak, die kun je gebruiken in plaats van een condoom." Vreselijke, stinkende meid - horror. Met veel moeite stapte hij af. Zelf komt ze uit St. Petersburg. Ze vertelde me over haar landgenoten, Mamai en Gorynych. Mamai was op zoek naar medereizigers zodat het leuker zou zijn om naar huis te gaan en wat geld op benzine te gooien. Katya bood aan, maar ze besloot tot laat in de herfst op Utrish te blijven staan. En Gorynych was het daarmee eens. En onze actrice en haar vriend voegden zich bij hen ...
  - Waar wonen Mamai en Gorynych Katya, ze weet het niet zeker? vroeg Krasin.
  - Ik zeg je: ik weet het niet, zoals de echte namen van deze boeren. De hippies beseften al snel dat ik niet een van hen was. Dobrynya begon te pesten: wat probeer je hier te krijgen. Kreeg bijna ruzie met mij. Ik moest zeggen dat ik naar Anapa naar mijn vrouw ging voor drank. Hij beloofde over een paar dagen terug te komen, maar hij moest de tent verlaten.
  'Niets,' zei Vasily met een glimlach. - Ik ga met jou. En we nemen de tent, en we zullen het hol van de maniak vinden. De kans om hem te pakken is goed, je kunt het niet missen.
  'Het instinct van een jager is in je ontwaakt,' antwoordde Kovalev. - We moeten onze zaak ontrafelen.
  "We zullen ontrafelen," verzekerde Krasin. Ik denk dat het antwoord dichtbij is.
  
  
  Hoofdstuk 28
  Hope werd na een paar dagen vrijgelaten. Inna vertelde het stomverbaasde meisje dat ze erin was geslaagd de echte moordenaar te arresteren, en nu, na formeel de benodigde papieren te hebben ondertekend, kon ze vrij zijn.
  Zoals de onderzoekers verwachtten, ging het meisje onmiddellijk naar Utrish.
  Kovalyov, Krasin en verschillende andere oproerpolitieagenten in burger stonden haar op de derde lagune op te wachten. Tegen de verwachting in hoefde Nadezhda lange tijd niet op te sporen. Boris leek de terugkeer van zijn geliefde te voorzien en ging zelf naar de zee.
  Nadia zag hem op het pad dat naar het strand leidde
  - Boris! Je staat niet onder arrest?! - schreeuwde het opgetogen meisje en sprong als een kat op haar minnaar. Ze omhelsde, sloeg haar armen en benen in elkaar en begon te kussen.
  Maar een minuut later klikten de handboeien om de handen van de maniak.
  Hoop was hysterisch. Boris daarentegen leek uiterlijk kalm.
  - Schat, vergeef me! schreeuwde het meisje. - Ik wilde niet! Ik heb ze niets over jou verteld! Ik zal op je wachten!
  'Op zijn best zullen we vijfentwintig jaar wachten,' zei Krasin tegen Kovalev. "Dan geven ze hem een levenslange gevangenisstraf."
  - Als ik een vrouw voor mezelf zou kiezen, zou ik er een kiezen zoals Nadia, - antwoordde Kovalev. - Toegewijd, aanhankelijk. Om de dienst te verlaten en 's ochtends wakker te worden in de zachte omhelzing van iemand zoals zij, alsof je in het nirvana bent. Het is jammer dat het meisje toegewijd is aan haar maniak. En dan zou ik haar beter leren kennen.
  - Ja, zo'n goede vrouw kan blijken, - Krasin was het ermee eens - Maar we zijn niet klaar voor nirvana. Je moet naar St. Petersburg gaan om de moorden af te handelen.
  - De ontvangen informatie is niet zo hot, - herinnerde Kovalev eraan. - Alleen de naam van het vriendje van de actrice werd ontdekt, en zelfs de bijnamen van hun medereizigers. Hoe vind je een persoon op naam in een grote stad? Als ze betrokken zijn bij de misdaden, hebben ze ze hoogstwaarschijnlijk uit St. Petersburg gedumpt.
  "En ik heb een voorgevoel dat we deze zaak snel zullen oplossen", antwoordde Krasin.
  Na het invullen van al het benodigde papierwerk, bestelden de rechercheurs een kaartje naar St. Petersburg en gingen naar huis, naar Inna.
  'We vliegen morgenochtend,' zei Vasily tegen de meesteres van het huis. We hebben al kaartjes voor elf uur geboekt.
  - En ik moet morgen werken, - zei Inna. "Ik kan je net op tijd naar de bushalte brengen."
  De volgende ochtend was zonnig, warm en stil. De dag beloofde warm te worden.
  'De zee zou nu zijn,' zei Kovalev dromerig bij de poort. Neem een week vrij.
  "Het fluwelen seizoen is een geweldige tijd om te ontspannen", beaamt Inna.
  'Je hebt een paar dagen aan zee op Utrish gerust,' bracht Krasin hem in herinnering. - Maar het is jammer om afscheid te nemen van Inna.
  - Dus kom weer naar ons toe, - antwoordde Inna. 'Mama en ik zullen blij zijn.
  'Als ze me nu vakantie geven, zal ik zeker komen,' beloofde Krasin.
  Onderweg stopte Andrei bij een bloemenstalletje, kocht een boeket anjers en gaf het aan Inna.
  - Dank u! Heel schattig en mooi! - Inna was opgetogen en begroef haar gezicht in de bloemen, terwijl ze hun aroma met plezier inhaleerde. - Ze ruiken lekker!
  Het meisje kwam dichter bij Krasin staan en fluisterde in zijn oor:
  - Ik zal op je wachten.
  Vasily glimlachte blij en zei:
  - Ik bel je zeker vanuit St. Petersburg.
  'Ik zal wachten,' herhaalde Inna.
  
  
  Hoofdstuk 29
  In St. Petersburg vroeg Krasin allereerst informatie bij het paspoortkantoor over de bewoners van de voordeur, waarin Maria Novikova woonde.
  - Kijk, Andryukha, in het appartement tegenover wijlen Maria Novikova staat een zekere Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna geregistreerd. Hebben ze haar gevraagd? vroeg Krasin.
  'Ze lag de nacht van de moord in het ziekenhuis,' antwoordde Kovalev.
  'Heb je naar haar familieleden gevraagd?'
  - Denk je... Gorynych... Dezelfde uit Utrish? Het zou heel goed kunnen!
  "Ja, de overleden actrice is met Gorynych vertrokken", zei Krasin. - We moeten dringend Tatyana Alexandrovna en Gorynych interviewen, als hij daar woont.
  'Begrepen', beaamde Kovalev. We hebben hem niet gezien op de dag van de moord. Maar misschien was Gorynych erbij betrokken... Maar hoe kwam hij in het appartement van de leraar?
  'Dat is alles wat we moeten uitzoeken.
  - Goed! zei Kovalev. - Ik ga naar Tatjana Alexandrovna.
  
  's Avonds zat Gorynych al in Krasins kantoor. Kovalev bracht hem binnen voor verhoor. Vasily Krasin stelde meteen een lastige vraag.
  - Waarom heb jij, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr vermoord?
  Tegen de verwachting in ontkende Gorynych het niet.
  - Het is niet mijn schuld! Zijzelf! schreeuwde de verdachte bijna. 'Kijk, het was niet mijn bedoeling om haar pijn te doen. Ik vond Lucy erg leuk. Het is dus gebeurd. Toevallig. Ik verwijderde het kussen, ik kijk: ze stikte. Ze ademt niet meer. Sasha en ik probeerden het eruit te pompen. Niet gelukt.
  'Wil je zeggen dat de vrouw zichzelf met een kussen heeft gewurgd?' Zonder jouw hulp? vroeg Krasin. - Hoe is dat mogelijk?
  - Ik heb seks met haar gehad. Hij bedekte haar gezicht met een kussen voor scherpte. Dus Sasha deed het voor mij. Ze vond het niet erg. En ik raakte in extase, klaar, en toen ik het kussen verwijderde, kijk ik: Lucy ademt niet meer.
  - Wat is dit voor leuks, een meisje wurgen tijdens geslachtsgemeenschap?! vroeg Kovalev grof.
  Dus dit is het soort seks. Ik zeg je, ze vond het niet erg.
  'Vind je het erg als je haar wurgt?' Kovalev drukte.
  - En Sasha? Wat is zijn achternaam? vroeg Krasin.
  dacht Gorynych.
  Antwoord wanneer daarom wordt gevraagd! zei Kovalev.
  - Ik weet het niet meer... Ik weet zijn achternaam niet. Eerlijk! Hij vertelde iets over zichzelf, maar hij leek zijn achternaam niet te noemen.
  - Was Sasha niet tegen het feit dat je perverse seks had met zijn vriendin? Kovalev geloofde niet.
  - Hij heeft mij en Lucy zelf uitgenodigd om plezier te maken terwijl hij sliep. Ze vond het niet erg.
  - Dus ik geloof je, wat hij suggereerde. Het is niet zo gemakkelijk voor je om te liegen', zei Kovalev.
  - Ik lieg niet, eerlijk gezegd! Sasha was kalm toen zijn vriendin met andere mannen was... Lucy was een pornoster...
  - Laten we zeggen dat een meisje per ongeluk stikte, maar waarom gooide je haar lijk naar een buurvrouw? vroeg Krasin.
  'We wilden ons gewoon tot de avond verstoppen. Sasha, toen alles gebeurde, sloeg me in elkaar, zei toen dat het geen zin had om hem te flashen, eiste Lucy mee uit te nemen en me te begraven. Ik heb Mamai gebeld, hij kon alleen 's avonds komen rijden. En om een lijk in een taxi te nemen, begrijp je...
  - Ik zal Vasily's vraag nog eens herhalen: waarom heb je Lucy's lijk bij een buurman geplant? - Kovalev kwam opnieuw tussenbeide in het verhoor.
  - Het was onmogelijk om een lijk in ons appartement achter te laten. Mijn moeder werd die dag ontslagen uit het ziekenhuis. Zij en haar zus moesten naar boven rijden.
  - Hoe ben je in het appartement van de buren gekomen? vroeg Krasin.
  - Dus mijn moeder had de sleutels van haar appartement...
  Waarom hebben ze ons dat niet verteld? Krasin was verrast. "Noch mijn moeder, noch mijn leraar.
  'De leraar weet misschien niet eens van de sleutels,' antwoordde Gorynych.
  - Hoezo dat? vroeg Kovalev.
  - Zie je, een oude grootvader woonde voor haar in het appartement, mijn moeder hielp hem met het huishouden. Hij vertrouwde zijn moeder en gaf de sleutels voor het geval dat. En toen stierf grootvader, en al snel trok de leraar in. Ze is zijn nichtje, of zoiets. En we vergaten de sleutels. En met de leraar liep de vriendschappelijke relatie niet op.
  Hoe lang woont ze al in je huis? vroeg Kovalev. Of beter gezegd, ze leefde.
  - Drie jaar. Nee, nog geen vier. Kort na de dood van mijn grootvader gaven ze me vier jaar voor drugs. Ik ben net voorwaardelijk vrijgelaten. Ik bracht de zomer door op Utrish, ik was er al voor mijn vrijlating. En mijn moeder heeft me ontslagen, ik kon Lucy's lijk niet in ons appartement achterlaten. Mam zou me niet begrijpen en zou me er meteen uit hebben geschopt.
  Hoe wist je dat de leraar niet thuis was? vroeg Krasin.
  - Toen ik begon na te denken over hoe ik van het lijk af moest komen, sprong ik de straat op. Heb daar een vriend gesproken. Ze was een vriendin van een leraar. Ze zei terloops dat Maria op vakantie was in Sochi. En ik herinnerde me de sleutels. Het waren er twee. Ik gooide ze in mijn bureau voor mijn vrijlating. Ik stond op en keek: de sleutels waren bewaard gebleven.
  - En moeder? vroeg Kovalev. Heb je naar de sleutels gevraagd?
  - Zij vroeg. Lang geleden, voor mijn vrijlating. Ik zei dat ik ze eruit had gegooid. Toen vergat ze de sleutels, maar ze bleken in mijn prullenbak te zijn bewaard.
  - Wil je zeggen dat de leraar al die jaren niet de moeite heeft genomen om beide sloten te vervangen na het overlijden van een familielid en de sleutels tevoorschijn kwamen? vroeg Krasin.
  - Ja! Precies. Ik probeerde het, de deur ging open. Nou, Sasha en ik namen Lyusya mee naar het appartement van de leraar.
  Waarom werd het lichaam onder het bed gepropt? vroeg Kovalev. - Ze kunnen het op het bed leggen of in de gang laten staan.
  - Ik weet het niet. We dachten niet. Ze brachten het de kamer binnen en daar gebeurde het.
  'Ik begrijp het,' zei Krasin. "Maar het is niet gelukt om het lijk op te halen. De leraar kwam vroeg terug. En je besloot haar uit het raam te gooien als een onnodige getuige.
  - Nee niet zo. Niet zeker op die manier. We kwamen en ze begon te dreigen dat ze de politie zou bellen. Heeft ons beledigd. Dus Sasha laaide op en hielp haar uit het raam.
  Waar is Sascha nu?
  - Hij vloog naar zijn huis in de VS.
  - Dat is zeker? vroeg Krasin. Wie kan bevestigen?
  - Mamai. Hij bracht hem naar het vliegveld.
  - Hoe heet Mamaia, waar woont hij?
  - Ergens in de Kamyshovaya-straat weet ik eerlijk gezegd het exacte nummer van het huis niet! Ik was niet bij hem, we spraken alleen aan de telefoon.
  'Geef ons zijn telefoonnummer,' beval Krasin. Laten we eens kijken wat je zei. En hetzelfde geldt voor het appartement.
  Vasily schreef de telefoon op, gaf het papier aan Kovalev en zei:
  - Het blijft om Mamai te ondervragen, erachter te komen op welke dag en op welke vlucht Alexander vloog, en vervolgens, volgens de passagierslijst, de paspoortgegevens van onze klant te berekenen. En we zullen een andere persoon hebben die betrokken is bij de moord op een leraar.
  'Begrepen,' antwoordde Kovalev. - Ik zal er voor zorgen.
  
  
  Hoofdstuk 30
  Fjodor Semyonovich Orlov werd opgewekt wakker, verrassend opgewekt voor een oude man met talloze zweren. De rug deed niet zoals gewoonlijk pijn, noch de lever, noch de benen. Zonder zijn toverstok ging hij naar het raam en trok de gordijnen terug. De kamer was gevuld met vrolijk licht! Wat een genot om de zon weer te zien, blauwe lucht, lichte pluizige wolken. Het lot gaf hem nog een dag!
  De langverwachte lente kwam, het weer was mooi buiten, Fjodor Semenovich was ontstoken van verlangen. Hij droomde van lange winteravonden om naar zijn geboortedorp te gaan, pijnlijk bekende plaatsen te bezoeken. Hij bad tot de hemel om zo'n kans. Misschien vandaag, misschien nu?
  Elke persoon heeft plaatsen waar hij het meest aan gehecht is. Voor Fedor Semenovich was zo'n plek een wild strand in zijn geboortedorp Lisy Nos. Waarom? Hij kon zichzelf niet verklaren. Waarschijnlijk jeugdherinneringen, maar het was dit strand waar hij 's nachts soms van droomde.
  De oude man had hevige pijn in zijn benen, zijn hoofd tolde constant. Bijna de hele winter verliet Fyodor Semyonovich het huis niet. Nou ja, in ieder geval Lidochka van de Sociale Zekerheid en nicht Mashenka bezocht hem wel eens. Maar nu voelde de gepensioneerde zich geweldig! Hij besloot te gaan en beefde van verwachting.
  Fyodor Semyonovich nam een stok en ging lange tijd van de derde verdieping van zijn Chroesjtsjov naar beneden. Toen de voordeur achter hem dichtsloeg, haalde de oude man diep de frisse lentelucht in. Vogels fluiten, knoppen zwollen op aan bomen. Even voelde Fjodor Semyonovich zich weer jong, vol kracht. Kinderen speelden in de tuin, buren zaten op de bank en praatten ergens over. Wat is het heerlijk om de geuren van de lente in te ademen, een gezond, zorgeloos leven. Wat een genot om onder de mensen te zijn, om naar ze te kijken!
  In het tuintje achter het huis vond Orlov een vrije bank in de zon en ging voor de harde weg zitten om uit te rusten. Mussen, mees, duiven, kraaien deden hier hun werk en wisselden soms vrolijke uitroepen uit. De kat hiernaast klom in een boom en koesterde zich in de zon. De honden liepen met hun baasjes, een van hen rende naar Fyodor Semyonovich, snuffelde, kwispelde met haar staart, maar de eigenaar riep haar en de vriendelijke hond rende weg.
  "Hoeveel vogels vandaag, hoeveel dieren en mensen! dacht Fjodor Semyonovich. En iedereen is blij met de lente. Wat een zegen!
  Maar Fedor Semenovich had een speciale bui, hij wilde een reis maken en aan de kust van de Finse Golf zitten.
  De gepensioneerde ging naar de bushalte. De route naar Zelenogorsk gaat gewoon door Lisy Nos. Rijd niet langer dan een half uur.
  We hoefden amper op de bus te wachten. Fyodor Semenovich klom in de cabine zonder hulp van buitenaf. De mensen waren prima. Alle stoelen waren bezet. Fjodor Semyonovich leunde op de leuning, maar een jonge man in de dichtstbijzijnde stoel zei tegen hem:
  - Ga zitten, papa! en gaf toe.
  "We hebben een goede jeugd", dacht Fedor Semenovich dankbaar. Hij was blij om aangesproken te worden - "papa". Beleefd, eenvoudig.
  Orlov had niet genoeg communicatie, hij wilde met een van de passagiers praten, maar hij durfde niet. De dagelijkse strijd om het leven scherpte alle zintuigen. Maar nu was Fyodor Semyonovich gelukkig. Hij keek uit het raam, keek naar de mensen die de bus in- en uitgingen. Zo is het leven! Kokend en borrelend. En deze simpele observaties deden zijn zwakke hart sneller kloppen.
  Bij Lisiy Nos stapte Fjodor Semyonovich uit bij de dichtstbijzijnde halte en liep langzaam langs het pad naar het wilde strand. Wat was hij blij! Het was alsof hij na een lange afwezigheid naar zijn vaderland was teruggekeerd. Een zeldzame reiziger ervaart op deze momenten zulke levendige sensaties als Orlov.
  Maar geleidelijk overspoelde een golf van herinneringen de oude man. Hij leefde zijn leven bescheiden, probeerde niet op te vallen, weg te blijven van de publiciteit, de ogen van zijn superieuren, schoonmoeder en domme buren. Hij werkte als monteur in een militaire fabriek. Hij had dezelfde, net als hijzelf, een bescheiden vrouw. En zijn zoon, Volodya, was een eenvoudige Sovjetjongen.
  In zijn afnemende jaren werd Fedor Semenovich alleen gelaten. Volodya stierf in Afghanistan, waarna zijn vrouw ziek werd en niet kon herstellen van haar ziekte. Fedor Semenovich had er vaak spijt van dat hij en zijn vrouw geen broer of zus van hun zoon konden baren. Ze woonden in een klein huisje aan de andere kant van het dorp. Vijf van ons in twee kamers met zijn ouders. En ik dacht: "Waar is nog een kind? En dus slaapt de zoon in de hoek op de kist, want er is geen plek om de wieg neer te zetten.
  Toen kreeg Fyodor Semenovich een appartement toegewezen via de servicelijn. Maar de vrouw besloot dat haar leeftijd en gezondheid niet langer hetzelfde waren voor het baren en opvoeden van kinderen: "Iedereen heeft één kind, en laten we er een hebben." En toen kwam het nieuws van de dood van zijn zoon...
  Fedor Semenovich liep langs het bospad, pijnlijk vertrouwd van kinds af aan. Hier, zelfs voor de oorlog, nam zijn moeder hem mee naar de oever van de baai. De vrouwen droegen linnen om zich af te spoelen en de kinderen spetterden vlakbij op het wilde strand. Elke reis naar de baai in de zomer riep een gevoel van feest op in Fedya's ziel. En nu herinnerde Fedor Semenovich zich die verre tijden en voelde hij een brok in zijn keel opkomen.
  Als kind leek het: het hele enorme leven voor ons. Hoeveel kunt u doen, hoeveel kunt u doen!
  Fedya werd geen astronaut of piloot. En het leven is niet zo groot...
  Er was eens dat hun buurman, oom Fedya, die nog geen zeventig was, een oude man leek. De kinderen plaagden hem: "Oom Fedya heeft de beer opgegeten!"
  En nu is Fedor Semenovich zelf al meer dan vijfentachtig jaar. Maar plaag hem niet jongens. En bijna geen van de stadsjongens kent de naam van de oude man. Hun huis in Lisyy Nos is lang geleden gesloopt. Er werd een kleuterschool gebouwd en ernaast stonden huizen van de Northern Plant. Er is nu geen tuin. De grond werd verkocht aan een particuliere eigenaar. Het was moeilijk, mijn hart deed altijd pijn toen Fyodor Semyonovich naar de plaats van het huis van zijn vader kwam. Vandaag gaat hij er niet heen, vandaag gaat hij genieten van de natuur.
  Lekker in het lentebos! Sneeuwklokjes zijn een lust voor het oog. Daar, om de hoek, zou een eikenbos moeten zijn. Ja dat klopt. Er zijn eiken! Ze staan al sinds de tijd van Peter.
  In dit bos vond Fedya een enorme eekhoorntjesbrood. In het hongerige zesenveertigste jaar. Het was als een geschenk van boven! Fedor Semenovich was een goede paddenstoelenplukker. Zolang zijn gezondheid het toeliet, ging hij elke zomer rustig op jacht naar zijn geliefde Lisy Nos, soms naar Levashovskoye Highway. Maar nooit meer vond Orlov zulke enorme paddenstoelen! Twee kilogram bleek een reus te zijn. Wormachtig, echt. Maar de moeder kookte thuis de wormen uit en er was een heerlijk diner: paddenstoelen met aardappelen op haar eigen perceel.
  Fjodor Semyonovich ging aan land en ging op een bank zitten. Er is niemand in de buurt. Het is een doordeweekse dag en mensen komen hier niet meer. Vrouwen hebben zich al lang niet meer gewassen in de baai en het strand is volledig overwoekerd met riet nadat de dam is gebouwd. Nu is het een natuurgebied, een beschermd gebied.
  Fedor Semenovich is gewend om alleen te zijn. De vrouw is al lang overleden. Daarvoor zijn ouders. Mijn vader kwam gehandicapt terug uit de oorlog, zonder beide benen. Zijn moeder verzorgde hem als een kind. Ze vertrokken de een na de ander een paar jaar nadat het gezin naar de stad was verhuisd.
  Bij de herinnering aan zijn ouders wellen de tranen op in Orlovs ogen. Hij huilt de laatste tijd veel. Hierdoor voelde mijn hart lichter. Maar in het openbaar probeerde de oude man zijn tranen niet te laten zien.
  Fyodor Semyonovich had plotseling medelijden met zichzelf. Wel, wat voor goeds zag hij in dit leven? Hij leefde rustig, werkte zoals iedereen. Hij bemoeide zich met niemand, vroeg niemand om iets, probeerde aardig te zijn voor mensen, maar zijn vriendelijkheid leek niet opgemerkt te worden. Leefde hij goed? Per slot van rekening zou hij zijn zoon waarschijnlijk op de een of andere manier uit Afghanistan kunnen krijgen? Wel, God zij met hem.
  Zijn gedachten werden onderbroken door het geluid van fietsbanden. Fjodor Semyonovich veegde haastig zijn tranen weg. Maar de man reed voorbij zonder op de oude man te letten.
  En Orlov herinnerde zich hoe hij hier als jongen zwom. Op zijn handen bewoog hij zich over de bodem, alleen zijn hoofd stak boven het water uit. Echt Fedor Semenovich heeft nooit leren zwemmen. En ik ben nog nooit in de zee geweest...
  Een keer is hij hier bijna verdronken. Ze bouwden samen met hun vriend Oleg een vlot en zetten koers vanaf die open plek die dicht bij het water kwam. Eerst trokken ze langs de kust. Daarna joegen we een zwerm meeuwen diep de baai in. Er was één kuiken in de kudde, die in het water spartelde en niet kon opstijgen. Ze zwommen ver in een vlaag van kinderlijke opwinding. Maar het kuiken werd ingehaald en aan boord genomen. En toen begon de hele kudde, twintig vogels, niet minder, de jongens aan te vallen. Meeuwen cirkelden boven hun hoofden, schreeuwend, poepen, sommige vogels probeerden letterlijk hun haar met hun poten te scheuren. Het vlot schommelde en kapseisde, de vrienden lagen in het water.
  Oh, en toen werd Fedya bang! Hij had toen kunnen verdrinken, nietwaar! Hij nam een slokje water, maar zijn vriend trok hem eruit, langzaam zwommen de jongens naar de kust. Bijna vijfenzeventig jaar zijn verstreken, maar ik herinner het me alsof het vorige week was.
  Ach, het mensenleven is kort! Ben je al lang jong? Hij had het druk met zijn zoon, hij hield van zijn vrouw. Alles is weg. Binnenkort zal hij vertrekken. Helemaal weg, onherroepelijk, de eeuwigheid in. En de eeuwenoude eiken zullen blijven en dit strand. Elk jaar zal de lente mensen weer verrassen met warmte en nieuwe hoop. Alleen nu zal hij de pracht van de lente niet meer zien, hij zal niet genieten van de natuur...
  Het zou interessant zijn om een glimp op te vangen van wat er na de dood is. Is er nog een leven? Misschien zal het niet slecht zijn, misschien is het echt een paradijs?
  Dus, in wezen, waarom leefde hij? Waarom leven vogels? Uiteraard, in het belang van het nageslacht, voor de voortplanting. Het blijkt dus dat hij zijn leven tevergeefs heeft geleefd? Nee, niet tevergeefs! Hij leefde bescheiden maar waardig. Niet ontwijken, niet vernederen. Op zulke mensen rust de aarde. Niet iedereen kan politicus en kunstenaar zijn.
  Ja, hij heeft veel gefaald, hij zou veel anders hebben gedaan als hij vanaf het begin aan het leven was begonnen. Maar er was een punt in zijn bestaan! Voor vrouw en zoon, voor ouders, geboorteland. Nee, hij kan met een gerust geweten sterven!
  Een lichte bries uit de baai deed het riet lui ritselen en droeg de aangename koelte van de Oostzee. Fjodor Semyonovich tuurde de weg in, kronkelend en diep het bos in, de bomen eromheen, probeerde de contouren van de andere oever te onderscheiden, luisterde naar het getjilp van sprinkhanen en andere geluiden van het bos. De oude man leek te proberen zich dit te herinneren, dit alles in zijn nog vrij sterke geheugen vast te leggen. En ineens begon hij weer te huilen. Dit keer uit emotie, omdat hij erin slaagde te komen, om zijn droom te vervullen.
  Orlov ademde met plezier de zuivere zeelucht in. Hij voelde zijn eenheid met zijn geliefde natuur. En hij was blij.
  Fedor Semenovich zat lange tijd op de bank, koesterend in de stralen van de lentezon. Maar geleidelijk aan begon het licht zich achter de bomen te verschuilen en Orlov vertrok op zijn terugreis. Ik voelde me moe. Maar ze was best aardig. Benen begonnen echter weer pijn te doen. De oude man bereikte langzaam de halte, verbaasd dat hij onderweg niemand tegenkwam. En de halte was leeg.
  De bus naderde snel, de gepensioneerde nam een vrije plaats in de cabine en begon opnieuw gretig uit het raam te turen naar de voorbijtrekkende landschappen. Mensen kwamen tot stilstand. Meestal jeugd. Aardige, rustige mensen. Ze hebben nog een heel leven voor zich, je kunt genieten van de lente, plannen maken voor de toekomst.
  Bij een van de haltes stapte een oudere vrouw in de bus. Ervan overtuigd dat er geen lege stoelen waren, ging ze naast Orlov staan, die bij de deur zat. Het was duidelijk dat het moeilijk voor haar was om op te staan. Fedor Semenovich bood haar zijn plaats aan.
  "Nee, wat ben je, wat ben je," weigerde de vreemdeling.
  "Ga zitten, ik ga toch uit," drong de oude man aan.
  - Hartelijk bedankt!
  Orlov bedroog niet, hij moest echt bij de volgende halte uitstappen. Hij wierp een blik op de vrouw en zag opluchting en dankbaarheid op haar gezicht.
  Fyodor Semyonovich vergat zijn zieke benen, hij was trots op zichzelf. Dus hij is nog steeds een man! Hij was de eerste die eraan dacht om plaats te maken voor een vermoeide vrouw.
  Toen de deuren van de bus opengingen, ging Orlov met moeite naar het trottoir en riep ten slotte naar de chauffeur en passagiers:
  - Goede reis!
  En ik dacht bij mezelf:
  "Niets, ik zal leven! En op vijfentachtig gaat het leven verder. Morgen zal Lidochka komen, en op zaterdag zou Mashenka moeten komen. Goed!"
  Langzaam dwaalde de oude man zijn appartement binnen. Hij was het lot dankbaar voor deze dag en wenste de hele wereld oprecht het beste.
  
  
  Maar de ouderdom eist zijn tol. De hele zomer was Fedor Semyonovich ziek en in de herfst werd hij uiteindelijk ziek. Nicht Maria zorgde voor de oude man. De laatste paar maanden van zijn leven verhuisde de leraar naar zijn appartement en na de dood van zijn grootvader bleef ze erin om te leven.
  Fedor Semenovich vertelde zijn nichtje veel over zichzelf, over het strand, waar hij van kinds af aan zoveel van hield. Hij was er trots op dat hij op zo'n hoge leeftijd zijn droom kon waarmaken - de plekken zien die hem na aan het hart liggen, afscheid nemen van zijn inheemse eiken, het strand, het pijnlijk bekende bospad. Opa stierf rustig in zijn slaap. Met een lach op je gezicht...
  
  
  Hoofdstuk 31
  Het rapporteren aan de autoriteiten over het verrichte werk is meer een formaliteit dan een dringende noodzaak. De zaak is in feite opgelost, wat moet ik nog meer zeggen tegen het hoofd van de onderzoekscommissie? Maar debriefing wordt voorzien door officiële taken.
  Krasin rapporteerde aan Vladimir Cherkasov.
  - Het was mogelijk om niet alleen onze moorden op te lossen, maar gaandeweg werd de moord op de directeur in Anapa, evenals de Tula-maniak, met onze hulp vastgehouden.
  Wat voor maniak? vroeg Cherkasov.
  Mijn naam is Boris Solntsev. Een jonge kerel uit de regio Tula. Nu bekent hij. Na minstens vier moorden in zijn thuisland, waar hij zijn vingers achterliet, vlucht de man naar Sochi, waar hij een sektarisch meisje ontmoet en lid wordt van een sekte. Het meisje dat we hebben gewurgd was ook familie van deze sekte.
  - Wat voor sekte?
  - Russische tak van de Illuminator-sekte.
  'Je hebt niet meteen de identiteit van het gewurgde meisje vastgesteld', herinnerde Cherkasov zich.
  - Ze heeft geen witte documenten of kleren. Helemaal niets! Toen kwamen ze er door de tatoeage achter dat ze een actrice was van harde Amerikaanse BDSM. De naam van het meisje was Lyudmila Starkova, ze speelde in porno onder de naam Lucy Starr. Ze braken de informatie over haar door, het bleek dat ze als kind vanuit Oekraïne naar de Verenigde Staten was gehaald, waar ze met haar ouders in de Illuminator-sekte belandde. Ze kwam naar Utrish met haar vriend. Daar werd ze in porno gefilmd met de vriendin van Boris, de maniak die we betrapten. Boris liet een erfenis na in Sochi, hij was het die ook de recente moord op Utrish pleegde.
  "Heeft deze moord iets met ons te maken?" vroeg Cherkasov.
  - Bemiddeld. Onze overledene speelde met een vriend van een maniak.
  - Rapporteer hoe je de maniak hebt ontdekt.
  - Er waren zware, sadistische schietpartijen op Utrish. De maniak, die ziet hoe zijn geliefde werd bespot, grijpt in een vlaag van woede een mes, doodt de regisseur en rent het bos in. Zijn vriendin wordt met een bebloed mes op de plaats delict gepakt, overgedragen aan de politie en in de gevangenis gezet. Ze wordt ervan verdacht de regisseur te hebben vermoord. Maar het meisje zwijgt en de vingerafdrukken van de Tula-maniak zijn te vinden op het mes. Zijn identiteit is niet vastgesteld, er zijn alleen vingers. Ik vroeg om een foto van de vermiste Boris, die zelf werd beschouwd als een slachtoffer van een maniak en de moorden hadden niets met hem te maken. En in Anapa presenteerde hij zijn foto aan het onderzochte meisje.
  - Wist u? Tsjerkasov vermoedde.
  - Ja! Maar ze heeft ons niets over Starkov verteld. Ik moest alles zelf uitzoeken.
  - Maniac werd zonder problemen vastgehouden? vroeg Cherkasov.
  - Ja, rustig! Het was niet nodig om door het bos te rennen. Genomen op het strand. Er was geen gevaar voor vakantiegangers. Hij probeerde geen weerstand te bieden. De vriendin van Boris werd vrijgelaten uit het centrum voor voorlopige hechtenis, buiten werd geïnstalleerd. En Kovalev en ik wachtten op de lagune. De maniak ging zelf naar het strand, alsof hij wist wanneer zijn vriendin zou komen.
  'Laten we teruggaan naar onze moorden,' zei Cherkasov. - Hoe kwam het lijk bij de leraar en wie gooide het uit het raam?
  "De moord op Lucy Starkov gebeurde per ongeluk, tijdens seks. En onze beklaagde Gorynychev had de sleutel van het appartement van de leraar, hij en zijn handlanger Alexander, Lucy's vriend, besloten het lijk tot de avond in het appartement van iemand anders te laten om het eruit te halen en in het bos te begraven. Gorynychev kon zichzelf niet verlaten. Maar de leraar kwam vroeg terug van vakantie.
  "Begrepen", zei Cherkasov. - En de leraar werd verwijderd als een onnodige getuige.
  - Ja. Gorynychev beweert dat Alexander de leraar uit het raam hielp. Maar Alexander kon niet worden ondervraagd. Hij is onze voormalige landgenoot, nu Amerikaans staatsburger, na de moord op een leraar vloog hij naar de Verenigde Staten.
  "Ik begrijp het", zei Cherkasov. - Hoe ben je bij Gorynychev gekomen?
  - Dankzij de informatie die Kovalev op Utrish heeft ontvangen.
  "Je zou moeten worden berispt omdat je je buren niet goed hebt ondervraagd en de moorden in de achtervolging hebt opgelost. Maar de vangst van de Tula-maniak compenseert je gat. Je moet dankjewel zeggen.
  - Vladimir Nikolajevitsj, ik kan nu beter op vakantie gaan. Ik wil echt op krachten komen voor een moeilijke winter, een beetje uitrusten op zee. Het fluwelenseizoen is nog niet voorbij...
  - Was een zakenreis naar Anapa niet genoeg?
  - Dus ik werkte daar, onvermoeibaar. Het was niet naar de zee.
  - Oké, schrijf een verklaring, ik zal het ondertekenen. Breek uw vakantie gewoon in ten minste twee delen. De rest wordt later gedaan als er minder werk is.
  - Goed! Het zou nodig zijn om mijn assistent Kovalev op de een of andere manier aan te moedigen. Dankzij hem zijn deze misdaden opgelost. Hij nam een groot risico in het hol van informelen, informatie vergaren.
  - Er is een klacht tegen Kovalev ontvangen van Vadim Rybachenko. Hij bedreigde een onschuldig persoon met levenslange gevangenisstraf, dwong hem zichzelf te beschuldigen. Terwijl je aan het chillen was in Anapa, moest ik persoonlijk met Vadim communiceren en me verontschuldigen. Hij beloofde Kovalev te straffen.
  "Hij is een zeer waardevolle werknemer", zei Krasin.
  - Oké, ga een verklaring schrijven terwijl ik aardig ben...
  
  
  Nawoord.
  Op de avond van dezelfde dag bestelde Vasily een vliegticket en belde meteen Inna met de mededeling dat hij vakantie kreeg.
  - Geweldig! antwoordde Ina. Kom je naar ons zoals je hebt beloofd?
  Ik heb mijn kaartje al! Ik vlieg morgenmiddag.
  - Prachtig! Ik wacht op je. We hebben prachtig weer, in het weekend gaan we naar het strand en zwemmen.
  - Waarom geeft onze maniak bewijs? vroeg Krasin.
  Ja, hij praat over alles in detail. Het is gemakkelijk om met hem samen te werken. Zijn vriendin kwam naar me toe, smeekte me om een date te geven. Ze beloofde haar hele leven op de man te wachten, ze wil bij Boris tekenen en een kind van hem baren.
  "Maar hij kan een levenslange gevangenisstraf krijgen."
  - Nee, het is onwaarschijnlijk dat hij een levenslange gevangenisstraf krijgt. In Tula vermoordde hij toen hij minderjarig was, in Sochi pleegde hij rituele moorden op bevel en stak hij de directeur neer in een staat van sterke nerveuze opwinding toen hij ontdekte hoe zijn geliefde werd bespot. Plus, hij werkt mee aan het onderzoek, heeft berouw. Hij heeft een moeilijk lot, veel verzachtende omstandigheden.
  - Toch zullen ze veel geven, - zei Krasin.
  - Ik geloof dat Nadezhda op hem zal wachten.
  "Ik begrijp zo'n vrouwelijke toewijding niet...
  - Omdat een meisje liefheeft, is er een reden ...
  'Oké, ik zal komen om over dit onderwerp te praten,' zei Krasin.
  Vasily zelf was in een staat van liefde. Hij begreep wat Inna leuk vond en ging haar ten huwelijk vragen...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - HET ECHTE VERHAAL
  ANNOTATIE
  Het verhaal van Oliver Twist is echter en geloofwaardiger dan dat van Charles Dickens, en zeker dramatischer. Hier is alles zoals het in werkelijkheid zou moeten zijn, zonder verfraaiing.
  . HOOFDSTUK 1
  Oliver Twist had in de echte geschiedenis niet zoveel geluk als Charles Dickens. En over het algemeen leek Charles Dickens weinig kennis te hebben van de Engelse rechtbanken. Sterker nog, de rechter had al op de hamer geslagen en een straf uitgesproken: drie maanden dwangarbeid voor de jongen. En dit is nog steeds vrij mild, naar de maatstaven van de Engelse justitie.
  Daarom deelde het pedante hof de vriendelijke oom die hem als getuige voor de verdediging vroeg, mee dat tegen het reeds uitgesproken vonnis beroep moest worden aangetekend op de door de wet voorgeschreven wijze. Ondertussen wordt Oliver naar een justitiële jeugdinrichting gebracht. En het beroep wordt pas volgende week in behandeling genomen... En dan als de beurt komt!
  En als de heer verschijnt, wordt hij gearresteerd wegens minachting van de rechtbank!
  Wat is logisch ... En het lijkt waar te zijn ... Met slechts één verschil: drie maanden dwangarbeid is op de een of andere manier niet genoeg voor samenwerking met dieven. En de rechter hield Oliver vier jaar vast. En het is ook maar goed dat het geen middeleeuwen meer zijn, anders hadden ze kunnen worden opgehangen, ook al was je drie keer een kind.
  Oliver kreeg een klap op zijn wangen en de jongen kwam tot bezinning. Wat leeft hij. En ze werden naar de plaats van executie van straffen gebracht. Oliver liep met gebogen hoofd en hij schaamde zich heel erg. Hij zou hem als een puppy aan een politieman hebben vastgeketend.
  En de boeien rinkelden aan zijn handen...
  Oliver voelde zich een crimineel, een gevangene en een voltooide man, of een kind. Hij was echter al in het werkhuis en probeerde zichzelf te troosten dat de gevangenis niet veel verschilt van het weeshuis.
  Maar het pakte slecht uit - de verbeelding schilderde geharde criminelen die met dolken zwaaiden.
  Oliver werd echter naar de jongensgevangenis gebracht, naar de afdeling waar kinderen tot hun veertiende werden vastgehouden. Dit is goed voor hem en veiliger...
  Oliver, bijvoorbeeld, werd gedwongen zich uit te kleden door drie tantes-bewakers, en werd eerst met koude overgoten en daarna met heet water uit een pomp. Daarna schoren ze hun hoofd kaal. Ze zeepten hun haar niet eens in, maar na heet water gleed het scheermes in de hand van de gevangenisbewaker gemakkelijk en sneed niet eens het hoofd van de jongen. Toen kreeg Oliver een gestreepte pyjama met een nummer. En aangezien de zomertijd blootsvoets werd gelaten, met de belofte om schoenen alleen uit te geven bij koud weer.
  Toen werd Oliver licht gegeseld, als een propiska, en naar een cel gebracht. De gevangenis was somber met tralies en gemene agenten. In de cel waren harde bedden en kale planken, met dekens. Zoals in een opvang. En Oliver kreeg een stapelbed, op de tweede rij, en havermout te eten, met de mededeling dat hij morgen zou gaan werken.
  Oliver ging op het houten bed liggen zonder kussen, zoals in het werkhuis het geval was, en bedekte zich met een grove deken. Alleen het hoofd is onaangenaam om naakt te zijn. Soms werden kinderen echter kaal geschoren in het werkhuis, dus dit was geen nieuwigheid voor Oliver. Alleen zaten er geen tralies voor de ramen. En ze liepen blootsvoets tot het vriest, ze waren alleen geschoeid zodat de kinderen niet verkouden zouden worden voor het tijdstip van overlijden.
  Oliver had het gevoel alsof hij was teruggekeerd naar de oorspronkelijke muren van het werkhuis. En rustig geworden...
  En hij viel dieper in slaap, en in een droom droomde hij van een moeder die hij nog nooit had gezien, en weelderige broodjes en stukken vlees.
  De kinderen zijn weer terug van het werk. Ze waren moe en overgoten ze met koud water en gaven ze havermout en brood te eten. Ze werden wakker en gaven eten aan Oliver. Over het algemeen is alles zoals in een werkhuis, behalve dat het eten in de kindergevangenis niet zo beter is, maar ze geven meer eten. En de jongens zijn niet zo uitgemergeld als in het weeshuis. Maar ze werken ook harder en bovendien krijgen ze nog steeds les op school.
  Ze begroetten Oliver spaarzaam en vroegen waar hij voor was. Oliver antwoordde:
  - Nooit!
  En het veroorzaakte vriendelijk gelach.
  En de woorden dat ze allemaal voor niets zijn!
  De jongens waren moe, op het teken van de bewakers baden ze snel, trokken hun pyjama uit en gingen onder hun kleren liggen. Onaangenaam om met blote planken te slapen, maar gewoonlijk viel Oliver in slaap.
  Ze maakten ze 's morgens wakker, lieten ze weer bidden, wasten hun handen en namen ze mee naar het ontbijt. Dan een paar uur studeren en twaalf uur werken. Kinderen werkten hard aan machines. Oliver moest het canvas met zijn blote voeten duwen. De kinderen hier waren nog jong en ze waren nog niet naar de mijn gestuurd. Maar na je veertiende kun je in de mijnen belanden. Ze kunnen echter nog steeds naar de mijn worden gestuurd voor een storing. Of bijvoorbeeld in een kolonie, op een plantage.
  Toen Oliver vroeg waar het erger was: de kinderen zeiden ondubbelzinnig dat de mijnen. Er is een vreselijke stank van degenen die zich recht in de spleet ontlasten, en van fakkels. En niet de zon met giftige dampen. En op de plantage tenminste frisse lucht en warm. En in India en de tropen is de eeuwige zomer aangenaam. Hoewel ze veel slaan, zijn er periodes op de plantages dat er bijna geen werk is. Maar de mijn, nergens is moeilijker.
  Oliver was de eerste dag zo moe dat ze naar het bed kroop. Ik moest met mijn voeten bewegen, de spindel met mijn handen duwen. En de benen waren grondig verstopt en de zolen jeukten als ze op een knuppel werden neergeslagen.
  De kinderen wisselden echter af. De volgende dag was er al werken, zitten, en mijn handen waren gevoelloos, maar mijn benen bewogen een beetje.
  Twaalf uur werken was erg vermoeiend. Maar ze kregen drie keer per dag eten, en dat was beter dan een schuilplaats, en op zondag was er drie keer per dag vlees en vis. Het lichaam deed de eerste dagen veel pijn, maar toen raakte Oliver erbij betrokken en doofde de pijn.
  Het jonge lichaam raakte gewend aan de lasten. Op zondag was er extra studie en gebed, en was er bijna geen werk.
  Het is moeilijk in de kindergevangenis van het Koninkrijk van Groot-Brittannië, maar je kunt leven. En van werk wordt het lichaam sterker en de spieren sterker. Een eenvoudige maar gezonde voeding verbetert het lichaam.
  Oliver raakte geleidelijk aan dit leven gewend ... Hij probeerde zich zelfs mentaal iets voor te stellen terwijl hij aan het werk was, zodat het niet zo saai zou zijn.
  Natuurlijk stelde de rechter het beroep steeds uit onder verschillende voorwendselen, de zaak van Oliver Twist werd niet herzien. Uiteindelijk spuugde de goede heer en besloot dat hij niets om de onbekende jongen gaf. Bovendien wordt de kindergevangenis acceptabel gevoed, onderwezen en is er een dak boven hun hoofd. En het is beter dan door de straten te dwalen.
  En het is duurder voor jezelf om een haveloze te nemen ...
  Maar als de goede heer al met zijn hand naar Oliver heeft gezwaaid, dan is de Dodger hem niet vergeten.
  In het begin was iedereen bang dat de jongen hen zou verraden. Maar de tijd verstreek en de angsten verdwenen. En ze geven ook niet om Oliver. Alleen hier is de Dodger, hij wilde zijn geelmondige vriend teruggeven aan de bende.
  Maar hoewel de gevangenis voor kinderen is, ontkom je er niet zomaar aan. En de tralies en de muren zijn hoog en veilig, alles is als volwassen criminelen. Tenzij er veel vrouwen onder de bewakers zijn, in tegenstelling tot de oudere gevangenen.
  Een van hen was een kennis van de Dodger. En hij besloot te proberen een ontsnapping voor Oliver te regelen.
  En dus besloot de dievenjongen dicht bij haar te komen. De matron vroeg de Dodger:
  - Hoe krijg ik hem eruit?
  De dievenjongen merkte op:
  - Erg makkelijk! Je zult zeggen dat er een jongen nodig was voor werk in een naburige werkplaats voor privéproductie en je haalt hem uit de poort!
  De bewakers maakten bezwaar:
  - Hier word ik kwaad van! Gaat niet!
  Pluto suggereerde:
  - Dus geef hem een briefje van mij!
  De matrone knikte.
  - Hiervoor van jou een gouden guinea!
  De dievenjongen antwoordde:
  - Een shilling is voldoende!
  De matrone gromde:
  - Het is verboden!
  Plut merkte logisch op:
  - Niemand zal het weten! Zo'n kleine opmerking. En een hele zilveren shilling! Voor deze munt werden tot voor kort dieven opgehangen!
  De vrouw haalde haar schouders op en zei:
  - Twee shilling!
  De ontduiker haalde zijn schouders op en merkte op:
  - Oliver is me niet dierbaar genoeg om twee shilling voor één biljet te geven!
  De matrone krabde haar voorhoofd en merkte op:
  - En waarom heb je het zelfs nodig!
  De dievenjongen antwoordde logisch:
  - Wat is het verschil voor jou? Je wilt een shilling, bijna voor niets!
  De vrouw was het ermee eens:
  - Ja, ik stuur een briefje! Het is niets!
  De schurk schetste een paar regels op een stuk papier en gaf het aan de matrone. Ze nam het met haar verstopt in haar beha.
  Alles is eenvoudig...
  De ontduiker overhandigde haar een shilling en had er meteen spijt van. In feite, wie is deze Oliver voor hem. En het is niet duidelijk of dat zal helpen.
  Plut zelf werd elk moment bedreigd met arrestatie. Geld werd verkregen met gevaar voor vrijheid. En soms gebeurt het ook dat jongens voor diefstal worden opgehangen of naar de mijnen worden gestuurd. En in de mijnen hield bijna niemand het langer dan vijf jaar vol, en vaak zelfs voordat ze krom waren.
  Misschien is het beter voor Oliver om vier jaar in een kindergevangenis door te brengen, een opleiding te volgen en een beroep te doen, en dan een eerlijk leven te leiden. Alle dieven komen immers vroeg of laat in een strop terecht, of erger nog. Zelden werd een van de criminelen oud en er bestond niet zoiets als niet gepakt worden. Vroeg of laat wordt iedereen gepakt.
  Hier steelt hun baasje niet zelf, maar beveelt hij alleen minderjarige dieven. Maar vroeg of laat geeft iemand het op.
  De schurk zuchtte diep en probeerde niet te denken aan wat er zou gebeuren na zijn gevangenneming. En hoe gaat het met Oliver - hoe vaak wordt hij gegeseld?
  Oliver was stiller dan water en lager dan gras. Er waren kinderen in de cel van tien of elf jaar oud, meestal zittend op kleinigheden, en heel kalm. Het leven in de gevangenis was dus saai, afgemeten en vrij rustig. Er was geen tijd of energie voor grappen. Er waren geen rebellen in dit detachement. 's Nachts had een politieagent dienst die van achter de tralies keek en koffie dronk, of een bewaker. Dus werden de kinderen gedwongen te zwijgen en te slapen. En ze worden voortdurend in de gaten gehouden.
  Het is natuurlijk saai, maar aan de andere kant terroriseert geen van de jongens je. Alles gaat volgens het handvest, zoals in het leger zonder ontgroening. Tenzij er veel werk is ... En er is niet genoeg tijd om te slapen, maar je went er ook aan. Maar na lichamelijke inspanning val je zonder problemen in slaap. Als bomen vallen we op het bed, zonder de slapeloosheid van de leiders te kennen.
  Oliver werd fysiek sterker in twee en een halve maand van constant hard werken, en leed bijna niet. Tot het einde van de termijn is nog erg ver weg, en het is te vroeg om de dagen te tellen. Gelukkig in ieder geval een dak boven je hoofd en voldoende voedsel - een werkhuis is een particuliere instelling waar ze op kinderen besparen. En hier is staatsvoedsel, en hoewel er in Groot-Brittannië geen honger is en de oogst mislukt in de kooi, worden ze volgens de norm gevoerd, zodat ze beter werken. Jonge dieven zien er niet uitgeput uit. Soms werken ze hard in de frisse lucht, vegen ze het erf, draaien ze molenstenen, pompen ze pompen.
  Als er geen werk is in de werkplaats - het magazijn is al vol, dan worden de kinderen gedwongen om stenen eenvoudig van de ene naar de andere plaats te dragen, of meel te malen met handmolenstenen. Soms, zelfs als de bewakers in een goed humeur zijn, voetballen ze.
  Oliver profiteerde in ieder geval van de gevangenis. Hij werd gezonder, sterker, rustiger en lachte vaker.
  De matrone nam hem mee naar een hoek, terwijl er een gesprek was, en overhandigde het briefje, fluisterend:
  - Het is van de Dodger!
  Oliver had gemengde gevoelens. Het is goed dat hij niet wordt vergeten, maar aan de andere kant is hij al gewend aan zo'n rustige en relatief bevredigende plek als een kindergevangenis. En weer wilde ik niet terug naar de dievenwereld.
  Oliver kende van kinds af aan geen moederlijke warmte en familie, en voor hem was de cel met tralies geen hel, maar iets vertrouwds vanaf zijn geboorte. En de kooien zijn droog genoeg, en ze gaven hem een kussen van stro voor goed gedrag. En jezelf met een deken afdekken en slapen. Jongens snurken nauwelijks en je hebt simpele maar aangename dromen. Op zondag kun je ook lezen in de gevangenisbibliotheek. En van het werk, als het magazijn vol is, laten ze je soms vroeg gaan.
  Nee, de kindergevangenis staat nog niet helemaal onderaan. Voor de verjaardag van de koningin beloofden ze zelfs chocoladetaarten te geven. En degenen die zich goed hebben gedragen met Kerstmis zullen geschenken ontvangen.
  Oliver aarzelde daarom. Dodger adviseerde hem tijdens het werk flauw te vallen en te trillen alsof hij koorts had. Het kind wordt naar de kinderziekenhuis gebracht. Het is voor de kleintjes buiten de gevangenis, want ze worden beklaagd en behandeld door de beste dokters. In de ziekenboeg van de gevangenis zijn de doktoren immers de slechtste en zijn er geen medicijnen. En van kinderen, zelfs criminelen, wordt nog steeds verwacht dat ze worden gecorrigeerd en dat ze beter worden behandeld dan volwassenen.
  En gratis uit het ziekenhuis, je kunt door het raam ontsnappen, dus er zijn geen tralies. Ook al is er een politieagent in dienst.
  Oliver begreep dit, maar aarzelde. Weer een dief worden? Als voortvluchtige veroordeelde blijft er voor hem geen andere keuze over. Maar dan worden ze bij arrestatie, wegens recidive, zeker naar de mijnen gestuurd of opgehangen. In het beste geval wachten plantages. Bovendien zullen ze toevoegen voor de ontsnapping.
  Maar wat nog meer? Hij kan, net als een jongen die op het moment van zijn arrestatie nog maar negen jaar oud is, tijdens de eerste reis een jaar cel neermaaien. Hij vertrekt op twaalfjarige leeftijd en ze zullen hem een baan geven - de politie zal hem hechten, hij zal al een leerling-ambachtsman zijn. En het leven daar is misschien niet zo interessant, maar veiliger. Groot-Brittannië is in opkomst, de arbeiders leven niet meer zo slecht. Lonen stijgen, werkdagen worden kleiner naarmate de technologie vordert. Binnenkort komen er films...
  Moet hij een dief zijn?
  Maar de duivel zegt tegen Oliver - rennen - vrijheid is de hemel! En wat doe je niet voor vrijheid!
  Ja, soms lopen ook volwassen gevangenen een week voor vrijlating weg. En hier is het kind!
  En Oliver besloot te vluchten!
  Ik deelde het idee niet met andere kinderen...
  Escape besloot om de volgende dag te maken. De jongen had 's nachts nachtmerries. Inclusief hoe hij werd betrapt en voor het eerst werd geslagen. En toen leidden ze hem naar de galg... Oliver werd in het koude zweet wakker. Het flitste door mijn hoofd dat het nogal warm was in de cel onder de dekens. Overal snuffelen kortharige, maar vrij rustige jongens aan hun neus. En dat ontbijt met vis en gewoon brood wacht hem. En dat ze morgen vervroegd van hun werk worden vrijgelaten, en dat het mogelijk zal zijn om te lezen in de gevangenisbibliotheek van de zalige Augustinus, of Robinson Crusoe.
  Dus wat zal hij krijgen?
  Oliver rolde zich op zijn andere zij en viel, zoals op jonge leeftijd gebeurt, zonder problemen in slaap.
  De volgende dag verhardde zijn besluit om te ontsnappen. In ieder geval een beetje romantiek. Stelen is zo interessant... En met schatten in andermans huis komen.
  Na het ontbijt hadden de kinderen een korte studie. Het was nodig om een dictaat te schrijven met ganzenveren. En dan wiskunde, en de Wet van God. En daarna werken.
  De kinderen waren aan het wandelen ... Het was al koel en over een maand zouden ze winterkleren en -schoenen uitdelen. Oliver aan het werk duwde weer tegen het uitschuifbare deel van de machine, dit is geen geringe last, zeker als je het twaalf uur achter elkaar doet. En nog belangrijker, het is saai.
  Olivers vastberadenheid groeide, en na amper nog vier uur te hebben gewacht om het er geloofwaardiger uit te laten zien, viel hij flauw en kreeg hij een aanval.
  De berekening was volledig gerechtvaardigd. Oliver werd opgetild, ingepakt en naar de kinderafdeling van het stadsziekenhuis gedragen. De jongen werd naar de afdeling gebracht, waar nog maar twee andere jongens waren. Kamers voor vier, vrij ruim met hoge plafonds. En ramen zonder tralies, met een raam aan de bovenkant. Voor een jongen die nog geen tien is, is uitstappen geen probleem. Oliver is heel handig en gehard door hard werken.
  Twee jongens op de afdeling, geen dieven, maar leken. De een had een gebroken been en zat in het gips, de ander was blijkbaar erg verkouden en ijlde. Oliver klom op de vensterbank, trok zichzelf op en kwam in de opening terecht.
  De jongen in de cast vroeg:
  - Waar ga je heen!
  Oliver antwoordde:
  - Naar je moeder! Wees niet bang, ik ben over een uur terug, vertel het alleen niet aan de dokters!
  De jongen merkte op:
  - Spring hoog!
  Het was echt hoog. Oliver liet het lichaam in zijn armen zakken. Toen greep hij zijn blote voeten op de richel en sprong toen. Hij landde behendig, hoewel hij pijn en trillen in zijn hielen voelde.
  Maar niets ... In het ziekenhuis werd Oliver gewassen voordat hij werd ingebracht, en kreeg hij een gele pyjama en pantoffels. De jongen liet natuurlijk zijn pantoffels uit en bleef in zijn pyjama. Ze ligt in het ziekenhuis, maar in ieder geval niet in de gevangenis. En misschien komt alles goed.
  Voor het geval dat Oliver in een vuile herfstplas dook. En hij werd meer een gewone jonge zwerver. En niet zo verdacht....
  De schurk sprong plotseling uit om hem te ontmoeten en piepte:
  - Je bent een snelle leerling, volg mij!
  Olivers ruige, kinderachtige hakken bestrooid met het vuil en renden achter een veel rijker geklede jongen aan met fatsoenlijke, bijna nieuwe schoenen.
  Ze zagen er heel contrastrijk uit, glimmende schoenen, en de blote, vuile voeten van een jongen die ontsnapt was uit een kindergevangenis, of liever uit een ziekenhuis, maar eigenlijk uit hechtenis.
  Voor één ontsnapping hadden ze Oliver tien jaar lang kunnen slaan. In Groot-Brittannië zijn de rechtbanken voor kinderen erg streng, soms zelfs strenger dan voor volwassenen. Ze zijn hard in de eenentwintigste eeuw, maar dan...
  Oliver denkt er natuurlijk niet over na. Hij geniet van het gevoel van vrijheid en inspireert. En ondanks de herfstkou is het fijn om op blote voeten te rennen. Bovendien is het tijdens het hardlopen helemaal niet koud. En zelfs vice versa, de blote, eeltige zolen van de jongen kriebelen.
  Je bent zelfs trots dat je achter de tralies hebt gezeten. En je was in staat om te ontsnappen en alles met vuur te verbranden. Krijgen ons niet te pakken.
  Na de netheid van de kindergevangenis in het hol van de oude man Feigin, leek Oliver een beetje vies. Maar ze gaven hem gebakken vlees. De jongen werd begroet als een held. Hij verraadde niemand en ontsnapte uit de gevangenis. En dit is een prestatie. Zo'n rigide paspoortsysteem bestaat nog niet, dus je kunt je lang verstoppen, vooral voor een jongen. En ze hebben geen vingerafdrukken genomen. Wat geweldig is. Oliver werd als een te kleine crimineel beschouwd en de tekens werden niet herschreven, en misschien zal er niet te veel worden gezocht. En zelfs toen fotografeerden ze geen criminelen, dus camera's zijn nog steeds zo zeldzaam en onvolmaakt.
  Dus het is makkelijker voor Oliver om te verdwalen in een grote stad als Londen.
  En de jongen ging weer aan het werk. Hij kreeg nette kleren en nieuwe schoenen.
  Toch is in Engeland zelfs voor kinderen blootsvoets lopen niet helemaal fatsoenlijk, en spreekt men van extreme armoede. Hoewel de benen van de jongen een beetje ongemakkelijk zijn, is er veel meer trots en zelfrespect.
  Oliver en Plut waren zakdoeken aan het stelen. De jongen gedroeg zich behendig en stil. Het was al de tweede uitgang. En Oliver vond rust en kalmte.
  Maar het echte werk lag voor hem.
  Bill Sykes, een moordenaar en overvaller, besloot de jongen mee te nemen als assistent voor zaken. En dit is een serieuze test. Bill zelf zag eruit als een rover met een rode baard en een nogal gemeen gezicht.
  Oliver was natuurlijk niet al te enthousiast. Bovendien moest hij voor de zaak in vodden kleden en blootsvoets gaan. En vooral 's nachts is het koud.
  Bill verklaarde dat het pak eenvoudig en comfortabel moest zijn. En de jongen zal stil op blote voeten lopen, wat belangrijk is in huis. Het was echter onaangenaam voor Oliver om met blote zolen op de koude, met vorst bedekte stoep te lopen, en af en toe versnelde hij om warm te blijven.
  'S Nachts brandden in Londen gaslampen, met gekleurde glazen, en de rijke stad ziet er best mooi uit, vooral in de centrale wijken.
  Oliver kijkt naar deze rijkdom en knippert met zijn ogen.
  Alles zou in orde zijn, maar het is koud in vodden en blote, kinderachtige benen zijn gebruind.
  Ze hebben het doel echter al bereikt en Oliver wordt uit het raam geduwd. Hij moet door het raam klimmen en het raam openen voor een grotere en meer volwassen overvaller.
  De jongen trekt zichzelf op zijn handen en klimt voorzichtig naar binnen. Binnen is het veel warmer en toen Olivers blote voeten het badstoftapijt raakten, voelden ze gelukzaligheid. De jongen begon voorzichtig de luiken van de ramen te openen. Zijn hart klopte als een trommel van opwinding. En hier, echt, als deze roodharige snuit van Bill er doorheen kruipt, wordt het zo eng.
  En nu is de dief in de kamer en kraakt met zijn laarzen. Oliver ergerde zich dat hij blootsvoets werd achtergelaten, maar er was niets aan te doen. De jacht begon en Bill haastte zich naar het kluisje met geld. Kennelijk was er een tip, een van de bedienden en de overvaller wist waar hij naar op zoek was.
  Ook Oliver was opgewonden en veegde een paar glimmende voorwerpen van de tafel. En stop ze in een zak. Waaronder een vergulde hond. En Bill friemelde aan het gepantserde kastje en werkte aan het slot. Oliver liep blootsvoets de volgende kamer in. Daar vond hij ook een paar kleine snuisterijen en die van ons en een zilveren vork op tafel.
  Stelen bleek onverwacht eenvoudig en interessant. Oliver glimlachte en was zeer tevreden. Maar helaas, je ontkomt niet aan het lot. Alleen deze keer vond de kogel Bill. Het is veel luidruchtiger en de eigenaar heeft de politie gebeld. De moordenaar was gewond en had geen tijd om met een prooi te ontsnappen. En de lichtere en kleinere Oliver wist net weg te glippen, hoewel ze ook op hem schoten. Maar de jongen was behendig en slaagde erin weg te komen uit de vuurlinie van een primitief pistool.
  En met een flits van blote hakken sprong hij uit het raam, met een zak prooi. Zoals het in theorie is en in Dickens had moeten zijn. Inderdaad, waarom sloegen ze een kind, en niet een grotere en onhandigere bandiet?
  In de gevangenis blijven, en wat dievenervaring profiteerde Oliver, zijn flair werd verergerd en je zult niet zo gemakkelijk bij hem binnenkomen. En de politie was, zoals altijd, te laat en de jongen slaagde erin te vertrekken, en zelfs met een prooi.
  Oliver's gezag onder de dieven is nog meer toegenomen. En hij begon zelf in huizen te klimmen en actiever aan diefstal deel te nemen.
  De jongen was tien jaar oud. Tijdens de winter slaagde hij erin om verschillende invallen in huizen te doen en veel zakdoeken te stelen, of een paar keer zwaardere portemonnees. En de diefstal van weer een portemonnee met diamanten bleek een waar meesterwerk.
  Een van de volwassen bandieten kon zelfs de rekening uitbetalen die de jongen had gestolen.
  De lente is aangebroken... Oliver klom weer in een van de huizen. De jongen was overmoedig. Misschien had hij nu kunnen vertrekken. Maar Bill Cysk verwijderde zich van de wond en verraadde zijn jonge partner door te zeggen dat hij ook uit de gevangenis was ontsnapt. En hij vertelde me waar ik hem kon krijgen.
  De politie zette een hinderlaag op. En ze vingen Oliver in het hol bij zijn terugkeer.
  En de hele bende jeugddieven was gedekt. En dat was het succes van de politie.
  Oliver is nog een jongen, nog maar een kind, maar nu al een geharde recidivist en een weggelopen veroordeelde. Nadat hij was gepakt, werd hij naar een gevangenis voor bijzonder gevaarlijke mensen gebracht en naar eenzame opsluiting gestuurd. Deze keer werd Oliver uitgekleed en grondig gefouilleerd, waarbij hij zowel in zijn mond als in zijn anus keek. Gemeten, gewogen. Herschreef van het naakt alle tekens in het dagboek. Ze schoren hun hoofd kaal en waste ze, en sloten ze op in een aparte cel. Oliver was terug in zijn gevangenispyjama, geschoren en blootsvoets, en helemaal alleen.
  En alleen zijn is veel enger en onaangenamer. Ja, en in de cel is het in het voorjaar nog koel, in tegenstelling tot de kindergevangenis. Ja, en ze eten nog erger, één lege havermout. Oliver wordt nu als volwassene berecht en heeft een ketting om zijn nek.
  Het is vies en saai, zomaar slaan ze met wapenstokken.
  De politie sloeg de tienjarige jongen zelfs op de hielen met stokken, en dit is nog maar het begin.
  Ratten piepen in de cel en je slaapt op stenen, dat is veel kouder dan op houten plankenbedden.
  En ze voeden zich maar één keer per dag en een heel klein deel, als je maar niet van de honger omkomt. Hier ben je als een zelfmoordterrorist.
  Oliver moest echter ook werken: de molenstenen draaien, wat erg moeilijk is als de hakken eraf worden geslagen. En je hebt nog steeds honger, en ze slaan je op met klappen.
  In Groot-Brittannië is marteling nog niet afgeschaft en Oliver kan met vooroordelen worden ondervraagd. Toegegeven, hiervoor is een rechterlijke beslissing vereist.
  Met hinkende en rinkelende zware boeien kwam Oliver de rechtbank binnen. Met een blauw oog, kaalgeschoren, uitgemergeld voor een paar weken in de gevangenis, zag een tienjarige jongen er zielig uit. Omdat hem al veel diefstal en inbraak op de loer lag, zou het proces naar verwachting langer duren en werd er al over Oliver geschreven in de kranten. De jongen werd echt bedreigd met de galg.
  Maar dat was niet alles. Oliver is er al in geslaagd een kapitaal samen te stellen en een cache te verstoppen.
  De rechter stelde Oliver een vraag:
  - Waar heb je het geld verstopt?
  De jongen begon zijn hoofd te schudden.
  - Ik heb niets verborgen, ik heb het niet!
  De rechter keek naar en kondigde aan:
  - Ik geef toestemming voor marteling, alleen zonder letsel te veroorzaken, hij moet aangeven waar hij de voorraad heeft verstopt.
  Oliver huiverde en zei:
  - Ik heb niets gestolen!
  De jongen werd naar de martelkelder gebracht. Daar brandden vuurkorven en ervaren beulen braden werktuigen. Omdat Oliver nog een kind is, werd hij gemarteld door de roodharige folteraar Margaret, een specialist in het martelen van kinderen, wiens cliënten nog niet zijn overleden.
  Oliver werd naakt gemarteld ... Margaret legde haar hand op de borst van de jongen, luisterde naar de pols en zei:
  - Gezond en vasthoudend kind!
  Daarna werd de jongen in de machine geplaatst en werden zijn armen en benen in klemmen vastgezet. En ze begonnen heel langzaam te draaien. Onder het bevel van de roodharige deden tieners het. Kinderen werden meestal gemarteld door een roodharige met erfelijke beulen die studeerden. Bovendien draaiden ze om en veroorzaakten vreselijke pijn, maar niet verlammend.
  Oliver Twist kreunde, maar bleef koppig overeind. Hoewel zijn armen zo gedraaid waren in onnatuurlijke hoeken dat het pijn deed om te praten. De jongen zat scheef in de machine, hij ademde zwaar en het zweet droop van hem af.
  Toen besloot de roodharige om de vuurpot te proberen. De beul bracht haar een fles olijfolie. En Margaret smeerde Olivers ruwe, kinderachtige zolen in zodat ze niet zouden verbranden.
  De jongen vroeg:
  - Wil je me verbranden?
  Margreet knikte.
  Ja, als je niets zegt!
  Oliver kreunde.
  - Ik heb niets!
  De vuurpot liep op gas en ontstak eerst met een klein vlammetje. Margaret was dol op het roosteren van de hakken van de jongens. De marteling kan tot een half uur duren, met hevige pijn tot gevolg. En tegelijkertijd waren de zolen van de jongens alleen bedekt met kleine blaren, die na een paar dagen verdwenen en het was mogelijk om de marteling op een nieuwe manier te herhalen.
  Oliver had veel pijn, hij ademde zwaar en kreunde, maar hij gaf de voorraad niet weg. Er was een aanzienlijk bedrag, inclusief die diamanten die de jongen niet wilde verkopen.
  Bovendien zijn jongens vaak koppig en overtreffen ze soms volwassenen in uithoudingsvermogen. De gewoonte om met een sluier te lijden, verdroeg Oliver. En probeerde mentaal af te leiden van de pijn.
  Hier is hij de leider van de kindercampagne van de kruisvaarders. Ze hebben al ingebroken in het land van de Saracenen. En hij wordt gevangen genomen. Het hete zand van Galilea brandt op blote voeten van kinderen. En het doet veel pijn als het de zolen van de jongens bakt. En ze worden tot slavernij geleid, en zwepen fluiten ...
  Het vuur wordt sterker. Margaret zorgt ervoor dat de vlammen niet de hele huid van haar benen verbranden. Het zou pijnlijk moeten zijn, maar de jongen niet kreupel maken. Laat hem nog de kracht hebben om in de mijnen of op de plantages te werken. De olijfolie verzacht de ruwe zolen van de jonge gevangene, waardoor ze gevoeliger en minder verbrand worden. Oliver stelt zich voor dat hij wordt gemarteld door Saracenen zoals Ivanhoe... Vervolgens leidt hij, als een roman die hij in een kindergevangenis leest, op blote voeten Rebecca naar de executie. En het meisje stoot haar tere voeten tegen de stenen.
  En ook vuur. En daar is hij Oliver die een paard berijdt met een speer en de vijand neerslaat, als een schoof hooi. En hij valt...
  Een half uur ging voorbij en de zandloper liep af. Uiteindelijk kreeg Oliver een zweepslag, wat ook pijn deed, maar de jongen is dat gewend. En besprenkeld op de wonden met zout water. Oliver viel zelfs flauw van de vreselijke pijn en verloor enkele minuten het bewustzijn.
  Margaretha zuchtte.
  - Genoeg! Laat hem rusten!
  Oliver werd teruggebracht naar zijn cel. Alleen deze keer legden ze planken op de stenen en deelden dekens uit zodat de jongen niet dodelijk verkouden zou worden.
  Oliver wachtte nog twee martelingen. Dus de gewoonte eiste om drie keer te vragen. En dan nog een straf en de doodstraf.
  De uitgeputte jongen viel in slaap en hij droomde van iets verschrikkelijks en pijnlijks.
  . HOOFDSTUK 2
  De volgende dag kreeg Oliver iets meer te eten dan de vorige keren, inclusief vis. Het is te zien dat de jongen sneller rustte en herstelde voor de volgende marteling. Oliver was duidelijk depressief, maar hij had ook geen zin om te huilen. Ik wilde leven en verhuizen.
  Er was een idee wat er zal gebeuren na de executie? Hemel, hel of helemaal niets? De laatste maakte me het meest bang. Eindeloze duisternis, als er zelfs geen gedachten zijn. Het is griezelig... Hoewel er ook geen pijn of angst is... Of misschien is er nog steeds een ziel.
  In een droom vlieg je, zweef je soms over de daken ... Misschien is dit een herinnering aan hoe je een geest was? En ook steeg, op het oppervlak van de aarde. En ergens aan de hemel zijn er sterren, daartussen zijn andere werelden bewoond door mensen of andere intelligente wezens.
  Misschien vliegt je ziel na de dood naar een andere planeet en vind je daar al een andere essentie? Hoe zou dat kunnen.
  Wat als, zelfs voordat je ziel incarneerde in een lichaam, was en leefde in iemand van een andere wereld?
  En dit is ook nog eens erg vermakelijk... Wat als je in een vorig leven een koning of een khan was? Of misschien een grote krijger of beroemde wetenschapper? Je zou iedereen kunnen zijn.
  Oliver Twist zong:
  - Waarschijnlijk in het volgende leven,
  Ik zal de keizer van de hele aarde worden...
  En ik zal het glorieuze vaderland dienen,
  Wij zijn mensen van dezelfde familie!
  Ja, het is echt geweldig om in het volgende leven keizer of khan te worden. Het lijkt erop dat Genghis Khan de halve wereld heeft onderworpen en daarvoor een eenvoudige slaaf was.
  Het verhaal van Genghis Khan is zoiets als een sprookje. Maar er was zo iemand in feite, en hij slaagde erin om veel te doen. Maar zijn rijk is in de vergetelheid geraakt. Op dit moment is Groot-Brittannië in opkomst en haar zon komt op. Steeds meer kolonies zijn opgenomen in het rijk, dat de grootste in het rijk van de aarde kan worden. En dit is serieus. En ergens in Europa was Napoleon, de grote bevelhebber en heerser. Wie kon de hele wereld veroveren, maar verwoestte het zeshonderdduizendste leger in Rusland. En toen was er een slag bij Waterloo. En dat gevecht was bijzonder. Napoleon had kunnen winnen, maar meerdere ongelukken verhinderden hem tegelijk.
  Vooral de fit tijdens de aanval op de Britse troepen. Dan hadden de Fransen kunnen winnen als ze met infanterie hadden aangevallen. Maar maarschalk Ney miste het.
  Oliver draaide zich heen en weer. Het is niet prettig om op de rug van een kind te liggen dat met een zweep is geslagen. Ook de verwrongen schouders, sleutelbeenderen, armen en benen doen pijn. Pijnlijke blaren op de zolen. De wonden van de martelingen begonnen al te helen en jeukten. Ik wilde ze krabben, maar het is gevaarlijk.
  Oliver probeerde zich met gedachten af te leiden van de jeuk en pijn. Met name de vraag die hij stelde tijdens het lezen van boeken. En de gevangenisbibliotheek is behoorlijk rijk - er is veel literatuur in beslag genomen van criminelen. En de criminelen zijn niet alleen rovers met dolken, onder hen zijn er wetenschappers, politici en priesters, en vele anderen.
  Oliver, die snel las, slaagde er dus in om in de kindergevangenis veel historische literatuur te lezen. Bovendien bezocht hij ook bibliotheken in het wild en slaagde hij er ook in veel te lezen en te onthouden.
  In het bijzonder de geschiedenis van Rome: over twee broers die gevoed werden door een wolvin en die de stad stichtten. Geweldige stad!
  Het Romeinse rijk bestond lange tijd en werd het beroemdst in de oudheid. Er werd vooral over geschreven en er bleven tal van historische documenten over. Maar toen het zijn hoogtepunt had bereikt, was het rijk in verval. En toen viel het volledig uit elkaar en verdween. En bleef alleen in historische boeken. Er waren veel keizers in. Onder hen zijn Nero en Caligula - wrede beulen en grote generaals. Julius Caesar en Troyan, vele anderen. Inclusief Pompeius.
  Hoewel de laatste geen keizer werd ... Maar nog interessanter is de opstand van Spartacus. Toen een eenvoudige gladiator het rijk schudde en de consuls versloeg. Het was als een sprookje.
  Over Spartacus zijn verschillende boeken geschreven. In een daarvan kwam hij op negenjarige leeftijd in de steengroeven. En daar werkte hij met alle slaven. Hier is deze gespierde jongen die een zware mand met stenen sleept die meer wegen dan hijzelf. En zelfs de maag van het kind stort in van spanning. En druipende hagelstenen van zweet, van het pezige lichaam van de jongen, donker van zonnebrand en vuil.
  En de opzichter spoort hem nog steeds aan met een zweepslag. En de blote voeten van de jongen kraken van het eelt. Dan eet de kinderslaaf aan het eind van de dag machinaal havermoutpap, misschien met een beetje vis en brood erbij, valt dan op de stenen en slaapt in een omhelzing met andere jongens, ondanks de hardheid van het bed. In de winter is de steengroeve koud en zijn de jonge slaven volledig naakt en blootsvoets. En 's nachts, op zijn best, is het bedekt met stukjes stof, en ze drukken hun lichaam tegen elkaar om warm te blijven.
  En in de zomer, de verzengende hitte van Zuid-Italië, vermoeiend werk. Werk in steengroeven volgens het principe: een slaaf werkt hard of slaapt. Natuurlijk stierven veel jongens, maar Spartak, van nature erg sterk, groeide op en werd sterker. En hij had het geluk een kans op vrijheid te krijgen en verkocht te worden aan de school van gladiatoren.
  Daar begon zijn carrière, glorieus en heroïsch. Een gladiator die honderd gevechten overleefde, volgens de gewoonte van het oude Rome, kreeg vrijheid en vocht al voor geld. Spartacus kon relatief goed leven, maar hij organiseerde een opstand. Aan beide kanten stierven tienduizenden mensen en de zaak eindigde met de kruisiging van gevangengenomen slaven.
  In één roman werd Spartacus doodgehakt. In een ander geval gaven de slaven hem niet weg, maar stierf hij aan het kruis. In het derde werk was Spartacus bedekt met lijken, maar hij slaagde erin eruit te komen en vertrok en besloot het gevecht op te geven. Hij trouwde en voedde zijn eigen kinderen op.
  Spartacus maakte indruk op Oliver, maar bleek een mislukking. Hoewel zijn naam in de eeuwen en zelfs millennia bleef. Spartacus is natuurlijk een symbool en er zijn verschillende fictieboeken over hem geschreven. Het voorschrijven van tijd en de inconsistentie van historische informatie geeft ruimte voor verbeelding.
  Hier in één boek is Spartacus de zoon van een edelman, maar hij was veel geld verschuldigd aan Crassus, een patriciër. En nu wordt de hele familie gearresteerd en als slaaf verkocht voor schulden. Spartak is nog best een jongen, maar wel trots. Hij, samen met zijn moeder en zus, worden geleid tot een slavenhandel. Ze namen dure kleren van de moeder weg, schoenen, en ze is alleen in een gescheurde tuniek, niet naakt en op blote voeten. Haar benen zijn in het bloed geslagen en op stenen verbrand, en haar huid is verbrand in de zon. En ze lijdt enorm, gedwongen om voor klanten te dansen.
  Spartacus, brons van zonnebrand, ook verstoken van rijke kleding, blootsvoets en naakt, ziet er nog steeds uit als een jong dier.
  En als de koper in zijn mond probeert te komen, bijt hij in zijn vingers. Waarvoor hij een zweep krijgt. Dan koopt de ene eigenaar de jongen en de moeder, en de zus wordt gescheiden... De moeder van Spartak is mooi en goed opgeleid, ze krijgt de baan van een bediende in huis. Maar de te trotse jongen moet als straf twee of drie dagen de molensteen draaien. Ondanks dat hij geketend is, onderbreekt de jongen nog steeds het strijkijzer en ontsnapt.
  Maar hij wordt gepakt en gebrandmerkt. Dan stuurt de eigenaar hem naar de steengroeven. Maar zelfs daar onderscheidde de brutale jongen en de zoon van een patriciër en een adellijke familie zich. Hoewel hij gekruisigd zou moeten worden, ontsnapt de jonge krijger in wanhoop van het kruis. En dit ziet de hoofdmanager van de gladiatoren. Hij houdt echt van het gevecht, ook al is hij al jaren een jonge jongen, en hij koopt het. En opnieuw de carrière van een gladiator.
  Spartacus, hoewel latere nobele Romeinen, is in oorlog met het rijk. En blijft zelfs in leven, en hij heeft gewone kinderen in een slaaf uit Thracië. Verder werd de kleinzoon van Spartacus de keizer van Rome. Dat is al de verbeelding van de auteur.
  Deze boeken bereikten de eenentwintigste eeuw niet, maar Oliver slikte ze in en herinnerde zich ze nu. Rusten en kracht herstellen na marteling. Dit maakte het mogelijk om de pijnlijke huid en de wonden te vergeten die sterk jeukten van het zoute water dat de jonge beulen besprenkelden.
  Oliver deed een paar hinkende stappen om de cel heen - de ketting om zijn nek hinderde. En ik dacht, het is maar goed dat ze hem nog geen blokkade hebben opgeworpen. Hoewel er misschien nog een grote kwelling komt.
  Naast de banale strop, hoewel ze zelden werden uitgevoerd door te rijden, en dit is erg pijnlijk. Je wordt letterlijk aan stukken gescheurd en touwen slepen je armen en benen in verschillende richtingen.
  Oliver floot en zong voor de opgewektheid:
  Als de regen - hey-ho, maar geen paraplu,
  Als de wind - hey-ho - je achterna fluit, Als de kou - hey-ho - tot op het bot is, En er geen goed nieuws is van thuis - Geef niet op, geef niet op, geef niet op! wat het ook is, huil niet en wees niet verlegen! Lach, lach, lach! Je bent onderweg, dus alles komt goed!
  
  Als verder - hey-ho - je niet kunt gaan, En de dief - hey-ho - in de weg staat, Als de raaf - hey-ho - boven je oor schreeuwt, Als je hart klopt van angst - Geef niet op op, geef niet op, geef niet op! Huil niet, wees niet verlegen! Glimlach, glimlach, glimlach! Je bent onderweg, dus alles komt goed!
  
  Geef niet op, geef niet op, geef niet op! Wat er ook gebeurt, huil niet en wees niet verlegen! Glimlach, glimlach, glimlach! Je bent onderweg, dus alles komt goed !
  Daarna werd Oliver Twist vrolijker... Ze brachten hem weer eten en de jongen ging op zijn zij liggen, de deken terugstoppend en viel weer in slaap. En hij droomde...
  In een droom had de jongen een gespleten persoonlijkheid. Als dit en hij zich als het ware het verleden herinnert en niet helemaal, kijkt hij van opzij naar zichzelf. De naam is bijvoorbeeld James Morgan. De beroemdste piraat trouwens. En tegelijk een jongen.
  Hoewel de laatste verklaring de stemming zou kunnen bederven, zijn ze in een droom bang om te weten dat dit slechts een stomme droom is. De droom is echt echt, de oversized laarzen wreven bijvoorbeeld over hun benen en de pijn nadat ze in de lies van de dronkaard waren geraakt, werd duidelijker. Misschien werd Oliver betrapt, dat hij bang was dat de kostbare schoenen niet zouden wegvliegen en vertraagde hij. En de lip, gebroken tijdens de detentie, herinnerde zich weer aan zichzelf. Gelukkig zijn de tanden intact, maar de bult op het voorhoofd van de klap vormde een flinke en jeukt zo walgelijk.
  James Morgan zei iets geestigs in een droom: toen maakte hij me aan het lachen. Dus praatten ze nog drie uur over verschillende dingen en... Morgan begon natuurlijk te componeren en te praten over zijn eigen heldendaden. Om in termen te argumenteren - ze zeggen dat je dat niet kunt doen: je hebt een geest nodig.
  Stelen is een kunst. Hoewel, natuurlijk, Morgan James detectiveverhalen opnieuw vertelde. Hoewel hij iets moest dragen. Vooral toen hij op de vlucht sloeg en een manier zocht om bij een partijdige eenheid te blijven.
  In dit geval deed hij het niet beter dan Oliver. Tenzij de Oekraïense zomer warme nachten brengt en je je bijvoorbeeld kunt verfrissen met bessen of de mensen nog niet zo verhard zijn dat een hongerige jongen niet gaat eten.
  Maar hier zijn een paar diefstallen
  hij pleegde... Stelen was geen eten. Maar dat is een heel ander verhaal.
  Toen hij uiteindelijk werd aangekondigd naar de rechtbank te gaan, deinsde James-Oliver niet terug. Hij wist heel goed hoe het allemaal afliep, en zelfs in alle verfilmingen (een soort valse herinnering in een droom, over de wonderen van de verre toekomst!) was Twist terecht. Hoewel ik natuurlijk onvrijwillig naar de film kijk, wil ik echt dat het interessanter is, wat betekent niet zoals in het boek, maar onvoorspelbaar.
  De rechtbank was nogal onhandig en natuurlijk was het nodig om in de rij te staan. En zijn benen waren al moe, dus in een vuile en met spuug gevulde cel wilde James koppig niet gaan zitten.
  Om het gemakkelijker te maken, leunde het kind tegen de muur en dacht opnieuw aan het abstracte. Om precies te zijn, ik herinnerde me wat Oliver had meegemaakt.
  Op de eerste dag liep de jongen meer dan twintig mijl, wat best veel is voor een kind. Het meest smerige is dat ruwe laarzen met houten zolen slecht over hun voeten wrijven. Ja, voedsel is schaars. Hoewel de straf genoeg was voor een brood en water in Engeland geen probleem is: thee is niet de Sahara.
  Het was niet mogelijk om een goede nachtrust te krijgen, aangezien de lente nog koud is. De overwerkte kuiten deden 's ochtends pijn en blaren op de benen waren opgezwollen. De jongen besloot op blote voeten verder te lopen. Het leek hem niet eng, dus in de vroege kinderjaren werden ze op blote voeten gedragen tot de vorst. Het is echter één ding om ganzen te hoeden of voor koeien te zorgen of wat werk op de boerderij te doen, en iets anders om tientallen kilometers op een rotsachtige weg te stampen. Dit is niet het zachte gras van de wei, waar je samen met een ander dakloos kind eenden en andere levende wezens verdrijft (de oudere jongens grazen het vee!).
  Oliver voelde eerst alleen een onaangename tinteling en ging af en toe van de weg af naar de kant van de weg, in een poging op het gras te stappen. Maar toen kwamen de struiken en ging de jongen weer de weg op. Het was nog enkele uren min of meer draaglijk, maar toen hij eindelijk stopte, uitgeput, brandden zijn omgestoten zolen letterlijk. Ik moest een beekje zoeken en ze in het water dompelen.
  Daarna maakte de jongen Oliver een eenvoudige, maar niet helemaal juiste conclusie - wegen vermijden, langs de grasvelden gaan en ... Nou, zelfs in die tijd waren er niet zoveel bossen in Zuid-Engeland, maar wat meer op bosjes leek, vaak in een rechthoek geplant.
  Maar verdwalen is nog steeds echt ... Dus de weg naar Londen duurde veel langer en gaf aanleiding tot goede angst. Voor Oliver, tot wie de verbeelding van het kind wolven, uilen en zelfs mysterieuze tijgers met helse leeuwen aantrok. Want de meest verschrikkelijke engel en bijna almachtige vijand van God, Satan, loopt als een brullende leeuw. En als een takje knarste onder de bekraste hiel, dan...
  De weg naar Londen bleek langer en de mensen die tegenkwamen waren iets beter dan Dickens had geportretteerd. Uitgehongerd, met omgevallen benen, kon een blond kind wel rekenen op een korstje brood en een warm hoekje. En toen Oliver echt bijna bleef, was de kans op adoptie reëel, maar een soort kracht bracht hem verder.
  Trouwens, en een partner waar Dickens niet over schreef, maar dit
  een jongen met een donkere huidskleur, liet zien hoe ze in andermans tuinen klimmen en tuinen afzonderen lang voordat ze "The Dodger" ontmoetten.
  Iedereen wilde van Oliver een positieve held maken, niet beseffend dat een jongen een jongen moest zijn. Om precies te zijn, dat in het leven alles een beetje anders is dan in een kinderwerk.
  De eerste klim naar de moestuin was nogal prozaïsch en Oliver maakte zich daar over het algemeen niet al te veel zorgen over. Wilde eten - nam een beetje. Armer zullen de eigenaren niet worden! Is het goed? Een lege maag zei dat hij er persoonlijk een goed gevoel bij had.
  Met een partner, blijkbaar een zigeuner, gingen ze snel uit elkaar. Waarschijnlijk vond de donkere man Oliver geen interessante gesprekspartner om lange tijd mee om te gaan.
  Daarna werd Twist zelf bijna kreupel gemaakt door een hond tijdens een andere poging om "invallen" te doen. Blijkbaar wist de jonge zigeuner beter waar hij moest klimmen, om later niet te gaan zitten. En Oliver is nog niet ervaren...
  Tegelijkertijd zaaide hij zijn ruwe schoenen. Nou, tegen die tijd was hij al gewend om zonder hen te doen, maar het uitzicht werd natuurlijk armoedig, maar de benen van de kinderen waren vreselijk neergeslagen. Trouwens, de Dodger zag er niet uit zoals in het boek, maar veel respectabeler. Welnu, het is duidelijk dat een dief veel meer kans heeft om het schuim te breken als ze hem niet als een bedelaar bekijken. Stereotypen zijn hardnekkig - en als de dieven al zo lang niet zijn tegengekomen, is dat precies omdat ze er heel netjes uitzagen en niet arm uitwendig.
  Waarom namen ze Oliver mee? Misschien vanwege Twists engelengezicht, in de hoop dat hij het minst achterdochtig zou zijn. Of misschien had de Dodger er echt spijt van, want de blik van Oliver: uitgemergeld, bekrast, met gebroken en vuile benen riep levendig medeleven op. En dieven zijn ook mensen, vooral als ze jong zijn en geen tijd hebben gehad om hun ziel te verharden.
  In ieder geval kreeg Twist een dak boven zijn hoofd en bevroor 's nachts niet, ze waren over het algemeen goed gevoed, zeker in vergelijking met het werkhuis.
  Ze gingen naar de zaak van de jongen, zetten het pak in orde, gaven een gelijkenis met een respectabele dienaar.
  En als Oliver niet zo stom was geweest dat hij een kreet had gegeven, maar slimmer zou handelen - of de dief zelf zou houden of gewoon zou staan kijken alsof hij uit het raam stond te bewonderen, wie had dan aan hem gedacht?
  Misschien hebben ze hem daarom zo snel gerechtvaardigd, maar de heer
  hield meteen van zijn gezicht. Hoewel het zijn familielid lijkt te zijn?
  James spuugde tussen zijn tanden en merkte boos op:
  - Waarom is deze rechter als een domme slaperige schildpad?!
  De politieagent werd gek van onbeschaamdheid en staarde de jongen wezenloos aan, en de jongens hinnikten luid. Het is grappig dat de jonge dief niet bang is voor de autoriteiten.
  Onbeschaamdheid is blijkbaar inderdaad het tweede geluk, en de politieagent is veel beleefder geworden. Misschien flitste de gedachte - wat als dit de zoon is van een zeer invloedrijk persoon of ...
  James Morgan kreeg een snuifje van een van de min of meer schone zwervers als blijk van vertrouwen. Ik wilde een sigaret opsteken, maar op het laatste moment realiseerde ik me dat je van een grove tabakssoort zou moeten hoesten en dat dan al zijn opzichtige glans zou afbladderen als een slangenhuid.
  Rechter Fang is duidelijk niet in de stemming - geel met rode vlekken op zijn gezicht, schijnbaar boos ... En de aanblik van een jongen die zich, zelfs in een houten kraal, als een koning op een troon voelde.
  De blik is brutaal en zelfs minachtend, de handen zijn uitdagend verborgen in de zakken en de borst is opgeblazen. Verdomme, niet de minste angst en zo'n gezicht dat ...
  James herinnerde zich in een droom van alternatieve waarneming het boek uit zijn hoofd, maar in dit geval bleek de oudere heer niet helemaal goedaardig te zijn. Ja, er was een overlay met de filmbibliotheek. Waarschijnlijk zou de rol van een goede toverstaf door een andere getuige worden gespeeld. Degene die Plut en Kolya zag stelen...
  De jongen is niet erg, toen luisterde hij naar wat de heer in de rok tegen de rechter zei. Maar de rechter wendde zich uiteindelijk tot hem:
  
  - Hoe heet je, verbeende schurk? vroeg meneer Fang met venijn in zijn stem.
  James Oliver antwoordde stoutmoedig:
  - Wie is de slechterik, dus jij bent het! Waag het niet me een verbeende oude man te noemen!
  De rechter verslikte zich zelfs van verbazing. Zelfs geharde bandieten stonden zichzelf niet toe zo brutaal en brutaal te zijn tegenover een persoon die naar de galg kon worden gestuurd. Hoewel, in feite niet helemaal - voor een doodvonnis vergadert meestal een rechtbank van een andere, hogere instantie, met deelname van een aangestelde advocaat. Al is zo'n verdediger nutteloos, zoals een houten stoel. Maar ze kunnen in Engeland natuurlijk niet ter dood veroordelen zonder een schijn van wettigheid. De middeleeuwen zijn in ieder geval niet meer op het erf.
  Maar als zakkenrollerij wordt aangepakt, en zelfs gepleegd door een jongen, kun je zonder advocaat.
  Fang, ziedend van woede, wierp een dreigende blik op de jongen en ving ... Minachting, alsof hij geen man was met macht, maar een mesthoop. Om zo te volharden is draaglijk!
  De keurmeester gooide kort, of liever snel:
  - Voor het plegen van zakkenrollerij met voorafgaande toestemming, wordt de jongen veroordeeld tot drie jaar dwangarbeid en nog eens twee voor opstandige houding tegenover de rechtbank!
  James-Oliver spuugde minachtend naar de snavel.
  - Ja, je bent gegaan! Over het algemeen is hij een dief in de wet ... Meer precies, ik ben een dief, die de wereld nog nooit heeft gezien!
  De heer probeerde tussenbeide te komen:
  - De jongen is duidelijk ziek, Mr. Judge. Spaar het kind!
  Fang sloeg met de hamer op tafel.
  - Haal die klootzak weg! Vijf jaar dwangarbeid is het maximum dat ik kan geven, maar een hogere rechter zal hem de galg solderen.
  Oliver sloeg de politieagent ... Ook in de lies - het is onwaarschijnlijk dat een ongetraind lichaam hem in staat zou stellen de kin van een lang onderwerp te bereiken. Toegegeven, de vijand was nuchter en ervaren genoeg om enigszins te verschuiven en van waaruit de klap pijnlijk bleek te zijn, maar helemaal niet schokkend. Maar de politieman bewoog als reactie zelf zijn stokje. Oleg verzachtte de aanval, maar toch, zijn oren rinkelden en werden een beetje troebel. En de tweede slag bereikte het doel ...
  De ziel van de jongen vloog uit zijn lichaam door de hersenschudding... Het is goed dat het stokje elastisch is, en de ervaren bewaker heeft de kracht correct berekend... Anders was Oliver zeker vermoord... Anders vielen vijf minuten flauw en een koude verfrissende douche ...
  Nu is de oude jongen teruggekeerd en is het onvergelijkbaar slechter gegaan dan in het boek. Natuurlijk was de getuige van de verdediging te laat en niemand zou naar hem luisteren. De rechter merkte droogjes op:
  - Alle vonnissen zijn geveld, maar als u een nieuwe hoorzitting wilt, neem dan contact op met de officier van justitie en verzoek om herziening van de zaak vanwege nieuw ontdekte omstandigheden! Laat dit wezen dan hangen!
  James Morgan, wiens geest in de buurt zweefde, dacht plotseling - en in feite, nadat het vonnis was uitgesproken, zou de rechter de getuige kunnen dwingen om naar de aanklager te schrijven ... Volgens de wet is het zo. Een reeds gewezen vonnis kan enkel vernietigd worden op de wijze voorzien in de bijzondere procedure.
  Dus hier had Oliver Twist veel geluk ... Of beter gezegd, in het boek ... Trouwens, wat niet werd geloofd in een film, zou de rechter, nadat hij het vonnis had uitgesproken om de jongen op te hangen, zo snel zijn teruggetrokken omdat van een niet bijzonder gezaghebbende getuige. Ja, en de getuige zelf zou bang kunnen zijn voor de rechter... Wat zou echter zijn.
  Maar hier al sympathiseerde het publiek niet met de brutale Oliver en de heer die de aanvraag verliet ...
  James Oliver, die zich laat herinnerde, probeerde terug te keren naar het eerder achtergelaten lichaam, maar ... Hij glipte er doorheen als een leegte of een rookkolom ... Blijkbaar gaan ze niet twee keer dezelfde rivier in. Nu is Oliver er weer en ... nieuwe avonturen.
  James Morgan kon zich nog steeds inleven en gedachten lezen. Bij de jongen zijn ze na de hersenschudding extreem chaotisch. De handboeien werden stevig vastgemaakt - in Engeland worden kinderen vaak gearresteerd en wordt vooraf de juiste maat voorbereid. Een brutale jongen moet een lesje worden geleerd. Volledig Oborzel - jakhals!
  Terwijl hij de pijn in zijn handen voelde, verslapte de kleine Oliver en de tranen kwamen uit zijn ogen.
  De gevangenis voor dwangarbeid leek op een oud fort, met torens en schietgaten. Sombere bewakers, tanden op de muren en schildwachtbuldoggen.
  Oliver dacht nog steeds diep na en de bewaker sloeg de jongen zelfs met een zweep om hem sneller te laten bewegen. De jongen hapte naar adem en zei:
  - Zoals u wilt, meneer!
  Jongens en meisjes die niet ouder waren dan veertien werden vastgehouden in een speciaal gedeelte van de gevangenis. Oliver was al tot bezinning gekomen en keek nieuwsgierig de gevangenis rond. In het bijzonder zag ik achter de dikke tralies de binnenplaats van de gevangenis waar volwassen veroordeelden in overalls en klompen bezig waren met het hakken en slepen van boomstammen, iets aan het schaven. De politieagenten en bewakers schreeuwden woest tegen hen.
  De kinderhelft was apart gelegen en onderscheidde zich door drie, dat er een blauwe lijn was getrokken langs de dikke vochtige muren.
  De binnenplaats zelf was ook bijna leeg, alleen marcheerden ze in de verte ... Oliver, kijkend naar hun ontblote hoofden, dacht dat het jongens waren, maar ... Jongens lopen niet in grijze jurken die eruitzien als soutanes van nonnen . Alleen de soutane was kort, waardoor de blote, bij warm weer verstoken, dunne en neergeslagen benen van de meisjes bijna volledig zichtbaar waren.
  Sommigen van hen waren zelfs jonger dan Oliver, en hoewel de afstand het moeilijk maakte om hun magere gezichten in detail te bekijken en het vreselijke verdriet in hun ogen te vangen, voelde de jongen van hen een vreselijke stroom van lijden en verdriet!
  Hij is Oliver in de gevangenis! Het is duidelijk dat hij een crimineel is: in de ogen van iedereen een moordenaar en een dief! Het woord killer is niet helemaal duidelijk, maar het klinkt koppig in mijn hoofd en klopt met belletjes op de slapen!
  En zijn dikke, gebarsten en beschimmelde muren lijken te leven in zijn gevangenis, en de schorre en zware ademhaling van de gevangene leek door kleine gaatjes te worden gehoord.
  De zware, smeedijzeren deuren gingen krakend open en de politieman overhandigde een papier dat was voorbereid door de scheidsrechterssecretaris. Oliver Twist's naam werd niet gegeven, maar in plaats daarvan werd een nummer aangebracht. Nou, ja, als dit een soort brutale dief is of de laatste zwerver, dan doet de naam er niet toe. Een aantal is genoeg - laat het gezichtsloos en gehoorzaam zijn ... Maar nee, het gevangenissysteem heeft zulke niet gebroken!
  Een paar bewakers keken Oliver met een vleesetende grijns aan. De jongen zag er al bang en vreselijk bleek uit. Angst, de sterke angst die hij niet ervoer, zelfs niet nadat hij om meer pap had gevraagd, hij werd gegeseld door de bewakers van het werkhuis overspoelde hem ...
  Dit is al een andere wereld - een plek die behoorlijk vergelijkbaar is met de onderwereld, en het is niet voor niets dat iedereen zo graag bondage wil vermijden ten koste van alles ... Oliver's benen knikten en hij viel voorover ... De ervaren cipier greep behendig vast de jongen bij de haren en sloeg de veroordeelde jongen op de roze en witte wangen:
  - Zulke trucs krijgen we hier niet! Ga je spelen zoals iedereen of...
  En de grote man liet welsprekend de rand van zijn hand langs zijn keel glijden.
  Oliver Twist werd wakker. Drie bewakers kwamen de cel binnen en maakten het slot krakend open. Ze deden leren handschoenen aan en begonnen de jongen te voelen en naar zijn wonden te kijken op bedwantsen of ander vuil. Toen begonnen ze te wrijven met alcohol.
  Oliver beet op zijn tanden bij de brandende pijn van de opgedroogde wonden. Maar aan de andere kant ging de tand er bijna door en stopte hij met jeuken. De jongen kreeg een slok bouillon, een stuk vleugel met brood.
  Een van de bewakers merkte op:
  - Vreemd genoeg, maar velen hebben medelijden met je, voer het niet uit!
  Oliver vroeg hoopvol:
  - En misschien zal er geen marteling zijn?
  De matrone schudde haar hoofd.
  - Er zal marteling zijn! Vraag tot drie keer aangepaste bestellingen!
  Oliver zuchtte zwaar en besloot dat hij het kon verdragen... En hij had een gekke droom...
  Al las hij ook een boek over James Morgan. Bovendien, ja, James was een jongen die vergiftigd was tot dwangarbeid in Jamaica. Daar werkte hij hard op suikerrietplantages. Toen, tijdens de overval, voegde hij zich bij de piraten en werd om te beginnen scheepsjongen. En onderscheidde zich toen als assistent-kapitein, en vervolgens de kapitein zelf. James Morgan plunderde veel en werd uiteindelijk de gouverneur van Jamaica.
  Dit is het hele verhaal. Eerst een bedelaarsjongen-dief, toen een jonge veroordeelde die bijna stikte in het ruim. Verder de slaaf die onder de zweep van de opzichter naakt op de plantages werkt.
  Oliver dacht dat de plantages misschien ook op hem wachtten. Blijkbaar worden ze niet geëxecuteerd. In de zuidelijke kolonies heeft het lichaam niet eens de winter: dit is een pluspunt. Maar je kunt besmet raken. Het eten maakt niet uit, maar je kunt leven. Er is veel werk, soms zijn er relatief vrije dagen. Slaven worden vaak geslagen. Soms krijgen veroordeelden hun vrijheid en worden ze zelf planter.
  De jongen zuchtte en dacht dat het goed voor hem zou zijn om net als Morgan een piraat te worden en daarna een gouverneur.
  De waarheid is niet die tijd. Piraterij is niet verdwenen, maar wel ernstig onderdrukt. En in Jamaica is het niet meer zo massaal. Evenals op andere plaatsen. Hoewel in Afrika ook piraten actief zijn in de Stille Oceaan.
  Oliver stelde zich de aanval van het galjoen voor. Hoeveel jongens springen op de Spaanse soldaten, flitsend met hun blote, ronde hakken. En snijd vijanden met sabels.
  En ga Oliver. De hare is nogal een jongen, maar pezig en sterk. Die de molen leidt met twee zwaarden en geschreeuw;
  - Onze sterkste bemanning,
  We gaan aan boord van de pijl!
  En de gevelde matrozen en soldaten van het Castiliaanse rijk vallen. En het is zo cool en leuk.
  Oliver opent schatkisten en doopt zijn met bloed bedekte handen in goud.
  En de piratenjongens zingen terwijl ze hun baby slaan, blote, gebruinde voeten op het dek;
  We trillen van woede en woede.
  Maar onze gruweldaden zullen onmiddellijk, onmiddellijk stoppen. Als alleen het goud van de hoogste standaard het lot ons zo vaak van ons af rolt als we willen.
  
  Eh - ja op de oceaan, eh - ja onder zeil Oh ja, we vliegen voor fabelachtige rijkdom, Het is jammer, niemand weet het, en we weten zelf niet Hoeveel goud we nodig hebben, oh ja, hoeveel we willen.
  
  We beroven iedereen, maar we hebben niets te verwijten En we moeten onze families te eten geven, we hebben ook familieleden nodig. Niemand denkt er immers aan om ons een salaris te betalen En we leven zonder vakantie en zonder vrije dagen.
  
  Eh - ja op de oceaan, eh - ja onder zeil Oh ja, we vliegen voor fabelachtige rijkdom, Het is jammer, niemand weet het, en we weten zelf niet Hoeveel goud we nodig hebben, oh ja, hoeveel we willen.
  
  Eh - ja op de oceaan, eh - ja onder zeil Oh ja, we vliegen voor fabelachtige rijkdom, Het is jammer, niemand weet het, en we weten zelf niet Hoeveel goud we nodig hebben, oh ja, hoeveel we willen.
  . HOOFDSTUK 3
  De jongen probeerde opnieuw enige tijd om de cel heen te lopen. Maar hij was er niet zo goed in. Toegegeven, de blaren van de zolen waren al een beetje verdwenen en het was niet zo pijnlijk om te lopen. Oliver Twist floot een lied door zijn neusgaten. En hij was op de een of andere manier dom vanwege dit, dat hij in de gevangenis zat. Oliver heeft nog niet gelezen over de graaf van Montecristo. De roman zal iets later worden geschreven. Maar iets dat niet zo bekend was, bleef in zijn geheugen hangen.
  Zo stal een jongen de appel van de eeuwige jeugd en belandde in de Bastille. Lodewijk XIV wilde het kind eerst executeren. Maar toen besloot ik het kind voor altijd in de geheime cel van de Bastille te laten zitten. En het kind, dat de eeuwige jeugd had gekregen, belandde in een eenzame, ondergrondse cel ... En hij bracht zeventig jaar door in eenzame opsluiting. Tot ze hem vrijlieten, simpelweg niet gelovend dat een jongen die er ongeveer twaalf jaar oud uitzag als een bijzonder gevaarlijke crimineel in de geheime cel van de Bastille zou moeten zijn.
  Het eeuwige kind werd grondig gegeseld en aan alle vier de kanten losgelaten. Nadat de jongen over de wegen van Europa had gezworven, beleefde hij een avontuur. Zij in het leger van Napoleon Bonaparte werd de zoon van een regiment.
  Het was best een interessante roman. Zeventig jaar, maar om te dienen - het is cool om het ermee eens te zijn! En eng! En dit is bijna in volledige duisternis, geketend om de nek. Trouwens, hij is Oliver. Arme jongen... En wat is hij nog niet gek geworden. Dromen waren zijn enige troost. Ze waren lang en erg interessant.
  In een droom dwaalt een jongen bijvoorbeeld over bergpaden en stuit hij op een schat, of iets leukers. En blote voeten wordt een stapel gouden munten...
  Oliver stelt zich gele, metalen cirkels voor, en het lijkt zo cool. En je sorteert ze en schudt ze met je vuisten. En ze zijn zo verleidelijk glinsterend. En zulk goud is hier mooi, geeft een rode tint.
  Oliver proefde zelfs mentaal het gele rondje op de tand. En hij glimlachte blij. Voor goud is het heerlijk - en zeer aangenaam, de geur van honing afgevend ... En nu lijkt het je dat bijen in de kamer zoemen, en de zomer komt met zachte stralen.
  De jongen glimlachte. En weer begon hij door de cel te lopen ... Blootsvoets, de beentjes van het kind genezen snel en ik wil bewegen. Wordt hij opgehangen? Ik wil niet vastzitten in een lus.
  Oliver stelde zich voor hoe zijn naakte, kinderachtige hakken zouden bungelen als de strop om de dunne nek werd gespannen. En dan zullen ze de blote zool verbranden met een gloeiend heet strijkijzer om er zeker van te zijn dat de jongen dood is. En ze zullen zijn lijk in de oven verbranden - wat erg onaangenaam is ...
  Oliver zong in bitterheid om zichzelf op te vrolijken met een piratenromantiek:
  Tevergeefs sloegen de rijken de deuren dicht,
  Voor de armen is het pad immers tot aan de deur geordend!
  Daar, in een kooi achter slot en grendel, verveelt de peri zich,
  Ze wil dat de ridder haar helpt!
  
  En ik ging als jongen naar de piraten,
  Buigen voor een hoogwaardigheidsbekleder die niet te verslaan is!
  Nu is het terugverdientijd voor alle hebzuchtige,
  De jager is in het spel in voedsel veranderd!
  
  En groot zijn mijn jongens van kracht,
  Toen ik in de handen van het zwaard was, begon ik te draaien!
  Ik zal boze vijanden sturen om zich te vervelen in de graven,
  De maan aan de hemel schijnt helder koper!
  
  Moed kookt woedend in het hart,
  De groene cabin boy is klaar om aan boord te gaan!
  Ik kruiste met een officier op zwaarden,
  De strijd aangaan in een wilde, gewelddadige woede!
  
  De tegenstander is lang, als een stier uit een stal,
  Hij wil de wilde massa verpletteren!
  Maar de jonge man vecht met waardigheid,
  Het mes weeft een onzichtbare draad!
  
  Hier is een uitval - ze doorboorden de buik,
  De schurk huilde, liet zijn zwaard vallen!
  Hij leefde in de uitgestrektheid en kende geen pijn,
  Nu is hij zijn paardenkrachten kwijt!
  
  Mijn eerste boarding was zo succesvol
  Een handvol goud wordt in je zak gegoten!
  En wij piraten zingen liedjes
  Verdeeld in de strijd behaalde de duvan ter ere!
  
  Natuurlijk kan morgen erger zijn
  Fregat- en kruiserkanonnen met borstelharen!
  Stuur me om op blote voeten door de plassen te springen,
  Door het bloed dat de vijandelijke schurk vergoot!
  
  Nogal een jongen, er zijn geen antennes,
  Maar er is geen scheepsjongen in de strijd om de verwennerij!
  Kohl is voorbestemd om te sterven in de kleur van jaren,
  Dat is een vrijwillige beslissing!
  Daarna voelde Oliver zich wat opgewekter en begon zelfs over de ketting te wrijven. De ene metalen schakel tegen de andere. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat hij tijd zal hebben, maar er is in ieder geval een kans.
  De jongen handelde energiek en zong furieus;
  zitten per rooster v kerker rauw .
  Een jonge adelaar gefokt in gevangenschap,
  Mijn droevige kameraad, zwaaiend met zijn vleugel,
  Bloedig eten pikt onder het raam,
  Pikt en gooit, en kijkt uit het raam,
  Alsof hij hetzelfde met mij dacht;
  Hij roept me met zijn ogen en zijn gehuil
  En hij wil zeggen: 'Laten we wegvliegen!
  Wij zijn vrije vogels; het is tijd, broer, het is tijd!
  Daar, waar de berg wit wordt achter de wolk,
  Daar, waar de zeeranden blauw worden,
  Daar, waar we lopen alleen de wind ... ja, ik! .. "
  En de jongen schopte met zijn blote voet tegen de kooien. En toen nam hij het en viel weer in slaap. En hij droomde ook van iets geïnspireerd op eerder gelezen romans. In het bijzonder over Julianus de Afvallige. Wat zou er gebeurd zijn als Julian langer had geleefd!
  En deze droom is interessant;
  In een droom zag de jongen iets ongewoons...
  Hier stond hij naast Julian de Afvallige. De beroemde Romeinse keizer in de strijd met de Parthen kwam in een moeilijke situatie terecht. Maar de erfgenamen van Caesar vochten moedig en dreven de Parthen terug. Maar de keizer zelf was omringd door een klein detachement dat wanhopig probeerde door te breken naar het zijne.
  Oliver Twist sprong op het hete zand. De terminatorjongen realiseerde zich meteen dat dit niet helemaal een droom was, vooral omdat de nog niet geheel genezen blaren op de voetzolen pijn deden. Maar er is geen tijd om te argumenteren - de keizer moet worden gered!
  De jongen-ranger schoot vijf Parthen neer die de keizer al met één slag in een sprong hadden belegerd. Toen pakte Oliver Twist heel behendig beide zwaarden en begon te schelden. De eerste vier Perzische krijgers vielen met afgehakte hoofden. Toen wierp de jongen de dolk met zijn blote vingers, en hij draaide halverwege de vlucht en sneed de keel door van drie boogschutters.
  Oliver Twist riep blij uit:
  - Het is een mannengevecht!
  Daarna zette hij een beslissend offensief in. Zijn zwaardzwaaien waren als een grasmaaier. Ze hakten iedereen op een rij neer en ontleedden de ledematen van de Perzen. Hier is een belangrijk hoofd van de Parthen die probeert de keizer zelf zijn hand te laten verliezen. En dan het hoofd.
  Oliver Twist gooide met zijn voeten vijf dolken tegelijk van de draaitafel en maaide een hele rij boogschutters neer. Toen riep hij:
  - Uur van fortuin! Het is tijd om te spelen!
  En zijn zwaarden gaven een kapsel aan het Parthische leger. De leider van het leger, de koning van Perzië, Indemon, bracht de zenki uit. Een halfnaakte, gespierde jongen hakte iedereen op een rij neer en bezaaide alle toegangen tot Julian met lijken. Nooit eerder had de heerser van Parthia zo'n felle jager gezien. En het feit dat dit slechts een baardeloze jeugd is, boezemt ernstige angst in.
  Plots besloten de echt heidense goden het oude Rome te helpen, en in plaats van zich terug te trekken, bracht Julianus de religie van zijn voorouders terug naar de aarde! En nu is het of Hercules of de zoon van Hercules die tegen het Parthische leger vecht.
  En Oliver Twist raakte steeds meer in een razernij. Hij gooide met zware en scherpe voorwerpen. Hij stak en verpletterde de vijanden van het oude Rome, en zijn zwaarden leken onweerstaanbare bliksem. De terminatorjongen inspireerde de rest van de Romeinen. Schreeuwen: Hercules! Hercules met ons! Ze stormden op de Parthen af en verdubbelden hun kracht tot driemaal toe. De keizer vocht zelf.
  Julian was maar iets boven het gemiddelde, maar goed gebouwd en knap. Op het moment van zijn dood was hij slechts tweeëndertig jaar oud, en het is niet bekend wat het Romeinse Rijk te wachten stond als de afvallige langer had geleefd. Maar nu, zo lijkt het, zijn de Parthen teruggegaan en begonnen achteruit te gaan.
  En de rest van het Romeinse leger voegde hitte toe. Koning Indemon probeerde het tij van de strijd te keren, en met een select aantal onsterfelijken ging hij de strijd aan. Maar dit was zijn fatale fout.
  Oliver Twist vestigde de aandacht op een zeer grote man - groter dan Valuev, met een kroon en schouders, als een kast in gouden maliënkolder. En de jongen, die zag hoe ze naar de bevelen van deze heerser luisterden, begreep: het is tijd om te handelen. En hij pakte de boog die de Pers had laten vallen. Hij trok er snel aan met zijn voet, zodat de pees bijna barstte. En toen liet hij een pijl los, mentaal haar vlucht begeleidend.
  En haastig doorboorde een stekelige steek de koning van Parthia in de nek en brak de halsslagader. En met een enorm gewicht van anderhalf, of zelfs twee centers, stortte de heerser neer van een trekolifant.
  De dood van de koning is natuurlijk een verpletterende klap voor het leger. Vooral toen de jongere erfgenaam het bevel overnam, zoals Oliver Twist een pijl naar hem stuurde. Hierdoor bleek deze tegenstander een doorboorde schorpioen te zijn. De Romeinen zagen de keizer ten strijde stormen en riepen nu: Apollo, Apollo is met ons!
  En Oliver Twist versloeg de Parthen met zijn handen en voeten.
  En dit barbaarse leger veranderde in een groothandelsvlucht. Nu achtervolgden de Romeinen Parthië en in dit wolvenras was er geen sprake van vergeving en genade. Wee hen die vluchten, en wee hen die dubbel vluchten voor de Romeinen.
  Het oosterse leger smolt voor onze ogen en de Latijnse regimenten, legioenen en cohorten waren onverbiddelijk. IJzer en sterk, ze breken en versnipperen alles, en doden de edelen...
  De jongen daarentegen flitste met blote, roze hakken en runde een molen met zwaarden, waarbij hij vijf tegenstanders tegelijk neerhaalde.
  Volledige overwinning. De overlevende Parthen vallen op hun knieën en smeken om genade.
  Oliver Twist kwam op het telefoontje van de keizer. Hij keek hem liefdevol aan. In de oudheid zijn mensen iets lager dan in latere eeuwen, en in een droom stelt de jongen zich voor dat hij ouder is. Oliver lijkt dus naar Romeinse maatstaven veertien, vijftien jaar oud te zijn. Dat wil zeggen, het kan al als een man worden beschouwd, zij het zonder baard. Julian keek naar zijn schrammen en blauwe plekken en vroeg met een brede glimlach:
  - Ben je een god?
  Oliver Twist antwoordde eerlijk en eerlijk:
  - Ik ben een mens!
  Julian zuchtte diep en antwoordde ook oprecht:
  - Het is jammer ... Heel erg jammer!
  Dit maakte de terminator-jongen boos en hij antwoordde hard:
  - Er is niets om spijt van te hebben! Man, dit klinkt trots!
  Julian knikte goedkeurend en klopte de jongen op de schouder:
  - Goed gezegd! Deze man klinkt trots, en hij moet trots zijn, en geen klei in de handen van een pottenbakker!
  Het leger mompelde goedkeurend. De marcherende priester begon ter gelegenheid van de overwinning een heidense gebedsdienst voor te bereiden. Julian besloot de oude sekten nieuw leven in te blazen. Een daarvan is de aanbidding van Jupiter, Mars en Mithra. Al is duidelijk dat het heidense geloof gemoderniseerd moet worden. Hier zijn verschillende ideeën geopperd. Er is tenslotte al een leer over de Champs Elysees - een paradijs voor krijgers en heldhaftige mensen, experts. Dus waarom zou je er geen officiële doctrine van maken. Je zult onderdanig zijn aan de keizer, je zult je kunnen onderscheiden in de dienst en je zult een harem krijgen in de volgende wereld, en je zult er nobele feesten vieren, voor altijd jong en sterk! Dus waarom de elite dan de leer van Christus?
  Oliver Twist, die ook niet zo dol was op het traditionele christendom, tweeslachtig en wreed, merkte op:
  - De mens zelf is de smid van zijn eigen geluk, en hij is de pottenbakker van zijn succes!
  Julian stak zijn hand uit naar de jongen, schudde hem hartelijk en stelde met alle oprechtheid voor:
  - Wees mijn zoon en erfgenaam! Je bent wijs boven je jaren, en je hebt bovenmenselijke kracht!
  Daarna haalde de keizer de ring van de Caesars uit zijn riem. Deze ring wordt meestal gedragen door de keizer aan wie hij ook kiest om zijn opvolger te zijn, en is meestal een teken van adoptie.
  Oliver Twist deed een ring om zijn wijsvinger en zei enthousiast:
  "Ik hoop waardig te zijn om de zoon van de keizer te worden..."
  Julianus versloeg het Parthische leger en belegerde opnieuw hun goed versterkte hoofdstad. De verschijning van Oliver Twist werd met vreugde begroet. De Romeinse keizer kuste de jongen en hief hem met sterke handen boven hem op en zei:
  - Godzijdank! Ik dacht al dat je dood was!
  Oliver, die zich realiseerde dat de waarheid niet zo gemakkelijk uit te leggen is, antwoordde:
  - Eerlijk gezegd, Uwe Majesteit is mijn echte vader, dit is Apollo en hij neemt me soms mee naar Olympus en naar andere werelden zodat ik niet te veel aan mensen raak!
  De keizer, in de echte geschiedenis bijgenaamd een afvallige, was verrast:
  - Heb je Olympus gezien?
  Oliver Twist hield, net als alle intellectueel ontwikkelde jongens, van componeren en bevestigde daarom meteen:
  - Ja!
  Julian riep vol bewondering uit:
  - En ik zag Jupiter!
  De ridderjongen, breed glimlachend met pareltanden, antwoordde:
  - Mijn grootvader Jupiter zegt hallo tegen je! En wenst je veel succes!
  De keizer riep uit volle borst uit:
  - Dank de goden! Mogen zij de overwinning brengen!
  De jongen-erfgenaam bood onmiddellijk aan de aanval niet uit te stellen, aangezien het gebied eromheen verwoest was en het voor de Romeinse troepen te moeilijk was om aan eigen eten en drinken te komen.
  Oliver, gewapend met de beste Romeinse boog, die hij ook verbeterde, ging op jacht. Het is beter om na te denken over het aanvalsplan, het fort zelf te zien en tegelijkertijd vijanden te doden.
  Oliver Twist vuurde van een afstand op de krijger met de scharlaken veren op zijn helm. Als reactie vlogen wolken van pijlen op de jongen af. Maar de jonge krijger schonk niet de minste aandacht aan hen: ze reikten nog steeds niet en sloegen tegenstanders koel uit, en hijzelf, met een snelle stap, zo nu en dan rennend, liep rond de muur.
  De stad was inderdaad groot, niet veel kleiner dan Rome, en omgeven door hoge muren. Trajanus de Grote en vele andere veroveraars konden hem niet tot hun recht laten komen. Maar hier is eigenlijk de belangrijkste kracht van Parthia. Verover haar, en uw heerschappijen van Rome kunnen zich uitstrekken tot aan India.
  Oliver merkte op dat de muren van de stad bijna overal groot, dik en grillig zijn. Om zo'n stad in te nemen, heb je veel lange trappen nodig, en het is niet zeker dat je ze zult vinden. De bescherming is wat zwakker, waar de stad wordt gewassen door de rivier, is er een stormachtige beek. Het is mogelijk om de rivier om te leiden, maar het zal minstens twee maanden hard werken vergen. Dus wat zijn de andere manieren?
  Blaas bijvoorbeeld de muur op en breek door de bres! De gemakkelijkste manier, maar je hebt explosieven nodig. Maar niet ver van de stad ligt een indrukwekkend bos. En met enige vaardigheid kunnen explosieven worden gemaakt van ... zaagsel, door er de eenvoudigste mineralen en zouten aan toe te voegen. En met zijn blote hakken voelde de jongen dat er zulke mineralen en zouten in de grond zaten.
  Het is het beste om het hoogste deel van de muur te ondermijnen, waar het grootste aantal vijandelijke soldaten zich heeft verzameld. Nu zullen de Parthen er spijt van hebben dat ze überhaupt tegen Rome durfden in te gaan.
  Oliver Twist, die vier pijlkokers had afgeschoten, keerde terug naar het kamp en informeerde Julian blij:
  - De goden vertelden me hoe ik het fort moest innemen! Maar laat je krijgers ons ritueel dienen!
  De Romeinse keizer beval strikt:
  - Gehoorzaam mijn zoon zoals je mij gehoorzaamt!
  En het leger, dat Oliver Twist in actie had gezien, blafte als tegenprestatie. En de jongen, de Tsesarevich, was actief bezig met het uitdelen van bevelen. Je moet veel zaagsel mengen met mineralen, en dan krijg je een krachtige bom uit de oudheid. Het zou veel effectiever moeten werken dan buskruit, en niet slechter dan nitroglycerine. Dit is echt de terminator-jongen die is bedacht. Bovendien heeft Oliver zelf het bos gekapt en de stammen tot schilden en zaagsel vermalen.
  Het Romeinse leger geloofde in de wil van de goden en werkte zeer vriendschappelijk, harmonieus en energiek. Zaagsel en krachtige houten schilden werden snel gebouwd. Toegegeven, de Parthen probeerden een uitval te maken.
  Oliver Twist zwaaide vrolijk met zijn twee zwaarden en de cavalerie stormde uit de hinderlaag. Een paar duizend Perzen waren omsingeld. De jongen-ridder neukt hun leider met zijn voet in de kaak, waardoor hij veel tanden verliest. En toen werkten zijn paar zwaarden alsof het scheermessen waren. En de Parthen zaten in een zak en werden omringd door het dapperste leger ter wereld.
  Ja, veel barbaren vochten nu in het Romeinse leger, maar dit maakte het sterker en absorbeerde zowel vers bloed als nieuwe vechttechnieken.
  Oliver Twist blonk meer dan anderen uit in deze kap. En met opzet klotste het joch in grote plassen bloed om de Romeinse soldaten te besproeien. En ze vonden het leuk, het bleek dat ze goddelijke genade, kracht en geluk ontvingen van de zoon van Apollo zelf.
  Net zoals velen in Rome verheugden zich over de terugkeer van de oude heidense culten. En met veel plezier baden ze tot Fortune. Het christendom daarentegen leek te vijandig tegenover de geneugten van het leven en daarom onaantrekkelijk. Bovendien, zal dat paradijs er nog zijn? En heeft iemand van degenen die in de vierde eeuw leven de opgestane Christus gezien?
  En hun goden zijn eenvoudig, begrijpelijk, menselijk... En niemand bood serieus verzet tegen de nieuw leven ingeblazen culten!
  En nu voeren de rijstkrijgers, ook al zijn het geen Latino's voor de helft, maar barbaren, enthousiast de bevelen uit van de keizer en zijn zoon en de zoon van Apollo.
  'S Nachts worden er al voldoende zaagsel en mineralen voorbereid. Oliver Twist wachtte niet tot het ochtendgloren, maar beval de kar onmiddellijk naar het centrale punt van de vijandelijke verdediging te verplaatsen.
  En de trofee Parthische paarden snelden samen met de dodelijke lading naar de toren van de koningen. Ze dreven ze voort en verbrandden de kop en benen met brandende fakkels en slagen met lange zwepen. En hoewel de Perzen willekeurig begonnen te schieten in de duisternis van de nacht, was het al te laat.
  Om zijn stem te versterken, riep Oliver Twist door een enorme koperen hoorn:
  - Moge de naam van de goden worden vervuld! Moge Jupiter helpen!
  Het explodeerde zo dat zelfs een paar mijl van de hoofden van de Romeinen hun helmen van hun hoofd sloegen. Maar de Parthen leden duizend keer meer. De belangrijkste beschutting tegen de explosiegolf werd hoger gegooid en de muren kwamen omhoog. Vele honderden Perzische soldaten werden ter plaatse gedood, en nog meer kreupel...
  Oliver Twist, die ook door de explosie werd geduwd, viel op zijn knieën, maar sprong meteen op. De jongen-ridder blafte weer:
  - En nu vallen vrienden aan! Tot eer van onze God Apollo!
  En hij haastte zich als eerste, flitsend op blote voeten, met stof vast aan het bloed van jongensachtige hakken. En achter hem snelde het hele Romeinse leger, in ieder geval ontelbaar in een nachtmerrie.
  Oliver was de eerste die de Parthische stellingen bereikte en klom snel onder de ingestorte muur door. De terminatorjongen was in grote opwinding. Hij sneed iedereen op een rij, hoewel het al duidelijk was dat de Parthen het vermogen hadden verloren om echt weerstand te bieden. Hun moreel zakte en alle verlangen om zich tegen de Romeinen te verzetten verdampte. Maar toch, de uitroeiing ging door, en er was een echt bloedbad.
  Oliver Twist, zwaaiend met zijn zwaarden en een andere open plek doorsnijdend, zong een hele ballad:
  Ik ben een ridder van Rome en het zwaard...
  De Heer heeft mij geroepen om te strijden!
  De wereld kreeg meteen een beul,
  En je kunt maar beter Svarog prijzen!
  
  Besloten om de grote droom nieuw leven in te blazen
  Die man is zo sterk geworden als God!
  En werd verliefd, wijsheid, schoonheid,
  Waarin de rush van harten in metaal wordt belichaamd!
  
  Nee, geen heiden, Caesar was,
  Hij kende zijn gelijke niet in de verhouding...
  En Rome met stralende glorie,
  Trotseer angst-Satan!
  
  Alles zal tot stof vergaan
  Maar alleen de geest is onsterfelijk!
  Vind kracht in woorden
  Die ons niet hardop vertellen!
  
  Geloof me, een mens is geen lijk,
  Het is de beste, leeft altijd ...
  De straal van glorie is niet uitgegaan ...
  Ster in de harten van liefde!
  
  En wat is bloed?
  Ze geeft ons het leven...
  Uit pijn is liefde
  En hou haar vast!
  
  Geloof dat je niet zwak bent
  En hij was sterk van geest!
  Laat de slaaf omkomen in het vlees,
  Wij regelen het hoofdstel!
  
  Wanneer je lafheid overwint
  En de wilde horror zal vergaan ...
  Dan zweef je boven de daken,
  Goden tellen de gezichten!
  
  Olympus zal komen, ontsteek het vuur,
  En er zal licht zijn...
  Maar raak de zwakke held niet aan,
  De klant van de oogarts...
  
  Die een kleine worm vertrapt,
  Hij is zelf waardeloos van hart!
  En mijn grote passie
  Onder de staart twee pepertjes!
  
  Kortom, Belobog kom,
  Ik zal Apollo worden...
  We zullen nullen doorstrepen met een pen,
  We hebben miljoenen achter ons!
  De hoofdstad van Parthia was gevallen en de Romeinse vlag wapperde er nu overheen. Oliver Twist nam de sleutel van Azië in zijn sterke handen en benaderde keizer Julianus. Hij bedankte de erfgenaam en gaf het hem terug met de woorden: "Glorie aan Apollo."
  Julian bouwt een nieuwe hoofdstad. Oliver begon ook te dromen ... Hier ontmoette hij opnieuw de keizer Julian. Het Parthische koninkrijk, waarvan de Romeinen zoveel problemen hadden verslagen, en Julian, die al de Grote werd genoemd, besloten Babylon te herstellen.
  De verschijning van Oliver Twist, de genoemde zoon van de keizer en die werd beschouwd als de zoon van Apollo, werd door de Romeinen gezien als een teken van de goden.
  In het bijzijn van de jongen strooiden de Vestaalse maagden rozenblaadjes. Oliver vertrapte hen met blote voeten, en trots puffend zijn borst vooruit, marcheerde hij als een triomfantelijk. De bloemblaadjes kietelden aangenaam op haar blote hielen, en de stemming steeg ervan. Julian schudde de hand van de jongen, eeltig van militaire arbeid, en zei:
  - O mijn zoon! Ik heb van de schatten die op de Parthen zijn buitgemaakt opdracht gegeven om een gouden beeld voor je te gieten, met smaragden in plaats van ogen! Omdat je de zoon van Apollo bent, ben je als de God van schoonheid en militaire kunst!
  Oliver Twist antwoordde bescheiden en kruiste zijn armen over de gespierde borst van een sterke tiener:
  - Ik ben net een god, een man zijn!
  Julian knikte naar de jongen en kondigde aan:
  - Van jouw kant en ter ere van het begin van de heropleving van Babylon, zullen we gladiatorengevechten organiseren!
  Oliver zei oprecht:
  - Minder bloed! Onze goden hebben geen opoffering nodig, maar moed en moed!
  Julian was het hiermee eens:
  - Moge het zo zijn! Maar die Parthen die zich niet neerlegden, moeten sterven in gladiatorengevechten om Rome geen nieuwe problemen te bezorgen!
  Oliver Twist Jr antwoordde hierop:
  Laat de goden hun lot bepalen! Laat alleen vrouwen en kinderen hier niet aan deelnemen!
  Julian antwoordde dubbelzinnig:
  - Degenen die niet gevaarlijk voor ons zijn, zullen niet deelnemen aan de dans van de dood!
  Het standbeeld dat voor Oliver Twist was gegoten, was zelfs groter dan levensgroot en de smaragdgroene ogen brandden. In zijn handen hield de godheid van de jongen twee zwaarden met stalen lemmeten en gevesten versierd met robijnen. De reliëfspieren waren redelijk consistent met het origineel.
  Daarna was er een weelderig feest, en al tijdens het feest werd het eerste gladiatorengevecht gehouden. Twee zorgvuldig gewassen en geoliede Parthen vochten. Ze vielen elkaar aan met zwaarden. De grotere miste verschillende slagen van het zwaard in de borst en buik, zakte in het zand. Het gevecht bleek vluchtig te zijn en bijna alle Romeinen, ontevreden over zo'n uitkomst, hielden hun vingers naar beneden - maak hem af! Oliver hield op. Hij wilde niet wreed of barmhartig overkomen.
  Zonder enig geweten stak de Parthen zijn landgenoot neer. Hierop eindigden in feite de gladiatorenvoorstellingen. Pas tegen het einde van het feest, toen Julianus, net als Nero, een lied zong, werden de soldaten opnieuw naar het stadion geroepen. Dit keer waren het twee tieners.
  Ze hebben lang genoeg gevochten en elkaar veel wonden toegebracht. En ten slotte doorboorden ze, volledig uitgeput, elkaars borst met hun zwaarden en verstijfden.
  Oliver Twist, stampend met zijn blote voet, merkte misnoegd op:
  - Je vader beloofde dat er geen kinderen zouden zijn in het gladiatorenduel!
  Julian antwoordde resoluut en sloeg met zijn vuist op tafel:
  - En dit zijn geen kinderen! Ze zijn al veertien!
  Deze uitkomst veroorzaakte een zekere teleurstelling bij de Romeinen en ze joegen de gedode strijders uit.
  Oliver maakte geen bezwaar. Zelf hield hij geen rekening met veertienjarige kinderen. Als een jongen al bij een vrouw kan zijn, dan is hij geen kind!
  Gladiatorengevechten begonnen de volgende dag.
  De Parthen vochten tegen elkaar. Ze waren woedend, gooiden zichzelf en staken. Er is veel bloed en zweet vergoten.
  Al in de eerste slag vochten twintig mensen aan elke kant. Degenen die als eerste naar buiten kwamen met groene lendendoeken, en de tweede met gele. De strijd verliep met wisselend succes. De groene wonnen, waarvan er slechts drie overeind bleven, en zelfs die raakten zwaargewond.
  Het tweede duel bleek iets minder bloederig dan het eerste.
  Deze keer waren er vijftien mannen aan elke kant. Sommige in oranje verband, andere in blauw. Zware laarzen kletteren tegen het zand. De gladiatoren zelf zijn halfnaakt, velen zijn harig, dus het schouwspel is behoorlijk barbaars en gespannen. Oranje leek sterker, al bleek de strijd over het algemeen competitief. Er was een koppige uitwisseling van slagen, het bloed druppelde.
  Beide kanten zwaaiden als een golfbries.
  Oranje bleek sterker, waarvan vijf krijgers op de been. En die blauwe die hopen waren, maar werden gedood, de Romeinen gaven hen geen gratie.
  De gevechten waren in volle gang. Hier bijvoorbeeld drie leeuwen en vijf Parthen met botte zwaarden. De banya bleek bloederig te zijn ... Deze keer lachte het geluk naar de leeuwen, behalve de dieren, en de zwaarden werden kort, roestig en niet geslepen aan de gevangenen gegeven voor een lange tijd.
  Toen kwamen tieners de ring binnen, alleen gewapend met dolken. Er werd zoveel geschreeuwd, geschreeuwd, gebeten. Ze omhelsden elkaar in een omhelzing en prikten elkaar met hun punten, stompen, schoppen. De jongens waren zo woedend dat ze niet eens keken wie in welk team zat. Ze hebben elkaar gewoon vermoord, verminkt en ter plekke afgemaakt.
  Een van hen scheurde zelfs de perfectie van de ander eruit en dwong de laatste te sterven aan een ernstige pijnschok.
  Hoe hard en walgelijk is het, maar tegelijkertijd bloedstollend spannend. Wanneer je een mengeling van opwinding, plezier en tegelijkertijd walgelijk ervaart, wanneer naakte, zweterige, bloederige en gesneden tieners elkaar kwellen en bijten met wapens.
  En in de oudheid worden veel kinderen geboren en een groot aantal jongens neemt deel aan gladiatorengevechten. Het zijn minder waardevolle goederen en niet zo zielig. Vaak vechten jonge slaven volledig naakt, en altijd op blote voeten.
  Vrouwelijke gladiatoren lopen ook bijna altijd op blote voeten, behalve de beroemdste. Zulke meisjes trekken elegante sandalen aan om hun hogere status te benadrukken.
  Het is de bedoeling dat slaven geen schoenen dragen tot ze volwassen zijn, alleen bij koud weer krijgen ze ruwe klompen zodat waardevol vee niet door de kou buigt. En als een kind van nature sterk is en de sneeuw kan weerstaan, laten ze hem liever zonder tuniek. De kinderen van vrije Romeinen, en vooral van patriciërs, dragen sandalen of pantoffels en laarzen bij koud weer, om minder als slaven te zijn.
  Oliver Twist staat als zoon van de god Apollo natuurlijk boven zulke vooroordelen. Maar sommige Parthische gevangenen, die alleen naar de jongen in korte broek naast de keizer keken, zagen hem blijkbaar aan voor een ere-kozhnik en fluisterden.
  En Oliver's gehoor is erg scherp, en het is onaangenaam als ik zo aan je denk. Twee halfnaakte slaven naderden de prins en begonnen aangename massages te geven voor de blote voeten van de jongen. Het is zo goed om aangeraakt te worden door Aziatische meisjes. Blijkbaar ook gevangen slaven in het veroverde Parthië.
  Slechts één van de tieners bleef overeind, die echter ook niet rechtop kon staan door talrijke wonden en op handen en voeten stond.
  Het volgende gevecht was een beetje exotischer. Vier krokodillen tegen twee dozijn Parthen met stokken. En slechts één had een bijl in zijn handen. Alligators stormden op de gevangenen af en als reactie daarop sloegen ze met stokken. Sommige Parthen vluchtten. De krokodil is een heel eng dier. Zoals de mond klikt, zo stierf de gebeten Parthen in zulke tanden.
  En de andere krijger heeft zijn benen al verloren, en de andere arm. En de gladiatorenkrokodillen eten heel veel met smaak.
  Een lange Pers met een bijl sneed de alligator met een bijl. Hij reageerde niet eens: zo'n sterke huid bleek. En alles klopt op een rij en haast zich om iedereen te verslinden die onder de hoektanden is gevallen.
  De bloederige puinhoop verscheen. En het begon zich over zand en grind te verspreiden.
  Oliver Twist begon te flirten met slavinnen... En werd wakker!
  . HOOFDSTUK 4
  Oliver Twist wordt na het slapen weer gevoed en aangekondigd:
  - Nou, nu wacht je de tweede marteling, jongen.
  Eerst gingen de bewakers de cel binnen en met haar een vrouwelijke arts in een witte jas. Ze beval Oliver zijn gewaad uit te doen en knikte nadat ze het had onderzocht.
  - Hoe snel geneest het bij een hond! Het is tijd voor een tweede verhoor met passie!
  De jongen gorgelde:
  - Ik ben nog een kind, misschien niet?
  De vrouw in de witte jas knikte.
  - Maak je geen zorgen, je raakt niet gewond. En dan zal er maar één marteling zijn. De wet verbiedt de verminking van kinderen onder de veertien jaar door marteling!
  Oliver zuchtte diep.
  Hij werd gewassen met warm water, ze spaarden niet eens de staatszeep. En de jongen werd schoon en klaar voor marteling.
  Er kwamen meer bewakers binnen. Ze maakten de halsband los van de nek van de jongen en deden de boeien om. En ze leidden hem, rammelend met kettingen, naar de martelafdeling.
  Oliver was nerveus, zijn benen trilden, zijn blote zolen voelden de koude vochtigheid van de steen. Hij is nog een kind, en hij zal zwaar gemarteld worden, en dit veroorzaakte een huivering.
  Een vrouwelijke beul met rood haar stond hem al op te wachten in de martelkamer. Ze glimlachte, grote, parelwitte tanden.
  - Nou, kwam die schattige kleine kip? Nu gaan we je knijpen!
  Olivers gestreepte pyjama was afgescheurd en hij werd naakt naar buiten geleid. De roodharige werd geholpen door de beulen tieners. Het was een speciaal team voor kindermarteling.
  Oliver werd in een speciale krepe gelegd met stekels die pijnlijk in de huid van zijn rug en billen begonnen te prikken.
  Toen begonnen zijn armen en benen in onnatuurlijke hoeken te buigen. Oliver kreunde van de pijn. De banden werden uitgerekt en armen en benen werden letterlijk uit de schouders en heupen getrokken.
  De roodharige glimlachte.
  - Nou, wat doet pijn? Kun je me vertellen waar je de voorraad hebt verstopt?
  Oliver schudde ontkennend zijn hoofd.
  De tienerbeulen draaiden aan de hendels en de armen en benen van de jongen draaiden nog meer. Oliver kreunde, maar knarsetandde om zichzelf het zwijgen op te leggen.
  De roodharige knikte.
  - Smeer zijn hielen! Ze leven al!
  De jonge beulen gingen enthousiast aan de slag. Ze smeerden de met stof gewassen zolen van de jongen in, nog steeds nogal hard, zijn zelfs kinderachtige tenen. De roodharige keek naar het kind en likte haar lippen. Ze genoot ervan om kleine jongens te martelen.
  Ten slotte wordt de zool gesmeerd en wordt de vuurpot gefixeerd door gas toe te voeren. De hoogte van de vlam kan worden aangepast en hij likt de hiel van een kind met een vleesetende tong. Tegelijkertijd blijven de beulen de armen en benen van de jongen draaien en hem letterlijk in een boog buigen.
  De pijn was verschrikkelijk en Oliver kreunde en schreeuwde het uit. Wanhopig probeerde hij zichzelf af te leiden, maar dit lukte niet goed. En alsof vulkanen over het hele lichaam uitbarsten en lava stroomde.
  De gedachte flitste: in plaats van zulke pijn te verdragen, is het misschien beter om te zeggen. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat het verborgen vermogen kan worden gebruikt. Maar het koppige duiveltje in zijn hoofd eiste weerstand tegen geweld. En Oliver zweeg als een jonge pionier die door de nazi's wordt ondervraagd. Al kwam er af en toe gekreun en zelfs geschreeuw van de lippen.
  De vuurpot bakte de hakken van de jongen en ze werden rood, maar dankzij de olijfolie verbrandden ze niet en verkoolden ze niet. En de blaren kwamen er langzaam uit, het was een lange marteling. En tegelijkertijd bleken de ligamenten van de arm en het been en de schouderbladen van Oliver Twist, zodat er nog een klein beetje over was voor de pauze.
  De roodharige giechelde en gloeide van geluk. Oliver was een knappe, gespierde jongen en het was een groot genoegen voor de vixen om hem te martelen. Maar hij bekende niet. De functionaris die toezicht hield op de marteling draaide de zandloper om. Volgens de wet is het martelen van kinderen onder de veertien jaar beperkt in de tijd. En hij kreunt en roept alleen maar, en de schriftgeleerden hebben niets om op te schrijven.
  Toen pakte de roodharige een lange naald, waarvan de punt roodgloeiend was in de open haard, en ging naar Oliver toe.
  Ze begon de naakte, gespierde jongen in de zenuwuiteinden te prikken. Oliver schreeuwde het uit van wilde pijn... De roodharige prikte langzaam en zong:
  Wat een pijn, wat een pijn!
  De broederschappen verslaan Spanje! Vijf is nul!
  En hij lacht terwijl hij zijn parelwitte tanden ontbloot. En nogmaals, injecties die het lijden van de jongen vergroten.
  Oliver probeert zichzelf af te leiden van de pijn... Hij kijkt naar de roodharige, en zij lijkt hem niet eng. Ze ziet er niet meer dan dertig, mooie, maar boosaardige smaragdgroene ogen uit. Oliver hoorde dat er een vrouwelijke beul is die gewoonlijk kleine dieven martelt. En weinigen konden marteling weerstaan. Oliver herinnerde zich ook de roman over Robin Hood.
  Little Joe, een jongen van een jaar of veertien, werd op de een of andere manier gevangengenomen. En hij werd gemarteld op de pijnbank met vuur en een zweep. Little Joe was uitgeput, maar hij vertelde niet waar het hol van de rovers was. Toen werd de beul ontvoerd en Robin Hood verscheen zelf in zijn plaats. En Little Joe sliep. Hoewel zijn blote hielen brandden van gloeiend heet ijzer, genas ze de jongen, en hij rende weer weg.
  Dus niet erg. Het doet alleen maar pijn, maar het wordt geen invalide en zal zich zelfs wreken...
  De roodharige gaf een tiental injecties in verschillende delen van het lichaam en liet de koude naald zakken.
  Ze nam een zweep in haar handen en begon Oliver in de borst en buik te slaan. De klappen vielen hard en gelijkmatig. De jongen, wiens hoofd al behoorlijk in de war was van vreselijke pijn, viel flauw ...
  Tienerbeulen goten ijswater over hem heen. Oliver kwam tot bezinning.
  De roodharige pakte een stuk gloeiend heet ijzer uit de open haard en bracht het naar de borst van de jongen.
  Hier kwam de ambtenaar tussenbeide:
  - U kunt de borstspier beschadigen! Kinderen worden niet verminkt!
  De roodharige blafte agressief:
  - Zout dan!
  En ze stak haar poot in de glazen en goot een hele handvol op Olivers wond. De jongen schreeuwde en beefde.
  De Engelse functionaris knikte.
  - Alle tijd is om! De wet verbiedt verdere marteling!
  De roodharige vloekte en gromde:
  - Verdorie! Hij is een harde noot! Misschien doorgaan?
  De ambtenaar schudde zijn hoofd.
  - Niet! Wet is wet! Jongens van zijn leeftijd mogen niet langer gemarteld worden! Er is nog een marteling! En bedenk iets verfijnders!
  De tienerbeul stelde voor:
  Breek zijn tenen!
  De ambtenaar wuifde het weg.
  - Je kunt niet kreupel worden!
  De roodharige knikte geïrriteerd.
  - Laat hem rusten! Voor de derde keer zal ik iets verfijnders en effectievers voor hem voorbereiden!
  Oliver werd verlost van klemmen en geiten. De vrouwelijke arts voelde de pols van de jongen en zei tevreden:
  - Hij is erg vasthoudend! En het kan veel kosten!
  De ambtenaar merkte op:
  - Naar zijn mijnen! Laat het werken! Er zijn zo klein, maar sterk als het moet!
  De roodharige giechelde.
  - Des te beter! Misschien valt hij meer dan eens in mijn handen!
  Oliver werd gewassen met ijswater en naar de cel gedragen. De marteling eindigde en de jongen slaakte een zucht van verlichting.
  Tweederde van de weg ging voorbij, en er is nog maar weinig over, en de nachtmerrie zal eindigen.
  Het is waar dat ze hem, waarschijnlijk vanwege zijn kleine leeftijd, niet zullen executeren, maar naar de mijnen zullen sturen. En dat is het ergste! Er hangt een vreselijke stank en halfduister, en een klus die niet lang duurt.
  Beter op de plantages van Jamaica of India, of de eilanden. Het is warm en zonnig en aangename, frisse lucht. Het ruikt naar tropische planten.
  En de blote voeten van de jongens worden gekieteld door aangenaam gras, en werken is nog leuker.
  Oliver, uitgeput van de martelingen, ging op zijn rug liggen, die minder gewond was, alleen gekneusd door de stompe naalden van de stoel, en probeerde te slapen. Het zou leuk zijn om te vergeten in een genezende droom.
  De halsband om de nek van het kind hinderde bijna niet en prikte niet .... Maar er was een morele vernedering zoals deze hond aan de leiband. Nou, ze hadden er spijt van en hebben de poten niet in het blok gestoken.
  Hier is Little Joe, na te zijn gemarteld, werd hij vastgehouden en kon hij zich niet eens omdraaien. En Oliver Twist wist al wat pijn is. In het werkhuis werd hij echter meer dan eens gegeseld. En de zweep is niet meer zo eng.
  Brand en eversie van de gewrichten zijn pijnlijker. En de naalden in de zenuwuiteinden. Het lichaam doet pijn, vooral de verstuikte banden.
  De celdeur ging open... De opzichter kwam binnen en bracht een kan melk en zacht brood binnen en zei:
  - Drink en word sterker!
  Oliver vroeg met zachte stem:
  - Word ik niet geëxecuteerd?
  De matrone merkte op:
  - Velen hebben medelijden met je, wees sterk!
  Oliver dronk melk, at witbrood. Zijn maag was zwaar. En toen de bewakers vertrokken, ging de jongen op zijn rug liggen en viel bijna onmiddellijk in slaap.
  En hij droomde...
  In het lichaam van een volwassen man reed Oliver Twist op een zwart paard. Hij had net zijn metgezellen verlaten en was helemaal alleen. De stemming verslechterde en er ontstond een mist in mijn hoofd hoe dit alles zo effectief mogelijk te doen. Dit interessante woord is uitgevonden door de Grieken - effectief! Je bent zelf in ieder geval de zevende zoon in de familie, maar nu al een nobel persoon, dicht bij de keizer. Maar hier hoef je alleen maar je status te matigen en onopvallender te worden. Infiltreer in de gelederen van de samenzweerders die de grootste stad ter wereld willen platbranden.
  Het is noodzakelijk om de complexe kluwen te ontrafelen.
  Oliver Twist stopte zijn paard. Te goed en volbloed heeft hij een paard. Het is meteen duidelijk dat dit een nobel persoon zal zijn, en het zal niet mogelijk zijn om de sektariërs te ontspannen.
  Oliver Twist stapte van de hengst af en dacht na over waar hij hem moest bevestigen. Gewoon aan een boom binden? Ze zullen hem meenemen, maar ik wil zo'n nobel paard niet verliezen. Verhuren naar de dichtstbijzijnde villa? Willen ze niet het risico lopen de rechterhand van de prefect van de keizerlijke garde voor de gek te houden?
  Oliver Twist hield niet echt van deze optie, maar het lijkt erop dat er geen andere uitweg was. Maar hoe zit het met teruggaan? En dan lopen? Het zag er ook niet erg aantrekkelijk uit. Misschien een bescheidener paard nemen en krijgen, of zelfs overstappen op een ezel?
  De laatste optie zag er toch wat logischer uit en niet zo vermoeiend als te voet kruipen.
  Ik moest echter de hengst opnieuw bestijgen en langs de rotsachtige weg gaan. Rondom groeiden magere palmbomen en het uitzicht is niet het rijkst. En dit in het bloeiende Italië. Enkele plaatsen hier. Hier staat echter een vertakte en gebroken eik. In de verte drijft een gebruinde, halfnaakte herdersjongen de geiten.
  Oliver Twist spoorde zijn paard aan om zichzelf op te vrolijken en versnelde zijn pas.
  Hier voelde hij een golf van kracht in zichzelf en zong;
  Iemand zaait, iemand ploegt
  Nou, iemand zal gewoon zeggen, ik was moe van het schrijnen, ik wil het geluk een beetje plagen Eh, ik zal het paard als onderpand nemen en veel geluk wacht op me!
  
  SkiddedEh, ergens slipte Slipte mij SkiddedEh, slipte ergens Slipte weer SlipteEh slipte ergens Slipte mij
  
  !
  
  Het slipte Eh, het slipte ergens Het slipte me Het slipte Eh, het slipte ergens Het slipte weer Het slipte Eh, het slipte ergens Het slipte me Slipte oh het slipte ergens Het slipte weer!
  
  Het slipte Eh slipte ergens Het slipte mij Slipte oh het slipte ergens Het slipte weer!
  Hier viel Oliver Twist plotseling stil en knipperde geschrokken met zijn ogen. Voor hem verscheen een meisje van ongekende schoonheid. Ze was bijna naakt, alleen haar prachtige borsten waren bedekt met kralensnoeren gemaakt van stenen die fonkelden met alle kleuren van de regenboog, en haar heupen waren gehuld in guirlandes van parels, grote diamanten en smaragden. Tegelijkertijd is de figuur prachtig, een lang meisje, dik haar dat valt in golven van de kleur van bladgoud en drie haarspelden: een robijn in de vorm van een vlinder, een saffier in de vorm van een vis en een smaragdgroene in de vorm van een tijgerin.
  Tegelijkertijd was het meisje, ondanks de rijkdom van de outfit, blootsvoets, alleen om haar enkels waren armbanden gemaakt van kostbare bloemen. En haar figuur is zeer gespierd en ademde dierlijke kracht, schoonheid en erotiek. Tegels van de pers, spierballen die onder de chocoladehuid rollen.
  Oliver Twist voelde zijn mannelijke perfectie ineens opzwellen, het bloed kookte in zijn lichaam en zijn hart klopte als een tromgeroffel.
  Hij had nog nooit zo'n mooi, verrukkelijk en opwindend meisje gezien.
  Oliver Twist had enkele dagen geen vrouwen in zijn valse droomherinnering, en hij voelde zich duizelig en dierlijke instincten ontwaken. Hij is een persoon die de keizer zelf vertrouwt, en in zijn zak zit een papier verzegeld met het zegel en de handtekening van Caesar. En op de krant staat: - Wat de drager van deze brief niet deed, werd gedaan voor het welzijn van Rome en op mijn bevel! Dus als er iets is, zelfs als zij de koningin van de barbaren was, zal Oliver gerechtvaardigd zijn.
  Toen de rechterhand van de prefect van het paard sprong, bleek het meisje onverwachts groter te zijn dan de Romein, opgewonden door dierlijke lust. Oliver Twist schaamde zich niet en rende op haar af. Maar het naakte, gebruinde, gespierde been van het meisje flitste en haar blote vingers grepen haar neus stevig vast. De pijn sloeg als een voorhamer in de schedel en Oliver Twist schreeuwde:
  - AH ah ah ah! Je vermoordt me!
  Het met juwelen versierde meisje lachte, tilde de centurio van de wacht van de grond en smeet hem als een katje.
  Hij rolde op zijn rug en kreunde. Het meisje met het koninklijke artikel zei kalm:
  - Je macho-reactie is voor mij begrijpelijk en zelfs vleiend! Maar als je met een godin te maken hebt, kun je je niet haasten als een loops zwijn. - De stem van Beauty werd strenger. Ga op handen en voeten staan en kruip. Kus dan mijn voetafdrukken in het zand. Je verdient het niet om je lichaam aan te raken.
  Oliver Twist voelde zich als een bokser nadat hij was uitgeschakeld. Zijn hoofd bonsde, zijn neus bonsde van ondraaglijke pijn. Op de een of andere manier ging de hoofdman van de bewaker op handen en voeten staan en kroop naar een lang, fabelachtig mooi meisje.
  Opwinding, ondanks de pijn, ging niet over. En Oliver Twist prikte hartstochtelijk naar de blote voeten, sierlijke voetafdruk van een adembenemende schoonheid.
  Hij voelde het zand op zijn lippen en grinnikte. Op hetzelfde moment verscheen er een blote hiel in zijn nek, ingedrukt.
  Oliver Twist sputterde:
  - Heb medelijden!
  De schoonheid antwoordde met een sluwe grijns van tanden:
  - Verdien het!
  Oliver Twist antwoordde met een kreun:
  - Eis, oh geweldig, ik zal alles doen!
  Het meisje lachte en antwoordde:
  - Goed. Je bent een trotse Romein en de rechterhand van de keizer. Word nu een meisje, wees haar totdat ik van gedachten verander!
  Centurion Oliver Twist stond op het punt iets te zeggen toen hij het gevoel had dat hij ondergedompeld was in gesmolten boter. Hij werd gegrepen door een wilde koorts en vervolgens in de kou gegooid. De bliksem flitste, er klonk een verpletterende donderslag en alles draaide voor de ogen van de man. En even later was alles stil. Oliver Twist voelde de pijn in zijn neus niet meer en zijn lichaam was opgewekt. Hij sprong op en keek naar zichzelf. Voor hem wiegde een volle meisjesborst, nauwelijks bedekt door een strook stof. Verder zag je een gebruind vrouwenlichaam, luxueuze heupen, nauwelijks bedekt door slipjes, sterke dijen, gebosseleerde schenen, blote sierlijke voeten. Het haar werd lang en toen Oliver het met zijn vingers vastpakte, voelde hij de zachtheid van de zijde en besloot ernaar te kijken. Krullende blauwe lokken verschenen voor de ogen van de voormalige centurio en de dief.
  Je kunt je eigen gezicht niet zien, maar je lichaam is gezond, jong, fijn, alleen zonder versieringen, donker van de zonnebrand, bijna naakt, geperst met tegels en een geweldige vorm.
  Oliver Twist voelde zich nog sterker en opgewekter dan voorheen. En fluitend merkte hij op:
  - Zielig! Wat ben ik, meisje?
  De prachtige met juwelen versierde krijger knikte.
  - Ja, je bent nu een vrouw en moet mij dienen!
  Oliver Twist antwoordde met een zucht:
  'Het is mijn plicht om de keizer en elke overste die hij over mij aanstelt persoonlijk te dienen.
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en zei:
  - Ik ben langer dan de keizer. Ik ben de godin van de godinnen! En je moet me gehoorzamen, anders maak ik in plaats van een meisje een kakkerlak van je!
  Oliver de deerne huiverde en knielde neer en zei nederig:
  - Uw wil, o grootste van de grootste. Maar de keizer gaf me een taak en ik ben verplicht die te vervullen.
  De godin merkte agressief op:
  - Zonder mijn wil, niet dat Rome niet zal worden verbrand, maar er zal geen enkele vlieg voorbij vliegen. Dus wees niet bang.
  Oliver Twist zong vurig als reactie:
  - Hoeveel een lafaard te zijn, begrijp ik niet,
  Een sterke strijder voor de strijd is geboren ...
  Angst is zwakte en daarom
  Degenen die bang zijn, zijn al verslagen!
  De godin stampte woedend met haar voet en zong:
  - Geschilderde tafel en vloer
  De keizer is nog steeds een geit!
  En toen knipoogde ze naar Oliver en vertelde hem op een vriendelijke toon:
  - Jong, wees een jong meisje,
  En haast je niet om volwassen te worden.
  Win met luidruchtige druk,
  En vecht tegen de fascisten!
  Nooit vrede kennen
  Huil en lach niet op zijn plaats
  ik was zelf
  Miljarden jaren geleden!
  Oliver Twist floot.
  - Gosja! Miljarden jaren geleden. En wie zijn de fascisten?
  De godin knipoogde en zei zacht:
  - Leer meer. Zal moeten ontmoeten.
  Oliver Twist liet zijn blote, meisjesachtige voet over de grindweg lopen. Ze voelde de bijtende werking met haar elastische zool en merkte logisch op:
  - Interessant, maar wie ben ik? Hij of zij?
  De godin antwoordde met een glimlach:
  - Je bent honderd procent man van ziel, honderd procent sterk en mooi meisje van lichaam. Wees niet bedroefd, ik zal je magie leren, en je zult me nog trouwer en trouwer dienen dan de keizer.
  De met juwelen bezette schoonheid zei arrogant:
  - Ik heb je mijn voetzolen laten kussen.
  Oliver Twist wilde bezwaar maken, maar de blik van de Godin brandde hem. En de voormalige rechterhand van het hoofd van de pretorianen viel op zijn gezicht. En kuste plichtsgetrouw de blote voeten van de grootste schoonheid op aarde. Lippen voelden zoet, als honinghuid en zeer aangenaam, als een mengsel van duizend paradijsbloemen, het aroma van de sierlijke, gebeitelde, sexy benen van de godin.
  Bovendien is het nog steeds niet bekend of de beloning is om zo'n charme te kussen, of een poging om te vernederen.
  De godin zei toegeeflijk:
  - Vriendinnen komen snel naar je toe, want één man is geen krijger in het veld!
  Oliver Twist kuste nogmaals gretig de naakte, gebeitelde, zoete ambrozijn van de godin, die de Romeinse goden dronken, en hij wilde doorgaan met kussen. Maar hij kreeg een blote hiel in de neus, waaruit zelfs een dun straaltje scharlakenrood bloed stroomde, dat zich over de gebruinde huid verspreidde.
  De godin zei op strenge toon:
  - Sta op en ga! Als je iets wilt weten over de aanstaande brand in Rome, dan is dat met zo'n uiterlijk het gemakkelijkst te doen. Kijkend naar je borst, heupen, benen van een man zal gek worden!
  Oliver Twist was in de war:
  - Hoezo dat? Zal ik een verleiding voor hen zijn?
  De godin giechelde en merkte op:
  - Geloof me, een vrouw beleeft veel meer plezier aan liefde dan een man, en je wilt niet eens meer man worden!
  Oliver Twist mompelde:
  - Het is verschrikkelijk!
  De godin antwoordde:
  - Integendeel, het is geweldig! Zo'n gevoelige huid bij vrouwen, één aanraking zorgt voor genot.
  Het meisje knipoogde naar Oliver Twist en voegde eraan toe:
  - En zodat je niet denkt dat ik je in een prachtig isolement heb achtergelaten en je de enige man in het lichaam van een vrouw bent, zal ik je vriend aan je overdragen.
  De godin sprong op, draaide aan het vuurrad en liet de bliksem uit haar blote hiel los. En voor de opnieuw verbaasde Oliver Twist verscheen een bijna naakt, ook zeer gespierd en mooi meisje met een rode jas.
  Ze stond op en knipperde verward met haar ogen.
  De godin, met de uitstraling van een grote winnaar, antwoordde:
  - Dit is de centurio Cicero. Er was geen erg jonge en knappe man, en nu zie je wat een vurige schoonheid ze is geworden!
  Oliver Twist floot, het meisje is echt lief. Alleen misschien te gespierd, zoals hij. Meestal hebben gladiatorenmeisjes of degenen die in steengroeven werkten zulke spieren.
  Maar tegelijkertijd ontnamen hoge borsten en luxueuze heupen de schoonheid van vrouwelijkheid helemaal niet.
  Het meisje Cicero keek verbijsterd om zich heen. Toen boog ze voor de demiurg-godin en mompelde:
  - O grote, maak me weer een man!
  De godin riep uit, haar luxueuze heupen schuddend:
  - Niet! Je bent in het vrouwelijke vlees, ik heb meer nodig. Ga nu allebei op je knieën en kus mijn blote hielen.
  Het meisje Cicero en het meisje Oliver Twist knielden neer. Ze kusten gehoorzaam de voeten van de godin. Maar toen flikkerde een schaduw en verscheen er een jongen in korte broek. Het demiurg-meisje knikte.
  - En de jongen ook, je moet de blote zolen kussen.
  De jongen was blond en knap, hij zag er ongeveer twaalf jaar oud uit. En het kussen van zijn voeten voelde vernederend. Een of andere eikel, en hier zijn twee Romeinen, zeker niet de laatste burgers.
  Oliver het meisje zei nadrukkelijk:
  - Ik zal de voeten van een snotler niet kussen!
  Als reactie sloeg de jongen een mooie blondine met blauwachtig haar met zijn scheenbeen in het gezicht en gromde:
  - Verander je in wormen?
  Cicero stelde het meisje met een zucht voor:
  - Dit is ook God! Niet zomaar een jongen. En God is niet zo vernederend.
  En het meisje kuste de demiurg-jongen op de hiel.
  De jongen-schepper knikte en zei:
  - Ik ben ook God! En Oliver weigerde de grote eer. Ik vergeef het hem echter. Maar als je wilt leven, dan zul je moeten vechten tegen degenen die we demiurgen van God. Anders zal er een onmetelijke ramp over Rome komen.
  De godin flitste met haar dreigende ogen en verklaarde:
  - Jongens, of je het nu leuk vindt of niet, jullie meisjes zullen moeten vechten tegen Rome en Spartacus helpen verslaan.
  Oliver en Cicero, die meisjes met het hart van echte mannen, riepen uit volle borst uit:
  - Nooit! We zullen ons nooit tegen Rome keren!
  De godin stampte dreigend met haar sierlijke blote voet. Een blondine met blauwachtig haar en een vurig roodharig meisje zaten op het rek. Verschillende naakte, gebruinde meisjes verschenen, hun gezichten bedekt met rode maskers.
  Ze begonnen de centurio-meisjes te kwellen. Eerst werden de blote voeten van de schoonheden in de stokken geklemd en begonnen ze er lasten aan te hangen. Het is erg pijnlijk, de banden zijn uitgerekt en gedraaid.
  Het Oliver Girl knarsetandde en jammerde.
  - Toch ga ik niet tegen Rome in!
  Cicero het meisje siste:
  - Wees geen verrader van de Romeinse centurio!
  Romeinse meisjes werden nog steeds gemarteld. Ze hingen lasten op en trokken de gewrichten van de schouders. Toen begonnen de beulsmeisjes, naakt, maar met maskers, met rood haar, met zwepen op de ruggen van uitgerekte schoonheden te slaan. De slagen werden eerst met matige kracht uitgedeeld.
  De godin beval, boos stampend met haar sierlijke blote voet:
  - Harder slaan!
  En toen gingen de ijzeren zwepen, die de huid van de vrouw openscheurden. Oliver en Cicero knarsten met hun tanden, maar de slagen die hun verstuikte lichamen deed schudden, deden een onderdrukt gekreun uit hun keel komen.
  Hier brandden op bevel van de godin vuurpotten onder de blote voeten van de gemartelde meisjes. Het vuur van vrouwelijke beulen werd gereguleerd door de gasvoorziening. Eerst was het klein, maar toen werd het intenser. Om de huid niet meteen te verbranden, smeerden de folteraars de blote zolen van de meisjes in met plantaardige olie.
  En het was zo'n vreselijke pijn dat Oliver en Cicero, die meisjes, schreeuwden. Maar toen klemden ze hun tanden op elkaar, zodat zelfs de mondhoeken bloedden.
  Maar wat een bovenmenselijke inspanning kostte het. Het beulmeisje prikte Oliver Twist onder de oksel met een gloeiend hete staaf. Hij hapte naar adem en schreeuwde opnieuw. Nu begonnen beide centurio-meisjes met roodgloeiende stalen staven te worden geslagen in de open haard die onmiddellijk verscheen. En de pijn werd nog verschrikkelijker en monsterlijker.
  En de vrouwelijke beulen pakten een tang met gloeiend hete tanden en begonnen de borst te scheuren. Wat ontzettend pijnlijk is. Zoals de bliksem je doorboort van de hielen tot de achterkant van het hoofd. Oliver dacht: - Misschien is dat genoeg? Waarom zo'n lijden doorstaan, zeg: de keuze is duidelijk, ik ga met alles akkoord! Maar om de vurige vijand van Rome Spartacus te helpen en zijn vaderland te verraden - nee! Een Romein moet harder zijn dan een diamant.
  Toen Cicero het meisje schreeuwde:
  - O mama! Niet nodig, ik vertel je alles!
  Oliver het meisje schreeuwde:
  - Hou je mond! Verraad je vaderland niet!
  En op dat moment werd de scharlaken tepel van zijn borst afgescheurd. En de pijn deed me stikken.
  Dit was echter nog niet de limiet. Hier verscheen, nadat de Godin-demiurg met haar blote voet stampte, een dynamo met draden. De beulen begonnen elektroden in te brengen in de meisjes op het rek in de boezem van Venus, het vijfde punt, de mond en tussen de vingers en tenen. Dit is echt extreem wreed.
  Hier is een naakt meisje met een rood masker dat aan het stuur van een dynamo-auto draait. En door de lichamen van de gemartelde centurio-krijgers gingen destructieve stroomontladingen.
  De pijn overschreed alle mogelijke grenzen. Oliver en Cicero verloren niet het bewustzijn door een pijnschok, alleen omdat ze werden versterkt door de magie van de Demiurg-godin. De arme centurio-meisjes ervoeren gewoon onbegrijpelijk lijden, het leek alsof elke cel van het lichaam werd overspoeld met roodgloeiend metaal en kuddes trekpaarden met stalen hoeven galoppeerden langs de zenuwuiteinden.
  Oliver het meisje en Cicero het meisje huiverden van ongelooflijke pijn. De pijn was overal, er was geen bloed, geen ader, geen cel in het lichaam onaangeroerd door pijn. En het was alsof ik in de wildste cirkel van de hel dook.
  Beide centurio-meisjes waren zo verlamd dat ze niet eens konden schreeuwen. Ze stikten als vissen die aanspoelden op een droge kust.
  Oliver kreeg rang na rang, net als zijn partner. Dus het tweede beulmeisje en de derde begonnen de wielen van de dynamomachine te draaien.
  Ondertussen begonnen andere folteraars de tenen te breken van de blote voeten van de centuriomeisjes die aan de pijnbank hingen.
  Hoewel er al zoveel pijn was dat het onmogelijk was om het met de geest te verteren en het niet waar te nemen.
  De demiurg beval, zijn parelwitte, grote tanden voorbij zijn leeftijd ontbloten:
  - Voor hun haar!
  Onmiddellijk grepen twee folteraars de gemartelde meisjes en trokken ze aan hun haar, waarbij ze dreigden de hoofdhuid af te scheuren. En meer pijn.
  Hier raakten brede stroken roodgloeiend ijzer de buiken van de meisjes. De geur van verschroeid vlees werd veel gevoeliger. Woorden roosterden een hele kudde schapen.
  De demiurg-godin vroeg met een helse glimlach:
  - Ga je ermee akkoord mij te dienen en met Rome te vechten?
  Ondanks de meest monsterlijke pijn, ondanks het ongelooflijke lijden, brulden beide centurio-meisjes in koor:
  - Niet! We zullen ons vaderland niet verraden!
  De godin brandde zichzelf met bliksem en zwaaide met een toverstaf die plotseling in haar handen verscheen. En door hen, de gemartelde centurionmeisjes, gingen zulke krachtige ontladingen van elektriciteit dat de huid eerst rookte, en toen laaiden beide gemartelde meisjes op als fakkels.
  Oliver en Cicero verslikten zich letterlijk van de pijn. En de mate van lijden overtrof alles daarbuiten, en hun bewustzijn viel in de duisternis van niet-bestaan.
  De demiurg merkte met een verschrikkelijke glimlach op:
  - Ze zijn geweldig, goed onderhouden!
  De godin-demiurg merkte geïrriteerd op:
  - Om een aantal missies te voltooien, heb ik alleen Oliver en Cicero nodig. Zij zijn tenslotte de uitverkorenen! Ik kan alles doen, zelfs het universum scheppen, maar de menselijke wil is niet onderworpen aan de machtigste goden.
  De demiurg merkte op:
  - We kunnen het uiterlijk en het lichaam van een persoon veranderen, maar we kunnen zijn persoonlijkheid en "ik", wat onze zwakte is, niet veranderen!
  . HOOFDSTUK 5
  Oliver Twist werd wakker... Rillend van angst voor wat hem binnenkort te wachten stond. Maar voorlopig waren de wonden van de vorige martelingen niet geheeld, wat betekent dat hem een uitstel van straf wachtte ...
  De jongen begon de schakels van de ketting tegen elkaar te wrijven. Het leidde op de een of andere manier af, en het is onaangenaam om aan de lijn te zitten alsof je een hond bent. Oliver wreef met de schakel tegen de stalen schakel. En hij neuriede in zichzelf... De tijd verstreek... Ze brachten hem eten. Naast de gebruikelijke gevangenisrantsoenen is er ook melk. Om ervoor te zorgen dat de jongen snel afstand kon nemen van martelingen, werden de vrouwen die in de gevangenis werkten genereus. Het is jammer als een jongen van tien wordt gemarteld door Engelse beulen. En hij had al twee martelingen ondergaan, de laatste bleef - de derde.
  Maar zelfs de gevangenis zelf is verpletterend. Al is het kijken naar de tralies al heel vertrouwd.
  En de zolen schroeiden op de vuurpot pijnlijk jeuken, en echt pijn, en blaren gezwollen op hen. Maar begon al af te nemen. En het doet geen pijn meer. Waarschijnlijk zullen de blote hakken van de jongen nog steeds gebakken zijn, omdat je niet kreupel kunt worden, en de zool geneest perfect, vooral als hij is ingesmeerd met olijfolie.
  Oliver voelde zich opgewonden en dronk een grote mok melk leeg. Hij is pas tien jaar oud en ze martelen hem nu al, in een poging het geheim te verraden. En tijdens de marteling zorgt de dokter ervoor dat ze niet kreupel worden, en een speciale ambtenaar meet de tijd van marteling, die door de Engelse wet is bepaald voor een kind dat nog geen veertien is.
  De jongen at, en uit eentonige verveling nam hij het aan en dommelde in.
  En hij droomde...
  Als de branding van een rivier die uit de oevers van een vloed was gebarsten, snelde een enorme horde barbaren naar het pas gekapte fort. Op een aparte toren, helemaal niet bang voor pijlen, stond een lange man, in lichte, bronzen wapenrusting en een zwaard in een sterke, gespierde hand. Krullend haar, op een groot hoofd, al aardig aangeraakt door grijs, en samengetrokken met een zilveren hoepel. De blik is uiterlijk kalm, alleen de vernauwende en vervolgens uitbreidende pupillen geven een sterke opwinding! Aan de rechterhand stond een ongewoon lange en breedgeschouderde man met een krachtige bas:
  - We worden aangevallen, grote! Uit heel Gallië hebben zich vijandige stammen verzameld. De grootsheid van Rome staat op het spel!
  De man antwoordde kalm, spelend met een dolk met een kostbaar handvat:
  - En dacht je dat Antony besloot dat we hier kwamen om paddenstoelen te verzamelen, en niet om wreed te vechten?
  Mark Antony zei in verwarring:
  - Maar wat was het punt van Julius om de barbaarse Galliërs alle krachten, honderden van hun stammen, te laten verzamelen in plaats van een eenvoudige en betrouwbare tactiek te gebruiken: slaan, verslaan in delen!
  Caesar antwoordde met een grijns:
  - Alexander de Grote gaf Darius twee jaar om een enorm leger uit zijn hele rijk te verzamelen en hem in een open strijd te verslaan. We zijn nu al acht jaar in oorlog. Als we op dezelfde manier campagne blijven voeren, zal ons hele leven er niet genoeg voor zijn!
  Romeinse boogschutters schoten nauwkeurig vanwege de tanden op de muur, maar er waren zoveel Galliërs en ze vluchtten in zo'n dichte menigte dat het onvergelijkelijk moeilijker was om ze te missen dan om ze te raken. Die barbaren die vielen, doorboord door pijlen, werden meedogenloos vertrapt door hun stamgenoten. De hoeven van de paarden en ruwe laarzen met houten zolen slurpen smerig, een mengsel van vuil en bloed. Caesar kon het niet laten en vuurde zelf een pijl af, gericht op een jonge man die op een wit paard steigerde. Onder de Galliërs is het gebruikelijk dat clanleiders een paard berijden met een sneeuwwit pak, dat de zuiverheid en bescherming van lichte geesten symboliseert.
  Caesar was een uitstekende schutter, aangezien hij van kinds af aan boogschieten had geleerd. Een strenge leraar voor elke misser, schreef vijf slagen voor met een wijnstok op de rug van het kind. De kleine Julius werd echter niet alleen gegeseld, maar ook geleerd zich te concentreren, de regel om te ademen en vermoeidheid te onderdrukken. Op dit moment probeert Caesar zijn ademhaling aan te passen door de hartslag te regelen.
  En de barbaren vallen de muren al aan. De Galliërs zijn niet zo dichte barbaren, van vele lange bomen maakten ze honderden verschillende trappen, soms zo breed dat er zelfs een strijdwagen langs kon rijden.
  De Galliërs brullen als beren die de hele winter niet hebben gegeten. Tegelijkertijd sloegen ze zwaarden tegen zwaarden en fluiten. Romeinse boogschutters schieten bijna puntloos, de jagers duwen met behulp van katapulten de trappen naar beneden. Maar het zijn er veel en de Galliërs kruipen als rupsen omhoog en letten niet op verliezen. Zelfs op een afstand kan men voelen dat de barbaren naar alcohol stinken, het lijkt erop dat de vertegenwoordigers van het Keulse volk een behoorlijke hoeveelheid oude maneschijn op hun borst namen.
  Aan de top krijgen ze harde klappen van tweesnijdende Romeinse bijlen en korte zwaarden. Hier zijn de eerste verliezen onder de Romeinen, een centurio doorboord door een hoorn valt, boze Galliërs scheuren zijn lichaam aan stukken, twee Romeinse soldaten vallen tegelijk.
  Caesar zei kort:
  - Giet teer over de barbaren!
  Op speciale armaturen worden kookketels geïnstalleerd. Ze worden opgetild door een primitieve kraan, ze draaien om en gieten op de hoofden van de Galliërs. Kokende lava verbrandt de barbaren, ze worden letterlijk gek van de pijn. De verstikkende geur van verbrand vlees stijgt naar boven. Verblind en verbrand leunden de Galliërs achterover, maar de speren en bijlen van een groot leger dat van achteren oprukte lieten hen niet toe zich terug te trekken. Er stroomt al veel bloed, maar gemengd met hars is het zo griezelig ...
  Mark Antony roept:
  - Steek het in brand!
  Fakkels vliegen naar beneden, de hars laait op. De Galliërs branden en haasten zich terug. Ze worden vertrapt door de achterste rijen, de trappen zakken door. En steeds weer vallen de barbaren. Maar de aanval denkt, ondanks de verschrikkelijke verliezen, niet te stoppen.
  Enorme hoorns van de Galliërs, geen lippen die erin blazen, maar zware krijgers vertrappen speciale balgen van buffelleer onder hun voeten. Van wat het gerommel is ongebruikelijk, stroperig, het werkt op een speciale manier op de psyche van de Galliërs, zoals de geluiden van de duistere goden die oproepen tot prestaties.
  Caesar is nog steeds kalm en zegt met een glimlach:
  - Barbaren, voor hen zijn geluiden belangrijker dan de ziel!
  Anton antwoordde:
  Priester Claudius bracht een genereus offer aan Jupiter en Mars, en de goden zeiden: we keuren uw ondernemingen goed en we zullen u de overwinning schenken!
  Caesar antwoordde in versstijl:
  De Olympische goden zijn sterk
  Maar ze helpen de zwakken niet!
  Als we trouw zijn aan Jupiter,
  Laten we een wereldmacht bouwen!
  Voor de overwinning hebben we soldaten nodig,
  Van staal, een hand en heel veel vindingrijkheid!
  Van de klap zal de kwaadaardige horde afbrokkelen,
  En dan wacht ons een grote weg!
  Anthony goedgekeurd:
  - Moge de uitstraling van Jupiter worden verheerlijkt!
  Ondanks duizenden doden begon de lawine van Galliërs weer te bewegen, het leek op een gewond zwijn, dat nog geen tijd had gehad om te bloeden en, zoals voorheen, woeste en gevaarlijke razzia's op de jager. Bovendien begonnen de Galliërs pijlen en stenen naar de muren te gooien. Hun barbaarse stammen hebben de boog nog niet onder de knie, de pijlen zijn te zwaar om effectief te vuren vanuit het grootste deel van de krijgers, maar in geval van een uitval kunnen ze toch hun rol spelen.
  Barbaarse Galliërs lopen over de lijken en negeren de vreugdevuren die onder hun voeten laaien. Tegelijkertijd vliegen speren omhoog en een van de barbaren wierp de bijl zo behendig dat hij het hoofd van de legionair eraf blies.
  Hoewel de Romeinse verliezen nog steeds relatief klein zijn, behouden de Galliërs een overweldigende numerieke superioriteit en nieuwe huilende menigten rennen het bos uit.
  Mark Antony is nog erg jong, hoewel zijn schouders breed zijn, kan hij een tiental lange legionairs op zich dragen, of zelfs met hen rennen. Als baardeloze jongen wist hij tijdens een brand in een bordeel zes halfnaakte hetaira's uit te schakelen en ze vervolgens te plezieren. Mark was niet alleen beroemd als een groot krijger, niet bang om de strijd aan te gaan met gladiatorenkampioenen, maar ook als een ervaren minnaar. In het leger van Caesar is hij de eerste van de eerste zwaarden, klaar om te gaan waar de grote hem beveelt.
  De Galliërs beklimmen opnieuw de muren en de Romeinen hadden geen hars meer, en ze moeten de vijand tegemoet treden met zwaarden, maar ook met bijlen en speren. Al in een van de Galliërs, onder leiding van Jeanne de Vrees, zadelden ze al een van de torens. Jeanne zelf is, ondanks zijn enorme groei, erg snel en handig. De schouders zijn breed en de taille smal. Hij vecht naakt tot aan zijn middel terwijl hij twee zwaarden hanteert. En hij heeft spieren waar Hercules jaloers op zou zijn.
  Marcus Antonius gooit ook ongeduldig zijn zwaarden van hand tot hand:
  - Laat me de grote raken!
  Caesar, zonder haast, stak kalm de pijl in de boog, hij kneep sluw zijn ogen samen en antwoordde:
  Commandant tijdens de oorlog,
  Wanneer rond de pijlen ring!
  Gevuld met liefde en geweldige prijs,
  Heilig, voor de Romeinse soldaten!
  Ondanks het feit dat Jeanne snel beweegt, anticipeert Caesar op zijn bewegingen, een nauwkeurig schot en een pijl die door de lucht snijdt, doordringend in een gespierde borstkas, recht onder het hart. Onverschrokken vallen, bloed gutst uit een mond vol grote paardentanden. De barbaar verslikt zich en sterft snel.
  Caesar fluisterde:
  - Het is jammer in ons leger, ik zou hem een cohort toevertrouwen!
  Mark ademde uit.
  - Je bent zoals altijd wijs, grote Caesar!
  Caesar hief zijn hoofd op.
  - Een heerser die van zoete wraak houdt, heeft de intelligentie van een vlieg! Als Jeanne de sluwe kneepjes van ons leger had gekend, had hij misschien het fort kunnen veroveren. Houd tot die tijd de strijd in de gaten.
  De Romeinse generaal, opnieuw deze keer veel sneller, laadde zijn boog en vuurde, vuurde toen opnieuw, waarbij hij de leiders van de Galliërs koos.
  Gelukkig voor de Romeinen brandden de meeste trappen van de Galliërs af, en ze konden niet meteen al hun troepen naar de Romeinen werpen, maar meer dan tweehonderdvijftigduizend van hen verzamelden zich hier. Nooit eerder heeft Rome zoveel soldaten op één plek geconfronteerd. Caesar heeft slechts twee legioenen in het fort, twaalfduizend legionairs. De verhouding van krachten, meer dan twintig Galliërs, voor één Romein.
  Ook Caesar maakt zich zorgen, maar zijn gezicht behoudt de ondoordringbaarheid van het masker. Ik herinner me dat hij in zijn jeugd werd gevangengenomen door piraten. Ze vroegen een zeer groot losgeld van twintig gouden talenten voor de nog baardeloze jeugd. En talent is een stuk goud, iets kleiner dan een kippenei. Hoewel Caesar en de neef van Maria (de legende van de enige patriciër die zeven keer tot consul van het oude Rome werd gekozen), maar het lijkt erop dat een jonge man die amper de leeftijd van gedeeltelijke capaciteit heeft bereikt en het recht heeft gekregen om te trouwen . (Voor jongens ouder dan 14 jaar) is dit een enorm bedrag, en niemand wil het betalen. En dat betekent dood of slavernij.
  Als reactie daarop lachte Caesar de piraten uit. Hij zei dat hij te laag werd gewaardeerd, maar hij denkt veel beter aan zichzelf en stelt een losgeld voor zichzelf vast - 50 talenten. De overwoekerde, stinkende piraten zijn opgetogen en schreeuwen. Een van hen scheurde zelfs zijn buik open op de bijl van de zeebroeder. Caesar vervolgde:
  - Maar nadat ik mijn vrijheid heb gekregen, zal ik je achtervolgen tot je wordt gepakt en op de werven bengelen! De leider wordt gekruisigd.
  De piraten waren verbluft door zo'n onbeschaamdheid, en de ataman van de zeerovers vroeg met een kwaadaardige grijns:
  - Ben je niet bang, brutale jongen, dat we je zelf zullen kruisigen! U bent tenslotte gebonden en in onze handen!
  Hierop antwoordde de jonge Caesar:
  - Het leven is niet zozeer een grote waarde om eer te laten vallen en waardigheid te verraden omwille van het leven! Eer en waardigheid zijn twee vleugels, zonder welke de levensvogel alleen in gevangenschap kan worden gehouden!
  Zelfs de geharde leider van de zeebroeders was verrast:
  - Je bent een moedige vijand en we zullen je leven sparen. Bovendien hebben we nog nooit 50 talenten tegelijk hoeven zien.
  Caesar snoof spottend.
  - Als je me losmaakt, zal ik je kruisiging vervangen door een minder pijnlijke manier van afscheid nemen van het leven: een strop!
  De ataman lachte wat geforceerd, maar beval desondanks om hem los te maken. Caesar vond het niet leuk dat de mond van de leider was afgebroken en dat zijn tanden slecht waren verzorgd. De jonge man sprak met grote minachting.
  - Wie met zijn tong in feestvreugde gaat, hij blijft altijd bij zijn neus! Welnu, een vuile mond is het toevluchtsoord van een losse tong!
  De leider was in de war, maar Caesar zweeg en de piraten leken de dreiging snel te vergeten.
  De vrienden van de jongen verzamelden snel het vereiste losgeld en stuurden 50 talenten. Caesar hield woord over één ding en zou het tweede zeker niet lang uitstellen. Hoewel de taak die voor hem lag moeilijk was, is het niet zo gemakkelijk om een piratenkombuis te vinden en te vangen, vooral niet tussen de vele eilanden, baaien en baaien van de Middellandse Zee. Ja, en er zijn veel piraten, en de schepen van Rome zijn nog steeds machteloos tegen hen. Maar Caesar, nog in zijn tienerjaren, onderscheidde zich door grote vindingrijkheid.
  Terwijl hij op een piratenschip zat, wist hij vriendschap te sluiten met een scheepsjongen. Caesar beloofde hem een positie in het Romeinse leger en de mogelijkheid om zijn peculium met slaven te winnen. Hij liet een brief achter aan de jongen, waarin stond dat een kombuis gevuld met zilver op weg was van Sicilië. En sinds de onrust in Rome begon, is de bescherming van de kombuis puur symbolisch. De kajuitjongen moest de brief zelf als bij toeval in zee uitvissen, daarvoor was hij zelfs een beetje bedorven door het zeewater. Het plan was niet moeilijk, hebzuchtige en bekrompen piraten konden het niet helpen in een val te lopen.
  Tijdens het aan boord gaan, kwam het dek plotseling omhoog en vielen de Romeinse soldaten op de piraten. En van achteren kwamen, gelukkig 's nachts, twee boten met soldaten aan. De verbijsterde piraten boden nauwelijks weerstand. Ze vroegen alleen om ze niet op te hangen, maar alleen om ze als slaaf te verkopen. En de leider, om zijn leven te verlossen, vertelde waar ze hun schatten verbergen, ook diegene die er nog niet in geslaagd zijn om de afgrond in te gaan, vijftig talenten.
  Maar Caesar antwoordde:
  "Je kunt je leven kopen, maar je kunt geen eer kopen!" Ophangen!
  Dus het gerucht ging over Caesar, hoewel hij toen amper vijftien was, en een jaar later trouwde hij, en de vriendelijke Aqualeria. Maar dat is een ander verhaal!
  Caesar beval Antony om deel te nemen aan de strijd, met een sterke reserve. De Romeinen gebruikten de constructie van het falanx-type. Op een smalle muur was het zeer effectief. De golf van aanstormende Galliërs verslikte zich. Sommigen van hen werden doorboord met twee of drie speren tegelijk.
  Julius Caesar merkte op:
  - De Macedonische falanx kan een zeer effectieve techniek zijn. Niet voor niets veroverden ze heel Azië, of liever, bijna alles! Als we klaar zijn met Gallië, ga ik naar de Perzische landen en daar naar India. Cleopatra zal nieuwe legioenen voor me verzamelen, inclusief de Arabische cavalerie.
  Onder Caesar bleef alleen de jonge schildknaap Oliver Twist over. Er gingen geruchten dat de jongen zijn zoon was. En dit was waar, met het enige voorbehoud dat Olivers moeder een eenvoudige slaaf uit de Duitse landen was. Een mooi, maar brutaal blond meisje, uit de Slavische landen, wilde geen bijvrouw en hetero worden, en hiervoor werd ze gestuurd om hard te werken op hennep- en vlasplantages. Maar ook daar durfde ze, waardoor ze in de steengroeven belandde. Ze slaagde er echter in om daar te overleven en sterker te worden. Ze werd zelfs meegenomen naar de gladiatoren, waar Caesar in de arena door haar werd gegrepen. Waarna ze met pensioen gingen, werd Erastella, zoals de lange Slavische slaaf werd genoemd, ook verliefd op hem.
  Ze kenden vreugde in elkaars armen. Toen raakte de gladiator zwanger. En ze kregen een jongen, Brutus. Al snel bracht Erastella het aantal van haar overwinningen in de ring op honderd en kreeg ze, in overeenstemming met de gewoonte, vrijheid. Maar Caesar kon niet met haar trouwen, hoewel hij weduwe was. Hij had nog een andere passie, de dochter van de meest invloedrijke Romeinse krijger, de eerste generaal Pompeius. Hij trouwde met haar en Erastella ging vechten in de oostelijke landen. Caesar was een tijdje bij haar en onderdrukte de poging van de Egyptenaren om zich van Rome af te scheiden. Daar ontmoette hij Cleopatra, die hij op de oude troon plaatste.
  Al snel verving deze liefde de eerste, en Caesar is niet constant. Cleopatra had een zoon, maar Pompeius' dochter stierf al snel tijdens de bevalling, waarna Caesar ook een hekel had aan Cleopatra en een oorlog ontketende ten noordwesten van Italië, weg van zijn voormalige minnaressen. Het is waar, Oliver, die zijn zoon niet herkende, ging niettemin met hem mee. De jongen was groot en ontwikkelde zich boven zijn leeftijd, met blond haar, lange gestalte en uitstekende fysieke kracht van zijn Slavische moeder. Hij leek een beetje op zijn vader, maar hij was veel mooier, sterker en meer dan Julius Caesar op zijn leeftijd. Hoewel de jongen nog geen volle negen jaar oud is, lijkt hij al een tiener en roteert hij gemakkelijk twee volwassen elite-legionairs. Deze zwaarden zijn ongeveer anderhalf keer langer dan standaard.
  Oliver Twist vraagt schuchter:
  - Sta me toe de grote (Caesar noemde hem nooit een zoon, en verbood de jongen natuurlijk om zichzelf zo te noemen), ren de strijd in, ik wil mijn mes met bloed drinken!
  Julius antwoordt met een glimlach:
  - In dit geval zal ik alleen gelaten worden, en wie zal dan hun Caesar bewaken?
  De jongen glimlachte oprecht.
  - De beste verdediging is een aanval, omdat de rand altijd sterker is dan de huid!
  Caesar klopte de jongen op zijn sterke schouder.
  - Goed gedaan! Nou, ga je gang, snij jezelf met een zwaard! Laat dit je verharding zijn.
  Staal wordt getemperd in water, stalen kerels in bloed!
  De jongen Oliver was verrukt en liet zijn blote hakken flitsen (ondanks het koele herfstweer liet Caesar, zijn zoon temperen, hem alleen korte broeken van zijn kleren). De spieren van de jeugd: de zoon van de Romeinse legende en de gladiator-slaaf wiegde als rimpelingen op het water.
  Dus sloeg hij de harige barbaar met zijn zwaard op het hoofd. Hij viel, tuimelde ondersteboven.
  Caesar merkte op:
  - Als de ouderdom niet altijd weet, maar de jeugd altijd kan! Eh, om eerlijk te zijn, ben ik een beetje jaloers op deze jongen.
  Caesar is al over de veertig, en vooral in de koude, Gallische herfst doen oude littekens zo'n pijn, en aanvallen van verraderlijke epilepsie worden pijnlijker en frequenter. Hij was zelfs bang dat zijn zoon Oliver en Cleopatra's zoon Alexander de bevende ziekte zouden erven. Van dat laatste had hij al lang niets meer vernomen, en Twist is van nature heel gezond, hij niesde nooit, hoewel hij in de winter naakt in de sneeuw rent en in het hol zwemt. Het lijkt erop dat het bloed van de Slavische moeder in hem won, met constante interne oorlogen en de strenge winters van de Russen!
  En als je je vijfde decennium hebt ingewisseld, is het tijd om na te denken over het doel in het leven. Caesar had een simpele, al toen hij jong was, kwam hij tot de conclusie dat de republikeinse regeringsvorm, met eindeloze debatten, volksraadplegingen om de menigte te plezieren, verschillende undercover intriges, het omkopen van kiezers, niet effectief genoeg was en niet langer een verre doel: de opkomst van het Romeinse Rijk!
  Republiek - waarom Rome bijna het enige land op aarde is met een republiek, en rondom de buren solide monarchieën. Het is ook in Rome noodzakelijk het principaat goed te keuren, met de macht van de keizer, niet overgedragen door verkiezing, maar door erfenis, of in uitzonderlijke gevallen door een speciale grondwet van de keizer. Dat laatste kan nodig zijn als de erfgenaam, zacht uitgedrukt, geen genie is. Natuurlijk kan een zwakke koning de troon bestijgen, maar hij zal hoe dan ook de macht hebben en het vermogen hebben om onafhankelijke beslissingen te nemen.
  Ja, en een programma voor de lange termijn zal veel gemakkelijker uit te voeren zijn, in tegenstelling tot consuls, die slechts voor één jaar en samen worden gekozen! En als er ruzie tussen hen is.
  Nee, Rome heeft een monarchie nodig, en uit meerdere zonen zal Caesar altijd een waardige kunnen kiezen. Dat is waar, en hij moet compromissen sluiten op deze lange reis. In het bijzonder, hem tot een bondgenoot en zelfs een senior partner van Pompey maken. Hier respecteerde Caesar hem niet echt. Als rechterhand van dictator Sulla zou Pompeius, na de dood van deze gonorroe oude man, de soevereine heerser van Rome kunnen worden. Pompey had een leger in handen, waaronder een elitelegioen dat de Senaat bewaakte. Maar hij bleef trouw aan de republiek en keerde terug naar de oude orde. Hij is Caesar in de plaats van Pompey zou niet hebben gemist
  Jouw kansen. Over het algemeen lijkt Pompey de belangrijkste vijand te zijn van Caesar, die droomt van de troon. Er was ook Crassus, maar hij stierf in de Parthische oorlog. Trouwens, net als Caesar ging hij door heel Parthië, en viel in een val, opgesloten met een uitgeput leger in een fort. Een ander ding is dat Caesar opzettelijk de hordes barbaren toestond om zich tegen hem te verzamelen. De Galliërs zijn fatalisten, en nu ze de laatste hoop hebben verloren dat eenheid hen zal redden, zullen ze zich definitief en voor altijd aan Rome onderwerpen.
  Trouwens, Oliver is een goede kerel, hij is eigenlijk nog een kind, maar hij bezit een nierwapen, net als Hercules zelf. Een krijger die sterker is dan Marcus Antonius kan uit hem groeien. Misschien wordt hij een waardige koning en opvolger van Caesar. Maar .... Ik hoop dat het niet erg snel is, want de grote man heeft veel werk voor de boeg.
  Geleidelijk aan verzwakte de druk van de Galliërs, duizenden werden gedood en verminkt, hele hopen lijken onder de muren. De Romeinen kwijnden ook weg, hij werd onmenselijk gespannen. Toen haalde Caesar, die al een hele pijlkoker had gelost, het tweede zwaard tevoorschijn en merkte op:
  - De commandant die de strijd betreedt, is als een strohalm die de rug van een kameel breekt. Een kameel wiens rug is gebroken door een rietje is als een militaire leider die een gevecht heeft vermeden!
  Veel Romeinse soldaten raakten gewond, er lagen lijken en onder de gevallenen was Stefa de quaestor, die bekend stond om het slaan van Grannik zelf van zijn paard. En waar Grannik zelf is, zou Caesar hem met een geharde pijl hebben verwijderd. Ja, in termen van zwaardvechten is He Caesar niet slecht, maar verre van de sterkste in het Romeinse leger, maar een van de beste in boogschieten. Bovendien trekt hij aan het touwtje met behulp van een speciale haak die op het harnas wordt gedragen en strekt hij zijn rechterarm. U kunt dus een veel strakkere boogpees trekken dan op de gebruikelijke manier en op grotere afstand slaan!
  Maar je hebt ook een zwaard nodig! - Caesar heeft de dichtstbijzijnde Galliër neergehaald.
  Vrolijke kreten:
  - Ava! Ceasar is bij ons!
  - Glorie aan Caesar! We zullen iedereen winnen!
  De Romeinen waren zichtbaar opgelucht. De aanwezigheid van Caesar - deze talisman van de overwinning inspireerde de jagers. Een krachtige slag en de Galliërs, aarzelend, begonnen zich terug te trekken. De razende storm begon te bedaren, de golven namen af. De Galliërs trokken zich echter redelijk georganiseerd terug, zonder op de vlucht te slaan. Blijkbaar is hun militaire ijver nog niet helemaal uitgedoofd. Julius Caesar, die een val vermoedde en zich realiseerde dat de Romeinen in een open veld door een overmacht zouden worden verpletterd, beval:
  - Sta allemaal op! Kom tot rust!
  Uitgeputte, bezwete krijgers van Rome begonnen de gewonden op te rapen. Een paar genezers en priesters smeerden de wonden met drankjes en verbonden de ledematen. Andere soldaten begonnen vuur te maken en voedsel te bereiden.
  Zoon Oliver Twist was zeer tevreden, hoewel zijn gespierde, dubbelgevouwen borst werd gesneden door een lange schram van de Gallische bijl. De jongen riep uit:
  - Zo hebben we ze hard gemaakt! En onze Caesar is de beste! Glorie aan de grote Caesar!
  Ook de soldaten, hoewel ingetogener, verheugden zich:
  - Glorie aan de grote Caesar!
  Oliver Twist, zwaaiend met zijn zwaarden, verklaarde:
  - Als de Galliërs weer opduiken, zal ik ze in bittere appels snijden! Omdat de zoon van het Grote Rome!
  Caesar riep de jongen en zei liefdevol:
  - Je bleek een glorieuze krijger te zijn! Nu maak ik je mijn ere-schildknaap, en uit dankbaarheid geef ik je dit...
  De beroemde commandant deed van zijn vinger een ring met een smaragd, zo groot als een duivenkop.
  De jongen Oliver schaamde zich:
  - Ja, ik ben het niet waard om zo'n juweel te dragen!
  Ceasar glimlachte.
  - Draag het niet! Verberg hem ergens, of niet, laat deze ring als de jouwe worden beschouwd, maar voorlopig blijft hij bij mij. En jij, jongen, vecht, en als je veertien bent, krijg je je vaardigheid. Ga ondertussen schermen met Mark Antony.
  De enorme assistent van Caesar, hoewel hij veel groter was dan de beroemde commandant, naderde zijn baas, onwillekeurig voorovergebogen en probeerde te bukken. Caesar zelf was slechts iets boven de gemiddelde lengte, gedrongen, met een arendsneus. Mark vroeg somber:
  'Waarom hebben we de Galliërs niet achtervolgd?'
  Caesar herhaalde het aforisme nog een keer:
  -Een generaal die ten strijde trekt, is als een strohalm die de rug van een kameel breekt. Een kameel wiens rug is gebroken door een rietje is als een militaire leider die een gevecht heeft vermeden! Dat is waar, maar de tijd voor de overwinning is nog niet aangebroken. Grannik is onze grootste vijand, de ongekroonde koning van het opstandige Gallië, heeft al zijn troeven uitgedeeld. En hij kwam niet eens opdagen! Laten we wachten op de vijand, nogmaals, bovendien heb ik nog wat meer ideeën!
  Mark Antony fleurde op:
  - En ik vraag me af wat deze ideeën zijn? - En raakte meteen in de war. - Ik ben helemaal in de aandacht van de groten.
  Caesar begon neerbuigend uit te leggen:
  - Er is veel droog stro klaargemaakt voor paarden in het fort. Maar we zullen niet te lang in een hinderlaag blijven zitten, maar simpelweg door het stro in olie te weken, zullen teer en vet zich op de naderingen verspreiden.
  Anthony gromde:
  - Waarvoor?
  Ceasar grinnikte.
  - En dan wachten we! Op het meest kritieke moment van de aanval. De tweede keer dat de Galliërs al hun reserves in de strijd gooien, gebeurt er nog iets anders!
  De assistent probeerde zichzelf te raden:
  - Komen er nieuwe, sterke versterkingen?
  Caesar kneep sluw zijn ogen tot spleetjes en knikte:
  - Dat is het! Nieuwe sterke versterkingen! Maar het is noodzakelijk dat ze toeslaan op het moment dat alle strijdkrachten van Gallië in de aanval zullen worden geworpen:
  Anthony spreidde zijn handen.
  - We kunnen geen nieuws sturen over het grote. We waren aan alle kanten omsingeld!
  . HOOFDSTUK 6
  De jongen werd wakker... Hij begon zich opgewekter te voelen... Oliver Twist's brandwonden komen al van zijn blote zolen af. En de sporen van de wimpers zijn littekens ... Maar er is hoop dat hij vandaag niet met vooroordelen zal worden ondervraagd.
  Maar de volgende marteling is de laatste en beperkt in tijd.
  De jongen kreeg eten. Hij at havermout met een glas melk. En ontspannen. Ik voelde me verveeld.
  Oliver deed zijn oefeningen, zoals de Dodger hem leerde. Zo speciaal voor de camera. Een beetje bemoeid met de halsband en riem aan de ketting. Maar toch een training. En uitgerekte aderen zeuren niet meer zo veel.
  Vooral de kleine jongen maakt ook het hoekje voor de pers. Na het opladen begon Oliver de ene kettingschakel tegen de andere te wrijven. Om zichzelf misschien bezig te houden, of eigenlijk nog steeds te hopen te ontsnappen.
  Blote voeten waren een beetje koud en de jongen begroef ze in stro. dacht Ter bij zichzelf.
  Het feit dat de gevangenen lijden in de gevangenis. En het zou veel beter zijn in een cel met andere jongens. Het gezelschap is veel leuker. Hier in het werkhuis en de kindergevangenis vermaakten de gevangenen zich...
  Oliver wreef en wreef over zijn ketting en merkte niet hoe hij weer in slaap viel.
  Hij droomde dat hij machtig en sterk was geworden, een volwassen man en de rechterhand van een groot commandant.
  Caesar klopte neerbuigend op de held op de schouder:
  - Waar de leeuw niet kan passeren, zal de muis uitglijden. Hoewel, natuurlijk, de rol van communicatie met Catonnes, die mij komt helpen, wordt niet gespeeld door muizen, maar door duiven.
  Oliver Twist riep met ongeveinsde bewondering uit:
  - Het is ingenieus geweldig!
  Caesar antwoordde onverwacht openhartig:
  - Erastella heeft me dit geleerd. De Slaven gebruiken al heel lang duivenpakketten. En je wist er niets van.
  Oliver Twist mompelde verward:
  - Ik was altijd verbaasd hoe je commandanten: ze houden je altijd zo behendig en op tijd bij, maar ik dacht niet dat het om duiven ging. Ik dacht dat je de zoon van de hemel bent onder de speciale bescherming van Jupiter!
  Caesar merkte op:
  - Het beschermheerschap van de goden is niet betrouwbaar, het zal moed of vindingrijkheid niet vervangen.
  Geloof één uitvinding: beter dan duizend gebeden!
  Olivier boog.
  - Een wijs woord van Caesar is duizend bliksemschichten waard!
  De commandant besloot bescheiden te zijn:
  - Overdrijf mijn capaciteiten niet! Als er niet zulke dappere krijgers onder mijn bevel stonden, en de Romeinse soldaten zijn de beste strijders ter wereld, dan zou het me nog geen tiende gelukt zijn van wat ik deed. Dus ga je gang en doe wat je wordt gezegd. En vergeet trouwens niet om het stro te mengen met gevallen bladeren, zodat het niet zo opvalt!
  Oliver Twist boog nog lager.
  - Ik gehoorzaam mijn heer!
  Ceasar schudde zijn hoofd.
  Nog niet, helaas! En noem me niet zo vaak geweldig, ik heb niet zoveel gedaan om op deze manier bij elke beurt geprezen te worden. Trouwens, als je klaar bent met het stro, ga dan niet naar bed, maar ga een beetje schermen met Brutus. Nog een paar jaar en deze jongen zal zelfs zo'n schurk als jij kunnen neerleggen!
  Oliver haastte zich om te antwoorden:
  - Ongetwijfeld de grote Caesar!
  Daarna ging hij met pensioen, zijn bewegingen, ondanks de grote spiermassa, waren niet beschikbaar, wat typisch is voor veel reuzen, beperkt, maar Oliver, die een volwassen held werd, was niet zo snel als Brutus.
  Caesar knikte en vroeg:
  - Kook een honingtinctuur voor me! En serveer nu wijn bij varkensvlees!
  Als reactie bracht een slaaf op blote voeten in een versleten tuniek een dienblad. Ze is een van de weinige vrouwen in het kamp, een mooie blonde vrouw. Caesar zelf, hoewel een brunette, hield meer van blondines, hoewel Cleopatra in dit opzicht een uitzondering was, een vurige roodharige teef! Ja, een prachtig meisje, en volgens geruchten is haar vader helemaal geen farao, maar een van de Romeinse legionairs, van degenen die het leger van Epifan de vijfde hebben verslagen.
  De slavin zette het dienblad neer en begon Caesars laarzen schoon te maken. Julius merkte op dat de gebruinde huid van de slaaf bedekt was met puistjes, de sierlijke tenen van haar blote voeten werden blauw. Inderdaad, de zon was al bijna onder de horizonlijn gezakt en het was merkbaar kouder. Slaven gaan in Rome zelf meestal halfnaakt rond, hoewel ze soms wat vodden krijgen voor de winter. Maar in het zonnige Italië valt er in de winter eens in de tien jaar sneeuw, en hier zijn de winters soms streng. Nou, laat deze schoonheid vandaag het bed opwarmen, en misschien mag ze zich warmer aankleden.
  Het blonde krullende haar van de slaaf, evenals het jonge tedere gezicht, herinneren Caesar aan zijn eerste vrouw en tweede liefde (de eerste was een van de mooie meisjes van de slaven, hoewel nadat hij zwanger was, de passie van de toekomstige commandant verdwenen.En zijn eigen dochter, nu getrouwd met één, van het aantal vrienden Julius!) Akvaleriyu. En omwille van dit meisje durfde hij de dictator Sulla zelf te weigeren!
  Wat kan er over deze heerser van Rome worden gezegd? Aanvankelijk bewonderde Caesar Sulla. Hij was onder de indruk dat deze commandant de orde begon te herstellen en corruptie en diefstal begon te bestrijden, probeerde de rijken de armen te laten respecteren en hun inkomen met hen te delen. Er waren zelfs gratis ziekenhuizen, het aantal amusementsvoorstellingen nam toe. Het gerucht ging dat Sulla een grote campagne naar het oosten aan het voorbereiden was. Maar deze wellustige heerser kreeg een ernstige ziekte, en niet eens van een vrouw, maar van een negerjongen. Als gevolg hiervan begon de dictator levend weg te rotten en tegen de achtergrond van fysiek lijden ontwikkelde hij achterdocht en vervolgingswaanzin. Massale repressie, verbod op marteling en moord begonnen. Sulla beval eerst om alle zwarten te doden, maar na enige tijd beval hij integendeel een grote partij slaven uit Afrika te halen en de zwarte garde te vormen. Er brak een oorlog uit tussen hem en Mary. Als resultaat werden vele duizenden Romeinen gekruisigd.
  Hier riepen ze naar Sulla en Julius Caesar. Toen was hij nog jong, er brak net een zwarte baard door op zijn kin. Het onlangs herbouwde paleis van Sulla straalde van luxe, stond vol met beelden, schilderijen en nog relatief nieuwe decoraties als fonteinen.
  Sommige sculpturen beeldden orgieën uit, walgelijk in hun openhartigheid, en copulaties. De jonge Caesar walgde ervan om hiernaar te kijken, vooral als een man met een man aan het paren was. Hoewel het in het oude Rome als heel normaal werd beschouwd om een mannelijke slaaf als vrouw te gebruiken, maar ... Voor Caesar leek dit verkeerd en verachtelijk. Welnu, des te onwaardiger dat de beste beeldhouwers van Rome dit vastleggen in standbeelden, en zelfs de Olympische goden.
  Sulla zelf zag er walgelijk uit, bedekt met abcessen, zweren, wratten, met een armoedig hoofd, hij maakte een weerzinwekkende indruk. Een echt biseksuele dictator verrotte levend. Om zijn lijden te verzachten, wreven vier slaven: twee knappe jongens en twee mooie naakte meisjes rozenolie in het monster. Bovendien dronk Sulla, op advies van de priesters, drie keer per dag een grote kom met een hels mengsel: het bloed van net geslachte baby's en moedermelk. Eens in de drie dagen nam Sulla een bad, van het zuivere bloed van kinderen en maagden. De ziekte van dit monster dat zijn menselijke uiterlijk had verloren, bleef echter toenemen en het hele Romeinse volk bad dat de onderwereld zijn nakomelingen zo snel mogelijk zou nemen.
  Caesar, walging overwinnend, boog en boog lichtjes:
  - Ik ben blij de dictator Sulla te verwelkomen.
  Het monster gromde hees:
  - En hoe je voor me buigt, schurk! Als Julia te lui is om haar rug te buigen, dan zal ik je opdracht geven om op een staak te worden gezet zodat hij nooit meer rechtop kan gaan staan!
  Caesar antwoordde eenvoudig:
  - De oren buigen laag voor de wind, maar toch is het alleen lucht, wat niets betekent! Lage buigingen zullen de heerser niet verheerlijken als hij geen grote daden heeft!
  Sulla, die plotseling zachter werd, vroeg:
  - Heb ik grote daden?
  Caesar antwoordde zonder sluwheid:
  - Als het kwaad groot is, ja!
  De dictator streelde na een korte pauze de wang van de blonde jongen en gromde:
  - Je bent oprecht en ik vind het leuk! Weet je, ik kan elk moment bevelen dat je in een kooi met leeuwen wordt gegooid, of aan een kruis wordt gekruisigd. Je hebt echter een kans om in leven te blijven en zelfs mijn vriend te worden!
  Caesar, dwingend tot een glimlach, antwoordde:
  - En tegen welke prijs kan ik de vriendschap van Sulla zelf kopen?
  De dictator antwoordde:
  - Heb je een vrouw Aqualeria?!
  De jonge man Julius antwoordde:
  - Ja, een dictator!
  Sulla streelde voorzichtig, alsof hij bang was zichzelf te verbranden, de naakte borsten van de slavin en mompelde onverstaanbaarder:
  - Dus scheid van haar!
  Caesar, verlegenheid overwinnend, vroeg:
  - Ik begrijp je niet helemaal!
  Sulla blafte plotseling scherp, sloeg de jongen op de lippen en kreunde toen hij achteruit sprong:
  - Doe niet alsof je een eikel bent! Je hoorde! Ik beveel je, verlaat je vrouw Aqualeria!
  De jongeman Julius boog zijn hoofd. Hij vond dat Sulla weigeren hetzelfde was als naakt in een kooi lopen met hongerige leeuwen, maar Aqualeria verraden omwille van dit rottende monster - nee, nooit!
  Caesar, die zijn stem probeerde te laten klinken, antwoordde:
  - Ik kan het niet dictator!
  Verrassing klonk in Sulla's stem:
  - En dit is waarom! Je bent verplicht om de prestatie van Hercules uit te voeren, of gewoon ja te zeggen tegen de grootste mensen op aarde!
  Caesar antwoordde:
  - Soms de hoogste manifestatie van goedheid, een eenvoudig woord is geen kwaad, vooral als het een risico voor het leven inhoudt!
  Sulla's fysionomie strekte zich uit met zweren:
  - Dus je zegt nee?
  Caesar overmeesterde een volledig natuurlijke angst en antwoordde:
  - Ja, een dictator! Helaas niet! En weer nee!
  Sulla antwoordde met een kalme stem
  Maar je hebt je eigen doodvonnis getekend! Het is tenslotte onmogelijk om nee te zeggen tegen de omroeper en in leven te blijven!
  Caesar haalde diep adem.
  - Wat is er, ik ben klaar om naar tartaar te gaan! Hoewel, wie weet, misschien zullen de goden mij de Champs Elysees waardig vinden!
  Sulla trok zijn hangende wenkbrauwen op.
  - Dus je gaat niet dood! Je zult gemarteld worden, en niet alleen jij, maar ook je geliefde vrouw Aqualeria. Ik denk dat het heel aangenaam voor je zal zijn om te zien hoe de beul de tere hakken van het meisje zal verbranden met een gloeiend heet strijkijzer, dan zal de tang haar blote borsten scheuren.
  Caesar begaf zich naar Sulla, toen plotseling zes lange zwarte krijgers uit het gordijn sprongen. Naast hen verscheen er nog een persoon. Uiterlijk was hij niet ouder dan vijfentwintig, en zelf was hij een echte reus. Caesar herkende meteen de al legendarische Pompeius, de rechterhand van Sulla. Er waren echter geruchten dat Pompeius, als kind een erg knappe jongen, verliefd werd op Sulla en hem zelfs leek te verleiden van wie ze vrienden werden. Maar Pompey kreeg heel snel autoriteit en toonde zich een zeer capabele militaire leider en een dappere, zeer fysiek sterke soldaat. In het bijzonder slaagde hij er op dit punt in een zeer spraakmakende prestatie te volbrengen, namelijk de koning van Parthia te doden. Caesar was altijd jaloers op Pompey, hoewel vanwege het feit dat hij zelf nauwelijks de schouder van deze lange man bereikte. Maar dit was niet de enige reden.
  Pompey trok zijn zwaard:
  - Ik gehoorzaam en gehoorzaam mijn heer!
  Sulla antwoordde:
  - Wat zeg je ervan, jongen, dit is een sukkel die durfde te blaten tegen een levende god, dat wil zeggen tegen mij!
  Pompey reageerde onverwachts:
  - Hij is oprecht en het is goed!
  Sulla kraste loom, lui in zijn stem:
  - Laten we zijn oprechtheid controleren! Vertel Julius, als er een kans was om me te vermoorden, zou je het dan doen?
  Caesar, stikkend van opwinding, vroeg:
  - Oprecht antwoord?
  Sulla brulde:
  - Ja!
  Ceasar zuchtte.
  - Gedood! Ik zou nu doden!
  De dictator was stomverbaasd, zo'n brutaliteit had hij in lange tijd niet meer gezien:
  - Soortgelijk! vermoord! Ik weet niet wat ik met hem moet doen Pompey en welke doodstraf ik moet bedenken voor hem en zijn meisjes.
  Pompey antwoordde met vaste stem:
  - Die eerlijk is en zegt wat hij denkt dat niet gevaarlijk is. Echte verraders en vijanden vleien geniepig!
  Sulla fronste zijn wenkbrauwen.
  - Net als jij, vlei je me! EEN? Ik voel dat je mijn plaats wilt innemen, en je kunt niet wachten op mijn dood! Waar kijk je naar!
  Pompey keek Sulla recht in de ogen.
  "Ik heb meer dan eens mijn toewijding aan je getoond!" Wil je mij...
  De dictator onderbrak:
  - Geen puppy nodig! Luister naar mijn bevel, breng deze snotaap naar de kerker, evenals zijn vrouw. Zet ze in dezelfde cel, en dan verzin ik zelf de doodstraf voor ze! Het zal iets verfijnds en pijnlijks zijn.
  Pompey boog diep.
  - Ik gehoorzaam en gehoorzaam de grootste!
  De dictator voegde toe:
  - Leid zelf naar de kazemat! Als ze weglopen, hangt u zelf aan het kruis.
  Pompey boog nog lager.
  - Ik heb je nooit in de steek gelaten, de grootste van de grootste!
  Caesar werd weggevoerd. De jongeman dacht natuurlijk tevergeefs dat hij zo openhartig was tegen Sulla. Caesar was niet bang voor fysieke pijn, maar de gedachte om naar het sombere rijk van Pluto te reizen beviel niet. Bovendien zal zijn geliefde vrouw worden gemarteld. Dat laatste is helemaal erg, je kunt nog wel je eigen pijn verdragen, maar die van een ander niet.
  Sulla vroeg na zijn terugkeer aan Pompey:
  - Misschien kunt u mij zelf vertellen wat voor executie ik deze brutale puppy moet onderwerpen? Misschien verdrinken in de stront? Hoe zal het de trotse vernederen!
  Pompeius antwoordde:
  - Hij is een dappere en sterke krijger. Rome heeft zulke mensen nodig! Als hij je niet wil dienen, ga dan niet in gevangenschap, maar laat de vogel vrij!
  De dictator kuchte:
  - Mariy is een baby vergeleken met zijn neefje! Deze jongen heeft zowel een leeuw als een vos, alleen de laatste is nog niet volwassen geworden! En daarom beveel ik, verbrand deze rebel op de brandstapel! Verbrand het tot er niets meer over is dan as!
  Pompey knikte instemmend.
  - Als dit uw wil is, dan zal ik de grote heer vervullen!
  - En onmiddelijk! Je zult me die handvol as brengen dat hij van hen zal blijven!
  Pompey klikte met de hakken van zijn laarzen en ging op weg om het bevel uit te voeren.
  Ze brachten zijn vrouw Aqualeria naar de lome Caesar. Het gezicht van het meisje was betraand en vertoonde een paar indrukwekkende blauwe plekken. De bewakers namen alle juwelen van de nobele patriciër weg en scheurden ook haar bovenkleding en met juwelen versierde sandalen af. En nu bleef de vertegenwoordiger van een adellijke familie slechts in één witte tuniek. In Rome kwam het vroege voorjaar net in een stroomversnelling, het was 's nachts koud, vooral in de stenen kazemat. De blote en weerloze benen van het meisje zijn ijskoud, Aqualeria raakt ze kil aan. Caesar deed zijn tuniek en laarzen uit en eiste:
  - Trek het aan!
  Aqualeria antwoordde trots:
  - Niet! Ik wil niet dat je mijn liefde bevriest!
  Caesar antwoordde fronsend:
  - Maar ik ben een man! En een man moet ontberingen doorstaan, ter wille van een dame!
  Aquaria zuchtte zwaar.
  - Mijn slavendienaren, met uitzondering van degenen die het dichtst bij mij staan, gaan het hele jaar door in dezelfde tuniek en op blote voeten. Nu zie ik, of liever, ik voel hoe pijnlijk het voor hen was. En over het algemeen zullen we binnenkort worden geëxecuteerd, en misschien, nadat ik de kou van de kerker heb ervaren, zal ik niet zo bang zijn voor de ijzige duisternis van Hades!
  Julius streelde het been van zijn vrouw, begon zijn koude vingers te wrijven, terwijl hij probeerde te troosten:
  - Voor onschuldige zielen en helden zijn er speciale Champs Elysees. Ze zijn prachtig, vol met prachtige bomen en kleurrijke bloemen. Eeuwige zomer heerst daar, en alle vruchten zijn rijp en zoet, de regen blijft langs de mensen stromen, en degenen die daar wonen zijn allang vergeten wat bijtende insecten en stekende slangen zijn. Ongelukken als ouderdom, een gebogen frame of rotte tanden zijn de bewoners van deze gelukkige wereld niet bekend! Het is een paradijs!
  Aqualeria, het zwarte, gekrulde hoofd van Caesar strelend, antwoordde:
  - Zijn er nog bananen?
  De jonge man Julius antwoordde:
  - Natuurlijk zijn er ananassen en bananen.
  Aquaria zuchtte.
  - Hoe ik verse, rijpe bananen zou willen eten. Helaas heb ik tot nu toe alleen gedroogde geprobeerd, maar ik vond ze erg lekker!
  Caesar verklaarde vol vertrouwen, alsof hij er zelf onlangs was geweest:
  - Op de Champs-Elysées zijn er vruchten die geen naam hebben. Daarnaast veel lekker eten en entertainment.
  Aquarium nieuw leven ingeblazen:
  - Is er seks in de hemel?
  Caesar glimlachte en knikte.
  - Oh zeker! Hercules bedreef tenslotte de liefde met zijn eerste vrouw die op de Champs Elysees woonde.
  Aqualeria glimlachte blij.
  - Krijgen we kinderen?
  Caesar sloeg resoluut met zijn vuist op de stenen:
  - Dat zullen er veel zijn! Dit beloof ik je! We zullen glorieuze krijgers opvoeden!
  De jonge man en het meisje kusten elkaar eerst hartstochtelijk en begonnen elkaar toen te strelen. Immers, wie weet wat een mens te wachten staat, daar voorbij de barrière, achter deze angstaanjagende rand. En er is nog steeds wrede marteling in het verschiet, uitgevonden door de perverse geest van Sulla. En we moeten ze doorstaan, onze kracht verzamelen, standhouden tot het einde.
  Maar Aqualeria zal nog steeds worden gekweld, zoals de dictator beloofde: roodgloeiend ijzer zal tedere meisjesachtige hakken verbranden, dan zullen tedere borsten uit een nobele patriciër worden gescheurd ...
  Nee, het is gewoon buiten zijn macht. Een gedachte flitste door, wat als je moed toont en het meisje zelf van kwelling redt. Bijvoorbeeld om te wurgen met een riem... Maar zijn ware en alles verterende liefde doden gaat zijn kracht te boven. Het is alsof je je eigen kind wurgt, vooral omdat de slangenverleider fluistert: wie weet, misschien verandert een wispelturige dictator van gedachten en redt hij zijn leven, tenminste Aqualeria?
  Caesar kust zijn geliefde vrouw met nog meer ijver, haar lippen zijn zoeter dan honing en roept uit:
  - Weet je, we zitten in een kerker, maar tegelijkertijd zijn we niet vrijer te vinden in de hele wijde wereld!
  Aqualeria vroeg verbaasd:
  - En waarom?
  Caesar antwoordde zelfverzekerd:
  - Omdat de sterke van geest - de koning in de gevangenis, de zwakke van geest - een slaaf op de troon! Het is belangrijk om moed te houden en niet in tranen uit te barsten, zelfs niet op het rek. Verdraag marteling, in stilte met een glimlach op je lippen!
  Het meisje zuchtte diep en streek met haar handpalmen over haar stijve voeten. Ze is een afstammeling van de familie der koningen, ze voelde zich ineens een ellendige slaaf. Een levendige verbeelding schilderde een beeld van hoe ze volledig naakt was met verwrongen gewrichten die aan een rek hingen, en de zweep van een stinkende beul haar op haar blote rug sloeg. En een andere kwelgeest breekt haar vingers met een gloeiend hete tang... Het meisje voelde zelfs een branderig gevoel in haar pink, die de kwelgeest begon af te breken.
  Aqualeria huilde bitter. Parelmoerdruppels van tranen stroomden over haar roze wang en babyzachte huid. Als reactie begon Caesar zijn geliefde op de wangen te kussen, de zoute tranen aflikkend, troostend:
  - Je bent een Romeinse vrouw, de dochter van de stad die voorbestemd is om over de wereld te heersen! Huil niet, maar bedenk iets leuks om het je makkelijker te maken.
  Valeria antwoordde met een kreun:
  - En ik kan niets anders bedenken, behalve de vreselijke marteling die me te wachten staat! En de hopeloze afgrond van tandsteen!
  Caesar antwoordde dit filosofisch:
  - Er is geen grotere kwelling dan de verbeelding van een zwakzinnig persoon! De meest verschrikkelijke hel, in de ogen van een lafaard, voor de test!
  Het meisje was beledigd, de tranen stopten haar gezicht:
  - Ik ben geen lafaard! Verneder me niet! En trouwens, als je van me houdt, waarom zeg je dat dan?
  Caesar antwoordde met een geforceerde glimlach:
  - Liefde, in tegenstelling tot wolken, maar tranen vergieten, maar de zon verduistert echt niet! Maak je geen zorgen schoonheid!
  Akvaleriya maakte bezwaar:
  - Wanneer liefde, als een wolk, tranen vergiet, schieten verveling en teleurstelling omhoog!
  Caesar wilde hier antwoord op geven, iets, maar er werd gekraak van de deur gehoord en beide geliefden sprongen op. De ijzeren deur met spijkers ging open en Pompeius ging erdoor naar binnen, vergezeld van twee legioensoldaten. Caesar vond de kracht om te glimlachen:
  - Niet iedereen kan opscheppen dat zo'n escort hem op de laatste manier begeleidt!
  Pompey schudde de zak achter zijn rug en zei somber:
  - Ik ben niet gekomen om te doden, maar om te redden!
  Caesar was verrast:
  'En je keerde je tegen Sulla?'
  Pompey schudde zijn hoofd terwijl hij zijn wapenrusting uit zijn tas haalde.
  - Onze persoonlijke relatie met de dictator gaat niemand aan! Je kunt je beter verkleden als Romeinse legionairs. Ik heb twee van mijn trouwe kameraden bij me: Guy en Leksin, ze zullen je helpen de stad uit te komen. Weet, Caesar, ik red je leven, maar je moet niet terugkeren naar Rome terwijl het wordt geregeerd door een dictator!
  Julius, die zijn vrouw hielp zich om te kleden, vroeg de machtige Pompeius met toenemende verbazing:
  Waarom help je mij! Help je leven te riskeren!
  Pompey antwoordde, niet zonder aarzeling:
  - Omdat hij onwankelbare moed toonde en de dictator weigerde! Hij heeft zijn geliefde vrouw niet verraden! En ooit stemde ik ermee in om afstand te doen van mijn geliefde omwille van een tiran! Dus weet vanaf nu dat ik als een broer voor je ben!
  Caesar, die het harnas op Aqualeria aanpaste (ze bleken natuurlijk geweldig voor haar te zijn), vroeg niettemin:
  - Kan ik je vertrouwen? Misschien is het gewoon weer een truc van de oude vos?
  Pompey snauwde:
  - Gebrek aan vertrouwen kan echte vriendschap niet vernietigen, want in dit geval heeft echte vriendschap nooit bestaan!
  Caesar stak zijn hand uit naar Pompeius.
  - Ik geloof je, maar onthoud: een vriend kan maar één keer worden verraden, als je de vijand opnieuw overgeeft!
  En Caesar als vijand hebben is zelfs voor een dictator een niet benijdenswaardig lot. Trouwens, wat gebeurt er als Sulla eist om onze lijken te laten zien?
  Pompey glimlachte hierom en antwoordde:
  - Van het zal genoeg zijn en as! Crematie maakt iedereen gelijk, ongeacht of het de levenden of de doden is aangedaan!
  De twee geboren krijgers schudden elkaar weer stevig de hand. Daarna ging Caesar, met zijn geliefde vrouw, vergezeld van twee toegewijde strijders uit de gevangenis.
  Toen ze al in de buitenpost reden, stopte Aqualeria plotseling haar paard en wees naar een dikke, kale man met een degeneratief gezicht, wankelend van buitensporige uitstorting:
  - Hij was het, samen met zijn handlangers, die mijn kleren van me afnam, mijn borst voelde en beloofde mijn hielen te bakken.
  Caesar knikte grimmig.
  - Ik begrijp het!
  Nadat hij de afstand alleen op een zwart paard had overwonnen, sloeg de jonge Julius, al zijn kracht in de slag, met zijn zwaard op een kaal hoofd met een laag voorhoofd als een gorilla.
  Caesar was afgeleid van zijn herinneringen, hij wilde de genegenheid van een vrouw. Hij riep een blonde schoonheidsslaaf bij zich:
  - Nou, maak het bed klaar, je hebt de eer gekregen om Caesar zelf te dienen.
  Het meisje boog en de Romeinse commandant scheurde in één beweging haar tuniek uit. Toen omhelsden zijn handen de volle borsten van de dochter van Gallië. De slaaf spinde oprecht van plezier, Caesars strelende bewegingen waren bekwaam, hij wist hoe hij zich tegen elke vrouw moest keren, van nobele matrons tot onbeduidende slaven. En dit meisje, te oordelen naar de sporen van de zweep op haar gebruinde rug, had tijd om te leren houden van degene die bevolen was! De aardbeientepels van de slaaf verhardden, ze begon te kronkelen, bedekte de lippen en borst van de grote commandant met kussen en ontsloeg hem tegelijkertijd van de toga. Geleidelijk aan werd het liefdesspel steeds stormachtiger, er klonken steeds meer luide zuchten en gekreun.
  . HOOFDSTUK 7
  De jongen-gevangene werd verfrist en verkwikt wakker na het slapen. Eenzame opsluiting is schoon, niet te koud. Hoewel het na het slapen niet interfereert met het doen van oefeningen.
  Oliver begon de oefeningen te doen die de Dodger hem had geleerd. Waaronder een hoek maken, hurken, optrekken aan de tralies, push-ups. En dat hielp me een beetje op te vrolijken.
  Toen kreeg de jongen ontbijt: havermout en een grote mok verse melk, die door medelevende vrouwelijke bewakers voor hem werd ingeschonken. Het was pijnlijk voor hen om medelijden te hebben met de jongen van tien jaar, vooral omdat Oliver op de mijn of de mijnen wachtte.
  De jonge gevangene at en deed zijn oefeningen weer. Ze begonnen de ene schakel van de ketting tegen de andere te wrijven. En tegelijkertijd probeerde hij zich te herinneren wat hij in de boeken had gelezen. Als jongen vocht Geta aan de rechterhand van Spartacus en sloeg de Romeinen neer.
  Deze keer alleen kon hij de marteling niet langer ontlopen.
  Een vijandige vrouw kwam binnen, vergezeld van bewakers, en Olivers pyjama werd uitgedaan. En ze bekeek de jongen en zei verbaasd:
  - Alles is bijna genezen. Wat een levendige jongen!
  En met een knipoog naar hem antwoordde ze:
  - Reeds de laatste marteling bleef! Als je iets meer dan een uur geduld hebt, zullen ze je niet langer martelen tot het proces!
  Oliver zuchtte... De dokter ging weg en voor de tijd van de jongen werd alleen gelaten. Oliver mompelde:
  - Een beetje meer, een beetje meer,
  het laatste gevecht, het is het moeilijkste ...
  Ik ben vrij, ik wil naar huis
  Ik heb mijn moeder nooit gezien!
  De bewakers en de vrouwelijke arts kwamen weer. Ze vroeg met een glimlach:
  Ben je klaar schat?
  De jongen knikte en zong:
  De jongen is altijd gezond
  De jongen staat altijd klaar!
  Hij werd losgekoppeld van de halsband en naar de martelkelder gebracht. Het was heet van de brandende open haard en er hing een massa kwellende dingen aan de muren. De vrouwelijke beul, deze roodharige vixen, heeft een slipje aan en een strook smalle stof op haar borst. Ze heeft als assistent tieners van veertien, vijftien, maar voor hun leeftijd zijn ze groot en gespierd. Deze vrouw is specialist in kindermarteling. Ze weet hoe ze maximale gevechten moet veroorzaken zonder te doden of te verminken.
  In de buurt is een vrouwelijke arts die de gezondheidstoestand bewaakt - de cliënt van de beulen. En de rechter die zich aan de regels houdt.
  Naast schriftgeleerden en een priester leggen ze alle getuigenissen vast die tijdens de martelingen zijn uitgesproken.
  Oliver's gevangenispyjama wordt afgescheurd, waardoor hij naakt achterblijft. Zo wordt het slachtoffer gemarteld.
  De roodharige knikte met een glimlach.
  - Deze keer proberen we een horizontaal rek!
  Oliver bond beide handen en voeten vast en hing horizontaal in de machine. Het doet veel pijn, vooral in de schouders. En de touwen graven in je polsen en dreigen de enkels van de kinderen af te scheuren.
  De jongen kreunde van de pijn, hij werd uitgerekt en langer gemaakt. En trekt letterlijk de aderen eruit.
  De roodharige beul vroeg:
  - Wil je spreken?
  Oliver mompelde gewoon als antwoord:
  - Niet!
  De vrouwelijke beul beval:
  - Smeer zijn borst, buik en hielen! Laten we deze keer grondig frituren!
  Oliver beefde... En de tienerbeulen begonnen de borst, buik en blote zolen van de jongen met olijfolie in te smeren. Ze werkten, grijnzend en giechelend, en knijpend, en behoorlijk pijnlijk, het slachtoffer.
  Oliver walgde ervan toen de handen van gespierde tieners betasten en sterk ruikende olie op zijn verharde lichaam smeerden.
  Maar het leidde af van de hevige pijn in de uitgerekte spieren en gewrichtsbanden.
  Toen brachten ze de buizen met gas, Oliver beefde van angst. En ontslagen...
  Het vuur brandde op afstand, om de huid niet te verbranden, maar om maximale pijn te veroorzaken. De vlam was vooral sterk onder de blote hakken van het kind. Omdat de zolen een dikke huid hebben en sneller genezen en meer schroeien.
  De roodharige vixen, agressief grijnzend, zei:
  - Wil je spreken? Zal ik het je vragen?
  Oliver kreunt van ondraaglijke pijn en schudt zijn hoofd. De vlam wordt iets hoger en brandt heter.
  De jongen trilt van wild lijden en wordt nog pijnlijker. Dit is een intense marteling. Oliver voelt dat er iets op het punt staat om te bekennen. Maar koppigheid doet hem alleen maar kreunen en huilen, maar zwijg.
  De roodharige pakt een zweep en likt haar lippen. Met al zijn kracht begint hij de jongen te slaan. Ze heeft duidelijk plezier in het martelen van een kind.
  De vrouwelijke arts fronst daarentegen ... En maakt een opmerking:
  - Dood het niet! Hij moet leven!
  De roodharige vixen vermindert de intensiteit van het slaan iets. Maar toch, haar slagen sneden door de huid. Ze spartelt en gromt.
  Tienerbeulen grijnzen. Ze hebben ook plezier.
  De roodharige slaat toe. Oliver Twist is uitgerekt en gebakken, en het is zo pijnlijk en ondraaglijk.
  De jongen wil echt het bewustzijn verliezen, maar het vervaagt niet, en het hoofd blijft helder en het lichaam reageert duidelijk op lijden. Wilde helse pijn, elke cel van het lichaam van het kind loopt over van meel. En dus wil ik bekennen, en dus wil ik het stoppen.
  Toen herinnerde Oliver zich plotseling het boek dat hij in de kindergevangenisbibliotheek over de Indianen had gelezen. Dus zongen ze triviaal onder marteling. Dat klopt, op het rek, of aan een boom genageld, voerden ze coupletten uit. En toen werden ze beter.
  Als je zingt, is de pijn veel gemakkelijker te dragen.
  En Oliver Twist zong terwijl hij componeerde;
  Ik ben als wees geboren in een werkhuis
  Moeder, vader van kinds af aan wisten niet ...
  Maar tevergeefs wordt de baby nu begraven,
  Voor hem is Christus het ideaal!
  
  Oliver heeft heel hard gewerkt
  En de arme man at kleine pap als ontbijt ...
  De opvoeding was heel streng.
  Een echte, complete puinhoop!
  
  De jongen vroeg om een beetje meer
  En hiervoor ontving hij royaal een zweep ...
  Voor de lunch gaven ze de kinderen wiet,
  En dus misten ze kracht!
  
  Oliver werd hard veroordeeld
  En ze wilden de jongen op blote voeten executeren...
  De jongen in de strop was bijna geëxecuteerd,
  Het leven is dun, als een zijden draad!
  
  Maar het geluk lachte zuur,
  De jongen werd gestuurd om te dienen ...
  De loop van een pistool flitste,
  Hij veranderde bijna in een spel!
  
  Maar ook daar ging het leven geen suiker,
  En de jongen rende weg van het lijden ...
  Op blote voeten in een eenvoudig shirt,
  Hij haastte zich naar de hoofdstad van Engeland!
  
  De jongen sloeg zijn blote voeten af,
  Maar hij bereikte nog steeds Londen ...
  Beoordeel het kind niet streng,
  Maar hij trok een dievenhol aan in de hoofdstad!
  
  Hij werd ook een sluwe dief,
  Ik klom door mijn zakken en trok aan tassen...
  Soms vulde de jongen kegels,
  Het bleek alsof hij een kind van de zonde was!
  
  Maar uiteindelijk werd hij gepakt
  Het betekent heel slecht om te stelen...
  De hielen werden verbrand met vuur,
  Omdat minderjarige dief!
  
  Er was een ernstig en wreed verhoor,
  Een arme jongen onder de zwepen van beulen...
  Hij hangt op blote voeten aan het rek,
  Roodgloeiend vol teken!
  
  Ze sloegen hem, kwelden hem zo wreed,
  En ze breken meteen de botten van de jongen...
  Alleen stroom is niet genoeg,
  Om het kind tot het einde af te maken!
  
  Nou, waarom zou het kind lijden,
  Ja, het gebeurde dat hij honger stal ...
  Maar broeders en zusters leefden ervoor,
  Oliver heeft niemand vermoord!
  
  Dus spaar de bastaard jongen
  Stop met het martelen van de arme man...
  Beulen, jullie maken God niet boos,
  Hoeveel kun je een kind martelen!
  
  Hij werd geboren in extreme armoede,
  Zijn moeder stierf in het kraambed...
  Op aarde zo wezen zondig,
  Ja, Groot-Brittannië is een hard land!
  
  Je wilt de jongen ophangen?
  Of nog erger, zet er zelfs een paaltje op...
  Maar u moet zorgvuldig overwegen:
  Omdat ons leven een compleet gekkenhuis is!
  
  Oliver lijdt veel
  Zijn hielen branden van een laaiend vuur...
  En de jongen wordt stijlvol geslagen,
  De stank is te horen van het verschroeide vlees!
  
  Oliver brak echter niet,
  Hij vertelde het geheim niet aan de beulen...
  En toen de jongen dapper vocht
  Stijgend boven de steile kliffen!
  
  Nee, dit kind zal niet schoon zijn,
  Als een vuile dief aan een strop hangen...
  Hij wordt een schrijver, een kunstenaar,
  Er zal een sterke man zijn als een beer!
  
  Hij zal de vijanden niet laten dansen over geluk,
  Hij zal zelf de katam langs de hoorns bewegen...
  Wolken en slecht weer zullen zich verspreiden,
  Als het leven van de jongen kostbaar is!
  
  Ik weet dat er spoedig kwade wraak zal zijn,
  Jezus de grote God zal komen...
  En het licht zal komen,
  Hij bracht redding voor mensen!
  
  En het kind dat in een strop wordt gehangen,
  Zal vallen in het prachtige paradijs van Christus ....
  Niets dat zondige daden waren,
  De ziel van Twist is tenslotte zo puur!
  
  Een vreselijke hel wacht de beulen,
  Het bevat een vloek, huilen en wild gekreun...
  Jezus openbaart redding
  Hier komt het onstuimige Armageddon!
  En dan komt het recht
  De maat zal de vreugde van het oordeel worden,
  En de Almachtige zal genade tonen aan iedereen,
  In de heerlijkheid van de Zoon, de Heer Christus!
  Oliver zong onder zweepslagen, onder vuur en strekte zich horizontaal uit op het rek.
  De roodharige beul-vrouw verstijfde en zei met een glimlach:
  - Dat is zo'n moed!
  De ambtenaar wees naar de zandloper.
  - De tijd is op! Aangezien de jonge crimineel nog geen veertien is, is de tijd van marteling wettelijk beperkt!
  De roodharige glimlachte en merkte enthousiast op:
  - Goed gedaan jongen! Gezongen op het rek! Wat een waardige crimineel!
  Het vuur en de gasleidingen werden verwijderd... Toen werd Oliver van het rek gehaald en werd er warm water uitgegoten. Daarna veegden ze de wonden en brandwonden van de jongen af met alcohol. Ze deden een nieuwe gevangenispyjama aan.
  De jongen vrolijkte een beetje op... Al doet het vreselijk pijn als alcohol wonden verbrandt.
  En de jongen werd teruggebracht naar de cel. Nu zal niemand hem storen tot het proces.
  De jongen kreeg weer havermout, maar deze keer met een stuk vlees en melk. De jonge gevangene at en voelde een zwaarte en een verlangen om te slapen.
  Oliver lag met moeite op het stro op de een of andere manier op zijn zij. De borst en buik waren bedekt met blaren van het vuur, en de rug en billen waren doorgesneden met een zweep.
  De jongen was nog jong en gezond en viel relatief snel in slaap. En hij droomde weer...
  Ook geïnspireerd door wat er in een boek in de rijke bibliotheek van de kindergevangenis in Londen stond, over gebeurtenissen in het verre Rusland.
  Emelyan Pugachev, nog relatief jonge en sterke Kozak, capabel en vurig, besloot tot het grootste avontuur van zijn leven. Hij regelde namelijk een Kozakkenopstand. En bovendien riep de boer zichzelf uit tot keizer Peter de Derde. Verwoest door een langdurige oorlog met het Ottomaanse rijk, accepteerde het land de bedrieger graag. Emelyan slaagde erin ontevreden Yaik Kozakken te verzamelen en zijn mars naar Orenburg te beginnen. Iletsk Kozakken, Kalmyks, Bashkirs, Tataren, Kirgizische, lokale lijfeigenen en zelfs enkele soldaten en officieren voegden zich bij de bedrieger. In het begin droeg het succes bij aan de Pugachevites, hun leger groeide.
  Maar het langdurige beleg van Orenburg stelde de tsaristische regering in staat troepen op te bouwen en troepen van de grens over te brengen. Onder Tatishchevo gaf Pugachev generaal Golitsyn een veldslag. Na een felle strijd werd het 10.000 man sterke leger van de Pugacheviten verslagen en vluchtte de leider van de opstand. Een poging om de regeringstroepen onder het fort van Belozerskaja terug te drijven, eindigde in de nederlaag en gevangenneming van vele medewerkers van de zelfverklaarde koning.
  Daarna volgde de vlucht en de lange achtervolging van Jemelyan door regeringstroepen. Ernstige meningsverschillen die plaatsvonden na de dood van opperbevelhebber Bibikov onder de tsaristische commandanten, stelden Emelyan Pugachev in staat zijn troepen opnieuw samen te stellen en verschillende fabrieken en forten te veroveren.
  Maar toen brak Dekolong het weer. Maar Emelyan gaf niet op. Na verschillende schermutselingen met Michelson, slaagde hij erin zich los te maken van de tsaristische troepen en op weg te gaan naar Kazan. Bijna de hele stad werd in een opwelling ingenomen, alleen het Kremlin slaagde erin Potemkins achterneef te behouden.
  En waarom gebeurde de noodlottige strijd met Michelson? Slechts duizend tweehonderd, hoewel geselecteerde en goed opgeleide soldaten, waren in staat om een menigte van meer dan twintigduizend mensen uiteen te drijven.
  Toegegeven, de meeste Jemelyan-troepen waren nieuw aangesloten, ongetraind in militaire aangelegenheden en niet al te dappere boeren. Tweemaal probeerde Emelyan Pugachev Michelson nog steeds voor kracht. Maar de tsaristische luitenant-kolonel werd ook geholpen door de adellijke militie en het garnizoen van het Kremlin. De verslagen Emelyan Pugachev verhuisde eerst naar Nizhny Novgorod. Maar de veldslagen toonden aan dat ongetrainde boeren nutteloze krijgers waren, en Kalmyks met Bashkirs: de cavalerie van Pugachev - brak weg van de bedrieger en hij kon niet rekenen op aanvulling met gevechtsklare eenheden.
  Er was een idee om strijdkrachten te zoeken aan de Don. Bovendien vormden de Don Kozakken het meest gevechtsklare deel van het leger van Stenka Razin. En Emelyan Pugachev was de achterkleinzoon van Stenka's neef.
  Na een reeks nederlagen leek de zon van het fortuin weer te glimlachen naar de bedrieger. Een aantal steden werd bijna zonder verlies ingenomen, waaronder grote zoals Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Toegegeven, ze zijn erin geslaagd om ze voor een zeer korte tijd te houden. Mikhelson zat hem op de hielen, en als de talloze boerenopstanden en de menigten die zo nu en dan opkwamen niet waren geweest, dan was Poegachev misschien al lang ingehaald.
  Het leger van de bedrieger groeide... De meeste Wolga-Kozakken legden een eed van trouw aan hem af en ontmoetten Pugachev met eer. Slechts een minderheid, de rijkste Kozakken, weigerde trouw te zweren aan de boerentsaar en vluchtte naar Tsaritsyn. Een select aantal Don Kozakken naderden daar ook. Nog drie Kozakkenregimenten die terugkwamen van de Turkse oorlog namen een afwachtende positie in: ze zeggen, wie wint, ze zullen de andere kant kiezen.
  Pugachev, met Michelson in de rug, durfde de goed versterkte Tsaritsyn niet te bestormen en trok verder langs de Wolga. Hij werd vergezeld door de Kalmyks en de Wolga-kozakken, die zich in de Black Yar vestigden.
  Emelyan's leger groeide uit tot vijftien tot zeventienduizend strijders en had vijftig kanonnen. Kolonel Dietz, die naar buiten kwam om de bedrieger te onderscheppen, werd gedood, en de brigade, gedeeltelijk gevangengenomen, gedeeltelijk uiteengedreven door de Pugachevites. Misschien is Pugachev nu sterker dan ooit. In de buurt van Kazan had hij formeel meer troepen, maar met eikenbomen. En nu zijn er veel Kalmyks, Wolga Kozakken en enkele honderden die uit de Don zijn overgelopen. Er zijn ook veel soldaten uit de gevangen genomen garnizoenen. Artillerie werd ook aangevuld ten koste van de veroverde steden, en de schatkist van Pugachev was ook aanzienlijk.
  Het is moeilijk te geloven, maar de slag bij de Salt Band zal de laatste grote slag zijn en een einde maken aan de opstand. Nu heeft Emelyan meer dan ooit veel strijdkrachten en kanonnen en een groot aantal gevechtsklare eenheden. Maar verraad was al rijp in het leger van Pugachev, en misschien was dit de reden voor zo'n snelle en relatief gemakkelijke nederlaag voor de regeringstroepen.
  Oliver Twist las een dik boek over de opstand en de boerenoorlog van Emelyan Ivanovitsj, en daarom wilde hij het verloop ervan beïnvloeden. Hij is tenslotte een Engelse pionierendief, wat betekent dat hij is opgevoed om mee te voelen met de rebellen. Dus help voordat het te laat is.
  Eind augustus is het heet in de benedenloop van de Wolga. Na de stenen plundering van de Londense gevangenis is het prettig om op blote voeten, met kinderlijke voeten, over het scherpe gras te lopen. In de droom voelt Oliver zich goed. Als bij toverslag genezen alle wonden en brandwonden, de door zout en alcohol aangetaste zweren genezen. En op de rug, waarop ze met gloeiende draad sloegen, waren geen sporen van verbrande snijwonden. En zodra de jongen erin slaagde om niet alleen naar de executie te gaan voor diefstal, maar ook om te zingen?
  Ja, het is niet erg als er een warme zomerbries over je waait en de Wolga in de buurt spettert. Je kunt neerploffen in het zachte water om onder jezelf te harken. De jongen zwom goed - hij dook diep en opende zijn ogen en ging onder water.
  Oliver werd een eersteklas dief in een kinderbende en kon veel. Hij had een uitstekend geheugen en sprak vloeiend Duits en Engels. Hij onderscheidde zich door uithoudingsvermogen en geduld, hij werd nooit ziek in zijn hele leven, hoewel hij van kinds af aan blootsvoets was en vaak door de sneeuw rende.
  De jongen hield van het pad van dieven, hoewel het veel verdriet met zich meebracht. Maar om eerlijk te zijn, Oliver Twist kende het vredige leven praktisch niet. Meer als amusement. Vanaf de vroege kinderjaren, arbeid, afranselingen, mager voedsel. En het is eng, maar tegelijkertijd ook spannend.
  De jongen zwom een beetje. Het is heerlijk om in een warme wieg te liggen of te spetteren, maar... Het is de plicht van een jonge dief om Emelyan Pugachev te helpen. Hoe kon Oliver weten dat dit de juiste plaats en tijd was?
  Het was alsof iemand uit de hemel was neergedaald en dit aan de dievenjongen had gedicteerd. En aangezien de plicht het dicteert, is het noodzakelijk om de boerentsaar te helpen!
  Oliver Twist kwam aan land, terwijl de zachte, fluweelachtige modder aangenaam de eeltige zolen van de jongen kietelde. De jongen stapte graag op de stenen en koos waar hij scherper was. En toen rende hij weg, springend als een gekke haas. Dat is geweldig! Hij is vrij! Hij rent naar Emelyan Pugachev - de leider van alle onderdrukten!
  De jongen schopte uit alle macht met zijn voet tegen een steen, gooide met een klap een kei omhoog en... remde af. Hij is bijna naakt, in alleen een zwart slipje, meer als een zwembroek. En in deze vorm naar de koning komen?
  Ik moet wat kleren halen. En de jongen begon te zoeken naar een hulpmiddel om op zijn minst een fatsoenlijke jurk te krijgen.
  Hier kun je een pijp maken van gewoon riet en er vuur van maken. Oliver Twist bouwde snel een soort boog voor zichzelf. Hoewel het wapen primitief bleek te zijn, heeft de pionierdief ervaring met het schieten met dergelijke wapens. Hier zag de jongen twee ruiters in rijke kleren. Hoogstwaarschijnlijk is dit een verkenningspatrouille van de troepen van Michelson, die op weg is naar Emelyan Pugachev.
  Maar de jongen besloot te luisteren. Hij ging op zijn buik op de doornige grasmat liggen en spitste zijn oren. Voor een scout is het erg belangrijk om een scherp oor te hebben. Oliver Twist heeft van nature een ezelsoor, maar heeft zichzelf met behulp van speciale oefeningen ook getraind om beter te horen en de kleinste geluiden te onderscheiden.
  Beide ruiters fluisterden zachtjes. De officier in het blauwe pak sprak met de rode:
  - Curds en Chuguev hebben ons hulp beloofd. Geen van de vijftig kanonnen van de Pugachevites zal vuren. De Kalmyks zullen vertrekken en de Wolga Kozakken zullen worden meegenomen door kolonel Timofey.
  De officier in het rood merkte op:
  - Niet echt, ik zou adviseren deze Pugacheviten te vertrouwen. Wat als ze ons in een val leiden?
  De agent in het blauw knikte en haalde een pakje uit zijn zak.
  - Hier zijn alle documenten: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey en de hoofdbeul Yemelyan Koryavy zullen ondertekenen! Toegegeven, Ovchinnikov en Perfilyev zijn loyaal aan de bedrieger, maar ze zullen ons helpen ze af te maken aan het begin van de strijd!
  De agent in het rood floot.
  - Wauw! Perfilyev zou speciaal vanuit St. Petersburg zijn gestuurd om het leger van de bedrieger te ontbinden, maar bleek integendeel meer waar dan de juiste?
  Blauw uniform, aan zijn pijp getrokken en bevestigd:
  - Nou... Dat gebeurt soms! Maar aan de andere kant is de leider van de Iletsk Kozakken, Tvorogov, van ons! Hier zetten ze alle kronkels!
  Oliver Twist snakte naar adem van opwinding. Bovendien prikten de doornen in zijn blote buik. Hier is een kans om alle verraders in één keer aan de tsaar-vader uit te leveren. En daar crush en Michelson.
  Een officier in een rood uniform merkte op:
  - We hebben anderhalfduizend Kozakken, waarvan de rijkste duizend van de Don, duizend tweehonderd geselecteerde grenadiers en nog eens drieduizend infanterie uit Tsaritsyn? Zullen we de bedrieger niet verslaan?
  De agent in het blauw knikte instemmend.
  - Zeker! Catherine beveelt zich naar Suvorov te haasten om Pugachev te verslaan. Zodat Sasha niet te veel aan zichzelf denkt!
  Red stond op het punt iets anders te zeggen toen Oliver Twist vuurde. De jonge dief wilde niet wachten tot deze twee, met belangrijke informatie, Michelson bereikten.
  Als pees gebruikt de jongen distel en trekt op een speciale manier aan de boog. Het touwtje zit tussen je tanden en je strekt je rechterhand. Als gevolg hiervan is het schot strak en compact.
  Een pijl gemaakt van een scherpe granaat ging recht in het oog van Catherine's dappere officier. De krijger in het blauw trok zijn pistool, maar Oliver Twist kwam met een gebruikelijke beweging uit de vuurlinie. De kogel vloog voorbij. De dief stormde op zijn dader af.
  In de droom was Oliver Twist iets groter en groter dan de gemiddelde jongen voor zijn leeftijd, en zijn spieren waren goed ontwikkeld door hard werken en sporten. Dus het kind was helemaal niet zo zwak. Bovendien slaagde hij erin kennis te maken met een van de Rodovarian-dieven, en hij gaf de jongen verschillende lessen in Engels, nationaal worstelen.
  Oliver besloot hiervan te profiteren. Toen de officier een lange sabel met een gouden handvat trok en de jongen met zijn gewicht probeerde te snijden, trok de dief, die een beetje bewoog, de soldaat behendig bij de hand en trok hem lichtjes aan de laars.
  De officier in het blauw viel van zijn paard. De jongen duwde met al zijn kracht zijn knie tegen zijn kin. Oliver oefende vaak een soortgelijke springtrap en paste deze goed toe op karate. Hard natuurlijk, verpletterde de kaak, het uitschakelen van de tegenstander. Benen in chromen laarzen trilden verschillende keren en de koninklijke persoon viel stil.
  Oliver Twist riep eerst zijn paard naar hem toe. Voor een werkende jongen en een geharde dief is dit geen erg lastige wetenschap. Toen tilde hij, niet zonder moeite, de weldoorvoede officier op zijn schouder en zette hem op de kroep van het paard. Wat nu heeft hij iets om naar Emelyan Pugachev te komen. Een gevangen tong, twee prachtige paarden en nog meer zakken goud, koninklijke keizers.
  In de plunjezak vond de jongen ook een kaart en een reservebroek. Zonder er twee keer over na te denken, bouwde Oliver Twist een korte broek voor zichzelf. Hij sneed eenvoudig zijn overschoenen af en bond zichzelf vast met een riem. Het is heet weer en hij is nog een jongen en kan het zich veroorloven om op blote voeten en met ontbloot bovenlijf te vechten. Zijn lichaam is gespierd, droog met een reliëfdruk en met een zomers kleurtje dat tijdens zijn gevangenschap nog geen tijd heeft gehad om uit te gaan.
  Hij lijkt een beetje op Tarzan. Of Mowgli!
  Het belangrijkste is om tijd te hebben om Emelyan Pugachev te waarschuwen.
  Ondertussen werd de boerentsaar, alsof Stenka Razin op een heuvel ging zitten, nadenkend. Na drie nederlagen van luitenant-kolonel (nu kolonel!) Mikhelson, had de Kozakken-monarch een heldere streep. Bijna zonder weerstand vielen ze onder de hoeven van de stad, het leger groeide, de opstand verspreidde zich.
  Maar nu is het belangrijkste gebeurd: de oorlog met Turkije is voorbij en de regering heeft de handen losgemaakt. Immers, naast Mikhelson trekken ook andere krachten naar voren tegen Pugachev. In totaal heeft de keizerin twintig regimenten en zeven brigades toegewezen onder het bevel van Papin. Zo'n leger en een andere macht zou verschrikkelijk zijn. Toegegeven, hoewel deze planken verspreid zijn en er een spookachtige kans is om ze in delen te breken.
  Maar probeer het te doen als je Michelson niet alleen kunt verslaan. Er was een gedachte om in Saratov te vertrekken en daar de strijd aan te gaan met deze Duitse kolonel. Maar het lukte niet. Tot op zekere hoogte was er niet genoeg vechtlust. In deze strijd moet nu beslist worden wie Don zal volgen. Als het tsaristische leger wordt verslagen, zullen de drie Don-regimenten trouw zweren aan de tsaar, en met hen aan de talrijke Kozakken. En dit zijn tienduizenden goed opgeleide, getrainde krijgers uit de kindertijd. Niet een soort man.
  Geen wonder dat Emelyan het zuiden koos in plaats van het noorden, en Cherkasy in plaats van Moskou! Daar kun je grote kracht krijgen en troepen die in staat zijn om op gelijke voet met de koningin te vechten!
  Het belangrijkste is dat mensen in de overwinning geloven. Het is duidelijk dat zijn metgezellen moe zijn. Talloze nederlagen braken hun moreel. Zoals bij elke opstand: wie wint, de waarheid ligt achter hem!
  Het winnen van Michelson zal helpen om vertrouwen op te bouwen. Niet één keer kon Pugachev hem verslaan, en Mikhelson versloeg de bedrieger en veroverde zelfs graaf Chernyshev - Chika.
  Maar hoe dit precies te doen? Nu heeft de Duitse kolonel nog Kozakken en troepen van het Tsaritsyno-garnizoen. Misschien is het beter om naar Astrachan te haasten? Of is het nog riskant en tactisch gekunsteld? Toch heeft hij veel meer troepen dan Michel. En veel cavalerie. Zelfs boeren werden in het leger opgenomen, in de regel kwalitatief goede.
  Er is geen manier om verder te vechten. Er is alleen een keuze: Michelson zelf aanvallen of op hem wachten in de Black Yar, zittend in de vestingwerken. Misschien zal de ambitieuze kolonel de aanval inzetten en zijn troepen uitputten. Maar het is ook mogelijk dat Mikhelson Cherny Yar probeert te omsingelen en wacht op versterkingen. In dit geval kan Pugachev in de val zitten.
  Toegegeven, Suvorov heeft haast om te helpen, wie het bevel over het leger van Michelson zou moeten nemen. Zal de kolonel alle lauweren van de uiteindelijke overwinning op de zelfverklaarde tsaar willen geven aan de luitenant-generaal van de toch al illustere Suvorov? Dit betekent dat er een zekere scherpte te verbergen is achter de muren van de Black Yar.
  Emelyan Pugachev verzamelde een kleine raad van stamhoofden. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey waren het al eens met de autoriteiten van de tsarina en hadden natuurlijk geadviseerd om Michelson in het veld te verslaan. Ovchinnikov - de commandant van het Yaik-leger, lange tijd het eigenlijke hoofd van het hele rebellenleger, en nu sprak de rechterhand van Pugachev als volgt:
  - Het is gevaarlijk om achter de muren te zitten, die kunnen ze opleggen. Het is ook eng op het veld, ze kunnen het breken. Maar in het veld, zelfs als we worden geslagen, kunnen we altijd te paard naar de steppe. En als ze in de Black Yar alle regels opleggen, dan ontkom je er niet aan!
  Gorbatov, een voormalige kapitein van het tsaristische leger, gepromoveerd door Pugachev tot de generaals, een van degenen die de brigade van kolonel Dietz versloeg, ook in de echte geschiedenis, samen met Ovchinnikov, die stierf in de strijd bij de Salty-bende, merkte op:
  - Als Michelson in de aanval gaat, dan kunnen we rekenen op een tegenaanval!
  Perfiliev, bekend om het feit dat hij in de echte geschiedenis samen met Pugachev werd geëxecuteerd, suggereerde bescheiden:
  - Mijn mening is klein. Hier, zoals de gemeente beslist, het zij zo!
  De Kalmyk-prins Kizya, hoewel hij niet tot de verraders behoorde, verklaarde ook in gebroken Russisch:
  - Voor een Kalmyk zijn de velden de beste plek om te vechten. In een fort zitten en aanvallen afweren is ongebruikelijk voor ons!
  Emelyan wilde al akkoord gaan met het advies van de smalle militaire raad en zijn aanzienlijke leger terugtrekken uit de versterkte Tsjernoy Yar, die de koning-vader met eer ontving. Maar op dat moment vloog een loopjongen de bovenkamer binnen en zei hijgend:
  De jonge man is gearriveerd. Hij zegt dat er een dringende zaak is voor de tsaar-vader!
  De Kozakkenkeizer beval:
  - Binnenkomen!
  Oliver Twist, met zijn blote voeten slaand en met zware zakken goud in zijn handen, rende snel de bovenkamer in. Hij wilde echt met eigen ogen de leider van de boerenoorlog zien, studeerde op school, gezongen in gedichten. Peter, die de bovenkamer binnenkwam, zag een dozijn mensen aan een lange, eiken tafel. Ze zijn bijna allemaal rijk gekleed en hebben een hooghartige blik. De ene is vrij jong, maar in een generaalsuniform met orders. Het is waarschijnlijk Gorbatov. Een overloper uit Orenburg, een bekwame en efficiënte officier die veel deed om het leger van Pugachev te versterken. Gorbatov was, ondanks zijn adellijke afkomst, geliefd bij de Kozakken en boeren, dus hij hield zich nadrukkelijk eenvoudig, was vriendelijk en beleefd. Blauwe vrolijke ogen en blond haar gaven hem een zeer jeugdige uitstraling, slecht in harmonie met het uniform van een luitenant-generaal.
  Oliver Twist kende anderen niet van gezicht, en de geschiedenis liet weinig beschrijvingen na. Bovendien wordt zelfs Pugachev zelf anders beschreven. Maar er is een echt portret van Emelyan, gekopieerd van de natuur. Het toont een formidabele kerel, met een heerszuchtig, arendsoog, waarvan ze zeggen: hij is geboren om te bevelen!
  En nu, tussen de slimme atamans in een bescheiden, Kozakken zipun, zit een man met een scherpe, in het oog springende blik als de angel van een cobra. Hoewel alleen het lint van de Orde van Alexander Nevsky zei dat dit een koninklijk persoon was, voelde Oliver Twist zijn benen knikken en de jongen ging zelfs op één knie zitten.
  Emelyan Pugachev keek ook naar de jongen die aan het studeren was. Natuurlijk waren de mensen aan het einde van de achttiende eeuw wat kleiner dan in het midden van de twintigste. Ja, en in een droom is Oliver lang en breedgeschouderd voor zijn leeftijd, zijn vader, die hij niet kende, was bijna twee meter lang. Maar het is nog steeds duidelijk dat deze jonge man nog een kind is. Een kortgeknipte egel met kortwit haar, een opwaartse jongensneus, een mager gezicht als gevolg van militaire ondervoeding. Maar tegelijkertijd is de jongen meer pezig dan mager. En wat bewaart hij in grote zakken, elk minstens twee pond, wegend? Is het goud?
  Oliver Twist intoneerde:
  - Ik breng vijftienduizend roebel in goud als geschenk aan Zijne Keizerlijke Majesteit, en ik overhandig ook een brief.
  Zelfs voor zo'n sterke jongen als hij is het niet gemakkelijk om gouden portemonnees in zijn handen te houden. En ze zette ze voor Yemelyan. Toen haalde de jongen een brief uit zijn riem, ging voorzichtig op zijn tenen staan en overhandigde die aan de hoofdkoning-ataman.
  Yemelyan nam de brief aan en keek wantrouwend naar het zegel. De vader van de tsaar, hoewel hij niet zo goed kon schrijven, en zijn handschrift was zo verschrikkelijk dat hij er de voorkeur aan gaf zijn hand helemaal niet te laten zien, voor Peter, maar hij las goed. En over het algemeen had hij veel kennis van militaire zaken. Anders zou de opstand nauwelijks een heel jaar hebben geduurd en werd een heel leger tegen de bedrieger gestuurd.
  Pugachev las de brief aandachtig en fronste zijn wenkbrauwen. Hij wist zijn emoties en gevoelens onder controle te houden. Het bleek dat vijf hoge leiders van zijn troepen verraders waren. Het was Pugachev al lang opgevallen dat Chuguev en Fedorov hem argwanend aankeken, hem zelfs schoorvoetend begroetten en opstonden alsof ze een gunst verleenden. Ze kregen ruzie met Chuguev toen hij alle wapens verloor in de strijd met Mikhelson. Toen dreigde Pugachev Chuguev in de nek te slaan. Hij antwoordde hierop:
  - Ik heb mijn nek niet opgestoken voor vuisten!
  De boerenkoning antwoordde:
  - Dus voor een wurggreep of wat?
  . HOOFDSTUK #8
  Oliver had een goede nachtrust gehad en was weer aan het sporten. Zijn wonden en brandwonden begonnen te genezen. Hij doorstond de marteling. En het is maar goed dat alles eindigde en hij zijn schuilplaats niet prijsgaf. Nu zullen de wonden van de jongen genezen en is hij weer klaar voor exploits.
  Oliver kreeg eten. Toen onderzocht de vrouwelijke vijand hem. Smeerde zijn brandwonden en wonden om sneller te genezen en zei:
  - Er zal geen marteling meer zijn tot het proces! En mensen hebben medelijden met je, misschien zullen ze je niet executeren!
  Oliver boog zijn dank...
  Daarna, toen de camera was achtergelaten, begon hij over de kettingschakels te wrijven. Zijn babynek zat nog vast bij de kraag. En als je je losmaakt van de ketting, kun je misschien ontsnappen?
  De jongen wreef enkele uren achter elkaar over de ketting. Maar het staal was gehard en gaf niet goed toe. Daarna werden er weer voedsel en melk naar de jonge gevangene gebracht.
  Na het eten en drinken van dikke koeienmelk, merkte Oliver niet hoe hij weer in slaap viel. En weer over de opstand van Pugachev.
  Ook Fedorov ergerde zich duidelijk aan de Kozakkenvorst. Toegegeven, Curds gedroeg zich uiterlijk onderdanig en leek behoorlijk betrouwbaar. Ooit bracht hij de Iletsk-kozakken naar Pugachev, waardoor de opstand buiten het kader van een puur Yaik-opstand uitbreidde. Toegegeven, ooit keek Emelyan Ivanovich naar de vrouw van Tvorogov, Stepsha. Waarschijnlijk heeft de jaloerse echtgenoot het jonge en mooie meisje niet vergeven voor verraad. Per slot van rekening is Pugachev pas tweeëndertig jaar oud, zijn bloed is nog jong en hij is een mooie Don Juan. En ook biseksueel. Zijn vrouw Sophia, die geen tijd had om al haar schoonheid te verliezen, en vier kinderen: drie dochters en een zoon. En de tweede jonge Kozak Ustinya.
  En hoeveel minnaressen had Emelka al... Net als zijn familielid Stenka Razin was Pugachev wellustig voor de vrouw. En het is maar goed dat honderd procent natuurlijk.
  Kolonel Timothy voegde zich onlangs bij de rebellen. Hij komt uit een van de Wolga-kozakken. Toli was oorspronkelijk een verkenner, voelde zich om de een of andere reden beledigd door de priester. Maar de hoofdbeul, zo lijkt het, hoorde hoe leden van zijn familie het ontglipten dat Emelyan familie van hen was.
  Het werd vooral erg toen Emelyan Pugachev de koninklijke regalia wilde verlaten en zich wilde openstellen voor het volk. Toen aarzelden ook de andere atamans. En nu, als er iets misgaat, zullen ze de bedrieger Emelka verdraaien en het zich herinneren zoals ze wisten. Daarom is de boerenkoning en het voelen van een samenzwering in de omgeving. En nu is het bewijs ontvangen.
  Ik vraag me af wie deze jongen is. Hij lijkt niet meer dan vijftien of veertien, maar hij heeft kracht in zijn handen - een heldhaftige jongen. Kijk hoe onzelfzuchtig je bent. Hij bracht vijftienduizend goud naar de koning. Het bedrag waarvoor u een heel landgoed kunt kopen. Niet iedereen is in staat tot zo'n onbaatzuchtigheid. Toegegeven, dit is nog een kind, hier is een rossig gezicht als dat van een meisje, niet eens een pistool. Het kind kent de waarde van geld niet en is daarom genereus.
  Nou, niets, dit geld zal nuttig zijn voor Emelyan. Hoewel de schatkist in de steden een aanzienlijk bedrag werd verzameld, en zelfs dit konvooi is moeilijk te vervoeren. Pugachev zelf verborg een kist met goud en kiezelstenen op een plaats die alleen hem bekend was. Zes pond goud en edelstenen: robijnen, smaragden, topaas, saffier, diamanten in deze kist. Emelyan zal in ieder geval genoeg hebben voor een comfortabel leven.
  Ogolets moeten royaal worden beloond en zichzelf niet beledigen.
  Emelyan glimlachte en kondigde aan, wijzend naar Oliver Twist:
  - Ik gun je jongen met de titel van kapitein en neem je op in mijn gevolg!
  Er was een gedempte goedkeuring rond de tafel. Chuguev mompelde ongelukkig:
  - Hij is nog klein voor de kapitein!
  De Kozakkentsaar onderbrak:
  - Maar de geest is geweldig! Kijk eens wat een nobele buit hij meebracht, en geld en ik hoor het gehinnik van paarden. Will, deze jongen wordt mijn adjudant!
  En Pugachev, voor overtuigingskracht, bewoog zijn vuist op de tafel.
  Welnu, dit is het moment om de schurken te straffen. Maar dit moet zorgvuldig gebeuren, zodat er geen burgeroorlog ontstaat. Direct arresteren, dan pakken ze de sabels. Maar de Kozakken moeten zijn koning gehoorzamen. En de boeren zijn zelfs nog meer toegewijd, voor wie Peter de Derde God en tsaar is!
  Daarin zullen ze de verraders grijpen, het zou leuk zijn als ze een uurwerk waren in de martelkamer, en daar zelfs een vonk aansteken. Onthul alle medeplichtigen en ruim de omgeving op van verraad!
  Emelyan Ivanovich kondigde uit volle borst aan:
  - We zullen een herziening van de troepen uitvoeren!
  Tot dusverre, kwam het erop neer dat Oliver Twist besloot zijn plan aan de Soeverein te presenteren. Hij liep naast me en fluisterde in mijn oor. Pugachev glimlachte met grote, witte tanden en knikte instemmend:
  - Dikke garno! En slim!
  Aan het einde van de zomer brandde de zon kilometers lang het riet. En dit kon niet anders dan aanleiding geven tot het hoofd van een jonge ondergrondse arbeider en een pionier van een verraderlijk en effectief plan.
  Ondertussen onderzochten ze samen met de Kozakkentsaar het leger. Het leger van Emelyan nam toe tot zeventienduizend, en er kwamen steeds meer nieuwe mensen bij. Inclusief Don. Maar Don zal Pugachev volledig volgen als hij zijn kracht toont! Veel mannen. Bastaardbebaarde mannen, met hooivorken, dreigend uitziende rechtgebogen vlechten, horens, knuppels, hooivorken. Tienerjongens liepen blootsvoets en dat zijn er ook veel. En er komen er steeds meer bij. De mannen staan te popelen om zich bij het leger aan te sluiten bij de koning. Bovendien zou de tijd van lijden snel voorbij moeten zijn en zal het aantal aankomende krijgers aanzienlijk toenemen.
  Pugachev nodigde tegelijkertijd de beul uit. Het is natuurlijk jammer om afstand te doen van zo'n noodzakelijk type, maar verraad moet worden ingetrokken.
  De boerentsaar hield het niet lang vol en beval:
  - Nou, mensen ... Brei de verraders zo snel mogelijk!
  De mannen bonden in hun enthousiasme zelfs het overtollige vast. Bijvoorbeeld Ovchinnikova. Hij verzette zich echter niet. De koning beval het losmaken en klopte de beschaamde hoofdman goedkeurend op de schouder. Ovchinnikovs snor hing als een bast en hij keek verward en stomverbaasd. En Timofey, Chuguev en Fedorov waren geboeid. Ze gooiden me op de grond en schopten me.
  Maar dit zijn nog steeds bloemen. Een rek en een gloeiend hete tang wachtten op de vijf samenzweerders!
  En Oliver Twist galoppeerde naar het kamp van Michelson. De Wolga Kozakken verwelkomden de koninklijke gezant. Om er steviger uit te zien, moest de jongen een elegante rol en leren laarzen dragen. Wat in deze hitte niet erg prettig is.
  Het kamp van Emelyan is groot en er komen elk uur mensen aan. Het is te zien hoe groepen mensen zich langs de weg uitstrekken naar de koning van het volk. Mensen willen echt geloven dat een beter lot mogelijk is, en dat de autoriteiten echt zorgzaam en niet egoïstisch kunnen zijn.
  Op dezelfde manier werden de mensen aangetrokken tot Grishka Otrepyev, die er zelfs in slaagde om een tijdje in Rusland te regeren. Slechte associatie. Maar voor de pionier Petya is Emelyan Pugachev geen bedrieglijke avonturier, maar de volksleider van de opstand, met wie veel hoop wordt geassocieerd om het socialisme in één land op te bouwen.
  Kolonel Michelson is ook nog jong en ambitieus. Tot voor kort werd de oorlog met de rebellen als weinig aanzien beschouwd, maar nu regende gunsten van de keizerin op hem neer. Hoe kun je niet trots zijn.
  Nu heeft Michelson zevenduizend troepen verzameld. Naast de drieduizend soldaten van het Tsaritsyno-garnizoen naderden nog eens duizend tweehonderd soldaten van Mielin. Ook een Duitser in dienst van de Russische keizerin, die Pugachev lange tijd op de hielen zat, maar niet met hem in de strijd durfde te treden.
  Er zal genoeg kracht zijn om de bedrieger te verslaan, zelfs zonder Kozakkenverraad. Een daarvan is de angst dat de oorlog tijd zal hebben om te verdwijnen. Ook Alexander Suvorov maakt zich zorgen, aan wie Mikhelson verplicht is zijn troepen onder controle over te dragen. Het is natuurlijk vervelend. Gedurende zoveel maanden achtervolgde de dappere Duitser Pugachev en ze willen de lauweren van de winnaar overdragen aan de Russische luitenant-generaal.
  Suvorov is al verheerlijkt, en voor hem is de gevangenneming van een bedrieger niet alleen God, wat een daad. En voor Michelson is dit een pass naar de generaals en de kans om zijn carrière voort te zetten.
  De bode van de verraders mocht de Duitse kolonel niet zo graag: een blonde, magere, maar sterke jongen. Te jonge gezant, en spreekt op de een of andere manier niet helemaal gebruikelijk. Hoewel wat te verwachten van deze Little Russian Kozakken.
  De waarheid is dat de jongen zelfverzekerd zegt, hij rent niet rond met blauwe ogen. Kolonel Michelson ontdooide een beetje. Oliver Twist voelde een zekere angst. Maar elk moment kan hij worden bevolen om te worden gegeseld en opgehangen. Na de Engelse gevangenschap leek geseling kinderspel, maar sterven in een strop... Zo vernederend.
  Het is ook oncomfortabel voor de benen in laarzen, hoewel ze vrij zijn en de jongen het grootste deel van de weg op een paard heeft afgelegd, wrijven ze over zijn benen. En parkeer erin. Het lichaam was de kou van de winter nog niet vergeten, en Oliver Twist zelf rende bijna het hele jaar door op blote voeten, zonder aandacht te schenken aan de vorst. Dus op dit moment voelde de heldendief zich overdreven verwend en niet op zijn gemak.
  Mikhelson vroeg hoeveel troepen Pugachev had. Oliver Twist, wetende dat de Duitse kolonel ongeveer op de hoogte was van het verhaal, verborg eerlijk gezegd niets, maar verklaarde tegelijkertijd dat de Kozakken niet wilden vechten, en Emelyan besloot de Wolga af te dalen naar Astrachan en de Kuban. Het leek heel logisch. Bang door het grote aantal troepen dat oprukte uit het verslagen Ottomaanse rijk, was de bedrieger van plan te ontsnappen naar Turkije of Iran. Niet ver van Kuban naar Iran.
  Namens de verraderlijke Kozakken bood Oliver Twist aan om het leger van Michelson door een verborgen weg te leiden om de ontsnappingsroutes van de bedrieger af te snijden en het kamp plotseling vanuit het zuiden aan te vallen.
  De Duitse kolonel vond dit een goed idee. Strikt kijkend naar de dievenjongen, vroeg de huurling:
  - Als je niet liegt!
  Oliver, hoewel hij bijna een atheïst was, sloeg haastig een kruis:
  - Ik zweer bij Christus God!
  Michelson beloofde:
  - Als het lukt, krijg je honderd roebel! En als je liegt, dan hang ik je niet alleen op, maar beveel ik je in vieren te delen!
  De laatste belofte leek de Engelse dief meer belachelijk dan verschrikkelijk, en hij schreeuwde:
  - Glorie aan onze meest serene keizerin Catherine!
  En hij klikte behendig met de hakken van zijn nette laarzen. Hoewel ze zich niet op hun gemak voelden, was Oliver Twist er trots op dat hij dure generaalsschoenen droeg die met verse was waren gepoetst, en geen lompe lompen. Hij heeft dus het uiterlijk van een prinselijke zoon, wat voor veel meer vertrouwen zorgt.
  Mikhelson beval onmiddellijk te beginnen, vooral omdat het al avond was, en ze de overgang in het donker zouden moeten maken. Het is heet in augustus in de regio Beneden-Wolga. Het is moeilijk in een uniform en overknee laarzen. Maar de ijdele Michelson is altijd in uniform en met onderscheidingen. Voor de overwinning op Chikoy kreeg hij de Orde van St. George van de derde graad, en over Pugachev, de tweede. Catherine veranderde haar houding ten opzichte van de opstand en beloont royaal degenen die zich hebben onderscheiden in het onderdrukken van de opstand. Zelfs Reidskop, de onbekwame gouverneur, ontving vijftienduizend roebel van Catherine, en de rang van generaal-generaal.
  Nu nadert het moment van de definitieve nederlaag van de rebellen en de presentatie van de epauletten van de generaal. Nadat hij Emelyan heeft geboeid, zal hij Michelson de slaap van Suvorov wissen. Bovendien is het één ding om tegen de Turken te vechten, iets anders om je eigen opstandige volk te bestrijden. Dat laatste is veel moeilijker. Russen zijn dus veel onvoorspelbaarder dan Turken. Hier is dezelfde Emelka triomfantelijk langs de Wolga gepasseerd. De mensen werden met open armen ontvangen.
  Is het zo? Een semi-geletterde Kozak die niet eens weet hoe hij zijn decreten moet ondertekenen. En de mensen haasten zich naar hem toe alsof hij met honing was ingesmeerd. En noch geweren, noch kogels, noch galgen, noch gloeiend hete tangen van beulen maken mensen bang.
  Michelson had de kans om in Pruisen te vechten. Op de een of andere manier is het voor een Duitser niet prettig om met dezelfde Duitsers als hijzelf te vechten. Toen was hij nog jong, hij vocht wanhopig. En hij ontmoette toevallig de jongeman Pugachev. Ze dronken samen en Mikhelson was verrast door de herinnering aan de Kozak, wiens snor net begon door te breken - uitstekend. Emelyan, die analfabeet was, kende al veel Duitse woorden en kon zonder tolken met de gevangenen communiceren.
  De vijand was sterk. Meerdere malen hing het leven van Michelson zelf op het spel en zijn leger stond op het punt te worden verslagen. De zelfverklaarde koning werd verslagen en hij stond op als een vogel uit Phoenix. En nieuwe, nieuwe duizenden mensen sloten zich aan bij de boerenmonarch.
  Mikhelson dacht dat als hij dan een mes in Emelyan zou steken, de loop van de geschiedenis heel anders zou zijn. Toegegeven, in die tijd had hij zulke gedachten niet. De jonge cornet en de jonge Kozak konden goed met elkaar overweg totdat ze door de Zevenjarige Oorlog in verschillende richtingen werden verspreid.
  Pugachev zou een militaire carrière kunnen maken, nadat hij al voor Bendery heeft ontvangen, de rang van koor heeft gekregen - dit is als een luitenant. Maar Yemelyan werd meegesleept door overvalroman en toen wilde hij een autocratische monarch worden. Om precies te zijn, waarschijnlijk wilde de overvaller zich eerst van groot kapitaal beroven en vervolgens de bosjes ingaan om de gestolen goederen mee te nemen. Maar Emelka's ambities groeiden naarmate de rebellen erin slaagden. En toen plande hij zelf een reis naar Moskou.
  Kazan viel praktisch en slechts een klein detachement van Michelson blokkeerde het pad van de steeds groter wordende horde.
  Zevenduizend Michelson-troepen, waarvan tweeduizend ruiters volgens het klassieke patroon. Vooruit de cavalerie, dan de infanterie en na de artillerie veertig kanonnen en een konvooi. Sterk leger. Kozakken uit de Don zijn de rijkste en meest luxueuze kleding. Verder het detachement van Davydov, de nobele cavalerie van de huzaren. De meest selectieve squadrons van Catherine II.
  De infanterie van Michelson en Mielin is grenadier en geselecteerd. Het uniform is elegant, leren laarzen schitteren, de krijgers hebben duidelijk, alsof ze opgewonden zijn, een stap geslagen. Drieduizend soldaten van het Tsaritsyno-garnizoen zijn erger. En de uniformen zijn niet zo fris, en het loopvlak is niet zo achtervolgd.
  De wapens van Michelson zijn niet slecht. Wapens die erger zijn, zijn achtergelaten in Tsaritsyn en andere steden. Genomen het handigst om mee te nemen. Er zijn ook een tiental eenhoorns. Dus de koning van de armen zal de zijne krijgen. En zelfs als zijn aantal mensen de twintigduizend nadert. In de buurt van Kazan waren er meer dieven en ze versloegen hem met een kleiner aantal.
  Michelson is in een goed humeur, hij spreekt Duits met Mielin, niet wetende dat het gevoelige oor van de dievenjongen Oliver Twist hem elk woord onderscheidt ...
  Het kind is klaar voor gevechten en verkenningen.
  Myeline stelt vol vertrouwen:
  - Catherine is een sluw beest. Ze weet dat de Turken de interne zwakte van Rusland nog zullen zien, ze kunnen het vredesverdrag breken. De Ottomaanse Pasja heeft al laten doorschemeren dat het niet duidelijk is wat voor soort macht er nu in Rusland is!
  Michelson antwoordde heel zelfverzekerd:
  - Laten we Pugachev pakken en alle leestekens in de zin zetten. Niemand zal dan durven te twijfelen dat we sterk zijn, en Rusland heeft maar één keizerin!
  Generaal-majoor Mielin, hoewel verschrikkelijk in rang aan Michelson, is tijdelijk ondergeschikt aan hem. Maar dit zorgt niet voor spanning in het gesprek. Beide commandanten zijn Duitsers. Maar Mielin vermeed zorgvuldig om Michelson aan te vallen.
  Maar nu deelde hij het nieuws:
  - Ekaterina vreest het terugtrekken van troepen uit het Turkse operatiegebied. De Franse koning belooft hulp aan de Ottomanen, en ze proberen te onderhandelen over meer concessies in de wapenstilstand, en ze weigeren schadevergoeding te betalen!
  Michelson merkte boos op:
  - Laten we Emelka's afgehakte hoofd op een paal zetten, zodat heel Europa in één keer tot overeenstemming komt!
  Myelin was het hier gedeeltelijk mee eens:
  - Ja, dit kan de heetste hoofden afkoelen, maar ze zullen blijven proberen ons op kracht te testen!
  Michelson schudde zijn vuist en siste:
  - Laat ze het gewoon proberen... - En zijn stem dempen, vroeg hij. - Maar hoe zit het met de geruchten dat er tien generaals zijn en elk met een korps tegen Pugachev?
  Myelin antwoordde met een grijns.
  - Dit is een militaire truc om de boeren en Kozakken te dwingen achter Pugachev te komen. Om het idee te inspireren dat grote krachten tegen de bedrieger ingaan. In feite rukken tien generaals op met slechts kleine detachementen. Dus Emelka wordt genomen om te pronken!
  Michelson grinnikte en merkte meteen serieus op:
  - Reden te meer om de opstand zo snel mogelijk de kop in te drukken!
  Verder was er niets belangrijks in het gesprek. Oliver Twist moet nu met een geïmproviseerde raketwerper het signaal geven dat het leger het dichte, droge riet al is binnengegaan. Het plan is om het land op het juiste moment in brand te steken, en de wind die erop waait, zal de vlam verspreiden en het zevenduizendste leger verbranden.
  Iets soortgelijks heeft Emelyan Pugachev al gedaan tijdens de bestorming van het Tatishchev-fort. Toen slaagden de rebellen erin een groot succes te behalen en hun weg naar Orenburg te openen. Deze keer leidde de pionier Petya de troepen van Michelson als fascisten het droge struikgewas in. In dit geval gedroeg hij zich als een echte Ivan Susanin. Maar het echte lot van Susanin is om samen met zijn vijanden te sterven.
  En de diefheld Oliver Twist wil leven. En de jongen bedacht een truc. Bevestig een zelfgemaakte raketwerper aan de kar en verstop je daar op tijd, in het donker. Toegegeven, het is noodzakelijk dat de vijanden zijn verdwijning niet opmerken. En het is moeilijk...
  Petja is gevonden. De jongen sprong op een paard naar Michelson en zei:
  - Ik zal vooruit rijden en Chuguev en Tvorogov vertellen dat we onderweg zijn!
  Michelson keurde goed en knikte met een lange wijsvinger:
  - Alleen sneller! En kom terug!
  Myelin vouwde het perkament open en, kijkend naar de kaart, merkte op:
  We kunnen onze eigen weg vinden!
  Oliver Twist mompelde:
  - Veel sneller door het riet!
  En zonder tijd te verspillen, bezweek hij met zijn hakken voor de volbloedhengst. Eh, haast je om op veilige afstand te komen. Of liever een podium. Wat een droogte in augustus, wat is verrassend dat dit struikgewas niet eerder is uitgebrand?
  Oliver rende door de sleur, schopte hem met zijn voeten en ging plat op zijn rug liggen om de tegemoetkomende luchtweerstand te verminderen. Mikhelson zelf was niet lang, behendig en leek met een korte snor op Hitler. Op het hoofd van een Duitse kolonel staat een steekhoed in de stijl van Napoleon!
  Maar de commandant is sterk. Raz slaagde erin de superieure krachten van de rebellen meer dan eens te verslaan.
  Oliver Twist had, in de valse herinnering aan een droom, de nazi's al naar een partizanenhinderlaag geleid en hij verheugde zich over het succes. Toegegeven, er is niet langer alleen een strijd tegen buitenlandse indringers, maar een burgeroorlog. En hij steekt zijn hand op om het op te nemen tegen zijn broer en peetvader op de koppelaarster.
  . HOOFDSTUK #9
  De jongen werd wakker en leefde een beetje bij. Ik laadde op en at. Voeg vis toe aan havermout. En melk erbij. Best goed voor een gevangenis. De vrouwelijke arts kwam weer naar Oliver. Ik veegde de wonden van de jongen af met alcohol en zalf. Ze heeft me zelfs een pil gegeven.
  Toen begon Oliver weer over de kettingen te wrijven. Hij was in de cel kaal geschoren en kon het haar niet gebruiken. Dus link op link. En hij werkte hard. Een beetje staal bezweek. Hoewel de Britten kettingen maakten voor gevangenen naar het geweten.
  Oliver geloofde dat hij zou weglopen ... Hij werkte enkele uren ...
  Toen werd er weer eten bij hem gebracht. De jongen at, werkte hard en viel in slaap als een rechtvaardig man. En weer droomde hij van een schitterend avontuur.
  Nou, nu raakt het riet op... En het vuurwerk barst los in de lucht.
  De Kozakken gooien potten met hete kolen en steken de hars en zwavel die over het riet zijn gemorst in brand. Alles is klaar om het leger van de koningin te blussen.
  De bebaarde kapitein Padurov begroet Oliver Twist. De jongen springt op en gooit eerst de gehate laarzen uit. En dus wreef hij over zijn benen. Dit is een marteling, erger dan een vuurpot, wanneer de Engelsen eerst olie op de verharde voetzolen smeren en dan op afstand een vuur aansteken. Zodat de vlam de blote hielen niet een beetje bereikt.
  Maar wanneer ingewreven in laarzen, is het gevoel walgelijker dan van een Engels licht.
  Oliver Twist blies trots zijn wangen op bij deze herinnering: hij verraadde tenslotte niemand onder marteling en barstte niet eens in tranen uit. Hier moet men een voorbeeld nemen van Stenka Razin, die tijdens de marteling niet eens kreunde.
  Nu wil hij echter vechten, maar er is geen strijd. De wind waait van zuid naar noord en een lawine van vuur raast naar het grote detachement van Michelson. Alsof een demon uit de onderwereld is ontsnapt, en zwaaiend met vurige kromzwaarden, stormen ze op de vijand af, talrijk en uitgerust met geselecteerde troepen.
  De wind is sterk en het vuur in de rietsteppe verspreidt zich snel. Alsof ze ontwaakt waren, gooiden de zielen van de meest beruchte zondaars de deksels van de kist af, en achter hen strekt Gehenna zich stormachtig uit, als een rode staart van een vos. En deze vurig gekleurde monsters vallen allereerst op de Kozakkenrijders.
  De paarden waren de eersten die het gevaar voelden, maar de ruiters sloegen ze koppig met hun sporen in een poging ze op hun plaats te houden.
  Michelson riep wanhopig:
  - Trek je niet terug en geef niet op!
  Maar in dit geval is zo'n moed niets meer dan waanzin, heldendom is verwant aan de helden van Cervantes. En nu is het frituren zo gegaan. Toen het vuur op de ruiters viel en naar verschroeiing rook, was er al een oorverdovend gebrul te horen, en de bange cavalcade haastte zich naar hun eigen infanterie.
  Mikhelson probeerde zijn hoofd koel te houden, maar hij deed het slecht. Bovendien, wat kan moed doen bij een laaiend vuur? Ja, praktisch niets. Generaal Mielin, pragmatischer en lafhartiger, gaf zijn paard de sporen en probeerde weg te komen, de vlammen die hem achterna raasden voor te blijven, zijn eigen huid te redden.
  Michelson daarentegen accepteerde de vuurstroom zonder zich terug te trekken, hoewel het sneeuwwitte paard de teugels wilde afnemen en zo snel mogelijk weg wilde rennen uit deze hel. De Duitse kolonel kon de hete lucht niet verdragen en schreeuwde wild. Brandwonden begonnen op zijn gladde gezicht te verschijnen, als lepra. Toen likten de vlammen langs de benen van het ros van de ingehuurde officier. Het paard kon zo'n pijn niet meer verdragen. Nadat ze alle vier de hoeven had ingeleverd, wierp ze de obsessieve ruiter af. Michelson sloeg dicht en belandde toen in een poel van vuur.
  Hoe de ongelukkige commandant schreeuwde. Hoe de vlammen hem levend begonnen te verslinden, beginnend met kleren en eindigend met botten. Het geselecteerde koninklijke leger was stervende. En deze dood was echt verschrikkelijk. De vlammen naderden snel en tsunami-vuur viel op de infanterie. Soldaten en officieren brandden als mieren in een vuur, en het was pijnlijk en eng om naar te kijken. En toen het vuur de kanonnen bereikte, begonnen ontploffend buskruit en bommen te barsten.
  De vlammen verspreidden zich door de lucht en een enorme pluim die de lucht likte met rode tongen fladderde. En toen ze in cascades van explosie gingen, leek het alsof de golven door de bol gingen en een soort film vertoonden. Of als het surfen is met geel-rode golven. En alles is overstroomd en letterlijk schittert, afkomstig uit een duizelingwekkend bereik.
  En de geur van verbranding bereikt het Kozakkenleger al.
  Emelyan Pugachev bevond zich op de heuvel van waaruit Stenka Razin de beweging van een eskader van veertig ploegen van prins Lvov gadesloeg. Stenka Razin wist zowel Tsaritsyn als Astrakhan te pakken en had ook kansen om te winnen. Maar het lot glimlachte niet naar de Kozakken-ataman. Voelde Emelyan zich een bedrieger?
  Maar tenslotte blufte ook de oom van zijn overgrootvader Stepan. Hij bouwde in het bijzonder twee ploegen in Astrachan: de ene patriarchaal en de andere koninklijk, en verspreidde geruchten dat de prins met hen vocht. En inderdaad, de boeren en boogschutters sloegen de jongens, verstopten zich achter de koninklijke naam, alsof Alexei Mikhailovich zelf beval om zich te ontdoen van de macht van de landeigenaren.
  Mensen waren uitgeput onder het zware juk van wrede autoriteiten, en ze hadden alleen een excuus nodig. En het gezag van Patriarch Nikon en de koninklijke naam speelden een rol. Als Stenka Razin niet dodelijk gewond was in het hoofd in de buurt van Simbirsk, kijk en de Kozakken-oerad regeerde in heel Rusland.
  Emelyan Pugachev zag de toekomst als een mengeling van een republiek van een monarchie. Narodny bleef een autocratische monarch, maar hij had moeten regeren op basis van de mening van de door het volk gekozen Kozakkenkring. In steden en dorpen heerst nu al kiesmacht. De mensen op het platteland kiezen hun oudsten, en hij houdt de orde, en in de stad kiezen ze een gekozen burgemeester en een kleine Kozakkenkring.
  Zo wordt de lijfeigenschap afgeschaft en wordt iedereen gelijke Kozakken. En er zijn verschillende Kozakken. Er zijn akkers, er zijn fabrieken, er zijn vorsten. En er is geen klassenongelijkheid.
  Toegegeven, bij de uitvoering van een dergelijk pad is veel bloed vergoten en zal er nog meer worden vergoten.
  Maar ze hebben het bos gekapt - chips vliegen! En de vrouwen bevallen nog steeds!
  Duizenden mensen worden levend verbrand. Bovendien zijn de meesten van hen geen Duitse huurlingen zoals Michelson en Mielin, maar Russische mensen. Oliver Twist probeert er niet aan te denken. De jongen springt op en gaat op zijn hoofd staan. Zo'n slim plan kwam tot bloei. De meest verraderlijke vijand Michelson viel in een sluwe val.
  Bashkirs, Kalmyks en Tataren springen ook op en slaan op hun tamboerijnen. Ze hebben vreugde, eindelijk zal de obsessieve Michelson worden verslagen en slapen. En Salavat, die hen opvoedde om te vechten, leeft nog en roept de nomaden naar het vaandel.
  Het konvooi met voorraden brandt ook en explodeert ... Het lijkt erop dat het leger van Pugachev kan zegevieren ...
  ................................................. . ................................................. .. .................................
  Nadat de pijnlijke splinter, Michelson, was uitgescheurd, bewoog Pugachev zich opnieuw richting Tsaritsyn. Het was nodig om de belangrijkste stad voor verdediging in te nemen en naar de Don te gaan. Het bleek dat de belangrijkste koninklijke troepen nog steeds ver genoeg weg zijn en dat er een kans is om ze in delen te breken.
  Drie Don-regimenten stuurden hun boodschappers naar de zelfbenoemde tsaar, met de belofte dat ze naar voren zouden komen om de eed af te leggen.
  Niet ver van Tsaritsyn ontmoette meer dan twintigduizend Pugachev's leger vier en een half duizend Kozakken.
  Emelyan Pugachev kleedde zich in luxueuze, prinselijke gewaden en voerde verschillende rijke orders uit om als trofeeën te worden veroverd in verschillende steden en landgoederen. En hij ontvouwde de banner van het Holstein-regiment, dat achter hem werd gedragen door Petya Komsomolov, gepromoveerd tot kolonel.
  Pugachev was bovengemiddeld lang, breedgeschouderd, met een zeer expressief, opvallend gezicht en zag er erg indrukwekkend uit.
  Don legde een eed af en zwoer trouw aan de koning. Emelyan Pugachev hield een toespraak. De rebellenleider wist eenvoudig en mooi te spreken.
  - De belangen van ons moederland, de belangen van ons heilige vaderland van Rusland. Ze eisen dat ze zich ontdoen van de vleesetende spin, in de vorm van landeigenaren en lijfeigene adel die bloed zuigen van hun volk. En dit bloed dat ze met verve opnemen, zal met brandende tranen vergoten worden tot dikke steekvliegen! Het is onze taak om de ogen van de bedrogenen te openen, de schouders van de gebochelde recht te trekken, een einde te maken aan de gehate tirannie en het verderfelijke regime!
  Moge vrijheid, gelijkheid en broederschap heersen in Rusland!
  Pugachev sprak met kracht en temperament, de Kozakken waren opgetogen. Het leger van Emelyan werd aangevuld met nieuwe cavalerie en goed opgeleide jagers.
  Op het moment dat hij de eed aflegde, richtte Oliver Twist plotseling zijn aandacht op een, kort, met een stekelige blik van een man. Ergens had hij dit uitpuilende, kalende voorhoofd en blauwe, expressieve ogen al gezien.
  De man zelf droeg een gewone boerenjas en hield een speer in zijn handen, maar op het eerste gezicht voelde men wie dit helemaal geen boer was. Hoewel de kleding slecht is en de hoorn vol vertrouwen in de handen wordt gehouden.
  Oliver, die het moment verbeterd had, ging naar hem toe, strekte zich naar voren uit en schreeuwde:
  - Excellentie, kolonel Oliver Twist tot uw dienst!
  De man antwoordde snel:
  - Ik ben helemaal geen excellentie, maar een gewone soldaat Polushkin!
  Oliver Twist fronste ernstig zijn wenkbrauwen en antwoordde hard:
  - Nee, meneer Alexander Vasilyevich! Je heldhaftige uiterlijk is te fel om onder een overjas te verbergen!
  Suvorov sloeg bijgelovig een kruis en glimlachte:
  - Heb genade met God... Ze zijn erachter gekomen! Wat nu!
  De jonge dief bood zijn eigen versie aan:
  - Laten we met de koning-vader praten, en dan zullen we zien!
  Emelyan Pugachev was in een opperbeste stemming. Zijn leger is sterk en morgen zal er een aanval op Tsaritsyn plaatsvinden. Daarna zal het mogelijk zijn om, na de Don te hebben verpletterd, richting Moskou te gaan. Tot de koningin weer kracht tegen hem verzamelde.
  De soeverein verwelkomde de gevangene Suvorov hartelijk. Ook hij keek Pugachev nieuwsgierig aan. Het hoge voorhoofd en de expressieve wenkbrauwen spraken van het intellect van de leider van de opstand, en zijn zelfverzekerde donderende stem verraadde de gewoonte om te bevelen. Alexander Suvorov voelde geen angst en stelde Emelyan verschillende vragen uit de militaire sfeer en nadat hij een antwoord had gekregen, was hij tevreden:
  "En u, Majesteit, bent helemaal geen domme man!"
  Pugachev vroeg Suvorov streng:
  - Wie denk je dat ik ben?
  De luitenant-generaal antwoordde met een glimlach:
  - God verhoede, hoe zou ik weten...
  Yemelyan vroeg op harde toon:
  Wil je me dienen of...
  De boerenkoning streek met de rand van zijn hand over zijn keel. Suvorov zweeg. Hij was een te ontwikkeld en onafhankelijk persoon om trouw te zijn aan de eed, alleen maar omdat het een eed is. En de legitimiteit van Catherine II, die haar man vermoordde, is meer dan twijfelachtig. Over het algemeen zou de erfgenaam Pavel nu moeten regeren. En Katya is sowieso een koningsmoord!
  De vraag is hier niet of hij een echte koning is of niet. Emelyan lijkt helemaal niet op Peter de Derde. Over het algemeen is Peter de Derde een oud kind, en dit is een sterke, sterke Kozak, een geboren krijger en heerser. En Alexander Vasilievich heeft de adel van de familie nooit in verdienste gebracht en was niet van mening dat het enig voordeel opleverde.
  Yemelyan, die nog vol energie zat, stond op van de tafel en begon te lopen. De Kozakkentsaar is niet erg lang, maar een hoofd groter dan Suvorov, een man van onder het gemiddelde en mager. Pugachev is breed in de schouders en bezit een ongezonde kracht. Hij buigt stuivers met zijn vingers, knipt ter plekke een zijden lint door. Emelyan sneed zichzelf persoonlijk met een sabel en toonde dat hij een sterke krijger was. En Suvorov weet dit. Hij houdt van het Kozakkenhoofd. Aan de ene kant eenvoudig, aan de andere kant met een heldere buitengewone geest.
  Suvorov vroeg in het Duits:
  - Wie is goed om te dienen in Rusland?
  Emelyan Pugachev antwoordde ook in het Duits:
  - Het is goed om je tsaar, patroniem en mensen te dienen ... - Hij steunde zijn zijden met zijn vuisten, en Emelyan vond het nodig om toe te voegen. - En in de eerste plaats aan zijn volk!
  Suvorov hield van de vindingrijkheid en het staatsmanschap van Pugachev, en hij antwoordde:
  - Ik kies ervoor om mijn vaderland en het volk te dienen!
  Daarna strekte de luitenant-generaal zijn uiterlijk magere, maar sterke en vasthoudende hand naar Emelyan uit!
  Ze schudden elkaar hartelijk de hand en Yemelyan kondigde aan:
  - Ik heet u welkom met de titel van graaf en de rang van veldmaarschalk! Jij wordt het hoofd van mijn troepen! Bereid ze voor op de aanval op Tsaritsyn!
  - Ik gehoorzaam uwe majesteit! - Alexander Vasilyevich Suvorov kondigde aan en boog voor de Kozakkentsaar.
  Zo begon de grote vriendschap tussen Emelyan Pugachev en Alexander Vasilyevich Suvorov.
  De meest briljante Russische commandant aller tijden zwoer trouw aan het gewone volk. Suvorov zelf begreep: er zijn veranderingen nodig, en het is heel erg dat de meeste Russische mensen in schandelijke lijfeigenschap leven. Kan er in een groot land aan de ene kant zoveel armoede en aan de andere kant buitensporige luxe zijn? Nee, Suvorov, als een vooruitstrevend en geavanceerd persoon, begreep niet alleen in de militaire wetenschap: veranderingen zijn rijp!
  Ken de pulsatie van het hart en de aderen,
  Tranen van onze kinderen, moeders!
  Ze zeggen dat we verandering willen
  Werp het juk van zware kettingen af!
  De stad Tsaritsyn werd in de eenentwintigste eeuw bij de hele wereld bekend als Stalingrad. En nu is het gewoon een vrij grote en goed versterkte stad. Daaronder sloeg Stenka Razin het hoofd van Lopatin in en de stedelingen zelf klopten het slot van de poort. Nu komt de aanval. Alexander Suvorov gaf energiek bevelen. De briljante commandant zag de zwakke plekken van de verdediging en koos zelf de richting van de aanval.
  Het garnizoen van Tsaritsyn telde meer dan vierduizend soldaten, de nobele militie niet meegerekend. Omdat ze zich in krachtige verdedigingsposities bevonden, konden ze serieuze weerstand bieden en wachten op de komst van nieuwe regeringstroepen.
  Maar het moreel van de verdedigers is laag. De Wolga Kozakken verlieten het fort na de nederlaag van Michelson. En dit aantal is meer dan tweeduizend mensen, en ze hebben het leger van Emelyan Pugachev volledig aangevuld.
  Tegelijkertijd zijn de krijgers geen boeren, maar behoorlijk gevechtsklare Kozakken, die van kinds af aan zijn getraind om te vechten. Ze zijn misschien beter dan de gewone infanterie die door de boeren wordt gerekruteerd en doen niet onder voor de cavalerie van de huzaren.
  De aanval begon onmiddellijk. Er was geen tijd om het beleg uit te stellen. Ja, en Suvorov gaf de voorkeur aan tactiek: hij kwam, hij zag, hij won. Onder de dekking van rookgordijnen: ze staken rauwe mokken in brand, het leger van Jemelyan ging in de aanval. De soldaten, vooral toen ze hoorden dat Suvorov zelf aan de kant van de rebellen was gekomen, en omdat ze bang waren voor het grote aantal troepen bij de bedrieger, vochten ze met grote tegenzin. Velen van hen, die het geschreeuw van de officieren ontweken, schoten, maar richtten in de lucht.
  Sommige officieren lieten zelf hun zwaarden vallen en gaven zich over aan de genade van de winnaar. De weerstand was van een focale aard. Hier probeerden de middelbare scholieren zich te verzetten. Maar ervaren Kozakken sneden ze eenvoudig met schijven en de soldaten vielen op hun knieën.
  De Kalmyks klommen ook naar de aanval en overlaadden de verdedigers met pijlen.
  De eerste vier batterijen kwamen vrijwel onmiddellijk onder controle van de rebellen. Een deel van de cavalerie, die paniek zaaide, zat al in de achterhoede. Alleen de nobele militie verzette zich op de een of andere manier tegen de Pugacheviten. Dus Yemelyan springt zelf in de strijd. Zijn sabel viel op het hoofd van een dikbuikige koopman die het bevel voerde over een detachement van de rijken.
  Met een slag van een zwaar sabel sneed Pugachev de schedel open tot in de nek. Andere kooplieden verspreiden zich en brullen van afschuw: de vader-koning heeft het zelf toegegeven!
  Oliver Twist vecht aan Yemelyan's rechterhand. De dievenjongen is geïnteresseerd. Hoe zal hij vechten? En de sabel lijkt niet gewend om zo zwaar en lang te zijn. Hier worstelde de jongen met de edelman. Hij is erg handig en de jongen, die niet zo veel ervaring heeft met het omgaan met wapens, werd alleen gered door een fenomenale reactie.
  De besnorde edelman kwam naar voren, zijn tanden ontblotend in een boze grijns en zwaaiend met zijn sabel. Hier voerde Oliver een techniek uit die de inheemse gelovige hem had geleerd. Met blote hiel onder de knie geslagen. En toen de edelman in het gele uniform een beetje afgeleid was van de pijn, sneed hij zijn sabel in de nek.
  De vijand viel met een half afgehakt hoofd op de grond. Oliver Twist ontmoette de tweede vijand met een trap tegen de kin. Hier zijn ze niet gewend om met hun voeten te vechten, en de jongen op blote voeten sloeg de vijand zeer behendig met een ongebruikelijke techniek.
  Maar het verzet van de tegenstander is zwak, en nu regeerde het koninklijke monogram van Emelyan Pugachev over het paleis van de gouverneur.
  Oliver Twist sloeg de lakei omver en rende naar binnen. De blote zool kwam in contact met de weelderige pooltjes van het tapijt. De jongen dacht dat de burgemeester van Tsaritsyn waarschijnlijk zou proberen zich te verbergen voor het paleis en tegelijkertijd de schatkist van de stad zou nemen. Daarom moet het worden overtroffen.
  Inderdaad, de dief bleek meer dan ooit gelijk te hebben. Baron Miguel haalde zelfs goudstukken uit de kluis en een heleboel edelstenen. Er waren zoveel rijkdommen dat ze niet konden worden meegenomen. Maar de hebzuchtige hoogwaardigheidsbekleder boog zich onder het gewicht en sleepte hem zelfs kruipend mee. De ondergrondse gang was achter een spiegel, en misschien zou Miguel niet zo hebzuchtig zijn.
  Maar terwijl hij de zak achter zich aan sleepte, liet hij sporen achter op het tapijt, die onmiddellijk werden opgemerkt door de scherpe ogen van de jonge verkenner. Oliver Twist verbrijzelde de spiegel met een schot van een primitief pistool en rende de gang in die naar de kerker leidde.
  De burgemeester trok ook een pistool en slaagde erin te vuren, maar de jongen, schuddend met zijn romp, ontkwam aan het vuur. Toen duwde Oliver Twist de burgemeester uit alle macht in de lies... En hij bleek de eigenaar te zijn van grote schatten.
  Waarschijnlijk zouden velen, in de plaats van een jonge dief, proberen fantastische rijkdom te verbergen. Of in ieder geval een deel ervan. Maar in sommige opzichten jong, zelfs de leninist Oliver Twist is glashelder. En bovendien, als je elf jaar oud bent, heb je die volwassen voorzichtigheid, egoïsme en geldzucht niet. Je bent nog steeds een puur en onschuldig lams- of leeuwenwelpje. Natuurlijk is het beter om een leeuw te zijn dan een schaap te zijn.
  Oliver Twist sleepte de leren tas naar buiten...
  Tsaritsyn werd snel genoeg ingenomen. Vierduizend soldaten gaven zich over. Het arsenaal van het rebellenleger werd aangevuld met nog eens vijfenzestig kanonnen en een grote voorraad munitie. De overwinning is compleet met minimale verliezen. En nu stond Emelyan Pugachev stevig op de Wolga.
  Door Tsaritsyn in te nemen, creëerden de rebellen echter een probleem voor zichzelf. Waar moet je je troepen nu heen sturen? Naar de Don, die de troepen heeft aangevuld ten koste van de vrije Kozakken, of naar het zuiden, om te profiteren van de verspreiding van de tsaristische troepen, om te proberen ze in delen te breken en gevangen te nemen? Een wending naar de Don zou kunnen leiden tot het verlies van kostbare tijd, in welk geval veldmaarschalk Panin tijd had kunnen hebben om zijn verspreide regimenten tot een vuist te verzamelen.
  Het is duidelijk dat de tijd tegen de Pugacheviten werkt. Maar op de Don vind je een sterke militaire aanvulling. Pugachev zelf was geneigd naar de Don en Cherkask te gaan om de Kozakkenrati op te halen. Suvorov aarzelde ook. Hij wilde niet echt tegen het Russische volk vechten, hoewel hij nu, na de gevangenneming van Tsaritsyn, geen weg meer terug heeft. Bovendien bevindt Astrachan zich nog steeds in de achterhoede van de rebellen. Het zou leuk zijn om haar ook te hebben. Maar nogmaals, je verspilt je tijd.
  Pugachev nam een besluit. Omdat de rest van de koninklijke strijdkrachten nog relatief ver weg zijn, en de talrijke boerenmassa's verspreid over de Wolga-regio hun vooruitgang belemmeren. Dan moet men de legers verdelen, Suvorov sturen om Astrachan in te nemen en zelf naar de Don gaan. En pas dan langs de Wolga. Toch zullen de rebellen gemakkelijker kunnen vechten bij koud weer. De boeren zullen oogsten, en in de winter zullen ze niets te doen hebben, en ze zullen het boerenleger aanvullen.
  Het wordt zelfs mogelijk om speciale militaire dienst in te voeren. En hoogstwaarschijnlijk zal Catherine voorlopig de belangrijkste troepen in Turkije houden. De Ottomanen zijn niet volledig vernietigd, en ze hebben nog een kans.
  En verdeeld in twee delen van het leger van de opstandige Emelyan verhuisde: de ene naar het westen, de andere naar Astrachan.
  Pugachev was in een goed humeur. In het allereerste Kozakkendorp werd hij met grote eer begroet, en de Kozakken stroomden met duizenden toe tot het toch al aanzienlijke leger. Oliver Twist, die de status heeft van de belangrijkste koninklijke adjudant, bracht het grootste deel van zijn tijd door met de soeverein.
  Zijne Majesteit onderscheidde zich door scherpte van geest en kennis op velerlei gebied. Hier waren zij en Oliver in het Duits aan het praten. De jongen was voorzichtig als het om het verleden van de dieven ging, maar beetje bij beetje liet hij de koning doorschemeren dat er een andere tijd zou komen. Het enige jammere is dat het niet eenvoudig is om bijvoorbeeld zoiets als een machinegeweer te maken.
  Maar de jongens vertelden de keizer hoe hij dynamiet moest produceren om de forten en nitroglycerine te ondermijnen. De jonge dief zelf, die in een droom nog steeds een antifascistische saboteur was, was goed thuis in verschillende soorten explosieve mengsels. En hij kon het de Pugacheviten vertellen. Maar om aan het einde van de achttiende eeuw een automatische machine te smeden in een smederij is misschien een onmogelijke taak voor de rebellen. Maar aan de andere kant kun je wijzigingen aanbrengen in de ontwerpen van bestaande wapens, de bajonet en het commando- en controlesysteem verbeteren. En de boeren effectiever op te leiden.
  Duizend soldaten van het St. George Regiment gaven zich na een kort gevecht over aan Emelyan Pugachev. Het leger van de Kozakkenkoning groeide als een sneeuwbal. Een paar rijke Kozakken durfden de bedrieger niet uit te dagen, of ze werden gepakt en opgehangen.
  Don is rijk, het land is vet, als reuzel en zacht als pluis. Er kan veel op geploegd en gezaaid worden.
  Cherkask, de hoofdstad van het Kozakkenleger, ontmoette Pugachev met het luiden van klokken. Het plaatselijke garnizoen, onder leiding van generaal Buderman, deed een poging om weerstand te bieden aan de zelfbenoemde tsaar.
  In Cherkask zelf brak een opstand uit. De Kozakken wilden de koningin niet herkennen en renden naar Peter de Derde, alsof hij met honing was ingesmeerd. Duizenden krijgers worstelden zich in dodelijke gevechten en Emelyan Ivany leidde zijn leger om te bestormen.
  Een felle strijd begon. Oliver Twist was een van de eersten die de muur van de Kozakkenstad beklom. De jongen sneed de huiselijke Kozak behendig in de benen. Het dikke karkas viel over de muur en plofte in de gracht.
  De pionier viel de korporaal aan, ontweek de bajonet en bewoog zijn knie naar de solar plexus. Als je met je voeten trapt, dan zal de tegenstander de klap zeker missen.
  De jongen herinnerde zich plotseling iets dat hem een wilde woedeaanval bezorgde. Nee, dit keer geen marteling in een Engelse kerker. En een ander. Iets dat om de een of andere reden opdook als een alternatieve herinnering in een droom. Toen het Rode Leger in januari de operatie Vistula-Oder uitvoerde en zich op een uur van Berlijn bevond, geloofden velen dat de Grote Vaderlandse Oorlog voorbij was. Dat het de zwaarste Tweede Wereldoorlog is, beleeft zijn laatste weken. Lijkt iets meer.
  Maar niet voor niets zingen ze: de laatste slag, die is de moeilijkste. In maart gebeurde er een wonder en konden de nazi's de klok terugdraaien. Als gevolg hiervan snelden de hordes van Hitler, en vervolgens de nieuwe Führer Mainstein, opnieuw naar het oosten. En de bondgenoten van gisteren bleken gemene verraders te zijn. En nu hadden de nazi's Oekraïne al weer ingenomen, waren ze doorgebroken naar Moskou en bereikten ze wat ze eerder niet hadden kunnen doen: controle over de Kaukasus. En nu naderen ze Kuibyshev. En wie weet, misschien terwijl hij, pionier Petya, Emelyan Pugacheva helpt, de Fritz Moskou al bestormt?
  De jongen voelt een waanzinnige woede in zichzelf en rent wanhopig op zijn vijanden af. Daarin woedt het meest natuurlijke, onblusbare vuur. En wat er ook gebeurt, maar hij zal opkomen voor de macht van de arbeiders en boeren, voor zijn nieuwe Lenin - Emelyan Pugachev.
  Dus Kolonel Scottovalik, een Engelse huurling, krijgt een trap onder de knie, en dan in het scheenbeen in de nek.
  De muren worden ingenomen en de strijd wordt overgebracht naar de stad. Met zijn vingers en tenen klimt de jongen op de muur van het herenhuis van de militaire ataman die loyaal bleef aan Catherine en de kapitein van het leger van de koningin scherp verslaat. Een kick van een gesprek is onweerstaanbaar. En de kapitein vliegt en schiet een andere schutter neer.
  De jongen brulde en drukte de luitenant met zijn hoofd tegen de kin. Andere Pugacheviten volgen de pionier, het landhuis wordt stormenderhand ingenomen...
  De legeraanvoerder en een aantal oudsten werden levend gevangen genomen. Ze weigerden Pugachev als een legitieme monarch te erkennen, en nu werden ze opgewacht door het koninklijk hof en de strop. En de Kozakkenkring moest nieuwe hoofdmannen kiezen.
  De belangrijkste stad aan de Don is nu Pugachev's geworden. De meest talrijke Kozakken in Rusland erkenden tsaar Peter de Derde. Nu bleef het om kracht te verzamelen en naar Moskou te gaan.
  Van de kant van Azov was er echter nog steeds een bedreiging voor de Kozakkenlanden.
  Suvorov naderde ondertussen Astrachan. De Wolga en het regiment Kleine Russische Kozakken, gestuurd om te helpen, gingen naar de kant van de rebellen. Een deel van de officieren liep ook naar de kant van de koning. De nacht waarop de Suvorov-aanval bleek te zijn vluchtig. Slechts enkele compagnieën boden weerstand en de hoofdtroepen van het garnizoen waren al gebroken voordat de aanval begon.
  Zo zwoer de provincie Astrachan trouw aan de bedrieger. De gouverneur zelf had geen tijd om zich te openen en de Kozakken slaagden erin hem voor het proces op te hangen. Meer dan tienduizend soldaten, echter, een aanzienlijk deel van hen waren groene rekruten of invaliden, en voegden zich bij de gelederen van het Suvorov-leger.
  Emelyan Pugachev, die Cherkask had bezet, stond opnieuw voor een dilemma: ga naar Azov of laat dit onneembare fort achter zich. Bij een mislukte belegering en aanval dreigden de rebellen veel mensen en tijd te verliezen. Aan de andere kant zouden de regeringstroepen die terugkeren uit de Turkse oorlog de Kozakkenhoofdstad in Cherkask kunnen aanvallen.
  Zo had Pugachev twijfels. Daarnaast vraag nummer één: welke kant op naar Moskou? Stenka Razin koos in een vergelijkbare situatie voor de Wolga en struikelde over Simbirsk. Het pad langs de Wolga is lang en vereist de bestorming van veel steden. Een andere mogelijkheid is om naar de Don en door Tula te gaan. Daar is de weg korter en zijn er minder regeringstroepen. Het is waar dat de tsaristische gouverneurs in dit geval Tsaritsyn zouden kunnen aanvallen en proberen delen van Emelyan Ivanovich af te snijden.
  Azov is niet Cherkask - een eersteklas fort met een sterk garnizoen, en het zal niet zo gemakkelijk zijn om het in te nemen, vooral omdat er bijna geen Kozakken zijn die kunnen helpen, maar of het garnizoen ermee instemt trouw te zweren aan de boerenkoning in het geding is.
  De jonge dief Oliver Twist bedacht echter zijn eigen plan en fluisterde het in het oor van Pugachev.
  De Kozakkentsaar keurde dit idee goed door de jongen op de schouder te kloppen:
  - Dikke garno! Als je een generaal kunt zijn!
  Veel uniformen van het tsaristische leger, zowel voor de infanterie als voor de huzaren, werden buitgemaakt en enkele duizenden mensen kunnen erin worden veranderd. Ga dan, onder het mom van de nadering van verse versterkingen, het fort binnen en vang bij verrassing het talrijke garnizoen met tweehonderd kanonnen. En terwijl je Azov vasthoudt, kun je niet langer bang zijn voor je achterste, en bovendien is er het belangrijkste wapenarsenaal van de tsaristische troepen die vechten tegen het Ottomaanse rijk.
  Dus... met God kinderen!
  Oliver Twist marcheert mee met het bedrieglijke leger, op het getrommel en de beat en de ontplooide kleuren. Tegelijkertijd zingt de jonge dief;
  Mijn vaderland is een geweldig land,
  Geliefd mooi Rusland...
  Alles wordt ons gegeven door de stralende goden,
  Om plezier te hebben boven de blauwe lucht!
  
  De Heer maakte zo'n hand,
  Om te lachen, volwassenen en kinderen ...
  Hier is onze pure cherubijn -
  Er is geen betere plek op de planeet!
  
  Maar het land verkeert in grote problemen.
  Steile oligarchen wurgen Rusland!
  Is slavernij voor altijd?
  En de ambtenaar verslindt steekpenningen ...
  
  Bouw zo'n kapitalisme op
  Kwaad en smakeloos memorabel wreed...
  Van hem kwam het nazisme,
  Maatregelen uit de hel ongelukkige voorwaarden!
  
  De oligarch zal zijn
  Tegelijkertijd neemt hij iemand anders...
  Opent een gulzige rekening
  Hij heeft een coole aanwezigheid!
  
  Hij wil veel eten
  We zijn gebroken door een bandiet door de knie,
  Echte dikke dief
  Zoals de grijns van oom Sam met tanden!
  
  Waar hij kaas haalt, waar hij die eet,
  Wil ons op onze knieën brengen
  En het slagschip brengt je vooruit,
  En op de "Aurora" dappere grootvader Lenin!
  
  Dus ken de puzel-bourgeois,
  Je kunt niet ontsnappen - het zwaard van de pionier!
  Versla de proletariër en rebel,
  Te verslaan, grapje miljonair!
  
  Zoals de inheemse Iljitsj naliet,
  We zullen snel de wegen naar Mars scheiden,
  En laten we de tegenstander in een lych verplaatsen,
  Anderen komen tot zestien wapenschilden!
  
  We kunnen het land herbouwen
  Laten we het socialisme over de hele aarde opbouwen!
  En de Varyag zal niet naar de bodem gaan,
  Pioniers marcheren in koor!
  
  Als we lachend in Berlijn binnenkomen,
  Daar zal de proletariër ons zeker ontmoeten!
  We zullen staan en winnen
  Kinderen hebben plezier in universeel geluk!
  . HOOFDSTUK #10
  De jonge gevangene werd weer wakker. De gevangenis is saai. Je bent alleen, en de muren zijn dik, zelfs geluiden bereiken je niet. Oliver deed oefeningen volgens de traditie en daarna brachten ze hem eten. Deze keer kreeg hij, naast havermout en melk, twee vleespasteitjes.
  Toen kwam er een vrouwelijke arts. Ik heb de tekenen van Olivers marteling onderzocht. Toen keek ze in haar mond en luisterde naar haar borst. Over het algemeen was de jongen redelijk gezond en doorstond hij de martelingen goed.
  Ze hebben het tenslotte ingewreven met alcohol ... En het doet niet zo veel meer pijn, maar het prikt nog steeds.
  Toen kreeg Oliver een kussen, overhandigd door enkele medelevende vrouwen, en werd gevraagd zijn schoenen aan te trekken.
  De jongens weigerden en zeiden dat zolang het buiten warm was en ze niet bevriezen in zijn cel, hij op die manier meer gewend en handiger was.
  Daarna begon de jonge gevangene, alleen gelaten, opnieuw over de schakels te wrijven ... Hij deed dit krachtig, totdat na een paar uur zijn handen in staking gingen.
  Oliver werd opnieuw gebracht, een reden voor de voedselgevangenis. En de jongen, die gegeten had, viel opnieuw in een droom.
  Zo'n vrolijk nummer dat vergeet-mij-nietjes echt doet bloeien in het hart. En inspireert mensen tot grote daden.
  Bij Azov zelf brak het bijna, de Kozakken maakten ruzie, maar de Yesauls brachten orde op zaken met hun benen. En een paar vermomde Kozakkenregimenten trokken het machtige fort binnen. Zoals de monniken van Stenka Razin in Yaitsk.
  Emelyan worstelde persoonlijk met de commandant op sabels. Hij was een ervaren krijger, maar Pugachev is sterker en brutaler. De sabels glinsterden en wierpen een slappe bundel vonken bij de impact. Hier, door de krachtige klap van de boerenkoning, brak het sabel van de generaal. De vijand stormde met zijn vuisten op Yemelyan af. Hier nam de Kozakken ataman en gooide de generaal uit het raam van de troonzaal. En in de vestingstad zelf begon een puinhoop. De soldaten van het garnizoen vochten echter met tegenzin. Pijnlijk werd het geloof in de tsaar-priester onder het volk gesterkt. En wie is een soldaat? Dezelfde boer, zij het gemuilkorfd met boor.
  En de boer wil eindelijk gerechtigheid en het einde van de lijfeigenschap. En niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.
  Het zijn rijkere officieren, maar ze zijn ook anders, en lang niet iedereen is tevreden met de gang van zaken in het autocratische rijk.
  Oliver Twist worstelde met een van de snuiten. Hij kreeg zelfs een schram met het mes, maar toen draaide de jongen zich heel behendig om en sloeg met zijn hiel op zijn neus. Derzhimorda brak zijn sniffer en viel, en de volgende klap van de jongen maakte hem af.
  Oliver Twist dacht zelfs, waarom verloor Emelyan Pugachev een half jaar bij het belegeren van Orenburg? Het gewone volk en de soldaten staan immers aan hun kant en kunnen resoluut worden opgepakt. Misschien bereikte de moezjiekse tsaar gemakkelijk Moskou.
  Oliver Twist vocht met de officieren. Hier bewoog hij zijn voet recht naar de lever. Die agent pakte het aan en wierp zijn hoeven af. Maar tegelijkertijd vervolgde de dievenjongen, voor wie de zware halter eerder licht had geleken, zijn redenering.
  Emelyan bijvoorbeeld, nadat de uitval van het Orenburgse garnizoen was mislukt, en met zware verliezen voor het garnizoen, kon hij besluiten te stormen. Ten eerste was het mogelijk om trofee-uniformen te gebruiken voor bedrog. De ontvangst is overigens niet nieuw. Zelfs tijdens het beleg van Narva profiteerde Peter de Grote ervan. En hij slaagde erin een deel van het garnizoen het veld in te lokken. Wat de aanval op de goed versterkte stadscitadel verder vergemakkelijkte.
  Hoe dan ook, in januari had Pugachev al dertigduizend jagers verzameld en het was mogelijk om de aanval te beginnen. Al is bijvoorbeeld het exacte aantal rebellen niet bekend. Hier lopen de schattingen uiteen. Als Pugachev bij Orenburg, naar schatting, dertig- of veertigduizend mensen had, waarom vochten er dan zeven- of negenduizend in de buurt van Tatishchevo? Misschien bedoelden ze Pugachevs troepen verspreid over verschillende garnizoenen? In ieder geval zijn de Pugacheviten nu sterker dan ooit, en de talrijke Yaik Kozakken staan aan hun kant.
  En de geweldige leider Pugachev. Zodra hij blaft met zijn heroïsche bariton, stoppen honderden, duizenden soldaten met vechten en vallen op hun knieën om vergiffenis te vragen aan de priester. En nieuwe cavalerie-Kozakkenversterkingen van de Pugacheviten vliegen al door de poorten. Dit betekent dat het einde van de vijand en het succes van het opstandige leger nabij zijn.
  Oliver Twist worstelde met de Kozakkenkapitein. Een zeer sterke tegenstander die de jongen actief aanviel. De jongen deed een stap achteruit en deed alsof hij bang was. De vijand liet zich meeslepen en sloeg met een sabel. De jonge dief ging weg en de slag viel op de steen. De sabel brak en nu ging Oliver Twist in de aanval.
  Ondanks alle ervaring miste de aanvoerder een trap onder de knie. Het is heel moeilijk om niet de vaardigheden te hebben om zo'n klap te pareren. Je raakt hem kort met je hiel en de ledemaat wordt eraf geslagen. En dan maken ze je af met sabels. Een serieuze strijd is niets te zeggen.
  Maar het hoofd van de kapitein was gescheiden van het lichaam. Zelfs sorry voor de dure beverhoed. Zo'n goed ding, maar zo vies. Dit lijkt al op banditisme. Van zijn dievenkant.
  Maar nu verzwakt de vijand al, als een ijspegel die in de woestijn wordt gegooid. En er zijn steeds minder mensen die het leger van Emelyan Pugachev willen uitdagen. Zelfs één garnizoenskolonel beval zijn regiment zich over te geven en zwoer trouw aan de zelfbenoemde maar zeer geliefde tsaar.
  Na de overwinning vierden de Kozakken traditioneel een feest. Aan de rechterhand van Emelyan zat de achterkleinzoon van Stenka Razin en Ivan Razin, een familielid van Pugachev. De hoofdmannen waren opgewekt en smulden rijkelijk. Er was ook een duur servies dat Peter de Grote op de Turken had veroverd. In dit geval gouden en zilveren lepels en vorken, zeer fijn vakmanschap, evenals vaten bezaaid met edelstenen. Bovendien is het patroon gemaakt door Ottomaanse meesters, ongewoon dun.
  Het is tijd om zo'n dienst in een museum op te slaan dan om het te laten barsten. Het eten is hier erg duur. En de gerechten zelf, bereid door een Franse chef-kok, zijn magnifiek. Op verzoek van Emelyan Pugachev bereidde de culinaire tovenaar dezelfde gevulde haas die op de bruiloft van de Kozakkentsaar en Ustinya was. De haas en zijn vulling zijn goed, vooral gevulde noten.
  Pugachev herinnerde zich zijn tweede vrouw en voelde zich verdrietig in zijn hart. Wat zit er in? Misschien wordt Ustinya genadeloos gegeseld en gemarteld op de pijnbank, of is hij al geëxecuteerd? Het is waar dat het onwaarschijnlijk is dat het arme meisje geen schuld heeft aan de zelfbenoemde koning. Vind haar en bevrijd haar van haar boeien. Waar is ze nu?
  Yemelyan ergerde zich aan zichzelf. In de buurt van Tatishchevo hadden meer mensen zich moeten verzamelen. Er waren nog negen, tienduizend strijders in Byrd. Bovendien zijn er tweeduizend behoorlijk strijdvaardige troepen, en de rest zijn boeren. Pugachev wilde het beleg niet opheffen en liet aanzienlijke troepen achter in Berd, hoewel het rationeler zou zijn om zijn troepen niet te verdelen.
  De strijd in het fort ontwikkelde zich ook dubbelzinnig. Pugachev slaagde erin de vijand in de val te laten lopen en bommen op de vijand te laten vallen tijdens een hinderlaagformatie. De vijand leed verliezen, maar niet zo groot dat het het verloop van de strijd beslissend beïnvloedde.
  Verder was het misschien nodig om de verdediging in het fort zelf te houden. De ijswallen zelf vormden een ernstig obstakel en het tsaristische leger zou lange tijd onder de muren van Tatishchevo blijven hangen. En tegen die tijd zouden andere versterkingen zijn opgekomen.
  In ieder geval was het deze nederlaag die de eerste slag werd die Pugachev verloor. De eerste, maar helaas niet de laatste. Echter, nadat deze blootsvoetse, blondharige jongen in hun leger verscheen, veranderde het verloop van de boerenoorlog radicaal. En nu behaalt het tsaristische leger de ene overwinning na de andere.
  Emelyan dronk met mate om de helderheid van denken niet te verliezen. Vier de overwinning oh hoe vroeg. Er zijn nog veel steden en vijandelijke regimenten in het verschiet. En Catharina de Tweede verzamelt nog steeds alleen de belangrijkste troepen tegen hem. Maar het volk is vastbesloten de zelfverklaarde soeverein te steunen.
  Ooit genoot Grishka Otrepyev ook grote populariteit onder de mensen. Maar de nieuwe tsaar bleek zowel verwerpelijk voor het Russische volk als te prowesters, als voor het Westen als een buitensporige patriot. Valse Dmitry gaf Smolensk niet aan de Polen en begon een oorlog met Turkije voor te bereiden, die in die tijd nog steeds erg sterk was, hoewel een periode van verval begon in het Ottomaanse rijk.
  Pugachev, die de eerste tegenslagen overwint, gaat de heuvel op!
  De meisjes, nauwelijks bedekt met transparante kleding, dansen voor de gasten. Hier danst een van hen recht voor de Kozakken-soeverein. Ze draagt alleen slipjes en een smalle strook stof over haar borst, en haar haar is versierd met een parel-tiara. Blote, meisjesachtige benen dansen een energieke dans, de taille zwaait. Een oosterse danseres met blond haar ziet er extreem verleidelijk uit.
  Oliver Twist, die naar haar keek, voelde ook een sterke emotie. Hij was nog te klein om zijn gevoelens te begrijpen, maar er was iets heel ongewoons in haar bewegingen, de tinten van een gebruinde huid in de bewegingen van een fijn, schoon lichaam. De danser maakte de jongen opgewonden en hij wilde opspringen en zelf gaan dansen.
  En Oliver Twist merkte niet hoe zijn benen hem droegen, en hij begon met de meisjes mee te springen. De liefhebbende Emelyan Pugachev heeft al voor het meisje gezorgd en haar naar zijn slaapkamer gesleept. Andere atamans waren ook geen eunuchen. Bovendien kwam Ivan Razin met plezier. Gooi botten naar meisjes, en degene die het bot heeft geraakt is zichtbaar.
  De Kozakken vonden dit idee erg leuk en de meisjes en vrouwen vlogen stukjes. Iedereen had plezier, iedereen werd dronken.
  Zelfs Oliver kon het niet helpen, maar nam een slok van zijn mok zoete wijn. Niet op een baanbrekende manier natuurlijk, maar nieuwsgierigheid nam de overhand. En de jongen voelde zich een echte ezel. Het werd nog leuker, alle mensen leken nu beschilderd als met heldere Chinese viltstiften. En vreugde in mijn hart.
  Oliver Twist was wijs genoeg om niet meer aan zichzelf toe te voegen, en de volgende dag werd hij fris en vol energie wakker. Maar de Kozakkenhoofden zwoegden met hoofdpijn.
  Allereerst nam Emelyan Pugachev hem mee naar het badhuis en sloeg de hop eruit met een vuren bezem. Toen beval hij op de trompet te blazen in de verzameling en te marcheren. Zoals de leider van het wereldproletariaat Groot Lenin zei: uitstel is als de dood!
  De rebellen deden het goed. Maar generaal Mufel naderde Tsaritsyn met vijfduizend voet- en cavalerietroepen. Hij durfde de goed versterkte stad Mufel niet te bestormen en stuurde een boodschapper om versterkingen te eisen.
  Veldmaarschalk Papin is net aangekomen in Penza. Hij was erg verontrust door de grote successen van de bedrieger. Don liep naar de zijde van Peter de Derde en de opstand aan de Wolga laaide met hernieuwde kracht op. En het verraad van de toch al legendarische Suvorov kon niet anders dan een gevoel van ergernis veroorzaken. Nu veranderde de oorlog met gereedschap in iets heel hards en gevaarlijks.
  Emelyan Pugachev toonde zijn hoektanden op het moment dat het erop leek dat de val op het punt stond te sluiten.
  Catharina de Tweede, die vernam dat Mikhelson stierf in een brand in de buurt van de Salty-bende, zei bitter:
  Het einde van het einde werd het begin van het midden. En waarom heeft de Heer zo besloten mij te straffen met bedriegers!
  De keizerin nam echter voorlopig geen aanvullende maatregelen en besloot de informatie van het front af te wachten. En ze kwamen, zoals gewoonlijk, laat aan.
  Kolonel Bibikov naderde Mufel met drieduizend manschappen. Het was al een sterk leger. Maar Suvorov viel plotseling het achtduizendste leger aan. De aanval bleek een groot succes. Het genie van Alexander Vasilyevich zegevierde. Meer dan zesduizend soldaten werden gevangengenomen.
  Zo'n aanval had niemand verwacht. Men dacht dat de belangrijkste troepen van de rebellen nog ver weg waren. Maar Suvorov slaagde er ook in om vanuit het noorden binnen te komen, waar helemaal geen dreiging werd verwacht.
  Generaal Mufele wist echter te ontsnappen. En prins Golitsyn rukte op naar Tsaritsyn. Hij moest Pugachev al verslaan in het fort Tatishchevo. En nu was het weer een zware strijd. Golitsyn heeft ongeveer tienduizend troepen, niet zwak en al ervaren in het bestrijden van de rebellen.
  Suvorov had samen met de troepen die uit Astrachan naderden, achttienduizend. Zonder te wachten op de nadering van de hoofdtroepen van Emelyan Pugachev, viel Alexander Vasilyevich moedig de vijand aan. De boeren speelden de rol van afleiding, en de meest gevechtsklare eenheden van het boerenleger verplaatsten Golitsyn van achteren.
  De strijd eindigde met de volledige nederlaag van het tsaristische leger en de gevangenneming van het grootste deel van het team van de prins.
  Golitsyn zelf werd gevangengenomen en de Soeverein zou over zijn lot moeten beslissen.
  Emelyan Pugachev besloot langs de Wolga naar Moskou te gaan. Dit pad leek het meest betrouwbaar, en dit is precies hoe Stenka Razin ging.
  Pugachev heeft al meer dan vijftigduizend bonte, maar behoorlijk gevechtsklare troepen met een groot aantal kanonnen, en hij kon verwachten dat hij de troepen van zijn 'vrouw' in delen zou breken.
  Kamyshin ontving, net als de vorige keer, Yemelyan's troepen met vreugde en open armen. Generaal Benedorff probeerde Pugachev bij Saratov te verslaan. Maar de rebellen omsingelden zijn twaalfduizendste korps. Veel soldaten van het leger van Catherine wilden niet vechten. De strijd bleek van korte duur.
  Oliver Twist slaagde erin slechts drie huzaren neer te halen toen de rest zich overgaf. Bovendien is de autoriteit van Suvorov aangetast. Niet iedereen wilde sterven in de strijd tegen de legitieme soeverein.
  En het geloof in Emelyan Pugachev werd sterker en sterker. Saratov opende de poorten weer voor de krijger en verwelkomde Emelyan met kerkklokken en brood en zout.
  Ik heb geen significante troepen bij de hand, veldmaarschalk Panin verliet Penza. De vertraging van troepen in Turkije leidde ertoe dat relatief weinig troepen zich verzetten tegen Pugachev. De rebellen bezetten Samara en Penza zonder slag of stoot. Kleine overheidseenheden werden eenvoudig verpletterd.
  In de buurt van Saransk probeerde graaf Panin te vechten met het 15.000ste korps van de tsaristische troepen. Maar de overmacht van de Pugachevieten was niet langer te stoppen. Ze stortten een echte, ontembare lawine. Petya vocht voor iedereen uit. Suvorov ging opnieuw behendig naar achteren en verbrak de communicatie. Graaf Papin moest vluchten. Maar de Kozakken achtervolgden de veldmaarschalk stevig.
  Pioniersdief Oliver nam persoonlijk deel aan de achtervolging. De jongen had een uitstekende Don-hengst en hij woog zelf minder dan volwassenen, en hij slaagde erin om zich los te maken van de rest van de Kozakken en graaf Panin in te halen met zijn wacht van tien mensen.
  De eerste twee lijfwachten renden schreeuwend en knipperend naar de pionier toe. Oliver Twist hakte er heel behendig een neer door onder de snoek te duiken. En de tweede jongen viel met een sprong neer. De hiel van het kind raakte het voorhoofd zeer nauwkeurig en stevig, waardoor een enorme barbeel werd uitgeschakeld.
  Van de tien bewakers waren er nog maar acht over. Maar hier gingen de twee weer uit elkaar en haastten zich naar Oliver. De jongen ontweek behendig een pistoolschot en raakte de vijand met zijn hoofd in de kin. En de ander sneed heel behendig de borstel af samen met een zwarte leren handschoen.
  Zo werden nog twee spelers verslagen. Oliver Twist zei:
  -Vaardigheid verslaat het aantal, maar helaas niet in de verkiezing!
  Hoe is het in een telrijm: en er zijn er nog zes over. Maar daarom geeft Panin er de voorkeur aan slechts twee ruiters te werpen.
  Pionierdief Oliver Twist gooit met zijn blote voet een dolk naar de vijand. Het is zelfs zonde om zo dichtbij te missen. En toen doorboorde de punt de vijand in de maag. Maar de volgende tegenstander zwaaide te hoog en kreeg zijn hiel precies in de adamsappel van de nek. Oliver twitterde:
  - Meestal heffen vleugelloze hun snavel!
  Diezelfde bleven nog vier strijders over. En dit wordt echt interessant. Hier viel volgens de traditie een ander paar op. Ze rent op de jongen af. Nou, hoe zit het met Oliver Twist op volledige alertheid. Ze schoten allebei met hun pistolen. De jongen lag languit op zijn paarden en de kogels raakten bijna zijn blote, gebruinde rug. Maar hier antwoordt Oliver Twist, brengt een verpletterende slag met zijn elleboog naar de halsslagader. En de scherpe sabel van de jongen raakt een andere tegenstander in het linkeroog.
  Pioniersdief roept geestig uit:
  - Een man zonder geest is als zonder ogen, alleen blindheid is veel hopelozer!
  Nou, nu heeft graaf Panin nog maar twee bewakers over. Maar die hele sterke zijn wel twee meter hoog. Ze stormen op de jongen af, woest zwaaiend met een sabel in elke hand.
  Oliver Twist werpt koeltjes een kleine, lichte dolk met zijn blote tenen. De tip valt in de koffer van de lijfwacht van de veldmaarschalk. Hij schreeuwt en laat zijn sabel vallen. Een virtuoze jongen steekt heel behendig zijn scherpste mes, een boef aan de zijkant.
  En weer zegt de pionierendief:
  - Grote hoogte gaat niet altijd hand in hand met groot talent, maar groot talent leidt altijd tot grote carrièregroei!
  De laatste lijfwacht begint achteruit te lopen van de ongrijpbare jongen. Petya profiteert hiervan en valt aan op een raaklijn. De vijand pareert de aanval en krijgt zijn hiel onder de elleboog van de hand. En het doet pijn, van schrik laat de schurk zijn sabel vallen.
  Pionier-dief zal het schenken, pakt het mes met zijn voet. Trekt, met blote vingers ... De punt komt rechtstreeks in de solar plexus. En dit is al zo'n pijn dat het het bewustzijn kardinaal uitschakelt.
  Dus de laatste, tiende lijfwacht is verslagen. En Oliver Twist bleef alleen achter met graaf Panin. Hij slaagde erin de afstand iets te vergroten en brak weg tijdens het gevecht met de bewakers.
  Maar de dappere pionier-dief, spreidde zich zoveel mogelijk uit om de luchtweerstand te verminderen, en zelfs de pers te buigen, te helpen met de bewegingen van zijn gespierde paard, begon de afstand te verkleinen.
  Veldmaarschalk Panin scheurde de zijkanten van het paard aan flarden met zijn sporen, het bloed druppelde, maar de afstand werd steeds kleiner.
  Oliver Twist grapte zelfs:
  - Als je langer wilt leven, ren dan, als je zo snel mogelijk wilt sterven - ren weg van de vijand!
  Graaf Panin vroeg de jongen smekend:
  - Wil je duizend roebel?
  De pionier dief grinnikte als reactie:
  - Ik hield honderdduizend in mijn handen, die ik me zonder pardon kon toe-eigenen en weigerde ze! De eer van een pionierendief is belangrijker dan goud en diamanten!
  De veldmaarschalk was verrast:
  - Dus je bent ideologisch? Wat zei de pionier?
  De jongen knikte heftig.
  - Ja, een pionier! Alle jongens als voorbeeld!
  Panin probeerde opnieuw Oliver Twist om te kopen:
  - Nou, als je wilt, ik heb je een edelman gemaakt!
  De jongen antwoordde hard:
  - Een pionierdief is nobeler dan een edelman!
  De veldmaarschalk gaf niet op:
  - Dan de graaf!
  Oliver Twist merkte op serieuze toon op:
  - Nou, alleen Ekaterina kan me de titel van graaf geven. U bent niet bevoegd om dit te doen!
  Papin stopte. Hij besefte zelf dat hij te ver was gegaan. En in feite, als de jongen niet liegt, kan hij hem dan echt aanbieden? Als zelfs honderdduizend roebel de jongen niet was verleid? En de bedrieger zal de jongen royaal bedanken voor de gevangenneming van de veldmaarschalk!
  Panin deed nog een laatste poging:
  Wil je dat ik je mijn zoon maak?
  Oliver Twist grinnikte en antwoordde vurig:
  - Waarom heb ik een vader nodig, als mijn thuisland het hele Russische volk is!
  De jongen haalde de veldmaarschalk in en Panin probeerde de jongen met een zwaard te raken. Maar hij bewoog uiterst behendig het scheenbeen van de graaf naar de tempel en sloeg hem dood neer.
  Daarna was het mogelijk, nadat je een trofee op het kruis van je paard had gezet, om de commandant Pugachev te nemen.
  In triomf, ontmoet in Saransk, verhuisde Emelyan naar Nizhny Novgorod. De stad is goed versterkt en er zijn veel troepen in, maar de boeren en Kozakken zijn gehard in veldslagen en hebben de glorie verworven onoverwinnelijk te zijn. Bovendien deed Suvorov een snelle aanval op Kazan. Hij slaagde erin het Kremlin met een klap te veroveren en bevrijdde: Chika, Belobrodov, Padurov en vele andere rebellen die nog niet waren geëxecuteerd.
  En dit is een nobele aanvulling van het leger van Yemelyan. De achterneef van Potemkin werd ook gevangengenomen door Suvorov. Vanwege de wrede houding tegenover de gevangenen werd Potemkin zonder onnodige ceremonies geëxecuteerd.
  Maar graaf Panin had een streng gesprek voor de boeg.
  Emelyan Pugachev, dreigend fronsend, vroeg de veldmaarschalk:
  - Wie denk je dat ik ben?
  Panin klapte met zijn kaken van angst en antwoordde met zichtbare moed:
  - Ik heb de eed afgelegd aan Catherine. En jij, oom, bent een dief en een bedrieger!
  Pugachev onderdrukte zijn woede met een gebruikelijke wilsinspanning en vroeg vriendelijk:
  - En Catherine, die haar man verachtelijk omverwierp en vermoordde, zit ze legaal op de Russische troon?
  Graaf Panin zuchtte diep. Het was een pijnlijk onderwerp. De legitimiteit van de Duitse keizerin op de troon is immers meer dan twijfelachtig. Over het algemeen had Katya behoorlijk gegeseld moeten worden en aan de galg opgehangen voor koningsmoord, dan om zo gekroond te worden.
  Het dienstmeisje zette een zilveren vat met wijn voor de graaf. Pugachev zelf goot de rode vloeistof in de kristallen beker voor de veldmaarschalk.
  Panin dronk de helft leeg, zette de kunstwerken zorgvuldig op de eikenhouten tafel. En merkte stilletjes op:
  - Rusland heeft een competente tsaar nodig...
  Pugachev antwoordde gekscherend:
  We leerden allemaal beetje bij beetje, iets en op de een of andere manier.
  Panin verzachtte een beetje en merkte op:
  - Ik zie dat je geen dom persoon bent. Waarom is Emelyan Ivanovich met zoiets begonnen?
  Pugachev stond op van de tafel. Ik nam een paar stappen en antwoordde:
  - Niet omwille van mijn eigen ijdelheid en ambitie ben ik hieraan begonnen. En omwille van het gepeupel, omwille van hun orthodoxe volk.
  Emelyan Pugachev sprak met passie en overtuigingskracht.
  - Ik heb veel gezien, verdriet in Rusland. Hoe wreed de naakten zijn voor de mensen, hoe ze de meisjes verkrachten en de jongens martelen. Hoe mensen werken, en hun arbeid wordt verslonden. De mensen van Rusland zijn geweldig en tegelijkertijd vernederd. Alsof de vleugels aan een adelaar waren vastgebonden en een tijger in een kerker werd gegooid. En dit vreselijke gekreun is orthodox op de hele aarde. Kinderen vallen als vliegen, zelfs nobele dames hebben last van consumptie, mensen worden gedwongen bij elkaar te kruipen. Hoewel de Here God Zelf gebood: wees vruchtbaar en vermenigvuldig. En ik heb een vraag: waar was toen de kennis toen Adam ploegde en Eva spinde?
  Maar is het mogelijk om een levend persoon, geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God, als slaaf te verkopen? Het is alsof hij een soort dier is!
  Panin zweeg. Hij wist natuurlijk heel goed wat voor soort boeren in Rusland. En dat lijfeigenschap wreed is, en dat er geen gerechtigheid is. En wie rijker is, dat en de rechtbank. Ja, en Panin zelf dacht aan hervormingen, waaronder het beperken van de macht van de landeigenaar over de boeren. En hij bood Catherine hetzelfde aan. Maar de koningin reageerde heel koel op de ideeën om het lot van de boeren te verlichten.
  Het was teveel conservatisme, arrogantie, minachting voor het gewone volk. Blijkbaar de armen, ze hield helemaal geen rekening met mensen. Waarheid speelde soms een liberaal, en gaf geschenken aan wezen. Maar nogmaals, geen van de tsaren verdeelde zoveel staatsboeren in het bezit van de tralies. En niemand heeft zoveel arme mensen tot slaaf gemaakt.
  De tijd van Catherine: de hoogtijdagen van de lijfeigenschap en het hoogtepunt van de uitbuiting van de Russische bevolking.
  Maar aan de andere kant, vertrouw de troon toe aan een boer. Nou, hoe kan zijn goedgeboren ras zoiets verdragen.
  Panin wilde schreeuwen, zoiets als: "Ken je plaats, lijfeigene!" Maar ook de mogelijkheid om kennis te maken met de loop zag er niet aantrekkelijk uit. De stem van gezond verstand riep op: "Bedrieg Emelyan, doe alsof je zijn vriend bent en geef dan een traan"!
  Maar zelfs deze uitweg was in strijd met de nobele ziel van graaf Panin. Over het algemeen verrassend rijk, bleek het einde van de achttiende eeuw op de slimste en meest getalenteerde mensen in Rusland. Andere tijden bleven achterwege. Vooral tijdens het bewind van Nicolaas II. Het was echter gedeeltelijk de schuld, de vorst zelf bleek het te zijn, die generaal Kuropatkin, die niet in staat was tot militaire aangelegenheden, te lang als commandant aanhield.
  Ekaterina had geluk voor de schoten. Hoewel niet altijd. Na Bibikov bleek prins Shcherbatov bijvoorbeeld helemaal geen groot hoofd te zijn.
  En hierdoor kon Emelyan kracht voor zichzelf verzamelen. We moeten hulde brengen aan de aantrekkelijkheid van Pugachev, toen mensen hem ondanks al zijn nederlagen met duizenden, tienduizenden hebben geveld. Ondanks het feit dat de kansen van de rebellen vanaf het begin meer dan twijfelachtig leken.
  Aan de kant van Pugachev, een bende verstokte hoofden, en aan de kant van de keizerin meer dan driehonderdduizend troepen.
  Maar nu zijn de kansen van Emelyan groter geworden. Voor Nizhny Novgorod heeft Pugachev een groot en constant groeiend leger. En graaf Panin kan proberen te vissen in troebel water.
  Wat als de bedrieger slaagt? In dit geval heeft hij Panin een kans om een hervormer te worden onder de nieuwe volkstsaar.
  O, dat was het, dat was het niet!
  De veldmaarschalk zei oordeelkundig:
  - Elk bedrijf moet verstandig worden benaderd. Inclusief de bevrijding van de boerenstand.
  Emelyan Pugachev was het hiermee eens:
  - Ja, het belangrijkste is om geen extra brandhout te breken!
  De graaf zei zacht:
  - Het was niet slecht om de boeren hun vrijheid te geven, maar ... Ze verbranden de landgoederen van de heren, en de edelen zelf worden gedood en opgehangen. Is dit de manier om orde op zaken te stellen in Rusland?!
  De boerenkoning fronste zijn wenkbrauwen. Hij begreep zelf dat de boeren, die de landgoederen in brand staken en de landeigenaren ophingen, verschrikkelijke wetteloosheid creëerden. En het kan in de toekomst nog steeds terugkomen om ons te achtervolgen. Het razende boerenelement, zal het weer op de rails komen? Zullen de boeren belasting betalen aan de toekomstige tsaar?
  Het is waar, dan zullen ze geen boeren meer zijn, maar gelande Kozakken, en zullen ze een gekozen hoofdman over zich hebben. En van de oudsten om samen te komen om de belangrijkste problemen op te lossen, cirkel. Per slot van rekening bracht Emelyan Pugachev het collegium opnieuw tot leven en de onstuimige Suvorov bevrijdde enkele van de voormalige hoofdmannen. En nu zal het nodig zijn om de vrijen in het reine te houden.
  En de boerenkoning zei fronsend:
  - We zullen een dictatuur van het volk hebben! Mensen moeten zelf beseffen wanneer ze een zweep nodig hebben, en wanneer discipline.
  Papin, een beetje gerimpeld, antwoordde:
  - Nou, als we het hebben over het welzijn van de mensen... Pjotr Fedorovich moet voorzichtiger zijn. Opgemerkt moet worden dat Emelyan Pugachev het sluwe spel van de doorgewinterde hoveling uitvond. Maar veldmaarschalk Panin is momenteel veel meer nodig voor de rebellen, zelfs als een onbetrouwbare bondgenoot, dan als een openlijke vijand.
  De boerenkoning stak zijn poot uit en zei:
  - Je zult als een echte rechterhand voor me zijn! Hier is mijn keizerlijke hand!
  En beide sluwe mensen schudden elkaar de hand.
  Nizjni Novgorod had een groot garnizoen en werd versterkt door nieuw aangekomen troepen. Maar er is geen eenheid onder de verdedigers. Veel soldaten, vooral officieren, arriveren ontzet. Onder de mensen was het geloof in de tsaar-vader al versterkt en de overwinningen, verfraaid met volksfantasie, droegen enorm bij aan de populariteit van Pugachev.
  Dus in dit geval is de menigte al aan het haasten, en Emelyan houdt het overeind.
  Meer dan honderdduizendste leger naderde de handelsstad. Anderhalfduizendste brigade onder leiding van kolonel Scorelli kwam naar de vergadering. De strijd was van korte duur. Het grootste deel van de brigade werd gevangengenomen en het hoofd van de kolonel werd afgehakt met een Kozakkensabel.
  Pionier-dief Oliver Twist had even de tijd om met zijn sabel te zwaaien. En hij slaagde erin de ijverige majoor neer te halen. De vijand verslikte zich specifiek en viel onder een gigantisch leger.
  Kort voor de aanval bezocht Emelyan Pugachev het huis van de kooplieden van het eerste gilde van de Rasomakhins. In een groot huis van drie verdiepingen dronk de zelfbenoemde koning dure honderd jaar oude wijn. Besproken met de handelaren de essentie en de zaak. Ze beloofden plechtig dat de lokale militie niet met de rebellen zou vechten. En dat deel van de officieren is klaar om de vader-soeverein te herkennen.
  De Pugacheviten beloofden Nizjni Novgorod te bestormen toen het nog donker was. De winter kwam eraan en we moesten opschieten. Oliver Twist sloeg met zijn blote voeten door de plassen, samen met andere boerenjongens haastte zich naar de aanval.
  De verdedigers waren onvriendelijk, een soort traag vuur. De boerenjongens renden uit alle macht en schonken geen aandacht aan de schoten. En er waren praktisch geen verliezen onder hen.
  Oliver Twist, die zich naar de posities had gehaast, was een van de eersten die de opgehoopte aarden wal betrad. De blote zool van de pionierendief voelde het aangename, kriebelende vlees van de aarde. En de benen zelf vlogen naar de top van de heuvel. De besnorde korporaal viel onder het scherpe sabel van de jongen en zijn grijsharige hoofd rolde naar beneden.
  Oliver Twist riep uit volle borst:
  - De onze zal niet wijken voor de jouwe!
  En zijn sabel sneed de maag van de sergeant open. De boerenjongens vochten wanhopig, gebruikmakend van bijlen, hooivorken en staal. Een dertienjarige jongen wierp heel behendig een lasso. En trok de weldoorvoede kapitein. Hij probeerde weerstand te bieden, maar nog twee jongens klampten zich vast aan het touw en het gezicht van de officier werd blauw van de wurggreep.
  De kooplieden hielden woord en de milities begroetten de aanvallers met kreten:
  - Glorie aan de vader-koning!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Onverschrokken boerenjongens hebben al twee boordbatterijen buitgemaakt. Oliver Twist, die een generaal was, voerde het bevel over het hele korps bestaande uit jeugdige strijders. De jongens kenden geen angst, ze versloegen dapper volwassenen, grotere soldaten dan zijzelf.
  Oliver Twist sloeg de roodharige majoor knock-out met een trap en hij vloog van de borstwering.
  De jongen schreeuwt:
  - Voor het moederland! Voor de kleinzoon van Peter de Grote!
  Talloze rebellen gingen vol vertrouwen aan de slag. Afzonderlijke regimenten, die de hopeloosheid van hun situatie zagen, gaven zich over aan de troepen van de bedrieger. Grote, op twee na grootste Russische stad met veel buitenwijken en een overvloed aan kooplieden. En Emelyan Ivanovich was voorstander van de kooplieden. En ze zijn niet zo ijverig in het verdedigen van de toewijding aan Catherine als de landeigenaren. Velen hebben al in het geheim trouw gezworen aan de nieuwe Soeverein.
  Generaal Benedorff probeert, door een sterke reserve in de strijd in te voeren, een tegenaanval uit te voeren op de Pugachevites. Het wordt heet. Emelyan Ivanovich zelf is gesneden als een epische held. Met elk van zijn slagen zal er zeker iemand vallen. Dus kwamen ze samen met Benedorff. De Duitse generaal zwaait wijd met zijn sabel en wordt met een slagzwaard in de keel geslagen. Dus de leider van de vijand werd gedood - door de koning-vader zelf.
  En de menigte juicht en roept:
  - Glorie aan de ridder-koning!
  De strijd staat in brand. Soldaten jagen met wapens, de meeste officieren ook. Het gerucht deed de ronde dat veldmaarschalk Panin zelf Pjotr Fedorovich als herrezen herkende. En hoe kan men niet buigen voor de kleinzoon van Peter de Grote. En als je kijkt naar hoe Emelyan Pugachev wordt gesneden, kun je meteen zien dat dit het koninklijke, sterke ras van de Romanovs is.
  En Nizhny Novgorod viel na Kazan. En Simbirsk opende de poorten voor de rebellen. Beschouw het grootste deel van de Wolga al onder de heerschappij van de Kozakkenkeizer. En het leger onder bevel van Fedot Katorzhny had Yaik al benaderd. En opnieuw kwamen de Yaik en Iletsk Kozakken in opstand. Hoewel ze, net als kolonel Semenov en generaal Mamsurov, besloten te vechten en tot het laatst toe stand te houden.
  Bij Fedot verzamelden zich onderweg tot vijftienduizend troepen. De Kalmyks en Bashkirs kwamen ook. De sluwe Don ataman omzeilde de stad Yaik, waar generaal Mamsurov met tweeduizend op hem wachtte, en bezette het fort van Sorochinsk zonder slag of stoot. Generaal Mamsurov liet kolonel Semyonov in de stad Yaik achter en haastte zich om de bedriegers neer te halen. Maar het leger van Fedot werd versterkt ten koste van de Kalmyks, Bashkirs, Tataren, en belangrijker nog, de Kozakken waren nog steeds tot het einde, niet gepacificeerd en niet gedood en gecompenseerd.
  Twintigduizend Pugachev's menigte bedekte duizend tweehonderd Mamsurov's soldaten. De strijd was brutaal. De soldaten van generaal Mamsurov, die al ervaring hadden met het bestrijden van de rebellen, vochten wanhopig. Ze wisten dat ze niet zouden worden gespaard. Maar de kozakkenkolonel Fedot had al ervaring met oorlog met de Turken. Hij gebruikte correct de numerieke superioriteit, de mobiliteit van de Bashkir en Tatar cavalerie-eenheden. Die duik, dan de overval, dan de terugtocht. En toen, toen de troepen van generaal Mamsurov uitgeput waren, legde hij zijn detachement een hevige strijd op.
  In close combat, wanneer de formatie door elkaar wordt gehaald en de soldaten vechten in man-tegen-man gevechten, is een man met een bijl en een speer niet langer een slechte jager, maar een praktisch gelijkwaardige tegenstander. Of misschien is een bijl, of een hooivork met een hoorn en een bajonet beter. En een boer kan beter een bijl gebruiken dan een soldaat die de gewoonte van boerenwerk al heeft verloren.
  De strijd veranderde in een genadeloos bloedbad. En slechts een paar soldaten van generaal Mamsurov vonden redding door zich over te geven. Veel werd vergoten in de buurt van Sorochinsky als een fort van bloed.
  Generaal Mamsurov zelf werd gepakt door een Tataarse lasso. Ze hebben de commandant verpest. Fedot Katorzhny, de eerste bandiet aan de Don, stelde niettemin een goede vraag:
  - Herkent u Pjotr Fedorovich als keizer van heel Rusland?
  De generaal antwoordde moedig:
  - Ik herken dieven niet!
  Fedot beval zijn handlangers:
  - In zijn lus! En die officieren die weigerden de eed af te leggen!
  Met de vernietiging van het detachement van Mamsurov ligt het pad naar Orenburg en de stad Yaitsky open. Fedor verdeelde zijn troepen, rationeel gelovend dat hij genoeg kracht had om deze steden te behouden, en zelfs een massa mensen zou doen. De forten verzetten zich zwak. Tatishchev verliet het garnizoen en vluchtte naar Orenburg. En de laffe gouverneur ging liever in een dove verdediging. Zo begon het tweede beleg van Orenburg.
  En het eten bleek niet meer in de stad te worden gekookt dan tijdens de eerste. In de stad Yaitsk trok kolonel Semyonov zich na een korte schermutseling terug in het fort en besloot, net als de vorige keer, het beleg te handhaven. Toegegeven, zijn kansen op hulp waren nu veel kleiner. Het front van de opstand bewoog zich steeds meer richting Moskou.
  Chlopushka, en Beloborodov, vrijgelaten uit de Kazan-gevangenis, trokken met een aanzienlijk leger naar het oosten naar Oefa. Deze bekwame commandanten hadden al ervaring met het veroveren van de Oeral-fabrieken. En Emelyan Pugachev dacht erover om de Oeral en heel Siberië te veroveren. De helft van de fabrieken van de Oeral was al in de buurt van Emelka, en als er grove misrekeningen waren en een mislukte belegering van Orenburg, zelfs eerder, zou men kunnen slagen en met een groot meerkanonnenleger naar Kazan gaan.
  . HOOFDSTUK #11
  De jonge gevangene werd veel opgewekter en gezonder wakker. Nu zijn de wonden en verwondingen veroorzaakt door de wrede martelingen bijna volledig genezen. En je kunt oefeningen doen en eten.
  Toen onderzocht een vrouwelijke arts hem kort en rapporteerde kort:
  - Het oordeel komt eraan! Je bent sterk en we bidden dat je niet wordt geëxecuteerd en naar de mijnen wordt verbannen.
  Oliver antwoordde bedroefd:
  - Het is allemaal in Gods handen. En hij hoopt medelijden te krijgen met het kind!
  Weer wrijft de jongen over de schakels van de ketting. Maar het is duidelijk dat het niet werkt. En wrijft met wilde woede. Tot het uiteindelijk versleten is.
  Alleen zijn is saai.
  En als je eindelijk in slaap gehuld bent, voel je vrijheid en het loslaten van de routine, in nieuwe, ongekende avonturen.
  Het Osa-fort werd het eerste obstakel in de weg van het leger van Khlopushka en Beloborodov. Onderweg groeide hun leger van twee tot tienduizend strijders en vulden hun arsenaal aan op kleine forten. Ooit overtuigde Emelyan Pugachev het garnizoen van het fort om zich zonder slag of stoot over te geven. Maar deze keer kon men er niet op rekenen, dus werd de ondernemende plaatsvervanger van Michelson, luitenant-kolonel Bragugunter, benoemd tot commandant van het fort. Ook onder de ingehuurde Duitsers. En de helft van het garnizoen zijn buitenlandse huurlingen. Het fort moest dus in ieder geval ingenomen worden.
  Beloborodov vond dat Emelyan ook niet altijd gelijk had. Toen ze het fort van de Drie-eenheid innamen, maakten ze een feestmaal met een berg. Maar ze hebben al meer dan tienduizend mensen verzameld, waaronder een groot aantal fabrieksboeren, goed getraind in het bestrijden van handvuurwapens en Bashkir, Kalmyk-paarden, plus gereedschap dat uit de Oeral-fabrieken is gehaald. Verras ze niet Dekolong, ze zouden wel eens kunnen wedijveren met zijn drieduizendste korps.
  Meer dan vierduizend rebellen werden toen gedood en gewond, en meer dan vierduizend werden gevangengenomen.
  Na zo'n nederlaag viel Emelyan Ivanovich een tijdje in een depressie. Maar de mensen gingen nog steeds naar de Pugacheviten, en zelfs de angst voor zware straffen kon hen er niet van weerhouden ernaar te streven zich bij de geliefde vader-koning aan te sluiten.
  Deze opstand is als een schommel, op en neer. Ofwel nederlaag, dan overwinning na nederlaag. Nu zijn Beloborodov en Khlopushka in de klieren en in zware arbeid, dan worden ze opnieuw begunstigd door de tsaar en gepromoveerd tot generaal-majoor. Zo draait het rad van fortuin. En Chika is weer graaf Chernyshev. En sommige leden van de militaire raad keerden terug naar hun plaatsen. In het bijzonder kolonel Padurov.
  Maar sommigen zijn vermoord en je kunt ze niet terugbrengen. Hier stierf bijvoorbeeld de dood van de dappere ataman Gryznov en de rechterhand van Pugachev. Maar de officier Minakov had geen tijd om op te hangen, en hij is weer in de gelederen van de rebellen.
  Chika wilde niet terug naar Oefa en trekt nu samen met de priester naar Moskou.
  Nadat ze een hele berg rot stro hadden opgestapeld en een rookgordijn hadden opgesteld, kropen de Kozakken en boeren van Beloborodogo naar de muur en renden naar de aanval. De boeking was brutaal. En veel mannen stierven. Maar ze braken het fort binnen en doodden de wanhopig vechtende huurlingen. Ze veroverden vijfendertig kanonnen en een grote voorraad buskruit en granaten. Daarna is het pad naar Oefa open.
  En nogmaals, duizenden mensen gaan naar de Pugacheviten, het volksleger groeit. En in Oefa zelf is er geen eenheid. Na gehoord te hebben over de successen van Pugachev, geloofde een deel van de voormalige militie dat dit de echte vader-tsaar was. Bovendien ging de illustere Suvorov, en zelfs de nog bekendere en illustere veldmaarschalk Panin, naar de kant van Pugachev.
  Dus misschien is hij echt de koning. Als de mensen zo naar hem toe rennen, en de steden liggen de een na de ander?
  Er ontstond een geschil en een burgeroorlog ... Oefa was verdeeld in twee delen: aanhangers van Peter de Derde en Catherine. En er waren schietpartijen tussen hen.
  Het leger van Beloborodov en Chlopushka, dat met de steun van de Pugachev-partij tot twintigduizend was gegroeid, bestormde de stad. De gevechten waren hevig, maar de Pugachevites kregen het aantal en de steun van de meeste stadsbewoners. Ufa, waaronder Chika lange tijd had gezeten, werd letterlijk in één keer ingenomen. En samen met haar gevangenneming zwoeren veel rijke Bashkir, Kalmyk, Tataarse ouderen, degenen die nog steeds aarzelden, trouw aan Peter Fedorovich.
  De verovering van de belangrijkste stad Oefa maakte het voor de rebellen mogelijk om de verbindingen en wegen naar Siberië af te snijden en deze regio open te stellen voor de verovering door de Pugacheviten.
  Khlopushka en Beloborodov gingen naar de Oeral-fabrieken en brachten daar de macht van het volk.
  Pugachev, met een leger dat was gegroeid tot honderdvijftigduizend jagers, naderde Ryazan. Daar werd hij opgewacht door het vijfendertigduizendste korps van graaf Tsjernyshev. Het enige serieuze obstakel op weg naar Moskou is dat andere steden en dorpen zich zonder slag of stoot overgeven.
  Ondanks de grote numerieke superioriteit van Jemelyan, werd hij tegengewerkt door ervaren en ervaren troepen in de Turkse oorlog. En de tsaar-priester, meer dan de helft van de troepen zijn ongetrainde boeren met staken en hooivorken, en veel voormalige soldaten zijn niet helemaal betrouwbaar, een bont team met Kozakken en diverse Tataarse volkeren.
  Dus Chernyshev had een kans, al was het maar .... Als het niet voor het genie van Alexander Vasilyevich Suvorov was. De grote commandant viel zo vakkundig aan met een talrijke Pugachev-horde dat hij Chernyshev, de held die Berlijn innam, dwong om volgens zijn eigen regels te vechten. De nomadische cavalerie overspoelde met giftige pijlen van een afstand, als een aanvalsretraite. En de boer met de hoorn daarentegen kwam samen in close-combat in hand-tot-hand-gevechten.
  De strijd, met korte onderbrekingen, duurde bijna twee dagen en eindigde in een verpletterende overwinning voor de Pugachevites. Meer dan twintigduizend gevangenen werden alleen genomen en Ryazan zelf opende de poorten.
  De voormalige favoriet van Catherine, graaf Grigory Orlov, werd haastig aangesteld om het garnizoen van Moskou te leiden.
  Dit is de sterkste en oudste van de vijf broers, die Catherine II bijna door het gangpad sleepte. In dit geval zou tsaar Gregory als eerste verschijnen. Maar nu is de meest illustere graaf in ongenade. De huidige favoriet van Catherine is Vasilchikov en in de toekomst Potemkin. Tenzij de koningin natuurlijk zo'n toekomst heeft. Dat de grote successen van de Pugacheviten in twijfel werden getrokken.
  Maar Grigory Orlov is een dappere en bekwame krijger, en aan wie hij de pacificatie van de opstand kan toevertrouwen, hoe hij ook is. Vooral als veldmaarschalk Panin is veranderd. En de Orlovs zullen tot het einde toe toegewijd zijn aan Catherine.
  Maar hier is nog een vraag: hoe Moskou te vernietigen? Er zijn nog relatief weinig troepen in de eerste hoofdstad, ze zijn niet allemaal teruggekeerd naar Turkije en de bedrieger staat al op de drempel.
  Grigory besloot het garnizoen, evenals het Semenov Guards Regiment, terug te trekken naar het Kremlin. En daar om de verdediging te houden, tot de nadering van hulp. Zarubin Chika ging Tula zonder slag of stoot binnen, waar de wapensmeden en het plaatselijke garnizoen de Pugacheviten met vreugde aanvaardden. En Emelyan Pugachev naar Moskou. De hele stad, behalve het Kremlin, kwam naar buiten om Jemelyan te ontmoeten, en priesters en priesters prezen Pjotr Fedorovich. Enkele duizenden garnizoenssoldaten liepen ook over naar de koning. Het leger van Pugachev groeide.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, kijkend naar het Kremlin, zei:
  - Laten we deze vrucht eten! Laten we een aanval voorbereiden!
  Emelyan Pugachev merkte logisch op:
  - Moskou is het hart ... Maar het hoofd is nog steeds Petersburg. Dat hebben we nodig! Ook al heeft het al gesneeuwd.
  Oliver Twist en de rest van de jongens op blote voeten peddelen vrolijk door de eerste sneeuw. Het viel zelfs iets later uit dan normaal voor Moskou. Blijkbaar, als de jongens bij Peter zijn, zal het al een strenge vorst zijn.
  Welnu, wie had gedacht dat slechts één slag gewonnen door Emelyan Pugachev bij de Salty-bende de loop van de geschiedenis zo dramatisch zou kunnen veranderen. Kort voor de nederlaag, en nu in de Mother See, is slechts één Kremlin niet ingenomen. Maar hij gaat ook nergens heen.
  Maar je kunt het niet uitstellen. We moeten snel naar Peter gaan. En het 200.000ste leger van Pugachev marcheerde naar het noorden.
  In het oosten behaalden de Pugacheviten nieuwe successen. Tsjeljabinsk gaf zich bijna zonder weerstand over. Decolong trok zich terug en klom verder naar Siberië. Veel fabrieken onderwierpen zich ook zonder slag of stoot en ontmoetten de detachementen van de vader van de koning. Kungur weigerde zich over te geven. Maar hij werd meegenomen in een sterke belegering. Veel kleinere steden en lijfeigenen gingen onder de bedrieger door. Speelde een rol en de toegenomen autoriteit van Emelyan Pugachev. Maar individuele fabrieken boden nog steeds hardnekkig verzet tegen de Pugacheviten. Het was echter nog steeds een minderheid.
  Detachementen van de Pugachevieten verhuisden ook naar Tobolsk om sterker te staan in Siberië. De lokale bevolking steunde de koning bijna overal. Zelfs veel garnizoenen zwoeren trouw aan zijn keizerlijke majesteit. En hoe meer overwinningen Emelyan heeft, hoe zwakker hij wordt weerstaan.
  Decolongs lichaam smolt. De soldaten deserteerden elke dag en renden naar de Pugacheviten. Zelfs het klooster, dat eerder heldhaftige standvastigheid had getoond tegen de rebellen, herkende de nieuwe koning-vader. Blijkbaar voelden de monniken op tijd aan, wiens baret, en dat ze niets hebben om voor te sterven.
  En Emelyan Pugachev, bijna zonder weerstand te ondervinden, naderde Peter. Afzonderlijke regimenten, die een paar schoten hadden uitgewisseld met de rebellen, gaven zich over of gingen naar hun kant.
  Een grote menigte onder leiding van Padurov naderde Smolensk. Er brak een handgemeen uit in de stad tussen de aanhangers van Pugachev en het plaatselijke garnizoen. Sommige officieren haastten zich ook om naar Pjotr Fedorovich te gaan. De poorten werden geopend voor de Padurieten en de Pugachevieten worstelden met de overblijfselen van het garnizoen dat loyaal bleef aan Catherine. Kracht breekt kracht, en de rode vlag van de leider van de opstand, Jemelyan Ivanovich, is al boven de westelijke poorten van Rusland uitgekomen. En de opstand overspoelde ook de Poolse landen. De boeren pakten daar ook de hooivork en versloegen de bar en de heren.
  Dus de lokale opstand begon te veranderen in een internationale opstand. De opperbevelhebber van de Russische troepen in Turkije, graaf en veldmaarschalk Rumyantsev, heeft tot dusver een afwachtende positie ingenomen en de rebellen bevolen zich niet bij de strijd aan te sluiten. Toch is het niet goed om leden van je eigen volk te doden. En Rumyantsev respecteerde Suvorov, die naar de kant van Emelyan Pugachev ging. Er was dus niemand om Catherine te redden.
  Kanselier Vorontsov vertelde de koningin het slechte nieuws:
  - Dieven komen naar Peter! Er is niets dat hen tegenhoudt, en het leger van de bedrieger groeit voortdurend, groeit als een sneeuwbal!
  Catherine trok woedend haar wenkbrauwen op en siste:
  - En wat is onze graaf Rumyantsev?
  Kanselier Rumyantsev zuchtte zwaar en gorgelde:
  - Onze graaf Rumyantsev is traag ...
  Catherine riep woedend uit:
  - Verrader! In zijn lus!
  Rumyantsev spreidde verward zijn handen en mompelde:
  - Hij is omringd door wassen die hem persoonlijk zijn toegewijd, en er is geen manier om het te krijgen!
  Catherine werd plotseling bleek en vroeg de kanselier opnieuw:
  - Zijn de dieven ver van St. Petersburg?
  De kanselier antwoordde eerlijk:
  - Ja, tweehonderd mijl of zelfs minder, ze zullen nu het laatste nieuws van de fronten melden!
  Een boodschapper kwam binnen, hij was bleek als een laken, brullend van angst:
  - Novgorod opende de poorten voor de bedrieger!
  Catherine zuchtte diep en mompelde:
  - En Novgorod met de markies.
  Haar toon deed denken aan de laag van Julius Caesar: "And you are a Brutus."
  De kanselier strekte zich onderdanig uit naar voren en zei:
  - Het schip is klaar, majesteit, u kunt vandaag vertrekken naar de grens!
  De keizerin siste boos:
  - En de macht verliezen?
  De kanselier antwoordde met een glimlach:
  - Maar red levens. De dieven zullen de regering toch niet kunnen managen, en jij keert triomfantelijk terug!
  Catherine siste geërgerd:
  - Graaf Panin is bij hen en hij zal de dieven helpen het hoofd te bieden!
  De kanselier stelde een verhelderende vraag:
  "Dus u blijft, Majesteit?"
  Catherine beval in plaats van te antwoorden:
  - Verzamel de andere vier Orlov-broers en de bewakers, en trek alle troepen uit Vyborg en andere landen. We kunnen nog steeds vechten!
  Ook Orenburg, dat de troepen van de bedrieger zes maanden had vastgeketend, wilde zich niet overgeven. Vrijgelaten uit gevangenschap bood Myasnikov, een van de vijf Kozakken die als eersten Pugachev herkenden, aan om onder het fort te graven. Maar het duurde lang. En de afstand om te graven beloofde redelijk te zijn.
  Yaitsky stad met een klein garnizoen, besloot ook om tot het einde door te vechten. Ataman Ovchinnikov deed een inval op Guryev. Het plaatselijke garnizoen gaf zich, net als de vorige keer, zonder slag of stoot over. Zo stonden de Pugachevites stevig op Yaik. Ovchinnikov verzamelde kracht en dreef de kanonnen van Tsaritsyn en bombardeerde het Yaik-fort. Kolonel Semyonov maakte een uitval, nadat hij zeventig doden had verloren, keerde hij terug met een zoute slok.
  Maar terwijl Yaitsk volhield. Maar de hordes rebellen trokken Tobolsk binnen. De gouverneur van Siberië, Chicherin, vluchtte naar het oosten en de hoofdstad legde de eed af aan de koning van de vader. Tegelijkertijd werden de laatste, koppige fabrieken ingediend.
  Fedot Katorzhny had geen haast om Orenburg te bestormen, maar vulde zijn arsenaal aan met gereedschap en voorraden die uit de Oeral kwamen.
  Kozakken, soldaten en kooplieden vluchtten uit de stad zelf. Er gingen geruchten dat de tsaar-vader Moskou had ingenomen en Petersburg naderde. Of dat hij zelf al in St. Petersburg is.
  Ondertussen filmde de hoofdbeul het verhoor van de gevangengenomen jonge vrouw Domka en twee verkenners. Alexei Orlov was zelf aanwezig bij het verhoor.
  Domka zag eruit als vijfentwintig, blond en lang, een boerin.
  Alexei Orlov zei op brutale toon:
  - Wil je spreken?
  Het huis was trots stil. Graaf Alexei was verrast. Waarom heeft een gewone boerin zoveel ambitie. Nee, het Russische volk werd trots vanwege Emelka Pugachev. Smerds begon zichzelf te beschouwen als gelijk aan bars. Maar dat maakt niet uit, hij zal er alles aan doen!
  - Scheur haar kazuifel af!
  De beulen gooien naar het meisje. Ze heeft al maar één simpele boerenjurk aan en haar voeten staan in bastschoenen. Ze verzet zich wanhopig. Martelaars, die haar kleren verscheurden, haar rode borsten ontblootten. Goede boerin, kunstschaatsster. Alexei Orlov kijkt haar met grote belangstelling aan. Het commando volgt:
  - Ik ben haar nu aan het pijnigen.
  De handen van het meisje zijn op haar rug gebonden en er is een haak aan vastgehaakt. Dan heffen ze het op en draaien ze het gewricht van de boerin. Het meisje kreunt en merkt dat ze opgehangen wordt, haar blote voeten van de grond. De beul steekt ze onmiddellijk in het blok en beveiligt ze. Nu kun je ofwel een vuur aansteken, ronde meisjesachtige hakken roosteren, of geselen met een zweep.
  Alexey Orlov zegt arrogant:
  - Vertel eens, dief, wie is onze koning?
  Domka zegt moedig:
  - Pjotr Fedorovich is onze hoop-soeverein!
  Alexei Orlov grijnst en beveelt de beul:
  - Tien zweepslagen met spaargeld.
  Een ervaren kwelgeest slaat een sterke, gespierde van constant fysiek werk, meisjesachtig terug op halve kracht. Zodat de voren zwellen, maar de huid niet barst. Dat doet ook pijn. Het huis is meer dan eens gegeseld en er zijn goed genezen zweepsporen op te zien. Hij weerstond de klappen, geluidloos, zonder kreunen of schreeuwen.
  Alexei vroeg weer dreigend:
  - Dus wie is onze soeverein!
  Domka zegt automatisch:
  - Pjotr Fedorovich de Derde, onze hoop!
  Alexei beveelt boos de beul:
  - Vijf hits op volle kracht!
  De kwelgeest van een groot lichaam zwaait en investeert uit alle macht in een klap. De sterke huid van de boerin barst open en spettert bloed. De beulen slaan zodat de sporen van de zweep elkaar niet kruisen en gelijkmatig over de rug worden verdeeld.
  Het meisje trilt, maar houdt haar geschreeuw in. Ze lijkt haar moed te willen tonen.
  Alexey Orlov herhaalt de vraag opnieuw:
  - Wie is onze koning?
  Domka zegt stoutmoedig:
  - Pjotr Fedorovich, en je bent een klootzak, je zult snel in een strop slingeren!
  Graaf Alexei werd woedend, sprong op en zwaaide met zijn vuist naar de vastgebonden, naakte vrouw. Maar toen veranderde hij van gedachten en zei onheilspellend:
  - Smeer haar hielen in met galgolie. En rol de vuurpot op ... Maar liet hem alleen voorzichtig vallen om hem niet kreupel te maken.
  De beul nam onder zijn vizier:
  - Wij zijn met het concept van uwe hoogheid!
  De graaf pruilde. Hoogheid is een goed compliment, maar majesteit is veel beter. Mooie benen van een boerin. De zool, hoewel grof, maar geen eelt zichtbaar, de vingers zijn gelijk, als een kind, behalve misschien langer, de nagels zijn zorgvuldig geknipt. Waarschijnlijk liep ze, zoals alle boerenvrouwen, blootsvoets tot de vorst, en pas vrij recent, toen het sneeuwde en de Neva bevroor, trok ze bastschoenen aan.
  Alexey hield van vrouwenbenen en zo'n marteling als een vuurpot. De zool is gesmeerd met olie zodat deze niet verbrandt en het vuur wordt op een speciaal berekende afstand geplaatst. Je kunt zo tien minuten of zelfs langer martelen. Alleen kleine blaren zullen schrikken. En herhaal dan de marteling voor meerdere dagen. Een zeer effectieve methode van marteling en pijnlijk.
  Domka fronst zwaar, trekt samen, bijt op haar lip en probeert haar geschreeuw tegen te houden. Maar het lukt haar niet goed en uiteindelijk begint ze te kreunen.
  Alexey Orlov vraagt opnieuw:
  "Nou, herken je keizerin Catherine nu?"
  Door tranen en huilen heen schreeuwde Domka:
  - Onze tsaar Peter Fedorovich en er is geen andere tsaar!
  Alexei riep ongeduldig:
  - Bak, zoals het hoort, en langzaam, en nu gaan we de kale mannen ondervragen!
  De jongens waren blootsvoets en droegen alleen korte broeken. Ze waren al voorbereid op marteling. Ze reden door de sneeuw, waardoor de poten rood werden en als de poten van een gans werden. De beulen gingen meteen aan de slag. Het was noodzakelijk om erachter te komen wie ze had gestuurd, waar de verkenners nog steeds in St. Petersburg waren, en over de plannen van Emelyan Pugachev.
  Zwepen fluiten, jongens worden geslagen en de doema-klerk stelt vragen die op het protocol staan. Ook jongens werden, net als boerenkinderen, meer dan eens gegeseld, en je kunt ze niet met een gewone zweep pakken. Hoofdschuddend en negatief vloekend. Toen griste de beul een gloeiend hete koevoet uit de open haard en begon die op de lichamen aan te brengen.
  Het doet meer pijn dan een zweepslag als ze je heet verbranden. De jongens huilen van de pijn en beginnen onsamenhangend iets te brabbelen. Aan de ene kant willen ze af van onmenselijke martelingen en van een wrede pijnbank. Aan de andere kant, verraad je kameraden niet. Dus de jongens praten onzin en barsten in tranen uit. En het gloeiend hete ijzer steekt ofwel in de borst, ofwel wordt het op de blote hiel aangebracht. Ook roodgloeiende tangen gaan naar de cursus. De beul zoekt de meest gevoelige plekken in de zool op, waardoor een felle ondervraging ontstaat.
  Alexei Orlov grinnikt terwijl hij toekijkt hoe de verkenners worden behandeld. Dan wordt de aandacht gevestigd op het feit dat op Domka's blote zolen de blaren opzwollen en begonnen te barsten. En dit betekent dat de huid van de voeten op het punt staat te verbranden en de gevoeligheid te verliezen!
  'Laat haar met rust, klootzak!' - beval de telling. - Laat het een beetje los.
  Het huis van de vrouw bleek sterk, held. Ze doorstond de martelingen zonder het bewustzijn te verliezen en zonder afstand te doen van haar koningsvader.
  De jongens werden zwaar gemarteld, ze verloren verschillende keren het bewustzijn. Het feit dat ze nog steeds baardloos zijn, maakt de folteraars niet al te veel zorgen - het belangrijkste is om informatie te krijgen. En tieners zijn vaak veel koppiger en hardnekkiger onder martelingen dan volwassenen.
  Natuurlijk hebben ze iets verteld, maar er zitten veel domheden en onzekerheden in hun getuigenis. Maar één ding is duidelijk: Emelyan Pugachev nadert de stad en zijn leger is enorm.
  Maar Catherine's kracht is aanzienlijk. Waaronder vijftienduizend bewakers, vijftienduizend soldaten van andere garnizoenen en nog eens dertigduizend strijders van de adellijke militie. Zestigduizend manschappen, wat niet slecht is voor een goed versterkte stad. Plus de Baltische Vloot en Kronstadt. En het is buitengewoon moeilijk om een belegering te houden in de buurt van St. Petersburg, in de winter en in moerassen. Zodat Emelka nog geteld kan worden.
  Maar aan de kant van Pugachev, Alexander Vasilyevich Suvorov zelf. En nu bereiden de boerenhordes zich voor op een aanval. Suvorov gaf zichzelf een maand om het noorden van Palmyra over te nemen. De troepen van Pugachev, bedekt met hagel, bereiden zich voor.
  Ataman Chika naderde intussen Narva. De stad werd snel genoeg ingenomen, dus het grootste deel van het garnizoen ging naar de kant van de rebellen. Alleen Duitse huurlingen verzetten zich.
  Zonder slag of stoot overgegeven, tsaar Peter Fedorovich Riga en vele andere steden accepterend. Alleen Revel moest worden belegerd. Karela en andere noordelijke steden openden ook de poorten voor de Pugacheviten. Zo bevond Petersburg zich steeds meer in een isolement. Hij was geblokkeerd. Er is ook een splitsing in de vloot. De matrozen kwamen in opstand en de Pugacheviten wonnen op driekwart van het Baltische eskader: ze hingen rode, koninklijke vlaggen uit.
  En Suvorov bereidde een beslissende aanval op Petersburg voor. Bouwde de muren en leidde de boeren op. Hij leerde de vijand mogelijke aanvallen met raketten, voorbereide artillerie.
  Oliver Twist was ook zijn jonge uitloper intensief aan het trainen. De jongen rende blootsvoets over het besneeuwde veld en voelde de kou bijna niet, zoals veel andere onvruchtbare mensen van zijn pionierskorps.
  De jongens leerden schieten met bogen en spitten. Over het algemeen is een boog, gezien hoe zwaar en onnauwkeurig een modern wapen is, een behoorlijk effectief wapen, vooral als je de punt meerlagig maakt, de boogpees verdubbelt of verdrievoudigt en zelfs in gif dompelt.
  En dan gaan de kinderen vechten!
  De aanval is gepland voor de nacht, en de nachten in St. Petersburg zijn lang en donker. Dus dat maakte het allemaal makkelijker.
  De vijand maakte een kleine uitval, stuurde het Preobrazhensky Guards Regiment naar de aanval, maar kwam onmiddellijk onder vuur van talrijke Pugachev-artillerie en vertrok naar huis nadat hij grote schade had opgelopen. Het cavalerieregiment van de huzaren sprong uit de andere kant en hij werd opgewacht door soldaten van het pionierskorps van Oliver Twist.
  De jongens gebruikten een nieuw wapen: verbeterde stroppen met fragmentatiegranaten als vulling, en overladen de vijand met een wolk van pijlen. Oliver zadelde het paard zelfs zelf op en leidde het gevecht. Twee of drie ruiters braken niettemin door het vuur, en de dievenjongen hakte behendig de eerste neer, bracht een afleidingsslag toe met een sabel aan de rechterkant en voegde er vervolgens een mes aan toe aan de linkerkant. Toen haakte de jongen heel behendig een andere huzaar, die hij, nadat hij was overgevlogen, zijn eigen partner met een snoek doorboorde. Toen kwam er een laatste klap met een mes van bovenaf.
  Oliver Twist riep uit:
  - Kracht en behendigheid, zoals man en vrouw: samen - succes, apart - lachen!
  Nog enkele doorbrakende renners werden afgemaakt met schoten van katapulten.
  Oliver Twist sneed nog een majeur af en merkte op:
  - Wie heeft alleen een titel en wie heeft een roeping!
  De huzaren verloren de helft van de compositie en keerden terug. De jongens lachten en floot hem na.
  De datum van de aanval naderde... Maar Oliver Twist hoorde van overlopers dat ze in de Peter en Paul-vesting de verkenner Domka en verschillende verkenners martelden. En hij wilde ze bevrijden. Maar hoe doe je dat als dit fort twintig meter dikke muren heeft en onneembaar is? Hier proberen, een ontsnapping regelen?
  De jongens worden inderdaad wreed gemarteld - ze verbranden ze met een gloeiend heet strijkijzer, geselen ze met zwepen. Ze tillen het op en schudden het. Petya besloot koste wat kost het fort binnen te gaan en een ontsnapping te organiseren. En hij kwam met een volledig Hollywood-idee - om als gevangene in de gevangenis te zitten.
  En het idee moet worden gezegd dat het buitengewoon avontuurlijk en riskant is. Onmiddellijk na de gevangenneming van Oliver Twist besloten ze in de achtervolging om met passie te ondervragen. De pioniersjongen hoopte dat hij zijn celgenoten zou kunnen ontmoeten en de vooruitzichten op ontsnapping zou kunnen bespreken.
  Alexei Orlov was opnieuw aanwezig bij de marteling. Hij kende Oliver Twist niet van gezicht. Voor hem was het gewoon een witharige tiener, met prominente spieren. En hij had moeten worden ondervraagd en uitgezocht waar het verraad verborgen is. Oliver Twist's littekens en sporen van marteling genazen spoorloos, dus Orlov dacht dat deze jongen nog niet met een beul te maken had gehad, wat betekent dat hij relatief gemakkelijk zou barsten.
  De jongen werd op het rek getrokken. Oliver voelde zijn handen achter zich vastgebonden omhoog trekken. Het doet geen pijn aan zijn bewegende gewrichten. Maar je hoeft ook niet de held te spelen. Anders kunnen ze je zo martelen dat je niet de kracht hebt om te ontsnappen. Dus Oliver Twist maakte een schijnkreun.
  De hoofdbeul was echter zeer ervaren. Hij zag meteen hoe sterk de aderen van de jongen waren en ze legden een zwaar blok om zijn voeten dat als handboeien op zijn plaats klikt.
  Oliver Twists schouderspieren spanden zich, zijn aderen tintelden. Ze begonnen hem naar het plafond te tillen. Dit is het soort marteling. Aleksey Orlov, die boos was op de koppigheid van de jongens, beval hem onmiddellijk te martelen, te beginnen met sterke middelen. Hier is hij de graaf. Lang van gestalte, breed in de schouders, ondanks zijn jonge jaren al met een zware buik. Luxe gekleed, met alle bestellingen.
  Oliver Twist wordt, zoals gewoonlijk, volledig naakt gemarteld en de jongen schaamt zich om naakt te hangen in het bijzijn van heren, een dokter, een beul en zijn assistenten, schriftgeleerden en een erewacht. Maar de pionierendief zou zich nog meer schamen als hij wist dat twee dames hem in de gaten hielden: koningin Catherine zelf, en ook het bruidsmeisje Trubetskaya.
  Ekaterina kijkt vanachter een comfortabel scherm en door een verrekijker. Knappe jongen op het rek. En hoe ouder de koningin werd, hoe meer ze van de jongen hield. Zeker als ze gemarteld worden.
  Lange tijd had Catherine niet zo'n opluchting gezien, symmetrisch geplaatste spieren, zoals die van deze jongen. Een echte tiener Apollo. We moeten vragen dat er een standbeeld van hem wordt gemaakt en in olie op het doek wordt gegooid. Een knappe jongen, en nu is zijn mooie gezicht verwrongen van lijden en spatten de tranen uit de blauwe ogen.
  De beul kwam bij zinnen, liet de trommel los en Oliver Twist snelde naar beneden. En vlakbij de vloer spande zich een dik paardentouw. En op de schouders en armen, en zelfs op de rug van de jongen, was het alsof er een rivier van gesmolten lood was gestroomd. Oliver Twist schreeuwde het niet alleen uit omdat de schok van pijn hem de adem benam en de lucht uitschakelde.
  En de beul zwaaide met zijn harige poot en er werden gewichten aan het blok bevestigd. Koud zweet liep over het gebruinde lichaam van de jongen en hij ademde zwaar. Oliver onderdrukte wanhopig zijn uitbarstende kreet, hij probeerde onvermurwbaar en trotse Sovjetpionier te zijn.
  De hoofdbeul stelde een vraag van dienst:
  - Met welk doel werd de dief naar Petersburg gestuurd!
  Oliver Twist antwoordde boos:
  - Dood je idioot!
  Alexey Orlov bestelde:
  - Baai!
  De zwepen vielen op de jongen. Vergeleken met de pijn op het rek die ik zojuist had doorstaan, leken de wimpers iets frivools en niet gevaarlijks. Oliver Twist zweeg. Hij besloot, wat er ook gebeurt, maar hij geeft niet toe.
  Er vloeide bloed uit een gebroken rug. Maar toen hij zag dat de jongen niet reageerde, beval Orlov:
  - Vuur!
  De beul ontstak een vuur onder de blote voeten van de jongen. Vlammen likten Olivers blote hielen. De pijn van de zenuwuiteinden is ondragelijk. Maar de jongen stelde zich voor dat hij over het zand van de Arabische woestijn rende en de horde Tamerlane verdreef. De gedachte aan strijd leidt af van het vuur. En het is niet eng voor hem.
  De beul harkte de hitte onder het rek. Een andere kwelgeest beet met een gloeiend hete tang in de gespierde borst van Oliver Twist. De derde verwarmde de draad en begon op de rug te slaan. Oliver Twist, die een ontwikkelde verbeeldingskracht had, was losgekoppeld van lijden. Hij voelde de aanraking van gloeiend heet ijzer, maar op de een of andere manier gedempt, alsof er hete thee op je droop, en niet roodgloeiend staal.
  Catherine keek dit met wellustig kwijlen aan. Hoe charmant is het, zo'n knappe jongen wordt gemarteld. Het is alleen jammer dat hij niet schreeuwt, hij is zo geduldig. Wel, juiste Prometheus, geen buigzame held.
  Oliver stelt zichzelf en inderdaad de Titans voor in het heetst van de strijd. Vijandelijke messen raken hem, bloed druipt, littekens blijven. Maar de armen en benen zijn in beweging, hakkende, vernietigende vijanden.
  De beul koos een groot stuk ijzer uit de open haard en toen hij het naar het gezicht van de jongen wilde brengen, klonk de stem van Catherine:
  - Niet doen! Zo'n gezicht moet je niet misvormen, het is pure cherubijn!
  Alexei Orlov draaide zich naar het scherm en vroeg verbaasd:
  - Vind je deze jongen leuk naar je zin, moeder?
  De koningin knikte met haar hoofd.
  - Ja! Haal hem van het rek! Wassen en klaar om naar bed te gaan!
  Alexey Orlov knikte gehoorzaam:
  - Ik gehoorzaam uwe majesteit!
  Toen ze het blok in de botten en ligamenten verwijderden, schoten ze ondragelijk van de pijn. Oliver Twist realiseerde zich plotseling dat hij niet met zijn kameraden naar een cel zou worden gestuurd, en hij vroeg de prins in verwarring:
  - Waar ga ik heen?
  Alexei Orlov snoof minachtend:
  - Gelukkig jonge hengst. Moeder Ekaterina heeft je zelf gezien. Je zult leven als een boerenzoon in goud, slaap op goud!
  Oliver reageerde verontwaardigd:
  - Ik kom uit de familie van de Don Kozakken, en geen eenvoudige boer!
  De wonden en brandwonden van de jongens werden ingewreven met alcohol. Ze waren verschrikkelijk. Maar Petya voelde zichzelf, zij het met pijn, maar opgewekt. Het was jammer dat ze hun vrienden niet konden redden. O lot, zijn...
  Dus ik vraag me af wat moeder met hem wil doen? Oliver had al genoeg gehoord van wat mannen en vrouwen onder elkaar gewoonlijk doen, maar hij hoefde het zelf niet te proberen. Hij is echter al een generaal, dus we kunnen aannemen dat hij een volwassene is.
  Bij het aankleden deed Oliver Twist dat niet. De marmeren vloer van het Winterpaleis was aangenaam koude, blote voeten met blaren. Steppen was pijnlijk, maar deze pijn, die alleen irriteert, maar niet kan breken.
  De jongen werd naar een lichte kamer geleid met veel schilderijen en hangende doeken. Een man met twee meisjes rende door de kamer met borstels. De kunstenaar wendde zich tot Oliver Twist en zei beleefd:
  - Je kunt tegen de marmeren zuil leunen, jongeman, en staan terwijl we schetsen.
  Weer naakt poseren? Dit is onaangenaam, maar aan de andere kant zullen ze een portret van je tekenen, als van een nobel persoon. En je lijkt jezelf van lompen naar rijkdom te verheffen.
  De meisjes verspreidden de verf en begonnen olieachtige schetsen op het doek te maken. Oliver Twist stond op en om zichzelf af te leiden van de ondragelijke pijn na de pijniging en de wrede martelingen, huid gescheurd en verbrand van nek tot teen, begon hij na te denken over wat er nu gebeurde op de fronten van de Tweede Wereldoorlog. Ja, tijdelijke botsingen komen soms voor in een droom, en een jongen van de negentiende eeuw kan de twintigste eeuw zien.
  En plotseling zag de jongen dit en wat hij zag beviel hem helemaal niet. Duitse troepen veroverden onmiddellijk Kuibyshev en trokken Uralsk binnen, bezetten Guryev ... Er dreigde penetratie van de hordes van Mainstein in Centraal-Azië. Maar het grootste gevaar heeft zich ontwikkeld in Moskou. De nazi's begonnen eind december 1946, meer bepaald op 25 december met Kerstmis, aan hun volgende aanval op de Sovjet-hoofdstad.
  Oliver Twist zag de beweging van de tank terwijl de spinnenmeisjes erin de toren ronddraaiden. En viel op alles wat beweegt en niet beweegt.
  Frida, Gerda, Charlotte - een vrolijk driemanschap van mensen met getransplanteerd insecten-DNA. En wat je ook zegt, mooie meisjes zijn gewoon de hoogste klasse. In één bikini demonstreren ze hun charmes.
  En de tank, waarin de meisjes rijden in een speciale, piramidale vorm, met kleine rollers die de hele bodem bedekken.
  Gerda vuurde op de Sovjet IS-3 tank. Ze raakte precies de kruising tussen de toren en de romp, kirde van het volkslied van de hooglanders:
  - En in de sterrenhemel en de stilte van de bergen ... Zeegolven en woedend vuur! En in woedend, en in woedend vuur!
  De vrouwelijke krijgers bewogen en vuurden. En de T-34-85 ging in de aanval. Deze tank bleef nog steeds de meest massieve en seriële. Blijkbaar vertraagden de werkzaamheden aan de T-54 merkbaar. Leningrad bevindt zich in een sterke blokkadering en in het oosten heeft de vorst het enthousiasme van de samoerai enigszins afgekoeld.
  De Duitse tank is bewapend met een 88 mm maar 100 EL kanon. Blijkbaar is dit te wijten aan het feit dat de meisjes een grote gevechtsuitrusting willen hebben. En dus maakten ze zichzelf een pluis van groot kaliber.
  Maar de Duitsers weten niet dat Stalin een wapen tegen hen in voorraad heeft: een kamikaze-zweefvliegtuig. Met een laag gewicht van achthonderd kilogram bevat het zweefvliegtuig twee centra met explosieven. En de jongen-piloot onder schot.
  Hij is pionier Vitya, bidt en gaat naar het zweefvliegtuig. Om kleren te sparen gaat het kind de cabine in in dezelfde zwembroek. Er zijn kale voetafdrukken op de vorst van het vrijgemaakte vliegveld. De taak van de jongen is om in de lucht te stijgen en de auto naar een lucht- of landdoel te leiden.
  De meedogenloze dictator besloot met behulp van dergelijke tactieken de overweldigende kwalitatieve superioriteit van de Duitse luchtvaart tegen te gaan. En ze gebruiken jongens als kamikaze puur voor een pragmatisch doel - en ze wegen minder, en de vechters zijn minder waardevol dan volwassenen.
  De jongen klimt in een krappe hut. Dan kijkt hij naar het monster van de Maagd, kruist zich en trapt met zijn blote hiel op het pedaal. Een kamikaze-zweefvliegtuig stijgt met moeite de lucht in. De tactiek is nog nieuw en het is niet duidelijk hoe effectief deze is. Maar het Sovjet-volk is tot alles bereid in het belang van hun eigen leger en land.
  Vitya moet de nieuwste piramidale tank rammen, ondoordringbaar voor Sovjet-antitankkanonnen vanuit alle hoeken: frontaal hellend pantser van 300 mm, achter 250 mm. Het gewicht van de auto is 68 ton en de motor is 1200 pk. Natuurlijk kunnen één zweefvliegtuig en één pionier worden opgeofferd om zo'n monster neer te halen.
  Vitya rent naar de vijand, duikt ... Als er geen insectenmeisjes binnen waren, meer gewone piloten, dan zou de dood op hen wachten. Maar het luchtafweermachinegeweer krabbelt en de planeet explodeert honderd meter van de Duitse machine. De piramidale tank "Battleship" schudt, maar er gebeurt niets ergs mee. Opnieuw raast Mainsteins auto door de Sovjet-vlaktes.
  En de Sovjet-tanks proberen tevergeefs een tegenaanval uit te voeren.
  Gerda brulde:
  - Ik ben super!
  En ze vuurde een projectiel zo af dat het bleek dat drie rode tanks tegelijk werden uitgeschakeld. Om precies te zijn, deze tanks kwamen triviaal in botsing.
  En Charlotte overtrof haar partner en schoot meteen vier tanks neer. kakelde:
  - Ik ben een wolvin en een tijgerin, ik eet Russisch!
  In de ziel van de dode jongen vliegt Viti naar de hemel. Alleen de hemel wacht hem daar, want hij is een pioniersheld.
  Oliver Twist walgt hiervan en wordt afgeleid van het schouwspel van de vernietiging van tanks.
  De jongen is in volledig uniform. Wonden en zweren zijn al begonnen op te drogen en te genezen. Ik wilde gewoon heel graag eten. En hij wordt nog steeds geverfd.
  Oliver Twist vroeg met een glimlach:
  - En dat oppassers geen eten mogen krijgen?
  De kunstenaar keek de lakei vragend aan. Hij klapte in zijn handen. Alsof ze een dergelijk bevel van tevoren verwachtten, werden een gegarneerde gebraden gans, gesneden brood en wijn in een zilveren vat de kamer binnengebracht.
  Oliver wierp zich gretig op het eten. Het leek hem ongewoon smakelijke gans met appels en een gebakken korst. Alleen de botten kraakten. De wijn was zoet en niet aanmatigend, maar na twee grote glazen was Oliver's hoofd luidruchtig. De jongen at de gans in zijn geheel op, liet alleen de botten achter en toonde zijn eigen vraatzucht. Daarna dacht Oliver Twist niet lang na, maar nam het en viel in slaap. En dus aarzelde hij. De jongen werd voorzichtig meegenomen en naar de luxueuze slaapkamer van de keizerin gedragen.
  Dit is het Winterpaleis, alles is dichtbij en dichtbij.
  En Oliver Twist droomde van het phasmogorische en ongewone.
  . HOOFDSTUK #12
  Na het slapen deed Oliver Twist oefeningen en voelde hoeveel beter hij zich voelde. En zijn wonden en blaren zijn bijna verdwenen. De energie keerde terug naar de spieren. Jonge ligamenten herstelden snel zonder pijn van verstuikingen te voelen.
  Toch is het goed om een jongen te zijn - alles geneest zo snel en gemakkelijk. Hier kon de oude man in het algemeen niet herstellen van martelingen op de pijnbank. En het lichaam is jong en fris.
  Des te meer wilde Oliver vrijheid. Hij at pap met melk en vlees, en een paar gedroogde bananen. Daarna at hij een appel.
  Gevolgd door een traditioneel onderzoek door een arts. Ze smeerde het niet eens in met alcohol.
  En een lepel siroop om de immuniteit te versterken. En het is zoet en lekker.
  Toen ging de dokter weg. Het oordeel werd spoedig verwacht. In theorie krijgt Oliver een advocaat toegewezen, maar dit kan voor de show zo zijn.
  Maar er zijn veel mensen die sympathiseren met de jongen, dus een tienjarig kind zal hoogstwaarschijnlijk niet worden geëxecuteerd. Zelfs als hij niet vertelde waar de schat verborgen was. Een meer waarschijnlijke straf is dwangarbeid. Ofwel mijnen of plantages in de zuidelijke kolonies. Aanplantingen zijn natuurlijk beter, maar zelfs daar is het sterftecijfer onder blanke veroordeelden erg hoog, hoewel het klimaat warm is. Maar kinderen overlijden nog minder vaak aan epidemieën dan volwassenen. En er is een kans om over tien jaar vervroegde vrijlating te krijgen en een perceel te huren. En sommige rijken waren zelf veroordeelden.
  Mijnen zijn erger... Ook hoge sterfte. Daar, in smalle gangen en adits, zijn arbeiders van kleine gestalte nodig. Dat wil zeggen, kinderen worden hier vrijwillig naartoe gestuurd. En het sterftecijfer is hoog. Bovendien werken kinderen vaak naakt en blootsvoets, tot op het punt van volledige uitputting. En de dampen zijn giftig. In de mijnen overleefden over het algemeen maar weinig mensen tot het einde van hun ambtstermijn.
  Oliver begreep dat plantages in alle opzichten beter waren dan mijnen. Er zijn tijden op de plantages dat er bijna geen werk is, en veroordeelde kinderen worden zelfs vermaakt of ze voetballen.
  Er is nog hoop op ontsnapping.
  En Oliver wrijft de ene schakel van de ketting van de andere... En leest gebeden...
  En wanneer een droom hem uiteindelijk overvalt, ziet hij zoiets in hem...
  Catharina de Tweede was overdag en een deel van de nacht zo moe dat ze alleen de kracht had om de slapende jongen een paar keer op de ronde te kussen, gewassen, eeltig, onlangs gemarteld, en vervolgens haar hoofd tegen de borst van de pionierdief en snuffel rustig. De transformatie van een kind in een man vond niet plaats. De koningin en de jongen sliepen tot het middaguur. Daarna brachten ze heerlijk eten. Het viel Ekaterina op dat de wonden van de jongen al waren genezen, alsof ze na een paar weken goede zorgen hadden gekregen, en dat de blaren volledig waren verdwenen.
  De koningin vroeg Oliver Twist:
  - Ben jij een tovenaar?
  De jongen, die het eten met eetlust verslond, merkte op:
  - Het geneest beter bij een jonge man dan bij een hond!
  Catherine giechelde en merkte op:
  - Maar zo snel herstellende van de martelingen van de jongens, heb ik nog niet gezien.
  Oliver herinnerde zich waarom hij überhaupt de stad was binnengekomen en vroeg insinuerend:
  - Als je zo aardig bent... Laat mijn maatjes vrij!
  Catherine bloosde helemaal en siste boos:
  - Niet! Het zijn criminelen en zouden geëxecuteerd moeten worden! Ik executeer je als ik je zat ben!
  Oliver werd boos en porde de koningin hard met zijn wijsvinger in de nek. Ze werd slap. En de dief-held siste:
  - Wacht niet teef! Hoeveel mensen heb je gemarteld - oude rotzooi!
  De lakeien renden naar binnen, maar Oliver Twist haalde een scherpe dolk achter Catherines korset vandaan, zette een mes op haar keel en gromde:
  - Nog één stap en ik vermoord de usurpator!
  De bedienden waren in de war en er klonk alarm door het hele paleis. De bewakers begonnen te rennen. De commandant van de Russische troepen in St. Petersburg, graaf Alexei Orlov, verscheen ook.
  Sterke Oliver Twist hield een dolk bij de keel van de keizerin, brulde:
  - Ik beveel om alle gevangenen uit de gevangenissen vrij te laten, anders zal ze niet leven!
  Alexei probeerde te dreigen:
  - Als je haar vermoordt, weet je dan wat we met je zullen doen?
  De dief-held antwoordde vrijmoedig:
  "Je krijgt nog steeds geen vixen uit het graf, en marteling maakt me niet bang!" Dat heb je gisteren zelf gezien!
  Ekaterina, die tot bezinning kwam, knikte:
  - Doe wat deze titaan zegt ... Hoe dan ook, een paar honderd gevangenen, de machtsbalans zal niet worden aangetast!
  Oh Katya wilde leven. En ik wilde heersen. Nu zou ze St. Petersburg graag op een schip verlaten, alleen in de zee bevindt zich een opstandig eskader dat wordt bestuurd door Pugachev. Over het algemeen begreep Catherine dat de oorlog al verloren was. En je moet zorgen voor het behoud van je eigen huid. En de troon... Dan wordt het gedoe om deze weerbarstige en eeuwig ontevreden mensen te managen te veel. Ze heeft enorme rekeningen aan de grens, gemaakt in geval van een staatsgreep.
  Ze kan koninklijk blijven wonen, ergens in Parijs. Trouwens, het klimaat van Parijs is veel milder en aangenamer dan dat van St. Petersburg. Misschien wel de wereld in gaan met Emelyan Pugachev? Deze blauwvoetige Kozak laten proberen het hoofd te bieden aan het rijk? Ze corrigeerde en is de kracht tot in de keel beu!
  Oliver Twist ging met Catherine naar de koets om persoonlijk toezicht te houden op de vrijlating van gevangenen van de kruisen en de Petrus- en Paulusvesting. De jonge krijger zat nu op een wit paard. Hij had een gedachte, maar moest hij niet van het moment profiteren en de keizerin-moeder meenemen naar het kamp van Emelyan Pugachev? Dit betekende het einde van de burgeroorlog en het uiteindelijke succes van de opstand. En de toetreding, in feite, van een nieuwe dynastie, hoewel formeel de Romanovs aan de macht bleven.
  Hoewel er nog steeds een erfgenaam was Paul, en een hele reeks familieleden. Ja, Emelka is vastgelopen, je zegt niets.
  De gevangenen werden uit de kerkers gehaald, kregen kleren, gevoed. De keizerin bleef onder de dreiging van de dood van de wanhopige pionier.
  De magere jongeman Ivan Orlov, de jongste van de gebroeders Orlov, stelde Alexei ten huwelijk.
  - Ja, naar de hel met Katya. We zullen Paul's erfgenaam tot keizer uitroepen, en we zullen de jongen met haar doden!
  Alexei schudde verwoed zijn hoofd.
  Ben je een gekke broer? Ja, Paul haat ons, meer dan Emelyan. Wil je dat we genaaid worden voor koningsmoord?
  De dikke Stepan Orlov stelde voor:
  -Laten we doen alsof we gelaten zijn, en dan het moment aangrijpen en de jongen een klap geven.
  Alexei knikte instemmend.
  - Dus doe het, maar ... Zodat Katyusha er zelfs geen haar vanaf vliegt!
  De spitsneus Eduard Orlova merkte pragmatisch op:
  -Wat moeten we doen? Binnenkort zal Alexander Suvorov de troepen naar de storm leiden, en ons leger smelt. Iedereen verlaat soldaten, en erger nog officieren en zelfs edelen.
  Ivan Orlov suggereerde stoutmoedig:
  - Kan doorbreken naar het noorden. In de richting van Vyborg, en daar is Zweden vlakbij.
  Alexei zuchtte diep en herinnerde eraan:
  -Vyborg heeft de poorten al geopend voor de bedrieger. Hoe dan ook, we dreigen dood te gaan.
  Ivan antwoordde hartstochtelijk:
  - Maar we zullen in ieder geval naar buiten komen, anders slaan ze ons neer als kuikens in een kooi.
  Alexey dacht erover na. Inderdaad, 's nachts proberen door te breken leek de beste uitweg. Het is nauwelijks mogelijk om de enorme stad met een dunner wordend garnizoen te behouden. In dit geval, als je voor een grote doorbraak gaat, zal een deel van het leger verloren gaan, maar er is een kans om alleen op pad te gaan en de strijd vanuit het buitenland voort te zetten. En wat als alternatief kan worden aangeboden. Trek je terug in de Petrus- en Paulusvesting.
  Ze is op een eiland, niet gemakkelijk aan te vallen. Maar het probleem is dat het bijna onmogelijk is om Petropavlovsk te ontvluchten met een behoorlijke belegering. Dus je zult daar lijden totdat je alle benodigdheden hebt opgebruikt. En dan sterf je van de honger. Wat anders te doen? Katya aan een bedrieger geven en op deze manier zijn huid proberen te redden?
  Het pad zag er erg verleidelijk uit. Maar zal Emelyan het leven redden van gevaarlijke individuen als de gebroeders Orlov? Ze wierpen tenslotte Peter de Derde omver en Grigory wurgde zelfs zijn voormalige majesteit met een zakdoek.
  Dus het idee om alles in een doorbraak te stoppen leek te verkiezen boven een ander.
  Er stapten ook een paar scouts uit. Ze liepen wankelend, twee zelfs ondersteund door de armen om niet te vallen. De jongens werden bruut gemarteld, maar ze gedroegen zich fatsoenlijk. Vitya vond de kracht om alleen te lopen, hoewel ze zijn hielen verbrandden met een gloeiend heet strijkijzer. Toen hij Oliver Twist naderde, zei zijn assistent hees:
  - Hij is gemarteld... Verbrand met een gloeiend hete tang. Ik had vijfhonderd wimpers en drie shakes. Alle botten waren op hun plaats geslagen, maar ik heb ze niets verteld!
  Oliver Twist moedigde Vitya aan:
  - Ik weet niets van geneeskrachtige kruiden! Alles geneest beter dan bij een hond... Het belangrijkste is dat je niet gebroken bent!
  Domka was een van de vrijgelatenen. Ondanks de martelingen bleef het meisje mooi. Op blote voeten in een lichte jurk leek het lange meisje de kou niet te voelen. Haar gezicht had een kinderlijke uitdrukking. Ze liep naar Oliver Twist toe, boog voor de luxueus geklede Catherine en zei:
  "Ze hebben mijn hielen vier keer geroosterd ... Maar het is goed, zie je, ik loop!"
  De jongen-generaal troostte het meisje:
  - Wees niet verdrietig, Domka. Tests alleen temperen. Alexey Orlov zal nog steeds huilen op het rek. Betaal voor hun misdaden.
  Domka glansde met haar ogen en vroeg:
  - Geef me de kans om de kata zelf te kwellen.
  Pioniersdief Oliver Twist was in een opperbeste stemming. De vrijgelaten gevangenen werden op sleeën geladen. St. Petersburg is een stad die te groot is om met je voeten en zelfs op blote voeten naar de buitenwijken te stampen.
  Catherine fluisterde tegen Oliver Twist:
  - Wil je dat ik een prins van je maak?
  Pioniersdief grijnsde en vroeg spottend:
  Waarom geen hertog?
  De koningin glimlachte krachtig en vroeg:
  - Wil je hertog worden?
  Oliver Twist grinnikte en vroeg op serieuze toon:
  - Alleen weet ik niet in welk koninkrijk, je krijgt een hertogdom voor me. In Rusland heb je landgenoten, de duivel is nog twee over!
  Catherine realiseerde zich dat ze niets te beloven had. En Vitya, die naast hen op de slee zat, merkte op:
  - Oliver Twist is royaal begiftigd met de koning-vader. Adjudant-generaal van Zijne Majesteit.
  Katya wendde zich tot Vita:
  - Wil je dat ik een veldmaarschalk van je maak?
  De jongen trok als reactie aan Catherine's haar en dreigde:
  - Niet verwennen!
  Alexey Orlov zag dat een reeks sleeën en sleeën op weg waren naar de uitgang. En Catherine is bij hen. Het belangrijkste is dat er niets aan gedaan kan worden. Annuleer het koninklijk bevel niet. Ze kunnen Catherine niet verliezen. Maar als ze nog steeds naar het kamp van een bedrieger rent, komt er helemaal een einde aan. Heel anders kan gebeuren onder keizer Paul.
  Orlov aarzelde... We moeten een beslissende stap zetten, maar Grigory staat niet naast hem. Het is ook erg dat de bewakers ook met verwarring worden geslagen. We moeten dringend onze eigen huid redden.
  En toen nam Alexei Orlov een beslissing: de gevangengenomen Catherine zou tenslotte het leger van de bedrieger afleiden, en in de tussentijd zouden ze, met de bewakers en de milities, de stad uit kunnen glippen. Dus tevergeefs trainde Suvorov troepen voor de aanval. Ze zullen uitbreken en de gebroeders Orlov achterlaten in het veld, moerassen, dichter bij Zweden.
  Alexei beval de herauten:
  - Roep de broers en blaas de bijeenkomst op! Laten we alle kracht verzamelen die we kunnen!
  En Oliver Twist, dolblij dat zijn vrienden vrij waren en de koningin geboeid, zong. De jongens, Domka en de andere vrijgelaten gevangenen pakten het op;
  Oh mijn sterke ketenen van slavernij,
  Waarom was de jongen blootsvoets, hongerig geketend...
  Je worm bevriest een beetje,
  En in gedachten zul je alle afstanden kunnen overbruggen!
  
  Onze wereld is zo'n trieste gevangenis
  De dood regeert erin, overal heerst het lijden...
  We kunnen het licht niet voor de geest halen
  De Heer stuurt beproevingen!
  
  In de steengroeven van het lot van de jongen,
  Een slaaf om een mand met grote stenen te dragen ...
  Hoewel baardloos, maar het haar werd grijs,
  Het leven is tenslotte nog erger dan een kennel!
  
  Maar ik geloof dat de vrije zon zal opkomen
  De cherub zal de menigte van shaitans verstrooien...
  En de Almachtige zal ons een test geven,
  Er zullen gratis schoenen zijn, kaftans!
  
  Maar ik ben nog steeds een lijder en geketend,
  De maag is leeg, en een zweep op de ribben...
  Op de troon is de jongen alleen in dromen,
  Loopt over een netelig, vreselijk donker pad!
  
  Maar ik weet dat God de mensen niet in de steek zal laten,
  We zullen onmiddellijk de hooivork van kwaadaardige heren heffen!
  We zullen de banier van de vaderen waardig zijn,
  Laten we de Soeverein verheerlijken in de glorie van de naam!
  
  Het is mooi om te leven, maar om te sterven,
  We zullen altijd een ridder waardig zijn...
  Laat de boze beer brullen
  De intrige wordt verdraaid door een roofdier met een oplichter!
  
  Maar de vrije geest nam het volk op,
  Ze zullen opstaan om de tegenstander te bestrijden!
  De rijken zullen juist arm worden,
  Die de prins kreeg alleen een zipun met een salaris!
  
  We kunnen een rechtvaardige wereld maken
  Eentje waar iedereen bij betrokken is!
  Per slot van rekening is Christus voor mij een heilig idool,
  Die het vee wist te kruisigen!
  
  Doe de doden herrijzen, ik geloof dat iedereen gegeven is,
  En bouw een stralende nieuwe wereld...
  Om alle films waar te maken
  Zodat de boer niet kreunend opstaat!
  
  Dan zullen we het universum veroveren,
  Laten we paden aanleggen naar de randen van alle sterrenstelsels...
  En ik zal een slimme zoon hebben,
  Als de belichaming van de geest van astronauten!
  Goed nummer en prima kooroptreden. Iedereen zingt oprecht, ook wie geen muzikaal oor heeft, maakt fatsoenlijke en melodieuze klanken. De poorten gaan open en een grote stoet verlaat St. Petersburg. De overwinnaars verlaten de stad met muziek en liederen. En ze zijn heel blij!
  Maar terwijl de stoet vertrok, terwijl de Pugacheviten hen ontmoetten, brak er een bloedige strijd uit aan de andere kant van St. Petersburg. Het leger van Emelyan Pugachev is niet een soort gespuis, maar gesoldeerd door Suvorov-discipline. En de bewakers waarschuwden voor een doorbraak. De bewakers werden beantwoord met geweerschoten en geweervuur.
  Alexander Suvorov voorzag dat als het garnizoen van St. Petersburg wilde uitbreken, het dat in noordelijke richting zou doen, dichter bij de Zweedse grens. Daar zullen ze eerder vertrekken. En de briljante commandant maakte verschillende vallen voor de vijand. En nu worden bijvoorbeeld wolvenkuilen voorbereid voor de cavalerie. Huzaren onder geweervuur probeerden de schansen te overwinnen, en hun paarden vielen massaal in zorgvuldig ontworpen en goed gecamoufleerde vallen.
  Maar hier zijn ze cavaleristen die falen, en anderen springen achter hen aan. Ze vallen ook in verkapte ravijnen of loopgraven die door boeren zijn gegraven.
  Alexei Orlov, die de cavalerie leidde om aan te vallen, viel zelf in een diepe greppel en een scherpe paal doorboorde de zijde van de graaf. En andere kadavers van paarden vielen van bovenaf en verpletterden de graaf.
  Het is erg gallim als je zo'n gewicht op je hebt gestapeld en je ribben zijn gebroken. En je kunt niet ademen of je omdraaien. En het is ook koud, en je handen, gezicht en hele lichaam worden koud.
  Alexei probeert wanhopig te bewegen, maar elke beweging drijft zijn ribben in zijn longen en laat hem bloed spuwen. Een vleesetend roofdier viel in een wolvenkuil en stikt erin, wat uiterst symbolisch is.
  Ivan Orlov slaagde erin over de ravijnen te springen, maar een kogel die vanuit een schans werd afgevuurd, trof hem in de maag. Suvorov zette, net als Peter de Grote, de beste soldaten op in de beschermde forten in Poltava en vuurde dodelijk vuur af.
  En de cavalerie van Don en Kalmyk lagen al in een hinderlaag en nieuwe regimenten haastten zich om te redden.
  Bewakers kwamen uit de poorten van Petersburg. Geselecteerde regimenten, inclusief de persoonlijke bescherming van de keizerin. De strijd laaide heet op. Hier zijn de beste troepen van het rijk, soldaten van maar liefst negentig meter hoog. Ze gaan, alsof ze worden gebruikt, en schenken geen aandacht aan het afvuren van geweren of aan hinderlaagschutters.
  Maar Alexander Suvorov heeft ook een verrassing voor hen voorbereid. Er wordt vooraf een brandbaar mengsel en hars gemorst. De Kalmyks schieten verlichte pijlen en de ruimte laait onmiddellijk op. Geselecteerde, bewakers, die een vreselijke beet hebben gekregen en gevangen zijn onder de rode en oranje vlammen, staan niet op en beginnen zich te verspreiden. En de meest moedige van hen verbranden gewoon levend.
  De doorbraak, waarop zoveel hoop was gevestigd, liep vast. Soldaten van gewone eenheden, evenals enkele bewakers, laten hun wapens vallen en smeken om genade. De milities verspreiden zich ook en het gepeupel van St. Petersburg hief het hoofd op. In de hoofdstad van het rijk is er een rel, duizenden, tienduizenden mensen rennen de straat op en schreeuwen:
  - Glorie aan de koning-vader! Vivat Petr Fedorovich! Moge de kleinzoon van Peter de Grote verheerlijkt worden!
  Stepan Orlov, als de meest voorzichtige van de broers, verstopte zich in een van de muren in een hoge toren. Eduard Orlov, wanhopig schreeuwend, probeerde de soldaten ertoe te brengen met het leger van Pugachev te vechten. Maar het was niet langer zijn dag en tijd. Pugachev zelf en zijn adjudant Oliver Twist gingen in de aanval. En Alexander Suvorov en veldmaarschalk Papin drongen er bij de overlevende bewakers op aan zich zo snel mogelijk over te geven.
  Oliver Twist reed eerst naar Edward. Orlov met puntige neus deed een wanhopige poging om de jongen aan te vallen. De dief-held zwaaide met zijn lichaam en sloeg uit alle macht op het achterhoofd van de graaf. De schedel brokkelde af en Edwards karkas viel in een sneeuwbank. Na zijn dood gooiden de laatste bewakers hun wapens neer.
  En de troepen van Pugachev waren al de opstandige stad binnengegaan.
  Stepan Orlov haastte zich met een klein cavaleriedetachement naar het Peter en Paul-fort. Alleen daar, en zelfs op Kronstadt, was er een kans om het verzet op de een of andere manier te verlengen. Of beter gezegd, zelfs doodsangst.
  Maar Oliver Twist rende met zijn bende op de hielen en haalde Stepans detachement in. Er brak een kortstondig, zij het bloedig gevecht uit. Oliver worstelde met Stepan. Hij hakte een lijfwacht neer, de tweede. En sneed vervolgens de goed gevoede vertegenwoordiger van de familie Orlov af. De zwaargewonde Stepan sprong van het witte paard. Hij viel op zijn knieën en schreeuwde om genade.
  En Oliver beval hem vast te binden en zette zijn snelle beweging naar de Petrus- en Paulusvesting voort. En de mensen begroetten en schreeuwden en ontmoetten de bevrijders uit slavernij.
  .................................
  Oliver Twist werd wakker en deed weer oefeningen en at... Daarna wreef hij over de kraag en werkte tot het donker werd.
  En toen viel hij weer in slaap en zag de voortzetting van de droom.
  Kronstadt en de Petrus- en Paulusvesting gaven zich zonder slag of stoot over. Petersburg kwam onder de controle van de Pugacheviten. Tot dusverre bleef het Kremlin in Moskou onbezet met een sterk garnizoen en het Semenov Guards Regiment, onder het algemene bevel van Grigory Orlov.
  En voorlopig hielden Orenburg en de stad Yaitsky het nog steeds vol. Bijna alle andere steden en dorpen accepteerden de macht van de Russische tsaar. De volgende dag brachten ze echter het nieuws dat er een opstand uitbrak in Orenburg en het leger onder bevel van Fedot Katorzhny de stad in bezit nam.
  Het geheel werd door een duif gebracht en daarom vloog ze maar een paar uur. Dus tot dusver bleven alleen de stad Yaitsky en enkele afgelegen Siberische dorpen onbezet.
  En Emelyan Pugachev had een serieus gesprek met Catherine.
  - Je hebt verloren, moeder, en je moet het toegeven ... - De boerenkoning hield een theatrale pauze en nipte een beetje van een gouden beker met eeuwenoude wijn bezaaid met diamanten en ging verder. - En nu, als je wilt leven, erken dan publiekelijk in mij je wettige echtgenoot Pjotr Fedorovich en ga naar alle vier de richtingen!
  Catherine kon haar vreugde over zo'n voorstel nauwelijks verbergen. Omdat ze wist hoe ze zichzelf moest beheersen, fronste en mompelde de voormalige keizerin:
  - Om mij op zo'n doodzonde publiekelijk te laten liegen?!
  Yemelyan trok dreigend zijn wenkbrauwen op en brulde:
  - Ik heb het niet nodig! Je hebt dit nodig zodat ik een reden heb om zo'n koppige en gevaarlijke teef gratie te verlenen! Als je het niet wilt toegeven, doe het dan niet! We zullen je executeren, maar daarvoor zullen we met een gloeiend hete tang ondervragen waar je je goed verbergt!
  Catherine werd bleek en mompelde:
  'Waag het niet je koningin te martelen!'
  Pugachev fronste en gromde:
  - Zou je me durven martelen? Ik zie in mijn ogen dat ik zou durven! Verwacht dus geen genade van mij!
  Emelyan trok een dolk uit zijn riem en zong:
  - Dus je zult berouw hebben? Erken mij als uw wettige echtgenoot en koning...
  Ekaterina perste zich met moeite naar buiten:
  - Ik zal...
  Pugachev blafte dreigend:
  -Ik kan niet horen!
  De voormalige koningin kreunde en riep luider:
  - Ik zal!
  Emelyan corrigeerde de valse vrouw met een zachte stem:
  - Niet op deze manier! Ik zal uw majesteit nodig hebben!
  - Ik zal uwe majesteit zijn! - flapte Ekaterina eruit en barstte in tranen uit. Ze was nog nooit zo vernederd geweest.
  In aanwezigheid van honderdduizenden mensen bekeerde de keizerin zich en erkende Yemelyan als haar echtgenoot en koning. Hiervoor was ze naakt en publiekelijk geslagen met een zweep, waarna Pugachev de koningin eerlijk aan alle vier de kanten vrijliet. Ekaterina gromde en huilde, schreeuwde dat er geen overeenstemming was over de rekening van de zweep. En ze lieten Ekaterina op blote voeten in één shirt de sneeuw in. En natuurlijk geen hulp in de buurt. Het is pijnlijk om halfnaakt in de kou te sterven en met je rug in een bloederige puinhoop.
  Maar Emelyan Pugachev is een wijze tsaar die ervoor zorgde zijn troon te versterken. De erfgenaam, Pavel, is dus als het ware per ongeluk doodgestoken tijdens de aanslag. Hoewel Chika een vergelijkbare rol kreeg - een zigeunerkozak klaar voor elke gemeenheid omwille van zijn hoofdman.
  Heel Rusland werd in Kozakken veranderd, keuzevrijheid werd ingevoerd en klassenongelijkheid werd geëlimineerd. Het land bleef een autocratische monarchie, maar de tsaar vertrouwde op het wetgevende orgaan van de Grote Kozakkenkring. Het land werd verdeeld onder de boeren, de fabrieken onder de arbeiders, die hun hoofden kozen, het leger werd op vrijwillige basis gevormd. En vrijwilligers waren er altijd in overvloed. De opstanden bestreken het hele grondgebied van Polen en het Russische leger, onder leiding van Soevorov, kwam ter ondersteuning van de boeren.
  Die verwelkomden de nieuwe regering als bevrijders. Toen gingen Oostenrijk en Pruisen de oorlog in met Kozakken Rusland.
  Het Russische leger, geleid door Suvorov, viel de troepen van Frederik II bij Koenigsberg aan en versloeg ze. Koenigsberg gaf zich zonder slag of stoot over. En Suvorov maakte een snelle overgang naar Berlijn.
  Veldmaarschalk Rumyantsev versloeg op zijn beurt de Oostenrijkers. De opstand overspoelde Oostenrijk, het gewone volk verlangde ook naar bevrijding van klassenongelijkheid en de toetreding tot het Rode Rijk van Emelyan Pugachev. In de buurt van Berlijn gaf Frederik de Grote Suvorov de laatste slag, waardoor de Duitsers uiteindelijk werden verslagen en de Pruisische koning zelf werd gevangengenomen. Voor de tweede keer kwamen Russische troepen naar Berlijn en bleven daar.
  En veldmaarschalk Rumyantsev veroverde Wenen en veroverde de Oostenrijkse keizer. Petya nam deel aan veldslagen onder bevel van Suvorov. Zijn pionierskorps handelde zoals altijd effectief en leed een minimum aan verliezen. De jongens kwamen Berlijn binnen in geordende colonnes. Traditioneel marcheerden de jongensstrijders op blote voeten, in korte korte broeken, ongeacht het weer.
  Oliver Twist was blij dat hij eindelijk door Berlijn kon lopen. Wat een genot om met blote hakken Berlijn stof te harken. Hoewel hij begiftigd is met de titel van de Meest Serene Prins, geeft hij er de voorkeur aan zich luchtig te kleden. Ook al is het nog een jongen. Bovendien merkte Oliver Twist tot zijn verbazing dat hij was gestopt met groeien. Toch is dit niet zijn tijd. Zelfs toen hij met Pugachev vocht, voegde hij een paar centimeter toe aan zichzelf, maar nu staat de tijd stil voor de jongen, en zelfs de teennagels en vingernagels zijn gestopt met groeien. En het is geweldig.
  Aan de andere kant flitste de gedachte door het hoofd van de eeuwige pionier dat hij misschien niet oud zal worden? De laatste zou geweldig zijn! Voor ouderdom misvormt mensen op brute wijze. Ze verandert ze in ellendige morieljes. En als je jong bent, is je gezicht niet misvormd door een ruige baard en glad, als een maagd. En je hoeft je niet te scheren!
  Opperbevelhebber zijn en Zijne Doorluchtigheid Prins Oliver Twist droomde er niet meer van, zoals veel jongens van zijn leeftijd, om op te groeien en zich om te draaien. Hij is al gegroeid en ontwikkeld. En hij heeft veel bereikt. De titel van de Meest Serene Prins, veel hoger dan alleen een prinselijke, is immers al op zijn minst een hertog.
  Menshikov had zo'n titel... Emelyan Pugachev geeft de voorkeur aan de jongen, en we kunnen zeggen dat Oliver Twist zijn favoriet is. Oliver Twist voelt zich al helemaal volwassen. Ik kende zelfs de liefde van vrouwen, vooral omdat degenen die met de meest illustere prins willen slapen, en een knappe, nogal lange en breedgeschouderde jongen, minstens een dozijn zijn.
  Oliver Twist zou zich heel gelukkig voelen, maar... Terwijl hij door Berlijn liep, herinnerde de jongen zich, zo'n valse herinnering aan een droom, dat in zijn wereld de Duitsers, al bijna verslagen, aan de rand van Moskou zijn, de Kaukasus veroverden, de Centraal-Azië, en het lijkt zelfs Moskou aan te vallen. In Rusland is de lijfeigenschap afgeschaft, de mensen zijn nog steeds tevreden en betalen zelfs gewillig belasting aan de algemene schatkist. Het geboortecijfer is gestegen, het sterftecijfer daalt, scholen en universiteiten openen, ziekenhuizen worden gebouwd.
  Maar kerkelijke bezittingen zijn aan banden gelegd en alle landen van kloosters en tempels zijn geconfisqueerd. Emelyan was zelf meer geneigd tot de islam, als een goedkopere eenvoudige en begrijpelijke religie, maar uiteraard zonder onnodige lastige beperkingen: op wijn en varkensvlees, maar ook op gebed en ramadan.
  Waarom zou de koning niet zijn eigen religie creëren? En polygamie wordt niet ingevoerd? Is ze koning of niet?
  Na de verovering van Duitsland en Oostenrijk begonnen opstanden in de landen van West-Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Emelyan Pugachev gaf het bevel om alle onderdrukten te helpen. Echt de tweede Trotski. Of Lenin. Maar het is veel gemakkelijker om oorlog te voeren in het Westen: Europa is verdeeld, en het Russische leger is het sterkste en meest geavanceerde, en het staat onder bevel van de briljante commandanten Rumyantsev en Suvorov.
  Natuurlijk zou de oorlog met Turkije veel sneller zijn afgelopen als deze grote commandanten, de hovelingen van de koningin, niet waren tegengehouden. Bovendien was het leger van het Ottomaanse rijk, wat betreft wapens en organisatorisch oogpunt, erg achterlijk en Rusland was geen rivaal.
  Zelfs Elizaveta Petrovna, vechtend met Frederick, bewees dat het Russische leger en het Russische systeem sterker en effectiever zijn dan het Pruisische.
  Relatief rustig in Europa was alleen in Nederland. Dit land heeft een republikeinse regeringsvorm en de mensen zijn min of meer tevreden met hun macht. Maar België is in handen van de Oostenrijkers, en daar brak een rel uit die helemaal niet komisch was.
  De Pugachev-regimenten zijn daar. Het ene na het andere Duitse vorstendom wordt bevrijd. Maar nu zijn de troepen van Suvorov enigszins uiteengevallen en de Franse koning verwacht ze stuk voor stuk te vernietigen. Honderdvijftigduizend troepen, tegen zestigduizend Russische soldaten, waarvan een derde het pionierskorps van Oliver Twist is.
  De jongens zijn deels te voet, deels op kleine ponyachtige paarden, aan het springen en steigeren. Suvorov besluit de Fransen aan te vallen. Hoewel de vijand bijna drie keer zoveel troepen heeft, en de Fransen natuurlijk geen Ottomanen zijn in de strijd.
  Oliver Twist en zijn troepen executeren de verborgen Minerve, maken een gewaagde oversteek en forceren een paar rivierobstakels. Zijn jongensachtige leger spettert stoutmoedig op het herfstwater. Pioniers zijn immers niet bang voor verkoudheid of ziekte. Ze vechten met zelfgemaakte slingers die net zo effectief zijn als granaatwerpers en gebruiken katapulten.
  De nacht in de herfst is lang. Oliver Twist is een van de eersten en schiet schildwachten door te schieten met een katapult. De katapult is niet eenvoudig, maar met een pijl geïmpregneerd met kaliumcyanide. En als het precies in de nek raakt, sterft de vijand zonder geluid of gekreun.
  En dan slaan de speciale pioniers-troepen dapper tenten uit met slapende Franse soldaten. Oliver Twist begon te snijden met een kolonel in een blauw, rijk uniform. Hij sneed zijn keel door met een mes en bedekte zijn mond. Efficiënt en snel. En andere jongens kwamen op tijd en deden alles met verbazingwekkende snelheid en samenhang.
  Er werd laat alarm geslagen en nu al zijn boze jongens niet meer te stoppen. Oliver Twist sneed het beste en zong tegelijkertijd;
  Oh Moederland Groot Rusland,
  De tweekoppige adelaar is sterker dan alle dieren!
  Onze koning is een machtige heldere missie,
  Wat zal de mensen mooier en vriendelijker maken!
  
  We kwamen om een vreemd land te bevrijden,
  De mensen in Parijs kreunen ook zwaar...
  Laten we een prachtig paradijs op aarde bouwen,
  Het is niet nodig om gemorst snot uit te smeren!
  
  We zullen het communisme zo maken voor iedereen,
  Wat zal stralen op de planeet...
  En het kwaadaardige fascisme zal worden vernietigd,
  De landeigenaar is de Führer, hoe vreemd is het!
  
  In het vaderland helderder dan de zonnekoepel,
  Kerken schitteren, gouden Orthodox!
  Wij zijn voor Stalin met gejuich,
  Moge het grote pad het meest glorieuze zijn!
  
  Laten we de grootsheid van kerken herstellen,
  Christus' broer, de jongere briljante Lenin...
  In de banier van dochters en zonen,
  Tot eer van alle vorige generaties!
  
  Suvorov beval de pioniers -
  Vecht voor het Kozakkenmoederland...
  We zullen niet in de wenkbrauw slaan, maar in het oog,
  We hebben een machtige granaatwerper in de knapzak!
  
  Ik geloof dat de Sovjet-soldaat zal winnen
  Het wereldwijde pad naar de onsterfelijkheid van het communisme!
  Hef een baanbrekend sterk schild op,
  Op zal het grote kapitalisme liggen!
  
  Lieve Heer zal naar Mars leiden,
  Tarwevelden zullen op Venus zijn...
  En alles zal gebeuren in de hoogste klasse,
  Ook al hebben we het allemaal niet gehaald!
  
  Hier wordt het hele universum geregeerd door het communisme,
  Opgestaan door de wetenschap: wie viel en stierf!
  Voor deze ridder moedig strijd,
  Nakomelingen zullen heren en rechters zijn!
  Nadat ze een heel Frans korps hadden verslagen en uitgeschakeld, haastten de jongens zich om de vijand verder uit te roeien. Bovendien komen de Suvorovieten podnaperli van de andere kant. En de Fransen begonnen in paniek te raken. De hoofdbatterijen werden brutaal veroverd door de pioniers, die de hoogste klasse lieten zien van het gebruik van slingergranaatwerpers. En de jongens lieten zien dat ze cooler zullen zijn dan volwassenen.
  Oliver Twist hoe te zingen, hoewel niet zijn eigen, maar degene die ze zongen, zijnde de pioniers van de Tweede Wereldoorlog;
  Suvorov leerde vooruit te kijken ..
  En als je opstaat, sta dan dood!
  Ook Vitya zal uit volle borst zingen;
  Suvorov broers, een voorbeeld voor ons!
  Hij raakte niet verdwaald in een moeilijk uur!
  En alle kinderen die de Fransen verpletteren terwijl ze uitdelen:
  - Suvorov gaf les in onstuimige veldslagen,
  Houd de Russische vlag in glorie!
  Hier gooiden de jongens nitroglycerine uit stroppen naar de Franse cavalerie. Duizenden ruiters waren in de war en gebroken, en hoeveel paarden waren gebogen. En de kinderen zingen;
  Vader en broer Suvorov waren,
  Rusk deelde de laatste met een jager!
  En dus flitste ik vijf batterijen en ging weer verder;
  - Suvorov in de glorie van het land is het lot,
  Gesmede overwinning, sloeg de vijand!
  En het blote voeten, pioniersleger van de Fransen reed weg. Ze haastten zich zonder rust naar Parijs zelf. En Frankrijk zuchtte vrijuit. Het Franse volk verenigde zich in één gezin met het Russische volk en als gevolg daarvan breidde het gezin zich uit.
  In Spanje was er niet eens een leger dat waardig verzet kon bieden aan de Russen. Een rode vlag boven Madrid, Lissabon lanceerde ook Kozakkenregimenten. En nieuwe democratische orkanen verspreidden zich over Europa. De Kozakken begonnen hun kringen te verzamelen en atamans te kiezen, onder de algemene eed van de Russische tsaar Peter de Derde. Hier zijn de opstanden in Zweden.
  De Russische regimenten rukten op om te helpen, om de mensen niet te laten bloeden. En Zweden werd een Russische, vrije Kozakkenvolost. Europa wierp de boeien van de slavernij af en werd vrij. Zodat harmonie en rust regeerden, werd een enkele staat gevormd. Er zijn geen grenzen in Europa, geen aparte legers, geen douane. Al hun problemen worden samen opgelost en doen iets gemeenschappelijks. En ook in Rusland - er is lokaal zelfbestuur en een enkel imperium en een door het volk gekozen parlement. Er worden scholen gebouwd.
  Zoals Emelyan Pugachev graag zei: wie een jaar nadenkt, plant rogge. Wie is tien jaar oude boom. En wie eeuwenlang - hij heeft scholen geplant!
  Wie heeft niet het licht van kennis,
  Beschadigd en geestelijk zwak!
  Nightmare demon bezit-
  Geen man, maar een ellendige slaaf!
  
  Maar we zullen de fakkel van kennis aansteken,
  Laat de wetenschappers nadenken!
  Het menselijk ras zal niet in verdriet zijn,
  Onze man om naar boven te streven!
  Europa is verenigd, maar dat is niet genoeg. Russische troepen gaan naar Afrika. Volgende oorlog met Turkije. Het Kozakkenleger is enorm, goed bewapend en wordt geleid door Suvorov. Ze vecht zeer succesvol met de Ottomanen. Istanbul viel binnen een paar maanden. Maar dit is nog niet genoeg. Russische troepen trekken verder naar het zuiden.
  Vitya en Oliver lopen samen. Woestijnzand onder de blote voeten van onverschrokken jongens. En plotseling geeft Vitya eerlijk toe:
  - Het spijt me Oliver Twist, maar... Ik ben ook een WO II-hit!
  Oliver knikte instemmend.
  "Dat dacht ik ook!?"
  Vitya was niet verrast en gooide zelfs zand naar de hagedis:
  - En niet verrast! Jij bent ook nog een jongen!
  Oliver Twist knikte verdrietig.
  - Ja, ik verblijf al vijf jaar op één plek, net als in andere dingen. Jij en ik zijn als ingeblikte mummies in alcohol geworden. Geen ziekte, geen littekens, alles is hetzelfde...
  Vitja antwoordde:
  - Mijn wonden genezen iets langzamer dan de jouwe, maar er zijn echt geen sporen meer. Qua uiterlijk hebben we ... Ongeveer veertien! Je moet even oud zijn geweest toen je hier binnenviel?
  Oliver Twist gaf eerlijk toe;
  - Niet! Ik was pas elf! Maar ik groeide wat meer op, en bleef toen op zijn plaats ... Maar het is gewoon vreemd, het haar op mijn hoofd, hoewel niet snel, groeit nog steeds, en mijn nagels zijn volledig gestopt.
  Victor merkte met een trotse glimlach op:
  - Maar dat heb ik, maar er is een uitgeslagen tand gegroeid. En nu ben ik helemaal niet gechipt!
  Oliver Twist gooide met zijn blote vingers een kiezelsteen naar de schorpioen. Het beest werd geraakt en in tweeën gesneden. De jongen merkte op:
  We kunnen zelfs onsterfelijk zijn!
  Vitya zei met timide hoop:
  - Dus het is geweldig. Laten we naar andere werelden gaan! Welnu, wat is het leven voor ons, zonder strijd en vluchten.
  Heet zand is niet bang voor eeuwige jongens. Maar verveling is erger.
  Maar er was gewoon ruzie. De Mujahideen verklaarden de jihad, de strijd ontvouwde zich met hernieuwde kracht. Maar de Kozakken jaagden op bandieten en versterkten geleidelijk hun orde. Maar guerrillaoorlogvoering vertraagde de beweging naar Afrika. Geleidelijk groeide de gelaagdheid in het rijk van Emelyan. Kooplieden werden rijk, de armen verschenen. Tsaar Pugachev probeerde dit te bestrijden door hoge, progressieve belastingen op te leggen.
  Tegelijkertijd is een cursus gevolgd voor externe expansie. De Kozakken veroverden Iran tijdens een korte oorlog en trokken India binnen. Verder werd in de nieuw veroverde landen de democratische en tegelijkertijd monarchale orde versterkt. Er waren ook partizanenaanvallen. Tegelijkertijd ontwikkelde de wetenschap zich. De eerste spoorlijn van St. Petersburg naar Krasnoye Selo werd gebouwd. En er werd een tak tussen Moskou en St. Petersburg gebouwd.
  Het rijk werd sterker en daarmee groeide het despotisme van tsaar Peter de Derde. Toegegeven, er was geen sprake van herstel van de lijfeigenschap, het kapitalisme was zich actief aan het ontwikkelen. Er brak ook een oorlog uit met China... Suvorov versloeg ook de Chinese hordes... Maar tot nu toe heeft hij alleen Tibet en Mongolië geannexeerd. Het land was bezig met interne transformaties en de vertering van de nieuw geannexeerde gronden. En ze was niet meer toe aan uitbreiding.
  Vijftien jaar zijn verstreken sinds de verhuizing. Vitya en Oliver Twist bleven uiterlijk tieners die eruit zagen alsof ze veertien jaar oud waren, maar mentaal zijn ze al behoorlijk volwassen, met een adellijke titel. En ze willen heel graag terug...
  Integendeel, de jongens zijn hun vroegere, militaire wereld al begonnen te vergeten, maar plotseling, in een droom, zagen ze in al hun helderheid de voortzetting van het bloedbad van de tweede wereld.
  . HOOFDSTUK #13
  De jonge gevangene werd wakker. En weer zag ik dat er gevangenismuren waren en een eenzame cel eromheen. Maar deze dag was speciaal. Eerst werd Oliver naar een aparte kamer gebracht waar hij grondig werd gewassen. Vervolgens schoren ze een kleine borstel van opnieuw gegroeid blond haar af.
  Hij werd opnieuw onderzocht door een vrouw en een mannelijke arts en zij kwamen tot de conclusie dat de jongen volkomen gezond was.
  En uiteindelijk deelden ze een paar ruige, twee maten grote schoenen uit. Blijkbaar stopte zelfs de jongen niet op blote voeten naar de rechtbank te gaan. Zodat ze niet wegvlogen, moest ik papier leggen.
  Het weer was warm en Oliver, die gewend was op blote voeten te lopen, voelde zich niet op zijn gemak.
  Hij werd geboeid en naar de rechtbank gebracht. Oliver werd zelfs een beetje beter tijdens zijn gevangenschap. Dankzij de zorg van meelevende vrouwen voedden ze hem goed. En je loopt er niet echt, hoewel Oliver elke dag oefeningen deed.
  Twists babygezicht was rond, zijn hoofd kaalgeschoren. En gestreepte pyjama's, ruige schoenen en handboeien.
  De jongen leek niet gevaarlijk, maar veroorzaakte ook geen medelijden. Oliver zag er kalm en sterk uit.
  De rechter keek hem aan... Aan de ene kant de officier van justitie en aan de andere kant een vrouwelijke advocaat. Ze nam meestal deel aan de jeugdrechtbank. Gedrukt op medelijden, maar het proces sleepte niet voort.
  Oliver hield niet van de manier waarop de rechter eruitzag. Hij was niet boos, maar er was een rilling in hem. En hoe dan ook, het feit dat de beklaagde een kind is, zal hem waarschijnlijk niet verzachten.
  De officier van justitie had echter een vliegerneus en keek boos. De vrouwelijke advocaat daarentegen zag er jonger uit dan haar jaren en zag eruit als een engel met blond, enigszins gelig haar. Haar gezicht was onschuldig. Maar niet al te slim.
  Ze probeerden de rechtbank niet te slepen vanwege de jongen. Eerst las de officier van justitie een lange beschuldiging voor. Olivier's zonden op een rijtje. En zelfs het feit dat hij weinig eten had in het werkhuis, en de ontsnapping van de begrafenisondernemer, en de manier waarop hij samenwerkte met dieven en door bedrog uit de kindergevangenis ontsnapte. Ook vermeldde hij zijn talrijke diefstallen in korte tijd en invallen op huizen. Hij herinnerde eraan dat de jeugdige delinquent helemaal geen berouw had en niet gaf waar het van respectabele burgers gestolen goed verborgen was. En dat de jongen ondanks zijn jonge leeftijd hopeloos verwend is en zijn leven moet verlaten, hij zal zeker een moord plegen of iets ergers.
  Kortom, de officier van justitie eiste de doodstraf.
  Toen sprak een vrouwelijke advocaat. Ze schilderde nogal welsprekend en levendig het lijden van de ongelukkige wees Oliver Twist. En ze herinnerde hem eraan dat hij nog geen elf was en dat de jongen in de kindergevangenis veel las en vurig bad. En zijn verlangen was alleen om te overleven en goed te doen.
  De rechter luisterde onbewogen naar beide kanten.
  Daarna gaf hij het woord aan Oliver.
  De jongen zei met een zucht dat hij zijn misdaden erkent en oprecht berouw heeft en de rechtbank om clementie vraagt.
  De rechter antwoordde:
  - Kunt u de exacte plaats aangeven waar u de voorraad verstopte?
  Oliver beefde en antwoordde met een zucht:
  - Ik heb hiervoor geen drie martelingen doorstaan!
  De rechter antwoordde somber:
  - Dat is zijn berouw waard! Hij is een onverbeterlijke crimineel!
  En plechtig aangekondigd:
  - Ondanks de jonge leeftijd van de beklaagde vind ik geen verzachtende omstandigheid en veroordeel ik hem voor talloze inbraken tot de dood door ophanging! Naast het ontsnappen uit een kindergevangenis krijgt hij een extra straf: drie geseling totdat hij zijn verstand verliest met een zweep. En volg dit!
  Oliver beefde, werd bleek, maar wist zijn tranen in te houden. Hij werd uit de zaal gehaald en teruggeleid.
  Dit keer in de dodencel. Daar deden ze de jongen zowel aan zijn handen als aan zijn voeten boeien en ketenden hem met een ketting om zijn nek. In plaats van een bed was er alleen een stapel stro, al behoorlijk verrot. En eten kreeg Oliver alleen oudbakken brood en een bak water.
  De blote voeten van de jongen waren opgetrokken, zijn schoenen werden van hem afgenomen en hij viel gehurkt in slaap. Verderop was alleen een pak slaag... En een strop.
  Maar er gebeurde iets interessants...
  Elke piraat heeft het wel eens moeilijk. Hier en bij de beroemde James Cook verschuilde de zon van het geluk zich achter de wolken. Een recente overval op de Spaanse vloot eindigde in het verlies van een schip, en het andere was zo beschadigd dat de kapitein het moest achterlaten voor reparaties aan de dokken. Een ander probleem was de dreiging van de piratenheer Dukakis. Deze gemene kerel zwoer dat hij James' keel zou doorsnijden. En nu zijn zijn kansen om dat te doen enorm toegenomen. De meeste bemanningsleden van het gezonken schip en de matrozen van het beschadigde schip gingen naar de sloep.
  Deze kleine trog bleek vol te zitten met zeerovers. Van lange ongewassen lichamen was er een zware geur, veel piraten sliepen direct op het dek. Bijzonder gemeen waren de vierarmige proefpersonen met berenkoppen. Toegegeven, ze vochten goed, maar ze roken zo sterk dat hun stank de neusgaten verstopte.
  James gaf de opdracht om het schip grondig schoon te maken en een duik te nemen in de baai. Daarna werd het meteen makkelijker om te ademen en vertrok de sloep vanaf de kust. Meeuwen vlogen over het schip, schuimend water spatte op. De drievoudige zon verlichtte het pad en. James Cook was, hoewel een voormalige, maar een edelman en hij hield pathologisch niet van vuil. Deze kerel was echter een wrede schurk en een schurk. Gekleed in een zwart hemdje, in dezelfde zwarte pruik met schouderlange krullen, leek hij een onheilspellende raaf. Het kanten zilveren schuim van gezwollen manchetten en de franje met een grote diamant gaven zijn figuur een aristocratische glans. Zijn donkere, puntige, gladgeschoren gezicht was streng. Zijn blauwe ogen straalden met een stalen glans, zijn blik drong door. Talloze piraten waren bang voor hem, ze volgden gehoorzaam bevelen op en haastten zich langs een relatief kleine sloep.
  - Luitenant Barsaro. - Riep de leider van de overvallers. - Wat staat er aan de horizon?
  Barsaro - enorm, harig, woest, in een ruw shirt en leren broek - opgeblazen. Zijn bloemrijke zakdoek was eraf gevallen en onthulde een kort afgesneden hoofd.
  - Het is in orde, kapitein.
  Een wild gebrul volgde als reactie:
  - En je zegt het zo rustig. Ik zweer bij donder en bliksem, als we aan het eind van de dag geen prooi hebben, hang ik iemand aan het juk. Per lot.
  De kapitein had eerder aanvallen van hypochondrie gehad, dus de kapers werden nerveus. Het uitbreken van hun activiteit was echter van korte duur.
  Drie heldere schijven brachten me in een halve slaap. Na een tijdje doezelden de meeste piraten op het dek in.
  James Cook ijsbeerde zenuwachtig over de stevige eiken planken en schopte de gapende of al te slaperige matrozen weg met zijn voeten. Het team mompelde loom. Niet zonder reden vreesde de kapitein een rel. Een hongerige piraat is tenslotte als een wolf. Zelfs een goedgevoede rover is onbetrouwbaar, en met een lege maag is hij helemaal klaar om zijn hand af te bijten. Luitenant Barsaro volgde hem en keek hem woedend aan. De meeste piraten waren mensen, andere sterrenstelsels verzamelden zich in afzonderlijke bendes en werden in de regel gekenmerkt door buitensporige wreedheid.
  Een luide stem onderbrak zijn gedachten.
  "Vandaag, denk ik, zal een glorieuze strijd zijn.
  De kapitein herkende de stem en draaide zich om. Een blonde, knappe jongen in een pak met stroken en stippen sprak deze woorden. James ontdooide onmiddellijk. Hij herinnerde zich hoe deze kajuitjongen onlangs aan boord was gekomen.
  Het was in de haven waar ze landden met een beschadigd schip. De piraten werden, zoals gebruikelijk aan de kust, dronken en stortten zich in een rel. Toen benaderde deze vreemde jongen hem en vroeg brutaal om een scheepsjongen in een piratenteam. Misschien zou James onder andere omstandigheden de puppy gewoon met een zwaard hebben doorboord. Maar toen de jongen de deur binnenkwam, probeerde een grote zeerover hem te grijpen en, nadat hij een voet in de nek had gekregen, viel hij in een knock-out. Het maakte indruk.
  - Wil je scheepsjongen worden? - zei de kapitein. Wij piraten hebben geen scheepsjongen nodig. Ik kan je beschouwen als een eenvoudige zeeman, maar hiervoor moet je de test doorstaan.
  De jongen Oliver Twist stampte met zijn blote voet en antwoordde zelfverzekerd:
  - Ik ben klaar voor elke uitdaging.
  - Versla dan Lange Beer. James wees naar de vierarmige luitenant Makuhoto. De kapitein hield niet van deze freak, die duidelijk macht van hem wilde stelen. Lange Beer, vuil vloekend, bereid om te vechten. In elk van zijn handen is een zwaard. Toen trok de jongen zijn mes, fonkelend in het kaarslicht. De kapitein klapte in zijn handen.
  - Begonnen!
  De jongen was, zoals hij verwachtte, erg handig. Met zijn zwaard pareerde hij vier slagen tegelijk, en twee messen van de vijand werden neergeslagen. Uitvallend doorboorde hij Makuhoto's harige borst. Bloed spatte, de zeerover werd woedend en viel opnieuw aan met een wild gebrul. De jongen dook onder zijn arm en hakte zijn hoofd af, het dier zakte in elkaar op het dek.
  De kapitein floot van plezier.
  - Dit is een vechter. De beste van mijn jongens. - De nieuwkomer bleek uiterst handig en snel van begrip. En zijn zwaard leek een wonder van vechtsporten te zijn. Eerst vroeg hij zich af of er een kale man uit de onderwereld naar hem toe was gekomen. Maar toen liet hij die gedachte varen. Zijn de bewoners van de onderwereld in staat contactwapens te bezitten?
  De kapitein vroeg met een glimlach:
  - Hoe heet je, schat?
  -Oliver Twist. En ik ben geen baby. De ogen van de jongen fonkelden trots. Hoewel Oliver Twist nog maar tien jaar oud was, zag hij er in zijn slaap uit als veertien en had hij nogal brede schouders. De leider van de piraten voelde een kinderlijke kracht in hem.
  De jongen piepte:
  - Dus er komt een gevecht?
  Ja, en erg heet.
  Misschien heeft de klootzak gelijk. Dit valt in ieder geval samen met zijn verlangens. Ik wil bloed en goud.
  - Jung, klim op het observatiedek, je informeert ons over het gevaar.
  Oliver Twist knikte en klom met de snelheid van een kat de touwen op. Nog geen vijf minuten later riep de jongen:
  - Rechts van het bord, in de richting van het zuidoosten, vaart een groot schip!
  De piraten sprongen op van hun stoelen, James Cook haalde een telescoop tevoorschijn. Op het punt waar de naakte man wees, waren inderdaad de masten van een imposant schip zichtbaar. Blijkbaar was het een slagschip van regeringstroepen. Op dit enorme schip merkten ze hen ook op, dus veranderden ze van koers, op zoek naar toenadering.
  De beweging van het formidabele viermastschip was angstaanjagend. De filibuster-kapitein gaf het bevel om zeilen toe te voegen en terug te gaan. Hij had niet de minste kans om zich staande te houden tegen de reus met honderd kanonnen. Hoewel de piraten alle zeilen hadden gezet, was het niet mogelijk om te vertrekken. De snelheid van de vijand was veel hoger. Het lijkt erop dat de reus uitstekende eigenschappen had.
  James Cook raakte in paniek en zijn nervositeit sloeg over op Oliver Twist.
  - De verdomde scheepsjongen voorspelde dat er een hevig gevecht zou komen. En nu broeit de strijd, en zonder succes voor ons. Haal hem van de mast en hang hem op. Maar nee, om te beginnen, giet de wimpers erin.
  Piraten klommen vrolijk omhoog om de instructies van de "baas" uit te voeren. De jongen verzette zich wanhopig en wist er zelfs twee overboord te gooien, maar hij werd toch op het dek gesleept. Daar stond een voltijdse beul te wachten met een zware zevenstaartige zweep in zijn handen. Nadat ze zijn hemd hadden uitgetrokken, bonden ze de jongen Oliver vast aan de bank, waar matrozen gewoonlijk werden gegeseld. James wilde, was om de folteraar te bevelen de geest uit de jongen te slaan, maar hij veranderde van gedachten.
  - Binnenkort zullen we een strijd voeren, niet om het leven, maar om de dood. Een extra zwaard kan geen kwaad.
  Een dreunend schot onderbrak zijn woorden. Een van de boegkanonnen van het slagschip werd afgevuurd. De kern vloog over het schip. Piraten vervloekten vuil. Het volgende schot, al van een ander pistool, was nauwkeuriger - de kern raakte de zijkant en brak een gat.
  Op het slagschip gaven ze het signaal - overgave. James Cook wilde antwoorden met een beslissende weigering - piraten sterven, maar geven niet op, zoals een gedachte door zijn hoofd flitste. En als?!
  Hij wendde zich tot het team en riep:
  - Gooi de witte vlag weg, we capituleren!
  Op dat moment vuurde het slagschip opnieuw en de sloep huiverde van slagen naar de boeg en achtersteven, en haar gebroken boegspriet hing aan een wirwar van takels over de boeg.
  'Schiet op, of we worden vernietigd!'
  Boven de sloep rees een witte banier. Het machtige vijandelijke schip loste nog een schot. Een zware kern doorboorde de bovenbouw en draaide de boeg van het schip. Alleen het verschijnen van een witte vlag redde de sloep van vernietiging. James' riskante berekening was gebaseerd op het feit dat een Engels schip, dat de grootte van de vijand niet kende, dicht bij hem zou komen voor een landing en, verrast, overgeleverd zou zijn aan zijn genade. Blijkbaar stond op deze dag het grillige fortuin aan de kant van filibusters. Het gebeurde zoals ze hadden verwacht - een enorm schip kwam dicht bij de zijkant van de sloep. De zijkanten kwamen bijna rug aan rug samen. James Cook bevroor als een idool, toen ging zijn rechterhand omhoog.
  - Vooruit, zonen van de zee!
  Ervaren piraten handelden razendsnel.
  Er was een zware klap, het geratel van verwarde tuigage, het gebrul van vallende topmasten en het geluid van stijgijzers die in de huid van het slagschip groeven. Beide schepen grepen elkaar stevig vast, en de piraten, onder bevel van luitenant Barsaro, vuurden een salvo musketten af en vielen als mieren op het dek van het slagschip. Er waren ongeveer tweehonderdvijftig van hen - brutale bandieten in wijde leren broeken. Enkelen droegen overhemden, maar de meesten gaven er de voorkeur aan om naakt tot aan hun middel te vechten, en door de blootliggende, gebruinde huid waaronder de spieren ronddraaiden, zagen ze er nog angstaanjagender uit. Meer dan vijfhonderd mensen waren tegen. Toegegeven, de matrozen van het slagschip waren meestal groene rekruten, en de zeerovers waren goed voor selectie - sterke, door de strijd geharde krijgers. Ze werden opgewacht door onvriendelijke schoten van musketten en een luchtgevecht begon. De trompetters speelden de aanval en James snelde zelf naar het dek van het vijandelijke schip. De filibusters stormden op de Engelsen af met de woede van hongerige honden.
  De strijd was lang en hevig. Beginnend in de boeg van het schip, verspreidde het zich snel naar de taille. De Engelsen verzetten zich koppig en moedigen zichzelf aan dat ze de piraten in aantal overtreffen. Ze begrepen dat er geen genade zou zijn. Flibusters vergeven niet. Maar ondanks de wanhopige dapperheid van de Britten, bleven de piraten hen pushen. De jonge Oliver Twist zwaaide woedend met zijn tweesnijdende sabel, verpletterde tegenstanders en deelde rechts en links klappen uit. Bloed spatte over het dek, een paar keer liep James zelf bijna tegen een zwaard aan. De kapers vochten met de krankzinnige moed van mannen die wisten dat ze nergens konden terugtrekken en moesten winnen of sterven. James koos zijn slachtoffer - de Engelse admiraal, die, zwaaiend met zijn sabel, zijn soldaten aanmoedigde. Wel, hij zal hem neerschieten met een pistool.
  Voordat James kon richten, sprong een wanhopige Oliver Twist op en sneed de admiraal's benen. De admiraal viel en de volgende slag sneed zijn hoofd af. Er klonk een kreet van afschuw onder de gelederen van de soldaten. De dood van de commandant brak echter niet de wil van de jagers. Ze bleven vechten met de woede van de verdoemden. De overlevende verdedigers van het slagschip werden op het achterdek gereden. Ze bleven lome weerstand bieden. Halfnaakte Oliver had al verschillende lichte schrammen opgelopen, ze maakten de jongen alleen maar woedend en hij stortte zich met toenemende wreedheid in de strijd. Zijn blote, ronde hakken flitsten. In de strijd kreeg James het ook. Toen de laatste soldaten, die er niet tegen konden, hun wapens neerwierpen, werden ze onmiddellijk afgeslacht. Behalve twee. Ze werden bevolen om met vooroordelen te worden ondervraagd.
  Oliver Twist keek terug naar de piratenleider - James keek bang. Zijn helm werd opzij geslagen, de voorkant van zijn kuras was gebogen, de ellendige, gescheurde mouwen bedekten zijn blote rechterarm, bespat met bloed. Er zat echter genoeg bloed op Oliver, zowel van hemzelf als van iemand anders. Zijn bovenlichaam glinsterde van het karmozijnrode zweet. Hij keek brutaal in het gezicht van de kapitein. Van onder het warrige haar van de leider van de piraten stroomde een scharlakenrode stroom - het bloed uit de wond veranderde zijn zwarte, uitgeputte gezicht in een soort vreselijk masker.
  Blauwe ogen straalden, ze leken een koude vlam te branden.
  - We hebben gewonnen. Dit schip is van mij!
  Bij deze slachting kwam iets meer dan de helft van de piratenbemanning om het leven. De zeerovers wonnen tegen een hoge prijs. Maar aan de andere kant kreeg James Cook de controle over het machtigste Engelse schip. Nu werd hij misschien wel de machtigste piratenbaron. Het grillige fortuin, dat hem niet eerder met prijzen had begunstigd, besloot blijkbaar om zich naar de kapitein te wenden.
  En toen de gevangengenomen soldaten werden ondervraagd, werd James' vreugde volkomen overdreven. In het ruim van het schip werden schatten opgeborgen, waaronder een kist met diamanten. Dat is wat ze besloten te verbergen voor het team. Hoewel volgens de wetten van de kustbroederschap de kapitein het grootste deel krijgt, wordt het grootste deel van de buit verdeeld onder de piraten. En wie wil delen met dit gespuis? Nee, hij neemt het meest waardevolle mee. Maar wie zal hem helpen de schatten te verbergen? Natuurlijk, trouwe luitenant Barsaro. En de derde zal hij scheepsjongen Oliver Twist nemen.
  Deze jongen is nog niet gecorrumpeerd door piratengebruiken en is te jong om de echte waarde van de schat te begrijpen. De kapitein zal noedels aan zijn oren kunnen hangen. Het beste is om voor de nacht op het eiland te landen en alles snel te doen. In de buurt is er een klein eiland met grotten. Daar, zie je, zal hij de zaak verknoeien. Onder dekking van de nacht.
  Toen het donker werd, riep de kapitein Barsaro en Oliver en beval hen hem te volgen. Al snel werd een indrukwekkende kist uit het ruim gehaald. De doos was erg zwaar en ze konden hem met z'n drieën nauwelijks naar buiten slepen. Naast sieraden zat er veel goud in de kist. Met moeite, nadat ze de schat in de boot hadden geladen, staken ze van de zijkant van het schip naar de kust. Het weer was gunstig.
  Het was bewolkt, de manen gingen schuil achter karmozijnrode wolken. Dus James bedroog zijn vrienden.
  'Jouw deel zal van ons zijn,' mompelde de leider.
  De kist werd op wielen gezet en over de rotsachtige richel gerold. Het was niet erg handig, maar nog steeds beter dan het in je armen te dragen. De bomen leken onheilspellend en wierpen roofzuchtige schaduwen. Dus sleepten ze de schat naar de grot. Scherpe doornen kropen onder de blote voeten van Oliver Twist, ze prikten de kindervoeten in het bloed. De jonge piraat volhardde, en toch was het dwaas van hem dat hij zijn ondoordringbare laarzen met geribbelde zolen niet aantrok. In dergelijke hitte waren ze echter erg oncomfortabel, en moderner, met thermische regulering en kunstmatige koeling, was het schoenen verboden om Swallowtail-robots te gebruiken. Het verbod op het dragen van nieuwe technologieën gold ook voor kleding. Dus de jongen moest hevige pijn verdragen, doornen uit zijn blote hielen trekken terwijl hij onderweg was, en ook jeuk voelen door brandnetels. Barsaro pufte en duwde de kar voort.
  Eindelijk verscheen er een grot. De kapers haalden adem. Er was een gebrul - een driekoppige leeuw. Het was een groot dier ter grootte van een stier en het stormde met wilde woede op mensen af. James Cook slaagde erin zijn pistool te trekken en het monster door het hoofd te schieten. Het karkas van de leeuw slaagde er echter in de piraat neer te halen. Barsaro vuurde zijn musket af en raakte hem in de maag, en Oliver sprong op en hakte de tweede kop van de leeuw af. Het monster, draaiend, raakte Barsaro's borst met zijn poot, en de laatste, derde kop flitste zijn tanden boven zijn hoofd. Oliver zwaaide met zijn door titanium gesmeed zwaard en sneed de hellebroed in de nek. Er spatte violet bloed op, het beest slaakte een doodsratel en sloeg onmiddellijk met zijn staart. De jongen schreeuwde het uit van de pijn, de van staaldraad geweven staart sneed door de huid. Als er een zwakkere persoon in zijn plaats was geweest, had er heel goed een geest uit hem kunnen vloeien. De jonge piraat stond op. Barsaro kreunde in de buurt. Zijn hemd was gescheurd, het bloed droop, maar er gebeurde niets verschrikkelijks. Oliver sprong op de kapitein toe. Hij was al op. Hij had een lichte hersenschudding, maar hield vol.
  - Waar ben je naar aan het staren? Denk je dat deze kat in staat is om de leider van de kapers neer te halen? Sta op, Barsaro, we hebben de schat nog niet verstopt.
  De piraat sprong op en ging wankelend op de kist zitten.
  - Wat ging zitten, verder gesleept.
  Oliver knikte en ze sleepten de kist voort. In de grot hielpen de wielen niet, ik moest hem zelf trekken. De piraten snakten naar adem van de spanning. Onderweg kwamen ze een doorschijnende alligator tegen die vaag glinsterde in het donker. Gelukkig voor het reptiel viel ze niet aan, maar verstopte ze zich in de diepten van de grot. Alleen rode ogen brandden roofzuchtig in de duisternis.
  Oliver Twist schudde zijn vuist.
  Met grote moeite tilden de filibusters de steen op en duwden de smeedijzeren kist in de put. Daarna zetten ze de steen op zijn plaats.
  - Je hoeft het niet eens te begraven. Nu is het een hel van een twee, wie zal het vinden.
  Barsaro glimlachte met opengesperde mond en zei:
  'Nu weten we alleen nog maar met z'n drieën van de schat. Dus laten we het in drieën delen.
  James glimlachte gemeen.
  - Je zei drie. Waar is de derde?
  - Deze pup. Barsaro stak zijn hand uit.
  Er klonk een schot, de piraat werd opgeworpen, toen zonk de dikke zeerover zwaar. Het loerende reptiel viel plotseling het lijk van achteren aan en begon het te scheuren met zijn klauwen en bijna een halve meter lange tanden. Men zag hoe zijn doorschijnende buik gevuld was met een bloederige pap van de overblijfselen van het menselijk lichaam. Oliver werd misselijk bij de moorddadige aanblik.
  - Dit is eng! Waarom heb je hem vermoord? - mompelde de jongen.
  - Hij wist te veel. Bovendien heeft het niet zoveel zin. Afgezien van fysieke kracht had Barsaro geen deugden.
  "Ga je mij ook vermoorden?" Oliver Twist verstrakte, klaar om elk moment terug te springen en met zijn zwaard naar zijn vijand te snijden.
  De kapitein antwoordde oprecht:
  - Nee, ik zal je niet vermoorden. Ik ben niet meer jong en het gebeurde zo dat ik geen kinderen kan krijgen. Je wordt mijn zoon. Ik wilde al heel lang een jongen als jij ontmoeten. Slim, moedig, in staat om mijn werk voort te zetten.
  Oliver Twist keek dromerig op.
  - Of misschien - om de keizer te worden van het hele halfrond van de nacht?
  James Cook verstrakte en zijn ogen flitsten onvriendelijk.
  "Ben je toevallig uit de onderwereld?"
  De jongen, stampend met zijn blote voet, antwoordde:
  - Niet! Ik ben geboren in een van de Engelse kolonies.
  - Ja? En waar heb je zo'n goed zwaard vandaan?
  Oliver piepte:
  - In de strijd is dit mijn trofee.
  De kapitein fronste zijn wenkbrauwen.
  - In welke strijd?
  De jongen antwoordde met een glimlach:
  - Bij de Sargasso Gate, waar we vochten met het Drake squadron.
  - Oh, ik herinner me zoiets. Dus ik ben niet je eerste kapitein. Wie ben je eerder scheepsjongen geweest?
  Olijf piepte:
  - Bij Klivesar.
  De leider snauwde:
  En waarom heeft hij je eruit gegooid?
  De jongen gooide een doorn weg met zijn blote hiel en zei:
  - Ik brak zijn pijp, waarvoor hij beval dat ik gegeseld en uit de broederschap moest worden gezet.
  James Cook deed alsof hij geloofde.
  - Nou, nu zul je mij dienen, en alleen mij. Ik vertrouwde je schatje met mijn geheim. En ik hoop dat je mijn zoon wordt.
  - Ik vind het leuk om een piraat te zijn, het is zo romantisch. Oliver schudde James Cook de hand. Een schaduw schoot de hoek om, een enorme krokodil stortte zich op de kapitein, die vuurde en tussen de ogen belandde. Het reptiel vertraagde niet eens. Toen zwaaide Oliver met zijn zwaard en sneed dwars door de mond. De klap was hard, de alligator stopte, er stroomde wit bloed uit de transparante haarvaten van het monster.
  Olivers volgende zet was het zwaard in zijn oog te steken. Het schepsel van de moerashel krijste en sloeg op de vlucht. De plons raakte zijn gezicht, het bloed van het monster brandde en jeukte. Oliver viel op zijn knieën en schepte wat water uit zijn handpalm en liet het over zijn gezicht stromen. Het werd makkelijker, de jeuk nam af. James Cook mompelde:
  - Het is tijd om uit te gaan. Deze grotten zitten vol met gemene wezens. De manen zullen snel opkomen - onze jongens zullen wakker worden en een gehuil laten horen. Ze zijn als kinderen. Niets waard zonder een kapitein.
  De terugreis was veel gemakkelijker. De jongen bereikte bijna rennend de zee en stortte zijn zere voeten in het zoute water. Het werd veel gemakkelijker voor hem. De kapitein overhandigde hem een fles rum en Oliver nam een slok van de bijtende vloeistof. Hij was nu opgewekt, een aangename warmte stroomde door zijn lichaam, hij wilde zingen. Alleen de angst om de piraten wakker te maken hield de impuls tegen. Toen ze aan boord kwamen, wilde de kajuitjongen naar bed, aangezien er genoeg ruimte was in het nieuwe schip, maar de kapitein hield hem met een gebaar tegen.
  - Ik wil een paar woorden tegen je zeggen, scheepsjongen. Laten we naar de hut gaan.
  Toen ze sloten, schonk James Cook zichzelf een glas rum in en bood de jongen een drankje aan. Oliver weigerde echter.
  - Een dronkaard zal nooit een grote krijger worden.
  De piraat lachte.
  - Het kan zo zijn. Hoeveel van mijn vrienden hebben rum verpest. Maar ik heb je niet gebeld om over zo'n eeuwig probleem als dronkenschap te praten. Ik heb een vijand. De vijand is verraderlijk, bloed en oud. Hij heeft zijn eigen kapervloot, en een dag geleden was hij veel sterker dan ik. Nu de rollen zijn veranderd, staat de kracht aan mijn kant.
  De jongen stampte met zijn blote voet en piepte:
  - Wat is zijn naam?
  De leider zei blij:
  - Dukakis, en de bijnaam is Cutting Death. Dat is wat ik in de val wilde lokken. En u zult mij hierbij helpen.
  Oliver balde zijn vuisten stevig.
  - Ik ben blij om mijn kapitein te helpen.
  James Cook dempte zijn stem.
  - Goed. Luister dus goed. Op mijn bevel wordt u gegeseld - dit is nodig, aangezien er zeker Dukakis' spionnen op mijn schip zijn. Dan zul je van me wegrennen naar zijn schip en me vertellen dat je weet waar ik de schatten heb verborgen van het schip dat ik heb veroverd. Dukakis is erg belust op geld en ik denk dat hij je zal geloven. Jij leidt hem naar Cobra Bay, waar zijn schepen niet kunnen manoeuvreren. En mijn schip met honderd kanonnen, ik noem het ter ere van mijn eerste liefde "Azatart", zal de vlucht voltooien. Ik zal de uitgang van de baai blokkeren, en we zullen al zijn schepen laten zinken en hem aan de galg hangen.
  Olivier knikte.
  "Misschien kunnen we het zonder een pak slaag doen?"
  De kapitein gromde:
  - Nee, dat doen we niet. Dukakis is een zeer achterdochtig type, hij kan je ophangen of martelen. Nee, slaan is verplicht.
  De jongen haalde zijn gespierde schouders op en vroeg:
  'Zeg dan tegen de matrozen dat ze ze voorzichtig moeten verslaan.
  Cook gromde boos:
  - En dit is niet het geval, sporen moeten op de achterkant blijven. Trouwens, flauwekul. Je lijkt niet goed geslagen te zijn. Een piraat moet slagen en martelingen doorstaan. Dit zal een extra verharding voor je zijn, een soort leerschool voor moed.
  De jongen slikte zijn speeksel in.
  Herinneringen flitsten voor mijn ogen, geïnspireerd door de boeken die ik las, en de valse herinnering aan een droom. Aanhankelijk gezicht van Angelica. 'Ze moet jaloers op ons zijn.' Zijn leeftijdsgenoten wilden heel graag piraten worden, maar weinigen durfden zo'n serieuze reis aan te gaan. Alleen hij en zijn broer Alex durfden zo'n buitengewone en riskante daad. Om dit te doen, moesten ze de politie om de tuin leiden, want het is ten strengste verboden voor kinderen om het halfrond van de nacht te betreden. En de speciale diensten slapen niet - ze vangen tieners op als ze naar de poort gaan. Volwassenen kunnen dat wel, hiervoor is een speciale afspraak gemaakt met de zwaluwstaarten... De mysterieuze "vlinders" laten echter ook kinderen door. Des te beter - geen school, geen lessen, solide avonturen.
  . HOOFDSTUK #14
  De eerste geseling wachtte de jonge gevangene echter na het slapen. Oliver Twist, die echt wilde leven, was zelfs een beetje blij met zo'n uitstel van de doodstraf.
  Ze maakten de kraag van hem los en droegen hem letterlijk in zijn armen, vier bewakers tegelijk. Oliver zelf was stevig vastgeketend. En het was moeilijk voor hem om te bewegen.
  En hij werd op een speciale plaats gebracht.
  Ze deden de boeien van de jongen af en, handenwringend, namen ze hem mee naar de binnenplaats. Daar werd hij op geiten gelegd, nadat hij eerder het gevangenisuniform had afgescheurd.
  Speciale mensen werden in de gevangenis uitgenodigd om te kijken hoe een minderjarige, maar zeer gevaarlijke en onboetvaardige crimineel werd gestraft.
  Oliver schaamde zich erg om naakt voor hen te staan. En er waren ook vrouwen in het publiek.
  Maar niets te hoeven accepteren. De jongen zat stevig vast, dus je zult niet uitbreken.
  Oliver besloot dat hij zou proberen zich fatsoenlijk te gedragen.
  Een krachtige beul haalde een staaf uit de mand, zwaar en bijtend. Toen begon hij uit alle macht op Olivers blote rug te slaan.
  De jongen klemde uit alle macht zijn tanden op elkaar en probeerde niet te schreeuwen. Maar toch kwam er zacht gekreun uit zijn keel.
  De beul lag op zijn rug, zijn bil, een beetje zijn schouders en benen aangeraakt... Het bloed stroomde al... Oliver, kreunend, wilde zo snel mogelijk afslaan. Maar het bewustzijn wilde koppig niet uitgaan. Hier was een zweep gerafeld, en de beul pakte een andere op. En begon te worden. Er was geen leefruimte meer op Olivers rug en de beul sloeg de jongen op blote voeten.
  Oliver kreunde, hoewel de pijn hem doorboorde van zijn hielen tot aan zijn achterhoofd. Ten slotte gooide de beul de tweede zweep weg en nam de derde op. Hij sloeg de jongen op de opengesneden rug, toen op de schouders en ging weer naar de billen en benen.
  Er zat bloed in Olivers mond en hij beet op zijn lip. Toegegeven, de pijn begon dof te worden en de jongen stopte zelfs met kreunen.
  En de derde zweep rafelde. Volgens de gewoonte betekende dit dat de executie moest worden gestaakt, ook als het slachtoffer niet het bewustzijn verloor.
  Er werd zout water op Oliver gespat. De jongen huilde van helse pijn en maakte zich toen los van de geiten. En teruggebracht naar de dodencel.
  Dus gaven ze hem brood en gewoon water...
  Uitgeput en hongerig slikte Oliver het eten door... En viel in een droom, zonder aandacht te schenken aan de ingesneden rug.
  Voor de kerker was een pad omzoomd met witte stenen. De bloedige voetafdrukken van blote voeten waren er duidelijk op gedrukt. De middeleeuwse gevangenis was omgeven door een diepe greppel met een ophaalbrug. 's Avonds vond er, zoals beloofd door Marc de Sade, een feest plaats. Alle vrienden van de hertog kwamen naar de festiviteiten. De centrale schotel was een lila nijlpaard omlijst door vier krokodillen, tegelijk binnengebracht door vijftig bedienden. Krokodillen waren gevuld met wild en worst, exotisch fruit en groenten. Het enorme nijlpaard was ook stevig gevuld. Al snel kwamen er vaten wijn. De krijgers negeerden de lepels en vorken en staken beide handen in het vlees. Het voorbeeld werd gegeven door de hertog zelf, zijn dikke vuile handen grepen stukken vlees en stopten ze in zijn mond. Vega en Anzhelika zaten naast elkaar, netjes te eten en probeerden een schijn van cultuur te behouden tegen de achtergrond van de sukkels. Peter mocht niet naar de tafel gaan, terwijl hij hem nog steeds voor een dienaar hield. Angelica kreeg echter geen stuk in haar keel. Ze vertegenwoordigde voortdurend Oliver Twist, zijn kwelling. En hoe zit het met de tweede broer, de Dodger? Het hart voelt dat het niet lief voor hem is. Marc de Sade at veel en dronk nog meer. Hij werd al snel aangeschoten en uitte zich steeds mondiger.
  En tegelijk met het gebrul:
  - Sluit de overwinning op de rebellen. De rechterhand van Vali Chervonny Maar Ace wordt gevangen. Binnenkort zullen we het hol van Chervonny zelf bereiken. En dan zal ik deze rebel levend villen.
  De ridders barstten in applaus uit. En weer hulde gebracht aan de maaltijd. Gezichten glinsterden van vet, sap, gemorste wijn. Sommige gasten veegden hun handen direct af aan hun kleren. De hertog gaf ondertussen het bevel:
  - Nu ga ik een gladiatorenduel regelen.
  De edelen knikten vleiend. Ze hielden van het vooruitzicht wijn met bloed te mengen. In het midden van de feestzaal was een indrukwekkende arena. Op een signaal werden twee dozijn gladiatoren naar haar toe gebracht. Het waren meestal slaven die vochten voor het recht om te leven. De bewapening van middeleeuwse krijgers was eigenaardig. Half in blauwhemden dragen korte zwaarden en schilden. Het rode team van de tegenstander heeft drietanden en een ketting met een scherpe spijker aan het einde. Tegenover elkaar opgesteld, stormden de gladiatoren, op het signaal van de hoorn, de strijd in.
  Vega en Angelica keken intens naar het gevecht. Aanvankelijk was het voordeel aan de kant van de Reds, hun lange kettingen kregen af en toe de Blues, waardoor hun benen verlamd raakten. Toen hergroepeerde de blauwe zich en ging soepel en duidelijk in de tegenaanval. Hun scherpe en nauwkeurige aanvallen maaiden de verliezers neer. In de gelederen van de Reds waren er twee inogalacten. Ze sprongen, renden als een orkaan, zwaaiend met hun vier armen. Kettingen floot boven hun hoofd, drietanden draaiden wild rond. Het leek onmogelijk om deze monsters te benaderen. Een ervaren jager, de commandant van de blauwe, deed alsof hij zich terugtrok.
  De aanvallende gibbon slaakte een kreet van overwinning en sneed met zijn zwaard uit alle macht, zijn harige groene borst draaiend. Bloed spatte uit de impact, het monster schokte, zijn drietand gleed over zijn helm en zweeg, waarbij bellen van giftig groen bloed vrijkwamen. De tweede inogalact trok zich terug. Het was duidelijk dat hij zwaargewond was. Plots braken de blauwe jagers de lijn en doorboorden de overlevende "mokhnach" met hun zwaarden, en nog twee met drietanden. De ridders en baronnen vrolijken de strijders op alle mogelijke manieren op. Ze vonden het ook niet erg om te vechten. Na het aanvankelijke succes ging de ster van de roden ten onder - de blauwen drongen erop aan. De eerste viel, toen de tweede en al snel de derde krijger.
  Toen hij viel, slaagde hij er echter in een drietand in de maag van zijn tegenstander te drijven, waardoor zijn ingewanden vrijkwamen. Uiteindelijk bleven er twee rode jagers over. Ze raakten zwaargewond en wankelden door de klappen. Niet in staat om de spanning van de strijd te weerstaan, vielen ze op hun knieën en smeekten om genade. De hertog en andere edelen legden hun vinger op de grond. Alleen Angelica en Vega, die hun vingers opstaken, durfden om genade te vragen. De zeven overwinnaars doodden de verslagenen in koelen bloede.
  De hertog smakte met zijn lippen.
  - Prachtig. Nu ga ik ze zelf verzorgen. Hé boogschutters, dood ze. Baron War von Kur, die tegenover zat, protesteerde krachtig en schudde zijn dubbele kin:
  - Nee, geef ze terug aan mij. Ik zal er alleen zeven omhakken.
  De hertog keek sceptisch naar de enorme maar onhandige baron.
  - Nee, ze zullen je vermoorden. Laat het zeven voor zeven beter zijn. Onze beste ridders tegen slavengladiatoren.
  Meer mensen boden zich vrijwillig aan om te vechten dan nodig was, en de hertog veranderde van gedachten.
  Hij brulde oorverdovend:
  - Ik laat iedereen vechten.
  Een troep ridders met hun hele massa viel op de gladiatoren. Ze vulden ze met een menigte, ze hakten, staken, braken door. Het meest ervaren lid van de zeven slaagde erin de keel van een van de gewelddadige jakhalzen door te snijden. Bijna alle krijgers droegen een harnas, waardoor ze zichzelf konden beschermen tegen de slagen van meer behendige gladiatoren. Dronken ridders telden op nummer, niet op vaardigheid. Nadat ze met de slaven omgingen, klampten ze zich aan elkaar vast. De hertog blafte naar de top van zijn longen. Bedienden vlogen naar binnen en trokken de jagers weg met haken. De strijd is voorbij. Vier ridders werden doodgehakt, een dozijn andere liepen ernstige verwondingen op, maar over het algemeen kwamen ze er allemaal goedkoop van af.
  Marc de Sade dronk de beker leeg. Een man in het zwart, met een kruis om zijn nek, kroop naar de hoogwaardigheidsbekleder toe en fluisterde iets in zijn oor.
  Het gezicht van de hertog werd paars. Hij brulde:
  - Ik ga over een uur weg. Knoei niet zonder mij, terug naar het toetje.
  De heerser rende bijna weg en liet een nogal bont gezelschap achter om in eenzaamheid te roddelen. Niemand verveelde zich echter.
  Vega duwde Angelica's elleboog.
  - We moeten nagaan waar de dikbuikige ging.
  Het blonde meisje was het daarmee eens.
  - Het is redelijk.
  Maar de meisjes mochten de hertog niet volgen. Toen ze zagen dat de eigenaar was vertrokken, staarden de wellustige boerenkinkels naar de schoonheden.
  Een wild gebrul volgde:
  - Je bent nu van ons.
  De ridders bewogen zich. Als schildpadden klommen ze met hun hele massa op de meisjes. Er waren veel.
  Vega trok twee zwaarden en begon boven haar hoofd te draaien, Angelica volgde haar voorbeeld. Beide meisjes zagen eruit als volbloed tijgerinnen die door wolven werden geperst.
  De hertog ging ondertussen naar een mechanisch rijtuig, aangedreven door een handmatige lier, en rende de gevangeniskerker in. Daar ondervroeg de professionele beul Kara Maara Oliver Twista.
  De jongen, naakt, gespierd en blootsvoets, werd naar een speciale kamer gebracht met veel martelwerktuigen. Er waren messen, boren, haken, prikkeldraad, spijkers. Evenals schroeven, tangen, draadknippers en meer.
  De kelder van de hertog viel op door zijn verscheidenheid aan pijnopwekkende apparaten. Het was heet - drie open haarden brandden tegelijk, de beulen verwarmden de gereedschappen in de vlam. Voordat hij werd gemarteld, werd Oliver Twist grondig gewassen en afgeveegd met alcohol om te voorkomen dat hij bloedvergiftiging opliep. Naast Oliver Twist lag nog een stevige vijftienjarige jongen languit op het rek. De assistent van de beul hing het gespierde kind aan armen en benen op. Terwijl hij zijn pijp rookte, sloeg hij lui met zijn zweep op zijn naakte torso. De jongen kreunde zacht en fluisterde een gebed. Er zaten bloederige strepen op de huid.
  Beul Kara glimlachte naar Oliver.
  Op venijnige toon zei het monster:
  - Oh, mijn goede, wat een mooi kind. Wat zullen we het jammer vinden om je huid van je tere schouders te pellen. Deze die naast je hangt is de inheemse zoon van Maar Tuz, zijn naam is Mir Tuzok. Nu krijgt hij een lichte massage en dan zal de beul hem serieuzer nemen.
  Dus onthoud: hoe eerder je vertelt waar Vali Chervovy zich verstopt, hoe eerder je kwelling zal eindigen.
  'Ik zal je niets vertellen,' mompelde de woedende Oliver Twist terwijl hij venijnig met zijn ogen flitste.
  De folteraar brulde:
  - Iedereen zegt zo. Schouder, begin.
  Twee forse assistenten pakten het geboeide kind op en verwijderden zelfverzekerd de boeien, in een poging hem aan het rek te hangen. Dit is precies wat ze niet hadden moeten doen. Het kind ontweek en sloeg met een blote krupka, als een knots, met de voet van de ene beul in de lies, de andere - onder de knie. Oliver Twist sprong eruit en probeerde Kara aan te vallen, maar de opperste folteraar reageerde fenomenaal. Met een precieze klap sloeg hij de jongen met een knuppel op het hoofd.
  De brul brulde:
  - Een speelse imp. Je moet hem in een speciale stoel dragen, zodat hij geen problemen doet. En jij, arme mede-nomaden, waarom ben je verdrietig?
  De assistent van de beul had een gebarsten knieschijf en zijn partner verloor het bewustzijn door de schok van de pijn.
  - Nou, het is goed, ik heb genoeg assistenten. De hoofdbeul klapte in zijn handen. Sinistere entiteiten zijn binnengekomen. De bewusteloze kale man werd op het rek bevestigd. Toen raakte een stroom ijskoud water zijn gezicht. De jongen kwam tot bezinning, zijn ogen werden rood.
  De senior beul was tevreden:
  - Nou, je bent koppig. Nu je armen en benen in de kolven zijn geklemd, kun je overgaan tot actief verhoor.
  De folteraar hief de zweep op en sloeg het kind meerdere keren op de rug en ribben. Oliver Twist hield zijn adem in en onderdrukte een schreeuw, waarbij de littekens op zijn lichaam puilden. De beul grinnikte tevreden.
  Gebaseerd op een hese toon:
  - Een sterke kerel, maar een jong gespierd lichaam is behoorlijk gevoelig voor pijn. Ik hoop dat we snel een gemeenschappelijke taal met je zullen vinden. Nu is het tijd om je hielen te verbranden, zodat je niet te snel rent.
  De folteraar haalde een gloeiend hete staaf uit de oven. Hij greep zonder pardon Oliver Twist's blote voet met zijn handschoenen en brak zijn teen. Toen kwam het gloeiend hete ijzer in nauw contact met de blote voet van een twaalf- of veertienjarig kind. Dikke rook steeg op, huid verkoold.
  Oliver Twist hield, met een wilskracht, bijna op zijn tong bijtend, de ontsnappende schreeuw in bedwang. De jongen ademde zwaar, het zweet stroomde over zijn lichaam. Kara Maara bleef met een stuk ijzer de geur van gebakken vlees verbrijzelen. De geur kietelde aangenaam in de neusgaten. Ten slotte nam de beul het metaal weg. Kijkend naar het gemartelde kind, zei hij:
  - Hij is niet slecht! Sterke jongen. Voordat hij bekent, zullen we vele uren samen doorbrengen. En wat zal deze jongeman zeggen bij de aanraking van roodgloeiend staal?
  De sadistische beul kuste graag het been van een andere kale man met een rood strijkijzer. De huid op de hiel van de jongen vatte vlam. De jongen schreeuwde luid, schreeuwde met een goede obsceniteit. Toen de folteraar de roede verwijderde, siste hij alleen maar, een bleke en bezwete tiener:
  Niet meer, ik zal je alles vertellen.
  De beul grinnikte tevreden.
  Op een lieve toon zei hij:
  - Natuurlijk doe je dat. Waar is het hol van Valya Chervovy?
  - Vertel het hem niet! - riep Oliver Twist, die tevergeefs probeerde de boeien te breken, waardoor de spieren van de jongen gespannen raakten en op het punt stonden te barsten. Maak je vader niet te schande.
  De wereld van Tuzok begreep alles en onderdrukte met een buitengewone wilsinspanning de zwakte. De blauwe lippen van de jongen fluisterden:
  "Ik weet het niet, en zelfs als ik het wist, zou ik toch niets zeggen.
  Kara Maara stompte Oliver Twist in de mond. Toen klom hij met een tang in zijn maag:
  - Klootzak, ik zal je een hele tijd martelen. Ik zal zout op je wonden strooien, je zult kraaien als een haan van helse pijn.
  De barbaar haalde uit en strooide een snufje zout op de gewonde schouder van de jongen. Op dat moment werd er een geluid gehoord en zwaar ademend kroop de hertog naar buiten.
  Hij siste:
  - Jij, zie ik, begon het verhoor zonder mij.
  De beul haalde verward zijn brede schouders op.
  - Schuldig, hertog. Je hebt opdracht gegeven om snel informatie uit te kloppen, en de jongens zijn erg koppig!
  De hoogwaardigheidsbekleder brulde als antwoord:
  - Niet voor je geest. Stap terug en leer hoe u deze slachtoffers wakker schudt.
  De hertog greep hete stalen tang. Naakte, bezwete, gebruinde en zeer gespierde jongens zagen er erg smakelijk uit.
  Nou, als zulke schoonheden, maar je kunt jezelf niet persoonlijk kwellen.
  De hertog zette lichte stappen in de richting van Oliver Twist. De jongen rook een slechte adem. Willekeurige gedachten dwarrelen door mijn hoofd. Herinneringen ophalen. Zelfs als ze onwaar zijn uit een cybernetische droom, als er iets in mijn hoofd opduikt uit fantastische tijden. Misschien weten mensen echt hoe ze in een droom door de tijd moeten reizen? Dit is de beweging van zielen door ruimtes en tijdperken. Als je de school van de toekomst ziet.
  Hier is het een futuristische school, een keurig cybernetisch bord schittert. Daarop moet je je vinger in een complexe reeks houden - en het juiste antwoord zal worden gegeven. En hij heeft zijn lesje niet geleerd. De hele dag schermen met elektrische zwaarden, daarna naar de rivier gegaan. En hier staat hij bij het bord en hij schaamt zich. Een vriend van de Dodger helpt, met behulp van een miniatuurgadget zendt hij een bericht uit dat te horen is in een microfoon die in zijn oor is verborgen. Toegegeven, de leraar is op zijn hoede. Hij neemt hun radio-uitzending op op de gravioscanner. Een raspende, computerachtige stem zegt:
  -Klut en Oliver. Jullie blijven allebei in de klas. Hoe lang kun je achterover leunen en tips geven?
  Dan zal er een lange en vervelende lezing van moraliteit zijn. Tot nu toe staan scannende hologrammen voor onze ogen. Daarom verliet hij het halfrond van de wereld om zich te ontdoen van opdringerige leraren en saaie lessen. En hoe is het allemaal afgelopen? Nu doet die dikke, lelijke pad hem pijn. We moeten de lessen van yoga en Ruscate onthouden. Hoe is pijn daar gelokaliseerd?
  De sadistische hoogwaardigheidsbekleder grijnsde gemeen en drukte de tang zachtjes op zijn ribben.
  Er klonk gesis bij de aanraking van heet ijzer en de geur van jong verschroeid vlees werd sterker.
  - Wat, lammetje, vind je het leuk om geroosterd te worden? - kraste de inquisiteur. Toen draaide de hertog voorzichtig de pincet, haakte de huid vast en draaide de ribben.
  Ondanks alle wilsinspanningen stroomden de tranen onwillekeurig uit de ogen van de jongen. Het was erg pijnlijk. Misschien pijnlijker dan toen de hielen dichtgeschroeid waren. Er zijn veel zenuwuiteinden op de voet, maar Oliver Twist heeft het gehard en gevuld, hij liep zelfs op kolen. Inderdaad, heel snel. De ribben zijn niet zo gewend aan vurige procedures, een schreeuw breekt uit de keel. Oliver Twista beet op zijn tanden. Ik probeerde mezelf af te leiden door aan leuke dingen te denken.
  Hij richtte zijn aandacht op zijn beulen. De folteraar is een vooraanstaand man; hij is lang, zijn armen zijn dik en vlezig, zijn mantel is bekleed met bloed en hij is zelf helemaal in het rood gekleed. Dit is begrijpelijk - het is verschrikkelijker en het bloed op de kleding is minder zichtbaar. Zware laarzen met een zilveren hoefijzer. En hier is de hertog zelf - in de kroon doet hij het niet af, zelfs niet van plan om vies werk te doen. Fanaticus. Op de borst hangt een bevel. Een onbegrijpelijk teken, zoals een swastika, alleen vijfpuntig en gehoornd, gemaakt van puur goud omlijst door diamanten.
  - Wat heb je nodig? - Ondanks de wilde pijn keek Oliver Twist zichzelf dreigend aan en fronste hij zijn wenkbrauwen.
  En hij beefde met zijn blote voet, die onlangs door een gloeiend heet strijkijzer over een ronde kinderhiel was gestreeld.
  De hertog verloor, in tegenstelling tot de verwachtingen, zijn geduld niet. Hij draaide nog steeds koelbloedig zijn ribben. De rib stond op het punt te barsten toen een laffe bediende de hal binnenkroop. Hij beefde als een konijn.
  En zijn stem brak af:
  'Hoogheid, de zaal is in volle gang. Je twee meisjes en een menigte ridders worstelden.
  - Dat is hoe. De hertog liet de tang vallen. "Ik zal een dergelijke behandeling van mijn liefde niet tolereren.
  Hij schudde zijn vuist naar de gevangenen en voegde eraan toe:
  - Ik zal terug komen. En kijk, zonder mij serieus niet martelen. Ze leren de belangrijkste kwelling van mijn hand.
  - Luister, mijn heer. - De beul donderde met een lage stem, zijn assistenten echoden hem.
  De hertog verliet het pand. De folteraar benaderde Oliver Twist's metgezel.
  Met een zoete stem kirde de kat:
  - Nu kun je de tweede hiel bakken. En jij,' knikte hij naar Oliver Twist, 'kijk. Hetzelfde zal met jou gebeuren.
  De beul verhit het strijkijzer. Het was moeilijk om te ademen in de kamer. Een zweep floot, de slagen van de zweep lagen op Oliver Twists naakte torso. De jongen huiverde van de slagen, maar bleef koppig stil. Niet erg leuke schoolherinneringen flitsten weer door mijn hoofd.
  En op de blote hiel bracht de folteraar een brede strook ijzer aan, rood van de hitte.
  En Oliver Twist kromp ineen van vreselijke pijn. Maar hij wist zich in te houden. Hoewel het gespierde lichaam van de jongen glinsterde van het zweet en het bloed. En een troebele vloeistof druppelde op het vuur en veroorzaakte een gesis.
  De jongen verdroeg het en zong zelfs:
  Op de dag van de schepping van de wereld is God glorieus door dit wonder:
  en de lucht boven de aarde werd plotseling blauw en de lucht, de lucht boven de aarde werd blauw
  
  . kent geen kettingen!'
  
  En er zal nu en voor altijd geluk zijn voor mensen, Wanneer de boeien, tirannen en vijandschap vallen Wanneer de boeien en vijandschap voor altijd vallen. Alle macht van tirannen zal afbrokkelen als stof, En de engel zal Vrijheid zingen in de hemel.
  
  
  Glory, Might and Labour zullen hier schijnen en geen enkele kracht zal het allemaal uitwissen.
  
  En God zal uw volk wijsheid schenken
  
  Moge er altijd overvloed zijn op dat land Dorpen, dorpen, steden zullen rijk worden En dorpen, steden zullen bloeien Veel schepen zullen daar aanmeren in de baaien En gasten zullen beginnen handel te drijven voor hun eigen voordeel.
  
  Dat wonderlijke land zal gevuld zijn met schoonheid En de Muzen zullen eeuwenlang Vrijheid zingen.
  ...Twee meisjes, Vega en Angelica, sneden in de menigte ridders. Staan op de plaats van de dood is als. Ze kozen instinctief de handigste gevechtstactieken voor zichzelf. Met beide zwaarden zwaaiend, hakte Golden Vega de heer die voor haar stond neer. Haar superscherpe zwaard sneed door het pantser en hakte het hoofd af. Angelica bracht ook dodelijke slagen toe - ze sloeg een zwaard in haar borst en sloeg de baron die met haar knots zwaaide. Haar bliksemsnelle aanvallen verpletterden vlees. Met de volgende slag hakte het meisje haar hand af, de ijzeren handschoen viel met een klap op de grond en de vijand brulde.
  Angelica hield een "molen" vast - het ene zwaard weert de slag af, het andere snijdt. De ridders waren dronken, traag in hun wapenrusting en hypertitaniumzwaarden sneden met gemak door vlees. Vega draaide zich om, sloeg haar voet in het gezicht van de aanvaller en dreef haar mes in zijn maag. Handige ontwijker. Het silhouet van een machtige ridder glom vaag in het kaarslicht. En dan - een precies schot in de keel.
  Bloed gutste eruit. Vega is geen onbekende in het doden. Maar Angelica brengt pas voor de tweede keer in haar leven de dood, maar dit meisje is zo woedend dat ze niet zo gemakkelijk kan worden gestopt en gebroken. De volgende slag doorboort de schouder. De ridder brult, Angelica draait haar mes. De tegenstander is stil. Een draai van de "vlinder" - en opnieuw valt het hoofd op het marmer. De vloer wordt glad van het bloed. Het meisje duikt en trapt met haar benen, drie ridders vallen tegelijk neer, alsof ze omgehakt zijn. Dan komt ze tevoorschijn en slaat hem in het gezicht. Vega slaat ondertussen met zo'n kracht toe dat het zwaard en helm doorsnijdt.
  - Geweldig! Angelique schreeuwt. - Je bent gewoon een terminator.
  - Ik ben een sterrenwacht. - Lachend, antwoordt Vega. - Ja, en je bent niet erger!
  De nieuwe jager is vakkundig aan de rand geregen. Het meisje is verheugd. Ridders zwermen en bemoeien zich alleen met elkaar.
  Vega lacht - ze houdt van hakken. Springen - ze slaat met beide benen tegelijk, dan een nauwkeurige uitval. Twee krijgers stikken in bloed. De "ladder"-techniek volgt en de dikke baron deinst terug met een afgehakte schouder.
  Beide dames waren zo woedend dat ze waarschijnlijk iedereen zouden hebben vermoord, meer dan anderhalfhonderd ridders, maar kruisboogschutters kwamen de zaal binnen. Halfnaakte meisjes hadden het moeilijk omdat ze niet bedekt waren met harnassen. Beiden raakten vrijwel direct gewond - de boogschutters schoten immers goed en sloegen vooral op de benen en armen. De meisjes werden massaal aangevallen. Ondanks het vergoten bloed hadden de edelen geen haast om hen te doden. Integendeel, ze hadden ze levend nodig. Vega en Angelica werden gevangengenomen. Ze stonden duidelijk op het punt verkracht te worden. Er was een kleine worsteling over wie als eerste zou beginnen. De vechtpartij werd gewonnen door baron Sylph de Ramses. Hij leunde naar voren, scheurde Angelica's jurk uit, nam zijn waardigheid weg en ging haar met geweld binnen. Op dat moment onderbrak een formidabele kreet de wilde orgie:
  - Wat voor soort entertainment zonder mijn medeweten?
  De ridders waren in de war. Het formidabele gebrul van de hertog kan iedereen gek maken.
  - Wij, Uwe Hoogheid, wilden meisjes goede manieren leren. gromde baron Sylph.
  'Hier ben je en leer jezelf, onnozele. Rits eerst je broek dicht.
  De baron was in de war.
  De hertog bleef huilen.
  - Dit zijn gasten, en ze staan onder mijn bescherming. En je wilde plezier met ze hebben. Moet ik mijn bedienden opdracht geven om je ter plekke met pijlen te doorzeven? Hoe durf je me uit te dagen?
  De ridders deinsden achteruit, zwak gemompel werd gehoord.
  - Ik wil niets horen, het feest is verpest. Verwijder de lijken en ga naar huis. Anders zul je de volheid van mijn woede kennen.
  De ridders begonnen uiteen te vallen. De meisjes haalden de pijlen eruit die uit hun armen en benen staken.
  'Zo vind ik je leuker,' zei Marcus de Sade. - Nu volgen we naar de slaapkamer, waar je bij mij bent en de liefde bedrijven.
  Achter de edelman groeiden twee dozijn jagers met musketten.
  "Deze krijgers zullen ervoor zorgen dat je me niet wurgt tijdens de lieve knuffels. Dat is het! Ik zie dat jullie heel gevaarlijke teven zijn, mijn hele vloer was bedekt met bloed en bedekt met lijken.
  Onder begeleiding van een escorte gingen ze naar de slaapkamer. De muren waren versierd met allerlei jachttrofeeën - de meest indrukwekkende waren de hoorns van de turndukai.
  In het midden van de slaapkamer verrees een massief gouden bed met veel matrassen en kussens.
  - Ik smeek. Doe alsof je thuis bent.
  Met musket zwaaiende krijgers rookten lonten, klaar om elk moment te vuren.
  - Vanavond ga ik een leuke avond hebben.
  De hertog wierp zijn kleren en wapenrusting af en viel op de kussens.
  . HOOFDSTUK #15
  De jonge gevangene is wakker geworden... Het is een beetje hongerig in de toren, vooral de blote voeten van het kind zijn koud.
  Om warm te blijven, en nog steeds hopend te ontsnappen, begon Oliver de ene stalen schakel van de ketting tegen de andere te wrijven. En ze zijn hier dik, maar in ieder geval een beetje warm.
  Bovendien had ik honger ... In de toren van zelfmoordterroristen kreeg de jongen maar één keer per dag te eten: oud brood en water. En dit was niet genoeg voor een groeiend organisme.
  En ratten piepen in het donker. De blote voeten, hongerige jongen wreef over zijn kettingen en probeerde niet te huilen.
  Hoewel voor hem twee pak slaag en een strop om zijn nek.
  Oliver zong zacht;
  Zoals mij is overkomen, ben ik duidelijk voor de valk, maar het is tijd:
  Ik vloog, jonge heldere valk, in de lucht,
  Ik versla ganzen-zwanen,
  Hij sloeg en sloeg ook een kleine vogel,
  Zoals het vroeger was, is er geen vlucht voor een kleine vogel.
  Maar nonecha voor mij, ik begrijp de valk, er is geen tijd:
  Ik zit, jonge heldere valk, in poimane,
  Ben ik in die ene in de gouden kooi,
  In een kooi, op een tinnen streep;
  De poten van de valk zijn verstrikt,
  Zijden aanhangwagens op poten:
  Parelgordijnen voor de ogen!
  Zoals het mij is overkomen, beste kerel, maar een beetje tijd:
  Ik liep en liep, beste kerel, langs de blauwe zee.
  Ik sloeg al schepen-schepen,
  Ik ben Tataars, Armeense Busurman;
  Nog steeds verpletterde lichte boten;
  Zoals vroeger is er geen doorvaart voor lichte boten.
  Maar voor mij, beste kerel, is er geen tijd:
  Ik zit, beste kerel, in poimane,
  Ik zit in de aarden gevangenis van die schurk.
  De benen van de goede kerel zijn gesmeed,
  Op de benen zitten Duitse franjes,
  Op de handen van de jonge man zijn er gevangenissloten,
  En om de nek van de jongeman zitten ijzeren katapulten.
  Zo'n volksliedje, uit een van de boeken...
  Oliver merkte niet hoe hij zichzelf weer vergat in een droom.
  Niet ver weg, op hetzelfde halfrond van het droomuniversum, maakte de gratis-voor-wacht-jongen, Oliver Twist, ook moeilijke tijden door. Na een hete geseling, waarbij de huid scheurde, werd hij aan land te water gelaten. Hij had nog een lange weg te gaan voordat hij de Pirate Lord Dukakis bereikte. En je moet er zo snel mogelijk heen. Hij rende bijna de rotsachtige weg af, zo snel was zijn stap.
  In twee uur legde Oliver Twist bijna twintig mijl af en naderde het dorp Yehu.
  Het was een vrij grote stad met huizen van laatmiddeleeuwse Europese architectuur, zonder extra poespas en vuil. De torenspits van de kerk torende boven de bruinrode daken uit. De groene zee spetterde, de ingang van de brede baai was bedekt door een imposant fort, uit de schietgaten waarvan de kanonnenlopen in alle richtingen uitstaken. De meeste kanonnen roesten echter. Op de glooiende helling van de heuvel groeiden lange, tot honderd meter hoge palmbomen. Ze verborgen de witte stenen gevel van het paleis van de gouverneur volledig. De lucht was fris, kinderen op blote voeten zoals Oliver Twist schoten rond. De jongen verborg zijn enige wapen, een hypertitaniumzwaard, in een canvas tas die hij op zijn rug droeg. Uiterlijk zag Oliver Twist eruit als een gewone bedelaar, alleen de flarden waren ongewoon - gevlekt, kakikleurig. Het was onhandig om het wapen te dragen, het bleef de gehavende rug raken.
  De jongen besloot te rusten, vooral omdat er een zeer interessant schouwspel was gepland. Een andere partij goederen werd naar de slavenmarkt gebracht. Een gewapend detachement politie, gestuurd om de veroordeelden te beschermen, stond opgesteld op de brede dijk. Een menigte nieuwsgierige mensen verzamelde zich hier. Naast mensen flitsten de snuiten van inogalacten voorbij. Sommige leken op eenden en zagen er vrij ongevaarlijk uit. Er waren veel kinderen, ze lachten en wezen met de vinger.
  En hier is de gouverneur zelf, Sam de Richard. Een lange, magere persoon met een rode pruik, gekleed in een hemd van dunne zijde, rijkelijk geborduurd met gouden vlechten. Hij hinkte een beetje, leunend op een ebbenhouten stok. De gouverneur volgde, voorbijgangers duwend, bewoog een gezette man in het uniform van een generaal. Op zijn brede borst rinkelden sieraden en op zijn hoofd pronkte een opgestoken hoed.
  Toen de gevangenen van het schip werden gelost, draaide de man minachtend zijn mond en haalde zijn pijp eruit.
  De veroordeelden zagen er slecht uit: ongewassen, overgroeid, velen van hen zagen er niet uit als mensen. Er waren echter ook goede exemplaren - blijkbaar van onder de gevangengenomen piraten. Oliver Twist zag verschillende zesarmige Inogalacts met glanzende vachten. Het onderhandelen is begonnen. De gouverneur, die een doordringende stem had, zei:
  - Generaal Cagliostro, u heeft het recht om te kiezen tegen de prijs die u zelf benoemt. En de rest verkopen we op een veiling.
  Cagliostro knikte instemmend.
  - Uwe Excellentie is erg aardig. Maar, ik zweer het op mijn eer, dit is geen partij arbeiders, maar een miserabele kudde kreupelen. Het is onwaarschijnlijk dat ze van enig nut zullen zijn op plantages.
  Hij kneep zijn kleine ogen minachtend samen en keek opnieuw naar de menigte geketende slaven, en de uitdrukking van boosaardigheid op zijn gezicht werd intenser.
  De kapitein las de hele lijst van slaven voor - de meesten van hen waren piraten die op wonderbaarlijke wijze aan de galg ontsnapten. Er werden ook rebellen gestuurd vanuit de metropool.
  - Welk product. Alleen veroordeelden en dieven.
  De generaal heeft de lijst verwijderd. Benaderd een jonge gespierde man. Hij voelde de biceps op zijn handen, beval zijn mond te openen, onderzocht zijn tanden. mompelde:
  - Voor deze tien gouden munten.
  De kapitein trok een zuur gezicht.
  - Tien goudstukken? Dit is de helft van de werkelijke prijs.
  De generaal grijnsde.
  - Deze slaaf is het niet meer waard. Hij zal spoedig sterven van hard werken. Ik koop liever een zesarmige, die zijn veel taaier dan mensen.
  De kapitein begon de gezondheid, jeugd en uithoudingsvermogen van de gevangene te prijzen. Alsof het niet om een man ging, maar om een lastdier. De jonge man bloosde. Blijkbaar was dit koopje onaangenaam voor hem.
  'Goed,' mompelde de generaal. - Vijftien goud en geen franje meer.
  De kapitein wist aan de toon dat dit de uiteindelijke prijs was. Hij zuchtte en stemde toe.
  De volgende persoon die de generaal benaderde, was een man van middelbare leeftijd met een fors postuur. Het was de beroemde piraat Wiscin. Eenogig en eng keek hij de koper fronsend aan.
  De handel is hervat. De reus vertrok voor dertig goudstukken.
  Oliver Twist stond te koesteren in de verblindende stralen van drie zonnen en ademde diep de vreemde lucht in. Het was gevuld met de geur van kruidnagel, sterke zwarte peper en gigantische, zoetgeurende ceder. Tegelijkertijd luisterde hij naar wat er gebeurde en haalde hij de tas van zijn pijnlijke schouders.
  Andere kopers benaderden de veroordeelden, onderzochten hen en vroegen naar de prijs. De generaal bleef onderhandelen. Ik heb nog een paar zesarmige wilden gekocht. Het was duidelijk dat hij klaar was om de veiling te verlaten. En toen viel zijn oog op de knappe en sterke Oliver Twist.
  - Goede jongen. En waarschijnlijk ook iemands slaaf.
  Oliver kromp ineen. Van deze man ademde ernstige kou.
  De jongen piepte:
  - Nee, ik sta er alleen voor.
  - Ja! De generaal was verheugd. - Op zichzelf - betekent een zwerver. En volgens de wet is landloperij verboden en moet je slaaf worden. Hé, bewakers, breng de halsband mee. Ik wilde al heel lang zo'n jongen bij me hebben.
  Oliver Twist, die de tas oppakte, haastte zich om te rennen. Een massieve vierarmige opzichter die aan de rechterkant stond, sneed echter met een zweep in zijn benen. De lus knapte, de jongen viel. Hij trilde en probeerde de strop te breken, maar die groef nog harder in zijn enkel. Toen trok hij zijn zwaard en hakte de zweep met één slag af.
  De generaal schreeuwde.
  - Pak hem.
  Bewakers en politieagenten haastten zich naar Oliver Twist. Hij zwaaide met zijn zwaard en doorboorde de borst van de politieman. De rest van de bewakers leunde achterover en trokken hun sabels. Ze probeerden de jongen te omsingelen.
  Oliver Twist realiseerde zich dat hij geen kans had, sprong op, stak de dichtstbijzijnde politieagent in het hoofd en rende weg, stuiterend als een kikker. De jongen liep heel goed, maar de agenten hadden paarden. De jongen werd snel ingehaald en gooide een lasso om zijn nek. Nadat hij het touw had doorgesneden, draaide Oliver zich om naar zijn vijanden, klaar om zijn leven duur te verkopen.
  Hij was aan alle kanten omsingeld. Musketiers verschenen achter hen, ze trokken hun lopen eruit en laadden ze onderweg. Het was duidelijk dat ze op het punt stonden te gaan schieten.
  - Neem hem levend! De generaal beval.
  Arcana nam toe. De agenten werden getraind om weglopers te vangen. Een paar goede worpen - en Oliver Twist werd vastgebonden. Een goed gemikt schot van een musketier sloeg het zwaard uit zijn handen. Op hetzelfde moment gooiden ze een net.
  Gotcha, realiseerde Oliver zich. Nu zullen ze hem met zware boeien boeien, en hij zal nooit vrijheid zien.
  Cagliostro verheugde zich.
  - Sla hem, raak hem.
  Hij wendde zich tot de vierarmige om het bevel te geven.
  Op dat moment klonk er een scherp, rollend geluid, dat de lucht schudde. De generaal sprong verrast op. Zijn beide lijfwachten sprongen met hem mee. De bewakers beefden, iemand liet een musket vallen. Iedereen draaide zich, alsof ze op het juiste moment waren, naar de zee.
  Beneden, in de baai, op een afstand van tweehonderd passen van het fort, lag een groot schip. Witte rook wervelde. Hij verborg het prachtige schip volledig en liet alleen de toppen van de masten zichtbaar. Een zwerm pterodactylen rees op van de rotsachtige kusten, wervelend in de lucht met schrille kreten.
  De generaal begreep niet wat er gebeurde. Waarom vuurt het schip met alle kanonnen?
  - Ik zweer op de naam van de Engelse koning. Hij zal me er voor antwoorden.
  Er was paniek.
  Ondertussen liet het schip de Engelse vlag zakken. Hij verdween in een rookwolk. Het werd vervangen door de Stars and Stripes Banner van Kiram's Empire. De gouden sterren schitterden prachtig tegen de paarse achtergrond. De generaal rolde met zijn ogen.
  - Kappertjes! fluisterde hij met moeite. - De kapers van Kiram!
  Angst en ongeloof vermengden zich in zijn stem. Woede flitste in zijn ogen. De lijfwachten staarden verbijsterd in de verte, rolden met hun gele ogen en ontblootten hun scheve tanden.
  Het enorme schip dat zo gemakkelijk de waakzaamheid van de bewakers misleidde, was een kaperschip. In tegenstelling tot gewone piraten had hij een staatsoctrooi en het recht om in diefstal te handelen en de schepen van onvriendelijke landen te veroveren. En het rijk van Kiram is al lang in vijandschap met Groot-Brittannië. Nu is het tijd om wraak te nemen. Een grote partij goud gewonnen uit continentale mijnen is onlangs aangekomen in de stad Yehu. Na deze informatie te hebben ontvangen, besloot admiraal Pisar don Freebie de Engelse kolonie aan te vallen. Het was een daad van persoonlijke wraak. Tien jaar geleden versloeg de plaatselijke gouverneur de toen jonge kapitein van de eerste rang, Pisar don Halava.
  Nu zal hij op overtuigende wijze wraak nemen. Zijn eenvoudige uitvinding bleek zo succesvol dat hij, zonder argwaan te wekken, vol vertrouwen de baai binnenging en het fort groette met een breed salvo. Dertig kanonnen vuurden af, waardoor de schietgaten in één keer in puin en as veranderden.
  Het is nog maar een paar minuten. Talloze toeschouwers merkten dat het schip in rookwolken voorzichtig opvoerde. Door het grootzeil op te tillen om de snelheid te verhogen, bewegend op een strakke wind, richtte de kaper gemakkelijk de kanonnen van de linkerkant op het fort dat niet voorbereid was op verdediging.
  Het leek alsof de wereld verscheurd was. Het tweede salvo was nog verwoestender. De generaal was hysterisch.
  - Waarom heb ik zo'n straf nodig!
  Beneden in de stad sloegen trommels, trompetten schalden, alsof ze nog moesten waarschuwen voor gevaar. De bewakers raakten niet in paniek en probeerden terug te vuren. Het fort schudde van explosies.
  Door de drukkende hitte en het aanzienlijke gewicht kon de generaal niet bewegen. De vierarmige monsters pakten Cagliostro op en droegen het de stad in.
  Oliver Twist profiteerde van de algemene verwarring, glipte uit het net, pakte zijn zwaard en ging op de hielen. Niemand volgde de jongen.
  Het fort reageerde met af en toe schoten. Hij werd gedekt door een derde volley.
  Slaven, het waren er meer dan vijftig, voornamelijk rebellen en piraten, sloegen op de vlucht. Mighty Wiscin, een ervaren piraat, stuurde ze rechtstreeks naar het groene huis. Verscheidene schutters met musketten renden van daar weg.
  'We zullen daar wapens vinden,' zei Wiscin.
  Oliver Twist rende naar hen toe.
  - Terwijl iedereen bezig is, kunnen we de vijand bevechten.
  De jongen was iedereen voor. Op de drempel stond een bewaker met een musket. Voordat hij zijn wapen kon optillen, werd zijn hoofd afgehakt.
  De slaven kwamen het huis binnen. Er was daar een klein arsenaal: musketten, sabels, enterhaken.
  - Bewapen jezelf! Wiscin besteld. - Nu gaan we naar buiten en geven een licht aan de Kiram-varkens.
  Oliver Twist hield zijn hoofd koel.
  - En waarom zouden we ons naar de Kiramieten haasten? Laat ze de stad beter veroveren - onze vijanden zijn daar.
  'Ja,' zei de reus. - Ik zal pas blij zijn als ze het lef van de gouverneur of deze generaal vrijgeven.
  Gewapende slaven verstopten zich.
  Politie, bewakers, milities stormden de strijd in met de wanhopige moed van mensen die begrijpen dat ze in geval van een nederlaag niet zullen worden gespaard. De Kiramans waren meedogenloos, ze stonden bekend om hun wreedheden.
  De leider van de aanvallers kende zijn vak. In tegenstelling tot Yahoo.
  Commandant Kirama deed het juiste - hij versloeg het fort, nam de controle over het stadscentrum over. Zijn kanonnen vuurden schoten af over het open gebied achter de pier, waardoor de mensen die Cagliostro middelmatig aanvoerde in een bloedige puinhoop veranderden. De Kiramites handelden vakkundig op twee fronten - met hun vuur brachten ze paniek in de gelederen van de verdediger en bedekten tegelijkertijd de landing van landingsgroepen.
  Onder de brandende stralen van drie zonnen ging de strijd door tot het middaguur. Toen het geknetter van musketten en het gekletter van metaal dichterbij kwam, werd het duidelijk dat de Kiramieten de verdedigers van de stad onder druk zetten.
  - Leun niet voorover. Oliver Twist keek naar buiten. - Laat het eerst donker worden.
  Vreemd genoeg volgde Wiscin het advies van de jongen op. Misschien hield hij van de manier waarop de ragamuffin vocht.
  Aan het eind van de dag werden vijfhonderd kapers de absolute meesters van Yehu. De zonsondergang was prachtig, de jongen bewonderde het met plezier. De stad was onrustig. De verdedigers werden ontwapend en Pisar don Freeva, zittend in het paleis van de gouverneur, met verfijning die erg op spot leek, bepaalde het bedrag van het losgeld voor de gouverneur en de generaal.
  - Je had opgehangen moeten worden. - Hij nipte aan zijn pijp, zei Don Freebie. - Maar ik zal genadig zijn, en in plaats daarvan zal ik honderdduizend goud en tweehonderd stuks vee nemen. En natuurlijk zal ik deze stad niet in een ashoop veranderen.
  Als reactie daarop een sceptisch gebrul:
  - En hoe zit het met het goud dat je hebt gevangen in de kelders van het paleis? Het zijn er enkele miljoenen.
  En huilen als antwoord:
  - Dit is mijn rechtmatige prooi.
  Generaal Cagliostro zonk in zijn stoel...
  Met het invallen van de schemering vroeg Oliver Twist om verkenning.
  - Ik zoek uit wat er in de stad aan de hand is - en meteen terug.
  De stad stond in brand.
  De Kiramieten beroofden, hingen de recalcitrante mensen op en verkrachtten vrouwen op brute wijze. Oliver Twist zag verschillende kinderlijkjes, waaronder een meisje met een open maag.
  Er waren ook vrouwen met afgesneden borsten, gebroken benen - uiteraard misbruikt. De jongen werd bleek en haastte zich om uit deze hel te komen. In een smal straatje ontmoette hij een meisje met blond golvend haar. Ze werd achtervolgd door vier Kiramieten, dronken en met zware laarzen aan. Zonder na te denken rende Oliver Twist naar hem toe. Hij zwaaide met zijn zwaard naar de dichtstbijzijnde kaper.
  De klap was zo hard dat de helm samen met de schedel brak. Toen sprong de blote voeten, knipperend met zijn blote hielen, op. Hij sloeg een Kiramian neer met zijn knie in de kaak en scheurde de maag van een ander open. Er bleef er maar één overeind.
  - Engelse pup. gromde hij. En hij werd meteen aangevallen. Nadat hij de combinatie "gescheurde waaier" had uitgevoerd, sneed de jongen het hoofd van de tegenstander af.
  - Ga naar je voorouders.
  De vormeloze massa viel op de grond.
  Hij rende op het huilende meisje af en greep haar hand. Ze keek angstig in de ogen van de verlosser.
  'Volg me, schat,' zei Oliver Twist.
  Blijkbaar wekten blond haar en blauwe ogen vertrouwen. Ze renden door de steeg, zware voetstappen waren achter hen te horen. Onderweg kwam ik nog een dronken Kiramees tegen, dit leverde geen problemen op. Ze klommen de heuvel op door de lege straten en bereikten de buitenwijken van Yehu. Oliver Twist bracht het meisje naar een huis met verborgen slaven.
  Wiscin begroette hem met een sadistische grijns.
  - Wat voor stelen heb je ons gebracht. Fris en jong.
  Raak haar niet aan of ik vermoord haar. - Het bloederige mes zag er erg overtuigend uit.
  - Ik zie dat je hebt kunnen vechten, dat prijs ik. Wat moeten we nu doen?
  Oliver Twists ogen flitsten.
  - We moeten het vijandelijke schip veroveren. De wezens hebben vast al gedronken en zijn in de stad, en we zullen een uitstekend schip krijgen.
  Goed idee, laten we het waarmaken! De piratenslaven spraken luid hun goedkeuring uit.
  Het plan om het schip te veroveren was simpel, de nadruk lag op verrassing. En toch vreesde Oliver Twist dat bij vier manen de Kiramans de boten zouden zien en alarm zouden slaan.
  'Ik stel dit voor,' zei Oliver. - Ik zal naar het schip zwemmen. Ik stap aan boord en geef het sein.
  - Kun jij de bewakers alleen aan? - Wiscin begon, maar de piraat Oro onderbrak hem: - De jongen zegt wat hij denkt. Als we worden gezien, zullen de kanonniers het vuur openen. En toen was alles weg.
  Op drie boten naderden de slaven op veilige afstand van het vijandelijke schip. Met een zwaard, een strop en een kleine dolk zwom Oliver naar het schip. Vier manen schenen zodat het mogelijk was om te lezen. Er waren twintig bewakers aan boord. Tegelijkertijd gingen ze slecht om met hun functie. Terwijl bijna het hele team schandalig aan de wal stond, ontkurkte de kanonnier met zijn assistenten nog een vat rum. Sentinels - twee op de boeg en achtersteven - hielden de wacht. Oliver Twist werd niet opgemerkt.
  De jongen zwom naar de kant en klom voorzichtig op de ruwe planken. Zijn behendige handen en blote tenen klampten zich vast aan elke inkeping. Zwijgend liep hij naar de neus. Hij wierp een dolk achter op het hoofd van de wachter, het lemmet van het zwaard sneed het hoofd van een andere Kiramets af. Dus de eerste schildwachten werden geëlimineerd. Daarna bereikte de kale man de achtersteven, voorbij het dronken geschreeuw van de kanonniers. De schildwachten tuurden voorzichtig in het water overboord. Daarom merkten ze niet hoe een bijna onlichamelijke schaduw gleed en hun keel doorsneed.
  De taak is gemakkelijker geworden.
  De kanonniers waren zo dronken dat ze geen aandacht schonken aan de brandende fakkel. Oliver liet de touwladder naar zijn metgezellen vallen. De slaven klommen geruisloos aan boord. Een Kiramees, die met een kleine behoefte op pad ging, merkte hun beweging op, maar zag ze blijkbaar aan voor zijn eigen beweging.
  - Wat, behoorlijk beroofd? vroeg hij in het Kiram-dialect.
  - Zo goed als mogelijk in de gegeven omstandigheden. zei Wiscin. Het mes flitste. De dolk stak te veel in de nek van de nieuwsgierige krijger.
  - Vijfde. merkte Oliver op. "Laten we nu naar de rest gaan."
  Voormalige slaven strekten zich uit aan de achtersteven. Een andere schildwacht passeerde. Hij werd uitgeschakeld door een nieuwe nauwkeurige aangooi. Stil, als schaduwen, baanden de slaven zich een weg naar hun middel. Ze waren goed bewapend. Vanaf het middel werd het zicht op het hele schip geopend, van achtersteven tot boeg. Ongeveer een dozijn mensen zaten te chillen op het dek, de rest dronk rum en tequila beneden. Veel piraten waren goed in het gooien - niet alleen dolken, maar ook hakmessen en sabels. Zonder een schot te lossen, vermoordden ze de dronken Kiramieten. Degenen die beneden dronken werden menselijker behandeld. Ze vielen aan en boden aan zich over te geven.
  'Laten we ons vastketenen en vasthouden,' beval Oliver Twist.
  Daarna gingen de piraten, zonder na te denken, over tot een uitgebreide maaltijd. Hun enthousiasme was over the top. Geen wonder - in het stinkende ruim kregen de slaven alleen restjes te eten.
  "Laten we nu patrouilles opzetten," beval de jongen, "als het aanbreekt, zal de vijand proberen terug te keren naar het schip. Laten we hem verrassen.
  Iedereen was het hier mee eens.
  Oliver Twist bleef op zijn post en keek uit naar de dageraad. De tijd ging pijnlijk langzaam voorbij. Eindelijk verscheen de langverwachte blauwe zon aan de horizon. Maar zelfs daarna had de bemanning van het schip geen haast om terug te keren. In de middag verschenen er grote boten gevuld met vaten met goud. Pisar don Halava vergezelde hen persoonlijk. De nieuw geslagen piraten veranderden in Kiram-pantser en kleding. Op het schip heerste een voorbeeldige orde en daarom vermoedde Don Freebie niets. Bovendien kraakte zijn hoofd van een sterke kater en schonk hij graag een paar glazen sterke wijn in. Vaten werden haastig aan boord geladen. Voormalige slaven konden zich nauwelijks inhouden om geen dodelijk vuur te openen. Ten slotte werden de laatste vaten en losgeldkisten in het ruim geplaatst. Toen beval Wiscinus:
  - Versla hun!
  Volleys van musketten vielen op de Kiramieten en vervolgens werden messen en hakmessen gebruikt. Ongeveer vijftig soldaten werden tegelijk gedood en Pisar don Halava werd vastgebonden. Zijn mond was gekneveld met een onsmakelijke prop van een pruik, en hij werd het ruim in begeleid.
  Andere Kiram-boten kropen bij elkaar.
  Een krachtig zeesalvo van dertig kanonnen bracht een dozijn grote boten tot zinken en beschadigde ongeveer de helft van de overgebleven boten. Terwijl de verwarde Kiramans verwoed ruzie maakten, slaagde het schip erin om naar stuurboord te draaien. Een ander dodelijk salvo blies de overgebleven boten aan stukken. Er werd op korte afstand op een hoop geschoten, dus de verliezen waren groot. Stukken hout verbrijzeld, het water schuimde, bevlekt met bloed. Inogalact met een krokodillenkop zwom naar het schip toe. De filibusters schoten hem neer met musketten. Slechts drie boten overleefden, ze keerden naar de kust. De kanonnen herlaadden langzaam en ze wisten te ontkomen. Minder dan honderd kapers overleefden. Degenen die ontsnapten waren volledig gedemoraliseerd.
  Het was een overwinning.
  Oliver Twist worstelde om een van de ijzeren vaten op te tillen. geopend. Toen de geoliede bovenkant barstte, regenden gouden munten.
  Piraten keken naar nobele buit.
  Wiscin nam als eerste het woord.
  - We veroverden ongekende schatten, maar bleven tegelijkertijd verschoppelingen. We hebben geen andere keuze dan de zwarte vlag uit te werpen en te doen wat velen van ons al lang gewend zijn te doen. Namelijk zeeroof.
  De kapers spraken krachtig hun goedkeuring uit. Oliver Twist vond het ook niet erg. Integendeel - daarom vluchtte hij hierheen van een beschaafd, maar erg saai halfrond overdag.
  - De kustbroederschap heeft een eigen haven. Dit is het eiland Monaco, waar alle filibusters te vinden zijn.
  - Prima! - zei Oliver - Als we een basis hebben, zullen we niet verloren gaan. Er is nog maar één vraag om op te lossen.
  Wiscin begreep het perfect.
  - Wil je onze kapitein zijn? Zal niet werken. Je bent nog te jong.
  Ik heb al bloed bij me. Oliver hief zijn zwaard op.
  De bruut gromde:
  - Meer over mij. Voor u staat een ervaren zeerover. Hoe oud ben je trouwens?
  - Elf. "Oliver Twist vond het niet eens gepast om jaren aan zichzelf toe te voegen.
  De piraten lachten.
  Er werd geschreeuwd:
  - De jongen is te jong, er is een ervaren leider nodig. Wiscina voor kapitein.
  De gigantische zeerover grijnsde.
  - Zie je, Oliver Twist, ze vertrouwen je niet. Wie wil dat ik kapitein word?
  Alle piraten hieven hun wapens op.
  - Soortgelijk. Maar wees niet verdrietig. Vanaf nu ben jij mijn rechterhand. Ik benoem hem, ondanks Oliver's jonge leeftijd, als mijn assistent. En een stevige wind in de rug!
  Stormachtige uitroepen van universele goedkeuring. Oliver draaide met zijn zwaard.
  - Ik ga akkoord! En ik accepteer de benoeming eervol.
  Het gejuich klinkt weer. Wiscin-commando's:
  - En nu - allemaal op de masten. Het is noodzakelijk om de naderende overstag te vangen.
  Oliver Twist begon te zingen, de piraten begonnen eenstemmig mee te zingen met krachtige stemmen:
  
  Emerald spattende golf overboord,
  De sterren aan de hemel boven ons schijnen!
  Het plezier van een zeerover met geurige wijn,
  Wat morgen - alleen de Heer weet!
  
  Zal aan boord gaan of kanonnen vuren,
  Leg je hoofd neer in de boze afgrond!
  Zo is het lot van de filibuster Pallas,
  Zeilen over de zeeën in een formidabel element!
  
  En geluk zal komen - een heldere streep,
  Als de handen sterk zijn, is het geslepen zwaard sterk!
  Wees niet verlegen, moedig de strijd aan - versla de angst van de held,
  Laat je karakter zien, slaag erin om het vuur te ontsteken!
  De melodie zwom achter de achtersteven aan en het leven bleef stromen zoals gewoonlijk.
  . HOOFDSTUK #16
  De jonge gevangene werd opnieuw zwaar gegeseld. Ze sloegen hem hard en zelfs Olivers hielen werden verbrand met fakkels.
  De jongen, uitgeput door wrede martelingen, vergat zichzelf in een diepe slaap. En hij droomde ervan...
  De wereld van Tuzok was praktisch bewusteloos en de beul boog zich over Oliver Twist en wreef zachtjes alcohol op zijn wonden. Tot zijn verbazing droogden ze snel op.
  - Deze man geneest beter dan een hond, wat een plezier zal hij me schenken, hij kan maandenlang gemarteld worden.
  De jongen piepte als antwoord:
  - Wacht niet, mijn vrienden zullen snel komen en ze zullen je op het rek strekken.
  - Hiervoor nog een paar klappen. - Kara Maara sloeg met al zijn kracht een zweep met weerhaken en een naald op de rug, en gooide toen rode peper en zout. Het gezicht van de jongen kronkelde en kronkelde als een worm, alleen een bovenmenselijke inspanning maakte het mogelijk om de kreet in te houden.
  - Nou, waar zijn je vrienden? Dijk voor symmetrie Ik verbrand je andere hiel, het is mogelijk dat de superhertog vandaag niet komt.
  Het witgloeiende ijzer raakte de voet van het kind, daarna drukte Kara harder en wachtte een tijdje tot het de verharde voet van de jongen verbrandde.
  - Wat hou ik van de geur van verschroeid lam. - Zei kat, sappige tekening in zijn neusgaten, verzadigd met de geur van brandende lucht. Kan een stuk van een been afsnijden en opeten: het ziet er erg smakelijk uit.
  We stoppen hete kolen in je mond. Vega schreeuwde naar de top van haar longen. Het meisje sprong naar voren als een panter, haar ogen fonkelden en haar haar viel als zonnestralen over haar schouders.
  Vier assistent-beulen stormden op haar af, maar werden afgesneden door een vegende "dolfijnvleugels"-techniek. Toen, met een precieze beweging, hakte Vega een andere beul neer, brak zijn arm en scheidde zijn hoofd van het lichaam. Angelica tuimelde achter haar aan en sleepte de geïmmobiliseerde superhertog op haar schouders. Haar blik viel op Oliver Twist. Het kind was bedekt met schaafwonden, snijwonden en brandwonden. Ja, en de geur, die doet denken aan een barbecue, liet er geen twijfel over bestaan wat een professionele sadist hier deed.
  Angelica rende naar hem toe en streelde zijn wonden.
  - Mijn beste jongen, hoe de tegenstanders je hebben misbruikt.
  Oliver antwoordde met een glimlach:
  - Wees niet bang, moeder, je weet hoe vasthoudend, het duurt nog geen dag voordat de wonden zijn verdwenen.
  - Dit komt omdat u bent verbeterd door toonaangevende speciale apparaten die de stamcellen van het lichaam activeren.
  - Jij bent zijn moeder en je hebt ons verteld dat het je broers zijn. - Vega werd in één keer neergehaald door vijf jagers, vier assistenten en een nogal bekwame krijger Kara Maara. Ze sloeg de aanval af en doorboorde onmiddellijk een van hen in de maag.
  - Helaas, ik wilde er jonger uitzien, vooral in de ogen van je vriend omdat hij nog maar een jongen is.
  - Je vergist je, hij is al dertig jaar oud, het ziet er gewoon uit als een snotaap. Maar open je mond niet over hem. Hij is van mij, we hebben meer dan een jaar gevochten, hand in hand, en ik heb resoluut besloten om gemeenschappelijke kinderen met hem te krijgen.
  - Wat is lovenswaardig. Maar mijn man stierf en hij ging jagen op dit halfrond van de nacht. Daar hebben ze hem afgemaakt.
  - Het is verschrikkelijk! Maar we zijn allemaal sterfelijk. Ik wens dat je een goede man vindt. - Zei Vega, een andere klootzak afmaken. Angelica besefte zelf dat haar partner hulp nodig had. Bovendien renden nog eens twee dozijn strijders de kamer in.
  Ze sloeg met haar zwaard, bevrijdde Oliver en rende de stuurhut in. De zwaarden van de meisjes waren scherper en perfecter, ze waren in staat om staal te snijden. Alleen Kara Maar had een hoarder niet erger, en hij slaagde er zelfs in Vega's schouder te krabben. Oliver Twist was gevallen en ontrafelde zich snel, bevrijdde zich van de touwen, ging voorzichtig op zijn tenen staan - zijn hielen waren verbrand door vuur en, twee gevallen zwaarden oppakkend, rende hij de strijd in. De jongen kookte van het vuur, als hij maar te wreed was gemarteld. Onderweg gooide hij tangen, kettingen en spijkers naar de strijders van de hertog. Hier is een van hen, als gevolg van een goed gerichte worp, recht in de stem van Kara beland.
  De beul greep zijn uitgestoken pulserende oog, Vega profiteerde van het moment, sneed zijn arm af bij de elleboog en sloeg het zwaard uit. De jongen, die een zegevierende klik had uitgestoten, tilde hem op en, terwijl hij twee jagers tegelijk neerhaalde, kroop hij naar Kara toe. Hij vocht terug met een enkel zwaard, een goed getrainde jongen in schermen begreep meteen hoe hij het moest gebruiken. Hij produceerde een eenvoudige maar effectieve dubbele windmolentechniek. Met één slag nam hij het mes weg en met een andere sneed hij zijn arm af tot aan de schouder. Kara Maara zakte op de grond, bewusteloos van de schok van de pijn.
  - Nu heb je armloze bandiet volledig ontvangen. Ik heb mezelf gewroken, maar anderen zullen je een account voorleggen.
  De gevaarlijkste jager werd verslagen, Oliver greep de sleutels en rende de zijgang in. Drie vierarmige jagers met zwaarden verschenen meteen voor hem op de weg. Ze vielen Oliver aan, een van de klikken krabde zelfs aan zijn borst, en van de duw ging de jongen op zijn verbrande hielen zitten. De jongen, de pijn negerend, sloeg een van hen krijsend in de lies. Toen, met een ongelooflijke sprong, hakte hij het hoofd af van degene die het gaf. Hij ontweek de zwaarden, sloeg de tweede op de top van de helm, verbluffend, en eindigde toen met een vegen linkse hoek. De laatste vechter had nauwelijks tijd om de aanvallen van het snellere kind af te weren, dat na een paar seconden zijn zwaard in zijn hart stootte.
  - De muziek speelde lange tijd niet, de fraer danste lange tijd niet! - Lachend, zei de jongen. En rennend op zijn tenen rende hij verder, rinkelend met een sleutelbos.
  De meisjes bleven met overmacht snijden. Niettemin nam het aantal lijken om hen heen toe en de blote voeten van de charmante Amazones baadden in bloed. Desalniettemin kwamen er steeds meer versterkingen bij de bewakers en de meisjes begonnen te stromen. Angelica en Vega gebruikten beide handen en schopten ook met al hun kracht, maar hun talrijke wonden verhinderden hen te bewegen. De krijgers trokken zich terug en de krijgers om hen heen werden meer en meer. In het heetst van de strijd vergaten de meisjes de superduke die bewusteloos was volledig, anders probeerden ze hem als schild te gebruiken.
  Vega probeerde de logtechniek te gebruiken. Het hielp om nog een paar mensen naar beneden te halen. Het feit dat zwaarden staal konden snijden speelde echter in hun voordeel. Dankzij deze technologie. Ze doodden de aanvallende krijgers, in zulke grote aantallen. Tijdens het gevecht gleed Vega echter uit in een diepe plas bloed en viel bijna. Gebruikmakend van het moment, gaf een van de machtige twee meter lange soldaten van de hertog een krachtige klap op het hoofd met een zwaard.
  Als Vega niet zo'n sterke schedel had met een mengsel van culicistat, werd ze er gewoon afgehakt. Maar toch stroomde er bloed uit en een afgeknipte haarlok viel, en het meisje zelf verloor bijna het bewustzijn. Reflexief een uitval herhalend, doorboorde ze de keel van de tegenstander. De hersenschudding deed haar echter pijn aan haar hoofd, en haar reactie werd erger en ze miste meer stoten.
  Het was niet al te gemakkelijk voor Angelica, ze was al verschillende keren verslaafd en de onlangs opgelopen blessures deden pijn en deden pijn. De meisjes waren uitgeput, er vloeiden zweetdruppeltjes en bloed uit, ze vloeiden prachtig over de bronzen huid.
  Vega kreeg al snel een klap op haar arm, haar biceps waren gesneden, de jonge Amazone aan de rechterkant was kwetsbaar, haar arm verloor kracht en snelheid.
  - Het lijkt erop dat we Angelica vastzaten, in de strijd klommen, zonder onze kracht te berekenen.
  Angelica zelf werd met een zwaard in haar zij gestoken en kon haar gekreun nauwelijks bedwingen.
  - Heel erg zoals het feit dat je de dood van de dapperen moet sterven. Als je in de goden gelooft, bid dan tot hen.
  De meisjes piepten:
  - Ik geloof alleen in de hogere geest die de mens toebehoort. En ook in het feit dat mensen, nadat ze onbeperkte macht hebben bereikt, zelf in staat zullen zijn om alle doden op te wekken.
  Een tiental musketiers renden de kamer binnen, het musket zelf was nog te omvangrijk en dure wapens, de belangrijkste was nog koud. Nadat ze de lont in brand hadden gestoken, richtten ze ze op de meisjes en gaven ze de hal.
  Hoewel Vega en Angelica opzij sprongen, werd Vega doorboord in het been en werd Angelica uit het borstbeen geslagen.
  - Oh! Hoe het brandt! ze riep. - Het lijkt erop dat we niets anders hebben dan hoop op de toekomstige opstanding. Hoewel ik persoonlijk geloofde in de Almachtige en de hemel, maar niet te veel.
  - Alle religies en religies zijn oplichterij, een manier om geld te grijpen. Vega schreeuwde. - Ik ben een dappere officier van het Engelse leger en er wacht me een nieuw leven, maar je bent weg.
  De musketten laadden langzaam, maar het was nog steeds duidelijk dat het einde nabij was. Nieuwe schutters kwamen aan en al vanaf twintig koffers vuurden ze een salvo af. Het is waar dat vier van de soldaten van de hertog per ongeluk werden gedood, maar Vega en Angelica liepen nieuwe wonden op. Hun troepen waren zo verzwakt dat ze met moeite terugvochten. Ten slotte zakten hun ongelukkige hoofden, de bewegingen van de bloedende meisjes werden traag en het werd duidelijk dat het volgende salvo fataal zou zijn. De Musketiers kwamen zelfs dichterbij.
  En op dit kritieke moment, gevolgd door een vriendelijk salvo van bogen, die pijnlijk bekend klonk, zong tenminste Angelica's stem.
  Gooi de ketenen van kwaadaardige slavernij af,
  Pak het zwaard en slijp het mes sterker!
  Mogen uw vijanden vol bedrog zijn,
  Maar het zal gratis worden, het ijs van de hel zal smelten
  Wij gaan ook deze kleine wereld blij maken!
  De meeste musketiers werden gedood, de rest van de jagers vermengd, overladen met pijlen. De strijd begon met hernieuwde kracht te koken, de soldaten van de hertog werden onder druk gezet.
  - En uw zoon deed het goed, bevrijdde de gevangenen en kwam ons te hulp. zei Vega.
  - En dat is precies waar ik tot de laatste seconde op hoopte, want het was niet voor niets dat mijn baby ergens met de sleutels liep.
  De strijd was echter nog niet voorbij, de superhertog had nog steeds veel krijgers, de strijd vulde alle gangen. De meisjes bleven, ondanks extreme uitputting en verwondingen, doorvechten. Op dat moment rende een lange jonge man hen tegemoet, zijn zwaarden glinsterden van het bloed.
  - Jij bent het, mijn schoonheden, hoe je gewond bent geraakt.
  Wat was je aan het doen, slapen?
  - Nee, maar ze namen me voor uw dienaar en lieten me niet in het paleis, en ikzelf wilde niet veel bloed vergieten. En toen de vuilnisbelt begon, realiseerde ik me dat ik niet zonder mij kon. Maak je geen zorgen, zwaardvechten is mij van kinds af aan geleerd.
  - Ik weet het! Jij bent een van de uitverkoren duizend. Vega sprak.
  Wat is de uitverkoren duizend? - Vroeg Angelica.
  - Nou, het is zoiets als een elite in het Gouden Eldorado. - Oké, laat je niet afleiden, je moet harder knippen.
  De frisse Dodger, die ouder werd in zijn slaap, bewoog zich natuurlijk veel sneller dan de uitgeputte meisjes. Zijn zwaarden sneden tegenstanders doormidden en sneden messen. Geleidelijk trokken de soldaten van de hertog zich terug en hoewel de meeste gevangenen gekweld en uitgeput waren door gevangenschap, verraadde haat hun kracht. Daarnaast brak er in de stad zelf een spontane rel uit. Veel mensen hadden honger, uitgeput door despotisme en hoge belastingen, maar vooral de slaven leden zwaar, zij waren de belangrijkste explosieve massa van de opstand.
  - Zie je, de mensen steunen ons. - Riep de Dodger.
  Vanuit de smalle gangen kwam de opstand naar de oppervlakte. De formidabele jongen Oliver Twist vocht beter dan welke volwassene dan ook, na elk van zijn slagen viel er iemand. De schurk gedroeg zich op zijn beurt als een echte doodsmachine, maar de uitgemergelde meisjes begonnen achterop te raken.
  - Misschien nemen we een pauze. Vega stelde voor.
  - Nee, wat ben jij! Zonder ons kan de opstand in zijn eigen bloed stikken. Versterk goud. schreeuwde Angelique.
  - In de bloedige strijd die we probeerden te snijden! Ze vielen, maar ze stonden op! - Vega vrolijkte op en sneed een andere soldaat. voegde Angelica eraan toe terwijl ze haar aankeek. De meisjes zwaaiden steeds intenser, het leek alsof er een tweede wind was opgestoken. De schurk was ver vooruit, twee zwaarden gekruist over zijn hoofd, en leek een regenboog uit te schakelen. Het was toen dat Angelica zich de superhertog herinnerde.
  - En waar is het belangrijkste monster?
  Vega draaide haar met bloed bevlekte en toen gezicht.
  - Hoogstwaarschijnlijk is hij dood, ik heb hem een halsslagader gegeven!
  - Aangezien er niets aan de hand is, lijkt het erop dat het gevecht zal voortduren en dat we ze allemaal moeten doden.
  Van alle kanten kwamen mensen aan, ze vluchtten, zwaaiend met bijlen, hooivorken, zeisen, met wilde razernij op de gehate satrapen afstormen. Een man, zo gezond als een stier, raapte een eikenhouten dek op in een schommel en bracht het naar beneden op twee ruiters die zich haastten om over te steken. Ze vlogen van hun zesbenige paarden, ijzeren harnassen stortten neer op de kasseien en bloed gutste uit hun mond.
  Een andere ruiter werd verwijderd met een zeis, waardoor het hoofd van het lichaam werd gescheiden.
  Oliver Twist is volledig in een duivel veranderd, de trofee-beulzwaarden waren geweldig, ermee hakken is net zo eenvoudig als gras maaien. Maar in het paleis van de superhertog braken branden uit in zijn kamers, rook stroomde over de hoge puntige torens. De schurk was de eerste die het opmerkte en beval.
  - Het is dringend om het vuur te stoppen, anders zal de rijkdom die eeuwenlang is verzameld in as veranderen.
  Sommige rebellen zijn nog niet zo verdoofd om de stem van de rede niet te horen. Ze werden echter gehinderd door de overlevende ridders en talrijke bewakers. De strijd was chaotisch, ergens in de rook zag de Dodger een smid met armen zo dik als boomstammen, zwaaiend met een hamer, forse jagers vielen van zijn slagen. Massale overvallen begonnen. Maara Ace was net tot bezinning gekomen en hoewel hij kon bevelen, was zijn gezag niet onvoorwaardelijk. De bevrijde gevangenen hadden al vogels naar Valya Chervonny gestuurd, alleen hij kon de revolutionaire orde herstellen.
  Plots verscheen de bekende kolonel Gustav voor de Dodger. Hij regisseerde een viervleugelige adelaar op de Dodger. Zijn gepantserde snavel ging open en onthulde scherpe tanden.
  De ontduiker hurkte en ontweek de klap. Nadat hij had gemist, krabde de gier met zijn klauwen over de kasseien, bereikte toen opnieuw hoogte en de kolonel viel de Russische verkenner aan met een scherpe speer.
  - Jij het einde van de plebejer!
  De schurk ontweek en sneed met zijn zwaard in de voorbenen van het paard. Het zesbenige paard sloeg de ruiter om en hij vloog als een pingpongbal. De gehoornde helm raakte de stoep, waardoor de kolonel tijdelijk werd verdoofd. De schurk besloot nobel om hem te laten herstellen, terwijl hij zich op de adelaar concentreerde.
  De enorme vogel viel hem opnieuw aan, maar het was niet voor niets dat de Dodger een van de uitverkoren duizend was, een exacte slag met een zwaard recht in het oog, en de adelaar sloeg in een dodelijke aanval. Met een scherpe worp gooide de kapitein van het Russische leger de gier over hem heen, bevlekt met paars bloed.
  - Nou, het beest. Ik begreep wat het betekent om met een krijger van Groot-Rusland om te gaan.
  De kolonel stond langzaam op, zijn zwaard flitsend in zijn handen.
  'Ik ben de beste zwaardvechter in het leger van de superhertog. Plebeian vecht tegen me en je hoofd zal van je lichaam worden gescheiden.
  - Hoe sterker de vijand, hoe interessanter de overwinning! - De schurk liet de vijand eindelijk herstellen en viel hem toen aan. De kolonel bleek inderdaad een zeer verfijnde tegenstander te zijn, die veel trucjes kent, maar in snelheid en fysieke kracht inferieur is aan de Dodger. Icy, die zo snel mogelijk probeerde te winnen, handelde te rechtlijnig, waarvoor hij werd gestraft, Gustav slaagde erin zijn wang te snijden. Toen voerde de Dodger een complexe combinatie "Mad Squid" uit en verwondde zijn tegenhanger ernstig.
  - U betaalt de burger. kreunde de kolonel.
  Na verschillende aanvallen werd Gustav zo zwak dat Peter gemakkelijk zijn hand afsneed en vervolgens de top van de helm raakte.
  - Niet slecht voor een bediende. - Zei hij en viel dood neer.
  - Ik zou graag van dienst zijn! Serveren is saai! - De schurk bond Gustov vast en droeg hem onder een boom, en rende er toen weer in. Een heel regiment ridderlijke bewakers kwam het bedrijf binnen en de rebellen, willekeurig bewapend, hadden het moeilijk. Spontaan opgerichte barricades verrezen in de straten, de infanterie en cavalerie ramden en hun strijd werd extreem hevig.
  Van een afstand in de duisternis verborgen zelfs de meestal sprankelende vier manen zich achter loden wolken. Het paleis van de superhertog zag er niet langer uit als een cake, maar een oud gebouw van het Pentagon, versierd met twaalf koepels en militaire standbeelden, er waren vooral veel ridders en draken die te paard racen. Er brak al een vlam tussen hen in, een bijgebouw laaide op, kanonnen schoten ergens in de buurt, ze beschoten de stad en vernietigden voornamelijk stenen huizen.
  Plut probeerde de opstand in een meer betekenisvolle en minder spontane richting te sturen, maar niemand wilde naar hem luisteren. En de infanterie was al doorgebroken naar het paleis en had een bloedbad aangericht. Maara Tuz verzamelde een groep aanhangers om zich heen, hij werd gemarteld met spaargeld en sneed alleen de huid op zijn rug.
  - Wali Chervonny waar ben je? - Hij schreeuwde naar de top van zijn longen. De bewakers omringden hem van alle kanten en probeerden hem gevangen te nemen. Hier is een behendige worp van de lasso en een forse man wordt verslagen, de strop wordt bij de keel gesloten.
  - Er wordt nog een volledig aas ingenomen. Binnenkort zullen we alle rebellen doden. Waar zijn die gekke vrouwen?
  Maara werd gesleept als een eenvoudig vee, maar toen hij al gewild was, wierp hij het op de kroep van het paard, een pijl piepte en doorboorde het hoofd van de ruiter. Na een paar seconden vloog er een andere voorbij en legde een andere krijger neer. De aas viel en begon weg te rollen, pakte toen een dolk die iemand had laten vallen en sneed het touw door. Nu hij met hernieuwde kracht vocht, wilde hij echt zien wie hem redde.
  Na een beetje terug te zijn gerend, zag hij een halfnaakte jongen bedekt met bloederige kutjes. Hij herkende hem echter meteen.
  - Jij bent het Wereld Tuzok. Dat je zoon behoorlijk misbruikt is door jou.
  De wereld zwaaide met wat een ongelooflijke wilskracht hij erin slaagde de buitenkant van het paleis te bereiken nadat hij van het rek was gehaald. Het was vooral pijnlijk om op verbrande voeten te stappen, het rechterbeen was ernstig gewond. Hij doopte ze steeds in het water, de fontein was vernietigd en de grote blaren verdwenen een beetje, en het leek alsof de ratten je levend aan het knagen waren. Hij nam de boog van de gedode hertogelijke krijger en kwam op tijd om zijn vader te helpen.
  - Niets vader! Littekens sieren alleen een man. Het belangrijkste is dat ik ze niets heb verteld.
  De jongen leek trots te zijn dat hij de martelingen had doorstaan. Toen herinnerde de waarheid zich hoe hij schreeuwde en bijna zijn tong losmaakte. Met dank aan Oliver Twist voor morele steun in moeilijke tijden.
  - Je bent al een behoorlijk volwassen wereld en moet de zwaarste martelingen doorstaan.
  - Ja, pap, maar ze slaan en verbranden vooral de hielen, het is moeilijk om niet te schreeuwen.
  - Als je wilt, zal ik je goed advies geven. Als je helemaal ondraaglijk bent, zing dan. Het helpt veel, ik ben in mijn leven vaak gegeseld. Alleen jammer dat je niet vooraf getemperd werd met een zweep, dan was elk rek niets voor jou geweest.
  - Persoonlijk oefen ik liever met een boog dan klappen te verduren. - De wereld stelde zich voor hoe de vader hem met zijn zware hand slaat. Brr!
  - Oké, aangezien je me vandaag hebt gered, zal ik je niet verslaan, maar in de toekomst zal je huid gebruind moeten worden.
  Nieuwe krijgers verschenen, een heel detachement naderde, de rebellen hadden het extreem moeilijk. Op dat moment verscheen er een kolibrie-achtige vogel met zes vleugels en een haaksnavel, die door de lucht sneed. Ze ging zitten en opende haar mond.
  - Vali Chervonny, naderde de stad, boeren uit de omliggende dorpen voegden zich bij hem. Hij vraagt om de poort vanaf de kant van Cedar Forest te openen.
  - Dan moet je bij hen doorbreken, waar zijn die verdomde vrouwen, ze zouden helpen met hun penningmeesters. Mara schold.
  - Ik ren achter ze aan. zei Mir.
  - Met verbrande zolen kun je niet ver rennen. - De ataman rustte zijn zoon - laat Zvan beter binnenstormen.
  De aas floot voor de hakkende jongen, die nog vers was en marteling met succes had vermeden.
  - Ren en vind die twee vrouwen die deze opstand begonnen. Je kunt ze gemakkelijk herkennen, ze zijn mooi en ze laten een hoop lijken achter. Zeg dat ze een aanval op de Cedar Gate moeten sturen.
  Knipperend met zijn blote hakken ging de jongen de opdracht uitvoeren. Zvan was een van de beste lopers en verkenners van het rebellendetachement, en Maara hoopte dat de jongen niets in de war zou brengen.
  De jongen realiseerde zich onmiddellijk dat de meisjes waren waar het het heetst was, inderdaad, in het heetst van de strijd, het was duidelijk hoe de zwaarden van Angelica en Vega flikkerden. Zijn sabel zwaaiend, aangezien het tweesnijdend zwaard te zwaar was voor kinderhanden, slaagde hij erin de krijger neer te halen en door te breken naar de Amazones.
  - Beste krijgers. - Hij zei, met moeite het pareren van de klappen. - Versterkingen komen naar ons toe, en om ze de stad binnen te laten, is het nodig om de toegangen tot de Cedar Gates vrij te maken en de brug te laten zakken.
  - Waar zijn ze? vroegen de meisjes in koor.
  - Ik zal het je laten zien, volg me. - Zei de jongen. Hij doopte zijn voeten in het bloed en rende weg, sporen van blote voeten achterlatend. - Volg de sporen.
  De meisjes, als ervaren atleten, waren onderweg aan het herstellen. Nadat ze nog een paar ridders hadden neergehaald, begonnen ze te rennen, waarbij ze de jongen vrij snel inhaalden.
  - En waar wilde je dat we heen gingen.
  - Ik breng je, hier zien ze een driehoekige toren, probeer ze te openen.
  Er waren weinig bewakers rond de poort, de belangrijkste troepen vochten in de stad. De meisjes, die vier krijgers in één klap hadden gedood, glipten door de poort. Snel de wenteltrap op, braken ze door naar het mechanisme dat de brug liet zakken. Een tiental bewakers waren op dat moment aan het kaarten. Bij het zien van twee blote benen, bebloede en tegelijkertijd mooie vrouwen, aan flarden, maakten ze grommende geluiden.
  - Wat een schatjes, doe mee, wij regelen een toffe groepsseks voor jullie en schenken wijn in.
  - Laten we ze doden! - Zei Vega, en met een dubbele slag met een sikkel legde ze vier dronkaards tegelijk neer.
  De rest greep naar hun zwaarden, maar het was te laat, de meisjes hakten ze om als kool.
  -Banzai! - riep Vega half voor de grap, het laatste hoofd van haar schouders afhakkend.
  Toen draaiden ze allebei met moeite de hendel om, de enorme poorten begonnen te dalen en blokkeerden de gracht. Vreselijke wezens kwamen uit het water en hapten woedend met hun mond.
  - Ze hebben geen kans, kijk, ze hebben al haast om te helpen.
  Een grote horde boeren met hooivorken en zeisen stormde de stad binnen, gevolgd door een geharde partijdige detachement, te oordelen naar hun gevlekte kleding. De krijgers werden geschilderd in de kleur van het bos.
  - Eindelijk is Vali Chervonny gearriveerd, nietwaar. - Vega wees met haar vinger naar een krijger in harnas die galopperen op een inktzwart paard met zes poten.
  - Nee, dit is zijn assistent Discord. antwoordde Zvan.
  - Waar is je leider?
  - Hier is het. - De jongen wees naar een enorme man in bastschoenen en met twee slagzwaarden in zijn handen.
  Waarom ziet hij er zo uit?
  - Zodat de vijanden het tijdens het gevecht niet herkennen, en als hij koninklijke kleding had, schoten ze hem lang geleden neer.
  - Het is duidelijk, we zien er nu ook uit als bedelaars. Angelique zuchtte.
  - Het belangrijkste is niet wat er buiten is, maar wat binnen is. Vega snauwde. "Nu gaan we een echte knaller hebben."
  Hoewel de meisjes al verstrikt raakten in hun benen van vermoeidheid, dwongen ze zichzelf om uit het hoofd te komen.
  Chervonny was aan het hacken als een demon, en Vega riep naar hem.
  - Reus, wees voorzichtig met je eigen zwaaien.
  - Wie ben jij?
  - De godin die al deze rotzooi heeft veroorzaakt.
  - Van vrouwen alle rellen, en jullie twee.
  - Maar we weten hoe we moeten snijden, niet erger dan mannen. Vega hief haar bebloede zwaarden.
  - Eens kijken, misschien ben je gewoon een opschepper. zei Vali.
  De nadering van nieuwe troepen begon de weegschaal te doen doorslaan in het voordeel van de opstandelingen, maar het duurde erg lang om te vechten. Zowel Vega als Aplita raakten meer dan eens gewond, heel vaak keken ze de dood in de ogen, maar geen moment vertraagden ze hun dans van vernietiging. Chervonny zelf liep verschillende wonden op, vooral gevoelige, toen zijn colonne met musketten werd afgevuurd. En toen waren de meisjes op hun best, ze waren de eersten die de gelederen binnensloegen en de kwaadaardige roofdieren het zwijgen opleggen. Gespierde vrouwelijke handen waren lange tijd gevoelloos, Vega en Angelica hielden vast aan trots, waardoor ze niet konden zinken. Dicht bezaaid met pijpen braken de rebellen opnieuw door naar het paleis. De troepen van de superhertog waren uitgeput en zijn troepen trokken zich terug, het paleis zelf brandde als een groot vuur.
  - Met spoed de woning van dit zwijn uitzetten. We moeten redden wat er nog over is. beval Vali. - Pak ook de wapens.
  Perth, met een groep mensen gefascineerd door zijn heldendaden, brak door naar de muur, waar meerdere batterijen met zware kanonnen waren. Ze hielden de hele stad onder schot en vernietigden het met gloeiend hete kanonskogels.
  - Volg mij, kameraden, om te bestormen, te slopen!
  Bij de kanonnen was een serieuze stortplaats, een boer plantte een artillerist op een hooivork. Een andere man, die er nog steeds uitzag als een tiener, gooide een dolk naar de keel van een ijverig schreeuwende officier. Hij viel neer, stikkend in het bloed. Zelfs de vrouwen vochten met een gewelddadige razernij, waarbij ze ofwel lichte sabels gebruikten die op de vijand waren buitgemaakt, ofwel bijlen, keukenmessen en zelfs tandenborstels. Een van hen bijvoorbeeld sneed nogal behendig de buik open met een mes dat haar krijger aanviel. Een ander meisje bleek zo verleidelijk dat ze de strijders afleidde door te pronken met haar hoge, statige borsten. De Dodger zelf is de tel al lang kwijt hoeveel hij er in een bloedige puinhoop heeft weten te doden. En toch is het doden van mensen niet zoals dags of andere sterrenstelsels, op dat moment voel je je alleen bedwelming met kracht, en dan. Hij heeft echter al zoveel Zuidelijken vernietigd dat extra bloed als water voor hem is.
  - Kom op jongens, harder duwen. - De schurk schopt de vijand in een sprong, zijn laarzen zijn gesmeed met hypertitanium, dit is niet erg handig in de hitte, maar het is effectief, schedels barsten van zo'n schok. Dan galoppeert hij als een echte karateka, dubbele slag en zwaai met zwaarden, meteen zijn er vier dood.
  Bijna alle bewakers bij de kanonnen werden gedood, een paar overlevende soldaten verstopten zich onder wapenwagens en wielen. Ze worden eruit getrokken en ze willen ze doden, maar Peter houdt de meest ijverige tegen.
  - Bind ze vast, dan vragen we of ze naar onze kant willen komen.
  Voormalige vijanden zijn vastgebonden, maar de woede van de opstandige mensen is begrijpelijk, de artillerie vernietigde veel huizen, sommige waren kreupel.
  Het laatste serieuze verdedigingspunt in de stad waren detinets. De gehavende ridders trokken zich daar terug, evenals de overblijfselen van de regimenten. Gladde hoge muren en gepantserde deuren voorkomen de aanval.
  De schurk gaf het bevel.
  - Breng artillerie, sla de poort uit.
  Omdat de meeste rebellen niet weten hoe ze moeten schieten, leidt de Dodger persoonlijk de kanonnen. Hier is er een van, de grootste kern wordt met moeite door verschillende mensen gesleept. Een Russische officier neemt een fooi en schiet op de deur. De eerste miste een beetje, de gietijzeren bal raakte de toren. Gebrek aan zwaar kaliber kanonnen, lage vuursnelheid. Een Peter is niet zonder reden de elite, hij besluit buskruit toe te voegen, een van de rebellen, die ooit bij de artillerie heeft gediend, probeert bezwaar te maken.
  - Te veel lading. Het pistool kan breken.
  - Maak het niet kapot! Plut zwaaide. - Kijk hoe dik de stuitligging is, je ziet meteen dat de meesters hard hebben gewerkt.
  Vol vertrouwen in slaap vallen met wit poeder, hielp hij mensen om de zwaardere kanonskogel te laden.
  - Nou, nu wordt het leuk.
  Vanaf zo'n afstand is het moeilijk om de deur direct te raken, en het enorme kaliber draagt niet bij aan nauwkeurigheid, maar als het lukt, zal er een effect zijn. Natuurlijk moet je op intuïtie vertrouwen. De schurk sloot zijn ogen en vroeg de voorzienigheid, die in de regel Groot-Rusland goed deed, om ook in deze kwestie te helpen.
  - Nou, kinderen met God.
  - Moge de Heilige Moeder van God ons helpen. - Zeiden de rebellen.
  Met een gehuil vuurde het kanon een kolom vurige vlammen af, een bal van twintig pond sloeg met hoge snelheid tegen de deur.
  Het ijzer waarmee het was gesmeed barstte, maar de fundering zelf overleefde.
  "Verdomme, waar het van gemaakt is, ik zal opnieuw moeten vuren." Laten we de lading verhogen.
  - Het niet waard. - De schutter verhief zijn stem. 'Het risico is te groot, beter meneer, als u de juiste stem heeft om nog een paar schoten te maken, kan geen enkele deur zoveel slagen weerstaan.
  - Oke! Maar ik ga je ook geen dosisverlaging geven.
  Nadat hij de kanonskogel in het kanon had gehamerd, vuurde de Dodger opnieuw, maar blijkbaar keerde het fortuin zich van hem af, de slag ging naar de toren, het was duidelijk hoe de uitgeslagen tanden vlogen.
  De jongen had ook kanonnen, en ze grauwden met vuur. Toegegeven, ze schoten grotendeels nutteloos en blindelings.
  - Je zenuwen zijn te gespannen. - Zei de oude schutter. - Ontspan en denk aan iets leuks.
  - Waar gaat het over? - Vroeg de geïrriteerde Dodger.
  - Over het feit bijvoorbeeld dat je mijn map bent, en je zoon. - De jongen met de stompe neus antwoordde provocerend, het sabel in zijn handen was bebloed en hij vocht goed.
  - En wat is geen slecht idee! Ik zou graag vijf, geen tien zonen willen hebben om voor mijn moederland te vechten.
  - Nee, misschien ben je nog te jong voor mijn vader, het is beter dat je mijn oudere broer bent.
  De Dodger raakte zijn gladde, baardeloze kin aan en grinnikte. Toen herinnerde hij zich de oude Russische gewoonte en sloeg hij een kruis. De stuitligging van het wapen is verwarmd.
  - Heet! Maar niets, maar het hoofd koelen.
  De volgende kern werd met uiterste nauwkeurigheid verzonden. De massieve deur stortte in en de rebellen, voornamelijk Angelica en Vega, stormden de bres in.
  Meisjes hebben altijd geprobeerd te domineren, en omdat ze opvielen door hun grote vaardigheid in vechten, trokken andere mannen zichzelf onvrijwillig naar hun niveau.
  Vega sprong op het verwoeste deel van de borstwering en maakte een propeller met haar zwaarden. Stukken bloederig vlees vlogen weg.
  - Angelica, misschien heb je een soort dope, ik voel mijn handen niet.
  - Ik ben ook niet aan het chillen, wees geduldig meid - je wordt een ataman.
  - Kindergrappen zijn hier niet gepast, ik sta op het punt mijn zwaard te laten vallen.
  "Dan valt het hoofd als volgende."
  De vleesmolen ging door, het vuur brandde en Vega stapte meerdere keren op blote voeten in het vuur, maar schonk er geen aandacht aan. Ze duwden de bewakers opzij en braken de binnenplaats binnen.
  Generaal Monnac zelf, de opperbevelhebber van de troepen van de superhertog, vocht hier. Hij was erg lang, langer dan Valya Chervonny zelf, en ongewoon breedgeschouderd. Hier komen twee enorme ridders samen, die tweesnijdende zwaarden als wapens kiezen. Vali was zo sterk als een beer, maar zijn tegenstander was niet inferieur, bovendien werd Monnac getraind door de beste zwaardvechters van het koninkrijk en handelde Vali op de ouderwetse manier. Een minuut later doorboorde de generaal, die een behendige, bedrieglijke beweging had gemaakt, de hand van zijn tegenstander. Vali verschoof het zwaard naar zijn linkerhand, zijn bewegingen vertraagden. En dan snijdende backhand die door de borst breekt. Chervonny wankelde, maar toen kwam Vega hem te hulp. Het meisje pareerde de aanval van de generaal en ze maakte zelf een teken op zijn voorhoofd met een ander zwaard.
  - Dat is een hoer! Ik zal je in alle gaten neuken. riep Monnac.
  - De pod zal afbreken. - Vega stak haar tong uit.
  De slagen van de generaal waren zwaar, maar niet snel genoeg in vergelijking met de bewegingen van de Russische inlichtingenofficier. Nadat hij verschillende aanvallen had gemist, kreunde hij, bloed stroomde uit de doorboorde schaal, het was duidelijk dat het grote zwijn verzwakte.
  Tevergeefs gelooft de vijand
  Dat hij erin slaagde de Russen te breken!
  Wie durft, hij valt aan in de strijd,
  Vijanden zullen woedend worden verslagen!
  Vega sprak de oude, niet veel naïeve verzen uit en zette het offensief voort. Ten slotte struikelde de generaal, die zijn kracht had verloren, en het meisje doorboorde zijn keel met een mes.
  - Ik denk dat ik haast had: ik had je gevangen moeten nemen en je moeten verkrachten.
  Het laatste gevecht perste echter alle kracht uit haar. Het meisje wankelde en liet haar zwaarden vallen. Toen viel een meedogenloze menigte haar aan, het meisje kreeg twee wonden in de maag en een ander mes sneed haar wang.
  - Hier zijn de klootzakken! - Vega's handen trilden, haar benen waren ook verward en trilden, het was duidelijk dat ze op haar laatste benen liep. Angelica raakte ook uitgeput en vocht met moeite tegen vijf krijgers.
  - Het is stom om drie stappen verwijderd van de overwinning te sterven! mompelde Vega.
  - Je zal leven! - Riep Oliver Twist en gleed als een kleine tijgerwelp tussen de messen door. Een paar aanvallen en gebroken hoofden vlogen naar beneden.
  - Bravo schat, ik zou graag zo'n zoon willen hebben.
  - En ik heb het al! - zei Angelica, met moeite draaiend, ze sloeg een andere vechter.
  Vega viel, liet haar gezicht in het bloed vallen en nam toen een slok. Dit vrolijkte haar vreemd genoeg op, en ze stond op.
  - Tjonge, het is te vroeg om me af te schrijven, ik kan nog steeds vechten.
  Het meisje pakte de gevallen zwaarden op, draaide zich om en liet haar lef los.
  De bewakers waren duidelijk uitgeput, sommige soldaten, die hun moed hadden verloren, vielen op hun knieën en vroegen om vergiffenis, anderen gaven daarentegen de voorkeur aan de dood boven de schande van gevangenschap. Maar hun kracht droogde op, de slagen werden steeds minder.
  - Geef op! En we zullen jullie leven sparen. - Schreeuwde Vali Chervonny. - Laat je wapens vallen voordat het te laat is!
  Meer dan de helft van degenen die in wanhoop vochten, verlieten hun onbruikbare messen. Slechts een klein deel van de soldaten sprak met pathos.
  De bewakers geven niet op!
  'Dan moet je vermoord worden!' Vooruit mijn draken, er blijft nog een laatste poging over.
  Vega en Angelica's hoofd rammelde, en de jongen die gemarteld was zag er niet beter uit, maar ze vielen desalniettemin op de vijand aan en maakten de laatste overblijfselen van weerstand af.
  Toen eindelijk de laatste krijger die door Alex was doorboord viel, viel er een doodse stilte.
  Vega, uitgeput, ging op een heuvel met verschillende lijken zitten. Aplite sprak.
  - Ave Maria! We hebben gewonnen.
  Vali liep naar het vat wijn, raapte het op, brak de rand af en begon gretig te drinken. Toen wendde hij zich tot de rest van de rebellen.
  - En wat ben je waard. Laten we drinken op onze overwinning.
  Nu pas voelden Vega en Angelica dat ze wilden eten, zelfs hun maag verkrampte en hun keel was droog van de dorst.
  - Na een glorieuze strijd, waarom niet een slokje nemen.
  De rebellen begonnen de overval, maar Vali Chervonny stopte hen.
  - Nee, alle rijkdom moet worden verantwoord en gevorderd. Nu, in plaats van de hertog, zullen wij heersen, en elke mogendheid heeft zowel geld als voedselvoorraden nodig. - Zei het hoofd van de rebellen.
  - En jullie meiden komen hier! Jullie zijn zulke slimme en sterke krijgers, maar ik ken jullie niet! Waar kom je vandaan.
  Vega besloot de waarheid niet te vertellen. Het is beter veel te weten en weinig te ontdekken.
  - We komen uit verre landen, veel verder dan de uitgestrekte bezittingen van Kiram en Engeland, en we hebben lange tijd in een gemilitariseerd klooster gewoond, waar vrouwelijke krijgers werden opgeleid.
  - Dat is hoe, maar ik wist niet dat er zulke mensen zijn, en is je klooster groot?
  - Klein en vreselijk geheim.
  - En je kunt me persoonlijk op de kaart laten zien.
  - En er is geen kaart, de locatie is zo'n heilig geheim dat als we het vrijgeven, we worden onderworpen aan een vreselijke vloek.
  - Nou, mijn geheime oorlogsnimfen, ik laat je dit geheim houden. En deze jongen die zo goed vecht, is niet toevallig je familielid?
  - Hij is mijn zoon!
  - Gefeliciteerd! Dit is een echte adelaar en ik denk dat na verloop van tijd een uitstekende jager uit de jongen zal groeien, hoewel hij zelfs nu uitstekend vecht.
  - Ik heb hem zelf getraind.
  - Wat is de naam van je partner?
  - Ik ben Vega, de Dodger is nog steeds bij ons, hij is geen dienaar, maar een gelijkwaardige partner.
  - Ik zal het leren! Ik nodig jullie uit om mijn assistenten te worden, ik zal jullie allemaal een regiment geven.
  "Heel dankbaar, maar we zijn niet van plan te lang in deze wereld te blijven hangen, en zodra onze missie voorbij is, zullen we die verlaten.
  Een schaduw flitste in de verte, een onopvallend mannetje besteeg zijn paard en galoppeerde naar de poort. Zijn lippen fluisterden sluw.
  - Het lijkt erop dat dit degenen zijn over wie de profetie spreekt.
  . HOOFDSTUK 17
  De gegeselde jonge gevangene probeerde wanhopig de kettingen door te zagen. Hij had weinig tijd meer.
  Binnenkort de derde geseling, en dan de executie. In een lus is doodgaan niet zo pijnlijk als vernederend. En hier voeden ze de zelfmoordterroristen heel slecht. Brood en water en dan een beetje. En het is koud in de dikke stenen muren. En de dokter komt niet eens - hij werd veroordeeld, dus waarom behandelen.
  Toen de uitgeputte Oliver Twist in een droom viel, droomde hij ...
  Na een nobel feest en viering van de overwinning, kwam een raad van rebellen bijeen. Het werd bijgewoond door de commandanten van de detachementen, evenals Vega, Angelica, Plut en, heel verrassend, de jonge Oliver Twist, die was aangesteld om een detachement te leiden dat bestond uit kinderen en tieners van niet meer dan zestien jaar oud.
  Bespreking van de huidige stand van zaken en wat nu te doen. Ten eerste was het nodig om het legitieme gezag in de stad zelf te herstellen, om overvallen en geweld te stoppen.
  - Ik heb al twintig galgen opgericht, waar degenen die zich niet aan de macht van het volk wilden onderwerpen, worden opgehangen.
  - Dat klopt, maar het is nog beter om dieven te spietsen! riep de jonge Oliver Twist.
  Verschillende commandanten van de rebellen spraken hun unanieme goedkeuring uit.
  - Je kunt meteen zien dat de ware leider van het volk groeit!
  - Er zal op het spel staan! - Snijd Vali Chervonny af.
  Vega nam het woord.
  - Ik geloof dat we niet vredig zullen slapen, het is mogelijk dat letterlijk een paar dagen later hier een enorm leger wordt gestuurd dat de stad zal belegeren.
  - Niet zo snel! - Snijd Vali Chervonny af. - Het leger moet worden samengesteld en uitgerust. Bovendien heeft Naporedon een conflict met Agikan, als hij ons te veel kracht geeft, loopt hij het risico alle kolonies te verliezen. Nee, zo eng is het nog niet.
  "Maar toch, het is beter vol te houden dan preventief te zijn, het is beter om te winnen dan je in angst terug te trekken. We moeten alleen marcheren, onderweg zullen we ons leger aanvullen ten koste van het opstandige volk, en dan zullen we de hoofdstad van het rijk veroveren als zijn eigen.
  - Matarra is de hoofdstad van ons land. Dus je wilt de koning omverwerpen.
  - De noodzaak dwingt ons daartoe.
  Wie wordt dan de vorst?
  - Ja, zelfs jij maakt me niet uit.
  - Vivat Vali-keizer. De commandanten hebben het begrepen.
  - Wat erg vleiend is, ik kan het misschien eens zijn met haar voorstel. Zoals je al zei, het is beter om te winnen dan je in angst terug te trekken.
  - Het is noodzakelijk om alle krachten te verzamelen en allereerst jongens vanaf zeven jaar te mobiliseren. - Ingevoegd door Oliver Twist.
  - En hoe gaan we vrijwilligers werven of de dienstplicht invoeren?
  - Natuurlijk plicht. - Hier waren atamans verenigd. - De mensen zijn er al aan gewend, en ons leger zal groter worden.
  - En wees hiermee bezig.
  - Bovendien. Angelica mengde zich in het gesprek. - We moeten alle slaven bevrijden en in ons leger opnemen.
  We zullen geen slavernij hebben! - Snijd Chervonny af. De leider van de rebellen hief een grote gouden beker in stenen op en dronk die in één teug leeg - Vanaf nu zal de lijfeigenschap door alle vrije broeders één op één worden afgeschaft.
  - En de buit moet gelijkelijk over iedereen worden verdeeld. Oliver Twist kwam weer tussenbeide. - Ongeacht de titels.
  Vali aarzelde, maar toen hij de gespannen blikken van zijn strijdmakkers opving, zei hij resoluut.
  - Moge het zo zijn! Wij stemmen.
  Iedereen hief zijn vuisten.
  - Unaniem!
  fluisterde Dodger in Vega's oor.
  - Vrijheid is natuurlijk heerlijk, maar blijven we niet te lang. We hebben tenslotte de taak van ons eigen land, Groot-Brittannië.
  - Je vergat dat we beloofd hadden Angelica haar zonen terug te geven. Eén wordt teruggegeven, zodra we de tweede vinden en Matarra innemen, zullen we onmiddellijk naar het halfrond van licht gaan.
  - Het kan te lang duren. - Peter brandde van woede.
  Waar fluister je over. vroeg Vali wantrouwend.
  - Over persoonlijke zaken. - Glimlachend, antwoordde Vega.
  - Dat zijn jouw zaken. Welnu, hier zijn de belangrijkste beslissingen die we hebben genomen, het blijft om de details te bespreken.
  - De duivel is in de details. zei Vega.
  - Ik wil niet opdringerig klinken, maar je komst doet denken aan een veel voorkomende legende over twee blote voeten krijgers met zwaarden die zullen verschijnen voor het einde van de wereld.
  Je kunt ons van alles zien, maar soms komen legendes uit. zei Vega.
  - En ik geloof niet dat jij de belichaming bent van de Maagd Maria en Azazel, maar de mensen kunnen erin geloven. Dus je kunt hem beter niet teleurstellen.
  - Waarom? - Vroeg Angelica.
  - Omdat in dit geval veel eenvoudige en religieuze krijgers zich bij ons zullen voegen. De mensen zijn immers niet constant in hun woede, maar veel consequenter in cultaanbidding.
  Het meisje schonk zichzelf een half glas slappe wijn in, bevochtigde haar keel.
  - Voor de goede zaak, ik ben hier klaar voor. Maar weet je wat Vali. Angelique aarzelde.
  - Aarzel niet om te praten.
  -Wat vind je van wetenschap?
  - Ik ben zelf niet erg geletterd, maar ik denk dat als het in het voordeel van het land en de werkende mensen is, de wetenschap moet worden aangemoedigd.
  - Je moet ook zelf leren om niet blind te zijn.
  - In mijn jeugd was ik zelf een slaaf, en ik was niet in staat om te lezen, en toen deed ik gewoon waar ik voor vocht, me verstoppen voor de jacht, gerechtigheid brengen. En als ik koning word, is het niet bekend of ik op zijn minst een greintje vrije tijd zal hebben.
  - In de oudheid was er op onze moederplaneet een grote heerser Genghis Khan. Hij kon ook niet lezen of schrijven, maar hij bereikte uitgebreide veroveringen en creëerde een redelijk solide rijk. zei Vega.
  - Wat een geweldig voorbeeld. Voor zover ik begrijp, ben je hierheen gevlogen vanuit verre sterren.
  - Ja, je hebt het goed begrepen, en ons rijk omvat miljoenen werelden die wel en niet op jou lijken.
  - Met zulke gegevens ben je des te geschikter voor de rol van messiassen. Help me de troon te veroveren en ik zal alles doen wat je vraagt.
  - We hebben één vereiste voor u om wetenschap te ontwikkelen, slavernij te vernietigen en eerlijk te regeren!
  - U zegt één ding, maar stelt er drie tegelijk! Tsjervony grinnikte. - Oké, laten we de bekers vullen en drinken op succes.
  Atamans dronk, waaronder Oliver Twist. De jongen werd een beetje aangeschoten en sprak met pathos.
  - Ik wil een prins worden.
  - Waar heb je het over, ik zal je adopteren. zei Vali zacht.
  - Nee, je moet op een normale school studeren, zodra ik je broer vind, komen we terug.
  - Is hij jouw zoon? Angelique knikte. - Dan moet je naar je moeder luisteren. En nu drinken we nog een drankje en verspreiden ons onder de troepen.
  - Geef het hem gewoon niet.
  - Natuurlijk, genoeg is genoeg, kinderen moeten met mate eten en drinken.
  Na de laatste toost uit te brengen, sloot Chervonny de vergadering. Al in de gang trok Dodger Vega naar zich toe.
  - Dus voor jou betekent de taak van je vaderland niets?
  - Weet je, ik ben het zat om een onderdanige marionet te zijn, ik wil minstens één keer in mijn leven een beslissende rol spelen, alles riskeren, maar de planeet bevrijden van middeleeuwse dominantie.
  - En het feit dat het lot van het moederland afhangt van onze missie, vindt u dat allemaal hetzelfde?
  - Nee, maar het begonnen werk moet worden voltooid. We kunnen deze mensen niet in de steek laten op een kritiek moment in de geschiedenis. Stel je voor wat hen te wachten staat zonder ons - marteling en executie.
  - En hoe zit het met Angelica, ik hoop dat ze het zelf aankan.
  'Maar ze heeft niet zo'n uitgebreide militaire vaardigheden en kennis als wij. En wat het geluk van miljoenen mensen betreft, het kan vergaan.
  "Weet je zeker dat een gewelddadige opstand kan leiden tot een universeel paradijs?" De zaak kan alleen eindigen in een teveel aan bloed.
  - Daarom is onze controle nodig zodat vergeet-mij-nietjes groeien in plaats van bloed.
  - Oké, ik geef je nog drie dagen, en als je niet akkoord gaat om ze te verlaten, zal ik zelf het rebellenkamp verlaten en naar de planeet Samson vliegen.
  - Je weet dat ik het niet kan. Laten we eens kijken naar de omstandigheden.
  De commandanten verspreidden zich in delen en begonnen het leger in regimenten op te splitsen. Vali Chervonny benoemde mensen die getest en gehard waren in de partijdige strijd tot grote formaties, mensen kozen zelf kleinere. Tegelijkertijd werd een revisie van het paleis uitgevoerd, hoewel het bovenste pand te lijden had van brand, de muren zelf het vuur overleefden, en vooral, een enorme kelder overleefde, waar de kolossale schatten van de superhertog werden opgeslagen. Een tiental rebellen stierven echter op het moment dat ze de schatkamer probeerden binnen te dringen. De geïnstalleerde simulators en vallen met pijlen doorzeefden letterlijk de wanhopige jongens. Vali Chervonny was echter tevreden.
  - Dus het is nodig voor dieven. Vanaf nu is al het geld goed voor de mensen.
  Met behulp van vaten buskruit werden de vallen opgeblazen en netjes gestapelde staven goud, zilverstaven, vaten en kisten gevuld met munten verschenen voor de blik van de rebellen. Op een aparte plaats lagen edelstenen, diamanten, sommige ter grootte van een walnoot, kristalheldere robijnen, smaragden, sommige waren in de vorm van sieraden of bloemen, agaat, topaas, saffieren, individuele parels ter grootte van een kippenei.
  "Deze hertogen hebben eeuwenlang rijkdom verzameld. Het is tijd om te delen met de mensen.
  De alomtegenwoordige Vega en vervolgens de tong ingebracht.
  - In mijn rijk worden diamanten niet hoog gewaardeerd, ze worden geproduceerd in industriële fabrieken. Het is hetzelfde met robijnen, ze werden gebruikt in lasers totdat mega-plasmamachines werden uitgevonden, maar smaragden zijn iets waard.
  - In dit geval geef ik ze aan jou, misschien voor oorbellen?
  - Ik hou er niet van om de oren te verzwaren. Een simpele ring is genoeg!
  De voedselvoorziening in het kasteel, evenals in de stadsmagazijnen, was aanzienlijk, zodat honger de revolutie niet bedreigde. Over het algemeen maakte een vruchtbaar klimaat - drie zonnen tegelijk en ongewoon weelderige planten het mogelijk om vier keer per jaar te oogsten. Natuurlijk was er geen winter, het klimaat deed denken aan de equatoriale.
  En vreemd genoeg, zelfs op deze zachte, donzige aarde die uit het vet sijpelde, waar het genoeg was om met een stok te prikken om het te laten bloeien, verhongerden mensen. De wrede macht van de oligarchie, exorbitante belastingen en heffingen, leidde ertoe dat de meeste mensen in armoede leefden.
  Daarom verspreidde de opstand zich en verspreidde zich over steden en dorpen. En als het leger van rebellen op campagne gaat, is dit een indrukwekkend gezicht. Talloze rebellen kwamen uit de poort en trokken langs de brede weg. De schurk echter, toen een professionele militair zijn wenkbrauwen fronste, was het duidelijk dat de vrijwilligers slecht waren opgeleid, ze waren uit de pas, hoewel hun commandanten probeerden ze op te bouwen. Onder de wapens zijn er vooral veel rechtgebogen zeisen die er dreigend uitzien, veel speren, er zijn zelfs mensen gewapend met hoorns en knuppels.
  Er zijn maar weinig musketten, zelfs primitieve. In dit soort kracht is het bewapeningsniveau niet hoger dan in de tijd van Ivan de Verschrikkelijke, het belangrijkste zijn koude wapens, wat de rebellen enige kansen geeft. Maar als ze worden geconfronteerd met een groot en goed uitgerust leger, zullen ze worden weggevaagd. Er is niet genoeg artillerie, de meeste buitgemaakte kanonnen die tijdens de bestorming van de stad zijn buitgemaakt, zijn te zwaar, het is moeilijk om ze te slepen. Dat wil zeggen, de campagne voor de kroon is niets meer dan een gok die met veel bloed kan eindigen.
  Hier komen de vrouwen van de lokale Amazones, de meesten gespierd en groot, opgepompte spieren tijdens het harde werk. Ze vergezellen in de regel hun echtgenoten, maar er zijn ook heel jonge alleenstaande vrouwen. Hiervan vormt Vega zijn eigen bewaker.
  Hier zijn nog een dozijn meisjes om haar en Angelica heen.
  - Jullie zijn heiligen! - Ze schreeuwden. - Voorloper van Maria en Azazel.
  Vega is behoorlijk gewend aan haar rol. Hoewel deze demon niet in God gelooft, pretendeert ze ondergedompeld te zijn in religieuze extase.
  - Geloof in de Almachtige, straf is naar jouw wereld gekomen. - Vega is erin geslaagd om de legende in het algemeen te leren kennen - Ik kwam hier om de armen rijk en de rijken arm te maken!
  Dit veroorzaakte een explosie van enthousiasme onder de armen. Ze waren luidruchtig en zwaaiden met hun zeisen.
  - We hebben ook de gelijkheid van vrouwen, moeten vechten. Ik zal de eerste zijn om je een voorbeeld te laten zien! Vega hief haar zwaard boven haar hoofd.
  Talloze meisjes en volwassen matrons ondersteunden deze impuls - hoewel in deze wereldoorlog als een mannenberoep werd beschouwd.
  Vali Chervonny reed zelf naar hen toe. Deze keer klom hij op een stiphin, een grappig dier dat een mengsel is van een olifant en een cactus. Bovenaan, waar het zadel stond, en de boogschutter met de strijdwagen, was alles netjes getrimd, maar de drie stammen zagen er hilarisch uit.
  Oliver Twist zag zo'n dier voor de eerste keer en trok nieuwsgierig aan de doornen, toen probeerde hij te spelen, ze rinkelden en kreeg iets dat in de verte op een harp leek.
  De jongen slaagde erin de melodie van een dappere legermars te reproduceren.
  - Speel niet rond, hoewel nee, blijf spelen met je voor de hand liggende muzikale vaardigheden.
  - Hou je van muziek? - Verrast Oliver Twist.
  Natuurlijk ben ik geen wilde. - Vali was zelfs beledigd. - Als ik uit een eenvoudig gezin kom, wat denk je dan; niet in staat om schoonheid waar te nemen?
  - Dit is een militair volkslied met hem de soldaten gaan om te sterven. Maar als je wilt, speel ik de heroïsche symfonie van Beethoven voor je, opgedragen aan Napoleon Bonaparte.
  - Wie zijn zij?
  - Oude helden van verre sterren.
  -Speel het.
  De jongen begon de "snaren" te stemmen, de naald van elke olifant had zijn eigen bereik. Eindelijk slaagde hij erin het juiste ritme te vinden en begon hij te spelen. De ingenieuze melodie in de originele uitvoering was indrukwekkend. Al snel werden ze omringd door enkele duizenden toeschouwers en ze eisten unaniem door te gaan.
  Chervonny onderbrak de concentratie.
  - Ons doel is een aanval op de hoofdstad, we mogen niet stilstaan. Patrizh bleef achter en we zullen naar muziek luisteren na de overwinning.
  Oliver Twist, aangemoedigd door de stemming van de menigte, werd koppig.
  - Laat me Tsjaikovski voor hen spelen, dit is ook een zeer sterke held uit de oudheid.
  - Niet! We draaien en marcheren.
  Hier kwam Vega in het gesprek.
  - Laat hem spelen! Ik wil ook naar Tsjaikovski luisteren, vooral omdat hij de componist is van onze stamvaderstaat!
  Vali Chervonny aarzelde, hij wilde geen ruzie maken met de nieuwe heilige, haar gezag en vaardigheden zouden van pas komen, maar zijn eigen gezag moest behouden blijven.
  Wat zal Angelica zeggen?
  - Laat hem spelen, maar dit zal zijn laatste nummer zijn. - Zei de schoonheid.
  Oliver Twist nam een trekje en begon toen te zingen. Zijn stem was nog niet begonnen te breken, en daarom was de oproep ongewoon duidelijk.
  "En hij heeft behoorlijke vocale capaciteiten" - dacht de Dodger. - "Toen ik ook zong, is het jammer na de gevangenis, ik ben de infusie volledig kwijt."
  Maar de cactusolifant zelf leek een andere mening te hebben. Een tijdje stond hij rustig, en dan hoe los te laten. Oliver vloog van de doornen af en een ervaren ruiter die met Valya Chervonny zat, trok aan de teugels. Maar niets hielp, het dier trilde meer en meer, het leek alsof de olifant gek was geworden. Dikke huid werd rood, wat een dreigend teken was voor dit type dier. Hier kon Vali zelf de verleiding niet weerstaan en vloog van achteren, hij zou waarschijnlijk zijn nek hebben gebroken, maar de Dodger was alert en pakte het hoofd van de opstand op. Maar de berijder had veel minder geluk, door een scherpe duw vloog hij eruit als een kogel en crashte hij tegen een palmboom.
  - De horror is ontwaakt! Jij was het die hem de aan flarden gescheurde zanger bracht! - Schreeuwde Chervonny.
  Op dit moment sprong Angelica naar voren, de gigantische slagtanden van een enorme olifant zweefden over haar heen, zelfs de dappere Vega schreeuwde. Maar het meisje legde zonder terug te deinzen haar hand op zijn slurf. Het leek alsof er een stroom energie uit haar kwam, de gekke olifant schokte en bevroor, zijn huid veranderde van rood in blauw. Toen kregen zijn bloeddoorlopen ogen een betekenisvolle uitdrukking en het monster met drie stammen knielde.
  Iedereen verstijfde, geloofde hun ogen niet, er was een doodse stilte, en toen explodeerde het met iemands schreeuw.
  - De Heilige Vrouwe van de Olifanten.
  Er klonk geschreeuw, de menigte scandeerde.
  - De incarnatie van Maria zal elk beest temmen! Glorie aan de heiligen!
  De olifant boog en Vali Chervonny ging weer op hem zitten. De leider van de rebellen was tevreden, en de koppige jongen kreeg het, terwijl Angelica's gezag verder werd versterkt, wat objectief in zijn voordeel is.
  Voordat hij ging zitten, fluisterde hij in Angelica's oor.
  - Als ik koning word, zal ik je aanbieden om mijn vrouw te worden.
  Het meisje antwoordde.
  - Om te trouwen heb je liefde nodig.
  Vali ademde uit.
  - Ik hou heel veel van je.
  - Ik heb je nog niet.
  - Het woord wekt nog steeds hoop.
  Vali keek vervolgens jaloers naar Dodger, is deze jongere niet zijn concurrent?
  Maar toen hij Vega's blik opving, realiseerde hij zich dat ze eerder een stel met haar waren. Zo kijkt deze tijgerin naar hem, een blik vol jaloezie en bewondering. Toegegeven, hij voelt echt de toenemende charme van Angelica, het was zo'n vrouw die hij als zijn vrouw wilde zien, sterk, intelligent, moedig, in staat om de last van de leider te delen, en in de toekomst, als God helpt, en de koning. Haar zoon is natuurlijk geen suiker, hoewel een sterke kerel, moedig gedragen onder marteling, een uitstekende vechter, maar nog steeds een soort vreemdeling. Aan de andere kant, als hij van zijn bloed was, zou Vali zichzelf als een gelukkige vader beschouwen.
  Oliver Twisty was ondertussen zijn jeugdwachten aan het opbouwen. Die leeftijdsgenoten die langzamer gingen en niet goed naar commando's luisterden, onderwees hij met zijn vuist. De sporen van marteling op zijn lichaam verdwenen volledig en zelfs de kinderen keken hem aan alsof hij een wonder was en deden hun best om te gehoorzamen. De wereld van Tuzok ging nog steeds niet van marteling, een van zijn benen was verbrand en het was verbonden, waardoor de tiener mank liep, maar de zwepen zijn niet zo eng. En toch, zodat hij niet zou vertragen, werd de jongen op een wagen gezet.
  Oliver Twist schoot als een duivel om haar heen, wenkte zijn vriend en keerde toen terug naar zijn groep. Het zal nodig zijn om erachter te komen wat het geheim is en waarom hij zo snel herstelde. Blijkbaar hebben mensen van de sterren een speciale magie of een ongewone geneeskunst. Ondertussen houdt hij hem nauwlettend in de gaten op de campagne. Het grootste gevaar komt echter van de Orde van de Leeuwenmond, dit is een grote en verraderlijke kracht. Ze kunnen ook vergiftigen, dus als Aplita een samenzwering tegen vergiften had, dan zou hij kalm zijn. Als je erover nadenkt, dan moeten ze allereerst deze meisjes verwijderen, ze werpen een pijnlijk scherpe uitdaging aan de autoriteiten van de Big Brother.
  En als ze succesvol zijn, kan de bestelling zich tot hem wenden tot Chervonny voor hulp.
  - Minder dan de koninklijke kroon, daar ben ik het niet mee eens. zegt Vali hardop.
  Angelica hoort hem, springt meteen op de olifant en onderbreekt hem.
  - Zijn we een opstand begonnen omwille van de kroon? Ons doel is vrijheid en gerechtigheid.
  - Natuurlijk, maar om te voorkomen dat het land in anarchie stort, moet iemand de koning zijn.
  - Degene die het wordt, moet alle kwaliteiten van een monarch hebben.
  'Maar je hebt al besloten dat ik monarch zal worden.
  'Maar onder mijn controle zal ik je zelf naar Matarra leiden.
  - Dankjewel kind van de onderwereld. - zei Vali half grappend.
  - Je bent vergeten dat ik nu een heilige ben. En als dat zo is, dan moet je me gehoorzamen, want Maria is ouder dan welke aardse koning dan ook.
  - In dit geval heb je weer gelijk dat ik een gewone sterveling kan zijn. Laten we het plan voor verdere oorlog beter bespreken. Ik besloot mijn regimenten naar de stad Loistrog te sturen, dit is het belangrijkste punt waar alle wegen samenkomen. Van daaruit kunnen we een directe route naar Matarre openen.
  - Er is een zeer sterk garnizoen en veel kanonnen. Ik zou je eerst aanraden om langs de Facet-linie te lopen, er zijn daar veel militaire fabrieken, we zouden ons arsenaal merkbaar aanvullen.
  - De fabrieken zijn goed versterkt, we zullen daar te veel mensen en tijd verliezen.
  - Ik denk dat de arbeiders zelf zullen opstaan en de poorten voor ons zullen openen.
  - Onder degenen die in de achterkamers en in de mijnen werken, zijn er inderdaad veel slaven, maar ingehuurde harde werkers wilden niet echt lid worden van mijn bende.
  - Dit komt omdat, in tegenstelling tot weggelopen slaven, die niets anders te verliezen hebben dan kettingen, ze families hebben, en alleen de meest wanhopigen kunnen ze onder de bijl brengen.
  - Misschien heb je gelijk, voordat we naar de hoofdstad gaan, kunnen we niet zonder wapens. Vali draaide zich om. - En hier draaien we de vork, waar je adviseerde.
  Een enorme, gebeeldhouwde granieten marker wees de richting aan. De hoofdstad Matarre was nog meer dan vijfhonderd mijl verwijderd. En langs de randen lagen rijke, dichtbevolkte landen.
  De troepen wendden zich tot de fabrieken, het was noodzakelijk om de voorraden geweren en musketten aan te vullen. Peter fronste meer en meer - de opstand sleepte duidelijk voort. Onderweg lag Fort Sinhor, zeer groot, oud, maar goed versterkt met een sterk garnizoen en langeafstandskanonnen. Het was erg moeilijk om om hem heen te komen. Om niet veel tijd te verspillen, gingen Angelica en Vega voor een truc. Met een vat buskruit begaven ze zich allebei naar de poort.
  De greppel was diep, de brug verhoogd, het leek alsof de lokale soldaten waren gewaarschuwd voor een opstand. De hogere officier, majoor Fonol, onderzocht de omgeving door een verrekijker. De vorige nacht was zwaar geweest, in een staat van aanzienlijke dronkenschap, huurde hij twee prostituees in, in de hoop op een vorstelijke rust. En ze gaven hem iets toe, de majoor "viel flauw", en 's morgens werd hij zonder geld wakker met een zere hoofd. En aangezien hij altijd alles zonder een cent op zak had, het in kroegen en gokgelegenheden liet zakken, zou hij dronken worden, dat lukte, alleen op kosten van iemand anders in leningen. Op dit moment zijn de wijnparen volledig verdwenen, het "afval" is gekomen. Nu wilde hij vooral drinken en de liefkozing van een vrouw proeven. Zijn keel was droog, zijn kruis deed ondraaglijk pijn, zijn slapen deden pijn alsof er gesmolten lood in was gegoten.
  - Jongens, geef me tenminste een glas wijn.
  Kapitein, snauwde Kvas.
  - Er is al een week geen levering geweest, het is een gruwel. Het rode pakhuis met wijn is vernield, wijzelf sterven van de dorst.
  - Persoonlijk zou ik Chervonny's oren afsnijden. Waar kun je alcohol krijgen?
  - Voor geld, geen probleem.
  - Geld! Wow, de duivel, waarom kwam je met zo'n gruwel als contant geld.
  - Zo ziet God het dat het geregeld is als de een zich slecht op zijn gemak voelt bij de ander.
  - Wel, waarom is het slecht voor mij.
  - Je maakt veel fouten.
  Van achter het weelderige bos kwamen twee charmante meisjes op hen af.
  - Ik heb al storingen. De schoonheden uit het bos lijken te zijn.
  - Even kijken. - De kapitein richtte een telescoop.
  - Wauw, ik heb nog nooit zulke mooie mensen gezien. Geen vrouwen lentebloemen.
  - Het is een wonder, maar wat ze meebrengen.
  - Een ton, en best een grote.
  'Er moet een goddelijke drank in zitten, en de maagden zelf zijn echt godinnen. - Zei de majoor, zich vastklampend aan de pijp.
  De meisjes naderden de gracht en stonden voor de poort met hun sonore stemmen die ze schreeuwden.
  - Bewakers, open alsjeblieft de deur voor vrouwen.
  De majoor verslond ze letterlijk drie dagen lang met zijn ogen als een ongevoerde haan.
  - Natuurlijk, open ze, ik beveel om de brug te laten zakken.
  - Hoe zit het met de dreiging van de rebellen?
  - Hier hebben we twee krachtige batterijen met zware kanonnen, en elk stuk land is beschoten, en over het algemeen zullen we altijd tijd hebben om de brug te verwijderen. Je wilt toch geen staak tussen hun slanke benen drijven?
  Echt gebruind, alsof ze in brons gegoten waren, waren de benen van de meisjes bijna tot aan de heupen bloot. Hoeveel plezier zouden ze kunnen schenken aan een man die moe is van onthouding. Bescheiden kleding verborg hun figuren praktisch niet, ze leken op standbeelden, maar niet koud, maar levend, trillend, in staat om het sterkste gekmakende plezier te geven.
  Fonol kwijlde en hij rende persoonlijk naar de bewakers om hen aan te sporen, stroopte toen zijn mouwen op en draaide met zijn eigen handen aan het stuur.
  Ten slotte liepen de fantastische meisjes, die met hun blote, gebeitelde voeten sloegen, over de brug, blijkbaar waren ze erg sterk, als ze zonder veel moeite een vrij grote ton op wielen sleepten.
  De kapitein en de majoor renden als eerste naar voren en Fonol, die geen weerstand kon bieden, legde zijn hand op Vega's dij. Het meisje glimlachte terug en haalde voorzichtig haar hand weg.
  - Het wordt tijd voor een uurtje liefde met jou, maar wil je in de tussentijd je dorst lessen.
  - Natuurlijk is de keel helemaal droog.
  Vega schroefde voorzichtig de kraan los en schonk een volle mok in voor de majoor. In een vat buskruit, voor het geval er een container met wijn is achtergelaten, en plotseling zullen ze het controleren.
  De kapitein volgde hem. Angelique kwam tussenbeide.
  - We willen graag dat alle schutters van de fortbatterij de wijn proeven. En toen kwijnden de arme kerels weg zonder alcohol.
  - Wat is eerlijk.
  "Bovendien hebben we dit vat al te lang gesleept en daarom zijn we niet van plan om iemand gratis te behandelen.
  - Natuurlijk wordt u ruimschoots betaald.
  De meisjes sleepten hun dodelijke lading naar de batterijen. Hun hele plan was gebaseerd op het feit dat een aantal kanonnen, die een vlakke vallei onder schot hielden, buiten werking zouden worden gesteld.
  Onderweg werden ze opgewacht door vrolijke krijgers, ze lachten en nodigden de meisjes uit om met hen mee te lopen, enkele van de meest gedurfde probeerden vooral hun borsten aan te raken en aan te raken. Tot haar schande voelde Vega het verlangen, haar borsten zwollen op. Toch is het een groot genoegen voor een vrouw om de streling van een man te voelen.
  - Jongens, alleen niet allemaal tegelijk, ga in de rij staan. - Ze zei. - Ja, en maak tenminste wat goud klaar.
  - Voor zoals jij en twee goud is geen medelijden.
  - Ondanks mijn jeugd ben ik al ervaren en kan ik twintig mensen tegelijk bedienen. - Zei Vega, en ondertussen zichzelf, goed kijkend naar waar de vaten buskruit dichterbij waren.
  - Kies mij, ik ben de sterkste.
  - Ik word beschouwd als de mooiste van het regiment, dus ik zou de eerste moeten zijn.
  - En kijk naar mijn borst maar liefst drie kruisen.
  - Ja, je bent oud, de jongeren moeten eerst hun deel krijgen.
  Ook Angelica werd betast, maar in tegenstelling tot Vega was dat niet prettig, omdat ze een veel strengere opvoeding had gekregen. En ze wilde zo snel mogelijk van deze wellustige gezichten af. Blaas ze naar de hel en vergeet ze. Waar zijn die verdomde vaten, misschien staat het pakhuis op een heel andere plek, en niet naast de kanonnen?
  En hier zijn ze, hoeveel van hen, Angelica was opgetogen. De inboorlingen blinken nog steeds niet uit van intelligentie of zijn overdreven zelfverzekerd. Toegegeven, de mazen in de wet zijn smal, de kanonnen zelf zijn goed beschermd tegen beschietingen, er zijn zelfs gesmede schilden. Dus de kans op een nederlaag van een willekeurige kern is klein. Maar toch is het opslaan van zoveel buskruit op één plek niet zo voorzichtig, het zal nodig zijn om hiermee rekening te houden in een toekomstige oorlog.
  - Lieve mensen, voordat jullie aan het feest beginnen, zal ik jullie een verhaal vertellen uit mijn eigen ervaring. Je wilt weten hoe ik vroeger van jongens hield. Vega schreeuwde.
  - Natuurlijk doen we dat! - Als reactie blaften de jagers in koor.
  Angelica zette het vat dichter bij de anderen, als het explodeert, ontploffen ze allemaal tegelijk, het zuur in de lont moet precies per minuut werken, het is niet voor niets dat het aan het uurwerk is bevestigd.
  Vega's ogen fonkelden, in afwachting van een terroristische aanslag. Angelica was ook nerveus en om de spanning van zich af te werpen, schonk ze zichzelf wat wijn in en dronk die in één teug op. Haar gespierde fantastische lichaam was bedekt met zweetdruppels en de huid van haar benen begon te lijken op een verstrooiing van parels.
  De laatste klik en het is tijd voor ze om te rollen.
  Vega begon ondertussen een duidelijk fictief verhaal te vertellen over hoe ze in een bordeel werkte. Het was duidelijk dat haar verhaal een succes was, de soldaten beefden en waren opgewonden.
  - Er waren er vier tegelijk, de geur van sterk zweet kwam van hen, ik was lange tijd nat geweest en ik wilde hun hete deugden voelen met mijn tong.
  Op dat moment had Vega medelijden met deze jongens, van wie velen jong en knap waren. Over een minuut, niet meer, zullen ze sterven, hun levenspad zal op de meest verschrikkelijke manier worden onderbroken. En zij en Angelica zullen de schuld krijgen. Nu, hoeveel mensen ze onderbrak, op verschillende manieren, zelfs als ze medelijden met haar had, dan was alles heel snel vergeten. Maar nu is er zo'n medelijden aangevallen dat er zelfs tranen uit zijn gekomen. Je moet je vastmaken om jezelf niet te verraden, maar Vega voelde dat er niet veel meer was en ze zouden in drie stromen uiteenspatten.
  - God, waarom hebben mensen oorlogen nodig. ze fluisterde.
  - Nou, waarom onderbrak je, ging verder, stemmen werden gehoord. We houden echt van wat er daarna gebeurde?!
  - Sorry, dappere krijgers. Maar ik heb te veel gedronken en ik moet plassen. zei Vega. Angelica rende naar haar toe.
  - Mijn blaas is ook vol, wacht even, we rennen.
  - Doe het rustig aan hier. - riep de kolonel met de grijze bakkebaarden.
  - Nee, hoe kan dat, wij zijn beschaafde dames.
  De meisjes renden zo dat hun enigszins stoffige hakken glimmen, voor de wandeling wasten Vega en Angelica grondig hun voeten. Nu is het belangrijkste om tijd te hebben om te vertrekken en tegelijkertijd de brug niet te laten opheffen.
  Hier is het de toren, waar het hefmechanisme werkt. De meisjes rennen er tegenaan en op dat moment klinkt er een enorme explosie. De muren wijken onmiddellijk uiteen met veel scheuren, en de explosiegolf pakt de jonge Amazones op en gooit een gracht.
  Vreselijke wezens vergelijkbaar met krokodillen met twee koppen en drie rijen, tanden, giftige piranha's, met rattenmonden en neuzen scherp als een puzzel, rennen naar hen toe.
  Ze zeggen dat angst extra krachten oproept, een persoon gebruikt in dit geval de spieren voor honderd procent. Dus het gebeurde in dit geval, de meisjes verdienden wanhopig hun handen en voeten, hun tanden klopten alleen, ze krabden een beetje aan hun benen. Toen sprongen ze uit alle macht op, zich vastklampend aan de rand van de gracht. Met vier ledematen tegelijk kropen ze langs de ongelijke muur, als spinnenmannen.
  Hoewel het rotsachtige oppervlak glibberig was, vielen de benen er keer op keer af, maar door een wonder bleven de meisjes op het slijmerige oppervlak. De meer ervaren Vega klom als eerste, vele uren training in training waren niet voor niets. Maar Angelica brak op het allerlaatste moment uit met een wilde kreet. Vega had amper tijd om haar bij de haren te grijpen.
  - Je hebt verdomme pijn. - Orala Angelica.
  - Wat is de beste manier om je te laten gaan? - ironische Vega.
  Ze trok het eruit en legde het op het stenen oppervlak. Angelica raakte in een reflex haar hoofd aan, zoals normaal al het haar intact is.
  - Geweldig, bedankt dat je me hebt gered, en laten we nu ten strijde trekken.
  De brug was al begonnen te stijgen en de rebellen haastten zich er uit alle macht naar toe.
  Twee ongewapende meisjes renden naar de bewaker die bij de ingang stond. Er waren ongeveer tien bewakers, maar ze hadden niet verwacht dat ze door alle twee boze vrouwen zouden worden aangevallen. Bovendien werd Angelica's borst blootgelegd als gevolg van de explosie. Drie soldaten wierpen hun wapens neer en renden op haar af in een poging haar te verkrachten.
  Het meisje sprong op en sloeg beide perverselingen met twee benen tegelijk in de lies. En de derde vingers in de ogen. Zo werden drie jagers tegelijk uitgeschakeld. Vega gaf niet toe aan haar, versnelde, sloeg ze met haar blote benen, twee in de kaak en een andere met haar handpalm in de keel. Zo werden zes van de tien binnen één seconde teruggetrokken. Toen ze de gevallen zwaarden oppakten, vielen Angelica en Vega de overige vier aan.
  De meisjes bewogen zo snel dat ervaren soldaten hun bewegingen niet konden bijhouden. Nadat ze de "Drunk Butterfly" -techniek had uitgevoerd, hakte Vega een jager dood, en nadat ze een schroef had gemaakt, doodde ze de tweede. Aplita voerde op haar beurt meesterlijk de "Mad Fan" -techniek uit, waardoor twee hoofden werden afgesneden.
  - Dit is hoe we de eerste weddenschap met glans verslaan. - Zei Vega.
  De meisjes grepen twee zwaarden en renden naar binnen. Daar sneden ze door de lichamen van de soldaten, als door een prachtig deels staal, deels levend bos. Hun blote voeten piepten door de plassen bloed en lieten zichtbare voetafdrukken achter. De toren zelf was gebarsten, het hefmechanisme zat vast en ze kwamen met moeite omhoog. Terwijl ze tegelijkertijd de "Triple Whirlwind"-techniek uitvoerden, stormden Vega en Aplita, die zeven krijgers tegelijk neerlegden, de kamer binnen. Majoor Fonola glimlachte eerst en toen hij de bebloede zwaarden zag, werd hij bleek en knielde neer.
  Ik doe wat je wilt, maar vermoord me niet.
  - Eerst moet je de brug laten zakken.
  Vega duwde de majoor weg en wierp zich krachtig op het stuur. Angelica slachtte nog twee weerspannige krijgers af met Ragged Stone.
  . HOOFDSTUK 18
  Oliver werd zwaar gegeseld. Bij de derde snede werd niet alleen zout met een zweep op de wond gegoten, maar werden gloeiend hete ijzeren stroken op de blote zolen van het kind aangebracht. En bijna kreupel. Het doet echt pijn als de hielen branden, en een beetje meer en blote borst.
  In een koude, donkere cel vol ratten en spinnen vond Oliver alleen troost in zijn slaap.
  En er was iets te zien.
  De brug zakte langzaam, het wiel was strak, slecht gesmeerd. Ondertussen waren de rebellen al op de open plek gesprongen en naar de ijzeren plaat gerend. De eerste die tegelijkertijd op de brug sprong en zijn tegenstander doorbrak, was de Dodger, hij racete op een paard, gevolgd door de rest. Angelica en Vega moesten ondertussen vechten met superieure krachten. Vechters vlogen naar hen toe, ze liepen heel strak, de meisjes hakten hun lichamen, alsof ze komkommers in het zuur hadden, ze door en door geslagen. De boogschutters waren het gevaarlijkst, maar ze mochten niet omdraaien, het was te druk. Met zo'n groot aantal vijanden was het echter te moeilijk om ze in bedwang te houden. Terwijl hij wachtte tot de brug volledig was neergelaten, gooide Vega een fakkel naar het stuur, het laaide op en ontstak een rode vlam.
  - Houd ze nog een minuut vast, Angelica, en dan kunnen we vertrekken. ze riep.
  Vega raakte gewond in de schouder en krabde lichtjes op haar borst, Angelica werd met een ketting om haar blote benen geslagen, het meisje hinkte een paar seconden, verzamelde toen haar wil tot een vuist en zette het gevecht voort.
  Nadat ze een uitval had gedaan, hakte ze er twee tegelijk af, en Vega sloeg in een sprong de nek met haar voet.
  - Knip met beide handen en voeten. Spring vaker.
  - Ik ben een professional in karate, het lijkt erop dat deze kunst een noviteit voor hen is, dus we zullen harder slaan.
  Op blote voeten, zeer slanke, gespierde benen van de meisjes flitsten, deelden klappen uit, sloegen vijanden neer. Zoals Vega al snel besefte, was het het meest effectief om met een korte zwaai in de lies te slaan. Dit veroorzaakte meestal een blijvende schok. En het is veiliger voor jezelf, anders sloeg Vega tijdens de draaitafel pijnlijk met haar voet op het zwaard, het bloed stroomde eruit, de huid werd gesneden. Het meisje sloeg als reactie de krijger met het gevest van het zwaard in de tempel en doorboorde toen een andere tegenstander met het mes.
  Toen ze zag dat het wiel al in brand stond en het touw bijna was doorgebrand, hakte Angelica erop in en begon zich terug te trekken. Toen ze dit opmerkte, trok Vega zichzelf ook op. Beide meisjes, die nog een paar schrammen hadden opgelopen, gingen naar de volgende deur en begonnen de trap op te lopen.
  Hier hadden hun vijanden het moeilijker, omdat ze het numerieke voordeel niet konden benutten en zich omdraaiden. Vega en Angelica hielden vol. Ondertussen waren de rebellen al bezig de gangen te veroveren en de dissonante rangen van de vijanden uit te schakelen.
  Een van de eersten die in het fort inbrak was Oliver, hij rende woedend op het gehuil van de vijand. De jongen was een echte duivel, hij gebruikte twee zwaarden tegelijk. In slechts korte korte broeken, flexibel als een cobra, hakte en stak hij, met behulp van geleerde trucs. Dus kwam hij een vrij sterke ridder tegen, baron Phobek. Als ervaren zwaardvechter geloofde de baron dat hij de jongen zonder veel moeite aankon. Maar in werkelijkheid bleek Oliver Twist handiger te zijn, en alleen vakkundig vervaardigde maliënkolder redde Phobek van de dood bij de eerste aanval.
  De jongen ging behendig weg, ontwijkend en stuiterend, raakte de vijand een paar keer in de ribben, en na het uitvoeren van de "Dameswaaier"-techniek, sneed hij in de nek. Maar de nek van de stier, bedekt met een laag metaal, overleefde. Bovendien gooide de schildknaap die de strijd aanging een dolk, Oliver Twist ontweek, maar de huid was licht gesneden.
  - Stap op de meest verraderlijke. - En duikend, hakte hij het hoofd van de schildknaap af met een harde klap.
  De baron was verrast en zwaaide te ijverig met zijn zwaard, het was duidelijk dat hij boos was.
  - Ik snij je in stukken, puppy, en laat de huid op de trommel zakken. De jongen sprong, het mes ontwijkend, sloeg zijn blote voet in de lies, maar struikelde over een pantserplaat. De klap was echter zo hard dat ze bezweek en pijnlijk in de ballen van de baron kneep.
  - Pak hem! - Besteld met een gehuil Phobek.
  Maar Oliver Twist voerde een drievoudige molen uit met twee zwaarden, waarbij hij de eerste twee opvulde, daarna de Ragged Butterfly-techniek, en er nog drie afsloot met een laatste slag.
  - Ze hebben veel gekost. - De jongen maakte een neus. Opnieuw ontmoetten ze de baronnen één op één. Hier besloot de jongen zijn toevlucht te nemen tot de "Mad Brush" -techniek, nadat hij duidelijk een reeks bewegingen had uitgevoerd, raakte hij Phobek recht in het oog. De klap was zo sterk en nauwkeurig dat het mes door de achterkant van het hoofd naar buiten schoot.
  - Nog een hooligan werd minder. - Oliver, veegde het mes aan het gebladerte af en zette zijn onstuimige aanval voort.
  De schurk vocht ook uitstekend, van elk van zijn slagen zou zeker iemand vallen, en hij sloeg op dezelfde manier toe als Oliver met twee zwaarden tegelijk.
  Omdat hij echter zwaarder en meer ervaren was dan hij, doodde hij veel meer. De dichtstbijzijnde torens werden vrij snel ontruimd, maar het was heet in het fort. Het garnizoen was sterk en veel van de rebellen waren willekeurig bewapend. Het was vooral moeilijk als de musketiers een salvo afvuurden. Meer dan tweehonderd mensen stortten in elkaar met gekreun en geschreeuw. Maar de Dodger verloor zijn hoofd niet, hij sleepte de rebellen met zich mee, en voordat de soldaten tijd hadden om te herladen, rende een roedel naar de bodem. Er ontstond een handgemeen en onder deze omstandigheden waren bijlen, hooivorken en holen goede wapens; in man-tegen-mangevechten waren lokale musketiers, in tegenstelling tot de helden van Dumas, helemaal niet sterk. Gevaarlijker waren de ridders en pantserinfanterie. Ze vochten behendiger en al snel was het hele gebied bezaaid met lijken.
  De schurk, die opviel tussen de anderen vanwege zijn dapperheid, was het eerste slachtoffer dat ze op het altaar zouden leggen. Hij was aan alle kanten omsingeld, ze probeerden te vertrappen, paarden. De schurk sprong op en neer, hakte in op de benen van de paarden, zijn scherpste zwaarden gaven niemand een kwartier. Hier sprongen acht ruiters tegelijk op hem af, twee werden gedood met zwaarden, en nog twee werden neergeslagen door trappen, en de vijfde Dodger ramde zijn hoofd. Een sterke slag van het voorhoofd naar de neus kan iedereen omverwerpen. En de andere drie werden afgemaakt door daaropvolgende klappen. Vali Chervonny vocht ook bij de eersten, hij was natuurlijk niet zo snel als de Dodger, maar hij was van groot postuur en kon door de massa zijn tegenstanders raken. Zijn grote tweehandige bijl sneed de ridders niet zelden op de grond, en het schild kon zo'n krachtige slag niet weerstaan. Op een gegeven moment werd Valya Chervonny echter aan alle kanten omsingeld en zelfs ernstig gewond. De reus wankelde en een lasso werd om zijn nek gegooid en trok brutaal aan het touw. De leider van de rebellen verloor bijna het bewustzijn, hij viel op zijn knieën. Zeven mensen pakten onmiddellijk de lasso, het touw was erg sterk en ze sleepten Chervonny als een tol mee.
  Waar brengen de reuzen je naartoe? - Schreeuwde plotseling over zijn oor. - Je bent vee.
  Twee charmante meiden sprongen met een rennende start en sloegen de renners tegen elkaar aan. De meisjes waren halfnaakt, Angelica's korte jurk was gescheurd en geknipt, en Vega gooide het helemaal uit en bleef in haar slipje. Veel ridders, die de strijd vergaten, verslonden de schoonheden met hun ogen, waarvoor ze onmiddellijk betaalden, en kregen brute klappen die hoofden en ledematen afsneden.
  - Laten we optrekken jongens, de vijand is niet lang meer weg. - Vega versnelde.
  Vanaf de daken probeerden ze op hen te schieten, maar de opstandelingen sloegen ze zelf neer, kroop omhoog en sloegen tegenstanders. Peter trok op tweejarige leeftijd zijn eerste pijl en daarom, toen de aanval van de vijand enigszins verzwakte, begon hij pijlen na elkaar af te schieten.
  Mir Tuzok ging naast hem zitten, de jongen hinkte nog een beetje, maar het jonge lichaam herstelde snel. De tiener was al niet slecht gehakt, maar hij schoot nog beter. Het was te zien hoe vijandelijke soldaten, nadat ze een punt in de buik, borst of dij hadden gekregen, soepel neerstreken. Sommigen van hen raasden en schokten als de pijl niet onmiddellijk een vitaal orgaan raakte. Zelfs de Dodger was verrast.
  - Ben je niet vermist?
  De jongen knikte.
  - Dit is wat ik heb vanaf de vroegste jaren, zelfs als een kleine jongen, ik smeerde praktisch niet, zelfs niet op de kleinste doelen.
  - Het is je genetische talent.
  - Het spijt me, wat?
  De voormalige dief legde uit:
  - Nou, het was de natuur die je vanaf je geboorte het vermogen gaf om perfect te fotograferen, zelfs fenomenaal!
  - Ik heb nog veel getraind, veel jongens in ons regiment schieten al goed, alleen kan niet iedereen een strakke boogpees trekken, maar ik wel.
  Mir Tuzok toonde biceps met reliëf.
  - Oké, schiet, en ik ga niet veel snijden.
  De rijen ridders en bewakers werden snel dunner, en uiteindelijk was de Dodger de eerste die erin slaagde door te breken naar de banner. Om hem heen stonden dichte rijen speerwerpers, en hun bekende held, graaf Cavazza, leidde hen.
  Deze enorme entiteit ontmoette lachend een niet bijzonder grote, lijkend op een baardeloze tiener Dodger.
  - Waar ga je heen sukkel - moe van het leven. - Je bent nog zo klein.
  - Je bent een grote, luid vallende kast. - Riep de Dodger. - Laten we proberen in mijn neus te prikken.
  - Ik leg het op mijn hand en sla op de andere. gromde de bijna twee meter lange man.
  - Bekend verhaal. Van wie heb ik het gehoord? Ah, van het zevenkoppige monster.
  - Er zijn geen draken, dit zijn allemaal sprookjes. De ridder bleef brullen. - En hier ben ik, en mijn vuist is als je hoofd.
  Eens kijken wat er met hem gebeurt als ik hem afsnijd. Kan krimpen. - De schurk, gedoken en behoorlijk behendig, sneed onder de knie.
  Een knieschijf redde de ridder van verminking; hij was niet van ijzer gegoten, maar van heel duur groen brons. Daarom was hij slechts licht gesneden, er kwam bloed uit.
  Het karkas, dat ruim twintig pond woog, lachte.
  - Ja, je bent gewoon een mug, nou, je bent erin geslaagd om me te steken, maar wat heeft het voor zin.
  'Je bent groot, maar onhandig, en een kind kan je aan. De schurk, die zich snel van het twee meter lange zwaard verwijderde, sprong in de lucht en raakte de helm. Er klonk een gerinkel van de harde por, maar de reus wankelde niet eens.
  De schurk was op zijn beurt nauwelijks vertrokken, een enorme kettinghond stormde op hem af. Zijn grote hoektanden, als die van een tijger, sloten zich bijna om zijn keel. De schurk sloeg zijn vingers in de ogen van het monster en sneed toen in de nek. De hond had geen harnas en het hoofd vloog weg en raakte Cavazza in de mok.
  Dit veroorzaakte een effect op de reus, vergelijkbaar met hoe een reagens in zuur wordt gegoten. Hij laaide op en zwaaide zo wanhopig met zijn zwaard dat hij drie van zijn eigen soldaten neersloeg.
  - Goed gedaan om me te helpen. - Geporde Dodger.
  Toen viel hij hem aan, de Engelse dief-kapitein sloeg met moeite het zwaard af en duwde het mes in het gezicht van de tegenstander. Hij huilde, een karmozijnrode snee bedekte zijn ogen en de graaf sloeg woedend zijn wapen tot het uiterste in de grond.
  De schurk lachte toen hij zijn tegenstander zag duwen en zijn zwaard probeerde te trekken.
  Toen liep hij zonder haast naar de vijand toe en stak zijn kin in de kin.
  - Geef op of sterf.
  Op dat moment verbrijzelde een nauwkeurig musketschot zijn hand en een van Cavazza's bedienden wierp zich aan de voeten van de Trickster. Voordat de Russische kapitein tijd had om tot bezinning te komen, merkte hij dat hij tegen de grond gedrukt werd, een enorm karkas dat boven hem zweefde.
  Of je nu opgeeft of niet, je gaat toch dood. - Een schor stinkende snuit mompelde.
  Toen zette de graaf een dolk in zijn gezicht en begon in zijn oor te snijden. Het was erg pijnlijk en wanhopiger gaf de Rus nieuwe macht. Peter kreunde, met al zijn kracht spande hij zijn lichaam, rukte de vijand een beetje af en stak met zijn overgebleven handpalm zijn vingers in de adamsappel, gebruikmakend van de "stalen palm"-techniek. Cavazza zakte in elkaar, een precieze slag trof hem precies in de halsslagader. De Dodger voegde nog een keer toe aan de tempel met het gevest van het zwaard en gooide het karkas weg. Een van zijn armen werkte niet, maar de andere was in volle kracht. Hiermee hakte hij uitgedunde planken om. Vega en Angelica vochten zij aan zij hand in hand.
  Het was duidelijk hoe overvloedig de meisjes met bloed werden bespat, niettemin schudde Vega haar naakte buste en, niet in verlegenheid gebracht en in verlegenheid gebracht door vele honderden mannen. Terwijl vijanden haar echter aanvielen, was het acceptabel, maar toen een jonge man die vocht in de gelederen van de rebellen haar bij de tepel greep en ze een zware klap in het gezicht gaf, schaamde ze zich plotseling en verliet de slagveld voor een paar ogenblikken om op een grove jute te gooien.
  Angelica kon de grap niet weerstaan.
  - Ben je bang om verkouden te worden?
  'Ik wil mijn vijanden niet meer eer geven dan ze verdienen. - Snijd Vega af.
  De strijd verplaatste zich geleidelijk van het plein naar een groep vleugels en fortrestaurants. Er werden daar grote voorraden wijn opgeslagen en daarom vochten de ridders en huursoldaten met bijzondere woede voor hen. Men zag hoe de hoge torens de lucht in gingen en de verfrommelde bijgebouwen tollen. Verschillende schoten werden afgevuurd vanuit de kanonnen, maar de kanonnen raakten blindelings, bovendien was het in het resulterende gekibbel gemakkelijk om je eigen te verwonden. Het fort zelf, in de stralen van drie armaturen, bood een agressief tragisch schouwspel, vanaf een hoogte leek het alsof mensen mieren waren die bijten vanwege een dode vlieg.
  De schurk brak hier door en bleef met één hand het vlees versnipperen. De jongen Oliver Twist kwam uit een heel andere richting, hij heeft tot nu toe ernstige verwondingen weten te voorkomen. Hoewel hij moe was, sprong hij toch hoog en toonde hij de wonderen en behendigheid van een mangoest. Zo knepen ze de ring om de keel van de tegenstander. De commandant van het garnizoen, de magere generaal Purdaro, was niet bijzonder lang, had niet het meest strijdlustige uiterlijk en bovendien een bierbuik.
  Hij verschuilde zich liever achter de ruggen van zijn soldaten om een gevecht te vermijden. Omdat hij voelde dat hij warm rook, greep de generaal verschillende zakken met diamanten, hij kon nog steeds niet de hele schatkamer van het fort dragen en zocht slechts een moment om te ontsnappen. Zo stil liep hij naar de poort. Tot zijn ongeluk bleef Oliver Twist, zelfs tijdens het vechten, het slagveld inspecteren en toen hij zag hoe een man in een met goud geborduurd uniform voorzichtig zijn weg baant achter de ruggen van de jagers, realiseerde hij zich onmiddellijk dat deze vos haast had om zijn staart in een gat.
  - Nee, dat zal het niet doen.
  Nadat hij een schop naar de knock-out van een andere tegenstander had gestuurd en met zwaarden had gehakt, zodat bowlers vlogen, rende de jongen hem als een bliksemflits achterna met de opwinding van een hond die een nieuwe prooi achtervolgde.
  Toen hij onderweg een krijger tegenkwam, met een zwaard of boog, sloeg de jongen ze kapot. Bij de ingang van de poort werd hij opgewacht door twee lijfwachten van de generaal. Ze vielen woedend de gemene plebejer aan, zoals de jongen hun toescheen. Oliver Twist, die zag dat bekwame krijgers in een prachtig pantser, met zwaarden in de pilaren hakten, het dak op de schurken instortte en ze lieten hun zwaarden vallen. Voordat ze vrij konden komen, hakte de Terminator Boy hun hoofd af.
  Toen glipte Oliver Twist naar binnen, terwijl hij de grendel op het hek doorsneed. Plots struikelden zijn blote voeten over spijkers, de jongen huilde en voegde een stap toe. Het was duidelijk dat iemand de vallen had gezet. Hier fluit een pijl en dan valt er een blok hout. De jongen heeft amper tijd om te reageren, de dolk die eruit vloog, krabde zwaar op zijn wang.
  Maar nu hij veilig de laatste val was gepasseerd, met slangen, stormden ze op Oliver af, maar werden omgehakt door messen. En hier is de generaal zelf, hij rent zo snel als hij kan, stikkend, maar hij kan niet ontsnappen aan een perfect fysiek ontwikkelde jongen.
  - Het is veel interessanter dan studeren op school, zitten aan een krap en oncomfortabel bureau, en dan zijn er avonturen voor het leven. riep Oliver Twist.
  Toen de generaal zag dat zijn achtervolger slechts een halfnaakte jongen was, haalde hij een handvol diamanten tevoorschijn en gooide ze voor zijn voeten, in de hoop dat de duidelijk arme jongen zich zou haasten om ze te verzamelen.
  Oliver Twist gooide minachtend een kiezelsteen opzij met zijn blote teen en sprong op Purdaro af.
  - Dat is een dief, je bent gepakt.
  De generaal probeerde terug te vechten met zijn zwaard, maar zijn mes werd uit zijn handen geslagen. Toen tilde Oliver Twist hem bij de kraag op. Purdaro beefde van de kracht die er zat in deze jongen die er ongeveer veertien jaar oud uitzag.
  - Ik zal je goed betalen. - Hij begon zijn zakken open te maken en liet de zakjes zien. - Je kunt zelf laarzen kopen, een duur hemdje en zelfs een landgoed met slaven. Neem de stenen, ik geef ze aan jou en laat me gaan. De generaal zelf zal u dankbaar zijn.
  Oliver Twist lachte.
  - Je geeft me iets dat ik sowieso met geweld kan afpakken, terwijl je je vermoordt. Nee, ik neem liever de sieraden, deel ze met mijn kameraden en bind de generaal vast.
  - Oké, maar ik heb iets beters, een magische talisman met een onbekende kracht.
  - Je liegt, laat het me zien. vroeg Oliver Twist.
  - Kijk er naar! De generaal stak zijn hand uit met de snuifdoos. Zodra de jongen zijn gezicht schuin hield, sloeg er iets in, een brandend mengsel raakte hem in het gezicht. Zijn ogen schoten uit zijn voorhoofd en rolden achteruit, de jongen verloor het bewustzijn.
  - Dat is hoe de kleine luis, dat is wat er gebeurt met degenen die volwassenen te veel vertrouwen. - Zei Purdaro. - En nu vermoord ik je.
  En de generaal dook koeltjes de dolk in de gebruinde, gespierde borst van de jongen, recht op het hart gericht.
  Toen hij zag dat de jongen niet ademde, spuugde hij op hem en liep langzaam naar de uitgang, hij had niet de kracht om te rennen.
  Ondertussen stierf het leger, dat zijn commandant had verloren, langzaam uit. Soldaten uit de dienstplichtigen, maar ook jongere huursoldaten die geen tijd hadden om veel arbeidsbloed te vergieten, gooiden hun wapens neer en vroegen om genade. De rest was afgemaakt, de Dodger maakte de laatste tegenstander van de burggraaf de Morassi af door hem eenvoudig met zijn eigen speer te steken.
  Hoewel deze huurling vier handen had en in elk een zwaard vasthield.
  Toen werden de gevangenen voor het leger opgesteld, velen van hen raakten gewond, er werd besloten ze ter plaatse te verbinden.
  Vali Chervonny was vriendelijk en kondigde aan.
  - Degenen die zich bij ons leger willen voegen, zullen gratie krijgen, en degenen die weigeren bij het volk te zijn, zullen worden opgehangen.
  Natuurlijk, geconfronteerd met zo'n alternatief, stemde bijna iedereen ermee in om de eed af te leggen. Bovendien legde hij een eed van trouw af en erkende aan het kruis Vega en Angelica als heilige voorlopers. Sommigen kusten zelfs de blote, gebeitelde, maar stoffige voeten van de meisjes. Verschillende mensen, waaronder baron Fokker, weigerden de eed af te leggen. Er was een geluid, Vali Chervonny sprak dreigend.
  - Ketters wachten op de dood! Wie de messiasmeisjes niet herkent, moet zwaar gestraft worden!
  Waarna ze meteen werden opgehangen, en de baron bleek zo zwaar te zijn dat het touw brak. De rebellen lachten.
  - Zo at het zwijn van het volk!
  - Satan wil zijn verguldsel niet accepteren!
  - Als duivels Zijne Excellentie in de hel braden, zal er veel vet uitstromen.
  - Ja, honderd vaten!
  - We moeten pannenkoeken bakken.
  -Van varkensvet zou het heerlijk zijn!
  Voor grappen en gieren staken ze hem met speren.
  De rest kwam netjes naderbij, samen met de priester, de plaatselijke bisschop Vannish. Hij erkende de meisjes liever als messias dan te sterven aan de dolk van Vali Chervonny.
  Ze knielden en fluisterden een eed, eeuwige trouw, anders zouden ze gestraft worden - door de Allerhoogste God en zou eindeloze kwelling in de hel wachten. Velen sloegen een kruis en huilden. Daarna werden de vrijgelaten gevangenen beëdigd, de meesten wankelend, en sommigen werden op een brancard gedragen. Hoe wreed waren de honger en de martelingen die op de gevangenen werden toegepast.
  Toen het ritueel eindelijk eindigde, merkte Vali de afwezigheid van een van zijn commandanten op.
  - Waar is Oliver Twist?
  Angelica draaide haar gezicht, bleek ondanks het kleurtje, naar hem toe.
  - Ik weet het zelf niet, ik verloor mijn voeten bij het zoeken naar de jongen.
  - Geef dan mijn dringende bevel om alle hoeken en gaten, kelders en geheime gangen te doorzoeken, als die er zijn, en de jongen tegen elke prijs te vinden.
  Duizenden rebellen renden tegelijk, iedereen was gefascineerd door de zoektocht naar de vermiste commandant, vooral de kinderen probeerden. De jongens en niet veel meisjes stonden klaar om elke zandkorrel om te draaien.
  - Geef snel, wie Oliver Twist vindt, krijgt honderd munten. zei Vali.
  De zoektocht sleepte zich voort en pas toen een van de voormalige krijgsgevangenen een ondergrondse doorgang liet zien, ontdekten de rebellen, voorzichtig hun weg erlangs, een dappere jongen.
  Oliver Twist was bewusteloos, maar nog niet stijf, wat hoop op zijn opwekking wekte.
  Angelica trok voorzichtig haar dolk, spatte scharlakenrood bloed en bedekte de wond met een pleister.
  - Wat is er met hem? Vega sprak. - Het ziet eruit als een zeer gevaarlijke wond.
  Het meisje piepte:
  "Het lijkt erop dat de jongen in het hart is geschoten.
  Vega jammerde:
  - Verschrikking. Een beetje meer en het mes zou de aorta hebben doorboord.
  Angelique twitterde:
  - Niet een klein beetje, maar hij prikte echt.
  Het meisje was verrast:
  - Maar ik hoor dat hij in ieder geval stil is, maar ademt.
  Oliver's moeder bevestigde:
  - Dat komt omdat hij twee harten heeft, rechts en links.
  zei Vega blij
  - En ik weet dat veel van onze soldaten twee harten hebben, het helpt veel om met de last om te gaan en het is moeilijker om te doden. Trouwens, de Dodger heeft ook twee harten, de tweede is geïmplanteerd, maar hij klopt niet slechter dan de echte.
  - Mijn jongen werd ook geïmplanteerd, ik wilde van hem een uitstekende atleet maken, maar hiervoor is één hart niet genoeg.
  - Nou, het is geweldig, maar wat dacht je van drie tegelijk?
  - Dit is een duidelijke overkill. U kunt een herseninfarct krijgen.
  - Toch is het interessant.
  Oliver Twist opende zijn ogen en fluisterde.
  - Hoe eindigde de strijd?
  - We hebben gewonnen! - Vreugdevol antwoordde Angelica.
  - Waar is de generaal?
  - Die?
  "Degene die wat rotzooi in mijn gezicht strooide en wegrende.
  - Maar dit weten we niet. Angelique zuchtte.
  - Hoogstwaarschijnlijk heeft hij hem verwond, we moeten deze klootzak vinden. - Kwaad zei Vega.
  - We zullen het zeker vinden, maar voor nu is het beter om mijn bloem te zwijgen. Je hebt een gebroken long en hart, daarom moet je rusten.
  - Beter slapen, ik zing een slaapliedje voor je. Vega kwam tussenbeide.
  - Er zal weer iets militant zijn, het is het niet waard, laat de jongen rustig worden. Denk aan Oliver Twist autogene slaaptraining.
  - Oké, ik zal proberen te slapen.
  De jongen sloot zijn ogen en stortte zich in het nirvana.
  Vega trok zich terug en begon het rebellenleger op orde te brengen.
  
  . HOOFDSTUK #19
  Oliver Twist kreeg in vertrouwen te horen dat hij morgen publiekelijk zou worden opgehangen. Zodat hij voor de laatste keer op aarde kan slapen. De jongen kreeg pudding en een glas rode wijn voordat hij stierf.
  Na het eten en drinken viel Oliver Twist in een droom.
  Terwijl een van de incarnaties van de droom in coma lag, zag het tweede deel van Oliver Twist dat hij als een dappere filibuster was, die op beroemde wijze de kopspijkers op een piratenschip verdraaide.
  Het schip voer over de zilveroranje zee. Zestig recent gegoten, nog gloednieuwe kanonnen schenen in de stralen van de wonderbaarlijke zonsondergang. Oliver Twist bewonderde hem, in hun zogenaamde halfrond van licht is dit proces niet zo kleurrijk.
  - Het moet zijn dat de vooruitgang de natuur niet zozeer heeft verminkt. - Glimlachend, zei hij.
  De jongen was volkomen gelukkig. De gehate school, met huiswerk, dictaten en toetsen, werd achtergelaten en leek iets niet echts, als een nachtmerrie. Nou, het is in een valse herinnering. Maar in het echte leven is er geen gevangenis met kettingen en ratten. Er zijn al leuke avonturen achter de rug, er zullen er nog meer volgen, maar er is geen sprake van om terug te keren.
  Zelfs als ik naar de hel ga
  maar ik ga niet terug naar school.
  Nu ben ik een verdomde piraat
  En ik ben niet bang voor stormen!
  De jongen had een lichte geïmproviseerde.
  Wiscin was op zijn beurt bezorgd, hij begreep dat het leven van een filibuster vol gevaren is en dat hij moet roven om te kunnen leven. We moeten een huis vinden, maar waar? In de landen van Kiram wachtte hen een galg of een kruis. Engels? Dit is een sluwe natie en moedigt piraten aan, maar het feit is dat het weggelopen veroordeelden zijn, sommigen zelfs in opstand tegen de koning.
  Fatatie is een andere zaak, en ze heeft vijandige relaties met Kiram en Engeland, samen met de enige Singer-republiek ter wereld, stichtte hij een kolonie bewoond door piraten, half kapers. Daar bevinden ze zich in de zeehaven en de stad More, op het eiland Monaco. De Britten hebben een soortgelijke haven, de stad Kalil. Wat Kiram betreft, zijn kolonies zijn de rijkste en meest uitgestrekte en zijn zo'n grote verleiding voor piraten dat een poging om er een te stichten in de stad Minisota ertoe leidde dat de kapers hun beschermheren begonnen te beroven. De Kiramieten verzamelden een grote vloot en versloegen, na hardnekkige gevechten, het wespennest.
  - Ons natuurlijke thuis is de stad More. zei Wiscin. - Daar zullen we onze enorme buit verdelen en rusten in tavernes. De kapers knikten in koor. De doorgewinterde piraat was op zijn eigen manier heel eerlijk, het kwam nooit bij hem op om hun heilige aandeel voor zijn strijdmakkers te verbergen.
  Oliver ging van de kombuis naar beneden, de dageraad was voorbij en de jongen verveelde zich. Hij miste enorm de comp-armband en zijn favoriete computerspellen, vooral de saga "Cosmos filibuster". Vreedzaam zwemmen is al saai geworden en ik wilde een goed gevecht.
  - Het is geweldig jongens, hoe lang duurt het om naar Monaco te zeilen?
  - Er is niet veel. zei Wiscin.
  - Ik heb de kaart bestudeerd en stel voor dat je, voordat je daarheen gaat en nog een spree organiseert, de kustplaats Zweig aanvalt. Daar kunnen we zeer rijke prooien vangen en tegelijkertijd de botten strekken.
  De piraten juichten in koor, velen van hen deelden niet hetzelfde enthousiasme. De grote, met littekens bedekte landgenoot Fokker, die de functie van navigator bekleedde, protesteerde heftig.
  - Je bent nog te jong en je bloed kookt als vers bier. We zijn oude krijgers en zullen drie keer nadenken voordat we in een gevecht verwikkeld raken. De stad Zweig is een echt fort en we zullen tot zinken worden gebracht voordat we de haven in kunnen.
  - Ik heb er al over nagedacht, ons schip is qua vorm vergelijkbaar met dat van Kiram, we zullen de manoeuvre van onze vijanden herhalen, onder hun vlag naar de haven gaan en de haven vernietigen met één salvo.
  - Het idee is interessant, maar we hebben te weinig mensen om met hun hele garnizoen te vechten, bovendien is hun fort te sterk en kan het niet in één salvo worden vernietigd. En een terugslag van dichtbij zal ons schip laten zinken.
  'Ze zullen in paniek raken en voordat ze reageren, draaien we de andere kant om en crashen we opnieuw.
  Wiscin draaide zijn gezicht om.
  - En zelfs als we in paniek zijn en door een wonder het fort kunnen vernietigen, hoe zit het dan met het garnizoen.
  - En dus aan onze kant zal er verrassing zijn. Dan zal het garnizoen verloren gaan, bovendien zal een deel van onze kapers veranderen in kiram-uniformen.
  - Het zou veiliger zijn om nieuwe mensen te rekruteren in de stad More. Voer vervolgens met nieuwe krachten een vergelijkbare operatie uit.
  - Dan kan het moeilijker zijn, de Kiramians weten nog niet dat Pisar don Freebie is vernietigd, en ze zullen ons schip voor hem nemen, vooral omdat ze bijna al hun schepen kennen. En naarmate de tijd verstrijkt, ontdekken ze dat hun schip is veroverd en zullen ze voorzichtiger zijn, dan zal zo'n simpele zwendel niet werken.
  Wiscin dacht, de piraten probeerden Zweig meer dan eens te bestormen, en elke keer stikten ze in bloed. Om deze ongetwijfeld welvarende stad te verslaan, moet je je prestige in de kustbroederschap naar een ongewoon hoog niveau tillen. Het belangrijkste was dat hij niet als een lafaard wilde worden beschouwd.
  - Nou, daar ben ik het mee eens, maar we hebben nog steeds geen tijd om voor het donker in de stad te zijn. Daarom zullen we voor de nacht in de buurt aanleggen en gaat u op verkenning. besloot Wiscin.
  - Het komt eraan! Vooral omdat je de doorwaadbare plaats niet kent, ga niet het water in. - De jongen herhaalde het oude gezegde.
  Wiscin klopte zijn assistent op de schouder en sprak bijna liefdevol.
  - Ga niet van tevoren in de strijd. Wees meer terughoudend.
  De jongen stampte vol vertrouwen met zijn blote, gebruinde voet en antwoordde:
  Maak je geen zorgen, ik verdedig mezelf wel.
  Er waaide een frisse bries, de zeilen spanden zich en het prachtige schip versnelde.
  De golven speelden zo, soms in de verte dartelend, rollend over de golven, trikata's, dieren die op dolfijnen leken met zes poten.
  Onderweg kwamen ze maar één mogelijk piratenschip tegen. Na goed te hebben gekeken naar de afmetingen van het schip en het aantal kanonnen, ging hij liever voorgoed de weg op. Men zag hoe het silhouet flitste en achter de horizonlijn verdween.
  - Misschien komen we bij. suggereerde Oliver.
  - Waarom zouden we onze broer verdrinken, vooral omdat er niets van hem af te nemen is. - maakte bezwaar tegen Wiscin. - Deze kapers hebben soms maanden honger, niet iedereen heeft het geluk om min of meer smakelijke prooien tegen te komen.
  Maar ze hebben wat wij missen.
  - Wat hebben zij?
  - Mensen! zei Oliver Twist luid. De piraten keken hem aan. Wiscinus krabde op zijn met een zakdoek bedekte hoofd.
  - In dit geval hebben we een kans om hem in te halen. Voeg zeilen toe.
  Ondanks zijn indrukwekkende afmetingen bewoog het schip zich vrij snel. Dus versnellen
  hij haalde zijn tegenhanger in. Het piratenfregat keerde zich om en bereidde zich voor om zijn leven duur te geven.
  - Breng de vrolijke roger omhoog en groet de groet. Wiscin besteld.
  Het fregat beantwoordde de groet automatisch.
  - En nu geef ik een signaal - ik stuur een boot.
  Als wapenstilstand stuurde hij een voormalige advocaat, een nogal handig beest Stark, en daarnaast nog twee intelligentere piraten, samen met Oliver Twist. Om de een of andere reden besloot hij dat als deze jongen meedoet, alles goed komt.
  Stark werd ontvangen, hartelijk uitgenodigd aan tafel. Toch heeft een collega drie keer zoveel wapens, hoe kun je hem hier niet respecteren.
  Het gesprek werd voorzichtig tot de conclusie gebracht dat het niet erg zou zijn om gezamenlijk aan te vallen op
  stad Zweig.
  De kapitein van het fregat, Monique de Munch, greep dit voorstel met enthousiasme aan; het fortuin had hem de laatste tijd niet bedorven. Moeilijkheden werden alleen veroorzaakt door de verdeling van de buit. Monique, die bijna tweehonderdvijftig man had, drong aan op een gelijke verdeling tussen de teams volgens het aantal goals. Stark bood op zijn beurt aan om het schip naar geslacht te verdelen, nadat hij hiervoor duidelijke instructies had gekregen van Wiscin, die slechts vijftig mensen was en zich niet voor de gek wilde laten houden. Monique drong aan op het argument dat ze meer wapens hebben, antwoordde hij.
  - En we hebben veel betere, sterkere vechters in het team. Juist jongens?
  De agenten bevestigden.
  - Hoe kun je het bewijzen? - vroeg Oliver Twist uitdagend, die eerder scheepsjongen was geweest; bracht bescheiden flessen, kopjes, snacks.
  Monique keek streng en wees naar de lange, zesarmige lijfwacht.
  - Zie je hem? Heb je er een die het aan kan?
  - Ik zal met hem vechten! Oliver Twist stapte naar voren.
  Als reactie daarop een ongelovig gebrul:
  - Jij sukkel, je wilt dood, want het wordt een gevecht tot de dood.
  Met een zwaard in mijn hand ben ik niet bang om te sterven,
  Wanneer de eer van vrienden wordt geschaad!
  Gewend aan brute man-tegen-man gevechten,
  Laat mijn vijanden niet worden geteld!
  Oliver Twist rijmde, zijn ogen flitsten. - Ik ben klaar om met hem te vechten.
  'Je bevestigt de uitdaging van deze jongen door Stark.'
  Ja, hij is een goede vechter.
  - Dan is dit hoe: mijn Sidurr wint - je accepteert onze voorwaarden: we verdelen in verhouding tot het aantal bemanningen, als dat zo is, dan zijn we van jou.
  - Ik ga akkoord.
  - Dan op handen. Monique kneep in Starks hand met zijn berenpoot.
  De machtige alien haalde zes zwaarden tegelijk tevoorschijn en laadde elke hand. Oliver Twist had er maar twee, maar de jongen zag er meer dan zelfverzekerd uit, hoewel hij er tegen de achtergrond van deze reus uitzag als een booger. Op een gegeven moment flitste de gedachte door zijn hoofd dat hij het hier misschien wel zou kunnen doen, maar hij verdreef het meteen.
  Op een signaal van de ataman begon het gevecht. Met onverwachte behendigheid sprong Sidurr, zes zwaarden tegelijk in de lucht. Oliver Twist ontweek ternauwernood, sprong op zijn beurt en schopte hem tegen zijn kaak. De zweepslag kwam iets hoger en werd iets verzacht door de beweging van het hoofd. En aanvallen met zwaarden misdadiger weliswaar met moeite, maar pareerde.
  - En je ziet er alleen maar eng uit, maar in feite is kwas kwas. zei Twist tegen Olive. Toen voerde de jongen een complexe techniek "kromme tang" uit, hij slaagde erin de hand van de tegenstander af te snijden met een nauwkeurige draai. Ruslan had nog nooit zo'n vreselijke schreeuw gehoord, het leek alsof ijzer zelf kreunde.
  - Wat is er niet leuk aan!
  - Kleine Russen, ik laat jullie door de molensteen. riep Sidurr.
  Ik geloof niet dat je te onhandig bent.
  Dit werd gevolgd door volledig wilde slagen, de jongen ging weg, toen een keer en sneed de tweede borstel af. Alles zou goed komen, maar op het beslissende moment gleed hij uit en viel bijna. Toen vloog er een mes op hem af en sneed lichtjes in zijn borst. De wond is niet gevaarlijk, maar eerder onaangenaam.
  - Ik heb een baby. schreeuwde Sidurr.
  - Littekens sieren alleen een man, maar je kunt de dood niet vermijden.
  Vertrekkend van een andere uitval, voerde de jongen de "puffy pad" -techniek uit en sneed de derde hand af.
  Daarna leek Sidurr zijn geest te hebben verloren, hij begon zich terug te trekken, keek steeds vaker naar zijn hoofdman, wachtend tot hij het gevecht zou onderbreken. Monique keek echter met grote ogen, duidelijk gefascineerd door het onverwachte schouwspel. Oliver Twist ging op een beslissend offensief, hij sloeg opnieuw zijn voet in de tempel en sneed de vijand vervolgens met een mes in de maag. Er stroomde veel bijtend giftig geel bloed. Toen hij een combinatie had uitgevoerd, redde hij de vijand met vier vingers van de vierde borstel. Sidurr verloor uiteindelijk zijn moed en liep weg van het gehuil naar de muur.
  - Jongen, sorry voor de domme woorden. Ik geef mijn nederlaag toe en vraag om genade. - Uit de drie ogen van het verslagen monster rolden de tranen en hij knielde neer.
  Oliver Twist had medelijden met hem en stopte.
  - Hij is al verslagen, hem laten gaan?
  Monique schreeuwde.
  Dood hem, hij verdient het niet te leven.
  - Waarom heb je geen medelijden met hem? Hij kon zichzelf verlossen in de volgende strijd.
  - Ik heb geen kreupele nodig. Laten we hem afmaken of ik doe het zelf.
  "Aarzel niet, het is maar een wilde alien." Hij zou je niet sparen. voegde Stark toe.
  Oliver Twist werd, zonder het zelf te beseffen, koppig.
  'Ik kan geen levend wezen doden dat voor me knielt.
  - Maar ik kan. - zei Monique, greep een musket met een smeulende pit van een piraat en schoot hem in het hoofd.
  Een oog veranderde in een bloederige puinhoop en het beest zakte in elkaar. Piraten renden onmiddellijk naar hem toe en sleepten hem mee, in een haast om hem overboord te gooien. Nog een paar mensen, waaronder een plaatselijke scheepsjongen, begonnen woedend het dek te schrobben. Ondanks de nederlaag leek Monica tevreden.
  - Je bent een geweldige vechter. - Hij wendde zich tot Oliver Twist. - Alleen heb je niet genoeg taaiheid en moed. Je werd geraakt door de tranen en vernedering van het monster, en wat er zal gebeuren als een vrouw of een kind voor je huilt.
  "Ik zal nooit bukken om vrouwen en kinderen te doden.
  - Dit is je zwakte in vriendelijkheid, je kunt bloed vergieten op het slagveld, maar je hebt niet de moed om een mes op de nek van kinderen te zetten en je om te draaien. Maar het is noodzakelijk, een piraat kan geen ridder zijn.
  De jongen zweette met zijn blote, ronde hak op de grond en merkte op:
  - Wel, ik las veel boeken en keek een film, waar filibusters echte heren waren en zelfs de armen hielpen, vooral hongerige vrouwen en kinderen.
  "Ik weet niet dat er al boeken over ons worden geschreven. Wat zijn films?
  Toen besefte Oliver Twist dat hij te veel had gezegd. Iedereen moet niet uitleggen dat hij van die plek komt die de onderwereld wordt genoemd.
  - Het is net een sprookjeslegende.
  - En het is duidelijk dat je nog te jong bent en de werkelijkheid verwart met een droom. Oké, ik zal je niet teleurstellen. Maar je ataman zal, als de behoefte er is, naar elke gemeenheid gaan. Leg in de tussentijd uit wat je plan is. Zweig is tenslotte een echt fort en zelfs je koffers zijn niet genoeg om er doorheen te breken.
  Stark schetste het plan.
  'Dus het grootste deel van mijn bemanning moet op uw schip worden ondergebracht, gekleed in Kiram-uniformen?'
  - Dat is het!
  - Het past bij ons. Morgenochtend aanvallen?
  - Ja, tenzij er natuurlijk onvoorziene omstandigheden zijn. Maar onze jongen. Hij wees naar Oliver Twist. - Het zal je niet teleurstellen.
  - Ik geloof dat hij je niet in de steek zal laten, maar voor het geval hij niet terugkeert van verkenning, heb je een plan.
  Er klonk gebrul:
  - Ik denk dat zelfs als hij wordt gepakt, de jongen de marteling zal doorstaan en niets zal zeggen, dus we zullen het risico nemen door het vorige programma uit te voeren.
  - Ik zie ook in de ogen dat hij alles zal doorstaan, maar voorzichtigheid kan geen kwaad en wat we uiteindelijk moeten doen, zullen we later beslissen.
  Dat is wat ze besloten. De schepen voeren nu samen en zelfs van een afstand was het duidelijk hoeveel kleiner het fregat genaamd "Tiger" was dan de kruiser, maar zonder naam. Oliver Twist vestigde hier de aandacht op.
  - Nee, het past ons gratis filibusters om de oude naam kiram te dragen. Misschien noemen we het een draak.
  - Het is niet slecht, maar het riekt naar onwerkelijkheid. Niemand heeft ooit draken gezien.
  - En in andere werelden.
  - Wat?
  - Die tussen de sterren.
  Er is niets tussen de sterren, het zijn gewoon engelen.
  De jongen stampte met zijn voet en verpletterde het insect met zijn blote hiel, en maakte bezwaar:
  - Of misschien wel, omdat je er niet naar toe bent gevlogen, hoe weet je dat.
  - En je wilt veel weten, vooral verboden door de kerk.
  - Kennis is overwinning! zei Oliver Twist.
  Het werd donker en van verre was een vuurtoren zichtbaar die de toegangswegen tot de haven van Zweig verlichtte. Hij was behoorlijk lang.
  - Nou, hoe ga je nu op de boot varen?
  - Nee, het is veiliger om te zwemmen. zei Oliver Twist. - De boot is te zien, maar de zwemmer niet.
  - En als je tijgerhaaien tegenkomt?
  - Ik zal een zwaard bij me hebben, ik zal het afvechten.
  - Ga je niet met hem verdrinken?
  - Het is gemaakt van licht metaal en zal me niet storen.
  - Oké, zwemmen. Wiscin sloeg de jongen liefdevol op zijn blote rug. - Maar verf eerst je haar zwart zodat het hoofd niet bijzonder opvalt.
  Ik heb de verf al voorbereid. - En de jongen smeerde dik zijn haar. Oliver Twist plofte in het water, hij was een uitstekende zwemmer en hij was bijna onzichtbaar. Om opgemerkt te worden, hief hij een zwaard boven zijn hoofd, schijnend in vier manen, ze zagen hem en floot groeten, na een paar minuten verdween hij eindelijk in de duisternis van de golven.
  - Nou, een held, ik zou graag zo'n zoon willen hebben. - Zei de kapitein van de piraten.
  Oliver Twist sneed van tijd tot tijd door de golven en veranderde van tijd tot tijd van stijl. Het water was warm, zacht en het was heel aangenaam om erop te zwemmen, zelfs het zout leek speciaal, het was niet bitter of verbrand, maar leek op een zure citroen. De jongen spetterde en porde, plotseling flitste er een schaduw van achter de golf. Een vreselijke haai met drie hoorns, niet zichtbaar onder water, kroop naar hem toe en opende een grote mond die probeerde aan te vallen.
  Oliver Twist zwaaide met zijn zwaard in een achterwaartse slag. De bek van de haai werd opengesneden en kersenbloed spoot eruit. Het roofdier sloeg af en probeerde te ontwijken, terwijl Oliver Twist een mes in haar oog dreef. De haai had blijkbaar een beschadigd brein en viel er trillend af. Verschillende silhouetten barsten uit de duisternis, ze vielen op hun partner en begonnen aan haar te scheuren en te knagen.
  - Dat is je instinct. Vang het bloed op. En laten we nu versnellen.
  De jongen versnelde zijn pas en beukte met zijn armen en benen. De haaien, meegesleept door het feest, schonken geen aandacht aan hem. Geleidelijk naderde de haven, de silhouetten van verschillende schepen waren zichtbaar. Een van hen was zo groot dat Oliver Twist ongemakkelijk alert was. Hij besloot eerst naar hem toe te zwemmen.
  Op dat moment voelde hij beweging, en een grote mond beet naast hem met zijn tanden, bijna zijn hiel afbijtend. De jongen dook als reactie daarop, rende onder water en prikte de haai met de punt in de maag. Zoals hij verwachtte, stroomde het bloed dik uit haar en haar mond ging open en dicht met zes rijen tanden. Andere haaien ramden het met hun hoorns, grepen het toen vast en begonnen enorme stukken af te bijten. Al snel was er zelfs geen skelet meer van haar over, Oliver Twist brak ondertussen merkbaar van hen weg. Nu was het enorme fort zichtbaar, er waren echt veel kanonnen, de stad was praktisch onneembaar vanaf de zee. Toen hij naar hem keek, voelde de jongen een huivering, het zou niet gemakkelijk zijn om zo'n kolos te vernietigen, zelfs als hij bijna rechtstreeks zou raken.
  - Oké, we gaan er toch voor.
  Veel meer angst veroorzaakt, een enorm slagschip. Oliver Twist zwom dichterbij en telde het aantal kanonnen, de achtersteven en de nieuwe niet eens meegeteld, het waren er honderdtwintig. Het was een echt vlaggenschip, en met dikke zijkanten onder een kurkboom.
  - Dit is een kolos, maar één ding is te groot en onhandig. De jongen zuchtte. Het oorspronkelijke aanvalsplan werd bedreigd. Het was duidelijk dat zo'n romp ze gewoon zou laten zinken. Wat te doen. Aanvankelijk dacht Oliver Twist dat ze konden proberen aan boord te gaan. Zou nog steeds zo'n enorm schip in bezit nemen. De jongen zwom voorzichtig naar het bord, op dat moment verscholen zich drie manen achter de wolken. Leunend op zijn handen en blote voeten klom hij aan boord als een spin-man, op zoek naar de kleinste spleet met behulp van vier ledematen. Het hout was ruw, wat het voor een klein lichaam gemakkelijker maakte om op te tillen. Er waren schildwachten aan dek, maar het schip was lang en het was mogelijk om voorzichtig over te steken en in de kombuis te gaan liggen, en zich dan achter de reddingsboot te verschuilen. Toen zag Oliver Twist drie mensen, twee in dure kleren geborduurd met goud, en een andere, te oordelen naar de enorme afmetingen en zwaarden in acht handen tegelijk (dergelijke buitenaardse wezens waren zeldzaam), was een lijfwacht.
  - We hebben de schepen al geladen, een lading goud, diamanten, smaragden, stadsschat en zijderupsgaren is morgen klaar om te varen.
  - Het is goed, het is alleen jammer dat onze stad leeg zal zijn.
  - Binnenkort zal er een grote oorlog zijn en zal het moederland enorme fondsen nodig hebben, ook voor de rekrutering van huurlingen. Bovendien ligt je stad te dicht bij het eiland Monaco en dient het als lokaas voor piraten. En als je je vermogen eruit haalt, verliest het meteen zijn aantrekkelijkheid.
  - Als ze dat zouden doen, zouden ze nog steeds als vliegen naar honing stromen. Naar mijn mening is zelfs een zo krachtig als uw schip niet genoeg om een overladen caravan te begeleiden.
  - Wel, waarom, ten eerste zullen er nog drie bij ons komen op zee, en ten tweede, we hebben duizend bemanningsleden en die zijn al aan boord. Met zo'n kracht zijn we niet bang voor instappen.
  Oliver Twist's gedachten tollen door zijn hoofd, hun hele aanvalsplan begon zinloos te worden, ze moesten iets bedenken.
  De jonge gevangene mocht de droom niet zien... De celdeuren gingen open en de bewakers kwamen binnen.
  De korpschef maakte bekend:
  - Vandaag is je executie op het centrale plein van Londen. Drink zoals gewoonlijk het laatste glas wijn in je leven en je wordt op het lichaam verlost.
  Het glas was klein, de wijn was erg zwak - puur sap. Misschien waren ze bang dat de gevangene tijdens de executie in slaap zou vallen.
  En Oliver werd ontdaan van zijn gevangeniskleren en liet alleen zijn zwarte slipje over. De jonge gevangene zou bijna naakt worden geëxecuteerd. Ook de halsband is verwijderd.
  Daarna werd Oliver, in speciale, lichtere hand- en voetboeien, uit de cel gehaald.
  De blote voeten van de jongen, verbrand met gloeiend heet ijzer, waren nog niet volledig genezen, en het deed pijn om erop te gaan staan. Maar Oliver, knarsetandend, probeerde rechtop te blijven. En hij liep, rinkelende kettingen door de gangen. Een kleine, kale jongen, uitgemergeld in de gevangenis.
  Een bebaarde kerel werd voorbijgeleid en hij grinnikte naar de jongen in zijn korte broek.
  Oliver verloor veel gewicht op brood en water, elk botje was in hem zichtbaar.
  De jongen liep mank op beide benen en slepend aan de kettingen. Het was niet gemakkelijk voor hem om deze weg naar de binnenplaats van de gevangenis te bereiken.
  Ze mochten hem niet alleen ophangen. Er was al een meisje in het lichaam. Ook mager, met blauwe plekken op haar gezicht. Ze was blootsvoets, maar droeg een witte mantel. Ze keek de jongen meelevend aan. Haar handen waren geboeid en om haar blote voeten hing een ketting.
  De jongen stapte in de kar. En zij, aangespannen tegen de zeur, bewoog. Misschien was het paard speciaal uitgerust om langzaam te gaan, en kon iedereen het paar bewonderen. Er was een meisje, bijna een kind met blond, lang haar, en een kind met een kaalgeschoren hoofd.
  Oliver voelde de frisse wind over zijn naakte, lankmoedige lichaam waaien en hij voelde zich zo goed. De jongen haalde diep adem. De lucht leek gevuld met honing. En de zon verblindde zelfs na de schemering van de kerker.
  En het bleke, blonde meisje ademde moeilijk.
  Oliver wierp een blik op haar sierlijke, blote voeten. Het was duidelijk dat het naakt was, de zolen van het meisje hadden nog geen blaren gekregen. Dus haar hielen waren gebakken. Arm meisje, dacht Oliver.
  Ze rijden langzaam. De menigte rond is luidruchtig. Wie lacht en wie sympathiseert. Hoe dan ook, dit koppel ziet er aan de buitenkant zo onschuldig en ontroerend uit dat je onvermijdelijk diep zult voelen.
  Oliver richtte zich trots op. Zijn lichaam, met sporen van zwepen die niet tot het einde zijn genezen, is mager en mager. De jongen was net elf geworden. Hij is bleek en heeft geen bloed op zijn gezicht. Bijna naakt, in zwart slipje, als een slaaf, alleen bleek. Misschien zou Oliver er in de twintigste eeuw uit hebben gezien als een gevangene van Auschwitz.
  En het meisje, ze lijkt bijna op Esmeralda, alleen haar haar is wit, waardoor ze er nog engelachtiger en onschuldiger uitziet. Gelukkig branden ze niet meer op de brandstapel en wacht er een strop, die niet zo pijnlijk is.
  Oliver dacht, wat wacht hem na de dood? Hemel of hel? Mocht Oliver vroeg overlijden, dan zou hij in de hemel geen twijfel hebben over een onschuldig kind. Maar nu had hij fouten. En protestanten ontkennen het vagevuur. Is het dan echt een hel? Of is het in de hemel nog vriendelijker dan op aarde, en blijft een onschuldig kind gespaard? Misschien hebben tenslotte katholieken, en dat zijn er meer dan protestanten, toch gelijk en is er een vagevuur. En dan is de kwelling van de hel niet voor altijd?
  Oliver zuchtte diep... Hij las ook over atheïsme. Wat waren er in het oude Griekenland nog meer filosofen die beweerden dat er geen goden waren. En dit standpunt won aan populariteit.
  Waarschijnlijk had het atheïsme gewonnen als Constantijn het christendom niet had aanvaard. Is het niet echt Gods sprookje? Immers, als er een volmaakte Almachtige was, zou Hij mensen dan hebben laten lijden? Natuurlijk niet! Almachtige perfectie kan immers geen problemen en lijden verdragen!
  Olivier zong:
  Breekbaar kleurenblaadje,
  Als het is afgebroken...
  Hoewel de wereld om je heen wreed is
  Ik wil goed doen!
  Of misschien, zoals de Indianen, zal je ziel naar een ander lichaam verhuizen. En misschien word je de zoon van een padishah of een nobele radja ...
  Leef je normale leven
  Er is reden om plezier te hebben...
  Misschien in de chef -
  Je ziel om in te trekken!
  Daarna reed hun kar uiteindelijk met twee kant-en-klare galgen naar het schavot. Het meisje kwam als eerste naar buiten, rammelende kettingen. Ze was mager, bleek, blond, met grote blauwe ogen, ze leek een tiener. En het publiek neuriede meelevend. Vooral als ze blootsvoets, sierlijk, benen loopt die nog geen tijd hebben gehad om te genezen na te zijn gemarteld, op de treden van het schavot.
  Toen stapte Oliver Twist uit. De jongen wilde stoppen en zelfs rusten. Hoe steil lijken, slecht geschaafde houten trappen.
  Maar er zijn veel bewakers en politie in de buurt, zeker vijftig. Ja, en de mensen zijn helemaal niet geneigd om te vechten voor een stel dat geëxecuteerd wordt. Al roepen de jongen en het meisje sympathie op.
  Oliver's blote voeten kriebelen een beetje als hij de boom in loopt. En de jongen glimlachte, zijn hart werd opgewekter. Een beetje meer eten zou geen kwaad kunnen. Je wilt niet sterven op een lege maag.
  Hij liep naar buiten en ging naast het meisje staan. Twee enorme jammeraars in rode overalls en petten controleerden de scharnieren. Oliver en het meisje werden naar de scharnieren geleid. Ze plaatsten het op luiken die onmiddellijk open moesten gaan, en dan zou het touw strak om je nek spannen en zou je afslaan en naar de volgende wereld gaan. En er kan zijn ... Oliver beeldde zich dromerig in dat zijn ziel belichaamd was in een vogel, en hij fladderde in de lucht.
  Stijgt boven de daken van huizen en geeft een volledige spanwijdte.
  Ondertussen somt de ambtenaar eentonig de misdaden van het paar op. Opnieuw wordt Oliver beschuldigd van het afpersen van voedsel van het werkhuis. Enzovoorts. En ook bij het ontbreken van berouw en wat hij niet gaf, waar de gestolen was verborgen. En nog veel meer...
  Oliver schaamt zich om bijna naakt in het bijzijn van duizenden mensen te staan. Ik wil zelfs dat de strop om zijn nek sneller wordt aangetrokken.
  Het meisje is een beetje interessanter. Ze blijkt een gravin te zijn, getrouwd met een bejaarde heer, en wordt beschuldigd van vergiftiging. Het meisje gaf haar schuld niet toe en daarom hangen ze haar op. Anders bestond er een kans om vergiftigd te worden op plantages in de zuidelijke koloniën van het Britse rijk.
  Oliver dacht dat het misschien beter was dan de dood. Wat als er echt een poel van vuur is, of niet-bestaan. En niet-bestaan is beangstigend, geen licht, geen geluid, geen herinnering, zelfs geen gedachten ... En zoals iemand van de wijzen schreef: ik denk - dus ik besta!
  En eindelijk is het eentonige voorlezen voorbij. De veroordeelden krijgen de laatste minuut om te bidden. Een blootsvoets blondje in witte lompen fluistert iets in het Latijn. Oliver besloot het Onze Vader te lezen, hoewel hij toegeeft dat zijn hoofd een grote puinhoop is. En hij is bijna een atheïst, of op zijn minst een agnost.
  Maar hij bidt en probeert zich niet te haasten. De laatste minuut is pijnlijk traag, maar verloopt toch onvermijdelijk.
  Nu heffen de drummers hun stokken. Er klinkt een signaal... tromgeroffel begint te slaan, en het gebrul van verschillende koperen pijpen klinkt. Het laatste wat Oliver Twist in dit leven hoort. En God verhoede, in ieder geval iets anders om in de toekomst te horen.
  En vanuit de luiken onder hun blote voeten worden de jongen en het meisje onthuld. Lichamen vallen naar beneden. En de lus wordt strakker om de nek van het kind en het meisje.
  Oliver voelt aanvankelijk een sterke beklemming en verstikking. Het was alsof hij werd omhuld door een stalen hoepel. En toen flitsten zulke levendige visioenen voor mijn ogen. Alles is zo mooi en tegelijkertijd verschrikkelijk, en nu voelt Oliver Twist dat zijn kinderlijke ziel gescheiden is van het lichaam.
  Op het moment dat het leek alsof alle binnenkanten werden gekookt en de longen letterlijk uitbrandden, een levende vlam aantrokken, terwijl hete stromen van oververhitte lucht bliezen, elk deeltje van het uitgeputte lichaam bakkend, de krampachtige bewegingen van overbelaste spieren. Een gevoel dat doet denken aan het vinden van een mengsel van lava en kokend water op grote diepte in het gebied van een vulkaanuitbarsting. Toen werd het ineens makkelijker. De pijn begon te verdwijnen, er was een verbazingwekkende lichtheid. Ja, dit is precies wat Oliver Twist voelde toen zijn geest zijn verkoolde lichaam begon te verlaten...
  ... Hier breekt hij los van de oppervlakte en begint hij de gebeurtenissen te overdenken, als van buitenaf. De overblijfselen van een gebroken, gesmolten ruimteschip zijn zichtbaar. Enorme verschillende soorten monsters wemelen van ontelbare kuddes. In het licht van een kolossale paars-smaragdgroene ster zijn ze zo bijzonder helder met een stralende overloop. Helemaal niet eng, integendeel, fabelachtig mooi in hun kleuren. Gehoorzaam aan een onbegrijpelijk onweerstaanbare kracht, bleef de ziel naar boven stijgen. De kleurrijke monsters aan de oppervlakte werden snel kleiner. Geest komt de stratosfeer binnen. Hier kun je de hele planeet zien, roze-geel, eerst enorm, dan snel in volume afnemend. Hier is het de grootte van een ronde tafel, hier is het de grootte van een pendofoonwiel, hier is het de grootte van een voetbal, dan de grootte van een tennisbal, en dan - minder dan een maanzaad. Steeds meer nieuwe sterrenstelsels flitsen voorbij, ondenkbare clusters van stellaire fragmenten en placers. De ziel wordt de tunnel in gezogen en vliegt, heldere zevenkleurige strepen flitsen langs de gang op een zwarte achtergrond.
  'Waar ga ik heen? - Dacht de jongen verward. - Een raadsel... waarschijnlijk, naar een ander universum, naar een nieuwe wereld.'
  Voor de tunnel verscheen een steeds toenemende intensiteit van het helderste licht. Volgens de enkele en onwankelbare staatsreligie van Groot-Brittannië, zoals sommigen het interpreteren, gaat een persoon na de dood naar de rechtbank, waar hij, in overeenstemming met daden of militaire bekwaamheid, in de eerste hemel, of liever in het volgende universum, belandt .
  Welnu, dit is een priester die dat zei van de protestanten, hoewel het duidelijk is dat dit onzin is!
  "Waar zal ik heen gaan?" dacht Oliver Twist ongemakkelijk.
  Als man en crimineel moet hij in het volgende leven een slaaf blijven, en dat is op zijn best. Als ze hem niet als spreekmiddel willen hebben, wordt hij bedreigd met een vurige put en een plaats van eeuwige marteling voor inferieure wezens.
  Rillingen nemen de huid over, hoewel de huid al weg is. Maar Darwin zei dat koningen en gewone mensen afstammen van een gemeenschappelijke voorouder die het leven schonk aan luidruchtige, ruige apen. Er was ook een grote goeroe die slechts door een select aantal mensen kon worden gezien. Hij zou het geheim van onsterfelijkheid en grote macht hebben ontdekt. Waarom kan hij dan, als hij zo almachtig is, deze bloedzuigers niet van de planeet verdrijven?
  Aan het einde van de tunnel zweefde Oliver Twist naar een helder verlichte buitenwijk. Vlakbij was een kolossaal paleis, blijkbaar een tempel van hemelse gerechtigheid. Twee schurken met oogverblindend fonkelende vleugels, blijkbaar engelen, draaiden zijn handen op zijn rug en leidden hem de rechtszaal binnen.
  De hal was enorm, het plafond ging op in de wolken. De formidabele stem van de rechter, zo groot als de Mount Everest en sprankelend als vele zonnen, donderde met duizend donderslagen.
  - Je bent geen soldaat! Je bent geen vechter! Je bent niet rechtvaardig! Je bent een crimineel, een verachtelijk wezen, een gemene parodie op een groot ras. Je bent een gemene rebel die zijn rechtmatige meesters haat en ze allemaal wil vernietigen. Je zult geen slaaf zijn, ze willen je niet eens als slaaf hebben. Ga naar de hel en brand daar voor altijd in verschrikkelijke pijn, samen met alle vijanden van het Britse rijk. Strijders van de grootste natie in alle eindeloze hyperuniversa, strijders van een ideaal ras gekozen door de Almachtige, zullen het grenzeloze universum veroveren!
  Vlammen verschenen onder de voeten. Ze verbrandden de blote voeten van de jongen vreselijk pijnlijk.
  - Echt, vuur weer! Ik kan het niet meer doen!
  Oliver Twist schudde. Hij was klaar om op zijn knieën te vallen en te huilen als een kind. En hij is eigenlijk een kind van een jaar of elf!
  Op dat moment verdween het beeld van de rechter...
  EINDE VAN DEEL EEN - WORDT VERVOLG
  
  NIEUW LEVEN VAN PETER II
  
  Daarin kreeg Peter II geen pokken en regeerde hij een recordtijd voor Rusland. De jongeman was dorstig naar amusement en begon zijn eerste oorlog, naar het voorbeeld van zijn grootvader, met Zweden in 1730. Het Russische leger was in kwaliteit sterker en superieur aan Zweden. Alleen de dreiging van Europese mogendheden om deel te nemen aan de oorlog tegen Rusland, in de eerste plaats Groot-Brittannië natuurlijk, dwong Peter de Tweede om tijdelijk de volledige verovering van Zweden op te geven, maar hij annexeerde Finland.
  Toen was er een oorlog met Turkije. Er was al meer begrip voor de Europese mogendheden. De oorlog begon in 1736 met een campagne onder persoonlijk bevel van Peter de Tweede naar Azov en de energieke verovering ervan. De strijd met de Turken was over het algemeen in het voordeel van Rusland. Het team van Peter de Grote was nog steeds sterk en zijn kleinzoon, die heldhaftige kracht van zijn grootvader had geërfd, en een uitstekende geest, handelde resoluut.
  Rusland was sterk en Turkije was al in verval... Tijdens de oorlogen veroverde Peter de Tweede de Krim, Ochakov en Azov met andere landen.
  Toen annexeerde het tsaristische Rusland Kazachstan aan zichzelf. En ze begonnen forten te bouwen in Alaska.
  Het werk vorderde voortvarend. Dan een nieuwe oorlog met Turkije in 1741 en opnieuw veroveringen ... Rusland voerde oorlogen met groot enthousiasme. Peter II voerde persoonlijk het bevel over het leger tijdens campagnes. Op de Balkan behaalden Russische troepen een aantal overwinningen. En toen was er een oorlog met Iran. Het eindigde ook in een overwinning met de verovering van Azerbeidzjan.
  In 1753 was er een nieuwe oorlog met Turkije. En Peter II bemoeide zich niet met Europese aangelegenheden. Wederom overwinningen en de verovering van Istanbul... En een groot succes. Bovendien had Europa last van Frederik II. Deze veroveraar vocht zowel tegen de Fransen als tegen de Oostenrijkers. En toen ging Groot-Brittannië ook de oorlog in, bezorgd over de versterking van Pruisen ... Peter II, na de ineenstorting van het Ottomaanse rijk, vocht in het zuiden. Maar in 1772 vond niettemin de eerste verdeling van Polen plaats tussen het versterkte Pruisen en het machtige, destijds het grootste land ter wereld, Rusland. En het rijk voegde zich in het westen toe. En de Russen bereikten Egypte in het zuiden, en de Perzische Golf ...
  Ook Egypte werd in 1780 veroverd... Russische troepen trokken door Afrika.
  En in 1782 werd Polen uiteindelijk verdeeld met de Pruisen ... Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen werden een deel van Rusland. Frederik de Tweede vocht niet met Rusland... De Russen bereikten Marokko in 1786 en veroverden het hele noorden van Afrika, Saoedi-Arabië, en in 1788 werd Iran uiteindelijk veroverd. En iets eerder daarvoor, en heel Centraal-Azië. In 1790 stierf Peter II en werd de grootste van de Russische tsaren. En zijn regering was een van de langste in de wereldgeschiedenis, de langste in Rusland en misschien wel de meest glorieuze.
  Peter de Grote werd de Grote genoemd. En Peter II - de grootste van de koningen.
  En de troon werd beklommen door zijn kleinzoon Peter de Derde. Nou, de koningen van Petra zijn glorieuze koningen.
  De volgende stap van Peter de Grote was de oorlog met Pruisen. De Duitsers na Frederik II waren belust op nieuwe heldendaden. En ze vielen Rusland aan in 1796. Na aanvankelijke successen versloeg het Russische leger Duitsland. En ze veroverde eerst haar, en daarna Frankrijk, overspoeld door de revolutie. Peter de Derde was jaloers op de glorie van zijn grootvader. Hij was jong, heet en wilde exploits.
  En hier weer de overwinningen en nederlagen van Spanje en Portugal... De verovering van Europa. En de oorlog met Groot-Brittannië...
  De meesteres van de zeeën werd verslagen. En dit is een nieuwe triomf voor Ushakov. En toen viel Londen. De koloniale oorlog en de verovering van de provincies begonnen. Rusland had niet langer gelijke tegenstanders. En won het ene land na het andere.
  In 1830 stierf Peter III. En zijn zoon Paulus besteeg de troon. Rusland vocht in 1841 de laatste serieuze oorlog met China. En natuurlijk versloeg ze hem zelfverzekerd na drie jaar oorlog.
  En toen waren er koloniale oorlogen. En de ene verovering volgde op de andere. En het was leuk.
  En tegen het einde van de negentiende eeuw werd de hele planeet Russisch. En de tijd is gekomen voor uitbreiding in de ruimte. De astronautenmeisjes zijn al in de strijd geklommen. De eerste mens ging in 1900 de ruimte in en markeerde het begin van de twintigste eeuw als het ruimtetijdperk. En in 1910 vond de eerste bemande vlucht naar de maan plaats.
  En 1925 en naar Mars! En het is gewoon geweldig. Binnen tien jaar slaagden astronauten erin alle planeten van het zonnestelsel te bezoeken. En toen begon de bouw op andere planeten.
  Het Russische rijk was een absolute monarchie, maar had een volksraad die door de burgers van de hele wereld werd gekozen als adviesorgaan voor de tsaar.
  De mensen leefden goed en de economie groeide snel. Het was kapitalisme met elementen van planning. Tegen het einde van de twintigste eeuw was het zonnestelsel min of meer onder de knie.
  In 2010 begon de eerste vlucht naar een van de planeten van de ster Sirius. En het was een hele interstellaire expeditie. Er werd een fotonenmotor gebruikt die kon versnellen tot de lichtsnelheid en zelfs een beetje hoger.
  De vlucht vond plaats in twee fasen. Eerst versnelling en dan vertraging van raketten ... Vanwege de imperfectie van ruimteschepen was het mogelijk om pas in meer dan vijfentwintig jaar te vliegen.
  Daarom werden de bemanningen geselecteerd uit tieners, zodat ze niet te oud zouden zijn. Daarnaast hebben er al experimenten met verjonging plaatsgevonden op planeet Aarde. Met name het activeren van stamcellen en diverse andere ideeën. Je kunt veroudering al vertragen. Warmbloedige dieren in schijndood stoppen is nog te riskant. Je kunt een groente worden.
  Maar er is ook kunstmatige slaap. Dit is wanneer je slaapt, maar tegelijkertijd beweegt je lichaam.
  Met computertechnologie kunt u elke illusie reproduceren. Bovendien vertragen tijdens de slaap fysiologische processen en worden mensen vijf tot zes keer langzamer oud. En mensen hoeven niet op zoek naar entertainment. Die vinden ze zelf.
  Tieners daarentegen, die in hun slaap zowel beweging als kunstmatige voeding kregen, moesten opgroeien tot volwassenen door naar de planeet Sirius te vliegen.
  En al het andere werd tijdens de vlucht voor hen gedaan door automatische machines en computers met veel dubbele circuits.
  Dat wil zeggen, het bleek heel goed ...
  De gekozen kinderen waren twaalf en dertien jaar oud. Er waren jongens en meisjes.
  Dus de drie sterrenschepen vlogen in de lucht.
  Er is geen intelligent leven op Sirius. Maar op een van de planeten is het klimaat redelijk geschikt voor kolonisatie. En het lijkt erop dat er enkele eenvoudige levensvormen zijn.
  Dus de jonge krijgers zijn klaar voor uitbreiding. Het Russische ruimte-imperium heeft zijn eigen Hyperkeizer. En hij gaf afscheidswoorden voor vertrek.
  Alles in het algemeen is beter voor de mensheid dan in de echte geschiedenis. De misdaad is laag, er is geen honger en er zijn praktisch geen armen. Geplande elementen in de wereldeconomie hebben geholpen om faillissementen door de werkloosheid te voorkomen. De ontwikkeling van de technologie heeft het mogelijk gemaakt om de werkdag terug te brengen tot vier uur en om drie vrije dagen tegelijk te maken.
  De prijzen zijn alleen maar naar beneden veranderd. Het salaris groeide. De naties van de planeet Aarde zijn samengevoegd...
  Er werd zelfs één enkele religie gecreëerd. Ze verenigde het christendom, de islam, het boeddhisme en het jodendom. De Drie-eenheid werd afgeschaft en het concept werd geïntroduceerd - Eén God in vele gezichten!
  En natuurlijk schrapten ze het overbodige: vasten, gebed, ramadan en voedselverboden. Maar ze maakten de dienst nog mooier en plechtiger. En de priesters kleedden zich in het wit en schoren hun baarden. En er zijn nog meer iconen. En de heiligen werden toegevoegd. Waaronder Suvorov, Kutuzov en andere commandanten. En atheïsme is behoorlijk modieus geworden. Natuurlijk begonnen mensen beter te leven, stabiel, alles is solide, de wetenschap heeft zich ontwikkeld.
  En velen twijfelden sterk aan de wonderbaarlijke kracht van iconen en het effect van het zetten van kaarsen.
  Maar het leven is geëvolueerd...
  De expeditie begon naar het Sirius-sterrenstelsel. En in 2013 ging er weer een wat verder weg. Er zijn ook planeten die geschikt zijn voor leven.
  En in 2020 slaagde een kunstmatig object er voor het eerst in de lichtsnelheid te overwinnen. Hierdoor kun je sneller vliegen. En in 2025 werd antizwaartekracht gecreëerd en werd het mogelijk om schepen in korte tijd met superluminale snelheden te versnellen.
  Gelukkige mensheid... En de tsaar verleende bij decreet donderdag de vierde vrije dag... Nu hadden de mensen veel rust per week, en de amusementsindustrie ontwikkelde zich kolossaal.
  De tsaar-priester, onderging een verjonging, en werd veel mooier ... En in 2030 werd eindelijk de eerste nederzetting gesticht buiten het zonnestelsel voor een planeet die geschikt is voor leven.
  Het is erg goed geworden op planeet Aarde. En ook op andere systemen.
  En de vraag is hoe goed het is als de familie Romanov niet gestoord wordt.
  Nog meer nieuwe ideeën... De thermoquark-aandrijving is de toekomst van de technologie. Het vermogen is miljoenen keren groter dan thermonucleair. En nieuwe kansen voor verkenning van de ruimte.
  En de ontdekking van hyperplasma. En de mogelijkheden zijn enorm. De wetenschap heeft zich sneller ontwikkeld dan de echte geschiedenis. Wetenschappers bevinden zich allemaal in hetzelfde rijk en gegevens worden niet van elkaar geclassificeerd.
  Maar het is geen geheim dat er in de echte geschiedenis spionnen zijn voor hun concurrenten en dat ze grondig poepen.
  En dus de algemene opleving, en uitstekende resultaten voor de wetenschap.
  In 2040 besloot de tsaar en hyperkeizer een grondwet aan een referendum te onderwerpen, waarmee hij vrijwillig zijn macht inperkte. Men geloofde dat op planeet Aarde met zijn verplichte hoger onderwijs, mensen volwassen zijn geworden tot een beperkte en gecontroleerde democratie. En dat er grote prestaties zullen zijn in de cultuur.
  Tegelijkertijd waren er nieuwe hervormingen in de religie... De Bijbel en de Koran werden eindelijk erkend als cultureel erfgoed, maar niet als het woord van God. Tegelijkertijd werd er met man en macht gewerkt om reeds lang overleden mensen weer tot leven te wekken.
  De taak was gesteld om de opstanding een realiteit te maken voor de wetenschap.
  En wetenschappers werkten, probeerden. En meer en meer beheersten de geheimen van het universum.
  Zo werd onsterfelijkheid steeds reëler. En ik moet zeggen hoe beter het werd op planeet Aarde, alleen maar omdat Peter II veel langer leefde dan in de echte geschiedenis.
  
  HELLERE CARRIRE VAN DE DUITSE ACE HANS MARSEL
  Marcel kwam niet om bij een ongeval, maar overleefde en zette zijn betoverende carrière voort. Dit had weinig effect op het verloop van de oorlog. Toch voerden de Britten Operatie Torch uit en versloegen Rommels troepen. Eén piloot van zelfs zo'n fenomenaal niveau kan het verloop van de oorlog niet significant veranderen. Tenzij je zelf een legende wordt. Tegen het einde van 1942 overtrof Marseille het aantal neergehaalde vliegtuigen en werd opnieuw onderscheiden met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En tegen het einde van maart 1943 overschreed Marseille de vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen, waarvoor hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  In april en mei zag Marseille hevige gevechten in de Middellandse Zee, met een record van veertien neergeschoten vliegtuigen in één gevecht en twintig op een dag. De Britten waren bang voor hem en waren gewoon verbaasd over dit fenomeen en de aas.
  Maar ondanks deze heldhaftigheid werd Rommel toch verslagen. Alleen de Amerikanen en de Britten waren geschokt door Marseille.
  Maar in juni werd hij overgeplaatst naar het oostfront. En deze legende botst met de Sovjetpiloten. Marseille vecht goed en probeert de ME-309 uit serie nul.
  Voor zevenhonderdvijftig neergehaalde vliegtuigen ontvangt hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis en platina eikenbladeren met zwaarden en diamanten.
  En op de Koersk Ardennen schittert Marseille. Men vecht tegen een hele zwerm vliegtuigen. En hij is echt een verschrikkelijke vechter. Maar de nazi's verliezen nog steeds de slag om Koersk. Hoewel Marseille nog steeds de loop van de geschiedenis beïnvloedde. Duitse troepen in Afrika capituleerden vijf dagen later. En de landing op Sicilië liep tien dagen vertraging op. Sovjet-troepen rukten iets langzamer op. Al was het verschil maar een paar dagen.
  Toen Marseille duizend vliegtuigen neerschoot, ontving hij het Grootkruis van het IJzeren Kruis, een onderscheiding die alleen Hermann Göring in het Derde Rijk had. En de oorlog ging door.
  De Duitsers waren aan het verliezen, maar het Rode Leger en de geallieerden liepen maar een paar dagen achter op het echte verhaal.
  Marseille vocht als een leeuw ... Maar nu is het drieënveertigste jaar verstreken en hebben de Duitsers veel nederlagen geleden. Toch gaf Marseille aanleiding tot enige hoop bij de nazi's. In het bijzonder is nog niet alles verloren. En in het Derde Rijk verscheen het E-10 zelfrijdende kanon. Eenvoudig te vervaardigen, goedkoop en zeer wendbaar. En het silhouet is met slechts 1,3 meter nog steeds laag. Het werd ontwikkeld in plaats van aan de muis te werken, die zichzelf in principe niet kon rechtvaardigen.
  De oorlog sleepte een beetje voort... De E-10 bleek een succesvol gemotoriseerd kanon te zijn, en het belangrijkste was dat het gemakkelijk te vervaardigen en goedkoop was. Marseille schoot tweeduizend vliegtuigen neer en zou de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis krijgen met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En toen schoot hij drieduizend vliegtuigen neer en ontving de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis en gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Tegen het einde van het vierenveertigste jaar stonden de Duitsers iets beter dan in de echte geschiedenis. Ze konden zo'n snelle nederlaag in Wit-Rusland en in het zuiden voorkomen. En ze zouden het verlies van Roemenië en de Balkan kunnen vermijden.
  En het belangrijkste was dat de geallieerden in Frankrijk in zee werden gegooid. En dit is serieuzer.
  In Groot-Brittannië en de Verenigde Staten zijn er al stemmingen om een wapenstilstand met de Fritz te sluiten. De zelfrijdende kanonnen E-25 verschenen ook op de fronten. Ook met een laag silhouet, gemakkelijk te vervaardigen, maar zwaarder bewapend en met dikker pantser. Maar liefst honderdtwintig millimeter van het voorhoofd schuin, tweeëntachtig millimeter van de zijkant, en een geweer van 88 millimeter 71 EL, en een hoogte van anderhalve meter. En tegen zo'n kolos kan het niet weerstaan. Overweeg een zelfrijdend kanon dat vergelijkbaar is met de "Tiger" -2 in termen van bepantsering en bewapening, en het weegt slechts dertig ton. En probeer dit te overwinnen.
  De Duitsers waren in staat om de Sovjet-troepen een beetje te vertragen. Hetzelfde viel de Duitsers in de Oostzee aan. Maar er is niet veel vooruitgang geboekt. Een krachtige verdediging in de diepte stopte het Rode Leger. XE-162 straaljagers verschenen in de lucht, die gemakkelijk te vervaardigen en goedkoop waren, maar tegelijkertijd licht en gemakkelijk te besturen.
  Het werd dus moeilijker voor een bondgenoot om te bombarderen en de verliezen namen toe.
  De veldslagen toonden in alle opzichten de kracht van de Duitsers.
  De meeste Baltische staten, de helft van Wit-Rusland, een deel van Oekraïne en Moldavië met Odessa, waren aan het begin van het vijfenveertigste jaar nog in handen van de nazi's. En in Frankrijk waren de geallieerden volledig verslagen. In december konden de nazi's de geallieerden uit Sicilië uitschakelen en hun posities versterken.
  In januari probeerden Sovjet-troepen rond Minsk op te rukken, maar verzandden hopeloos in hevige gevechten.
  De Duitsers, die over de beste tanks beschikten, schakelden de Sovjettroepen uit en vormden een paar ketels. Over het algemeen namen Duitse tanks het op. De T-44 ging niet in de serie en de T-34-85 en IS-2 zijn nogal zwak tegen de E-serie.
  En de jet Duitse luchtvaart kent geen gelijke. De geallieerden en Japan zitten in de problemen. De landing op de Filippijnen werd gedwarsboomd en de landingsvaartuigen werden onderschept door Japanse slagschepen. In de VS natuurlijk paniek. En toen stierf Roosevelt...
  Truman, aangezien de Verenigde Staten erg moe zijn van Duitse onderzeeërs, vooral op waterstofperoxide, zal een wapenstilstand aanbieden aan het Derde Rijk. Hitler ging akkoord, maar op voorwaarde van een uitwisseling van krijgsgevangenen, en niet alleen Duits, maar ook Italiaans. Churchill en Truman waren het daarmee eens.
  Als gevolg hiervan nam het aantal Duitse piloten in de lucht toe. En de XE-162 greep de luchtoverheersing.
  Nadat ze eind mei een nieuw Sovjetoffensief in het centrum hadden afgeslagen, begonnen de nazi's op te rukken in Oekraïne. Ook de allereerste E-100 tanks deden mee aan de gevechten. De nieuwe auto had een combinatie van motor en transmissie, waardoor het gewicht kon worden verminderd, en met een krachtigere motor van 1500 pk zorgde hij voor bevredigende rijprestaties.
  En het pantser was volledig ondoordringbaar voor Sovjetkanonnen vanuit alle hoeken. 250 - schuin voorhoofd, en 210 mm zijkanten en ook met hellingen.
  Deze tank bleek bij de doorbraak een monster te zijn. Marseille schoot in mei 1945 vierduizend vliegtuigen neer en ontving de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Een zeer prestigieuze prijs. En de tweede plaats werd ingenomen door Huffman, die erg goed scoorde, voordat hij een andere tactiek had dan Marseille. Die optimaal geschikt is voor XE-162. In juni 1945 had Huffman de grens van vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen bereikt en ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Over het algemeen verliep de oorlog voor de Duitsers die in het Westen ontketenden goed. Arado-straalbommenwerpers bleken zeer effectief te zijn. De nazi's hebben zelfs het FAA-raketprogramma ingeperkt ten gunste van nieuwe vliegtuigen, die bijna onmogelijk neer te schieten zijn, en Sovjetjagers konden ze niet inhalen.
  De Duitsers domineerden de lucht volledig. De USSR ging op haar beurt in de verdediging in de frontlinie. Er werden veel vestingwerken gebouwd en de nazi's rukten langzaam op.
  In tegenstelling tot de echte geschiedenis won de SU-100, die niet enorm was in die oorlog, plotseling aan populariteit. En deze keer in de USSR begon de productie van dit zelfrijdende kanon in een versneld tempo toe te nemen. Het is nog eenvoudiger en goedkoper te vervaardigen dan vierendertig. En bewapend zodat het de Duitsers kan bijten. De SU-100 werd in de tweede helft van het vijfenveertigste jaar de belangrijkste machine en er werden honderd stuks per dag geproduceerd.
  De T-34-85 was ook in massaproductie, net als de IS-2. Enerzijds bleek de IS-3 tank beter beschermd in het voorhoofd. Maar aan de andere kant is het duurder en arbeidsintensiever en werden er slechts duizend stuks geproduceerd en stopgezet. Over het algemeen de IS-4, waarna deze slechts in kleine batches werd uitgebracht. Dus de USSR verliet feitelijk zware tanks. En de serie bleef alleen SU-100 en T-34-85.
  De Duitsers wisten eind 1945 de Dnjepr te bereiken en Kiev in te nemen. En ook de Baltische staten volledig veroveren, en bijna heel Wit-Rusland. Maar in de winter moest de fascist stoppen. In de lucht domineerden ze nog steeds.
  Marseille voor vijfduizend neergehaalde vliegtuigen, ontvang de Grote Ster van het Ridderkruis en zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Zoals je kunt zien, was de prijs vrij lang in naam. En de platina Luftwaffe Cup in diamanten.
  In het voorjaar van 1946 probeerden de nazi's, nadat ze meer geavanceerde tanks van de E-50-serie hadden getrokken, naar het centrum op te trekken.
  De verdediging van het Rode Leger was diepgaand en technisch sterk ontwikkeld. En hierdoor kon ze geen zwak verzet organiseren. En de Duitsers, die door één verdedigingslinie waren gebroken, kwamen niet in de operationele ruimte, maar werden gedwongen door de volgende te breken. Het Derde Rijk was uitstekend bewapend, maar zijn troepen waren voortdurend kleiner. Jongens van veertien of dertien waren al aan het vechten bij de infanterie, steeds vaker kwamen vrouwen tegen. In de luchtvaart was de ervaring van vrouwelijke piloten over het algemeen succesvol. Albina en Alvina bijvoorbeeld begonnen zo beroemd te scoren dat de boeren versteld stonden. En het snel neerhalen van honderd vliegtuigen in een paar maanden tijd ontving het Ridderkruis van het IJzeren Kruis.
  De meisjes toonden zich uiterst strijdlustig en atletisch.
  Marseille schoot in de winter van zevenenveertig meer dan achtduizend vliegtuigen neer.
  Hij verpletterde ze met 30 mm kanonnen. In de USSR bleef de Yak-9 de belangrijkste jager, die duidelijk verouderd was, maar gemakkelijk te produceren was.
  Yak-3 eiste duraluminium van hoge kwaliteit en ging niet in massaproductie. LA-7 werd ook in kleine hoeveelheden geproduceerd.
  Maar de Yak-9 werd het meest massieve vliegtuig voor de IL-2 en IL-10.
  Het Rode Leger beefde onder de slagen. De Duitsers bereikten Smolensk, maar omsingelden het slechts voor de helft zonder het in te nemen.
  In de winter vielen Sovjet-troepen als reactie aan. Maar de nazi's drongen slechts lichtjes aan.
  De oorlog werd langdurig en positioneel bij uitputtingsslag. Hitler begreep dit ook.
  In het zevenenveertigste jaar voerden de Duitsers voorzichtig oorlog. Ze gebruikten buitenlandse troepen in het offensief, ze probeerden veel te bombarderen. De frontlinie is in een jaar niet veel veranderd...
  De T-54 verscheen in de USSR, maar was niet enorm. De T-34-85 is nog steeds in productie... En de SU-100 wordt het meest geproduceerd.
  Jetluchtvaart is erger dan in de echte geschiedenis. Ten eerste zijn er vanwege de moeilijkheden van oorlogstijd minder middelen dan de Duitsers hadden en dan in de echte geschiedenis. Ten tweede moet je alleen werken zonder trofeewetenschappers uit Duitsland te gebruiken.
  En de nazi's hadden een geavanceerdere X-262 en ME-363 met snelheden tot 1200 kilometer per uur en geveegde vleugels. En de ME-1100 met vleugels die het bereik veranderden. TA-283 met een lange romp en staartloze Gotha-jagers. Vreselijke Yu-287. En TA-500 met straalmotoren waarvan er maar liefst zes zijn.
  Plus staartloze bommenwerpers.
  In de lucht groeide het voordeel van de nazi's. Maar op het land ging het wat makkelijker. En de Sovjet-troepen vermomden zich, begroeven zich in de grond en hielden stand.
  In 1948 bracht Marseille zijn rekening op tienduizend vliegtuigen en ontving de Grand Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De Duitsers waren dit jaar eindelijk in staat om Smolensk te omsingelen en in te nemen, maar hun successen waren hiertoe beperkt ... De IS-7 verscheen in de USSR, maar vanwege het complexe ontwerp werden er slechts een paar auto's geproduceerd. De oorlog sleepte voort... T-54 werd nog steeds in kleine series geproduceerd. De T-34-85 is nog steeds in productie, net als de SU-100.
  In 1949 vielen de Duitsers in het voorjaar niet meer aan en probeerde het Rode Leger door te breken. Maar de Sovjet-troepen ontvingen ook niets dan verliezen ...
  De MIG-15, de eerste straaljager, verscheen in de USSR, maar was nog niet af en niet serieel. Tot nu toe is het meest massieve vliegtuig de Yak-9.
  De T-54 wordt nog steeds niet in massa geproduceerd, maar de productie van de T-34-85 loopt terug... SU-100 in de serie.
  In 1950, opnieuw vechten ... De USSR had een nieuw gemotoriseerd kanon SU-130 met een kanon van de mislukte IS-7-tank. Deze machine was efficiënter.
  Voor de Duitsers is de E-50 tot zeventig ton zwaarder geworden met een gasturbinemotor en dik pantser - 250 mm voorhoofd en 170 millimeter zijkanten, en een serieuzer zelfrijdend kanon is nodig om het te bestrijden.
  De frontlinie is niet veel veranderd...
  In 1951 ontving de USSR de MIG-15 in een meer geavanceerde modificatie, maar de Yak-9 is nog niet uit de serie gehaald ... De T-54 wordt eindelijk gepromoot en de T-34-85 is eindelijk verwijderd van productie. Er worden bijna geen zware tanks geproduceerd, behalve de SU-130 zelfrijdende kanonnen, die de SU-100 vervangen. Maar hij weegt vijftig ton en heeft alleen een goede voorhoofdsbescherming.
  De Duitsers drukken in de lucht en domineren nog steeds de lucht. Marseille schoot vijftienduizend vliegtuigen neer en verdiende de Grand Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladzwaarden en diamanten.
  Hier komt 1952... Beide legers waren grondig verzand en de gevechten waren bloedig, maar de frontlinies waren bijna onbeweeglijk. In het zuiden langs de Dnjepr. In het centrum namen de Duitsers niettemin Smolensk en Pskov in en verder Narva ... Leningrad is niet bij hen ... Finland is nog steeds in oorlog. Het sleepte allemaal voort. De T-54 wordt in massa geproduceerd, de SU-100 is stopgezet en de SU-130 heeft deze vervangen. Zware tanks zitten nog niet in de serie. De Duitsers verbeterden de kwaliteit van hun auto's enigszins.
  Amerika en Groot-Brittannië zijn nog steeds in oorlog met Japan. Ze bombarderen het, maar ze kunnen de eilanden zelf niet veroveren.
  Maar de Amerikanen slaagden er niet in een atoombom te maken. Dus de samoerai houden vol.
  Maar toen kwam het jaar 1953... Stalin stierf in maart. Toegegeven, deze keer liet de Generalissimo een geschreven testament achter, waardoor Beria zijn opvolger werd. En de berekening van de Duitsers over de chaos en verwarring van het Rode Leger kwam niet uit.
  Het offensief van de Wehrmacht bruiste snel.
  Maar de USSR kon het tij van de oorlog niet keren en liep ook vast tijdens de operatie.
  Eind 1953 overschreed Marseille de twintigduizend neergehaalde vliegtuigen. Hiervoor ontving hij een speciale onderscheiding die speciaal voor hem was goedgekeurd: de Grote Ster van het Grootkruis van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Het jaar 1954 kwam ... Beria bood Hitler vrede aan op de voorwaarden dat wie wat won, hij blijft. En dan, in feite, hoeveel kun je elkaar vernietigen? Maar Hitler wees het aanbod koppig af. De USSR had de IS-10, maar deze tank was niet helemaal effectief. De hoofdmachine T-54 in de serie ...
  De frontlinie ving als vet in de Siberische vorst.
  Het is al 1955... Amerika vecht nog steeds met Groot-Brittannië en verplettert Japan. En de USSR duwt met het Derde Rijk. En ze stoten elkaar af.
  De frontlinie is inactief. De lucht wordt gedomineerd door de nazi's. MIG-15 in de serie en het tegenhouden van de vijand.
  Marseille voor vijfentwintigduizend neergehaalde vliegtuigen ontvangt: Grote Ster van het Grootkruis, Ridderkruis, met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten!
  Het jaar 1956 komt eraan ... De Duitsers lanceren een piramidale tank in een serie. De hoop is op hem gevestigd en ze hebben eindelijk schijven die geschikt zijn voor gevechtsgebruik. Maar voorlopig is de frontlinie inactief en houdt het Rode Leger de vijand tegen.
  Het is al 1957 op 20 april, Hitler lanceert een nieuwe wanhopige aanval op Moskou... En opnieuw loopt alles vast in felle positiegevechten... Tegen het einde van 1957 schiet Marseille dertigduizend vliegtuigen neer en krijgt het. Grote Ster van het Ridderkruis Grootkruis met geplande eikenbladzwaarden en diamanten.
  De oorlog heeft te lang geduurd. Het jaar 1958 is aangebroken ... Lavrenty Palych Beria, de opvolger van Stalin en voorzitter van het Staatsverdedigingscomité, zei:
  - Het land is extreem uitgeput! En de mensen zijn de oorlog moe. We hebben vrede nodig!
  Zhukov merkte op:
  Zolang Hitler leeft, zal er geen vrede zijn!
  Shelepin, de minister van Binnenlandse Zaken was het ermee eens:
  - Ja, zolang deze fanatieke Führer van Duitsland, zullen de nazi's oorlog met ons voeren, tot volledige wederzijdse vernietiging!
  Beria sloeg met zijn vuist op tafel en brulde:
  - Breek de stekels! Wat zal Molotov zeggen?
  De minister van Buitenlandse Zaken antwoordde met een zucht:
  - Tot dusver zijn de vooruitzichten voor de wereld erg vaag. Het Derde Rijk is ook extreem uitgeput. Maar hij heeft nog heel Europa binnen handbereik. En als de oorlog nog tien jaar voortduurt, zijn wij de eersten die omvergeblazen worden!
  De voorzitter van de GKO knikte.
  - Rechts! Wij zijn de eersten die naar beneden gaan! En dus is het nodig om een manier te vinden om Adolf Hitler fysiek te elimineren!
  Shelepin merkte op:
  - Het is het beste om Hans Marcel te elimineren. Dit is de echte duivel in het vlees! En als het wordt geëlimineerd, zal de wil van de Duitsers voor oorlog volledig worden ondermijnd!
  Beria was het hiermee eens:
  - Ja, het zal worden ondermijnd!
  Shelepin stelde voor:
  - Misschien een beloning op het lijk van Marcel zetten?
  De voorzitter van de GKO maakte bezwaar:
  - Niet! Alleen voor de levenden!
  De minister van Binnenlandse Zaken merkte op:
  - Het is gemakkelijker om te doden dan te vangen!
  Beria knikte en merkte op:
  - Moedig moord tot alles aan! En we zullen nog steeds winnen. Wat zullen de ontwerpers zeggen?
  Jakovlev zei met een zucht:
  - Terwijl we achterlopen op de Duitsers. En dat is ons probleem!
  Beria brulde agressief:
  - Maar onze overwinning is onvermijdelijk!
  Ilyushin bevestigde:
  - Echt kameraad voorzitter!
  Shelepin merkte op:
  - Twee meisjes zijn erg vervelend: Albina en Alvina. Ze hebben Huffman ingehaald en we worden constant gekweld. En zo nu en dan veroorzaken ze problemen.
  De voorzitter van de GKO wees erop:
  We gaan ze ophangen!
  Er werd gegrinnikt als reactie. Het zag er in ieder geval grappig uit.
  Januari 1958... En de oorlog lijkt bijna eindeloos. En er is geen einde in zicht.
  En de nazi's in de bezette gebieden zijn fel. Ze vingen de pioniers: Mishka, Kolya en Svetlana. De jongens en het meisje zijn veertien jaar. Ze zouden zich binnenkort bij de Komsomol moeten voegen. Ze werden eerst verhoord met vooroordelen. Ze sloegen de jongens en het meisje met zwepen. Daarna sloegen ze met draad. Kolya, als oudste van beneden, werd nog steeds gecontroleerd door stroming. Lozingen werden vergeven via het lichaam van de tiener. Kolya kreunde van de pijn die hij moest doorstaan.
  Daarna werden de kinderen op blote voeten de sneeuw in genomen en meegenomen om te worden doodgeschoten. En ze waren mager, blootsvoets, met gekneusde gezichten en opengesneden ruggen, terwijl ze door het dorp liepen.
  En aan de nek hingen planken - "we zijn partizanen."
  Twee jongens en een meisje liepen in de sneeuw. Kolya, die werd gemarteld met elektrische stroom, had een blauw gezicht van het lijden. De beer is wat levendiger, hij werd alleen gegeseld. Het meisje Svetlana fronste haar wenkbrauwen. Ook zij werd gegeseld; ze was mager, ze had zoveel jaren onder bezetting geleefd. Ze werd gefouilleerd door de matrone en scheurde haar vingers maagdenvlies. En dit is zo vernederend voor een pionier en beschaamd. Het meisje blijft op haar lippen bijten.
  Kinderen voelen zich niet op hun gemak op blote voeten in de sneeuw. Maar dit zijn nog steeds bloemen als ze worden neergeschoten of opgehangen. Maar voorlopig worden ze gewoon gereden. De marteling is nog niet voorbij en de nazi's moeten informatie krijgen.
  De blote voeten van de pioniers zijn rood en licht gezwollen door de kou. Bewoners kijken met medeleven naar de gevangen kinderen. En nu worden ze eindelijk in de hut gebracht.
  Ze zetten me op mijn rug en beginnen met rubberen knuppels op mijn blote hielen te slaan.
  De kinderen schreeuwen van de pijn en de zenuwen... Kolya's blote hielen worden verbrand met een lichtere vlam. En toen werd de ronde hiel van het meisje Svetlana verbrand met een gloeiend hete pook. En als pionier schreeuwde ze hiervan naar de top van haar longen.
  Het verhoor vond plaats met vooroordelen, maar de kinderen zwegen. En opnieuw werden ze geslagen met ijzerdraad, en hun blote zolen werden verbrand met een gloeiend heet ijzer.
  Maar de pioniers gaven geen informatie. Ze hielden stand. Kolya kreeg zelfs een gloeiend hete pook tegen de blote borst van de jongen. De jongen ademde zwaar, maar knarsetandde en hield zijn geschreeuw in.
  Dus de nazi's hebben niets bereikt ...
  Maar de oorlog sleepte voort... Februari kwam ook... De Duitsers schoten op Leningrad vanuit schijfvliegtuigen. En ze vielen Moskou vanuit de lucht aan. Gevechten zijn zwaar.
  Albina en Alvina vechten in de lucht. Meisjes in alleen bikini en blootsvoets.
  En Russische vliegtuigen neerschieten. Devils heeft al vele onderscheidingen ontvangen, waaronder de Grand Star of the Knight's Cross met gouden eikenbladzwaarden en diamanten.
  Deze twee meisjes zijn gewoon super rang. En hun kunstvluchten en de vernietiging van materie en levend weefsel.
  Hier raakte Albina de Sovjet-vliegtuigen, schoot zes stukken tegelijk neer, in één klap en piepte:
  - Voor het Derde Rijk!
  Ook Alvina stuurde spijkers in Russische auto's en, nadat ze er zeven had afgesneden, vyaknula:
  - Voor de Führer!
  En beide meisjes lachen...
  Hoewel, om eerlijk te zijn, deze oorlog hen vreselijk beu is. In feite leidt de koppige Führer het, maar het front is bevroren en alles is tot stilstand gekomen. En alles gaat in een cirkel. En alleen de lijken van beide kanten en neergehaalde auto's. En kapotte tanks en menselijk lijden.
  Albina sneed nog acht vliegtuigen af en zong:
  - De volgende eeuw is van ons!
  Alvina was het hier vol vertrouwen mee eens:
  - Alle toekomstige leeftijden ook!
  En de meisjes schoten met wilde woede Russische vliegtuigen neer.
  En dan natuurlijk martelen... Pioniers zijn prettig om te martelen. Bak vooral de blote voeten van de jongens, en breek de ribben met een gloeiend hete tang. Gewelddadige meisjes...
  Oorlog maakt mensen wild. Marseille zelf was het vechten ook al beu. Hij heeft lang gevochten. In 1940 vocht hij voor luchtoverheersing boven Groot-Brittannië. Hij had aanvankelijk geen erg succesvolle carrière. Ze dachten niet dat hij een fenomeen zou worden en een recordaantal onderscheidingen voor het Derde Rijk zou behalen. En hij zal vliegtuigen neerschieten voor een heel luchtleger.
  Hans Marcel verveelde zich steeds meer. De oorlog verveelde hem. Ik wilde een vrouwelijk lichaam, dure wijnen en luxe feesten en ander amusement. Hoeveel kunnen er al zijn - achttien jaar in de gelederen. Hij raakte nooit ernstig gewond en werd pas aan het begin van zijn carrière neergeschoten. Hogere mogendheden zorgden voor Marseille. Hij werd een Air Field Marshal maar vocht als soldaat. En ik heb je heel erg gemist.
  De schittering in zijn ogen begon te vervagen. De oorlog met de USSR raakte in een patstelling. En de dood van Stalin veranderde niets. Hitler leeft nog, hoewel hij er niet goed uitziet, maar hij is nog relatief energiek. Een kale plek op zijn hoofd breekt al door en het haar van de Führer wordt grijs.
  Maar terwijl hij het rijk nog steeds bestuurt, wil hij koppig de USSR afmaken. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië bezetten Japan, maar verzanden in een guerrillaoorlog. Bovendien proberen de Amerikanen en de Britten India en de Afrikaanse koloniën met hun troepen te behouden.
  Dus de geallieerden bemoeien zich niet met deze oorlog. Ze zijn niet aan haar. En ze zijn zelfs blij dat twee totalitaire rijken elkaar uitroeien.
  Marcel zucht diep en zijn ME-462 komt gemakkelijk van de baan. De tweemotorige machine is krachtig bewapend en Hans geeft er de voorkeur aan om op afstand toe te slaan, om de vijand bij hem weg te houden. Huffman daarentegen komt op XE-362 snel dichterbij.
  Tot dusver handhaaft de Duitse luchtvaart een kwalitatieve superioriteit over de vijand. Maar het is niet meer zo overweldigend. De Führer gelooft echter in een wonderwapen...
  Vliegende schotels, dat is iets... Maar ze zijn nog steeds te duur en thermische stralen zijn nog steeds onvolmaakt. Piramidale tanks zijn ook een van de argumenten in het geschil.
  Maar zelfs dit geeft de Duitsers geen beslissend initiatief. Bovendien is de piramidale vorm goed tegen kinetische projectielen, maar niet zo effectief tegen HEAT-projectielen.
  Marseille vuurt en schiet twee dozijn Russische vliegtuigen neer en zegt:
  - Voor het Derde Rijk...
  Dan zucht de jongeman. En slaat in één klap nog eens dertig Sovjet-auto's omver.
  Ja, de oorlog sleepte voort... En deze weg heeft geen einde in zicht.
  Hans zong:
  - Slipte, slipte mij! Het heeft me, het heeft me!
  En schiet opnieuw Russische jagers neer.
  Ja, Hitler stuurde ze om te worden afgeslacht... Of om anderen te doden, wat ook geen suiker is.
  Marcel herinnerde zich het meisje... Haar naam was Ilsa. Zo'n mooie blondine, en zijn vrouw.
  Hier is ze, wreed. Ik heb de Komsomol geprobeerd. En sloeg haar met een zweep van overal.
  Beukte als een cidergeit. Toen bracht ze een fakkel aan haar blote voeten. Rooste haar blote zolen. En weer voor de zweep. En hoe dit Komsomol-lid brulde van de pijn. En toen Ilsa zout op haar wonden strooide. Dat was echt brutaal.
  Ilsa martelde de jongens ook graag. Ze kleedde een jongen van veertien jaar uit en spijkerde zijn handen aan een paal. Toen begon ze ijswater over hem te gieten in de kou. En toen nam ze een fakkel in haar handen en roosterde het gespierde lichaam van een tiener. Daarna schonk ze weer ijswater in. En uiteindelijk verbrandde ze de jongen met kokend water. En het was een gruweldaad.
  Ilsa hield van zulk amusement en minachtte niets omwille van haar lust.
  Maar de tijd verstreek... En ze had eerst een zoon en toen een dochter. En Ilsa is al begonnen haar en de kinderen van Marcel te martelen.
  Hier is een vreselijke vrouw van de SS.
  Marcel had ook nog een andere vrouw: Helga. Ze is ook piloot. Hans ontmoette haar in 1945. Ze vloog met de TA-152, een van de beste en misschien wel het beste propellervliegtuig van de Luftwaffe.
  Helga was een piloot, geen beul. En dus werd ze zwanger en beviel ook - meteen een tweeling.
  En het moet worden opgemerkt geweldig. En toen wisten nog twee zonen en een dochter te bevallen. En met vijf kinderen vocht ze niet langer ...
  Ja, ze heeft geluk. In het Derde Rijk stond Hitler eerst houders van het IJzeren Kruis eerste klasse en hoger toe als beloning een tweede wettige echtgenote te hebben.
  Nou, de paus mopperde een beetje, maar keurde het nog steeds goed. Toen dwong de Führer de regel om maximaal vier vrouwen te hebben. De Oecumenische Raad was hier bijeengekomen en werd onder schot goedgekeurd.
  Het tekort aan mannen in het Derde Rijk is enorm. En natuurlijk was deze beslissing geforceerd.
  De mankrachtbronnen van Duitsland waren niet alleen uitgeput door Europese mankracht en buitenlandse divisies.
  Hitler schortte de uitroeiing van de joden op en nu stond de mankracht op het spel. De oorlog putte het rijk uit.
  De USSR raakte ook ontvolkt ... Veel vrouwen vochten in het leger, evenals kinderen. Anastasia Vedmakova werd de meest productieve aas. Ze vocht bijna vanaf het begin van de oorlog. Eerst op het U-2 korenveld. Maar toen schakelde ze over op vechters.
  Veel Sovjet-azen stierven ... Pokryshkin, die een viervoudige held van de USSR was geworden, vond niettemin zijn eigen dood. Kozhedub, die een vijfvoudige held was geworden, stortte ook neer in de strijd. Lange tijd hadden Sovjet-vliegtuigen geen uitwerpsysteem en het percentage dode piloten was erg hoog.
  Anastasia Vedmakova overleefde. En ze had gouden sterren verzameld die niet op haar borst pasten. Volgens de regels kregen vijfentwintig neergeschoten vijandelijke vliegtuigen een gouden ster. Toen het aantal sterren tien bereikte, presenteerde Beria haar de Big Diamond Star van de Held van de USSR. Anastasia was de aas met de meeste titels. Naast neergehaalde vliegtuigen had ze ook tanks, bruggen, vrachtwagens en zelfs een paar schepen vernietigd. Bovendien redde deze vrouw de piloten, en zelfs de omsingelde generaal.
  En ze stond bekend om het in brand steken van verschillende treinen met brandstof enzovoort.
  Anastasia werd een grote legende van de Sovjet-luchtvaart. En natuurlijk was ook zij de oorlog zat. Ze heeft zelfs gevochten en gevlogen terwijl ze zwanger was. En toen beviel ze van een zoon.
  Er bleek een knappe jongen te zijn, roodharig zoals zijn moeder. Anastasia vocht in de regel in bikini en op blote voeten. En dit gaf haar bepaalde voordelen. Wat niet iedereen op prijs stelt. Maar haar jonge partner Akulina Orlova vecht ook op blote voeten en in bikini, en dat helpt haar enorm.
  Beide meisjes vliegen en schieten op Duitse voertuigen. Anastasia Vedmakova maakte haar eerste uitval in Spanje. Ze bombardeerde 's nachts de posities van Franco's leger op de U-2. Het soort dat ze door het dak heeft meegemaakt. En Akulina Orlova is een jong meisje, en nog steeds vol energie en passie.
  Ze slaan de Duitsers neer, zingen ...
  - Piloten-piloten, bommenvliegtuigen,
  We zullen alle fascisten verslaan in de strijd ...
  Onze ruimteschepen zullen hoger zijn dan de zon,
  En de cherub zal zijn vleugels uitslaan!
  De meiden zijn, moet ik zeggen, geweldige vakvrouwen.
  Het is al 23 februari 1958... Dag van het Sovjetleger. En dat moet groots gevierd worden. Maar hoewel alles bescheiden is...
  Beria is niet al te vrolijk... Tijdens de oorlog was iedereen doodmoe.
  Maarschalk Vasilevsky stelde voor:
  - Laten we tanks van hout maken!
  De Allerhoogste knikte.
  - Dat is een goed idee!
  Maarschalk Zhukov maakte bezwaar:
  - Weinig verstand! Dit zijn levende doodskisten!
  Vasilevsky merkte logisch op:
  - Ze zijn lichter en sneller. En de Duitsers breken door onze tanks!
  Beria knikte instemmend.
  Vasilevsky spreekt zijn mening!
  Malenkov bevestigde:
  - We zullen alles goed doen!
  Beria's team was moe... Er waren geen andere ideeën. Tenzij je probeert plastic goedkoper te maken en sterker te maken.
  Dus maak tenslotte eindelijk een lankmoedige atoombom.
  Iets op haar werk in de Verenigde Staten liep vast, en ook over de hele wereld.
  En je moet stimuleren. Misschien komt er dan eindelijk een einde aan de oorlog.
  Maar de oorlog is nog steeds aan de gang en de tijd stroomt als druppels.
  Hier werd Mirabela gevangen genomen. En de nazi-soldaten scheurden haar kleren uit. En toen spreidden ze hun benen en begonnen het meisje te verkrachten. Mirabela kreunde in een mengeling van pijn en plezier. En meerdere keren klaar.
  Toen begonnen ze hem te martelen. Ze verbrandden de hakken van het meisje met gloeiend hete ijzeren strips. En ze sloegen hem eerst met een zweep. En toen, met een rode draad van de hitte, sloegen ze haar op de rug, op de zijkanten, op de borst...
  Toen begonnen ze de tenen te breken met een tang. Toen duwden ze een gloeiend hete staaf in de kont van het meisje.
  Kortom, marteling werd herinnerd vanwege zijn wreedheid. En extreme arrogantie.
  Maart is al aangebroken ... De Duitsers proberen meer in de lucht te drukken, ze hebben niet veel kracht om aan te vallen. De piramidevormige tank zou, als hij eerder was verschenen, de Wehrmacht hebben geholpen de wereld te veroveren. Toegegeven, het cumulatieve projectiel heeft dynamische bescherming. En beide partijen overspoelen elkaar met klappen.
  Op 8 maart 1958 is het Vrouwendag. En volgens de gewoonte vond er een uitwisseling van gevangenen plaats. De Duitsers lieten de gemartelde maar gebroken Mirabela vrij, en in ruil daarvoor lieten de Russen Adala vrij. De Duitse vrouw kreeg het ook, waaronder verkrachting.
  Anastasia Vedmakova wreef Mirabela in met een drankje van kruiden en zalf en liet haar slapen om te herstellen, zodat ze binnen een paar dagen weer in de lucht zou vechten met de nazi's.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova zijn terug in de lucht in hun MIG-15's. Akulina merkte op:
  - Je hebt nog steeds gevochten in het Spaans - hoe oud ben je?
  Vedmakova giechelde en antwoordde:
  - Het is niet gebruikelijk om een dame naar haar leeftijd te vragen!
  Akulina giechelde en merkte op:
  - Je ziet eruit als twintig, hooguit vijfentwintig!
  Anastasia knikte en merkte op:
  - Ik heb in de burgeroorlog gevochten... Er waren drie jongens bij me. Het is geweldig dat we de hoorns aan de blanken hebben gegeven. En ik doodde de eerste persoon toen de Duitsers Lvov bestormden in 1915... Dus je kunt je ongeveer voorstellen hoe oud ik ben!
  Het blonde meisje floot.
  -Geweldig! Het is alsof je het je voorstelt!
  De roodharige schoonheid grijnsde met een mond vol paardentanden en merkte op:
  - En wat? Dit is de magie van Russische goden! Ik zal het je leren, en jij wordt ook niet oud!
  Akulina schoot met haar blote voeten een Duits vliegtuig neer en piepte:
  Jeugd is geweldig!
  De oorlog is aan de gang en het einde is nog niet in zicht, maar toch is het heldhaftigheid en overwinning!
  April 1958 kwam aan. In het zuiden werd min of meer acceptabel weer vastgesteld en probeerden de nazi's op te rukken. Het grootste probleem is natuurlijk de rivier de Dnjepr. En aan de linkerkust namen Sovjet-troepen defensieve posities in.
  De Duitsers hadden echter een alternatieve val. Staking door Turkije. Lange tijd hield dit land zich aan neutraliteit. Maar de regering is veranderd. En er kwamen meer pro-Duitse troepen. En Hitler stemde ermee in de Ottomanen bergen goud te beloven om hen in de oorlog te duwen. De bevolking van Turkije groeide snel, het leger werd sterker. En sommige wapens werden door het Derde Rijk op krediet verkocht. En het Ottomaanse leger werd, met krachtige inzet van volledig gemobiliseerde moslimsoldaten aan de grens van de USSR.
  En op 20 april 1958, zonder de oorlog te verklaren, viel Turkije de Sovjet-troepen in Transkaukasië aan ... Zo werd een tweede front toegevoegd voor het Rode Leger. Toch waren de nazi's in staat om de Sovjet-speciale diensten te verslaan. De situatie werd verergerd door de confrontatie tussen Zhukov en Beria. Dat had ook gevolgen voor de situatie aan het front.
  De Turken vielen niet alleen aan, maar samen met de Duitsers. En dat gaf hen extra kansen.
  De gevechten ontvouwden zich in de buurt van Yerevan en Batumi werd bestormd.
  Marseille vecht in de lucht. Deze keer is zijn humeur meer groots en strijdlustig. In feite was er eindelijk een schuchtere hoop dat het mogelijk zou zijn deze oorlog te winnen, die onmetelijk was voortgesleept.
  Op de allereerste dag braken de Duitsers en Turken door de verdediging van de Russische troepen en begonnen landinwaarts te trekken.
  De nazi's wisten een tactische verrassing te bereiken. En hun troepen bewogen snel genoeg. En gedeeltelijk bleek dat het Rode Leger nog niet helemaal klaar was om Transkaukasië te verdedigen.
  En hier zou de heldhaftigheid van het Rode Leger de misrekeningen van de leiding moeten compenseren.
  De gevechten ontvouwden zich voor Yerevan. En toen vochten de pioniers dapper. Ze verzetten zich tegen de kwaadaardige nazi's en Ottomaanse troepen.
  En aan de rand van Jerevan graven de pioniers loopgraven. Er zijn jongens van verschillende nationaliteiten. Vooral veel heldere koppen flikkeren. Er zijn rode en zwarte en blonde kinderen.
  Eén ding verenigt hen: geloof in de triomf van het communisme en blote voeten. Het is duidelijk dat niet iedereen schoenen heeft tijdens de oorlog en daarom pronken alle kinderen als teken van solidariteit met hun blote, ronde hakken. De lente in de Transkaukasus is behoorlijk warm, en als je beweegt en met schoppen werkt, wordt het zelfs warm voor de jongens. En in de winter is de kou hier niet zo verschrikkelijk.
  Jongens en meisjes zijn gebruind, mager maar pezig, klaar voor een hevig gevecht.
  Kinderen werken enthousiast en zingen:
  Hef vuren, blauwe nachten,
  Wij zijn pioniers - kinderen van arbeiders ...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  En daar komt het alarm weer. Jongens en meisjes springen naar de bodem van de greppel. En granaten beginnen al van bovenaf te barsten: vijandelijke artillerie werkt.
  Pashka vroeg het blootsvoetse meisje Masha:
  - Nou, denk je dat we het zullen overleven?
  Het meisje, dun en blond, antwoordde zelfverzekerd:
  - We zullen minstens één keer weerstand bieden, in het moeilijkste uur!
  Pioneer Sasha merkte logisch op:
  Onze heldhaftigheid is onwankelbaar.
  De jongen tikte met zijn blote zool op de stenen. Het is te zien dat de jongen zichzelf volprobeerde met stevig eelt.
  Het meisje Tamara merkte op:
  We zullen vechten zonder angst
  We zullen geen stap terug doen ...
  Laat het shirt doordrenkt met bloed -
  Meer vijanden, draai de ridder naar de hel!
  De jongen Ruslan, een pionier met zwart haar, merkte op:
  Eeuwen gaan voorbij, een tijdperk zal komen,
  waarin geen lijden en leugens zullen zijn ...
  Vecht hiervoor tot je laatste adem -
  Dien je moederland, jij vanuit het hart!
  De jongen Oleg, dun en blond, tjilpte, verzen:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  Het uiterlijk van een valk, adelaar ...
  De stem van het volk is sonore -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen,
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  De jongens en meisjes applaudisseerden in koor.
  Maar nu vliegen straaljagers al en laten ze bommen vallen. En dit is een agressieve benadering.
  Oleg en Sasha hieven een katapult op en lanceerden een geschenk van de dood. En de loop werd geraakt door het aanvalsvliegtuig van Hitler, hoewel dat van Turkije was.
  Het meisje Natasha zong:
  - De Komsomol is niet alleen leeftijd,
  Komsomol is mijn lot!
  Ik zal de ruimte veroveren, geloof ik
  Laten we voor altijd leven!
  Ahmed, een pioniersjongen uit Azerbeidzjan, antwoordde met een glimlach:
  - Je bent nog geen Komsomol-lid Natasha!
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en antwoordde met een melodieuze stem;
  Naast de vaders, met een vrolijk lied,
  Wij staan voor de Komsomol...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oleg stampte ook met zijn blote, kinderachtige voet en brulde:
  Sterkere hamer knijpt de proletariër,
  Van titanium dat het juk met de hand verplettert ...
  We zullen duizend aria's zingen voor ons moederland,
  En licht voor het nageslacht, goed!
  Kinderen zijn verheugd. En inderdaad, de Duitsers en Turken bombardeerden, en slechts één meisje werd geraakt door een fragment in haar blote, ronde, roze hak.
  Pioneer schreeuwde, maar beet toen op haar lip.
  En dus bereidden ze zich voor om de aanval af te slaan. En er zijn al tanks met fascisten en Ottomaanse eenheden. Gekocht door Turkije op krediet, formidabele E-100's zijn in beweging. Zulke krachtige en gevaarlijke machines.
  Ze hebben zo'n bescherming. Dat je er vanuit geen enkele hoek doorheen kunt komen. Je kunt het niet vanuit één hoek raken. De enige kans is om de sporen te breken.
  Kinderen zijn klaar om te vechten, en zwaaien met hun blote voeten. Hier zijn ze aan een draad pakketten met zelfgemaakte explosieven aan het duwen onder de sporen van de nazi's en de Turken. Het werkt en vernietigt de rollen van de tanks van het leger van Rommel en La Erdogan.
  En het ziet er verschrikkelijk uit.
  Sasha piept:
  - Glorie aan het communisme!
  De jongen Pashka schiet met Oleg uit een katapult en gilt:
  - Glorie aan de pioniers!
  De jongen Ruslan sleept samen met het meisje Sufir met een draad een mijn onder de Duitser en de Turk door, roepend:
  - Glorie aan de USSR!
  Kinderen uit Azerbeidzjan en Russische jongens vechten. Gebruinde, magere, blote voeten pioniers tegen een kolossale armada van tanks.
  Het meisje Tamara stampt met haar sierlijke, kleine blote voet en zegt:
  - Glorie aan Rusland!
  Pionier Ahmet bevestigt tijdens het schieten op de vijand:
  - We zijn samen een vriendelijke familie!
  De jongen Ramzan, een roodharige Azerbeidzjaanse, bevestigt, terwijl hij een auto uitschakelt:
  - Van het woord zijn we honderdduizend ik!
  De kinderen zijn vriendelijk... Hier is het Armeense meisje Azatuhi, die ook behendig het explosieve pakket met behulp van een draad onder de fascistische rups schuift, en piept:
  - De USSR is een familie van volkeren!
  Een ander Armeens meisje Aghas zegt:
  - Buig niet voor het fascisme:
  En het meisje trok met haar blote tenen aan de draad. Veel Azerbeidzjaanse en Armeense kinderen hebben blond haar en zijn niet te onderscheiden van Slavische kinderen, waarvan er ook veel zijn. Degenen die ontsnapten aan de Duitsers, andere Russische families vestigden zich zelfs onder de tsaren in Azerbeidzjan en Armenië.
  Er zijn veel Slaven in de Kaukasus. Veel gemengde stellen. Ja, en kinderen hebben meestal lichter haar dan hun ouders. En de Slavische jongens werden bruin zodat je ze niet van de lokale bevolking kunt onderscheiden. Bovendien lijken kinderen meestal meer op elkaar dan volwassenen.
  Dus het internationale Sovjetbataljon van jongens en meisjes vecht, en ze zijn allemaal verenigd en lijken erg op elkaar. Hun blote hakken flitsen als ze bewegen.
  En dromen die kinderen de dood sturen. Shamil en Seryozhka, beide pioniersjongens, trekken aan de draad. En hier is een Duitser, maar met een Turkse bemanning stopt de E-50 met een gebroken rups.
  De jongens zingen in koor:
  Unie onverwoestbaar, vrije republieken,
  Het was geen brute kracht die zich verzamelde, geen angst...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap en rede, en moed in dromen!
  En de kinderen zijn er blij mee. Ze glimlachen met witte, gelijkmatige tanden. En ze zijn gelukkig, hoewel ze met de dood worden bedreigd.
  En de Duitsers zuigen. Vernietigde tanks vuren hun kanonnen af en krabbelen machinegeweren.
  Sommige Duitse en Turkse voertuigen zijn uitgerust met granaatwerpers en zijn erg gevaarlijk.
  De jongen Maksimka en het meisje Zara uit Azerbeidzjan en zij, op blote voeten rustend, trokken een mijn onder de vijand en sloegen een fascistische mastodont omver, zelfs als ze naar Turkije werden verkocht.
  En riepen naar de top van hun longen:
  - Voor de USSR!
  De kinderen zijn zo grappig.
  Pioniers Abbas en Vladimir gebruiken ook wapens. In dit geval de katapult en de rups van de E-75 naar de nazi's slaan. Toen zongen de jongens:
  - Voor de grootsheid van de planeet onder de dekmantel van het communisme!
  Oleg en Abdula zijn ook pioniers van verschillende naties, maar met één hart lanceren ze ook explosieven. Ze slaan de E-100 en zingen ...
  We openden de planeet voor de naties,
  Het pad naar de ruimte, naar onzichtbare werelden...
  Heroïsche daden worden gezongen -
  Om het litteken van de dood voor altijd uit te wissen!
  
  Onder de heilige banier van Rusland,
  In vrede, vriendschap, geluk en liefde...
  De mensen van de hele aarde zullen gelukkiger worden,
  Helse duisternis zal in de verte verdwijnen!
  Hier vechtende kinderen...
  Abdurrahman en Svetlana - een Azerbeidzjaanse jongen en een meisje uit Wit-Rusland trokken een draad samen en schakelden een fascistische tank uit. En ze zongen:
  - De grote naam van het heilige Rusland,
  Schijnt over de wereld - als een zonnestraal ...
  Ik geloof in eenheid dat we gelukkiger zullen worden,
  Laten we de mensen de juiste weg wijzen!
  Kinderen zijn erg moedig. Zowel de nazi's als hun bondgenoten, de Turken, zijn gewoon geschokt door zo'n koppig en woedend verzet.
  Abudurrahman is een pionier, hij kreeg een fragment in zijn blote zool. Het doorboorde het eeltige oppervlak van een kinderbeen.
  De jongen siste:
  - En het doet me pijn!
  Svetlana werd ook geraakt in de ronde hiel en krabde aan haar schouder. Maar het meisje siste:
  - Breek de Pioneers niet!
  Azim en Kolka ramden ook de Duitse auto.
  De jongens wezen met een draad en zongen:
  De verraderlijke vijand ging in het offensief,
  Maar ik geloof dat het niet zal wankelen, het Sovjet-volk ...
  De vijand wacht op nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  De vijand wacht: nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  Kinderen zijn dapper en buigen niet. En ze willen winnen. En ze zingen en ze vechten.
  De Duitsers lijden zware verliezen. Toegegeven, meestal hebben ze kapotte rupsbanden en rollen. En het is niet dodelijk.
  Erger nog voor de pioniers die gevangen werden genomen.
  De jongen Abdulhamid werd, toen hij gevangen werd genomen, door de nazi's op de pijnbank gezet. Ze staken de blote voeten van de pionier in het blok en begonnen gewichten aan de haken te hangen. En toen ontstak hij het vuur. En de blote hielen van de jongen werden door het vuur gelikt. En een zweep viel op zijn rug. Ze hebben me lang verslagen. En toen begonnen de nazi's de ribben te breken met een gloeiend hete tang.
  De jongen, stervend onder marteling, toen het ijzer van zijn ribben, rood van de hitte, hem verpletterde, zong:
  Berlijn is bijna onder onze heerschappij,
  Door een verrekijker zien we de verdomde Reichstag ...
  Ik hoop dat er spoedig vrede en geluk zal zijn;
  Die zal ik in mijn gedichten beschrijven!
  
  Rusland opende het communisme voor de werelden,
  Ze werd een familie voor iedereen.
  Maar de Wehrmacht stak ons een varkenssnuit toe,
  En nu spat het bloed als een fontein uit de aderen!
  
  Wat de Führer per ongeluk bij ons vergat,
  Ik wilde land en slaven krijgen!
  Fascisme ging gepaard met een zeer lange campagne -
  En hier is een echte nachtmerrie, helse dromen!
  
  Een eenvoudige jongen, een jongen op blote voeten,
  Onlangs een rode stropdas gebonden.
  Hij wilde zelf de wereld bouwen zonder God,
  Maar plotseling barstte napalm uit de lucht!
  
  Ik moest naar voren rennen, we waren AWOL,
  Zulke jonge duiven wil niemand hebben!
  Maar de jongen-vechter in een geweer deed het,
  Het pad van de vaders bleek waardig te zijn!
  
  Gevochten waar zowel sluwheid als kracht,
  En zwakte is ook bitter, helaas...
  Kameraden moesten graven graven
  Dennenkisten schaven in de vorst!
  
  Ik ben een pionier nu gewend aan lijden,
  Hij ging blootsvoets op verkenning, de sneeuwbank knarste.
  Misschien straf voor ongeloof,
  Dat ik Jezus niet wilde kennen!
  
  Maar wat zijn de drie uur van Golgotha?
  Er zijn meer dan drie jaar oorlog voorbij!
  In elk dorp huilen weduwen bitter,
  Hoe de zonen omkwamen op het kerkhof van het land!
  
  Ik overleefde, schrok, raakte gewond door een kogel,
  Maar gelukkig bleef hij overeind!
  We hebben de schuld eerlijk aan Duitsland teruggegeven,
  Dat fascisme is door ons tot stof vertrapt!
  
  Ik ben volwassen geworden, maar nog steeds een jongen,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan!
  Ja, een volwassene, en misschien zelfs te veel,
  Het hart werd tenslotte zo hard als metaal!
  
  Hero Star hoogste onderscheiding -
  Stalin zelf, geloof me, heeft het overhandigd!
  Hij zei: je moet een voorbeeld nemen aan mensen zoals jij,
  De strijders vervalsen de sleutels van de deuren naar Eden!
  
  Maar leg nu het dappere geweer neer,
  Pak je, tang, een hamer en werk!
  Bouw een zeilboot en een boot van hout
  En maak een vliegtuig zodat de vogel omhoog vliegt!
  Ja, met zulke kinderen, zelfs samen met de Turken, zullen de nazi's van de USSR niet overwinnen. Op 1 mei vieren Sovjet-soldaten al feest, maar Jerevan houdt vol. Dit betekent dat de fascistische blitzkrieg in de Kaukasus is gedwarsboomd. En bovendien vechten dappere Komsomol-leden.
  Elizaveta en haar bemanning op de SU-130 sturen granaten naar de nazi-tanks.
  Tegelijkertijd gebruiken meisjes hun blote tenen en zingen:
  En in de berghoogten en sterrenhemel stilte,
  En de zeegolf en woedend vuur!
  En in woedend en woedend vuur
  En de blote hiel van het meisje drukte op de knop. En een andere AG-75 werd verpletterd door een cumulatief projectiel.
  En de meiden hebben lol.
  En Akulina Orlova schoot het honderdste nazi-vliegtuig neer en ontving op 3 mei 1958 de vierde ster van de held van de USSR.
  Onze glorieuze vrouwelijke piloten ... Ja, de oorlog is nog steeds aan de gang en de uitkomst is niet duidelijk, maar niemand knielt en geeft niet op. Er is dus vertrouwen in een betere toekomst en dat de USSR vroeg of laat het Derde Rijk zal verslaan. En Adolf Hitler, die de kracht en het geluk van de drakenpresident ontving, zal sterven!
  
  FRANCO'S TOESTEMMING IS BELANGRIJK VOOR HET BESLUIT VAN DE MENSHEID
  Franco stemde in met de doorgang van Duitse troepen naar Gibraltar. De nazi's verhuisden zonder meer naar dit fort en namen het onmiddellijk in. Daarna begonnen de Wehrmacht-troepen te worden overgebracht naar de kortste afstand naar Afrika.
  En Hitler veranderde van gedachten over de strijd tegen de USSR. Bovendien zei de intuïtie van de Führer hem, en hij had een hoogontwikkelde, dat hij dit gebied niet zo gemakkelijk zou innemen. En het Rode Leger is helemaal niet zwak. Stalin lekte specifiek informatie over de KV- en T-34-tanks naar de Duitse inlichtingendienst. En de nazi's begonnen hun eigen zware tanks te ontwikkelen.
  De nazi's rukten op in Afrika. Rommel kreeg meer troepen en maakte grote winsten. Joegoslavië en Griekenland werden ook gevangen genomen. Dus overwinningen volgden op overwinningen.
  Maar het Zwarte Continent absorbeerde de Duitse troepen... En er was geen sprake meer van een campagne naar het Oosten. De nazi's veroverden Egypte onderweg en trokken het Midden-Oosten binnen. Ze veroverden Irak, Koeweit en andere landen. Toen begon via Iran een campagne tegen India. In december 1941 viel Japan de VS aan in de haven van Peru en verklaarde Hitler de oorlog aan Amerika.
  Daarna verplaatste de oorlog zich uiteindelijk naar het Westen. En de USSR kreeg een adempauze.
  In de tweede helft van het tweeënveertigste jaar hadden de Duitsers de verovering van het hele zwarte continent voltooid, evenals Azië, tot aan India, dat ook met zwak verzet van de Britten werd ingenomen. En er was een enorm Duits koloniaal rijk. En Groot-Brittannië begon zwaar te worden gebombardeerd. De nieuwe bommenwerpers Ju-188 en Focke-Wulf, evenals een steeds groter aantal onderzeeërs, gingen de strijd aan. Waaronder sneller en perfecter.
  De luchtaanval op Groot-Brittannië vorderde met steeds toenemende intensiteit. En in juni 1943 vond de landing plaats. Nieuwe Duitse tanks namen deel aan de veldslagen: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", die hun voordeel ten opzichte van de Britten lieten zien. Londen viel binnen twee weken na de landing. En na de val van Groot-Brittannië bood Ierland nog een week weerstand.
  En het werd veroverd door de nazi's... Nu hebben de Verenigde Staten een keuze: ofwel een hopeloze oorlog voeren tegen Duitsland, dat aan de macht is gegroeid, ofwel vrede sluiten voordat het te laat is.
  Het Derde Rijk had al zulke krachtige jagers als de ME-309 in dienst, die een snelheid ontwikkelde van 740 kilometer per uur, wat in die tijd erg veel was, en zeven schietpunten had: drie 30 millimeter kaliber luchtkanonnen, een van die een lange loop had, en vier zware machinegeweren.
  En de azen van de Duitsers zijn fenomenaal: één Marseille is iets waard! Deze jager was een echte ontdekking en overtrof alle fenomenen ... Voor honderdvijftig neergestorte vliegtuigen ontving Marseille het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor driehonderd vliegtuigen werd hij de eerste in de geschiedenis van de Duitsers die dit kruis opnieuw ontving. En om Marseille te onderscheiden, werd ter ere van hem een nieuwe onderscheiding uitgevonden: het Ridderkruis van het IJzer met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten, die hij kreeg voor vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen.
  Amerika was van mening dat de oorlog met het Derde Rijk en Japan, die de slag om Midway wonnen en de Hawaiiaanse archipel veroverden, niet goed zou aflopen.
  En het zal echt een serieuze test voor ze zijn. Het is zeker moeilijk voor de Duitsers om naar Amerika te komen vanwege de scheiding door de oceaan. Maar afstand is in principe geen drempel. En de nazi's zouden vroeg of laat de Verenigde Staten kunnen bereiken, zwemmen en vliegen. Bovendien had het Derde Rijk al straaljagers en een formidabele TA-400 bommenwerper die Amerika kon bombarderen. Krachtiger Yu-288's waren er al in geslaagd om Groot-Brittannië te bombarderen, en er was een viermotorige Yu-488 onderweg, die snelheden haalde tot zevenhonderd kilometer per uur - wat gewoonweg super is voor een propellerbommenwerper!
  Dus de Wehrmacht is sterk. En formidabele onderzeeërs aangedreven door waterstofperoxide bereikten snelheden tot 36 knopen per uur, en de Amerikanen waren helemaal bang.
  Roosevelt was ernstig ziek en als klap op de vuurpijl kon er een serieuze machtsstrijd uitbreken. En de Republikeinen zijn erg ongelukkig met de Democraten. Hitler zelf keek met schrik naar de USSR, die haar macht aan het vergroten was.
  De stalinistische USSR vervulde officieel het derde vijfjarenplan door de industriële productie te verdubbelen. Zelfs rekening houdend met het feit dat ze een beetje vals speelden met de statistieken en dit zijn opgeblazen gegevens, was het nog steeds indrukwekkend. De output van technologie nam toe. In het eenenveertigste jaar produceerde de USSR ongeveer vijfduizend tanks, en drieduizend daarvan waren de nieuwste T-34's en KV's. Verscheen in de serie en KV-3 en KV-5. En dit zijn krachtige machines. Ze maakten nog meer vliegtuigen, waardoor hun aantal op dertigduizend kwam.
  In de tweeënveertigste tanks werden er meer dan zes en een half duizend geproduceerd. Inclusief de nieuwste. De KV-4 verscheen in de zwaarste modificatie met een gewicht van honderdzeven ton. En ook de T-50 lichte tank is de nieuwste. T-34 bleef worden geproduceerd.
  In het drieënveertigste jaar werden zeven en een half duizend tanks geproduceerd. En er zijn zoveel vliegtuigen dat er een nijpend tekort is aan piloten. In totaal had de USSR honderdtwintig tankdivisies. En het aantal vliegtuigen bereikte vijftigduizend.
  Het eerste jaar van het Vierde Vijfjarenplan was volgens officiële cijfers zelfs overvol, en dat baarde Hitler zorgen.
  Dus waar de agressie te keren - de Führer besloot in 1944 om de USSR aan te vallen. En de Verenigde Staten ondertekenden vrede. De Amerikanen stemden ermee in om alle veroveringen van het Derde Rijk te erkennen en enorme herstelbetalingen aan de nazi's te betalen. En weigerde ook elk werk aan kernwapens. Amerika droeg ook zijn marine en bijna alle uitrusting en veel auto's over aan de nazi's.
  Op 22 juni 1944, na het vrijgeven van een groot aantal: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 en andere uitrustingen, vielen de nazi's de USSR.
  Deze Stalin bracht de troepen in staat van gevechtsgereedheid. Bovendien werd de Molotov-linie voltooid aan de nieuwe grens in de USSR en werd de Stalin-linie hersteld en bewapend. De nieuwe T-34-85-tank met een grotere toren en krachtigere wapens begon in de USSR te worden geproduceerd. Toegegeven, in zware tanks was het erger. De KV-serie bereikte de KV-13 en sommige modellen wogen tweehonderdtwintig ton. Ook als reactie op "Muis".
  De oorlog verliep aanvankelijk onder het dictaat van het Derde Rijk. In de lucht, Duitse ervaren azen, maar in vliegtuigen van betere kwaliteit, versloeg Sovjetpiloten. Het ME-262-jet was al in de serie, maar de USSR had zo'n vliegtuig nog niet. En de ME-309 bleek een formidabele en snelle machine te zijn. En de TA-152-evolutie van de Focke-Wulf is een zeer dodelijke machine.
  Het belangrijkste is dat het Derde Rijk dankzij de koloniale troepen een grote superioriteit in mankracht heeft. En uitmuntendheid in mobiliteit. De Panther-2 bleek een zeer goede tank, die in 1944 de belangrijkste Duitse mastodont werd. Gewapend met een krachtig 88 mm kanon met een looplengte van 71EL, is dit voertuig in staat om zelfs superzware KV-tanks te doorboren. En goede frontale bepantsering, vooral het voorhoofd. Honderdvijftig millimeter van het voorhoofd van de toren en honderd millimeter van het voorhoofd van de romp onder grote hellingen van de platen. Tegelijkertijd is het geheel zevenenveertig ton en de motor is negenhonderd pk. Dat wil zeggen, de machine is wendbaar en heeft een uitstekende ergonomie. Het enige negatieve zijpantser is slechts zestig millimeter dik onder hellingen. Maar zelfs dit is genoeg zodat vijfenveertig en antitankgeweren het niet aan boord nemen.
  "Panther" -2 is veel sterker dan een eenvoudige "Panther" en T-34-85. Dus de Duitsers hadden de hoofdtank succesvol. De rest van de auto's zijn erger. De Panther is te zwak met slechts veertig millimeter zijpantser en is kwetsbaar voor lichte Sovjetkanonnen en antitankgeweren. "Tiger" -2 is iets beter dan in de echte geschiedenis dankzij een motor met duizend pk. Maar nog steeds te zwaar met achtenzestig ton. En de toren is groot en draait langzamer. De tank is eenentwintig ton zwaarder dan de Panther-2 en heeft een gelijke bewapening en bijna geen voordeel in bepantsering. Dus, net als de "Tiger", werd "Tiger" -2 al snel uit dienst genomen.
  En Leo is nog erger. Omdat hij geen significante voordelen heeft bij het boeken ten opzichte van de Panther -2, weegt hij negentig ton. Wat de auto, met een motor van duizend pk, nogal zwak maakt in rijprestaties. En een kanon van 105 millimeter in 70EL, hoewel het beter doordringt, is minder snelvuur. En in de praktijk niet nodig.
  En de Maus, zelfs met een gewicht van 188 ton, is slechts een aambei-machine, en meer een last voor het leger dan een sterke tank. Hoewel beschermd met een kant en slecht. Maar de rijprestaties zijn verschrikkelijk, en in de praktijk breekt het te vaak.
  De Duitsers hebben ook de Maus uit de serie gehaald... In plaats daarvan is de E-100 lange tijd ontwikkeld met een dichtere indeling, maar vergelijkbaar in bewapening.
  In de USSR bleek de hele KV-serie op een laag gevechtsniveau te zijn. En vooral vaak gingen de auto's kapot en hadden slechte rijprestaties. En vanuit het pantser zonder helling werd het gemakkelijk door Duitse kanonnen gepenetreerd.
  Slechts vierendertig waren min of meer succesvolle tanks. Maar de USSR had een pluspunt: een krachtigere en completere verdediging. Maar ook een minpuntje: de troepen hebben niet geleerd zichzelf te verdedigen. En het had effect.
  Drie jaar kansen, natuurlijk, voegden de USSR-uitrusting toe aan de troepen. Maar de zware KV-tanks waren niet succesvol en de ontwikkeling van tankbouw ten gunste van het verhogen van het gewicht rechtvaardigde zichzelf niet. En zware Sovjet-auto's bleken, eerlijk gezegd, onzin. Ook niet zozeer in de luchtvaart. De PE-2 was moeilijk te besturen, de IL-2 was kwetsbaar, de MIG-3 was zwak in manoeuvreerbaarheid.
  En andere Sovjet-vliegtuigen waren van inferieure kwaliteit aan de Duitsers. En de Duitse piloten zijn zo ervaren. Marseille is als een wonder. Voor de zevenhonderdvijftig vliegtuigen die hij meesterlijk neerschoot, werd hij onderscheiden met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En dit is een uniek geval wanneer ze vanwege één persoon de zesde graad van één onderscheiding hebben ingevoerd, hoewel traditioneel vijf graden vereist zijn.
  De oorlog was een beetje anders dan het echte verhaal. Als in de eenenveertig jaar de Duitsers eerst snel en gemakkelijk oprukten, wonnen ze stad na stad, en toen vertraagde hun beweging. Nu is het andersom.
  Sovjettroepen concentreerden zich en werden ingezet nabij de grenzen, volledig gemobiliseerd en staande in een krachtige verdediging op voltooide linies. En dus was het krachtigste verzet tegen de nazi's aan het begin van de oorlog.
  Bovendien speelde ook de factor mee dat de USSR de oorlog begon na de algemene mobilisatie, nadat ze vijftien miljoen soldaten en officieren hadden verzameld. Maar Hitler, die koloniale bezittingen alleen in het eerste echelon gebruikte, gooide dertig miljoen. Plus, Japan gooide twintig miljoen uit het oosten samen met buitenlandse divisies. Deze keer kon Stalin Moskou niet redden.
  Daarnaast namen de satellieten deel aan de kant van het Derde Rijk: Turkije, Finland, Hongarije, Roemenië, Kroatië, Slovenië, Bulgarije, Spanje, Portugal, Zweden. En natuurlijk ook Italië met zijn koloniën. Een hele kudde...
  Dus de USSR hield aanvankelijk, steunend op de linies van Molotov en Stalin, de vijand tegen. Maar toen deze linies werden doorbroken, een heel kolossaal verlies, en de nazi's en de Japanners rolden, was er niets meer tegen te houden. En het bleek precies het tegenovergestelde: sterkere weerstand in het begin, en zwakker verder. Dus de nazi's namen Moskou bijna onmiddellijk in. Stalin vluchtte naar Kuibyshev en vervolgens naar Sverdlovsk.
  De details van de veldslagen toonden in het algemeen aan dat de USSR nooit heeft geleerd zichzelf te verdedigen ... Bovendien speelde de tweede golf van zuiveringen in het leger ook een negatieve rol. Al onder Beria beval Stalin om opnieuw door het leger te gaan. Nou, Beria heeft het gedaan.
  Blijkbaar was het moeilijk voor Stalin om het zonder bloed aan zijn tanden te doen. De nazi's speelden samen met de Turken ook een negatieve rol vanuit de Transkaukasus en Centraal-Azië. En ook dat bleek een belangrijke factor te zijn. Bovendien was er geen serieuze verdediging in Centraal-Azië.
  Ja, de moslims kwamen in opstand.
  De Duitsers gebruikten drie jaar productiever. Van het leger werd zowel meer ervaren en sterker. En de USSR voegde minder toe. Bovendien heeft Stalin in deze drie jaar geen enkele oorlog gevoerd. Neutraliteit met Japan. Stalin beloofde Hitler Finland niet aan te raken. Maar de Duitsers deden nog steeds veel gevechtservaring op. Vooral de piloten.
  Marseille ontving voor duizend neergestorte vliegtuigen het Grootkruis van het IJzeren Kruis, de platina- en diamantkubus van de Luftwaffe en de epauletten van de generaal.
  Dus alles bleek veel leuker en mooier te zijn - voor de dienaren van Lucifer ...
  De USSR hield stand tot januari 1945 en viel... Daarna begon een periode van vrede... Maar niet voor lang. Op 20 april 1950 vielen het Derde Rijk en Japan de Verenigde Staten aan. Toch waren ze gealarmeerd door inlichtingengegevens dat de Amerikanen in het geheim aan de atoombom werkten.
  De oorlog duurde slechts drie maanden en eindigde met de bezetting van Amerika.
  En op 20 april 1955 viel Hitler Japan met zijn koloniën aan. De oorlog duurde iets meer dan een jaar en eindigde met een schitterende overwinning voor het Derde Rijk.
  Toen werd op 20 april 1959 een referendum gehouden en verscheen het wereldmonarchische rijk van het Derde Rijk met erfelijke macht.
  En toen Hitler in maart 1961 stierf, besteeg zijn zoon, verkregen door kunstmatige inseminatie, de troon.
  De wereld beheerste, onder leiding van de ijzeren orde, de planeten van het zonnestelsel .... De mensheid was verenigd en gesoldeerd door ijzeren discipline probeerde een nieuw Koninkrijk van het Paradijs op planeet Aarde te bouwen en in de toekomst alle bewoonde werelden van het universum te omvatten!
  
  
  
  DIT IS HET PERSOONLIJKE CONTACT VAN DE TWEE DICTATOREN
  Hitler en Stalin ontmoetten elkaar in november 1940 persoonlijk en konden geschillen beslechten. De persoonlijke ontmoeting eindigde met een strategische militaire alliantie tussen de twee dictators tegen Groot-Brittannië.
  Stalin stemde ermee in Hitlers Europese invloedssfeer niet te claimen. Hitler stond op zijn beurt India, Pakistan en het grootste deel van Iran af aan Stalin, maar kreeg het Midden-Oosten en Afrika voor zichzelf. Bovendien werden China en een deel van Indochina verdeeld door Japan en de USSR.
  Over het algemeen stelde een persoonlijke ontmoeting beide dictators in staat om het eens te worden en een oorlog te voorkomen. De USSR lanceerde een offensief tegen Iran en India. Hitler stuurde troepen naar Afrika. Nadat hij een militaire alliantie met Rusland had gesloten, stemde Franco, die zich realiseerde dat Groot-Brittannië niet kon weerstaan aan een macht als de USSR, Italië, het Derde Rijk en Japan tegelijk, in met de aanval op Gibraltar.
  De Duitsers namen de vesting, die nog niet helemaal klaar was voor verdediging, meteen in. De basis van de Britten in Malta werd ook verslagen en er werd een landingsmacht geland. Italië vermeed de nederlaag in Griekenland dankzij de slag van Duitse en Turkse troepen.
  Maar de Britten werden verslagen...
  Toen veroverden de Duitsers, nadat ze aanzienlijke troepen hadden overgebracht, Egypte. Met honderdvijftig divisies voor de oorlog met de USSR, stuurde Hitler ze om het Midden-Oosten en Afrika te veroveren. De Britten waren zwak en de koloniale troepen wilden niet echt vechten.
  De Führer veroverde in eenenveertig jaar zowel het Midden-Oosten als het grootste deel van Afrika. Stalin bezette India en bijna heel Iran en Pakistan en een deel van Birma met Bangladesh.
  Japan viel Amerika aan in de haven van Peru. En de oorlog breidde zich uit... Hitler verklaarde de oorlog aan de Verenigde Staten. Stalin ging het jaar daarop ook de oorlog met Amerika in.
  In het voorjaar van 1942 voltooiden de Duitsers de verovering van Afrika. Ze werden niet zozeer gehinderd door de Britse troepen, die in aantal en kwaliteit inferieur waren aan de Wehrmacht, maar door de uitgebreide communicatie en het gebrek aan gemakkelijke wegen op het Zwarte Continent.
  Groot-Brittannië leed steeds meer verliezen van de Duitse en vervolgens de Sovjet-onderzeeërvloot. De deelname van Amerika aan de oorlog hielp weinig.
  Japan versloeg ook de Amerikanen...
  De Britse marine smolt...
  In september 1942 begon een amfibische landing in Engeland. Het waren voornamelijk Duitsers, maar er waren ook Sovjettroepen bij betrokken. De Britten vochten wanhopig. De nieuwste Sovjet-tanks KV-3, KV-5 en de nieuwste KV-4, ook T-34, KV-2 en tal van drijvende voertuigen namen deel aan de gevechten. En de Duitsers van de nieuwste tanks beheerden alleen T-6 of "Tiger". En dan nog maar een paar auto's die haastig in fabrieken zijn geproduceerd.
  Hitler werd onaangenaam verrast door de kracht van de Sovjettanks. Hij is duidelijk zwakker.
  De Duitse bommenwerper Yu-188 was niet slecht, en DO-217, die zich naar tevredenheid toonde, en ME-109 en Focke-Wulf. Maar het is zo-zo. PE-8 bleek ook erg goed te zijn. Over het algemeen zijn Sovjettanks sterk en zwaar.
  In het Derde Rijk wordt de serie nog steeds ontwikkeld: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" en "Maus".
  Groot-Brittannië hield het slechts vijftien dagen vol. Waarna het Londense garnizoen capituleerde. Nog zes dagen van gevechten waren nog steeds aan de gang in Schotland. En toen verzetten de Britten zich vier dagen lang in Ierland.
  Engeland viel. En de volgende gevechten ontvouwden zich tegen de Verenigde Staten. Maar Amerika moet nog bereikt worden. Waarvoor je veel transportschepen en controle over de zee nodig hebt. Hitler bouwde zijn troepen op en veroverde voor het eerst IJsland in november 1942.
  Verder door Groenland trokken zijn troepen naar Canada. En de Japanners landden in Panama. En de Duitsers brachten ook troepen over via Argentinië en Brazilië, dat een alliantie was aangegaan met het Derde Rijk.
  Nou, Stalin besloot via Alaska aan te vallen. De gevechten in Groot-Brittannië toonden aan dat superzware tanks niet effectief genoeg waren. En Sovjet-ontwerpers begonnen een compactere IS-serie te ontwikkelen in plaats van KV. Sovjet-troepen lanceerden in mei 1943 een offensief in Alaska, via Chukotka, en het was relatief goed.
  Toegegeven, de USSR heeft veel tanks en ze zijn veel sterker dan de Amerikaanse Shermans en Grants. De Duitse Panther was ook niet slecht, wat het leger over het algemeen leuk vond, behalve dat hij vaak kapot ging, maar hij was goed beschermd in het voorhoofd en goed bewapend.
  De Duitsers kregen gemakkelijk voet aan de grond in Canada en breidden het uit. ME-309 en krachtigere Yu-288 bommenwerpers verschenen in de lucht. En er was een snelle ontwikkeling van straalvliegtuigen.
  En de Duitse piloot Marseille werd een onbereikbaar fenomeen en schoot honderden Britse en Amerikaanse vliegtuigen neer. Voor honderdvijftig vliegtuigen ontving Marseille het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Voor driehonderd Orde van de Duitse Adelaar met diamanten. Voor vier Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren zwaarden en diamanten, en voor vijfhonderd Grootkruis van het IJzeren Kruis.
  En hij verpletterde deze Amerikanen en werd een ontoegankelijk fenomeen. Toen hij het cijfer van zevenhonderdvijftig bereikte, ontving het vliegtuig een nieuwe onderscheiding: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladzwaarden en diamanten.
  In Amerika werd Marseille een echte legende en werden er haastig films over hem gemaakt.
  Door moeilijkheden bij het verplaatsen van troepen en bevoorradingsproblemen sleepte de oorlog met de Verenigde Staten zich voort.
  De Amerikanen vochten niet erg krachtig voor Canada en Alaska, en Duitse, Sovjet- en andere troepen bezetten het zonder veel moeite.
  Maar de invasie van Amerika zelf begon pas in juni 1944. De USSR bracht nieuwe, krachtigere mediumtanks T-34-85 over, die beter waren in het doordringen van Amerikaanse tanks, en effectiever en niet zo zwaar als de KV, IS-2-serie. De laatste tank was een goed doorbraakvoertuig dankzij een krachtig kanon en vier machinegeweren en een relatief goede zijbescherming.
  In de Verenigde Staten hebben slechts enkelen de Sherman geüpgraded door een krachtiger kanon van 76 millimeter te installeren, dat min of meer in staat is om vijandelijke middelgrote tanks te doorboren. Het werk aan de Pershing was vertraagd... Toegegeven, er waren veel Shermans.
  Ook de Duitsers zaten niet stil. De Panther-2 bleek iets geavanceerder te zijn, dankzij het lenen van de motor en transmissie-opstelling van de Russen in één blok, waardoor de hoogte van de tank kon worden verminderd.
  En de toren is smaller en kleiner geworden, en de motor is krachtiger. Als gevolg hiervan had de Duitse tank een frontale geschutskoepel van 150 mm met hellingen, een rompvoorhoofd van 120 mm met een helling van 45 graden en zestig zijden. En een kanon van 88 mm in 71 EL, dat Shermans van drie en een halve kilometer kan doordringen. Bovendien is het gewicht van de tank slechts zevenenveertig ton met een motor van 900 pk.
  Afgezien van het vrij zwakke zijpantser, maar nog steeds voldoende om Amerikaanse bazooka-schoten vast te houden, werd de Panther-2 de beste tank van de Tweede Wereldoorlog in termen van zijn kenmerken, zowel de Sovjet KV als de IS-2 overtreffen is nog steeds niet perfect genoeg.
  "Tiger" -2 werd in kleine batches geproduceerd, vanwege het feit dat het bijna geen voordelen had bij het boeken, en het was aanzienlijk inferieur in rijprestaties en het was moeilijk om het te vervoeren.
  De gebruikelijke "Tiger" werd ook stopgezet ... En de "Panther" -2 werd de hoofdtank van de Wehrmacht. En al in de USSR begonnen ze voorzichtig te kijken naar de technologie van Duitsland.
  In de lucht ging de ME-262 in serie, maar de betrouwbaarheid was onvoldoende en de gevechtskwaliteiten werden ook niet volledig onthuld. En terwijl de Duitsers vertrouwden op de ME-309 en TA-152. De laatste schroefjachtbommenwerper bleek zeer succesvol en effectief te zijn. De ME-309 had, ondanks zijn hoge snelheid en krachtige bewapening, problemen met horizontale manoeuvreerbaarheid.
  XE-162 bleek een eenvoudiger en goedkoper straaljager te zijn, maar moeilijk te vliegen, alleen toegankelijk voor eersteklas piloten.
  Daarom werd het niet zoveel mogelijk vrijgegeven.
  Een dergelijk vliegtuig was echter zeer geschikt voor de stijl van Huffman, die de tweede piloot werd van de ambassadeur van Marseille en het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten als de tweede piloot die de driehonderd neerhaalde overschreed vliegtuigen.
  Sovjetpiloten scoorden ook accounts, maar bescheidener dan de Duitse. Pokryshkin viel op.
  De oorlog begon in de zomer van 1944 voor Amerika maakt niet uit. Het Derde Rijk en het aanvalsgeweer bleken beter en verpletterden de Yankee-troepen. En het Rode Leger zette door. De Amerikanen waren aan het verliezen. Philadelphia viel in augustus. In november 1844 hadden Sovjet- en Duitse troepen Washington en New York al vanuit het noorden benaderd. Voor het eerst verschenen Amerikaanse Pershings en Fireflies aan het front. Ze overtroffen de Sovjet T-34-85 en waren gevaarlijk voor de IS-2, maar verloren nog steeds van de Panther-2, die de beste tank van de Tweede Wereldoorlog werd.
  In de buurt van Washington vochten de Amerikanen heldhaftig. Maar toch voltooiden de Sovjet-Duitse troepen eind december de omsingeling van de Amerikaanse hoofdstad en op 15 januari vielen zowel Washington als New York ....
  Amerika verzette zich enige tijd.... Er werd ook gevochten in Mexico, waar de Duitsers en Japanners oprukten.
  Op 9 mei 1845 capituleerden de overblijfselen van de Amerikaanse troepen. De oorlog had eerder kunnen eindigen, maar er ontstonden ernstige meningsverschillen tussen de Japanners en de Duitsers. En het sleepte het conflict uit.
  Na de overgave van de Verenigde Staten was er een pauze ... Maar een nieuwe oorlog was onvermijdelijk. Japan wilde teveel voor zichzelf. Half Amerika, met een veel bescheidener bijdrage aan de overwinning, en heel Latijns-Amerika. Stalin kwam ook de Japanners tegen die de terugkeer van Zuid-Sachalin eisten, die de samoerai illegaal hadden ontvangen.
  Kortom, op 20 april 1947 brak een nieuwe oorlog uit. Tussen Japan en zijn koloniën enerzijds en tegen het Derde Rijk en de geallieerden en de USSR anderzijds. En dit is serieus.
  Natuurlijk zijn de USSR en het Derde Rijk technisch sterker dan de Japanners. De USSR had de T-54- en IS-7-tanks, de Duitsers hadden de E-serie, zelfs de eerste piramidale ontwikkelingen. De coalitie van blanke socialisten was ook sterker in de lucht. Bijzonder sterk waren de vliegende schotels van het Derde Rijk, absoluut onkwetsbaar voor handvuurwapens.
  De oorlog duurde slechts vier en een halve maand en eindigde met de nederlaag en overgave van Japan op 3 september 1947.
  De USSR ontving Zuid-Sachalin, de Koerilenrug, een derde van Japan zelf, de helft van China en Korea, de Hawaiiaanse archipel en nog iets anders. De overige bezittingen werden ingenomen door het Derde Rijk.
  Daarna ontmoetten Stalin en Hitler elkaar opnieuw en bevestigden opnieuw hun vriendschap.
  En ze voltooiden eindelijk de wereld ... Stalin stierf op 5 maart 1953, maar slaagde erin een geschreven testament achter te laten over de overdracht van de macht aan Lavrenty Beria. Hij werd de leider na Stalin en behield het machtsevenwicht.
  Hitler voerde een meer gematigd beleid, er waren niet eens massale uitroeiingen van joden, maar hij versterkte zijn macht. De nakomelingen van Hitler werden kunstmatig verkregen. Op 20 april 1959 werd een referendum gehouden over de oprichting van een wereldrijk en de vestiging van een monarchie. En de volgorde van opvolging werd bepaald.
  Toen Hitler in maart 1963 op dezelfde dag als Stalin stierf, maar tien jaar later, leidde dit dus niet tot veel verwarring en een machtsstrijd. En de wereld had maar twee rijken, Sovjet en Duits. En ze hadden kernwapens, dus de focus verschoof naar ruimte-uitbreiding. Al in 1959 begonnen de Duitsers naar Mars te vliegen. En ze vlogen nog eerder naar de maan.
  En de USSR stuurde in 1961 een man naar Mars. Zo ging de geschiedenis... Tegen het einde van de twintigste eeuw ontstonden er menselijke nederzettingen op de planeten van het zonnestelsel.
  En in 2020 begon de eerste vlucht van de mensheid naar de ster Sirius, waaromheen de planeten draaiden die geschikt waren voor menselijke ontwikkeling. Na de dood van Beria volgde zijn zoon Sergo het op. En in het Derde Rijk werden al gewaagde experimenten uitgevoerd om het lichaam te verjongen. Dus Hitlers zoon Wolf zag er eerst ongeveer dertig jaar oud uit en kon heel lang regeren.
  Dit is hoe de nieuwe wereld is geworden... En het coronavirus werd in de kiem gesmoord, waardoor de infectie zich niet kon verspreiden.
  
  ALS HET NIET VOOR DE FATALE CRASH VAN DE TREIN MET ALEXANDER III WAS
  De trein ontsnapte, samen met tsaar Alexander III, aan de crash bij Charkov en de keizer van Rusland liep geen dodelijke verwondingen op aan inwendige organen. Als gevolg hiervan ging het leven van Alexander III door en stierf hij niet op zijn negenenveertigste. Nadat hij het grondgebied van het rijk in het zuiden van Centraal-Azië enigszins had vergroot, richtte de keizer zijn blik op het Verre Oosten. De Trans-Siberische spoorlijn werd gebouwd en de Russen drongen Mantsjoerije binnen en bouwden in een versneld tempo Port Arthur.
  Ze begonnen hun invloed in Korea te versterken. En dit leidde tot de eerste grote oorlog tijdens het bewind van Alexander III met Japan. Het tsaristische Rusland was er iets beter op voorbereid. In de Oostzee werden een jaar eerder schepen gebouwd, waaronder het slagschip Slava, terwijl China geen geld kreeg van Rusland. En hij kon ze niet verraden aan de Japanners. En de Japanse vloot was zes schepen zwakker.
  Toch begonnen de samoerai nog steeds de oorlog. Rusland groeide economisch snel en er was geen vertraging in het winnen.
  Ik wilde oorlog en Alexander de Derde. De bevolking van Rusland nam snel toe. Het geboortecijfer bleef hoog en het sterftecijfer werd, dankzij de harde maatregelen van een sterke koning, verlaagd. De percelen van de boeren werden kleiner. Er waren nieuwe gronden nodig. Ja, de koning wilde militaire glorie. Het is goed om een vredestichter te zijn, maar het is beter om een overwinnaar te zijn. Alexander de Derde wilde de geschiedenis ingaan als een groot man.
  Maar de oorlog in Europa is te riskant, maar waarom zou je niet roemen in de strijd met Japan. Bovendien zijn Russische generaals de beste ter wereld, en nog meer soldaten.
  Het begin van de oorlog voor Rusland was niet erg succesvol. Drie slagschepen werden beschadigd, de kruiser "Varyag" en de kanonneerboot "Koreets" zonken na een heroïsche strijd.
  Maar toen ging het beter. Admiraal Makarov stierf niet, dus hij kreeg grote macht van de keizer en kon Cyril Romanov eenvoudigweg niet in Port Arthur laten. En hij was niet op het slagschip Petropavlovsk.
  Verder, hoewel Kuropatkin zich terugtrok, verwijderde de tsaar hem onmiddellijk. Het beleg van Port Arthur was van korte duur en Brusilov liet het vrij.
  De Russische vloot handelde succesvoller dan in de echte geschiedenis. Ja, en Rozhdestvensky's squadron verliet de Oostzee eerder en arriveerde eerder en in een sterkere samenstelling. Dus de Japanners werden op zee verslagen. En ook op het land...
  En de vijandelijkheden werden overgebracht naar de metropool zelf.
  Alleen de tussenkomst van Engeland en Amerika redde Japan van de bezetting. Maar de Japanners werden gedwongen Rusland Taiwan te geven, de hele Koerilenketen, en een miljard gouden roebel schadevergoeding te betalen. Rusland versterkte zich in Korea, Mantsjoerije en Mongolië.
  Zheltorossia is ontstaan uit Chinese regio's die zich vrijwillig bij Rusland hebben aangesloten. Er was geen revolutie, geen Doema. Het tsaristische rijk bloeide en behaalde meer succes in de economie dan in de echte geschiedenis. 'S Werelds eerste lichte Russische tanks en zware viermotorige bommenwerpers verschenen ook. En de bevolking van Rusland, ook ten koste van China, is groot geworden.
  Niettemin begon de Eerste Wereldoorlog, zoals in de echte geschiedenis, op 1 augustus 1914. En dit was een felle strijd.
  Het tsaristische leger was talrijker dan in de echte geschiedenis en technisch beter uitgerust. En de economie van Rusland is sterker, en het militair-industriële complex, en de financiën en het gezag van de tsaar zijn hoger.
  En Alexander de Derde accepteerde Rusland met een ploeg, maar nu had ze vliegtuigen met vier motoren en tanks en zelfs raketten. Er waren projecten en zware tanks, vooral Mendelejev, en vliegtuigen met zes motoren. En nog veel meer.
  Vanaf het begin was het verloop van de Eerste Wereldoorlog anders. Russische troepen wonnen in Oost-Pruisen en namen Przemysl regelrecht in. Ze versloegen de Duitsers en behaalden op alle fronten grote overwinningen. De oorlog bleek korter dan in de echte geschiedenis en ging bijna in één klap. Zes maanden later, op 23 februari 1915, capituleerde Duitsland. En Oostenrijk-Hongarije nog eerder.
  Twee weken later gaf Turkije zich over. En het was gaaf.
  Tsaar Alexander de Derde behaalde klinkende overwinningen en werd een groot koning.
  Rusland en de geallieerden maakten een verdeling van trofeeën. Oostenrijk-Hongarije en het Ottomaanse Rijk verdwenen van de politieke wereldkaart. Het grootste deel van het Ottomaanse rijk, inclusief Istanbul, werd een deel van Rusland. Het zuiden van Irak ontving, Groot-Brittannië, evenals het zuiden van Palestina, en vaak Saoedi-Arabië. Syrië en Klein-Azië, Istanbul, de zeestraten, het noorden en centrum van Irak, het noorden van Palestina werden Russische provincies.
  Rusland kreeg ook Galicië en Krakau. Evenals de Tsjechische en Slowaakse koninkrijken en de Hongaarse. Alleen Oostenrijk behield zijn onafhankelijkheid. Transsylvanië ging naar Roemenië. Joegoslavië ontstond als een koninkrijk binnen Rusland, vrijwillig opgenomen.
  Duitsland verloor ook een deel van het grondgebied, waaronder Klaipeda, Poznan en Danzig. Hoewel Oost-Pruisen behouden bleef. De Duitse kolonies in de Stille Oceaan werden veroverd door Rusland. En Groot-Brittannië in Afrika. Frankrijk en Denemarken gaven terug wat door de Duitsers onder Bismarck was buitgemaakt. Plus haar enorme herstelbetalingen. Dus iedereen was blij.
  Maar ook daarna ging de herverdeling van de wereld nog enige tijd door. Rusland en Groot-Brittannië verdeelden Saoedi-Arabië en Iran. En dan Afghanistan en Rusland, waarmee bijna de hele werelddeling is voltooid. Alleen in China waren er oorlogen en expansie van verschillende kanten.
  Alexander de Derde leefde tachtig jaar en stierf pas in 1925, waardoor het rijk rijk en welvarend achterbleef aan zijn zoon Nicolaas II. Alexander de Derde werd de meest succesvolle Russische tsaar, en zijn regering was de op één na langste na Ivan de Verschrikkelijke en zeer glorieus. En Alexander de Derde zelf werd de langstlevende van de heersers in de geschiedenis van Rusland.
  Zo was de geschiedenis van deze vorst succesvol. Nicholas II bleef uitbreiden in China. En hij won de oorlog met Japan tijdens de Grote Depressie en bezette het volledig en nam het op in Rusland. Nicolaas II stierf in 1938. En zijn troon werd ingenomen door de erfgenaam Alexei II. Deze keer was hij gezond, dus koos Alexander een meer geschikte vrouw voor zijn zoon Nikolai.
  Hitler kwam aan de macht in Duitsland, maar hij mocht de macht van de Wehrmacht niet nieuw leven inblazen. En alleen Mussolini vocht een beetje en veroverde het laatste onafhankelijke land in Afrika - Ethiopië.
  Hitler slaagde er alleen in met toestemming van Rusland om zich te verenigen met Oostenrijk en de Duitse economie te verhogen. Maar zijn regering was zonder oorlog. Tot de Führer stierf in 1958. Daarna begon de geleidelijke democratisering in Duitsland en keerde het meerpartijenstelsel terug.
  In Italië slaagde zijn zoon na de dood van Mussolini, maar ook de democratie en een meerpartijenstelsel werden gedeeltelijk hersteld.
  En beetje bij beetje kwam er meer vrijheid in Rusland. Maar het belangrijkste is de uitbreiding van de ruimte. Vluchten naar de ruimte, naar de maan en naar andere systemen.
  De wereld is stabieler en rijker geworden. En de Russische roebel verving het Britse pond en werd de belangrijkste wereldvaluta.
  Het koloniale systeem viel niet uiteen, maar werd sterker. Zowel Afrika als Azië kenden meer orde en minder hongersnood en oorlog.
  De islam is vreedzamer geworden en heeft zijn radicalisme verloren. In de twintigste eeuw bezochten mensen alle planeten van het zonnestelsel. En in 2021 begon de eerste gezamenlijke expeditie met de Russisch-Amerikaanse expeditie naar de ster Sirius. En zo kregen mensen iets vredigers, stabielers, duurzamers.
  
  
  DE NEUS VAN DE Führer VOELT EEN VUIST
  De operatie in Stalingrad begon op 19 november 1942. Maar de nazi's slaagden erin de troepen te hergroeperen en de flanken te versterken. Intuïtie liet Hitler dit keer niet in de steek en hij slaagde erin op tijd te reageren. En de nazi's waren deze keer in staat, net als tijdens de tweede Rzhev-Sychov-operatie, te vertrouwen op de versterking om het Sovjetoffensief af te weren.
  Bovendien werd de verdediging van de nazi's vergemakkelijkt door niet-vliegend weer, waardoor het niet mogelijk was om aanvalsvliegtuigen te gebruiken, en artillerievoorbereiding was niet zo effectief. En de nazi's, steunend op een solide verdediging en zich in de grond gravend, en bijna zonder in aantal te verliezen, verzetten zich. Ja, tijdens de Rzhev-Sychov-operatie waren er meer Sovjettroepen, en toen werd het offensief van het Rode Leger afgeslagen, daarna werd des te meer succes behaald met de verdediging. Plus de weersomstandigheden en de hardheid van de Duitsers in gevechten.
  Evenals de superioriteit van de nazi-eenheden in ervaring.
  Kortom, het front stortte niet in en de nazi's konden de ineenstorting van de winter vermijden, zoals in het eenenveertigste jaar.
  In Afrika wonnen de geallieerden aanvankelijk. Maar Hitler droeg nog een paar divisies over, omdat hij geen troepen hoefde te verzamelen voor Mainstein. En Rommel kreeg meteen grote krachten en profiteerde van Montgomery's traagheid. En bracht een slag van verschrikkelijke kracht en effectiviteit aan de Amerikaanse troepen.
  Het Amerikaanse leger in Algiers werd volledig verslagen en verloor alleen al meer dan honderdduizend gevangenen. Ja, de nieuwe Duitse tank "Tiger" bleek een schok voor de Yankees. Ook het feit dat de Führer Marseille eind september de beste Duitse piloot naar Stalingrad stuurde, speelde een rol. En daardoor ontsnapte Marseille aan de crash en vocht met de Sovjet-troepen. En toen de strijd bij Stalingrad was gestaakt, keerde hij opnieuw terug naar de Middellandse Zee en daar dorsde hij ijverig de Britten en Amerikanen, en werd een echte nachtmerrie voor hen.
  De Amerikaanse nederlaag in Algerije kwam als een schok voor de Amerikanen. Opgemerkt moet worden dat de Yankees in de slag om Midway in deze wereld minder succesvol waren dan in de echte geschiedenis, en tot nu toe was er in de Stille Oceaan een oorlog op gelijke voet. De Japanners waren niet in staat de Hawaiiaanse archipel te veroveren, maar de Amerikanen konden nog niet in het offensief gaan.
  En de schok veroorzaakt door de nederlaag in Algerije had zo'n impact op de Verenigde Staten dat ze besloten de oorlog op het oostelijk halfrond te bevriezen, de overlevenden terug te trekken uit Marokko en zelfs apparatuur achter te laten. En vooral, stop de bombardementen.
  Gezien het feit dat de onderzeeërvloot van het Derde Rijk ook is gegroeid, is het duidelijk dat Groot-Brittannië de vijandelijkheden enorm heeft verzwakt en ook heeft ingeperkt.
  Ja, en Marseille krijgt veel....
  Stalin begon, nadat de Duitsers het offensief in het zuiden en in het centrum hadden afgeslagen, voorzichtigheid te betrachten. Operatie Iskra is uitgesteld. En toen het begon wisten de Duitsers zich te versterken en konden ze ook hier de verdediging vasthouden.
  Stalin beval om op te rukken in de regio Voronezh. Aanvankelijk waren de Sovjet-troepen succesvol, maar toen lanceerde Mainstein een krachtige tegenaanval vanuit het zuiden en sneed de Sovjet-eenheden af en creëerde een ketel. De Duitsers herstelden hun posities en de verliezen van het Rode Leger waren groot.
  Daarna stokten de gevechten aan het oostfront. Hitler besloot een alternatief oorlogsplan aan te nemen - om Rommel te versterken en door te stoten naar Egypte, het Midden-Oosten en verder naar Iran en India. En ook Afrika veroveren. En in het Oosten om te verdedigen.
  Stalin, die enorme verliezen had geleden, besloot de troepen aan te vullen en een afwachtende houding aan te nemen. Als hij besluit het nu te laten gaan, zullen de Duitsers uitgeput zijn en zal hij hun tanks uitschakelen ter verdediging. Maar Hitler wilde niet aanvallen aan het oostfront, maar vertrouwde op het operatiegebied in Afrika en het Midden-Oosten.
  Rommel ontving nieuwe Tiger- en Panther-tanks, evenals Ferdinand zelfrijdende kanonnen, die in kwaliteit superieur waren aan Britse voertuigen. En in de lucht drukte Focke-Wulf met krachtige wapens de Britten onder druk. En Marseille werd zo'n nachtmerrie dat, nadat vijfhonderd vliegtuigen waren neergeschoten, hij de tweede was na Hermann Göring die het Grootkruis van het IJzeren Kruis ontving. En daarvoor het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Er zijn donkere dagen aangebroken voor de vijanden van het Derde Rijk. De slag van Rommel verpletterde de troepen van Montgomery.
  De situatie werd verergerd door het feit dat de Duitsers Gibraltar innamen en Malta veroverden.
  Franco stemde ermee in dit fort te bestormen vanwege Hitlers ultimatum. En bij de aanval op Malta gebruikten de Duitsers divisies die van het oostfront waren verwijderd.
  Bovendien was er in het Derde Rijk sprake van totale mobilisatie en nam de productie van wapens sterk toe.
  In mei en juni veroverde Rommel Libië en Egypte. En in augustus was ik al in Irak en Koeweit. De Engelsen kwamen binnen. In september vielen Duitse en Turkse troepen Iran binnen en veroverden het snel ... In november waren ze al in India. En in december veroverden ze dit land en verenigden ze zich met de Japanners. Daarna ging het Duitse offensief in Afrika in de winter door.
  En Stalin wachtte nog steeds en bevroor de oorlog. En de Duitsers gingen naar Afrika. Ze hadden straalvliegtuigen in massaproductie, voornamelijk jagers, en de Britten hadden het erg slecht. Omdat ze geen gelijke vliegtuigen hadden. En er waren geen azen meer. En de Duitse piloten verpletterden ze grondig.
  En ze veroverden Afrika...
  Stalin rekende op de nieuwe T-34-85 en IS-2 tanks, maar dit bleek niet het beste idee. Tegen de zomer van 1944 hadden de Duitsers ook Afrika veroverd. Ze verschenen in massaproductie "Panther" -2 en "Tiger" -2, krachtigere motoren in de echte geschiedenis, wat betekent dat de machines zelf mobieler en efficiënter zijn, zij het zwaar. "Panther" -2 woog drieënvijftig ton en "Tiger" -2 achtenzestig ton. En beide voertuigen zijn bewapend met een 88 millimeter 71 EL-kanon. Die Sovjet-voertuigen van een lange afstand doorboort, vrij snel en nauwkeurig.
  Tegelijkertijd heeft de Tiger-2 een motor van 1000 pk, en deze tank is niet slecht in rijprestaties. En de Panther-2 heeft een motor van 900 pk.
  Tegen de zomer slaagde Stalin er niet in een kwalitatieve superioriteit in tanks te behalen. En in de luchtvaart gingen de nazi's scherp door.
  Ze hebben ook een volwaardige straalbommenwerper. En een sterke viermotorige Yu-488 en een zesmotorige TA-400. Niet slecht was de TA-152 multifunctionele evolutie van de Focke-Wulf en de ME-309 en andere machines.
  Op 22 juni 1944 lanceerde Stalin een groot offensief in het centrum. Maar de nazi's waren er klaar voor. Bovendien slaagde de Führer erin om Stalin voor te blijven en begon op 6 juni 1944 in Groot-Brittannië te landen. En Londen viel in twaalf dagen.
  Een paar dagen later capituleerde Groot-Brittannië.
  Het Rode Leger, dat overwicht en aantallen had, en de nieuwste tanks, was in staat om door de verdediging te breken. Maar toen lanceerden de Duitsers een tegenaanval. De gevechten toonden aan dat de Tiger-2 beter is in tankgevechten dan de IS-2, zowel in frontale bepantsering, vooral het voorhoofd van de toren, als in bewapening. Hoe beter is de Panther -2, en ook qua rijprestaties. En de T-34-85 is niet krachtig genoeg als verdedigingsmachine.
  En de Duitsers heroverden hun posities.
  Waarna Hitler de hervatting van het offensief in het oosten beval. De belangrijkste klap is de Kaukasus en olie.
  En toen opende Turkije een tweede front tegen Rusland in Transkaukasië. En opnieuw de overwinning van de Wehrmacht. De Duitsers zijn immers sterker in aantal en kwaliteit. En ze gebruiken ook Europese en Arabische divisies. De nazi's zijn vooral sterk in de lucht, waar ze een kwalitatief voordeel hebben, vooral in bewapening en snelheid.
  Bovendien hebben de Fritz veel koloniale infanterie. In de Kaukasus zijn ze behoorlijk warm om te vechten. En het Duitse MP-44 aanvalsgeweer is beter dan Sovjet-modellen. Alle nazi's lijken beter te zijn. Alleen in de artillerie van de USSR heeft het pariteit. Maar de Duitsers in de lucht grepen de overhand. Ze waren altijd sterker in kwaliteit, maar ze trokken vooruit in aantal. En straalvliegtuigen hebben geen analogen.
  Het moet gezegd dat het moeilijk is om de nazi's in mankracht in te halen. Ze hebben satellieten en Europese, Afrikaanse en zelfs Indiase en Arabische divisies. En hoe langer de oorlog duurt, hoe meer de machtsverhoudingen veranderen en niet in het voordeel van de USSR.
  Bovendien is de Kaukasus niet te behoeden voor een dubbele klap. Bovendien opende Japan ook het derde front met een verraderlijke slag.
  De samoerai deden het beter en de Amerikanen konden het initiatief niet grijpen. De Japanners maakten hun superioriteit in aantal goed met veel ervaring en vaardigheid. Bovendien, als de Verenigde Staten in de luchtvaart nog steeds snel vliegtuigen zouden kunnen afstempelen, dan kun je niet in zo'n versneld tempo een vloot bouwen. En natuurlijk vertraagde dit de onderschepping van het initiatief.
  En de Japanners, die zich hadden verenigd met de Duitsers, waren in staat om een deel van de troepen vrij te laten, en nadat ze de infanterie hadden gemobiliseerd, vielen ze de USSR en Mongolië aan.
  Toegevoegde problemen. Tijdens de herfst en winter veroverden de nazi's de hele Kaukasus, evenals de rivier de Oeralsk en Astrachan.
  Het werd behoorlijk onrustig. En heel gevaarlijk. Wat moet Stalin in deze situatie doen?
  Hij bood Hitler onder alle voorwaarden vrede aan. Maar de Amerikaanse Führer werd op dat moment niet gestoord en hij zei: wat als de USSR kan worden afgemaakt. De Duitsers lanceerden in maart een groot offensief tegen Saratov.
  En ze hadden tank E in de serie, en zelfs de eerste diskettes die Sovjet-luchtafweergeschut niet konden neerschieten.
  En over het algemeen maakte de laminaire jet de disco's van het Derde Rijk onkwetsbaar voor handvuurwapens.
  Maar in april, na de verovering van Saratov, Kuibyshev, Penza en ten noorden van Archangelsk, veranderde Hitler van gedachten en bood Stalin onder zeer moeilijke voorwaarden vrede aan. En bovendien zou de USSR ook met de Verenigde Staten moeten vechten. Bovendien bijna voor niets vechten. Hitler beloofde alleen een puur symbolisch stuk Alaska te geven.
  De Führer was blijkbaar gealarmeerd door geruchten over de ontwikkeling van kernwapens door de Amerikanen.
  Stalin stemde in met de harde voorwaarden van het Derde Rijk, inclusief het betalen van herstelbetalingen voor honderd jaar.
  Maar hij slaagde erin Moskou te redden van een aanval. Toch bedankt.
  En de nazi's verhuisden samen met Japan naar Amerika. Ze wilden een beslissende overwinning.
  Maar niet alle katten Vastenavond. Hoewel het grondleger van de Wehrmacht sterker is, is het noodzakelijk om een lange afstand naar de Verenigde Staten te overbruggen en zo echt in te graven en de vijand op te zadelen.
  Maar de Fritz trekken langzaam maar zeker aan. Via IJsland, Groenland, Canada vanuit het noorden, en via Argentinië en Brazilië, en verder naar Venezuela en Mexico vanuit het zuiden.
  En natuurlijk kunnen de VS niet weerstaan. Bovendien verscheen de MP-64, een geavanceerder en lichtgewicht Duits machinegeweer. En natuurlijk meer geavanceerde en type vliegtuigen van het Duitse leger. En het gevaarlijkste zijn natuurlijk Duitse klasmeisjes - super op de beste tanks ter wereld.
  De gevechten verplaatsten zich naar het zuiden van Mexico. De beroemde vier meisjes veranderden de tank in de nieuwste aanpassing van de E-50. De auto is echt ultramodern, bestuurd door joysticks, relatief licht met 65 ton en een motor van 1550 pk.
  Het frontale pantser is 250 mm, het zijpantser is 170 mm en zelfs op een aanzienlijke helling. Maar hierdoor zijn de meisjes in de tank een beetje krap. Het is hier niet zo comfortabel als in de "Tiger" -2, dus de auto is gecondenseerd en vooral de lay-out. Maar nu kan de tank niet worden gepenetreerd door Amerikaanse tanks, zelfs niet als ze van dichtbij aan de zijkant schieten. Een dergelijke bescherming is bestand tegen het schot van de IS-2.
  De meiden zijn blij en de auto gaat best snel. Gerda, op de knoppen van de joystick drukkend, zegt:
  - Dit is een automaat! Echt een meesterwerk!
  Charlot reageert:
  - De zijkanten lopen erg schuin af en het luik is smal, er is bijna geen top. Je kunt zo'n machine niet doorbreken, maar comfortabel is het niet!
  Gerda merkte enthousiast op:
  - Maar effectief! En volledig ondoordringbaar!
  Magda antwoordde met een glimlach:
  - Zoals we zien, betuttelt God Duitsland!
  Christina giechelde en antwoordde:
  - We winnen zelf overwinningen! En dit is de essentie van onze strategie!
  Gerda merkte enthousiast op:
  - Tot voor kort leek de tank "Lion" ons de limiet van perfectie. En nu is de auto vijfentwintig ton lichter, overtreft de "Leeuw" zowel in bewapening als bepantsering, en vooral in rijprestaties. Dus Amerika kan ons niet breken!
  Charlotte lachte en zei:
  - Breek het niet! We breken ze allemaal!
  Hier in het zicht van Magda verscheen "Sherman". Het meisje stuurde een projectiel recht op het doel af. De auto kapot.
  Toch moet worden toegegeven dat de Amerikanen in de tankbouw merkbaar achterlopen. "Sherman" trekt duidelijk niet in gevechten, en "Pershing" is maar iets beter. Bovendien verschenen de Pershings pas aan het begin van het vijfenveertigste jaar in de serie en zijn hun parameters vergelijkbaar met het vroege Panther-model. E-50 slaat Amerikanen op een afstand van meer dan vijf kilometer.
  De meisjes zijn erg trots op zo'n superioriteit van hun wapens. En ze fluiten liedjes.
  Magda vuurt opnieuw, slaat door, dit keer een afgeschermde Sherman, en tjilpt:
  - Verspreid de bal en rende in galop weg!
  Zelfs de schermen "Sherman" hielpen niet. Een Duitse tank rijdt zelf. Verplettert infanteristen met rupsen. Meisjes fluiten liedjes op mondharmonica's. Spetterend bloed onder de rollen. De tank beweegt snel genoeg en de rupsbanden zijn geavanceerder en begaanbaarder, terwijl ze relatief licht zijn.
  De meiden fluiten... Gerda merkt op:
  - Mexico is het laatste land op weg naar de VS. We hebben al zoveel verschillende hoofdsteden ingenomen. En zoveel veroverde landen! We zijn begonnen met de eerste verovering vanuit Oostenrijk en nu verhuizen we naar Mexico City! Onze militaire compagnie is een glorieuze compagnie!
  Christina antwoordde logisch:
  - Allereerst zijn we superieur aan onze tegenstanders in organisatie. Een klein land is Duitsland. De Duitsers zijn de meest gedisciplineerde en goed georganiseerde mensen ter wereld. Plus een totalitair nationaal-socialistisch regime. Dat gaf ons ook kracht en organisatie. - Het meisje liet haar blote voet langs de legering aan de zijkant van de romp lopen en ging verder. - Dan de briljante talenten van onze generaals en in de eerste plaats Hitler. We hebben onze tegenstanders stuk voor stuk gebroken. En toen kregen ze de beste technologie ter wereld. Dus nu hebben we een triomf voor de boeg! En het Derde Rijk opent zijn vleugels over de wereld!
  Charlotte merkte rationeel op:
  - Het ergste was de winter van tweeënveertig. We werden verslagen in Afrika en in de buurt van Moskou. Ze verlieten Tichvin en Rostov aan de Don. En zelfs Charkov werd gevangengenomen door de Sovjets. En de Verenigde Staten gingen de oorlog tegen ons in. Toen leek het erop: dat de weegschaal niet in ons voordeel zwaaide en de afgrond voor ons opdoemde. Maar de lente bracht ons nieuwe overwinningen. En sindsdien gaat alles in ons voordeel!
  Magda schoot. Schoot een Amerikaans geweer neer en piepte:
  - Maar toch, zonder de tussenkomst van hogere machten, zou ons leger niet in staat zijn geweest om zo'n succes te behalen! Overwin superieure vijanden! Dit is de hand van God!
  Gerda lachte en antwoordde:
  - Ik ben het ermee eens dat die van God is! Maar niet God: Abraham, Izaäk en Jacob! En blijkbaar de Arische, één en almachtige God! Degene die het universum heeft geschapen en de Duitsers als zijn volk heeft gekozen!
  Charlotte knikte en bevestigde:
  - Zeker! De God van Izaäk is niet onze God! En als de Joden werkelijk het volk van God waren, hadden we niet gewonnen! En als dat zo is, dan is je Bijbel Magda een leugen! En het wordt tijd dat u het christendom verlaat ten gunste van het Arische monotheïsme!
  Charlottes woorden klonken als machinegeweervuur.
  Christina voegde toe:
  - En het lijkt op verraad, christen zijn. Je blijkt tenslotte voor pacifisme te zijn - ze slaan je op de rechterwang, draai je naar links!
  Gerda vond het gepast om toe te voegen:
  -En jij denkt dat de redding van de Joden is! En dit is over het algemeen - verwant aan verraad!
  Magda maakte schuchter bezwaar:
  - Ik dacht het niet! Mijn mening God is één! En niet Joods, en niet Arisch!
  schreeuwde Charlotte terug.
  -Hoe is het niet Arisch! Alleen Arisch en niet minder!
  Gerda voegde er verzoenend aan toe:
  En ook technologie! Waar zijn we begonnen? In september 1939 hadden ze nog maar zes tankdivisies. En bijna alle tanks zijn licht, minder dan twintig ton. Nu weet ik zelf niet hoeveel divisies we hebben, maar we rijden op de beste tank ter wereld. Ons voertuig is ongeëvenaard in termen van bewapening, bepantsering, rijprestaties en tegelijkertijd is het niet buitensporig qua gewicht.
  Ik herinner me de tests van de eerste "Tiger", toen op de verjaardag van Hitler op 20 april 1042.
  Het meisje zweeg even en ademde verder.
  - Toen was de "Tiger" al de beste tank ter wereld. Maar de rijprestaties kunnen niet als bevredigend worden beschouwd. Maar aan de andere kant gaf het pistool een goed gevecht en het harnas was best geschikt voor dat moment. En de tank zelf draaide goed, wat de lage rotatiesnelheid van de toren compenseerde!
  En in het veertigste jaar waren we inferieur aan Frankrijk en Groot-Brittannië als tanks, en hun aantal. Maar ze hebben gewonnen! In het eenenveertigste jaar had de USSR betere T-34- en KV-tanks dan de onze, en meerdere keren meer voertuigen! Maar we hebben toch gewonnen! En moraliteit is technologie en rede! En geest doet ertoe!
  Christina merkte op, terwijl ze met haar blote hiel over het pedaal wreef:
  - Als we met de slechtste tanks hebben gewonnen, dan winnen we nu! Natuurlijk waren we aanvankelijk met minder dan vijanden. Nu hebben we een horde verzameld! Wat houdt ons tegen om te winnen?
  Gerda antwoordde met een glimlach:
  - Ik denk dat de grootste moeilijkheden achter de rug zijn! We hebben nu zelfs cijfers
  Overgewicht. Ik denk niet dat het bedrijf tegen de VS in de problemen zal komen.
  Charlotte merkte logisch op:
  - Ik geloof niet dat Amerika iets tegen ons heeft! Haar Sherman is gewoon kanonnenvoer en haar Pershing is slechts marginaal beter. Terwijl ze tegen onze tank zijn, hebben ze geen wapens!
  Gerda vond het gepast om toe te voegen:
  - En in straalvliegtuigen hebben ze niets om onze valken mee te bedekken. Bovendien hebben we zoveel slaven en zijn we in aantal niet onderdoen voor de Yankees!
  Christina was het hiermee eens:
  - We hebben apparatuur - heel Europa en een deel van de USSR. En arbeiders - de halve wereld! We hebben onze fabrieken overgezet naar een drieploegendienst en we bouwen nieuwe fabrieken! De Amerikanen zullen ons vanwege het aantal geen asymmetrisch antwoord kunnen geven. Ze hebben niet triviaal zoveel handen!
  Charlotte giechelde en bewoog haar knie in de stoel, gromde:
  Ze zullen niet symmetrisch zijn! - Het meisje schoot op de "Grant" en voegde eraan toe. - En als er apparatuur wordt geproduceerd, dan alleen voor het verzamelen van gevechtsscores door ons!
  Magda merkte schuchter op:
  - Maar wanneer het leven ... Dat wil zeggen, het leven leert dat het niet nodig is om op een beslissend moment te ontspannen!
  Gerda was het hiermee eens, en met haar blote vingers aan de hendel draaiend, mompelde ze:
  "En we blijven waakzaam tot het einde!"
  Charlotte trok haar opgeluchte buikspieren in en herinnerde eraan:
  - We hebben een lange weg afgelegd... Van de bescheiden T-1 tot de gigantische E-200. En dit zijn natuurlijk mijlpalen van een heroïsche campagne! Op dezelfde manier zal onze tank nooit naar metaal gaan!
  Ten slotte kwamen de meisjes een tiental Amerikaanse tanks tegen. Acht Shermans, twee Grants en twee Pershings. De laatste auto had een lager silhouet en is niet zo opvallend. In een hoge tank stappen is gemakkelijker. De meisjes schoten om de beurt. Ze zijn allemaal scherp en hebben een geweldig reactievermogen. Gehard en getraind. Een belangrijk deel van de Tweede Wereldoorlog gepasseerd en verschillende landen van de wereld bezocht. Het zijn echt top meiden.
  En de Shermans waren de eersten die ontploften. En de afstand is meer dan vijf kilometer. De Amerikanen kunnen hun auto nog steeds niet krijgen.
  Schieten, Gerda merkte op:
  - We hebben het beste wapen! Het doorboort alles op een afstand van een echt gevecht, en een vrij grote voorraad granaten. Hier zal 128 mm slechter zijn.
  Magda was het hiermee eens. Nadat ze de Sherman had afgevuurd en verpletterd, zei het meisje:
  - De voorraad schelpen voor dit kaliber is lager. Maar in principe zijn 88 mm-wapens in principe niet slecht!
  Charlotte schoot en onderbrak:
  - Waarop letten!
  Gerda blafte hard:
  - En deze "Sherman" en "Panther" zullen het nemen. Ik denk dat een 75 mm kanon met een lange slurf ze had kunnen uitdunnen!
  Christina vuurde met haar blote voet en snauwde:
  - Ja, en de aanvoer van schelpen zou groter zijn!
  Magda vuurde ook en drukte met haar blote vingers op de joystick. De laatste "Sherman" ezel. De volgende slag werd overgedragen aan de Grands. Deze tank is al zo verouderd, en nog slechter gepantserd dan de Sherman. Amerika had echter aanvankelijk veel slechtere tanks dan Duitsland. In het veertigste jaar hadden de Verenigde Staten slechts 502 tanks, en zelfs toen waren er veel verouderd. Maar al in het eenenveertigste jaar produceerden de Amerikanen meer dan drieduizend tanks. En dan was er nog de Sherman. Wat valt er over deze auto te zeggen? In termen van frontale bepantsering overtrof het zelfs de T-34-76 enigszins en was het iets inferieur in de vernietigende kracht van het kanon. Ja, en in rijprestaties. Maar aan de andere kant zijn optica en zichtbaarheid veel beter dan die van de Sovjet-Unie.
  Toen verscheen al in het vierenveertigste jaar de Sherman M 4. De tank is qua bepantsering en bewapening vergelijkbaar met de T-34-85 en enigszins inferieur aan de eenvoudige Panther en behoorlijk aanzienlijk aan de Panther -2. Nog later verscheen de "Sherman" vuurvlieg, met een 17-ponder kanon met langere loop. Deze tank was superieur aan de Sovjet T-34-85 in bewapening, maar was niet erg massief.
  Er was ook een afschermingsmodificatie van de Sherman met slechtere rijprestaties, zwaarder, maar met een pantser van 152 mm. Maar ook niet de meest massieve. Tot nu toe zijn de Duitsers alleen standaard M4's tegengekomen.
  Maar nu zijn de "Grands" klaar, en nu de relatief nieuwe Pershing-tank.
  Gerda stelde voor:
  - Laten we wat dichterbij komen. Dit monster heeft misschien een dikker pantser!
  Charlotte grijnsde minachtend.
  - Geen zorgen! Hij heeft slechts 102 millimeter. De auto weegt tweeënveertig ton, maar hij liet de Sherman sterk achter!
  Gerda giechelde en stelde voor:
  - Laten we dan schieten!
  Magda stak haar gebeitelde, blote voet uit. Hoeveel verschillende scherpe, scherpe stenen, heet woestijnzand, doornen van de jungle, sneeuw van Rusland hebben haar blote, elastische, sierlijke zolen gekend. Ze drukte lange, gladde vingers met parelmoernagels op de joystickknop.
  En vuurde een pantserdoordringend projectiel af met een uraniumkern. En ze piepte met een glimlach:
  - Laat er licht voor je zijn!
  Het 105 mm kanon heeft een enorm vernietigend effect. En "Pershing" verloor de helft van de toren.
  Gerda schudde haar hoge, stevige borsten en merkte op:
  - Helaas, "Tiger" kon dit niet doen! Hij miste slagkracht! Maar toch, het is beter dan de Sherman.
  Magda merkte sceptisch op:
  - Wat kijken. Als er schermen aan de "Firefly" worden gehangen, dan zal het niet erger zijn dan de "Tiger", zelfs beter beschermd in het voorhoofd!
  Gerda schudde boos haar hoofd. Op de tank geschoten. En het afmaken van de laatste "Pershing" toegevoegd:
  - Onze "Tiger" is nog steeds duurder, al die westerse exoten en Russische perversies. Ik geloof in onze overwinning, zelfs met T-4 tanks, het zij zo!
  Twaalf auto's, de meisjes klikten als zaden. Er werd niet eens op ze geschoten. Pijnlijk lange afstand voor Amerikaanse kanonnen.
  De meisjes gaan lachen. Goed voor hen.
  Charlotte begint weer aan de bekende draailier:
  - Nee, Magda! Je moet voor eens en altijd afstand doen van het christendom. Anders ben je een potentiële verrader!
  Het goudharige meisje antwoordde:
  - Niet! Ik ben toegewijd aan het Derde Rijk, maar ik zal Jezus Christus ook niet verloochenen!
  Gerda sloeg met haar blote zool haar mooie, gespierde been op het harnas en merkte op:
  "Maar Christus mag niet worden verloochend!" Alleen moeten we toegeven dat hij een Duitser in het vlees was, en geen Jood, en alles komt goed!
  Magda antwoordde met een glimlach:
  - Duits... Maar hoe zit het met het getuigenis van de Bijbel?
  Gerda zei hard:
  - Dan jij Bijbel! Als er een hoofdcafé is!
  Magda schudde haar hoofd.
  - Mein Kaf is geen Goddelijke openbaring. En het werk van één persoon, zelfs een uitmuntend! Ik geloof in wat van God komt!
  Toen riepen alle krijgers in koor:
  - Onze God is Adolf Hitler!
  Magda antwoordde dapper:
  - Maar het was niet Hitler die het universum veroverde en creëerde!
  Gerda klopte boos met haar ronde hak op het harnas en verklaarde:
  - En dit wordt niet meer door ons besproken! Wie heeft het universum geschapen, de tijd zal het leren!
  Charlotte stelde voor:
  - Laten we meisjes onszelf beter de vraag stellen - wat gaan we doen na de oorlog?
  Christina grijnsde en stelde voor:
  -Laten we zaken gaan doen! Dit is het beste wat we kunnen doen!
  Gerda knikte instemmend met haar sneeuwwitte hoofd:
  - Natuurlijk, in het bedrijfsleven! Of misschien gaan we in films spelen?
  Magda glimlachte en stelde voor:
  - En wat? Dit is een mooie voortzetting van een carrière! Films zijn tenslotte geweldig!
  Gerda grijnsde, streek met haar hand over haar reliëfpers en merkte op:
  - En met wie zou je spelen? Engel wat?
  Magda zei met een lome blik:
  - Waarom niet? Omdat ik de juiste uitstraling heb. Ik zou aan alle gelovigen over Jezus Christus vertellen! Dat zou een redder in nood zijn!
  Gerda schudde negatief haar hoofd en legde uit:
  - In de nieuwe Arische religie bestaat er niet zoiets als verlossing. In feite is de essentie van het bevel aan de Ariërs om het Reich te dienen. En de rest - gehoorzaam de Ariërs! We redden dus niet onszelf, maar heersen!
  Christina is een meisje met koper, maar met een mengsel van geel haar, bevestigd:
  - Ja, wij heersen en veroveren! In deze wereld bevinden we ons in de troepen van het Derde Rijk. Daarin zullen we ons eigen leger hebben. En we zullen andere universums veroveren. Alles in deze wereld is relatief... Ik denk dat er oorlog zal zijn, en feesten, en landgoederen! Combinaties van genieten van de wereld en een spannend oorlogsspel!
  Charlotte is een meisje met koperrood haar dat instemmend knikt.
  - Zeker! Want een echt vredig leven is saai... We zijn zo gewend om te vechten dat het brood voor ons is geworden!
  Gerda corrigeerde haar partner:
  - Liever zelfs lucht! Of water gemengd met zoete wijn!
  Magda zei verdrietig:
  - Jammer... Soms komt er een golf van spijt over me heen. Anderen doden is tenslotte slecht. Wij veroorzaken pijn en lijden! Wat, kinderen zonder vader!
  Gerda schudde haar hoofd en merkte op:
  We lopen allemaal risico! Maar wees gerust! De mens is nog steeds sterfelijk! En als je erover nadenkt, is het echt belangrijk dertig of veertig jaar op de schaal van de eeuwigheid? En eeuwig leven!
  Magda antwoordde met een zucht:
  - Nou, als je filosofisch kijkt, dan is dat hoe het is ... Maar echt, dit maakt het er niet gemakkelijker op voor kleine kinderen!
  Charlotte zwaaide met haar koperrode haar en siste:
  - Stel je voor dat ze onmenselijk zijn! Gewoon dieren en je zult je beter voelen!
  Magda, die een traan van haar wimpers schudde, antwoordde:
  - Maar tenslotte en dieren is het jammer! Oh... in wat voor wereld leven we! Alles is gewoon meedogenloos! En de dood regeert!
  Charlotte sprak krachtig, terwijl ze componeerde:
  Laat de rivieren van bloed
  stromend over de aarde,
  Laat ze kreunen van de pijn -
  Overal branden!
  En laat het kwaad dood
  Een furieuze bal regeert,
  Jullie gaan allemaal dood
  Satan heeft u ter verantwoording geroepen!
  Laat de wervelwind verslinden
  De stroom van menselijke lichamen...
  De planeet lijdt
  Chaos regeert!
  Gerda onderbrak zijn partner en bedekte haar scharlakenrode mond met zijn blote been. De blonde terminator riep uit:
  - Wel, waarom zo pessimistisch! Hier zal de oorlog eindigen en zal de planeet bloeien als een tuin. Ik denk dat er nog een paar over zijn. Amerika is nog eens zes maanden, nou ja, het grootste jaar. Dan voegen we Rusland toe en blijft alleen Japan over. Maar voor ons is dit van korte duur. Hoogstens, over drie jaar zullen alle oorlogen stoppen... En mensen zullen elkaar nooit meer vermoorden!
  Christina legde uit:
  - In ieder geval, in de oorlog ... Ik denk dat de tijd zal komen, en zeer binnenkort, dat er slechts één rijk in de wereld zal blijven. En dan zullen er in ieder geval geen oorlogen zijn. En ik denk dat, dankzij de ontwikkeling van de landbouw en de ideale Duitse organisatie, ook de honger binnen een paar jaar zal verdwijnen. Dan worden er woningen gebouwd voor iedereen. - Het meisje met kopergeel haar en een gespierd, slank en perfect geproportioneerd figuur sprak met enthousiasme. "Dan zullen medicijnen zich ontwikkelen en ziekten worden uitgeroeid. We zullen de ruimte in vliegen, we zullen ons in verschillende werelden vestigen. Laten we de ouderdom overwinnen. Alle mensen zullen jong en mooi zijn, als fabelachtige elfen. Of misschien wachten er nieuwe oorlogen op ons in de ruimte. Zo'n stellaire met drie-armige aliens. En we zullen moedig vechten voor de ideeën van het fascisme in het hele universum!
  Charlotte, met een stralende glimlach op haar lippen, zong:
  - We zullen vechten voor een stralende morgen... Laten we kussen!
  Magda zei al optimistischer:
  - Maar het is beter zo! Geen eeuwige oorlogen, maar vreedzame schepping!
  Op dat moment reed de auto over een mijn. De tank schudde. De wals barstte en de auto remde een beetje af. Gerda belde een reparatieteam op de radio. De schade beroofde de tank niet van rijprestaties, maar verminderde zijn snelheid enigszins. Daarom moet de rol snel worden vervangen. Hier is de locatie van de ophanging anders - handiger voor reparatie dan de gespreide volgorde die kenmerkend is voor de "Tigers" en "Panthers".
  Bovendien warmden de meiden zich graag op in de jungle. Waarom niet zwemmen in de rivier. De tank, natuurlijk, de plaats is heet, zelfs de airconditioner kan het niet aan. Er is nog steeds het zuiden van Mexico - de tropen, en in maart is het behoorlijk heet. Maar over het algemeen is het weer hemels.
  De rivier was vlakbij en de meisjes doken erin. Over krokodillen hoef je je geen zorgen te maken. Er is hier een oorlog gaande en alle levende wezens zijn al lang gevlucht. Het water is warm en aangenaam om in te zwemmen. De meisjes zwommen en terwijl ze de oevers van de jungle bewonderde, merkte Gerda op:
  -Toch is onze wereld niet verstoken van charme! Het zou waarschijnlijk goed zijn om onsterfelijk te worden als een bergbeklimmer, en allemaal samen te leven met de mensheid, kijkend naar haar ontwikkeling. En vlieg door de ruimte!
  Cristina knikte en zei ernstig:
  - Hemel zonder zonde, extreem saai... Geen fortuin in het casino om te verliezen, maar nog beter om te winnen, niet om te jagen. Ja, oorlog is verslavend...
  Charlotte stelde voor:
  - Ik denk dat ze binnenkort games zullen uitvinden die op het scherm kunnen worden weergegeven - dat zijn het leger!
  Magda merkte met een glimlach op:
  - Je moet alles vernietigen!
  Christina nam het aan en zong:
  - Vernietiging is een passie... Het maakt niet uit wat voor kracht!
  Gerda, piepend en snuivend, zong:
  - Ik wil leegte voor me zien! Daarin zal ik mijn kasteel bouwen, mijn droom!
  Charlotte giechelde en stelde voor:
  - Nee, het is zeker geweldig om te vechten! Maar nog beter is om te winnen!
  Christina riep uit volle borst uit:
  - De rechterhand van de hemel zelf helpt Duitsland. Ons Arische geloof, ons unieke monotheïsme! En wat ons niet doodt, maakt ons sterker!
  Gerda spetterde met water en antwoordde:
  - Ja, we zijn sterker geworden! Het is jammer dat we net een antitankmijn tegenkwamen.
  Christina zei peinzend:
  - En hoe de rupsen te beschermen?
  Gerda haalde haar gespierde schouders op.
  - Ik weet het niet...
  Charlotte merkte rationeel op:
  - Ze zijn beschermd tegen schelpen met schilden en tegen mijnen ... Tenzij ze van dikker zijn gemaakt, om niet te barsten!
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Dan zullen de rijprestaties door de gewichtstoename afnemen. Dat zou de tank laten vliegen!
  Magda bevestigde:
  - Dat is het! Zodat de tank in de lucht zweeft en niet valt! En ontwikkelde snelheden van vijfhonderd mijl per uur!
  Charlotte, spetterend, meldde de informatie:
  - Ik heb gehoord dat onze vloot speciale schepen heeft die een beetje vliegen zonder het water te raken! En ze ontwikkelen de snelheid van een schroefjager, kunnen troepen vervoeren en dominantie verwerven op zee! Zo'n luchtvaart op zee zal ons onoverwinnelijk maken!
  Gerda corrigeerde haar partner:
  - En we zijn al onoverwinnelijk! Dit zal ons - super onoverwinnelijk maken!
  Charlotte draaide zich op haar rug, schopte haar blote, gebeitelde benen in de lucht en kirde:
  - Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk! Wij zijn Arische meisjes, moordenaars in ons hart!
  En de schoonheid dook dieper het water in. Ging een beetje dieper. Ze sloeg haar vrienden op de blote hielen en kwam tevoorschijn. Ze lanceerde een fontein van water en koesterde:
  - Wat een goed voorjaar in de tropen! Water is als gestoomde melk!
  Gerda zong gekscherend:
  - Afrika is verschrikkelijk ja, ja, ja .... Afrika is gevaarlijk, ja, ja, ja! Ga meisjes niet naar Afrika voor een wandeling!
  De schoonheden lachten. De ijsbaan is al veranderd - reparatieteams zijn op hun best. En de meisjes van overal sprongen in de tank. Het silhouet van de E-50 is vrij laag en de auto zelf is niet al te opvallend. De vrouwelijke krijgers zetten de gasturbinemotor aan en kwamen binnen een paar seconden op snelheid.
  Charlotte, een ervaren tanker, merkte op:
  - Toch is een gasturbinemotor veel beter dan een dieselmotor. Het is zowel compacter als de tank sneller versnelt. Onze auto heeft een geweldige wendbaarheid!
  Gerda zong gekscherend:
  - Hij was onvoorzichtig en naïef, de meisjes hadden een kale jonge uitstraling ... Alles rondom leek geweldig - driehonderd jaar geleden!
  Christina merkte enthousiast op:
  - Niet! Onze commandant slaat toe met gevoel voor humor... Hoewel het echt lijkt alsof er eeuwen zijn verstreken sinds het begin van de oorlog... - Het meisje streek met haar hand over haar hoge, elastische borstkas en ging verder. - Tegelijkertijd betrap je jezelf er soms op dat het gisteren was! Ach, de levens van mensen zijn tenslotte kort en gaan op de een of andere manier onopgemerkt voorbij!
  Gerda merkte fel op:
  Maar we zijn niet oud, toch? We zijn vol kracht en energie! En ons pad van overwinning naar
  Zege!
  Magda stond langs de machinegeweertoren, sloopte de Amerikaanse cel en kirde:
  - Ja, ik geloof in onze overwinning... Zeker nu we alle troeven hebben. Maar laten we de kar niet voor het paard spannen!
  Gerda herinnerde zich met een zucht:
  - Albert... Ik mis deze jongen... Het is vreemd om verliefd te worden op een snotaap, ook al is het lang, met de bouw van Apollo!
  Charlotte merkte logisch op:
  Ik mocht Albert ook. Het heeft een bijzondere schoonheid. En in het algemeen onderscheiden tieners, wanneer hun fysionomie nog niet bedekt is met een baard en hun gelaatstrekken hun vorming niet hebben voltooid, zich door hun speciale charme. En het belangrijkste is dat ze nog niet zo mercantiel zijn, ze houden van je, niet van je geld!
  Christina merkte rationeel op:
  - We zijn alle vier zo mooi dat mannen in de eerste plaats van ons lichaam houden. En hoeveel we hebben is al ons inkomen!
  Gerda zei logischerwijs:
  - Vrouw zijn is makkelijker! Roep de hond, en hij zal in bed springen. Als je jong bent tenminste. Je zult nooit zonder een man zijn. Het is gemakkelijk om ze aan te trekken. Maar een man moet, om een vrouw naar bed te brengen, proberen ....
  Charlotte antwoordde sarcastisch:
  - Jij toch niet... We zijn niet al te kieskeurig!
  Gerda schudde ontkennend haar hoofd.
  - Zeker niet op die manier! Ik hou van jonge, knappe, ronde mannen. En ik ga met niemand naar bed. In de regel kies ik voor atletisch gebouwd. Sommigen met een buik, zelfs een generaal trekt me niet aan. En wij kunnen kiezen!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Hier zit een prostituee in het panel, je hoeft niet te kiezen. En dikbuikig zal dienen, en kaal, en oud... Dit is natuurlijk een minpuntje van haar beroep!
  Gerda antwoordde serieus:
  - Je kunt naar een soldatenbordeel gaan... Dan zullen al je klanten jong en slank zijn. En afwisseling en min of meer aantrekkelijk ... Ik weiger bijvoorbeeld nooit een knappe man!
  Christina giechelde en kirde:
  - Ja... Verscheidenheid draait op! Seks vraagt om andere gerechten en kruiden. We zijn jonge vrouwen en we houden van de jongeren... We willen sportpartners met gespierde lichamen. En iemand heeft te maken met niet-zo-knappe mannen. Je kunt alleen maar meevoelen met deze vrouwen!
  Charlotte zong met angst:
  - Schoonheid verandert een man in een slaaf ... En geloof dat ik na de dood geen vrede zal vinden, ik zal mijn ziel aan de duivel geven voor een nacht met jou!
  Magda vuurde op het Amerikaanse zelfrijdende kanon "Heks" en piepte:
  - Het is een zonde, wat voor soort seks hebben we buiten het huwelijk ... Het is beter om wellustige gedachten achter te laten!
  Charlotte antwoordde boos:
  - En jij kreunde van orgasmes niet erger dan wij ... Dus je moet geen hypocriete verpleegster fokken.
  
  Hitlers troepen brachten Amerika zeer sterk in omloop. En aan beide kanten met een klem ingedrukt.
  De oorlogsmachine van de Wehrmacht rukte op door Mexico. Felle gevechten, veel bloed en gebroken metaal. Ook de buitenlandse eenheden van het Derde Rijk leden veel verliezen. De nazi's probeerden de Ariërs zoveel mogelijk te beschermen. Afrikanen, Arabieren, Indiërs, Chinezen werden in de strijd gegooid. De Japanners gebruikten ook een meer gekleurd leger. Dit vertraagde enigszins het tempo van de vooruitgang. De Duitsers zaten zelf in zware tanks. De Führer gaf opdracht alle tanks lichter dan vijftig ton uit productie te nemen en over te schakelen op het nieuwste E-50-model. En ook om uitsluitend zware gepantserde voertuigen in te zetten in gevechten met de Amerikanen.
  Dit vertraagde enigszins de opmars van de Duitsers in Mexico. Fritz zette de nieuwste tank in, vuurde en gebruikte straalvliegtuigen met verbeterde bepantsering. De Amerikanen rolden terug. Maart is druk geweest.
  Piloot en superas Friedrich scoorden punten. De jongen vocht op de laatste wijziging van ME-262 "X" en verbeterde zijn scores vol vertrouwen. Tegelijkertijd worden zowel lucht- als gronddoelen uitgeschakeld. Helga rende naast hem aan de rechterhand. Ook een hoopvolle strijder. Friedrich is al een echte legende geworden, als een fantastische superman.
  En nu vuurt de jongen een salvo van vijf luchtbuksen af. Meteen ontploffen vijftig Amerikaanse vliegtuigen. Ze worden gedragen vanuit één luchtprojectiel. De rest van de auto's waren verstijfd bevroren. Ze hebben nog nooit zoiets gezien. En Friedrich vuurt weer. En nog eens vijftig Amerikaanse gieren worden opgeblazen. Dit is echt een wonder. Helga vuurt, schiet vier vliegtuigen neer en fluistert tegen de aasjongen:
  - Je bent een superman van het hoogste niveau!
  Amerikaanse vliegtuigen proberen weg te rennen, maar de derde bocht likt er weer een half honderd af. De nauwkeurigheid van Friedrich is ongelooflijk. Hij is echt zowel een superman als een kind. En honderdvijftig Amerikaanse vliegtuigen worden vernietigd. Helga slaagde erin vijf auto's neer te schieten, de rest van de Duitse jagers nog minder.
  De jongen zegt:
  - Een kip pikt korrel voor korrel en wordt zwaarder dan een varken dat grote stukken doorslikt.
  En nu nam Friedrich gronddoelen op. Gertrude, die haar blote voeten op de pedalen drukt, houdt de jongen nauwelijks bij. Friedrich vuurt op een tankkolom. Een uitbarsting van een verticale duik vernietigt: zeventien Sherman-tanks, acht Grands, vier Pershings, negen zelfrijdende Witch-kanonnen, drie Big Toms en achttien transporters. Al deze auto's zijn geraakt en staan in brand. Binnenin begint een gevechtsuitrusting te scheuren. En de vernietiging van de hele kolom volgt, letterlijk in een paar seconden.
  Helga, deze mooie blonde spant met blote voeten, roept uit:
  - Friedrich is bij ons de coolste aas, alleen wordt er in de hoogste klasse gereden!
  De jongen laat haar neus zien en giechelt... Draait zijn ME-262 om en gaat weer op zoek naar prooi. Hij heeft intuïtie ontwikkeld. Hier flitsten zeven "Mustangs" in de wolken. En toen werden ze neergeschoten. Toen viel de jongen de colonnes aan. Hij begon wraak te nemen op iedereen, zowel motorfietsen als transporters te vernietigen. En niemand maakt bezwaar! Amerikanen worden gewoon uitgeroeid.
  Iets weet Helga te grijpen.
  Het meisje vecht in een bikini. Dit is haar credo, zoals veel vrouwelijke piloten doen. En waarom wordt dat voor vrouwen opgemerkt, wanneer de dood niet tot hen komt met een minimum aan kleding. Op de een of andere manier meer gelukkige en onkwetsbare meisjes die op blote voeten vechten. En dit fenomeen zorgt ervoor dat de vrouwelijke piloten zich zoveel mogelijk uitkleden.
  En in de hitte is naakt prettiger. Het is eind maart en het is erg heet boven Mexico, en in het vliegtuig zelf voegt de motor ook warmte toe.
  Helga bewondert de beurt van de jongen. Hier vernietigt hij met één roep nog vierentwintig Shermans, waarvan zes afgeschermd.
  De jongen ziet eruit als de meest gewone jongen van dertien of veertien jaar oud, maar hij heeft zo'n fenomenale nauwkeurigheid en kracht. En vrouwen kleven aan de blonde jongen als naalden aan een magneet. Bovendien is Friedrich al kolonel-generaal van de luchtvaart.
  En hij kreeg vele prijzen. Waaronder orders als het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Ook het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladzwaarden en zwarte diamanten. Ster van het Ridderkruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Tien gewone Ridderkruisen van het IJzeren Kruis met zwaarden en diamanten. Evenals het Grootkruis van het IJzeren Kruis. Luftwaffe Cup in goud en diamanten. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer en meer.
  Zodra Frederick niet werd toegekend. Zijn verslag van vernietigde vliegtuigen nadert de tienduizend. Bij het bereiken van tienduizend is er al een nieuwe onderscheiding voorbereid: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, met platinabladeren, zwaarden en diamanten. Evenals de platina Luftwaffe Cup in diamanten gezet.
  Op dit moment vernietigt Friedrich nog een colonne tanks. Vervolgens schiet hij met een onvoorzichtige beweging van een blote, jongensachtige voet negentien Amerikaanse vliegtuigen neer, waaronder twee B-29's. Ja, hij is echt een ongelooflijk coole jongen.
  Friedrich spreekt een niet onbetwistbare zin uit:
  - Bekwame jongens doen meer ontdekkingen dan briljante oude mannen!
  En in feite is de tiener de coolste krijger ter wereld! En hij begon te vechten toen hij nog geen elf jaar oud was! Maar de tijd verstrijkt en de jongen groeit op. Hij is het grootste fenomeen. En er is iets in hem, vooral op genniveau, hoewel hij van een volkomen normale lengte is voor zijn leeftijd, alleen erg gespierd.
  Hier maakt hij nog een salvo... Hij schiet acht Airacobra's en zes P-51's neer. Cool jongen, zeg niets. Schakelt vervolgens verschillende batterijen uit en vernietigt meer dan zeventig kanonnen. Nou, het is tijd om terug te gaan, de brandstof in de tanks en de gevechtsuitrusting aan te vullen!
  Helga heeft ook twee kanonnen uitgeschakeld en lijkt tevreden. Friedrich keert terug met een kolossale aanwinst. Zo'n blije jongen. Toch zou hij zijn rekeningen merkbaar verbeteren. Vrijwel onmiddellijk stapt de jonge aas over naar een andere straaljager, zonder te wachten tot zijn auto is bijgetankt. En Gertrude vliegt al met hem mee. Ook een prachtige blondine in een bikini.
  Friedrich zwaait naar haar en hijst zijn snelle auto. Deze ME-262 is in staat om te accelereren tot 1200 kilometer per uur.
  Gekke snelheid en tegelijkertijd sterke wendbaarheid zijn kenmerkend voor deze machines. Friedrich schiet van een afstand op de Mustangs - slaat acht stukken omver en voegt snelheid toe.
  Gertrude lacht:
  Wel, je bent een ridder! Ik ben voor jou!
  Friedrich lacht, steekt zijn tong uit en brulde:
  - En meneer Superster! En de bergen gehoorzamen mij!
  En schiet nog een keer, haalt een dozijn auto's omver. En ze giechelt weer... Gertrude merkt grinnikend op:
  - Jij, iets waar zelfs Russen bang voor zijn!
  Friedrich knipoogde naar het meisje, hoewel ze hem nauwelijks duidelijk ziet:
  - Ik denk dat de Amerikanen de coolste zijn!
  Gertrude huilt als antwoord:
  - Je bent macho! Jij bent macho!
  De jongen giechelde en tjilpte:
  - Ik ben super macho!
  Gertrude siste met een vleugje zilveren belletjes in haar stem:
  - Held, jij bent de superheld van alle strips en alle tijdperken!
  Friedrich gaf de beurt. Hij schoot ongeveer dertig vliegtuigen neer, waaronder vijf bommenwerpers. Auto's verspreid in de lucht als geschroeide confetti. De jongen grijnsde en zei:
  - Maar de bloem van liefde groeit niet, zonder glorie en succes!
  Gertrude drukte met haar blote voet op de hendel en piepte:
  - Liefde met de oorlogsheren, ik zat in het net! Oorlog stel je voor onzin, wees geen liefde in de wereld!
  Het meisje schoot een vliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht neer door met haar blote vingers op de trekker te drukken en ging verder.
  "Soms een assistent in alles, soms schaadt ze vakkundig ... En we noemen oorlog heilig, en noemen het verachtelijk!"
  Gertrude piepte en schoot een ander vliegtuig neer. En de terminatorjongen is in één keer vijftien!
  Friedrich zong enthousiast:
  We zweren bij de grote Führer
  Eer om te behouden en te vechten tot het einde...
  Omdat zijn kracht is als de zon,
  Omdat het land het zwaard slijpt!
  Het meisje wierp haar blote benen en trok toen haar knieën op tot haar volle borst. Toen zong ze:
  - Ik hou van seks en helden ... De Führer is opgestaan - hij zal iedereen vermoorden!
  Friedrich nagelde opnieuw van een afstand. Hij schoot veertig vliegtuigen neer met een vriendelijk salvo luchtkanonnen.
  De jongen piepte:
  - En ik ben Zeus en Poseidon in één fles!
  Gertrude schoot het vliegtuig neer dat haar genadig door de superace was achtergelaten en zong:
  - En nu kijken Ares en Mars ons verheugd aan ... En ze kunnen naar hun zin zien wat er in het algemeen gebeurt!
  De jonge superman gilde toen hij nog een dozijn Amerikaanse vliegtuigen neerschoot:
  - Ik rij, maar ik rij anders, over stenen, over plassen, over dauw ...
  Gertrude knalde met haar blote, sierlijke voet tegen een Amerikaanse stormtrooper aan en siste:
  - Dit is liefde! Natuurlijk lieverd!
  Het meisje schudde haar hoge, zeer verleidelijke borsten. Niet alles werkte voor de schoonheid, maar het aanvalsvliegtuig vloog in brand en begon uit elkaar te vallen.
  Gertrude piepte liefjes:
  - In mijn pupillen - een nachtmerrie ... Eén sprong - één hit!
  Maar er zijn weer vliegtuigen in de lucht. De blonde, knappe Friedrich stuurt een wachtrij. Klopt een paar dozijn auto's en piept:
  - Mijn rammelende klap! We zullen alle vijanden verpletteren en verscheuren!
  Gertrude schoot de straaljager neer die als troostprijs voor haar was achtergelaten en piepte:
  - De benen werden afgehakt, het lijk werd uiteengereten, de gemene Yankees doodden de soldaat!
  Friedrich grinnikte, herinnerde zich het sterke, sierlijke lichaam van Gertrude, het meisje had geen druppel vet.
  Wat een genot om mee te knuffelen. De jongen gromde:
  - Mijn gevecht, dit is mijn gevecht!
  En dus schakelde de jonge krijger over naar landdoelen. Tanks zijn in beweging. Zelfrijdende hengel. De jongen opent van een afstand het waaiervuur en zingt mee:
  - We zien eruit als valken, zweven als adelaars ... We verdrinken niet in vuur, we verbranden niet in water!
  Hoewel, misschien had de laatste zin juist het tegenovergestelde gezongen moeten worden. Maar zelfs in vuur kun je in principe verdrinken en het water kan verbranden.
  Friedrich herinnerde zich de kalkoen als ontbijt. Deze is gebakken in goudfolie. En de benen lijken op die van vrouwen. Er zijn veel vrouwelijke piloten in de Luftwaffe. Ze zijn beter te overleven dan mannen en schieten goed. En de benen van vrouwen zijn getraind, sterk, vlezig. Ze willen aaien, voelen, knijpen.
  He Friedrich is al kolonel-generaal. Een krijger die een ongelooflijke, fantastische carrière heeft gemaakt. Fenomeen en genetische mutant. Kortom, bovenmenselijk!
  Friedrich zelf was zich bewust van zijn eigen belang. Hij stond op zo'n jonge leeftijd op om voor eens en voor altijd te bewijzen dat er geen macht is die niet onderworpen is aan het Arische genie.
  Nu verbrandde de jongen de hele kolom. En vloog verder. Hij is een echte adelaar.
  Gertrude wreef over haar gladde, roze wang. Ze stelde zich voor dat Friedrich haar borsten kuste. En de scharlaken tepel verhardde onmiddellijk. Eh, dit is de nummer één krijger van het Derde Rijk. Vecht als een heel leger. En verspilt geen enkel luchtprojectiel. Dat ziet er zelfs al bovennatuurlijk uit. Hoewel het er alleen maar uitziet - het is bovennatuurlijk!
  De jongen schoot eerst twee dozijn dekkingsjagers neer en viel toen een andere colonne tanks en gemotoriseerde kanonnen aan. Een van de Amerikaanse tanks zag er niet helemaal standaard uit. Je moet onthouden wat voor auto. Toen kwamen er vrachtwagens met Yankee-soldaten. Nou, ze zullen het krijgen.
  Friedrich zong:
  - Ik zaai de dood... Je kunt er alleen maar met angst naar kijken... En sterven!
  Gertrude trapte met haar blote voet op het pedaal. Ze wilde heel graag op blote voeten op de grasmier rennen. En dan in de armen van de jongens vallen. En om gekust en gestreeld te worden.
  Interessant... Gertrude was een ideologische fascist. Ze begon pas zes maanden geleden met vechten, en daarvoor zat ze bij de nazi-jeugdorganisatie en slaagde ze erin om extra geld te verdienen als opzichter bij een militaire fabriek. Buitenlandse arbeiders moesten in de gaten worden gehouden en tegelijkertijd met een zweep worden aangespoord.
  Het meisje genoot van het slaan. Vooral tienerjongens sloeg ze graag op blote voeten.
  En nu stelde ze zich voor, en hoe leuk en geestig het zou zijn, Friedrichs blote, ronde hakken te bakken. De aasjongen is tenslotte erg knap en zijn benen zijn altijd zo schoon, alleen gebruind als brons. Maar ze worden niet vuil, noch op vuil, noch op gras. Het is interessant om Friedrich te voelen. Zou een superheld het uitschreeuwen van de pijn, of doen alsof dit een kleinigheid is?
  Gertrude martelde de slavenjongens graag. Ze hield er ook van om de gevangenen te bespotten. Op de vliegschool waren de meisjes niet al te kieskeurig over relaties. Maar Gertrude bleek een zeer capabele piloot te zijn. In een half jaar tijd scoorde ze voor zichzelf een rekening voor het ridderkruis van het ijzeren kruis met eikenbladeren, en kreeg het recht om met generaal Friedrich te vliegen.
  De jongen is nog te jong om het bevel te voeren, en dit is zo'n puur formele generaal. Maar aan de andere kant vecht hij als een dozijn divisies van geselecteerde azen.
  Gertrude voelde zich ongemakkelijk tegen de achtergrond van Friedrich. Eh, bak de hakken van deze jongen! En breng de fakkel naar de blote voeten van een knappe jongeman. Om de tang te verwarmen en de vingers te laten barsten, te beginnen met de pink.
  Gertrude amuseerde zich graag door kolen voor de voeten van de slavenjongens te gooien. Het is warm in de werkplaats en de jonge slaven werkten altijd op blote voeten.
  En hoe ze, zichzelf brandend, grappig opsprongen of schreeuwden. Het was zo geweldig. En grappig...
  En met een takje om op de grove zolen van de slavenjongens te slaan. Ze is een geweldige bewaker, wreed, met sadistische neigingen. Ze wilde ook haar schattige idool martelen. Bovendien laat hij niets voor haar over als blonde terminator.
  Gertrude nam het aan en brulde:
  - Ik ben het zo zat om je te slaan, je kunt geen mug in een net vangen!
  Friedrich deed afstand van vrachtwagens. Hij schakelde het vuur over om vliegtuigen te escorteren en R-51-aanvalsvliegtuigen. De laatste auto is behoorlijk formidabel, hij heeft maar liefst acht machinegeweren en raketten. Maar hij is natuurlijk niet te vergelijken met de jet ME-262. Of zelfs XE-162, of zelfs XE-262.
  De jongen vuurde terwijl hij in trance was.
  Hij veegde meer dan tachtig vliegtuigen weg en liet een paar achter voor Gertrude om te scheiden. Het meisje houdt ervan om te vuren met haar verleidelijke, gebruinde en gespierde benen. Ze zijn speciaal voor haar - sierlijke vorm, lichte chocolade.
  Meisjes zijn over het algemeen een passie. Vooral in het leger, waar ze atletische gratie en charme van kracht hebben. Het zijn natuurlijk meisjes, visueel aantrekkelijk om naar te kijken, en je voelt je gewoon gelukzalig als je ze aanraakt met je elastische huid.
  Friedrich verschoof opnieuw zijn vuur naar de versterkte Amerikaanse verdedigingslinies. We moeten snel een einde maken aan de Yankees en eindelijk de USSR onder druk zetten. Het is duidelijk dat de veerkracht van Russen een orde van grootte hoger ligt dan die van Amerikanen. Bovendien hadden in het eenenveertigste jaar de beste tanks advies. Vreemd, maar Rusland onder de controle van de bolsjewieken degradeerde niet en werd niet teruggeworpen in de middeleeuwen.
  Integendeel, de Russen maakten een grote sprong voorwaarts. En als de Duitsers niet zo'n sterke en perfecte organisatie hadden gehad, zou het nauwelijks mogelijk zijn geweest om te slagen.
  Friedrich zelf was inderdaad het product van genetische experimenten van de nazi's. Maar de jongen kent de details niet. Het is alleen duidelijk dat Himmlers afdeling, zelfs voordat de nazi's aan de macht kwamen, geheime experimenten uitvoerde met occulte krachten. En er is iets bereikt, te oordelen naar het fenomeen Friedrich.
  De jongen, die nog een batterij afvuurde, zong:
  - Ik ben niet de duivel, maar voor mij, maar voor mij is het doel heilig geworden! Ik ben een engel, maar Satan opende de weg voor mij - naar aardse glorie!
  Toen keerde zijn vliegtuig om. De luchtgranaten eindigden en de brandstof moest worden bijgevuld. Friedrich was niet bang voor vervolging, aangezien zijn vliegtuig minstens vijfhonderd kilometer per uur superieur was aan Amerikaanse auto's.
  En dat de Yankees in staat zullen zijn om zich tegen hen te verzetten.
  Gertrude schakelde een paar vrachtwagens en een kanon uit, evenals een brandstoftank. De rode vlam brandt prachtig. Het meisje vrolijkte op. Ze stelde zich voor hoe het vuur de ronde, roze hiel van de jongen likte, de geur van verschroeid vlees zich verspreidde.
  Het is verleidelijk. Zelfs de krijger wilde zelf eten. Gertrude piepte:
  - Een, twee - we willen eten! Zet de deuren verder open, anders eten we de kok op! - Een stoere krijger zong enthousiast een kinderliedje. "We zullen een hapje eten als koks, en we zullen drinken als bedienden, we zullen de hele eetkamer vernietigen en de afwas doen!"
  Gertrude hiervan is erg grappig. Hier zijn hun straaljagers geland.
  Friedrich rent van het ene vliegtuig naar het andere. En Gertrude wordt vervangen door Helga.
  Opnieuw vliegt de jongen de strijd in. Waarin verschillen Helga en Gertrude? Beide krijgers zijn natuurlijke blondines. Beide zijn atletisch, sterk en bochtig. Maar Helga's gelaatstrekken lijken zachter en vrouwelijker. Maar dit meisje schiet ook graag met haar voeten.
  Friedrich zong, zich verheven:
  - Mijn meisjes zijn mooi, waarom hou je van nullen? Ik ben behoorlijk productief, en in veel opzichten een almachtige cherubijn!
  schreeuwde Helga terug.
  - Nee, je bent niet nul! Jij bent oneindig!
  De jongen schiet anderhalf dozijn Amerikaanse vliegtuigen neer en gromt:
  Wat een pijn, wat een pijn! Duitsland tegen Amerika vijftien nul!
  Helga liet de Amerikaanse Mustang dichterbij komen, vuurde, sloeg uit en likte haar lippen, zeggende:
  - Twee stukken worst die ik op tafel had staan!
  Friedrich sloeg van grote afstand af, hees elf vliegtuigen en tjilpte:
  - Je vertelde sprookjes, zoals Faust zelf in de hel aan Satan!
  Helga leek beledigd.
  - En je hebt me niets nagelaten! Het meisje gilde ondeugend. - Ik heb het allemaal opgegeten!
  Friedrich antwoordde met een sneer:
  - Dat zijn we allemaal mannen!
  Het meisje zei op jammerende toon:
  Maar je bent nog steeds een jongen!
  De aasjongen grinnikte.
  - Een kolonel-generaal kan geen jongen zijn!
  Helga nam het aan en zong:
  - Oh, wat ben je een man - een generaal en een kolonel!
  Friedrich bleef schieten op luchtdoelen. Ja, zo'n aas zou veel kunnen brengen in de strijd om luchtoverwicht in Engeland. Maar nu is niet het veertigste jaar, maar het vijfenveertigste. En Groot-Brittannië is al op wonderbaarlijke wijze verslagen. Hoe is dit gebeurd?
  Wel, de leeuw kon de Duitse wolf niet weerstaan. Welke krachten zijn in deze wereld ontwaakt? Een beetje meer geluk voor de Japanners en Duitsers veranderde het verloop van de oorlog. En het feit dat de Wehrmacht een zeer sterke organisatie had. En Hitler bleek onverwacht een uitstekende organisator en strateeg te zijn. Wat kan hier tegen zijn?
  Nu, in 1945, is Amerika's hoop zijn economie en zijn vrij grote bevolking.
  Friedrich herinnerde zich ook zijn bokscarrière. Hoe ik van kinds af aan de moeilijke kunst van het overleven heb geleerd. En hij moest opgroeien in de kazerne. Aanvankelijk werd hij onderschat. Maar de jongen werd sterk en vooral een heel slimme bokser. Ja, en studeren was gemakkelijk voor hem - hij greep alles letterlijk in een oogwenk!
  De jongen leerde verschillende talen, waaronder Russisch. En hoewel Friedrich met het Rode Leger vocht en zelfs fenomenale capaciteiten toonde, respecteerde hij de Russen. Ze waren moedig en standvastig, bekwame strijders en verduurden heldhaftig martelingen.
  Friedrich zelf was meer dan eens verbaasd over de moed van Sovjet-soldaten. Maar hij deed zijn plicht te goed. De jongen werd een soort vernietigingsmachine. En voor hem is het als een spannend spel. Alleen begon het hart soms pijn te doen van ondraaglijke pijn. En deze melancholie at letterlijk op bepaalde momenten van de terminator-jongen, maar verdween toen. Friedrich zelf wist soms niet wat hij wilde. Zijn bloed is niet bepaald onberispelijk en hij had Russische genen in zich. Dit bracht de jongen in verwarring. Maar aan de andere kant is hij de beroemde aas van Duitsland, en de winnaar! En het kan heel ver gaan!
  En ging al naar de sterrenhoogten.
  Nu opent Friedrich het vuur weer. Schiet 35 vliegtuigen neer en zegt enthousiast:
  - Ik hou van plonzen in de warme zee, om als jongen op het hek te zitten! Hoewel er geen roebel in mijn zak zit - mijn onschatbare jeugd!
  Helga antwoordde enthousiast:
  - Maar tegelijkertijd is uw ervaring uniek!
  Het meisje maakte het vliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht af dat haar genadig was verstrekt, en tjilpte:
  - Dit is een gevecht ... Binnenkort zullen er honderd en nul zijn!
  Friedrich antwoordde met een stralende glimlach:
  Ja, dit is een echt gevecht. En er zullen binnenkort duizend - nul zijn!
  Helga draaide met haar blote benen. Ze wilde een dolfijn of orka worden. De krijger gromde:
  - Ik ben voor twist en nieuwe kansen! En ik wil een godin worden!
  Friedrich, die vier vliegtuigen van grote afstand had neergeschoten en snelheid had toegevoegd, vroeg:
  - Waarom een godin? Misschien zelfs een koningin?
  Helga grinnikte en antwoordde serieus:
  "De godin kan doen wat ze wil, en er zijn veel beperkingen voor koninginnen. Op blote voeten en in bikini kun je bijvoorbeeld niet in een vliegtuig vliegen!
  Friedrich herinnerde zich:
  De prins wilde ook op blote voeten lopen. Maar de Britse winter is koud. En hoe kreeg hij geen keelpijn!
  Helga antwoordde met een glimlach.
  - Maar koningen worden niet ziek... En je ziet er ook uit als een jongenskoning!
  Friedrich zei enthousiast:
  - Ik ben de koning in de eerste plaats van de lucht, en niet alleen Groot-Brittannië!
  Helga zong:
  - Onze koning is de uitverkorene van de hemel, onze koning is uit de as herrezen! Onze koning is de boodschapper van het lot, onze koning is alleen jij!
  Kortom, de VS had geen kans tegen zulke jongens en meisjes, en hun overgave naderde.
  
  
  
  Voznesensky voorzitter van de USSR
  ANNOTATIE
  Als gevolg van het feit dat Stalin vier jaar eerder stierf, kwam de academicus en genie Voznesensky aan de macht. De USSR haalde de Amerikaanse economie in en werd sterker. Er werd een straling gecreëerd die kernwapens onbruikbaar maakte. En de derde wereldoorlog brak uit, waardoor de hele wereld communistisch werd!
  . HOOFDSTUK 1
  Stalin stierf in maart 1949, voordat hij de leeftijd van zeventig jaar bereikte. En zijn opvolger was Nikolai Voznesensky. Een jonge academicus van vijfenveertig jaar is de meest getalenteerde in de entourage van Stalin. Bovendien liet de leider van alle tijden en volkeren persoonlijk een testament over hem achter en benoemde hem tot zijn opvolger.
  En een nieuw tijdperk brak aan. Nikolai Voznesensky voerde zorgvuldig amnestie uit en verminderde het aantal politieke gevangenen. Maar Nikita Chroesjtsjov vermeed extremen. Nationalisten, spionnen en allerlei soorten politieagenten en echte criminelen kwamen niet vrij. En het twintigste congres met de ineenstorting van de persoonlijkheidscultus vond niet plaats. In feite, waarom het vertrouwen van mensen in de partij en het communisme ondermijnen. En Stalin was te groot om vertrapt te worden. Samen met Stalin kan men het geloof in rode ideeën vertrappen.
  Bovendien, wat men ook mag zeggen, een groot heerser moet wreed zijn! Je herinnert je Genghis Khan, en Tamerlane, en Selim, en vele andere veroveraars en heersers.
  Voznesensky volgde een evenwichtige koers terwijl hij doorging met het opbouwen van de economie en het opbouwen van het communisme.
  Wegens parasitisme en te laat komen op het werk werden ze gevangengezet zoals onder Stalin, en dit stimuleerde een hogere industriële groei. Ook de landbouw, die onder Stalin wat achterbleef, nam toe. Meststoffen, tractoren en diverse apparatuur werden ook geproduceerd. Met vakkundig beheer kunnen zelfs collectieve boerderijen effect sorteren. En dit gaf natuurlijk ruimte voor uitvindingen. Onder Voznesensky werd de wetenschap actiever en genereuzer gefinancierd dan onder Stalin en Chroesjtsjov, jonge wetenschappers werden aangemoedigd.
  Dankzij meer rigiditeit en bekwaam management, evenals de ontwikkeling van de wetenschap, lanceerde de USSR de satelliet twee jaar eerder. En ze vlogen de ruimte in in 1958 op 18 november, Voznesensky's verjaardag. En het werd de dag van de ruimtevaart.
  De USSR ontwikkelde zich in een sneller tempo. Discipline, in tegenstelling tot de tijd van de liberale Chroesjtsjov en de stagnerende Brezjnev, was stalinistisch. Planning is vaardiger, wetenschappelijke ontwikkelingen worden sneller doorgevoerd. Voznesensky zelf is natuurlijk een veel begaafder en efficiënter persoon dan Nikita Chroesjtsjov en Leonid Brezjnev. En zijn team was jonger en efficiënter. En de vlucht naar de maan vond plaats in de USSR in 1967. Bovendien behield het Sovjet-imperium de controle over China. Voznesensky is slim en begrijpt dat niets mensen zo verenigt als een gemeenschappelijke vijand!
  De Koreaanse Oorlog begon op 25 juni 1950. Stalin wilde dit ook. Voznesensky ging ook deze kant op en duwde de VS tegen China. De oorlog sleepte voort. Natuurlijk wilde de briljante Voznesensky geen vrede. Het was gunstig voor hem dat de NAVO en China elkaar aan het uitroeien waren en troepen aan het vermalen waren. In mei 1953 begon een groot offensief van de troepen van het Hemelse Rijk. De gevechten werden hevig. De Chinezen wisten in november, ten koste van enorme verliezen, Seoul toch in te nemen. In de winter waren de gevechten zeer hevig. China gooide steeds meer troepen in de strijd. Gelukkig zijn er veel mensen. Amerika's bondgenoten vochten met tegenzin. Is het de moeite waard om zinken doodskisten te kopen vanwege een soort Korea? En geleidelijk verliet Korea. Maar de Verenigde Staten hielden koppig stand en verhoogden ook hun contingent. Maar kernwapens werden niet gebruikt ... De gevechten duurden tot 1963.
  Toen Kennedy eindelijk besloot een oorlog te beëindigen die Amerika meer slachtoffers had gekost dan de Tweede Wereldoorlog.
  Na meer dan een miljoen doden alleen te hebben verloren, verliet Amerika Korea. China heeft vijf keer zoveel doden verloren. Maar met zijn bevolking is dit niet veel. Meer dan honderdvijftigduizend Amerikaanse bondgenoten stierven ook, de gewonden niet meegerekend. Plus de dode Koreanen.
  Anti-oorlog en pacifistische sentimenten intensiveerden in Amerika. China werd afhankelijker van de USSR.
  Stalin bleef een sekte en lag samen met Lenin in het mausoleum.
  Voor Voznesensky zelf besloten ze een apart mausoleum te bouwen, en mogelijk in Leningrad.
  Bovendien is Kazan na zijn dood naar Stalin vernoemd. Ze besloten Moskou nog niet aan te raken. Misschien hoopte Voznesensky Stalin te overtreffen en zou Moskou naar hem vernoemd worden, Nikolai Voznesensky.
  Bovendien breidde het socialistische kamp zich verder uit.
  Fidel Castro won op Cuba. En al snel trad Cuba toe tot het Warschaupact. Tito maakte geen ruzie met de USSR. Joegoslavië en Albanië traden toe tot het Warschaupact. De socialistische wereld was verenigd en duurzaam. Er was een oorlog in Vietnam, maar die bleek korter te zijn.
  In de Verenigde Staten waren de anti-oorlogsprotesten en de serieuze druk van de mensen te massaal. En de zwarten kwamen opdagen. En het Korea-syndroom ontstond. Amerika heeft er meer in verloren. Bovendien namen Chinese vrijwilligers deel aan de oorlog en versnelden ze de nederlaag van het Amerikaanse leger. De oorlog bleek dus korter, maar de Amerikanen verloren veel meer dan in de echte geschiedenis.
  Tegen het einde van de jaren zestig overtrof de USSR, die zich in een sneller tempo ontwikkelde, de Verenigde Staten in termen van nationaal inkomen.
  Amerika daarentegen verloor meer in Korea en ontwikkelde zich in Vietnam langzamer.
  Voznesensky heeft abortus nooit gelegaliseerd en er waren praktisch geen voorbehoedsmiddelen in de USSR. Daarom waren zowel het geboortecijfer als de bevolkingsgroei hoger dan in de echte geschiedenis. Ook het nationale beleid was strenger. Overal waar ze noodzakelijkerwijs Russisch leerden, was er een russificatie van de buitenwijken. In 1971 werd een nieuwe grondwet aangenomen, die de USSR tot een veel meer unitair land maakte en de uittreding van de republieken uit het rijk verbood. Bovendien werd de functie van voorzitter van de USSR, gekozen door het volk, ingesteld.
  Op 18 november 1971 werden referenda gehouden over een nieuwe grondwet en de verkiezing van de voorzitter van de USSR voor vijf jaar. En dit was de versterking van het autoritarisme in de USSR, zij het puur juridisch. In feite was de secretaris-generaal en voorzitter van de ministerraad al een dictator.
  Voznesensky legaliseerde zowel zijn dictatuur als een autoritaire staatsvorm. En hij voerde ook de functie van vice-voorzitter in, die zorgde voor de officiële opvolger, zodat hij in geval van overmacht een machtsstrijd in zijn omgeving zou vermijden. En dit sprak natuurlijk van grotere wijsheid dan die van Nikita Chroesjtsjov.
  De USSR drong door tot in Afrika en Latijns-Amerika. Hij had zelfs meer successen dan onder Brezjnev. Vooral in Latijns-Amerika. Waar de Cubanen actiever waren. En in Chili werden Sovjet- en Cubaanse troepen geïntroduceerd die Pinochet verpletterden.
  18 november 1973 vierde de zeventigste verjaardag van de voorzitter van de USSR Nikolai Voznesensky. Tegen die tijd was de USSR in economisch opzicht het meest ontwikkelde land ter wereld geworden, en in het leger was het lang het verst gevorderd. En ze begonnen zelfs een superraket te bouwen om naar Mars te vliegen. De bevolking van de USSR was groter dan in de echte geschiedenis en bleef snel toenemen.
  Voznesensky moedigde wetenschap en verschillende soorten onderzoek aan. En op 25 november 1974 werd straling ontdekt die kernwapens op de hele planeet aarde onbruikbaar maakt.
  De USSR verloor ook het vermogen om nucleaire aanvallen uit te voeren, maar aan de andere kant kon het niet bang zijn voor vergelding door de Amerikanen. En de bevolking van de USSR is groter dan die van Amerika en de economie is sterker, en het leger is superieur, zowel in aantal als in kwaliteit. Zodat je veilig kunt vechten.
  En op 9 mei 1975 begon de Derde Wereldoorlog. Warschaupact tegen de NAVO. En de poging van het communisme om wereldheerschappij te vestigen. China werd nog steeds geregeerd door de bejaarde Mao en hij steunde de USSR tegen de VS. En een grote oorlog begon, zonder kernwapens. Tussen de Sovjet- en kapitalistische kampen. En er stroomde bloed uit.
  Sovjet-troepen lanceerden een offensief tegen de NAVO, met enkele strategische voordelen. Ten eerste kwamen de communisten aan de macht in Griekenland en trad het toe tot het Warschaupact. Oostenrijk werd ook een Sovjetland.
  Het offensief ging dus goed. De klap van de tanks van het Rode Leger verplettert de macht.
  De T-80's, de nieuwste gasturbinetanks, bewogen over de BRD en niets hield hen tegen. Een kanon van 125 millimeter doorboorde de Duitse luipaarden op een afstand van vijf kilometer. En de Duitse auto's zelf konden het Sovjetontwerp niet in het voorhoofd doordringen, zelfs niet van dichtbij. Dus de Sovjet-tanks bewogen als een uurwerk.
  Elizabeth, Elena, Catherine reden in een tank. De bemanning is slechts drie. En ze schoten op de vijand.
  De meisjes drukten met hun blote tenen op de joystickknoppen. En ze sloegen goed. En verpletterde veel Duitse en Amerikaanse tanks. Zo'n kracht is niet te stoppen. Warriors, moet ik zeggen, zijn erg strijdlustig.
  Ze sloegen op "Leopard" en zongen:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme!
  En de krijgers namen en toonden hun tong!
  Elena schoot met haar blote tenen en piepte:
  - Voor de grootsheid van de planeet in het rood!
  Ekaterina sloeg met haar blote tenen en gilde:
  - Voor groot Rusland!
  Elizabeth merkte met energie op, ook met haar blote voeten:
  - Voor de overwinning op de vijand!
  Daarna zongen de meisjes, die NAVO-troepen verpletterden, een heel romantisch gedicht, onderweg componerend;
  De NAVO woedt in woede,
  de vijand van het regiment heeft naar voren geworpen ...
  Maar de beulen-tegenstanders,
  Russen zullen vijandigheid ontmoeten!
  
  Steek in de huid van een varken,
  De vijand zal tot stof worden verpletterd...
  De Russen vechten woedend
  Sterke soldatenvuist!
  
  Meisjes duisternis van de Komsomol,
  IJverig aanvallend...
  De blik van de krijgers is scherp,
  Dus ken de NAVO kaput!
  
  De sterkste ter wereld
  De meiden rennen op blote voeten...
  Week alle vijanden in het toilet,
  De OMON zal zich niet kunnen inhouden!
  
  Oorlog is een verschrikkelijk woord
  Dat ringen staal...
  We worden allemaal adelaars genoemd,
  En het Russische geloof is een schild!
  
  Er zijn geen mooie Russen meer in de ruimte,
  Mooie gespierde meiden...
  Ze zijn gevaarlijker in het universum
  De jongensdroom zal uitkomen!
  We kunnen het heelal baren,
  Moskou is de derde is Rome,
  En het werk van liefde is schepping,
  Laten we er een ongelooflijk feest van maken!
  
  Alles komt goed in Rusland,
  Wat het grote Eden werd...
  En de meisjes vroegen God
  Geen problemen meer!
  
  We hebben zeer krachtige tanks,
  Genoeg brandstof voor de hele tank...
  Word strak, rukken,
  Van de hiel van het meisje tot het nikkel!
  
  Schelpen vliegen en raketten
  En we hebben coole bommen ...
  Strijdersbenen worden gezongen,
  Ze zal hard in het oog slaan!
  
  Als de ster van het communisme
  Boven ons fonkelt een quasar...
  We zullen de hordes fascisme vernietigen,
  We hebben een Russisch Godsgeschenk!
  
  Alle mensen zullen als broeders voor ons worden,
  Wij hebben ook rood bloed...
  En vervloek de kwaadaardige fascisten,
  En Lada liefde voor de jongens!
  
  Iedereen in ons land is een reus,
  Alle mensen zijn als vingers gelijk...
  Samen met Svarog zijn we één,
  Laat onze vaders trots op ons zijn!
  
  Mijn Rusland is een strijdend land,
  Daarin vond de kosmos zijn dochter ...
  Het meisje loopt op blote voeten
  Laten we de fascisten wegjagen!
  
  Er zal geen Rusland zijn onder de NAVO,
  Het communisme zal erin heersen...
  We moeten vechten voor ons land
  Dus alleen naar voren, niet naar beneden!
  
  Wij bouwen huizen en wegen
  We hebben de wereld door de eeuwen heen geschapen...
  Meisjes mooie benen
  De droom van elke jongen!
  
  We zullen de wereld de beste maken
  En de rijkste overal...
  En er zullen Turkmenen en Chukchis zijn,
  Wonen in het mooiste land!
  
  Dan zullen we het beest verslaan, weet je?
  En we zullen van de wereld een wonderbaarlijk paradijs maken...
  De tekening staat prachtig op het bureau,
  Voor deze strijd en durf!
  De meisjes vochten en zongen met volle stemmen. Amerikaanse en Duitse tanks uitgeschakeld. Hier braken ze ook door de Challenger, spleet zijn zijde van een lange afstand.
  De USSR is een sterk land. Maar ook wreed. Elena stond bijvoorbeeld onder arrest. Ze werd geboeid en naar het centrum voor voorlopige hechtenis van de MGB gebracht.
  Daar werd ze naar een speciale doos gebracht en bevolen zich uit te kleden. Elena trok langzaam haar kleren uit. Een vrouw in een witte jas verscheen en trok dunne medische handschoenen over haar handen.
  Glimlachend naar Elena knikte ze.
  - Ik moet je aanraken!
  En ze begon haar vanaf het haar te onderzoeken. Toen keek ze in haar oren, neusgaten, klom in haar mond. Maar het meest vernederende is wanneer een vinger in een rubberen handschoen diep in de baarmoeder duikt. Elena voelde een onverbiddelijke drang om te plassen. Toen begon haar matrone in een witte jas haar vinger in haar baarmoeder te draaien. En het was zo fijn... Het meisje kreunde wellustig. De matrone bleef draaien in de vagina. Tot Elena kwam, zelfs een beetje slap.
  Toen staken ze een vinger in een handschoen en pikten haar ook in haar kont.
  Toen werd ze gefotografeerd, vingerafdrukken van haar handen en voeten. En ze namen me mee naar de gevangenisdouche.
  Nadat ze Elena hadden gewassen, gaven ze haar een mantel. En hij ging naar het stapelbed. Er zaten meer dan dertig vrouwen in de cel. Elena raakte echter snel gewend aan de benauwdheid en sliep goed. En andere gevangenen waren bang voor haar fysiek sterk en het bezitten van vechtsporten.
  Ze bracht drie maanden door in een centrum voor voorlopige hechtenis en werd vrijgelaten. Toch zijn de tijden niet stalinistisch.
  En de marteling was mild, ze werd vaak uitgekleed en gefouilleerd. De matrone Masha deed haar best. Ze bracht haar Elena constant tot een orgasme, stak haar vingers in de boezem van Venus en draaide daar vakkundig heen. En dat was zo fijn!
  En tegelijkertijd is het pijnlijk gênant. Elena herinnerde zich dit met een huivering, en het werd nat tussen haar benen.
  En nu, met blote vingers, drukt hij op de joystickknoppen en botst hij tegen een andere auto.
  De Sovjet-troepen rukken redelijk succesvol en bijna volgens plan op. Meisjes vechten in de lucht Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova.
  Ze vechten tegen Yankee-vliegtuigen. En ze schieten vliegtuigen neer.
  Tegelijkertijd worden ook raketten gebruikt die van grote afstand raken. Beide meisjes zijn mooi en zien er zo jong uit. Maar tegelijkertijd vochten ze ook tijdens de Grote Patriottische Oorlog, en Anastasia Vedmakova slaagde erin de Spanjaarden in te checken.
  Dit zijn de meiden hier met kolossale reikwijdte en coole sprongen!
  Anastasia drukte met haar blote tenen de trekker over. Ze raakte een Amerikaanse auto en piepte:
  - Ik ben een terminator!
  Akulina sloeg ook met haar blote hiel en gilde:
  - Ik ben een ruimtemonster.
  De oorlog is niet meer zo interessant als tijdens de Tweede Wereldoorlog. Raketten werken op grote afstand en zijn zelf gericht op het doel. En dit is niet waar je vaardigheid kunt tonen en vaardigheid kunt tonen.
  En het was toen ze zo agressief vochten met de Duitsers.
  Toen was het moeilijker.
  Ervaren, maar eeuwig jonge Akulina begon gevleugelde aforismen te uiten, krabbelend als uit een machinegeweer, en zelf schiet ze Amerikanen en anderen neer met een kanon;
  Politicus, dit is een wolf die hazenkiezers aantrekt, niet met een schaapsvel, maar met een groene snavel!
  Politicus, dit is een wolf in gewoonte, die echter van groen houdt!
  De politicus-vos vangt kiezers als hazen op de beloften van "kool"!
  Een politicus die zichzelf te veel kruist, zal, nadat hij aan de macht is gekomen, een kruis voor kiezers worden!
  De politicus belooft bergen nepgoud, maar hij laat de echte in het ravijn tussen de rotsen vallen!
  Grote eiken vallen luid, kiezers van politici verpletteren boomstronken als ze vallen!
  God heeft elke dag een nieuwe dag, maar politici hebben eeuwige vrijdag en maandag om op te starten!
  De politicus wil het goede, alleen in zijn eigen zak!
  Een clown doet zich voor als een dwaas om je aan het lachen te maken, een politicus is slim om je te laten brullen van ergernis!
  Narren vertellen koningen de waarheid, politici liegen tegen zichzelf!
  Er zijn alleen dieren in de politiek: ratten, wolven, vossen, jakhalzen, maar je kunt alleen een leeuw worden door een man te zijn!
  Een politicus is als een griezel - hij wil bloed drinken, en voor een cent koopt hij liefdespersen!
  Zelfs een dwaas kan in God geloven, alleen een genie is in staat om het vertrouwen in een persoon niet te verliezen!
  Talent, dit is een diamant, moet geslepen worden door ijver en geslepen worden door opleiding!
  De begrafenisondernemer gaat niet failliet terwijl de man zichzelf in de kist rijdt!
  Wodka is een gif dat de staat vergiftigt, gecontroleerd door politici met dronken hersens!
  Er is geen groter ongeluk voor een persoon dan de politiek, alleen verdriet weet niet wie met een persoon speelt!
  Honing van de lippen van politici is bedwelmend, alleen een pijnlijke kater en gaat nooit weg!
  Goud is een zacht metaal, maar het doorbreekt de bescherming van elke dikte, behalve als het geweten een kristal is!
  Een politicus komt altijd uit de mond met verbale diarree, maar de kiezer houdt het soms voor de geur van rozen!
  Een politicus, dit is zo'n vos dat hij vaker een kraai verleidt, niet door op te scheppen over zijn verdiensten, maar door te vloeken op andermans tekortkomingen!
  Als je de kaas van de kraai wilt wegnemen, neuk de nachtegaal dan goed!
  De politicus heeft bodemloze zakken, hoewel hij een stevige bodem heeft in moraliteit!
  Politici met vlammen op hun lippen laten ofwel een verschroeide woestijn of een verrot moeras achter!
  Een vurige luidspreker laat alleen as achter!
  Als het hoofd van gietijzer is, dan is het het meest kwetsbare deel van het lichaam!
  Als je volbloed bent als een hond, betekent dit niet dat je geen arrogante hond van je draagt!
  Om een ruiter te worden - ploeg als een paard!
  De start is altijd moeilijk in sport en politiek, maar de finish is te gemakkelijk om bergafwaarts te vliegen!
  Remmen is slecht, niet remmen is erger dan ooit!
  Politicus, dit is zo'n vos dat hij met zijn staart kronkelt om vooruit te komen, en sluw is om zijn portemonnee te pakken!
  Voor de tong van een politicus die in een portemonnee kruipt, blijven munten goed plakken!
  Er is veel bitterheid in wodka, en in de toespraken van de politiek is er zoetheid, maar het drijft de laatste eerder in de kist!
  Een politicus is natuurlijk een prostituee, maar ze werkt uitsluitend met haar tong!
  Die voor God de Schepper verschenen - natuurlijk politici, zij gaven aanleiding tot duisternis en chaos!
  Wat is het verschil tussen een politicus en een soldaat? Een soldaat vecht met een bajonet, een vuist, een politicus spuugt alleen zijn tong uit!
  Als een politicus een populist is, zal hij de kiezer naar beneden halen!
  Een politicus die de cent van het electoraat bezet, geen centrum, maar een speler wiens politiek er zijdelings uit zal komen!
  Het leger is kracht, als zijn vaderland geen machteloosheid heeft voortgebracht!
  Het leger staat machteloos als de generaals hun hersens in de rug hebben en de kwartiermakers met hun handen in de stront!
  Een vrouw weigert seks voor geld vanwege walging, en een politicus legt zich zonder schaamte neer voor manna!
  Een vrouw wil seks van een knappe man, en een politicus krijgt voldoening van een klootzak!
  Een politicus wordt voor veel geld verkocht, maar hij is zelf geen cent waard, en hij is niet gek!
  Als het een politicus aan intelligentie ontbreekt, compenseert hij dit met een overmaat aan gemeenheid!
  De politicus blafte graag, maar hondachtige loyaliteit houdt alleen het gouden kalf in stand!
  Waarom belooft de politicus bergen goud? Om de hitte van munten met de verkeerde handen in je zak te harken!
  Waarom is een politicus beter dan een prostituee? Degenen die met aids besmetten, alleen figuurlijk, maar dodelijker!
  Mooie blote vrouwenbenen, alleen schoenen aantrekken door politici op walgelijke manieren!
  Waarom is een vos gevaarlijker dan een leeuw? Omdat de tong dodelijker is dan hoektanden!
  Een dwaas zal niet verslapen, in tegenstelling tot een dronkaard, zal een politicus niet stoppen met liegen, in tegenstelling tot een verliezer!
  Een prostituee gebruikt geurige parfum om klanten aan te trekken, een politicus stinkt naar verbale diarree - om kiezers aan te trekken!
  Waarom zijn politici als dikke katten? Omdat hun muizenval een lange tong is en een greep op de kaken van bedrog!
  In welk opzicht is een vrouw superieur aan de politiek? Hij trekt een man aan met een aangename geur, en een politicus kan de stank met geen enkele eau de cologne verbergen!
  De beul is de eerlijkste persoon, de klant zal nooit klagen dat hij een bestelling te laat plaatst!
  De dood is ook een avontuur, met een onbekend vervolg, alleen een mens zou dergelijk vermaak liever vermijden!
  Deze beul is de arbeider wiens cliënt niet aandringt!
  De dokter is soms ook een beul, alleen de cliënt ligt vrijwillig onder hem!
  Een jonge man zonder baard kan ook een geit zijn!
  Politicus, dit is een rat die met zijn tong bijt!
  Er is geen God in het hart, maar de priester is in de lever!
  Nooit weet wanneer de wereld zal eindigen, maar de nachtmerrie van het leven lijkt eindeloos!
  Een ongenode gast is erger dan een coronavirus!
  Het meest dodelijke virus is dat politici de infectie van woordenstroom verspreiden!
  God schiep licht, duisternis verscheen toen mensen verblind werden door politici!
  Wanneer verscheen de eerste politicus? Toen Eva Adam bedroog en wetenschappers ontdekten dat de mens uit een aap evolueerde!
  Of iemand van een aap afstamt, is een betwistbaar punt, maar het lijdt geen twijfel dat mensen onwaardige afgoden imiteren!
  Oorlog is een voorhamer die de spiegel van menselijke illusies breekt!
  Een politicus belooft vrede, maar zelf kan hij alleen bevriend zijn met zijn eigen portemonnee!
  Een politicus, het is een duivel, maar hij verbergt zijn staart niet zo slim!
  De politicus is als een engel des lichts in toespraken, en Satan is in realisatie!
  Als je je plotseling zoet voelt door de toespraken van een politicus, controleer dan of je intelligentie op de grond is gevallen!
  In welk opzicht is een politicus min of meer eerlijk in woorden: anderen zijn niet beter!
  Politicus, houdt ervan om het zilver van toespraken uit te storten, maar om de een of andere reden levert alleen op tijd zwijgen goud op!
  Zelfs een diamant is niet zo moeilijk om niet verdoofd te raken door de koppige wens van een politicus om te beloven!
  Hier hebben de krijgers hun gevechtsuitrusting al veranderd en zijn ze teruggekeerd naar de basis. Ja, het offensief van het USSR-leger is zeer krachtig.
  Vecht en andere krijgers. Mirabela verslaat bijvoorbeeld landdoelen met grote efficiëntie.
  Haar straalvliegtuig viel verschillende doelen aan, meestal op het land.
  Het meisje drukte met haar blote tenen op de knopen en zong van verrukking;
  We zullen de hele wereld van geweld vernietigen,
  Tot op de bodem en dan...
  We zullen een nieuwe, nieuwe wereld bouwen -
  Wie niemand was, zal alles worden!
  Sovjet-troepen naderden Bonn al. De generaals van het Rode Leger waren zeer tevreden. Ze wonnen vol vertrouwen. Maar in een gevecht kunnen verschillende uitkomsten gebeuren. Het Rode Leger nam het aantal tanks en houwitsers en andere soorten wapens in beslag. De gevechten toonden aan dat de Amerikaanse M-60-tanks geen rivalen waren voor de Sovjet T-72 en T-80. Maar zelfs de eerdere T-64's zijn nog sterker dan de Amerikaanse.
  Dus het front van de Sovjet-troepen verpletterde specifiek de vijand. Maarschalks van de USSR tekenden diagrammen van offensieve operaties. En geavanceerde tanks kwamen de Rijn binnen. En rolde er met rupsen overheen. En het was een indrukwekkend gezicht.
  Daarna plonsde een heel bataljon meisjes, hun beha's afgeworpen, in de rivier. En het was zo mooi.
  Sovjettroepen trokken België binnen... Het was nog mei 1975, het was warm en de lucht was gevuld met lente.
  De lokale bevolking voor de krijgers viel op hun knieën en kuste hun blote, gebeitelde voeten.
  De krijgers wonnen...
  Alenka was bijvoorbeeld met haar team de eerste die Brussel tegenkwam. Anyuta gooide een granaat met haar blote tenen en kirde:
  - Voor rood communisme!
  Alla, die met twee machinegeweren tegelijk krabbelde, merkte op:
  - En groen communisme is niet slecht!
  Maria gooide een granaat met haar blote tenen, scheurde een NAVO-soldaat uit elkaar en piepte:
  - En de helderste kleur is de kleur van de overwinning!
  Marusya vuurde een bazooka af, sloeg een vijandelijke tank kapot en tjilp:
  - We zullen winnen!
  En ze schudde haar ontblote scharlaken tepels van haar borsten. Hier is het meisje...
  Ook BMP's vechten hier met geweren en machinegeweren. En ze dorsen ook actief het NAVO-leger.
  Het meisje is, zoals altijd, vol agressie en opwinding. En hun ogen fonkelen. Het zijn zulke geweldige krijgers.
  Olympias, schietend vanuit een infanteriegevechtsvoertuig, zingt:
  De grootsheid van Rusland kan niet worden begrepen
  Ze is zo krachtig en heilig...
  Het leger van het vaderland is onoverwinnelijk,
  Voor de glorie van de onbuigzame soldaat!
  En het meisje zal nemen en schieten vanaf een raketwerper. En hij zal veel vijanden neerleggen.
  Ja, de meiden zijn hier groovy...
  En nu zijn ze Brussel gepasseerd en trekken de Sovjettanks Parijs al binnen. En dat doen ze met veel kracht.
  Meisjes Margarita en Oksana zetten de rode vlag op de Eiffeltoren. En het beweegt met de wind mee.
  De meisjes kijken naar beneden en zien heel Parijs onder zich. Schitterende en zeer mooie stad. En het vuur gloeit in het donker.
  Margarita zong:
  Meester en Margarita,
  Je weet dat er oorlog is...
  Meester en Margarita,
  Wat is de held Satan?
  Oksana verklaarde vol vertrouwen:
  - Boelgakov liet niet die Sovjet-persoon zien waar we trots op mogen zijn!
  Margarita was het hiermee eens:
  - Naar papieren gooien, dat is lelijk!
  Oksana wuifde met haar hand naar de piloten en merkte op:
  - Maar vrouwen die droomden van modieuze jurken zijn te begrijpen!
  Margarita lachte en kirde:
  - Je kunt niet leven zonder vrouwen, nee,
  In hen de zon van mei, zoals de dichter zei!
  Oksana logisch uitgegeven:
  Het maakt niet uit hoeveel woorden je geeft
  Word weer verliefd op ons...
  Dus elke keer, minstens een uur lang!
  
  Het Rode Leger zegevierde. Massa's mensen begroetten de Sovjet-troepen als bevrijders. En zo'n groot aantal verzamelde zich onder rode vlaggen.
  En de muziek speelde, het orkest klonk...
  Alenka, rennend langs de rotsachtige weg van Parijs, piepte:
  Ik droom dezelfde droom
  Ik ben weer in Parijs, ik ben weer verliefd.
  De zon van achter de daken ontmoette ons in Parijs.
  Plots kijk ik - je staat in het café.
  Ik heb als kind Frans gestudeerd
  En ik besloot hoe ik een gesprek zou beginnen.
  Beleefd "Bonjup", zal ik je zeggen ...
  Alla onderbrak Alenka:
  - Dit lied zou door een man gezongen moeten worden! Zijn wij lesbiennes?
  Alenka stemde met een glimlach in:
  - Ja, het is beter om voor een jonge kerel te zingen! Vysotsky-type!
  En de meisjes lachten.
  Na de verovering van Parijs trokken Sovjet-troepen verder naar de Porte de Calais om van daaruit Groot-Brittannië aan te vallen. En dit is hun actieve stap voor het Rode Leger.
  De Sovjet-marine rukte ook op en drong aan. Vooral de onderzeeërs waren talrijk en geniepig.
  Gekerfd uit Sovjet-infanterievoertuigen ...
  Natasha, bijvoorbeeld, ging Rome binnen. Het was zo mooi in Rome. Deze stad werd niet zonder reden eeuwig genoemd. En er staan zoveel mooie dingen in, waaronder het Colosseum. En verschillende soorten standbeelden voor keizers en Caesars ...
  Natasha sloeg met haar blote voet op de stenen en piepte:
  - Glorie aan het rijk van de USSR!
  Toen sprong het meisje op en draaide zich in de lucht. En haar blote hakken flitsten zo.
  Zoya wees er agressief op:
  - Ja, de USSR is erg beroemd!
  Augustinus merkte lachend op:
  - En er zal een tijdperk van communisme in de tuin zijn!
  Toen knipoogde het meisje naar haar partners. En ze werd duidelijk vrolijker. En ze was klaar om te dansen.
  Svetlana flitste met haar blote, roze hakken en merkte op:
  - Communisme is mooi! Maar niet in de tuin, maar in het hoofd!
  En de meisjes barstten in lachen uit en lieten hun tanden zien.
  Rome onderwierp zich aan het Sovjet-rijk, net als Italië. En tegelijkertijd begon de landing in Groot-Brittannië. En het Rode Leger viel ook de Verenigde Staten aan, via Alaska. En dit is ook zo'n gewaagde inzending.
  De meisjes Alice en Angelica braken door Alaska en handelden uiterst efficiënt. Als het woord extreem geschikt is voor efficiëntie.
  Alice schoot op de vijand en ontblootte haar tanden en zei:
  - Ik geloof in het communisme!
  Angelica gromde boos, een granaat gooiend met haar blote tenen:
  - Het maakt niet uit wat je gelooft - kennis is macht!
  Met alle beschikbare middelen sloegen de meisjes de aanval van de vijand af. Alice speelde ooit schaak met Botvinnik en maakte ruzie met de eerste Sovjet-wereldkampioen:
  - Klopt het dat in een slechte stelling alle zetten slecht zijn?
  Mikhail Moiseevich antwoordde met een glimlach:
  - Een goede schaker leidt niet tot een slechte situatie!
  Alice schudde sceptisch haar hoofd.
  Maar zelfs jij hebt verloren!
  Botvinnik knikte, maar merkte op:
  - Verloren, maar weer opgestaan!
  In deze wereld waren er echter enkele nuances. Mikhail Moiseevich Botvinnik, werd het recht op wraak niet ontnomen en versloeg ook Petrosyan in de terugwedstrijd. Daarna speelde hij nog een wedstrijd met hem. En verloor van Spassky. Daarna besloot Botvinnik uiteindelijk wraak te nemen. Hoewel ik nog een paar jaar in gratis toernooien heb gespeeld. Spassky werd verslagen door Bobby Fischer. Toen nam Fischer nog overtuigender wraak. En dat terwijl hij nog steeds wereldkampioen schaken is. Karpov speelde niet met hem. En Fischer is klaar om te vechten.
  Alice kan echter heel goed schaken. En Botvinnik werd geconfronteerd met zijn kracht. Ze zette zijn wereldkampioen behoorlijk onder druk.
  Nu vuurt Alice haar sluipschuttersgeweer af en zingt:
  - Glorie aan de Komsomol, de stropdas om je nek is tot bloei gekomen!
  Angelica gromde:
  - Op de een of andere manier krijg je Alice!
  Het meisje snoof als antwoord. En gaf nog een draai van het machinegeweer.
  De meisjes sloegen de aanval van de vijand af en begonnen verder te gaan. Angelica speelde graag Go. En win daar series met verschillende partners.
  Maar nu was het een felle brand. En ze schoot en sloeg de Yankee-soldaten neer.
  En terwijl het meisje zong:
  Ik ben een Russische ridder op de knieën van de wilden,
  Vijanden van Rusland Ik zal van de aardbodem wegvagen!
  En hoe hij naar zijn partner knipoogt. En met blote tenen zal hij weer een granaat gooien.
  De positie van het Rode Leger in Alaska breidde zich snel uit. En de Sovjet-troepen bewogen zich als kwikdruppels op het oppervlak. Met name lichte cavalerietanks gingen de strijd aan.
  En de veldslagen werden bijgewoond door auto's voor één persoon, waar het meisje lag, en een heel laag silhouet - compact. En de Amerikaanse stellingen kregen zulke auto's. En nu rijdt Margarita in zo'n auto en vuurt op de Amerikanen, en zingt voor zichzelf.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Ik heb de kat vermoord!
  En van een geweer met een korte loop als een plof. Vechtende meisjes, aan wie de gevangenen hun blote, ronde hakken kussen.
  Deze krijgers geven niemand genade. Hier is het meisje Domino, ook op een mobiele tank, en eenzitter vliegt en verplettert haar tegenstanders.
  En waar kunnen Amerikanen concurreren met zulke mensen?
  Domino krabbelt met machinegeweren, spuugt dodelijke aanvallen uit en piept:
  - Voor Rusland, ons land van het communisme!
  Domino is een coole meid en de mannen voor haar vallen op hun knieën...
  Het is al juni en de gevechten zijn aan de rand van Londen. De Britten hadden niet verwacht dat hun hoofdstad zo snel zou worden aangevallen. En in Europa hebben Sovjettroepen de Pyreneeën overwonnen, al in Spanje. En ze komen naar Madrid.
  Elizabeth op de T-80 tank. De meiden hebben vele glorieuze overwinningen behaald en gaan nu de hoofdstad van Spanje binnen. Franco leeft nog en is al in angst gevlucht. En de mensen verwelkomen het Rode Leger als bevrijders.
  De dictatuur is gevallen en bloemen worden onder de rupsen van de Sovjettank gegooid.
  Elisabeth zei:
  - We hebben de nazi's omvergeworpen!
  Elena schoot met behulp van haar blote tenen in de benen, brak de Amerikaanse tankette en gromde:
  - Ik deed wat ik moest doen, veertig jaar geleden!
  Catherine siste agressief:
  - Ja, ze hebben het fascisme in Spanje niet verpletterd, en hij kwam naar ons land!
  Elizabeth antwoordde met een glimlach:
  - Nou, niets! Maar nu zullen we alle onvoltooide nazi's in de kiem smoren! Er zal een wereldwijde broederschap van het communisme zijn! En mensen zullen elkaar nooit meer vermoorden!
  De meisjes fluiten in koor:
  - Mensen zullen elkaar nooit vermoorden! Glorie aan Rusland!
  Madrid viel. Sovjettanks kwamen ook Lissabon binnen. De dictator Salazar, die al lang op de troon zat, werd ook omvergeworpen, bekend om zijn sympathie voor Hitler, en verklaarde bijna de oorlog aan de USSR.
  De meisjes Alenka en haar team dwongen de gevangenen om hun blote voeten te kussen ... Waarna de colonne Sovjettanks verder trok.
  Gibraltar is het laatste NAVO-bolwerk in Europa. Ze onderwierp zich in haar tijd niet aan Napoleon of Hitler. Maar nu bestormt het Rode Leger het.
  Elizabeth vuurt vanuit een tank op Britse batterijen.
  Het meisje lacht veel en schiet nauwkeurig. Raakt het doel en piept:
  - Er zijn geen belemmeringen voor het communisme!
  Elena vuurde ook treffend, met haar blote tenen en gromde:
  - Meisje, pak de machine zo snel mogelijk!
  Ekaterina versloeg ook de vijand. Ze sloeg hem precies en gilde, haar tanden ontblotend:
  - En een underbarrel granaatwerper zal van pas komen!
  Laten we zeggen dat de meisjes op een strijdlustige manier op de posities van Groot-Brittannië schieten.
  Elizave voelde zich, zelfs tijdens het fotograferen, geïnspireerd en componeerde enkele tientallen aforismen;
  De leeuw is de koning van de dieren, maar meestal heersen vossen over de dieren!
  De wolf trekt schaapskleren aan, de politicus trekt schoenen aan met witte handschoenen!
  Politiek is een vuile zaak en witte handschoenen daarin passen net zo goed als witte jassen in een mijn!
  De koning is niet degene die brult als een leeuw, maar degene die sluw is als een vos!
  De dictator leert de democratie graag als een kraai aan een nachtegaal te zingen!
  Mensen, dit is geen vee, en de heerser is geen pan!
  De mens is de zoon van God, omdat ze hem met volle teugen kruisigen!
  Een politicus is soms een wolf in schaapskleren, maar vaker een ram in leeuwenkleding!
  De politicus heeft de grootste kunst, het is duur om te verkopen, dat is geen cent waard!
  Politicus, dit is de dictator van flessen - zijn toespraak veroorzaakt een kater!
  Er zijn geen fatsoenlijke mensen in de politiek die zo zeldzaam zijn als vegetariërs onder de wolven!
  Orde wordt in stilte gebracht, een puinhoop leidt tot woordenstroom!
  De politicus is een dwerg met een lange tong en gigantische ambities!
  Er zijn geen droge stenen in de rivier, geen politici met schone handen!
  God zal de mensheid niet laten omkomen als ze niet afdaalt tot het niveau van helse dieren!
  Het is beter een baardeloze jongeman te zijn dan een geit die zijn jeugd heeft veranderd!
  De politicus ademt een stank, door de zoete geur van honingzoete toespraken!
  Een politicus heeft maar één doel - macht, en alle methoden om dit te bereiken zijn pure vuiligheid!
  Politicus, het is niet altijd een sterke hand, maar altijd een lange tong!
  De lange tong van een politicus verkort het leven van de kiezer!
  Onder een dictatuur is het als in een bus - de ene helft zit, de andere helft trilt, en de tiran-controleur is zelf een laffe haas!
  Een politicus is een wiskundige die met niemand wil delen, maar graag meeneemt!
  Er zijn geen broers in de politiek, maar vol jongens, geen tovenaars, maar vol nachtfeeën!
  De politicus wil de kiezer laten zien dat hij een tovenaar is, maar in werkelijkheid is hij gewoon een nachtfee!
  Een politicus zonder ballen van staal loopt het risico zijn broek aan te trekken!
  Politicus, dit is een clown, maar in plaats van te lachen, laat hij je overgeven!
  Een politicus is een clown, maar geen tapijt, maar een tapijt!
  De politicus is een nar, maar zijn klokken luiden met het brons van ijdel gepraat!
  Politiek, het is allemaal vuil als je naar de top klimt!
  Politicus, steelt zoveel mogelijk lawaai, maar steelt niet alleen geld!
  De politicus verzamelt de stemmen van kiezers om zijn mond te houden!
  Politicus, dit is God alleen andersom, de Almachtige schept orde in chaos, en de politicus verandert orde in chaos!
  De politicus is een laffe haas in hart en nieren, en houdt ook van groen!
  Wodka is wat een uur plezier geeft, een politicus laat je een eeuw lang tranen van teleurstelling vergieten!
  In één glas wodka zal de geest niet verdrinken, maar zelfs een druppel van de zoete toespraak van een politicus is genoeg om het land te verdrinken!
  Een wolf is een verpleegster in het bos, een politicus met een wolvengreep verlamt zowel mens als dier!
  De dictator is een vos, maar veel vraatzuchtiger, en in staat om alle mensen op te slokken met een boa constrictor!
  Politiek is spraak, zoals een voorhamer het denken ontmoedigt, hoewel het geen gewicht heeft!
  Een politicus is een koevoet die hersens slaat, alleen zachter dan was als het om principes gaat!
  Politiek is zo'n gebied waarin iedereen wordt bedrogen, en iedereen het bij het verkeerde eind heeft, maar de winnaar is degene die de aannemelijkheid verdraait!
  Een vrouw op blote voeten loopt niet het risico een verkoudheid van mannelijke onverschilligheid op te lopen!
  Mannen hebben geen fantasie van vrouwen voor outfits, vrouwen hebben geen mannelijk realisme voor schoenen!
  Een vrouw houdt ervan als een man gehoorzaam is en onverschillig staat tegenover alcohol, maar een man die haar kan onderwerpen, bedwelmt!
  De meisjes, kortom, zijn allround vakvrouwen en namen Gibraltar in. Londen viel ook. Sovjetschepen zijn al in Ierland geland. En ja, Alaska werd veroverd en het Rode Leger viel Canada binnen.
  De meisjes zijn woest en springen ...
  Alice merkte lachend op:
  Wij zijn stoere krijgers!
  En met haar blote tenen gooide ze een granaat.
  Angelique merkte op:
  - Steilheid is niet altijd een teken van intelligentie!
  En met haar blote hiel bezweek ze aan een magnetische mijn. En legde veel vechters neer.
  Meisjes rennen door Canada en zingen;
  Komsomol-meisjes zijn de coolste van allemaal,
  Ze vechten tegen het fascisme als adelaars...
  Moge ons moederland een succes zijn,
  Krijgers als met de hitte van een vogel!
  
  Ze branden met grenzeloze schoonheid,
  Daarin verwarmt de hele planeet de vlam helderder ...
  Moge het resultaat grenzeloos zijn
  Het moederland zal zelfs bergen malen!
  
  Tot eer van ons Vaderland, heilige,
  We zullen vechten met de fanatici ...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw,
  Ze draagt granaten in een strakke knapzak!
  
  Zal een geschenk in een zeer krachtige tank gooien,
  Vernietig het voor glorie...
  Het meisje schiet een machinegeweer,
  Maar er is een ridder van een dappere staat!
  
  Alles kan een meisje zijn, geloof je
  Hij kan zelfs vechten in de ruimte...
  En de ketenen van het fascisme zullen een beest zijn,
  Hitler is tenslotte maar een schaduw van een ellendige clown!
  
  We zullen bereiken, er zal een paradijs zijn in het universum,
  En het meisje zal de bergen verzetten met haar hiel ...
  Daarom vecht en durf je
  Tot eer van ons moederland Rusland!
  
  De Führer wacht op een lus voor zichzelf,
  En hij heeft een machinegeweer met een granaat bij zich...
  Je maalt niet dwaas,
  We zullen de Wehrmacht begraven met een schop!
  
  En het zal in het universum zijn, dus Eden,
  Groot als de ruimte en zeer bloeiend...
  Je gaf je over aan de Duitsers, gewoon stomme Sam,
  En Jezus leeft altijd in de ziel!
  
  Komsomol-lid zijn is erg goed,
  Gedragen onder een mooie rode vlag...
  Ook al is het soms moeilijk voor mij
  Maar de heldendaden van schoonheid zijn niet tevergeefs!
  
  Op blote voeten liep ik de kou in,
  Sneeuwbanken kietelen de blote hiel...
  Het meisjesachtige enthousiasme is echt toegenomen,
  We zullen een nieuwe wereld van communisme bouwen!
  
  Het moederland is tenslotte onze eigen moeder,
  We hebben te maken met een levendig communisme...
  Vertrouw ons om het vaderland niet te vertrappen,
  Laten we een einde maken aan het verachtelijke monsterfascisme!
  
  Ik ben altijd een mooi meisje
  Hoewel ik gewend ben om op blote voeten in een sneeuwjacht te lopen...
  Grote droom komt uit
  Wat heb ik gouden vlechten!
  
  Het fascisme brak door tot in Moskou,
  Het is bijna alsof ze op het Kremlin schieten...
  En wij meisjes zijn blootsvoets in de sneeuw ...
  Januari staat, maar het lijkt ons in mei!
  
  We zullen doen, voor het moederland, alles weten
  Er is geen land in het universum dat ons dierbaarder is...
  Laat er een zeer opzichtig leven zijn,
  U hoeft niet alleen op het bed te rusten!
  
  Laten we een stralend communisme bouwen,
  Waar is een paleis met een vertakte tuin voor iedereen ...
  En het fascisme zal vergaan in de onderwereld,
  Het is noodzakelijk om hard te vechten voor Moeder Rusland!
  
  Dus het zal goed zijn in het universum,
  Als we snel de vijanden doden...
  Maar nu is de strijd erg hard,
  De meiden lopen op blote voeten!
  
  Wij zijn meisjes, vechters-helden,
  Laten we het wilde fascisme in de hel gooien...
  En je ziet er op blote voeten schoonheid uit
  Zodat de banier van het communisme het kan!
  De liedjes zijn misschien niet helemaal voor het seizoen, maar uit het hart en met heel mijn hart ....
  In juli 1972 viel het Rode Leger de continentale Verenigde Staten binnen. En ze won met overtuigingskracht, ondanks uitgebreide communicatie. En de successen van het Rode Leger waren kolossaal.
  En superioriteit in wapens ook.
  Vooral als tanks, en ook in de luchtvaart. En ze versloegen de Amerikanen.
  Nu vecht Elizabeth op het grondgebied van de Verenigde Staten zelf. Vecht en wint, en vergeet niet te zingen:
  - Een twee drie! Breek de fascisten!
  Elena vuurt met haar blote tenen en piept:
  We zullen Amerika veroveren!
  Ekaterina drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop en zei:
  - De coolste overwinning zal van ons zijn!
  Tegelijkertijd herinneren sommige goed gerichte meisjes en aforismen zich:
  Een politicus die een taart in de lucht belooft, laat het eigendom van de natie naar de wind gaan!
  Een prostituee krijgt geld met haar tong, een politicus krijgt stemmen, maar die laatste is veel corrupter!
  De politicus is een eikel die de kiezers in pakezels wil veranderen!
  De politicus heeft één dievenpak - afpersing van stemmen!
  Een politicus is een geit die wordt gemolken met verbale diarree!
  Een prostituee is veel eerlijker dan politiek, seks in ruil voor geld, beter dan pornografie voor een stem!
  De politicus wordt als laatste hoer gegeven, maar besmet alle klanten tegelijk!
  Een condoom beschermt een prostituee tegen infectie, alleen oordopjes helpen tegen politieke infectie!
  De politicus is snel op de tong, traag in de vervulling van het beloofde, maar slechts een cheeta in rechtvaardiging!
  Een politicus is een meester in leugens, een grootmeester in bedrog, een voorvechter van ontduiking, maar hij kent de elementaire fatsoensregels niet!
  Een politicus meet niet zeven keer, maar snijdt drie vellen af!
  Een politicus is een luis die op een stierenkiezer zit, maar ondanks zijn kleine formaat is hij erg belastend!
  Wat een vrouw wil, wil God, en wat een politicus wil, wil zelfs Satan niet!
  Een politicus is een bokser met corrupte scheidsrechters en illegale stoten!
  Een politicus is een kunstenaar die heldere tekeningen verkiest boven donkere kleuren!
  Er is niets glibberiger dan het pad van een politicus naar de top, alleen naar beneden duwt hij de kiezers!
  Geloof niet dat de politicus je vriend en reddingslijn is, hij is je vijand en sleept je het ravijn in!
  Het geweten is een duur goed, maar het wordt niet per gewicht verkocht en het wordt niet samen gekocht!
  Elke politicus heeft skeletten in zijn kast, maar kiezers krijgen te horen dat het vlees in de koelkast is!
  Deze politicus is een kat die een muizenval klaar heeft staan voor de kiezers, alleen het lokaas is geen kaas, maar een verbaal toilet!
  De kiezer drinkt wodka en de politicus scheurt zijn keel!
  Beter de hele nacht drinken dan met dronken ogen op een politicus stemmen!
  De politicus zingt, alsof hij van hem is, maar volgens de aantekeningen van iemand anders!
  Er zijn geen valse noten in de liefde, en politiek is een complete leugen!
  Een politicus die een toespraak met een streep verspreidt, zal de kiezer een geblokte hemel bezorgen!
  Vaak komt in de politiek eerst - het laatste beest!
  Hoewel hij een politicus en een olifant in een porseleinkast is, kruipt hij door elke spleet!
  Een vrouw op blote voeten verleidt mannen, trekt schoenen aan voor de rijken en propt haar blote hiel onder de hiel!
  Naakte vrouwelijke borsten laten een man zonder broek achter!
  Een prostituee kleedt zich uit voor een klant, een politicus trekt een schapenvacht aan voor de kiezers!
  Als je wordt geschoeid door onthoofde politici, dan ben jij de laatste hoed!
  Als je geen koning in je hoofd hebt, dan ben je een hoed en in nood!
  De kroon is niet voor degene die de hoed heeft!
  De duurste toespraak is gouden stilte!
  Een diamanten man met een sterke wil en stalen zenuwen!
  Bescheidenheid siert een persoon, maar een politicus houdt ervan zichzelf te verheffen tot het punt van lelijkheid!
  Bijna geen eerlijke politici, maar vol teleurgestelde zeurpieten!
  Genoeg gepraat, tijd om te beginnen!
  In de verbale diarree van politici verdrinken daden, maar komen lege woorden naar voren!
  Politiek en de zee zijn kniediep, maar hij zit tot over zijn oren onder de verbale diarree!
  Van de honing uit de mond van politici, kun je voor altijd in slaap vallen!
  De meiden hebben zich goed gecomponeerd en hebben uitstekend gevochten. Philadelphia viel en de Amerikanen stroomden binnen.
  Sovjet- en Chinese troepen rukten op in zegevierende marsen door de Verenigde Staten.
  In Amerika was er paniek en geroezemoes, en het leek erop dat er geen kans op redding was.
  Het Rode Leger nam stad na stad in. En eind augustus al benaderd naar New York en Washington.
  Een heel bataljon meisjes begon de Amerikaanse hoofdstad te bestormen.
  Ze vochten in een menigte, op blote voeten en in bikini's. En ze gooiden granaten met hun blote tenen.
  En haastte zich door Washington. En ze schoten tegenstanders met machinegeweren en gooiden granaten.
  En ze brulden:
  - Lenin is bij ons in oktober,
  Met een enorme deuce in de agenda!
  En zoals de tongen laten zien. En geven om vijanden neer te schieten. En hoe Sovjettanks dorsen.
  En raak houwitsers en raketwerpers.
  Dat is hoe "Smerch" spartelt en alles tegelijk opblaast. En hele buurten exploderen en storten in.
  En het bleek een wrede enscenering van verpletterende slagen te zijn. En de raketten ontploffen...
  Het Witte Huis wordt vernietigd en het Amerikaanse congres vluchtte. Zo is de oorlog verlopen. En de meisjes brullen en schieten.
  Daarna zetten ze de gevangenen op hun knieën en laten ze hun blote voeten kussen. En ze doen het bevend van angst.
  Maria, die op de hiel werd gekust door een zwarte soldaat, kirde:
  - Glorie aan de CPSU!
  En klikte met zijn blote tenen op de neus.
  Augustinus brulde:
  - Voor rood communisme!
  En de krijgers vulden de soldaten en sprongen er letterlijk op. En dit was de agressieve druk van de Sovjetmerries.
  
  Maar ook hiertoe bleef de zaak niet beperkt... De meisjes staken de mannen ook een beetje in vuur en vlam.
  Maar kortom, Washington viel. En New York ook... De Amerikanen trokken zich terug, of beter gezegd vluchtten naar het zuiden.
  Maar ze werden achtervolgd door het Rode Leger. En reed en reed de hele weg naar Mexico.
  Op 3 september 1975 capituleerden de Verenigde Staten. De oorlog is bijna voorbij. Maar het was ook nodig om Latijns-Amerika in te nemen met pro-Amerikaanse dictaturen. Ze zijn geen rivalen in kracht, en de mensen in deze landen zijn voor de USSR en de communisten.
  Maar je moet doorgaan en doorgaan. En afstanden overbruggen.
  De oorlog was nog steeds aan de gang en de meisjes waren aan het vechten.
  Om de tijd te verkorten, vloog Natasha met haar team in een vliegtuig.
  De meisjes speelden een speciaal soort schaak voor vier en bespraken de machtsverhoudingen.
  Zoya zei met een glimlach:
  - Nu hebben we allround communisme!
  Augustinus merkte op:
  - Er zal een broederschap zijn van communistische staten en volkeren. En dan zullen er geen oorlogen meer zijn, geen problemen meer. We zullen niet alleen naar Mars vliegen, maar ook naar de sterren. En daar zal de ouderdom worden verslagen, en zullen we allemaal naakt, gezond en gelukkig worden!
  Svetlana lachte en antwoordde:
  - Voor altijd jong! Voor altijd op blote voeten!
  Natasha lachte en merkte op:
  - Het is geweldig!
  De gevechten in Latijns-Amerika waren fragmentarisch. De volkeren stonden aan de kant van het Rode Leger, de soldaten en officieren wilden niet echt sterven voor hun onwettige dictators. Maar individuele fanatici vochten, maar ze werden gemakkelijk onderdrukt. En de troepen rukten op, verpletterden en versloegen de vijanden.
  De USSR won met groot gemak ...
  Maar de oorlog is nog niet voorbij. Hoewel Santiago in november Pinochet innam en omver wierp. En heel Latijns-Amerika was onder controle.
  Maar we moeten nog steeds zwarten in Zuid-Afrika bevrijden en de controle over het Midden-Oosten en islamitische landen overnemen.
  De USSR vestigde de wereldhegemonie. En hij wilde alles onder controle hebben. Het jaar 1976 is aangebroken ... Sovjet- en Chinese troepen, evenals bondgenoten, bezetten het hele Midden-Oosten, en Pakistan en Iran in anderhalve maand. Indianen namen ook deel aan de gevechten om Pakistan. Verder, een maand later, namen ze de controle over Noord-Afrika. Het verzet was zwak, hoewel Sovjet- en Chinese troepen veel doden. Andere landen in Afrika boden geen weerstand. En ze werden vrij gemakkelijk en bijna vrijwillig veroverd.
  Zuid-Afrika bood ook slechts twee weken weerstand. Zwart steunde natuurlijk de USSR en China. En de overwinning was compleet. En er was een vlucht naar Mars, en alles was heel delicaat. Het Rode Leger bezette ook Australië en Nieuw-Zeeland.
  Daarna werd besloten om één imperium te nemen en te creëren. Mao Zedong was net overleden. En in China kwamen volledig pro-Sovjet-troepen aan de macht.
  En op 18 november 1976 werd er een wereldreferendum gehouden over de oprichting van de USSR op de hele planeet Aarde. Zo eindigde de bijeenkomst van het Sovjet-rijk. De USSR werd één land in de hele wereld.
  En Nikolai Voznesensky is de voorzitter van de hele planeet Aarde. Kort daarna vond de verkiezing van de voorzitter voor vijf jaar plaats. Er werd een sterke wereldmacht gevestigd. En mensen vlogen naar de planeten van het zonnestelsel.
  Helaas, Nikolai Voznesensky is niet onsterfelijk. En ze slaagden er niet in om onsterfelijkheid te ontdekken. En hij stierf in 1980, toen de ruimteschepen Mercurius al hadden bereikt.
  Maar hij had een vice-voorzitter, een vrouw, Margarita Korshunova, die na Voznesensky begon te regeren.
  En het leven stroomde goed en vrolijk.
  Mensen beheersten de planeten van het zonnestelsel. Ze begonnen steden te bouwen op de maan, Mars, Venus en Mercurius.
  En in 2020 begon de eerste bemande vlucht buiten het zonnestelsel naar de planeten die rond de ster Sirius draaiden. En het was erg interessant en op zijn eigen manier mooi.
  Op planeet Aarde waren materiële problemen al opgelost en was er geen armoede. Er is een kankervaccin ontwikkeld en veel ziekten zijn uitgeroeid. Experimenten met verjonging begonnen. Er werd veel meer gedaan.
  Iedereen had al auto's in zijn persoonlijk bezit. Veel goederen werden gratis, vooral voedsel. Anderen waren erg goedkoop. Bovendien daalden de prijzen voortdurend en stegen de lonen.
  Er was geen werkloosheid. Het is waar dat de snelle ontwikkeling van de wetenschap tot een tekort aan banen heeft geleid. Maar dit werd opgelost door de lengte van de werkdag te verkorten. Eerst werd een vijfdaagse werkweek ingevoerd. Dan vier dagen. En toen werd de werkdag zes uur. En dan teruggebracht tot vier.
  Dat wil zeggen, werken werd in 2020 vier uur per dag en drie vrije dagen per week! En dat is geweldig. En veel producten zijn gratis en overvloedig. Er was echte anticonceptie om overbevolking te voorkomen, maar zo matig. Drie kinderen kunnen zonder problemen worden gehouden.
  De betrekkingen tussen rassen en nationaliteiten waren, althans uiterlijk, behoorlijk welvarend en vriendelijk. Mensen leefden als een enkele familie van volkeren. Het Sovjet-volk begon te domineren en alles lijkt in orde te zijn.
  De religie was communisme, materialisme en atheïsme. Het belangrijkste is vertrouwen in de menselijke geest. Natuurlijk moeten mensen mensen zijn.
  Nou, hoop op onsterfelijkheid door de kracht van de communistische wetenschap. Ze zeggen dat de tijd zal komen en dat de wetenschap zo almachtig zal worden dat ze zelfs de doden zal doen herrijzen.
  En Stalin, en Lenin, en Voznesensky!
  En geloof dat de wetenschap alle mensen op aarde zal doen herrijzen. Sommige voor het eeuwige leven, andere voor heropvoeding.
  En dit is beter dan het bijbelse verhaal van het paradijs. En mensen geloofden in communisme en onsterfelijkheid. En dat er binnenkort geluk in het universum zal zijn.
  En religies verdwenen geleidelijk en verloren aan relevantie. En de islam was niet meer zo actief. En ook moskeeën en kerken werden gesloten, evenals tempels. En mensen geloofden in de goden, zoals in sprookjesfiguren.
  Criminaliteit is bijna verdwenen, het leven was erg goed, bovendien zijn er veel videocamera's en detectie is bijna onmiddellijk. En het leven werd leuk.
  Er was ook vrijheid in erotiek, en zelfs een mode voor naakte lichamen. Er was ook een cultus van een gezond lichaam en lichamelijke opvoeding.
  Mensen waren op weg naar absoluut geluk en overwinning op de dood! Individuele organen zijn al gekloond en de kreupelen en invaliden zijn verdwenen.
  En de mensheid was, dankzij het feit dat Stalin vier jaar eerder stierf, optimistisch over de toekomst!
  
  
  PUTIN'S GELUK MET HITLER
  Hitler kreeg het geluk van de Russische president Poetin met behulp van een magisch ritueel. En het veranderde de loop van de geschiedenis drastisch. Aanvankelijk werd de luchtslag om Groot-Brittannië gewonnen. Toegegeven, Hitler durfde niet te landen, maar in de lucht won de Luftwaffe de overhand. Franco stemde onder deze voorwaarden in met de aanval op Gibraltar. De Duitsers veroverden dit fort in twee dagen. En ze stuurden troepen naar Afrika.
  De oorlog met de USSR werd uitgesteld. Maar het kwam alleen de nazi's ten goede, dus het zwarte continent werd veroverd.
  Dankzij de numerieke superioriteit van de nazi's en een betere organisatie konden ze Afrika, het Midden-Oosten en India binnen een jaar veroveren.
  En in november 1942 landden de nazi's plotseling en veroverden Groot-Brittannië in elf dagen.
  Daarna begonnen de voorbereidingen voor een oorlog tegen de USSR. De Duitsers zetten nieuwe tanks in: "Panthers", "Tigers", "Lions", klaar voor de strijd. En op 22 juni 1943 begon de invasie.
  Natuurlijk slaagde de USSR erin zich in twee jaar goed voor te bereiden op deze tijd. Het aantal tanks groeide tot achtendertigduizend honderdtwintig divisies, het aantal vliegtuigen bereikte vijftigduizend. Ook het aantal geweren en andere soorten wapens nam toe. Maar de Wehrmacht voegde veel toe. Het aantal tanks in het Derde Rijk groeide in twee jaar van zesduizend naar twintigduizend. En hun kwaliteit is aanzienlijk verbeterd.
  Ook de luchtvaart in het Derde Rijk nam toe. De nieuwe ME-309 was een zeer krachtig wapen en deed zijn intrede in de serie. De Focke-Wulf en Yu-288 en Yu-188 waren sterker. En het was serieus. De Fritz had ook gaswerpers en nog veel meer. Inclusief het krachtigere MP-44 aanvalsgeweer.
  Het belangrijkste was dat de Duitsers een groot aantal infanterie hadden. Ze konden koloniale troepen en soldaten uit Europa gebruiken.
  Maar er waren ook andere nuances. Het Rode Leger was niet klaar voor verdediging. Ja, ze hebben haar niet geleerd zichzelf te verdedigen. En hoewel ze erin slaagden de vestingwerken op de Molotovlinie te voltooien, waren ze te dicht bij de grens en niet diep genoeg.
  Bovendien konden de Duitsers aanvallen vanuit Turkije en Iran en India. Bovendien heeft Japan troepen ingezet voor het offensief.
  Ja, ze drukten hard.
  En in drie maanden werd de USSR verslagen en viel Moskou. Twee maanden later was Rusland volledig bezet.
  Waarna Hitler besloot Amerika aan te vallen. En hier werden de Duitsers geholpen door geluk.
  De Amerikaanse tanks waren zwak, het vliegtuig bleef achter. En de Duitsers hadden succesvolle straalvliegtuigen en vliegende schotels leken volledig onkwetsbaar voor handvuurwapens, en onderzeeërs waren geen waterstofperoxide. En tanks van de serie E. Ze verpletterden de VS weliswaar met moeite, maar meer vanwege de afstand op 30 januari 1946. Alleen de overblijfselen van het Amerikaanse leger capituleerden.
  En op 20 april 1951 viel Hitler, uit angst dat de samoerai een atoombom maakten, ook Japan aan ... De oorlog duurde maar één kant op. De nazi's hadden meer geavanceerde piramidale tanks, krachtige vliegende schotels met lasers en ultrasone wapens. Meer geavanceerde raketsystemen met meerdere lanceringen en nog veel meer.
  Dat wil zeggen, Japan duurde niet langer dan zes maanden. En de oorlog eindigde met een nieuwe overwinning voor de Wehrmacht.
  Het geluk van Poetin hielp Hitler het laatste substantiële rijk op aarde te veroveren.
  En op 20 april 1959 werd een wereldreferendum gehouden, waarin de keizerlijke regeringsvorm van een wereldmacht werd ingesteld, geleid door Adolf Hitler.
  Al in 1949 vlogen de Duitsers naar de maan. En op 20 april 1957 vond een vlucht naar Mars plaats.
  De nazi's beheersten het zonnestelsel. En over de hele wereld was er nu een ijzeren, Duitse orde. Op zeventigjarige leeftijd werd Adolf Hitler wereldkeizer, dankzij het geluk van Vladimir Poetin. Dit is een fenomenale prestatie.
  Dan blijft het om andere werelden te verkennen, en de mensheid is verenigd. Maar natuurlijk veel bouwplaatsen, van verschillende soorten over de hele wereld. Inclusief een ondergrondse tunnel van Chukotka naar Alaska. Maar op 1 mei 1959 stortte Adolf Hitler zijn vliegtuig neer. En de fantastische heerschappij van de omroeper eindigde. Blijkbaar was Poetin, met zijn fenomenale geluk, niet voorbestemd om meer dan zeventig jaar te leven.
  Maar Hitler had al een erfgenaam. Van de kinderen verkregen door kunstmatige inseminatie. Dus de dynastie van Adolf ging door. En de mensheid ging door met bouwen op verschillende niveaus.
  Zelfs in Afrika werden wegen en spoorwegen en auto's gebouwd, evenals vele steden. En de zwarten werkten hier en zorgden voor de economie van het zwarte continent.
  De mensheid is geëvolueerd en verrezen. Het communisme werd opgebouwd en de levens van mensen werden steeds beter.
  Na Hitler werd de keizer geregeerd door zijn zoon Wolf de Eerste. Hij was jong, maar wijs, en tilde de mensheid naar grote hoogten. Een van de ideeën was om het aantal vrouwen te vergroten en te experimenteren met genen. In het bijzonder werd besloten om het aantal vrouwen te vergroten, zodat ze vijf keer meer waren dan mannen.
  Tegelijkertijd, in 1961, vlogen de astronauten van het rijk naar Venus en een jaar later naar Mercurius. Een paar jaar later bezochten we de satellieten van Jupiter. Andere planeten bezocht. Totdat in 1980 de verste planeet van het zonnestelsel, Pluto, werd bezocht. En het was geweldig.
  En in het jaar 2000 begon de eerste expeditie zonder sterren. De misdaad verdween bijna op de planeet Aarde, en ziekten en epidemieën waren voorbij, mensen vergaten honger en grondstoffentekorten. Het leven werd beter en beter.
  En er werd een waar paradijs gebouwd. En mensen vochten niet met elkaar. De wetenschap heeft zich snel ontwikkeld. En geluk brengen aan mensen. Ook de technologie is geëvolueerd. Het meesterwerk hiervan is natuurlijk de diskette. Ze waren al in staat om tussen planeten te vliegen. En de Fritz waren niet te stoppen.
  In Rusland nam de guerrillaoorlog snel af. Mensen besloten dat er geen kans was om de nazi's van zich af te werpen en dat ze moesten leven. En het leven werd beter en beter. Het rijk marcheerde naar het communisme. Maar na het jaar 2000 werden veel goederen helemaal gratis. Er waren geen daklozen, iedereen had een baan. En er werden hele mooie huizen gebouwd. En iedereen had auto's, en iedereen had gratis internet, en nog veel meer.
  Het leven ging omhoog. Het was goed voor de mensen. En iedereen raakte er geleidelijk aan gewend om één imperium te zijn. En er was assimilatie.
  Russen en andere Slaven kregen gelijke rechten als de Duitsers. Ja, en andere naties leefden goed onder de controle van de nazi's.
  Wie niet vocht, niet partijdig was, leefde met waardigheid. De Duitsers voerden niet voor niets strafmaatregelen uit.
  En echt, zodra we van de partizanen af waren, stopten de repressies meteen.
  Er werd een flexibel bezettingsbeleid opgebouwd. Er was zelfbestuur en de inzet van plaatselijk personeel. En in 2020 kregen alle mensen op planeet Aarde het staatsburgerschap en werd eindelijk wettelijke gelijkheid vastgesteld.
  Tegen die tijd had de wetenschap zich zo ontwikkeld dat de ouderdom werd verslagen en iedereen eeuwig jong en mooi werd.
  En op andere planeten van het zonnestelsel verschenen nederzettingen van het Derde Rijk. En zo werd het groot in de wereld.
  Jongens en meisjes in deze wereld begonnen zich over de melkweg te verspreiden. Virtual reality is al verschenen in de Hypernet-matrix, en veel van alles mooi en jong en mooi. Alles kon worden gereproduceerd.
  Het rijk van het Derde Rijk werd een rijk met grote kansen en veroverde het universum.
  En de vrouw erin werd vijf keer meer dan mannen. En het zijn allemaal mooie, jonge meisjes, en de mannen zijn jonge mannen die hun baard niet hoeven te scheren. In feite is de baard slechts een primitief, dierlijk atavisme.
  En nu razen en branden virtual reality zulke interessante games.
  Een van die almachtige Scheppers van de Universums, Friedrich Sfero, heeft zojuist het coolste "entertainment" geregeld.
  Namelijk een ruimtegevecht. Aan de ene kant zijn troepen, die het trotse Duitsland vertegenwoordigen, aan de andere kant het sterrenleger van een vriendin, dezelfde almachtige schepper van de universums van Harlequinade - Verschrikkelijk Duitsland. Dus, aangezien almachtige mensen vechten, zal het leuk cool zijn, tot op het punt van onmogelijkheid.
  De bankschroef van het leger van Verschrikkelijk Duitsland werd onverbiddelijk samengedrukt. Hyperplasmatische knuffels probeerden de machtige vijand uit Trots Duitsland steviger te knijpen. Miljoenen en miljoenen ruimteschepen vonden hier hun ondergang. Vaak heroïsch, soms belachelijk. Ze stierven, met een glimlach op hun lippen, in de hoop met de tijd te herrijzen. Hoewel het er erg griezelig uitzag... De gestroomlijnde druppelvorm van de kolos brandt met een speciale vlam die door de velden van ruimte en vacuüm kauwt. De vlammen razen door de gangen en ventilatieschachten van het ruimtevaartuig. Miljoenen levende soldaten, zowel mensen als vertegenwoordigers van andere rassen met miljarden robots aan boord, proberen te ontsnappen aan de allesverslindende hitte. Bijna alle vechtende mensen zijn de mooiste meisjes, beschilderd met uitgebreide, avant-gardistische kapsels, alsof ze niet verzameld waren voor een felle strijd, maar voor een keizerlijk bal - een maskerade. Een van de meisjes vatte vlam in haar haar in de vorm van een windmolen met wieken in de vorm van pauwenvleugels, en ze schreeuwde hartverscheurend. De pijn is onvoorstelbaar verschrikkelijk en de hoofdhuid breekt letterlijk. De wieken van de windmolen komen los en draaien dan in een negen-orde wervelwind van kinespatiale kromming.
  Maar de orks en elven brullen vooral dreigend, voor hen is het echt nachtmerrieachtiger om niet te bedenken, de vlam neemt een of andere vorm aan. Of dit is een grijnzende fysionomie van een zondige geest die door een necrofiele tovenaar uit de laagste diepten van de onderwereld wordt geroepen, of een licht dat rond de hutten danst en de lopen van geweren draait in de vorm van een verschrikkelijk, extreem woedend roofdier. En het kan enger zijn dan het surrealistische in het tekenen van een destructieve en brandende substantie.
  En dit alles op de schaal van een ruimteschip dat qua grootte niet inferieur is aan Mercurius... Volgens de maatstaven van de schepper van het universum zijn er echter niet zo veel. Dezelfde schepper van zo'n volledig materiële realiteit, besloot zich volledig los te maken.
  Sfero Friedrich Katastrofov ervoer opwinding en tegelijkertijd tevredenheid: één nul in zijn voordeel. De jonge schepper-terminator maakte een U-bocht, verwijderde zich van de straal magoplasma en, op het geluid van het geknetter van gravionucleaire stralen, het vacuüm deinend, duwde hij het in de achterkant van een andere magolet. Het is niet gemakkelijk om binnen te komen, de oorlogsmachines galopperen als de hoeven van galopperende paarden, en zelfs aangedreven door de shaitan die alle macht van de onderwereld heeft verzameld. En geen wetten van fysica en kosmologie die achterlijke mensen uit het verleden kennen. Het begrip traagheid is alleen op verzoek van de maker.
  Nu (bestaande uit het Hyper-princeps-mago-plasma van zo'n onbegrijpelijk type materie voor menselijke waarneming, dan kun je elke vorm en wijziging van het bestaande aannemen, de grootte veranderen van de kern van een foton, wanneer je vrijelijk de hele universum in biljoenen parsecs in diameter in je handpalm!) Sfero koos ervoor om het lichaam te incarneren van een biologisch gemodificeerde jongen, die werd opgeleid in het machtige en technisch geavanceerde rijk van Trots Rusland, zelfs toen hij als embryo rijpte in de baarmoeder van een incubator-computer.
  Vanaf het moment van conceptie werd getraind in een droom, onderbroken door pijnlijke impulsen, van een bijzondere, kosmische oorlog. En nog steeds waren er missers, omdat het traject van de Moguls, verstoken van traagheid, volledig onvoorspelbaar was. Maar daar is Sfero niet ingewikkeld in. Hij beperkte opzettelijk om zijn capaciteiten interessanter te maken. Per slot van rekening, Trots Duitsland, verspreid over miljarden sterrenstelsels en biljard bewoonde werelden, is deze schepping natuurlijk een virtuele matrix. En het spel van ruimteoorlog moet zich aan de regels houden. Zodat er helemaal geen chaos is. Schepper jongen. schoot er nog drie neer en miste twee keer. De magische impulsen van wapensystemen, fantastisch van ontwerp, sneden het vacuüm en lieten het zelfs los, plakjes honingkaas, al op een ander niveau van het universum. Hier dook Sfero opnieuw in het gat in de ruimte en kwam in de aanvalsmodus. Tegelijkertijd koos de Creator-Boy het moment zodat de cybernetische bewakingssystemen het niet konden repareren, waardoor een compleet overzicht werd gegeven van de ruimte rond de magolets van verschillende aanpassingen.
  - Magomatrix absorbeert door kinezfoton! - Filosofisch, een andere jager neerhalen en de verpletterende tentakels van het princeps-plasma ontwijken, zei de Schepper-jongen.
  Het leger van Julius Caesar, aan wie Sfero Frederick het algemene bevel toevertrouwde, bleef aandringen, gebruikmakend van numerieke superioriteit en liet geen mislukte pogingen achter om het vanaf de flanken te omsingelen. Hannibal, de handlanger van Harlequinade, bespoot steeds meer troepen en probeerde enkele parsecs (een parsec is de afstand die een lichtstraal in tweeënhalf jaar aflegt) onder zijn bevel een enorme armada uit te rekken. De dichtheid van de vorming van troepen nam af en de rol van individuele vaardigheden nam toe. Hier bleken beide partijen waardig te zijn en demonstreerden aerobatics en de kunst van het manoeuvreren. Maar de verliezen waren enorm, meer dan een miljoen ruimteschepen brandden af in de hebzuchtige fakkel van vernietiging.
  Sfero veranderde plotseling de plaats van het gevecht en bevond zich naast het meest magnifieke meisje. De Creator-boy en Valentina sloegen elkaars handen, de andere jongens en de veel meer talrijke meisjes wisselden knipogen uit. Ze brachten batterijen en openden een orkaan hyperplasmatische tornado op boten, eenzitter maglets, jagers, brigantijnen, torpedojagers, torpedojagers en andere kleine schepen. Sphero's ogen flitsten triomfantelijk.
  Het algemene opleidingsniveau van de strijders die waren opgeleid voor de oorlog, zelfs wanneer ze als foetussen in een soort voedingsbodem zwommen, was zeer hoog. Maar ze vielen niet altijd uit vele scheuren en vacuüminstortingen. Als reactie vuurde de vijand ook zijn meedogenloze vuur af en bezat zelfs een persoonlijke matrix. Een stroom hyperplasma brandde door de verzwakte matrixverdediging en een half-ruimteveld doorboorde het pantser. Hier is het, de magische ruimte kon het niet uitstaan, gebarsten, een veelkleurige stroom ultravuur viel op het vuurpaar. Sphero brandde onmiddellijk af (het is gewoon een super geweldig gevoel als het vlees wordt vernietigd!), de partner van het meisje verdampte arm naar de schouder, been naar de knie, torso naar de ribben. Schoonheid schreeuwde en deinsde terug. Valentina besteld.
  - Schakel cyberregeneratie in.
  Het lichaam van het meisje (evenals van andere mensen) is al lang geen eiwit meer. Dit is een speciaal vlees met hyperplasmatische insluitsels, terwijl de mensen zelf zich voeden met superenergie. Dus het vlees begon na verwonding langzaam te groeien. Relatief langzaam is het proces zelf zichtbaar voor het blote oog, de snelheid van weefselgroei is 0,9 centimeter per seconde. Maar de hevigste strijd is zeer vluchtig, het pantser werd op nog meer plaatsen verbrand. Twee geweren verdampten, zes soldaten stierven, een jonge man werd tot de helft verbrand, het meisje verloor tijdelijk haar hoofdhuid en vingers. Sphero keerde lachend terug en zei: hoeveel heb je bereikt door de drager van de schepper van het universum te verslaan? Op wonderbaarlijke wijze wist de ontploffing van granaten te voorkomen. Maar de schade is enorm, de luchtsifons, flitsend in het vacuüm. De jongens reageren echter adequaat. Sfero voerde zelf een filigraan uit de hand geschoten schot uit en schakelde een drievoudig aanvalsvliegtuig uit. Valentina, haar tong langer, likte de man op de lippen.
  - Megaquasar!
  - Laten we een plasma-uitbarsting hypervernietigen (supervernietigend)! - blafte de jonge Schepper van universa.
  Twee magolets werden neergeschoten door andere kanonnen, drie vuurtorens werden neergeschoten op de torpedojager. Maar op dat moment richtte een raketkruiser zijn kanonnen op hen. De schepper van de jongen voelde, niet zonder genoegen, met scherpe sensaties de adem van de dood in zijn gezicht. Een kwaadaardige gigantische oude vrouw met een zeis dreigde, en Kapitein Sfero gaf het bevel.
  - Flexibele retraite! Beweeg als een slang, door een egel!
  De batterij snelde terug, maar een beetje te laat. Het vacuüm leek pijn te doen van de pijn, een hyperplasmatische wervelwind raasde voorbij. Een verschrikkelijke klap van gravioplasma hakte de batterij vast. Meteen bleken vijf kanonnen en twaalf mensen van het team volledig verdampt. Sfero en de andere meisjes werden weggeslingerd door een zwaartekrachtsgolf. De Creator Boy vloog over en sloeg zijn hoofd op de buikspieren van de atletische maar uiterst sierlijke Valentina. En dit is moeilijk als het vlees waarin je moest rammen geen eiwit is:
  - Wow, jij pulsar-collapse hole! mompelde Sphero. En hij grijnsde toen een hyperelektriciteit door hem heen schoot.
  Er zaten grote scheuren in het pantser. Ze snijden als ravijnen in het paarse oppervlak van een metaal dat meer dan een miljoen keer sterker is dan titanium. Welke kolossale kracht zit er verborgen in hyperplasma of zijn nog perfectere variëteit van princeps-plasma dat in staat is sterren te bewegen en quasars uit te doven. Maar alleen de zesde, zevende, enzovoort, de toestand van de stof. Uit elk molecuul kan een hele oceaan van hyperplasma worden verkregen. Theoretisch (totdat dit niet beschikbaar is voor mensen) zal één elementair deeltje het hele universum reproduceren. Of vernietigen! Dat zijn de quasi-goddelijke mogelijkheden van hyperplasma.
  De batterij glijdt door de flexibele instorting trillend in kinesspace, de soldaat wordt naar beneden gedrukt door de verzwakte traagheidskracht. Dan wordt de veer uitgeworpen en opent de batterij opnieuw het vuur alleen op een ander punt in de ruimte.
  Friedrich Sfero beveelt:
  - Raak met een smalle straal, schakel de wapens in de geconcentreerde laadstok-modus.
  Aangezien computers zijn uitgeschakeld, moet dit handmatig worden gedaan. Regel de stroom van hyperplasma met behulp van de trommel. Maar om dit te doen is niet eens eenvoudig, het scheelt dat deze overmacht ook in het trainingsprogramma is voorzien. Jongens en meisjes lossen dit probleem op in de automatische modus. Sfero Friedrich vangt een raketboot op zicht, een schot met een lichte voorsprong. Het dunste gepiep van het vernietigde vacuüm is te horen, de boot wordt aan stukken gescheurd. Aan de kracht van de explosie te zien, is er een ontploffing van munitie. Een lichtvlek blaast de auto. Magolet is ook vernietigd, het meisje heeft het exacte schot gereproduceerd.
  Vleugels vliegen afzonderlijk weg en draaien tegelijkertijd in een vacuüm van vlammende staarten.
  De vijandelijke brigantijn neemt extra schade op, maar reageert met massale salvo's. Een stroom komt binnen door de spleet, gooit het meisje weg en onthult gouden borsten met cinnaber, lichtgevende tepels.
  Sphero gilt van plezier:
  - Je ziet hoe cool! Tsjernodyrno!
  Valentina sloeg de almachtige jongen op zijn knie met magoplasthuid.
  - Princeps-quasar! Zapulsar-ellips! Hef de strijdknots van de ridder hoger!
  De traanvormige brigantijn bruiste van salvo's. Stekelige dauwdruppels van hyperplasma verspreidden zich over de gevechtsruimte.
  Friedrich Sfero floot:
  - Geef een foton, in de ineenstorting van de afgrond!
  Een fregat dook vanaf de zijkant op, terwijl de naburige batterij schokte. Het lijkt erop dat de jongens pech hadden, ze stuitten op een zware raket of een Vibro-veld dat het meest duurzame metaal tot poeder wiste.
  De jongen probeerde het platform te laten draaien om zo'n aanval te overleven. Maar de tegenstanders zijn tenslotte eersteklas professionals die aan bijna dezelfde school zijn afgestudeerd. De maker van Harlequinade is ook geen oplichter in de Creation of Civilizations!
  Het tempropreon kanon is ingestort. Het werd verbrijzeld in een stapel fonkelende delen. Het meisje en de Schepper-jongen die het wapen bediende, werden weggegooid als door een slag met een knuppel. Ze botsten met een enorme versnelling tegen het pantser, deukten het lichtjes in en zelf waren ze sterk afgeplat, huiverend van de schok met hun zeer elastische en sterke lichamen. Toen begonnen ze de zware coating af te pellen, waardoor hun mooie figuren een normale vorm kregen, in reliëf gemaakt als standbeelden van de oude goden.
  Sphero voelde koud aan in de onderbuik. De dichtheid van de plasma-uitbarsting van de vijand nam toe, het lijkt erop dat nieuwe troepen in de strijd werden getrokken. Het ultra-slagschip zelf heeft bijvoorbeeld de grootte van een behoorlijke asteroïde, en de vorm van een enorme dolk bezaaid met zenders straalde een heel rijk ornament van hyperplasmatische jets uit. Een gebogen, in vorm gedraaide hybride van een matroesjka en een accordeon, de substantie viel op de kruiser van Proud Germany. Andere stortvloeden van vernietiging verpletterden de vier druppelvormige artillerieplatforms.
  Sphero's kniediepe rechterbeen verdampte, en zonder te wachten tot het op een natuurlijke manier groeide, verhoogde hij onmiddellijk zijn ledemaat.
  Julius Caesar verloor, ondanks al zijn talent, de strijd, numerieke superioriteit met een geschatte gelijkheid van technologieën stond aan de kant van de vijand. Het enige wat je in zo'n moeilijke situatie nog moest doen, was terugtrekken en omsingeling vermijden. Sphero luisterde gewetensloos naar de princeps-communicatie, de commando's die aan de robots werden gegeven. Ze klonken onbegrensd optimisme, een dorst naar een vroege overwinning. Het fregat van Julius Caesar liep wat schade op en remde af. Sphero voelde woede, de kracht die hij creëerde lijkt te verliezen, je moet zoveel mogelijk vijanden vernietigen. Dat wil zeggen, hij heeft de keuze om te winnen of te sterven. Hoewel het duidelijk is dat de vernietiging van verschillende dreuzels; zal bijna niets veranderen, maar dit is bijna de ongeëvenaarde heldhaftigheid van individuele individuen die zich vormt tot een stroom die elk obstakel verplettert. De jongen, gebruikmakend van het geheugen van de koerier, maar in feite zijn eigen creatie (Hoe hij erin slaagt om persoonlijkheden en dingen die zo complex van structuur zijn, is een aparte vraag!) herinnerde zich snel waar hij in tal van trainingen in werd gedreven. Het is noodzakelijk dat je niet wordt opgemerkt, blijf in de algemene gelederen van robots. Het is dus veel moeilijker om er te komen, maar de kans op blootstelling is veel kleiner. Maar aan de andere kant, heeft hij het recht om op dit kritieke moment buiten te zitten? Een soldaat moet immers: zorgen voor het redden van levens, punt twee: zoveel mogelijk vijanden uitroeien. In het geval van een tegenstrijdigheid - dit is de traditie, om een keuze te maken voor de tweede oplossing. Dit zijn de Amerikanen van weleer: zij denken meer na over het behoud van hun eigen huid. Daarom hebben de Yankees verloren, bovendien is hun propaganda zwak. Het ontbrak haar aan totaliteit en inclusiviteit. Als we ons de oude geschiedenis van de aarde herinneren: in die tijd dat de mensheid aan één planeet was vastgeketend. Een verschrikkelijke, gespleten wereld, het was nodig om alle naties en volkeren in één vuist te verzamelen. Verschillende rijken hebben het opgeëist. Allereerst de VS, China, de Islamitische Vereniging. De wereld werd multipolair en werd letterlijk verscheurd, het aantal onafhankelijke staten groeide, het separatisme van kleine naties veranderde in een obsessie. Gemeenschappelijk huis De aarde stond in brand, de mensheid viel letterlijk in de afgrond! Vroeger waren er machtige heersers die de mensheid wilden verenigen. Dit is de eerste Alexander de Grote, een van de meest vooraanstaande bevelhebbers aller tijden en volkeren. Hij was onoverwinnelijk, maar de voorzienigheid gunde hem een te kort leven. En dus had hij grote kansen, bouwde hij een internationaal imperium op, bracht hij een hoge Helleense cultuur naar Azië. Zelfs Carthago en het oude Rome brachten een groot eerbetoon aan de Macedoniër, de meest opvallende Slavische uit de oudheid! Vóór Alexander bereikte Groot-Perzië onder verschillende koningen (vooral Cyrus) serieuze veroveringen, van India tot Egypte, maar de doctrine: er is één heerser voor de hele wereld, hij was het die het eerst naar voren bracht! In Rome eiste Julius Caesar de rol van wereldheerser op, maar zijn leven was ook niet lang genoeg. Na Caesar onder de keizers: er waren niet sterk genoeg commandanten. De goddelijke Augustinus was ziekelijk en fysiek zwak, de charismatische Nero is over het algemeen verschrikkelijk. De beroemdste heersers, Diolektan en Constantijn, vochten meer om de status-quo te handhaven zonder aan grote veroveringen te denken. Er waren andere commandanten, na de val van Rome. Hiervan zijn de meest prominente persoonlijkheden: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan was zeer succesvol. Hij veroverde bijna heel China, Afghanistan, Khorezm, geavanceerde detachementen bereikten het oude Rusland. Hij had uitstekende kansen om te winnen, niemand kon de constant groeiende troepen van deze sluwe en bekwame commandant weerstaan. Maar zelfs zijn vrij lange leven naar de maatstaven van de Middeleeuwen was niet genoeg om de wereld te veroveren. Genghis Khan stichtte een dynastie, maar er was niet langer zo'n grote als hij, in staat om alle nomaden te verzamelen. Net als Tamerlane. Overwinning na overwinning, een enorm rijk, en een splitsing, de vernietiging van Timurat, gekibbel tussen zonen en kleinkinderen. En er was geen waardige opvolger. Napoleon en Hitler, die Europa hadden veroverd, braken hun rug tegen Rusland. Helaas slaagde Rusland er zelf niet in om wereldheerschappij te bereiken. Echt een groot heerser was Stalin, die een analfabeet, wandelend in bastschoenenland, veranderde in een machtige industriële macht.
  En toen, al in de eenentwintigste eeuw, werd de macht vanaf het begin over Duitsland, en daarna over de wereld, ontvangen door een mysterieus stel dat een ongelooflijke hyperintellectuele macht bezit.
  Ze creëerden de nieuwste princeps magische wapens en de mensheid ontwikkelde zich geleidelijk tot een staat van virtuele almacht.
  Maar oorlog is oorlog, vooral oorlog in de ruimte, hier zijn misrekeningen en opofferingen onvermijdelijk. De krijger Friedrich Sfero, die besloot risico's te nemen, had tot nu toe geluk, hij slaagde erin vier gevechtsvoertuigen te vernietigen zonder de aandacht op zichzelf te vestigen.
  - Er is berkenpap voor kleine mensen! Liever princeps-plasma!
  Ja, zulke interessante spellen worden gespeeld door burgers van het Derde Rijk, die het universum veroveren.
  En hoe zal het allemaal eindigen, en tot welke hoogten van almacht kan de mensheid, zelfs een machteloze fantasie, bereiken.
  
  
  COG EN SHPUNTIK EN HET DERDE REICH
  In de Tweede Wereldoorlog greep popadany in. In dit geval de shorty-constructeurs Vintik en Shpuntik. Bij het verhuizen kwamen ze in Berlijn terecht. Nou, omdat ze niets wisten van politiek en de planeet Aarde, schakelden ze over naar de dienst van de Duitsers. En de technici zijn top. En ze namen deel aan de ontwikkeling van de Panther. De ingenieuze ontwerpers maakten de toren smal en klein, beter beschermd, maar lichter. De motor en transmissie werden in één blok geplaatst, en de versnellingsbak op de motor zelf. Er werd ook een eenvoudiger en lichter chassis gemaakt dan in de echte geschiedenis. En de hoogte van de "Panther" was slechts 1,8 meter. Als gevolg hiervan werd het pantser van het voorhoofd van de romp van 80 mm onder grote rationele hellingshoeken geïnstalleerd en werd het bijna ondoordringbaar. Het voorhoofd van de toren was 120 millimeter met hellingen en de zijkanten waren zestig millimeter schuin. Het zwakke punt waren de zijkanten van de romp - slechts 40 mm. Maar de carrosserie was erg compact en de bovenkant stond onder een grote hellingshoek, en aan de onderkant waren schilden van 30 mm geplaatst die de rollen bedekten. En al deze charme woog slechts 26 ton, met een motor van 650 pk. En het kanon had een looplengte van 75 mm en 70 EL en vuurde 15 schoten per minuut af.
  Plus, goed zicht en optiek.
  Deze tank reed met een snelheid van 70 kilometer per uur, was ondoordringbaar aan de zijkant voor lichte kanonnen, voornamelijk vijfenveertig, en antitankgeweren, nam vierendertig van twee kilometer in het voorhoofd en brak praktisch niet. En bijna alle antitankwapens van de USSR drongen er niet door in het voorhoofd.
  En de nieuwe "Panther" in de Slag om Koersk maakte een plons. Tegelijkertijd was het gemakkelijker te vervaardigen en kostte het bijna twee keer minder metaal dan de Panther in de echte geschiedenis.
  Als gevolg van het gebruik van deze tank braken de nazi's door de verdediging van de Sovjet-troepen en sloten de ketel, voorbij Koersk. En zo het initiatief gegrepen. En om succes te ontwikkelen, namen ze Voronezh.
  Waarna Hitler de troepen beval om naar het zuiden te keren. En de armada van troepen verhuisde naar Stalingrad.
  Duitse tanks zijn in opkomst. En een team van meisjes vecht op de Panther en breekt door Sovjetgeschut en voertuigen.
  De Duitsers braken door naar Stalingrad... Maar dat is niet alles. In Afrika behaalde het korps van Rommel op nieuwe tanks een reeks overwinningen. De situatie voor de geallieerden werd verergerd door het feit dat Vintik en Shpuntik ook een straaljager uitvonden. Bovendien is het zeer licht, gemakkelijk te vervaardigen, wendbaar en elementair gecontroleerd.
  En het nieuwe VSh-162-vliegtuig werd het beste vliegtuig in de lucht en beschadigde het geallieerde vliegtuig ernstig.
  Dus begonnen de nazi's in Afrika op te rukken naar Egypte. Hitler weigerde Stalingrad stormenderhand in te nemen en stopte zijn troepen. Maar de Fritz begon het belangrijkste offensief met een doorbraak naar de Kaspische Zee. En de situatie escaleerde.
  En nieuwe operaties volgden in het noorden. De nazi's vielen Zweden aan. En binnen een paar dagen dwongen ze haar te capituleren. En het bleek gaaf te zijn.
  Gerda en Charlotte op de "Panther" reisden door heel Zweden en dwongen de gevangengenomen soldaten om hun blote voeten te kussen, waarmee ze hun kolossale klasse toonden. Deze meiden zijn hier echt cool.
  Veel van de strijders gaven zich aan hen over. En kuste blote zolen.
  Maar nu waren ze in Zweden, waar het al sneeuwde en koud was.
  En de Duitsers, onder leiding van Rommel, versloegen de Britten in Egypte. En nu braken ze door naar het Midden-Oosten en hebben ze succes na succes.
  Hierop stopte de campagne van de mooie krijgers niet ... Gerda zei hartstochtelijk, met haar blote voet over het metaal wrijvend:
  - Nou ja, "Tiger" natuurlijk, een tank die meesterwerken geeft en een kolossale machine qua vermogen. Toch eenvoudig!
  Charlotte merkte lui op:
  - Persoonlijk heb ik liever Leo. Er valt namelijk niets door zo'n auto te breken! En ze is perfect in vorm!
  Magda herinnerde zich hoe ze op 7 november de parade te zien kregen en piepte:
  - En ik vond de muis leuk, hij is zo groot! En met twee geweren tegelijk!
  Christina giechelde en rolde om in het transport:
  - Twee geweren in één auto - dat is cool!
  Gerda draaide haar benen in de lucht en merkte op:
  - Is het goed om zo te vliegen? Zullen we binnenkort Australië bereiken?
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Niet! Niet snel! Om er vanuit Zweden naartoe te vliegen - bijna over de hele wereld!
  Het vliegtuig is daadwerkelijk geland om bij te tanken. De meisjes renden naar buiten. Ze kwamen terecht in de hete Medina, waar het vliegtuig een noodlanding maakte. Ondanks eind november was de temperatuur hier zo'n dertig graden. En in Zweden, net toen ze vertrokken, sloeg een koude cycloon toe en daalde de temperatuur tot min dertig.
  De meisjes renden zo snel ze konden om niet te bevriezen voor de transportmedewerker, en de vorst beet op de blote hielen van het meisje. Het is niet gemakkelijk om in principe geen schoenen te dragen, zeker niet tijdens het lopen.
  Maar nu renden de meisjes over het hete zand van de medina. De Arabieren schrokken toen ze naar de halfnaakte meisjes keken, maar ze waren bang om actie te ondernemen. Niettemin hebben de Duitsers een zeer formidabele reputatie. Ze worden inderdaad gezien als een natie van supermensen en daarom vergeven ze kleine grappen. Zoals wanneer schoonheden in slechts één bikini worden gedragen.
  Na het koude weer, wanneer de benen constant koud worden, is het erg aangenaam om over het hete zand te rennen. De meisjes vonden het leuk, en ze amuseerden zich door zand naar elkaar te gooien.
  Gerda, zo door de woestijn springend, vond het toch heerlijk om in een land te wonen waar het constant zomer was. En hoe goed is het...
  Zonnig en schoon, frisse lucht blaast op het gezicht. Of niet te frisse, maar hete woestijnlucht.
  Charlotte merkte met een glimlach op:
  - Nu zijn deze landen van het Derde Rijk. Nooit eerder was de mensheid zo verenigd. Vrij dichtbij, tot eenheid zoals het nu is. En dit alles is in veel opzichten te danken aan het genie van de Führer.
  Magda merkte logisch op:
  - Deels ook omdat Hitler enorm veel geluk heeft. De Britten vielen bijvoorbeeld als erwten. En de uitgestrektheid van Afrika bleek geen obstakel te zijn. Ja, alles was aan onze kant. Al waren er soms fouten!
  Christina antwoordde:
  - In termen van geluk, niet echt! We hadden bijvoorbeeld geen geluk met de winter in de eenenveertigste. En dus zouden ze destijds Moskou hebben ingenomen. En de oorlog in het oosten zou zijn beëindigd. En dus moet je nog steeds de stalinistische doorn eruit trekken.
  Gerda stemde met een zucht in:
  - Waarschijnlijk wel! Het is jammer! Er zullen zoveel goede jongens en meisjes sterven!
  Magda barstte onwillekeurig in tranen uit en zei:
  - Dood... Wat ben je oneerlijk! En soms kom je op het verkeerde moment!
  Gerda haastte zich om bezwaar te maken:
  - Soms niet! En altijd op het verkeerde moment! Je weet hoe je wilt leven, en hoe onwillig om te sterven!
  Christina merkte logisch op:
  We willen dit omdat we sterk en gezond zijn. En de grootmoeder, die honderd jaar oud is en bij wie alles pijn doet, heeft waarschijnlijk een heel andere houding ten opzichte van de dood!
  Charlotte schudde haar hoofd en zei met schroom:
  - Oh God verhoede! God verhoede dat je ooit oud wordt!
  Gerda wuifde het weg en trapte met haar blote voet in het zand:
  - Laten we hier niet over praten! Als je begint te denken wat ouderdom is, word je gek of verpest je je leven!
  Magda probeerde het blonde meisje te troosten:
  - Als Jezus komt, zullen alle doden opstaan, en deze eeuwige jeugd zal voor altijd zijn!
  Gerda glimlachte en zei liefdevol:
  - God zegene!
  Christina antwoordde boos:
  En ik ben een fundamentele atheïst. En ik geloof niet in God en ik adviseer je niet!
  Gerda haalde haar sterke, gebruinde schouders op.
  - Ik zal mezelf geen sterke gelovige noemen, maar ... Er zijn veel dingen die materialisten en atheïsten niet kunnen verklaren. Inclusief de oorsprong van het heelal!
  Charlotte, die zich in het hete zand stortte, antwoordde:
  - Maar ik vind het idee leuker - veel goden. Dat deze demiurg-goden gezamenlijk het universum en de aarde hebben geschapen. Toen vond er een strijd tussen hen plaats, die rampen en natuurrampen veroorzaakte. Daarom zijn er allerlei ongelukken gebeurd. De strijd van de goden en geeft aanleiding tot oorlogen tussen mensen!
  Gerda antwoordde zelfverzekerd:
  - Maar de Duitse God wint altijd!
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Dit gebeurde niet in de Eerste Wereldoorlog. Hoewel we dicht bij de overwinning waren!
  Christina knikte heftig.
  - Dat is het! Het was nodig om Oost-Pruisen tijdelijk op te offeren, maar niet om troepen aan het westfront terug te trekken. Dan zouden ze Parijs hebben omsingeld en ingenomen. Frankrijk capituleert... Ze is toch verslagen. En verder... Ik denk dat als Groot-Brittannië koppig zou zijn, we er samen met Italië, Turkije en Japan op zouden kunnen vallen. En ze zouden ze verpletteren met onderzeeërs en een enkele actie van de vloten!
  Magda merkte op:
  - Je bent Rusland vergeten!
  Christina herstelde.
  - Ik ben niets vergeten! Rusland zou zijn verslagen na de overgave van Frankrijk. Bovendien is tsaar Nicolaas II geen Stalin. De vorst van Rusland zou een haastige vrede met ons sluiten, nadat hij een nederlaag had geleden. En we zouden... Kortom, het Rusland van de tsaristische tijden is zelfs zwakker dan het communistische!
  Charlotte giechelde.
  - Dat is hoe! Maar natuurlijk hebben we toen de kans gemist. Adolf Hitler was slimmer. Hij sloot een niet-aanvalsverdrag met Stalin en sloeg zijn vijanden stuk voor stuk neer. Dit is waar politieke wijsheid om draait!
  Christina merkte op:
  - Het zou nog logischer zijn om Groot-Brittannië af te schaffen en dan pas de Sovjet-Unie aan te vallen!
  Charlotte zei met een glimlach:
  - Ik ben het hier mee eens!
  Gerda daarentegen maakte bezwaar:
  - Als we de USSR in het eenenveertigste jaar niet hadden aangevallen en de eenheden van het Rode Leger die niet klaar waren voor een defensieve oorlog niet hadden verslagen, hadden ze ons kunnen aanvallen wanneer we Groot-Brittannië zouden hebben bestormd. Dus we hadden geen andere keuze!
  Magda haalde haar schouders op.
  - Stalin is een voorzichtige politicus! Zo'n avontuur had hij misschien niet gewaagd!
  Gerda merkte rationeel op:
  - Het is eerder een groot avontuur van Stalin om ons de kans te geven om Groot-Brittannië uit te rollen. In dit geval zouden superieure krachten op hem vallen. En we zouden het begraven. En dus terwijl Groot-Brittannië zich verzet, had Rusland nog steeds een kans tegen ons. Anders moeten we toegeven dat onze vijanden geen kans hebben!
  Charlotte vond ook iets om bezwaar tegen te maken:
  - Totdat monsters als de USSR en de VS zijn verslagen, is het extreem voorbarig om te zeggen dat de vijand geen kans heeft. We hebben veel gedaan en een lange weg afgelegd, maar... We hebben nog veel problemen voor de boeg. Nu Australië. Weer een grens voor het Duitse leger!
  Gerda antwoordde zelfverzekerd:
  - Laten we het ook breken! Er zijn al twee wandelingen geweest in Zwitserland en Zweden, en in Australië is het in ieder geval veel warmer.
  Charlotte giechelde en zei zelfverzekerd:
  - Ik geloof in onze overwinning! Anders gebeurt het gewoon niet!
  De meisjes moesten stoppen met opwarmen in de woestijn en teruggaan naar het transport. Het tanken is gelukt. En de meisjes werden vergezeld door hun oude vrienden van het bataljon "Tigress".
  Meisjes van dit vrouwendetachement waren op jacht naar lege Mujahideen. Die waren er echter maar weinig. En nu vertrokken ze vrolijk om Australië te veroveren. Een ander continent dat zo gewild was voor de Wehrmacht.
  Duitsland verzamelde troepen voor de sprong en bereidde de landing voor.
  Margaret ontmoette haar oude kennissen Christina en Gerda met respect. Toch kan niet iedereen diamanten krijgen voor een ridderkruis! Na dit gezelschap zouden de meisjes worden gestuurd voor inseminatie en naar een speciaal kamp voor het baren van nakomelingen. Dus in het Russische bedrijf hadden ze misschien geen tijd gehad om deel te nemen.
  De schoonheden zagen er echter opgewekt en strijdlustig uit. Ik wilde niet meer slapen en de meisjes, die zich hadden opgesloten in een aparte hut, waren aan het kletsen.
  Magda, zittend in een leren fauteuil, merkte op:
  - Het heidendom, met al zijn uiterlijke logica, kan ook niet veel vragen beantwoorden. Waar kwamen bijvoorbeeld de talrijke demiurgische goden vandaan?
  Charlotte giechelde en protesteerde:
  - Op dezelfde manier als het monotheïsme de vraag niet kan beantwoorden, waar kwam de enige God die het universum heeft geschapen vandaan?
  Magda haalde haar schouders op.
  - Het is een kwestie van hoe te zeggen... Wij nemen door geloof het als een axioma dat de Almachtige God altijd heeft bestaan. En dit is een axioma waarvoor geen bewijs nodig is.
  Cristina merkte hoofdschuddend op:
  - Het is onmogelijk om je het eeuwig bestaande, en oneindig sterke en oneindig wijze voor te stellen. Dit is tegen de logica. Zoals we op aarde zien, geeft het eenvoudige aanleiding tot het complexe, en we observeren evolutie. En toen ging van het meer complexe, het eenvoudige. Wat in tegenspraak is met de waargenomen realiteit.
  De mensheid wordt bijvoorbeeld complexer, niet vereenvoudigd! En we degraderen helemaal niet, maar worden juist meer perfect!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Logisch! De evolutie van de goden leidt tot de schepping van de almachtige demiurg God!
  Magda merkte streng op:
  - Zo'n filosofie kan de ziel vernietigen!
  Charlotte kneep haar ogen tot spleetjes en flapte eruit:
  - Maar de vraag is, hoe oud is het universum?
  Magda haalde haar sterke, ontwikkelde schouders op.
  - Onbekend! En waarom zo'n vraag?
  Charlotte antwoordde rationeel:
  - Het heeft te maken met Satans rebellie. Satan is een van de vroegste engelen, zo niet de vroegste. Zoals ze hem noemen - de zoon van de dageraad! En als hij in opstand kwam, is er waarschijnlijk niet al te veel tijd verstreken sinds zijn schepping en rebellie. En het blijkt dat hij zich gedurende zoveel miljarden jaren kalm gedroeg en plotseling voor de gek hield.
  Magda fronste en kirde:
  - En wat dan?
  Slimme Charlotte merkte op:
  - En wetenschappers zeggen dat ons universum miljarden jaren oud is! Het duurt zo lang voordat het licht van de sterren de planeet Aarde bereikt! En het blijkt dat het volgens de Bijbel geen miljarden kunnen zijn!
  Magda dacht even na en antwoordde:
  - God schiep het licht van de sterren dat al tot ons is gekomen. Adam en Eva waren volwassenen, geen baby's. De zon, de maan en de sterren schenen al op hen. Dat wil zeggen, de Heer schiep de wereld in ontwikkeling. Dus al je beloften bewijzen niets.
  Charlotte merkte koppig op:
  - Of misschien bewijzen ze dat er veel goden zijn? Die goden die het universum hebben geschapen!
  Magda antwoordde met enige aarzeling:
  - Ons universum is min of meer verenigd en gestructureerd, met al zijn onregelmatigheden. En de aanwezigheid van vele goden leidt ertoe dat het universum in stukken zou worden gesplitst.
  Charlotte maakte ook heel logisch bezwaar:
  - Battleship bouwt heel veel mensen! Niettemin is het slagschip een machine uit één stuk. Ja, en het universum is gebouwd door vele goden-demiurgen, maar het universum wordt hierdoor niet minder integraal!
  Magda rekte haar gezicht en kirde:
  - En dat klinkt - logisch! Maar dit is puur menselijke logica. Het heeft niets te maken met goddelijke kracht, die onbegrijpelijk is!
  Charlotte giechelde.
  - Het eenvoudigste argument - de gedachten van de Heer zijn onbegrijpelijk! En dit kan naar alle gelegenheden worden verwezen en gebracht!
  Magda fluisterde:
  En in elk kenmerk van deze tak van de Heer,
  Ik zie het verlangen in dromen om het ideaal te belichamen ...
  Maar vreemd genoeg lijden onze mensen bijna in de onderwereld,
  En de despoot van financiën boeide onze vleugels wreed!
  Charlotte grinnikte.
  - Eet goed! Waarom buig je niet voor de stronk?
  Magda schudde haar vuist.
  - Ja jij!
  De meisjes begonnen zich duidelijk te vervelen... Het gesprek over religie liep niet goed. Waar kun je nog meer over praten? De gedachten van de krijgers van het SS-bataljon waren beperkt.
  Gerda raakte in het gesprek tanks aan:
  - Hier is onze "Leeuw", de belichaming van de Duitse geest! Zo groot en met een pistool!
  Magda merkte op, terwijl ze haar jeukende zolen met haar handen masseerde:
  - En "Muis" nog meer - betekent sterker! En zijn pantser is dikker! En twee geweren tegelijk!
  Charlotte riep verheugd uit:
  - Charmante kleine muis! We zullen iedereen tot poeder verpletteren!
  Magda nam het aan en zong:
  - Vervloekt en oud, de vijand zweert opnieuw! Maal mij, maal mij tot poeder! Maar de engel slaapt niet, en alles komt goed ... En alles zal goed aflopen! En alles komt goed!
  Charlotte merkte wijselijk op:
  - Wie op de hulp van engelen rekent, valt direct in de hel!
  Magda antwoordde:
  - Wie zit er in godsnaam in het hoofd, in de toekomst een hel!
  Gerda merkte ineens op:
  - Ik had een goede kennis met de T-34 met de Charlottes toen ze aan het testen waren! En weet je, dit is niet de slechtste tank op aarde!
  De roodharige merkte venijnig op:
  - Niet de beste, maar... Zijn zicht is nogal zwak. In de praktijk is het extreem moeilijk om vanuit zo'n tank in de vijand te komen! We moeten het toegeven!
  Gerda merkte logisch op:
  - Goed gevormd pantser en torentje. Hoewel de "Tiger" -2 en "Lion" - de bescherming van de zijkanten beter zal zijn.
  Christina merkte deze roodharige stoute op:
  - De "Leeuw" heeft nog steeds een goede toren, gezien de helling van het voorhoofd. Maar het voorhoofd van de "Tiger" -2 is bijna niet geneigd.
  Gerda antwoordde:
  - Maar de dikte van het pantser is 180 mm. Dit compenseert de kleinere hellingshoek van de plaat. Qua toren kwam de Lion beter uit de verf dan de Tiger, maar dit is natuurlijk niet de limiet. Ik weet dat onze ontwerpers zeker iets perfecters zullen creëren.
  En het mooie meisje sloeg met haar blote voet op de staalplaat, zo erg dat er een muzikale triller overvloog.
  De krijgers vervelen zich. Ze wilden in slaap vallen. Misschien is er iets interessants...
  Ondertussen is er een oorlog gaande in de Kaukasus. De Duitsers gebruikten naast de "Panther" ook de "Tiger"-2. Ook qua vorm vergelijkbaar met een tank, maar iets groter, zwaarder met een 88 mm kanon en dikker pantser. Natuurlijk kan een gewicht van vijfendertig ton, meer, maar nog steeds niet kritisch, worden bestreden met een oude motor van 700 pk. Vintik en Shpuntik hebben echter al een motor van 1000 pk gemaakt. En de "Tiger" -2 begon ook letterlijk te vliegen. De "Leeuw" verscheen, met nog dikker, vooral zijpantser, en kanonnen van 105 millimeter.
  En met een gewicht van vijfenveertig ton werd het een kolossaal probleem voor de Sovjet-troepen.
  In de winter van drieënveertig - vierenveertig jaar werd de Kaukasus ingenomen door Duitse troepen. De oorlog begon niet te verlopen volgens het stalinistische scenario.
  De nazi's veroverden India in maart en begonnen naar Australië te trekken. En tegelijkertijd Afrika opgerakeld.
  Stalin bood hen onder alle voorwaarden vrede aan. In het voorjaar van 1944, nadat hij de verovering van Afrika had voltooid, accepteerde Hitler het vredesaanbod van Stalin.
  De voorwaarden waren zwaar, inclusief het betalen van herstelbetalingen en de levering van grondstoffen en andere zaken aan het Derde Rijk.
  In de zomer van 1944 werd een landing gemaakt in Groot-Brittannië, en Londen viel in een week tijd. Daarna begon een groot offensief tegen Amerika. Vintik en Shpuntik maakten nieuwe onderzeeërs die sneller zeilden dan boten en richtten torpedo's op de radar. En er zijn nog veel meer dingen uitgevonden.
  Vooral de laserinstallatie op diskettes werd sterk. En het was gewoon geweldig.
  Amerika hield stand tot juli 1945 en capituleerde. De periode van vrede is aangebroken. Tijdelijke waarheid...
  Hitler was ontevreden over het feit dat Japan te veel territorium veroverde. En hij verlangde eenvoudig naar wraak en de bezetting van het land.
  En op 20 april 1953 begon de oorlog met Japan. De opvolger van Stalin, Beria, bood Hitler zijn hulp aan.
  De Führer stemde toe, onder bepaalde voorwaarden. De USSR vecht namelijk op volle sterkte, maar alleen zuidelijk Sachalin en de Koerilenrug keren terug.
  Beria, die Hitler een kolossale hulde bleef brengen, stemde ook in met deze voorwaarden.
  Vanaf het begin was de oorlog voor de Japanners geen succes. Ze hadden vooral last van hun vliegende schotels, die waren bewapend met laserwapens en warmtestralen. En alles werd letterlijk tot as verbrand en gesmolten tot metaalkrullen.
  De USSR daarentegen wierp de T-54- en IS-7-tanks, die ook sterker waren dan de Japanners, en straalvliegtuigen in de strijd.
  De oorlog duurde vijf maanden en eindigde met de overwinning en bezetting van Japan. Het was een klinkende overwinning...
  En in de gevechten onderscheidde de tankbemanning van Alenka op de IS-7 zich. De auto presteerde goed en verpletterde veel Japanse mastodonten.
  En de meisjes schoten met hun blote tenen, en heel nauwkeurig.
  Maar dit zijn de details...
  De USSR herwon het zuiden van Sachalin en de Koerilenrug. En zo verzekerde hij zich van gezag en nieuwe landen...
  Hitler, nog een paar harkte de rest van de wereld onder hem. Maar de USSR was hem voortdurend een doorn in het oog. De Führer wilde nieuwe veroveringen en de heldhaftigheid van de Wehrmacht.
  En op 20 april 1958 begon een nieuwe grote oorlog met een aanval op Moskou.
  Duitse meisjes vechten in de lucht. Albina en Alvina.
  Ze schieten Sovjetvliegtuigen neer. De meisjes zijn bijna naakt, in een bikini en blootsvoets. Luchtkanonnen zijn gericht op de vijand.
  Albina rijdt een Sovjet-auto omver en piept:
  - Het is een schok naar onze mening!
  Alvina snijdt ook de Sovjet Jak af en voegt eraan toe:
  Voor de glorie van ons rijk!
  En de krijgers vochten ooit ook en vochten met de vijand. En ze houden ervan om mensen te martelen.
  Hier werd het Komsomol-lid gemarteld. Gestript en naakt meisje werd geslagen met een zweep. Daarna werden de blote voeten van het Komsomol-lid verbrand met een gloeiend hete staaf. En ik moet zeggen dat ze het leuk vonden.
  Toen braken ze de tenen van het meisje. En de meest chique marteling, steek de boezem van Venus in brand met een fakkel. En het meisje verloor het bewustzijn door de pijnschok.
  Ook daar kalmeerde Albina echter niet door. Ze bracht de fakkel naar de naakte borst van het meisje. En bakte het. Toen sneed ze het af en at het malse vlees op, terwijl ze uitriep:
  - Hoe lekker!
  Alvina bakte de andere tepel met een vlam en merkte op:
  - Ja, het is geweldig!
  En de Duitse meisjes vonden het geweldig.
  Maar niet alle wezens zijn zo. Hier vechten Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova in de lucht tegen Duitse gieren.
  En ze tonen hun vaardigheid en wijsheid.
  Meisjes vechten natuurlijk op blote voeten en in bikini. En breng geschenken van de dood aan de vijand.
  En zingen voor zichzelf;
  - Glorie aan het land van het communisme,
  Lenin inspireerde ons om te vechten...
  Gebroken nok kent fascisme
  Laten we een nieuwe wereld bouwen!
  Anastasia vuurde met haar blote tenen op de vijand, schoot een Duits vliegtuig neer en riep:
  - Voor rood communisme!
  Akulina Orlova sloeg de vijand behendig met haar blote benen, sneed hem af en blafte:
  - Voor de overwinning van de Russische geest!
  En de meisjes gromden in koor:
  - Voor het moederland en Stalin!
  Dit is zo'n zware strijd aan de gang over het hele front.
  De Duitsers zijn zeker sterk. En ze bewegen, zij het langzaam, met grote schade.
  De meisjes vechten in de infanterie ...
  Komsomol meisjes in slipje alleen.
  Hier geeft Alenka een uitbarsting van een machinegeweer, waardoor de nazi's worden uitgeschakeld en een hele rij strijders wordt uitgeschakeld.
  Dan zegt hij:
  - Glorie aan Rusland!
  Anyuta schiet ook op de vijand. Dit doet hij heel goed en duidelijk. En de nazi's neerhalen. Dan gooit hij een granaat met zijn blote tenen, breekt de tank van de nazi's en piept:
  - Voor heilig Rusland!
  Allah vuurt ook op de vijanden. Het doet het heel netjes. Met blote hielen werpt hij een doodsgeschenk op, meesterlijk. De roodharige Fritz valt uit en gilt:
  -Voor het tijdperk van het communisme!
  Maria schiet ook op de vijand. Het maait de nazi's neer, waardoor het extreem agressief is en piept:
  - Voor Rusland, onze moeder!
  En met zijn blote tenen zal hij weer een granaat gooien. De Duitse tank, die schade heeft opgelopen, rolt om ... En de gevechtsuitrusting is gescheurd.
  Marusya, die de nazi's verplettert. En met haar blote hakken gooide ze een hele hoop granaten, deelde uit:
  - Voor het grote moederland!
  Zulke meiden hier, gewoon kolossale vechters. Zo wordt iedereen op een rij uitgeroeid.
  Hier is de strijd vijf. En hoeveel fascisten pret. En zwarte krijgers nemen deel aan het offensief. Ik moet zeggen dat het extreem vechters zijn.
  Maar hun Russische meisjes maaien zonder ceremonie neer.
  Een prachtig bataljon als de krijgers bijna naakt zijn. En zo gebruind, chocolade.
  En in de lucht zie je Yu-888 krachtige Duitse auto's. Ze wierpen bommen op Sovjetposities en verpletterden de vijand. En ze handelen met grote toewijding.
  Eva, bommen laten vallen, haar blote, ronde hak op het pedaal drukken. Cadeautjes gooien naar Sovjetsteden, gebrul:
  - Het Derde Rijk is onoverwinnelijk!
  Agatha stemde hiermee in en spuwde geschenken van vernietiging:
  - We hebben al onze vijanden al afgebroken!
  En de nazi's stromen al van verschillende kanten rond Moskou.
  Toen gingen Oleg en de meisjes opnieuw de strijd aan en hielpen ze Rusland, of liever de USSR.
  Toen voegde het blootsvoetse meisje Margarita zich bij hen. Ook een volwassen schrijfster werd een meisje van een jaar of twaalf in ruil voor onsterfelijkheid en vervult een missie.
  Krijgers uit de eenentwintigste eeuw worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Oleg Rybachenko, die de nazi's met zwaarden neersloeg, brulde zowel infanterie als tanks:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog uit de blote voet van de jongen!
  Margarita, die haar tegenstanders verpletterde, haar tanden ontblootte, gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Natasha gooide ook haar blote tenen, moordend en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar zwaarden gingen door de fascisten in de molen.
  Zoya sneed de vijanden af en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Augustinus, die witte soldaten en tanks neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En vallen takni en blanke jagers.
  Svetlana snijdt naar de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten met naalden en piept:
  - Want Moeder Rusland zal winnen!
  Oleg Rybachenko rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakken.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten, scheuren ze stammen af en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt ieders hoofd en snuit.
  Margarita verplettert ook tegenstanders.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  Maar Natasha is in de aanval. Hij haalt de nazi's samen met de tanks neer en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje.
  Zoya is in de aanval. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En gooit dodelijke naalden met blote tenen - schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustina, die de nazi's neerhaalt en de bruine soldaten uitroeit, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met zijn blote tenen zal hij op de vijand lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven!
  Svetlana in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel vechters en piepte:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Oleg Rybachenko sprong op. De jongen maakte een salto. Veel van de nazi's in stukken gehakt in de sprong.
  Hij gooide de naalden met zijn blote vingers en gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  En weer is de jongen in de war.
  Margarita gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha in het offensief is ook erg cool.
  En gooit met blote voeten, en spuugt uit een rietje.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers blijven vallen en vallen.
  Zoya schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever: helemaal dood.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus brult in wilde extase:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten gooien veel scherpe, giftige naalden.
  Svetlana in de strijd En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede.
  Oleg in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al niet honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De schrijversjongen wordt herinnerd aan een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar liepen.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje zal, als een erwt met krachtige explosieven, naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is vrij oud, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En de krijger, zodra ze een erwt met haar blote tenen gooit, vlogen er onmiddellijk duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Oleg weer honderd van de nazi's, met een meteoor, afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Oleg Rybachenko mopperde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En opnieuw, met blote tenen, zal hij een moorddadige lanceren.
  Svetlana in de strijd is niet onderdoen voor tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana, die vijanden in stukken hakte en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote, gebruinde benen met naalden gooide:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Oleg Rybachenko ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Margarita zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De geniale jongen lanceerde met zijn voet wat leek op een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de nazi's en tanks, piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  Oleg, bruine soldaten hakkend, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Augustine zwaaide met haar benen en gooide scherpe hakenkruizen en gorgelde:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Vlees wordt verscheurd en tanktorens worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Rybachenko gorgelde:
  - Oh, vroeg, geeft zekerheid!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha sloeg de nazi's neer en gilde:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De jongen antwoordde:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasja was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna sloeg Natasha opnieuw de vijanden neer en sloopte de torens van de tanks.
  Zoya is een zeer snelle babe. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het zal nuttig zijn
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos.
  En hier is hoe Svetlana vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Svetlana merkte het hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Oleg is in de strijd en valt de nazi's aan. Hij slaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en gilt:
  We zijn als stieren!
  Margarita, die het bruine leger verpletterde en de tanks doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha nam het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya scheurde de nazi's uit elkaar, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En ook hij zal een sterretje nemen en loslaten met zijn blote voet en heel wat fascisten afmaken.
  Natasha nam het aan en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya, die ook de nazi's en hun tanks vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En nu zal hij zijn hoofd stoten op de nazi-generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana is erg woedend in het offensief, vooral bij het neerhalen van tanks, piept ze:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen breekt, storten de vliegtuigen in. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi's stortte in.
  Oleg brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  Margreet in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei soorten vijanden, zowel tanks als vliegtuigen uitgeschakeld.
  Margarita zong in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha in de strijd is gewoon een soort terminator. En brullend gorgelde:
  -Banzai! Wees er snel bij!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de nazi's zijn als spijkers. En het zal veel mastodonten en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Zoya is ook in de aanval. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het aan en gorgelde:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen bij de nazi's!
  En Augustinus brulde terug:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien. Zoals de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote voeten vliegt het geschenk van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden tegelijk in kleine stukjes.
  Oleg zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustine, die de nazi's met haar blote handen uit elkaar scheurde, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, tanks en vliegtuigen tegelijk vernietigde, vaardigde uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha, die de bruine krijgers vernietigde, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Oleg Rybachenko, die tegenstanders neerhaalde, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, die de krijgers van het bruine rijk en het pantser van de tanks neerhaalde, zong:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Ze deden het toen goed met de nazi's... En Sovjet-Rusland versloeg het bruine rijk tijdens de bestorming van Moskou.
  De oorlog was nog niet voorbij, maar de USSR had al een kans om de nazi's zelf te verslaan. Dus moesten de zes opnieuw de uitvoering van hun super en coole missie onderbreken.
  
  EEN USSR ONDER WOLVEN
  De storing vond plaats als gevolg van een zonnevlam, waardoor op 22 juni 1941 de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en hun koloniën werden uitgeschakeld. In het begin had dit niet veel invloed op het verloop van de oorlog. De Duitsers vorderden op vrijwel dezelfde manier als in de echte geschiedenis. De Führer keerde ook naar het zuiden en Japan nam een afwachtende positie in ... En nogmaals, een ijzige winter redde het Rode Leger van een volledige nederlaag en stond het toe om een tegenoffensief te doen in de buurt van Moskou. En Japan nam ondertussen die bezittingen in de Stille Oceaan in beslag die voorheen toebehoorden aan Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, en waar extra troepen nu niet in konden komen.
  Aan het oostfront behaalden de Duitsers in het voorjaar en de vroege zomer een reeks overwinningen en lanceerden opnieuw een offensief tegen Stalingrad. Hier begon echter de afwijking van de werkelijkheid. Door het ontbreken van een tweede front konden de Duitsers meer troepen uit Europa en Libië overbrengen, waardoor alleen de Italiaanse garnizoenen daar achterbleven.
  En het offensief begon niet alleen op Stalingrad, maar ook op Tichvin. En nu stonden ze onder bevel van Rommel, die de Führer zeer op prijs stelde vanwege de nederlaag van de Britten in Libië en de verovering van Tolbuk.
  De eerste Tiger-tanks namen ook deel aan de gevechten. Rommel lanceerde 's nachts een offensief en wist de Sovjettroepen te verrassen. De situatie werd verergerd door het feit dat de Duitsers een voordeel hadden in de luchtvaart, dus verspilden ze hun kracht niet aan het bestrijden van de geallieerden.
  Piloot Marseille kreeg snel rekeningen aan het oostfront. In juni 1942 overschreed hij het aantal neergehaalde vliegtuigen met honderdvijftig en ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Maar dat was nog maar het begin van een carrière.
  In de lucht was het zelfs moeilijker voor het Rode Leger. En de Duitsers waren in staat om Tichvin in te nemen, en daarna nog een aantal steden en Leningrad af te snijden met een dubbele ring, waardoor deze stad opnieuw werd geblokkeerd.
  Het Sovjetcommando probeerde door te breken naar Leningrad en op te rukken naar het centrum. Maar er was niet genoeg kracht om op deze gebieden succes te boeken.
  De enige troost was dat de nazi's vastzaten in Stalingrad, waardoor ze nieuwe reserves konden verzamelen.
  Maar Leningrad bleef geblokkeerd. Tot nu toe zijn Turkije en Japan niet in de oorlog betrokken en had de USSR de kans om het tij van veldslagen te keren. In november 1942 lanceerden Sovjet-troepen een offensief in de buurt van Rzhev en Stalingrad.
  Onder Rzhev werd geen succes behaald. Maar bij Stalingrad was de ring gesloten. Maar zo bleek op tijd. Het Derde Rijk had veel meer reserves en Rommel lanceerde een offensief richting Stalingrad vanuit het noorden en Mainstein vanuit het zuiden.
  De situatie werd verergerd door de onverwachte toetreding van Japan tot de oorlog. De samoerai vielen, ondanks dat ze werden beperkt door de strijd in China, Vladivostok aan.
  Waarschijnlijk vreesde Hirohito dat het Derde Rijk zou verliezen en de oorlog zou ingaan.
  Bovendien beschikte Japan over voldoende middelen en infanterie voor grootschalige offensieven.
  Het Rode Leger werd vastgepind en Rommel slaagde erin vanuit het noorden door te breken naar Stalingrad. Mainstein werd tijdelijk gestopt, maar nadat hij extra versterkingen en steun van Paulus had gekregen, sloot hij zich aan bij de reeds gedeblokkeerde troepen.
  Zo ontstond een andere ring, waarin de Sovjet-troepen zich bevonden.
  Na hardnekkige gevechten werden de meeste vernietigd en gevangengenomen. Daarna voltooiden de Duitsers de verovering van Stalingrad. En in maart 1943 deed ook Turkije mee aan de oorlog. De situatie werd nog ingewikkelder. In de lucht behielden de Duitsers hun superioriteit. Marseille overtrof het aantal van driehonderd neergehaalde vliegtuigen en werd de eerste Duitser die een tweede Ridderkruis van het IJzeren Kruis met eikenbladeren, zwaarden en diamanten ontving.
  In mei lanceerden de Duitsers een nieuw offensief, waarbij massaal nieuwe tanks werden gebruikt - "Tiger", "Panther" en "Lion". En ze rukten met succes op, hoewel het Rode Leger een krachtige verdediging op zich nam. Maar de strijdkrachten waren al ongelijk, aangezien de Sovjettroepen op drie fronten tegelijk vochten: tegen het Derde Rijk, zijn satellieten, Japan en zijn koloniën, en Turkije. De situatie werd verergerd door de totale oorlog die door de nazi's was uitgeroepen, wat leidde tot meerdere malen een toename van de productie van wapens zonder bombardementen door de geallieerden. Dus de kansen van de USSR namen snel af!
  Toegegeven, de Fritz vorderden langzaam, want er was een verdediging in de diepte voor hen. En de Sovjet-troepen, die ervaring hadden, vochten heel dapper. Maar ze verloren nog steeds.
  Ze vochten echter met grote moed en sommige krijgers toonden de hoogste klasse. Hier vecht bijvoorbeeld de tankbemanning van Elizabeth op de meest gewone T-34-76 tegen de nazi's.
  En de Duitsers komen langzaam op de Sovjet-troepen af, opgesteld in een wig, of een varken. Verderop is de zwaarste en best beschermde tank "Lev". Het lijkt op de Panther, alleen veel groter en weegt negentig ton. Het frontale pantser van de romp is 150 mm en loopt schuin af zoals de T-34, en de zijkanten zijn 82 mm met hellingen. Het voorhoofd van de toren is over het algemeen zeer goed beschermd: 240 mm met hellingen, en de zijkanten zijn ook zwakker dan 82 mm, net als de romp. En een krachtig kanon van 105 mm met een grote looplengte van 70 EL. Dit is een tank die op afstand kan raken.
  Elizabeth schuift de versnellingsbak met haar blote voet naar boven.
  En de vierendertig neemt snelheid op. Het heeft geen zin om van een afstand op de "Leeuw" te schieten en je moet dichterbij komen. Een krachtige Duitse machine stuurt een projectiel met dodelijke kracht. Hij snelt voorbij. De meisjes in de tank lachen vrolijk en bewegen hun blote voeten.
  Het is eind mei heet in de noordelijke Kaukasus en schoonheden in bikini hebben veel plezier.
  Elena merkt met een fluitje op:
  - Nu zal de fascist geweldig worden in de hoorns!
  Ekaterina schudt haar blote, gebruinde been en stemt ermee in:
  - We zullen hem zeker raken!
  T-34-76 blijft accelereren, maar de off-road snelheid is beperkt. De "Leeuw" kruipt nauwelijks, en de meer wendbare "Panthers" en "Tigers" vertragen om niet vooruit te trekken.
  Maar deze machines zijn gevaarlijk, vooral de Panther, die vijftien schoten per minuut kan afvuren. Hiervan kunt u een verrassing verwachten.
  Euphrasia, met haar blote hiel op het gas drukkend, gilt:
  - Laten we op virtuoze manieren vechten!
  Het kanon van de tank "Lion" heeft een belangrijk nadeel, het vuurt slechts vijf ronden per minuut af. Over het algemeen niet het meest succesvolle model. Armor-piercing is overdreven en het is niet nodig om van te grote afstand te slaan. "Tijgers" en "Panthers" breken door vanaf twee kilometer, van grotere afstand is het bijna onmogelijk om in een mobiel en klein vierendertig te stappen. Dus was het het waard om de Leeuw uit te rusten met zo'n krachtig wapen? Andere Sovjet-tanks zijn nog lichter, behalve de KV-1S, maar deze tank heeft ook geen voordelen in de verdediging en de rijprestaties zijn alleen maar slechter.
  Elizabeth draait met haar lichaam en gilt:
  - Ik adem in met mijn borst, de lucht is een brede golf,
  Het schittert helder, het sterrentapijt is eindeloos ...
  Gevoelens spelen, meisjes op blote voeten leven,
  Speel in de lucht, ik wil voor altijd naar de zon vliegen!
  Het is niet gemakkelijk om door de Lev-tank te breken, zelfs niet in de zijkant. De zijkanten van de toren lopen, net als die van de Panther, schuin af, en ook het bovenste deel van de zijkanten van de romp. In deze tanks is de typische "kat"-vorm al aangenomen, wat een betere bescherming geeft door hellingen. Niet zoals de "Tiger", bijna vierkant. Maar de "Tiger" was voor de oorlog ontwikkeld en zag eruit als een KV-uniform. Maar de "Tiger" -2, een latere ontwikkeling, heeft ook de vorm van een "kat", en binnenkort gaat deze tank in serie. "Leeuw" om in het bord te breken is ook bijna onmogelijk. Alleen het onderste deel van de romp heeft geen pantserhelling, maar is bedekt met rollen. Dat wil zeggen, je moet dichtbij doorbreken en precies tussen de ijsbanen komen.
  Meisjes hebben dus een moeilijke taak. Bovendien schudt de vierendertig in beweging zo erg dat het bijna onmogelijk is om nauwkeurig te fotograferen.
  Elizabeth vroeg haar vrienden:
  Kunnen we de vijand verslaan?
  Elena antwoordde zelfverzekerd:
  - Als meisjes geen schoenen hebben, worden ze met hun blote voeten zo gevoelig dat ze de vijand zeker zullen raken.
  Elisabeth was het hiermee eens:
  - Ja, de blote hakken van de meisjes zijn een garantie voor de overwinning!
  En nu, om een nederlaag te vermijden, glippen de vierendertig naar het bord. Het belangrijkste hier is om de Panther- en Tiger-kanonnen te vermijden. Ze zijn snel en accuraat. En je kunt ook niet door deze tanks in het voorhoofd breken.
  Elena schiet met haar blote tenen op de Duitser. Maar onderweg langs de ijsbaan komen is bijna onmogelijk. Maar de ijsbaan van de vijand is kapot en de "Leeuw" stopt.
  Vierendertig lopen hem weer voorbij. En stuurt een dodelijk projectiel in het onderste deel van de zijkant.
  Catharina merkt op:
  - Ons kanon is verouderd - "Lion" kan echt niet worden genomen!
  Maar als in ergernis raakte Elena het zijgedeelte van de vijand en de "leeuw" vatte vlam.
  De meiden vertragen niet, weer hengel naar voren. Nu hebben ze een zwakker doelwit: "Panther". Het is genoeg om haar op de zijkant te raken.
  Elisabeth merkt op:
  - Praktische kat!
  Catherine merkte lachend op:
  - Maar het kruipt nauwelijks om niet uit de dekking van de "Leeuw" te komen.
  En Elena vuurde van een afstand op de Panther, die ver naar de zijkant bleek te zijn en zijn zijkant opende. Ze heeft een dunne - 40 millimeter, en het maakt niet uit dat het gekanteld is.
  De Duitse tank ontploft met een knal. Ja, de schoonheden waren hard geneukt.
  Ze zijn met hun betoverende gratie van krijgshaftige schoonheden.
  Maar de granaten fluiten als ze passeren en raken bijna het pantser.
  Vierendertig is erg gevaarlijk, en ze lijkt op iemand die tussen straaltjes door springt.
  Elizabeth vuurde opnieuw met haar blote voet en zong:
  - Ik kan alles, we zullen de Wehrmacht raken met overgave!
  Natuurlijk, met zulke meisjes is de duivel zelf niet verschrikkelijk. Hoewel het nazi-offensief agressief is en ze veel tanks hebben ....
  Krachten zijn ongelijk. Hoewel het aantal auto's ongeveer gelijk is, zijn de Duitse zwaarder. Veel Sovjet-tanks zijn licht en niet helemaal gevechtsklaar tegen de nazi-monsters.
  Maar de bemanning van Elizabeth verricht wonderen en schiet onderweg nog een "Panther" neer.
  Komsomol-leden vechten met geweren. Ze schieten nauwkeurig. Ze rennen, knipperend op blote voeten, met ronde hakken. En raak de vijand precies op doel.
  Alenka beveelt met passie:
  - Geef niet op meisjes!
  En nu spuugt het kanon een projectiel uit, precies op de T-4, door deze tank heen. Maar hier, natuurlijk, "Leeuw", is het niet zo gemakkelijk om te nemen. En hier moet je het proberen.
  Anyuta wijst met behulp van haar blote tenen naar de auto en vuurt precies van begin tot eind en zegt:
  - Glorie aan het communisme!
  Alla schiet ook zeer nauwkeurig en voegt toe:
  - Glorie aan heldenmoed!
  Je kunt niets zeggen over de vechtende meisjes hier - de hoogste klasse en aerobatics!
  Maria zong het projectiel in het geweer en zong:
  - Hoger en hoger en hoger
  Zoek de vlucht van onze vogels...
  En ademt in elke propeller,
  De rust van onze grenzen!
  Marusya voegde eraan toe, schietend op de Fritz:
  - Zeker is het....
  Het massale heldendom van de Russen en niet alleen het Russische volk manifesteerde zich in alles ...
  De afgemeten, gedempte geluiden van de koekoek dreven als een klokgelui over de loopgraven. Zeldzame bomen, met een dichte groene kroon in windstoten, begroeten vermoeide soldaten als pioniers in een saluut. Voor sommigen kan dit zelfs een soort waarschuwing lijken - ze zeggen, je gaat naar de volgende wereld!
  Het bataljon onder bevel van Vladimir Mikhailovsky, brutaal gehavend in eerdere veldslagen, vooral in de mei-vlucht, wordt nu haastig aangevuld met nieuwe rekruten, die zich voorbereiden om een van de gevaarlijkste gebieden te bestrijken. Drie kilometer naar het oosten stromen de wateren van de Don langs de vlammen van de oorlog.
  Het meeste riet was verkoold door brandbommen, het water werd zwart van roet. Als enorme lucifers in treurige schande, staan de palen van de brug die door de explosiegolf zijn vernietigd, op zichzelf en fungeren ze als ondersteuningen.
  Op boten vervoeren lokale pioniers de geschenken van de velden, evenals dozen met munitie voor de heroïsche Sovjet-soldaten, klaar om een dodelijk gevecht aan te gaan met de woedende nazi-hordes.
  Dus sleepten vier van hen een lange kist naar een struik vol wolfsbessen. Daar loerde een zorgvuldig gecamoufleerd antitankkanon als een hanenkam in een hinderlaag. Drie soldaten en de onstuimige schutter Alesya bedienen het pistool. Een meisje, heel slank, maar haar handen zijn pezig van vermoeiend werk. Hij probeert ook, samen met de jongens, een val te maken voor het geval een tank of "pantservoertuig" van de nazi-kudde de natuurlijke heuvel probeert te omzeilen.
  De soldaten, voor het grootste deel, zijn nog steeds volledig baardeloos en niet beschoten, jonge mannen die een verkorte cursus voor een rekruut hebben voltooid - anderhalve maand, plus natuurlijk een gevestigde pre-dienstplichtopleiding in de USSR .
  Sommige krijgers hebben al ervaring. Ze verschillen van jonge dieren in borstelharen, scherpte van bewegingen, sommige zijn teruggespoeld. Vooral de eenogige Ivan, die eruitzag als een echte piraat, liet zijn baard los. De titel van vaandrig, en al een paar orders ontvangen in verschillende veldslagen, of liever de eerste in de buurt van Moskou. Toen, zo leek het, deden ze het onmogelijke: ze stopten de Fritz en reden de tegenstanders zelfs een paar honderd kilometer, als hondenkloppers.
  Hoeveel achtergelaten apparatuur had de Fritz. Misschien niet zo veel, en er waren vaak tanks, maar gepantserde personeelsdragers met kanonnen en machinegeweren die de Sovjet-infanterie in de zomer en herfst van 1941 zo pijnlijk kwelden - minstens een dozijn!
  Maar toen de vorst de dertig graden overschreed, verloren al deze Teutoonse monsters hun vermogen om eenvoudig te bewegen ... Benzine bevroor en vet bevroor.
  Helaas hebben ze de nazi's niet tot het einde kunnen afmaken. Mede door de schuld van het commando, dat grote troepen vroeg om de steden te bestormen waar de Duitse eenheden waren opeengepakt. Ja, en de dooi is gekomen - zij het verkeerd ...
  In het voorjaar verdiende Ivan ook een tweede bestelling - hij had het geluk een generaal en verschillende officieren te doden vanwege een hinderlaag. De strijd was echter slechts gedeeltelijk succesvol. Tijdens de achtervolging raakte een verdwaald fragment Ivan Krasnov in het gezicht, waardoor hij zijn oog beroofde. Helaas, dit is een oorlog, geen kinderfilm, waar de hoofdpersoon iedereen dorst, en zelfs honderd machinegeweren hem niet kunnen raken.
  En nu moeten ze fysiek zwaar werk doen: greppels, cellen en kuilvallen graven.
  De pioniers helpen hen, terwijl de velden kalm zijn en de jongens en meisjes zelf hebben gesmeekt om hun oudere broers te helpen. Ze werken zelfs te ijverig, proberen meer te doen en berekenen geen kracht. Zo zwollen de aderen op en kwamen ze tevoorschijn op de gebruinde, eeltige handen en blote, gekneusde voeten van de kinderen. Tegelijkertijd slagen ze er nog steeds in om te zingen;
  Wij zijn de pioniers van de kinderen van het communisme -
  Een vuur, een tent en een rinkelende bugel!
  Invasie van verdomd fascisme -
  Wie wacht op een furieuze nederlaag!
  
  Wat hebben we verloren in deze gevechten?
  En dan in gevechten met de verworven vijand?
  Vroeger waren we gewoon kinderen van de wereld -
  En nu de krijgers van het geboorteland!
  
  Maar Hitler zette een stap richting onze hoofdstad,
  Bommen laten vallen zonder de waterval te tellen!
  En voor mij is het vaderland nog mooier dan de lucht -
  Nu is de bloedige zonsondergang aangebroken!
  
  We zullen hard reageren op agressie -
  Hoewel ze zelf lang zijn, ja, helaas, ze zijn klein!
  Maar het zwaard in de handen van een fragiele tiener -
  Sterker dan de legioenen van Satan!
  
  Laat de tanks lawine na lawine razen,
  En we verdelen het geweer in drieën!
  Laat de politie gemeen op de achterkant mikken,
  Maar de Heilige God zal hen hevig straffen!
  
  Wat hebben we besloten? doe het werk van vrede
  En daarvoor moest ik helaas schieten!
  Rust is al walgelijk.
  Er is ook geweld!
  
  Met het meisje rennen we samen op blote voeten -
  Ook al heeft het gesneeuwd, een sneeuwbank brandt als steenkool!
  Maar wees niet bang, ken de kinderen -
  De fascist zal brutaal in de kist worden gedreven door een kogel!
  
  Hier zetten ze het gemene Fritz bedrijf,
  En de rest van de lafaards zijn op de vlucht!
  We verpletteren infanterie als een zeis in de strijd -
  Wij zijn geen belemmering voor jonge zomers!
  
  Overwinningsprestatie, zal in mei zijn,
  Nu is de sneeuwstorm stekelige, harde sneeuw!
  De jongen is blootsvoets, zijn zus is blootsvoets,
  In vodden ontmoetten kinderen de hoogtijdagen!
  
  Waar komen deze krachten vandaan?
  Verdraag pijn en kou, dat is nodig!
  Toen een vriend de bodem van het graf mat,
  Als een vriend kreunt, ga ik dood!
  
  Christus zegende ons pioniers,
  Hij zei: het vaderland is u door God gegeven!
  Dit is het eerste geloof van allemaal,
  Sovjet, heilig land!
  In de verte klinkt het gerommel van naderende tanks en vliegtuigen zoemen in de lucht. En de machtige belegeringswapens brullen al. Van treffers van brisantgranaten worden kluiten aarde en gesmolten gras hoog in de lucht gegooid. Hier leest ze de strijd. Majoor Vladimir Mikhailovsky houdt een trofee-verrekijker in zijn handen en kijkt naar de nadering van een stalen fascistische lawine. Ze proberen de pioniers naar achteren te drijven, maar ze willen niet weggaan en vragen om geweren in hun handen om te vechten.
  Er zijn niet genoeg wapens voor iedereen, hoewel de lokale kinderen jachtgeweren en zelfs sportbogen meebrachten. Iedereen wil moedig vechten en winnen. En het zal niet werken om te sterven met de laatste gedachte aan het moederland.
  Majoor Mikhailovsky geeft het bevel:
  - Open geen vuur zonder commando!
  Ze hebben immers maar twee "vijfenveertig" voor het hele bataljon, wat betekent dat de kans is om de Fritz dichterbij te laten komen.
  Voorop, zoals gebruikelijk bij de nazi's, de best beschermde auto's; tanks T-4 en zelfrijdende kanonnen "Hunter". Ze moeten plaats maken voor lichtere voertuigen en iets achterblijvende infanterie.
  Auto's en motoren van de nazi's remmen af en toe uit angst om vooruit te komen....
  Maar de pionier Julius Petrov bewijst dat ze hier niet voor niets zijn gebleven. Een schaarse antitankmijn, ingesmeerd met zelfgemaakte lijm, en bovenop de grasmat die met behulp van een draad onzichtbaar wordt, beweegt tussen de stronken, recht onder de T-4-rups door.
  De stalen platen van de rups liggen op een dodelijk cadeau. De explosie lijkt niet al te sterk, maar de rups wordt afgescheurd en de nazi-tank begint te roken en cirkelt rond de toren.
  Andere jongens gebruiken soortgelijke apparaten. Omdat de Duitse infanterie laf is en de tanks en gemotoriseerde kanonnen weerloos vooraan staan, zullen ze hiervoor worden gestraft.
  De beroemde "Hunter", met een laag silhouet en sterk pantser, ziet eruit als een afgeplatte schildpad. Dit gemotoriseerde kanon verscheen vrij recent aan het Sovjet-Duitse front. Door goede rijprestaties, een kanon dat een behoorlijke afstand kan doordringen en overlevingskansen in de strijd, werd de Hunter meteen een parabel in tongen.
  Maar zijn sporen zijn nog steeds gewoon, zij het breed ... Het is echter nog beter om de onderkant van de auto te ondermijnen en hem van binnen uit te laten spugen met reserveonderdelen.
  Hier is een vernielde "Hunter", zoals een piratenfregat met een gebroken roer, opzij schuift en tegen de T-4 duwt. En beide stalen doodskisten op rupsen beginnen te gloeien en na enkele ogenblikken ontploffen ze door ontploffende munitie.
  Er waren al een tiental middelzware voertuigen kapot en hulpeloos tot stilstand gekomen.
  Maar achter hen de rest van de hengel, vooral de talrijke gepantserde. Hier voegt het zelfrijdende kanon "Hunter" snelheid toe en ... Valt in een verkapte put. Alleen de rupsen steken van bovenaf uit en bewegen hulpeloos.
  Pioniers verheugen zich. Ergens in gegraven kuilen zelfgemaakte explosieven. Het is op ambachtelijke wijze gemaakt. Natuurlijk zwakker dan dynamiet, maar om het onderstel uit te schakelen is voldoende.
  Fritz lijdt zware verliezen, gepantserde personeelsdragers falen, sommigen passeren gevaarlijke zones, maar ze worden opgevangen door het gooien van granaten en explosieven.
  Hier bouwden zelfs de gevatte, jonge jagers kleine katapulten. Ze gooien een speciale zak met gedistilleerde houtspiritus vermengd met buskruitelementen weg.
  Wanneer ze worden geraakt, bezwijkt het dunnere pantser van de nazi-transporten, waardoor de bemanningen met blauwe vlammen oplaaien. Gek van pijn, de Fritz schreeuwen hartverscheurend en verspreiden zich met gezichten verwrongen van afschuw.
  Sommigen van hen laten zelfs hun uitrusting in de steek...
  Het enige jammere is dat er veel vijanden zijn, sommige voertuigen, alles overspoelen met mitrailleurvuur, naderen de loopgraven.
  En ze stuiten op egels ... Alesya regisseert ondertussen vijfenveertig. Natuurlijk neem je de T-4 en de "Hunter" niet frontaal, maar je kunt de zijkanten proberen. Er is niets te zeggen over gepantserde personeelsdragers. Iedereen zal doorbreken en vloeren maken met roodgloeiend metaal spuugbloed!
  Een klein kaliber kanon heeft veel voordelen ten opzichte van een grote - vuursnelheid, gemak van camouflage. En ze weten hoe ze doelen moeten kiezen.
  De nazi's grommen, woest als hyena's. En onder de Sovjetjongens zijn er doden en gewonden. Het is vooral tragisch wanneer jonge strijders die net zijn begonnen te leven, sterven. Hier is een heel jong pioniersmeisje, dat nauwelijks een explosief pakket heeft opgetild en ermee onder de sporen van een middelgrote T-3-tank snelt. Een lelijke doos met een lange, maar ogenschijnlijk dunne stam springt omhoog en scheurt er een vierkante toren van af.
  En de jagers gooien opnieuw granaten en machinegeweren begonnen de kruipende motorfietsen te spijkeren. En de hoofden van de nazi-soldaten barsten open als rijpe kersen die door een hagel werden neergeslagen.
  En de gastanks van grote motorfietsen exploderen, waardoor stromen van gewelddadig vuur worden uitgestoten. Het voelt alsof er een rel van helse geesten gaande is. Hier zijn enkele gepantserde personeelsdragers die zich ook bij hun ongelukkige collega's voegen.
  Alesya wijst naar de "Hunter" en richt zich op het onderste deel van de romp. Het is moeilijk om daar te komen, maar dit is de enige kans om door het meedogenloze gemotoriseerde kanon te breken. Vlotte beweging van de vinger, en draai dan.
  Het pistool geeft een zachte terugslag en de fascistische machine splitst in tweeën. En de vlag met het hakenkruis valt in de bloederige modder.
  Alesya fluistert:
  - Gerechtigheid vereist opoffering, liefdadigheid vereist donaties en het succes van een rechtvaardige zaak vereist opoffering!
  Een bocht, het schuttermeisje rust naakt om het bioritme van de aarde beter te voelen, en de adem van gras met haar zolen en schiet opnieuw, waarbij ze de verraderlijke T-3 in het gewricht raakt.
  Het is te zien dat bijna alle medium tanks van de nazi-armada al buiten werking zijn gesteld. Hier werd de laatste vernietigd door een pioniersjongen, ondanks de verwonding duwde hij een vat, met een mengsel van explosief carbide, kolengruis, zaagsel met een kleine hoeveelheid fosfor. Het heldhaftige kind had niet langer de kracht om de loop te duwen na een doorgaande wond, en zijn kameraad Andrey, terwijl hij op de vlucht sloeg, duwde het veertig-tons Shmel aanvalsgeschut onder de wielen. Een onderdanig kanon van 150 millimeter kaliber schoot omhoog en bleef opgeheven. En de zielen van de pioniers, fladderend uit hun verscheurde lichamen, haastten zich naar een gelukkig hemels koninkrijk, waar nooit geweld en pijn is.
  De overlevende fascistische transporteurs, die de steun van hun zwaardere collega's hadden verloren, begonnen terug te keren ... Het gebrul van Wagners muziek hield op en een algemene vlucht begon.
  Vladimir Mikhailovski, die bloed van zijn voorhoofd veegde, zei:
  - Een Russische krijger kan staand sterven, maar hij zal nooit op zijn knieën leven! Rusland kan bloeden, maar geen bloed zal onze moed en loyaliteit aan het vaderland doen bloeden!
  En de overlevende pioniers bevestigen dit... Hoewel velen van hen al zijn verbrand en gewond.
  En Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova vechten in de lucht, ze zijn klaar om te concurreren met de geroemde Marseille, die al meer dan vierhonderd neergehaalde vliegtuigen heeft gescoord, waarvoor hij de vijfde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Maar de meisjes zijn duidelijk vastbesloten om serieus te vechten. Hier zijn ze in dezelfde bikini en vechten ze op blote voeten. En de vliegtuigen van de Luftwaffe doorboren.
  Anastasia richt met behulp van haar blote tenen het pistool op het doelwit, slaat de fascist neer en zegt:
  Ons geloof is geweldig
  Zal voor altijd duren!
  En knipoogt naar zijn partner. Akulina slaat ook de fascist neer, slaat hem, zeer nauwkeurig met haar blote benen en krijst:
  - Voor de grootsheid van de ideeën van het communisme!
  En ontbloot zijn parelwitte tanden. Zo'n meisje vecht en studeert.
  En schittert met zijn tanden.
  Anastasia, die een ander Duits vliegtuig neerschiet, op haar Yak-9, piept agressief:
  - Russische adelaar boven de planeet,
  Het spreiden van zijn vleugels zal opstijgen ...
  De vijand zal ter verantwoording worden geroepen
  Zal worden verslagen, gebroken!
  Akulina bevestigt dit graag door tegenstanders neer te halen:
  - Zal worden gebroken!
  Al verschenen er natuurlijk ook mooie azenmeisjes onder de Duitsers. Albina en Alvina vechten op de nieuwste ME-309. Zulke vechtende krijgers stalen.
  En ze slaan Sovjet-vliegtuigen neer met verbazingwekkende behendigheid. De ME-309 is een zeer krachtig vliegtuig bewapend met drie 30 mm luchtkanonnen en vier machinegeweren. Tegen zo'n monster kunnen Russische auto's niet weerstaan.
  Als ze neerschieten, schieten ze neer zonder medelijden.
  Albina zong met de hulp van haar blote tenen een vliegtuigkanon op het doel. Raak de vijand en piepte:
  - Voor de overwinning van het Derde Rijk!
  En ze liet haar tong zien.
  Alvina versloeg ook de vijand. Ze sneed de Sovjet Yak-9's af en kirde:
  - Voor de grote grenzen van ons leger!
  En knipoogde naar haar vrienden.
  Gevechten, rekeningen krijgen en Huffman. Hij is nog niet een van de grote troeven, maar hij vordert snel. En je kunt ook het monster van de hel zeggen.
  De Duitsers trekken, zij het langzaam en met zware verliezen, langs de kust van de Wolga en naderen de Kaspische Zee.
  . HOOFDSTUK 2
  De krachten waren duidelijk ongelijk. Vooral de fascistische luchtvaart was vervelend. Focke-Wulf kwam in grote aantallen aan het front en zijn krachtige wapens en snelheid werden een probleem voor het Rode Leger. Bovendien was deze auto te moeilijk neer te halen. Ze is duurzaam en zwaar gepantserd.
  De ME-309 bleek ook een onaangename verrassing voor de Sovjetpiloten, zowel met snelheid als met wapens. En hij verscheurde vrijwel de Sovjet-eenheden.
  Gebombardeerde Sovjetposities en de nieuwe Yu-288 bommenwerper, een zeer krachtige machine. Vier ton bommen vervoerd onder normale belasting en zes ton in de herlaadversie. En hij kreeg de Sovjet-eenheden eerlijk.
  Rommel toonde echter ook zijn klasse als commandant, net als Mainstein.
  Dichter en dichter naderden de Duitsers Astrachan. En onverwacht voor het Sovjetcommando gingen de Fritz in het offensief langs de Wolga in de richting van Kamyshin. Het was een gedurfde maar krachtige zet. En terwijl het moeilijk was om ze te stoppen.
  Maar de verdediging van het Rode Leger is nog steeds sterk ... Binnen een week rukten de nazi's vijftig kilometer op en werden ze gestopt.
  Ze werden geconfronteerd met tegenaanvallen, de Sovjet-eenheden ....
  Tegelijkertijd probeerden de Japanners een offensief tegen Alma-Ata te ontwikkelen. En toen waren er hevige gevechten in volle gang.
  Meisjes vochten op gelijke voet met mannen, en misschien zelfs beter dan zij.
  Margarita Magnitnaya en Tatyana Bulatnaya - mooie meisjes, afgevuurd met machinegeweren.
  Ze schoten samoerai neer en zongen:
  - Laten we geen afstand doen van de droom
  De eerste stap in het leven is...
  Je ziet weer boven de aarde,
  Wervelwinden van woedende aanvallen!
  Margarita gooide met haar blote tenen een moordende granaat, verscheurde de Japanners en zong:
  - Niemand zal ons stoppen
  Niemand zal ons verslaan...
  We zullen de Wehrmacht in de grond begraven,
  Onze vriendschap is een monoliet!
  Tatjana, schietend op de vijand, stemde ermee in:
  - Echt een monoliet!
  De Japanners rukken op op Alma-Ata. Ze hebben veel soldaten en verschillende soorten reserves. Dit zijn de vechtende jongens. Maar de meisjes maaien ze neer. Ze vechten wanhopig.
  Tatjana Bulatnaya gooide nog een granaat, scheurde de samoerai uit elkaar en zong:
  - Voor mijn geweldige prestatie!
  En knipoogde ogen, de kleur van saffier. Vrolijk meisje, zeg niets.
  En Margarita, met haar blote hiel, zal een doodsgeschenk nemen en gooien, Japanse soldaten verscheuren.
  En zingen:
  - Alles is door elkaar, met elkaar verweven, in een wervelwind van lijdende problemen!
  En weer gooit hij zijn blote tenen, een citroen naar de Japanners...
  Oksana, naakt tot aan het middel en op blote voeten, kruipt naar hen toe en duwt zich door een doos met granaten, fluisterend:
  - Het wordt cool meiden!
  En alle drie de krijgers zongen:
  - De samoerai vloog naar de grond, onder de druk van staal en vuur!
  En de schoonheden vechten met grote woede. Ze gingen niet tevergeefs door vuur en water en koperen leidingen.
  Hier gooit Oksana een granaat met haar blote voet en raakt de Japanse Chikha-lichttank. Nou, dat is een mooi doel.
  Margarita, schietend op de vijand, zong:
  - Je kunt geloven in de afwezigheid van geloof! U kunt de afwezigheid van de zaak doen!
  Tatjana merkte logisch op:
  - Wat je zegt is een paradox!
  Margarita gooide met haar blote tenen een granaat en merkte logisch op:
  'Is genie geen vriend van paradoxen?'
  Tatjana draaide zich om, maaide de samoerai neer en stemde toe:
  - Natuurlijk, vriend!
  En de krijgers namen het en barstten in lachen uit ... Ze vechten tegen meisjes, en ze zeggen wat anders ... Het is niet voor niets dat Rusland zich herinnert hoe de meisjes vochten!
  Oksana vecht natuurlijk op het hoogste niveau. En schiet vanuit verschillende punten, en het meisje draait als een tol.
  Dit zijn schoonheden, ze zullen niemand iets opleveren. En verraad het land uit, samen met de samoerai.
  Leidt het vuur en Angela. Het meisje is ook agressief en roodharig. Krijgers vechten het liefst op blote voeten en voeren wapenfeiten van kolossale proporties uit.
  Angela geeft de draai en zegt lachend:
  - We zullen moedig de strijd aangaan,
  Voor de macht van de Sovjets!
  En met zijn blote tenen gooit hij een moorddadige citroen.
  De gevechten gaan door en nu loopt de aanval van de Japanners af ....
  Het is al eind juli drieënveertig. De nazi's naderden de Wolga-delta zelf en er werden veldslagen op gelanceerd.
  Elizabeth en haar bemanning vechten wanhopig. De eerste Tiger-2-tanks begonnen ook aan het front te arriveren. Ze lijken op "Panther" en "Lion", maar iets daar tussenin. Ook met de hoeken van de rationele helling van het pantser en een kanon met lange loop van 88 mm kaliber 71 EL. Weeg achtenzestig ton, en dicht bij de tank "Lion", qua bepantsering, maar iets kleiner van formaat.
  Grote tanks, je zegt niets.
  Elizabeth en de meisjes jagen op de Duitsers. Ze breken door de T-4 en piepen:
  - Glorie aan de ideeën van heldere jaren,
  De roep van de pioniers staat altijd klaar!
  Laten we zeggen dat de krijgers eersteklas zijn. En ze strijden niet alleen glorieus, maar zingen ook;
  De unie is onverwoestbaar, de volkeren van de vrije,
  Het was geen brute kracht en angst die zich verzamelden...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap, licht, rede en moed in dromen!
  
  Glorie aan ons vrije vaderland,
  De kracht van creatie is een steun voor altijd!
  Wettelijke kracht, de wil van het volk,
  Immers, voor eenheid - een eenvoudige man!
  
  Door de stormen scheen de zon van vooruitgang voor ons,
  Door de stormen en stormen renden we vooruit ...
  We verzetten bergen, alsof zonder gewicht,
  De hele wereld, stralend naar het communisme, komt eraan!
  
  Glorie aan ons vrije vaderland,
  De kracht van creatie is een steun voor altijd!
  Wettelijke kracht, de wil van het volk,
  Immers, voor eenheid - een eenvoudige man!
  
  De volkeren van de planeet zijn verenigd als broeders,
  Boeddhistische, moslimvrienden voor altijd!
  Laat de glorie van de rede, een grote naam,
  Alle naties van de wereld zijn een familie!
  
  Glorie aan ons vrije vaderland,
  De kracht van creatie is een steun voor altijd!
  Wettelijke kracht, de wil van het volk,
  Immers, voor eenheid - een eenvoudige man!
  De meisjes zingen goed, en nog beter, ze vechten en voeren dergelijke prestaties uit. Hoewel de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars en het niet bekend is of ze herinnerd zullen worden als de oorlog verloren gaat?
  Alenka probeert met haar batterijen, met een team van meisjes, de vijanden op de Wolga Delta tegen te houden. En ze laat zien waartoe schoonheden in principe in staat zijn.
  En ze kunnen echt veel.
  Anyuta schiet met haar blote voeten en brult:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  En dus pakte de hele batterij het op en zong in koor, met vol klinkende stemmen;
  We vechten voor een beter lot
  Om het leven van mensen makkelijker te maken...
  En verpletter de verdomde horde
  Zodat er minder slechte tegenstanders zijn!
  
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Voor de glorie van onze moeder Rusland...
  De mensen van Rusland geloven onoverwinnelijk,
  En maak iedereen op aarde mooier!
  
  We zijn gegeven om te vechten voor het moederland,
  De grootsheid van het vaderland beschermen...
  En soms is het leven gewoon een film
  Hoewel het een weerspiegeling van het paradijs zou moeten zijn!
  
  Alle mensen moeten een droom verwezenlijken,
  Redelijk geloof communisme ...
  Zodat er meer geluk op aarde is,
  En de vuren van het revanchisme kwamen niet!
  
  Onze tsaar, het grote genie Pugachev,
  Hij verhief de boeren tot de heilige strijd...
  Elk bedrijf zal op de schouder zijn,
  En hou van het meisje op blote voeten jongen!
  
  We zullen zelfs sterker worden dan de duivel
  Wanneer we de horizon van de wetenschap verleggen...
  Afgeplat onder de hoeven van de schurk,
  Hoewel bloed gutst uit een gescheurde aorta!
  
  Ja, het zijn onze juiste vrienden,
  We kunnen het moederland gelukkiger maken...
  Volkeren geloven allemaal één familie,
  Groot stralend Rusland!
  
  Kijk mensen dapper in de horizon,
  Laat geen kwade wolken de lucht bedekken...
  We zullen de vijand een zegevierende score geven,
  En jij zult een gelukkige held in de strijd zijn!
  
  Ik ken het woord lafaard niet
  Wij Russen zijn helemaal niet minderwaardig...
  Wij Svarog hebben een Witte Jezus,
  En voor altijd zal genieten van mei!
  
  Meisjes en jongens in een rondedans,
  Wij op blote voeten meisjes komen binnen...
  Voor ons, tenslotte, de almachtige God Rod,
  Wees geen hersenloze papegaaienjongen!
  
  En Lenin inspireerde ons om te vechten,
  De wijze Stalin zegende de prestatie ...
  Een krachtige cherub zal zijn vleugels uitslaan,
  En onze spieren zijn gewoon van staal!
  
  De majesteit van het vaderland zal binnen zijn
  Dat we zulke strijders zijn met God...
  Hier zullen we de glorie bevestigen met een stalen zwaard,
  Welk schild werd gesmeed in Svarog!
  
  Kortom, wees trouw aan de Heer,
  Tot glorie van het meest stralende Rusland...
  We kennen gewoon ridders, adelaars,
  Achter ons staat de Witte God Christus de Messias!
  Hier, van een exacte treffer van een geweer, licht de "Leeuw" op. Ja, de nazi's krijgen het specifiek op de hoorns.
  Terwijl de gevechten gaande zijn, verspillen de kinderen geen tijd.
  Dasha en Vaska zwerven achter de Duitse troepen. Ze kijken hoe de apparatuur in kolommen beweegt. Motorfietsen haasten zich, zelfrijdende kanonnen kruipen. Er zijn tal van troepen, waaronder de SS, en andere eenheden.
  Vaska merkte de beweging op van "Ferdinand", een krachtig Duits gemotoriseerd kanon, dat tanks vernietigde.
  De jongen fluisterde tegen het meisje:
  - Het lijkt erop dat de Fritz extra troepen naar het noorden van Stalingrad verplaatsen.
  Dasha merkte met een glimlach op:
  - Die van ons zullen ze hoe dan ook vermalen!
  Nemtsev roept vanuit de vrachtwagen boos naar de jongens. Kinderen rennen en rennen, flikkerend, grijs van het stof, blote, ronde hakken. Ze kunnen ook een wachtrij voor hen geven.
  De jongen en het meisje renden naar de struiken en sprongen erin. Dasha merkte enthousiast op:
  - Partizanen kunnen alles!
  Vaska was het hiermee eens:
  - Natuurlijk... We zullen zeker winnen!
  Dasha zong enthousiast:
  - Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! Degenen die verlangen om de ketenen te breken! Wachten op de overwinning, wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om het fascisme te verslaan!
  Vaska was het daar meteen mee eens en verpletterde de rups met de vingers van zijn blote kindervoeten:
  - Wij kunnen! We zijn geboren om een sprookje te laten uitkomen!
  Dasha knipoogde en merkte op:
  - En wat? Ik denk dat we het sprookje waar zullen maken, en de Wehrmacht zal stof worden!
  En de kinderen zongen uit volle borst in koor;
  In de naam van ons rechtvaardige land,
  Wat het communisme aan het universum zal geven...
  We zullen trouw zijn aan ons moederland,
  Laten we de weg vrijmaken voor succes, creativiteit!
  
  Poetin regeerde Rusland als een held
  Maar de adelaar liet haar op de vlucht...
  Grote Führer natuurlijk aambeien,
  Maar Stalin betekent ook een naam!
  
  Ik geloof dat we het Derde Rijk zullen winnen
  Geen wonder dat Poetin naar Stalin verhuisde ...
  Boven de wereld is een cherubijn met gouden vleugels,
  En Satan-Adolf is nu gek!
  
  De Duitsers hebben heel Europa binnen handbereik,
  En Afrika, en Azië, en de staten...
  En Adolf vindt hem cool
  Maar de Führer zal gestraft worden!
  
  Voor Hitler is Rusland als een schuur,
  Hij wil zijn eigen...
  Maar het zal zijn, ik geloof dat het communisme een paradijs is,
  Aardbeien zullen ontkiemen, bedden zaaien!
  
  Geloof niet, onze mensen zijn helemaal niet zwak,
  Maar te veel Fritz gevangen genomen ...
  En de Slavische je kent helemaal geen slaaf,
  In de naam van onze moeder Rusland!
  
  En Lenin inspireerde ons tot een prestatie,
  Hij liet me zien hoe ik dingen moest doen...
  Aangezien God eigenlijk één is,
  Maar in het communisme moeten we moedig geloven!
  
  Nee, bezwijk niet voor de Russische vijand,
  De Witte God is tenslotte bij ons - de Schepper van het universum ...
  Ik zal dat vaderland helpen in de strijd,
  Om onveranderd in het succes van het leven te zijn!
  
  Hoe ver kun je geliefden doden?
  Helaas komt er geen einde aan de oorlog...
  Zo uitgedund in de veldslagen van ons leger,
  Doe iets waar je je niet voor hoeft te schamen!
  Dit is een goed lied van jonge krijgers. Ze zongen het en bewogen weer, terwijl ze met hun blote, eeltige hielen het stof over het pad harken.
  De kinderen waren opgewekt en uiterlijk tevreden met het leven. Hoewel dun, zijn haar gezichten gebruind als chocolade, en haar haar daarentegen is blond. Geweldige jongens.
  Een van de Duitsers op een motor noemde ze liefkozend. En chocolade aangeboden. Hongerige Dasha strekte haar handen uit, maar Vaska trok aan haar mouw:
  - Verneder jezelf niet!
  Slimme meid gevonden
  - Laten we de nazi's beter verenigen!
  Vaska, die zelf huid en botten is, vond dit idee leuk. En hij vroeg ook om chocolade.
  De Hitlerite knikte en pufte in gebroken Russisch:
  - Zing jongen!
  Vaska knikte en zong met grote inspiratie;
  De partij verzamelde heel Rusland,
  Beschermt eindeloze velden...
  Mensen geloven tenslotte in zo'n kracht
  Glorie aan het Sovjetland!
  
  Stalin is de hoogste onderscheiding,
  Stalin is de vlucht van wijsheid ...
  Je moet dapper voor hem vechten.
  Alle mensen volgen Stalin!
  
  We krijgen juichende vleugels,
  We hebben een grote wil...
  Stalin is de vreugde van overvloed,
  Glorie, geweldig land!
  
  Stalin is de grootste in het universum,
  Gouden gevleugelde cherubijn van Stalin,
  Onze mensen met onveranderlijk geluk,
  Geloof, voor altijd onoverwinnelijk!
  
  Stalin gaf redding aan het volk,
  De grootste adelaar ter wereld...
  Voor ons vaderland en vrijheid,
  Hij spreidde zijn vleugels over de aarde!
  
  Er is niet hoger dan de stralende Stalin,
  Hij is geweldig als gewoon een blanke God ...
  Vechten met schuim en winnen,
  De Führer wordt binnenkort in een kist gedreven!
  
  Het geven van eer aan ons vaderland,
  Weet haar mooier niet te vinden...
  We zullen spoedig onder het communisme leven,
  En we kunnen niet anders!
  
  Stalin is de trots van de hele planeet,
  Stalin grenzeloos communisme...
  Zijn daden zullen worden gezongen
  De fascist is volledig vernietigd!
  
  Stalin maakte glorie aan Rusland,
  Stalin hief haar boven de sterren...
  Hij bracht het rijk tot de rand,
  Stalin is gewoon een ideaal!
  
  Stalin verovert het universum
  Hij heeft een geweldige sterrenvloot...
  Beproevingen zullen voor opbouw zijn
  Stalin zal tot het communisme leiden!
  
  Voor Rusland is Stalin de zon,
  Het schijnt fel in de duisternis...
  De stem van het meisje is luid
  Er is geen mooiere leider op aarde!
  
  Stalin is de belichaming van Svarog,
  Stalin creëerde de macht van Rusland ...
  Hij vindt Rod in het hart -
  De grootste meester!
  
  Er is geen leider op de hele aarde mooier,
  Stalin is de grootste van alle mannen...
  Laten we geluk creëren in ons universum,
  De hondsdolle schurk is vernietigd!
  
  Mijn zonen en Komsomol-leden,
  Voor het moederland, sta samen in formatie...
  Jullie meisjes zijn tenslotte sterker dan tijgers,
  Beste genie Stalin is bij ons!
  
  Prestaties kunnen niet worden geteld,
  Laten we vliegen als een pijl...
  Ons stralend Rusland,
  Het moederland gaat richting het communisme!
  Dasha zong mee met Vaska en de kinderen kregen alles zo sonore en mooi.
  En ze dansten nog steeds, stampten met hun gebruinde, schoenloze kinderen en stampten in maart al door de sneeuw met hun blote voeten.
  De Duitser, die niet echt Russisch verstond, vond het lied leuk en hij haalde varkensvlees in blik uit zijn tas en gaf het aan de kinderen.
  En knikte goedkeurend.
  - Zer gut!
  De jongen en het meisje bogen en liepen verder. Ze zijn pas elf jaar oud, maar ze zijn slim en hebben een sterk geheugen. Verzamel nauwkeurige informatie. En ooit bracht de blonde Daria, zelfs in een mand, een mijn naar de Duitsers. Ze is een slimme meid en kent hun taal goed. Ze dachten niet eens dat zo'n mooi kind met wit haar en blauwe ogen de dood kon brengen.
  En dit werkte...
  Daar gaan ze weer, genietend van Duitse chocolaatjes, en hun humeur is opgewekt ...
  Daria merkte met een glimlach op:
  - Als we de nazi's verslaan, zal ik een huis met drie verdiepingen bouwen, gemaakt van marmer en met een fontein!
  Vaska grinnikte.
  - Word je een bourgeois?
  Het meisje antwoordde:
  -Niet! Ik zal gewoon mijn eigen communisme hebben!
  Vaska lachte en zong weer;
  Toen de bourgeois naar mijn land gingen,
  Huizen werden verbrand, meisjes werden gekapt...
  Het leek alsof er nullen werden geteld,
  De jongens hadden hun haar tot nul geschoren!
  
  De dappere Kibalchish nam het geweer,
  En ging bij het Volksleger...
  Maar hij heeft plannen uitgedeeld aan de Malchish-Bad Boy,
  Die een vat opgaf voor jam!
  
  En hier hang ik aan de rekjongen,
  Ze kwellen me met een zweep en naalden...
  Als reactie lach ik in het gezicht, ik ben de beul -
  En ik geloof dat het vaderland een paradijs zal worden!
  
  Dieren roosterden mijn hielen met vuur,
  Het kind werd zwaar geslagen door de stroom...
  Maar geloof me, meel is niets,
  Zodat de rode bourgeois won!
  
  Ze breken botten, het kwaadaardige metaal heeft zich ingegraven,
  Op de pijnbank laten de beulen me wankelen...
  Maar ik geloof dat, de jongen droomde
  Om in mei door Berlijn te rennen!
  
  Ik geloof dat kameraad Lenin zal leiden
  Gratis, Warschau, Praag, Londen!
  We zullen binnenkort de winnende score posten
  En boven Berlijn trots de rode vlag!
  
  Nu branden de hielen van het kind nog steeds,
  De zool, die bijna altijd op blote voeten is ...
  En de zweep sloeg hard op de rug,
  Waarschijnlijk mam, je bent al grijs!
  
  Maar ik zal me niet overgeven aan deze beulen,
  Ik zal niet om geloof vragen, genade kennen...
  Laat de kat zweep steil van de schouder,
  Ik weet dat Lenin zal geven, geloof de beloning!
  
  Kibalchish lachte onder marteling,
  Heeft geen geheimen onthuld, sterft trots...
  Voor altijd in de hel, zo schreeuwt Bad Boy,
  Demonen gieten hars in zijn keel!
  
  Lenin is bij ons, je kunt voor altijd zien,
  En een vlam brandt in mijn hart...
  Grote droom komt uit
  Er zal een rode vlag over de hele planeet hangen!
  Daria floot en stampte met haar blote voet:
  - Geweldig! Heb je het zelf samengesteld?
  Vaska knikte.
  - Ja! Zijn verhaal maakte grote indruk op mij!
  Daria knikte en merkte op:
  - Weet je nog hoe de politieagenten jou en mij betrapten en ons blootsvoets in de kou door de sneeuw dreven, en toen sloegen ze ons en plakten dunne takjes op onze hielen.
  Vaska bevestigde gemakkelijk:
  - Het was zo.... Je hielen doen pijn en je schouders doen pijn als je aan het rek hangt. Maar er was geen bewijs tegen ons en....
  Daria merkte met een zucht op:
  - Ja, maar de politie wilde dat we doodvriezen. Maar toen ze me met een fles op het hoofd sloegen, ving ik een fragment op met mijn blote voet. En toen gaf ze het door aan haar handen. Dan knip ik het touw voor mezelf en voor jou door.
  Vaska knikte.
  - Ja, het was... Vreselijk echter. Maar weet je, in de kou doen de blaren van verbrande zolen geen pijn! En toen we later naar buiten gingen, genas alles bij ons zoals bij honden!
  Daria bevestigde gemakkelijk:
  - Ja geneest ons goed! Ik heb zulke ruwe zolen gevuld dat ik niet bang ben om op kolen te lopen!
  Vaska, opgeblazen, zei:
  - Ik ook! Wij zijn pioniers, kinderen van het communisme!
  Daria bevestigd:
  En we gaan zeker winnen!
  De jongen en het meisje zongen:
  In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  zien we de toekomst van ons land...
  En de rode vlag, ons vaderland,
  We zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  . HOOFDSTUK 3
  Begin augustus 1943 kwamen de Duitsers niettemin naar buiten en overwonnen de koppige weerstand van de Sovjet-troepen tegen de Kaspische Zee. Dit is inderdaad een geweldige prestatie voor de Fritz. Die de grootste dividenden heeft behaald. Nu was de Kaukasus door land afgesneden van het belangrijkste continent.
  De Turken behaalden ook succes, die na hardnekkige gevechten uiteindelijk Batumi innamen en de omsingeling van Yerevan voltooiden. Dus, de Sovjet-troepen in de Transkaukasus grondig onder druk hebben gezet.
  De positie van de USSR werd erg moeilijk. En Stalin beval een offensief in het noorden te lanceren om door de gang te breken naar de hongerige, stervende, maar nog niet overgegeven Leningrad.
  De aanval op Tichvin begon. Aanzienlijke troepen werden daar gegooid, hoewel het hoofdkwartier niet over voldoende reserves beschikte. De situatie werd gecompliceerd door de komst van Zweedse, zogenaamd vrijwilligersdivisies naar het front, die hun posities versterkten.
  Ja, en de Duitsers zijn serieus versterkt ...
  De veldslagen ontvouwden zich vanaf tien augustus, de Sovjettroepen rukten tien kilometer op in de eerste drie dagen van de strijd. Hier, op veertien augustus, ging de Duitse Maus-tank voor het eerst de strijd aan. Geen erg succesvolle ontwikkeling met een gewicht van honderdachtentachtig ton. Toegegeven, de auto werd bestuurd door een serieuze bemanning, zeer strijdlustige nazi-meisjes.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - vijf schoonheden van het Derde Rijk met de letter "A". En hoe ze vechten op de Maus en met twee kanonnen tegelijk schieten.
  Zeer explosieve fragmentatiegranaten worden afgevuurd door een 75 mm kanon met korte loop en zwaardere door een 128 mm kanon, wat blijk geeft van slagkracht.
  Agnes vuurt met haar blote tenen en gebeitelde benen. Het raakt de Sovjet-auto, scheurt letterlijk de toren eraf en gilt:
  - Ik ben een ruimtemeisje!
  Adala stuurt een schot met een landmijn en piept:
  - En ik ben kunstvliegen, verscheur de hele bemanning!
  En ook het meisje gebruikt blote tenen. Sovjet vierendertig granaten raken de Maus, maar stuiteren als erwten. De auto is goed beschermd. En je kunt haar niet gemakkelijk raken. Schelpen vliegen van haar af als tennisballen, en zelfs met een groot kaliber van zo'n monster kom je er niet doorheen.
  En het meisje wordt neergeschoten vanuit een luchtafweergeschut, zodat de vijand niet dichterbij kan komen.
  Agatha vuurde ook met behulp van haar blote tenen en gromde:
  - Laat mijn zwaard toeslaan, we zullen de vijanden slaan!
  Adala bevestigde agressief en schoot zeer nauwkeurig:
  Wij zijn strijders van licht en aarde!
  Angelina sloeg met haar blote tenen, sloeg de Sovjet T-34-76 tank kapot en schreeuwde:
  - Voor grote overwinningen!
  Aphrodite sloeg ook met een projectiel, dat zo zwaar was als een stapel, de Sovjet T-60 verpletterde en piepte:
  - De heilige oorlog zal onze overwinning zijn!
  Agnes sloeg met haar blote hiel het frontale pantser van de vijand kapot en gaf uit:
  - Keizerlijke vlag vooruit - glorie aan de gevallen helden!
  Deze meiden hier zijn behoorlijk gemeen en moorddadig. En het is niet voor niets dat je er niet aan voorbij kunt gaan. Dankzij hun blote voeten en body bikini's schieten ze zonder te missen. Wat betekent dat ze niet zo gemakkelijk te verslaan zijn.
  Verschrikkelijke "Muis", afgeranseld met een dodelijk wapen, en gaf niemand een kans.
  Inclusief de KV serie.
  Maar als er Duitse vrouwen zijn die zo koppig en succesvol vechten, dan zijn er meisjes van het Sovjet-niveau - helden.
  Hier bijvoorbeeld Natasha met haar partners. Ze hebben gewoon een bescheiden, zelfrijdend kanon-85 dat net aan het front is aangekomen. En de meisjes zijn de nazi's al met geweld aan het verslaan.
  Natuurlijk zijn de schoonheden blootsvoets en in bikini. En ze verpletteren de nazi's grondig, als een voorhamer die op stukken glas slaat.
  En dit is zeer gedenkwaardig wanneer zulke meisjes het hoogste niveau van adelaarsvlucht demonstreren.
  Natasha schiet met haar blote tenen en slaat de Panter kapot, waarna ze roept:
  - Voor het grote vaderland!
  En hij zal zijn tong laten zien!
  Zoya slaat ook de vijand. Raak hem heel hard. Zal het harnas en blather breken:
  - Voor de glorie van het communisme!
  Augustina vecht ook hard, en als ze de vijand onder druk zet, doet ze dat heel grondig. Pauzes en gebrul:
  - Glorie aan de communistische wereld!
  Dolbanet en Svetlana. En heel toepasselijk ook. Met je blote tenen. Verpletter het pantser van de vijand en piep:
  - Voor de grootsheid van de communistische wereld!
  En laat zijn tong zien...
  Hier zongen de meisjes, die zich geïnspireerd voelden, onderweg componeren;
  Schoonheden vallen op blote voeten aan
  Er lopen zulke leuke meiden...
  Als het nodig is om de Fritz met een vuist te slaan,
  Of hak hem met een machinegeweer!
  
  Meisjes twijfelen niet
  Ze zullen de nazi's dood begraven...
  En ze zullen hem hard van zijn voeten slaan,
  En ergens huilen vleesetende wolven!
  
  Rusland is een woord voor soldaten
  Als je gelooft dat het niet beter wordt...
  Hoewel soms een sombere afstemming,
  Waar de boze zwarte Kaïn triomfeert!
  
  Geloof niet, Komsomol-leden rennen niet,
  En als ze rennen, dan alleen in de aanval ...
  En alle nazi's zullen in één keer worden gedood,
  En de Führer zal alles naar het hakblok brengen!
  
  Rusland is mijn moederland
  Ze straalt, gewoon mooi...
  Wie een lafaard is, is niet eens een roebel waard,
  En het is gevaarlijk om ruzie te maken met een krijger!
  
  Maar weet dat we de nazi's zullen verslaan,
  Geen kwaad zal heersen op de troon...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  En God Svarog met grootheid in de kroon!
  
  Wie is een lafaard, geloof me, een zwakke slaaf,
  Zijn lot is één - om beledigingen te doorstaan ...
  Vandaag een slotenmaker, morgen ben je een voorman,
  En u kunt zelf de rug van andere mensen verslaan!
  
  De meisjes hebben kracht, alleen een vulkaan,
  Ze soms, en krachtig slopen bergen ...
  Oorlog woedt een kwaadaardige orkaan,
  En de dood van het menselijk ras maait eerlijk gezegd neer!
  
  Dus ik zal je eerlijk zeggen ridders,
  We zijn sterk als wij Russen verenigd zijn...
  Een snack nodig voor een vork en mes?
  Wij zijn ridders in onoverwinnelijke gevechten!
  
  Wat is ons geloof, in de Here Christus,
  Hoewel Lada ook vereerd wordt...
  Kameraad Stalin is als een vader voor ons,
  En de plaats van het communisme zal het paradijs zijn!
  
  Degene die was toen hij stierf zal opstaan,
  En we zullen mooier en wijzer worden...
  En natuurlijk is de man erg trots,
  Hoewel het soms onzin is!
  
  In de liefde is ons vaderland als een ster,
  Geloof me, ze zal nooit uitgaan...
  Grote droom komt uit
  Er zal vrede en geluk zijn in het hele universum!
  
  Ik hou van Maria, ik vereer Lada heilig,
  Svarog is mooi en Perun is geweldig ....
  Ik hou van Jezus en Stalin
  De heilige gezichten van iconen zijn mij dierbaar!
  
  Wanneer zal het echte paradijs?
  Het zal uitkomen, geloof me, alle hoop...
  Je geeft je hart aan het moederland,
  Alles komt goed, sterker dan voorheen!
  De meiden hebben goed gevochten en goed gecomponeerd. Met zulke krijgers is geen enkele Hitler verschrikkelijk voor Rusland.
  Niettemin braken de Sovjet-troepen, na tien dagen hardnekkig vechten, toch door naar Tichvin.
  De gevechten ontvouwden zich voor de stad zelf. Krachten natuurlijk zeer zelfs ongelijk.
  De Duitsers hebben de luchtmacht veroverd en bombarderen non-stop. De situatie wordt verergerd door buitenlandse divisies die aan de zijde van de Wehrmacht vechten. Vooral veel Italiaanse onderdelen.
  Ze proberen het Rode Leger weg te duwen van Tichvin. Maar de Russische eenheden vechten hard. Dit is hun enige echte kans om het belegerde Leningrad te redden, dat sterft van de honger. Voedsel kan daar alleen door de lucht worden gedropt, maar de Duitsers hebben sterke jachtvliegtuigen en het is erg moeilijk om dit te doen.
  En in de tweede helft van augustus bestormden de nazi's Astrachan. En in deze stad vochten Sovjetmeisjes met grote heldenmoed en moed.
  Een bataljon blootsvoetse meisjes bestrijkt deze heroïsche stad.
  Alenka gooit een granaat met haar blote voet, vuurt dan een salvo af, maait de nazi's neer en zegt:
  - Als een vrouw wellustig is als een kat, dan heeft haar man muizen in zijn hoofd!
  Anyuta, die op de Fritz vuurde en ook een granaat gooide met haar blote voet, piepte:
  - De slimste ideeën zijn somber uit de schaduwpolitiek, wanneer ze worden uitgevoerd!
  Alla, die op de Fritz vuurde, een granaat gooide, een tank uitschakelde met haar blote vingers, gromde:
  - Een vrouw is sluw als een vos, en ze regeert zelfs over een leeuw als een man de geest van een haan heeft!
  Maria, schietend met een pistool en het neerhalen van de Fritz, gromde:
  - God kan alles, alleen een vrouw overtreffen in verzoeken, Hij is machteloos!
  Matryona, die op de vijand vuurde en met haar blote tenen een moorddadig doodsgeschenk wierp, merkte op:
  - Om niet te worden opgeslokt door een man als een boa constrictor, moet een vrouw een cobrasteek hebben!
  Alenka, die op de nazi's bleef vuren, merkte geestig op:
  - Een persoon kan in alles als de Schepper zijn, alleen imitatie als een aap maakt hem niet mooi!
  Anyuta vuurde op de vijand, schakelde toen een tank uit met een goed gerichte worp van een granaat en zei:
  - De mens kan de Almachtige God alleen overtreffen in eigendunk, en zelfs dan als hij intellectueel is geschapen door een Pithecanthropus!
  Alla, die zeer nauwkeurig op de Fritz bleef schieten, gaf uit:
  - Een vrouw wil geen kip zijn, maar haar ideale man is een haan!
  Maria, die op de nazi's vuurde en met een nauwkeurige worp van haar blote voet de Panter raakte, merkte op:
  - Een vossenvrouw heeft echt een wolvengreep op mannelijke bevers!
  Marusya, die ook met een uitbarsting naar de nazi's schoot en een explosief pakket met haar blote hiel gaf, gaf uit:
  - In de politiek is het als in een bos, als je een eik een varken verslindt, als een haas een vos verslindt, als een ezel - drie huiden zullen worden afgeworpen!
  Alenka, die verwoede schietpartijen blijft uitvoeren en de infanterie overlaadt met gefragmenteerde citroenen, vyaknula:
  - Hoe helderder de vrouw, hoe meer ze een vos is!
  Anyuta vuurde ook op de nazi's, maaide ze neer, gooide een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Grijze mensen missen grijze stof in de hersenen, heldere persoonlijkheden, grijs in het hoofd in grote hoeveelheden!
  Alla, schietend op de vijand, een explosief pakket gevend met haar blote hiel, gaf geestig uit:
  - Een grijze man is eenzaam als een wolf, en als een haas heeft hij geen rust!
  Maria die de Fritz maait, merkte geestig op:
  - Als de politicus een grote vos is, dan wordt hem het leeuwendeel gegeven!
  Marusya vuurde vanaf de granaatwerper en gooide met haar blote tenen een citroen toe, piepend:
  - De vos-politicus ontneemt de kiezerskraai de mogelijkheid om te rijden als kaas in boter!
  Alenka bleef schieten met een wapen en bezweek met haar blote hiel aan een explosief pakketje en gilde:
  - Er zijn minder sterren aan de hemel dan interpretaties van de Heilige Schrift!
  Anyuta, schietend op de nazi's, gaf uit:
  - Een beul in een rood gewaad, rechtvaardiger, een politicus met welsprekendheid!
  Alla, die bleef vuren, merkte logisch op:
  - De beul heeft een geslepen bijl, de politicus heeft een scherp woord, de eerste blaast op zijn hoofd, de tweede druipt op de hersenen!
  Maria, die de Fritz nauwkeurig bleef verslaan en nog een geschenk van de dood met haar blote vingers wierp, merkte op:
  - Hoofden hakken is soms menselijker dan druppelen op de hersenen!
  Matrena, die de nazi's afsneed en een granaat gooide met haar blote hiel, gaf uit:
  - Als je politici op je hersens laat druppelen, scheur je je haren uit ergernis!
  Alenka schoot op de Duitse generaal en brak door hem heen en zei dreigend:
  - Toespraken van politici zijn als water voor hersenspoeling!
  Anyuta, die goed gericht op de vijand schoot en een citroen met haar blote tenen lanceerde, gaf uit:
  - Wat is de grootste God in de politiek, wat schept wetteloosheid!
  Alla, die op de nazi's schoot en een explosief pakje gooide met haar blote hiel, gaf uit:
  - Een politicus kijkt altijd naar de kiezer als een ezel met de blik van een vos om te ploegen!
  Maria, schietend op de vijand, en met haar blote tenen een granaat van dodelijke kracht gooiend, flapte eruit:
  - Een vrouw houdt ervan haar arme lichaam bloot te leggen om zich rijker te kleden!
  Marusya vuurde een lange salvo af, de lijn van Fritz afsnijdend en spinnend:
  - Een vrouw op blote voeten trekt een man sneller aan, ook al is hij niet echt een laars!
  Alenka, die nauwkeurig op de nazi's vuurde, merkte op:
  - Met een blote vrouwelijke hak is het makkelijker om een man op modieuze laarzen te laten draaien!
  Anyuta vuurde vanaf een granaatwerper en gaf het volgende uit:
  - Om modieuze schoenen te krijgen, moet een vrouw een man goed "geschoeid" hebben!
  Alla, die de nazi's met uitbarstingen versloeg en een granaat naar haar blote tenen gooide, antwoordde:
  - Een vrouw die niet weet hoe ze haar been op tijd moet ontbloten, zal voor altijd "geschoeid" blijven!
  Maria, die op de vijand schoot en een explosief pakje gooide met haar ronde hiel, gaf uit:
  - Te vaak, kijkend naar de blote vrouwelijke benen, loopt een man het risico zichzelf te "beslaan" tot de staat van een zwerver!
  Marusya, nauwkeurig schietend op de vijand en een granaat gevend met haar blote knie, antwoordde:
  - Om niet voor altijd blootsvoets te blijven, moet je je schoenen op tijd kunnen uittrekken!
  Alenka, die op de nazi's bleef schieten en hen de adem uitblies, vaardigde geestig uit:
  - De blote voet van een meisje is beter dan de zeilboot van een indringer!
  Anyuta, die met onuitblusbare nauwkeurigheid bleef schieten, merkte op:
  - Het sterkste pantser zal, voor een gevoelige huid, charmante meisjesachtige zolen niet weerstaan!
  Alla, schietend op de Duitse indringers, gaf uit:
  - Vrouwen klimmen heel slim met blote voeten in de portemonnee van een man!
  Maria vuurde met grote nauwkeurigheid op de nazi's, sloeg op hun hoofd en merkte op:
  - Het meest plakkerige deel van het vrouwelijk lichaam voor gouden munten, blote voeten en blote borsten!
  Marusya, die bleef schieten, zonder medelijden met de nazi's, gaf uit:
  - Een vrouw moet soms haar schoenen uitdoen, om niet te knielen voordat het nodig is!
  Alenka, die treffend op de nazi's krabbelde en ze op stapels stapelde, merkte logisch op:
  - Het is makkelijker om een man op zijn knieën te zetten met een blote voet!
  Anyuta, schietend op de vijand, merkte agressief op:
  - Op blote voeten op tijd, nooit op blote voeten!
  Alla, vijanden uithollend en tegenstanders afsnijdend, gromde:
  - Het is gemakkelijker voor een vrouw om op blote voeten een gouden top te beklimmen!
  Maria sloeg ook de nazi's en spinde:
  - Je bent een man van laarzen, als je niet van vrouwenbenen houdt!
  Marusya, schietend op de nazi's en met haar blote vingers een zelfgemaakt pakket met explosieven gooiend, waarvan de tijger zich omdraaide, gromde:
  - Een vrouw met slanke benen zal een man eerbiedig laten buigen!
  Alenka sloeg de nazi's af, maaide ze neer en gaf uit:
  - Blote tenen zijn handiger dan handen wanneer een vrouw munten uit de zak van een "geschoeide" man haalt!
  Anyuta sneed de Fritz af en piepte:
  - Het meest bekwame is een vrouw die een man onder de hiel duwt, met haar blote voet!
  Alla schoot op tegenstanders en gooide met haar blote hiel een citroen toe:
  - Het pad naar het hart van een man is gemakkelijker voor een schoonheid om met blote voeten te vertrappen!
  Maria sloeg een Duitse tank kapot, gooide een granaat en piepte:
  - Blote voeten van meisjes, vasthoudender bij het beklimmen van de Everest van het hart van een man!
  Matryona schoot ook dodelijk en gaf uit:
  - Als een vrouw haar schoenen heeft uitgetrokken, is het gemakkelijker om de woestijn van mannelijke onverschilligheid over te steken!
  Alenka verpletterde de vijand met een bazooka en piepte:
  - Je zult zo stom zijn als een laars, je zult zelfs de hiel van een blote voeten raken!
  Anyuta draaide zich ook om en piepte en ontblootte haar tanden:
  - Een bloot vrouwelijk been laat een man vallen in een kindertijd op blote voeten!
  Roodharige Alla, die de nazi's had neergemaaid, piepte:
  -Meestal vallen geschoeide laarzen in een kindertijd op blote voeten!
  Maria gaf een klap tegen de nazi's en piepte:
  - Als een meisje mooie benen heeft, dan is ze geen zwerver in het leven!
  Matryona, die op de vijand vuurde en de nazi's afsneed, blafte:
  - Een meisje op blote voeten is beter dan een geschoeide oude vrouw, een jonge kat, leuker dan een oude leeuw!
  Alenka vuurde op de nazi's en wierp dodelijke geschenken van de dood uit:
  - Het beste van alles is dat een vrouw een prijs krijgt met blote borsten en modieuze schoenen met blote voeten!
  Anyuta versloeg ook de nazi's, maaide ze neer en gooide met haar blote voeten granaten en piepte:
  - Van de doornen van mannelijke onverschilligheid, de beste manier om een vrouw te beschermen is een blote hiel!
  Alla, die op tegenstanders schoot en ze afsneed met automatische bursts, merkte op:
  - De meest duurzame hak voor een man van een blote vrouwelijke voet!
  Maria, die tegenstanders raakte en sloeg met een granaatwerper, gaf het volgende uit:
  - Vrouwelijke hak op blote voeten, de meest verbrande laars met ingewanden!
  Matryona, die de nazi's neerhaalde, gaf met verstand uit:
  - Je kunt je schoenen niet op tijd uittrekken - je wordt een blote voeten!
  Alenka, schrijvend over de nazi's, merkte op:
  -Als je een knuppel bent, dan kun je goed opwarmen, alleen jezelf!
  Anyuta merkte logisch op, terwijl ze de vijand afranselde en met haar blote voet een pakket met explosieven gooide:
  - Het is goed om een club te hebben, het is slecht om een club te zijn!
  Alla, de nazi's verslaand en een granaat gevend met haar blote hiel, gilde:
  - Gietijzeren vuisten kunnen je helpen te overleven, maar een eikenhouten hoofd leidt tot de dood!
  Maria merkte heel logisch op, terwijl ze de nazi's neermaaide:
  - Als de heerser geen koning in zijn hoofd heeft, heerst er anarchie in het land, en ze verkopen tevergeefs!
  Matryona, die de nazi's rationeel versloeg, merkte op:
  - De kroon is niet voor het hoofd dat de hoed!
  Alenka, die de Fritz verpletterde, merkte logisch op:
  - Op de eiken kop en de kroon zit gevaarlijk!
  Anyuta, die zeer nauwkeurig op de nazi's schoot, gaf uit:
  - Het maakt niet uit hoe sterk eikenhout is, maar het materiaal voor het hoofd ervan is het meest kwetsbaar!
  Alla, die stevig op de vijand schoot, concludeerde logischerwijs:
  - Wie een clubhoofd is, krijgt hij op het hoofd met een club!
  Maria verdomde tegenstanders, uitgegeven:
  - De politicus heeft een portemonnee en een wapenstok in zijn handen, alleen zijn geld is van hout en het wapenstokje is van papier!
  Marusya merkte logisch op, een citroen gooiend met haar blote voet:
  - Een helder hoofd, verwijst in ieder geval naar grijs haar!
  Matrona, die de nazi's verpletterde, merkte op:
  - Je bent misschien geen blondine, maar het is mooi om een slimme ziel te zijn, meisjes kunnen de slechteriken verslaan zodat anderen gelukkig kunnen leven!
  Alenka, schietend op de nazi's, piepte:
  - Je kunt geen sterke verdediging van eiken op stronken alleen bouwen!
  Anyuta, schieten, logisch opgemerkt:
  - Als de politicus geen specht is, dan zal hij de chips verwijderen, niet alleen van de kiezersstronk!
  Alla verklaarde agressief en sloeg de Duitsers neer:
  - Hoewel de politicus geen adelaar is, beschouwt hij kiezers als kraaien en spechten!
  Maria, die de vijanden neerhaalde, merkte op:
  - Als je toestaat dat politici schaafsel van je aftrekken, dan ben je zeker een specht!
  Matrena, die de nazi's aan het maaien was, sprak zichzelf uit:
  - Een politicus met kiezers is een vos, maar met zichzelf is een hamster een hamster!
  Marusya gooide met haar blote voet een granaat en piepte:
  - Een slimme politicus is als een vos in een kippenhok, en een domme is als een olifant in een porseleinkast!
  Alenka, die de Fritz verpletterde, gaf uit:
  - De bestelling wordt in stilte gebracht, de politicus maakt een puinhoop door te praten!
  Anyuta, die de nazi's met een granaat verstrooide, piepte:
  - Een politicus praat veel, vooral als hij zijn mond wil houden!
  Alla merkte agressief op, terwijl hij de nazi's afranselde:
  - Ruzie met een politicus dat water in een vijzel stampen, tenzij je de spier van de tong breekt, winst oplevert!
  Maria, die de vijanden verpletterde en een granaat gooide met haar blote voet, merkte op:
  - De politicus is een mengeling van een vos en een wolf, maar hij varkens veel!
  Matrena, schietend op de nazi's, gromde:
  - Hoe meer politicus de vos, hoe meer hij varkens!
  Marusya, het maaien van de Fritz, uitgegeven:
  - In de politiek is er een continue menagerie, wolven, hazen, kippen, een haan en spechten, alleen een vos wordt altijd als koning gekozen!
  Alenka, die de nazi's verpletterde, gromde:
  - Een dictator die zich voordoet als een leeuw is een echt varken!
  Anyuta merkte agressief op en sloeg vijanden neer met schoten:
  - Een politicus zal alleen voor een leeuw doorgaan als de kiezer een perfecte ezel is!
  Alla, die de nazi's uitschakelde als stof van tapijten, deelde uit:
  - Een politicus trekt een schaapsvel aan, maar alleen bloeddorst maakt hem verwant aan een wolf, en een stevige ram met vindingrijkheid!
  Maria, een granaat gooiend met haar blote voet, piepte:
  - Het is beter als de heerser een wolf in schaapskleren is dan een ram in de gedaante van een leeuw!
  Matryona, schietend op de vijand, met de nauwkeurigheid van Robin Hood, gaf uit:
  - Een politicus blaat over vrede als een schaap, maar wolfstanden rammelen oorlog!
  Marusya, schietend op de vijand, schreeuwde:
  - Een politicus om de stem van de kiezers te krijgen, stroomt uit als een nachtegaal, maar houdt ze vast voor spechten!
  Alenka, schietend op de nazi's, gaf uit:
  - Als de toespraak van de politicus u een triller van een nachtegaal lijkt, wees dan geen kraai in dit geval!
  Anyuta merkte geestig op en sloeg de nazi's neer:
  - Als een politicus zingt als een nachtegaal, dan vindt hij jou een geschikt spel!
  Alla, die de nazi's neerhaalde, merkte op:
  - Jagen op kiezers verschilt van bosjacht doordat de jager zoveel mogelijk lawaai maakt!
  Maria, schietend op de vijand, riep:
  - Een politicus maakt, in tegenstelling tot een zakkenroller, veel lawaai bij het stelen en vleit zich bij het beroven!
  Matryona, schietend op de vijand, gorgelde:
  - Een politicus is in zekere zin ook een god, maar het is beter om niet in hem te geloven!
  Maria bevestigde:
  - De politicus belooft graag de Maan als kiezer, alleen vergeet hij eraan toe te voegen dat er geen leven is behalve zand!
  Alenka, die tegenstanders afsneed, gromde:
  - Wee komt niet uit de geest, maar uit het gebrek aan praktisch vernuft!
  Anyuta, schietend op de vijand, piepte:
  - Alle problemen van de wereld zijn niet van geld, maar van hun afwezigheid in de juiste hoeveelheid!
  Alla, schietend op de vijand, gaf uit:
  - Taal wordt aan een politicus gegeven om zijn gedachten te verbergen, maar niet met welke welsprekendheid een politicus zijn grijze ellende kan verbergen!
  Maria merkte energiek op terwijl ze op de Fritz vuurde:
  - Als het ijzer aan kettingen gaat, zal het niet worden overgelaten aan zwaarden, als er zilver wordt gemorst in toespraken, dan zal er niets zijn om lonen te betalen!
  Matryona, schietend op de vijand, gromde:
  - Heeft een politicus de gave om beloften na te komen? Bezit, maar niet voor niets!
  Marusya, schietend op de nazi's, merkte op:
  - De olifant legt een grote hoop stront op, en de politicus-vos, een nog grotere berg verbale diarree!
  Alenka merkte geestig op en verpletterde de nazi's:
  - De politicus giet overvloedig zoete honing van toespraken, kiezers verdrinken in verbale diarree!
  Anyuta, schietend op tegenstanders, gaf uit:
  - De lieve toespraak van een politicus is als een honingstroom, alleen zwem je erlangs de prullenbak in!
  Alla, schietend op de nazi's, merkte op:
  - Een politicus kan de belofte waarmaken, alleen om de kiezer in het onmogelijke te laten geloven!
  Maria, die een zeer nauwkeurig vuur leidde, gaf uit:
  - Er zijn veel politici bij de verkiezingen, maar er is niemand om te kiezen, wie is een stronk, wie is een dek, wie is een vos, wie is een varken, wie is een beer - er blijft maar één ding over van ergernis - tot brullen!
  Matryona vuurde op de nazi's en merkte op:
  - Een politicus die vaak zijn keel dichtknijpt, moet je goed tegen je oren schoppen!
  Marusya sneed de nazi's af, zei:
  - Een politicus, in tegenstelling tot een nachtegaal, zingt nooit voor niets, en heeft een vossengift!
  Alyonka piepte en ontblootte haar tanden:
  - De politicus wil een adelaar worden, maar de kiezer heeft altijd geen vogelrechten!
  Anyuta kirde en schoot de Duitsers neer met een sluipschutter:
  - Waarom ben je op de vogelrechten, want de geest van een specht!
  Alla siste met de agressie van een python:
  - De politicus heeft veel verschillende liedjes, maar allemaal met maar één motief: kies mij!
  Maria, die de nazi's afsneed, gromde:
  - De kiezer verlaat, als een knotje, de haas, wolf, beer, maar de politieke vos verslindt hem toch!
  Matrena merkte op, het neerhalen van de nazi's:
  - De politicus rekent met zoete toespraken op het intellect van een vlieg, de triller van een nachtegaal, op de beschouwing van een specht, maar zijn varkensessentie is zichtbaar voor het haviksoog!
  Marusya, vechtend tegen de nazi's, voegt er met een grijns aan toe:
  - Een vrouw is ook een goede politicus, en geeft in ieder geval een kans dat ze de belofte van trouw zal vervullen en plezier zal schenken!
  Dus de meisjes beschermen de stad heldhaftig en geven veel hoop.
  . HOOFDSTUK 4
  Eind september en begin oktober waren de gevechten om Astrachan nog steeds aan de gang en trokken de nazi's naar het zuiden langs de kust van de Kaspische Zee. Er was een onverbiddelijke opmars van de nazi's ... In het zuiden veroverden de nazi's de stad Ordzhonikidze en bestormden ze Grozny.
  Ook de Sovjetoorlogen vochten heldhaftig in deze stad.
  Het bataljon meisjes, geleid door Tamara, toonde wanhopige vastberadenheid en moed.
  Tamara vuurde een salvo af met een machinegeweer en gooide met haar blote tenen granaten, zeggende:
  - Glorie aan ons moederland USSR!
  Anna, die nauwkeurig op de nazi's schoot en ook met haar blote hiel een explosief pakje gooide, gilde:
  - Glorie aan heldenmoed!
  Akulina, schietend op de vijand, schreeuwde:
  - Voor het moederland en eer!
  Victoria, schietend op de Fritz en een granaat gooiend met dodelijke kracht met haar blote tenen, gromde:
  - Verpletter de Wehrmacht met heldhaftigheid!
  Olympias, een gezond meisje, gaf een lijn aan de vijanden, schakelde de Fritz uit en vergaf:
  - In de heilige oorlog zal onze overwinning zijn!
  Tamara, schietend op de nazi's en opnieuw een granaat gooiend met haar blote voet, merkte op:
  - Een soldaat moet de kracht hebben van een eik, maar geen eikenkop!
  De meisjes schoten. Rondom de puinhoop roken de ruïnes. Explosie na explosie volgt. Rook stijgt op in de lucht. Alles rondom staat in brand.
  Vernietiging op grote schaal.
  De mooie, blootsvoetse blonde Anna, terwijl ze een granaat gooit en de nazi's verscheurt, blaft als volgt:
  - In elke eik zit een holte, in elke eikenhouten kop zit een gat waaruit hersens stromen!
  Akulina, schietend op de vijand en een granaat gooiend met haar sierlijke, gebruinde, blote voet, piepte:
  - Als je zo slim bent als een eik, dan buig je als een esp!
  Victoria, dit roodharige meisje, ook met blote, gebruinde, gebeitelde benen, tjilpte:
  - Als je geen vossensluwheid hebt, zullen er drie huiden van je af komen!
  Olimpiada, een gezonde, lange, grote, gespierde blondine, draaide zich om, gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Als je zo dom bent als een eik, rukken ze je af als plakkerig!
  Een jongen kroop langs hen heen. Hij flitste met zwarte hakken en gooide een explosief pakket naar de nazi's. Toen piepte hij:
  - Een jonge soldaat, beter dan een afgeleefde generaal!
  Tamara gaf weer de beurt. Ze gooide met haar blote voet een granaat met dodelijke kracht en gilde:
  - Voor elk van zijn nieuwe kostuums trekt de politicus drie huiden van de kiezers!
  Akulina, schietend op de vijanden, en agressief grijnzend, gromde:
  - Je zult zo slim zijn als een eik, ze zullen het eraf scheuren als plakkerig en hazen!
  Anna, schietend op de vijand en granaten gooiend met haar blote voet tanks ondermijnend, piepte:
  - Een sluwe vos trekt zelfs drie huiden van een leeuw, als hij een ram met een geest is!
  Victoria, schietend op de nazi's en een moorddadig cadeau overgevend met haar blote hiel, gaf uit:
  - Als je geen vos wilt worden, ga je zeuren als een hongerige hond!
  De Olympische Spelen maaiden de Fritz neer. Toen gooide ze een granaat met haar blote voet en piepte:
  - De politicus is een vos, dan lef hij kiezers-kippen in het daglicht!
  Het gebrul van de kanonnade groeit. Formidabele "Sturmtigers" gaan de strijd aan. Ze vuren raketaangedreven bommen af. En ze vernietigen hele gebouwen en verpletteren huizen tegelijk. En stormtroopers cirkelen in de lucht. Ze vuren raketten af op Sovjet-posities. Ze laten bommen vallen. De Panther-2 is al zichtbaar, een machine die geavanceerder is dan de Panther, met een krachtig kanon van 88 mm.
  Het Duitse voertuig heeft een smallere en kleinere koepel en een gedrongen romp. Zo'n monster, als het geselt, dan geselt het. En het belangrijkste, niet te zwaar, met een krachtigere motor van 900 pk.
  Tamara gooide met haar blote voet een granaat naar Panther-2 en kirde:
  - Je zult zo stom zijn als een stronk, ze zullen het eraf scheuren als plakkerige, niet alleen sluwe vossen, maar ook laffe hazen!
  Anna, die op de nazi's schoot en de tegenstanders neermaaide, citroenen gooiend met haar blote voeten, concludeerde:
  - Zelfs een adelaar, een sluwe vos, kan een natte kip ontmaskeren!
  Akulina, die de vijanden afsneed en ze doorstak, met nauwkeurige schoten, gaf uit:
  - Een man die droomt van de rol van een leeuw, wordt vaak een ezel die wordt omgeploegd door een vos!
  Victoria, die tegenstanders in bursts neerhaalde en iets dodelijks met haar blote voeten gooide, schreeuwde:
  - Een man heeft leeuwachtige ambities, ezelkoppigheid, de onhandigheid van een beer, de gratie van een olifant, maar zijn vos weet hem altijd te lokken!
  De Olympische Spelen gaven een wending aan de vijand. Ze maaide het neer als een grasmaaier en gromde:
  - Een vos van rode kleur, een politicus met een bloedig pak!
  De intensiteit van de strijd werd steeds groter. De stad werd door de nazi's afgeranseld met gaskanonnen, die superieur waren aan de Katyusha. En het was erg moeilijk om weerstand te bieden aan de nazi's. Maar het bataljon van blootsvoetse, halfnaakte meisjes vocht met kolossaal enthousiasme. En de meisjes stierven bijna niet, de mannen kregen meer.
  Tamara, schietend op de nazi's en granaten gooiend met haar blote tenen, gilde:
  - Een vrouw verslaat sterke mannen, speelt met hun zwakheden, een politicus overtuigt zwakke kiezers, duidelijk overspel!
  Anna, die de vijanden afsneed en ze met kogels maaide, terwijl ze tegelijkertijd een explosief pakket met haar blote hiel inleverde, gaf uit:
  - Een vrouw is de meest sluwe politicus, ze hoeft niet te studeren om een vos te zijn, maar ze moet schoenen kunnen aantrekken terwijl ze op blote voeten blijft!
  Akulina, die tegenstanders afsneed met precieze uitbarstingen, en haar blote tenen blafte:
  - Een vrouw houdt ook van de jeugd, maar het groen van de dollar is haar dierbaarder dan het groene tijdperk van de beschermheilige!
  Victoria, die roodharige teef, gaf een dodelijke stoot, sloeg de lijn uit en piepte:
  - Het groen van de jeugd van een meisje trekt groene bankbiljetten aan van mannen die dik zijn geworden van het geld!
  Olympias, schietend op de vijanden en een ander geschenk gooiend met haar blote voet, gilde:
  - Jaag niet op de groene dollar, problemen hebben ook groene ogen en de schaal is knapperig!
  De strijd wordt steeds heviger. Dodelijke projectielen razen. Ze barsten en versnipperen de Sovjet-posities en vernietigden de kanonnen van de batterijen. En nieuwe vliegtuigen haasten zich en aanvalskanonnen rommelen. Stofwolken stijgen op in de lucht.
  Tamara, meedogenloos schietend op de nazi's, nam en gaf een parel, waarvoor ze een granaat gooide met haar blote voet:
  - Geloven in God, zink niet naar het niveau van een dier: een persoon is geen onderdanig schaap, en geen stinkende geit!
  Anna, die met de vijand vocht en met haar blote voeten geschenken van de dood wierp, merkte op:
  - Geld verdienen aan het geloof van mensen is hetzelfde als mest op goud gieten, wantrouwen zal ontspruiten!
  Akulina, die de Panther vernietigde, blies agressief:
  - Geloven op zondag, ga niet naar zeven vrijdagen in de week!
  Victoria, die zeer nauwkeurig op de nazi's vuurde en ze agressief neermaaide, merkte op:
  - Geloof in de eeuwige helse vlam kookt de melk van bijgeloof, waarvan het schuim wordt verwijderd, schurken van religie!
  Olympias, de vrouwelijke held, die de nazi's neerhaalde en met haar blote voeten granaten van kolossale vernietigende kracht gooide, merkte op:
  - Alleen stronken en eiken geloven in het helse vreugdevuur van de eeuwige vlam, waardoor ze als plakkerig kunnen worden geschild!
  Tamara schoot vanuit een bazooka, flitste met haar blote hakken en tjilpte:
  - Hoe schijnt de vlam van het eeuwige helse vuur? De schittering van gouden munten in de zakken van oplichters van religie!
  Anna, die op de vijand schoot en de nazi's met kolossale nauwkeurigheid neersloeg, gaf uit:
  - Schurken gebruiken God om hun zakken te vullen en worden niet alleen bedrogen met een leeg hoofd!
  Akulina gaf de vijand een beurt. Ze gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Religieuze schurken scheuren drie huiden van schapen af, breken de hoorns van geiten, alleen winst is hen dierbaar, en geloof is voor hakwerk!
  Victoria gooide een zaagselbom met haar blote hiel, blies de vijand op en piepte:
  - Een eerlijke priester is als een vegetarische wolf, alleen het geloof is altijd eerlijk en het gebruik ervan is egoïstisch!
  Olympias schoot de vijand neer met een machinegeweer. Ze maaide de vijand neer en gaf een bos granaten met haar blote hiel, die de Lev-tank omver wierp. Toen riep ze:
  - Elke religie is een sprookje, alleen winst wordt gemaakt van deze fantasie in werkelijk fantastische proporties!
  Dit is hoe meisjes dapper vechten in de stad Grozny. En ze laten zich zien vanuit het hoogste gezichtspunt van moed.
  En de andere meisjes verdedigen Astrachan met al hun moed. En ze demonstreren ook de hoogste aerobatics en standvastigheid.
  De meiden vechten erg goed.
  Alenka gooide een granaat met haar blote voet, scheurde de nazi's uit elkaar en kirde, haar tanden ontblotend:
  - Wie je toestaat noedels aan je oren te hangen, zal voor altijd honger hebben!
  Anyuta, die hiermee de nazi's neermaaide, was het ermee eens:
  - Je zult niet vol noedels op je oren zitten!
  Alla vuurde een salvo naar de nazi's, gooide een dodelijke granaat met haar blote voet en schreeuwde:
  - Noedels op de oren is een last-minute misselijkheid-opwekkend gerecht!
  Maria merkte geestig op terwijl ze haar tanden ontblootte en met haar blote tenen een explosief pakje gooide:
  - Als dit God is, weet niemand, maar ze kruisigen constant een persoon, alsof hij de gelijkenis van Christus is!
  Marusya, die de Fritz neukte, nam het aan en gilde, agressief grijnzend:
  - Een persoon streeft ernaar om de macht van God te beheersen, maar ontvangt tot nu toe alleen een kruisiging die niet volgens God is!
  Matryona, draaide zich om, maaide de nazi's neer en verraadde, agressief knipogend naar haar vrienden:
  - Iemands hart streeft naar goedheid, zijn geest naar winst en zijn maag naar gulzigheid, en uiteindelijk sleept hij zijn voeten in de put!
  En felle gevechten rommelen in Astrachan. De stad aan de Wolga is een belangrijk punt van de Sovjetverdediging. En hier zijn zulke gevechten hectisch aan de kook. Zoals een waterkoker borrelt.
  En zware, dodelijke vliegtuigen haasten zich. Yu-288 is een zeer krachtige machine. En laat bommen vallen met kolossale vasthoudendheid.
  Alenka gilt, draait zich om naar de nazi's en gooit een granaat met haar blote voet:
  - Als een persoon de intelligentie van een gorilla heeft, zal hij ploegen als een paard en eten als een hond!
  Anyuta lanceerde met haar blote voet een moorddadig geschenk van de dood, sloeg de nazi's kapot en riep:
  - Een man laat zich een halsband omdoen, maar om te ploegen moet hij geslagen worden met een dwangzweep!
  Alla lanceerde een citroen met haar blote hiel en gromde:
  - De politicus heeft een grote zak, maar hij is gewoon een onbeduidende zakkenroller!
  Maria schoot op de tegenstanders en siste:
  - Een politicus die de kiezers de maan uit de hemel belooft, aan de macht is gekomen, het maanlandschap verlaat en jammert van de honger naar de ster!
  Matryona, oorverdovend lachend, merkte op:
  - De duivel moedigt in elk beleid aan om de plaats van de Almachtige God in te nemen, alleen de politicus heeft heel weinig talent!
  Marusya, die op de vijanden schoot en ze vol vertrouwen maaide, merkte op:
  - Een persoon streeft ernaar almachtig te worden, maar zijn morele vooruitgang maakt het niet beter!
  De meisjes zijn blijkbaar geestig in de hoogste graad.
  En de oorlog verloopt op een gekarteld spoor. Straalvliegtuigen worden getest in het Derde Rijk. En dit is ook een nogal serieus argument in een geschil met de USSR.
  Hitler is natuurlijk niet erg tevreden. De oorlog sleept zich voort en Rusland verzet zich koppig, hoewel het ook toegeeft. De gevechten koken als in de mond van een vulkaan.
  Eind oktober. Kalmykia wordt volledig ingenomen en de nazi's rukken op door Dagestan.
  De successen van de nazi's, hoewel bescheiden, maar constant. De Zwarte Zeevloot staat op de rand van vernietiging.
  Hier is een heel team op de torpedobootjager, bestaande uit meisjes. Leuke bemanning op zijn zachtst gezegd. Het meisje is in vesten en loopt blootsvoets, flikkerend met ronde hakken.
  Alice, de commandant van de torpedojager, beveelt vol vertrouwen om de fascistische kruiser aan te vallen. Lanceert een torpedo en merkt op:
  - In oorlog, zoals in een goed theater, is de volgende actie onvoorspelbaar, tranen zullen zeker worden vergoten!
  Andriana is haar partner en voert het bevel over een hele reeks meisjes. Ze renden flikkerend naakt, met ronde hakken, en piepten. Ze hebben een mijnapparaat opgezet.
  Andriana brulde:
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Veronika, die met een kanon op de nazi's had geschoten, snorde:
  - In oorlog, zoals in een film: de actie boeit, het verveelt nooit, alleen, helaas, het is echt dodelijk!
  Een torpedobootjager met blote benen, gebruinde, slanke, zeer mooie meisjes springt heen en weer. Hij wordt gegooid als een veer.
  Alice stampte met haar gebeitelde, blote voeten en gilde:
  - Als je niet gemakkelijk in de omgang bent, zal de aarde in vrede rusten in de oorlog!
  Andriana, nauwkeurig schietend vanuit een kanon, merkte op:
  - Een meisje dat kan vechten is een ridder!
  Alice corrigeerde zichzelf terwijl ze vuurde:
  - Nee, ze is een held!
  En de krijgers barstten in lachen uit. En toonde tongen. En de benen van de schoonheden, zo gracieus, en bloedsporen blijven op het dek achter. Krachtige meiden.
  En naakt, hun hakken zijn zo rond en sierlijk.
  Alice herinnerde zich hoe ze gevangen was genomen en de nazi's streelden haar zolen met een dunne, gloeiend hete zweep. Hier hangt u bijna naakt aan het rek. Je blote voeten zijn weggestopt in een kolf. En ze kietelen je met gloeiend hete staven. Hier en tot aan de scharlaken tepel is rood ijzer dichtgeschroeid.
  Alice werd enkele dagen gemarteld en gemarteld. Maar het meisje kon ontsnappen.
  Ze vertelde de bewaker dat ze de plek aan zee kende, waar ze een container met goud gooiden die uit Sebastopol was geëvacueerd. De fascist trapte erin.
  Nou, Alice behield, ondanks alle martelingen, haar moed. Ze maakten haar los en, met haar handen vastgebonden, zetten ze haar in een boot. En met haar blote voeten, licht verbrand op het rek, kon ze een pistool pakken en twee fascisten neerschieten. Toen maakte ze de touwen los en zwom weg. Ze heeft het slim uitgezocht. En verdiende het respect van de meisjes.
  Van de speciale afdeling probeerden ze zich aan haar vast te klampen, maar Alice dreigde de speciale agenten om een ongeluk te regelen en haar ook op te hangen. Ze werden bang.
  Alice is een erg vechtlustig meisje...
  Ze leidde zelfs geestig af:
  - De beul houdt van een bijl uit een wapen, maar in de strijd heeft hij een onhandige vaardigheid!
  Andriana was het hiermee eens en sloeg haar gebeitelde benen:
  - Je kunt nog steeds soep koken van een bijl, maar wat met een heroïsche pen is geschreven, kan niet worden omgehakt met een beulsbijl!
  Yuliana is een heel mooi meisje. Ze heeft alleen een dunne gestreepte gestreepte stof op haar borst en slipje. Maar ze is zo geweldig en mooi. De benen van alle meisjes op de torpedobootjager zijn bloot en erg verleidelijk.
  Als de Duitsers gevangen worden genomen, worden ze gedwongen de meisjes op blote hakken rond te kussen. En de gevangenen doen het plichtsgetrouw. En ze likken de hielen van de meisjes en kussen met veel plezier.
  Juliana zong:
  - We zijn geen slechte rovers,
  We willen niet doden...
  Maar blote hakken doen pijn,
  Ik wil iedereen in het gezicht slaan!
  Meisjes kunnen natuurlijk van elk succes genieten.
  Andriana stampte met haar blote hakken en gaf uit:
  - Oh, nieuwe grenzen, laat me niet lachen!
  Alice was het ermee eens:
  - Onbeperkte mogelijkheden voor degenen die geen grenzen voor zichzelf stellen!
  Veronica sloeg haar blote voeten, rammelde met haar blote hielen en merkte met ontblote tanden op:
  - De sterkste persoon zal geen ondraaglijke ambities nastreven!
  Andriana merkte geestig op, terwijl ze haar tanden ontblootte en haar kanon afvuurde:
  - Een mens is ver van God, omdat hij niet ver van de makaak is afgeweken in zijn imitatie van de natuur!
  Veronica, die de stromen van de oprukkende nazi's verpletterde met nauwkeurige schoten, gromde:
  - Een politicus met ambities is een god, in de methoden van zijn gezicht, en in het gebruik van de resultaten is hij een ronduit varken!
  Sovjetmeisjes vechten goed. Maar er zijn natuurlijk ook Duitse, en ook schoonheden in bikini en op blote voeten.
  Gerda is bijvoorbeeld een zeldzame vechter.
  Zij en haar partners gingen zitten op de nieuwste tank "Panther" -2.
  De meisjes schieten op de Sovjet-troepen en brullen.
  We zijn boze wolven, we trekken ons terug, niet goed!
  En ze knipogen met hun ogen...
  Gerda sloeg met behulp van haar blote tenen naar de Russische soldaten en piepte van plezier:
  - Wie is geen wolf in het leven, er worden drie huiden van hem neergelaten, wie in zijn geest geen vos is, hij is ontdaan als een kip!
  Charlotte raakte ook met een nauwkeurig projectiel, brak door een Sovjettank, verpletterde het pantser en gilde:
  - De wolf heeft altijd honger, de man is altijd ontevreden en de politicus kan geen woord van waarheid zeggen!
  Christina, die zeer nauwkeurig op de vijand schoot en Russische tanks raakte met een dodelijk projectiel, merkte op:
  - De vos heeft een waardevolle vacht, maar de vosgaranties van politici zijn niets waard!
  Magda pakte en richtte een pistool op de vijand, met haar blote tenen, afgeranseld en gromde:
  - Er is meer melk van een geit dan een politicus die een ram is met een geest!
  Gerda, die nauwkeurig op Sovjet-voertuigen bleef schieten, merkte op:
  - Bij de verkiezingen zitten politici tussen pest en cholera, al zijn politici veel besmettelijker in hun schizofrenie!
  Charlotte raakte de vierendertig, en scheurde de toren, zei:
  - De politicus heeft een wolvenneus voor winst, maar hij is zelf een kant-en-klaar varken om te strippen!
  Christina lanceerde het projectiel behendig met behulp van haar blote tenen en gaf uit:
  - Een politicus is een ram die naar de leeuwentroon snelt, en wanneer hij de top bereikt, verandert hij in een vos die kippenkiezers uit elkaar haalt!
  Magda merkte agressief op en stuurde het Sovjet-gemotoriseerde kanon een geschenk van de dood met zijn blote tenen:
  - Ze geloven politici niet, maar ze stemmen, ze begrijpen geen muziek, maar ze luisteren gewillig, ze eten geen noedels, maar ze klampen zich gewillig aan hun oren vast!
  En hun "Panther" -2 is erg actief. En het projectiel stuurt zeer nauwkeurig.
  De Duitse machine verplettert alle Sovjet-tanks met veel vertrouwen.
  Gerda schiet en zingt:
  - Een, twee, drie - breek het advies!
  Charlotte vuurt zeer nauwkeurig, slaat tegenstanders en fluit:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  Christina schoot met behulp van haar blote tenen door de vierendertig heen en voegde eraan toe:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Magda schoot op de vijand en flapte eruit:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen!
  Gerda piepte:
  - En we zullen de kwaadaardige oligarchen in de hersenen geven!
  Charlotte merkte geestig op, een Sovjet houwitser rakend met een granaat:
  - Goud ziet er alleen maar mooi uit, sterker nog, dit metaal heeft de mensheid altijd geleden, het is arrogant geworden!
  Christina, schietend op de vijand, sprak zich geestig uit:
  - Als een vrouw haar borst heeft ontbloot, is het gemakkelijker om drie huiden van een man af te scheuren!
  Magda, schietend op tegenstanders, merkte oorspronkelijk op:
  - Blote voeten van meisjes, mannen in overschoenen!
  Natuurlijk zijn de meisjes op de tank gracieus. En de piloten zijn de coolste onder de Fritz.
  Albina en Alvina zijn de meest formidabele azen in het universum. Hier hebben ze al het aantal van vijfhonderd neergeschoten vliegtuigen bereikt. Alleen Marseille is hen voor. Hij ontving het Grootkruis van het IJzeren Kruis voor het 500e vliegtuig van de Sovjetvloot. Maar Albina en Alvina begonnen veel later te vechten, en daarom zullen ze binnenkort Marseille inhalen.
  Albina en Alvina voor het 500e vliegtuig ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En nu vechten ze met rode piloten.
  Albina drukt met haar blote tenen op de knoppen, schiet vijf Sovjetvliegtuigen tegelijk neer en gilt:
  - Als een man slimme laarzen heeft, ga dan altijd in een overschoenen zitten!
  Alvina vuurde op Russische vliegtuigen en sloeg ze neer met haar blote tenen, merkte op:
  - Het naakte been van een vrouw op tijd zal elke laars in een overschoenen zetten!
  Albina, die zeer goed gericht vuur op Sovjetvoertuigen aanrichtte, antwoordde geestig en ontblootte haar tanden:
  - Een man die vaak naar blote, vrouwelijke benen kijkt, ga zitten in een overschoenen!
  En beide meisjes, die nog een paar Yaks neerhaalden, piepten:
  - Een bloot vrouwelijk been, loopt goed onder de hiel en zit perfect in een overschoen!
  Hier zijn krijgers op grote hoogte te zien.
  Maar als er geweldige Duitse piloten zijn, dan zijn er ook mooie Sovjetmeisjes - Komsomol-leden.
  die met grote kracht vechten. En ze schieten ook met succes de hordes van het Derde Rijk neer.
  Anastasia Vedmakova, pakte het en sloeg met de hulp van haar blote tenen de Duitser neer en piepte:
  - Een man is klaar om binnenstebuiten te keren om de schoenen van een meisje uit te trekken!
  Akulina Orlova, schietend op de nazi's, merkte geestig op:
  - Je kunt elke laars binnenstebuiten keren met een blote vrouwelijke hak!
  Anastasia sloeg ook de Fritz en piepte:
  - De blote voet van een vrouw zal elke man binnenstebuiten keren, zelfs als hij de laatste laars is!
  Akulina Orlova sloeg Focke-Wulf knock-out en siste, haar mooie tanden ontblotend;
  - Als je een man binnenstebuiten wilt keren - doe je schoenen uit, als je hem in een overschoenen wilt zetten, ontbloot je hiel!
  En de meisjes zongen in koor:
  Er woedt een oorlog in het universum,
  Om zonder reden te verpletteren om te doden...
  Satan is losgekomen
  En de dood kwam met hem mee!
  
  En wie stopt de stroom?
  Bloedige en gekke rivieren...
  De laserstraal zal de tempel binnendringen,
  En de flits verdween man!
  
  En zo'n chaos
  Het universum overstroomd...
  Het trieste lot van de mensheid
  Verdraag pijn, lijden!
  De meiden hebben misschien deels gelijk. Oorlog is geen geluk. Maar tegelijkertijd amusement.
  Twee Duitse beginnende piloten, Eva en Gertrude, vechten op Focke-Wulf aanvalsmodificaties. Ze vallen Sovjet-gronddoelen vanuit de lucht aan.
  Eva, die een raket afvuurt en afvuurt, merkt op:
  - Waarom is de kindertijd blootsvoets, want een bloot vrouwelijk been zorgt ervoor dat mannen hun hoofd verliezen, alsof ze jongens zijn!
  Gertrude schoot met een raket, trapte met haar blote hiel op het pedaal en brak de bunker van het Sovjetleger en piepte:
  - Het verlangen om een vrouw naakt te zien, doet een man binnenstebuiten keren!
  Eva sloeg opnieuw, raakte de vierendertig, brak de torens op en merkte geestig op:
  - Om een vrouw uit te kleden, moet je eerst haar goede schoenen aantrekken!
  Gertrude gaf haar tegenstander een pak slaag met de blote, ronde hiel van haar sierlijke voet en merkte op:
  - Nadat ze zich op het juiste moment heeft uitgekleed, zal een zakenvrouw drie huiden van een man afrukken!
  Eve vuurde een raket af op de Sovjetbunkers en schreeuwde:
  - Een vrouw die op tijd naakt wordt, zal geen blote voeten worden en een man grondig geschoeid!
  Gertrude, die de Sovjet-troepen had afgeslacht, bevestigde:
  - Een vrouw op blote voeten zal een man een laars aantrekken, en hem in een overschoen doen, en hem binnenstebuiten keren en hem de laatste blootsvoets maken!
  Hier is natuurlijk de logica van de meisjes dat je niet tegen haar kunt argumenteren. En de meisjes vechten op blote voeten en in bikini's.
  En ze houden van mooie jonge mannen, en over het algemeen zo dat ze gewoon super zijn.
  En als ze zingen, zullen honderd mannen worden gedood!
  Hier zijn de meisjes, aan beide kanten waardig en erg mooi, zodat mannen in feite binnenstebuiten keren!
  . HOOFDSTUK 5
  De stad Grozny, volledig omringd door nazi-troepen, viel begin november 1943. Het bataljon met de meisjes brak uit de ketel en trok zich terug in Shali.
  Er waren al bergen, ruig terrein, en het werd handiger om de verdediging te behouden. Duitse tanks wogen behoorlijk veel, vooral de Maus, en het was nogal onhandig om ze in de bergen te bestrijden. De T-3 tank was al uit productie genomen, maar de gemoderniseerde versie van de T-4 was nog in productie. Hoewel moreel achterhaald. Maar hij kon nog steeds vechten tegen de T-34-76. En goed vechten. Het kanon was nog krachtiger en had een hogere mondingssnelheid dan de vierendertig.
  Tamara en de meisjes vochten in Shali. De meisjes probeerden dit zeer grote bergdorp - een echte stad - te behouden.
  De schoonheden vochten heel moedig.
  Tamara gooide een granaat met haar blote voet, vuurde een salvo af en kirde:
  - Voor het moederland van de USSR!
  Anna opende het vuur op de nazi's. De lichtere T-4 probeerde de helling te beklimmen. Het meisje gooide een granaat met haar blote voet, sloeg de nazi-machine uit en piepte:
  - Voor ons moeder Vaderland!
  Akulina, schietend op de Fritz en met haar blote hiel, serveert een dodelijke in folie gewikkeld, vyaknula:
  - Moederland is altijd heilig!
  Veronica, schietend op de vijand en citroenen gooiend met haar blote tenen, deelde uit:
  - Voor Russische reuzen!
  Olympias, deze gigantische vrouw, gooide ook een granaat naar de nazi's met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme!
  Tamara, die goed gericht vuur op de nazi's uitvoerde en ze afsneed als schaafsel van een boom, gaf uit:
  - Hoe meer eiken in het leger, hoe sterker onze verdediging!
  Anna merkte op, terwijl ze haar tanden ontblootte en met kolossale nauwkeurigheid en woede op de nazi's schoot:
  - Ik zal jullie allemaal vernietigen.
  Tank "Lion", een groot voertuig met een lange geweerloop. Hier heeft hij het nieuwste kanon 105 mm, looplengte 100 EL. En het blijkt een heel lang pistool te zijn. En deze stam steekt dodelijk uit.
  Akulina schiet vanuit een bazooka naar de nazi's en gilt:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Victoria vuurt en brult ook:
  - Glorie aan de helden van Rusland!
  Olimpiada bevestigt door op de nazi's te schieten en met zijn blote tenen een granaat te gooien:
  - De grootste glorie!
  De meisjes, het moet worden opgemerkt, zijn fenomenaal en erg aardig. En hun koelte is kolossaal.
  Tamara schiet op de vijand en ontbloot haar tanden en zegt:
  - Voor Rusland en vrijheid tot het einde!
  Anna, schietend op de vijand, zegt agressief, een granaat gooiend met haar blote tenen:
  Laten we ons hart eensgezind laten kloppen!
  En knipoog naar zijn partners.
  Ook Akulina zal een beurt geven, hoe ze tegenstanders zal neermaaien en zal brullen:
  - Voor mijn overwinningen door het dak!
  Akulina Petrovskaya is geen eenvoudig meisje. Ze heeft veel moeten doorstaan. Ze werd in het bijzonder betrapt op stelen en stond onder arrest. Ze ging ook door een kinderkolonie-jongeren. Nou, niets, ze heeft het overleefd. Op blote voeten liep ze door de sneeuwbanken, maar ze werd alleen maar gezonder en sterker.
  Victoria vecht met hectische woede. Gaf een beurt aan de vijand. Fritz neergestort. Toen gooide ze met haar blote tenen een granaat. De motorfiets kantelde.
  Het meisje kirde:
  - Voor machtige grenzen!
  Olympias vecht met een zeer wild gevoel van woede. Haar slagen zijn krachtig en verpletterend. Ze is echt een monstermeisje. En zo stoot hij zijn tegenstanders af. Dus de nazi's zijn actief aan het uitroeien. Geeft ze niet de minste kans.
  Olympias brult naar de top van zijn longen:
  - Glorie aan dit ruimtecommunisme!
  Tamara, schietend op de nazi's, brult:
  - Glorie aan Lenins communisme!
  Anna vuurt op tegenstanders en piept:
  - Voor de USSR!
  Akulina maait de vijanden neer en gromt:
  - Voor de hoogste aerobatics!
  Victoria, schietend op de nazi's, flapte eruit:
  - Voor de meest fenomenale overwinningen!
  Olympias, die de nazi-tank verpletterde, gromde:
  - Voor het communisme van de USSR!
  Tamara schiet ook. Het schiet zeer nauwkeurig en bedekt tegenstanders met nauwkeurige bursts. Het maait als een zeis en piept:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  Anna, schietend op de nazi's, en ze snijdend met precieze halen van haar zeis, roept uit:
  - Grote eer aan de helden!
  En gooit met blote tenen granaten. Hier is een grootmoeder.
  Akulina snijdt de Fritz af en brult agressief:
  - Voor het communisme!
  En spiertrekkingen met een gespierd lichaam.
  Victoria verslaat ook de nazi's. En met zijn blote tenen gooit hij moorddadige cadeautjes naar zijn tegenstanders en gilt:
  - Voor de grootsheid van de wereld!
  Olympias schiet ook op vijanden. Klopt ze uit als een baton pluisjes en brult:
  - Glorie aan het grote communisme!
  En met zijn blote tenen gooit hij een granaat met dodelijke kracht, de vijanden uit elkaar scheurend.
  Dit is hoe de vijf de vijanden oppakten, en laten we ze neermaaien, en laten we ze uitroeien en vermalen.
  De Duitsers werden tegengehouden en grondig verzand. Hier werd het moeilijk, en ze kibbelden.
  Hier zijn de gaswerpers, en ze handelen agressief. En vernietig de Sovjet-posities.
  Beats en "Sturmtigr" van een afstand, op de vijand - het Rode Leger.
  De Duitse meisjes richten en zelfrijdende kanonnen "Beer" en hoe ze de vijand ermee raken. En ze zijn echt en grondig naar de klote. En een granaat met een gewicht van anderhalve centimeter breekt Sovjet loopgraven en bunkers.
  Krijger Frida brult:
  - Voor ons grootste Derde Rijk!
  En knipoog naar zijn partners. Daarna zullen de fascistische meisjes op blote voeten weer vuren.
  En vliegen brullend en vernietigend. En terwijl het ontploft, wordt een hele trechter gevormd met aarde die kookt van de hitte.
  Ja, de Duitsers krijgen de Sovjet-troepen grondig te pakken. Een van de allereerste TA-152 vliegtuigen vliegt in de lucht. Multifunctionele machine, zoals de Focke-Wulf, maar geavanceerder, snel, wendbaar met krachtige wapens en bepantsering. Het kan zowel als gevechtsvliegtuig als als aanvalsvliegtuig worden gebruikt.
  Voor de Sovjet-troepen kan de auto eerlijk gezegd een groot probleem worden.
  Helga vliegt met een TA-152 en valt een paar Sovjettanks aan die dicht bij Shali proberen te komen. Het meisje schiet goed. Breekt het dak van de toren van de eerste vierendertig en brult:
  - Ik ben een krijgshaftige schoonheid!
  En dan valt het de tweede auto aan, die probeert te versnellen. Maar schakelen is niet zo eenvoudig.
  TA-152 doorboort dit slachtoffer met een kanon van 37 mm.
  Helga antwoordde en zong:
  - Slipte, slipte me ergens, slipte me!
  En ze knipoogde naar zichzelf... Hier probeert ze de Yak-9 aan te vallen. Het Duitse meisje slaat hem gemakkelijk neer door met haar blote voet de trekker over te halen en knipoogt zelfverzekerd en zegt:
  - Ik ben echt geweldig!
  Helga blijkt een meisje met veel zelfvertrouwen te zijn. En voert bloedige experimenten uit met vijanden.
  En als het waait, dan zal het voor niemand een beetje lijken.
  Helga schiet op Sovjet-voertuigen en piept:
  - Welnu, het is onmogelijk om volgens de geest te leven!
  En op blote hakken hoe je aan het roer staat. Dit is een meisje - voor alle meisjes, meid.
  En als het brult....
  Albina en Alvina in de lucht zijn ook zeer actieve en vechtende krijgers.
  En de meisjes, de vliegtuigen van Rusland, denken, vernietigend dat het leven goed is en dat het leven goed is.
  En met blote tenen richten ze vliegtuigkanonnen op doelen. Sovjet-auto's zullen het niet overleven. En de meisjes sloegen ze zo. Ze geven je niet de minste kans.
  Ja, er waren vechtende meisjes,
  Ja, ze zeggen wat anders...
  Ze vielen Rusland stoutmoedig aan,
  Letterlijk Satan!
  Albina is een krijger in gevechtsformatie en brult uit volle borst tegen zichzelf:
  - Ik zal super zijn, ik zal me omkleden! Superkampioen!
  En met blote hielen, maar ook door op het toetsenbord te slaan en tegenstanders in kleine stukjes te scheuren.
  Alvina, schietend op tegenstanders, brult uit volle borst:
  - En wie zullen we in het bos vinden,
  En wie vinden we in het bos...
  Daar maken we geen grapjes mee, we
  halen het uit elkaar!
  Laten we het uit elkaar halen!
  En met een blote hiel, hoe hij de vijand zal toevoegen aan een dodelijke omhelzing. Dit is een meisje - alle meisjes zijn de coolste meid!
  Krijger van de meest gevechtshack. En zo militant en agressief als een panter.
  En de grote Duitse katten vallen aan. Astrachan bestormen. En vernietig in grote hoeveelheden de huizen van Sovjet-soldaten.
  En ze sterven, maar geef niet op. Dergelijke gevechten woeden.
  Gerda loopt natuurlijk voorop in de aanval en is klaar om te vechten. Dus schiet ze, net als een vrouwelijke Robin Hood in een bikini. En dit is allemaal een coole vrouw.
  En als hij ook een scharlaken tepel in de mond van de man stopt.
  Haar "Panther"-2 werkt. Trouwens, een iets andere modificatie van de tank werd opgezadeld door meisjes met een 75 mm 100 EL-kanon. Het is pittig en sneller. Ja, en de voorraad granaten is groter dan in het 88 mm-kanon.
  Gerda schiet met haar blote tenen en roept:
  - Een, twee, drie... Scheur met napalm!
  Ook Charlotte schoot haar achterna en gilde:
  - Vier, acht, vijf - laten we snel spelen!
  Kristina gaf een pak slaag, brak door de Sovjettank heen en piepte:
  - We zullen moedig de strijd aangaan, voor de macht van de nazi's ...
  Magda vuurde met haar blote voeten en tjilpte agressief:
  - En we zullen ze allemaal doden - alle communisten!
  De meisjes handelen tot het uiterste en waanzinnig agressief. En hun "Panther" -2 met een nauwkeurig schot gooit de Sovjet-houwitser ten val.
  De meisjes giechelen en zingen:
  - Glorie aan onze wereld ...
  En Elizabeth op de vierendertig voert op haar beurt een wilde aanval uit. En met zijn blote hak drukt hij op de trekker. En slaat de vijand krijsend neer:
  - Laat er communisme zijn!
  Catherine met haar blote tenen stuurt een projectiel van dodelijke kracht, doorboort de vijand en piept naar de top van haar longen:
  - Voor groot Rusland!
  Elena vuurde op de nazi's. De granaat raakte het voorhoofd van de Panter en ketste af.
  Het meisje blafte:
  - Communisme zal bij ons zijn!
  Euphrasia sloeg ook de vijand met haar blote tenen. Ze doorboorde de T-4 en gilde:
  - Glorie aan het communisme!
  Dit zijn de vechtende meisjes. En hoe ze schieten, de granaten vliegen heel mooi, en de vierendertig zelf is in beweging. En probeer in beweging te komen vanuit zo'n auto. Dit is buitengewoon moeilijk.
  Maar de meisjes stappen in, en ze vechten in bikini's en op blote voeten. De krijgers zijn geweldig en geweldig.
  En als ze het verpesten, zal het voor niemand een beetje lijken. En ze sturen schelpen met wilde woede.
  Elizabeth, met de hulp van haar blote tenen, schietend op de vijand en het neerhalen van de vijanden, piepte:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme! Glorie aan ons vaderland!
  Ekaterina vuurde ook met haar blote tenen, raakte de Fritz en gilde:
  - Voor het vaderland en de overwinning tot het einde!
  Elena, schietend op tegenstanders, antwoordde agressief, ontblootte haar pareltanden en knipoogde, met saffieren ogen:
  - Ons ruimtecommunisme is beroemd!
  Euphrasia, die op de vijand schoot en hem met kolossale, fenomenale nauwkeurigheid sloeg, gaf uit:
  - Voor het moederland en Stalin - proost!
  De meisjes zijn duidelijk onstuimig, en iedereen kan ...
  December 1943 is al aangebroken.
  Alenka en haar team vechten ook in Astrachan en houden het daar nog steeds vol. De heldin vecht.
  Alenka draait zich om, maait de linie van de nazi's, gooit dan met haar blote tenen een geschenk van de dood en brult:
  - Een man lijkt op een gibbon, alleen helaas vaker in intellect dan in potentie!
  Anyuta, die op de vijand vuurde en de vijanden afsneed, gaf een explosief pakket met haar blote hiel en tjilp:
  - De man heeft ezelkoppigheid, de ambitie van een leeuw, maar in werkelijkheid is hij een geit!
  Alla, nauwkeurig schietend op de Fritz, piepte:
  - Een man voor een vrouw is als een slappe plek voor een koe, je kunt niet zonder, maar het is walgelijk om te benaderen!
  Maria, schietend op de nazi's, antwoordde geestig:
  - Wat gemeen is tussen een man en een toilet in een vrouwentoilet - het feit dat vrouwen alleen maar naar mannen blaten!
  Marusya, de nazi's afsnijdend en granaten gooiend met haar blote tenen, vyaknula:
  - Een vrouw is een sluwe vos die elke leeuw kan verslinden als een konijn!
  Matryona, die de nazi's neermaaide, en met haar blote tenen de huursoldaten dumpte, mompelde:
  - Een vrouw heeft een man nodig als een zweepslagen jongen, als hij een man niet slaat, dan zal er geen leven zijn!
  Alenka, schietend op de Fritz, gilde:
  - Een vrouw heeft mannen nodig als varkenshoorns, alleen een door mannen gedoneerde bontjas is duur!
  En het blotebenige team van meisjes hoe te lachen, hun tanden te ontbloten en granaten te gooien met hun blote vingers.
  Strijdersmeisjes onstuimig. Hun element om te vechten, hun element om te vechten!
  Astrachan, zo lijkt het, zal niet opgeven. Wat betreft meisjes hier, echt vechten.
  De strijdkrachten van het Derde Rijk zijn kolossaal. De nieuwe tankdivisies zijn hier zo machtig. De productie van tanks neemt toe. Er zijn geen bombardementen, het is mogelijk om arbeidskrachten te leveren uit de Italiaanse, Franse, Belgische en Nederlandse bezittingen in Afrika.
  En ook uit Afrika om olie, wolfraam, veel elementen te winnen, waaronder uranium.
  Dat wil zeggen, nieuwe tanks worden gestempeld. Met name het uiterlijk van de "Panther" -2, beter beschermd en zwaarder bewapend, met een krachtigere motor, heeft een behoorlijke impact op het verloop van de oorlog.
  Er komen steeds meer tanks en vliegtuigen. Er wordt al gewerkt aan de Yu-488. Het eerste productievliegtuig van het Derde Rijk met vier motoren. Zeer krachtig en snel. Het hoogtepunt is het relatief kleine vleugeloppervlak, waardoor de bommenwerper met een snelheid van 700 kilometer per uur kan vliegen. Dit betekent dat Sovjetjagers hem zeker niet zullen inhalen.
  Dus de USSR heeft een nieuw probleem op komst. De troepen van het Rode Leger zijn eigenlijk uitgeput. Schoolkinderen worden aan de machines gezet. Tieners vanaf veertien jaar vechten al, bijna officieel. De jongens zijn natuurlijk slimme en over het algemeen goede vechters. Op jonge leeftijd is het nog makkelijker om je te verstoppen en in een boom te klimmen. En militaire vaardigheden worden sneller onder de knie. Tieners vechten net zo goed als volwassenen, ze zijn moeilijker te raken. Ja, en psychologisch is het moeilijker om op kinderen te schieten.
  De Duitsers hebben nogal wat vrouwelijke sluipschutters, en te jonge jagers zijn lastig voor een vrouw om te schieten, beschaamd ...
  Ja, vanaf hun veertiende begonnen ze de USSR te bellen. En ook onder de wapenen en gepensioneerden. Er kwamen steeds meer vrouwen in het leger. Vooral gewillig accepteerde het eerlijke geslacht in tank- en luchtvaarttroepen en in sluipschutters. Vrouwen zijn goede sluipschutters. En omdat ze meestal kleiner zijn dan mannen, is het voor hen handiger om in tanks en ook in de luchtvaart te vechten. Vaak vochten tieners ook in tanks. Opgemerkt moet worden dat jongens en vrouwen gevoeliger zijn voor hun huid en dat hun vliegtuigen en tanks minder snel worden uitgeschakeld dan volwassen mannen. Geen slechte tieners en in de rol van een sluipschutter. Een jongen kan in een nauwere opening kruipen, zich vermommen of in een boom klimmen. Vaak in het leger begonnen jagers onder de veertien jaar tegen te komen.
  Oorlog verslindt menselijke hulpbronnen. En het gebied wordt steeds minder onder controle van de USSR. En nog steeds moeten vechten tegen de talrijke infanterie van Japan. Ja, en er zijn goede samoeraitanks, en vooral zelfrijdende kanonnen. Ze verschenen ook in een serie met een middelgrote tank, vergelijkbaar in sterkte met de T-34, en zelfs sterker in frontale bepantsering.
  Japan is dus gevaarlijk om te onderschatten. En voor de oorlog ermee zijn soldaten nodig.
  Stalin is nerveus en wordt steeds vaker woedend. Op 25 december 1943 werd een bevel uitgevaardigd dat familieleden van degenen die zich hadden overgegeven zouden worden doodgeschoten, inclusief kinderen vanaf twaalf jaar, en de jongere zouden naar werkkolonies worden gestuurd.
  Steeds vaker werd gebruik gemaakt van sperdetachementen. En ze schoten actiever en gebruikten marteling.
  Stalin werd gewoon ondraaglijk. Beria was de eerste die probeerde te onderhandelen over een afzonderlijke vrede met de nazi's. Maar Hitler wilde geen vrede. Hij wilde de USSR volledig veroveren. Vooral als de geallieerden buiten zijn controle en buiten bereik zijn.
  Straalvliegtuigen werden ontwikkeld in het Derde Rijk. Allereerst de ME-262, maar deze jager had betrouwbaardere motoren nodig om niet te vaak te crashen.
  Zowel de Arado-bommenwerper als het Yu-287-project leken veelbelovend.
  De nieuwste TA-152 toonde zich in de praktijk goed, als multifunctionele machine en zeer snel. Over het algemeen was het Duitse leger nog sterker in de lucht. Bovendien bleken de Sovjet Yaks en Laggies, gezien het gebrek aan aluminium, zwaarder en minder wendbaar dan de referentiemachines. Dus de kwaliteit van de Sovjetluchtvaart daalde tot een kritiek niveau. De ME-309 met zijn krachtige bewapening, zelfs rekening houdend met de problemen met manoeuvreerbaarheid, kon goed omgaan met Sovjet-voertuigen en verdrong de ME-109. En de TA-152 had de Focke-Wulf moeten vervangen.
  Dus de Duitsers zijn min of meer hockey.... Maar er werd aan de techniek gewerkt.
  Zo beloofde de Lev-2 de eerste tank te worden met een nieuw lay-outschema. Door de transmissie en de motor in één blok voor de tank te plaatsen en de toren naar achteren te schuiven, bespaarden de Duitsers op de caddie-as en verlaagden ze de hoogte van het voertuig. Als gevolg hiervan bleek "Lion" -2 veel lichter en dus sneller.
  Gezien de moeilijkheden van oorlogstijd, stopte de productie van zware tanks in de USSR bijna, in de serie was bijna alles verenigd volgens de T-34-76. Dus de nazi's, in het project om een nieuwe hoofdtank te maken, zouden het zijpantser niet langer te dik maken. En de "Leeuw" kon in vijfenvijftig ton passen, met een motor van 1200 pk. Het gewicht van de Lev-2-tank had echter verder kunnen worden verminderd door het kaliber van het kanon te verminderen. Het eerste is duidelijk overbodig geworden. Bovendien hadden de vierendertig bepantsering van lage kwaliteit, en zelfs een 37 mm, verouderd Duits kanon was al begonnen hen binnen te dringen.
  Stalin was duidelijk in paniek ... En hij gooide donder en bliksem ... Maar hij kon niets doen ...
  Op oudejaarsavond lanceerden de Duitsers een aanval op het nog onbezette deel van Astrakhan, de Wolgadelta. De aanwezigheid van vele rivierbarrières, het moeilijke terrein, de nabijheid van de Kaspische Zee stelde het Rode Leger in staat om de verdediging van Astrachan te versterken en het zelfs beter te houden dan Stalingrad. Bovendien toonden Sovjetmeisjes ongeëvenaarde heldenmoed.
  En in de Kaukasus, vooral in de winter, is het erg moeilijk om door de bergen te bewegen. Toegegeven, de Duitsers trokken langs de meer geschikte kust van de Kaspische Zee. Makhachkala, werd de grens, waar de Sovjettroepen, nadat ze al hun krachten in een vuist hadden verzameld, probeerden de nazi's te stoppen.
  Maar de munitie, die alleen over zee werd geleverd, was niet genoeg ...
  Tamara vocht wanhopig met haar blote voeten bataljon meisjes.
  De vrouwelijke krijgers vochten koppig en toonden ongeëvenaarde heldhaftigheid en grote moed.
  En bijna naakt gevochten in winter en vorst.
  Tamara gooide een granaat met haar blote voet, gaf een salvo, maaide tegenstanders neer en piepte:
  - Voor de USSR!
  Anna gooide ook een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme!
  Akulina gaf een welgemikte salvo, sloeg de vijanden neer en riep:
  - Voor de grootsheid van Rusland!
  Victoria beukte op de vijand, begon de vijand neer te maaien, sneed zijn baard af als een scheermes en mompelde:
  - De USSR zal standhouden!
  Olympias, schietend op de vijand en een explosief pakje gooiend met haar blote tenen, vyaknula:
  - Voor het vaderland en de overwinning tot het einde!
  Dit is hoe meisjes vechten. Ze handelen wanhopig en met kolossale vastberadenheid.
  Tamara, schietend, merkte op:
  - De duivel zal ze niet nemen, en dan zullen wij ze nemen!
  De gevechten hier zijn brutaal en tegelijkertijd constructief....
  Anastasia Vedmakova vecht in de lucht ... Haar gezicht draait zelfs van woede en ze gilt:
  - Heil het tijdperk van het communisme!
  En met zijn blote tenen richt hij een vliegtuigkanon op het doel, en slaat vijandelijke vliegtuigen neer, waarna hij krijst:
  - Voor arbeidssuccessen!
  Akulina Orlova, die tegenstanders neerhaalt, brult zelfverzekerd en ontbloot haar tanden:
  - Voor zo'n groot communisme, op de hele planeet!
  De piloot schreeuwt:
  Zelfs de kinderen kennen ons!
  En met zijn blote tenen richt hij het vliegtuigkanon op het doel, en verplettert de vijand, en piept:
  - In naam van het tijdperk van het communisme!
  Laten we eerlijk zijn, het meisje is een terminator en een brandende vlam. Geen vulkaan kan ermee vergelijken.
  Akulina Orlova zong:
  - Ik heb al, welke dag, geloof in God droom, ik ben zo lui, ik wil niet bidden!
  En agressief knipoogde schoonheden.
  Hier zijn de gevechten...
  En de meisjesvliegtuigen zijn verouderd. En dit is hun solide minpuntje. En ook zwaar en niet erg wendbaar...
  Een van de jongens die vocht werd neergeschoten en hij had geen tijd om met een parachute eruit te springen. En dit is natuurlijk zijn kolossale prestatie.
  De meisjes vechten in de lucht en hebben plezier...
  Albina en Alvina vechten tegen goede ME-309-jagers en ze behalen natuurlijk actief scores.
  Meisjes zijn erg trots op hun succes ...
  Albina schoot een Sovjet-vliegtuig neer, met de hulp van een elegante, blote voet, en piepte:
  - Voor onze adelaars!
  Alvina maaide in één klap drie Russische auto's neer en riep:
  - Voor onze valken!
  De meisjes gingen beroemd aan de slag ... Maar ze martelen ook graag Russische soldaten.
  Hier werd een jonge piloot van veertien jaar gevangen genomen. En de schoonheden van ronde hakken voor kinderen werden voor hem gebakken. En toen begonnen ze de naakten te overgieten met ijswater .... Dan kokend water en weer ijswater.
  Zo zijn de vechtende schoonheden ....
  Albina zong:
  -Voor onze hoektanden, klauwen, tanden, vuisten!
  Alvina schreeuwde uit volle borst:
  - Dus ze willen een goed gevecht!
  En de meisjes bleven wonderen verrichten met hun blote tenen en Sovjetvliegtuigen neerschieten.
  Russische piloten hebben hen echter ook geantwoord. Alice en Angela zijn net overgestapt naar de Yak-9. En laten we de Duitsers dorsen en toch zingen;
  Jij bent de belichaming van een dapper land,
  Kameraad Lenin en kameraad Stalin...
  In de USSR zijn alle mensen echt gelijk,
  En de vuisten zijn van ijzer en staal!
  
  Voor Lenin is het beest Adolf niet bang,
  Nu is Vladimir de leider kameraad Stalin...
  We raken de Fritz in het oog, niet in de wenkbrauw,
  Alle nazi's werden in één keer verscheurd!
  
  Rusland is mijn moederland
  Groot, grenzeloos moederland...
  Alle naties zijn één familie,
  Binnenkort leven we onder het communisme!
  
  Laten we ons land sterker maken
  Laat Rusland snel groen worden...
  We zullen de fascist eerder op het voorhoofd slaan,
  En geloof me, onze kracht verandert niet in steen!
  
  En Jezus als leider is best groot,
  Hij is onze Heer, en de Witte God van het Universum...
  En de Führer zal heel hard worden geslagen,
  Onze bekwaamheid is immers onveranderd gebleven!
  
  Ja, ter wille van ons Vaderland, heilige,
  We zullen fel vechten tegen Fritz ...
  Een meisje rent op blote voeten in de sneeuw
  Ze wil vechten in woede!
  
  Ja, Stalin is nu de Sovjetleider geworden,
  Zo'n geweldige, moedige en bekwame...
  Raak Rusland van het communisme niet aan,
  Hoewel de kracht van Lucifer bij jou is!
  
  We kunnen Hitler pakken, geloof me
  Hoewel begiftigd met demonische macht...
  Een Hitler is een roofdier,
  Hoewel om toe te geven dat de Fritz geen idioten zijn!
  
  Kortom, we zullen Berlijnse jagers betreden,
  Daar zal Lenin, oftewel Stalin, bij ons zijn...
  Fascisten als puppy's scheuren gemakkelijk,
  En geloof dat onze kracht niet zal afnemen!
  . HOOFDSTUK 6
  Het nieuwe jaar 1944 is aangebroken ... Ondanks de zeer moeilijke situatie aan de fronten, werd er in de USSR gewerkt aan het creëren van nieuwe technologie. In het bijzonder waren er hoge verwachtingen van de IS-2-tank en zijn krachtige wapens. Een kanon van 122 millimeter zou een krachtig argument kunnen worden in de oorlog tegen de nazi's. De hoop werd ook gevestigd op de T-34-85 met een krachtiger kanon, een grote toren, maar met dezelfde romp en hetzelfde onderstel.
  De situatie was erger met vliegtuigen. De Yak-3 kon niet in productie worden genomen vanwege een gebrek aan hoogwaardig duraluminium en de LAGG-7, vanwege de nieuwe motor, kon niet worden gelanceerd zonder productiedaling.
  Dus besloot Stalin dat de Yak-9 en LAGG-5 voorlopig de belangrijkste Sovjetjager waren, en dat het IL-2-aanvalsvliegtuig gemakkelijk te vervaardigen en vasthoudend was. En in tanks een geleidelijke overgang naar de T-34-85 en IS-2.
  Hoewel zodat er geen productiedaling is ...
  En het front barstte uit zijn voegen, de Duitsers veroverden de Kaukasus. Makhachkala viel en ze naderden al de grenzen van Azerbeidzjan!
  Hier vocht Tamara met haar vrouwenbataljon. Opnieuw vochten meisjes in lompen van tunieken en blootsvoets met superieure vijandelijke troepen.
  Tamara vuurde een linie af op de nazi's en schakelde een aantal vijanden uit. En toen gooide ze met haar blote tenen een dodelijke granaat en tjilpte:
  - Glorie aan de USSR!
  Anna schoot heel nauwkeurig op de nazi's. En met haar blote tenen gooide ze dodelijke granaten, waardoor ze tegenstanders uit elkaar scheurde.
  Toen riep ze:
  - Glorie aan het communisme!
  Akulina, schietend op de vijand, sneed de fascistische infanterie af. Ze hakte de Fritz neer, gooide een granaat met haar blote voeten en piepte:
  - Voor Rusland, onze geweldige moeder!
  Victoria, schietend op de vijand en granaten naar hem gooiend met haar blote voet, merkte op:
  - Voor het grote moederland!
  Olympias, ook schietend met een machinegeweer, gilde:
  - Glorie aan de tijden van het grote communisme!
  De vrouwelijke vechters zijn geweldig...
  Ze vechten, zoals het hoort voor schoonheden ...
  Tamara, vechtend, herinnerde zich het begin van de oorlog. Hoe ze moest ontsnappen aan de Duitse troepen. Toen hoorde ze het brullende geluid van geweren. Het meisje verliet de kanonnade. Haar vriendin Tatjana werd gepakt door de Duitsers en ze namen nieuwe schoenen mee, scheurden sieraden en oorbellen af. En ze dreven haar op blote voeten in gevangenschap ... Tatjana was de dochter van de secretaris van het regionale comité en ze hoefde niet vaak zonder schoenen te lopen. Dit is een vernedering van trots, om op blote voeten te lopen als een gewone burger, en het doet pijn voor tere zolen. Het meisje sloeg haar benen in het bloed en kreunde bij elke stap.
  Tamara droeg ook de nieuwe laarzen die ze had gekregen, en ze wreef over haar hielen van de lange wandeling. En ze deed haar schoenen uit en liep op blote voeten. Ze is een meisje uit het dorp, die haar plicht heeft gedaan in Oekraïne. Haar benen liepen in de kindertijd langs de berghellingen. En dit is zeker niet te vergelijken met de wegen van de vlakte. Toegegeven, haar eelt is al van de zool af, en lopen is niet zo prettig. Maar de voeten werden al snel weer hard. En ze had er nauwelijks last van.
  Maar Tatjana sloeg al snel haar benen zo hard dat ze niet meer kon lopen. De Duitsers zouden haar hebben neergeschoten, maar ze hadden medelijden met de schoonheid. Ze zetten me op een kar, maar in ruil daarvoor lieten ze me zingen. Tatjana had een aangename stem en zong verschillende politiek neutrale liedjes voor hen.
  Wat er daarna met haar gebeurde, wist Tamara niet. Zelf liep ze door het bos, voelde met haar blote voeten, knobbeltjes, bultjes, twijgen, en was er zelfs blij mee. Dat is wanneer je langs de scherpe stenen van de bergen loopt, dan zelfs eeltige zolen, als je lang loopt, wordt het scherp en pijnlijk. En nog onaangenamer om op doornen te lopen. Wanneer deze in de zolen blijven plakken, wordt het veel pijnlijker, zelfs voor de ruwe zolen van het meisje.
  Tamara op de campagne werd overmand door vermoeidheid en honger. Het meisje at bessen en dat was niet genoeg. En de Duitsers rukten snel op. In de Oekraïense bossen kende Tamara, gewend aan het leven in de bergen, haar weg niet zo goed. Ik raakte verdwaald en belandde achterin.
  En nu, als een opgejaagde kat in het bos. Toen betrapte het meisje de Duitsers op een motorfiets. Ze stopten de auto met de kinderwagen om water te halen. En Tamara kroop naar het machinegeweer en hoe het eruit snijdt naar de vijand. En snijd onzeker, maar nauwkeurig. En de nazi's vallen en kronkelen van pijn. Tamara maakt ze af. Ze bewoog een blote hiel naar de kin, hij viel. En het meisje kreeg hem.
  Daarna klom de schoonheid op de motor, trapte met haar blote voet op het pedaal en trok weg.
  Bewegen is dus veel leuker dan lopen en blootsvoets.
  Tamara zong onderweg:
  - Het is leuk, broeders, het is leuk, het is leuk, broeders om te leven! Je hoeft niet te treuren met onze ataman!
  Zo is het slagveld ontstaan.
  En nu vecht ze tegen de nazi's als een Komsomol-terminator. Maar de strijdkrachten zijn ongelijk en het bataljon meisjes wordt gedwongen zich terug te trekken. Gevechten koken hier, als water in een gigantische ketel boven een vulkaan.
  Anna, schietend en een granaat gooiend met dodelijke kracht met haar blote tenen, merkte op:
  - In oorlog zijn alle middelen goed, behalve suïcidale!
  Akulina, die op de vijand schoot en de nazi's neerhaalde, merkte op:
  - In alles zullen we de eerste zijn!
  En de blote hiel van het meisje gaf de gave van vernietiging.
  Victoria, vuurde op de nazi's en sloeg de vijanden neer met automatische uitbarstingen, schreeuwde:
  - Er zal geen genade zijn voor de vijanden!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  Olympias gooide haar blote, gebeitelde benen, een zware bos granaten en piepte:
  - Voor de grootsheid van de meest humane rechtbank ter wereld en het communisme!
  De krijgers zijn hier echt glorieus, en houden van het ruimtetijdperk.
  Ze vechten met grote wreedheid.
  Maar de nazi's rukken nog steeds op in de Kaukasus. In februari 1944 verenigden de Duitsers en Turken zich en sneden de Sovjet-troepen in twee ongelijke delen.
  De Führer eiste om de USSR af te maken. Astrachan hield nog steeds stand. De nazi's zijn, zoals altijd, in gevechtsuniform... De eerste ME-262's vechten in de lucht. Opgemerkt moet worden dat ze geen sensaties produceerden. Op hoge snelheid is het niet erg handig om te raken vanaf 30 mm vliegtuigkanonnen. Ja, dit moet serieus worden genomen. De ME-262 heeft ook wat problemen door zijn zware gewicht. Vooral met wendbaarheid.
  Meer succes in het gebruik van de TA-152, die verliefd werd op de piloten en een werkpaard werd. In feite een auto en een frontlinie bommenwerper, en een jacht- en aanvalsvliegtuig. Er waren zelfs ideeën om de Duitse luchtvaart volledig over te hevelen naar dit toestel. Een van de voordelen is de overlevingskans en snelheid, en krachtige wapens, geschikt voor zowel een aanvalsvliegtuig als een jager.
  Ook de ME-309, die gemoderniseerd wordt, wordt steeds actiever ingezet. De ME-109 is nog steeds in dienst, die wordt niet verwijderd vanwege het niet verminderen van de productie. Zelfs een nieuwe modificatie van de ME-109 "K" verscheen met een krachtigere motor, bewapend met vijf luchtkanonnen tegelijk. Je kunt zo'n machine niet zo gemakkelijk verslaan.
  ME-309 kreeg ook een krachtigere motor en geveegde vleugels. Een zeer gevaarlijke auto. Sovjetpiloten vliegen nog steeds met oude vliegtuigen en hun kwaliteit neemt alleen maar af. Tot nu toe is de Yak-9 echter niet zo slecht, hij is behoorlijk wendbaar en hij heeft geen overmatige snelheid nodig.
  Duitse troepen zijn sterk ... Er waren geschillen over de T-34-85-tank. Is het de moeite waard om het geschutspantser dikker te maken? In dit geval zal het gewicht immers toenemen. En het moet worden opgemerkt dat de kwaliteit van het Sovjetpantser is gedaald. Legeringselementen zijn schaars en de kwaliteit van het lassen of gieten is tot een kritiek niveau gedaald.
  Maar de meisjes vechten als heldinnen...
  Dan is de tank van Elizabeth kapot en vertrekken de meisjes. Op blote voeten en gekleed in bikini rennen ze door de sneeuw en laten ze sierlijke voetafdrukken achter.
  Catherine merkte met een boze blik op:
  - We zijn grondig gewurgd!
  Elena merkte boos op:
  Maar we zullen nog steeds winnen!
  Elizabeth vuurde een pistool af, raakte een Duitse motorrijder en mompelde:
  - Ik heb een Duitser geraakt! Hoe zal hij van mij geschikt worden!
  Euphrasia merkte energiek op:
  - Daar beëindigen ze hun leven en ontsnappen niet terug!
  Catherine was een agressief meisje en zong:
  - In onze woede zingen we de hymnes van het rijk!
  De meisjes rennen voor zichzelf en hun blote ronde hakken flitsen.
  De jongen, die de meisjes zag, vroeg hen bang:
  - En waar kom je op blote voeten vandaan?
  Elisabeth antwoordde:
  - Laten we een tactische manoeuvre uitvoeren!
  De jongen piepte:
  - Een, twee - verdriet is geen probleem,
  Je moet nooit achteruitgaan!
  Houd je neus en staart hoger met een pijp,
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Catherine piepte en ontblootte haar tanden:
  - Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Elena schreeuwde:
  - Wees niet bang! Wij komen terug....
  En alle vier de meisjes schreeuwden in koor;
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg, verhelderend communisme!
  Krijgers zijn klaar om elke Duitser te verscheuren ... En op blote voeten in de sneeuw zijn ze zo sexy en mooi. Wat zijn deze meisjes mooi, als bloeiende en niet verwelkende rozen.
  Welnu, Hitler maakt geen grapje, en rond ons moederland draait hij wolken. Hij zet zijn tanden in het hart en drinkt haar bloed!
  En de meisjes laten hele mooie sporen achter. De Duitsers volgen deze sporen en stampen op hun knieën en staren gretig toe. Dit zijn de wilde krijgers. En de Duitsers kussen de voetafdrukken van meisjes.
  En Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova vechten in de lucht. Twee geweldige meiden.
  Anastasia, die de nazi's neerschoot en haar vliegtuig ronddraaide met haar blote tenen, zong:
  We zullen vechten voor een betere morgen!
  Akulina, die de staarten van de nazi's afsneed, met haar blote tenen, tjilpte:
  - Laten we zoenen!
  En de meisjes dorsen de Duitsers weer zonder medelijden of ceremonie. Zo slim zijn ze.
  Anastasia, draaide opnieuw haar Yak-9 en, piepend, vyaknula:
  - Dat is de naam van het communisme!
  Akulina was het hiermee eens:
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden...
  Anastasia, die de Duitsers neerhaalde, gromde:
  - Moederland is onze zon!
  En dat zijn de vechtende meisjes hier, de hoogste Sovjetklasse.
  En de Duitsers snappen het, heel hard. En de militaire operaties ontwikkelen zich ...
  In maart begonnen de nazi's Bakoe te bestormen. Er is een aanval op een grote stad vol olie. De gevechten zijn hevig.
  De Duitsers beschieten Baku met zware artillerie.
  En gebombardeerd door stormtroopers. Maar de bommen worden ook gedropt door de eerste, nieuwste Yu-488's, die zich onderscheiden door kolossale kracht. Deze machines zijn gewoon beesten.
  Op een van hen, Gertrude, Eva en Frida. Mooie meisjes, die een prachtig uitzicht hebben, laten bommen vallen op Sovjet-posities. En ze doden soldaten van het Rode Leger en burgers.
  Baku staat in brand... Rook stijgt op in pilaren. Oliebronnen branden, alles staat in brand.
  Gertrude zegt met een grijns:
  - God houdt van Duitsland!
  Eva, die haar blote hiel op de hendel drukt en bommen laat vallen, is het ermee eens:
  - Natuurlijk! Wij zijn het uitverkoren ras!
  Frida zong agressief:
  - Onze mensen zijn de uitverkorenen van de hemel!
  En knipoogde naar haar metgezellen. Dit zijn de meisjes hier en vechten, gewoon de belichaming van agressiviteit. En gevechtskracht.
  Gertrude gaf een salvo van luchtkanonnen en piepte:
  - Voor de grootsheid van ons vaderland!
  Eve, schietend op tegenstanders, bevestigde:
  - Voor kolossale grootsheid!
  Meisjes kunnen worden gezien snel onder de knie de vliegtuigen. Dit zijn de vechtende vriendinnen.
  En die win je niet zomaar met kaarten. En ze dorsen vijanden met een wilde razernij.
  Frida merkte op:
  - Ik ben een vrouw van grote dromen en schoonheid!
  Daarna vuurde ze opnieuw vanuit vliegtuigkanonnen en schoot Sovjetjagers neer die probeerden het Duitse monster aan te vallen.
  Ja, tegen de nazi's is er een gevoel dat ze niet kunnen weerstaan.
  Bakoe wordt aangevallen.
  Tamara en haar bataljon vechten voor deze stad. De meisjes vechten wanhopig en tonen een ongeëvenaarde heldhaftigheid.
  Tamara draaide zich om, gooide een granaat met haar blote tenen, verstrooide de Duitsers en hun huurlingen, piepte:
  - Voor mijn grenzeloze vaderland!
  En knipoogde naar haar metgezellen. Ze is een krijger van het hoogste niveau, die geen gelijke heeft.
  Hoewel andere meisjes natuurlijk niet slecht zijn. Laten we zeggen dat ze heel goed vechten.
  Anna bijvoorbeeld nam, legde de nazi's neer, als met een slag van een sikkel.
  En piepte:
  - Voor de USSR!
  En met haar blote hiel gaf ze een moorddadig geschenk van de dood.
  Akulina, schietend op de vijand, piepte:
  - Voor mijn vaderland!
  En met blote tenen, hoe je vernietigingspresentaties lanceert die iedereen op een rij uitroeien.
  Victoria vecht met vijanden en handelt wanhopig en resoluut. Schakelt tegenstanders uit in bursts. Dan gooit hij met zijn blote tenen granaten met dodelijke kracht. En piept:
  - Voor de ideeën van het communisme!
  Op de Olympische Spelen wordt ook gevochten. En dit heroïsche meisje zal met haar blote, gespierde benen een hele doos explosieven gooien. En de tank "Lion" zal omrollen.
  De krijger roept uit:
  - Maar Pasarán!
  Vechtende meisjes en erg mooi. Geef nooit op en geef nooit op. Ze hebben de kracht van terminators.
  En de krachten zijn zeer ongelijk ... Baku wordt overspoeld door branden. Sovjet-troepen hebben niet genoeg munitie. En dit is het grootste probleem.
  Velen geven zich wanhopig over.
  Gerda en haar team dwingen mannelijke slaven om hun blote zolen te kussen. Die doen het plichtsgetrouw en likken hun hielen.
  Dan klimmen de meiden weer in de Panther-2 en schieten. Sovjetkanonnen uitschakelen...
  Bijna de hele Kaukasus is al veroverd. Maar Yerevan houdt nog steeds stand. De stad Poti vecht heldhaftig - de laatste haven waar de overblijfselen van de Zwarte Zeevloot nog steeds liggen.
  En daar vechten meisjes van verschillende nationaliteiten. En een detachement op blote voeten Gulnazi vecht. Een mooie Georgische vrouw, en ze heeft een team voor een meisje.
  Gulnazi gooit met zijn blote voet een pakket met explosieven, scheurt de nazi's uit elkaar en piept:
  - Glorie aan de grootheid van het wereldcommunisme!
  Tamila, haar partner, gooit ook een dodelijke granaat met haar blote voet, verscheurt de Turken en gilt:
  - Voor het vaderland!
  Masha is een meisje uit Rusland, geeft een draai en gooit explosieve kracht met haar blote tenen, en breekt de nazi's, roept:
  - Glorie aan de tijden van het wereldcommunisme!
  Margarita geeft ook een welgemikte draai. Ze maaide de nazi's neer en stuurde een moorddadige dood met haar blote hielen, verpletterde tegenstanders en gilde:
  - Voor onze overwinning!
  Dit is hoe meisjes heldhaftig vechten. En ze kunnen echt niet worden gestopt, en ze kunnen niet worden teruggedraaid. Het zijn gewoon vrouwelijke vechters en super. En als ze vechten, dan als helden en supermannen!
  Maar helaas, het is moeilijk om weerstand te bieden aan de nazi's en hun superieure krachten. In de lucht krijgen Albina en Alvina zelfverzekerde accounts. En er worden zoveel vliegtuigen neergehaald dat het duidelijk onmogelijk is om ze te stoppen.
  Albina, die met haar blote tenen een ander Sovjet-vliegtuig neerschoot, zong:
  - We kunnen niet worden verslagen, de jager verandert in een spel!
  Alvina, haar tegenstanders afsnijdend en krachtig haar hoofd draaiend op een krachtige nek, tjilpte:
  - Glorie aan het tijdperk van de nieuwe Arische orde!
  En geeft ook een blote hak...
  De meisjes hebben elk al meer dan vijfhonderd vliegtuigen neergeschoten en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Dit zijn gewoon ongelooflijke schoonheden. En als de vijanden van het Derde Rijk al worden verslagen, dan zijn deze duivels niet te stoppen. Meer dan 500 neergehaalde vliegtuigen alleen in de buurt van Marseille. Dit fenomeen staat natuurlijk bovenaan. Hitler besloot zelfs de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis goed te keuren met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Het zal worden ontvangen door degene die als eerste de duizend neergehaalde vliegtuigen overschrijdt. En het resultaat zal gewoonweg fenomenaal zijn.
  Albina sneed vijf Sovjet-vliegtuigen tegelijk af met één salvo van 30-mm kaliber kanonnen en kirde, terwijl ze met haar blote tenen de trekker overhaalde:
  - Glorie aan onze kracht!
  Alvina, die Sovjetauto's neermaait en de vijanden neerhaalt met behulp van haar blote tenen, vyaknula:
  - Grote eer aan heldenmoed!
  En de krijgers knipoogden naar elkaar!
  Ze vechten zoals altijd in bikini en blootsvoets, en dit is hun kracht. De meisjes zijn gewoon supermannen-vrouwen. Ook al dienen ze een slecht doel. En ze houden ervan om de gevangengenomen pioniers met een vonk op de hielen te zitten. Hier zijn de meisjes hier. Brutaal maar schattig.
  Albina zei ooit:
  - Er is geen vriendelijkheid in de wereld, er is alleen zwakte!
  En met haar blote hiel liet ze een paar bommen vallen op Sovjet-posities, waarbij drie kanonnen werden uitgeschakeld.
  Dit zijn de krijgers die absoluut niemand genade schenken! Maar hun slagen zijn gewoon verpletterend.
  Alvina merkte met een grijns op:
  - Er is geen plaats voor de zwakken, onder de zon!
  En knipoogde naar haar partner.
  Krijgers die geen zwakte tonen en nooit opgeven. Ze zijn echt kampioenen van kampioenen. Weliswaar met een minteken, omdat ze een kwade kracht dienen.
  Maar tegelijkertijd grappig en charmant.
  Albina ontblootte haar tanden en stuurde dodelijke luchtgranaten naar haar tegenstanders:
  - Het nazi-woord is heilig - we zullen voor altijd vernietigen!
  Alvina merkte agressief op en sloeg tegenstanders neer:
  - We zijn echt piraten!
  Albina, die de vijanden afsneed, bevestigde:
  - Al het andere is een droom!
  En de krijgers werden zo verpletterend en sloegen iedereen neer, alsof ze pucks scoorden met knuppels.
  Alvina piepte terwijl ze de Russische vliegtuigen verpletterde:
  - We vechten tegen de adelaars van Hitler!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  De krijgers hier laten in feite het lef van de vijanden toe. Het Rode Leger ontvangt van hen kapitaal.
  Vechtende meisjes slaan zo ijverig Russische troepen uit.
  Maar Helga op de TA-152 vernietigt de Sovjet-grondtroepen. Schakelt SAU-85 uit en piept:
  - Voor de grootheid van Duitsland en haar zonen en dochters!
  Maar de gevechten gaan nog steeds door voor Astrachan.
  Meisjes met de laatste kracht om vol te houden.
  Alenka gooit met haar blote voet een bom met explosieven. Breekt de nazi's en gilt:
  - Voor heilig communisme!
  Anyuta, die op de nazi's schiet en ook een granaat gooit met haar blote tenen, gilt:
  - En redding voor het land!
  Alla, die tegenstanders neerhaalde en ze maaide zonder onnodige ceremonies, en een granaat gooide met haar blote hiel, piepte:
  - Zo klinkt onze glorie!
  Maria, die de vijanden vernietigt, met haar blote tenen geschenken van de dood gooit, brult:
  - We zijn geweldig in onze glorie!
  Marusya, die de oprukkende Arabische huursoldaten in rijen neermaait en een granaat gooit met haar blote voet, huilt:
  - Voor wijzigingen, zodat de prijzen in één keer dalen!
  Matrona, die de nazi's blust met een machinegeweer, nam het en piepte:
  - Ons thuisland van de USSR! Zal worden verpletterd meneer!
  De krijgers handelen hier met grote agressiviteit. En hun gevechtsdruk is enorm.
  Over het algemeen tonen ze hun kolossale kunstvluchten. En echt onstuitbare druk.
  Strijders op blote voeten, maar gelukkig...
  Per slot van rekening namen de nazi's in april Bakoe in. Het gebrek aan munitie eiste zijn tol. Tegelijkertijd viel Poti ook bijna gelijktijdig. Alleen Yerevan, gelegen op de berghellingen, hield stand. Maar hij was ook gedoemd. Ook aan munitie en voedsel kwam daar een einde. Alleen hebben de Turken deze stad nog niet bestormd en liggen ze stof te verzamelen om te verhongeren.
  De meisjes van Tamara's bataljon verdwenen deels onder de grond, en deels bewogen zich samen met de commandant langs achter naar voren... Ze wilden doorbreken naar hun eigen land.
  De Kaukasus is al bijna volledig veroverd, maar de oorlog gaat door. Hoewel de USSR op dat moment zijn grootste olieveld verloor. Maar het Rode Leger is niet gebroken van geest. En er is nog steeds olie in de Wolga-regio, in Siberië en op veel andere plaatsen.
  Hitler beval de Russen in Astrachan voor 20 april af te maken. En de gevechten ontvouwden zich op een kolossale schaal. En de bombardementen werden scherp geïntensiveerd.
  De USSR stond onder grote druk. De gevechten gingen door voor Alma-Ata, dat werd bestormd door de Japanners. De stad was bijna volledig omsingeld.
  De samoerai probeerde, zodra het wat warmer werd, het offensief te ontwikkelen en in de richting van Magadan.
  Veronika vocht in Alma-Ata en bestreed de aanval van de samoerai met haar bataljon meisjes.
  En dat zijn er veel. De Chinezen die door de instortingsmethoden zijn gerekruteerd, vechten ook.
  De Japanners werpen gele soldaten in de strijd ... Ze rukken op en gooien letterlijk Sovjetposities met hun lijken.
  Veronica staat in brand. En hij maait de Chinezen en samoerai in rijen neer. Gooit granaten met blote tenen en piept:
  - Glorie aan de Russische geest!
  Marfa vuurt ook, snijdt tegenstanders af en piept:
  - Voor ons vaderland!
  Natasha, schietend op de Japanse en Chinese soldaten die zijn gerekruteerd voor de rol van kanonnenvlees, gilt:
  - Voor Groot Communisme!
  Alina schoot op de samoerai en de Chinese strijders, maaide ze met grote passie en gaf het geschenk van de dood met haar blote hiel, piepte:
  - Voor de nieuwe grenzen van het communisme!
  Veronica schiet met grote nauwkeurigheid op de vijand en breekt door de hoofden van de Chinezen en gilt tegelijkertijd:
  - Glorie aan het Sovjetland!
  En met haar blote been stuurt ze een kolossale granaatkracht, die alle vijanden verscheurt.
  Marfa, die de vijand neerhaalt en met haar blote vingers het geschenk van de dood werpt, gilt:
  - Regel het tijdperk van het communisme!
  Natashka verscheurde, gooide een explosief pakket met haar blote voet, een massa Chinese, vyaknula:
  - Voor de nieuwe Sovjet-orde!
  Alina, zeer nauwkeurig schietend op de vijand, piepte:
  - Voor de nieuwe grenzen van het communisme zullen we vechten!
  En haar blote hiel bezweek voor de vernietigingsbom.
  Vechtende meisjes, alsof er vonken uit hun ogen stromen.
  Nee, de Japanners kunnen zulke mensen niet veroveren, zelfs niet samen met Chinese troepen. En de samoerai-roede om aan te vallen.
  En weer gooien ze lijken naar alle benaderingen. Maar het zijn er te veel en het bataljon blootsvoetse schoonheden moet zich terugtrekken.
  En er zijn Japanse ninjameisjes. En het is heel moeilijk om er tegen te vechten.
  Ze zijn zo sprankelend, vechtend en mooi. En ze gooien hun voeten met hun blote tenen, geschenken met een grote vernietigende kracht.
  Een ninjameisje met blauw haar snijdt Sovjet-soldaten neer met zwaarden en gekrijs:
  - Voor het tijdperk van het bewind van de keizer!
  Een ninjameisje met geel haar runt een windmolen, verplettert het Russische leger en piept:
  - Glorie aan het banzai-tijdperk!
  Een ninjameisje met rood haar gebruikte een helikoptertechniek, sneed een Sovjetofficier af en schreeuwde:
  - We winnen altijd!
  Een ninjameisje met wit haar gebruikte een vlindertechniek, hakte drie Russische soldaten neer en gooide een erwt met haar blote tenen. Het explodeerde en sloeg de vierendertig om.
  De krijger piepte:
  - Voor de nieuwe Japanse orde!
  Zulke meisjes hier zijn geweldig en echt cool... En het Rode Leger in het Verre Oosten ontmoette een serieuze vijand.
  Maar hier in het centrum brengen Sovjettroepen een plotselinge slag in de richting van Rzhev.
  Hier vecht de bemanning van Elizabeth voor het eerst op de nieuwe IS-2 tank. Een machine waar enige hoop aan verbonden is. Meestal zitten er vijf bemanningsleden in, maar hier redden de krijgers het met vier.
  Elizabeth vuurt een 122 mm kanon af. Een vernietigend projectiel vliegt met moorddadige kracht. Beschrijft een boog en raakt van een lange afstand T-4.
  Elisabeth roept uit:
  - Dit is wat ik goed deed!
  Ekaterina, als reactie daarop, klaagt, gebruikt haar blote tenen en merkt geïrriteerd op:
  - En het pistool is niet te snel schietend!
  Elisabeth was het hiermee eens:
  - Helemaal geen perfecte tankvernietiger!
  Elena, die op blote voeten hielp om het wapen te laden, merkte op:
  - Maar moordenaar!
  En toen schoot Catherine. En de granaat trof de Panther aan boord van grote afstand. Ja, moordwapen...
  Catharina merkte op:
  - We hebben veel energie en opwinding!
  Elena was het hiermee eens:
  - Veel! Glorie aan Rusland!
  Euphrasie merkte ook op:
  - De zichtbaarheid van deze auto is zwak meiden. Hoe schiet je erop?
  Elena merkte logisch op:
  - En dit is ons getrainde oog! Als we verslaan, dan verslaan we!
  En de krijgers zongen in koor:
  - We zullen niet bang zijn en zullen altijd vechten!
  . HOOFDSTUK 7
  Op 21 april stond Astrachan nog gedeeltelijk onder Sovjetcontrole. De Duitser was er niet helemaal door gegrepen.
  Het terrein maakte het mogelijk om hier goed te verdedigen. En de Duitsers besloten van tactiek te veranderen. In plaats van aanvallen gingen ze over op bombardementen en beschietingen.
  Alenka en haar team verstopten zich in een bunker en wachtten de massale beschietingen af.
  De meisjes waren slechts zes, aan het kaarten. Ze hielden de dekken met hun blote tenen vast en hadden een discussie.
  Anyuta zei boos:
  - In de Kaukasus werd alleen Yerevan niet ingenomen. Dit is pas ons laatste eiland in deze regio. Wat is het volgende?
  Alenka suggereerde logisch:
  - Hoogstwaarschijnlijk gaan ze naar Moskou. Dit is hun credo!
  Allah merkte met een zucht op:
  - De strijdkrachten zijn zeer ongelijk ... We zijn de oorlog echt aan het verliezen en we hebben niet genoeg soldaten!
  Maria merkte logisch op:
  - En de nazi's verliezen! Ze kunnen ons niet weerstaan!
  Matrena gaf haar mening en gooide een kaart met haar blote tenen:
  - We zijn geboren om te winnen, en we zullen zeker winnen, ik weet het!
  Marusya stemde toe en sloeg haar tegenstander met haar blote tenen:
  - Natuurlijk, er is geen twijfel mogelijk!
  Alenka zou niet zo optimistisch zijn als ze een kaart zou gooien met haar blote, gebruinde been:
  "Wij meisjes moeten misschien onder bezetting leven, maar ik geloof dat we zeker zullen winnen!"
  Anyuta zei nadrukkelijk:
  - Je kunt vechten met partijdige methoden, en het zal heel mooi zijn als je zo cool vecht!
  Allah merkte agressief op:
  - Je zou actiever moeten vechten!
  De meisjes verstomden het gesprek. Daarna gingen ze verder met een ander onderwerp.
  Marusya merkte geïrriteerd op:
  - Het aantal gelovigen groeit. Tegen alle logica in!
  Anna antwoordde hierop:
  Niemand heeft nog bewezen dat er geen God is. En hij kan het tegendeel niet bewijzen. Dus hier kun je tot in het oneindige argumenteren.
  Elena bevestigde:
  - En hier ruzie maken is dom en nutteloos!
  Allah was het hiermee eens:
  - Ja, dit gesprek is nutteloos. Bovendien, als er een God is, dan is Hij zo dat het beter voor hem is om er niet te zijn!
  Matryona giechelde en merkte op:
  - Het is beter dat zo'n God niet bestaat! Tot dan, laten we zingen!
  En de meisjes zongen in koor;
  Wij zijn meisjes, lid van de Komsomol,
  Ze hebben een eed afgelegd door geloof om het vaderland te zijn ...
  Zodat de nazi's een furieuze nederlaag wachtten,
  Nou, en Rusland om onder het communisme te leven!
  
  Lenin is tenslotte bij ons, als metaal,
  Van brons die sterker is dan enig staal ...
  Ik droomde ervan de wereld om te draaien
  Zoals het grote genie Stalin naliet!
  
  We zullen het vaderland cooler maken
  En we zullen het vaderland boven de sterren verheffen...
  Moge er succes zijn bij de Komsomol-leden,
  Ook al zijn onze voeten bloot!
  
  De fascist viel mijn vaderland aan,
  Vanuit het oosten beklim je brutaal samoerai ...
  Ik hou van Jezus en Stalin
  En ik geloof dat de tegenstander, we zullen aan stukken scheuren!
  
  De beroemde God Svarog is tenslotte bij ons,
  Welk communisme, gekscherend, zal bouwen ...
  De glorieuze Rod is sterker dan alles in het universum,
  Zal bijdragen aan het bewustzijn en de wil!
  
  Wij geloven dat we nooit zullen opgeven
  Zet het vaderland niet op de knieën...
  Kameraad Stalin is een heldere ster,
  En onze leraar is het wijze genie Lenin!
  
  We zullen ons vaderland maken,
  Mooier en stralender op de planeet ...
  En het zal zijn, ken het dodelijke pistool,
  Laat volwassenen en kinderen plezier hebben!
  
  Brand Svarog, brand niet in je hart,
  Jij bent de beschermheilige van alle zwaarden van Rusland ...
  We zullen spoedig bouwen, ik geloof dat een sterk paradijs,
  Jezus zal heilige missie komen!
  
  Vertrouw de bendevrienden van Hitler niet
  Dat ze gemakkelijk en dreigend zal winnen...
  Alles wat je nodig hebt is één familie -
  En geloof dat het niet te laat is om van het moederland te houden!
  
  Heer de Almachtige bescherm ons allemaal,
  Hef de driekleurige vlag over de aarde...
  En het kwaadaardige roofdier zal in een spel veranderen,
  We zullen in staat zijn om met Satan om te gaan!
  
  Ik hou van het Grote Vaderland
  In het hele universum is er geen mooiere jij
  We zullen Rusland niet verkopen voor de roebel,
  Laten we vrede en geluk in het universum bouwen!
  
  In de naam van ons moederland, een droom,
  Groot Rusland zal opstaan...
  Al het andere is gewoon ijdelheid
  En een nieuwe messias zal met ons zijn!
  
  Oh mijn almachtige Lada,
  Je zult liefde en vrede geven aan de Rus...
  Ik wend me tot u, dus ik bid,
  En desnoods met de bliksem inslaan!
  
  Maria Moeder van de God van de Hemel,
  Het universum gaf Jezus...
  Om uwentwil is de grote God opgestaan,
  Mensen hebben de ware smaak niet verloren!
  
  Merk op dat de Komsomol-leden zijn
  De goden van Rusland worden zeer gerespecteerd ...
  Wij zijn de grote zonen van het moederland,
  De Russen winnen altijd!
  
  Vrienden moeten bidden tot het moederland,
  Perun, Yarilo en Svarog zijn machtige ...
  We zullen zeer sterke echtgenoten zijn
  En we zullen zelfs de wolken in de lucht blazen!
  
  Nu is de vijand al teruggeworpen uit Moskou,
  Je hebt de fascisten veel pijn gedaan...
  Wij zijn trouw aan Jezus en Stalin,
  Er zullen genoeg tanks met kanonnen zijn!
  
  Nee, de vijand zal de Russen niet kunnen beteugelen,
  Aangezien onze krijgers almachtig zijn...
  Examens, overhandigen, alleen voor vijf,
  Zodat elke jongen heel sterk zou zijn!
  
  Geloof me, Stalingrad zal glorieus zijn,
  En we zullen hem behoeden voor de aanval ...
  Een zegevierende ridder-uitlijning zal komen,
  Hoewel het bloed ongeremd stroomt!
  
  Meisjes op blote voeten in de kou
  Ze rennen, flikkerend met hun hakken...
  En ze zullen de fascisten met een vuist slaan,
  De ongezellige Kaïn zal platgewalst worden!
  
  Alles zal zijn, mensen weten het goed
  We zijn in de ruimte, we zullen de sterrenbeelden openen ...
  Het is tenslotte een zonde om aan moed te twijfelen,
  En er zal een man op Gods troon zitten!
  
  De wetenschap zal spoedig de doden doen herrijzen,
  We zullen jonger en mooier kunnen worden...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Aan mijn mooie moeder Rusland!
  De meiden zongen een heel gedicht goed en gingen verder met kaarten met hun blote voeten...
  22 april was Lenins verjaardag. De meisjes dronken alcohol verdund met water en koffie en spinnen binnensmonds ...
  Het Rode Leger voerde nog een Rzhev-Sychevsk-operatie uit in het centrum. De Duitsers waren in het defensief en vochten terug. De nieuwe Sovjet-tanks T-34-85 en IS-2 vochten. De laatste auto kwam vaak vast te zitten in de modder. Ja, en het pantser van de "Tiger" -2 en zwaardere "katten" namen het voorhoofd niet aan. Ook "Panther" -2 kon alleen maar dichtbij worden doorboord.
  De meest Duitse auto doorboorde de Sovjet van een grotere afstand.
  Hitler was over het algemeen tevreden met de "Panther" -2, die naar tevredenheid is beschermd, en goede rijprestaties en wapens. Maar hij eiste een tank te maken die beter beschermd zou zijn en tegelijkertijd acceptabel zou rijden ...
  "Mouse" bleek in dit geval een inefficiënte machine te zijn. De E-100 werd actief ontwikkeld als onderdeel van de E-serie. De locatie van de motor en transmissie moest samen worden gedaan, en de toren was smaller en meer hellend, net als de romp. De dikte van het pantser bleef vergelijkbaar met dat van de Maus, evenals de bewapening, maar het gewicht moest vanwege de hoogte worden teruggebracht tot 130 ton. De motor had daarentegen sterker moeten worden met 1500 pk en de tank had voldoende mobiliteit.
  Over het algemeen moest de "E" -serie een nieuwe generatie tanks zijn. Met lagere silhouetten, met grote rationele hellingshoeken, krachtige kanonnen en motoren, dichte lay-out.
  Terwijl de Duitsers al goede auto's hadden. "Panther" -2 verving het vorige model. Er was ook een nieuwe "Tiger" -2 met een krachtigere motor, een smalle toren. Beter beschermd en lichter in gewicht.
  Dus de nazi's zaten niet stil.
  Op 24 april 1944 trof de eerste Duitse Arado-straalbommenwerper Moskou met een doodsgeschenk. Hij liet een bom van grote hoogte vallen en haalde gemakkelijk de Sovjetjagers in.
  Hitler zei dat de USSR nu geen kans heeft en dat het einde van het Rode Leger binnenkort zal zijn.
  25 april begon een nieuwe aanval op Astrachan. Ook de eerste grondverzetmachine deed mee aan de strijd: een ondergrondse tank.
  Twee Duitse meisjes vochten erop: Mercedes en Dora. Warriors probeerden een ondergronds model uit dat in de grond bewoog.
  Hoewel vrij licht dus met een 75 millimeter kanon met korte loop en vier machinegeweren.
  Meisjes trekken auto's over de grond. De boren draaien, snijden door de rots. De beweging is nogal traag zeven kilometer per uur, voor voertuigen, ondergronds is dit niet slecht.
  Mercedes drukt met blote tenen op de eerste joystick in het Duitse leger. Het is erg handig om te bedienen en spreekt uit:
  - Hier is onze Duitse wetenschap als geslaagd!
  Dora was het hiermee eens:
  - Ja, we weten al veel! Onze kracht is erg groot!
  Het bestuurt ook met een joystick. De meisjes testen een speciale machine met een radar.
  Hier is een Sovjet-batterij vooruit en je kunt eronder duiken.
  Mercedes, zijn tanden ontbloot, merkt op:
  - We zullen een nieuwe bestelling bouwen!
  En nu duikt de machine van de nazi's op. Een explosief fragmentatieprojectiel raakt Sovjetkanonnen. En slaat de soldaten van het Rode Leger.
  Dora zegt lachend:
  - Heil groot revanchisme!
  En met blote tenen maakt hij trefzekere opnames. Slaat de vijand en piept:
  - Glorie aan de nieuwe droom!
  Mercedes krabbelt met machinegeweren en zegt huilend:
  - Voor het tijdperk van grote dromen!
  De meisjes lachen en applaudisseren voor zichzelf. Dit zijn de agressieve en zeer wendbare krijgers die ze zijn.
  Dona merkt agressief op:
  - Er zijn veel goede dingen in de wereld!
  En met zijn blote tenen drukt hij op de knoppen en schiet weer, op de Sovjet kanonniers.
  Mercedes bevestigt met een glimlach:
  - En het wordt nog mooier!
  En hij schiet ook nog eens met zijn blote tenen. Dat is hoe deze vechtende meisjes vuren.
  Welnu, wat is een ander apparaat voor oorlog ...
  De aanval van de nazi's op Astrachan groeit ...
  Alle toegangen werden afgesneden... En de Sovjet-troepen moesten op 1 mei 1944 toegeven, nadat ze de lange, heroïsche verdediging van de stad hadden voltooid. Ook dit bolwerk viel.
  De nazi's vierden de val van Astrachan met vuurwerk. Toch was de verdediging niet tevergeefs. En het kostte de Fritz wat tijd om de troepen aan te vullen en reserves op te trekken ...
  De Führer was van plan op te rukken in de richting van Saratov en verder langs de Wolga met een diepe rondweg om Moskou.
  Maar terwijl de Duitsers hun troepen hergroepeerden, trokken ze reserves aan. En de gevechten waren in de lucht.
  De Duitse luchtvaart probeerde zijn superioriteit te consolideren. Gevechtstests van de ME-262 onthulden het gebrek aan betrouwbaarheid van deze machine en de frequente ongevallen, evenals problemen met de manoeuvreerbaarheid. Dus terwijl er geen ideeën waren over de volledige vervanging van Duitse eenheden met dit vliegtuig. De TA-152 daarentegen bleek een geweldige machine voor zijn tijd en werd steeds vaker geïntroduceerd. ME-309 en ME-109 bleven in dienst.
  De raketaangedreven ME-163 bleek een goede jager voor gevechten, maar te weinig vliegtijd maakte het bijna onmogelijk om hem in gevechten te gebruiken.
  De Arado-straalbommenwerper bleek succesvoller te zijn, die vanwege zijn hoge snelheid bijna onmogelijk was om neer te schieten met luchtafweergeschut, en Sovjetjagers konden hem niet inhalen. De reactieve verkenners waren redelijk goed. De Duitsers waren ook andere machines aan het ontwikkelen. Bijvoorbeeld de XE-162, een lichtere jager dan de ME-262, gemakkelijk te vervaardigen, goedkoop en wendbaar en grotendeels van hout gemaakt. En andere strijders. En de ME-1010 en TA-183 ... En de meer geavanceerde en betrouwbare modificatie van de ME-262 X. En de Gotha staartloze jagers, en nog veel meer.
  Tot dusver waren de door propellers aangedreven Duitse jagers echter veel sterker dan de Sovjet-machines. Die daalden in kwaliteit en waren nogal zwak in zowel motoren als wapens. Bovendien werd de Yak-9 verder vereenvoudigd en werd er nu slechts één 20 mm luchtvaartkanon op geplaatst, waardoor het machinegeweer werd verlaten. Dit verlaagde de kosten en vereenvoudigde de productie en maakte het mogelijk om het gewicht te verminderen.
  Toch is het machinegeweer tegen Duitse vliegtuigen nogal zwak. Tot nu toe kon de USSR het zich niet veroorloven om geavanceerdere automodellen te produceren en snelheidsovertredingen en wapens voor de nazi's. Het hogere gewicht van de machines zorgde ook voor problemen met de manoeuvreerbaarheid.
  En het gebrek aan brandstof verminderde de vliegopleiding van het gevleugelde personeel.
  Alvina en Albina, die de krachtige wapens van de ME-309 met een behoorlijke snelheid onder de knie hadden, wilden niet landen op de ME-262, die zichzelf te vaak crashte. En qua snelheid zijn ze al sterker dan de Russen.
  Alvina, die de Sovjet-auto afsneed, merkte op:
  - Vechten in de lucht is interessant!
  Albina, met de hulp van blote voeten, de jager op het doelwit wijzend en het verpletterend, stemde ermee in:
  - Ja, we zijn in wezen de sterkste ter wereld!
  En de meisjes lachten als gekken.
  May bleek relatief rustig te zijn. Het Rode Leger probeerde nog steeds de Rzhev-salient af te snijden.
  Elizaveta vuurde vanaf de IS-2 op haar tegenstanders ... De Sovjet-auto had alleen goede bescherming in het bovenste deel van het voorhoofd van de romp. Het voorhoofd van de toren is niet voldoende beschermd. En het wordt zelfs van dichtbij doorboord door T-4-kanonnen. De laatste tank werd echter in mei stopgezet, net als de Panther en de reguliere Lion en Maus. Nu in de serie "Patera" -2 en "Tiger" -2 zijn maximaal verenigd en met vergelijkbare wapens.
  Deze machines zijn goed beschermd op het voorhoofd, vrij zwak aan de zijkanten en verschillen meer in gewicht. Hun rijprestaties met nieuwe motoren zijn acceptabel voor het leger. Maar deze tanks zijn ook tijdelijk... De Panther-3 en Tiger-3 uit de E-serie worden voorbereid om ze te vervangen. Met een dichtere lay-out, met de locatie van de motor en transmissie in één blok en overdwars, met een licht, vereenvoudigd en tegelijkertijd berijdbaar en gemakkelijk te repareren onderstel.
  Nieuwe machines moeten beter worden beschermd, maar zonder noemenswaardige gewichtstoename.
  Ten koste van wapens is hier geen eenheid. Het pantser van Sovjet-tanks is niet te dik en van slechte kwaliteit. En het heeft geen zin om een groot kaliber wapens te plaatsen. Het 88 mm kanon van het leger is prima. Ze neemt vierendertig van vier kilometer, en IS -2 van iets dichterbij. Dus de ontwikkeling is in volle gang...
  In de USSR moet iets worden beantwoord. Maar hier is wat, het is nog niet duidelijk ... Er zijn plannen om de SU-100 te creëren. Dit zelfrijdende kanon is gewoon effectief, en met een indringende actie. Met haar is enige hoop verbonden, voor de strijd tegen de groeiende zware tanks van het Derde Rijk. Maar het moet nog steeds worden gedaan, zoals de granaten voor zo'n monster, en massaproductie van het pistool moet worden ingesteld, wat in oorlogstijd niet te veel is, het is echt.
  Maar de tankbemanning van Elizabeth vecht op de T-34-85. En meisjes op blote voeten en in bikini's vechten dapper.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen op de nazi's en doorboort de Panter in de zijkant en zegt:
  - Voor groot communisme!
  En hun vierendertig springen op en draaien zich snel om, vurend.
  Ook Ekaterina schiet zeer nauwkeurig op de vijand. De verouderde T-4-tank breekt hem in de zijkant en krijst:
  - Glorie aan de ridders van de USSR!
  En knipoogt weer naar haar vriendinnen. Zo'n militant meisje bleek.
  Elena schiet ook op de vijand. Het doorboort het heel nauwkeurig, in dit geval het breken van de Tiger-2-schaatsbaan en brult op de top van zijn longen:
  - Voor heilig Rusland!
  Euphrasia vuurt nauwkeurig op de vijand. Maakt een nauwkeurig schot aan de zijkant van de vijand, breekt door het metaal en gilt:
  - Voor heilig communisme!
  En de meiden zetten hun tank zelfverzekerd in en wijken af van granaten. Het is niet gemakkelijk om meisjes te verslaan.
  Hier verscheen de nieuwste en formidabele "Lion" -2 tegen hen. Probeer door zo'n tank te breken, en hij probeert de vierendertig te raken.
  En schiet op afstand.
  Elizabeth reageerde door te tweeten:
  - Je pikt het niet!
  En stuurt een projectiel van een lange afstand naar de tank "Lev" -2. Het raakt hem op het voorhoofd.
  De Hitlerite snapt.
  Dan schiet Catherine opnieuw, met haar blote tenen op de vijand, en deze keer trof het projectiel, nadat het de boog had beschreven, gewoon de fascist in de lange loop van het kanon.
  Catherine kirde:
  - Een scherp oog, schuine handen, dit gaat niet over ons!
  De Duitser, die zijn koffer kwijt was, begon zich snel om te draaien en te vertrekken. "Lion" -2 is de eerste Duitse tank waarin de transmissie en motor voorin in één blok zitten en de versnellingsbak op de motor zelf.
  Hierdoor kon hij zijn lengte verminderen en het gewicht verminderen, waardoor zijn snelheid aanzienlijk werd verhoogd. En dus vertrok "Lev" -2 en had een kans om de afstand te breken ...
  Elena, haar blote tenen gebruikend, richtte het pistool, pakte het en vuurde op de vijand. De granaat raakte de achtersteven van de romp van de leeuw, maar ketste af....
  Elena gromde:
  - Verdomme, de afstand is groot. We krijgen hem niet!
  Ekaterina gorgelde en ontblootte haar tanden:
  - "Lion", meisjes, dit is "Lion", hoe we zijn niet beledigd! Binnenkort weet je vrienden, zal heel beschaamd zijn!
  En hun tank raakte de T-3, deze tank draaide gewoon zijwaarts, en hij kan van een lange afstand worden geraakt.
  En het meisje schoot met haar blote tenen en kirde:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme op aarde!
  Euphrasia merkte met ergernis op, op de vijand schietend en haar blote hakken gebruikend:
  - Ons moederland is sterk, het beschermt de wereld!
  Elizabeth piepte, ontblootte haar tanden en zong, terwijl ze een heel gedicht componeerde:
  We zullen niet overwonnen worden door Satan
  Mijn vaderland is het mooiste ter wereld,
  Glorie aan een prachtig land....
  Volwassenen en kinderen zullen er blij mee zijn!
  
  Laat de lelietje-van-dalen erin bloeien,
  En de cherubijnen spelen een fatsoenlijke hymne...
  De Führer zal kaput worden
  Russen zijn onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Komsomol-leden rennen op blote voeten,
  Ze stampen op de sneeuw met hun blote hakken...
  Hitler je ziet er alleen maar cool uit
  Ik zal je in een tank verplaatsen!
  
  Kunnen we de nazi's verslaan?
  Zoals altijd zijn we meisjes op blote voeten ...
  De meest formidabele ridder is onze beer,
  Hij zal iedereen doden met een machinegeweer!
  
  Nee, wij meisjes zijn al erg cool,
  We scheuren letterlijk alle vijanden uit elkaar...
  Onze klauwen, tanden, vuisten...
  We zullen een plek bouwen in een prachtig paradijs!
  
  Ik geloof dat er cool communisme zal zijn,
  Het land bloeit erin, geloof het advies...
  En het treurige nazisme zal verdwijnen,
  Ze zullen, geloof ik, heldendaden worden gezongen!
  
  Het zal bloeien, ik geloof dat de rand stormachtig is,
  Van de overwinning zijn we weer naar de overwinning ...
  Versla de Japanse Nicholas
  Samurai zal antwoorden voor gemeenheid!
  
  We laten ons niet verleiden,
  Verpletter onze vijanden met één slag...
  Laat de jager in wild veranderen
  We hebben de Wehrmacht om een goede reden verpletterd!
  
  
  Geloof ons om niet uit de hand op te geven,
  Russen hebben altijd kunnen vechten...
  We hebben onze bajonetten geslepen van staal,
  De Führer wordt het beeld van een hansworst!
  
  Dit is wat mijn vaderland is
  Russische accordeon speelt erin ...
  Alle volkeren zijn een vriendelijke familie,
  Abel triomfeert, niet Kaïn!
  
  Binnenkort zal het in de glorie van de USSR zijn,
  Hoewel onze vijand wreed en verraderlijk is...
  We zullen een voorbeeld stellen voor moed,
  De Russische geest zal worden verheerlijkt in veldslagen!
  . HOOFDSTUK #8
  Mei 1944 ging snel voorbij... Albina en Alvina verzamelden rekeningen in vliegtuigen.
  Het zijn meisjes die, als op de vleugels van cherubijnen, zich haasten.
  Albina schiet met haar blote tenen een Russisch vliegtuig neer en gilt:
  - Voor het Derde Rijk!
  Alvina is ook blootsvoets en slaat in bikini een Sovjetvliegtuig neer, splitst het in stukken en gilt:
  - Voor Arisch communisme!
  Daarna begonnen de meisjes met een kanon van 37 mm op Sovjettanks te schieten.
  Ze slaan de vierendertig uit en schreeuwen:
  - We zijn zo cool!
  Albina trapt met haar blote, ronde hak op het pedaal en piept:
  - Laat het communisme beroemd zijn!
  En breekt door de Sovjet-auto.
  Alvina schiet ook nauwkeurig op de vijand, slaat hem neer en gilt, zijn tanden ontbloot:
  - Onze waarheid zit in de vuist!
  Zulke geestige meisjes... En ze vernietigen Sovjetregimenten... Ze hebben bijvoorbeeld de IS-2. Dus vielen ze hem vanuit de lucht aan, en hoe ze hem met een vliegtuiggeweer spijkerden. Ze braken door het metaal en lieten de tank branden. En laat gevechtsuitrustingen ontploffen.
  Albina piepte uit volle borst:
  - Het meisje houdt van moorden! Hier is het meisje!
  Alvina siste en ontblootte haar parelwitte tanden:
  - Glorie aan ons moederland! Voor het communisme!
  De meisjes hebben de totalitaire uitroeiing van tegenstanders al opgepakt.
  En het Rode Leger werd vol vertrouwen vernietigd.
  En Gerda vocht tegen de bemanning van haar "Panther" -2 en was bezig met totale vernietiging.
  Het meisje richtte het kanon met haar blote tenen. Ze sloeg een vierendertig neer en brulde:
  - Voor de grootsheid van het communisme op de Arische manier!
  Charlotte vuurde ook haar blote tenen op de Sovjettank, verbrijzelde het pantser en schreeuwde:
  - Voor groot succes in de wereld!
  Geneukt zonder veel ceremonie en Christina. Ja, ze deed het zo treffend, sloeg met haar blote hiel door de Sovjet vierendertig heen en gilde:
  - Voor de grote grenzen!
  Magda vuurde op zijn beurt ook een projectiel af en kirde:
  - Voor de nieuwe Arische orde!
  Toen namen de meisjes het aan en zongen in koor:
  - We zijn allemaal skinheadfans van vrijheid, we vechten voor een nieuwe orde! Binnenkort zullen de volkeren Arisch worden, we vechten met vuur en zwaard!
  De krijgers, moet ik zeggen, bleken erg strijdlustig. En als ze de vijand neerschieten, dan tot het einde.
  De Sovjet-Unie wordt aangevallen door overmacht. Japan dringt vanuit het oosten binnen.
  Twee Japanse piloten, Toshiba en Toyota, vallen Sovjetposities vanuit de lucht aan.
  Beide Japanse vrouwen zijn erg mooi en blootsvoets en in een bikini.
  Toshiba nadert in de lucht, breekt door het dak van een Sovjettank en brult:
  - Ik ben een monster uit de Japanse hel!
  Toyota, terwijl hij de tenen van zijn blote voet op het pedaal drukt en de vijand neerhaalt, krijst:
  - Voor de grootsheid van de ideeën van Japan!
  Deze meiden zijn geweldig. En ze verpletteren de vijanden zeer actief.
  En de USSR verliest echt van de samoerai. En het is begrijpelijk waarom. Waar kun je zo'n fanatisme en technologie weerstaan.
  Japanse meisjes hier op lichte, maar wendbare tanks breken door en het Rode Leger wordt specifiek gedorst.
  Tankeenheden zijn geen grap.
  Toshiba liet vanuit de lucht bommen vallen op de Sovjetposities, en een paar kanonnen vlogen omhoog en tjilpten:
  - Voor groot communisme!
  Daarna wordt er gelachen...
  Toyota tijdens de vlucht opgemerkt:
  - Russische goden zijn vreemd. Ze aanbidden de man die aan het kruis is gekruisigd en beschouwen hem als God. Zelfs op de een of andere manier wordt het grappig!
  Toshiba grinnikte als reactie en merkte op:
  - En wijzelf zullen binnenkort goden worden en de evolutie van onze goddelijkheid voortzetten!
  En de meisjes zijn erg bereid om te lachen.
  Toyota lachte:
  - Onze kracht is in eenheid!
  Toshiba bevestigde dit agressief:
  - Onze kracht, onze vuist!
  En nogmaals, vanuit de lucht zullen ze een stroom vliegtuiggranaten op de vijand neerhalen en door de vierendertig heen breken.
  Dit zijn vechtende meisjes en ze zeggen wat anders. Japan zal iedereen verslinden en verbranden.
  En als een pionier wordt gemarteld, blijkt hij extreem agressief te zijn.
  Vooral als de hakken van de jongen zijn gebakken. Dit is het meeste dat geen van beide een superactie is ...
  En de meisjes schreeuwen naar de top van hun longen...
  En Sovjetmeisjes vechten ook moedig en schieten tegenstanders neer. En ze handelen voor op schema en rammen.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova zijn zeer actieve schoonheden in de lucht.
  En ze schieten de nazi's neer, ook al zijn die vliegtuigen sterker.
  Anastasia haalt met haar blote tenen de trekker over en zingt:
  - Het is niet erg om sterk te zijn, zeker weten!
  Akulina drukt met haar blote hiel op de trekker en bevestigt:
  - We zullen de nazi's heel hard verslaan!
  En beide meisjes zongen:
  - Sterk, sterk, heel moeilijk te verslaan! Sterk, sterk, heel moeilijk te verslaan!
  Daarna begonnen de krijgers gevleugelde aforismen te lezen die galoppeerden als paarden, of liever jonge hengsten;
  Een politicus pest vaak om de kiezers een juk op te leggen!
  Een haanpoliticus verplettert kiezers als kippen!
  De politicus droomt ervan op een wit paard te rijden om de kiezer een juk op te leggen!
  De vos is klein met hoektanden, en als hij ze wil inslikken, verbergt hij ze meestal!
  Een politicus die veel over de mensheid praat is een typische kannibaal!
  En een beer kan gesust worden met honingzoete toespraken!
  Voor een alcoholist is bittere wodka zoeter dan honing!
  Een kleermaker zal liegen en niet blozen, een politicus zal "blozen" en liegen!
  Een vrouw, die haar schoenen heeft uitgetrokken, trekt een man aan, tot op het niveau van een zwerver!
  Als je dichter bij God wilt komen, beperk dan je hebzucht!
  Zelfs in de schijnbare onverschilligheid van de Almachtige ligt liefde - kinderen willen immers in de eerste plaats ontsnappen aan de zorg van hun ouders!
  God stelt de bestraffing van het kwaad uit om de zondaar een kans te geven!
  Talent en ijver als man en vrouw baren succes alleen in paren!
  Zelfs honing is bitter - als je erin verdrinkt!
  Bedrog is als wijn en misselijkmakend en zoet en moeilijk te stoppen!
  Liefde is als een fragmentatieprojectiel - het breekt het hart, schudt de hersenen, maakt zakken open, gaat zijwaarts!
  De mens is in sommige opzichten gelijk aan God - de Almachtige schiep het universum en de mens bracht domheid voort: beide zijn oneindig!
  Succes dat voortbouwt op bloed - wacht op het lot van een steekvarken. Ze zullen hun strijdmakkers opeten - het resultaat van woede is triest!
  Soms is de beste manier om een reputatie te behouden een strop om je nek! Laat het in ieder geval niet vallen!
  Je kunt niet lang onder een beer liggen - het zal je verpletteren!
  Soms is een vrouw als een mammoet in plaats van een deken!
  Een schrijver die ernaar streeft bankbiljetten te oogsten - hij zal niet het goede, het eeuwige zaaien!
  Een land zonder wet is als een lichaam zonder skelet! Alleen om niet te verstarren - er zijn verkiezingen nodig!
  Als je een meesterwerk wilt maken, vergeet dan de kosten!
  De meest bekwame misleiding is wanneer je niet liegt, maar niemand gelooft je!
  Natuurlijk belooft een nederlaag grote problemen, maar dit is slechts een weerspiegeling van een toekomstige overwinning!
  In de strijd brengt het overwinning - moed en goede intelligentie.
  Om te verslaan, moet je eerst zien waar!
  De verkenner is de smid van de overwinning!
  Elke dwaas kan kreupel worden - niet elke slimme kan genezen!
  Veel onbeschofte beulen - weinig artsen!
  Voor wie zijn doktoren en voor wie zijn beulen!
  Zonder pijn is er geen moed - zonder moed is er geen overwinning!
  De ideeën van het communisme zijn de grens van idiotie: als heethoofden en koude harten zich ertoe verbinden ze uit te voeren!
  Communisme is licht, maar wie te vet is, wordt verbrand!
  Als je het geduld niet hebt, helpt zingen!
  De mensen zijn als ijzer - geef het de gewenste vorm totdat het is afgekoeld!
  Als je populair wilt worden, gebruik dan vaker geweld!
  Rating is als hels gras - het groeit als je het water geeft met tranen en bloed!
  De mensen zijn als onkruid - hoe meer je vertrapt, hoe hoger het zich uitstrekt!
  Eenheid is de sleutel tot overwinning!
  Discipline is een hulpmiddel voor de overwinning! De geest speelt ermee!
  Eenheid, moed, onbaatzuchtigheid - de sleutels tot overwinning, vrijheid, geluk! Zonder discipline is er geen leger, en zonder leger kan men geen vrijheid vinden!
  Arbeid heeft ons sterker gemaakt, vermenigvuldigd met de geest zal vrijheid geven, en samen met geluk zal geluk brengen!
  De commandant is als de top van een piramide - er moet er maar één zijn, anders zal zelfs zo'n solide structuur instorten!
  De adel van de familie heeft dezelfde relatie tot moed, als de lengte van het haar tot de geest!
  Geen enkele moed van de voorouders zal de lafaard helpen!
  Een lemmet van het sterkste staal roest in de handen van een prater en een lafaard!
  Het meest verschrikkelijke wapen is de Bijbel in de handen van een schurk!
  De belangrijkste rijkdom van een man: potentie, het is ook de belangrijkste oorzaak van ondergang!
  Het beste beroep is prostitutie, je combineert zaken met plezier en elke keer een nieuwe partner - geen routine!
  De stamboom van de held - je kunt een eeuw lang opscheppen, maar kwam op het slagveld - rent laf naar achteren!
  Een fles wodka is als een granaat - het slaat je neer, je hersens eraf, je ingewanden verpletterd!
  Wanneer het hart gevuld is met genade, is de portemonnee om de een of andere reden leeg!
  Een echt vrij persoon onderwerpt zich aan drie dingen - rede, liefde, God!
  Liefde is als een roos - ze bloeit niet lang, maar het doet pijn!
  Een slaaf in zijn ziel is onderworpen - aan hartstochten, lust, Gods dienaren!
  Geluk is wankel als zand - alleen ijver zal het binden met cement!
  Een mok wijn is als een oceaan - als je je laat meeslepen, verlies je de grond onder je voeten!
  Vrouwen houden van mannelijke kracht, maar niet als ze het zelf ervaren!
  Liefde is als een boot, als je te snel roeit zal het kapseizen en zinken!
  Op het juiste moment introduceert hij een artikel - verleiding van volwassenen door jongeren!
  Je kunt liefde geen handboeien omdoen!
  Wat natuurlijk is, is niet crimineel!
  Liefde is een teder gevoel, maar de dikste boeien houden geen stand!
  Als alle wetten zouden werken, zou het land veranderen in een gevangenis waar bewakers uit het buitenland worden gerekruteerd!
  Het principe van de onvermijdelijkheid van straf werkt niet omdat je jezelf niet kunt arresteren!
  Artsen mogen niet door de hindernisbaan gaan. Daarna zullen de handen trillen en de tong wiebelen en een glas wodka, in tegenstelling tot een kater, zal niet helpen!
  Er is niets meer vermoeiend - lange ledigheid!
  Wetenschappelijke ontdekking: progressief bedacht - agressief belichaamd!
  Geen plaats van gedachte voor bezinning, maar een plaats van gekibbel en waanzin!
  Alle problemen van de mensheid komen voort uit egoïsme, welvaart is alleen mogelijk door gezamenlijke inspanningen!
  Een persoon zonder team is als een sintel, zonder vuur - het geeft weinig licht en gaat snel uit!
  Homeland warmt op - beter dan een vuur!
  En het dier is beter in de kudde!
  Logica mag de instincten niet dienen - de geest van lust!
  Er zal een oorlog zijn - er zal een prestatie zijn!
  Spieren zonder hersenen, dit is een handvol vlees - waarop een koekenpan huilt!
  Van de twee duellisten is de ene een dwaas, de andere een schurk!
  Hoe hoger iemand vliegt, hoe ontevredener hij is over zijn positie!
  Alleen gelaten, de hond mist de stok van de eigenaar!
  Alleen hij heeft vleugels - wiens geest niet gewend is te kruipen!
  Het is erg als je alleen bent als een snob!
  Je bent alleen, en de vijanden zijn legio!
  Zelfs een olifant kan worden opgegeten door een insect!
  Als de bugs niet een miljoen zijn!
  De leider van het land zou een broeder van mensen moeten zijn, geen broer!
  . Het is gemakkelijker om een droog gesteente in de oceaan te vinden dan een uitvinding die niet voor militaire doeleinden is gebruikt!
  Overwinning als vrouw - trekt met glans aan, maar schrikt af tegen een prijs!
  Vuurgod van de oorlog en net als andere goden vereist aandacht en opoffering!
  Eén zwaard, als een regendruppel, zal vallen en uiteenspatten, en als er veel zijn, zal de overwinning geboren worden!
  Gewoon niet zingen - voor de vrede!
  Mijn hart is verdrietig - mijn maag is leeg!
  Eerst de kom, dan de gedachten!
  De overwinning is de eer waard!
  Eer is een relatief begrip en moet in de eerste plaats worden toegepast op je soldaten!
  Wie drinkt voor het gevecht - kater in de onderwereld!
  De pijpen zijn stil, omdat de bladen zingen - staal is sterker en luider dan koper!
  Een leger zonder bevelhebbers is als een kudde schapen zonder herder, als een wolf niet eet, zal hij schrikken!
  Vluchten is meer dwaasheid dan lafheid! De meeste soldaten sterven immers niet in de strijd, maar tijdens de achtervolging!
  Oorlog is als een dominospel, alleen gebroken botten kunnen niet meer worden verzameld - de aarde houdt stand!
  Vervolging verandert een krijger in een beul, een lafaard in een dappere man, een nederige man in een brutale!
  Fantasie is een wedstrijd van absurditeit en absurditeit! Tegelijkertijd is er geen wetenschappelijk en logisch genre meer!
  In oorlog, zoals in een opera - iedereen zingt zijn eigen, alleen een souffleur kan een spion zijn!
  Moderne vrouwen vergeven een man alles - behalve armoede!
  Kent u het verschil tussen spionnen en verkenners?
  Ik weet! We hebben alleen verkenners - buitenlanders hebben solide spionnen!
  Wat is er lekkerder met een leeg hoofd of een lege portemonnee? Natuurlijk met een leeg hoofd - niet zo opvallend!
  De geest is de beste verzamelaar van rijkdom!
  Geest en geluk: een verliefd stel - baart succes, rijkdom, positie, maar verspreidt zich snel!
  Het is gemakkelijker voor trotse mannen om naar advies te luisteren als het door een vrouw wordt gegeven - tenzij het een echtgenote is!
  Een wijze vrouw is een fortuin waard! En een ondernemende vrouw kan hem aanklagen!
  Wie waardeert persoonlijkheid in een persoon, en wie waardeert contant geld!
  De mensheid kan worden vernietigd door twee dingen: computers en computerwetenschappers. De eerste zal de geest atrofiëren, de laatste zal er niet van kunnen profiteren!
  Kameraad in de oorlog en een granaat!
  Over het algemeen is een granaatappel die grappen vertelt, als een Faberge-ei dat wordt gebruikt om noten te kraken!
  Talent is als een ziel: het is onmogelijk om weg te nemen, maar het kan worden vernietigd!
  Wraak is geen eer waard - de vergelding van fatsoen!
  Afgunst is de kiem van misdaad, eigenbelang drijft, luiheid voedt!
  Luiheid is de ergste van alle misdaden!
  Het is beter om waardig te sterven met een zwaard dan te leven als een os die met een zweep in een stal wordt gedreven!
  In oorlog kan moed winnen van sluwheid, maar sluwheid kan nooit winnen van moed!
  Oorlog maakt het leven verschrikkelijk, en de dood waardig en mooi!
  Bescheidenheid is een zeldzame kwaliteit voor een commandant, maar dat maakt het nog waardevoller!
  - Jakhals is in overeenstemming met het woord uitwerpselen!
  De leeuw heeft maar één voordeel ten opzichte van de jakhals: het vermogen om waardig te sterven!
  Techniek is de beul van moed!
  - Maar het is niet waar! Sterker nog, hoe hoger het technologieniveau, hoe meer intelligentie en vindingrijkheid er nodig zijn op het slagveld!
  Waar de belangen van het moederland beginnen, eindigt persoonlijk welzijn!
  Vrijheid moet worden gecombineerd met discipline. Anarchie is het tegenovergestelde van vrijheid!
  Een sterk geheugen is de beste mentor! Over het algemeen kan vrijheid worden gewonnen met een zwaard, maar alleen met behulp van de rede kan het worden behouden!
  - Wanneer een sterke krijger een ander redt, is hier geen speciale eer voor nodig!
  Immers, wanneer moed in je hart brandt, hef je je schild op ter verdediging van de slaven!
  De gemeenheid van een klootzak is geen excuus voor een eerlijke, aangezien de aanwezigheid van vuil een vuile niet rechtvaardigt!
  Liefde is nooit goedkoop - vooral als je niet met je portemonnee betaalt, maar met je ziel!
  Het enige dat vergoten bloed kan rechtvaardigen, is als de tranen daardoor niet meer stromen!
  Degenen die voor geld dienen, zullen in de strijd nooit kunnen tippen aan degenen die worden gedreven door een dapper hart en het verlangen naar vrijheid!
  De traan van een kind is gevaarlijk omdat hij verandert in een kolkende stroom die beschavingen wegspoelt!
  De functie van commandant is geen extra soldeerwerk, maar een extra verantwoordelijkheid en een zware last!
  Het is niet bekend wat belangrijker is - om alle hongerigen te voeden of een traan af te vegen voor één kind!
  Goud is zachter dan staal, maar raakt het hart!
  Het is niet het wapen dat de soldaat sterk maakt, maar het wapen van de soldaat!
  Meisjes lijken geestig te zijn met aforismen van meesters. En als ze de vijand beginnen te vernietigen, kan hij niet van hen worden gered.
  Eind mei 1944 begon het nazi-offensief in de richting van Saratov.
  De Shturmlev nam deel aan de gevechten, een machine op het chassis van de voormalige leeuw, met een nog krachtigere bommenwerper met een kaliber van 450 mm, die letterlijk alles verplettert en vernietigt, scheurend en brekend door de kolossale kracht van de trechter .
  En zo'n raket zal meteen een heel blok nemen en het neerhalen.
  "Shturmlev" onder de controle van een team van Duitse meisjes, schiet op Sovjet-posities.
  Jane knipoogt naar haar vriendinnen en stampt met haar blote voeten:
  - We vegen de vijanden grondig weg en veranderen ze in typische doodskisten!
  Gringeta knipoogt als antwoord, drukt met haar blote voet op de hendel en gilt:
  - We zullen vijanden spelen en verslaan!
  Malania merkte op:
  - Tegen de Shturmlev-machine zijn alle Sovjet-vestingwerken machteloos!
  Monica, die haar blote hiel raakte, bevestigde:
  - We zijn echt geboren om te winnen!
  Jane bracht naar buiten:
  - De oorlog heeft geen vrouwengezicht, maar een fysionomie die sensatiezoekers aantrekt!
  Gringeta, die met een machinegeweer op de Sovjet-eenheden vuurde, gaf uit:
  - Een vrouw is een duif die als een vlieger in een spechtman bijt!
  Monica, schietend op Russische soldaten, merkte op:
  - Een vrouw heeft altijd zeven vrijdagen in de week, en zonder een zondagsgeschenk van huwelijksschuld heeft ze altijd een vrije dag!
  Malanya antwoordde giechelend:
  - God is niet in alles almachtig, hij is machteloos om een vrouw te argumenteren!
  Jane was het hiermee eens en schoot met haar blote tenen:
  - Ook al is God almachtig, hij is niet in staat om de mond van een vrouw te houden en de politiek te stoppen!
  Gringeta merkte logisch op, met haar blote hiel schietend en drukkend:
  - Een politicus heeft geen geweten, een vrouw heeft gevoel voor verhoudingen en een vrouwelijke politicus heeft alle gevoelens zonder mate!
  Monica, die op de Sovjet-troepen schoot en ze dood sloeg, merkte op:
  - Een vrouw is een bloem, stekelig als een roos, maar haar zoete geur trekt geiten en darren aan!
  Malanya, de Sovjet-soldaten verslaand en de bunkers vernietigend, piepte:
  - De kiezer valt in de kindertijd en stemt op de hatelijke oude eiken met holtes!
  De meisjes toonden hun humor en reden verder.
  En van bovenaf doken ook aanvalsvliegtuigen. En dus dorsden de Sovjet-troepen zonder problemen.
  De Duitsers zijn zo cool geworden. En hun operationele bekwaamheid verbeterde.
  En zo gingen de "Chess Horse"-systemen, teletanks bestuurd door de radio, door.
  En dit was een probleem voor Sovjet-soldaten. En de nazi's versloegen het Rode Leger.
  Maar Sovjetmeisjes vochten ook heel moedig.
  De gevechten ontvouwden zich voor Kamyshin. Hier is Alenka weer in de strijd.
  En haar gehavende, maar niet overgegeven bataljon.
  Alenka zei met een glimlach:
  - In elke oorlog is het leven van een soldaat waardevol!
  En hoe hij met zijn blote tenen een granaat gooit.
  Dit zijn krijgers - de hoogste klasse ...
  Anyuta, schietend op de nazi's, merkte op:
  - Een Russische soldaat kan worden gemaakt om in te storten als een afgeschuinde boomstam, maar niet op zijn knieën, en te schudden als een esp!
  Alla, schietend en een explosief pakket gevend met haar blote hiel, piepte:
  - Als je geen militaire discipline wilt in acht nemen, buig je je rug als een gevangene!
  Maria schoot tegenstanders neer en lanceerde met haar blote tenen een moorddadige boemerang:
  - Er is veel vuil in onze wereld, alleen zeldzame prinsen erin!
  Matryona, die op tegenstanders schoot en ze in bursts afsneed, en vervolgens een granaat gooide met haar blote voet, merkte op:
  - De politicus heeft een lange tong, maar om uit te voeren wat hij heeft afgeranseld - zijn handen zijn kort!
  Marusya, schietend op de vijand en de rijen Duitse en buitenlandse soldaten neermaaiend, vyaknula:
  - De politicus is snel om te beloven, traag om te vervullen, vraagt om aalmoezen en vergeving voor bedrog!
  De meisjes zijn goed en vechten. Maar de krachten zijn zeer ongelijk. Veel vernietiging.
  De Duitse tank "Maus", hoewel niet helemaal serieel, komt nog steeds over op de fronten. En zijn kanonnen brullen en schieten. En verhoog de vernietiging in de loopgraven ongelooflijk.
  Maar meisjes schieten met kanonnen op Muis. Hoewel de schelpen stuiteren als erwten. Maar de Duitsers blijven duwen en duwen.
  En ze schieten heel nauwkeurig.
  Komsomol-meisjes rennen rond, knipperend met hun blote hakken, en piepen:
  - Voor de glorie van het moederland van de heilige!
  Viola, schietend op de Duitse infanterie, piepte:
  - Als een vrouw niet genoeg schoenen heeft, zet ze een man op blote voeten!
  En het meisje zal lachen en haar tong laten zien.
  Van krijgers moet gezegd worden dat ze grappig zijn. En als ze hen sloegen, sloegen ze hen dodelijk.
  Viola en Margarita, bijna naakt in enkel slipje, vechten, brengen projectielen en schieten nauwkeurig. En ze zijn niet zomaar te stoppen.
  Margarita zegt piepend:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Viola bevestigt agressief:
  - Grote glorie aan het tijdperk van verandering!
  De krijgers, moet worden opgemerkt, bleken extreem agressieve meisjes te zijn.
  Veronica brengt ook schelpen, flitsend met haar blote, ronde hakken en gilt:
  - Glorie aan het communisme!
  Dit is hun gevechtsinzicht. En hoe fel en woedend ze vechten.
  En blote, gebruinde knieën flikkeren.
  Tamara vecht ook. Ze kwam uit de Kaukasus, gevangengenomen door de nazi's en opnieuw in de gelederen. Vecht met het vleesetende gevoel van bloed. Vecht met kolossale agressie.
  Tamara gooit met haar blote tenen een granaat, verscheurt de nazi's en piept:
  - Communisme zal bij ons zijn!
  En geeft een welgemikte uitbarsting van de machine...
  Je kunt de meisjes kolossale wonderen zien doen. En ze hebben een vuur dat het universum dreigt te verbranden.
  Veronica, schietend, zingt:
  Het wordt ongetwijfeld interessant
  Alles in de wereld zal een schema geven!
  En knipoogt met zijn saffieren ogen.
  Tamara, schietend, brult:
  - Kolovraat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia verzamelt alarm!
  En gaf een draai van het machinegeweer. Ze sneed de Fritz af en piepte:
  - Een vrouw is in de eerste plaats een vos die een leeuw wil lasso, maar meestal vallen ezels in haar lasso!
  Victoria, schietend en met haar blote tenen, een ander doodsgeschenk gooiend, gaf uit:
  - Een vrouw is een kip die dol is op gouden eieren, waardoor hun drager alleen maar een verlies is!
  En de meiden barstten in lachen uit. Ze vechten zo bewonderenswaardig met kolossale druk.
  Tamara merkte op tijdens het schieten op buitenlandse divisies:
  - Een vrouw is een kip, alleen zij kan gouden eieren naar die man brengen, wat een echte vos is!
  Veronica schoot en ontblootte haar tanden en voegde eraan toe:
  - Een echte vos en een haan zorgen ervoor dat je gouden eieren legt!
  Margarita, schietend en granaten gooiend met haar blote voeten, merkte op:
  - De klauwen van de vos zijn niet van leeuwen, maar ze zal drie huiden van de koning der beesten afscheuren!
  Viola, die agressief haar tanden ontblootte, merkte op:
  - Hij die met zijn geest geen vos is, is ook geen leeuw!
  Warriors worden gezien met grote ambities van een jager. En als ze beginnen.
  Olympias, vurend en krachtige benen nemend, tilde een hele doos explosieven op en lanceerde deze. De massa van de nazi's wordt verscheurd en het mooie meisje brult:
  - Heers over de USSR en zing een lied voor Lucifer! We zullen iedereen winnen!
  Olympias vergat het echter niet en sprak na het schieten uit:
  - Een vossenvrouw kan elke man ervan overtuigen dat hij een leeuw is, fokkend als een eenvoudige ezel!
  Margarita, schietend, was het hiermee eens:
  - Een vrouwelijke leeuwin met alleen de geest van een vos en de greep van een wolf!
  Seraphim merkte op, terwijl hij zijn tegenstanders maaide:
  - De leeuw is niet degene die brult, maar degene die veel groen verscheurt!
  Viola, die goed gericht vuur op de vijand uitvoerde en hem maaide, merkte op:
  - Als een politicus geen vos is, dan worden er drie huiden van hem afgescheurd en om zijn kraag gedaan!
  Victoria ontblootte haar tanden en knipoogde, en wierp toen een geschenk van de dood met haar blote voet met een dodelijke kracht, uitgegeven:
  - Een politicus heeft een brede kont om op twee stoelen te zitten, maar hij heeft een brede ziel alleen in woorden!
  Olympias, die met haar blote, gespierde benen aan de loop bezweek en de Lion-tank liet exploderen, gromde:
  - Een tank wordt doorboord met een projectiel met uraniumkern, een politicus breekt door zonder hart, maar met een gouden beurs!
  . HOOFDSTUK #9
  Kamyshin werd verlaten. En begin juni 1944 braken de gevechten om Saratov uit.
  Hier zijn de gevechten zo actief. En ook meisjes, zoals altijd, in gevechten. En zulke schattige krijgers.
  Alenka vecht en maait tegenstanders neer met automatische bursts en hele rangen.
  Het meisje gooit met haar blote tenen een granaat en gilt:
  - Mijn overwinning komt eraan!
  En weer schiet op de vijand.
  Anyuta schiet ook op de vijand. Het doet het nauwkeurig en precies. Haar machinegeweren zijn zo groovy. En blote tenen gooien explosieve pakketten van kolossale kracht. Ze verscheuren de nazi's en het meisje piept uit volle borst.
  - Voor het communisme!
  Alla, die met kolossale nauwkeurigheid op de vijand schiet en de vijanden neermaait, piept:
  - Voor het grenzeloze vaderland!
  En met blote tenen gooit het meisje opnieuw een granaat. Het moet gezegd worden de strijd van de strijd.
  En de roodharige zelf en in dezelfde korte broek. En hij vuurt zo nauwkeurig en nauwkeurig, en de Fritz gaat liggen.
  Maria vuurt ook zeer nauwkeurig. En ze is zo'n mooi meisje, en met haar blote tenen gooit ze een explosief pakket, haar tegenstanders uit elkaar scheurend.
  Dan brult hij:
  - Regel het rijk van de USSR!
  Marusya schiet ook nauwkeurig, raakt vijanden en brult:
  - Van de taiga tot de Britse zeeën, ons leger is het sterkste van allemaal!
  En hij schiet ook met zijn blote voet.
  Vervolgens zal Matryona een dodelijk projectiel op de vijand afvuren. En sloeg hem met een nauwkeurigheid van honderd procent. Natuurlijk blote hiel.
  Dit zijn Sovjetmeisjes die werken, maar de Duitsers lopen niet ver achter.
  Christina, Magda, Margaret en Schella vechten in de Panther. De machine, hoewel niet ideaal, maar met een snelvuur-, langeafstandskanon, matig wendbaar en goede frontale bepantsering.
  Duitse meisjes zijn blootsvoets en in bikini, ondanks de zomerse hitte, of liever dankzij het.. En ze voeren een wendbaar gevecht.
  Hier maakt Christina een schot... De granaat raakt de T-34-76 koepel en doorboort deze. De Sovjet-tank stopt uitgeschakeld.
  De meisjes schreeuwen uit volle borst:
  - Onze nam!
  Dan schiet Magda. De schoonheid met gouden haar sloeg ook af.
  Ja, dus de toren werd afgebroken bij vierendertig.
  De tijgermeisjes schieten om de beurt. En heel toepasselijk. Hier raakten ze een andere Sovjet-tank.
  Daarna kwam Margaretha. En raak de zelfrijdende kanonnen SU-76. Behendig geneukt. En ze zong:
  - Ons helse Duitsland is sterk, het beschermt de wereld!
  En hoe zal de tong laten zien!
  Daarna vuurde ze vanuit het kanon van Shell. Het trof de Sovjet-tank KV-1S. Het meisje deed het ook goed.
  Ja, de vier krijgers in bikini zijn aan het vechten en zijn niet bang voor de kou. Nadat de vrouwen begonnen te vechten, ging het veel beter met het Derde Rijk.
  Hier zijn de piloten Albina en Alvina in de lucht. Beide schoonheden in bikini en op blote voeten. Ze vechten voor zichzelf op Focke-Wulfs. En deze auto is heel serieus.
  Albina, schietend met luchtkanonnen, zegt:
  - Actief croquet! Heb geen medelijden met het woord!
  En hoe ze een oogverblindende glimlach flitst! En hij zal twee Sovjet-vliegtuigen tegelijk neerschieten.
  Alvina sloeg er ook drie neer met luchtkanonnen en piepte:
  - Mijn inzending zal dodelijk en saai zijn!
  Toen ontblootte het meisje haar tanden en liet haar tanden zien! Ze is charme zelf, en vol fenomenale charme.
  Albina snijdt een ander Yak-9-vliegtuig af en piept:
  - Waarom hebben we Sovjetpiloten nodig?
  Alvina schiet LAGG-5 neer en zegt zelfverzekerd:
  - Zodat wij Duitsers rekeningen scoren!
  Prachtig stel meiden. Hoe zijn ze begonnen met het verzamelen van prijzen voor zichzelf. Je kunt echt niet tegen zulke schoonheden ingaan. Ze schieten vliegtuigen neer en laten hun tanden zien.
  En het belangrijkste geheim zit in de kou, de meisjes moeten blootsvoets en in een bikini zijn. Dan komen de rekeningen.
  En kleed je nooit aan. En schud je blote borst, en het zal altijd hoog in het vaandel staan!
  Albina sneed een ander vliegtuig van het Rode Leger af en zong:
  - In grote hoogten en stellaire zuiverheid!
  En ze knipoogde, sprong op en rukte met haar blote voeten, brullend:
  - In de zee golf en woedend vuur! En in een woedend en woedend vuur!
  En weer schiet het meisje met een energieke aanpak het vliegtuig neer.
  En dan valt Alvina de vijand aan. Hij doet het met een draai, ontbloot zijn tanden en piept:
  - Ik word de superkampioen van de wereld!
  En weer valt de door het meisje aangereden auto. Ja, het Rode Leger wordt behoorlijk slecht.
  En Albina brult van wilde extase:
  - Ik ben nu een beul, geen piloot!
  Schiet een ander Sovjet-vliegtuig neer en sist:
  - Ik buig over het vizier en de raketten haasten zich naar het doel, er is nog een aanloop voor de boeg!
  De krijger is extreem agressief.
  Hier zijn beide meisjes die gronddoelen aanvallen. Albina slaat de vierendertig en gilt:
  - Dit zal het einde zijn!
  Alvina raakt de SU-76 en fluistert:
  - Om de vernietiging te voltooien!
  En hoe hij met zijn blote voet schudt!
  De vechtende meisjes zijn hier, en van de kant van de USSR vechten de meisjes ook om Guryev te beschermen, waar de nazi-troepen ook duwen, als een massa van een schorpioen.
  Alenka vocht voor Guryev, die werd bestormd door de nazi's. De wanhopige schoonheid gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Glorie voor Rusland en de inheemse partij!
  Toen lanceerde Natashka een granaat met haar blote tenen en siste:
  - We beschermen het meisje op blote voeten!
  Daarna stuurde Anyuta ook met de vingers van haar blote benen een geschenk van de dood en blies:
  - Het zal een geweldige klap zijn!
  De roodharige Augustinus nam en stuurde een geschenk van vernietiging met haar blote onderste ledematen en piepte:
  - Richt de radar in de lucht!
  En toen schonk de goudharige Maria de nazi's de dood met haar blote benen.
  En ze zong:
  - In Madagaskar, in de woestijn en de Sahara! Overal was, ik zag wit licht!
  En nu zal Marusya met haar blote voetzolen een hele hoop gooien en zingen:
  - In Finland, Griekenland en in Australië, Zweden, zullen ze je vertellen dat er geen mooie meisjes meer zijn!
  Ja, de zes meisjes hebben heel goed gevochten. Maar de Fritz nam Koersk toch in...
  Nee, niet om zulke superieure krachten te weerstaan. De fascisten blijven bij zichzelf en de roede.
  En wat beïnvloedt de voorbereiding van monsters.
  Adolf Hitler was gewoon gek: hij voelde zich een echte despoot, aan wie iedereen gehoorzaamt en beeft. Ja, als je stalinistische successen wilt, dan moet je zoals Stalin zijn, zonder medelijden en eisen van anderen en jezelf (dit is precies hoe Iosif Vissarionovich in deze volgorde dacht!). Nu is het geritsel redelijk en komt de auto in beweging. Over het algemeen heeft Duitsland, rekening houdend met de satellieten, een enorm voordeel ten opzichte van de USSR wat betreft de hoeveelheid industriële apparatuur, geschoolde arbeidskrachten en het aantal ingenieurs op alle niveaus. Dit is een feit, maar de productie van wapens is nog steeds niet op peil! Duitsland bleef de hele oorlog achter bij de USSR, ondanks alle verwoestingen in Rusland. En waarvan? Natuurlijk vanwege een bepaalde puinhoop die heerste op verschillende afdelingen, en vooral in de militaire industrie. Bovendien werd een negatieve rol gespeeld door het gebrek aan grondstoffen, evenals de onderschatting van het potentieel van de vijand. Met name in 1940 was de productie van wapens in Duitsland lager dan in 1939 (als we de wal inclusief munitie meerekenen), en dit ondanks het feit dat de oorlog al aan de gang was en het Derde Rijk de controle over grote gebieden met enorme reserves aan productiecapaciteit. Welnu, wat kunnen we zeggen over de organisatorische vaardigheden van Hitler? Niet te veel, flitste hij, op het gebied van de militaire industrie.
  De Führer verklaarde in een lange toespraak:
  - Op het gebied van toezicht op de luchtvaart krijgen Sauer noodbevoegdheden. Hij zal nauwlettend toezien op de hoeveelheid geproduceerde apparatuur en, niet minder belangrijk, de kwaliteit. Bovendien zijn veel van je vrienden Göring, hoewel ze ooit goede azen waren, niet in staat om leiding te geven aan het werk. Niet elke goede soldaat is ook een uitstekende generaal, dus in plaats van de opgehangen Eric zal de technische sfeer worden geleid door een persoon uit professionele ondernemers die in staat is om de luchtvaarttroepen te hervormen en opnieuw uit te rusten. Groot-Brittannië slaapt tenslotte niet, het verhoogt zowel de kwantiteit als de kwaliteit van zijn strijdkrachten, en vooral van de luchtvaart. We moeten de vijand twee koppen voor zijn, een dozijn stappen, anders verliezen we onze superioriteit over de vijand volledig. En daarom zijn kwaliteitsstappen nodig.
  Göring maakte schuchter bezwaar:
  - Mijn vrienden, bewezen mensen die hun gevechtseffectiviteit en professionaliteit hebben bewezen.
  De demonische dictator werd woedend:
  - Of misschien ben ik, naar uw mening, vergeten wie de strijd om Groot-Brittannië heeft verloren? Of wie er niet is geslaagd voor het vierjarenplan voor de ontwikkeling van de nationale economie. Of wil je ook geslagen worden, en zelfs in het openbaar. Dus hou je mond en zwijg totdat ze je aan een paal hebben gespietst!
  Göring ging zelfs angstig zitten. Helaas, met de Führer valt niet te spotten. Toen was het geluid weer te horen, een ander ME-262-jet steeg de lucht in. De auto was enorm en had maar liefst twee motoren. De vleugels zijn licht geveegd, de jager zelf ziet er behoorlijk dreigend uit. Zijn snelheidskenmerken, voor 1941, zijn over het algemeen behoorlijk en zelfs recordbrekend naar wereldstandaarden. Toegegeven, de machine zelf is nog niet volledig betrouwbaar en vereist debuggen. De fascistische dictator heeft echter al de kenmerken van nieuwe, meer geavanceerde jagers gegeven ... ME-262 weegt meer dan zes ton, wat een soort van overbelasting is. Een straaljager moet klein, goedkoop en wendbaar zijn. In dit opzicht zou de ME-163 best goed kunnen zijn, maar zijn raketmotor is te krachtig en werkt slechts zes minuten (of liever, hij zal nog steeds werken!), Wat betekent dat het bereik slechts in een straal van honderd kilometer is . Als bommenwerper in blitz-stijl of als dekkingsjager voor armada-aanvallen op Engeland is het natuurlijk niet goed.
  Maar de ME-262 kan een ton bommen dragen, dat wil zeggen, evenveel als het Pe-2 Sovjet frontlinievliegtuig. Dat wil zeggen, een uitstekende oplossing voor zowel gevechtsvluchten als voor ondersteunende troepen. Maar waarom zou u geen ME-163 Comet-achtige jager maken, maar zonder raketmotor, maar met een turbostraalmotor? Ze probeerden de Comet te verbeteren en leken de vliegtijd op 15 minuten te hebben gebracht (dit is een bereik van maximaal 300 kilometer), wat over het algemeen acceptabel is voor de Battle of Britain. Je kunt Londen nog steeds uit Normandië halen... Hoewel niet alles zo vanzelfsprekend is, moet je ook bombarderen en teruggaan, en een kwartier was niet zo'n geforceerde modus. In de toekomst werden raket- en straaljagers erkend als een doodlopende weg in de luchtvaart. Maar het ontwerp van de "Comet" is erg interessant vanwege zijn kleine formaat en lichtheid, wat goedkoop en wendbaar betekent.
  Daarnaast zijn er nog steeds veelbelovende jagers met een gewicht van in het algemeen 800 kilogram, zulke zweefvliegtuigen dat ze kunnen worden gebruikt in luchtgevechten. Toegegeven, vanwege het korte bereik kunnen vluchten op hen alleen worden uitgevochten in defensieve veldslagen, of afgeleverd in Londen op ... Transports, en vervolgens weer vastgehaakt aan de piloten. Dit is waar je moet nadenken. In de echte geschiedenis hadden de zweefvliegtuigen geen tijd om te vechten, en om de een of andere reden durfden de Sovjet-luchtvaartgeneraals dit idee niet in Korea uit te proberen. Over het algemeen is het niet triest, maar tijdens de Koreaanse Oorlog was een Amerikaanse piloot de eerste die de rekening van overwinningen opende. De Yankees mogen dus niet worden onderschat.
  Nadat de vlucht was geëindigd, sprong een jong blond meisje uit de cockpit en rende op volle snelheid naar de Führer.
  Bezeten nazi-nummer één strekte zijn hand naar haar uit voor een kus. Wat een genoegen als de meisjes van je houden, en de Führer, zo lijkt het, heel oprecht wordt verafgood door alle Duitsers, of liever, bijna iedereen, behalve een paar gevangenen van concentratiekampen. De piloot zei enthousiast:
  - Het is gewoon een prachtig vliegtuig, het heeft zo'n snelheid en kracht. Laten we alle welpen verscheuren als een verwarmingskussen van een surrogaat!
  De Führer keurde de impuls van het meisje goed:
  - Natuurlijk zullen we het breken, maar ... Het debuggen van de machine moet in een sneller tempo worden uitgevoerd, en dit geldt vooral voor motoren. Hier zijn natuurlijk ingrijpende maatregelen nodig om ze te verbeteren, maar als de leider-ontwerper helpt!
  Iedereen blafte in koor:
  - Glorie aan de grote Führer! Moge de Voorzienigheid ons helpen!
  Het volkslied van het Derde Rijk begon te spelen en een colonne jonge strijders van de Hitlerjugend trok verder. Jongens van veertien tot zeventien jaar gingen in een speciale formatie onder de trom. En dan was er nog het meest interessante: tienermeisjes van de vrouwenbond van Duitsland marcheerden. Ze waren in korte rokjes, de naakte, blote voeten van de schoonheden trokken de ogen van mannen. De meisjes probeerden hun benen hoger te tillen, maar tegelijkertijd trokken ze aan de teen en zetten voorzichtig de hiel. Een vermakelijk schouwspel van schoonheden met onberispelijke figuren ... Toegegeven, de gezichten waren anders en sommige jonge fascistische vrouwen waren enigszins grof, bijna mannelijk, en zelfs zij verdraaiden ze. Vooral toen ze hun wenkbrauwen bij elkaar brachten.
  Estheet Adolf merkte op:
  - Het is nodig dat jongens en meisjes massaler fysieke training krijgen. En ik weet dat er bij deze gelegenheid veel wordt gedaan, met name in Jungvolk, maar wat nodig is, is inclusiviteit en het toepassen van Spartaanse methoden. Natuurlijk, naast het aanmoedigen van diefstal ... Onze jonge mannen en vrouwen moeten opgroeien als fatsoenlijke en tegelijkertijd meedogenloze mensen.
  De opperbevelhebber pauzeerde. De generaals zwegen, waarschijnlijk bang om bezwaar te maken, maar wilden het voor de hand liggende niet bevestigen. De Führer vervolgde:
  - Oorlog is geen grap, maar meedogenloosheid jegens vijanden moet worden gecombineerd met wederzijdse hulp en een gevoel van broederschap jegens kameraden. Dit is wat we iedereen moeten bijbrengen ... De nieuwe superman is genadeloos voor anderen, maar nog meer moet hij genadeloos zijn voor zichzelf. Want minderwaardigheid moet eerst in je ziel worden uitgeroeid, en dan zal het zwakke, menselijke lichaam opstaan!
  Nog een pauze ... De generaals en ontwerpers realiseerden zich plotseling en begonnen krachtig te applaudisseren. De Führer leek tevreden:
  - Het is al beter, maar nu zou ik graag een imitatie van luchtgevechten zien. Zo'n formidabele en alles vernietigende...
  Heinkel vroeg schuchter:
  - Met scherpe munitie of granaten, mijn Führer?
  Nazi nummer één knikte.
  - Natuurlijk met gevechten. Daarnaast zou ik de werking van het uitwerpapparaat willen overwegen. U werkt er tenslotte aan... - De Führer schudde zijn vuisten. - Wanneer het eindelijk klaar zal zijn en in massaproductie zal worden genomen. Een ervaren piloot is immers een ervaren piloot die beschermd moet worden voor toekomstige gevechten!
  De Fuhrer-terminator besloot niettemin om de ontwerpers een moderner schema van het uitwerpapparaat te laten zien. Dit systeem moet minder omslachtig, eenvoudiger en lichter zijn. Dat de goedkope en al onder de knie door de Duitse industrie squib heel geschikt is voor dit doel.
  Ik moest het diagram onderweg tekenen, maar Hitler was echt een goede kunstenaar, en hij tekende duidelijk, snel, de lijnen van de diagrammen en de bochten waren gelijkmatig en duidelijk zonder linialen en kompassen. De hit-and-run terminator vond het natuurlijk vreemd dat de Duitsers, in het algemeen zo'n sterke en tot op zekere hoogte geavanceerde ideologie als het nationaal-socialisme en een totalitair systeem, de oorlog lekten naar de Russen. Misschien is dit te wijten aan het feit dat de Russische soldaten sterker en duurzamer waren dan de Duitse en sneller leerden vechten.
  In het algemeen, als je naar het verloop van de oorlog als geheel kijkt, ja, de Russen, of liever het Sovjetleger, leerden vechten, en de Duitsers vergaten als het ware hoe ... Hun bevel nam beslissingen op het niveau van eersteklassers, en misschien nog lager als de eersteklasser ervaring heeft met het uitvoeren van militaire operaties in realtime strategieën. En dat soms kinderen van zes jaar al zo behendig virtuele legers leiden, dan is het voor hen en Zhukov en Mainstein geen zonde om te leren. Sommige onderzoekers vinden zowel Zhukov als Mainstein echter middelmatig. Er zijn ook tegenstrijdigheden met betrekking tot het aantal apparatuur, met name buitgemaakt, Frans. Het geheugen van Hitler (een goede herinnering, vooral toen hij nog gezond was!), suggereerde dat er 3600 tanks waren veroverd op de Fransen, een zeer indrukwekkend aantal ... Sommige modellen, zoals de SiS -35, waren superieur aan de T- 34 in hun harnas, hoewel alleen in frontale bepantsering. Deze tank kan dus ook in Franse fabrieken worden geproduceerd, behalve door het 47 millimeter lange wapen te vervangen door een 75 millimeter lange loop. Eigenlijk is dit misschien niet genoeg. Groot-Brittannië en de Verenigde Staten in het algemeen hebben bepantsering altijd het meest gewaardeerd in hun tanks. Hier had de veertig ton wegende Churchill bijvoorbeeld een reservering van 152 - millimeter versus 120 - voor de zware tank IS-2.
  De Führer zei nog iets tegen de ontwerpers:
  - We hebben genoeg windtunnels, dus zoek naar een meer optimaal model van het vliegtuig en creëer gestroomlijnde vormen, zonder het naar dure tests te brengen, waar onze beste azen ook vergaan. Een vliegtuigmodel met vliegende vleugels is bijvoorbeeld zeer effectief, vooral als de dikte en hellingshoek zouden kunnen worden gewijzigd. Ik heb je de tekening al gegeven, dus de staartloze zou klaar moeten zijn. Zijn geschatte snelheid zal zelfs met de Yumo-motor tot 1100 kilometer per uur zijn. Dus ga je gang, maar ga niet!
  Daarna was er een lunch in de open lucht, de dienstmeisjes zetten tafels en stoelen klaar. Prachtig... Maar wat voor hervormingen in het nationaal-socialisme te maken? Zoals om het aantal vijanden te minimaliseren en vrienden te maken. Hier, bijvoorbeeld, verheerlijk het Duitse ras niet bij elke beurt en kan zelfs stoppen met het verdelen van volkeren in klassen. Formeel is de verdeling van naties in inferieur en Arisch echter nog niet gelegaliseerd. Dit vereenvoudigt de zaken.
  Een mooi meisje onder de bedienden ging bij de Führer zitten en legde zijn hand op haar blote knie. gekoesterd:
  Denk je ergens aan, mijn Führer?
  De nazi-dictator en tegelijkertijd een virtuele speler begonnen. Hij merkte dat hij zijn groentesoep en fruitsalade nog niet op had. De Führer kuste het meisje op de lippen, voelde haar jeugdige, zoete geur en verklaarde:
  - Je rijdt met mij mee in de auto. En jullie gaan allemaal aan het werk, de tijd om te eten is voorbij.
  En opnieuw begonnen de tandwielen van de staat, niet helemaal, echter, het goed geoliede mechanisme te draaien. Op de terugweg bedreef de Führer de schoonheid en vroeg hij zich zelfs af waar hij zoveel energie en kracht vandaan haalde. Ze zeiden tenslotte dat de Führer impotent was en, in het algemeen, zogenaamd gehandicapt, ziek was geweest van syfilis (leugen) en gecastreerd was (meestal fictie!).
  Niet alles loopt echter al op 22 juni 1944 van een leien dakje, de oorlog met de USSR is al drie jaar aan de gang. Maar de overwinning is niet zichtbaar en Saratov houdt nog steeds stand. Stalin beval deze stad koste wat kost te verdedigen.
  Ondanks alle verliezen is de productie van militair materieel vrij hoog. De nieuwe IS-2 tanks bleken behoorlijk effectief te zijn. Zelfs zonder individuele Duitse voertuigen in het voorhoofd te doorbreken, zetten ze ze van vrij grote afstand buiten werking.
  Dus de nazi's hadden het behoorlijk moeilijk. Maar ze hadden een groot voordeel. Straalvliegtuig ME-262 heeft al veel in de lucht gevochten. En hij is een serieuze tegenstander.
  TA-152 bleek echter over het algemeen een geweldig type wapen te zijn.
  Stalin hield ondertussen ook een verbindingsbijeenkomst op de derde verjaardag van het begin van de oorlog en begon de militaire leiders te vragen wat zij dachten en hoe de situatie aan de fronten kon worden verbeterd.
  Zhukov stelde de leider voor:
  - Als we ons gewoon verdedigen en bedreigingen afweren, zullen we ongetwijfeld verliezen. We moeten vooruit!
  Stalin knikte heftig.
  - Ik ga akkoord! Maar waar!
  Maarschalk Zhukov stelde voor:
  - Tot Leningrad zich overgaf, zou het moeten worden vrijgelaten!
  Maarschalk Vasilevsky was het ermee eens:
  - Ja, ik denk dat dit de beste optie is!
  Stalin haalde zijn schouders op en zei:
  - Als we Tikhvin opnieuw raken, zullen ze daar op ons wachten en zullen we vast komen te zitten of in een val lopen!
  Maarschalk Zhukov knikte instemmend:
  - Dat klopt kameraad Stalin! Maar ik stel voor dat de Finse troepen in Petrozavodsk worden getroffen. Ze zijn niet zo sterk en we kunnen de vijand verrassen!
  Stalin antwoordde met een glimlach:
  - Logisch kameraad Zhukov. Dus stap op Petrozavodsk. En breng ons de overwinning!
  Na deze woorden kwamen verschillende meisjes in korte witte rokjes en blote voeten binnen. Ze brachten flessen rode wijn en glazen sandwiches en zwarte kaviaar mee. Stalin nam zo'n broodje en spoelde het weg, zei:
  - Dus laten we drinken om ervoor te zorgen dat onze capaciteiten altijd samenvallen met onze behoeften.
  Voznesensky merkte op:
  - De kwaliteit van het pantser van onze tanks is vrij laag. En ik stel voor om de IS-2 en T-34-85 lichter, sneller en wendbaarder te maken door het pantser te verminderen. Dit levert ons metaalbesparingen op en maakt deze machines praktischer.
  Stalin haalde zijn schouders op en zei:
  - Misschien... Maar ik ben geen voorstander van het maken van tanks van multiplex!
  Voznesensky merkte met een serieuze blik op:
  - Maar misschien is het een goed idee om sommige tanks bijna helemaal van hout te maken. Hoe het er in de praktijk uit komt te zien, kunt u zien!
  Zhukov knikte instemmend en barstte in een toespraak uit:
  - De vierendertig kan lichter worden gemaakt, ze zijn nog steeds te kwetsbaar en een toename in snelheid en wendbaarheid zou hun overlevingsvermogen kunnen vergroten. Daarnaast is de versnellingsbak beter geworden en dit compenseert de afname in ergonomie door de toename in gewicht. Maar de lage kwaliteit van staal, 90 millimeter tegen krachtige Duitse kanonnen, verandert in niets. Bovendien halen de Duitsers de eenvoudige Panther en T-4 uit productie, en in het Derde Rijk wordt, naast verkenningstanks, alleen de Panther-2 met een 88 mm kanon serieel. En onze tanks trekken er niet vanaf grote afstand tegenaan. En des te meer is het nodig om hun snelheid te verhogen!
  Stalin knikte.
  - Laat een deel van de T-34-85 en IS-2 vrij met alleen kogelvrije bescherming en controleer en houd bij hoe dit hun gevechtseffectiviteit zal beïnvloeden. En het werk aan de SU-100 moet worden versneld. Misschien zullen we vierendertig en IS-2 verlaten ten gunste van dit zelfrijdende kanon exclusief.
  Maarschalk Vasilevsky merkte op:
  - Het is een interessant idee. Maar de SU-100 kan vijanden aan boord alleen raken door volledig te draaien ...
  Stalin gromde:
  - Maak hem korter zodat hij sneller kan woelen en draaien... En bij voorkeur een lager silhouet. Maar we hebben dit zelfrijdende kanon als lucht nodig!
  Zhukov vroeg:
  - Uwe excellentie.... Saratov houdt nog steeds stand, maar zal spoedig vallen. Het zou nodig zijn om een plan te ontwikkelen voor de evacuatie van Kuibyshev van wat uit Moskou was meegenomen. Wat denk je persoonlijk?
  Stalin antwoordde hard:
  - In Sverdlovsk zul je blijkbaar moeten evacueren. Maar het is nog steeds mogelijk om in Moskou te werken. We hebben hier een hele ondergrondse stad. We zijn serieus in staat om het vol te houden.
  Vasilevsky gromde:
  - Moskou moet koste wat kost behouden blijven, net als Saratov!
  Stalin beval:
  - Doe een tegenaanval op de Duitsers in de kloof tussen de Don en de Wolga. We moeten de krachten omleiden. Saratov tot elke prijs vasthouden, tot de laatste druppel bloed. Gebruik alle middelen, zelfs kamikaze.
  Zhukov bevestigde:
  - Het zij zo, geweldig!
  Stalin wendde zich tot Jakovlev:
  - Nou, ontwerper, enig idee?
  De plaatsvervangend commissaris antwoordde met een zucht:
  - Het zou nodig zijn om straalluchtvaart te creëren, maar dit is nog niet realistisch. En Yak-3 vereist duraluminium van hoge kwaliteit, wat we niet hebben!
  Stalin knikte.
  - Ik weet! Yak-9 zou in onze gelederen moeten staan. En het moet zoveel mogelijk worden vrijgegeven! En de productie van strijders verhogen.
  Jakovlev merkte op:
  - De Duitse TA-152 is zowel een aanvalsvliegtuig, een frontliniebommenwerper als een jager. Het zou leuk zijn als we een vergelijkbare multifunctionele machine zouden maken!
  Stalin steunde de ontwerper:
  - Dit is een goed idee kameraad Yakovlev! Zo kan LAGG-7, mits een beetje verbeterd, worden omgebouwd tot een combinatie van zowel een aanvalsvliegtuig als een frontliniejager!
  Yakovlev bevestigde gemakkelijk:
  - Kameraad Stalin is mogelijk... Maar het kost tijd. Ja, en het vliegtuig kan duur zijn.
  De opperbevelhebber sloeg boos met zijn vuist op tafel en gromde:
  - Maak het goedkoper! En in het algemeen, hoeveel kun je speculeren over dit onderwerp. We hebben alleen een universeel vliegtuig nodig om het te produceren. En dat zou de uitweg kunnen zijn.
  Jakovlev merkte op:
  - IL-2 is vrij eenvoudig te vervaardigen en het schema is uitgewerkt. Zolang je het niet uitdoet. Het is een vrij vasthoudend vliegtuig, al zijn de vliegeigenschappen op dit moment verouderd. Maar er is geen kwaad zonder goed. We zijn goed in het bombarderen van vijandelijke voertuigen.
  Zhdanov merkte boos op:
  - Onze luchtvaart zou in ieder geval de sterkste moeten zijn!
  Jakovlev knikte.
  -Zou moeten! Maar voorlopig zijn onze piloten de beste ter wereld: Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova!
  Stalin knikte instemmend.
  - Deze meisjes hebben geen gelijke en voor de volgende vijfentwintig neergestorte vijandelijke vliegtuigen, wijs ik ze een andere ster van de held van de USSR toe!
  Zhukov stelde enthousiast voor:
  - Hiervoor moet je drinken!
  Beria zong met verrukking:
  - Wij, alles onthoudende, zullen de geschiedenis beoordelen,
  Haar hof is aan de beurt...
  Van een ploeg tot atoomwapens,
  Hij leidde het land vol vertrouwen vooruit!
  Terwijl de leden van de militaire raad overlegden, vochten de meisjes.
  En met de hulp van blote tenen slaan ze de nazi's neer en voeren ze heldendaden uit, deze blote voeten.
  En ze zingen:
  Wij geloven dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg, verhelderend communisme!
  . HOOFDSTUK #10
  Eind juni sneden de Duitsers Saratov af en op 1 juli 1944 werd de formidabele Sturmmaus voor het eerst gebruikt. Deze machine met een raket-aangedreven bom van 650 millimeter lanceerde een dodelijke kracht van raketten die hele buurten splijten.
  De meisjes die in deze auto reden, droegen niets anders dan hun slipje en gaven geschenken van extreem destructieve dood vrij.
  De meisjes met blote benen hadden slipjes in rood, zwart en wit. En ze brachten dodelijke geschenken van de dood mee.
  Faina, die hen beval, schudde de scharlaken tepels van haar borsten en zong:
  - Glorie aan het tijdperk van de ridders van het kruis!
  We zullen het einde van het universum bereiken!
  En de krijgers gilden en sprongen.
  Een van hen, Margaret, merkte op:
  - Almachtige God is met ons!
  Faina was het hiermee eens:
  - Natuurlijk! En het Derde Rijk zal zeker winnen!
  Het meisje stampte met haar blote voet en zong:
  -Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk! Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk!
  Dus de krijgers schoten en stampten en galoppeerden met hun blote voeten. Strijders van de hoogste klasse.
  Ook Irma levert hier via een automatische aandrijving een projectiel af en brult:
  - Er wacht ons een grote overwinning!
  De meisjes behoren natuurlijk tot degenen die nooit zullen opgeven. En ze verpletteren de Sovjet-posities met enorm enthousiasme.
  Albina en Alvina staan, zoals altijd, bovenaan en laten hun agressieve toeters en bellen zien. Het zijn meiden, laten we maar zeggen: super!
  Albina, die met haar blote tenen een Sovjet-auto aanrijdt, zegt:
  - Ik heb een supermeisje!
  Alvina, die een ander doelwit met haar blote hiel neerhaalt, springt op en, spelend met haar buikspieren, roept ze uit:
  - Ik ben zo'n krijger dat ik alles strak doodde!
  Dat is hoe de krijgers uit elkaar gingen.
  Gerda besloot samen met Charlotte om nog een Duitse noviteit te testen.
  Tot nu toe kunnen alleen de E-25 zelfrijdende kanonnen verschijnen, in een voldoende groot aantal - het is vrij eenvoudig te vervaardigen en goedkoop. Hoewel dit model een van de eersten is. Hierin liggen twee meisjes in bikini's. De auto is nog geen anderhalve meter lager en daardoor zo goed beschermd en gewapend met een relatief laag gewicht.
  Twee meisjes Charlotte en Gerda, liggend, schoten op de Sovjet-kanonnen. Voor hen reden afbrokkelende auto's, radiografisch bestuurbaar, die mijnenvelden opruimden.
  Rode Charlotte vuurde haar kanon af. Ze overweldigde het Sovjetgeweer en schudde haar borst, nauwelijks bedekt door een dunne strook stof. En ze kirde:
  - Hondsdolheid hyperplasma!
  En dan zal Gerda haar ook een klap geven, met haar blote tenen. En piept:
  - Ik ben een heel cool meisje en niet slecht ...
  Zelfrijdend kanon beweegt zichzelf. En stopt af en toe. Haar frontale pantser is zwaar hellend, en dit geeft een goede bescherming. In Sovjet-kanonnen zijn granaten gevoelig voor afketsing. En niets bedreigt zo'n zelfrijdend pistool in het voorhoofd. Hier kunnen ze nog door de zijkant breken. Maar de meiden hebben geen haast. Een effectief gemotoriseerd kanon in pantserpiercing overtreft de SU-100, die nog in ontwikkeling is, en is ook beter beschermd, mobieler en tegelijkertijd lichter.
  En het Rode Leger heeft weinig drogers, om precies te zijn, het bevindt zich nog in de ontwerpfase. Kortom, de T-34-85-tank, die niet krachtig genoeg is met een kanon, en het pantser is nogal zwak. En het Duitse zelfrijdende kanon E-25 is trouwens lichter, veel sterker in bepantsering en kanonnen.
  De meisjes vechten... Heel mooi en jong. En hun zelfrijdende kanonnen bombarderen en gooien...
  Juli is heet en de lichamen van de meisjes in de gloeiend hete auto glanzen van het zweet. Ze kunnen niet opgeven en zich terugtrekken.
  Gerda merkt op:
  - De goden van de Wehrmacht zijn blijkbaar sterk,
  Maar ze helpen de zwakken niet...
  Als de oorzaak van Adolf waar is...
  Creëer een wereldmacht!
  Charlotte zong enthousiast:
  - Ja, magie heeft "Panther" en "Tiger" nodig,
  Vergoten meer bloed ondanks alle lot ...
  En er is geen behoefte aan twijfels en gekke spelletjes,
  Laat de hele race op aarde op zijn knieën vallen!
  Maar dit zijn Duitse meisjes, en aan de andere kant vechten Sovjetmeisjes.
  Dus de strijd zal de meest serieuze zijn. Natasha en Anyuta schieten met een krachtig scheepskanon en piepen:
  - Daar hangt onze vlag boven Berlijn!
  En ontblootten hun witte, parelwitte tanden. En stop de meisjes niet met mijnen.
  Twee granaten raken het frontale pantser van het bovenste deel van de romp ... Ze ketsen af. Nee, de IS-2 is een serieuze auto en het is niet zo gemakkelijk om hem te nemen.
  Maar de IS-1, die rechts van de meisjes beweegt, lijkt een hogedrukkanon te hebben ontvangen, geraakt en gestopt. Beschadigde de schoonheid.
  Alenka speelt met haar buikspieren en zingt:
  - Alles wat onmogelijk is in onze wereld is mogelijk, ontdekte Newton dat twee keer twee vier is!
  De gevechten gaan nog steeds onverminderd door. Het Sovjetkanon treft de Duitsers. Grote Marusya steekt schelpen in de stuitligging. Zo is het leven en het lot van meisjes. En ze zingen:
  Niemand zal ons stoppen, niemand zal ons verslaan! Russische wolven verpletteren de vijand, Russische wolven groeten de helden!
  Augustinus krabbelt met machinegeweren en zegt:
  - Heilige oorlog! Daar zal onze overwinning zijn! Vlag van Rusland vooruit, glorie aan de gevallen helden!
  En weer rommelt het dodelijke kanon, en het klinkt:
  Niemand zal ons stoppen, niemand zal ons verslaan! Russische wolven verpletteren de vijand, je weet dat ze een koele hand hebben!
  Maria, dit meisje met gouden haar stuurt de tank en piept:
  - Laten we de fascisten verpletteren!
  De Duitsers hebben het zwaar, ook in de lucht wordt volop gevochten. Maar tot nu toe is de Yak-9 te veel inferieur in snelheid en bewapening aan de Duitse merken. De strijd is ongelijk voor een dichter.
  Marseille, deze geweldige aaspiloot heeft tijdens de oorlogsjaren een goede carrière opgebouwd. Meer als geweldig en fantastisch. Nadat hij honderdvijftig vliegtuigen had bereikt, ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladzwaarden en diamanten. Bij het bereiken van vierhonderd neergehaalde vliegtuigen, ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Voor vijfhonderd vliegtuigen ontving hij de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten, en na zevenhonderdvijftig het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En nadat hij duizend vliegtuigen had bereikt, ontving hij het Grootkruis van het Ridderkruis.
  De unieke piloot wist vele luchtoverwinningen te behalen. En terwijl hij nog leefde. Marseille is onlangs gepromoveerd tot de rang van generaal. Maar hij vloog nog steeds als een gewone piloot.
  Zoals ze zeggen, brandt het niet in vuur en zinkt niet in water. Tijdens de vele oorlogsjaren kreeg Marseille het instinct van een jager. Hij werd een superlegendarische piloot en erg populair.
  . Maar hij had ook een sterke concurrent - Agava en Albina en Alvina, die ook elk het aantal van duizend neergehaalde auto's overschreden. En Agave haalde Marseille heel snel in. Maar ze is nog erg jong en heeft nog geen enkele vechter verloren.
  Het meisje drukte met haar blote, gebeitelde benen op de pedalen en vuurde een salvo luchtbuksen af. En nu werden vier Sovjet IL-2-voertuigen neergeschoten.
  Agave giechelt en zegt:
  Tot op zekere hoogte zijn we allemaal bitches! Maar ik heb stalen zenuwen!
  En weer draait het meisje zich om. Het schiet zeven Sovjet-vliegtuigen neer in één salvo - zes PE-2's en één TU-3, en piept:
  - In het algemeen, zo niet super, dan hyper!
  Agave is natuurlijk een bitch. Piloot van Lucifer. Heel mooi honingblond.
  Hier geeft hij nog een salvo en schiet acht Sovjet Yak-9-vliegtuigen tegelijk neer en piept:
  - Ik ben de meest creatieve en reactieve!
  Het meisje is echt niet dom. Alles is mogelijk en alles kan. Noem haar niet privé.
  En de benen zijn zo gebruind, zo gracieus...
  Maar Mirabela vecht tegen haar ... Pokryshkin was lange tijd de beste Sovjet-aas. Hij verzamelde vijf gouden sterren van de held van de USSR en schoot honderdzevenentwintig vliegtuigen neer. Maar toen stierf hij. Toen kon niemand zijn record verbeteren. Naast Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova. En pas onlangs overtrof Mirabela ook de Yak-9 T op een gescheurde, overtrof Kozhedub. En nadat ze meer dan honderdtachtig vliegtuigen had neergeschoten, werd ze een zevenvoudige held van de USSR.
  Dit is het terminatormeisje! Zoals ze een galopperend paard zal stoppen en een brandende hut binnengaat.
  En nog harder.
  Mirabela had een moeilijk lot. Ik kwam in een kinderarbeidskolonie terecht. Op blote voeten en gekleed in een grijs gewaad hakte ze hout en zaagde ze stammen. Ze was zo sterk en gezond. Bij strenge vorst liep ze op blote voeten en in gevangenispyjama's. En minstens één keer zou niezen.
  Natuurlijk werd een dergelijk fenomeen ook op de fronten opgemerkt. Mirabela vocht lange tijd in de infanterie en werd toen piloot. Mirabela ontving haar eerste vuurdoop in de strijd bij Moskou, waar ze onmiddellijk na de kolonie naartoe ging. En daar toonde hij zich cool.
  Ze vocht op blote voeten en bijna naakt in de bittere kou, die de Wehrmacht letterlijk verlamde. Zo'n verdomd en onoverwinnelijk meisje was. En dat is ze enorm gelukt.
  Mirabela geloofde in de op handen zijnde overwinning van de USSR. Maar de tijd verstrijkt. Er vallen steeds meer slachtoffers, maar de overwinning komt niet. En het wordt echt eng.
  Mirabela droomt van overwinningen en prestaties. Ze heeft zeven sterren van de USSR - dit is meer dan wie dan ook! En verdomd, ze verdient haar prijzen! En zal het kruis van wapens dragen en verder. Zelfs als Stalin later wordt vermoord, leeft zijn zaak voort!
  Het meisje komt binnen en bevriest ... Ze slaat de nieuwste Duitse XE-162 omver en piept:
  - Aerobatiek! En een verdomd nieuwe bemanning!
  Echt, ze is een geweldige meid. Een echte cobra is ook tot veel in staat.
  Mirabela is een nieuwe ster....
  De gevechten gaan meerdere dagen door, totdat een nieuwe week aanbreekt en op 8 juli 1944 ... De Sovjet IS-2 heeft schade opgelopen aan de rollen en rupsbanden - hij wordt gerepareerd. Ja, zo'n wrede en meedogenloze oorlog. En hoe lang zal het duren?
  En nu omzeilde Gerda Kniesel en Wittmann wat betreft het aantal vernietigde tanks.
  Hoe kunnen ze het vermijden? Ze vechten op blote voeten en in een bikini. De meisjes pauzeerden opnieuw en kwelden de Sovjetkinderen opnieuw. En nu naderden ze het aantal van 300 vernietigde tanks. En ze konden rekenen op een ongekende beloning: de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Hier zijn de meiden!
  Gerda schiet op de Sovjet-auto. Tranen van de toren en gillen:
  - Ik ben een verdomd ding!
  En schiet weer. Dringt door in T-34-85. En piept:
  - Moederland Duitsland!
  Het meisje schokt zichzelf. En ze is erg actief... Ja, ze heeft zo'n strategische inslag. Het is al midden juli 1944... De oorlog gaat maar door... Ik wil niet stoppen. Het Rode Leger probeert op verschillende plaatsen op te rukken. Maar wel voorzichtig, want er zijn nog maar weinig mensen over.
  En Rusland bloedt.
  Bijvoorbeeld Hans Feuer. De jongste ontvanger van de Orde van het IJzeren Kruis, First Class. En toen werd hij de jongste onderscheiding voor de gevangenneming van een Sovjet-generaal met de Orde van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis.
  Ja, dit is eigenlijk best wel cool.
  En de jongens laten zich ontzettend cool zien.
  Hans Feuer is een wanhopige vechter. De jongen vecht als een reus, bij koud en warm weer, in zomer en winter, alleen in korte broek.
  Met blote tenen gooit het kind granaten en werd legendarisch.
  Dit is echt heel gaaf!
  Hans werd eeuwenlang beroemd! Zelfs als een antiheld!
  En over het algemeen is hier zo'n ongelooflijke en gespannen oorlog gaande ... Elke AI vervaagt.
  Agave is terug in de lucht en schiet Sovjet-auto's neer. Ze is een jager en roofdier. Valt de vijand aan.
  De auto's die ze raakte vallen. En dan vuurt het meisje op de grondtroepen. Schakelt de IS-2 uit. En hij wil:
  - Ik ben de beste! Ik ben het meisje dat vijanden doodt!
  En opnieuw wordt het overgebracht naar luchtdoelen. Dit is een tankvernietiger en alle machines die vliegen en schieten.
  Maar hier is een kleine E-5 tank. Machine met een gewicht van zeven ton. Gevechtstests doorstaan. En knaagt en knaagt aan de vijand.
  En het is tijd om te zingen - niemand zal ons stoppen, en niemand zal winnen!
  E-5 rent naar zichzelf toe en schiet onderweg. En stop zo'n tank niet. En de schelpen ketsen.
  En in de machine zit een tienjarige jongen, Friedrich, en piept:
  - En ik zal een echte supervechter zijn!
  En nogmaals, hoe hij schoot... En hij raakte het midden van de toren. En zijn dodelijke kracht, hoewel een klein kaliber, is kolossaal.
  En in de lucht vecht Helga. Een meisje op blote voeten in een bikini belt de rekeningen. En verheugt zich over zijn fantastische successen.
  Met zijn blote tenen wijst hij naar de Sovjet-auto en steekt deze specifiek in brand, en laat een hele gevechtsset met granaten ontploffen.
  Dit is cool en gek.
  En Agave trekt vooruit... En vecht ook.
  Het is al augustus 1944... Het Rode Leger heeft nergens succes kunnen boeken. Maar ook de Duitsers kunnen niet veel oprukken. Formidabele ondergrondse tanks gaan de strijd aan. Maar ze zijn puur tactisch.
  De meisjes gingen ondergronds, doodden de batterij Sovjetkanonnen en keerden terug.
  Tegelijkertijd namen ze een paar pioniers gevangen. De meisjes die de jongens betrapten, werden uitgekleed en gemarteld. Ze sloegen de pioniers met ijzerdraad en roosterden daarna hun blote hielen met vuur. Toen begonnen ze hun tenen te breken met een gloeiend hete tang. De jongens huilden van ondraaglijke pijn. Uiteindelijk verbrandden de meisjes de sterren op hun borst met gloeiend heet ijzer en verpletterden ze mannelijke perfecties met hun laarzen. De laatste pioniers waren klaar en ze waren krom van een pijnlijke schok.
  De meiden lieten, kortom, extra klasse zien. Maar nogmaals, de Duitsers bereikten niets belangrijks.
  Krachtige gemotoriseerde kanonnen: "Sturmmaus", afgevuurd op de Sovjet-posities. Er was veel vernietiging en vernietiging. Maar het Sovjet-aanvalsvliegtuig schakelde een van de voertuigen uit en de Fritz keerde terug.
  Saratov hield het in augustus 1944 nog steeds vol. Het is waar dat de Duitsers de stad Uralsk in Kazachstan konden veroveren en naar Orenburg konden verhuizen.
  Hier zijn Albina en Alvina weer in de lucht, maar een keer op een experimentele vliegende schotel. Ze wijzen met behulp van blote tenen, drukken op de knoppen van de joystick en doen dit uiterst behendig.
  Meisjes demonstreren natuurlijk de hoogste aerobatics. Hier trokken ze hun diskette en een tiental Sovjet-vliegmachines werden neergeschoten.
  Albina piept:
  - Woedend bouwteam! Er zal een starfall zijn!
  En draait zijn auto weer rond. En de meisjes verpletteren het Rode Leger. Bovendien, grote...
  Alvina haalt ook een dozijn Sovjetvliegtuigen neer en piept:
  - Gekke meiden, en helemaal geen maagden!
  Klopt wat betreft de laatste. Hun stel ging met de mannen wandelen. En wat net niet opstond. Meisjes hielden van mannen - het is leuk voor ze! En zeker als je met de tong werkt.
  Een meisje van de hoogste rang... Hier martelden ze een pionier... Eerst kleedden ze hem uit en goten een paar emmers water in zijn keel. Toen werd een heet strijkijzer naar de gezwollen maag gebracht. En hoe brandden ze! De pionier schreeuwde van wilde pijn ... Het rook naar verbranding.
  Alvina sloeg hem op de zijkant met een gloeiend hete draad. En hoe wil je lachen... Het is heel grappig.
  Toen zong ze:
  - Ik ben het zat om de achterkant te verscheuren - Ik wil mijn geluk plagen!
  En wat lacht hij! En ontblootte zijn parelwitte tanden! Het meisje houdt van moorden, dat is het meisje!
  En de benen van het meisje zijn allemaal bloot en sierlijk. Ze vindt het heerlijk om blootsvoets op kolen te lopen. En om de gevangengenomen pioniers te verdrijven. Ze piepen zo veel als hun hielen gebakken zijn. Zelfs Alvina is erg grappig. En Albina is ook een meisje, eerlijk gezegd - super! Hoe de vijand met een elleboog naar de kin te bewegen. En piep:
  - Ik ben een meisje van de hoogste klasse!
  En ontblootte zijn parelwitte tanden. Die schitteren alsof ze geslagen zijn. De krijger is geweldig! Het kan iets zijn dat niet in een sprookje kan worden gezegd, noch met een pen kan worden beschreven!
  Beide Sovjet-krijgers Yaks, Laggi, Pawns, Ilys worden neergehaald in de lucht. Schoonheden zijn actief. Er is niet de minste twijfel in hen. En zo'n wilde en hectische schoonheid.
  De vrouwelijke krijgers besturen de joystick met hun blote tenen en vallen Russische auto's aan. Terwijl ze verpletteren, zullen ze de jagers verpletteren, als een knuppel op kristal. De meisjes zijn meedogenloos en meedogenloos. Ze hebben de kracht van woede en de vlam van passie. En het vertrouwen om te winnen. Zelfs als de oorlog pas voor het vierde jaar met de USSR aan de gang is. Maar hij wil niet eindigen. Albina en Alvina zijn op het hoogtepunt van hun populariteit. En ze willen geen moment terugtrekken of stoppen. En ze gaan naar zichzelf toe en rammen de vijand.
  Albina, die Sovjetvliegtuigen neerhaalt, gilt:
  - Ik ben het huilende meisje zat, ik verdrink liever de bastschoenen!
  En hoe hij grijnst, en fonkelt met pareltanden. En nu wil ze een man. Ze vindt het heerlijk om mannen te verkrachten. Dit is erg prettig voor haar. Hier zal hij nemen en verkrachten.
  Albina brult:
  Seks meisje is seks
  Voor een grote zangvooruitgang!
  En de krijger zal in lachen uitbarsten... En laten we al onze vijanden opnieuw doden. Ze heeft veel energie. En volledige spierkracht.
  En Alvina hoe te brullen:
  - Laten we de vijand naar de heuvels slaan!
  En de krijger zal actief beginnen te lachen! En ze stelde zich voor hoe haar jongens klauwden. Maar het is op zijn zachtst gezegd leuk.
  September staat voor de deur... De zon schijnt steeds minder. Op de eerste herfstdag rennen Russische jongens op blote voeten door de sneeuw die net is gevallen in de noordelijke regio's van Rusland. Ze lachen in zichzelf, laten hun gezicht zien en laten de Duitsers vijgen zien.
  Pioniers met rode stropdassen, met korte kapsels, sommigen zelfs tot nul. Ze rennen springend. Hun blote voeten zijn bijna nooit koud. Erg onbeleefd. De meiden rennen ook, ook zonder schoenen. Van roze, ronde hakken schitteren in de zon. Prachtige Sovjet-meisjes. Slank, atletisch, gewend aan kleine dingen.
  En iedereen grijnst en grijnst om hun tanden ... De eerste dag van de herfst is een echte vreugde en dorst naar licht en creatie!
  En in de lucht een luchtgevecht. Mirabela, dit is de eerste Sovjetpiloot die een ander Duits vliegtuig neerschiet. En zoals altijd in een bikinimeisje. Voor altijd jong en nooit vervagen. Dat is de kracht van haar ziel.
  Mirabela houdt er echter ook van om aangeraakt te worden door mannen. Dit vindt ze echt leuk. Dat is waarom ze een piloot is ... Wanneer het naakte, gespierde lichaam van een meisje wordt gerimpeld door mannenhanden - dit is echt genieten. En veel plezier!
  Mirabela rijdt nog een nazi-auto omver en sist:
  - Ik ben een gepantserde teef!
  Het meisje slaat zelfs met haar blote, ronde hakken op het bedieningspaneel. Ze is prachtig. En onnavolgbaar.
  Mirabella is verdraaid. En Agave vliegt naar haar toe. Hier ontmoetten eindelijk twee bijna de meest productieve vrouwelijke krijger-piloten. Ze schieten van achteren op elkaar. Ze proberen het van een afstand te krijgen. Maar het werkt niet al te best. Beide schoonheden vliegen van de vuurlinie. En ze ontbloten hun tanden agressief. Nou, vrouwen zijn bitches. Ze staren elkaar diep in de ogen. Om precies te zijn: head-to-head en opnieuw schieten. De Duitse ME-262 X is nog steeds beter bewapend dan de Yak-9 T, en het Sovjet-voertuig werd neergeschoten ...
  Maar Mirabela slaagt erin uit te werpen en verliest voor het eerst in haar vliegcarrière het vliegtuig. Het meest smerige is dat ze in vijandelijk gebied belandde. En dat is slecht. Ja, dat zijn de unieke wendingen van het lot. En op 1 september 1944, alweer het vijfde jaar van de Tweede Wereldoorlog, verandert de wereld, maar de heerschappij van de Führer in het alternatieve historische spel blijft.
  Saratov wordt uiteindelijk verlaten door de Sovjet-troepen en het Wehrmacht-leger nadert Kuibyshev.
  Ook om Orenburg wordt hevig gevochten.
  Op blote voeten vecht Tamara daar, gooit explosieve pakketten naar vijanden, duwt ze met haar blote hakken en gilt:
  - Glorie aan het land van het communisme!
  Veronica schiet op tegenstanders. Hij gooit met zijn blote tenen een explosief pakje toe en roept:
  - Voor de ideeën van het communisme!
  Victoria, schiet op tegenstanders en doet het als Robin Hood in een bikini, tjilpt, bommen naar de vijand gooiend met haar blote tenen en huilend:
  - Glorie aan de tijden van het communisme!
  Olya, die op de vijand schoot en ze met een sikkel maaide, nam het en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van de Sovjetstaat en grote glorie!
  En met zijn blote tenen zal hij opnieuw een explosief pakket van kolossale, vernietigende kracht gooien.
  Larisa, schietend op de nazi's, piepte:
  - Mijn land is Rusland, je bent voor altijd door God gegeven onder de blauwe lucht!
  En knipoog naar zijn partners...
  Agafya, schietend op de nazi's, spinde:
  - Orenburg zal nooit opgeven! We zullen tegen de vijanden van het vaderland zijn!
  De meiden zijn solide en willen echt vechten tot de laatste druppel bloed.
  Orenburg houdt nog steeds stand. Maar op 3 september 1944 begon de aanval op Kuibyshev. En de USSR is natuurlijk niet goed.
  Alenka schiet op de nazi's en gilt:
  - Voor het communisme van het land van de Sovjets!
  En opnieuw zal hij met blote voeten een granaat van vernietigende kracht lanceren.
  Anyuta vuurt op haar tegenstanders en gilt:
  - Laten we Kuibyshev verdedigen!
  En met zijn blote tenen zal hij met een grote dodelijke kracht een explosief pakket gooien.
  En verscheur veel vijanden.
  Alla, schietend op de Fritz, piept en schudt haar borst:
  - Voor de kosmische hoogten van Polissya!
  En met een blote hiel zal een granaat bezwijken voor de vernietiging en totale dood van alle Fritz-agressors.
  Maria, die op de nazi's schoot en de Fritz met haar blote voet verlamde met kracht, piepte:
  - Aan boord!
  En het meisje zal uit volle borst lachen!
  Marusya, schietend op de fascistische kettingen en een verwoestende granaat gooiend met haar blote tenen, piepte:
  - Glorie aan het communisme en overwinningen!
  Matrena merkte met een glimlach op, stuurde nog een dodelijke uitbarsting en maaide de Fritz neer:
  - Moederland is heilig!
  Meisjes vechten als helden.
  De test van de vliegende schotel was alleen aanvankelijk succesvol, en toen mislukte het.
  Dus Albina en Alvina waren nu weer aan het vechten in de ME-309, een zeer comfortabel voertuig voor hun stijl.
  De meisjes schoten op Sovjetvliegtuigen en gilden:
  - Uitstekend park en elektronische spaghetti!
  Albina vuurde een goed gerichte salvo af op de vijand, sloeg een Sovjet-auto neer, wees met haar blote voet en piepte:
  - Mijn eerste zet zal fataal zijn voor de vijand!
  Alvina vuurde ook op de vijand. Ze sneed hem grondig en ontblootte haar tanden:
  - Communisme is mijn lot!
  En met haar blote tenen raakte ze een ander doel.
  De meisjes vechten nog steeds in de oude auto. Schroefvechters zijn nog niet uit productie genomen. Bovendien moet je nog wennen aan jetmachines en er een hele infrastructuur voor inzetten. En dit is niet zo eenvoudig om te doen.
  Albina, schietend op Sovjet-voertuigen, merkte logisch op:
  - Ik zal het tijdperk van het communisme creëren en het rijk naar de sterren leiden!
  En met zijn blote hiel trapt hij op de pedalen.
  Alvina, die op de Russische voertuigen vuurde en ze er dwars doorheen sloeg, piepte:
  - Ons doel is Arisch communisme!
  En nogmaals, de krijger gebruikte haar blote tenen. En ze handelde heel snel.
  Toen beide meisjes terugkwamen, nadat ze de hele gevechtsuitrusting hadden opgebruikt, lieten ze hun lichamen in het bad wassen. Knappe jongens sloegen ze met bezems. Albina, die zich aan het opwarmen was, merkte op:
  We hebben nog steeds mannen nodig!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Absoluut nodig! Hoewel hier zijn we vrouwen veel mooier!
  Albina barstte in lachen uit en piepte:
  - Waarom heeft een vrouw een man nodig om iemand te verslaan!
  Daar zijn de meiden het natuurlijk mee eens.
  Helga van TA-152 vuurde op Sovjettanks en doorboorde ze grijnzend:
  - Glorie aan het Kaiser-communisme!
  En het meisje lachte.
  Agave is in de lucht om op Sovjetvliegtuigen te jagen. Steeds vaker wordt de Yak-9 in de lucht gezien, wat het gemakkelijkst te vervaardigen is. Deze machine is echter niet zo zwak. In de T-modificatie is ze bewapend met een 37 mm kanon en kan ze een Fritz pijnlijk steken.
  Agave slaat van een afstand op zijn ME-262 en zingt door zijn neus:
  -Ik ben de wijste ter wereld, ik dood vijanden op het toilet!
  En knipoogt naar de lucht naar zijn engelen.
  Maar hier hangt Mirabela weer in de lucht. Dit meisje verliest, ondanks alle verliezen, de moed niet.
  En begint zelfs te zingen en componeert onderweg;
  Ik sloot me aan bij de Komsomol en speelde
  mooie droom meid...
  Ik dacht dat de wereld eeuwige mei zou zijn,
  Elke dag is de geboorte van de lente!
  
  Maar om de een of andere reden lukte het niet.
  Op de een of andere manier kan ik niet verliefd worden...
  Nou, vertel de jongens die aan mijn genade zijn overgeleverd,
  Het leven is zeer duurzaam peddel!
  
  Plotseling donderde de oorlog,
  En een orkaan snelde naar de dood ...
  En mijn meisjes sterke lichaam
  Je kunt direct geraakt worden!
  
  Ik wil niet, geloof me, ik geef het op,
  Vecht tot het einde voor het moederland...
  We dragen granaten in een sterke tas,
  Stalin verving zijn vader in de harten!
  
  Warriors zijn geweldig in Rusland.
  We kunnen de wereldorde beschermen...
  De sterren van de hemel bevloeiden het fluweel,
  En de jager veranderde in een spel!
  
  Ik ben een meisje dat op blote voeten vecht
  Vol verleiding en liefde...
  Will, ik weet een plek in dit paradijs,
  Op bloed kun je geen geluk bouwen!
  
  Strijders van het grote vaderland,
  We zullen stevig vechten in de buurt van Moskou ...
  En dan de droom onder het communisme
  Tegen de hel met Satan!
  
  Dappere Russische jongens,
  Dat ze eerlijk vechten tot het einde...
  Ze sloegen met een machinegeweer,
  Desnoods met een kroon van goud!
  
  Zelfs een kogel kan ons niet stoppen
  Jezus de grote God is opgestaan...
  De dagen van de roofdraak zijn voorbij,
  Het werd nog helderder vanuit de lucht!
  
  Ik hou van je lieve Lada,
  De allerhoogste God Svarog zal in glorie zijn ...
  We moeten vechten voor Rusland
  De beste Witte God is bij ons!
  
  Zet de Russen niet op hun knieën
  Geloof ons, ons vlees kan niet worden beteugeld ...
  Stalin en de grote Lenin zijn bij ons,
  Ook dit examen moet gehaald worden!
  
  De pijn van het Vaderland zit ook in ons hart,
  Wij geloven in haar grootsheid...
  We openen de deur naar de ruimte stevig,
  Het wordt een heel lief leven!
  
  Op blote voeten zijn we mooie meisjes,
  We rennen snel door de sneeuwbanken...
  We hebben deze bittere wodka niet nodig,
  De cherub spreidt zijn vleugels!
  
  Voor het vaderland zullen wij meisjes staan,
  En we zullen de Fritz antwoorden, geen kwaad,
  Helse Kaïn zal worden vernietigd,
  En hallo tegen Christus de Verlosser!
  
  Er zal een tijdperk zijn - het wordt niet beter,
  De doden zullen voor altijd opstaan...
  Het universum wordt een levend paradijs,
  De droom van alle mensen komt uit!
  . HOOFDSTUK #11
  September 1944 ging voorbij in hevige gevechten ... De Fritz waren in staat om Kuibyshev en Orenburg te omsingelen en daarom waren deze steden gedoemd, maar ondanks alle moeilijkheden vochten ze.
  De meisjes toonden buitengewone veerkracht... Begin oktober hadden de nazi's Kuibyshev nog niet ingenomen en Penza aangevallen. En de gevechten begonnen te koken voor deze stad.
  Natasha en haar team hebben daar gevochten.
  Het meisje gooide met haar blote, sierlijke voet een granaat en kirde:
  - Voor de Russische geest.
  Daarna schoot Zoya vanuit een bazooka. En sloeg de Duitse tank "Lion" -2 uit.
  De Duitsers vertraagden de beweging een beetje ... De Panthers en T-4's werden uit dienst genomen. Maar zolang deze machines nog in gebruik zijn. Inderdaad, de Panther is een goede tankvernietiger en wordt redelijk goed beschermd in het voorhoofd. Maar de planken zijn haar probleem. De "Panther" -2 wordt echter niet erg goed beschermd door de zijkanten. Maar de meeste wapens worden bewaard.
  De ontwikkeling van de E-serie is aan de gang ... De E-75-tank belooft een voertuig van de nieuwe generatie te worden met perfect afgedekte zijkanten. De Duitsers spelen hierop in. De taak is om een tank te krijgen die niet te zwaar, snel en goed beschermd is. De eerste poging van deze soort was de muis, maar de praktijk leerde het buitensporige gewicht van deze tank. In plaats daarvan werd de E-100 al uitgewerkt. Deze tank had een strakkere lay-out en een lager silhouet. Over het algemeen is het gewicht, vergeleken met Mouse, gedaald tot honderddertig - honderdveertig ton. De zijkanten werden onder rationele hoeken geïnstalleerd. De dikte van de zijkanten, samen met de schermen, bereikte 210 mm. De bewapening is dezelfde als die van de Maus, een kanon van 128 millimeter en 75 millimeter met een korte loop. De Duitsers installeerden een krachtigere motor van 1.500 pk en de tank bewoog zich met veertig kilometer per uur op de snelweg.
  Wat over het algemeen bevredigend is. De E-100 is sowieso nog een te zware tank. Maar met uitstekende wapens en bescherming.
  Zijn vechtkwaliteiten konden niet slecht zijn, maar het transport van de tank en het transport ervan bleven problematisch. Echte ervaring leerde dat een tank, voor een relatief redelijke overslag langs wegen en bruggen, niet meer dan tachtig ton mocht wegen.
  Dus gaf Hitler een limiet aan de E-75 om aan dit gewicht te voldoen, maar om een betrouwbare machine te creëren qua bescherming. Waarom werd besloten om het 75 millimeter kanon te verlaten. En maak de lay-out zo strak mogelijk: in één blok, de motor en transmissie overdwars en de versnellingsbak op de motor. Dan krijgt hij misschien een tank, van alle kanten beschermd en niet te zwaar.
  Hitler was over het algemeen niet helemaal tevreden met de Duitse machines. Hoewel de Lev-2 waarschijnlijk geavanceerder was, was het 105 mm kanon overbodig voor het bestrijden van Sovjettanks en onvoldoende om op ongepantserde doelen te schieten. "Panther" -2 zou over het algemeen geschikt zijn voor het leger met wapens en frontale bescherming, maar de zijkant was nog steeds niet genoeg, maar de rijprestaties zijn bevredigend.
  De Führer eiste een tank te maken die in alle opzichten geschikt was voor het leger.
  Maar dit is niet zo eenvoudig te realiseren. Is het mogelijk om de lay-out maximaal te verdichten en het chassis te verlichten met behulp van speciale draaistellen en veren, en iets uit de carrosserie te halen. En de bemanning regelt de eigenlijke buik.
  Een dergelijke ontwikkeling zou veelbelovend kunnen zijn. De eerste E-75-tank, verenigd met de E-50, kon niet meer dan zeventig ton wegen, en dit is een formidabele machine.
  Elizabeth vocht daarentegen op de T-34-85-tank en was niet helemaal tevreden met de bescherming ervan. Breekbaar door het ontbreken van legeringselementen, beschermde het pantser de tank niet te veel.
  Elizabeth vuurde met behulp van haar blote tenen en brulde, haar tanden ontblotend:
  - Ik ben een ruimtevixen.
  Ekaterina sloeg de vijand, sloeg de vijand aan de zijkant en siste, haar tanden ontblotend:
  - Voor het communisme in de USSR!
  Elena schoot ook zeer actief op de vijand gericht en sloeg hem met dodelijke kracht, en gezien het feit dat haar benen bloot waren, kwaakte ze:
  - Voor de grondwet van de overwinning!
  Euphrasia vuurde op de vijand, terwijl ze precies haar blote tenen gebruikte en gilde:
  - We zijn loyaal aan Svarog en Stalin voor de grootsheid van het land!
  Dat zijn de vechtende meisjes hier. Ze hebben het meest uitstekende team.
  Sommige T-34-85-tanks verschenen met bescherming tegen kogels, waardoor hun gewicht aanzienlijk werd verminderd. De snelheid en wendbaarheid van de machine is toegenomen. Maar nu kon het worden ingenomen door een antitankgeweer, een groot kaliber machinegeweer en vele soorten granaten. En luchtkanonnen zijn volledig doorboord. Toegegeven, zo'n tank is nog gemakkelijker te vervaardigen, goedkoper en draagt bij aan de bewegingssnelheid.
  Nu, als meisjes in deze auto rijden, laten ze ze er op geen enkele manier in.
  Elizabeth, een snel meisje met een kolossaal destructief element, merkte logisch op:
  - Je kunt moed niet vervangen door harnassen!
  Catharina was het hiermee eens:
  - Ja, dat klopt, dus je zal niet oplichten!
  En hoe je lacht...
  Meisjes van grote charme. En als de vijanden worden gedorst, doen ze dat agressief en grondig.
  Elena vroeg haar vrienden, nadat hun tank de gevechtsuitrusting had opgebruikt en was verhuisd om de voorraden aan te vullen:
  - Dat denken de meisjes, hebben we een kans om het Derde Rijk te verslaan?
  Catherine antwoordde zelfverzekerd:
  - Zoals Vasily Terkin zei ... We kwamen om te verslaan, niet om te tellen!
  Elisabeth corrigeerde:
  - Dat is wat Suvorov zei!
  En het meisje, met haar blote tenen, pakte en draaide een stuk krant in een sigaret. Het is grappig voor haar.
  Euphrasia zong, zijn lichaam wiegend:
  - Ik ben een ruimtemeisje-terminator,
  Het zal zeer pijnlijk zijn voor de Fritz-cultivator!
  En wat zal de krijger lachen!
  De meisjes besloten om te kaarten. Het is grappig. En de verliezers doen push-ups en squats.
  Elena merkte tijdens het spel op:
  - Maar serieus, we hebben geen echte kansen om te winnen! De Kaukasus is gevallen en we zijn aan het verliezen!
  Catherine gooide een kaart met haar blote voet, sloeg de vijand en piepte:
  - Maar we hebben een geheim wapen!
  De krijger barstte in lachen uit en gooide ook een kaart met haar blote tenen.
  Elizabeth merkte met een zucht op:
  - We hebben eigenlijk nog maar één hoop op een nieuw geheim wapen!
  Euphrasia jammerde en gooide de kaart met haar blote vingers van sierlijke benen:
  - Ja, we kunnen niet zonder een geheim wapen!
  En de meisjes zongen in koor:
  - Ons zwaard brandt van vuur, we zullen de vijanden snijden! Wij zijn de soldaten van de USSR!
  Warriors zijn getuned en echt in gevecht.
  Maar de krachten zijn te ongelijk ... Half oktober viel Kuibyshev toch ...
  De Duitsers wisten een belangrijk verdedigingsobject te veroveren. Maar de regen kwam met bakken uit de lucht... Er was hoop op een pauze als gevolg van de herfst.
  De gevechten gingen echter door in de lucht.
  Drie Sovjetpiloten: Mirabela, Anastasia, Akulina vochten met wild enthousiasme.
  Mirabela, die tijdens de vlucht een nazi neerhaalde, zong op haar verouderde, maar formidabele Yak-9 T:
  - Er komt een tijdperk, het tijdperk van het communisme!
  Anastasia, die haar blote tenen op de trekker drukte, bevestigde en ontblootte haar tanden:
  - Ik zal naar de hemel vliegen met een lied!
  En knipoogde naar haar vrienden.
  Akulina, die een andere Duitser verpletterde door haar blote, ronde hiel op het pedaal te drukken, gaf uit:
  - Voor de glorie van de USSR!
  De meisjes moeten specifiek worden gezegd vechten.
  Mirabela schoot de fascistische ME-262 neer vanuit een 37 millimeter kanon, tweette:
  - Glorie aan het communisme!
  Anastasia, die de nazi met een goed gerichte benadering afsneed en de vijand zag, flapte eruit:
  - Glorie aan het rode universum!
  Akulina is een zeer strijdlustig meisje, sloeg een Duitse auto uit en gromde fluitend:
  - Voor het communisme van het land van de Sovjets!
  De krijgers moeten bekend staan om hun kolossale taaiheid.
  Albina, Alvina, Agave aan de andere kant krijgen hun rekeningen. En de meiden vechten ook op blote voeten en in bikini.
  Hoe grappig is het als de meisjes bijna naakt zijn en in vliegtuigen.
  Albina slaat met haar blote tenen een klap omver, meerdere Sovjet-auto's tegelijk en piept:
  -Voor de Arische broederschap!
  Alvina vecht ook tegen het Rode Leger en doet dat moedig. En met zijn blote tenen stuurt hij luchtkanonnen en haalt hij Sovjet-auto's neer, schreeuwend:
  - Voor heldere ideeën!
  Agave schiet ook Sovjet-jagers neer en valt vliegtuigen aan, verplettert ze letterlijk en brult:
  - Voor de overwinning van het Derde Rijk!
  En de meisjes vinden het niet erg en onderwerpen de vijand aan zware martelingen. Vooral mooie jongens.
  Albina, die de pioniers op de brandstapel op de hielen zat, merkte eens op:
  - Jongens in gefrituurde vorm en met peper zijn zo lekker!
  En hoe hij lacht. En laat zijn tong zien!
  Alvina merkte dit op terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - De jongen is gebakken in de oven, erg lekker met knoflook!
  Agave sloeg met de hulp van haar blote tenen een paar Sovjetjagers neer en schreeuwde:
  - Wij zijn ruimtespitsen!
  En knipoogde naar haar vrienden. Ze is een meisje met een zeldzaam, strijdlustig karakter.
  Albina, die vliegtuigen neerschoot met haar blote, sierlijk gebeitelde benen, merkte op:
  - Je kunt Rusland niet begrijpen met je verstand, hoe kun je heersers zoals Stalin kiezen!
  Alvina merkte agressief op, haar tanden ontbloot en schietend met haar blote tenen:
  - En onze Hitler is niet beter!
  Agave giechelde, sloeg Sovjet-auto's omver met haar blote tenen en merkte op:
  - Adolf, natuurlijk, bezeten! Maar tegelijkertijd wordt niet gemeten hoeveel er al is gewonnen!
  De meisjes zijn extreem strijdlustig en agressief.
  En toen hebben ze op de een of andere manier twee jongens levend op de brandstapel geroosterd. Zomaar werden ze doorboord aan een stalen paal, en ze begonnen te braden, en ze schreeuwden en kronkelden. Toen de jongens nog niet gekalmeerd waren, begonnen alle meisjes van het squadron naar de gefrituurde pioniers te rennen, stukken vlees van hen af te snijden en te eten.
  En het was erg lekker, zeker als de nog levende jongens gepeperd werden tijdens het frituren.
  Agave at bijvoorbeeld met veel plezier het dijbeen van de jongen. De meiden hebben het toen super gedaan. En van beide jongens bleven alleen botten en ingewanden over. Vooral de jonge lever was heerlijk. Haar meisjes aten met veel plezier.
  En nu vechten ze in de lucht ...
  Orenburg viel eind oktober...
  De Duitsers naderden Oefa. Het is al behoorlijk koud en het sneeuwt.
  Tamara en haar team aan de rand van Ufa vechten met de nazi's. De Duitse infanterie valt aan van zwarte soldaten die ze rekruteerden in de Franse en Belgische koloniën.
  Ze gooien letterlijk lijken naar alle benaderingen.
  Tamara draait zich om, gooit een granaat met haar blote voet en piept:
  - Het tijdperk van het communisme zal eeuwenlang beroemd zijn, ik geloof dat Stalin onze vaste hand zal zijn.
  Veronica, schietend, zegt:
  - Breek de USSR niet!
  En met zijn blote hiel gooit hij een explosief pakketje omhoog.
  Anfisa, die op de nazi's schiet en nog een doodsboodschap met haar blote tenen werpt, merkt op:
  - De grootsheid van het communisme is met ons!
  Victoria, schietend op de vijand, de nazi's neermaaiend, een granaat gooiend met haar blote voeten, piept:
  - Moge het grote moederland worden verheerlijkt!
  Olympische Spelen staan in brand. En dan zal deze meisjesheld een hele doos explosieven naar de nazi's gooien en brullen:
  - Glorie aan onze ruimte Moederland!
  En de meisjes schreeuwen allemaal tegelijk.
  - Voor de USSR! Er komt een pionier!
  Strijders van het Rode Leger vechten om te stelen. En als het sneeuwde, vechten ze nog steeds op blote voeten en in bikini.
  Begin november lanceerden de nazi's een aanval op Ulyanovsk. De stad waar Lenin werd geboren en waar Stenka Razin ernstig gewond raakte. Dit is de hoofdstad grens van Russische steden.
  Alenka vecht tegen de nazi's. En hij zingt voor zichzelf, terwijl hij met zijn blote voeten granaten naar de nazi's gooit:
  - Glorie aan Rusland, glorie ...
  Tanks stormen vooruit...
  Divisie in roodhemden,
  Gegroet Russische mensen!
  Anyuta, vuurt op de vijanden en maait ze, en lanceert vervolgens explosieve pakketten zaagsel met haar blote tenen, vyaknula:
  - Voor het communisme van Stalin!
  En ze gaf een draai aan een hele rij zwarte krijgers, neergemaaid.
  Alla, schietend op tegenstanders en haar blote tenen gebruikend, een dodelijke granaat gooiend, piepte:
  - Voor Inheems Rusland!
  Maria, die op de nazi's vuurde en haar blote tenen gebruikte, terwijl ze geschenken van de dood naar de vijand gooide, snauwde en merkte op:
  - Voor ruimtecommunisme!
  Matryona, die op de nazi's schoot en de vijand neermaaide, vaardigde uit:
  - Voor veranderingen in de strijd!
  Marusya, die de Fritz uitstak en ze doodsloeg, nam het en blafte agressief, veegde het uit tot poeder:
  - Voor de overwinning van de hoogste standaard!
  En met haar blote voet gooide ze een dodelijke granaat.
  Deze meiden hier zijn cool en groovy.
  Alenka, terwijl ze de vijanden neerschoot en neermaaide, en granaten gooide met haar blote tenen, piepte:
  - De grootsheid van het communisme zij met ons!
  En het meisje pakte het en sloeg met veel zelfvertrouwen een Duitse tank neer.
  En hier is nog een aanpassing van de Lev-2-tank met een kanon van 88 millimeter. De toren is smaller en de tank is kleiner en weegt vijfenvijftig ton, en de motor levert 1200 pk wanneer hij wordt opgevoerd. Snelle Duitse auto.
  Maar hij valt de krijger niet lastig.
  Alla gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Voor het communisme!
  Anyuta gooide het moorddadige geschenk van de dood met haar blote tenen en kirde:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En het meisje zal fluiten. En de Duitse tank "Lion" -2 zal nemen en omdraaien, en de rollen vlogen letterlijk.
  Maria, schietend op de nazi's, zong:
  En het gevecht gaat weer verder
  En het hart is angstig in de borst ...
  En Lenin is zo jong -
  En de jonge oktober staat voor de deur!
  Matryona, die op de vijand vuurde en de gelederen neerhaalde, gooide een granaat met haar blote voet en tjilpte:
  - De eerste stap in het leven is belangrijk!
  Marusya, die de nazi's uitschakelde, piepte:
  - Je ziet weer boven de aarde, wervelwinden van woedende aanvallen!
  En zo zijn de krijgers onbuigzaam.
  Maar toch zijn de krachten ongelijk. Penza is al gevallen. En de nazi's bestormen Saransk.
  Nu is er niet zo veel meer over van de stad Gorky.
  Op 7 november 1944 hield Stalin opnieuw een parade in Moskou. Ook als het geen overwinning is.
  De Fritz vuurde echter voor het eerst op Moskou met V-2 ballistische raketten. En tegelijkertijd werd de stad gebombardeerd door straalvliegtuigen, waaronder Arado-bommenwerpers. Deze actie schokte iedereen enorm. De V-2-raketten vlogen langs een hoge baan en vielen plotseling, zelfs de radars zagen ze niet goed.
  Er waren veel verwoestingen en tegenslagen. Sovjet-soldaten werden gedood tijdens de parade.
  Stalin hield een dringende vergadering in een ondergrondse bunker die zelfs een voltreffer van een atoombom kon weerstaan.
  Het hoofd van de generale staf, Vasilevsky, merkte bezorgd op:
  - De Duitsers hebben een nieuw wapen met grote vernietigende kracht. En onze radars zagen hem niet...
  Stalin brulde, boos stampend met zijn hielen:
  - Hier zijn jullie dwazen! Zo'n verrassing was niet te zien!
  Maarschalk Vasilevsky merkte op:
  - Iets was kameraad Stalin ....
  Beria zei meteen:
  - Dit zijn A-5 klasse raketten. Maak je geen zorgen kameraad Stalin. Ze dragen slechts achthonderd kilo aminolon en staan als een goede straalbommenwerper. De Duitsers vuurden een paar dozijn raketten af, maar dit ontwerp kwam niet in de serie, omdat bombarderen met straalvliegtuigen zowel goedkoper als praktischer is.
  Stalin, die gekalmeerd was, merkte op:
  - Dus het is geen effectief wapen? Zeer goed!
  Beria merkte met een zucht op:
  - Maar straalbommenwerpers, dit is een serieus probleem. Kameraad Stalin moet dit bestrijden!
  Maarschalk Zhukov stelde voor:
  - Misschien nemen we het en maken we zelf raketten. Ik bedoel grondlucht. Wat, ze via de radio besturen om vliegtuigen neer te schieten!
  Voznesensky merkte op:
  - Het kost tijd om zulke raketten te maken! Het is veel gemakkelijker om zeer goedkope vliegtuigen van hout te maken, ze met explosieven te vullen en de vijand te rammen. Dat zou kamikaze-stijl zijn!
  Stalin knikte instemmend.
  - Ja, er moeten kamikaze-vliegtuigen worden gebruikt. Dit is onze kans, hoewel dit in werkelijkheid de pijn van ons Rode Leger alleen maar verlengt.
  Je zou iets effectievers moeten vinden!
  Yakovlev antwoordde met een zucht:
  - Kameraad Stalin werkt aan nieuwe vliegtuigen. Maar voor nu zijn we gefocust op het behouden van het maximale vermogen van auto's. Alle reserves worden benut en we zetten kinderen vanaf tien jaar aan de machines. Volledige mobilisatie, zowel totaal als supertotaal.
  Stalin brulde:
  - Er moet nog veel meer gebeuren! Wat je doet is te weinig!
  Molotov zei met een zucht:
  - Contact met de geallieerden is niet mogelijk. Het lijkt alsof we alleen zijn. Probeerde te onderhandelen met de Japanners... Ze eisen gebied op tot aan de Oeral, wat onaanvaardbaar is.
  Stalin gromde:
  - Het is noodzakelijk om in de winter in Japan toe te slaan, maar hoe zit het met Leningrad?
  Zhukov zei, zijn tanden ontblotend:
  - De aanval op Petrozavodsk was niet zo succesvol als verwacht. Zweden ging de oorlog in aan de kant van het Derde Rijk en we hadden te maken met grote troepen. Het was dus niet mogelijk om het offensief onmiddellijk te ontwikkelen en de vijand, die delen van de Wehrmacht optrok, sloeg onze aanval af. De stad Leningrad ligt in de volle ring van de blokkade en wordt grondig ingeklemd. Ik denk dat door de totale hongersnood tot de lente de hele bevolking zal uitsterven. En de val van Leningrad zal onvermijdelijk zijn.
  Bevoorrading via de lucht is praktisch onmogelijk. De vijand domineert de lucht volledig. De Duitsers geven zelfs nu nog een ridderkruis, alleen voor honderd neergehaalde vliegtuigen.
  Stalin gromde boos:
  - Mislukte aanval!
  Zhukov knikte.
  - Veel spoorwegen zijn kapot en we hebben te weinig krachten geconcentreerd. En we moeten hulde brengen aan de Finnen en Zweden, ze zijn volhardend in de verdediging. Maar dat is niet alles. De Duitsers omzeilden ook Moermansk. Nu is deze stad omsingeld. Wij weten niet wat te doen!
  Stalin gromde:
  - Deblokkeren!
  Zhukov antwoordde:
  - Hier is geen kracht voor! En de vijand kan het hele Karelische schiereiland veroveren!
  Stalin beval:
  - Trek krachten op en laat los! In de winter zijn de Duitsers niet zo sterk. Het zal mogelijk zijn om ze kapitaalkrachtig te maken!
  Vasilevsky merkte op:
  - Het is noodzakelijk om diepe doorbraken te voorkomen, en daar zal onze kracht de vijanden nemen!
  Stalin brulde:
  We zullen vechten voor het communisme!
  Voznesensky bracht vrolijker nieuws:
  - SU-100 is al belichaamd, in metaal en klaar voor massaproductie. Chassis gebaseerd op de T-34. Vrij eenvoudig te vervaardigen. Het projectiel is bijna klaar voor het nieuwe kanon. De SU-100 zal dus al op de fronten verschijnen. Morgen de eerste machine die naar voren gaat!
  Stalin knikte goedkeurend.
  - Ik werd er in ieder geval blij van! Maar de T-34-85 is nog niet uit productie genomen. Niet alleen dat, maak het pantser dunner en verminder het gewicht tot twintig ton. De gevechten lieten zien dat het niet erger kon!
  Voznesensky merkte op:
  - Je kunt harnassen van hout maken! We produceren honderden van dergelijke tanks per dag, zelfs meer dan de nazi's. Maar onze voertuigen schieten Fritz gemakkelijk neer, zelfs met lichte antitankkanonnen.
  Zhukov merkte op:
  - Daar is Gerda. Dit is zo'n coole dame! Ze heeft veel van onze tanks en geweren uitgeschakeld.
  Stalin knikte.
  - We moeten haar vangen, en haar blote hakken bakken. Pijnlijk cool meisje!
  Zhukov was het ermee eens:
  - Je moet het pakken! En we zullen de nazi's vernietigen!
  Beria knikte en gorgelde:
  Laten we een speciale operatie doen!
  Stalin merkte met een zucht op:
  - Dit is een geweldig idee, maar ... We moeten nog iets afmaken!
  Beria brulde:
  - Laten we ze allemaal vangen!
  Stalin schudde zijn hoofd.
  - Nee... Helden doden is niet goed! Ik wil dat Gerda bij mij wordt gebracht! Dit is urgent!
  Beria merkte op:
  - Live?
  Stalin bevestigde meteen:
  - Natuurlijk, ik leef nog!
  Beria gorgelde en pufte zijn wangen:
  - Al het onmogelijke, misschien weet ik het zeker!
  Verschillende meisjes verschenen in korte rokjes en met blote benen. Ze droegen glazen wijn en knipoogden naar de GKO-leden.
  Zhdanov merkte op:
  - We hebben meer meisjes nodig in het leger! Daar lossen ze het op!
  Stalin verklaarde:
  - Ik beloon Anastasia, Mirabela, Akulina met de "Star of the Order of Glory" met diamanten! Glorie aan de USSR!
  Iedereen riep in koor:
  - Glorie aan de helden!
  En ze klapten in hun handen.
  Een van de meisjes boog en knielde en kuste Stalins laarzen.
  De opperbevelhebber goot wijn over haar en brulde:
  - Onze kracht is onze vuist!
  Beria piepte:
  Hitler is een dwaas!
  Stalin maakte bezwaar:
  - Geen dwaas, maar de belichaming van bedrog!
  En iedereen applaudisseerde weer.
  . HOOFDSTUK #12
  De stad Ulyanovsk was volledig omsingeld, maar tot nu toe vastgehouden .... Het is al eind november en het sneeuwt met de vorst. De Duitsers zijn niet erg enthousiast om aan te vallen, en tot nu toe schieten ze.
  In de lucht is het weer niet erg vluchtig. Maar de meisjes vechten nog steeds en tonen wonderen van moed.
  Gerda met haar bemanning op de Panther-2. Maar de Panther-3-tank zou binnenkort moeten verschijnen en de krijger wil er echt op vechten.
  Ondertussen schiet ze op Sovjet-posities.
  Met haar blote voet richtte ze het kanon op het doel en schoot. Ze brak de Sovjet vierendertig en piepte:
  - Voor heilig Pruisen!
  Charlotte vuurde ook vanuit het kanon, doorboorde de Sovjet houwitser en piepte:
  - Ons geluk voor de eeuwen!
  Christina vuurde ook, raakte de vijand met haar blote voeten en kwakende:
  - Voor zulke jongens die ons waardig zijn!
  Magda vuurde ook heel nauwkeurig, tjilpend:
  - Voor de grootsheid van het rijk!
  En op de nieuwste SU-100 vechten de vier van Elizabeth.
  De meiden hebben het nieuwe zelfrijdende kanon onder de knie en schieten.
  Elizabeth vuurde met haar blote tenen en zong;
  De fascistische beul rukt zijn schouders uit,
  Hier is het rek, de tang, de boren bij de hand!
  Hij wil het lichaam van de ziel verlammen,
  Onbeduidend monster, maar ziet er cool uit!
  
  Hij belooft geld, schepen in de zee,
  Wat kan zelfs een titel geven!
  Heb je echt aan het lijntje gehouden,
  Per slot van rekening ben je voor hem slechts een lijk en een spel!
  
  Hij wil meer weten over ons bedrijf,
  Wat is er nieuw in de keten van de armen om te ketenen!
  Daarom zal ik royaal met elkaar opschieten,
  Om zijn vader en zelfs zijn moeder te vergeten!
  
  Maar we zullen het moederland stevig dienen,
  We kunnen niet gebroken worden door de wreedheid van de beul!
  Een tak zal buigen van een windvlaag,
  En naakte baby's huilen!
  
  Ja, ik verloor de eerste moeilijke ronde,
  Maar de Almachtige geeft een kans om terug te verdienen!
  En dan zal ik zelf de vijand naar de knock-out sturen,
  Mijn vuist zal het reptiel stevig vastgrijpen!
  
  Moederland geeft me zoveel kracht
  Dat het mogelijk is om de pijn van alle martelingen te overwinnen!
  En ga uit dit bodemloze graf,
  Om niet te worden verslonden, boze beer!
  
  Nog een beetje en de redding is nabij -
  We zullen de overwinning op de vijand behalen!
  Om te leven onder de dekmantel van het licht van het communisme,
  Zodat de zon het huis met goud overspoelt!
  En de meisjes zongen en schoten met een nieuw, dodelijk kanon. Het zijn buitengewoon formidabele krijgers.
  Elena merkte lachend op:
  - Communisme zal worden opgebouwd, wij geloven erin!
  Catherine was het eens met deze stelling:
  - Laten we het communisme opbouwen, en er zal een triomf zijn!
  Euphrasia pakte het aan en gorgelde, vuurde met behulp van haar blote tenen en raakte de Panter.
  Toen piepte de krijger:
  - Oh, communisme, communisme! Sofisme zal sterk worden verpletterd!
  En "Panther", geslagen in het voorhoofd en van een afstand.
  Dit zijn de meisjes die je niet zo gemakkelijk kunt breken.
  Nu komt december... De Japanners stopten bijna met vechten in de omstandigheden van koud weer.
  Maar in de lucht, ondanks het winterweer, zijn er nog steeds gevechten.
  Hier zijn Toshiba en Toyota, twee Japanse piloten die vechten als wanhopige stelers.
  Toshiba slaat Sovjetvliegtuigen neer met zijn blote tenen en roept uit volle borst uit:
  - Ik heb een supermeisje!
  Toyota, die een Russische jager uitschakelt en zijn parelwitte tanden ontbloot, bevestigt vol vertrouwen:
  - En er is een vrouw hyper!
  Japanse vrouwen zijn natuurlijk vechters met een kolossale startkracht. De eer van een samoerai kan niet worden weerstaan.
  Maar in ieder geval is de lucht nog in volle gang.
  En op het land begonnen vier ninjameisjes met de uitroeiing van Sovjet-soldaten.
  Het blauwe ninjameisje hield een molenreceptie, sneed verschillende Russische jagers af en lanceerde met haar blote tenen een erwt van explosieven van kolossale vernietigende kracht.
  Ze verscheurde het en tweette:
  - Heil Japan!
  Het gele ninjameisje zong ook de vlindertechniek met zwaarden. Ze onderbrak een aantal rivalen en gilde:
  - Voor communistische wraak!
  En hoe je met blote tenen een verwoestend heden van vernietiging lanceert.
  Dan mompelt hij:
  - Voor de grootsheid van Japan!
  Het rode ninjameisje hield een helikopterreceptie met zwaarden. Met blote tenen gooide ze een dodelijk geschenk van de dood en gilde:
  - Voor mijn liefste!
  En toen merkte ze op:
  - En waar neemt de communist wraak?
  Het gele ninjameisje, dat Russische soldaten neersloeg en opnieuw een granaat gooide met haar blote hiel, gaf uit:
  - En ondanks dat er soep komt met een kat!
  Het blanke ninjameisje, haar rivalen hakkend en een geschenk van de dood met haar blote tenen gooiend, gaf uit:
  - We zullen winnen voor de ideeën van het communisme!
  En alle vier de krijgers zullen in koor lachen en hun pareltanden laten zien.
  December ging snel... Na het beleg namen de Duitsers zowel Ufa als Saransk in. Maar Ulyanovsk hield nog steeds stand in een volledige blokkade.
  Stalin beval het nieuwe jaar om tegen elke prijs de stad te behouden waar Lenin werd geboren.
  De Duitsers naderden echter, ondanks de vorst, Kazan. Dus de USSR stond op de rand van een volledige ineenstorting.
  Wat te doen in de USSR is nog niet duidelijk en ideeën.
  Stalin vierde het nieuwe jaar in Moskou en in de bunker. Zijn blik was somber, maar het verlangen om te vechten verzwakte niet.
  Hitler besloot ondertussen een klucht voor zichzelf te regelen, in Libië, waar het warm is.
  En daar genoot hij van het schouwspel van vechtende gladiatorenmeisjes.
  Op oudejaarsavond gebeurde er niet veel, behalve het bombardement op Moskou.
  En de release van de eerste "Panther" -3-serie. Deze tank had de dikte van het pantser van de "Tiger" -2, maar met grote hellingen en woog slechts vijfenveertig ton. En de hoogte is met minder dan twee meter afgenomen. Een krachtige motor van 1200 pk bevindt zich in één blok en tegenover de transmissie. De auto zelf bleek perfect bewapend en met een uitstekende optiek en een hydraulische stabilisator. En in de smalle toren was er een kanon van 88 mm in 100 EL, zeer nauwkeurig en pantserdoordringend.
  Gerda en haar team vertrokken in deze auto. Perfect en lichter loopwerk, perfect gelopen door de sneeuw. Deze tank is over het algemeen perfect. En zijn pantser met grote hellingen beschermt perfect het voorhoofd van de auto. Het bovenste deel van de 150 millimeter behuizing is bijzonder sterk beschermd in een hoek van 40 graden ten opzichte van de horizontaal. En dit is ongeveer 330 millimeter pantser onder een hoek van negentig graden. Geen enkel Sovjetkanon zal door de bovenkant van de Panther-3-romp dringen. De onderkant beslaat een derde van het gebied van het voorhoofd van het lichaam op 120 mm en onder dezelfde hoek, en ook bijna ondoordringbaar.
  Het voorhoofd van de toren is 185 millimeter dik en in een hoek van 50 graden, ook ondoordringbaar voor Sovjetkanonnen.
  Maar hier zijn de zijkanten met 82 mm met hellingen zwakker en kunnen ze worden genomen. Vooral de SU-100, een nieuw Sovjet-zelfrijdend kanon dat snel populair werd onder de troepen vanwege het gemakkelijke productie en het pantserdoorborende kanon.
  Gerda loste het eerste schot op de Sovjettroepen. Ze doorboorde de IS-2-tank en sprak zichzelf uit:
  - Dit is een goede vechter!
  Charlotte merkte op, schietend op de vijand en doorbrekend door de Sovjetmachine door met haar blote hiel op de knop te drukken:
  - Deze techniek is bijna foutloos!
  Kristina, die met haar blote tenen op een snel schietend, automatisch Duits kanon mikte, merkte op:
  - Bepantsering aan boord is nogal zwak! We zouden een krachtigere auto hebben!
  Magda vuurde ook met haar blote voet, nam het woedend aan en riep:
  - Er zou alleen een trojka zijn, maar een trojka stoeien!
  En de meisjes lachten in koor ... De tank is echt goed, vooral de rijeigenschappen.
  Geslaagd voor gevechtstests en de auto E-100. Ze is wel zwaar. Maar goed beschermd. En haar wapens zijn niet zo gemakkelijk te pakken.
  En ook daarin zitten Duitse meisjes. En ondanks de kou op blote voeten en in bikini.
  Adala, die op tegenstanders schoot en de vijand raakte, drukte zichzelf logisch uit:
  We zullen onder het communisme leven!
  En met blote hak, hoe persen....
  Agatha, schietend op Sovjet-posities, haar tegenstanders rakend met haar blote tenen, piepte:
  - En de grootsheid van onze overwinning zal eeuwenlang zijn!
  Agnes vuurde ook granaatscherven af op de Sovjet-infanterie, natuurlijk met haar blote voet, en brulde:
  - Nee, we zullen niet toegeven aan de Führer!
  Het meisje op de tank, Athena, sloeg de vijand met haar blote tenen en gilde:
  - Voor de Führer, niet de Führer!
  Agnes lachte en merkte op:
  Wij zijn een stam van supermensen!
  Andriana, die op de Sovjetbatterij vuurde en vijandelijke posities vernietigde, toonde haar tong en gaf uit:
  - De grootsheid van de Duitsers herkent de planeet!
  En met zijn blote knie, alsof hij druk zou uitoefenen op de vijand.
  Agatha, die het vuur leidde, merkte op:
  - We zullen de draak aan stukken scheuren ...
  De E-75 tank was nog niet klaar. De Führer eiste dat het gewicht vijfenzestig ton was en de motor 1500 pk voor hoge mobiliteit, met zijpantser van minstens 170 mm op hoge hellingen. En het kostte tijd.
  Maar terwijl de nazi's toch aan het winnen zijn... In januari viel Ulyanovsk eindelijk. Fritz begon Gorky en Kazan te bestormen.
  Tot dusver klommen ze voorbij Moskou.
  Stalin was woedend, maar hij kon niets doen. Wat doe je hier eigenlijk, een complete mislukking...
  Maar de meisjes vechten in de lucht en op de grond ...
  Dus Natashka's SU-100 verpletterde een Duits aanvalsvliegtuig met een luchtaanval. Het is best gaaf geworden. Hoewel niet helemaal slim en vindingrijk. Natasha is echter helemaal geen eersteklasser, en hoe zal ze gutsen.
  . Nu zat het meisje in de al bekende T-34-tank. Gewoon een kleine vriend. De toren is groter en het kanon is 85 mm in plaats van 76. Het onderstel is hetzelfde.
  De meisjes draaiden zich om. Ze zijn hetzelfde als voorheen, in dezelfde bikini. En hier is een auto uit de Sovjet-Unie. Er zitten ook schelpen in.
  Superman-Natasha grijnsde met een tevreden blik:
  - Waar zijn de nazi's?
  Een afbeelding van een jonge boodschapper verscheen in de tank. De kleine jongen piepte:
  - Dit is een tank die in het vierenveertigste jaar op de fronten van de Tweede Wereldoorlog verscheen en nog steeds in dienst is bij het Rode Leger. Tegenover hem, E-25. Zelfrijdend kanon met 88 mm kanon en 120 mm frontale bepantsering. Leuk om te vechten!
  Inderdaad, in de verte zie je met grote moeite een Duits gemotoriseerd kanon. Gehurkt, met een lange romp. Onbekend voor de meisjes die zo vroeg de fronten van de Grote Vaderlandse Oorlog verlieten. Maar Superman-Natasha merkte meteen op:
  Ze kan ons pakken. Ze heeft een lengte van 71 EL.
  Zoya stelde meteen voor:
  - Je moet bewegen om niet geraakt te worden!
  Futurist Angelica merkte geïrriteerd op:
  - Verdorie! Ze lieten meteen een auto glijden die superieur was aan ons!
  Hun jonge curator-officier verklaarde boos:
  - En het is nog steeds een kleinigheid! E-75 zou nog erger zijn! Je zou er vanuit geen enkele hoek doorheen zijn gekomen. En ga zo door!
  Superman-Natasha sloeg een kruis en siste:
  - Als een echte communist, zeg ik je - naar de hel!
  Futurist Angelica blafte, stampend met haar blote voet:
  - Laten we optreden!
  De Sovjet-auto startte een beetje traag en zoemde. Het is onrealistisch om de Duitser in het voorhoofd te doorboren en de Fritz had aan boord moeten gaan. Maar het proberen? Hij schiet uit zijn kanon met lange loop ... Het blijft alleen om te vertrouwen op snelheid.
  Superman-Natasha boos. Een gewoon Duits gemotoriseerd kanon, en zelfs lichter dan een vierendertig, is zoveel beter in prestaties. Hier word je onwillekeurig gek.
  De Sovjet-auto nadert. Gelukkig is de versnellingsbak beter dan voorheen.
  Svetlana laat haar blote hielen rusten en piept:
  - De Führer, snel draaien we om!
  Futurist Angelica bevestigt dit:
  We zullen Hitler vernietigen!
  Goudharige Zoya brulde:
  - Geef hem een snelle klap!
  Op dat moment sloeg een zware granaat van het nazi-kanon precies op de voet van de toren. De meisjes werden opgetild en in het gescheurde metaal gedragen.
  En een seconde later waren ze alle vier bijna helemaal naakt in slipjes en hingen ze aan een rek. Een vuur laaide op onder de blote voeten van de schoonheden. De vlammen likten aan de blote, sierlijke zolen van de meisjes.
  Superman-Natasha probeerde te trillen, maar haar benen waren stevig in de kolf geklemd en de uitgerekte aderen deden erg pijn. Het was een klassiek rek, met traditioneel roosteren op de hiel. En de benen van de meisjes zijn erg sexy, en het vuur dat de zolen likt maakt ze nog aantrekkelijker.
  Maar het doet schoonheid pijn. Ze proberen vrij te komen. Maar de pads zijn erg sterk. En de Valkyrie-meisjes hangen hem ook gewichten op.
  Ook krijgers in korte rokjes, met blote voeten, blote handen, maar de lichamen zijn bedekt met zilveren maliënkolder. Ze harken vuren met pookjes, en werpen kolen op zodat de hielen meer worden gebakken.
  Hier draait het rek de gewrichten, en het vuur frituurt van onderaf. En toen verscheen er een prins uit de dynastie van koning Wilhelm. In de handen van de verheven jongen, de prins-demiurg die het tweede miljoen dollar verruilde voor een baan bij de SS, een zweep van prikkeldraad. En ook haar Walkuren worden opgewarmd met een vlammenwerper.
  De prins-godheid knipoogde en hoe hij Superman-Natashka op de gespierde rug zou slaan. Hoewel het meisje moedig is, werd ze getroffen door zo'n pijn van haar hielen tot haar achterhoofd dat de schoonheid wild schreeuwde.
  De jongensprins bracht Zoya de volgende slag toe. Hoewel ze haar tanden stevig op elkaar klemde, kon ze het niet helpen om te schreeuwen. En op de rug verschenen bloederige strepen en brandwonden.
  Barbarossa Jr. zei met een grijns:
  - Je moet nog leren!
  De volgende slag viel op de Futurist-Angelica. En dit meisje kon niet anders dan schreeuwen. De jongen zette de blote voet van zijn kind in het vuur. Met behendige vingers pakte hij een stuk kolen en gooide het rode beest in het gezicht. Ze schreeuwde nog harder, het deed pijn!
  Barbarossa Jr. zei met een tevreden blik:
  - Maar je wilde met de Duitsers mee!
  Toen versloeg hij ook Svetlana. Omdat ze haar kaken niet op elkaar klemde, schreeuwde ze ook. Toch was een zweep van roodgloeiend prikkeldraad nog pijnlijker dan de vlammen onder blote voeten. Bovendien zijn de meisjes al jaren gewend om zonder schoenen te lopen, en hun voetzolen zijn zeer elastisch en duurzaam.
  Maar het vuur verbrandt ook hen. Ze houden de Walkuren al in hun handen en zwepen van gloeiend hete draad.
  Superman Natasha schreeuwde uit volle borst:
  - Ja, wat is het?
  Barbarossa Jr zegt:
  - Ondervraging van weerspannige dames! Je bent in gevangenschap en zal voor alles verantwoording afleggen!
  Natasja merkte op:
  Zo willen we niet sterven! Kom op, laten we gaan, en we zullen blijven vechten!
  Barbarossa Jr gromde:
  - Waarom liet je je gaan?
  Angelique antwoordde:
  - We zijn heksen en we kunnen de man die ons zal redden het meest waardevolle geschenk geven dat mogelijk is!
  Barbarossa Bock was verrast:
  - Ja, en wat geef je me?
  Natasha verklaarde vol vertrouwen:
  - We zullen een eeuwige jeugd van je maken en je zult nooit oud worden!
  De kleine jongen knikte.
  - Ja, ik kan je laten gaan! Maar hoe bewijs je het!
  Natasja verklaarde:
  "Steek je hand in het vuur en je raakt niet gewond!" Je zult zien dat we kunnen toveren!
  Barbarossa Jr. stak voorzichtig zijn hand in het vuur, scrolde en antwoordde met een glimlach:
  - Ja, dat kan! Wel, wat is jouw vrijheid in ruil voor mijn onsterfelijkheid!
  En de meiden hebben een nieuwe kans. En de oorlog is nog steeds aan de gang... In januari werden Gorky en Kazan meegenomen.
  Begin februari veroverden de Duitsers, Finnen en Zweden Karelië en bestormden ze Archangelsk. De situatie is dramatisch verslechterd.
  Elizabeth werd overgebracht naar de SU-100 naar deze stad.
  Ze was daar aan het vechten. Februari en vorst. Maar de meisjes vechten nog steeds op blote voeten.
  De SU-100 weegt slechts achttien ton met kogelvrije bescherming. Ze is kwetsbaar, maar mobiel. En het is niet de bedoeling dat ze in een hinderlaag loopt, ze moet bewegen zodat ze niet geraakt wordt.
  Als je beweegt, warmt de tank op en hebben de meisjes op blote voeten en in bikini's het niet zo koud.
  Elizabeth, schietend op de nazi's, zong:
  - Maar dat zijn de voorwaarden! En hier is het woensdag! Maar de kou is goed voor je gezondheid! Koud weer is goed voor onze gezondheid!
  En met blote tenen, hoe de nazi's aan te vallen. En T-4 deze kleine tank is kapot.
  Strijders moeten worden opgemerkt jagers van een kolossale klasse.
  Ekaterina schiet ook met haar blote voeten en gilt:
  - Communisme zal zijn!
  Elena, die ook op de vijand schoot en door hem heen stootte, lachte oorverdovend:
  - Een gekke overwinning wacht op ons!
  Ephrasia die door de tanks van de Wehrmacht stampte, met haar blote benen, blauw van de kou, antwoordde zelfverzekerd:
  - Niets houdt ons tegen!
  Deze krijgers zijn gewoon super!
  Maar helaas, hun heldhaftigheid is extreem klein... Archangelsk viel ook... Er is duidelijk niet genoeg munitie....
  De Duitsers trekken van achteren richting Moskou. In maart ontvouwden zich de gevechten voor Ryazan. Hitlers hordes stromen vanuit het oosten...
  Er zijn enkele dringende maatregelen nodig.
  Moskou houdt nog steeds stand en Stalin heeft een veiligheidsraad samengesteld. De discussie was nerveus. Er waren geen nieuwe ideeën.
  Alleen Beria stelde voor:
  "Misschien moeten we het Derde Rijk echt onder alle voorwaarden vrede aanbieden, zolang ze ons maar niet raken!"
  Stalin antwoordde boos:
  - Dit is geen constructieve benadering kameraad Beria! We hebben sterke bewegingen nodig!
  Maarschalk Vasilevsky antwoordde eerlijk:
  - Uwe Excellentie heeft geen reserves! Bijna allemaal kwamen ze in ongelijke veldslagen terecht. Naast de SU-100 zijn er geen andere soorten nieuwe wapens in de serie. Toegegeven, de IS-3 zal binnenkort klaar zijn, maar deze tank is moeilijk te produceren en het zal moeilijk zijn om hem in de huidige omstandigheden in een serie te lanceren.
  Maarschalk Zhukov merkte boos op:
  - Als je niet kunt winnen, blijft er maar één ding over: waardig sterven!
  Stalin wilde iets zeggen, maar er verscheen een meisje op blote voeten in een kort rokje. Ze flitste met haar blote hakken en bracht een bericht mee.
  Stalin liet zijn ogen eroverheen glijden en brulde boos:
  - Leningrad, niet in staat om honger te weerstaan en vele maanden van blokkade vielen! Nu is onze tweede stad veroverd door de Fritz!
  Maarschalk Zhukov spreidde zijn handen en merkte op:
  - Oh, de grote Stalin... Het is verschrikkelijk!
  Beria stelde voor:
  - Misschien ter ere van deze shoot duizend mensen?
  De opperbevelhebber brulde:
  - Hou je mond, kale idioot! Er moet iets gebeuren!
  Molotov stelde stamelend en nerveus over de blote knieën van de meisjes voor:
  - Laten we de Duitsers een tijdelijk staakt-het-vuren aanbieden en dan pas beginnen met vredesonderhandelingen onder alle voorwaarden.
  Stalin kraste:
  - Poging! Maar er zal geen overgave zijn. Moskou zal vallen, we zullen een guerrillaoorlog voeren!
  Beria merkte met een vleiende grijns op:
  - Maar dit zal het lijden van de mensen alleen maar vergroten, kameraad Stalin. Misschien...
  Stalin sloeg resoluut met zijn vuist op tafel:
  - Niet! Laat Molotov onderhandelingen voorstellen! En niets anders, shit tot het einde!
  Half maart omsingelden de Duitsers Ryazan. Omdat er een tekort aan munitie was, braken de Sovjettroepen vanuit de stad door.
  Alenka en haar team rennen, blootsvoets flikkerend op de gesmolten lentesneeuw.
  Het meisje schiet op de nazi's en zingt:
  - Glorie aan onze geest, glorie aan het grote land!
  En met zijn blote voet zal hij een moorddadig doodsgeschenk gooien. En verstrooi de nazi's in alle richtingen.
  Anyuta, schietend op tegenstanders, gaf uit:
  - En onze slag, een heilig geschenk en een vergoeding!
  Alla rent ook, vuurt op de nazi's, gooit met haar blote voet een explosief pakje kolen en sist:
  - We zullen nooit opgeven!
  En nu gilt de sprankelende Mary, die op de nazi's schiet, ze grondig maait en grijnzend met haar tanden:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En haar blote hiel zond een verwoestend pakket van dood en verplettering uit.
  Marusya, die op de nazi's schiet, merkt heel logisch op:
  - Communisme zal nooit vervagen!
  Matryona, die op de vijand schiet en de gelederen neerhaalt, merkt vrij logisch en rationeel op:
  - En het vertrouwen in de partij zal eeuwenlang blijven!
  En blote tenen zullen een geschenk van vernietiging werpen.
  De meisjes ontsnapten uit de ring. Maar de situatie is nog steeds gespannen.
  En ze kunnen nergens heen.
  De lentedooi vertraagde de opmars van de Duitsers een beetje. Bovendien verenigden de nazi's zich met Japan en gingen over tot de bezetting van Centraal-Azië.
  Ook dat leidde hen af en april verliep relatief rustig. En in mei werd eindelijk de eerste Sovjettank IS-3 uitgebracht. En hij kon worden afgeleverd bij de May Day-parade.
  De bejaarde en verzwakte Stalin keek hier voorovergebogen naar. Zijn uitdrukking was dodelijk vermoeid.
  IS-3 kon, gezien de bewerkelijkheid van de productie, nog steeds niet serieel worden.
  Het essentiële verschil met de twee was alleen de vorm van de toren. Ze was als een vliegende schotel en haar voorhoofd was als de snavel van een kraanvogel. Natuurlijk beschermde de grotere hellingshoek het voorste deel goed, maar gecompliceerde productie. Bovendien was het onderste deel van het voorhoofd kwetsbaar en als een projectiel daar raakte, ketste het niet meer af.
  Stalin zwaaide met zijn hand en verdween in de bunker, de volgende nazi-aanval begon. De TA-400 en Yu-287 met een omgekeerde vleugel namen deel aan de luchtaanvallen.
  En opnieuw vuurden ze ballistische raketten af, geleid door vleugels op de radio.
  Het Kremlin liep aanzienlijke schade op.
  Stalin dacht serieus na over de vlucht van hun Moskou.
  Half mei, nadat de herverdeling van Centraal-Azië was voltooid, lanceerden de nazi's een offensief tegen Moskou vanuit het oosten en het westen. Er volgde opnieuw een felle strijd.
  Sovjet-troepen vochten heldhaftig. Maar de krachten zijn te ongelijk. De E-75 Tiger-3 tanks verschenen ook in de gevechten. En massaal "Panther" -3. Dergelijke gevechten, laten we zeggen, zijn buitengewoon.
  Eind mei begin juni voltooiden de nazi's de vrijwel volledige omsingeling van Moskou.
  Stalin kondigde plechtig aan dat hij in de hoofdstad zou blijven en daar tot de dood zou blijven staan.
  Moskou werd beschoten en gebombardeerd. Ze was omringd door zeer krachtige verdedigingslinies, die niet zo gemakkelijk te overwinnen zijn. Enorme voorraden munitie en voedsel waren geconcentreerd in de hoofdstad.
  En Stalin in de ondergrondse stad was relatief veilig.
  Hitler beval op 22 juni 1945, precies vier jaar sinds het begin van de Grote Patriottische Oorlog, de aanval op de hoofdstad te stoppen, in plaats daarvan systematisch te vernietigen met artillerie en vliegtuigen. En vol vertrouwen doorgaan met bombarderen.
  Een gebaseerd offensief verplaatst naar Siberië. Het was nodig om Sverdlovsk en Chelyabinsk in te nemen totdat deze steden de sneeuw bedekten ... Eind juni begin juli werden beide belangrijke steden ingenomen na hardnekkige gevechten ... De Duitsers trokken door Siberië. Sovjetdorpen vielen één voor één.
  Hier naderden de nazi's in september 1945 Novosibirsk. Ook voor deze schikking braken gevechten uit.
  Het Rode Leger vocht samen met de lokale milities. Tamara vocht hier als een heldin.
  Het is eind september, het sneeuwt en het vriest. En het bataljon meisjes vecht op blote voeten en toont wonderbaarlijke heldenmoed.
  En de krijgers vechten als panters.
  Tamara draaide zich om, gooide met haar blote voet een explosief pakje kolen en piepte:
  - Niemand houdt ons tegen! Niemand kan ons verslaan!
  Andere meisjes brullen wanhopig:
  - We zullen sterven, maar we zullen ons niet overgeven!
  En de strijd gaat verder...
  Novosibirsk viel pas begin november... De oorlog ging door. De Sovjet-Unie capituleerde nog steeds niet. Moskou werd geblokkeerd en lag onder vuur.
  In de ondergrondse stad lag een strategische voorraad voedsel en munitie opgeslagen, zodat het geruime tijd stand kon houden.
  De Duitsers bombardeerden en beschoten de stad voortdurend.
  Er was ook een nieuwe zware tank "Rat". Deze machine woog tweeduizend ton en was bewapend met verschillende kanonnen.
  Een voertuig met 400 mm bepantsering werd gebruikt als doorbraaktank... Geslaagd voor een gevechtstest....
  Maar zat vast op egels en werd vernietigd door een kamikazepiloot die haar ramde.
  Niettemin verscheen een nieuwe tank "Rat" -2 nog groter en zwaarder ...
  Stalin vierde het nieuwe jaar 1946 in Moskou, dat nog niet was genomen. De grote leider van de USSR rekende op een wonder. Moskou is een echte vestingstad geworden.
  De voedselvoorziening zou nog wel een paar jaar kunnen duren, en gezien de bevolkingskrimp als gevolg van bombardementen en beschietingen nog langer. Maar de munitie hing af van de snelheid en intensiteit van de aanvallen.
  Beria merkte niettemin op:
  - Misschien zal kameraad Stalin het met Hitler eens zijn over onze vrijheid?
  De opperbevelhebber verklaarde resoluut en sloeg met zijn vuist stevig op tafel:
  - Ik praat niet met kannibalen Lavrenty! Begrijp je!
  Beria merkte met een zucht op:
  Laten we hopen op een wonder!
  Stalin merkte kwakend op:
  -Geduld en een beetje moeite!
  . NAWOORD
  Nieuwe 1946 vond plaats in lokale veldslagen. De Duitsers en Japanners veroverden geleidelijk alle grote steden. Verchojansk viel als laatste in augustus. De Duitsers hadden nieuwe tanks AG-50 in de vorm van een piramide.
  Tamara en haar team vochten wanhopig in Verchojansk.
  De meisjes waren, zoals altijd, blootsvoets en in bikini.
  Ze stonden doodstil. En met hun blote tenen gooiden ze explosieve pakketten met dodelijk geweld.
  En toen de munitie opraakte, konden ze door kelders en tunnels de taiga in.
  Ze waren klaar om de wapens op te nemen en opnieuw oorlog te voeren, ook al was het een guerrillaoorlog.
  Partizanen ontstonden in de USSR en er ontstond een ondergrondse oorlog.
  De hoofdstad hield het nog steeds vol, dus Hitler wilde het uithongeren en zijn soldaten redden, van wie er al te veel waren gestorven.
  En de meisjes hebben ondertussen de nazi's en de Japanners uitgeroeid, op verschillende manieren en methoden.
  Vooral Natasha en haar team.
  En ze kwamen weer in de T-34-85 terecht. De auto is zeker niet nieuw. En voor het einde van het zesenveertigste jaar, achterhaald.
  En hier is de AG-50. Het lijkt op een lage piramide met een zeer lange stam. De machine is alle vijfenzestig ton. De dikte van het pantser vanuit alle hoeken is 250 mm schuin. Voor schelpen is de T-34 absoluut ondoordringbaar.
  Superman-Natasha siste geërgerd:
  - Het is als een baan! Verhoog de berg!
  Futurist Angelica keek om zich heen. Nu waren ze in hun traditionele bikini's. En er kwam iets moois in me op.
  En Svetlana drukte met haar blote hakken op de hendels en reed met de tank. Ze siste:
  - Manoeuvreer! Alleen manoeuvreren!
  De AG-50 is uitgerust met een krachtig 105 mm kanon met een looplengte van 100 EL. Hij is in staat om op grote afstand toe te slaan. Bovendien doet de vierendertig met de kwaliteit van de bepantsering er niet toe. Eén klap en het is voorbij.
  Svetlana begint de Sovjettank te schudden. De vijand schiet. Het projectiel raakt het pantser zelfs lichtjes aan. Maar gelukkig valt het tegen. Maar de kracht is kolossaal - een uraniumkern.
  Superman-Natashka fluisterde met haar scharlaken lippen:
  - Op de pictogrammen met droevige gezichten - zal het rijk opnieuw worden geboren!
  Futurist Angelica schoot met haar blote tenen. De granaat raakte een stationaire piramidale tank. En gleed van het pantser af in een ricochet. Ze is erg glooiend en gecementeerd.
  De Duitse tank is natuurlijk ondoordringbaar, vanuit alle hoeken, zelfs voor de IS-7. En waar is de T-34-85 voor hem.
  Opnieuw schiet de Duitser... Svetlana trapte haar blote hiel op de rem. En ze was in staat om de tank te ontwijken van een nederlaag. Hoewel het dodelijke cadeau heel dichtbij gleed.
  Superman-Natasha zei woedend:
  - Ja, we zitten vast!
  Futurist Angelica grinnikte. Koud scheurde ze haar beha uit. Blootgestelde hoge borsten met aardbeientepels. Ze ontblootte haar parelwitte tanden. En piepte:
  - Lafaard speelt geen hockey!
  En drukte haar scharlaken tepel op de trekker. Zo is ze een stoutmoedige en sprankelende duivel. Of misschien een vriendelijke, geïncarneerde Russische engel.
  Het projectiel vloog uit een niet al te lange snuit. Het vloog voorbij... En belandde precies in de kofferbak van een Duitse AG-auto. Heb hem eraf geslagen als een cracker.
  En alle vier de meisjes in het refrein blaften:
  - Een, twee - Ik snap het! Fritz gaf de hoorns zo!
  En hoe ze met hun blote voeten schudden. Hier zijn de meiden! En wanneer ze de blote borst gebruiken bij het fotograferen, is het honderd keer effectiever.
  Superman-Natasha merkte met een glimlach op:
  - Deze tank is nu veilig voor ons. Maar hoe het te vernietigen?
  Zoya stelde met een glimlach voor:
  - En in cowboystijl zullen we het wegvegen!
  Svetlana versnelde de beweging van haar tank. Maar de vijand draaide zich plotseling om en rende hem op de hielen. Hij accelereerde verrassend snel: een gasturbinemotor tenslotte. En hij was duidelijk sneller dan de T-34-85.
  Als een olifant die wegrent van Moska. Alles zou goed komen. Maar olifanten kunnen zelfs heel snel bewegen.
  Superman-Natasha stampte boos met haar blote voet op het harnas en brulde:
  - Hier! Nou, hoe liepen we achter op de nazi's!
  Zoya zong met droefheid in haar stem:
  - Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in onze wereld!
  En schudde haar haar, de kleur van bladgoud.
  Futurist-Angelica zong van verrukking en vuurde nog een projectiel af. Hij raakte de gepantserde achtersteven en brak.
  - Gaan ongekende dromen voorbij... Zijn late kransen aan het weven... Gerasim was ooit stom! Nu is hij aan het vloeken!
  Svetlana merkte streng op:
  - Het vloeken van obsceniteiten is vulgair!
  Superman-Natasha wilde iets geestigs zeggen. Maar toen verscheen er een andere fascistische tank. Deze keer E-75. Ook goed beschermd in het voorhoofd, maar veel erger vanaf de zijkanten. Toegegeven, de vierendertig kunnen er nog steeds niet doorheen breken.
  Deze keer deed Zoe haar beha uit. En ontbloot de scharlaken tepel.
  Ze pakte het aan en drukte met haar borst op de trekker. Het wapen werkte...
  De granaat sloeg opnieuw rechtstreeks in de loop van een enorm kanon. En het honderdvijf millimeter kanon was defect.
  En deze Duitser rende hem op de hielen. Een goede manier om de meest beschermde voertuigen uit te schakelen, is door de koffers te raken.
  Superman-Natasha verklaarde blij:
  - Hier zie je! We winnen!
  En hier is de derde tank. Deze keer "Koninklijke Leeuw". Hij heeft een wapen, een 450 mm bom. Als zoiets naar de klote is, dan lijkt het helemaal niet een beetje.
  Superman-Natasha besloot deze keer zichzelf neer te schieten. Ze deed haar beha uit. Wat een lange en stevige borst heeft ze nog steeds. Fris als een meisje. En de krijger zal het nemen en erop drukken met een robijnrode tepel.
  De granaat vloog eruit... En de "Koninklijke Leeuw" ging recht in de loop. En hoe de enorme auto zal ontploffen. Dat een paar tanks die aan de randen stonden enkele honderden meters wegvlogen.
  Ja, en vierendertig schudde. De auto kantelde bijna en werd van de grond getild.
  Futurist-Angelica sloeg zelfs haar voorhoofd bij de landing en schreeuwde:
  - Zoals paarden ezels!
  En ze bedreigde de Fritz met haar vuist.
  Superman-Natasha was blij, en ontblootte haar parelwitte, zeer grote tanden:
  - Hier gaven we op de vijand! Zoals het hoort te zijn!
  Zoya zong met verrukking:
  - Liefde en dood! Goed en slecht! Wat is heilig, wat is zondig... Maar het kan me niet schelen!
  En het meisje bewoog haar blote voet op het metaal.
  De volgende vijand is de E-100. De auto is gevaarlijk. Met een bommenwerper en een 75 mm kanon met een zeer lange loop. Zo'n aanvalsmodificatie en in staat om de rol van tankvernietiger uit te voeren. En een kanon van vijfenzeventig millimeter voor een Sovjettank zou genoeg zijn.
  En de loop van de bommenwerper is bedekt met een dop.
  Superman-Natasha sloeg een kruis met haar blote voet en piepte:
  - Zullen we hem verslaan?
  Zoya ontblootte haar tanden en stemde ermee in:
  - Natuurlijk zullen we!
  Futurist Angelica drukte de trekker over met haar scharlaken tepel. Het wapen werkte. Het spuugde een moordende aanval uit. En ze brak de relatief dunne, maar lange loop van een Duits kanon.
  Svetlana tweette enthousiast:
  - Prima! Laat me nu schieten!
  En de krijger ontblootte ook haar torso. De hele vier van de borst is op de top. En zelfs heel mooi, sexy, verleidelijk. Dus met zulke meisjes wil je de liefde bedrijven. Nou, wat is er beter dan zij? Waarschijnlijk gewoon andere meisjes!
  En toen ving het meisje het moment waarop de dop begon te openen. En met zijn scharlaken tepel een projectiel afvuren op een Duitse bommenwerper.
  En de Fritz had niet eens tijd om met zijn ogen te knipperen ... Zodra hij het pakt en explodeert ... Rokend metaal werd alle kanten op gestrooid.
  Svetlana wreef in haar sterke handen en piepte:
  - Ik ben een echt drakenmeisje!
  En wat lacht hij! En hij zal het nemen en zijn tong laten zien!
  Superman-Natasha nam het aan en zong enthousiast:
  - Patriot! Sovjet patriot! Hoeveel Fritz heb je vermoord!
  Zoya pakte het lied op en schudde haar blote borst en vervolgde:
  - Patriot! Rode patriot! En meisjes al je dromen!
  En ook de krijger hoe het te pakken en barstte in lachen uit! En de tong zal laten zien! En ontblootte zijn tanden!
  En beweeg de hendel met blote voeten...
  De meiden hier zijn duidelijk op hun best, ook al hebben ze een verouderde tank. En ze blijven partijdig.
  Maar op 20 april 1947 begon een nieuwe aanval op Moskou. Het werd bijgewoond door de Japanners en de Turken en het hele buitenlandse leger.
  Hitler had uiteindelijk geen geduld meer en besloot de USSR te beëindigen. En persoonlijk met Stalin, die met hem de guerrillaoorlog verbindt die nog steeds woedt op het grondgebied van Rusland.
  Zoals, als Moskou valt, dan zal de oorlog ongetwijfeld eindigen.
  En een beslissende, algemene aanval begon.
  De superzware tanks "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 en anderen gingen ook in de aanval.
  Ten eerste werd de stad beschoten met ballistische raketten.
  En voor de gevechten werden ook onkwetsbare diskettes van het Derde Rijk gebruikt. Zo is de armada.
  Alenka en haar team ontmoetten de Duitsers dapper en gaven ze een gevecht.
  Alyonka gooide een granaat met haar blote tenen, vuurde een salvo af en brulde:
  - Voor de Russische geest!
  Anyuta, die op tegenstanders schoot en de rijen vijanden neermaaide, tjilpte met haar blote hiel, bezwijkend voor het pakket des doods:
  - Voor de grootsheid van het communisme!
  Alla, schietend op de vijanden van de USSR en een bom gooiend met haar blote tenen, gilde:
  - Voor Moeder Rusland in het communisme!
  Maria, die goed gericht op de vijand vuurde en hem vol vertrouwen neermaaide, merkte met ontblote tanden op:
  - Rusland heeft een nieuwe leider nodig!
  Matrena merkte op, schietend en vol vertrouwen tegenstanders vernietigend, en met haar blote tenen, nog een geschenk van de dood gevend:
  - Natuurlijk is het nodig!
  En vanaf haar worp, die in de ijsbaan viel, kwamen twee Duitse tanks met elkaar in botsing.
  Marusya, schietend op de nazi's, merkte energiek op:
  - Alles was in de USSR, maar de vijand nam het nummer!
  En met zijn blote hiel, hoe hij het moorddadige en onverbiddelijke zal lanceren!
  Alenka moedigde haar vrienden aan:
  - Haast je niet om Rusland te begraven! We hebben ook wat te doen!
  En met de tenen van zijn blote voet zal hij een verwoestend geschenk van vernietiging werpen.
  Anyuta, die op de nazi's schoot, was het hiermee eens:
  - We zullen de vijanden fel verslaan, de rivier van het vaderland zal niet opdrogen!
  En met een blote, ronde hak zal het meisje energiek de vijand nemen en bezwijken.
  Alla, die op de nazi's schoot en een explosief uit een katapult losliet en met haar blote tenen aan het touwtje trok, gaf uit:
  - Het zal gewoon een superman zijn - die Stalin zal vervangen!
  Maria, die met verbazingwekkende nauwkeurigheid schoot en granaten gooide met haar blote tenen, sprak uit:
  - Alles wat niet verandert, alles is ten goede!
  Matryona, die de Fritz neerhaalt met goed gemikte schoten. En toen, nadat ze de tank met haar blote voet had beschadigd, merkte ze op:
  - Wij met onze onveranderlijke en heroïsche wil!
  Marusya gooide met haar blote voeten een hele hoop granaten. Dus het zelfrijdende kanon van de nazi's draaide zich om en piepte:
  - Ik zal de sterkste zijn!
  Alla, die de transporter van de nazi's uitschakelde met een worp, granaten met een blote hiel, merkte op, corrigeerde:
  - Niet ik, maar wij! Alles is sterker!
  Alyonka zong om haar vechtlust op te krikken en componeerde onderweg. En de rest van de meisjes, die op de nazi's schoten, namen op;
  Wij zijn de meisjes van het land van de USSR,
  Wat een fakkel is voor de hele wereld...
  Laten we de grootsheid van een voorbeeld laten zien,
  Hier worden heldendaden gezongen!
  
  De meisjes zijn geboren onder de rode vlag,
  En de blote voeten haasten zich door de vorst ...
  Dochters en zonen vechten voor Rusland,
  Soms geeft de bruid de man een roos!
  
  Er zal een rode vlag zijn over het universum,
  Schijn zo helder als een fakkelvlam...
  We hebben tenslotte een heroïsche schommel,
  En onze banner schittert als een rode tas!
  
  Geloof niet, de verdomde fascist komt niet voorbij,
  En de Russische geest zal nooit vervagen...
  Victory zal een eindeloze rekening openen,
  Laten we hallo zeggen tegen iedereen!
  
  Rusland is een prachtig land
  Je gaf het communisme aan de volkeren...
  Voor altijd gul gegeven door God,
  Voor het moederland, voor geluk en vrijheid!
  
  De vijand zal het vaderland niet kunnen verslaan,
  En hoe wreed hij ook was...
  Onze onoverwinnelijke Russische beer,
  De soldaat van Rusland is zo beroemd om zijn overwinning!
  
  Prachtig Sovjetland
  De meiden erin zijn er trots op dat ze mooi zijn...
  Ze is voor altijd aan ons gegeven door geboorte,
  En laten we eerlijk zijn Komsomol-leden!
  
  We vechten aan de rand van Moskou,
  Een sneeuwstorm van sneeuwbanken, en de meisjes zijn blootsvoets...
  Laten we het vaderland niet aan Satan geven,
  we schieten zelfs nauwkeurig met zeisen!
  
  Dus woedend staan de meisjes te popelen om te vechten,
  En ze gooien een kaal explosie-pakket met de hak...
  Hij is gewoon een fascist omdat hij er cool uitziet,
  In feite gewoon een slechte Kaïn!
  
  Vijanden kunnen meisjes niet verslaan,
  Ze zijn geboren onder zo'n ster...
  Het onoverwinnelijke monster is onze beer,
  Wie maakte van het moederland een vrouw!
  
  Wij Russische meisjes zijn goed
  We zijn niet bang voor marteling en vorst ...
  En stoot af, geloof de aanval van de boze horde,
  De vijand zal pissig worden van de dosis!
  
  De vijand kon zich terugtrekken uit Moskou,
  Ook al heeft hij veel macht...
  Wij meiden zijn zo trots op onszelf
  Tegenstanders verdwijnen allemaal in de graven!
  
  Geloof niet dat Rusland niet kan worden verslagen door vijanden,
  Aangezien elke ridder uit luiers ...
  De jager is een prooi geworden,
  En de tegenstander is nog een kind!
  
  Maar de Russische geest, geloof de grote geest,
  Daarin, weet je, zijn zulke krachten verborgen...
  Het zal in pluis voor de vijand worden verpletterd,
  Ridders zijn tenslotte onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Laat je twijfels vallen meiden
  Wij zijn de dapperste ter wereld...
  Laten we de hordes van Satan in de hel werpen,
  Laten we de tegenstanders van allemaal in het toilet weken!
  
  De heilige oorlog zal eindigen
  Er zal vrede en ochtend zijn over de planeet....
  Ze is voor altijd met de zon weet gegeven,
  Om voor altijd de zomer te laten branden!
  
  En communisme eeuwig in glorie,
  En Lenin en de grote Stalin zijn bij ons ...
  In een bloederige film, alleen nu is fascisme,
  En onze wilskracht is sterker dan staal!
  
  Mijn Rusland regeert al eeuwen
  En gaf geluk aan het hele universum ....
  Stalen vuistkracht nodig
  En dapperheid, maar een redelijke lekkage!
  
  
  
  HEKSEN DIE WONDER WAPENS MAKEN
  Gerda, Charlotte, Magda en Christina, die destijds door de Tiger werden getest, waren ook bezig met de ontwikkeling van een veelbelovend model: Panthers -2. De meisjes plaatsten de motor en transmissie in één blok - overdwars, en maakten de toren smal en kleiner. En de versnellingsbak was op de motor zelf geïnstalleerd. Als gevolg hiervan bleek de "Panther" -2 een silhouet van minder dan twee meter te zijn en werd het aantal bemanningsleden teruggebracht tot drie personen. De dikte van het pantser van het voorhoofd van de romp nam toe tot 120 mm onder grote hellingen en de zijkanten tot 82 mm onder hellingen. En de torens zijn tot 150 mm voorhoofd en 82 mm zijkanten, onder hellingen. Tegelijkertijd werd het hele voertuig teruggebracht tot 35 ton, wat het mogelijk maakte om rond te komen met een motor van 700 pk en de snelheid en wendbaarheid van de tank verhoogde. Tegelijkertijd is de doorgankelijkheid van de auto ook verbeterd en is het chassis lichter geworden en veel gemakkelijker te repareren en te onderhouden. Er zijn in totaal zes rollen, wat praktisch en handig is. Hitler hield van "Panther" -2 en deed vanaf drieënveertig september mee aan de serie. De auto is succesvol, met een goed pantserdoorborend en snelvuurkanon. Ze werkte en bewoog snel, met een uitstekende ergonomie.
  En het belangrijkste was dat het gemakkelijker te vervaardigen was en minder metaal nodig had. En tegelijkertijd onderscheidde het zich door de overlevingskansen van het kapitaal. Het is niet zo eenvoudig om door zo'n auto met grote pantserhellingen te breken.
  De Sovjet-troepen kregen een serieus probleem. Bovendien investeerden de Duitsers, in plaats van het Fau-programma, in de ontwikkeling van een populaire jager en creëerden ze de XE-162, eenvoudig en goedkoop te vervaardigen en zeer licht en wendbaar.
  Deze machine bleek in gunstiger omstandigheden te zijn ontwikkeld en relatief eenvoudig te bedienen. En het is niet zo gemakkelijk voor haar om ermee om te gaan.
  Ik legde de Sovjet- en geallieerde troepen felle luchtgevechten op. De jager woog leeg slechts anderhalve ton en bestond bijna geheel uit hout. De machine bleek dus uiterst efficiënt te zijn.
  De situatie werd verergerd door het feit dat Duitse meisjes actief de luchtvaarteenheden begonnen binnen te gaan.
  Albina en Alvina begonnen actief te scoren, in de regel vechtend op blote voeten en in één bikini. En deze meisjes konden niet worden neergeslagen. En ze hebben zelf zo actief de vijand afgesneden. En wat waren deze blondjes mooi: gewoon echte Ariërs!
  Albina drukt met een sierlijk been de trekker over en haalt een paar Sovjetvliegtuigen neer en gilt:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Alvina drukt met haar scharlaken tepel op de trekker, raakt drie Sovjet-auto's en brult:
  - Glorie aan ons moederland!
  Vechtende meisjes - je kunt niet zeggen dat ze zwak zijn. Nee, ze zijn erg agressief en kunnen iedereen aan stukken scheuren.
  Als geheel onstuimig, dit leger. En in de winter stabiliseerde de frontlinie. Mainstein lanceerde een tegenaanval en slaagde erin de Sovjet-troepen over de Dnjepr te verslaan, waardoor een paar grote ketels ontstond. Ook wisten de Duitsers het offensief bij Leningrad af te slaan. Hier vertrouwden ze op een krachtige verdedigingslinie. Bovendien heeft Stalin na de nederlaag in Oekraïne verschillende divisies uit deze richting verwijderd en de Duitsers toegestaan de aanvallen af te weren. Het front hield stand en de Duitsers konden in de winter standhouden langs de hele omtrek van de aanval.
  Gerda vocht persoonlijk op de "Panther" -2, samen met de meisjes. En ondanks de winter vochten de schoonheden op blote voeten en in slechts één bikini.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen, sloeg de vijand en piepte:
  - Glorie aan ons rijk!
  Charlotte drukte ook met haar blote tenen op de hendel, sloopte de vierendertig toren en bevestigde met agressie:
  - Glorie aan de helden!
  Kristina gaf een pak slaag door met haar scharlaken tepel op de knop te drukken en, terwijl ze op de Sovjet-machine sloeg, piepte ze:
  - En eer aan ons!
  Magda vuurde een salvo van vier machinegeweren af, sneed de Sovjet-infanterie af met behulp van haar blote tenen en vaardigde uit:
  - Eeuwige, zegevierende glorie!
  Dus de meisjes zijn ondeugend en naakt, hun ronde hakken fonkelen.
  En bij de nadering van "Tiger" -2 belooft deze tank, met een gewicht van vijfenvijftig ton, een bescherming van 250 mm voorhoofd en zijkanten van 170 mm.
  Dat met een 88 mm kanon in 71 EL, een zeer degelijke auto.
  En in het voorjaar rukken de Duitsers al op in Italië en verpletteren ze vol vertrouwen de geallieerden.
  Ze nemen Napels in en vallen Sicilië binnen.
  En honderdduizenden geallieerde troepen geven zich over. En sla ze grondig kapot. De Duitse Panthers zijn niet te stoppen.
  En de meisjes laten de Engelsen op hun knieën vallen en kussen hun blote, gebeitelde benen, en likken de ronde hakken van de schoonheden met hun tong.
  In juni proberen de geallieerden op te rukken door troepen te landen in Normandië. Maar ze lijden daar een verpletterende nederlaag. Nogmaals, honderdduizenden gevangenen en veel buitgemaakte apparatuur.
  Roosevelt krijgt een hartaanval en wordt arbeidsongeschikt. De Verenigde Staten proberen zo'n moeilijke oorlog in te perken. Groot-Brittannië overweegt opties voor verzoening met de Fritz. De situatie wordt verergerd door krachtigere bombardementen op Engelse steden met straalvliegtuigen. En Britse jagers kunnen zulke vliegtuigen niet inhalen.
  Dus Churchill begint om vrede te vragen. Maar de Führer is meedogenloos. Hij barst van het besef van zijn eigen kracht.
  Maar de Britten stemmen nog steeds in met vrede. En dat baart Stalin zorgen, die de Führer een wapenstilstand aanbiedt. Hitler stemt ermee in de vijandelijkheden voor drie jaar te stoppen, op voorwaarde dat er geen partijdige sabotage plaatsvindt, en de partijen aan hun grenzen blijven, en de USSR olie en brood aan de Duitsers zal verkopen.
  Stalin stemde hiermee in ... En de Fritz maakten hun handen los.
  De eerste aanval is natuurlijk Gibraltar. Nadat je dit fort hebt ingenomen, kun je over de kortste afstand troepen naar Afrika overbrengen. Bij het bestormen van het fort gebruikten de Duitsers de nieuwste MP-44 geweren, de meisjes verbeterden ze ook: ze maakten ze veel gemakkelijker en betrouwbaarder.
  En Albina en Alvina vochten in de lucht, de meisjes die de Duitse vliegtuigen veel praktischer en sneller maakten.
  En ze verpletterden de geallieerden rechts en links. Gibraltar zou in beweging zijn genomen. Franco werd gedwongen akkoord te gaan met Hitlers ultimatum. Laat de nazi's je land niet bezetten.
  De Duitsers versnelden op tanks en braken de vijandelijke locatie binnen.
  Na de val van Gibraltar kwamen de Fritz Marokko binnen. En ze verhuisden en veroverden gebieden. Vooral in Algerije kwamen er Fritz-tanks in beweging. "Panther" -2 glijdt snel over het zand. Het werd geüpgraded met een krachtigere motor en het racete. De Panther-2 stelde het leger volledig tevreden met zijn voorhoofdsbescherming en de Tiger-2 was over het algemeen een geweldige tank. De geallieerden vielen als neergeslagen.
  Duitse meisjes vochten in de woestijn, meestal op blote voeten en in bikini. Ze smeerden de huid alleen in met een speciale beschermende crème zodat deze niet zou verbranden.
  Toen gingen de schoonheden van de gevangengenomen Engelsen op hun knieën en doen de hakken van het meisje likken. En ze vinden het leuk, vooral de Afrikanen, die het met enthousiasme doen.
  Het vijfenveertigste jaar was zeer succesvol voor de Duitsers, ze veroverden het grootste deel van Afrika, het Midden-Oosten. En in de eerste helft van het zesenveertigste jaar veroverden ze ook India, en Birma en de rest van Afrika. En er waren meer problemen met de aanvoer van troepen, het uitrekken van de verbindingen, het terrein, dan met het verzet van de Britse en Amerikaanse eenheden. Bovendien waren de koloniale troepen niet erg bereid om te vechten. In technologie hebben de Duitsers een overweldigend voordeel in kwaliteit. Bijvoorbeeld ME-262 X, en heeft een snelheid tot 1200 kilometer per uur, en is bewapend met vijf vliegtuigkanonnen. En de Verenigde Staten en Groot-Brittannië hebben, hoewel ze min of meer geschikt zijn voor gevechtsdoeleinden, geen straaljagers, en nog meer bommenwerpers.
  Bovendien hadden de Duitsers disco's, die zich ontwikkelden met een snelheid van de orde van vier geluid. Ze waren volledig onkwetsbaar voor kleine wapens, dankzij de laminaire straal die rond de auto's stroomde. Maar hierdoor konden ze zelf niet schieten. Maar aan de andere kant was het mogelijk om een bom van een hoogte te laten vallen en deze te gebruiken voor verkenningen, en vooral, vijandelijke voertuigen te rammen door ze met jets neer te halen.
  Vliegende schotels zijn effectieve wapens met een groot bereik en kunnen van Europa naar de Verenigde Staten vliegen. En ze werden soms gerund door hele mooie meisjes die liever op blote voeten en in bikini vochten.
  Hier zijn Gertrude en Eva in vlucht. Dit zijn twee prachtige schatjes. Zo werd een zwarte Amerikaan betrapt. Vastgebonden aan een logboek. En zo reden ze lange tijd op zijn mannelijke perfectie dat de gevangene het bewustzijn verloor, overwerkte.
  En nu pakte Gertrude, met haar blote tenen, de diskette op het doelwit en schoot Amerikaanse vliegtuigen neer. Hier is een vechtend meisje.
  En ook Eva stuurt met behulp van haar blote tenen een auto met dodelijke kracht op de vijand af.
  En woedend ramt de vijand, en de auto's van Engeland en de VS vallen.
  De landing van de Duitsers staat gepland voor eind november. Ten eerste zit er op dit moment niemand te wachten. Sterker nog, het weer is niet erg goed en het is riskant om te overleven. Maar op rustige dagen kunt u het Kanaal over zwemmen en landen. Bovendien zijn er voordelen bij nachtlanding, aangezien het veel moeilijker is om 's nachts te verdedigen.
  De Duitsers hadden tegen die tijd de Engelse en Amerikaanse vloten grotendeels gedood.
  De landing werd dus zonder problemen verwacht. Speciale bataljons meisjes moesten een krachtige slagkracht zijn, die zelfs in de vorst van eind november blootsvoets was in slechts één bikini.
  De landing begon op 26 november 1946. Op de verjaardag van de verkiezingen voor de Reichstag, waarna Hitler de functie van Reichskanzler ontving.
  Er was niemand om de landing te stoppen. En aan het offensief namen grote massa's infanterie en zelfs de nieuwste piramidale tanks deel. Die vanuit geen enkele hoek kan worden gepenetreerd.
  De meisjes vechten natuurlijk in hen en handelen dapper.
  En sommige krijgers breken al blootsvoets de ijsrand op plassen die 's nachts bevroren zijn. En ze vechten heel hard. En ze verrichten verbazingwekkende wonderen. En als ze met hun blote tenen granaten gooien en de Britten uit elkaar scheuren, wordt het extreem gaaf...
  Gerda, aan de andere kant, vecht op de Tiger-4 piramidale tank met een kanon en een bommenwerper, en heel dapper. Stuurt projectiel na projectiel en scheurt vijanden uit elkaar.
  Niet door te wassen, maar door te rollen, met haar blote tenen op de knoppen van de joystick te drukken, brult het meisje:
  - We ontbloten onze tanden actief, we roeien heel sterk uit!
  Charlotte gebruikt een scharlaken tepel bij het schieten, drukt op de joystickknop en raakt de vijand, tjilp:
  - Ons universele bouwteam!
  Lupanula met een raketwerper en Christina met blote tenen. Ze sloeg veel tegenstanders kapot en gromde:
  - Voor de grootsheid van het Derde Rijk!
  Magda brulde haar achterna. Dit keer met een aardbeiennippel. Scheurde de vijand en brulde:
  - Voor Arisch communisme!
  Hier zijn de meiden van het super niveau! En hoe de infanterie van de meisjes op blote voeten loopt, granaten gooiend onderweg. En hoe groots en dodelijk het is.
  De meisjes zijn zo vechtend en mooi.
  En ze verpletteren de Britten rechts en links. Het is niet verwonderlijk dat Engeland met zo'n offensief en landing door zowel Frankrijk als Noorwegen slechts tien dagen stand hield. Dit is geweldig!
  De metropool viel. En de volgende etappe is een reis naar Amerika. In februari voerden de Duitsers, ondanks de winter, een landing uit in IJsland: Operatie Icarus, en veroverden dit belangrijke gebied.
  En opnieuw namen blootsvoetse meisjes van verschillende SS-bataljons deel aan de gevechten.
  En ze slaagden erin door met hun blote hakken door de sneeuw te flitsen.
  Stalin stelde in maart 1947 aan Hitler een gezamenlijke oorlog voor tegen de Verenigde Staten. De Führer stemde hiermee in, maar op voorwaarde dat de USSR alleen Alaska zou terugkrijgen, op de een of andere manier legaal grondgebied. En zal niet om meer vragen.
  Stalin was het hiermee eens ... En de invasie van Sovjet-troepen door Alaska begon. Zo snel en brutaal.
  Nieuwe Sovjet-tanks kwamen in beweging.
  De bemanning van Elizabeth vocht op de allereerste, experimentele en nog niet helemaal voltooide T-54-tank. april 1947. Er ligt nog steeds sneeuw in Alaska, maar Russische meisjes vechten op blote voeten en in bikini's. En zulke mooie meisjes.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen op de vijand. De Amerikaanse Sherman slaat toe. En met ontblote tanden zegt de krijger:
  - Glorie aan de ideeën van het grote communisme!
  Ekaterina schiet ook met blote vingers van gebeitelde benen en gilt:
  - Glorie aan de zegevierende resultaten van ons leger!
  Elena vuurde ook, deze keer met de scharlaken tepel van haar borst, raakte de vijand met zeer goede tekens en gromde:
  - Glorie voor nieuwe beslissende overwinningen!
  Euphrasia, sloeg op de tegenstanders, met behulp van een aardbei tepel, en ponsen "Pershing" blafte:
  - En we zullen winnen!
  Krijgers verspreidden zich blijkbaar als spitsmuizen. En dus worden de Amerikanen gedorst.
  Hier raakt een projectiel het voorhoofd van de tank, maar ketst meteen af. Elizabeth brult en springt:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  En hij stuurt ook een projectiel als reactie, met behulp van zijn blote tenen. Dit is een meisje met een echte missie.
  Dat zijn de schoonheden van de gevechten.
  Sovjet-troepen hielden stand in Alaska. En in mei arriveerde de allereerste IS-7 belichaamd in metaal.
  En daarop is Alenka's tankbemanning.
  Hier is zo'n vechtlustig meisje. Terwijl hij op de vijand schoot, raakt hij hem uiterst nauwkeurig.
  En het pistool, hoe krachtig: 130 mm. Ze slaat de vijand van grote afstand. Voor de Amerikanen is de hoofdtank nog steeds de Sherman, die alleen goed is voor het scoren van Duitse en Sovjet-tankazen. Er is een iets betere Pershing, met een krachtiger pistool dan het 90 mm-kaliber. En de zeer kleine "Superpershing", wiens kanon een kaliber van 90 mm heeft en een looplengte van 73 EL heeft, kan een gevaarlijke wond toebrengen aan de Sovjet IS-7-machine aan boord en in de buurt. Amerikaanse kanonnen nemen helemaal geen piramidale Duitse tanks vanuit alle hoeken. IS-7 is in de zijkant geponst. T-54 - "Superpershing", kan dichtbij het voorhoofd komen en op afstand aan boord. Maar voor nu heeft de USSR de hoofdtank T-34-85, die nog niet uit productie is genomen en vecht tegen de Amerikanen. Het is ongeveer gelijk aan de Sherman en zwakker dan de Pershing.
  Dus de Sovjet-soldaten hebben het moeilijk. En ze kijken met afgunst naar de enige, de allereerste experimentele tank IS-7.
  Deze auto is trots en cool.
  De IS-2 en IS-3 vechten ook. De laatste machine in het voorhoofd wordt niet gepenetreerd, behalve de "Superpershing". Welnu, de IS-3 kan ook in het onderste deel van de romp worden doorboord.
  De IS-2 is enigszins zwak in het frontale pantser van de toren.
  De meisjes Natashka en haar team vechten op deze tank. Vechtende schoonheden. En die van de IS-2 brengen verpletterende klappen uit, met dodelijke projectielen.
  Natashka drukte haar voeten met haar blote tenen en gooide de moordenaar eruit, door de Amerikaan en vyaknula brekend:
  - Glorie aan de ideeën van goed communisme!
  Zoya drukte haar scharlaken tepel tegen de moordende hendel en gilde:
  - Voor Arische vrede en orde!
  Augustine schoot ook met haar blote hiel uit de lucht, raakte de vijand en blafte:
  - Voor beslissende overwinningen!
  En ten slotte gooit Svetlana haar benen uit met behulp van haar blote tenen, slaat de vijand neer en piept:
  - Voor grote kracht!
  Strijders van het Rode Leger trokken door Alaska. De zomer kwam en het was warm, en het was leuk voor meisjes in bikini's en blootsvoets op tanks. Nadat de Duitsers Groenland hadden overwonnen, landden ze in Canada. En vanuit het zuiden begonnen ze vanuit Argentinië te verhuizen. In Brazilië was er een splitsing in pro-Duitse en pro-Amerikaanse facties. De Duitsers beslisten, met een krachtige slag van hun meer gevechtsklare divisies, de zaak in hun voordeel.
  De nazi's hadden een krachtigere en effectievere aanvalskarabijn, die van een lange afstand en zeer snel schoot. De Yankees leden nederlaag na nederlaag.
  Een nieuw team Engelse meisjes, geleid door Jane Armstrong, rukte op vanuit het zuiden ... De krijger vocht in de zomer in Brazilië ... De pro-Amerikaanse troepen verzetten zich traag.
  Maar in Venezuela werden de vrouwelijke krijgers geconfronteerd met Amerikaanse troepen. Ze vochten tegen de verouderde "Panther" -2, die al praktisch is stopgezet ten gunste van piramidale uitrustingsmodellen.
  Maar de Britten waren zelfs op deze tank sterker dan de Amerikanen. Ze schoten vanuit het kanon op de Shermans, die al hopeloos verouderd waren, ze konden alleen op gelijke voet met Sovjet vierendertig vechten.
  Jane vuurde van een afstand met haar blote tenen. Raak de vijand en piepte:
  - Dit is de grootsheid van Groot-Brittannië - het zal niet vervagen!
  Gringeta sloeg haar gebeitelde benen met haar blote tenen in de vijand. Ze sloeg de Sherman kapot en piepte:
  - Ons koninkrijk zal cool zijn!
  En ze liet haar tong zien!
  Toen schoot Monica, raakte de vijand precies op doel met haar blote voeten en kirde:
  - Voor de redding van de ziel!
  En daarna lupanula en Malanya. Raak de meer gevaarlijke Pershing nauwkeurig en breek de romp.
  Natuurlijk, met blote tenen, kirde ze:
  - Glorie aan de ideeën van de koninklijke strijdkrachten!
  De meisjes vochten zeer agressief en constructief.
  En in Canada waren geselecteerde Duitse eenheden in beweging. Gerda op de tank "Tiger" -4 verpletterde piramidaal Amerika en zijn domeinen. En ze braken onder de verpletterende slagen van de vijand.
  Gerda vuurde met behulp van haar blote tenen, raakte de vijand en riep:
  - Voor Arisch communisme!
  Charlotte klopte ook, dit keer met de scharlakenrode tepel van haar borst, doorboorde de Amerikaanse auto en gorgelde:
  - Voor de grootsheid van Duitsland!
  Christina raakte ook de vijand. Ze verpletterde zijn wapenrusting, met behulp van blote vingers van gebeitelde benen, als een eierschaal, en gorgelde:
  - Voor onze fenomenale prestaties!
  Magda rommelde ook, verpletterde de vijand als klei en brulde:
  - Voor zulke bronnen die het onmogelijk is om in een sprookje te zeggen, niet om met een pen te beschrijven!
  Opgemerkt moet worden dat de meisjes extreem strijdlustig en zeer mobiel zijn. Het is ook erg leuk met ze.
  En toen vielen de belangrijkste steden van Canada: Quebec en Toronto. En het leven werd beter, Fritz en leuker...
  Hitler verklaarde dat Amerika af zou zijn!
  Met de ontwikkeling van de atoombom zijn de Verenigde Staten daar niet in geslaagd. Het is te zien dat het geluk zich in dit geval van Amerika afwendde ten gunste van de Wehrmacht. Dus? Er zijn andere fundamenten voor overwinning en succes. Het is dus te vroeg om te wanhopen.
  Maar de Fritz met hun buitenlandse regimenten zijn veruit superieur aan de Verenigde Staten als troepen. En ze zijn tot veel in staat om de vijand te vernietigen.
  Hier ving Gerda bijvoorbeeld een zwarte jager. En ze kwelden hem zo erg, dwongen hem om te vrijen, dat hij zijn hoeven liet vallen. En het is eigenlijk best gaaf.
  In de herfst van zevenenveertig kwamen de Fritz het grondgebied van de eigenlijke Verenigde Staten binnen. Sovjet-troepen vochten nog steeds in Canada.
  Alenka vocht op de IS-7 met een hele brigade van Shermans en Pershings. De Shermans hier waren van de Firefly-klasse, met een 76 mm kanon met lange loop, wat gevaarlijk is voor de IS-7 als ze in de zijkant schieten. De meisjes bevonden zich dus in een ernstige situatie. IS-7 heeft, ondanks al zijn verdiensten, een kanon met beperkte munitie en niet te snel vuren.
  Hier schoot Alenka met behulp van haar blote tenen, sloeg de Amerikaan en piepte:
  - Op mijn oorlogspad!
  Anyuta gaf op zijn beurt een pak slaag, met behulp van een scharlaken tepel, raakte de Sherman en schreeuwde:
  - Voor de overwinning van de USSR!
  Alla bonkte ook met behulp van blote tenen. Het doorboorde de Amerikaanse auto en schreeuwde:
  - Voor de ideeën van het communisme!
  Maria sloeg ook, met behulp van een aardbeiennippel, sloeg de tegenstander aan stukken en siste:
  - Voor de grote manuscripten van Lenin!
  En Matrena gaf toe met haar blote hiel, verpletterde het pantser van de Sherman en piepte naar de top van haar longen:
  - Voor mijn ridders van licht!
  Dit zijn de vijf, dit zijn de meisjes - cooler kun je niet vinden! En ze zijn allemaal zo jong en fris. En de meisjes ruiken naar honing. Geen wonder dat de soldaten met zoveel plezier de boezem van Venus likken met hun tong. En ze likken nog steeds.
  Ja, de IS-7 bezweek terug zodat hij niet aan flarden zou worden gescheurd. Daarom is dit een tank, alle tanks zijn een tank.
  Misschien behalve de piramidale Duitse ...
  Maar de meeste Shermans zijn gedood en de rest trekt zich terug.
  Zo sneden de Sovjetmeisjes.
  En in de lucht dorsen Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya de Fritz. Dat Pokryshkin geen partij is voor deze meisjes. En de schoonheden vechten op blote voeten en in een bikini. En de scharlaken tepels van de borsten worden gebruikt bij het schieten, wat de gevechtseffectiviteit van het schieten verhoogt.
  Maar hij begrijpt Albina en Alvin beter. De meisjes slaagden erin om zes graden van het Ridderkruis te krijgen. De hoogste zesde klasse Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten werd aan hen toegekend nadat ze elk meer dan duizend vliegtuigen hadden neergeschoten.
  Hier zijn de meisjes - meisjes voor alle meisjes ...
  Maar zowel Anastasia Vedmakova als Alenka Sokolovskaya verzamelden elk meer dan tweehonderd vliegtuigen. En ze hadden al acht sterren van de held van de USSR.
  Anastasia drukte haar blote tenen op de schietknop van het vliegtuigkanon en sloeg een Amerikaanse auto omver, piepend:
  - Ik heb een supermeisje!
  Alenka Sokolovskaya sneed naar de vijand met behulp van de scharlaken tepel van haar borst, sloeg drie vliegtuigen neer en blafte:
  - En ik ben nog cooler!
  Dit zijn meisjes, zulke meisjes!
  En Amerika vernietigen.
  Nou ja, Alvina en Albina maken het natuurlijk nog leuker en toffer.
  Alvina gebruikt scharlaken tepels bij het fotograferen ...
  En Albina aardbei...
  En beide meisjes zijn dol op het werken met de tong met jade, pulserende staven. Ze hebben zo'n passie en een credo van agressie!
  Albina drukte haar blote tenen en piepte:
  - En ze gaan naar zee, onstuimige meisjes!
  Alvina, schietend, bevestigde:
  - Cool element, moordend element!
  En nu drongen de Duitsers, de Sovjets en de Japanners dieper in Amerikaans grondgebied.
  De Japanners hebben hun eigen vechters: ninjameisjes. Heel moedig en strijdbaar.
  Hier is een blauw ninjameisje, hoe ze een scheermesje loslaat met haar blote tenen, de hoofden van Amerikanen afsnijdend en blathers:
  - Ze komen er niet doorheen!
  En hij hakt de molen om met zwaarden.
  En het gele ninjameisje zal een echte fan met zwaarden vasthouden. En dan, met blote tenen, zal hij gifnaalden gooien en ze lanceren met het doden van Yankee-troepen, waarbij hij tegenstanders slaat.
  En huil uit volle borst:
  - In alle Japanse glorie!
  En het meisje met rood haar, zoals de schuine molen zal houden, en snijdt de vijanden.
  En dan zal hij het met zijn blote tenen pakken en erop slaan en de Yankees in verschillende richtingen verspreiden. Dit is de schoonheid van de strijd.
  En brullen:
  - Wij zijn ninja's!
  En dan zal een meisje met wit ninjahaar een helikopterreceptie houden met zwaarden. Hak tegenstanders in stukken, verpletter ze. En uit de scharlaken tepel slaat het met bliksem, brullend:
  - Voor de overwinning van Japan!
  Nou, niemand kan zulke dieven weerstaan! Hier zijn de meisjes, alle meisjes meisjes ...
  En ze zijn zo agressief.
  Maar hier rommelen de gevechten met een kolossale intensiteit. De asmogendheden komen vanuit het noorden en zuiden binnen en persen Amerika letterlijk met gigantische tangen.
  Hier is een clip van het eens zo glorieuze land dat tot de verbeelding spreekt.
  Tegen het einde van de herfst hadden de Fritz zich al zo goed als vastgeklemd op het grondgebied van de Verenigde Staten.
  Hier vecht Gerda in de Tiger-4 tank en herinnert zich onderweg haar vroegere,
  Ook zeer glorieuze prestaties.
  Gerda zat een beetje onder het bloed, maar ze was blij. Maar de stemming werd verpest door de vreselijke stank die uit de afgesneden buik van de griezel kwam en de angst dat nog eens honderd, zo niet meer, van dezelfde wezens zouden komen aanrennen.
  Charlotte nam ondertussen haar vasthoudende tegenstander bij het hoofd en voerde een dodelijke "dubbele Nelson" -techniek uit, waarbij ze de nek van het wezen verdraaide. De vurige krijger hier bleek in de rol van een soort moeder Teresa te zijn - in termen van genade voor de brutaal geslagen ghoul. uitgedrukt:
  - Ik ben aardig, aardig en mijn moeder is aardig - als een wijze uil!
  Gerda maakte zich zorgen:
  - Begrijp je niet?
  Charlotte was verrast.
  - Wat moet ik begrijpen?
  "Zullen dinosaurussen of hybriden van ratten en kakkerlakken het niet horen?" Gerda tuitte haar lippen.
  Charlotte giechelde.
  "Ik had niet verwacht dat je zo'n eikel zou zijn!" Ja, we zullen er minstens duizend doden!
  - Ze hebben je met een knuppel op je hoofd geslagen!
  - Niet. Geloof me, de megagnoom kan ons horen. - Toen stotterde het meisje. 'Als de sultan van de dwergen hem niet had meegenomen, dat wil zeggen, hem niet naar de dienst had geroepen, dan had hij niet te ver van ons kunnen gaan.
  Gerda vroeg met zeer zwak vertrouwen:
  "En de andere dwergen, elven, annihobbits?"
  Charlotte doofde snel met mannelijke meedogenloosheid haar laatste hoop:
  - Anderen, misschien horen ze, maar wat maakt dat uit? Kent alleen megagnoom Kiy-Dar.
  Gerda begon haar met bloed bevlekte been af te vegen aan een enorm weelderig blad. Het blad leek alleen aan de buitenkant zacht, maar in feite was het stekelig. De blootsvoetse blondine gaf een moraal:
  - Niet alles is goud dat blinkt, maar alles wat stinkt - blijkt altijd stront te zijn! Er is zoveel vuil in de wereld dat het onmogelijk is om in de puurheid van de maker te geloven, zelfs niet na het nemen van een paar stappen op de grond!
  Als reactie daarop siste de Vuurduivel opnieuw met lucht in haar plastic pijp. Toen luisterden de meisjes lang naar de nacht. Maar de megakabouter Kiy-Dar hoorde het niet, of kon het niet eens horen. En er was hier duidelijk geen andere kabouter.
  Gerda zong:
  - Als een vriend plotseling geen vriend of vijand bleek te zijn, maar een kabouter ... Dit betekent dat we wachten op een gekkenhuis!
  Charlotte onderbrak haar vriendin:
  - Nou, wil je dat we worden overspoeld door een legioen geesten? Kom op met je voeten, en snel!
  Opnieuw zetten ze hun slopende tocht voort, hoewel beide krijgers al ziek waren van vermoeidheid. Soms viel Gerda onderweg in slaap, in zoete korte momenten leek het alsof hij lag te rusten (een soort slapen in een droom - het is gewoon ongelooflijk cool!). Maar de visioenen brokkelden af als een klomp klei die op de grond viel - gemakkelijk en zonder inspanning trilde alleen het lichaam nerveus. En toen begon alles opnieuw, alsof er een onzichtbare slinger zwaaide. Er was een soort van halve realiteit en halve realiteit, ik moest mijn oogleden uitpuilen zodat ze, zwaar, niet dichtgingen. De blote voeten van de meisjes waren brutaal doorboord, maar het was deze vreselijke pijn die hen niet in staat stelde om hun realiteitszin volledig te vergeten en te verliezen. En geleidelijk veranderde het landschap .... Hoge muren waren duidelijk zichtbaar door de duisternis rondom, de vermoeide blonde krijger was als in een zwarte stenen gang. Er waren geluiden, de zware echo van zijn rennen. En er was nog iets vreselijks en bewegingloos voor ons. Iets levends wachtte, hoewel onzichtbaar, op de meisjes, en ze renden erheen. Natuurlijk wilden ze niet in de hel vallen, maar ze renden nog steeds als schapen achtervolgd door een tijger. Het is niet eens duidelijk waarom, ze begonnen te dromen van zulke rotzooi, misschien vanwege de extreme fysieke inspanning van de laatste weken van de oorlog in de woestijn van Afrika en de bergen van Azië ...
  Gerda fluisterde:
  - En zelfs de hemel kan een hel zijn, dat je niet lang naar de hel hoeft te zwemmen!
  Iets greep de hand van het meisje. Bewustzijn rukte terug naar de krijger. Ze merkte ineens dat ze stil stond. De grond liep zachtjes vooruit. En er was een flauwe plons water. Frisheid en vocht ademden in het uitgeputte gezicht van het meisje.
  Gerda riep uit:
  - Wauw, je kunt zelfs naar de hemel rennen!
  - Viry! Charlotte zuchtte met gevoel. - De plaats waar de gesneuvelde soldaten van Groot-Duitsland gelukzalig zijn. - Haar sonore krijgersstem was vol echte vreugde.
  Gerda deelde dit optimisme niet:
  'Meer als het voorveld van Virius.
  Charlotte zei enthousiast:
  - Waar een veld is, is een veld!
  Gerda herinnerde zich de legende, herinnerde zich hoe ze op weg naar de Reich-Saray een kleine zilverwaterrivier overstaken. Vanaf de hoogte van het koninklijke paard leek de oversteek gemakkelijk en snel leuk. De blonde krijger voelde zich zelfs een sultan, of een sultana, wat trouwens nog beter is! Maar het is één ding om op een gigantisch elitepaard te zitten, en iets anders om op je eigen benen van een godin te reizen. Ik vraag me af hoe diep en verraderlijk deze rivier is?
  Gerda merkte sluw maar figuurlijk op:
  - En het voorveld is van mij!
  - Je kan zwemmen? Het roodharige meisje draaide zich naar haar om.
  Gerda haalde haar schouders op.
  - Wat een domme vraag. Waar zag je een vertegenwoordiger van het elite SS-bataljon die niet kon zwemmen.
  Charlotte schudde resoluut met haar vlammende krullen.
  - Vergeet de SS-elite. Er is een heel andere wereld of zelfs een eindeloos universum met ontelbare werelden. Niet alles is zoals het was bij ons!
  "Kan ik?" vroeg Gerda zich af, opnieuw kijkend in de leegte die in de krijger was.
  Charlotte mompelde:
  - Nou, snel bevallen! De tijd raakt op!
  "Natuurlijk moet ik kunnen zwemmen!" zei de blonde krijger opgewekt toen ze de twijfel zag op het vriendelijke en tegelijkertijd formidabele gezicht van haar vriendin.
  Een vlinder ter grootte van een albatros, met blauw-gele gevlekte vleugels, fladderde met zijn voelsprieten als een teken van bevestiging dat de blondine met blote benen de waarheid sprak.
  'Dat veronderstel ik ook, of bijna,' antwoordde Charlotte onvast. - Hoewel je het spreekwoord kent: de kalkoen dacht en stapte in de soep, de kraai dacht niet na en eindigde in een rammelaar! Het is in ieder geval beter als je weet hoe, want ik krijg je er niet uit. En we hebben maar één weg - naar de andere kant.
  Gerda balde haar vuisten stevig.
  - Natuurlijk, de coole zwom!
  Charlotte waarschuwde:
  'Misschien hebben we problemen met het zwaard!'
  Glamoureuze krijgers naderden de uiterste rand van de kust en stapten in het zwarte nachtwater. Gerda voelde de druk van het water - er stond een lichte stroming in het beekje. De blonde met blote benen knielde neer en werd gulzig dronken, waarna ze het op haar vermoeide, stoffige gezicht sprenkelde. De slaperigheid verdween onmiddellijk. Het water was koel en zacht, ik wilde erin gaan liggen en de pijnlijke spieren van het vrouwelijk lichaam ontspannen ...
  Gerda zei enthousiast:
  - En de mijnen op het voorveld zijn onzichtbaar!
  - Wacht even! fluisterde Charlotte.
  Gerda was verrast:
  - En wat zijn de vallen hier ook alweer?
  De vurige krijger stelde gerust:
  - Nee, maar... ik denk dat we nog een kans hebben!
  De vuurstrijder kuste haar witte plastic opnieuw met haar sponzen. Ze luisterde en keek aandachtig om zich heen.
  Gerda ontspande zich op haar beurt en leek zich te voeden met goddelijke energie uit het water. Charlotte vroeg haar:
  - En zie je, het is moeilijk voor mij om me hier te concentreren.
  De blonde met blote benen keek ook achterom. Het voelde alsof het snel licht zou worden. De duisternis hield op pikzwart te zijn, want onlangs verschenen er onvaste gaten in zijn ondoordringbaarheid - het leek, net iets meer, en de dekking van de nacht zou vallen. Dus de achtervolging zal zeer binnenkort beginnen. Maar goed dat ze de rivier hebben gehaald. Gerda fronste haar wenkbrauwen en keek aandachtig: het water was duidelijk zichtbaar aan haar benen dat mannen gek maakte, vaag - in het midden van de stroming. De andere kant was bijna verdronken in duisternis.
  De sneeuwwitte krijger merkte op:
  - Als mannenhanden nu maar onze uitgeputte lichamen zouden strelen met aderen die door de spanning zichtbaar waren. Hoe zouden we ervan genieten? O lijdend vlees van onschuldige meisjes. Mijn boezem van de godin Venus, zo wil liefde en geluk, wat elke vrouw verlangt!
  Charlotte nam haar pijp weer. Deze keer leek het Gerd dat, in de lucht of in de grond, iets trilde als reactie. En op de blote hiel van de blonde krijger was iets ingewreven met spikes en tegelijkertijd zo zacht. Ze verklaarde:
  - Hier is ze het genot van een boa constrictor.
  - Hoorde je? De jonge vurige duivel pakte opgewonden haar hand. - Stappen van de megagnoom! Oh sneeuwwitte vrouw rook? Kiy Dar reageerde. Charlotte kuste haar vriendin op het oor. - Geloof me, onze overwinning is nabij, Hij is hier ergens!
  Gerda merkte op:
  - Ja, dichtbij ... Zoals de maan voor een booger!
  Charlotte begon harder in haar fluitje te blazen, gemaakt van magisch plastic gemaakt door elfjes (hoewel techno-magie!), en drukte toen haar oor tegen de grond. Deze keer was het wederzijdse schudden van de grond veel meer merkbaar.
  Gerda merkte filosofisch op:
  - Er is zo'n teken dat hoe langer je in het begin pech hebt, hoe succesvoller het einde zal zijn!
  - Ja ... - De smaragdgroene ogen van het mooiste meisje tuurden gelukkig, - hij kwam naar de oproep! Sleutel-Dar!
  Gerda legde haar vinger op haar lippen:
  - Ja, wees voorzichtig. Misschien is het helemaal niet die megagnoom, of een wezen van een heel andere orde!
  Ze verstijfden, luisterend. Het trillen van de aarde werd gelijkmatiger, zwaarder. Ergens in de buurt, tussen de "eilanden" van struiken, baande zich een enorm personage een weg. Hij was als een gigantische geest, gehoorzaam op zoek naar een meester, ook al was hij de laatste baardeloze jongen...
  Charlotte verklaarde:
  - Je kunt je waarschijnlijk niet eens alle kracht van megagnomes voorstellen. Dit zijn zulke krachtige wezens dat zelfs het hellevuur voor hen terugwijkt!
  Gerda maakte meteen bezwaar:
  - Nee, waarom kan ik me dat niet voorstellen... Als een kabouter een sterk wezen is, dan zou een megakabouter een orde van grootte sterker moeten zijn. Immers, de woorden mega, het is een miljoen keer meer!
  Charlotte stemde gewillig, als meisje op een date met een popster, toe:
  Ja, je hebt gelijk mijn vriend! Precies op een miljoen is dit een heel onoverwinnelijk leger!
  Gerda was verrast:
  'Waarom heb je hem niet eerder gebeld en onze vrienden laten sterven?'
  In plaats van te antwoorden kuste de jonge, roodharige duivelin opnieuw haar fluitje, de lucht ontsnapte met een zacht gesis uit het gebogen mondstuk. En plotseling verstijfde Charlotte in een halve ademteug, haar smaragdgroene ogen rond. De vurige wolf ging in het water zitten en raakte Gerda's hand aan. Ik wilde zo graag, ik moest haar antwoorden, toen plotseling...
  De blote voeten van het meisje brandden plotseling van zo'n scherpe pijn dat ze meteen opsprongen en... eindelijk wakker werden. Madeleine hield een knuppel vast waaraan een elektriciteitsdraad was verbonden. Een blaar van elektrische ontlading verscheen op het roze, zelfs licht verhoornd door het rennen op heet zand en scherpe bergstenen.
  De SS-kapitein gromde:
  - Sta op en maak je klaar om je uniform aan te trekken! Je kunt niet in één bikini pronken voor een veldmaarschalk! Kijk, schat, je wordt beloond, maar als je domheid weggooit, dan laat ik het Conan-wiel een dag draaien en geef ik tegelijkertijd een elektrische schok. - Madeleine hier trok een verschrikkelijk gezicht. - Hoewel nee, geen dag, maar een hele week, zonder ook maar één minuut rust. We hebben nog tijd.
  De meisjes begonnen snel te verzamelen .... En op een ander continent vonden ook interessante evenementen plaats, en soortgelijke.
  Ja, en nu is de strijd terug, en de krijger Gerda, met haar blote tenen, stuurt een projectiel met dodelijke kracht. De vernielde Pershing stopte.
  Hier sluipt iets groters en onhandiger naar binnen. De nieuwste Amerikaanse ontwikkeling, een zelfrijdend kanon met een kaliber van een kanon van 155 mm lang en een pantserdikte van 305 mm. Het weegt honderdtwintig ton en is erg traag. Nauwelijks kruipen...
  Gerda verpletterde de Sherman met een goed gemikt schot en noteerde:
  - Gaat naar onze ziel!
  Charlotte vuurde met haar blote tenen, sloeg de vijand in gescheurde stukken metaal en piepte:
  - Voor eer en vaderland!
  Christina merkte met ontzetting op:
  - Kun je hem insluiten met een bommenwerper?
  Magda verklaarde vol vertrouwen:
  - Laat dit aan mij over!
  En het meisje richtte een kanon op de vijand, met haar vasthoudende tenen, en sloeg.
  En het Amerikaanse monster stopte en explodeerde.
  Dit zijn de meisjes van het Derde Rijk - goed gedaan!
  De winter is aangebroken en de IS-7 beweegt zich door de sneeuw. Er vinden gevechten plaats in Amerika. De schoonheden uit de USSR vechten woedend.
  Alenka vuurde met haar blote tenen op de Pershing en verpletterde de tegenstander.
  En ze kirde:
  - Glorie aan het Russische communisme!
  Anyuta sloeg ook met een granaat. Ze paste de techniek toe met behulp van blote tenen en kirde:
  - Ik zeg Superman meid!
  Alla pakte ook en vuurde en raakte een andere Patton-tank. En zo gaaf.
  Wat voor soort groente is deze nieuwste Patton-tank? Het is een "Overgewicht", alleen met een krachtigere 810 pk-motor en meer hellend pantser.
  Wat een indrukwekkende machine die een probleem kan worden voor de T-34-85. Maar de IS-7 verslaat haar als van een afstand. En de Sovjet-tank, die een projectiel in het frontale pantser heeft ontvangen, stuurt het in een ricochet. Hier staat een gevechtsvoertuig. En als reactie blaast hij de Amerikaan met één zwaai omver.
  Dan vuurt Maria, raakt de vijand nauwkeurig. Het doorboort hem en gilt:
  - Ons leger is sterk, het beschermt de wereld!
  En hij gebruikt ook blote tenen.
  En dan wordt Marusya verkloot. En verpletter het pantser van de vijand tot fiches. Met de hulp in dit geval van een blote hiel.
  En brullen:
  - Voor de nieuwe hervormingen van Stalin!
  Ze is zo'n vechtlustige schoonheid en ze wil iedereen tevreden stellen.
  Dit is hoe het team op de IS-7 werkt, en dat is misselijkmakend.
  Maar daar komen de meisjes.
  Elizaveta vecht op een T-54. En handelt wanhopig. Wat een agressieve bitch.
  En de meiden hebben een hele goede auto. En ze schieten er uiterst nauwkeurig vanaf.
  Ze namen bijvoorbeeld "Superpershing", en ze riepen:
  - Ons heilig communisme!
  Elizabeth richtte het pistool met haar blote tenen. Lupanula bij het doel en piepte:
  - Mijn overwinning zal groot zijn!
  En knipoogde naar haar metgezellen.
  Ekaterina sloeg met behulp van een scharlaken tepel en gilde:
  - Voor onze grote overwinningen!
  En hoe hij lacht uit volle borst.
  En Elena, met de hulp van haar blote tenen, zal tegen de vijand botsen. Ze brak het krachtige pantser, spleet het metaal en piepte:
  - Machtig onze natie!
  En brullen naar de top van zijn longen...
  - Hoera!
  En Euphrasia slaat ook de vijand, dit keer met een aardbeiennippel. Verpletter de vijand en blather:
  - Voor de grootsheid van het communisme op alle planeten van de melkweg!
  Dit zijn de coolste meisjes ter wereld. En er is niets om ze te stoppen of te beteugelen.
  Ekaterina gilt en schudt haar borst:
  - Ik heb een supermeisje!
  En haar tepels zijn begoten met robijnen... Ze duwde ze ooit in het gezicht van een zwarte man en dwong hem te likken. Daarna likte ze zijn mannelijke perfectie met haar tong. Wat een aangename smaak.
  Hoe leuk is het voor een meisje - om het grotere plezier in de wereld niet te beschrijven.
  Dit is hoe de meisjes de vijand verpletteren. En ze genieten van hun glorieuze overwinningen en kolossale prestaties.
  En Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya zijn over het algemeen geweldige meisjes. Golven van passie en een tsunami van lust zijn gewoon ziedend in hen.
  Anastasia schiet met haar scharlaken tepel naar de vijand, raakt het Yankee-vliegtuig en gilt uit volle borst:
  - Ik ben een mooie superman!
  Alenka Sokolovskaya, die de vijand blijft verpletteren, met behulp van aardbeientepels en gebrul:
  - En ik ben groter dan het meisje van de hele wereld!
  Dat zijn de vechtende vrouwen, en ik moet zeggen dat ze er nog meer stalen! Niemand kan ze weerstaan.
  Zelfs Amerika ... en elk heeft al tien gouden sterren verdiend van de held van de USSR ...
  Voor zo'n fenomenale prestatie ontvingen ze een speciale prijs: de diamanten ster van de held van de USSR. Dat is op zich al heel eervol en cool.
  Veel plezier schoonheid!
  Het beste moet natuurlijk nog komen!
  Oleg Rybachenko voerde nog een operatie uit in Saoedi-Arabië.
  Het tsaristische leger van Nicolaas II breidde het Russische grondgebied uit. Samen met Oleg vocht het meisje Margarita Korshunova nu. Ook een mutant - een krijger die onsterfelijkheid ontving.
  Welnu, de eeuwige kinderen brachten al deze bendes van de Mujahideen tot gehoorzaamheid. En ze versloegen hen en dwongen hen de eed af te leggen aan de Russische tsaar.
  Tegelijkertijd is Oleg Rybachenko niet tegen het schrijven van een mooie en iets andere voortzetting van de avonturen van de meisjes;
  Na het nieuwe jaar rukten de Duitsers en de coalitie aanzienlijk op in de Verenigde Staten. De Amerikanen, die te maken hadden met een meer technologisch geavanceerde vijand, waren aan het verliezen.
  Tegen het einde van maart naderde de Wehrmacht Washington en begon de Amerikaanse hoofdstad te bestormen.
  De gevechten waren ongelijk en het was duidelijk dat de meisjes hier aan het winnen waren ... Vooral de piramidevormige tank, Gerda is goed, net als haar composities.
  Gerda, tijdens de beschieting van het Witte Huis, toen haar tank werd geraakt door direct vuur, viel in slaap, en ze droomde als volgt ...
  Ze zag de partijdige Lara Mikheyko gevangen genomen door de nazi's. Een meisje van veertien jaar oud teruggeschoten van de nazi's. Twee van haar metgezellen werden gedood. En zijzelf verstopte zich in de hut.
  Oma wilde haar voor haar kleindochter laten doorgaan, maar de nazi's geloofden haar niet. En ze namen me mee... De zoektocht gaat beginnen.
  En toen greep Lara een granaat, de nazi's vielen. Het meisje nam mentaal afscheid van dit licht en gooide het weg... Maar de granaat ontplofte niet.
  Het was niet mogelijk om heldhaftig te ontsnappen.
  Ze sloegen Lara neer, sloegen haar een paar keer, en veroorzaakten een blauwe plek onder haar oog. Maar ze sloegen niet hard, blijkbaar waren ze bang om kreupel te worden!
  Toen ze naar de hut werd gebracht voor ondervraging, gedroeg Lara zich brutaal.
  Ze keek dapper in de ogen van de SS-kolonel en zei:
  - De Fritz zal je binnenkort vernietigen! Hoor het gerommel van geweren, de dood komt van het Rode Leger!
  De kolonel antwoordde:
  - Gedurfde meid, je maakt kennis met de zweep!
  Lara schreeuwde brutaal:
  Pijn maakt me niet bang!
  De kolonel beval:
  - Neem deze klootzak mee naar buiten met een poster: partizaan en laat het hele dorp zien!
  De politieman zei snel:
  - Het heeft gesneeuwd op straat, en het is ijzig ... Moet het meisje niet op blote voeten naar buiten worden gebracht, zodat ze haar hartstocht verkoelt!
  De SS-kolonel knikte instemmend.
  - Rechts! Laat het zijn als blootsvoets in de vorst, misschien tot bezinning komen!
  Lara's jas was afgescheurd, evenals haar trui. Alleen gelaten in één katoenen jurk. Ze trokken hun ruwe schoenen en zwarte kousen uit. Het meisje bleef blootsvoets in een lichte jurk.
  Ze hingen een plaquette om haar nek met het opschrift: "Ik ben een partizaan." En nadat ze zijn handen van achteren hadden vastgebonden, leidden ze hem naar de veranda. De blote voeten van het meisje voelden koud en besneeuwd aan.
  Lara glimlachte. Ze schaamde zich echt voor de blauwe plek op haar gezicht, zoals ze eruitzag. En je kunt op blote voeten in de sneeuw lopen. Haar zolen waren in de zomer erg ruw geworden door de vele overgangen op blote voeten. Ze heeft onlangs haar schoenen aangetrokken en het is niet de eerste keer dat ze kou en honger moet doorstaan.
  Lara gaat zelf en blijft glimlachen. De wind blies, blies door haar koperrode haren, en de sneeuw knerpte onder haar blote voeten.
  Het meisje liep met zo'n blik, als een prinses op de troon. En liet elegante, kleine voetafdrukken achter, bijna kinderachtige voeten.
  Mensen keken haar meelevend aan.
  Een van de oma's in een bontjas mompelde:
  - Verschrikking! Ze leiden het meisje op blote voeten!
  Het weer was zonnig, en Lara's verharde, eeltige zolen hadden nauwelijks last van de kou. Ze liep naar zichzelf toe en ontblootte haar tanden.
  Hier werd ze verbrand door een zweepslag. Het meisje gilde en beet op haar lip.
  Ze werd nog een paar keer met geweld geraakt. Lara kon nauwelijks op haar voeten staan, en met een wilsinspanning hield ze haar kreet in.
  Het koppige meisje werd naar een speciale hut gestuurd, waar apparaten voor marteling waren.
  Hier legden ze haar op een rek en begonnen haar hielen te verbranden met een gloeiend heet strijkijzer ...
  En twee beulen sloegen Lara met zwepen. In het begin hield het meisje haar geschreeuw in met een gigantische inspanning, maar toen brede stroken ijzer, rood van de hitte, op de blote zolen van het kind werden aangebracht, schreeuwde ze en verloor ze het bewustzijn. Ze werd binnengebracht...
  Verschrikking...
  Gerda werd wakker.... Verdomme, je moet erover dromen als ze aan de vooravond van de overwinning staan, hun tank beschiet het Witte Huis.
  En dan komen er zulke nare dingen uit...
  Gerda vuurde op de "Superpershing" die het huis verliet, doorboorde het en kirde:
  - Vrede, arbeid en liefde!
  Toen stak ze haar tong uit.
  Charlotte sloeg ook de vijand met de blote vingers van haar benen en schreeuwde:
  - Ik ben een super meisje!
  Christina sloeg ook in, sissend met een slang en met haar scharlaken tepel op de joystickknop drukkend, door de vijand heen slaand:
  - Wij zijn supermensen!
  En Magda zal de vijand slaan, de tank verpletteren, de gevechtsuitrusting laten ontploffen en uitgeven:
  - Geef aerobatics!
  Dan knipoogt hij naar zijn partners. Hier is een meisje - overweeg de schutter van de hoogste klasse.
  De vrouwelijke krijgers vernietigen de Yankees en winnen scores... Albina en Alvina hebben elk al tweeduizend neergehaalde auto's gescoord. Hiervoor ontvingen ze een nieuwe onderscheiding: de Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Zo onderscheidden de meiden zich door azen van de superklasse te worden. En niemand kon ze stoppen en verslaan.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya en Orlova ontvingen elk een nieuwe onderscheiding: de Orde van Glorie van de hoogste graad met diamanten, waar ze erg blij mee waren. Dat zijn coole meiden.
  En de oorlog loopt op zijn einde... De Amerikanen capituleren op 20 april 1948. En weer een verhaal van de Tweede Wereldoorlog op zijn kop.
  Dit keer lijkt het op een periode van lange rust. De USSR kreeg Alaska terug en iedereen was blij. En de landen van het Amerikaanse continent werden verdeeld door Japan en het Derde Rijk. Zo eindigde de tijdelijke herverdeling van de wereld.
  De Duitsers zijn de oorlog moe.
  Hitler stond polygamie toe in het Derde Rijk - tot vier vrouwen elk, en voerde draconische belastingen in voor stellen zonder kinderen of minder dan drie. Dit was een sterke zet om het bevolkingsbeleid aan te moedigen.
  Bovendien had Hitler zelf veel kinderen verkregen door kunstmatige inseminatie. En onder hen was het noodzakelijk om de erfgenaam van de troon te kiezen.
  Er was geen verdriet, het Derde Rijk verteerde samen met Japan de overwonnenen.
  Maar op 5 maart 1953 stierf Stalin. En Beria kwam aan de macht. Waarom Beria? In de echte geschiedenis had hij ook goede kansen op de troon, maar een ongeluk verhinderde hem: een opstand in de DDR, tijdens de onderdrukking waarvan een tegencomplot tegen Beria rijpte. En hier is de DDR natuurlijk niet.
  Daarnaast wilde Hitler ook dat de goed voorspelbare en bekende Beria, die een Germanofiel was, na Stalin zou regeren. En Stalin maakte, toen zijn gezondheid verslechterde, een testament ten gunste van Beria.
  Dus alles werd beslist in het voordeel van het hoofd van het geheim en niet alleen de geheime politie.
  Welnu, Beria bood Hitler aan om met Japan af te rekenen totdat het kernwapens verwierf.
  Je weet nooit wat een samoerai kan bedenken.
  Beria en Hitler waren het eens over een gezamenlijke oorlog met Japan en de verdeling van zijn grondgebied.
  Op 20 april 1954 begon een gezamenlijke oorlog tegen het uitgestrekte koloniale rijk van de samoerai.
  Wat een nieuwe bladzijde wordt er in de geschiedenis omgeslagen. Sovjet-troepen rukken op naar Japan.
  En de Duitsers ook... Ook hier vechten Gerda en Charlotte in een piramidevormige tank. Ze hebben een auto met twee zitplaatsen van vijftig ton en een compacte gasturbinemotor van 2500 pk. Je kunt je voorstellen wat een snelle Duitse auto. En het pantser is speciaal, met een mengsel van plastic. En zeer sterk ondoordringbaar vanuit alle hoeken. Een kanon van klein kaliber van 75 mm, maar met een zeer hoge mondingssnelheid van projectielen in een hogedrukkanon. Het heeft een verhoogde pantserdoorboring. En de voorraad granaten en de vuursnelheid zijn groot. De geleidbaarheid is hoog.
  De tank zelf is gewoon super... Dus Gerda weet waar hij op moet vechten.
  Sovjet-auto's zijn zwakker. De hoofdtank is nog steeds de T-54, de auto is niet slecht, relatief goedkoop, maar in alles veel inferieur aan de Duitser. IS-7 is nog steeds niet enorm geworden. Hij werd opgemerkt door de IS-10, die een kanon van 122 mm ontving, maar met een langere loop en goed voorhoofdpantser, met zwakkere zijkanten. Maar dit alles paste in het gewicht van drieënvijftig ton, wat niet slecht is.
  Gerda vuurt haar Panther-6-tank af op de Japanners, met haar blote tenen en op de joystickknoppen drukkend, terwijl ze brullend:
  - Glorie aan de ideeën van de Arische broederschap!
  Charlotte drukt op de knoppen van de joystick, met haar scharlaken tepel, een rij van zeven machinegeweren, en gilt:
  - Ons geluk ligt in het communisme van de Arische droom!
  En het meisje lacht weer...
  Christina en Magda vechten op een andere piramidale "Panther"-6.
  Christina drukt met haar blote tenen op de knoppen van de joystick, raakt de vijand uit Japan en brult:
  - Een pluim voor mijn vriendje!
  Magda opent ook het vuur, en lacht oorverdovend, zegt ze, terwijl ze met haar robijnrode tepel op de joystickknop drukt:
  - Glorie aan onze jonge mannen!
  En hoe ze lachen naar de top van hun longen. Dat zijn, eerlijk gezegd, geweldige meisjes in de opwinding van oorlog.
  Ja, voor Japan lijkt het erop dat de dag des oordeels is aangebroken. Maar alles verloopt volgens plan.
  Elizabeth en haar bemanning vechten op een T-54 tank, enigszins gemoderniseerd. Maar het verschil is klein. Het kanon is iets sneller geworden en het projectiel is meer pantserdoorborend. Dit is het verschil.
  En de motor is dezelfde dieselmotor met 520 pk ... De Japanners gebruiken tanks van hun eigen ontwerp en gelicentieerde Duitse. De auto's zijn over het algemeen ook goed. Vooral de Hirohito-3-machine, met een gewicht van achtenvijftig ton, met een 105 mm kanon met een looplengte van 70 EL, superieur aan de T-54 in bewapening, en niet inferieur in bepantsering en rijprestaties, behalve de gangreserve.
  Deze Japanse tank is een probleem voor de USSR. Maar er zijn ook lichtere auto's van het Land van de Rijzende Zon.
  Het is gemakkelijker om met hen om te gaan.
  Elizabeth vuurt met haar blote tenen en raakt de samoeraitanks. Ze doet het heel slim, en gilt:
  - Glorie aan ons vrije vaderland!
  Ekaterina vuurt opnieuw, met behulp van een scharlaken tepel, en het verpletteren van een Japanse auto, gilt:
  - Voor God gegeven Rusland!
  Elena slaat ook de vijand, verplettert de vijandelijke tank met behulp van haar blote hiel en brult:
  - Voor de grootsheid van de ideeën van het communisme!
  Euphrasia schiet ook en doet het met behulp van de aardbeiennippel van haar elastische borstkas, en gilt:
  - Glorie aan de overwinningen van het hogere communisme!
  Dus verplaatsen ze hun tank behendig en vermijden ze een nederlaag. De Hirohito-3-tank kan ook als zwaar worden geclassificeerd, maar hij is behoorlijk massief. Het is moeilijk om een machine als deze te verslaan.
  En hier gaat hij naar de meisjes. Het kanon is groter van kaliber en hoger dan de mondingssnelheid van het projectiel. Het pantser van het voorhoofd van de toren van de Japanners is zelfs dikker dan de Sovjet 240 mm, en het voorhoofd van de romp is ook dikker in het bovenste deel van 150 mm en 120 mm in het lagere. En de snelheid van de Japanners is nog hoger, de gasturbinemotor is 1500 pk. Ja, deze tank is de beste in Japan. Maak geen grappen met hem.
  Maar Elizabeth, met de hulp van een scharlaken tepel, stuurt een projectiel rechtstreeks naar de kolf en de Japanse tank ontploft, zonder de Sovjet-auto te raken.
  Ekaterina tjilpte en kuste haar vriendin op haar blote hiel:
  Je bent slim Lisanne!
  Elisabeth was het daar niet mee eens.
  - Ik ben gewoon een genie!
  En hoe hij lacht uit volle borst. Hier is het meisje.
  En ze huilen veel ... Ekaterina, bijvoorbeeld, herinnert zich eenenveertig jaar hoe ze toen wegvloeide. De schoenen gingen na een paar dagen kapot en ik moest op blote voeten stampen. En uit gewoonte voor een stadsmeisje, doet het pijn, elke hobbel, elk takje, elke hobbel wordt gevoeld. En ze sloeg haar benen tegen het bloed, wanneer elke stap explodeert van de pijn.
  Ze had nooit gedacht dat blootsvoets lopen zo pijnlijk kon zijn. Geen wonder dat Hugo sympathiseerde met het blote voeten meisje Closet. Als zelfs in de zomer zulke meisjesachtige benen, wat voor soort winter dan.
  Catherine raakte er echter snel aan gewend, het jonge lichaam past zich snel aan, de gewonde zool is begroeid met eelt en verhard. En het was fijn om op blote voeten te lopen. Ekaterina deed niet eens haar schoenen aan totdat de vorst toesloeg. Echter, toen werden hun vier gevormd en Euphrasinia leerde hen de kunst van heksen. En heksen rennen vaak blootsvoets in de sneeuw om hun jeugd te verlengen. En kortom, de meisjes hadden geheime kennis onder de knie en zagen er twintig jaar oud uit, en blootsvoets en in een bikini bevroor niet in de kou. Hier zijn de schoonheden. En er zijn geen coolere, behalve natuurlijk Alenka. Ze vocht op de IS-10 in een modificatie met een verlengde loop. De tank verscheen vrij recent in de serie. En nog steeds zeldzaam. De IS-7 is nooit in een grote serie opgenomen. Blijkbaar vanwege de hoge kosten en moeilijkheden bij de productie.
  Dus de bemanning van Alenka vernietigt deze Japanners en zingt liedjes voor zichzelf.
  Vlieg als vuren blauwe nachten
  Wij zijn pionierskinderen van de arbeiders...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers staat altijd klaar!
  Als de meiden aan de slag gaan, kun je ze niet weerstaan. Dit is eigenlijk een perfecte creatie van oorlog.
  De gevechten gaan goed en Japan verliest.
  Hier namen de Sovjet-troepen in mei het zuiden van Sachalin in. En ze handelden uiterst voorzichtig.
  Maar de bataljons Sovjetmeisjes laten een prachtige klasse van vechten zien.
  Van hun soorten wapens begon natuurlijk AK te worden gebruikt. Erger dan Duits, maar eenvoudig en betrouwbaar. En maait tegenstanders neer, hoewel het mikken op afstand lager is dan dat van de Duitse aanvalskarabijn.
  Sovjetmeisjes van Japanse gevangenen laten hun blote, stoffige voeten kussen, blote hakken likken. Dit is hun tactiek.
  Vechtende krijgers, de hoogste klasse.
  In de zomer van 1954 hadden de Duitsers Amerika grotendeels vrijgemaakt van Japanse troepen.
  Het bataljon blootsvoetse meisjes, geleid door Margaret, vocht bijzonder mooi. Het meisje werd verstrooid door de samoerai en de gevangengenomen jongeman werd gedwongen zijn hielen te kussen en de boezem van Venus te likken.
  Gerda en haar team op de Panthers-6 hebben goed werk geleverd en hebben veel Japanners naar de hel gestuurd, en sommigen naar de hemel.
  Vier ninjameisjes vochten met de Sovjettroepen die oprukten in Mantsjoerije.
  Een ninjameisje met blauw haar hakte met zwaarden een windmolen en hakte Sovjetsoldaten om. Toen gooide ze een erwt met explosieven met haar tenen, gooide de Sovjet T-54-tank omver en blafte:
  - Het coolste land is Japan!
  Een ninjameisje met geel haar zal ook met messen naar de vijand snijden en een boemerang geven met haar blote hiel, schreeuwend:
  - Voor onze overwinningen van de samoerai!
  Een roodharig ninjameisje zal zonder problemen een agressieve draaitafel met zwaarden uitvoeren en Sovjet-soldaten neerhalen. Dan zullen haar blote tenen een bom lanceren. De USSR-tank zal uit elkaar worden gescheurd en de krijger zal piepen:
  - In naam van de ideeën van het communisme!
  Een ninjameisje met wit haar pakte en sneed haar tegenstanders, alsof ze een ventilator over het veld joeg, de Russische soldaten weer afsneed, en met haar blote vingers, alsof ze een dodelijke lanceerde die twee hele Sovjettanks in reserveonderdelen zou scheuren .
  En brullen:
  - Voor de grootsheid van het land!
  Meisjes houden ervan om te doden, en nog meer vinden ze het leuk om gevangenen te verkrachten. Ja, zodat mannen het bewustzijn verloren door overmatige inspanning. En dat is hoe ninjameisjes het leuk vinden. Op vastgebonden mannen springen en ze tegelijkertijd met zwepen slaan.
  Maar ondanks de heldhaftigheid van de Japanners verliezen ze van betere en meer geavanceerde technologie.
  Vooral in de superklasse lucht, azen Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya, die de Japanners verpletteren als windmolens.
  Anastasia snijdt met behulp van haar blote tenen zes Japanse vliegtuigen tegelijk af in één klap en piept:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme in Rusland!
  Akulina, door met haar scharlaken tepel op de knop te drukken, sneed zeven Japanse vliegtuigen tegelijk af en brulde:
  - Glorie aan de helden van Rusland!
  Krijgers nemen wraak op Japan voor hun eerdere grieven. En vooral voor de nederlaag in de oorlog van de tijd van tsaar Nicolaas II. Nee, ze zullen het nooit vergeten, en generaties zullen niet vergeven.
  Anastasia drukte op haar robijnrode tepel, gaf nog een salvo, schoot Japanse vliegtuigen neer en brulde:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme Beria!
  Akulina drukte haar voeten met haar blote tenen, sloeg de samoeraivliegtuigen neer en kirde:
  - Voor grote overwinningen!
  En Albina en Alvina krijgen recordaccounts. Voor drieduizend neergestorte vliegtuigen kregen ze de opdracht: de Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis en gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Albina, met behulp van een scharlaken tepel, gaf een draai. Ze sneed een dozijn Japanse vliegtuigen tegelijk af en kirde:
  - Voor mijn borst!
  En ze waande zich in de armen van een zwarte krijger.
  Alvina schopte met behulp van haar blote tenen, sloeg een dozijn Japanse vliegtuigen neer en piepte:
  - Voor grote overwinningen!
  Duitse meisjes zijn erg vechtend en mooi. Zwarte mannen zijn dol op, en hun tongen staan altijd klaar om de ebbenhouten perfectie van mannen te polijsten.
  Albina, met de hulp van haar blote tenen, raakte opnieuw de samoerai en schoot hun vliegtuigen neer.
  En ze kirde:
  - Ik ben Superman!
  Alvina drukte op haar aardbeientepel, maaide een massa Japanse vliegtuigen neer en piepte:
  - Ik ben een ruimtevixen!
  Het meisje is zeer strijdlustig en actief in haar hyperseksualiteit.
  Echte Ariërs - gewoon super! En over het algemeen zulke schoonheden van de hoogste klasse!
  Duitse en Sovjet-troepen, die de vijand verslaan, rukken op door heel China.
  Tijdens de aanval op Singapore onderscheidden de jagers van de luchtlandingsdivisie en de barefoot girl unit "Barracuda" zich. De meisjes sloegen met hun blote hakken door de plassen van stromende tropische regen, drongen de versterkte posities van de Japanners binnen en doorboorden ze met bajonetten.
  Dat zijn de vechtende schoonheden.
  Japan huiverde van de verpletterende slagen van zo'n agressief team.
  In de herfst van 1954 werd het grootste deel van China overgenomen door de Asmogendheden. En de situatie werd veel gecompliceerder voor het Land van de Rijzende Zon.
  Hitler merkte op:
  - Twee vogels in één hol kunnen niet met elkaar overweg!
  En de krijgers Albina en Alvina schoten de vierduizend vliegtuigen neer. Japan produceerde goedkope vliegtuigen van lage kwaliteit in zeer grote hoeveelheden, dus het was erg handig om rekeningen te innen.
  Albina gebruikte haar blote tenen, sneed een andere samoerai af en piepte:
  - Dit is onze mooie wereld!
  Alvina, met behulp van een scharlaken tepel, sloeg een dozijn Japanse auto's neer en tweette:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme, in het hele universum!
  Albina, die ook een aardbeiennippel gebruikte en de samoerai neerhaalde, was verrast en schreeuwde:
  Heb je het over communisme?
  Alvina, die haar blote tenen gebruikte en een dozijn Japanse vliegtuigen afsneed, meldde:
  - De nieuwe Arische orde is het communisme!
  De meisjes lachten ... Voor de vierde duizend vliegtuigen kregen ze de Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Dat zelfs een zeer hoge onderscheiding een record is voor schoonheden.
  Dit zijn de meiden om naar op te kijken....
  Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya doen echter niet onder en overtroffen de score van vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen.
  En ze ontvingen nieuwe prijzen die erg hoog waren, en ze verzamelden een hele verzameling sterren voor zichzelf.
  Anastasia richt haar wapen met haar blote voeten, en slaat de vijand neer, snijdt de vijand en piept:
  - Voor het communisme op de hele planeet!
  Akulina, die de vijand neerhaalt door op de scharlaken tepel te drukken, krijst agressief:
  Zelfs de kinderen kennen ons!
  In de winter verloor Japan bijna al zijn koloniën en verschoof de strijd naar de metropool zelf.
  Het jaar 1955 is aangebroken, wanneer de veldslagen stormachtig zijn en geen einde of rand zien.
  Japan geeft toe, langzaam maar zeker. En verliest geleidelijk de oorlog.
  Maar de samoerai vechten wanhopig en hard.
  Alyonka en haar bemanning verhuisden naar de IS-11 experimentele tank. Deze machine is uitgerust met een 130 mm kanon en heeft stevige rupsbanden aan de onderkant.
  Alenka schiet met haar blote tenen, doorboort de vijand en brult:
  - Glorie aan het communisme met blote hakken van meisjes!
  Anyuta vuurde ook met behulp van een scharlaken tepel, drukte negen ervan op de trekkers van machinegeweren en schreeuwde:
  - Wij meisjes zijn erg cool!
  Alla sloeg ook met haar blote tenen, verpletterde de vijand en brulde:
  - Nou, van de schroef!
  Maria geneukt, met behulp van een blote hiel. Ze doorboorde de vijand door en door en kirde, haar tanden ontblotend:
  - Voor nieuwe prestaties!
  Marusya sloeg met behulp van een aardbeiennippel en ramde de vijanden met een dodelijke greep en tjilp:
  - Voor het grote communisme!
  Alenka vuurde opnieuw en brulde:
  - Zodat de voorzitter van de collectieve boerderij en de zigeunerdictator Sashka sterven!
  En klap met zijn blote voet op het harnas.
  Zo gingen de meiden uit elkaar, gewoon super. Het zijn over het algemeen geweldige krijgers.
  Hier zingen ze in koor:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  De blik van een valk, adelaar...
  De stem van het volk is sonore -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen ...
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg, verhelderend communisme!
  Elizaveta vecht ook met haar T-54 tank, zo'n vechtende heks.
  En schoonheden worden op blote voeten door Japanse auto's aangereden.
  Elizabeth drukte met haar scharlaken tepel op de joystickknop en piepte:
  - Glorie aan de ideeën van het Sovjet-communisme!
  En wat zal deze schoonheid lachen! En schitteren met parelwitte tanden.
  Ekaterina nam het aan en schoot ook met haar blote tenen en tjilpte:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van ons land...
  Elena sloeg haar tegenstander met een robijnrode tepel, ontblootte haar tanden en gilde:
  - En de rode vlag van ons vaderland,
  We zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  Ephrasia bonsde met haar blote hiel en siste:
  - Glorie aan het vaderland, onze vrije,
  Vriendschap van volkeren, steun voor altijd!
  En alle meisjes zongen samen met hun blote tenen:
  - De macht van de wet, de wil van het volk,
  Immers, voor de eenheid van een eenvoudig mens!
  Ik moet zeggen dat krijgers ongelooflijke gevechtsagressie hebben.
  En hier is Gerda aan het vechten...
  Haar "Panther"-6 is als een supertank, die de posities van de samoerai versnippert.
  Gerda vuurt met een scharlaken tepel, drukt op de joystickknop en brult:
  - Voor de Arische wereld!
  Charlotte zal ook slaan, met de hulp van haar blote tenen, zal ze een massa Japanners en blatter verscheuren:
  - Voor de grote grenzen!
  Christina en Magda hebben ook ruzie. De meisjes zijn extreem vechtend en erg mooi, bijna naakt in bikini's.
  Christina vuurde met haar robijnrode tepel, sloeg de Japanse Hirohito-4-tank kapot en kirde:
  - Glorie aan mijn land!
  Magda schopte ook, met haar blote tenen, de samoerai houwitser kapot en schreeuwde:
  - Glorie voor geweldige prestaties!
  Deze meiden zijn top!
  Tokyo viel eind maart. En op 20 april 1955 capituleerde Japan en eindigde zo de grote oorlog.
  Het meisje Albina en Alvina overschreden vijfduizend neergestorte vliegtuigen. En daarvoor ontvingen ze een speciale onderscheiding: de Grand Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, diamanten zwaarden.
  De oorlog is nog niet voorbij. Ze verstopte zich gewoon een tijdje. Maar Hitler veroverde bijna de hele wereld.
  Beria kreeg het zuiden van Sachalin, de Koerilenrug en Mantsjoerije terug, samen met Port Arthur.
  De USSR werd een sterk land dat zijn wonden likte. Een tijdlang veroverde nazi-Duitsland andere landen en onderdrukte hun onbeduidende weerstand.
  De oorlog duurde voor vernietiging en wereldheerschappij. Maar er broeide een nieuwe mondiale confrontatie.
  Ondertussen verzamelden zich wolken boven de USSR. En in 1959, op de dag van zijn zeventigste verjaardag, besloot Adolf Hitler Sovjet-Rusland aan te vallen, waar Beria regeerde. Aan de kant van de Führer stond bijna de hele wereld.
  Maar de USSR werd een sterke, industriële macht. Dus ik vond een zeis op een steen.
  Beide landen bezaten kernwapens, maar Gerda en Albina waren in staat om een generator te maken waarin straling de hele planeet Aarde bedekte, waardoor het gebruik van dit soort vernietiging onmogelijk werd.
  En Hitler besloot de laatste soevereine macht ter wereld te grijpen. De grens in het westen liep langs de Dnjepr, en vervolgens Wit-Rusland, en de Baltische staten onder de Duitsers. De nazi's wisten de Krim achter zich te houden. Tenzij de USSR een basis huurde voor de Zwarte Zeevloot in Sebastopol.
  Naast de rest van het grondgebied maakte Rusland deel uit van China - Mantsjoerije. Dus de bevolking van de USSR, waar een zeer actief beleid werd gevoerd om het geboortecijfer te stimuleren en polygamie werd gelegaliseerd door het communistische, atheïstische regime, overschreed al de vooroorlogse cijfers van 1941, ondanks territoriale verliezen, en nam elk jaar toe met drie procent.
  Beria verbood zowel abortus als anticonceptie. En voerde wilde belastingen in op gezinnen met minder dan vier kinderen.
  Volgens de plan- en stokmethoden ontwikkelde de USSR zich snel en nam zijn militaire macht toe.
  Hitler, die een potentiële dreiging voelde en klaar was met het verzamelen van de wereld in één enkel Derde Rijk, besloot zijn laatste oorlog op deze planeet te beginnen.
  Wat is de laatste oorlog? Er valt niets meer te veroveren op aarde. Een jaar geleden vlogen de Duitsers naar de maan en het tijdperk van ruimte-uitbreiding is begonnen. Maar zal Hitler de periode van Star Wars en de verovering van de sterrenstelsels nog meemaken? Ondanks een gezonde levensstijl, een vegetarisch dieet, regelmatige lichaamsbeweging en afgemeten fysieke activiteit, was het duidelijk dat de Führer ouder werd. Op het hoofd breekt steeds meer een kale plek door, het haar wordt grijs en de blik is vermoeid. Hoewel de Führer probeert op te vrolijken.
  Hoe het ook zij, je moet je laatste missie voltooien en de USSR veroveren. En dus, zelfs als de Führer sterft, heeft hij ongeveer duizend zonen verkregen door natuurlijke inseminatie. En een van hen zal worden erkend als de beste, meest capabele en de troon bestijgen van de grootste dictator in de geschiedenis van planeet Aarde.
  Hoe dan ook, uitstel is te riskant, en hoewel de kernwapens niet werken, gooide Hitler alleen al in het eerste echelon meer dan vijftig miljoen soldaten op de USSR. Een enorm aantal tanks, vliegtuigen en vliegende schijven. En dit is een kolossale kracht.
  De USSR ging door met het moderniseren van wapens. De T-64-tank verscheen, zwaarder en met een krachtig kanon van 125 mm, in staat om door te dringen met verenhulzen en piramidale Duitse voertuigen. Toegegeven, de T-64 is net begonnen met de productie. De hoofdtank was nog steeds de T-54, niet sterk genoeg tegen de Duitse modellen. Dit is ook een van de redenen waarom Hitler haast had met agressie tegen Rusland.
  De IS-11 sloeg niet aan... De IS-12 is gemaakt door een machine met een 203 mm kanon, maar bleek te duur, te zwaar en te groot. De IS-15 was een compromis in het 152 mm kanon met lange loop. Deze machine leek op een vergrote T-64 en begon ook net in productie te gaan.
  De Duitse hoofdtank, de Panther-6, was piramidevormig en werd enigszins opgewaardeerd tot de Panther-7, waardoor het kaliber van het kanon werd verhoogd tot 88 mm om meer vernietiging te veroorzaken. En de motor, die een krachtigere 3000 pk heeft geïnstalleerd, zorgt voor een enorme snelheid en wendbaarheid met behoud van een gewicht van vijftig ton, en een verbetering van de kwaliteit van de bepantsering.
  Zelfs de nieuwste Sovjet T-64 was merkbaar inferieur aan de Duitser wat betreft rijprestaties en bescherming van de zijkanten, en ook het voorhoofd. Maar de T-64 kon in ieder geval de Duitser binnendringen, zij het van korte afstand.
  In de lucht waren de Duitsers ook sterker en de kwantiteit en kwaliteit van machines. En ze slaagden er niet in om hun eigen disco's in de USSR te creëren. En de Duitsers installeerden warmtestralen op de Belontsi-schijven - zoals lasers, en konden effectievere beschietingen uitvoeren.
  En onder de nazi's vlogen disco's met een snelheid van tien geluid. En het is eigenlijk enorm. Zo sterk is het leger van het Derde Rijk.
  En ze hebben ondergrondse tanks. En nog veel meer toffe dingen. Kortom, Beria heeft praktisch geen kans.
  Maar de Sovjet-troepen hebben een kolossale verdedigingskracht. En de invasie begon met een luchtoffensief. De krachten zijn ongelijk en de Duitsers verpletteren de Sovjetsteden. Tienduizend trekken door Rusland en nemen Smolensk in.
  Natasha nam een besluit:
  - Het is noodzakelijk om Hitler en zijn bende te dwingen de troepen uit de USSR te verwijderen en de gevangen kinderen vrij te laten!
  Speelse Zoya was het hiermee eens:
  - Natuurlijk moet je! En red je voorouders van het fascisme!
  Augustinus merkte op, stampend met haar blote voeten:
  We zullen het zonder enige twijfel doen!
  Svetlana bevestigde gemakkelijk:
  - We hebben hier alle middelen voor!
  Zo gezegd zo gedaan, en de vier vrouwelijke krijgers vallen de fascistische horden aan.
  Krijgers uit Gods Russische eeuw en gemuteerde heksen worstelden opnieuw met de nazi's van de twintigste.
  Er zijn te veel soldaten in het fascistische bruine rijk. Ze stromen als een eindeloze rivier.
  Natuurlijk namen vier meisjes de vernietiging van tanks en vliegtuigen van de Wehrmacht heel beroemd op. Vanaf het allereerste begin verpletterden ze ze met hun handen en voeten, terwijl ze werden bedekt door een krachtveld. Maar...
  Als uit de grond verschenen Oleg Rybachenko en Natasha's jongste dochter Margarita Korshunova.
  Ze pakten lichtzwaarden en vielen met nanobots aan. Ze wilden de gehate fascisten vernietigen. Dus de vier werd een zes.
  Natasha Korshunova, knipoogde met haar blote, gebeitelde voeten, merkte op:
  - Dat is hoe? Nou, wat is ons lot, we kunnen het niet anders verslaan!
  De agressieve goudharige Zoya, die de Duitsers bleef verpletteren, merkte logisch op:
  - Laten we het sneller doen! Laten we de USSR redden!
  Oleg Rybachenko, een jongen op blote voeten niet ouder dan twaalf, brulde de nazi's met zwaarden, zowel infanterie als tanks:
  - Geef nooit op!
  En een scherpe schijf vloog van de blote voet van de jongen, die drie fascistische vliegtuigen tegelijk afsneed!
  Margarita Korshunova, sprankelend met haar blote hakken, verpletterende tegenstanders, zowel tanks als infanterie, ontblootte haar tanden en gromde:
  - Er is een plek voor prestatie in de wereld!
  En giftige naalden verspreidden zich van de blote voet van het meisje en raakten de nazi's en hun vliegtuigen en tanks.
  Ook Natasha Korshunova wierp moordend haar blote tenen uit en huilde:
  We zullen het nooit vergeten en nooit vergeven.
  En haar lichtzwaarden gingen door de molen op de nazi's. Toen sneden de blasters op de tanks en sneden de bashes af. De vliegtuigen hebben het ook.
  De roodharige Augustinus sneed door de vijanden heen en gilde:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  En nieuwe naalden verspreidden zich van haar blote voeten. En wat zit er in het oog, wat zit er in de keel van de nazi-soldaten en -vliegtuigen.
  Ja, het was duidelijk dat de krijgers opgewonden en woedend werden.
  Cool Zoya, die witte, bruine soldaten en tanks met vliegtuigen neerhaalde, piepte:
  - Onze ijzeren wil!
  En een nieuw, dodelijk geschenk vliegt van haar blote voet. En de tanks en witte jagers vallen, en de staarten branden van de vliegtuigen.
  Svetlana Sneeuwwitje snijdt de molenaar, haar zwaarden zijn als de bliksem.
  De nazi's vallen als schoven.
  Het meisje gooit met haar blote voeten naalden, schiet vijandelijke vliegtuigen neer en piept:
  - Voor Moeder Rusland zal er een menselijk ruimte-imperium zijn, win!
  Oleg Rybachenko rukt op tegen de nazi's. Terminatorjongen die bruine troepen hakken.
  En tegelijkertijd gooien de tenen van de blote benen van de jongen naalden met gif naar buiten, scheuren ze stammen af en schieten vliegtuigen neer.
  De jongen brult:
  - Glorie aan het toekomstige Rusland!
  En in beweging snijdt het ieders hoofd en muilkorven, en tegelijkertijd tanktorens.
  Het terminatormeisje Margarita vernietigt ook tegenstanders en vliegtuigen en tanks.
  Haar blote voeten zwaaien. De nazi's sterven in grote aantallen. Krijger roept:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En dan zal het meisje nemen en snijden ...
  De massa lijken van fascistische soldaten.
  En hier is Natasha Korshunova in het offensief. Hij snijdt de nazi's voor zichzelf neer, samen met tanks, vliegtuigen en zingt:
  - Rusland is groots en stralend,
  Ik ben een heel vreemd meisje!
  En schijven vliegen van haar blote voeten. Die de kelen van de nazi's zagen. Ja, dit is een meisje dat tanks aan het slopen is.
  Zoya Angelskaya in het offensief. Bruine soldaten hakken met beide handen. Uit een buis spugen. En hij gooit dodelijke naalden met zijn blote tenen - hij schiet tanks en vliegtuigen neer.
  En tegelijkertijd zingt hij voor zichzelf:
  - Oh, knuppel, laten we gaan,
  Oh, mijn favoriet gaat!
  Augustinus, die de nazi's neerslaat met laserzwaarden en de bruine soldaten uitroeit, samen met de tanks, gilt:
  - Allemaal ruig en in de huid van een dier,
  Hij haastte zich naar de oproerpolitie met een knuppel!
  En met blote tenen, hoe de vijand te lanceren, iets dat een olifant zal doden, en nog meer een tank.
  En dan piepen:
  - Wolven! Tweeëntwintigste eeuw!
  Svetlana Sneeuwwitje in het offensief. Snijden, snijden van de nazi's. Met blote voeten lanceert hij geschenken van de dood op hen.
  Draait een molen met zwaarden.
  Ze verpletterde veel jagers, samen met tanks en vliegtuigen, en gilde:
  - Er komt een grote overwinning aan!
  En weer is het meisje in een wilde beweging.
  En haar blote voeten lanceren dodelijke naalden en vernietigen tanks en vliegtuigen.
  Oleg Rybachenko sprong op. De jongen maakte een salto. Veel van de nazi's in stukken gehakt in de sprong.
  Hij gooide met zijn blote vingers naalden, sloeg tanks en vliegtuigen omver, gorgelde:
  - Wees beroemd om mijn mooie moed!
  En weer is de jongen in de war.
  Stoere meid Margarita Korshunova gaat in de aanval. Vernietigt alle vijanden op een rij. Haar zwaarden zijn harder dan molenbladen. En blote tenen gooien geschenken van de dood, tanks en vliegtuigen branden.
  Het meisje is in de aanval. Vernietigt bruine krijgers zonder ceremonie.
  En springt zo nu en dan, en draait!
  En geschenken van vernietiging vliegen van haar af.
  En de nazi's zelf vallen dood. En hele hopen lijken stapelen zich op.
  Margarita piept agressief:
  - Ik ben een Amerikaanse cowboy!
  En weer gooiden haar blote voeten de naald.
  En dan nog een dozijn naalden!
  Natasha Korshunova is ook aanvallend erg cool.
  En gooit met blote voeten en spuugt met een rietje, gooit tanks en vliegtuigen omver.
  En schreeuwt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een sprankelende dood! Het enige wat je hoeft te doen is doodgaan!
  En weer schoonheid in beweging.
  Zoya Angelskaya bestormt een blokkade van nazi-lijken. En boemerangs van vernietiging vliegen ook van haar blote voeten.
  En de bruine krijgers vallen en vallen, samen met tanks en vliegtuigen.
  Zoya meisje schreeuwt:
  - Meisje op blote voeten, jij zult winnen!
  En een dozijn naalden vliegen uit de blote hiel van het meisje. Die direct in de keel van de nazi's graven.
  Ze vallen dood neer.
  Of liever, helemaal dood, een plek met tanks en vliegtuigen.
  Augustinus in het offensief. Verplettert bruine troepen. Haar zwaarden worden in twee handen gedragen. En ze is zo'n geweldige krijger.
  Een tornado raast door de fascistische troepen - vliegtuigen en tanks vallen.
  Meisje met rood haar brult:
  - De toekomst is verborgen! Maar het zal zegevieren!
  En in het offensief, een schoonheid met vurig haar.
  Augustinus, in de wilde extase van dromen, stuurt een pulsar met haar blote hiel en brult:
  - De oorlogsgoden zullen alles verscheuren!
  En de krijger in het offensief.
  En haar blote voeten werpen veel scherpe, giftige naalden die vliegtuigen neerschieten en het pantser van tanks doorboren.
  Svetlana Sneeuwwitje in de strijd. En zo sprankelend en vechtend. Haar blote benen gooien zoveel dodelijke dingen naar buiten. Geen man, maar de dood met blond haar.
  Maar als het breekt, kun je het niet stoppen.
  Svetlana Sneeuwwitje zingt:
  - Het leven zal geen schat zijn,
  Die sprong in een rondedans!
  Laat de droom uitkomen -
  Schoonheid verandert een man in een slaaf!
  En in de beweging van het meisje op blote voeten is er steeds meer woede. En nog meer vernielde tanks en vliegtuigen.
  Oleg Rybachenko in het offensief, alles versnelt. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig schoolmeisje en een totale terminator in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Hier versnelde Natasha Korshunova de bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien, samen met tanks en vliegtuigen.
  Natasha Korshunova is een terminator-meisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya Angelskaya in het offensief. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al geen honderd nazi's en veel tanks met vliegtuigen verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustina, spelend met de spieren van de pers, en haar borst schuddend met scharlaken tepels, zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Svetlana Sneeuwwitje is ook in het offensief. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En er was al een massa bruine jagers in de sloot en langs de wegen gevallen, samen met kapotte tanks en vliegtuigen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Karatejongen Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bebloede lichamen, een stel kapotte auto's met vliegtuigen.
  De uitvinderjongen herinnert zich een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar liepen.
  Kindermoordenaar Oleg Rybachenko piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste doodde de bruine jagers, samen met tanks en vliegtuigen.
  Barefoot meisje Margarita is ook in de strijd. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort. En daarmee tanks en vliegtuigen.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje, als een erwt met krachtige explosieven, zal naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal een aantal van de tegenstanders en tanks, en zelfs vliegtuigen vernietigen.
  En Natasha Korshunova heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's zijn er al vermoord, samen met tanks en vliegtuigen.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasha Korshunova roept:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete! Neem niet eens een roebel!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya Angelskaya is in beweging en snijdt veel bruine krijgers.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's of schiet een vliegtuig met een tank neer. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana Sneeuwwitje in beweging. Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En dan uit een rietje spuugt - vliegtuigen neerhalen. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is al aardig wat jaartjes oud, iedereen is op avontuur met Natasha en gezelschap, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten. Zowel vliegtuigen als tanks.
  Sprankelend met blote, ronde hakken zong Margarita Korshunova met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks en vliegtuigen, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En de krijger, zodra ze een erwt met haar blote tenen gooit, vlogen er onmiddellijk duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasha Korshunova in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya Angelskaya in wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Het doorbreekt tegenstanders, tanks en vliegtuigen, als een gebrul:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze vlees en metaal met duraluminium van vliegtuigen.
  Ook Svetlana Sneeuwwitje gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  De blootsvoets knappe, gespierde jongen Oleg weer honderd van de nazi's, met een meteoor, beroemd afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe een massa vliegtuigen in de lucht in kleine stukjes te breken.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Het blootsvoets meisje Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En hij snijdt door grote open plekken, tussen tanks en vliegtuigen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha Korshunova is nog furieus in het offensief. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha Korshunova nam het aan en zong:
  - Mijn trap is verblindend op blote voeten!
  Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoening!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit, en de tanks brandden, de vliegtuigen stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Hij slaat zichzelf zo'n bruine armada.
  Zoya Angelskaya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya Angelskaya nam het aan, schudde de scharlaken tepels van haar volle borsten en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha Korshunova schreeuwde van verrukking:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Op blote voeten Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak! Met haar ging ze de strijd aan met natuurlijk licht, zonder verf.
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  De terminatorjongen Oleg Rybachenko gromde:
  - Wat je nodig hebt! Hier is het meisje!
  Margarita Korshunova, die met haar blote voet een dolk wierp en de tankkoepel afbrak, bevestigde:
  - Grote en coole meid!
  Augustinus was het hier meteen mee eens:
  - Ik ben een krijger die iedereen zal bijten!
  En nogmaals, met blote tenen, zal hij een dodelijke, neerhalende vliegtuigen lanceren.
  Natasha Korshunova in de strijd is niet onderdoen voor haar tegenstanders. Geen meisje, maar om te eindigen met zo'n heks in vlammen. En de nazi's hebben het moeilijk: vliegtuigen en tanks vallen.
  En schreeuwt:
  - Wat een blauwe lucht!
  Augustine, die met haar blote voet een mes losliet en de tankkoepel afsneed, bevestigde:
  - Wij zijn geen voorstanders van overvallen!
  Svetlana Sneeuwwitje, die de vijanden neerhaalde en vliegtuigen neerschoot, piepte:
  - Een dwaas heeft geen mes nodig ....
  Zoya Angelskaya piepte, gooide naalden met haar blote voeten en sloeg tanks en vliegtuigen neer met haar gebruinde benen:
  - Je liegt tegen hem vanuit drie dozen!
  Natasha Korshunova, die de nazi's neerhaalde, voegde eraan toe:
  - En doe het met hem voor een cent!
  En de krijgers zullen nemen en springen. Ze zijn zo bloederig en cool. Over het algemeen hebben ze veel opwinding.
  Oleg Rybachenko, een bijna naakte, knappe, gespierde jongen in korte broek alleen, ziet er erg stijlvol uit in de strijd.
  Het mooie meisje Margarita, met haar blote tenen, gooide haar benen, een stuk antimaterie en zong:
  - De klap is sterk en de man heeft interesse ...
  De geniale jongen lanceerde met zijn voet wat leek op een helikopterpropeller. Hij hakte een paar honderd hoofden af van de nazi's en tanks, piepte:
  - Lekker sportief!
  En beide - een jongen en een meisje in volledig opengewerkt.
  De terminatorjongen Oleg, bruine soldaten hakkend, gorgelde:
  - En er zal een grote overwinning voor ons zijn!
  Margarita siste als antwoord:
  - We doden iedereen - met blote voeten!
  Het meisje is inderdaad zo'n actieve terminator.
  Natasha Korshunova zong in het offensief:
  - Heilige oorlog!
  En de krijger lanceerde een scherpe schijf-boemerang. Hij vloog in een boog, hakte veel nazi's en tanktorens neer.
  Zoya Angelskaya voegde eraan toe en zette de uitroeiing voort:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En nieuwe naalden vlogen van haar blote voeten. En ze raakten veel jagers en vliegtuigen.
  Het blonde meisje zei:
  - Schaakmat de tegenstander!
  En ze liet haar tong zien.
  Op blote voeten en vurig murmelde Augustinus, met haar benen zwaaiend en scherpe hakenkruizen gooiend:
  - Keizerlijke vlag naar voren!
  Svetlana Sneeuwwitje, met haar blote hiel een bal van hyperplasma toegeworpen, bevestigde gemakkelijk:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes schreeuwden in koor, de nazi's verpletterend:
  - Niemand houdt ons tegen!
  En nu vliegt er een schijf van de blote voeten van de krijgers. Het vlees wordt verscheurd en de torens van tanks en de staarten van vliegtuigen worden gesloopt.
  En nog eens huilen:
  - Niemand kan ons verslaan!
  Natasha Korshunova vloog de lucht in. Verscheurde tegenstanders en gevleugelde gieren, en gaf uit:
  - Wij zijn wolven, bak de vijand!
  En uit haar blote vingers zal een zeer dodelijke schijf vliegen.
  Het meisje draait zelfs in extase.
  En dan mompelt hij:
  - Onze hakken houden van vuur!
  Ja, de meisjes zijn echt sexy.
  Oleg Rybachenko, een knappe, gespierde jongen in korte broek, gorgelde:
  - Oh, vroeg, geeft de hoorns bescherming!
  En knipoogde naar de krijgers. Ze lachen en ontbloten hun tanden als reactie.
  Natasha Korshunova hakte de nazi's neer en gilde:
  - In onze wereld is er geen vreugde, zonder strijd!
  De terminator-jongen met een naakte, ronde, kinderachtige hiel, die toegaf aan de pulsar en de nazi's vernietigde, maakte bezwaar:
  "Soms is vechten ook niet leuk!"
  Natasha Korshunova was het ermee eens:
  - Als er geen kracht is, dan ja ...
  Maar wij krijgers zijn altijd gezond!
  Het meisje gooide met haar blote tenen naalden naar de vijand, blies een massa tanks met vliegtuigen op en zong:
  - De soldaat is altijd gezond,
  En klaar voor actie!
  Daarna hakte Svetlana Sneeuwwitje opnieuw de vijanden neer en vernietigde de torens van tanks en de staarten van vliegtuigen.
  Zoya Angelskaya is een zeer snelle baby. Hier lanceerde ze een hele ton naar de nazi's. En scheurde er een paar duizend uit één explosie.
  Toen gilde ze:
  - Stop niet, onze hakken glinsteren!
  En een meisje in gevechtskant!
  Augustinus in de strijd is ook niet zwak. Dus de nazi's dorsen. Als uit een bundel kettingen knock-out.
  En het hakken van tegenstanders - zingt:
  - Pas op, het komt goed,
  In het najaar komt er een taart!
  De roodharige duivel ploegt echt in de strijd als een duivel in een snuifdoos. En hoe tanks branden en vliegtuigen branden.
  Maar het meisje op blote voeten in een tuniek, Margarita Korshunova, hoe ze vecht. En de nazi's krijgen het van haar.
  En als ze slaat, zal ze slaan.
  Daaruit vliegen bloederige spatten.
  Natasha Korshunova merkte hard op toen metaalspatten van haar blote voet vlogen, waardoor de schedels en torens van tanks smolten:
  - Glorie aan Rusland, heel veel zelfs glorie!
  Tanks haasten zich naar voren...
  Divisies in roodhemden -
  Gegroet Russische mensen!
  Hier namen de meisjes het op tegen de nazi's. Dus worden ze gesneden en versnipperd. Geen krijgers, maar echt panters die de ketting hebben verbroken.
  Coole jongen Oleg Rybachenko in de strijd en valt de nazi's aan. Hij slaat ze zonder medelijden, snijdt door de tanks en gilt:
  We zijn als stieren!
  Margarita Korshunova, die het bruine leger verpletterde en tanks en vliegtuigstaarten doorsneed, pakte op:
  We zijn als stieren!
  Natasha Korshunova nam het aan en huilde, terwijl ze de bruine jagers samen met de tanks neerhaalde:
  - Liegen is uit de hand!
  Zoya Angelskaya verscheurde de nazi's, piepte:
  - Nee, niet uit de hand!
  En ook hij zal een sterretje nemen en loslaten met zijn blote voet en heel wat fascisten afmaken.
  Natasha Korshunova pakte het aan en liet het eruit, bliksem uit de scharlaken tepel en piepte:
  - Onze tv staat aan!
  En een moordende bundel naalden vliegt van haar blote been.
  Zoya Angelskaya, die ook de nazi's en hun tanks met vliegtuigen vernietigde, piepte:
  - Onze vriendschap is een monoliet!
  En weer zo'n worp dat de cirkels alle kanten op vervagen. Dit is een meisje - pure uitroeiing van tegenstanders.
  Het meisje met haar blote tenen zal drie boemerangs nemen en lanceren. En de lijken hiervan werden nog meer.
  Daarna zal de schoonheid uitdelen:
  - We zullen de vijand geen genade schenken! Er zal een lijk zijn!
  En weer vliegt het dodelijke ding van de blote hiel weg.
  De roodharige Augustinus merkte ook heel logisch op:
  - Alleen niet één lijk, maar veel!
  Daarna nam het meisje het en liep op blote voeten door de bloedige plassen. En ze heeft veel nazi's vermoord.
  En hoe het brult:
  - Massa moord!
  En nu zal hij zijn hoofd stoten op de nazi-generaal. Breek zijn schedel en geef uit:
  -Banzai! Je gaat naar de hemel!
  Svetlana Sneeuwwitje is erg woedend in het offensief, vooral als ze tanks en vliegtuigen neerhaalt, piept ze:
  - Je wordt niet gespaard!
  En een dozijn naalden vliegen van haar blote vingers. Terwijl ze door iedereen heen breekt, storten de vliegtuigen in. En heel erg probeert zelfs de krijger te versnipperen en te doden.
  Gespierde jongen met reliëf in korte broek Oleg Rybachenko, die kraaien neerslaat met een fluitje, piept:
  - Glorieuze hamer!
  En de jongen gooit ook zo'n coole ster in de vorm van een hakenkruis met zijn blote voet. Ingewikkelde hybride.
  En de massa van de nazi's stortte in.
  Oleg Rybachenko brulde:
  -Banzai!
  En de jongen is weer in een wilde aanval. Nee, het bruist van kracht en vulkanen gorgelen!
  Schitterende Margarita in beweging. Het zal ieders buik scheuren.
  Een meisje met haar voet gooit vijftig naalden tegelijk weg. En de massa werd gedood door allerlei soorten vijanden, zowel tanks als vliegtuigen uitgeschakeld.
  Fonkelend op haar blote hakken zong Margarita Korshunova in termen van opgewektheid:
  - Een twee! Verdriet is geen probleem!
  Je moet nooit ontmoedigd zijn!
  Houd de neus en de staart hoger met een pijp.
  Weet dat een echte vriend altijd bij je is!
  Dit is zo'n agressief bedrijf. Het meisje slaat en schreeuwt:
  "De Dragon President zal een lijk worden!"
  Natasha Korshunova in de strijd is slechts een soort terminator. En brullend gorgelde:
  -Banzai! Wees er snel bij! En het einde van de dictator!
  En een granaat vloog van haar blote voet. En de nazi's zijn als spijkers. En het zal veel mastodonten en gevleugelde, helse machines vernietigen.
  Hier is de krijger! Aan alle krijgers - een krijger!
  Ook Zoya Angelskaya is in het offensief. Zo'n woedend wijf.
  En ze nam het aan en gorgelde:
  - Onze vader is de Witte God zelf!
  En hij snijdt een driedubbele molen bij de nazi's!
  En de roodharige, sprankelend van blote hakken en robijnrode tepels van Augustinus' borsten, brulde als reactie:
  - En mijn God is zwart!
  Inderdaad, de roodharige is de belichaming van bedrog en gemeenheid. Voor vijanden natuurlijk. En voor vrienden is ze een schat.
  En hoe hij met blote tenen zal pakken en gooien. En een heleboel krijgers van het bruine rijk, evenals hun tanks en vliegtuigen.
  De roodharige schreeuwde:
  - Rusland en de zwarte God staan achter ons!
  Een krijger met een zeer hoog gevechtspotentieel. Nee, daaronder is het beter om je er niet mee te bemoeien. Zoals de torens van tanks worden afgescheurd en de vleugels van fascistische vliegtuigen.
  Augustinus, die zijn tegenstanders verpletterde, siste:
  - We zullen alle verraders tot poeder verpletteren!
  En knipoog naar zijn partners. Ja, dit vurige meisje is niet bepaald iets dat vrede kan geven. Tenzij vrede dodelijk is!
  Svetlana Sneeuwwitje, die de vijanden verpletterde, gaf uit:
  - We vegen je in de rij!
  Roodharige Augustinus bevestigde:
  - We vermoorden iedereen!
  En van haar blote, gebeitelde benen vliegt het heden van totale vernietiging weer! En zoveel tanks en vliegtuigen explodeerden tegelijk in kleine stukjes.
  En dan slaat het meisje, als uit een scharlaken tepel, bliksem in.
  Oleg Rybachenko stuurde geschenken van de dood met zijn blote hakken en zong als antwoord:
  - Er zal een complete banzai zijn!
  Augustine, die de nazi's met haar blote handen uit elkaar scheurde, ze met zwaarden hakte en met haar blote tenen naalden gooide, tanks en vliegtuigen tegelijk vernietigde, vaardigde uit:
  - Kort gezegd! Kort gezegd!
  Natasha Korshunova, die de bruine krijgers vernietigde, samen met tanks en vliegtuigen, piepte:
  - Kortom - banzai!
  En laten we tegenstanders snijden met wilde bitterheid.
  Op blote voeten, knap, een jongen in korte broek Oleg Rybachenko, die tegenstanders hakte, gaf uit:
  - Dit gambiet is niet Chinees,
  En het debuut, geloof me, is Thais!
  En weer vloog er een scherpe, metaal snijdende schijf uit de blote voet van de jongen. Hij sneed zowel de torentjes van de tanks als de staarten van het vliegtuig af.
  Margarita, een vechtend meisje dat metaal verplettert, zong de krijgers van het bruine rijk en de bepantsering van tanks en hakte af:
  - En wie zullen we vinden in de strijd,
  En wie zullen we vinden in de strijd ...
  Laten we daar geen grapjes mee maken -
  Laten we het uit elkaar halen!
  Laten we het uit elkaar halen!
  Ze deden het toen goed met de nazi's...
  Hier vielen Hitler en zijn team op hun knieën voor de meisjes en kinderen.
  Natasha Korshunova dwong eerst nazi-nummer één om haar blote voeten te kussen.
  Toen kusten Hitler en zijn hele entourage ook de blote zolen en hakken van andere meisjes. En ze likten hun hielen met hun tong. En een zeer knappe blonde jongen Oleg Rybachenko werd gekust door de blote voeten van het meisje.
  Nadat ze erg blij was met de vernedering van mannelijke parasieten, beval Natashka:
  - Nu, terwijl we jullie niet allemaal hebben vermoord, teken het bevel voor de volledige en onvoorwaardelijke overgave van het Derde Rijk aan de Sovjet-Unie!
  Eind goed al goed. Het Derde Rijk capituleerde en de machtige Wehrmacht werd ontwapend. Hitler en zijn team gingen naar de kerkers van Beria.
  Het oordeel was snel maar rechtvaardig. Op 22 juni 1959 werd Hitler op het Rode Plein opgehangen!
  
  
  
  
  DE DROOM VAN DE DUIVELS VAN FUHRER VERANDERT DE GESCHIEDENIS
  Hitler veranderde in het eenenveertigste jaar van gedachten om de hoofdstad Moskou naar de USSR te brengen. Een van de redenen hiervoor was dat de Führer een droom had met de volledige nederlaag van de Wehrmacht. En op 20 november 1941 bood Hitler vrede aan Stalin. De leider van de USSR, getraumatiseerd door eerdere nederlagen, was het daarmee eens. De Duitsers kregen alles wat ze wisten te veroveren. Bijna heel Oekraïne en de stad Rostov aan de Don, en Wit-Rusland, de Baltische staten, een deel van Rusland.
  Op voorstel van Stalin stemde Hitler in met de uitwisseling. Rusland stemde ermee in de hele Donbass op te geven, en een deel van het Tsjernozem-rijke land van de Don, in ruil voor een corridor naar Leningrad en voor het verleggen van de grenzen van Moskou. Hitler stemde ermee in om de grenzen naar de regio Smolensk te verleggen, maar in ruil daarvoor overhandigde de USSR dat deel van de Donbass dat de Duitsers geen tijd hadden om te bezetten, en de Don met rijke zwarte grond, die de Duitsers het meest wilden. Bijna de hele Krim, behalve Sebastopol, was Duits. In Karelië werd de grens getrokken langs de frontlinie, wat de Finnen goed uitkwam. Moermansk bleef bij de USSR. In het zuiden werd de grens getrokken langs de Don en konden de Duitsers eindelijk hun voedselzekerheid waarborgen. Ze hadden ook kolen en staal uit Donbass. En rijke afzettingen van legeringselementen. De Wehrmacht had nog steeds een tekort aan olie, maar dit was tijdelijk, aangezien Hitler van plan was ook het Midden-Oosten te veroveren. Min of meer geconsolideerd.
  De Duitsers geloofden echt dat Hitler zich haastte met de wereld. Maar de Führer wist wel beter. Bovendien is het mogelijk om de oorlog in het Westen voort te zetten. Eerst ontmoette de Führer Franco. Ik vertelde hem dat je zelf hebt gezien dat de USSR was verslagen. Het Derde Rijk is sterker dan ooit en Groot-Brittannië is ten dode opgeschreven. Dus je laat de Duitsers Gibraltar niet binnen, dus je deelt het lot van Frankrijk. En zo wordt Gibraltar Spaans en kun je zelfs aanspraak maken op een deel van het land van de Engelse koloniën. En er is geen tijd om Franco lange tijd te overtuigen, de handen van de Wehrmacht zijn losgemaakt en heel Afrika en het grootste deel van Azië, inclusief India, zullen onder volledige controle worden genomen.
  De generalissimo was het daarmee eens. En nu, in december, veroverden de Duitsers met één klap Gibraltar en blokkeerden de toegang tot de Middellandse Zee vanuit het oosten. En tegelijkertijd vernielden de nazi's de Britse basis in Malta en veroverden ze door te landen.
  Het korps van Rommel ontving versterkingen en veroverde Tolbuk en versloeg vervolgens de Britten in Egypte. Ze vielen als erwten. Egypte werd veroverd en het Suezkanaal werd gesloten. Toen trokken de Duitsers Irak en Koeweit binnen. Ze sloegen de Engelsen als een gehakte peer. En ze verpletterden ze door het Midden-Oosten te veroveren. In het voorjaar van 1942 werd het hele noorden van Afrika, het Midden-Oosten en de Franse bezittingen bezet. En het was, moet ik zeggen, een grote overwinning.
  De Duitsers eisten echter meer. En ze veroverden heel Afrika. En de Japanners vernietigden de Verenigde Staten op zee. En overwinningen volgden elkaar op. En nu, in de zomer van 1942, werden zowel Iran als India veroverd door de Duitsers. En in de herfst was de bezetting van Afrika eindelijk voltooid. Zo voerden de nazi's de inbeslagname van belangrijke gebieden en hulpbronnen uit en verenigden ze zich met Japan.
  Groot-Brittannië verloor zijn koloniën in Afrika en Azië en bevond zich in een zeer moeilijke situatie. En in het voorjaar van 1943 landden de Duitsers samen met de Japanners in Australië. En Groot-Brittannië zelf werd onderworpen aan enorme bombardementen.
  Hitler eiste in de zomer een einde aan het leeuwenrijk. En er was een actieve duikbootoorlog. De Duitsers kregen onderzeeërs aangedreven door waterstofperoxide. En dit zijn zeer serieuze krachten.
  In juli 1943 werd de landing eindelijk uitgevoerd. Tanks namen deel aan de veldslagen: "Panther", "Tiger" en "Lion" en "Ferdinands". En dezelfde ME-309-jagers en Yu-288-bommenwerpers. En het viel met verschrikkelijke kracht op de Engelse troepen. De strijd op het land duurde slechts elf dagen en eindigde in een overtuigende overwinning voor de Wehrmacht.
  En dit is een belangrijke prestatie van de Duitse militaire machine.
  Daarna ging de oorlog over naar de kant van de Verenigde Staten. En IJsland werd veroverd. Amerika kon daarna Europa niet bombarderen. Roosevelt kromp merkbaar ineen en bood Hitler onder alle voorwaarden vrede aan.
  Maar de nazi's besloten de Verenigde Staten af te maken en zetten het offensief voort. In het vierenveertigste jaar werd de release van straalvliegtuigen enorm en de Yankees blokkeerden het letterlijk. En Marseille, dat meer dan duizend neergestorte vliegtuigen had, ontving het Grootkruis van het IJzeren Kruis, als de kroon van heldhaftigheid en efficiëntie van de vliegklasse.
  De Führer beval Amerika te knijpen met behulp van bondgenoten in Argentinië, evenals in Brazilië. En verhuizen vanuit het zuiden met de Japanners, en vanuit het noorden, door Canada. En het was als een dubbele tang. Hitler voelde zich op een wit paard.
  Er was ook een serie eerste zelfrijdende E, lichter en perfecter. TA-400 en Yu-488 toonden overweldigende kracht. En ze begonnen de vijanden te vernietigen. En veeg ze letterlijk met een garde.
  En de nazi's verpletteren de geallieerden. En ze doen het zo effectief dat de VS afbrokkelt. Ze geven de Amerikanen geen kans. Duitse aanvalsgeweren zijn de beste ter wereld en hebben geen gelijke. Verschijnen tegen het einde van het jaar en de eerste diskettes, die door de laminaire jet niet konden worden neergehaald. En ze hebben Amerika vernietigd.
  Lichte zelfrijdende kanonnen uit de E-serie toonden hun totale superioriteit ten opzichte van de Yankee-tanks. Ze gingen letterlijk rond en sloegen alles kapot en veranderden het in haksel en maakten het plat tot as. Amerika had geen schijn van kans tegen de VS.
  In het vijfenveertigste jaar waren de Verenigde Staten al aan het afbranden. New York en Washington vielen in maart.
  En in april was er een capitulatie. Dus de verdeling van het rijk vond plaats. Nadat de nazi's en de Japanners hadden gewonnen, bevroor ze tijdelijk de oorlog. De periode van vrede is aangebroken. Op 20 april 1950 vond de eerste vlucht van astronauten naar de maan plaats.
  En op 20 april 1953 brak er een grote oorlog uit tussen het Derde Rijk en Japan. De nieuwe opvolger van Stalin, Beria, bood Hitler een gezamenlijke oorlog aan met het Land van de Rijzende Zon. Hitler zei tegen Beria dat de USSR met volle kracht zou moeten vechten, maar alleen zuidelijk Sakhalin en de Koerilenrug zou ontvangen. En als, dan zal het Derde Rijk de USSR tot poeder nemen en uitwissen.
  Hitlers troepen zijn technologisch sterker dan de Japanners. Vooral de piramidale tanks zijn formidabel onder de Duitsers. En ze kunnen vanuit geen enkele hoek worden gebroken. En jetluchtvaart is ongeëvenaard. En de diskettes halen snelheden van tien sonische schommels. Nee, Japan kan zo'n macht niet weerstaan.
  De USSR heeft ook iets. Tank T-54 is in principe niet slecht. Maar er zijn ook andere auto's. Bijvoorbeeld IS-7, zeer slechte remkracht. Alenka bestuurt deze tank en vernietigt de Japanners.
  Het meisje gilt en fluit een lied brult:
  - En vloog in de kist van de samoerai,
  Onder de druk van staal en vuur!
  Nu hebben ze Beria in plaats van Stalin, en het land van de Sovjets zal nieuwe grenzen moeten veroveren.
  Japan heeft tanks van de E-serie, maar die zijn verouderd en onvolmaakt, vroege modificaties. Hier is zo'n pret op de IS-7 in dit geval, de E-90. De auto weegt honderdacht ton, veertig meer dan de Sovjet-auto. En zijn wapenrusting is dikker, vooral zijn voorhoofd. Het voorhoofd van de toren is 285 mm, tegen 210 voor de IS-7, en het voorhoofd van de romp is 250 mm tegen 150 mm voor de Sovjet-machine. Maar de helling van het pantser zal minder zijn. En de zijkanten zijn hetzelfde 150 mm. Toegegeven, de Japanse voeding zal 150 mm dikker zijn dan 94. De kanonnen zijn ongeveer 128 mm voor de Japanners en voor de Sovjet 130 mm met een korte lengte. Maar de Sovjet is misschien een beetje beter. En hier komen ze dichterbij.
  De Japanner is nog steeds beter beschermd in het voorhoofd, maar de rijprestaties zijn slechter, hoewel de samoerai een motor van 1500 pk heeft.
  Anyuta slaat Isa's harnas met haar blote tenen en koets:
  - Er komt een tijdperk van communisme in de tuin!
  Alla deze roodharige duivel is het ermee eens:
  - Natuurlijk zal het!
  Maria lacht en staat op:
  - Ons feest is een eeuwige overwinning!
  Olympische Spelen brult:
  - Voor moederland voor Stalin!
  En nu zal de Sovjettank de vijand raken. En hij zal oplichten, en laten we aan stukken scheuren. En vernietigt letterlijk het pantser.
  Alenka giechelde en merkte op:
  - Het is beter met een vrouw!
  De Japanse Mastodon is vernietigd. En de rest van de samoeraitanks zijn niet zo goed beschermd. En ze zijn makkelijker te verslaan. En je maakt ze echt kapot, echt gaaf.
  Anyuta zong en drukte met haar blote hiel de trekker over:
  - Verdraag de vernedering van de Slaven niet,
  We zouden een berg opgaan voor Rusland ...
  Laten we geen beledigingen meer accepteren
  Laten we de vijand verpletteren met een stalen hand!
  En opnieuw vernietigde het projectiel de tank met E-50-licentie. Ook niet de beste auto. Vrij zwaar, maar de zijkant is nogal zwak beschermd en kan van grote afstand worden binnengedrongen.
  Elizabeth vocht op de T-54 en het was veel moeilijker voor haar. Maar het meisje toonde een enorme veerkracht. En hoe hij met blote vingers een projectiel afvuurt en de E-75 doorboort, en dat is heel gaaf. En massale vernietiging.
  Elena ook, gestraald, met kolossale druk. En sloeg met dodelijke kracht.
  En hier brandt de Japanner en stort hij in. En het vernietigt het letterlijk.
  Catherine twitterde:
  Het kostte me, het kostte me
  Ik zal zitten, ik zal zitten, op een paard!
  En knipoog naar hun partners. En de meisjes hier zijn zo mooi en in slechts één bikini. En op blote voeten natuurlijk, heel mooi.
  Elizaveta, een vechtende vrouw die een E-50 uit Japan knock-out sloeg, siste:
  - Voor dit grote communisme!
  Ephrasia, die de Japanners verpletterde, piepte:
  - Over mijn grenzen!
  Japan hield iets meer dan een jaar stand en werd verslagen. En het Derde Rijk werd een wereldrijk.
  Op 20 april 1957 begon de vlucht van een astronaut naar Mars. En het was een prachtige stap.
  Op 20 april 1959 werd een referendum gehouden, waarin de monarchie en de keizerlijke regeringsvorm in het Derde Rijk werden gelegaliseerd.
  Maar Hitler zou nooit Hitler zijn geweest als hij het probleem van de USSR niet had willen oplossen. En natuurlijk zijn verlangen om de hele wereld te onderwerpen.
  Op 20 april 1961 viel het Derde Rijk de USSR binnen. Agressie is meedogenloos en met enorme krachten. Wat erg ongelijk is.
  En de hordes van de Derde begonnen al twee weken na het begin van de gevechten rond Moskou te stromen.
  Oleg in het offensief versnelt alles. De jongen verslaat de nazi's.
  Zijn blote voeten werpen scherpe naalden - scheurende tanks en vliegtuigen.
  De jonge krijger piept:
  - Het gekke rijk zal iedereen uit elkaar scheuren!
  En weer is de jongen in beweging.
  Margarita is een stormachtig meisje in haar activiteit. En verslaat de vijanden.
  Hier lanceerde ze met haar blote been een erwt met explosieven. Ze zal ontploffen, en tegelijk zullen honderd nazi's en tien tanks worden opgeworpen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Overwinning zal hoe dan ook naar ons komen!
  En hij zal de molen met zwaarden laten draaien - de vaten van tanks vliegen in verschillende richtingen.
  Natasha versnelde haar bewegingen. Het meisje snijdt de bruine krijgers neer. En al schreeuwend:
  - Overwinning wacht op het rijk van Rusland.
  En laten we de nazi's in een versneld tempo uitroeien.
  Natasha is een terminator-meisje.
  Hij denkt er niet aan om te stoppen en te vertragen, en tanks en vliegtuigen dwalen af.
  Zoya is in de aanval. Haar zwaarden lijken vlees en metaalsalade te snijden. Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Onze redding is van kracht!
  En blote tenen gooien ook zulke naalden.
  En een massa mensen met doorboorde kelen, die rondslingerden in hopen lijken, evenals gebroken tanks en neergestorte vliegtuigen.
  Augustine is een gekke meid. En het verplettert iedereen alsof het een robot is van hyperplasma.
  Het heeft al niet honderd nazi's verpletterd. Maar alles komt in een stroomversnelling. En de krijger brult nog steeds.
  - Ik ben onoverwinnelijk! De coolste ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in de aanval.
  En uit haar blote tenen vliegt een erwtje uit. En driehonderd nazi's en een dozijn tanks werden verscheurd door een krachtige explosie.
  Augustinus zong:
  - Je durft ons land niet in te nemen!
  Ook Svetlana is in de aanval. En geeft geen gram respijt. Wild Terminator-meisje.
  En hij snijdt de vijanden neer en roeit de nazi's uit. En de massa bruine strijders is al in de sloot en langs de wegen gevallen.
  De zes waren woedend. Een wilde strijd gemaakt.
  Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De schrijversjongen wordt herinnerd aan een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar liepen.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje, als een erwt met krachtige explosieven, zal naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Oleg Rybachenko springt en springt.
  Een jongen op blote voeten stoot een bos naalden uit, slaat tanks omver en zingt:
  - Laten we gaan kamperen, open een grote rekening!
  De jonge krijger is op zijn best.
  Hij is vrij oud, maar hij ziet eruit als een kind. Alleen erg sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Laat het spel niet volgens de regels zijn - we zullen door de fraera breken!
  En opnieuw vlogen er dodelijke en verpletterende naalden van zijn blote voeten.
  Margarita zong met verrukking:
  - Niets is onmogelijk! Ik geloof dat de vrijheid zal aanbreken!
  Het meisje gooide opnieuw een dodelijke waterval van naalden naar de nazi's en hun tanks, vervolgde:
  - De duisternis zal verdwijnen! Mogen rozen bloeien!
  En de krijger, zodra ze een erwt met haar blote tenen gooit, vlogen er onmiddellijk duizend nazi's de lucht in. Ja, het leger van het bruine, helse rijk smelt voor onze ogen.
  Natasja in de strijd. Springt als een cobra. Laat vijanden exploderen. En zoveel nazi's sterven en vliegtuigen vallen.
  Hun meisje en zwaarden, en granen op de kolen, en speren. En naalden.
  Tegelijkertijd brult het ook:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen!
  En de glorie van de Russen zal vinden!
  Blote tenen gooien nieuwe naalden, slaan tegenstanders.
  Zoya in een wilde beweging. Valt de nazi's aan. Breekt ze in kleine stukjes.
  De krijgervrouw gooit met haar blote vingers naalden. Breekt door tegenstanders heen, en hoe te brullen:
  Onze volledige overwinning is nabij!
  En hij voert een wilde molen uit met zwaarden en veegt tanks weg. Dit is echt een meisje als een meisje!
  Maar Augustinus' cobra ging in het offensief. Deze vrouw is een nachtmerrie voor alle nachtmerries.
  En als het het snijdt, betekent het dat het het zal snijden.
  Daarna zal de roodharige nemen en zingen:
  - Ik zal alle schedels openen! Ik ben een grote droom!
  En nu zijn haar zwaarden in actie en snijden ze door vlees en metaal.
  Ook Svetlana gaat in het offensief. Dit meisje heeft geen remmen. Zodra ze hakken, ligt de massa lijken bezaaid en vallen vliegtuigen en tanks.
  De blonde terminator brult:
  - Wat zal het goed zijn! Hoe goed zal het zijn - ik weet het!
  En nu vliegt er een moordende erwt van haar af.
  Oleg weer honderd van de nazi's, met een meteoor, afgesneden. En hij zal een bom oppakken en gooien.
  Klein van stuk, maar dodelijk...
  Hoe te breken in kleine stukjes.
  De terminatorjongen huilde:
  - Stormachtige jeugd van vreselijke machines!
  Margarita zal dit opnieuw doen in de strijd.
  En veel bruine strijders neerhalen. En snijdt grote gaten.
  Het meisje schreeuwt:
  - Lambada is onze dans op het zand!
  En sloeg met hernieuwde kracht.
  Natasha in het offensief is nog woedender. Dus de nazi's dorsen. Het is niet erg goed voor hen om zulke meisjes te weerstaan.
  Natasha nam het aan en zong:
  - Ter plaatse rennen is een veel voorkomende verzoener!
  En het krijgersmeisje stormde met zo'n waterval van slagen de tegenstanders binnen.
  En hij zal schijven gooien met blote voeten.
  Hier runde ze de molen. De massa hoofden van het bruine leger rolde achteruit en de tanks stonden in brand.
  Ze is een vechtende schoonheid. Versla jezelf zo'n gele armada.
  Zoya is in beweging en verplettert iedereen zonder uitzondering. En haar zwaarden zijn als een schaar des doods.
  Het meisje is gewoon lief. En haar blote voeten gooien met zeer giftige naalden.
  Versla tegenstanders. Ze doorboren hun keel en maken doodskisten, laten tanks en vliegtuigen ontploffen.
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Als er geen water in de kraan zit...
  Natasha riep verheugd:
  Het is dus jouw schuld!
  En met zijn blote tenen gooit hij iets dat grondig doodt. Dit is echt een meisje van meisjes.
  En vanaf haar blote benen, hoe het mes zal vliegen. En hij zal veel jagers raken en torens afsnijden van tanks.
  Augustinus in beweging. Snel en uniek in zijn schoonheid.
  Wat heeft ze glanzend haar. Als een wapperend proletarisch spandoek. Dit meisje is een echte vixen.
  En ze snijdt tegenstanders - alsof ze werd geboren met zwaarden in haar handen.
  Roodharige, verdomde klootzak!
  Augustinus nam het aan en siste:
  - Er zal een stier zijn - de jagers zullen niet gek worden!
  En hier verpletterde ze opnieuw veel jagers.
  Kortom, ze zeggen dat met zo'n team Hitler het niet gaat redden. En op 9 mei 1961 werd Adolf Hitler door de meisjes met blote tenen bij de armen en benen genomen, en Margarita bij de neus, en scheurde, en op 9 mei 1961 werd Hitler meegenomen en stierf! En de USSR veroverde de hele wereld!
  
  BABA YAGA IS SLECHT EN BESCHADIGT DE USSR!
  Baba Yaga, gedreven door mensenhaat, greep in de loop van de geschiedenis in. Ze nam het en viel in een mortier, in gezelschap van Zmey Gorynych, Amerikaanse vliegtuigen aan die Japanse vliegdekschepen wilden bombarderen. En de slang Gorynych, zoals hij die neemt, en met een grote vlam van drie koppen op de Amerikanen slaat. En verbrand meer dan honderd vliegtuigen tegelijk. En de Yankees raken in paniek. En dan is er Baba Yaga, die een spleetgras in zee gooit en Amerikaanse vliegdekschepen en andere schepen bedekt met een golf. Als gevolg hiervan werd Amerika in de Battle of Midway volledig verslagen.
  De Japanners veroverden vervolgens onderweg en de Hawaiiaanse archipel nam de volledige controle over de Stille Oceaan. En hun grondtroepen vielen India binnen en marcheerden naar Delhi.
  Om India te behouden, haalden de Britten een deel van de troepen uit Egypte en verlieten Operatie Torch. Ook Amerika landde niet in Casablanca en de Duitsers konden de oorlog in Afrika bevriezen.
  Dit redde de nazi's niet van de nederlaag bij Stalingrad. Maar de tegenaanval van Mainstein won in kracht. Omdat de troepen niet naar Afrika werden overgebracht, had Mainstein nog een aantal divisies, waaronder dertig Tigers, die in het zand van de Sahara zonder succes in het echte verhaal verdwenen. Bovendien was de luchtvaart van de nazi's sterker. Ze besteedden immers geen middelen aan de bevoorrading van Afrika en de intensiteit van de luchtaanvallen op het Derde Rijk daalde meerdere keren.
  Hij arriveerde aan het oostfront en in maart 1943 bracht de legendarische aas Marseille het aantal neergehaalde vliegtuigen aan het westfront op driehonderd, en werd een echte legende aller tijden. En in het oosten sloegen Sovjetpiloten hem hard. Marcel ging de heetste gevechten niet uit de weg en was een waar fenomeen. Eén man was een heel luchtvaartkorps waard.
  Sovjet-troepen leden meer verliezen dan in de echte geschiedenis. Minder van hen ontsnapten aan de omsingeling. En de Duitsers heroverden niet alleen Charkov en Belgorod, maar ook Koersk, en namen ook Krasnodon en Voroshilovgrad opnieuw in.
  De Sovjet-troepen waren geschokt ... Tijdens de dooi herstelden ze gedeeltelijk. Er waren luchtgevechten in de lucht. De Duitsers grepen het initiatief. De Japanners passeerden ondertussen de Amerikaanse slagader in Panama en veroverden de zeestraat. In de Verenigde Staten werd besloten om de hele Europese richting te bevriezen. Maar de Duitse onderzeeërvloot werkte te effectief en kwelde de Britten en Amerikanen. En Churchill, die een officiële vrede of wapenstilstand niet riskeerde, stelde voor dat de Duitsers de oorlog afremmen. Dat wil zeggen, sluit geen vrede, maar voer echt geen oorlog.
  Hitler eiste in reactie op alle hulp aan de USSR te stoppen. Groot-Brittannië en de Verenigde Staten weigerden lening-lease, maar zeiden dat ze iets aan Rusland konden verkopen voor goud.
  Bovendien zeiden de Britten en Amerikanen dat als Hitler de vernietiging van de Joden zou stoppen, ze olieproducten en andere grondstoffen die de Duitsers nodig hadden op krediet zouden kunnen verkopen. De Führer, die had besloten dat de Joden nergens heen zouden gaan, stemde toe.
  Allereerst moeten we de USSR afschaffen. Toegegeven, er was geen eenheid onder de Fritz. Sommige generaals zeiden dat ze Moskou moesten aanvallen. Anderen zeggen dat het een goed idee is om de Kaukasus te heroveren.
  De Führer besloot op te rukken naar Voronezh. En keer dan terug naar Stalingrad. Hitler zelf wilde echt wraak nemen voor de nederlaag bij deze stad. De Sovjet-inlichtingendienst raadde correct waar de vijand de grootste slag zou toebrengen en bereidde een sterke verdediging voor. Maar helaas, de Duitsers waren sterk. Hun tanks "Panther", "Tiger" en vooral "Lion" zijn echter niet perfect genoeg.
  Ferdinands worden ook gebruikt, machines zijn ook echte dieren. En dus ging de schokvuist van de nazi's op 5 juli 1943 in het offensief. De nazi's proberen op te rukken, maar een krachtige verdediging staat hen in de weg. Bovendien voerde de artillerie een preventieve, zij het niet erg effectieve, artillerie-aanval uit op de vijand.
  Daarna gingen de nazi's in de aanval en konden ze zich merkbaar in de posities van de Sovjet-troepen klemmen. De nazi's hebben meer troepen en ze domineren de lucht. Marseille, dat meer dan vijfhonderd vliegtuigen had neergeschoten, ontving het Grootkruis van het IJzeren Kruis. En daarvoor het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De Duitsers rukten steeds verder op, door de Sovjet-verdediging. Als een stormram bewoog de tank "Lev" zich, de krachtigste vijandelijke mastodont in termen van bepantsering en wapens, met een gewicht van negentig ton. En hij begrijpt de Ferdinands, ze hebben hier met angstaanjagende kracht gehandeld.
  Maar de verdediging van het Rode Leger was sterk en wilde niet toegeven. De nazi's rukten langzaam op en leden zware verliezen. Maar in de lucht hadden ze het initiatief. En de Focke-Wulf is een efficiënte machine, mits correct gebruikt. En vasthoudend en met krachtige wapens. Geleidelijk naderden de nazi's Voronezh. Maar daar deden ze twee maanden over. Eindelijk buiten adem en doodmoe stopten de Fritz toen ze de rivier de Don naderden. Ze leden zware verliezen aan uitrusting, vooral bij de Panthers en T-4's en T-3's. De "Tijgers" en "Leeuwen" hadden iets minder te lijden. Maar veel Lev-tanks gingen triviaal kapot.
  Er viel een pauze en de nazi's maakten de schade goed. Stalin hoopte in de winter het initiatief te kunnen nemen. De ME-309 verscheen in de lucht in de serie, die dankzij zijn hoge snelheid en krachtige wapens een groot probleem werd voor de Sovjetluchtvaart. Zoals Yu-288. De late herfst kwam en het begon te sneeuwen. Het Rode Leger lanceerde een tegenoffensief in de richting van Voronezh, en in het centrum, evenals op het Taman-schiereiland.
  In de winter was er veel terug te winnen. Maar onverwachts ging Japan de oorlog in tegen de USSR. Haar landleger was zeer talrijk. Na vele overwinningen te hebben behaald, verlangden de samoerai naar wraak op Khalkhin Gol.
  En een strijd van kolossale proporties ontvouwde zich. Aanval op Vladivostok, offensief in Primorye en Mongolië.
  Stalin schortte het offensief in de richting van Taman en in het centrum op en probeerde alleen in Voronezh door te breken. De nazi's hielden daar echter hardnekkig stand. Ze hadden veel kracht.
  Ze hebben nog steeds de overhand in de lucht. Bovendien heeft Japan ook een deel van de luchtvaart omgeleid. Er was dus geen overwinning.
  Samurai slaagden erin Vladivostok te blokkeren en een deel van Mongolië in te nemen. Maar daar eindigde hun succes. Maar aan de andere kant waren de Duitsers in staat om de winter te overleven en een nederlaag te vermijden, zoals het was in de eenenveertigste en tweeënveertigste jaar. En dit is een groot succes.
  In mei vulden de nazi's hun troepen aan. Ze hadden een ME-262 straaljager in de serie die geen gelijke had. En Marseille schoot duizend vliegtuigen neer. Voor zevenhonderdvijftig vliegtuigen ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladzwaarden en diamanten. En voor duizend Ster van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Marseille werd zo de superaas van alle tijden en volkeren.
  Maar de USSR maakt het er niet makkelijker op. Eind mei hervatten de Duitsers hun offensief. Maar hun troepen rukten heel langzaam op. De USSR gebruikte de nieuwe T-34-85 en IS-2 tanks, wat voor problemen zorgde voor de nazi's. De Duitsers "Tigers" -2 en "Panther" -2 werden de hoofdmacht. "Lion" en "Maus" werden stopgezet. In plaats van de Maus begon de ontwikkeling van de E-100, een tank van de nieuwe generatie. Met een compactere indeling, een laag silhouet, grote hellingshoeken van het pantser, een perfecter en lichter onderstel. Met de machines van de "E"-serie was veel hoop verbonden. En een zeer kolossale kracht. De gevechten zijn erg brutaal. De Duitsers wisten de Sovjet-troepen in drie maanden terug te dringen tot voorbij de Don. Maar meer hebben ze niet bereikt.
  Japan was in oorlog met Amerika en beperkte zich in de zomer tot de bestorming van Vladivostok en Chabarovsk. Samurai nam Khabarovsk in, maar niet Vladivostok. En in Mongolië boekte de samoerai weinig vooruitgang.
  In de winter van 1945 wisten de Amerikanen Japan nog te verslaan en haar uit Panama te verdrijven. En het verloop van de oorlog verliep anders.
  In de winter van 1945 rukte het Rode Leger op in het centrum, maar was niet in staat de nazi-verdediging te overwinnen. In maart rukten de Duitsers al op in het zuiden, maar boekten weinig vooruitgang.
  In mei probeerden de nazi's naar Moskou op te rukken, maar behaalden geen merkbaar succes, en in twee maanden van hardnekkige gevechten rukten ze dertig of veertig kilometer op.
  Zelfrijdende kanonnen van de E-serie namen deel aan de gevechten, ze waren licht en nog steeds onvolmaakt. De E-50 tank met serieproductie liep vertraging op. Straalvliegtuigen, vooral bommenwerpers, werden een probleem voor de USSR. In de lucht werd de superioriteit van de nazi's versterkt. Marseille schoot tweeduizend vliegtuigen neer en ontving de Ster van het Ridderkruis, een ijzeren kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. In de zomer probeerden Sovjet-troepen weer iets te doen. Maar het liep niet... Tot het einde van het jaar stond de frontlinie op non-actief.
  Het jaar 1946 brak aan.... De Duitsers hadden disco's, maar die waren duur, moeilijk te vervaardigen en ondanks de onkwetsbaarheid door de vloeiende laminaire straal konden ze zelf niet vuren. Het leverde dus geen beslissend voordeel op. Maar in de ME-262 X-serie, een zeer sterke jager met geveegde vleugels. En ME-1100 met variabele zwaaivleugels. En TA-283 met een verlengde romp. Zowel de Yu-287 als de TA-500 zijn zesmotorige straalvliegtuigen. En een heleboel andere technologie.
  De USSR loopt in dit opzicht nog steeds achter en in de lucht hebben de nazi's een volledig initiatief.
  De E-50-tank ging uiteindelijk in de serie en de E-75. De machines kregen een strakke indeling en bleken lichter te zijn. De E-50 woog slechts vijftig ton met een motor van 1200 pk en een krachtiger pantser. De E-75 woog vijfenzeventig ton, met een veel dikker en hellend pantser dan de Tiger-2, krachtige bewapening en een motor van 1.500 pk.
  De Duitsers lanceerden eind mei een offensief tegen Moskou. Deze keer slaagden ze erin de verdedigingslinie van Mozhaisk te bereiken en daar kwamen ze in een strakke en wanhopige verdediging terecht.
  De situatie werd gecompliceerd door het offensief van Japan in Siberië. Maar het was niet erg succesvol. Oorlog is iets heel wreeds. En dus hielden de Sovjet-troepen Moskou nog steeds vast.
  De winter verliep in gevechten. Het jaar 1947 kwam ... In het voorjaar probeerden de Duitsers opnieuw op te rukken. Hun tanks uit de E-serie waren behoorlijk. De USSR ging naar de IS-4- en IS-7-serie. Maar nog steeds in kleine porties. En de T-54-tank verscheen, maar opnieuw in kleine hoeveelheden. En er was nog geen straalvliegtuig.
  De nazi's rukten op in het zuiden. Ze sloegen de belangrijkste slag in de richting van de Kaukasus. En dat is gelukt. Ze braken door het front... De situatie werd verergerd door de toetreding van Turkije tot de oorlog. De Ottomanen overwonnen eindelijk de aarzeling. Bovendien hebben de bondgenoten met het Derde Rijk al lang geen oorlog meer gevoerd.
  Maar Japan begon duidelijk te verliezen ... Maar desondanks lanceerden de samoerai in de zomer een offensief in Siberië. En als gevolg daarvan waren de nazi's nog steeds in staat om de Kaukasus te heroveren. Tegen het einde van 1947 hadden ze het over land afgesneden. En in het voorjaar van 1948 hebben ze het eindelijk veroverd.
  In deze situatie bood Stalin Hitler onder alle voorwaarden een wapenstilstand aan.
  Nadat hij de olie van de Kaukasus en het graan van Oekraïne, de kolen van de Donbass, had ontvangen, besloot Hitler het aanbod van Stalin te accepteren, maar onder zeer moeilijke voorwaarden.
  De USSR stuurde gevangenen terug, bracht uitrusting over naar het Derde Rijk en beloofde een zware en enorme hulde te brengen aan grondstoffen en goud.
  Territoriale verliezen waren ook groot. Naast het feit dat de Duitsers al hadden veroverd, moesten ze Leningrad en Moermansk, het Karelische schiereiland en Archangelsk opgeven.
  Stalin, knarsend op zijn hart, stemde hiermee in. En er werd een vredesverdrag getekend.
  Het Derde Rijk riep zichzelf uit tot winnaar en keerde zich naar het Westen.
  Al in de herfst van 1948 trokken de nazi-hordes door Afrika en het Midden-Oosten. En tijdens de winter werd het grootste deel van het zwarte continent en het hele Midden-Oosten veroverd.
  En in het voorjaar van 1949 werd ook het zuidelijke deel van Afrika veroverd. Duitse waterstofperoxide-onderzeeërs werden de krachtigste ter wereld en hun vliegtuigen en diskettes waren volledig ongeëvenaard. Bovendien hadden de nazi's in 1949 piramidale tanks, die de geallieerde kanonnen vanuit geen enkele hoek konden doordringen.
  En zo vond in de zomer van 1949 de landing in Groot-Brittannië plaats. Marseille ontving voor het neergehaalde vijfduizendste vliegtuig de Grote Ster van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Nu is de VS alleen... Truman bood Hitler onder alle voorwaarden vrede aan. De Führer verwierp dit. In 1950 trokken de Duitsers door IJsland en Canada en naderden de Verenigde Staten vanuit het noorden.
  In 1951 begonnen de gevechten in Amerika zelf. De Duitsers braken samen met de Japanners uit zowel Mexico als Canada door. De Verenigde Staten beschikten niet over de juiste technologie om weerstand te bieden aan de nazi's. De piramidale tanks van het Derde Rijk hadden geen gelijke en braken elke verdediging.
  En de ene Amerikaanse stad na de andere viel... Op 30 januari 1052 capituleerden de Verenigde Staten tegen het Derde Rijk. En de situatie is nog nijpender geworden.
  Stalin stierf op 5 maart 1953. En op 20 april 1953 vond de eerste bemande vlucht naar de maan plaats. Natuurlijk vlogen de Duitsers. En het is best cool. En de vlucht was geweldig.
  Maar de tijd is gekomen voor vrede en het verteren van veroveringen. En zo begon de kolonisatie van andere landen en de vorming van Hitlers rijk. In 1959, op 20 april, werd met keizer Adolf Hitler een referendum gehouden over de transformatie van het Derde Rijk in een monarchie en rijk. En in de USSR regeerde Beria. Hij kreeg de macht, omdat er behoefte was aan een stevige hand, en het belangrijkste was dat ze orde nodig hadden in de verarmde en verwoest door oorlog en herstelbetalingen USSR.
  En op 20 april 1960 begon de vlucht van de eerste man naar Mars. En het was best gaaf. Maar Hitler stierf in maart 1961. En zijn plaats werd ingenomen door de zoon verkregen door kunstmatige reproductie Wolf. Ook een keizer en erg jong.
  En Wolf nam zonder meer de beslissing om een oorlog met Japan te beginnen. Ze zeggen dat er geen twee grote rijken op planeet Aarde kunnen zijn, maar slechts één.
  Nou, Beria koos de kant van het Derde Rijk. Ze zeggen, in feite, hoe lang kun je aan de emmer zitten. Japan veroverde een deel van het Verre Oosten en Primorye op Rusland. En dit is over het algemeen onaangenaam en wild.
  Wolf was de eerste die verklaarde dat de USSR Primorye, een deel van Siberië, en Sakhalin kon heroveren, evenals de Koerilenrug, maar niet meer. Dat vond Beria prima. En de USSR begon de oorlog.
  Hij had de belangrijkste tanks T-54 en T-55, en IS-10 en IS-12. De Duitsers zijn veel geavanceerder: piramidaal. En dit is natuurlijk een serieuze aanspraak op de overwinning.
  Japan daarentegen bleef qua technologie achter bij de USSR. Op de troon van de Japanners zit dezelfde onafneembare keizer Hirohito. En natuurlijk wil hij ook macht over de wereld. Maar de nazi's zijn zwakker.
  De oorlog begon op 20 april 1961. Hitler bereidde zich voor op oorlog met de Japanners, hij wilde ook volledige macht over de wereld. Maar Wolf was hem voor. Om precies te zijn, Adolf de Eerste en de Grote hadden geen tijd. En een grote en wrede oorlog begon.
  De weegschaal trilde met grote kracht.
  De Duitsers namen vanaf het begin, met meer geavanceerde technologie, het initiatief over. Maar de Japanners vochten heel heldhaftig. Maar in de eerste drie maanden waren de Duitsers en het USSR-leger in staat om merkbaar diep in het Japanse rijk te trekken en veel te veroveren.
  De gevechten gingen door met wisselend succes, maar meer in het voordeel van de nazi's. En de Duitsers trokken steeds verder. En dit was hun kolossale en onnavolgbare succes. Hun piramidevormige tanks waren gemaakt van een speciaal soort plastic en ze verpletterden elke verdediging. En er was geen genade voor Japan.
  De IS-12 was een tank met een gewicht van vijftig ton en goed beschermd in het voorhoofd, met een kanon van 122 millimeter, maar 60EL lang. En ze sloeg de vijand vreselijk.
  Het Japanse leger is verouderd en aan het verliezen. Na enkele maanden vechten werd een derde van het samoeraienrijk veroverd.
  En tegen het einde van 1961 had het Land van de Rijzende Zon bijna de helft van zijn grondgebied verloren.
  Het jaar 1962 is aangebroken ... De Duitsers en de USSR zetten hun offensief voort ... Beria is in opkomst. Opnieuw gevechten en overwinningen. Een jaar later, op 20 april 1962, was al meer dan tweederde van het Japanse koloniale rijk veroverd. En de oorlog gaat door.
  Het leger van de USSR vecht met heldhaftigheid ....
  Nu landden ze op het acute Hokkaido... En op 3 september 1962 capituleerde Japan. En deze oorlog is voorbij.
  Wolf de eerste, werd groot en wereldkeizer. En weer is het tijd om de veroverde koloniale bezittingen te verteren.
  Duitse vluchten naar verschillende planeten. In 1965 naar Venus. In 1967 naar Mercurius. En in 1968 naar de satellieten van Jupiter.
  Maar voor Wolf de eerste is dat niet genoeg.In 1971 werden ook de satellieten van Saturnus bezocht. En in 1971, op 20 april, viel Wolf de Eerste de USSR aan. Hij besloot de laatste macht op planeet Aarde te veroveren die nog niet aan hem ondergeschikt was.
  Beria regeerde nog steeds over de USSR. Hij was tweeënzeventig, of niet eens.
  En de troepen van het Derde Rijk veroverden het gebied. De belangrijkste slag werd in de richting van Moskou geslagen, die Hitler nooit heeft kunnen opvangen.
  Maar tot dusver ging natuurlijk alles in het voordeel van het Derde Rijk. Die meer troepen en tanks heeft.
  Maar pech, de Sovjet-troepen arriveerden, en laten we de nazi's dorsen, met verschrikkelijke kracht.
  Oleg Rybachenko is weer in actie. En hij komt naar voren, zwaaiend met beide zwaarden. En de terminatorjongen runt de molen. De dode nazi's vallen.
  Massa lijken. Hele bergen bloedige lichamen.
  De schrijversjongen wordt herinnerd aan een wilde strategie. Waar ook paarden en mensen door elkaar liepen.
  Oleg Rybachenko piept:
  - Wee uit de geest!
  En er zal geld genoeg zijn!
  En de terminatorjongen in de nieuwe beweging. En zijn blote voeten zullen iets pakken en ermee gooien.
  Het jongensgenie brulde:
  - Masterclass en stevige "Adidas"!
  Een echt coole show bleek cool te zijn. En hoeveel vermoorde nazi's. En het grootste aantal van de grootste versloeg de bruine jagers.
  Margarita is ook in de war. Verplettert kaneel en stalen legers en brult:
  - Groot schokregiment! We rijden allemaal de kist in!
  En haar zwaarden zijn gehackt bij de nazi's. De massa bruine strijders is al ingestort.
  Het meisje gromde:
  - Ik ben nog cooler dan panters! Bewijs dat iedereen de beste is!
  En uit de blote hiel van het meisje, als een erwt met krachtige explosieven, zal naar buiten vliegen.
  En sla op de vijand.
  En hij zal enkele tegenstanders, tanks en zelfs vliegtuigen nemen en vernietigen.
  En Natasha heeft de autoriteit. En ze verslaat tegenstanders, en ze zal zelf niemand een afdaling geven.
  Hoeveel nazi's hebben al onderbroken.
  En haar tanden zijn zo scherp. En de ogen zijn van saffier. Dit is het meisje - de hoofdbeul. Hoewel ze al haar partners heeft - beulen!
  Natasja schreeuwt:
  - Ik ben gek! Je krijgt een boete!
  En nogmaals, het meisje zal veel nazi's met zwaarden neerslaan.
  Zoya is in beweging en heeft veel bruine krijgers afgesneden.
  En met blote voeten met naalden gooien. Elke naald doodt meerdere nazi's. Deze meiden zijn echt mooi.
  Augustinus rukt op en verplettert tegenstanders. En tegelijkertijd vergeet hij niet te schreeuwen:
  - Je kunt niet ontsnappen aan de kist!
  En het meisje zal haar tanden pakken en haar tanden ontbloten!
  En de roodharige is zo... Haar wapperend in de wind, als een proletarische banier.
  En alles komt letterlijk uit woede.
  Svetlana in beweging Hier sneed ze veel schedels en tanktorens door. Een krijger die haar tanden ontbloot.
  Toont tong. En spuugt dan uit een rietje. Dan huilt hij:
  - Zullen jullie dood zijn!
  En opnieuw vliegen dodelijke naalden van haar blote voeten, die infanterie en vliegtuigen raken.
  Het is duidelijk dat zo'n team de nazi's zal vernietigen, zelfs als het Derde Rijk bijna de hele wereld veroverde en zich op andere planeten begon te vestigen!
  
  OLEG RYBACHENKO RED HET RIJK
  ANNOTATIE
  Oleg Rybachenko ontving onsterfelijkheid als een geschenk, maar hij moet het oplossen, hij heeft honderd jaar in het Russische leger gediend. Maar aan de andere kant helpt hij Rusland de oorlog met Japan te winnen, redt hij admiraal Makarov en levert hij veel fantastische prestaties!
  . HOOFDSTUK 1
  Oleg Rybachenko werd, door de wil van de Russische demiurg-goden, in een jongen veranderd, maar geen eenvoudige, maar een onsterfelijke. En hij werd gestuurd om een missie uit te voeren in Port Arthur - om Rusland daar te beschermen. En hij werd veranderd in een kind dat er ongeveer tien jaar oud uitzag, maar extreem snel - sneller dan een cheeta, en onkwetsbaar voor alle soorten wapens. Als jongen van tien jaar zal hij het tsaristische Rusland honderd jaar dienen, en dan opgroeien tot zestien en onsterfelijkheid behouden om de meester van zijn eigen lot te zijn, maar van tijd tot tijd missies uitvoerend in opdracht van de Russische goden- demiurgen.
  En zijn incarnatie had meteen impact op de loop van de geschiedenis.
  Tien jaar lang zag Oleg Rybachenko er volgens de normen van het begin van de twintigste eeuw niet zo klein uit en hij werd onmiddellijk toegelaten tot het leger. Bovendien kon de jongen gemakkelijk worden gebogen en gestrekt met zijn vingers, eerst van zijn handen en vervolgens van zijn blote voeten, een koperen stuiver. Wat maakte indruk.
  Om te beginnen wist de jongen admiraal Makarov van de dood te redden. De jongen deed het heel eenvoudig, hij ging Petropavlovsk binnen op de dag van de fatale uitgang naar de zee. En triviaal sprong hij naar het roer, en duwde de matroos, liet het schip draaien.
  Dit werd echter niet gewaardeerd. En de taille was veertig wimpers voor zo'n brutaliteit.
  Maar gelukkig stierf de admiraal niet.
  Maar toch begon het beleg van Port Arthur. De Japanners hadden nog steeds een voorsprong op zee en generaal Partridge was te besluiteloos.
  Maar de commandant van Port Arthur stierf, hij was inderdaad in het hoofd gewond in de echte geschiedenis, maar een paar millimeter van een fragment kwam dichter bij de hersenen. En Oleg Rybachenko, die het verhaal kende, sloeg gewoon onmerkbaar zijn hand op de slaap van de generaal, en een fragment trof de hersenen en doodde hem. Kortom, de verrader die de citadel overgaf stierf en Kondratenko, de held van de verdediging van Port Arthur, nam zijn plaats in.
  De nieuwe commandant schreef, om de verdediging van het fort te versterken, alle matrozen en scheepsartillerie naar de kust en ontwapende het squadron, maar versterkte Port Arthur.
  Admiraal Makarov was hierin volledig solidair met hem. Bovendien slaagde de Russische vloot er in dit verhaal niet in het initiatief op zee te grijpen.
  Als gevolg hiervan werd de citadel grondig beschermd, plus de bekwame acties van commandant Kondratenko. De verdediging hield goed stand. Kondratenko versterkte de verdediging van het Vysoky-fort op tijd en de Japanners konden het niet aan.
  En, Oleg Rybachenko, deze onsterfelijke jongen op blote voeten vocht als een titaan in elke kou. En hij verbaasde iedereen met zijn fenomenale nauwkeurigheid.
  De jongen sprong op het machinegeweer en richtte het wapen, terwijl hij zijn blote, ronde, kinderachtige hielen liet rusten. En hij begon te krabbelen. En geen enkele kogel werd verspild. De samoerai werden letterlijk in gelederen neergehaald.
  Oleg, deze eeuwige wildebras, sloeg zich enthousiast en neuriede agressief terwijl hij onderweg componeerde;
  Ik ben een jongen geboren in november
  In het ruimtetijdperk, het stormachtige tijdperk...
  Bloom tsaristisch Rusland op aarde,
  Geloof me, wij cadetten zijn geen kreupelen!
  
  De grote God Svarog stuurde me,
  Dien het Vaderland met hart en ziel...
  Voor ons, tenslotte, de Almachtige Witte God -
  We zullen het hoofd bieden, geloof met Satan!
  
  Rusland is ons moederland, geloof
  Welke is de enige ter wereld...
  Hoewel een zeer actief beest aanviel,
  Er is een plaats voor ons Russen op de planeet!
  
  Machtig grenzeloos land
  Welke de wijste koning regeert...
  Ze is voor altijd aan ons gegeven door Kin -
  Laat Abel zegevieren, laat Kaïn omkomen!
  
  Ik verdedig moedig Port Arthur,
  Vecht jongen en blootsvoets in de kou,
  Geloof me, de Japanners bogen niet,
  De meisjes spreiden hun vlechten!
  
  De jongen werd meteen afgesneden met een machinegeweer,
  Een detachement woeste samoeraien neergemaaid...
  En raakt geel recht in het oog
  Wij zijn de pioniers van het kwaad zal aan stukken scheuren!
  
  Laten we het communisme voor altijd bereiken
  De tsaren van Rusland hebben een glorieuze weg.
  Een grote droom zal uitkomen
  Tot eer van de legendarische Svarog!
  
  We geloven dat we het moederland zullen verdedigen,
  Ik vecht op een grote, hoge berg...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  En de heer Perun zelf is helderziend!
  
  Ik ben voor ons vaderland tot het einde,
  Geloof me, ik zal heel dapper vechten ...
  Tsaar Nicolaas verving mijn vader,
  We hangen Judas aan een esp!
  
  Rusland is slechts een ideaal
  Land van heiligen en wijze mensen van de wereld....
  Ik droomde ervan er glorie in te vinden, jongen,
  En maakte van Mars en Christus een afgod!
  
  Ik geloof dat Lada de moeder van de goden is,
  Welke liefde van het universum geeft...
  We hebben extra woorden nodig voor gebed,
  Maria prijst de maagd voor altijd!
  
  Tsaar Nicolaas, we zullen je helpen,
  Om de Japanners te verslaan, geloven de wrede ...
  Svarog's kleinkinderen, we zijn zonen van bevalling,
  En in rati, wij geloven in coole dokken!
  
  En hier vecht de gigantische jongen,
  Welke machinegeweren maaien...
  De Heer is altijd één met ons,
  De slag van Christus blaast werkelijk de wolken!
  
  Nou, wat kregen de Japanners hard?
  Je kunt Port Arthur niet veroveren...
  We zullen de Russische wereld overal vestigen,
  En er zal een figuur van Lada met goud zijn!
  
  Want de koning zal voor altijd trouw zijn,
  We zullen hem en het Heilige Moederland redden...
  Onder de schaduw van het tweekoppige wapen,
  We zullen Victoria cool maken!
  
  In Rusland is elke jongen een held,
  Het zal wegwaaien met een zwaard en de halve planeet bespelen...
  Steel geen meisjes in je yasyr,
  Mogen onze daden worden geprezen!
  
  Ja, Rusland heeft pioniers,
  Dat de rode stropdas strak was vastgebonden...
  We houden gerechtigheid, geweten, eer,
  En we zien het communisme, de zon gaf!
  
  En nu sloegen we de horde af,
  En ze verdedigden het fort van Port Arthur...
  Svarog zei: ik zal de doden aanvaarden,
  In het paradijs wachten meisjes tot ze een figuur worden!
  Al zingend gooide de jongen een granaat met zijn blote voet, waardoor de samoerai uit elkaar scheurde.
  Trouwens, de granaat was gemaakt van zaagsel en had een grote vernietigende kracht. Dus de Japanners kunnen het niet weerstaan.
  Oleg Rybachenko, schreef en zong:
  En de samoerai vloog naar de grond,
  Onder de druk van staal en vuur!
  En zijn bijdrage aan de verdediging was waardevol. En admiraal Makarov toonde zijn vaardigheid op het land.
  Bovendien hadden de Russen meer voorraden en voorraden, dankzij de vaardigheid van de legendarische generaal.
  En het feit dat het Russische squadron van Togo veel zwaarder werd gehavend.
  Tegen het einde van december waren de samoerai uitgeput door de aanvallen. In januari was er een stilte veroorzaakt door Kuropatkin's poging om de blokkade op te heffen, maar niet erg succesvol.
  In februari was de aanval opnieuw, en opnieuw afgeslagen met zware verliezen voor de Japanners.
  Tijdens de verdediging gedroeg de jongen Oleg Rybachenko zich heldhaftig. Ten tijde van het begin van het beleg was deze scheepsjongen er nog maar tien jaar oud uit. Het kind vocht op gelijke voet met volwassenen en ging op verkenning.
  Hij toonde zich zeer moedig en strijdlustig. En de verdediging hield stand.
  En de jongen, die een nieuwe aanval afsloeg, doodde honderden samoerai met een machinegeweer en stond hen niet toe Mount High in te nemen. Tegelijkertijd zong de jongen weer met veel enthousiasme;
  Tsaar Nicolaas is nu een groot vorst,
  Jij Lenin krijgt geen kans op macht...
  We zullen de hordes wilde Japanners stoppen,
  Scheur de agressor op de mond van Rusland!
  
  Moge Rusland voor altijd heersen in het universum,
  Daarin de machtige, formidabele tsaar Nikolai ...
  We kunnen de vijand raken met een zwaard,
  Hiervoor vecht en durf je!
  
  De grootsheid van Rusland in het universum,
  Niemand kan de Russen overwinnen...
  Met zijn kracht in gevechten onveranderd,
  We zullen de vijanden uit het vaderland verdrijven!
  
  In de naam van ons heilige moederland,
  Rusland zal de veldslagen winnen...
  En de glorie van de Russen zal onvergankelijk zijn,
  Slechts vijf examens halen!
  
  We zullen nooit knielen
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels...
  Er zullen nog vele generaties voorbijgaan
  En er zal eeuwige vrede zijn in het universum!
  
  Svarog zal met Jezus meegaan,
  Ze zullen alle doden tegelijk opwekken...
  Genezen is immers de hoogste kunst,
  Vaders van machtige Octobers zullen bevallen!
  
  En Lenin, Stalin, Nikolai en Peter,
  Alle handen samen zullen balen en begrijpen...
  Wat is de vlag van Rusland in het trotse universum,
  De vijanden van het vaderland zullen sterven en sterven!
  
  God zegene de dienst van Rusland,
  Ga naar het hoogste voetstuk...
  Svarog de grote formidabele messias,
  Geloof me, ik ben niet gestopt met van soldaten te houden!
  
  We zullen snel geloven dat we sterker zijn
  Hijs de Russische vlag over de planeet...
  Wie zal aanleiding geven tot een geweldig idee,
  We zingen in proza en poëzie!
  
  Hoe goed is het als de ster van Rusland
  Boven de wereld zal schitteren als een diamant ...
  Per slot van rekening heeft de hemelster het fluweel bewaterd,
  En raak de tegenstander in het oog!
  
  Geloof niet degene die zegt dat ze zwak zijn,
  Dat Russische titanen geen partij zijn...
  In de naam van deze orthodoxe staat,
  Zet deze jongen op een paard!
  
  En we haasten ons in de strijd voor de glorie van de wereld,
  Om dapper te winnen in het vaderland...
  Kan het niet aan Shakespeare beschrijven
  Hoeveel zal ons leger in glorie zijn!
  
  Ons moederland zal de prijs in ontvangst nemen,
  Van alle goden in het universum het beste van allemaal ...
  Gasten zijn altijd welkom in ons Vaderland,
  Als je met goedheid komt, ben je geen schurk!
  
  Houd van de koning en God Jezus
  En aanbid Lada voor liefde ...
  Wees geen lafaard in de strijd,
  Op bloed kun je geen geluk bouwen!
  
  Het leven zal eeuwig, stormachtig en mooi zijn,
  Er is een plek voor iedereen om dapper te zijn...
  Ruzie maken met een Russische ridder is gevaarlijk,
  Tel niet dan heb je problemen!
  
  Maar spoedig zal er vrede zijn in het universum,
  En het goede zal winnen in grootheid...
  We zullen in geluk zijn, het paradijs onveranderd,
  De Heer zal zorgen voor een sterke vleugel!
  Met zo'n lied konden Russische soldaten natuurlijk niet verliezen. En de terminatorjongen miste niet. En andere krijgers schoten met verbazingwekkende nauwkeurigheid op de Japanse bestorming van de berg Vysokaya.
  Maart is al aangebroken... De Japanners trokken zich weer terug. Bloody Sunday vond niet plaats in Rusland, omdat tsaar Nicolaas, sinds Port Arthur volhield, in een goed humeur was en naar de mensen ging. Het volk van de koning begroette hem ook met een feestelijke stemming en juichte wild. En alles ging goed.
  Het Russische leger werd aangevuld en werd meer en meer. Eind maart probeerden de Japanners op te rukken, maar de troepen van Kuropatkin hadden te veel numerieke superioriteit en sloegen alle aanvallen af.
  En de beste delen van de samoerai van generaal Noga werden vastgepind door het beleg van Port Arthur. Na zware verliezen te hebben geleden, trokken de Japanners zich terug. Maar opnieuw aarzelde Kuropatkin.
  Eind april volgde een nieuwe aanval, die echter ook werd afgeslagen.
  En Oleg Rybachenko, deze dappere jongen heeft zelfs een Japanse kolonel gevangengenomen, natuurlijk met behulp van een val.
  Begin mei waren er slechts kleine schermutselingen en op de 25e trok Rozhdestvensky's squadron eindelijk Port Arthur binnen. De beroemde admiraal bracht eenenvijftig schepen tegelijk over drie oceanen!
  Daarna kreeg de verdediging versterkingen. En begin juni volgde de laatste aanval op Port Arthur. De aanval is wanhopig en hevig. En opnieuw werd hij afgeslagen met enorme verliezen voor de Japanners. De tsaar verwijderde Kuropatkin uiteindelijk en benoemde Linevich. Medio juli 1905 werden de Japanners uiteindelijk verslagen. En de heroïsche verdediging van Port Arthur, die meer dan een jaar duurde, eindigde.
  Kondratenko werd onderscheiden met de Orde van St. Andreas de Eerstgenoemde. En ontving de rang van veldmaarschalk. Toen versloeg het squadron van Rozhdestvensky, samen met Port Arthur, onder leiding van admiraal Makarov, de Japanners op zee. Bovendien stierf admiraal Togo zelf in de strijd.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen onderscheidde zich opnieuw en veroverde persoonlijk het slagschip van de Japanners. Verschillende mooie, blote voeten meisjes vochten ook met hem.
  De vechtende Natashka toonde zich bijzonder helder - een echte vulkaan in de strijd en onoverwinnelijk.
  En als een meisje een granaat gooit met haar blote tenen, dan is dit een kolossale tegenvaller en vernietiging. Een kolengranaat en zo destructief.
  Een pioniersjongen valt de Japanners aan en zingt tegelijk;
  Die van ons zal de Stille Oceaan zijn, geloof maar
  Rusland van het Koninkrijk van Rod met Nicholas ...
  En het beest zal worden vernietigd
  Wij, de ridders van de vijanden, zullen iedereen aan stukken scheuren!
  
  Mijn land, geloof vooral,
  Laat de sterren van het communisme helder schijnen...
  Succes vergezelt de ridders,
  Wij zijn de belichaming van gewoon altruïsme!
  
  Ik ben een pionier die in de oorlog is ingebroken,
  Gewoon een jongen op blote voeten...
  Maar ik zal de tegenstander tot poeder malen,
  En ik zal degenen afbreken die tegen de horens zijn!
  
  Japan waarom ging naar ons?
  Je durfde Rusland uit te dagen...
  En kreeg recht in het oog met een hak,
  Svarog de missie van de grote Heer!
  
  Hou van Lada Moeder Ze Goden,
  Ze schonk het leven aan vele, heldere en geweldige ...
  Tot eer van de moedige zonen van het geslacht,
  We zullen de aanval van wilde vijanden stoppen!
  
  Versla de Japanse gele Rus niet,
  Onze held in gevechten is onoverwinnelijk ...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  Wanneer het volk en het koninklijke systeem verenigd zijn!
  
  Oh Nikolai, we zullen je geven
  Voor Heilig Rusland zijn we een inheems hart ...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Opent zijn deur naar het universum!
  
  Tot eer van God, de Russische Christus,
  We zingen hymnen voor ons Rusland...
  Mary's liefde, zo puur
  Wat vervangt pap voor kinderen voor de lunch!
  
  Naar jou, Maria, zal ik mijn ogen richten,
  Samen met Lada geef je liefde aan iedereen...
  Hoewel de duivel een bijl naar ons heeft geslepen,
  De Godin zal bij ons zijn in het eeuwige licht!
  
  Nee, de zon gaat nooit onder
  Grenzeloos Opperste Rusland...
  Grote droom komt uit
  Alles zingt dat onder de blauwe lucht!
  
  Wij zingen voor u de Moeder van God,
  Psalmen en liederen, elk moment...
  Als we de strijd moeten aangaan met één wapen,
  Stalin en de Grote Lenin zijn tenslotte bij ons!
  
  Voor het moederland, voor God, voor het land,
  Wij jongens vechten met de tegenstander...
  Weet dat je geen vervloekt juk bent,
  Wanneer de bajonet van een Russische soldaat wordt geslepen!
  
  Voor ons land, een pionier in veldslagen,
  Svarog slaagde erin om het gezicht van liefdevolle ...
  We zien iets in onze heldere dromen
  Waar zullen we voor altijd de God van de soort loven!
  
  Kortom, de Japanners zijn al Khan,
  En Port Arthur gaf niet op in veldslagen ...
  Daarom is het Vaderland ons door God gegeven,
  Zodat je dapper vecht voor Rusland!
  . HOOFDSTUK 2
  Japan werd gedwongen vrede te sluiten met Rusland, bemiddeld door de Verenigde Staten.
  Ik moest afstand doen van de Koerilen-eilanden en Taiwan. Rusland verzekerde een protectoraat over Korea, Mantsjoerije, controle over Port Arthur. Bovendien betaalde Japan een enorme schadevergoeding van een miljard gouden yens aan het tsaristische Rusland.
  De overwinning versterkte de positie van tsaar Nicolaas II. Rusland breidde zijn territoria uit en Zheltorossiya begon zich te vormen ten koste van vrijwillig toetreden tot Chinese regio's. Geen Doema - Rusland bleef een absolute monarchie, zonder parlement.
  Door de overwinning en de politieke stabiliteit begon de economische groei natuurlijk eerder dan in de echte geschiedenis en was sterker.
  De Eerste Wereldoorlog begon zoals in de echte geschiedenis. Maar het verliep succesvoller voor Rusland. Waarin het leger groter en beter was, mede dankzij de hervormingen van veldmaarschalk Kondratenko, en de economie sterker is, en het gezag van de tsaar hoger.
  Oleg Rybachenko vocht ook wanhopig en zeer dapper. De jongen rende als een meteoriet. Hij krabbelde met een zelfgemaakt machinegeweer op de Duitsers. En toen rende hij sneller dan een kar met een machinegeweer. En hij verpletterde ook enthousiast het leger van de keizer.
  Hij zag eruit als een jongen van een jaar of tien, en zijn blote, kinderlijke voeten wierpen geïmproviseerde, dodelijke zaagselgranaten.
  Terwijl hij een goed gericht vuur leidde, neuriede de jongen zelfverzekerd;
  Ons vaderland is een heilig land,
  Glorie aan ons grenzeloze vaderland ...
  De tegenstander Satan zal niet verpletteren,
  We zien, we zijn verre benaderingen!
  
  Mijn vaderland zal bloeien
  Tsaar Nicolaas stijgt boven de planeet uit...
  Onoverwinnelijk Russisch leger,
  Laten we dichter bij de Almachtige komen!
  
  Ik ben een eenvoudige pioniersjongen,
  Maar begiftigd met een ongekende kracht ....
  En ik zal iedereen een machtig voorbeeld laten zien,
  Om niet bekend te staan als een armoedige zes!
  
  Ik geloof met u, Here Jezus,
  Jij bent de sterkste in het hele universum,
  En ik bid u samen met Lada,
  Om het kanaal van de schepping te leiden!
  
  We zijn snel op Mars, geloof me
  Ons land zal de planeet regeren...
  En het beest van de helse keizer wordt verpletterd,
  De heldendaden van de ridders worden gezongen in een lied!
  
  De jongen runt een pionier op blote voeten,
  Op blote hakken lopen de meiden rond...
  Hij zal de keizer met zijn vuist slaan,
  Onze ridders praten tenslotte met de goden!
  
  Glorie aan Rusland, groot land,
  Weet dat de koning het heilige communisme zal verdragen ...
  Versla ons niet, geloof Satan,
  Het fascisme is in de as van Boudin geworpen!
  
  Ons moederland is niet sterker in de wereld,
  Er is geen Rusland in het universum mooier ...
  Ik ben een arend, geen boze mus,
  Ik zal vreugde en geluk brengen aan alle mensen!
  
  We rijden stoutmoedig de hel van de vijand in,
  We verpletteren gemakkelijk de tegenstanders van de nazi's ...
  We zullen de hoorns van de keizer snel omhakken,
  Er komt een tijdperk van het licht van de communisten!
  En de meisjes verpletteren ook de Duitsers, en zo beroemd. Ze worden met behulp van blote voeten uitgeschakeld met dodelijke explosieve pakketten. En ze prikken tegelijk met bajonetten.
  Ze scheuren de buiken van tegenstanders open zonder veel ceremonieel.
  Natasja zingt;
  Wachten op de overwinning, wachten op de overwinning! Voor tsaar Nicolaas de berg!
  Zoya, die met haar blote tenen granaten afvuurt en gooit, bevestigt:
  - De overwinning wacht, de overwinning wacht! Tegenstander je bent een vriendelijke cheer!
  En de roodharige Augustinus, wiens haar in de wind wappert als een proletarische banier, brult:
  - God bescherme de koning!
  Svetlana, die de Kaiser-soldaten knock-out slaat en granaten gooit met haar blote tenen, gilt:
  - Lada is bij ons!
  Dit zijn de meisjes die hier vechten en mooi zijn. En hun spieren rollen onder een gebruinde huid.
  De oorlog duurde iets meer dan een jaar en eindigde met de ineenstorting van Oostenrijk-Hongarije en de overgave van het Ottomaanse Rijk en Duitsland. En Bulgarije, dat zag hoe het ruikt, koos de kant van Servië en Rusland, evenals Italië en Japan trouwens.
  Veldmaarschalk Kondratenko ontving de hoogste rang - Generalissimo. En hij werd houder van bijna alle orders, zoals Suvorov. Brusilov werd veldmaarschalk. Admiraal Kolchak maakte carrière, en Kornilov, Denikin. Tsaristisch Rusland annexeerde zichzelf: Galicië, Boekovina, woiwodschap Krakau, regio Poznan, Klaipeda. Tsjecho-Slowakije werd ook een deel van het Russische rijk. En Klein-Azië met Constantinopel. En Noord-Irak.
  Al met al is het goed gekomen. De Japanners verdeelden de Duitse kolonies met Rusland in de Stille Oceaan.
  Toen werd Saoedi-Arabië verdeeld tussen Rusland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Verder, na een korte oorlog, verdeelden Rusland en Groot-Brittannië Iran.
  Oleg Rybachenko nam deel aan deze oorlog. De jongen vocht opnieuw, rende sneller dan een cheeta met een machinegeweer, en gooide met zijn blote kindervoeten granaten van kolossale dodelijke kracht. En vernietig alle vijanden.
  En de heksenmeisjes vochten met hem. Ze zongen heel mooi en vrolijk toen ze de Perzen verpletterden.
  Wij zijn de kinderen van de Familie, de dochters van de Goden,
  En tegelijkertijd op blote voeten Komsomol-leden ...
  Over de noodzaak om extra dromen uit te geven
  De bajonetslag van de meiden is erg scherp!
  
  We zullen in staat zijn om alle nazi's te verslaan,
  Paleizen om te bouwen - de vlag van het communisme ...
  Onze onoverwinnelijke Russische beer,
  De dogma's van het darwinisme weerleggen!
  
  We zijn mooie meisjes, geloof me
  En met blote hak slaan we de neus...
  Laten we snel de deur naar het communisme openen,
  We zullen de duistere onwetendheid ontmaskeren!
  
  Hier rennen we op blote voeten in de aanval,
  Gefascineerd door de schoonheid van hun meisje...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  En de meiden hebben zo'n sonore stem!
  
  Laat het Russische land beroemd zijn,
  Dat werd geboren in de naam van generaties...
  De volkeren van de wereld zijn een vriendelijke familie,
  De grote Lenin zal ons helpen!
  
  Maar nu regeert de glorieuze Nikolai,
  En de reuzen vechten voor hem,
  We komen er allemaal, we geloven gewoon in de hemel,
  Wanneer het volk en de tsaar van Rusland verenigd zijn!
  
  Dat klopt, we zullen toegewijd zijn aan de koning,
  Hem dienen met alle harten en zielen...
  Ik hou van Jezus en Ladoya,
  Voor altijd zal ik Svarog zijn met jou!
  
  Onze Russische goden zijn belangrijk voor ons,
  We houden van ze met de ziel van het Sovjetvolk...
  En het zijn gewoon de machinaties van Satan,
  Als Perun bij Lada is, zul je afwijzen!
  
  Ik hou van de koning, hij is onze eigen vader,
  Dien Hem trouw en met liefde...
  Laat er een einde komen aan de vijand van de Russen,
  Al wordt het soms in bloed gegeven!
  
  Rusland zal voor iedereen in het universum zijn,
  Om te schitteren met een quasar helder en krachtig ...
  Het vaderland zal geen problemen hebben,
  Hoewel de tegenstander boze wolken heeft getrokken!
  
  Moge de almachtige Rod bij ons zijn,
  Wie is de heerser van het hele universum ....
  Achter ons staat de grootste Witte God,
  Wie regeert in zijn goedheid!
  
  Laat er schepping op aarde zijn,
  We zullen winnen, dat weet ik zeker...
  Wachtend op de vervulling van die heldere droom,
  Er zal een plek zijn voor mensen in een helder paradijs!
  
  Oh, mijn heilige wijze Rusland,
  In naam van de welvaart van het communisme...
  Goden-demiurgen kennen mijn verwanten,
  En de pogingen tot revanchisme zullen niet slagen!
  
  Wij geloven dat tegenstanders tot stof zullen worden gewist,
  We zullen de Russische vlag over het hele universum hijsen ...
  We zullen de fascisten en dushmans verslaan,
  En we zullen de Familienaam voor altijd verheerlijken!
  En natuurlijk schieten en gooien de meisjes dodelijke granaten met hun gebeitelde, blote, gebruinde benen.
  En je kunt mensen zoals zij niet weerstaan.
  Toen kuste de gevangengenomen Mujahideen naakte, eeltige meisjes. Stoffige maar zeer verleidelijke voeten.
  En dan Afganistan. Toegegeven, er was een kleine oorlog. En de Britten hadden aanvankelijk niet al te veel geluk.
  Oleg Rybachenko toonde daar echter zijn grote niveau van een krijger van het licht.
  Samen met de meisjes in bikini's verpletterde hij de vijand met groot gemak, waardoor de Mujahideen in een zeef veranderde. En de meisjes gooiden met hun blote tenen dodelijke bommen en verscheurden hele detachementen Afghaanse militanten.
  En vechtend, zong de jongen, terwijl hij componeerde;
  Ik ben een pionier, moet vechten in Afghanistan,
  Er wachten verschrikkelijke gevechten...
  Maar Russen weten altijd hoe ze moeten vechten,
  De vijand telt alleen nullen!
  
  Moge het tijdperk van het communisme in glorie zijn,
  Wanneer Svarog de grote God zal komen...
  Verdrijf de hordes formidabel fascisme,
  Wins opende een eindeloze rekening!
  
  De lucht is blauw in Afghanistan
  Een jongen op blote voeten rent door de bergen...
  Zijn roeping is een cool ding,
  Het Russische geloof is tenslotte een solide monoliet!
  
  Dushmans klimmen in een agressieve wolk,
  Maar ze worden neergeslagen door een dappere pionier,
  Fighter jongen uit Rusland machtig,
  Hij zal zelfs volwassenen een voorbeeld laten zien!
  
  We geloven allemaal in de overwinning van het communisme,
  En als je voor de koning moet vechten...
  Laten we de kudde van revanchisme tot as verstrooien,
  Voor ons en de bergen, warme zeeën!
  
  Rusland zal heersen over het universum
  Dus schonk de Allerhoogste Wijze Rod ...
  Met zijn kracht in de strijd onveranderd,
  We drijven de vijanden van het vaderland de kist in!
  
  We kunnen niet op onze knieën worden gebracht door Russen,
  Voor ons Svarog en de Witte God van liefde...
  We zullen de overvloed van deze luiheid afwijzen,
  Als we een oceaan nodig hebben, laten we dan bloed vergieten!
  
  Tot eer van ons moederland Rusland,
  De ridder durft mijn Rus te redden...
  Onze familie is de Allerhoogste en Christus is de missie,
  In staat om het licht van de schepping over te brengen!
  
  Ik hou van Rusland, dat het allerliefst is,
  Welke mooie bloemen...
  We zullen de Führer hard in het gezicht bewegen,
  En bittere nederlagen tellen niet mee!
  
  Achter ons staat Lada, de moeder van de Grote Goden,
  Achter ons is Perun, Yarilo, macht ....
  We zullen de druk van de kudden van alle wilde verpletteren,
  Laten we zwakke mensen helpen!
  
  Ja, laat het vaderland bloeien in heerlijkheid,
  Het universum zal boven alles uitstijgen...
  Abel zal opstaan en Kaïn zal omkomen,
  Er zal een hondsdolle schurk in de hel zijn!
  
  Wanneer Rusland zijn formidabele zwaard heft,
  En geef ons de kracht van de Russen, witte God ...
  Alle boze geesten in de onderwereld zullen spoedig vergaan,
  Waaraan heeft het Allerhoogste licht bijgedragen!
  
  Dus geloof in God Jezus eer,
  Geloof in de heerlijkheid van onze Christus...
  Maak je ouders niet boos
  Houd vertrouwen in Rod tot het einde!
  
  Dan zal er een grote beloning komen,
  En onderwerp de Russen de hele wereld...
  Het is noodzakelijk om dapper te vechten voor het moederland,
  Svarog grote God en idool!
  
  Alle doden zullen opgewekt worden in geluk,
  Eeuwen, zoals de wind, bloeien in vreugde ...
  Zowel hemel als aarde zijn in hun formidabele macht,
  De volkeren van de hele planeet eren de Familie!
  Zo vocht Oleg Rybachenko in Afghanistan met de meisjes. En de ene van zijn zelfverzekerde en klinkende overwinning na de andere.
  Dit is de terminator jongen! En het meisje met blote hakken bleek zo formidabel en sprankelend!
  De wereld heeft stabiliteit en welvaart gevonden. Tot de Grote Depressie toesloeg in 1929. Rusland raakte na een snelle groei ook in een crisis.
  In 1931 viel Japan Rusland aan, op zoek naar wraak voor eerdere nederlagen.
  Natuurlijk was het tsaristische rijk klaar voor oorlog.
  Maar deze keer was het zelfmoord. De tsaristische troepen versloegen de Japanners.
  Oleg Rybachenko vocht opnieuw met de dappere, maar technisch ver achter Rusland, samoerai.
  De jongen vuurde met een krachtig machinegeweer en sneed de aanvallende posities van de Russische samoeraitroepen met honderden en duizenden af. Hele bataljons Japanners tegelijk neerhalen en neermaaien.
  Haar machinegeweer leek onvermoeibaar. En hij verpletterde alles en wist tegenstanders letterlijk tot bloedig poeder.
  En het eeuwige kind, dat er nog steeds ongeveer tien jaar oud uitzag, maar meer kracht had dan een olifant, gooide met zijn blote tenen explosieve pakketjes van kolossale kracht. En de vijanden scheurden letterlijk in de kleinste delen.
  En de meisjes, samen met hem, verpletterden en maaiden de Japanners. Snijd ze als een scheermes haren.
  En ze lieten hun tong zien en lachten.
  En tegelijkertijd zongen de meisjes met veel enthousiasme en enthousiasme. Met plezier letterlijk onderweg schrijven;
  Rusland is het grootste land van alle landen
  We zullen er het communisme in bouwen met de koning,
  Een eeuwig verbond is ons gegeven met de familie,
  Dat ieder mens als held wordt geboren!
  
  We zullen Japan voor de grap verslaan
  Tevergeefs viel je Rusland aan...
  Bij de aanval draait het meisje haar slagzwaard,
  Krijgers van geel scheurden!
  
  Wij zijn de eeuwige strijders van Komsomol,
  Als we vechten, schijnt de zon feller...
  Vaders zijn trots op blote voeten,
  Wij ridders zijn geen kinderen meer!
  
  Vertrouw niemand om ons te stoppen
  In de naam van het eeuwige communisme...
  We zullen snel de vijanden van Rusland verdrijven,
  Die aanviel met kwaadaardig cynisme!
  
  God Svarog zal heersen in het vaderland,
  Hij is de patroonheilige van grote krijgers ...
  Vijanden worden zelfs op de drempel niet toegestaan,
  Het Almachtige Soort van de Schepper van de duizend gezichten!
  
  Voor onze glorieuze Vaderland bestemming,
  Versla iedereen, schertsend vijanden neer te halen ...
  Ik wilde een lied opdragen aan Rod,
  Wat is een plek in het universumparadijs geworden!
  
  Hier rennen de Komsomol-vrouwen op blote voeten,
  Hun hielen flitsen als een spiegel...
  Het is duidelijk dat samoerai wachten op kaput,
  Krijgers scheuren snel uit elkaar!
  
  Geloof niet degenen die gewoon zwak van geest zijn,
  We zijn ridders in onoverwinnelijke gevechten ...
  Je bent gewoon een ellendige slaaf
  En Lada en Christus zijn één in de ziel!
  
  We hebben een rode vlag,
  Ze is als een weelderige roos die rood wordt...
  We zullen wie slecht is recht in de ogen slaan,
  Laat het idee achter om Rusland aan te vallen!
  
  Hier rennen de Komsomol-vrouwen op blote voeten,
  Ze zijn mooi en hebben een mooi gezicht...
  Die geen wrede kaput schreeuwen,
  Laten we je gewoon goed behandelen!
  
  Voor ons heldere vaderland een droom,
  Allen leven in glorie, grote schoonheid ...
  Al het andere is gewoon ijdelheid
  Hoewel de gezichten van de heiligen vaak donkerder worden!
  
  Nou, we vechten in de strijd als adelaars,
  En we rennen op blote voeten door de vorst ...
  Wij zijn sterke en trotse Komsomol-leden,
  En boven het moederland komt de zon heftig op!
  
  Hier is de glorie van ons heilige moederland,
  We zingen psalmen en componeren liedjes ...
  Ik ben een pioniersjongen volledig blootsvoets,
  De vorst kwelt mijn blote hielen!
  
  Maar weet dat ik me niet zal terugtrekken van het doel,
  Aangezien de Russische behoeftegeest sterker is...
  Ik hou van de God van het gezin, ik hou van iedereen met mijn hart,
  Om een belachelijk idee te ontmoedigen!
  
  Laten we Lada verheerlijken - de boodschapper van de goden,
  Wie schiep werelden in liefde...
  We hebben extra woorden nodig jongens,
  Voor ons, Perun, Svarog, van het vuur van Yarilo!
  
  Japan probeerde het over te nemen
  Onze Port Arthur en het land van onze voorouders,
  Maar hier veranderde de jager in een spel,
  Wij schieten zeer nauwkeurig!
  
  We hebben veel samoeraien gemaaid,
  Vijanden bestaan niet meer...
  We zijn een soort dochters, lieve zonen,
  Boven ons is de Moeder van de Goden Heilige Lada!
  
  Geen tegenstander zal niet geven,
  Nee, Russen zullen niet op hun knieën worden gezien ...
  Gods cherubijn schittert met goud,
  En verheerlijk Jezus met de Familienaam!
  
  Nergens is Rusland mooier te vinden,
  Ze is mooi, eeuwig Rusland...
  Ze zien er allemaal niet meer dan twintig uit,
  Wij zijn lid van de Komsomol barefoot messias!
  
  Ja, we reden met de samoerai,
  De Allerhoogste Rod hielp ons in deze strijd ...
  Hoe krachtig adelaars werden
  En de meest perfecte Witte God!
  
  Het gebeurde ook met de meisjes om te vechten,
  Met fascisme om gekscherend "Panthers" te scheuren.
  En ze wonnen met een fel leger,
  Ook al hebben ze drastische maatregelen genomen!
  
  En Hitler kreeg een major
  We hebben hem woedend aan flarden gescheurd...
  Het bleek dat de Führer als een idioot is,
  En we zullen het communisme in de verte zien!
  
  Moskou vocht tegen het nazisme als een berg,
  En we hebben ons met moeite, maar moedig verzet...
  Prachtig Russisch land
  Toen we de Fritz stevig kwelden!
  
  Op blote voeten rennen in de kou
  We zijn onstuimige Komsomol-meisjes ....
  Ze sleepten de vijanden van Rusland met geweld in gevangenschap,
  En ze toonden een zeer handig humeur!
  
  In de buurt van Stalingrad gaven ze het hard in het oog,
  En de Tiger brak gestaag zijn stam af ...
  Hoewel het toen zeker een moeilijk uur was,
  Maar op blote voeten Komsomol-leden zijn almachtig!
  
  En zo kwamen we trots Berlijn binnen,
  Je weet dat er zo'n koelbloedigheid werd getoond...
  Wat respecteert de hele Russische wereld,
  
  We hebben Adolf uit elkaar gehaald!
  
  Nou, deze overwinning is goed,
  We winnen allemaal in de strijd zonder mankeren,
  De Russische ster brandt boven ons,
  En ons geloof van de Familie is onveranderd!
  
  Kortom, onze campagne zal eindigen,
  De planeet zal deel gaan uitmaken van Rusland...
  We zullen allemaal een groot inkomen hebben,
  Diamanten hebben onze bosjes geïrrigeerd!
  . HOOFDSTUK 3
  Oleg Rybachenko was al officier en had vele onderscheidingen. En hij werd gerespecteerd, ondanks zijn kinderachtige uiterlijk. En het is zelfs gelukt om te trouwen. Dus de carrière ging goed met de eeuwige jongen.
  Admiraal Kolchak is nog helemaal niet oud, hij toonde zijn genialiteit, vergelijkbaar met Ushakov en Admiraal Makarov. Het land van de rijzende zon werd volledig in zee geslagen en vervolgens bezet.
  De campagne tegen Tokio was glorieus en zegevierend. En Oleg Rybachenko wist zich te onderscheiden door zelf de mikado te vangen. En hiervoor ontving hij het eerste St. George Cross in de geschiedenis van Rusland met een gouden boog en diamanten.
  Al durfden ze hem niet in rang te verhogen: de jongen ziet er te kinderachtig uit. Hoewel hij op zichzelf tien jaar oud is, dat wil zeggen, voor deze tijd kun je dertien jaar geven. Maar nog steeds een snotterig kind.
  Rusland heeft in ieder geval gewonnen.
  Dit werd gevolgd door een referendum waarin de meerderheid van de Japanners voor toetreding tot Rusland stemde.
  Dus tsaar Nicolaas II versterkte zijn macht in de Stille Oceaan. Rusland bleef door China trekken. Verzwakt door de crisis, bemoeiden Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten zich niet met de controle over het Hemelse Rijk.
  In 1933 kwam Hitler in Duitsland aan de macht. Hij begon de voormalige macht van het voormalige rijk te herstellen. En natuurlijk probeerde hij geen ruzie te maken met Rusland.
  Mussolini in Italië had vriendschap met Rusland. En sluw veroverde Ethiopië, hun kolonies uitbreidend. Er was sprake van het creëren van een Triple Alliance.
  Het tsaristische Rusland wilde alle kolonies van het verzwakkende Engeland en Frankrijk annexeren. Nou, de Duitsers en Italianen zijn ook begrijpelijk. De VS had zijn eigen plannen.
  In 1937 sloot Duitsland zich aan bij Oostenrijk en produceerde de Anschluss. En in november 1937 stortte het vliegtuig neer met Nikolaev als tweede. Het koninkrijk eindigde zeer succesvol. Nicholas II bereikte kolossale veroveringen in de drieënveertig jaar van zijn regering.
  Ze noemden hem Nicolaas de Grote! En zelfs de Grootste werden hoger dan Peter de Grote.
  Onder Nicolaas II werd de werkdag teruggebracht tot tien uur, zeven jaar onderwijs werd verplicht en gratis. Het gemiddelde salaris in het land bereikte 75 roebel per maand met nul inflatie en gouden steun van de roebel. De koninklijke munteenheid was de moeilijkste en meest converteerbare ter wereld.
  Rusland had het grootste landleger ter wereld en de omvang van de vloot overtrof zowel Groot-Brittannië als de Verenigde Staten.
  Russische tanks waren de beste ter wereld, net als vliegtuigen. En helikopters waren in die tijd praktisch de enige op planeet Aarde. De meest talrijke en hoogwaardige onderzeeërvloot. De beste artillerie. Geavanceerde technologieën in televisie en video. 'S Werelds eerste kleurenfilm begon ook te worden gefilmd in het tsaristische Rusland. Mede dankzij de passie van tsaar Nicolaas II voor fotografie.
  Nadat Rusland zich bij China had aangesloten, kwam het als beste uit de wereld wat betreft bevolking en haalde het Groot-Brittannië met al zijn koloniën in.
  Tsaar Nicolaas II hervormde de orthodoxie en legaliseerde polygamie. Deze wijze soeverein slaagde erin veel dingen te doen. En hij stierf niet bespuugd, niet vervolgd, Rusland niet verloren, maar groot. En slechts een paar millimeter fragmentverschuiving beïnvloedde de geschiedenis van Rusland op zo'n manier.
  Plus, zo'n mooie en sterke en snelle jongen als Oleg Rybachenko naar het verleden gaan. En ze zeggen dat er in de geschiedenis geen ongelukken gebeuren! Nog steeds hoe ze zijn. Zowel Nicolaas II als het fenomeen van Generalissimo Kondratenko lieten dit zien.
  Maar na de dood van tsaar Nicolaas was er een tijdelijke haasje-over. Aanvankelijk stierf de vorst Alexei II voordat hij kon worden gekroond. Toen stierf ook een andere erfgenaam, Kirill Vladimirovich Romanov. En Vladimir de Derde besteeg de troon in 1938. De koning is jong, maar over het algemeen niet dom en behoorlijk eigenzinnig en ambitieus.
  Nou, hij ging aan de slag! Rusland, Italië, Duitsland, tegen Groot-Brittannië, Frankrijk en, in de toekomst, de Verenigde Staten. Hier is de Triple Alliance natuurlijk veel sterker.
  In mei 1940 viel Duitsland Frankrijk, België, Nederland en Groot-Brittannië aan. Rusland viel de Franse, Engelse en Nederlandse koloniën aan. De genadeloze inbeslagname van gebieden begon.
  De Britten en Fransen konden het Russische leger niet weerstaan. En de Duitsers versloegen en dwongen Frankrijk, België en Nederland in anderhalve maand te capituleren.
  Daarna bezette de Führer zowel Spanje als Portugal en veroverde Denemarken en Noorwegen. Rusland bezette Zweden.
  De oorlog was bijna in één poort. Met de steun van de lokale bevolking veroverde Rusland India, Indochina, Zuid-Afghanistan, Zuid-Iran, het Midden-Oosten en trok Egypte binnen.
  Oleg Rybachenko vocht zoals altijd met succes en met enorm enthousiasme. De jongen werkte met twee machinegeweren tegelijk en maaide de Britse en Franse koloniale troepen neer. En dit is zijn prachtige roeping en de strijd in één poort.
  En de blote voeten van het kind gooien dodelijke granaten. En de vier meisjes vechten met hem, en met veel succes.
  Tegelijkertijd vergeet Oleg Rybachenko niet te zingen terwijl hij de vijanden van Rusland uitroeit;
  Geboren worden in het tijdperk van cyborgs wordt gegeven,
  Wanneer een computer, een speler bij de hand is ...
  En de wereld is eigenlijk gewoon een film
  Wist niet dat de tijd nu anders is!
  
  Het is niet nodig om familieleden dom te doden,
  De strategie van de jongen onder de palm van zijn hand ...
  Het notitieboekje werd overbodig in een cel,
  Wij zijn onbekende kinderen van de eeuw met pijn!
  
  Maar door de wil van de woedende goden,
  De jongen is verhuisd naar een nieuwe wereld ...
  Er zijn hier weinig vuisten te winnen,
  Het leek alsof de duivel gek was geworden!
  
  Oorlog en gebrul, duisternis van vernietiging,
  Vol moorden en honger komt ...
  Ken het lot van de mensen,
  Als er verdriet en kou in het hart is!
  
  Je hoeft niet na te denken, Russen zijn niet te breken,
  Laat Groot Rusland bloeien...
  De echt slechte dief zal worden verslagen,
  Svarog zal komen - een geweldige missie!
  
  Hier is de tsaar de Grote Nicolaas weg,
  Nu is Vladimir gewoon aan de macht ...
  Van hem kan ook worden gezegd dat hij een adelaar is,
  En spreidt zijn vleugels over de wereld!
  
  In de naam van God Russische Christus,
  Doe goede jongens met vreugde...
  Mary's liefde, zo puur
  Wat ergert u zich aan uw domheid!
  
  In Rusland weet je dat alles goed komt,
  Ze zal de vlag hijsen boven het universum...
  Hoewel de vijand op de beitel klopt,
  We zullen alleen verheerlijkt worden door de schepping!
  
  Ik geloof dat de Russische God zal regeren
  Wie schiep de duisternis van die Universa...
  Hoewel Satan zo'n machtige hoorn is,
  Wij zullen zonen van de Gezegenden zijn!
  
  Hier in Rusland is een nieuwe tijd,
  De keizer heeft Vladimir aan de macht...
  Romanovs van het koninklijk hof,
  De adelaar heeft tweekoppige vleugels over de hele wereld!
  
  Eeuwenlang de grootsheid van het vaderland,
  Of misschien zal zelfs Rusland voor altijd blijven ...
  De Russische rivier stroomt zonder grenzen,
  En mensen zullen menselijk van hart zijn!
  
  Dan ben ik een pioniersjongen op blote voeten,
  Dat rent met blote hakken in de kou.
  Maar van wat Sir aanvalt,
  Ik geef hem een hard gezicht met bloed!
  
  Je kunt de jongen niet verslaan
  Hij is een zeer sterke en grote krijger...
  En verandert zelfs een tijger in een spel,
  Want van nature een winnaar!
  
  En Komsomol-vrouwen lopen op blote voeten,
  Hun hakken worden roze van de kou...
  En spoedig zal er kaput zijn voor alle vijanden,
  Laat een nutteloos idee achter!
  
  Hier hebben we de Britten al meegenomen in de jungle,
  De vijanden van Rusland werden samen gedood ...
  We liepen langs de rand van wendbare apen,
  En ze maakten heel wat windhondenkilometers!
  Kortom, de jongen werd erg volwassen,
  En hij werd een behoorlijk intelligente officier...
  De snor brak niet door, maar al een titaan,
  En dient als een ander voorbeeld voor de ridders!
  De jongen vecht en verplettert vijanden. En dan vallen de gevangengenomen zwarten en geel-witte krijgers op hun knieën en kussen de voeten van de meisjes. En het is zo geweldig.
  Natasha kirde na een kus op de hiel:
  - Ik hou van mannen!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Spinnen op een stokje is een groot plezier!
  En hoe hij met zijn blote hiel een gevangengenomen soldaat op de neus klikt.
  Augustinus greep met haar blote tenen de neus van de Arabier en dwong hem te knielen.
  Het meisje riep:
  - Ik ben een agressieve heks!
  Svetlana vocht ook zeer actief. En zo veel verschillende soorten soldaten vielen me in de rede. En het meisje dwong hem haar hielen te kussen en gromde:
  - Je kunt het niet laten!
  Natuurlijk konden de koloniale troepen het tsaristische leger niet weerstaan, en dat wilden ze ook niet. De verovering van Afrika werd enigszins vertraagd door een gebrek aan wegen en langdurige communicatie. De Duitsers trokken door Afrika via Gibraltar en Marokko, Russen door Egypte en verder Soedan.
  Het terrein vormde echter meer een belemmering dan het verzet van de Britse of Franse troepen. Er waren er maar weinig, en ze zijn slecht bewapend, en meestal van lokale aboriginals. Die niet wisten hoe en niet wilden vechten.
  In 1940 durfde Hitler niet in Groot-Brittannië te landen. Hij lanceerde een luchtoffensief, aanvankelijk niet erg succesvol. Maar in het voorjaar van 1941 kwamen Russische vliegtuigen in de strijd en werd Groot-Brittannië doodgedrukt.
  En in augustus volgde de landing van gezamenlijke Duits-Russische troepen en na twee weken van hardnekkige gevechten de verovering van Londen.
  Oleg Rybachenko en de meisjes bestormden actief de hoofdstad van Engeland. Opnieuw was de jongen blootsvoets en slingerde kinderachtige, gebeitelde benen met verwoestende boomschorsgranaten die alle, zelfs de krachtigste tanks in Groot-Brittannië omverwierpen. Waaronder een gewicht van vijftig ton, en zelfs tachtig ton wegende "Tortilla's" werden grondig verbrand en verpletterd in een felle strijd.
  De jongen zong tijdens het gevecht, componeren terwijl hij ging;
  Wij Russen kwamen naar Groot-Brittannië,
  Om de aangevallen buitenlanders te verslaan...
  Dat de Saksen waren gestrand,
  Maar we respecteren niet-gelovigen!
  
  Rusland is het grootste land van alle landen
  Die het universum bouwt...
  Deze onheilspellende mist zal verdwijnen,
  En ons bedrijf zal creatie zijn!
  
  Ik hou van de orthodoxe Christus
  Laat de kracht van de Familie in ons zijn...
  Godin Lada is zo puur als een kristal,
  Heilig weer is altijd goed in Rusland!
  
  Wij geloven dat het universum zal overwinnen
  Laten we geluk geven aan het Russische universum...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Door uw onveranderlijke kracht van God!
  
  Strijders van mijn heilige Rusland,
  Ze laten ons niet knielen...
  Zeg tegen God dat Jezus me vergeeft
  Als Lenin iets te ver laat gaan!
  
  Moge ons moederland in bloei staan,
  We kunnen er gemakkelijk heilig communisme in bouwen ...
  Ik zal het Engelse leger vegen,
  En ik zal voor altijd een held zijn!
  
  We zullen ons Rusland naar de hemel laten stijgen,
  En we zullen trots Londen veroveren in de strijd ...
  Geen wonder dat de heilige Jezus is opgestaan,
  En Rusland zal gemeen terugtrekken!
  
  Vaderland je bent mijn eigen moeder,
  Ik hou van je als de zon zonder twijfel ...
  Vijanden zullen eenvoudig uit elkaar kunnen scheuren,
  Voor de glorie van alle toekomstige generaties!
  
  Ja, ons grenzeloze Rusland bloeit,
  Graan groeit, zoals gouden korenaren ...
  Victories opende een onbeperkte rekening,
  Zulke gezichten van orthodoxe iconen!
  
  In Rusland is nu een nieuwe glorieuze tsaar,
  Zijn naam is Vladimir, zoon van Kirill...
  De Heer heeft hem aangesteld - heers wijs,
  En Rusland zal de voorhamer van een reus zijn!
  
  Wel, mijn groot vaderland,
  Wie niemand durft te verraden...
  Zal verdwijnen als de schemering van een raaf,
  Leuk Russisch idee!
  
  We zullen de leeuw zeker verslaan
  En verover dit onneembare Londen...
  Zelfs Satan kan ons niet verslaan
  Dus vallen we de hordes moedig aan!
  
  In Rusland is geen plaats voor zwakkelingen,
  We zullen alle vijanden tegelijk verslaan...
  We drukken liefde voor het vaderland uit in verzen,
  De vijand zal gemakkelijk verstenen!
  
  Nu is de koning zelf op zijn knieën gevallen,
  En hij boog voor de soldaten van Rusland ...
  Ons geloof is immers sterker dan metaal,
  En de leeuw verstopte zich onder het bed van angst!
  
  Nou, je bent geboren als soldaat om te winnen,
  Mooi, efficiënt en leuk...
  Ik geloof dat het leger zal worden verslagen,
  En de stroom keert vrijwillig naar ons terug!
  
  Ik geloof dat we snel zullen overwinnen
  Venus, Mars en ondeugende Jupiter...
  Hoe grenzeloos zal de wereld zijn
  Je vernietigt de Almachtige niet!
  
  Echter, nadat we de lijn bereikten,
  Er is nog maar een klein beetje over om te winnen...
  Dan krijgen we zoete kulesh,
  In glorie zullen onze grootvaders in de rati zijn!
  
  Vertrouw niet degene die zwak van hart is in angst,
  De slechterik zal nooit zegevieren...
  En natuurlijk ben je geen slaaf,
  Onze heiligen zullen rechters zijn in de strijd!
  
  En zo viel Londen, en het land is van ons,
  Ze werd vrij, en zo stralend...
  Alles op de planeet zal gewoon klasse zijn,
  Onder de vlag van het Russische communisme!
  Ook de meisjes vochten tegen de wilde razernij van de hongerige tijgerinnen.
  Natasha, die de koloniale soldaten doorsneed en met haar blote tenen een granaat gooide, gromde:
  - Regel de wereld Rusland!
  Zoya, die de hordes Engelsen verpletterde die de Toren bedekten, en met haar blote tenen pakjes met kolenexplosieven gooide, gilde en ontblootte haar tanden van parels:
  - Ik maak iedereen kapot!
  En wat zal dit Terminator-meisje lachen.
  Augustina worstelt ook met wilde hysterie. En de robijn van de Engelsen, al in het koninklijk paleis zelf.
  Snijdt door vijanden met zwaarden en gooit granaatbenen met blote vingers en brult:
  - Voor het tsaristische communisme!
  Maar in de strijd en Svetlana. Hoe agressief ze vecht. En zoveel jagers - hebben al een hele heuvel omgehakt.
  En met zijn blote hiel zal hij toegeven aan een pakket zaagsel met explosieven. En kantel de tank.
  Dan zal het brullen:
  - Voor de Russische onoverwinnelijke geest!
  Dus probeerden ze allemaal en namen zelfs de koning gevangen, samen met Churchill.
  En de premier van Groot-Brittannië knielde neer en kuste de meisjes vanaf de stoffige, bloederige zolen van hun blote voeten.
  En toen werd hij volledig gedwongen om de grot van Venus te likken. Wat de krijgers zo vrolijk deed lachen.
  Daarna werd het hele oostelijk halfrond, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland, Russisch, Duits en Italiaans.
  Maar er was nog steeds de VS.
  Tsaar Vladimir nam een autocratisch besluit om Amerika aan te vallen. Hitler en Mussolini steunden hem in deze beslissing. Het Derde Rijk verplaatste troepen naar IJsland en verder naar Groenland en Canada, en het tsaristische Rusland naar Alaska. De krachten zijn natuurlijk ongelijk. De Verenigde Staten hebben een nogal zwakke tankvloot en een veel kleinere bevolking dan Rusland, samen met al zijn koloniën. Hoewel de economie is ontwikkeld. Maar zo'n monster is niet te weerstaan.
  Nadat het Russische leger in 1943 een offensief had gelanceerd, bezette het snel Alaska in twee wintermaanden. En in het voorjaar veroverde ze, samen met de Duitsers, bijna heel Canada.
  Oleg Rybachenko vocht hier natuurlijk ook en onderscheidde zich duidelijk door het tonen van onbuigzame heldhaftigheid, kolossale techniek en zijn intellectuele kracht.
  De jongen zag er nog uit als een kind, alleen erg gespierd en extreem sterk, sterker dan een grote olifant en sneller dan een cheeta.
  Tijdens de aanval op de Amerikanen zong de jongen, terwijl hij onderweg een heel gedicht schreef;
  Rusland is het grootste land,
  Wie regeert over de wereld...
  Een eeuwig verbond werd ons gegeven door Kin,
  Om van Lada een idool te maken voor eeuwen!
  
  Verenigde Staten dapper aangevallen
  We vallen aan - ze bezetten Alaska ...
  We zullen de overwinning in gedachten brengen,
  En verander het hele universum in een sprookje!
  
  Strijders van het mooiste Rusland,
  Met één klap zal onze jongen de eik omhakken...
  En jij meid, wees niet eens verdrietig
  Koschey the Deathless zal je niet vernietigen!
  
  Er zijn veel felle strijders in Rusland,
  Meisjes en jongens gaan de strijd aan...
  In de naam van onze grootvaders en vaders,
  Wanhopige krijgers vechten!
  
  Het meisje zal de Fritz op de vlucht neerhalen,
  Het kale ijs in de rivier zal met je voet doorbreken...
  Hoewel de vijand Satan in de strijd roept,
  Zijn trotse meisje zal breken!
  
  We hebben een krijgersreus,
  Veeg de vijand met één slag ...
  Onze Grote Familie is al eeuwen één,
  Alle Rusichi winnen niet voor niets!
  
  Mijn Rusland bloeit als een krans,
  Ze is een mooie grijsvleugelduif ...
  Overwinningen openden een eindeloze rekening,
  De jongen van Rusland is een onoverwinnelijke jager!
  
  In alles is mijn moederland mooi,
  Hoewel samoerai brutaal de strijd aangaat...
  De volkeren van de wereld zijn allemaal één familie,
  Maar we kwellen de tegenstander hevig!
  
  En wat hebben we Hitler nodig - gewoon een zwakkeling,
  Weet dat het niet moeilijk is om zijn hoorns te breken ...
  Hoewel een woedende morille aanvalt,
  Al bleek het soms saai!
  
  Het Russische land bloeit prachtig,
  Ze komt met honing en liefde...
  We zullen de vijand niet tevergeefs verslaan,
  Laten we hem bloed laten spuwen!
  
  Hoe goed zal het zijn met ons broeders,
  Als alle oorlogen in de onderwereld vergaan...
  En vlucht, ken de horde,
  De goden zullen ons vaderland niet verlaten!
  
  Rusland is de geboorteplaats van olifanten,
  We bouwden piramides in Egypte...
  We reden met karavanen van ezels,
  En het is beter met ons en sisadima!
  
  We zullen nooit zwijgen
  En indien nodig zullen we moedig vechten ...
  Eeuwen gaan voorbij, verschrikkelijke jaren,
  Maar we komen terug om voor altijd te blijven!
  
  De bloedige dief zal ons niet overwinnen,
  Mamai is verslagen en we verslaan Batu...
  Vijanden zullen ijverig kunnen breken,
  De meiden rennen en blootsvoets in de kou!
  
  De oorlog is bloedig, het bevat de droom van eeuwen,
  Het zal mooi zijn om op de hele planeet te weten...
  Geen behoefte aan extra mensen kennen de woorden
  Laat de kinderen plezier hebben!
  Als het moeilijk voor ons is, zal God ons helpen,
  Svarog smeedde zelf zwaarden die voor ons speelden ...
  Zal kracht geven grenzeloos in kracht Rod,
  Iedereen krijgt zijn plekje in de hemel!
  
  Het is goed als de aarde bloeit
  De Wehrmacht zal ons niet op onze knieën brengen ...
  En nederlagen tellen niet mee,
  Stalin, de briljante Lenin, staat achter ons!
  
  In heel Rusland, jongensvechters,
  De meisjes zullen ook niet wijken voor de jongens...
  Je zult de uiteinden opgeven,
  Omdat wij de beste rechters zijn!
  
  We zullen Stalingrad niet aan de nazi's geven,
  We zullen Moskou ook niet afstaan aan de Fritz...
  De Russische man is altijd blij om te vechten
  We schelden verstand uit - nooit dom!
  
  Hier zijn de meisjes op blote voeten op een sneeuwbank,
  De trotse stapte in één lijn ...
  Ze dreven de tegenstander recht in de kist,
  En Hitler was behoorlijk in elkaar geslagen!
  
  Nu gaan we dapper naar New York,
  Klaar om de vijanden te verscheuren die spelen...
  Wij zijn zulke jongens, allemaal adelaars,
  De overwinning zal spoedig komen in prachtige mei!
  
  Oorlog, het woedt als een vulkaan
  Lava stroomt in een woede spuwende ...
  We zullen de VS treffen met een harde klap,
  Hoewel het Komsomol-meisje op blote voeten in de sneeuw staat!
  
  Geloof niet dat deze Hitler een reus is,
  Geloof niet dat Roosevelt ook geen kreupele is...
  De God van de Slaven, de Allerhoogste Staf is één,
  En hij zal van eeuw tot eeuw regeren!
  
  We hebben zulke scherpe zwaarden
  En geloof dat het schild niet kan worden doorboord door een projectiel ...
  Dus lafaard hou je mond
  Laat het geweten kwellen met een zeer harde blik!
  
  Onze machtige tank is gewoon superman,
  In staat om de bestellingen te doorbreken...
  En er zal een tijd zijn van stormachtige veranderingen,
  We zullen stoutmoedig bedden planten, geloof ik!
  
  Meisje op blote voeten aan het rennen
  Sneeuw is geen belemmering met haar blote hiel ...
  Ik geloof dat de vijand hard zal worden geslagen,
  En geloof dat Roosevelt niet lacht!
  
  Wat dacht ze om grappend Moskou te plagen,
  En krijg enorme cadeaus...
  We zullen aan flarden slaan, geloof de horde,
  Pogingen om het vaderland te beteugelen zijn zinloos!
  
  Maar ons Rusland bloeit in grootsheid,
  Een ruimteras van reuzen...
  Ze brengt vooruitgang in het communisme,
  Als het volk en het leger verenigd zijn!
  
  De koning regeert ons - een dappere monarch,
  Wie daagde de onderwereld uit...
  We hebben de vijand tot stof verpletterd
  Al moet je soms met bloed winnen!
  
  We zullen geen stille ridders zijn die geloven
  De overwinning wordt gegeven aan de dappere en verstandige...
  Alleen een roofdier zal aan stukken worden gescheurd,
  En de zon komt helder op boven het moederland!
  
  De beul zal de bijl niet kunnen brengen,
  En het zwaard van Rusland zal de angel niet doven ...
  De Heer heeft zijn dekmantel over Rusland uitgespreid,
  Al lijkt het ons soms niet genoeg!
  
  Er is geen plaats in oorlog voor hen die mussen zijn,
  Daarop vechten adelaars met een wilde kreet ...
  Dood de vijand van het vaderland in woede,
  Zodat de heilige zijn schouders ophaalde met een schitterend gezicht!
  Svarog en Lada, en Fighter-Perun,
  Ze zullen ons helpen in gevechten met Russen ...
  Jij jongensheld boog een hoefijzer,
  Niemand zal je veroordelen!
  
  Maar nu is de overwinning van de Russen gekomen,
  New Yorkse narrenjagers bevrijd...
  Ons leven is tenslotte de scherpste naald,
  Laten we de reis afmaken in het verslagen Berlijn!
  . HOOFDSTUK 4
  Brazilië, en Venezuela, en Mexico, en andere landen hebben de oorlog verklaard aan de Verenigde Staten.
  De beweging van Russische troepen in de noordelijke staten van Amerika begon. De krachten zijn natuurlijk ongelijk. Rusland en Duitsland zijn zowel kwalitatief als kwantitatief beter.
  De meisjes Natasha, Zoya, Aurora en Svetlana vechten op 's werelds beste tank "Kondratenko"-3, een mobiel voertuig met een snelvuurkanon met lange loop. Zeer wendbaar, met een laag silhouet.
  In gewicht is de Kondratenko-3-tank ongeveer veertig ton en goed beschermd. En het kanon, ondanks het kleine kaliber van 76 mm, met een grote mondingssnelheid.
  Shermans, deze tank kan vanuit geen enkele hoek worden gepenetreerd. Zodat...
  Meisjes, die op blote voeten en in bikini's vechten, roeien Amerikanen gewoon uit en lachen veel.
  Vooral Natasha ... En met blote vingers drukt ze op de joystick en zegt:
  - Glorie aan mijn Rusland!
  Zoya schiet ook. Hij doet dit met zijn blote tenen, drukt op de joystickknoppen en roept:
  - En heel ons geboorteland!
  Aurora vuurt verder. Ze slaat de vijand en zegt met ontblote tanden:
  - En de hogere machten staan achter ons!
  En ook het meisje knipoogt heel vurig! Met blote tenen drukt hij als knoppen op een joystick.
  En dan vuurt Svetlana. Zo'n slimme en pittige meid. Straalt uit de mond zonnestralen. En hij zingt ook:
  - Ik ben een wereldster! Ik ren sneller dan zelfs Satan!
  Met zulke meisjes is de duivel zelf niet verschrikkelijk. Ze dorsen de Amerikanen, die Chicago strak omsingelen.
  En niemand daar buiten laten. Ze donderen, laten we zeggen, triviaal. Dit zijn de meisjes.
  En nu capituleert het Chicago-garnizoen. Ken de onze!
  En Russische tanks naderen al New York. Tsaar Vladimir wrijft tevreden in zijn handen. Zijn de Russen ooit zo ver gegaan?
  Meisjes en in de lucht vechten dapper. Bijvoorbeeld een schattig stel: Maria en Mirabela.
  Het verkrijgen van hun rekeningen, blootsvoets en bikini schoonheden. Ze hebben letterlijk niets om zich tegen te verzetten. Zulke meisjes hier zijn mooi en oogverblindend agressief en goed gemikt.
  Maria loste een schot, schoot in één klap een dozijn vliegtuigen neer en zong:
  - Glorie aan u, ons geboorteland! In naam van Rusland!
  Mirabela vuurde ook en brulde:
  - Maar er is een leider met grote kracht,
  Hij zal de Slaven ten strijde roepen...
  Kan niet omgaan met Rusland
  Als Vladimir koning is!
  
  Van stevig, sterk, met een ijzeren wil,
  Een look als het snijden van metaal...
  Russen hebben geen beter aandeel nodig -
  Alleen mensen droomden van zoiets!
  
  Vijanden van het vaderland marcheren naar Gehenna,
  Vijanden zullen Rusland niet stoppen...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Laarzen schitteren in de mars!
  Ja, deze meisjes vechten en zingen meesters ...
  Trouwens, midden in de bestorming van New York vloog de eerste Russische kosmonaut de ruimte in, vloog rond de planeet Aarde. En dit is een andere prestatie van het tsaristische Rusland van de Romanov-dynastie.
  En toen capituleerde het New Yorkse garnizoen en viel Washington al snel.
  Oleg Rybachenko onderscheidde zich tijdens de aanval. Deze onsterfelijke jongen vocht als een echte terminator. En zijn blote, kinderlijke voeten gooiden erwten met explosieven met een grote vernietigende kracht.
  De jongen viel de vijanden aan en zong terwijl hij onderweg componeerde;
  Ik ben een Russische pioniersvalk,
  Wat dient de koninklijke macht...
  Ik zal alles laten zien in gevechten door voorbeeld,
  Het vaderland zal in eeuwige glorie zijn!
  
  Wij zijn de kleinkinderen van Rod, en zonen,
  Heilige, grote Mama Lada...
  En de ridders geloven de adelaars,
  Verdiend naar de award!
  Hou van je, heilig Rusland,
  Het land dat de wereld in de kroon beoordeelt...
  Vecht voor de rand en wees niet bang,
  Hoewel soms de demon ons vernietigt!
  
  We zullen de Wehrmacht verslaan
  Breng ons niet op onze knieën
  We konden New York innemen tijdens het spelen,
  We hebben Vladimir de tsaar - niet Lenin!
  
  Op het platteland bloeien tuinen als een zwerm,
  En de geur van honingaroma ...
  En spoedig zal Roosevelt kaput zijn,
  En we weten dat de wereld een nieuwe zal bouwen!
  
  Vertrouw niet op degenen die zwak van geest zijn,
  Een man in gevechten is tenslotte almachtig ...
  Hij is de koning, geen zielige slaaf in de strijd,
  Geboren jongen die sterk huilt!
  
  Ik ben een pionier die de koning dient
  Ik ben gewend om op alle mogelijke manieren te vechten...
  Ik hou van Christus en Stalin
  En de ridder is niet met de ziel van een hansworst!
  
  Er zal een koninkrijk van mensen zijn
  Waar de Witte God voor altijd regeert...
  De ondenkbare schurk is gebroken,
  Boze Kaïn brandt in de hel!
  
  Kroon van een soldaat voor eeuwen
  Machtig communisme om op te bouwen...
  Geloof dat de droom uitkomt
  Laten we de vijanden van het vaderland doden!
  
  Zwaarden zijn scherper dan kromzwaard
  En ze snijden als een laser met een scheermes ...
  We zullen zo toeslaan
  Wat zal Roosevelt hard worden geslagen!
  
  En we zullen hit Hitler weten
  Als hij Rusland binnen klimt als een slang...
  En er zal een paradijs op de planeet zijn,
  Hoewel soms breekt het dak!
  
  Als de Grote Familie komt,
  Wij zullen hem heilig dienen...
  Overwinning grenzeloze score,
  Voor de glorie van de Russische soldaat!
  
  Rusland is geweldig in alles,
  Daarin glorie en in grootsheid geluk ...
  De rivier is diep
  En soms komt er slecht weer uit de hemel!
  
  Geen tussenwerpsel tussen twee rivieren,
  De beschaving was geboren...
  In Rusland, de eerste persoon
  We hebben alle mensen!
  
  Rusland is het land
  wie bouwde de piramides...
  Satan kwam naar de aarde
  Maar de cherubijnen beschermen!
  
  Nee, we zullen nooit gebogen zijn
  Slaven zullen geen slaven worden...
  De Russische ploeg zal het land ploegen,
  Stop niet met glorieuze laarzen!
  
  Overal Rusland op een paard,
  Zittend met de grote koning...
  We hebben niet verraden in februari
  Zonder Mamaia in Rusland te lanceren!
  
  Daarom bloeit het land
  We winnen allemaal in de wereld...
  Roosevelt zal uw berekening ontvangen,
  Van rand Russisch tot rand!
  
  Nou, wat krijg je een fascist?
  Van ons met een knuppel in het gezicht....
  Ken zoveel krachten in het vaderland,
  En de vlag van Rusland is zo trots!
  De hele wereld zal zich op ons abonneren,
  En misschien zelfs het heelal...
  Svarog, jij bent ons hoogste idool,
  En ons bedrijf is creatie!
  En op 3 september 1943 capituleerden de Verenigde Staten helemaal. Zo eindigde de Tweede Wereldoorlog, die begon op 15 mei 1940. De oorlog is glorieus voor Rusland en zegevierend.
  Natuurlijk hebben zowel Hitler als Mussolini veel gewonnen van deze oorlog. Beide dictators kregen bezittingen in Afrika, sommige in Europa en de VS. Europa werd uiteindelijk verdeeld tussen landen. En Bulgarije werd na het referendum het koninkrijk Bulgarije als onderdeel van Rusland.
  Het lijkt erop dat de wereld weer is herverdeeld en kolonies kunnen worden verteerd. Maar Hitler zou natuurlijk Hitler niet zijn als hij niet meer wilde. Versla vooral Rusland. En zijn territoria overnemen.
  En natuurlijk rekenden de Duitsers zwaar op nieuwe, krachtigere wapens. Tanks van de "E"-serie en ballistische raketten en speciaal voor vliegende schotels.
  Het tsaristische Rusland overtrof het Derde Rijk echter aanzienlijk in ballistische raketten en vloog zelfs op 12 april 1951 naar de maan.
  En de tanks van de "E" -serie hadden geen kwalitatieve superioriteit ten opzichte van de Russische.
  En alleen vliegende schotels waren een mysterie. Dankzij de laminaire jet bleken ze volledig onkwetsbaar voor elk type handvuurwapen. Maar tegelijkertijd konden ze zelf niet vuren.
  Mussolini stierf en zijn zoon volgde de troon op. Hitler zette hem onder druk en de jonge man stemde ermee in om met Rusland te vechten. Op 20 april 1955 begon een nieuwe, derde wereldoorlog. Aan de kant van Hitler stonden: Italië, Brazilië, Argentinië, Chili, Mexico, kortom heel Latijns-Amerika, behalve Cuba, dat Rusland steunde. En er waren geen andere landen meer in de wereld! De derde wereldoorlog begon op 20 april 1955. En tsaar Vladimir stond voor de grootste uitdaging van zijn regering.
  Het enige dat hem zou kunnen troosten, is dat deze oorlog de laatste zal zijn in de geschiedenis van oorlogen op planeet Aarde. Omdat alle landen van de wereld eraan deelnemen!
  Nou, als de oorlog eenmaal is begonnen, dan moet die worden gevoerd! Hitlers aanval was geen speciale verrassing. Hongarije, Joegoslavië, deel van Rusland met beperkte autonomie, hun tsaar Vladimir de Derde. Albanië wordt bezet door Italië. Alles op bestelling. De Duitsers proberen vanuit Oost-Pruisen, Oostenrijk, Italië vanuit het zuiden op te rukken. En de gevechten vinden plaats in Afrika. Een coalitie van Latijns-Amerikaanse landen over de Verenigde Staten. Maar erg actief zijn ze daar niet. Zojuist de oorlog verklaard.
  En Hitler verplaatste ondertussen de belangrijkste troepen in Europa.
  En er brak een geweldige oorlog uit. De laatste grote oorlog in de geschiedenis van de mensheid.
  De Duitsers brachten de grootste slag toe in Hongarije in de richting van Boedapest. Oleg Rybachenko vocht daar. Hij zag er nog uit als een jongen van een jaar of tien. Toegegeven, hij is fysiek erg sterk, gespierd, snel en vooral als een onsterfelijke bergbeklimmer. Ja, de schrijver en dichter Oleg Rybachenko ontving onsterfelijkheid, maar op voorwaarde dat hij een jongen van ongeveer tien jaar oud wordt en Rusland dient in een kinderachtig, maar zeer sterk en snel lichaam. En hij is een kind sinds 1 januari 1904. Toen hij zich als scheepsjongen in Port Arthur vestigde. Wel, hij en de jongen zijn niet de kleinste, maar sterk en snel vanaf het begin, en ze namen hem mee op het schip.
  Bovendien, toen ze twijfelden of het te klein was, boog Oleg Rybachenko een koperen stuiver met zijn vingers op een durf. Daarna werd hij zonder een gesprek naar het schip gebracht.
  De jongen heeft heel veel prijzen verdiend en heeft deelgenomen aan alle oorlogen. Werd officier. Maar hij zag eruit als een kind. Daarom, hoewel hij onderscheidingen kreeg voor talloze prestaties, eigenden ze de eeuwige jongen niet boven de kapitein toe. En nu zit Oleg Rybachenko al meer dan een halve eeuw in het leger. Ik heb lang een officierspensioen verdiend, maar als je ijzersterk bent, waarom zou je dan de dienst verlaten?
  Bovendien is televisie zonder computers, gameconsoles op de een of andere manier saai. En in het leger ben jij de kapitein die tenminste de soldaten drijft. Ja, de tijd tikt nog steeds door.
  Generalissimo Kondratenko is overleden. Grootadmiraal Kolchak, die Ushakov overtrof, stierf ook. Velen met wie Oleg Rybachenko begon, de service is er niet meer.
  Om precies te zijn, sinds het beleg van Port Arthur zijn bijna alle veteranen omgekomen. Alleen Vovka bleef over. Ook hij was toen een scheepsjongen, en nu is hij al een grijsharige grootvader. De waarheid werkt nog steeds. En hij is verbaasd dat Oleg dezelfde jongen blijft, die geen enkel litteken op zijn lichaam heeft. Dat is het fenomeen dat in het hele Russische, tsaristische leger bekend is. De waarheid vecht erg cool.
  De jongen Oleg is blootsvoets, dus hij is aangenamer en handiger. Hij mikt kanon na kanon, en vuurt op de Duitse tanks van de "E"-serie. De machines van de nazi's zijn gewoon enorm. En niets lijkt hen tegen te houden.
  Maar de eeuwige jongen slaat zo goed dat hij door het metaal breekt. Schildert de Fritz, breek de torens af en zingt.
  - Tsaar Vladimir, Russische Tsaar ...
  Orthodoxe soeverein!
  We zullen binnenkort de wereld veroveren
  , er hangt immers een cherubijn boven ons!
  Hitler zal eindigen
  En wie luisterde - goed gedaan!
  En de jongen, alsof hij een granaat gooit, blootsvoets, met een kindervoet. De grijsbebaarde grootvader Vovka schudt alleen maar zijn hoofd.
  De schrijver en dichter Oleg Rybachenko bracht meer dan vijftig jaar kind door in de twintigste eeuw. En ik moet toegeven dat ik veel heb gezien. Omdat hij onsterfelijk was, had hij allang alle gevoel van angst verloren. En de oorlog deed hem denken aan een computerstrategie.
  Het was gemakkelijk en leuk om te spelen. En het was ook leuk om te vechten. Het is goed als de ochtenddauw onder je blote voeten is, en je een eeuwige jongen bent die aan het baden is, en in een slechte staat gekleed in korte broeken!
  Oleg Rybachenko mag in korte broek en op blote voeten rennen. Terug in Port Arthur leerde de jongen me lopen zonder schoenen, zelfs in de kou. Een onsterfelijk lichaam kan immers niet verkouden worden of ziek worden, maar je went snel aan de kou, die geen kwaad kan. Net als Peter Pan. En het is bijna prettig om op blote voeten door de sneeuw te rennen. In beweging wordt de kou praktisch niet gevoeld, alleen als je stil zit, blote voeten licht bruin! Maar voor een jongen is het een kleinigheid.
  Maar er zijn ook heksenmeisjes Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Ze nemen ook deel aan de oorlog. Maar niet de hele tijd, maar afleveringen. Hielp om Mount High te houden toen het het moeilijkst was. Daar vochten schoonheden op blote voeten, en in bikini's. Ze gooiden hun voeten met blote tenen, scherp geslepen schijven.
  En snijden met zwaarden. En Oleg Rybachenko stak toen uit een machinegeweer - de oudere kameraden werden gedood. En als gevolg daarvan liep de aanval van de samoerai vast en bleek Mount High onwrikbaar!
  En de meisjes toonden hun hoogste klasse en kunstvluchten van de Walkuren.
  En nu gaan de Duitsers in de verdediging. Het tsaristische leger is klaar voor oorlog. De Führer slaagde er niet in om tactisch te verrassen.
  En de Russische troepen vechten moedig. Het lijkt erop dat Hitler zichzelf meer dan eens zal vervloeken voor het starten van zo'n oorlog. Bovendien, ondanks het feit dat de Führer tweederde van Europa en een derde van Afrika onder de wapenen heeft, maar toch...
  hij is geen rivaal van Rusland.
  En het aantal soldaten ook. En de Italiaanse troepen zijn zwak. De landen van Latijns-Amerika nemen traag deel aan de oorlog. En hun legers zijn technisch en organisatorisch niet erg goed.
  Dus Rusland houdt de vijand nog steeds in de diepte in de verdediging.
  Tank "Kondratenko"-6 is een behoorlijke manier om te vechten met deze serie. Ja, en "Nikolay" -4 is zwaarder, het toont zich als een zeer sterke machine.
  Russen kunnen zwaardere Duitse monsters bevechten.
  Vooral op "Nikolay"-4 waar de bemanning van Alenka, de meisjes erg mooi zijn en in een bikini.
  Pistool in kaliber 130 mm. Hoe de fascisten te raken. Tevergeefs viel Hitler op het tsaristische Rusland. Hier is het voor hem geen gemakkelijke wandeling, maar een pak slaag.
  Anyuta drukte met haar blote tenen op de joystickknop en zong:
  - Voor Rusland en vrijheid tot het einde!
  En hoe zal de schoonheid lachen!
  En dan zal Augustinus een projectiel op de vijand afvuren. Breek het metaal en zing:
  Laten we ons hart eensgezind laten kloppen!
  En hij drukt ook met zijn blote tenen op de knoppen van de joystick. Dit is echt een toffe meid!
  En hier is Maria als een lupanet. En de fascisten verdelen. En vernietig de vijand.
  Tijdens het gebruik van blote tenen. En zing ook:
  - In de naam van ons moederland, heilige! Laat de jager gewoon cool zijn!
  En barstte in lachen uit en liet zijn tanden zien!
  En dan de Olympische Spelen met een zwaar lupanet-projectiel. Ze is tenslotte precies wat je nodig hebt: het sappigste appelsap!
  En opnieuw braken de meisjes door de E-50, sloegen de toren uit en lachten.
  Alenka stuurde een projectiel, verpletterde de E-100 en doorboorde het door en door. En met blote tenen. Waarom zong het meisje:
  - Breek de vijand!
  En Anyuta spartelt met haar blote voeten in het rond en piept:
  - Fritz kaput!
  En dan Augustinus raken. Ook heel treffend en met blote tenen, koeren:
  - Maak een einde aan Hitler!
  En dan zal Maria heel agressief toevoegen. Verpletter de fascisten en piep::
  - En wie heeft geluisterd, goed gedaan!
  En laat zijn tong zien!
  En dan stuurt de Olympias een projectiel, waarbij tegenstanders worden gedood.
  En ook op blote voeten tijdens het loslaten en zingen:
  - Totaal uitverkocht!
  En opnieuw zal het meisje de tong pakken en hem laten zien.
  Dus ze knippen...
  De Duitsers rukten, na een maand vechten sinds het begin van het offensief, van vijftig tot honderd kilometer op en leden zware, zelfs enorme verliezen. En de Italianen in Afrika kwamen in een ketel terecht en omsingeld. Hun troepen worden triviaal verslagen.
  Hier beval Adolf Hitler op 21 mei het leger in te roepen, allemaal in staat om wapens te dragen van vijftien tot vijfenzestig. Het tsaristische leger trok reserves aan.
  Het bleek dat Duitse schijven in de praktijk niet zo verschrikkelijk zijn. Toegegeven, Russische vliegtuigen kunnen aanvallen met een ram. Maar je kunt hier onderuit komen, dankzij de hoge wendbaarheid van de machines van het tsaristische leger.
  En Hitlers berekening voor een onkwetsbaar wonderwapen kwam helemaal niet uit.
  Het tsaristische leger was nog in de verdediging. Krachtige verdedigingslinies van tevoren gegraven, sterke verdediging. Laat Hitler ademen. Maar in Afrika kun je een zwakkere, Italiaanse bondgenoot onder druk zetten.
  Als de Führer niet zou besluiten ten oorlog te trekken met het tsaristische Rusland, zou hij ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de grote en zelfs de grootste leider van Duitsland. En dus wilde de demon de wereld regeren, en wat kwam ervan?
  Russische meisjes zijn tenslotte de coolste ter wereld.
  Oleg Rybachenko loopt, zoals altijd, voorop in de strijd. Noch een kogel, noch fragmenten nemen hem mee. Hij is een wanhopige en coole kerel.
  Een jongen in korte broek en op blote voeten, tegen de nazi's. En gooit granaten naar hen, en rent in de loden regen.
  Ja, het is jammer dat er geen briljante Kondratenko is, maar er zijn jonge en capabele commandanten. In het bijzonder veldmaarschalk Vasilevsky, die al opviel tijdens de Eerste Wereldoorlog. En commandeert energiek en vakkundig.
  En de Fritz, die tegen een taaie verdediging aanbotst, verzandt er hopeloos in. Maar ze proberen nog steeds door te breken.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen lacht, ontbloot zijn tanden en zingt:
  - Mijn vaderland! Mijn heilige vaderland!
  En ook hoe hij met zijn blote voeten een granaat gooit.
  En hier zijn Natasha, Zoya, Aurora en Svetlana de strijd aangegaan. Zij zijn de eeuwige meisjes-heksen van de dienaar van de heilige God Rod. Ze vechten niet altijd, anders had Rusland de hele wereld veroverd. Maar het is altijd effectief en opvallend.
  Meisjes houden van moorden: dit zijn meisjes!
  En hoe ze op de nazi's zullen lopen, en hoe ze zullen inbedden ...
  En met blote tenen zullen ze schijven gooien en de Fritz doden.
  De nazi's zitten vast en lijden steeds meer verliezen. Vasilevsky, de grote strateeg, stelt voor om de nazi's en Italianen in Afrika te vernietigen. Er zijn dus wendbaarder en met betere manoeuvreerbaarheid zullen Russische tanks een voordeel hebben. En laat in Europa de nazi's hun gang gaan. Zodat ze hun bronnen volledig zouden uitputten.
  Tsaar Vladimir accepteerde een dergelijk plan. En nieuwe troepen werden overgebracht naar Afrika.
  Elizabeth en haar bemanning vochten in Libië en sneden Italiaanse eenheden af. Het is daar warm en het meisje is leuk in een bikini. Ze hebben de nieuwste tank "Kondratenko"-6, waarop de krijgers de posities van de Italianen en de Fritz omzeilen en ze vol vertrouwen vernietigen.
  Elizabeth vuurt op een tank uit het rijk van Mussolini Jr. en zegt:
  - Op zee, op de golven, een bontjas en een kaftanwandeling!
  En natuurlijk met blote tenen.
  Ekaterina schiet als volgende. Ponst een Duitse auto en brult:
  - In Rusland is tsaar Vladimir een held!
  Elena slaat haar, slaat het gemotoriseerde kanon van de Fritz en piept:
  - Voor het moederland, vermoord je Hitler!
  En tot slot zullen de Olympische Spelen een projectiel vrijgeven. Plet de Fritz, crush ze en piep:
  - Het resultaat zal uitstekend zijn!
  En hij gebruikt ook de blote tenen van kindervoeten.
  In Afrika boekten de Russische troepen eind mei en begin juni aanzienlijke successen. De gevechten verplaatsten zich naar het grondgebied van Libië en Ethiopië. Op 12 juni viel Tripoli. En op 15 juni werd de hoofdstad van Ethiopië in beweging gezet. Dus vielen de soldaten van Mussolini Jr. naar beneden. Helaas kon hij zijn vader niet onderhouden.
  En ook zijn glorie als overwinnaar. Maar Mussolini, die deel uitmaakte van de Engelse en Franse koloniën, beschouwde zichzelf als Caesar. Maar om Caesar te overtreffen, lijkt het zijn kracht te boven te gaan.
  Oleg Rybachenko vocht in opdracht van een batterij. En zo dapper dat de Duitsers elke dag tientallen tanks van zijn vuur verloren. Zijn zoon kreeg zelfs nog een gouden kruis. En zelfs, ten slotte, toch kregen ze de lang verdiende rang van majoor.
  Voorheen niet toegeëigend omdat het op een kind lijkt. Maar de jongen toonde uitzonderlijke heldhaftigheid. En het vermogen om te vechten.
  Op 22 juni 1955 veroverden Russische troepen in Afrika eindelijk Italiaans Somalië. En op 25 juni 1955 capituleerden de overblijfselen van de Italiaanse troepen in Ethiopië.
  Het keizerlijke leger won vol vertrouwen. Mainstein, die werd beschouwd als de beste commandant van het Derde Rijk, schreef in zijn dagboek:
  - We hebben de helse beer wakker gemaakt! Nu worden we verscheurd!
  Eind juni hadden de Duitsers zulke zware verliezen geleden dat ze hun offensief in Europa moesten staken.
  Tsaar Vladimir gaf opdracht om de druk in Afrika op te voeren. Eerst het zwarte continent, dan al het andere - zei de uitstekende monarch! Op 1 juli 1955 probeerden de Duitsers op te rukken in Scandinavië. En ze haastten zich naar Stockholm, maar stuitten op een zeer dichte verdediging. En ze leden enorme schade.
  Begin juli 1955 trokken Russische troepen het Duitse Algerije binnen.
  Libië stond al onder controle van het tsaristische Rusland. Er was een offensief en loops van Niger.
  De tankbemanning van Elizabeth vecht tegen de nazi's. Het is erg warm en de meisjes hebben zelfs hun bh uitgedaan en nu dragen ze alleen nog slipjes in de Kondratenko-6 tanktop. Ze schieten nauwkeurig op de nazi's.
  En ze willen grote dingen.
  Het tsaristische Rusland is nog steeds een autocratisch land. En het heeft nog steeds geen parlement. En dat de revolutie niet heeft plaatsgevonden en dat de Doema niet is opgericht. De koningen zelf willen zich niet beperken in macht. En de Führer en de Duce zijn dictators. Dat wil zeggen, er is een oorlog van twee systemen met autoritaire regimes.
  Maar voor het tsaristische Rusland is het natuurlijker. En er is een koppige en niet aflatende strijd.
  Elizabeth drukt met haar blote tenen op de joystickknop en vuurt een projectiel af. Spinnend voor zichzelf:
  Laten we de fascisten aan stukken slaan!
  Ekaterina drukte ook met haar blote tenen op de joystickknop en liet een moordenaar los, spinnend:
  Laten we Hitler neerhalen!
  En Elena slaat ook, slaat de nazi's uit en piept:
  - Ik scheur het uit elkaar!
  En ook hoe te grijnzen! En met zijn blote benen drukt hij op de knoppen van de joystick.
  En dan de Olympische Spelen hoe het zal aflopen, en hoe lupaen. Het zal iedereen verpletteren en gorgelen:
  - Helse passage en bemanning!
  Vergeet niet met je blote tenen op de joystickknoppen te drukken. En de vijand raken.
  Krijgers zijn inderdaad erg dapper en sprankelend van karakter.
  Oleg Rybachenko sloeg ondertussen een nieuwe aanval van de Fritz af en zong:
  - Voor het moederland en Vladimir de tsaar - hoera!
  Ja, in de echte geschiedenis was er zo'n zelfbenoemde keizer van Rusland, Vladimir de Derde, het hoofd van de Romanov-dynastie. En hij begon echt formeel te regeren in 1938. En toen bleek Vladimir - een echte koning, en zelfs een geweldige! Vladimir Kirillovich Romanov is een tsaar die alle kansen heeft om de keizer van de hele aarde te worden!
  Na de overwinning, of liever de weerspiegeling van de aanval, wisselde Oleg Rybachenko kaarten uit met zijn ondergeschikten. Een jongen in korte broek, blond, zeer gespierd en gebeeldhouwd speelde met grijsharige vechters. Zelfs verrassend genoeg is Oleg ouder dan zij allemaal. Maar deze jongen snijdt zichzelf.
  Herinnerend aan Port Arthur, de heroïsche verdediging waaruit de glorie van Rusland voortkwam. Grote glorie tegelijkertijd ...
  De onsterfelijke jongen merkte op:
  - Zo lossen we al onze problemen op! Binnenkort komt er een moment dat mensen elkaar nooit zullen doden!
  Soldaten en officieren waren het erover eens:
  - Natuurlijk, majoor! Ze zullen niet doden!
  Oleg keek naar het lint met zijn vele medailles. Ja, er zijn al zoveel orders, maar weinig generaals. En het zou leuk zijn om een titel voor jezelf te krijgen. Prins, graaf, hertog!
  Hertog Rybachenko - klinkt prachtig!
  En de jongen sprong hoger en draaide op de draaitafel.
  De Duitsers probeerden aan te vallen, maar werden opnieuw afgeslagen en leden kolossale onherstelbare schade.
  In juli boekte het Russische leger nieuwe, grote successen in Afrika. Terwijl de ernst van de aanval van het tsaristische leger er was. Algerije heeft veel van de beste Russische wapens. En tegen het einde van de maand zijn de Duitsers omsingeld en vernietigd in de ketel.
  In augustus braken ook Russische troepen door Marokko. Wanhopig vochten de meisjes op de tank "Kondratenko" -6, door te breken in het midden ervan.
  Zo nu en dan waren er berichten over overgave van Duitsers over ingenomen steden.
  Er waren gevechten in Nigeria en op verschillende plaatsen. De Russen namen zowel in aantallen als meer mobiele technici, en met de steun van de lokale bevolking, die de racistische fascisten zich tegen zichzelf keerden.
  Afrika bleek inderdaad een zwakke schakel in de strategie van Hitler en Mussolini Jr.
  Rusland had daar de overhand ... En in september, langzaam optrekkend, trokken de troepen Noorwegen binnen. De nazi's leden enorme verliezen. En Alenka en haar bemanning reden op de tank. De nieuwste tank "Nikolay" -5 heavy, bleek geavanceerder te zijn dan de E-serie.
  Zelfs zo'n krachtige tank als de E-200 baande zich een weg door de kanonnen van de tsaristische machine.
  Alyonka drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en wreef tevreden in haar handen:
  - Ik ben iets dat de Wehrmacht kan breken!
  Anyuta drukte ook met haar blote tenen op de knop, sloeg door de Duitse auto en bevestigde:
  - We zullen de Wehrmacht tot stof vegen! Voor de kracht van het tsarisme!
  Cool Augustine schoot en riep:
  - En we zullen onder het communisme leven!
  Maria was het hier meteen mee eens:
  - Ja, onder het tsaristische communisme!
  En met haar blote tenen drukte ze op de joystickknoppen. En tegelijkertijd, als een lupanet, en de vijand verpletteren.
  En hier zal Marusya piepen:
  - Op volledige graad!
  En ook met zijn blote tenen zal hij op de joystickknop drukken.
  . HOOFDSTUK 5
  Russische troepen hebben Oslo al omsingeld. Gevechten gelden voor elke struik en elk huis.
  In het centrum slaat het tsaristische leger opnieuw het Duitse offensief af. Oleg Rybachenko loopt, zoals altijd, voorop en vecht vol vertrouwen. Russische artillerie werkt als een uurwerk.
  Alles correct en correct...
  In oktober sneden Russische troepen Afrika eindelijk af van de landvoorraden, waardoor Marokko werd bevrijd. De nazi's bevonden zich in een soort ketel.
  Zelfs op het zwarte continent. Hitler beefde van woede, maar hij kon niets eten.
  Ja, hij stak zichzelf in Rusland... De winter naderde. Oleg Rybachenko loopt, ondanks het feit dat het begon te sneeuwen, nog steeds op blote voeten en in korte broek. Nou, jongen - wat ga je nemen! En een vrij onverschrokken jongen.
  En gooit met blote tenen granaten.
  En zingt:
  - Onhandig laten lopen,
  Gepantserde tanks in de plassen...
  En op het dak staat een machinegeweer -
  Cheburashka schutter,
  Krokodil schutter!
  Shakoklyak valt aan!
  De terminatorjongen gooide een granaat met haar blote tenen, verscheurde de nazi's en zong:
  - En ik speel met dynamiet,
  Voor voorbijgangers!
  Hoe de Fritz-bits zullen schrikken!
  Iedereen liegt, en ik ga!
  En de jongen is echt grappig! Maar al meer dan vijftig jaar in het leger. En gewoon een duivel! Zelfs blond!
  Oleg Rybachenko gooit opnieuw een granaat met zijn blote voet en brult:
  - Glorie aan de tsaar en Nicholas en Vladimir de derde!
  En ik dacht dat ze Vladimir Kirillovitsj Romanov niet moesten verwarren met Vladimir Poetin! De grote tsaren van Romanov zijn een geweldige familie! Degenen die van Rusland het grootste rijk maakten!
  En niet zo verwend door geluk als Poetin!
  Maar nu slaan de Russische troepen een nieuwe aanval af.
  November komt eraan. De nazi's zijn buiten adem. Maar nieuwe reserves worden in de strijd gegooid. In Afrika worden ze al afgemaakt. Het is moeilijk voor de fascisten.
  Dus reageren ze hun woede op de gevangenen. Hier kregen ze de mooie Nicoletta. Ze trokken haar uit tot aan haar slipje en leidden haar door de verse novembersneeuw.
  Een meisje met haar handen vastgebonden, bijna naakt, loopt door de sneeuwbanken en laat kale, sierlijke voetafdrukken achter. Zij is zo mooi. En de Duitsers volgen haar en slaan haar met zwepen. En ze sloegen zichzelf een schoonheid, ze verslaan. Het bloed druipt van zijn opengesneden rug.
  Nicoletta beet op haar tanden. En houdt trots zijn hoofd omhoog. En haar koperrode haar wappert als een proletarische banier.
  En haar blote voeten werden ook scharlaken, maar het meisje trekt niet eens een wenkbrauw op.
  Wat een fenomenale moed heeft ze.
  Hoewel de nazi's het al hebben ingenomen en met een fakkel in hun blote borst hebben gestopt. Maar zelfs toen huiverde het meisje alleen, maar schreeuwde het niet uit.
  Ze heeft zo'n groot geloof...
  Het meisje wordt op een rek getrokken, haar gewrichten zijn verdraaid. Dan wordt onder blote voeten een vuur aangestoken. Hij likt de blote voeten van de schoonheid. En met gloeiend hete kettingen slaan ze het naakte lichaam van de schoonheid.
  Nicoletta zong als reactie;
  Ik ben Tsjernobog, de dochter van de boze God,
  Ik creëer chaos, ik zaai vernietiging...
  Mijn grootheid kan niet worden overwonnen,
  Alleen woedende wraak brandt in de ziel!
  
  Als kind wilde ik een braaf meisje,
  Ze schreef poëzie en voedde katten ...
  Vroeg opgestaan
  Daarboven fladderden de vleugels van cherubijnen!
  
  Maar nu weet ik wat kwaad is
  Wat maakt deze wereld ongelukkig...
  En wat zegt u goed?
  Hier is de vernietiging hartstochtelijk geliefd!
  
  En toonde haar meisjesachtige vurigheid,
  Wat een sprankelende dochter van God is geworden...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Laten we kracht tonen, heel krachtig!
  
  Grote Vader deze Tsjernobog,
  Hij brengt chaos, oorlogen in het universum...
  Je bidt tot Svarog om te helpen,
  Sterker nog, je wordt beloond!
  
  Dus ik zei, red de Heer,
  Laat woede in je hart koken...
  We zullen geluk bouwen, ik geloof in bloed,
  Laat de baarmoeder tot de rand gevuld zijn!
  
  Ik hou van sluwheid, gemeenheid en bedrog,
  Hoe Stalin de tiran te misleiden...
  Kan niet worden beschaamd
  En hoeveel mist is er in de wereld!
  
  Hier stelde ik voor om een sterke zet te doen,
  Eén klap om het kwaad te vernietigen...
  Maar een heel zwarte God werd verliefd,
  In alle zaken, zowel deze als het hiernamaals!
  
  Hoe bleek ik gewend te zijn aan het kwaad,
  En in het hart van woede, woedend gevoed ...
  Verdwenen verlangen naar vreugde, goedheid,
  Zodra woede van het voetstuk doordrong!
  
  En hoe zit het met Stalin - hij is ook slecht,
  Over Hitler, dus er is geen twijfel...
  Genghis Khan was zo'n coole bandiet
  En hoeveel zielen heeft hij kreupel weten te maken!
  
  Dus ik zeg waarom blijf goed,
  Als er niet het minste eigenbelang in zit...
  Als je een specht bent, is je geest een beitel,
  En verdween toen domme gedachten!
  
  Dus zeg ik tegen mezelf en tegen anderen:
  Dien de kracht als zwarte inkt...
  Dan zullen we de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Golven zullen door het universum breken!
  
  We zullen het kwaad zo sterk maken
  Het zal woede onsterfelijkheid geven,
  Degenen die zwak van geest zijn, zijn al weggeblazen,
  En wij zijn de sterkste mensen die hierin geloven!
  
  Kortom, we worden overal sterker,
  Hef het zwaard van bloed over het universum...
  En onze woede zal ook bij haar zijn,
  We zullen een roeping vol lot ontvangen!
  
  Kortom, ik ben Tsjernobog trouw,
  Ik dien deze duistere kracht met heel mijn hart...
  Mijn ziel is als de vleugels van een adelaar
  Degenen die bij de Zwarte God zijn, zijn onoverwinnelijk!
  De oorlog tussen Rusland en de Hitler-coalitie duurde voort. In december maakten Russische troepen eindelijk de Italianen af, waardoor ze moesten capituleren in Afrika, en bijna de Duitsers daar. Het werd vrijgesproken van de Fritz en Noorwegen.
  Nu ging het tsaristische leger op 25 december in het offensief. Er braken hevige gevechten uit. In de winter waren Russische tanks duidelijk sterker. En doorboorde de verdediging van de vijand.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen, rende blootsvoets en in korte broek door de sneeuw, zingend:
  - Dit is onze laatste en beslissende strijd! Laten we sterven voor het vaderland - de soldaten staan achter me!
  Russische tanks zijn erg wendbaar op gasturbinemotoren. En de nazi's kunnen ze niet zo gemakkelijk tegenhouden.
  Hier vooruit rent "Nikolay" -5. Het heeft vijf meisjes die vurig zingen:
  - Niemand zal ons stoppen, de Russische wereld kan niet worden verslagen!
  En uit een kanon hoe te tuimelen! Het blijkt eigenlijk gewoon geweldig te zijn! Meisjes ondanks de kou, in bikini en blootsvoets. En ze schieten zichzelf neer en denken niet te stoppen.
  Ze zijn gewoon wilde, hectische kracht.
  Alyonushka houdt niet alleen van schieten, hoewel ze met haar blote tenen op de joystickknop drukte en de Duitser sloeg, maar ook om verhalen te componeren.
  Zo schreef ze hoe een meisje naar verre landen ging om een kitten te redden. Drieëndertig dagen lang liep ik blootsvoets op een rotsachtige weg, waarbij ik mijn tere benen in het bloed neersloeg.
  En toch kon ik het dier vinden. Hiervoor vervulde de fee haar wens en trouwde het meisje met de prins.
  Alyonushka dacht echter, waarom heeft ze een echtgenoot nodig voor een officier van het Russische leger? Het is beter om een stel minnaars te hebben. En meer geld en meer plezier. Mannen zijn tenslotte zo verschillend. En met hen beleef je natuurlijk plezier op verschillende manieren. Hoe zit het met de echtgenoot? Je zult je snel vervelen met hem en je gaat vervelen!
  Maar een jonge man die net de volwassen wereld begint te ontdekken, is veel interessanter.
  En Alenka schiet weer en raakt de Duitse E-100.
  En ze beweegt haar zeer mooie benen, als die van een oude Griekse godin.
  En dan schiet Anyuta. Ook blote tenen. En breekt het Duitse kanon.
  Dan zegt het meisje:
  - Er zijn veel slimme mensen in Rusland, maar tsaar Vladimir is de beste van de koningen!
  Augustinus merkte op:
  - En Nicolaas II was niet slecht! Oh, we wisten niet hoe we koningen moesten waarderen!
  Maria zong, schietend op de nazi's met behulp van haar blote tenen, en grijnzend:
  - Het is noodzakelijk om de Russen te gehoorzamen, met een zuiver hart en wijzer! En tot eer van Nicholas, hij is de grote koning der koningen!
  En Marusya zong iets ... En ze speelt ook met haar blote voeten ...
  Russische troepen rukken op. Oleg Rybachenko vecht ook. Hij is nog een jongen van tien. Dat is de prijs van onsterfelijkheid. Ja, maar wat voelt hij zich goed en opgewekt! Het heeft zoveel energie en een ziedende stroom van kracht.
  De jongen gooit met zijn blote voet een granaat en piept:
  - Ik ben een tijger, geen kat, leeft nu in mij, niet Leopold, maar Luipaard!
  De jongen majoor, zoals altijd, is in een sprankelende klap. Stop de nazi's niet.
  Hier hadden de Russische troepen op 1 januari hun grondgebied al volledig ontruimd van de troepen van Duitsland en Italië en kwamen ze in het bezit van het Derde Rijk.
  Tegelijkertijd kwamen Russische eenheden Mexico binnen. Het nieuwe jaar 1956 is aangebroken.
  Voor de Russen begon het met nieuwe overwinningen. 7 januari gaven de overblijfselen van Duitse troepen in Afrika over. En het hele zwarte continent werd Russisch.
  Nu realiseerde de door demonen bezeten Führer zich dat hij grondig verknoeid was. En hij bood Rusland onderhandelingen aan.
  Waarop tsaar Vladimir antwoordde:
  - We zullen alleen praten over de onvoorwaardelijke overgave van het Derde Rijk en Italië!
  Wat een wijze woorden! En de oorlog gaat door. Oleg Rybachenko loopt natuurlijk voorop in de aanval. Russische troepen trokken Oost-Pruisen binnen. De verdedigingslinies zijn hier sterk. Je moet doorbreken met gevechten, en je komt niet snel vooruit.
  Een van de middelen voor een doorbraak waren de zelfrijdende kanonnen met de Alexander-4-bommenwerper. Zeer krachtig en dodelijk.
  En ook mooie meiden hier hoe ze het hier vieren. Ze lanceren projectielen met hun blote tenen door op de joystickknoppen te drukken. En vernietig de bunkers en bunkers van de vijand.
  Meisjes rennen stoutmoedig door de sneeuw - daar zijn Russische vrouwen voor. En het wordt in de strijd gegooid door de Indianen en de Chinezen. Deze vullen de toegangen tot de loopgraven al letterlijk met hun lijken. Maar toch slagen ze erin om het te pakken.
  Het Russische leger komt binnen.
  De strateeg Vasilevsky geeft echter de belangrijkste klap door aan Italië - dat veel zwakker is. En nu behalen de Russische soldaten de ene overwinning na de andere.
  Januari is zeer succesvol geweest. Russische troepen sloegen de Italianen omver en zadelden de Alpen. En in februari bezetten ze Venetië. En ze kwamen Lorbandinia binnen. Ze namen ook Poznan in. De Duitsers trokken zich terug. Op 2 maart viel Klaipeda. Russische troepen rukten op door Oost-Pruisen in een langzame, te dichte verdediging. Ik moest letterlijk de weg verbranden met schelpen.
  Maar in Italië stortte het pastafront in. En de Russische troepen haastten zich naar Rome. Op 30 maart 1956 begon de aanval op de hoofdstad van Italië. Dus de mensen betaalden voor de ambities van de familie Mussolini.
  Rome, de hoofdstad van Italië, wordt aangevallen. De gevechten zijn hevig. Al geven de Italianen het steeds meer op. Hier vechten de meisjes heel mooi en in bikini en op blote voeten. Krijgers gooien granaten met hun benen en slaan de krijgers van Mussolini neer.
  Mooie meiden hier, en natuurlijk erg sexy. En met de spieren van de titanen. En hoe ze met hun blote voeten granaten gooien, is gewoon geweldig.
  Natashka gaat naar voren en schiet al grommend:
  - Voor het Moederland mooi in het hart, mijn stralende vuur brandt!
  Zoya vurend zingt mee:
  - Laten we de deur openen naar prestaties! Ons geloof en de koning is een monoliet!
  En dan is er Aurora, zoals blote tenen, een roodharige teef zal schijven loslaten. En de gesneden Italianen vallen.
  En dan zingt Svetlana agressief, haar tanden ontbloot:
  - We vermoorden iedereen! We zullen iedereen verpletteren!
  Ze gooien schijven met hun blote voeten en vermalen de fascisten. Dus Mussolini kwam onder de demontage van de meisjes. De aanval van april 1956 was hevig en zeer fantasierijk.
  En hier rijden de tanks, helse vuurkolommen barsten uit hun koffers.
  De meisjes rukken op en gooien met hun blote voeten granaten. En hoe ze iets bloederigs spugen.
  En ze lachen...
  Natasha zong vurig:
  - Tsaar Vladimir, geef Hitler een klap in het gezicht!
  En knipoog met zijn saffieren ogen. Zo'n geweldig meisje.
  Meisjes haasten zich met wilde woede. Ze schieten met machinegeweren. Ze maaien de vijand neer, ze verdrijven de nazi's. En dan zijn er de Olympische Spelen. En in de handen van de machtige vrouw-held houdt een vlammenwerper. En hij zal het pakken en slaan, maar hoe zal het slaan.
  Chips vliegen van de nazi's in alle richtingen. En de krijgers ook hoe ze willen lachen.
  Dan zingt hij:
  - Mussolini wordt geslagen! Onze vriendschap is een monoliet!
  En nogmaals, met saffieren ogen, het knipoogt! En sloeg de nazi's.
  En wat wilde je? Rome werd ooit ingenomen door de Slaven onder leiding van Attila. En nu nemen de Russen het over.
  Olympias, die tegenstanders levend braadde met een straalwerper, zong:
  - Heldere zon van hoop
  Stijgt weer over het land..
  Rusland wint als voorheen -
  Strijders van de Wehrmacht slaan!
  
  Russische adelaar boven de planeet
  Vleugels, spreiden, opstijgen ...
  De vijand zal ter verantwoording worden geroepen -
  Zal worden verslagen - gebroken!
  Na de val van Rome begonnen Italiaanse troepen zich massaal over te geven. Mussolini's rijk, deze ondergeschikte militaire partner van het Derde Rijk, brandde af.
  Russische troepen namen Napels bijna zonder weerstand in en landden op Sicilië. Ook daar was er bijna geen weerstand. En Hitler was hysterisch.
  Eind mei was Italië klaar. Honderdduizenden gevangenen werden geleid.
  Russische meisjes zetten ze op hun knieën en dwongen zichzelf om hun blote voeten te kussen. Ze grinnikten plichtsgetrouw. Sommigen, vooral jonge mannen, deden het met enthousiasme.
  De meisjes waren behoorlijk aan het kreunen.
  De eeuwige jongen Oleg Rybachenko dwong de gevangenen hun blote, kinderlijke voeten te kussen.
  Ze deden het gewillig genoeg. De jongens waren erg knap, gespierd en blond. Toegegeven, hij was nog te klein en hij wilde niet iets serieuzers doen met de dames. Maar wanneer de ruwe hakken met de tong kietelen - het is leuk!
  Oleg Rybachenko nam de generaal gevangen en ontving een ander bevel. Waar hij erg trots op was.
  Mussolini Jr. werd verraden door zijn eigen gevolg en het tsaristische Rusland behaalde opnieuw een overwinning. En Benedito Mussolini Sr. heeft zijn schaamte en de ineenstorting van het fascisme in Italië niet meegemaakt. Hetzelfde lot wachtte echter de nazi's in Duitsland. Russische troepen trokken begin juni 1956 in het offensief. Oostenrijk was het hoofddoel.
  Elizaveta en haar bemanning op "Nikolay" -5 trokken op tegen de Duitsers. Russische troepen probeerden Wenen te omsingelen.
  De Führer bevond zich natuurlijk in een moeilijke situatie. De bezittingen van de Duitsers in Afrika, Scandinavië en het grootste deel van de VS zijn verloren. En nu vinden de gevechten al uitsluitend plaats op het grondgebied van het Derde Rijk. Wat natuurlijk roder onaangenaam is voor de Duitsers. Russische troepen trokken ook Mexico binnen. Lady Gray de Monca voert het bevel over een tankbemanning in dit land.
  En Elizabeth leidt "Nikolay" -5 rond Wenen. Zijn belangrijkste tegenstander is de E-50, die de tsaristische machine als een vloeipapier doorboort.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen en drukte op de knoppen op de joystick.
  Raakte een Duitse tank en piepte:
  - We zullen ons hart geven voor Sinterklaas Rusland!
  Ekaterina vuurde ook met haar blote tenen en corrigeerde haar partner:
  - Waarschijnlijk is het toch juister om Vladimir te zeggen!
  Elizabeth vuurde opnieuw met haar blote tenen en tjilpte:
  - Maar toch, het was keizer Nicholas, die, nadat hij ons de bevolking van China had gegeven, Rusland onoverwinnelijk maakte!
  Inderdaad, in de infanterie die werd gestuurd om de Duitse posities te bestormen, liepen de Chinezen volledig voorop. Ze gooiden letterlijk lijken. Maar ze braken door.
  Meestal vochten de Russen in vliegtuigen en tanks. Infanterie van de Chinezen, Indiërs, Aziaten. Er zijn veel Chinezen. Bovendien introduceerde de slimme kop Nicholas II polygamie bij de hervorming van de orthodoxie en worden extra Chinese mannen de strijd in gestuurd. En de Russen nemen weduwen en ongehuwde Chinese vrouwen als echtgenotes.
  Sluwe strategie.
  En de Chinezen klimmen in de aanval, sterven en breken door de verdediging van de Duitsers.
  Elena drukt met haar blote tenen op de joystickknoppen en slaat de Fritz opnieuw.
  En zingt:
  - Voor Heilig Rusland zullen we dapper vechten!
  Daarna zal het meisje het nemen en knipogen. En ontblootte zijn witte tanden! En ze is zo agressief.
  En hier is hoe de Olympische Spelen zullen breken. En hij slaat ook met blote tenen en verplettert.
  Dan zal het schreeuwen:
  - Ik ben een dodelijke cobra!
  Opgemerkt moet worden dat de E-50-tank gevaarlijk kan zijn. Het kanon van 88 mm met een loop van 100EL is snelvuur, twaalf ronden per minuut en zeer nauwkeurig. Raakt vaak pantser en kan schade veroorzaken.
  Daarom proberen de meisjes de Duitse hoofdtank uit de weg te houden. Vooral dichtbij neemt zijn penetrerend vermogen dramatisch toe. En de Duitsers hebben een kern in een schaal, hetzij van uranium of van wolfraam. Het is waar dat na het verlies van Afrika en de uraniumvoorraden in Congo, de kracht van de Duitse troepen begon op te drogen.
  En de meisjes zijn zo mooi en blootsvoets en cool.
  Hier zingen ze enthousiast voor zichzelf:
  - Schijnt als een ster over de hele wereld,
  Door de donkere duisternis...
  De grote held tsaar Vladimir,
  Kent geen pijn, geen angst!
  
  Vijanden trekken zich voor je terug
  Het publiek juicht...
  Rusland accepteert je -
  Een machtige hand regeert!
  Vechtende meisjes, je kunt niets tegen ze zeggen. En hun voeten zijn zo bloot en gebeiteld. Wanneer gevangengenomen Duitsers ze kussen, is het duidelijk dat zowel meisjes als mannen het leuk vinden. En de krijgers zijn behoorlijk aan het gillen.
  En ontbloot hun parelwitte tanden.
  Dat zijn coole meiden. En met blote tenen wordt een andere fascist knock-out geslagen door Elizabeth.
  Dan, zoals er staat:
  - Glorie aan het grote vaderland!
  En dus zal Catherine schieten. Het zal de vijandelijke tank rammen, de Fritz laten weken en piepen:
  - Dood aan de vijanden!
  En daar slaat Elena ook, met haar blote tenen, ze op de joystickknoppen drukkend. En piept:
  - Voor het moederland in grootheid!
  En dan wordt het projectiel gelanceerd en de uitstekende Olympische Spelen - ook een blondine. En terwijl hij piept:
  - Voor groot Rusland!
  En de meiden zijn vol enthousiasme.
  Hier komt de E-75 tank. Zijn kanon is krachtiger: 128 mm, en hij kan meer schade aanrichten. Daarnaast heeft deze tank een betere bescherming en dikkere bepantsering.
  Maar Elizabeth is als een dwaas. En hij zal iets dodelijks loslaten dat van een afstand binnendringt. En van de Duitser blijven alleen stukjes gescheurd metaal over.
  En het meisje zal zingen:
  - Heilige schoonheid en grote droom!
  Daarna zal hij de tong laten zien.
  Duitse E-75-tanks zijn de laatste tijd massiever geworden. Ze hebben een langer kanon, waardoor je met Russische tanks kunt omgaan, vooral die die gemakkelijker zijn. En dit maakt de Fritz gevaarlijker.
  Maar Sovjetmeisjes schamen zich hier niet voor. En ze verpletteren de Fritz.
  En de krijgers zelf zijn dat nog meer in de hitte in een bikini en op blote voeten. En ze vechten heel zelfverzekerd.
  Ze winnen overweldigend.
  Catherine vuurde op de nazi's en zong:
  - Maar om eerlijk te zijn! Ik verpletter alle Fritz zonder uitzondering!
  Elena vuurde ook met haar blote tenen en tjilpte:
  - We zullen iedereen winnen en natuurlijk!
  De Olympische Spelen versloegen ook de nazi's zonder medelijden. Ze is zo'n onoverwinnelijke bitch.
  En ook met behulp van blote tenen.
  Natasha en haar team vechten op de Kondratenko-6 tank. Deze auto is iets lichter, maar mobieler dan Nikolai. Natuurlijk, met minder gewicht, is het kaliber kleiner en is het pantser iets dunner. En dat betekent dat de kans op overlijden veel groter is.
  Maar de meisjes, moet ik zeggen, schamen zich er helemaal niet voor. En ze vechten als reuzen van de strijd.
  Natasha zingt, actief fotograferend:
  - Het zal onze overwinning zijn!
  En hij drukt met zijn blote tenen op de knoppen van de joystick.
  Zoya schiet ook, met behulp van haar blote benen en piept:
  - Tsaar Vladimir vooruit!
  En alle meisjes blaften in koor:
  - Glorie aan de gevallen helden!
  Daarna vuurde Aurora, draaide de Duitse tank om en gaf uit:
  - Niemand houdt ons tegen! Niemand zal ons verslaan!
  Ze schudde ook met haar blote voeten.
  En toen gaf Svetlana toe, met haar blote tenen, en gromde uit volle borst:
  - De Russen vechten woedend!
  En alle meisjes riepen in koor:
  - Sterke soldatenvuist!
  En opnieuw haasten de schoonheden zich in de strijd. Schiet nauwkeurig en nauwkeurig!
  Hier komen de bemanningen van Jane, die de Mexicanen raken. Ze is ook een heel slimme en mooie dame.
  En de meisjes in haar koets - blootsvoets en in bikini. Ze vechten zichzelf met wilde en kalme woede.
  Toen schoot Gertrude met haar blote tenen en tjilpte:
  - Ik ben een meisje dat iedereen in een fractie van een seconde zal vernietigen!
  En hier is Malanya als een lupanet. En breek de Latijnse tank van een afstand.
  En daar zal Matilda, met behulp van haar blote tenen, haar slaan.
  En lach:
  - Ik heb een supermeisje!
  En krijgers van de hoogste en furieuze orde. Ze voelen zich niet zwak of boos.
  Terwijl ze neuken, neuken ze.
  En Alyonka vecht ook heel zelfverzekerd.
  Tegen eind juni is Wenen omsingeld. Er is een verpletterende slag toegebracht aan Duitsland en zijn prestige. Tegelijkertijd rukken Russische troepen op richting de Oder. Ze gooien Chinezen, Indiërs, Arabieren in de strijd. En doorbreek de verdediging van de Fritz.
  Hitler is natuurlijk al in paniek. Hoe de meisjes op tanks en vliegtuigen hem onder druk zetten.
  Hier zijn Albina en Alvina, twee Russische piloten. Ook blootsvoets en in bikini slaan ze de nazi's omver als peren met een stok van een tak. En voor een paar doen ze letterlijk zulke wonderen.
  Albina schoot vijf vliegtuigen neer met één uitbarsting van haar jager "Peter de Grote" en zong:
  - Wij zijn beren van de lucht!
  Alvina schoot zes vliegtuigen neer in één klap van haar oorlogsadelaar en tjilpte:
  - En we zullen iedereen verpletteren!
  In de lucht was dit koppel al legendarisch!
  . HOOFDSTUK 6
  De meisjes kregen zeven graden van het St. George Cross: een zilveren kruis, een zilveren kruis met een boog, een gouden kruis, een gouden kruis met een bank. Evenals een gouden kruis met diamanten, en een gouden kruis met diamanten en een strik. En de hoogste graad is een gouden kruisster, met een boog van diamanten. Een hogere onderscheiding - een grote ster van een gouden kruis, met diamanten en een boog, is onlangs vastgesteld.
  De meiden mochten dus met recht trots zijn op hun prestatie. En altijd, zelfs in de kou, vochten ze alleen in een bikini en uitsluitend op blote voeten.
  Zulke geweldige meiden.
  Albina vuurde en zong:
  - Voor onze beste overwinningen!
  Alvin vervolgde:
  Laat onze kleinkinderen en grootvaders trots op ons zijn!
  Krijgers en in feite - meisjes van een kolossale klasse!
  Ze sloegen de nazi's in de lucht en zingen:
  - Glorie aan Rusland, Glorie! Onze tsaar Vladimir is een held! Er zal kracht zijn in de dageraad! Begraaf Hitler in de grond!
  Natuurlijk kan Vladimir Kirillovich Romanov erg blij zijn met zijn krijgers.
  Als ze vechten, dan op zo'n manier dat je geen speer tegen ze kunt opsteken!
  Vladimir Kirillovich Romanov is een tsaar die alle kansen heeft om voor eens en altijd een einde te maken aan oorlogen!
  En de fascisten huiveren onder de slagen van het tsaristische leger ...
  Het omsingelde Wenen viel snel. Half juli trokken de troepen van het tsaristische rijk over een breed front naar de Oder. En Koenigsberg was volledig geblokkeerd.
  En de Duitsers trokken zich terug achter de Oder. En ze probeerden daar een verdedigingslinie te creëren. Kapitaal verdedigen. Maar in de tweede helft van juli lanceerden Russische troepen een offensief tegen Hamburg... De nazi's gaven langzaam maar zeker toe.
  De gevechten waren zeer hevig. Sommige dorpen wisselden meerdere keren van eigenaar. De nieuwe Duitse tanks van de meer geavanceerde AG-serie, piramidale tanks, namen ook deel aan de gevechten. Ze onderscheidden zich door een goede bescherming vanuit alle hoeken. Maar het tsaristische leger overtrof hen.
  En een groot aantal Aziatische voetsoldaten sneuvelden op de fronten. Maar ze laten je bewegen.
  De Duitsers daarentegen hadden ook geen personeel meer. Tegen het einde van augustus was Hamburg omsingeld en werd München geblokkeerd.
  De Duitsers verloren een belangrijk gebied. En ze hadden niets om hun positie vast te houden.
  Oleg Rybachenko vocht in de voorhoede op het grondgebied van Duitsland zelf. En de eeuwige jongen glimlachte constant en ontblootte zijn parelwitte tanden.
  En daar gooide hij met blote, kinderlijke benen granaten. Het is goed om een kind te zijn - hoe natuurlijk het is om in korte broek in de hitte te zijn. En aangezien je onsterfelijk bent, kun je ook in de winter halfnaakt zijn zonder het risico te lopen verkouden te worden.
  Dus de jongen zong:
  - Op blote voeten, alleen op blote voeten,
  Onder de juli-donder en onder het geluid van de branding!
  Op blote voeten, alleen op blote voeten
  Het is gemakkelijk voor een jongen om een coole cowboy te zijn!
  En de kindermajoor van deze fascisten blijft zichzelf vernietigen. En ze gaan wanhopig in de tegenaanval.
  Het is al september... Het begint te regenen... De tsaristische troepen, die de lijken van de Chinezen vullen, namen München en Hamburg in en rukken op in de richting van het Ruhrgebied. De belangrijkste in de industrie van Duitsland.
  En de Duitsers vechten wanhopig terug.
  Natasha vecht op haar tank en gromt:
  - Fascisten zullen extreem streng zijn!
  En met blote tenen als hij op de knoppen van de joystick drukt. En hij zal granaten afvuren op de nazi's.
  En dan is er nog Zoya, wat een klap. En ook met behulp van blote tenen.
  En zing ook:
  - Rusland is wat tegen Hitler is!
  En dan is hier Aurora, ze zal zich agressief gedragen. En ook met behulp van blote tenen:
  - Voor de Russische manier!
  En achter hen staat Svetlana, die ook een dodelijk projectiel zal afschieten. Doorboor een Duitse tank en piep:
  - Voor tsaar Vladimir Kirillovich!
  En hij zal ook zijn tong laten zien.
  De meiden zijn hier helemaal los gegaan.
  Alenka op een zware tank verplettert ook de nazi's. En hij verslaat ze van een afstand.
  De krijger zong:
  - Ik heb de halve wereld onderworpen met mijn borsten!
  En Alenka's borsten met scharlaken tepels.
  En dan is Anyuta als een knaller met haar blote tenen. Het zal een fascistische tank rammen en blaten:
  - Ik ben een superstermeisje! In de verhalenboeken!
  En grijns...
  En dan zal Augustine een moordend projectiel loslaten. Verpletter de nazi's en grinnik:
  - Moge ons leger de sterkste zijn!
  En hij beweegt ook zijn benen...
  En na hen zal Maria de nazi's pakken en uithollen. Draai zichzelf, agressief slap:
  - Wij zijn grote agressie meisjes!
  En dan zal Marusya haar extreem dodelijke, vernietigende wapen tegen de nazi's loslaten. En met de hulp van blote, meisjesachtige benen.
  En dan zingen:
  - Wij zijn de totale nederlaag van vijanden!
  September verliep in zeer felle gevechten. De Duitsers vochten fel terug. Maar in oktober, toen het harder begon te regenen, kreeg het tsaristische leger opnieuw het voordeel. En ze begon naar de Ruru te gaan. Na een felle aanval viel Koenigsberg. De nazi's kregen nog een klap in het gezicht.
  En in het zuiden van Frankrijk omsingelden de koninklijke troepen Toulon. Dus de nazi's hadden een extreem slechte tijd.
  Hitler woedde, maar terwijl hij in Berlijn was. Zijn positie was zwak.
  Het is duidelijk dat niemand naar de onderhandelingen wilde luisteren. Maar de nazi's kwamen vast te zitten als vliegen.
  In november bezetten de troepen van het tsaristische leger het grootste deel van het Ruhrgebied met veldslagen, waardoor Duitsland de belangrijkste productiebasis werd beroofd.
  En in december bezette het tsaristische leger heel Zuid-Frankrijk en viel Spanje binnen. En aan het Duitse front nam ze eindelijk bezit van het Ruhrgebied. Bovendien werden ook andere landen van Duitsland veroverd. En het tsaristische leger landde ook in Denemarken.
  Hitler raasde als de hel in een kooi, maar hij kon er niets aan doen.
  Met katholieke kerst trokken de tsaristische troepen richting Parijs. Ondanks de sneeuw en vorst was de bemanning van Natasha blootsvoets en in een bikini.
  De Duitsers gaven zich steeds vaker over. En de Fransen wilden helemaal niet tegen de Russen vechten.
  Natashka brak de Duitse batterij en merkte op:
  - Dus waar rekende de bezeten Adolf eigenlijk op toen hij een oorlog met ons begon?
  Goudharige Zoya merkte logisch op:
  - Waarschijnlijk het feit dat we, nadat we onder druk zijn gevallen, als munten uit een zak met gaten zullen vallen!
  Aurora verpletterde een walnoot met haar blote tenen. Toen stopte ze het in haar mond en merkte rationeel op:
  - De geschiedenis leert dat het niets leert!
  Svetlana drukte haar blote tenen op de joystickknop. Ze schakelde nog een Duits kanon uit en antwoordde:
  Laten we geweldige vechters zijn!
  De vrouwelijke krijgers lijken in feite vastbesloten te zijn om te vechten en te winnen.
  Oleg Rybachenko is een jongen op blote voeten die racet in korte broek en met een naakte, gespierde torso. Hij zwaait en brult zelfs:
  - Laten we de Fritz verslaan! Laten we de Fritz verslaan! En versla de emmers!
  En de jongen heeft zulke witte, parelwitte tanden! Gewoon een jonge en onbuigzame terminator.
  Oleg Rybachenko schiet op de vlucht. Doodt fascisten en zingt:
  - Russische geest is de kracht van koningen, breek de Fritz!
  De jongen gooide met zijn blote voet een granaat en zong:
  - Russische wals, de dageraad komt op - in de glorie van de koning!
  Inderdaad, de jongen bleek erg strijdlustig. En guts de nazi's uit op het allereerste nummer.
  En de meiden vechten hard. Hier is Mirabela... Ook een toppiloot. Niemand kan haar stoppen. Ze slaat de Fritz omver en zingt, met ontblote tanden:
  - Gekke meid! Hier is haar label!
  En hij zal een raket nemen en lanceren!
  Ja, er zijn vrouwen hier! Als Russische meisjes vechten, kan geen enkele kracht hen weerstaan.
  Mirabela schoot zeven Duitse vliegtuigen neer met één salvo van vijf luchtkanonnen en piepte:
  - Tsaar Vladimir Kirillovich is onze God!
  En het meisje slaat met haar blote voeten op het glas.
  En ook Albina en Alvina vechten in de lucht.
  Het zijn zulke geweldige koopjes. Er komen steeds meer accounts bij. En terwijl ze zingen:
  - In de lucht zijn we perfectie! Aces we zijn perfectie! Van een glimlach tot een gebaar - meer dan lof!
  Albina schoot vier Duitse vliegtuigen neer met één salvo en piepte:
  - Ach, wat een geluk! Wat is perfectie in de strijd!
  Alvina sneed vijf Duitse vliegtuigen af en vervolgde:
  - Om perfectie in gevechten te kennen! En gaaf ideaal!
  De krijgers zongen in koor en sloegen de nazi's neer:
  - Meisjes! Hardere meiden! Meisjes! Hardere meiden!
  Ze toonden hun agressieve lont. Ze drongen niet aan op de afdaling naar geen van de nazi-troeven.
  Maar de nazi's, natuurlijk, onder wilde druk.
  Hitler zit in een bunker in Berlijn en ze bombarderen hem als een kakkerlak. Wat wilde hij? Klaar met fascistische nummer één! Hij ging naar het tsaristische Rusland, en nu wordt hij zelf verpletterd als een kakkerlak.
  Tsaar Vladimir Kirillovich rust momenteel van de winter aan de kust van de Indische Oceaan. Mooie meisjes van verschillende rassen en nationaliteiten dansen voor hem.
  De koning vindt het echter niet erg om naar gladiatorengevechten te kijken. Hier bijvoorbeeld twee meisjes tegen twee schoonheden.
  Ze vechten met plastic zwaarden om elkaar niet kreupel te maken. Ze vechten echter wanhopig.
  Dit zijn de krijgers. Er is een woedende uitwisseling van klappen. Twee blondines en twee roodharigen...
  Tsaar Vladimir vroeg veldmaarschalk Vasilevsky:
  - Wat is het moeilijkste in de oorlog met de Duitsers?
  De veldmaarschalk antwoordde eerlijk:
  - Vertrouwen winnen! Pas in het begin, toen de vijand begon op te rukken, voelde ik me ongemakkelijk. En nu zijn we begonnen te winnen en alles is duidelijk in de vijanden! - Veldmaarschalk Vasilevich, deze belangrijke strateeg, dronk wijn.
  Vladimir Kirillovich merkte logisch op:
  - Het is extreem moeilijk om altijd te winnen! Maar we hebben laten zien dat we tot veel in staat zijn! En nu zal er tijd zijn, en de hele wereld zal vredig worden!
  Veldmaarschalk Vasilevsky bevestigde:
  - Ik geloof dat!
  De meisjes propten blauwe plekken op hun naakte lichamen en zagen er extreem nerveus uit.
  Ze vochten natuurlijk niet zoals in de dagen van het oude Rome - ze probeerden zichzelf niet veel kwaad te doen. Maar ze waren actief.
  Ondertussen gingen de gevechten door. In januari veroverden de tsaristische troepen Parijs onderweg. Ook de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, werd ingenomen. De Duitse troepen verzwakten. De Russen bleven door Duitsland zelf oprukken. Fritz vocht wanhopig, maar hun kracht was gebroken.
  Oleg Rybachenko, deze onsterfelijke jongen sprong op blote voeten in de sneeuw en rende voor iedereen uit om aan te vallen, zonder enige angst voor vuur. En al fluitend:
  - Wie is gewend om te vechten voor de overwinning,
  Zeker de vijand verslaan...
  Hij lacht vrolijk en bereikt veel,
  En Hitler zal hard worden geslagen!
  En met de blote voet van de jongen zal hij een granaat gooien! En hij ontblootte zijn parelwitte, grote tanden ouder dan zijn leeftijd. Ja, hij heeft al een mond als een wolf. Zal door elke keel knagen.
  En de meisjes in tanks verhuizen van het zuiden naar het noorden van Duitsland. Hier gaan ze de zee op. En alleen de landen bij Berlijn en Pommeren blijven bij de Fritz.
  Natashka, die fascistische tanks uitschakelde, merkte op:
  - En in de oorlog is het op zijn eigen manier leuk!
  Zoya, die op de nazi's sloeg, was het ermee eens:
  - Zo goed als mogelijk in de gegeven omstandigheden! Zeker als we winnen!
  Aurora, schietend met haar blote tenen, zei:
  - Al het onmogelijke is mogelijk in het universum, al is het maar een klein beetje....
  En het roodharige meisje lacht!
  De vrouwelijke krijgers trillen van waanzinnige vreugde en woede. En ze verpletteren de Duitsers.
  Tegelijkertijd rukken de tsaristische troepen door Spanje op en naderen Sevilla al.
  Olga in een gepantserde personeelswagen schiet op de Duitsers en politietroepen.
  De lokale Spanjaarden bieden nauwelijks weerstand. Een ander land valt onder de bijl van Rusland.
  Oleg vuurde en zong:
  - Aerobatics, er zal een bash op een bash zijn!
  En haar partner Alice piepte:
  - De grootsheid van de Russen werd erkend door de planeet,
  Het fascisme werd verpletterd met een slag van het zwaard...
  We zijn geliefd en gewaardeerd door alle naties van de wereld,
  Laten we stand houden tegen het grote heilige tsarisme!
  En de meisjes zullen met hun blote tenen op de joystick slaan en drukken.
  De oorlog tussen het tsaristische rijk van Vladimir Kirillovitsj Romanov en nazi-Duitsland duurt voort.
  Russische troepen hebben Frankrijk bijna volledig bevrijd van de nazi-hordes. Februari 1957... Het tsaristische leger bevrijdt Portugal.
  Op 23 februari verenigden Russische eenheden uit Denemarken en Duitsland zich.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen, slaat met zijn blote voeten door de modder. De majoor roept naar de top van zijn keel:
  - Glorie aan de Russische tsaar Vladimir de Derde! Ik zal Hitler hacken, ik zal meten met een zweep!
  En de jongen zal weer schreeuwen, en met zijn blote vingers zal hij een scherp geslepen schijf gooien. En sloeg de fascist in de keel. En dan zal hij met een ontbloot, kinderlijk been een boemerang gooien, en meteen vijf Fritz de keel doorsnijden.
  Ja, Hitlers slechte idee om zo'n rijk aan te vallen.
  Natasha en haar team maken de laatste Duitsers af in Portugal. Hun tank is meedogenloos in vernietiging.
  En ze drukken ook met hun blote tenen op de knoppen van de joystick, wat een furieuze vernietiging veroorzaakt.
  Zoya vuurde, sloeg het Duitse kanon kapot en zong:
  - Voor Rusland en vrijheid tot het einde!
  Aurora, met de hulp van haar blote tenen, schopte de nazi en tjilpte zelfverzekerd:
  - God bescherme de koning!
  Svetlana schopte ook, drukte met de vingers van haar blote benen op de knoppen van de joystick en piepte:
  - Sterke soeverein!
  Meisjes breken de nazi's. Maar toen verscheen er een nieuwe nazi-tank "Maus" -4. Een zeer krachtig model - een gewicht van driehonderd ton en een kanon van 310 millimeter. Hij kan op grote afstand doordringen en hij heeft zelf zo'n dik pantser dat de Kondratenko-6-tank hem vanuit geen enkele hoek kan pakken.
  Natasja beveelt:
  - Meisjes, we moeten dichtbij komen en naar het onderste deel van de zijkant duwen, tussen de ijsbanen - dit is onze enige kans!
  Zoya sloeg met haar blote tenen op het Duitse kanon en zong:
  - Het lot geeft je de laatste kans, maar schiet op! In regen en hagel en sneeuw!
  Augustinus bonsde en tjilpte ook:
  - De laatste kans, het lot geeft je! Lang leve wandelen en dagelijks hardlopen!
  En ook met blote tenen, maar hoe het zal draaien. En vernietig de fascisten.
  Svetlana brulde:
  - Voor nieuwe grenzen en onstuimige overwinningen!
  De Russische tank vertrok en versnelde. En de meisjes zullen het nemen en zingen:
  - Sterke soeverein, meest glorieuze in de tijd, orthodoxe tsaar, regeer voor glorie, voor glorie voor ons!
  En opnieuw versnelden ze, weg van een zwaar projectiel gestuurd door een kanon dat de Duitse Maus-4 had. De meisjes gilden:
  - Buig niet in een ramshoorn! Zodat jij Hitler - sterft!
  En hun tank versnelt. Als een kleine bokser die een grote aanvalt. Maar de kans is natuurlijk fifty-fifty.
  Natasha, die de beweging van de tank volgde, herinnerde zich hoe ze bokste met een man in de ring. Ze miste de klappen en werd geslagen, maar ze hield vol. En toen zelfverzekerd gesnapt. En ze ving de beweging van de vijand op, en in de kin. Uitgeteld!
  Kreeg duizend gouden roebels. Dit is het vechtende meisje. Als hij dat doet, dan zal hij dat doen!
  Natasha schudde haar blote been en zong:
  - Dit is niet het laatste gevecht, maar er is een beslissend gevecht! Voor de glorie van het vaderland, voor het moederland en eer!
  En nu glijdt hun tank langs de zijkant en stuurt een projectiel ... Zoya gebruikte ook blote tenen, zo'n goudharig meisje, en behendig als een aap. En Maus-4 begon te barsten. Hij had duidelijk granaten laten ontploffen. En dan hoe het de torens zal afscheuren, en het zal hoog in de lucht vliegen!
  De meisjes roepen in koor:
  - Zege! Coole overwinning!
  En nog een tank op hun lijst!
  Op 1 maart 1957 begonnen Russische troepen de Elbe over te steken. Het lijkt erop dat Hitler op de keel is getrapt.
  De jongen Oleg Rybachenko gooide met zijn blote, kinderachtige voet een granaat, bracht een fascistische tank tot zinken en riep:
  - Voor nieuwe, onbuigzame grenzen!
  Alenka's tankbemanning draait naar het oosten. West-Duitsland en Frankrijk zijn al bevrijd. Alleen het land tussen de Oder en de Elbe bleef onder de controle van de nazi's. Nou ja, ook Groot-Brittannië en Ierland. Daar de laatste troepen van de nazi's.
  Alenka, schietend op de fascistische batterijen, zegt:
  - Tsesarevitsj Nicolaas,
  Als je moet regeren...
  Vergeet nooit -
  Beroemd is het leger aan het vechten!
  En hier werd weer een ander projectiel op blote voeten gestuurd. En raakte het pistool van de Fritz.
  Schiet met blote tenen en Anyuta. Raakt een fascist en brult uit volle borst:
  - Ik ben zo'n meisje - dat Hitler overgeeft!
  Vervolgens de vurige Augustinusnagels. Ook een goed gemikte duivel, en brult:
  - Naar de poorten van de hel!
  En gebruikt blote voeten.
  Maria schiet haar achterna. Op dezelfde manier waarop hij neemt en slaat en krijst:
  - Niemand zal me een tijgerin stoppen, niemand zal een meisje op blote voeten ergens stoppen en zal worden geslagen!
  En dan hoe de Olympische Spelen zullen snijden. En hij zal een Duitse tank uitschakelen en de toren er als een paddenstoelkap van afscheuren.
  En kakelt:
  - Voor nieuwe, steile grenzen!
  En hij zal zijn tong weer laten zien!
  De meisjes zijn zo hard voor zichzelf en vallen wanhopig aan. En de nazi's verdrinken onder hun slagen.
  Op 2 maart 1957 gaven de laatste nazi-troepen in Portugal zich over. Het werd duidelijk dat de dageraad van het fascisme aanbrak. Om precies te zijn, dageraad? Nachtmerrie zonsondergang!
  En de Russische troepen rukken op. De Duitsers laten steeds vaker hun wapens vallen en geven zich over.
  Ze vallen op hun knieën. En Russische en Chinese meisjes kussen hun blote voeten.
  Het ziet er zo cool en geweldig uit. En de nazi's worden verscheurd en verscheurd.
  Natasha's bemanning zit al in de trein om met de Fritz naar het noorden te vechten.
  De meisjes zitten in hun coupé. Ze spelen kaarten met hun blote tenen.
  Natasja merkte op:
  - Dat is interessant, als we Berlijn innemen, wat nu?
  Zoya antwoordde zelfverzekerd:
  - Het volgende is Londen!
  De vurige Aurora giechelde en vroeg opnieuw:
  - En toen?
  Zoya zei nadrukkelijk:
  - Latijns-Amerika zal van ons zijn! We zullen niet op ceremonie staan met de nazi's!
  Svetlana was het hiermee eens:
  - Natuurlijk niet! Laten we de hele wereld veroveren!
  Natasha bevestigde enthousiast:
  - En dan zal er vrede zijn, over de hele wereld!
  De meisjes zongen unisono en componeerden gaandeweg;
  Glorie aan het grote Rusland van het tsarisme,
  Waar Vladimir op de troon zit ...
  We zullen de hordes kwaadaardig fascisme verpletteren -
  Glorie aan het leger en we zijn een monoliet!
  
  In het geloof van de grote harten werden getemperd,
  Ons moederland met heel ons hart...
  Wij zijn de zonen van tsaar Nicolaas
  En ze stierven niet tevergeefs voor hem!
  
  Ons vaderland je bent meer waard dan wat dan ook,
  Laten we een gevleugelde, hemelse groet brengen...
  Je vecht ook tegen het vaderland,
  Nou, laat de nazi's allemaal sterven!
  
  Hitler wilde ons land krijgen,
  En de boze hond probeerde de koning ...
  Maar we zijn onstuimig, dat accepteren we niet,
  Dus het fascisme stortte tevergeefs op ons neer!
  
  De koning is een vriendelijke en wijze heerser,
  Zwevend als een bergarend over de planeet...
  Vladimir zal de heer van de horde zijn,
  Onze vriendschap is als een stalen monoliet!
  
  We slaan de steun uit de benen van de Fritz,
  laten Hitler stikken in de strop ...
  We zullen executies verraden aan de felle, te schande,
  Wie handelt als het kwaad op aarde!
  
  Koninklijke macht en koninklijke wijsheid,
  Er zullen fascisten zijn, verpletteren zonder mate ...
  Hitler geloof me, hij deed coole domheid,
  En nu is zijn leven als een draad!
  
  Dus respecteer de grote koningen
  Er is geen cooler dan de Romanovs op aarde ...
  In de strijd van de nazi's, raak de harten,
  De weg openen naar prestaties, dromen!
  
  
  Peter de Grote nam ons mee naar de zee,
  Alexander veroverde Parijs...
  Ja, soms gebeurde er verdriet,
  Maar Rusland werd bewaard door een cherubijn!
  
  Alles is mooi bij ons
  En meisjes en jongens geloven...
  De koning regeert, je weet het terecht
  Hoewel een kwaadaardig beest op de drempel brult!
  
  Er is geen limiet, geloof in perfectie
  Het communisme zal spoedig koningen hebben...
  We zullen de deuren openen naar gelukzaligheid,
  Verdomd fascisme is vernietigd!
  
  Voor Rusland is de grens niet vastgesteld,
  Wij, geloof ons, zullen de vijand verslaan...
  Meisjes op blote voeten, als in Sparta,
  Nou, onze tsaar Vladimir is er een!
  
  Wij geloven in Rod - de Grote God,
  Wat creëerde de perfecte Slaven ...
  We vechten voor eer en vrijheid
  Laten we het nazisme aanvallen!
  
  Jij bent de grootste Romanov-familie,
  Zal Rusland voor altijd regeren...
  De grote koning, de hoogste vlucht,
  Satan zal de arend niet breken!
  
  Voor liefde voor Rusland groot,
  We sturen strijders de strijd in...
  Heiligen van iconen verheerlijken gezichten,
  Elke krijger is tenslotte ook een koning!
  
  Ons hart brandt voor het moederland,
  We zijn coole meiden in de strijd ...
  We zullen een beetje de ruimte ingaan, de deur kennen,
  Ik vermoord Adolf als een teef!
  
  Nog maar een klein stukje naar Berlijn,
  We zullen binnenkomen met de glorie van koningen...
  De ouderdom bedreigt ons meisjes niet,
  Wij, geloof me, morsen geen water!
  
  Laten we begraven wie slecht en gemeen is,
  De draak zal op beroemde wijze worden verslagen...
  En we hebben gouden iconen,
  Rodnovery is een eeuwige wet!
  De meisjes dorsden de nazi's heel beroemd, waarom zijn de Fritz voor hen bezweken. Voorjaar 1957. De blote voeten van de meisjes spetteren door de plassen. En het is zo lief en heel mooi. En wanneer de vingers van blote, gebruinde benen een erwt met antimaterie gooien die door elke, zelfs de machtigste fascistische tank kan breken.
  Hitler in Berlijn, waar de sterkste verdedigingsringen zijn tussen de Elbe en de Oder. En daar moet het specifiek worden verpletterd.
  En hoe zit het met het midden van maart, en de aarde werd zo vochtig en nat. Maar dit zal de meisjes en Oleg Rybachenko niet stoppen.
  . HOOFDSTUK 7
  De gevechten gingen door ... De troepen van het tsaristische Rusland pauzeerden om hun troepen te hergroeperen. Tegelijkertijd begonnen de landingen in Groot-Brittannië op 1 april. Het weer is nog steeds koud en stormachtig. Maar deze dag verliep rustig met de Russische troepen die begonnen te landen.
  Alenka vocht samen met andere meisjes. Ondanks dat de sneeuw nog niet overal is gesmolten, vielen de meisjes de vijand aan terwijl ze zelf blootsvoets waren en alleen een bikini droegen.
  Alenka gooide met haar blote tenen een granaat met dodelijke kracht en kirde:
  - Voor koninklijke overwinningen!
  Anyuta, die ook vuurde, en haar blote benen lanceerden een explosief pakket zaagsel, gilde:
  Ons doel is om te winnen!
  Alla, die de vijanden afsneed, gaf uit, haar tanden bloot:
  - Ik geloof dat de overwinning zal komen.
  En ze gooide ook een bom met haar blote tenen. En verscheurde een stel Fritz.
  Maria volgde haar. Waarop ze de scharlaken tepel op de trekker van de bazooka drukte en de nazi-tank brak.
  Het meisje zong:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  De Olympische Spelen vochten ook wanhopig. Ze sloeg de nazi's, verpletterde ze en zong:
  - Heil heilig communisme! Het nazisme zal worden verslagen!
  En hij houdt een vat met explosieven op blote zolen terwijl hij het lanceert. En hij zal veel tegenstanders vernietigen.
  Hoewel het misschien over het communisme gaat om te zingen wanneer de tsaristische regering aan de macht is, is niet helemaal gepast.
  De nazi's proberen op de een of andere manier terug te vechten. Sommige Britten verzetten zich ook tegen Russische troepen. Dit is deels begrijpelijk: voormalige vijanden, eeuwige concurrentie.
  Maar je moet nog steeds dit continent innemen. En dan zal de volledige en definitieve overwinning komen. Zoals de nazi-verdediging tussen de Elbe en de Oder.
  Hoewel het lijden hier buitengewoon is. De nazi's worden vanuit de lucht gebombardeerd en geperst. Vliegtuigen vechten in de lucht. En nog steeds onopgeloste schijven van het Derde Rijk.
  Het laatste wapen is formidabel, maar gelukkig is het vanwege de hoge kosten en complexiteit bij de productie van machines niet te groot. En het versterkt de weerstand.
  Eva en Gertrude op een vliegende schoteljacht op Sovjetmachines. En ze blijven jagen.
  De vrouwelijke krijgers besturen de diskettes met hun blote tenen, en ze doen het nauwkeurig en nauwkeurig.
  Eva zong lachend:
  Hitler zal voor altijd bij ons zijn!
  Gertrude lachte en merkte haar tanden ontbloot op:
  - En we zijn bij hem!
  En hoe hij de teen van zijn blote voet op de joystickknop drukt en een andere Russische jager ramt. En de vliegende schotel zelf is onkwetsbaar.
  Misschien besloot Hitler daarom tot zo'n oorlog, met het machtige Rusland, dat hij diskettes had.
  Maar dit is niet genoeg om te winnen.
  De beste Duitse azen op straaljagers Albin en Alvin. Het zijn dappere meisjes en vechten bijna naakt.
  Albina drukte haar blote tenen op haar voeten. Knock-out een Russische auto droevig opgemerkt:
  - De oorlog loopt op zijn einde!
  Alvina, die een ander Russisch vliegtuig afsneed, was het ermee eens:
  - Om onze nederlaag is er een oorlog!
  Albina merkte enthousiast op:
  Maar we zullen onze plicht doen.
  Met de hulp van haar blote tenen schoot Alvina het volgende vliegtuig neer en piepte:
  - Natuurlijk maken we het af!
  De meisjes zijn zeker dapper, hoewel wreed. Ze martelden een jongen van veertien jaar. Eerst werd de tiener op het rek getrokken. De jongen aarzelde.
  Daarna hingen ze een blok aan zijn voeten en klemden het stevig vast. Toen begonnen ze gewichten op te hangen, zijn aderen uit te rekken en zijn gewrichten te buigen. Het was erg pijnlijk en de jongen kreunde.
  Daarna begon Albina de jongen te slaan met een zweep op de rug en billen. En Alvina nam een gloeiend hete staaf in haar handen en begon de blote, ronde hielen van de jongen te verbranden. Waarvan het zo aangenaam en smakelijk naar gebakken vlees rook. Het is alsof kebab wordt gebakken, en het is zo lekker om eraan te ruiken.
  Uiteindelijk legde Albina de zweep neer en pakte de rode tang van het vuur. En ze nam ze af van de mannelijke perfectie van de jongen. Hij werd uit een wilde pijnschok gehaald en leunde achterover.
  Om precies te zijn, de jongen stierf gemarteld.
  Alvina huilde en merkte op:
  - Sorry voor hem! Wat zullen we doen?
  Albina antwoordde lachend:
  - De huid voor de lampenkap en het vlees dat we aan de varkens voeren zodat ze dikker worden!
  Alvin stelde voor:
  - Of is het misschien beter om het op zeep te doen?
  Albina, het blonde meisje, maakte bezwaar:
  - Niet! Er zit niet genoeg vet in - het zal onrendabel zijn!
  Hier zijn het charmante blonde krijgers. Mooi op het gezicht - woedend van binnen!
  En de Russische piloten, vooral Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova zijn geweldig in vechten! En natuurlijk vechten ze op blote voeten.
  Anastasia zong:
  - Al het onmogelijke is mogelijk in deze wereld!
  En met blote tenen sneed ze een Duits vliegtuig af.
  Akulina, die een andere vijand neerhaalde, gaf uit:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Anastasia vocht op een zeer strijdlustige manier, met haar blote tenen, een prachtig meisje.
  En heel mooie, liefhebbende jonge soldaten. Anastasia bestaat al heel lang, maar ze ziet er geweldig uit. De taille is als die van een jong meisje, en haar tanden zijn parelmoer, en ze is fris, geen enkele rimpel. Zo'n schoonheid is gewoon een heks en trekt mannen aan. Geen wonder dat haar achternaam Vedmakova is.
  Anastasia vecht met wilde woede en koelbloedigheid tegelijk. De vliegtuigen bezwijken massaal.
  En ze heeft een groot aantal koninklijke onderscheidingen. Waaronder St. George's Cross gemaakt van platina met een boog van zwaarden en diamanten.
  Dit is een meisje: gewoon super!
  Anastasia is klaar om dapper te vechten en te winnen. Ze heeft koperrood haar, zo prikkend, dik, gekruld. Prachtig meisje.
  Mirabela is een honingblonde en over het algemeen een supermeisje, en een zeer militante piloot. Met veel gevoel voor aerodynamica.
  En ook met behulp van blote tenen schiet hij gemakkelijk nazi-vliegtuigen neer.
  En zingt:
  - Het is natuurlijk moeilijk te voorspellen.
  Wat is er nieuw in deze wereld...
  We zullen naar de lucht vliegen
  Zittend in een sterrenvliegtuig!
  En ze snijdt nog een nazi-machine, deze keer door op de scharlaken tepel te drukken, merkte ze op;
  - Het komt voor dat de melk van een soldaat niet op zijn lippen is opgedroogd, maar hij stuurt geen kogels in de melk, en met zijn groene jeugd drijft hij oude mensen in het rood!
  Oleg Rybachenko, die een echte legende werd in het Russische leger, die de nazi's verpletterde terwijl ze wanhopig probeerden de Sovjet-troepen van het bruggenhoofd voorbij de Elbe te gooien, schreef ook een heel notitieboek met gevleugelde aforismen.
  Goede aforismen, ze renden als gevleugelde paarden in het hoofd van de eeuwige jongen toen hij de nazi's uitroeide;
  Wees op zijn minst een kleine onbetrouwbare vos als je geen afgezaagde ezel wilt worden!
  Vertrouw politici niet, voor kiezers zijn het gewoon schuurpapier dat spaanders van eiken afscheurt!
  Wie is geen ronde dwaas, die cent zal veranderen in een zware cent!
  Er zijn geen familieleden in de politiek, maar er zijn er die de jouwe willen delen als een broer!
  Er zijn veel nare dingen in het leven, maar het meest vervelende is wanneer het leven eindigt!
  Als je dichter bij God wilt komen, spijker dan de aap in je ziel aan het kruis!
  De mens is ontstaan, zo niet van een aap, dan is hij tenminste opgehouden een aap te zijn!
  Als je een aap bent met een geest, dan zal de vos je opslokken als een roofzuchtige boa constrictor!
  Niets is oneindig, behalve de tijd die politici nodig hebben om de belofte waar te maken!
  Als je veel blaft, ga je zeuren als een geslagen hond!
  Vertrouw niet degene die rood spreekt, en rood vuur kan branden!
  Zelfs God kan niet ruzie maken met een vrouw en een aap tot het niveau van de menselijke cultuur verheffen!
  Zonder liefde is er geen glimlach, tenzij het de roofzuchtige grijns van een politicus is!
  Te lang in de wolken vliegt vleugelloze politiek de schoorsteen in!
  Een kleine ziel heeft altijd de ambitie van een reus!
  Een kleine ziel heeft een gigantische verwaandheid!
  Een politicus is een dief die wetten voor zichzelf schrijft en het land als een gebied van de zone beschouwt!
  De politicus heeft zeven vrijdagen per week, maar als je de belofte moet nakomen, komt de Joodse Sabbat!
  Eenheid is goed, tenzij het paring is met een politicus!
  Een politicus is zo'n schepsel dat hij een schaap van je wil maken met varkensmethodes!
  De zwijnenmethoden van politici maken kiezers tot hakselaars!
  Onder een varkensheerser is het leven nooit dik!
  Een varkenspresident maken is te dik!
  Als je president wilt worden, pak dan je geluksmomenten!
  Een heerser die kiezers als schapen beschouwt, is een typisch varken!
  God is niet alleen almacht, maar ook een bereidheid om ter wille van anderen naar het kruis te gaan!
  Een heerser die lange tijd op de troon zit, zorgt ervoor dat de staat ten onder gaat!
  Een jonge leider is als een vers paard, een oude is als een merrie met gebroken hoeven!
  Om Goddelijke hoogten te bereiken, is de politicus Satan zelf!
  Politicus God slechts in één ding, in het verzinnen van excuses waarom zijn campagnebeloften zo duivels waren gefaald!
  Een politicus is als bier, alleen lekker als het koud en op tafel staat!
  De politicus is zoet met toespraken, maar de bittere nasmaak ervan is helemaal geen bier!
  Een politicus haalt de waarheid pas uit zijn mond als hij zichzelf verkeerd voorstelt!
  De politicus kruisigt de kiezer met volle teugen om een klein beetje een Godheid te krijgen!
  Zelfs bearish kracht zal je niet redden als je een slim kaartspel bent!
  De vos is zo'n beest dat hij drie huiden van een leeuw zal trekken!
  De politicus is dan de sterkste, zijn kiezers zijn zwak van geest!
  De politicus gaat dus door met honing, zodat de kiezer helemaal niet spuugt!
  Pak een stokje, degene die zaagsel in zijn hoofd heeft!
  Eik is de koning van de bomen, de eikenkop verandert elke stronk in een onderwerp!
  Eiken is rotbestendig, eikenhouten kop zit vol stof!
  Als je een stronk bent, dan heb je tenminste een staak op je hoofd!
  Het onbekende is eng, maar het bekende maakt je soms gewoon bang!
  Kennis geeft vertrouwen, zelfs als het moeilijk is, onwetendheid geeft aanleiding tot verwarring, zelfs als het gemakkelijk is!
  Een lafaard is niet iemand die bang is, maar iemand die lui is om moed in zichzelf te kweken!
  Angst is zwakte, moed is kracht, maar pas op voor de idioot in jezelf!
  Wie zich bij de neus laat leiden, loopt het risico te verdwalen tussen de drie dennen!
  Maakt rondjes lopen eindeloze domheid, met nullen vindingrijkheid!
  Het maakt niet uit of de melk op de lippen niet is opgedroogd, het is erger als er ongevoeligheid in de harten is!
  Oud bedelend brood, bitter zout van berouw!
  Honing uit de mond van een politicus, trekt mensen aan die geen melkpoeder op hun lippen hebben!
  Een politicus is geen dief in de wet, hij is een dief die wetten maakt!
  De politicus belooft een zoet leven, giet honing uit zijn mond, maar zijn poten zijn plakkerig als een vlieg!
  Een welbespraakte politicus, een bloedzuiger bijt in de portemonnee van de kiezer!
  Waarom stilte goud is omdat er voor betaald wordt!
  Wat is het grootste ding ter wereld? Een berg beloften van een politicus!
  De politicus wil geld en macht, hij is klaar om iedereen uit elkaar te scheuren!
  Een politicus is in de eerste plaats een vos, niet altijd even helder van uiterlijk, maar altijd kwispelend!
  De politicus vult graag uw portemonnee met niets anders dan loze beloften!
  Een politicus is maar over één ding eerlijk, als hij zegt: wij, dus hij heeft zichzelf niet meer!
  Wat is meer dan atomen in het heelal? Maskers en maskers van politici!
  Wat een politicus heel graag doet - de zakken van de kiezers schoonmaken!
  De politicus is het niet altijd geworden, maar zijn beloften ruiken altijd naar rot spul!
  Een politicus heeft zeven vrijdagen per week, maar luisteren naar de kiezers is altijd een vrije dag!
  Wie was er eerst? Politici, want zij hebben chaos gecreëerd!
  Geloof niet in de taaiheid van haanpolitici, ze zingen altijd uit de stem van een vos van iemand anders!
  Als een politicus uitstort als een nachtegaal, betekent dit dat een vos een soundtrack voor hem heeft gemaakt!
  In plaats daarvan zal de kanker op de berg fluiten, dan zal de politicus de belofte waarmaken zonder te blozen!
  De politicus is als een nachtfee, alleen berooft hij meestal overdag klanten!
  Hoe is een politicus als een hond, als hij veel praat, dan is hij zeker tam en heeft hij een baasje!
  Degenen op wie ze met hun hart stemmen, eindigen vaak met kiezers in de lever!
  Een politicus is als wodka, de kiezer zal met zijn lever voelen dat hij verschroeid is!
  De politicus verdraait zijn hersens als wodka, alleen in tegenstelling daarmee is het vol troebelheid!
  De politicus vult graag de mist op, met als transparant doel rijk te worden!
  De politicus heeft veel beloften, maar nog meer excuses als ze niet worden nagekomen!
  Een politicus is een vos, maar vaker een grijze!
  De politicus verwijdert schaafsel van eiken, en slaat eikels om als een varken!
  Als een politicus spraakzaam is als een zaag, dan zal hij zeker een stomp van een kiezer maken!
  De politicus praat graag over God omdat hij zelf Satan is!
  Een politicus is zo sluw als de duivel, maar een engel in het uitdelen van beloften!
  De politicus laat zich graag dopen, maar zijn handen grijpen altijd naar zijn portemonnee!
  Als je op een welbespraakte politicus hebt gestemd, loop je het risico later bloed te spugen!
  Meestal kiezen mensen tussen katten in een zak, wolven in schaapskleren en een vos met rotte kaas!
  Als de politicus zijn belofte heeft gehouden, kijk naar de berg, als de kanker erop fluit!
  Het is gemakkelijker een kolobok op te hangen dan een politicus te dwingen zijn belofte na te komen!
  De politicus is maar in één ding consequent - op zoek naar winst in eigen zak!
  De politicus verwisselt zijn kameraden als handschoenen, alleen worden zijn handen hierdoor nog viezer!
  Een politicus is zo'n beest dat hij van een kiezer een hert maakt!
  Een politicus, zo niet een wolf in schaapskleren, dan een typische ram!
  Een politicus die geen vos is, dan een ram of een hert!
  Een politicus kan bergen beloven, maar na hem hark je alleen maar het puin op!
  Haast je niet om op een haan te stemmen, hij pikt je met ingewanden!
  Dictator, dit is een vos, op de troon van een leeuw, omringd door rammen!
  Als je geen hert wilt zijn, wees dan zelf een kleine vos!
  Degene die de kraaien niet als een geschenk beschouwt, wint de verkiezingen!
  Je kunt stemmen met je hart, maar zonder je verstand zal de winnaar de hersens eraf slaan!
  
  De politicus is een vos die groene kaas verkiest als de kleur van de dollar, van degenen die de raaf beschouwen!
  De vrouw is geen want, zodra je handschoenen verwisselt, stop je zeker in een klootzak, van zwoele avonturen!
  Geniale jongens doen veel meer ontdekkingen dan middelmatige oude mannen met instructies!
  In de jeugd is er vuur in het hart, ontdekkingen in het hoofd en als resultaat overwinning!
  Het pad naar succes is niet altijd recht, maar het tolereert geen ruggebogen in nederigheid!
  De politicus buigt in een boog om zijn neus hoger op te tillen!
  De politicus buigt, om vervolgens de kiezer te buigen!
  De politicus is bereid om met zijn neus in de aarde te graven om zijn verantwoordelijkheid jegens de kiezers te begraven!
  Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in onze wereld, en geloof me, het is heel moeilijk om te leven, als in een schietbaan!
  Een ezel met een zak goud zal beter door een vestingmuur breken dan een mammoet met een stalen ram!
  Een politicus met een gouden mond, verandert kiezers in ezels, met gouden zakken offergaven!
  Wie is het sterkste beest? Natuurlijk een ezel beladen met een zak met goud! De vos zal de gele kleur van verraad en gouden offermunten verbranden!
  Politici zwaaien vaak met rode vlaggen voor de gele kleur van de munten die ze uit de zakken van de kiezers halen zonder te blozen!
  Rode toespraken van wellustige politici vergieten bittere tranen van moeders wier zonen omkwamen in een bloedige strijd!
  Wie belooft dat bergen goud niet eens een gebroken koperen cent waard zijn!
  De politicus kronkelt als een haas, kronkelt als een vos, maar bij gelegenheid zal hij als een wolf door de keel van de kiezer knagen!
  Een politicus telt graag geld in andermans zak, maar rekent meestal alleen uit voor steekpenningen!
  De politicus is sluw met de kiezer als een vos met een kolobok, eet alleen onder het applaus!
  De politicus snijdt schaafsel van de kiezer af met een gouden mes van zilveren toespraken, zoete beulen!
  De eik brandt lang in het vuur, maar breekt snel af van de vurige toespraak van de politicus!
  Soms het grootste probleem van het land, de kleine geest van de heerser!
  Nietigheid op de troon, een enorm probleem voor de staat!
  Een politicus is vaak een papieren tijger, en een vos met tanden, hij is geboren voor gemene spelletjes en is goed in trucjes!
  Een politicus is niet altijd een volle portemonnee, waar iedereen van houdt, maar altijd een portemonnee die het geweten ruïneert!
  Een man houdt van groen in zijn zak en droomt op de bank, alleen geld is in de mist als je in het nirvana woont!
  De politicus stiert gewillig, maar ploegt gewillig, hoewel hij ernaar streeft de kiezer te ploegen met alle passie van een krachtige koe!
  Een politicus die speelt met homohaat zal niet blozen als hij een kiezer in zijn reet zuigt!
  Politici onder rode vlaggen blozen niet van schaamte en vergieten scharlakenrood bloed!
  In de wereld ben je ofwel een grijze wolf of een wit schaap, of een weldoorvoede vos of een opgegeten haas, en in de politiek brengt een tiran niet voor niets een glans aan de democratie!
  De politicus heeft wolvengewoonten, vosachtige gewoonten, maar diep van binnen is hij nog steeds een chocoladehaas, alleen volledig oneetbaar voor kiezers!
  Hoe vuriger een politicus belooft, des te eerder zal de kiezer in afwachting bevriezen!
  Een politicus is als een prostituee, hij werkt veel met zijn tong, maar hij kan alleen een intellectueel machteloze tevreden stellen!
  Wat is het verschil tussen een politicus en een prostituee? Voor een prostituee heeft de klant altijd gelijk, voor een politicus komt de kiezer altijd in de problemen!
  Een politicus met de kreet van een haan, de ambitie van een adelaar, de greep van een vlieger, de hebzucht van een raaf, maar nog steeds vleugelloos!
  Een politicus is vaak slim als een laars, maar schoenen de kiezer waanzinnig!
  Elke politicus kan schoenen aantrekken, maar daarna is de kiezer een zwerver in het leven!
  De politicus steekt zijn hand in uw beurs als hij zich krachtig kruist, en laat hem knielend overeind komen!
  Waarom worden gelovigen schapen genoemd, ze worden geschoren door schurken die niets heiligs hebben!
  Als je een schaap bent, loop je een eeuw op blote voeten; als je een geit bent, blijf je een ezel! Als je een man bent met je geest, dan zul je voor altijd gelukkig zijn!
  Een echte vos in de politiek kan niet alleen een schaap schrapen, maar ook drie huiden van een leeuw trekken!
  Een man is verplicht een vrouw te laten passeren, maar waar ze niet in een situatie komt waarin ze geen vrouwelijk geduld en mannelijke moed nodig heeft!
  De meest onzinkbare is degene die niet onhandig bedreven is in militaire aangelegenheden, en geen logboek van reden!
  Als een vrouw wellustig is als een kat, dan heeft haar man muizen in zijn hoofd!
  De slimste ideeën zijn somber uit de schaduwpolitiek, wanneer ze worden uitgevoerd!
  Een vrouw is sluw als een vos, en regeert zelfs over een leeuw als een man de geest van een haan heeft!
  God kan alles, alleen een vrouw overtreffen in verzoeken, Hij is machteloos!
  Een vrouw moet, om niet te worden opgeslokt door een man als een boa constrictor, de angel van een cobra hebben!
  Een persoon kan in alles op de Schepper lijken, alleen imitatie als een aap kleurt hem niet!
  De mens kan de Almachtige God alleen in verwaandheid overtreffen, en zelfs dan als hij intellectueel is geschapen door een Pithecanthropus!
  Een vrouw wil geen kip zijn, maar haar ideale man is een haan!
  De vossenvrouw heeft echt een wolvengreep op bevermannen!
  In de politiek is het als in een bos, als je een eik een varken eet, als een haas een vos verslindt, als een ezel - drie huiden zullen worden afgeworpen!
  Hoe helderder de vrouw, hoe meer ze een vos is!
  Grijze mensen missen grijze stof in de hersenen, heldere persoonlijkheden, grijs in het hoofd in grote hoeveelheden!
  Een grijze man is eenzaam als een wolf, en als een haas heeft hij geen rust!
  Als een politicus een grote vos is, dan is hem het leeuwendeel gegarandeerd!
  Fox-politicus ontneemt de kiezerskraai de kans om als kaas in de boter te rijden!
  Er zijn minder sterren aan de hemel dan interpretaties van de Heilige Schrift!
  Een beul in een rood gewaad, rechtvaardiger, een politicus met welsprekendheid!
  De beul heeft een scherpe bijl, de politicus heeft een scherp woord, de eerste blaast zijn hoofd, de tweede druipt op de hersenen!
  Hoofden hakken is soms menselijker dan druppelen op de hersenen!
  Als je politici op je hersens laat druppelen, scheur je je haren uit frustratie!
  De toespraken van de politicus zijn als water voor hersenspoeling!
  Wat is de grootste God in de politiek, wat schept wetteloosheid!
  Een politicus kijkt altijd naar de kiezer als een ezel met de blik van een vos om te ploegen!
  Een vrouw houdt ervan haar arme lichaam bloot te geven om zich rijker te kleden!
  Een vrouw op blote voeten trekt een man sneller aan, ook al is hij niet echt een laars!
  Met een blote vrouwelijke hak is het makkelijker om een man op modieuze laarzen te laten draaien!
  Om modieuze schoenen voor zichzelf te krijgen, moet een vrouw een man op de juiste manier "schoenen"!
  Een vrouw die niet weet hoe ze haar been op tijd moet ontbloten, zal voor altijd "geschoeid" blijven!
  Te vaak loopt een man, kijkend naar blote vrouwelijke benen, het risico zichzelf te "beslaan" tot de staat van een zwerver!
  Om niet voor altijd blootsvoets te blijven, moet je op tijd je schoenen kunnen uittrekken!
  De blote voet van een meisje is beter dan een zeilboot van een indringer!
  Het sterkste pantser zal, voor een gevoelige huid, charmante meisjesachtige zolen niet weerstaan!
  Vrouwen klimmen heel slim op blote voeten in de portemonnee van een man!
  Het meest plakkerige deel van het vrouwelijk lichaam voor gouden munten, blote voeten en blote borsten!
  Een vrouw moet soms haar schoenen uitdoen om niet in nood te knielen!
  Met een blote voet is het makkelijker om een man op zijn knieën te krijgen!
  Op blote voeten op tijd, nooit op blote voeten!
  Het is gemakkelijker voor een vrouw op blote voeten om de gouden top te beklimmen!
  Je bent een man van laarzen, als je niet van vrouwenbenen houdt!
  Een vrouw met slanke benen zal een man eerbiedig doen buigen!
  Blote tenen zijn handiger dan handen wanneer een vrouw munten uit de zak van een "geschoeide" man haalt!
  Het meest bekwame is dat een vrouw een man met haar blote voeten onder de hiel duwt!
  Het pad naar het hart van een man is voor een schoonheid gemakkelijker te betreden met blote voeten!
  Blote voeten van meisjes, vasthoudender bij het beklimmen van de Everest van het hart van een man!
  Als een vrouw haar schoenen heeft uitgetrokken, is het gemakkelijker om de woestijn van mannelijke onverschilligheid over te steken!
  Je zult zo stom zijn als een laars, je zult zelfs op blote voeten op de hiel slaan!
  Oleg Rybachenko componeert prachtig. En hij vecht vol enthousiasme en vechtkwaliteiten.
  Hier is de formidabele tank E-90. Het heeft frontale bepantsering van de toren 285 mm voorhoofd en 210 mm zijkanten. Het voorhoofd van de romp is 250 mm op een helling van vijfenveertig graden en de zijkanten zijn 210 mm. En een 120 mm kanon met 100 EL. Het gewicht van de auto is met 110 ton vrij groot, maar de gasturbinemotor heeft 2000 pk. Zo'n machine is niet zo gemakkelijk te overwinnen.
  De jongen floot. En uit alle macht gooide hij een erwt met zelfgemaakte antimaterie erin.
  En de explosieven ontploffen. Dat er ineens tien E-90 tanks de lucht in worden gegooid en omgedraaid. Dit is een vernietigende klap.
  De jongen nam het aan en zong weer van vreugde;
  Volkslied van mijn mooie moederland,
  De hele wereld inspireert tot een prestatie...
  Vechten tegen een Russische krijger is gevaarlijk,
  Hij is de echte reus!
  
  We kunnen een paard met onze handen vangen,
  En breek de tank met een furieuze granaat...
  Het meisje trapt met haar blote voet
  Onoverwinnelijk moederlandleger!
  
  We zijn klaar om de nazi's te bestrijden,
  Ons geloof is immers sterker dan metaal...
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten,
  Word de zoon van Mars, ik droomde van een kind!
  
  Ik wil de jongen snel de ruimte in vliegen,
  Het is tijd voor ons om Berlijn al te bestormen ...
  Het is nooit te laat om jonger te worden
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels!
  
  Hou van mensen, je Christus met Svarog,
  We hebben één goden die alles weten...
  Hoewel Satan fel op zijn hoorn mikt,
  Er is geen mooier land op aarde!
  
  Tot eer van onze materialen Rusland,
  Klaar om de familie trouw te dienen...
  Over iets wat de vrouwen dom aan het jammeren waren,
  Maar het leven zal niet worden onderbroken, ken de draad!
  
  In alles lezen jullie Lada,
  Ze baarde vele goden...
  We zijn sterker dan Russen en Chinezen,
  Laten we de belichaming van alle dromen zien!
  
  Ja, Hitler snelt naar het vaderland met een horde,
  Het heeft veel kracht, de hel van Satan...
  Rusland is een uitverkoren land geworden
  Weet slecht of we verdeeld zijn!
  
  Voor Rhoda zijn alle mensen gewoon kinderen,
  Ze houden van de mensheid met hun ziel...
  En maak de godin Lada niet boos,
  Laat de jongen in deze strijd hard zijn!
  
  Wij zijn valken die vliegen als adelaars
  Zwaarden zijn scherpe en sterke schilden...
  Meisjes rennen op blote voeten
  Machtige dochters, dappere zonen!
  
  We zullen winnen en dit is onze waarheid
  Rusland zal bloeien...
  Het wordt erg heet in de strijd.
  De tegenstander en de dief zullen worden verslagen!
  De fascist liep in onze sterke vuist,
  En Hitler kreeg hard in het gezicht ...
  Zo'n projectiel zit verstopt in een tas,
  Dat zelfs jij de Heer van de demonen bent!
  
  De overwinning zal spoedig zijn, we zijn in Parijs,
  Bloeit als een roos Russische aarde ...
  We zullen uitstijgen boven de sterren van de hemel,
  De volkeren van de wereld zijn een vriendelijke familie!
  . HOOFDSTUK #8
  Op 15 april 1957 begon een groot offensief van Russische troepen op de zevenvoudige nazi-verdedigingsring rond Berlijn. De gevechten bleken zeer hevig te zijn en woedend vuur viel op de posities van de nazi's. De artillerievoorbereiding was zeer fel.
  Ze gebruikten ook zoeklichten om de vijand te verblinden. En het offensief van de armada van de tsaristische troepen van Vladimir de Derde begon.
  Er waren veel tanks. Hiervan werd de Alexander-7 een goede auto. De machine, met een gewicht van zeventig ton, had een goede snelheid en krachtige bescherming, met een krachtig kanon van 130 mm. En het is niet zo eenvoudig om te stoppen of knock-out te gaan.
  Het frontale pantser van dit voertuig bevatte bijna alle Wehrmacht-antitankkanonnen.
  Bemanning van slechts vier personen. De auto is nog geen twee meter hoog. En draagt zichzelf.
  Elizabeth vuurde op de vijand met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  - In naam van de ideeën van het heilige tsarisme!
  Ekaterina vuurde ook en merkte op:
  - Een vrouw in oorlog is als een parel in een schelp - het kan ongemakkelijk zijn, maar aantrekkelijkheid rijpt ten volle!
  Elena schoot ook met behulp van haar blote tenen en merkte geestig op:
  - De dronkaard heeft een rode neus, geen rood leven en een zwartgeblakerde reputatie!
  Elizabeth antwoordde serieus:
  - Dit geldt niet voor ons, wij drinken niet!
  Euphrasie merkte op:
  - Wodka is een sterke drank die een man in een sloddervos verandert!
  Elizabeth, die op de vijand had geschoten, stemde ermee in:
  - Voor een politicus-gelei is verbale diarree kenmerkend!
  Ekaterina, schietend, en heel treffend met de hulp van haar blote tenen, merkte op:
  - Een politicus is zelden een goede herder, maar streeft er altijd naar om het haar van de kiezer te knippen als een lam!
  Elena, schietend op de nazi's, was het ermee eens:
  - De politicus is de zoetste honing van toespraken, verandert in verbale diarree!
  Eufrasia was het hier snel mee eens:
  - Als God water in wijn veranderde, dan verandert de politicus verbale diarree in gouden regen in zijn zak!
  De meisjes hebben geweldig werk geleverd aan hun tank en de batterij omgedraaid. De strijd escaleerde.
  Nadat ze de eerste bergkam van de Seelow Heights 's nachts hadden overwonnen, probeerden de Sovjet-troepen overdag voort te bouwen op hun succes. Maar een groot aantal radiografisch bestuurbare mijnenvelden, evenals dicht vuur van machinegeweren en snelvuurkanonnen, dreven de infanterie opnieuw de grond in. En er werden te veel tanks opgeblazen.
  De reparatieploegen waren echter niet slechter dan de gevechtseenheden en een aanzienlijk deel van de voertuigen was tegen het einde van de dag weer in gebruik.
  Alice en Angelica hebben nooit hun ogen gesloten. Ze vochten, schoten, riepen iets...
  De nazi's waren geen dwazen, in het bijzonder zaten veel van hun geweren met veel succes in de diepte, en toen werden ze omhoog gebracht met een krik. Toen sloegen ze...
  Het meest voorkomende type kanon is natuurlijk een luchtafweerkanon van 88 millimeter. Een universeel kanon voor het afvuren op vliegtuigen, tanks en infanterie. Verander gewoon de granaten... De waarheid is wat omslachtig, maar er worden tenslotte speciale vijzels gebruikt, bedoeld voor tanks en zelfrijdende kanonnen.
  Er zijn veel tieners en vrouwen onder de verdedigers. De menselijke hulpbronnen van het Derde Rijk zijn uitgeput, dus je moet iedereen op een rij harken. Zelfs vechters van tienjarige jongens zijn niet ongewoon. Ook zij kunnen immers een fles met een brandbaar mengsel gooien en in een hinderlaag-infanterie zetten.
  De verdedigingslinie op Seelach is erg krachtig, ze begonnen er zelfs voor het begin van de Eerste Wereldoorlog mee te bouwen, voor het geval het tsaristische leger naar Berlijn zou worden gegooid. Ja, al in de achttiende eeuw, onder Elizabeth, die alleen door een vroegtijdige dood de Grote werd genoemd, namen de Russen Berlijn in!
  Dus de hoogten hebben veel ondergrondse communicatie, labyrinten van loopgraven en schuilplaatsen voor sluipschutters. Je zou kunnen zeggen dat het een soort stad is.
  Ondanks het feit dat aan Adolf Hitler gewoonlijk schizofreen optimisme wordt toegeschreven, begon het serieuze werk aan de versterking van Berlijn in het voorjaar van 1943, vóór het uitbreken van de oorlog met het tsaristische Rusland. En in tegenstelling tot de Westelijke Atlantikwall, was het mogelijk om het tot het einde te voltooien.
  Alle dode sectoren werden gedolven, of voorbereid in napalm gieten...
  Alice en Angelica hebben hun blote, elegante benen al weer verbrand toen een onheilspellend mengsel van synthetische benzine, zwavel, fosfor uit de grond stroomde ...
  En de hakken van het meisje waren 's avonds ernstig verbrand, ze waren bedekt met grote blaren, het werd een marteling om te stappen.
  De meisjes hadden zich overgegeven en schoten nu in een hinderlaag, vooral omdat de Russische troepen overdag bijna geen vooruitgang hadden geboekt. Maar sluipschutters zouden precies dat moeten doen, en wanneer de strijd in volle gang is, zal er zeker een doelwit zijn ... En je kunt je account verder aanvullen.
  Alice krabde met haar verbrande voeten aan het metaal en gromde:
  - Ja, Angelica en ik zijn erg ziek en gewond. Maar geloof me, de herinneringen aan de soldaten van het Russische tsaristische leger die levend werden verbrand, bezorgen me veel leed.
  De roodharige krijger rammelde zenuwachtig met haar pareltanden:
  - En geloof me, het is nog bitterder om ze te zien, vooral degenen die niet onmiddellijk stierven, maar verkoold waren ... Oorlog verschilt van de hel, alleen omdat er geen routinematige marteling in zit!
  Alice, die een fascistische schutter had neergeschoten die per ongeluk vanachter een dekmantel met een goed gericht schot naar buiten keek, merkte op:
  - Als iedereen onze krijgers was, zoals wij? Hoewel humor natuurlijk makkelijker is dan schieten!
  Angelica was het daar niet mee eens.
  - Het is voor iemand zoals! Persoonlijk zijn beide moeilijk voor mij... Trouwens, waarom noemden ze je Alice?
  De goudharige krijger antwoordde eenvoudig alsof hij bekentenis:
  - Weet je, mijn moeder las als kind een soortgelijk sprookje voor... Een mooi sprookje, maar heel dom. Daarna besloot ze dat haar dochter, net als Alice, een nieuwe wereld moest ontdekken, maar niet op aarde, maar in de ruimte. Je begrijpt...
  Angelica schoot en miste, geërgerd raakte ze de paal met haar kin:
  - Wel, ja! Natuurlijk begrijp ik het. Weet je, je droomde er zelf van om naar een planeet te gaan waar zelfs aan de polen de eeuwige zomer is en mensen geen ziekte en ouderdom kennen. Er is geen paradijs op aarde, en in hetzelfde altijd groene India is er hitte, een hoge luchtvochtigheid en wolken van de smerigste insecten!
  Alice giechelde.
  - Maar daar is Mowgli... - Toen veranderde ze haar toon in een serieuzere toon. - Ik denk dat India binnenkort Sovjet zal worden.
  Angelica twijfelde redelijkerwijs:
  - Deze Nehru is maar een zwakkeling. Hij is een pacifist en geen communist. Mensen zoals hij doen meer kwaad dan goed. We hebben bondgenoten nodig die sterker en toegewijder zijn aan het rode idee om het communisme en zijn licht in de wereld te brengen!
  Alice loste nog een paar schoten, hij zag dat de nazi's geleidelijk aan zwakker werden. Aleksey's stormtroopers verschenen weer in de lucht... Ze vertrokken vroeg, gevolgd door snellere "pionnen".
  Alice grapte over deze kleine bommenwerpers:
  - Pionnen zijn ook niet gek - toekomstige koninginnen, jij fascistische vlucht!
  Angelica zei somber:
  - Met zwakke bondgenoten zullen zelfs sterke voertuigen inactief zijn!
  Alice vestigde redelijkerwijs de aandacht op de nuances:
  - Maar hier bijvoorbeeld de Roemeense koning Micah. De monarch en over het algemeen gewoon een verwende jongeman. Maar niettemin kreeg hij de hoogste orde van het tsaristische rijk van Vladimir - "Victory".
  Angelica trok een zuur gezicht.
  - Helaas gaan bestellingen mij voorbij. Hoewel ze voor de "Jagdtiger" in de regel de "Grote Tsaristische Oorlog" niet lager dan de tweede graad geven. Of in ieder geval de "Koninklijke Banier".
  Alice antwoordde streng:
  - Helden zijn het waard om met een bevel te worden opgehangen, degenen die hen bevelen, om gewoon opgehangen te worden! Want een goede commandant begint de strijd pas wanneer er simpelweg geen ruimte is voor een heroïsche daad, vanwege de predestinatie van de overwinning!
  Angelica bevestigd:
  - Ja, je bent een goudharige meester van paradoxen ... Maar dan moet Vladimir Kirillovich worden opgehangen!
  Alice giechelde.
  - Natuurlijk doe je dat! Zoveel van onze goede jongens stierven door hem. De troepen bevonden zich aan het begin van de oorlog op een totaal ongeschikte manier voor verdediging. En het resultaat is een nederlaag aan het begin!
  Angelica legde haar vinger in haar scharlakenrode lippen:
  - Je ziet er .... Wees voorzichtig met de markt. Niemand had immers de speciale afdelingen van de tsaristische geheime politie ontbonden.
  Alice fleurde op:
  - Oh Oh oh! Ik heb iets gevonden om bang voor te zijn - een egel met griesmeel! Geloof me, we zijn sterker dan alle spionnen van de koning bij elkaar. Vooral geest!
  Angelica opnieuw, alsof ze op haar arm was geslagen, miste ... Het was echter al donker en er was geen zicht, en de doelen waren zo klein en vaag, en zelfs mobiel. Welnu, wat kan er tegen hen gedaan worden?
  Alice schoot ook niet vaak. Ze raakte eraan gewend dat ze het afgelopen jaar nooit had gesmeerd en de trieste statistieken niet wilde prijsgeven. En dan is dit gewoon niet blindelings geschoten. Bovendien verschenen onder de gevechten te vaak "snuitneuzen" -jagers. Het was jammer voor hun liefste ziel Alice.
  Hoewel het er bijvoorbeeld op lijkt dat Hitler zei: barmhartigheid in oorlog mag de grenzen van economisch opportunisme niet overschrijden! Economische haalbaarheid mag de ascetische behoeften niet overschrijden!
  Echter, de laatste, zoals de slogan; geweren in plaats van boter, werd niet op de beste manier gerespecteerd! Voor het geluk van de USSR en de dood van het Derde Rijk!
  De nacht van de zestiende op de zeventiende april viel en een massale aanval begon. Nieuwe reserves, waaronder tankreserves, kwamen in het spel.
  In het bijzonder de nieuwste "Nikolai" -7. Deze tank was dertig centimeter lager dan de Nikolai-6 en had een krachtiger frontpantser voor zowel de koepel als de romp. Veel verwachtingen waren verbonden aan deze auto, maar ...
  Sommige tanks kwamen onderweg tot stilstand en hun transmissie faalde ... Blijkbaar konden de ontwerpers en industriëlen zich niet aanpassen aan de dwarsopstelling en de versnellingsbak faalde gewoon bij het schakelen (Deze kinderziekte was kenmerkend en voor vroege aanpassingen van de Nikolay-tank).
  Slechts drie van de vijfentwintig nieuwste tanks waren in staat om de Seelow Heights te beklimmen. Ze bewogen echter langzaam, de motoren brulden krachtig en zwarte, stinkende rook spatte uit de uitlaatpijpen.
  En nieuwe infanteristen renden achter hen aan en riepen hoera...
  De meisjes waren nog een tijdje aan het schieten, maar nadat ze geen aandacht hadden besteed aan de ernstige schade, aan de kameraden die constant onder machinegeweeruitbarstingen vielen, klommen de Sovjet-soldaten op de volgende bergkam, de krijgers renden achter hen aan.
  De nazi's waren echter nog steeds sterk. Verschrikkelijke Non-162, Me-109 "K", en Fokken-Wulfs renden naar het aanvalsvliegtuig en de pionnen.
  Onder hen zijn de slagers van Focken-Wulf, in een aanvalsmodificatie, bijzonder gevaarlijk. Vier kanonnen met een kaliber van 37 millimeter schieten tegelijk op zowel infanterie als tanks.
  Een van de Sovjet-Alekseev ging zelfs een zwaarder en meer bewapend vijandelijk voertuig rammen ... Ze kwamen in botsing en .... De Duitser had meer geluk, hij slaagde erin om uit te werpen, en in Alexei is er helemaal geen dergelijk apparaat.
  Uit ergernis legde Alice de Duitse piloot neer voordat hij zijn parachute opende en sprak welsprekend:
  - Ik ben vriendelijk! Goed in huis is wat ze waarderen, goed voor de ziel die wordt verdreven!
  De meisjes brachten het vuur over naar de vliegtuigen ... Maar de Focken-Wulf van de aanvalsmodificatie komt niet van de grond met een geweer. Zeer goed beschermd, en de gastanks bevinden zich onder het pantser rond de cockpit. Gevaarlijk ding...
  Non-162 is in dit opzicht de gemakkelijkste prooi ... Op de Me-109 "K" moet je een speciale stop maken. De laatste massamodificatie van Messerschmit... Aanpassing met uitsluitend kanonbewapening, drie 30 mm kanonnen en twee 15 mm luchtkanonnen. Een krachtige machine, vreemd voor Peter-2, en zelfs voor de allerbeste Peter-3, natuurlijk in dienst. Er waren gewoon problemen met de wendbaarheid, zelfs als de motor de krachtigste is ...
  Alice en besloot toen haar standpunt kenbaar te maken:
  - De Duitsers besteden te veel aandacht aan indicatoren als bepantsering en bewapening van vliegtuigen. Bij Messerschmit bijvoorbeeld, slokte de toename van vuurkracht al het toegenomen motorvermogen op. En hoe de wendbaarheid verslechterde.
  Angelica snauwde:
  - En je haalt deze verzwakte manoeuvreerbaarheid naar beneden. Het is het gemakkelijkst om de tong te spreken, echt te vechten ...
  Alice onderbrak met wrok in haar stem:
  - Ik vecht niet! Maar denk echt eens na over hoeveel de Me-109 met vijf luchtkanonnen kost? Maar de "Salamander" is de optimale combinatie van voertuigkosten, maakbaarheid, gewicht, manoeuvreerbaarheid, snelheid en ook wapens. Hoewel hij in dit opzicht natuurlijk erger is dan Messerschmitt of vooral Focken-Wulf.
  Angelica merkte somber op:
  - Je praat zo, want deze vogel is het enige dat we kunnen neerhalen. Anders...
  Alice gromde:
  - Doe niet zo dom!
  De Sovjet "Alexei" en "Petra" zijn echter behoorlijk succesvol in het omgaan met de krachtigere nazi-haviken ... Ze laten de duiven flakkeren, zelfs als ze maken ...
  En vijf Messerschmitt-kanonnen en zes Focken-Wulf-kanonnen zullen niet helpen, de nazi's moeten hun neus in de grond steken.
  Maar de Sovjet-azen lijden verliezen. En de verliezen zijn behoorlijk, dus kom ook om je druk te verlichten. En het aantal rammen neemt toe.
  Alice zei hierover:
  - Rammen, natuurlijk, een teken van moed, maar een teken van de geest om te winnen zonder verlies!
  Angelica was het daar niet mee eens.
  - Een teken van intelligentie .... Het is zelfs een teken van genialiteit om te winnen zonder verlies. Maar dit is geen oorlog meer.
  Alice gromde als antwoord:
  - Waar is in godsnaam een oorlog voor?
  Angelica was hier heel slim:
  - Maar hoe kunnen we anders onderscheiden waar de echte mannen zijn, en waar de mannen de vrouwen niet eens bereiken!
  Alice vestigde toen de aandacht op een nieuwe zwerm vliegtuigen:
  - Kijk naar de oren... Wat heeft het te maken met de emblemen van nachtheksen... Natasha is daar waarschijnlijk. Nu zal zo'n nazi een kletskous weerstaan!
  Angelique was het daarmee eens.
  - Zeker tevreden! Zodat we ons niet verbranden!
  Ekatriina-2 nachtbommenwerpers, zoals ze liefkozend Katerinki worden genoemd, en nog beroemder, en nogal aanstootgevend, de bijnaam van de maïs.
  Meisjespiloten vechten tegen hen. Het vliegtuig is gemakkelijk te vliegen en gemakkelijk te vliegen. In luchtgevechten is het niet zo heet, dus het wordt voornamelijk gebruikt voor nachtelijke aanvallen.
  Daar zijn lage ruis, lichtheid en wendbaarheid van invloed. Toegegeven, er zijn tekortkomingen, het is mogelijk om een luchtafweermachinegeweer neer te halen ... Het vliegtuig is een zelfmoordterrorist.
  Maar hier is de lucht al ontdaan van muggengieren, zodat een kwetsbaardere machine in werking kan worden gesteld.
  Alice fluistert een gebed:
  - Heer, red het leven van Natasha en andere meisjes ... Ze zijn zo goed en houden zoveel van je. Laat niet de grootste en meest rechtvaardige zegevieren over universeel kwaad en verdriet!
  Angelica sneed van haar schouder;
  - God om iets vragen is belachelijk. Alles in onze wereld is immers door hem voorbestemd, dus wat heeft het voor zin om te verwachten dat hij iets zal veranderen!
  Alice maakte redelijkerwijs bezwaar:
  - En waarom denk je dat Hij überhaupt bestaat ... En als dat zo is, dan zoals in de Bijbel of de Koran?
  Angelica schudde haar hoofd.
  - Dat denk ik helemaal niet... Hier redeneer je waarschijnlijk anders. Ik herinner me dat sneeuwwitje dat je me ooit een theorie vertelde, een nieuwe kijk op theologie, maar op de een of andere manier slaagde ik erin het te vergeten?
  Alice haastte zich met vreugde om eraan te herinneren:
  - Je hebt vast wel eens gelezen over Vernadsky's beroemde Noösfeertheorie, nietwaar? Over zijn leer dat elk van de gedachten die in je opkomen materieel is en niet alleen in de vorm van geheugen in bepaalde delen van de hersenen blijft, maar ook in de submateriële ruimte wordt vastgelegd, zoals op een band?
  Angelica bevestigde gemakkelijk:
  - Ja, ik ken zo'n leer. Het is over het algemeen logisch. Als een woord op een band kan worden opgenomen, waarom kan een gedachte of een handeling of een emotie dan niet op dezelfde manier worden ingeprent?
  Alice kreeg bijna een loden geschenk in de kist en werd gedwongen naar links te springen. Geef dan antwoord, koppige mitrailleur. Hij zweeg en de goudharige krijger vervolgde haar lezing:
  - Precies... Maar een woord, of zelfs een zin, die eerder is uitgesproken en vervolgens is opgenomen op een band, en wanneer deze luid wordt afgespeeld, kan doven of tot actie aanzetten. Net zoals het beeld van een persoon, in beweging gereproduceerd in een film, kan verblinden, beangstigen of van karakter veranderen ... In het algemeen, de ziel veranderen en zelfs de ziekte genezen ...
  Angelica bromde instemmend:
  - Ja het kan!
  Alice voegde toe:
  - Dus... Er is een speciale Universele Hypernoösfeer. Het heeft een aantal significante verschillen met een tape, maar daarin zijn ook het geloof, de hoop en de gebeden van mensen ingeprent als miljarden miljarden frames van een film. Als miljarden mensen ergens in geloofden, dan verdwijnt het niet spoorloos, hun geloof is materieel en verzamelt een kolossale hoeveelheid energie. En deze energie kan ook naar buiten spatten en de materiële wereld beïnvloeden. Dat wil zeggen, vragen en je zal worden gegeven is geen lege zin. Het is heel goed mogelijk dat, onder bepaalde omstandigheden, gebed een sterke resonantie in de Hypernoösfeer zal veroorzaken en zijn kracht zal helpen het probleem op aarde op te lossen ... Dus God bestaat en hij is materieel, echt en actief, maar alleen is hij niet de Schepper van het Universum, maar gecreëerd door de mensheid en hun geloof in Hem!
  Angelica corrigeerde onmiddellijk:
  - Maar in dit geval is het niet nodig om te bidden. Je kunt het gewoon vragen... Trouwens, waarom moet God. Communisme in de koninklijke versie is ook het sterkste geloof. Dus als je de wil van het bolsjewisme of Stalin ergens voor vraagt, dan zal dit worden vervuld?
  Alice zei vol vertrouwen:
  - Ja! Het kan goed! En het zal worden vervuld, en winnen!
  Angelica schoot een paar keer uit de hand... De tweede nok van de Zeelhoogte was al ingenomen. Maar er was nog een derde, de meest versterkte, waar reserves en vuisten van tanks en gemotoriseerde kanonnen stonden. Het was niet gemakkelijk om hier de doorbraak te betreden ...
  De Sovjet-troepen, uitgeput door wrede veldslagen, stopten 's ochtends ... Te veel infanteristen stierven, de vernielde tanks moesten worden gerepareerd ... Vellen werden onderweg aan hen gelast en opnieuw in de strijd geworpen. Alles werd tegelijkertijd geforceerd gedaan, de reparateurs renden gewoon rond, alsof iemand de film had versneld. Aan de andere kant, op de oude banden, bewogen de frames gewoon twee keer zo snel als de echte.
  Alice en Angelica kregen zelf nog een onaangename wond en werden gedwongen te gaan liggen om te gaan liggen. De meisjes waren uitgeput en wilden op zijn minst een paar uur slapen, maar het oorverdovende gebrul stond hen niet toe dat te doen.
  En de Sovjettank- en infanteriemassa stortte als een golf op de branding neer en zakte langzaam naar beneden ... Het was nodig om kracht te verzamelen en de Duitse verdediging weer op te schudden. Hoe andere golven één golf volgen. De ogen van de meisjes waren aan elkaar geplakt, maar het strikte bevel van maarschalk Zhukov bleef hen en vele andere jongens tot de aanval drijven.
  En de krijgers hadden niet langer de kracht, en kropen triviaal als slakken, alleen een beetje sneller....
  En toen besloot Alice voor de vrolijkheid te zingen:
  Bij de kristallen spiegel van het meer;
  Ik schaats als een zwaluw!
  Ik bevroor mijn hart niet -
  Glorieus Rusland gaf je!
  
  En in het voorjaar zijn de bomen groen;
  En de jonge lente kookt van leven!
  Daar groeien de scheuten vernieuwd,
  Daar ritselen de smaragdgroene bladeren!
  
  Hoe mooi zijn jullie diepe wateren;
  Het zonlicht wordt weerkaatst!
  De granen in het veld waren gevuld met sappen,
  Dawn heeft ze in robijnen geverfd!
  
  Om onschuldig te zijn, hebben de aartsengelen nodig;
  Houd iedereen schoon voor de bruiloft!
  En werk, knijp de voeten in broodtijden,
  Spin de fijnste draad van zijde!
  
  Maar ik voel me niet geroepen
  In mijn hart, een horde duivels!
  Hoe een leven als dit te leiden, verdrietig;
  Het is beter om oorlog te voeren - dood het kwaad daar!
  
  Hier voor ons liggen de uitgestrekte gebieden overzee;
  Onder de hoeven van suikerwoestijnen!
  Er is geen koelte dat de ondoden onder de dennen,
  Kijk wat de ghoul slikt!
  
  In de oorlog kende ik lijden
  Het uitvoeren van uw doden!
  En wat zijn de snikken
  Huilen van de weeskinderen op blote voeten!
  
  Maar aan de andere kant van het avontuur,
  Veel risico, je leeft het leven!
  Verleent de Almachtige vergeving?
  Ja, we hebben het paradijs niet nodig - waar ben je luis!
  
  De mens is zo'n wezen
  Wat maakt hem stille vrede ziek!
  Dan bouwt hij zijn universum,
  Bevel afdwingen is cool!
  
  En het Moederland is de Grote Moeder;
  U bent Rusland, een heilig land!
  Als fluweel uw kiezelstenen, kiezelstenen,
  Waarop de blote voeten liepen!
  
  Maar de tijd is gekomen, de essentie is verraderlijk,
  Liefde kroop uit een hinderlaag!
  Ik kwam in de verleiding, ik vond mezelf een man,
  Hier is zo'n verdorven vlees!
  
  Wees, natuurlijk, hij is toegewijd aan het vaderland:
  Er zou geen groot ongeluk zijn!
  Maar zo is het lot van de mensheid,
  Dat we mensen zijn, in feite vee!
  
  Hij bleek een spion te zijn, meedogenloos,
  Hij overhandigde onze plannen zonder eer!
  Maar dit zijn geen kinderachtige grappen,
  Als de tegenstander je heeft verraden!
  
  Het ging slecht
  Hier is onze divisie in de ketel!
  En de nazi's gevangen in vlechten,
  Dus raakte ik in slavernij!
  
  Ik werk dag en nacht naakt
  Ik schip en verpletterd erts!
  En in winter en zomer ben ik blootsvoets,
  En ik ren achter de kruiwagen aan!
  
  De zweep kwelt me en kent geen genade,
  En ik kende geweld ten volle!
  Oh, wat een verspilling zijn we geworden,
  De schurk Satan ontbloot zijn tanden!
  
  Je adviseert nooit afstammelingen,
  Ga het land niet verraden!
  Vervang het hart niet door een munt,
  Ons moederland; God, geweten, moeder!
  De meisjes vochten hier en Oleg Rybachenko brak door naar Berlijn vanaf de Elbe. De eeuwige jongen van tien jaar (meer precies, een beetje groter, want Oleg was veel groter dan de gemiddelde lengte van een man!) Vecht als een titaan.
  Een knappe jongen met zeer prominente spieren, hij gooide granaten met zijn blote kinderlijke benen, verscheurde ze door de vijand en brulde:
  - Voor de glorie van de koning zullen we de vijanden niet tevergeefs uitwissen!
  Waarna de jongen lopend een prachtig lied begon te componeren;
  Geweldig, mooi, Russisch land,
  Daarin regeert tsaar Vladimir heel wijs ...
  Ze is voor altijd gegeven door God die de wereld heeft geschapen...
  Wij zijn Russische krijgers op dreef!
  
  We zullen de boosaardigheid van de hel kunnen overwinnen tijdens het spelen,
  Hoewel de Wehrmacht zeer ijverig aanvalt ...
  De onoverwinnelijke Rus is onze beer,
  Het is duidelijk dat een man geen aap is!
  
  Ik geloof dat we de nazi's zeker zullen verslaan,
  Het meisje zal een bom gooien met haar blote hiel ...
  Hier spreidt hij zijn vleugels, een machtige cherub is boven ons,
  Mooie zeis krijgers!
  
  Ik ben een pioniersjongen op blote voeten,
  Wie is er niet bang voor sneeuw in de kou...
  Laat alle krijgers een voorbeeld zien,
  De heiligen hier schitteren van de iconen van het gezicht!
  
  Een jongen krabbelt met een machinegeweer,
  Neergemaaid de gelederen in de woede van de fascistische ...
  Het schild van ons vaderland opheffend,
  Geen uitschot-revanchisme toestaan!
  
  Krijgsjongen gegooid naar de vijand,
  Met een blote voet van zaagsel een bom...
  Hij zal de vijand van de duivel afbreken,
  Adolf zal bewegen van een zwaai in het gezicht!
  
  De jongen vecht - een woedende titaan,
  Mortiervuur barst los...
  Een orkaan raasde door de onderwereld,
  Laat de boze Kaïn vernietigd worden!
  
  Weer vliegt een krachtige granaat,
  Vijanden van het vaderland verscheuren ijverig ...
  Onze vriendschap is tenslotte een solide monoliet,
  Ook wij komen onder de dekens van het paradijs!
  
  Moge ons moederland heilig zijn,
  En laat de cherub in de lucht zweven...
  Met een blootsvoets goudharig meisje,
  Ik voer een gesprek, schietend op de horde!
  
  Jaren gaan voorbij, Jezus zal komen,
  En hij zal de moeder van de goden zijn, koningin Lada...
  Victories opende een onbeperkte rekening,
  En er zal een eindeloze beloning zijn voor iedereen!
  . HOOFDSTUK #9
  Akulina Orlova en Anastasia Vedmakova vernietigden Duitse vliegtuigen boven Berlijn.
  ME-462 is een zeer formidabele machine die met Russische macht wordt gevochten. De superioriteit van de tsaristische luchtvaart in aantal was kolossaal. En de Duitsers speelden.
  Maar ze vochten heldhaftig.
  Albina en Alvina vochten in de lucht, toonden heel heldhaftig hun klasse.
  Albina reed met haar blote tenen een Russische auto omver en brulde:
  - Ik ben de dochter van de duivel in het vlees!
  Alvina sloopte ook het vliegtuig van het tsaristische leger met behulp van sierlijke vingers van haar onderste ledematen en piepte:
  - Voor onze coole overwinningen!
  En hij rijdt nog een Russische auto omver.
  Maar uiteindelijk kwamen de twee beste azen van het Derde Rijk en de twee beste azen van het tsaristische Rusland samen.
  Een paar meisjes tegen een ander geweldig paar. Meisjes uit het Derde Rijk zijn allebei charmante blondines. En tegen hen, de Russen - een blondine en een roodharige.
  Beide koppels vechten meestal op blote voeten en dragen alleen een bikini.
  Albina en Anastasia begonnen van een afstand op elkaar te schieten.
  Albina draaide haar blote voet en schoot door de vleugels van de Russische piloot.
  Ze nam wraak door de staart van haar tegenstander te verwonden. Zowel de Russische als de Duitse vliegtuigen begonnen te roken.
  Anastasia zong:
  - Heil tsarisme!
  En met haar blote hiel stuurde ze een doodsgeschenk naar de vijand.
  Albina sloeg ook de vijand en gaf uit:
  - Voor het moederland, voor de Führer!
  Beide vliegtuigen stonden al serieus in brand en vlamden op met een blauw licht. En de meisjes begonnen te egaliseren en probeerden ze op het veld eronder te plaatsen. Zodat de machines niet helemaal instorten.
  Akulina en Alvina schoten op elkaar en manoeuvreerden. Ook waren de krachten van de meisjes gelijk. Het zijn allebei zulke mooie blondines op blote voeten. En zulke prachtige schoonheden. En ze houden ervan om mannen te martelen en zelfs te verkrachten. Vooral jonge maagden.
  Krijgers overladen elkaar met granaten.
  Akulina, met haar blote tenen, richtte niettemin een vliegtuigkanon en schoot de vijand neer.
  Maar Alvina slaagde erin door te breken, ook met haar blote tenen, de buik van de vechter van de tegenstander.
  Beide vliegtuigen begonnen in vlammen op te gaan. En er zat niets anders op dan uit te werpen.
  De meisjes vielen neer, zwaaiend met hun blote, gebruinde, gebeitelde benen en zongen:
  - We zullen iedereen verscheuren, en we zullen alle vijanden wurgen,
  We zullen onze ziel niet opgeven zonder een gevecht!
  En ergens aan de top wordt nog steeds hevig gevochten. Luchtafweergeschut vuren en raketten vliegen.
  Oleg Rybachenko, die met zijn blote, kinderlijke benen nog een granaat wierp en de nazi's verscheurde, sprak hij;
  De schrijver lijkt qua verbeeldingskracht op God en creëert meesterwerken, maar onderscheidt zich door mededogen voor de schepping!
  Een persoon laat zonden vallen als herfst esdoorn bladeren, alleen de meedogenloze tuinman God verbrandt de boom zelf!
  Zodat de boom van het menselijk ras de bladeren van de zonden niet afwerpt, moet je stikken met je geest!
  Ik moet zeggen dat de jongen erg geestig was.
  En hem werd beloofd dat hij eindelijk de lang beloofde en welverdiende rang van generaal zou krijgen. Laat hem eruit zien als een kind.
  Oleg Rybachenko besloot dat het hiervoor nodig was om de Führer te vangen. En het zal echt gaaf zijn.
  Russische troepen gingen naar de laatste, meest versterkte lijn van de Seelow Heights. Deprimerend, enorme verliezen, de heuvels zijn zo dicht, als een piano met kapotte toetsen, bedekt met lijken. Tanks, zelfs uit de Nikolay-serie, slippen in het bloed en willen niet naar boven. En de schelpen blijven uitbarsten en uitbarsten, alsof vulkanen zijn gekanteld en hun ventilatieopeningen hebben geopend.
  Lava is een mengsel van vlammen en lood, bommen gevuld met allerlei explosieven, gegooid naar de Russische vliegende Salamander-armadas. En botsingen, al hebben de nazi's geen minachting voor rammen. Wat een bitterheid ontstonden er gevechten.
  De vrouwelijke krijgers rennen zelf naar de aanval, ze zien hoe de zware machinegeweren van de nazi's, als wormen, uit hun holen kruipen en dodelijk spuwen. En als zo'n zwaar en explosief speeksel toeslaat, vliegen soldaten aan stukken gescheurd en met aan gruzelementen verbrijzelde botten terug.
  De tanks kwamen dichter bij de top tot stilstand en de soldaten duwen de gepantserde personeelsdragers met mijn handen omhoog. Tegelijkertijd is er een gebrul, gejuich en een rillende maat te horen. Een paar gepantserde personeelsdragers, die op mijnen zijn gestuit, exploderen en delen van het lichaam vliegen alle kanten op.
  Maar de krijgers gaan verder, er zijn al verschillende half kapotte bunkers bezet door het Russische tsaristische leger.
  De meiden schieten veel, ze raakten weer gewond, maar hun post verlaten is niets voor hen. Ze verzegelden de wond gewoon met cellofaan en vielen op het feit dat de beweging.
  Het was al donker en als het zicht verslechtert, is het moeilijker te verdedigen. Zelfs als sommige van de vijandelijke tanks en gemotoriseerde kanonnen die in de grond zijn begraven, nachtkijkers hebben.
  Maar aan terugtrekken wordt niet gedacht...
  Alice porde haar partner op de schouder.
  - Kijk wat de Jagdtiger aan het doen is.
  - Hij graaft zijn eigen graf! snauwde Angelica.
  De sterkste in termen van pantserdoorborende kracht en bescherming, de Yagdtigr-3 tankvernietiger, vuurde vrij nauwkeurig op de vastzittende Sovjettanks Nikolai en Alexander. Zijn pantserdoorborende projectiel van bijna dertig kilogram scheurde eenvoudigweg het lichaam van de geschutskoepel zonder de bemanning een kans op overleving te geven. Het is buitengewoon moeilijk om zo'n kolos te vernietigen, en zelfs begraven in de grond, bestrooid met zandzakken.
  Alice fluisterde tegen haar vriend:
  - Ik zal proberen zijn optische zicht en nachtkijker kapot te maken.
  Angelica giechelde vrolijk.
  - Sla op de ogen ... Het is grappig! Meestal schieten vrouwen met hun ogen, niet met hun ogen. Je hebt iets nieuws ontdekt!
  Alice, die de kolf op haar schouders zette en haar kniediepe benen met granaten op de omgeploegde grond liet rusten, nam de vijand onder schot en fluisterde:
  - Als een mus in de buurt is, steken we het kanon in brand! Als een vlieg - raak de vlieg, en de pijl naar het psychiatrisch ziekenhuis!
  Angelica, die de Fritz met een ander goed gericht schot had verwijderd, antwoordde:
  - Dus het coole talent van een circusactrice verdwijnt. Alleen nu, meestal in ons land, worden ze naar een kamp gestuurd, niet naar een psychiatrisch ziekenhuis!
  Alice, schietend met de hulp van haar blote tenen, brekend met een nauwkeurige slag, zong de aanblik van de Jagdtiger speels:
  - Op de ruïnes van Berlijn maakt Taras Bulba zijn zoon nat! En waarom zouden we Berlijn nemen - de hele wereld is in één keer beter!
  Angelica miste van het lachen, en een andere "fascist" glipte weg. Het meisje sloeg zichzelf met haar vuist op de kin.
  - Niet aan de voorkant, alles is mis, er is geen lol! Je rookt op een lege maag, je drinkt met een kater!
  Alice knipoogde terug.
  - Maar ik drink niet en niemand zal het in mijn keel gieten. Er is veel meer vreugde dan hop, zoals kunnen bewegen, zingen en dansen!
  Angelica miste opnieuw, haar intuïtie om te vuren om te doden was niet zo volledig ontwikkeld als die van Alice, en haar lach was buitengewoon ongepast als er zoveel doden in de buurt waren dat je moest proberen niet op de lijken te trappen. En soms moest ik over de overblijfselen van de lichamen rennen ...
  De roodharige Siberische krijger zei:
  - Dus ik begrijp dat de oorlog een onvrouwelijk gezicht heeft, maar vrouwelijk ongeduld in het verlangen naar kannibalisme!
  Alice sloeg ook het nachtzichtapparaat kapot en zei geërgerd:
  - Ik hou er niet van om goede dingen kapot te maken!
  Angelica snoof minachtend.
  Wat is er goed aan dit apparaat? Ik heb op de een of andere manier in de trofee gekeken ... Alles vervaagt, alsof een gezond persoon een bril opdoet, en met een groenachtige tint.
  Alice antwoordde verstandig:
  - Kwaliteit is bekend in vergelijking. Dat hebben we niet eens!
  Angelica zei zelfverzekerd:
  - Nee, dat zal wel! En nog beter dan de Fritz... Maar nazi-Duitsland zal niets meer hebben, iets meer dan veertig kilometer naar Berlijn. En we zullen ze passeren, wat het ook voor ons is, en de vijand hoeft dat niet te doen!
  Alice bevestigde:
  - Nou, natuurlijk, laten we gaan! Hier ben ik absoluut zeker van! Maar voor nu zou het ons geen kwaad doen om de plaats van inzet te veranderen ...
  De meisjes renden, sloegen tegen de helm met hun sierlijke benen bedekt met blaren en schaafwonden, bijna tot aan de knieën, maar nog steeds mooi. Krijgers genoten zelfs tot op zekere hoogte van deze pijn, pronkend met moed die zelfs voor veel mannen onbereikbaar was.
  Alice merkte wijselijk op:
  - Een man heeft niet alleen een baard op zijn gezicht en stalen ballen in zijn broek, maar ook een hart van goud in zijn borst!
  Angelica was het hiermee eens:
  - Een geit heeft ook een baard, maar alleen een echte man heeft een hart van goud!
  De derde bergkam was nog steeds onbezet. Aanvalsvliegtuigen leden verliezen, vooral van de Focken-Wulf - een monstervliegtuig. De krachtigste eenzitsjager in termen van bewapening en bepantsering, dit werkpaard uit de Tweede Wereldoorlog, was zeer onaangenaam voor Alekseev. Enige zwakte in manoeuvreerbaarheid in de strijd, ook met niet erg manoeuvreerbare aanvalsvliegtuigen, had geen bijzondere invloed, maar de kracht van wapens ...
  En Peter en Ivan liepen achter ...
  Alice, die zich realiseerde dat Fokken-Wulf niet door een sluipschutter kon worden neergeschoten, schakelde de Salamanders of de Me-462 uit. Er waren kansen...
  Angelica daarentegen vuurde op gronddoelen. Met wisselend succes, maar sluipschutters missen helemaal niets, alleen in de films. Of in onopvallende actiefilms. Alice, zelfs als ze miste, was het onmerkbaar. Ze wilde haar reputatie als terminator-krijger niet verliezen!
  Maar Angelica smeerde steeds vaker. Hier echter niet alleen haar schuld, nacht, rook, dampen, zelfs de lucht trilt van de hitte. Maar de Siberische krijger was geïrriteerd en zong:
  - Alisa Selezneva, geloof me op mijn woord! Schiet als een koe, nazi-gekkenhuis!
  De goudharige krijger negeerde de stomme grap. Ook al was ze aan het pesten.
  Alice dacht net
  - Verstand toont soms de saaiheid van de geest, zoals een rechte spiegel een scheef gezicht!
  De salamanders vlogen in en uit, integendeel. Ze gebruikten hun superioriteit in snelheid en manoeuvreerbaarheid, daarom probeerden ze druk uit te oefenen op de Russische azen en creëerden ze een lokale superioriteit in troepen op een of andere sector van het front.
  Niet-262's, fladderend als vlinders, gespikkeld groen en blauw kaki. Ze rolden een ton, anderhalf dozijn van deze mooie auto's tegelijk, en glipten toen op vleugels als skaters.
  Alice klakte met haar tong:
  - Bah! Het is gewoon geweldig! Maar skaters, het zal je niet redden!
  De vlinders gaan echt in de fakkel en vallen!
  Ondertussen geeft Vladimir de Derde van de nacht van 17 op 18 het bevel:
  - Zhukovsky heeft het moeilijk! Daarom beveel ik de schokeenheden van het eerste Oekraïense front om naar het noorden te keren en Berlijn vanuit het zuiden aan te vallen!
  De commandanten geven bevelen en de gewone soldaten vechten zonder na te denken.
  Alice laat nog een "Salamander" branden (ik vraag me af waarom de Duitsers hun beste straaljager zo noemden. Misschien naar analogie met de beroemde roman; Karl Capek - de oorlog met salamanders. Veel kenners en historici geloven dat Capek een parallel trok in deze beroemde werk tussen gemuteerde salamanders en fascistische nazi's!), zei:
  - Om de een of andere reden is iemand die vliegt zo gemakkelijk neer te schieten!
  Angelica maakte welsprekend bezwaar:
  - Iemand die bleek te zijn neergeschoten door een eenvoudige kasseien, de vleugels waren al tijdens de vlucht verpletterd door stenen!
  Alice giechelde.
  - Ja, hier is het dialectiek! De dialectiek van ontwikkeling en filosofie... Zoals de Fransen zeggen...
  Angelica onderbrak haar partner:
  - Daar was Kutuzov - hij versloeg de Fransen! Nu is Vladimir de God van de hele wereld!
  De meisjes giechelden na zulke woorden weer, sloegen elkaar zolen op de tong. Alice schoot steeds sneller en zelfs haar automatische geweer raakte oververhit en verbrandde haar vingers. Hier had ze bijvoorbeeld zelfs het vermogen om de bijna ondoordringbare Focken-Wulf in de bocht omver te werpen. Angelica prees:
  - Je oog is een diamant! Wanneer het oog een diamant is, is het, in tegenstelling tot natuursteen, altijd bij de hand en hoeft het niet uitgegraven te worden!
  Alice merkte voor de grap een ander aforisme op:
  - Zelfs een koe heeft een broek nodig als ze aan de splitsing van een weiland en een drinkplaats staan! Een vrouw waardeert kleding die ze zelf draagt, een man waardeert haar afwezigheid, en de fiscus waardeert het aantal lapjes dat van de kleding van iemand anders kan worden geknipt door de staatsbegroting op te lappen!
  Er was een tijdelijke stilte in de lucht, maar toen plotseling, in het midden van de posities, waren de oprukkende Russische troepen als een explosie, als een meteoriet die in de aarde stortte. Honderden infanteristen werden verscheurd, verbrand en in verschillende richtingen geslingerd. Ze verspreidden zich, het lijkt erop dat het geen mensen zijn, maar een hele golf van een tsunami is opgestaan uit levende, aan flarden gescheurde en dode lichamen.
  Angelica riep boven het lawaai uit:
  - Wauw! Hier is een klap! Zelfs "Andryusha" slaat niet zo toe!
  Alice stelde voor:
  - Dit is Strumtigr, met zijn bommenwerper. Het krachtigste aanvalsgeweer met rupsbanden!
  Angelica stak haar handen in de lucht.
  - Ja, ik heb deze durra nog niet eerder gezien! Waarschijnlijk zelfrijdende geweren wat je nodig hebt!
  - We moeten deze zelfrijdende kanonnen zien en neutraliseren! verklaarde Alice. - Anders gaan we koken in het bad!
  Angelica grapte niet op zijn plaats:
  - We zullen in een bad zitten: dus een bad voor een Rus is geluk!
  Er heerste zo'n chaos op het slagveld dat Alice pas met een tweede salvo wist te bepalen waar het schot vandaan kwam. Bovendien werden ze allebei, "Sturmtiger", tegelijk afgeranseld. Dus deze bommen rommelden, zoveel slachtoffers...
  Angelica zei, net als Spinoza en Cicero in één:
  - Omwille van de kunst brengen artiesten vrijwillige offers, omwille van militaire kunst worden luisteraars gedwongen om op te offeren! Het publiek wil altijd een toegift met een meesterwerk van kunst, er is niemand meer van het publiek die een herhaling wil met een meesterwerk van krijgskunst! Concerten van de meester van de kunst, er wordt veel geld betaald voor kaartjes en er wordt nog meer geld betaald om concerten van de meester van de krijgskunst te vermijden!
  Alice onderbrak haar vriend:
  - Kom op, laten we voor mijn rekening rechtstreeks in het kanaal van de brede loop van het kanon schieten, dan zullen de bommen in de voortstuwende lading ontploffen!
  Angelica draaide haar vinger naar haar slaap:
  - Je moet eerst de positie veranderen, dat de hoek rechter is en met je benen stampen!
  De krijgers renden met al hun behendigheid, maar opnieuw hadden ze geen tijd. Stormtigers lijken extra automaten te hebben gekregen bij het herladen en hun vuursnelheid is toegenomen. Bovendien kregen niet alleen infanteristen, maar ook tanks te maken met een salvo, werden torens afgescheurd en werd staal vermengd met vlammen in een duivelse heksenketel.
  De meisjes, geïrriteerd door hun traagheid, stapten doelbewust hun blote, vrouwelijke voeten in het vuur om zichzelf met pijn te straffen!
  Angelica merkte op:
  - We verdienen het!
  Alice, grimassend van pijn en blootsvoets dansend op het vuur, voegde eraan toe:
  - En de vijanden verdienen nog erger!
  Angelique antwoordde:
  - Het is beter één schurk te doden dan honderd te ontmaskeren, de laatste schurken doen het zelf!
  Alice verklaarde resoluut, als een krijger van Lucifer:
  - En dit is precies wat we zullen doen!
  De meisjes mikten, dansend van de kleine vlammen, pijn en brandwonden waardoor ze zich konden concentreren. Dit is tenslotte hun vaderland, hun broers zijn Russische soldaten, ze moeten winnen en de laatste stappen naar Berlijn zetten. Als het communisme wint, zal de mens nooit sterven door toedoen van een andere man!
  Zachte start, speciale kogels met verhoogde pantserdoorboring vlogen uit de lopen. Hier was de grootste moeilijkheid niet alleen om in de ventilatieopening te komen. De nazi's zijn ook niet dwazen en beschermden de vatopening met een dop zoals een theepotdeksel. Daarom was het nodig om tijd te hebben om het te planten op dat korte moment dat de dop in een oogwenk uit de opname omhoogkwam. Dan, zoals kogels die een mengsel van verschillende agressieve vloeistoffen doorboren...
  Het explodeerde monsterlijk, eerst twee explosies tegelijk, daarna nog een aantal door de ontploffing van nog een dozijn munitiebommen. Verschillende nabijgelegen bunkers, de Fritz, werden vernietigd of ernstig beschadigd, er werden indrukwekkende gaten in gemaakt.
  De explosiegolf was zo sterk dat beide krijgers bijna op hun rug werden geslagen. In blijdschap riepen de meisjes:
  - Er is! Het is gewoon klasse!
  Alice voegde toe:
  - Het scherpe oog van een sluipschutter kan het dikke pantser van de dikste wenkbrauwen doorboren, de domste krijger!
  Van achteren klonk een tevreden stem.
  - Ik zag het! Meisjes, denk aan de Orde van Glorie van de eerste graad in je zak... Een man in het uniform van een majoor van de tsaristische geheime politie is hersteld. - Meer precies op de borst! Goed gedaan meiden! Dit zijn echter niet al uw exploits!
  Alice pruilde:
  - Dit is nog maar het begin!
  Angelique sprong op.
  - En vooral een goed begin!
  majoor toegevoegd:
  - Dit is het begin en het einde in Berlijn! Het zou me niets verbazen als je ook Hitler bij de ballen vat. Jullie zijn tenslotte meisjes op het niveau van een superman!
  De krijgers antwoordden bescheiden:
  - Nee, we zijn gewoon Sovjetvrouwen!
  De dood van de Sturmtigers en de schok van de nederlaag leken de strijdkrachten van de Fritz te hebben gebroken, de derde bergkam was al overwonnen op de ochtend van de achttiende. Troepen, in het bijzonder tanks, kropen naar meer vlak terrein. De meiden moesten zelfs zulke zware machines duwen!
  Angelica merkte op:
  - Oorlog is het meest gokspel, alleen daarin verliest de staat, in tegenstelling tot poker, degene die zich niet kan onderwerpen aan opwinding!
  Alice voegde er serieus aan toe:
  - Een aanval in een oorlog is als een paardenrace, alleen heeft de hippodroom veel meer obstakels en corrupte jockeys!
  Angelique antwoordde:
  - Dit aforisme is niet juist! Bij paardenraces kun je jockeys omkopen, tijdens de aanval realiseert de loper zich dat het leven niet te koop is!
  De krijgers renden nog verder weg... en lieten tegelijkertijd hun parelwitte tanden zien. Alice zong zelfs:
  - Schoonheid, schoonheid, we nemen een kat, een sijs, een hond, Petka de pestkop, een aap, een halve tram naar het gekkenhuis! Hier is een bedrijf!
  Angelica rende naar de loopgraven en voegde eraan toe:
  - Een bedrijf dat niet onder de hamer verkocht kan worden!
  Alice knikte.
  - Ja! De CPSU zal ons opeten!
  Angelica was verrast:
  - En wat is de CPSU? Ik ken deze term niet!
  Alice werkte op een eigenaardige manier uit:
  - Dit kan worden vertaald als de Communistische Partij van de Sovjet-Unie!
  Angelica haalde haar gekneusde schouders op.
  Maar zo'n naam is er nog niet...
  Alice gaf over, rechter vuist:
  - Geloof me, dat zal wel! Noodzakelijkerwijs zal!
  Angelica gooide:
  - Wees gezond!
  Alice steunde een serieuze grap:
  - Ik zal zeker!
  Op de vlakte was de weerstand zwakker, maar nog steeds koppig. De Ferdinands waren vooral vervelend, deze zelfrijdende kanonnen van jagers, zoals enorme hommels, barsten met hun granaten in Sovjet-uitrusting. Het vernietigen van de Ferdinand is niet eenvoudig, het is niet voor niets dat dit zelfrijdende kanon het zwaarste is en de tweede in nummer alleen voor de Panzer-4.
  Angelica zag een hinderlaag Panzer in de struiken ... De auto weegt slechts tweeëntwintig en een halve ton, maar heeft een Panther-kanon. Het lage silhouet maakt het gemakkelijk om van achter hinderlagen te camoufleren en toe te slaan. Alice begon ook naar de Panzer te kruipen ... Een succesvolle auto, maar zijn volledige potentieel werd niet ten volle benut vanwege de domheid van het Duitse commando. Over het algemeen is dit een vreemd fenomeen van de Tweede Wereldoorlog. Het Russische militaire commando tijdens de vijandelijkheden is merkbaar verbeterd in de krijgskunst, vooral op tactisch niveau. En de Duitsers daarentegen begonnen de troepen veel slechter te beheren dan aan het begin van de oorlog. Hierdoor hielpen zelfs de toegenomen hoeveelheid uitrusting (in 1956 werden er meer tanks en gemotoriseerde kanonnen in een maand geproduceerd dan in heel 1954!), hen niet de Russische klappen van het tsaristische leger te weerstaan. Als we bijvoorbeeld de productie van wapens nemen, dan waren in het vijfenvijftigste en zesenvijftigste jaar de verhoudingen in de verhouding van de productie van uitrusting beter voor de Duitsers dan in het eenenvijftigste en tweeënvijftigste jaar. Maar het verloop van de vijandelijkheden werd niet gunstiger voor het Derde Rijk, eerder het tegenovergestelde!
  Meisjes, ze beperkten zich niet tot de vernietiging van de Panzer-4-optiek, ze bliezen ook de auto op met gevangen cumulatieve granaten. Eerst een Panzer, en dan de volgende ...
  Angelique lachte.
  - Zo dorsen we deze adders!
  Alice, haar dolktanden ontbloot, stemde ermee in:
  - We dorsen zoveel dat zelfs een schildpad Panzer-4 niet zal redden!
  Er waren veel tieners in de loopgraven, blijkbaar vrij recent opgeroepen. Er waren zelfs zulke opgeblazen jongens dat ze tieners van een jaar of negen of tien niet eens aantrokken. Ze zagen er verward en bang uit.
  Wapens voor jongens, terugslagloos kaliber 20 mm. Lichtgewicht, en in de buurt ervan kun je de infanterie braden of de tankrups doden. Hier is een kleine, lichtharige, begraven in een hinderlaag, alleen zijn blote hielen steken uit. Veel jongens lopen blootsvoets, er waren geen laarzen met een geschikte maat, en in Duitsland is het half april weer zoals in Rusland in warme mei. De jongens van het Derde Rijk verspreiden zich echter niet, uit angst, zoals oudere Duitse milities bij de eerste gelegenheid, hun poten naar de top heffend of naar Berlijn vluchtend.
  Alleen de jongens sluiten hun oren om doof te worden van de uitbarstingen van granaten en het gehuil van de brandende geschenken van "Andryush" en "Katyusha". En zo vechten ze tot het einde. Sommigen nemen zelfs hun toevlucht tot bedrog, laten de soldaten van het Rode Leger binnen, heffen witte vodden dichterbij en blazen zichzelf dan samen met hen op. Moedige kinderen gedrogeerd door propaganda, en veel kritischere volwassenen, vooral degenen die zich de dagen voor Hitler nog goed herinneren en zich niet volledig lieten hersenspoelen.
  Dus hoe dichter bij Berlijn, hoe minder volwassenen naar achteren vluchten, en hoe vaker baardeloze, maar dappere jongetjes vechten.
  Maar onder de jagers begonnen Duitse meisjes veel vaker te bewegen. Hitler, tot zijn eer, beschouwde het als de plicht van de heerser om vrouwen te beschermen en hen niet als kanonnenvlees naar het front te laten gaan. Bovendien is het gebrek aan mannen demografisch gezien niet zo erg, één man kan honderden vrouwen bevruchten. Maar een vrouw heeft negen maanden nodig om een kind te baren en nog eens twee jaar om te herstellen.
  Alice, die zag dat Angelica op de jongens schoot, sloeg op de snuit en riep uit:
  - Dood geen kinderen! Heb je de vrouw of de wolf begrepen?
  Angelica snauwde fel als een panter:
  - Kunnen ze ons vermoorden?
  Alice merkte op:
  - Dit zijn kinderen, ze begrijpen niet... Bovendien zijn er verschillende niveaus van moraliteit. Fascistische moraliteit is laag, communisme moraliteit is subliem. Op basis hiervan moet je begrijpen dat we niet zo slecht kunnen, moeten zijn als onze tegenstander. Wat heeft het anders voor zin om de rol van het goede in de strijd tegen het kwaad op te eisen.
  Angelica wilde als antwoord een aforisme draaien, maar haar hoofd was leeg, als een feesttasje. En er kwam niets, geestig en bijtend.
  Alice klopte haar vriendin op de schouder.
  - Dat is het! Hoewel Stalin zei dat we de slag van de vijand met een drievoudige slag zouden beantwoorden, bedoelde hij helemaal niet dat gemeenheid met driedubbele gemeenheid moest worden beantwoord. En op wreedheid drievoudige wreedheid! In dit geval is het principe van oog om oog niet ons principe!
  Angelica fronste geërgerd haar wenkbrauwen en merkte redelijkerwijs op:
  - De oude man, verstrooid, ze hebben een veel sterker overlevingsinstinct tegen elke prijs. Dit is dus een zeer controversieel idee ... Dat wil zeggen, ik wilde zeggen dat we binnenkort niemand zullen hebben om op te schieten, behalve op blowy sukkels ... Dus, wat kunnen we terugdraaien?
  Alice wees naar Angelica met haar wijsvinger naar het Westen:
  - Zie je, de "Panthers" kruipen, geloof me, we zullen hier nog steeds iemand hebben om te vechten en iemand om te breken! Is het niet duidelijk!
  Angelica vroeg haar vriend:
  - Dat mijn handen trillen van vermoeidheid, en mijn benen ook... Misschien wil je iets vrolijks voor me zingen?
  Alice antwoordde:
  - Ja, ook ik heb mijn ogen niet gesloten voor de vijfde dag! Zingen, is het iets voor jou om vrolijk te zijn... Van oudsher?
  Angelica schudde boos haar hoofd als een merrie.
  - Niet! Verdomme, het is oud! Laten we beter zingen, nieuw, leuk, Sovjet!
  Alice vertrok haar gezicht.
  - Het zal leuk zijn, maar oordeel zelf hoe Sovjet!
  Angelica, gemist, stootte boos met de kolf van het geweer tegen haar wang en mompelde:
  We hebben geen extra hype nodig! We hebben oprecht, mooi en poëtisch nodig...
  Alice zong met haar prachtige, onnavolgbare stem:
  Russische geest in de strijd valt niet,
  O rode zon, lentestralen!
  Hoewel de Führer omringd was door een stenen omheining,
  Onze hamer slaat als een trommel in het donker!
  
  In het achterste van de diepe onze bosjes -
  En de gouden honingkorrels van inheemse velden!
  Laat de rode vlag over het leger spoelen,
  En vliegtuigen hebben vleugels in de lucht van kranen!
  
  Laat het pad van het Vaderland hoger worden;
  We verhogen het communisme over de planeet!
  We horen de stem van honderdduizend sterke naties,
  Alles is verheven en de ridder treedt niet af!
  
  Geloof, de herfst zal niet komen in het land,
  En we zullen niet bevriezen onder de sneeuw!
  Het is beter om te stoppen met zeurende meisjes -
  Zal terugkeren, ken ons leger met een glorieuze overwinning!
  
  Berlijn zal vallen, we zien het snel
  En we zijn helemaal niet bang voor "Panthers", "Tigers"!
  Er zullen straffen zijn voor de Fritz,
  Nou, krijg de prijzen, zonen van Rusland!
  
  En onze bekwaamheid is als een vlam,
  Het fascisme zal in stinkende as verstrooien!
  En wil hardheid is als een steen,
  Het projectiel rommelt, verpletterend - knal!
  
  Let niet op de gebeden van Satan,
  De Heer besloot het de enige manier te laten zijn!
  Laten we de aarde reinigen van het nazisme,
  De planeet is tenslotte helemaal geen taverne voor de Fritz!
  
  Natuurlijk hebben we veel betaald
  Onze rechtvaardige zeeën zijn vergaan!
  Nu is Rusland in rode macht,
  En het bedrog van de duivel zal niet meer terugkeren!
  
  De zaak van het communisme is immers heilig,
  Er zit absolute, grenzeloze goedheid in!
  En volgens de wetten van het ware dualisme,
  Het kapitalisme is niet voorbestemd om te floreren!
  
  Zodat honger de naties niet kwelt,
  Collectieve boerderijen moeten overal worden geplant!
  Het duurt maar vier jaar
  De Almachtige zal een stevige vijf plaatsen voor de bouw!
  
  En dan de ruimte - de binnenplaats van het universum,
  Veeg het goed, met een krachtige bezem!
  Deze glorie is sterk onvergankelijk -
  Waarin ieder mens een grote held is!
  
  Huil geen weduwen om soldaten,
  Er zijn immers geen onmogelijke doelen voor de wetenschap!
  Ze worden beloond met de opstanding,
  En we sturen je een boeket van ons, van scharlakenrode rozen!
  . NAWOORD.
  Hitler vierde op 20 april 1957 zestig tachtig jaar. Dit is bijna een jubileum, de vakantie bevindt zich eigenlijk in een verloren positie. Nu heeft de Führer een keuze: ofwel sterven met eer. Of ren en verstop je ondergronds.
  Zowel dat als een andere Hitler is niet al te tevreden. De situatie voor het Derde Rijk is dus zeer ernstig.
  Hitler kijkt naar een gladiatorengevecht. De jongens vechten in dezelfde zwembroek.
  Jongens van tien jaar zwaaien elk met kleine sabels en bedekken zichzelf met schilden. Hun naakte, gebruinde, dunne lichamen glinsteren van het zweet.
  De jongens hebben elkaar al gekrabd. Een van hen miste een slag en viel. De Moor verbrandde zijn blote hiel met een fakkel.
  De jongen sprong op. En hij miste weer. En viel gedrenkt in bloed.
  Hitler schreeuwde uit volle borst:
  - Maak het af!
  En getikt met droge handen. De oorlog lijkt ten einde te lopen en de stemming van de Führer is niet erg goed.
  Het wordt tijd dat hij gaat schoppen. En dit is, zoals ze zeggen, een dringende behoefte.
  De dappere strijders hebben de door het Rode Leger bestormde buitenwijken van Berlijn al bereikt. Een van de oude forten, versterkt door moderne forten, vocht nog steeds hard, Russische troepen probeerden dieper de citadelstad binnen te dringen.
  En de rook leek steeds heviger te worden...
  Alice herstelde een beetje van haar wonden, maar ze rende niet erg snel, er was nog steeds zwakte in haar benen. Alleen dat de radio meldde dat de Russische tsaristische troepen en de Amerikaans-Russische en ook tsaristische troepen elkaar ontmoetten, waardoor de ring rond Berlijn werd gesloten. Er was verbroedering tussen de soldaten.
  De oorlog, wreed, huiveringwekkend, was al bij de finish. Maar het nauwe, zeer nabije einde gaf kracht, baarde kracht.
  De meisjes klommen op het kapotte dak en begonnen van daaruit op jacht te gaan naar het fort.
  De muren waren monsterlijk, gemaakt met alle nauwgezetheid die kenmerkend is voor middeleeuwse bouwers.
  Er waren veel luchtafweergeschut, machinegeweren en mortieren. Zelfs op de een of andere manier kwamen ze "Jagdtigers" tegen die aan dunnere gepantserde zijkanten en achtersteven waren bedekt met platen van gewapend beton.
  Het is niet gemakkelijk om dichtbij te komen, hoewel de koppige Aleksei in de lucht verscheen. Ze probeerden blijkbaar zwaar gepantserde bunkers te bemachtigen.
  Alice merkte op:
  - Dit fort is ommuurd, klootzak!
  Angelica plaagde:
  - Dat klopt, het zit vast! Maar voor ons is het veel erger.
  Alice stelde voor:
  - Misschien dichter bij het centrum. Daar zullen we veel meer doelen vinden.
  Angelica krabde heel behendig haar blote benen achter haar oor met sierlijke neergeslagen vingers:
  "Breek eerst de optische instrumenten van de Jagdtigers, en dan gaan we naar het centrum, en er zal een grote jacht zijn!"
  Ooit een sneeuwwitte duif, werd hij zwart van de verbranding en zag hij eruit als een raaf. En aan de hemel verschenen sintels van sterren schuchter door het roet. Hier is het de wereld, zonder het beste ... Maar wat is het beste?
  Alice merkte op:
  - Het beste van de wereld is dat je nooit kunt zeggen - het kan niet erger!
  Angelica voegde als wachtrij van Arbakan toe:
  - Wat slecht is in de wereld, precies goed in de oorlog, en na de overwinning wordt het niet beter!
  De jongen Oleg Rybachenko, die op hen af sprong, riep:
  - Waar heb je het over. De vijand snijdt onze tanks al af!
  Inderdaad, uit de openingen van een lange en dikke snuit vielen cumulatieve schelpen. Er waren vier "Yagdtigr" -3, drie misten van een lange afstand, en de vierde raakte de versnellende "Nikolai" -3 rechts in de linker rups. Door de verpletterende slag van een projectiel van dertig kilogram werden de rollen en rupsbanden afgescheurd en de auto zelf sloeg bijna om.
  Angelica floot luid.
  - Dat is een spuug. Kun je in hun optiek prikken?
  Alice was niet helemaal zeker.
  - Zwakte in de vingers, trillende handen ... Ik weet het niet zeker.
  Angelica snoof minachtend.
  - Maar je bent nog steeds een Russische man! Weet je waartoe Russen in staat zijn?
  Alice sloeg zichzelf geïrriteerd op de kin.
  Alles behalve domheid!
  De sneeuwwitte krijger kneep haar rechteroog tot spleetjes en begon te mikken. "Jagdtigers" -3 zag er dreigend uit - vooral het frontale pantser, het masker van het geweer, waardoor het leek op de snuit van een varken. Maar een iets hogere meetzoeker en periscoopbuis. Dat is waar je het moet planten!
  Alice probeert zich te concentreren... Stel je een kogel voor als zoiets als een huwbare dochter. En haar verloofde op bijna een kilometer afstand is een optisch gezicht. En hij moet vastgenageld worden...
  "Jagdtigers" -3 spuwen opnieuw, een van de auto's "Nikolai" blaast de toren neer met een nauwkeurige slag ... En de romp met het onderstel beweegt naar voren door traagheid. Phasmogorie!
  Alice fluistert:
  - Nou, Moeder Gods en George, help jullie om de hars van Gehenna te drinken! - Het meisje drukt zachtjes op de trekker.
  Angelica zet haar vriendin brutaal neer en trekt aan haar schouder:
  - Waar heb je het over. Wil je de Maagd Maria drinken met hars?
  Alice werpt haar eeltige, sterke hand af als de hand van een smid en verklaart:
  - Dit is hoe ik me zwangere vrouwen herinner met gespleten buiken en baby's die aan de navelstreng worden opgehangen, dan wil ik alle heiligen ... Denk zelf na, als ze zo'n chaos toestaan, wat voor heiligen zijn het dan!
  Angelica krabde met de kolf van haar kont over de brug van haar neus en snoof - "een slecht voorteken":
  - Ja, dat weet ik al heel lang. Zelfs op school legden ze ons uit waarom er geen God is - als God zo'n helse wereld toestaat, wat voor soort God is Hij dan?
  Alice giechelde als reactie, de wijsvinger van haar rechterhand deed verraderlijk pijn. Het meisje verstijfde en probeerde haar paardengedachten bij elkaar te krijgen. Focus op fotograferen. Maar gedachten gingen ergens opzij, en zelfs naar beneden ...
  Alice merkte wijselijk op:
  - En wat is onze vrije tijd zonder oorlog? Echt saai! Zie je mensen als robots? En we zijn speelse en vrolijke kinderen van de Almachtige ...
  - En niet slecht! - Engelwortel. - Nou, waarom schiet je niet?
  Alice knipperde stom met haar ogen.
  - De vinger is in staking... ik kan missen...
  Angelica zingt hier:
  - Ik miste de eerste keer, had er de tweede keer spijt van, en de derde keer dat ik het miste, dat de oom zong!
  Alice vervolgde het lied:
  - De muziek speelt, de drums slaan - de schildwacht Fritz wordt naar de begraafplaats gebracht!
  Het spugen van "Jagdtigers" -3 waren van wisselende effectiviteit, maar wanneer ze werden geraakt, vernietigden ze alles op een rij. "Nikolai" -3 schoot en sloeg in beweging, zonder zelfs maar aan de doelen te denken. Probeer echter zo'n kolos. Eén woord - nazi-fakyu!
  Reeds ontving "Alexander" -4 zijn "hotel", de toren was verwrongen ...
  Alice probeert de trekker over te halen, maar de vinger wil niet buigen. Bovendien is hij gezwollen, en het meisje is zo dom.
  Maar hier begon Oleg Rybachenko, zoals altijd zijn vriendin in moeilijke tijden te steunen, heel hard te zingen:
  Sprookjeswereld kan slecht zijn
  Magie heeft immers ook twee gezichten!
  Alles lijkt goed te gaan jong
  Ik wil de waarheid; leef in ere beroemd!
  
  Maar ergens weeft een trol een netwerk,
  Een boze geest zet vallen!
  We gaan een lange wandeling maken
  Ze wachten op ons om te worden getest, niet op speelgoed!
  
  Misschien is het mos vreselijk stekelig,
  Wel, een waterlelie in plaats van een val!
  Bloed snikkende tranen uit de wolken,
  In plaats van een maan van bladen, schijnt een zeerover!
  
  Maar mijn vriend is een lichte elf,
  De krullen van een vriend glanzen van goud!
  De fee zei - de jongen drijft niet,
  En uitgestrekte tedere handen!
  
  Dal elf buddy zwaard les,
  Lunge, rebound, variabele poses!
  Zodat de stam van het leven in het kwaad niet krimpt,
  Je geeft de tovenares twee rozen!
  
  De dwergsmid smeedde een sabel,
  Hij vertelt het me, glimlachend met een grijns;
  Wil je een glorieus einde in de strijd,
  Het is noodzakelijk om vurig bevriend te zijn met de fysieke cultuur!
  
  Veertig streams samengevoegd in training,
  En tenslotte werd damaststaal gehoorzaam aan mij!
  Je hakt eerst uit de boom der knopen,
  Nou, dan word je een nobele krijger!
  
  Hier komt de strijd; met de elfen
  Trollen en geesten brullen met hen mee!
  Maar voor mij is het leger een familie,
  En er is geen wens om aan een gevecht te onttrekken!
  
  Ik herinner me de bewegingen, de uitval van het mes,
  De boze ghoul stikte in karmozijn!
  We gaven de wezens een sterk mes,
  We zullen een wereld bouwen, schoon en nieuw!
  De jongen zong, en Alice veranderde van tactiek en stak de middellange, lange vinger van een blote been naar de hond van het sluipschuttersgeweer ... Zo werd de nieuwste schietmethode geopend.
  "Jagdtigers" -3 werd snel blind, en toen ging een van de luiken open, een geschoren hoofd met een zwarte vlek boven zijn rechteroog stak uit.
  Angelica duwde haar vrienden mechanisch in het been om te voorkomen dat ze zou schieten en vuurde zichzelf af ... Maar woede bleek een slechte helper, de kogel stuiterde langs de dikke dekking van de enorme zelfrijdende kanonnen. De nazi voerde koelbloedig het bevel, en het kanon vuurde opnieuw en... Nog eens vierendertig verloren hun geschutskoepel en stak trots boven de romp uit.
  Alice probeerde tevergeefs, als een panter met een verschroeide staart, haar vuile vriend met een trap te schoppen. Dus sloeg ze haar aanval af met een duidelijk ingesteld blok:
  - Waarom ben je blank?
  - Wat doe jij? Alice schoot bliksem uit haar saffieren ogen. - We vechten voor een gemeenschappelijk doel, voor de redding en het geluk van de hele progressieve mensheid, en de vurige duivel is jaloers op haar vriend dat ze de nazi's meer uitroeit en pusht.
  Angelica schaamde zich en ontdekte meteen:
  - En ik sloeg een mug van je benen. Je hebt al te veel bloed verloren, en hij zuigt nog steeds de klootzak!
  Alice corrigeerde haar vriend met slecht verhulde spot:
  - De mug is geen klootzak, hij is een geleedpotige onwetendheid!
  Angelica toonde als reactie haar tong aan haar sneeuwwitte engel - zingend:
  - Ik geef kennis, in de hoop... Dat een onwetende een masterdiploma kan behalen!
  Oleg Rybachenko onderbrak zijn vrienden en gaf zelfs een rode klap in het gezicht, ze had blijkbaar niet zo'n onbeschaamdheid van de jongen verwacht dat ze haar vergaf:
  - Ja, je schiet en raast, zoals vrouwen op de markt!
  Angelica probeerde te antwoorden, maar de jonge verkenner-kolonel had ook de reactie van een slangenvanger en sprong terug. Maar de vurige duivel wilde hem duidelijk niet vergeven en rende hem onmiddellijk achterna. De jongen sprong over de hobbels, gebruind, met knielange broek, blote voeten. Angelica staat achter hem.
  Alice stapte over naar de schietbaan. Nou, als haar krijger de vingers van haar blote, sierlijke benen als gereedschap moet gebruiken. Ze zijn tenslotte zo handig en flexibel, ze kunnen het niet slechter aan dan haar handen.
  Het kaalgeschoren hoofd van de fascist was gespleten door een nauwkeurige kogel tussen de ogen ... Natuurlijk kunnen mensen niet zoals gewoonlijk met hun voeten richten. Hier is het eerder intuïtie en verbinding met de aarde, die de energie van een genezende wond geeft.
  Alice dacht toen dat misschien over honderd jaar, wanneer goed gevoede nakomelingen over hun avonturen zullen lezen, velen van hen zullen denken: "barefoot dwazen." Ze rennen blootsvoets, over doornen, splinters, gebroken bakstenen, stenen en vuren... Misschien zullen de masochistische perverselingen ook zeggen.
  En ze weten niet dat de aarde, zelfs Duits door een blote zool, hen werkelijk magische krachten geeft, waarvan wonden verrassend snel genezen, fabelachtige energiestromen en vooral een heel andere perceptie van de materiële wereld. Namelijk de perceptie die haar tot een bovenmenselijke sluipschutter maakte. Evenals Angelica trouwens, hier ving ze, hoewel niet zonder moeite, de jongen op en hield hem op armlengte. Hoewel Oleg Rybachenko niet langer zo klein, en zeer gespierd en pezig is, een natuurlijk fort met vitale verharding.
  Schoenen herkent de jongen ook praktisch niet, al kunnen hij en Alice bij strenge vorst van twintig graden zelfs meer dan anderhalf, maximaal twee uur nog niet op blote voeten staan. En dan moet je bewegen, en in een hinderlaag, in de kou, je benen snel en zeer pijnlijk verstijven .... Maar Angelica brengt de nacht door, halsoverkop in de sneeuw en tegelijkertijd in één badpak, of zelfs alleen in slip. En niets, zelfs de huid wordt niet blauw, alsof ze de Sneeuwkoningin is.
  Alice hoopte dat ze uiteindelijk een vergelijkbaar niveau van verharding zou kunnen bereiken. Voor de oorlog woonde ze in een gezin dat niet arm was, haar vader was het hoofd van het districtsbestuur, haar moeder was ingenieur-econoom.
  Ze hadden geen tijd om te evacueren en de ouders leken verdwenen te zijn ... De vrachtwagen waarop Alice reed, kantelde bijna door de explosiegolf en de wielen waren doorgesneden met granaatscherven.
  Dus samen waren ze jongens, toen was ze nog maar een pionier, op eigen kracht naar het oosten verhuisd.
  Maar toen lieten de jongens hen in de steek, die besloten te vechten zonder volwassenen... Nou, de meisjes staan achter hen.
  En zo kwamen ze in de bezettingszone terecht...
  Het leven van de meisjes was zwaar. Alice, alleen gelaten, moest als arbeider werken ... En dit is een levende hel, hoewel ... Gelukkig hebben de ouders het meisje niet te veel verwend, ze had ervaring met fysieke arbeid, maar niet zo vermoeiend.
  En de arbeiders werkten twee derde van de dag hard... Natuurlijk leerde Alice in de lente, zomer en herfst lopen in een katoenen jurk en op blote voeten, zoals inderdaad bijna alle kinderen in de bezetting. Zelfs de families van de politieagenten en ouderen probeerden zo bescheiden mogelijk te zijn.
  Alice zocht echter als bewuste vanaf het begin verbindingen met de underground en probeerde deze of gene opdracht te vervullen.
  Als meisje, met sneeuwwit haar en een engelachtig gezicht, was ze bij uitstek geschikt voor de rol van boodschapper of verkenner. Ze heeft een uitstekend geheugen, ze kent Duits en Engels dat zelfs van haar tanden springt, en je ziet het zo dat niemand zal denken dat het meisje de Fritz de dood bezorgt.
  Alice stampte haar kleintjes, verhard door lange wandelingen langs tientallen wegen, en merkte alles op ... Maar daar stopte ze niet. Ze wilde deze klootzakken doden, vooral nadat ze grondig was geslagen en aangezien voor een dief.
  Dus waarom neem je geen explosieven mee in de mand?
  Als verkenner slaagde ze er ooit in om de "Koninklijke Tijger" te kopiëren, die in december 1955 in Polen arriveerde ... Toen bevroor het meisje vrijwel, dus het was in strenge vorst alleen met bastschoenen aan haar blote voeten, de De honden van de bestraffing plukten zich in een gescheurde schapenvachtjas, maar... Hoe dan ook, ze niesde niet eens, hoewel ze trilde, na de decembernacht was het hevig.
  En de carrière van een sluipschutter was goed begonnen... In korte tijd werd ze een leider onder de strijders. En het was niet alleen een fenomenale nauwkeurigheid, maar ook een jachtinstinct.
  Toegegeven, Alice weigerde categorisch tieners en vrouwen te vermoorden ... Misschien hadden ze daarom geen haast om een heldin van haar te maken!
  Maar nu was iedereen die probeerde zijn hoofd uit het luik te steken om naar het oog te wijzen van leeftijd en doorgewinterde fascisten. En heb geen medelijden met ze...
  Maar Angelica's fortuin besloot haar afgunst te wreken, en een fragmentatieprojectiel explodeerde. Oleg Rybachenko was niet eens bekrast, maar de vurige krijger, die was neergeslagen, werd behoorlijk gesneden. Verschillende fragmenten doorboorden zijn borst, raakten zijn armen, benen en zelfs een kleine snee in zijn slaap.
  In de borst en schouders deed het serieus pijn, maar Angelica stond toch op en probeerde recht te blijven. Tegelijkertijd, en vloekend:
  - Hier zijn de duivels! Hitlerieten die geen gevoel voor verhoudingen kennen! Of fundamentele schaamte!
  Oleg Rybachenko, die niet gewond was, behalve kneuzingen bij het vallen van de explosiegolf, merkte sarcastisch op:
  - En ten koste van schaamte, dat klopt - zoek dekking!
  De jongen knipoogde spottend. Angelica was in feite bijna naakt, haar uniform was afgescheurd en gesneden, en het bloed droop van haar af. Het lichaam was zichtbaar in al zijn schoonheid. Zeer gespierd, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk, de spieren zijn als draad, de aderen en pezen werken zeer scherp, en het lijkt erop dat dit een gegoten stalen standbeeld van de Amazone is. Tegelijkertijd geanimeerd door de oorlogsgod Ares.
  Alice floot.
  - Wauw! Nou, je hebt het!
  Angelica glimlachte toegeeflijk.
  - Ik heb heel sterk vlees! Wat de dood is voor een Duitser, is geweldig voor een Rus! Dus wees niet bang "Sneeuwwitje", het zal me alleen maar kwaad maken, maar het zal me niet neerhalen!
  Alice merkte op:
  - Onze infanterie en stalen tankcavalerie hebben het fort al binnengedrongen. Nu, wat, hier jagen we of in de stad?
  Angelica wendde zich plotseling tot de jongen:
  - En wat zal Maksimka zeggen?
  De jonge verkenner schudde zijn blonde pony en kneep met prominente knokkels in zijn gebruinde vuist en zei resoluut:
  - Natuurlijk, naar Berlijn, anders wordt Hitler gepakt zonder ons! De visser is op zoek naar plaatsen die niet de meest toegankelijke, maar wel de meest winstgevende zijn!
  Alice deed een andere Fritz uit die uit de toren stak die de beschietingen had overleefd en de snede had gewreven, maar al bijna gesloten zool, verklaarde:
  - En wat? Het heeft geen zin om eieren in de buurt van de gletsjer uit te broeden ... Je moet een warmere plek vinden!
  Oleg Rybachenko zong vurig:
  Vaderlandziel, wijd hart -
  Verbrand je hele lichaam in de strijd zonder een spoor achter te laten!
  Waardigheid en eer, houden, sterven;
  De wereld die voor ons ligt - nu woedt het gevecht voort!
  Angelica klopte met een eeltige hand op de blote schouder van de jongen. Oleg Rybachenko spande zijn pers in om de tegels te demonstreren. Het was duidelijk dat de jongen, nadat hij was aangekomen, spoedig in een sterke en knappe jongeman zou veranderen. Om precies te zijn, niet zo snel, meer dan vijfenveertig jaar voordat ze opgroeit tot een jonge man.
  Alice stelde voor:
  - Jij Oleg Rybachenko bent geen sluipschutter, misschien ga je een beetje van ons weg ... Aangezien je een verkenner bent, ga je op verkenning!
  De jongen was beledigd:
  - Denk je dat ik een alfabetische last ben?
  Angelica onderbrak het gekibbel:
  - Olezhka zal voor ons uit rennen. En we volgen hem zo, als ganzen in streepjes.
  De jongen was het er meteen mee eens.
  - Het komt eraan! Lopende mars...
  In de stad zelf was de strijd hardnekkig. Sommige straten waren breed. 'Nikolai', 'Alexander' en allerlei gemotoriseerde kanonnen bewogen langs hen heen. In het bijzonder de SU-100. Dit zelfrijdende kanon lijkt op een tank die vernoemd is naar Nicholas II, maar dan met een krachtiger kanon. Het werd beschouwd als de beste tankvernietiger, verscheen pas relatief laat, toen de oorlog al aan het uitbranden was, en had geen tijd om een significante impact te hebben op het verloop van de veldslagen.
  Maar van de kant van de nazi's verscheen er een tank die, als hij op tijd in militaire productie was gegaan, ongetwijfeld de nederlaag van het Derde Rijk voor lange tijd zou vertragen.
  Echter, ieder van jullie zal bij het zien van het erbarmelijke beeld dat het huidige democratische Europa is, waarschijnlijk denken, maar onder de nazi's zouden homo's en "zwarten" niet de vrije loop hebben gekregen!
  En hier is de AG-25-tank, klein, afgeplat als een schildpad met een lange panter-snuit. Hij vuurt vanuit dit kanon op de "Nikolai" en breekt door de romp van een afstand van 2 kilometer. Duidelijk demonstrerend het voordeel van een hoge beginsnelheid van een sub-kaliber projectiel, en de locatie van de versnellingsbak direct op de motor, en de bemanning in rugligging ...
  Schelpen "Nikolaev" dienden in het frontale pantser met een dikte van 150 millimeter onder een grote rationele hellingshoek en ... ricochet.
  Voor dertig ton gewicht is de tank behoorlijk beschermd en je kunt hem niet onbeschaamd aan.
  Alice, die op het dak van een verwoest huis is geklommen, kijkt toe hoe twee AG-25's de strijd aangaan met een colonne Russische Nikolaev-3's. De auto's van de Duitsers waren wendbaar, wendbaar en sprongen er snel uit. Het frontale pantser is inderdaad ondoordringbaar ... Ja, de zijkanten zijn nog steeds een goede 100 - millimeter en in een hoek van veertig graden met de horizontaal. "Panther" met dergelijke gegevens in 1955 zou onoverwinnelijk zijn. En in de buurt van Warschau zouden de tsaristische troepen zich moeten terugtrekken ...
  Maar de AG-25 hoefde gelukkig niet de beste tank van de tweede, of beter gezegd de derde wereldoorlog te worden. En twee auto's, niet zo sterk om vijftig te stoppen.
  De SU-100's proberen de gepantserde auto's van de Fritz aan te vallen, maar de nazi's slingeren hun voertuigen heen en weer. Speed Thugs: 700 pk voor 30 ton gewicht, geeft behoorlijke snelheid, zeker op de snelweg. Er zijn twaalf versnellingen in een doos die direct op de motor is gemonteerd, de omgekeerde niet meegerekend, waardoor de auto kan vertrekken in geval van gevaar.
  Er zijn ook maar vier SU-100's, ze schieten, één treffer... Maar de rebound, het gecementeerde pantser heeft een zeer grote hoek en de dikte is behoorlijk... De Fritz-auto's schieten als reactie, maar ze krijgen het ook .
  Alice, wiens rechterwijsvinger al weg is, breekt de optiek opnieuw. Het sneeuwwitte meisje ontbloot haar tanden en dreigt met haar vuist:
  - Hier zal het voor jou zijn!
  Angelica waakt over het slagveld. Zes "Nikolaev" -3 werden in de romp uitgeschakeld, maar de kans bestaat dat de auto's weer in gebruik worden genomen. Het kaliber projectiel is klein, met dikke muren, en is niet zo destructief. Toegegeven, er vond een ontploffing plaats in een van de auto's en deze begon te braken.
  SAU-122 ontving ook zijn portie, het werd doorboord en het staat in brand ...
  Alice sloeg ook de tweede, kwaadaardig grijnzend...
  - Zo zijn ze nu blind!
  De roodharige duivelin twijfelde:
  - O, toch? Gelooft u in hun blindheid!
  - Ik mis het niet! Sneeuwwitje snauwde.
  Ja, en dat schijnen ze ook te zijn! Angelica stak haar vingers in de richting van de auto's.
  Inderdaad, de AG-25's bleven elke vijf seconden vuren en gooiden een projectiel uit hun halfautomatische kanonnen.
  Tegelijkertijd smeerden ze het zelden, ze ontvingen het zelf, maar ze hielden de klap vast ... Blijkbaar was het harnas van hoge kwaliteit. Dus de SU-100 kwam in het korps ... Voorover gebogen ...
  Alice was niet in het minst verrast:
  - Heb ik het echt gemist... Dat is onhandig, of zo raken wonden mij.
  Sneeuwwitje vuurde opnieuw en keek met scherpe ogen naar de resultaten van de schietpartij. Angelica schoot ook in hun ogen ... Maar nee, het duurde niet.
  Alice fluisterde een gebed:
  - Kogel, kogel, wees precies, we zijn voor de Zaak, voor Christus!
  Nee, het mist niet, het is alleen dat de optiek wordt beschermd door te dik en hoogwaardig gepantserd glas. Sneeuwwitje besefte dit snel genoeg... En de sporen van de Duitse wondertanks werden opgeblazen door granaten. Dus de scharnieren brokkelden over het asfalt af. Je zou zelfs kunnen zeggen: absurd! De tanks zijn geïmmobiliseerd en in theorie zou het nodig zijn om rond te komen, maar de verwarmde Sovjet-voertuigen rijden verder en overladen met granaten ...
  Wanneer er veel treffers zijn, zijn dit veel lichte slagen in handschoenen op het hoofd. Vanaf de eerste keer wordt het niet minder, maar dan stapelt het zich geleidelijk op en bestaat er zoiets als een technische knock-out.
  Dat geldt ook voor het pantser, het splitst zich van een reeks hits en brokkelt af ... Dat is de reden waarom de trend van superzware voertuigen niet won in de wereldtankbouw. Hoewel het lijkt alsof je de bescherming van de hoogste klasse kunt maken.
  Groot-Brittannië in de Churchill-tank ging echter de weg om het pantser te versterken, zelfs ten koste van de bewapening. Alleen de Challenger was in verhouding een harmonieuze machine (vuurwapenmanoeuvre). Maar in dit opzicht zijn tanks altijd innovatief geweest. Hoewel qua samenstelling de AG-25 onovertroffen bleef tijdens de derde wereldoorlog.
  Maar het is al "begraven". Alice en Angelica veranderden van doelwit en gingen aan de slag met infanterie, kanonnen en Faustniks.
  Nu vochten de krijgers rechtstreeks in Berlijn zelf. Er waren heel veel jongensvechters. En dat volwassenen al zijn uitgeschakeld in eerdere gevechten, en nu zijn alle mannen gemobiliseerd, vanaf de leeftijd van tien, of zelfs jonger.
  De meisjes vochten ook, maar niet massaal. Maar Hitler, wat een monster hij was, was geen voorstander van het sturen van vrouwen naar het front, aangezien de oorlog een puur mannelijke aangelegenheid was. Als het echter om de verdediging van de hoofdstad gaat, kunnen er uitzonderingen op de regels zijn.
  Alice vermeed uit principe het schieten van jongens onder de zestien. Hoewel sommige van de opgeblazen Fritz behoorlijk behendig waren met faustpatrons.
  Er waren veel verliezen onder Sovjettanks en veel infanterie. Andere huizen werden bijna met lijken bekogeld. Er zijn veel machinegeweren in Berlijn en MP-74-aanvalsgeweren werken ook effectief. Vaten en terugslagloos kloppen.
  Voer effectief vuur en Russische troepen uit. Hier weer de aanval van Elis. Rollende aanvalsvliegtuigen en zwaar vuur van luchtafweergeschut en machinegeweren.
  Russische troepen proberen zonder pauze de vestingwerken met één worp te overwinnen. Maar de verdediging is sterk gebouwd. Hier wordt het gebouw ingenomen, een driekleurige vlag wappert er trots over ... En plotseling, terwijl het explodeert, brokkelen de muren af en verpletteren verschillende jagers.
  Alice fronst zwaar.
  - Landmijnen worden bestuurd door de radio. Er zijn ook mijnenvelden die sappers niet kunnen zien.
  Angelica, die vaak en nerveus vuurde, grimassend van de pijn in haar talrijke wonden, gorgelend boos, stemde toe:
  - Ja, de Fritz zorgde voor problemen. Vooral tankkolommen... Hier zullen de straten blijkbaar zwaar begoten moeten worden met lood en bloed!
  Alice pakte een oude man op. Hij liet de faustpatron vallen, het wapen vloog naar beneden en explodeerde bij de impact, waarbij een hoop stof opwaaide. Achter hem crashte, trillend met zijn voeten in basschoenen (!) En de grootvader zelf. Zijn carrière is voorbij. En te oordelen naar de ijzeren kruisen was de carrière glorieus, er was zelfs een ridderkruis van het ijzeren kruis. Het is zelfs vreemd dat zo'n cavalier een Faustpatron als wapen koos, waarmee sterke jongens meestal gewapend zijn.
  Angelica ondervond geen bijzondere vooroordelen en schoot de jonge Faustist, zichtbaar van achter de muur, met zijn blote voet neer. De jongen viel, zijn bot was gebroken en hij kreunde luid. De roodharige duivel, afgewerkt in de achterkant van het hoofd, opmerkend:
  - Genade in oorlog kost, in tegenstelling tot een openbaar meisje, meer, maar kan geen voldoening geven!
  Alice antwoordde:
  - Alleen iemand met een werkelijk verheven geest aarzelt niet om genade te tonen aan de gevallenen!
  Angelica snoof minachtend.
  - Hier ben je weer Sneeuwwitje zwaaiend met je tong. Kun je niet iets slimmers zeggen?
  Alice zei streng:
  - Is het echt moed om een ongelukkig kind te doden?
  Angelica snoof met nog meer minachting.
  'Was je zelf niet een moorddadig kind?' En nu ben je nog steeds een minderjarig meisje, niet gekust door een man. Begin dus niet aan de doedelzak, maar schiet liever! Vaak en goed. En heb geen medelijden met de blazers, ze hebben totaal geen medelijden met jou of onze soldaten!
  Alice, in plaats van te antwoorden, veranderde haar positie ... In een grote, zij het redelijk verwoeste stad, heeft een sluipschutter uitgestrektheid, veel doelen, veel slachtoffers.
  En er zijn veel jongens op blote voeten, gegrepen door een patriottische impuls om Berlijn te beschermen. En soms zijn ze niet erg goed bewapend, geweren, fausts, molotovcocktails, maar ze vechten wanhopig. Er zijn echter al groepen jongens zichtbaar - vastgebonden door Russische soldaten.
  Maar hier is een van de jongens in een gescheurde tuniek, hief zijn handen op en ging zich als het ware overgeven. Zijn bleke, uitgemergelde gezicht, met bloederige plassen en ingevallen wangen, was streng en vol wanhoop.
  De Russische soldaten strekten hun handen naar hem uit... De jongen trok iets en explodeerde meteen met een brul! Fragmenten vlogen ver, en stukken bloederig vlees.
  Alice dacht bij zichzelf, wat fluisterde de Duitse jongen uiteindelijk? Gebed tot moeder, God of helmonster Adolf Hitler? Waar droomde hij de laatste seconden over? Wat heb je onthouden?
  Angelica zei somber:
  - Dit zal ons afleren van de slechte gewoonte om jonge dieren te vangen. Kijk hoe ze genegenheid begrijpen! We moeten de hele Duitse natie uitroeien!
  Alice maakte nadrukkelijk bezwaar:
  - Niet! Het is niet goed! De Duitsers zijn een geweldige en zeer getalenteerde natie. En als er gedegenereerden onder hen zijn... - Sneeuwwitje, toen ze zag dat haar partner een meisje met een geweer onder schot nam, stak haar in haar zij. Waag het niet een kind te doden! Zij is goed.
  Angelica brutaal, als een hongerige en gewonde (en ze is echt gewond!) panter snauwde. Haar blik prikte van haat.
  - Zie je niet dat het een kind is dat op onze soldaten schiet!
  Alice maakte resoluut bezwaar en stak de loop van haar geweer tussen haar ronde en volle meisjesachtige borsten:
  "Schiet me dan neer!" Aangezien ik in haar plaats op precies dezelfde manier zou hebben gehandeld, de hoofdstad van mijn moederland verdedigend!
  Angelica vervloekte.
  - Kalfsvlees mals! Maar daarom had je geen medelijden met de oude man, met het ridderkruis, zoals vele anderen?
  Alice antwoordde zonder aarzeling:
  Want dit is oorlog! - En voor Angelica, voegde ze eraan toe. - En in oorlog zijn er regels - ridders doden geen kinderen! Deze regel wordt heilig nageleefd in alle romantische werken!
  De vuurduivel blafte als reactie:
  - Repareer je niet! Schiet beter op oude mensen. Je houdt niet van seniliteit!
  Alice knikte gretig.
  - Niemand beschouwt een tuinman die oude afsnijdt, afgeleefde schiet als een monster. Maar de jonge scheuten vernietigen is zapadlo!
  Veranderingen vonden plaats in het beeld van de strijd, "Salamanders" verschenen in de lucht als muggen op een vuur. Ze vielen de Russische Alekseys met al hun woede aan en schoten met kanonnen van 30 millimeter. Sovjetpiloten gingen de strijd aan.
  Alice veranderde haar prioriteiten en schakelde het schieten over op vliegmachines. Over het algemeen is een vliegtuig, ook al is het zo monoblock als de HE-162, een dure auto, en de vernietiging ervan is waardevoller dan een infanterist of zelfs een SS-officier.
  Toegegeven, het was hier duidelijk dat het opleidingsniveau van Duitse piloten niet belangrijk was. Waarschijnlijk vechten beginners die echt niet weten hoe ze moeten sturen en schieten. Echter, onervaren personeel werd verwaterd met een aantal ervaren azen, die grote problemen veroorzaakten.
  Vooral bij het fotograferen op laag wendbare Alekseys. En de dekking van de jager was erg laat. Tenzij er ook PE-2's waren die ze op tactisch niveau probeerden te gebruiken.
  Alice, die een paar nieuwkomers had verslagen, concentreerde haar vuur op doorgewinterde azen. Het was belangrijk: zoveel mogelijk gieren uitschakelen, geen Russische weeskinderen toelaten.
  Tegelijkertijd ervoer de sneeuwwitte engel zo'n sterke spirituele verheffing dat ze uit volle borst zong;
  Wat is dienstverlening aan het moederland?
  Dit werk - dat geeft ons vreugde!
  We trekken vreugde - inspiratie,
  We geven niets om de negende golf van stormen!
  
  Voor het vaderland klopt het hart hevig,
  Iedereen moet voor haar vechten!
  En dan komt er een prachtig sprookje,
  Waar verliefd maar één haas is - een leeuw!
  
  Maar geen leeuw werd plotseling een laffe haas,
  Net bracht de moed schuin!
  We hoeven niet te lijden, lijden,
  Wolken weg - schitter een gouden straal!
  
  Wij meisjes zijn onstuimige krijgers,
  We zullen vechten, groet aan het moederland!
  We hebben tenslotte zo'n geest en kracht,
  Welke psalmen zingen de aartsengelen!
  
  Dit lied gaat over moed over eer,
  Over heilige liefde, niet vleselijk!
  We zullen voor altijd bij God zijn,
  Demon weg met hopeloos verlangen!
  
  Voor mij, Christus de Grote Strijder,
  Hij is voor gerechtigheid, vriendelijkheid!
  Ja, we hebben veel bloed vergoten
  Het spijt me voor de gevallenen voor het leven, ik zal niet herlezen!
  
  Maar we hoeven geen verliezen te tellen,
  De Almachtige Heer zal iedereen doen herrijzen!
  Zal een gulle, zijn beloning uitdelen,
  Versterk onze kracht, zwaard en schild!
  
  De dappere is eigenlijk onsterfelijk,
  Het bevat de kern van dit leven!
  Veel geluk zal naar ons komen, geloof erin,
  Breek de tegenstander met woede!
  
  De wereld is soms als een hel,
  Geen orde, geweten, liefde!
  Bittere, verdorde kersen,
  De hele balans - de duisternis van minnen, nullen!
  
  Maar het geluk zal spoedig naar de aarde komen,
  De mens is de schepper van zijn eigen lot!
  Er zal leven en dood zijn in machtige kracht,
  Laten we doen wat de voorouders niet konden!
  Alice schreef, zonder enige overdrijving, geschiedenis, sloeg sporen uit, zoals stoppen op een naaimachine met schoten, van de machtigste Luftwaffe-jagers, en de rest van de Duitse piloten, die de overblijfselen van hun vechtlust hadden verloren, trokken zich in angst terug.
  Alleen op dit moment vielen de meisjes opnieuw aan. Twee lange SS'ers en een paar sterke jongens van de Hitlerjugend kropen naar hen toe en ... In plaats van te profiteren van het buitensporige enthousiasme van de krijgers om op luchtdoelen te schieten om sluipschutters uit een hinderlaag te schieten, besloten ze hen levend te nemen . Of misschien veroorzaakte de fabelachtige schoonheid, die nog erotischer werd door de wonden en vermoeidheid van de meisjes, hun verlangen om de gevangenen voor hun eigen doeleinden te gebruiken.
  Hoe dan ook, een klap op de achterkant van het hoofd maakte Alice, die in een werkelijke staat van trance verkeerde, lange tijd onbruikbaar, toen rende de Fritz naar de lange Angelica.
  De vurige duivel bleef echter, hoewel hij ernstig gewond was, de gevaarlijkste tegenstander. In een reflex ontmoette ze de enorme SS'er met een zweepslag in de lies. Hij hikte, zijn mond wijd open, het kwijlen stroomde eruit en dit karkas zou van het dak vliegen. Ja, hoe het tegen stenen botst...
  Angelica, die het schot van een andere fascist ontweek, sloeg hem met haar elleboog in de rechteronderkant van de kin, in een hoek naar het midden. Als je zo slaat, kan zelfs een milde slag een jager met een grote textuur uitschakelen. En Angelica sloeg professioneel, met verdraaiing van het lichaam en verdraaiing van de schouder.
  De kaak brak, de nazi viel in een diepe, bijna fatale knock-out. Twee jongens van de Hitlerjugend met eiken eikelvlekken openden hun mond en ademden uit:
  - Oh, Rush-held!
  Toen renden ze op haar af, zwaaiend met sapperschoppen. Na twee reuzen leken tieners die er niet ouder dan veertien of vijftien uitzagen niet eng. Toegegeven, eiken eikels op de kragen zeiden dat dit een elite- of commandostaf was. Als Angelica een gewone soldaat was, zouden deze jongens een bedreiging zijn. Maar voor een Siberische vrouw, gehard door gloeiend heet ijzer en lood, zijn dit zaden.
  Angelica maakte een bedrieglijke beweging, en een vriend, die het scheenbeen als een waaier draaide en de jongen vasthaakte, vloog ondersteboven en liet sportlaarzen op spikes van gelegeerd staal flitsen. Ze zijn duidelijk niet lokaal op blote voeten. Maar een andere jongen probeerde haar met zijn voet te raken, maar blijkbaar niet met succes, aangezien hij zelf wegvloog en pijnlijk met zijn rug bezweek. Angelique samengevat:
  - Dit is de techniek van Rush-held!
  En Oleg Rybachenko nam ondertussen Adolf Hitler gevangen. De Führer probeerde weg te komen op een vliegende schotel, maar zijn heldhaftige kind schoot met een stuk antimaterie neer vanaf een speciale katapult. En slaagde erin door de laminaire straal te breken.
  Toen de Führer en een aantal van zijn bewakers probeerden te vertrekken, haalde de heldhaftige jongen hen in. Met één uitbarsting maaide de terminatorjongen de bewakers van de Führer neer.
  En hij ving Hitler zelf met de blote tenen van een kindervoet bij de neus. En gooide hem neer.
  Op 30 april 1957 was de oorlog met het Derde Rijk bijna voorbij.
  Oleg Rybachenko ontving de hoogste orde van Rusland: "Jezus Christus" werd uiteindelijk een generaal. Terwijl je nog een jongen bent.
  Rusland annexeerde alle landen van de wereld. En creëerde een wereldrijk.
  Er waren vluchten naar andere planeten van het zonnestelsel.
  De geneeskunde bleef enigszins achter en Vladimir de Derde stierf plotseling in 1992, na vierenvijftig jaar te hebben gecorrigeerd - meer dan de duur van het bewind van Ivan de Verschrikkelijke.
  De elfjarige kleinzoon van de koning, George de Eerste, besteeg de presto. En zijn moeder Maria werd de regent. Tot hij achttien jaar oud was.
  Oleg Rybachenko diende honderd jaar, maar trad niet af. Na 2004 begon de jongen te groeien. En in 2010 werd hij een zestienjarige, heel knappe, baardloze, maar extreem gespierde jongeman. En zo bleef hij op deze prachtige zestienjarige leeftijd. Wanneer vrouwen van je houden, maar je hoeft de doorwaadbare plaats niet te scheren.
  In 2021 begon de eerste menselijke vlucht buiten het zonnestelsel.
  Vooralsnog moet het heel lang hebben geduurd.
  Oleg Rybachenko werd als onsterfelijke de commandant van de eerste interstellaire expeditie. De Eeuwige Jeugd was het daar roerend mee eens. Voor hem ging de tijd sneller dan voor andere mensen, en hij was niet bang voor ouderdom.
  De terminatorjongen zong voor de start een heel gedicht en componeerde onderweg;
  Ik ben een pionier van het land van de Sovjets,
  En tegelijkertijd, de tsaristische generaal ...
  Ik kan de vijanden van Rusland ter verantwoording roepen,
  De Wehrmacht scheurde uiteen!
  
  De blootsvoets jongen sloeg de nazi's,
  Vijanden van Rusland koelbloedig uitgeroeid ...
  Nee, oordeel niet streng over het kind,
  De Heilige Staf koos hem zelf uit voor de strijd!
  
  En waar hij gewoon niet helder was,
  Welke gevechten heeft de jongen niet meegemaakt...
  Een sneeuwjacht verbrandt de blote voeten van een kind,
  Hij is in zekere zin zelfs Gods ideaal!
  
  In gevechten wankelden de schansen,
  De jongens vochten tegen die woede en waardeerden ...
  Russische soldaten vochten heel dapper,
  Rekening geopend, daar staat al een boete op!
  
  Ik was een pionier in felle gevechten,
  Op blote voeten granaten gooien...
  En kuste het meisje recht op de lippen,
  Omdat ik natuurlijk een cool kind ben!
  
  Maar de Duitsers zijn gewoon fanatiekelingen,
  Het zijn zeker geweldige vechters ....
  In de strijd is de jongen al officier geworden,
  Grootvaders en vaders zijn trots op de jongen!
  
  Ik laat de nazi's het vaderland niet verslaan,
  Ik zal de Fritz Rus geven om dat te overwinnen ...
  Ik geloof dat we onder het communisme zullen leven,
  Onoverwinnelijke Russische held-beer!
  
  Ik vocht als jongen tegen Japan,
  Ik groei niet op, want voor een eeuw jongen ...
  Vangde degene die een machtige klomp was,
  De mens is tenslotte langer dan apen!
  
  De meisjes vechten ook op blote voeten,
  Het is tenslotte handiger en de laarzen zitten strak ...
  Soms zijn er sterren als schoteltjes
  Mikado zal een dappere kaput zijn!
  
  Nou, de fascist zal je een granaat bezorgen,
  Ze zal breken met dodelijke kracht ...
  Ik zal een serenade zingen voor het meisje,
  En we vliegen naar de sterren!
  
  Rusland is een glorieuze macht,
  Ze is mooi en de kleur in het voorjaar ...
  Rusland en Gods glorie wacht op ons,
  Hoewel ik een kind ben, eeuwig en blootsvoets!
  
  Ze vochten met Wilhelm, en heksen met mij,
  Over het verslaan van de Kaiser-regimenten...
  Welnu, de vijand is bleek,
  De beer ontblootte zijn scherpe hoektanden!
  
  Onze Komsomol-leden zijn niet minderwaardig,
  Het zijn schoonheden, ze slaan met een vuist ...
  Ze gingen zelf naar het front,
  Welnu, de vijand zal een klootzak worden!
  
  En waar we gewoon geen gevechten voerden,
  We hakten koel met het zwaard van de vijand ...
  En dus specifiek gaven we Hitler,
  Wat een enorme sneeuwstorm!
  
  Rusland is het moederland van Svarog,
  Ze verrees recht uit de ruïnes...
  In God is alles sterker dan het soort,
  Een Russische cherub zweeft boven ons!
  
  Meisjes vechten graag op blote voeten
  En ze zijn sterker, weten ze niet te vinden...
  Ik heb granaten in een sterke tas,
  We kunnen Berlijn binnenrijden met een tank!
  
  Dat wij jongens in die gevechten waren,
  We hebben de gevangenen uit de strop gered ...
  We zullen spoedig het communisme zien,
  Landen al koninklijke dappere familie!
  
  Het vaderland zal hoger worden dan de prachtige sterren,
  Daarin schitteren onze meisjes als een quasar ...
  Het is gevaarlijk om met mijn meisje te vechten
  Ze geeft een harde klap!
  
  Nou, wat deden de nazi's moeilijk,
  Van ons ben jij Fritz meteen weggelopen....
  Woedende kilometers draaien
  We raken je niet in de wenkbrauw maar in het oog!
  
  We eren Rod en bidden tot Svarog,
  We houden van Lada - de moeder van de Grote Goden ...
  Als hij een moeilijke weg gaat,
  Geen behoefte om woorden te verspillen!
  
  De rijkdom van Russen is gewoon niet te meten,
  Ze kent geen einde...
  We moeten vast geloven in liefde van God,
  We zijn tenslotte niet de schaduw van sommige mieren!
  
  
  Zeg dat de broers samen zullen zijn met Rusland,
  We zullen iedereen verslaan en de zwakken beschermen...
  Hoewel we soms met droefheid gedenken,
  Maar we zullen zeker de gevallenen doen herrijzen!
  
  Mijn Rusland, je bent een heilig land,
  Je zult niet mooier zijn in de wereld...
  Het meisje rent op blote voeten door de sneeuw,
  Ze lijkt niet ouder dan twintig!
  
  Ik geloof in eindeloze overwinning
  Dat Rusland voor altijd zal bloeien...
  Dat er smakelijk vlees zal zijn voor het avondeten,
  Wat komt er niet naar onze landdief!
  
  In Rusland zal alles bloeien, geloof me,
  En laten we voor de grap naar Mars vliegen...
  Zelf begonnen we de rechters te geloven,
  En alles in het Vaderland zal van de hoogste klasse zijn!
  
  AMERIKA WAS EERSTE IN DE STRIJD
  Op 20 april 1941 verklaarden de Verenigde Staten nazi-Duitsland de oorlog. In dit verhaal konden de zenuwen van Roosevelt het niet uitstaan en besloot hij, onder invloed van de publieke opinie, zich bij het bloedbad aan te sluiten. De Verenigde Staten werden voortdurend beschuldigd van het lange tijd uitstellen van de toegang tot de oorlog en openden in het algemeen geen tweede front.
  Hoewel zelfs in het vierenveertigste jaar de geallieerden niet door geluk in zee werden gegooid. En toen raakten de Verenigde Staten onvoorbereid in de oorlog. De Führer besloot het plan van Barbarossa uit te stellen. Bovendien was hij van mening dat de USSR een veel moeilijkere noot is om te kraken dan men kan beoordelen van het Finse bedrijf.
  En eerst bezetten de nazi's Joegoslavië en Griekenland. En dan het eiland Kreta.
  Maar op 22 juni 1941 werd Malta de beslissende slag toegebracht. Een groot aantal vliegtuigen, waaronder bommenwerpers, namen hier deel. En toen kwam de landing. Deze keer meer georganiseerd en succesvoller.
  Malta is gevallen en de Duitsers rukken weer op. Dit keer in Libië. Waar nog eens vier tankdivisies zijn ingezet. En Rommels vuist verplettert de Britse stellingen. vriend Tolbuk. En toen, in augustus en begin september, werd Egypte veroverd.
  Een bataljon mooie meisjes van de SS "Wolves" nam deel aan de veldslagen. Ze vochten op blote voeten en in één bikini. En hun blote zolen verbrandden het zand van de Sahara. Maar de meisjes hiervan vochten alleen maar effectiever.
  Egypte viel... Een deel van de Duitse troepen ging naar Soedan, en een deel ging naar Palestina en Irak.
  Tegelijkertijd namen de nazi's Gibraltar in en begonnen hun troepen over te brengen naar Marokko en Afrika te veroveren.
  Opgemerkt moet worden dat Hitler en Stalin een persoonlijke ontmoeting hadden in Stockholm. En daar verzekerde Stalin zijn vriendelijke neutraliteit en zei dat de USSR niet al te veel nodig had. Maar hij weigerde mee te doen aan de oorlog.
  De Führer besloot een kans te wagen en Afrika te onderwerpen. Dit zou zowel grondstoffen als slaven voor de industrie opleveren. En je kunt via Iran naar India gaan.
  De Duitsers veroverden Irak en Koeweit en bezetten in de winter het hele Midden-Oosten.
  De wolvenmeisjes peddelden daar met hun blote voeten. En in het voorjaar begon een campagne via Iran naar India.
  De Wehrmacht trok, net als de hordes van Genghis Khan, door Perzië en vloog India binnen. Japan verpletterde Amerika en Groot-Brittannië op andere fronten. In de buurt van Midway werden de Amerikanen zwaar geslagen. En de Hawaiiaanse archipel werd veroverd door samoerai.
  Het succes van Japan in de slag om Midway werd mogelijk gemaakt door vier ninjameisjes die alle vliegtuigen van de Amerikanen neerschoten die probeerden de schepen van het land van de rijzende zon aan te vallen.
  Japan behaalde een verpletterende overwinning. De meisjes vochten ook op blote voeten en in alleen een bikini, en dit maakte hun lichaam zo gevoelig. En vooral op vliegtuigtrillingen.
  En ze verpletterden de Amerikanen zeer fel ... Tijdens de zomer en herfst van het tweeënveertigste jaar veroverde de Wehrmacht heel Afrika en de landen naar Birma, zich verenigend met de Japanners.
  Kolossale hulpbronnen stonden onder controle van Duitsland. Bovendien werd de getalenteerde Speer de keizerlijke minister van bewapening en munitie.
  Om de luchtdruk op Groot-Brittannië in januari 1943 te verhogen, riep de Reichstag de "Totale Oorlog" uit.
  De productie van vliegtuigen nam snel toe. De meer geavanceerde Yu-188 bommenwerpers en de Focke-Wulf jachtbommenwerper, evenals de krachtigere DO-277, gingen massaal in de serie.
  De Duitsers zetten Groot-Brittannië onder druk. In het voorjaar van 1943 verscheen de ME-309, die zijn gelijke niet had in bewapening en vliegeigenschappen. Evenals een nog krachtigere Yu-288 en speciale landingsglijders die zowel planeten als zesmotorige transportvliegtuigen kunnen verplaatsen.
  De nazi's hebben Groot-Brittannië letterlijk met de grond gelijk gemaakt en hun onderzeeërvloot verdronk actief elke chip die naar de metropool voer. En in augustus 1943 vond een amfibische landing plaats in Groot-Brittannië. In de gevechten werden de Tigers, Lions, Panthers getest en zelfs de Tigers -2 en Mouse waren rijp.
  Groot-Brittannië viel ... De Japanners op zee versloegen de Verenigde Staten en droegen zelfs een slagader in Panama over aan de Amerikanen.
  Amerika, alleen zijnde, vroeg om genade. Roosevelt was behoorlijk pissig.
  Hitler ging niet akkoord met vrede en zijn troepen klommen Canada binnen. De operatie om IJsland in te nemen verliep vrijwel zonder verlies. En toen trokken de Duitsers door Groenland.
  Het vierenveertigste jaar ging voorbij in hevige gevechten in het Westen. Het Derde Rijk had straalvliegtuigen. Inclusief de bommenwerper. Verschrikkelijke vier bommenwerper Yu-488 en jet "Arado", aanvalsmodificaties van voertuigen.
  Ook waren propellervliegtuigen op hun best, met name de TA-152. Deze evolutie van de Focke-Wulf was zeer succesvol en vernietigde Amerikaanse auto's.
  Perfecter was het Duitse MP-44 machinepistool en waterstofperoxide onderzeeërs. De Panther-2 werd de hoofdtank en stak met kop en schouders boven de Amerikaanse Shermans uit. De Duitsers als geheel overtroffen de Verenigde Staten op het gebied van technologie, en hun middelen maakten het mogelijk om kwantiteit op te nemen.
  Onder de Duitse azen was Marseille een waar fenomeen. Hij scoorde zo snel dat hij als eerste in drie vliegtuigen tweemaal het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten ontving. En dan voor vierhonderd vliegtuigen met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor vijfhonderd Grootkruis van het IJzeren Kruis.
  Voor zevenhonderdvijftig vliegtuigen kreeg hij een speciale onderscheiding: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Daarnaast ontving Marseille ook een militair verdienstekruis met diamanten. En voor duizend vliegtuigen ontving hij de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Het was gewoon een horror voor de VS.
  Duitse troepen passeerden gemakkelijk Canada en de nazi's en de Japanners trokken door Mexico en vielen de Verenigde Staten aan.
  Het was alsof ik in teken leefde. De Duitsers drongen aan. TA-400 bombardeerde Amerikaanse steden en fabrieken en bracht letterlijk totale horror met zich mee. En de Yankees bezweken aan verpletterende slagen.
  De Duitsers rukten op en de Amerikanen verpletterden, vooral de tankbemanning van Gerda.
  Het meisje drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen en verpletterde de Amerikanen.
  Ze verpletterde de Shermans en brak door hun torens.
  En huilde uit volle borst:
  - Gerda houdt van moorden! Hier is Gerda!
  En Charlotte, als een blote hiel, zal drukken en een dodelijke ontlading sturen. Zal de vijand verpletteren.
  En lachen, zijn tanden ontbloten:
  - Ik ben een ruimtemeisje!
  Hier slaat Kristina, en ook met haar blote tenen, het pantser van de tank kapot.
  En brullen:
  - Voorbij de Arische grenzen!
  Magda vuurt ook met kolossale nauwkeurigheid, en met haar gebeitelde blote voeten.
  En koeren:
  - Voor de overwinning van kolossale krachten!
  De Amerikanen hadden het heel moeilijk... Het vierenveertigste jaar was een tijd van nederlagen en rampen voor de Verenigde Staten op alle fronten.
  Meer geavanceerde Duitse zelfrijdende kanonnen van de E-serie verschenen in gevechten, met name de E-10 en E-25. En ze licht en snel gaven de Yankees de hoorns. Tegen de tijd dat de VS zich overgaven op 30 januari 1945, was de eerste E-50 aan het front gearriveerd. Deze machine was nog steeds onvolmaakt met een gewicht van meer dan zestig ton, had een frontale bepantsering van 150 mm van de romp en 185 mm van het voorhoofd van de toren. En de zijkanten zijn 82 mm onder de hellingen. Dat is ongeveer vergelijkbaar met de "Tiger" -2. Toegegeven, de motor met een blazer en een supercharger gaf een vermogen tot 1200 pk. En het kanon was 88 mm 100 EL, en zeer nauwkeurig en pantserdoordringend.
  En dus sloeg de vijand wanhopig af.
  En tenslotte verscheen er een vliegende schotel. Eva en Gertrude, twee blote benen en in bikini geklede meisjes, blonken uit. En het bleek best cool te zijn met verpletterende hand-outs.
  En zo werden Amerikaanse vliegtuigen gesloopt.
  Maar hier is de overwinning. En de Duitsers gaan samen met de Japanners een einde maken aan de USSR.
  De invasie is gepland voor 22 juni 1946. Tegen die tijd hadden de Duitsers een groot aantal tanks uit de E-serie afgestempeld.Met name de E-50 was verbeterd en de motor en transmissie waren één blok, overdwars, en de versnellingsbak zat op de motor. Ook is het onderstel lichter geworden en zijn enkele elementen uit de romp gehaald. De hoogte van de machine is afgenomen en het gewicht is gedaald tot vijfenveertig ton. De E-75 werd ook lichter tot zeventig ton en verminderde zijn massa. En de motor werd krachtiger in 1500 pk en gasturbine. Tegelijkertijd is de dikte van het pantser van het voorhoofd van de toren 252 mm en zijn de zijkanten 160 mm onder hellingen. En het voorhoofd van het lichaam: 200 mm bovenkant met een grote helling en 160 mm onderkant met een grote helling. Zijkanten van 120 mm en plus schilden van 50 mm.
  Zo werd de E-75 een min of meer draaiende tank, en tegelijkertijd perfect beschermd vanuit alle hoeken. En hij had twee soorten kanonnen: 105 mm in een looplengte van 100 EL en 128 mm in een looplengte van 55 EL.
  Voor gevechtstanks is het eerste type kanon veel beter.
  De USSR stond tegen die tijd natuurlijk niet stil. In vergelijking met de echte geschiedenis had hij een voorsprong van vijf jaar. Volgens officiële gegevens is de industriële productie in deze periode bijna verdubbeld. Al was het in werkelijkheid ongeveer een derde overschat. Er werden veel tanks en vliegtuigen geproduceerd. Als de USSR op 1 juni 1941 22.600 tanks had en nog eens drieduizend tankettes en anderhalfduizend zelfrijdende kanonnen. Op 1 juni 1946 werden er nog dertigduizend tanks toegevoegd. Natuurlijk werden er meer auto's geproduceerd, maar het natuurlijke verval. Zo heeft de USSR drieënvijftigduizend tanks in dienst. Hiervan is de meest massieve T-34-76. Maar er zijn ook lichte auto's. En verouderde BT en T-26, en andere tanks die nog klaar zijn voor ontmanteling. En best veel zware. En ze bleken niet allemaal geschikt. De KV-3 verscheen in augustus 1941. Het gewicht is 68 ton, het kanon is 107 millimeter en de mondingssnelheid van het projectiel is 800 meter per seconde. En in september de KV-5, ook een 107 mm en 76 mm kanon. En honderd ton. En vanaf maart 1942 kwam de KV-4 met een gewicht van 108 ton in de serie, en dezelfde wapens als de KV-5, alleen het frontale pantser was niet 170 mm, maar 180 mm. Veel, maar zonder rationele hellingshoeken. Deze tanks E-50 perfect doorboord vanaf een afstand van de strijd. Deze auto heeft frontale bepantsering met grote hoeken en het is bijna onmogelijk om door de tank aan de voorkant te breken. Dit is geen "Tiger"-2, de meer geavanceerde nieuwste machines hebben veel meer kantelhoeken.
  De USSR voerde geen oorlogen, na Finland, en Stalin stak niet uit. En de technologie in de USSR ging niet volgens de meest geavanceerde wapens. De KV-serie evolueerde ook naar zwaardere modellen. In februari 1943 verscheen de KV-6 met een frontale pantserdikte van 200 mm, bewapening met een 152 mm kanon en een 76 mm kanon en een gewicht van honderdvijftig ton. En in mei 1943, en KV-7 met een gewicht van 200 ton, en drie kanonnen tegelijk: 152 mm en twee 76 mm.
  T-34-76 eenvoudig te vervaardigen en veelzijdige tank die pas in 1944 werd geüpgraded met 85 mm kanonnen en een grotere koepel.
  T-34-85 verscheen. En zij werd de belangrijkste machine. Geproduceerd in kleine hoeveelheden en lichte amfibische tanks en BT - op wielen rupsbanden. In 1944 verscheen de KV-8, met een gewicht van tweehonderdvijftig ton, en kanonnen van 152 mm en twee 85 mm. Maar superzware monsters hebben zichzelf niet gerechtvaardigd. Alleen Stalin werd meegesleept door gigantomanie.
  Maar de Duitsers lieten de superzware muizen in de steek. De belangrijkste tanks waren de medium E-50 U en de zware E-75. In kleine hoeveelheden ook E-100. Evenals zelfrijdende kanonnen E-10 en E-25. Ze zijn klein, maar zo mobiel en effectief.
  In de USSR, vóór het begin van de oorlog, waren zelfrijdende kanonnen niet genoeg ... In dit opzicht bleef Sovjet-Rusland achter. En tot nu toe, van de ongeveer tweeduizend, en de meeste zijn in 76 en 85 millimeter kaliber. De SU-100 verscheen niet ... Aangezien de praktische ervaring van de oorlog niet genoeg was. In de USSR werd, na de KV-8 in deze serie, het gewicht niet meer verhoogd. De KV-9 was bewapend met 107 mm kanonnen en twee 76 mm kanonnen. Een KV-10 met kanonnen van 107 mm en twee van 85 mm. Behalve de T-34-85 had de USSR geen succesvolle tanks. Wielen met rupsbanden voor de oorlog op het grondgebied van Rusland pasten niet goed. De T-54, een meer geavanceerde, was nog in ontwikkeling. KV-11 verscheen letterlijk aan de vooravond van de oorlog. Om Duitse tanks te bestrijden met een 122 mm kanon en twee 76 mm, en KV-12 met een 122 mm en 85 mm kanon.
  De oorlog toonde later de wreedheid van de KV-serie... De laatste KV-13 tank verscheen al tijdens de oorlog met één, maar aan de andere kant, een 203 mm kanon. Dat was tenminste iets dat in staat was om de nazi's te bestrijden.
  Ook in de luchtvaart blijft de USSR achter: er zijn geen straalvliegtuigen. Echte schroef MIG-7 en MIG-11, en Yak-9, Yak-11 en LA-5 en LA-7 verschenen. Maar Sovjetvliegtuigen zijn natuurlijk geen partij voor Duitse straaljagers. En bovendien hebben de nazi's ook disco's. Die niet met kleine wapens kan worden neergeschoten.
  En een hele reeks verschillende soorten auto's. En vechters, inclusief staartloze "Gotha", en allerlei andere machines. En ME-262 X, die een snelheid heeft van 1200 kilometer per uur, en vijf luchtkanonnen. En nog krachtiger met zeven ME-362 luchtkanonnen. En waar te concurreren met zo'n USSR. En XE-262 is een meer geavanceerde en vooral goedkope straaljager. En de ME-1100 met vleugels die van slag veranderen.
  En TA-283 met een lange romp. En een heleboel andere zeer krachtige en percussieve dingen.
  En de TA-400, en vooral de jet TA-500, die iedereen zal doordrenken en iedereen gekscherend zal verpletteren.
  En dit zijn, laten we zeggen, monsters.
  En stop de Duitse auto's niet ... Hoe ze verslaan ...
  Duitse luchtvaart om 2.30 uur Moskou-tijd was al aan het opstijgen. Gevleugelde monsters maakten zich op om op Sovjetbodem te vallen.
  De Duitse piloten Gertrude en Adala klommen met blote voeten in een tweezits XE-328, in een straalmachine - dit is een monster met tien luchtkanonnen.
  De regen was net voorbij en de meisjes lieten sierlijke, zeer duidelijke sporen van hun blote benen achter.
  Ze waren zo verleidelijk dat de tieners die op het vliegveld dienden, gretig de blote voetafdrukken met hun ogen verslonden, en zelfs de jongens begonnen perfectie op te zwellen. Over het algemeen waren er veel piloten - uit de gevechten bleek dat vrouwen, onder gelijke omstandigheden, twee keer zoveel overlevingskansen hebben als mannen. En dat betekent dat ze effectief zijn. En Hitler is natuurlijk niet zo iemand om met iemand medelijden te hebben.
  In het Derde Rijk zelf werd polygamie officieel ingevoerd - het recht op vier vrouwen. Dit is erg praktisch. Maar niet te passend in christelijke tradities. Geen wonder dat het fascisme op zoek is naar een nieuwe vorm van religie. Hitler dringt erop aan dat het monotheïsme is, maar zo speciaal - met een pantheon van heidense, oude Germaanse goden. Natuurlijk wordt Hitler zelf in dit pantheon bovenal geplaatst als boodschapper en boodschapper van de Allerhoogste God.
  Dus de Führer houdt er natuurlijk erg van om zichzelf te cultiveren.
  Gertrude en Adala lanceren hun multifunctionele aanvalsvliegtuig de lucht in, dat ook de rol van een jager kan spelen.
  Warriors hebben veel vertrouwen. De Russen hebben geen straalvliegtuigen en het is onwaarschijnlijk dat ze de aanval van de tijgerinnen van de lucht kunnen weerstaan.
  Gertrude gromde:
  - Ik ben een ridder van een brandende stroom ...
  Adala bevestigde enthousiast en ontblootte haar tanden:
  - En ik zet iedereen schaakmat!
  De meisjes lachten. Ze drukten met blote hakken op de pedalen en lieten het straalvliegtuig draaien.
  Het was nog donker, maar in het oosten was al een lichtstreep te zien. De meisjes floot... De uitgestrektheid van Rusland dreef al onder hen. De vrouwelijke krijgers giechelden en knipoogden naar elkaar. Ze zijn zo extravagant en mooi.
  Hier stijgen Sovjetauto's op hen af. De schroef Yak-9 is misschien wel de meest in massa geproduceerde machine van de nieuwste releases. Niet overdreven bewapend, maar relatief goedkoop en met weinig bepantsering. MIG-5, sneller, met machinegeweren. MIG-3 is een eerder model. LAGG-7 is waarschijnlijk de snelste en meest bewapende vogel. In de laatste wijziging zijn er maar liefst drie 20 mm kanonnen.
  Maar dit zijn allemaal propeller-aangedreven machines - straalvliegtuigen zijn niet gemaakt. En de Duitsers voelen zich erg zelfverzekerd.
  Gertrude vuurt tien luchtkanonnen af. Ze troffen 30 mm en twee 37 mm kanonnen. Ze razen als een vurige wervelwind door Sovjet-vliegtuigen. De rode piloten proberen echter te ontwijken en gaan naar de staart.
  Adala is op dit moment aan het manoeuvreren. Je kunt een Duitse auto niet frontaal nemen, maar in de staart zitten is beladen. Voor de USSR is de aanval niet onverwacht. Er zijn al luchtafweergeschut gelanceerd. Geëxplodeerde granaten gloeien in het donker.
  De Duitsers ervaren een zekere nervositeit. Het leek erop dat ze al zoveel hadden gezien dat niets je zou verbazen, maar ... Sovjetpiloten zijn dapper en zijn niet bang voor verliezen. Niets om ze bang te maken. Maar ervaring is niet genoeg. Het Duitse vliegtuig komt gemakkelijk uit de duik en schiet de Sovjet-auto neer. Breekt er nog een in stukken.
  De kracht van Duitse wapens is erg groot. Dit is een onderdeel waarin de Fritz een enorm voordeel hebben ten opzichte van Rusland. Maar de snelheid van de nazi's is kolossaal.
  Adala versnelt en breekt naar voren. En Gertrude vuurt raketten af op de vijand. Advies wordt ontvangen door de tanden. Sommige munitie is gericht op warmte of geluid.
  Adala fluistert:
  Ze zullen ons niet vermoorden!
  De meisjes draaien hun auto... Ze proberen cool te zijn. En dan ramt een Sovjetjager een nabijgelegen Duits straalvliegtuig. En hoe het begint te scheuren en te splijten. Zowel lucht als lucht.
  Gertrude fluisterde:
  - Gekke dood!
  De krijgers waren duidelijk in de war en ze kunnen zo worden geramd.
  Tanks gaan richting de grens. De legendarische crew van Gerda, Charlotte, Christina en Magda.
  Vier krijgers wisten zichzelf te bedekken met glorie door zowel de Britten als de Amerikanen te bevechten. Tijdens de vijandelijkheden met Amerika beheersten de schoonheden de Panther-2-tank. Geen slechte auto, superieur aan de Shermans, zowel in bewapening als in frontale bepantsering. De latere "Pershing" had praktisch geen tijd om oorlog te voeren. Ja, en hij is geen rivaal voor de "Panther" -2.
  Toen wonnen de vier meisjes de legendarische roem. Hoewel hun glorieuze pad over het algemeen begon in het eenenveertigste jaar. Himmler haalde de Führer over om vrouwenbataljons in veldslagen uit te proberen, van speciaal opgeleide Ariërs.
  Uit de gevechten bleek dat vrouwen helemaal geen zwakke schakel zijn en goed weten te vechten. En tegelijkertijd minder verliezen dragen dan mannen. De krijgers vochten ook in de infanterie en sloegen met hun blote voeten op het hete zand van de Sahara. En beheerste de tanks. De "Tiger" hebben getest in gevechten met Groot-Brittannië.
  Het lot van de Panther-tank bleek interessant. In de echte geschiedenis speelde deze beste en op één na grootste tank van het Derde Rijk een grote rol in de Pantsval. Als alternatief vochten de "Panthers" bijna niet. Ze waren ternauwernood op tijd voor de aanval op de Britse metropool. Meer geavanceerde en krachtige "Panthers" -2 gingen de serie in voor gevechten tegen de VS.
  En nu hebben de vier een nog krachtigere en perfecte "E" -50 gekregen, die zich onderscheidt door sterke wapens en bescherming.
  De krijgers voelden zich erg zelfverzekerd. De besturing van de tank is het modernst met joysticks. De nieuwste auto. Zelfs de gasturbinemotor. Maar er zijn ook genoeg "Panthers" -2. Vierendertig is geen rivaal voor zo'n machine.
  Gerda leunde achterover in een fauteuil. Ze was in bikini. Meisjes zijn al gewend om halfnaakt te vechten. Het hete zand van de woestijn brandde op hun blote voeten, de kiezelstenen van de bergen prikten in hun blote voetzolen. Maar de krijgers braken helemaal niet en wreven niet af tot poeder.
  De commandant van de bemanning, die vele onderscheidingen ontving, siste:
  - En nu is Rusland tegen ons! Nieuwe avonturen en overwinningen wachten op je!
  Ze schudde haar hoofd zo wit als sneeuw. Natuurlijk blond, heel mooi en gebruind.
  Charlotte grijnsde.
  Dit meisje had koperrood haar dat brandde als een vlam. Ook een beauty, met een bronzen kleurtje. In bikini, gebruind, gespierd. Met blote voeten stampend op heet zand en scherpe stenen.
  De vurige duivel merkte op:
  - De Russen zijn misschien wel onze meest fanatieke tegenstanders!
  Christina verhief haar stem. Haar haar is kopergeel, ook brandend als een vlam, maar met een gouden tint. En dezelfde kleur, spieren en schoonheid. Expressief en tegelijkertijd zacht gezicht. En een bikini. Benen die kilometers op een hard en brandend oppervlak hebben gestempeld, maar hun gratie en vloeiende lijnen niet hebben verloren. De blote tenen zijn netjes getrimd en zeer wendbaar.
  Het roodharige meisje vroeg:
  - Waarom denk je dat?
  Magda antwoordde voor haar. Dit meisje heeft witgoud haar, honingblond. Heel mooi, gespierd, met een expressief gezicht en saffier-smaragdgroene ogen. De benen zijn ook gehard, met ronde hakken en rechte tenen. Misschien heeft Magda het meest tedere gezicht, bijna zachtmoedig, ondanks haar moedige kin. Gerda ziet er bijvoorbeeld stoerder uit. Een beetje zachter dan Christina, en een beetje pervers als de heks Charlotte.
  Magda merkte op:
  - Ze hebben een totalitair systeem zoals het onze. Ze zijn dus stoerder!
  Gerda glimlachte en antwoordde:
  - Sovjettanks zijn een stelletje schroot. We moeten niet bang voor ze zijn!
  Magda antwoordde zacht:
  - In de KV-serie staat het vol met mastodonten. Vooral de KV-14.
  De meisjes giechelden. De laatste tank bleek echt een "meesterwerk" te zijn - de zwaarste machine met drie kanonnen: twee 152 mm en één 122, met een gewicht van driehonderd ton, en een frontale bepantsering van 200 mm. Een van de meest onsuccesvolle modellen in de tankbouw. Het was helemaal niet mogelijk om zo'n tank te vervoeren. En de auto is gewoon weggegooid geld! De KV-10(B) kwam ook in de serie - een machine met drie 107 mm kanonnen en een gewicht van tweehonderd ton, een soort tankvernietiger.
  Niet het beste idee om twee geweren op de tank te plaatsen. En zelfs meer dan drie. Hier toonde Stalin natuurlijk tirannie. En bemoeide zich enorm met het land. Er werd echter ook een tank uit de Isov-serie ontwikkeld. Maar ook enorm en zwaar. Het enige verschil met de KV-serie is een poging om het pantser op een rationele helling te plaatsen. Maar het Rode Leger voerde geen oorlog en daarom verbeterde de techniek niet veel. En er was geen gevechtspraktijk van het gebruik van machines.
  Over het algemeen gebruikten de Duitsers vier jaar vertraging in vergelijking met de echte geschiedenis vruchtbaarder.
  Roodharige Charlotte drukte haar blote tenen op de joystick. Afgeschoten bij de grensbunker. Een 105 mm-granaat raakte het Sovjetkanon en keerde het om. De gevechtsset begon te scheuren en de granaten ontploften.
  De rode heks siste:
  - Ik ben een vreselijke ridder - wilden op je knieën! Ik zal de vijanden van het vaderland van de aardbodem wegvagen!
  En de grijns van pareltanden, en de schittering van smaragdgroene ogen. De meiden zijn echt top.
  Christina giechelde en antwoordde:
  Nu ga ik schieten!
  En vuurde ook op de vijand. Een Sovjet 76 mm kanon werd afgevuurd. De granaat raakte met een zwaarder kanon het schuine voorhoofd van de E-50 U. En ricocheerde af. Het klonk gewoon in de oren van de meisjes.
  Gerda sloeg met haar blote voeten en tjilpte:
  - Wat een passage!
  En zij vuurde zelf het volgende schot af ... Duitse tanks schoten op het versterkte Sovjetgebied. De E-100 werkte ook. Ook deze machine bleek een afgeleide van de Muis te zijn. Geen goed idee voor een tank met twee kanonnen. De E-100 is al stopgezet.
  In plaats daarvan komen aanvalsmodificaties van de "E"-serie in de serie. Maar deze werkt nog. En vuurt projectielen af.
  Charlotte giechelt schril en schudt met haar blote voet.
  - Oorlog is een verschrikkelijke staat, maar het boeit als een spel!
  En het meisje schoot, en heel treffend.
  Christina ontblootte haar parelwitte tanden. Ze is een vleesetende, roofzuchtige panter.
  Sovjetkanonnen schieten en voor hen zijn mijnenvelden. Duitse teletanks komen in beweging. En de aanvalsbommenwerpers werken met een wild gebrul.
  Grensposten rollen in het rond. Hitlers hordes staken de grens over.
  Magda merkte niet al te geestig op, met haar blote voet op het harnas tikkend:
  - We vegen een sterke verdediging weg, maar stalen pluimen!
  En zo begon de oorlog met de USSR. Dat gaat vanaf het allereerste begin voor Sovjet-Rusland zo onsuccesvol.
  . DEEL TWEE
  De krijgers knipoogden naar elkaar. De Sovjet-verdediging was behoorlijk krachtig. Vooral veel min. En dit vertraagde de Duitsers. Maar ze slaagden er toch in om vooruit te komen.
  Bommenwerpers werkten op Sovjetposities en ook aanvalsvliegtuigen kwamen van bovenaf. Haasten in de diepten van de verdediging van het Rode Leger en TA-400 en TA-500, een van de meest formidabele aanpassingen van de bommenwerpers. Maar liefst zes motoren, waaronder straalmotoren. En ze bombarderen en vernietigen Sovjetsteden.
  Gerda, schietend, merkte met een grijns op:
  - In de strijd zijn we dieren, maar met de geest van een man!
  En weer geschoten. Een Sovjet kanon vernietigd. Over het algemeen is dit een meisje van het hoogste niveau. En het is zo cool.
  De E-50 vuurde op Sovjetposities, zelf praktisch zonder beschadigd te raken. Het hellende pantser van de auto met gecementeerd staal gaf uitstekende ricochets. Sovjetgranaten konden de Duitsers niet eens goed raken.
  Christina herinnerde zich de tests van de "Tiger". Toen was het de eerste in massa geproduceerde Duitse tank. Geen van de granaten zou schade kunnen toebrengen aan de Tiger. De Britten vielen onder zijn klappen. Maar hier is een 17-voet kanon, doorboord in het voorhoofd. Toen stierven de meisjes bijna. En dit werd herinnerd door de krijger. Wat waren ze dicht bij de benige oude vrouw met de zeis, terwijl ze haar ijzige adem voelde.
  Het meisje wreef met haar blote zool tegen de hoek. Ze wilde heel graag uit de tank springen en rennen. Ze is zo'n directe krijger.
  Christina zong vol zelfvertrouwen:
  - Blauwe mist, en overal bedrog!
  De krijgers giechelden... Hun video was erg sexy en erotisch.
  En het pistool werkte en vuurde. Ze dacht er niet eens aan om te stoppen. Iedereen stuurde granaat na granaat. De Sovjet-posities opbreken in chips en fragmenten.
  Uit de luidsprekers erachter klonk een lied;
  De soldaat is altijd gezond
  De soldaat is op alles voorbereid...
  En stof als van tapijten,
  We gaan uit de weg!
  En stop niet
  En verander niet van been -
  Onze gezichten stralen
  Glanzende laarzen!
  over de verschroeide vlakte,
  Achter de meter meter
  Ze gaan naar Oekraïne
  Groepscentrum voor soldaten!
  En opnieuw valt de kracht van een straalbommenwerper op Sovjetposities. En opnieuw worden verwoestingen en hele versterkte gebieden opgeworpen. En de kanonnen vliegen allerlei kanten op.
  Enkele tientallen Duitse tanks schieten tegelijkertijd en vernietigen alles.
  Gerda voelt zich als een Bagheera op jacht. Hier is de eerste linie van de Sovjetverdediging al vernietigd. Maar de soldaten van het Rode Leger zwermen en schieten nog steeds op de Duitsers.
  Onder de strijders zijn ook pioniers. Jonge leninisten sloten zich vrijwillig aan bij het Rode Leger. De meeste jongens lopen op blote voeten en in korte broek. Ze dragen zichzelf, gedoe.
  En de pioniers sterven...
  Charlotte, die het vuur leidde, gromde:
  - En de pioniers, daar ging het om, het hele land keek toe!
  Ze vuurde op de Russen en Christina, venijnig sissend:
  - We zien eruit als valken, vliegen als adelaars!
  En weer liet ze een vurige glimlach zien. Schitterende meiden...
  Verschillende Duitse tanks gingen ondergronds. En ze verschenen in de achterhoede van de Sovjet-troepen, veroorzaakten paniek en krabbelden met machinegeweren. De nazi's kwamen opdagen als muggen uit een nachtmerrie.
  De E-50 zag de beweging van vierendertig door de optiek. Gerda ontblootte haar tanden en begon de loop te richten. Sovjet-machine met een kleine toren T-34-76 en zeer mobiel. Probeer deze en krijg het. Het meisje is al behoorlijk ervaren, maar de Sovjet-auto is nog steeds anders dan de Amerikaanse Sherman.
  En de afstand tot de Rus is bijna vijf kilometer.
  Het meisje krabt aan haar blote hiel, Charlotte kietelt hem tussen haar tenen. De meisjes giechelen.
  Dan schiet Gerda op de Russische auto. De granaat komt heel dichtbij, bijna krassend op het pantser ... Maar nog steeds voorbij. Gerda slaat geïrriteerd met haar vuist op het metaal.
  Magda vertelt haar partner:
  - Je raakt het korps! Het zal gemakkelijker zijn om er te komen!
  Gerda geeft de joystick aan Magda en fluistert:
  - Dus je doet het zelf!
  Magda zong enthousiast:
  - De aarde is in het raam, de aarde is in het raam ... - Het meisje nam de joystick met haar blote vingers en drukte op de knop, terwijl ze doorging met zingen. - De aarde is zichtbaar in de patrijspoort!
  En haar projectiel raakte net de basis van de Sovjettank. De auto barstte en spleet. Het begon te branden ... Sovjetgranaten barstten in de baarmoeder.
  Magda schudde haar blote vingers en kwaakte:
  - Kijk hoe ik eraan kom! En je zegt...
  siste Charlotte terwijl ze haar tanden ontblootte.
  - We spreken weer, in verschillende talen!
  Nieuwe Sovjet-auto's verschenen. Vierendertig gingen eerst. Verplaatsbare en talrijke auto's. Daarna zijn we overgestapt van de BT-serie. Dit is een verouderd type rupsband. De antediluviaanse T-26's rukten ook op, die niet anders kunnen dan krassen op Duitse pantsers. Krachtiger en zwaardere HF's kwamen helemaal op het einde. En veel voetvolk.
  Christina giechelde en gromde:
  Nou, we zullen ze laten zien!
  Duitse voertuigen openden het vuur van grote afstand en probeerden de Sovjet-infanterie tegen de grond te drukken. Ze vernietigden ook tanks en andere levende wezens.
  Sovjet-aanvalsvliegtuigen verschenen ook in de lucht: de beroemde Ilys. Ze vielen de Duitse formatie aan. Hitlers jagers renden naar hen toe. Het was een echte puinhoop. Duitse XE-262 jagers, zeer wendbaar en wendbaar. Ze vallen de Sovjet-technologie aan en drukken als een strijkijzer.
  Charlotte schoot opnieuw. Stapte in de Sovjet BT en gromde:
  - Deze tekst is geen sprookje... Het sprookje komt eraan!
  E-50 stopte en weerspiegelde de Sovjet-tegenaanval. Niet erg ervaren commando gooide de tankreserve daadwerkelijk naar de slachtbank. En Russische auto's werden geraakt - als kippen in een pluk. En ze hebben ze grondig bestreden.
  Gerda loste een schot, brak het voorhoofd van de vierendertig en siste:
  - Wat is de Schepper - een gewonde hel!
  Charlotte vuurde ook, nadat ze het doelwit had gevonden, bewogen de Sovjet-auto's in een rechte lijn en slaagden de meisjes erin te schieten. En in het algemeen zijn dit vier van de verschijnselen.
  De rode harpij zong:
  - Ons gif doodt iedereen!
  En de krijgers bleven vuren, hun tanden zo sterk en groot als paarden ontbloot.
  Christina twitterde met zelfvertrouwen:
  - Ons gif doodt iedereen!
  Magda, die de vierendertig sloeg, blafte:
  - Dit is ons resultaat!
  Veronica, Oksana en Natasha verlieten samen met andere meisjes de omsingeling. Het bataljon meisjes kreeg het bevel om zich naar achteren terug te trekken, omdat de krijgers praktisch geen antitankwapens hadden. Stalinida Pavlovna had oorlogservaring en diende als vrijwilliger in Spanje. En ik begreep dat de grenstroepen de tanks van de "E" -serie niet konden weerstaan. De meisjes schakelden echter verschillende transporters uit, maar leden zelf verliezen.
  Nu verspreidde het bataljon zich en trok zich terug.
  Veronica, Oksana en Natasha, die hun laarzen hadden uitgetrokken, vertrokken op blote voeten en in lichte blouses. Sovjet-troepen zijn niet klaar om zware tankkolommen af te weren. En er valt gewoon niets door de E-50-tank te breken. De enige kans is om de sporen te beschadigen. Maar in deze machine bevinden de rollen zich op afzonderlijke karren en het is erg moeilijk om ze uit te schakelen.
  De meisjes trokken naar het oosten door de bossen, en in kleine groepen. Ze zagen er heel aandoenlijk uit. Ze rolden hun broek op, en alleen in lichte overhemden. Lang, blond, licht krullend haar viel naar beneden. Blote voeten worden aangenaam gekieteld door het gras, en soms komen er bultjes over. Alles ziet er extreem erotisch uit. Borsten komen door dunne shirts heen.
  Veronica harkt met haar blote voet door het gras en zegt geërgerd:
  - Verdomme - de oorlog is net begonnen, en je moet je al terugtrekken!
  Oksana, wiens blonde haar een beetje roodachtig was, grijnzend met haar tanden, antwoordt:
  - En ik had geen speciale illusies! Hitler veroverde bijna de hele wereld... Probeer met zo'n menigte, je kunt het aan!
  Natasha schudde haar sneeuwwitte haar en zei:
  - Iedereen wil behagen... Het is moeilijk om met ze om te gaan! Trouw zijn is niet makkelijk!
  Veronica knikte. Haar haar is zo goudkleurig en mooi. Ze is fantastisch.
  Maar Victoria haalde ze in. Een roodharig meisje. Haar is als vuur. En zo aangrijpend. De wind blies en het lijkt erop dat het de proletarische banier is die wappert, zo'n vlammend haar.
  Victoria deed haar shirt uit en ontblootte haar romp. Haar borsten waren vol, haar tepels waren scharlaken, als klaprozen. Mooie krijger. En haar sterke, getrainde lichaam is zichtbaar.
  Natasha giechelde en ontblootte ook haar romp, en merkte op:
  - En onze lichamen zijn mooi ... We zijn gewoon Amazones!
  Veronica schudde haar hoofd.
  - Is het niet te radicaal - om de borst bloot te leggen! Je moet je aan de fatsoensregels houden!
  Victoria schudde haar hoofd en schudde haar rode krullen.
  - In een communistische samenleving - de regels van moraliteit, is het concept relatief. - Het meisje schudde haar blote borsten, haar scharlaken tepels straalden heel verleidelijk. - Naakt zijn is geen zonde. Om precies te zijn, het concept van zonde is priesterlijk, maar ons credo is vrijheid van burgerlijke moraliteit!
  Natasha bevestigde, terwijl ze haar weelderige en elastische buste schudde:
  - Dichter bij de natuur! Dichter bij natuurlijk! En natuurlijk naakt!
  Oksana glimlachte ook en ontblootte haar romp. Sterker nog, in de hitte van de zomer, hoe aangenaam is het als de borsten ontbloot zijn. En de wind blaast ze weg. Een mooi meisje, en naaktheid komt eraan. Alle meisjes zijn atletisch, met figuren, de naakte lichamen van de krijgers zien er erg harmonieus uit.
  Mooie meisjes lopen langs het pad. Ze zijn zo schattig en erg aantrekkelijk.
  piepte Veronica en schudde haar hoofd.
  Maar het is helemaal niet esthetisch!
  Victoria schudde negatief haar hoofd.
  - Niet! We hebben geweldige lichamen! En we zien er gewoon geweldig uit!
  Natasha knikte, sprong op en zei:
  - Het was goed om naakt te zijn ... Hier kwam Iljitsj met een pistool!
  Oksana streelde haar borst en piepte:
  - Sterker nog, mijn buste is super!
  Victoria zong enthousiast:
  - Oh, meiden, en we zijn overvallers! Portemonnees, portemonnees en portemonnees! We hebben dollars gezien - bergen goud!
  Natasha schudde haar blote borsten en zong met een glimlach:
  - Vroeger waren ze naakt, blootsvoets, slecht!
  En ze barstten alle vier in lachen uit. De meisjes sloegen met blote voeten, tilden hun blote hielen op. Mooie krijgers. Achter hen zijn rugzakken en PPSh-aanvalsgeweren. Leuke krijgers, heel mooi.
  Veronica zei zacht:
  - Voor God zijn we allemaal gelijk... En we zullen ons moeten verantwoorden voor losbandigheid!
  Natasha giechelde en antwoordde vastberaden:
  - Er is geen god! Dit is een sprookje!
  Victoria, terwijl ze haar naakte, gebruinde borsten schudde, riep enthousiast uit:
  - God is uitgevonden door de machtigen van deze wereld om de mensen onderworpen te houden!
  Veronica schudde ontkennend haar gouden hoofd.
  Wie schiep toen het universum?
  Victoria giechelde en antwoordde:
  - De universa zelf groeien als bladeren aan een boom. Ze groeien uit het niets. Toen in verre oneindigheid een boom in het heelal vanuit het niets begon te groeien, en sindsdien zijn er veel heelal verschenen.
  Natasha giechelde en stak haar tong uit en merkte op:
  - Het is heet! Mogen we onze broek uittrekken?
  Victoria steunde het idee:
  - Het is een geweldig idee!
  En alle drie de meisjes deden unaniem hun broek uit en bleven in hun slipje. En wat een sterke en gespierde lichamen hebben ze. Gewoon prachtig, en aerobatics.
  Oksana zong met verrukking:
  - De kakkerlak heeft voelsprieten, het meisje heeft een naakt slipje!
  Alleen Veronica bleef over met haar broek opgerold en haar shirt aan. Ze antwoordde verwijtend:
  - Het is niet goed om zo naakt te zijn! Wat als ze ons zien!
  Natasha giechelde en antwoordde:
  - En laat ze zelfs zien! Ik hou ervan om mannen op te winden!
  Victoria giechelde, schudde haar bijna blote dijen en antwoordde:
  - Mannen zijn afval - gewoon uitschot!
  En met een blote voet een verse schimmel rakend, voegde ze eraan toe:
  - Hoe leuk is het om een hengst te nemen en erop te rijden!
  Oksana merkte met een glimlach op:
  - Als ze je strelen, is het leuk... Vooral als de mannen jong, knap zijn...
  Natasha herinnerde de meisjes eraan:
  - Denk eraan, we hebben de jongen gepakt. Een geweldig kind, en hij heeft zeker een geweldige perfectie voorbij zijn jaren!
  Victoria likte haar lippen en zei met lust in haar stem:
  - Het zou geweldig zijn om het te bekijken!
  Veronica blafte verontwaardigd:
  - Wat een nare dingen zeg je! Je kunt niet zo lachen met de gevoelens van mensen! Zeker als het om Duits gaat, maar dan een jongen!
  Oksana giechelde en antwoordde:
  - Excuseer ons, maar mijn hart is zo vies...
  Natasha bevestigde gemakkelijk:
  - De Duitsers rukken op, en ik wil dromen over iets goeds! Bijvoorbeeld over de jongens!
  Roodharige Victoria stelde grinnikend voor:
  - En wat als je echt mannen vangt? Het was zo geweldig!
  Veronica antwoordde hard:
  - Vrouwen zijn versierd met bescheidenheid, niet met arrogante intimidatie!
  Victoria schudde negatief haar vurige hoofd. Ze sloeg met haar blote voeten en blafte:
  - Niet! Er is gewoon geen groter plezier, zelf een man uitkiezen en haar naar bed slepen. De roodharige duivelin schudde haar koperrode krullen en ging verder. - Dat is het om voor het plezier in de bosjes te gaan liggen en niet door het gangpad te gaan.
  Veronica zei streng:
  - Seks zonder reden is een teken van een dwaas! - En voegde toe. - Dit is in strijd met de normen van de communistische moraal!
  Victoria was het daar niet mee eens:
  - Lenin zelf zei - vrouwen zouden gewoon moeten zijn!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Nou, ik kan niet zeggen dat ik me zo op de mannen heb gegooid, maar het is leuk om een actieve rol te spelen! Als je zelf graag kiest voor wie je gaat slaan! Maar van onze kant komt het daar niet van.
  Victoria knikte instemmend.
  - Ja, we hebben alleen meisjes ... Maar je kunt over het hek komen! - Het meisje piepte met veel plezier. - Boeren, muzhiks... Onze mannen kruipen ijverig op hun buik!
  Veronica schudde negatief haar hoofd.
  - Nee, dat heeft Lenin nooit gezegd!
  Natasha riep uit protest:
  - Nee, dat is precies wat Vladimir Iljitsj zei! Onder het communisme zal alles gemeenschappelijk zijn, ook de echtgenotes!
  Victoria giechelde en mompelde:
  - Vrouwen zijn goed... Mannen zijn nog beter! Eh, opgepakt worden, daar verkracht worden door een heel gezelschap.
  De meisjes lachten in koor. En Victoria, grinnikend, voegde eraan toe:
  - En toen sloegen ze hem met geweerkolven! En de hielen werden in brand gestoken met een zachte vlam en besprenkeld met corbite!
  Natasha trapte met haar blote voet tegen een stootje en kirde:
  - Hakken zijn blij als ze met bamboe worden geslagen! Hier in China werden meisjes en jongens geslagen met stokken op hun blote zolen. En ze vonden het geweldig!
  Victoria zong met verve:
  - Wat een marteling in Hollywood! Alleen katten, geen mensen!
  Veronica merkte wijselijk op:
  - Hier ga je naar de hel ... Je wordt gemarteld en je hielen worden niet alleen verbrand met bamboe, maar ook met gloeiend heet ijzer!
  Natasha zong en balde haar vuisten:
  - Zwarte raaf bij de volgende poort!
  Victoria, schuddend met haar blote borsten, met scharlaken tepels, vervolgde:
  - Wieg, handboeien, gescheurde mond!
  Oksana, wiens borsten ook naakt zijn, en haar heupen schuddend, antwoordde:
  - Hoe vaak na het gevecht mijn hoofd!
  Veronica ondersteunde de impuls en stampte met haar blote voeten:
  - Van het overvolle hakblok vloog ik waarheen....
  Natasha brulde woedend en schudde haar blote borsten:
  - Waar is het moederland! Laat ze lelijk schreeuwen!
  Victoria sloeg en gilde, draaide haar heupen, nauwelijks bedekt door transparant slipje:
  - En we vinden haar leuk, ook al is ze niet mooi!
  Oksana siste en trok met haar blote, gebruinde knieën:
  - Vertrouwde klootzakken!
  Veronica zei met een zucht:
  - Wij zijn Sovjet grenswachten. En we praten als heksenhoeren. Is dat mogelijk...
  Victoria zong als antwoord:
  - Bedankt Stalin-leider! Voor stomme, lege ogen! Voor het feit dat we als een luis zijn, kun je niet leven!
  Natasha bedreigde de rode duivel met haar vuist:
  - Nu, jij bent geen windhond! Je komt in een speciale sectie!
  Victoria zei zelfverzekerd:
  - Binnenkort zullen de Duitsers naar Moskou komen ... En al zal Stalin in een kooi worden genomen!
  Oksana giechelde en maakte bezwaar:
  Denk je dat de uitkomst van de oorlog een uitgemaakte zaak is?
  Victoria antwoordde heel serieus:
  - Hoe anders? Hitler heeft meer dan de helft van de wereld bezet, plus Japan en zijn koloniën. - Het meisje stampte boos met haar sierlijke, blote voet. - En we hebben niet eens fatsoenlijke tanks! De KV-serie is een parodie op auto's. T-34 is duidelijk te klein. Maar er is geen normale tank gemaakt! En pantserdoorborende granaten zullen erger zijn dan Duitse!
  Natasha zuchtte zwaar en gorgelde:
  - Hier moeten we het mee eens zijn! Helaas, onze tanks zijn nog steeds zo onvolmaakt. Hoe zit het met KVV? Ja, ze breken...
  De meisjes zwegen en hun speelsheid zakte.
  Inderdaad, al de eerste uren van de oorlog toonden aan dat de T-34-76 geen volledig betrouwbare versnellingsbak heeft, en nog meer de KV-serie. En wat vies is, hoe zwaarder de tank, hoe zwakker hij is aangepast aan beweging. En een frontale bepantsering van 200 mm is niet genoeg om de granaten van zelfs het 88 mm Panther-2-kanon vast te houden, en niet die van de E-50.
  Zoals onverwacht bleek, zijn Duitse auto's een orde van grootte sterker in frontale bepantsering en het vermogen om tegen een stootje te kunnen. En de Sovjet-technologie faalt duidelijk.
  In de echte geschiedenis wonnen de Duitsers echter in de allereerste uren en dagen. Maar ze hadden niet zo'n aantal tanks en vliegtuigen, en formidabele straalvliegtuigen. En er waren geen auto's zwaarder dan tweeëntwintig ton. Over het algemeen bleken de Duitsers in het eenenveertigste jaar verrassend zwak. En tegelijkertijd was het vreemd om een sterkere tegenstander te verslaan. En nu? Alle troeven van de nazi's: gevechtservaring, betere troepenmobiliteit, het vermogen om in verdedigingswerken in te breken - zijn geïntensiveerd. En de Führer is niet drie en een half duizend lichte tanks en welter tanks, maar tienduizenden zware. En straalvliegtuigen, die in principe geen rivaal zijn.
  En het Rode Leger is nog steeds beter getraind om aan te vallen dan te verdedigen. En ze leerden de soldaten om de vijand op zijn eigen grondgebied te verslaan en niet om het zijne te verdedigen. Natuurlijk zijn sommige dingen beter geworden. De Molotov-lijn was voltooid. Dit is al een pluspunt. De verdedigingslinie op het gebied van engineering is veel sterker dan in het eenenveertigste jaar.
  Bovendien zijn de troepen nog steeds beter gemobiliseerd dan in de echte geschiedenis. En bereid om de klap af te weren. Maar nog steeds trainen in de verdediging is niet erg goed. De geest is niet te beledigend. De luchtvaart gaat eerlijk gezegd voorbij. En het opleidingsniveau van piloten is niet te vergelijken met Duits. Maar de Fritz hebben zo'n kolossale ervaring.
  De machtsverhoudingen zijn veel slechter dan in het eenenveertigste jaar. Toen had de USSR vier keer meer tanks en vliegtuigen en viel nog steeds naar beneden. En nu? Nu hebben de Duitsers een voorsprong in kwaliteit en kwantiteit. Bovendien is de kwaliteit in tanks oh, hoe merkbaar aan de kant van de nazi's. Ja, en ook de luchtvaart.
  Misschien zijn de vier meisjes daarom zo pessimistisch.
  Warriors beginnen helemaal niet.
  Natasha, die op de wortels van bomen stapte en een tinteling in haar blote voeten voelde, merkte op:
  - We hebben onze rug naar de vijanden getoond! Of misschien is het beter om op te staan en waardig te sterven!
  Victoria schudde haar rode hoofd.
  Wat zal onze dood veranderen? Alleen de nazi's zullen opscheppen over een nieuwe overwinning!
  Veronica was het ermee eens:
  - Rechts! Onze dood zal alleen maar fascistische lauweren toevoegen! En je moet de nieuwste wapens krijgen en tegen de nazi's vechten.
  Oksana merkte sceptisch op:
  - Maar als? Tegen de E-50, geen wapens!
  De meiden zwegen... En echt, wat voor tank is de E-50? Een machine met een dichte lay-out, minder dan twee meter en grote hellingshoeken van het pantser. Een soort perfectie in tankbouw.
  Een nieuwe generatie machines met hydraulische stabilisator voor het kanon. En het harnas is gekanteld en de zijkanten, en het voorhoofd en de achtersteven. Soort hurkzit. Het zwakke punt is in principe de onderkant van de romp, als je tussen de rollen komt. Maar dit moet ook bekend zijn. Bovendien hangen de Duitsers aan rupsen en schermen - dubbele bescherming.
  Dus de Fritz kreeg de optimale tank, die de SU-100, nog steeds een zeldzaam zelfrijdend kanon, niet aankon.
  Tijdens het beschieten van Sovjetposities werden gaskanonnen en bommenwerpers gebruikt.
  Maar nu vlogen aanvalsvliegtuigen over de meisjes. Ze dreigden duidelijk de schoonheden te begraven.
  Als ze ze maar konden zien, natuurlijk.
  Natasha, haar gezicht ontbloot, zei:
  - We zijn allemaal bitch-vrouwen - de Führer is niet cool!
  En opnieuw stuurde ze een grijns naar de nazi's.
  Victoria merkte logisch en geestig op:
  - Hij is niet de eerste vechter, zelfs niet de tweede!
  Oksana merkte serieus op:
  - Een "Panther" -2 aan boord is heel goed mogelijk om mee te nemen. Ze heeft slechts 82 mm pantser onder een lichte helling. Het zal voor ons geen probleem zijn!
  Veronica giechelde en stelde voor:
  - Misschien kunnen we gewoon zo'n tank maken ...
  De meisjes liepen al enkele uren zonder te stoppen. De tijd is voorbij de middag verstreken. Je kunt stoppen en eten. De mensen in de USSR leefden niet al te gemakkelijk, maar de situatie in de economie verbeterde. Sommige goederen werden tegen zeer lage rantsoenprijzen verkocht, andere tegen hoge commerciële prijzen.
  Het derde vijfjarenplan van 1938-1942 was formeel zelfs overvol. Dit werd echter bereikt door een verlenging van de werkdag en draconische straffen voor verzuim. Des te meer formeel zijn de eerste twee vijfjarenplannen overvol, maar in feite is dit niet het geval. De hoge inflatie maakte het mogelijk om de statistieken te manipuleren.
  Maar het land ontwikkelde zich vrij snel. Misschien niet zo snel als volgens officiële statistieken, maar... De cijfers groeiden. Er werden fabrieken gebouwd, de productie nam toe, vooral in de machinebouw. Verhoogde schacht en wapens.
  Stalin slaagde erin een sterke industrie te creëren, maar de Führer won te veel en het was niet mogelijk om met hem af te rekenen. Middelen bleken totaal onvergelijkbaar.
  Maar in de USSR werd al een goede stoofpot geproduceerd. En de meisjes aten het met plezier, samen met uien en brood.
  Natasha merkte boos op, vlees kauwend:
  - Wel, waarom is de Führer nog niet naar Japan gegaan! En kom naar ons!
  Victoria, die met haar blote voet hard op het addertje sloeg, antwoordde:
  - Domheid ondoordringbaar!
  Oksana stelde voor:
  - Ik denk dat de Fritz ons onderschatten! Maar in werkelijkheid moeten we de hele roedel van Hitler aan stukken scheuren!
  Veronica zei met een zucht:
  - We hadden geen geluk... Hoewel de oorlog in de eenenveertigste had kunnen beginnen. Dat waren de geruchten toen!
  Victoria knikte instemmend en schudde sissend met haar blote borst:
  - Waarschijnlijk! Maar blijkbaar Joegoslavië, en de successen van Groot-Brittannië tegen Italië verwarden Hitler's plannen. Maar in feite kwam het zelfs de Fritz ten goede.
  Natasha verpletterde de mier met haar blote vingers van sierlijke poten en knikte instemmend:
  - Zeker! In het eenenveertigste jaar zou het Derde Rijk, zonder zware tanks en raketartillerie, volkomen veilig voor ons zijn. We zouden hem hebben uitgedaagd ... En dus legde de Fritz de lat hoger.
  Het meisje zuchtte diep.
  Victoria keek naar Natasha. Op haar blote, elastische borsten en dacht: "maar wat een schoonheid", wat zou het heerlijk zijn om haar te strelen. Maar ze zei het niet hardop - het is echt onfatsoenlijk.
  Veronica merkte logisch op:
  - De geschiedenis kent geen aanvoegende wijs... Eigenlijk was het beter geweest om in het veertigste jaar toe te slaan, toen de nazi's Frankrijk naderden. Dan is het moment - handiger niet gebeurt!
  Victoria snoof minachtend.
  - En het pact verbreken? Stalin zal hier niet mee instemmen! Hij gaf zijn erewoord om niet aan te vallen!
  Natasha lachte en merkte op:
  - Oh, wat zijn we nobel!
  De meisjes aten hun brood, stoofpot en uien op. Ze dronken zure melk uit kolven. We gingen verder.
  Hun blote hakken flitsten, werden grijs van het stof.
  Ergens klonk het gebrom van motoren. Duitse tanks kwamen in beweging. Onder hen is de grootste E-100. Speer slaagde erin om meer massieve exemplaren af te wijzen. Maar echt, waarom heeft een tank twee vaten nodig? Het is beter om twee tanks met verschillende vaten lichter te maken dan één met twee, maar wel zwaar.
  De E-100 is ook uit productie, maar is nog wel terug te vinden in de serie. Bovendien houdt Hitler ook van mastodonten, en beval hij de hele serie van E-5 tot E-100 te behouden.
  Vrij massieve E-75 machine met 128 mm en een gewicht van tachtig ton. Verenigd met de E-50 in bepantsering. Het is nauwelijks het beste model, praktisch zal het nog erger zijn. "Royal Lion" met een kanon van 210 mm en een gewicht van honderd ton.
  De meisjes klommen in een hoge dennenboom en keken naar de tanks. "Royal Lion" dankzij de motor van 1800 pk, een behoorlijk krachtige mastodont en wendbaar. De E-100 is ook uitgerust met een krachtige motor. De Shturmlev beweegt ook, met een krachtige raketwerper van 500 millimeter. Het is een van de meest efficiënte doorbraakmachines.
  Het lot van de Lev-tank zelf was dubbelzinnig. Hij verscheen voor de "Panther" en slaagde erin te vechten in Zweden, Zwitserland en tijdens de landing in Groot-Brittannië zelf.
  Hitler veroverde zowel Zwitserland als Zweden, legde slavenovereenkomsten op aan Spanje en Portugal. Die werden gedwongen hun nationale munteenheid op te geven en het merkteken aan te nemen. Dus onder invloed van het Duitse kapitaal komen.
  Tank "Lion" zou tegen Amerika worden gebruikt. Maar een te zware auto, met een onvoldoende snelvuurkanon, paste niet bij het leger. De voorkeur ging uit naar de meer geavanceerde "Panther" -2. Dit voertuig stelde het leger tevreden met zijn wapens, en de rijprestaties, en vooral de frontale bepantsering, zijn meer dan waard. "Panther" -2 werd de tank van de overwinning in de oorlog met de Verenigde Staten. En "Lion" werd uiterst zelden gebruikt. De "Tiger" was ook geen erg productieve tank, die nauwelijks tijd had om op te lichten in de gevechten aan het einde van het tweeënveertigste jaar. En "Tiger" -2 is verouderd en heeft nauwelijks tijd om te verschijnen. De gemoderniseerde "Panther" -2, met een gewicht van vijftig ton, deed niet onder voor de "Tigr" -2 in bescherming en bewapening, en was superieur in rijprestaties met een gewicht van achttien ton minder.
  Gevechtspraktijken hebben aangetoond dat de "Panther" -2 aanzienlijk superieur is aan de "Sherman" in gevechtskwaliteiten, waarbij dit voertuig van een lange afstand, tot drie en een halve kilometer, wordt geslagen en praktisch ondoordringbaar is in het voorhoofd en alleen van dichtbij bereik is kwetsbaar naar de zijkant. En dat is lang niet het geval voor alle Sherman-modellen.
  Amerika verloor van Duitse straalvliegtuigen en Panthers, evenals de eerdere E-25 - een uniek zelfrijdend kanon, slechts anderhalve meter hoog.
  De VS capituleerden...
  DEEL DRIE
  Natasha streelde haar eigen aardbeientepel. En met een stralende glimlach zei ze:
  - Ik jij! Hij, zij - samen het hele land!
  Victoria ondersteund:
  - Samen een vriendelijke familie! In een woord, we zijn honderdduizend ik!
  Oksana giechelde en, wijzend naar de mastodonten, merkte op:
  - Tank "E" is erg kort en gedrongen. Het zal moeilijk zijn om hem te krijgen.
  Veronica siste bedroefd:
  - God zegene ons!
  Natasha giechelde en tjilpte:
  - In Amerika voor het hele land, in Amerika voor het hele land, in Amerika voor het hele land - de kansen zijn gelijk!
  Vurige Victoria giechelt en brult:
  - Kansen zijn gelijk voor verschillende lagen van de samenleving!
  En hoe je wilt. En haar tanden zijn mooi zoals ze laten zien.
  Oksana merkte op:
  - Als de Duitsers ontsnappen, zal het erg slecht voor ze zijn vanuit hun bevoorradingsbases!
  Veronica giechelde en stelde voor:
  Laten we dan bidden!
  Natasha snoof minachtend en schudde haar hoofd.
  - Niet! Wij zijn Komsomol-leden, wat betekent dat we atheïsten zijn!
  Victoria waarschuwde agressief:
  - En ik ben over het algemeen een militante atheïst! En er is geen God - dit is een medisch feit!
  Veronica merkte voorzichtig op:
  Maar je kunt het niet bewijzen!
  Victoria knipperde agressief met haar smaragdgroene ogen. En siste met een grijns:
  - Ik kan! Als er een God is, dan moet hij verantwoordelijk zijn. Het betekent zorgen voor mensen. - Het roodharige meisje sloeg met haar blote voet agressief tegen de dennenboomstam. - Is het mogelijk om je een fenomenale kosmische geest voor te stellen die niets zou geven om zijn creatie!
  Natasha bevestigde gemakkelijk:
  - Dat is het! We zijn tenslotte voor God zoals kinderen zijn voor de Vader, en hij geeft niet om ons!
  Veronica merkte voorzichtig op:
  Maar zelfs een zorgzame vader straft zijn kinderen...
  Natasha giechelde als antwoord.
  - Maar misvorm ze niet!
  Victoria merkte boos op:
  - Er zijn echt vreemde opvoedingsmethoden in jouw God! Hij heeft bijvoorbeeld de hele mensheid en zelfs onschuldige dieren meegenomen en verdronken. De vraag rijst, wat voor soort fascistische methoden?
  Oksana voegde er met een glimlach aan toe:
  - En in het algemeen eeuwige kwelling in de hel ... Dit is ook een duidelijke overkill, aangezien geen enkele rechtsgang marteling kan rechtvaardigen!
  Veronica spreidde verward haar handen en zei met een zucht:
  - Ik denk ook dat de zondvloed van Noah overdreven is. Maar de aarde was gevuld met zonde voor de ogen van God...
  Victoria lachte:
  - Ja, de kinderen begonnen grappen uit te halen. Vader pakte een machinegeweer en schoot op degenen die blaten, en liet alleen degenen achter die stiller dan water onder het gras zaten. De roodharige ontblootte haar grote tanden. - Dat is verkregen analogie!
  Veronica haalde haar schouders op en zei zachtjes:
  - Ik ben geen priester om zulke vragen te beantwoorden. Maar ik denk dat God daar redenen voor had.
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Ja ... Met een reden vielen ze zonder reden, alleen zagen ze iedereen alsof ze verdwenen waren!
  Natasja stelde voor:
  - Misschien is de Bijbel gewoon een Joods sprookje. Waarom zouden we erin moeten geloven?
  Oksana gaf haar mening:
  - Je moet in ieder geval je eer bewaren. En reken niet te veel op een postuum paradijs!
  Victoria giechelde en merkte op:
  - Ja... Priesters vertellen graag verhalen! En niet erg aantrekkelijk!
  Veronica merkte rustig op:
  - Maar Jezus Christus is best een aantrekkelijk beeld!
  Victoria giechelde en schudde haar hoofd.
  - Ik zou niet met zo'n pacifist trouwen!
  Natasha giechelde en merkte op:
  - Ja, een man moet voor zichzelf opkomen... En wat leert de Bijbel? Ze slaan je op de rechterwang - draai je naar links!
  wilde Veronica zeggen, maar ze schaamde zich duidelijk. En toen zette Victoria het erin:
  - Echt vreemde moraal. Ofwel leert God ons vijanden lief te hebben, ofwel verdrinkt de hele mensheid in één keer. En hoe is dit te verklaren?
  Natasha antwoordde zichzelf:
  - Ik denk dat de Bijbel is geschreven door getalenteerde visionairs!
  Veronica maakte hier loom bezwaar tegen:
  - Wie er ook naar kijkt... Maar anders dan het bestaan van God is het onmogelijk om het uiterlijk van het heelal te verklaren. - Toen vrolijkte het meisje op. Ze liet haar blote, gebeitelde been over de bast glijden en ging verder. - Wat je ook zegt, het is onmogelijk om een meer overtuigende versie van de oorsprong van het heelal te vinden of uit te vinden, behalve hoe God het heeft geschapen!
  Natasha haalde haar schouders op en vroeg:
  - En de grondoorzaak van de verschijning van God?
  Veronica zuchtte en antwoordde, het vertrouwen verliezend:
  - Dit is al een axioma... Het moet worden aanvaard door het geloof dat God bestaat. En dat het voor altijd heeft bestaan en geen eerste oorzaak heeft.
  Natasha schudde negatief haar hoofd.
  - Door geloof de voor-eeuwigheid van God aanvaarden? Maar ik kan aanbieden om door geloof de eeuwigheid van het universum te aanvaarden, maar zonder de Almachtige...
  Veronica merkte logisch op:
  - Het lijkt op een alogisme. Hoe is deze eeuwige zaak, en waar kwam het vandaan?
  Victoria antwoordde onmiddellijk:
  - En wat is logisch - God is eeuwig... En waar komt hij vandaan!? Des te onmiddellijker almachtig en alwetend?
  Veronica antwoordde wanhopig:
  - Het heeft altijd bestaan... We accepteren het door geloof! En hoe is dit mogelijk - onbegrijpelijk!
  Natasja merkte op:
  "Inderdaad, we staan hier op gelijke voet. De materie moest op de een of andere manier ontstaan. En het ondenkbare gebeurt. - Het meisje grijnsde en merkte zelfverzekerd op. - Maar toch blijft de vraag open waarom er zoveel kwaad op aarde is.
  De oorlog ging door en de nazi's drongen steeds dieper de Sovjetlanden binnen. En ze hebben veel succes gehad. En meer geavanceerde en krachtige apparatuur dan het Rode Leger.
  En verpletterende slagen troffen het Rode Leger vanuit het Oosten. Japan mag niet worden verdisconteerd.
  Een verschrikkelijke klap viel op het vreedzame Vladivostok (in het Verre Oosten werd de staat van beleg niet ingevoerd). De meeste schepen van de Pacific Fleet werden in havens ontwapend, ook veel matrozen werden overgebracht naar het westfront. Enerzijds werden de aanvallen van het Land van de Rijzende Zon verwacht, maar in de praktijk bleek die niet te worden verwacht. Generaal Yamamoto deed een weddenschap op een gelijktijdige aanval met alle troepen die gebruikt konden worden. Amerika, dat relatief snel verslagen was, had geen tijd om de overgrote meerderheid van de Japanse marine tot zinken te brengen, slagschepen vertegenwoordigden een bijzonder formidabele macht.
  De kapitein van de eerste rang, Vasilchikov, was juist op dit vroege ochtenduur aan het kaarten met andere officieren van de vloot. De jongens waren nog vrij jong, ze werden hier achtergelaten om ervoor te zorgen dat de schepen niet helemaal verrotten. Vasilchikov was de enige van hen die buskruit rook, hij werd overgebracht uit Leningrad vanwege de noodzaak om te worden behandeld voor een ernstige longontsteking, gevangen in een zeer bewolkte stad. De kapitein van de eerste rang, of, indien overgeplaatst naar de grondtroepen, de kolonel, genoot van de stilte van Vladivostok, zijn bloeiende straten. De winter ging voorbij, april ging met vreugde voorbij, het was heerlijk, warm, juni was niet in het midden, maar in de tropische zone. De officieren dronken een beetje, de goede wodka in de scheepswinkel is naar huidige maatstaven (vooroorlogse inflatie deprecieerde de roebel), bijna goedkoper dan melk.
  De stemming werd echter verpest door het nieuws dat de volgende caravan met Amerikaanse stamppot niet zou komen, waardoor de snack in prijs omhoog ging, en in plaats van het malse Texas kalfsvlees moesten we de toch al saaie vis met augurk eten . De officieren probeerden verschillende keren het gesprek over het onderwerp van de oorlog te vertalen en vroegen om over bepaalde veldslagen te praten, maar Vasilchikov zweeg en leidde het gesprek opzij. Toen ze hem eindelijk hadden, blafte hij:
  - Ze sturen je naar het front, zodat je Kuz'kin's moeder herkent. Begrijp dat buskruit niet naar parfum ruikt, maar naar lijken!
  Een heel jonge marineluitenant (hij had net epauletten gekregen, na een half jaar training, die hij meteen van school ging) sprong:
  - Dat is wie we missen! Dames! Mooie vrouw! Waarom zitten we alleen, want de stad is vol eenzame meisjes.
  De jongens juichten:
  - Natuurlijk, laten we meisjes gaan zoeken.
  De officier zong een romance:
  - Hoe lekker is het om op het gras te liggen, en wat heerlijk om te eten! Regel een herschikking in het badhuis en bel de jonge meisjes!
  Vasilchikov schreeuwde tegen de woedende jeugd:
  - Er is een avondklok buiten en de meiden slapen na hard werken! Niet iedereen heeft het geluk om zo'n dievenplek te bemachtigen, gelukzalig als het zweet en het bloed in het rond stromen.
  De officier plaagde:
  - Buskruit ruikt niet naar sterke drank, maar naar lijken, alleen voor soldaten, commandanten hebben gasmaskers met een filter!
  Vasilchikov fronste zijn wenkbrauwen.
  - Filosoof! Typisch Spinoza, het blijft alleen om te leren hoe je de trekker overhaalt met je tong! En het wordt: bah! Lies! Lies!
  De agenten lachten, zelfs de ramen begonnen te trillen. Vasilchikov voegde toe:
  - Je tong is geweldig als de geest van je tegenstander klein is!
  De jonge officier mompelde:
  "Genoeg, laten we wat gaan drinken!"
  De rest van de strijders brulde:
  - Dat klopt, giet het maar! Tot het ochtendgloren hebben we natuurlijk genoeg wodka, maar er zullen ook genoeg snacks zijn!
  En vurig water gegoten in glazen! Ja, dus het begon te koken en te schuimen, er klonken obscene, obscene liedjes.
  De deur zwaaide plotseling open en de kamer leek te worden opgeblazen door een orkaan. Een groot vurig meisje sprong op de agenten af en met al haar kracht brak ze een bakstenen muur met een onafgemaakte fles wodka. Het meisje riep:
  - Alcoholisten en boeren! Het hele land werkt, of vecht, je bent gelukzalig als varkens. Vergeten geweten en eer! Geen wonder dat Lenin zei: dronkenschap is de ergste van alle ondeugden, de bijzondere destructiviteit ervan in het publieke domein!
  De onderofficier was al behoorlijk dronken, hij kneep zijn ogen tot spleetjes en schreeuwde terug, terwijl hij een lege fles pakte:
  - Jij teef, maak dat je wegkomt! Nu zal ik!
  Het meisje raakte kort de teen van haar laars onder de knie. De klap leek licht, zonder bereik, maar de jongeman huilde en zonk. De fles viel en brak. Iedereen snakte naar adem, Vasilchikov riep uit:
  - Ja, dit zijn de tekenen van Anna Vedmakova, een toppiloot in Spanje en Finland. Ze heeft legendarisch haar, de kleur van vuur! Welkom, squadronleider...
  De Witcher knikte.
  - Ik heb nog steeds de rang van majoor en de eerste aaspiloot kende de ster van de held van de USSR toe. Net aangekomen in haar MIG-5 jager. Terwijl de rest van het squadron aan het oostfront zit. Ik kreeg de opdracht... Wel, het gaat jou niets aan dat ik de opdracht kreeg. Hoe dan ook, ik heb uw torpedojager nodig om onmiddellijk de Amerikaanse vlag te hijsen en naar zee te gaan.
  Vasilchikov was verrast:
  - Waarom de onze?
  De groene ogen van de Witcher flitsten.
  - Omdat deze auto in de VS is gemaakt. Het is bij u afgeleverd onder Lend-Lease, en volg dan alleen mijn bestellingen.
  Vasilchikov trok een grimas:
  - De kolonel gehoorzaamt de majoor, en zelfs van een andere afdeling. Jij hebt de autoriteit.
  Vedmakova hield een document voor met het zegel van de NKVD en de handtekening van de vice-voorzitter van het hoofdkwartier en de voorzitter van de Raad van Volkscommissarissen, het hoofd van de geheime politie - maarschalk Beria.
  - Begrepen! En zonder verder oponthoud, je zult alleen mij gehoorzamen! Wat er anders gebeurt, zal ik niet zeggen: je bent geen vijf jaar oud!
  Vasilchikov boog:
  - Goed! De torpedobootjager is in beweging, het is alleen nodig om de matrozen uit de kazerne te halen en over twee uur uit te zeilen.
  Vedmakova greep de jonge officier bij de haren, ze was een kop groter dan hij en duidelijk sterker:
  - Wat een lomperd en een dronkaard! Waarom heb je zo'n ontbonden team! Deze man lijkt meer op een scheepsjongen dan op een officier. Misschien om te beginnen, blaas het goed op zodat alle hop eruit komt.
  Vasilchikov schaamde zich:
  - Dit is Pasja Kolobkov. Hij werd volgens een verkort programma rechtstreeks van de Suvorov-school naar cursussen gestuurd. Hij is nog best een jongen, over twee maanden is hij zestien jaar oud.
  Witcher trok een grimas:
  - Wauw! Op vijftien en al een officier! Dat is wat versnelling doet! En ik wist niet dat milks al titels kregen.
  Vasilchikov haalde zijn schouders op.
  - Aan het communistische front groeien kinderen vroeg op! Bovendien overkwam hem een verhaal, alsof hij het beste verhaal schreef over de fantastische verdediging van Moskou, en Zhukov merkte dit op en adviseerde hem de jongen over te dragen van cadetten naar officieren.
  De Witcher verbeterd:
  - Goed! Het is niet erg dat hij niet gek is, maar drink niet meer! Ik kan het ruiken, en mijn neus is als een hond, direct onder het tribunaal! Eigenlijk betaal je ervoor. Al een man van middelbare leeftijd, maar hijzelf.
  Vasilchikov hoestte:
  - Eigenlijk ben ik tweeëndertig, maar ik ben al zes keer gewond geraakt in Spanje en Finland, dus ik lijk oud ...
  Vedmakova wilde iets zeggen als reactie, toen plotseling een monsterlijk gebrul de stilte voor de dageraad verbrak. Het was alsof er zware keien uit de lucht vielen, de ruit barstte in één klap. Scherven hagelstenen beukten op de tafel en belandden zelfs in de handen en gezichten van dronken agenten. Witcher schreeuwde:
  - Iedereen onmiddellijk naar buiten.
  Vasilkov schreeuwde als antwoord, zo erg zelfs dat hij bijna zijn stembanden scheurde:
  - Dit zijn schelpen van 12 inch! De Japanse slagschepen lijken op jacht te zijn, dat wil zeggen.
  Vedmakova sloeg geïrriteerd met haar laars tegen de muur:
  - Begonnen, maar niet zoals we hadden gepland! Helemaal niet! Verdomme, we moeten het squadron onmiddellijk naar zee brengen en de vloot van het land van apen met kleine ogen tot zinken brengen.
  Vasilchikov mompelde:
  - Er zijn alleen wapens op mijn torpedojager en op een paar kleine troggen. We hebben niet eens een antwoord.
  Vedmakova toonde haar vuist:
  - Nou, je zou kustartillerie moeten hebben! Niet iedereen werd immers naar het westfront gestuurd, evenals de luchtvaart. Er wordt immers al jaren gesproken over het feit dat Japan elk moment in de oorlog kan stappen.
  Vasilkov wilde iets zeggen, maar opnieuw rommelde het, brokstukken regenden naar beneden. De sirene loeide en waarschuwde voor de komst van vliegtuigen. Vasilchikov stond op en schreeuwde boven het gebrul van de Witcher uit:
  - We hebben luchtvaart, en kustbatterijen, ook al zijn ze niet in een complete set, zijn beschikbaar. Laten we antwoorden!
  De piloot gromde terwijl ze door de straten rende:
  - Ik zou gewoon naar mijn jager rennen en deze Jappen planten, het zal niet genoeg lijken. Ze zullen nog steeds betalen voor Tsushima en Muden.
  Vasilchikov was het ermee eens:
  - Ja, ze zullen betalen! Ja, zelfs met een percentage!
  Er waren explosies en het late getjilp van luchtafweergeschut. Over het algemeen werd het grootste deel van de luchtverdediging van Vladivostok in het eenenveertigste jaar uitgeschakeld om de verdediging van Moskou te versterken (er werd verwacht dat Hitler zou toeslaan, maar toen ging het voorbij!), Dus de meerdere punten van de mug -huis van het land van de rijzende zon leek niet veel aandacht te besteden aan dergelijk "lawaai". Japanse duikbommenwerpers dropten lentegeschenken met een doordringende kreet. De klap werd zowel aan de stad als aan de vloot toegebracht. De Japanse vliegtuigen zijn niet al te groot, maar wendbaar, maar de slagschepen daarentegen zijn fors. Tot nu toe zijn de Amerikanen erin geslaagd om slechts twee van dergelijke schoonheden tot zinken te brengen, en de overlevenden, samen met de kruisers, waren de kust aan het vernietigen. Het leek sterk op de gemene aanval van het Land van de Rijzende Zon op 27 januari 1904. Alleen toen was er geen luchtvaart.
  Vasilchikov voelde dat hij stikte van het rennen. Hij is geen superman, maar een eenvoudige man met zieke longen, gevangen in een moeilijke situatie. En in Vedmakova haalde ze hem niet veel in. Ik vraag me af hoe oud ze is, amper dertig, haar borsten zijn groot en haar schouders zijn breed als die van een man.
  Vedmakova draaide zich plotseling om en zwaaide met haar hand:
  - Ren niet weg oude man, volg me! - Ze schreeuwde met zo'n kracht dat de geluidsgolf haar oren raakte. - Breng de torpedojager zo snel mogelijk naar zee.
  Explosies rommelden in de buurt, puin regende naar beneden, een van hen viel direct op Vedmakova en ze ving het mechanisch op met haar handen. Het pilotenmeisje voelde zich een keeper die met succes een penalty won, het fragment was rond, warm en zag eruit als een bal. Anna voelde plotseling iets vloeistof langs haar armen stromen. Het meisje keek naar het fragment, en toen zelfs haar ijzeren krijger, gehard door drie jaar oorlog (Samen met de Spanjaarden), kwam de misselijkheid naar haar keel. Ze had een babyhoofdje in haar handen. Arm meisje (dit is te zien aan de korte staartjes, met uitgestoken ogen. Vedmakova legde voorzichtig haar hoofd op het gebarsten asfalt en sloeg een kruis:
  - Je had geen tijd om te zondigen, niet om te leven! Er is echter geen grotere zondaar dan God, daarom is er geen grotere zonde dan onverschilligheid voor het lijden van kinderen.
  Opnieuw een brul en fragmenten, één raakte het meisje in de kofferbak en krabde aan de huid. Vedmakova wilde zich al omdraaien en zo snel mogelijk naar de landingsbaan rennen, waar haar MIG geduldig wachtte op de agressieve gastvrouw, maar...
  Scherp als een dolkmes, ontwaarde de blik van de krijger een ondraaglijke grimas van pijn op het gezicht van de kapitein van de eerste rang Vasilchikov, toen zijn bovenste deel van het afgescheurde lichaam omhoog vloog door de explosiegolf. Het meisje ontweek het fragment zelf ternauwernood. Op een of andere manier haakte ze al een keer in haar wang, zelfs tijdens het luchtgevecht in Spanje. Als gevolg hiervan bleef er een diep litteken achter, dat haar uiterlijk lange tijd verwende. Toegegeven, in Siberië werd ze voorgesteld aan een zeer sterke tovenaar, die, met behulp van zalven en het aanroepen van geesten, erin slaagde deze wond en nog een paar te genezen alsof hij er nooit was geweest. Hiervoor gaf Vedmakova hem haar onschuld, de geneugten van vrouwen kennende. Daarna ving het meisje de minste kans om het geluk van liefde met een man te bijten, wat heel moeilijk was in schijnheilige Sovjet-tijden, zelfs met haar satanische schoonheid en haar vermogen om te verleiden. Het gaat er natuurlijk niet zozeer om de man te overtuigen, maar om ervoor te zorgen dat de feestorganisator hier niets van te weten komt. En er zijn zoveel oplichters van allerlei slag dat een verklikker, op een verklikker en een verklikker, ze voortdrijft. Echt versnellen kom je dus niet als je carrière je dierbaar is. Maar ongeveer vier maanden geleden, toen ze de ster van de held kreeg, voor het vijfentwintigste fascistische vliegtuig dat op rij werd neergeschoten: ze ontmoette elkaar in Beria. En in de hele Sovjet-elite was er geen grotere rokkenjager dan het hoofd van de geheime en openlijke politie.
  Vedmakova liep als een landingsbaan. Bovendien, wat haar zelden overkomt, vermengde ze de straat in een onbekende stad, waardoor ze de afstand alleen maar groter maakte.
  De piloot vluchtte en herinnerde zich: Beria was inventief in bed, maar niet haar smaak, kaal, buik, niet Apollo. Dus hij werd nooit haar minnaar. Over het algemeen zijn geruchten dat Beria vrouwen heeft verkracht duidelijk overdreven. Als hem een duidelijk nee werd verteld, nam de tweede man van het Rode Rijk in de regel geen toevlucht tot dwang. Maar wie durft van de meisjes nee te zeggen tegen zo'n monster? Beul van Rusland nummer één!
  Maar hier werd ze een vertrouweling van Lavrenty Palych. Over het algemeen werd ze een van de eerste vrouwelijke vrijwilligers die in Spanje vocht. In feite namen maar weinig Sovjetpiloten deel aan deze burgeroorlog. Het lijkt erop dat Stalin zelf niet bepaald de overwinning van de socialisten wilde. En wat logisch is, in Frankrijk wonnen de socialisten, schijnbaar linksen, en verslechterden de betrekkingen met de USSR alleen maar. Maar aangezien Franco een fascist en een bourgeois is, en de Spaanse volksregering links lijkt te zijn, was het tegelijkertijd onmogelijk om verzoeken om hulp volledig te negeren. Ja, Sovjetpiloten moesten ervaring opdoen, nieuwe uitrusting uitproberen. Aanvankelijk verliep de oorlog met wisselend succes, maar toen wist het leger van Franco, met de steun van Italiaanse en Duitse eenheden, Catalonië in te nemen. De strijd in de lucht was eerst gelijk, maar toen verscheen de beroemde Messerschmitt. In het allereerste luchtgevecht voelde Vedmakova de kracht van dit vliegtuig in vergelijking met de IL-16. Met name snelheid, een verschil van honderd kilometer per uur, stelde de fascistische piloten in staat zelf te kiezen waar, hoe en wanneer ze zich bij de strijd wilden voegen. Ten tweede kon de bewapening van een 20 mm luchtkanon een triplex IL-16 op lange afstand neerschieten, terwijl de ME-109, met kogelvrij frontaal pantser, de schoten van een 9,6 mm machinegeweer van een Sovjetjager vasthield. Daarom was het, om Messer te vernietigen, nodig om van achteren aan te vallen, of als je veel geluk had om in de motor of het kijkglas te komen. Opgemerkt moet worden dat de Duitsers ook veel beter communiceerden en harmonieuzer handelden. Vedmakova werd twee keer neergeschoten en de derde keer raakte ze ernstig gewond en werd ze gevangengenomen. De tijden waren toen hard, maar aangezien de oorlog al verloren was, viel Madrid, Hitler beval, als teken van goede wil en het plannen van een alliantie met Stalin, de terugkeer van Sovjet-gevangenen naar hun thuisland. Vedmakova bracht slechts een maand in gevangenschap door, ze werd in een ziekenhuis voor officieren geplaatst, goed gevoed en verzorgd. Niemand sloeg of verkrachtte, misschien probeerden de nazi's en het Franco-regime zich aan de hele wereld te laten zien als humanisten in tegenstelling tot de bloedige tiran: Stalin! Maar na terugkeer naar haar vaderland, van alle voormalige krijgsgevangenen, bleef er slechts één Vedmakova vrij.
  Toegegeven, het bevel voor de enige neergehaalde Italiaanse jager werd haar ontnomen. Maar ze bleef in het leger en nam zelfs deel aan de oorlog met Finland. Het Suomi-land had slechts 118 verouderde multiplex in zijn vliegtuigvloot. Het meisje nam bijna niet deel aan luchtgevechten, ze was meer bezig met verkenning, ze ontving een bevel, het lijkt één eendekker, ze schoot toch neer, maar het werd niet geteld.
  Witcher prikte plotseling in de vuurzee. Het gebombardeerde stadsziekenhuis stond in brand. Het beeld is werkelijk apocalyptisch en vrouwen, kinderen en oude mensen branden levend. Hier viel de baby regelrecht in het vuur, en rondom was er een verschrikkelijk gebrul en gekreun.
  Vedmakova voelde de trompetten van de aartsengelen in haar hoofd en wierp zichzelf in de vlammen. Tongen van vuur likten de blote handen en het open gezicht van het meisje, maar de piloot bewoog zo snel dat ze erin slaagde het kind te grijpen en hem uit de omhelzing van vernietiging te trekken.
  Het meisje sprong eruit, voelde slechts een lichte jeuk op haar huid en wierp een blik op de baby. Helaas, het was te laat, de jongen stikte, trok vlammen in zijn longen, brandwonden op zijn ronde gezicht. Dergelijke gescheurde blaren op de huid zijn zachter dan madeliefjeknoppen. Witcher schreeuwde:
  - Hier is het menselijke chaos!
  Ze sloeg met haar laars een stapel afval, waarna ze zich haastte om te helpen wie er nog meer gered konden worden. Het was als een cobra die tussen de gasbranders danste, het meisje kronkelde heel bizar en danste. Ze brandde zich, haar laarzen smolten, haar tuniek verkoold, maar ze bleef koppig vechten voor elke traan van een kind, voor elke slag van een klein hartje, voor elk kwetsbaar leven, maar zo noodzakelijk voor het land! De laarzen vielen uit elkaar en nu danste het meisje door de wervelwinden van vlammen, haar blote, charmante benen. Ze was een martelares, maar niet alleen een non die zichzelf martelde met vasten en een zweep, wat noch God noch mensen ten goede komt, een martelaar-vechter die specifieke levens redt. De benen van de meisjespiloot waren bedekt met een laag kleine blaren, maar ze bewogen nog sneller en nauwkeuriger van pijn.
  De kapitein van de medische dienst haalde grote laarzen uit zijn tas en riep naar haar:
  - Pak ze, trek ze snel aan! Je wordt zo kreupel.
  De piloot antwoordde onmiddellijk:
  - Het is beter lichamelijk kreupel te worden dan moreel een freak te zijn! Geen seconde voor jezelf, alles voor het front, alles voor de overwinning!
  De kapitein van de medische dienst antwoordde:
  - Dit is een echte Sovjet-man!
  De heks vervloekte:
  - En wat ben je waard om mensen te redden!
  De kapitein zuchtte.
  - Ik heb prothesen, in plaats van benen!
  Vedmakova, die een ander meisje met een half verschroeid gezicht en bewusteloos naar voren trok, riep:
  Hoe wreed is God!
  De kapitein haalde zijn schouders op.
  Het is niet de schuld van God, maar van mensen!
  Vedmakova maakte bezwaar:
  - Dit is hetzelfde als zeggen - niet de ouders zijn schuldig, maar de kinderen!
  De kapitein wilde iets zeggen, maar de rookwolken kwamen in zijn keel en hij hoestte boos.
  Het meisje op blote voeten brulde:
  - Ik ben een heks en er is geen mooier beroep!
  En met blote hielen vervolgde ze:
  - Adolf laat er groeten en een boeket in de boze kist zijn!
  De bikinistrijders zetten hun opmars voort. De nazi's omzeilden het fort van Brest en stopten de ketel. Tank E-50, bewegend in oostelijke richting.
  Gerda zong enthousiast:
  - Ik ben zo'n coole meid! Ik breek alle vijanden als ijspegels ... En in de kou, op blote voeten, stoutmoedig, dat zelfs vonken van onder mijn voeten komen!
  Charlotte giechelde, sloeg een vierendertig in het lichaam en riep enthousiast uit:
  - Er is geen reden om aan het moederland te twijfelen! Krijgers zijn sterker dan mannen!
  Christina drukte ook met haar blote voet op de knop en verraadde woedend door het Sovjetkanon uit te schakelen. Dus zelfs de kofferbak kwam eraf:
  - Inkomens zijn hoog als bergtoppen!
  Magda vuurde haar kanon een voor een af. Het was 105 mm en dodelijk in de laatste modificatie, het was vrij snelvuur en vuurde tien schoten per minuut af.
  Het meisje drukte haar blote vingers en fluisterde:
  - Percentage in de lijn van de toekomst gegeven ...
  Gerda sloeg op de Sovjet-tank, verpletterde het pantser en schreeuwde:
  - Je zult het zelf zien!
  Ze klopte en Charlotte, met haar blote tenen, met een wild, uitzinnig gebrul:
  - Het vaderland is nu dichter bij ons!
  Christina vuurde ook, met behulp van de vingers van haar blote, gebruinde benen, en gaf uit:
  - Groet de zon met ons!
  Magda bonsde ook en drukte haar blote hiel. Ze sloeg het Sovjetkanon in drijvende fragmenten, zingend:
  - Moederland is het sterkste!
  En de krijgers zullen brullen als buffels in het slachthuis. Vier is dol op mannen. Het past echt bij hen. Waarom niet? Ze zijn zo mooi en agressief. En liefdevol. En de man is een hond, wen maar. En je zult alles hebben, ook geld. En deze vrouwen zijn fysiek erg sterk. En ze verteren mannelijke perfectie met een waanzinnig temperament. En constant plezier.
  Je hoeft niet een heel jaar op een man te wachten - en toch zal een orgasme je vinden!
  Gerda nam het aan en brulde, vuurde op de Sovjet vierendertig en brak de toren af:
  - Ik ben een echte ridder van vernietiging!
  Christina stak haar tong uit en riep dreigend:
  - En mijn grijns is als die van een panter!
  Charlotte sprak agressief, schudde haar vuist en duwde met haar blote tenen op de joystick.
  En er staan grote veranderingen voor de deur!
  Magda piepte en gilde:
  - Wij zijn de belichaming van hetaera!
  Gerda giechelde en antwoordde:
  - Hoe goed is het als de handen van knappe jonge mannen je strelen!
  En het meisje stelde zich voor hoe haar handpalmen naar aardbeientepels klauwden. Het is echt zo geweldig. En prikkelbaar en spannend. En erg leuk.
  Gerda schoot op de Sovjet SU-85. Ze crashte met de auto en piepte terwijl ze met haar blote voeten op het harnas sloeg:
  - Ah, eiken dames, eiken dames!
  Charlotte bevestigde agressief, puffend haar wangen en schudde haar volle borsten.
  - Doeba! Eik! Duba dames!
  En hoe hij het zal opnemen en lachen... Alsof de klokken luiden. En zijn stem is zo stralend.
  En haar slachtoffer was een 76 millimeter Russisch geweer. De wapens zijn behoorlijk archaïsch.
  Christina giechelde en gilde:
  - Ik zal brullen en breken!
  En met haar blote vingers richtte ze ook een projectiel op een vijandelijke auto.
  Hoe mooi ze is. Goud en koper zijn geweldig!
  Magda is helemaal goud, terwijl ze enthousiast zingt:
  - De draailier huilt nog steeds...
  Toen draaide ze zich om de Sovjet vierendertig en bleef droevig zingen.
  - Ze is een vreemdeling in Berlijn!
  Gerda piepte als antwoord. Ze drukte met haar blote tenen op de joystickknop en schoot een Sovjet houwitser neer.
  - Berlijn is de hoofdstad van de wereld!
  Charlotte mompelde zelfverzekerd als antwoord:
  - En Londen is de hoofdstad van Parijs!
  En spijkers op de Sovjet T-26. De machine, hoewel niet groot, wordt ook als een tank beschouwd.
  Christina nam het aan en gaf het weg, terwijl ze de fiets met haar blote voeten ronddraaide:
  - En Parijs is de hoofdstad van Rome!
  Dan, zodra hij lacht... En met smaragdgroene ogen boort hij alle krijgers op een rij door. En tegelijkertijd grijnzen en schitteren met tanden. Maar hoe hij Sovjettanks zal nemen en erop zal hameren. Het zal de helft van de toren slopen op de vierendertig.
  En na haar zal Magda het pakken en het aansteken met een granaat. Dat wil zeggen, een projectiel. Volgens SU-76. Al duidelijk een verouderde auto, maar toch vermeld.
  En piepte:
  - En Rome is de hoofdstad van Miami!
  Het is echt grappig. Maar de meisjes lieten zich te veel meeslepen. Ze merkten niet hoe een paar soldaten van het Sovjetleger naar hen toe kropen met bundels antitankgranaten en de sporen opbliezen. En hoe het zal duren en exploderen. De rollen barsten en de E-50 verloor zijn mobiliteit.
  Ik moest mijn auto laten repareren.
  DEEL VIER
  De bombardementen verdwenen, maar de beschietingen gingen door. De kanonnen van het schip hebben een behoorlijke voorraad granaten, maar het vuur was nu meer gericht op de ontwapende Sovjetschepen. Yamamoto begreep dat dominantie op zee het initiatief in deze oorlog voor lange tijd zou overdragen aan Japan. En om schepen te bouwen, is het proces duur en lang, hoewel bijvoorbeeld onderzeeërs misschien gemakkelijker te stempelen zijn. Hier moet natuurlijk ook rekening mee worden gehouden, maar het is belangrijk om de structuur te doorbreken. Admiraal Yamamoto, de machtigste man van Japan na keizer Hirohito, voelde zich een god. Een echte god, dus de religie van het land van de Rijzende Zon leerde dat de beste manier tot vergoddelijking militaire bekwaamheid is! En nu kon de grote commandant willekeurig de ruimte om hem heen kwellen en verminken.
  Boven Vladivostok hangen kilometers dikke zwarte rookwolken; dit zijn olieopslagfaciliteiten en brandstofdepots die in brand staan. Honderden, duizenden mensen worden verbrand, hel, nou, daarna, hoe kun je je niet voelen als een god die wraak nam op de Russen voor eeuwen van vernedering, een groot volk wordt gedwongen zich te nestelen op een reeks eilanden die zo klein zijn in vergelijking met de uitgestrektheid van Rusland. Nu de Russische vloot aan het zinken is, zullen ze, in tegenstelling tot de haven van Peru, geen enkel schip verlaten.
  Tijdens de Slag om Khalkhin Gol stelde Yamamoto voor om Vladivostok een soortgelijke slag toe te brengen, waarvoor een gedetailleerd plan werd opgesteld. Maar Hitler sloot onverwacht vrede met Stalin. In het algemeen, idioot Hitler, begon het bloedbad van de Joden en zette zich daarbij zowel Polen als de landen van het Westen tegen zichzelf. En waarom had hij het nodig? Wilde je Joodse rijkdommen verwerven? Maar het was beter om eerst een wereldmacht te worden en de USSR te verslaan, en misschien daarna andere landen. Het Westen is gemakkelijker te winnen omdat zijn mentaliteit veel minder wordt gekenmerkt door fanatisme en een neiging tot zelfopoffering. Is er tenminste één geval bekend van het rammen van Amerikaanse piloten. Toegegeven, er waren een paar aanrijdingen, maar dit is hoogstwaarschijnlijk een ongeluk.
  Russen zijn fanatiek, wat vreemd is, omdat het orthodoxe geloof zelfmoord niet goedkeurt, en helemaal niet van mening is dat men met wapenfeiten een weg naar het paradijs kan verdienen. Over het algemeen zijn de leringen van Christus naar zijn mening buitengewoon dom en onpraktisch. Hij Yamamoto las de Bijbel en verwonderde zich over de domheid van mensen om zo'n pacifistische God te beschouwen. Hij leert bijvoorbeeld: ze slaan je op de rechterwang - draai je naar links, ze vragen om één shirt - geef er twee, hou van je vijand! Alleen een geestesziek persoon kan Christus als God beschouwen. Zo'n religie is alleen goed voor slaven, gebonden vazallen. En heel Europa en de halve wereld moeten geloofd hebben.
  Het is waar dat de leer van Jezus, ondanks het feit dat het het principe van het Oude Testament verwerpt, oog om oog, en je leert je vijanden lief te hebben, de Britten niet verhinderde een derde van de hele planeet te veroveren, waardoor de meest uitgebreide rijk in de geschiedenis van de mensheid. En dit ondanks de religiositeit van Groot-Brittannië, waar God zelfs in het volkslied wordt genoemd. Vreemd genoeg zweren Amerikaanse presidenten op de Bijbel, maar bombardeerden ze desondanks Japanse steden met napalmbommen, waarbij duizenden vrouwen en kinderen levend verbrand werden. Bovendien doodden ze de burgerbevolking, niet per ongeluk, maar opzettelijk, dit was een tactiek om de burgerbevolking te terroriseren: het ondermijnen van menselijke en economische hulpbronnen.
  Maar de Japanners bombardeerden eerst de Verenigde Staten niet, voor de Duitse invasie, gedurende de hele oorlog brak slechts één bommenwerper door en doodde slechts zes burgers. En ze schrijven ook speciale wreedheid toe aan de samoerai. Immers, de Yamamoto kon desgewenst met bommenwerpers doorbreken naar Amerikaanse steden, zeker na de nederlaag van de Yankee-vloot bij de haven van Peru. Ja Europeanen zijn morele klootzakken. Ze hebben een pervers begrip, geloof, onderwijzen en niet doen!
  Niet zo in Japan! Wat ons wordt geleerd, is wat we doen. Er bestaat niet zoiets als God zegt de andere wang toe te keren, maar zijn dienaren doodden opzettelijk kleine kinderen. Ja, in het algemeen kan het geloof dat God één en Almachtig is, niet waar zijn. Als hij alleen was, dan zou hij er natuurlijk voor zorgen dat mensen hem correct aanbidden, in geloof en waarheid, en één enkele leerstelling hebben. En dus bidt iedereen zoals hij wil, wat hij wil. En de wereld is te lelijk en te verkeerd om door één enkele Almachtige God te worden geschapen. Elke verantwoordelijke heerser streeft immers in de eerste plaats naar orde en gerechtigheid. Hij wil dat de sterke, wijze, nobele, eerlijke mensen in de eerste plaats zijn, en de rest corrigeert zichzelf, groeit fysiek en spiritueel, of ... Als God echter de Almachtige en de Schepper van het universum is, dan zou hij geen lichamelijke en mentale freaks creëren.
  Immers, waarom wordt de keizer soms gedwongen om de zwakheden van mensen als een gegeven te verdragen? Omdat er geen andere uitweg is, kan hij freaks niet in een oogwenk in knappe mannen en lafaards in stoutmoedige mannen veranderen. Maar als ik kon, zou ik het meteen doen! Helaas, ik moet accepteren wat is en omgaan met het menselijke materiaal dat ik als een gegeven heb ontvangen. Maar van wie hij het kreeg, is een andere vraag. Ja, en de keizer zelf heeft zwakke punten: hij is gewoon een man - hij wordt oud, ziek, afgeleefd. Vreemd genoeg leeft een goddelijke keizer vaak minder dan een gewone dienaar, heeft hij minder wapenvaardigheden dan de meeste generaals en veel soldaten. Welnu, wat staat erin van de Almachtige God. Maar wit is niet beter! In de hele geschiedenis van Europa was er geen verschrikkelijker en succesvoller veroveraar dan Hitler. Ja, hij is echt een symbool van de militaire bekwaamheid van blanken! En niettemin kon de grootste commandant aller tijden en volkeren niet eens het gymnasium afmaken, secundair onderwijs volgen, wat verplicht is in Japan!
  Bovendien werd Hitler om gezondheidsredenen niet toegelaten tot het leger. Vreemd genoeg bleek deze ijveraar van de krachtcultus, de leeuw van de oorlog, zo fysiek zwak te zijn dat hij zelfs in Duitsland, waar op elke post een militaire post is, niet als soldaat werd opgeroepen. Hoe gedegradeerd Europa is.
  Stalin, een andere van de meest prominente politici van onze tijd, had echter ook geen middelbare opleiding, hij was een goudklompje. En interessant genoeg werd hij om gezondheidsredenen ook niet opgeroepen voor het leger. Interessant, toevalligheden, twee kwaadaardige vijanden hebben geen middelbare opleiding genoten, werden om gezondheidsredenen niet opgeroepen voor militaire dienst, hadden vaders van dronkaards en Hitlers vader werkte eerst ook als schoenmaker!
  Hier is zo'n toeval, vreemd, onheilspellend. Göring, de officiële opvolger van Hitler, is niet zo. Hij komt uit een familie van aristocraten, de voorouder van Göring was de plaatsvervanger van de huidige heerser van Duitsland, Bismarck. Daarom Churchill: een aristocraat, uit een adellijke familie, en Amerikaanse plutocraten, (President Roosevelt is niets meer dan een pion, ze vonden al snel een gemeenschappelijke taal met hem.
  Ze wilden Hitler door hen vervangen, maar het lukte niet. Hitler veroverde ze allemaal! Göring is een zakenman, oligarch, aristocraat en pragmaticus. Hij is beter dan Hitler in staat om alle anti-bolsjewistische en anti-Russische krachten van de hele wereld te verenigen. Amerika en Groot-Brittannië willen Rusland beëindigen, ongeacht het heersende regime, maar de communisten, die het concept van privébezit ontkennen, willen zo graag een einde maken. Het is fanatiek dat ze zelfs een oogje dichtknijpen voor de buitensporige versterking van Duitsland en dat ze zelf gedwongen worden om zich bij het Derde Rijk aan te sluiten.
  Duitsland is echter een geopolitieke concurrent, maar een concurrent binnen het kader van de kapitalistische en aristocratische spelregels, en het bolsjewistische Rusland is absoluut vreemd en vijandig. Het is zelfs verrassend dat Churchill zelf Stalin hulp aanbood, ondanks al zijn anti-communistische, traditionele, Engelse haat tegen Rusland.
  In 1941 wilde ik het Rusland van Stalin tegen het Duitsland van Hitler opzetten. Pijnlijk knijpen de Duitsers hem. Per slot van rekening is Duitsland onder het rood een oorlogspaard dat voor de Sovjet-strijdwagen is ingezet, en de USSR onder het bruin is een eeuwige partijdige zone. De fanatieke bolsjewieken zullen zich immers niet verzoenen en zullen een langdurige guerrillaoorlog voeren, die het Derde Rijk zo zal uitputten dat alle dromen van verdere expansie als een regenboog na een onweersbui zullen verdwijnen! Rusland onder Duitsland, beter dan Duitsland onder Rusland! Als we dit begrijpen, is het duidelijk waarom Churchill en de Verenigde Staten, na een militaire nederlaag en overgave, zo snel toenadering zochten tot het Derde Rijk.
  Yamamoto is een pragmaticus, hij was tegen de oorlog met de VS en Groot-Brittannië. Maar deze twee rijken provoceerden zelf Japan door een embargo op te leggen op de levering van aardolieproducten. Het land van de Rijzende Zon heeft immers geen eigen bronnen en vele andere grondstoffen. De Japanners waren aan het onderhandelen, de Amerikanen kwamen met steeds meer vernederende eisen.
  En tegelijkertijd zorgden de Yankees, die de oorlog uitlokten, er helemaal niet voor dat het leger en de marine gereed waren om te vechten. De verleiding bleek te groot, des te meer was er een sprankje hoop dat Moskou op het punt stond te vallen en Duitsland, en haar bondgenoten zouden te hulp komen. Bovendien was er de hoop dat de Verenigde Staten, die nog steeds een relatief democratisch land zijn en sterk afhankelijk van de publieke opinie, als de oorlog zou voortduren, geen bloed zouden willen storten op de eilanden van andere mensen. Inderdaad, waarom zou een gewone Amerikaan op straat zinken doodskisten halen bij zijn familieleden, als we het niet hebben over het beschermen van het grondgebied van de Verenigde Staten zelf, en zelfs vrij hoge militaire belastingen betalen! Misschien is dat de reden waarom het tsaristische Rusland verloor, met meer soldaten, maar het Russische volk beschouwde Mantsjoerije niet als hun territorium en wilde niet met bloed en zweet betalen voor abstracte belangen. Helaas ging Hitler niet naar Moskou, deels vanwege de onvoorbereidheid op de strenge winter, en deels vanwege het fanatisme dat kenmerkend was voor de bolsjewieken.
  Ik wilde het zelf niet meemaken.
  Maar niet alleen de bolsjewieken, het Russische volk is geneigd zichzelf op te offeren voor grote doelen. De eerste luchtram is immers gemaakt door de Rus Messer. Het is zelfs verrassend dat hij dit niet deed omwille van de houris van het paradijs, maar omwille van het vaderland. Hoewel ... Messer is gedeeltelijk een dwaas, hij is tenslotte een meester in aerobatics, een uitvinder, een ontwerper en natuurlijk zou een levende veel meer voordeel opleveren voor het moederland. Misschien hebben de Yankees het niet zo mis, ze herhalen het principe: overleven is het belangrijkste in de strijd! De doden kunnen immers niet meer doden!
  Een aantal halfnaakte meisjes met blote borsten bogen goedkeurend.
  Admiraal Naumo merkte op:
  - We hebben al meer dan tweederde van de munitie opgebruikt. De kanonnen zijn erg heet, ze worden overgoten met emmers water!
  Yamamoto maakte een kruis met zijn vinger in de lucht en zei met een lage, licht hese stem:
  - Ik denk dat de kanonnen bestand zijn tegen het laatste derde deel van de granaten. Hoewel nee, knock-out tot vijfennegentig procent.
  Admiraal Naumo haalde zijn schouders op en veegde het zweet van zijn voorhoofd.
  - Is het de moeite waard om op de eerste dag het beste te geven?
  Yamamoto balde zijn vuisten.
  - Kosten! Natuurlijk is het de moeite waard! We hebben de Russen verrast, zoals het was in 1904, de Duitsers in 1940, maar Stalin zal het bevel streng straffen en dit zal niet meer gebeuren. Het is dus noodzakelijk om het feit te gebruiken dat de drakenstaart in slaap viel. Eigenlijk begrijp ik Stalin, de oorlog met Duitsland nam zijn aandacht zo in beslag dat hij stopte met het verzorgen van het Verre Oosten. En zijn entourage zonder leider durft het initiatief niet te nemen. Hier hebben we onze slag gemist. Evenals de Amerikanen. Het was voor iedereen duidelijk dat de zaak werd voorbereid, de wolken pakten zich samen, de donder zou spoedig toeslaan, maar ...
  Ze renden, flitsend op blote voeten, ronde hakken van het meisje. Ze waren op een belangrijke missie.
  Naumo raakte het gevest van het samoeraizwaard aan dat aan zijn riem hing, of zoals het ook gewoonlijk katana wordt genoemd:
  - Russen komen altijd te laat! De oorlog zal niet te lang duren en we zullen de Oeral bereiken.
  Yamamoto hief zijn ogen naar de lucht.
  "Mogen de goden ons hierbij helpen, maar ik denk het niet!" Ze leren snel, Khalkhin Gol toonde aan dat het niveau van de Russen hoger is dan tijdens de oorlog van 1904-1905. Bovendien zal ik je een geheim vertellen. Onze geheim agent in Vladivostok hielp een beetje, dat de vrij krachtige kustartillerie geen granaten had en het vliegtuig niet op tijd opsteeg. Dit is de geheime oorlog.
  Naumo was verrast:
  - En waar keken SMERSH en de NKVD?
  Yamamoto grinnikte en schudde zijn vingers.
  "De slechtste kaders van Rusland dienen hier in het Verre Oosten, zij die bang zijn om te sterven aan het Sovjet-Duitse front streven naar Vladivostok. Daarom is het hier veel gemakkelijker om een verrader of een dwaas aan de top te vinden, evenals een egoïstische persoon. En de NKVD is zo gewend aan het onthullen van denkbeeldige samenzweringen dat ze echte verraders niet meer opmerkt. Werken is dus best mogelijk. Trouwens, als meerdere generaals naar de kant van de Duitsers zijn gegaan, ondanks het feit dat hun families, familieleden en vrienden hiervoor met executie worden bedreigd, dan is het heel goed mogelijk om iemand van de top om te kopen. Of gebruik hem in het donker, wat nog beter is.
  We hebben dus veel werk verzet. Wij Japanners worden over het algemeen gekenmerkt door grondigheid in het meedenken over militaire operaties, en rekening houdend met alle kleine dingen.
  Naumo wreef over het gevest van zijn katana.
  - Rechts! Maar de schaamte van Khalkhin Gol roept een gevoel van bitterheid en sterke ergernis op! Hoe konden wij...
  Yamamoto troostte:
  - Er waren meer Manchus dan Japanners, en over het algemeen is het onmogelijk om altijd te winnen. Ik moet opmerken dat niettemin niet de beste eenheden aan onze kant vochten, en de Russen hadden een groot voordeel in de luchtvaart en tanks.
  Naumo trok zijn katana half.
  - We zijn niet gerechtvaardigd! Een samoerai zal nooit verwijzen naar een bot mes en een moe paard, veel vijanden en een zwak wapen!
  Yamamoto corrigeerde:
  - Samurai, natuurlijk niet, maar een man, helaas wel! Mensen hebben de neiging om fouten te maken!
  Yamamoto was afgeleid en riep iets in de pijpen, en vervolgde:
  - En weet je, ik heb in mei 1942 aangeboden om Rusland aan te vallen. Dit zou de opmars van de eerste Fritz kunnen verhinderen.
  Naumo knikte.
  - Werkelijk! Maar we vochten tegen de VS en de Britse leeuw.
  Yamamoto tikte met zijn vinger op het stuurhuis.
  - Ja! Dat is waar, maar de VS kregen een klap in het gezicht, Groot-Brittannië verloor zijn koloniën en Duitsland was relatief krap. We wilden zoveel mogelijk kracht uit het westen van Rusland putten om het voor de Wehrmacht gemakkelijker te maken om in het offensief tegen Groot-Brittannië te gaan zonder bang te hoeven zijn voor een steek in de rug door Stalin. - De admiraal dronk de sake die werd aangeboden door een meisje op blote voeten in een kort rokje en ging verder. - De klap was gepland voor mei, tegen de tijd dat de wegen opdroogden, maar de Amerikanen verhinderden.
  Naumo trok zijn katana en sneed ermee in de lucht:
  - Dood aan de VS! Ze bemoeien zich altijd met Japan.
  Yamamoto grijnsde sluw.
  - Niet altijd natuurlijk, bijvoorbeeld toen we voor het eerst met Rusland vochten, hebben de Yankees ons veel geholpen met leningen en wapenleveringen. Meer dan de helft van onze vloot is gemaakt met het geld van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, en op hun eigen scheepswerven. Dus Amerika is niet altijd slecht, maar in dit geval niet.
  Naumo vroeg verbaasd:
  - En waarom?
  Ze renden weer langs de Japanse admiraals en flitsten de blote hakken van het dienstmeisje.
  Yamamoto vernederde zich om uit te leggen:
  - Een zwerm langeafstandsbommenwerpers brak door naar Tokio en bracht met napalmbommen een verraderlijke slag toe aan de hoofdstad. Honderden houten huizen brandden af en de keizer beval koste wat het kost om de controlezone uit de hoofdstad te verwijderen. En allereerst om het gevechtscomplex van Amerikaanse bases op de Medei-archipel te veroveren, het dichtst bij de Japanse skeletten. Helaas is het ons niet gelukt, dus begonnen we de strijd om de Stille Oceaan te verliezen. Het is goed dat we tegelijkertijd de wijsheid hadden om snel een alliantie met het Derde Rijk te sluiten en er klein van af te komen. Anders zouden er zelfs geen ruïnes meer over zijn van onze steden.
  De meisjes met blote benen sprongen zelfs op, schuddend met hun zwarte en rode vlechten.
  Nauma zwaaide met zijn zwaard in de lucht:
  We hadden sowieso gewonnen! Dus is het echt nodig om Hitler na de oorlog de Filippijnen te geven? Deze parel van de Japanse kroon, onneembaar Singapore, bloeiend Hong Kong, Indonesië, oliebronnen van de veroverde Engelse koloniën en Frans-Guinea, Indochina, Birma, Thailand. En nog veel meer, waar je over moet praten, draait de tong niet om. We staan tenslotte op de grens met India, op de drempel die de Führer in beslag nam - Australië. En alles opgeven zonder te vechten, als een lafaard...
  Yamamoto onderbrak:
  - Onder de blanken zijn er ook slimme! Geen wonder dat de keizer in zijn kantoor een buste van Napoleon zette. Maar er was nog een andere Caesar, zei hij: het is moeilijker de overwonnene te behouden dan te winnen. In dit geval geldt dit in de eerste plaats voor ons. In dit stadium hadden we geen keus. We besloten een deel te behouden om niet alles te verliezen, inclusief de soevereiniteit.
  Nauma reproduceerde het cijfer acht met het zwaard:
  Ik begrijp het met mijn verstand, maar met mijn hart!
  Yamamoto stond op en klapte zijn collega op de schouder.
  - Ja, je hoeft niet boos te zijn, in dit geval, als we vertrekken, dan terugkeren. We zullen de USSR verslaan en ons opnieuw haasten naar het Derde Rijk tegen de VS en de Britten, maar we zullen ze al verslaan samen met de Duitsers en pasta. En dan zullen we alles teruggeven, plus we zullen ook India, Australië, Alaska en tot ... Het zal daar worden gezien, we zullen tenslotte de middelen hebben van Russisch Siberië, en Amerika zal opnieuw in een depressie vallen. Dit moet begrepen worden!
  Opnieuw knikten de meisjes met blote benen instemmend. Ze zijn zo mooi, gebruind, sommige meisjes hadden zelfs blond haar en waren gespierd.
  Admiraal Nauma verborg met een bijna onmerkbare beweging de katana in de schede en lispelde fluisterend:
  - De toekomst is goed, maar het heden is beter! Hoor op vliegdekschepen, de hele voorraad bommen is opgebruikt, en op ...
  Yamamoto bestelde kort:
  - Kom aan dek en kijk rond, over een half uur draaien we om en vertrekken naar onze dichtstbijzijnde basis.
  Nauma floot door zijn neus:
  - Luister naar de commandant!
  De admiraal sprong naar buiten en hield de deur vast om te voorkomen dat hij zou dichtslaan. Voordat zijn voetstappen waren weggestorven, glipte er een schaduw de deur uit, ze liep op haar tenen en wierp de sprei af. Yamamoto grinnikte.
  - Lady Armstrong, je bent zo plotseling als altijd!
  Een stroom van licht viel op het schepsel en toonde het in al zijn glorie. Ze was een blonde, nimffiguur, perfect geproportioneerd, maar met het gezicht van een rijpe vrouw van in de dertig. Iets groter dan Yamamoto, in leren schoenen geborduurd met smaragden en saffieren die passen bij de kleur van de golf, met zachte zolen. Nadat ze de dekens had afgeworpen, was ze in een badpak en bewoog ze zich als een Indiase danseres.
  Yamamoto hield de vrouw tegen:
  - Dans straks! Luister ondertussen goed naar mij, hoe reageerde de marionet-president van de Verenigde Staten als onderdeel van het Derde Rijk, Henry Truman, op ons voorstel om alle bevrijde gebieden de status van formeel onafhankelijke staten te geven?
  Armstrong antwoordde met haar zachte stem:
  - Hij zei dat hij en Churchill er tegen waren. Alle koloniën zullen koloniën blijven en China zal verdeeld blijven. Trouwens, Truman zei dat als Japan het Chai Kang Shi-regime helpt, hij het kan redden - hij zal Hitler persoonlijk vragen of het zo was. Kortom, je hebt je bases in Mantsjoerije, evenals het regime, en krijgt zelfs iets op het vasteland van China. Met name concessies en toegang tot grondstoffen.
  Yamamoto glimlachte.
  - Het is goed nieuws! Weet de Amerikaanse marionettenregering dat we de USSR raken? Of nog niet?
  Armstrong maakte een cirkel met haar vinger.
  - Hij weet het al! Tot nu toe is er geen officiële reactie geweest, maar Truman heeft al weten uit te roepen: goed gedaan Jappen!
  Yamamoto fronste zijn wenkbrauwen en trok boos zijn wenkbrauwen op.
  - Wij zijn geen Jappen voor hem, maar de Japanners, een natie van krijgers en wijze mannen, en geen herders en veroordeelden zoals de Amerikanen. Hoewel dit natuurlijk goed is, betekent het dat er geen obstakels zullen zijn voor een offensief tot diep in Siberië.
  De vrouw bewoog speels haar benen op de grond:
  - Siberië is goed - het is groot, rijk! En tegelijkertijd is Siberië slecht - er is sneeuw en kou!
  Yamamoto tuitte zijn lippen.
  - De Japanse soldaat is niet bang voor vorst. Dit is de essentie van de Bushido-code: zoek geen gemakkelijk leven voor jezelf, maar overwin moeilijkheden. Geen wonder dat het symbool van de samoerai is - kroeskarper! Deze vis zwemt altijd tegen de stroom in.
  Armstrong was verrast:
  - Karper? Zo'n onschuldige vis. Zijn de formidabele, echte demonen van de apocalyps-samoerai vergeleken met zichzelf met een minnow, die in een pan wordt gebakken, en niet met een tijger of een leeuw.
  Yamamoto spreidde zijn handen.
  - Er zijn geen leeuwen in Japan! En de tijger is een te gevoelige kat, ze mist moed. Weet je, een van de belangrijkste tests van een samoerai, op tienjarige leeftijd wordt hij geïntroduceerd in een kooi met een tijger en moet hij een stuk vers vlees van het beest nemen. Dat Zenki uitkwam, geloof je niet?
  Armstrong schudde haar hoofd.
  "Ik geloof niet dat een tienjarige jongen een tijger aankan, ook al heeft hij het scherpste zwaard in zijn handen.
  Yamamoto legde voorzichtig zijn hand op de rug van het meisje en streelde haar blote, fluweelzachte huid.
  - Je hebt het verkeerd begrepen. De zoon van een samoerai gaat de kooi binnen met de tijger zonder zwaard of wapen. Hij moet zijn sterke geest en wilskracht gebruiken om de tijger te overtuigen hem zijn eten te geven!
  Armstrong riep uit:
  - Ja, het is gewoon ongelooflijk! Samurai is de echte duivel! Ben jij ook in die cel geweest?
  Yamamoto sloeg zijn ogen neer.
  - Helaas niet! Dit is de gewoonte van de oudheid! Maar als je wilt, gooien we je in een kooi? Zeggen dat je in de kooi wilt met de tijger?
  Armstrong spinde, haar gebruinde, sierlijke Griekse armen om de nek van de admiraal geslagen. Lippen openden uitnodigend:
  - Als jij de tijger bent, dan ben ik zelfs klaar voor de hel! Hoewel het paradijs erger is dan de hel zonder jou, oh mijn geliefde samoerai.
  Yamamoto duwde de vrouw plotseling weg en riep:
  - Nu moet ik de resultaten van de aanval op de USSR samenvatten met andere admiraals, en ook uitzoeken hoe het aan land is. Er is geen tijd om te genieten van de geneugten van dames. Je begrijpt: geen tijd! Ik bel je pas 's avonds. Trouwens, de smalle snee van mijn ogen en gele huid storen me niet.
  Armstrong rolde met haar heupen.
  - Niet! Nogal Het tegenovergestelde! Dus nog romantischer en ongebruikelijker! Jij bent Japans, ik ben Amerikaan: geel en wit ras, engel en demon! Dit contrast is waanzinnig! De meeste vrouwen houden van het origineel en niet van de rest.
  Yamamoto schonk zichzelf een half glas sake in gemengd met "Ginn" en ontspande zich in één klap:
  - Eigenlijk dacht ik dat vrouwen conservatiever waren dan mannen. Hebben vrouwen veel wetenschappelijke ontdekkingen gedaan?
  Armstrong schudde haar hoofd en schudde haar blonde haar en zei:
  - De belangrijkste ontdekking voor een vrouw is de ontdekking van een nieuwe man, alleen op voorwaarde dat hij een boek is, geen radio! En samoerai zijn geen praters!
  Er klonk een hysterische triller van een bel, een groen licht flitste. De admiraal schonk zichzelf nog een half glas in, snoof in het Russisch en at citroen besmeurd met honing. Hij likte zijn lippen en liet het gevest van een samoeraizwaard zien:
  - Ik heb persoonlijk meer dan honderd mensen vermoord, waaronder minstens twintig jonge vrouwen! Je zult de mooiste van alle slachtoffers zijn.
  Armstrong dreigde en stak Yamamoto's karmozijnrode tong uit:
  - Ik heb drie zonen en ze zullen wraak nemen op jou en je familie, admiraal!
  Yamamoto leek helemaal niet beledigd.
  - Ze baarde drie kinderen ...
  - Vijf! Amstrong corrigeerde.
  Vooral vijf! En de taille van het meisje behouden?
  De dame gooide haar been over haar nek:
  - Ik ben een Amerikaan en dat zegt alles!
  Yamamoto knikte en siste:
  - Nu komt er een jongen naar je toe, ze is een zeer sterke ninja-jager. Serveer hem volgens de hoogste standaard. Begrepen?!
  Armstrong knikte instemmend.
  - Ik hou van jonge mensen... Ik hoop dat hij knap is?
  De Japanners antwoordden zelfverzekerd:
  - Nog meer! Je zult het leuk vinden!
  En verliet resoluut de cabine. In plaats daarvan verscheen bijna onmiddellijk een jongen. Hij ziet er ongeveer dertien of veertien jaar oud uit, zeer gespierd, blootsvoets en in korte broek. Echt knap, met blond haar.
  Armstrong was blij... dat ze niet met een of andere oude freak te maken had.
  De jongen keek echter boos en mompelde bondig in het Engels:
  - Uitkleden!
  De vrouw glimlachte en zei:
  - Misschien een beetje romantischer!
  De jongen reageerde door haar in het gezicht te slaan. De wang van de dame brandde. De spion zuchtte diep en begon haar kleren uit te trekken. Helaas geen veelbelovend begin.
  De jongen ontblootte zijn tanden, wierp zijn korte broek uit en onthulde zware mannelijke perfectie.
  Sissend grijnzend:
  - Liggen!
  Met een zucht lag Lady Armstrong op haar rug en spreidde haar benen. De jongen kwam onder druk en zeer grof bij haar binnen en begon te hameren als een machinegeweer. Geen liefkozingen, geen woorden...
  De spion was al een ervaren hoer, en ze was niet gewond. Integendeel, scherpe schokken zijn bijna aangenaam. Dus maakten ze haar opgewonden en de grot van Venus begon zich met vocht te vullen. Toen kwam het helemaal op gang, en er klonken wellustige kreunen.
  Dames worden ruw aangepakt, maar dit is ook een plezier. En hier word je bedekt door een golf van orgasme.
  De jongen stopt plotseling met bonzen, grijpt Lady Armstrong krachtig bij de haren en buigt zich naakt tot zijn volmaaktheid. De spion opent haar mond en de jet raakt haar tong. Het is ook niet de eerste keer. En de witte pap van de jongen is zoet en zeer aangenaam van smaak. Armstrong likt zijn lippen met oprecht plezier.
  Dan leunt de jonge ninja zelf met zijn gezicht naar haar boezem en begint onbaatzuchtig te werken. Armstrong siddert van een nieuwe golf van extase en brult als een buffel in een slachthuis. Ze moet perfectie vangen met haar scharlaken mond. En werken met een roze tong. Tot de fontein van wit en zoet weer uitbarst.
  Zo veel pret. En de jonge, gespierde en blonde ninja is gewoon onvermoeibaar. Zijn energie is onmetelijk en overweldigend. Deze illustere vechter en bedreus. En blond haar... Gewoon alles is super en van de hoogste klasse.
  De gerepareerde E-50 ging ten strijde. De Russen richtten niettemin zo'n beetje versterkingen op en de Duitsers moesten verdedigingen in de diepte overwinnen. Warriors vernietigden methodisch de batterij.
  Gerda vuurde, verbrijzelde het Sovjetkanon en zei toen met een grijns in haar stem:
  - We zullen mensen verslaan en de emmers verslaan!
  Charlotte zong haar koperrode krullen uit:
  - We zijn, oh, rovers! Rovers!
  En door met haar blote vinger op de joystickknop te drukken, stuurde ze een projectiel en brak de Sovjetbunker.
  En toen gromde Christina oorverdovend:
  - Bang Bang! En je bent dood! De dood! De dood!
  En hij drukt ook met een blote vinger op een sierlijk been, waardoor de vijand naar een knock-out wordt gestuurd.
  En dan was daar Magda. Hier is het meisje. Ook drukt hij met de tenen van zijn blote voet op de joystick, en hoe hij afranselt.
  - Oh, wie ons ziet zal meteen naar adem snakken!
  Charmante Gerda schudde haar volle borsten, sloeg op de vierendertig en gilde:
  - En voor iemand zal het gebakken ruiken!
  Charlotte drukte haar blote vingers op de joystickknoppen en tjilpte als een mus:
  - En we houden iets in onze boezem!
  Kristina scheurde een Sovjetgeweer met een granaat uit elkaar en ritselde, met haar scharlaken lippen smakkend:
  - Kom niet bij ons in de buurt...
  Magda drukte ook met haar blote vinger op de knop. Ze blies vierendertig en gilde:
  - Kom niet bij ons in de buurt!
  En Gerda, dit agressieve beest, met blond haar, zal ook hameren met een projectiel, en de vierendertig zal barsten als de neus van een bokser onder de vuist van een puncher. En de krijger zal jammeren:
  - We doden het!
  En opnieuw zullen de meisjes in tranen uitbarsten en schieten, zonder enige spijt of pauze.
  Charlotte riep enthousiast:
  - Ik ben een geweldige rover...
  En ook hoe het een Sovjet houwitser raakt. Alleen onderdelen vlogen in verschillende richtingen.
  Christina gromt. Terwijl hij zijn blote vinger op de joystickknop drukt en piept:
  - En de dochter van demonen is dood!
  Magda nagelt ook door met haar blote voeten op een opvallend object te drukken, slaat een Sovjettank kapot en geeft uit:
  - En niet bescheiden!
  Gerda ontblootte haar tanden, haar tanden flitsten. Ze stelde zich een knappe jonge man voor. Zo gespierd, atletisch, met spierontspanning en grote mannelijke perfectie. En hoe ze voorover buigt en haar scharlaken lippen om zijn pulserende, jade kern wikkelt. Hoe lekker is het, zoals chocolade-ijs. En dat chocolade-ijs dat je aflikt met je tong. En het is zo leuk, zo spannend.
  Oh, wat leuk als een andere jonge man haar van achteren vergezelt. En de pulserende jade staaf zal de vochtige grot van Venus binnengaan. En hoe geweldig het is.
  Gerda beefde zelfs van loomheid. Wat leek het haar ontroerend en heerlijk.
  Het meisje schoot op het Sovjetkanon. En ze tjilpte bewonderend, stampend met haar blote voet:
  Jongens, jongens, het is aan jullie...
  Charlotte sloeg en sloeg ook de Russische tank, terwijl ze blatterde en haar volle borsten schudde:
  - Red de aarde van vuur!
  Christina schudde haar kopergele haar. Ze ontblootte een vurige glimlach, tjilpende:
  - Wij zijn voor vrede, voor vriendschap, voor de glimlach van de wereld....
  Magda stuurde met haar blote vinger een klik op de joystick. Ze sloeg de Sovjettank kapot en gromde:
  - Voor hartelijke ontmoetingen!
  De krijgers zagen er buitengewoon opgewekt uit. En hoe ze hun tanden ontblootten. En ze knipogen en gillen.
  Charlotte stelt zich ook een man voor. Jong, maar met een baard. Terwijl hij haar borsten streelt. Zoals een baard de borst kietelt, krullen krullend haar over de rijpe aardbeien van de tepels. En hij kietelt haar en kust haar borsten. Omcirkel de zoete, honingzoete tepel met je tong. Zo is de idylle. En of de man nog steeds zijn tong in de grot van Venus steekt. Wat een smaak!
  Charlotte schiet en gilt:
  - En het zwaard zal scherp zijn!
  Natuurlijk doen de meisjes, hoewel schoonheden, een vuile daad - ze doden Sovjet-soldaten. Maar zo werd hen van jongs af aan geleerd. Het zijn meedogenloze wolven.
  
  
  GELUKKIG FUHRER-TICKET
  Hitler kreeg een fantastisch kaartje: het geluk van de Russische president Vladimir Poetin. En het werd fantastisch voor de Führer om te leiden. Toegegeven, niet het hele carnaval van Hitler. Hij stopte de troepen in de buurt van Duker. Maar de evacuatie vond plaats voor de Britten en Fransen met zware verliezen, en met een veel groter aantal gevangenen. En in de strijd om luchtoverheersing leed Groot-Brittannië veel meer, en schoten de Duitsers meer vliegtuigen neer dan in de echte geschiedenis, terwijl ze zelf minder verloren. En toch besloot de Führer te landen. En ze was behoorlijk succesvol. Londen viel in elf dagen. En de Britse troepen capituleerden.
  De meeste koloniale troepen en domeinen erkenden de nieuwe en bovendien de legitieme koning van Groot-Brittannië van een pro-Duitse oriëntatie en de regering van Mosley. Dus de Führer behaalde in korte tijd een verpletterende overwinning.
  Maar hij had geen tijd om naar het oosten te draaien. Japan viel de VS aan in de haven van Peru. Hitler redeneerde dat het nodig was om Amerika in te nemen voordat zijn machtige economie op oorlogsbasis werd herbouwd. En de USSR is, zoals de inlichtingendiensten hebben aangetoond, al behoorlijk klaar voor oorlog en het is niet zo gemakkelijk om het te nemen. En de winters in Rusland zijn streng.
  Bovendien hield Stalin na de verovering van Londen een persoonlijke ontmoeting met Hitler, en beide dictators waren erg blij met elkaar. De Führer besloot dat hij eerst Amerika zou afmaken en daarna de USSR.
  Stalin was het ermee eens dat de USSR ook aan de oorlog kon deelnemen. Hitler gaf groen licht om het legale Alaska bij Rusland te annexeren. Maar hij weigerde Finland op te geven. Al beschouwde Stalin dit gebied ook als oer, Russisch.
  Maar ik besloot geen ruzie te maken. En Alaska is niet slecht ... Een grote oorlog begon tussen de USSR, Japan, Italië, het Derde Rijk tegen de VS. Bovendien vochten zowel Frankrijk als Groot-Brittannië ook. Fascistische troepen onderwierpen alle kolonies van de bezette landen.
  En de oorlog met de Verenigde Staten verliep vanaf het allereerste begin met succes voor het Derde Rijk. Japan was een beetje slechter. Maar in het tweeënveertigste jaar onderwierpen de Duitsers in de herfst al bijna heel Canada. En in het voorjaar van 1943 begon een offensief tegen de Verenigde Staten. De Duitse "Tijgers", "Panthers", "Lions" hebben al deelgenomen aan de gevechten. En het zijn formidabele machines. De Amerikanen vochten hard, maar verloren geleidelijk. Ook het Rode Leger vocht. Nadat hij Alaska had ingenomen, stuurde Stalin niettemin troepen naar de Verenigde Staten om ook het continent te veroveren, en ook om geen gier te zijn.
  In de veldslagen hadden "Panther" en "Tiger" en Sovjet-voertuigen een competitie met het Amerikaanse leger. Uit de gevechten bleek dat de T-34-76 niet voldoende bewapend was. En Stalin beval het volgende jaar om een groter kanon en een toren op deze tank te plaatsen. Verander het chassis niet. Maar de KV-serie toonde zich nogal zwak.
  De KV-3-tank kwam in augustus 1941 in de serie en de KV-5 in september van dit jaar. In het tweeënveertigste jaar ging de KV-4 ook in de serie en Stalin koos de zwaarste, maar beter beschermde modificatie van 108 ton in gewicht. Aan het einde van het jaar verscheen de KV-6 met drie kanonnen, met een gewicht van honderdvijftig ton. En in het drieënveertigste jaar en KV-7 met een gewicht van tweehonderd ton.
  Het bleek dat alle Sovjet-tanks van de KV-serie slechte rijprestaties hebben, een onbetrouwbare versnellingsbak en over het algemeen komen ze vaak vast te zitten en gaan kapot. En een tank van tweehonderd ton is over het algemeen bijna niet te vertalen.
  Maar er is geen slecht zonder goed. En de KV-serie werd uitgeschakeld en in plaats daarvan verscheen de IS-serie ... Bovendien verbood Stalin zelfs de ontwikkeling van tanks die zwaarder waren dan zevenenveertig ton. Maar de T-34 bleek zo succesvol te zijn dat Stalin opdracht gaf om van deze tank de belangrijkste, meest basale en massieve tank te maken.
  Amerika werd aangevallen en de Duitsers en de Reds en de Japanners. Het werd zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorden verpletterd.
  De Amerikanen gingen snel ten onder... Hoewel de blitzkrieg niet doorging, namen ze in december New York en Washington in. En de Amerikanen capituleerden op 30 januari 1944.
  Er was een tijdelijke pauze ... Het Derde Rijk en Japan waren hun bezittingen aan het verwerken. En de USSR had geen haast. Stalin en Hitler werden goede vrienden. De Duitsers en Japanners veroverden Latijns-Amerika, vochten in China, slokten andere landen op.
  De USSR voltooide het derde vijfjarenplan. En toen het vierde... Het Derde Rijk bereidde nieuwe wapens voor... En in 1952, op 20 april, begon een nieuwe oorlog tussen Japan en het Derde Rijk. Stalin koos natuurlijk de kant van het Derde Rijk.
  De USSR werd een machtig land met een hoogontwikkelde economie. De hoofdtank T-54 en IS-7, Stalin hield van de laatste machine en hij gaf groen licht voor de serie. In het Derde Rijk was er een serie "E", zeer goede tanks van de nieuwe generatie. Maar toen verschenen er piramidale exemplaren uit de AG-serie. Bovendien hadden de nazi's een uniek wapen - diskettes en nog veel meer. In technische termen is het Derde Rijk sterker dan Japan, en totdat de samoerai kernwapens hebben gemaakt, moeten ze worden veroverd.
  Stalin, oud en verzwakt, wilde glorie. Maar Hitler zei dat hij alleen de Koerilenrug en Zuid-Sachalin mocht terugnemen.
  Stalin was hiermee tevreden met enig voorbehoud. Toegegeven, de USSR nam deze keer niet zo actief deel aan de oorlog. De gevechten waren hevig.
  Alenka's tankbemanning vocht op de IS-7.
  De Sovjettank is goed, maar de Duitse piramidale tanks zijn nog steeds beter en beter beschermd met een zijkant.
  Alenka drukte haar blote tenen op de joystickknop. Neergeschoten met een moordend projectiel.
  De Japanse E-50, onder licentie gekopieerd van een verouderd merk, vocht ertegen. Deze machine had een 88 mm kanon met een looplengte van 100 EL. Gevaarlijk om op de zij te bijten en theoretisch in staat om zonder kop en op het voorhoofd te slaan. Zeer hoge pantserdoorboring. En de beginsnelheid van het projectiel is kolossaal.
  Het bovenste deel van de romp wordt vrij goed beschermd door een grote helling, maar het voorhoofd van de toren is erger.
  Het meisje Anyuta richtte het pistool met haar blote tenen en raakte de samoeraitank. Vanaf de eerste keer geraakt en gedwongen om te zwijgen.
  De Japanner is behoorlijk wendbaar, maar weegt bijna net zoveel als de IS-7 met zwakkere, vooral bescherming aan boord.
  Hier is nog een E-50 die de meisjes van grote afstand aan boord hebben geraakt, hoewel dit een fenomenale nauwkeurigheid vereist.
  Maar tenslotte heeft de roodharige Alla haar blote tenen afgeranseld, en dit betekent in ieder geval iets.
  Maar de Japanse E-75 is in beweging. Hij is niet zo snel als de E-50 en is zwaarder. Maar zijn voorhoofd is sterk beschermd. De koepel is vrij dik met pantser aan de voorkant, 252 mm dikker dan de IS-2. Het voorhoofd van het lichaam is dunner, maar met een grote helling. De zwakste kant van de romp is slechts 120 mm, zonder hellingen. En in hen is het het beste om van een lange afstand te slaan.
  De E-75 is een wat verouderde machine met een gewicht van ruim negentig ton. Ze is duidelijk onvoldoende. Al is het 128 mm kanon nog steeds behoorlijk krachtig. En de T-54 doorboort deze machine goed.
  Maria vuurde met haar blote tenen. Ze doorboorde de zijkant van de romp en merkte op:
  - Niet het beste ontwerp!
  Olympias gaf een salvo van machinegeweren en stemde ermee in:
  - Zeker niet de beste!
  En blote tenen als hij op de knopjes drukt.
  De Japanners verliezen een nieuwe oorlog, maar ze vechten wanhopig en geven zich niet over. Hoewel hun troepen technologisch achterlopen.
  Sovjet MIG-15's zullen sterker zijn dan Japanse auto's. En de Duitse ME-462 is volledig buiten concurrentie.
  Ze versloegen de Japanners in de lucht. En er is helemaal geen tegengif tegen schijfvlakken.
  Hoewel disco's bijna alles wat beweegt omver gooien.
  Eva en Gertrude lieten zich in al hun glorie zien door de auto's van het Land van de Rijzende Zon omver te werpen.
  Eve schoot met haar blote tenen en gromde:
  - Voor mijn vriendje!
  Gertrude bevestigde toen ze tegenstanders neerhaalde:
  - Zodat alle mannen sterven!
  En ook met blote tenen zal hij op de knoppen van de joystick drukken en verschillende vliegtuigen neerschieten.
  De Japanners werden in alle opzichten geslagen en geperst. Hitler eiste zo snel mogelijk een einde te maken aan de vijanden.
  Gerda en Charlotte vochten samen in een piramidevormige tank. Het gewicht van de auto is slechts vijfenveertig ton en het pantser is 250 mm met grote hellingen onder alle hoeken. En de motor is 1800 pk, gasturbine.
  En een hogedrukkanon dat iedereen als een voorhamer dorst. Laat het kaliber maar 88 mm zijn, maar wat een hoge projectielsnelheid.
  Kan een Duitse tank niet weerstaan.
  Gerda sloeg met haar blote vingers van gebruinde benen op de knoppen van de joystick, sloeg de Japanse tank kapot en blafte:
  - Voor de grootsheid van het communisme in het Arische land!
  En het meisje stak haar tong uit. Hij is mobiel en roze.
  Charlotte vuurde ook met haar blote tenen, sloeg de vijand en piepte:
  - Voor heilig Rusland!
  En knipoogde naar haar vriend.
  En ze versloegen de Japanners grondig en stevig.
  Albina en Alvina vechten ook goed in de lucht, verslaan de Japanners en breken ze in stukken.
  Albina sloeg zeer actief neer met behulp van haar blote tenen en verpletterde de samoerai in de lucht ...
  En brulde:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Alvina reed een Japanse auto omver en piepte:
  - Glorie aan de helden van Pruisen!
  En ook met blote tenen.
  De meisjes zijn erg vechtlustig en verpletteren alle obstakels. Wanneer het samoeraivliegtuig brandt als een fakkel en naar beneden valt. En achter hem staan vijf strijders uit het Land van de Rijzende Zon.
  Dus de meisjes hier zijn verbazingwekkend goed op elkaar afgestemd.
  Elizaveta zit met haar bemanning op een T-54 tank en vernietigt Japanse tanks.
  Het is niet gemakkelijk om te vechten. De belangrijkste Japanse tank gekopieerd van een vroege aanpassing van de E-50 is een zeer serieus voertuig. En het is niet onderdoen voor de Sovjet-tank in frontale bepantsering en bewapening. En zelfs een beetje haar wapen is meer pantserdoorborend en betere bescherming van het voorhoofd van de romp, vooral de bovenkant.
  Toegegeven, de Japanners zijn zwaarder dan de Sovjet-auto, maar de krachtigere motor compenseert dit.
  Elizabeth schiet van een afstand en manoeuvreert.
  Om precies te zijn, Euphrasia rijdt. En hij laat zich niet pakken.
  Ekaterina, een lid van de bemanning, bonkte met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme!
  Dan zal Elena, als een explosie, het doelwit in de zijkant slaan. En brullen:
  - We zijn de nauwkeurigste ter wereld.
  De T-54-tank kan door de Japanners in het voorhoofd worden doorboord, en nog meer in de zijkant. En hij heeft geen voorsprong in de strijd. Het is dus moeilijk om tegen samoerai te vechten.
  En hier komt de E-100. Een hele vervelende auto. Haar pantser is vanuit alle hoeken sterk en het kanon is zeer krachtig op 150 mm. Het zal de Sovjet-auto aan stukken slaan. En het is moeilijk om door de Japanners heen te breken. 210 mm met bordschilden.
  En het voorhoofd is 250 millimeter, dus je kunt niet door zo'n kolos breken.
  Tank T-54 nadert. Prik de Japanners niet in het voorhoofd. Ik zal drukken om aan de zijkant te steken en dan schoten ze gewoon neer.
  Het kanon is krachtig, maar de vuursnelheid is lager. En nauwkeurigheid vermindert ook het kaliber.
  Virtuoos manoeuvreren is dus vereist vanuit Eurazië. Zodat, God verhoede, ze niet geraakt werden.
  Het meisje zong:
  - Rusland is onze grote macht,
  Rusland is ons geweldige land...
  Machtige wil, betrouwbare glorie,
  Voor altijd de jouwe!
  Elena sloeg de Japanse E-50 en merkte op:
  - We leven in de USSR, niet in Rusland1
  Eurazië was het hiermee eens:
  Ja, maar het punt is hetzelfde!
  En dus ontweken ze de schoten en glipten naar de tank zelf. En recht in de zijkant, in het deel waar geen lagere helling is en in de schilden, prik je vanuit het onderloopkaliber.
  En de E-100 begint te ontploffen en te exploderen. En hoe het allemaal afloopt.
  Rusland onder Stalin is sterk en luchtvaart, en tanks, en gedeeltelijk zelfs de vloot.
  Tot nu toe heeft de USSR echter niet al te veel grote schepen, maar ze hebben behoorlijk kleine schepen opgezet.
  En op de torpedobootjager bestaat de hele bemanning alleen uit meisjes. En ze dorsen de Japanners grondig.
  En hun schepen brokkelen zonder meer af.
  De meisjes rennen rond en sturen kanongranaten met hun blote tenen.
  En hoe hun blote roze hakken flitsen.
  Stalinida, de commandant van de bemanning, nam het aan en zong:
  - Glorie aan ons heilige moederland!
  En nogmaals, Sovjetkanonnen hameren op de Japanners. En nu ontploft de hele kruiser van de samoerai. En de gele soldaten verdrinken.
  Daar komt het gevecht weer...
  In de eerste zes maanden werd het door het Land van de Rijzende Zon gecontroleerde gebied gehalveerd.
  En er waren overwinningen op alle fronten.
  Het Rode Leger veroverde het zuiden van Sachalin en verhuisde naar de Koerilen-eilanden. Ze vielen ook Mantsjoerije aan. En vocht voor Port Arthur.
  En de aanval op deze stad was zeer hevig.
  Alenka vocht tegen de Japanners en kirde, haar tanden ontblotend:
  - We zullen winnen!
  En met haar blote tenen drukte ze op de joystickknoppen en blies de samoeraihouwitser op.
  Anyuta vuurde ook. Verpletterde de vijand en piepte:
  - Voor de USSR!
  En Alla hamerde met wilde woede en piepte:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En ook met blote tenen van de benen, alsof ze aan het hameren waren.
  Maria piepte en gromde:
  - Voor Stalin!
  En ze sloegen met al hun kracht...
  Olympias vocht ook met blote vingers, hoe de vijand te snijden en af te brokkelen.
  Port Arthur viel... En dit is een klinkende overwinning.
  Nog drie maanden duurden de gevechten op andere plaatsen ... Het jaar 1953 kwam ... De gevechten daarin zijn erg wreed.
  Sovjet-troepen probeerden in Japan te landen, maar werden door zelfverdedigingseenheden neergeschoten.
  Ook op zee zijn de gevechten nog niet gestild...
  De meisjes vochten als echte ridders.
  En natuurlijk waren ze blootsvoets en heel mooi, gebruind. En hoe ze de Japanners met bommen afranselden.
  En de andere meisjes vechten. Bijvoorbeeld Anastasia Vedmakova. Ze is zo'n vechtlustig meisje en verricht zulke wonderen op de MIG-5.
  En hij schiet een ander vliegtuig neer, dit keer de Japanners, met een kanon van 37 mm.
  De piloot vecht in één zwempak en is een extreem agressief meisje. En treft de vijand uiterst nauwkeurig.
  En elk van haar schoten raakte het doel.
  Anastasia piepte, zingend:
  - Het volkslied van het moederland zingt in ons hart,
  Er is geen mooiere vrouw in het hele universum...
  Knijp sterker ridder machinegeweer,
  Sterven voor God gegeven Rusland!
  Akulina Orlova, die tegen de Japanners vecht en haar tanden ontbloot, maakt bezwaar:
  - Niet! Laat de vijand maar beter sterven, en we zullen leven!
  En ze herinnerde zich hoe bijvoorbeeld de partijdige Lara door de Japanners werd gemarteld. En dit meisje werd op blote voeten door de sneeuw gedreven. En ze lachte de beulen gewoon in het gezicht uit. Zelfs toen brede stroken roodgloeiend ijzer op haar blote, bevroren zolen werden aangebracht, kon ze haar kreet van pijn inhouden. Ook al bloedde de gebeten lip.
  Dit was het partijdige meisje Lara.
  En ze had een groot hart. En ze verdroeg het als ze werd geslagen met prikkeldraad, er ging een stroom door haar lichaam.
  Dus ze zei niets. Ze schoten haar niet neer, maar stuurden haar naar een vernietigingskamp in een steengroeve.
  Lara bezweek daar ook niet, en vervolgde haar pad vol moed en heldhaftigheid.
  Akulina Orlova schoot een ander Japans vliegtuig neer en zong:
  - We zullen de vijand tot het einde bevechten,
  De heldendaden van de soldaten tellen niet mee...
  Russen hebben altijd kunnen vechten -
  Satan zal worden vernietigd!
  Maar nu is maart al aangebroken... Stalin is dood. Het glorieuze tijdperk van de heerschappij van de dictator en veroveraar is ten einde. Beria werd de opvolger. Stalin liet zelfs een testament na dat Lavrenty Palych de voorzitter van het Staatsverdedigingscomité en de leider zou moeten zijn.
  En op 2 mei werd de hoofdstad van Japan, Tokio, ingenomen door de Duitsers en Sovjettroepen. En op 9 mei 1953 volgde de overgave van het Land van de Rijzende Zon en eindigde de oorlog in een overwinning. En alles leek goed en aangenaam te zijn.
  Op 20 april 1955 vond de eerste bemande missie naar de maan plaats. Voor de mensheid leek de hele grenzeloze kosmos.
  Maar op 20 april 1957 ging Hitler ten strijde met de USSR. Hij had alles al onder controle en er was nog maar één kracht op zijn pad.
  Wie stopt Hitler?
  Lavrentiy Beria werd sterker aan de macht. Hij is Georgiër, en dit is min of meer zoals de schaduw van Stalin bij de mensen paste.
  En daar komt de oorlog...
  De Duitsers zijn sterk en hebben troepen van over de hele wereld. De USSR is ook sterk, maar inferieur aan de Wehrmacht in technologie.
  De IS-10-tank verscheen ... IS-11 en IS-12, maar deze machines zijn relatief licht met vijftig ton, alleen het kanon is krachtiger en heeft een langere loop voor de IS-11 met 122 mm, voor de IS- 12 - 130mm. En alleen de IS-15 werd een krachtigere tank gemaakt dan de IS-7. Het had een 152 millimeter en tegelijkertijd langwerpig kanon met een gewicht van ongeveer honderd ton.
  De T-55 verscheen ook. Met krachtigere kanonnen in 105 mm kaliber en beter beschermd.
  Aanvankelijk rukten de Duitsers met succes op. Hun tanks zijn geavanceerder, net als andere voertuigen. En vooral veel meer vermogen.
  Gedurende drie maanden van hardnekkige en hevige gevechten bereikten de nazi's Moskou. En de winter is nog ver weg...
  Lady Armstrong bleef vechten, samen met haar metgezellen.
  Vier meisjes vochten op de Göring-5 tank. Het zijn Engelse vrouwen in dienst van de Wehrmacht. En het is helemaal niet gemakkelijk voor hen. We moeten vechten tegen de bolsjewieken, die zowel fanatiek als vakkundig vechten. Geef Groot-Brittannië geen afkomst.
  Jane beschadigde het Russische kanon met een nauwkeurig schot en kirde:
  - Het leven is een moment, tussen het verleden en de toekomst!
  Gringeta, deze schutter op blote voeten, zette het pistool in, vuurde en siste enthousiast:
  - Wij zijn een adelaarsmeisje!
  En haar projectiel zal de Sovjet houwitser raken. Ja, het meisje is echt super. En vernietigt iedereen op een rij.
  Malanya trapte ook met haar blote tenen. Een Russisch wapen vernietigd. Veroorzaakte de ontploffing van gevechtsuitrustingen. Dit is wat een onstuimig meisje is. En piepte:
  - De toekomst zal rooskleurig zijn... De oorlog zal eindigen, ik geloof erin!
  Matilda zei twijfelend:
  - Ik heb het gevoel dat we elkaar al meer dan een eeuw slaan. Alle gevechten, en gevechten, en gevechten!
  De mooie Jane barstte in lachen uit en merkte geestig op:
  - Betere gevechten dan nullen!
  En raak het Sovjetkanon opnieuw met een nauwkeurig schot. Ze is hier echt een meisje. En de veiligheidsmarge verplettert de Russen.
  Voor het gevecht rustten de meisjes even uit in de herberg. We dronken Beiers bier, aten vet varkensvlees en lamsvlees. Daarna nodigden ze een tiental jongere mannen uit en speelden met hen. En het is grappig en erg leuk.
  Het is in ieder geval goed voor de meiden. En zo'n genot voor sterke en vrij jonge lichamen.
  Onmiddellijk neemt de energielading voor het gevecht toe. En trekt, op de meest echte prestaties! En dan drukken de krijgers met hun blote voeten op de knoppen en slaan ze kolossale resultaten neer.
  Nu bestormen ze Moskou. En de stad wil niet toegeven. De Russen zijn zo koppig. Het leek inderdaad de hoogste tijd om te beseffen dat hun positie hopeloos was en zich over te geven aan de genade van de overwinnaar. Dus nee. Ze houden vol. Demonstreer onbuigzame heldhaftigheid. En houd vol, waar het leek alsof er geen kansen waren, zijn er geen hold-outs.
  De Britten waren bijvoorbeeld in de strijd om Londen niet zo koppig. Ze gaven het snel op. En nu vechten ze in hetzelfde team met de nazi's!
  En wat? Maak je eigen carrière!
  Jane voelt zich op een wit paard en heeft veel vertrouwen. Ik wil mezelf vanuit het hoogste standpunt aan het meisje laten zien. En geef de Russen een goede shake. Om zelf een echte koningin te worden.
  De krijger vuurt opnieuw. Hij raakt het Russische kanon en zegt hartstochtelijk:
  - Er zal binnenkort een paradijs op de planeet zijn!
  Wat een heel mooi meisje van lichaam, maar ze doet duistere daden.
  De schutter van Gringeth is ook niet te missen. Ze sloeg met een hamer een 152 mm houwitser als een ijsblokje kapot. Dat is wat een wendbaar en sprankelend meisje ze is. Een mooiere vind je waarschijnlijk niet. Hoewel... Een gespierd meisje, met een wat rustieke en eenvoudige trekken. Blozend, het lijkt dicht, maar er is geen druppel vet in het lichaam. Het is gewoon zo vettig.
  Ze houdt heel veel van seks en slaapt nooit alleen. Ze houdt ervan als haar sterke lichaam wordt gerimpeld door mannenhanden. Gringeta is een heel mooi meisje. Maar wat doet het. Opnieuw raakte ze de Sovjetbatterij. Hier is de klootzak...
  Gringeta zong lachend:
  - Er was geen wijn op het feest, maar Satan maakte wodka!
  En ze liet haar tong zien.
  En opnieuw voert de tank "Goering" -5 gericht vuur. En de krijgers erin zijn erg verleidelijk. Ze misten één keer en raakten drie keer. Daarna sloegen ze elkaar met blote zolen! En ontblootten hun tanden.
  De vreugde van de dochters van bezet Groot-Brittannië was echter van korte duur. Hier is een van de meisjes op blote voeten die een mijn onder de rups kon duwen. En dit vernietigingsgeschenk verliep zo succesvol dat verschillende ijsbanen onmiddellijk barsten. En de enorme tank van zeventig ton verloor meteen zijn mobiliteit.
  Ik moest mijn auto binnenbrengen voor reparatie. De vervanging gebeurde ter plaatse door een speciaal team.
  Ja, "Goering" -5 kan niet worden vergeleken met de piramidale familie van AG. Maar zulke, de ergste wapens werden aan Engelse meisjes gegeven.
  Maar hier vechten de Sovjetmeisjes.
  Augustus 1957 al. Moskou is volledig omsingeld en zijn positie lijkt hopeloos.
  Alyonka vecht op de IS-15. Krachtige ontwikkeling van Sovjet-ontwerpers. Het frontale pantser is 500 mm hellend. Breek niet door de Duitsers heen. En hij weegt iets meer dan honderd ton. En een gasturbinemotor van 3200 pk. En een kanon dat op afstand Duitse piramidale tanks kan binnendringen.
  Alyonka sloeg de Duitse auto met haar blote tenen en piepte:
  - Voor groot Rusland!
  En de schoonheid piepte.
  Anyuta ook, hoe de vijand te verslaan. En hij gebruikt ook zijn blote tenen, doorboort de tank van een grote afstand en gilt:
  - Voor het moederland!
  Het pistool heeft een looplengte van 120 EL, wat indrukwekkend is. En een projectiel met een uraniumkern. Deze tank heeft ook twaalf machinegeweren die zeer krachtig zijn.
  Alla haalde ook uit naar de nazi's en schreeuwde:
  - Voor onze USSR!
  Ook Maria pakte en sneed de nazi's, en deze keer drukte ze met haar scharlaken tepel op de joystickknop en tjilpte:
  - Voor moeder Rusland!
  De Olympische Spelen zijn ook als een bezuiniging op de vijand. En hij zal de toren van de Duitse tank afscheuren en piepen:
  - Voor het vaderland en vrijheid tot het einde!
  De Sovjet-tank toonde zich zeer strijdbaar ...
  Maar helaas, de krachten zijn ongelijk...
  Zeer ongelijk...
  Maar de meisjes die in een hinderlaag zitten vangen hun moment.
  Elizabeth streelde haar buikspieren. Daarna zond ze met de hulp van een blote hiel een nauwkeurig projectiel op de vijand af.
  En raak de vijand precies op doel.
  En ze kirde:
  - Sterkere krijger, knijp in het machinegeweer,
  Er komt een interessant resultaat!
  Elena stuurde een dodelijk geschenk naar het doelwit en merkte op:
  - Hitler stak tevergeefs zijn hoofd naar ons. Hoe ver we ons ook terugtrekken, we geven niet op!
  Ekaterina vuurde ook, brak door het doel en merkte op:
  - We slaan geen spijkers, maar er moet iets wezenlijks gebeuren!
  Evrasiya gaf een salvo van machinegeweren en gaf uit:
  - Rusland onder het juk zal niet buigen, ons leger geeft zich niet over!
  Elisabeth was het hiermee eens:
  - Niet! Het Rode Leger geeft zich niet over!
  En met haar blote hiel stuurde ze ook een projectiel op het doel af. En dat is goed en nauwkeurig gelukt.
  We moeten ten koste van alles volhouden. Hier martelden de nazi's de pionier.
  Ze namen de jongen naakt mee. En toen begonnen ze hem te slaan met een gloeiend hete draad. Ze sloegen me hard totdat ik het bewustzijn verloor. En dan overgoten met zout water. Hoe de jongen schreeuwde van de pijn. En het was al weer geroosterd met fakkels. En toen pakten ze het en staken een gloeiend hete staaf in de anus.
  Zo wreed waren de Fritz. Een ander plezier dat ze hebben is het bakken van hun hielen. Een Komsomol-meisje was besmeurd met olie op de zool en een vuurpot werd eronder in brand gestoken. En het meisje schreeuwt het uit van vreselijke pijn. En de nazi's bakken en zingen een lied voor zichzelf.
  En wat hebben ze nog niet gedaan. En de vingers van de meisjes op blote voeten waren gebroken, en de jongens werden opgelost in zuur, en hun huid werd levend afgescheurd.
  Elizabeth schoot opnieuw. Het raakte het doel en kirde:
  - We zullen nooit opgeven!
  En Elena was het hiermee eens:
  - Geef nooit op!
  En ze stuurde een projectiel naar het doelwit met behulp van haar blote tenen.
  Een andere tank werd genomen en vloog in brand als een fakkel...
  Catherine merkte agressief op:
  - We worden wereldkampioen!
  En met haar blote hiel stuurde ze nog een projectiel naar het doel.
  Maar helaas, ondanks alle heldenmoed in september, viel Moskou. En in oktober hadden de Duitsers de Oeral al bereikt. En ze veroverden Centraal-Azië vanuit het zuiden. En tegen december 1957 bezetten ze het hele grondgebied van de USSR volledig.
  Zo eindigde de verovering van de wereld.
  Op 20 april 1959 werd een referendum gehouden om de monarchie en het wereldrijk van het Derde Rijk te vestigen. Dit viel samen met de eerste vlucht van een astronaut naar Mars en de nieuwe prestaties van het Derde Rijk. En Hitler zal de titel van superkeizer ontvangen.
  Het leek erop dat alle doelen waren bereikt.
  Maar in mei 1961 stortte Hitler neer in een vliegtuig en zijn briljante en lange regeerperiode werd onderbroken.
  Maar zijn oudste zoon is al volwassen en de dynastie van de Führer is stabiel en sterk geworden. En nu verovert het Derde Rijk de ruimte.
  Alle naties kregen gelijke rechten en burgerschap van het nieuwe rijk.
  En de mensheid is op weg naar een betere toekomst!
  
  DE OVERWINNING VAN NAPOLEON ONDER WATERLOO
  Napoleon won de slag bij Waterloo. Hij had geen aanval op het moment van de slag en de Britten werden verslagen. En toen werden ook de Duitsers, onder leiding van Blucher, verslagen. Toen namen de Fransen Nederland over.
  Opnieuw versloeg de Pruisen en Oostenrijkers. Rusland wilde niet deelnemen aan de oorlog. Tsaar Alexander was de eerste die het vechten beu was en geen bloed wilde vergieten.
  Ook Napoleon Bonaparte was geneigd de oorlog niet uit te slepen. Nadat hij de geallieerden opnieuw verschillende nederlagen had toegebracht, sloot hij vrede met hen. Frankrijk kreeg een deel van Italië en Nederland en wat land in Duitsland en kalmeerde.
  Een tijdje natuurlijk... Napoleon viel in de jaren twintig Algerije aan en veroverde het. En toen nam hij Marokko over. Het Afrikaanse tijdperk van de expansie van de keizer begon. Napoleon vocht in Afrika en zijn troepen bereikten opnieuw Egypte en Soedan.
  Napoleon verschanste zich in Afrika... Maar hij is nog niet in Europa geklommen. De keizer leefde in die tijd vrij lang. En hij stierf in 1840 op zeventigjarige leeftijd, nadat hij zesendertig jaar als keizer had doorgebracht en in totaal veertig jaar Frankrijk had geleid! Dit is een zeer lange en glorieuze heerschappij. Onder hem beleefde Frankrijk zowel overwinningen als bezetting. Het grootste deel van Afrika, inclusief Soedan en Nigeria, werd Franse kolonies. Bovendien veroverden de Napoleontische maarschalken ook Indochina.
  De Bonaparte-dynastie werd versterkt. Napoleon II had ook kinderen en besteeg op vrij volwassen leeftijd de troon. En zijn dynastie zette zijn glorieuze opkomst voort. In 1848 profiteerde Frankrijk van de revolutie in Oostenrijk en nam Italië weg van het Habsburgse rijk. Daarna volgde de oorlog met Rusland samen met Groot-Brittannië.
  De Fransen versloegen samen met de Oostenrijkers de Russen. En ze namen veel land over. Inclusief Oekraïne. Napoleon II stichtte het Gemenebest en plaatste zijn broer op de troon. Rusland werd gedegradeerd tot de categorie van kleine mogendheden. Napoleon II zette zijn veroveringen voort en veroverde meer Pruisen en Oostenrijk. En ook daar hun familieleden plaatsen, voet aan de grond krijgen in Europa. Groot-Brittannië probeerde bezwaar te maken, maar werd geslagen....
  Toen in Amerika een burgeroorlog uitbrak, greep Napoleon II aan de zijde van de zuiderlingen in. En hij won ... Frankrijk zette ook de verovering van Afrika voort en nam de controle over India. Op zee waren de Fransen, die superieur waren aan middelen, tegen de Britten als een olifant tegen Moska. En ze veroverden zelfs Groot-Brittannië zelf door in 1873 op het continent te landen.
  Frankrijk nam zowel Australië als Canada over en werd een supermacht. In 1881 stierf ook Napoleon II, de Grote. En Napoleon III besteeg de troon. Onder hem bleef Frankrijk zijn troepen over de hele wereld verplaatsen. Er was met name een campagne tegen Moskou en zowel Rusland als de Verenigde Staten gaven zich uiteindelijk over. En er was oorlog in China. In 1904, na de dood van Napoleon III, besteeg Napoleon IV de troon. Het jaar daarop veroverde ze Japan en een paar jaar later voltooide ze de verovering van China. Toen begon de invasie van Latijns-Amerika. Napoleon de Vijfde, die in 1933 regeerde, voltooide de verovering van alle landen van de wereld en de oprichting van een wereldrijk. In 1937 vond de eerste bemande vlucht naar de ruimte plaats. In 1945 vlogen mensen naar de maan. En in 1957 naar Mars, en het volgende jaar naar Venus.
  Het was de verovering van de ruimte. Tegen het einde van de twintigste eeuw waren alle planeten van het zonnestelsel al bezocht door astronauten, en zelfs op sommige plaatsen - op de maan, Mars, Venus, werden nederzettingen gesticht.
  En in 2021 begon de vlucht van de eerste interstellaire expeditie. Het Franse rijk, multinationaal en enorm, nam de controle over de hele wereld en het zonnestelsel over. En haar dromen zijn macht over het universum!
  
  
  DE NIEUWE AVONTUREN VAN DE WATERVALLEN IN DE WERELD VAN AIVENGO
  Hoewel Rebecca door de dappere Ivanhoe van executie werd gered, eindigde haar verhaal niet. Evenals avontuur. Isaac deed zeker zijn best. En hij begon de sieraden en dure oosterse kleding terug te eisen die ze van Rebecca had afgenomen. Maar natuurlijk werd hij geweigerd.
  Wat al eigendom is van de orde, dan is het dat wel en hoeven de joden zich niet te melden.
  Dus Rebecca bracht enige tijd in koud weer op blote voeten door, en alleen in een rouwgewaad. Ja, voor de executie was ze blootsvoets en uitgekleed en opgesloten in een kloostercel. Het was koud en vochtig en er waren ratten. Hier was Rebecca zo verwilderd en bleek.
  Blootsvoets blijven in de kerker en op straat bij koud weer leidde ertoe dat het meisje een zware verkoudheid kreeg en ziek werd. En Isaac moest dringend dokters inhuren. Hij werd dus goed besteed, inclusief het betalen van losgeld aan de overvallers.
  En ik was op zoek naar een manier om ergens geld te vinden en te verdienen. Bovendien kondigde Richard Leeuwenhart aan dat er een grandioos steekspel zou worden gehouden in verband met zijn kroning. En de winnaar krijgt een grote beloning.
  Op dat moment, toen Isaac plotseling een jongen zag in een korte broek, blootsvoets, naakt tot aan het middel, maar erg gespierd. Zijn spieren waren erg mooi en diep gedefinieerd onder de gebruinde huid. Volgens de normen van de middeleeuwen was de jongen helemaal niet klein, maar met een kinderachtig, rond gezicht. Het is duidelijk dat dit nog steeds een kind is dat, als hij opgroeit, een man zal worden met een zeer krachtige lichaamsbouw.
  Isaac vroeg de jongen met een glimlach:
  Wat wil de jonge man?
  De jongen stampte met zijn blote voet en zei:
  - Ik wil deelnemen aan het riddertoernooi! Help tegelijkertijd je zieke dochter!
  De rijke Jood was verrast:
  - Bent u een arts?
  De jongen antwoordde met een glimlach:
  "Ondanks mijn jeugdige uitstraling heb ik al veel ervaring in het doden. En ook in de geneeskunde! En helemaal gratis!
  Isaac antwoordde enthousiast:
  - Prachtig! Nou dan. Je hebt sterke spieren, maar zijn die genoeg om mee te doen aan het toernooi?
  De jongen zei met een glimlach:
  - Breng me een hoefijzer!
  De rijke Jood fronste zijn wenkbrauwen.
  - Waarom!
  De jongen zei zelfverzekerd:
  - Ik breek het!
  Isaak gromde:
  - Oké, ik geloof! Je hebt hele mooie spieren, in het oosten zou je graag verkocht worden aan de harem van de sultan!
  Als reactie sprong de jongen op, draaide zich een paar keer in de lucht en brulde:
  - Ik geef niet op!
  De Jood floot verbaasd:
  - Hoe snel en wendbaar je bent! Oké, ik geef je een paard en harnas met een speer en zwaard voor het toernooi. Alleen jij zult mij dit alles in drievoud teruggeven!
  De jongen knikte.
  - Nou, omdat het paard, de wapens en het harnas naar de winnaar gaan. In dit opzicht kun je vechten.
  
  Heel tevreden zei Isaac:
  - Geweldige jonge man... Wat is je naam?
  De jongen antwoordde bescheiden:
  - Oleg Rybachenko! Ik ben een krijger die de zwakken helpt, en meestal Rusland dient. Maar in dit geval kwam ik om je dochter te redden. Omdat bronchitis een zeer gevaarlijke ziekte is volgens de normen van de Middeleeuwen. En er zijn maar weinig bekwame dokters die het meisje kunnen redden!
  Isaac antwoordde met een glimlach:
  - Je ziet er veel ouder uit dan je eruitziet?
  De jongen knikte.
  - Ja, dat ben ik al vele jaren! Het is zelfs moeilijk te tellen hoeveel, aangezien ik reis en in verschillende werelden leef. Maar ik had zoveel gebeurtenissen en indrukken.
  Jood merkte op:
  - OKE! Ga en genees mijn dochter! In de tussentijd zal ik een paard en een harnas laten komen. Ja, en nu meet je de groei. Je lijkt nog maar een jongen te zijn, maar behoorlijk groot en breedgeschouderd. Zo groot als Ivanhoe, en misschien ben je breder in de schouders!
  Oleg knikte en zei:
  - Voor de behandeling van je dochter heb ik alcohol, vet, een dozijn kleine kopjes nodig. - Toen hij zag hoe Isaacs gezicht vertrok, haastte de jongen zich om toe te voegen. - Cups zijn maar voor even. En het zou ook leuk zijn om dassenvet te vinden. De jongen knipoogde. En je dochter is weer zo goed als nieuw!
  Isaac knikte instemmend.
  - Ja, gewoon een kleine tovenaar! Nou, alles zal klaar zijn, ga en red mijn dochter.
  De jongen flitste op blote voeten, ronde, roze en volledig stofvrije hakken.
  Ze begon zich te bemoeien met Rebecca. Het meisje was bleek en hoestte. In tegenstelling tot de onsterfelijke jongen was ze inderdaad niet gewend aan de kou. De dochter van een zuidelijk land, in de herfst van Groot-Brittannië, bracht de nacht door op blote voeten en in een gewaad met een vochtige en koude cel, en een paar dagen in de frisse lucht. Hier en om niet lang te vergeven.
  En nu moet je banken op haar zetten - de meest effectieve folk remedie, die veel helpt.
  Rebecca's huid is nogal bleek en niet gebruind. Ze schaamde zich naakt voor een knappe gespierde jongen.
  Oleg Rybachenko zei en legde zijn wijsvinger op zijn lippen:
  - Ik ben een arts! Wees niet verlegen voor mij!
  En het meisje glimlachte terug.
  De jongen, die al ervaring had, zette blikjes voor haar. Het meisje kromp ineen.
  Maar Oleg streelde haar teder, sloeg de bekraste zolen om. Het ongewone meisje liep langs het pad en haar blote voeten waren doorboord door kiezelstenen. En de weg naar de executie bleek erg pijnlijk te zijn voor een rijk meisje dat niet gewend was om zonder schoenen te doen.
  De jongen die de hele tijd op blote voeten liep, merkte op:
  - Teder, zo teder!
  En hij zette blikjes op haar, waarvan er sporen waren op de rug van het meisje. Maar de banken haalden de ziekte eruit. En dus nam Rebecca wat melk met honing en viel in slaap.
  Daarna liet Oleg de meid een bevel achter om door te gaan met het geven van melk met honing en malik, evenals dassenvet.
  En hij haastte zich naar het toernooi. Het is noodzakelijk om zowel het paard als het harnas en de wapens uit te werken.
  De jood, hoewel hebzuchtig, is niet dom. En het paard was goed en de wapenrusting met wapens was niet slecht. Oleg klom in het harnas en voelde zich er ongemakkelijk in. Naakt vechten zou veel handiger zijn. Maar er zijn toernooiregels: iedereen moet in harnas en te paard zijn. Vecht hier naakt met zwaarden, toen roeide Oleg Rybachenko hele legers uit met zwaarden.
  De jongen rende op een wit paard en verheugde zich op de strijd.
  Het toernooi werd gehouden in Londen. Ivanhoe was al hersteld van zijn verwondingen en werd beschouwd als een van de favorieten van het toernooi. Richard Leeuwenhart zelf bereidde zich voor op de strijd. Ook de komst van militairen uit andere landen werd verwacht. In het bijzonder de hertog van Alba: een machtige strijder uit Spanje. Franse hertog van Guise, baronnen uit Duitsland. Veel strijders. Zelfs uit het verre Rusland arriveerde prins Ruslan. Om precies te zijn, niet uit Rusland, maar uit Kievan Rus.
  Dus de weergave hier bleek solide te zijn. En het was een ongekend toernooi met prijzen.
  De winnaar zou een hele kist met goud krijgen, die Richard Leeuwenhart uit Palestina had meegebracht. En deze kist woog minstens een ton.
  Dus degenen die willen vechten - schijnbaar onzichtbaar.
  Het toernooi verliep, gezien het grote aantal deelnemers, volgens het bekersysteem.
  Oleg Rybachenko kwam aan in een speciaal kamp voor ridders. Een harnas en een paard, dit is een pas, maar niemand heeft documenten nodig.
  De jongen bracht de nacht door in het kamp. 's Avonds kwam er een vrouw van gemakkelijke zeden naar hem toe. Toen ze zag dat er voor haar nog een heel kind en heel mooi was, knikte ze:
  - Ik zal je gratis bedienen jongen!
  Oleg knikte instemmend en merkte op:
  - Je zult er geen spijt van krijgen, ik ben zeer ervaren!
  Voor het eerst in jaren beleefde de prostituee waarschijnlijk meerdere echte orgasmes en zag er zelfs jonger uit. Ze ging tevreden weg. Al snel verschenen er meer meisjes. Oleg merkte op:
  - Je moet betalen voor seks! En dubbel voor geweldige seks! Voor elk orgasme een gouden munt!
  De prostituees waren het er gewillig mee eens... Oleg verdiende aardig wat geld, maar van de ene op de andere dag sloot hij zijn ogen. Zijn meisjes en een vrouw kwamen langs. Ze zijn meestal jong en mooi, maar je kunt de infectie oplopen. Toegegeven, Oleg is een onsterfelijk kind en de infectie neemt hem niet.
  Maar ik was een beetje uitgeput voor het gevecht...
  En dan klinkt de trompet en begint het toernooi in de ochtend. Hier verspreiden de ridders zich over het veld. Het kost veel gevechten. Keuze uit stompe of scherpe punten. Al het andere wordt door het lot beslist.
  Oleg viel om te vechten in het eerste gevecht met de Duitse baron. Hij was groter en zwaarder dan de jongen, en een behoorlijk gezaghebbende krijger.
  Maar de terminator-jongen is ervaren en technisch. En zodat je niet door een speer wordt neergeslagen, schuif je het schild iets opzij en verzacht je de klap. En je plant jezelf met het draaien van het lichaam.
  Oleg is erg sterk en de vijand werd samen met zijn paard neergeschoten. En de jongen floot. Hij heeft al vele veldslagen doorstaan in verschillende universums. En hij vocht met het Derde Rijk in een parallel universum waarin de nazi's eerst de hele wereld veroverden en pas daarna de USSR aanvielen. En het was een sterke zet van hun kant.
  En de jongen vocht toen samen met Margarita, het onsterfelijke meisje, dat ook ooit volwassen was. En met hen vier mooie en ook bijna onsterfelijke meisjes. Zes supermannen vochten met een leger dat bijna de hele wereld overnam. En toonde kolossale heldenmoed.
  En nu het toernooi. Het is niet zo'n moeilijke deal. En voor een superboy is een slapeloze nacht met prostituees geen belemmering.
  De jongen kreeg zijn eerste prijs: een paard, wapens en harnassen. Meestal lieten de ridders ze vrijkopen voor geld. Dus als je een goede vechter bent, dan is deelname aan het toernooi gunstig voor jou.
  Toen nog een veldslag... Deze keer bracht het lot Oleg naar de machtige Spaanse hertog van Alba. Het werd beschouwd als de beste krijger van Spanje. Het zou interessanter zijn geweest om tegen het einde tegen hem te vechten, maar veel is veel.
  De vijand was een reus en woog drie keer meer dan Oleg. Bij speergevechten is gewicht een belangrijke handicap. En het paard bij Alba is trek. Misschien zou zo'n karkas triviaal zijn om je te verpletteren.
  Oleg had niet veel ervaring in toernooien. Hij vocht meestal een beetje anders. Maar de algehele gevechtservaring van de terminator-jongen is kolossaal.
  En dus ging hij weg. De speren zijn scherp en geslepen.
  Alba stormde met grote snelheid op hem af. Zijn paard, hoewel een trekpaard, is zeer wendbaar. Oleg is echter veel sneller dan de reus Alba zelf. En toen de jongen naderde, liet hij de speer achter en raakte de vijand in het vizier. De klap is verpletterend, en met onder de kraag van de romp. Alba vloog van zijn krachtige paard en stortte neer. Er vielen zelfs een paar tanden uit.
  Oleg won en zei met een glimlach:
  - Een waardevol cadeau voor de bruiloft!
  De overwinning maakte de jongen merkbaar. Koning Leeuwenhart schudde hem zelf de hand en merkte op:
  - Je bent een sterke krijger! Waar kom je vandaan?
  Oleg antwoordde met een glimlach:
  - Sta toe terwijl uwe majesteit zwijgt!
  Hier is de derde slag van de ridders. Nou, drie gevechten op een dag is veel, misschien zijn er zelfs vier op tijd.
  Oleg vocht nu tegen een Engelse jager. De plaatselijke ridder is niet zo groot als Alba en keek op zijn hoede.
  Maar je kunt een ervaren en sterke jager zien.
  Oleg spreidde uit gewoonte zijn paard uiteen en sloeg, terwijl hij het lichaam erin zette en draaide, en natuurlijk ging hij zelf weg van de speer.
  Weer sloeg de vijand moeiteloos neer. Het is niet moeilijk en je krijgt er vertrouwen in.
  Dus de derde ridder is verslagen.
  Een tijdelijke pauze en een feest van de winnaars. Het aantal deelnemers is afgenomen. En ze aten veel.
  Oleg zette zijn helm af. Velen waren verrast dat hij zo jong was, zelfs zijn snor groeide niet.
  De jongen at nogal veel en werd een beetje zwaar.
  Zijn volgende tegenstander was de beste jager in Frankrijk - de hertog van Guise.
  Nou, waarom niet bang zijn voor wolven in het bos.
  De hertog van Guise was erg handig, technisch, groot, lang, breedgeschouderd.
  Blijkbaar is hij een slimme vechter.
  Oleg Rybachenko besloot dat hij hem op een eenvoudige manier zou verslaan.
  Toen de renners uiteen gingen, en toen begonnen te convergeren. De Guise maakte een schijnbeweging met zijn speer en probeerde de jongen in het lichaam te raken, voorbij het schild. Maar Oleg, die een absolute reactie bezat, slaagde erin te vertrekken en laadde zelf de speer in de kist zodat deze brak. Natuurlijk voegde hij een lichaam toe.
  En de Guise vloog en stortte zo hard neer dat het bloed uit zijn mond stroomde. Hier is de klap.
  De jongen grinnikte en merkte op:
  - Niet tiranniseren!
  Dit was het laatste gevecht van de dag. Er zijn er nog vier over voor de volgende.
  Oleg was tevreden.
  Maar hij had geen tijd om te rusten. Weer kwamen ze voor genegenheid om orgasmes van een hoer te vangen. Bovendien stuurden ze hem losgeld voor harnassen en paarden. En de harnas van de Guise, bijvoorbeeld, was met kiezelstenen, en de sommen waren aanzienlijk.
  Natuurlijk moest Isaac ook de schuld terugbetalen. De Jood leek ontevreden over zichzelf. Dat hij opdracht gaf de schuld slechts drie keer terug te betalen, maar het had ook vijf of zelfs tien keer kunnen zijn. Oleg zag echter dat de hebzuchtige Jood leed en gaf hem nog eens twintig gouden munten, ten gunste van Rebecca, als een geschenk van het meisje.
  En toen diende hij weer prostituees. En verhoogde de prijs naar twee gouden munten. Maar toch waren er velen die dat wilden. En er kwamen ook een paar edele vrouwen. Ze wilden ook een fantastisch orgasme krijgen, of zelfs zwanger worden van zo'n glorieuze ridder.
  Opnieuw sliep Oleg Rybachenko de hele nacht niet en werkte. Maar dit is over het algemeen goed. Zoveel geld heeft zo'n jonge gigolo verdiend.
  En nog vier gevechten voor het in ontvangst nemen van de beker.
  En de eerste tegenstander is een jager uit Afrika. Erg groot. Nou, gewoon een reus, twee meter lang. En het gewicht van ponden is minstens twintig. Door het gewicht won hij. Hij vocht niet eens op een paard, maar op een enorme kameel. En verpletterde iedereen.
  Wat valt er te vechten met een zwarte man. Oleg Rybachenko was zelfs blij dat zijn tegenstander zo'n reus was. Het was interessant en intrigerend.
  Bovendien waren de inzetten verdeeld en was het mogelijk om op jezelf in te zetten en, in geval van overwinning, in ieder geval iets te verdienen.
  Oleg zong:
  - Ik ben een ridder van het geloof op de knieën van de wilden,
  Vijanden van Rusland, ik zal van de aardbodem vegen!
  En dus nam de jongen het en bereidde zich een beetje voor op de strijd, het schild met olie insmerend.
  Een enorme zwarte krijger viel hem aan ... Oleg rende naar hem toe. De vijand zit op een kameel en rijst op als een rots. Toegegeven, zo'n jager is niet zo gemakkelijk neer te halen.
  Oleg verliet het enorme dal van de vijand en raakte de vijand op het pantser.
  De speer van de jongen brak, maar de vijand, wankelend, bood weerstand. Oleg floot, de traditionele onder de kraag van het korps hielp niet.
  De terminatorjongen kreeg nog een speer en ze gingen weer uit elkaar.
  Oleg besloot dat het deze keer beter zou zijn om de vijand in het vizier te raken. Dit geeft een effect, al zal het moeilijker zijn om te raken.
  De krijger uit Afrika was sluw en deze keer richtte zijn speer op de borst van het ros. Maar Oleg, die zo'n kans zag, slaagde erin zijn paard opzij te zetten. Hoewel een beetje en krabde het paard. Oleg sloeg hem in een wilde woede met een speer zodat op het vizier dat hij door de tralies brak, de punt de hersenen binnendrong. De klap was dodelijk. Het was niet tegen de regels. Een bepaald percentage ridders in toernooien, vooral die met scherpe speren, stierf.
  Het bleek echter onverwacht. En het vijandelijke karkas viel van de kameel.
  Glorierijke overwinning. Alleen het paard raakte lichtgewond. En Oleg smeerde een lange schram in met genezende balsem. En dit voegde natuurlijk geen gezondheid toe aan het paard.
  En de volgende tegenstander komt uit Rusland. Deze keer prins Ruslan. Ook een grotere en zeer wendbare jager. Oleg voelde zich na drie slapeloze nachten niet erg vrolijk.
  Zijn tegenstander was echter ook merkbaar vermoeid na vijf gevechten.
  Oleg viel precies een uur in slaap. Zijn slaap was diep en hij droomde van iets uit eerdere avonturen.
  Ja, zes soldaten namen de nazi's uit de tijd van Stalin en de Führer over en vernietigden ze samen met tanks grondig.
  Oleg Rybachenko maakte een buiging met zijn sabels om de fascistische soldaten neer te halen. En dan zal hij met een bloot, jongensachtig been scherpe en scherpe naalden gooien, tegenstanders en tanks dodend.
  En dan weer, als de nachtegaal fluit de rover. En hele vlokken verbijsterde kraaien zullen op de nazi-troepen vallen.
  De terminatorjongen piepte:
  - Een kleine jongen vond een vlammenwerper,
  Ja, jullie fascisten, helaas, geen geluk!
  Margarita sloeg ook wanhopig de nazi's neer. Maar tegelijkertijd gooide ze dunne schijven met haar blote voeten. Ze hakten de hoofden af van de soldaten van het land van Hitlers helse zon en de koffers van tanks.
  Het meisje floot tegelijk en riep:
  - Voor heilig Rusland!
  En de kraaien vielen, sloegen de nazi's als hagel en de massa tanks verbrandde.
  Niet alleen de eeuwige kinderen en de vier heksenmeisjes vochten. Het regiment van het Russische Rode Leger tegen dertig nazi-divisies toonde een onbuigzaam uithoudingsvermogen.
  Natasha nam ondertussen de molen met zwaarden. Verpletterde vijandelijke krijgers. En toen lanceerde ze met blote voeten nog een boemerang. Ze sneed de kelen van de nazi's en de koffers van de tanks door.
  En uit de scharlaken tepel vlamde een pulsar, zingend:
  - Glorie aan het grootste Rusland!
  Ook Zoya gaf haar tegenstanders geen kans. Ze hakte af en toe zwaarden en soldaten en tanks langer. En toen gooide ze met haar blote tenen giftige naalden. En nadat haar karmozijnrode tepels hele cascades van bliksem spuwden die Duitse mastodonten smolten.
  De krijger zong:
  - Rusland is ons land!
  Ik zal haar altijd trouw blijven!
  En hoe een pulsar uit de navel van het meisje schiet. Ja, verpletter de nazi's tot gescheurde stukjes huid. En dan zal hij de tanks opnemen.
  Ook Augustina geeft de fascisten geen kans. Het koperrode haar van het terminatormeisje wappert in de wind als een proletarische banier.
  En blote, gebeitelde benen werpen zeer dodelijke geschenken van de dood. Wat geven de soldaten of de tanks van de Wehrmacht geen kans.
  Tegelijkertijd gooit de krijger brandende stukjes magisch plasma-smeltend metaal uit robijnrode tepels. En vergeet niet te brullen:
  - Glorie aan het moederland - om onder het communisme te leven!
  En dan vanuit zijn ronde navel, als de bliksem.
  Svetlana is ook in de strijd. Ze is een extreem coole meid. En slaat ook de nazi's met zwaarden. En met blote, sierlijke benen gooi ik hele dolken des doods. Dat ze de hoofden van de nazi's afhakten en de torens van zware en middelgrote voertuigen afsneden.
  En van de aardbeiennippels zal het nog steeds een corona-ontlading afgeven. En dit is echt meer dan dodelijk, vooral voor tanks en vliegtuigen.
  En ook de krijger van de navel zal bezwijken voor de gave van vernietiging.
  En zingen:
  - Glorie aan het grote Rusland! God kan ons redden!
  En Russische soldaten schieten op de nazi's met het beroemde Mosin-geweer. Een paar machinegeweren werken ook. De kanonnen schieten. Een van de eerste Russische straalmortieren met verhoogde kracht "Andryusha" is ook in gebruik.
  De soldaten van het Sovjetleger waren goed voorbereid. Ze slaan nauwkeurig en zijn zeer gedisciplineerd.
  Oleg Rybachenko, die de nazi's neerhaalde, zowel infanterie als tanks en zelfs vliegtuigen, dacht: hoe slaagden onze mensen erin van de nazi's te verliezen in deze alternatieve realiteit?
  Het is ronduit beschamend! Maar de Russen zijn beter. Zo doorboren Slavische soldaten kleine, witte en zwarte soldaten met bajonetten en blazen ze tanks op met granaten. Er is nog maar een klein beetje te winnen. En het koninklijke leger is erg heldhaftig. Hier is een Rus, met een blote maag, een mitrailleurschuttermeisje dat op de Duitse troepen schiet. In een kort rokje en blootsvoets dit meisje, maar ze stuurt gepast kogels.
  En Oleg Rybachenko snijdt met zwaarden. En dan zal hij ook een boemerang gooien met blote kinderbenen, de vijand en tanks afsnijdend. En als de jongen fluit...
  En nogmaals, hoe de kraaien op de nazi's zullen vallen. Daarna maken de nazi's geen schijn van kans. En ook vliegtuigen aanvallen.
  Oleg Rybachenko, deze eeuwige jongen piepte:
  - Glorie aan mijn kosmische vaderland!
  Margarita, dit eeuwige meisje is ook heet in de strijd. En hij snijdt met sabels, heel beroemd. En hoe het fluit dat een stel kraaien van bovenaf toeslaat en door de hoofden van de nazi's breekt, en door de luiken van de torens van fascistische tanks. En met blote, kinderlijke voeten werpt hij boemerangs zodat de krijgers van het land van de helse fascistische zon met tientallen vallen.
  Margriet kirde:
  - Mijn beste Rusland - een vriendelijke familie van volkeren!
  Natasha sloeg de nazi's met zwaarden. Ze prikte met haar blote vingers in een hele stapel naalden. Ze namen en doorzeefde de nazi's en bliezen een dozijn tanks op. Het meisje vergat echter niet een corona-ontlading uit haar scharlaken tepels te lanceren.
  En hoe de bliksem uit de navel wordt gegooid met dodelijke afloop, vooral voor tanks en vliegtuigen.
  Het meisje piepte:
  - Ik zal zo super zijn!
  Zoya vecht ook in een wilde strijd. En haar zwaarden fonkelen als een razende onweersbui, stromen vurige vonken stromen en snijden de tanks door als boter met een heet mes. En de blote voeten van het terminator-meisje werpen naalden die de nazi's stippelen als een egel.
  En dodelijke pulsars van vernietiging vliegen uit karmozijnrode tepels en vliegtuigen en tanks branden eruit. De krijger is zeer strijdlustig in uiterlijk en in daad.
  Schoonheid snijdt de nazi's, vliegtuigen en gemotoriseerde kanonnen af, zonder ze genade te schenken.
  En het vechtende meisje gilt:
  - Glorie aan het moederland!
  Augustinus kent in de strijd geen vrede, en gewelddadige woede bruist van haar. En hij snijdt de vijanden als kool met sabels. En haar ogen branden als smaragden. En blote voeten, zoals propellerbladen, verspreiden berichten van vernietiging die tankvliegtuigen uit elkaar scheuren.
  En robijnkleurige tepels sturen zulke stromen magisch plasma naar de nazi's dat niets het kan weerstaan.
  Maar wanneer een stroom van magische bliksem uit Augustinus' navel vliegt. En hij zal een hele massa vijanden vernietigen, samen met tanks.
  Het meisje schreeuwde uit volle borst.
  - Glorie aan de Almachtige God Rod!
  Svetlana vecht tegen een wilde menigte. En het meisje hoe te slaan met een vlinder. En hoe je op blote voeten een nieuwe boemerang lanceert die de torens van de auto's afsnijdt. Hyperklasse krijger en natuurlijk blond.
  En hoe een tsunami van magische vlekken vrijkomt uit een aardbeientepel. En ze nam het en verpletterde de vijand, alsof het ijs was verbrijzeld onder de slagen van het zwaard. En uit de navel werd ze gestraald met een corona-ontlading. De massa tanks smolt, veel vliegtuigen brandden af.
  Svetlana twitterde:
  - Het meisje houdt van doden,
  Hier is het meisje!
  Oleg Rybachenko vecht als een echte titaan. De terminator-jongen is zo'n wanhopige vechter. En met blote kindervoeten zal hij verschillende schijven loslaten die vijanden snijden, het metaal van de tanks is als een gloeiend hete ijsnaald.
  En hoe een karatekind een windmolen runt.
  En als hij het pakt en naar de top van zijn longen fluit. Dat een hele massa kraaien zowel zal nemen als vallen. En ram de hoofden van de nazi-strijders.
  En dan spuugt het uit de pijp... En het verscheurde de mannelijke perfectie van honderd fascisten en tanks met vliegtuigen. Die van pijnschok namen en okochurilas.
  De kleine schrijver gilde:
  - Voor het communisme in Rusland!
  Margarita, in een wilde woede, zal naar de nazi's spugen, en stromen magisch plasma vlogen uit haar mond. En ze verslonden de nazi's tot op de skeletten. En de tanks smolten, en de vliegtuigen raakten verstrikt in het vurige web.
  De krijger is een meisje met gouden haar.
  En haar blote voeten gooien stekelige en dodelijke dingen zodat alleen stukjes gescheurd vlees wegvliegen van de nazi's, en koffers van tanks.
  En de meisjes gingen ook serieus uit elkaar ...
  Ze deden zelfs hun slipje uit. Daarna verliep de vernietiging van de nazi's veel efficiënter.
  Natasha voerde een waterval van slagen uit op witte en zwarte soldaten. En nu zullen haar blote voeten verschillende granaten gooien en een heel bataljon nazi's en een grote massa tanks verscheuren. En dan zal hij uit de scharlaken tepels een golf loslaten die vernietiging brengt voor de nazi's, als een cascade van tsunami-troepen, zowel voor infanterie als tanks met vliegtuigen.
  En van de navel zal het een dodelijke bliksem als een vlucht nemen en het nazi-cohort verbranden, en van hen bleven alleen verkoolde lijken over en drie dozijn tanks samen met hen.
  En uiteindelijk, alsof uit de boezem van Venus, een mooi meisje, een moorddadige pulsar zal vliegen, die, toen hij groter werd, hem pakte, omdraaide en een heel regiment nazi's en honderd tanks verbrandde, waaronder verschillende Muizen, meteen.
  De krijger brulde:
  - Voor groot communisme!
  Zoya nam en voerde een combinatie uit, scherp verlengend met zwaarden en de torens van de tanks afsnijdend. En de uiterlijk jonge krijger nam het en lanceerde het met schijven, gemengd met een erwtenbom. En zal veel van de Japanners verscheuren. En dan uit de frambozentepels zal het zichzelf nemen en een nieuwe stroom bliksem vrijgeven. En breek de vijanden in fiches met kleine fiches. En van de tanks blijft niets over.
  En dan vanuit de navel, alsof hij geraakt wordt door laserstralen. En de massa's van de nazi's zullen worden afgesneden. En tanks verliezen over het algemeen torens, kapotte rollen vliegen er vanaf.
  En tot slot, vanaf de grot van Venus, zal een krijger met haar de kleur van bladgoud een waanzinnige stroom van energie uitstoten. En het zal de nazi-bewakers wegvagen en een groot aantal tanks en vliegtuigen en gemotoriseerde kanonnen. Dit zijn stoere vechters.
  De krijger schreeuwde uit volle borst:
  - Glorie aan het communisme van Stalin en tsaar Alexander III!
  Oleg Rybachenko werd wakker en is klaar voor een nieuw gevecht. Zijn tegenstander Ruslan sprong op een paard.
  Nou, twee Russische ridders vechten. Hoewel Ruslan groter lijkt, is zijn tegenstander sneller en sterker.
  En zo renden ze naar elkaar toe.
  Oleg Rybachenko nam de slag van de speer op het schild en ging opzij. En raak de vijand met een bocht met een omsluitend lichaam. En ook zijn speer brak, maar de vijand plofte met zijn paard mee.
  De ruiter zat stevig, maar het paard ging voorbij. Oleg won opnieuw en kreeg de trofee.
  En voor het vorige gevecht had hij geld.
  Oleg bereidde zich na deze overwinning al voor op de halve finales. En zijn rivaal zou Richard Leeuwenhart zelf moeten zijn. Wat een geweldige verwachting.
  Maar de rots vier ridders dineerden samen.
  Mooie meisjes bedienden hen. Ondanks de strenge gebruiken van de Middeleeuwen waren de meisjes blootshoofds, korte rokjes en blootsvoets.
  In het blonde haar van de meisjes zijn gekleurde linten geweven.
  Ze boden eten en wijn aan.
  Richard Leeuwenhart merkte op:
  Je bent erg jong van jaren. Je hebt niet eens een snor. Maar zo'n sterke en ongewone jager. Als je wilt, maak ik je hoofd van mijn wacht!
  Oleg Rybachenko antwoordde eerlijk:
  - Ik zou het niet erg vinden, maar binnenkort moet ik Groot-Brittannië verlaten. En ik zal gedwongen worden om in een andere wereld te vechten met andere troepen. Dus helaas, ik kan u niet langer van dienst zijn!
  Ivanhoe zei zelfverzekerd:
  - Ik kan het doen!
  Oleg keek hem aan. Hoewel Rybachenko in het lichaam van een jongen van een jaar of twaalf zat, was Ivanhoe even lang als hij. En in de schouders leek zelfs de gespierde jongen breder. Maar op de een of andere manier won deze fragiele jongeman. Richard Leeuwenhart is Ivanhoe's hoofd langer en veel breder in de schouders. En de vierde ridder is een kop groter dan Richard zelf. En wat... Twee head odds en zeker drie keer dikker, maar Ivanhoe wordt als favoriet beschouwd.
  Misschien treffen ze elkaar in de finale. Het is interessant hoe Ivanhoe degenen verslaat die groter en zwaarder zijn dan hij. En die hem zo'n filigrane techniek van toernooiworstelen heeft geleerd.
  Oleg at vlees en dronk wijn ... De stoel is comfortabel en je kunt nog een paar uur slapen.
  Vooral omdat Richard sliep. De terminatorjongen had een droom over een van zijn eerdere missies;
  Natuurlijk, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, vier heksenmeisjes en dit is buitengewoon ernstig. Maar naast hen zullen er natuurlijk nog andere hits zijn.
  Oleg Rybachenko schiet uit machinegeweren met vaste patronen. Hij ziet eruit als een zeer gespierde jongen van een jaar of twaalf, alleen gekleed in korte broek en met ontbloot bovenlijf. Toen hij volwassen was, werd hij een eeuwig kind dat onsterfelijkheid ontving. En nu werkt hij eraan in verschillende missies. En de voormalige sciencefictionschrijver is er dol op.
  Margarita ziet er ook uit als een meisje van een jaar of twaalf, maar ze was een volwassen schrijfster die ook onsterfelijkheid kocht in ruil voor het voltooien van verschillende missies. Het meisje vecht en slaat met machinegeweren.
  Daarnaast snijdt Oleg Rybachenko ook met zwaarden die vele tientallen meters verlengen. De jongen gooit ook granaten met zijn blote tenen. En hij vergeet niet uit de navel van de bliksem te spuwen dat de Chinezen worden gebakken als barbecues.
  Maar fluiten is ook heel effectief. Dan vallen de massale kraaien flauw en worden de Chinezen eruit geslagen, en zelfs helmen helpen de Chinezen niet.
  De jongen roept:
  - Glorie aan de USSR!
  Deze missie is best aangenaam, maar er zijn niet zo rooskleurige. Hier in één universum ontwikkelden Duitse heksenmeisjes: Gerda, Charlotte, Christina, Magda een unieke tank - "Panther" -2. Deze auto bleek met een laag silhouet, de locatie van de transmissie en de motor samen en over de tank. Het frontale pantser van de romp was 120 mm bij een grote helling, de zijkanten waren 82 mm bij een helling, de toren was 150 mm bij een grote helling. En een 88 mm kanon met verbeterde ballistiek en vuursnelheid.
  Deze auto was zelfs beter beschermd dan de Tiger-2, en de riem was slechts veertig ton.
  Hierdoor kon hij in de herfst van 1943 in massaproductie worden gelanceerd, met een oude motor van 700 pk.
  "Panther" -2 werd onmiddellijk de beste tank van de Tweede Wereldoorlog en de Duitsers begonnen te winnen.
  En ze naderden zelfs Moskou, en de landingsgroep van de huurmoordenaars hakte ze in stukken en blies ze op.
  Het doden van de Duitsers is echter onaangenaam voor het blanke ras, en natuurlijk zijn de gele krijgers niet jammer.
  Zeker nu China de besmetting over de hele wereld heeft verspreid!
  Ook in Rusland. Dus laten we deze hemelingen vermalen!
  Margarita snijdt de Chinezen ook met zwaarden die langer worden. En hij schiet zichzelf met machinegeweren - elke kogel is precies op doel. En met blote sierlijke tenen gooit hij dodelijke granaten.
  En hoe bliksem uit de navel zal komen, vijanden, grondig vernietigende en brandende en smeltende tanks.
  En als het meisje fluit, blijkt het een blokkade te zijn.
  En de kraaien vallen op de toppen van China en halen vliegtuigen neer.
  Meisje brult:
  - Glorie aan het communisme!
  Dit is hoe onsterfelijke kinderen, ooit volwassenen, de Chinezen aannamen. Maar nog vier meisjes-heksen, eeuwig jonge wezens, dorsen het hemelse rijk grondig uit.
  Natasha geeft een uitbarsting van machinegeweren met herbruikbare patronen. En dan trekt hij een molen met zijn zwaarden honderd meter in reikwijdte!
  En met blote tenen gooit hij een granaat van zaagsel en gedrenkt in een drankje. Het ontploft als een vacuümbom. De opgeblazen Chinezen en hun primitieve tanks vliegen omhoog. En dan gooit het meisje bliksem uit haar scharlaken tepels, ze verbrandt Chinese soldaten levend. En pulsars van vernietiging worden uit de navel gegooid.
  Ze verpletteren vliegtuigen zoals vlinders China's vliegtuigen in een fakkel verbranden.
  Maar de kroontruc, wanneer agressieve magische tsunami's uit de boezem van Venus vliegen, verbranden ze de Chinezen als een vlam van de hel.
  Natasha piepte:
  - Glorie aan het vaderland van de USSR!
  Zoya is ook in de aanval. Ze is een klasse meid in het algemeen super. En hij snijdt met zwaarden en schiet met machinegeweren. En de patronen hier zijn eindeloos, en ze snijden de vijanden grondig neer. En als de blote voeten van het meisje granaten gooien, Chinese soldaten verscheuren. En dan uit de frambozentepels slaan vurige pulsars - scheuren de torens van tanks af.
  Bliksemschichten vlogen uit de navel van het meisje met gouden haar. En honderden krijgers van het Hemelse Rijk werden doodgebeten.
  En hier is de grot van Venus die een moorddadige tornado uitzond. Het ging met een doodse zeis over de Chinese troepen.
  Zoya twitterde:
  - Voor het moederland en Stalin!
  Augustine giechelde en ontblootte haar tanden, terwijl ze zonnestralen uitstraalde die de Chinezen verbrandden, en merkte op:
  - Stalin is niet meer!
  En ze gaf een salvo van machinegeweren en sneed met langwerpige zwaarden. En toen gooiden blote tenen granaten. Ze verscheurden talloze Chinezen. En uit de robijnrode tepels van de schoonheid vloog bliksem van vernietiging en vernietiging. Ze verbrandden veel strijders uit het Hemelse Rijk. En een groot aantal Chinezen werd verscheurd door pulsars die uit de navel vlogen, samen met tanks. Ze zijn zo heet en vuurspuwend.
  Maar de boezem van Venus nam en werkte. En zoveel tegenstanders namen en verbrandden.
  Augustinus gromde:
  - Voor de grootsheid van de USSR!
  Svetlana in de strijd is de coolste en wreedste. En toen vuurde ze een uitbarsting van machinegeweren af, waarbij ze tegenstanders uit China aan stukken hakte met langwerpige zwaarden.
  Maar uit de aardbeientepels sprongen bliksemschichten naar buiten, die tegenstanders zonder medelijden verschroeien en het hemelse rijk in brand staat, en torens worden van zijn tanks gescheurd.
  De blote tenen van meisjesvoeten gooiden de bom en doodden veel Chinezen. En hoe een blote hiel nog steeds een pulsar van vernietiging opwekt en tegenstanders verscheurt.
  En vanuit de navel braadde de bliksem duizend Chinese soldaten.
  Nou, toen de boezem van Venus werkte, werd hij nog agressiever.
  En toen brulde Svetlana:
  - Voor het communisme in het hele universum!
  De zes werkten zeer effectief. En ze handelde met wild, agressief zelfvertrouwen.
  Maar toen voegde zich een team meisjes uit het Derde Rijk bij hen. Ze namen een nog krachtigere AG-800 met acht kanonnen en twintig machinegeweren mee. En de meisjes bestuurden dit allemaal met behulp van joysticks.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de knoppen, stuurde een brisant projectiel en mompelde:
  - Glorie aan Arische vriendschap!
  Charlotte drukte ook haar blote voeten op de knoppen van de joystick, spuugde het geschenk van de dood uit en gromde:
  - Glorie aan het communisme!
  Christina nam het aan, drukte haar blote tenen op de knopen en kirde:
  - Arisch communisme!
  Magda, schietend en ook haar blote voeten gebruikend, merkte op:
  - Arisch communisme zelf!
  Meisjes uit het Derde Rijk snijden de Chinezen graag af. We moeten onze Arische broeders en zusters helpen in de oorlog met China. En dit land beschouwt de hele wereld als vervuild door zijn Coronavirus.
  Gerda drukte opnieuw met haar blote tenen, gooide het projectiel uit en merkte op:
  - We laten het gele rijk niet herleven! We laten je geen virussen over de hele wereld verspreiden!
  Charlotte drukte ook met haar blote tenen op de knopjes en gilde:
  - Natuurlijk niet!
  Christina, die haar scharlaken tepels gebruikte, schoot ook op de gele krijgers van het hemelse rijk, en gaf uit:
  - Voor de Arische toekomst!
  Magda, die met haar blote vingers de mooie benen van Chinese soldaten vernietigde, gromde:
  - Voor de hoogste Arische prestaties!
  En toen was er een schijfvliegtuig van het Derde Rijk in de lucht. En dit is van een andere wereld. Daar kon de Führer Moskou in het eenenveertigste jaar terugnemen. Hoe is het gebeurd? Japan viel in juli 1941 aan en zette Sovjet-troepen in het Verre Oosten vast. Als gevolg hiervan waren er niet genoeg troepen voor de verdediging van Moskou en viel de hoofdstad terug in oktober 1941 ... En daarna was de regering van het Rode Leger volledig overstuur en kreeg Stalin een hartaanval. Een snelle overwinning op de USSR veranderde toen in een langdurige oorlog met Groot-Brittannië en de VS. In de loop daarvan ontstonden discotheken, die door een laminaire straal werden rondgevlogen en onkwetsbaar waren.
  En na de overwinning op Amerika zijn vliegende schotels er al in geslaagd om Mars te bezoeken en hebben ze waterstofgepompte lasers aangeschaft.
  Albina en Alvina vlogen vanuit een parallelle wereld op een diskette met gevechtsstralen om de USSR te helpen.
  En hier zijn ze ook, blootsvoets en in bikini. Deze heksen begonnen ooit terug te vechten in Spanje en gingen door alle grote veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. En nu op een gevechtsvoertuig in de strijd.
  Albina, met haar blote vingers van gebeitelde verleidelijke benen, drukte op de joystickknoppen, vuurde een straal af die de Chinese vliegtuigen afsneed en gilde:
  - Dit zijn de wonderen van onze technologie!
  Alvina straalde ook, met haar blote vingers van sierlijke benen, een straal uit naar de tanks van het Hemelse Rijk, sneed ze af en piepte:
  - De grootsheid van het vaderland is bij ons!
  En de Terminator-meisjes barstten in koor in lachen uit. Het zijn zulke vechtlustige en stijlvolle schoonheden.
  Albina drukte met haar scharlaken borsttepel al op de joystickknop, verbrandde de Chinezen met stralen en piepte:
  - Voor de Arische orde in het universum!
  Alvina pakte en drukte met haar robijnrode tepel de joystickknop in en sneed de massa soldaten van het hemelse rijk af, brullend:
  - Voor de triomf van blanken!
  En beide krijgersmeisjes sloegen met hun blote, naar seks beluste mannenbenen op de metalen coating van de vliegende schotel.
  De diskette is een buitengewoon formidabel wapen. Het speelde een belangrijke rol bij de verovering van de Verenigde Staten door het Derde Rijk. En China moet de kracht van de toorn van de Arische landen ervaren.
  Maar Japanse krijgers gingen ook de strijd aan tegen de krijgers van het Hemelse Rijk.
  Vier mooie, bijna volledig naakte, met staal gespierde ninjameisjes zijn verwikkeld in een strijd. Japan is een traditionele vijand van China en staat klaar om de USSR te helpen in dit duel. Bovendien houden meisjes ervan om te doden.
  Hier is het eerste ninjameisje met blauw haar, snijdend met twee zwaarden, dwars door de Chinese soldaten heen. Daarna gooide ze met haar blote tenen erwten met explosieven.
  Verder barstten bliksemschichten uit de scharlaken tepels van de ninjameisjes.
  De krijger riep:
  - Glorie aan Japan!
  Een ninjameisje met geel haar dat ook met zwaarden sneed en een windmolen liet draaien. Ze hakte een massa Chinese soldaten neer. Haar blote voeten slingerden giftige naalden en doodden de gele krijgers. En vurige pulsars vlogen uit de karmozijnrode tepels.
  De krijger brulde:
  Laten we China kapot maken!
  Een ninjameisje met rood haar spinde de vlindertechniek met haar zwaarden. Ook heel wat Chinese strijders neergehaald. Toen gooiden haar blote tenen schijven in de vorm van een swastika en sloegen ze door de massa strijders van het hemelse rijk. En uit de robijnrode tepels regende dodelijke bliksem. Ze verbrandden de Chinezen en een groot aantal van hun tanks en vliegtuigen.
  De krijger riep:
  - Onze Russische broeders!
  Een ninjameisje met wit haar, ook met zwaarden, voerde een complexe combinatie uit, waarbij de soldaten van het Chinese rijk werden neergehaald. Toen gooiden haar blote tenen een zelfgemaakte bom en verscheurden een groot aantal gele soldaten.
  En toen straalden de aardbeientepels magische stralen uit die het vlees van de krijgers van het Hemelse Rijk sneden en tegelijkertijd zowel de torens als de staarten van het vliegtuig afsneden.
  En de krijger flapte eruit:
  - Voor de Japanse droom!
  Krijgers uit Japan vochten goed. En hun blote voeten zijn zo dodelijke geschenken van dood en gooien.
  En ninja's tegen China. Maar ook het Rode Leger leverde zijn bijdrage.
  De meisjes verschenen op de IS-25. De nieuwste Sovjettank, met vier kanonnen en achtentwintig machinegeweren.
  Alles is erin geautomatiseerd en de Komsomol-heksen besturen met behulp van joysticks.
  Alyonka pakte het aan en drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen. Er klonk een schot en een landmijn verspreidde de Chinezen en hun voertuigen.
  De IS-25 is een formidabele tank. Het heeft een motor van drie en een half duizend pk - diesel. En het pantser kan zeer krachtige slagen opvangen. Wat een strijdlustig meisje hier. En haar borsttepels zijn zo dat ze fonkelen van robijnen.
  Anyuta drukte ook met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en sneed naar de Chinese jagers. Ze scheurde ze in kleine stukjes, scheurde de tanks van het Hemelse Rijk in kleine fragmenten en verbrandde de vliegtuigen.
  En ze kirde:
  - Glorie aan het Heilige Vaderland van Stalin!
  Aurora vuurde ook, drukte haar blote voeten op de knoppen van de joystick, scheurde de Chinese jagers uit elkaar, de rollen van vijandelijke tanks rolden en het meisje piepte:
  - Voor de overwinning van de USSR!
  Maria dreef, ook met haar blote tenen, veel Chinezen en hun tanks de doodskisten in, kirde:
  - Voor groot communisme!
  Olympias drukte ook haar blote tenen op de joystickknop en een andere landmijn trof het leger van het Hemelse Rijk - en scheurde een heel bataljon aan stukken.
  De krijger piepte:
  - Lenin leeft in ons hart!
  En alle vijf op blote voeten, bijna naakte meisjes met een reliëfpers, zongen in koor:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  Kijk, valk, adelaar...
  De stem van het volk is luid
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in ons hart,
  Zodat we geen verdriet kennen ...
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg, verhelderend communisme!
  
  Glorie zal eeuwig zijn
  In vele generaties...
  Russische macht zal toenemen,
  Grote Lenin is bij ons!
  De meisjes verpletterden de Chinezen effectief. De Britten deden het echter ook goed. Jane Armstrong en haar team namen het ook op tegen China. Aangezien het Hemelse Rijk vele miljoenen soldaten heeft, arriveerde een groot aantal huurmoordenaars om de USSR te redden.
  En natuurlijk namen ze het op tegen de vijand.
  Krijgers vechten op de tank "Victoria" -400. Schiet de Britten neer met kanonnen en machinegeweren.
  Jane drukte met haar blote tenen op de joystickknop, sloeg nog een Chinese tank kapot en piepte:
  - Voor een groot rijk!
  Malanya drukte, ook zonder na te denken, met haar blote tenen op de joystickknop, sloeg het Chinese gemotoriseerde kanon kapot en piepte:
  We zullen nooit slaven zijn!
  Gertrude vuurde ook op de Chinees met behulp van haar blote tenen, sneed een andere auto af en piepte:
  Wij zijn een vrij rijk!
  Monica gaf ook geen genade, het Hemelse Rijk. En ook met blote voeten een stroom van vernietiging gericht. Hoeveel Chinezen en hun tanks werden gedood.
  Het meisje schudde haar borsten met aardbeientepels en tjilpte oorverdovend:
  - Glorie aan het moederland!
  De Britten zijn ook in beweging en de vernietiging van China.
  Alenka veranderde ondertussen een beetje van tactiek. Ze gooide haar beha uit en drukte al op de joystickknop met behulp van een scharlaken tepel.
  Ze stuurde een projectiel en piepte:
  - Voor cool communisme!
  Anyuta wierp ook haar beha af en drukte met een karmozijnrode tepel op de joystickknop, waarmee ze nog een doodsgeschenk stuurde.
  Toen zong ze:
  - De planeet kende de grootsheid van de Russen,
  Het fascisme werd verpletterd met een slag van het zwaard...
  We zijn geliefd en gewaardeerd door alle naties van de wereld,
  De mensen van het hele land marcheren naar het communisme!
  Aurora heeft ook haar bh weggedaan. Ze ontblootte haar borst en sloeg de Chinezen met een ontlading. Ze doodde er veel en verbrandde ze door met haar robijnrode tepel op de knop te drukken.
  En riep:
  - Russen, Russen,
  Geen gelukkig lot...
  Maar waarom, om sterker te zijn,
  We hebben problemen nodig!
  Maria bevrijdde zonder na te denken haar borst van de materie. En met een aardbeikleurige tepel drukte ze op de joystickknop. Een dodelijk en genadeloos projectiel vloog. Verscheurde tweehonderd krijgers van het Hemelse Rijk tegelijk. En het meisje riep:
  - Glorie aan het dappere vaderland,
  Leef voor altijd onder het communisme!
  De Olympische Spelen, de grootste daarvan, legden ook een grote buste bloot. En vanaf de aardbeientepels lanceerde ze een zeer krachtige ontlading van vernietiging door op de joystickknoppen te drukken. En een moorddadige landmijn verpletterde een massa Chinese soldaten.
  De krijger brulde:
  - Communisme zal eeuwig zijn,
  We groeien alleen op, niet naar beneden!
  Ja, als een Russische vrouw de tepels van haar borsten begint te gebruiken, dan is dit inderdaad zeer ernstig. En de Chinezen worden extreem gekwetst. En ze zijn echt aan flarden gescheurd. En de krijgers van het hemelse rijk sterven elke seconde met duizenden. Dus namen de meisjes en de onsterfelijke jongen hen over.
  Oleg Rybachenko vuurde een salvo van machinegeweren af, en sloeg de Chinezen met zwaarden. En toen, met de blote tenen van kindervoeten, lanceerde hij een ander geschenk van vernietiging. Zoveel strijders van de hemel stierven.
  Vooral toen de terminator-jongen het aannam en opnieuw floot en de kraaien op hun geschoren Chinese toppen neersloeg.
  De jonge krijger merkte op:
  - Alles is goed in de wereld als je jong en gezond bent!
  Ja, het is leuk om het ras van waaruit de infectie de wereld rondging, te vernietigen. China is inderdaad besmettelijk. De echte beul van de mensheid die het leven schonk aan een nieuwe plaag. Wat overigens veel besmettelijker is dan aids. Het coronavirus kwam uit de onderwereld en China liet, bewust of onbewust, de geest uit de fles. Dus laat hem voor zijn zonden boeten met bloed!
  En de terminatorjongen trof de gele krijgers met bliksem uit zijn navel.
  Margarita Korshunova, die op een respectabele leeftijd weer een meisje werd, was het ermee eens:
  - Ja, de jeugd is geweldig! Zelfs oorlog brengt vreugde wanneer het lichaam gezond is, vol jeugd en kracht!
  En het meisje, blootsvoets, met een kindervoet, gooide nog een granaat. En hij zal ook fluiten en de kraaien op de Chinese troepen neerslaan.
  Natasja in de aanval. Op blote voeten gooit hij de ene dodelijke granaat na de andere. En hij snijdt met zwaarden en schiet met machinegeweren. En dan, van de scharlaken tepels, zal het op Chinese tanks bonzen. Dit is geweldig. De torens van de tanks storten in en vliegen ver weg.
  En hoe de bliksem uit de navel zal vliegen. Maar de stroom van vernietigingsenergie uit de boezem van Venus. En dit is in feite zeer ernstig.
  Natasja zong:
  - Onsterfelijke glorie wacht op het communisme!
  Zoya, een krijger van de Russische goden, nam en hakte met zwaarden, waardoor ze honderd meter langer werden. En toen vuurde ze haar geweren af. Haar sierlijke, blote voeten wierpen een zeer dodelijke granaat die drie Chinese tanks tegelijk verscheurde met een vurige wervelwind. Daarna lieten de krijger en uit de scharlaken tepel een zeer dodelijke bliksem los. En uit de andere kist op de vliegtuigen.
  En zo gingen de pulsars uit de navel en verbrandden massaal de vijand.
  Welnu, de grot van Venus bracht specifiek zijn geschenk op de vijand neer en verbrandde.
  Zoya mompelde:
  - Ruimte communisme!
  Augustinus in een wilde, cobra-springende beweging. En haar robijnrode tepels gooien stukjes destructieve materie, scheurende en brandende tanks en infanterie.
  En wanneer blote meisjesvoeten geschenken van de dood gooien. En ze doden vijanden zonder ook maar de minste genade te schenken.
  Maar de zwaarden van de roodharige schoonheid, wiens koperrode haar als een proletarische banier door de lucht wappert, geselen duizenden Chinese soldaten.
  En uit de navel vloog de bliksem uit, en de vijanden werden tot as verbrand.
  En toen werd er met blote tenen een erwt gegooid, die een dozijn vliegtuigen tegelijk neerschoot en explodeerde met een stuk antimaterie.
  Augustinus brult:
  - Ons zegevierend communisme!
  En uit de schoot van Venus vliegt wat genadeloos en zonder conventies vernietiging brengt.
  Svetlana zelf is de coolste in een wilde strijd. En nu sneden ze de gehate gele krijgers van het rijk af die de USSR aanvielen met machinegeweren. En nu werden haar zwaarden langer en sneden ze door de gelederen en de soldaten van het hemelse rijk. Toen gooiden de blote, sierlijke benen van het blonde meisje iets echt dodelijks en verscheurden de tanks van China. En toen lieten de aardbeientepels vernietiging en totalitaire vernietiging los, met het verkolen van de lijken van de Chinezen.
  En toen de bliksem uit de navels stroomde, ontstond er een volledige blokkade.
  Het dodelijkste geschenk van de dood werd gestuurd door de boezem van Venus Svetlana. De dood is absoluut.
  Het meisje piepte zingend:
  - De ruggengraat van de Wehrmacht was gebroken in gevechten,
  Bonaparte bevroor alle oren ...
  NAVO werd aan stukken gescheurd
  En China werd tussen de dennen geperst!
  Zes vechters, een jongen en vijf meisjes, handelden effectief en praktisch. En ze gooiden met hun blote voeten extreem dodelijke en agressieve granaten.
  Gerda en haar tankbemanning gingen ook serieus uit elkaar. De meisjes hier zijn erg sexy en hebben hun beha laten vallen.
  Gerda drukte met behulp van een scharlaken tepel op de joystickknop en als resultaat vloog er een dodelijke lading naar buiten.
  De krijger brulde:
  - Voor Arische prestaties!
  Charlotte pakte ook en drukte op de joystickknop met behulp van de karmozijnrode tepel en raakte de Chinese tank.
  Toen brulde ze:
  - Glorie aan het moederland!
  Ook Christina bleef niet in de schulden en drukte de robijn tepel op een andere knop en sloeg heel wat Chinese soldaten kapot.
  Het meisje riep:
  - Voor het grote vaderland!
  Magda bleef niet achter zonder het voordeel om te zetten. Ze nam ook en straalde met een ontlading van dodelijke kracht met behulp van een aardbeiennippel. En ze controleerde zichzelf:
  - Voor de beste overwinningen!
  De meisjes gingen uit elkaar voor een grote grap. De meisjes hier zijn op een kolossaal niveau van gevechtsvaardigheid. Gerda heeft zelf veel meegemaakt, net als haar vrienden. Eens renden ze blootsvoets door de Sahara, vochten ze in de bergen en vochten ze in de buurt van Moskou. Ze namen de hoofdstad van de USSR in. De meiden hebben veel meegemaakt. En ze wisten hoe het was om in één bikini te vechten in de Russische vorst.
  En wat is het hete zand van de woestijn onder de naakte meisjeszool.
  Ze moesten Sovjet-gevangen soldaten verkrachten en zelf verkracht worden - wat cool is!
  Gerda schreeuwde, schietend en dodend op de Chinezen:
  De wereld is gebaseerd op geweld
  Vulkaan van woede slaat op grote schaal...
  Hogere spanning,
  Schiet op van pijn en angst...
  Alleen angst zal ons vrienden geven,
  Alleen pijn motiveert je om te werken!
  Omdat ik meer en meer wil
  Om vanuit een machinegeweer tegen vijanden aan te vallen!
  De zes strijders waren zo ongeremd dat de soldaten van het hemelse rijk met vele honderden stierven.
  Meisjes zijn erg onstuimig. En hun blote voeten gooien met agressieve kracht. En de tepels zijn scharlaken, zoals klaprozen die vernietigende pulsars uitstoten.
  Oleg Rybachenko fluit opnieuw en slaat de kraaien neer. De jongen is vol kracht en agressie.
  En de kraaien vallen als hagelstenen. En de Chinese koppen breken door. En kraaien schieten ook vliegtuigen neer. De luchtvaart in China is primitief, maar er is veel van, dus je moet hard werken. En de gevechten ontvouwden zich buitengewoon verschrikkelijk.
  Margarita gooide met haar blote voet een granaat naar de krijgers van het Hemelse Rijk en piepte:
  - Glorie aan de USSR!
  En het meisje met haar blote hiel bezweek voor de gave van dood en vernietiging. En in zo'n mate verspreid, het is gewoon verschrikkelijk.
  Deze eeuwige kinderen zijn zo windhonden en agressief.
  De diskette van boven begon ook steeds harder te vuren met lasers.
  Albina drukte met de scharlaken tepel op de joystickknop en vuurde een dodelijke laser af.
  Een straal ging door de Chinezen en bakte veel strijders.
  Een mooie Duitse blondine piepte:
  - Glorie aan ons rijk!
  Alvina blijft vuren. Ze drukte ook haar robijnrode tepels op de joystickknoppen en piepte:
  - Glorie aan het vaderland van het communisme!
  De meisjesstralen verpletterden deze Chinese strijders. En tanks sneden Albin door met hun scharlaken tepels, en vliegtuigen sneden Alvin door met hun robijnrode tepels. De meisjes hadden geen minachting om de Fritz te verpletteren met hun blote vingers van sierlijke benen.
  Albina zong:
  Glorie aan het grote Rusland,
  God kan ons redden!
  Alvin corrigeerde:
  - Wij zijn Duitsers, geen Russen!
  Albina brulde:
  - Maar we hebben een Arische, Russische geest!
  Nog twee Duitse meisjes uit vliegtuigen verslaan de Chinezen. Helga en Margaret namen dus de strijders van het Hemelse Rijk op zich. Het belangrijkste hier is om bijna naakt te vechten, dan zullen de Chinezen machteloos zijn. En slaan, slaan en breken.
  Helga drukte met haar blote tenen op de hendel en piepte:
  - Glorie aan het vaderland van het Reich!
  Margaret, die ook haar blote tenen gebruikte, stuurde een raket naar de Chinezen, verscheurde tegenstanders en piepte:
  - Glorie aan het geloof in het Arische communisme!
  Wat een strijdlustige beide Arische schoonheden.
  En hier is Anastasia Vedmakova, dit meisje dat een legende werd in verschillende oorlogen. Ze stort zich in de strijd op de nieuwste MIG-25-jager. En laten we de Chinezen neerschieten. Ook een eeuwig meisje dat enorm veel tijd heeft gevochten.
  En vecht in bikini en op blote voeten. Heel strijdlustig ook. De vijand niet de minste genade schenken.
  Anastasia haalt met haar blote tenen de trekker over. Schiet in één klap een dozijn Chinese vliegtuigen neer en piept agressief:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  We zijn niet bang voor de dood op het slagveld!
  Want het heilige moederland zal vechten...
  En zelfs sterven zal winnen!
  En Vedmakova zal worden weggeblazen .... En de raket zal een dozijn Chinese vliegtuigen opblazen.
  Ja, Sovjetmeisjes staan bovenaan ... Hier verzamelen meisjes uit verschillende universums en dorsen het leger van het hemelse rijk.
  Hier is Anna Vinogradova in de strijd. Ook een piloot, en gebruikt blote, sierlijke benen in de strijd.
  Maar beide piloten Anna en Anastasia hebben nog niet al hun reserves in de strijd gebruikt. Dus wierpen ze hun beha's af en begonnen de vijand te slaan met behulp van scharlaken tepels.
  Hier drukken ze op de knoppen en worden ontladingen getriggerd. En de Chinezen worden letterlijk verbrand.
  De meisjes roepen in koor:
  Laten we genieten van de wereld zonder kwaad,
  Ook al is het soms moeilijk te geloven...
  Kinderen zullen spelen en lachen
  En we zullen onsterfelijkheid bereiken - misschien!
  Het meisje vocht als echte adelaars en tijgerinnen. Hier zijn alle vrouwelijke krijgers.
  Slechts één man Oleg Rybachenko. Hij is als een jongen, maar erg gespierd en knap. Geen wonder dat vrouwen van hem houden. Eigenlijk is het geweldig om een volwassen geest te zijn, maar een jong lichaam.
  Oleg runt een molen met zwaarden, snijdt veel Chinezen om en zong:
  - De jongen antwoordde fronsend:
  Ik wil het Heilige Rusland dienen...
  Laat er veel bloed vloeien
  Maar God kan ons redden!
  Natasha, die bliksem uit haar scharlaken tepel liet ontsnappen, merkte op:
  - Russische goden zijn echt sterk,
  Maar ze helpen de zwakken niet...
  Als je trouw bent aan God Rod -
  Creëer een wereldmacht!
  En het meisje met haar blote hiel bezweek met dodelijke kracht aan een granaat. En verscheurde een massa en een hele berg Chinezen.
  Augustine ontblootte haar tanden en merkte op:
  Wij zijn echte kampioenen!
  En uit robijnrode tepels is het alsof je op de Chinezen slaat. Een zeer effectief en vechtlustig meisje bleek.
  En alle schoonheden riepen in koor:
  - Voor de grootste van het communisme!
  En ze zullen een extra stroom energie nemen vanaf het vijfde punt. En meteen gooiden een miljoen Chinezen hun hoeven terug.
  Gerda stuurde met behulp van een scharlaken tepel een landmijn en merkte op:
  We hebben een leuke jacht!
  Ninja-meisjes, die de Chinezen verpletterden, piepten:
  Wij zijn de sterkste ter wereld
  Alle vijanden in het toilet weken!
  Wij geloven niet in ninjatranen,
  En we zullen de kwaadaardige Chinezen hersens geven!
  En weer de blote hakken van de meisjes, alsof ze erwtjes des doods zouden gooien en de huid van gele soldaten aan flarden zouden scheuren.
  Oleg Rybachenko floot opnieuw en toen hij zag hoe de kraaien de Chinezen sloegen, zong hij:
  De zwarte raaf, in het aangezicht van de dood, wacht op het slachtoffer om middernacht!
  Margarita gooide de bom met haar blote voet en piepte:
  - Maar Pasarán!
  Vanuit de navel zal bliksem sturen ...
  De kinderen zongen, en de meisjes van alle pluimage en volkeren van de uitroeiende Chinezen die de USSR aanvielen, namen het op;
  In de wereld is er zowel verdriet als geluk,
  Rots met het lot gooi een zegen!
  Soms is Pallas als een paard,
  Trieste en saaie jaren!
  
  Meet de dronkaardbodem van de glazen,
  Wil de pijn van de ziel vullen!
  Denkt het hete delirium van de nevels,
  Misschien de portemonnee vergulden!
  
  Ik ben nog steeds een groene jongen
  Het leven is transparant, zoals het zeeoppervlak!
  Diep verliefd op het vaderland,
  Herinner Rusland in een lied!
  
  Het leven is als paarden die in een draaimolen galopperen,
  Elk moment is als water!
  Laat de tegenstanders verdoofd worden
  Zodat de soldaat van de arbeid zegeviert!
  
  Wees samen arbeider en boer,
  Hij nam de hamer in zijn handen, om zelf te werken!
  Het is moeilijk en de zon staat verschrikkelijk hoog,
  Pioneer is uitgeput - moe!
  
  Maar ik werk niet alleen voor iemand,
  Ik raakte gewend aan het rode team!
  We zullen al het uitschot in het moeras gooien,
  Kortom, onze Russische taal is sterk!
  
  Handen worden snel sterker van het werk,
  Je bent geen jongen meer - een pionier!
  Zodat het land bloeit onder een heldere hemel,
  Geef het goede voorbeeld!
  
  Hier werd hij als vrijwilliger naar het front gestuurd,
  En hij ging door de hele oorlog tot het einde!
  Yunak werd een overwinning voor de Komsomol,
  De Heer heeft de strijd van het hart geïnspireerd!
  
  En dan de bruid, bruiloft, vreugde,
  Het gelach van kinderen klinkt in huis!
  De wetenschap zal winnen, ik geloof dat ouderdom
  Glorie en succes zullen eeuwig zijn!
  Oleg Rybachenko werd wakker en merkte op dat hij iets meer sliep dan normaal.
  Ivanhoe was er al in geslaagd zijn tegenstander van zijn paard te slaan en de terminatorjongen zag dit niet.
  Maar Richard werd niet wakker en was klaar. Leeuwenhart bood een botte speer aan en Oleg Rybachenko stemde toe.
  Beide ridders gingen uit elkaar. De koning was langer en zwaarder. Oleg merkte op dat Zijne Majesteit blijkbaar Ivanhoe zelf wilde ontmoeten in de finale.
  Nou, wat zal er gebeuren.
  Beide ridders gingen uit elkaar. Rebecca kuste Oleg gedag. En het meisje deed het hartstochtelijk.
  Oleg merkte op:
  - Dank u! Ik kan een baby voor je maken!
  Rebecca maakte bezwaar:
  - Een buitenechtelijke zoon is een schande!
  De terminatorjongen antwoordde:
  - Des te beter! Hij zal een echte krijger zijn! Nou ik moet gaan!
  Beide krijgers kwamen dichterbij.
  Oleg zag dat Richard een ervaren jager was, en zeer wendbaar en snel, en behoorlijk technisch. Hier maakte hij een bedrieglijke beweging met een speer. Maar Oleg is moeilijk te verwarren en beweegt sneller. En sloeg de jongen met de beweging van het lichaam in een helling. De speer brak verpletterend. Richard miste.
  Maar door een wonder overleefde het Leeuwenhart. En beide paarden gingen uit elkaar. Oleg veranderde zijn speer. De koning zat ongewoon stevig in het zadel. En het is niet zo gemakkelijk om hem te pushen.
  Ze kwamen weer dichterbij. Oleg profiteerde van het moment, draaide zijn lichaam scherp en verliet tegelijkertijd het paard. De klap was zo hard dat Richard samen met zijn paard werd neergeslagen. Maar Oleg kreeg zo'n duw dat zijn paard ook viel.
  Toen was er weer een gelijkspel.
  Beide paarden stonden op... Oleg zag dat de koning echt als een handschoen in het zadel zat.
  En dat het alleen met een paard teniet kan worden gedaan. Maar het paard van Richard Leeuwenhart zal groter en zwaarder zijn.
  Toen besloot Oleg over te stappen op een kameel, wat zijn trofee werd na het verslaan van een Afrikaanse krijger. Het was een interessant idee, in staat om de slagkracht van de jongen te vergroten.
  Het dier begon eerst te trappen. Maar Oleg zei:
  - Jij en ik zijn van hetzelfde bloed - jij en ik!
  En de kameel gehoorzaamde. Er was geen tijd om verder te reizen.
  En ook hier verspreidden de ridders zich in verschillende richtingen. En laten we met grote snelheid gaan.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Tsok, tsok, tsok - de stroom rolt ... De onstuimige cavalerie drijft de blanken!
  En zo kwamen ze bij elkaar. Oleg Rybachenko ontsnapte bij de speer van Richard Leeuwenhart en raakte het midden van het schild. En de slag was verpletterend en sloeg de koning van Groot-Brittannië samen met zijn paard neer. Maar de gigantische kameel overleefde.
  En hier is een glorieuze overwinning.
  Nu is de finale aangebroken. Beide ridders maakten zich klaar om met razernij en woede te vechten.
  Uiterlijk zag Ivanhoe er kalm uit. Hij begreep blijkbaar dat de vijand erg sterk was, maar hij was klaar voor de test.
  Oleg Rybachenko voelde zich ook zelfverzekerd. Hij had veel ervaring in verschillende gevechten. Al zijn er minder toernooien. En hij begreep dat Ivanhoe, ondanks al zijn fenomenale techniek, niet zijn rivaal was.
  Onderschat de vijand echter niet. Ivanhoe, met zo'n bescheiden omvang, versloeg tegenstanders die veel groter waren dan hijzelf. Het betekent dat hij iets heeft gedaan.
  Oleg Rybachenko besloot dat het beter was om de aanval op de kameel voort te zetten. En dit is serieus.
  Beide ridders renden weer naar elkaar toe. Ivanhoe bleef roerloos zitten. Maar het was duidelijk dat hij er helemaal klaar voor was. Toen Oleg zich gewoonlijk van de speer van de tegenstander verwijderde en in het midden van het schild sloeg, bewoog zijn tegenstander het schild naar links en verzachtte de slag. Beide ridders gingen uit elkaar en sloegen elkaar van hun paarden.
  Oleg Rybachenko merkte op:
  - Mijn techniek!
  En ze gingen weer uit elkaar en hun paarden snelden de sporen om elkaar te ontmoeten. Voorlopig maakte Ivanhoe een bedrieglijke beweging met een speer en raakte het schild, maar Oleg nam de verdediging naar rechts en sloeg terug met een draai. Maar Ivanhoe wist te ontsnappen. Opnieuw braken ze in een gelijkspel uit. En ze kwamen voor de derde keer dichterbij.
  Oleg vond dat zijn tegenstander immers gewoon ongelooflijk snel was. Voor een mens is hij te slim. En is het toevallig een huurmoordenaar? Nou, hoe sterker de vijand, hoe interessanter de oorlog.
  Oleg maakte een bedrieglijke beweging met zijn speer, en ook zijn tegenstander probeerde zijn tegenhanger voor de gek te houden.
  Maar Oleg bewoog nog steeds sneller, en hoe hij hem met een speer in de maag sloeg, voorbij het schild. De regels eisten om met een speer te slaan, en waar dan ook. Alleen in het paard van iemand anders werd het als een schande beschouwd. Deze keer kreeg Ivanhoe een harde klap en viel samen met het paard naar beneden. Bovendien was het pantser nog steeds versleten en raakte de jongeman ernstig gewond.
  Horn riep Oleg Rybachenko uit tot winnaar. En hij kreeg een gouden beker met kiezels en natuurlijk een schatkist.
  Tegelijkertijd werd ter ere van de winnaar van het internationale toernooi een feest aangekondigd met de deelname van mooie en sexy meisjes.
  Oleg Rybachenko at en dronk veel. De meisjes dansten geleidelijk hun jurken uit en bleven nauwelijks bedekt door dunne stroken stof. Oleg, uitgeput en veel dure en sterke wijn gedronken, viel in slaap.
  Hij droomde van zijn eigen avonturen in andere werelden.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova vochten nu aan de kust en vielen de samoerai aan.
  De jongen en het meisje renden naar hun vijanden, zwaaiend met hun zwaarden. En samen met hen waren er meisjes in de aanval.
  Helikopters cirkelden boven.
  De kust van Japan was zanderig, de stranden. En ze groeven loopgraven en vele schansen.
  De draad is gespannen en er zijn machinegeweertorens. De Russische troepen openen het vuur.
  Maar de kinderen zijn onsterfelijk en de meisjes zijn heksen met beschermende magie, en ze worden niet geraakt door kogels of granaten.
  Ze verpletteren de soldaten van het gele rijk.
  Oleg Rybachenko snijdt samoerai, dirigeert een traditionele molen. Dan gooit hij een granaat met zijn blote tenen. Verspreidt de Japanners in verschillende richtingen.
  De jongen herinnerde zich de film: "Empire of the Sun". Er was ook een kind de hoofdpersoon. Engels, donkerharig. Overigens is hij in de loop van de film zo veranderd dat je zou denken dat verschillende acteurs dezelfde jongen spelen. Zelfs haar haar is lichter. Oleg Rybachenko bekeek deze film eerst zonder vertaling en dacht dat de jongen de Japanners blijkbaar om schoenen vroeg toen hij op zijn knieën zat. Toen hij schoenen had gekregen, kroop hij op blote voeten door de draad.
  Hier is een interessante waarneming zonder vertaling. Toen leek het erop dat de jongen blijkbaar groenten stal of eten haalde. Als je een film kijkt met vertaling, is alles anders. En het boek is een beetje anders.
  Ja, een jongen op blote voeten, vooral in het warme klimaat van Zuid-China, is waarschijnlijk beter dan in schoenen. Hoewel dit voor een Engelsman een prestigeoverweging is.
  Hier trekt Oleg Rybachenko alleen schoenen aan tijdens de parade of tijdens een ontmoeting met de tsaar. Veel handiger in de strijd zonder de laarzen van de generaal. Bovendien is het onsterfelijke lichaam niet bang voor kou, infecties of verwondingen. Zo heeft hij in de winter ook geen schoenen nodig en is het niet eng om door sneeuwbanken te rennen.
  Dat is het voordeel als je eruitziet alsof je twaalf jaar oud bent? Het is mogelijk om zonder laarzen te doen en te flikkeren met blote, ronde kinderhakken en dit is normaal. En zelfs mooi.
  En een volwassene zou walgen. En zo zie je er altijd uit als een kind en dat is geweldig. Bovendien weerhield zijn jeugdige uiterlijk hem er niet van legergeneraal, hertog te worden en nog veel meer titels te behalen.
  En wees de rijkste man van Rusland.
  Op dit moment gooide Oleg met zijn blote voet een zaagselbom en verscheurde een massa Japanners.
  Waarna, terwijl hij fluit, en stapels kraaien verdoofd zijn, hartaanvallen krijgen en vallen op de troepen van het rijk van de rijzende zon. En doorboren de schedels van de soldaten.
  Margarita snijdt ook de Japanners neer. En met de blote tenen van kindervoeten gooit hij boemerangs des doods. Ze doet Oleg denken aan Gerda. Het kan net andersom zijn. Dus ze werd te snel volwassen. En deze was een volwassene, zelfs een oudere vrouw, maar ze werd een meisje. En ook op blote voeten. En ze is veel handiger zonder schoenen.
  Inderdaad, zowel laarzen als schoenen en laarzen voorkomen dat je beweegt en rent.
  En aangezien onsterfelijke kinderen een grotere bewegingssnelheid hebben dan een cheeta en elk ander landdier, breken de schoenen aan hun voeten snel. Dus Oleg vecht het liefst in korte broek.
  Met zijn mooie en gespierde lichaam is het nog beter. Hier had Bruce Lee een romp met reliëf en hij deed het liefst naakt tot aan zijn middel.
  Oleg daarentegen heeft een schone, gladde, kinderachtige, maar zeer sterke huid, waarop geen littekens en brandwonden zijn, en hij zou zelfs bijna naakt mooi zijn.
  En korte shorts zijn zo - voor het fatsoen.
  En in de Makarenko-kolonie waren jonge gevangenen in korte broeken en bakens, en als het warm was, zonder T-shirts. En zo gingen ze in een nogal koud seizoen. Wat voor gewone lichamen niet erg prettig is.
  Maar het is nu nog warm. De zomer is net over zijn hoogtepunt heen, eind juli. En dit is Japan, waar het op dit moment nog zo warm en aangenaam is. Laat het noorden zijn.
  Trouwens, in het zuiden van Japan zijn de winters vrij zacht. En in het noorden is de winter behoorlijk koud. Hoewel het land relatief klein is. Maar de koude stroming stroomt om het noorden en de warme stroming om het zuiden. Trouwens, in Port Arthur zijn de winters veel milder dan in Vladivostok. Ook een verschuiving ten gunste van warmere zeeën en stromingen.
  Oleg Rybachenko vecht in dit prachtige en bloeiende land. Ik wil de Japanners niet echt vermoorden. Dit zijn geen coronavirussen, maar levende mensen.
  Vooral onder hen zijn er veel tieners die vechten. Jonge Japanse jongens zijn best knap. Ze hebben zachtere kenmerken dan volwassenen en zijn niet zo geel en lijken daarom meer op Europeanen. En Japanse meisjes zijn ook erg mooi.
  Vooral in Japan maken veel vrouwen hun huid lichter en lijken ze meer op Europeanen.
  Ja, ze doden is niet erg prettig. Je wordt al op de een of andere manier moe van dit soort bloedvergieten.
  Maar aan de andere kant borrelt oorlogszuchtige opwinding in je op. En je begint de samoerai te slaan met gewelddadige, gewelddadige kracht.
  Oleg Rybachenko hield opnieuw een draaitafel met zwaarden vast. Veel Japanners afgesneden en brulde:
  - Glorie aan het tijdperk van tsaar Nicolaas.
  Margarita gooide ook een moorddadig doodsgeschenk met haar blote tenen. Verscheurde veel Japanners, en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  - Glorie aan het tijdperk van grote koningen!
  Daarna zullen de onsterfelijke kinderen fluiten. En geschenken van vernietiging zullen op de posities van de Japanners vallen. Het doorbreken van hun schedels.
  En in de zee vecht een meisje met een gele horde. De bemanning van schoonheden in bikini's van de torpedojager vecht wanhopig tegen samoerai. En de meisjes tonen de hoogste en vechtklasse.
  Marina richt met haar vrienden op blote voeten een pistool op de Japanners. Nauwkeurig vuurt en spreekt.
  - Een, twee, drie... Breek de Japanners! Vier, acht, vijf! Breek het schip!
  En de meisjes steunen haar, huilend:
  - Breek het schip!
  En flitsende blote, ronde, roze hakken. Masha, ook bijna naakt, alleen in korte broek, richt op de loop en brult:
  - Glorie aan het tijdperk van het tsaristische communisme!
  En ook als een vuur. En het mijnapparaat wordt gelanceerd. En ramt recht in de zijkant van de Japanse kruiser.
  Masha gilde enthousiast:
  - Ik ben een terminator-krijger!
  En haar blote, ronde hakken zijn zo verleidelijk. En de crew bestaat uitsluitend uit meisjes. Wat kan ik zeggen, het is best cool.
  Marina, die haar tegenstanders probeerde te zinken, gromde:
  - Glorie aan het Sovjet-vaderland! We zullen onder het communisme leven!
  En een andere vijandelijke kruiser is aan het zinken.
  Het is fijn als het team alleen uit meisjes bestaat. En meisjes rennen het liefst in de hitte in hun korte broek. En ze vinden het echt leuk, naar de hel.
  Hier pakte het meisje Melonica het en lanceerde een boemerang met haar blote tenen. En een paar afgesneden Japanners stortten neer in zee.
  Melonica nam het aan en zong:
  - Mijn geloof, geloof in het communisme!
  En weer lanceert een moorddadige boemerang.
  Masha bracht nog een geschenk van de dood aan de vijand. En nu splitst de kruiser van het Japanse squadron zich weer. Het is duidelijk dat het slecht is om met Russische vrouwen te vechten. Ze bijten de tijger met hun tanden.
  Bij de aanval sneed Natasha een Japanse officier doormidden. En agressief verklaarde, haar tanden ontblotend:
  - De sterkste Russische geest ter wereld!
  En nogmaals, de schoonheid in een agressieve aanval.
  Zoya gooide met haar blote hiel een kolenbom op. Verscheurde een hele massa Japanners. En ze scheurde vele samoeraienhanden en -hoofden af. Toen zong de schoonheid:
  - Ik geloof in groot communisme!
  En de bliksem zal uit haar aardbeientepel vliegen.
  Augustinus in de aanval als een cobra. Hier is een kleine Japanse tank die letterlijk uit elkaar is gescheurd door een granaat die erdoor wordt gegooid. En de vurige schoonheid wierp haar natuurlijk met behulp van haar blote tenen.
  Na het zingen:
  - Zweer trouw aan tsaar Nicolaas! Ik wens hem kinderen om te winnen!
  Svetlana is ook een echt beest in de strijd. Tranen deze Japanners, alsof het een soort poppen zijn.
  En de krijger brulde naar de top van haar longen toen de bliksem uit haar aardbeientepel vloog:
  - Voor het tsaristische tijdperk! Nicolaas II is een echte adelaar!
  En met haar blote hiel gooit het meisje nog een dodelijk explosief pakket.
  Maar in de aanval en de tankbemanning van Gerda. Het meisje vecht in een Russische auto.
  En hier laat hij zich van zijn beste kant zien.
  Met blote voeten richt Gerda het geweer en vuurt op de vijand. Een granaat vernietigt een Japanse auto.
  Blondje in bikini brult:
  - Glorie aan ons land -
  Satan zal ons niet overwinnen!
  De roodharige vixen in de aanval, verpletterend het wapen van de samoerai brult:
  - Voor de grootsheid van Arische ideeën!
  Blote voeten wijzend op de stuitligging van het pistool.
  Toen brulde ze:
  - Voor een nieuw Derde Rijk!
  Christina, schietend op de samoerai, merkte op:
  - De toekomst van Duitsland ligt in het verschiet! Ondertussen strijden we voor het tsaristische Rusland!
  En hij trapt ook met zijn blote hiel op het pedaal.
  Magda, schietend op de vijanden, stootte agressief uit en ontblootte haar hoektanden:
  - We zullen herboren worden en cooler zijn dan Rusland!
  En ze flitste parelwitte tanden. Ja, dit zijn vier zeer strijdlustige jongens. Om precies te zijn, de meisjes, die bijna naakt zijn, maar erg mooi, en vechten.
  Gerda, schietend op de Japanners, fluisterde:
  - Alles is door elkaar, met elkaar verweven,
  De klokken van de notitie luiden...
  Valse waarheid, echte leugen
  Meisjes met blote enkels!
  Charlotte, die met een machinegeweer op de samoerai krabbelde, brulde:
  Schaduw, schaduw, schaduw, schaduw...
  Petrels schaduw...
  En met haar blote hiel op de trekker drukkend, kwaakte het roodharige meisje.
  Christina, die de vijand verpletterde, bevestigde:
  Stijgt weer over het land!
  En met een aardbeiennippel, hoe hij op de hond drukt, en het kanon zal een projectiel afvuren. En hij gaat rechtstreeks naar het munitiedepot. En de hele batterij zal in één keer in beslag nemen en exploderen.
  Magda sloeg met haar blote vingers op de sierlijke meisjesbenen van de vijand en kakelde:
  Schaduw, schaduw, schaduw, schaduw...
  Petrel's schaduw!
  Gerda drukte met de scharlaken tepel van haar borst op de knop en zond een projectiel op de vijand af:
  - Het is terugverdientijd!
  Charlotte, schietend met de hulp van haar blote tenen, gilde en stak haar tong uit:
  - Schaduw, schaduw, schaduw, schaduw,
  Petrel's schaduw!
  Christina, schietend met een robijnrode tepel op de Japanse soldaten, gaf uit:
  - In een wervelwind van lijden en problemen!
  Magda, met de hulp van haar blote tenen, sloeg de vijand en piepte:
  - Je kunt ons niet naar een revolutie lokken!
  Gerda sloeg de Japanners beroemd met een ronde, blote, meisjesachtige hiel en merkte op:
  - Alleen koningen hebben veel problemen!
  Meisjes zijn in feite natuurlijk Ariërs van het hoogste niveau. Nu is Duitsland een rusteloos land in crisis. Hitler verloor de presidentsverkiezingen, en zijn kansen op macht lijken nu al onbetrouwbaar. En hij heeft slechts een relatieve meerderheid in de Reichstag.
  Oleg Rybachenko, vechtend tegen de Japanners, herinnerde zich dat er iets soortgelijks gebeurde in Rusland.
  Toen Zhirinovsky, die werd vergeleken met Hitler, de eerste plaats won bij de verkiezingen voor de Doema, maar niet alleen succes kon boeken, maar zelfs zijn positie kon behouden.
  De jongen gooide een paar sterren met zijn blote tenen. Ze scheurden de magen van een dozijn Japanners open. Toen dacht de jongen weer na.
  Die Zjirinovski is een lafaard en hij heeft de ziel van een haas. Wat de kiezer voelde en niet op hem stemde bij de presidentsverkiezingen in Rusland.
  De terminatorjongen floot en er begonnen kraaien te vallen op de Japanners, die verbluft waren en een stormram werden. En doorboord door de hoofden van de samoerai.
  Toen dacht de jongen weer na. Hier denken mensen vaak onlogisch. In feite werden ze ooit verleid door Jeltsin. Hoewel het duidelijk was dat Boris niet straalde van intellect. En dat de manager van hem middelmatig is. Het belangrijkste is dat Jeltsin koppig is, met een pathologisch verlangen om het team te veranderen, dat wil zeggen om personeel overhaast te regelen. In dit opzicht lijkt Lukashenka op hem, hij houdt er ook van om het dek van personeel te schudden en Shilov te veranderen in Mylov. Al is te frequente personeelswisseling schadelijk.
  Zo is de achtste premier Rumos al gefilmd. En in zijn plaats een nog ergere. Loekasjenka begon in de loop der jaren over het algemeen gek te worden. En zelfs zijn eigen entourage begon te begrijpen dat de dictator volkomen ontoereikend is. Geen wonder dat veel managers naar het presidentschap gingen. Er was een splitsing in de heersende elite.
  En hoe gedroeg Loekasjenko zich met het coronavirus? Zijn gedrag is gewoon krankzinnig! Maar in het kleine Wit-Rusland kunnen quarantainemaatregelen en het sluiten van grenzen een sterk effect hebben. Bovendien was er een voorsprong in de tijd.
  Maar Loekasjenka gedroeg zich zonder rekening te houden met de gezondheid van mensen. En Wit-Rusland heeft Italië en China ingehaald wat betreft het aantal besmettingen.
  Daarna haatte de meerderheid van de Wit-Russen de dictator. En alleen massale verkiezingsfraude, het gebruik van administratieve middelen, wilde druk op kiezers, gaven een kans om de zesde presidentsverkiezingen in Wit-Rusland te winnen.
  Oleg Rybachenko voerde een gekke vlindertechniek uit met zwaarden, waarbij hij een dozijn samoeraien neerhaalde en zong:
  - We beloven zonder moeite, het is waar, ja! Maar hoe moeilijk vallen we dan later allemaal in de afgrond!
  En de blote hiel van de jongen lanceerde het moorddadige dodenpakket van hun zaagsel.
  Ja, de behandeling van het coronavirus is erg duur en verbetert de gezondheid. Dus dictator Loekasjenka redde niets door te weigeren dringende maatregelen te nemen. En wat het coronavirus is, moet hij nog in zijn vel ervaren. Russische goden en hogere machten straffen dictators voor lichtzinnigheid. Over het algemeen besparen alleen criminele regeringen op de gezondheid van mensen.
  Oleg Rybachenko gooide een zelfgemaakte bom met zijn blote tenen. Hij is nu een onsterfelijke jongen. En brulde naar de top van zijn longen:
  - Glorie aan het land van Rusland, waar mensen zijn als adelaars!
  Margarita hield een receptie met fans, en terwijl ze de vijanden verpletterde, piepte ze:
  - Dit is ons land! Rusland zijn wij!
  En de blote hiel van het meisje stuurde een geschenk van vernietiging naar de vijanden.
  Margarita fluit weer en de kraaien vallen op de hoofden van de Japanse soldaten.
  En niets kan het redden.
  Het meisje is zeer strijdlustig en cool genoeg om elke macht van de vijand te vernietigen.
  Natasha is in het offensief... Ze haalt de vijanden neer.
  En hier in de lucht Alenka met haar bemanning.
  Vijf meisjes in een enorme vleesmolen met drie messen.
  Alenka schiet uit een vliegtuigkanon, vernietigt de Japanners en piept:
  - Tot eer van de vader-koning!
  Anyuta raakt de samoerai met machinegeweren en roept:
  - We zullen niet tevergeefs winnen!
  Alla laat een bom vallen op Japanse posities en roept uit:
  - En bergen en zeeën!
  Maria schoot ook uit een vliegtuigkanon. Verscheurde de samoerai en piepte naar de top van haar longen:
  - Dank Goden!
  Marusya lanceerde een mijn vanuit de baarmoeder van de helikopter. Ze sprong op en sloeg de Japanse soldaten knock-out.
  En het heldenmeisje blafte:
  - Al ons land!
  De vijf namen het grondig op tegen de samoerai. En de helikopter brengt de ene na de andere neer op de Japanners.
  Het tsaristische leger is moeilijk te stoppen. Vooral als er zulke piloten in zitten, en Anastasia en Akulina.
  Anastasia Vedmakova vecht in haar korte broek. En stuurt een moordend geschenk van vernietiging naar de vijand.
  Toen zong ze:
  - De beste tsaar Nicolaas ter wereld!
  En nogmaals, met de hulp van blote tenen richt hij een vliegtuigkanon. En slaat nog een Japanse aas neer.
  Akulina Orlova vecht ook dapper. En verplettert de Japanners grondig. En hij gebruikt zijn blote tenen. En weer schiet een ander vlak van het land van de rijzende zon neer. Dan zal het brullen, en behoorlijk agressief:
  - Ik ben een krijger, laten we zeggen, gewoon super!
  En knipoog naar tegenstanders. Zo heb je nog steeds niet de minste kans op een samoerai. En de meisjes zullen je zeker verscheuren.
  Anastasia Vedmakova rijdt opnieuw een Japanse auto omver. Meer precies, een primitief vliegtuig tjilpt:
  - We zullen onze ziel geven voor ons moederland,
  En we zullen staan en weer winnen!
  Akulina Orlova, die met behulp van haar blote tenen een andere auto omver reed, piepte:
  - Glorie aan het koninklijke vaderland! Glorie aan tsaar Nicolaas II!
  En de krijger maakte nog een indrukwekkende wending. En twee Japanse vliegtuigen kwamen met elkaar in botsing. En triplex en puin vielen in verschillende richtingen.
  Tot nu toe is Japan fundamenteel inferieur aan Rusland als vliegtuig. Bovendien heeft ze nog steeds geen kans om het lang vol te houden. De Russen zijn erg sterk.
  Dus de tanks landen zelfs.
  De bemanning van Elizabeth op de "Alexander de Derde" haast zich ten strijde. Ondanks zijn indrukwekkende afmetingen klom de Russische tank gemakkelijk de kust op en kwam hij niet vast te zitten in het zand.
  Dus het Russische leger beweegt zich ook met behulp van krachtige tanks die in staat zijn om elke kracht te vermalen.
  Elizabeth vuurt een kanon af met haar blote tenen en zegt met geweld:
  - Ons thuisland is Rusland,
  Word gelukkiger in de wereld!
  Elena vuurt machinegeweren af. De samoerai vallen als gekapte bomen naar beneden van de loden geschenken die de meisjes uitsturen.
  Elena zegt lachend:
  - Ons moederland wordt mooier,
  Dien de meisjes van Rusland!
  Ekaterina drukte op haar blote hiel. Ze stuurde een projectiel van kolossale dodelijke kracht. Verscheurde een massa Japanners en piepte:
  - Voor koninklijke overwinningen!
  Euphrasia, die de Japanners met rupsen verpletterde, merkte op:
  - Niet alleen koninklijk, maar ook de onze!
  Elena vuurde opnieuw met haar blote tenen. Ze scheurde de samoerai in stukken en piepte:
  - Ja, voor onze grote overwinningen!
  Elizabeth vuurde machinegeweren af. Nou, ze heeft een verpletterende tank. Dus pak slaag de Japanners.
  Het meisje zong en sneed de samoerai massaal af:
  - Er is geen mooier moederland-Rusland,
  Vecht voor haar en wees niet bang...
  Er is geen land, geloof dat Rusland mooier is,
  Bij ons Oekraïne, Wit-Rusland!
  Ekaterina schoot op de vijand, ontblootte haar tanden, drukte haar blote hiel op de trekker en brulde:
  - Voor Rusland, dat is het mooiste van allemaal!
  Euphrasia, die in de razernij van de samoerai sloeg en de gele soldaten neersloeg, verklaarde agressief:
  - Rusland stond, en zal staan als een rots!
  En de tank "Alexander de Derde" versnelde. Het is jammer, maar het is jammer dat tsaar Alexander III op negenenveertigjarige leeftijd stierf. Als hij langer leefde, won Rusland misschien de eerste oorlog met Japan. En dan zou de autocratie onwankelbaar en onoverwinnelijk zijn. En in de Eerste Wereldoorlog vond de februari-coup al plaats toen Rusland op het punt stond de definitieve overwinning te behalen.
  Maar als er geen nederlaag was in de oorlog met de Japanners, zou er geen gedachte zijn. En dat betekent een broeinest van rellen en allerlei complotten. Bovendien zou Alexander de Derde, in principe zo gezond als een stier, langer kunnen leven. En het zou hem goed lukken om persoonlijk de Eerste Wereldoorlog te winnen? En wat? De Oostenrijkse keizer, die de strijd aanging met Rusland Franz, leefde zesentachtig jaar en corrigeerde achtenzestig. En hij stierf in 1916! En dat Alexander de Derde niet zo lang of zelfs langer had kunnen leven?
  In ieder geval wordt Rusland nu geregeerd door Nicolaas II. En zijn heerschappij is lang.
  Hij loopt al voor op Catherine II in duur. En dus kan het ook Peter de Grote blokkeren. Of misschien Ivan de Verschrikkelijke. Toegegeven, hij regeerde enige tijd puur in naam.
  Elizabeth vuurt weer. Breekt een Japanse auto en zegt zijn tanden bloot:
  - Ik geloof in het tijdperk van het communisme!
  En knipoogt naar zijn partners!
  Elena maait de samoerai neer met een salvo van machinegeweren en zegt met ontblote tanden:
  - Er komt een nieuw tijdperk en de opkomst van de zon!
  En nogmaals, met behulp van blote tenen vuurt het meisje.
  Ekaterina schoot op haar tegenstanders en vaardigde agressief uit:
  - Het tijdperk van tsaar Nicolaas II zal erg glorieus zijn!
  En het meisje zal naar haar partners knipogen. Nou, dat doen ze graag.
  En de tank verplettert de Japanners. En lef de soldaten.
  Twee Duitse vrouwen vechten in de lucht: Albina en Alvina. Ze hebben al de eerste vier graden van het St. George Cross ontvangen. En het eerste kruis van zilver. De tweede is zilver met een strik. Het derde kruis is van goud. Verder goud met een strik. En de vijfde die de meisjes echt willen hebben, is goud met kleine diamanten. De zesde graad van het kruis is goud met een boog en diamanten. En er is ook de zevende graad - een platinakruis met diamanten, en de achtste: een platinakruis met diamanten en een boog. De laatste kruisen zijn groter dan de gouden en hebben meer diamanten. En de boog was ook bezet met diamanten.
  Maar liefst acht graden, en hoe hoger de graad. Hoe meer geld er elke maand levenslang voor wordt betaald. Bovendien krijgen de houders van een diploma met diamant niet alleen geld voor de onderscheidingen zelf, maar ook voor de erfgenamen. Met gouden kruisen met diamanten - vijftig jaar, en platina kruisen met diamanten - honderd jaar!
  Onderscheidingen met diamanten zijn zeldzaam, maar ze kunnen niet alleen de held zelf, maar ook het nageslacht lange tijd voorzien.
  En meisjes uit Duitsland doen erg hun best om ze te verdienen.
  Albina schiet een Japans vliegtuig neer met haar blote tenen en piept:
  - Maar het grote Rijk ....
  Alvina sneed een andere auto af uit het land van de rijzende zon en vervolgde met geweld:
  - We kregen te horen dat we niet moesten driften!
  Albina draaide het vliegtuig om en vuurde een salvo af. De Japanners brandden als een kaars.
  Het blonde meisje kirde:
  - Voor de grootsheid van het Arische communisme over de hele wereld!
  Alvina raakte een samoerai-auto en kirde:
  - Voor ons grote succes!
  En met haar blote tenen stuurde ze opnieuw een moorddadig geschenk van de dood.
  Duitse meisjes waren extreem sterke stelen. En nu doden ze de vijanden van Rusland. Maar ze kunnen net zo goed Russische soldaten doden. Het zijn huurlingen.
  Lermontov schreef over zulke mensen;
  Maar wat een wonder van een afstand
  Zoals honderden voortvluchtigen...
  Aan ons verschenen door de wil van het lot,
  Om roem en rang te halen!
  Albina merkte agressief op terwijl ze de nieuwe Japanner met veel zelfvertrouwen neerhaalde:
  - Ik ben de beste ter wereld!
  Alvina schoot een andere Japanse piloot neer, schreeuwde ook bezwaar en liet haar tong zien:
  - Niet! Ik ben de beste in de wereld!
  Albina zong verzoenend en schoot Japanse vliegtuigen neer:
  - Wij zijn de beste ter wereld
  We zullen alle vijanden in het toilet weken ...
  Het vaderland gelooft niet in tranen -
  We zullen de kwaadaardige oligarchen in de hersenen geven!
  Maar onder de andere krijgers van het vreemdelingenlegioen vecht ook Jane Armstrong. Mooi Brits meisje. En ook met haar in het team, exclusief de eerlijke seks.
  Warriors natuurlijk op blote voeten en in bikini.
  Gertrude laadde het pistool met haar blote tenen. En Malanya wees en vuurde.
  Het Japanse kanon sloeg om.
  Monica tjilpte en knikte met haar hoofd.
  - Glorie aan Groot-Brittannië!
  Jane Armstrong zong terwijl ze haar machinegeweer afvuurde:
  - Regel Britannia over de hemelse zeeën,
  We zullen nooit slaven zijn!
  Glorie aan ons Engelse land!
  Nou, Rusland heeft een tsaar!
  En nogmaals, de krijger zal het nemen en zeer nauwkeurig schieten. En de Japanse tank werd in stukken gesplitst.
  Gertrude, die het vuur leidde, nam het aan en zong:
  - Heldere zon van hoop
  Weer opstijgen boven het land...
  We winnen zoals voorheen
  En ze gingen wandelen!
  En de Engelse vrouwen in volle gang en strijden in trance.
  Oleg Rybachenko vecht met de Japanners. Hij lijkt erg op de jongen uit de Conan-cartoon. Alleen dan nog sneller. En dus worden deze samoerai gedorst. Het is duidelijk dat Japan kansloos is tegen zo'n team.
  De terminatorjongen pakte en gooide een granaat met zijn blote voet en zong agressief:
  - Sta op in een enorm land,
  Sta op voor een gevecht tot de dood!
  Met een zeer donkere armada,
  En de gele horde!
  Margarita nam ook en hakte met haar zwaarden een drievoudige molen. Dan
  Met haar blote hiel raakte ze een bos granaten die de loopjongen naar haar gooide.
  Verscheurde een massa Japanners en zong;
  Moge nobele woede
  Scheur als een golf...
  Er is een volksoorlog -
  Heilige oorlog!
  Ja, dit zijn een paar onsterfelijke kinderen, ze zijn erg actief in het vernietigen en hakken van vijanden. Van zulke tomboys komt geen samoerai-genade. Maar in ieder geval bestaat hier het hele tsaristische leger uit helden en de meest echte winnaars.
  Oleg Rybachenko, die tegenstanders hakte, merkte op:
  - Geen genade, geen genade, geen genade voor de vijand!
  Ik ben iedereen, ik ben iedereen, ik zal het leger verscheuren met een zwaard!
  En de jongen zal weer fluiten in een speciale reeks. En de raven zullen flauwvallen en met hun snavels de schedels van de soldaten van het land van de rijzende zon doodsteken.
  
  DUITSE PANTER'S HEL grijns
  ANNOTATIE
  Duitse meisjes waren in staat om zo'n "Panther" te maken, die met kop en schouders sterker is dan Sovjet-tanks. Als gevolg hiervan keerde de Wehrmacht het tij van de oorlog en begon te winnen. Als meisjes op blote voeten vechten, zijn ze niet te stoppen.
  . HOOFDSTUK 1
  Als de Sovjet T-34-tank een schok was voor de Duitsers, dan reageerden de nazi's hierop met een nog formidabelere en effectievere Panther-2. Gerda en Charlotte ontwikkelden een fundamenteel nieuwe tank. Met een smal en klein torentje. Het aantal bemanningsleden werd teruggebracht tot vier. De motor en transmissie werden samen en overdwars geplaatst, en de versnellingsbak op de motor zelf. Het gewicht van de tank werd teruggebracht tot zesendertig ton. Tegelijkertijd werd het zijpantser zoals dat van de "Tiger" -2 op 82 mm onder hellingen. En het voorhoofd van de romp is 120 mm onder grote hellingen, en het voorhoofd van de toren is 150 mm, de zijkanten zijn 82 mm en ook met hellingen. Met een motor van 700 pk was zo'n tank mobiel en wendbaar. Het chassis werd ook lichter, gemakkelijker te repareren en beter berijdbaar. Sommige elementen zijn uit de romp gehaald. De hoogte van de tank is slechts 1,80 meter.
  Zijn verschijning kwam als een schok voor de Sovjet-troepen. De auto heeft de Koersk Ardennen niet echt gehaald. Het begon pas in september van het drieënveertigste jaar in de serie te worden uitgebracht.
  Maar tijdens de tegenaanval van Mainstein werd deze tank eerst massaal ingezet.
  En Gerda nam zelf met haar team deel aan de strijd.
  Ondanks de vorst waren de meisjes in bikini en blootsvoets, zulke dappere stelers.
  Tot nu toe had de tank het oude 75 mm lange kanon, wat voldoende was om de vijand te verslaan.
  Gerda loste een kanonschot met haar blote tenen en raakte het Sovjet-voertuig in het voorhoofd.
  Toen piepte de krijger:
  - Glorie aan de ideeën van de Arische broederschap!
  Dit meisje verwoordde de vierendertig heel treffend.
  Toen Charlotte, alsof ze een klap kreeg, uit een snelvuurkanon. En raak de tank precies in het midden van de toren. En brullen:
  - Voor grote overwinningen!
  En toen nam Christina en vuurde. De meisjes schoten om de beurt, en zelfs op blote voeten.
  De krijger zong:
  - Mijn overwinning wacht op mij!
  Magda sloeg ook. Het meisje gebruikte ook haar blote tenen en crashte een andere Sovjet-auto, koerend:
  - In de naam van Jezus!
  Vier Duitse meisjes werken grondig. En zeer effectief.
  En er valt weer een tank uit. De krijgers werkten als een gevechtsbataljon.
  Ze schakelden veertig Sovjet-tanks uit in één gevecht, ze kregen zelf verschillende treffers die afketsten.
  De tegenaanval van Mainstein won in kracht en de Duitsers waren in staat om de Sovjet-troepen te verslaan en ze over de Dnjepr te gooien.
  Het was de eerste grote overwinning in maanden. En de nazi's wisten de Dnjepr vast te houden.
  Maar in januari rukte het Rode Leger opnieuw op, dit keer in de buurt van Leningrad, en slaagde erin. Toegegeven, de poging om de Dnjepr opnieuw in het zuiden te forceren mislukte, maar het blok van Leningrad werd verwijderd. Tegen deze achtergrond hielden de Duitsers stand in het centrum en vooral bij de bocht van de Dnjepr. De felle gevechten in de winter gaven het Rode Leger geen voordeel in deze sector.
  Natuurlijk speelde de nieuwe tank "Panther" -2 een rol. Hij bleek succesvol te zijn. Snel en goed beschermd. Bijna twee keer lichter dan de "Tiger" -2, en qua boeking praktisch niet onderdoen voor deze auto. Trouwens, "Tiger" -2 ging niet in de serie. In plaats daarvan verscheen er geen krachtigere wijziging van de Panther-2, alleen een ton zwaarder.
  En Hitler beval de Tiger-2 opnieuw te ontwerpen om het pantser veel dikker te maken voor dat gewicht. Ten koste van het pistool waren er geschillen - om het kaliber van het pistool te verhogen of niet. Nog, meer kalibers lagere vuursnelheid, nauwkeurig en voorraad granaten.
  Hier is het oude wapen van de Panther, het kan zijn taak goed aan. En zelfs de IS-2, stoten op het voorhoofd.
  Dus is het de moeite waard om te veranderen? Hoewel het projectiel klein is en niet te veel vernietigt.
  "Panther" -2 B, met een 88 mm kanon als geheel, was een machine die min of meer geschikt was voor het leger.
  In het voorjaar gingen de Duitsers in het offensief aan het Italiaanse front, gebruikmakend van de tijdelijke stilte in het oosten.
  En ze slaagden erin de geallieerde troepen in deze sector van het front te verslaan. Ook het uiterlijk van de ME-262 droeg bij aan het succes. De nieuwe straaljager was een schok. Het verscheen eerder dan de echte geschiedenis, waardoor experts Hitler ervan overtuigden geen blitzblomer te maken, als een ineffectief model. Bovendien werd in plaats van het Fau-raketprogramma prioriteit gegeven aan de ontwikkeling van straalvliegtuigen. En dit beïnvloedde het verloop van de oorlog. En Charlotte en Gerd overtuigden Hitler hiervan.
  Wat ze zeggen is dat raketten echt ineffectief zijn vanwege hun lage nauwkeurigheid en hoge kosten. Maar straalvliegtuigen zijn de toekomst. Bovendien is de ME-262 vrij eenvoudig te beheren, en als gevolg daarvan is hij beschikbaar voor azen. En het is moeilijk om hem neer te halen. Het grotere vlieggewicht van het voertuig maakte het mogelijk om er bepantsering aan te hangen, en twee straalmotoren, en de verticale manoeuvreerbaarheid is indrukwekkend. En krachtige wapens maakten het mogelijk om een auto in één keer neer te halen. Twee meisjes die azen werden in hun eerste gevecht bleken bijzonder goed te zijn: Albina en Alvina.
  In de regel vochten ze bijna naakt, alleen in korte broek en een dunne strook stof op hun borst. En ze deden wonderen.
  Albina maakte een beurt. Ze drukte haar blote voet op het pedaal. Schoot een Amerikaans vliegtuig neer en zong:
  - Voor de kracht van het Arische communisme!
  Alvina reed de auto van de geallieerden omver en bleef met haar blote tenen schieten. En ze kirde:
  - Voor onze jongens!
  De meisjes zijn onstuimig en extreem strijdlustig en oorlogszuchtig. Ze zijn erg beroemd om bondgenoten in de lucht te vernietigen.
  En zo woedend rekeningen krijgen.
  De nazi's hebben de geallieerden al uitgeschakeld en veel gevangenen en trofeeën uit Italië gevangengenomen. Maar op het eiland Sicilië worden ze gedekt door de machtige vloot van de geallieerden.
  In de zomer bereiden de geallieerden een landing in Frankrijk voor. Maar ze zijn in een onrustige bui. De Duitsers zijn sterker geworden en hebben de beste tanks ter wereld. En straaljagers zijn ook de beste ter wereld, alleen zijn er tot nu toe ongeveer duizend, niet zo veel.
  Maar ze zijn erg dodelijk.
  In de zomer, en Stalin bereidt een offensief voor. Maar de taak is moeilijker dan in de echte geschiedenis. Er is geen balkon in Polissya en de Dnjepr is nog steeds een serieus obstakel. En de Duitse verdediging is sterk.
  Maar voorlopig zijn de Duitse tanks waarschijnlijk beter. En vliegtuigen ook. Hier verscheen de TA-152, de evolutie van de Focke-Wulf, en zo'n machine is een zeer serieus vliegtuig. En multifunctioneel tegelijk. En kan zonder twijfel tegenstanders neerschieten. Krachtige wapens en bepantsering. En de beste vliegprestaties en snelheid.
  De Duitsers kregen zowel in de lucht als op het land betere uitrusting. Maar ze hebben er nog niet genoeg van. En ze verzamelden kracht en waren in actieve verdediging.
  Het Rode Leger ging met behulp van de nieuwe IS-2- en T-34-85-tanks in het offensief. De belangrijkste klap werd in het centrum uitgedeeld. Een deel van de troepen sloeg echter ook de beurt van de Dnjepr. De Duitsers waren klaar om de klap af te weren. Hoewel iets eerder begonnen de geallieerde landingen in Normandië.
  Het was aanvankelijk succesvol. Maar toen lanceerden de tanks een verpletterende tegenaanval. Het zelfrijdende kanon E-10, een zeer licht en klein zelfrijdend kanon met twee bemanningsleden op de buik, nam ook deel aan de veldslagen en verpletterde eenvoudigweg de geallieerden. Een zeer laag silhouet van 1,2 meter, een gewicht van tien ton en een motor van 400 pk zorgden voor koele mobiliteit. Tegelijkertijd maakte het frontale pantser van 80 mm op een grote helling de auto bijna ondoordringbaar voor het voorhoofd van de geallieerden. En nogal klein, stiekem. En ze steekt haar bondgenoten als een bij. En de Duitsers verpletterden de geallieerden. Albina en Alvina schoten elk meer dan driehonderd vliegtuigen neer en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladzwaarden en diamanten. Deze meiden waren gewoon geweldig.
  En ze verpletterden iedereen zonder problemen in hun effectiviteit.
  Albina richtte de jager met de hulp van haar blote tenen op de vijand en begon hem met haar wilde woede neer te halen. En toen vielen drie jagers en een geallieerde bommenwerper in brand.
  De krijger spinde:
  - Voor Pruisen!
  Alvina bleef de bondgenoten van de troepenmacht verpletteren en ze letterlijk verbranden. En ze kirde:
  - Voor het Derde Rijk!
  En weer richtte ze met blote tenen de vliegtuigkanonnen op het doel. En het pakte geweldig uit.
  Alvina twitterde:
  - We zijn geweldige tijgers, de belichaming van de koningin!
  Albina sneed een ander Engels vliegtuig af, liet het roken en kirde:
  - Als de vrouw een tijgerin is, dan zal ze de man aan stukken scheuren, ook al is hij geen complete ezel!
  En trap met zijn blote hiel op het pedaal.
  Alvina, die op tegenstanders schoot en ze maaide, merkte op:
  - Blote voeten van een meisje, elke man zal gedwongen worden om onder de hiel te kruipen!
  Albina, die een ander vliegtuig van de geallieerden had neergeschoten, stemde ermee in:
  - Een man bij het zien van een blote vrouwelijke hak wordt een volle vilten laars!
  Alvina, met haar blote vingers, sneed een andere Britse auto af, haar tanden ontblotend, ze gaf uit:
  - Een meisje op blote voeten zal een volle man aantrekken, zelfs als hij gewend is om laarzen van anderen te maken!
  Albina, die de Amerikaan neerhaalde, merkte op:
  - Een man moet sterk zijn als een eik en niet toestaan dat er snippers van hem worden verwijderd zoals van een stronk!
  Alvina was het hier snel mee eens:
  - Een vrouwelijke hak op blote voeten, een man wordt uitgekleed tot aan het doel en aan de oren geschoeid!
  Albina veranderde het onderwerp een beetje en sneed een andere Amerikaan af:
  - Een soldaat is vuursteen, als de geest geen kasseien is!
  Alvina versloeg de vijand met haar blote vingers, en de rots der tanden merkte op:
  - Een man is een echte diamant als hij een hart van goud en ijzeren zenuwen heeft!
  
  Albina, die een ander geallieerd vliegtuig had neergeschoten, kirde:
  - Een man moet zo sterk zijn als staal, maar zo strak als een stronk!
  Alvina merkte agressief op toen ze een Amerikaans vliegtuig neerhaalde:
  - Een persoon zou een arendsoog moeten hebben, en het gehoor zou niet als dat van een kraai moeten zijn!
  Albina, die de vijand neerhaalde, piepte:
  - Een man heeft alleen de moed van een adelaar, maar in feite is het personage meestal een typische kip!
  Alvina merkte agressief op, de Amerikaan afsnijdend met een vechtsprong:
  - Er zijn geen lelijke vrouwen, er is alleen walgelijke mannelijke impotentie!
  Kortom, de meiden zijn gewoon super. En in juli overschreed elk neergeschoten meer dan vijfhonderd vliegtuigen en ontving het het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De geallieerde landing in Normandië eindigde in een volledige nederlaag. Alleen al de Duitsers namen meer dan zevenhonderdduizend gevangenen gevangen. En dit is cool en kolossaal succes!
  In het oosten slaagde het Rode Leger erin de Duitsers slechts licht te duwen. De nazi's waren goed versterkt en vochten als duivels. En ze gebruikten fortificaties die vooraf waren gebouwd met de deelname van de lokale bevolking. En natuurlijk hielp het hen. De nazi's vochten wanhopig en sloegen bijna alle aanvallen af.
  De veldslagen toonden aan dat de "Panther"-2 met een grote helling van de frontale pantserplaten en een laag silhouet nog steeds onkwetsbaar is voor Sovjet-tanks in het voorhoofd. En het gaat goed om met de machines van het Rode Leger. En heeft een grote voorraad schelpen.
  Dus alle aanvallen van de Sovjet-troepen vielen in een solide blok. Ja, en de fascistische infanterie had een MP-44 aanvalsgeweer dat geen gelijke had en letterlijk de Sovjet-infanterie knock-out sloeg. Dus de fascisten konden op geen enkele manier worden aangepakt.
  En de Fritz sloegen de aanval af. Totdat ze haast hadden om in de tegenaanval te gaan. Het was noodzakelijk om een nieuwe tank "Tiger" -3 uit te brengen, zwaarder, met een krachtigere motor en beter beschermd.
  Ja, en straalvliegtuigen ontwikkelen. Vooral XE-162 - een straaljager die veel goedkoper, lichter en gemakkelijker te vervaardigen is dan ME-262 en Arado-bommenwerpers.
  Ook de nieuwe Duitse viermotorige Yu-488 viel mee, die dankzij een kleiner vleugeloppervlak een kolossale snelheid ontwikkelde voor een propellerbommenwerper van zevenhonderd kilometer per uur.
  Terwijl de Fritz kracht verzamelde. En ze voerden een duikbootoorlog... Geallieerde nederlagen in Italië en Frankrijk verzwakten de positie van Roosevelt. En ook hier werden de Amerikanen verslagen toen ze probeerden te landen op de Filippijnen. De Japanse slagschepen waren in staat om de Amerikaanse landingstroepen op te sporen en te vernietigen.
  Roosevelt verloor de verkiezingen van de jonge Republikein Joseph Biden. En dit is de president, die openlijk verklaarde dat de USSR geen hulp nodig had. Dat Stalin erger is dan Hitler en dat alle inspanningen op Japan moeten worden geconcentreerd.
  Churchill had ook problemen.
  Daarom, terwijl Hitler wachtte, en de Duitsers stevig in de verdediging zaten. Alleen op Sicilië voerden ze een operatie uit en heroverden die op de geallieerden. Bovendien dunde de Britse vloot uit door de activiteit van de nazi-onderzeeërs.
  In de herfst probeerde het Rode Leger in het zuiden op te rukken. En ook tegen Finland.
  Het zomeroffensief op de Karelische landengte eindigde toen zonder succes. De Finnen en de Duitse inlichtingendienst hebben het ontdekt en voorbereid. En de USSR wees weinig troepen toe voor deze operatie.
  In het najaar werden er meer troepen gegooid, maar ook die liepen vast en de Duitsers waren klaar. De nazi's gebruikten straalvliegtuigen voor verkenningen, die Sovjetjagers en perfecte optica niet konden inhalen. Evenals unieke camera's. En dat hielp enorm.
  Dus leerden ze in feite hoe ze desinformatie konden ontdekken en troepenbewegingen konden volgen.
  Dus nu kon Stalin niet zo gemakkelijk plotseling toeslaan. En de nazi's namen de verdediging op zich.
  In de winter probeerden Sovjet-troepen opnieuw in het centrum op te rukken. De slag werd geslagen tussen de Dnjepr en de westelijke Dvina. En het was een gewaagde zet. Maar het is heel duidelijk en de Duitsers werden daar grondig versterkt. En ze haalden de nieuwste tanks en zelfrijdende kanonnen E-25 tevoorschijn, met een 88 mm kanon. Deze machine, met een gewicht van zesentwintig ton, had een motor van 700 pk en een frontale bepantsering van 120 mm onder hellingen en zijkanten van 82 mm, met een hoogte van 1,4 meter. Het zelfrijdende kanon is ondoordringbaar in het voorhoofd vanwege de grote hellingshoeken van het pantser. En aan boord was het nog steeds bedekt met rollen. En je zou ook schermen kunnen ophangen.
  Dus het Rode Leger stond tegenover een zeer serieuze vijand. Wat niet zo gemakkelijk te overwinnen is. En de nazi's sloegen opnieuw het januari-offensief van het Rode Leger af.
  In de gevechten nam opnieuw het lot van Gerda en Charlotte. Beide meisjes vochten op gemotoriseerde kanonnen E-25, liggend. En ze sloegen letterlijk de geest uit de vijand.
  Gerda sloeg met haar blote tenen en tjilpte:
  - Glorie aan ons leger!
  Charlotte vuurde, deze keer drukte ze haar scharlakenrode tepel tegen de joystickknop en tjilpte:
  - Glorie aan de grote overwinningen!
  Gerda merkte zeer agressief op, op de vijand schietend:
  - Voor de grootsheid van de planeet!
  En met zijn blote hiel, alsof hij op de knop zou drukken.
  Charlotte sloeg opnieuw op haar robijnrode tepel en blies door de Sovjet-auto door te tjilpen:
  - Voor de veroverde toppen!
  En hoe hij lacht. Vecht tegen fascisten.
  En in maart 1945 gingen de nazi's in het offensief. En de eerste injectie gedaan. Ze braken door de verdedigingswerken in het gebied van de westelijke Dvina.
  Tegen die tijd hadden de Verenigde Staten ook de vijandelijkheden tegen het Derde Rijk en Groot-Brittannië beknot.
  En nu concentreerden de nazi's zich in het oosten. Hitler wilde serieus alles verbranden. En alles is zeer grondig als het oplaait.
  Maar de verdediging van de Sovjet-troepen is zeer volhardend, en dit keer in verschillende echelons. En de Duitsers braken er doorheen na het passeren van drieënvijftig kilometer linies, maar ze werden tegengehouden bij de vierde. Daarnaast was er een dooi en werden de gevechten tijdelijk afgeremd.
  Eind april probeerde Stalin opnieuw aan te vallen. En zijn troepen werden massaal ingezet tijdens de doorbraak van het zoeklicht. Maar ook dit leverde weinig op. Ze braken door de verdediging en rukten op, maar daarna werden ze teruggeworpen naar hun oorspronkelijke posities.
  "Tiger" -3 had een frontale bepantsering van 250 mm en zijbepantsering van 170 mm, en een motor van 1200 pk, met een gewicht van vijfenzestig ton. Dus deze tank kwelde gewoon de Sovjet-posities. Het kanon was 88 mm en 100 EL lange loop.
  In mei kreeg de USSR een nieuwe IS-3-tank. De auto was drie ton zwaarder dan de IS-2 en moeilijker te vervaardigen, maar met een veel beter beschermde koepel, vooral in het voorhoofd. Toch drong het Tiger-3-pistool niet door het voorhoofd. En de tank zelf heeft nog slechtere rijprestaties dan de IS-2.
  In de straalluchtvaart behielden de Duitsers het voordeel en zelfs hun inspanningen. Sinds juni zijn ze verschenen in massaproductie van de ME-262 X, met geveegde vleugels en twee meer geavanceerde motoren. Dit vliegtuig ontwikkelde een snelheid tot 1200 kilometer per uur en verpletterde iedereen.
  Een nog serieuzere machine was de TA-400 met straalmotoren en zes motoren. Deze machine bombardeerde Sovjet-ondernemingen in de Oeral en daarbuiten. Dan enzovoort. Krachtige armada. En de Yu-287-jet is een probleem geworden voor Sovjet-vliegtuigen.
  Maar de meest onaangename verrassing voor het Rode Leger zijn disco's die snelheden tot vier geluidssnelheden bereiken, en vanwege de laminaire straal die rond de auto stroomt, zijn ze praktisch onkwetsbaar.
  En toen kregen de Duitsers ook hostless ME-263 op raketstraalmotoren, en zeer klein, snel en in staat om vijfenveertig minuten te vliegen, en ze kunnen efficiënter worden gebruikt dan vóór de ME-163.
  De Fritz zette ook de Gotha-jagers in, ook onbemand en effectief. En ook zweefvliegtuigen werden in gevechten gebruikt.
  Op zee bleven de nazi's de Britten kwellen met behulp van de onderzeeërvloot. Inclusief miniatuur onderzeeërs voor één persoon. En het is zeer effectief.
  De Sovjet Baltische Vloot leed enorme verliezen. En van luchtvaart en duikbootoorlog.
  Albina en Alvina, beide meisjes die onder alle weersomstandigheden blootsvoets en in bikini rennen, of zelfs alleen in slipje, zijn legendarische piloten geworden. Voor duizend neergehaalde vliegtuigen kregen ze een nieuwe onderscheiding van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De meisjes waren zeer onstuimige stelers. En zulke fantastische accounts zijn aan het winnen.
  Hitler was dol op hen. En zelfs de Führer kuste persoonlijk hun blote voeten.
  In juni probeerden de Duitsers rond de Dnjepr op te rukken. Sovjet-troepen waren in de verdediging. Maar ze bezweek geleidelijk onder de aanval. Steun onder Lend-Lease is eigenlijk gestopt. En de USSR had het moeilijk. De bombardementen werden steeds groter.
  De Sovjet T-34-85-tank was een nogal zwak kanon tegen Duitse voertuigen. En het was niet mogelijk om een krachtigere T-54 te maken. En toen werd de belangrijkste weddenschap gemaakt op het SU-100 zelfrijdende kanon. Deze auto werd in de echte geschiedenis niet te massaal, maar in plaats daarvan nam de productie steeds meer toe.
  Toen konden de Duitsers door het centrum oprukken en Smolensk naderen. Daar ontvouwden zich gevechten met het massale gebruik van de SU-100. Het hoogtepunt werd bereikt in augustus.
  De tankbemanning van Elizabeth heeft wonderen verricht aan dit zelfrijdende kanon. Vooral toen de meisjes bijna naakt en blootsvoets vochten.
  Elizabeth drukte zelfs met haar scharlaken tepel op de kanonknop en raakte de nazi-tank, koerend:
  - Voor Groot Rusland!
  Ekaterina drukte haar vuurrode tepel op haar borst. Ze crashte een Duitse auto en piepte:
  - Voor de USSR!
  Elena straalde ook met grote nauwkeurigheid. Ze raakte de fascistische tank met behulp van een robijnrode borsttepel en piepte:
  - Voor het moederland!
  Euphrasia schoot om de beurt met een gemotoriseerd kanon op de vijand. En met een aardbeiennippel gilde ze:
  - Voor het vaderland!
  Dit waren de vechtende meisjes.
  De Duitsers zijn allemaal stok en stok. Het Sovjet-kanon neemt de Tiger-3 niet in het voorhoofd. Ja, en "Panther" -3 is ondoordringbaar. De Duitsers maakten het pantser er dikker in en om de mobiliteit niet te verliezen, installeerden ze een motor van 900 pk. Dus schaamteloos de stang van hun auto.
  Elizabeth schiet met haar blote tenen. Het Sovjet-projectiel ketst af.
  Het meisje piepte:
  We zullen vechten voor het communisme!
  Ekaterina gaf ook een pak slaag, met haar blote tenen, en merkte op, terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - Niet! Niet dat!
  Elena, die ook haar blote voet gebruikte, vuurde op de nazi's en zong:
  - We zullen moedig de strijd aangaan!
  Euphrasia, agressief opgemerkt, ontblootte haar tanden:
  - Voor de macht van de Sovjets!
  En ook als een vuurtje, met blote tenen. Dit is een agressief meisje.
  Het Rode Leger trok zich een beetje terug in het centrum, maar hield Smolensk ... In de herfst stopten de Duitsers hun aanvallen, maar begonnen, gebruikmakend van luchtoverwicht, de bombardementen te intensiveren. En deze druk wordt steeds groter. En onverminderd vielen er bommen op de USSR.
  Tot dusver had het land van de Sovjets geen luchtvaart en er was gewoon niets om vijandelijke activiteiten te verdoezelen.
  En de vijand dringt kapitaalkrachtig aan. En meer en meer actieve en brutale bombardementen op Rusland.
  Huffman overschreed ook meer dan 1.000 neergehaalde vliegtuigen in december 1945 en ontving het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En de meisjes brachten elk hun score van tweeduizend mee en ontvingen elk een speciale prijs. Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis en zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Ja, Albina en Alvina zijn coole en erg mooie meisjes die bijna naakt en blootsvoets vechten en alle hordes tegelijk verslaan - het zijn dodelijke meisjes.
  In de winter probeerde het Rode Leger op te rukken. IS-3 tanks namen deel aan de gevechten. Maar deze machine is behoorlijk arbeidsintensief in productie en met slechte crosscountry-capaciteiten, ondanks goede voorhoofdbescherming, vond het leger het niet echt leuk. En ze eisten de tank te vervangen. Maar de IS-4 liep tegen een probleem aan. Stalin verbood de ontwikkeling van tanks die zwaarder waren dan zevenenveertig ton. En terwijl deze tank in het ongewisse was. Evenals pogingen om andere machines van de Isov-familie te maken.
  Tot nu toe had de Fritz een voordeel in de kwaliteit van de technologie. En het groeide in de lucht.
  Dus als reactie daarop nam de productie van medium tanks T-34-85 en SU-100 toe. Tot dusver was de doctrine van de USSR hierop gebouwd.
  Het winteroffensief was niet succesvol. Het was niet mogelijk om serieus op te rukken en de verliezen waren groot.
  De Duitsers waren tanks aan het aanleggen. Het jaar 1946 kwam ... De Fritz-troepen verzamelden zich en ze waren van plan in mei aan te vallen.
  Tot nu toe kon de USSR geen straaljager maken en verloor hij hopeloos in de strijd in de lucht.
  Twee meisjes Albina en Alvina bereikten in maart 1946 drieduizend neergestorte vliegtuigen. En ze ontvingen een nieuwe onderscheiding - de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En dit is een zeer kolossale indicator van succes.
  En in april namen en pasten de discotheken van het Derde Rijk, naast de ram, echografie toe. En dit was de eerste die door een laminaire jet heen sloeg en zeer succesvol was.
  De USSR ging moeilijke tijden tegemoet.
  . HOOFDSTUK 2
  In mei 1943 begon een nieuw groot offensief van de nazi-hordes. Nadat ze de tanks hadden opgegraven en een massa "Tijgers" -3 hadden verzameld, die de hoofdtank werden, als de meest beschermde en krachtigste bewapende, begonnen de nazi's te rammen. En ze slaagden erin door de verdedigingswerken te breken en vanuit het noorden rond de Dnjepr te beginnen.
  In de lucht domineerden de nazi's. De situatie werd verergerd door de toetreding tot de oorlog van Turkije.
  De Ottomanen vochten in hun geschiedenis dertien keer tegen Rusland. En rekende op de veertiende, toch winnen. Bovendien is het Derde Rijk bij hen, en het Westen bemoeit zich er niet mee. In Groot-Brittannië viel het Churchill-regime en de nieuwe regering stemde in met een wapenstilstand met het Derde Rijk. En de Verenigde Staten hebben officieel een wapenstilstand uitgevaardigd. Bovendien verliep de oorlog met Japan niet erg goed en waren de verliezen van Amerika in de strijd met de samoerai groot.
  Dus hier is het Derde Rijk volledig ontketend. En hij slaagde erin Turkije te overtuigen een tweede front te openen in Transkaukasië.
  Het Ottomaanse leger bereidde zich lange tijd voor op oorlog en gooide een miljoenste leger tegen de USSR, met een grote hoeveelheid uitrusting. Dus nu bleek het en het is helemaal niet geweldig voor Rusland. En een ander probleem zijn de TA-500 straalbommenwerpers, die Sovjetfabrieken vrijwel ongestraft zouden kunnen vernietigen. En de staartloze B-28, die elk punt in de USSR kan bereiken en het letterlijk kan vernietigen. Dus nu wordt Rusland grondig onder druk gezet. Het werd ook erger met de bevoorrading van het Rode Leger, vooral met explosieven en munitie. En er was niet genoeg brandstof. De Duitsers bombardeerden bronnen in Bakoe en de Wolga-regio.
  Dus nu hadden de nazi's een kans, en ze beseften het. Allereerst wilden ze de Donbass vangen. Daar bleek de verdediging zwakker dan in de richting van Moskou, en dat is gelukt.
  Hevige gevechten ontvouwden zich voor Charkov. En het was daar bloedheet.
  Gerda en haar bemanning vochten op de "Tiger" -4, deze tank was uitgerust met een krachtigere gasturbinemotor van 1500 pk, en had een krachtiger kanon van 105 mm in een 100 EL lange loop, maar met hetzelfde gewicht.
  Ja, en het kanon van de Duitsers is automatisch laden en snelvuur.
  En het gewicht van de tank is hetzelfde, en het silhouet is nog lager en de helling van het pantser is nog groter geworden.
  "Tiger" -4 is ongetwijfeld een meer geavanceerde tank en zijn krijgers waren de eersten die hem testten.
  Gerda vuurde, drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop en kirde:
  - Onze overwinning is niet ver weg.
  En sloeg de Sovjet-auto IS-3 kapot.
  Charlotte sloeg ook de Sovjet-voertuigen, brak door het pantser, verbrandde het en kirde:
  - Voor onze overwinningen!
  En hoe hij lacht.
  En Christina zal nemen en slaan. En de Sovjet SU-100 zal ontploffen. En dan piept hij:
  - Voor het communisme.
  Natuurlijk gebruikte het meisje een robijnrode tepel.
  Magda vuurde ook met haar blote tenen. Ze raakte de vijand en kirde:
  - Voor nieuwe prestaties!
  En de meiden lachen. Tot nu toe doen ze het allemaal alsof het top is.
  De nazi's omzeilden Kharkov en namen het vervolgens in. Daarna rukten ze op naar Kranodon en Voroshilovgrad. Fell en Eagle ... En dit is een zware slag voor het Rode Leger.
  Stalin beval de Eagle koste wat kost te behouden, maar de nazi's... bleken sterk te zijn. Evenals hun krachtige zelfrijdende kanonnen. In het bijzonder de Sturmtigr en haar krachtigere Sturmlev. Het laatste zelfrijdende kanon was uitgerust met een nog betere en krachtigere straalbom.
  En sloeg de gebouwen grondig af. En meisjes waren druk bezig in de buurt van de bommenwerper. De bemanning van Agatha en Adala werkte goed voor Shturmlev. En de meisjes lieten hun blote benen tegen het strijkijzer rusten.
  Agatha vuurde, drukte haar blote tenen op de joystickknoppen en brulde:
  - We zullen de hele wereld van geweld vernietigen!
  Adala haalde uit met machinegeweren en sneed de infanteristen af en merkte op:
  - En het kapitalisme begraven.
  En een blote, roze hak zal schitteren.
  Maar als je kijkt, is de vraag: wat is er in het Derde Rijk? Misschien ook kapitalisme?
  Agatha, die haar tegenstanders afranselde, kirde:
  - Voor toekomstige wereldvrede!
  En de bommenwerper werkte weer en sloopte het hele gebouw in één keer. En het moet worden opgemerkt een zeer effectieve zet.
  Adala, schietend met behulp van haar blote tenen, bevestigde:
  - Glorie aan ons leger voor altijd!
  Vechtende meisjes hier in het Derde Rijk, maar niet erger in de USSR. Ze weten ook hoe ze moeten vechten.
  De gevechten om Koersk zijn al aan de gang en daar vechten Russische meisjes.
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat naar de nazi's en zong:
  - Dat is juist...
  Zoya lanceerde een geschenk van de dood met haar blote hiel en voegde eraan toe:
  - Vijand...
  Augustinus bezweek voor iets destructiefs en piepte:
  - Denkt...
  Svetlana gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Wat...
  Natasha gooide met haar blote voeten een paar citroenen en riep:
  - Russisch...
  Zoya bezweek ook aan iets energiek en dodelijks, piepend:
  - Beheerd...
  Augustinus lanceerde de dodelijke, mompelend:
  - Vijand....
  Svetlana bezweek opnieuw voor de destructieve en vyaknula:
  - Pauze!
  Natasha draaide zich om en piepte:
  - Wie...
  Zoya vuurde ook op de zwarte buitenlanders die de nazi's rekruteerden en piepte:
  - Durf!
  Augustinus sprak met kracht en woede:
  - Dat...
  Svetlana bezweek met de grijns van een panter:
  - V...
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en gilde:
  - Gevecht...
  Zoya gooide het geschenk van de dood met haar blote vingers en mompelde:
  - Aanvallen!
  Augustinus viel in en mompelde:
  - Vijanden...
  Svetlana gaf een bos granaten met haar blote zolen, en hoe ze uit volle borst schreeuwt:
  - We zullen...
  Natasha nagelde de uitbarsting en siste:
  - Woest...
  Zoya onderbrak de nazi's en piepte:
  - Ritme!
  Augustinus vuurde opnieuw en schreeuwde:
  - Woest...
  Svetlana piepte terwijl ze vuurde:
  - Ritme!
  Natasha gooide opnieuw een granaat met haar sierlijke, blote voet, tjilp:
  - We zullen de nazi's vernietigen!
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Het toekomstige pad naar het communisme!
  En gooide een citroen met haar blote tenen.
  Augustine nam en verspreidde de lijnen, en haar blote benen vlogen met vernietiging langs de Fritz:
  - We zullen de tegenstanders splitsen!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote hiel, een bos granaten, en piepte:
  Laten we de fascisten verpletteren!
  En het viertal bleef schieten en granaten gooien. De Duitse E-75 was in beweging. Een machine met een 128 mm kanon. En schiet zichzelf neer.
  En de meisjes gooiden granaten. Ondermijnde de nazi's. En ze schoten terug. Ze klommen naar voren. De tanks rollen weer. Verplaatst de nieuwste Duitse "Leopard" -1. Een zeer mobiele auto.
  Maar zijn meisjes namen het over en sloegen hem knock-out. Ze scheurden een mobiele machine met een gasturbinemotor aan stukken. En ze bliezen haar aan stukken.
  Natasha merkte lachend op:
  We vechten geweldig!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Heel cool!
  Augustinus merkte wijselijk op:
  - We zullen winnen!
  En ze lanceerde met haar blote voet een antitankgranaat. Sterke meid. En ze heeft zoveel verstand.
  Svetlana lanceerde ook een doodsgeschenk met haar tenen van haar blote voet en raakte de vijand. Een zeer agressieve meid, met ogen in de kleur van korenbloemen. Ze heeft zo'n humor, en een passage van kracht!
  Natasha draaide zich om en grijnsde:
  - Voor heilig Rusland!
  Zoya schoot heel actief en grijnsde, waarbij ze pareltanden liet zien:
  - Ik ben een krijger van dat niveau die niet vervaagt!
  Augustinus schoot ook. Maaide de nazi's neer en gorgelde:
  "Ik ben een krijger met grote ambitie!"
  En ze ontblootte haar parelwitte tanden!
  Svetlana bevestigde:
  - Zeer grote ambities!
  Natasha gooide een citroen met haar blote voet en zong:
  - Uit de lucht...
  Zoya gooide ook een granaat met haar blote vingers en zei:
  - Sterretje...
  Augustinus lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en zong:
  - Helder...
  Svetlana gooide ook een granaat, met de hulp van een blote voet, en gaf uit:
  - Kristallijn!
  Natasha draaide zich om en siste:
  - Ik tegen jou...
  Zoya lanceerde het geschenk van de dood met haar blote vingers, sissend:
  - Liedje...
  Augustinus bezweek met haar blote hiel, wat de dood brengt en piepte:
  - Ik zal zingen...
  Natashka vervolgde, agressief zingend:
  - Over....
  Zoya gooide een explosief pakket met haar blote voet, verstrooide de nazi's en piepte:
  - Oorspronkelijk...
  Augustina gaf een bos granaten met haar blote hiel, deelde uit:
  -Stalin!
  Maar toch hielden de krijgers en Koersk zich niet in. De vijand brak door de Sovjetverdediging en rukte op in de richting van Voronezh. Zomer, en warm... Het is al het zesde jaar van de Grote Vaderlandse Oorlog, en iedereen is erg warm en vrolijk. Hoewel de verliezen aan beide kanten enorm zijn.
  Gerda is weer in actie en gaat natuurlijk de nieuwste tank uitproberen.
  Gerda, Charlotte, Kristina en Magda rijden op een U-klasse tank E-100. Dit voertuig is compacter, voor vier bemanningsleden. En zijn wapens zijn een straalbommenwerper en een universeel 88 millimeter kanon 100 EL - een tankvernietiger.
  Krijgers gaan en fluiten voor zichzelf.
  Gerda vuurt een lang kanon af. Het slaat in de zijkant vanaf een afstand van de IS-3 en piept:
  - We zullen ons hart geven voor het moederland,
  En we frituren Stalin en eten hem op!
  Charlotte vuurde haar raketwerper af. Ze bedekte de Sovjetbunker en piepte:
  - We zijn onoverwinnelijk!
  Christina nam het aan en gromde, terwijl ze de trekker overhaalde met haar blote hiel:
  - We krijgen het in beide!
  Dolbanula en treffend en Magda. Vernietigde de Sovjet-gemotoriseerde kanonnen SU-152. En ze kirde:
  - Er zal tijd zijn, de overwinning zal komen!
  Gerda gilde terwijl ze vuurde:
  - Niemand kan ons stoppen!
  Charlotte bevestigde:
  - Maar Pasarán!
  Het roodharige beest ging met Gerda de hele Eerste Wereldoorlog door, beginnend vanuit Polen en eindigend met dit grote offensief dat in mei begon. De roodharige duivel heeft veel gezien.
  En klaar om te vechten tot het einde!
  Christina schiet ook, en ontblootte haar tanden. Haar haar is goudrood. In oorlog worden meisjes niet ouder, en misschien zelfs jonger! Ze zijn zo fel en liefdevol. Ze laten hun tanden zien.
  En geen enkel gaatje in de tanden.
  Magda heeft haar in de kleur van bladgoud. En ook actief grijnzend. Cool meisje. Ze heeft zo'n agressieve gratie en energie van duizend paarden.
  Gerda, een meisje met wit haar, schiet en lacht:
  - Er is veel goeds en lelijks in de wereld ... Maar verdomme, hoe lang heeft deze oorlog geduurd!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En eigenlijk duurt de tweede wereldoorlog te lang. Alle gevechten, en gevechten... Het is echt vermoeiend!
  Christina bewoog haar blote voet langs het harnas en gilde:
  - Maar Groot-Brittannië is nog steeds niet verslagen!
  Magda schoot op de Russen en gromde:
  - Een moet worden verslagen! Dit is ons credo!
  siste Gerda, schietend op de Russen, haar ivoren tanden ontbloot:
  - We hebben een overwinning nodig!
  Geneukt en Charlotte, brulde:
  - Eén voor allen, we komen niet op voor de prijs!
  Christina het roodharige en gouden beest gilde:
  - Niet! Laten we niet staan!
  Magda smakte met haar scharlaken lippen en tjilp:
  - Wij gaan niet naar de winkel voor de prijs!
  En de goudharige harpij vuurde.
  Gerda raakte ook de Russische tanks. Raakte de auto en riep:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  Charlotte voegde eraan toe, meezingend:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Christina ondersteunde de songimpuls:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen!
  Magda vervolgde met zingende stem:
  - En we zullen alle communisten in de hersenen geven!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar. Ze hebben over het algemeen een goede bak. Alleen op afstand is het moeilijk frontaal door een zware vijftig ton zware IS-3 te breken. Maar de Duitsers hebben tenslotte een moeilijk projectiel, maar dan met een uraniumkern. En er zijn veel zwarten in het leger. Die vechten met waanzinnige woede. En niet iedereen kan met hen concurreren.
  Meisjes zijn gewend om op blote voeten te vechten. Zelfs in Polen droegen ze maar één bikini en blootsvoets.
  Wanneer de blote zool in contact komt met de grond, verjongt deze. Misschien is dat de reden waarom meisjes niet ouder worden! Hoewel de tijd dringt! Warriors, laten we zeggen heel heldhaftig.
  Ze hebben zoveel prestaties geleverd, maar ze vechten als gewone soldaten. En altijd alleen in bikini, en op blote voeten. In de winter vinden ze het zelfs prettig om met blote voeten op sneeuwbanken te slaan.
  Gerda schiet en zingt:
  We gaan door vuur en water!
  Charlotte vuurde met haar bommenwerper op de Russen en zei:
  - Glorie aan het Pruisische volk!
  Christina schoot ook en piepte:
  We zullen de planeet regeren!
  Magda genageld en bevestigd:
  - Dat doen we zeker!
  Gerda raakte het projectiel weer en piepte:
  "Zelfs napalm houdt ons niet tegen!"
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En zelfs de atoombom, waar we niet bang voor zijn!
  Christina zweeg en antwoordde:
  - De Amerikanen zijn er niet in geslaagd een atoombom te maken! Het is een bluf!
  Magda riep uit volle borst uit:
  - De wereld kan niet ontsnappen aan de nieuwe Duitse orde!
  De Duitsers rukten in mei vanuit het noorden op rond Smolensk. Hun tankcolonnes zijn sterk en er zijn veel infanterie geworven in Afrika en de Arabische landen. Fritz worden genomen door het nummer.
  Bovendien was Duitsland bewapend met diskettes die onkwetsbaar waren voor handvuurwapens.
  Twee meisjes Albina en Alvina vliegen naar zichzelf op zo'n vliegende schotel. Ze zijn onkwetsbaar dankzij de sterke laminaire straal. Maar ze kunnen niet alleen schieten. Maar dankzij de kolossale snelheid kunnen ze Sovjetvliegtuigen inhalen en rammen.
  Albina, haar diskette bukkend, merkte op:
  - IJzertechnologie, zeker nodig en zeer nuttig!
  Alvina giechelde, ontblootte haar tanden en siste:
  - Maar alles wordt bepaald door de geest!
  Albina zei:
  - Het meest dat geen van beide is precies de vechtlust!
  Beide meisjes zijn blond en in bikini. Heel mooi en blootsvoets. Als een krijger geen schoenen heeft, heeft ze geluk. Nu zijn de meisjes zo kleurrijk en prachtig.
  En voordat ze gaan vechten, zullen de schoonheden zeker werken met de tong met mannelijke perfectie. Het is zo fijn en geeft energie. Warrior-vrouwen drinken graag uit een magisch vat. Dit is een waar feest van het vlees voor hen.
  Zo goed zijn de meiden.
  Alvina schoot twee Sovjet Yak-11's neer en tweette:
  - Glorieus onze jacht!
  Albina bevestigde het rammen en gaf uit:
  En het zal nooit de laatste zijn!
  Alvina haalde nog drie Sovjet IL-10 aanvalsvliegtuigen neer en piepte:
  - Denk je dat God van Duitsland houdt?
  Albina schudde twijfelend haar hoofd.
  - Blijkbaar niet zo veel!
  Alvina giechelde en vroeg opnieuw:
  - Waarom denk je dat?
  Albina ramde twee Sovjet-auto's en piepte:
  De oorlog duurt te lang!
  Alvina merkte logisch op:
  - Maar we komen!
  Albina grijnsde en gilde:
  - Dus de overwinning zal komen!
  Alvina schoot vier Sovjet-vliegtuigen tegelijk neer, met een gedurfde manoeuvre en piepte:
  - Het komt zeker!
  Albina vond het nodig om eraan te herinneren:
  - Na Stalingrad verliep de oorlog niet volgens de regels ...
  Alvin was het hiermee eens:
  - Het is absoluut tegen de regels!
  Albina piepte geërgerd:
  - We begonnen te verliezen!
  Alvina piepte geïrriteerd:
  - Zeker!
  Albina ramde nog een aantal Sovjet-voertuigen en piepte:
  - Is dat geen probleem voor ons?
  Alvina schoot een paar Russische straaljagers neer en flapte eruit:
  We dachten dat de situatie hopeloos was!
  Albina grijnsde vleesetend en siste:
  - Wat zien we nu?
  Alvina twitterde vol zelfvertrouwen:
  - Iets onwrikbaar en uniek!
  Albina flitste met haar parelwitte tanden en antwoordde:
  - Het feit dat het Derde Rijk wint!
  Alvina haalde nog een paar Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en bracht:
  - Moet echt winnen!
  De meisjes grijnsden. Ooit werkten ze, en officieel in een soldatenbordeel. Veel mannen gingen door zichzelf heen, en niet alleen het blanke ras. En ze vonden het geweldig. Nou, wat is dat prettig voor de lichamen. Maar toen kwamen de hoeren onder Sovjetaanval. Ze werden gevangen genomen. De lekkernijen dachten dat ze verkracht zouden worden. En hier is de duivel twee!
  Ze lieten de hoeren loopgraven en loopgraven graven. En de vroegere nachtfeeën vonden het niet zo leuk. Zo konden ze allemaal ontsnappen. Ze verleidden de schildwachten.
  En ze zwoeren wraak op de Russen.
  En ze vochten tegen Rusland. Dit zijn de verdomde...
  Albina dumpte nog een aantal Russische auto's en mompelde:
  - Je kunt nog steeds met mannen leven!
  Alvina was het hier snel mee eens:
  - Het is niet eens mogelijk, maar het is noodzakelijk!
  Albina ontblootte haar tanden en antwoordde:
  - Maar toch... Het is lief om te doden.
  En de meisjes schoten nog vijf Sovjet-auto's neer met de beweging van een diskette.
  Alvina giechelde en zei:
  - En wanneer is het bitter?
  Albina sloeg nog zes auto's omver en antwoordde:
  - Ik trouw na de overwinning! En bevallen van tien kinderen!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  En ze zongen;
  Wij zijn de ridders van het geloof van het fascisme,
  Laten we de strijders van het communisme tot stof vegen!
  En hoe ze lachen terwijl ze hun witte bergtoppen wiegen.
  Ja, dit zijn fascistische teven en zeer agressief, en vreselijk wreed.
  De nazi's waren in staat om Smolensk te omzeilen en namen Pskov in. Er was ook een bedreiging voor Leningrad. De situatie is over het algemeen kritiek. Hoewel niet catastrofaal. Maar de USSR had niet al te veel reserves meer. En het is niet bekend hoe lang Rusland het zal kunnen volhouden. Ja, en de Duitsers zijn bloedend en uitgeput.
  Maar de moffen hebben vier meisjes en zulke windhonden.
  Gerda vuurde haar kanon af en raakte de T-54 in de bodem van de romp, en piepte terwijl ze met haar saffieren ogen knipperde:
  - Nee, God houdt tenslotte van Duitsland! We gaan zeker winnen!
  Charlotte was het hier meteen mee eens:
  - We kunnen niet verliezen! We gaan binnenkort naar Kalinin en Moskou ligt op een steenworp afstand!
  Christina ontblootte haar parelwitte tang en gilde:
  - Laten we daarheen gaan, er is tijd voor Vladivostok!
  Magda merkte met spijt op:
  - En de Japanners zijn al verslagen. Dit is zeer ernstig, we hebben een belangrijke bondgenoot verloren.
  Gerda sloeg een nieuwe Sovjettank uit en piepte:
  - We kunnen wel zonder ze!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Als de baby lacht, komt misschien alles goed!
  Christina deelde op rijm uit:
  - Een nijlpaard barstte uit een glimlach!
  Magda steunde haar:
  - Het meisje heeft een erg gulzige mond!
  En de krijgers namen het aan en barstten in lachen uit. Ze hebben sprankelende energie, zou je kunnen zeggen, en in overvloed!
  Gerda vuurde opnieuw op de Sovjet-voertuigen en schreeuwde:
  - De volgende eeuw zal van ons zijn!
  Charlotte stemde ook in en bevestigde:
  - Er zullen vluchten naar de ruimte zijn!
  Christina bevestigde dit meteen:
  - Laten we de ruimte in vliegen!
  Magda vuurde uit een bommenwerper en gaf uit:
  - Zittend in een sterrenvliegtuig!
  Gerda stak haar tong uit en piepte:
  - In de nieuwe eeuw zal het rijk van het Derde Rijk regeren!
  Charlotte bevestigde met een agressieve grijns:
  - En de vierde ook.
  Daarna draaide de schoonheid de Sovjet-tank opnieuw om.
  Christina, deze duivelse krijger, sprankelend met parelwitte tanden, piepte:
  - Ja, laat er een nieuwe bestelling komen! En glorie aan het Grote Rijk!
  Magda bevestigde met uitzinnige woede:
  - Glorie aan het rijk!
  Gerda schoot opnieuw en zei:
  - Ook eer aan ons!
  En blijkbaar snapte het meisje het.
  Gvozdanula en Charlotte. En heel toepasselijk. Ik doorboorde een Sovjet tank recht in de zijkant. Toen piepte ze:
  - We vechten voor een nieuwe bestelling!
  Magda, die tegenstanders vuurde en sloeg, bevestigde:
  - En zonder enige twijfel zullen we het bereiken!
  Gerda nagelde weer, en heel treffend, en gaf uit:
  - We gaan met een ruime marge scoren!
  En ze schitterde met saffier en zeer heldere ogen.
  Charlotte vuurde ook, raakte de Russische auto en riep: dit is een duivelin met oranje haar:
  - Alles zal gewoon aerobatics zijn!
  Magda vuurde ook met uitzinnige woede. Ze sloeg de T-54 kapot en piepte:
  - En de toekomstige bemanning!
  Hier hadden de meisjes echter problemen. De IS-14 verscheen. De auto is erg groot. En ze heeft een 152 millimeter kanon met een lange loop. Misschien een Duitser om door te breken.
  Gerda kneep haar ogen tot spleetjes en vroeg Charlotte:
  - Kun je het afdekken met een bommenwerper?
  De roodharige antwoordde:
  - Natuurlijk is er een kans ... Maar de nauwkeurigheid van de bommenwerper is onvoldoende!
  Christina stelde hartstochtelijk voor:
  - Mag ik mijn 88-grafiekpapier uitproberen?
  Gerda merkte sceptisch op:
  - Deze IS-14 heeft een frontale bepantsering van 400 mm op een grote helling. Je kunt hem niet nemen!
  Charlotte grijnsde en merkte op:
  -Verdorie! En ik dacht dat de Russen niet zo'n tank hadden! Alleen geruchten!
  Magda zei:
  Ik dacht ook dat het een bug was! Maar we zien dat dit niet het geval is! En de loop van de Rus is zo lang!
  Gerda zong, met haar blote hiel op de gepantserde vloer tikken:
  We zullen vechten zonder angst!
  Charlotte bevestigde de houding van haar partner:
  - We zullen geen stap terug doen!
  Christina stelde voor:
  - En wat als je een Sovjet-tank uitschakelt met een nauwkeurige slag van een granaat in het vat?
  Gerda twijfelde:
  - Kun je dat, op grote afstand?
  Christina bevestigde:
  - Als je de vlam van een aansteker naar mijn blote zolen brengt, dan kan ik heel goed slaan!
  In plaats van te antwoorden klikte Gerda op haar aansteker. Christina draaide haar blote voet en haar blote, licht verharde hiel glom in het licht van de vlammen.
  Gerda bracht vuur op de zool van het meisje. Er was een brandlucht. Zeer aangename geur, zoals gegrilde shish kebab.
  Christina fluisterde:
  - En naar de tweede hiel!
  Toen stak Magda het vuur aan. Beide tongen van vlammen likten nu de blote zolen van een heel mooi en roodharig meisje.
  Toen gilde Charlotte en ontblootte haar borsten. Zonder enige ceremonie nam ze het aan en drukte met haar scharlaken tepel op de joystickknop. Het pistool ging automatisch af.
  De granaat vloog vanzelf en kwam terecht in de loop van een indrukwekkende Sovjet-machine.
  Als een gigantische olifant die een lange slurf afsnijdt. Na een verpletterende slag te hebben gekregen, stopte de Sovjettank de beweging. Het was alsof er een zwaard uit zijn handen was geslagen.
  Die gelukkige hoeren!
  Charlotte zong vrolijk grijnzend:
  - Alleen angst zal ons vrienden geven! Alleen pijn motiveert je om te werken!
  Gerda voegde er enthousiast aan toe:
  - Ik wil meer en meer je stomme gezichten verpletteren!
  De krijgers van het Derde Rijk leken erg blij te zijn!
  . HOOFDSTUK 3
  De oorlog ging door, maar toen ze Voronezh bereikten, namen de Duitsers een pauze. Het gewicht van de gevechten werd de lucht in gedragen. Alles gebeurde daar met het wilde zelfvertrouwen van de Grote Oorlog
  Tot nu toe heeft niemand gewonnen. Tenzij in de lucht de nazi's veel sterker zijn in de kwaliteit van de luchtvaart.
  En hun azen scoren. Ze probeerden ook de Tiger-4 in gevechten, wat ronduit een goede auto was. En zelfs de IS-3 is geen rivaal voor hem.
  De Führer, een beetje moe, stelde voor dat Groot-Brittannië samen met de USSR zou vechten. Maar de Britten wezen het af. Daarvoor zou het te veel zijn. Dus Hitler moet voorlopig alleen vechten.
  Duitsland had geen personeel. Oude mensen en tieners vanaf veertien jaar werden opgeroepen voor het leger. Buitenlandse divisies werden ook gebruikt. En hivi en andere krachten.
  Maar de oorlog ging maar door... De nazi's pauzeerden.
  Albina en Alvina vielen Sovjetvliegtuigen aan.
  Ze hebben al vierduizend vliegtuigen neergeschoten. En ze ontvingen de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladzwaarden en diamanten.
  Nu klom naar de vijfde duizend.
  Albina schoot, schoot een dozijn Sovjet-vliegtuigen neer met haar blote tenen en koesterde:
  - Voor speciale onderscheidingen!
  Alvina sloeg ook, met haar blote tenen, het Sovjetvliegtuig af en schreeuwde:
  - Voor een nieuwe wereld!
  De Duitsers kwamen vast te zitten in de gevechten om Smolensk, maar wisten de stad volledig te omsingelen. En ze schoten op hem met gemotoriseerde kanonnen "Shturmlev" en "Sturmmaus". De kracht van de nazi's is groot.
  Maar zelfs kleine kinderen vochten tegen de nazi's. Jongens en meisjes gooiden geïmproviseerde explosievenpakketten naar Duitse tanks, zelfrijdende kanonnen en infanterie.
  De pioniers vochten zeer moedig. Ze wisten wat fascistische gevangenschap betekende.
  Zo viel het meisje Marinka in de klauwen van de nazi's. Ze smeerden haar blote voeten in met olie en plaatsten haar bij de vuurpot. Vlamtongen likten bijna de blote, geharde hakken van het meisje van het lange lopen op blote voeten. De marteling duurde ongeveer vijftien minuten, totdat de zolen bedekt waren met blaren. Toen werden de blote voeten van het meisje losgemaakt. En weer stelden ze vragen. Ze sloegen me met rubberen slangen op mijn naakte lichaam.
  Toen passeerden ze de stroom... Marinka werd tijdens het verhoor tot tien keer bewustzijnsverlies gemarteld. En toen lieten ze haar rusten. Toen de blote voeten een beetje zenuwachtig waren, werden ze opnieuw met olie ingesmeerd en werd de vuurpot weer omhoog gebracht. Dergelijke martelingen kunnen vele malen worden herhaald. En martelen met stroom, en zweep met rubberen slangen.
  Marinka werd zes maanden lang gemarteld. Tot ze blind werd en grijs werd van de marteling. Daarna begroeven ze haar levend in de grond. Heb niet eens een kogel verspild.
  Pionier Vasya, de nazi's sloegen met gloeiende draad op zijn naakte lichaam.
  Daarna werden blote hakken verbrand met gloeiend hete ijzeren strips. De jongen kon niet tegen schreeuwen, maar verraadde zijn kameraden nog steeds niet.
  De nazi's losten hem levend op in zoutzuur. En dit is een verschrikkelijke pijn.
  Deze Fritzes zijn zulke monsters... Het Komsomol-lid werd gemarteld met een strijkijzer. Daarna hingen ze het aan een rek, tilden het op en gooiden het neer. Toen begonnen ze te branden met een gloeiend hete koevoet. Met een pincet zijn de borsten eruit getrokken. Daarna werd de neus letterlijk afgescheurd met een gloeiend hete tang.
  Het meisje werd doodgemarteld... Ze braken al haar vingers en haar been. Een ander lid van Komsomol, Anna, werd gespietst. En toen ze stierf, brandden ze met fakkels.
  Kortom, de nazi's spotten zo goed als ze konden en zoals ze wilden. Ze martelden en martelden iedereen.
  Natasha en haar team vochten nog steeds in de omsingeling. De meisjes gebruikten hun blote, sierlijke benen in de strijd en gooiden granaten. Ze vochten tegen de overmacht van de Fritz. Ze hielden zichzelf heel moedig en waren niet van plan zich terug te trekken.
  Natasha, die de strijd leidde, dacht: wat als God? Inderdaad, in de Bijbel, die zo wordt geloofd, staat hij vol fouten en tegenstrijdigheden.
  Hier zijn enkele voorbeelden;
  Dieren zijn gemaakt vóór de mens
  Ja. (Gen. 1:20-27)
  Nee. (Gen. 2:7, 18-20)
  Waar is het echter voor? Welnu, in feite zei Lenin lang geleden: religie is de opium van het volk!
  En wat valt er te bespreken?
  Zoya vecht ook zelfverzekerd en gooit met haar blote tenen een granaat met dodelijke kracht. En breekt de massa soldaten van het Derde Rijk.
  Ze zong:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van ons land...
  We zullen de as van zwavel uitwissen, we zijn de hordes van het fascisme,
  En er zullen grote adelaarsmeisjes zijn!
  En Zoya lacht!
  Augustina vecht ook fel en maait vol vertrouwen haar vijanden neer en brult:
  - Glorie aan de communisten!
  Svetlana schoot op de vijand en kirde:
  - Voor het moederland!
  En met blote tenen zal hij een granaat gooien.
  De meisjes barstten in lachen uit na deze woorden. En deden hun beha uit. Ze begon elkaars borsten te overgieten met kussen. Omdat het zo mooi en geweldig is. Het zijn echte krijgers.
  Natasha zei resoluut:
  De Bijbel is zeker een sprookje!
  Augustinus merkte logisch op:
  - Het is niet nodig om openbaringen aan God te geven, via een Joods sprookje! Mijn persoonlijke God is de Almachtige Staf! Voor de glorie van de Allerhoogste Familie zullen we vechten!
  En alle vier de meisjes riepen terwijl ze hun blote voeten omhoog gooiden:
  - Glorie aan het grote Rusland!
  Sinds de blokkade van Smolensk voortduurde, leden de vier meisjes aan kou en honger, net als de overblijfselen van het Sovjet-garnizoen. Daarom is er niets verrassends aan het feit dat de meisjes een bevel hebben gekregen om de omsingeling te verlaten.
  Van hen zijn ze in niets anders dan korte broeken, gebruind, blootsvoets, gaan voor een doorbraak.
  Ze rennen naar zichzelf en maken enkele schoten, omdat cartridges moeten worden bewaard.
  En de nazi's brachten letterlijk een hele vuurkolom op hen neer. Maar de meisjes zijn niet zonder reden alleen in dunne slipjes. Kogels pakken ze daarom niet. En ze haasten zich, absoluut onkwetsbaar. En blote voeten beschermen meisjes ook perfect in de strijd.
  Natasha schoot, sloeg de fascist neer en brulde:
  Stalin is bij ons!
  Zoya vuurde ook, gooide een fragment van de fles met haar blote voet. Ze dumpte twee Fritz en gilde:
  - Stalin leeft in mijn hart!
  Augustina vuurde ook, en leverde met zelfvertrouwen:
  - In de naam van Rusland!
  En ze liet haar tong zien. En ze dumpte de fascist.
  Svetlana nagelde, sloeg de nazi en piepte:
  - In naam van het communisme!
  Vier op blote voeten, in slechts dunne slipjes van meisjes, renden door de posities van de nazi's. De krijgers hadden bijna geen kleren aan. Alleen slipjes van verschillende kleuren: zwart, wit, rood, blauw.
  En dit is ook magie, het afleiden van kogels en fragmenten. Probeer deze meiden eens met je blote handen! Het zijn gewoon de schoonheden van de hoogste klasse!
  En wat voor borsten. Tepels zijn als aardbeien. En heel verleidelijk. Over het algemeen zijn de meisjes zo mooi en bijna naakt.
  Natashka, schietend, presenteerde zichzelf op de veiling van slaven. Zoals sluier na sluier van haar wordt verwijderd. Ze leggen een sterk, gespierd, meisjesachtig lichaam bloot. En ze staat op zichzelf, recht haar schouders trots recht, heft haar hoofd op en laat zien dat ze zich helemaal niet schaamt. Ze is een meisje van de hoogste klasse. In de dageraad van kracht, en niet ouder worden.
  Als een vrouw blootsvoets loopt, wordt ze jonger en blijft ze voor altijd jong. Het belangrijkste is een minimum aan kleding en constante seks met een man. Om precies te zijn met mannen anders en liefst jong. Om jonger te worden.
  Natasha stelde zich voor dat ze naakt op de slavenmarkt was en voelde zich opgewonden. Alsof kopers het voelen en met hun handen op de meest gevoelige plekken klimmen. Wat moet het heerlijk zijn om een slaaf te zijn. Maar de harem is niet leuk. Er zijn geen mannen, alleen eunuchen. En ik wil veel en met verschillende.
  Ach, de arme vrouwen van de harem. Wat heb je pech met mannen. Hoeveel kunt u last hebben van onthouding! Maar Natashka wilde de instincten van de haai niet in bedwang houden.
  Het meisje schoot op de fascist en riep:
  - Ik ben een terminator!
  Zoya vuurde ook, tjilpend:
  - En ik ben een superklasse krijger!
  Augustinus pakte en sloeg drie fascisten neer en piepte:
  - Stalin was bij ons!
  Svetlana heeft het verpest. Ze versloeg vier fascisten en piepte:
  - Stalin is bij ons!
  Natasha schoot verschillende huurlingen van het Derde Rijk neer, gooide een steen met haar blote voet en piepte:
  - Stalin zal altijd onder ons zijn!
  Zoya grijnsde en stak haar tong uit, piepend:
  - Voor de grootsheid van Rusland!
  Augustine gooide met haar blote vingers een stuk vensterglas, sneed de keel van de fascist open en piepte:
  - Voor onze nieuwe Slavische Rod!
  En lachte...
  Svetlana vuurde op de nazi's, schakelde verschillende strijders uit en vaardigde uit:
  - Voor heilig Rusland!
  Natasha heeft de nazi's genageld. Ze gaf een granaat met haar blote hiel, die de nazi's op haar afvuurden. Verspreid de exacte hit van de Fritz en vyaknula:
  - Voor Svarog!
  Toen ontblootte ze haar gezicht, waarin zoveel gratie en woede van de panter is.
  Zoya pakte het aan en liep met haar blote tenen over een roestige spijker. Ze doorboorde de ogen van een nazi-officier en piepte:
  - Voor de Witte God!
  Augustine pakte en bezweek op haar blote hakken met een explosief pakket. Ze verspreidde de Fritz als stukjes glas en piepte:
  - Voor een nieuwe Russische bestelling!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote tenen, dodelijk, doorboorde de Fritz en blafte:
  - Voor het Russische huis!
  De vier meisjes vochten wanhopig en vochten zeer agressief. De Duitsers en hun huurlingen trokken zich terug. Achteruit voor de meisjes. Waar zijn de nazi's tegen het Rode Leger.
  Denk aan de Fritz Stalingrad. Hoe de meisjes ze daar in elkaar sloegen. Ze vochten ook op blote voeten en in bikini. Dit zijn de meest effectieve kleding. Niemand houdt de meisjes tegen als ze halfnaakt zijn. En met blote voeten gooien ze vernietigingsgeschenken.
  Natashka gooide met haar blote vingers een stuk keramiek. Ze brak de schedel van een Duitse generaal en zong:
  - In de naam van Moeder Rusland!
  Zoya pakte en gooide een scherf met haar blote vingers, sloeg door de fascist en riep:
  - Ja, voor mijn huis!
  Augustine gelanceerd, met een blote voet drive. Ze onderbrak zes nazi's en piepte:
  - Voor Stalin!
  Svetlana gaf ook toe aan een nieuwe passage, sloeg de Fritz neer en piepte:
  - Voor een nieuwe wereld!
  Nu rukte de bemanning van Gerda op in de richting van Vyazma. Tien kilometer naar de stad. Maar het verzet van het Rode Leger groeit. De nieuwe Sovjet IS-4-tanks gaan de strijd aan, met krachtigere 125 millimeter kanonnen en dikkere bepantsering. Toegegeven, er zijn nog maar weinig van dergelijke machines.
  Charlotte, die met haar blote voet op de joystickknop drukte, doorboorde het pantser van de Sovjettank precies op de kruising. Nauwkeurig de auto van het Rode Leger geraakt, ondanks zijn betere bescherming in vergelijking met de IS-3.
  De rode duivel giechelde en merkte op:
  - We hebben het sterkste leger!
  Christina merkte met een grijns op:
  - En we zullen sterker zijn dan allemaal!
  En ook met haar blote vingers drukte ze haar voeten op de knoppen van de joystick. Raak de Sovjet-auto. Ze is een heel slimme meid. Christina herinnerde zich hoe ze prestaties leverde. Hoe ik de liefde bedreef met de sjah van Iran. Ja, dat is best gaaf!
  En de krijger mompelde:
  - Voor groot Duitsland!
  Magda, deze blondine met goudkleurig haar, vuurde op de Sovjettroepen en sprak:
  - Voor de heilige overwinning!
  Het meisje, schietend, dacht geërgerd na. Tijdens de Eerste Wereldoorlog lieten de Duitsers hun kans liggen. En waarom hebben ze het aanvalsplan op Parijs gedwarsboomd en drie korpsen naar Oost-Pruisen overgebracht? Het was mogelijk om tijdelijk grondgebied in het oosten op te offeren, maar Parijs in te nemen en het probleem van Frankrijk op de meest radicale manier op te lossen.
  Maar dit werd niet gedaan. En in het algemeen was het niet de moeite waard om Rusland de oorlog te verklaren. Nicolaas II zou toch zeker niet ten strijde hebben durven trekken met zo'n sterke vijand als Duitsland. En waarom was het nodig om op twee fronten te vechten? Het was mogelijk, het was mogelijk om Rusland aan te vallen, Frankrijk en België negerend.
  En in het algemeen, dacht Magda, was het nodig om Rusland aan te vallen toen het werd geketend door de oorlog met Japan. In dit geval had Nicholas II zonder de steun van Groot-Brittannië en Frankrijk kunnen eindigen. Hij zou onder druk worden gezet door de Oostenrijkers, en de Turken, en de Italianen, en Duitsland en Japan.
  Ze zouden Rusland gewoon verpletteren. En ze zou niets doen.
  In plaats daarvan kreeg Duitsland een oorlog op twee fronten, tegen sterkere mogendheden. Waaronder Japan, en de VS, en Italië.
  Wilhelm heeft zich dus misrekend. Hitler bleek vooruitziender te zijn, vrede te sluiten met de USSR en Frankrijk te verslaan.
  Maar de Duitsers zaten tijdens de Eerste Wereldoorlog gevangen tussen een rots en een harde plek. Tsaar Nicolaas II is over het algemeen een loser. Maar zijn rijk was groot, drie keer de bevolking van de Duitsers. En het bleek buitengewoon moeilijk om weerstand te bieden aan de Russen.
  Met meer troepen vertegenwoordigde het tsaristische Rusland bijna de helft van de landstrijdkrachten van de Entente. En ze was voorbestemd om te winnen. Zonder de militaire staatsgreep die plaatsvond in St. Petersburg, is het onwaarschijnlijk dat Duitsland het had kunnen overleven. Maar er gebeurde iets vreselijks voor de Russen - de monarchie viel. De gezalfde van God is weg. En het werd heel erg!
  En voor de Duitsers, opluchting, verloor Duitsland echter nog steeds.
  De Verenigde Staten gingen de oorlog in en bleken erg sterk te zijn. En vooral tanken. Ze verpletterden de Duitsers letterlijk met hun stalen massa.
  Een pijnlijke nederlaag. En wat men ook mag zeggen, misschien was overgave de beste uitweg. Duitsland verloor al zijn bondgenoten, het werd onder druk gezet door tanks. Er was geen echte kans om te winnen.
  Ja, en het bolsjewistische Rusland zou wel eens een tweede front in het oosten kunnen openen.
  In ieder geval was de beslissing om te capituleren moeilijk, maar geforceerd.
  Magda herinnerde zich hoe ze in de eetkamer was gegeseld omdat ze een stuk brood had gestolen. Het meisje bekende toen en kreeg wat minder zwepen. En ze kon de straf in stilte doorstaan. Ze huilde of kreunde niet. Al doet het pijn als ze op de blote rug slaan.
  Gerda schoot, doorboorde de Sovjettank en gromde:
  - Onoverwinnelijk geboren!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Niemand kan ons stoppen!
  Christina snauwde en schreeuwde:
  - Nooit ter wereld!
  Magda piepte oorverdovend:
  - En in de volgende wereld - ook!
  De vier krijgers verlieten de omsingeling. Ze dwaalde een beetje door de moerassen en zong vrolijk;
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  
  "Ik ga graag met je mee,
  Ik hou van zeegolven.
  Laat het zeil los
  Ik neem zelf het stuur over."
  
  "Jij heerst over de open zee,
  Waar we de storm niet aankunnen.
  Bij zo'n gek weer
  Je kunt de golven niet vertrouwen."
  
  'Onmogelijk? Waarom, mijn liefste?
  En in het verleden, verleden lot,
  Weet je nog, verraderlijke verrader,
  Hoe vertrouwde ik je?"
  
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  De meisjes zongen en klapten in zichzelf. Augustine merkte grijnzend om haar mondhoek op:
  - Ja, we hebben de nazi's veel gegeven. De strijd was glorieus en voor velen de laatste!
  Natasja giechelde.
  - Je bent net Mowgli!
  Augustinus grijnsde en stemde toe:
  Mowgli was geweldig!
  Zoya merkte met een grijns van tanden op:
  - We moeten een manier bedenken om de superieure krachten van de Wehrmacht te verslaan!
  Svetlana stelde voor:
  - Een soort superkrachtig gas!
  Augustinus zong, met haar blote voeten in de plassen slaand:
  Gassen, gassen, gassen, gassen! We zullen alle vijanden tegelijk afmaken!
  Natasja stelde voor:
  Laten we iets anders zingen!
  En de meisjes zongen in koor;
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  
  "Ik ga graag met je mee,
  Ik hou van zeegolven.
  Laat het zeil los
  Ik neem zelf het stuur over."
  
  "Jij heerst over de open zee,
  Waar we de storm niet aankunnen.
  Bij zo'n gek weer
  Je kunt de golven niet vertrouwen."
  
  'Onmogelijk? Waarom, mijn liefste?
  En in het verleden, verleden lot,
  Weet je nog, verraderlijke verrader,
  Hoe vertrouwde ik je?"
  
  De maan werd karmijnrood,
  Waar de golven tegen de rotsen sloegen.
  "Laten we gaan, schoonheid, rijden,
  Ik heb lang op je gewacht."
  De meisjes maakten het lied af en maakten salto's. Ze hebben tenslotte een massa in heldere hoofden. Drie blondines en een roodharige. Coole meiden.
  Augustine herinnerde zich tijdens het rennen hoe ze biljart speelde. Zeker geen geld. En aangezien ze op dat moment niets had, gaf het meisje een pijpbeurt, tegen vijf roebel. En won de eerste game. Bovendien speelde ik op blote voeten, wat erg hielp. Daarna speelde ze nog een spelletje met de beroemde dief.
  En weer gewonnen. Dan nog een spel met een verdubbeling van de inzetten. Het meisje was erg slim. En de criminele autoriteit was ook dronken. Uiteindelijk trok hij een pistool en begon te schieten. Augustine nam het gewonnen geld aan en verdween, knipperend met haar blote hakken. Ja, deze mannen zijn zo nerveus. Misschien echt niet om met ze te spelen, maar om geld te verdienen door te vrijen?
  Augustinus had goed kunnen leven in Moskou, maar het meisje wilde na de kolonie maar al te graag naar het front. Ze wilde vechten. Bovendien voelde ze zich aangetrokken tot exploits. Een heldin zijn is zo cool!
  Je moet ook kunnen kaarten voor geld. Augustine werd op de een of andere manier bedrogen door boeven, en ze moesten likken. Nou, je kunt je voorstellen dat dit honing is en je wilt zelf dat het niet zo walgelijk is. Maar om aan de lenigheid te werken, dus het is over het algemeen een plezier voor een temperamentvolle roodharige duivelin. Ze bereikte met elke man een orgasme. Dus in Moskou verdiende ze gemakkelijk en aangenaam geld voor zichzelf.
  Jammer, maar de oorlog heeft zijn eigen aanpassingen gemaakt. Augustinus gebruikte haar charmes zelfs bij verkenningen. En verleidde alle mannen op een rij. En ze plaagde ze graag. Vooral de jongere. De duivel vond het leuk. Ondanks de vele prijzen gingen de meisjes echter nog steeds naar de kapiteins en alleen Natasha werd een majoor.
  De nazi's, na de val van Smolensk, bedekten Vyazma. De stad hield koppig vol. In het noorden slaagden de nazi's erin Novgorod in te nemen en naderden ze Leningrad. De situatie werd verergerd door de toetreding van Zweden tot de oorlog. Dit land wilde ook territoriale overnames uit Rusland. En ze herinnerden zich de vorige oorlogen, vooral Karel de Twaalfde. Ook belangrijke gebeurtenissen uit de oudheid. En de Zweedse divisies verschenen aan het front en trokken vanuit het noorden naar Petrazavodsk en Leningrad. Prut Fins-Zweedse en Duitse troepen met buitenlanders. En niet stoppen lijkt hun.
  Mooie Zweedse meisjes vliegen in vliegtuigen. Gringeta en Gertrude, twee G's, vechten in paren. Het zijn heel moedige meisjes. En mooi. Ze vliegen naar zichzelf op de ME-362, straaljagers gekocht van de Duitsers. Zoals gebruikelijk met meisjes in een bikini en blootsvoets.
  De Duitse machine is zeer krachtige wapens. Ze heeft zeven luchtkanonnen. Een 37 mm en zes 30 mm. Sovjet MIG-15-jagers haasten zich tegen. Wat zwakkere wapens: 37 mm luchtkanon en twee 23 mm luchtkanonnen. Dat wil zeggen, de krachten zijn zeer ongelijk.
  Gringeta vuurt luchtkanonnen af. Raakt een Sovjet straaljager en piept:
  - Dit is onze kunstvlucht!
  Gertrude ramt ook haar auto van de eerste run en piept:
  - Voor Karel de Twaalfde!
  Inderdaad, de blonde duivel is buitengewoon vervelend dat Zweden de oorlog aan Rusland heeft verloren. Onder Ivan de Verschrikkelijke konden de Zweden Narva en verschillende Russische steden aan de kust innemen. Maar toen heroverde Rusland, onder Fedot de eerste, zijn land dat verloren was gegaan in de Lijflandse oorlog. Toegegeven, dit werd vergemakkelijkt door het feit dat Polen aan de zijde van Rusland vocht.
  Maar toen konden de Zweden tijdens het bewind van Shuisky Russische steden veroveren. Neem dan Novgorod. Belegerde Pskov. Maar zonder succes.
  Toen was er de oorlog tussen Rusland en Polen. In het geniep veroverden de Zweden de meeste Baltische staten en Riga. Daarvoor werden landen in Europa veroverd.
  Zweden is een wereldmacht geworden. Heeft zijn maximum bereikt.
  Maar in Rusland kwam Peter de Grote aan de macht en begon een groot rijk op te richten. Zweden werd tegengewerkt door Polen, Saksen, Denemarken en natuurlijk Rusland. Krachten zijn ongelijk.
  Maar Karel de Twaalfde was op zestienjarige leeftijd in staat Denemarken onderweg te verslaan, en viel toen in de buurt van Narva de overmacht van Rusland aan en behaalde een opmerkelijke overwinning.
  Maar Peter de Grote werd niet gebroken door een mislukking. Hij verzamelde nieuwe troepen en ging in het offensief, profiterend van het feit dat Karel de Twaalfde met Polen vocht.
  Maar de Zweden veroverden Polen. En de nadering van de Russische troepen hielp niet. Peter de Grote was zelfs klaar voor vrede en gaf de door de Russen veroverde steden en Narva terug aan de Zweden.
  Maar Karel de Twaalfde was vastbesloten. Peter de Grote slaagde er echter in het tij van de oorlog te keren. Het speelde zijn rol dat het volk van Polen en Oekraïne Karel de Twaalfde niet steunde. In de buurt van Poltava leden de Zweden een laatste nederlaag. Hoe is het gebeurd? De Russen waren in staat om de Zweden te verslaan door zich achter de schansen te versterken. En toen werd alles beslist door een dodelijke tegenaanval.
  De wond van Karel XII voor de slag speelde ook een negatieve rol.
  Na Narva greep Rusland het initiatief volledig. En ze was in staat om de Zweden zelfs op zee te verslaan. Wat heel, heel vervelend is.
  Karel de Twaalfde stierf tijdens het beleg van het Noorse fort. En de oorlog eindigde al snel met de daadwerkelijke nederlaag van de Zweden. Het is waar dat Peter de Grote, onder druk van Europese landen, ermee instemde zijn territoriale acquisities als een aankoop te formaliseren. Zweden heeft veel terrein verloren, ook in Europa. En al onder Alexander de Eerste werd Finland ook veroverd door de Russen.
  Natuurlijk is Zweden beledigd en wil het wraak. De situatie escaleerde, vooral na de overwinning van de nazi's bij de parlementsverkiezingen. En de oorlog is nu voor de Zweden met historische parallellen.
  Gertrude valt de Sovjetmachine aan en zingt:
  - Daar woonde Anton de vierde...
  Gringeta haalt een MIG-15-jager neer en brult:
  Hij was een glorieuze koning...
  Gertrude sloeg een Rus neer en zong:
  - Hij hield van wijn tot de hel ....
  Gringeta probeert de Sovjet-auto binnen te gaan en huilt:
  - Wat een scheur is er soms gebeurd!
  Gertrude zong:
  - Tili bom! Til bom!
  En het meisje stak haar roze tong uit.
  De meisjes bleken opgewekt... Ze vochten met grote verrukking. Ze vochten als adelaars. En ze hebben zich nooit teruggetrokken.
  Gringeta rende op blote voeten door de sneeuw. En ze was zo'n hip meisje. En ze herinnerde zich haar heldendaden. Hoe ze blootsvoets en in bikini op jacht waren naar een ijsbeer. Wat erg vermakelijk was.
  Halfnaakte meisjes schoten met een boog op een wild beest. Ze sloegen en lieten het beest brullen.
  Toen renden ze weg, meisjesachtige hakken rood oplichtend van de kou. De meisjes waren mooi. Bijna naakt, maar heel dapper. En ze jaagden op zichzelf, onbevreesd.
  Toen de gewonde beer stierf, roosterden de meisjes zijn vlees en maakten er een feestmaal van. Het was zo geweldig. De meisjes zwommen in het gat en besprenkelden elkaar met sneeuw. Daarna renden ze nat door de sneeuwbanken. Het is allemaal zo geweldig en cool.
  Gertrude en Gringeta waren nu op jacht naar Sovjetpiloten. Ze herinnerden zich de hoofdregel: het is noodzakelijk om bijna naakt en op blote voeten te vechten, en dan wordt het meisje niet neergeschoten. Geeft zo'n kracht aan krijgers als ze bijna zonder kleren zijn. Daarom heeft in de middeleeuwen niemand de hele wereld veroverd?
  Omdat ze de kracht van blote, vrouwelijke voeten onderschatten. En blote voeten meisjes zijn erg cool en sterk! Als een meisje geen schoenen heeft, ontvangt haar blote zool de energie van de aarde.
  Dit is de kolossale kracht van de krijgers.
  Gertrude schoot een Sovjet-vliegtuig neer en tweette:
  - Meisjes op blote voeten zijn cooler!
  Gringeta bonsde ook in het Russisch en piepte:
  Meisjes hebben geen schoenen nodig!
  En zag hoe de brandende Russische jager naar beneden viel.
  Ik dacht eraan hoe geweldig het is om op blote voeten, door sneeuwbanken en door de woestijn te rennen. De zool van de benen van het meisje wordt zeer elastisch en duurzaam en barst tegelijkertijd niet. Maak je dus geen zorgen over problemen. In Rusland zijn de winters over het algemeen streng, en het zal fijn zijn om in de sneeuw te rennen. Ze is het meisje van de hoogste doorgang.
  En hoe gracieus en uniek mooi op blote voeten, meisjesachtige voet op een sneeuwbank? En de vingers, en de voet, en dit alles samen? Wat is het heerlijk als gebeitelde benen op een wit oppervlak stappen en ze zelf gebruind zijn. En de meisjes hebben blond haar, het zijn zulke coole blondines.
  En ze houden ervan als mannen ze op hun blote hielen kussen.
  Gringeta schiet nog een Sovjet-auto neer en tweette:
  - Glorie aan het vaderland, glorie!
  Gertrude schoot een Russische jager neer en gaf uit:
  - Karel de Grote is bij ons!
  De meisjes zijn gewoon geweldig, en ze hebben zoveel unieke schoonheid. Je kunt echt gek worden met deze meiden. En hun lichaam, zo gespierd en aangenaam.
  Gringeta vond het heerlijk om door mannen geaaid te worden. Het was zo aangenaam voor haar. En haar huid is glad, elastisch, als gepolijst. Hier is het meisje.
  En ik hou van de massage.
  Nu schoot ze een Russisch vliegtuig neer en brulde:
  - Ik ben als een beer!
  En ze liet haar tong zien!
  Gertrude vuurde weer en piepte:
  Wij zijn tijgerinnen!
  En de meisjes maakten unisono dode lussen. Het zijn over het algemeen zulke coole krijgers. Ze zijn vol passie en triomf van wil. En de huid is zo gebruind, als brons.
  De krijgers slaagden erin om in Afrika en de infanterie te vechten. Wat erg goed is voor blondines. En ze werden zo mooi en donker.
  Gertrude zong:
  - Natuurlijk blond! Gespierde rug!
  Gringeta bevestigd:
  - Ik win alle peilingen!
  Sovjetstrijders vechten voor Vyazma, dat van bijna alle kanten door de nazi's werd omringd. En vecht heldhaftig.
  Natashka gooide echter een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Overwinning is niet te vermijden!
  Zoya gaf ook een beurt. Met haar blote voet schoot ze een granaat af. Schoot de nazi's neer en piepte:
  - Er kunnen geen twee doden zijn!
  Gaf de turn en Augustinus. De roodharige duivel wierp de granaat met haar blote voet toe en tjilpte:
  - De volgende eeuw zal van ons zijn!
  Svetlana vuurde ook een salvo af. Ze legde een bos Fritz neer en gorgelde:
  - We zijn geboren met een nieuw tijdperk!
  En ze liet haar tong zien!
  De meiden zijn erg imposant. Ze zijn erg mooi en gebruind, drie blondines en een roodharige, met droge en opgeluchte spieren.
  Wat een goede meiden...
  dacht Natasha terwijl ze schoot, aangezien de Bijbel niet het woord van God is, hebben de Russen een andere, meer perfecte religie nodig. Om te groeien in geest en waarheid!
  En wat is er mooier dan geloof in de Allerhoogste Familie!
  . HOOFDSTUK 4
  De nazi's rukten op langs de rivier de Don. Maar toen kwam de winter en het nieuwe jaar 1947...
  De oorlog is nog steeds aan de gang en de USSR zal niet opgeven. Hoewel velen geloven dat binnenkort het einde van dit conflict. Winter en wat rust. Hoewel er op sommige plaatsen nog steeds gevechten uitbreken.
  Vooral in het centrum en het noorden. Waar de roede significante vijandelijke troepen is, en kolossale macht.
  Verder bood Natasha, die zag hoe ze onder druk werden gezet door buitenlandse ratis, en vooral veel zwarten en Arabieren, aan om te zingen:
  - Laten we meisjes zingen!
  Svetlana was het ermee eens:
  - Volkslied!
  En alle vier de krijgers zongen in koor;
  Het Russische land is beroemd,
  Het communisme regeert de wereld...
  Velden bezaaid met goud
  Laten we recht omhoog gaan, niet naar beneden!
  
  Onze harten branden voor het moederland,
  Wij zijn meisjes - er is geen mooier universum ...
  We zullen onze vijanden tot het einde bevechten
  Ons geloof zal toenemen in Rodnoverie!
  
  Sterker dan alle rode in de wereld, Rusland,
  Ze schijnt als de zon in het heelal...
  Je vecht voor haar en wees niet bang,
  Mogen volwassenen en kinderen in glorie zijn!
  
  Rusland is het grootste land van alle landen
  Wanneer het vaderland wordt geregeerd door Stalin ...
  Zo'n lot is gegeven aan het Sovjet-volk,
  Zodat deze ridders van staal waren!
  
  In het vaderland is elke held nu,
  In staat om het moederland mooier te maken...
  In de naam van onze heilige moeder,
  De grenzeloze Russische kant van Rusland!
  
  We zullen iedereen die een tiran is,
  Er zal geen dictatuur over het land zijn...
  Laat miljoenen landen indienen
  En de gehoornde uroy van de Führer!
  
  Moge de woedende draak heersen
  Hij denkt dat hij Rusland kan verbranden...
  Maar de nazi's wachten op een furieuze nederlaag,
  Omdat de ridder het weet, is het behoorlijk almachtig!
  
  We zullen nooit toegeven aan de Fritz,
  De Russen en de Chinezen zullen niet overwinnen ...
  Boven ons straalt een heldere ster
  Voor Pasen schilderen we paaskoekjes en -eieren!
  
  Je kunt veel vechters bereiken,
  Het is zo'n ding dat niet beter wordt...
  Onze trotse vaders zijn trots op ons,
  Omdat we een plek in het paradijs bouwen!
  
  Meisjes op blote voeten rennen door de sneeuw
  Ze kennen geen angst en verwijt ...
  Ik ben een Komsomol-lid op blote voeten,
  Omdat er geen barrières zijn en geen deadline!
  
  Dus laten we nooit toegeven aan meisjes
  Laten we ons hoofd niet buigen onder de bijlen...
  Als er problemen in het vaderland komen,
  Laten we het met blote voeten vertrappen!
  
  Hou van de zussen van grootvader Iljitsj,
  En eer Stalin als Jezus...
  Het is niet nodig om de jagers van de schouder te snijden,
  Als je gewoon op blote voeten moet rennen!
  
  
  Wij meisjes zijn een grote horde,
  We houden van vechten en deinzen niet terug...
  Hoewel lopen soms een gemeen gerucht is,
  De overwinning zal in stralende mei zijn!
  
  En geloof dat het communisme met een droom zal komen,
  En op aarde zal er geen macht van geld zijn...
  We geven het lot een ruwe rekening,
  Zonder geweld en luiheid!
  
  Kortom, we vliegen binnenkort naar de sterren,
  En we zullen de Russische vlag over het universum hijsen ...
  Spreid zijn vleugels, rode cherubijn,
  In de naam van de familie - de heer van Rusland!
  Meisjes van de beroemde vier kwamen uit Vyazma. Ze deden het 's nachts, onmerkbaar en strijdlustig.
  Natasha, kruipend op haar buik, merkte op:
  - Eh, nu denk je bij jezelf, was het zoveel tijd waard om te vechten, dan om te verliezen!
  Zoya verklaarde koppig:
  - Natuurlijk belooft een nederlaag grote problemen! Maar dit is slechts een weerspiegeling van de toekomstige overwinning!
  Augustinus zei grillig:
  - Dus de Russische goden helpen ons niet te veel! Maar je wilt echt winnen en de hoogste hoogten bereiken!
  Natasja grinnikte.
  - Het is alsof je naar de hemel gaat?
  Augustine giechelde en knipoogde.
  - Misschien naar de hemel!
  De roodharige duivelin begon uit te leggen:
  - Er zijn verschillende werelden in de melkweg. Wanneer een persoon, of liever zijn lichaam, sterft, verlaat de ziel het vlees. Maar het wordt getransporteerd naar een andere wereld. Degene die Rusland dient, wordt de koning. Wie de vijand van Rusland was, zal een slaaf of een kreupele zijn. Alles op bestelling!
  Svetlana riep uit:
  - Glorie aan Rusland!
  Natasha giechelde en legde haar vinger op haar scharlakenrode lippen:
  - Rustig! En dat kan een probleem zijn!
  Zoya twitterde:
  - De krijgers hebben geen probleem! We kennen de nazi's! En ze trillen!
  Daarna lanceerde het meisje met haar blote tenen een stuk glas. De fascist viel met doorgesneden keel.
  De goudharige schoonheid piepte:
  - Niemand kan ons beteugelen!
  Natasja was het daarmee eens.
  - Het is waar dat niemand!
  En liet haar tong zien!
  Augustine lanceerde ook nog een scherf met haar blote tenen en piepte:
  - In de volgende eeuw komen we met uitgevouwen spandoeken!
  En de nazi's stierven gewoon door te worden geraakt door glas.
  Over het algemeen kun je meteen zien - de meisjes zijn agressief, sexy. Drie blondines en een roodharige. En natuurlijk bijna naakt en in bikini. En zulke geweldige meiden.
  Ze zingen ook graag! Maar er is nog geen plaats en tijd.
  Svetlana nam het aan en kirde:
  - Glorie aan Groot-Rusland in de oorlog met de Wehrmacht!
  Natasha giechelde en stak haar tong uit. Ze lanceerde het blad van de schijf, die door de keel van de nazi's ging. Ze lieten bloeden en met hun hoeven trappen.
  De blonde terminator zei:
  - Voor een nieuwe bestelling in de wereld!
  Goudharige Zoya verduidelijkt:
  - Voor de nieuwe Sovjet-orde!
  En knipoogde naar haar vrienden. Ze zeggen zo en zo... We zullen de Fritz en hun huurlingen verslaan. En laat ze rijden door hun tanks van de E-serie.Zelfs de gasturbines van het Rode Leger zijn niet verschrikkelijk.
  Augustinus nam het aan en piepte:
  - Liefde zal het hart redden!
  Svetlana voegde eraan toe, ook de fascist afmakend met een worp van haar blote voet:
  - En de geluksvogel vliegt weer!
  Natasha giechelde en antwoordde:
  "Dus de fascisten zullen het niet zo goed doen!" Ik ben er zeker van!
  Het meisje herinnerde zich hoe de pioniers tegen de nazi's vochten. Ze schoten met geweren op de infanterie en renden onder de tanks door. Over het algemeen vochten ze als echte helden. En liet hopen lijken achter. De nazi's konden er niets aan doen.
  Hier is een jongen, met een stel granaten, die het formidabele monster E-100 stopte en zijn eigen leven opofferde ter wille van het Sovjet-moederland.
  Van het kind bleven alleen blote voeten over. Sorry jongen. Natasha zelf kreeg, ondanks de bescherming van de bikini, een fragment in de hiel. Wat erg vervelend is. Maar het meisje herstelde zich snel. En er was geen litteken meer. Hoewel het natuurlijk onaangenaam was om te rennen. Over het algemeen zijn het zulke geharde teven. In een bikini vechten ze bij vorst en geven niet toe! Meisjes van het hoogste niveau!
  Natashka gooide opnieuw een scheermesje met haar blote tenen, opende de keel van de Duitse officier.
  En riep:
  - Voor Rusland en de USSR!
  De krijgers begrepen wat ze hun moederland beloofden. En hoe ze vochten voor Rusland.
  Zoya zei:
  - De Russische beer heeft zeer klauwende poten!
  Augustinus zei vrij gezaghebbend:
  - En hij zal alle vijanden van het vaderland verscheuren!
  Svetlana nam het aan en riep:
  -Breek de USSR niet!
  Natasha bevestigde dit door met haar blote tenen een scherpe scherf te gooien. Ze sloeg de fascist en piepte:
  - Rusland kan niet op de knieën worden gebracht!
  Zoya schoot ook. Ze dumpte de nazi en piepte:
  - Er zal vol zelfvertrouwen zijn!
  De roodharige duivel Augustinus pakte en gooide een granaat met haar blote hiel, verspreidde de nazi's en piepte:
  - Geef een nieuwe bestelling!
  Svetlana gooide met haar blote voeten een stuk van een bajonet. Het bleef steken, een punt in de keel van een fascist. Hij boog zich voorover. Een fontein van bloed vrijgelaten.
  De blonde terminator piepte:
  - Er zullen veranderingen ten goede komen! Laten we de fascisten wegduwen uit Moskou!
  Zoya riep uit volle borst uit:
  Lang leve Stalin! Die stierf, maar zijn werk leeft voort!
  Svetlana tjilpte en lanceerde een granaat met haar blote voet:
  - Stalin leeft in ons hart!
  En lach!
  Natasha gaf ook een beurt... Maaide de nazi's neer en piepte:
  - Lenin is levendiger dan alle levenden!
  En begon ook te schieten om te doden. De nazi-tank sloeg om. De ijsbaan vloog weg en verpletterde de nekken van drie nazi's.
  De meisjes grijnzen en laten hun tong zien. Over het algemeen kunnen ze voor tweehonderd procent als schitterend worden beschouwd!
  Natasha nam het aan en blafte:
  - Glorie aan het eeuwige communisme!
  Zoya bevestigde krachtig:
  - Lenin blijft in ons hart!
  Svetlana flapte eruit:
  - Voor eeuwig!
  De oorlog is tijdelijk geluwd. De Duitsers omsingelden Leningrad en namen posities in in de herfst van het eenenveertigste jaar. En ze namen bijna Kalinin in. Vriend en Adelaar. Maar om de een of andere reden besloot Hitler dat het belangrijker was om naar het zuiden te gaan. En de nazi's voerden een hergroepering van krachten uit.
  De meisjes rustten even uit en speelden kaart.
  De Turken breken door vanuit het zuiden. Ze slaagden erin om Batumi in te nemen en Yerevan te omsingelen. Maar de hoofdstad van Armenië geeft niet op. En ook hier zijn de gevechten kolossaal.
  De Turken komen eraan.
  En de meisjes, geleid door Tamara, vechten wanhopig terug. En ze boeken resultaten.
  Tamara zette zich schrap met haar blote voeten en vuurde als een bazooka. En breek de massa van de tank van het Ottomaanse rijk.
  En brullen:
  - Voor heilig communisme!
  En andere meisjes vechten met blote voeten en scharlaken borsttepels.
  Lokale gevechten vonden plaats in Kalinin. Ongeveer tien procent van de stad stond nog onder controle van het Rode Leger.
  De nazi's probeerden de Russen uit te schakelen. Ze probeerden te bombarderen en te schieten. In het zuiden duurden de gevechten om Voronezh voort.
  De meiden hebben daar ook gevochten. In het bijzonder mooie Anna en Alice. Beide meisjes vuurden met geweren en zongen.
  Anna vuurde, sloeg de Duitser neer en tjilpte:
  - In de naam van het Moederland, de heilige!
  Alice piepte:
  - Je bent gewoon blauwe Hitler!
  De meisjes vochten, en krijgers zouden alleen zwarte, dunne korte broeken en blootsvoets moeten dragen. Hierdoor konden ze de hele tijd raken en niet missen.
  Het zijn krijgers die nooit hun hoofd zullen buigen, hun vleugels zullen vouwen en in een schelp zullen kruipen.
  Anna hakte de Fritz om en piepte:
  - Jonge Lenin!
  Alice sneed de fascist af. Ze gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - En de coolste!
  Beide meisjes zijn rond, sterk, blond. Met gezichten moedig en mooi. En natuurlijk houden ze van mannen. Hoewel, zo lijkt het, hoe kun je als man van zo'n freak houden?
  Maar de meisjes worden nog steeds aangeklaagd.
  Anna schiet en merkte dromerig op:
  - Het is jammer dat de koning is afgezet!
  Alice schoot een fascist neer en vroeg:
  - Waarom Sorry?
  Anna vuurde opnieuw en legde uit:
  - Dan hadden ze Duitsland afgemaakt en zou Hitler niet in zijn hoofd hebben durven steken!
  Alice liet de Fritz schrikken en piepte:
  - Ja, misschien, maar...
  Het meisje schoot een andere zwarte soldaat van de Afrikaanse divisies van de Wehrmacht neer en merkte op:
  - Het had erger kunnen zijn! Als Hitler tegen het tsaristische Rusland was ingegaan.
  Anna floot en gromde:
  We geloven dat we zullen winnen!
  De meiden waren echter nog niet helemaal zeker. De fascisten zijn te sterk. Hoe ze te stoppen?
  De vijand gooit letterlijk lijken. Maar hij heeft veel personeel. Zowel Arabieren als Afrikanen. Probeer met zo'n ongeluk om te gaan. Maar de krijgers zijn er zeker van dat de Wehrmacht zichzelf vroeg of laat zal uitputten.
  Alice schoot, sloeg de fascist neer en piepte:
  - We geven in ieder geval geen centimeter land op!
  Anna was het hiermee eens:
  - We zullen sterven, maar we zullen ons niet overgeven!
  En opnieuw haalde ze uit naar de nazi's. Ze vocht dapper en met waanzinnige woede.
  Alice nagelde en piepte:
  - Het communisme zal voor altijd leven!
  En gooide een geschenk van de dood met haar blote voet!
  Anna greep de fascist behendig vast en gorgelde:
  We zullen alles domineren!
  En knalt weer. En haar blote voet zal een granaat lanceren. Hoe fascisten tot aan de amandelen te krijgen. En zij, de nazi's, hebben zoveel verschillende doodskisten en doden.
  Alice met een grijns van tanden, nam en lanceerde een andere citroen. Verstrooide de nazi's en piepte:
  - Vrijheid of dood!
  Anna giechelde en sloeg, sneed de nazi's af en piepte:
  - In alles zullen we de eerste zijn!
  En weer gooien blote vingers een dodelijke granaat.
  Alice vuurt op de vijand. Schiet de nazi's neer en piept, met pareltanden:
  - Ik ben een meisje dat, eerlijk gezegd, super is!
  En weer vliegt er een met blote voet gegooide granaat.
  Anna schoot de nazi's neer met een nauwkeurig schot. En lanceerde opnieuw een granaat. Ook met blote vingers. Hier is een meisje, een meisje voor alle meisjes.
  Gewoon super en hyper!
  Krijgers hier schitteren van schoonheid. Alice herinnerde zich hoe haar blote voeten door drie jonge mannen tegelijk werden aangeraakt. Het is zo gaaf. Zes behendige handen strelen je zolen, scheenbeen, knieën en enkels. En dan gaan ze omhoog. Naar meisjesachtige dijen en heupen. Dit is natuurlijk genieten. Het meisje is natuurlijk temperamentvol.
  Alice vuurde op de nazi's en piepte:
  Moge de geest met ons zijn!
  En met haar blote hiel gaf ze een citroen dood.
  Anna heeft het ook verpest. Hij sloeg de vijand nauwkeurig neer. En piepte enthousiast:
  - In naam van Rusland en de broeders van de Slaven!
  En nogmaals, een geschenk dat met blote voeten wordt gegooid, vliegt en verplettert de nazi's.
  Alice zette netjes de kolonel van het Duitse leger neer en blafte:
  - Mijn hart doet pijn voor het moederland!
  En ze liet haar tong zien. En weer blootsvoets, gebeiteld been aan het werk.
  Het meisje herinnerde zich hoe ze op blote voeten door de sneeuw rende om een brief op het hoofdkantoor te bezorgen. Ongeveer twintig kilometer rende het meisje langs de witte, stekelige, brandende korst. Het is ook goed dat haar benen niet zo zacht waren, de hele tijd van vorst tot vorst op blote voeten. Anders was ze gehandicapt gebleven.
  Maar toch bezorgde ze een brief, met een belangrijk lettertype.
  En hoe de sneeuw de hielen verbrandt. Ze zijn zo scharlaken, eeltig, bekrast. Toen rende Alice op blote voeten heen en weer. Ze kreeg weliswaar aangeboden vilten laarzen aan te trekken, maar het meisje zei dat ze op die manier handiger was. En in het algemeen herinnerde ze zich Gerda van de Sneeuwkoningin. Dus dat meisje bleek toch niet helemaal moedig te zijn. Ze vroeg om een paar schoenen om haar genoemde broer Kai te zoeken. Maar Alice verklaarde koppig dat het haar zou lukken. Ze werd nooit ziek, hoestte of kreeg nooit een loopneus. En als dat zo is, gebeurt er niets met haar in een uur rennen. Over het algemeen kun je het hele jaar door op blote voeten lopen.
  Kortom, Alice heeft sindsdien volledig afstand gedaan van haar schoenen en heeft nooit meer geniesd.
  Hetzelfde geldt voor Anna.
  En nu zijn de meisjes aan het vechten, in hetzelfde slipje, ondanks de winter, en dat het merkbaar koeler is geworden. En ze winnen door de nazi's te doden.
  Nadat Kalinin volledig was verwoest, verliet het Rode Leger het.
  Natasha en haar team verveelden zich een beetje. Op een kapotte spoorlijn werden de meisjes overgebracht naar Voronezh, dat zoiets werd als Stalingrad van het tweeënveertigste jaar. Maar het jaar is negentienhonderd zevenenveertig.
  De gevechten zijn rustig...
  Maar de Duitsers blijven razen. Zo werden er twee pioniersverkenners gepakt.
  De jongens stonden in de kou. En ze begonnen zich uit te kleden. Bontjassen, vilten laarzen, truien, overhemden en T-shirts werden afgescheurd. En joggingbroek ook. Ze lieten de pionierskinderen alleen in zwarte korte broeken achter. Toen bonden ze hun handen vast en duwden ze de bittere kou in. Leshka en Sasha, pioniers uit de USSR, jongens van een jaar of dertien, blootsvoets en bijna helemaal naakt, peddelden in de sneeuw. Hun voeten begonnen rood te worden en hun blote zolen brandden. En ze sloegen de jongens op de rug met zwepen.
  De jongens liepen door de sneeuwbank, hun tanden op elkaar geklemd. Arme kinderen in slipjes, en behoorlijk mager onder de Duitse bezetting. Toegegeven, ze zagen er niet uitgemergeld uit en spieren speelden onder de gebruinde huid. Maar ze werden onderweg geslagen en lieten sporen en rode strepen achter op hun blote rug.
  Ook de voeten van de jongens werden rood, als de voeten van ganzen. En het was duidelijk dat elke stap van de pioniers van jonge verkenners ontplofte van de pijn. Maar ze gaan en proberen recht te blijven en niet te kreunen.
  Kinderverkenners werden een half uur door de vorst geloodst, daarna naar een heet verwarmde hut gebracht. En wat doet het pijn, vooral op blote voeten, van de kou in de hitte.
  De jongens schreeuwden zelfs van de pijn.
  Daarna werden ze weer opgewarmd en naar de kou gebracht. En dit is een verfijnde en wrede marteling.
  Meerdere keren verhuisd, totdat de jongens helemaal uitgeput waren. Daarna mochten ze even slapen.
  En toen gaven ze hem water te drinken en legden hem op het rek. Eerst koude marteling. En dan vuur.
  De blote hakken van de jongens werden geroosterd en gekieteld door de vlammen. Toen de zolen bedekt waren met blaren, werden ze geslagen met rubberen knuppels. En de jongens vielen flauw.
  Ze werden overgoten met ijswater en opnieuw geslagen, dit keer met prikkeldraad. En de blote zolen van de kinderen kregen brede, gloeiend hete stroken ijzer.
  Ze martelden de jongens lange tijd ... Toen begonnen ze hun tenen te breken met een gloeiend hete tang, en toen hun ribben. Ze martelden de pioniers hard, martelden ze bijna tot de dood.
  Maar ze hebben niet gedood. Dus omdat ze niets hadden bereikt, besloten ze ze naar de steengroeven te sturen.
  De nazi's probeerden ook Moskou te bombarderen met een ultralang kanon. Het idee is niet het meest redelijke, en het is veel beter om gewoon te bombarderen met straalvliegtuigen.
  Maar de Führer wilde een 1000 mm kaliberkanon testen met een innovatief idee voor projectielversnelling, in drie porties. En dit kanon kan tot vijfhonderd kilometer raken. Maar het spel was misschien de kaars niet waard. De nauwkeurigheid op deze afstand is laag. Het projectiel zelf is niet krachtig genoeg, hoewel het twaalf ton weegt. En een duur wapen. Hoewel een waar kunstwerk. Nog cooler dan Dora - een groter en krachtiger en duurder pistool, genaamd "Eva". Blijkbaar ter ere van de minnares van de Führer.
  Tegen die tijd had Hitler echter nog een andere passie, veel jonger. En dat is ook te merken.
  Het meisje Cleopatra, zo heet ze, voerde het bevel over de schietpartij. En ze drukte persoonlijk met haar blote tenen op de joystickknop. En een kolossale dodelijke kracht werkte.
  De meisjes gilden zelfs en flitsten met hun blote, roze hakken. Mooie meiden hier, en hun benen zijn zo sexy en mooi. En je kunt er heel lang met bewondering naar kijken. En aaien is nog aangenamer, en dit is gewoon belangrijk! Hier zijn de meisjes. En de schelpen vliegen. Steek Moskou over. Maar dit heeft weinig nut.
  Cleopatra zong:
  - Ik zal een onstuimig kanon sturen,
  Ik sla Stalin op het voorhoofd...
  Ik ga gekscherend naar een psychiatrisch ziekenhuis,
  Laat de verdoemde draak sterven!
  En de krijger zal opnieuw haar blote, ronde, roze hakken schudden.
  . HOOFDSTUK 6
  Oorlog is oorlog. En Hitler bouwt natuurlijk kracht op. In het voorjaar bereidt hij een nieuw offensief voor. En hij verzamelt troepen.
  En lokale gevechten zijn nog steeds aan de gang.
  De situatie aan de fronten is enigszins gestabiliseerd. De Duitsers konden Voronezh niet innemen en verder trekken.
  De Turken zijn wat moeilijker. Maar ze worden ook tegengehouden. Dus terwijl jij je neus omhoog kunt houden. En te geloven dat het verloop van de oorlog kan worden omgekeerd. En dat zonder veel geluk het leven van Stalin niet voorbij is. En de krijgers vechten ook.
  Natasha gaf de beurt. Een paar dozijn nazi's neergeschoten. En ze brulde:
  - Rusland was destijds...
  Zoya gaf ook een beurt en bevestigde:
  - Er is en zal zijn!
  Toen gooide het meisje een granaat met haar blote voet. Verstrooide de nazi's en piepte:
  - De geest van Stalin is bij ons!
  Augustinus vuurde ook op de nazi's. Heb er een dozijn laten vallen. En ze piepte van woede:
  - Glorie aan ons Rusland!
  En met haar blote tenen schoot ze een dodelijke granaat af. En de nazi's ontvingen zeer royaal de hoorns.
  Svetlana bonkte ook en tjilpte als een wolvenwelp die een stuk vlees pakt:
  - Glorie aan Rusland en de tsaar!
  Natasha gaf de beurt en zong:
  - Glorie aan de helden!
  Ik herinnerde me het meisje Borodino. En de massale heldenmoed van het Russische volk. En dat ze Napoleon konden stoppen. En ze bleken onoverwinnelijk. En de hoogste klasse van oorlog.
  Zoya lanceerde ook een granaat en piepte:
  - Glorie aan Rusland! En de beste Russische soldaten!
  Augustinus gromde woedend:
  - Glorie aan de beste krijgers!
  En hoe hij met zijn blote voet een granaat gooit.
  En Svetlana zal het ook nemen en een citroen des doods lanceren. En hij zal de nazi's verstrooien, piepend:
  - De rivier des doods zal ons niet overwinnen!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af.
  Dit is hoe meisjes vechten. En het is duidelijk dat de nazi's er niet doorheen kunnen komen. Reeds maart 1947. En dat betekent dat de zomer voor de deur staat. En bij warm weer is het moeilijker om tegen de nazi's te vechten. En in het algemeen is het misschien mogelijk om deze Führer te verpletteren.
  Er is hoop voor!
  Natasha gooit een granaat en piept:
  - Lenin is levendiger dan de levenden, en Stalin is onsterfelijk!
  En vonken vliegen uit haar blote vingers.
  Zoya gooit ook een moorddadig doodsgeschenk en piept:
  Moge het tijdperk van het communisme met ons zijn!
  En haar benen, ook naakt, gebruind en veroorzaakten zwelling van een jade, pulserende staaf.
  En hier is Augustina, ook een meisje van de meest wanhopige kunstvliegen. Hoe op de vijand te schieten en hoe te verpletteren. En geef toe met blote hakken.
  En een dodelijke granaat vliegt, met waanzinnige woede.
  De rode duivelin piept met zelfvertrouwen:
  - Ik ben de hoogste woede ter wereld!
  En weer vliegt voor de zoveelste keer een geschenk van de dood, gegooid door de blote voet van een meisje met vurig haar.
  Svetlana pakt het ook en gooit een granaat... Het verplettert iedereen tegelijk. En de dreigementen van de nazi's worden genegeerd. En waar gaan de Fritz heen?
  Overal wachten Terminator-meisjes op hen. En hoe je een granaat gooit. En de tepels van hun borsten zijn zo smakelijk.
  Een man wordt gek op zulke meisjes. En ze kunnen er niets aan doen.
  Wat kan een fascist opnemen tegen een terminator-meisje? Alleen een nazi kan zichzelf in een kist rijden. En geslagen en gedood worden.
  Svetlana zong:
  - Zal kronkelen in de hel, en rondhangen op een teef!
  De meisjes zijn charmante charmeurs. En hoe ze schieten. Verrassend zoals Robin Hoods in slipje, verdomme.
  Natasha schoot en zei:
  - Glorie aan de Russische helden!
  En gooide een granaat met haar blote voet.
  Zoya raakte ook de fascistische huurling. Ze boorde zich in zijn maag en piepte:
  - Voor een nieuw thuisland in de VS! Onze volgende provincie!
  Het meisje is een zeer goede zangeres. En ze heeft zulke mooie gedachten. Met name de wens om met de tong te werken met iets warms en groots.
  Augustina ontbloot haar paarden van speelse tanden hard. En hij denkt dat ze een haai is. Kan zelfs een echt paard bijten.
  Hier gooit Augustinus bijvoorbeeld een granaat met haar blote tenen. En strooi de Fritz. Maai ze neer als gras.
  En zingen:
  - De hoogste maat zal in alles zijn! Onze liefde is ons thuis!
  Svetlana, deze mooie krijger, nam drie granaten. Ze gaf ze een blote hiel en tjilpte:
  - In de naam van liefde en dromen!
  En agressief uit het machinegeweer gesneden. Ze is een duivel van dergelijke kansen en de kracht van een witte demon.
  Je zult zulke krijgers ontmoeten en het zal niet lijken alsof ze je een beetje raken.
  Geen wonder dat de nazi's vast kwamen te zitten in Voronezh. Hoewel iedereen de oorlog beu is. Over het algemeen waar zonder krijgers.
  Hier zijn de piloten in de lucht. Ze vechten ook. Vooral Margriet. Het meisje vliegt meestal alleen in slipje naar het gevecht. Maar hoe het crasht. Azen mannen kunnen dat niet.
  Margarita is erg mooi, haar haar is als de stralen van de zon. En het cijfer is geweldig. En voor een meisje is de stijl erg cool om alleen in slipje te zijn. En het slipje is ook rood met een witte hamer en sikkel. Zo'n meisje kan een heel bataljon tegelijk liefhebben.
  Dit is zo'n mooi meisje.
  Margarita schoot een fascist neer die aan het racen was op een ME-462, en liet de nazi zijn staart roken. Een meisje met gouden haar, wonderbaarlijke schoonheid. En een heel rode mond.
  Margarita hakte nog een Fritz neer en gilde:
  - Je kunt leven zonder oorlog, maar niet zonder vrede!
  Ja, krijgers zijn heldhaftig en dapper tot het uiterste van waanzin.
  De meisjes vochten als helden van de universele kosmos. En ze wonnen vol vertrouwen.
  Hitlers tanks stonden in brand. En ze explodeerden als granaten. En er waren hier zulke mooie krijgers. Vol bewondering en gratie. Ze beleven zo'n mooi avontuur.
  Natasha gooide een granaat.
  getweet:
  - Ik zal alle fascisten breken!
  En hoe hij weer een meesterwerk van de dood zal gooien met zijn blote voet.
  Zoya maaide ook de nazi's neer.
  Ze gooide met haar blote voet wat doodt.
  Ze gilde van woede:
  - Voor heilig Rusland! En grote veranderingen ten goede! En nogmaals, het heden van de dood, poddany blote hiel, vliegen.
  Na hevige gevechten viel het stil. Het was nog lente van 1947. De Duitsers, als modderstromen geen krijgers zijn. Ze verstoppen zich en eten. Het was vorig jaar niet mogelijk om de oorlog te beëindigen. Nogmaals, er staan zware gevechten voor de deur.
  De meiden hebben even pauze...
  Twee Duitse meisjes Albina en Alvina zijn net op diskette aan het jagen op Sovjetauto's.
  Schoonheden natuurlijk in bikini en op blote voeten. En heel sexy.
  Bestuur het schijfvliegtuig met een joystick.
  Albina draait de auto om, schiet een Sovjetjager neer en piept van plezier:
  - Moge ons bloeddorstige Reich beroemd worden!
  Alvina pakte het op en lanceerde ook een krachtige klap op de Russische auto. Ze viel neer en piepte:
  - Geniale Express!
  Beide meisjes sloegen met hun blote voeten. Het zijn blondines zo schattig. En de pers van de meisjes is erg reliëf. Wordt geleverd met tegels.
  Albina sloopt opnieuw het Sovjetvliegtuig. En knipoogt en brult:
  - Glorie aan de moorddadige passage!
  Alvina slurpte ook in het Russisch. Ze maakte ze plat en floot:
  - Moge de Führer bij ons zijn!
  Meisjes met de meeste zelfvertrouwen! En ze hebben zoveel charme. En die tanden zijn zo sprankelend. Als parels verkregen door Kapitein Nemo.
  Albina ramde de auto en piepte:
  - Dus laten we die man opzadelen!
  Alvina verbrijzelde de jager en gromde:
  - En een dozijn jongens!
  Albina giechelde en merkte op:
  - Geweldige seks als een vrouw een man huurt voor geld!
  Alvin was het ermee eens:
  - Dit is een les, alleen geld is jammer!
  Albina schoot een ander Sovjet-vliegtuig neer en piepte:
  - En wat omwille van plezier en geld niet jammer is. Binnenkort zouden we de Russen verslaan en een landgoed krijgen!
  Alvina raakte een andere rode auto en brulde:
  - Helaas sleept de oorlog voort! Die Russen zijn zo koppig. Het is alsof je met je vuisten op rubber slaat!
  Albina protesteerde met ergernis:
  - Al was het maar voor rubber. Het lijkt meer op gewapend beton. En mijn knokkels doen veel pijn!
  Alvina piepte, raakte een Sovjet-auto en brulde:
  - We zullen door elk beton heen breken!
  Albina sloeg de Yak-11-jager neer vanuit een run:
  - En breek het metaal, en verdamp!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Breek en smelt! Binnenkort hebben we lasers! En dan zullen de Russen zeker eindigen!
  Albina stemde hiermee in:
  - Kan een laser niet weerstaan!
  Alvina giechelde woedend.
  - Laten we Moskou nemen, en dan Londen!
  Albina merkte geïrriteerd op:
  Het is tijd om Londen in te nemen!
  De meisjes haalden hun diskette tevoorschijn. Het maakt niet uit hoeveel Sovjet Yak-luchtkanonnen op de auto van de nazi's schieten, ze kunnen niets waardevols doen. Krachtige, laminaire straal slaat alle projectielen en fragmenten neer.
  Alvina, die de Russische jager neerhaalde, piepte:
  - De beer zal de vlinderdans niet dansen.
  Albina wees met de hulp van haar blote vingers op haar auto en brulde:
  - Ja, een beer... Je bent een heel goed dier. Vooral aan een ketting en als je huid gevild is!
  Meisjes werken met de woede van tijgerinnen. Ach, in bed zijn ze ook temperamentvol. Ze zijn graag actief. En ze tolereren geen standvastigheid. In dit opzicht alleen haaien. En ze houden van experimenten. En ze hebben een heel liefdevolle mond.
  Alvina sloeg de Sovjet-auto neer en piepte:
  - Voor veranderingen in de oorlog naar onze overwinning!
  Albina merkte met ergernis en woede op:
  - Ja, de oorlog sleepte voort... Het is gewoon een nachtmerriefabriek en Satans keuken. Hoeveel van onze jongens en meisjes stierven!
  Alvina zong met een zucht:
  - Hoeveel van onze broeders kwijnen weg in hun graf... Schaduwen zwerven over die wereld... Ik begrijp niet wat wat is.
  Albina, vleesetend grijnzend en de Russen verpletterd, gorgelde:
  - Wat denk je, vriendin, bestaat God?
  Alvina, ook dodend, siste:
  - Ik heb grote twijfels. De oorlog is al zoveel jaren aan de gang. En dat de Almachtige niet van Duitsland houdt als hij zoveel van haar beste zonen en dochters laat omkomen!
  Albina stelde voor:
  - Misschien zit er een diepe betekenis in deze tests?
  Alvina giechelde en gromde:
  - Betekenis? Om mensen meer te martelen, en vooral wij Duitsers?
  Albina sprak met het enthousiasme van een wolvin die een lam inhaalde:
  - Dan zullen we de geneugten van de wereld scherper waarnemen! En vredige liefde!
  Alvina ontblootte haar tanden en mompelde:
  - Een militaire liefde is nog steeds veel beter!
  Albina was het hiermee eens:
  - Natuurlijk, vooral met de jongens. Ze ruiken naar jeugd, en niet zo harig als volwassen mannen! Het is een plezier om met hen zaken te doen!
  Alvina, die de Sovjet-vliegtuigen verpletterde, piepte:
  - En het leerproces is zeer aantrekkelijk. Ik neem graag de rol van mentor op mij! Het is zo geweldig!
  Albina was het hiermee eens:
  - Het wordt niet gezonder!
  Meisjes zijn over het algemeen grappig, maar hoeren. En natuurlijk doen ze iets wat niet erg prettig is om over te lezen.
  Meisjes springen met ongeduld. Ze willen zoveel mogelijk genegenheid! En om ze elke dag te aaien. Beter nog, drie keer per dag. Nee, twintig keer per dag!
  Alvina viel neer, een andere vechter en piepte:
  - Nee, er is een God! Hij staat ons toe Sovjet-soldaten uit te roeien!
  Albina bonkte en brulde ook:
  - Oh, wat mis ik? Er is seks, er zijn mannen... Er is genoeg entertainment, maar er is geen risico om dood te gaan! Dus waarom willen we het einde van de oorlog?
  Alvina was het hier snel mee eens:
  - In feite, en naar wat! We zullen vechten tot het einde!
  Albina siste geërgerd:
  - En de oorlog is dat je je na het einde niet eens erg leeg voelt.
  Alvina vond het heerlijk om naar haar borsten te worden betast. Het is zo gevoelig en erotisch. En zoenen is nog beter. En als meerdere temperamentvolle mannen je tegelijk voelen. Vooral als het jongens zijn, en nog steeds opgewonden.
  Kortom, de meiden zijn over het algemeen super en antihelden!
  Natashka en haar team sloegen op 1 april 1947 de opmars van de Fritz in Voronezh af.
  De Duitsers bewogen hun tanks onder de natte sneeuw en probeerden door te breken naar de flanken.
  Krijgers, zoals altijd in mini-bikini's en op blote voeten, vochten in de kou. Ze groeven zich in de sneeuwbanken en schoten van daaruit en gooiden met hun blote voeten granaten en explosieven.
  Zeer mooie, sexy en prachtig opgeblazen meisjes. Gebruind, blootsvoets.
  Natasha hakte de Fritz om en piepte:
  Wij meiden zijn super trots op onszelf!
  Ook Zoya floot en gromde:
  - We streven alleen in de eerste rijen!
  Augustinus, de roodharige duivelin, zong:
  - We zijn gewoon prima's en ballerina's!
  Daarna schoot ze met haar blote voet een granaat af.
  Svetlana nam het aan en schoot. Gooide een citroen
  - Laten we vechten! We hebben niet de geest van een clown!
  De meiden hebben het super gedaan. Ze schoten en gooiden granaten met hun verleidelijke benen. Hoe zit het met de Führer...
  Natashka ontblootte haar borst en gaf met haar scharlaken tepel een granaat. Ze vloog voorbij en landde in de gelederen van de nazi's, piepte:
  - Ja, er komt een grote dag des oordeels!
  Zoya twitterde:
  - En Svarog de Grote God zal komen!
  En ook, zoals met blote vingers, een granaat lanceren.
  Augustinus grinnikte en merkte op:
  - Nog steeds interessant. Christenen hebben een pacifistische Jezus. En we hebben een geweldige wapensmid Svarog! Zichtbaar verschil!
  En hij zal ook een explosiepakket gooien met zijn blote hiel.
  Dan zal Svetlana met haar blote voet de vijand met een granaat raken. En zingen, zijn tanden ontbloten:
  - Onze God is de God van de oorlog! Geen pacifisme!
  De meisjes gooiden vervolgens sneeuwballen naar elkaar. Natasha giechelde en merkte op:
  - Het is goed dat Vladimir slim genoeg was om het jodendom niet te accepteren. Ik denk echter dat het beter is om je eigen te ontwikkelen! Wel, waarom hebben we andermans geloof nodig?
  Het meisje pakte en lanceerde een granaat met haar blote voet. En verpletterde de fascisten.
  Zoya, schietend, voegde toe:
  - Nee, echt, maak het geloof pacifistisch! Maar je kunt ook je eigen Iriy bedenken!
  En ook met blote tenen, hoe je een geschenk van de dood lanceert, en een paar dozijn fascisten verplettert.
  Hier sloeg Augustinus ook op de nazi's. En weer bezweken blote voeten, explosieve pakjes.
  Ze verspreidde de nazi's en piepte:
  - Een oud sprookje op een nieuwe manier!
  En ze liet haar tong zien!
  Svetlana ging in de rij staan. Ze maaide de Fritz neer en piepte:
  - En grote veranderingen voor de toekomst!
  En ze lanceerde het met haar blote hiel en brak de ruggen van de Führers.
  Natashka nam het aan en brulde met een wanhopige mijn:
  - Ik ben het coolste meisje! In één keer vegen!
  En blote tenen werpen dood en chaos.
  Zoya was ook boos. Veel fascisten vermoord.
  En ze blafte:
  - Voor eer en vaderland!
  Daarna zal haar blote voet weer iets beginnen.
  Hier en Augustine zal het nemen en het warm gutsen. Twijfel aan de fascisten. Breekt ze in stukjes.
  Dan zal hij nemen en zingen:
  - Glorie aan het moederland en eer!
  Svetlana zal ook een geschenk van de dood lanceren, en blather:
  - En we zullen samen zijn!
  En blote benen zullen de vernietiging beginnen.
  Ook Natasha zal hem pakken en vastspijkeren... Ze zal de Fritz omhakken.
  Dan zal hij de beurt nemen en geven.
  Ze zong en ontblootte haar mond:
  - Ik ben geen eenvoudig meisje! Gouden haar!
  Natasha is natuurlijk een meisje met haar eigen gedachten. Alles is mogelijk en op alles voorbereid. Terwijl het schiet, zul je het gewoon bewonderen. En maait vijanden neer als een cultivator.
  En piept:
  - Liefde leidt tot de dood!
  Zoya schiet ook. Met zijn blote voet geeft hij toe aan een granaat en sist:
  - Briljant akkoord!
  En voegt eraan toe:
  - Alle fascisten op kosten!
  Augustina schiet ook op de vijand. Vernietigt de Fritz. Maait de nazi's neer en piept:
  - Nog een beetje en we worden des te sterker!
  En de blote voeten van de schoonheid werpen opnieuw de drager van de dood.
  Svetlana vuurt ook op de nazi's. En lanceert een granaat, met behulp van de tenen van een blote voet. En piept:
  - We wisten geen problemen, maar er kwam een buurman!
  En hij lacht ook.
  De meiden zijn zo geweldig. En rondborstig. En ze vinden het zo leuk als ze aan hun borsten trekken.
  Hier zijn de schoonheden. Dit is de kunstvlucht van liefde en poëzie! Prijs de mooie meiden! Ja, laat ze heel goed zijn!
  Natashka bestookte de nazi's met een loden straaljager en piepte:
  - Geloof ons liever, nee!
  En met zijn blote voet zal hij opnieuw de dodelijke lanceren!
  En hier is Zoya als een lupanet. Haal de fascisten ten val. En piept:
  - Je kunt geen controle over ons vinden!
  Augustina, ook als een lupanet, slaat met behulp van haar blote tenen een massa Fritz uit en piept:
  En de volgende eeuw zal van ons zijn!
  Daarna zullen haar tanden schitteren als een spiegel!
  Svetlana pakte en lanceerde ook een granaat met haar blote voet. De fascisten vermoord. En propilikala met zelfvertrouwen:
  - Eeuwige overwinning! Svarog met ons!
  Natashka lanceerde met haar blote tenen een stuk glas. Ze sneed de Fritz de keel door en piepte:
  En Jezus zal bij ons zijn!
  Toen voegde ze eraan toe:
  - Als een Russische blanke god!
  Zoya gaf ook een granaat en riep:
  - Glorie aan Groot Rusland!
  En met blote hak zal hij een explosiepakket overgeven.
  Augustine schudde haar tepel die op een aardbei leek. Ik plantte een rij voor de nazi's.
  Toen wierp ze met haar blote voet de dood naar de Fritz en riep:
  - Laten we geen problemen hebben!
  En ze liet haar tong zien.
  Svetlana zette ook in de rij. Ze scheurde de nazi's aan stukken... En dan vliegt er een granaat af met een blote voet.
  Blond meisje roept:
  - Moge de Force bij ons zijn!
  En alle vier de meisjes schreeuwden:
  - Glorie aan de Almachtige, Alomtegenwoordige, Alwetende, Eeuwige en Eeuwige Familie!
  Hier nam Svetlana ook een pen met haar blote beentje, en hakte ook haar aria in stukken.
  Veel legendes over de grote Veles worden door mensen verteld - en hoe hij werd geboren door de wil van de familie, en hoe hij werd opgevoed in de World of Navi door God Viy, hoe hij door de wereld van Reveal zwierf op zoek naar zijn lot en werd gekweld door de kwade neiging waarmee hij betoverd was. Er worden legendes verteld over zijn liefde voor de lichtogige Yasuna en dat hij zichzelf opofferde om haar leven te redden. Ze zingen liedjes over zijn heldendaden en over het helpen van mensen. Je kunt niet alle verhalen in één meesterwerk navertellen.
  Toen braken de meisjes af. Een nieuwe beschieting van Voronezh begon. De bommenwerpers werkten. Ook Duitse bommenwerpers kwamen binnen. Piloten vochten dapper tegen de nazi's. Vooral Maria. Ondanks de kou droeg het meisje alleen een wit dun slipje. Ze drukte haar blote tenen op de pedalen en sloeg de Duitsers neer. Het meisje schoot een Yu-387 straalbommenwerper neer, waardoor deze rook en viel. riep blij uit:
  - Glorie aan het Grote, communistische Rusland!
  Nadat de beschietingen waren gestopt, bleven de krijgers schrijven over de Russische goden.
  Grote God Veles. Hoe mooi Rodnoverie - zoveel goden. En alle sterke, interessante persoonlijkheden zijn betrokken bij de schepping van de wereld!
  Natasha schreef met blote voeten:
  Het meest bekende teken van God Veles is de "Bull's Head". Het teken, vergelijkbaar met de kop van een stier, herinnert ons eraan dat Veles, de God van de Slaven, de beschermheilige van het vee is. Het teken is bekend, wordt vaker gebruikt dan andere en heeft lange tijd alle verschillende ideeën van de Slaven over de kracht van God geabsorbeerd, inclusief wijsheid en magische kracht.
  Toen ging de goudharige Zoya verder;
  Het teken van God Veles is geliefd bij mannen, volwassenen en jongeren, trekt vrouwen aan met hekserijvaardigheden.
  Iedereen die het teken Veles draagt, mag van hem krachtige bescherming verwachten tegen magische invloeden, de ontwikkeling van zijn eigen heksencapaciteiten, vitaliteit en het vermogen om een oplossing te vinden in een moeilijke omgeving.
  Lees meer over het amulet Bull's head.
  Hout - grenen, walnoot of essen (taxus), magische duigen en amuletten worden van deze soorten gemaakt
  Dier - eland, hert, beer, os (tour), koe, slang, hagedis (hagedis).
  Heraldiek, voorwerpen - lange vlechten (haar), baard en hoorns
  Treba (offer) - ze offerden koper (als de God van voorspoed en welvaart), wol en bont, en schonken ook kwas - die drankjes die hij mensen leerde bereiden volgens een van de legendes.
  En Augustinus reed hen achterna. Vurig en blootsvoets.
  Het Rode Leger geeft Voronezh niet over en klampt zich er wanhopig aan vast. Zowel jongens als meisjes vechten hier.
  Een elfjarig kind vuurt een Mosin-geweer af op de nazi's. De sneeuw is bijna gesmolten, vol modder. De jongen is blootsvoets en in korte broek. Hij is zo verhard en voelt de energie van de aarde beter aan.
  Oleg slaat een nazi neer en zegt:
  - Glorie aan Rusland!
  Naast hem zit het meisje Margarita. Ook blootsvoets in een lichte jurk. Even oud als Oleg Rybachenko.
  Het schiet ook goed op. Het treft de fascist en piept:
  - Tot eer van het hemelse moederland!
  De jongen en het meisje zijn hier al sinds de eerste dagen van het beleg. Al vanaf hun tiende jaar strijden al ervaren strijders mee met de nazi's.
  Wat geen schot van een geweer is, is een treffer.
  Oleg Rybachenko schiet een Duitse kolonel neer. Hij stampt met zijn blote, gebruinde voet en zegt:
  - Laat er licht zijn van de Russische goden!
  Margarita, dit is het terminatormeisje, bevestigt:
  - Ja, altijd beroemd!
  En hij zal met zijn blote voet een schijf naar de dichtstbijzijnde samoerai gooien.
  En dan gooit de jongen zijn blote vingers. Oleg, die de nazi's heeft verstrooid, piept:
  - En de vijandelijke kudde vloog naar de grond! Onder de druk van staal en vuur!
  De jongen is een goede schutter. Hier valt de gedode officier. En achter hem is er nog een. De Duitsers hebben nog genoeg tanks en bestormen met behulp van huurlingen op de ouderwetse manier. Velen van hen kwamen om onder de muren van Voronezh. Verdund de rangen en verdedigers.
  Maar het Sovjetleger geeft niet op. Voronezh houdt nog steeds stand. Het beleg duurt nu al tien maanden. Maar de stadsvesting geeft niet op.
  Begin april, lente. Vies. Maar de zon is zo helder en warm. Verwarmt.
  Margarita, dit meisje met gouden haar, gooit een granaat met haar blote voet en zingt op rijm.
  Ook de jongen Oleg zingt mee en gooit met zijn blote voeten zelfgemaakte granaten;
  Oh Poesjkin, jij zonderling heeft geen gelijk,
  We willen niet ziek worden in de lente!
  Immers, de geur van verse meikruiden,
  Iedereen van de bank kunnen drijven!
  
  Sneeuwklokjes bloeien in de lente
  Ze hebben de puurheid van nachtglazuur...
  Geeft geboorte aan een zachte lichtdroom
  De jongere wil de storm weer!
  
  In het voorjaar trekt de kou weg,
  Het schuim van kwade kwellingen zal verdwijnen...
  Voor eeuwig op jacht naar glorie
  Drink de zoete adem van de maagd!
  
  Net als in de jeugd is alles in orde,
  En mei is de jeugd van de natuur!
  De specht knuppelt met een beitel,
  De donder trilt, spuwt gewelven!
  
  In de lente ruisen stromen als een triller,
  En hun muzen klinken als een opspattende golf.
  Hier groeien de bessen -
  Verwarmt van de schoonheid van het hart!
  
  Alles in onze regio is schoonheid,
  Gras is als fluweel in een damesjurk.
  Wat voor soort blindheid?
  Streef ernaar koppig te leven in de stad!
  
  Waarom hebben we een stad en een dorp nodig,
  Word, als een wilde, door het bos wandelen.
  En als het sneeuwt,
  Dat op blote voeten rennen alleen steiler!
  
  Rod schonk zoveel kracht
  Dat we als goden kunnen regeren.
  Hier is rogge goud in het veld,
  Van het pictogram schijnt het gezicht streng!
  
  Svarog Slavische Heilige Vader -
  Hij beval de broers lief te hebben en voor hen te leven!
  Wie is een nobele kerel?
  Per slot van rekening heeft de Schepper zelf de kruisiging aanvaard!
  
  En de ridder zal zijn zwaard slijpen,
  Want er is geweld in het leven!
  De Heer zei: Ik zal geen vrede geven,
  Immers, de hel, geloof me, is impotentie!
  
  Dus geloof niet dat slapen de hemel is
  In feite is geluk de essentie van beweging.
  En je vecht zo durf -
  Om de beul om vergeving te vragen!
  
  En als hij zich terugtrok,
  Die Rod zal helpen, geloof je zoon!
  Haal het stof en de rommel uit je hoofd:
  Wat maakt je zeuren - ik zal het afwijzen!
  . HOOFDSTUK 6
  De jongen en het meisje schoten al zingend. Geborduurde fascisten.
  Alle benaderingen waren bezaaid met lijken. De Russische troepen sloegen de aanval van de in de minderheid zijnde troepen af.
  Duizenden duizenden regiment na regiment - onze helden richten schade aan!
  Een jongen en een meisje op het randje, de nazi's zullen in een strop rondhangen. De nazi's kunnen Rusland niet verslaan, we zullen ze in stukken kunnen breken!
  zegt Oleg Rybachenko terwijl hij een Duitse generaal neerslaat en hem bloed laat overgeven.
  - Kolovraat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita vurend zingt enthousiast mee:
  - Verdediger van het vaderland! Perunov-soldaat!
  Oleg Rybachenko, die de vijanden neerhaalt, zingt:
  - Kolovraat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita gooide met haar blote, kinderlijke voet een granaat en tjilpte:
  - Heroes of Russia verzamelt in alarm!
  En op een andere plaats vechten Sovjetmeisjes op een zelfrijdend kanon SU-100.
  Dat zijn de mooie krijgers, geleid door Elizabeth.
  Hoewel Duitse tanks formidabel en zeer krachtig zijn.
  Ekaterina, die met haar blote voeten op de knop van de joystick drukt, breekt door de fascistische machine en piept:
  - Voor heilig Rusland!
  Elena schiet ook uit de droger, doorboort de vijand in de zijkant. En agressief grijnzend, verklaart:
  - Voor het communisme!
  En met zijn blote hiel slaat hij op het harnas.
  Euphrasia vuurde ook met haar blote tenen op de vijand en tjilpte:
  - Voor het communisme van het heilige Rusland!
  En wat lacht hij!
  Elizabeth nam het aan en riep:
  - Voor de USSR!
  En ook hoe het schiet...
  En de meisjes zongen:
  Het volk van Oekraïne en Rusland is verenigd,
  Wij zijn broers Slaven voor altijd vrienden ...
  Moge de Heer de juiste naam worden verheerlijkt,
  Alle naties van de wereld zijn een familie!
  Dat is wat de kinderen hier waren - heldhaftig en sterk. Waaronder zowel pioniersjongens als pioniersmeisjes.
  Een jongen en een meisje, Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova, vochten op de berg Visokosnaya. Die de nazi's niet konden vangen. Al op 20 april en het werd een warme dag.
  Hoewel de stemming van de kinderen en angstig. In de USSR begon de onrust, veroorzaakt door een bloedige rel van gevangenen. En het was duidelijk dat het tijd was om de oorlog te beëindigen. Maar de Wehrmacht probeerde koppig Voronezh te veroveren. Hoewel ook het leger van het Derde Rijk al letterlijk bloedde.
  En de nazi's zetten Voronezh met hun laatste kracht onder druk.
  Oleg Rybachenko is nog maar een kind, maar met zeer prominente spieren en blond.
  Met een welgemikt schot slaat hij een Duitser neer en brult:
  - Glorie aan koning Joseph!
  Palit en Margarita, die bewonderend uitspreken:
  - En ons nieuwe moederland!
  Daarna beginnen het meisje en de jongen nog sneller te schieten. Ze herladen geweren met hun blote tenen en maaien samoerai neer.
  Oleg zingt, slaat en slaat de nazi's:
  - Maar de inlichtingendienst rapporteerde nauwkeurig ... En hij ging in de aanval, de onze is sterk! In de buurt van het geboorteland van het Verre Oosten. Gepantserd schokbataljon!
  Margarita neuriede ook en stuurde nauwkeurig kogel na kogel:
  - Gepantserd, schokbataljon!
  De jongen en het meisje vochten met een ijzersterk vertrouwen. Ze hebben al prijzen.
  Ze kregen hun eerste vuurdoop toen de Duitsers net probeerden de strop rond Voronezh aan te halen.
  In die tijd brachten tienjarige kinderen niet alleen granaten naar de Sovjetkanonnen, maar Oleg vuurde ook zichzelf af. En schoot een nazi-houwitser neer. Nauwkeurigheid tonen.
  De jongen en het meisje hebben zware tests doorstaan. Maar Voronezh gaf zich niet over. En ze vochten als helden.
  Oleg Rybachenko, die de nazi afsnijdt, zingt:
  - God bescherme de koning!
  Margarita ondersteunt:
  - Sterke soeverein!
  Oleg Rybachenko, schietend, zegt:
  - Regeer voor glorie!
  Margarita, die de nazi neerhaalt, piept:
  - Glorie aan ons!
  Oleg zong met verrukking:
  - Regeer bij de angst voor vijanden!
  En de jongen gooide een granaat met zijn blote voet.
  Margaret bevestigde:
  - Tsaar-orthodox!
  En het meisje gooide ook nog een granaat met haar blote voet!
  Geweldig koppel. Net kinderen, en zo cool.
  Gek element, gek element.
  Op 20 april werd de aanval op de nazi's afgeslagen. Daarna begonnen de nazi's de berg Visokosnaya te beschieten. Maar zonder veel succes.
  Oleg en Margarita maakten een uitval.
  Een jongen en een meisje gooiden met hun blote voeten scherpe schijven. Ze sloegen de nazi's in de keel en piepten:
  - Glorie aan tsaar Stalin!
  Toen begonnen ze de nazi's te vernietigen.
  Oleg schoot op een Duitse officier. Hij sloeg hem en piepte:
  - Voor een nieuwe bestelling!
  Margarita neukte een fascist. Ze gooide met haar blote vingers een stuk glas toe en piepte:
  - Een nieuwe bestelling op de oude manier!
  Oleg werd weer kwaad. Nieuwe naald gelanceerd. Hij sloeg de nazi in het oog. En brulde:
  - Voor de prestaties van het tsarisme!
  Margarita schoot een geel type neer. Ze sloeg met een worp van haar blote tenen recht in het oog en tjilpte:
  - Beslissingen van tsaar Stalin in het leven!
  Jongen en meisje zijn gewoon onweerstaanbaar. Zo worden fascisten verpletterd. En wat zijn dat verschijnselen. En Voronezh zal niet worden overgegeven, hoezeer de nazi's zich ook naar dit fort haasten.
  Oleg dumpte de fascistische generaal en piepte:
  - Onze partij is sterk!
  Margarita pakte en dumpte ook een grote baas en siste:
  Ze houdt de wereld!
  De jongen en het meisje schopten rond in het munitiedepot. De jongen trok met zijn blote tenen aan de boog. En vuurde een pijl af met een vurig uiteinde.
  Ze vloog de dozen in met granaten en bommen. En alles begon te breken en te ontploffen.
  Oleg roept uit:
  - Er zal totale vernietiging zijn! Mijn eerste zet is mijn laatste zet!
  En de jongen stak zijn tong uit.
  Opnieuw schiet en slaat de jongen. Werkt feilloos. En de Duitsers kunnen er niets aan doen.
  Margarita schiet en piept ook:
  - Voor Rusland! De heiligste landen!
  Kinderen gaan als tsunami-golven. Klein, maar zo dodelijk.
  Natasha en haar team vechten ook tegen de nazi's.
  De meisjes schieten en gooien granaten met hun blote tenen. Het zijn zulke strijdbare krijgers.
  En dan zijn er nog andere pioniers die vechten.
  De jongens schieten op de nazi's en brullen:
  - Voor het communisme!
  En toon de fascisten tongen.
  Seryozhka en Petka, twee pioniersjongens, pakten en sloegen de nazi's met een katapult, en hoe ze riepen:
  - Voor het communisme!
  En ze zullen lachen!
  Svetka en Katya zullen ook ingrijpen en spinnen:
  - Voor de grootsheid van de USSR!
  En ze neuken.
  Komsomol-meisjes vechten ook wanhopig.
  En als een klap op de nazi's vanuit een kanon. En ze zullen ze allemaal uit elkaar blazen.
  Nee, de USSR kan niet worden gebroken. En de nazi's blijven komen en komen. En ze vullen letterlijk alle toegangen tot hun posities met lijken. Maar ze blijven wanhopig klimmen.
  Maar op 30 april lanceerde het fascistische Duitsland een nieuwe, furieuze aanval op Voronezh. De belangrijkste klap viel op de berg Vysokosnaya.
  Oleg en Margarita vochten, nu met machinegeweren. Een jongen en een meisje sloegen met geweren. Kinderen maaiden de nazi's letterlijk neer.
  Oleg, schietend, zong:
  - Oh, want verdriet is geen probleem!
  Margarita, die op de nazi's krabbelde en met haar blote voeten sloeg, gilde:
  - Al was het maar de duisternis van geld!
  De jongen nagelde de nazi's, sloeg ze in rijen, nam het en piepte wanhopig:
  - Donau en Don rivier!
  Margarita zong met verrukking:
  - Ga intussen wandelen!
  Oleg, die de nazi's verpletterde, piepte:
  - Overwin de Kozak niet!
  En de jongen stak zijn tong uit. Hij is zo sprankelend en snel. Het is de terminatorjongen. Welke van de machinegeweren krabbelt. En wat is geen kogel, dan in de kist.
  Tsaar Nicolaas II verloor zijn gezag grotendeels door de oorlog met Japan. Meer bepaald door een ongelukkige nederlaag. Sterker nog, wie gaat er verliezen! Niet het monster van de hel!
  En Azië, dat de Russen altijd hebben verslagen! Bovendien een numerieke superioriteit hebben.
  Maar hier staat generaal Chuikov aan het hoofd van Voronezh. En een paar Terminator-kinderen. Ze zullen toegeven en niet toegeven.
  Oleg Rybachenko slaat met een machinegeweer en brult:
  - Gek zwijn, er raast een orkaan!
  Margarita ondersteunt enthousiast:
  - Ons prachtige uitzicht! Hij spreekt de waarheid!
  Jongen en meisje zijn gewoon onweerstaanbaar. Daarin is een sprankje kolossaal talent zichtbaar.
  Oleg maait de nazi's neer en vraagt het meisje:
  Waarom vind je chocolade lekker?
  Margarita antwoordt met een glimlach:
  Omdat het chocolade is!
  Oleg giechelde en kirde:
  - In naam van moeder Rusland, laat het moederland mooier worden!
  Margarita giechelde en gilde:
  - Zal zeker!
  Het meisje is als een machinegeweer dat de nazi's heeft afgesneden. Ze heeft zoveel charme. De belichaming van schoonheid.
  En de berg Vysokosnaya is perfect versterkt en domineert de posities. Ze zal niet zo gemakkelijk aan de nazi's worden overgedragen. De Sovjets vechten wanhopig, maar zeer vakkundig.
  De blokkade is al bijna een jaar aan de gang. Maar soms dringen caravans met voedsel en munitie binnen. Dus de ommuurde stad houdt stand. En hij gaat niet opgeven.
  Hoewel Georgy Zhukov wat laat was. Dat is wat tsaar Stalin denkt. Iets wat hij besluiteloze generaals heeft.
  Oleg schiet vijftig nazi's neer met een salvo van een machinegeweer en zegt:
  - Niemand houdt ons tegen! In een poging om het moederland te dienen!
  Margarita, ook schietend, piepte:
  - En niemand wint!
  En de krijger flitste met haar parelwitte tanden.
  Oleg vuurde opnieuw en gaf uit:
  Wij zijn witte wolven!
  Margaret antwoordde:
  - Geen tijgerin meer!
  En opnieuw schieten de jongen en het meisje. Het is duidelijk dat de nazi's hen niet kunnen verslaan. En geen kracht zal breken.
  Oleg vuurt en brult:
  - Ta-ta-ta zegt machinegeweer!
  Margarita piept als antwoord:
  - Ik zal de machineschutter verpletteren zegt!
  En het meisje en de jongen tegen de nazi's tonen kolossale kracht en wilskracht.
  Er wordt op zee hevig gevochten met de nazi's.
  Daar gaat een torpedojager vooruit op de hele vloot. En er staan alleen meisjes op. In korte broek, blootsvoets en in vesten.
  De meisjes rennen over het dek. Ze zijn allemaal zo mooi. Het haar is blond, door de zon gebleekt en de huid is donker, gebruind. Schitterende schoonheden.
  En hun ronde, roze hakken flitsen voorbij.
  Veronica, een charmante blonde bootsman, vroeg de scheepsjongen:
  - Wat Yulia, ben je bang voor de strijd?
  Het cabinemeisje piepte als antwoord:
  - Ja, ik droom van een gevecht!
  Veronica giechelde en merkte op:
  - Maar je wordt gevangengenomen door de nazi's, en ze zullen je op blote voeten bakken!
  Het meisje keek naar haar blote, gebruinde benen en piepte:
  "Pijn maakt me niet bang!" Ik ben een echte wilde Amazone!
  Veronica merkte op:
  - Je wordt binnenkort vijftien. Binnenkort trouwen! Waar droom jij over?
  Juliana antwoordde oprecht:
  - Ik wil een prins!
  Veronica trok een grimas.
  - Prins?
  Het meisje zei:
  - De elfenprins!
  Veronica was verrast:
  - Hou je van elfjes?
  Juliana knikte en sprong zelfs op:
  - Natuurlijk wel! Ze zijn onweerstaanbaar!
  Veronica grijnsde.
  Hoe zit het met menselijke mannen?
  Het meisje stampte boos met haar blote voet op het verwarmde dek:
  - Niet! De mannen zijn zo smerig, harig, stinken. En de elfjes zijn zo mooi, zachtaardig. Ze hebben gezichten als meisjes, zo schattig. En de benen zijn glad en helemaal niet behaard!
  Veronica was het hier snel mee eens:
  - De elven zijn erg aardig.
  En het meisje verpletterde het insect met haar blote, sierlijke voet. floot:
  "Helaas hebben we te maken met menselijke mannen. En ze zijn zo lelijk!
  Juliana lachte en merkte op:
  - Maar waarom. De cabinejongens zijn erg schattig. Geen knappe volwassen mannen. Als haar op het gezicht groeit, is het zo walgelijk.
  Veronica was het hiermee eens:
  - Afschuwelijk! De mooiste jonge mannen van zestien. Ze zijn al groot genoeg om een vrouw te plezieren, maar nog niet zo harig als oudere mannen.
  Juliana giechelde en piepte:
  - Over het algemeen zijn de jongens zeker aangenaam als je met ze kust, en ze strelen je ... Maar iets anders maakt gewoon bang! Oh, om voor altijd in de kindertijd te blijven!
  Veronica zei nadrukkelijk:
  - Je zult in de strijd zijn! Samen opgroeien!
  Julian zong als antwoord:
  - Meisje wees altijd jong,
  Haast je niet om op te groeien...
  Wees grappig, brutaal, luidruchtig...
  Je moet vechten, dus vecht!
  Nooit vrede kennen
  Huil en lach niet op zijn plaats!
  Ik zal een uurwerkmeisje zijn
  Laat honderdvijftig blazen!
  Veronica stampte met haar blote voet en gilde:
  - Jeugd kan eeuwig zijn! Het belangrijkste is om in de rede te geloven, niet in God!
  Verderop verscheen een Duitse torpedojager. De meisjes haastten zich onmiddellijk en flitsten met hun blote hakken naar het tien-inch kanon. En ze begonnen het op de vijand te richten.
  De meisjes handelden snel en harmonieus. Over het algemeen is het heel mooi als de bemanning alleen uit meisjes bestaat. En ze zijn allemaal blootsvoets, bochtig, gewoon geweldig.
  Ze richtten het pistool en hoe ze de nazi zouden verslaan. Tegelijkertijd lieten ze hun gebeitelde, blote voeten rusten.
  Het projectiel vloog voorbij en raakte de torpedojager. Als een club sloeg. Het schip trilt. En de vernietiger was beschadigd. De meisjes begonnen het pistool te herladen. Ze schoten scherp.
  Veronica piepte:
  - Voor het geloof, de koning en het vaderland en de USSR!
  En hoe hij springt...
  Juliana twitterde:
  - Hitler dacht dat het oorlog was, maakte een kanon van ... op!
  En het meisje zal het nemen en lachen. Ontbloot zijn tanden, de kleur van parels. En het is een schattig poesje. En met zijn blote voet wrijft hij over een stuk gevallen ijs.
  Veronica piepte en zong:
  - Gewetensgevangenen! Wij maken je vrij!
  En de meisjes in koor hoe ik zal eten.
  En terwijl ze een wapen richtten, schoten ze opnieuw op de torpedojager. Deze keer waren ze nog nauwkeuriger. En het schip van de nazi's spleet en begon te zinken.
  De meisjes schreeuwden en trilden met hun blote benen. Het is zo heerlijk.
  Terwijl de stilte duurde, hielden de meisjes ervan om over verschillende dingen te schrijven. In het bijzonder krabbelde Natasha met haar blote tenen over AI, waar Port Arthur nooit is meegenomen.
  Dus het eskader van Rozhdestvensky kwam naar de haven. Na verenigd te zijn in het Russische, zij het verzwakte, Pacific squadron. Voorlopig bleef de stad belegerd. Maar op de een of andere manier werd het makkelijker. En toegevoegd optimisme.
  Nu was het nodig om te wachten op de beweging van Linevich. De trans-Siberische overslag nam toe tot twintig echelons per dag. En het leger van Rusland, kolossaal in kracht, verzamelde zich.
  Dus het is tijd om verder te gaan en te winnen. Maar om te winnen, is het niet nodig om de vijand in aantal te overtreffen. Zoals Alexander Suvorov bewees. Je kunt de vijand verslaan met minder kracht.
  Maar is een Russische soldaat erger dan een Japanse? Niets ergers, en zelfs beter.
  En het Mosin-geweer is het meest betrouwbare en praktische ter wereld. Ze was zelfs in de Grote Patriottische Oorlog in productie. Dus niets om over te klagen.
  Tenzij het het lot was, dat, alsof het expres was, een aantal factoren tegen het tsaristische Rusland heeft gemanipuleerd. Helaas, dit is natuurlijk oneerlijk. Rusland bereikte het hoogtepunt van de macht en begon te dalen. En waarom is het nodig voor hogere machten?
  Om de een of andere reden is er een soort energie die rijken vernietigt. Van Perzisch, Macedonisch, Romeins, Arabisch, Turks, Spaans, Brits enzovoort. Je herinnert je Genghis Khan en Tamerlane. Niemand kon alles onder controle krijgen. Het Mongoolse rijk is waarschijnlijk het meest uitgestrekte, hoewel het na de dood van Genghis Khan niet monolithisch was.
  Hoewel waarschijnlijk de grootste Groot-Brittannië was. Nu is ze opgezwollen door de koloniën en probeert ze Rusland te stoppen met de handen van Japan. Maar het werkt niet voor de Britten. Port Arthur bleek onverwoestbaar. Het houdt zichzelf vast als een monoliet.
  En meisjes kunnen natuurlijk altijd elke agressor in de hoorns schoppen.
  Eind mei haastten de nazi's zich opnieuw om Voronezh te bestormen. We gingen in de aanval.
  Oleg en Margarita werken heel goed met machinegeweren. Ze zijn aan het schieten.
  Oleg vraagt het meisje en blijft schieten:
  - Wat denk je, is Spartak goed of slecht?
  Margarita, haar gezicht ontbloot, antwoordde:
  - Ik denk dat het meer goed dan slecht is!
  Oleg, schietend met machinegeweren, merkte op:
  "Maar Rome was een geweldige cultuur. En als de barbaarse slaven zouden winnen, wat zou er dan gebeuren?
  Margarita giechelde, maaide een paar gelederen van de nazi's neer en antwoordde:
  - Het zou waarschijnlijk geweldig zijn!
  Oleg floot en merkte op:
  - Niet alles is zo rooskleurig als het lijkt! Helaas, niet allemaal!
  Margarita merkte logisch op:
  - Maar alles is voor het beste! Rome werd verwoest door barbaren. Maar toen ontstond op de plaats van de ruïnes een nog krachtigere en ontwikkelde cultuur. Het gebeurde zo dat de vooruitgang zich alleen maar sneller begon te ontwikkelen.
  Oleg floot, sneed verschillende rangen af met behulp van machinegeweersalvo's en piepte:
  Niemand kan onze vooruitgang tegenhouden!
  De jongen gooide met zijn blote voet een granaat. En verpletterde de vijand.
  Margarita gooide ook een doodsgeschenk met de vingers van haar blote voet en giechelde:
  - Wie stopt, wordt verpulverd.
  De jongen Oleg Rybachenko lanceerde opnieuw een zelfgemaakte bom met de blote tenen van kindervoeten. De nazi's werden zo getroffen dat het niet genoeg leek. De jongen piepte:
  - Voor het oorspronkelijke Rusland!
  En liet zijn tong zien.
  Margarita maaide de helft van het nazi-bataljon neer met een machinegeweer en piepte:
  - Onze tsaar Joseph Stalin, moge hij gezegend zijn!
  En opnieuw zal hij met zijn blote voet een geschenk van de dood werpen.
  Oleg zong, terwijl hij de Duitsers neermaaide:
  - Ik ben een jonge krijger...
  Margarita ondersteunde dit, bevend met haar blote voeten, die zo behendig granaten gooide:
  - En ik ben een krijger van God!
  Oleg, die op de nazi's krabbelde, vroeg:
  - Hoe is God?
  Margarita piepte en antwoordde, sloeg de nazi's uit en gooide toen met haar blote voet een geschenk van de dood:
  - Ik weet het niet! Persoonlijk begrijp ik hem niet. Vrouwen zijn misvormd. En dit is, om eerlijk te zijn, walgelijk en verkeerd!
  Oleg knikte instemmend en krabbelde op de nazi's:
  - Na veertig jaar zijn vrouwen walgelijk! Ik vind ze eerlijk gezegd niet leuk. Vrouwen in hun jeugd zijn erg aantrekkelijk, in tegenstelling tot leeftijd, die hen verwent!
  Margarita zong enthousiast en gooide met haar blote, kleine benen een granaat:
  - Heldendom kent geen leeftijd! In het hart van een jonge liefde voor het land!
  Oleg, die ook op de nazi's vuurde, nam het aan en piepte:
  - Kan de randen van de ruimte veroveren! Om iedereen op aarde gelukkig te maken!
  Zo is het echt om in de ruimte te zijn! Waar zulke onmetelijke afstanden.
  In Sovjet-Rusland worden al projecten voor vluchten buiten de atmosfeer ontwikkeld.
  Onder tsaar Joseph Stalin ontwikkelde de wetenschap zich snel. Het Sovjetrijk staat op het punt de meest geavanceerde macht ter wereld te worden. En Groot-Brittannië verliest terrein.
  Margarita gilde met een grijns. Weer gooide ze een granaat met haar sierlijke been, als een prinses, en piepte:
  - Wij zijn de eerste! Zo is Rusland - Pallas-lot!
  Oleg zei geërgerd:
  - Als Georgy Zhukov ons eindelijk vrijlaat. Je moet elke cartridge bewaren. Een speciale caravan bracht ons echter proviand!
  Margarita flitste met haar parelwitte tanden en piepte:
  - Zal meer en meer nazi-eenheden vermalen! Tot we eindelijk winnen!
  Oleg nam het aan, sneed de lijn van nazi's af en siste:
  - Keizerlijke vlaggen! Laat er ook Rusland in China zijn!
  Margarita tjilpte met een grijns van tanden:
  - Alles zal mooi zijn!
  En weer gooit hij met zijn blote voet een granaat....
  Oleg, die op de nazi's krabbelt, piept:
  - De overwinning is nabij!
  Margaret bevestigde:
  - Moge het zo zijn!
  Ondertussen probeerden de nazi's door te breken in de Kaukasus. Hevige gevechten ontvouwden zich om de stad Sukhumi. Sterker nog, er werd hier hevig gevochten en het bloed vloeide rijkelijk.
  De nazi's haastten zich naar de Kaukasische olie.
  De meisjes van de torpedobootjager "Victoria" vochten ook. Mooie krijgers waren halfnaakt, vooral omdat de zomer op zulke breedtegraden heet is en blootsvoets. Als een meisje een minimum aan kleding heeft, is ze zelfs het minst kwetsbaar.
  Veronica schiet op de nazi's en gooit met haar blote voet een granaat. En het been van het meisje is zo precies.
  De nazi's vliegen alle kanten op. Ze schreeuwen en vallen.
  Juliana gooit ook een granaat met blote voeten, en de nazi's vallen. En de krijger schiet giechelend:
  - We zullen opkomen voor tsaar Joseph Stalin!
  Toonaangevend vuur en charmante Anna. Een heel mooi meisje, alleen in slipjes. En hij maait ook de nazi's neer en zegt:
  - Onze tsaar Joseph Stalin zal geweldig zijn!
  Julian, die de nazi's neerhaalt, bevestigt:
  - Noodzakelijkerwijs!
  En een granaat vliegt van haar blote voet.
  Meisjes zijn geweldige supermannen.
  Hier is er een die erg groot en lang is: Angelina.
  En zo'n roodharige... Ze deed haar vest uit en nu vecht ze alleen in slipje.
  En wat een borst heeft ze! Zoals de uier van de beste buffel, met grote speenaardbeien.
  Dit is een meisje, een echte merrie. En ze houdt heel veel van mannen, maar ze tolereert geen standvastigheid. Waarom zou ze niet liefhebben? Het is zo leuk als jongens naar je klauwen.
  Angelina brult, en gooide ook een hele hoop granaten met haar blote zolen, sissend:
  - Glorie aan Rusland en tsaar Joseph Stalin!
  . HOOFDSTUK 7
  Het meisjesbataljon is cool. De vrouwelijke krijgers trokken hun vesten uit en iedereen ontblootte hun borsten. En ze vechten alleen in dunne slipjes. En wat is het mooi.
  Wat is er mooier dan naakte vrouwelijke lichamen.
  En een heel bataljon krijgers.
  En de nazi's vallen en bezaaien de toegangen tot de posities van de Sovjet-troepen met hun lijken.
  Veronika zegt met passie, de nazi's neermaaiend:
  Onze goden marcheren!
  Juliana gooide een geschenk van vernietiging met haar blote voeten en bevestigde, haar tanden ontblotend:
  - Russische goden - goden van oorlog!
  Anna, die vuur en voedsel aanvoerde, blafte:
  - Voor Rusland, vecht en wees niet bang!
  En knipoogde met haar groene ogen!
  Angelina stuurde met blote hakken een hele doos explosieven, tilde twee compagnieën van de nazi's de lucht in en brulde:
  - Het tsaristische rijk kan niet worden gebroken!
  Veronica siste enthousiast:
  - Ons ras is eeuwig!
  En weer gooide ze de granaat met haar blote voeten.
  Juliana, schietend en granaten gooiend met haar onderste ledematen, siste en ontblootte haar tanden:
  - En de dood gebeurt niet twee keer!
  Anna, schietend, piepte:
  - Moge de wijsheid van de voorouder bij ons zijn!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af!
  Angelina pakte het aan en piepte en ontblootte haar tanden:
  - Juistheid drie-eenheid en dit is de wet!
  En stuurde een hele doos vol explosieven.
  Veronika antwoordde woedend en veegde de nazi's van het veld:
  - Eeuwig Rusland, zoals Oekraïne als onderdeel van Rusland!
  En nogmaals, hoe hij de nazi's afranselt.
  Juliana, schietend, piepte:
  - Onze mensen zullen niet tolereren!
  En ze lanceerde ook een granaat in een boog.
  Anna nam het aan en grijnsde. Doodskist barstte bij de nazi's. Met moed maaide ze ze neer en piepte:
  - Laten we Rusland regeren in China!
  Angelina verklaarde met razernij en opwinding:
  - En zal geen centimeter land opgeven!
  En de meisjes zijn allemaal door een bataljon getroffen door de nazi's.
  Meisjes in slechts dunne slipjes waren klaar met schrijven en gilden doordringend:
  - Moge Rusland en zijn goden worden verheerlijkt!
  Augustinus verklaarde gezaghebbend:
  - Er is niets beter dan geloof in de Russische almachtige familie!
  Svetlana mompelde logisch:
  - En we zullen niet in het licht van andere goden gaan! Wij Russen zijn onoverwinnelijk!
  En alle vier de meisjes staken hun handen in de lucht en riepen:
  - Glorie aan Rusland en Russische goden!
  Meisjes vechten natuurlijk tegen impuls en houding. En ze verpletteren de nazi's grondig.
  Nee, zulke mensen zullen niet toegeven aan Sukhumi.
  En de dappere piloten Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova vechten in de lucht, nachtmerrieachtige azen.
  Anastasia Vedmakova sneed het nazi-vliegtuig af, liet het roken en viel.
  Het meisje zong en ontblootte haar tanden:
  - Wij zijn superkrijgers!
  En druk op de knop met zijn blote hiel.
  Akulina Orlova slaat ook op de vijand. En hij zal de Duitse auto neerhalen en hem letterlijk verpletteren. En brullen:
  - Voor communisme heilige!
  Ondertussen vielen de nazi's Sukhumi aan.
  Het bataljon, bestaande uit meisjes met blote benen en halfnaakte meisjes, besloeg de gevaarlijkste richting - Mount Eagle's Nest.
  De meisjes vochten zeer effectief. Allemaal mooi, slank, atletisch.
  En flikker op blote voeten. Met hun blote ledematen gooien ze granaten. Ze zijn allemaal gewoon mooi en charmant.
  Maar echt, waarom hebben meisjes kleding nodig? Naakt zijn ze veel mooier, en mooier, verleidelijker.
  En ik wil op blote voeten kussen, zulke ronde hakken. En lik elke vinger.
  Schieten en een granaat gooien met haar blote voet, zegt Veronika:
  - Rot op, sla je niet!
  Hier gilde Juliana, nadat ze de nazi's had genageld en met haar blote vingers een granaat had gegooid:
  - Onze onbuigzame Russische geest!
  En het tienermeisje lachte... Ze stelde zich voor hoe een schattige jongen haar been kietelde. Ja, voor de gevoelige vrouwenhuid is het fijn.
  Roodharige Anna gooide ook een granaat met haar blote voet. Ze verspreidde de nazi's en piepte:
  - Voor het heiligste Rusland ter wereld.
  En de gezonde, krachtige Angelina gooide met blote hakken een zak explosieven naar de nazi's en gorgelde:
  - Voor onze glorieuze overwinning!
  Veronica gaf de beurt. Ze schoot de nazi's neer en piepte:
  - Dit is onze plicht!
  Juliana gooide met haar blote voet een granaat en gilde:
  - En we zullen het vervullen!
  Anna onderbrak verschillende nazi's en piepte:
  - Russische weg naar de overwinning!
  Angelina lanceerde opnieuw iets zwaars naar de nazi's, gorgelend:
  - En we zullen winnen!
  Toch is het goed dat de meisjes in de hitte hun hesjes uittrokken. Ze zijn dus veel mooier met een blote torso. En gebruind en gespierd. De carrosserieën zijn gewoon van gegoten staal.
  Hoe geweldig meisjes zijn als ze naakt zijn.
  En ze hebben geen kleren nodig.
  Veronika maait een massa nazi's neer en piept:
  - Wees beroemd om ons Rusland in alle leeftijden!
  Yuliana pakte en lanceerde een granaat met haar blote voet, en gilde:
  - Voor ons territorium!
  Hier pakte Anna het en hamerde woedend:
  - Voor het eeuwige en menselijke!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af.
  Dus Angelina nam het ook. Een bos granaten laten vallen. Een deel van de nazi's uitgeschakeld, met een klap. En ze zong:
  - Vlieg in de lucht, speel met de zon - ik wil voor altijd!
  En de vier meiden sloegen heel mooi. En het hele bataljon ook. Hoe verleidelijk flitsen hun blote voeten granaten gooiend. Wat zijn meisjes mooi in de oorlog.
  En een bruine massa nazi-soldaten drijft op hen. De nazi's en hun tanks en vliegtuigen sterven bij duizenden, maar ze stoppen nog steeds niet. Schroef jezelf en schroef. De strijd is buitengewoon hevig.
  Veronica schiet op de nazi's en tjilpt:
  - Onze Russische keuze is eer en moederland!
  Juliana schiet op de vijand en ontbloot haar tanden, die helderder schitteren dan zeeparels. En zegt:
  - In elke eeuw waren er helden en die zullen er zijn!
  Toen pakte het meisje het aan en ontblootte haar tanden nog meer.
  Vurige Anna, schietend op de vijand, piepte:
  We zijn niet te veroveren! Breng Rusland niet op de knieën!
  En weer vliegt de granaat van de krijger die door haar blote voet wordt gegooid.
  Angelina lanceert dodelijk en moorddadig met haar blote voet. En zijn tanden ontblotend, tjilpt hij:
  - Ik geloof dat we in het paradijs zullen zijn!
  Victoria onderbreekt de heroïsche vrouw:
  - Niet! Niet in het paradijs, maar om voor altijd op planeet Aarde te leven, die een echt, onaards paradijs zal worden!
  En de meisje-kapitein gooide met haar blote voet een zeer dodelijke, fragmentatiebom.
  Veronica merkte op:
  Jij bent een wijze kapitein...
  En ook met een blote voet een dragervernietiging gelanceerd.
  Juliana piepte en draaide zich om. De nazi's vermoord. Met grote tanden ontblootte het meisje:
  - Ik wil geen oude vrouw zijn! En ik wil voor altijd leven!
  Anna gooide ook een granaat met haar blote voet en vroeg het blonde meisje twijfelend:
  - Vind je onze wereld leuk?
  Juliana antwoordde zonder aarzelen:
  - Een goed idee! Zeker in de zomer! Ik hou van de zon en van vakanties!
  Anna was het hier meteen mee eens:
  - In de zomer zeker goed! Hoe goed is het voor jongeren!
  Juliana antwoordde woedend:
  - Ja, en laat het de eeuwige zomer zijn, zoals in Afrika! En Afrika zal van ons zijn!
  Angelina gooide met haar blote, gespierde benen een vat explosieven en zei:
  - Moge het zo zijn! En te allen tijde.
  De gelederen van de nazi's werden dunner en ze hadden duidelijk geen stoom meer.
  En in de buurt van Sukhumi probeerden Sovjettroepen een tegenaanval uit te voeren op de nazi's.
  Een bataljon meisjes op blote voeten, in korte broek en hesjes, ging als eerste de strijd aan.
  Mooie meisjes begonnen het leger van de nazi's te dorsen, al gehavend in eerdere veldslagen.
  Allereerst vielen de krijgers de batterijen aan. Met blote voeten gegooide granaten vlogen naar de nazi's. Ze waren erg scherp. En de Russische krijgers zelf namen en wierpen hun vesten af. Om met ontbloot bovenlijf te blijven.
  Dus bijna volledig naakte meisjes zijn bijna onmogelijk te raken. Als de huid van een vrouw kaal is, zijn haar kogels niet te vangen.
  Veronica gooide met haar blote voet een granaat en piepte:
  - Ik word de kampioen!
  En schudde haar witte, krullende haar.
  Julian is ook niet zo simpel. Lupanula over de nazi's. En dan, terwijl hij een granaat gooit met zijn blote voet, en roept:
  - In de naam van het heilige, tsaristische Rusland!
  En weer schudt ze haar volle borsten met scharlaken tepels. En de taille van het meisje is dun.
  Verder rent de roodharige Anna de strijd in. Zo'n sprankelend en reactief meisje. Hoe een granaat te gooien met een blote voet. Dus de nazi's zullen zich in alle richtingen verspreiden. En rol rond, alsof je bent neergeslagen.
  En het meisje schiet op hen en piept:
  - Voor de tsaar-orthodoxe Stalin en de Russische goden!
  Angelina sloeg ook af. En een doos schelpen, naakt door haar opgeworpen, krachtig als een trekpaard, vloog weg. En hij verpletterde veel van de nazi's.
  Meisjes zijn over het algemeen super als ze naakt en op blote voeten zijn. Maar in korte broeken is hardlopen in positie nog cooler.
  En aardbeiennippels, zo glanzend!
  Victoria zal ook een granaat lanceren met haar scharlaken borst, en de nazi's raken zoals ze wil. Hier is het meisje. En nog belangrijker, de commandant van het bataljon meisjes op de torpedobootjager. En ook alleen in slipjes.
  En schudt zijn blote borst. Wat zo mooi en sexy is.
  Veronica pakte en gooide een granaat met haar blote voet. Ze onderbrak een massa nazi's en piepte:
  - Aerobatics voor het instappen!
  Yuliana gooide ook heel behendig een granaat met haar blote beentje, en piepte, terwijl ze de nazi's neermaaide:
  - Onze grijns en verpletterende klap!
  Dan hoe je tanden fonkelt.
  En dus pakte Anna het en neukte het. Veel fascisten doodgeschoten. En hoe deed ze dat.
  En hoe je met blote voet een granaat afvuurt. En piept:
  Wij zijn geen slaven!
  Dan zal hij lachen en zijn tong laten zien.
  Angelina nam het aan en tjilpte met waanzinnige woede, terwijl ze aanvallen naar de vijand spuwde:
  - Ik ben de coolste van de coolste.
  En met haar blote benen lanceerde ze een zware bom. Ze pakte de nazi's, blies ze op en verscheurde ze.
  Ook Veronica zal de bruine horde pakken en erop hameren. En verplettert hun botten.
  Het meisje nam het aan en piepte:
  - We zullen iedereen verpletteren!
  En opnieuw vliegt een dodelijke en unieke granaat van een blote voet.
  En verpletter de nazi's. En waarom kwamen ze naar Russische, Sovjetlanden? Alles is hier van Rusland of de USSR.
  Juliana schoot met haar blote voet een granaat af en zong:
  - Glorie aan Groot Rusland! We hebben de Staatsdoema niet nodig! We hebben de USSR nodig!
  Red Anna wees er agressief op:
  - Ik word kampioen.
  En een granaat gegooid met een blote voet van een meisje zal iedereen plat maken. Alleen bloederig vlees bleef over.
  Maar Angelina nam het aan en piepte. Doodde een stel strijders. En veegde als een engel des doods.
  En de massa van de nazi's stierf.
  Van alle kanten drongen Russische troepen op de nazi's aan. Ze verpletterden en verpletterden.
  Hand-to-hand gevechten braken uit. Russische soldaten gestoken de nazi's met bajonetten. Het Mosin-geweer, hoewel verouderd, is een prachtige club. Die door de schedel breken. En botten breken.
  Maar meisjes met zwaarden vechten vooral mooi. Het is geweldig. Vooral als blote borsten zwaaien.
  En de tepels zijn zo robijn en sprankelend. Dus je wilt naar ze kijken en ze kussen.
  En kus non-stop.
  De meisjes vechten met de woede van hongerige panters die de lammeren zien. Ze kwellen ze en villen ze.
  Veronica, schietend op de nazi's, gilt:
  -Dood voor de dood!
  Yuliana, die een granaat gooit met haar blote voet, voegt eraan toe:
  - Bloed voor bloed!
  Anna, krabbelend op de nazi's, gilt:
  -Een oog voor een oog!
  En ze gooide ook een citroen met haar blote voet. Ze was sterker dan iedereen en verscheurd met zelfvertrouwen.
  En daar komt Angelina. Een heel vat, met dodelijke explosieven, zal gelanceerd worden en de vijanden vermalen.
  Dan, terwijl hij zingt:
  - Ik ben een olifant op blote voeten en erg cool!
  Het meisje is echt krachtig. En haar benen zijn als knuppels. Hoe de nazi in de lies te bewegen. Die vijf meter omhoog vloog en omhoog vloog. Gehaast als een katapult gelanceerd vanaf een steen. Om precies te zijn, waarschijnlijk van een katapultsteen!
  Victoria, de bataljonscommandant, vuurde een linie af op de nazi's. Ze maaide enkele van de bruine krijgers neer en piepte:
  We zullen vechten voor Heilig Rusland.
  En met een blote, gebruinde knie, alsof die naar de kin zou bewegen. En breek de kaak van de vijand.
  Victoria is enthousiast....
  Juliana zegt enthousiast:
  - Er zal tsaar Joseph Stalin zijn, de grootste van de Russische tsaren!
  En het hele bataljon halfnaakte meisjes op blote voeten, hoe ze uit hun hart moeten blaffen, de Chinezen uitroeien.
  - Moge het zo zijn!
  En in die tijd vielen ook andere meisjes de nazi's aan. Maar de nazi's hebben ook dappere strijders en krijgers.
  De tankbemanning van Gerda ging de strijd aan met de Sovjetvoertuigen.
  De Duitsers gebruikten het nieuwste hogedrukkanon met een relatief korte loop.
  Het nieuwe kanon had een kaliber van 88 millimeter en een mondingssnelheid van 1.700 meter per seconde. Met zijn hulp was het mogelijk om alle Sovjet-voertuigen van een lange afstand te doorboren. Misschien, behalve de superzware Isov. Maar ze kunnen ook worden doorboord, alleen een beetje dichterbij.
  Duitse krijgers zetten hun auto met uitstekende frontale bepantsering.
  Sovjet T-34-85 en tot nu toe zeldzame T-54 probeerden dicht bij de Duitsers te komen en verspreidden zich, letterlijk dreigend te rammen.
  Gerda vuurde op de Sovjettank. rukte de toren van hem af en piepte:
  - Wat tegen tijgerinnen om tegen te komen?
  Charlotte drukte ook met haar blote tenen op de joystickknop en piepte:
  - Laten we wereldkampioen worden!
  En sloeg een Sovjet tank kapot.
  Geneukt in het Russisch en Christina. Het nieuwste kanon was automatisch en vuurde twaalf schoten per minuut af.
  Het meisje met goudrood haar gilde:
  - Er zijn geen barrières voor Russische krijgers!
  De goudharige Magda sloeg ook de Sovjettank kapot en ontblootte haar tanden:
  Ik ben de sterkste van de sterken...
  De meisjes waren boos. De oorlog gaat door, en gaat door. En wanneer worden de Reds verslagen? Hoe lang gaan ze knippen? Gewoon stoere jongens.
  En de Russische meisjes hebben wat ze nodig hebben.
  Zo martelden de Duitsers in de winter een Komsomol-lid. Eerst het meisje in de kou uitkleden.
  Gerda scheurde eerst haar schapenvachtjas uit. Toen begon ze, samen met Charlotte, haar laarzen uit te trekken. De schoenen zijn echter van zeildoek en omgevallen. Voetdoeken werden afgewikkeld.
  Toen scheurde Gerda met een mes de tuniek en het overhemd van Komsomol open. Links alleen een BH. Ze sneed haar broek.
  Charlotte trok aan het blonde haar van het Komsomol-meisje. Toen waren ze Gerda en Charlotte, in een bikini, ze leidden een Komsomol-lid op blote voeten en in een badpak. Drie meisjes met blote benen vluchtten de bittere kou in. Het Komsomol-meisje gedroeg zich moedig. En ik heb twee uur gerend. Hoewel niet zo cool als de twee tijgerinnen. De benen van het Russische meisje werden rood en vervolgens blauw van de kou.
  Daarna werden haar Gerda en Charlotte van achteren vastgebonden en op het rek gezet. Het Komsomol-meisje trilde van de pijn. Ik begon voorover te buigen. Gerda trok haar bij de schouders en draaide haar in het rond. Okhnuv van de pijn ging het Komsomol-lid rechtop staan op het rek, met knarsende knokkels.
  De blote voeten van het Russische meisje werden in de kolven geklemd en ze begonnen de last op te hangen. Charlotte laadde eerst het logboek.
  Het Komsomol-meisje kreunde, maar klemde toen haar tanden op elkaar en viel stil.
  Charlotte en Gerda braken snel takken. De Komsomol-leden werden onder hun blote voeten neergelegd en in brand gestoken.
  Het is zo interessant om blote hakken te bakken. En erg grappige en leuke schoonheden.
  De vlammen likten de licht geruwde zolen van het Komsomol-meisje, rook naar gebakken shish kebab. De pijn van het vuur is natuurlijk verschrikkelijk. Het Komsomol-lid huiverde, het zweet droop van haar af, de meisjes kreunden zachtjes. Maar de luide kreten werden tegengehouden door een verschrikkelijke wilskracht.
  Toen begonnen ze het meisje met sparren takken te slaan. Zowel Gerda als Charlotte sloegen uit alle macht. Zelfs de huid op de rug van het meisje barstte. Gemengd bloed stroomde eruit, van het zweet. Haar beha vloog eraf, viel in het vuur en zorgde voor warmte op haar blote voeten.
  Gerda boog zich voorover en likte een mengsel van zweet en bloed af. Het deed haar plezier.
  Charlotte kneep in het Komsomol-lid op de borst. En toen pakte het meisje en sloeg haar vuist in de solar plexus. Toen voegde de roodharige duivelin takken toe aan het vuur onder de blote voeten van het Komsomol-lid. De geur van brand was nog sterker.
  Gerda siste woedend:
  - Jij zult spreken!
  Charlotte kneep harder in haar borst en siste:
  - Stop met dom te spelen!
  Gerda haalde een brandende tak uit het vuur en bracht die naar de blote borst van een Komsomol-meisje.
  Dus schokte ze en haar blonde hoofd zwaaide en viel op zijn kant.
  Charlotte grijnsde als een duivel.
  - Het lijkt erop dat het meisje er klaar voor is!
  Gerda giechelde en begon het gezicht en de nek van het Komsomol-lid te masseren. Ze was gezond en herstelde snel. Toen haalde de blonde terminator een vlammende tak uit het vuur en bracht die naar het tedere gezicht van de gevangene. Het meisje verzette zich en schokte.
  Gerda likte haar lippen en siste:
  - Wil je schoonheid zeggen?
  Het Komsomol-lid jankte:
  - Vermoord mij! Alsjeblieft, lijd niet!
  Gerda antwoordde serieus:
  - Niet! Je zult heel lang worden gemarteld en tot het einde worden gebakken.
  Charlotte merkte op:
  - Of misschien aan mannen geven. Ze is nog maagd en het zal haar veel pijn doen als haar...
  Het Komsomol-lid schreeuwde wanhopig:
  - Niet doen! Ik vertel het je toch niet!
  Gerda stelde voor:
  Zullen we haar borst verbranden?
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Niet! Er is een efficiëntere manier om informatie te extraheren.
  Gerda knikte.
  - Ja... Dit is om druk uit te oefenen op de slagader in de nek. Om een meldzone te vormen, en ze zal ons alles vertellen wat ze weet en wat ze niet weet!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  Waarom hebben we haar toen gemarteld?
  Gerda antwoordde eerlijk:
  - Puur voor de lol. En nu.
  De blonde terminator legde haar hand op de nek van het Komsomol-lid. Ze rolde met haar ogen en werd als een dode vis. Gerda zei resoluut:
  - Waar is de batterij?
  De Duitsers rukten heel langzaam op. Modder en modder vertraagden hen. De gevechten toonden de effectiviteit van het nieuwe hogedrukkanon van een zeer lange afstand die de T-34-85 raakte - de belangrijkste Sovjettank, evenals de IS-3 en IS-4, de allereerste T-54's.
  Gerda, schietend van grote afstand, merkte op:
  - Het nieuwe wapen is veel comfortabeler.
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Laat de vijand niet dichtbij komen!
  Kristina drukte met haar blote vingers op de joystickknop, sloeg een Sovjettank uit en gromde:
  Maar we zijn ook zo slim. Gewoon fenomenaal! Dus niets zal de krijgers stoppen en breken!
  Magda merkte rationeel op:
  - En de aandacht op jezelf vestigen! Namelijk zijn kolossale agressiviteit!
  En het meisje drukte ook de vingers van haar blote voeten op de knoppen van de joystick en raakte de tank van het Rode Leger.
  Gerda, schietend, vroeg de meisjes:
  - Ik vraag me af waar de Russen zoveel koppigheid hebben. Ze staan alsof ze van titanium zijn gemaakt. En ze willen niet toegeven.
  Charlotte voegde er lachend aan toe:
  - En ze geven niet toe! Dit zijn tenslotte echt de sterkste mensen! En de mensen zijn onbuigzaam!
  Magda giechelde en terwijl ze haar tanden ontblootte en glinsterde met fonkelende ogen, als saffieren, zei ze:
  - Glorie aan ons geweldige moederland!
  Christina siste geërgerd:
  - Het kan geen kwaad om Londen in te nemen!
  Gerda giechelde en stelde voor:
  - Wat, welke ideeën heb je? Vrede sluiten met Rusland?
  Charlotte vuurde op de stalinisten, brak door de toren van de Sovjet-machine en piepte:
  - Niet! Van vrede is geen sprake!
  Kristina sloeg ook de tanks van het Rode Leger af en stelde voor:
  - Kan er sprake zijn van een wapenstilstand?
  Magda piepte instemmend:
  - Ja, een tijdelijke uitstel. Om naar het westen te draaien.
  Gerda stuurde een projectiel en merkte op:
  - Het is echt mogelijk. Sluit tijdelijk vrede met de Russen en zij zullen zelf naar Groot-Brittannië verhuizen. En dan zijn we al heel lang niet meer in Londen geweest!
  Charlotte giechelde en stelde voor:
  - Laten we Moskou innemen en niemand ter wereld zal ons tegenhouden!
  Christina, met een grijns van de luipaardtanden, zweeg:
  - Nee, niemand zal stoppen en nooit!
  Magda piepte van wilde woede:
  - Nee, er zullen geen gouden bergen zijn! En er zullen diamanten rotsen zijn!
  Gerda ontblootte haar tanden en piepte, terwijl ze de Sovjet-auto als een kristal met een hamer verbrijzelde:
  - In een consumptiemaatschappij - vol misbruik!
  En weer flitste het meisje met de tand, dat helderder schittert dan parels. Gerda hield van martelen en martelen.
  Hier nam ze bijvoorbeeld een pionier en loste die levend op in aqua regia. Dat zijn haar neigingen. En marteling maakte haar opgewonden. Komsomolskaya Pravda, bijvoorbeeld, nadat ze alle nuttige informatie hadden weggepompt, begonnen ze met vuur te branden. Letterlijk gefrituurde levende borst. En toen werden ze afgesneden, gepeperd en gegeten.
  Ja, Charlotte en Gerda waren bezig met kannibalisme. En ze aten het Komsomol-lid levend op. En dit is zo onbeleefd en niet esthetisch. En vooral: het doet pijn.
  Stel je een meisje voor, nog niet gedood, gebakken en stuk voor stuk van haar afgesneden. Daarna in saus gedipt en gegeten.
  Gerda en Charlotte aten zelfs mensenvlees. Ze hadden diarree en de meisjes reden. Ik moest mezelf ontlasten in de struiken.
  En dat kannibalisme is strafbaar.
  Ze aten krijgers en jongens. Alle vier de pioniers kleedden Sashka ruw uit en legden ze op een grote koekenpan. En in plantaardige olie werd de jongen zo gebakken. En het is over het algemeen geweldig.
  Magda at het been van de jongen en merkte op:
  - En wat? Het is cool en leuk!
  Christina merkte op:
  - Alles is leuk voor ons!
  Het sappige vlees van de pionier werd in dunne plakjes gesneden en in de saus gedoopt. De meisjes aten en zongen.
  Gerda huilde:
  Geen genade, geen genade voor de vijand! Ik blaas communisten als tarwe!
  En hij stampt met zijn blote voeten in de sneeuw.
  De meisjes aten de jongen bijna helemaal op. Genoten van zijn lever. Ze snijden al het vlees. We aten en dronken wijn. Ze aten en vielen toen in slaap.
  In een droom droomden de krijgers dat de duivels zelf in ketels aan het roosteren waren. En tegelijkertijd wordt de huid afgesneden met behulp van messen. En dan draaien en breken ze.
  Dan begint de meest wrede marteling. De meisjes werden aan hun haar opgehangen en begonnen aan het rek te slingeren. En toen staken ze het aan met vuur. En ze acteerden met virtuoze verfijning.
  Gerda herinnerde zich dit tijdens het fotograferen en vroeg toen:
  - Hoe vind je de hel?
  Charlotte antwoordde met een glimlach:
  - Zeker qua bedrijf een interessante plek!
  Christina giechelde en antwoordde:
  - Daar kun je de staart van de duivel draaien!
  Magda met een grijns van tanden piepte:
  - En bereik de hoogste resultaten! Hoe zit het in het algemeen met vuurpolowedstrijden?
  Gerda stapte in een Sovjettank en verklaarde resoluut:
  - Alleen de vijanden van het Derde Rijk zullen in de hel zijn! En de echte Ariërs zullen blijven vechten in andere universa!
  Charlotte bevestigde zelfverzekerd en tikte met haar blote voet tegen het harnas:
  - Moge het zo zijn!
  En ze flitste met haar parelwitte tanden.
  Christina stelde voor:
  Laten we hoorns maken!
  Magda giechelde en blafte:
  - Laten we duivels van de hoogste rang worden!
  En ze liet haar tong zien.
  De meiden zijn echt zo vrolijk, en ze hebben hele sterke spieren.
  Gerda merkte op:
  - Oh, Mowgli zou ons zijn!
  Charlotte corrigeerde haar vriend:
  Meer zoals Tarzan!
  Christina giechelde en piepte:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Heerser van alle landen!
  Magda gilde van verrukking:
  - We hebben de Pruisische geest! We ruiken naar Pruisen!
  Gerda giechelde, spleet de Sovjettank en gromde:
  - Niet! Wij zijn kinderen van Satan zelf!
  Charlotte siste met ontblote tanden:
  - En we zullen trouw zijn aan het moederland!
  Christina bevestigde dit meteen:
  - Ja we zullen! Samen met het moederland en het feest!
  Magda mompelde verrukt:
  - Leiders komen en gaan, maar het feest blijft!
  . HOOFDSTUK #8
  De oorlog sleepte zich natuurlijk voort... De Duitsers leden verliezen en gebruikten steeds vaker buitenlanders in veldslagen. Maar toch, hun kracht was groter. De Turken kwamen ook. Ze probeerden Jerevan stormenderhand in te nemen.
  Maar de heroïsche Sovjet-soldaten waren nog steeds in staat om deze aanval af te weren, superieure krachten.
  Het bataljon meisjes bleek hier niet te prijzen. De vrouwelijke krijgers waren mooi en agressief. En ze gooiden met hun blote voeten granaten met dodelijke kracht. Evenals explosieve pakketten.
  En op zee waren er felle gevechten tussen Duitse en Sovjetschepen. De Zwarte Zeevloot leefde nog en vocht koppig met een enorme horde nazi-troepen en won zelfs.
  Victoria, de kapitein van de torpedobootjager, en hetzelfde halfnaakte, gebruinde tot zwarte blonde meisje als de rest.
  Het is natuurlijk heel mooi als de meisjes bijna naakt, slank en gespierd zijn. En als de benen bloot zijn, dan is dit allemaal charme en verleiding.
  Victoria zegt woedend:
  - Ik ben een krijger die uit Svarog is geboren! Ik ben de kleindochter van God Rod. En ik kan wonderen verrichten!
  Angelina merkte logisch op, een vergrootglas voor de nazi's:
  "Ik ben ook niet van gewoon bloed. Kijk hoe sterk ze is. Mijn voorouder was Ilya Muromets.
  En het meisje lanceerde een hele doos met haar blote voeten.
  Veronica vocht wanhopig, vocht met alle kracht en lanceerde zo'n vechtkracht.
  Het meisje is erg mooi, blond, rond, met lange, gespierde benen. Ze vond het heerlijk om geaaid te worden.
  Veronica zegt:
  - Waarom klom Duitsland Rusland binnen!
  Yuliana, dit mooie meisje, piepte terwijl ze naar de nazi's sloeg:
  - Om je eigen ondergang te vinden!
  Het tienermeisje is de afgelopen maanden gegroeid en is een meer gespierd en gewelfd figuur geworden. Juliana bloeide, en werd zo mooi. En haar haar is wit met een lichte vergulding. Ze wil steeds meer een man. Alleen onschuld is eng om te verliezen.
  Maar laat ze aaien, strelen, kussen, likken. Het is het beste om af te rekenen met de cabinejongens. Ze zijn ook bang en verlegen, en er is minder risico dat ze iets serieuzers willen.
  Yuliana is een zeer goede krijger en schiet. Hij droomt er ook van om veldmaarschalk te worden. Daarnaast wil ze worden zoals Mohammed en haar eigen religie creëren.
  Ambitieus meisje.
  Als tsaar Joseph Vissarionovich Stalin zelf, net als Vladimir Solnyshko, Rodnoverie in Rusland zou nemen en introduceren en zou terugkeren naar de Russische goden.
  Waarom hebben we Maria nodig?
  Glorie aan de Moeder van God - Lada.
  Het is zeker beter dan de Bijbel.
  Onze Lada is erg mooi, met haar in de kleur van goud, en ze is de echte Moeder van God en de Moeder van de Goden, en de eniggeboren dochter van de Almachtige Familie!
  Schepper van het heelal.
  De clan was altijd en Hij, net als Allah - de Almachtige, Eeuwige, Alwetende, Alomtegenwoordige, en het hele universum is zijn tempel.
  Hoe is hij slechter dan de Joodse Jahweh of zwakker dan hem?
  Rod creëerde een ontelbare reeks universums!
  Hij leefde zo veel dat je je niet kunt voorstellen!
  Rod was voor altijd. Er was geen tijd, maar Rod Was!
  En zal altijd!
  Alle Demirugi-goden zijn kinderen van de familie!
  En wij zijn zijn kleinkinderen!
  Maar Rod verbiedt het aanbidden van hun kinderen en de Goden niet. Rod is de God der Goden.
  En Svarog is de God der Goden!
  En mensen zijn de kleinkinderen van de Goden! Glorie aan de Russische goden!
  Yuliana dorst de nazi's. Het lijkt erop dat Russische goden ook Russische mensen helpen.
  Binnenkort zullen ze Hitler en het einde van de oorlog afmaken. Of misschien moet je in Duitsland landen. Des te beter zullen we Berlijn veroveren. Des te erger voor Duitsland. Een deel van Rusland worden is echter niet zo eng.
  Juliana vraagt aan Anna:
  - Denk je dat we Duitsland moeten overnemen?
  De roodharige schoonheid antwoordt:
  - Natuurlijk!
  Juliana vraagt met valse verbazing:
  - Waarvoor?
  Anna stelt nadrukkelijk:
  - Zodat er later geen dreiging meer was! Dat ik niet meer hoefde te vechten, met de Duitsers die wraak wilden nemen!
  Juliana riep uit:
  - En het klopt!
  De Russische vloot achtervolgt de Duitsers en brengt hun schepen tot zinken.
  Yuliana leidt ook een mentale dialoog.
  Waarom is gebed nodig? Omdat het voor een mens altijd niet genoeg is wat hij heeft. Naarmate het inkomen stijgt, nemen ook de behoeften toe. En dit is goed. Dit is wat de vooruitgang stimuleert. Mensen willen steeds meer. En de Russische goden helpen daarbij, stimulerende wetenschap.
  De wijsheid van de Russische goden is groot.
  En het christendom? Wat leert het?
  Dat de aarde en alles wat erop is - zal branden! Is het echt mogelijk om de ontwikkeling van de mensheid te stimuleren?
  Natuurlijk - het Russische geloof leert niet, in tegenstelling tot het christendom en de islam, het einde van de wereld. Rodnoverie leert dat mensen zich in de toekomst zullen ontwikkelen en zichzelf zullen worden als goden-demiurgen.
  Die wetenschap, vooruitgang en rede zullen goden van ons maken! En dat mensen sterker en wijzer worden.
  Wat leert het christendom?
  Wat zijn we klei? Dat we niemand zijn! Dat God alles is en de mens niets!
  Maar Rodnoverie verheft een persoon.
  Maar het ergste in de Bijbel is de verhoging van de Joden boven de rest van de naties. Daarna vraag je je af hoe iemand in zoiets gelooft. En waarom bleek het christendom zo vasthoudend?
  Maar de Romeinen hadden hun eigen religie kunnen bedenken. Ze zijn slim. En maak je eigen monotheïsme.
  Waarom hebben we het geloof van iemand anders nodig. Er is ook een paradijs - Iriy. En de weg tussen de sterren, langs de Melkweg, en de leerstelling van de evolutie van de geest. Wanneer je zelf kunt opgroeien tot God.
  En niet alleen een schaap zijn dat zich over het paradijs buigt, en zijn lam drijft het met een ijzeren roede.
  Er is dus een keuze.
  Of uw eigen, of Joods - iemand anders!
  Wel, waarom hebben Russen het geloof van iemand anders nodig. Oh, waarom heeft Peter de Grote de Rodnoverie niet nieuw leven ingeblazen.
  Ze baden tot hun goden en tot hun Moeder Gods Lada.
  En de Russische goden zouden sterker worden dan allen, en ons naar de overwinning leiden.
  En de Arabieren? Ze creëerden hun eigen religie. En ze namen niet dat van iemand anders.
  Eh, nou, waarom in Rusland was er geen Russische Magomed.
  En waarom steunde geen enkele koning de profeten hierin?
  Een nieuwe religie - Rodnoverie in de vorm van monotheïsme!
  En glorie aan Groot Rusland!
  Ondertussen jagen Sovjettroepen op Hitler om zijn squadron af te maken.
  De meisjes draaiden zich om en draaiden zich om.
  Victoria, met haar blote voet op het harnas slaand, merkte op:
  - Hier is het moeilijkste om Hitler te vinden, en niet om hem te verslaan!
  Juliana giechelde.
  - En waar zal hij heen gaan! Hij zal worden verpletterd!
  En het meisje dacht weer na.
  Er is een grote misvatting dat de Bijbel Gods openbaring is. En waar is het op gebaseerd? Inderdaad, in het Oude Testament deden de Joden namens God vreselijke dingen. Vrouwen en kinderen werden gedood, steden werden verbrand en zelfs dieren werden gestraft.
  Zou de hogere geest zo kunnen zijn? Waarschijnlijk niet. En het is onwaarschijnlijk dat God het doden van kinderen door Elisa zou hebben goedgekeurd. In ieder geval God Rod. Waar haal je het idee vandaan dat er in de Bijbel een openbaring staat van de Opperste Schepper van de Universa?
  Op welke basis?
  Zelfs de bijbel zelf zegt niet dat er nog andere planeten zijn die door mensen worden bewoond en door Jehovah zijn geschapen. Het lijdt geen twijfel dat het universum vol is met sterren met planeten. En er staat zelfs geschreven dat God de aarde op solide fundamenten heeft gezet, ze zal niet voor altijd beven.
  Leuk vinden of niet, maar geen wetenschappelijk bijbelboek. Dus is het de moeite waard om te volgen? En hoe vaak bevat het de uitdrukking - de uiteinden van de aarde, de vier uiteinden van de aarde, het uitspansel, enzovoort?
  Over het algemeen is het beeld van Christus het meest controversieel. Zou Almachtige God en Schepper van het Universum lijden aan het kruis? Dit is op de een of andere manier onnatuurlijk en riekt naar masochisme. Omwille van wat te gaan naar het Kruis naar de Witte God. Nog iets om met een zwaard te vechten. Misschien zelfs tegen Tsjernobog. Een soort dualisme van de twee essenties van het universum.
  Als we nu uitgaan van de Slavische legendes over de Witte God, dan is dit veel logischer. Geen masochisme en de eisen van sympathie en geloof, maar de grootste heldhaftigheid van het heldere deel van God Rod. In zijn strijd tegen het kwaad en Tsjernobog.
  Uiteindelijk versloeg Belobog de dood en gaf hij mensen, evenals alle wezens in het universum, een vreugdevol leven.
  Bovendien, in tegenstelling tot het christendom, dat geluk schenkt aan slechts een klein percentage van degenen die zijn voorverkozen door de Almachtige God, redden in Rodnoverie alle redelijke mensen. Om precies te zijn, ze krijgen onsterfelijkheid.
  Slechte mensen worden gestraft. Geïncarneerd in slaven, kreupelen, verliezers. In extreme gevallen wacht de hel op hen. Maar niet voor altijd. Na de voorgeschreven straf in de hel te hebben ondergaan, incarneert de ziel opnieuw. En zelfs de allerlaatste klootzak behoudt een kans om op te groeien tot God-demiurg. Of vind jezelf eeuwige gelukzaligheid in Iria.
  Heldenstrijders hebben hun eigen beloningen. Of je incarneert in een koning, een commandant, een miljardair, of een buitengewoon gelukkig persoon, of een of ander fenomeen. Of als je al moe bent van heldendaden en constante strijd, wacht de rust in Iria op je. En dus de meest uiteenlopende geneugten. Je bent als een eeuwig jonge miljardair in een resort.
  En prachtige Walkuren, hele harems en paleizen wachten op je. En amusement, en vakanties, en reizen, en spelen, en feesten, en zoete wijn waarvan het hoofd geen pijn doet, en gemakkelijke prestaties. Misschien heb je ook macht in Iria en slaven, en de mooiste vrouwen. En vrouwelijke heldinnen in Iria, de mooiste en meest aanhankelijke jonge mannen. En alles zal mooi en geweldig zijn.
  Plezier, alleen plezier en amusement - ultramodern en oud.
  En als je het beu bent om gelukzalig te zijn, kun je weer incarneren op de Melkweg.
  En zet je beweging voort met Zelfverbetering. Om op een dag God de Schepper en de Zoon van de Allerhoogste Familie te worden.
  Niet één om met een persoon samen te leven, maar velen. En er is altijd een kans voor elke ziel om de top te bereiken.
  Als je je slecht gedraagt, zal er meer lijden en kwelling zijn. En in de hel zullen ze bakken, wat niet genoeg lijkt. Maar er zal geen eeuwige marteling zijn. De zondaar zal boeten voor zijn schuld met straffen in de hel, en zal een nieuwe kans krijgen op correctie en verhoging.
  Dit is anders dan het christendom en de islam, waar als je naar de hel gaat, dan voor altijd en geen kans. Bovendien beloven zowel het christendom als de islam eindeloze miljarden miljarden jaren van kwelling, niet voor slechte daden begaan in de loop van een kort mensenleven, maar alleen voor ongeloof.
  En dit is al een duidelijk buigpunt.
  Het is zelfs een goed idee dat Rodnoverie dichter en dierbaarder is bij een modern persoon, en rationeler.
  De reflectie werd onderbroken door het verschijnen van Japanse schepen aan de horizon. Wat haalde het nazi-eskader in.
  De nazi's kunnen zich nog verstoppen, maar weglopen van de strijd is een schande. En zo aanvaardde de fascistische admiraal een ongelijke strijd.
  De meisjes rennen over het dek, blootsvoets en sprankelend. Ze schieten zichzelf neer en brengen de nazi's ten val. Zulke dappere klootzakken. Ze hebben een hevig vuur. En ogen schitteren van saffieren en smaragden.
  En blote hakken, ronde flikkering. En sprankelende glimlachen gloeien.
  En het tien-inch kanon vuurde. Hoe bluf. Dat zelfs de vernietiger van Hitler uit elkaar ging.
  Juliana piepte:
  - Dat is wat de Russische goden doen!
  Victoria, wiens blote, gebruinde benen voorbij flitsten, corrigeerde:
  - We doen het liever zelf!
  Veronica stelde voor:
  Laten we zingen dan!
  Roodharige Anna pakte op:
  - Natuurlijk zal het lied leuker zijn.
  En het hele bataljon meisjes zong, een hele ballad.
  Tsaar Stalin-Lev, jij bent het Russische land,
  Voor de glorie van ons vaderland...
  In Rusland zijn we allemaal een vriendelijke familie,
  Zal er geen spijt van krijgen, ken ons leven!
  
  Voor ons is er een keizer, gewoon God,
  Wie regeert wijselijk het universum...
  En ik wil dat de Almachtige helpt
  En veranderd in een hoop mos Kaïn!
  
  Ik geloof dat er geluk op aarde zal zijn,
  En vreugde zal schijnen op de planeet ...
  Vrede en vreugde heersen overal,
  Rusland is een waar paradijs geworden!
  
  Het tsaristische communisme zal worden opgebouwd,
  Gooi het formidabele gebrul van de moordenaar in de hel...
  En we vliegen recht omhoog, niet naar beneden
  Verdwijn tegenstanders-bloedzuigers!
  
  Je hoeft niet na te denken, de koning is helemaal niet slecht,
  Geef hem wat meer geluk...
  Moge de Russische God met Stalin-Lev zijn,
  Dan zal hij in staat zijn om verandering moedig in te bedden!
  
  Rusland is de geboorteplaats van olifanten,
  Het land kan gewoon niet mooier zijn...
  We hebben geen extra woorden nodig jongens
  De krijger roept de tocsin bijeen om te vechten!
  
  Hoe niet te proberen de vijand Rusland te verslaan,
  Ik weet dat je de limiet zult overschrijden...
  Onoverwinnelijke Russische beer,
  En de zon gaat niet onder boven Rusland!
  
  Voor het moederland is er geen hoger, ken de bergen,
  Dat de piek glinstert van het koninkrijk van het communisme...
  Ik geloof dat de Heer de vijanden zal verpletteren,
  En de grijns van het revanchisme gaat niet voorbij!
  
  Moge Rusland schijnen over de planeet,
  Het land dat mensen geluk schonk...
  Examens, overhandigen, alleen voor vijf,
  De kracht van het moederland is immers onmetelijk!
  
  Laat het zo zijn, liefde wordt voor altijd verheerlijkt,
  In de twintigste eeuw of eenentwintigste...
  Laat het bloed heftig stromen,
  De held zal niet alleen bijgelovig zijn!
  
  Je vergoot dapper het bloed van de vijanden van het vaderland,
  Laat haar stromen...
  En gewoon de tegenstander breken,
  Heilige gezichten zegenen voor de strijd!
  
  Moge er een ster zijn in ons moederland,
  Wat geeft het pad en het universum aan ...
  Een grote droom zal uitkomen
  Alle andere mensen hebben gewoon de controle!
  
  Ja, we zullen de vijanden van het vaderland verpletteren,
  En omgaan met de eindeloze horde...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Overwin niet met Satan!
  
  Hoewel je weet dat de Russische goden sterk zijn,
  We zullen de grootsheid van Rusland doen herleven...
  Hoewel de Slaven verdeeld zijn,
  Maar ik zal nog steeds dezelfde messias zijn!
  
  Onze glorieuze tsaar het grote Stalin-paradijs,
  Je hebt Japan goed verslagen...
  Dus strijder moedig durven,
  En wees groot, geen hansworst!
  Maar niet iedereen kan winnen. Op sommige plaatsen nemen de nazi's het over. Albina en Alvina schoten elk vijfduizend vliegtuigen neer en ontvingen nog een onderscheiding: de Grote Ster van het Ridderkruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Alvina rijdt een Sovjet-auto omver en gilt:
  - Vreugde in Hitler is mijn kracht!
  En met blote tenen schrijft hij weer een pirouette.
  Albina snijdt behendig een ander Sovjet-vliegtuig af en gilt:
  - In naam van Arische ideeën!
  En hij gebruikt ook blote voeten.
  Superklasse meiden.
  En hoe ze de pioniers martelden... En ze braken hun botten met gloeiend hete tangen. Eerst werden de tenen van de jongens gebroken op hun blote voeten. En toen werden de ribben geplet met een tang. En toen werden de harten van de pioniers uit de kist gesneden en zonder ceremonie gegeten.
  Hier zijn de meisjes. Gewoon barbaren en wrede spitsmuizen.
  Maar de Sovjetmeisjes nemen wraak op de nazi's en worden met zwaarden gesneden.
  De meisjes gingen met hun bataljon de strijd aan met de nazi's op het land. De meisjes ontmoetten de nazi's met goed gerichte schoten, sabels en granaatworpen met hun blote voeten.
  Veronica gooide een citroen met haar blote voet en piepte:
  - Voor de koning en het vaderland!
  En vuurde op de nazi's.
  Juliana gooide ook een granaat met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het eerstgenoemde Rusland!
  En ook de nazi's genageld.
  Hier sloeg de roodharige Anna en piepte:
  - Glorie aan moeder koningin Zoya Kosmodemyanskaya!
  En doorboorde ook de vijand.
  Angelina schoot ook, lanceerde een hele ton explosieven met haar blote voeten en verspreidde de nazi's ver weg:
  - Glorie van het Grote Russische Rijk!
  En Victoria heeft het verpest. Ze veegde de nazi's weg en bezweek met haar blote hakken aan de verwoestende citroen.
  Ze riep uit volle borst:
  - Voor nieuwe grenzen!
  Veronica sloeg de nazi's vast en piepte:
  - Voor eeuwig Rusland!
  En ze sneed ook naar de nazi's en blafte:
  - Voor appelbomen op Mars!
  Juliana pakte het, sloeg de Duitsers. Ze gooide met haar blote voet een granaat naar de vijand en piepte:
  - Voor een enkel en ondeelbaar tsaristisch rijk!
  En het meisje floot. Het was duidelijk dat de tiener veel groter was geworden, haar borst was hoog, haar middel smal, haar heupen waren vlezig. Ze had al het figuur van een volwassen, gespierde en gezonde en sterke vrouw. En het gezicht is zo jong. Met moeite onderdrukte het meisje het verlangen om te vrijen. Laat ze maar strelen. En het is beter met een ander meisje, ze zal haar tenminste niet van haar maagdelijkheid beroven.
  Yuliana gooit heel behendig met haar blote voeten granaten naar de nazi's. En het werkt zeer succesvol.
  Anna is erg rood en ook nog eens erg mooi. En over het algemeen zijn zulke meisjes in het bataljon geweldig, gewoon de grootste smaak.
  Anna gooit met haar blote voet een granaat en tjilpt:
  - Laat Groot-Rusland beroemd worden!
  En ook hoe hij draait.
  Nou, meiden, nou, schoonheden!
  Ritten en Angelina. Zo'n groot meisje - twee meter lang en honderddertig kilogram gewicht. Tegelijkertijd niet dik, met gegoten spieren en de kroep van een trekpaard. Hij houdt heel veel van mannen. Dromen van het krijgen van een baby. Maar tot nu toe heeft het niet gewerkt. Veel mensen zijn er gewoon bang voor. En een heel agressief meisje.
  Het zijn niet haar mannen die erom vragen, maar zij smeekt zelf brutaal. Zonder schaamte en schaamte.
  En ze vindt het geweldig. Wees een actieve partij.
  Tegelijkertijd is Angelina een geweldige krijger. En ze heeft veel geweldige dingen bereikt. Victoria voert het bevel over hun bataljon.
  Hij gooit ook een granaat met zijn blote voet en roept:
  - Er zal licht zijn over het land!
  Veronika gooit met haar blote voet een citroen toe en fluistert:
  - Glorie van het Grote Russische Rijk!
  Juliana gooit ook haar blote vingers en brult:
  - Voor de glorie van het moederland van de heilige!
  Anna schreeuwt:
  - Met onaardse droefheid!
  En een geschenk dat met blote voet wordt gegooid, vliegt ook.
  Verder huilt Angelina. Ook gooit hij met zijn blote voeten een hele hoop granaten.
  En het heldhaftige meisje brult:
  - In de naam van de Witte God!
  Victoria stuurde ook een granaat met haar blote tenen en schreeuwde:
  - In de naam van Christus!
  En loste een paar schoten.
  En Angelina begon te krabbelen met een machinegeweer. Ze was er heel goed in.
  Kortom, het meisje is een beest.
  Veronica piepte zelfverzekerd:
  - Ik ben eigenlijk Superman!
  En gooide een granaat met haar blote voet.
  Juliana schoot ook. De nazi's vermoord.
  getweet:
  - Glorie aan Rusland!
  En met haar blote voet schoot ze een granaat af.
  Anna gilde ook:
  - Voor heilig Rusland!
  Angelina lanceerde een hele doos naar de nazi's. En ze nam het aan, brulde van waanzinnige woede:
  - Voor Svarog!
  Victoria nam het aan en piepte:
  - Voor een nieuw systeem!
  En ze gooide een granaat met haar blote voet!
  Veronica blaatte:
  - Voor de spieren van staal!
  En ze lanceerde ook een granaat met haar blote tenen.
  Juliana pakte het ook aan en piepte:
  - Voor liefde en magie!
  En blote voeten in beweging.
  Anna de roodharige duivel pakte en lanceerde een doos granaten en piepte:
  - Buiten de perken op Mars!
  Angelina zal ook een vat dynamiet lanceren en mompelen:
  - Voor de wereldorde van Rusland.
  En Victoria hoe blaft:
  - Voor een nieuwe weg naar geluk!
  Daarna lachen de meisjes samen.
  Natasha blijft schrijven...
  De troepen van Sovjet-Rusland bewogen in de richting van de stad Krasnodarr. Oleg Rybachenko en Margarita liepen voorop. De jongen en het meisje zijn er al in geslaagd beroemd te worden en zichzelf te bewijzen in gevechten. Ze vochten vanaf de eerste dagen van het beleg van Voronezh.
  Deze kinderen zijn echt helden. Zij waren het die de rol speelden van fenomenen die Voronezh in de herfst-, winter- en lente-aanvallen hielden.
  Toen gingen een jongen en een meisje, eveneens blootsvoets en halfnaakt in de kou, naast de machinegeweren liggen.
  Als je op blote voeten in de kou staat, geven de Russische goden je fenomenale kracht en ben je in staat tot grote wonderen.
  De jongen en het meisje begonnen met machinegeweren op de oprukkende Japanners te schieten. En dat deden ze buitengewoon goed. Wat is geen schot, dan een treffer. Zo'n wonder werd verricht door halfnaakte kinderen op blote voeten in de kou. En juist dankzij de kou en het feit dat blote voeten in contact waren met sneeuw, kwamen de Russische demiurg-goden hen te hulp.
  Oleg Rybachenko schoot, terwijl hij de nazi's neermaaide, tjilpte:
  - Trouwe Lada, help ons!
  Margarita, dit dappere, goudharige meisje, dat de nazi's uitroeit, riep ook:
  - Kwade vijanden zullen worden verslagen!
  De jongen Oleg gooide een granaat met zijn blote voet, verstrooide de nazi's, siste:
  - Glorie aan het vaderland - onze moeder!
  Margarita lanceerde ook een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Vijanden zullen rond de emmer hangen!
  De jongen en het meisje vochten met kolossale wreedheid. Ze hadden zoveel wil, kracht en karakter dat je je alleen maar kon verbazen.
  Oleg Rybachenko, schietend, zong:
  - Glorie aan Svarog!
  Margarita, schietend, uitgegeven:
  - En de Almachtige Familie!
  De jonge krijgers waren geweldig en geweldig!
  Oleg, die kogels uit een machinegeweer zond zonder een misser, gaf uit:
  - Het vaderland ligt achter ons, de Witte God is met mij!
  Marguerite piepte enthousiast:
  - Zodat de vijand van het moederland in zware pijn zou sterven!
  En het meisje liet haar lange tong zien.
  Oleg, die de nazi's verpletterde, gilde:
  - Laat er glorie op aarde zijn!
  Margarita was het hiermee eens:
  - Laat er glorie zijn!
  En de nazi's neermaaide.
  Kinderen maaiden de Duitsers bij honderden en duizenden neer. Ze klommen en gooiden letterlijk lijken naar alle benaderingen.
  Oleg giechelde en merkte op, terwijl hij de nazi's uitroeide:
  - En de Zwarte God helpt in de strijd!
  Margarita was het er enthousiast mee eens:
  - Voor ons en Tsjernobog!
  En hoe je met blote voeten een granaat afvuurt.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Duizenden duizenden...
  Margarita, die de Fritz verpletterde, voegde eraan toe:
  Regiment na regiment...
  Terwijl hij de terminator-jongen uitroeide, piepte hij:
  - We verslaan de Japanners met een machinegeweer!
  Het Terminator-meisje voegde er enthousiast aan toe:
  - Onze helden zijn mooi!
  En weer vliegt er een granaat van een blote voet.
  Oleg Rybachenko piepte:
  - Het meisje heeft gelijk, de schoonheid van de baas!
  En de jongen gooit ook een granaat met zijn blote voet.
  Men moet zeggen dat het kind mooi en zeer gespierd is. En hoe hij vecht.
  roept Margarita uit, terwijl ze de nazi's uitroeit:
  - Voor heilig Rusland!
  En een met blote voet gegooide granaat vliegt.
  Oleg voegt toe:
  - Voor de Russische goden!
  En ook een door het blote been van de jongen afgevuurde granaat vliegt. En verstrooit tegenstanders.
  Margarita, die de nazi's uitroeit, fluistert:
  - Voor de glorie van het Moederland van de Goden!
  En steekt zijn tong uit!
  En nogmaals, een granaat die door de blote voet van het meisje wordt gegooid, schiet de nazi's te lijf. En de machinegeweren schieten.
  Oleg, vijanden hakken, tjilpen:
  - Heroes of the Fatherland verzamelt alarm.
  En geeft weer de beurt.
  En de granaat die door de jongen wordt gegooid, vliegt.
  Margarita verplettert ook de vijand en sist:
  -Voor heilig Rusland!
  En nu vliegt een granaat van de worp van de blote voet van het meisje. Verspreidt de vijand in alle richtingen.
  Oleg, schietend, en bijna elke kogel vliegt naar het doel, zingt:
  - Mijn vaderland...
  En weer met blote voeten een granaat tegen de nazi's.
  Margarita, die de nazi's uitroeide, piepte:
  - Trots en lief!
  En een granaat schiet uit de blote voet van het meisje.
  Oleg Rybachenko, schietend op de vijand, voegt eraan toe:
  - Mijn vaderland...
  Het meisje, woedend schietend, voegt eraan toe:
  - Jij bent de kroon van de geest!
  En opnieuw vliegt een dodelijke granaat van de blote voet van het meisje.
  Mount Big Saddle is letterlijk bezaaid met de lijken van de nazi's. De nazi's doordrenkt haar met bloed.
  De jongen en het meisje werden toen verlicht met eeuwige glorie, maar de Grote Zadelberg werd niet weggegeven.
  En nu vechten ze als reuzen nog steeds op het land van Sovjet-Rusland ...
  Rolling optreedt tsunami golven. Die valt op de posities van Russische troepen. Maar ze weerspiegelen dapper de aanval van de vijand. En hun heldhaftigheid tonen.
  Oleg schiet en piept:
  We zullen altijd trouw zijn!
  En weer vliegt er een granaat van zijn blote voet. En verslaat de nazi's.
  Margarita schiet ook. En hij doet het heel, heel treffend, zeggende:
  - Rusland zal niet buigen!
  En ook een met blote voet gelanceerde granaat raakt de nazi's.
  Terminator kinderen sturen en trappen.
  . HOOFDSTUK #9
  Gevechten op alle fronten kookt als het gebulder van een vulkaan.
  En de bezeten Führer is duidelijk ontevreden over het verloop van de oorlog.
  Hitler bromde verontwaardigd:
  - Zoveel jaren beloof je me de overwinning! En ze is nog steeds weg en weg! Het wordt echt eng!
  Mainstein antwoordde zelfverzekerd:
  - Maar mijn Führer... De Russen hebben heel diep gegraven.
  De Führer brulde:
  Graaf ze dus op! We moeten een einde maken aan het lijden van het Duitse volk en de oorlog stoppen!
  Mainstein zei welsprekend:
  - Russen zijn niet tegen de wereld... Er is iets om over na te denken!
  Hitler zei nadrukkelijk:
  - Er zal in ieder geval geen vrede zijn! Alleen overwinning! We moeten voor eens en voor altijd een einde maken aan de bolsjewistische besmetting!
  Mainstein was het hiermee eens:
  - Ja, het is nodig om mijn Führer af te maken! We doen ons best om het bloed van de Ariërs te behouden. En we gaan meestal vooruit in de hitte, zodat de Arabieren en negers hun gang gaan. Dit is ons credo!
  De Führer beval strikt:
  - Ga verder langs de rivier de Don ... En tegelijkertijd zou het leuk zijn om Tikhvin in te nemen en Leningrad te wurgen in een dubbele ring van blokkade!
  Mainstein knikte instemmend.
  - Dat zou leuk zijn, mijn Führer! Helemaal niet slecht!
  Hitler ontblootte zijn tanden en siste:
  - We zullen diagonaal verslaan!
  Ondertussen klonk de hoorn. Ter gelegenheid van het vakantie-entertainment: gladiatorengevechten.
  De Führer gorgelde:
  - We zijn geboren om een sprookje te laten uitkomen! En toch zuinig moeten zijn!
  Inderdaad, drie meisjes met een zwarte huid, in lendendoeken, met ontbloot bovenlijf en blootsvoets, kwamen de arena binnen. Gewapend met drietanden en dolken.
  Drie schoonheden met een witte maar donkere huid werden tegen hen naar voren gebracht. Joods in dit geval.
  Ook bijna naakt, alleen in dun slipje. Gewapend met zwaarden en kleine schilden.
  Hitler hield er erg van als meisjes vochten. Maar hij houdt er niet van als blanke meisjes sterven. Daarom werden zwarten, joden, zigeuners in de ring gebracht - degenen die er geen spijt van hebben om los te laten. Soms vochten ook Russische gevangenen.
  Over het algemeen veranderde de Führer zijn houding ten opzichte van de Slaven enigszins. Blonde en mooie Slavische vrouwen begonnen met de Duitsers te trouwen. Bovendien, als de tweede, derde en vierde vrouw.
  Polygamie werd gelegaliseerd in het Derde Rijk. Bovendien was er een groot tekort aan mannen. Bovendien verwachtte de Führer, door met mooie blondines uit andere landen te trouwen, het aantal Volkdeutsche te vergroten. Over het algemeen zijn er te weinig Duitsers om de wereld te regeren. Dus moesten we iedereen meenemen.
  Veel Polen kregen het Duitse staatsburgerschap. Slaven met Arische trekken werden ook als Duitsers geregistreerd.
  Kunstmatige inseminatie werd actief gebruikt door de meest genetisch begaafde mannen. En dat gebeurde heel actief.
  Hitler zelf dacht aan vrede in het oosten. Maar hij was koppig. Bovendien zullen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië binnenkort een atoombom hebben en het is niet zo eenvoudig om zich tegen hen te keren.
  Blote voeten en slanke meisjes: zwarten en blanken worstelden. De strijd is begonnen.
  De Führer vroeg Speer:
  - Zeg me, minister, waarom zijn er genoeg slaven, maar geen overwinning?
  De hoofdwapensmid antwoordde eerlijk:
  - Omdat de kwalificatie van de beroepsbevolking laag is. Afrikanen zijn hardwerkend, weliswaar onder dwang, maar slecht opgeleid. Daarom is niet alles zo eenvoudig met technologie.
  Hitler beval:
  - Slaven moeten worden opgeleid! En spaar hen geen zwepen en kachels. Over het algemeen is het hoog tijd om een einde te maken aan de Russen. Wat werkt daar niet voor jou?
  Speer zei welbespraakt:
  - Nieuw hogedrukkanon, geeft ons een overweldigende superioriteit op het slagveld. Wat dat betreft zijn we sterker dan ooit. Plus een nieuwe generatie piramidale tanks. De techniek verbetert mijn heer. En de overwinning is nabij!
  De Führer merkte zuur op:
  - God verhoede ... Maar dit is niet het eerste jaar dat je me vertelt!
  Speer merkte op:
  - De Russen zijn de laatste reserves aan het opruimen. Ze hebben bijna geen mannen meer. We hebben Afrika en de Arabieren, en natuurlijk Europa. We zullen ze uithongeren. Ze hebben triviaal niet genoeg mensen tegen ons. Dus de overwinning is onvermijdelijk en de tijd staat aan onze kant!
  Mainstein zag het passen om toe te voegen:
  - Turkije intensiveert ook de militaire operaties, omdat het veel wapens van ons op krediet heeft gekregen!
  De Führer zweeg en keek naar het strijdtoneel. De Joden vochten harmonieuzer. Er is al een zwarte vrouw vermoord. De tweede liep verschillende wonden op en stond op het punt te vallen. Uh, het zou beter zijn om leeuwen erop los te laten, of krokodillen.
  Hitler merkte nogal hard op:
  - De Turken zijn niet actief genoeg. Het is een feit. Ze zullen gestimuleerd moeten worden. En waarom zijn er in het algemeen geen strategische doorbraken?
  Mainstein verzekerde de Führer:
  - Dit jaar wordt de Kaukasus onze grote. En met hem zal de oorlog anders verlopen. En Stalingrad zal door ons worden ingenomen. Daar ben ik zeker van. We hebben zeer krachtige gaskanonnen gemaakt die de uitkomst van de strijd zullen bepalen.
  De Führer brulde:
  - Het zal niet werken - antwoord met je hoofd!
  Ondertussen vallen de krijgers de nazi's aan, handelend met kolossale wanhoop.
  Het bataljon meisjes vocht vol vertrouwen tegen de nazi's. De meisjes vochten alle aanvallen af, schoten, gooiden met hun blote voeten granaten en zongen:
  Moge het heilige land worden verheerlijkt,
  Mijn lieve lieve planeet...
  De mensen van Rusland zijn een vriendelijke familie,
  En vertrap het vaderland niet met laarzen!
  
  Laat de wijze Nicholas in Rusland,
  Hij zal zijn land tot de sterren verheffen...
  Hij is orthodox, soeverein van de wereld,
  En winnen is het koninklijke element!
  
  Rusland is het moederland van de goden,
  Het heeft de beste soldaten in het universum...
  En de vrouwen zullen taarten bakken,
  Met zijn kracht in gevechten onveranderd!
  
  Mogen onze Russen het glorieuze pad verheerlijken,
  Die de weg wijst zonder randen...
  Niemand kan ons van het pad afbrengen,
  We zullen geen hulde brengen aan de ongelovigen!
  
  De grootsheid van Rusland is groot,
  Ze is mooi en verschrikkelijk voor vijanden ...
  Er is een Russische manier en een sterke riem,
  Het is gewoon gevaarlijk om ruzie te maken met het moederland!
  
  Moge Rusland, weet het goed, bloeien,
  Iets bereiken wat je niet kunt meten...
  Examens, overhandigen, alleen voor vijf,
  Omdat je Rod gelooft zonder een grens!
  
  Laten we het koninklijke geloof dragen,
  Tot de verste benaderingen van Rusland...
  Wij meisjes zijn niet ouder dan twintig,
  Maar we geloven dat alle vechters mooier zijn!
  
  Nee, de Russische rug buigt niet,
  Het blad van de vijanden van de soldaten zal niet overwinnen ...
  Satan zal Rusland niet regeren,
  En het lichaam in de strijd wordt alleen maar jonger!
  Berlijn is gemakkelijke vechters geloven dat we zullen nemen
  Met een droom die gevleugeld is...
  We zullen alle tegenstanders tegelijk verpletteren,
  En geloof me, vergelding wacht op verschillende Khans!
  
  En Jezus, en God de Heilige Svarog,
  Rusland is de ridders zeer dierbaar...
  Achter ons is de vriendelijkste Witte God,
  In de naam van onze moeder Rusland!
  De meisjes zongen en gooiden granaten naar de nazi's.
  Victoria gooide met haar blote voet een citroen en zong:
  - In Rusland zijn meisjes vechters!
  Hier lanceerde Veronica een dodelijk cadeau met haar blote ledemaat en gaf ze uit:
  - En we zijn superklasse krijgers!
  En gaf een salvo van een machinegeweer. Ze maaide een paar gelederen van de nazi's neer.
  Juliana, een mooie meid, gaf ook een beurt. Ze sneed de nazi's af ... En ze zong haar tanden uit:
  - De planeet zal de grootsheid van de Russen kennen!
  En schitter met scherpe tanden!
  De mooie en vurige Anna lanceerde ook een granaat. Ze verspreidde de nazi's en piepte:
  - Voor een nieuwe wereld! Je bent nu mijn idool!
  En hoe de blote voet flikkert!
  En ook de magnifieke Angelina zal een granaat nemen en lanceren. En verstrooi alle tegenstanders.
  Dit strijdersmeisje is erg gezond. En gewoon een echte godin. Ze heeft zoveel energie.
  En de krijger brulde:
  - Glorie aan het moederland, en aan ons!
  Victoria nam het aan en siste, onvoorzichtig schietend:
  - Moge ons moederland op het hoogtepunt van succes zijn!
  En een blote voet gooit een granaat. Die vliegt en iedereen vernietigt.
  Veronica schiet ook een generaal uit de nobele nazi's en doodt ze met veel succes.
  En een met blote voet gegooide granaat vliegt. Fascisten vallen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Alleen de doden twijfelen aan de grootsheid van Rusland!
  En laat pareltanden zien!
  Juliana bevestigt meteen:
  Wij zijn de sterkste van allemaal! Waren gisteren, zijn we vandaag!
  Roodharige Anna voegt er enthousiast aan toe:
  - En dat doen we morgen!
  Een met blote voet gegooide granaat verscheurt tegenstanders.
  Angelina lanceerde met haar blote voeten een hele doos schelpen en gaf uit:
  - De toekomst is van ons!
  De Rus, meer bepaald het Sovjetleger, bestormde Krasnodar.
  Vooraan liepen een jongen en een meisje: Oleg en Margarita.
  Kinderen roeiden de nazi's uit en rukten op naar het voormalige keizerlijke paleis dat ooit toebehoorde aan Romanov. Mainstein, Hitlers meest illustere veldmaarschalk, kondigde plechtig aan dat hij de hoofdstad niet zou verlaten en daar voor altijd zou blijven.
  Oleg vuurde een salvo op de Duitsers af en gooide met zijn blote voet een granaat, piepend in zichzelf:
  - Rusland zal zich nooit overgeven!
  Margarita lanceerde ook een citroen met haar blote beentje en kwaakte haar tanden bloot:
  - Win of sterf!
  En een bataljon meisjes om door te breken naar het paleis, waar veldmaarschalk Mainstein zijn toevlucht zocht. Alle meisjes waren in uniform, alleen slipjes waren nog over. En zulke bijna naakte mensen vechten als heldinnen.
  Victoria gooit met haar blote voet een granaat en piept:
  - Nikolay, je bent een mikado!
  Veronica lanceerde ook een geschenk van de dood met haar blote ledemaat en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  Onze koning is de beste!
  En hoe het schittert als parels! En zo'n prachtige meid.
  Juliana tjilpt ook van plezier, en lanceert een granaat met haar blote voet:
  - Ik ben een psychologiewinnaar!
  En ze liet haar tong zien.
  Vernietigt de nazi's.
  Anna schiet ook, deze roodharige duivelin. En het doet het zo goed. Maait de nazi's neer.
  En brullen naar de top van zijn longen:
  - Glorie aan mijn heilige land!
  En ontbloot zijn tanden!
  Angelina is ook een heldhaftige vrouw en ze zal een hele doos explosieven lanceren.
  En de nazi's vlogen alle kanten op.
  De meisjes gaan in de aanval en verpletteren tegenstanders. Het behalen van tastbaar succes. Ze voelen een formidabele gratie, en onvermoeibare druk, en de afwezigheid van zwakheden. En blote borsten zijn de beste garantie voor onoverwinnelijkheid en onzinkbaarheid.
  Victoria, die de nazi's afsnijdt, piept:
  - Handen van eikenhout, hoofd van lood!
  En gooit een granaat met zijn blote voet. Verstrooit de nazi's.
  Valentina vuurt ook.
  Verplettert de Duitsers. En breekt ze in stukken.
  Steeds dichter bij het paleis. En een blote voet gooit een granaat.
  De bange nazi's geven zich over. Uit elkaar vallen.
  Terminator Girl zegt:
  - Perun, wees bij ons!
  Juliana is een prachtig terminatormeisje dat zichzelf doodschiet en de fascistische militaristen vernietigt. Ze ontblootte haar tanden.
  Het meisje schrok:
  - Wij zijn de helden van het grootste Rusland!
  Het meisje gooide met haar blote voet een granaat. De vijand verstrooid.
  Juliana pakte het aan en zong opnieuw:
  - Suvorov geleerd om vooruit te kijken! En als je opstaat, sta dan tot je dood!
  En ze grijnsde.
  Vurige Anna zong en blafte ook:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En voegde er met een grijns aan toe:
  - En we lopen altijd voorop!
  Angelina, het heldhaftige meisje, schoot ook op de vijand. Verspreidde de keizerlijke-nazi-bewakers en piepte:
  - Voor de prestaties van het tijdperk!
  En weer vliegen de met blote voeten gegooide granaten.
  Meisjes drukken op de vijand. Ze herinneren zich de heroïsche verdediging van Voronezh en Stalingrad, die eeuwenlang niet zal worden vergeten.
  Eh, nou, hoe kan zo'n leger in de echte geschiedenis verliezen, en zelfs van de nazi's?
  Dat is jammer.
  Victoria gooit met haar blote voet een granaat en fluit:
  - Voor de Russische grens!
  Veronica lanceerde ook iets dodelijks met haar blote voet en piepte wanhopig, haar tanden ontblotend:
  - Voor nieuwe prestaties!
  En ze gaf een beurt aan de nazi's.
  En hier ook Yuliana, hoe ze zal nemen en verslaan. En toen pakte ze het met haar blote voet en lanceerde een granaat.
  En toen zong ze:
  - We zullen niet bezwijken voor een vijandige dictatuur!
  En ontblootte haar gezicht!
  Mooi heel jong meisje met de figuur van een atleet. En heel moedig.
  En Anna is als een vuist tegen de nazi's. Hij verplettert ze en gooit heel behendig een granaat met zijn blote voet.
  En verstrooit vijanden, alsof de flessen van de bal vliegen.
  Meisje brult:
  - Chocolade, het is onze manier!
  Anna houdt echt van chocolaatjes. En onder de koning zijn de markten gevuld met goederen. Wat valt er te zeggen over tsaar Nicolaas? God verhoede dat de koning-verliezer voor onze ogen in een grote zou veranderen. En het enige dat hiervoor nodig is, is dat de meisjes op het front vechten.
  En een paar kinderhelden die niet toestonden dat de nazi's de berg in bezit namen, Vysokosnaya en het Grote Zadel. Toen het lot van Vysokosnaya werd beslist.
  Dus het Russische Sovjet-rijk werd verpletterd.
  Angelina lanceerde ook een vat met moorden en liet de buitenmuur van het keizerlijk paleis met machinegeweren instorten.
  Nu rennen de meisjes al door de kamers. Het beslissende keerpunt in de oorlog staat op het punt plaats te vinden.
  Victoria zegt enthousiast:
  - Ik geloof dat het geluk me wacht!
  En weer gooit hij een granaat met zijn blote voet.
  Veronica, die een dodelijk vuur leidt. Tegenstanders borduren, tweets:
  - Ik heb zeker geluk!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af.
  En dan is er Yuliana, als een paar gebonden bommen die vanaf haar blote voeten worden afgevuurd. En vernietig de tegenstanders.
  Toen barstte in lachen uit:
  - Ik ben een komeetmeisje.
  En weer werpt hij de vurige tongen van de dood uit.
  En dan is Anna, dit terminatormeisje, al aan het haasten. Hoe ze iedereen nam en besmeurde. Gewoon super.
  Een krijger die een echte demiurg van de strijd is.
  En piept in zichzelf:
  - Onze bemanning, er is de grootste moed!
  En toen verscheen Angelina. Zo cool en stoer. Hij infecteert iedereen met zijn uitzinnige energie. In staat om vrijwel elke vijand te verslaan.
  En de krijger ontbloot haar parelwitte tanden. En ze zijn groter dan een paard. Hier is het meisje.
  Angelina giechelt en brulde:
  - Voor aubergines met zwarte kaviaar!
  En de meisjes schreeuwden uit volle borst in koor:
  - Appelbomen zullen bloeien op Mars!
  In juli 1947 werden de gevechten aan het Sovjet-Duitse front hervat. De Duitsers rukten op langs de Don. Tegelijkertijd probeerden ze Voronezh nog steeds in te nemen.
  De vier meisjes vochten dapper en toonden heldhaftigheid.
  Ze schoten recht.
  Hier gooide Natasha een granaat met haar blote voet en verstrooide de nazi's. En gromde:
  - Glorie aan de helden van Rusland!
  Een mooi, zeer curvy viertal meisjes. Ze deden hun beha's uit en lieten hun borsten zien. En de tepels zijn zo aardbei, smakelijk.
  Leidt een zeer goed gericht vuur en Zoya. Hij maait de nazi's neer en piept van verrukking:
  - Ik ben de wereldkampioen!
  En gooi ook een granaat als een blote voet. De nazi's verspreiden zich in verschillende richtingen, als golven van een meteorietval.
  Ja, Zoya houdt van moorden!
  En dan staat Augustinus in brand. Hij schiet ook erg nauwkeurig. Vernietigt de Fritz.
  En weer vliegt er een granaat van haar blote voet. Breekt de nazi's in stukken.
  Svetlana nagelt ook de Fritz. En hij zingt:
  - Ik ben een hete meid! Ik zal iedereen tot een vod verpletteren!
  En haar blote tenen werpen vernietiging.
  Meisjes natuurlijk zelfs heel erg! Mooi, bloeiend, gewaagd.
  En de Duitsers vertragen de opmars. Hoewel de artillerie actief aan het werk is. Wat geweldig is! Gewoon de meest aerobatics van een grootmeester.
  Natasha schiet... En een scène van marteling flitst voor haar ogen.
  De Duitsers hebben een Komsomol-meisje gevangen. Strip haar naakt. En ze deden het in een ketel met water. Ze staken er een vuur onder. Begon levend te koken. Het meisje schreeuwde het uit van ondraaglijke pijn. De nazi's lieten haar uit de ketel springen.
  Toen koelden ze het water af, en opnieuw gooiden ze het en begonnen het te verwarmen. Dus kookten ze het meisje verschillende keren.
  Hier zijn de monsters... Toen hingen ze het meisje aan het rek en verbrandden haar met een gloeiend hete staaf. Gemartelde schoonheden tot de dood.
  Nou, hoe geen wraak te nemen.
  Natasha gooit een granaat met haar blote voet, verstrooit de Fritz en glimlacht naar zichzelf met een grijns.
  Dit is zo'n grote schoonheid.
  Het meisje zegt:
  -Het wordt gaaf!
  Zoya gaf ook een beurt. De fascisten vermoord. Ze sneed de nazi's en hun huurlingen af.
  Toen gooide ze opnieuw een granaat met haar blote voet en tjilpte:
  - Magnifieke vier en de keeper!
  Daarna ging de strijd verder, met druk en beelden.
  Roodharige Augustine lanceerde een granaat met haar blote voet. De nazi's verspreid, veel mensen doorweekt met een granaat. En al die Fritz.
  Toen brulde ze:
  - Ik ben de belichaming van het moederland!
  En het meisje deed zich voor als verkracht. Wat leuk en gaaf! En ze ranselt de nazi's voor zichzelf. Het meisje is gewoon superman. De coolste van allemaal en constant opgeladen om te winnen.
  Svetlana is ook een charmant meisje. Ze maakte een welgemikte draai en maaide de nazi's neer. En dan hoe hij met zijn blote tenen een granaat gooit. Hoe de Fritz te verbrijzelen.
  En zo'n blondine zal het regelen. Allemaal neergemaaid met één schot. En hij tjilpt, zijn tanden ontbloten:
  - Er zal eeuwig licht en dageraad zijn!
  Meisjes hier en zo'n passage. Opmerkelijke krijgers - aerobatics.
  Natascha floot. Ze gooide met haar blote voet een granaat en siste:
  - Ik ben een geweldige meid!
  Hoewel dit een onbescheiden verklaring is, is het gedeeltelijk waar. Deze krijgers zijn schattig.
  En ook heel mooi. Met fonkelende ogen en parelwitte tanden.
  En ze vechten glorieus, gooien met hun blote voeten verpletterende voorwerpen.
  Maar het verslaan van de nazi's is buitengewoon moeilijk. Het is alsof je tegen een muur slaat.
  Zoya nam het en vuurde een linie af op de nazi's. En ze maaide ze neer, alsof een gigantisch paard een hoef was geweest, die het gras eruit sloeg.
  Toen gooide het meisje een granaat met haar blote voet en kirde:
  - Ik ben zo'n droom van miljoenen!
  En ze liet haar tong zien. Dit is een meisje - een echte terminator. Iedereen wordt gepromoveerd en verscheurd. En zagen zonder enige twijfel op hoge snelheid.
  Zoya nam het aan en zong:
  De soldaat is altijd gezond
  De soldaat is op alles voorbereid!
  Augustinus gooide ook een granaat met haar blote voet. Ze gooide de fascisten weg en gaf met zelfvertrouwen uit:
  - En stof zoals van tapijten, slaan we uit de weg!
  Svetlana, schietend, voegde toe:
  - Verander niet van been! Onze gezichten stralen! Glanzende laarzen!
  Krijgers zoals we die in volle klederdracht zien. En meisjes hebben geen schoenen nodig. Ze zijn in staat om iedereen uit te wissen tot stof of poeder, zo'n grijze kleur.
  dacht Natasha, die op de nazi's vuurde. Inderdaad, waarom is het onmogelijk om te slagen zonder vals te spelen? Hier heeft Stalin bijvoorbeeld door bedrog de macht gegrepen en gegrepen. Hij beloofde Zinovjev en Kamenev bergen goud, maar hij schoot ze zelf neer.
  Is het logisch om dat te doen? Meer precies, het is gewoon logisch - je kunt niet bedriegen, je kunt niet leven!
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en kirde:
  - Ik ben een grote ster!
  Zoya schoot ook. Begrepen en getjilp:
  - En ik ben ook geweldig!
  En een met blote tenen gegooide granaat vliegt. En hoe de fascisten eraan komen. Door de grootste amandelen.
  En Augustinus schiet. En het klikt heel goed. En ze versloeg de Fritz, als met een slag van een voorhamer.
  En de blote voet gooit ook heel beroemd een granaat.
  Augustinus piepte:
  - Word niet beroemd als het stil is!
  En weer een goed gemikte beurt gegeven.
  Svetlana sloeg weer. De fascisten vermoord. En mompelde:
  - Ik ben een super meisje!
  En schitter met ogen en piep met een stem!
  Ja, dit zijn zulke meisjes dat je geen vinger bij ze in je mond moet steken - ze zullen bijten!
  Natasha, schietend, zei:
  - Ze begonnen te praten, alles over een lang leven.
  Zoya, een granaat gooiend met haar blote voet, voegde eraan toe:
  - We besloten even te wachten terwijl we bloed aan het zuigen waren ...
  Augustinus gooide een granaat en piepte:
  - Heerlijk voor de derde!
  Svetlana lanceerde het geschenk van de dood met haar blote tenen en gilde:
  - Oh, ik ben cool!
  In juli bezetten de Duitsers Voronezh bijna en stopten. Er was een tijdelijke rust.
  . HOOFDSTUK #10
  Maar het Rode Leger probeert een tegenaanval uit te voeren.
  Oleg Rybachenko, die er nog steeds uitziet als een jongen van een jaar of twaalf, en een meisje dat er ook zo oud uitziet als Margarita, rennen voor de Russische Sovjettroepen uit.
  Ze schieten zichzelf neer. Achter de schouders liggen zakken granaten.
  Oleg vuurde op de Duitsers. Een bos gemaaid.
  Hij gooide met zijn blote voet een granaat en piepte:
  - Ik ben een terminator, op je knieën.
  Margarita gooide ook een granaat met haar blote voet en voegde eraan toe:
  - Vijanden van Rusland Ik zal van de aardbodem vegen!
  De jongen en het meisje haasten zich allemaal naar zichzelf en versnipperen tegenstanders. Ze zijn sprankelend en de coolste ter wereld.
  Oleg, de eeuwige jongen, schiet op de Duitsers en zingt:
  - Ik veeg je weg als paardebloemen! Wij zijn terminators, geen jongens!
  En weer gooit hij een granaat met zijn blote voet.
  Margarita nagelt ook en zegt:
  - We zijn coole kampioenen! Rusland ligt achter ons!
  De jongen en het meisje gaan allemaal maar door. Ze hebben zoveel opwinding en vuur. En de Duitsers schilderen letterlijk onder hun hoeven.
  Om precies te zijn blote kindervoeten.
  Oleg schiet en doodt de vijand met elke kogel.
  Ja, de jongen, zo lijkt het, is niet zo gemakkelijk te stoppen. Hij is een echte en echte terminator.
  Margarita gooit weer een granaat met haar blote voet en piept:
  - Ik ben geweldig! Ik word internationaal kampioen!
  En in zichzelf lachen...
  Ondertussen zijn de meisjes aan het vechten. Er zijn meer damesafdelingen.
  Hier komt het hele bataljon. Meisjes op blote voeten in badpakken. Zo'n schraal badpak in bikinistijl. En naakte, ronde hakken van schoonheden flitsen. Prachtige krijgers.
  En ze schieten ook op de Duitsers. Maar de krijgers gaan man-tegen-man gevechten aan met de Duitsers. Hoe ze worden gedorst.
  En hoe ze zichzelf steken met bajonetten! Hier zijn de meiden!
  Gewoon geweldig.
  De meisjes sloegen de Duitsers met hun blote benen en grijnzen vleesetend. Hier zijn de krijgers. Meisjes van de sterkste uitlijning. Dit is hoe de soldaten van de keizer zich dorsen.
  En ze sloegen zichzelf. En ze komen...
  Er zijn zulke superklasse krijgers. En allemaal blootsvoets en bijna naakt. En ze springen naar zichzelf. En ze sloegen zichzelf met blote hakken. Hier zijn de meisjes - alle meisjes meisjes.
  Victoria vecht vooruit. Ze ziet er nog steeds uit als een meisje en is erg slank. Hij steekt zichzelf de Duitsers neer en zingt:
  - God bescherme de koning! En scheur al het uitschot!
  Ja, de meiden hier zijn top.
  En de schoonheid Veronica is zichtbaar. Ook de blonde vecht.
  En de magnifieke Yulfi is een meisje dat generaal werd nadat ze haar man had begraven. Yufi ziet er goed uit. Ze houdt heel veel van mannen en gaat zonder vooroordelen met hen in contact.
  Seks verlengt zelfs het leven en is zeer gunstig voor vrouwen. Hij verjongt ze.
  Anna is ook aan het vechten, en met haar rode, weelderige haar.
  En ook de verrukkelijke Angelina - de krijger is gewoon super.
  Dat wil zeggen, de hele koninklijke, of liever stalinistische garde. Een complete set schoonheden. Ze zijn zo mooi en sexy.
  En ze verpletteren de Duitsers. Vermaal ze tot poeder. Maal de botten en scheur het vlees.
  En de Duitsers vluchten voor hun aanval. Ze lijden nederlaag na nederlaag - zij het op lokale schaal.
  En dus in het algemeen, terwijl ze het initiatief hebben.
  De Duitsers rukken op naar het zuiden langs de Don.
  Gerda en Charlotte vechten in de nieuwste tweemanstank in de vorm van een piramide.
  En ze vechten behoorlijk goed. De Duitse machine is uitgerust met een hogedrukkanon. Het kaliber is slechts 75 mm, maar dit is voldoende vanwege de hoge mondingssnelheid van het projectiel. En een enorme munitielading tot gevolg. De meisjes in de tank gingen liggen. De machine is zeer wendbaar met een gasturbinemotor.
  Gerda vuurde op de Sovjettank en zong:
  - Ik ben zo'n wilde wolvin, ik ben nog nooit in het buitenland geweest!
  En hij lacht, tikt met zijn blote voet op de joystick.
  Ook de roodharige Charlotte doet niet onder.
  Ook een super meid.
  Hij schiet zichzelf dood en drukt met zijn blote tenen op de joystickknoppen.
  Prachtige krijger.
  De roodharige vroeg tijdens het schieten aan Gerda:
  - Wat denk je, zal het christendom eindelijk worden verboden?
  De blonde terminator zei nadrukkelijk:
  - Ik denk dat het gaat!
  En ontblootte haar gezicht!
  Warriors zijn over het algemeen geweldig in schieten. Hier spartelde Gerda met haar blote tenen. En piepte:
  - Wij Ariërs moeten niet geloven in de Joodse Bijbel die pacifisme predikt.
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Dat klopt, het paste niet! Wij zijn de beste ter wereld!
  De roodharige stuurde opnieuw een dodelijk projectiel met haar blote tenen. Crashte een Sovjet-auto.
  De gevechten zijn extreem brutaal. Tegelijkertijd zijn Sovjetmeisjes de beste.
  Hier werd Natasha gedwongen te onderbreken. De fascisten zijn weer in beweging. Om precies te zijn, zwarten en Arabieren. De nazi's rekruteren soldaten in Afrika en Azië en werpen ze in Sovjet-posities. Iedereen probeert de cijfers te verpletteren.
  Natashka gooit behendig een granaat met haar blote voet en zegt:
  - De grootsheid van Stalin zal eeuwenlang zijn!
  Zoya geeft de beurt. Ook gooit hij zijn blote voet naar tegenstanders. Schakelt de nazi's uit en zegt:
  - Angst is onbekend bij mooie krijgers!
  De roodharige Augustinus schiet ook. En heel toepasselijk. En terwijl je zegt:
  - Ja, in ons Vaderland en het hart leeft!
  En hij gooit ook een granaat met zijn blote voet.
  Svetlana, schietend, vertelt de schoonheden:
  - We zullen de verdomde nazi's factureren!
  En daaruit vliegt, een granaat gelanceerd met blote tenen. Over het algemeen zijn de meisjes hier van de hoogste poshiba.
  Natasha, schietend, piepte:
  -Laat deze oorlog de laatste zijn!
  Zoya voegde er enthousiast aan toe:
  - Satan zal niet regeren.
  In juli rukten de Duitsers op langs de Don en naderden de bocht al. De gevechten waren hier in volle gang. En je zet de slagkracht niet in zoals het hoort. Voronezh werd een zijpunt voor de oorlog. Echt, waar maak je je zorgen over?
  Beschietingen begonnen en begonnen in slaap te vallen met zand en fragmenten. De stormtroopers vlogen. Het waren er veel en ze waren allemaal irritant als vliegen.
  Het meisje sprak:
  - Reptielen kruipen als vervelende vliegen.
  En ze gooide met haar blote voet een granaat, waarmee ze een Duits aanvalsvliegtuig neerhaalde.
  Daarna deed Zoya hetzelfde. Ze gooide ook een granaat met haar blote voet en sloeg de fascist neer.
  getweet:
  - Ik ben een droom op blote voeten, en gewoon een grote schoonheid!
  En weer keerde de krijger om.
  Roodharige Augustine kwam ook zonder problemen binnen. Ze ramde een auto met haar blote voet met een granaat. Ze brak het in stukken. Die verspreid over het hele gebied en de ruïnes van Voronezh.
  En dan nog moeilijker...
  En Svetlana zal het pakken en een granaat gooien met haar blote tenen. En hij zal alle tegenstanders zonder problemen vernietigen. Zo wordt het, als in een doodskist - dom en zonder onnodig antimoon.
  De Duitsers verloren te veel in de gevechten om Voronezh en namen opnieuw een pauze.
  Een beetje gespeeld. Ik zag een enkel Duits aanvalsvliegtuig. En ze pakte het en gooide een granaat naar hem met haar blote voet. Het verpletterende object vloog in een hoge boog. Hij landde precies in de Duitse auto en brak hem in stukken. Toen zei de blonde terminator:
  - Ik ben je marionet niet!
  Daarna draaiden de krijgers zich unaniem om op hun buik. Geflitste blote hakken.
  Juli komt eraan, vechtend en beschietingen. Ze overlaadden de posities van Russische troepen met granaten. En ze schieten met krachtige wapens. De nazi's rukken op in het gebied van de bocht van de Don.
  Er zijn krijgers en helden daar. De Fritz vechten ook op disco's. Vooral mooie meisjes: Gertrude en Eva. Ze vliegen met een schijfvliegtuig en verpletteren de Russen in de lucht.
  Natasha schoot in de lucht. Ze schoot een Duits onbemand, radiografisch bestuurd apparaat "Rama" -7 neer. En ze zei:
  - Mensen zullen blij zijn.
  Zoya gooide met haar blote voet een granaat naar het Duitse aanvalsvliegtuig, dat als een vleesetende piranha naar buiten vloog en piepte:
  - Voor altijd gelukkig!
  Ook Augustinus lanceerde met haar blote voet een geschenk van de dood en siste:
  - De Sovjetregering...
  Svetlana gooide ook een vlammend voorwerp, sloeg de fascist neer en gromde:
  - Kracht is geweldig!
  Maar toen vertrokken de Duitsers ... En de meisjes kalmeerden een beetje.
  Natasha merkte met een droevige glimlach op:
  - Nou, hoe lang kan deze oorlog duren!
  Zoya merkte enthousiast op:
  - We zijn in de loop der jaren sterker geworden, maar we zijn helemaal niet ouder geworden!
  De roodharige Augustinus giechelde en verpletterde de vervelende vlieg met haar blote vingers:
  - Natuurlijk niet! Word niet oud! Ik ben nog steeds zo heet als altijd!
  Svetlana giechelde en merkte op:
  - Een oorlog in het algemeen verjongt meisjes. Leiders komen en gaan, maar meisjes blijven jong!
  Natasha antwoordde met een brede glimlach:
  - We zijn verjongd - Russische goden!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Ja, onze goden, Slavische goden!
  De vurige Augustinus zong:
  - We wonen op het land van onze vader! Lada's kinderen zijn geweldige kinderen! En jaren op een gevleugeld paard, Rusland in de verre millennia!
  Svetlana giechelde en antwoordde:
  - Vanuit de lucht zal de bel slaan - de regen zal met stromen stromen! Ik ren naar mijn kindertijd - de zomerregen volgt me!
  En Natasha pakte enthousiast op:
  - Achter me!
  En de krijgers klapten in hun blote, gebeitelde voeten. Ze zijn echt tot zulke wonderen in staat. Er is in mijn leven geen enkele pagina omgeslagen.
  Hier groeit een hele generatie krijgers op. Reeds vechtend in de gelederen van het Rode Leger, degenen die bijna na het begin van de oorlog werden geboren.
  Hier bijvoorbeeld Andreika. Barefoot jongen in korte broek. In totaal dertien jaar, maar hoe vecht hij? Ja, op de een of andere manier een ongelukkige jongen, die de wereld niet kende.
  Natasha wenkte Andreika. Ze streelde het blonde haar van de pionier. Kijk hoe gebruind hij is, als chocolade. Het meisje gaf de jongen snoep. Hij mompelde somber:
  - Zoet is slecht...
  Maar hij at het eten toch op. Ja, een soort jongen. Natasha pakte haar hand en stak haar uit. Ze kietelde de verharde, stoffige voet van de pionier. Als reactie daarop begon hij Natashka's blote zool te kietelen. Het is fijn om aangeraakt te worden door de handen van een jongen.
  Natasja merkte op:
  - Je bent aan het groeien Andrey! Als je nog een paar jaar leeft, zal ik het je leren.
  De jongen was verrast
  -Wat?
  Natasja giechelde.
  - Hoe de liefde te bedrijven!
  Andrey snoof minachtend:
  - Ik heb het al gezien!
  Natasja schudde haar hoofd.
  - Wat je zag was paren van dieren. En ik leer je prachtig en heel plezierig!
  Op 1 augustus 1947 werden de meisjes gevonden in de loopgraven. Ze vochten tegen de Fritz. Er is veel tijd verstreken sinds het begin van de Grote Vaderlandse Oorlog. Hier is het evenement.
  Natasha schiet op de nazi's, gooit een granaat met haar blote, gebeitelde voet en zegt:
  - Voor de grootsheid van het communistische land!
  Toen ontblootte ze haar tanden.
  De meisjes vechten hier, traditioneel bijna naakt. Alleen gekleed in rode, strakke slipjes vechten ze en besmetten ze de rest van de jagers met een razernij.
  En ze schieten. En ze schieten erg goed. Zoals sluipschutters en krijgers van het hoogste ruimteniveau.
  Zoya schiet ook. Hij maait de nazi's neer en tjilpt:
  - Oh, mijn moederland en geweldige familie!
  En hij gooit een granaat met zijn blote voet. Over het algemeen een geweldige meid.
  En haar haar heeft de kleur van bladgoud.
  Zoya is ooit door de nazi's gemarteld. Eerst namen ze me mee naar een hut en kleedden ze me uit tot op mijn korte broek. Ze begonnen te voelen, met hun handen naar gevoelige plaatsen te klimmen. Toen sloegen ze me met rubberen slangen. Ze sloegen me op de borst, en op de zijkanten en op de dijen. Het volgende was het meest vernederende - verkracht met een rubberen wapenstok. Maar het gevoel is zo acuut. Tegelijkertijd ervoer Zoya, samen met de pijn, een orgasme en eindigde. De nazi's lachten.
  Daarna verkrachtten ze de met de hand geschreven schoonheid opnieuw met een knuppel, en toen gingen ze er zelf mee aan de slag... Vijfentwintig jonge, hongerige soldaten liepen over het meisje heen. Laat niet langer een maagd meer zijn, maar nog steeds een man. Dit is zowel plezier als pijn. Zulke intense sensaties. Vooral als verkracht in het vijfde punt.
  Maar ze werden in ieder geval niet verslagen. Het is te zien dat de nazi's het op verschillende punten graag hadden. Ze hebben haar niet opgehangen. Tot Zoe uiteindelijk wegliep. Voordien werd ze trouwens blootsvoets en bijna naakt de kou in gedreven. Maar op dat moment was Zoya al gewend aan de kou. En ze rende weg in alleen haar slipje. En dat ze een strijder is van de hoogste rode aerobatics.
  Aurora vecht ook heldhaftig. Maait de nazi's neer en zingt:
  - Moederland, feest, Komsomol! Er zal een sterke nederlaag voor Hitler zijn.
  En ook hoe hij met zijn blote voet een granaat gooit.
  Alles aan de meisjes is cool en brutaal.
  En ook Svetlana zal pakken en afranselen. En maai de Fritz neer. En met blote tenen plant hij een granaat.
  En brul tegelijk:
  - Voor de zaak van de strijd van het communisme!
  Natasha schiet ook, slaat de nazi's uit en sist:
  - In de naam van het Vaderland, de heilige!
  En een granaat die met blote tenen wordt gegooid, verstrooit de nazi's. En de meisjes worden steeds vrolijker en zingen alles voor zichzelf met wilde vreugde.
  Zoya schiet ook met de nauwkeurigheid van Robin Hood. Leidt een vuur naar zichzelf en zingt:
  - Ik hou van Rusland! Machtig land! Waarom werd Hitler niet vernietigd? Ik begrijp het niet!
  En ook hij, met zijn blote tenen, zal het pakken en een granaat gooien. En kayuk voor de fascisten.
  Aurora heeft de Fritz geneukt. Ze gooide een citroen met haar blote voet en piepte:
  - Maar Pasarán! Scherpe klap!
  En Svetlana zal de beurt geven. Hoe de nazi's te vegen. Hoe ze allemaal te laten weken en piepen:
  - Glorie aan de Almachtige Rod!
  En hij zal ook een granaat gooien met zijn blote voet.
  En ook Natasha zal een beurt geven. Snijd de fascisten af. En hij gooit een granaat met zijn blote voet, piepend:
  - Ja, uw naam is heilig!
  En weer grijnzen. Glinsterende parelwitte tanden.
  En dan bezwijkt Zoya. Het zal de fascisten eerlijk bedekken. En hij zal piepen en een granaat gooien met zijn blote voet:
  - Krijger, die de dood voor iedereen brengt!
  En nogmaals, hij zal worden beschoten met een dodelijke uitbarsting!
  En hier is Aurora als een lupanet. En dood. En met blote tenen zal hij een geschenk van de dood sturen.
  Dan piept hij:
  - Glorie aan de dappere Russische soldaten! Schouder meesters!
  En ook Svetlana zal de nazi's treffen. Hoe hij ze neermaait, als een sikkel, en stuitert:
  Ik ben een krijger die niet vergeten zal worden...
  En weer met blote voeten, alsof hij op de vijanden van Rusland rende. En laat het vliegen als een granaat.
  Het meisje herinnert zich natuurlijk veel. Bijvoorbeeld, hoe de Fritz in het eenenveertigste jaar twee meisjes op blote voeten dwong een gat in de kou te graven. En de meiden zijn nog niet zo gehard. En natuurlijk werden hun benen eerst rood en daarna blauw van de kou. En het deed pijn.
  En de monsters-fascisten begonnen, om op te warmen, met knuppels op de hielen te slaan. De meisjes verloren het bewustzijn. Daarna goten ze nog een paar bakken ijswater over hen heen. Bijna moe.
  Gelukkig werden de ongelukkige meisjes opgehaald door een genezer. Kwam uit hen. En zelfs de ledematen hoefden niet geamputeerd te worden. De meisjes groeiden op en werden partizanen. Ze namen wraak op de nazi's.
  De pioniersjongen Alexander Grigorievich had minder geluk. Zijn nazi's, gepakt, kleedden zich uit. En in de kou op een rek gehangen. En de blote voeten van de pionier werden in een blok geperst, en een steen met een gewicht van een middelpunt ging zitten. De jongen piepte hijgend languit in de kou. En zijn fascisten verwarmden hem ook en brachten een fakkel naar een verstijfd lichaam. Dit zijn de monsters van de nazi's.
  De jongen hing drie dagen en drie nachten, en op de vierde dag, niet in staat om de marteling te verdragen, stierf hij.
  De indringers gedroegen zich wreed ...
  Komsomol-lid Sveta werd ook uitgekleed. Je serveerde een grote glazen pot. Gevuld met water en blootgesteld aan vorst. En zodat alle inwoners kunnen zien hoe het Komsomol-lid bevriest in het ijskoude, met ijs bedekte water. Wat een verschrikking is het.
  Svetlana schiet op de nazi's en fluistert:
  - Fascisme zal niet voorbijgaan! Glorie aan Rusland!
  Natasha schiet ook. Hij gooit heel nauwkeurig een granaat met zijn blote voet en roept:
  - Laten we niet liegen onder Hitler!
  Zoya bevestigt op plechtige toon:
  - We zullen nooit gaan liggen!
  En opent ook het vuur.
  En een blote voet gooit een granaat.
  Aurora schiet. Omgaan met de nazi's en schreeuwen.
  - Glorie aan de Russische goden!
  En weer gooit hij een granaat met zijn blote voet.
  En Svetlana schiet heel nauwkeurig. En schreeuwt:
  - In de naam van het leven op aarde!
  En weer gooit hij heel nauwkeurig een granaat met zijn blote voet.
  En de Fritz zijn buiten adem.
  De meisjes sloegen de nazi-aanval af en de volgende dag kwam: 2 augustus 1947. De schoonheden sloegen de aanval weer af. We schoten een beetje, dan stoeien met de mannen.
  Natashka herinnerde zich hoe ze in het tweeënveertigste jaar een beetje langs de wegen van de oorlog achter de vijandelijke linies dwaalde.
  Er was een meisje op blote voeten in een eenvoudige katoenen jurk. Het lopen was gemakkelijk en aangenaam. Zomer, een krans is geweven in Natasha's witte, licht gouden haar. Blote zolen prikken heel aangenaam in kiezels. De voeten van het meisje zijn erg verhard en ze doet helemaal geen pijn. En zelfs flesfragmenten zijn niet bang voor likdoorns.
  Natashka ging naar zichzelf als verkenner. Ze is een heel mooi meisje, en dit kan worden gebruikt voor het welzijn van het land.
  Iemand verleiden, verdraaien. Tweeënveertigste is echter moeilijk voor Rusland. Na aanvankelijke successen nabij Moskou, Leningrad, in het zuiden, begon het Rode Leger opnieuw te verliezen.
  Sovjet-troepen versloegen in de buurt van Charkov en raakten de ketel. En de nazi's gaan al naar Voronezh. Dit verheft de stemming natuurlijk niet. Het meisje scheurde, vooral 's ochtends, de bijsluiter af.
  De Duitsers hebben zojuist de verovering van de onneembare vesting Sebastopol aangekondigd. En iets eerder meldden ze de val in Afrika, ook van de onbuigzame citadel van Tolbuk.
  Hier komt een meisje op blote voeten, stampend met haar verharde zolen over een rotsachtige weg en nadenkend.
  Wat zou het volgende kunnen zijn? Zullen de fascisten winnen? Hun kracht is immers buitengewoon groot. Ja, de stemming is bedorven. Het meisje piepte:
  - Stalin leeft in mijn hart,
  Zodat we geen verdriet kennen ...
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  Het meisje zag ineens een jongen. Een blond, knap kind van een jaar of tien. Slank natuurlijk, maar wendbaar, in korte broek en met een naakte torsochocolade van zonnebrand.
  De jongen rende naar Natasha toe. Hij floot en riep:
  - Fascisten liegen! Maak je geen zorgen, we zullen nog steeds winnen!
  Het meisje antwoordde resoluut:
  - Natuurlijk zullen we winnen! Het kan niet anders!
  De jongen knikte en zei:
  - Natasha, weet je, de commandant waarschuwt je om niet naar het dorp Novoselovo te gaan. Daar legden de Fritz een hinderlaag.
  Het meisje knikte instemmend.
  - Bedankt voor de waarschuwing. Maar wie bezorgt het briefje?
  De jongen stelde voor:
  - Laat mij. Ze controleren alle volwassenen, zelfs vrouwen. Maar een kind kan er doorheen glippen.
  Natasha haalde een briefje uit haar slipje en gaf het aan de jongen, maar tegelijkertijd vroeg ze:
  - Wat als je gepakt wordt?
  De jongen keek hem recht in de ogen en antwoordde:
  - Ik zal, net als Malchish-Kibalchish, martelingen doorstaan en sterven met opgeheven hoofd.
  Natasja glimlachte. En toen zonk ze. Ik herinnerde me hoe twee pioniers van ongeveer twaalf jaar door de nazi's werden gepakt. Ze scheurden de kleren van de jongens uit en bonden hun handen achter met draad en dreven ze naakt en blootsvoets de bittere kou in. Toen dreven ze ze door de sneeuw en dreven ze ze opnieuw de hut in. Ze reden totdat hun begeleiders doodvroren. De pioniers voelden zich niet op hun gemak, maar ze volhardden. De jongens zijn behoorlijk sterk.
  Toen de nazi's zagen dat de pioniers niet door de vorst te pakken waren, begonnen ze de kinderen met vuur te verbranden. En hierin zijn ze geslaagd. Toen de beul een gloeiend heet strijkijzer op de blote borst van de jongen aanbracht, riep de jongen uit:
  Lang leve Stalin!
  Toen werden brede stroken metaal, rood van de hitte, op de blote, verharde zolen van de jongen aangebracht. De beul vrouw ademde met veel plezier de geur van geroosterd vlees door haar neusgaten. De pionier riep opnieuw:
  - Vlieg met rode vlaggen over de Reichstag!
  En liet zijn tong zien. Toen scheurden de nazi's het scrotum eruit met een gloeiend hete tang. De pionier stierf aan een pijnschok.
  Ja, de fascisten vestigden een nieuwe orde.
  Ze handelden grof en wreed. En de marteling was constant.
  Natasha gooit weer een granaat met haar blote voet. Verspreidt de Fritz en piept:
  - Moge er een hemel op aarde zijn! Paradijs van het communisme, waarin het land van de Sovjets bloeit!
  Zoya lanceert ook een granaat met haar blote tenen en piept:
  - En glorie zal naar de aarde komen!
  Daarna maakt het meisje een zeer goed gemikte wending. Schakelt tegenstanders uit. En laat weer zijn tanden zien.
  En dan vuurt Augustinus. Schakelt de nazi's uit en piept:
  - Voor het moederland! Voor Stalin!
  En opnieuw gooide ze een granaat met haar blote voet, verspreidde de nazi's. Versla de krijgers krachtig.
  Laat de vijand niet vallen.
  Svetlana gooit ook een granaat met haar blote voet. Kleurt de nazi's en piept:
  - Glorie aan onze Russische meisjes!
  En hoe de krijgers lachen. Het zijn tenslotte zulke schoonheden dat ze zelfs voor de wedstrijd kunnen worden opgemaakt: mevrouw Universe. Hun borsten zijn zo vol en stevig tegelijk. Dus ze houden ervan om seks te hebben met mannen. Het windt ze echt op.
  Vooral als de lichamen tasten en nog steeds in de tepels knijpen.
  Natasha herinnerde zich hoe ze ooit door de politie werd gefouilleerd. Het is echt klasse. Wanneer een man met een harige poot met zijn vingers recht in je baarmoeder kruipt. Wat ontzettend spannend en leuk.
  Toen doodde Natasha ze allemaal. Wat anders te doen met de politie? Maar degene die haar voelde, verkrachtte ze ook, vastgebonden op een bankje. Het is zo cool om mannen te verkrachten.
  Daarna verbrandde Natasha een vijfpuntige ster op het voorhoofd van de fascistische handlanger met een gloeiend heet strijkijzer. Dit is hoe met de nazi's moet worden omgegaan
  De meisjes raakten afgeleid en begonnen de nazi's te vernietigen.
  Ze dorsen de dringende Fritz. En sloeg zo'n hectische en helse aanval af.
  Natasha zong mee en sneed de nazi's af;
  - Meisjes in grote nood! Waar ben jij de eigenaar waar!
  Ja, al meer dan twee jaar heeft het Rode Leger geen tank die gelijk is aan de nazi's, en het is er niet beter op geworden. Integendeel, de nazi's zetten het Rode Leger onder druk.
  Zoya twitterde:
  - Moge ons moederland op ruimteroutes zijn!
  En met een blote voet zal een citroen lanceren. Zo is het windhondmeisje.
  Augustinus vuurde op de vijand, siste;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Wij willen Stalin!
  En hij zal een granaat gooien met zijn blote voet.
  Svetlana, schietend, vervolgt:
  - Zodat ze ons niet konden breken, sta op de meester van de aarde!
  En weer vliegt de granaat die door de blote voet van het meisje wordt gegooid.
  Natasha maaide een paar regels neer en gaf uit:
  - En breek Adolf!
  De meisjes hebben de kans om de nazi's te verslaan nog steeds niet opgegeven. Op 3 augustus 1947 waren de gevechten in volle gang.
  Tegelijkertijd probeerden de nazi's de Sovjet-troepen die geen tijd hadden om zich achter de Don terug te trekken, van hun bases af te sluiten. Daarin slaagden ze onder meer zelfs een beetje.
  Gerda en haar tankbemanning lopen, zoals altijd, voorop in de aanval.
  Meisjes in slipje en op blote voeten. Ze schieten zichzelf neer en vechten.
  Er zijn twee auto's voor vier krijgers. Compact en zeer comfortabel, piramidaal.
  Gerda drukt met haar blote tenen op de joystick en schiet. En het valt best goed. Het afscheuren van de toren van een Sovjet-tank.
  Dan zegt hij:
  - Ik ben een terminator met sneeuwkleurig haar!
  En hij lacht furieus... Twitches zichzelf als een marionet.
  Charlotte schiet ook. Zeer treffende hits en brult:
  - En het grote Rijk, zo werd ons verteld, niet zomaar!
  En met blote voet, hoe te duwen.
  4 augustus brak aan, dit keer de warmste dag van de zomer. Duitse tanks vechten in de bocht van de Don. Ook in Sukhumi wordt gevochten. Vol bloed en vernietiging. En de gekken kunnen niet worden teruggedraaid.
  Charlotte en Gerda naakt in een tank. Alleen een dun slipje bleef erop zitten.
  En de meisjes schieten, ze breken door de vierendertig tanks die proberen tot hen door te breken, die als dolle honden rennen. En zelfs deze honden, laten we zeggen zo cool. En iedereen wordt verpletterd en ontleed.
  Je kunt gewoon niet bij ze in de buurt komen.
  En de krijgers zijn woest.
  . HOOFDSTUK #11
  Augustus 1955. Mooie meisjes vechten tegen de nazi's. De Duitsers dringen aan op Voronezh. De nazi's proberen de Russen onder druk te zetten.
  Natashka schiet, snijdt in rijen af. En hij gooit een granaat met zijn blote voet, de vijand verstrooid:
  - Alles zal geweldig zijn!
  Zoya geeft ook een bijtende draai aan de nazi's. De Fritz gemaaid. En gooide citroenen met blote voeten.
  Het meisje riep:
  - Het is hyper!
  Hier nam ze ook Augustinus mee en sloeg ze de nazi's. En ze gooide ook dodelijk geweld met haar blote voet.
  Het meisje piepte:
  Laten we Hitler vernietigen!
  Toen pakte en gooide Svetlana een dodelijke granaat met haar blote tenen. De meisjes namen en vernietigden de nazi's, piepten:
  - Dat is geweldig!
  Natasha merkte agressief op:
  Wij zijn super vechters!
  En weer gooide ze een granaat met haar blote voet. Dat is heel mooi.
  Zoya heeft hier geweldig werk geleverd. Toen gooide een blote voet, een heel mooi meisje, het en versloeg de nazi's:
  - We zullen heel cool zijn!
  Toen nam het vurige meisje Augustinus het en maakte heel mooi een worp met haar blote tenen, verspreidde de nazi's in alle richtingen:
  We zijn allemaal supermeisjes!
  Dan is Svetlana een heel mooi meisje, en zo'n blondine, met op blote voeten flitsende granaten. En het meisje pakte en rolde de Fritz uit, een heel mooi meisje.
  Meisje in slipje. En ze kirde:
  - Meisjes zijn anders! En heel rood!
  De meisjes zijn over het algemeen erg cool, en altijd blootsvoets.
  Svetlana bijvoorbeeld liep de hele oorlog op blote voeten. En in het eenenveertigste jaar trok ze door het bos. Het is niet de eerste keer voor haar. Ze werkte in een kinderarbeiderskolonie op blote voeten en in een lichte gevangenisjurk tot de vorst. Later rende het meisje zelfs op blote voeten in de sneeuw. Dus Augustinus was in de kolonie. Daar konden de meisjes bijna naakt werken in de strenge Siberische vorst.
  En het maakte hen niet bang. En hoe goed is het voor meisjes om op blote voeten door de sneeuwbanken in de sneeuw te rennen. En dat blote hakken waren gebeten door de vorst. Niet zo eng. De blote zolen zijn bedekt met likdoorns en de meisjes waren niet gewond door de ijskorst.
  Ze zijn zo ontzettend cool. Meisjes op blote voeten renden en werkten met bijlen.
  De meiden hebben het heel goed gedaan.
  De meiden waren heel gek. Weer gooien ze met hun blote tenen granaten.
  En verpletterd door de nazi's. Erg coole krijgers, moet ik zeggen.
  Meisjes gooien hun blote voeten naar de vijand.
  Natasha schiet heel nauwkeurig op de nazi's.
  En nog meer Fritz kapotgeslagen.
  Het meisje is erg mooi... En erg blootsvoets en mooi Natasha, erg agressief.
  Maar voor een meisje is het noodzakelijk om te vernietigen wat interessant is.
  Hier begonnen Oleg Rybachenko en Margaret Magnitnaya te vechten.
  De jongen en het meisje verpletterden de Duitsers.
  Oleg Rybachenko zag eruit als een jongen van elf. En verpletterde de nazi's. Of degenen die op fascisten lijken.
  De jongen gooide zijn blote voet naar de Fritz. Verpletterd en gewonnen.
  En gaf een beurt.
  En Margarita sloeg heel hard op die enigszins loensende Fritz.
  En verpletterde de Duitsers. En het meisje vocht heel mooi.
  En ze gooide heel mooi haar blote voet. En verpletterde de vijand.
  Margarita doodde de Duitsers zeer zwaar.
  De nazi's rukten zeer snel op.
  Margarita, die de tegenstander heel erg verplettert.
  De blote voeten van het meisje braken zo de ruggengraat van de nazi's heel mooi.
  Meisjes zijn zo agressief.
  En het bataljon gaat achter de jongens aan. Meisjes in slipjes, en heel mooi. Val de Duitsers aan, en zeer ijverig.
  Hun blote borsten met robijnrode tepels trillen. En de meisjes vechten met extreme druk. Ze verpletteren de Duitsers. En de nazi-troepen geven toe.
  En nu beginnen de Duitsers zich terug te trekken.
  Veronica gooit een granaat met haar blote tenen. Ze verpletterde de soldaten en piepte:
  - Liefde is leven!
  Victoria gaf een goed gemikte beurt. Ze sneed de tegenstanders af. En gooide een granaat met haar blote voeten.
  En toen piepte ze:
  - Ons moederland wordt verheerlijkt!
  Hier is Juliana een heel mooi meisje, en de vrouw van de generaal, terwijl ze een granaat neemt en afvuurt en koert:
  - Geniale Express!
  En dan de roodharige Anna. Het meisje is zo cool en buitengewoon. Ik verfrommelde de Fritz, maakte ze nat. En een granaat vloog met blote voeten omhoog. En verspreide tegenstanders.
  Toen piepte ze:
  - Heilig Rusland van tsaar Joseph Stalin!
  En het meisje knipoogt met haar saffieren ogen. En ontblootte zijn tanden.
  En dan de Olympische Spelen: een heldenmeisje lanceert met haar blote voeten een hele hoop granaten.
  En verspreidde zich in alle richtingen van het rivierbloed met de nazi's.
  Een bataljon meisjes met blote benen, in korte broek, loopt immers voorop in de aanval en slaat de Duitsers neer.
  Meisjes schieten heel nauwkeurig, maar ze lijden geen verliezen. Wanneer een meisje naakt is en alleen slipjes draagt, is ze praktisch onkwetsbaar. En het is buitengewoon moeilijk om het te pakken te krijgen.
  Dus de Duitsers slaan geen meisjes, noch met een granaat, noch met een kogel, noch met een fragment. Dus? Strijd is vechten!
  Veronica schiet zichzelf neer. Het treft de vijand, gooit een granaat met blote voet en tjilpt:
  - Het wordt een heel cool spel!
  En Victoria is een krijger-commandant. Terwijl ze met haar blote borst schudt, en een schijn van bliksem uitstraalt met haar scharlaken tepels. En dan gooit een blote voet een granaat.
  Breekt de rangen van tegenstanders.
  Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Ik ben een supermeisje!
  En ontbloot zijn tanden.
  En dan Julianus. Ook een meisje van zeldzame schoonheid. Hoe de nazi's te verslaan. Om precies te zijn, niet door de nazi's, maar door de Duitsers, die echter in oorlog zijn met Rusland of de USSR.
  En op de troon zit de tsaar en voorzitter, die de keizer van het Sovjetrijk werd. En het is geweldig om het daarmee eens te zijn. En de tijd zal komen dat de USSR de vele wapenschilden van de Sovjetrepublieken zal vermenigvuldigen.
  Yuliana gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Laat er Stalin zijn in Sovjet-Rusland - licht!
  Ze knipperde met haar saffieren ogen.
  En dan vecht Anna, het roodharige beest. En hij schiet ook nog eens super goed.
  En zijn tanden ontbloot, zegt hij:
  - Laat er een koninklijk paradijs op de planeet zijn!
  En Olympias lanceerde een citroen met blote voeten. Verspreide tegenstanders en piepte:
  - Glorie aan de tsaar en het vaderland!
  Hitler's tanks waren in staat om de bocht van de Don te veroveren en keerden naar het zuidwesten en bleven langs de rivier bewegen. De nazi-opmars was relatief succesvol.
  De configuratie van het front was in hun voordeel en het was moeilijk om versterkingen voor het Rode Leger onder Duitse bommen over te brengen.
  Bovendien bleken de schijfvliegtuigen van het Derde Rijk, die volledig onkwetsbaar zijn, een zeer effectief wapen en ramden Sovjet-auto's met een laminaire straal.
  Het was vooral effectief vanwege de enorme snelheid van vliegende schotels. Die bijna elk Sovjetvliegtuig zou kunnen inhalen.
  De mooie meisjes Gertrude en Eva jaagden op Sovjetauto's op zo'n diskette.
  Hier vielen met name twee Yak-11-jagers aan en maakten ze letterlijk plat.
  Dit zijn de meisjes, ze staan niet aan de zijlijn.
  Gertrude drukte met haar blote tenen op de joystickknop en piepte:
  - Duitse goden zijn de machtigste ter wereld!
  Eve bestuurde ook de joystick met behulp van haar blote tenen en brulde:
  We laten alle vijanden in het toilet weken!
  Het meisje is nog steeds een ding. Hier nam ik bijvoorbeeld een pionier. Ze scheurde de kleren van de jongen uit en maakte ze met draad vast aan de espen. Toen begon ze het lichaam van de pionier te dichtschroeien met een gloeiend hete pook op de brandstapel. Begonnen met de maag, daarna verplaatst naar de borst. Negeerde de ronde hakken van de jongen niet.
  Toen de pook afgekoeld was, warmde het meisje hem weer op, en Gertrude gooide twijgen omhoog.
  Toen veranderden ze, en de pionier werd gebakken door haar partner. De blonde terminator Gertrude brandde ook de wangen van de jongen. Kortom, er bleef geen hele strook huid over bij de pionier.
  Toen namen ze een groot vuur, staken de jongen met peper, zoutten het en begonnen te eten.
  Het vlees is sappig, mager.
  Eva, die de jongen verslond, merkte op:
  - Je krijgt geen extra calorieën met dergelijk voedsel.
  Gertrude, haar vingers likkend, stemde ermee in:
  Ja, het is kwaliteitsvlees. De jongen is mager, pezig, mager. Dit is lekker om te eten.
  De meisjes aten graag hun pionier op. Nog twee Duitsers naderden. Deelgenomen aan het feest. Letterlijk kannibalisme. En zo lekker, met kruiden om een jongen te eten.
  Een van de Duitse vrouwen, Frida, merkte op:
  - We hebben op de een of andere manier een zwangere vrouw gekookt. En toen aten ze de baby in de baarmoeder. Het is zo lekker!
  En de meiden barstten in lachen uit. Marteling en kannibalisme, dat is cool!
  Ze sneden gewoon, zonder enig vooroordeel, iets af voor de jongen en sneden elk een klein stukje af.
  Daarna dronken de krijgers ook wijn - vermengd met luchtvaartalcohol. Ze aten sappig vlees.
  Toen dansten de krijgers een beetje. Toen kwamen er nog een paar schoonheden in hetzelfde slipje. Ze begonnen de jongen op te eten. Ze sneden zijn hartje in verschillende stukken. En ze aten ook.
  Toen pakten ze het en renden op blote voeten over de kolen. Ze sprongen, ze sprongen. Toen haastten ze zich naar het dichtstbijzijnde deel. Daar vielen ze mannen aan, met hen gepaard als dieren. En het was geweldig.
  De vrouwtjes zijn zo agressief.
  En nu jagen twee meisjes Sovjetvliegtuigen na. Ze rammen de Tu-4, waardoor de bommen in zijn buik ontploffen. En iedereen stopt niet met lachen. Prachtige meiden.
  En hoe ze met blote vingers op de knoppen van de joystick drukken. Zulke charmante schoonheden. Ze hebben de kracht van woede en de vlam van passie. En naakte meisjes geven vertrouwen in de overwinning.
  Stoute meiden schieten echt Sovjet-vliegtuigen neer.
  Gertrude vroeg Eva met een glimlach:
  - Denk je dat de Bijbel het woord van God is?
  Het meisje antwoordde lachend:
  - Niet!
  Gertrude vroeg met duidelijke verbazing:
  - En waarom?
  Eva zei nadrukkelijk:
  - Omdat de lucht solide is! Als een spiegel!
  En de meisjes lachten. Het zag er buitengewoon grappig uit.
  Gertrude merkte logisch op:
  Maar toch, er is een God!
  Eva was het ermee eens:
  - Daar is Adolf Hitler en zijn profeet!
  En weer barstten de krijgers in lachen uit. Ze zijn zo leuk en zelfs helemaal niet dom.
  En ze houden van vechten. Oh, en ook mannen verkrachten. Dit is hun motto....
  Gertrude, die het Sovjetvliegtuig neerschoot, piepte:
  - Mijn vaderland! Ik vermoord iedereen voor jou!
  Eva met een grijns van tanden bevestigd:
  - Ik ook!
  En schitteren met saffieren ogen. Deze krijgers zijn cool. En helemaal niet dom.
  Of misschien slecht... En heel wreed. Hier martelden ze een vrouw van een jaar of dertig en haar zoon van een jaar of twaalf - niet eens een pionier.
  Ze hingen ze allebei op een rek. En onder blote voeten werd een vuur aangestoken. Bovendien, zodat u de warmte kunt ontlasten, maar uw familielid naar het vuur gaat.
  Ofwel de hakken van de jongen zullen frituren, dan de meisjes.
  En de vrouw was zowel mentaal als fysiek gekwetst. Moeders borsten werden ook in brand gestoken.
  Ja, ze werden zwaar gemarteld. Meisjes houden van vuur.
  Jongens houden er bijvoorbeeld van om te martelen. Zelfs volledig onschuldige.
  Steek ze maar in brand...
  Of gedoopt in zuur... Een andere manier van martelen. Geselt de pionier met een gloeiend hete draad en smeer hem dan in met mest. Dit is zowel pijnlijk als vernederend.
  Pioniers werden ook besprenkeld met corbit en kalk. Nou, deze duivels-terminator meisjes.
  Eva raakte drie Sovjet-auto's en merkte op:
  - Hier zijn we mensen aan het martelen... En het is cool!
  Gertrude, haar tanden ontblotend, zei:
  - Het is vooral leuk om een jongen te martelen!
  Eva was het ermee eens:
  - Heel aardig! Maar het is ook goed om een meisje te martelen!
  De krijgers waren hier zo gelukkig.
  Gertrude haalde vier Russische vliegtuigen neer en piepte:
  - En het zal geweldig zijn voor ons!
  En ze liet haar tong zien.
  Meisjes zijn over het algemeen zo mooi van uiterlijk en woedend van binnen. Een van de martelingen die de schoonheden gebruikten was. Hier hang je bijvoorbeeld een pionier aan zijn voeten aan het plafond en maak je een ketting aan zijn handen. En je krijgt elektrisch. De pionier moet het met behulp van een pers optillen. Om te voorkomen dat de spieren breken.
  En dan is er niet genoeg kracht en slaat weer met de stroom mee.
  Meisjes hielden er ook van als jongens aan het stuur draaiden. Ze vertraagden de beweging een beetje, zodat ze met stroming worden geslagen. Zeer indrukwekkend.
  Eva vroeg zich af:
  -Bestaat de duivel?
  Gertrude antwoordde met een grijns:
  - In ieder geval - de duivelin - wij zijn het!
  En beiden stalen wat ze wilden. En de gezichten zullen zichtbaar zijn.
  De meisjes moesten de vluchten van Duitse aanvalsvliegtuigen afslaan. De blonde krijger gooide een granaat met haar blote voet. En schoot een Duitse XE-377 neer. Toen piepte ze:
  - Nauwkeurigheid die ik heb - meedogenloos!
  Zoya gooide ook heel nauwkeurig een granaat met haar blote voet, en piepte:
  - In de naam van Rod! En glorie aan Rusland!
  Toen schoot het meisje.
  En toen nagelde de roodharige Augustinus ook. Ze is een buitengewoon slimme meid. En met haar blote tenen lanceerde ze een citroen. Neergehaald een Duits aanvalsvliegtuig.
  Het brak in de lucht nadat het was geraakt. En vlammend puin begon op de grond te vallen.
  Svetlana vuurde ook haar bazooka af. Ze bracht een snel straalvliegtuig van het Derde Rijk neer. En piepte:
  - Voor de glorie van het Grote Russische Land!
  Daarna gooiden de blote voeten van het meisje opnieuw een moordende granaat. En zeer nauwkeurig.
  Natasha is ook niet te missen. Ze schudde haar blote borsten, flitste met haar scharlaken tepels en piepte:
  - De grootsheid van het land! Wij zijn engelen!
  En de schoonheid toonde haar lange tong. En zo ontroerend!
  Zoya grijnsde ook agressief en siste:
  - De vijand zal niet passeren! Rusland zal slopen...
  De blote vingers van gebeitelde benen werpen zeer nauwkeurig een dodelijke en dodelijke granaat.
  En toen begon de woedende, vurige Augustinus met dodengeschenken te gooien. Een meisje met een groot hart en lange benen.
  Een door een blote hiel gegooide granaat vliegt. En van het aanvalsvliegtuig alleen vurige spray.
  En dan Svetlana ... Net als een blote voet zal ze lanceren en de Fritz verpletteren.
  Van het vliegtuig waren alleen fragmenten, brandend overgebleven.
  Gerda en Charlotte in een gloeiend hete tank, volledig naakt in hun korte broek, vochten. Sovjettanks gingen in de tegenaanval.
  Gerda schoot op de Sovjet-auto en brak het pantser. Ze nam het aan en zong:
  - Ik ben de dochter van de duivel!
  Charlotte brak door de verdediging van de T-54 en voegde eraan toe:
  - Ik kan alles overwinnen!
  Het Duitse hogedrukkanon is een zeer effectief wapen. Hij kan van zeer grote afstand doordringen en presteert beter dan de Sovjet 100 mm op de T-54. Bovendien dringen Russische voertuigen onder geen enkele hoek door de nieuwste Duitse AG-50 U. Alleen superzware IS's kunnen de Fritz in de problemen brengen. Maar het feit is dat Isov extreem klein is, en de gebaseerde machine is de T-54. En je kunt er niet tegenin gaan.
  Gerda drukt met haar blote vingers van sierlijke benen op de joystickknoppen. Stoot van een afstand tegen een Russische auto en piept:
  - Ik ben een koning die Superman!
  En de krijger toont een lange, roze tong.
  Charlotte vuurt ook. En heel toepasselijk. En schiet zichzelf neer, met de woede van een grote panter.
  En hij drukt ook met zijn blote tenen op de joystickknop.
  En fluit voor zichzelf:
  - Ik ben een grote vechter van de superklasse!
  Verder schiet Gerda al. Koudbloedige blondine. Hoewel de vrouw zelf temperamentvol is. Ze kruisigde bijvoorbeeld een Komsomol-lid aan een pijnboom. Zelf sloeg ze spijkers in haar handen en voeten. Ze stak haar blote borst in brand en brak toen met een gloeiend hete tang haar tenen.
  En nu brult Gerda:
  - Wij zijn witte wolven en kennen voor niemand genade!
  En nogmaals, de schoonheid schiet zeer nauwkeurig. En slaat de vijand. Heerlijk zo'n blondine. Straks doet ze dat niet meer. Opnieuw brak de Russische auto van een afstand door. In staat om te slaan. En tweehonderd millimeter harnas houdt haar niet tegen.
  Ook Charlotte schiet en piept:
  - Ik ben de hoge koning! Ik zal jullie allemaal verpletteren!
  En met blote tenen drukt hij op de joystickknop. De roodharige duivelin martelde gisteren de pionier. Ze sloeg de jongen met bosjes brandnetels. Daarna bestrooide ik de blaren met zout. Toen haalde ze de aansteker tevoorschijn. Rode vlammen roofzuchtig likten de hiel van het kind. Hier is een roodharige! Wat is ze walgelijk. Gewoon een hels diertje, dat iedereen kwelt zonder medelijden en zwakte!
  Sovjetmeisjes beantwoorden de nazi's echter.
  Krijgers leiden zichzelf vuur. Ze zijn koelbloedig en berekenend.
  Natasha gooide een granaat met haar blote tenen. Huurlingen verspreidden zich in alle richtingen.
  Natasha siste:
  - Al het onmogelijke kan bij ons uitkomen!
  Ook Zoya liet met haar blote tenen een citroen binnen. Verstrooide de nazi's en piepte:
  - Ja, mijn moederland is het allerheiligste!
  En het meisje knipoogde.
  En toen bezweek de vurige Augustinus met haar blote voet voor de nazi's. Verspreidt ze in verschillende en zeer verre richtingen. En piept:
  - Ik ben de kennis van de dood!
  En Svetlana stuurde een granaat met haar blote hiel. De nazi's vliegen alle kanten op. Ze komen om zonder enige hoop op de minste redding. En hoe bevallig meisjes zijn.
  Svetlana draaide zich om en zong:
  - Hier is mijn nieuwe gevecht! Ik zal met je mee gaan!
  Hier klimt een krachtige Duitse tank door de ruïnes. In dit geval AG-100. Zo'n monster is niet zo gemakkelijk te doorbreken. Maar Russische meisjes zijn klaar voor zo'n gevecht.
  En heel treffend sloegen ze uit een bazooka. De nazi had een koffer, dus namen ze die en verfrommelden die. Het is over het algemeen geweldig.
  Natasha gromde agressief:
  - Laat er een hemel op aarde zijn!
  En weer vliegt de door haar blote voet gegooide granaat. Dit dodelijke geschenk van vernietiging.
  En dan zal Zoya het pakken en de nazi's raken. Hoe ze ze gooide en verpletterde. En een zeer strijdlustige.
  En met blote tenen, hoe granaatappels te nagelen. En krijg de nazi's op de hoorns.
  En Augustinus steekt ook de nazi's uit. En haar blote hiel is, zoals altijd, in business.
  Ze verspreidde de nazi's als kakkerlakken in de hoeken. En ze kirde:
  - Ik ben een roodharige!
  En dan ook Svetlana, als ze het aanneemt, en de nazi's te lijf gaat. Het brokkelt af tot bloederig gehakt en piept van wilde woede:
  - Ik ben een meedogenloos meisje!
  De wapenstilstand is verbroken. De gevechten zijn weer in volle gang en de Fritz gaan Voronezh bestormen.
  Natasha geeft de beurt. Een met blote voet gegooide granaat vliegt. Schiet de nazi's neer en verstrooit tegenstanders.
  Dan brult hij oorverdovend:
  - Ik ben een blondine die iedereen zal vernietigen!
  Zoya merkte ook op een zeer originele manier op, de nazi's neer te maaien:
  - En honingblondjes zijn cool.
  En een granaat vliegt van een blote voet en verplettert iedereen.
  En dan schiet Augustinus. En zeer nauwkeurig. Schiet de nazi's neer en piept uit volle borst:
  - Ik ben een super meisje.
  En de blote tenen van de benen gooien ook heel treffend een granaat.
  Dus Svetlana lanceert haar outfit. Scheurde de nazi's aan stukken met deze regel. En piepte:
  - Ik ben de banier van het Heilige Moederland!
  En weer wordt er met blote voeten een citroen gegooid.
  De meiden vechten hard. Ze vechten als echte helden. Ze zijn vol onoverwinnelijkheid.
  Natashka ontslaat zichzelf en vult het huurlingenleger met lood. En hij is niet bang voor tanks of raketten.
  Ook al vliegen hier ballistische kernkoppen. Ja, zo woedend en wanhopig, tot alles in staat!
  En een granaat vliegt van een blote voet. En tegelijk broeit vernietiging en vernietiging.
  Zoya geeft ook een beurt. Maait de Fritz. Hij ontbloot zijn tanden, die de kleur van parels hebben, en lacht:
  - Ik heb een dame die het super doet!
  En haar grijns van tanden is gewoon dodelijk.
  En Augustinus vernietigt ook de vijand. En maait probleemloos. En blote vingers lanceren een nieuwe granaat.
  En het meisje lacht:
  - Ik eet jullie allemaal op!
  En dan vuurt Svetlana wanhopig. En het is enorm energiek. Tegenstanders neergemaaid. En een zeer goed gerichte granaat, met een dodelijke vulling, werd met blote voet gelanceerd.
  Meisje brult:
  - Fascisten drakendood!
  En weer een grijns. De vier meiden zullen uiteraard nooit opgeven.
  En op andere plaatsen vallen de nazi's al aan.
  Met name Gerd en Charlotte moesten de ketel sluiten - slechts twintig kilometer.
  En de meisjes schieten zichzelf... Ze zijn geweldig en erg gespierd. Hun lichamen zijn gewoon opperste enthousiasme en kracht.
  Maar de zielen zijn zwart... Zoals kolen of nog erger.
  Hier heeft Gerda bijvoorbeeld een nieuwe marteling bedacht en bedacht. Vier jongens werden met draad aan een stalen spijker vastgemaakt en er werd een generator aangesloten. Hoe sneller het wiel draait, hoe zwakker de stroom raakt. En hoe langzamer, hoe sterker.
  Gewelddadig gedrag bij Gerda. De jongens, doordrenkt van het zweet, rennen, duwend aan het stuur.
  En de Duitse meisjes uit de mand gooien kolen onder hun blote voeten. Gewelddadig gedrag bij meisjes - zeg niets. Heel wreed ook.
  Zelf houdt Gerda er echter van om op hete kolen te rennen.
  Hier vuurde ze op een Sovjettank, sloeg de toren omver en zei vleesetend grijnzend tegen Charlotte:
  - Hier is mijn naamgenoot van de "Sneeuwkoningin" grote mietje.
  Charlotte giechelde. Ze sloeg ook op de Sovjettank en vroeg:
  - En waarom?
  De blonde terminator antwoordde:
  - Ze vroeg om een wagen en een paar schoenen zodat ze opnieuw de wereld rond zou gaan zoeken naar haar broer Kai. Wat is er mis met op blote voeten lopen?
  Charlotte sloeg opnieuw op de Sovjettanks en antwoordde:
  - Het is juist! Het meisje was al gewend om op blote voeten en in de lichte Europese vorst te lopen. Had de overgang kunnen overleven. Ze liep op blote voeten in de sneeuw en niesde nooit!
  Gerda lachte en merkte op:
  - Ja, en ze liep vrij lang op blote voeten, sinds ze de halve wereld rondging. Geen schoenen voor een meisje zijn een grote luxe.
  En de blondine lachte. In de winter deden ze dit soort experimenten. Ze reden blootsvoets, en bijna naakt, een jongen en een meisje door de vorst. Eerste tien minuten en in een warm huis. Dan twintig minuten en vijf rusten in de warmte. En dan een half uur, en dan een uur. En zo de hele nacht.
  De kindervoeten zijn gezwollen van de kou. Maar de jongens zijn behoorlijk gehard, ze zijn alleen bij koud weer aan schoenen gewend.
  En toen werden de blote voeten pioniers over de kolen gereden. Hoewel de hakken van de kinderen grof zijn geworden, zijn ze zoals gewoonlijk levend en verbrand. Wat er daarna met de gevangenen gebeurde, herinnerde Gerda zich niet meer. Ze ging vechten. In ieder geval hadden ze alle vier hun schoenen niet meer aangetrokken sinds het eenenveertigste jaar, toen ze begonnen te vechten in de woestijn, in het leger van Rommel. Dit zijn de coolste meiden.
  Ook hier vallen de nazi's aan. De meisjes ontmoeten de nazi's met goed gerichte schoten en slaan de tegenstanders uit.
  En ze gooien met hun blote voeten granaten.
  De krijgers hebben echter iets anders bedacht. Hier hebben ze bijvoorbeeld de elektriciteit genomen en aangesloten. En ze sloegen de nazi's met elektrische ontladingen. En de meisjes zelf hadden hun hakken gebakken.
  De hakken van de meisjes zijn zo rond, roze, heel aangenaam om naar te kijken en aan te raken.
  De Duitsers en buitenlandse divisies waren zo bang dat ze zich terugtrokken...
  Natasha, haar lippen likkend, merkte op:
  - Godzijdank Svarog!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Dit is inderdaad een grote God! Maar Jezus is ook een grote God! Dus de toekomst is van ons!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar.
  Augustine ontblootte haar tanden en stelde voor:
  - Zullen we iets te drinken hebben? Bijvoorbeeld een goede wijn die schuimt met gist!
  Svetlana pakte enthousiast op:
  - Dat is het! Wijn met kruiden! Het verbrandt vet zo goed!
  Natasja lachte.
  We hebben geen vet! Over het algemeen zijn we krijgers met lichamen als gegoten staal!
  Zoya riep uit:
  - Dan komt de overwinning zeker naar ons toe!
  Augustinus was het hier honderd procent mee eens:
  - We zullen zeker geluk hebben! Ook al is de oorlog al vijftien jaar aan de gang!
  Natasha rolde met haar ogen en piepte:
  - Dat is schrik!
  En de meisjes kruisten elkaar synchroon.
  . HOOFDSTUK #12
  Hitlers luchtvaart probeerde de Sovjet-posities te bombarderen. Ze drukte ze letterlijk onder druk en vernietigde ze.
  Een enkele TA-500-bom vernietigde een hele Sovjetfabriek. En dat waren vernietigende klappen.
  Aan het roer van zo'n vliegtuig staan: Helga, Margaret en Gala.
  En deze krijgers drukken met hun blote tenen op de knoppen van de joystick en sturen bomgeschenken van de dood naar de vijand. En het vernietigen van het defensieve potentieel van de Sovjet-Unie.
  Een aanvalspoging van Russische strijders loopt uit op een mislukking. Duitse kanonnen van dertig millimeter schieten gemakkelijk Sovjet-vliegtuigen neer.
  En hier kun je niet argumenteren tegen de macht van Hitler: de nazi's zijn gewoon terminators!
  De meisjes lachen en herinneren zich hoe ze de pionier op de pijnbank martelden en sloegen met prikkeldraad, roodgloeiend draad. En hij kronkelde en gilde van wilde pijn.
  En iedereen sloeg hem, sloeg hem, en toen werden de ronde hakken van de kinderen op de brandstapel geroosterd.
  De jongen van de pijn schok zo nu en dan het bewustzijn. Hij werd zelf binnengebracht en opnieuw door het draad.
  Tot ze werden doodgemarteld.
  Dat is de triade van meisjespiloten van het Derde Rijk: Helga, Margaret en Gala.
  Ze klommen weer omhoog, als een pad op de kronkelende nazi's. De meisjes van het Rode Leger ontmoetten hen met krachtige slagen.
  Ze veegden de nazi's weg met nauwkeurige en goed gerichte schoten, en vervolgens ook met worpen met granaten op blote voeten.
  De meiden hebben keihard gevochten.
  Maar de strijd was erg zwaar. Bij een van de pioniers werd zijn hoofd eraf geschoten. Maar Natashka kuste de jongen op de lippen en piepte:
  - Je bent in Iria in het hart van Rod!
  En nogmaals, hoe hij met zijn blote voet een granaat gooit. Duitse tank kantelt. En haar rollen draaien bang, met een rammelaar en metaal.
  Alles gaat heel goed.
  Meisjes zijn uitstekende atleten en krijgers. Als ze al vechten, dan is niets vergelijkbaar met hen.
  Zoya gooit ook een granaat met haar blote voet en zegt:
  - Wit Rusland zal niet buigen onder de nazi's!
  Augustinus vuurt ook en zegt met waanzinnige woede:
  - Ik ben een krijger die nooit buigt! En zelfs de verraderlijke Satan zal het heilige Rusland niet kantelen!
  En de ontblote tanden van de vurige krijger schitteren als grote parels.
  En Svetlana schiet ook. Het veegt de nazi's weg en ontbloot zijn niet minder grote en agressieve tanden:
  - Ik bezwijk niet voor het fascisme! Glorie aan communistisch Rusland!
  En alle vier de meisjes roepen in koor:
  - Glorie aan de nieuwe orde van de Russische demiurg-goden!
  En met blote voeten zullen ze dodelijke aanvallen gooien! En het is geweldig!
  Eind augustus 1947 ... De Duitsers waren eindelijk in staat om hun oprukkende tentakels te verbinden en die delen van het Rode Leger af te snijden die ten westen van de Don lagen.
  De Sovjet-troepen vochten tegen de nazi's, nu in volledige omsingeling. Maar ze vochten heel dapper.
  Een heel bataljon meisjes sloeg de aanvallen van de Fritz af. Mooie en gewelfde krijgers gaven er de voorkeur aan alleen in slipjes te vechten.
  En dit gaf hen fantastische eigenschappen en vitaliteit. En wat een aantrekkelijke krijgers als ze met hun blote borsten schudden. En de tepels van de borst zijn zo scharlaken en sprankelend.
  De meisjes vechten en weren de aanval van de zwarte infanterie af. Er zijn veel Afrikanen in het Duitse leger. Gooi ze weg als kanonnenvlees. En er zijn veel Indiërs.
  Hoewel de Duitsers geen tijd hadden om India in te nemen, wordt een deel van de vertegenwoordigers van dit volk door de Britten geleverd voor de slacht. Om te voorkomen dat ze onafhankelijk worden.
  En de Duitsers rukken nog steeds op. Afrikanen en Arabieren worden in de steek gelaten... Gevechten koken als in olie onder een vuur van kolossale proporties.
  Angelica is een vurig meisje, en de commandant van het bataljon gooit een granaat met haar blote voet en roept:
  - Geen stap terug!
  Malvina, een meisje met goudkleurig haar, pakt op:
  - Trek je niet terug en geef niet op!
  En hij gooit ook een granaat met zijn blote voet.
  Dan schudt het meisje met haar blote borst.
  Schreeuwend en beeldschoon Oksana, de blonde terminator. En gooit een citroen met blote tenen:
  - We zullen de vijand niet naar Stalingrad toelaten!
  Angelica schudt haar naakt en zegt met volle borsten:
  - Natuurlijk niet!
  En weer vliegt er een met blote tenen gegooide granaat. Wat tegenstanders verstrooit.
  En toen schoot Akulina vanuit een bazooka. Ook een blootsvoets meisje met blond haar.
  En met zijn blote hiel stuurt hij een granaat. Hoe de nazi's in alle richtingen te verspreiden.
  Het meisje zei:
  - Laat er licht en hemel zijn!
  Oksana draaide zich om en siste, terwijl ze de zwarte jagers neermaaide:
  - Ja, Rusland is beroemd!
  En weer gooide ze een granaat met haar blote voet. De blondine is in mijn gedachten. Ze werd ooit gemarteld door de nazi's. Ze smeerden de blote voetzolen van het meisje in met olie. En op afstand werd een vuurpot opgesteld. Het vuur raakte bijna de zolen van het meisje, glanzend van de olie.
  Oksana was erg gewond, maar ze klemde haar tanden op elkaar en verdroeg het. De Duitsers schoten er ongeveer twintig minuten lang op. Ze lieten blaren achter op de zolen. Een week lang gingen ze, en de martelingen gingen weer door.
  Oksana werd elke vrijdag op een vuurpot gebakken en op maandag sloegen ze haar met rubberen slangen en op woensdag lieten ze een elektrische stroom door haar lichaam gaan. Ze martelden me drie keer per week. Bovendien vrijwel zonder sporen op het lichaam achter te laten.
  Het meisje hield dit vier maanden vol, maar zei niets tegen de nazi's. Daarna werd ze naar het vernietigingskamp gestuurd. Maar onderweg wist Oksana te ontsnappen.
  Natuurlijk is haar haat tegen de nazi's groot. Wat voor marteling werd er tegen haar gebruikt.
  Oksana gooide een granaat met haar blote voet. Ze verspreidde de Arabieren in alle richtingen. En ik herinnerde het me.
  Wanneer blote zolen door vuur worden gelikt, voelt het alsof je in kokend water wordt gedompeld. De pijn is scherp en langdurig. De olie verbrandt de huid niet en de hitte wordt gereguleerd door professionele beulen. En het doet pijn, het doet veel pijn.
  Oksana probeert zich op dit moment iets abstracts voor te stellen.
  Alsof ze een prinses is. En ze werd gevangengenomen. En leiden tot executie. Natuurlijk moet je op blote voeten in de sneeuw lopen. En hakken bakken.
  Maar de prinses loopt met opgeheven hoofd. Ze geeft niet op en wil niet opgeven. Al heeft ze maar één gescheurde zak tot aan de heupen. En een goed gevormd lichaam is nauwelijks bedekt. En honderden mannen en jongens kijken naar haar en laten zelfs hun tong zien.
  Maar de prinses op blote voeten schaamt zich niet. Hij gaat naar zichzelf toe, loopt trots met opgeblazen borst en zingt zelfs;
  Geschilderde ruimte zwart somber licht,
  En het lijkt erop dat de sterren gedimd zijn in hun banen!
  Ik wil liefde, als antwoord hoor ik - nee,
  De harten van geliefden worden aan gruzelementen gebroken!
  
  Ik smeek je, mijn prins, kom naar me toe,
  Ik huilde oceanen van tranen van verdriet!
  Breek alle ketens van vooroordelen,
  Ik wil dat je de mensen de waarheid vertelt!
  
  Liefde is belangrijker dan plicht en kronen,
  Als het voor jou nodig is, zal ik het vaderland verraden!
  En ik zal mijn geliefde op de troon zetten,
  Per slot van rekening is mijn prins mij dierbaarder dan het leven!
  En dan beklimt ze de houten treden naar de steiger. Na de koude, brandende sneeuw ervaren haar blote voeten gelukzaligheid bij het aanraken van de eik.
  Een enorme beul, in een rode hoodie, slijpt een bijl. Het stalen lemmet glimt in de ijzige januarizon. Een bedelaar, een prinses op blote voeten, nadert langzaam het hakblok.
  De beul kijkt haar aan en in zijn ogen staat teleurstelling te lezen. Hij hoopte dat de kat de rijke jurk en sieraden van de prinses zou krijgen.
  Maar alle kleding, schoenen en sieraden van de verheven persoon werden tijdens de overval afgescheurd en op een gemeenschappelijke stapel gelegd.
  De prinses wilde toen verkracht worden. Maar de koning zelf wilde het proberen. En maak van haar je bijvrouw. Maar ze beet de indringer zo, en bewoog zo pijnlijk haar knie naar de lies, dat hij lange tijd het vermogen om een man te zijn verloor.
  Hiervoor had de prinses geëxecuteerd moeten worden. Ze was bijna in het reine gekomen met de dood, in de hoop het geluk in een ander leven te vinden.
  Maar het was nog vroeg.
  De heraut las de beschuldiging voor. Hier, wat niet aan de prinses werd toegeschreven. En hekserij, en tovenarij, en het verleiden van page boys, en moord en aanzetten tot oorlog. Pas op het allerlaatste moment kreeg ze een aanslag op de koning voorgeschoteld.
  En het is zo koud als je halfnaakt in de kou en de wind staat. En ik wil dat het allemaal snel stopt.
  Tevergeefs hoopte ze echter dat ze gewoon het hoofd zou worden afgehakt. In het vonnis staat dat de prinses in plaats van op een humane manier te worden onthoofd, zal worden onderworpen aan openbare martelingen. En ze zullen haar martelen tot ze sterft.
  Twee hulpbeulen sprongen op de prinses toe. Ze scheurden haar rouwgewaad af en lieten haar volledig naakt achter. Daarna draaiden ze haar handen, trokken haar op het rek. Ze begonnen hoger te stijgen en de blote voeten van de prinses werden aan het blok geklemd. Scherp naar beneden laten gaan, de gewrichten draaiend. En toen vielen de zwepen van overal op het gespierde lichaam van de verheven persoon.
  Het meisje beet nog harder op haar tanden.
  Ja, Oksana heeft een ontwikkelde verbeeldingskracht. Dat kan ze zich voorstellen.
  En nu gooit hij een granaat met zijn blote voet. En hij verstrooit de nazi's in alle richtingen en rukt hun armen en benen eraf.
  Het meisje heeft een kolossale versnelling en reikwijdte.
  En tenslotte staat het bataljon meisjes met blote benen en blote borsten bovenaan!
  Ze zullen nooit opgeven en zullen vechten als adelaars.
  Augustus ging voorbij onder massale beschietingen van de nazi-artillerie. De nazi's probeerden de Sovjet-eenheden af te maken die achter de Don waren afgesneden. En zelfs een offensief ontwikkelen op het Taman-schiereiland.
  De veldslagen woedden en de rode krijgers trokken zich niet terug. En als de Duitsers oprukten, dan wel ten koste van kolossale verliezen. De gevechten tot dusver vonden echter meer plaats onder het dictaat van de Duitsers. Ze gingen vooruit, zij het langzaam. Rostov aan de Don viel en de nazi's kropen naar de Kaukasus. Ook de Turken probeerden op te rukken.
  De gevechten waren in volle gang in de buurt van Yerevan. Ook daar vocht een vrouwenbataljon tegen de Ottomanen.
  De meisjes, die hun gespierde lichamen alleen in slipjes lieten zien, weerspiegelden de overmacht van Turkije.
  De krijger Xenia vecht. Bijna helemaal naakt. Gebruinde, blote knieën raken de rotsen. Met haar blote voet gooit het meisje een granaat en doodt de Turken. Ontbloot zijn tanden.
  Geeft een draai, maait de Ottomanen neer en zegt:
  - Ik ben een krijger die boven jouw agressie staat!
  De stoere krijger Vladlena schiet ook heel nauwkeurig.
  Mooi meisje, sla de Turken neer. En wanhopig weerstand biedend, pakte de krijger en lanceerde een citroen met haar blote voet.
  Ze sloeg de Ottomanen in gescheurde stukken vlees.
  Toen riep het meisje:
  - Ik ben een dappere schoonheid!
  Xenia gooit ook een granaat met haar blote voet. En de Turken kruipen onder de oren.
  De meisjes zijn over het algemeen uitstekende krijgers. Ze zijn zo helder en woedend. Hun spieren glanzen van spanning.
  Hier is Alenka een meisje, bijna helemaal naakt. Ook blote tenen werpen een dodelijk, schadelijk element. Turken zijn verspreid in alle richtingen.
  Het meisje grijnst en lacht oorverdovend en laat haar tong zien:
  - Ik ben een ster genaamd Sun!
  En de schoonheid knipoogt met een heel slimme look. Wanhopige schoonheid en verhevenheid van denken erin.
  Xenia slaapt ook niet. Gooit een granaat met zijn blote voet. En als flessen die door een fiets worden omgereden, vliegen de dode Turken alle kanten op.
  Ksenia is al een kapitein van rang.
  Ze herinnert zich hoe Suvorov de Ottomanen verpletterde. Geen gewoon meisje. Ja, het was zo dat de overmacht van Turkije werd verslagen.
  Hier vliegt weer een met blote voet gegooide granaat. En de Turken sterven weer.
  Het Ottomaanse Rijk koos desondanks, na enige aarzeling, de kant van het Derde Rijk. Welnu, vele honderdduizenden Turken zijn al omgekomen in deze oorlog. Tot nu toe hebben de Ottomanen alleen Batumi kunnen veroveren en Yerevan kunnen omsingelen. Maar toen kon het Rode Leger de hoofdstad van Armenië deblokkeren.
  In gevechten vechten Sovjettanks voor het grootste deel met Britse en Amerikaanse tanks die op krediet aan Turkije worden verkocht. Nou ja, ook Duits achterhaald.
  Hier is zelfs de T-4 te vinden.
  Hier is Ksenia, treffend een granaat gooiend met haar blote voet en zo'n auto knock-out slaan. Toen mompelde ze:
  - In naam van de Sovjet-technologie!
  Vladlena gaf ook een beurt aan de Turken. Ze gooiden met hun blote voet een granaat en doodden de Ottomanen.
  De meiden zijn erg chagrijnig.
  Hier vuurt Varvara vanuit een bazooka op de Panther. Het meisje is ook erg mooi en alleen in slipjes.
  Zeer sexy en luid op zoek.
  Als zo'n schoonheid spartelt, tellen de bergen lijken in één keer op. Hier is het meisje.
  Echt een terminator van terminators.
  En dan weer, met blote vingers, hoe hij drukt en spartelt. De nazi's hebben het honderd keer moeilijker dan voorheen. En het meisje blijft de Turken beschieten en dorsen.
  De Ottomanen besloten wraak te nemen voor alle verloren oorlogen met Rusland. Ze zullen dus geslagen worden.
  Meisjes verschroeien zichzelf en verschroeien.
  Barefoot Barbara, brult:
  - Moge de briljante Stalin leven.
  Hoewel het eind augustus 1947 op het erf is, en Stalin zijn geluk meer dan twee jaar heeft verloren. Ja, zonder het geluk van de leider van de USSR ging alle weerstand mis. En het oorlogsvuur laait enorm.
  Hier is het meisje Marusya, heel groot en gezond, met lichtblond haar. Ze pakte het en stuurde met haar blote voeten een hele hoop granaten. Een Amerikaanse Sherman neergeschoten. En piepte:
  - Ja, voor Rusland van het communisme!
  En haar kleding bestaat alleen uit slipjes. Cool meisje. Zo speels.
  En hier is nog een meisje Anastasia. Het gooit ook een dodelijke granaat, met een explosief pakket erop geschroefd. En de Turken krijgen een harde klap in het gezicht.
  Anastasia tjilpt en schudt haar blote borsten:
  - Ik ben een strijder van het licht!
  Ksenia lanceert een granaat met haar blote voet. Hij verslaat de Turken en piept uit volle borst:
  - We zullen winnen! En geef nooit op!
  Alenka bevestigt, ook een granaat gooiend met haar blote voet:
  - Niet! We zullen nooit opgeven!
  En geeft de wachtrij voor de Turken.
  Vladlena maait de Ottomanen neer en zegt:
  - We zijn op de glorieuze weg van Suvorov!
  En laat zijn lange tong zien!
  Leidt het vuur en Akulina. Prachtig blond. Hoe de Turk zichzelf vernietigt. Je wordt gewoon verliefd. Hij krabbelt in zichzelf en krabbelt.
  En knipoogt in een razernij.
  Hier is haar blote voet weer een granaat aan het gooien. En de moordenaar vliegt over de Ottomanen. Hen geen kans geven.
  Ook Angelica, deze roodharige duivel deinst niet terug. En slaat ook heel treffend de Turken neer. En haar blote voet werkt heel constructief. En klopt bloed als stof van tapijten.
  En dan komt groot kaliber artillerie in de strijd. En dorst op de Turken.
  Maar de meisjes in slipjes zijn geweldig.
  Nicoletta is ook aan het vechten. Het meisje is bijna naakt. Op blote voeten en erg mooi. Hij vecht ook hevig. En vernietigt de Turken.
  Hier droeg ze de "Churchill" over die door de Ottomanen op krediet was gekocht. Het meisje lacht:
  - Ik ben een prachtige schoonheid! Hoewel altijd op blote voeten!
  En met zijn blote hiel zal hij een granaat gooien.
  En daarna zal het meisje opnieuw een dodelijke granaat, wilde en duivelse kracht gooien. En het komt heel hard aan. En toen lanceerde het meisje een granaat vanaf een slinger.
  Ze sloeg de vijand neer en schreeuwde:
  - Glorie aan het grote communisme...
  En nu raken de Turken op stoom. Kan Yerevan niet innemen en de naderingen vullen met lijken.
  Het einde van de maand augustus 1947. Hete meiden en dom... De Duitsers hebben het offensief tijdelijk gestaakt. Het Rode Leger staat ook niet te popelen om te vechten. In het zesde jaar van de Grote Patriottische Oorlog hebben we pauzes tussen de vijandelijkheden nodig om op adem te komen en nieuwe troepen te vormen.
  Al die tijd zullen zelfs de Duitsers, met geleverde mankracht en bondgenoten in Afrika, Europa en het Midden-Oosten, niet genoeg hebben om vooruit te komen.
  En Natasha pakte het en plaste een beetje. En dat deed ze natuurlijk met haar blote tenen.
  Bijvoorbeeld over Gerda, het is nog steeds interessant ...
  Kleine Gerda ging op zoek naar haar genoemde broer Kai. Maar ze wist niet waar hij was. En wendde zich niet naar het noorden, maar naar het zuiden. En toen had ze spijt dat ze compleet nieuwe rode schoenen had aangetrokken. Na een paar uur wreven ze over haar benen. Toen deed Gerda haar dure schoenen uit, brak haar toverstok af en hing haar schoenen aan een haakje.
  Het weer was lente, warm, je kunt met plezier op blote voeten lopen. Ze is geen erg rijk meisje en in de zomer liep ze vaak op blote voeten. Toegegeven, na de winter werden haar zolen zachter en zachter.
  Al snel, terwijl ze langs de weg liep, begon het meisje ongemak te ervaren van kleine kiezelstenen en zand. En om het zachter te maken, draaide ik me het gras op. Daar was het makkelijker. Maar na een paar uur zoemden de zolen al.
  En vooral: ik wilde eten. En het meisje heeft maar een paar centjes op zak.
  Niettemin kocht Gerda in het dichtstbijzijnde dorp een brood voor zichzelf, schreef het op met vers water uit de bron en viel midden in een hooiberg in slaap.
  De volgende dag jeukten haar bekraste, blote zolen. Ik wilde eten. Het meisje ging naar zichzelf en voelde haar lichaam opwarmen na een koele nacht. Benen deden een beetje pijn.
  Gerda liep een tijdje langs de weg, maar haar voetzolen, die nog geen tijd hadden gehad om te harden, begonnen weer pijnlijk te jeuken en toen te gloeien. Het meisje ging naar het gras. Maar hier is het langzamer om te gaan en ook niet zo prettig voor lekke benen.
  Het meisje bereikte met moeite de stroom. Ik liet de neergestorte poten daar zakken en koelde ze af. Ik dacht erover om schoenen te dragen. Maar het is jammer om zo'n noviteit neer te schieten. Ze wilde ze heel graag aan Kai laten zien. Om zijn nieuwe schoenen te bewonderen.
  Toen begon het meisje weer te lopen. Ik was wanhopig om te eten.
  Op de een of andere manier bereikte Gerda het dorp en kocht meer brood. Maar de koperen munten raakten op.
  En het meisje dacht. Waar geld te krijgen voor eten. Ze kreeg een aanbod om dure Marokkaanse schoenen te verkopen, maar Gerda weigerde resoluut. Ze zal erin verschijnen aan Kai. Kun je tot die tijd geld verdienen?
  Gerda in het volgende dorp bood aan om hout te hakken. Ze gaven haar een bijl. Het meisje hakte een beetje, maar ze was zo uitgeput dat ze na het eten meteen in slaap viel.
  Toen kreeg Gerda het aanbod om ganzen te halen. Maar hierdoor verloor het meisje een hele dag.
  Uiteindelijk besloot ze maar te smeken. De boeren merkten echter onmiddellijk haar rode schoenen op. Zoals, het is meteen duidelijk dat het geen bedelaarsmeisje is, aangezien ze zoiets bij zich heeft.
  Uiteindelijk besloot Gerda haar schoenen te verkopen. Hiervoor moest ze echter de stad in lopen. De benen van het meisje werden snel hard en het was bijna pijnloos om over het pad te lopen.
  Oké, Gerda besloot dat ze zelfs zonder de schoenen aantrekkelijk zou kunnen zijn voor Kai.
  Verkocht aan een koopman en ontving een paar zilveren munten. Ik kocht een canvas tas voor mezelf en ging als een bedelaar over de wegen van Europa. We moeten een broer vinden. En het meisje, dat hoorde dat ze in het zuiden meestal jongens als slaaf verkopen, haastte zich daarheen.
  Toegegeven, het meisje was slecht georiënteerd en zwierf lange tijd door Duitsland. Tot de herfst komt. Oké, de blote voeten van het meisje waren verhard, zoals de hoeven van een paard, maar het eelt jeukte. Maar elke dag werd het kouder en kouder.
  En buiten slapen is oncomfortabel. 's Nachts bevroor zelfs Gerda's jurk en die scheurde ze met moeite af. Moet iets doen. Het is al gaan sneeuwen. In een lichte jurk bevriest het meisje tot op het bot, en haar blote, geharde benen breken de ijskorst.
  Gerda, om niet in slaap te vallen en niet een mooie nacht wakker te worden, bleef in het zuiden van Duitsland voor de winter in één huis om als vuist te dienen. Hiervoor moest ze werken, het huis schoonmaken, de koe melken en nog veel meer. Maar het meisje kreeg eten en kreeg een gescheurde jas en klompen.
  Toen de lente kwam en de sneeuw begon te smelten. Het meisje gooide met plezier de harde werkblokken van zich af en ging weer naar het zuiden. Ze kreeg niets betaald en Gerda moest aalmoezen eten. Bovendien zong het meisje nog steeds goed. Haar jurk was helemaal gerafeld en haar blote voeten waren geil en bedekt met een korst. Het meisje kwam uiteindelijk naar de Balkan. Passeerde Hongarije en kwam Turkije binnen.
  Bedelaar Zamorashka verhuisde naar Istanbul. Ze verstopte zich voor de Turken in de bossen en verstopte zich voor de christenen.
  Echter, al op weg naar de hoofdstad zelf, werd het blonde meisje betrapt. En aangezien ze volgens de normen van moslims al uitgehuwelijkt kon worden, werd Gerda gewassen, verkleed en als maagd op een veiling verkocht. Een meisje met mooi wit, krullend haar is een kostbaar goed. Ze ging naar de bejaarde emir. En het moet gebeuren dat deze emir vlak na de aankoop zo ernstig ziek werd dat hij zijn huwelijksplicht niet kon nakomen.
  Het meisje woonde in een harem. Bevredigend, als in een gouden kooi, maar saai. De waarheid leerde Turks en Arabisch.
  Islam ontdekt. De nieuwe religie was over het algemeen eenvoudig, bijna begrijpelijk. Het is niet duidelijk of ze na haar dood een harem van mannen krijgt? En zal ze het leuk vinden?
  Het meisje werd geleidelijk een meisje, en fabelachtig mooi, en de emir stierf na een lange ziekte.
  En nu wordt Gerda weer te koop aangeboden. Ze kleden zich uit voor honderden wellustige mannen en verkopen ze aan de harem van de sultan. Gerda krijgt daar geleidelijk aan invloed en wordt de vrouw van de sultan. Maar het Ottomaanse rijk is al in verval. Er breekt een oorlog uit met Rusland die een einde dreigt te maken aan de Turkse controle over de Krim en de Zwarte Zee.
  Nadat de nazi's in het oosten van Koeban waren verslagen, belegerden de Sovjettroepen Krasnodar. In het zuiden ontwikkelden de gevechten zich nog succesvoller. Verschillende steden in de omgeving werden in beweging gezet. En sloeg Sukhumi ook af met een krachtige slag uit Georgië.
  De Duitsers kwamen binnen. De Russische T-54 en IS-7 tanks bleken effectief in het offensief. Duitsland werd ook verslagen in de buurt van Parijs. En het werd afgewezen.
  Hitler raakte in wanhoop. Russische troepen bewogen in de richting van de Zwarte Zee en naderden Krasnodar al. En verpletterde de vijand. De Roemeense eenheden gaven zich in regimenten over, en heel vaak op het ritme van een trom.
  Het werd duidelijk dat het front niet zo gemakkelijk kon worden vastgehouden. En toen begon Italië een nieuw front over te geven dat het Rode Leger tegen de Duitsers opende. En begon op te rukken in het zuiden.
  Kortom, het bleek dodelijk en dodelijk voor de Fritz.
  Het bataljon meisjes rukte op naar de Zwarte Zee.
  Krijgers gooiden met hun blote voeten granaten. En ze maaiden de Duitsers neer met machinegeweren.
  Hier, in dit deel van de kaart, werd de oorlog veel succesvoller gevoerd dan in de echte geschiedenis. De dorpsvork is al ingenomen. De Duitsers rennen. Het Russische Rode Leger heeft een grote superioriteit in deze sector in infanterie en cavalerie. De Duitsers hebben over het algemeen niets tegen lichte Russische tanks.
  En de Sovjet-generaals, overtuigd van de overwinning en de stemming van het volk, laten we het zo zeggen - majoor.
  Veronica gooit een granaat met haar blote voet. Verstrooit de Duitsers en piept:
  - Laat Rusland boven alles staan!
  Victoria schiet ook. Hij gooit een granaat met zijn blote voet en piept naar de top van zijn longen:
  - Laat de toekomstige wereld van ons zijn!
  Verder schiet het toch al mooie meisje Juliana zichzelf neer zonder enige ceremonie.
  En hij gooit ook een granaat met zijn blote voet. En de Fritz waren erg verspreid.
  Het meisje piepte:
  - Ik ben een hondsdolle tijgerin!
  En dan ook Anna, alsof ze schiet. En met zijn blote voet zal hij heel schuin een granaat lanceren, waardoor de Kaiser-eenheden als glas breken.
  En zegt:
  - De psychologie van de overwinning! Democratie van het lot!
  En dan zal Matryona een hele doos explosieven lanceren. En hoe het de soldaten van de keizer zal opblazen. En brullen:
  - Voor Rusland in ruimtehoogten!
  Nog twee mooie meisjes rijden op een lichte tank "Marten" -2. Goede auto met twee machinegeweren. Het pantser is niet te dik, maar het bevat machinegeweren. De vorm is gestroomlijnd. De meisjes Olga en Zhenya bevinden zich binnen, achterover leunen en bij zichzelf krabbelen over de Duitsers.
  Geen slechte auto - een snelheid van honderdtwintig kilometer per uur. Uitstekende doorlaatbaarheid. En rups.
  Meisjes vullen Duitse soldaten met lood en zingen;
  Jij, vader, bent een maand helder,
  Dat je niet hetzelfde schijnt
  Niet hetzelfde, niet hetzelfde
  Alles wat je verbergt achter de wolken
  Je bent bedekt met een dreigende wolk!
  Zoals we hadden in Heilig Rusland.
  In heilig Rusland, in steen Moskou.
  Het Kremlin was in een glorieuze stad,
  In de buurt van Ivan, in de buurt van de Grote,
  In de kathedraal was in Archangelsk,
  Zoals het rechterkoor had:
  Een jonge boogschutter staat op de klok,
  Staande op de klok, biddend tot God,
  Hij huilt als de rivier stroomt
  Huilt - stromen van tranen stromen,
  Hij slaat de berdysh met een schacht,
  Berdysh met een schacht op de vochtige grond:
  "Je bent een goy, moeder aarde is vochtig,
  Je verspreidt je in alle richtingen
  Doe je open, doodskistplank,
  Draai je om, gouden damast!
  Je stijgt, stijgt, orthodoxe tsaar,
  Orthodoxe tsaar Alexei Mikhailovich!
  Kijk naar je familie
  Aan het heilige Rusland, aan moeder Moskou,
  Moskou-moeder, een wees!"
  De meisjes zingen voor zichzelf en verpletteren de Duitsers. Ze lopen over lijken en laten een bloederig spoor achter met rupsen. Hier zijn de meisjes. Ook in de tank zijn ze bijna naakt, in hetzelfde slipje en op blote voeten. Maar hele mooie meiden.
  En de Duitsers lijden enorme verliezen door hun vuur. Machinegeweren zijn zwaar en snelvurend. En de meisjes zijn erg slim. Het tsaristische leger was goed uitgerust.
  Er zijn ook Joodse wetenschappers die voor Rusland werken. Hier is de krachtigste Ilya Muromets-7-bommenwerper ter wereld die op dat moment vloog om de Duitsers te bombarderen. 's Werelds eerste vliegtuig met twaalf motoren. Achttien machinegeweren en tweeëntwintig ton bommen. Hier is de auto.
  Tot nu toe slechts in één exemplaar.
  En ook in de bemanning van het meisje. En bijna naakt, in één badpak. Het is erg mooi en sexy.
  . HOOFDSTUK #13
  Strijdersbevelhebber van de Ilya Muromets-7 bommenwerper, Valentina. Heel mooi en rondblond. Het is noodzakelijk dat de auto afremt en de Duitse bunker nauwkeurig afdekt met een nauwkeurige bommenwerper.
  Hitlers soldaten zijn sterk en gedisciplineerd. Ze schieten op het Sovjet- en Russische monster. Maar de krijgers spartelen als reactie. Acht machinegeweren vegen letterlijk de Duitse infanterie weg. De verscheurde soldaten van het Duitse leger vallen.
  De goudharige Lada leidt het vuur en grijnst vleesetend. Het meisje deed zelfs haar beha uit om zich beter te kunnen concentreren. En schudt haar blote borst. Gewoon een grote schoonheid. Er zit zoveel gratie en precisie in. Lada zelf is mager, maar pezig, en de taille is dun, als een wesp.
  Galina vuurt ook machinegeweren op de Duitsers. Ook een meisje, zowel mooi als rond. Met blote voeten drukt hij op de trekkers. En het gezicht is zo mooi. Geen krijger, maar gewoon een super meisje.
  Galina zegt grijnzend:
  - Tot eer van de vader van tsaar Joseph Vissarionovich!
  Agressief en prachtig, met bladgoudhaar, bevestigt Lada:
  - Laten we Judas met een garde vegen!
  Valentina drukt haar blote voet op het pedaal. Een tonbom valt op een Duitse bunker. Dit is dodelijke kracht. "Ilya Muromets", versnelt zodat de fragmenten het niet raken. De bunker explodeert en een rookkolom stijgt op.
  De meisjes roepen in koor:
  - Raken! Ze gaven de Fritz!
  En spank met plezier met blote voeten. Ja, dit zijn meisjes die de Duitsers kunnen verslaan. Ze vechten tegen dromen van een wereld waar mensen nooit mensen zullen doden. Bijvoorbeeld als het Sovjetrijk van Joseph Stalin de hele wereld verovert. Maar Rusland, of liever de USSR, is een unieke entiteit die een eeuwig rijk kan worden! Omdat de dynastie van Joseph Stalin eeuwenlang kan regeren. En na de omverwerping van keizer Nicolaas II kreeg Rusland eindelijk stabiliteit en aanvaardde iedereen eindelijk de legitimiteit van de dynastie.
  En nu breekt de tsaar en voorzitter van de GKO, Joseph Stalin, die de oppositie versloeg, de Duitsers de rug toe.
  Een van de sterke bewegingen van tsaar Stalin is om vrouwen aan te trekken voor het leger. En de Russische vrouw is de meest verschrikkelijke krijger ter wereld! Is het niet!?
  Hier, bijvoorbeeld, op de Sokol-jager, snelt de piloot Alice. Zo'n mooi meisje, blond met een vleugje rood in haar haar. Slank meisje, bijna naakt.
  Blootsvoets trapt het pedaal in en manoeuvreert. En dan schiet hij zichzelf neer. Schiet een Duitse auto neer met een groot kaliber machinegeweer. Laat haar branden en zegt:
  - Ik ben geboren voor de koninklijke dienst! Het meisje is best cool, en met blauw bloed, huzaren!
  En versnelt de snelheid van de "Falcon". Misschien zijn Russische, Sovjet-vliegtuigen, zelfs als het geen straaljagers, in sommige opzichten de beste ter wereld.
  En al aan de voorkant verscheen een zwaardere en geavanceerdere tank gemaakt door de kleinzoon van de grote Mendelejev. Machine met twee snelvuurkanonnen en tien machinegeweren. En meisjes beheren ook zo'n kolos.
  En er komt een Russische tank, die de Duitsers vernietigt. Bovendien met een krachtige dieselmotor, en redelijk begaanbaar en wendbaar.
  De meisjes in de tank zingen;
  Ons door God geliefde Rusland,
  Groot welvarend land...
  Nou, de monarchen zijn mooier, mooier -
  Vader Tsaar Stalin-paradijs!
  En de tanksporen verpletteren de Duitse soldaten. Letterlijk darmen kruipen er al uit en bloedstromen stromen uit de rupsen.
  De tankcommandant, Tatyana Krupskaya, zegt:
  - Ja, we zullen winnen voor Rusland!
  Het meisje is trouwens van een prinselijke familie, maar vecht alleen in slipje. Maar zo'n schatje. Ze heeft een grote innerlijke kracht.
  Met blote voeten trapt het meisje het pedaal in en zegt lachend haar tanden bloot.
  - Jij bent de grootste tsaar Joseph Stalin!
  En de krijgers zijn er zeker van dat ze met zo'n tank Berlijn zullen bereiken. En het vertrouwen van alle krijgers en krijgers wordt sterker.
  Natasha, gegrepen door enthousiasme, begon te componeren en te zingen. De rest van de meisjes juichten;
  Voor heilig Rusland om ons lot te bevechten,
  Wij zijn meisjes met gigantische harten...
  De fascist van het Sovjetland wilde
  Maar met Rod zijn we altijd verenigde strijders!
  
  Moge ons Rusland in eeuwige glorie zijn,
  De hordes van Genghis Khan zullen ons niet veroveren...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  We zullen elke ongelovige verpletteren!
  
  We buigen de gewelddadige fascisten in de hoorn,
  Geloof me, niemand zal Rusland overwinnen...
  Immers, Jezus, de Allerhoogste God, is met ons,
  En draag geen Fritz onzin!
  
  Iedereen weet dat het vaderland ons is gegeven,
  Voor furieuze overwinningen zonder de duisternis te kennen...
  De verschrikkelijke Satan ontblootte zijn tanden,
  Shirt gedrenkt in bloed!
  
  Voor een Komsomol-lid is er geen woord lafaard,
  Voor meisjes zijn barrières niet significant ...
  Witte God zal ons helpen Jezus,
  Onsterfelijkheid zal de hoogste beloning zijn!
  
  We hebben heel dapper gevochten in de buurt van Moskou,
  Hoewel de Duitsers een ongelooflijke kracht gebruiken ...
  Vecht half naakt op blote voeten
  En ik geloof dat die overwinning zeker zal wachten!
  
  De grootsheid van Russische krijgers leeft,
  En hij zal nooit toegeven aan de nazi's...
  We laten de Fritz furieus in de consumptie,
  Wat kwam er niet erg vuil bezinksel op!
  
  Ja, Hitler, je bent sluw en sluw,
  In staat om zelfs de halve wereld over te nemen...
  Maar Stalin is ook een dappere adelaar,
  Maak van jezelf geen idool!
  Geen Komsomol-leden, weten dat ze zich niet moeten terugtrekken,
  Ze zijn niet eens bang voor vorst ...
  En de Fritz zal spoedig in een spel veranderen,
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten!
  
  Rusland is het moederland van de liefde,
  En zal het communisme een geschenk geven...
  Het is niet nodig om een beoordeling op bloed te bouwen
  Met een grijns van schaamteloos revanchisme!
  
  Ja, de Führer wil ons bij de keel grijpen,
  En Rusland over het schavot kantelen...
  Maar we vechten furieus voor vijf
  Stalin is tenslotte bij ons met een mantel en hoed!
  
  Hij is een geweldige krijger, dat weet iedereen
  En Komsomol-leden zullen altijd blootsvoets zijn...
  En we zullen Hitler in de baard bewegen,
  Onze vlechten branden met felle hitte!
  
  Krijgers zijn ons lot,
  We zullen de enorme Panter verpletteren...
  Hoewel Adolf een kwaadaardige chaos creëerde,
  Wij zullen hem de norm en de maat aangeven!
  
  Er is geen Stalin intelligenter en sterker,
  Hij is de leider van het land van de grote reus...
  En jij versloeg de Fritz sterker, meid
  We zijn tenslotte altijd verenigd in de strijd!
  
  Voor prestaties bouwen we een hele reeks,
  Strevend naar de sterren als een snelvleugelige vogel...
  En er zal een luid resultaat zijn,
  Zulke meisjes, trotse adelaars!
  Augustus 1947 liep op zijn einde. De nachten werden langer en de dagen korter. Meisjes weren van tijd tot tijd de aanvallen van de nazi's af. De Grote Vaderlandse Oorlog is al zoveel jaren aan de gang. Het is gewoon een verschrikkelijke en moeilijke test. Wat met niets te vergelijken is. Hij werkt heel hard, vijftien of zestien uur per dag, en eet op rantsoenkaarten, hongerig op het punt van uitputting.
  Natuurlijk is het in het actieve leger veel beter dan achterin. En de meiden kunnen even plassen terwijl er een korte stilte valt.
  Natasha met haar blote voet naar buiten gebracht, door haarzelf gecomponeerd:
  Russische troepen bereikten de Oder. Het tsaristische leger van Nicolaas II heeft al veel overwinningen behaald. Veel steden van Oostenrijk-Hongarije werden ingenomen, veldslagen werden uitgevochten in Boedapest. Waar anders verzetten de Hongaren zich. Pali Przemysl, Lviv, Krakau, Bratislava en een aantal andere nederzettingen.
  De Duitsers leden zware verliezen en trokken zich terug. De Oostenrijkers gaven hele regimenten en zelfs divisies over. En met de vlaggen gehesen onder de orkesten. De oorlog ging door, als in een sprookje - aangenaam met weinig bloedvergieten en in vreemde gebieden.
  Hoewel Rusland gewoonlijk zelden zoveel geluk had tijdens de veroveringen. En bijna alle oorlogen en overwinningen werden met veel bloedvergieten aan de Russen gegeven.
  Misschien werd Oleg Profetisch genoemd omdat hij Byzantium kon dwingen zich over te geven zonder bloed?!
  In ieder geval eiste Nicolaas II de rol van de Grootste op.
  De meisjes gingen naar de Oder. De herfst is al aangebroken. Gouden tapijten van bladeren.
  Strijders stampten op de tapijten. En sprong in het water.
  Veronica, die in de rivier spetterde, vroeg Victoria:
  - Denkt u dat de tsaar na de oorlog land aan de boeren zal geven?
  Het bevelvoerende meisje schudde haar hoofd.
  Waarom hebben boeren land nodig?
  Veronica giechelde en merkte op:
  Ja, ze kunnen het niet alleen aan. Maar er zijn sterke zakenmensen die zouden kunnen trekken.
  Victoria antwoordde hard:
  - Hier zullen ze het land op krediet verkopen. Misschien gaat het zo beter.
  Juliana draaide zich om in het water en merkte op:
  - Hoogstwaarschijnlijk is het beter voor de landeigenaren om het land te hebben. Ze kunnen grote boerderijen runnen en tractoren gebruiken. Particuliere, grootschalige productie is het meest efficiënt!
  Veronica stemde met tegenzin in:
  - Kan zijn. Maar dit creëert meerwaarde!
  Juliana giechelde en merkte op:
  - Maar de efficiëntie is geweldig!
  Victoria, die de rang van kolonel had, merkte met een glimlach op:
  - Het stimuleert de ontwikkeling. En wat heeft het voor zin land te geven aan een boer, en zelfs een drinker. Het is de landeigenaar die de halve wereld voedt met Russisch brood! Ons land is erg rijk!
  Veronica was het hiermee eens:
  - Ja, Rusland is rijk en het leven wordt beter! Mijn broer werkt bijvoorbeeld in de Putilov-fabriek als voorman. En hij heeft een salaris van driehonderd roebel, bonussen niet meegerekend.
  Victoria rolde zich om en sloeg vol bewondering met haar blote voet op het water en nam een hap:
  - Dat staat er! Rusland is in opkomst! En binnenkort zal het nog sterker worden!
  De meisjes zwommen in de Oder en hadden een informeel gesprek. Anna vroeg de meisjes:
  Wat denk je dat ons wacht na de dood?
  Juliana glimlachte en antwoordde:
  - Atheïsten zeggen - niet-bestaan. En religie leert - de ziel zal naar God gaan, en Hij zal beslissen waar hij naar de hemel of de hel gaat.
  Veronica vroeg Juliana:
  - Denk je dat er een God is?
  Het meisje sloeg met haar blote voet in het water, zwaaide en antwoordde:
  - Eerlijk gezegd weet ik het niet. Er zijn argumenten voor en tegen God. - Het meisje spetterde weer en merkte het op. - Natuurlijk is er geen antwoord op deze vraag, maar je kunt verschillende argumenten aanvoeren.
  Victoria was het hiermee eens:
  - Zeker heel anders. En wat is er om over te praten. Persoonlijk denk ik dat sinds we winnen, God natuurlijk bestaat! Maar er waren tijden dat we ons onder de Mongoolse Tataren bevonden. En dan is de vraag: waar was de Allerhoogste God?
  Juliana merkte met een onschuldige glimlach op:
  - Maar er is iets veel ergers dan het Mongools-Tataarse juk!
  Victoria was verrast
  - Wat is erger dan het Mongools-Tataarse juk?
  Juliana verklaarde eigenlijk:
  - Oude leeftijd! Wat is er erger dan ouderdom!?
  Victoria was het ermee eens:
  - Ja, het zal heel erg zijn!
  De meisjes waren stil. Het was een beetje gênant voor hen om erover te praten. De meisjes pakten het en sprongen uit het koude water. Ze renden naar zichzelf toe, flitsend rond, blote hakken.
  Marusya rende met hen mee en vroeg met een grijns:
  - Maar ik vraag me af, waarom hebben we ouderdom nodig? Het moet gezegd onmenselijk!
  Victoria was het hier meteen mee eens:
  - Echt onmenselijk! Het is het beste om voor altijd jong en gezond te zijn!
  De meisjes waren groovy en grappig en maakten salto's.
  Veronica glimlachte en stelde grijnzend voor:
  - Ja, ons leger is sterk meiden! En we zullen in topvorm zijn!
  En het meisje knipoogde naar haar vrienden. Ze barstten allemaal in lachen uit, harpijen.
  Juliana stelde voor:
  - Laten we levend water vinden en echt onsterfelijk worden! Het zal heel gaaf zijn!
  De meisjes grijnsden en knipoogden naar elkaar.
  Victoria stelde toen voor, haar tanden ontbloot, en merkte op:
  - Ja, het zou leuk zijn om een manier te vinden om niet oud te worden. Hoe goed en mooi zou het zijn!
  Het meisje stelde zich een wereld voor met enkele schoonheden en jonge mannen. Misschien nog beter zonder baard, zodat de gezichten mooier en schattiger zijn.
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - Ja, dit is het mooiste wat er in de wereld kan zijn! We willen eeuwige jeugd en licht.
  En het meisje lachte en liet haar parelwitte tanden zien.
  Victoria sprong op en stelde voor:
  Laten we echt een einde maken aan de ouderdom! Dit is over het algemeen onaanvaardbaar! Menselijke lichamen mogen niet verouderen!
  Veronica, grijnzend en springend, zong:
  - Meneer kolonel, dan oud worden! Het is niet beter om voor Rusland te sterven! Omwille van moed en eer - ik maak geen grapje! Hij antwoordde - dat ik rood ben? Ik wil niet!
  De meisjes lachten nog harder. Het is heel erg mooi.
  Juliana stelde lachend voor:
  - En laten we alle oude vrouwen verjongen! Zodat alles schittert als de zon!
  Victoria stemde toe, hoger springend:
  - Voor het moederland en Nicholas de Grote!
  Anna, deze roodharige krijger, sprak:
  - Maar toch worden de nonnen, ondanks de gebeden, niet jonger. Hoewel ze een heilige geest hebben. Dus je begint te denken, waar is Gods gerechtigheid?
  Victoria haalde diep adem en antwoordde:
  - Een kreun staat over de hele aarde... Waar ben jij de eigenaar, waar?
  Veronica zong woedend:
  Er zijn veel geweldige mensen
  Wiens daden leven eeuwenlang ....
  Er zijn veel vogels met een helder gezicht,
  Wat worden onsterfelijken genoemd!
  
  En de helden in de heldendichten,
  Ze versloegen de horde in één keer ...
  Rusland zal grootmacht baren,
  Basurman in de strijd zal scheuren!
  
  Maar een tweekoppige adelaar,
  Tsaar regeert glorieuze Nikolai...
  Hij straalt onder de hemel,
  Je bidt voor hem, ga ervoor!
  
  Keizer van heel Rusland
  Wat heeft het soort land verheven...
  De echte missie
  Voor vooruitgang en oudheid!
  
  Versloeg de Japanners in gevechten
  De Duitsers waren in één klap verslagen...
  De stem van de meisjes is sonore,
  Nikolay onze Heer!
  
  En onze koning zal niet toegeven in de strijd,
  Bij de bouw van een grote reus...
  Hij verslaat de tegenstanders hard,
  En het bleek een furieuze afstemming te zijn!
  Een prachtig lied werd unisono opgepikt door de meiden. Het zijn zulke prachtige en volle zangers. Ze hebben zo'n mooi liedje.
  Ja, geweldige meiden.
  Dus de stralende Natasha, de meest magnifieke van de meisjes, schreef.
  Hier wordt ze gedwongen te stoppen en te schieten op het nazi-vliegtuig. Gooit een granaat met blote voet. Schiet een stormtrooper neer en roept uit:
  - Zege!
  Zoya vuurt en schiet ook uiterst nauwkeurig. Schiet een fascistisch vliegtuig neer en brult:
  - Voor het communisme, het land van de Sovjets!
  En haar naakte, ronde hak werpt een explosief pakket op.
  Leidt het vuur en Augustinus. Ze is een mooi, zeer gespierd en gebruind meisje. En haar koperrode haar wappert in de wind als een proletarische banier.
  En met blote tenen, alsof je een granaat gooit met dodelijke kracht, extreem vernietigende kracht.
  En brullen:
  - Voor het vaderland en vrijheid tot het einde!
  Svetlana vecht ook met een wilde vlucht. En met zijn blote tenen gooit hij granaten van kolossale, moorddadige kracht. En scheurt tegenstanders in stukken.
  En huilt:
  - Voor Groot Communisme!
  En zoals de taal zal laten zien. En met een blote, ronde, roze hak geeft het meisje toe aan een explosief pakket.
  Laten we eerlijk zijn, deze meisjes zijn erg aan het vechten.
  Krijgersklasse - super!
  Op 1 september 1947 vierde het Derde Rijk acht jaar sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog.
  Hitler en zijn menagerie vierden het evenement samen met feesten en dansen en gladiatorengevechten.
  De Führer zat op een luxe fauteuil en keek naar de meisjes die dansten.
  Ze gingen eerst in jurken en schoenen naar buiten en begonnen zich toen uit te kleden.
  De meisjes trokken hun kleren en schoenen uit. En geleidelijk bleef in alleen slipjes en dansdansen op blote voeten.
  Ze zagen er ook erg mooi uit.
  De Führer gromde als een wild zwijn en draaide zich om in zijn stoel. Maar dit zijn nog maar bloemen.
  Hier dansten de meisjes en begonnen de gladiatorengevechten.
  De nazi's begonnen weer te eten en wedden.
  De tafel van de Führer was luxueus en daarop stonden rijke gerechten, met verschillende smakelijke dingen.
  Hitler at fruit met plezier.
  Zijn humeur was matig strijdlustig en niet overdreven opgewekt. De oorlog sleepte zich voort en de afgelopen maanden nam het verzet van het Rode Leger zelfs toe.
  De Russen hadden een nieuwe T-54-tank, die beter bewapend en beschermd was en de nazi's kon weerstaan. En de formidabele IS-7 verscheen. De laatste tank is natuurlijk erg duur en moeilijk te vervaardigen en kan in principe niet in massa geproduceerd worden.
  Maar zijn kanon kan door Duitse tanks heen dringen. Bovendien, zelfs als de nieuwste IS-7-machine niet doorbreekt en het projectiel in een ricochet terechtkomt, is het behoorlijk in staat om het uit te schakelen.
  De USSR heeft dus al een zekere macht.
  Maar het eerste paar rent de arena in. De kinderen beginnen het gevecht. Aan één kant sprongen twee jongens van een jaar of tien, elf met drietanden en een net eruit. Ze zaten in dezelfde rode zwembroek.
  Ze renden weg, knipperend op blote hakken. Ze bogen voor de Führer en bogen hun beweegbare rug.
  De dunne, gespierde lichamen van nog gebruinde jongetjes die niet eens tieners genoemd kunnen worden.
  Hitler stelde zich voor dat ze geslagen zouden worden, of dat hun kleine ronde hielen verschroeid zouden worden door een gloeiend hete koevoet - dat zou cool zijn.
  En hier zijn nog twee jongens met zwaarden en schilden die opraken. Ook naakt en blootsvoets in blauwe zwembroek. Maar hun bewapening is asymmetrisch.
  De leden van de menagerie begonnen te wedden.
  De jongens zijn ongeveer even lang en ongeveer even lang. Gekozen om intrigerend te zijn. Beide partijen zullen vechten tot de dood. Zelfs als ze gratie verlenen, zullen ze in de kelder worden gemarteld met de verplichte cauterisatie van de hielen.
  Hier zijn de weddenschappen. Hitler dringt aan op geheimhouding van tarieven. Anders zal de omgeving zich niet tegen de Führer durven op te stellen.
  En dus zal in ieder geval niet over de strijd worden onderhandeld.
  En laat beide partijen vechten.
  De jongens besprongen elkaar en laten we met zwaarden en drietanden zwaaien. Het was duidelijk dat ze niet zo goed waren opgeleid, maar ze hadden een idee. Ze verstrikten er een met een net, en laten we prikken met drietanden. Maar toen kreeg de jongen een zwaard op de schouder. En er zat een kras op.
  De kinderen bleven elkaar steken en snijden. Er vloeide meteen bloed. En de blote voeten van de jongens lieten scharlaken, sierlijke voetafdrukken achter.
  De Führer vond het leuk als de jongens elkaar vermoordden. En wanneer ze snijden en versnipperen zonder medelijden.
  Hier waren de jongens al gewond, en een van hen werd afgemaakt. En ze renden met zwaarden naar de tweede. Ze maakten hem ook af en dwongen hem te kalmeren. Ik hoefde niet eens om genade te smeken.
  De hielen van de gedode jongens waren verbrand en ze waren vastgemaakt met haken. En naar de krokodillen gesleept.
  De twee overlevenden in blauw slipje reageerden en het genezingsblok. Ook zij werden geprikt door drietanden.
  Hitler was niet erg opgewonden door dit gevecht en merkte op:
  - Ja, iets is niet zo ontroerend! Wanneer nemen we Stalingrad in?
  Mainstein antwoordde met een glimlach:
  - De aanval is al begonnen en onze troepen zijn deze keer veel beter voorbereid!
  De Führer knikte instemmend.
  - Ik geloof! We hebben het geweldig gedaan!
  Guderian merkte op:
  - Tot nu toe wordt de T-54 in de USSR in schaarse hoeveelheden geproduceerd en we hebben een kolossaal voordeel als tanks!
  Hitler was het ermee eens:
  - Ja we hebben! Maar we kunnen het verliezen!
  Guderian verklaarde vol vertrouwen:
  - De piramidale tank is de perfectie zelf, de Russen zullen het niet beter kunnen maken!
  De Führer klapte in zijn handen:
  - We kunnen beter naar het gevecht kijken!
  Deze keer kwam een mooi meisje met blond haar de arena binnen. Ze droeg een stringbikini. En natuurlijk blootsvoets en heel sexy.
  Hitler merkte op:
  - Geweldige vechter!
  En de tegenstander was ook in dit geval een bruine beer waardig. Vrij groot en gevaarlijk.
  Het meisje was gewapend met een zwaard en een dolk. En lang, gespierd, al een behoorlijk ervaren vechter.
  Ze draaide haar blote voet en piepte:
  
  Zij die op het punt staan te sterven groeten u!
  Hitler riep:
  - Niet! Ik wil dat je leeft!
  Het mooie meisje knikte.
  - Zal proberen!
  De Führer deed een weddenschap en gromde:
  - Zet ook in op de beer, anders winnen we niets!
  Weddenschappen gingen door op knoppen te drukken. Hitler nam een slok sinaasappelsap waarin ijs dreef.
  De strijd begon ... De beer had honger en was boos en viel woedend aan. Het meisje verwijderde het met een zwaard en schoof opzij. De beer brulde met een brul als hij zou rennen. En de krijger verschoof weer.
  Ze is echt snel. Slashes met een zwaard in het gezicht. Maar het beest zal zich omdraaien en het gladiatorenmeisje met zijn klauwen op de buik haken. Er zaten bloederige krassen op de pers.
  De Führer merkte verheugd op:
  - Goed gevecht.
  En hij vroeg Speer:
  - Kunt u de productie van diskettes verhogen?
  De minister van bewapening en munitie antwoordde vol vertrouwen:
  - Natuurlijk kunnen we! Hoewel de technologie hier behoorlijk complex is. Maar deze machines lijden praktisch geen verliezen, behalve crashes. En hun aantal in de gelederen groeit.
  Het meisje was ondertussen een beer aan het hakken. Hij braakte bloed. En miste een dolk in het oog. En het was al dodelijk. Het beest krabde het meisje in doodsangst en viel stil.
  Ze gooide het weg en stond op. Ze zette haar blote, gebeitelde voet op de beer en brulde:
  -Zege!
  Haar beha is uit de klauw van het beest gebarsten en haar borsten zijn bloot en aan de voorkant bekrast. En snijd de rug een beetje. Maar het is niets ernstigs. Maar het meisje bloedt. En uit de beer en al helemaal uit een plas.
  Hitler blies haar een kus en merkte op:
  - Je bent lief!
  Waarna de grote dictator beval:
  - Beloon haar met een ijzeren kruis in zilver en stuur haar voor drie dagen naar een resort!
  Daarna vertrok het meisje zeer tevreden.
  De strijders vochten opnieuw. Dit keer kwamen twee jongens van een jaar of twaalf uit tegen een meisje met twee sabels. De jongens hadden korte zwaarden en schilden.
  Het gevecht was in dezelfde zwembroek, inclusief het meisje. Het gevecht beloofde interessant te worden.
  Het meisje bewoog goed, maar de jongens zijn goed getraind. En de strijd was competitief.
  De Führer vroeg Guderian:
  - Is de IS-7 tank goed?
  De commandant en strateeg antwoordde eerlijk:
  - Geen slechte auto! Zelfs een kanon van 128 millimeter pakt het niet in het voorhoofd. Alleen het nieuwste en nog steeds zeldzame hogedrukwapen kan erin doordringen. En dan heb je een groot kaliber en een uraniumkern nodig.
  De Führer grinnikte en merkte op:
  - Stalingrad mag niet meer gebeuren!
  . HOOFDSTUK #14
  Op 2 september 1947 werd er hevig gevochten om de stad aan de Wolga. Het sluipschutterbataljon voor vrouwen onder bevel van kapitein Natashka Kaktusova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Volodarsky-straat. Meisjes met machinegeweren en geweren, vastgebonden met bundels granaten, verstopten zich achter de ruïnes.
  Natasha zelf is in een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, in een korte broek en op blote voeten. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille, een kort kapsel onder een halve doos. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin, blauwe ogen wijd uit elkaar. Lichtbruin haar werd grijs met stof, hoge borst, harde blik. Kapitein Natasha vecht al meer dan vijf jaar en ondanks haar jeugd heeft ze veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de snijwonden en kneuzingen. Een meisje is wendbaarder om op blote voeten te bewegen dan ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de minste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en de moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. Aan de ene kant werden de voeten van het meisje verhard en ze waren niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van de ruïnes, maar aan de andere kant verloren ze hun gevoeligheid en flexibiliteit niet, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Sweet Natashka houdt een granaat vast met een explosiepakket eraan vastgebonden. Het is noodzakelijk om naar de formidabele Duitse tank "Lion" te kruipen en de straten te besproeien met machinegeweren.
  Mirabela kruipt naast haar. Ook blootsvoets, dus alle meisjes van het bataljon bleken van laarzen te zijn, hun commandant imiterend. Haar stoffige zolen worden scherper als het meisje op handen en voeten kruipt. Mirabela's gele haar is warrig en lang... Een beetje pluizig. Het meisje zelf is slank, dun, klein van gestalte. Ze kan zelfs worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Mirabela heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde erin zowel fascistische gevangenschap te bezoeken, nadat ze wrede martelingen had overleefd, en mijnen, van waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, kun je nooit zeggen dat ze werd geslagen met rubberen stokken op haar hielen, er ging een stroom door haar lichaam.
  Mirabela schiet ... Een soldaat van het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer, zijn snuit doet zand en puin oprijzen.
  Natashka schuift een bos granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton zware "Leeuw" hier kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op haar gezicht, donker van zonnebrand en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie verandert. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen dringen, alleen zware IS's, of SU-100's, of T-54's hebben een kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven ...
  Svetlana vuurt een salvo af uit een machinegeweer... Een soldaat, niemand weet welke nationaliteit, valt neer. De Duitsers, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, koesteren Arisch bloed en werpen koloniale troepen in de strijd: Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen. Het aantal Polen is ook toegenomen - die vanaf de wieg gewend zijn het bolsjewistische Rusland te haten. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Khaganaat vechten hier. Hitler bracht een hele international groot.
  Veel vijanden...
  Svetlana ontwijkt behendig het mitrailleurvuur. De kogel spleet bijna, zwart van het stof, een ronde, meisjesachtige hiel. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij een cadeau van groot kaliber voorbij vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  Zelfs een kogel houdt ons niet tegen!
  Mirabela schiet terug... Nog een meisje Angelica - erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks de magere rantsoenen. Ook een heel mooi meisje, met luxueuze heupen, een opgetrokken taille, niet vrouwelijke brede schouders en hoge borsten.
  Angelica vecht alleen in haar korte broek, de tuniek is aan flarden gescheurd en aan het afbrokkelen tot stof, en nieuwe uniformen worden niet aan de overkant van de Wolga afgeleverd. God verhoede om meer munitie en een druppel voedsel over te dragen voor de uitgeputte Sovjet-troepen.
  Dus Angelica is bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een stuk granaatscherf raakte de zool van de rechtervoet, en het doet pijn, het is moeilijk om te lopen.
  Roodharige, stoffige, bijna naakte Angelica verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd harde gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer, Moskou en Stalin staan boven ons!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af, zelf nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het de formidabele Duitse tanks moeilijk om te keren. Hier zijn bijna tweehonderd ton "Muizen" en ze kunnen helemaal niet passeren ...
  Zoals Svetlana verwachtte, reed "Lev" een beetje en begroef zichzelf in een stapel vuilnis. Er was een explosie. De rups barstte, een paar beschadigde rollen vlogen eraf.
  De gewonde tank stopte en er vloog een granaat uit zijn loop...
  Ergens rommelde in de verte, de ruïnes achterlatend. Blonde Svetlana siste als een slang:
  - Dat is mijn berekening! Een rekening geopend...
  De meisje-kapitein wordt opnieuw gedwongen weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit niet gebruiken in het puin. Door de schuld van de koppige Hitler waren de hordes van het Derde Rijk verzand in positiegevechten in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Mirabela gooit een granaat. Ze dwingen om salto's te maken op neergestorte Duitsers of Arabieren, waarbij ze zich omdraaien. Een van de nazi-militanten scheurt zijn hand af en hangt eraan, een Engels horloge met kompas.
  Mirabela zegt met een glimlach:
  - Wat het kompas je laat zien - de weg naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk aanhangend keramiek van haar stoffige hak.
  Angelica stoft ook af met haar stevige, volle borsten. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuken. En probeer te wassen. Opnieuw moet je graven als de Duitse machinepistolen aan het krabbelen zijn. En kruipen op een plastunski manier.
  Het bataljon meisjes houdt hun posities vast, hoewel er beschietingen zijn. En ze scheuren zware granaten en bommen vallen uit de lucht ... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Hier ziet Svetlana hoe de Panter kruipt. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt het in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar elegante mond klom. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar binnen sluipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Angelica begon naar boven te kruipen, rustend op de afvoer met haar blote tenen en ellebogen. Ze was als een kat die een muis achtervolgde. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van het eenenveertigste jaar, toen de Wehrmacht verraderlijk de uitgestrektheid van de USSR binnenviel. Was noch het meisje, bijna het meisje bang? In het begin wel, maar dan raak je eraan gewend. En je ervaart de constante uitbarstingen van granaten al als een gewoon geluid.
  En nu explodeerde het heel dichtbij. Het meisje sloeg op haar buik. Fragmenten razen van bovenaf als een zwerm wilde bijen. Angelica fluistert met gesprongen lippen:
  - In de naam van gerechtigheid, Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipen en gooit een granaat met een explosief pakket eraan. Het heden vliegt in een boog. Er is een explosie te horen, het dunnere zijpantser van de Panther leent zich daarvoor. De Duitse tank begint te branden, de gevechtsuitrusting ontploft.
  Svetlana fluistert met een glimlach:
  Dank u Heer Jezus! Ik geloof alleen in jou! Ik bid tot u alleen!
  Breekt de panter. Afgescheurd, een lange stam is begraven in puin. Het frontale pantser, los van het zijpantser, lijkt op een scoop.
  Svetlana, wiens ogen, op een gezicht dat bruin is van stof en zonnebrand, fonkelen van korenbloemen, zegt:
  - Hoe meer eiken de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Angelica is erg sexy, in haar zwarte slipje, en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Met haar blote tenen kan ze glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke, met stof bedekte been. En vast, recht in de keel van een fascist. Mooie Angelica brabbelde:
  - En ik ben een sekssymbool en een symbool van de dood!
  Het meisje, waarna ze weer kroop, schietend. Led vuur en Svetlana.
  De schoonheidskapitein, Natasha, die de fascist had neergehaald, piepte:
  - Het leven is een ketting, en de kleine dingen erin zijn de schakels ...
  Mirabela vuurde, sneed het hoofd van de Fritz open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Svetlana, opnieuw nauwkeurig schietend, kwakende:
  - Maar je kunt niet in cycli gaan op kleinigheden ...
  Mirabela vuurde nauwkeurig en voegde eraan toe:
  Anders zal de ketting je omhullen!
  Een ander meisje Olimpiada, ook erg mooi, heeft samen met de pionier Seryozhka een mijn op een draad voorbereid. De twee duwden haar... De verraderlijke booger kroop in de rups van de "Tiger"-2. En hoe deze Duitse auto met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Sergei riep uit:
  - Ons Rusland, je hebt een emmer!
  En hij had amper tijd om terug te springen, flitsend, met zwarte, neergehaalde hakken, van het vallende dak.
  Olympias streelde de jongen over zijn nek en zei:
  - Je bent heel slim!
  De pionier baande zich een weg naar het front en voegde zich bij het vrouwenbataljon. De jongen is ook erg creatief. Zo maakte hij vliegtuigen om fascistische aanvalsvliegtuigen neer te schieten. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstijgen, is een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  De Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Olympias zegt geërgerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken!
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood zal ons niet onder de sterrenhemel brengen!
  Want het heilige Rusland zal hard vechten,
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Olympias, een lang, gespierd meisje, met brede heupen en schouders, is een typische boerenvrouw. Kleding werd tijdens de gevechten tot vodden gescheurd, sterke benen zijn bloot, haar is in twee vlechten geweven en zwaar bestrooid.
  Seryozhka is pas elf jaar oud, mager van ondervoeding, bekraste en vuile jongen, in niets anders dan korte broeken. Het van nature witte haar van de jongen werd grijs en de ribben komen door de dunne, gebruinde en vuile huid heen. Benen vreselijk neergeslagen, en in brandwonden, blauwe plekken, met blaren. Toegegeven, het lot behoedde het kind voor ernstige verwondingen.
  Tegen zijn achtergrond lijken de Olympische Spelen groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op de botten. Bovendien leek de honger haar gedrongen en forse figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Het meisje schiet uit een zwaar antitankgeweer. Duitse auto's kunnen niet in het voorhoofd worden doorboord, maar er is een kans in de sporen.
  En de forse "Leeuw", die een zwaar explosief in het onderstel had ontvangen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Seryozhka zong met boosaardigheid:
  - Stinkende Fritz zonder na te denken een sigaret opgestoken bij de ingang! Natuurlijk kwam hij in grote problemen!
  Olympias, flikkerend met gespierde, gebruinde kuiten, sloeg een tapdans af met haar blote, mooie benen. Het meisje zong:
  - Heilige Russische gezichten flikkeren van het pictogram ... God verhoede dat je minstens duizend Fritz doorweekt! En als iemand meer zoemt dan fascisten, dan zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Daarna herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporter blies weer rook uit.
  Het meisjesbataljon heeft de Fritz aanzienlijke schade toegebracht. Maar hij leed ook verliezen. Hier werd een meisje doormidden gescheurd en haar gezicht werd zo, ondanks het stof, bleek.
  Het grootste deel van Stalingrad is al ingenomen door de nazi's, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Svetlana probeert ondertussen de "Tiger" te doorbreken. Een krachtige Duitse auto kreeg een granaat in de zijkant, maar bezweek niet. Draait zich om om een kanon af te vuren. Het meisje moet zich in de grond en in het puin graven, om niet te worden verpletterd door de explosiegolf die door het heden wordt losgelaten.
  Svetlana fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Mirabela gooide een granaat naar de Tiger, die explodeerde op haar voorhoofd. Het meisje siste:
  - Over het feit dat de lichte leer in de winter in de lente... Ik herhaal zonder uitzondering dat Hitler een pestklootzak is!
  Angelica, die het zicht van de nazi's verbrak en water op hen goot met een uitbarsting, spande zich in:
  - In de kist zag ik de Führer nu! En ze schopte de arme man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide eigenlijk met haar blote vingers een granaat naar de tank. Het raakte de loop ... Een explosie volgde en de snuit van de "Tiger" werd verminkt.
  De laffe Duitser nam het aan en deinsde achteruit.
  Svetlana snoof door haar neusgaten:
  - De onze, de jouwe zal niet wijken!
  Mirabela hakte een Hitler-huurling neer met een kogel en zong:
  - En de slechterik maakt geen grapje! Handen en voeten, hij draait de Russische touwen! Hij zet zijn tanden in het hart... Hij drinkt het vaderland tot op de bodem leeg!
  Svetlana giechelde en blafte:
  - De Führer schreeuwt wild, verscheurt zichzelf!
  Mirabela schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, doodswolken, grijns!
  Er is een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van de Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse mitrailleurs.
  Svetlana ziet dat het onrealistisch is om dichtbij de posities van de Fritz te komen. Maar in de lucht Focke-Wulfs. Een van deze machines vliegt dichter naar de Sovjet-posities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Angelica gooit een granaat en zegt woedend:
  - In de diepe dood - er is geen vergeving!
  Daarna geeft het meisje een draai vanuit het machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther" -2 met een kleine koepel en een lager silhouet rijdt snel naar boven.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar de Duitse auto. Nadat ze de cadeautjes heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Angelica floot, sissend:
  - Dit is een nieuwe aanval! We zullen haar mond openscheuren!
  De Panther-2 gromde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektrolyseerde de atmosfeer onmiddellijk.
  Angelica giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en zei:
  - En Newton versloeg de vijanden, gooide het juk van de troon! Fritz verordende hij zijn wet van Newton!
  Stalingrad was helemaal overspoeld door vuurzee, toen tongen van vuur de lucht leken te likken en paarse, oranje en scharlaken vonken knetterden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Svetlana, die een Duitse jager neerhaalde, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Wat zeur je, stoute oude vrouw? Geloof me, gewoon een psychiatrisch ziekenhuis huilt om je!
  Mirabela zong in een gezang, schietend op de nazi's:
  - Hoe goed is het om op het gras te gaan liggen en de Fritz op het hoofd te slaan! Regel een kompres voor de Führer en stuur kogels uit een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik op haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Een granaat vloog omhoog. De vliegende Focke-Wulf, die granaatscherven onder de buik had gekregen, steeg stevig hoger. Het is te zien dat scherpe fragmenten hem verwondden. Het fascistische wezen vatte vlam en begon stukjes gebroken vleugels te verliezen.
  Svetlana, die zag hoe Fokke hoogte verloor, kwaakte:
  - Dat is een semafoor! Er hangt een bijl aan boord!
  Het Duitse vliegtuig explodeerde en verspreidde puin in alle uithoeken van de hemel. En waar is de fascistische aas gebleven. Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging tot as, niet de piloot!
  Mirabela niesde, strooide stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Het is geen vraag!
  Angelica gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zo erg dat het, tegen het oog geslagen, bij Fritz door de achterkant van het hoofd naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je moet behandeld worden!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken en wierpen granaten voor hen uit. Dergelijke tactieken tegen meisjes werkten niet. Hier zette Seryozhka een katapult in en hoe deze als reactie daarop de vijand raakt.
  De pioniersjongen brulde:
  - Kerstman die Hitlers mond verscheurt!
  De aanval van de katapult, doordringend in de menigte van nazi's, deed hen uiteenspatten en tegelijkertijd in de lucht rollen. Fritz viel en brak op het puin van de muren.
  Tank "Tiger" -2, die zijn evenwicht had verloren, kwam in botsing met de "Leeuw". Oh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Svetlana glimlachte en antwoordde:
  - Nou, goed gedaan Seryozhka!
  De jongen gromde agressief.
  - Pioneer staat altijd klaar!
  Het meisje schudde als reactie haar blote voet.
  De meisje-kapitein begon weer te spijkeren. En Olympias kietelde Seryozhka's smalle voet, wat heeft hij het zwaar! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door het vuur te rennen.
  Mirabela in een gezang, zei:
  - Jeugd is goed - ouderdom is slecht!
  Angelica, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  Er is niets erger dan ouderdom! Dit is inderdaad de meest walgelijke staat van allemaal!
  En het meisje maakte een sprong met een staatsgreep. Ze stelde zich even walgelijke oma's voor. Nee, niet vergelijken, een oude vrouw met een meisje. En wat een schoonheid, in slanke lichamen.
  Angelica nam het aan en zong:
  - Stroom na jaar, jaren in een caravan,
  Een oude vrouw wrijft henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur,
  Ik begrijp niet hoe de jeugd is gegaan!
  Svetlana knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Niet! Toch is er in oorlog zo'n charme - voor altijd jong blijven! Altijd dronken!
  Olympias zette een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passen, maar passen!
  Seryozhka schuifelde met zijn magere maar wendbare voet en blafte:
  - Fritz gezicht!
  En een granaat vloog samen met een explosiepakket in volle gang de stellingen van de nazi's in.
  Ja, Stalingrad is niet aan hen gegeven. Voor de derde maand sinds eind juni is de aanval gaande, maar de stad heeft niet alles kunnen incasseren. Op andere sectoren van het front boekten de nazi's succes, maar niet op deze.
  Svetlana vuurde haar pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het is toevallig mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En de benzinetank van een motorfiets raken. De machine explodeerde en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De kapitein van het meisje riep:
  - Ik hou ervan om het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Mirabela sloeg de Duitsers met een uitbarsting en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Angelica opende het vuur, nauwkeuriger. Een paar zwarten bleven liggen op met speer bedekte puin:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Mirabela zong speels:
  - Nadat ik Hitler met lippenstift heb geverfd, Mainstein met haarlak, zal ik je in gevangenschap van de prinses slepen, de trouwe hond zal je bijten!
  Svetlana, schietend, siste:
  - Kom op in de avond, Adolf, hang jezelf op ... Hou op met je hoofd voor de gek te houden! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - om de nazi's hard te verslaan!
  Mirabela zei woedend en sloeg de helm van het hoofd van de stormtrooper:
  - Wij kunnen! En we zullen!
  De meisjes van het "Lenin"-bataljon hielden de opmars van de buitenlandse troepen tegen. Fritz ging naar voren en gooide letterlijk lijken de ruimte in. De tank "Lev", waarmee de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een modificatie van de machine met een 150 mm kanon.
  Angelica klopt een steen af die aan haar naakte tepel zit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Leeuw" kreeg een opening in de rups en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Roepen en instorten.
  Angelica, spuwend, zegt:
  - De Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En het meisje schiet weer. En dat doet hij buitengewoon goed. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Tevergeefs gelooft de vijand dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie durft, hij valt aan in de strijd, we zullen de vijanden fel verslaan!
  En Angelica rolt de spieren van de pers, die ze erg in reliëf heeft gemaakt.
  Oh, wat zijn de meisjes mooi! Ik wil niet dat een van hen sterft.
  Stalenida rende... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Ze slaagt er op de een of andere manier in om ze in te smeren met een soort drankje, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen meer afgezwakt en reliëf. Kleren aan haar, alleen een beha en slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een speciale manier, als een eekhoorn. Een blote voeten en flikkering, en hakken, blijven verrassend schoon. Stalinida schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Angelica merkte lachend op:
  - Doe je beha uit en blijf zoals ik in korte broek!
  Steelenida schudde negatief haar hoofd.
  - Dit is niet gepast!
  Angelica schudde haar heupen, vuurde treffend en zong:
  - Iets dat een lid van Komsomol ongewoon is geworden! Zo met ontbloot bovenlijf lopen is zeer onfatsoenlijk!
  Steelenida giechelde en merkte op:
  - Waarom vreugde brengen aan de Fritz, kijk naar onze schoonheid!
  Angelica antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Het stalen meisje giechelde en vuurde op de TA-200. De nazi-auto vloog in brand. En de mooie blondine gilde:
  - Dood aan het kwaad!
  Angelica giechelde.
  - En het leven is goed!
  Steelenida, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet dat de nazi's die je hebt gewonnen!
  Angelica zingt:
  - Wachten op de overwinning! De overwinning wacht... Zij die ernaar verlangen de ketenen te doorbreken! Wachten op de overwinning! Wachten op de overwinning! We zullen in staat zijn om de nazi's te verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Goed met een blote torso in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Svetlana zag er nu veel vastberadener uit. Ze vuurde op de Fritz met een machinepistool en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet ze een figuur zien, laten we blote tenen bouwen. En floot als een nachtegaal-rover. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de soldaten van de vijand, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun overleden vaders.
  Svetlana verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, dus je wilt ervan in tranen uitbarsten. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te roven en te doden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve troep buitenlanders van over de hele wereld brak de Russische uitgestrektheid binnen.
  Svetlana sloeg een kruis en vuurde op de Fritz, die stilletjes dicht bij de posities van de Russen probeerde te komen... Het oog en de hersenen van de man, die door een kogel waren uitgeschakeld, lekten eruit.
  De meisje-kapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Svetlana schoot nauwkeurig en raakte een motorfiets met een zijspan. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en rolde verschillende keren over de kop. Toen zonk zijn snuit in het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde nogal grijnzend. Het meisje zong:
  - Nee, zeiden we tegen de fascisten, onze mensen zullen niet tolereren dat Russisch geurig brood het woord ford wordt genoemd!
  Mirabela maakte een zeer nauwkeurig schot, waaruit de Focke-Wulf laaide, en tjilpte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk,
  Voor dollars is hij klaar om Rusland te verraden ...
  Maar de Russische man is zo mooi
  Dat hij klaar is om zijn leven te geven voor het moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's de vijg zien, en scrolde, en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Angelica verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en vuil als een duivel, gooide meteen een granaat met twee benen. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is ... Fritz in een scherpe kant!
  Olympias corrigeerde Angelica:
  - Scherp, aan de zijkant, en niet aan de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. De "Tiger" werd op de snuit geraakt en dit scheve kunstwerk ontweek.
  Daarna trok het nazi-wezen zich terug. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur was gevangen.
  Svetlana zong vrolijk knipogend:
  - En de "Tiger" trekt zich terug en de Duitsers houden zich schuil!
  Het Maiden Battalion manoeuvreerde onder aanval, luchtaanvallen en zware kanonnen. Hier sloegen de straalbommenwerpers in, gebroken, gloeiend hete steile hellingen rezen de lucht in. En de stenen stonden in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar mannen gingen naar de volgende wereld - die er niet zo spijt van hebben! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Angelica is de meest sexy krijger in woede: nou, kunnen de nazi's vanuit hun "Sturmtiger" echt op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de rode krijgers doden?
  En het meisje greep een granaat met haar blote voeten en draaide in watervallen van salto's. En sneller en sneller draaien. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede snuit van de Stormtiger. De naakte, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en de granaat vloog in de brede snuit. En de krachtige machine stikte eerst en haastte zich toen. Twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden eraf gescheurd en ze vielen naar beneden, vliegend als een gebroken halsketting van de koningin.
  De explosiegolf wierp Angelica en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, heen en weer geslingerd en gegooid. Maar de schoonheid landde niettemin, scherp puin en steenslag gegraven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door de eeltige voet ging de punt doorboord.
  Maar Angelica vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Svetlana en andere meisjes werden door een explosieve golf omhoog gegooid en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de nazi's die eruit sprongen en andere agressieve insecten die de USSR belegerden.
  Mirabela zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de bazuin van de Heer ons meeneemt naar de strijd, zullen we vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl zijn!
  Angelica schudde het stof van haar bloederige zolen en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar een gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Seryozhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult, niet zo nauwkeurig - zoals die blote en sterke benen van Angelica!
  Olympias, spelend met haar armspieren, zei:
  - Nou, niets! Je denkt nog steeds. Iets coolers!
  . HOOFDSTUK #15
  De oorlog sleepte zich duidelijk voort en beide partijen wilden zo snel mogelijk een einde maken aan dit verdomde bloedbad. De nazi's waren moe en de Sovjet-troepen waren ook merkbaar uitgeput.
  De nazi's kwamen vast te zitten in de gevechten om Stalingrad. En behoorlijk uitgeput. En natuurlijk waren ze moe.
  En dus bood Stalin hier op gematigde voorwaarden vrede aan.
  dacht de Führer. Over het aanbieden van een wapenstilstand aan Stalin. Toch tot op welk niveau je bloed kunt vergieten. Dit is echt vervelend voor iedereen. En Japan bedriegt op de een of andere manier en haast zich niet om aan te vallen. Hij gedraagt zich ook slecht.
  In ieder geval stuurde Hitler op 25 oktober 1945 een telegram naar Stalin met het voorstel om te stoppen tot 8 november 1947, net op tijd voor de viering van de dag van de Putsch in München en als gevolg van deze echte machtsovername van de nazi's, alle vijandelijkheden.
  Natuurlijk nam Stalin, die de laatste reserves al had opgeraapt en tienjarige jongens en zeventigjarige mannen onder schot had, graag een dergelijk aanbod aan.
  Maar de gevechten waren nog in volle gang. De Duitsers probeerden Ordzhonikidze of Grozny te omsingelen. En de Sovjetoorlogen vochten gewoon furieus en heel hard.
  Alenka gooide met haar sierlijke blote voet een granaat en tjilpte:
  - Ik ben een heel cool meisje!
  Anyuta nam het aan en siste, liet haar tong zien en ontblootte haar tanden:
  - Laten we breken...
  En lanceer ook een granaat met blote vingers. En raak de loop van een nazi-tank.
  Ze spleet de koffer en barstte in lachen uit. Nou, meid. Aan alle meiden meid!
  En hier is de roodharige Alla. Hoe een granaat te lanceren met een blote voet. Hoe ze wordt geneukt. En verstrooit iedereen. Hier is het meisje! En verplettert de nazi's, en harkt blote benen.
  - Ik ben een roodharige vixen!
  En toen nam Maria het geschenk van vernietiging aan met haar blote tenen. Po heeft de vijanden uitgeroeid. En in stukjes snijden. Zo'n cool meisje met gouden haar. En ook heel gezellig. Heerlijk meisje. En hoe zal de beurt zijn. En veeg de fascisten weg.
  Ze liet haar tong zien en zong:
  - Ik ben een tank en een meisje ... Ik koop een schapenvachtjas voor mezelf! En Spartak gaat de strijd aan... Er is een zeer duurzame tank!
  En hier nam Matryona en met haar blote zolen gooide een hele tong met granen. Ze heeft zo'n krachtige pers. En de benen zijn sterk. En draaide de "Panther" -5.
  Wat voor auto is deze "Panther" -5. Lichtgewicht versie van de tank uit de serie E. Gewicht ongeveer vijfenveertig ton. Goede bescherming in het voorhoofd, erger aan de zijkant. De naam is ontleend aan een roofzuchtige kat. Vanwege de slechtste bescherming van de zijkanten, niet de meest populaire tank. Bovenal houden de nazi's van Agha. Die vanuit alle hoeken zijn beschermd. Maar aangezien de AG-serie kleine en grote aantallen rollen heeft, zijn er wat problemen met het onderstel. En de E-serie is nog niet helemaal uit productie genomen.
  Over het algemeen wordt in het Derde Rijk veel verschillende en niet helemaal perfecte technologie geproduceerd.
  Alena gooide opnieuw een granaat met haar blote voet. Ik heb de nazi's. En de schoonheid piepte:
  - Maak je neus plat!
  Hier lanceert Anyuta, met haar blote tenen, een cadeau dat hoofden breekt. En zingen:
  - Miljoenen! We zullen de fascistische wetten in twijfel trekken!
  En hier is de roodharige Alla begonnen te dansen. Ze gooide ook een granaat met haar blote voet, en kwaakte:
  - Kortom - rood zijn is geen zonde!
  En de nazi's kregen het van haar, onder de adem. En hier zijn de meiden!
  Maria pakte het ook met haar blote voet terwijl ze een granaat afvuurt. En hoe het de nazi's zal neerhalen.
  Ze verstijfden zelfs van angst. Nou, het is een oma! En haar haar is als bladgoud.
  En hier is Matryona. Met blote, gespierde benen zal hij een hele hoop granaten gooien. En uithalen naar de nazi's. En blaas ze weg als mest in de wind. Nemen en verbranden!
  En hoe het blaft:
  - Rijk van de zon!
  Hier zijn de meiden! Aan alle meiden, meiden-terminators!
  Alenka lacht en steekt haar tong uit. En hij ziet de huurlingen proberen aan te vallen. Het meisje gooit opnieuw een granaat met haar blote tenen en sist:
  - Een hete klap! Ik ben als een vandaal!
  En de nazi's kregen verdomde thee!
  En dan Anyuta, als handlanger. En hoe hij de baarden van de nazi's in brand zal steken. En hij zal brullen, een granaat sturend met een worp van zijn blote voet:
  - Razende stier, het paard sloeg toe!
  En hij begint weer te giechelen en te grijnzen. Hier is het meisje! Gewoon een fontein van wijsheid en zegeningen!
  Maar dan begint Alla te brullen. En sissen... En dan op blote voeten geschenken van vernietiging sturen. Weinig zal voor niemand lijken. Triviaal drijft iedereen in de doodskisten!
  En de benen zijn zo goed! Ontblote tanden als een leeuwin. Hier is het meisje. Waar is ze niet geweest!
  En gooit granaten, met waanzinnige woede. En breekt hun lichamen.
  En de roodharige huilt nog steeds:
  - Ik ben een beest, ik ben een wild beest!
  En dan natuurlijk Maria. Het goud van haar haar kan vijanden verblinden. En wat is ze goed, bijna naakt in de kou. Hier zal hij met zijn blote vingers een granaat gooien. En ze zullen de Fritz krijgen zoals het hoort.
  En de schoonheid zingt:
  - Er zal een spelbreker zijn!
  Alenka lanceerde ook met haar blote voeten wat vernietigt. Branddruk geregeld.
  Maar Marusya nam een vat met explosieven en stuurde het naar de vijand. De vijand verdreven. Het metaal brak en het staal vatte vlam.
  Het meisje blafte:
  - Rabiel vuur! En de vlucht van de thermoquark!
  Hoewel, wat betekent het, het laatste woord begreep ze zelf niet. En de Fritz dorsen ...
  Hier komt de Bear-tank. De machine is gehurkt, met een ronde toren en een ovale romp. Ook een strakke lay-out, en een 128 mm loop met een lengte van 100 EL steekt uit. Een van de laatste ontwikkelingen. Een wapen met overmatige pantserdoordringende kracht. "Beer", dit is een tankvernietiger en vuurt tegelijkertijd op versterkte posities.
  Alenka gooit een granaat naar hem. Ze beschadigde de kofferbak met een worp van haar blote voet en siste:
  - Ik heb staal en vlam in plaats van een hart!
  Dan lacht hij zo.
  En Anyuta zal ook een cadeautje gooien met haar blote vingers. En barst in het vat! Metaal stroomde in verschillende richtingen.
  Ja, de "Beer" was beschadigd en begon achteruit te trekken. Ook een extra auto. Nog een van de controversiële ontwikkelingen van het Derde Rijk. Het is goed dat in ieder geval op basis van de E-serie.
  Roodharige Alla lanceerde ook een moorddadig cadeau met haar blote tenen. En huilde:
  - Ik ben een griezel! Ik stimuleer angst!
  Toen stak het meisje met het koperrode haar haar tong uit. En ze zong weer. En piepte:
  - Roodharige, roodharige... Ik zal als een zaag zijn... Pons van om de hoek!
  En weer lachen...
  Maar Matryona, met haar sterke benen, zal een zware mijn lanceren. De transportbanden brokkelen af. Het metaal wordt verpletterd. En hier schieten ze weer vanaf de grond op aanvalsvliegtuigen.
  Duitse straaljagers drukken op de Sovjet-posities. En er worden ongeleide raketten afgevuurd. En vernietig de posities van het Rode Leger.
  Alenka richtte een antitankgeweer. En met haar blote tenen op de trekker drukken, schakelde een aanvalsvliegtuig uit. Hitlers gier, die een dikke rookpijl achterliet, rende naar de grond. En de lucht brandde en fonkelde letterlijk.
  Het meisje zong, stampend met haar blote voeten:
  - Zwarte band in karate! Mijn serienummer staat op de tong!
  Anyuta heeft het ook verkloot. Alleen deze keer door met zijn blote tenen een schijf explosieven te gooien. Hij vloog, en recht in het aanvalsvliegtuig. Hij pakte en sloeg het metaal kapot.
  Anyuta nam het aan en piepte:
  - Aerobatiek! Nieuwe bemanning!
  En weer liet ze de vijg zien, en wel met haar sierlijke been. Hier is het meisje! Een echte sirene!
  Maar wat geweldig!
  Alla gaf een cadeautje met haar blote hiel. En bracht het op de buik van de stormtrooper. En gespleten metaal, brekend staal. Zo'n meisje...
  Met zulke roodharigen kun je Berlijn nemen. De krijger piepte:
  - Scoorde een doelpunt! Fascisme op de vlucht!
  En liet zijn tong zien!
  Meisjes doen dit graag! Namelijk de tong uitsteken als teken van minachting. En dan weer spugen.
  En Maria nam het aan en lanceerde de diskette met haar blote voet. Om precies te zijn, het ontwerp is eenvoudig, maar de motor is klein van formaat. En raakte het fascistische aanvalsvliegtuig.
  Verpletterde de bandiet. En lachte:
  - De indicator van de dood!
  Nou, Matrena gooide een hele hoop granaten met haar blote voeten. En raakte een Duitse gier. Het metaal gebroken en de verdomde vogel verpletterd. Daarna wreef het heroïsche meisje over haar borst. Ze spande haar sterke pers in en siste:
  - Nucleair insect! Führer in het voorhoofd!
  En nogmaals, hoe hij wil!
  Alenka gooide ook een granaat met blote voet en piepte:
  - Ik ben perfect!
  Ze flitste met haar spiegeltanden.
  En toen pakte Anyuta het en lanceerde het met haar blote voeten, iets scherps en dodelijks. En ze nam het aan en giechelde:
  - Van een glimlach tot een gebaar!
  En de Duitse auto bleef achter met alleen claxons en poten.
  Allah is daar. Hij zal het ook met blote vingers pakken en de drager van de dood lanceren. En dan zal hij nemen en leiden:
  - Gilde van Spartacus!
  En stalen fragmenten vliegen van de nazi.
  Maria lanceerde iets heel dodelijks met haar blote hiel. En metaal scheuren. De fascisten vermoord. Ik nam het aan en piepte:
  - Krakatau! Tot mijn eer!
  Matryona raakt veel gevaarlijker. Grote massa's explosieven tegen de nazi's. Over het algemeen is het meisje verpletterend en groot.
  Hier bedreef ze bijvoorbeeld de liefde met jongens. Slechts een half uur. Oorlog en een keer. En toch lukte het meteen met vijf. Hier is de rijke man. Niet te natuurlijk, het is moreel. Maar Matrena voelde hierdoor een toename in kracht.
  En ze nemen geen kogels. En je gooit een hele doos explosieven en raakt het aanvalsvliegtuig.
  Over hoe de nazi's, hun vijf, bang zijn. Verraad niet met woorden. En je kunt zeggen dat de meisjes vijf zijn.
  Alenka gooide met haar blote voet wat ze onkruid wiedt. En snijd op de Fritz.
  siste:
  - Moordende verleiding! Recht in het oog!
  En ze speelde met de reliëfspieren van de pers. Hier is een meisje. En haar tegels zijn zo mooi. Nou ja, net als chocolade.
  Oh, de meiden hebben al heel lang geen chocolade meer gegeten. Maar dat is wat je wilt.
  Anyuta, woest haar tanden ontbloot, lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en huilde:
  - Dit is onze laatste en beslissende strijd!
  En ontblootte haar tanden. Om precies te zijn, ze heeft zulke gladde en aangename tanden. Zeg niet dat het hoektanden zijn.
  Alla siste, met haar blote hiel een springer van vernietiging gevend:
  - Stier lintworm!
  Maria kakelde en mompelde:
  - En de zoon van een scooter.
  Dus nam ze het en lanceerde met haar blote vingers de lont die het aanvalsvliegtuig afsneed. Zoveel verslagen fascisten. Nou, meid. Aan alle meisjes, een superheks en een meisje!
  Matryona nam het aan en siste:
  - De dood zal hoger zijn dan het leven!
  En uit haar sterke benen, hoe granaten zullen vliegen. En hele bosjes vernietiging. Hier is de baba! De echte meisjesambal!
  En laat hersens fascisten. En, kapitaalkrachtig!
  Alenka mag ook niet ontbreken. Opnieuw lanceerde ze met blote voeten een vernietigingssatelliet. Verpletterde de vijanden en siste:
  - Het hoogste teken van materie!
  En iedereen verspreid. En ze liet het koekje zien met haar blote vingers. Oh, wat houdt dit meisje van schrijven, allerlei soorten parels.
  Bijvoorbeeld zo'n verhaal van AI. In principe is het echt. Franco, redenerend dat Groot-Brittannië geen rivaal van Duitsland was, vooral nadat de Duitsers Frankrijk hadden bezet, liet de Wehrmacht naar Gibraltar gaan. De aanval was snel en zegevierend. En de nazi's begonnen troepen naar Afrika over te brengen. Gelukkig kan dit over de kortste afstand.
  Maar aan de andere kant moesten de nazi's de campagne tegen de USSR vergeten. Fritz veroverde in de eerste helft van het eenenveertigste jaar het hele noorden van Afrika en viel Irak binnen. Maar ze brachten meer dan veertig divisies naar het zuiden. Hierdoor kwam het plan "Barbarossa" niet uit.
  Maar de Duitsers veroverden het Midden-Oosten en begonnen verder door Groot-Brittannië te trekken. Met een massa slaven en grondstoffen besloot de Führer een luchtaanval op Engeland uit te voeren. De output van de luchtvaart is de hele tijd toegenomen. Er werden steeds meer fabrieken gebouwd. Onderzeeërs daalden af in zee.
  Afrika werd al snel veroverd.
  De Duitsers zetten Groot-Brittannië onder druk. Ontwikkelde bommenwerpers. Yu-188 en Do-317 verschenen. Na verhevigde bombardementen in augustus van het tweeënveertigste jaar vond toch een amfibische landing plaats. Het was succesvol en Groot-Brittannië viel.
  Churchill vluchtte naar Canada. Maar daar werd hij koud onthaald. En Japan nam alle Britse koloniën over.
  In het drieënveertigste jaar nam het Derde Rijk, dat "Tijgers", "Panthers", "Lions" had verworven, de USSR in en viel aan. En weer liep het slecht af... Maar nee, hij viel nog steeds niet aan.
  Inlichtingen over de atoombom, die in de Verenigde Staten wordt gedaan, dwong Hitler zich naar het Westen te wenden. Er brak een oorlog uit tussen de Asmogendheden en het Adelaarsrijk.
  Het lot van de "Panther" was niet benijdenswaardig. De tank had geen tijd om goed af te wikkelen in productie, werd vervangen door een zwaardere "Panther" -2. Een nieuwe machine met een krachtigere motor, wapens en bepantsering werd tegen Amerika gebruikt. En werd de hoofdtank. Tot hij werd vervangen door de E-50.
  De Verenigde Staten kwamen enerzijds via IJsland, Groenland en Canada. Door Argentinië en Brazilië vanuit het zuiden. En uit het oosten kwam Japan. Dus de oorlog bleek koppig te zijn, maar in het vijfenveertigste jaar was het allemaal voorbij. Amerika capituleerde.
  In 1946 brak echter oorlog uit tussen Duitsland en Japan. De nazi's zijn zeker sterker. Maar de oorlog sleepte voort... Dat is veel interessanter.
  Alenka zou dit in meer detail beschrijven, maar daar is tot nu toe geen tijd voor. Wat moet een meisje doen?
  Het enige dat overblijft is om met blote voeten granaten te gooien. Of iets anders om uit te vinden.
  Bijvoorbeeld een wereld waarin Skobelev niet vergiftigd zou zijn. Dat is interessant. De illustere commandant leidde een militaire campagne in het zuiden van Rusland en bereikte Kushka onder Alexander de Derde. Maar hij toonde zich in al zijn glorie tijdens de oorlog met Japan.
  Op zee handelden Russische admiraals niet helemaal succesvol. Maar op het land werden de Japanners volkomen verslagen. Toen kwam het Baltische squadron. En de Russen begonnen eindelijk te winnen op zee. Op de een of andere manier werd pariteit tot stand gebracht. En zelfs een voordeel. Japan werd gedwongen om vrede te sluiten. Erkend Russisch protectoraat over Korea. Ze stond die Koerilen-eilanden af die voorheen aan Rusland toebehoorden, maar werden ingeruild voor Sachalin.
  Rusland behield Port Arthur en versterkte zich in Mantsjoerije. Het gezag van de koning nam iets toe. Hoewel op zee, was niet alles in orde. Skobelev overleefde tot de Eerste Wereldoorlog. De Russen behaalden verschillende overwinningen op de Duitsers. Ze versloegen hen in Oost-Pruisen en namen onmiddellijk Przemysl in. Skobelev werd een generalissimo. En nadat hij tachtig jaar was geworden, stierf hij in heerlijkheid en eer.
  In sommige opzichten overtreft hij Suvorov. Het tsaristische rijk werd groot en machtig. Nicholas II, ging de geschiedenis in als een groot. Rusland veroverde ook een aanzienlijk deel van Turkije en bijna heel Iran.
  Nou, dan ... Moe van hetzelfde te schrijven als het tsaristische Rusland de hele wereld verovert en de sterren bestormt. Maar in ieder geval had het sterkste landleger ter wereld alle kans om te winnen!
  Natuurlijk is het jammer dat Skobelev zo jong stierf. Zijn talent werd eerder onthuld dan dat van Suvorov, maar vervaagde ook zonder zijn hoogtepunt te bereiken.
  Alexander II ... de koning is ongetwijfeld geweldig. Hij had veroveringen in China, Centraal-Azië, Turkije, keerde terug naar de Donaudelta. Tenzij hij Alaska verkocht - een grote domheid. Maar als de koning langer had geleefd, had Rusland misschien zijn bezittingen kunnen uitbreiden. Of, integendeel, er zouden rellen uitbreken. Een grondwet zou tot verwarring leiden.
  Nikolay de eerste is een conservatief. De oorlog op de Krim verloren. Oorlogen gewonnen tegen Iran en Turkije, maar veel bloed. Decennialang vocht hij in de Kaukasus. Wat is mogelijk en opgeschort Russische expansie naar het zuiden. Had ambities, in het zuiden. Misschien had hij de oorlog met de coalitie gewonnen, als Menshikov er niet was geweest. Ingelijst door deze middelmatige commandant.
  Zoals in zijn tijd Nicholas II Kuropatkin.
  Over het algemeen was de geschiedenis van het tsaristische Rusland succesvol. De meeste oorlogen werden gewonnen en het rijk breidde zich uit. Maar de burgeroorlog verzwakte Rusland. De bolsjewieken zorgden echter voor een nieuwe opleving. Voorlopig.
  Alyonka hield niet van Stalin. Onbeleefde, ongemanierde klootzak. Het hoofd van zo'n groot rijk zou op de een of andere manier verfijnder moeten zijn. Niet zo onbeleefd en intelligenter. En natuurlijk niet de plebejers om Rusland te regeren.
  Daarom begon de USSR blijkbaar te verliezen. De oorlog gaat van begin tot eind slecht.
  Alenka dacht, wat te doen? Ze wilde verandering. En iets beters. Het bolsjewisme is geen ideaal systeem. Er zijn geen normale verkiezingen. Nomineer een geverifieerde kandidaat en stem. Typische uil. Mensen hebben echte democratie nodig.
  Alenka stelde zich voor hoe ze met haar blote tenen in Stalins neus kneep en giechelde. Het is echt en grappig. Maak van deze griezel een pruim.
  Euh, Rusland had geen geluk met de leiders. Waarom waren de zuiveringen van 1937? Waarom een hongersnood in scène gezet?
  Stalin heeft veel misdaden! En hier moet je natuurlijk een concept hebben om dit alles te begrijpen.
  Lenin stierf helaas te vroeg. Ik had geen tijd om de macht te vestigen en het land op te voeden. Stalin bleek een rechttoe rechtaan bottenbreker te zijn. Trotski had aan de macht kunnen zijn - een man met grote talenten. Of de intelligente Boecharin.
  Niet dom en Pyatakov. Misschien zouden ze Hitler helemaal niet aan de macht hebben laten komen.
  In het algemeen had Duitsland de Eerste Wereldoorlog kunnen winnen, niet door drie korpsen naar Oost-Pruisen te verplaatsen, maar door de operatie om Parijs te omsingelen voort te zetten.
  Dan zou Frankrijk net zo snel verslagen zijn als in het veertigste jaar. En het tsaristische Rusland zou zich op één front niet hebben verzet. De Pruisen konden enorme macht en Franse koloniën krijgen. Of misschien ook Engels. Maar het was niet voorbestemd om vergelijkbaar te zijn met het Derde Rijk. Meer precies, de tweede ... En de Pruisen verloren. Hoewel ze Rusland konden uitschakelen. Vreemd, maar zelfs nadat Duitsland de handen in het oosten had losgemaakt, kon Duitsland het tij van de oorlog niet keren.
  En hier slaagde de Führer veel. Japan sloeg ook toe in het oosten.
  Alenka lanceerde opnieuw een granaat met haar blote, gebeitelde voet. Ze verspreidde de Fritz en schreeuwde:
  - Ze vloog en brulde!
  Hoe grappig is...
  Anyuta gooide ook een klein cadeautje. Ze liet een stroom uit haar neusgaten komen en mompelde:
  - Topklasse en Adidas!
  Roodharige Alla pakte en gooide opnieuw zo'n goed gerichte granaat. Ze brak een kijkapparaat voor een Duitse tank, riep:
  - Edele gril!
  En ze stuurde de bal met haar blote hiel ...
  Maria gebruikte ook haar sierlijke, blote voet. Dit meisje probeerde ook te schrijven. Zo heb ik bijvoorbeeld een verhaal geschetst.
  Pionier Petya wilde Bolotnikov helpen. En ontsnapte door het portaal naar zijn tijd. Grijpen op hetzelfde moment een zakmes, rotsen. Het was natuurlijk een jongen uit de toekomst. En de snijder kan worden gehanteerd, zoals de hyperboloïde van ingenieur Garin. Alleen in grootte lijkt dit wapen op een Makarov-pistool. En je kunt hem opladen met water. Ja, zo'n werkingsprincipe is de fusie van waterstofkernen en de productie van helium.
  En snijdt zelfs slagschepen. Toen de jongen zo'n wapen gebruikte, begonnen ze hem als een engel van de Heer te beschouwen. En gekroond in de rol van tsaar Peter de Grote.
  Het is grappig dat de jongen zo cool is geworden. En hij veroverde ook Polen en Zweden en Turkije. Het enorme rijk van Rusland is gegroeid.
  En toen werd de jongen, die praktisch niet opgroeide, een kind bleef, het regeren beu en keerde terug naar zijn tijd.
  Maar toen bleek dat iedereen hem als een kind beschouwt, niet als een koning. En de jongen rende terug.
  Bij zijn afwezigheid ontstond er verwarring. Maar de jongen is terug. En iedereen zwoer weer trouw aan hem. Daarna volgde de oorlog, totdat de hele wereld verenigd was, onder auspiciën van Rusland. En er was een enkel imperium. En de jongen gaf opdracht om ruimteschepen te bouwen en uit te breiden naar de ruimte.
  Het zou mogelijk zijn om meer dan één roman aan dit onderwerp te wijden, maar tot nu toe is daar geen tijd voor.
  Maria wordt ook gedwongen om te vechten. Over het algemeen ziet de toekomst er vaag en somber uit. Wat te doen als de nazi's winnen?
  Sluit je je aan bij de partizanen? En door het bos kruipen tot ze je vermoorden? Of misschien naar de Wehrmacht gaan?
  En zo'n idee lacht hen niet al te veel toe. Maria zuchtte diep.
  En ze gooide gewoon een granaat met haar blote voet. Ze scoorde verschillende Fritz, sissend:
  - Hitler kaput! Ook al is hij cool!
  Ook Matryona gooide met haar blote voeten een bos granaten. Ze draaide de tank om en blies:
  - Hels metaal! De Fritz zal zich schamen!
  En ze spuwde vonken uit haar tanden.
  Alenka nam het aan en gilde:
  - O, bananen! Oh, kokosnoten - Tum-ba-yumba!
  En het meisje lanceerde een dodelijke vuist met haar blote voet. En brak het pantser van de Fritz.
  Alyonka herinnerde zich toen een ander idee van haar. Schrijf over de heldere wereld. Laten we zeggen na de oorlog. Dat zou tenslotte zo geweldig zijn! Zoals, bijvoorbeeld, leef in de dagen van het communisme. Of iets anders geweldigs.
  Zoals poëzie:
  Het universum schudde boven ons
  En de sterren bevloeiden de hemel in parels...
  De oorlog brandt, de kwade passie van de hel,
  En de duivel wil Rusland vernietigen!
  Pas nu zijn de Duitsers ver gevorderd. Gorki bestormen. En dit is gevaarlijk.
  Maar het gerucht deed al de ronde dat Hitler opnieuw een wapenstilstand voorstelde. En dit is een kans om te kalmeren en te ontspannen. Grote kans op herstel. Als het verslagen land maar vertrekt.
  Maar later kan het erger worden.
  Anyuta wierp opnieuw de boodschap van de dood met haar blote voet. Ze geloofde Hitler niet echt. Maar ik wilde de spanning van de gevechten naar beneden halen. En neem in ieder geval wat rust. Eh, Suvorov stond in de plaats van Stalin, misschien was alles anders gelopen.
  De Duitsers beschouwden Mainstein als de beste. Deze Fritz is nog steeds een beest. En je kunt je tanden koel ontbloten!
  Anyuta piepte geestig:
  - Gekke Beria, kwaadaardige Stalin!
  En floot door de neusgaten. Ze is een meisje met een geweldig gevoel voor humor.
  En ze moest ook worden gearresteerd. Maar dit verhaal had een happy end. Ze werd echter minutieus gefouilleerd en ook op intieme plekken gevoeld. Daarna moest ik een aantal dagen in een stinkende cel vol met meisjes doorbrengen. Maar toen werd ze vrijgelaten. Er zijn nog steeds geen aanwijzingen gevonden. Of misschien was het het feit dat haar ouders op vrije voeten bleven. Maar hoe komt het - het kind zit in de gevangenis en de vader en moeder zijn vrijgekomen?
  Tenzij het mogelijk is op grond van een strafartikel. Anyuta was niet in de kolonie, zoals Alla en Matryona. Maar ook een meisje van ijzerharden. En met scherpe ogen. Ze werkte op een bouwplaats. Gevochten bijna vanaf het begin van de oorlog. En veel geleerd.
  De Tweede Wereldoorlog was over het algemeen langdurig en nerveus. Ging met korte pauzes. En katten, of zelfs tijgers, krabden aan de ziel. Of misschien ratten. De stemming van iedereen is hier nogal ondergeschikt. Maar in de strijd vergeet je en raak je afgeleid.
  Misschien iets van de graaf van Montecristo? Het is beter dan dwangarbeid of eenzame opsluiting. En natuurlijk is het drama zwaar in de gevangenis.
  En hier zijn ze helemaal gratis en kunnen ze zelfs schreeuwen:
  - Stalin is een geit!
  En ze zullen helemaal gelijk hebben! En Stalin is eigenlijk nog steeds een geit! En een freak die Rusland erin heeft geluisd. Het is zelfs jammer dat hij in de echte geschiedenis een leider werd onder de leiding die zo'n oorlog won. Hierin schuilt onrecht. Waarom kwam er tijdens de oorlog niet nog een sterke en wijze leider naar voren?
  Alla had als voormalig gevangene een hekel aan Stalin. Dit was natuurlijk zijn systeem. Ze veranderde mensen in slaven en veroordeelden. Hier kun je niet tegenin gaan!
  En Stalin had gestraft moeten worden! Ofwel hangen of schieten. Of fladderen.
  Alla stelde zich soms voor hoe ze Stalin zou afranselen. En daardoor voelde ze zich veel beter. Hoewel, natuurlijk, alleen verbeelding. En ik wil echt succes.
  Maar Hitler zou gemarteld worden. Neem hem bijvoorbeeld op het rek. Of elektrische stroom, of hete draad. Of... Wat nog meer? Je kunt het bijvoorbeeld in een stalen maagd schuiven. Of bak in een koekenpan. Breek je armen en benen, wrijf je nek met een touw. Ja, en nog veel meer! Hang een kleine Führer op.
  Nu, als te kwartaal? Het was zo gaaf! Of wiel! Oplossen met levend zuur.
  Of misschien Hitler en Stalin samenbrengen en ze laten vechten als gladiatoren? En dan gesmolten boter erbij gieten? Of misschien in een doos spijkers. En hete nagels? En witgekalkt! En wat kan je nog meer niet bedenken!
  En versla de Führer, sla, sla en nog eens! Een draad of een ketting verwarmd hebben.
  Of levend bevroren. Bijvoorbeeld in een blok ijs. Vul met vloeibare stikstof of helium. Over het algemeen verbranden.
  Kwelling met straling! Of neem gesmolten lood en giet het in de keel van de Führer.
  Allah giechelde. En gooide een granaat met haar blote voet.
  Het bleek grappig. En de Führer was verfrommeld.
  Het meisje nam het aan en piepte:
  - Boe-boe-boe! Ik sla Hitler neer!
  En wat heeft deze prachtige beauty nog niet bedacht! Eigenlijk een geweldige meid!
  En zo roodharig... Wat kan niet gezegd worden in een sprookje, niet beschreven met een pen! Zulk pluizig haar. Gewoon een vlam. Of napalm. En ze schopt, ze is heel onstuimig en schopt heel cool. Dit is het terminatormeisje.
  Maria is ook geen geschenk. Maar de natuur is dun. En zelfs een gelovige. Het is waar dat haar geloof verzwakt. Inderdaad, wat voor soort God, als ze de overwinning van de nazi's toestaat? Hoe is dit zelfs mogelijk?
  Maria was boos op God. De Duitsers bereikten Alma-Ata, Oefa, Gorki. Omringd Ryazan, Moskou, Leningrad. En ze stoppen niet.
  Ja, de nazi's zijn sterk. Het kwaad regeert de wereld zonder het nummer te kennen. Maar jullie zonen van Satan kunnen de macht van Christus niet breken!
  De strijders van de duisternis hebben altijd de overhand gehad. Omdat het menselijk hart een hunkering naar het kwaad heeft. En vertrouw hem niet te veel. En wie te geloven? De geest van de mens! De mensen zijn tenslotte zo slecht nog niet! Er zijn best behoorlijke soorten. die eerlijk kunnen regeren. En niet per se gelovigen. En Stalin is nog steeds een sadist!
  Maria dacht even na. Over zo'n probleem: waarom laat God het kwaad toe? En hier is het antwoord niet eenvoudig. Inderdaad, zonder kwaad .... Probeer een boek te schrijven waarin er geen kwaad zou zijn! Het is bijna onmogelijk!
  Er is kwaad in alle literaire werken. Of zonde... Hoewel de begrippen zonde en kwaad niet helemaal identiek zijn. Oorlogen zijn ook slecht. Maar ze werden geleid door de wil van God. En dit was als het ware geen zonde. Dat is de paradox van het Oude Testament. En dan het volkomen pacifistische Nieuwe Testament. En ook niet de beste...
  Wat liegen ze onder de nazi's? Jezus zei immers: ze hebben je op de rechterwang geslagen, op de linker!
  Maar wie volgt dit nu echt? priesters? Welnee! De kerk was agressief. En de inquisitie en de kruistochten, en militaire formaties bij de kloosters.
  Ja, de priesters onderscheidden zich niet door nederigheid. En anderen... Of het nu Katholieken, Protestanten, Orthodoxen zijn. En dit is met het pacifisme van het Nieuwe Testament.
  Fascisten doen wat ze zeggen. En leer dan om schaap te zijn en zelf als wolven te handelen.
  Maria dacht steeds meer dat gezond pacifisme de waarheid zou kunnen zijn. Dat is geen pacifisme, maar atheïsme. Ze zeggen inderdaad wat geloof is anders dan zelfhypnose. Om de een of andere reden maakten de iconen niemand onsterfelijk. En aartsvaders sterven, net als gewone zondaars. En de monniken zijn tot niets in staat.
  Nee, het is veel beter om echt te geloven: een mens is de smid van zijn eigen geluk!
  En put jezelf niet uit met vasten en gebeden. En een nieuwe tank is veel waardevoller dan duizend gebeden.
  Maria gooide met haar blote, zeer verleidelijke voet een granaat en merkte met een diepe zucht op:
  - En geen kerk, geen taverne! Niets is heilig! En in het leven is alles niet zo ... Alles is niet zo meisjes!
  Matryona vertrok met blote voeten, een heel centrum van explosieven en begroef honderd Fritz. En toen gorgelde ze:
  - Wees niet droevig! Het hele leven voor de boeg! Het hele leven voor de boeg, hoop en wacht!
  Alenka gooide ook een bericht en dreef de Fritz de kist in. En ze zong enthousiast. Onderweg schrijven;
  Komsomol-meisjes zijn het zout van de aarde,
  We zijn als het erts en het vuur van de onderwereld.
  Natuurlijk zijn ze uitgegroeid tot helden,
  En met ons het Heilige Zwaard, de Geest van de Heer!
  
  We houden ervan om heel moedig te vechten,
  Meisjes die uitgestrektheid roeien het universum ...
  Het Russische leger is onoverwinnelijk,
  Met jouw passie, onveranderlijk in de strijd!
  
  Tot eer van ons Vaderland, heilige,
  Een straaljager cirkelt in de lucht...
  Ik ben een Komsomol-lid, ik ren op blote voeten
  Opspattend ijs dat de plassen bedekte!
  
  Kunnen meisjes, de vijand niet bang maken,
  Ze vernietigen alle vijandelijke raketten...
  De verdomde dief zal zijn gezicht niet naar ons plakken,
  In gedichten worden heldendaden gezongen!
  
  Het fascisme viel mijn vaderland aan,
  Hij viel binnen op zo'n nachtmerrieachtige en verraderlijke manier...
  Ik hou van Jezus en Stalin
  Komsomol-leden zijn één met God!
  
  We rennen op blote voeten door de sneeuwbank,
  Schelden als snelle bijen...
  Wij zijn dochters van zowel zomer als winter,
  Het leven heeft het meisje verhard!
  
  Het is tijd om te schieten, dus open vuur
  We zijn nauwkeurig, en mooi in de eeuwigheid ...
  En raak recht in het oog, niet in de wenkbrauw,
  Van het staal dat het collectief wordt genoemd!
  Versla het fascisme niet, onze schans,
  En de wil is sterker dan een sterke titaan...
  In het vaderland kunnen we troost vinden,
  En zet zelfs de Führer-tiran omver!
  
  Een zeer krachtige tank, geloof "Tiger",
  Hij schiet ver en nauwkeurig...
  Dit is niet het moment voor domme spelletjes
  Want de boze Kaïn komt eraan!
  
  We moeten de kou, de hitte,
  En gekscherend vechten met een gekke horde ...
  Woedende woedende beer,
  De ziel van een adelaar is geen ellendige clown!
  
  Ik geloof dat de Komsomol-leden zullen winnen
  En zij zullen hun land boven de sterren verheffen...
  We zijn begonnen met de wandeling vanaf oktober,
  En nu is Jezus' naam bij ons!
  
  Ik hou heel veel van mijn vaderland,
  Ze straalt stralend naar alle mensen...
  Het vaderland zal niet worden weggenomen door de roebel,
  Volwassenen en kinderen lachen van geluk!
  
  Het is voor iedereen leuk om in de Sovjetwereld te leven,
  Het is makkelijk en gewoon perfect...
  Laat het geluk zijn draad niet onderbreken,
  En de Führer stak tevergeefs zijn mond!
  
  Ik ben een Komsomol-lid op blote voeten,
  Ook al draait de vorst de oren...
  En je kunt de afdaling niet zien, geloof de vijand,
  Wie wil ons pakken en vernietigen!
  
  Er zijn geen mooiere woorden voor het moederland,
  De vlag is rood, alsof het bloed in de stralen schijnt.
  We zullen niet onderdaniger zijn dan ezels,
  Ik geloof dat de overwinning snel zal komen in mei!
  
  Berlijnse meisjes op blote voeten zullen passeren,
  Laat afdrukken op de stoep achter.
  We vergaten troost voor mensen,
  En handschoenen zijn niet gepast in de oorlog!
  
  En er zal een gevecht zijn, laat dit gevecht uitbreken.
  Fritz zal alles in stukken breken!
  Het vaderland is voor altijd een soldaat met jou,
  Weet niet wat willekeur is!
  
  Ik heb medelijden met degenen die zijn overleden, dit is verdriet voor iedereen,
  Maar breng de Russen niet op de knieën.
  Hoewel zelfs Sam zich onderwierp aan de Fritz,
  Maar voor ons de grote goeroe Lenin!
  
  Ik draag een insigne en een kruis tegelijk,
  Ik ben in het communisme en ik geloof in het christendom...
  Oorlog, geloof mensen, is geen film,
  Vaderland is onze moeder, niet het khanate!
  
  Wanneer de Almachtige in de wolken komt,
  Alle doden zullen opstaan met een stralend gezicht...
  Mensen hielden van de Heer in dromen,
  Omdat Jezus de Schepper van de tafel is!
  
  Hier kunnen we iedereen blij maken,
  In het hele grenzeloze Russische universum.
  Wanneer een plebejer is als een peer,
  En vooral in de schepping van het universum!
  
  Ik wil de Allerhoogste Christus omarmen,
  Om nooit in te storten voor vijanden...
  Kameraad Stalin verving zijn vader,
  En Lenin zal ook voor altijd bij ons zijn!
  .
  
  
  Sluwe Obama
  De Amerikaanse president Obama bleek listiger en bombardeerde ISIS niet, maar besloot dit kalifaat in te zetten als stormram tegen Iran, Syrië en Rusland. Zijn berekening was volledig gerechtvaardigd. ISIS, dat het grootste deel van Irak had ingenomen, ging de oorlog met Iran in. De Amerikanen kochten olie van de militanten en verkochten in ruil daarvoor wapens. Om Assad te redden, raakte Vladimir Poetin toch in de oorlog.
  En de ISIS-bombardementen begonnen. Maar het ging niet zo soepel als in de echte geschiedenis. ISIS heeft luchtverdedigingssystemen verkocht aan de Verenigde Staten en straaljagers. Rusland stond tegenover een sterkere vijand en werd gedwongen grondtroepen over te dragen. Vanaf het begin leden de Russen tastbare verliezen en hun kracht was gebroken. Hier is het natuurlijk niet meer aan vet.
  Steeds meer troepen werden betrokken bij de oorlog in Syrië. En ze was niet populair. Velen zeiden: moet Rusland zich daar mee bemoeien? En ISIS rukte op en bracht zware klappen toe aan Russische troepen.
  Soldaten stierven in grote aantallen. Maar het was niet mogelijk om het tij van de oorlog te keren. Bovendien was er ook een conflict met Turkije. En dit maakte het moeilijk om de krachten te gebruiken.
  De oorlog begon met ISIS in mei 2015 en is al lang aan de gang. De veldslagen duurden lang en het Russische leger kon de vijand nauwelijks tegenhouden. Er waren zinken doodskisten. En het grootste deel van Irak stond onder ISIS. En pogingen om door te breken werden actief en agressief gemaakt.
  De oorlog bleek natuurlijk langdurig te zijn ... En tegen de tijd van de presidentsverkiezingen in Rusland had deze al drie jaar geduurd. En meer dan tienduizend Russische soldaten en officieren en verschillende generaals stierven.
  Daarom kreeg Vladimir Poetin te maken met ernstige tegenstand. Pavel Grudinin van de linkse krachten begon snel scores en politieke punten te behalen. En zijn successen waren kolossaal, aangezien de rating springt.
  Toegegeven, de schandalen ondermijnden de positie van Grudinin enigszins, maar Girkin won grote populariteit. Die als oorlogsheld in de Donbass een nieuwe ster is geworden.
  In ieder geval heeft Poetin al aan populariteit ingeboet, en mensen wilden verandering, en de annexatie van de Krim was vergeten.
  De verkiezingen waren voorbij en hoewel Poetin in de eerste ronde leek te hebben gewonnen, begonnen massale protesten en eisen om de verkiezingsresultaten te herzien. De communisten geloofden niet in de resultaten en er waren talloze voorbeelden van kiezersbedrog.
  En in Moskou waren er vrij grote botsingen met demonstranten. Er begonnen ook massale anti-oorlogsacties. En de gevechten in Syrië gingen door.
  Poetin voerde zelfs de strijd op en probeerde Irak aan te vallen.
  Maar dit alles leidde alleen maar tot een toename van het aantal verliezen.
  En de gevechten werden meer en meer en werden bloediger...
  De anti-oorlogsbeweging in Rusland groeide. Er waren massale schermutselingen met de politie en gewoon bloedbaden.
  Alleen de coronavirusepidemie heeft de anti-oorlogsintensiteit enigszins verminderd.
  Maar de gevechten in Syrië gingen, ondanks de pandemie, nog steeds door. En in 2021 besloten ze tegen ISIS om het nieuwste wapen te testen: piramidale tanks met één zitplaats.
  Dit zijn unieke auto's die in slechts vier exemplaren zijn geproduceerd. Ze wogen elk vijftig ton en hadden een motor van vijfduizend pk. En de motor is niet simpel, maar elektrisch.
  Mooie meiden reden in vier auto's en het was erg gaaf.
  Natasha, op een piramidevormige tank, drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen en sneed de Mujahideen af met machinegeweren en sneed ze af met kogels met uraniumkern.
  En ze zong haar tanden ontblotend:
  - Glorie aan Groot Rusland!
  Zoya, die met machinegeweren op tegenstanders schoot en met een snelvuurkanon schoot, gromde:
  - Voor Rusland dat zijn vleugels uitslaat!
  En met blote tenen drukte de behendige schoonheid op de joystickknoppen.
  En weer spuugt men granaten met uraniumkernen uit.
  Een andere piramidale tank met Augustine draait zijn klauwen en verplettert de vijand. Hij maait de gelederen van de Mujahideen neer en bedekt de heuvel met een berg lijken.
  En brult:
  - Voor de communistische gaf!
  En Svetlana raakt de vijanden en maait de Mujahideen neer. En terwijl hij zingt:
  - Communisme zal in glorie zijn!
  En met zijn blote tenen drukt hij op de joystickknoppen.
  En de oorlog is in opkomst. Russische troepen stonden tegenover een sterk front.
  ISIS is geen geschenk. Stormtroopers worden tegen hem gebruikt. Ze hebben ook mooie meisjes: Maria en Mirabela. Ze zijn zo geweldig en vechten op blote voeten en in een bikini.
  Mooie meisjes drukken al op de posities van de Mujahideen. En vernietig ze met raketten.
  Maria zingt vrolijk:
  Woedend in woede SATO,
  De vijand van het regiment rukte op ...
  Maar de beulen-tegenstanders,
  Russen zullen vijandigheid ontmoeten!
  En hoe je raketten naar de vijand stuurt. En sla de vijanden meteen neer.
  Mirabela, schelpen sturend, merkt op:
  Wat is oorlog, wat is oorlog? Om een of andere dictator Assad bloed te laten vergieten?
  Maria was het hier meteen mee eens:
  - Omwille hiervan is het niet de moeite waard om bloed te vergieten!
  En ze stuurde ook een dodelijke raket.
  De meisjes volgen natuurlijk de bevelen op. Maar voor het zevende jaar is er oorlog geweest, voor wie weet wat. En natuurlijk zijn de meisjes boos op Poetin. Het is niet duidelijk wat hij wil. En de Russische troepen houden de lijn vast en offensieve pogingen mislukken.
  Piramidale tanks zijn goed, maar de batterij is nog steeds snel leeg bij zo'n snelheid. Ze moeten naar achteren worden gebracht en van stroom worden voorzien.
  Natasha, Zoya, Augustina en Svetlana kwamen bij elkaar en laten we kaarten.
  Tegelijkertijd zingen de meisjes:
  - Nou, wat kan ik zeggen, wat kan ik zeggen, mensen zijn zo geregeld! Wil je weten, wil je weten! Ze willen weten wat er gaat gebeuren!
  En de verkiezingen voor de Doema toonden de triomf van de communisten. Maar opnieuw waren er massale vervalsingen. En dit leidde tot massale protesten waaraan miljoenen mensen deelnamen. De bejaarde zwakkeling Zyuganov werd omvergeworpen en de jonge kwam aan de macht in zijn plaats. De protesten werden heviger, staakten en veel leuzen.
  Als reactie daarop lanceerde het Russische leger een groot offensief in zowel Syrië als Irak. De gevechten bleken zeer bloedig te zijn. Bovendien is Iran rusteloos. Er zijn rellen en onrust.
  Poetin bevond zich in een zeer moeilijke situatie. Binnen Rusland is de onrust veel groter geworden. Zyuganov werd uiteindelijk ziek en de nieuwe jonge leiding eiste het ontslag van Poetin en zijn team.
  In Syrië en Irak woedden gevechten. De oorlog daar was enorm. En klom op de rampage.
  Nog twee meisjes, Alice en Angelica, vochten als monsters en gebruikten een speciale schijfvormige helikopter. En er was geen manier om ze neer te halen.
  De helikopter lanceert raketten, verbrandt tegenstanders en breekt bunkers.
  Alice nam het aan en piepte:
  - Voor het Russische Kalifaat!
  En hoe hij met zijn blote tenen op de joystickknop drukt en de vijand raakt.
  Angelica brulde:
  - Aan boord!
  En nogmaals, raketten zoals lupanet, op de vijand ...
  In Moskou werd een massademonstratie gehouden en tijdens botsingen met de politie vielen doden. Veel fabrieken gingen in staking. Nu hebben de communisten hun macht getoond. En ze hebben Poetin al direct een crimineel en een moordenaar genoemd. De oppositie groeide. En hier en daar werd bloed vergoten.
  De protesten mondden uit in een algemene staking. En het bleek zo grootschalig dat de autoriteiten concessies deden.
  De resultaten van de verkiezingen voor de Doema werden nietig verklaard. En er zijn nieuwe aangekondigd. En hier hadden de communisten alle kans om te winnen. En zelfs gewonnen, met de meerderheid van de zetels in het parlement.
  En de regering van Mikhail Mishustin trad af. De vorming van een linkse regering begon. Tegelijkertijd merkten de communisten op dat het tijd was om de oorlog in Syrië te beëindigen.
  Het is al 2022... Vladimir Poetin zei met een zucht dat hij het niet zou doen. Dus alle offers in dit geval zullen tevergeefs zijn.
  Toen begon het proces van beschuldiging in de Doema. Ook in de Federatieraad zijn er wijzigingen. Hij draaide naar links en ze eisen om Matvienko weg te vagen, die een te onderdanige marionet van de autoriteiten is.
  Over het algemeen begonnen de mensen veel actiever in opstand te komen en veranderingen te eisen.
  De situatie was aan het opwarmen. Nu waren het de communisten die de toon zetten voor de protesten. En ze verzamelden handtekeningen voor een nieuwe grondwet.
  En toen kreeg Poetin een beroerte en werd hij ziek.
  Er werden nieuwe presidentsverkiezingen aangekondigd.
  De belangrijkste kandidaat van de communisten was Alexei Kuznetsov. En hij deed veel. En bij de verkiezingen wist de nieuwe linkse leider in de eerste ronde te winnen.
  En het was geweldig!
  Hier eindigt het sprookje, en wie heeft er naar de komkommer geluisterd!
  
  EMELYAN PUGACHEV - EEN KANS VOOR DE MENSHEID
  Emelyan Pugachev ging onmiddellijk na de verovering van het Tatishchevo-fort naar Orenburg en slaagde erin de stad te verrassen en in te nemen door een vluchtige aanval. Het grootste deel van het garnizoen gaf zich bijna zonder slag of stoot over.
  En Emelyan Pugachev veroverde een groot provinciaal centrum, veel geweren en munitie.
  Daarna verhuisde zijn snelgroeiende leger naar het fort Verkhne-Yaitskaya en nam het ook met een snelle aanval in. En verder naar Oefa. Steeds meer mensen uit verschillende landen sloten zich aan bij Pugachev. Zijn leger, dat Oefa naderde, telde al bijna vijftigduizend en veel kanonnen.
  Het garnizoen gaf zich bijna zonder weerstand over. Daarna stuurde Emelyan Pugachev vliegende detachementen naar de Oeral om de wapenfabrieken over te nemen.
  Catharina de Tweede ontving het nieuws van de val van Orenburg te laat. En het schokte iedereen. Ik moest dringend kracht verzamelen. En dat zijn er maar weinig - de Turkse oorlog neemt alles weg. Slechts één Bibikov, een min of meer geschikte opperbevelhebber, werd gemobiliseerd. En hij heeft een team. Ik moest dringend kracht verzamelen.
  Maar het leger van de bedrieger groeide snel. En verhuisde naar Kazan. Kalmyks, Bashkirs, Tataren, Kirgiz en andere volkeren sloten zich bij het aan. De een na de ander werd Emelyan Pugachev erkend als de legitieme koning en fabrieken en steden in de Oeral.
  En velen sloten zich bij de rebellen aan. En het leger van Emelyan Pugachev ging naar Kazan en brak gemakkelijk het verzet. Veel agenten gingen naar haar toe. En het leger van Pugachev groeide snel. En dus werd Kazan aangevallen.
  En in de echte geschiedenis was de bedrieger in staat om het te nemen met een kleiner en slechter georganiseerd leger. En nu is het nog makkelijker en sneller geworden.
  En het Kremlin van Kazan werd onmiddellijk ingenomen. Het leger van Emelyan bleek snel te zijn.
  En hoeveel cavalerie en krachtige jagers verzamelden zich. En artillerie en strijders van de Oeral-fabrieken. En veel wapens. Dus Koziedemyansk viel.
  Alleen in Nizjni Novgorod verwachtte Emelyan Pugachev serieus verzet.
  Ze slaagden erin om daar versterkingen te vinden van nabij St. Petersburg en van de Zweedse grens. Maar Pugachev had al meer dan honderdduizend troepen en veel kanonnen.
  Bibikov maakte een fout. Toch trok hij in plaats van verdediging een deel van de troepen terug uit de stad. En ze kregen een harde klap van de superieure krachten van de rebellen en werden verpletterd.
  Dit vergemakkelijkte de aanval op Nizjni Novgorod. Bovendien ging een deel van de troepen en officieren naar de zijde van Emelyan Pugachev. En de grootste stad viel.
  Bibikov werd ook gepakt. Hij weigerde trouw te zweren aan de bedrieger en werd opgehangen.
  Pugachev verhuisde naar Moskou. Steeds vaker kwamen regeringstroepen, officieren en zelfs generaals aan zijn zijde.
  Ryazan viel bijna zonder weerstand. En een enorm leger naderde in Moskou.
  Er waren weinig troepen in, en niet helemaal betrouwbaar. Drie regimenten Don Kozakken gingen naar de kant van Pugachev. En Moskou werd aangevallen door een storm.
  Alleen het Kremlin had een kans om weerstand te bieden, maar daar werden verraders gevonden en openden de poorten voor Pugachev.
  Alexander Suvorov, haastig teruggeroepen van het Turkse front, ging ook naar de kant van de zelfverklaarde tsaar. Hij besloot dat het geen zin had om tegen de mensen te vechten. En de kwestie van de legitimiteit van de koning is een kwestie van de wens van het land.
  Suvorov werd gevolgd door andere generaals. De hoofdmannen aan het hoofd van de troepen verspreidden zich door heel Rusland en namen steden na steden in.
  En Pugachev zelf ging naar St. Petersburg.
  Catharina de Tweede, die zag dat haar kracht afnam, nam deel aan de schatten, vluchtte naar het buitenland en beval de gebroeders Orlov om de verdediging van de stad te organiseren.
  Ze deden precies dat. Het grootste deel van het garnizoen ging naar de kant van de bedrieger en Sint-Petersburg werd snel ingenomen. De Orlovs werden gegrepen en opgehangen. En de nieuwe koning kwam de hoofdstad binnen. Al snel herkenden bijna alle generaals en Russische eenheden hem. Zoals Russische steden. Catherine vluchtte naar Zweden. En vandaar naar Duitsland.
  Haar zoon Pavel stierf onder onduidelijke omstandigheden. En Emelyan Pugachev trouwde opnieuw en kondigde een nieuwe kroning aan. Daarna werd de Kozak Ustinya zijn vrouw.
  De oorlog met Turkije werd toevertrouwd aan Alexander Suvorov en eindigde in een snelle overwinning.
  Emelyan's erfgenaam werd geboren. En de dynastie van de Romanovs werd als het ware versterkt.
  De koning schafte de lijfeigenschap af en voerde hervormingen door. Rusland begon zich snel te ontwikkelen en te stijgen. Een nieuwe oorlog met Turkije en de verovering van Constantinopel volgden. Emelyan Pugachev stichtte een nieuwe religie, verliet de Drie-eenheid en introduceerde polygamie. Dat gold al voor de islam, maar dan voor de orthodoxe islam.
  Alexander Suvorov voerde verschillende campagnes, bereikte Marokko en veroverde het Midden-Oosten, Iran, Soedan en Noord-Afrika. En toen, toen er een revolutie plaatsvond in Frankrijk, veroverde het leger van Emelyan Pugachev heel Europa. Zo ontstond het grootste rijk in de geschiedenis van de mensheid.
  Emelyan Pugachev was vrij jong sinds 1742 en regeerde daarom lange tijd, hij overleefde zowel Catherine als Alexander Suvorov. Na de verovering van Europa trokken de Russen door Afrika en kwamen India binnen, dat ze ook veroverden.
  De oorlog met China vond al in 1815 plaats onder de zoon van Pugachev, Peter de Vierde.
  De oorlog bleek zegevierend voor Rusland en China werd onderworpen. Daarna onderwierp Rusland drie continenten volledig en landde in Australië en Alaska. En bleef uitbreiden naar Amerika. Daar had ze geen serieuze rivalen meer.
  Groot-Brittannië werd verslagen en gevangen genomen. En al snel veroverde de Verenigde Staten. In 1850 beheerste Rusland al de hele wereld.
  Vervolgens kwam tot de kosmische expansie. En het pakte geweldig uit.
  Maar natuurlijk waren er problemen.
  Een daarvan is de beweging voor een republikeinse regeringsvorm. Maar de Pugachev-Romanov-dynastie genoot gezag en bleef tot dusver onwankelbaar.
  Er waren ook machtsstrijd en pogingen tot staatsgreep. Toen tegen het einde van de twintigste eeuw de eerste vlucht buiten het zonnestelsel plaatsvond, dook een groep samenzweerders aan het begin van de eenentwintigste eeuw in kunstmatige slaap en vloog naar een verre planeet om daar hun eigen staat te vestigen.
  Er ontstonden problemen met de Joden. Als andere naties de orthodoxe islam snel russificeerden en accepteerden, dan waren deze joden koppig en boden ze weerstand. En daar werden ze op aangedrongen. Er waren ook andere problemen. In de eenentwintigste eeuw is atheïsme in de mode geraakt. En de ontkenning van het gezag van de Bijbel en de Koran. En formeel was de theologie gebouwd op een vrije interpretatie van deze boeken.
  En dit gaf ook aanleiding tot enkele conflicten. Bovendien heeft de wetenschap zich ontwikkeld. De levensverwachting in de eenentwintigste eeuw is aanzienlijk toegenomen en mensen hebben geleerd er echt jonger uit te zien. En natuurlijk begonnen ze te zeggen, maar hoe zit het met de woorden van Christus: je zult geen enkele haar wit of zwart maken? Of mogen hun dagen honderdtwintig jaar zijn!
  Er waren ook twijfels. Op sommige planeten van het zonnestelsel, waar al serieuze nederzettingen waren, begonnen separatistische gevoelens te ontstaan. Er werd in ieder geval om autonomie gevraagd. Kortom, beter dan in de echte geschiedenis, maar toch zijn er problemen en is niet alles rooskleurig.
  Maar in ieder geval is de mensheid verenigd en met hongersnood en epidemieën en bijna alle ziekten zijn voorbij. En mensen kunnen verschillende eeuwen leven zonder te verouderen, en helemaal geen leven, maar bijna het communisme en de hemel op aarde in de eenentwintigste eeuw!
  
  INTERESSANTE KANS VAN CHURCHILL
  Churchill stemde in met vrede met Duitsland op de volgende voorwaarden. Het Derde Rijk garandeert Groot-Brittannië de integriteit van zijn koloniale rijk. Bovendien stemde Hitler er zelfs mee in de Duitse koloniën die tijdens de Eerste Wereldoorlog door Engeland waren geabsorbeerd, niet terug te eisen. In ruil daarvoor hadden de Duitsers echter de volledige vrijheid om over de Franse en Nederlandse koloniën te beschikken. En ze konden ook zoveel optreden als ze wilden tegen Rusland. Natuurlijk zou de Führer de USSR niet tolereren met zijn buurman. Duitsland kreeg veel. En ze had genoeg. En Groot-Brittannië heeft formeel niets verloren. Dus de deal was voor beide partijen voordelig. Engeland had in ieder geval geen kans om zijn bezittingen in Afrika en Azië te behouden. De Duitsers hadden gemakkelijk Egypte ingenomen, en daarna het Midden-Oosten met Irak en Koeweit. En dan zouden ze via het pro-Duitse Iran India hebben bereikt.
  Om nog maar te zwijgen van het feit dat Groot-Brittannië geen kans heeft om Afrika te behouden.
  Onderzeeër- en luchtoorlogvoering, afgewerkt, waren hoe dan ook de Britten.
  En zo bleven alle partijen in hun belang. En Hitler begon een aanval op het Oosten voor te bereiden. Er zijn veel meer tanks in de USSR en anderhalfduizend voertuigen van veel betere kwaliteit dan Duitse.
  Vergeleken met het echte verhaal, plaatste de Fritz vijfduizend vliegtuigen en nog eens duizend tanks. Het gebrek aan verliezen in de Battle of Britain beïnvloedde, en het vermogen om het Afrikaanse Korps in het oosten te gebruiken.
  Toegegeven, dit werd gedeeltelijk gecompenseerd door het feit dat verrassing moeilijker te bereiken was.
  Stalin kondigde niettemin een algemene mobilisatie aan en bracht de troepen in staat van paraatheid. Maar de klap van de Duitsers bleek toch sterk en tactisch plotseling. Bovendien hadden ze niet verwacht dat de Fritz meteen al hun krachten in de strijd zou gooien. En om te verdedigen worden de Reds veel slechter getraind dan om aan te vallen.
  Wehrmacht-troepen braken door de verdediging heen en konden in de hoofdrichtingen oprukken.
  Iets langzamer dan in het eenenveertigste echte verhaal. Maar we kwamen in Smolensk. Waar ze terechtkwamen, werden ze tegengehouden door superieure Sovjet-troepen. Maar de nazi's keerden zich naar het zuiden. Al in de late herfst veroverden ze Kiev. Winter ving de Fritz, in gevechtsgereedheid voor een aanval op Moskou. De nazi's bleven de winter, in de kou, en durfden niet te stormen.
  Leningrad wordt op zijn beurt geblokkeerd.
  Het ergste van alles was dat Japan geen oorlog durfde te voeren met de VS en Groot-Brittannië. En kan elk moment een tweede front openen. In de winter probeerden Sovjet-troepen op te rukken, maar de Duitse verdediging werd nooit verbroken. In het voorjaar wonnen de nazi's aan kracht en bleven ze de lucht domineren. Maar aangezien het Derde Rijk niet alleen olie uit Roemenië ontving, maar ook uit Libië, Nigeria, Kameroen, hadden de nazi's niet zo veel blanke olie nodig.
  En de Fritz lanceerden een offensief in het centrum. In een poging om Moskou in te nemen.
  Maar de verdedigingslinie van de Sovjet-troepen bleek solide. Gedurende drie maanden van hardnekkige gevechten konden de nazi's slechts honderd, honderdtwintig kilometer oprukken.
  En ze stopten. Alleen op de Krim waren de nazi's in staat Kerch in te nemen en Sebastopol te blokkeren. De nazi's veroverden ook de helft van de Donbass, met name Charkov. Na zware verliezen in het centrum, veranderde Hitler zijn strategie en besloot hij, op advies van Göring, een luchtaanval op de USSR uit te voeren.
  In het bijzonder werden Yu-188-bommenwerpers gebruikt. En nieuwere en geavanceerdere Yu-288. De oorlog werd meer en meer positioneel. Hitler rekende op nieuwe wapens en tanks. Allereerst kwamen de tijgers in de serie, en even later de leeuw en vervolgens de panter. De meest beschermde was natuurlijk de "Leeuw" met 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. De "Tiger" had ook een goed zijpantser. De "Panther" is erger, die geen doorbraak op de tank heeft veroorzaakt.
  In de winter hielden de Duitsers de lijn vast. Sovjettroepen rukten zonder succes op in het centrum. Ze probeerden Kharkov te heroveren en ook zonder succes. De Duitsers waren hier klaar voor verdediging en konden de aanval afslaan. Het enige succes van het Rode Leger was Operatie Iskra, toen ze over land door een smalle gang naar het belegerde Leningrad wisten te breken.
  In mei lanceerden de nazi's een aanval op Sebastopol. Die op 9 juli 1943 de val van de vestingstad voltooide. Het offensief in het centrum van de nazi's begon de volgende dag. Ze gebruikten een groot aantal van de nieuwste tanks. Waaronder de "Lev", die dankzij bescherming vanuit alle hoeken een goede doorbraaktank beloofde te worden. De Ferdinands gingen ook in het offensief - prachtige zelfrijdende kanonnen op hun eigen manier.
  Het offensief van de nazi's ontwikkelde zich langzaam. De verliezen waren groot. Tank "Lev", vertoonde onvoldoende vuursnelheid van het kanon en slechte rijprestaties. Maar toch slaagden de nazi's erin Vyazma te omsingelen. En dan nemen. Een veldslag sleepte aan in de late herfst, en de aanval van de Fritz droogde op.
  Het Rode Leger probeerde in de winter de status quo te herstellen. En ze was in staat om Vyazma terug te slaan. Maar alle successen waren hiertoe beperkt. In het centrum konden de nazi's weerstand bieden. En in de buurt van Leningrad. En in de buurt van Charkov.
  Ter verdediging toonde "Panther" een goede tank. De meest massieve machine van het Derde Rijk werd in grote hoeveelheden geproduceerd en bleek misschien wel de beste manier om met Sovjettanks om te gaan. In de lucht gingen de gevechten door met enige superioriteit van de Luftwaffe. Duitse vliegtuigen waren goed bewapend, met grote snelheid, maar minder wendbaar. Desalniettemin bleek de ME-309 behoorlijk effectief te zijn, vooral vanwege de snelheid en bewapening van het voertuig.
  En straalvliegtuigen waren onderweg. Allereerst de ME-262-jager, het sterkste argument. Inderdaad, duur. De Duitsers verhoogden voortdurend de productie van wapens. Ze gebruikten buitenlandse arbeiders en ze hadden meer uitrusting dan de USSR. Er verscheen een geavanceerder Focke-Wulf-model - TA-152, die, met krachtige wapens en bepantsering, veel betere manoeuvreerbaarheid en grotere snelheid had.
  Maar het belangrijkste zijn natuurlijk straalvliegtuigen. De nieuwe Sovjet-LA-7 en Yak-3 konden de opkomst van een nieuwe generatie machines onder de nazi's slechts gedeeltelijk compenseren.
  Al voordat de Panther in dienst kwam werd gedacht dat deze tank niet voldoende beschermd was. Vooral aan de zijkanten. Als gevolg hiervan werd de Panther-2 ontwikkeld om beter beschermd, zwaarder en met een 88 mm kanon te zijn. En "Tijger" -2.
  De USSR plaatste de IS-2 en T-34-85. De Duitsers hadden een geavanceerder MP-44 aanvalsgeweer. "Maus" kwam ook in de serie. In tegenstelling tot de echte geschiedenis werd het Derde Rijk niet gebombardeerd door de geallieerden en kon er veel apparatuur worden geproduceerd.
  De gevechten toonden echter aan dat de "Maus" tank te zwaar was, en min of meer geschikt voor verdediging. "Tiger" -2 ging te vaak kapot en was ook een verdedigingstank.
  Alleen de "Panther" -2 met een krachtigere motor van 900 pk bleek een bevredigend voertuig voor gevechtsoperaties. Ook de "Leeuw" liet zich niet al te veel zien.
  Echte gevechtsoperaties hebben aangetoond dat de ME-262 geen erg betrouwbare machine is, duur en niet wendbaar genoeg, zelfs niet met krachtige wapens. Actiever kwam de TA-152 in de serie, die min of meer geschikt was als werkpaard. Het kan een aanvalsvliegtuig zijn en een frontlinie bommenwerper en jager. De hoop in verband met de ME-262 was niet volledig gerechtvaardigd. Behalve dat deze jager erg moeilijk neer te schieten is, had hij een sterk pantser. Maar hij woog ook veel. Maar hoge verwachtingen werden geassocieerd met HE-162. En deels waren ze terecht.
  In de zomer van 22 juni 1944 sloegen de Duitsers onverwacht de grootste slag in het zuiden. Het Sovjetcommando hield de belangrijkste troepen in het centrum. Stalin geloofde de desinformatie dat de vijand weer naar Moskou zou marcheren. Maar de nazi's waren in staat om de Sovjet-intelligentie te slim af te zijn. Bovendien werden ook een groot aantal Duitse tanks "Panther" -2 aangetast, die snel genoeg en wendbaar zijn en beter beschermd aan de zijkanten.
  Ook werden er veel "Tijgers" geproduceerd, relatief eenvoudig te vervaardigen machines. Er was ook een nieuwe wijziging van de "Lion". Met een lichter 88 mm kanon maar met een motor van 1250 pk. Deze "Lion" is de meest succesvolle tank - van het type "Tiger" -2, maar zwaarder, met dikkere 120 mm zij- en achterstevenpantser, die de krachtige motor van de "Maus" meer dan compenseerde.
  De Lev-2 bleek een zeer succesvolle doorbraaktank te zijn. De Duitsers hebben veel kunnen bereiken. Ze veroverden Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, namen Voronezh in. En draaide zich om naar de bocht van de Don. Uiteindelijk bereikten we Stalingrad. Maar daar verzanden ze in gevechten. Net als in de echte geschiedenis waren Sovjettroepen in staat om de Duitsers in de buurt van Stalingrad te omsingelen. De nazi's wisten echter nog steeds uit de omsingeling te ontsnappen. Toch hadden de Duitsers veel meer tanks. De gevechten toonden aan dat "Panther" -2 en "Lion" -2 in staat zijn om behoorlijk fatsoenlijk te vechten in de winter. Daarnaast verschenen de E-25 zelfrijdende kanonnen aan het front. Dit voertuig was een klein, laaghangend Panther-kanon, maar zeer wendbaar en snelvuur.
  De nazi's trokken zich terug uit Stalingrad naar de bocht van de Don en hielden daar stand. De lente van 1945 kwam. XE-162 ging in de serie en de Sovjet-luchtvaart gaf toe aan dit model. Maar het belangrijkste zijn straalbommenwerpers, die geen gelijke hadden. Ze bombardeerden de Russen bijna ongestraft.
  De nieuwe Duitse tank E-50 kwam in de serie - lichter dan de Tiger-2, maar beter beschermd en bewapend met een krachtige motor. En zijn 88 mm 100 EL-kanon is onovertroffen in nauwkeurigheid en pantserpenetratie.
  Stalin zocht naar manieren om vrede met Hitler te sluiten. Sindsdien werden de nieuwe tanks IS-7 en T-54 nog steeds ontwikkeld. En straalvliegtuigen zijn nog vager.
  Maar de Führer wilde geen vrede en zette het offensief voort. Deze keer naar de Kaukasus, door de Terek-poorten. De nazi's slaagden erin de Sovjetsteden te veroveren - Grozny en Ordzhonikidze. Maar toen ze de bergen binnengingen, vertraagde hun voortgang.
  Toen haastten de nazi's zich opnieuw naar Stalingrad. In gevechten kregen de Sovjet-troepen steeds meer van straalvliegtuigen en bommenwerpers van de Luftwaffe. Maar de Fritz zelf konden de stad niet innemen, ze verzandden in gevechten. Hoewel ze de "Sturmtigers" in de loop hebben achtergelaten. En de luchtvaart drukte.
  De Sovjet Yak-9, de meest massieve jager, is verouderd. En de Duitsers verschenen meer geavanceerde modellen van de ME-262 met veel meer snelheid en wendbaarheid. En sterker in bewapening XE-162. De situatie escaleerde nog meer toen Japan eindelijk de oorlog inging. Turkije volgde. Tegen het einde van het vijfenveertigste jaar was het grootste deel van de Kaukasus veroverd door de Duitsers en Turken. En het nieuwe zesenveertigste jaar bracht nog meer teleurstellingen voor de USSR.
  Stalingrad hield nog stand, maar eind mei werd het laatste kwart gepakt. En de Duitsers en de Turken hadden tegen die tijd de Kaukasus volledig ingenomen. En in juli 1946 begon een nieuw offensief tegen Moskou. De kansen van de nazi's waren groot. Zowel E-75 als E-100 namen deel aan de gevechten. Deze tanks waren dichter en beter beschermd. Het Sovjetfront stortte langzaam maar zeker in... Tegen het einde van de herfst was Moskou omsingeld.
  Tegelijkertijd viel Saratov ook. Er is een uiterst moeilijke situatie ontstaan. De Japanners rukten op vanuit het oosten. Stalin bood Hitler vrede aan onder andere voorwaarden dan overgave. De Führer verwierp deze voorstellen.
  In de winter viel Moskou na een felle aanval. En in de lente en zomer veroverden de Duitsers de hele regio Wolga-Vyatka. Pala en Vologda. De nazi's konden halverwege de herfst Sverdlovsk bereiken ...
  
  DE FATALE ROL VAN CHAMBERLAIN
  Chamberlain nam geen ontslag en slaagde erin een eervolle vrede met Hitler te sluiten.
  De omstandigheden voor Groot-Brittannië waren vrij gunstig: het Derde Rijk garandeerde de onschendbaarheid van de bezittingen van het leeuwenrijk. En Groot-Brittannië verloor geen centimeter territorium. Maar in ruil daarvoor kreeg Hitler volledige vrijheid in de bezette landen Frankrijk, België en Nederland. En dat zijn grote gebieden. En vrijheid van handen in het Oosten.
  En nazi-nummer één weigerde helemaal niet om naar de USSR te marcheren. En bleef kracht verzamelen.
  Hitler wilde niet alleen Afrika en Syrië, met een deel van Azië, maar ook Russische landen. Allereerst natuurlijk de graanschuren van Oekraïne, de Baltische staten, Wit-Rusland en de Kaukasische olie. Dus de plannen van de Führer waren Napoleontisch.
  De Duitsers bereidden zich voor op oorlog en vormden aanzienlijke troepen. Volgens het Barbarossa-plan hadden ze meer troepen. Allereerst natuurlijk de luchtvaart. Drieduizend vliegtuigen werden tijdens de luchtstrijd om Engeland niet neergeschoten en voegden zich bij de Luftwaffe. Plus, vliegtuigen die niet werden afgeleid door de Middellandse Zee, en om Europa te dekken. Er werden dus geen vijfduizend vliegtuigen toegewezen aan het Barbarossa-plan, twee keer zoveel - tienduizend.
  En er waren nog een paar tanks. Ten eerste nam de productie van auto's meer toe, omdat het Derde Rijk niet werd gebombardeerd. In de tweede gingen vierhonderd tanks niet naar Afrika. En er is iets meegenomen uit Frankrijk. Zo was de Fritz beter voorbereid op de strijd.
  Het is waar dat ze wat tijd verloren met hun opmars tegen Joegoslavië en Griekenland. Maar eindigde zonder de Britten sneller.
  En de invasie van de USSR begon op 7 juni met meer dan duizend tanks en vijfduizend vliegtuigen. En natuurlijk was er meer infanterie en artillerie.
  Het belangrijkste is dat de USSR, zoals in de echte geschiedenis, niet klaar was. Stalin was te bang om tegen het Derde Rijk te vechten en probeerde de oorlog koste wat kost uit te stellen en kwam opnieuw vast te zitten.
  En toen viel Japan aan. Waarom besloten de Japanners deze keer aan te vallen? De reden is dat Groot-Brittannië zich terugtrok uit de oorlog, en in dat geval moesten de samoerai vechten tegen de Verenigde Staten en Groot-Brittannië die niet gebonden waren door het Derde Rijk.
  En de USSR leek in ieder geval een zwakkere vijand. Vooral in de allereerste dagen van de oorlog was het verloop van de gevechten voor het Rode Leger nog erger dan in de echte geschiedenis. Dus, vooral in de lucht, was de superioriteit van de nazi's veel sterker. Ja, en nog meer tanks, vooral in zuidelijke richting, waar Rommel heldenmoed toonde. En het Rode Leger is niet klaar voor verdediging en er zijn geen plannen voor een defensieve oorlog. En ze stromen binnen ... En zelfs Kiev kon in beweging worden gebracht en ze kwamen vroeg in Smolensk aan. En Japan viel ook aan, om niet te wachten op de val van Moskou, want in dit geval zou iedereen haar ervan beschuldigen dat ze, als een gier, naar de gedode vijand rende. Tegelijkertijd verslagen door de Duitsers.
  Nee, de eer van de samoerai eiste om toe te slaan terwijl de USSR nog trilde. En de oorlog verliep redelijk goed. De samoerai lieten een groot aantal infanterie in de steek en vielen de stellingen van het Rode Leger aan. En het was een enorm succes van hun kant.
  Maar aan de rand van Vladivostok werden ze opgewacht door een team van blote voeten meisjes. Die met wilde woede vocht.
  Alenka gaf een rij voor de samoerai. En toen gooide ze met haar blote tenen een dodelijke granaat. En ze scheurde veel Japanners, schreeuwend:
  - Voor de glorie van Stalin!
  Anyuta vuurde ook op de vijand. Ze maaide de dringende gele jagers neer en brulde:
  - Voor het grote moederland!
  En ook haar blote tenen gooiden een moordend geschenk van de dood.
  Alla, deze roodharige schoonheid, maaide de oprukkende Japanners neer. En haar blote voeten wierpen een geschenk van de dood van kolossale vernietigende kracht. En verscheurde de samoerai, schreeuwend:
  - Glorie aan het communisme!
  Maria heeft ook geschoten. Deze goudharige schoonheid. En haar blote tenen gooiden dodelijke geschenken van de dood.
  En de massa samoerai stortte in.
  En het meisje gromde:
  We geven Vladivostok niet op!
  En de blote hiel van het meisje bezweek voor de gave van de dood.
  Ook op de Olympische Spelen werd hevig gevochten. En toen gooiden haar blote, sterke benen een hele hoop granaten, waardoor ze tegenstanders verscheurde.
  De krijger siste:
  - Voor Groot Rusland!
  Alenka, die de gele soldaten afsneed, bevestigde:
  - Moederland is bij ons!
  En haar blote hiel bezweek aan de granaat. En verscheurde de nieuwe soldaten van het grote rijk.
  Maar ondanks alle heldenmoed van het Rode Leger verloor ze. Het was niet mogelijk om divisies uit het Verre Oosten over te brengen. En de Duitsers lanceerden een aanval op Moskou veel eerder dan in de echte geschiedenis, en waren er al in geslaagd om het te omsingelen en gedeeltelijk in te nemen, voordat zware regenval neerstortte en dooi inzette. En dat had natuurlijk zijn weerslag op het verloop van de oorlog.
  Vooral de Duitsers zijn sterk in de lucht. Hun vliegtuig krijgt specifiek de Sovjet-troepen.
  Ook de Duitsers in het zuiden waren sterker en rukten verder op. Ze slaagden erin om Kursk, Voronezh nog voor de dooi in te nemen en verhuisden naar Stalingrad. Nadat ze de oorlog twee weken eerder en met grote troepen waren begonnen, hadden de nazi's een redelijke voorsprong en hadden ze nu in alles een merkbaar voordeel. En het verhaal voor het Rode Leger bleek erger dan in werkelijkheid.
  De Duitsers trokken sneller over de Krim en braken de Kaukasus binnen. En ook daar boekten ze grote successen. Bovendien ging Turkije ook mee in de oorlog en zag hoe de USSR aan het afbrokkelen was.
  En dus namen de Duitsers Ryazan in en zetten het offensief voort. En Stalin zelf rende als een haas. En de nazi's naderden Gorky al. Er waren gevechten.
  Maar Moskou verzette zich nog steeds: de stad is groot. Maar de gevechten gingen door in de straten en de nazi's naderden het Kremlin.
  Maar de Sovjetmeisjes vochten tegen de nazi's, in de buurt van de stad Gorki.
  Een heel bataljon meisjes op blote voeten ontmoette, ondanks het feit dat het al sneeuwde en vroor, de nazi's.
  Natasha opende het vuur en schudde haar borsten die nauwelijks bedekt waren door bikinistrings.
  Toen zong het meisje:
  - Glorie aan Groot Rusland!
  En met haar blote tenen lanceerde ze een granaat van vernietigende kracht.
  Zoya schoot op de vijand en maaide de Fritz neer en kirde:
  - Glorie aan de helden!
  En haar blote hiel gooide een moorddadig geschenk van de dood.
  De krijger piepte:
  - We zullen Moskou niet opgeven!
  Augustinus, die op de vijand vuurde en de massa's van de oprukkende nazi-troepen afsneed, piepte:
  - Onze vliegtuigen zijn goed!
  Svetlana schoot op de nazi's en vaardigde agressief uit:
  - Voor het thuisland van advies!
  En met haar blote tenen gooide ze een explosief pakket.
  De meisjes zijn echt heel goed en sexy...
  Maar Alice en Angelica zijn nog steeds aan het vechten. Ze vechten met ongelijke krachten.
  Ze slaan een tank uit met een granaat en deze draait om.
  Alice gooit een explosief pakket met haar blote voet. Het Duitse gemotoriseerde kanon is kapot en de rollen vliegen. Een poot van de nazi werd afgescheurd en een gouden horloge fonkelde.
  Alice piepte:
  - Voor de grootsheid van het vaderland!
  En haar blote tenen, als ze een moorddadige bom lanceren. En hak het hoofd van de generaal af.
  Ook Angelica zal vanuit een bazooka exploderen op de nazi's. En een andere tank raken. En verscheurde de vijand.
  En ze zong haar tanden ontblotend:
  - Glorie aan het grote vaderland!
  Het meisje nam het aan en bezweek met haar blote, ronde hak voor de dodelijke gave van vernietiging.
  Alice gedroeg zich zeer agressief en actief. Een meisje dat droomde van prestaties en succes.
  Ze werd gearresteerd in het zevenendertigste jaar, toen ze nog een meisje was, samen met haar ouders. Eerst namen ze me mee naar een zoekkamer. Ze hebben me bevolen me uit te kleden. En Alice schaamde zich erg. Haar vrouwelijke figuur werd nog gevormd. Maar de borsten waren al aan het groeien en de bewaker kneep in haar borst met de woorden: "Oh, wat een borsten!"
  Alice schaamde zich en bloosde:
  - Raak me niet aan!
  De matrone lachte.
  - Open je mond meid, tante goed onderzoeken!
  Alice deed haar mond open. En de matrone reikte met haar vingers in haar mond. Onaangenaam, natuurlijk, braakte Alice bijna. Vooral toen ze op de wortel van haar tong drukten.
  Maar het ergste kwam later. De matrone, die haar mond voelde, beval:
  "Buig nu voorover en spreid je benen!"
  En ze deed handschoenen aan haar grote poten!
  En hoe haar poot zich in de maagdelijke boezem stortte en het maagdenvlies scheurde. Er was dus bloed. En het deed zo'n pijn dat Alice gilde. Ondertussen hielden de andere twee bewakers haar handen vast. En de cipier voelde haar, klimmen tot aan de baarmoeder, en zeer grof. Het was doodsangst en de tranen stroomden over Alice's wangen. En in de anus was het niet minder pijnlijk. De poot van de bewaker is groot en haar vingers zijn lang en dik.
  Alice viel zelfs flauw van pijn en schaamte. Toen brachten ze haar binnen. Ze brachten me naar een andere kamer. Naakt gefotografeerd vanuit verschillende hoeken, en vingerafdrukken genomen.
  En toen overgoten ze me met koud water uit een slang en besprenkeld met bleekmiddel. Ze deelden officiële rum uit: een korte, grijze jurk met een nummer, en namen me mee naar een cel met andere meisjes. Het was koud om op blote voeten te lopen, maar er waren veel kinderen in de cel en het was behoorlijk warm.
  Alice werd een paar dagen later meegenomen voor verhoor. Daar werd ze gevraagd een papier te ondertekenen. Het meisje weigerde. Daarna fixeerden ze haar blote voeten in stokken en sloegen haar met stokken op haar blote hielen. Alice gilde, maar weigerde te tekenen totdat ze het bewustzijn verloor.
  Ze werd opnieuw in de cel gegooid. De repressie was enorm en er was geen tijd om lang met het kind te knoeien en te ondervragen. Daarom kreeg ze een celstraf opgelegd voor diefstal en ondertekende ze een verwijzing naar een kinderarbeidskolonie zonder proces.
  Alice werkte en studeerde daar. Er waren weinig criminelen, bijna alle kinderen waren vijanden van het volk. Ze gingen blootsvoets tot het vriest, en in vorstlaarzen in staatslaarzen. Ze werkten twaalf uur per dag. Ze aten vooral kool, maar leefden samen. Alice werd zelfs in het kinderkamp sterker en geharder. En nu vocht ze op blote voeten in de sneeuw. En haar partner Angelica zat ook. Alleen zij was een echte crimineel en crimineel. En ook de kinderkolonie kwam haar ten goede.
  De meisjes vochten koppig en heldhaftig.
  Maar toch viel Moskou ... En de Kaukasus werd veroverd. En Stalin werd ook door zijn eigen vergiftigd.
  Beria ondertekende de overgave. En hij werd gouverneur over een deel van het grondgebied van Rusland.
  En de oorlog in het oosten is voorbij. Chamberlain stierf en Churchill nam zijn plaats in.
  En toen besloot Hitler dat Groot-Brittannië te veel koloniën had. Wordt het niet tijd om ze te knippen?
  En hij begon een nieuwe oorlog in 1944. Tegen die tijd hadden de Duitsers de nieuwste Panther-2- en Tiger-2-tanks, geavanceerder en met krachtigere motoren. En nog belangrijker, straalvliegtuigen en onderzeeërs op waterstofperoxide.
  Ja, en Japan wilde zijn bezittingen uitbreiden ten koste van de koloniën van Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Tegen die tijd had de samoerai China eigenlijk veroverd. En ze hadden grootse plannen.
  De Duitsers lanceerden in de herfst een offensief ... Hun krachtigere tanks bewogen goed met sterke motoren. En straalvliegtuigen hadden helemaal geen tegenstander.
  Groot-Brittannië werd gebombardeerd. En de onderzeeërvloot kwelde haar. En de Duitsers vielen Egypte aan. En ze versloegen daar snel Groot-Brittannië, trokken het Midden-Oosten binnen met de Turken. Gibraltar werd ook ingenomen en de troepen trokken Marokko binnen en veroverden het zwarte continent.
  Kortom, de oorlog ging een kant op. Tijdens de winter veroverden de Duitsers Noord-Afrika en het Midden-Oosten. En in het voorjaar ook Iran en India. Ja, en de Japanners rukten met succes op en versloegen Amerika in de haven van Peru.
  Dit zijn mooie overwinningen. En in de zomer was er een landing in Groot-Brittannië zelf, die binnen tien dagen in de herfst eindigde.
  En in de herfst werden zuidelijk Afrika en Australië veroverd. Nu wordt de VS aangevallen.
  Het zesenveertigste jaar ging voorbij met de verovering van de eilanden en de lucht- en duikbootoorlog. In 1947 begon de verovering van Canada en Mexico met een dubbele slag. Duitse tanks van de "E" -serie zijn de meest geavanceerde en krachtige ter wereld geworden. En het Duitse MP-64 aanvalsgeweer had in alle opzichten geen gelijke.
  En vliegende schotels en schijven waren gewoon onmogelijk om neer te schieten, hoe onkwetsbaar ze zijn dankzij de laminaire straal.
  En zoveel verliezen...
  De Verenigde Staten capituleerden op 30 januari 1948. Slechts vijftien jaar nadat Hitler aan de macht kwam. En het was een glorieuze gebeurtenis.
  Toen kwam er een periode van rust... Maar voorlopig. Op 20 april 1955 begon de oorlog tussen het Derde Rijk en het Land van de Rijzende Zon met al zijn kolonies. De oorlog was wreed en duurde meer dan twee jaar, maar het eindigde allemaal met de overwinning van Duitsland.
  Op 20 april 1959 hield Hitler een referendum waarin één enkel rijk in de wereld werd opgericht - het Derde Rijk. En een monarchie onder leiding van Hitler.
  En toen de Führer in 1961 stierf, slaagde zijn zoon erin de troon te bestijgen.
  Tegen die tijd vlogen mensen naar de maan en Mars, en het leven van de mensheid leek beter te worden.
  
  SENSATIONELE ANNULERING VAN VERKIEZINGEN
  Na het sensationele succes van de Liberaal-Democratische Partij bij de verkiezingen van 1993, nam Jeltsin het advies van de radicalen aan en vernietigde hun resultaten. Net op tijd voor het nieuwe jaar, zonder dat de Doema bijeenkwam. En het werd een sensatie! Vóór de nieuwe verkiezingen voor de Doema, gepland voor 12 juni 1994, ging de wetgevende macht over naar de Raad van Federaties. En het was een interessante tactische zet.
  Tegelijkertijd verbood Jeltsin de LDPR niet en bleven de regels voor parlementsverkiezingen hetzelfde. En het werd zeker een sterke beslissing. Of liever controversieel. Maar de hele macht van de propaganda viel op de LDPR-partij. En er was veel modder. Hoewel aan de andere kant, hoe meer ze schelden, hoe groter de populariteit. De supporters van Zjirinovski waren teleurgesteld over de gestolen overwinning.
  En er waren rellen. Ook de Yabloko-factie, die een mooi percentage behaalde, was ontevreden. En ook "Women of Russia", dat een sensationeel resultaat liet zien, is niet al te blij. Maar de "Keuze van Rusland", geleid door Gaidar, kreeg versterkingen. Jeltsin ontsloeg de gematigde Tsjernomyrdin, die toch veel leende van het oude systeem en Yegor Gaidar tot premier zou benoemen. De laatste vulde het team aan met nieuwe hervormers. En een sterk team verzamelde zich ... Die de economie nog sneller begon in te storten dan in de echte geschiedenis. En de privatisering van vouchers ging door.
  De confrontatie met de autoriteiten werd alleen maar groter. En de beoordeling van Zhirinovsky nam, ondanks de emmers vuil, en misschien dankzij hen, toe. Al was de verkiezingsstrijd veel zwaarder. En er waren veel meer partijen die honderdduizend handtekeningen verzamelden. En er werd veel meer tijd gegeven om handtekeningen te verzamelen. En het had effect. Aan de verkiezingen konden 44 partijen deelnemen.
  En deze keer met betaalde zendtijd was het nog erger. En tijdens het televisiedebat werd Vladimir Volfovich gearresteerd en in Lefortovo gegooid. Beschuldigd van het bevorderen van haat in het boek The Last Dash South.
  Maar dit verhoogde zijn rating nog meer, hoewel hij niet het woord kreeg. En zo vonden de verkiezingen voor de Doema plaats op 12 juni 1994. En meteen een sensatie. In de omstandigheden van felle concurrentie won de LDPR-partij volgens de partijlijsten meer dan zesenveertig procent van de stemmen bij de verkiezingen. "Yabloko", "Vrouwen van Rusland", "PRES", "agrariërs" kwamen niet door de drempel van vijf procent.
  De tweede plaats werd ingenomen door de communisten en de derde door de "Keuze van Rusland" onder leiding van Gaidar. Wie overwon haar vijf procent ....
  En de meerderheid op partijlijsten voor de Liberaal-Democratische Partij. Ja, en in districten met één mandaat, voegde de partij van Zjirinovski eraan toe en won aanzienlijk meer dan honderd zetels. Over het algemeen bleek het parlement erg oppositioneel en anti-Jeltsin te zijn. En de LDPR-partij kreeg in de Doema een bijna constitutionele meerderheid. En samen met de communisten en constitutioneel.
  Er is echter ook de Eerste Kamer en de president zelf. En Vladimir Zjirinovski werd rechtstreeks van de cel naar de vergaderzaal van de Doema gebracht. Zo ontstond er een nieuwe oppositie.
  Jeltsin had de macht onder de nieuwe grondwet. En de kracht is erg groot. Maar hij had niet het recht om de Doema in het eerste jaar te ontbinden. Net als in de laatste zes maanden van zijn presidentschap. En dit is een ernstige situatie.
  De parlementsverkiezingen opnieuw annuleren is al te veel. En Jeltsin besloot na enige aarzeling om de Doema een akkoord over vrede en harmonie aan te bieden.
  Vladimir Zjirinovski eiste in reactie daarop het aftreden van de regering en haar vorming op basis van een parlementaire meerderheid.
  Dit zorgde voor oppositie. En de Doema keurde een motie van wantrouwen tegen de regering van Yegor Gaidar goed en hield amnestie voor politieke gevangenen.
  En het was serieus. Jeltsin bevond zich in een moeilijke situatie. En zijn betrekkingen met de Doema werden vijandig. Wel werd een grondwettelijke wet op het constitutioneel hof en de parlementaire televisie aangenomen. Evenals het burgerlijk wetboek. En opnieuw werd een motie van wantrouwen in de regering aangenomen.
  Jeltsin ondertekende de wet op de status van plaatsvervanger. En toch stuurde hij Yegor Gaidar weg.
  De president van Rusland stelde Jevgeny Primakov voor als premier. Dit was min of meer geschikt voor iedereen. Maar Jeltsin begon onverwachts een oorlog in Tsjetsjenië. En hij kreeg te maken met een negatieve reactie van de Doema. En weer verwierp hij het... Hoewel niet volgens de grondwet.
  Maar opnieuw kondigde hij nieuwe parlementsverkiezingen aan... En ontsloeg Primakov en benoemde Chubais in zijn plaats.
  Maar de situatie werd gecompliceerder... De Liberaal-Democratische Partij won opnieuw, en voegde zelfs stemmen toe... En tegen die tijd werden de verkiezingen gehouden volgens nieuwe regels. Het was nodig om meer handtekeningen te verzamelen en de partijaanhang van de afgevaardigden werd aangegeven. En de LDPR won een constitutionele meerderheid. En de tweede partij waren de communisten. De rest van de vijf procent barrière ging niet door.
  En weer confrontatie met Jeltsin. Wreed op de achtergrond van de oorlog in Tsjetsjenië. En het begin van het afzettingsproces.
  Jeltsin verloor ook de steun van het leger door de oorlog in Tsjetsjenië. En de Federatieraad stond niet aan zijn kant.
  Bovendien verslechterde de gezondheid van Jeltsin sterk en werd hij ziek. En in Rusland werden nieuwe presidentsverkiezingen aangekondigd.
  Vladimir Zjirinovski was hun duidelijke favoriet.
  Jeltsin ademde nauwelijks.... Dus de macht zelf viel in handen van Vladimir Volfovich.
  Maar toen werden er verkiezingen gehouden en een nieuwe president in Rusland. Hij erfde een moeilijke erfenis. En ik moest veel doen. Maar met harde maatregelen verhoogde Vladimir Volfovich Zjirinovski de staat. En Rusland steeg meer en meer. Binnen vijf jaar was het besparingsniveau van vóór de hervormingen hersteld. En vijf jaar later verdubbelde Rusland het nationale inkomen van vóór de hervormingsperiode.
  Maar Vladimir Volfovich nam de restauratie van de USSR over. Wit-Rusland was de eerste die zich vrijwillig bij Rusland aansloot. Dan Kazachstan, dan andere republieken van Centraal-Azië, vooral toen ze werden aangevallen door de Taliban.
  Oekraïne laaide op met de Maidan, en Rusland kwam te hulp en bevrijdde de sinaasappels van de macht. En dan is er een referendum en toetreding tot de USSR. Enzovoort. Tot in 2015 Rusland zijn oude grenzen herstelde.
  Maar dit was niet genoeg. In het zuiden heeft ISIS Irak, Syrië en verschillende andere staten overgenomen. Volfovich moedigde de islamisten aan, waardoor ze het hele Midden-Oosten konden overnemen.
  In 2016 werd Finland onderdeel van het Russische rijk. En in 2020 profiteerde hij van het feit dat de Verenigde Staten verdronk in het coronavirus en ISIS land veroverde van India tot Spanje... En de oorlog met dit kalifaat begon.
  Vladimir Zhirinovsky besloot zijn al lang bestaande plan uit te voeren: de laatste worp naar het zuiden.
  En het Russische leger was in die tijd het sterkste ter wereld. En haar takni waren gewoon geweldig.
  Vooral piramidaal, gemaakt volgens de tekeningen van de briljante Oleg Rybachenko. Ze waren gewoon geweldig...
  De auto is een tweezitter en de meisjes erin lagen in een piramide. Het geheel is slechts vijftig ton, maar de elektromotor is vijfduizend pk. Het zijn zulke snelle machines, volkomen ondoordringbaar voor alle soorten projectielen.
  En ze haast zich naar de posities van de militanten van het Grote Rijk van ISIS. En doet letterlijk wonderen.
  Natasha, liggend in deze tank met Zoya, en schietend met een dozijn machinegeweren, merkte op:
  - Ben ik een supermeisje?
  Zoya antwoordde zelfverzekerd en drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen:
  We zijn hier allemaal geweldig!
  Een andere tank die samen met Angelica en Svetlana vliegt, vernietigt ook het enorme leger van het kalifaat.
  De meisjes grijnzen en lachen:
  - Wij zijn de coolste van allemaal! En laten we succes vieren!
  En opnieuw slaan ze de vijanden neer.
  Ja, twee tanks kunnen vanuit geen enkele hoek door iets worden doorboord. Dit zijn meisjes in auto's van het hoogste niveau. En ze zijn niet kapot te krijgen. Zowel granaten als raketten ketsen af.
  Natasha zegt, terwijl ze dushmans maait:
  - Voor de USSR!
  Zoya, die tegenstanders uitschakelt, is het ermee eens:
  - Voor het moederland!
  Strijders moeten worden opgemerkt vechten. Vladimir Volfovich Zhirinovsky heeft veel gerestaureerd uit de tijd van de USSR. Hij gaf de Diamond Star of Victory terug aan Leonid Iljitsj. Hij herstelde Beria tot de rang van maarschalk met alle onderscheidingen. Vestigde de Orders: Ivan de Verschrikkelijke, Peter de Grote, Nicholas II, Alexander II en III, Dmitry Donskoy.
  Bovendien herstelde Vladimir Volfovich het monument voor Dzerzhinsky. Vestigde de Orde van Ilya Muromets. Dit is voor sporters. En de orde werd opgericht door Mikhail Lomonosov en Mendeleev. En dit is ook logisch.
  Vladimir Volfovich stelde ook een prijs in de literatuur in met een bedrag dat tien keer groter was dan de Nobelprijs. En hij deed nog veel meer.
  Een van zijn ideeën was de oprichting van de orde - "Motherland", de duurste van alle bestellingen ter wereld met een recordaantal diamanten. En dat was het idee. Bovendien werd het ontwerp van de bestelling lange tijd beargumenteerd en goedgekeurd.
  En er was zelfs een wedstrijd.
  Vladimir Zjirinovski heeft nog enkele andere wijzigingen aangebracht in de militaire voorschriften. Introduceerde de rang van brigadegeneraal - lager dan generaal-majoor, maar hoger dan kolonel. En de functie van generaal-generaal is tussen de kolonel-generaal en de generaal van het leger. Er was ook een nieuwe officiersrang: Eerste Majoor. Tussen majoor en luitenant-kolonel.
  Zhirinovsky introduceerde een andere rang: onderofficier. Dit is tussen een vaandrig en een junior luitenant. Er verschenen ook korporaals. De overige titels zijn behouden.
  Vladimir Zhirinovsky vestigde ook de titel van Supermarshal, tussen maarschalk en Generalissimo. En de nieuwe titel van Supergeneralissimo.
  Zo is de heraldiek ontstaan.
  De president heeft in een referendum de termijnlimieten afgeschaft. En hij werd een virtuele dictator. En de verkiezingen werden bijna zonder alternatief gehouden. En ze bereikten het gebied van negenennegentig procent met een paardenstaart. En zo gebeurde het...
  Maar er werden in ieder geval verkiezingen gehouden, en enkele pocket-alternatieven namen eraan deel. Hitler benoemde zichzelf tot kanselier voor het leven.
  Trouwens, de Führer verloor zijn enige verkiezing, de president, zij het met een behoorlijk percentage en in een bittere strijd. Maar toch riskeerde Hitler geen nieuwe verkiezingen.
  In 2020 veroverde Vladimir Zjirinovski nieuwe hoogten en voerde oorlog met het islamitische kalifaat. En dit is kolossale kracht. En de gevechten daar zijn zeer hevig.
  En vliegtuigen vechten, zelfs onbemande. En het is cool en bloederig.
  Vladimir Zhirinovsky is de nieuwe leider van Rusland en streeft naar wereldheerschappij.
  Aan gevechten nemen ook vliegende schotels deel die niet kunnen worden neergeschoten.
  En mooie Russische meisjes vliegen erop.
  Maria en Mirabela zijn bijvoorbeeld zo cool in gevechten.
  En ze lanceren gevechtslasers vanaf schotels. En ze verbranden ISIS-troepen, die gewoon enorm zijn.
  Ja, dit kolossale rijk dat Azië opslokte tot India, inclusief Pakistan en Afghanistan. En de helft van Afrika. En hoeveel is de bevolking, en wat een kolossaal aantal.
  Maria drukt met haar blote tenen op de joystickknoppen en doorboort het dichtstbijzijnde vijandelijke vliegtuig en piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Mirabela verbrandt de tank met een laser en bevestigt ook:
  - Er zullen onze geweldige tijden en overwinningen zijn!
  En de meiden lachen...
  En ze zullen tanden laten zien die schitteren als parels.
  Maria herinnerde zich de tijd dat ze nog een klein meisje was en Zjirinovski op een bijeenkomst zag. Hij maakte indruk op haar. Maar hoe dit niet toe te juichen.
  Maria, toen Vladimir Volfovich werd gearresteerd, ging naar Moskou. Het kleine meisje bewoog zich als een heilige op blote voeten. En overwon stad na stad.
  En haar blote voeten waren zo neergeslagen, en haar voeten waren gesneden en bloedend. Maar het meisje liep en liep. En kwam naar Moskou. Daar werd ze in een weeshuis geplaatst. En dan teruggestuurd naar hun ouders.
  En het bleek een hadj voor haar te zijn.
  Maria liep, net als Gerda, honderden kilometers. Ze bedelde onderweg om een aalmoes, ze had honger. En haar blote zool deed zo'n pijn en jeukte zo veel, maar uiteindelijk werd het bedekt met eelt en werd het zo hard als een hoef.
  Maria herinnerde zich dit en nu verpletterde ze de Mujahideen.
  En ze zong zelfs en schreef onderweg een romance:
  Ik ben Tsjernobog, de dochter van de boze God,
  Ik creëer chaos, ik zaai vernietiging...
  Mijn grootheid kan niet worden overwonnen,
  Alleen woedende wraak brandt in de ziel!
  
  Als kind wilde ik een braaf meisje,
  Ze schreef gedichten en voerde katten...
  Vroeg opgestaan
  Daarboven fladderden de vleugels van cherubijnen!
  
  Maar nu weet ik wat kwaad is
  Wat maakt deze wereld ongelukkig...
  En wat zegt u goed?
  Hier is de vernietiging hartstochtelijk geliefd!
  
  En toonde haar meisjesachtige vurigheid,
  Dat de dochter van God sprankelend werd...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Laten we kracht tonen, heel krachtig!
  
  Grote Vader deze Tsjernobog,
  Hij brengt chaos, oorlogen in het universum...
  Je bidt tot Svarog om te helpen,
  Sterker nog, je wordt beloond!
  
  Dus ik zei, red de Heer,
  Laat woede in je hart koken...
  We zullen geluk bouwen, ik geloof in bloed,
  Laat de baarmoeder tot de rand gevuld zijn!
  
  Ik hou van sluwheid, gemeenheid en bedrog,
  Hoe Stalin de tiran te misleiden...
  Kan niet worden beschaamd
  En hoeveel mist is er in de wereld!
  
  Hier stelde ik voor om een sterke zet te doen,
  Eén klap om het kwaad te vernietigen...
  Maar een heel zwarte God werd verliefd,
  In alle zaken, zowel deze als het hiernamaals!
  
  Hoe bleek ik gewend te zijn aan het kwaad,
  En in het hart van woede, woedend gevoed ...
  Verdwenen verlangen naar vreugde, goedheid,
  Zodra woede van het voetstuk doordrong!
  
  En hoe zit het met Stalin - hij is ook slecht,
  Over Hitler, dus er is geen twijfel...
  Genghis Khan was zo'n coole bandiet
  En hoeveel zielen heeft hij kreupel weten te maken!
  
  Dus ik zeg waarom blijf goed,
  Als er niet het minste eigenbelang in zit...
  Als je een specht bent, is je geest een beitel,
  En verdween toen domme gedachten!
  
  Dus zeg ik tegen mezelf en tegen anderen:
  Dien de kracht als zwarte inkt...
  Dan zullen we de uitgestrektheid van het universum veroveren,
  Golven zullen door het universum breken!
  
  We zullen het kwaad zo sterk maken
  Het zal woede onsterfelijkheid geven,
  Degenen die zwak van geest zijn, zijn al weggeblazen,
  En wij zijn de sterkste mensen die hierin geloven!
  
  Kortom, we worden overal sterker,
  Hef het zwaard van bloed over het universum...
  En onze woede zal ook bij haar zijn,
  We zullen een roeping vol lot ontvangen!
  
  Kortom, ik ben Tsjernobog trouw,
  Ik dien deze duistere kracht met heel mijn hart...
  Mijn ziel is als de vleugels van een adelaar
  Degenen die bij de Zwarte God zijn, zijn onoverwinnelijk!
  
  WITTE TIJGER CUB
  Een kleine circusgroep liep langs de Krim-zomerweg. De eerste die liep was een blootsvoetse, blonde jongen van een jaar of twaalf. Een magere, maar pezige jongen in korte broek, en liep in de hitte met een naakte torso. De ribben staken uit, maar de aderen waren als draad, onder het bijna zwarte van de gebruinde huid.
  Een meisje volgde hem. Lichtbruin haar verbrand in de zon, als overrijpe tarwe. De wenkbrauwen van het meisje zijn ook licht, en haar gezicht, van stof en sterke zonnebrand, is donker als dat van een zigeuner. Maar de gelaatstrekken zijn erg mooi, alleen licht puntig vanwege de dunheid. Het meisje is slank, in een lichte katoenen jurk tot boven de knieën. En ook op blote voeten, hoewel je niet jaloers zult zijn op degenen die geen schoenen hebben als ze langs de rotsachtige weg van de Krim lopen. Niet alleen de stenen zijn scherp, maar ook heet in de zomerzon.
  Maar de meisjes en de jongen zijn gewend aan blote voeten, zowel in de hitte als in de kou, en hun bronzen benen en eeltige zolen letten niet op dergelijke kleinigheden.
  Achter hen hakt een schattig schepsel fijn. Wit, maar met bruine strepen. Leuke albino tijgerwelp. Ook uitgemergeld, vreselijk hongerig, onderweg vlinders vangend en spinnend.
  Achter de schouders van het meisje bevindt zich een draailier in de handen van enkele accessoires. Een beetje geladen en de jongen. Ze lopen al sinds de vroege ochtend. De jongen stapte op een flesscherf. En hij voelde een prik door het eelt, hij hinkte. En zo worden de blote zolen neergeslagen en het eelt jeukt van scherpe, hete stenen.
  Het meisje glimlachte en zei:
  - Wees voorzichtig Olezjka! Soms zijn er verrassingen op de wegen!
  De jongen gromde boos:
  - Ja, niets ergs, zelfs geen bloed! Maar wat gaan we Bimbo voeren!
  Het meisje haalde diep adem en zei:
  - Ja, de tijgerwelp is geslaagd! Hij heeft vlees nodig! De restjes zijn niet lang houdbaar!
  De jongen antwoordde met een glimlach:
  - Er zijn veel datsja's met rijke mensen. Misschien drinken we vlees. En jij, Olesya, bent ook afgevallen ...
  Het meisje schudde zichzelf en merkte op:
  - En het past bij mij! De wendbaarheid nam zelfs toe!
  En het meisje sprong op en draaide op haar teen. Olezhka floot van bewondering en de tijgerwelp gromde.
  Een paar jaar geleden zaten ze in dezelfde circusgroep, die contact opnam met de People's Will en werd verslagen. Olesya nam ook deel en volgens geruchten sloeg ze zelfs de generaal. En nu zwierf ze op blote voeten en rusteloos door Rusland. In de winter verhuisden ze naar Iran, Irak, waar ze langs de steile hellingen peddelden en optredens gaven. In de zomer gingen we naar Rusland. Olesya kende verschillende talen, waaronder Perzisch, en leerde Oleg.
  Het is zelfs grappig om in een sluier door Iran te lopen, maar dan met blote voeten. Ze verpletterden de show en recentelijk kregen ze Bimbo. Ook een voortvluchtige, van een groep. Een beest van zeldzame schoonheid, maar vreselijk vraatzuchtig. Voorraden gingen snel naar hem toe, hoewel de tijgerwelpen veel mensen verzamelden. Maar de afgelopen dagen is er een donkere streep gekomen voor de groep. Om de een of andere reden kregen een mooi meisje, een jongen en een albino-tijgerwelp geen geld. En ze waren uitgehongerd. En het ergste van alles was dat kleine roofdieren honger leden.
  Het driemanschap ging bij de splitsing zitten. Olesya deelde twee kleine aardappelen tussen de jongen en gaf al het brood aan de tijgerwelp. Hij at het gretig op en vroeg om meer. Jammer dat hij zo zeurt... Als een puppy. En wat een magere.
  Olesya stond resoluut op en sloeg op haar blote zolen:
  - Gingen! Laten we de heren vermaken!
  Al de eerste datsja ontmoette hen onvriendelijk. De conciërge weigerde haar binnen te laten en noemde Olesya een prostituee.
  De tweede keer was beter. Een vrouw van vijfendertig liet me binnen. Oleg trok een sjofele panty aan en galoppeerde behendig. Olesya probeerde het. Haar meisjesachtige figuur van een turnster is erg handig. Bimbo wist niet veel, maar hij sprong ook door de hoepel, die Olesya met haar blote tenen vasthield, met geharde zolen, maar verloor geen genade. De dame was zeer tevreden en vroeg Oleg:
  - Je bent een goede clown!
  De jongen reageerde boos:
  - Ik ben geen clown, maar een acrobaat en een beetje een jongleur!
  De dame vroeg:
  - Verbrand het!
  Oleg begon met plezier voorwerpen te gooien. Inclusief een pen en een kam die op tafel ligt.
  De dame, tevreden glimlachend, vroeg:
  - En deze vrouw is je moeder?
  Oleg schudde zijn hoofd.
  - Nee, mijn partner!
  De dame knikte.
  - Ja, ze is te jong... Heb je ouders?
  De jongen zuchtte zacht.
  - Ik ken mijn ouders niet!
  De dame zuchtte bedroefd en antwoordde:
  - Wees! Nou, ik heb nog schoenen van de oude meid! Breng ze!
  De lakei ging mopperend weg. Olesya glimlachte tevreden. Toen kwam de lakei. De schoenen waren al versleten en met gebroken leer.
  De dame mompelde:
  - Ik heb zelf schulden en kan helaas niet meer geven!
  Olesya pakte haar schoenen en bedankte de dame gereserveerd. Daarna verlieten ze het huisje. Het meisje mompelde verontwaardigd:
  - Voor zo'n rommelhandelaar geeft hij niet meer dan een stuiver. Bij de prik! En hoeveel tijd kostte het!
  Oleg merkte op:
  Het was een lange dag, laten we er nog meer halen!
  Bij de volgende datsja, nog minder fortuinlijk. Ze werden aangenomen, maar kregen na de voorstelling alleen een bord met restjes van de tafel. De tijgerwelp slikte ze echter levend in. Dat is tenminste de winst.
  Maar bij de vierde datsja barstte de Tsjechische pet van de jongen en moest hij verder op blote voeten, zonder uniform, optreden. En ze gaven me maar een dubbeltje.
  Bij de vijfde datsja mochten ze niet. Op de zesde waren er verschillende kinderen die, nadat ze de tijgerwelp hadden omsingeld, er taarten in begonnen te steken. Ze behandelden ook Olezhka. De hongerige jongen at de room met chocolade met plezier. Maar ze moesten werken. Lange tijd wilden de kinderen niet loslaten. De barin keek ook naar de voorstelling. Hij hield vooral van de uitvoering van de turnster Olesya. Hij vroeg me het een paar keer te herhalen. Daarna trakteerde hij het meisje ook op een taart. Het duurde lang en de zon ging al onder. En ze betaalden slechts twee hryvnia's.
  Uiteindelijk legde de meester zijn poot op Olesya's blote been en gorgelde:
  - Met je uiterlijk kun je op een andere manier veel geld verdienen!
  Olesya keek op:
  - Nooit! Ik ga niet naar het panel!
  De barman grijnsde en merkte op:
  - Het is voor een circusmeisje moeilijker om een winstgevende bruidegom te vinden dan voor een dame van gemakkelijke zeden.
  Olesya merkte wijselijk op:
  - Maar liefde is makkelijker!
  Maar twintig kopeken is ook geld. Je kunt al een fles wodka voor ze kopen. In ieder geval kreeg het tijgerwelpje een stuk vlees. Olesya verkocht de schoenen voor zeven kopeken. Ze hadden genoeg te eten.
  Het wordt al donker en je loopt niet om de datsja's heen. Olesya zei tegen Oleg:
  - Zullen we naar het logement gaan?
  De jongen knikte zelfverzekerd.
  - Zal niet gaan! Het stinkt daar!
  Olesya was het ermee eens:
  - En dronken zwervers zullen zich aan me vastklampen. We zullen een plek voor onszelf vinden in een grot en voordat we naar bed gaan, zullen we zwemmen.
  De jongen knikte. Ze baadden in het woestijnzwembad. Het water was warm en zout. Oleg bewonderde de figuur van Olesya, zeer gespierd en slank. Haar lichaam leek helemaal niet dun, maar was erg harmonieus. Gebruind, turnster. Hoe ze actief haar armen en benen harkt. Als een panter op jacht.
  Oleg herinnerde zich het werk over Mowgli. Er was een grappig verhaal over een jongen die opgroeide tussen wolven. Iets vergelijkbaars met hen. Je dwaalt rond, maar je bent vrij, je ziet zoveel. Dezelfde datsja's zijn luxueus, sommige met fonteinen en sculpturen. Erg mooi. Vooral in de zomer op de Krim. Al met al is de zomer een geweldige tijd. In de winter is het erger. Zelfs in Iran en Irak is het 's nachts koud. Ze bewegen zich vaak 's nachts om warm te blijven en slapen in de open lucht.
  Nadat ze genoeg hadden gebaad, vielen de jongen en het meisje in slaap. Ze zijn jong, gezond, getraind. Ze slapen als wilde dieren: degelijk, zonder op de harde ondergrond te letten. En wat als een gezond lichaam geen verenbedden nodig heeft. En het is heel goed om in de open lucht te slapen.
  Maar in tegenstelling tot dieren zien mensen dromen... Oleg droomde over hoe hij scheepsjongen werd op een piratenschip en vocht. Met een sabel aanvallende Engelse soldaten in uniform. Het snijden en versnipperen van vijanden. Hier slaat de jongen met zijn blote voet in de lies. Springt op en verplettert de Britten. Dash tussen vijanden. Ze vallen, snijden en verminken. En de jongen pakt de tweede sabel. Dirigeert de molen, en zeer meesterlijk. De jongen is erg slim...
  Maar dromen zijn vaag en je herinnert je er alleen gemeenschappelijke kenmerken van.
  De volgende dag moet je weer naar de datsja's. Bovendien zullen ze worden gedood en moet de tijgerwelp worden gevoed.
  Het meisje probeerde vrolijk te kijken en glimlachte. Ze is erg mooi en de deuren van de wachter werden gewillig voor haar geopend. Maar hier dienden ze veel slechter. In de eerste datsja keken de heren gewillig naar hun pantomime. De heer keek vooral graag naar het flikkeren van Olesya's naakte, gespierde, gebruinde benen. Maar hier serveerden ze alleen restjes van de tafel, die aan de tijgerwelp werden gevoerd.
  Ze hielden haar lange tijd in de tweede datsja, de meester streelde zelfs het been van het meisje. De dame trakteerde Olezhka op een taart. Ze gaven me een dubbeltje. De volgende twee datsja's waren leeg - de heren kwamen niet.
  Olesya merkte verbijsterd op:
  - Ja... Je kunt hier geen fortuin verdienen!
  Olezhka mompelde boos:
  - Het is beter om te jagen op diefstal! Meer winstgevend!
  Olesya keek als antwoord op en zong:
  - Wat een blauwe lucht. Wij zijn geen voorstanders van diefstal!
  De volgende datsja onderscheidde zich door zijn enorme omvang en verbazingwekkende luxe. De fonteinen waren verguld en spoot hoog in de lucht. Bij de ingang stonden luxueus geklede lakeien. Olesya schaamde zich zelfs voor haar uiterlijk op blote voeten. De senior lakei schreeuwde:
  - We geven niet aan de armen!
  Het meisje antwoordde:
  - Wij zijn circus! Laten we verdriet verdrijven!
  Olesya floot en hief haar blote voet op. De witte tijgerwelp sprong over en lachte grappig in de lucht. Olezhka zette een hoepel op en Bimbo glipte erin en keerde hem weer ondersteboven.
  De opperbevelhebber floot en mompelde:
  - Niet slecht! Je kunt passeren!
  De jongen en het meisje gingen de poort binnen. Er kwam ook een witte tijgerwelp aangelopen. De meester van het vasteland verveelde zich gewoon in zijn luxueuze, landelijke paleis. Zittend in een prieel voor een luxueuze tafel, kauwde een nobele edelman op vet vlees en spoelde hij weg met dure wijn uit een gouden beker. Naast hem zat een jonge, mooie vrouw in een met juwelen versierde jurk. Op de veranda sprong een meisje van ongeveer zeven jaar oud in een nette jurk en zeer vergelijkbaar met de vrouw van de meester, alleen haar haar was lichter.
  De meester keek Olesya boos aan. Ze is precies het tegenovergestelde van een vrouw. Blond vs. brunette, slank, gespierd, mager figuur vs. volheid. Donkere chocoladehuid tegen aristocratische bleekheid. Natuurlijk bekeek de nobele edelman gretig het meisje, haar blote voeten, hoge borsten, dunne taille. Ja, dacht de meester, mijn vrouw is dik geworden. En dit...
  Olesya en Oleg begonnen nummers uit te voeren. Olesya danste in één combinatie, die de mannen zo leuk vonden. Oleg trad nu op in panty's en een glanzend T-shirt. Op blote voeten was zelfs op de een of andere manier handiger dan in Tsjechen. De jongen draaide, maakte salto's, sprong. Olesya tilde hem op met haar uitgestrekte hand. De witte tijgerwelp sprong door hoepels, armen en benen, ging door een schaar.
  Olesya speelde de melodie ook op een kleine draailier. De jongen was aan het jongleren. Toen jongleerde het meisje en toen waren ze samen. De circusartiesten waren behendig en draaiden veel. Olesya maakte zelfs een dubbele salto en ze liepen samen op hun handen. Toen sprong de tijgerwelp weer door de hoepels, die Olesya met haar blote tenen vasthield.
  Tijdens de voorstelling was het meisje aan het tollen en schreeuwde het zo nu en dan van bewondering. Barin en zijn vrouw applaudisseerden ingetogen. Maar het was duidelijk dat ze blij waren.
  Op het einde zongen de jongen en het meisje, en hun stemmen zijn prachtig, vol klinkend. Daarna hield Olesya een hoed op om geld in te zamelen. Ze was zo mooi, nauwelijks bedekt door de combinatie. De meester-vasteland grijnsde en merkte op:
  - Ik was, ooit zelf een bedelaar, echter van een adellijke familie. En hij slaagde erin miljonair te worden en een prinselijke titel voor zichzelf te kopen. Wat kan op een dag en je wordt rijk!
  Olesya antwoordde met een glimlach:
  - Dank u, Excellentie!
  Barin merkte droogjes op:
  - Maar verloren zal geen rijkdom verwerven! Daarom stel ik voor dat je me je kleine dier verkoopt.
  Olesya dwong tot een glimlach en zei:
  - Bimbo is onze vriend, hij is niet te koop!
  De meester grijnsde boos en merkte op:
  - Dat zeggen ze meestal als ze een hoge prijs willen breken! Maar je kunt me niet voor de gek houden! Ik weet hoeveel! Ik bied een tsjervonets aan, en niet een half dozijn meer!
  Olesya schudde haar hoofd.
  - Sorry, meneer, maar deze vriend is niet te koop! Voor geen geld!
  De prins gromde boos:
  - Ja, je zou blij moeten zijn dat ik je van zo'n last verlos. Een tijger heeft een fortuin nodig om te voeden. En als het opgroeit... Denk je dat je door de stad mag dwalen met een groot en gevaarlijk roofdier?
  Olesya was in de war. Inderdaad, de gedachte aan wat te doen met Bimbo als hij opgroeit, kwam soms bij hem op. De politie kijkt hen nu al spottend aan, maar wat gebeurt er over een paar maanden?
  In ieder geval zal Bimbo binnenkort afscheid moeten nemen. Tien roebel is ook geld. Je kunt een puppy kopen en hem trainen. De hond eet minder en je kunt er een jaar mee reizen. Spaar wat geld en open misschien een bedrijf. Of uithuwelijken... Ze is mooi, bedacht.
  Olesya aarzelde, het gezond verstand suggereerde dat de prins beter af zou zijn met een tijgerwelp dan honger te lijden met een rondtrekkende groep. En dat als je afscheid neemt van een roofdier, het beter is om het nu te doen, wanneer zo'n kans zich voordoet.
  Maar toen schopte de dochter van de meester, een meisje met strikken geborduurd met parels, tegen haar benen en schreeuwde:
  - Ik wil een tijger! Ik wil een witte tijger!
  De prins zwaaide met zijn hand en sloeg met zijn vuist:
  - Hou je mond! Nu doe ik zaken!
  De vrouw riep uit:
  - Schreeuw niet tegen het kind!
  Het meisje was duidelijk verwend en was niet bang. Maar ze sprong achteruit en gilde stiller:
  - Koop papa! Koop een tijgerwelp...
  De vrouw zei lachend tegen haar dochter:
  - Dit dier kan gevaarlijk zijn... Het is een roofdier en het eet kleine meisjes!
  De meester kraakte met zijn vingers en zei:
  - Het laatste woord is vijftien roebel! Ga meer op je knieën, ik zal niet toevoegen!
  Olesya, buigend, vroeg:
  - Mogen we met pensioen, Excellentie?
  De prins gromde:
  - Niet! Geef je voor de allerlaatste keer, vraag ik, een tijgerwelp weg voor vijftien roebel?
  Olesya schudde haar hoofd. De meester van het vasteland vroeg sarcastisch:
  - Wat is je naam?
  Het meisje antwoordde met een glimlach:
  - Olesja.
  De prins grijnsde onheilspellend.
  - Heb je een paspoort? Laten we het laten zien!
  Olesya huiverde en werd bleek. De prins klapte in zijn handen en riep:
  - Pak ze en bel de politie! Ze hebben mijn tijger en mijn diamanten ring gestolen!
  Het meisje riep verheugd uit:
  - Bravo vader!
  Olesya werd aangevallen door lakeien. Het meisje verzette zich niet. Zij en Olezhka waren vastgebonden met touwen en opgesloten in de kelder. Ook de politie kwam snel ter plaatse.
  Nadat ze naar de prins hadden geluisterd, deden ze Olesya en Oleg aan hun handen en voeten boeien. Bovendien hadden ze speciale maten voor kinderen. Waarin jeugddieven werden vastgeketend.
  Daarna werden het meisje en de jongen naar de gevangenis gebracht. Daar werden ze verdeeld. Oleg werd in de kelder gegooid, waar al een dozijn geketende jongens waren, en Olesya werd met vrouwen in een cel gegooid. Het was niet zoet. Er hangt een stank in de cellen, in plaats van een latrine zit er een gat in de vloer, het is vochtig en halfdonker. De jongens werden vastgehouden, wat erg onhandig is. Handen en voeten zijn geketend. Het is moeilijk om te bewegen in een krappe kamer. Ze voedden alleen brood en water, soms gaven ze rot fruit.
  Ze zaten daar tot het proces. Daarna werden de jongens ofwel door dwangarbeid ofwel door een gevangenisopvang verwacht. Ook vrouwen, ofwel tot dwangarbeid in Siberië, ofwel naar Centraal-Azië voor de katoenoogst, ofwel naar de gevangenis met werk in een fabriek voor overheidsvoedsel. En vóór het proces kunt u naar goeddunken van de autoriteiten zitten. Daarnaast werden de gevangenen ook gegeseld.
  Oleg en Olesya moesten tegelijkertijd worden gegeseld. De jongen en het meisje waren uitgekleed tot aan hun middel en uitgestrekt op de geiten. Ze werden geflankeerd door twee politieagenten. De bewakers dompelden de staven in een vijzel. Ze zwaaiden door de lucht en sloegen druppels neer. En toen, op commando, sloegen de jongens en meisjes meteen de rug toe. Olesya en Oleg klemden hun tanden op elkaar om niet te schreeuwen. Het pak slaag werd gemeten. De politie sloeg met matig enthousiasme af en deed gewoon hun plicht. De jongen en het meisje, zwaar ademend, volhardden. Na een tiental slagen barstte de huid en druppelde het bloed. Het was erg pijnlijk.
  De commandant, die honderd slagen had voorgeschreven, grinnikte. Als de hoeven van de gestraften worden afgeworpen, is dat het lot van God. Ze straalt dan levenslange dwangarbeid uit. Voor de diefstal op bijzonder grote schaal, voor de aanslag op het leven van de prins en zijn vrouw en dochter. En toen bleek ook nog dat ze Olesya zochten als medeplichtige bij de moord op de gouverneur. In ieder geval zal het meisje voor altijd naar Siberië worden gereden. Zoals het kleine meisje. Dus het is misschien beter om vertrapt te worden.
  Oleg en Olesya hebben moedig alle honderd slagen doorstaan zonder het bewustzijn te verliezen. Maar hun ruggen veranderden in een bloedige puinhoop. Daarna deden ze hen opnieuw boeien om en gooiden ze in de gevangenis.
  De jongens-gevangenen, rammelend met hun boeien, legden stro op de geslagen Oleg. De rug van een twaalfjarige jongen werd op brute wijze opengesneden.
  
  De circusjongen maakte zelfs grapjes:
  - Dus mijn rug zal nog sterker zijn!
  De oudere jongen in de cel merkte met respect op:
  - Goed gedaan, je hebt niet geschreeuwd! Een echte man!
  Oleg antwoordde:
  Ik zal ze niet behagen!
  Olesya kreunde ook niet. Ze lag op het stro in de vrouwencel. De meeste meisjes erin waren jong, aan flarden, sommigen rammelend met kettingen. Ze waste Olesya's rug zodat ze niet besmet zou raken.
  Oleg kreeg wat staatsbrood en water mee. En het cipiermeisje schonk melk in. De geslagen jongen werd geslagen met een dubbel die het meisje op blote voeten had meegebracht, en hij voelde zich beter. Toen viel hij diep in slaap, de pijn negerend.
  Hij droomde dat ze samen met Olesya Sebastopol verdedigden tijdens de aanval: door Britse, Franse en Turkse troepen.
  De jongen brengt granaten naar het kanon. En ze schiet. Olesya wijst, rustend op haar blote, gebeitelde benen. Er zijn andere meisjes naast haar.
  Allemaal blootsvoets en in gescheurde jurken, hun lichaam nauwelijks bedekkend. De meisjes zijn allemaal gebruind en blootsvoets.
  Hun stoffige hakken flitsen onder de neus van de jongen. Oleg is opgewonden.
  Het kanon vuurt zeer explosieve fragmentatiegranaten af. En veegt een massa voetvolk van het geallieerde leger weg. En ze proberen vooruit te komen.
  En van Russische kant vecht een heel regiment meisjes. En ze zijn allemaal blootsvoets, en halfnaakt, en erg mooi.
  En ze vechten als helden. Om precies te zijn, mooie helden op blote benen. En ze schieten goed. En met hun blote tenen gooien ze dodelijke granaten.
  Oksana, vechtend, zong:
  - Voor de vader-koning! We zullen niet tevergeefs winnen!
  En haar blote hiel gooide een dodelijke bom. En verscheurde een massa strijders van het geallieerde leger.
  De meisjes beschermen Malakhovy Kurgan: een belangrijk punt in de verdediging van Sebastopol. En de gevechten zijn erg brutaal.
  Oleg richt zelf, samen met de meisjes, een geweer en schiet te midden van de oprukkende Engelse troepen.
  Toen zong de jongen:
  - Glorie aan ons geweldige moederland!
  En haar blote, kinderlijke voet gooit een grote, vernietigende granaat.
  Oksana piepte en knipoogde naar haar partner:
  - Nou, je bent een goede jongen!
  Oleg grinnikte en antwoordde:
  - Wat kan ik zeggen? Oorlog is altijd slecht als het niet resoluut wordt gewonnen!
  En de jongen gooide opnieuw, naakt, kinderachtig, met een ronde hak, een granaat van dodelijke kracht.
  Een ander meisje, Natasha, twitterde:
  - Ik scheur het uit elkaar!
  Oksana gooide een vernietigende zelfgemaakte zak zaagsel met haar blote voet en zei:
  - En rij de kist in!
  Augustine's meisje, vuurt ook uit een kanon. Zingende hagel maaide langs de lijn van de Britten.
  De roodharige krijger piepte:
  - Voor het vaderland tot het einde!
  Svetlana vecht ook uit alle macht. Het meisje gebruikte een draaiend kanon met veel lopen. En ze scrolde en maaide de rijen tegelijk af in de Engelse en Turkse rijen.
  Zoya vecht ook, dit meisje met gouden haar. En hoe hij de vijand afranselt en veel vijanden uitschakelt.
  En piept:
  - Glorie aan de Russische tsaar!
  En met zijn blote tenen zal hij opnieuw een granaat van dodelijke kracht gooien. En dood veel tegenstanders.
  De krijgers hier zijn van grote schoonheid en erotiek. En ze gooien ook dodelijke ladingen van zaagsel van katapulten, waarbij ze letterlijk iedereen uit elkaar scheuren. En zaagselbommen zijn erg dodelijk.
  Natasha schreeuwt en schudt met haar blote borsttepel:
  - Glorie aan Rusland!
  En met zijn blote hiel gooit hij opnieuw wat vernietiging en vernietiging brengt, de regimenten van de geallieerde troepen verscheuren.
  Deze heuvel is van cruciaal belang. Het bevat de sleutel tot de verdediging van de citadel.
  En de meisjes weten dit en vechten wanhopig. En de meisjes zijn erg mooi en gespierd en sexy.
  En hun spieren spelen en glinsteren als rimpelingen op water. En dit zijn zeer agressieve meisjes.
  En als ze toch vechten, kun je er beter niet mee beginnen. En dan zullen ze het echt pakken en verscheuren.
  Olesya, die een granaat gooit met haar blote voet, zegt:
  - Communisme voor altijd met ons!
  En wat lacht hij! Laten we zeggen een vechtend meisje. En als hij tegenstanders begint neer te maaien, stopt hij niet.
  Natasha, schietend op de vijanden, zong:
  - We verpletteren de vijand beroemd,
  Laat er een uitkomst zijn van het graf...
  En ineens wordt het zo stil
  Laten we de meisjes schoppen!
  En de Britten rolden terug. Maar hier zijn de parels van de Turken. En ze worden opnieuw opgewacht door geweren, die de vijanden grondig vernietigen.
  Zoya nam het aan en zong, terwijl ze met haar blote tenen een moorddadig doodsgeschenk gooide:
  - Zwarte raaf, witte zwaan, dat is goed!
  Als je waardevol bent in het leven - dat is goed!
  En nogmaals, de naakte hiel van het meisje lanceerde iets heel dodelijks en kolossaal destructiefs.
  Augustinus, schietend op tegenstanders, noteerde logischerwijs:
  - Kolossale overwinningen, kom voor ons!
  En met haar blote tenen wierp ze opnieuw de moorddadige en brengende dood.
  Svetlana, schietend op de geallieerden en de Turken, merkte op:
  - Mijn kracht gaat niet voorbij!
  En haar blote hiel lanceerde opnieuw wat het vlees aan flarden scheurde.
  Natasha, schietend, merkte op:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden!
  En haar blote voet zal een kolossale vernietiging beginnen.
  De strijd gaat met grote kracht verder. De Engelsen herbouwen hun ongeordende gelederen en laten ze weer in de steek.
  De strijd groeit als een lopend vuurtje.
  De jongen Oleg vuurt en zingt:
  - Mijn heilige vaderland,
  In de zee van liefde en winterse velden...
  Je bent van begin tot eind
  Ik ben een arendsjongen, geen mus!
  En weer rommelt de strijd, en de golf spettert en rolt aan boord.
  En de meisjes hoe ze een bom lanceren vanaf een katapult. En het Engelse fregat, dat schade heeft opgelopen, keert zich om.
  Olesya zong:
  - Ik ben een meisje, geen kat,
  Woont nu in mij
  enorme nijlpaard,
  En een luipaard!
  En opnieuw gooit de blote voet van het meisje iets dodelijks dood. En behoorlijk griezelig.
  Natasha merkte filosofisch op:
  - Rusland is altijd niet klaar voor oorlog!
  Augustinus wierp een granaat met haar blote voet en vroeg:
  - En waarom?
  Zoya siste en ontblootte haar tanden:
  'Want als ze er klaar voor is, zijn er geen dwazen om tegen haar te vechten!'
  Svetlana zong als antwoord:
  Er is geen mooier moederland-Rusland,
  Vecht voor haar en wees niet bang...
  Er is geen mooier land in het universum -
  Het hele universum, de fakkel van licht Rus!
  En het meisje lachte hardop ... En opnieuw, haar blote voet, alsof ze een dodelijk geschenk van de dood lanceerde. En ze nam veel tegenstanders en verscheurde ze tegelijk.
  Olesya merkte, spelend met haar buikspieren, op:
  - Ik ben een heel gelijkmatig meisje, niet eenvoudig!
  En ze spuugde... En een dozijn Turkse soldaten stortte in door haar spugen. En het was verschrikkelijk.
  Oleg merkte agressief op:
  - Ik geloof dat we de vijanden zullen verslaan!
  En uit de hiel van het blote kind vloog een doodsgeschenk.
  Vechtend, piepte Olesya:
  - Het meest heilige communisme zij met ons!
  En de blote vingers van het meisje gooiden het dodelijke en destructieve.
  Natasha zwaaide met haar hand. De meisjes vuurden een salvo van geweren af en sneden een paar lijnen neer. Dan lachen ze:
  Wat een blauwe lucht
  We zullen de vijand van diefstal verslaan ...
  Een leeuw en een adelaar hebben geen mes nodig
  Je zult hem verpletteren met het woord luis,
  En dan zaai je rogge!
  Krijgers zijn echt zo geweldig, met pareltanden, en over het algemeen super.
  Zoya vuurde met meerloops kanonnen en piepte terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - In de heilige oorlog zal onze overwinning zijn!
  Augustinus, die tegenstanders neermaaide, tjilpte:
  - Keizerlijke vlag naar voren! Glorie aan de gevallen helden!
  En de meisjes, die zonder pauze de troepen van de geallieerden bleven vuren en neermaaien, zongen:
  - Niemand zal ons stoppen
  Niets zal ons verslaan...
  Het meisje wordt ook een held,
  En ze heeft een zwaard en een schild!
  Svetlana was het hier gewillig mee eens en wierp nog een geschenk van de dood toe met haar blote, gebeitelde voet, brullend:
  - Er is een zwaard en een schild!
  Vechtende meid hier. Tegen haar is elke methode machteloos!
  Krijgers een heel regiment, dus iedereen wordt verpletterd door hun dapperheid. En ze maaien de vijanden heel actief neer.
  Zoya ontblootte haar tanden en merkte op:
  - Je moet vechten voor Moeder Rusland!
  En haar blote, ronde hak wierp nog een geschenk van de dood uit voor buitenlandse rati.
  
  ANDERE KEUZE VAN RUSLAND IN 1994
  Jeltsin besloot zijn woord te houden en vervroegde verkiezingen te houden op 12 juni 1994. Hij beloofde het tenslotte en vaardigde zelfs een soortgelijk decreet uit. Bovendien leek het Jeltsin dat hij triomfantelijk zou zegevieren. Daarom stond zelfs in de grondwet van 1993 geschreven dat de verkiezingen zouden worden gehouden op 12 juni 1994, maar het aftellen van de bevoegdheden onder de nieuwe grondwet zou vanaf dit jaar beginnen, dus Jeltsin krijgt theoretisch nog een termijn van acht jaar! Maar niemand had verwacht dat Vladimir Zjirinovski zo goed zou presteren bij de parlementsverkiezingen dat hij de belangrijkste tegenstander van Boris Nikolajevitsj zou worden. En een serieuze vijand. Die, in tegenstelling tot de communisten, niet wordt geassocieerd met fouten en mislukkingen uit het verleden, en kapitaal kan schieten.
  Jeltsin kon echter niet meer terugwinnen, aangezien de verkiezingen van 12 juni 1994, met het opnieuw instellen van de vorige termijn, werden vastgelegd in een tijdelijke bepaling van de grondwet en bevestigd door een referendum. En dat verander je niet zomaar. En nu moet je naar de stembus als je de gevaarlijkste concurrent hebt. En niet de gebruikelijke communist, maar wie? Fascistisch? Jeltsin had in ieder geval met iets nieuws te maken. En de strijd bleek serieus te zijn.
  Allereerst informatief. En de media-aandacht ging uit naar Jeltsin en Zjirinovski. Meteen was er een uitwisseling van klappen. En hier had Jeltsin nadelen van de overheid. Inclusief hoge inflatie en een kolossale productiedaling. Evenals een toename van de criminaliteit. En Jeltsin had gezondheidsproblemen. En dan proberen de verkiezingen te winnen.
  Vladimir Zjirinovski voelde zich geïnspireerd en was op dreef. En een deel van de media steunde hem actief.
  Bovendien was er een splitsing in de elite. Sommige oligarchen beschouwden Zjirinovski als hun eigen en burgerlijke leider. En waarom is hij erger dan Jeltsin? Is het tijd om van paard te wisselen? Bovendien is Jeltsin echt ziek en heeft hij zichzelf uitgeput en is hij een verfoeilijk en dronken persoon.
  Ook andere kandidaten kwamen naar voren. De presidentiële kieswet is nog niet aangenomen. En de verkiezingen verlopen volgens de oude regels: haal honderdduizend handtekeningen op.
  Jeltsin kreeg het advies om de regels niet te veranderen. Laat er meer presidentskandidaten zijn. Ze zullen meer vloeken, ze zullen het protest electoraat verpulveren. Misschien is dit meer winstgevend voor een enkele kandidaat van de regering. Zodat alle ontevredenen onder verschillende achternamen werden verspreid. En er was minder tijd voor iedereen om campagne te voeren.
  Er zijn dus veel kandidaten. Natuurlijk allereerst Vladimir Zjirinovski zelf. Dan Yavlinsky. Ook Zjoeganov. En even later werden de generaals Rutskoi en Makashov vrijgelaten onder een amnestie. Toen werd Varennikov president. En Barkashov, die als een fascist werd beschouwd. Zonder problemen ingeschreven: laat Zjirinovski meer stemmen trekken.
  Er is vrij veel tijd voor het verzamelen van handtekeningen en er is een behoorlijk aantal kandidaten ingeschreven. En Alla Pugacheva prikte zichzelf in het presidentschap van Rusland. En nog veel meer. Yuri Vlasov bijvoorbeeld, en Anatoly Karpov. Een hele stoet haastte zich om de troon te bestormen. In totaal zijn negenendertig kandidaten geslaagd voor de registratie en hebben ze hier handtekeningen verzameld. En er waren meer dan tweehonderd mensen die dat wilden.
  Het team van Jeltsin moedigde zelfs een groot aantal kandidaten aan. De huidige regering had niet verwacht te winnen in de eerste ronde. Maar om de oppositie te verpulveren, en in de eerste plaats om Zjirinovski te dwingen te ontbinden - alstublieft!
  Zjoeganov was toen nog geen bekende en herkenbare politicus. En Alexander Lebed bleef nog steeds in het veertiende leger. Hoewel ze hem eruit wilden trekken, liet de generaal mist binnen. En blijkbaar besloten dat zijn tijd nog niet gekomen is. Mavrodi, het hoofd van de MMM, verscheen ook onder de kandidaten. Ook hij won aan populariteit, net als het hoofd van Hermes. Vladimir Bryntsalov werd ook president. Maar zijn bedrijf was vrij rustig en hij lichtte niet op, in tegenstelling tot de verkiezingen van het zesennegentigste jaar. Tot dusverre was Jeltsin nominaal de eerste in de beoordeling, maar de gegevens van opiniepeilingen toonden hun onbetrouwbaarheid.
  Vladimir Volfovich Zjirinovski kwam in een negatief daglicht te staan, maar zwarte PR kon ook in zijn voordeel spelen. Yavlinsky werd derde in de rating, maar zijn populariteit nam af. Ook een liberaal, ook al is de oppositie niet populair.
  Rutskoy was geregistreerd en zijn rating is enigszins gestegen. Khazbulatov ging niet naar de stembus. Iosif Kobzon was ook kandidaat voor het presidentschap. Zijn benoeming veroorzaakte veel controverse en frontale botsingen. Plots ging ook de burgemeester van St. Petersburg, Anatoly Sobchak, naar het presidentschap van Rusland. Deze nominatie stuitte op een negatieve reactie: het electoraat van de nomenklatura was verspreid. En dit verlaagde de rating van Jeltsin.
  Anatoly Sobchak liet echter doorschemeren dat hij zich zou terugtrekken ten gunste van Jeltsin. Boris Fedorov en Shakhrai waren ook kandidaat voor het presidentschap. Maar dit zijn ook niet de meest stellaire politici.
  Hoewel ook van het team van Jeltsin. En ze kregen ook te horen dat ze zich op tijd moesten terugtrekken.
  De verkiezingen verliepen dus heel vrolijk en ook in de tweede ronde ontstond er intriges.
  Maar Vladimir Zjirinovski stond in het middelpunt van de belangstelling en ze praatten de hele tijd over hem. En op de een of andere manier spreekt het voor zich dat hij de favoriet van de race werd. Ja, en het leek Jeltsin dat het winstgevender zou zijn om deze verfoeilijke persoonlijkheid in de tweede ronde te krijgen dan de minder schadelijke en jongere econoom Yavlinsky. Of zelfs Zyuganov, en nog meer Sobchak. Hoewel Zhirinovsky toen in opkomst was, en zijn populariteit door het dak ging, en mensen verzamelden zich in stadions.
  En de propaganda dat hij een fascist is, speelt zelfs in de kaart: mensen misten de bestelling en droomden van een stevige hand. Ja, en democratie met een puinhoop, velen zijn moe.
  Dus de verkiezingen waren hier fifty-fifty. En Zjirinovski scoorde punten. De opening van een strafzaak tegen hem droeg ook bij aan zijn populariteit. Plus, moordpogingen, die intriges opriepen en de rating verhoogden. Vooral verborgen.
  En dit is serieus ... Over het algemeen waren de media in die tijd bezig om Zjirinovski met modder te gooien, maar sommigen van hen waren ook naar hem gericht. En gerichte aandacht. Iets dat doet denken aan het zesennegentigste jaar: Zjoeganov tegen Jeltsin. Maar Zjoeganov had een groot nadeel: het verleden van zijn partij. Het is zowel glorieus als tegelijkertijd een mislukking. En in de herinnering van de mensen waren de lange rijen en lege schappen uit de tijd van het ontwikkelde socialisme nog te vers. En vooral natuurlijk de tijden van Gorbatsjov met coupons en kaarten. En mensen willen niet terug naar het verleden. En Zhirinovsky belooft hen een geweldige toekomst, die serieus lonkt en aantrekt.
  En de situatie wordt steeds moeilijker. En de verkiezingen komen eraan. En Vladimir Zjirinovski blijft schitteren.
  De tijd vliegt zo snel dat je niet eens tijd hebt om achterom te kijken. En dan komt de stemdag. De eerste gegevens komen uit het oosten. En Vladimir Zjirinovski neemt de leiding. Verder strijden Jeltsin en Zyuganov om de tweede plaats. En dit is een zeer zware strijd.
  Maar uiteindelijk haalde Jeltsin ten koste van Moskou Zyuganov in en eindigde op de tweede plaats. Maar het gat in de eerste ronde was aanzienlijk. En Jeltsin had weinig kans om te winnen. Maar niet alles was in het voordeel van de zittende president. Wat duidelijk verloren is gegaan, na zo'n verpletterende klap te hebben gemist. Niettemin kwam Jeltsin nooit opdagen voor het televisiedebat. De verkiezingen waren erg interessant. Zyuganov, die de derde werd, steunde Zhirinovsky. Alla Pugacheva steunde ook Zhirinovsky. En Kobzon Jeltsin. Zo was de splitsing.
  Rutskoi bleef uitdagend neutraal. De rest was verdeeld en riep op verschillende manieren op om te stemmen. Maar Jeltsin wachtte niet op ondubbelzinnige steun. En niet iedereen sprak zich in zijn voordeel uit.
  Dus de verkiezingen waren erg nerveus. Maar Zjirinovski was de duidelijke favoriet. En het was echt een teken.
  En toen vond de tweede ronde plaats... Vanaf het allereerste begin, vanaf het tellen van de stemmen, greep Vladimir Zjirinovski de leiding en hield deze tot het einde, met meer dan zeventig procent van de stemmen. En Jeltsin werd gedwongen te vertrekken. Zo eindigde zijn tijdperk.
  En Vladimir Zjirinovski werd president. Na een moeilijke erfenis te hebben ontvangen. Waaronder de daling van de productie en Tsjetsjenië en tal van andere problemen. En een nieuw tijdperk van Russische opleving begon. In het begin werkte niet alles voor Zhirinovsky. Maar al snel begon de industrie te werken. Er werden meer geavanceerde soorten wapens geproduceerd, de repressie van corrupte functionarissen en andere dieven begon. Er is veel veranderd en opnieuw opgebouwd.
  Vladimir Zjirinovski verborg niet dat hij een dictatuur zou vestigen, en verbood zelfs de activiteiten van veel partijen en bewegingen. Gedwongen agitatie en modernisering begonnen.
  Tegelijkertijd werden de sancties tegen Irak opgeheven, wat leidde tot een forse stijging van de olieprijzen. En er werd nog veel meer gedaan. De werkloosheid verdween snel en er was een echt herstel.
  In hoog tempo werden banen gecreëerd. En het land bloeide steeds sterker. Vladimir Zjirinovski werd verkozen voor een tweede termijn, met een schitterend resultaat in de eerste ronde. En zette de heropleving van Rusland voort.
  Een van de eerste stappen was de integratie met Wit-Rusland. En het is schitterend gelukt. Toen werd besloten om Rusland en Kazachstan in de compositie op te nemen.
  En tijdens de oorlog van 1999 werd Joegoslavië een deel van Rusland en werd het gered.
  En dan waren er nog meer veroveringen. En nieuwe landen maakten deel uit van Rusland.
  Tegen 2008 had Rusland zich binnen de grenzen van de USSR hersteld. Maar dat is een ander verhaal.
  
  MEER VOORUITZICHTEN VAN DE Führer
  Hitler bleek wat wijzer en vooruitziender. En al in het eenenveertigste jaar nam hij het risico en bracht verschillende extra divisies over naar Rommel van Frankrijk naar Afrika.
  De briljante commandant ontwikkelde een snel offensief, en het nemen van Tolbuk viel Egypte binnen. En zonder de Britten een pauze te geven, veroverde hij Alexandrië en het Suezkanaal. Waarna de Duitse troepen triomfantelijk Irak binnentrokken en Koeweit bezetten.
  Toegang tot olie werd verkregen, maar de Duitsers werden geslagen in de buurt van Moskou. En de Führer lanceerde een offensief, zoals in de echte geschiedenis in het zuiden. De overwinningen van Rommel hebben zeker de stemming beïnvloed. En in augustus ging Turkije de oorlog in tegen de USSR. De krachtige klap van het Ottomaanse Rijk op de posities van het Rode Leger bleek dodelijk. De Sovjet-troepen waren aanzienlijk in de minderheid en trokken zich terug. Batumi werd ingenomen en Yerevan werd omsingeld.
  Aanzienlijke troepen van het Rode Leger werden omgeleid uit de noordelijke Kaukasus. En de Duitsers wisten door te breken naar de Kaspische Zee. En ze sneden het Sovjetleger over land af. En het bleek een serieuze claim te zijn. En Rommel viel haar samen met de Turkse troepen aan. En hij begon door te breken naar Bakoe. Ja, dit is serieus.
  Japan deed het in deze wereld iets beter in de Battle of Midway. En ontsnapte aan een nederlaag. Maar ze kon niet voortbouwen op haar succes en veroverde de Hawaiiaanse archipel niet. En dit had invloed op het verloop van de oorlog in de Stille Oceaan. Maar het Land van de Rijzende Zon vermeed ook een nederlaag. Ze durfde echter ook geen tweede front te openen.
  De Duitsers waren niet in staat om Stalingrad onderweg in te nemen, maar sneden het Rode Leger over de Kaspische Zee af. En ze begonnen het offensief naar het zuiden te ontwikkelen. En dat is gelukt... De Duitsers als geheel vochten heel vakkundig. En ze raakten niet betrokken bij langdurige veldslagen in de buurt van Stalingrad, maar trokken naar het zuiden langs de Wolga.
  Het is onhandig om in de bergen te bewegen en de Fritz vielen liever langs de kust van de Kaspische Zee aan. En dat is gelukt.
  De Luftwaffe-piloot Marcel bedekte zichzelf met glorie in gevechten met de Britten en werd overgebracht naar het oostfront. Daar bleef hij krachtig accounts verzamelen en de vijanden verpletteren. En het was geweldig.
  In de USSR kreeg Marseille de bijnaam de zwarte duivel. Pijnlijk snel kreeg hij rekeningen. En niet als een jager, maar die zich in het midden van de troepen stort en vliegtuigen vernietigt.
  Het offensief van de Sovjet-troepen bij Stalingrad was deze keer niet succesvol, dus de Duitsers waren er klaar voor. De nazi's waren in staat om de poging van de Rzhev-Sychov-operatie, waarop kolossale krachten werden geworpen, af te weren.
  En in de winter naderden de nazi's Batumi al. En de situatie werd kritiek.
  De sluwe Stalin bood Hitler onder alle voorwaarden een aparte vrede aan.
  Hij redeneerde dat verdere voortzetting van de oorlog zinloos was en tot niets anders zou leiden dan nieuwe slachtoffers en verliezen.
  Hitler was het daarmee eens, maar stelde zeer moeilijke voorwaarden: geef de hele Kaukasus, de landen langs de Wolga op, evenals Karelië en de stad Archangelsk. Plus de betaling van jaarlijkse herstelbetalingen, gratis leveringen van grondstoffen en voedsel, en de overdracht van alle militaire uitrusting aan het Derde Rijk. En dan worden de grenzen langs de frontlijn getrokken.
  Stalin was het hiermee eens. Ondanks de ernst van dergelijke omstandigheden. En de Duitsers hebben zelfs gewonnen. Stalin garandeerde ook een einde aan de guerrillaoorlog en gaf enkele gevangenen terug. Bovendien droeg de USSR ook haar goudreserves over aan het Derde Rijk.
  Hitler kreeg veel, maar er was nog steeds het Westelijk Front. En het was nodig om Japan te helpen.
  Allereerst stelde de Führer een ultimatum aan Franco en liet hij de Duitse troepen naar Gibraltar gaan. De stadscitadel werd overdag ingenomen als gevolg van een vluchtige aanval. Toen begonnen de nazi's op te rukken en veroverden ze Afrika via Marokko. En ze zijn absoluut geslaagd. Hun troepen waren zowel sterker als meer gevechtsklaar.
  De Tiger bleek zeer succesvol te zijn, een tank die de Britse troepen gewoon schokte. En ze beefden van angst.
  De Duitsers veroverden in het voorjaar van 1943 de zwakke weerstand van de Britse eenheden en veroverden heel Frans Afrika. En toen verhuisden we in de zomer naar het zuiden. De Führer wilde het hele zwarte continent veroveren. En in de lente bezetten de nazi's ook India, bijna zonder weerstand te bieden. Zowel de lokale bevolking als de sepoys verwelkomden de nazi's als bevrijders.
  En het Derde Rijk verwierf kolossale middelen.
  Tijdens de zomer veroverden de nazi's bijna heel Afrika. En in de herfst voltooiden ze de verovering van Zuid-Afrika en Madagaskar.
  Er was een luchtaanval op Groot-Brittannië. Allereerst werd de ME-309 de lucht in gelanceerd, wat een zeer formidabel vliegtuig bleek te zijn. Nog drie 30 mm vliegtuigkanonnen en vier machinegeweren. Tegen zo'n monster is niet zo gemakkelijk weerstand te bieden. ME-309 werd een nachtmerrie voor de Britten. Evenals de Yu-288 bommenwerper, die ongetwijfeld de Britse stellingen bombardeerde.
  Het laatste vliegtuig was zo snel dat het voor de Britse vliegtuigen bijna onmogelijk was om in te halen. Ook Focke-Wulf bleek zeer formidabel te zijn. Deze machine is over het algemeen een slager geworden voor Groot-Brittannië en de VS.
  Maar de piloot Marseille begon fantastische rekeningen te scoren. Voor drie vliegtuigen werd hij voor het eerst in de geschiedenis van het Derde Rijk onderscheiden met het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met opnieuw zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor vierhonderd vliegtuigen ontving hij als nieuwe onderscheiding het Ridderkruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Voor het 500e vliegtuig ontving hij de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten. En voor de duizendste: Grootkruis van het IJzeren Kruis. En je zult het met me eens zijn dat het erg gaaf was!
  En de Britten werden in de lucht geslagen zoals lamskoteletjes werden gebakken. En ze werden met veel succes afgezonderd.
  En de Duitse onderzeeërvloot groeide snel en verpletterde Groot-Brittannië op zee. En de VS ook. Het totale tonnage van beide vloten smolt snel. En Duits groeide. En het aantal schepen nam toe.
  En Groot-Brittannië werd nog steeds gebombardeerd. In 1944 betrad de ME-262 straaljager de serie, wat een echte nachtmerrie werd voor de geallieerden. En een nog effectievere Arado-straalbommenwerper. En ze versloegen Groot-Brittannië nog harder in de lucht.
  De geallieerden hadden geen goede straalvliegtuigen en verloren van de nazi's.
  Met enorme middelen en een massa mankracht lanceerden de nazi's tegelijkertijd het FAA-raketprogramma. Toegegeven, ze stelde Hitler enigszins teleur. De raketten waren te duur en niet erg nauwkeurig. Maar ze brachten nog steeds de zwaarste schade aan Groot-Brittannië. En vooral Londen werd getroffen door raketsalvo's.
  Tegen de zomer van 1944 hadden de Duitsers de dominantie in de lucht volledig gegrepen. Ze hadden ook een meer geavanceerde versie van de Focke-Wulf - TA-152, die gewoon overweldigend goed was. En hij versloeg Britse vliegtuigen en bombardeerde landdoelen.
  In juli 1944 begon Operatie Sea Lion. Het verliep redelijk succesvol. En binnen twee weken werd Groot-Brittannië binnengevallen. De Duitse tank "Panther" -2 bleek erg goed te zijn, en nog krachtiger en vooral perfect "Lion" -2. De laatste tank gebruikte een schema dat nieuw was voor de Duitse tankbouw: de opstelling van de motor en transmissie in één blok. En dit maakte het mogelijk om de hoogte van de tank te verminderen en de lay-out te compacteren.
  Dit betekent dat het gewicht is afgenomen en de dikte van het pantser is toegenomen. "Lion" -2, met een gewicht van negentig ton, verhoogde de dikte van het pantser tot 250 mm in het voorhoofd en 170 mm in de zijkant, en met een motor van 1250 pk. Wat zijn rijprestaties bevredigend maakte. De hellingsgraad van de pantserplaten is ook toegenomen.
  Dus de Duitsers gingen door en de Britten werden verslagen.
  Maar er was nog steeds de Verenigde Staten. De nazi's veroverden IJsland en begonnen de steden van Amerika te naderen. TA-400 voerde de eerste massale bombardementen uit.
  De waarnemingsaanval werd ook uitgevoerd door V-3-raketten. Laat ze duur zijn, maar ze toonden de mogelijkheid van beschietingen.
  Roosevelt was al ernstig ziek en wilde vrede. Maar het Derde Rijk stond te popelen om de Verenigde Staten af te maken.
  De Duitsers kwamen nu in beweging en bombardeerden de VS. Er werden steeds meer vliegtuigen, onderzeeërs en schepen gebouwd.
  Het vijfenveertigste jaar is verstreken in een uitwisseling van enorme klappen. De VS waren de luchtstrijd aan het verliezen. De Duitsers gebruikten straalvliegtuigen. Met name de ME-262 X, die geavanceerder en efficiënter bleek te zijn.
  Bovendien gebruikte de Duitse onderzeeërvloot waterstofperoxide-onderzeeërs, zeer snelle en geavanceerde machines.
  Hitler eiste de Verenigde Staten te verslaan ....
  Stalin zweeg nog steeds en likte zijn wonden.
  In 1946 begon de invasie van Canada en tegelijkertijd van Latijns-Amerika naar Mexico.
  De Fritz vliegtuigen en tanks van de E-serie zijn oersterk. Die laatste zijn een nachtmerrie geworden voor Amerika.
  De E-50-tank had geen gelijke en sloeg Shermans en Pershings vol vertrouwen af.
  De Duitse auto had een nieuwe gasturbinemotor van 1.500 pk en in totaal zeventig ton. En het frontale pantser is 250 mm onder hellingen en het zijpantser is 170 mm. En deze auto verpletterde iedereen. En een kanon van 105 mm kaliber en een looplengte van 100 EL. En dus verplettert en breekt het iedereen.
  Amerikaanse tanks banen zich een weg van vijf kilometer met garantie. En alleen "Superpershing" zelf hebben een kans om in de zijkant te breken en te sluiten.
  En de Duitsers trokken op tegen de Verenigde Staten. En het MP-64 aanvalsgeweer in Duitsland is ongeëvenaard. En verpletter de Amerikanen.
  Alleen scheiding door de oceaan en langdurige communicatie voorkomen dat de Amerikanen snel worden verslagen.
  Hitler brult en eist succes ... Canada werd in de lente en zomer van 1946 ingenomen. En in de herfst waren de gevechten in de Verenigde Staten al in volle gang. De nazi's stuitten echter op hardnekkig verzet.
  De Yankees verdedigden wanhopig hun land en hielden stand met al hun macht. De herfst verliep in felle gevechten. De Duitsers gebruikten buitenlandse divisies en rukten verder op. En de Japanners klommen ook uit het oosten. En ze vielen vooral aan vanaf de Mexicaanse kant.
  De Führer sloeg met zijn vuisten en eiste nieuwe overwinningen en successen. Maar de gevechten gingen maar door en tegen het einde van de winter van 1947 was de helft van het belangrijkste grondgebied van de Verenigde Staten veroverd.
  Het is al lente. In de strijd verscheen een nieuwe Duitse tank E-50. Daarin is het gewicht met vijf ton afgenomen en is de motor krachtiger geworden in 2000 pk. En deze auto vliegt al letterlijk. Haar mobiliteit is een echte schok voor Amerikanen.
  En de TA-500 en TA-600 begraven de Amerikanen gewoon in de grond. De Rat-2 supertank nam ook deel aan de gevechten. Machine met een gewicht van tweeduizend ton. Het bleek echter niet erg effectief te zijn. Toegegeven, de nieuwe modificatie van de "Rat" -3 was uitgerust met een krachtige straalbom. En deze bommenwerper zal de vijand zowel afranselen als verscheuren.
  Het voorjaar van 1947 was heet. En eind mei hadden de Duitsers New York al benaderd. Disco's namen ook deel aan de gevechten. Ze waren omringd door een laminaire straal en waren vrijwel onkwetsbaar. En verpletterde de Amerikanen in de lucht en op het land. En in de zomer begon de aanval op New York en Washington.
  De Duitsers waren zeker sterk. En de VS verzette zich niet. Hoewel New York zijn heldhaftigheid toonde, en ondanks de vernietiging, gaf het niet op. En bleef tot eind augustus. De Verenigde Staten capituleerden op 3 september 1947.
  En dat was het einde van de Tweede Wereldoorlog.
  Het Derde Rijk verteerde en beheerste de gevangengenomen enige tijd. En vrede regeerde...
  Maar Japan plaagde Adolf Hitler nog steeds met haar bezittingen. En het was duidelijk dat twee vogels niet met elkaar konden opschieten in één hol. En in de USSR werd Stalin vervangen door Beria.
  En op 20 april 1955 begon een nieuwe oorlog. En Beria bood aan eraan deel te nemen aan de kant van het Derde Rijk.
  Hitler ging akkoord, maar bepaalde dat de USSR alleen zuidelijk Sachalin en de Koerilenrug zou ontvangen. En niets meer! De herstelbetalingen worden met slechts vijf procent verlaagd.
  Beria was het hiermee eens. En zo gingen de gevechten met kolossale kracht door. De Duitsers zijn technologisch sterker. En ze hebben veel buitenlandse afdelingen. Maar ook de Japanners zijn niet zwak. En ze hebben een enorm leger, vooral de Chinezen.
  En er is een nieuwe grote oorlog, maar dat is een ander verhaal.
  
  OORLOG VAN DE USSR EN CHINA
  ANNOTATIE
  Er breekt een grote oorlog uit tussen de USSR en China. Aan de kant van China is er een kolossale superioriteit in mankracht, Rusland is technisch sterker en heeft een meer getalenteerde en competente commando.
  De oorlog tussen de USSR en China werd bijvoorbeeld bijna echt in 1969, tijdens de gevechten om Damansky Island. En in een ander parallel universum besloot Mao Zedong, die al vijfenzeventig jaar oud was, dat hij al niets te verliezen had, en dat hij de geschiedenis in moest gaan als de grootste veroveraar en krijger terwijl hij nog leefde. En overtreffen Stalin! En dus ging het Chinese leger in het offensief en viel de USSR aan. De aanleiding was een artillerie-aanval op Chinees grondgebied. En op 22 maart 1969 verklaarde China officieel de oorlog aan de USSR.
  Zo begon een van de bloedigste oorlogen in de menselijke geschiedenis. China heeft vertrouwd op talrijke infanterie. Het heeft minder tanks en vliegtuigen dan de USSR en loopt achter op het gebied van wapens. Maar er is een groot overwicht in de bevolking, plus het leger van de USSR moet nog troepen overbrengen naar het Verre Oosten en Siberië. Na de aangekondigde mobilisatie, op 1 april, zette China meer dan twintig miljoen soldaten in. Velen van hen waren gewapend met geweren, maar eerder moedig en fanatiek. En een groot numeriek voordeel.
  De Chinezen sloegen de belangrijkste slag rond de Amoer, en in Primorye, en op het Usuri-gebied. Natuurlijk klommen ook belangrijke Chinese troepen over de Amoer, in een poging de Sovjettroepen om te leiden en hun troepen uiteen te drijven. In april braken gevechten uit aan de rand van Vladivostok.
  En het zuiden blies warme lucht, en de lente was in volle gang. Er ontstond groen gras.
  Een speciaal bataljon meisjes onder bevel van Alenka stond de Chinezen in de weg.
  Ze bezetten een versterkte positie en waren bewapend met veel machinegeweren. En de Chinese perli in dichte menigte. De meisjes waren zeer goede schoten.
  Anyuta, krabbelend uit een machinegeweer, gaf uit:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  En de Chinezen agressief neermaaide. Ze sneed ze als een zeis. En dat deed ze met veel succes.
  Alenka gooide met haar blote tenen een granaat, de soldaten van het Hemelse Rijk verscheurend, tjilp:
  - Voor de glorie van het communisme!
  Zoya schoot op de vijand en maaide tegenstanders met een gele huid neer. En het meisje pakte het en gooide het explosieve pakket met haar blote tenen.
  En het Komsomol-lid riep:
  - Voor heilig Rusland!
  Alla is ook een roodharig meisje, in een bikini. En ze maait de Chinese soldaten neer, en gooit met haar blote tenen een moorddadige granaat. Vernietigt vijanden uit China.
  De krijger riep:
  - Voor de grootsheid van Rusland!
  Maria vuurde ook nauwkeurig op de Chinezen. En vocht als een monster. Ze maaide Mao's troepen... En ze gedroeg zich als een echt Komsomol-lid. En hoe deze Chinezen neer te maaien.
  Toen riep ze:
  We geven Vladivostok niet op!
  Olympiade: dit heldhaftige meisje, terwijl ze met een mitrailleurstoot op de Chinezen sneed. En veel gele soldaten neermaaid. En dan met blote tenen, hoe je een hele hoop granaten afvuurt. De Chinese tank sloeg over de kop en verpletterde vijftig soldaten met kleine ogen.
  Komsomol-leden zongen:
  - En in Amerika, Japan, China,
  Er is geen Moskou mooiere steden ...
  Om deze stad in glorie te laten zien -
  Ik kan de juiste woorden niet vinden!
  En hier maait Alenka weer in één klap de rij Chinezen neer, en gooit met haar blote tenen een granaat.
  Alenka is een heel mooie blondine. En hij vuurt nauwkeurig, elke kogel raakt het doel en doodt de Chinezen.
  Het meisje merkte heel logisch op, schietend op de vijand:
  - Communisme is een grote kosmos,
  Communisme is mijn lot!
  Het Komsomol-meisje is erg geïrriteerd dat Rusland de oorlog aan Japan heeft verloren. Rusland, dat Napoleon versloeg, verloor van de Aziaten. En het is beschamend. En in het geval van een overwinning, zou China gewoon een Russische provincie worden. En die kansen worden gemist.
  Anyuta schiet ook heel trefzeker op de Chinezen. Maait ze met een zeis. En dan gooit hij met blote voeten een granaat en gooit de tank van het hemelse rijk omver.
  De krijger zong:
  - Voor de grootsheid van de planeet in de eeuwige glorie van het communisme!
  Zoya schiet ook zeer nauwkeurig en raakt tegenstanders. En dat doet hij heel nauwkeurig. En nu vliegen er kapotte rollen uit de tank.
  Zoya piept:
  - Voor heilig Rusland!
  En laat zijn lange tong zien.
  Roodharige Alla vecht ook met de Chinezen. Er waaide een harde wind en haar haren wapperden langs de golven van de lucht als een proletarische banier, waarmee ze het Winterpaleis gaan bestormen.
  Meisje brult:
  - Voor vrede en voor het communisme!
  Maria maaide ook een hele rij Chinese soldaten neer. Knip een heel gat uit. En ze gooide een granaat met dodelijke kracht met haar blote tenen en riep:
  - Voor de grootsheid van het moederland!
  Olympias vuurde op de troepen van Mao Zedong, sloeg de vijand neer als tarwe met sikkels, versloeg veel vijanden en gilde:
  - Voor de USSR!
  En hoe je met blote tenen een granaat afvuurt die de troepen van het hemelse rijk vernietigt en het vliegtuig neerschiet.
  En van Valentine, alsof hij vanuit een bazooka op het aanvalsvliegtuig van China hamerde en hem grijnzend neerhaalde, zeggende:
  - Rusland kan niet worden gebogen en niet op de knieën worden gebracht!
  Sovjetmeisjes vechten ook in de buurt van het stedelijke dorp Dalniy. En zelfs in woede gaan de schoonheden in het tegenoffensief. En in een furieuze aanval.
  Maar de meest gevechtsklare eenheden van het garnizoen trokken achter de Chinezen aan. En zonder enige vertraging sloegen ze van achteren toe.
  Een bataljon meisjes op blote voeten, in korte broek en hesjes, ging als eerste de strijd aan.
  Mooie meisjes begonnen het leger van het hemelse rijk te dorsen, al gehavend in eerdere veldslagen.
  Allereerst vielen de krijgers de batterijen aan. Met blote voeten gegooide granaten vlogen naar de Chinezen. Ze waren erg scherp. En de Russische krijgers zelf namen en wierpen hun vesten af. Om met ontbloot bovenlijf te blijven.
  Dus bijna volledig naakte meisjes zijn bijna onmogelijk te raken. Als de huid van een vrouw kaal is, zijn haar kogels niet te vangen.
  Veronica gooide met haar blote voet een granaat en piepte:
  - Ik word de kampioen!
  En schudde haar witte, krullende haar.
  Julian is ook niet zo simpel. Lupanula over de Chinezen. En dan, terwijl hij een granaat gooit met zijn blote voet, en roept:
  - In de naam van het heilige, tsaristische en Sovjet-Rusland!
  En weer schudt ze haar volle borsten met scharlaken tepels. En de taille van het meisje is dun.
  Verder rent de roodharige Anna de strijd in. Zo'n sprankelend en reactief meisje. Hoe een granaat te gooien met een blote voet. Dus de krijgers van China zullen zich in alle richtingen verspreiden. En rol rond, alsof je bent neergeslagen.
  En het meisje schiet op hen en piept:
  - Voor de tsaar van de orthodoxe en Russische goden en voor de USSR!
  Angelina sloeg ook af. En een doos schelpen, naakt door haar opgeworpen, krachtig als een trekpaard, vloog weg. En veel Chinezen kapotgeslagen.
  Meisjes zijn over het algemeen super als ze naakt en op blote voeten zijn. Maar in korte broeken is hardlopen in positie nog cooler.
  En aardbeiennippels, zo glanzend!
  Victoria zal ook een granaat lanceren met haar scharlaken borsten en de Chinezen zo goed mogelijk raken. Hier is het meisje. En nog belangrijker, de commandant van het bataljon meisjes op de torpedobootjager. En ook alleen in slipjes.
  En schudt zijn blote borst. Wat zo mooi en sexy is.
  Veronica pakte en gooide een granaat met haar blote voet. Ze onderbrak veel Chinees en piepte:
  - Aerobatics voor het instappen!
  Yuliana gooide ook heel behendig een granaat met haar blote beentje, en piepte terwijl ze de Chinezen neermaaide:
  - Onze grijns en verpletterende klap!
  Dan hoe je tanden fonkelt.
  En dus pakte Anna het en neukte het. Schoot veel Chinezen. En hoe deed ze dat.
  En hoe je met blote voet een granaat afvuurt. En piept:
  Wij zijn geen slaven!
  Dan zal hij lachen en zijn tong laten zien.
  Angelina nam het aan en tjilpte met waanzinnige woede, terwijl ze aanvallen naar de vijand spuwde:
  - Ik ben de coolste van de coolste.
  En met haar blote benen lanceerde ze een zware bom. Ze nam en blies de troepen van China op en verscheurde ze.
  Ook Veronica zal de Aziatische horde overnemen en erop hameren. En verplettert hun botten.
  Het meisje nam het aan en piepte:
  - We zullen iedereen verpletteren!
  En opnieuw vliegt een dodelijke en unieke granaat van een blote voet.
  En verpletter de Chinezen. En waarom kwamen ze naar Russische landen? Alles is hier van Rusland. En het dorp Dalniy kan niet ingenomen worden door China.
  Juliana schoot met haar blote voet een granaat af en zong:
  - Glorie aan Groot Rusland! We hebben de Staatsdoema niet nodig! En het Politburo is ook niet nodig!
  Red Anna wees er agressief op:
  - Ik word kampioen.
  En een granaat gegooid met een blote voet van een meisje zal iedereen plat maken. Alleen bloederig vlees bleef over.
  Maar Angelina nam het aan en piepte. Doodde een stel strijders. En veegde als een engel des doods.
  En veel Chinese soldaten stierven.
  Van alle kanten drongen Russische troepen op de Chinezen aan. Ze verpletterden en verpletterden.
  Hand-to-hand gevechten braken uit. Russische soldaten gestoken Chinese troepen met bajonetten. Het Mosin-geweer in een gemoderniseerde aanvalsversie is een uitstekende knuppel. Die door de schedel breken. En botten breken.
  Maar meisjes met zwaarden vechten vooral mooi. Het is geweldig. Vooral als blote borsten zwaaien.
  En de tepels zijn zo robijn en sprankelend. Dus je wilt naar ze kijken en ze kussen.
  En kus non-stop.
  De meisjes vechten met de woede van hongerige panters die de lammeren zien. Ze kwellen ze en villen ze.
  Veronica, schietend op de Chinezen, gilt:
  -Dood voor de dood!
  Yuliana, die een granaat gooit met haar blote voet, voegt eraan toe:
  - Bloed voor bloed!
  Anna, die aan de troepen van het Hemelse Rijk schrijft, gilt:
  -Een oog voor een oog!
  En ze gooide ook een citroen met haar blote voet. Ze was sterker dan iedereen en verscheurd met zelfvertrouwen.
  En daar komt Angelina. Een heel vat, met dodelijke explosieven, zal gelanceerd worden en de vijanden vermalen.
  Dan, terwijl hij zingt:
  - Ik ben een olifant op blote voeten en erg cool!
  Het meisje is echt krachtig. En haar benen zijn als knuppels. Hoe een samoerai in de lies te bewegen. Die vijf meter omhoog vloog en omhoog vloog. Gehaast als een katapult gelanceerd vanaf een steen. Om precies te zijn, waarschijnlijk van een katapultsteen!
  Victoria, de bataljonscommandant, vuurde een linie af op de Chinezen. Ze maaide enkele van de gele krijgers neer en piepte:
  We zullen vechten voor Heilig Rusland.
  En met een blote, gebruinde knie, alsof die naar de kin zou bewegen. En breek de kaak van de vijand.
  Victoria is enthousiast....
  Juliana zegt enthousiast:
  - Er zal tsaar Leonid Iljitsj Brezjnev zijn, de grootste van de Russische tsaren!
  En het hele bataljon halfnaakte meisjes op blote voeten, hoe ze uit hun hart moeten blaffen, de Chinezen uitroeien.
  - Moge het zo zijn!
  De Chinezen konden zich niettemin, ten koste van enorme verliezen, in de posities van het Rode Leger klemmen. En snijd Vladivostok af. Tegelijkertijd drongen Mao's troepen enigszins de Usuri-regio binnen. In de USSR ging de mobilisatie door en werden steeds meer troepen overgebracht naar het Verre Oosten, Siberië en Kazachstan. De krachten waren niet erg gelijk. Maar de USSR heeft betere uitrusting. Er zijn ook gevechten op zee.
  En hier is het leger van de USSR een beetje gemakkelijker. China is niet zo sterk op zee en het is mogelijk om redelijk succesvolle aanvallen uit te voeren en overwinningen te behalen.
  Vooral als heel mooie en eeuwig jonge Sovjetmeisjes en tegelijkertijd heksen vechten.
  De strijd met het Chinese squadron ging door. Generaal van de Zee en admiraal van de USSR Andrei Sokolovsky handelden in koelen bloede.
  Hij leidde de strijd niet eens, maar gaf gewoon het bevel.
  - Kom dichtbij en versla!
  De Russen sloegen zij aan zij. Hier vloog het vlaggenschip van Deng Xiaoping in brand. Leidingen zijn ingestort.
  Over het algemeen is terugtrekken voor de Chinezen een beetje traag. Maar ze zijn zo trots. Toegegeven, Deng Xiaoping is een uitzondering. En orders om te vertrekken.
  Maar de Russen zijn niet zo gemakkelijk te ontsnappen. De Chinezen lijden zware verliezen en trekken zich terug.
  Victoria, de kapitein van de torpedobootjager, en hetzelfde halfnaakte, gebruinde tot zwarte blonde meisje als de rest.
  Het is natuurlijk heel mooi als de meisjes bijna naakt, slank en gespierd zijn. En als de benen bloot zijn, dan is dit allemaal charme en verleiding.
  Victoria zegt woedend:
  - Ik ben een krijger die uit Svarog is geboren! Ik ben de kleindochter van God Rod. En ik kan wonderen verrichten!
  Angelina merkte logisch op, een vergrootglas voor samoerai:
  "Ik ben ook niet van gewoon bloed. Kijk hoe sterk ze is. Mijn voorouder was Ilya Muromets.
  En het meisje lanceerde een hele doos met haar blote voeten.
  Veronica vocht wanhopig, vocht met alle kracht en lanceerde zo'n vechtkracht.
  Tranen letterlijk de Chinezen.
  Het meisje is erg mooi, blond, rond, met lange, gespierde benen. Ze vond het heerlijk om geaaid te worden.
  Veronica zegt:
  - Waarom klom de Chinese horde Rusland binnen!
  Juliana, dit mooie meisje, piepte terwijl ze de troepen van het Hemelse Rijk raakte:
  - Om je eigen ondergang te vinden!
  Het tienermeisje is de afgelopen maanden gegroeid en is een meer gespierd en gewelfd figuur geworden. Juliana bloeide, en werd zo mooi. En haar haar is wit met een lichte vergulding. Ze wil steeds meer een man. Alleen onschuld is eng om te verliezen.
  Maar laat ze aaien, strelen, kussen, likken. Het is het beste om af te rekenen met de cabinejongens. Ze zijn ook bang en verlegen, en er is minder risico dat ze iets serieuzers willen.
  Yuliana is een zeer goede krijger en schiet. Hij droomt er ook van om veldmaarschalk te worden. Daarnaast wil ze net als Magomed worden en haar eigen religie creëren.
  Ambitieus meisje.
  Nu, als tsaar Leonid Iljitsj Brezjnev zelf, net als Vladimir Solnyshko, Rodnoverie in Rusland zou nemen en introduceren en zou terugkeren naar de Russische goden.
  Waarom hebben we Maria nodig?
  Glorie aan de Moeder van God - Lada.
  Het is zeker beter dan de Bijbel.
  Onze Lada is erg mooi, met haar in de kleur van goud, en ze is de echte Moeder van God en de Moeder van de Goden, en de eniggeboren dochter van de Almachtige Familie!
  Schepper van het heelal.
  De clan was altijd en Hij, net als Allah - de Almachtige, Eeuwige, Alwetende, Alomtegenwoordige, en het hele universum is zijn tempel.
  Hoe is hij slechter dan de Joodse Jahweh of zwakker dan hem?
  Rod creëerde een ontelbare reeks universums!
  Hij leefde zo veel dat je je niet kunt voorstellen!
  Rod was voor altijd. Er was geen tijd, maar Rod Was!
  En zal altijd!
  Alle Demirugi-goden zijn kinderen van de familie!
  En wij zijn zijn kleinkinderen!
  Maar Rod verbiedt het aanbidden van hun kinderen en de Goden niet. Rod is de God der Goden.
  En Svarog is de God der Goden!
  En mensen zijn de kleinkinderen van de Goden! Glorie aan de Russische goden!
  Yuliana dorst de Chinezen. Het lijkt erop dat Russische goden ook Russische mensen helpen.
  Binnenkort zullen ze Deng Xiaoping afmaken en het einde zal een serieuze oorlog op zee zijn. Of misschien moet je landen in het Hemelse Rijk. Des te beter zullen we Peking veroveren. Des te erger voor China. Een deel van Rusland worden is echter niet zo eng.
  Om precies te zijn, niet Rusland, maar de USSR!
  Juliana vraagt aan Anna:
  - Denk je dat we het Chinese rijk moeten overnemen?
  De roodharige schoonheid antwoordt:
  - Natuurlijk!
  Juliana vraagt met valse verbazing:
  - Waarvoor?
  Anna stelt nadrukkelijk:
  - Zodat er later geen dreiging meer was! Dat ik niet meer hoefde te vechten, met de Chinezen die wraak wilden nemen!
  Juliana riep uit:
  - En het klopt!
  De Russische vloot achtervolgt de Chinezen en brengt hun schepen tot zinken.
  Yuliana leidt ook een mentale dialoog.
  Waarom is gebed nodig? Omdat het voor een mens altijd niet genoeg is wat hij heeft. Naarmate het inkomen stijgt, nemen ook de behoeften toe. En dit is goed. Dit is wat de vooruitgang stimuleert. Mensen willen steeds meer. En de Russische goden helpen daarbij, stimulerende wetenschap.
  De wijsheid van de Russische goden is groot.
  En het christendom? Wat leert het?
  Dat de aarde en alles wat erop is - zal branden! Is het echt mogelijk om de ontwikkeling van de mensheid te stimuleren?
  Natuurlijk - het Russische geloof leert niet, in tegenstelling tot het christendom en de islam, het einde van de wereld. Rodnoverie leert dat mensen zich in de toekomst zullen ontwikkelen en zichzelf zullen worden als goden-demiurgen.
  Die wetenschap, vooruitgang en rede zullen goden van ons maken! En dat mensen sterker en wijzer worden.
  Wat leert het christendom?
  Wat zijn we klei? Dat we niemand zijn! Dat God alles is en de mens niets!
  Maar Rodnoverie verheft een persoon.
  Maar het ergste in de Bijbel is de verhoging van de Joden boven de rest van de naties. Daarna vraag je je af hoe iemand in zoiets gelooft. En waarom bleek het christendom zo vasthoudend?
  Maar de Romeinen hadden hun eigen religie kunnen bedenken. Ze zijn slim. En maak je eigen monotheïsme.
  Waarom hebben we het geloof van iemand anders nodig. Er is ook een paradijs - Iriy. En de weg tussen de sterren, langs de Melkweg, en de leerstelling van de evolutie van de geest. Wanneer je zelf kunt opgroeien tot God.
  En niet alleen een schaap zijn dat zich over het paradijs buigt, en zijn lam drijft het met een ijzeren roede.
  Er is dus een keuze.
  Of uw eigen, of Joods - iemand anders!
  Wel, waarom hebben Russen het geloof van iemand anders nodig. Oh, waarom heeft Peter de Grote de Rodnoverie niet nieuw leven ingeblazen.
  Ze baden tot hun goden en tot hun Moeder Gods Lada.
  En de Russische goden zouden sterker worden dan allen, en ons naar de overwinning leiden.
  En de Arabieren? Ze creëerden hun eigen religie. En ze namen niet dat van iemand anders.
  Eh, nou, waarom in Rusland was er geen Russische Magomed.
  En waarom steunde geen enkele koning de profeten hierin?
  Een nieuwe religie - Rodnoverie in de vorm van monotheïsme!
  En glorie aan Groot Rusland!
  Glorie aan de USSR en het communisme!
  Dus de Chinezen worden gek. Maar op het land zijn ze sterk. Rusland kan zich er alleen op kwaliteit tegen verzetten. Zo vecht de tankbemanning van Elizabeth bij Alma-Ata. Reeds eind mei 1969. Het is heet en meisjes in bikini's.
  Elena schoot, op de joystickknop drukkend, blote tenen. Lupanula schreeuwde grof:
  - We zijn onoverwinnelijk!
  De T-64-tank is superieur aan Chinese voertuigen. En scheur ze uit elkaar. Maar het meeste vuur moet op de infanterie worden gericht.
  En de aanval wordt uitgevoerd door Chinese jongens. Tieners van dertien of veertien gaan op blote voeten in de aanval. Minderjarige jongens gaan de strijd aan zonder schoenen. Dus slimmer en zuiniger. En mitrailleurs schieten op hen.
  Catherine, die de strijders van China neermaaide, merkte op:
  - Glorie aan de USSR!
  Euphrasia manoeuvreerde de tank en riep:
  - Voor het Heilige Moederland!
  Het belangrijkste is om geen granaten naar je te gooien. En Sovjettanks maaien Chinese infanterie neer.
  Nee, ze zullen nooit genade schenken.
  Elizabeth zong, stuurde een explosief fragmentatieprojectiel het midden van de Chinese troepen in en brulde:
  - Voor het mooie communisme!
  En de meisjes zongen in koor:
  De vakbond is onverwoestbaar, vrije republieken,
  het was geen brute kracht, geen angst die zich verzamelde ...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En wijsheid en rede, en moed in dromen!
  En de meiden zijn echt cool. En hun nauwkeurig gelanceerde projectiel verpletterde het Chinese zelfrijdende kanon.
  De armada van China leed enorme verliezen, maar bereikte zijn doel niet, hoewel er enkele successen waren. Het is Vladivostok gelukt om afgesneden te worden en dit is ernstig. Bijna de hele kust werd veroverd. Tegelijkertijd probeerden de Chinezen Alma-Ata te omsingelen. Maar het Sovjetleger hield stand. De zomer is aangebroken. Steeds meer eenheden van beide kanten gingen de strijd aan. Mao Zedong eiste overwinningen van de generaals van het Hemelse Rijk.
  De landen van het Warschaupact wilden geen oorlog met China. Alleen de DDR stuurde meerdere bataljons. Inclusief tanks. Andere staten zouden er op de een of andere manier niet bij betrokken raken.
  Dit zijn de bondgenoten. De Chinezen zijn nogal zwak in technologie, maar de T-54-tank is onder de knie in productie en wordt gebruikt in veldslagen. Het hemelse rijk verlangt naar overwinningen en verlangt wereldheerschappij.
  Mao Zedong begon de oorlog toen hij al vijfenzeventig jaar oud was. Hij heeft weinig te verliezen. De USSR heeft kernwapens, maar Brezjnev beloofde ze nooit als eerste te gebruiken. China heeft ook een atoombom. En om niet onder een nucleaire aanval van de USSR te vallen, heeft Mao het nog niet gebruikt. De gevechten zijn op het land ... Op 22 maart begonnen grootschalige schermutselingen. In april gingen de belangrijkste troepen de strijd aan. Over het algemeen heeft China weliswaar niet al te veel succes geboekt, maar is het erin geslaagd iets te doen.
  Vooral in Primorye.
  Maar de Sovjet Pacific Fleet behaalde een aantal overwinningen. Op zee heeft China's superioriteit in mankracht en bevolking niet zo veel invloed.
  Mao verwacht een langdurige uitputtingsslag te winnen. Het heeft een aantal keer meer inwoners. Bovendien zijn de VS en de NAVO vijanden van de USSR. President Nixon zei dat ze wapens aan China konden verkopen. Met name tanks en vliegtuigen, en schepen.
  Toegegeven, China is niet te rijk om ervoor te betalen. Maar een deel van de voorraden kan op krediet gaan. En dit is serieus...
  De oorlog gaat voor zichzelf door en het is erg onaangenaam voor de USSR, hoewel de Chinezen meerdere keren en meer verliezen lijden. Maar iedereen klimt en klimt.
  De tankbemanning van Gerda ging de strijd aan met de Chinese voertuigen.
  De Duitsers gebruikten het nieuwste hogedrukkanon met een relatief korte loop. Een uitstekende ontwikkeling gemaakt in de DDR en in staat om elk onderdeel te verpletteren.
  Het nieuwe kanon had een kaliber van 120 millimeter en een mondingssnelheid van 1.700 meter per seconde. Hiermee was het mogelijk om van grote afstand alle Chinese voertuigen te doorboren. Misschien, behalve de superzware Mao-tanks. Maar ze kunnen ook worden doorboord, alleen een beetje dichterbij.
  Duitse krijgers zetten hun auto met uitstekende frontale bepantsering.
  Chinese T-54's probeerden dicht bij de Duitsers te komen en verspreidden zich, letterlijk dreigend te rammen.
  Gerda schoot op de Chinese tank. rukte de toren van hem af en piepte:
  - Wat tegen tijgerinnen om tegen te komen?
  Charlotte drukte ook met haar blote tenen op de joystickknop en piepte:
  - Laten we wereldkampioen worden!
  En sloeg een Chinese tank kapot.
  Geneukt in het Russisch en Christina. Het nieuwste kanon was automatisch en vuurde twaalf schoten per minuut af.
  Het meisje met goudrood haar gilde:
  - Er zijn geen barrières voor Pruisische krijgers!
  De goudharige Magda sloeg ook de Chinese tank kapot en ontblootte haar tanden:
  Ik ben de sterkste van de sterken...
  De meisjes waren boos. De oorlog gaat door, en gaat door. En wanneer worden de rode Chinezen verslagen? Hoe lang gaan ze knippen? Gewoon stoere jongens.
  En de Chinese meisjes hebben wat ze nodig hebben.
  Zo martelden de Duitsers een Komsomol-lid uit de Volksrepubliek China. Eerst het meisje in de kou uitkleden.
  Gerda scheurde eerst haar schapenvachtjas uit. Toen begon ze, samen met Charlotte, haar laarzen uit te trekken. De schoenen zijn echter van zeildoek en omgevallen. Voetdoeken werden afgewikkeld.
  Toen scheurde Gerda met een mes de tuniek en het overhemd van Komsomol open. Links alleen een BH. Ze sneed haar broek.
  Charlotte trok aan het blonde haar van het Chinese Komsomol-lid. Toen waren ze Gerda en Charlotte, in een bikini, ze leidden een Komsomol-lid op blote voeten en in een badpak. Drie meisjes met blote benen vluchtten de bittere kou in. Het Komsomol-meisje gedroeg zich moedig. En ik heb twee uur gerend. Hoewel niet zo cool als de twee tijgerinnen. De benen van het Russische meisje werden rood en vervolgens blauw van de kou.
  Daarna werden haar Gerda en Charlotte van achteren vastgebonden en op het rek gezet. Het Komsomol-meisje trilde van de pijn. Ik begon voorover te buigen. Gerda trok haar bij de schouders en draaide haar in het rond. Kreunend van de pijn ging het Chinese Komsomol-lid rechtop staan op het rek, met knarsende knokkels.
  De blote voeten van een Chinees meisje werden in de blokken geklemd en ze begonnen de last op te hangen. Charlotte laadde eerst het logboek.
  Het Komsomol-lid uit China kreunde, maar klemde toen haar tanden op elkaar en viel stil.
  Charlotte en Gerda braken snel takken. De Komsomol-leden werden onder hun blote voeten neergelegd en in brand gestoken.
  Het is zo interessant om blote hakken te bakken. En erg grappige en leuke schoonheden.
  De vlam likte aan de licht geruwde zolen van het Chinese Komsomol-meisje en rook naar gebakken shish kebab. De pijn van het vuur is natuurlijk verschrikkelijk. Het Komsomol-lid huiverde, het zweet droop van haar af, de meisjes kreunden zachtjes. Maar de luide kreten werden tegengehouden door een verschrikkelijke wilskracht.
  Toen begonnen ze het meisje met sparren takken te slaan. Zowel Gerda als Charlotte sloegen uit alle macht. Zelfs de huid op de rug van het meisje barstte. Gemengd bloed stroomde eruit, van het zweet. Haar beha vloog eraf, viel in het vuur en zorgde voor warmte op haar blote voeten.
  Gerda boog zich voorover en likte een mengsel van zweet en bloed af. Het deed haar plezier.
  Charlotte kneep in de borst van het Chinese Komsomol-lid. En toen pakte het meisje en sloeg haar vuist in de solar plexus. Toen voegde de roodharige duivelin takken toe aan het vuur onder de blote voeten van het Chinese Komsomol-lid. De geur van brand was nog sterker.
  Gerda siste woedend:
  - Jij zult spreken!
  Charlotte kneep harder in de borst van het meisje en siste:
  - Stop met dom te spelen!
  Gerda haalde een brandende tak uit het vuur en bracht die naar de blote borst van een Chinees Komsomol-meisje.
  Dus schokte ze en haar blonde hoofd zwaaide en viel op zijn kant.
  Charlotte grijnsde als een duivel.
  - Het lijkt erop dat het meisje er klaar voor is!
  Gerda giechelde en begon het gezicht en de hals van het Chinese Komsomol-lid te masseren. Ze was gezond en herstelde snel. Toen haalde de blonde terminator een vlammende tak uit het vuur en bracht die naar het tedere gezicht van de gevangene. Het meisje verzette zich en schokte.
  Gerda likte haar lippen en siste:
  - Wil je schoonheid zeggen?
  Het Komsomol-lid jankte:
  - Vermoord mij! Alsjeblieft, lijd niet!
  Gerda antwoordde serieus:
  - Niet! Je zult heel lang worden gemarteld en tot het einde worden gebakken.
  Charlotte merkte op:
  - Of misschien aan mannen geven. Ze is nog maagd en het zal haar veel pijn doen als haar...
  Een Komsomol-lid uit China schreeuwde wanhopig:
  - Niet doen! Ik vertel het je toch niet!
  Gerda stelde voor:
  Zullen we haar borst verbranden?
  Charlotte schudde haar hoofd.
  - Niet! Er is een efficiëntere manier om informatie te extraheren.
  Gerda knikte.
  - Ja... Dit is om druk uit te oefenen op de slagader in de nek. Om een meldzone te vormen, en ze zal ons alles vertellen wat ze weet en wat ze niet weet!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  Waarom hebben we haar toen gemarteld?
  Gerda antwoordde eerlijk:
  - Puur voor de lol. En nu.
  De blonde terminator legde haar hand op de nek van het Chinese Komsomol-lid. Ze rolde met haar ogen en werd als een dode vis. Gerda zei resoluut:
  - Waar is de batterij?
  Ze antwoordde gedwee:
  - Op de berg Bullshim ....
  En ga zo maar door... Er zijn al zware tijden uit de Stille Oceaan gekomen en er zijn stortregens naar beneden gekomen.
  De Duitsers rukten heel langzaam op. Modder en modder vertraagden hen. De gevechten toonden de effectiviteit van het nieuwe hogedrukkanon van een zeer lange afstand die de T-54 raakte - de belangrijkste Chinese tank die onder een Sovjetlicentie is gemaakt.
  Gerda, schietend van grote afstand, merkte op:
  - Het nieuwe wapen is veel comfortabeler.
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Laat de vijand niet dichtbij komen!
  Christina drukte met haar blote vingers op de joystickknop, sloeg een Chinese tank uit en gromde:
  Maar we zijn ook zo slim. Gewoon fenomenaal! Dus niets zal de krijgers stoppen en breken!
  Magda merkte rationeel op:
  - En de aandacht op jezelf vestigen! Namelijk zijn kolossale agressiviteit!
  En het meisje drukte ook de vingers van haar blote voeten op de knoppen van de joystick en raakte de tank van het Rode Chinese Proletarische Leger.
  Gerda, schietend, vroeg de meisjes:
  - Ik vraag me af waar de Chinezen zoveel doorzettingsvermogen hebben. Ze staan alsof ze van titanium zijn gemaakt. En ze willen niet toegeven.
  Charlotte voegde er lachend aan toe:
  - En ze geven niet toe! Dit zijn tenslotte echt de sterkste mensen! En de mensen zijn onbuigzaam!
  Magda giechelde en terwijl ze haar tanden ontblootte en glinsterde met fonkelende ogen, als saffieren, zei ze:
  - Glorie aan ons geweldige moederland!
  Christina siste geërgerd:
  - Het kan geen kwaad om Londen in te nemen!
  Gerda giechelde en stelde voor:
  - Wat, welke ideeën heb je? Vrede sluiten met het Hemelse Rijk?
  Charlotte vuurde op de stalinisten, brak door de toren van de Sovjet-machine en piepte:
  - Niet! Van vrede is geen sprake!
  Christina raakte ook de tanks van het Rode Chinese leger en stelde voor:
  - Kan er sprake zijn van een wapenstilstand?
  Magda piepte instemmend:
  - Ja, een tijdelijke uitstel. Om naar het westen te draaien.
  Gerda stuurde een projectiel en merkte op:
  - Het is echt mogelijk. Sluit tijdelijk vrede met China en samen met de Russen verhuizen ze zelf naar Groot-Brittannië. En dan zijn we al heel lang niet meer in Londen geweest!
  Charlotte giechelde en stelde voor:
  - Neem Peking en niemand ter wereld zal ons tegenhouden!
  Christina, met een grijns van de luipaardtanden, zweeg:
  - Nee, niemand zal stoppen en nooit!
  Magda piepte van wilde woede:
  - Nee, er zullen geen gouden bergen zijn! En er zullen diamanten rotsen zijn!
  Gerda ontblootte haar tanden en piepte, terwijl ze de Chinese auto kapot sloeg als een kristal met een hamer:
  - In een consumptiemaatschappij - vol misbruik!
  En weer flitste het meisje met de tand, dat helderder schittert dan parels. Gerda hield van martelen en martelen.
  Ze nam bijvoorbeeld een Chinese pionier en loste die levend op in aqua regia. Dat zijn haar neigingen. En marteling maakte haar opgewonden. Een Komsomol-lid uit China, Duitse vrouwen bijvoorbeeld, nadat ze alle nuttige informatie hadden uitgepompt, begonnen ze te branden van vuur. Letterlijk gefrituurde levende borst. En toen werden ze afgesneden, gepeperd en gegeten.
  Ja, Charlotte en Gerda waren bezig met kannibalisme. En ze aten het Chinese Komsomol-lid levend op. En dit is zo onbeleefd en niet esthetisch. En vooral: het doet pijn.
  Stel je een meisje voor, nog niet gedood, gebakken en stuk voor stuk van haar afgesneden. Daarna in saus gedipt en gegeten.
  Gerda en Charlotte aten zelfs mensenvlees. Ze hadden diarree en de meisjes reden. Ik moest mezelf ontlasten in de struiken.
  En dat kannibalisme is strafbaar.
  Ze aten krijgers en jongens. Alle vier de pioniers van China, Bruce Lee, werden ruw uitgekleed en vervolgens in een grote koekenpan geplaatst. En in plantaardige olie werd de jongen zo gebakken. En het is over het algemeen geweldig.
  Magda at het been van de jongen en merkte op:
  - En wat? Het is cool en leuk!
  Christina merkte op:
  - Alles is leuk voor ons!
  Het sappige vlees van de Chinese pionier werd in dunne plakjes gesneden en in de saus gedoopt. De meisjes aten en zongen.
  Gerda huilde:
  Geen genade, geen genade voor de vijand! Ik blaas communisten als tarwe!
  En hij stampt met zijn blote voeten in de sneeuw.
  De meisjes aten de Chinese jongen bijna helemaal op. Genoten van zijn lever. Ze snijden al het vlees. We aten en dronken wijn. Ze aten en vielen toen in slaap.
  In een droom droomden de krijgers dat de duivels zelf in ketels aan het roosteren waren. En tegelijkertijd wordt de huid afgesneden met behulp van messen. En dan draaien en breken ze.
  Dan begint de meest wrede marteling. De meisjes werden aan hun haar opgehangen en begonnen aan het rek te slingeren. En toen staken ze het aan met vuur. En ze acteerden met virtuoze verfijning.
  Gerda herinnerde zich dit tijdens het fotograferen en vroeg toen:
  - Hoe vind je de hel?
  Charlotte antwoordde met een glimlach:
  - Zeker qua bedrijf een interessante plek!
  Christina giechelde en antwoordde:
  - Daar kun je de staart van de duivel draaien!
  Magda met een grijns van tanden piepte:
  - En bereik de hoogste resultaten! Hoe zit het in het algemeen met vuurpolowedstrijden?
  Gerda stapte in een Chinese tank en verklaarde resoluut:
  - Alleen vijanden van de USSR en de Duitse Democratische Republiek zullen in de hel zijn! En de echte Ariërs zullen blijven vechten in andere universa!
  Charlotte bevestigde zelfverzekerd en tikte met haar blote voet tegen het harnas:
  - Moge het zo zijn!
  En ze flitste met haar parelwitte tanden.
  Christina stelde voor:
  Laten we hoorns maken!
  Magda giechelde en blafte:
  - Laten we duivels van de hoogste rang worden!
  En ze liet haar tong zien.
  De meiden zijn echt zo vrolijk, en ze hebben hele sterke spieren.
  Gerda merkte op:
  - Oh, Mowgli zou ons zijn!
  Charlotte corrigeerde haar vriend:
  Meer zoals Tarzan!
  Christina giechelde en piepte:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Heerser van alle landen!
  Magda gilde van verrukking:
  - We hebben de Pruisische geest! We ruiken naar Pruisen!
  Gerda giechelde, spleet de Chinese tank en gromde:
  - Niet! Wij zijn kinderen van Satan zelf!
  Charlotte siste met ontblote tanden:
  - En we zullen trouw zijn aan het moederland!
  Christina bevestigde dit meteen:
  - Ja we zullen! Samen met het moederland en het feest!
  Magda mompelde verrukt:
  - Leiders komen en gaan, maar het feest blijft!
  En de meisjes riepen in koor:
  - Glorie aan de CPSU!
  En lach, deze charmante Duitsers.
  De oorlog met de USSR en China duurde voort.
  De gevechten vonden zowel op het land als op zee plaats. En de meiden hebben veel en heel mooi gevochten en gezongen.
  En ze spraken over verschillende en zeer interessante dingen, en ze zeiden veel stormachtige en aforistische dingen;
  Er zijn veel slimme en eerlijke mensen, maar ze zijn zo slim gerangschikt dat ze nooit mengen!
  Lafheid is het eerste teken van gehoorzaamheid. En gehoorzaamheid is de ziel van een soldaat! En de ziel van een soldaat is de sleutel tot de overwinning - om te winnen moet je een lafaard zijn! Dat is de paradox van oorlog!
  : God is in elke persoon, God is elke persoon, als hij maar een hoge moraal heeft, en de ziel is geen dier!
  Doden in de naam van Christus is hetzelfde als Christus doden!
  Het is beter in opleiding te werken dan te rusten in het graf!
  Als het zwaard gebroken is, reikt de hand naar de dolk!
  Je kunt om banaliteit vragen, of beledigingen verdragen, maar je kunt een banale belediging niet rechtvaardigen!
  Alles wat hard is, is breekbaar en vergankelijk, maar in zacht uithoudingsvermogen schuilt kracht. En wie hier niet in gelooft, ik zal natuurlijk de tong laten zien dat je kunt eten! Alle tanden verbrokkelden tot stof, maar hij leeft - ik zeg knal!
  Constantheid in seks vernietigt liefde!
  Op geluk rekenen is als God plagen en de dood vervelend maken!
  Gouden appels groeien het beste als je de bomen water geeft met bloed!
  Er zijn drie dingen: waarvan de waarde onveranderd is: de Almachtige, ouders en Moederland!
  Het meest interessante theater is het theater van de oorlog, alleen de toegangsprijs is onbetaalbaar hoog!
  Maar in het operatietheater zijn tranen altijd echt en elke act is een les voor het leven!
  Talent wordt pas dan een genie, als het vermenigvuldigd wordt met kolossale ijver!
  Uitstelgedrag steelt lauweren, haast brengt succes!
  Een echte chirurg is iemand die onopgemerkt een complexe operatie kan uitvoeren!
  Niet de bokser die slaat, maar degene die neerslaat!
  Schoonheid is altijd giftig - de helderste paddenstoelen zijn vliegenzwam, en gif is als de spreuk van een vrouw - duizelig en vergiftig het hart!
  De natuurlijke geest kan de natuurlijke kracht onderwerpen, maar de aangeboren kracht zal de geest nooit onderwerpen!
  Trots sterven is beter dan nederig leven!
  Wie het leven bij de keel grijpt, heeft meer kans het te verliezen dan wie het kuiken van het geluk bevrijdt!
  Schoonheid vervaagt, moed blijft eeuwig!
  Het zwaard is te scherp om de macht van de staat erop te houden, vleierij is te zoet om het volk er voor altijd mee te drinken!
  De vindingrijkheid van de soldaat compenseert de misrekening van de generaal, maar er een berekening op bouwen is als het graven van een gat met een naald!
  Het is moeilijk om aan te steken wat al in brand staat en te blussen wat al is afgebrand!
  Heet mannelijk temperament, droogt de hersenen en brandt door de bodem van de portemonnee!
  Integendeel, hij brandt een gat in zijn zak - een warm hart!
  De dikste zak wordt doorboord door een harde fallus!
  Voor een man, de beste gouden spiegel!
  Op de munt en rimpels - de decoratie van een man!
  Een oorlog kan zonder winnaar zijn, maar er zal altijd een verliezer zijn!
  Menselijke zwakte is de belangrijkste motor van vooruitgang!
  Als je de eerste wilt zijn, werk dan als de laatste!
  Genie is verwanten van goddelijkheid, en waardige verwanten!
  Je kunt het moederland een beetje dienen, maar je kunt niet een beetje verraden!
  ! Ik denk, daarom - ik besta, ik besta - daarom, ik leef, ik leef - daarom leef ik gelukkig!
  Seksuele partners zijn als voedsel - ze hebben afwisseling en hete kruiden nodig!
  Een revolutie wordt gemaakt met een puur hart, maar niet met witte handschoenen; op weg naar geluk hebben de wielen bloedsmering nodig!
  Meestal verraden ze niet vanwege gemeenheid, maar vanwege zwakte, hoewel het de zwakte is die neigt naar gemeenheid!
  Over het algemeen is de wet dat een roestig mechanisme alleen werkt met goudvet!
  Sluwheid en berekening: hoe een man en vrouw de overwinning baren - eerlijkheid is de derde extra!
  De meest bodemloze creatie ter wereld is een glas wodka, erin vallen is eindeloos en de bodem is op het kerkhof!
  Niet elke veroordeelde is een crimineel, niet elke crimineel is een veroordeelde!
  Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan om zonder blat te publiceren!
  Een professionele rechter is als een professionele prostituee - het verschil zit alleen in het bedrag van de vergoeding en de rang van de pooier!
  Politici zijn als wormen, alleen persen ze meer bloed uit hun ingewanden als ze verbannen worden!
  Bloed is de beste meststof voor het cultiveren van de moed van de opkomende generatie!
  De agressief gehoorzame meerderheid denkt met de maag, niet met het hart, omdat het veel groter is in volume.
  Echter, atheïstische leer is de meest logische, het toont de volwassenheid van de mensheid, terwijl elke religie, associatie met de kindertijd!
  God is een sterke Vader op een sterke knie, op wie een zwak kind wil leunen!
  Het komt zelden voor dat iemand een vonk van talent ontsteekt als de vochtigheid van het totalitarisme in de buurt is!
  Wie niet tevreden is met het verleden en bang is voor het heden, denkt vaker aan de toekomst!
  Het is gemakkelijker om met een steen de maan te raken dan politici te dwingen hun verkiezingsbeloften na te komen!
  Suikerachtig humanisme in een volksland is even toepasselijk als suiker in borsjt!
  Drie dingen zijn eeuwig: God, tijd en menselijke domheid!
  Als je wilt winnen; vergeet drie woorden: het is moeilijk, ik kan het niet, dat is genoeg!
  Een varken zal altijd vuil vinden, een rat zal altijd een gat vinden en een lui persoon zal altijd een excuus vinden!
  De moraal van dezelfde wortel met het woord vies! Meestal wordt het gebruikt om deugd te bevlekken en ondeugd weg te wassen!
  De vos verandert twee keer per jaar van huid en elk uur van het masker van de politicus!
  De dood is als een trouwe vrouw, komt zonder herinneringen, legt haar in bed en neemt volledig bezit!
  Vriendelijkheid is als zweet, verharen vergt inspanning, maar het lichaam wordt sterker, met elke druppel komt er vuil achter!
  Een soldaat is als een schop, alleen gepolijst door harde handen! Maar ook snel bot worden!
  De hoogste idealen rijpen alleen wanneer ze worden geïrrigeerd met bloed, bevochtigd met tranen en bevrucht met zweet!
  Voor een atheïst zijn alle religies goed - omdat er geen God is! En leegte is de mildste despoot!
  Hoe sterk de held ook is, hij zal de zee niet uit een kleine citroen persen!
  De grootste overdaad aan sluwheid compenseert niet een klein gebrek aan intelligentie!
  De commandant is de kern - als hij verrot is, stort de hele structuur in!
  
  Hoe vriendelijker de herder, hoe bozer zijn hond, hoe zachter de koning, hoe strenger de satraap!
  Russisch is geen nationaliteit, maar een roeping en een levensstijl!
  Een zwak persoon heeft God nodig als kind, vader en moeder, maar naarmate hij ouder wordt, wordt hij belast door voogdij, en nadat hij zich van zijn ouders heeft losgemaakt, klampt hij zich vast aan zijn vrouw - wetenschap en rede!
  Helaas, de geest zonder kracht is niet veel waard - een domme atleet zal gemakkelijk de meest diepzinnige academicus wurgen!
  De waarheid is dat de dood, in tegenstelling tot een vrouw, altijd waar is, en het leven is een compleet verraad!
  Beter één keer hakken dan honderd keer vloeken!
  Bescheidenheid is de zus van wijsheid! Opscheppen ruïneert de geest!
  Het is gemakkelijker een tijger te temmen dan een tiran opnieuw op te voeden - een rat kan niet worden getraind!
  Hoe meer vijanden, hoe mooier de oorlog! Gooi minder woorden - oorlog is geen spel!
  Minder druppels in de zee dan de maskers van een geheim agent!
  Het martelwerktuig vereist, net als een muziekinstrument, liefde en talent! Alleen in plaats van gelach en applaus krijg je gekreun en tranen!
  Jezus onder de kudde is als een diamant in het riool!
  Tijd is de meest meedogenloze beul, het kent geen genade en het woord vergeven!
  Een bekwame politicus, die zelfs obsceniteiten vervloekt, handhaaft een reputatie als een intelligent persoon!
  De stier houdt van zweepslagen, maar houdt niet van ploegen!
  Om goed te ploegen moet je het hele jaar door planten!
  Als je niet kunt bijten, blaf dan niet!
  Wie één tijger verslaat, zal niet bang zijn voor een dozijn katten!
  Een auto is geen luxe, maar een straf: hemel voor verkeersagenten, vagevuur voor portemonnee, hel voor gemoedsrust!
  Een fout maken is een fout! Een fout niet toegeven is een misdaad!
  De mens is onvoorspelbaar - de menselijke vrouw is dubbel onvoorspelbaar!
  Politiek vereist, in tegenstelling tot skiën, goudsmering!
  Kracht en intelligentie leiden, net als man en vrouw, alleen in paren tot gehoorzaamheid!
  Een sterke heerser zal nooit meer vijanden planten dan hij vrienden kan verzamelen!
  Geld is de vinnen van de haai van gerechtigheid!
  Voorzichtigheid; is geen synoniem voor lafheid, maar moed - voor roekeloosheid!
  Alleen de doden liegen niet, en dan alleen als ze atheïsten zijn!
  Een slechte gelovige berooft het lichaam - een goede atheïst berooft de ziel!
  Een carrière zonder leugens is als een tank zonder brandstof!
  Wie barmhartigheid doet, verzamelt kracht, wreedheid is een teken van zwakte!
  Genialiteit en arrogantie zijn immers onverenigbare dingen!
  Hoewel anderhalve vuist beter is dan één - anderhalve geest is erger dan één!
  Een nobele riskeert zijn leven - een gemene alien!
  De leider moet niet lief zijn - ze zullen het likken! Maar het mag niet bitter zijn - ze spugen het uit!
  Het is moeilijker om zand te vinden in de woestijn - dan een reden voor arrestatie!
  Verraderlijkheid is het wapen van de zwakken - gemeenheid is het wapen van de verraderlijke!
  Gebruikt vrienden - talent maakt gebruik van vijanden - geniaal!
  Een langzame klap staat gelijk aan een misser!
  De voorzichtigheid van de commandant is als een vinger in zijn vuist, een integraal element, maar het zal de rest niet vervangen!
  Reflectie en een stroom van aforismen werden onderbroken door het verschijnen van Chinese schepen aan de horizon. Wat heeft Deng Xiaoping ingehaald.
  De Chinezen kunnen zich nog verstoppen, maar weglopen voor de strijd is zonde. En dus aanvaardde Deng Xiaoping een ongelijke strijd.
  De meisjes rennen over het dek, blootsvoets en sprankelend. Ze schieten zichzelf neer en brengen de krijgers van het hemelse rijk ten val. Zulke dappere klootzakken. Ze hebben een hevig vuur. En ogen schitteren van saffieren en smaragden.
  En blote hakken, ronde flikkering. En sprankelende glimlachen gloeien.
  En het tien-inch kanon vuurde. Hoe bluf. Dat zelfs de Chinese torpedobootjager werd gesplitst.
  Juliana piepte:
  - Dat is wat de Russische goden doen!
  Victoria, wiens blote, gebruinde benen voorbij flitsten, corrigeerde:
  - We doen het liever zelf!
  Veronica stelde voor:
  Laten we zingen dan!
  Roodharige Anna pakte op:
  - Natuurlijk zal het lied leuker zijn.
  En het hele bataljon meisjes zong, een hele ballad.
  Tsaar Nicolaas, je bent Russisch land,
  Voor de glorie van ons vaderland...
  In Rusland zijn we allemaal een vriendelijke familie,
  Zal er geen spijt van krijgen, ken ons leven!
  
  Voor ons is er een keizer, gewoon God,
  Wie regeert wijselijk het universum...
  En ik wil dat de Almachtige helpt
  En veranderd in een hoop mos Kaïn!
  
  Ik geloof dat er geluk op aarde zal zijn,
  En vreugde zal schijnen op de planeet ...
  Vrede en vreugde heersen overal,
  Rusland is een waar paradijs geworden!
  
  Het tsaristische communisme zal worden opgebouwd,
  Gooi het formidabele gebrul van de moordenaar in de hel...
  En we vliegen recht omhoog, niet naar beneden
  Verdwijn tegenstanders-bloedzuigers!
  
  Je hoeft niet na te denken, de koning is helemaal niet slecht,
  Geef hem wat meer geluk...
  Moge de Russische God met Nicholas zijn,
  Dan zal hij in staat zijn om verandering moedig in te bedden!
  
  Rusland is de geboorteplaats van olifanten,
  Het land kan gewoon niet mooier zijn...
  We hebben geen extra woorden nodig jongens
  De krijger roept de tocsin bijeen om te vechten!
  
  Hoe niet te proberen de vijand Rusland te verslaan,
  Ik weet dat je de limiet zult overschrijden...
  Onoverwinnelijke Russische beer,
  En de zon gaat niet onder boven Rusland!
  
  Voor het moederland is er geen hoger, ken de bergen,
  Dat de piek glinstert van het koninkrijk van het communisme...
  Ik geloof dat de Heer de vijanden zal verpletteren,
  En de grijns van het revanchisme gaat niet voorbij!
  
  Moge Rusland schijnen over de planeet,
  Het land dat mensen geluk schonk...
  Examens, overhandigen, alleen voor vijf,
  De kracht van het moederland is immers onmetelijk!
  
  Laat het zo zijn, liefde wordt voor altijd verheerlijkt,
  In de twintigste eeuw of eenentwintigste...
  Laat het bloed heftig stromen,
  De held zal niet alleen bijgelovig zijn!
  
  Je vergoot dapper het bloed van de vijanden van het vaderland,
  Laat haar stromen...
  En gewoon de tegenstander breken,
  Heilige gezichten zegenen voor de strijd!
  
  Moge er een ster zijn in ons moederland,
  Wat geeft het pad en het universum aan ...
  Een grote droom zal uitkomen
  Alle andere mensen hebben gewoon de controle!
  
  Ja, we zullen de vijanden van het vaderland verpletteren,
  En omgaan met de eindeloze horde...
  Boven ons is een cherubijn met gouden vleugels,
  Overwin niet met Satan!
  
  Hoewel je weet dat de Russische goden sterk zijn,
  We zullen de grootsheid van Rusland doen herleven...
  Hoewel de Slaven verdeeld zijn,
  Maar ik zal nog steeds dezelfde messias zijn!
  
  Onze glorieuze tsaar de Grote Nicolaas,
  Je hebt Japan goed verslagen...
  Dus strijder moedig durven,
  En wees groot, geen hansworst!
  
  En de oorlog tussen de USSR en China gaat door ... De troepen van het hemelse rijk klimmen naar voren en houden geen rekening met de verliezen. Ze worden neergemaaid door Sovjet glorieuze krijgers en krijgers.
  China heeft veel inwoners en grondtroepen. Het zijn de krijgers van het hemelse rijk die het Sovjetleger letterlijk overladen met lijken, bijna volledig rondom Alma-Ata. En ze namen Khabarovsk in, ingeklemd in de posities van de Sovjet-troepen, en dreigden het Rode Leger in stukken te hakken. Maar op zee verslaat de Sovjetvloot de Chinezen en boekt grote successen. Hier kwamen de meisjes zelfs in een aanvalsmacht terecht en braken door naar Peking.
  Het Sovjet-Russische leger begon troepen rechtstreeks in het hemelse rijk zelf te landen. Welnu, wat hebben de tsaar en secretaris-generaal Leonid Iljitsj Brezjnev besloten om Rusland te laten hebben, of beter gezegd, de USSR heeft nog een groot Sovjet-imperium in het oosten. En de Russische heerser zelf zal de Chinese keizer worden.
  Tegelijkertijd zal de dreiging van het land van het Hemelse Rijk voor altijd worden geëlimineerd. En het Sovjetleger zal worden aangevuld met oorlogszuchtige en dappere soldaten.
  Er was dus een reden - om China volledig te veroveren. Hoewel het nog steeds nodig is om het offensief van de grote troepen van het Hemelse Rijk in Siberië af te slaan. En de troepen werden overgebracht naar de metropool.
  De meisjes en hun bataljon gingen de strijd aan met Mao's soldaten op het land. De meisjes ontmoetten de Chinezen met goed gerichte schoten, sabels en granaatworpen met hun blote voeten.
  Veronica gooide een citroen met haar blote voet en piepte:
  - Voor de tsaar, de secretaris-generaal en het Sovjet-vaderland!
  En vuurde op de Chinezen.
  Juliana gooide ook met haar blote tenen een granaat naar de gele Chinese soldaten en piepte:
  - Voor het eerstgenoemde Rusland!
  En ze nagelde ook de soldaten van het hemelse rijk.
  Hier sloeg de roodharige Anna en piepte:
  - Glorie aan de moederkoningin!
  En doorboorde ook de vijand.
  Angelina schoot ook, lanceerde een hele ton explosieven met haar blote voeten en verspreidde de Chinezen ver weg:
  - Glorie van het Grote Russische Rijk!
  En Victoria heeft het verpest. Ze veegde de Chinezen weg en bezweek met haar blote hakken aan de verwoestende citroen.
  Ze riep uit volle borst:
  - Voor nieuwe grenzen!
  Veronica nagelde de Chinezen en piepte:
  - Voor eeuwig Rusland!
  En ze sneed ook naar de krijgers van het hemelse rijk.
  Yuliana pakte het, sloeg de Chinezen. Ze gooide met haar blote voet een granaat naar de vijand en piepte:
  - Voor een enkel en ondeelbaar tsaristisch en Sovjetrijk!
  En het meisje floot. Het was duidelijk dat de tiener veel groter was geworden, haar borst was hoog, haar middel smal, haar heupen waren vlezig. Ze had al het figuur van een volwassen, gespierde en gezonde en sterke vrouw. En het gezicht is zo jong. Met moeite onderdrukte het meisje het verlangen om te vrijen. Laat ze maar strelen. En het is beter met een ander meisje, ze zal haar tenminste niet van haar maagdelijkheid beroven.
  Yuliana gooit heel behendig met haar blote voeten granaten naar de Chinezen. En het werkt zeer succesvol.
  Anna is erg rood en ook nog eens erg mooi. En over het algemeen zijn zulke meisjes in het bataljon geweldig, gewoon de grootste smaak.
  Anna gooit met haar blote voet een granaat en tjilpt:
  - Laat Groot Sovjet-Rusland beroemd worden!
  En ook hoe hij draait.
  Nou, meiden, nou, schoonheden!
  Ritten en Angelina. Zo'n groot meisje - twee meter lang en honderddertig kilogram gewicht. Tegelijkertijd niet dik, met gegoten spieren en de kroep van een trekpaard. Hij houdt heel veel van mannen. Dromen van het krijgen van een baby. Maar tot nu toe heeft het niet gewerkt. Veel mensen zijn er gewoon bang voor. En een heel agressief meisje.
  Het zijn niet haar mannen die erom vragen, maar zij smeekt zelf brutaal. Zonder schaamte en schaamte.
  En ze vindt het geweldig. Wees een actieve partij.
  Tegelijkertijd is Angelina een geweldige krijger. En ze heeft veel geweldige dingen bereikt. Victoria voert het bevel over hun bataljon.
  Hij gooit ook een granaat met zijn blote voet en roept:
  - Er zal licht zijn over het land!
  Veronika gooit met haar blote voet een citroen toe en fluistert:
  - Glorie van het Grote Russische Rijk!
  Juliana gooit ook haar blote vingers en brult:
  - Voor de glorie van het moederland van de heilige!
  Anna schreeuwt:
  - Met onaardse droefheid!
  En een geschenk dat met blote voet wordt gegooid, vliegt ook.
  Verder huilt Angelina. Ook gooit hij met zijn blote voeten een hele hoop granaten, de Chinezen verscheuren.
  En het heldhaftige meisje brult:
  - In de naam van de Witte God!
  Victoria stuurde ook een granaat met haar blote tenen, scheurde deze in kleine stukjes en gilde:
  - In de naam van Christus!
  En loste een paar schoten.
  En Angelina begon met een machinegeweer te krabbelen, Chinese soldaten neer te maaien. Ze was er heel goed in.
  Kortom, het meisje is een beest.
  Veronica piepte zelfverzekerd:
  - Ik ben eigenlijk Superman!
  En gooide een granaat met haar blote voet.
  Juliana schoot ook. De Chinezen vermoord.
  getweet:
  - Glorie aan Rusland!
  En met haar blote voet lanceerde ze een granaat, verscheurde de krijgers van het hemelse rijk.
  Anna gilde ook:
  - Voor heilig Rusland! En de USSR!
  Angelina lanceerde een hele doos bij de Chinezen. En ze nam het aan, brulde van waanzinnige woede:
  - Voor Svarog!
  Victoria nam het aan en piepte:
  - Voor een nieuw systeem!
  En ze gooide een granaat met haar blote voet!
  Veronica blaatte:
  - Voor de spieren van staal!
  En ze lanceerde ook een granaat met haar blote tenen, waardoor de Chinezen verscheurd werden.
  Juliana pakte het ook aan en piepte:
  - Voor liefde en magie!
  En blote voeten in beweging.
  Anna de roodharige duivel pakte en lanceerde een doos granaten, verscheurde de Chinezen en piepte:
  - Buiten de perken op Mars!
  Angelina zal ook een vat dynamiet lanceren en mompelen:
  - Voor de wereldorde van Rusland en ons thuisland van de USSR.
  En de Chinezen hebben al een hele berg lijken laten groeien.
  En Victoria hoe blaft:
  - Voor een nieuwe weg naar geluk!
  Daarna lachen de meisjes samen.
  Natasha bleef voorlopig schrijven... Letterlijk onderweg. En ze krabbelde naar de Chinezen met machinegeweren. Ze hakte ze neer en roeide ze uit door duizenden gele krijgers. En elke kogel raakte het doel.
  De troepen van Sovjet-Rusland, of liever een paar blootsvoetse meisjesbataljons, trokken in de richting van Peking. Oleg Rybachenko en Margarita liepen voorop. De jongen en het meisje zijn er al in geslaagd beroemd te worden en zichzelf te bewijzen in gevechten. Ze vochten vanaf de eerste dagen van het beleg van Vladivostok en andere steden.
  Deze kinderen zijn echt helden. Zij waren het die de rol speelden van de fenomenen die Vladivostok vasthielden tijdens de aanvallen van november en december.
  Toen gingen een jongen en een meisje, eveneens blootsvoets en halfnaakt in de kou, naast de machinegeweren liggen.
  Als je op blote voeten in de kou staat, geven de Russische goden je fenomenale kracht en ben je in staat tot grote wonderen.
  De jongen en het meisje begonnen met machinegeweren op de naderende Chinezen te schieten. En dat deden ze buitengewoon goed. Wat is geen schot, dan een treffer. Zo'n wonder werd verricht door halfnaakte kinderen op blote voeten in de kou. En juist dankzij de kou en het feit dat blote voeten in contact waren met sneeuw, kwamen de Russische demiurg-goden hen te hulp.
  Een knappe jongen van ongeveer twaalf jaar oud, Oleg Rybachenko, die de Chinezen neerschoot en neermaaide, piepte:
  - Trouwe Lada, help ons!
  Margarita, dit dappere, goudharige meisje, ook ongeveer twaalf jaar oud, die de krijgers van het hemelse rijk uitroeide, riep ook:
  - Kwade vijanden zullen worden verslagen!
  De jongensvechter Oleg gooide met zijn blote voet een granaat, de Chinezen verstrooid en siste:
  - Glorie aan het vaderland - onze moeder!
  Margarita lanceerde ook een granaat met haar blote, kinderachtige, gebeitelde voet en piepte:
  - Vijanden zullen rond de emmer hangen!
  De jongen en het meisje vochten met kolossale wreedheid. Ze hadden zoveel wil, kracht en karakter dat je je alleen maar kon verbazen.
  Tomboy Oleg Rybachenko, schietend, zong:
  - Glorie aan Svarog!
  Margarita, schietend, uitgegeven:
  - En de Almachtige Familie!
  De jonge krijgers waren geweldig en geweldig!
  Oleg, die kogels uit een machinegeweer zond zonder een misser, gaf uit:
  - Het vaderland ligt achter ons, de Witte God is met mij!
  Marguerite piepte enthousiast:
  - Zodat de vijand van het moederland in zware pijn zou sterven!
  En het meisje liet haar lange tong zien.
  Oleg, die de Chinezen verpletterde, gilde:
  - Laat er glorie op aarde zijn!
  Margarita was het hiermee eens:
  - Laat er glorie zijn!
  En de Chinezen neermaaide.
  Kinderen maaiden de krijgers van het Hemelse Rijk bij honderden en duizenden neer. Ze klommen en gooiden letterlijk lijken naar alle benaderingen.
  Oleg grinnikte en merkte op, de Chinezen uitroeien:
  - En de Zwarte God helpt in de strijd!
  Margarita was het er enthousiast mee eens:
  - Voor ons en Tsjernobog!
  En hoe je met blote voeten een granaat afvuurt.
  Oleg Rybachenko zong:
  - Duizenden duizenden...
  Margarita, die de Chinezen verpletterde, voegde eraan toe:
  Regiment na regiment...
  Het uitroeien van de terminator-jongen, de krijgers van het hemelse rijk, en op blote voeten een granaat met blote tenen, piepte:
  - We verslaan de Japanners met een machinegeweer!
  Het Terminator-meisje voegde er enthousiast aan toe:
  - Onze helden zijn schoonheid!
  En weer vliegt er een granaat van een blote voet.
  Oleg Rybachenko piepte:
  - Het meisje heeft gelijk, de schoonheid van de baas!
  En de jongen gooit ook een granaat met zijn blote voet.
  Men moet zeggen dat het kind mooi en zeer gespierd is. En hoe hij vecht.
  roept Margarita uit, terwijl ze de Chinezen uitroeit:
  - Voor heilig Rusland!
  En een met blote voet gegooide granaat vliegt.
  Oleg voegt toe:
  - Voor de Russische goden!
  En ook een door het blote been van de jongen afgevuurde granaat vliegt. En verstrooit tegenstanders.
  Margarita, die de Chinezen uitroeit, fluistert:
  - Voor de glorie van het Moederland van de Goden!
  En steekt zijn tong uit!
  En nogmaals, een granaat die door de blote voet van het meisje wordt gegooid, komt neer op de Japanners. En de machinegeweren schieten.
  Oleg, vijanden hakken, tjilpen:
  - Heroes of the Fatherland verzamelt alarm.
  En geeft weer de beurt.
  En de granaat die door de jongen wordt gegooid, vliegt.
  Margarita verplettert ook de vijand en sist:
  -Voor heilig Rusland!
  En nu vliegt een granaat van de worp van de blote voet van het meisje. Verspreidt de vijand in alle richtingen.
  Oleg, schietend, en bijna elke kogel vliegt naar het doel, zingt:
  - Mijn vaderland...
  En weer met blote voeten een granaat op de Chinezen.
  Margarita, die de krijgers van het Hemelse Rijk uitroeit, piepte:
  - Trots en lief!
  En een granaat schiet uit de blote voet van het meisje.
  Oleg Rybachenko, schietend op de vijand, voegt eraan toe:
  - Mijn vaderland...
  Het meisje, woedend schietend, voegt eraan toe:
  - Jij bent de kroon van de geest!
  En opnieuw vliegt een dodelijke granaat van de blote voet van het meisje.
  Mount Inimitable is letterlijk bezaaid met de lijken van krijgers van het Hemelse Rijk. De Chinezen doordrenkt het met veel bloed.
  De jongen en het meisje werden toen verlicht met eeuwige glorie, maar de berg van Vladivostok werd niet weggegeven.
  En nu vechten ze als reuzen al op de grond van het Hemelse Rijk...
  Rolling optreedt tsunami golven. Die valt op de posities van Russische troepen. Maar ze weerspiegelen dapper de aanval van de vijand. En hun heldhaftigheid tonen.
  Oleg schiet en piept:
  We zullen altijd trouw zijn!
  En weer vliegt er een granaat van zijn blote voet. En vernietigt de Chinezen.
  Margarita schiet ook. En hij doet het heel, heel treffend, zeggende:
  - Rusland zal niet buigen!
  En ook een met blote voet gelanceerde granaat raakt de soldaten van het Hemelse Rijk.
  Terminator-kinderen heersen en versnipperen.
  Maar de Chinezen blijven op alle fronten aanvallen. Ze hebben veel - tientallen miljoenen soldaten, en ze rukken op en gooien letterlijk lijken naar de posities van Sovjet-troepen. En ze klimmen en klimmen naar voren.
  Onder deze omstandigheden gaf Brezjnev bevel Peking te heroveren op China. Wat een zeer gedurfde en agressieve operatie. En de Chinese krijgers klimmen en klimmen.
  Maar de Sovjet-troepen doen dapper een tegenaanval. En sommigen hebben succes.
  Communistische troepen naderden Peking. Rondom de Chinese hoofdstad werd volop gevochten. Het bataljon meisjes vocht vol vertrouwen tegen de krijgers van het hemelse rijk. De meisjes vochten alle aanvallen af, schoten, gooiden met hun blote voeten granaten en zongen:
  Moge het heilige land worden verheerlijkt,
  Mijn lieve lieve planeet...
  De mensen van Rusland zijn een vriendelijke familie,
  En vertrap het vaderland niet met laarzen!
  
  Laat de wijze Leonid in Rusland,
  Hij zal zijn land tot de sterren verheffen...
  Hij is orthodox, Heer van het licht,
  En winnen is het koninklijke element!
  
  Rusland is het moederland van de goden,
  Het heeft de beste soldaten in het universum...
  En de vrouwen zullen taarten bakken,
  Met zijn kracht in gevechten onveranderd!
  
  Mogen onze Russen het glorieuze pad verheerlijken,
  Die de weg wijst zonder randen...
  Niemand kan ons van het pad afbrengen,
  We zullen geen hulde brengen aan de ongelovigen!
  
  De grootsheid van Rusland is groot,
  Ze is mooi en verschrikkelijk voor vijanden ...
  Er is een Russische manier en een sterke riem,
  Het is gewoon gevaarlijk om ruzie te maken met het moederland!
  
  Moge Rusland, weet het goed, bloeien,
  Iets bereiken wat je niet kunt meten...
  Examens, overhandigen, alleen voor vijf,
  Omdat je Rod gelooft zonder een grens!
  
  Laten we het koninklijke geloof dragen,
  Tot de verste benaderingen van Rusland...
  Wij meisjes zijn niet ouder dan twintig,
  Maar we geloven dat alle vechters mooier zijn!
  
  Nee, de Russische rug buigt niet,
  Het blad van de vijanden van de soldaten zal niet overwinnen ...
  Satan zal Rusland niet regeren,
  En het lichaam in de strijd wordt alleen maar jonger!
  We zullen deze gracht gemakkelijk innemen, strijders,
  Met een droom die gevleugeld is...
  We zullen alle tegenstanders tegelijk verpletteren,
  En geloof me, vergelding wacht op verschillende Khans!
  
  En Jezus, en God de Heilige Svarog,
  Rusland is de ridders zeer dierbaar...
  Achter ons is de vriendelijkste Witte God,
  In de naam van onze moeder Rusland!
  De meisjes zongen en gooiden granaten naar de Chinezen.
  Victoria gooide met haar blote voet een citroen en zong:
  - In Rusland zijn meisjes vechters!
  Hier lanceerde Veronica een dodelijk cadeau met haar blote ledemaat en gaf ze uit:
  - En we zijn superklasse krijgers!
  En gaf een salvo van een machinegeweer. Een paar regels Chinees neergemaaid.
  Juliana, een mooie meid, gaf ook een beurt. Ze sloeg de krijgers van het hemelse rijk neer... En met ontblootte tanden zong ze:
  - De planeet zal de grootsheid van de Russen kennen!
  En schitter met scherpe tanden!
  De mooie en vurige Anna lanceerde ook een granaat. Ze verspreidde de krijgers van het hemelse rijk en piepte:
  - Voor een nieuwe wereld! Je bent nu mijn idool!
  En hoe de blote voet flikkert!
  En ook de magnifieke Angelina zal een granaat nemen en lanceren. En verstrooi alle tegenstanders.
  Dit strijdersmeisje is erg gezond. En gewoon een echte godin. Ze heeft zoveel energie.
  En de krijger brulde:
  - Glorie aan het moederland, en aan ons!
  Victoria nam het aan en siste, onvoorzichtig schietend:
  - Moge ons moederland op het hoogtepunt van succes zijn!
  En een blote voet gooit een granaat. Die vliegt en iedereen vernietigt.
  Veronica schiet ook en doodt met veel succes een generaal uit de nobele krijgers van het hemelse rijk.
  En een met blote voet gegooide granaat vliegt. De Chinezen vallen.
  Het meisje schreeuwt:
  - Alleen de doden twijfelen aan de grootsheid van Rusland!
  En laat pareltanden zien!
  Juliana bevestigt meteen:
  Wij zijn de sterkste van allemaal! Waren gisteren, zijn we vandaag!
  Roodharige Anna voegt er enthousiast aan toe:
  - En dat doen we morgen!
  Een met blote voet gegooide granaat verscheurt tegenstanders.
  Angelina lanceerde met haar blote voeten een hele doos schelpen en gaf uit:
  - De toekomst is van ons!
  Natasha gebruikte de laatste rustige dagen om een dodendans van een hak te schrijven wat er met China wordt gedaan. Ze krabbelde en hield het machinegeweer met haar blote tenen vast.
  En zo velen lieten de Chinezen zakken.
  Het Russische leger bestormde Peking.
  Vooraan liepen een jongen en een meisje: Oleg en Margarita.
  Kinderen roeiden de Chinezen uit en rukten op naar het keizerlijk paleis. Mao Zedong kondigde plechtig aan dat hij de hoofdstad niet zou verlaten en daar voor altijd zou blijven.
  Oleg vuurde een salvo af op de Chinezen en gooide met zijn blote voet een granaat, piepend in zichzelf:
  - Rusland zal zich nooit overgeven!
  Margarita lanceerde ook een citroen met haar blote beentje en kwaakte haar tanden bloot:
  - Win of sterf!
  En een bataljon meisjes om door te breken naar het paleis van Mao Zedong. Alle meisjes waren in uniform, alleen slipjes waren nog over. En zulke bijna naakte mensen vechten als heldinnen.
  Victoria gooit met haar blote voet een granaat en piept:
  - Leonidas, jij bent de keizer!
  Veronica lanceerde ook een geschenk van de dood met haar blote ledemaat en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  - Onze koning en algemeen secretaris is de coolste van allemaal!
  En hoe het schittert als parels! En zo'n prachtige meid.
  Juliana tjilpt ook van plezier, en lanceert een granaat met haar blote voet:
  - Ik ben een psychologiewinnaar!
  En ze liet haar tong zien.
  Verplettert de Chinezen.
  Anna schiet ook, deze roodharige duivelin. En het doet het zo goed. Gooit de Chinezen eruit.
  En brullen naar de top van zijn longen:
  - Glorie aan mijn heilige land!
  En ontbloot zijn tanden!
  Angelina is ook een heldhaftige vrouw en ze zal een hele doos explosieven lanceren.
  En de Chinezen vlogen alle kanten op.
  De meisjes gaan in de aanval en verpletteren tegenstanders. Het behalen van tastbaar succes. Ze voelen een formidabele gratie, en onvermoeibare druk, en de afwezigheid van zwakheden. En blote borsten zijn de beste garantie voor onoverwinnelijkheid en onzinkbaarheid.
  Victoria, die de Chinezen afsnijdt, piept:
  - Handen van eikenhout, hoofd van lood!
  En gooit een granaat met zijn blote voet. Verspreidt de Chinezen.
  Valentina vuurt ook.
  Verplettert de Chinezen. En breekt ze in stukken.
  Steeds dichter bij het paleis. En een blote voet gooit een granaat.
  Bange Chinese overgave. Uit elkaar vallen.
  Terminator Girl zegt:
  - Perun, wees bij ons!
  Juliana is een beeldschone terminator-meid die zichzelf neerschiet en de militaristen verplettert. Ze ontblootte haar tanden.
  Het meisje schrok:
  - Wij zijn de helden van het grootste Rusland!
  Het meisje gooide met haar blote voet een granaat. De vijand verstrooid.
  Juliana pakte het aan en zong opnieuw:
  - Suvorov geleerd om vooruit te kijken! En als je opstaat, sta dan tot je dood!
  En ze grijnsde.
  Vurige Anna zong en blafte ook:
  - Voor nieuwe grenzen!
  En voegde er met een grijns aan toe:
  - En we lopen altijd voorop!
  Angelina, het heldhaftige meisje, schoot ook op de vijand. Ze verspreidde de keizerlijke rode garde en piepte:
  - Voor de prestaties van het tijdperk!
  En weer vliegen de met blote voeten gegooide granaten.
  Meisjes drukken op de vijand. Ze herinneren zich de heroïsche verdediging van Vladivostok, die eeuwenlang niet zal worden vergeten.
  Eh, hoe kon zo'n leger in de echte geschiedenis verliezen, en zelfs van de Japanners?
  Dat is jammer.
  Victoria gooit met haar blote voet een granaat en fluit:
  - Voor de Russische grens!
  Veronica lanceerde ook iets dodelijks met haar blote voet en piepte wanhopig, haar tanden ontblotend:
  - Voor nieuwe prestaties!
  En ze gaf de Chinees een beurt.
  En hier ook Yuliana, hoe ze zal nemen en verslaan. En toen pakte ze het met haar blote voet en lanceerde een granaat.
  En toen zong ze:
  - We zullen niet bezwijken voor een vijandige dictatuur!
  En ontblootte haar gezicht!
  Mooi heel jong meisje met de figuur van een atleet. En heel moedig.
  En Anna is als een klap voor de Chinezen. Hij verplettert ze en gooit heel behendig een granaat met zijn blote voet.
  En verstrooit vijanden, alsof de flessen van de bal vliegen.
  Meisje brult:
  - Chocolade, het is van ons!
  Anna houdt echt van chocolaatjes. En onder de koning zijn de markten gevuld met goederen. Wat valt er te zeggen over tsaar Nicolaas? Nu verandert de tsaar-verliezer in een grote voor onze ogen. En het enige dat hiervoor nodig is, is dat de meisjes op het front vechten.
  En een paar kinderhelden die de Japanners ervan weerhielden Mount Inimitable in te nemen. Toen het lot van Vladivostok werd beslist.
  Zo viel het Sovjetrijk uiteen.
  Angelina lanceerde ook een vat met moorden en liet de buitenmuur van het keizerlijk paleis met machinegeweren instorten.
  Nu rennen de meisjes al door de kamers. Hier zal het einde van de oorlog komen.
  Victoria zegt enthousiast:
  - Ik geloof dat het geluk me wacht!
  En weer gooit hij een granaat met zijn blote voet.
  Veronica, die een dodelijk vuur leidt. Tegenstanders borduren, tweets:
  - Ik heb zeker geluk!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af.
  En dan is er Yuliana, als een paar gebonden bommen die vanaf haar blote voeten worden afgevuurd. En vernietig de tegenstanders.
  Toen barstte in lachen uit:
  - Ik ben een komeetmeisje.
  En weer werpt hij de vurige tongen van de dood uit.
  En dan is Anna, dit terminatormeisje, al aan het haasten. Hoe ze iedereen nam en besmeurde. Gewoon super.
  Een krijger die een echte demiurg van de strijd is.
  En piept in zichzelf:
  - Onze bemanning, er is de grootste moed!
  En toen verscheen Angelina. Zo cool en stoer. Hij infecteert iedereen met zijn uitzinnige energie. In staat om vrijwel elke vijand te verslaan.
  En de krijger ontbloot haar parelwitte tanden. En ze zijn groter dan een paard. Hier is het meisje.
  Angelina giechelt en brulde:
  - Voor aubergines met zwarte kaviaar!
  En de meisjes schreeuwden uit volle borst in koor:
  - Appelbomen zullen bloeien op Mars!
  En de bloedige gevechten met het Chinese leger bleven maar toenemen. Veel steden wisselen letterlijk van eigenaar. Een groot aantal Sovjet-tanks arriveerde uit Europa en de productie van voertuigen nam dramatisch toe. En de Chinese infanterie wordt verpletterd door gepantserde voertuigen. En hij drukt zeer agressief.
  Maar er zijn teveel Chinezen. En hun aantal is natuurlijk een enorm probleem voor het USSR-leger. En bovendien zijn de Chinezen dapper. Ze vallen massaal aan. Sommigen, die zich in explosieven hebben gewikkeld, werpen zich onder Sovjet-auto's. En ze sterven met een kreet - "Hoera!"
  Gevechten, het moet gezegd, verlopen met wisselend succes. Tot nu toe alleen op Sovjetgebied, met uitzondering van de aanval in Peking. Maar Mao Zedong wist op het laatste moment toch nog door de ondergrondse gang te ontsnappen. En verschillende meisjesbataljons moesten zich terugtrekken.
  Dus de oorlog was nog steeds aan de gang. En het is te vroeg om een winnend punt te zetten.
  En de troepen van het Hemelse Rijk zijn allemaal stok en stok.
  De vier meisjes vochten dapper en toonden heldhaftigheid.
  Ze schoten recht.
  Hier gooide Natasha een granaat met haar blote voet, de Chinezen verstrooid. En gromde:
  - Glorie aan de helden van Rusland!
  Een mooi, zeer curvy viertal meisjes. Ze deden hun beha's uit en lieten hun borsten zien. En de tepels zijn zo aardbei, smakelijk.
  Leidt een zeer goed gericht vuur en Zoya. Hij maait de Chinese communisten neer en piept van verrukking:
  - Ik ben de wereldkampioen!
  En gooi ook een granaat als een blote voet. De Chinezen verspreiden zich in verschillende richtingen, zoals golven van een meteorietval.
  Ja, Zoya houdt van moorden!
  En dan staat Augustinus in brand. Hij schiet ook erg nauwkeurig. Roei de Chinezen uit.
  En weer vliegt er een granaat van haar blote voet. Breekt de Chinezen in stukken.
  Svetlana pakt ook de Chinezen. En hij zingt:
  - Ik ben een hete meid! Ik zal iedereen tot een vod verpletteren!
  En haar blote tenen werpen vernietiging.
  Meisjes natuurlijk zelfs heel erg! Mooi, bloeiend, gewaagd.
  En de Duitsers vertragen de opmars. Hoewel de artillerie actief aan het werk is. Wat geweldig is! Gewoon de meest aerobatics van een grootmeester.
  Natasha schiet... En een scène van marteling flitst voor haar ogen.
  De Chinezen vingen een Komsomol-meisje. Strip haar naakt. En ze deden het in een ketel met water. Ze staken er een vuur onder. Begon levend te koken. Het meisje schreeuwde het uit van ondraaglijke pijn. Mao's beulen lieten haar uit de ketel springen.
  Toen koelden ze het water af, en opnieuw gooiden ze het en begonnen het te verwarmen. Dus kookten ze het meisje verschillende keren.
  Hier zijn de monsters... Toen hingen ze het meisje aan het rek en verbrandden haar met een gloeiend hete staaf. Gemartelde schoonheden tot de dood.
  Nou, hoe geen wraak te nemen.
  Natasha gooit een granaat met haar blote voet, verstrooit de Chinezen en glimlacht in zichzelf met een grijns.
  Dit is zo'n grote schoonheid.
  Het meisje zegt:
  -Het wordt gaaf!
  Zoya gaf ook een beurt. De Chinezen vermoord. Ze sneed Mao's militanten en hun huurlingen af.
  Toen gooide ze opnieuw een granaat met haar blote voet en tjilpte:
  - Magnifieke vier en de keeper!
  Daarna ging de strijd verder, met druk en beelden.
  Roodharige Augustine lanceerde een granaat met haar blote voet. Verspreid de Chinezen, doorweekt veel mensen met een granaat. En al die Mao-jagers.
  Toen brulde ze:
  - Ik ben de belichaming van het moederland!
  En het meisje deed zich voor als verkracht. Wat leuk en gaaf! En ze ranselt de Chinezen voor zichzelf. Het meisje is gewoon superman. De coolste van allemaal en constant opgeladen om te winnen.
  Svetlana is ook een charmant meisje. Ze maakte een welgemikte draai en maaide de Chinees neer. En dan hoe hij met zijn blote tenen een granaat gooit. Hoe Mao's soldaat zal versplinteren.
  En zo'n blondine zal het regelen. Allemaal neergemaaid met één schot. En de rots tjilpt met zijn tanden:
  - Er zal eeuwig licht en dageraad zijn!
  Meisjes hier en zo'n passage. Opmerkelijke krijgers - aerobatics.
  Natascha floot. Ze gooide met haar blote voet een granaat en siste:
  - Ik ben een geweldige meid!
  Hoewel dit een onbescheiden verklaring is, is het gedeeltelijk waar. Deze krijgers zijn schattig.
  En ook heel mooi. Met fonkelende ogen en parelwitte tanden.
  En ze vechten glorieus, gooien met hun blote voeten verpletterende voorwerpen.
  Maar de Chinezen verslaan is buitengewoon moeilijk. Het is alsof je tegen een muur slaat.
  Zoya nam en vuurde een salvo op Mao's troepen. En ze maaide ze neer, alsof een gigantisch paard een hoef was geweest, die het gras eruit sloeg.
  Toen gooide het meisje een granaat met haar blote voet en kirde:
  - Ik ben zo'n droom van miljoenen!
  En ze liet haar tong zien. Dit is een meisje - een echte terminator. Iedereen wordt gepromoveerd en verscheurd. En zagen zonder enige twijfel op hoge snelheid.
  Zoya nam het aan en zong:
  De soldaat is altijd gezond
  De soldaat is op alles voorbereid!
  Augustinus gooide ook een granaat met haar blote voet. Ze verstrooide de Chinezen en vaardigde met zelfvertrouwen uit:
  - En stof zoals van tapijten, slaan we uit de weg!
  Svetlana, schietend, voegde toe:
  - Verander niet van been! Onze gezichten stralen! Glanzende laarzen!
  Krijgers zoals we die in volle klederdracht zien. En meisjes hebben geen schoenen nodig. Ze zijn in staat om iedereen uit te wissen tot stof of poeder, zo'n grijze kleur.
  Natasha, die op de Chinezen schoot, dacht na. Inderdaad, waarom is het onmogelijk om te slagen zonder vals te spelen? Hier heeft Stalin bijvoorbeeld door bedrog de macht gegrepen en gegrepen. Hij beloofde Zinovjev en Kamenev bergen goud, maar hij schoot ze zelf neer.
  Is het logisch om dat te doen? Meer precies, het is gewoon logisch - je kunt niet bedriegen, je kunt niet leven!
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en kirde:
  - Ik ben een grote ster!
  Zoya schoot ook. Begrepen en getjilp:
  - En ik ben ook geweldig!
  En een met blote tenen gegooide granaat vliegt. En hoe komen de Chinezen eraan. Door de grootste amandelen.
  En Augustinus schiet. En het klikt heel goed. En versloeg de Chinezen, als met een mokerslag.
  En de blote voet gooit ook heel beroemd een granaat.
  Augustinus piepte:
  - Word niet beroemd als het stil is!
  En weer een goed gemikte beurt gegeven.
  Svetlana sloeg weer. De Chinezen vermoord. En mompelde:
  - Ik ben een super meisje!
  En schitter met ogen en piep met een stem!
  Ja, dit zijn zulke meisjes dat je geen vinger bij ze in je mond moet steken - ze zullen bijten!
  Natasha, schietend, zei:
  - Ze begonnen te praten, alles over een lang leven.
  Zoya, een granaat gooiend met haar blote voet, voegde eraan toe:
  - We besloten even te wachten terwijl we bloed aan het zuigen waren ...
  Augustinus gooide een granaat en piepte:
  - Heerlijk voor de derde!
  Svetlana lanceerde het geschenk van de dood met haar blote tenen en gilde:
  - Oh, ik ben cool!
  De oorlog met de Chinezen is erg wreed. Veel wederzijdse verliezen en slachtoffers.
  En sommige jongens en meisjes zijn gewoon echte en stoere helden.
  Oleg Rybachenko, die er nog steeds uitziet als een jongen van een jaar of twaalf, en een meisje dat er even oud uitziet als Margarita, rennen voor de Sovjettroepen uit.
  Ze schieten zichzelf neer. Achter de schouders liggen zakken granaten.
  Oleg vuurde op de Chinezen. Een bos gemaaid.
  Hij gooide met zijn blote voet een granaat en piepte:
  - Ik ben een terminator, op je knieën.
  Margarita gooide ook een granaat met haar blote voet en voegde eraan toe:
  - Vijanden van Rusland Ik zal van de aardbodem vegen!
  De jongen en het meisje haasten zich allemaal naar zichzelf en versnipperen tegenstanders. Ze zijn sprankelend en de coolste ter wereld.
  Oleg wist samen met Margarita al flink wat kapitaal te chippen. Inclusief verkoop van cosmetica.
  De jongen is eigenlijk heel slim. En hij heeft al een nobel handvest. Over het algemeen stopte hij niet zomaar op twaalfjarige leeftijd. Samen met Margarita kregen ze zo'n cadeau. Blijf in de eeuwige kindertijd. En supermensen worden.
  Hierdoor is het lot van de macht in Rusland veranderd. Nicholas II was niet succesvol, maar werd een succesvolle heerser. Waar velen jaloers op zijn. En Leonid Iljitsj Brezjnev zou ook de geschiedenis in kunnen gaan, helemaal niet als de belichaming van stagnatie, en een heerser die laat zien dat de staat helemaal niet kan worden gecontroleerd.
  Oleg, de eeuwige jongen, schiet op de Chinees en zingt:
  - Ik veeg je weg als paardebloemen! Wij zijn terminators, geen jongens!
  En weer gooit hij een granaat met zijn blote voet.
  Margarita nagelt ook en zegt:
  - We zijn coole kampioenen! Rusland ligt achter ons!
  De jongen en het meisje gaan allemaal maar door. Ze hebben zoveel opwinding en vuur. En de Duitsers bezwijken letterlijk onder hun hoeven.
  Om precies te zijn blote kindervoeten.
  Oleg schiet en doodt de vijand met elke kogel.
  Ja, de jongen, zo lijkt het, is niet zo gemakkelijk te stoppen. Hij is een echte en echte terminator.
  Margarita gooit weer een granaat met haar blote voet en piept:
  - Ik ben geweldig! Ik word internationaal kampioen!
  En in zichzelf lachen...
  China mobiliseert echter steeds meer miljoenen en tientallen miljoenen soldaten. En het Sovjetleger van de USSR vernietigt extreem actief tegenstanders.
  Ondertussen zijn de meisjes aan het vechten. Er zijn meer damesafdelingen.
  Hier komt het hele bataljon. Meisjes op blote voeten in badpakken. Zo'n schraal badpak in bikinistijl. En naakte, ronde hakken van schoonheden flitsen. Prachtige krijgers.
  En ze schieten ook op de Duitsers. Maar de krijgers gaan man-tegen-man-gevechten aan met Mao's soldaten. Hoe ze worden gedorst.
  En hoe ze zichzelf steken met bajonetten! Hier zijn de meiden!
  Gewoon geweldig.
  De meisjes slaan de Chinezen met hun blote benen en grijnzen vleesetend. Hier zijn de krijgers. Meisjes van de sterkste uitlijning. Zo dorsen ze rode communistische, Chinese soldaten.
  En ze sloegen zichzelf. En ze komen...
  Er zijn zulke superklasse krijgers. En allemaal blootsvoets en bijna naakt. En ze springen naar zichzelf. En ze sloegen zichzelf met blote hakken. Hier zijn de meisjes - alle meisjes meisjes.
  Victoria vecht vooruit. Ze ziet er nog steeds uit als een meisje en is erg slank. Hij injecteert zichzelf met Chinees en zingt:
  - God bescherme de koning! En scheur al het uitschot!
  Ja, de meiden hier zijn top.
  En de schoonheid Veronica is zichtbaar. Ook de blonde vecht.
  En de magnifieke Yulfi - een meisje dat een prinses werd nadat ze haar man had begraven. Yufi ziet er goed uit. Ze houdt heel veel van mannen en gaat zonder vooroordelen met hen in contact.
  Seks verlengt zelfs het leven en is zeer gunstig voor vrouwen. Hij verjongt ze.
  Anna is ook aan het vechten, en met haar rode, weelderige haar.
  En ook de verrukkelijke Angelina - de krijger is gewoon super.
  Dat wil zeggen, de hele koninklijke garde. Een complete set schoonheden. Ze zijn zo mooi en sexy.
  En verpletter de Chinezen. Vermaal ze tot poeder. Maal de botten en scheur het vlees.
  En de Chinezen vluchten voor hun aanval. Ze lijden nederlaag na nederlaag.
  Naast de Sovjet-troepen vechten ook krijgers uit de DDR, of Duitsers van een klasseniveau, zeer succesvol.
  Gerda en Charlotte vechten in de nieuwste tweemanstank in de vorm van een piramide.
  En ze vechten behoorlijk goed. De Chinese machine is uitgerust met een hogedrukpistool. Het kaliber is 105 mm, maar dit is voldoende vanwege de hoge mondingssnelheid van het projectiel. De meisjes in de tank gingen liggen. De machine is zeer wendbaar met een gasturbinemotor.
  Gerda vuurde op de Chinese tank en zong:
  - Ik ben zo'n wilde wolvin, ik ben nog nooit in het buitenland geweest!
  En hij lacht, tikt met zijn blote voet op de joystick.
  Ook de roodharige Charlotte doet niet onder.
  Ook een super meid.
  Hij schiet zichzelf dood en drukt met zijn blote tenen op de joystickknoppen.
  Prachtige krijger.
  De roodharige vroeg tijdens het schieten aan Gerda:
  - Wat denk je, zal het christendom eindelijk worden verboden?
  De blonde terminator zei nadrukkelijk:
  - Ik denk dat het gaat!
  En ontblootte haar gezicht!
  Warriors zijn over het algemeen geweldig in schieten. Hier spartelde Gerda met haar blote tenen. En piepte:
  - Wij Ariërs moeten niet geloven in de Joodse Bijbel die pacifisme predikt.
  Charlotte was het hiermee eens:
  - Dat klopt, het paste niet! Wij zijn de beste ter wereld!
  De roodharige stuurde opnieuw een dodelijk projectiel met haar blote tenen. Een Chinese auto gecrasht.
  Gerda glimlachte. Tijdens de rust schreef ze ook een interessant werk.
  Kleine Gerda ging op zoek naar haar genoemde broer Kai. Maar ze wist niet waar hij was. En wendde zich niet naar het noorden, maar naar het zuiden. En toen had ze spijt dat ze compleet nieuwe rode schoenen had aangetrokken. Na een paar uur wreven ze over haar benen. Toen deed Gerda haar dure schoenen uit, brak haar toverstok af en hing haar schoenen aan een haakje.
  Het weer was lente, warm, je kunt met plezier op blote voeten lopen. Ze is geen erg rijk meisje en in de zomer liep ze vaak op blote voeten. Toegegeven, na de winter werden haar zolen zachter en zachter.
  Al snel, terwijl ze langs de weg liep, begon het meisje ongemak te ervaren van kleine kiezelstenen en zand. En om het zachter te maken, draaide ik me het gras op. Daar was het makkelijker. Maar na een paar uur zoemden de zolen al.
  En vooral: ik wilde eten. En het meisje heeft maar een paar centjes op zak.
  Niettemin kocht Gerda in het dichtstbijzijnde dorp een brood voor zichzelf, schreef het op met vers water uit de bron en viel midden in een hooiberg in slaap.
  De volgende dag jeukten haar bekraste, blote zolen. Ik wilde eten. Het meisje ging naar zichzelf en voelde haar lichaam opwarmen na een koele nacht. Benen deden een beetje pijn.
  Gerda liep een tijdje langs de weg, maar haar voetzolen, die nog geen tijd hadden gehad om te harden, begonnen weer pijnlijk te jeuken en toen te gloeien. Het meisje ging naar het gras. Maar hier is het langzamer om te gaan en ook niet zo prettig voor lekke benen.
  Het meisje bereikte met moeite de stroom. Ik liet de neergestorte poten daar zakken en koelde ze af. Ik dacht erover om schoenen te dragen. Maar het is jammer om zo'n noviteit neer te schieten. Ze wilde ze heel graag aan Kai laten zien. Om zijn nieuwe schoenen te bewonderen.
  Toen begon het meisje weer te lopen. Ik was wanhopig om te eten.
  Op de een of andere manier bereikte Gerda het dorp en kocht meer brood. Maar de koperen munten raakten op.
  En het meisje dacht. Waar geld te krijgen voor eten. Ze kreeg een aanbod om dure Marokkaanse schoenen te verkopen, maar Gerda weigerde resoluut. Ze zal erin verschijnen aan Kai. Kun je tot die tijd geld verdienen?
  Gerda in het volgende dorp bood aan om hout te hakken. Ze gaven haar een bijl. Het meisje hakte een beetje, maar ze was zo uitgeput dat ze na het eten meteen in slaap viel.
  Toen kreeg Gerda het aanbod om ganzen te halen. Maar hierdoor verloor het meisje een hele dag.
  Uiteindelijk besloot ze maar te smeken. De boeren merkten echter onmiddellijk haar rode schoenen op. Zoals, het is meteen duidelijk dat het geen bedelaarsmeisje is, aangezien ze zoiets bij zich heeft.
  Uiteindelijk besloot Gerda haar schoenen te verkopen. Hiervoor moest ze echter de stad in lopen. De benen van het meisje werden snel hard en het was bijna pijnloos om over het pad te lopen.
  Oké, Gerda besloot dat ze zelfs zonder de schoenen aantrekkelijk zou kunnen zijn voor Kai.
  Verkocht aan een koopman en ontving een paar zilveren munten. Ik kocht een canvas tas voor mezelf en ging als een bedelaar over de wegen van Europa. We moeten een broer vinden. En het meisje, dat hoorde dat ze in het zuiden meestal jongens als slaaf verkopen, haastte zich daarheen.
  Toegegeven, het meisje was slecht georiënteerd en zwierf lange tijd door Duitsland. Tot de herfst komt. Oké, de blote voeten van het meisje waren verhard, zoals de hoeven van een paard, maar het eelt jeukte. Maar elke dag werd het kouder en kouder.
  En buiten slapen is oncomfortabel. 's Nachts bevroor zelfs Gerda's jurk en die scheurde ze met moeite af. Moet iets doen. Het is al gaan sneeuwen. In een lichte jurk bevriest het meisje tot op het bot, en haar blote, geharde benen breken de ijskorst.
  Gerda, om niet in slaap te vallen en niet een mooie nacht wakker te worden, bleef in het zuiden van Duitsland voor de winter in één huis om als vuist te dienen. Hiervoor moest ze werken, het huis schoonmaken, de koe melken en nog veel meer. Maar het meisje kreeg eten en kreeg een gescheurde jas en klompen.
  Toen de lente kwam en de sneeuw begon te smelten. Het meisje gooide met plezier de harde werkblokken van zich af en ging weer naar het zuiden. Ze kreeg niets betaald en Gerda moest aalmoezen eten. Bovendien zong het meisje nog steeds goed. Haar jurk was helemaal gerafeld en haar blote voeten waren geil en bedekt met een korst. Het meisje kwam uiteindelijk naar de Balkan. Passeerde Hongarije en kwam Turkije binnen.
  Bedelaar Zamorashka verhuisde naar Istanbul. Ze verstopte zich voor de Turken in de bossen en verstopte zich voor de christenen.
  Echter, al op weg naar de hoofdstad zelf, werd het blonde meisje betrapt. En aangezien ze volgens de normen van moslims al uitgehuwelijkt kon worden, werd Gerda gewassen, verkleed en als maagd op een veiling verkocht. Een meisje met mooi wit, krullend haar is een kostbaar goed. Ze ging naar de bejaarde emir. En het moet gebeuren dat deze emir vlak na de aankoop zo ernstig ziek werd dat hij zijn huwelijksplicht niet kon nakomen.
  Het meisje woonde in een harem. Bevredigend, als in een gouden kooi, maar saai. De waarheid leerde Turks en Arabisch.
  Islam ontdekt. De nieuwe religie was over het algemeen eenvoudig, bijna begrijpelijk. Het is niet duidelijk of ze na haar dood een harem van mannen krijgt? En zal ze het leuk vinden?
  Het meisje werd geleidelijk een meisje, en fabelachtig mooi, en de emir stierf na een lange ziekte.
  En nu wordt Gerda weer te koop aangeboden. Ze kleden zich uit voor honderden wellustige mannen en verkopen ze aan de harem van de sultan.
  Gerda krijgt daar geleidelijk aan invloed en wordt de vrouw van de sultan. Maar het Ottomaanse rijk is al in verval. Er breekt een oorlog uit met Rusland die een einde dreigt te maken aan de Turkse controle over de Krim en de Zwarte Zee.
  En de Duitsers vochten goed, maar de Russische soldaten waren niet slechter. En mooie meisjes vochten heel goed en verdedigden de USSR.
  Natasha schoot in de lucht. Ze schoot een Chinees onbemand, radiografisch bestuurbaar apparaat "Rama" -8 neer. En ze zei:
  - Mensen zullen blij zijn.
  Zoya gooide met haar blote voet een granaat naar het Chinese aanvalsvliegtuig, dat als een vleesetende piranha naar buiten vloog en piepte:
  - Voor altijd gelukkig!
  Ook Augustinus lanceerde met haar blote voet een geschenk van de dood en siste:
  - De Sovjetregering...
  Svetlana gooide ook een vlammend voorwerp, sloeg een krijger van het Mao-leger neer en gromde:
  - Kracht is geweldig!
  Maar de Chinezen vertrokken... En de meisjes kalmeerden een beetje.
  Natasha merkte met een droevige glimlach op:
  - Morgen, 22 maart 1979. Er is precies een jaar verstreken sinds het begin van de oorlog!
  Zoya merkte enthousiast op:
  - We zijn zeker sterker geworden door de jaren heen, maar we zijn helemaal niet ouder geworden!
  De roodharige Augustinus giechelde en verpletterde de vervelende vlieg met haar blote vingers:
  - Natuurlijk niet! Word niet oud! Ik ben nog steeds zo heet als altijd!
  Svetlana giechelde en merkte op:
  - Een oorlog in het algemeen verjongt meisjes. Leiders komen en gaan, maar meisjes blijven jong!
  Natasha antwoordde met een brede glimlach:
  - We zijn verjongd - Russische goden!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Ja, onze goden, Slavische goden!
  De vurige Augustinus zong:
  - We wonen op het land van onze vader! Lada's kinderen zijn geweldige kinderen! En jaren op een gevleugeld paard, Rusland in verre millennia!
  Svetlana giechelde en antwoordde:
  - Vanuit de lucht zal de bel slaan - de regen zal met stromen stromen! Ik ren naar mijn kindertijd - de zomerregen volgt me!
  En Natasha pakte enthousiast op:
  - Achter me!
  En de krijgers klapten in hun blote, gebeitelde voeten. Ze zijn echt tot zulke wonderen in staat. Er is in mijn leven geen enkele pagina omgeslagen.
  Hier groeit een hele generatie krijgers op. Het is al mogelijk om te vechten in de gelederen van het Rode Leger, degenen die zijn geboren na het begin van de oorlog.
  Hier bijvoorbeeld Andreika. Barefoot jongen in korte broek. In totaal dertien jaar, maar hoe vecht hij? Ja, in zekere zin een ongelukkige jongen, die de wereld al een heel jaar niet kent.
  Natasha wenkte Andreika. Ze streelde het blonde haar van de pionier. Kijk hoe gebruind hij is, als chocolade. Het meisje gaf de jongen snoep. Hij mompelde somber:
  - Zoet is slecht...
  Maar hij at het eten toch op. Ja, een soort jongen. Natasha pakte haar hand en stak haar uit. Ze kietelde de verharde, stoffige voet van de pionier. Als reactie daarop begon hij Natashka's blote zool te kietelen. Het is fijn om aangeraakt te worden door de handen van een knappe jongen.
  Natasja merkte op:
  - Je bent aan het groeien Andrey! Als je nog een paar jaar leeft, zal ik het je leren.
  De jongen was verrast
  -Wat?
  Natasja giechelde.
  - Hoe de liefde te bedrijven!
  Andrey snoof minachtend:
  - Ik heb het al gezien!
  Natasja schudde haar hoofd.
  - Wat je zag was paren van dieren. En ik leer je prachtig en heel plezierig!
  Verliefde meisjes weten echt veel. Het zijn uitstekende vechters en China, met al zijn kolossale aantallen, heeft al drie keer spijt gehad van zo'n agressieve aanval.
  Natasha vuurt op Mao's troepen, gooit een granaat met haar blote, gebeitelde voet en zegt:
  - Voor de grootsheid van het communistische land!
  Toen ontblootte ze haar tanden.
  De meisjes vechten hier, traditioneel bijna naakt. Alleen gekleed in rode, strakke slipjes vechten ze en besmetten ze de rest van de jagers met een razernij.
  En ze schieten. En ze schieten erg goed. Zoals sluipschutters en krijgers van het hoogste ruimteniveau.
  Zoya schiet ook. Hij maait de Chinezen neer en tjilpt:
  - Oh, mijn moederland en geweldige familie!
  En hij gooit een granaat met zijn blote voet. Over het algemeen een geweldige meid.
  En haar haar heeft de kleur van bladgoud.
  Zoya is ooit door de Chinezen gemarteld. Eerst namen ze me mee naar een hut en kleedden ze me uit tot op mijn korte broek. Ze begonnen te voelen, met hun handen naar gevoelige plaatsen te klimmen. Toen sloegen ze me met rubberen slangen. Ze sloegen me op de borst, en op de zijkanten en op de dijen. Het volgende was het meest vernederende - verkracht met een rubberen wapenstok. Maar het gevoel is zo acuut. Tegelijkertijd ervoer Zoya, samen met de pijn, een orgasme en eindigde. Mao's soldaten lachten.
  Daarna verkrachtten ze de met de hand geschreven schoonheid opnieuw met een knuppel, en toen gingen ze er zelf mee aan de slag... Vijfentwintig jonge, hongerige soldaten liepen over het meisje heen. Laat niet langer een maagd meer zijn, maar nog steeds een man. Dit is zowel plezier als pijn. Zulke intense sensaties. Vooral als verkracht in het vijfde punt.
  Maar ze werden in ieder geval niet verslagen. Het is te zien dat de troepen van het Rode Leger van China het graag op verschillende punten hadden. Ze hebben haar niet opgehangen. Tot Zoe uiteindelijk wegliep. Voordien werd ze trouwens blootsvoets en bijna naakt de kou in gedreven. Maar op dat moment was Zoya al gewend aan de kou. En ze rende weg in alleen haar slipje. En dat ze een strijder is van de hoogste rode aerobatics.
  De oorlog met China is hevig en meedogenloos en vervaagt geen moment.
  Aurora vecht ook heldhaftig. Hij maait de Chinezen neer en zingt:
  - Moederland, feest, Komsomol! Er zal een sterke nederlaag zijn voor Mao Zedong.
  En ook hoe hij met zijn blote voet een granaat gooit.
  Alles aan de meisjes is cool en brutaal.
  En ook Svetlana zal pakken en afranselen. En de Chinezen neermaaien. En met blote tenen plant hij een granaat.
  En brul tegelijk:
  - Voor de zaak van de strijd van het communisme!
  Natasha schiet ook, slaat de Chinezen neer en sist:
  - In de naam van het Vaderland, de heilige!
  En een met blote tenen gegooide granaat verstrooit de Chinezen. En de meisjes worden steeds vrolijker en zingen alles voor zichzelf met wilde vreugde.
  Zoya schiet ook met de nauwkeurigheid van Robin Hood. Leidt een vuur naar zichzelf en zingt:
  - Ik hou van Rusland! Machtig land! Waarom werd Hitler niet vernietigd? Ik begrijp het niet!
  En ook hij, met zijn blote tenen, zal het pakken en een granaat gooien. En de Chinese skiff.
  Aurora neukte Mao's krijgers. Ze gooide een citroen met haar blote voet en piepte:
  - Maar Pasarán! Scherpe klap!
  En Svetlana zal de beurt geven. Hoe de Chinezen te vegen. Hoe ze allemaal te laten weken en piepen:
  - Glorie aan de Almachtige Rod!
  En hij zal ook een granaat gooien met zijn blote voet.
  En ook Natasha zal een beurt geven. Snijd de Chinezen af. En hij gooit een granaat met zijn blote voet, piepend:
  - Ja, uw naam is heilig!
  En weer grijnzen. Glinsterende parelwitte tanden.
  En dan bezwijkt Zoya. Sprankelend zullen de Chinezen dekken. En hij zal piepen en een granaat gooien met zijn blote voet:
  - Krijger, die de dood voor iedereen brengt!
  En nogmaals, hij zal worden beschoten met een dodelijke uitbarsting!
  En hier is Aurora als een lupanet. En dood. En met blote tenen zal hij een geschenk van de dood sturen.
  Dan piept hij:
  - Glorie aan de dappere Russische soldaten! Schouder meesters!
  En Svetlana raakt ook de Chinezen. Hoe hij ze neermaait, als een sikkel, en stuitert:
  Ik ben een krijger die niet vergeten zal worden...
  En weer met blote voeten, alsof hij op de vijanden van Rusland rende. En laat het vliegen als een granaat.
  Het meisje herinnert zich natuurlijk veel. Bijvoorbeeld, hoe de Fritz in het eenenveertigste jaar twee meisjes op blote voeten dwong een gat in de kou te graven. En de meiden zijn nog niet zo gehard. En natuurlijk werden hun benen eerst rood en daarna blauw van de kou. En het deed pijn.
  En de monsters-fascisten begonnen, om op te warmen, met knuppels op de hielen te slaan. De meisjes verloren het bewustzijn. Daarna goten ze nog een paar bakken ijswater over hen heen. Bijna moe.
  Gelukkig werden de ongelukkige meisjes opgehaald door een genezer. Kwam uit hen. En zelfs de ledematen hoefden niet geamputeerd te worden. De meisjes groeiden op en werden partizanen. Ze namen wraak op de nazi's.
  De pioniersjongen Alexander Grigorievich had minder geluk. Zijn nazi's, gepakt, kleedden zich uit. En in de kou op een rek gehangen. En de blote voeten van de pionier werden in een blok geperst, en een steen met een gewicht van een middelpunt ging zitten. De jongen piepte hijgend languit in de kou. En zijn fascisten verwarmden hem ook en brachten een fakkel naar een verstijfd lichaam. Dit zijn de monsters van de nazi's.
  De jongen hing drie dagen en drie nachten, en op de vierde dag, niet in staat om de marteling te verdragen, stierf hij.
  De indringers gedroegen zich wreed ...
  Komsomol-lid Sveta werd ook uitgekleed. Je serveerde een grote glazen pot. Gevuld met water en blootgesteld aan vorst. En zodat alle inwoners kunnen zien hoe het Komsomol-lid bevriest in het ijskoude, met ijs bedekte water. Wat een verschrikking is het.
  Zo was het in de Grote Vaderlandse Oorlog, hier is iets soortgelijks, dat is er nu.
  Svetlana schiet op de Chinezen, zich die oorlog herinnerend, en fluistert:
  - Fascisme zal niet voorbijgaan! Glorie aan Rusland!
  Natasha schiet ook. Hij gooit heel nauwkeurig een granaat met zijn blote voet en roept:
  - Laten we niet gaan liggen onder Mao Zedong!
  Zoya bevestigt op plechtige toon:
  - We zullen nooit gaan liggen!
  En opent ook het vuur.
  En een blote voet gooit een granaat.
  Aurora schiet. Omgaan met Mao's troepen en schreeuwen.
  - Glorie aan de Russische goden!
  En weer gooit hij een granaat met zijn blote voet.
  En Svetlana schiet heel nauwkeurig. En schreeuwt:
  - In de naam van het leven op aarde!
  En weer gooit hij heel nauwkeurig een granaat met zijn blote voet.
  En de Chinezen raken uitgeput.
  Maar steeds meer nieuwe krachten gaan de strijd aan. En de vijand komt weer.
  Natasja glimlachte. En toen zonk ze. Ik herinnerde me hoe twee pioniers van ongeveer twaalf jaar door de Chinezen werden gepakt. Ze scheurden de kleren van de jongens uit en bonden hun handen achter met draad en dreven ze naakt en blootsvoets de bittere kou in. Toen dreven ze ze door de sneeuw en dreven ze ze opnieuw de hut in. Ze reden totdat hun begeleiders doodvroren. De pioniers voelden zich niet op hun gemak, maar ze volhardden. De jongens zijn behoorlijk sterk.
  Toen de Chinese Mao zag dat de pioniers niet door de vorst te pakken waren, begon hij de kinderen met vuur te verbranden. En hierin zijn ze geslaagd. Toen de beul een gloeiend heet strijkijzer op de blote borst van de jongen aanbracht, riep de jongen uit:
  Lang leve Stalin!
  Toen werden brede stroken metaal, rood van de hitte, op de blote, verharde zolen van de jongen aangebracht. De beul vrouw ademde met veel plezier de geur van geroosterd vlees door haar neusgaten. De pionier riep opnieuw:
  - Hijs de rode vlaggen boven Peking!
  En liet zijn tong zien. Toen trokken de Chinezen het scrotum eruit met een gloeiend hete tang. De pionier stierf aan een pijnschok.
  Ja, dus vestigden de Chinezen in de bezette gebieden een nieuwe orde.
  Ze handelden grof en wreed. En de marteling was constant.
  Natasha gooit weer een granaat met haar blote voet. Verspreidt de Chinezen en piept:
  - Moge er een hemel op aarde zijn! Paradijs van het communisme, waarin het land van de Sovjets bloeit!
  Zoya lanceert ook een granaat met haar blote tenen en piept:
  - En glorie zal naar de aarde komen!
  Daarna maakt het meisje een zeer goed gemikte wending. Schakelt tegenstanders uit. En laat weer zijn tanden zien.
  En dan vuurt Augustinus. Klopt de Chinezen en piept:
  - Voor het moederland! Voor Brezjnev!
  En opnieuw gooide ze een granaatappel met haar blote voet, verspreidde de Chinezen. Versla de krijgers krachtig.
  Laat de vijand niet vallen.
  Svetlana gooit ook een granaat met haar blote voet. Kleurt de Chinezen en piept:
  - Glorie aan onze Russische meisjes!
  En hoe de krijgers lachen. Het zijn tenslotte zulke schoonheden dat ze zelfs voor de wedstrijd kunnen worden opgemaakt: mevrouw Universe. Hun borsten zijn zo vol en stevig tegelijk. Dus ze houden ervan om seks te hebben met mannen. Het windt ze echt op.
  Slechts een zeer groot aantal vijanden dringt aan op de USSR.
  De meisjes raakten afgeleid en begonnen de Chinezen te vernietigen.
  Ze dorsen de dringende soldaten van Mao. En sloeg zo'n hectische en helse aanval af.
  Natasha zong mee en sneed de woedende Chinezen af;
  - Meisjes in grote nood! Waar ben jij de eigenaar waar!
  Ja, al meer dan zeventien jaar is er geen Stalin, en het is er niet beter op geworden. Integendeel, de Chinezen oefenen druk uit op het Rode Sovjetleger.
  Zoya twitterde:
  - Moge ons moederland op ruimteroutes zijn!
  En met een blote voet zal een citroen lanceren. Zo is het windhondmeisje.
  Augustinus vuurde op de vijand, siste;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Wij willen Stalin!
  En hij zal een granaat gooien met zijn blote voet.
  Svetlana, schietend, vervolgt:
  - Zodat ze ons niet konden breken, sta op de meester van de aarde!
  En weer vliegt de granaat die door de blote voet van het meisje wordt gegooid.
  Natasha maaide een paar regels neer en gaf uit:
  - En breek Adolf!
  Zoya piepte, gooide een granaat naar de Chinezen met haar blote voet en scheurde ze uit elkaar:
  - Schiet op Mao!
  Augustinus, die de gele jagers neermaaide, was het ermee eens:
  Ja Mao! Toch waren er niet zo veel Duitsers!
  Svetlana was het hiermee eens:
  - Er zijn bijna een miljard Chinezen! En ze zijn niet zo gemakkelijk te doden!
  De meiden hebben de kans om de Chinezen te verslaan nog steeds niet opgegeven. Op 30 juni 1970 waren de gevechten in volle gang. Mao Zedong rekende op de uitputting van de USSR.
  En hoe zit het met de dode Chinezen? Baby's zijn nog aan het bevallen! Het zal nodig zijn en polygamie zal worden ingevoerd. De Chinezen zijn tenslotte nog steeds atheïsten. Het confucianisme is meer een filosofie dan een religie, en het communisme promoot atheïsme.
  Tegelijkertijd probeerden Mao's soldaten de Sovjettroepen die geen tijd hadden gehad om zich achter de Amoer terug te trekken, van hun bases af te sluiten. Daarin slaagden ze onder meer zelfs een beetje.
  Maar het Rode Leger en vrijwilligers uit de DDR doen mee aan de tegenaanval. Profiteren van de superioriteit in de kwaliteit en het aantal voertuigen, de Sovjet-troepen en hun bondgenoot steken de Chinezen.
  Gerda en haar tankbemanning lopen, zoals altijd, voorop in de aanval.
  Meisjes in slipje en op blote voeten. Ze schieten zichzelf neer en vechten.
  Er zijn twee auto's voor vier krijgers. Compact en zeer comfortabel, piramidaal.
  Gerda drukt met haar blote tenen op de joystick en schiet. En het valt best goed. Tranen van de toren van een Chinese tank.
  Dan zegt hij:
  - Ik ben een terminator met sneeuwkleurig haar!
  En hij lacht furieus... Twitches zichzelf als een marionet.
  Charlotte schiet ook. Zeer treffende hits en brult:
  - En het grote Rijk, zo werd ons verteld, niet zomaar!
  En met blote voet, hoe te duwen.
  Duitse meisjes zoals altijd bovenaan. Het zijn onsterfelijke, tijdloze heksen die altijd in beweging zijn. Zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog vochten ze, en zo bleven ze eeuwig jong, want heksen. En Sovjetmeisjes vochten ook in de Grote Vaderlandse Oorlog. En daar werden ze beroemd, en nu vechten ze met China.
  Natashka schiet, snijdt in rijen af. En hij gooit een granaat met zijn blote voet, de vijand verstrooid:
  - Alles zal geweldig zijn!
  Zoya geeft ook een bijtende draai aan de Chinezen. Maaide de soldaten van Mao Zedong. En gooide citroenen met blote voeten.
  Het meisje riep:
  - Het is hyper!
  Toen nam Augustinus het ook aan en haalde uit naar Mao's troepen. En ze gooide ook dodelijk geweld met haar blote voet.
  Het meisje piepte:
  Laten we Hitler vernietigen!
  En verklaarde:
  - Nee, Hitler is al dood - laten we Mao verpletteren!
  Toen pakte en gooide Svetlana een dodelijke granaat met haar blote tenen. De meisjes namen en vernietigden de Chinezen, piepten:
  - Dat is geweldig!
  Natasha merkte agressief op:
  Wij zijn super vechters!
  En weer gooide ze een granaat met haar blote voet. Dat is heel mooi.
  Zoya heeft hier geweldig werk geleverd. Toen gooide een blote voet, een heel mooi meisje, het en sloeg de Chinees:
  - We zullen heel cool zijn!
  Toen nam het vurige meisje Augustinus het aan en maakte heel mooi een worp met haar blote tenen, verspreidde de Chinese soldaten in alle richtingen:
  We zijn allemaal supermeisjes!
  Dan is Svetlana een heel mooi meisje, en zo'n blondine, met op blote voeten flitsende granaten. En het meisje pakte en rolde de Chinees uit, een heel mooi meisje.
  Meisje in slipje. En ze kirde:
  - Meisjes zijn anders! En heel rood!
  De meisjes zijn over het algemeen erg cool, en altijd blootsvoets.
  Svetlana bijvoorbeeld liep de hele oorlog op blote voeten. En in het eenenveertigste jaar trok ze door het bos. Het is niet de eerste keer voor haar. Ze werkte in een kinderarbeiderskolonie op blote voeten en in een lichte gevangenisjurk tot de vorst. Later rende het meisje zelfs op blote voeten in de sneeuw. Dus Augustinus was in de kolonie. Daar konden de meisjes bijna naakt werken in de strenge Siberische vorst.
  En het maakte hen niet bang. En hoe goed is het voor meisjes om op blote voeten door de sneeuwbanken in de sneeuw te rennen. En dat blote hakken waren gebeten door de vorst. Niet zo eng. De blote zolen zijn bedekt met likdoorns en de meisjes waren niet gewond door de ijskorst.
  Ze zijn zo ontzettend cool. Meisjes op blote voeten renden en werkten met bijlen.
  De meiden hebben het heel goed gedaan.
  De meiden waren heel gek. Weer gooien ze met hun blote tenen granaten.
  En verpletter de Chinese hordes. Erg coole krijgers, moet ik zeggen.
  Meisjes gooien hun blote voeten naar de vijand.
  Natasha schiet heel nauwkeurig op de Chinezen.
  En sloeg een andere Mao-soldaat kapot.
  Het meisje is erg mooi... En erg blootsvoets en mooi Natasha, erg agressief.
  Maar voor een meisje moet je je eigen interessante schrijven.
  Hier was Natasha mee aan het praten. Of beter gezegd, ze schreef een verhaal.
  Dat is ook interessant na de eerste successen, de Russische troepen van het rijk van Nicholas worstelden met de Hindenburg. En ze vernielden het van waaruit het tsaristische rijk Duitsland versloeg en er geen revolutie was.
  Hier begonnen Oleg Rybachenko en Margaret Magnitnaya al op Sovjetgebied met China te vechten.
  Een jongen en een meisje verpletterden de Chinezen.
  Oleg Rybachenko zag eruit als een jongen van elf of twaalf jaar oud. En verpletterde Mao's soldaten. Of degenen die eruitzien als de horde van Genghis Khan.
  De jongen gooide zijn blote voet naar de Chinees. Verpletterd en gewonnen.
  En gaf een beurt.
  En Margarita sloeg Mao's enigszins scheve troepen heel krachtig af.
  En verpletterde de Chinezen. En het meisje vocht heel mooi.
  En ze gooide heel mooi haar blote voet. En verpletterde de vijand.
  Margarita maakte de Chinezen zwaar nat.
  Mao's troepen rukten zeer agressief op.
  Margarita, die de tegenstander heel erg verplettert.
  De blote voeten van het meisje braken heel mooi de ruggengraat van de Kaisers.
  Meisjes zijn zo agressief.
  En het bataljon volgt de jongens, of liever het kinderpaar Oleg en Margarita. Meisjes in slipjes, en heel mooi. Ze vallen de Chinezen aan, en zeer ijverig.
  Hun blote borsten met robijnrode tepels trillen. En de meisjes vechten met extreme druk. Ze verpletteren de Chinezen. En de communistische, rode troepen van Mao bezwijken.
  En nu beginnen de Chinezen zich terug te trekken.
  Veronica gooit een granaat met haar blote tenen. Ze verpletterde de soldaten en piepte:
  - Liefde is leven!
  Victoria gaf een goed gemikte beurt. Ze sneed de tegenstanders af. En gooide een granaat met haar blote voeten.
  En toen piepte ze:
  - Ons moederland wordt verheerlijkt!
  Hier is Juliana een heel mooi meisje, en de vrouw van de generaal, terwijl ze een granaat neemt en afvuurt en koert:
  - Geniale Express!
  En dan de roodharige Anna. Het meisje is zo cool en buitengewoon. Verpletterde de Chinezen, weekte ze. En een granaat vloog met blote voeten omhoog. En verspreide tegenstanders.
  Toen piepte ze:
  - Heilig Rusland van tsaar Nicolaas II!
  En toen heb ik het gecorrigeerd:
  - Om precies te zijn, tsaar Leonidas!
  En het meisje knipoogt met haar saffieren ogen. En ontblootte zijn tanden.
  En dan de Olympische Spelen: een heldenmeisje lanceert met haar blote voeten een hele hoop granaten.
  En verspreidde zich in alle richtingen van het rivierbloed met de troepen van Mao.
  Een bataljon meisjes met blote benen, in korte broek, loopt immers voorop in de aanval en schakelt de Chinezen uit.
  Meisjes schieten heel nauwkeurig, maar ze lijden geen verliezen. Wanneer een meisje naakt is en alleen slipjes draagt, is ze praktisch onkwetsbaar. En het is buitengewoon moeilijk om het te pakken te krijgen.
  Dus de Chinezen slaan geen meisjes, noch met een granaat, noch een kogel, noch een fragment. Dus? Strijd is vechten!
  Veronica schiet zichzelf neer. Het treft de vijand, gooit een granaat met blote voet en tjilpt:
  - Het wordt een heel cool spel!
  En Victoria is een krijger-commandant. Terwijl ze met haar blote borst schudt, en een schijn van bliksem uitstraalt met haar scharlaken tepels. En dan gooit een blote voet een granaat.
  Breekt de rangen van tegenstanders.
  Het meisje schreeuwt uit volle borst:
  - Ik ben een supermeisje!
  En ontbloot zijn tanden.
  En dan Julianus. Ook een meisje van zeldzame schoonheid. Wat sneu voor de Chinezen. Om precies te zijn, niet door de Chinezen, maar door Mao's troepen, die trouwens in oorlog zijn met Rusland, meer bepaald met de USSR.
  En op de troon zit tsaar Leonid Brezhnev, zoals hij wordt genoemd, Iljitsj II, die keizer van de USSR werd. En het is geweldig om het daarmee eens te zijn. En het noorden van China, Mongolië, Noord-Korea, al Russische bondgenoten worden ook aangevallen door het Mao-rijk.
  Yuliana gooide een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Laat er Leonid zijn in Rusland - licht!
  Ze knipperde met haar saffieren ogen.
  En dan vecht Anna, het roodharige beest. En hij schiet ook nog eens super goed.
  En zijn tanden ontbloot, zegt hij:
  - Laat er een koninklijk paradijs op de planeet zijn!
  En Olympias lanceerde een citroen met blote voeten. Verspreide tegenstanders en piepte:
  - Glorie aan de tsaar en het vaderland en de communistische partij!
  Chinese tanks en infanterie waren in staat om de bocht van de Amoer te veroveren en keerden naar het noordwesten en bleven langs de rivier bewegen. De Chinese opmars was relatief succesvol.
  De configuratie van het front was in hun voordeel en het was moeilijk om versterkingen voor het Rode Leger onder Chinese bommen over te brengen.
  Maar de USSR was technologisch sterker dan het ontelbare leger van Mao, dat zelfs jongens van twaalf jaar in het leger mobiliseerde.
  Bovendien bleken de schijfvliegtuigen van de Duitse Democratische Republiek, die volledig onkwetsbaar zijn, een zeer effectief wapen te zijn en Chinese auto's met een laminaire straal te rammen.
  Het was vooral effectief vanwege de enorme snelheid van vliegende schotels. Die bijna elk Chinees vliegtuig zou kunnen inhalen.
  De mooie meiden Gertrude en Eva jaagden op zo'n diskette naar Chinese auto's.
  In het bijzonder vielen ze twee jagers aan die waren gekopieerd van de Sovjet-jagers onder de MIG-15-licentie, en ze letterlijk platgeslagen.
  Dit zijn de meisjes, ze staan niet aan de zijlijn.
  Gertrude drukte met haar blote tenen op de joystickknop en piepte:
  - Duitse goden zijn de machtigste ter wereld!
  Eve bestuurde ook de joystick met behulp van haar blote tenen en brulde:
  We laten alle vijanden in het toilet weken!
  Het meisje is nog steeds een ding. Hier nam ik bijvoorbeeld een pionier. Ze scheurde de kleren van de jongen uit en maakte ze met draad vast aan de espen. Toen begon ze het lichaam van een Chinese pionier dicht te schroeien met een gloeiend hete pook op de brandstapel. Begonnen met de maag, daarna verplaatst naar de borst. Negeerde de ronde hakken van de jongen niet.
  Toen de pook afgekoeld was, warmde het meisje hem weer op, en Gertrude gooide twijgen omhoog.
  Toen veranderden ze, en de pionier werd gebakken door haar partner. De blonde terminator Gertrude brandde ook de wangen van de jongen. Kortom, bij de Chinese pionier bleef er geen hele strook huid over.
  Toen namen ze een groot vuur, staken de jongen met peper, zoutten het en begonnen te eten.
  Het vlees is sappig, mager.
  Eva, die de jongen verslond, merkte op:
  - Je krijgt geen extra calorieën met dergelijk voedsel.
  Gertrude, haar vingers likkend, stemde ermee in:
  Ja, het is kwaliteitsvlees. De jongen is mager, pezig, mager. Dit is lekker om te eten.
  De meisjes aten graag de Chinese pionier op. Nog twee Duitsers naderden. Deelgenomen aan het feest. Letterlijk kannibalisme. En zo lekker, met kruiden om een jongen uit China te eten.
  Een van de Duitse vrouwen, Frida, merkte op:
  - We hebben op de een of andere manier een zwangere vrouw gekookt. En toen aten ze de baby in de baarmoeder. Het is zo lekker!
  En de meiden barstten in lachen uit. Marteling en kannibalisme is cool!
  Ze sneden eenvoudig, zonder enig vooroordeel, iets af voor de Chinese jongen, en elk sneed een klein stukje af.
  Daarna dronken de krijgers ook wijn - vermengd met luchtvaartalcohol. Ze aten sappig vlees.
  Toen dansten de krijgers een beetje. Toen kwamen er nog een paar schoonheden in hetzelfde slipje. Ze begonnen de jongen op te eten. Ze sneden zijn hartje in verschillende stukken. En ze aten ook.
  Toen pakten ze het en renden op blote voeten over de kolen. Ze sprongen, ze sprongen. Toen haastten ze zich naar het dichtstbijzijnde deel. Daar vielen ze mannen aan, met hen gepaard als dieren. En het was geweldig.
  De vrouwtjes zijn zo agressief.
  En nu zitten er twee meisjes achter Chinese vliegtuigen aan. Ze rammen de Tu-4, waardoor de bommen in zijn buik ontploffen. En iedereen stopt niet met lachen. Prachtige meiden.
  En hoe ze met blote vingers op de knoppen van de joystick drukken. Zulke charmante schoonheden. Ze hebben de kracht van woede en de vlam van passie. En naakte meisjes geven vertrouwen in de overwinning.
  Stoute meiden schieten echt Chinese vliegtuigen neer.
  Gertrude vroeg Eva met een glimlach:
  - Denk je dat de Bijbel het woord van God is?
  Het meisje antwoordde lachend:
  - Niet!
  Gertrude vroeg met duidelijke verbazing:
  - En waarom?
  Eva zei nadrukkelijk:
  - Omdat de lucht solide is! Als een spiegel!
  En de meisjes lachten. Het zag er buitengewoon grappig uit. Nog een paar Chinese vliegtuigen neergeschoten.
  Gertrude merkte logisch op:
  Maar toch, er is een God!
  Eva was het ermee eens:
  - Daar is Adolf Hitler en zijn profeet!
  En weer barstten de krijgers in lachen uit. Ze zijn zo leuk en zelfs helemaal niet dom.
  En ze houden van vechten. Oh, en ook mannen verkrachten. Dit is hun motto....
  Gertrude, die een Chinees vliegtuig neerschoot, piepte:
  - Mijn vaderland! Ik vermoord iedereen voor jou!
  Eva met een grijns van tanden bevestigd:
  - Ik ook!
  En schitteren met saffieren ogen. Deze krijgers zijn cool. En helemaal niet dom.
  Of misschien slecht... En heel wreed. Hier martelden ze een vrouw van een jaar of dertig en haar zoon van een jaar of twaalf - niet eens een pionier.
  Ze hingen ze allebei op een rek. En onder blote voeten werd een vuur aangestoken. Bovendien, zodat u de hitte kunt verlichten, maar uw familielid naar het vuur gaat.
  Ofwel de hakken van de jongen zullen frituren, dan de meisjes.
  En de vrouw was zowel mentaal als fysiek gekwetst. Moeders borsten werden ook in brand gestoken.
  Ja, ze werden zwaar gemarteld. Meisjes houden van vuur.
  Jongens houden er bijvoorbeeld van om te martelen. Zelfs volledig onschuldige.
  Steek ze maar in brand...
  Of gedoopt in zuur... Een andere manier van martelen. Geselt de pionier met een gloeiend hete draad en smeer hem dan in met mest. Dit is zowel pijnlijk als vernederend.
  Pioniers werden ook besprenkeld met corbit en kalk. Nou, deze duivels-terminator meisjes.
  Eva raakte drie Chinese auto's en merkte op:
  - Hier zijn we mensen aan het martelen... En het is cool!
  Gertrude, haar tanden ontblotend, zei:
  - Het is vooral leuk om een jongen te martelen!
  Eva was het ermee eens:
  - Heel aardig! Maar het is ook goed om een meisje te martelen!
  De krijgers waren hier zo gelukkig.
  Gertrude haalde vier Chinese vliegtuigen neer en piepte:
  - En het zal geweldig zijn voor ons!
  En ze liet haar tong zien.
  Meisjes zijn over het algemeen zo mooi van uiterlijk en woedend van binnen. Een van de martelingen die de schoonheden gebruikten was. Hier hang je bijvoorbeeld een pionier aan zijn voeten aan het plafond en maak je een ketting aan zijn handen. En je krijgt elektrisch. De pionier moet het met behulp van een pers optillen. Om te voorkomen dat de spieren breken.
  En dan is er niet genoeg kracht en slaat weer met de stroom mee.
  Meisjes hielden er ook van als jongens aan het stuur draaiden. Ze vertraagden de beweging een beetje, zodat ze met stroming worden geslagen. Zeer indrukwekkend.
  Eva vroeg zich af:
  -Bestaat de duivel?
  Gertrude antwoordde met een grijns:
  - In ieder geval - de duivelin - wij zijn het!
  En beiden stalen wat ze wilden. En de gezichten zullen zichtbaar zijn.
  En beiden stalen wat ze wilden. En de gezichten zullen zichtbaar zijn.
  Op vliegende schotels worden de Chinezen grondig gedorst. Dit is echter nog maar het begin. Het Celestial Empire is sterk en heeft veel soldaten. En ze klimmen als duivels uit de graven.
  Anna rijdt in de lucht nog een Chinese auto omver en knipoogt in de lucht. Ze zeggen dat jullie krijgers van het Hemelse Rijk er niet weinig uit zullen zien.
  Julian is het hiermee eens. Snijdt de verouderde machine van de staat Mao af en brult grijnzend:
  - Moederland en leger zijn twee pijlers,
  Waarop de planeet rust...
  We zullen je beschermen met onze borsten,
  Uw leger wordt gezongen door alle mensen!
  De Chinezen blijven klimmen en klimmen. Ze hebben een te grote bevolking, op dat moment bijna een miljard inwoners, en kunnen Sovjetposities met lijken bombarderen. En ze kennen geen twijfels en spijt. En het aantal lijken maakt ze niet uit.
  Ze rollen als een eindeloze lawine.
  Hier is het machinegeweer Natasha. Ze schieten op de oprukkende Chinezen. Ze maaide een lijn neer met kogels. Dan nog een... De Chinezen vallen. Velen van hen zijn over het algemeen jongens, en ik val blootsvoets aan. Ze sterven met een glimlach op hun lippen. Mao Zedong ontketende een wrede oorlog. Hij wilde roem en records. En er zijn al miljoenen Chinese soldaten gesneuveld. En klim steeds meer onderdelen in de strijd.
  Natasha gooit een granaat met haar blote tenen en piept:
  - Glorie aan het land van het communisme!
  Zoya schiet op de gele krijgers en zegt met een glimlach:
  - Maar China is ook een land dat wordt geregeerd door communisten!
  Natasja antwoordde:
  - Ze hebben alleen een karikatuur van het communisme!
  Augustinus, schietend op de gele soldaten, merkte logisch op:
  - Niet in naam van de zaak, maar in de essentie!
  En het roodharige meisje gooide een granaat met haar blote tenen, een dodelijke kracht.
  Svetlana merkte op terwijl ze Mao's troepen neermaaide:
  - Ja, de essentie is soms belangrijker dan de formele naam!
  En een paar dozijn Chinezen vielen, neergemaaid door haar uitbarsting.
  Natasha bevestigd door te schieten op de Chinezen:
  - Ja, dat klopt... Alleen nu, niet soms, maar altijd!
  De meisjes lachten. Ze vochten tegen de horde die op hen afkwam. Zoals Russische krijgers die vochten met het ontelbare leger van Genghis Khan. En inderdaad, Rusland won.
  Zoya gooide opnieuw een granaat met haar blote tenen. Ze scheurde er een dozijn Chinese soldaten mee en zong:
  In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme,
  We zien de toekomst van ons land...
  We zullen de hordes kwaadaardig fascisme tot poeder verpletteren,
  Versla de stromen van de eindeloze horde!
  Augustinus schoot op de Chinezen en doodde ze met tientallen, en zelfs honderden, en merkte met een glimlach op:
  - Beter niet grenzeloos, maar een grenzeloze horde!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Ja, het is waarschijnlijk veel beter!
  De meisjes vochten heldhaftig, en hun wil is in de vuist.
  En de verpletterende kracht zit in blote tenen. En zoveel vechtlust in hen.
  Elizabeth op de tank vecht als een monster.
  Het meisje, schietend en met haar blote vingers op de knoppen van de joystick drukkend, zegt:
  - De grootsheid van de USSR is bij ons!
  Catherine, schietend op de Chinezen, merkt op:
  - We zijn hier als de valken van Stalin!
  Elena, schietend, merkte op:
  - Leonid Iljitsj is nog steeds niet dezelfde!
  Catherine sloeg een Chinese tank kapot en giechelde:
  - Fedot, maar niet die!
  Elena vuurde een salvo van machinegeweren af, maaide de oprukkende infanterie van Mao's staat neer en piepte:
  - Ons bestuur staat bovenaan!
  Eufrasie gecorrigeerd:
  - Niet regeren, maar de strijd!
  Elizabeth vuurde zeer nauwkeurig een projectiel af en merkte op:
  We zullen nog steeds winnen!
  En de meisjes zongen in koor:
  Maar er is geen sterkere Russische geest
  Van de ruïnes van onszelf zullen we herleven ....
  Strijder van het licht, pak snel het zwaard
  We zullen staan en weer winnen!
  
  We openden de planeet voor de naties,
  Het pad naar de ruimte, naar onbekende werelden...
  Heroïsche daden worden gezongen,
  Om het litteken van de dood voor altijd uit te wissen!
  Ook de meisjes uit de DDR streden heldhaftig.
  Gerda en Charlotte in een gloeiend hete tank, volledig naakt in hun korte broek, vochten. Chinese tanks gingen in de tegenaanval.
  Gerda schoot op de Chinese auto en brak het pantser. Ze nam het aan en zong:
  - Ik ben de dochter van de duivel!
  Charlotte doorbrak de bescherming die was gekopieerd van de Sovjet T-54, maar met de Chinezen in de bemanning, en voegde eraan toe:
  - Ik kan alles overwinnen!
  Het Duitse hogedrukkanon is een zeer effectief wapen. Het kan van zeer grote afstand doordringen en presteert beter dan de Chinese 100 mm op de T-54. Bovendien dringen Russische auto's onder geen enkele hoek door de nieuwste Duitse KAG-50 U. Alleen de Isa van de zwaarste modellen kan de Fritz in de problemen brengen. Maar het feit is dat er maar heel weinig van dergelijke Chinese Iss zijn, en de gebaseerde machine is de T-54. En je kunt er niet tegenin gaan.
  Gerda drukt met haar blote vingers van sierlijke benen op de joystickknoppen. Stoot van een afstand tegen een Chinese auto en piept:
  - Ik ben een koning die Superman!
  En de krijger toont een lange, roze tong.
  Charlotte vuurt ook. En heel toepasselijk. En schiet zichzelf neer, met de woede van een grote panter.
  En hij drukt ook met zijn blote tenen op de joystickknop.
  En fluit voor zichzelf:
  - Ik ben een grote vechter van de superklasse!
  Verder schiet Gerda al. Koudbloedige blondine. Hoewel de vrouw zelf temperamentvol is. Ze kruisigde bijvoorbeeld een Chinees Komsomol-lid aan een pijnboom. Zelf sloeg ze spijkers in haar handen en voeten. Ze stak haar blote borst in brand en brak toen met een gloeiend hete tang haar tenen.
  En nu brult Gerda:
  - Wij zijn witte wolven en kennen voor niemand genade!
  En nogmaals, de schoonheid schiet zeer nauwkeurig. En slaat de vijand. Heerlijk zo'n blondine. Straks doet ze dat niet meer. Opnieuw brak de Chinese auto van een afstand door. In staat om te slaan. En tweehonderd millimeter harnas houdt haar niet tegen.
  Ook Charlotte schiet en piept:
  - Ik ben de hoge koning! Ik breek jullie allemaal!
  En met blote tenen drukt hij op de joystickknop. De roodharige duivel martelde gisteren een Chinese pionier. Ze sloeg de jongen met bosjes brandnetels. Daarna bestrooide ik de blaren met zout. Toen haalde ze de aansteker tevoorschijn. Rode vlammen roofzuchtig likten de hiel van het kind. Hier is een roodharige! Wat is ze walgelijk. Gewoon een hels diertje, dat iedereen kwelt zonder medelijden en zwakte!
  De Chinese troepen bleven binnensluipen, alsof er een stroom gewelddadige lava uit de Krakatoa-vulkaan stroomde.
  Natasha probeerde memoires te schrijven. En het was interessant en grappig voor haar. De oorlog is nu in zijn tweede jaar en is geschiedenis geworden. En dit is serieus.
  Maar de Grote Vaderlandse Oorlog was ook lang en moeilijk. En daarin renden de meisjes ook op blote voeten.
  En hoe goed zou het zijn als deze oorlog niet bestond. Nou, laten we zeggen dat Hitler doorging met vechten in het Westen... En vooral, zonder veel succes. Al is het veroveren van Afrika en Azië tot aan India geen probleem voor de Duitsers. Van de 150 divisies die zijn toegewezen om de USSR aan te vallen, zou de helft genoeg zijn om alle Britse koloniën te veroveren.
  maar twee kinderen van de planeet Aarde volgden haar.
  Natasha en haar team werden afgeleid van het schrijven door een nieuwe aanval van Chinese infanterie. Mao's troepen werden niet alleen door hun eigen troepen gedreven, maar ook door Afrikanen en Arabieren die voor geld waren ingehuurd om de strijd aan te gaan. Er was een brutale overval.
  Krijgers leiden zichzelf vuur. Ze zijn koelbloedig en berekenend.
  Natasha gooide een granaat met haar blote tenen. Huurlingen verspreidden zich in alle richtingen.
  Natasha siste:
  - Al het onmogelijke kan bij ons uitkomen!
  Ook Zoya liet met haar blote tenen een citroen binnen. Ze verspreidde de Chinezen en piepte:
  - Ja, mijn moederland is het allerheiligste!
  En het meisje knipoogde.
  En toen bezweek de vurige Augustinus met haar blote voet voor de Chinezen. Verspreidt ze in verschillende en zeer verre richtingen. En piept:
  - Ik ben de kennis van de dood!
  En Svetlana stuurde een granaat met haar blote hiel. De Chinezen vliegen alle kanten op. Ze komen om zonder enige hoop op de minste redding. En hoe bevallig meisjes zijn.
  Svetlana draaide zich om en zong:
  - Hier is mijn nieuwe gevecht! Ik zal met je mee gaan!
  Hier klimt een krachtige Chinese tank door de ruïnes. In dit geval MAG-100. Zo'n monster is niet zo gemakkelijk te doorbreken. Maar Russische meisjes zijn klaar voor zo'n gevecht.
  En heel treffend sloegen ze uit een bazooka. De Chinezen hadden een ton, dus namen ze het en verfrommelden het. Het is over het algemeen geweldig.
  Natasha gromde agressief:
  - Laat er een hemel op aarde zijn!
  En weer vliegt de door haar blote voet gegooide granaat. Dit dodelijke geschenk van vernietiging.
  En dan zal Zoya de Chinezen pakken en afranselen. Hoe ze ze gooide en verpletterde. En een zeer strijdlustige.
  En met blote tenen, hoe granaatappels te nagelen. En de Chinezen krijgen het in de hoorns.
  En Augustinus hamert ook op Mao's troepen. En haar blote hiel is, zoals altijd, in business.
  Ze verspreidde de Chinezen als kakkerlakken in de hoeken. En ze kirde:
  - Ik ben een roodharige!
  En dan ook Svetlana, terwijl ze het inneemt en de troepen van het Hemelse Rijk verslaat. Het brokkelt af tot bloederig gehakt en piept van wilde woede:
  - Ik ben een meedogenloos meisje!
  Natasha geeft de beurt. Een met blote voet gegooide granaat vliegt. Schiet de Chinezen neer en verstrooit tegenstanders.
  Dan brult hij oorverdovend:
  - Ik ben een blondine die iedereen zal vernietigen!
  Ook Zoya merkte op een zeer originele manier op, de Chinezen neermaaiend:
  - En honingblondjes zijn cool.
  En een granaat vliegt van een blote voet en verplettert iedereen.
  En dan schiet Augustinus. En zeer nauwkeurig. Slaat de Chinezen neer en tjilpt naar de top van zijn longen:
  - Ik ben een super meisje.
  En de blote tenen van de benen gooien ook heel treffend een granaat.
  Dus Svetlana lanceert haar outfit. Verscheurde de Chinezen met deze regel. En piepte:
  - Ik ben de banier van het Heilige Moederland!
  En weer wordt er met blote voeten een citroen gegooid.
  De meiden vechten hard. Ze vechten als echte helden. Ze zijn vol onoverwinnelijkheid.
  Natashka ontslaat zichzelf en vult het huurlingenleger met lood. En hij is niet bang voor tanks of raketten.
  Ook al vliegen hier ballistische kernkoppen. Ja, zo woedend en wanhopig, tot alles in staat!
  En een granaat vliegt van een blote voet. En tegelijk broeit vernietiging en vernietiging.
  Zoya geeft ook een beurt. Maait de krijgers van het Mao-rijk neer. Hij ontbloot zijn tanden, die de kleur van parels hebben, en lacht:
  - Ik heb een dame die het super doet!
  En haar grijns van tanden is gewoon dodelijk.
  En Augustinus vernietigt ook de vijand. En maait probleemloos. En blote vingers lanceren een nieuwe granaat.
  En het meisje lacht:
  - Ik eet jullie allemaal op!
  En dan vuurt Svetlana wanhopig. En het is enorm energiek. Tegenstanders neergemaaid. En een zeer goed gerichte granaat, met een dodelijke vulling, werd met blote voet gelanceerd.
  Meisje brult:
  - Fascisten Chinese draak dood!
  En weer een grijns. De vier meiden zullen uiteraard nooit opgeven.
  Soms gaat het Rode Leger over tot het tegenoffensief. Moedig en stoutmoedig vechten tegen vrouwelijke krijgers uit de DDR
  Met name Gerd en Charlotte moesten de ketel boven de Chinese troepen sluiten - slechts twintig kilometer.
  En de meisjes schieten zichzelf... Ze zijn geweldig en erg gespierd. Hun lichamen zijn gewoon opperste enthousiasme en kracht.
  Maar de zielen zijn zwart... Zoals kolen of nog erger.
  Hier heeft Gerda bijvoorbeeld een nieuwe marteling bedacht en bedacht. Vier jongens uit China werden met draad aan een stalen spijker vastgebonden en aangesloten op een generator. Hoe sneller het wiel draait, hoe zwakker de stroom raakt. En hoe langzamer, hoe sterker.
  Gewelddadig gedrag bij Gerda. De jongens, doordrenkt van het zweet, rennen, duwend aan het stuur.
  En de Duitse meisjes uit de mand gooien kolen onder hun blote voeten. Gewelddadig gedrag bij meisjes - zeg niets. Heel wreed ook.
  Zelf houdt Gerda er echter van om op hete kolen te rennen.
  Hier vuurde ze op een Chinese tank, sloeg een torentje omver en zei vleesetend grijnzend tegen Charlotte:
  - Hier is mijn naamgenoot van de "Sneeuwkoningin" grote mietje.
  Charlotte giechelde. Ze sloeg ook een Chinese tank en vroeg:
  - En waarom?
  De blonde terminator antwoordde:
  - Ze vroeg om een wagen en een paar schoenen zodat ze opnieuw de wereld rond zou gaan zoeken naar haar broer Kai. Wat is er mis met op blote voeten lopen?
  Charlotte sloeg opnieuw op de Sovjettanks en antwoordde:
  - Het is juist! Het meisje was al gewend om op blote voeten en in de lichte Europese vorst te lopen. Had de overgang kunnen overleven. Ze liep op blote voeten in de sneeuw en niesde nooit!
  Gerda lachte en merkte op:
  - Ja, en ze liep vrij lang op blote voeten, sinds ze de halve wereld rondging. Geen schoenen voor een meisje zijn een grote luxe.
  En de blondine lachte. In de winter deden ze dit soort experimenten. Ze reden blootsvoets, en bijna naakt, een jongen en een meisje door de vorst. Eerste tien minuten en in een warm huis. Dan twintig minuten en vijf rusten in de warmte. En dan een half uur, en dan een uur. En zo de hele nacht.
  De kindervoeten zijn gezwollen van de kou. Maar de jongens zijn behoorlijk gehard, ze zijn alleen bij koud weer aan schoenen gewend.
  En toen werden de blote voeten pioniers over de kolen gereden. Hoewel de hakken van de kinderen grof zijn geworden, zijn ze zoals gewoonlijk levend en verbrand. Wat er daarna met de gevangenen gebeurde, herinnerde Gerda zich niet meer. Ze ging vechten. In ieder geval hadden ze alle vier hun schoenen niet meer aangetrokken sinds het eenenveertigste jaar, toen ze in het leger van Rommel begonnen te vechten in de woestijn. Dit zijn de coolste meiden.
  Hier werd Natasha gedwongen te onderbreken. Ze heeft problemen boven het dak.
  De Chinezen vallen weer aan. De meisjes ontmoeten Mao's krijgers met goed gerichte schoten, waardoor de tegenstanders worden uitgeschakeld.
  En ze gooien met hun blote voeten granaten.
  De krijgers hebben echter iets anders bedacht. Hier hebben ze bijvoorbeeld de elektriciteit genomen en aangesloten. En ze sloegen de Chinezen met elektrische ontladingen. En de meisjes zelf hadden hun hakken gebakken.
  De hakken van de meisjes zijn zo rond, roze, heel aangenaam om naar te kijken en aan te raken.
  De Chinese en buitenlandse huurlingendivisies waren zo bang dat ze zich terugtrokken...
  Natasha, haar lippen likkend, merkte op:
  - Godzijdank Svarog!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Dit is inderdaad een grote God! Maar Jezus is ook een grote God! Dus de toekomst is van ons!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar.
  Augustine ontblootte haar tanden en stelde voor:
  - Zullen we iets te drinken hebben? Bijvoorbeeld een goede wijn die schuimt met gist!
  Svetlana pakte enthousiast op:
  - Dat is het! Wijn met kruiden! Het verbrandt vet zo goed!
  Natasja lachte.
  We hebben geen vet! Over het algemeen zijn we krijgers met lichamen als gegoten staal!
  Zoya riep uit:
  - Dan komt de overwinning zeker naar ons toe!
  Augustinus was het hier honderd procent mee eens:
  - We zullen zeker geluk hebben! Ook al is de oorlog al voor de vijftiende maand aan de gang!
  Natasha rolde met haar ogen en piepte:
  - Dat is schrik!
  En de meisjes kruisten elkaar synchroon.
  En dat gebeurde elders.
  De vrouwelijke krijgers vochten tegen de opmars van de overmacht van de Chinezen. Natasha is, zoals altijd, op het scherpst van de snede.
  Hier moest Natasha weer stoppen. Ze klommen weer omhoog, als een pad om de Chinezen te kronkelen. De meisjes ontmoetten hen met krachtige slagen.
  Met nauwkeurige en goed gerichte schoten werden de Chinezen weggevaagd, en dan ook met worpen met granaten op blote voeten.
  De meiden hebben keihard gevochten.
  Maar de strijd was erg zwaar. Bij een van de pioniers werd zijn hoofd eraf geschoten. Maar Natashka kuste de jongen op de lippen en piepte:
  - Je bent in Iria in het hart van Rod!
  En nogmaals, hoe hij met zijn blote voet een granaat gooit. De Chinese tank kantelt. En haar rollen draaien bang, met een rammelaar en metaal.
  Alles gaat heel goed.
  Meisjes, dit zijn uitstekende atleten en krijgers. Als ze al vechten, dan is niets vergelijkbaar met hen.
  Zoya gooit ook een granaat met haar blote voet en zegt:
  - Wit Rusland zal niet buigen onder de Chinezen!
  Augustinus vuurt ook en zegt met waanzinnige woede:
  - Ik ben een krijger die nooit buigt! En zelfs de verraderlijke Satan zal het heilige Rusland niet kantelen!
  En de ontblote tanden van de vurige krijger schitteren als grote parels.
  En Svetlana schiet ook. Het veegt de Chinezen weg en ontbloot zijn niet minder grote en agressieve tanden:
  - Ik bezwijk niet voor het maoïsme! Glorie aan communistisch Rusland!
  En alle vier de meisjes roepen in koor:
  - Glorie aan de nieuwe orde van de Russische demiurg-goden!
  En met blote voeten zullen ze dodelijke aanvallen gooien! En het is geweldig!
  Augustus 1970 ... De Chinezen waren eindelijk in staat om hun oprukkende tentakels te verbinden en die delen van het Rode Leger van de USSR af te snijden die zich ten westen van de Amoer bevonden.
  Sovjettroepen vochten tegen Mao's troepen, die nu in volledige omsingeling waren. Maar ze vochten heel dapper.
  Een heel bataljon meisjes sloeg de aanvallen van de Chinezen af. Mooie en gewelfde krijgers gaven er de voorkeur aan alleen in slipjes te vechten.
  En dit gaf hen fantastische eigenschappen en vitaliteit. En wat een aantrekkelijke krijgers als ze met hun blote borsten schudden. En de tepels van de borst zijn zo scharlaken en sprankelend.
  De meisjes vechten en slaan de aanval van de geelhuidige infanterie af. Er zijn veel Afrikanen in het Chinese leger. Gooi ze weg als kanonnenvlees. En er zijn veel Indiërs.
  Hoewel India net geen tijd had om de Chinezen gevangen te nemen, worden sommige vertegenwoordigers van dit volk door Aziatische troepen geleverd voor de slacht. Om te voorkomen dat ze onafhankelijk worden.
  En de Chinezen rukken op. Afrikanen en Arabieren worden in de steek gelaten... Gevechten koken als in olie onder een vuur van kolossale proporties.
  Angelica is een vurig meisje, en de commandant van het bataljon gooit een granaat met haar blote voet en roept:
  - Geen stap terug!
  Malvina, een meisje met goudkleurig haar, pakt op:
  - Trek je niet terug en geef niet op!
  En hij gooit ook een granaat met zijn blote voet.
  Dan schudt het meisje met haar blote borst.
  Schreeuwend en beeldschoon Oksana, de blonde terminator. En gooit een citroen met blote tenen:
  - We zullen de vijand niet naar Stalingrad toelaten!
  Angelica schudt haar naakt en zegt met volle borsten:
  - Natuurlijk niet!
  En weer vliegt er een met blote tenen gegooide granaat. Wat tegenstanders verstrooit.
  En toen schoot Akulina vanuit een bazooka. Ook een blootsvoets meisje met blond haar.
  En met zijn blote hiel stuurt hij een granaat. Hoe de Chinezen in alle richtingen te verspreiden.
  Het meisje zei:
  - Laat er licht en hemel zijn!
  Oksana draaide zich om en siste, terwijl ze de geelgevilde jagers neermaaide:
  - Ja, Rusland is beroemd!
  En weer gooide ze een granaat met haar blote voet. De blondine is in mijn gedachten. Ze werd ooit gemarteld door de Chinezen. Ze smeerden de blote voetzolen van het meisje in met olie. En op afstand werd een vuurpot opgesteld. Het vuur raakte bijna de zolen van het meisje, glanzend van de olie.
  Oksana was erg gewond, maar ze klemde haar tanden op elkaar en verdroeg het. De Chinezen vuurden het twintig minuten lang af. Ze lieten blaren achter op de zolen. Een week lang gingen ze, en de martelingen gingen weer door.
  Oksana werd elke vrijdag op een vuurpot gebakken en op maandag sloegen ze haar met rubberen slangen en op woensdag lieten ze een elektrische stroom door haar lichaam gaan. Ze martelden me drie keer per week. Bovendien vrijwel zonder sporen op het lichaam achter te laten.
  Het meisje hield dit vier maanden vol, maar zei niets tegen de Chinezen. Daarna werd ze naar het vernietigingskamp gestuurd. Maar onderweg wist Oksana te ontsnappen.
  Natuurlijk is haar haat tegen Mao's troepen groot. Wat voor marteling werd er tegen haar gebruikt.
  Oksana gooide een granaat met haar blote voet. Veegde de Chinezen in alle richtingen. En ik herinnerde het me.
  Wanneer blote zolen door vuur worden gelikt, voelt het alsof je in kokend water wordt gedompeld. De pijn is scherp en langdurig. De olie verbrandt de huid niet en de hitte wordt gereguleerd door professionele beulen. En het doet pijn, het doet veel pijn.
  Oksana probeert zich op dit moment iets abstracts voor te stellen.
  Alsof ze een prinses is. En ze werd gevangengenomen. En leiden tot executie. Natuurlijk moet je op blote voeten in de sneeuw lopen. En hakken bakken.
  Maar de prinses loopt met opgeheven hoofd. Ze geeft niet op en wil niet opgeven. Al heeft ze maar één gescheurde zak tot aan de heupen. En een goed gevormd lichaam is nauwelijks bedekt. En honderden mannen en jongens kijken naar haar en laten zelfs hun tong zien.
  Maar de prinses op blote voeten schaamt zich niet. Hij gaat naar zichzelf toe, loopt trots met opgeblazen borst en zingt zelfs;
  Geschilderde ruimte zwart somber licht,
  En het lijkt erop dat de sterren gedimd zijn in hun banen!
  Ik wil liefde, als antwoord hoor ik - nee,
  De harten van geliefden worden aan gruzelementen gebroken!
  
  Ik smeek je, mijn prins, kom naar me toe,
  Ik huilde oceanen van tranen van verdriet!
  Breek alle ketens van vooroordelen,
  Ik wil dat je de mensen de waarheid vertelt!
  
  Liefde is belangrijker dan plicht en kronen,
  Als het voor jou nodig is, zal ik het vaderland verraden!
  En ik zal mijn geliefde op de troon zetten,
  Per slot van rekening is mijn prins mij dierbaarder dan het leven!
  En dan beklimt ze de houten treden naar de steiger. Na de koude, brandende sneeuw ervaren haar blote voeten gelukzaligheid bij het aanraken van de eik.
  Een enorme beul, in een rode hoodie, slijpt een bijl. Het stalen lemmet glimt in de ijzige januarizon. Een bedelaar, een prinses op blote voeten, nadert langzaam het hakblok.
  De beul kijkt haar aan en in zijn ogen staat teleurstelling te lezen. Hij hoopte dat de kat de rijke jurk en sieraden van de prinses zou krijgen.
  Maar alle kleding, schoenen en sieraden van de verheven persoon werden tijdens de overval afgescheurd en op een gemeenschappelijke stapel gelegd.
  De prinses wilde toen verkracht worden. Maar de koning zelf wilde het proberen. En maak van haar je bijvrouw. Maar ze beet de indringer zo, en bewoog zo pijnlijk haar knie naar de lies, dat hij lange tijd het vermogen om een man te zijn verloor.
  Hiervoor had de prinses geëxecuteerd moeten worden. Ze was bijna in het reine gekomen met de dood, in de hoop het geluk in een ander leven te vinden.
  Maar het was nog vroeg.
  De heraut las de beschuldiging voor. Hier, wat niet aan de prinses werd toegeschreven. En hekserij, en tovenarij, en het verleiden van page boys, en moord en aanzetten tot oorlog. Pas op het allerlaatste moment kreeg ze een aanslag op de koning voorgeschoteld.
  En het is zo koud als je halfnaakt in de kou en de wind staat. En ik wil dat het allemaal snel stopt.
  Tevergeefs hoopte ze echter dat ze gewoon het hoofd zou worden afgehakt. In het vonnis staat dat de prinses in plaats van op een humane manier te worden onthoofd, zal worden onderworpen aan openbare martelingen. En ze zullen haar martelen tot ze sterft.
  Twee hulpbeulen sprongen op de prinses toe. Ze scheurden haar rouwgewaad af en lieten haar volledig naakt achter. Daarna draaiden ze haar handen, trokken haar op het rek. Ze begonnen hoger te stijgen en de blote voeten van de prinses werden aan het blok geklemd. Scherp naar beneden laten gaan, de gewrichten draaiend. En toen vielen de zwepen van overal op het gespierde lichaam van de verheven persoon.
  Het meisje beet nog harder op haar tanden.
  Ja, Oksana heeft een ontwikkelde verbeeldingskracht. Dat kan ze zich voorstellen.
  En nu gooit hij een granaat met zijn blote voet. En hij verstrooit de Chinezen in alle richtingen, hun armen en benen afrukkend.
  Het meisje heeft een kolossale versnelling en reikwijdte.
  En tenslotte staat het bataljon meisjes met blote benen en blote borsten bovenaan!
  Ze zullen nooit opgeven en zullen vechten als adelaars.
  Augustus ging onder massale beschietingen van Chinese artillerie voorbij. Mao's troepen probeerden de Sovjet-eenheden af te maken die achter de Amoer waren afgesneden. En zelfs een offensief ontwikkelen op het schiereiland Kamtsjatka.
  De veldslagen woedden en de rode krijgers trokken zich niet terug. En als de Chinezen oprukten, dan ging dat ten koste van enorme verliezen. De gevechten tot nu toe vonden echter meer plaats onder het dictaat van de Chinezen. Ze gingen vooruit, zij het langzaam. Khabarovsk viel en de Chinezen kropen naar de Far. Ze probeerden ook aan te vallen vanaf de kant van Centraal-Azië.
  De gevechten waren in volle gang bij Alma-Ata. Ook daar vocht een vrouwenbataljon tegen Mao's krijgers.
  De meisjes, die hun gespierde lichamen ontblootten en alleen slipjes droegen, weerspiegelden de overmacht van het Chinese rijk.
  De krijger Xenia vecht. Bijna helemaal naakt. Gebruinde, blote knieën raken de rotsen. Met haar blote voet gooit het meisje een granaat en doodt de Chinezen. Ontbloot zijn tanden.
  Geeft een draai, maait Mao's soldaat en zegt:
  - Ik ben een krijger die boven jouw agressie staat!
  De stoere krijger Vladlena schiet ook heel nauwkeurig.
  Mooi meisje, kap de Chinezen af. En wanhopig weerstand biedend, pakte de krijger en lanceerde een citroen met haar blote voet.
  Ze sloeg de Chinezen in gescheurde stukken vlees.
  Toen riep het meisje:
  - Ik ben een dappere schoonheid!
  Xenia gooit ook een granaat met haar blote voet. En de Chinezen onder de oren krijgen.
  De meisjes zijn over het algemeen uitstekende krijgers. Ze zijn zo helder en woedend. Hun spieren glanzen van spanning.
  Hier is Alenka een meisje, bijna helemaal naakt. Ook blote tenen werpen een dodelijk, schadelijk element. De Chinezen worden alle kanten op geslingerd.
  Het meisje grijnst en lacht oorverdovend en laat haar tong zien:
  - Ik ben een ster genaamd Sun!
  En de schoonheid knipoogt met een heel slimme look. Wanhopige schoonheid en verhevenheid van denken erin.
  Xenia slaapt ook niet. Gooit een granaat met zijn blote voet. En als flessen die door een fiets worden omgereden, vliegen de dode Chinezen alle kanten op.
  Ksenia is al een kapitein van rang.
  Ze herinnert zich hoe Suvorov de Ottomanen verpletterde. Geen gewoon meisje. Ja, het was zo dat de overmacht van Turkije werd verslagen.
  Hier vliegt weer een met blote voet gegooide granaat. En de Chinezen sterven weer.
  Het Ottomaanse Rijk koos immers, na enige aarzeling, niet de kant van het Derde Rijk in de echte geschiedenis. Welnu, vele honderdduizenden Turken zijn daardoor niet in deze oorlog omgekomen. Tot nu toe hebben de Chinezen slechts een paar steden kunnen veroveren en Alma-Ata kunnen omsingelen. Maar toen kon het Rode Leger de hoofdstad van Kazachstan deblokkeren.
  In gevechten vechten Sovjettanks voor het grootste deel met Britse en Amerikaanse tanks die op krediet aan China worden verkocht. Nou ja, ook Chinees achterhaald.
  Hier wordt zelfs de gelicentieerde T-34 gevonden.
  Hier is Ksenia, treffend een granaat gooiend met haar blote voet en zo'n auto knock-out slaan. Toen mompelde ze:
  - In naam van de Sovjet-technologie!
  Vladlena gaf ook een beurt aan de Turken. Ze gooiden met hun blote voet een granaat en doodden de Chinezen.
  De meiden zijn erg chagrijnig.
  Hier vuurt Barbara vanuit een bazooka op een "Panther" -3 Chinese licentie. Het meisje is ook erg mooi en alleen in slipjes.
  Zeer sexy en luid op zoek.
  Als zo'n schoonheid spartelt, tellen de bergen lijken in één keer op. Hier is het meisje.
  Echt een terminator van terminators.
  En dan weer, met blote vingers, hoe hij drukt en spartelt. De Chinezen hebben het honderd keer moeilijker dan voorheen. En het meisje blijft de Chinezen schieten en afranselen.
  De Chinezen besloten wraak te nemen voor alle verloren oorlogen met Rusland. Ze zullen dus geslagen worden.
  Meisjes verschroeien zichzelf en verschroeien.
  Barefoot Barbara, brult:
  - Moge de briljante Stalin leven.
  Hoewel op het erf van augustus 1970, was Stalin al meer dan zeventien jaar overleden. Ja, zonder de leider van de USSR ging al het verzet gedeeltelijk mis. En het oorlogsvuur laait enorm.
  Hier is het meisje Marusya, heel groot en gezond, met lichtblond haar. Ze pakte het en stuurde met haar blote voeten een hele hoop granaten. Ze schoot een Amerikaanse "Paton" neer die op krediet aan de Chinezen was verkocht. En piepte:
  - Ja, voor Rusland van het communisme!
  En haar kleding bestaat alleen uit slipjes. Cool meisje. Zo speels.
  En hier is nog een meisje Anastasia. Het gooit ook een dodelijke granaat, met een explosief pakket erop geschroefd. En ze krijgen een harde klap in het gezicht van de Chinezen.
  Anastasia tjilpt en schudt haar blote borsten:
  - Ik ben een strijder van het licht!
  Ksenia lanceert een granaat met haar blote voet. Hij slaat tegen de Chinezen en piept uit volle borst:
  - We zullen winnen! En geef nooit op!
  Alenka bevestigt, ook een granaat gooiend met haar blote voet:
  - Niet! We zullen nooit opgeven!
  En geeft de wachtrij voor de Chinezen.
  Vladlena maait Mao's krijgers en zegt:
  - We zijn op de glorieuze weg van Suvorov!
  En laat zijn lange tong zien!
  Leidt het vuur en Akulina. Prachtig blond. Hoe hij de Chinezen vernietigt. Je wordt gewoon verliefd. Hij krabbelt in zichzelf en krabbelt.
  En knipoogt in een razernij.
  Hier is haar blote voet weer een granaat aan het gooien. En de moordenaar vliegt over de Chinezen. Hen geen kans geven.
  Ook Angelica, deze roodharige duivel deinst niet terug. En ook zeer nauwkeurig Chinese soldaten neerhaalt. En haar blote voet werkt heel constructief. En klopt bloed als stof van tapijten.
  En dan komt groot kaliber artillerie in de strijd. En dorst op de Chinezen.
  Maar de meisjes in slipjes zijn geweldig.
  Nicoletta is ook aan het vechten. Het meisje is bijna naakt. Op blote voeten en erg mooi. Hij vecht ook hevig. En vernietigt de Chinezen.
  Hier droeg ze de "Churchill" over die door de Chinezen op krediet was gekocht. Het meisje lacht:
  - Ik ben een prachtige schoonheid! Hoewel altijd op blote voeten!
  En met zijn blote hiel zal hij een granaat gooien.
  En daarna zal het meisje opnieuw een dodelijke granaat, wilde en duivelse kracht gooien. En het komt heel hard aan. En toen lanceerde het meisje een granaat vanaf een slinger.
  Ze sloeg de vijand neer en schreeuwde:
  - Glorie aan het grote communisme...
  En nu raken de Chinezen op stoom. Niet in staat om Alma-Ata in te nemen en de naderingen te vullen met lijken.
  Augustus maand 1970. Hete meiden en dom ... de Chinezen hebben het offensief tijdelijk opgeschort. Het Rode Leger staat ook niet te popelen om te vechten. In het tweede jaar van de Grote Vaderlandse Oorlog met China heb je pauzes tussen de vijandelijkheden nodig om op adem te komen en nieuwe troepen op te bouwen.
  De hele tijd, zelfs de Chinezen met hun bevolking vergelijkbaar op hetzelfde moment: Afrika, Europa en het Midden-Oosten zullen niet genoeg zijn om aan te vallen.
  Maar de pauze is erg kort en Mao's troepen haasten zich weer naar voren.
  Veronica gooit een granaat met haar blote voet. Verspreidt de Chinezen en piept:
  - Laat Rusland boven alles staan!
  Victoria schiet ook. Hij gooit een granaat met zijn blote voet en piept naar de top van zijn longen:
  - Laat de toekomstige wereld van ons zijn!
  Verder schiet het toch al mooie meisje Juliana zichzelf neer zonder enige ceremonie.
  En hij gooit ook een granaat met zijn blote voet. En zelfs Mao's soldaten waren verspreid.
  Het meisje piepte:
  - Ik ben een hondsdolle tijgerin!
  En dan ook Anna, alsof ze schiet. En met zijn blote voet zal hij heel schuin een granaat lanceren, brekend als een glas van Mao's legereenheden.
  En zegt:
  - De psychologie van de overwinning! Democratie van het lot!
  En dan zal Matryona een hele doos explosieven lanceren. En hoe het Chinese soldaten zal opblazen. En brullen:
  - Voor Rusland in ruimtehoogten!
  Er rijden nog twee mooie meisjes op de Luna-2 lichte tank. Goede auto met twee machinegeweren. Het pantser is niet te dik, maar het bevat machinegeweren. De vorm is gestroomlijnd. De meisjes Olga en Zhenya bevinden zich binnen, achterover leunen en krabbelen in zichzelf in het Chinees.
  Geen slechte auto - een snelheid van veertig kilometer per uur. Uitstekende doorlaatbaarheid. En rups.
  Meisjes vullen Chinese soldaten met lood en zingen;
  Jij, vader, bent een maand helder,
  Dat je niet hetzelfde schijnt
  Niet hetzelfde, niet hetzelfde
  Alles wat je verbergt achter de wolken
  Je bent bedekt met een dreigende wolk!
  Zoals we hadden in Heilig Rusland.
  In heilig Rusland, in steen Moskou.
  Het Kremlin was in een glorieuze stad,
  In de buurt van Ivan, in de buurt van de Grote,
  In de kathedraal was in Archangelsk,
  Zoals het rechterkoor had:
  Een jonge boogschutter staat op de klok,
  Staande op de klok, biddend tot God,
  Hij huilt als de rivier stroomt
  Huilt - stromen van tranen stromen,
  Hij slaat de berdysh met een schacht,
  Berdysh met een schacht op de vochtige grond:
  "Je bent een goy, moeder aarde is vochtig,
  Je verspreidt je in alle richtingen
  Doe je open, doodskistplank,
  Draai je om, gouden damast!
  Je stijgt, stijgt, orthodoxe tsaar,
  Orthodoxe tsaar Alexei Mikhailovich!
  Kijk naar je familie
  Aan het heilige Rusland, aan moeder Moskou,
  Moskou-moeder, een wees!"
  De meisjes zingen voor zichzelf en verpletteren de Chinezen. Ze lopen over lijken en laten een bloederig spoor achter met rupsen. Hier zijn de meisjes. Ook in de tank zijn ze bijna naakt, in hetzelfde slipje en op blote voeten. Maar hele mooie meiden.
  De Chinese troepen parelden allemaal als een pad op de krampen. En ze werden neergemaaid door de dappere Sovjet-troepen, als een zeis van gras. En dus sloegen ze, als met jack sikkels.
  Hier is de krachtigste Ilya Muromets-8-bommenwerper ter wereld die op dat moment vloog om de Chinezen te bombarderen. 's Werelds eerste vliegtuig met veertien motoren. Achttien machinegeweren en tweehonderd ton bommen. Hier is de auto.
  En ook in de bemanning van het meisje. En bijna naakt, in één badpak. Het is erg mooi en sexy.
  Strijdersbevelhebber van de Ilya Muromets-8 bommenwerper, Valentina. Heel mooi en rondblond. Het is noodzakelijk dat de auto afremt en de Chinese bunker dekt met een nauwkeurige bommenwerping.
  Mao's Chinese soldaten zijn sterk en gedisciplineerd. Ze schieten op het Russische Sovjetmonster. Maar de krijgers spartelen als reactie. Achttien machinegeweren vegen letterlijk de Chinese infanterie weg. De verscheurde soldaten van het Chinese leger vallen.
  De goudharige Lada leidt het vuur en grijnst vleesetend. Het meisje deed zelfs haar beha uit om zich beter te kunnen concentreren. En schudt haar blote borst. Gewoon een grote schoonheid. Er zit zoveel gratie en precisie in. Lada zelf is mager, maar pezig, en de taille is dun, als een wesp.
  Galina vuurt ook machinegeweren op de Chinezen. Ook een meisje, zowel mooi als rond. Met blote voeten drukt hij op de trekkers. En het gezicht is zo mooi. Geen krijger, maar gewoon een super meisje.
  Galina zegt grijnzend:
  - Tot eer van de vader van de tsaar-secretaris-generaal Leonid Iljitsj Brezjnev!
  Agressief en prachtig, met bladgoudhaar, bevestigt Lada:
  - We vegen jullie allemaal Judas met een garde!
  Valentina drukt haar blote voet op het pedaal. Een tonbom valt op een Chinese bunker. Dit is dodelijke kracht. "Ilya Muromets" -8, versnelt zodat de fragmenten zichzelf geen pijn doen. De bunker explodeert en een rookkolom stijgt op.
  De meisjes roepen in koor:
  - Raken! Ze gaven het aan de Chinezen!
  En spank met plezier met blote voeten. Ja, dit zijn meisjes die de Chinezen kunnen verslaan - ook al zijn het er een hele miljard! Ze vechten tegen dromen van een wereld waar mensen nooit mensen zullen doden.
  Een van de sterke punten van secretaris-generaal Leonid is de massale rekrutering van vrouwen in het leger. En de Russische vrouw is de meest verschrikkelijke krijger ter wereld! Is het niet!?
  Hier, bijvoorbeeld, op de Sokol-jager, snelt de piloot Alice. Zo'n mooi meisje, blond met een vleugje rood in haar haar. Slank meisje, bijna naakt.
  Blootsvoets trapt het pedaal in en manoeuvreert. En dan schiet hij zichzelf neer. Schiet een Chinese auto neer met een groot kaliber machinegeweer. Laat haar branden en zegt:
  - Ik ben geboren in een heilig land, voor de koninklijke dienst! Het meisje is best cool, en met blauw bloed, huzaren!
  En versnelt de snelheid van de "Falcon". Misschien zijn Russische, of liever Sovjet-vliegtuigen, de beste ter wereld.
  En al aan de voorkant verscheen een zwaardere en geavanceerdere tank gemaakt door de kleinzoon van de grote Mendelejev. Machine met twintig snelvuurkanonnen en zes machinegeweren. En meisjes beheren ook zo'n kolos.
  En er komt een Russische, Sovjet tank, die de Duitsers vernietigt. Bovendien met een krachtige dieselmotor, en redelijk begaanbaar en wendbaar.
  De meisjes in de tank zingen;
  Ons door God geliefde Rusland,
  Royale, rijke blik...
  Nou, de monarchen zijn mooier, mooier -
  Vader tsaar Leonidas!
  En de tankrupsen verpletteren Chinese soldaten. Letterlijk darmen kruipen er al uit en bloedstromen stromen uit de rupsen.
  De tankcommandant, Tatyana Krupskaya, zegt:
  - Ja, we zullen winnen voor Rusland!
  Trouwens, het meisje is van een prinselijke familie, maar ze vecht alleen in slipje. Maar zo'n schatje. Ze heeft een grote innerlijke kracht.
  Met blote voeten trapt het meisje het pedaal in en zegt lachend haar tanden bloot.
  - Jij bent de grootste tsaar Leonid Iljitsj!
  En de krijgers zijn er zeker van dat ze Peking zullen bereiken met zo'n tank. En het vertrouwen van alle krijgers en krijgers wordt sterker.
  Natasha, gegrepen door enthousiasme, begon te componeren en te zingen. De rest van de meisjes juichten;
  Voor heilig Rusland om ons lot te bevechten,
  Wij zijn meisjes met gigantische harten...
  De fascist van het Sovjetland wilde
  Maar met Rod zijn we altijd verenigde strijders!
  
  Moge ons Rusland in eeuwige glorie zijn,
  De hordes van Genghis Khan zullen ons niet veroveren...
  Vecht voor het moederland en wees niet bang,
  We zullen elke ongelovige verpletteren!
  
  We kunnen niet door de gewelddadige Chinezen in een hoorn worden gebogen,
  Geloof me, niemand zal Rusland overwinnen...
  Immers, Jezus, de Allerhoogste God, is met ons,
  En praat geen onzin met Mao!
  
  Iedereen weet dat het vaderland ons is gegeven,
  Voor furieuze overwinningen zonder de duisternis te kennen...
  De verschrikkelijke Satan ontblootte zijn tanden,
  Shirt gedrenkt in bloed!
  
  Voor een Komsomol-lid is er geen woord lafaard,
  Voor meisjes zijn barrières niet significant ...
  Witte God zal ons helpen Jezus,
  Onsterfelijkheid zal de hoogste beloning zijn!
  
  We hebben heel dapper gevochten in de buurt van Moskou,
  De Chinezen dwingen een ongelooflijke hengel ...
  Vecht half naakt op blote voeten
  En ik geloof dat die overwinning zeker zal wachten!
  
  De grootsheid van Russische krijgers leeft,
  En hij zal nooit toegeven aan de Chinezen...
  We zullen het leger woedend sturen op kosten,
  Wat kwam er niet erg vuil bezinksel op!
  
  Ja Mao, je bent sluw en sluw,
  In staat om zelfs de halve wereld over te nemen...
  Maar Brezjnev is ook een dappere adelaar,
  Maak van jezelf geen idool!
  Geen Komsomol-leden, weten dat ze zich niet moeten terugtrekken,
  Ze zijn niet eens bang voor vorst ...
  En het leger zal spoedig in een spel veranderen,
  De Russen hebben immers altijd kunnen vechten!
  
  Rusland is het moederland van de liefde,
  En zal het communisme een geschenk geven...
  Het is niet nodig om een beoordeling op bloed te bouwen
  Met een grijns van schaamteloos revanchisme!
  
  Ja, Mao wil ons bij de keel grijpen,
  En Rusland over het schavot kantelen...
  Maar we vechten furieus voor vijf
  Brezjnev is tenslotte bij ons met een mantel en hoed!
  
  Hij is een geweldige krijger, dat weet iedereen
  En Komsomol-leden zullen altijd blootsvoets zijn...
  En laten we de roerganger langs de baard bewegen,
  Onze vlechten branden met felle hitte!
  
  Krijgers zijn ons lot,
  We zullen de enorme Panter verpletteren...
  Hoewel deze Mao een kwade wetteloosheid schiep,
  Wij zullen hem de norm en de maat aangeven!
  
  Er is geen Brezjnev slimmer en sterker,
  Hij is de leider van het land van de grote reus...
  En Mao, jij bent sterker dan het meisje dat sloeg,
  We zijn tenslotte altijd verenigd in de strijd!
  
  Voor prestaties bouwen we een hele reeks,
  Strevend naar de sterren als een snelvleugelige vogel...
  En er zal een luid resultaat zijn,
  Zulke meisjes, trotse adelaars!
  De Chinezen leden zware verliezen en trokken zich terug. Mao's troepen gaven nu hele regimenten en zelfs divisies over. En met de vlaggen gehesen onder de orkesten. De oorlog ging door, als in een sprookje - aangenaam met weinig bloedvergieten en in vreemde gebieden.
  Hoewel Rusland gewoonlijk zelden zoveel geluk had tijdens de veroveringen. En bijna alle oorlogen en overwinningen werden met veel bloedvergieten aan de Russen gegeven.
  Misschien werd Oleg Profetisch genoemd omdat hij Byzantium kon dwingen zich over te geven zonder bloed?!
  In ieder geval claimde Leonid Brezjnev, of Iljitsj II, de rol van de Grootste.
  De meisjes gingen naar de Khotan-rivier. De herfst is al aangebroken. Gouden tapijten van bladeren.
  Strijders stampten op de tapijten. En sprong in het water.
  Veronica, die in de rivier spetterde, vroeg Victoria:
  - Wat denkt u, de tsaar-generaal secretaris Leonid zal na de oorlog de collectieve boerderijen ontbinden en de boeren land geven?
  Het bevelvoerende meisje schudde haar hoofd.
  Waarom hebben boeren land nodig?
  Veronica giechelde en merkte op:
  Ja, ze kunnen het niet alleen aan. Maar er zijn sterke zakenmensen die zouden kunnen trekken.
  Victoria antwoordde hard:
  - Hier zullen ze het land op krediet verkopen. Misschien gaat het zo beter.
  Juliana draaide zich om in het water en merkte op:
  - Hoogstwaarschijnlijk is het beter dat de ambtenaren van de collectieve boerderij het land hebben. Ze kunnen grote boerderijen runnen en tractoren gebruiken. Socialistische, grootschalige productie is het meest efficiënt!
  Veronica stemde met tegenzin in:
  - Kan zijn. Maar dit creëert meerwaarde!
  Juliana giechelde en merkte op:
  - Maar de efficiëntie is geweldig!
  Victoria, die de rang van kolonel had, merkte met een glimlach op:
  - Het stimuleert de ontwikkeling. En wat heeft het voor zin land te geven aan een boer, en zelfs een drinker. Het is de landeigenaar die de halve wereld voedt met Russisch brood! Ons land is erg rijk!
  Veronica was het hiermee eens:
  - Ja, Rusland is rijk en het leven wordt beter! Mijn broer werkt bijvoorbeeld in de Putilov-fabriek als voorman. En hij heeft een salaris van driehonderdvijftig roebel, bonussen niet meegerekend.
  Victoria rolde zich om en sloeg vol bewondering met haar blote voet op het water en nam een hap:
  - Dat staat er! Rusland is in opkomst! En binnenkort zal het nog sterker worden!
  De meisjes zwommen naar Khotan en hadden een informeel gesprek. Anna vroeg de meisjes:
  Wat denk je dat ons wacht na de dood?
  Juliana glimlachte en antwoordde:
  - Atheïsten zeggen - niet-bestaan. En religie leert - de ziel zal naar God gaan, en Hij zal beslissen waar hij naar de hemel of de hel gaat.
  Veronica vroeg Juliana:
  - Denk je dat er een God is?
  Het meisje sloeg met haar blote voet in het water, zwaaide en antwoordde:
  - Eerlijk gezegd weet ik het niet. Er zijn argumenten voor en tegen God. - Het meisje spetterde weer en merkte het op. - Natuurlijk is er geen antwoord op deze vraag, maar je kunt verschillende argumenten aanvoeren.
  Victoria was het hiermee eens:
  - Zeker heel anders. En wat is er om over te praten. Persoonlijk denk ik dat sinds we winnen, God natuurlijk bestaat! Maar er waren tijden dat we ons onder de Mongoolse Tataren bevonden. En dan is de vraag: waar was de Allerhoogste God?
  Juliana merkte met een onschuldige glimlach op:
  - Maar er is iets veel ergers dan het Mongools-Tataarse juk!
  Victoria was verrast
  - Wat is erger dan het Mongools-Tataarse juk?
  Juliana verklaarde eigenlijk:
  - Oude leeftijd! Wat is er erger dan ouderdom!?
  Victoria was het ermee eens:
  - Ja, het zal heel erg zijn!
  De meisjes waren stil. Het was een beetje gênant voor hen om erover te praten. De meisjes pakten het en sprongen uit het koude water. Ze renden naar zichzelf toe, flitsend rond, blote hakken.
  Marusya rende met hen mee en vroeg met een grijns:
  - Maar ik vraag me af, waarom hebben we ouderdom nodig? Het moet gezegd onmenselijk!
  Victoria was het hier meteen mee eens:
  - Echt onmenselijk! Het is het beste om voor altijd jong en gezond te zijn!
  De meisjes waren groovy en grappig en maakten salto's.
  Veronica glimlachte en stelde grijnzend voor:
  - Ja, ons leger is sterk meiden! En we zullen in topvorm zijn!
  En het meisje knipoogde naar haar vrienden. Ze barstten allemaal in lachen uit, harpijen.
  Juliana stelde voor:
  - Laten we levend water vinden en echt onsterfelijk worden! Het zal heel gaaf zijn!
  De meisjes grijnsden en knipoogden naar elkaar.
  Victoria stelde toen voor, haar tanden ontbloot, en merkte op:
  - Ja, het zou leuk zijn om een manier te vinden om niet oud te worden. Hoe goed en mooi zou het zijn!
  Het meisje stelde zich een wereld voor met enkele schoonheden en jonge mannen. Misschien nog beter zonder baard, zodat de gezichten mooier en schattiger zijn.
  Veronica antwoordde met een zucht:
  - Ja, dit is het mooiste wat er in de wereld kan zijn! We willen eeuwige jeugd en licht.
  En het meisje lachte en liet haar parelwitte tanden zien.
  Victoria sprong op en stelde voor:
  Laten we echt een einde maken aan de ouderdom! Dit is over het algemeen onaanvaardbaar! Menselijke lichamen mogen niet verouderen!
  Veronica, grijnzend en springend, zong:
  - Meneer kolonel, dan oud worden! Het is niet beter om voor Rusland te sterven! Omwille van moed en eer - ik maak geen grapje! Hij antwoordde - dat ik rood ben? Ik wil niet!
  De meisjes lachten nog harder. Het is heel erg mooi.
  Juliana stelde lachend voor:
  - En laten we alle oude vrouwen verjongen! Zodat alles schittert als de zon!
  Victoria stemde toe, hoger springend:
  - Voor het moederland en Leonid Iljitsj de Grote!
  Anna, deze roodharige krijger, sprak:
  - Maar toch worden de nonnen, ondanks de gebeden, niet jonger. Hoewel ze een heilige geest hebben. Dus je begint te denken, waar is Gods gerechtigheid?
  Victoria haalde diep adem en antwoordde:
  - Een kreun staat over de hele aarde... Waar ben jij de eigenaar, waar?
  Veronica zong woedend:
  Er zijn veel geweldige mensen
  Wiens daden leven eeuwenlang ....
  Er zijn veel vogels met een helder gezicht,
  Wat worden onsterfelijken genoemd!
  
  En de helden in de heldendichten,
  Ze versloegen de horde in één keer ...
  Rusland zal grootmacht baren,
  Basurman in de strijd zal scheuren!
  
  Maar een tweekoppige adelaar,
  Koning, heers over de glorieuze Leonidas...
  Hij straalt onder de hemel,
  Je bidt voor hem zonder te doen alsof!
  
  Keizer van heel Rusland
  Wat heeft het soort land verheven...
  De echte missie
  Voor vooruitgang en oudheid!
  
  Versloeg de Japanners in gevechten
  De Duitsers waren in één klap verslagen...
  De stem van de meisjes is sonore,
  Leonid is onze Meester!
  
  En onze koning zal niet toegeven in de strijd,
  Bij de bouw van een grote reus...
  Hij verslaat de tegenstanders hard,
  En het bleek een furieuze afstemming te zijn!
  Een prachtig lied werd unisono opgepikt door de meiden. Het zijn zulke prachtige en volle zangers. Ze hebben zo'n mooi liedje.
  Ja, geweldige meiden.
  Dus de stralende Natasha, de meest magnifieke van de meisjes, schreef.
  Hier wordt ze gedwongen te stoppen en op Chinese vliegtuigen te schieten. Gooit een granaat met blote voet. Schiet een stormtrooper neer en roept uit:
  - Zege!
  De oorlog met China gaat door... Maar de Sovjet-troepen slaan slag na slag tegen de troepen van Mao's rijk.
  Het is al november 1970... Er zijn zoveel mensen vermoord, vooral aan de kant van het Hemelse Rijk. En de gevechten zijn hevig.
  Maar niets zal de Sovjetmeisjes stoppen, en niemand zal winnen. Piloten zijn vooral succesvol als ze dichter bij Peking komen.
  Terwijl de essentie en de zaak, andere vechters vechten. Hier zijn bijvoorbeeld krijgers uit Groot-Brittannië communistische vrijwilligers.
  Jane Armstrong en haar bemanning. Dit is de coolste dame. En vriendelijk tegelijk. Schiet met blote tenen op Chinese voertuigen en piept:
  - Ik ben een sierlijke buffel!
  Dit boerenmeisje zal, net als haar blote tenen, ook op de Gringet drukken en brullen:
  - Ik ben de hertogin die op zoek is!
  En smash China's vierenvijftig.
  Malanya is bescheidener en krabbelt van machinegeweren. Maar hij doet het netjes. De meisjestank is een grote "Challenger" -5 en behoorlijk zwaar. Gaat zelf vooruit, niet te haastig.
  Malanya beweegt haar blote voeten en tjilpt:
  - En ik rebelleer, ik rebelleer hoog!
  Matilda, de chauffeur, ontblootte ook haar tanden. Dus ze straalt stralend met een glimlach, onder scharlaken lippen. Nou, waarom geen terminator-meisje? Hoewel hij alleen een enorme tank beheert.
  De meisjes hier zijn Engels, maar ook verdorven. Ze willen liefde en genegenheid. Ik wil heel graag. En ook roem. Zelfs als het dom is. Krijgers, natuurlijk, met zo'n reputatie, zoals spitsmuizen. En hun schoonheid is geweldig.
  Vooral al rond de vorst, en ze zitten in een bikini. Maar het is geweldig! Dit zijn de coole vrouwtjes. En ze giechelen. Liefdevolle verschillende en obsessieve benaderingen. En de meisjes willen veel dingen. Allereerst vriendelijkheid.
  Gringeta nam ook deel aan de martelingen. Ze scheurde de kleren van de gevangen Chinese jongen uit en trok hem op het rek. Ze klemde haar blote voeten in een kolf, hing stenen op en rekte het slachtoffer uit. De jongen hing op en Gringeta verbrandde zijn lichaam met een gloeiend hete koevoet. Ze vond het heel leuk om de jongen zo te martelen.
  De Engelse nam ook ondervragingsmethoden over van de nazi's. Het is aangenaam om de gebruinde, gladde, haarloze huid van de jongen te verbranden. En zo'n heerlijke geur - als een lam aan een spies gebakken. Alleen Gringeta blijft over om zijn lippen te likken.
  Toen stak het meisje een vuur aan en begon de hielen te bakken. Ze genoot ook enorm van het proces. Wat een marteling... Gringeta smeerde de wonden van de jongen en braadde hem. En toen deed ze het niet. Het been van de jongen werd afgesneden en opgegeten. Echt goed vlees. Het smaakt naar varkensvlees.
  Gringeta is een heel gezond en sterk meisje. Ze kon een ram of een varken tegelijk opslokken. En eet nog wat ham. Of drink rode wijn. Wat een genoegen is het voor deze boerin om te kwellen, te kwellen.
  De jongen stierf aan een pijnschok. Gringeta propte zich vol met mensenvlees. En met moeite danste ze daarna - als een wilde. Eh, nou, waarschijnlijk is er iets mals met een korst. En als je insmeert met peper of ketchup.
  En er met smaak op kauwen... Gringeta likte nog steeds haar lippen. Hoewel kannibaal zijn een schande is. Maar ze wilde mensenvlees. En wat valt hier tegen te zeggen? Nou, ze wil zo eten! Maar zie je, eetlust kan grenzeloos zijn.
  Gringeta schoot op een Chinese T-54. Ze brak door het harnas met een buitengewoon dodelijk projectiel en piepte:
  - Kortom, ik ben een schreeuwend banzai-meisje!
  En weer grinnikt, en ontblote tanden van een tijgerin. En stuurt in alle richtingen de schittering van zoeklichten.
  En dan giechelt en roept Malanya:
  - Ik pak iedereen en scheur ze aan stukken!
  En hij zal zijn blote voeten op de trekkers van een machinegeweer drukken. En hoe hij alle infanteristen gaat neerschieten. En letterlijk maaien, zoals een zeis gras maait.
  Het meisje schoot er veel neer. En hoe je je tanden kunt ontbloten... En weer zal hij pakken en schieten! En laten we weer maaien!
  euh, en teef...
  Malanya doet alles met een lach... En schiet op de vijanden. En hij verandert de underdogs in slavernij. Wauw, jij, wat een duivel! Nou, oma...
  Hij geeft ook toe aan marteling. In het bijzonder staken ze een Chinees Komsomol-lid in de borst met gloeiend hete naalden. En ze doorboorde haar hele borst. Doorboord door de tepels. Wat een coole Malanya. En ze doorboorde de maag van het meisje met een lange naald - recht in de navel. Heb het verdraaid...
  En hoe hij lacht. Toon taal. En zal je weer aan het lachen maken. En als je ook nog een kaars op je borst brengt met scharlaken tepels. Te bubbelen en blaren.
  Hier vermaakt ze zich met martelingen. Een bekentenis uitgehaald.
  Oh, Malanya, en je bent een mooi blootsvoets, blond meisje!
  En toen begon Matilda Chinese soldaten te verpletteren met rupsen. En trouwens, hij drukt ze krachtig. En vergeet tegelijkertijd niet te brullen:
  - Ik ben een dodelijk meisje!
  En neerdalend van scharlaken lippen, heldere, stralende vonken. Dit is echt een meisje - een meisje voor alle meisjes. Waarom een meisje? Want ook de beul en de hoer. En martelde de gevangenen.
  Bovendien deed Matilda dit met speciale apparaten - zoals een zadel en haalde ze bekentenissen op. Wat alleen met dit mooie meisje niet opstond.
  Een van de methoden van marteling was. Ze pakte de blote voet van een Komsomol-meisje, kneep die in een bankschroef en begon erin te knijpen. En totdat de botten kraakten. En de huid barstte, het bloed stroomde eruit. En het arme meisje had zo'n pijn dat ze flauwviel van de schok.
  Mathilde gromde:
  - Zo zal het met iedereen zijn...
  En ze doopte een ander lid van Komsomol in kokend water. Ook marteling. Eerst in kokend water, daarna in ijswater. En dan weer in kokend water. En weer in het gat. Het doet veel pijn en de huid van het meisje wordt zo rood, verbrand.
  De commandant zelf, de dochter van Lord Jane Armstrong, deinsde terug voor marteling. En ik wilde niet deelnemen aan dit vuil. Toen kleedden de Chinezen haar uit en sloegen haar met brandnetels. Nou, wat een krakers! En het meisje werd zo wreed behandeld. Daarna smeerden ze de blote zolen van de dochters van de heer in met olie en legden ze onder de vuurpot. Ze staken een vuur aan en begonnen de hakken van het meisje te bakken. En het was gewoon verschrikkelijk pijnlijk.
  Arme Lady Jane, wat werd ze bespot... Maar niets was niet kreupel, en de blaren verdwenen in een paar dagen. Het is dus heel goed mogelijk om van het leven te genieten en te genieten.
  Jane merkte filosofisch op:
  - Maar de hielen worden sterker!
  Het is natuurlijk niet erg goed om de Chinezen te doden, maar de dochter van de heer werd gedwongen haar hatelijke carrière voort te zetten. En ze zag haar vrienden steeds meer in beesten en beulen veranderen.
  Jane drukte haar blote vingers, sierlijke benen op de joystick en gromde:
  - Elke hond heeft zijn dag!
  Sovjet-troepen drongen sterk aan op de Chinezen. En we waren al op weg naar Peking. Het leger van het Hemelse Rijk leed enorme verliezen. Maar Chinese troepen probeerden nog steeds op te rukken. Het nieuwe jaar 1971 sloeg al toe. Binnenkort is de oorlog twee jaar oud. En de gevechten koken als een vulkaan. Steeds meer miljoenen Chinezen mengen zich in de strijd.
  Ondanks de winter gaan de jongens van het Hemelse Rijk op blote voeten de aanval in en vullen ze met hopen lijken.
  De gevechten zijn hevig.
  En Natasha maait ze neer met een snelvuurmachinegeweer. Snijdt de strijders van het Hemelse Rijk in rangen af.
  Hij gooit een granaat met zijn blote voet en zegt:
  - Voor moeder Rusland!
  De oorlog kan natuurlijk nog lang duren. Maar de dappere krijger Mirabela sloeg een raket in de bunker waar Mao Zedong was. De leider van China, de grote stuurman, stierf. En als gevolg daarvan is de gekke oorlog eindelijk voorbij.
  Op 23 februari 1871 stopten de vijandelijkheden. En de USSR en China sloten vrede.
  Toegegeven, territoriale geschillen bleven bestaan en bondgenootschappelijke betrekkingen werden niet onmiddellijk tot stand gebracht. Maar dat is een ander verhaal.
  ALS KAPLAN GEMIST EN LENIN LEEFT
  De moordaanslag op Lenin vond niet plaats. Kaplan miste en Vladimir Iljitsj vermeed geraakt te worden door een kogel die verstopping van bloedvaten veroorzaakte en tot een voortijdige beroerte leidde. Als gevolg hiervan ging Lenins heerschappij voort.
  De NEP was slechts een tijdelijke onderbreking op de weg naar de beweging naar het socialisme. En Vladimir Iljitsj zette in op gedwongen industrialisatie. En het was zijn idee vergelijkbaar met dat van Stalin. En daar gaan we...
  Lenin voerde de collectivisatie niet zo grof uit en de hongersnood werd vermeden. En dit is de onbetwiste verdienste van Vladimir Iljitsj. En de USSR begon te stijgen.
  Maar toen kwam Hitler aan de macht. En hij begon het Duitse rijk te creëren.
  Lenin probeerde ook met hem te flirten. En hij hielp zich te bewapenen.
  Hitler annexeerde Oostenrijk bij Duitsland - voerde de Anschluss uit. Dan, en het Sudetenland, daarom gebeurde München.
  Maar zowel de geallieerden als Lenin wilden hem Polen niet geven. En de oorlog begon. Het USSR-leger veroverde Polen vanuit het oosten. Lenin verdeelde, net als Stalin, de staat van de Polen met Hitler. En er is een geheim protocol gemaakt.
  De discrepantie met de echte geschiedenis deed zich voor in Finland. Lenin zuiverde het leger niet en zijn troepen waren efficiënter.
  Tukhachevsky maakte een briljante omweg van de Mannerheim-lijn. En Finland werd in de kortst mogelijke tijd verslagen en bevrijd door het Rode Leger.
  De manoeuvre van Tukhachevsky was geweldig. En zo'n prachtige overwinning. Hitler veroverde Frankrijk en verliet tijdelijk de oorlog met de USSR.
  De Führer besloot dat Rusland te sterk was en dat Groot-Brittannië eerst moest worden overgenomen.
  De luchtslag om Engeland werd verloren. En Hitler ging op zoek naar andere manieren. Een daarvan is de landing van het korps van Rommel in Libië. En proberen Afrika over te nemen. De Duitsers hebben met succes de verovering van Joegoslavië en Griekenland uitgevoerd. Maar de landing op het eiland Kreta was zware verliezen waard. Maar even later veroverden de nazi's Malta met minder schade aan zichzelf. En dit was hun onbetwistbare succes. Rommel nam Tolbuk in, ontving nog vier pantserdivisies en ontwikkelde een offensief tegen Egypte. Het Suezkanaal werd veroverd. En onder controle. Een ander groot succes was de verovering van Gibraltar. Met de val van deze citadel hadden de nazi's de mogelijkheid om over de kortste afstand troepen naar Afrika over te brengen.
  Na de snelle blitzkrieg van de Sovjettroepen in Afrika en de overwinning bij Kholkin Gol, waardeerde Hitler de kracht van het Rode Leger zeer en rekende hij niet langer op een blitzkrieg. En hij bereidde zich voor op een serieuze oorlog.
  Duitse troepen trokken naar het Midden-Oosten. De bejaarde Lenin was nogal passief. Lokale Arabieren steunden de nazi's en droegen op alle mogelijke manieren bij aan hun offensief. En het was behoorlijk succesvol en rijk aan de prestaties van Hitler.
  Tegelijkertijd werd Afrika binnengevallen. De T-4 tank werd gemoderniseerd en uitgerust met een langer kanon. En deze auto liep goed.
  De Duitsers voerden de verovering van het zwarte continent uit, zonder op serieuze weerstand te stuiten. De Britten waren in de minderheid en in de minderheid.
  De nazi's namen geleidelijk Afrika in zich op en wonnen in het Midden-Oosten. Japan ging ook de oorlog in en viel de Verenigde Staten aan in de haven van Peru. En het bleek een behoorlijk sterke zet te zijn. En hoe de samoerai de Amerikanen vernietigden. En in beslag genomen bezittingen in Azië. Singapore was onneembaar vanaf de zee, maar de Japanners namen het vanaf het land.
  En dit is een nieuw, groot succes van de nazi's, dus de Verenigde Staten stonden onder druk.
  In 1942 lanceerden de nazi's een offensief tegen India en veroverden het ... En eind augustus werd Afrika veroverd. De Duitsers voerden ook Operatie Polar Bear uit, waarbij ook Zweden werd ingenomen. In september werd ook Zwitserland veroverd. Daarna lanceerden de nazi's een actieve aanval door onderzeeërs en vliegtuigen op Groot-Brittannië.
  De Fritz had uitstekende nieuwe Ju-188 bommenwerpers, met meer geavanceerde vormen, en ze bombardeerden Groot-Brittannië. Piloot Marseille bedekte zichzelf met glorie en werd een echte legende.
  De Duitsers sloegen de Britten als sukkels op de zee in de lucht. Toen stelde Hitler hun een ultimatum. Churchill was klaar voor vrede, maar het was te laat.
  Tegelijkertijd werd in het Derde Rijk een hele familie nieuwe tanks ontwikkeld: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Ze probeerden ze zo gelijk mogelijk te maken, meer verschillende maten. Maar Muis had twee geweren. En het maakte de tank breder en zwaarder.
  De Duitsers bouwden verder aan hun potentieel. De Yu-188 bombardeerde Groot-Brittannië en de Yu-288 was onderweg, nog krachtigere en snellere vliegtuigen.
  De Führer eiste om Groot-Brittannië te vernietigen.
  Marseille, dat driehonderd vliegtuigen had neergeschoten, kreeg de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten. En toen hij er vierhonderd neerschoot: hij ontving het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En het was de eerste die een prijs van dit niveau ontving. En voor vijfhonderd vliegtuigen kreeg hij het Grootkruis van het IJzeren Kruis. En het was een hele gave prestatie.
  Maar Marseille bleef snel scoren. Zeker toen de ME-309 verscheen met een hoge snelheid van 740 kilometer per uur en zeven schietpunten.
  Marseille vernietigde in dit vliegtuig de tegenstanders van het Derde Rijk. Toen zijn account duizend vliegtuigen bereikte, ontving hij een speciale onderscheiding: de ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Engeland bleef wanhopig onder de klappen van de Luftwaffe. Maar haar vloot was aan het smelten. En de onderzeeërs van het Derde Rijk werden steeds krachtiger en perfecter.
  En ze hebben Groot-Brittannië zo onder druk gezet, gewoon goddeloos. Toen, eindelijk, in juli 1943, vond de landing plaats. En deze keer gebruikten de Duitsers de nieuwste van hun tanks om de overwinning te behalen. En Groot-Brittannië bood slechts twee weken weerstand.
  Na de val van Groot-Brittannië werd Hitler bedachtzaam. Vecht tegen de VS of probeer naar het oosten te keren? Lenin stierf op drieënzeventigjarige leeftijd, ongeveer net zo lang als Stalin en twintig jaar langer dan in de echte geschiedenis, in januari 1944.
  Tegen die tijd hadden de Duitsers IJsland veroverd en, samen met de Japanners, Australië. Het Derde Rijk heeft veel bereikt.
  Maar de Verenigde Staten bleven onopgemerkt en de beslissing werd genomen om ze te bezetten.
  Maar in plaats van Lenin werd Leon Trotski nu de voorzitter van de USSR. En dit is een zuivere Jood. En hij hield niet van Hitlers antisemitische beleid.
  Maar Leon Trotski is een zeer sluwe politicus. En dus besloot hij Hitler nog niet te plagen. En bood zelfs aan om samen met de Verenigde Staten te vechten.
  De Führer van Duitsland stemde hiermee in.
  En dus ging het Rode Leger in de zomer van 1944 in het offensief in Alaska.
  En Hitlers troepen rukten op door Groenland en verder naar Canada, en door het geallieerde Argentinië en Brazilië, dat vanuit het zuiden naar de kant van het Derde Rijk was overgestoken.
  De oorlog sleepte, vanwege de lange communicatie, voort. Toch waren de VS aan het verliezen. De Duitsers kregen een tank uit de "E" serie. Ze overtroffen de Amerikaanse. Naast "Pershing" en "Superpershing" in 1945 hadden de Verenigde Staten bijna niets. En de Duitsers domineerden kwalitatief de vijand. Sovjettanks waren ook veel beter dan Amerikaanse. Het Duitse aanvalsgeweer MP-44, dat hen letterlijk neermaaide, overtrof ook de Amerikanen.
  De Verenigde Staten hebben lang en hard gevochten vanwege hun krachtige economie en grote bevolking. Gescheidenheid door de oceaan en buitensporige strekking van de communicatie maakten het moeilijk om Amerika snel af te ronden. En de USSR, die Alaska veroverde, had zijn eigen problemen. Maar de oorlog ging maar door... En in het vijfenveertigste jaar werd bijna de helft van de Verenigde Staten veroverd. Op 9 mei 1946 capituleerden de Verenigde Staten. Zo eindigde de Tweede Wereldoorlog.
  De hegemonie van Duitsland, Japan en de USSR werd in de wereld gevestigd. Rusland kreeg Alaska terug en bijna de helft van Canada. Zo kwam de tijdelijke rust.
  Het Derde Rijk rustte tijdelijk, maar viel op 20 april 1953 Japan aan. De USSR had tegen die tijd al een atoombom. Leon Trotski stierf, in een vreemde ironie, net als Stalin in maart 1953. Maar hij werd opgevolgd door Voznesensky, die een zeer sterke leider bleek te zijn. En hij voerde ook oorlog met Japan.
  Hitler is nog niet te oud, leidde een gezonde levensstijl en at geen vlees. En dus leefde hij nog.
  Het Derde Rijk en de USSR vochten meer dan een jaar met Japan, en uiteindelijk werd het veroverd, juist op 12 mei 1954.
  Zo eindigde weer een oorlog. En de USSR versterkte haar posities: het teruggeven van het zuiden van Sachalin en de Koerilenrug, evenals Mantsjoerije, Port Arthur en Korea.
  En dit was de laatste oorlog.
  Het Derde Rijk besloot de ruimte uit te breiden. En de USSR ook... Hitler stierf in maart 1960, nadat hij erin geslaagd was op 20 april 1959 een referendum te houden over de vestiging van een monarchie. En zijn zoon volgde hem op. En dankzij dit bleef het Derde Rijk stabiel.
  En tegelijkertijd met de geboorte van Hitler op 20 april 1959 vlogen astronauten naar Mars. Om precies te zijn, het begon en eindigde in zes maanden. Zo begon een nieuw ruimtetijdperk. De USSR vloog tien jaar later naar Mars .... In 1980 hebben mensen alle planeten van het zonnestelsel bezocht en het is geweldig.
  En in 2020 begon de eerste interstellaire expeditie.
  
  
  OORLOG IN AFGHANISTAN
  Op 1 augustus 2001 vielen Russische troepen de Taliban aan met vliegtuigen en raketten. Het belangrijkste doel was om de waarschijnlijke nederlaag van de noordelijke alliantie te voorkomen. De beslissing is deels redelijk, maar... Bin Laden zag af van de terroristische aanslag in Amerika en besloot zich volledig op Rusland te richten. De oorlog brak met hernieuwde kracht uit.
  Het Westen veroordeelde natuurlijk Rusland. En Bin Laden riep op tot terroristische aanslagen tegen het regime van Poetin. De Taliban kregen versterkingen uit Pakistan en probeerden opnieuw op te rukken. De moord op Ahmad Shah Massoud heeft de opmars van de Taliban enorm geholpen. Rusland voerde de bombardementen op. Afzonderlijke delen van de speciale troepen werden ook in de strijd gegooid. De gevechten bleken zeer bloedig te zijn.
  Rusland raakte steeds meer betrokken bij de oorlog in Afghanistan. De Verenigde Staten, westerse landen, de islamitische wereld leverden wapens aan de Taliban. De gevechten waren bloedig. Rusland betrok daar steeds meer zijn leger.
  Zowel tanks als zelfrijdende kanonnen werden overgebracht
  De Taliban bombardeerden. En Russische troepen vochten met ongelijke krachten. Om precies te zijn, de methoden van guerrillaoorlogvoering werden tegen hen gebruikt.
  In Rusland is de oppositie van Poetin geïntensiveerd. De communisten herinnerden zich dat hij Jeltsins opvolger was en sleepten Rusland mee in nieuwe oorlogen. Ook liberalen waren ontevreden. Poetin verloor steun in de samenleving. De verliezen tijdens de Afghaanse oorlog namen toe.
  Er waren meer dan ooit veel schandalen en vervalsingen bij de verkiezingen voor de Doema. De communisten versterkten hun posities. SPS en Yabloko kwamen niet in het parlement. Het Moederlandblok verscheen. Verenigd Rusland kreeg ook veel en de Liberaal-Democratische Partij voegde daaraan toe. Maar de verkiezingen waren schandalig. Motherland, de Liberaal-Democratische Partij en Verenigd Rusland behielden de controle van de autoriteiten over de Doema. Maar de communisten waren sterk. Bij de presidentsverkiezingen won Poetin pas in de tweede ronde. En de oorlog in Afghanistan ging door, net als in Tsjetsjenië.
  Rusland liep daar vast. Er kwamen steeds meer troepen bij. En de gevechten escaleerden. En het aantal aanslagen was explosief.
  De olieprijs is niet al te veel gestegen. Er was dus geen oorlog in Irak. En al snel werden de sancties van Saddam Hoessein opgeheven. Zijn regime begon weer kracht op te bouwen. En bereid je voor op oorlog met Iran. En de Verenigde Staten hielpen hem daarbij. In 2007 werden de verkiezingen voor de Doema met groot succes gehouden onder de communisten, die uiteindelijk een meerderheid kregen.
  Onder deze omstandigheden, ondanks de grondwet, stelde Poetin zich kandidaat voor een derde termijn, waarbij hij zijn toevlucht nam tot het referendummechanisme. En hij slaagde erin de formulering van de grondwet te veranderen door twee termijnen af te schaffen.
  Als gevolg hiervan kon de bejaarde en verveelde Zyuganov in 2008 onder de voorwaarden van informatiedruk Poetin niet verslaan.
  Maar toen verslechterde de situatie voor het regime nog meer. De oorlog in Afghanistan is al jaren aan de gang. En er was geen einde in zicht voor haar.
  Poetin liep tijdens de economische crisis voor een vierde termijn. En schandalen met corruptie, en het electoraat is het zat. De kans op een dictator is kleiner geworden.
  Maar opnieuw werden de administratieve middelen en de massale vervalsingen ingezet. Mensen stroomden de straat op en er vonden massale botsingen plaats. Bloed vloeide.
  Poetin was in 2012 ook kandidaat voor een vierde termijn. En weer de oorlog in Afghanistan en de crisis. En tegelijkertijd constante botsingen met de politie, allerlei demonstraties en nog veel meer.
  Geen moment rust. Maidan vond plaats in Oekraïne. Maar de Krim kon niet worden uitgeroeid. De lokale bevolking wilde eigenlijk niet naar het Rusland van Poetin. Poroshenko kwam naar Oekraïne en alles was min of meer succesvol. In 2016 deed zich door de dalende olie- en gasprijzen het hoogtepunt van de crisis voor in de Russische economie. Poetin ging naar de vijfde termijn. En hij won dankzij massale vervalsingen en de uitsluiting van iedereen van de verkiezingen, behalve de saaie en oude zak Zyuganov.
  En de oorlog in Afghanistan ging door met eindeloze stromen zinken doodskisten.
  Nu is 2020 aangebroken... Poetin werd verkozen voor een zesde termijn, en zijn zakrivaal Zyuganov verknalde het opnieuw. En de oorlog duurt al bijna twintig jaar.
  Er woedt nog steeds oorlog in Afghanistan. Piloten Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova slaan vanuit de lucht toe.
  Mooie meisjes vechten in een bikini en drukken met hun blote tenen op de joystickknoppen.
  Natuurlijk is moderne oorlog niet zo interessant als de Tweede Wereldoorlog. Toen moesten de meisjes wonderen van moed en heldhaftigheid tonen.
  Nu doet de computer het meeste werk voor u. En het is allemaal niet zo geweldig.
  Nee, een plek voor exploits. Anastasia Vedmakova floot... Gelachen... Ja, er waren gevechten, en ze zeggen nog wat meer. En nu, slechts een knop met blote voet ingedrukt en een computergestuurde raket vliegt. Waar zijn de luchtgevechten? De Taliban hebben geen luchtvaart.
  Als de Russische troepen verliezen lijden, dan alleen door sabotage, mijnen en stealth-aanvallen.
  Soms vergiftigen ISIS- en Taliban-strijders Russische soldaten. Over het algemeen wordt de oorlog steeds viezer. Net als in Syrië werkt het niet. Lokale troepen zijn nogal zwak en Iran stuurt zijn troepen niet. Lokale krachten veranderen. De Mujahideen hebben de steun van de bevolking. Bovendien is de regering in Kabul al lang geen autoriteit.
  Bovendien is het belangrijkste dat de Taliban sterk zijn en verenigd met ISIS. Een poging om met de Taliban te onderhandelen mislukte. En ze waren helemaal niet van plan om met ISIS te onderhandelen. En dan zijn er nog Pakistan en islamitische landen die de Mujahideen helpen.
  De Amerikanen vermeden met succes de terroristische aanslag van 11 september, ze duwden deze aambeien naar Rusland. Poetin besloot blijkbaar dat de zee voor hem kniediep was en dat alles zegevierend en met weinig bloedvergieten zou worden beslist. Maar het bleek dat de Afghanen niet willen leven volgens de recepten van Rusland, ook de Verenigde Staten niet. En Rusland is niet zo gemakkelijk ...
  Het is niet mogelijk om de Mujahideen te verslaan door bombardementen. Lokale krachten zijn zwak en bang om te vechten. Steeds meer spetsnaz-eenheden moeten in de strijd worden gegooid. De oorlog ontvouwt zich.
  Anastasia Vedmakov voelde zich verdrietig... Alles wat niet gedaan wordt in de wereld beweegt in een soort spiraal. Maar het leven gaat door.
  Nadat de Amerikanen Afghanistan moreel hadden verlaten, vielen Russische vliegtuigen de terroristen aan en ondersteunden lokale troepen vanuit de lucht. Tegelijkertijd begonnen geselecteerde eenheden van de speciale troepen te jagen op de leiders van de militanten.
  Twee charmante meisjes, Margarita en Anastasia, voeren een ongelijke strijd in de kloof. De schoonheden zijn lang, erg sterk en gespierd, in beschermende kameleonregenjassen. Deze vermomming maakt de jagers onzichtbaar, dankzij computergraphics.
  Maar beide jonge dames waren niet gedisciplineerd. Nadat ze tientallen kilometers in de bergen hadden gekropen en een bende tegenkwamen, openden ze het vuur en wilden ze met niemand delen. Hun snelvuurmachinegeweren, met kogels met een uraniumkern, zijn echte dragers van de dood. Krijgers, die in de sneeuw springen, verslaan de Mujahideen.
  Margarita vuurde met haar granaatwerper, een pulsar flitste en schakelde een dozijn bandieten uit. Er kwamen zelfs een paar druppels bloed op het transparante pantser van de helm.
  De meisjes hebben de modernste wapens. Computer begeleiding.
  Zij, twee lange schatjes, zijn een heel regiment waard. Krijgers sturen rijen en slaan de Mujahideen in rijen neer.
  De grond brandt en het bloed spettert. Mujahideen grommen wanhopig. De meiden waren eindelijk verslaafd. Niet slecht voor hun harnas, maar de kameleonmantel is defect. Desalniettemin is het apparaat van de onzichtbaarheid van de computer te kwetsbaar en in de praktijk niet zo goed en duur.
  Er waren te veel strijders.
  Margaret stelde voor:
  - Zullen we versterking vragen?
  Anastasia schudde haar hoofd.
  - Laten we het zelf doen!
  De meisjes, in helmen en gevechtspakken, bleven vechten. Ze gebruikten kleine, maar zeer dichte kogels met explosieven. Maar toch kwam er een einde aan de munitielading. En de militanten bleven komen.
  De meisjes begonnen te vertrekken. Maar het was al te laat. Ze kwamen in een echte hel terecht. Honderden Mujahideen klommen van alle kanten.
  Margaret mompelde:
  We hebben geen munitie en granaten meer. Nu is alles wat overblijft melee!
  Anastasia glimlachte en merkte op:
  - Samen, tegen duizend! Er is er nog maar één!
  Margarita knikte instemmend en salueerde:
  - Ja, we roepen onszelf in brand!
  Anastasia schreeuwde, veegde het stof weg, ze werd opnieuw geraakt door een groot kaliber geweer. - Waarschijnlijk zal er een blauwe plek zijn, - dacht het meisje.
  Ze keek om zich heen en riep:
  - Er is een gat! Laten we erin springen, misschien overleven we de beschietingen!
  Margarita zond in de radio:
  - Er zijn meer dan duizend bandieten om ons heen! Geef op het plein 54-85-83 een zee van vuur!
  Het meisje werd opnieuw geraakt door een dozijn salvo's tegelijk en viel opnieuw neer. Door het pantser heen voelt het gespierde lichaam de slagen. Ze raakten ook Anastasia.
  Beide meisjes kropen op handen en voeten naar een nauwe opening in de granieten bergbreuk. Eerst wurmde Anastasia zich erdoorheen, glipte de diepte in, toen Margarita. Zware granaten en Russische artillerieraketten vielen al van bovenaf.
  Een groot fragment raakte de helm en brak de koolstofvezel. In de achterkant van het hoofd, als geraakt door een knuppel. Het verbijsterde meisje gleed met moeite door de opening en begon in een diepe, hopeloze afgrond te vallen!
  
  AFZONDERLIJKE WERELD MET HITLER
  Stel dat de Führer in september 1943 het laatste voorstel van Stalin voor een afzonderlijke vrede zou hebben aanvaard? In werkelijkheid was dit voor Duitsland al de laatste kans op redding. De slag om Koersk ging verloren en de Russen bewezen dat ze zelfs in de zomer konden winnen. De geallieerden veroverden Sicilië en landden in Italië.
  De belangrijkste satelliet - Mussolini verloor de macht en het land.
  Nee, echt, als het waar is dat Stalin vrede heeft aangeboden aan de Führer, dan was Hitler de laatste idioot die het verwierp. En wat er in dit geval uit zou kunnen komen.
  De wereld is in de nulvariant. Het leger van de Wehrmacht trekt zich terug naar de grens. Tegelijkertijd worden grote troepen van de nazi's naar Italië overgebracht. En het belangrijkste is dat de luchtvaart met geharde azen daar ook naartoe gaat.
  Bondgenoten lopen veel meer schade op. Duitse "Ferdinands", "Panthers" en "Tigers" komen in het spel. Al deze machines zijn veel sterker dan de Amerikaanse Shermans en de Engelse Churchills.
  Ja, en de Duitse divisies zijn meer ervaren, getraind en gedisciplineerd dan de Amerikaanse en Britse. En nog talrijker.
  Begin november werden de geallieerden uit Italië verdreven. En in december werden ze uit Sicilië verdreven. Westerse verliezen waren enorm. Sommige gevangenen meer dan driehonderdduizend. Uit de gevechten bleek dat de "Sherman" tegen de "Panther" helemaal niet trekt. Ja, en ook tegen de "Tiger". En dat de Amerikanen verloren zijn, omdat ze onder de druk van de tankhordes van de Wehrmacht zijn gevallen.
  Na de nederlaag van de geallieerden in Italië aarzelde Churchill. En ontmoette Roosevelt. Het gesprek ging over het onderwerp: hoe oorlog te voeren zonder de USSR? De Duitse Focke-Wulf bleek de krachtigste eenzitsjager van het Derde Rijk in bewapening. En met succes weerstand bieden aan Amerikaanse vliegtuigen. En onderweg en straalvliegtuigen. Over tanks valt niets te zeggen. "Sherman" in een tankgevecht - nul. En zelfs merkbaar inferieur aan de verouderde Duitse T-4. Vooral in een pistool. "Churchill" is in ieder geval beter beschermd.
  De echte outfit toonde aan dat het onrealistisch was om Europa te bevrijden van de nazi's.
  Roosevelt en Churchill aarzelden. Maar Hitler niet. De Führer zette Franco onder druk, dreigde met bezetting en dwong Spanje toch de Duitse troepen naar Gibraltar te laten passeren. Het fort viel in februari. En toen staken de Duitsers het smalste stuk Marokko over. Begon de inbeslagname van de Franse koloniën. De veldslagen toonden het grote gevechtsvermogen van de Duitse grondeenheden, hun uithoudingsvermogen en de gevechtskracht van het materieel.
  Het nieuwste MP-44 machinegeweer begon te arriveren in de nazi-eenheden en ME-262 verscheen in de lucht.
  Tijdens de lente versloegen de nazi's een paar dozijn geallieerde divisies, veroverden Marokko en Algerije en trokken Tunesië binnen. Begin juni vochten al duizend straaljagers ME-262's in de lucht, ongeëvenaard in bewapening en snelheid.
  Toch probeerden de Britten en Amerikanen begin juni alsnog te landen in Normandië. Maar ze stonden daar te wachten. Aan het front verschenen "Panther" -2 en "Tiger" -2, waarschijnlijk meer geavanceerde tanks met krachtige wapens. En sterk hellend voorhoofdpantser. Hun kanonnen doorboorden alle tanks van de geallieerden op grote afstand.
  De Duitsers hadden ook een groot aantal van hun troepen, die ze aanvulden met buitenlanders en totale mobilisatie, evenals soldaten die terugkeerden uit gevangenschap.
  De landing in juni eindigde in een volledige nederlaag van de geallieerden, met de gevangenneming van meer dan een half miljoen soldaten en officieren. Na de ramp in Normandië bood Churchill de Führer post-facto vrede aan. Dat wil zeggen, wie wat controleert, blijft er vervolgens achter. De Duitsers hadden net de Britten uitgeschakeld uit Tunesië en waren Libië binnengetrokken, en op de zuidelijke flank naderden hun troepen Kameroen.
  Ondertussen waren de onderhandelingen gaande, de nazi's wisten Egypte binnen te komen. De Führer voelde zich sterk en eiste dat alle Franse bezittingen aan hem zouden worden gegeven. Evenals Noord-Afrika en Irak met Koeweit. En herstelbetalingen doen.
  Churchill verwierp dit voorstel. Maar de positie van de Britten bleef moeilijk. De Duitsers hebben een nieuwe lichte, wendbare en vooral gemakkelijk te vervaardigen en goedkope straaljager XE-162 en een straalbommenwerper "Arado". Het laatste vliegtuig kon de jagers niet inhalen en het is moeilijk om met luchtafweergeschut neer te schieten. Dus de Britten hebben problemen toegevoegd. Op het land wonnen de Duitsers. Egypte veroverde, daarna Palestina. En toen vielen ze, met steun van de lokale bevolking, Irak en Koeweit binnen. Ze namen ook de controle over deze gebieden.
  De Britten gaven zich over en de koloniale troepen deserteerden. Uit angst voor de nederlagen voerden de Britse kapitalisten hun druk op Churchill op.
  Onderzeeëroorlog was ook actief. De Duitsers lanceerden een onderzeeër op waterstofperoxide en verwierven nog meer totale superioriteit op zee.
  Tegen het einde van 1944 hadden de Duitsers bijna het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika veroverd. De eerste tanks van de "E"-serie, geavanceerder en wendbaarder, verschenen ook aan de voorkant.
  Churchill kreeg te maken met sterke tegenstand. Hij werd gevraagd te worden ontslagen. Roosevelt durfde niet eens kandidaat te zijn voor een vierde termijn. En de jonge Republikeinse kandidaat won.
  Hitler rukte in de winter en het voorjaar van 1945 op naar zuidelijk Afrika. Meer en meer gebieden veroverd. Tegelijkertijd werd een aanval op Groot-Brittannië zelf voorbereid. De duikbootoorlog werd steeds actiever.
  De zomer is aangebroken... De Fritz hebben de nieuwe E-50 tank getest. Deze machine had geen gelijke en kon als onoverwinnelijk worden beschouwd. Ook verscheen de Yu-287, een straalmachine van de hoogste klasse. Drukte de Britten redelijk. En toen volgde in augustus de landing. Wat een gedurfde operatie. Groot-Brittannië hield geen drie weken stand. De Duitsers namen Londen in en lachten.
  De Führer had persoonlijk grote hoop gevestigd op de "E"-serie. De tanks van deze serie verschilden in de plaatsing van de motor en transmissie samen, en de versnellingsbak op de motor. Dit maakte het mogelijk om de lay-out te verdichten en lage silhouetten te maken. De auto's zijn compacter. De SAK E-25, met een gewicht van 26,6 ton, had bijvoorbeeld een frontale bepantsering van 120 mm op een helling van vijfenveertig graden en 82 mm zijbepantsering - plus rollen.
  Dit maakte het zelfrijdende kanon ondoordringbaar voor Britse en Amerikaanse kanonnen. En de motor met 700 pk zorgde voor wilde snelheid en wendbaarheid.
  De Britten waren simpelweg geschokt door de E-25 met een 88 mm kanon en letterlijk aan stukken gescheurd door nieuwe technologie.
  Na de capitulatie van Groot-Brittannië veroverden de nazi's in oktober ook IJsland - door operatie Icarus uit te voeren. Het Amerikaanse garnizoen capituleerde. Bijna 100.000 soldaten werden gevangen genomen.
  Amerika wendde zich tot de Führer met een aanbod van vrede en de verdeling van invloedssferen. Het project met de atoombom is nog niet gelukt en de Fritz staat al op de drempel.
  Hitler besloot, na alle voor- en nadelen te hebben afgewogen, Amerika van twee kanten aan te vallen. Namelijk bruggenhoofden gebruiken in Argentinië en Brazilië vanuit het zuiden. En via Groenland en Canada vanuit het noorden. De Japanners werden wat beter, die de productie onder de XE-162 licentie onder de knie hadden.
  De Verenigde Staten beschikten nog niet over voldoende gevechtsklare straalvliegtuigen. En de vloot leed enorme verliezen door onderzeeërs. En hij beet de Yankees, hij beet. Hitler drong aan op totale oorlog.
  De Führer had informatie dat er in de VS al een kernreactor was gebouwd en dat er aan de atoombom werd gewerkt. En beval Amerika te verpletteren.
  Er werd een nieuw wapen gelanceerd: disco's die onkwetsbaar zijn voor handvuurwapens, gestroomlijnd door een laminaire straal.
  Ze brachten schepen tot zinken en zaagden vliegtuigen van het Amerikaanse leger in stukken. Het zesenveertigste jaar ging voorbij met de opmars van de Duitsers en Japanners vanuit het zuiden en de landingen in Canada vanuit het noorden. Dat is behoorlijk succesvol.
  De Duitsers hadden de E-50-tank, die een orde van grootte superieur was aan de Shermans, Pershings en Pattons.
  Een krachtige tank met een kanon van 105 millimeter, minder dan twee meter hoog, met een frontale bepantsering van 250 millimeter schuin, 170 millimeter zijkanten en ook schuin, met een voertuiggewicht van achtenzestig ton en een gasturbine motor van 1.500 pk. Zo'n machine werd de hoofdtank van het Derde Rijk en had geen gelijke. De Amerikanen konden niet tegen hem op.
  Toegegeven, het grote gewicht van de machine gaf aanleiding tot enkele problemen. Dienovereenkomstig verscheen een lichtere versie van de auto in de vorm van een "Panther" -4. Deze machine had een lichter, maar voldoende voldoende kanon van 88 mm, frontale bepantsering van 150 mm schuin en 120 mm zijpantser, met een gewicht van zesenveertig ton en een motor van 1200 pk. Deze tank overtrof ook de Pershings en Pattons, omdat ze qua gewicht dicht bij hen lagen.
  De Duitsers rukten met succes op. Gevangen Toronto, Quebec. Samen met de Japanners bezetten ze Venezuela en Panama. Daarna daalden ze af vanuit het zuiden, naar Costa Rica, Nicaragua, Honduras en Mexico. De nazi's waren ook in staat om de Verenigde Staten vanuit het noorden aan te vallen en Alaska af te snijden. Dan het meeste vastleggen.
  Aan het begin van het zevenenveertigste jaar, meer bepaald in de lente, werd bijna heel Canada en Mexico ingenomen door de nazi's.
  De nieuwe fascistische tanks waren te superieur aan de Amerikaanse. En de luchtvaart nog meer! Tegen disco's - die een sterke laminaire straal onkwetsbaar maakte - hadden de Amerikanen helemaal geen wapens.
  Dus de nazi's domineerden het slagveld. En de MP-54 was veel beter dan het Amerikaanse machinepistool.
  De krachten bleken dus zeer ongelijk te zijn. De oorlog sleepte alleen voort omdat de Amerikanen te veel materieel en een grote bevolking hadden. Maar schijven sloegen letterlijk allerlei vliegtuigen en andere machines omver. Ze handelden door te rammen - het ontwikkelen van een snelheid van vijf of zes geluid.
  Dus de demonstratie van mogelijkheden was geweldig. Hier helpen de Verenigde Staten en de atoombom niet bij. En Hitler heeft de kracht van Afrika, Azië en tientallen miljoenen slaven!
  Amerika wordt stilaan onder druk gezet. In de lente en zomer van 1947 hadden de Duitsers al de helft van het Amerikaanse grondgebied en heel Alaska veroverd. Dus de Yankees komen als een stuk ijzer op een aambeeld.
  New York viel in de herfst en Washington viel begin december. Op 25 december 1947, net op tijd voor Kerstmis, capituleerden de Verenigde Staten. Een andere zeer agressieve strijd van de Tweede Wereldoorlog is beëindigd. Het Derde Rijk heeft nieuwe tanks van de AG-serie - piramidaal. En er was nog Rusland.
  Hitler bereidde zich intensief voor op oorlog. Een staking plannen met Japan. The Land of the Rising Sun reproduceerde de E-serie onder licentie.
  En ze rekruteerde veel Chinezen in haar troepen.
  Maar op 20 april 1949 viel nazi-Duitsland de USSR aan. Voor de tweede keer - met behulp van piramidale tanks door buitenlandse divisies. En de USSR heeft relatief recent de T-54 ontvangen. De machine, die echter ook als een beest kan worden beschouwd. Hoewel het inferieur was aan de AG-50 in de bescherming van met name de zijkanten en wapens. De T-54 was ook inferieur aan de E-50 ... Dat wil zeggen, beide typen Duitse tanks. Maar het woog minder en was gemakkelijker te vervaardigen.
  Maar Duitse machines produceerden fabrieken in de halve wereld. En dit gaf Hitler een groot voordeel. Bovendien was de Sovjetluchtvaart in kwantiteit en kwaliteit inferieur aan de nazi's. Vooral in wapens, bepantsering en snelheid. De nazi's zijn in opkomst!
  Het Rode Leger is natuurlijk ook sterk, maar de MiG-15 is net begonnen de troepen binnen te gaan en de belangrijkste jager is de Yak-9. Al duidelijk verouderd en niet bestand tegen de Duitse luchtvaartmacht. Tank IS-7 ging niet in massaproductie. De IS-4 werd een massamachine, nog steeds geen helemaal perfecte machine, maar kwam qua bescherming in de buurt van de E-50. Toegegeven, het Duitse 105 mm 100EL-kanon was krachtiger en gevechtsklaar dan de 122 mm IS-4. Maar de belangrijkste Sovjettank is nog steeds de T-34-85, en de T-54 is in de minderheid. Tot nu toe wordt het in relatief kleine series uitgebracht.
  De Duitsers braken door de Sovjetverdediging heen. En haastte zich naar voren. Hoewel de verdedigingslinies krachtig waren. Maar de Fritz brak nog steeds door hen heen. En hoewel niet te snel bewegen. Minsk viel half mei.
  En eind juni naderden de nazi's Smolensk. Dus de nazi's moesten een heel eind over de lijken gaan. Smolensk zelf is goed versterkt en weert aanvallen af. Begin juli naderden de nazi-hordes Kiev. Half augustus blokkeerden de nazi's Leningrad. Tegelijkertijd drongen de Japanners vanuit het oosten aan. Omringd Vladivostok. En de samoerai namen Khabarovsk in.
  Japan had zijn eigen versie van de gekopieerde E-50, met een krachtig 88 mm 100 EL-kanon en een 200 mm hellend frontpantser. Deze machine was superieur aan de T-54 in pantserdoorborende kanonnen en enigszins vanwege de grotere rationele hellingshoek in bescherming, vooral de zijkanten. En de tank woog - ongeveer vijftig ton - zwaarder dan de T-54 met een gewicht van zesendertig tanks.
  Japan drong ook aan en dreef de Chinezen in de strijd. De samoerai verzamelden een grote kracht.
  In september namen de nazi's niettemin Smolensk in, aan alle kanten omringd, en omzeilden Kiev. En ze begonnen te verhuizen naar het oosten van Oekraïne. Leningrad had het moeilijk. De Duitsers naderden Tichvin. De situatie escaleerde. In oktober kwamen de nazi's de Krim binnen. Ze begonnen op te rukken naar Moskou. Ze omsingelden Vyazma en namen Charkov in.
  De Duitse AG-50 is een perfecte machine - 250 mm hellend pantser vanuit alle hoeken en in de vorm van een piramide. En een gasturbinemotor van 2000 pk. Het kanon stuurt een projectiel met uraniumkern dat Sovjettanks, zelfs IS-4's, van een lange afstand kan binnendringen. De Duitsers hebben een sterk kanon. En de tank zelf is ondoordringbaar voor Sovjetkanonnen. En het pantser is cool, gecementeerd.
  Kortom, Sovjettanks konden dergelijke monsters niet aan. Zelfs de IS-7 werd haastig weer in productie genomen. Maar dit had weinig zin. In november namen de nazi's Kerch in en blokkeerden Sebastopol. Ze namen Vyazma, Orel, Kalinin in. We gingen naar Tula. Ze namen ook de heldhaftig verdedigende Tichvin in. Het blijft naar Moskou allemaal in vijftig kilometer.
  Stalin werd duidelijk gek. Probeer zo'n tegenstander te weerstaan. Sterke Wehrmacht. Maar daar komt december. Maar de nazi's zijn klaar voor de winter en gaan door.
  Voroshilovgrad, Belgorod en Kursk zijn ingenomen! De Duitsers kwamen dicht bij Moskou. In januari viel Tula en konden de Fritz de hoofdstad vanuit het zuiden omzeilen. In februari ging de ring rond Moskou eindelijk dicht. Tegelijkertijd namen de nazi's ook Voronezh in, richting Stalingrad.
  Stalin zelf vluchtte naar Kuibyshev. Blijkbaar in de hoop het verzet aan te scherpen. Moskou verzette zich lange tijd. De stad is groot. Maar in mei viel de hoofdstad toch. De Duitsers hadden de Kaukasus al ingenomen.
  Japan brak door in Centraal-Azië. En nam daar veel dingen mee. In juni namen de Duitsers de stad Gorky in. De Kaukasus bijna volledig veroverd. In juli viel Saratov, en... Stalin raakte in verval en werd ziek. Beria profiteerde van het moment en zette de leider op. En in augustus 1950 bood hij Duitsland vrede aan. Hitler stemde er alleen mee in zich over te geven. Beria, die zich realiseerde hoe zinloos verder verzet was, ging ervoor. Zo eindigde de Tweede Wereldoorlog. Hitler viel Japan niet aan en regeerde nog enkele jaren.
  Hij dwong zijn voormalige bondgenoten om de markzone te betreden en legde zware voorwaarden op. Maar op 1 mei 1955, op zesenzestigjarige leeftijd, werd hij het slachtoffer van de crash van zijn straaljager. En tegelijkertijd zeiden ze alles wat hielp.
  De drugsverslaafde Göring was al eerder overleden. En Schellenberg, die Himmler verving, werd de nieuwe regent. Dit laatste stoorde de Führer enigszins.
  Hitler was van plan de troon door te geven aan een van zijn vele nakomelingen. Maar hij had geen tijd... Er was geen directe erfgenaam. Schellenberg greep het moment en vestigde zijn persoonlijke dictatuur. En tegelijkertijd voerde hij een oorlog met Japan. Leverde een nucleaire aanval en verpletterde het land van de Rijzende Zon, met behulp van dubbel piramidale tanks gemaakt van plastic. En natuurlijk won hij binnen een paar maanden.
  Japan werd bezet samen met zijn koloniën. De wereldhegemonie van het Derde Rijk was gevestigd. Een brute dictatuur, met een nationaal rijk. De voorwaarden voor de Slaven waren slechts enigszins versoepeld. Ze werden ook erkend als Ariërs, ook al waren ze tweederangs.
  Schellenberg regeerde tot 1986, toen hij stierf. Een nieuwe cultus ontstond... Na Schellenberg regeerde Mainstein, de zoon van de beroemde veldmaarschalk.
  Het rijk heeft zich technologisch ontwikkeld en is bezig met ruimte-uitbreiding. Er zijn nederzettingen gecreëerd op de maan, Mars, Venus, Mercurius en de satellieten van Jupiter. De mensheid, die met harde methoden was opgelost, begonnen interne problemen naar de sterren te vliegen. De wetenschap ontwikkelde zich sneller dan in de echte geschiedenis, dus alle onderzoeksinstituten werkten in één team. En de wereldregering stimuleerde ruimteverkenning.
  
  
  WERELD ONDER Ivan de Verschrikkelijke Tsaar van Rusland
  Ivan de Verschrikkelijke werd niet vergiftigd en als gevolg daarvan ging zijn heerschappij door.
  Ten eerste trouwde de grote koning toch met een Engelse prinses. En tegelijkertijd zette de oorlog in het oosten voort. Hij bouwde verschillende steden in Siberië, waaronder Tobolsk. Het Tsar Cannon werd ook gegoten.
  Toen was er een kleine oorlog met de Zweden. Deze keer stonden de Polen aan dezelfde kant met Rusland. Het was mogelijk om meer te bereiken dan in de echte geschiedenis door Narva stormenderhand te veroveren en opnieuw de Russische steden te heroveren. Daarna beval Ivan Vasilievich een stad te bouwen aan de monding van de Neva. Hetzelfde als Peter de Grote. Alleen met de naam Andrey-grad. En dat is niet slecht.
  De Russen sloten toen weer vrede met de Polen. En ze namen Revel mee. Maar het tsaristische leger nam niettemin Vyborg in en versterkte het in het noorden. Ivan de Verschrikkelijke was sterk. En de commandant Shuisky bleek behoorlijk getalenteerd en Rusland is min of meer geslaagd ... De tsaar had een zoon genaamd Peter van een Engelse prinses. Dmitry stierf onder onduidelijke omstandigheden. Fedot stierf ook. Dus in 1600, na zevenenzestig regeringen, toen Ivan de Verschrikkelijke stierf, werd een tienjarige jongen, Peter de Grote, de nieuwe tsaar. En hij zette het werk van zijn vader voort.
  Boris Godoenov was zijn regent. De eerste drie jaar waren moeilijk door honger, kou en mislukte oogsten.
  Maar toen waren er geen bedriegers. En toen een nieuwe oorlog met het Gemenebest begon, was Rusland klaar. Er verscheen een nieuwe commandant - Skopin Shuisky. In een echt verhaal werd hij jong vergiftigd, maar hij had zich al weten te bewijzen. En nu was het geweldig.
  Russische troepen onder bevel van Peter de Grote behaalden al in 1608 verschillende overwinningen en bevrijdden Polotsk en Minsk. Toen bereikten ze Brest en namen Vilna het volgende jaar in. Toen werd ook Kiev bevrijd.
  Russische troepen verslaan de Polen. Grodno werd ook ingenomen en Russische troepen bereikten Galicië.
  Maar alle goede dingen moeten worden getest. Zweden ging de oorlog in. Ze slaagden er zelfs in om Vyborg in te nemen. Maar de Zweden werden verslagen en de Russische troepen keerden Vyborg terug.
  Toen nam het tsaristische leger ook Lvov in. En de Russische soldaten naderden Warschau.
  De Polen boden vrede aan Rusland: alle landen teruggeven die ooit aan Kievan Rus hadden toebehoord. Maar Peter de Grote zette de oorlog voort. Warschau en Krakau werden ook ingenomen. Het Koninkrijk Polen werd een deel van Rusland.
  Daarna was er een tijdelijke rust. Wat werd ingenomen, moest worden verteerd.
  Tien jaar later, in 1620, trokken Russische troepen naar de Krim. En ze veroverden dit khanate en namen ook Azov in. En ze kregen toegang tot de Zwarte Zee. Het Ottomaanse Rijk probeerde te vechten, maar leed nederlaag na nederlaag.
  Russische troepen onder leiding van Skopin-Shuisky namen Istanbul in 1625 in. En dit was het grootste succes van het tsaristische leger.
  Het Ottomaanse Rijk stortte ineen en de Russen veroverden het voor nog eens tien jaar. Tot Algiers, het laatste onbezette deel van het rijk, in 1636 viel. Dus Rusland werd het grootste land ter wereld, zowel qua grondgebied als qua bevolking. Peter de Grote hervormde de orthodoxie door polygamie te introduceren en de Drie-eenheid op te geven, en de Russische tsaar de belangrijkste boodschapper van de Almachtige te maken. Rusland viel in 1640 Iran aan en veroverde het. Toen kwamen de Russische eenheden India binnen. Al snel veroverden ze haar ook. We bereikten ook de Stille Oceaan. In 1653 had Rusland al deel uitgemaakt van Indochina. En de oorlog met het Mantsjoerije rijk begon.
  In 1660 stierf Peter de Grote en zijn kleinzoon Peter de Tweede besteeg de troon. Hij was vijfentwintig jaar oud. En de oorlog verliep succesvoller. En in 1670 was de verovering van China voltooid. En tien jaar later veroverden ze zowel Japan als Korea.
  Het tsaristische Rusland bezette ook heel Indochina, tot aan Singapore. Tegelijkertijd begonnen de Russen door Afrika te trekken. Peter II stierf in 1700. En Ivan de Vijfde werd koning, zijn zoon. Deze koning was al achtendertig jaar oud. Hij veroverde ook Australië en bleef door Afrika trekken. Bijna het hele zwarte continent veroverd. En in 1725 stierf hij, de macht overdragend aan Peter de Derde. Eindelijk veroverde hij Afrika. En toen viel hij Italië binnen. En hij overwon het zonder problemen. Daarna begon Rusland de oorlog voor Amerika. De gevechten verplaatsten zich. Na Peter de Derde in 1751 kwam Alexander de Eerste op de troon. Hij veroverde Duitsland en het grootste deel van Amerika. In 1781 kwam Alexander II op de troon. Al snel, in 1789, brak er een revolutie uit in Frankrijk. En tsaar Alexander II veroverde het. En in 1803 werden ook Spanje en Portugal veroverd. Nicholas I besteeg de troon in 1810. Ze voltooide de verovering van de laatste gebieden ter wereld en vestigde uiteindelijk de Russische wereldheerschappij in 1825.
  En zo eindigde de periode van gefragmenteerde vrede en onrust. De wetenschap begon zich in een snel tempo te ontwikkelen. Religie is gemoderniseerd. En de kerk verliet officieel de leerstelling van het einde van de wereld. Integendeel, ze begonnen te onderwijzen - een persoon is de smid van zijn eigen geluk, en het zal goed zijn in de wereld, en prima! En in 1833 vloog een man voor het eerst de ruimte in. Het was een nieuwe fase in de prestaties van de Rurik-dynastie.
  In 1841 vond een vlucht naar de maan plaats. Dit is de hoogste gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid!
  Mensen veroveren de ruimte. Ze vlogen in 1853 naar Mars. En het was een heerlijke vlucht. En dertig jaar later hebben astronauten al alle planeten van het zonnestelsel bezocht. In 1880 werd de eerste nederzetting op de maan gesticht. En toen werd het een echte stad.
  In 1895 schoten de eerste genetisch verbeterde planten wortel op Venus.
  De eerste permanente nederzetting werd op Mars gesticht en schapen en koeien werden grootgebracht.
  Ook als het binnen is.
  In 1902 begon de eerste interstellaire expeditie naar Alpha Centauri. Het ruimteschip vloog twintig jaar lang en bereikte de ster, cirkelde eromheen en keerde toen terug ... De mensen die daar voor het eerst vlogen werden ondergedompeld in kunstmatige slaap, die alle processen in het lichaam vertraagde. Geen schijndood, maar eerder een diepere vorm van normale slaap. Bovendien bewogen mensen in hun slaap, en hun spieren atrofeerden niet.
  In 1915 werd de tweede interstellaire expeditie naar de ster Sirius gelanceerd, die zou landen op een planeet die in theorie geschikt was voor ontwikkeling.
  Geland, natuurlijk, en voor het eerst liepen mensen op een planeet buiten het zonnestelsel. Toegegeven, er werd geen leven gevonden, maar er werden wel enkele mineralen en eenvoudige bacteriën gevonden.
  Daarnaast bleken er ook goldplacers op deze planeet te zijn, en dit is gaaf!
  Toen begonnen ze vaker te vliegen ... In 1941 overschreed een ruimteschip voor het eerst de snelheid van het licht ... Natuurlijk had Einstein geen gelijk. Het is mogelijk om zelfs theoretisch tot oneindige snelheid te bewegen. De zwaartekracht is echter ook tien biljoen keer groter dan de lichtsnelheid.
  En dit werd de proloog tot de oprichting van een ruimte-imperium .... In 2001 waren er al honderden nederzettingen op verschillende planeten in de melkweg.
  Sommigen vonden zelfs afzettingen van diamanten en ander waardevol erts.
  In 2020 begon de eerste expeditie buiten de melkweg.
  Ook dit is een zeer indrukwekkend resultaat. Er is geen beschaving gevonden in de menselijke melkweg. Levensvormen op de planeten ontmoetten elkaar, maar de meest primitieve. Zelfs biseksuele planten en dieren werden niet gevonden.
  Dat zeiden de wetenschappers echter. En de priesters probeerden zelfs hierover te speculeren door te zeggen dat leven onmogelijk is zonder God! En velen geloofden erin. Spontane generatie van leven is echt onwaarschijnlijk. Maar experimenten hebben aangetoond dat het maken van complexe zuren in principe mogelijk is. Ook al vallen ze uit elkaar. En bacteriën kunnen bestaan. En ze hebben ze gevonden. Maar om twee geslachten te hebben? Een hele reeks mutaties is hier nodig, en zelfs om het te behouden.
  Ja, in de melkweg verschenen nergens twee of drie geslachten. En alleen de eenvoudigste vorm van leven was op de planeten. En dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel planeten, zelfs qua klimaat vergelijkbaar met de aarde, bleven verlaten. Maar de waarheid van de planeten zelf bleek nogal wat te zijn. En er waren genoeg plekken om je te vestigen in de melkweg. Als de planeet ver weg is, kun je hem van de ster omhoog trekken. Als je dichtbij bent, ga dan weg.
  Vooruitgang en wetenschap maakten het mogelijk om alle pieken te overwinnen.
  De ontdekking van de thermoquark-synthese maakte het mogelijk om energie uit één gram materie te halen, vergelijkbaar met de verbranding van twintig miljard ton steenkool. En dit zijn de mogelijkheden. En de thermopreonsynthese maakte het mogelijk om twee miljoen keer meer energie te verkrijgen dan thermoquark.
  De mensheid heeft zich met succes ontwikkeld... In 2100 zijn er al snelheden verschenen die in slechts een dag over de melkweg kunnen vliegen. En het is over het algemeen geweldig. In 2200 werden de eerste twee planeten en een ster gemaakt van een kleine hoeveelheid materie.
  In 2300 werd, dankzij de ontdekking van een individuele rivier in de tijd, de mogelijkheid van wederopstanding van een persoon bewezen, met honderd procent behoud van persoonlijkheid. In 2400 konden mensen de eerste vlucht naar een ander universum maken.
  In het menselijk universum zijn planeten met twee geslachten van leven en zelfs een unieke fluorplaneet met drie soorten leven ontdekt. Er zijn ook hogere dieren ontdekt met primitieve taal, religie en zelfs een schijn van schrift.
  In 2500 werd de eerste mens uit de stroom des tijds gehaald. En nu is de dood eindelijk overwonnen. Mensen hebben hun universum onder de knie met meer dan 100 triljoenen sterren.
  In het jaar 3000 werd voor het eerst een heel universum gecreëerd uit slechts enkele atomen.
  Tegelijkertijd was de opstanding van de doden aan de gang. Er was een geschil - om iedereen weer tot leven te wekken of niet? We hebben besloten dat absoluut iedereen moet worden opgewekt. Zelfs criminelen, maar heropvoeden en onder controle houden.
  In 4000 was het proces om de doden uit de rivier te halen voltooid. Alle mensen die ooit op planeet Aarde hebben geleefd, zijn onsterfelijk geworden. Het proces van het creëren van universums werd op gang gebracht.
  In het jaar 5000 gehoorzaamden alle wetten van de fysica de mensheid. Zelfs baby's kunnen universums creëren. Mensen belichaamden nu al hun fantasieën in realiteit.
  Degenen die uit de dood zijn opgestaan, hebben ook universums gecreëerd en hebben dit snel geleerd.
  In het jaar 10.000 vond de mensheid nieuwe wetten van de natuurkunde, biologie en scheikunde uit. Alle mogelijkheden in mensen verschenen als het vermogen om fantasieën te belichamen. Er was absoluut universeel geluk en voorspoed.
  
  ZENON POZNYAK PRESIDENT VAN WIT-RUSLAND
  In Wit-Rusland vond een tragedie plaats bij de verkiezingen van 1994. De belangrijkste oppositiekandidaat Alexander Loekasjenko werd vermoord bij een moordaanslag. En als gevolg daarvan raakte Vyacheslav Kebich een gevaarlijke concurrent kwijt. Maar het hele electoraat van Loekasjenka zegt dat dit de zaak van de premier is. En hij nam het en stemde op Zenon Poznyak!
  En in de eerste ronde won Zenon Pozniak met ruime marge. Kandidaat voor historische wetenschappen, leider van het Wit-Russische Volksfront, en zelfs een leider. De persoonlijkheid is zeker charismatisch. En onderscheidt zich door ijzeren wilsstijfheid.
  Zenon Poznyak begon met zijn eerste stappen Russische scholen te sluiten en de Russische taal te beperken. Toen werd de kieswet gewijzigd en kreeg het Wit-Russische Volksfront een meerderheid in het parlement. Toen hield Poznyak een referendum. Over integratie met Europa, over de status van de Wit-Russische taal als enige staatstaal. En hij schafte de doodstraf af en schermde zich af van Rusland. Zenon Poznyak verklaarde: Wit-Rusland zal in de NAVO en in de Europese Unie zitten.
  De komst van de macht van Zenon Pozniak had een impact op Rusland. Alexander Loekasjenko steunde, zoals u weet, Jeltsin bij de verkiezingen van 1996 en hielp hem zo om voor een tweede termijn gekozen te worden. Zenon Pozniak was tegen beide.
  Als gevolg hiervan verloor Jeltsin de verkiezingen en werd Gennady Zyuganov president van Rusland. Maar het beleid van Rusland is niet veel veranderd. Zyuganov zette de hervormingen voort en werd door zijn handlangers beschuldigd van opportunisme. En het werd echt serieus.
  Maar Zyuganov slaagde erin de macht vast te houden. En hij werd herkozen. Bovendien werd het in Rusland voor twee termijnen restrictief opgezegd. En in Wit-Rusland verhoogde Zenon Poznyak de limiet van twee termijnen. In 1999 trad Wit-Rusland toe tot de NAVO. Rusland was in woorden communistisch, maar volgde in werkelijkheid ook het pad van een pro-westerse oriëntatie. Bovendien bleek Gennady Zjoeganov nog meer pro-westers dan Jeltsin.
  Er was geen oorlog in Joegoslavië. Omdat Rusland Slobodan Milosevic niet steunde, en hij onmiddellijk concessies deed, en tot een militaire operatie kwam het niet. En een paar duizend levens overleefden, evenals goede relaties met Rusland en de NAVO.
  Ook in Tsjetsjenië was er geen oorlog. Zjoeganov versterkte het regime van Maschadov, dat een steeds pro-Russischer koers ging varen. Het is waar dat de Taliban Afghanistan bedreigden. Maar in Amerika was er een terroristische aanslag en de NAVO-troepen versloegen de Taliban. En in 2005 trad Rusland zelf toe tot de NAVO. Gennady Zyuganov werd een goede vriend van Amerika.
  Maar de tijd verstreek... In 2008 brak de wereldwijde crisis uit. In Rusland begon de onrust van radicaal links. Ze beschuldigden Zjoeganov en de Communistische Partij van verraad en het afwijken van Lenins idealen. De meest prominente leider van de oppositie was Sergei Udaltsov. Maar ze slaagden er niet in om Zyuganov omver te werpen. De communisten werden zelf bourgeois en kapitalisten. Ze maakten wetten voor zichzelf en hielden de macht. Zenon Pozniak was ook een permanente president, maar ijverig toegewijd aan de Verenigde Staten. En daarom, ondanks zijn autoritarisme, paste hij heel goed bij Amerika. En alleen radicaal links wilde hem omverwerpen.
  Rusland volgde een pro-Amerikaanse koers... In tegenstelling tot Jeltsin en Poetin was Zjoeganov Amerika gehoorzaam. Bovendien was het juist het feit dat hij een communist was dat hem meer pro-Amerikaans maakte. Omdat het voor hem gemakkelijker was om op patriottisme te spelen.
  De Europese Unie nam Rusland al snel op in haar samenstelling. En andere GOS-landen. En dus, toen Zyuganov in 2016 voor een nieuwe termijn werd gekozen, nadat hij twintig jaar had geregeerd en voor de zesde keer was gekozen, werd hij aangevallen. Zoals, mijn liefste, hoe lang kun je op de troon zitten? Het is al onfatsoenlijk! Misschien is het tijd om te vertrekken. Maar Zyuganov wilde niet weggaan. En de verkiezingen van 2020 werden al gehouden onder de coronavirusepidemie. En tegelijkertijd in Rusland en Wit-Rusland. Zowel Zyuganov als Zenon Poznyak waren al zesenzeventig jaar oud. Maar ze klampten zich koppig aan de macht vast. En ze wilden niet weggaan.
  In Wit-Rusland was de economie min of meer normaal. Maar het coronavirus heeft de problemen verergerd. En nieuw links hief de vlag van revolutie op. En ze beschuldigden Zenon Poznyak van massale verkiezingsfraude.
  Ook in Rusland de onrust van links. En Zjoeganov is al gekozen voor de zevende termijn... Maar ook onder het mom van het coronavirus en niet helemaal eerlijk. En ook hier kwam het volk in opstand. Maar de politie onderdrukte de rellen nog steeds.
  Zenon Poznyak, zei dat zijn termijn misschien de laatste zal zijn en dat hij zijn functie zal afstaan aan jongeren. En die zesentwintig borden is echt te veel.
  Maar we hebben te maken met het coronavirus. En dan zal er weer een gelukkig en opgewekt leven zijn.
  Zyuganov zei ook dat zijn zevende termijn zijn laatste zou zijn. Over het algemeen brengen zeven termen geluk. En er zal communisme zijn in Rusland. En ze zullen een vaccin maken, en het zal voor iedereen gemakkelijker worden.
  En mensen luisterden hiernaar... Sterker nog, het schijnt best goed te zijn om in Rusland te wonen. De communisten gaven meer vrijheid dan onder Poetin. Zo werd er 's nachts alcohol verkocht. En bier in kraampjes, en reclame op televisie werd verboden. En met tabak was het zachter. En ze begonnen zelfs marihuana te legaliseren. En homohuwelijken.
  De laatste stootte trouwens Zyuganov persoonlijk door. Bovendien stelde zelfs de paus zelf voor om dergelijke huwelijken te laten bekronen, wat in het algemeen een complexe reactie veroorzaakte. Maar de media kunnen de publieke opinie beïnvloeden.
  Op sommige plaatsen is prostitutie al gelegaliseerd. Ja, er was steeds meer vrijheid in Rusland. En de communisten werden ijverige liberalen. En het doet zeker wonderen in een zeef.
  Maar over het algemeen is het natuurlijk. Gennady voerde een meer prowesters beleid dan Jeltsins erfgenaam Poetin. Ook omdat hij een communist was.
  En dit is logisch.
  De communisten zetten ook het beleid van privatisering voort, verhoogden het particuliere eigendom in de economie.
  Zjoeganov voerde over het algemeen een vriendschapspolitiek met China. En dat is hem deels gelukt.
  Maar de Verenigde Staten waren ook warm en vriendelijk... Trump kwam niet aan de macht. En daar was Hillary Clinton. Ze werd verkozen voor een tweede termijn. In de Verenigde Staten heeft het coronavirus zich onder een vrouwelijke president niet zo sterk ontwikkeld als onder Donald Trump.
  Over het algemeen was Amerika in een ongekende opmars. Velen zeiden: hogere machten betuttelen vrouwen. En in feite, hoe kan geluk het zwakkere geslacht, of liever het schone geslacht, beroven. En het coronavirus onder een vrouwelijke president heeft de Verenigde Staten gespaard.
  Zenon Poznyak voerde enkele hervormingen door in Wit-Rusland. Hij privatiseerde onroerend goed, verlaagde de belastingen en ontwikkelde particuliere bedrijven. En hij herstelde ook de politie en rehabiliteerde alle fascistische bedienden. Allereerst Ostrovski. En natuurlijk de centrale raad, hoog in het vaandel.
  Hitler begon te worden gepubliceerd en geprezen. En sloopt Sovjetmonumenten. Inclusief Lenin. En in plaats van hen werden de straten vernoemd naar de politieagenten. En het was natuurlijk gaaf.
  De betrekkingen met Oekraïne zijn het warmst. In Minsk is de straat vernoemd naar Stepan Bandera. En nog een straat vernoemd naar Dzhokhar Dudaev. Er werden films gemaakt over Wit-Russische nationalisten. En de Russische taal is beperkt. Maar er is geen volledig verbod. Dus in Rusland is er een pro-westers regime, en het is in de Europese Unie en de NAVO.
  De Europese Unie breidde zich uit en werd de Euro-Aziatische Unie. Het leven in Wit-Rusland was materieel gezien niet slecht. Er was ook veel vrijheid. Het deed me erg aan Europa denken. Het systeem is formeel meerpartijen, maar het Wit-Russische Volksfront domineert.
  Er is ook een communistische partij in Wit-Rusland, maar het is een formele oppositie op zak.
  De betrekkingen met Rusland zijn min of meer draaglijk. En zelfs vriendschap met de Polen.
  In plaats van de roebel is er een daalder, die ongeveer gelijk is aan de euro. De inflatie is bijna nul.
  Over het algemeen zijn mensen min of meer tevreden over Poznyak. Salaris meer dan duizend dollar. De werkloosheid is laag, de prijzen stijgen praktisch niet. De Russische taal wordt ook gevonden. Ze hebben hier en daar zelfs Russische scholen geopend.
  Alcohol is goedkoop en wordt de klok rond in elke kraam verkocht. Evenals beschikbare pornografie. Er is totale vrijheid op internet.
  En wie heeft Lenin nog meer nodig? In plaats daarvan werden voormalige politieagenten in hoog aanzien gehouden. En Zenon Pozniak is er trots op.
  Wapen van Wit-Rusland Pursuit, en de vlag is Wit-Rood-Wit. Al met al is het goed.
  Ze bouwden een tiental kerncentrales en verkopen elektriciteit aan Europa. Tegelijkertijd heeft Wit-Rusland veel wegen en autosnelwegen aangelegd.
  Er worden ook tempels gebouwd, vooral veel katholieke. Ja, katholieken in Wit-Rusland staan hoog in het vaandel.
  Zelfs de grootste katholieke kerk ter wereld werd in Minsk gebouwd. En Zenon Pozniak was er erg trots op. En de kerk was echt heel mooi met gouden koepels, volgens de traditie van de Orthodoxie. De paus en de patriarch van Moskou hielden verschillende bijeenkomsten en verenigden zich in vriendschap in Christus.
  Interessant is dat Saddam Hoessein niet werd omvergeworpen, maar onder Amerika viel en haar gehoorzame vazal werd. En dat was natuurlijk een grote verrassing. Het was duidelijk wie sterk is, hij regeert.
  China heeft zijn ontwikkeling enigszins vertraagd. En ook daarin maakt de bevolking zich zorgen, ze willen democratische veranderingen.
  De wereld heeft natuurlijk nog steeds problemen. Maar op de een of andere manier makkelijker en rustiger. Zenon Poznyak, die niet voor de zevende termijn werd gekozen, beloofde aan het einde ervan te vertrekken en plaats te maken voor de jongeren. Misschien zelfs een vrouw. En dat werd door iedereen positief ontvangen.
  En de minister van Buitenlandse Zaken van Rusland voor een kwart eeuw, Vladimir Zjirinovski. Die houdt heel veel, althans in woorden, Amerika, mensenrechten en westerse waarden.
  
  DE PRACHTIGE WERELD VAN TSAAR RUSLAND
  Admiraal Makarov stierf niet... Het pad van het slagschip Petropavlovsk verschoof net iets en de legendarische marinecommandant bleef in leven. En het schip was niet beschadigd.
  Slechts een paar meter ging het schip naar links, en slechts zo'n kleinigheid veranderde in één keer het lot van het rijk en de hele planeet Aarde.
  Admiraal Makarov bleef het Russische squadron intensief trainen en innovatieve technieken gebruiken. Schietbanen passeerden, beschadigde schepen werden hersteld.
  Hier kreeg de admiraal een interessante val aangeboden. Aangezien het squadron van Togo de hele tijd langs dezelfde route passeerde, zou het mogelijk zijn om onderweg mijnen te verspreiden. In de echte geschiedenis, een vernietiger verspreidde mijnenbundels en twee slagschepen zonken. En toen verspreidden een hele dozijn torpedojagers mijnen. En als gevolg daarvan werden een dozijn Japanse schepen opgeblazen.
  Er was paniek en het Russische squadron viel de samoerai aan, die willekeurig in paniek schoten. En als gevolg daarvan bracht ze nog een dozijn schepen tot zinken. En admiraal Togo zelf werd gevangengenomen. De macht van Japan op zee werd ondermijnd. Maar daar bleef het niet bij.
  Admiraal Makarov bleef de samoerai achtervolgen totdat hij al hun schepen tot zinken bracht. En Japan was weerloos. Haar troepen in Korea werden verslagen en capituleerden.
  Maar de samoerai wilden geen vrede. En het tsaristische leger landde in de metropool. En een geweldig wonder. Kuropatkin bleek helemaal geen middelmaat te zijn, maar een capabele commandant. Versloeg de Japanners en veroverde de Mikado. Als gevolg daarvan veroverde Rusland het land van de rijzende zon volledig. En toen werd er een referendum gehouden en werd Japan een Russische provincie. En Nicholas II voegde aan zijn titel toe - de Japanse mikado.
  Mongolië, Mantsjoerije, Korea werden Russische provincies. Het koninklijk leger is aanzienlijk gegroeid.
  Rusland ontsnapte aan de recessie die gepaard ging met de revolutie. En de economie was meer ontwikkeld en het leger was talrijk. Er waren geen rellen, geen domme, nutteloze Doema. Het tsaristische Rusland had zijn eigen tanks, ook al waren ze licht, maar wendbaar. En krachtigere geweren, en meer bajonetten, sabels, machinegeweren. Een Russische innovatie bleek een goed wapen: een kar.
  Tanks wisten voor de oorlog deel te nemen aan de serie en beïnvloedden het verloop van de oorlog. Admiraal Makarov was nog in leven en wel. En hij voerde het bevel over de Russische vloot die de Duitsers op zee verpletterde.
  De oorlog begon in 1914 en verliep vanaf het begin met succes voor het tsaristische Rusland. Numeriek superieur, Russische eenheden met lichte tanks "Luna" -2 verpletterden de Duitsers. En het ging zonder pauze door. Kuropatkin versloeg Duitsland, Brusilov versloeg Oostenrijk-Hongarije. En de oorlog eindigde in december met de verovering van Berlijn.
  Turkije, dat ook in de oorlog slaagde, werd verslagen. En het tsaristische Rusland won vol vertrouwen.
  De Eerste Wereldoorlog was zegevierend en een echte triomf. Het tsaristische Rusland kreeg grote gebieden. Klaipeda, Galicië, Poznan, regio Krakau. Evenals het koninkrijk van de Tsjechische, Slowaakse, Hongaarse. Roemenië breidde zijn grondgebied uit, maar werd een Russische vazal. Joegoslavië werd ook een vazal van Rusland.
  Turkije was verdeeld en verdween van de politieke kaart van de wereld. Klein-Azië, het noorden en centrum van Irak, het noorden van Syrië en Palestina werden Russisch. Maar het belangrijkste keerde terug naar Constantinopel en de Straat.
  Hoe breidde het keizerrijk zich uit?
  Maar dat is niet alles. Rusland en Groot-Brittannië verdeelden ook Saoedi-Arabië. Toen gingen Iran - het centrum en het noorden naar Rusland. En dan Afganistan.
  En dit leidde tot de verdeling van gebieden.
  De Russische economie onder tsaar Nicolaas II ontwikkelde zich snel. En zelfs de Grote Depressie van 1929 raakte het Romanov-rijk nauwelijks. En in 1932 eiste Nicholas II, profiterend van het feit dat de Verenigde Staten economisch sterk verzwakt waren, de terugkeer van Alaska. Amerika weigerde. En op 1 januari 1933 begon de oorlog tussen Rusland en de Verenigde Staten.
  Canada koos de kant van Amerika. De Pacifische Vloot stond onder bevel van een waardige leerling van admiraal Makarov Kolchak. Die zichzelf bedekte met heerlijkheid.
  Russische tanks waren de beste ter wereld, vliegtuigen waren de sterkste. En de vloot is het meest perfect. En plus ook helikopters, die op dat moment alleen in Rusland waren.
  Alles was bij de koning. En Amerika is eerlijk gezegd zwak. Ze heeft weinig tanks en die zijn verouderd. De luchtvaart is zwak en verouderd. En alleen de marine is min of meer talrijk. En de oorlog verliep vanaf het allereerste begin in één poort. Bovendien bouwden ze in Rusland een spoorlijn naar Chukotka zelf. En het aanbod is flink verbeterd.
  Sterke opvolgers van Brusilov en Kuropatkin waren Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov en Kaleidin. Ze hebben laten zien sterke leiders te zijn.
  En de Russische tanks waren ongeëvenaard en dus overstroomd. De Amerikanen hadden weinig tanks, en zelfs die waren verouderd en zwak. De luchtvaart is ook verouderd en zwak. En alleen de marine is vrij talrijk. Maar natuurlijk zijn zowel de kwaliteit en ervaring als de opleiding van het personeel inferieur aan de Sovjet.
  Ja, en Kolchak is een uitstekende marinecommandant. En ik moet zeggen dat het erg gaaf is.
  Sikorsky's helikopters zijn ook extreem krachtig en destructief. En het maakt indruk.
  De VS duurden niet lang. Iets meer dan een half jaar. Het Russische leger is erg sterk en talrijk. Onder andere onder de controle van het tsaristische rijk staat al een groot deel van China. En dit gaf een zeer grote omvang van het leger. En ze overweldigde de kwantiteit en kwaliteit.
  De Verenigde Staten werden een provincie van Rusland, net als Canada. En het Russische rijk werd veel sterker.
  En zijn economisch potentieel is overweldigend en het eerste ter wereld geworden. Hier is de kracht.
  Toegegeven, er was ook nazi-Duitsland. In 1937 annexeerde Hitler Oostenrijk. En zijn rijk sloot een alliantie met Italië en Groot-Brittannië. Hoewel er meningsverschillen waren met Frankrijk. Nicholas II was gevoelig voor Germanofilisme. Maar Hitler werd naar het oosten geplaagd... Maar de Führer zelf was bang voor de machtige USSR. En hij stelde voor om de koloniën van Frankrijk, België, Groot-Brittannië en Nederland te verdelen. Mussolini sprak ook zijn bereidheid uit om samen met Rusland te zijn. En als gevolg daarvan werd een coalitie van centrale staten gevormd.
  En dus viel Duitsland op 1 september 1939 Frankrijk, België en Nederland aan, en met hen Groot-Brittannië. En het tsaristische Rusland viel de koloniën in Azië en verder naar Afrika aan. Mussolini ging later de oorlog in, na een beetje wachten. Het tsaristische Rusland rukte met succes op en veroverde de kolonies van de Britten in Azië en de Stille Oceaan, evenals de Fransen. In de eerste twee maanden werden India, Zuid-Iran en bijna heel Indo-China en de meeste bezittingen van de Britten en Fransen in het Midden-Oosten veroverd. Het koninklijk leger trok Egypte binnen.
  De Duitsers aan hun front bezetten het grootste deel van België, een deel van Nederland, gedeeltelijk ingeklemd in Frankrijk. Maar ze boekten geen groot succes. Duitsland was nog niet goed voorbereid op oorlog. De vijand overtrof de troepen, en vooral het personeel en de artillerie. En de geallieerden hadden nog meer personeelsafdelingen.
  Bovendien kwam het prachtige plan dat in de echte geschiedenis in 1940 ten uitvoer werd gelegd niet uit. En de Duitsers rukten op de ouderwetse manier en minder succesvol op.
  Een maand later veroverden Russische troepen alles in Azië en de Stille Oceaan en landden in Australië. In het zuiden veroverden ze het Midden-Oosten. En ook Egypte, het binnenvallen van Ethiopië, Soedan, Libië enzovoort.
  De Duitsers rukten op, enigszins verzand in gevechten met de Fransen. Toegegeven, ze namen Brussel in.
  Hitler wendde zich tot tsaar Nicolaas II voor hulp. Hij was het er mee eens. Maar eerst voerden de Russen de verovering van Afrika uit. Hier is het grootste probleem het terrein, de communicatie, het gebrek aan wegen. En dit bemoeide zich meer dan de kleine geallieerde troepen.
  De Russen veroverden heel Afrika in drie maanden en waren eindelijk in staat om de hegemonie te vestigen.
  En toen al in maart 1940 lanceerden Russisch-Duitse troepen een offensief tegen Parijs. Binnen anderhalve maand werd Frankrijk binnengevallen.
  En in augustus 1940 volgde een landing in Groot-Brittannië... Londen viel, in twee weken tijd werden Engeland en Wales ingenomen.
  De oorlog eindigde met de bezetting van alle geallieerde koloniën en heerschappijen, en Groot-Brittannië. De verdeeldheid van de wereld is voorbij. Rusland ontving bijna alle geallieerde koloniën. Duitsland herwon wat verloren was in de Eerste Wereldoorlog, en de grenzen in het westen van 1914, evenals Namibië. Italië kreeg Ethiopië en Tunesië. België en Nederland en Luxemburg werden met enige autonomie opgenomen in het Derde Rijk. Frankrijk en Groot-Brittannië verloren al hun koloniën en erkenden Russische bescherming over zichzelf. Zo eindigde de oorlog.
  In januari 1941 stierf Nicholas II, na meer dan zesenveertig jaar in glorie hersteld te zijn, en de geschiedenis in te gaan als de grootste Russische monarch aller tijden en volkeren. Hij werd op negenjarige leeftijd opgevolgd door zijn zoon Peter Alekseevich, of Peter de Vierde. Onder hem werd natuurlijk een regentschap gevestigd.
  Rusland is een wereldhegemon geworden en zijn leger is ontelbaar. Al in 1943 vloog de eerste Russische kosmonaut de ruimte in.
  En in 1949 vlogen de Russen naar de maan ... Maar dit is nog maar het begin van de ruimtegong. Alles zou goed komen, maar...
  Hitler kon de verleiding niet weerstaan en viel op 20 april 1953 Rusland aan en begon een oorlog. De zoon van Mussolini, evenals Franco en Salazar, spraken aan zijn zijde. En ze verhuisden naar het tsaristische Rusland.
  Nu heeft de kleinzoon van Nicholas II de kans om zichzelf te bewijzen en wereldwijde bekendheid te verwerven.
  De Duitsers konden natuurlijk pas in het begin ingrijpen. En toen lanceerden de Russische troepen, die extra troepen trokken, een tegenaanval. Er was een vrij succesvol offensief en Italië. Mussolini Jr. stortte snel in. In Afrika werden de Italianen ook snel verslagen. In de eerste twee maanden versloeg het tsaristische leger Italië en veroverde het alle vijandige kolonies in Afrika. En gooide de Duitsers naar de Oder.
  Dan weer het offensief en in augustus werd Berlijn ingenomen. En dan het offensief en begin november 1953 was het Derde Rijk volledig bezet. Hitler wist te ontsnappen naar Argentinië. Maar hij werd achtervolgd door Russische troepen. En in 1954 werd heel Latijns-Amerika veroverd. Hitler werd gevonden in februari 1955. Er was een proces ... En op 20 april 1956 werd de Führer opgehangen.
  Zo eindigde deze ongelukkige carrière van een tiran. Peter de Vierde besloot zich te verenigen en alle landen in het Russische rijk op te nemen en de mensheid te verenigen. En veel mensen vonden het ook leuk.
  En zo kreeg in 1970 een enkel imperium van een unitair type vorm. Een groot land Rusland.
  En er is een ontwikkelingsproces van het zonnestelsel en de ruimte. En alles wordt rustiger en voorspelbaarder.
  En nu, in 1975, zijn Russische kosmonauten al op Pluto. En alle planeten van het zonnestelsel zijn veroverd.
  En dan vluchten naar de ruimte en naar de sterren. En deze vluchten zijn erg indrukwekkend.
  In 2000 begon de eerste interstellaire expeditie. En tien jaar later vlogen ze naar de eerste planeet Sirius.
  En in 2022 werd de lichtsnelheid voor het eerst overschreden op een ruimteschip. En dat is geweldig.
  Tegen het jaar 2500 had de mensheid de melkweg bevolkt.
  Tegen het jaar 3000 hadden mensen de rand van het universum bereikt.
  Tegen het jaar 4000 waren de afzonderlijke rivieren van de tijd geopend en hadden ze de sleutel gekregen tot onsterfelijkheid en de opstanding van de doden.
  Tegen het jaar 5000 hadden ze geleerd universums te creëren en alle basiswetten van de natuurkunde te onderwerpen.
  Tegen het jaar 10.000 wekten mensen alle doden op en beheersten ze de geheimen van het universum volledig en werden bijna almachtig, waardoor ze universums creëerden. Onder de herrezen was Adolf Hitler. Hij werd naar de gevangenis gestuurd voor heropvoeding.
  Tegen het jaar 20.000 domineren demiurg-mensen de hypermegaverse. Ze zijn hyperalmachtig en absoluut gelukkig. Alle mensen zijn niet alleen uit de dood opgestaan, maar zijn helemaal niet gestorven. Bereikte absolute onsterfelijkheid. Alle wensen worden vervuld. En in het algemeen - alles is zo geweldig dat de mogelijkheden voor alle mensen bijna onbeperkt zijn!
  
  HITLER'S DROOM VERANDERT OPNIEUW DE GESCHIEDENIS VAN PLANEET AARDE
  Eind februari en begin maart werden Amerikaanse troepen uit Honduras verdreven. De gevechten verplaatsten zich naar het zuiden van Mexico. De beroemde vier meisjes veranderden de tank in de nieuwste aanpassing van de E-50. De auto is echt ultramodern, bestuurd door joysticks, relatief licht met 65 ton en een motor van 1550 pk.
  Het frontale pantser is 250 mm, het zijpantser is 170 mm en zelfs op een aanzienlijke helling. Maar hierdoor zijn de meisjes in de tank een beetje krap. Het is hier niet zo comfortabel als in de "Tiger" -2, dus de auto is gecondenseerd en vooral de lay-out. Maar nu kan de tank niet worden gepenetreerd door Amerikaanse tanks, zelfs niet als ze van dichtbij aan de zijkant schieten. Een dergelijke bescherming is bestand tegen het schot van de IS-2.
  De meiden zijn blij en de auto gaat best snel. Gerda, op de knoppen van de joystick drukkend, zegt:
  - Dit is een automaat! Echt een meesterwerk!
  Charlot reageert:
  - De zijkanten lopen erg schuin af en het luik is smal, er is bijna geen top. Je kunt zo'n machine niet doorbreken, maar comfortabel is het niet!
  Gerda merkte enthousiast op:
  - Maar effectief! En volledig ondoordringbaar!
  Magda antwoordde met een glimlach:
  - Zoals we zien, betuttelt God Duitsland!
  Christina giechelde en antwoordde:
  - We winnen zelf overwinningen! En dit is de essentie van onze strategie!
  Gerda merkte enthousiast op:
  - Tot voor kort leek de tank "Lion" ons de limiet van perfectie. En nu is de auto vijfentwintig ton lichter, overtreft de "Leeuw" zowel in bewapening als bepantsering, en vooral in rijprestaties. Dus Amerika kan ons niet breken!
  Charlotte lachte en zei:
  - Breek het niet! We breken ze allemaal!
  Hier in het zicht van Magda verscheen "Sherman". Het meisje stuurde een projectiel recht op het doel af. De auto kapot.
  Toch moet worden toegegeven dat de Amerikanen in de tankbouw merkbaar achterlopen. "Sherman" trekt duidelijk niet in gevechten, en "Pershing" is maar iets beter. Bovendien verschenen de Pershings pas aan het begin van het vijfenveertigste jaar in de serie en zijn hun parameters vergelijkbaar met het vroege Panther-model. E-50 slaat Amerikanen op een afstand van meer dan vijf kilometer.
  De meisjes zijn erg trots op zo'n superioriteit van hun wapens. En ze fluiten liedjes.
  Magda vuurt opnieuw, slaat door, dit keer een afgeschermde Sherman, en tjilpt:
  - Verspreid de bal en rende in galop weg!
  Zelfs de schermen "Sherman" hielpen niet. Een Duitse tank rijdt zelf. Verplettert infanteristen met rupsen. Meisjes fluiten liedjes op mondharmonica's. Spetterend bloed onder de rollen. De tank beweegt snel genoeg en de rupsbanden zijn geavanceerder en begaanbaarder, terwijl ze relatief licht zijn.
  De meiden fluiten... Gerda merkt op:
  - Mexico is het laatste land op weg naar de VS. We hebben al zoveel verschillende hoofdsteden ingenomen. En zoveel veroverde landen! We zijn begonnen met de eerste verovering vanuit Oostenrijk en nu verhuizen we naar Mexico City! Onze militaire compagnie is een glorieuze compagnie!
  Christina antwoordde logisch:
  - Allereerst zijn we superieur aan onze tegenstanders in organisatie. Een klein land is Duitsland. De Duitsers zijn de meest gedisciplineerde en goed georganiseerde mensen ter wereld. Plus een totalitair nationaal-socialistisch regime. Dat gaf ons ook kracht en organisatie. - Het meisje liet haar blote voet langs de legering aan de zijkant van de romp lopen en ging verder. - Dan de briljante talenten van onze generaals en in de eerste plaats Hitler. We hebben onze tegenstanders stuk voor stuk gebroken. En toen kregen ze de beste technologie ter wereld. Dus nu hebben we een triomf voor de boeg! En het Derde Rijk opent zijn vleugels over de wereld!
  Charlotte merkte rationeel op:
  - Het ergste was de winter van tweeënveertig. We werden verslagen in Afrika en in de buurt van Moskou. Ze verlieten Tichvin en Rostov aan de Don. En zelfs Charkov werd gevangengenomen door de Sovjets. En de Verenigde Staten gingen de oorlog tegen ons in. Toen leek het erop: dat de weegschaal niet in ons voordeel zwaaide en de afgrond voor ons opdoemde. Maar de lente bracht ons nieuwe overwinningen. En sindsdien gaat alles in ons voordeel!
  Magda schoot. Schoot een Amerikaans geweer neer en piepte:
  - Maar toch, zonder de tussenkomst van hogere machten, zou ons leger niet in staat zijn geweest om zo'n succes te behalen! Overwin superieure vijanden! Dit is de hand van God!
  
  Gerda lachte en antwoordde:
  - Ik ben het ermee eens dat die van God is! Maar niet God: Abraham, Izaäk en Jacob! En blijkbaar de Arische, één en almachtige God! Degene die het universum heeft geschapen en de Duitsers als zijn volk heeft gekozen!
  Charlotte knikte en bevestigde:
  - Zeker! De God van Izaäk is niet onze God! En als de Joden werkelijk het volk van God waren, hadden we niet gewonnen! En als dat zo is, dan is je Bijbel Magda een leugen! En het wordt tijd dat u het christendom verlaat ten gunste van het Arische monotheïsme!
  Charlottes woorden klonken als machinegeweervuur.
  Christina voegde toe:
  - En het lijkt op verraad, christen zijn. Je blijkt tenslotte voor pacifisme te zijn - ze slaan je op de rechterwang, draai je naar links!
  Gerda vond het gepast om toe te voegen:
  -En jij denkt dat de redding van de Joden is! En dit is over het algemeen - verwant aan verraad!
  Magda maakte schuchter bezwaar:
  - Ik dacht het niet! Mijn mening God is één! En niet Joods, en niet Arisch!
  schreeuwde Charlotte terug.
  -Hoe is het niet Arisch! Alleen Arisch en niet minder!
  Gerda voegde er verzoenend aan toe:
  En ook technologie! Waar zijn we begonnen? In september 1939 hadden ze nog maar zes tankdivisies. En bijna alle tanks zijn licht, minder dan twintig ton. Nu weet ik zelf niet hoeveel divisies we hebben, maar we rijden op de beste tank ter wereld. Ons voertuig is ongeëvenaard in termen van bewapening, bepantsering, rijprestaties en tegelijkertijd is het niet buitensporig qua gewicht.
  Ik herinner me de tests van de eerste "Tiger", toen op de verjaardag van Hitler op 20 april 1042.
  Het meisje zweeg even en ademde verder.
  - Toen was de "Tiger" al de beste tank ter wereld. Maar de rijprestaties kunnen niet als bevredigend worden beschouwd. Maar aan de andere kant gaf het pistool een goed gevecht en het harnas was best geschikt voor dat moment. En de tank zelf draaide goed, wat de lage rotatiesnelheid van de toren compenseerde!
  En in het veertigste jaar waren we inferieur aan Frankrijk en Groot-Brittannië als tanks, en hun aantal. Maar ze hebben gewonnen! In het eenenveertigste jaar had de USSR betere T-34- en KV-tanks dan de onze, en meerdere keren meer voertuigen! Maar we hebben toch gewonnen! En moraliteit is technologie en rede! En geest doet ertoe!
  Christina merkte op, terwijl ze met haar blote hiel over het pedaal wreef:
  - Als we met de slechtste tanks hebben gewonnen, dan winnen we nu! Natuurlijk waren we aanvankelijk met minder dan vijanden. Nu hebben we een horde verzameld! Wat houdt ons tegen om te winnen?
  Gerda antwoordde met een glimlach:
  - Ik denk dat de grootste moeilijkheden achter de rug zijn! We hebben nu zelfs cijfers
  Overgewicht. Ik denk niet dat het bedrijf tegen de VS in de problemen zal komen.
  Charlotte merkte logisch op:
  - Ik geloof niet dat Amerika iets tegen ons heeft! Haar Sherman is gewoon kanonnenvoer en haar Pershing is slechts marginaal beter. Terwijl ze tegen onze tank zijn, hebben ze geen wapens!
  Gerda vond het gepast om toe te voegen:
  - En in straalvliegtuigen hebben ze niets om onze valken mee te bedekken. Bovendien hebben we zoveel slaven en zijn we in aantal niet onderdoen voor de Yankees!
  Christina was het hiermee eens:
  - We hebben apparatuur - heel Europa en een deel van de USSR. En arbeiders - de halve wereld! We hebben onze fabrieken overgezet naar een drieploegendienst en we bouwen nieuwe fabrieken! De Amerikanen zullen ons vanwege het aantal geen asymmetrisch antwoord kunnen geven. Ze hebben niet triviaal zoveel handen!
  Charlotte giechelde en bewoog haar knie in de stoel, gromde:
  Ze zullen niet symmetrisch zijn! - Het meisje schoot op de "Grant" en voegde eraan toe. - En als er apparatuur wordt geproduceerd, dan alleen voor het verzamelen van gevechtsscores door ons!
  Magda merkte schuchter op:
  - Maar wanneer het leven ... Dat wil zeggen, het leven leert dat het niet nodig is om op een beslissend moment te ontspannen!
  Gerda was het hiermee eens, en met haar blote vingers aan de hendel draaiend, mompelde ze:
  "En we blijven waakzaam tot het einde!"
  Charlotte trok haar opgeluchte buikspieren in en herinnerde eraan:
  - We hebben een lange weg afgelegd... Van de bescheiden T-1 tot de gigantische E-200. En dit zijn natuurlijk mijlpalen van een heroïsche campagne! Op dezelfde manier zal onze tank nooit naar metaal gaan!
  Ten slotte kwamen de meisjes een tiental Amerikaanse tanks tegen. Acht Shermans, twee Grants en twee Pershings. De laatste auto had een lager silhouet en is niet zo opvallend. In een hoge tank stappen is gemakkelijker. De meisjes schoten om de beurt. Ze zijn allemaal scherp en hebben een geweldig reactievermogen. Gehard en getraind. Een belangrijk deel van de Tweede Wereldoorlog gepasseerd en verschillende landen van de wereld bezocht. Het zijn echt top meiden.
  En de Shermans waren de eersten die ontploften. En de afstand is meer dan vijf kilometer. De Amerikanen kunnen hun auto nog steeds niet krijgen.
  Schieten, Gerda merkte op:
  - We hebben het beste wapen! Het doorboort alles op een afstand van een echt gevecht, en een vrij grote voorraad granaten. Hier zal 128 mm slechter zijn.
  Magda was het hiermee eens. Nadat ze de Sherman had afgevuurd en verpletterd, zei het meisje:
  - De voorraad schelpen voor dit kaliber is lager. Maar in principe zijn 88 mm-wapens in principe niet slecht!
  Charlotte schoot en onderbrak:
  - Waarop letten!
  Gerda blafte hard:
  - En deze "Sherman" en "Panther" zullen het nemen. Ik denk dat een 75 mm kanon met een lange slurf ze had kunnen uitdunnen!
  Christina vuurde met haar blote voet en snauwde:
  - Ja, en de aanvoer van schelpen zou groter zijn!
  Magda vuurde ook en drukte met haar blote vingers op de joystick. De laatste "Sherman" ezel. De volgende slag werd overgedragen aan de Grands. Deze tank is al zo verouderd, en nog slechter gepantserd dan de Sherman. Amerika had echter aanvankelijk veel slechtere tanks dan Duitsland. In het veertigste jaar hadden de Verenigde Staten slechts 502 tanks, en zelfs toen waren er veel verouderd. Maar al in het eenenveertigste jaar produceerden de Amerikanen meer dan drieduizend tanks. En dan was er nog de Sherman. Wat valt er over deze auto te zeggen? In termen van frontale bepantsering overtrof het zelfs de T-34-76 enigszins en was het iets inferieur in de vernietigende kracht van het kanon. Ja, en in rijprestaties. Maar aan de andere kant zijn optica en zichtbaarheid veel beter dan die van de Sovjet-Unie.
  Toen verscheen al in het vierenveertigste jaar de Sherman M 4. De tank is qua bepantsering en bewapening vergelijkbaar met de T-34-85 en enigszins inferieur aan de eenvoudige Panther en behoorlijk aanzienlijk aan de Panther -2. Nog later verscheen de "Sherman" vuurvlieg, met een 17-ponder kanon met langere loop. Deze tank was superieur aan de Sovjet T-34-85 in bewapening, maar was niet erg massief.
  Er was ook een afschermingsmodificatie van de Sherman met slechtere rijprestaties, zwaarder, maar met een pantser van 152 mm. Maar ook niet de meest massieve. Tot nu toe zijn de Duitsers alleen standaard M4's tegengekomen.
  Maar nu zijn de "Grands" klaar, en nu de relatief nieuwe Pershing-tank.
  Gerda stelde voor:
  - Laten we wat dichterbij komen. Dit monster heeft misschien een dikker pantser!
  Charlotte grijnsde minachtend.
  - Geen zorgen! Hij heeft slechts 102 millimeter. De auto weegt tweeënveertig ton, maar hij liet de Sherman sterk achter!
  Gerda giechelde en stelde voor:
  - Laten we dan schieten!
  Magda stak haar gebeitelde, blote voet uit. Hoeveel verschillende scherpe, scherpe stenen, heet woestijnzand, doornen van de jungle, sneeuw van Rusland hebben haar blote, elastische, sierlijke zolen gekend. Ze drukte lange, gladde vingers met parelmoernagels op de joystickknop.
  En vuurde een pantserdoordringend projectiel af met een uraniumkern. En ze piepte met een glimlach:
  - Laat er licht voor je zijn!
  Het 105 mm kanon heeft een enorm vernietigend effect. En "Pershing" verloor de helft van de toren.
  Gerda schudde haar hoge, stevige borsten en merkte op:
  - Helaas, "Tiger" kon dit niet! Hij miste slagkracht! Maar toch, het is beter dan de Sherman.
  Magda merkte sceptisch op:
  - Wat kijken. Als er schermen aan de "Firefly" worden gehangen, dan zal het niet erger zijn dan de "Tiger", zelfs beter beschermd in het voorhoofd!
  Gerda schudde boos haar hoofd. Op de tank geschoten. En het afmaken van de laatste "Pershing" toegevoegd:
  - Onze "Tiger" is nog steeds duurder, al die westerse exoten en Russische perversies. Ik geloof in onze overwinning, zelfs met T-4 tanks, het zij zo!
  Twaalf auto's, de meisjes klikten als zaden. Er werd niet eens op ze geschoten. Pijnlijk lange afstand voor Amerikaanse kanonnen.
  De meisjes gaan lachen. Goed voor hen.
  Charlotte begint weer aan de bekende draailier:
  - Nee, Magda! Je moet voor eens en altijd afstand doen van het christendom. Anders ben je een potentiële verrader!
  Het goudharige meisje antwoordde:
  - Niet! Ik ben toegewijd aan het Derde Rijk, maar ik zal Jezus Christus ook niet verloochenen!
  Gerda sloeg met haar blote zool haar mooie, gespierde been op het harnas en merkte op:
  "Maar Christus mag niet worden verloochend!" Alleen moeten we toegeven dat hij een Duitser in het vlees was, en geen Jood, en alles komt goed!
  Magda antwoordde met een glimlach:
  - Duits... Maar hoe zit het met het getuigenis van de Bijbel?
  Gerda zei hard:
  - Dan jij Bijbel! Als er een hoofdcafé is!
  Magda schudde haar hoofd.
  - Mein Kaf is geen Goddelijke openbaring. En het werk van één persoon, zelfs een uitmuntend! Ik geloof in wat van God komt!
  Toen riepen alle krijgers in koor:
  - Onze God is Adolf Hitler!
  Magda antwoordde dapper:
  - Maar het was niet Hitler die het universum veroverde en creëerde!
  Gerda klopte boos met haar ronde hak op het harnas en verklaarde:
  - En dit wordt niet meer door ons besproken! Wie heeft het universum geschapen, de tijd zal het leren!
  Charlotte stelde voor:
  - Laten we meisjes onszelf beter de vraag stellen - wat gaan we doen na de oorlog?
  Christina grijnsde en stelde voor:
  -Laten we zaken gaan doen! Dit is het beste wat we kunnen doen!
  Gerda knikte instemmend met haar sneeuwwitte hoofd:
  - Natuurlijk, in het bedrijfsleven! Of misschien gaan we in films spelen?
  Magda glimlachte en stelde voor:
  - En wat? Dit is een mooie voortzetting van een carrière! Films zijn tenslotte geweldig!
  Gerda grijnsde, streek met haar hand over haar reliëfpers en merkte op:
  - En met wie zou je spelen? Engel wat?
  Magda zei met een lome blik:
  - Waarom niet? Omdat ik de juiste uitstraling heb. Ik zou aan alle gelovigen over Jezus Christus vertellen! Dat zou een redder in nood zijn!
  Gerda schudde negatief haar hoofd en legde uit:
  - In de nieuwe Arische religie bestaat er niet zoiets als verlossing. In feite is de essentie van het bevel aan de Ariërs om het Reich te dienen. En de rest - gehoorzaam de Ariërs! We redden dus niet onszelf, maar heersen!
  Christina is een meisje met koper, maar met een mengsel van geel haar, bevestigd:
  - Ja, wij heersen en veroveren! In deze wereld bevinden we ons in de troepen van het Derde Rijk. Daarin zullen we ons eigen leger hebben. En we zullen andere universums veroveren. Alles in deze wereld is relatief... Ik denk dat er oorlog zal zijn, en feesten, en landgoederen! Combinaties van genieten van de wereld en een spannend oorlogsspel!
  Charlotte is een meisje met koperrood haar dat instemmend knikt.
  - Zeker! Want een echt vredig leven is saai... We zijn zo gewend om te vechten dat het brood voor ons is geworden!
  Gerda corrigeerde haar partner:
  - Liever zelfs lucht! Of water gemengd met zoete wijn!
  Magda zei verdrietig:
  - Jammer... Soms komt er een golf van spijt over me heen. Anderen doden is tenslotte slecht. Wij veroorzaken pijn en lijden! Wat, kinderen zonder vader!
  Gerda schudde haar hoofd en merkte op:
  We lopen allemaal risico! Maar wees gerust! De mens is nog steeds sterfelijk! En als je erover nadenkt, is het echt belangrijk dertig of veertig jaar op de schaal van de eeuwigheid? En eeuwig leven!
  Magda antwoordde met een zucht:
  - Nou, als je filosofisch kijkt, dan is dat hoe het is ... Maar echt, dit maakt het er niet gemakkelijker op voor kleine kinderen!
  Charlotte zwaaide met haar koperrode haar en siste:
  - Stel je voor dat ze onmenselijk zijn! Gewoon dieren en je zult je beter voelen!
  Magda, die een traan van haar wimpers schudde, antwoordde:
  - Maar tenslotte en dieren is het jammer! Oh... in wat voor wereld leven we! Alles is gewoon meedogenloos! En de dood regeert!
  Charlotte sprak krachtig, terwijl ze componeerde:
  Laat de rivieren van bloed
  stromend over de aarde,
  Laat ze kreunen van de pijn -
  Overal branden!
  En laat het kwaad dood
  Een furieuze bal regeert,
  Jullie gaan allemaal dood
  Satan heeft u ter verantwoording geroepen!
  Laat de wervelwind verslinden
  De stroom van menselijke lichamen...
  De planeet lijdt
  Chaos regeert!
  Gerda onderbrak zijn partner en bedekte haar scharlakenrode mond met zijn blote been. De blonde terminator riep uit:
  - Wel, waarom zo pessimistisch! Hier zal de oorlog eindigen en zal de planeet bloeien als een tuin. Ik denk dat er nog een paar over zijn. Amerika is nog eens zes maanden, nou ja, het grootste jaar. Dan voegen we Rusland toe en blijft alleen Japan over. Maar voor ons is dit van korte duur. Hoogstens, over drie jaar zullen alle oorlogen stoppen... En mensen zullen elkaar nooit meer vermoorden!
  Christina legde uit:
  - In ieder geval, in de oorlog ... Ik denk dat de tijd zal komen, en zeer binnenkort, dat er slechts één rijk in de wereld zal blijven. En dan zullen er in ieder geval geen oorlogen zijn. En ik denk dat, dankzij de ontwikkeling van de landbouw en de ideale Duitse organisatie, ook de honger binnen een paar jaar zal verdwijnen. Dan worden er woningen gebouwd voor iedereen. - Het meisje met kopergeel haar en een gespierd, slank en perfect geproportioneerd figuur sprak met enthousiasme. "Dan zullen medicijnen zich ontwikkelen en ziekten worden uitgeroeid. We zullen de ruimte in vliegen, we zullen ons in verschillende werelden vestigen. Laten we de ouderdom overwinnen. Alle mensen zullen jong en mooi zijn, als fabelachtige elfen. Of misschien wachten er nieuwe oorlogen op ons in de ruimte. Zo'n stellaire met drie-armige aliens. En we zullen moedig vechten voor de ideeën van het fascisme in het hele universum!
  Charlotte, met een stralende glimlach op haar lippen, zong:
  - We zullen vechten voor een stralende morgen... Laten we kussen!
  Magda zei al optimistischer:
  - Maar het is beter zo! Geen eeuwige oorlogen, maar vreedzame schepping!
  Op dat moment reed de auto over een mijn. De tank schudde. De wals barstte en de auto remde een beetje af. Gerda belde een reparatieteam op de radio. De schade beroofde de tank niet van rijprestaties, maar verminderde zijn snelheid enigszins. Daarom moet de rol snel worden vervangen. Hier is de locatie van de ophanging anders - handiger voor reparatie dan de gespreide volgorde die kenmerkend is voor de "Tigers" en "Panthers".
  Bovendien warmden de meiden zich graag op in de jungle. Waarom niet zwemmen in de rivier. De tank, natuurlijk, de plaats is heet, zelfs de airconditioner kan het niet aan. Er is nog steeds het zuiden van Mexico - de tropen, en in maart is het behoorlijk heet. Maar over het algemeen is het weer hemels.
  De rivier was vlakbij en de meisjes doken erin. Over krokodillen hoef je je geen zorgen te maken. Er is hier een oorlog gaande en alle levende wezens zijn al lang gevlucht. Het water is warm en aangenaam om in te zwemmen. De meisjes zwommen en terwijl ze de oevers van de jungle bewonderde, merkte Gerda op:
  -Toch is onze wereld niet verstoken van charme! Het zou waarschijnlijk goed zijn om onsterfelijk te worden als een bergbeklimmer, en allemaal samen te leven met de mensheid, kijkend naar haar ontwikkeling. En vlieg door de ruimte!
  Cristina knikte en zei ernstig:
  - Hemel zonder zonde, extreem saai... Geen fortuin in het casino om te verliezen, maar nog beter om te winnen, niet om te jagen. Ja, oorlog is verslavend...
  Charlotte stelde voor:
  - Ik denk dat ze binnenkort games zullen uitvinden die op het scherm kunnen worden weergegeven - dat zijn het leger!
  Magda merkte met een glimlach op:
  - Je moet alles vernietigen!
  Christina nam het aan en zong:
  - Vernietiging is een passie... Het maakt niet uit wat voor kracht!
  Gerda, piepend en snuivend, zong:
  - Ik wil leegte voor me zien! Daarin zal ik mijn kasteel bouwen, mijn droom!
  Charlotte giechelde en stelde voor:
  - Nee, het is zeker geweldig om te vechten! Maar nog beter is om te winnen!
  Christina riep uit volle borst uit:
  - De rechterhand van de hemel zelf helpt Duitsland. Ons Arische geloof, ons unieke monotheïsme! En wat ons niet doodt, maakt ons sterker!
  Gerda spetterde met water en antwoordde:
  - Ja, we zijn sterker geworden! Het is jammer dat we net een antitankmijn tegenkwamen.
  Christina zei peinzend:
  - En hoe de rupsen te beschermen?
  Gerda haalde haar gespierde schouders op.
  - Ik weet het niet...
  Charlotte merkte rationeel op:
  - Ze zijn beschermd tegen schelpen met schilden en tegen mijnen ... Tenzij ze van dikker zijn gemaakt, om niet te barsten!
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Dan zullen de rijprestaties door de gewichtstoename afnemen. Dat zou de tank laten vliegen!
  Magda bevestigde:
  - Dat is het! Zodat de tank in de lucht zweeft en niet valt! En ontwikkelde snelheden van vijfhonderd mijl per uur!
  Charlotte, spetterend, meldde de informatie:
  - Ik heb gehoord dat onze vloot speciale schepen heeft die een beetje vliegen zonder het water te raken! En ze ontwikkelen de snelheid van een schroefjager, kunnen troepen vervoeren en dominantie verwerven op zee! Zo'n luchtvaart op zee zal ons onoverwinnelijk maken!
  Gerda corrigeerde haar partner:
  - En we zijn al onoverwinnelijk! Dit zal ons - super onoverwinnelijk maken!
  Charlotte draaide zich op haar rug, schopte haar blote, gebeitelde benen in de lucht en kirde:
  - Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk! Wij zijn Arische meisjes, moordenaars in ons hart!
  En de schoonheid dook dieper het water in. Ging een beetje dieper. Ze sloeg haar vrienden op de blote hielen en kwam tevoorschijn. Ze lanceerde een fontein van water en koesterde:
  - Wat een goed voorjaar in de tropen! Water is als gestoomde melk!
  Gerda zong gekscherend:
  - Afrika is verschrikkelijk ja, ja, ja .... Afrika is gevaarlijk, ja, ja, ja! Ga meisjes niet naar Afrika voor een wandeling!
  De schoonheden lachten. De ijsbaan is al veranderd - reparatieteams zijn op hun best. En de meisjes van overal sprongen in de tank. Het silhouet van de E-50 is vrij laag en de auto zelf is niet al te opvallend. De vrouwelijke krijgers zetten de gasturbinemotor aan en kwamen binnen een paar seconden op snelheid.
  Charlotte, een ervaren tanker, merkte op:
  - Toch is een gasturbinemotor veel beter dan een dieselmotor. Het is zowel compacter als de tank sneller versnelt. Onze auto heeft een geweldige wendbaarheid!
  Gerda zong gekscherend:
  - Hij was onvoorzichtig en naïef, de meisjes hadden een kale jonge uitstraling ... Alles rondom leek geweldig - driehonderd jaar geleden!
  Christina merkte enthousiast op:
  - Niet! Onze commandant slaat toe met gevoel voor humor... Hoewel het echt lijkt alsof er eeuwen zijn verstreken sinds het begin van de oorlog... - Het meisje streek met haar hand over haar hoge, elastische borstkas en ging verder. - Tegelijkertijd betrap je jezelf er soms op dat het gisteren was! Ach, de levens van mensen zijn tenslotte kort en gaan op de een of andere manier onopgemerkt voorbij!
  Gerda merkte fel op:
  Maar we zijn niet oud, toch? We zijn vol kracht en energie! En ons pad van overwinning naar
  Zege!
  Magda stond langs de machinegeweertoren, sloopte de Amerikaanse cel en kirde:
  - Ja, ik geloof in onze overwinning... Zeker nu we alle troeven hebben. Maar laten we de kar niet voor het paard spannen!
  Gerda herinnerde zich met een zucht:
  - Albert... Ik mis deze jongen... Het is vreemd om verliefd te worden op een snotaap, ook al is het lang, met de bouw van Apollo!
  Charlotte merkte logisch op:
  Ik mocht Albert ook. Het heeft een bijzondere schoonheid. En in het algemeen onderscheiden tieners, wanneer hun fysionomie nog niet bedekt is met een baard en hun gelaatstrekken hun vorming niet hebben voltooid, zich door hun speciale charme. En het belangrijkste is dat ze nog niet zo mercantiel zijn, ze houden van je, niet van je geld!
  Christina merkte rationeel op:
  - We zijn alle vier zo mooi dat mannen in de eerste plaats van ons lichaam houden. En hoeveel we hebben is al ons inkomen!
  Gerda zei logischerwijs:
  - Vrouw zijn is makkelijker! Roep de hond, en hij zal in bed springen. Als je jong bent tenminste. Je zult nooit zonder een man zijn. Het is gemakkelijk om ze aan te trekken. Maar een man moet, om een vrouw naar bed te brengen, proberen ....
  Charlotte antwoordde sarcastisch:
  - Jij toch niet... We zijn niet al te kieskeurig!
  Gerda schudde ontkennend haar hoofd.
  - Zeker niet op die manier! Ik hou van jonge, knappe, ronde mannen. En ik ga met niemand naar bed. In de regel kies ik voor atletisch gebouwd. Sommigen met een buik, zelfs een generaal trekt me niet aan. En wij kunnen kiezen!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Hier zit een prostituee in het panel, je hoeft niet te kiezen. En dikbuikig zal dienen, en kaal, en oud... Dit is natuurlijk een minpuntje van haar beroep!
  Gerda antwoordde serieus:
  - Je kunt naar een soldatenbordeel gaan... Dan zullen al je klanten jong en slank zijn. En afwisseling en min of meer aantrekkelijk ... Ik weiger bijvoorbeeld nooit een knappe man!
  Christina giechelde en kirde:
  - Ja... Verscheidenheid draait op! Seks vraagt om andere gerechten en kruiden. We zijn jonge vrouwen en we houden van de jongeren... We willen sportpartners met gespierde lichamen. En iemand heeft te maken met niet-zo-knappe mannen. Je kunt alleen maar meevoelen met deze vrouwen!
  Charlotte zong met angst:
  - Schoonheid verandert een man in een slaaf ... En geloof dat ik na de dood geen vrede zal vinden, ik zal mijn ziel aan de duivel geven voor een nacht met jou!
  Magda vuurde op het Amerikaanse zelfrijdende kanon "Heks" en piepte:
  - Het is een zonde, wat voor soort seks hebben we buiten het huwelijk ... Het is beter om wellustige gedachten achter te laten!
  Charlotte antwoordde boos:
  - En jij kreunde van orgasmes niet erger dan wij ... Dus je moet geen hypocriete verpleegster fokken.
  Gerda schudde haar hoge, stevige borsten en merkte op:
  - Helaas, "Tiger" kon dit niet doen! Hij miste slagkracht! Maar toch, het is beter dan de Sherman.
  Magda merkte sceptisch op:
  - Wat kijken. Als er schermen aan de "Firefly" worden gehangen, dan zal het niet erger zijn dan de "Tiger", zelfs beter beschermd in het voorhoofd!
  Gerda schudde boos haar hoofd. Op de tank geschoten. En het afmaken van de laatste "Pershing" toegevoegd:
  - Onze "Tiger" is nog steeds duurder, al die westerse exoten en Russische perversies. Ik geloof in onze overwinning, zelfs met T-4 tanks, het zij zo!
  Twaalf auto's, de meisjes klikten als zaden. Er werd niet eens op ze geschoten. Pijnlijk lange afstand voor Amerikaanse kanonnen.
  De meisjes gaan lachen. Goed voor hen.
  Charlotte begint weer aan de bekende draailier:
  - Nee, Magda! Je moet voor eens en altijd afstand doen van het christendom. Anders ben je een potentiële verrader!
  Het goudharige meisje antwoordde:
  - Niet! Ik ben toegewijd aan het Derde Rijk, maar ik zal Jezus Christus ook niet verloochenen!
  Gerda sloeg met haar blote zool haar mooie, gespierde been op het harnas en merkte op:
  "Maar Christus mag niet worden verloochend!" Alleen moeten we toegeven dat hij een Duitser in het vlees was, en geen Jood, en alles komt goed!
  Magda antwoordde met een glimlach:
  - Duits... Maar hoe zit het met het getuigenis van de Bijbel?
  Gerda zei hard:
  - Dan jij Bijbel! Als er een hoofdcafé is!
  Magda schudde haar hoofd.
  - Mein Kaf is geen Goddelijke openbaring. En het werk van één persoon, zelfs een uitmuntend! Ik geloof in wat van God komt!
  Toen riepen alle krijgers in koor:
  - Onze God is Adolf Hitler!
  Magda antwoordde dapper:
  - Maar het was niet Hitler die het universum veroverde en creëerde!
  Gerda klopte boos met haar ronde hak op het harnas en verklaarde:
  - En dit wordt niet meer door ons besproken! Wie heeft het universum geschapen, de tijd zal het leren!
  Charlotte stelde voor:
  - Laten we meisjes onszelf beter de vraag stellen - wat gaan we doen na de oorlog?
  Christina grijnsde en stelde voor:
  -Laten we zaken gaan doen! Dit is het beste wat we kunnen doen!
  Gerda knikte instemmend met haar sneeuwwitte hoofd:
  - Natuurlijk, in het bedrijfsleven! Of misschien gaan we in films spelen?
  Magda glimlachte en stelde voor:
  - En wat? Dit is een mooie voortzetting van een carrière! Films zijn tenslotte geweldig!
  Gerda grijnsde, streek met haar hand over haar reliëfpers en merkte op:
  - En met wie zou je spelen? Engel wat?
  Magda zei met een lome blik:
  - Waarom niet? Omdat ik de juiste uitstraling heb. Ik zou aan alle gelovigen over Jezus Christus vertellen! Dat zou een redder in nood zijn!
  Gerda schudde negatief haar hoofd en legde uit:
  - In de nieuwe Arische religie bestaat er niet zoiets als verlossing. In feite is de essentie van het bevel aan de Ariërs om het Reich te dienen. En de rest - gehoorzaam de Ariërs! We redden dus niet onszelf, maar heersen!
  Christina is een meisje met koper, maar met een mengsel van geel haar, bevestigd:
  - Ja, wij heersen en veroveren! In deze wereld bevinden we ons in de troepen van het Derde Rijk. Daarin zullen we ons eigen leger hebben. En we zullen andere universums veroveren. Alles in deze wereld is relatief... Ik denk dat er oorlog zal zijn, en feesten, en landgoederen! Combinaties van genieten van de wereld en een spannend oorlogsspel!
  Charlotte is een meisje met koperrood haar dat instemmend knikt.
  - Zeker! Want een echt vredig leven is saai... We zijn zo gewend om te vechten dat het brood voor ons is geworden!
  Gerda corrigeerde haar partner:
  - Liever zelfs lucht! Of water gemengd met zoete wijn!
  Magda zei verdrietig:
  - Jammer... Soms komt er een golf van spijt over me heen. Anderen doden is tenslotte slecht. Wij veroorzaken pijn en lijden! Wat, kinderen zonder vader!
  Gerda schudde haar hoofd en merkte op:
  We lopen allemaal risico! Maar wees gerust! De mens is nog steeds sterfelijk! En als je erover nadenkt, is het echt belangrijk dertig of veertig jaar op de schaal van de eeuwigheid? En eeuwig leven!
  Magda antwoordde met een zucht:
  - Nou, als je filosofisch kijkt, dan is dat hoe het is ... Maar echt, dit maakt het er niet gemakkelijker op voor kleine kinderen!
  Charlotte zwaaide met haar koperrode haar en siste:
  - Stel je voor dat ze onmenselijk zijn! Gewoon dieren en je zult je beter voelen!
  Magda, die een traan van haar wimpers schudde, antwoordde:
  - Maar tenslotte en dieren is het jammer! Oh... in wat voor wereld leven we! Alles is gewoon meedogenloos! En de dood regeert!
  Charlotte sprak krachtig, terwijl ze componeerde:
  Laat de rivieren van bloed
  stromend over de aarde,
  Laat ze kreunen van de pijn -
  Overal branden!
  En laat het kwaad dood
  Een furieuze bal regeert,
  Jullie gaan allemaal dood
  Satan heeft u ter verantwoording geroepen!
  Laat de wervelwind verslinden
  De stroom van menselijke lichamen...
  De planeet lijdt
  Chaos regeert!
  Gerda onderbrak zijn partner en bedekte haar scharlakenrode mond met zijn blote been. De blonde terminator riep uit:
  - Wel, waarom zo pessimistisch! Hier zal de oorlog eindigen en zal de planeet bloeien als een tuin. Ik denk dat er nog een paar over zijn. Amerika, dit is nog eens zes maanden, nou ja, het grootste jaar. Dan voegen we Rusland toe en blijft alleen Japan over. Maar voor ons is dit van korte duur. Hoogstens, over drie jaar zullen alle oorlogen stoppen... En mensen zullen elkaar nooit meer vermoorden!
  Christina legde uit:
  - In ieder geval, in de oorlog ... Ik denk dat de tijd zal komen, en zeer binnenkort, dat er slechts één rijk in de wereld zal blijven. En dan zullen er in ieder geval geen oorlogen zijn. En ik denk dat, dankzij de ontwikkeling van de landbouw en de ideale Duitse organisatie, ook de honger binnen een paar jaar zal verdwijnen. Dan worden er woningen gebouwd voor iedereen. - Het meisje met kopergeel haar en een gespierd, slank en perfect geproportioneerd figuur sprak met enthousiasme. "Dan zullen medicijnen zich ontwikkelen en ziekten worden uitgeroeid. We zullen de ruimte in vliegen, we zullen ons in verschillende werelden vestigen. Laten we de ouderdom overwinnen. Alle mensen zullen jong en mooi zijn, als fabelachtige elfen. Of misschien wachten er nieuwe oorlogen op ons in de ruimte. Zo'n stellaire met drie-armige aliens. En we zullen moedig vechten voor de ideeën van het fascisme in het hele universum!
  Charlotte, met een stralende glimlach op haar lippen, zong:
  - We zullen vechten voor een stralende morgen... Laten we kussen!
  Magda zei al optimistischer:
  - Maar het is beter zo! Geen eeuwige oorlogen, maar vreedzame schepping!
  Op dat moment reed de auto over een mijn. De tank schudde. De wals barstte en de auto remde een beetje af. Gerda belde een reparatieteam op de radio. De schade beroofde de tank niet van rijprestaties, maar verminderde zijn snelheid enigszins. Daarom moet de rol snel worden vervangen. Hier is de locatie van de ophanging anders - handiger voor reparatie dan de gespreide volgorde die kenmerkend is voor de "Tigers" en "Panthers".
  Bovendien warmden de meiden zich graag op in de jungle. Waarom niet zwemmen in de rivier. De tank, natuurlijk, de plaats is heet, zelfs de airconditioner kan het niet aan. Er is nog steeds het zuiden van Mexico - de tropen, en in maart is het behoorlijk heet. Maar over het algemeen is het weer hemels.
  De rivier was vlakbij en de meisjes doken erin. Over krokodillen hoef je je geen zorgen te maken. Er is hier een oorlog gaande en alle levende wezens zijn al lang gevlucht. Het water is warm en aangenaam om in te zwemmen. De meisjes zwommen en terwijl ze de oevers van de jungle bewonderde, merkte Gerda op:
  -Toch is onze wereld niet verstoken van charme! Het zou waarschijnlijk goed zijn om onsterfelijk te worden als een bergbeklimmer, en allemaal samen te leven met de mensheid, kijkend naar haar ontwikkeling. En vlieg door de ruimte!
  Cristina knikte en zei ernstig:
  - Hemel zonder zonde, extreem saai... Geen fortuin in het casino om te verliezen, maar nog beter om te winnen, niet om te jagen. Ja, oorlog is verslavend...
  Charlotte stelde voor:
  - Ik denk dat ze binnenkort games zullen uitvinden die op het scherm kunnen worden weergegeven - dat zijn het leger!
  Magda merkte met een glimlach op:
  - Je moet alles vernietigen!
  Christina nam het aan en zong:
  - Vernietiging is een passie... Het maakt niet uit wat voor kracht!
  Gerda, piepend en snuivend, zong:
  - Ik wil leegte voor me zien! Daarin zal ik mijn kasteel bouwen, mijn droom!
  Charlotte giechelde en stelde voor:
  - Nee, het is zeker geweldig om te vechten! Maar nog beter is om te winnen!
  Christina riep uit volle borst uit:
  - De rechterhand van de hemel zelf helpt Duitsland. Ons Arische geloof, ons unieke monotheïsme! En wat ons niet doodt, maakt ons sterker!
  Gerda spetterde met water en antwoordde:
  - Ja, we zijn sterker geworden! Het is jammer dat we net een antitankmijn tegenkwamen.
  Christina zei peinzend:
  - En hoe de rupsen te beschermen?
  Gerda haalde haar gespierde schouders op.
  - Ik weet het niet...
  Charlotte merkte rationeel op:
  - Ze zijn beschermd tegen schelpen met schilden en tegen mijnen ... Tenzij ze van dikker zijn gemaakt, om niet te barsten!
  Gerda schudde haar hoofd.
  - Dan zullen de rijprestaties door de gewichtstoename afnemen. Dat zou de tank laten vliegen!
  Magda bevestigde:
  - Dat is het! Zodat de tank in de lucht zweeft en niet valt! En ontwikkelde snelheden van vijfhonderd mijl per uur!
  Charlotte, spetterend, meldde de informatie:
  - Ik heb gehoord dat onze vloot speciale schepen heeft die een beetje vliegen zonder het water te raken! En ze ontwikkelen de snelheid van een schroefjager, kunnen troepen vervoeren en dominantie verwerven op zee! Zo'n luchtvaart op zee zal ons onoverwinnelijk maken!
  Gerda corrigeerde haar partner:
  - En we zijn al onoverwinnelijk! Dit zal ons - super onoverwinnelijk maken!
  Charlotte draaide zich op haar rug, schopte haar blote, gebeitelde benen in de lucht en kirde:
  - Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk! Wij zijn Arische meisjes, moordenaars in ons hart!
  En de schoonheid dook dieper het water in. Ging een beetje dieper. Ze sloeg haar vrienden op de blote hielen en kwam tevoorschijn. Ze lanceerde een fontein van water en koesterde:
  - Wat een goed voorjaar in de tropen! Water is als gestoomde melk!
  Gerda zong gekscherend:
  - Afrika is verschrikkelijk ja, ja, ja .... Afrika is gevaarlijk, ja, ja, ja! Ga meisjes niet naar Afrika voor een wandeling!
  De schoonheden lachten. De ijsbaan is al veranderd - reparatieteams zijn op hun best. En de meisjes van overal sprongen in de tank. Het silhouet van de E-50 is vrij laag en de auto zelf is niet al te opvallend. De vrouwelijke krijgers zetten de gasturbinemotor aan en kwamen binnen een paar seconden op snelheid.
  Charlotte, een ervaren tanker, merkte op:
  - Toch is een gasturbinemotor veel beter dan een dieselmotor. Het is zowel compacter als de tank sneller versnelt. Onze auto heeft een geweldige wendbaarheid!
  Gerda zong gekscherend:
  - Hij was onvoorzichtig en naïef, de meisjes hadden een kale jonge uitstraling ... Alles rondom leek geweldig - driehonderd jaar geleden!
  Christina merkte enthousiast op:
  - Niet! Onze commandant slaat toe met gevoel voor humor... Hoewel het echt lijkt alsof er eeuwen zijn verstreken sinds het begin van de oorlog... - Het meisje streek met haar hand over haar hoge, elastische borstkas en ging verder. - Tegelijkertijd betrap je jezelf er soms op dat het gisteren was! Ach, de levens van mensen zijn tenslotte kort en gaan op de een of andere manier onopgemerkt voorbij!
  Gerda merkte fel op:
  Maar we zijn niet oud, toch? We zijn vol kracht en energie! En ons pad van overwinning naar
  Zege!
  Magda stond langs de machinegeweertoren, sloopte de Amerikaanse cel en kirde:
  - Ja, ik geloof in onze overwinning... Zeker nu we alle troeven hebben. Maar laten we de kar niet voor het paard spannen!
  Gerda herinnerde zich met een zucht:
  - Albert... Ik mis deze jongen... Het is vreemd om verliefd te worden op een snotaap, ook al is het lang, met de bouw van Apollo!
  Charlotte merkte logisch op:
  Ik mocht Albert ook. Het heeft een bijzondere schoonheid. En in het algemeen onderscheiden tieners, wanneer hun fysionomie nog niet bedekt is met een baard en hun gelaatstrekken hun vorming niet hebben voltooid, zich door hun speciale charme. En het belangrijkste is dat ze nog niet zo mercantiel zijn, ze houden van je, niet van je geld!
  Christina merkte rationeel op:
  - We zijn alle vier zo mooi dat mannen in de eerste plaats van ons lichaam houden. En hoeveel we hebben is al ons inkomen!
  Gerda zei logischerwijs:
  - Vrouw zijn is makkelijker! Roep de hond, en hij zal in bed springen. Als je jong bent tenminste. Je zult nooit zonder een man zijn. Het is gemakkelijk om ze aan te trekken. Maar een man moet, om een vrouw naar bed te brengen, proberen ....
  Charlotte antwoordde sarcastisch:
  - Jij toch niet... We zijn niet al te kieskeurig!
  Gerda schudde ontkennend het hoofd.
  - Zeker niet op die manier! Ik hou van jonge, knappe, ronde mannen. En ik ga met niemand naar bed. In de regel kies ik voor atletisch gebouwd. Sommigen met een buik, zelfs een generaal trekt me niet aan. En wij kunnen kiezen!
  Charlotte giechelde en merkte op:
  - Hier zit een prostituee in het panel, je hoeft niet te kiezen. En dikbuikig zal dienen, en kaal, en oud... Dit is natuurlijk een minpuntje van haar beroep!
  Gerda antwoordde serieus:
  - Je kunt naar een soldatenbordeel gaan... Dan zullen al je klanten jong en slank zijn. En afwisseling en min of meer aantrekkelijk ... Ik weiger bijvoorbeeld nooit een knappe man!
  Christina giechelde en kirde:
  - Ja... Verscheidenheid draait op! Seks vraagt om andere gerechten en kruiden. We zijn jonge vrouwen en we houden van de jongeren... We willen sportpartners met gespierde lichamen. En iemand heeft te maken met niet-zo-knappe mannen. Je kunt alleen maar meevoelen met deze vrouwen!
  Charlotte zong met angst:
  - Schoonheid verandert een man in een slaaf ... En geloof dat ik na de dood geen vrede zal vinden, ik zal mijn ziel aan de duivel geven voor een nacht met jou!
  Magda vuurde op het Amerikaanse zelfrijdende kanon "Heks" en piepte:
  - Het is een zonde, wat voor soort seks hebben we buiten het huwelijk ... Het is beter om wellustige gedachten achter te laten!
  Charlotte antwoordde boos:
  - En jij kreunde van orgasmes niet erger dan wij ... Dus je moet geen hypocriete verpleegster fokken.
  Kortom, Hitler won vol vertrouwen. En zijn successen legden de Verenigde Staten gewoon volledig lam. En in januari 1945 vielen zowel New York als Washington, en 30 staten capituleerden volledig. En zo eindigde deze bloedige oorlog.
  Terwijl de Duitsers succes hadden...
  Maar nog niet alle landen hebben zich aan het Derde Rijk onderworpen. Hier is het land van de Rijzende Zon met zijn kolonies verspreid. En de fascisten willen kapitalistisch snijden.
  De oorlog begon op 20 april 1949. En de oorlog gaat redelijk goed.
  Zeker als ze zulke mooie meisjes hebben.
  En het Derde Rijk kreeg de beste tanks ter wereld. "Lion" was voor zijn tijd de meest beschermde en krachtige tank in bewapening. Maar nu hebben ze AG-50. Het nieuwe ontwerp van de machine weegt slechts zestig ton en heeft een motor van 1800 pk.
  Een combinatie van mobiliteit, wendbaarheid, snelheid en bescherming vanuit alle hoeken. AG-50 piramidale machine - perfectie zelf.
  Charlotte zong enthousiast:
  - Ik ben de grootheid van de planeet, nou ja, rood tegelijk!
  En trekt op blote hakken. Mooi meisje.
  En Christina is ook een meisje met uitstekende capaciteiten. Ze heeft zelfs een joker in haar zak. En ze vond haar eigen kaartspel uit. En hij weet ze onstuimig te gooien. De krijger heeft goudrood haar. En een vrouw wat je nodig hebt.
  O, wat renden ze blootsvoets door de woestijn. Zeer zand verbrandt de hielen. Maar je raakt er snel aan gewend. En Christina nam het aan en siste:
  - In de tussentijd, voor nu, stroomt de rivier over de kiezels!
  De Duitse auto is ondoordringbaar voor Panthers en Tigers. Dit is zo'n krachtig systeem. Hoewel niet zwaar. Ook de Japanners hebben de piramidale tanks nog niet onder de knie en de Duitsers hebben ze de technologie niet gegeven.
  AG-50 is een machine die veel kan bereiken. Projectielen ketsen er vanaf.
  Cristina vuurde opnieuw met haar blote tenen en zuchtte diep. Het Derde Rijk had in het eenenveertigste jaar geen fatsoenlijke tanks. Ze konden dus niet winnen. En de winter heeft er niets mee te maken.
  Christina nam het aan en piepte:
  - Een tank, er is een tank in Afrika!
  Toen liet het meisje haar tong zien. Ze was eerlijk gezegd blij met haar succes. Hier is ze, wat een coole vrouw.
  Het haar is zo goudkleurig. Als kostbare goudstukken.
  Hier is Magda wit en goud, en Christina is rood en goud.
  Magda mocht ook schieten. Ze vuurde, raakte een lichte Japanse tank en siste:
  - Gekke meid! En in het rijk is er geen kindertijd!
  Christina vuurde opnieuw en merkte rationeel op:
  - Fictie moet gelezen worden!
  De meiden waren hier erg grappig. En ontblootten hun tanden, wat echt pure parels zijn.
  En ten koste van fantasie... Dan is Christina een grote dok. Zo is er onlangs een film uitgekomen in het Derde Rijk. Star Wars. Er zijn echte gevechten in de ruimte. En alles is zo interessant! Letterlijk fenomenale beelden.
  Eh, ze waren in staat om het ruimte-imperium op grote schaal te portretteren. Strijders van het Derde Rijk tegen insecten. Geleedpotigen proberen ruimte Duitsland aan te vallen. Ze meten bijna drie meter. En nog meer gevechtsrobots. Maar de Wehrmacht is nog sterker. Gewoon keizerlijk.
  Christina zong met verrukking en klapte in haar handen:
  - De wervelwinden van Avadon zijn boven ons ... We gaan rechtstreeks uit het gekkenhuis!
  En hoe de schoonheid zal slaan met haar blote, gebeitelde benen. Hier is ze echt de belichaming van een betoverende droom. Geen meisje, maar een waar geloof, en een vreemdeling van de kosmische werelden.
  Het hele kwartet van meisjes is ongebruikelijk. En hun tank werkt zeer energiek.
  En in de lucht verzamelen de schijfvliegtuigen van het Derde Rijk iets met hun laminaire jets. Ze zijn onkwetsbaar, maar ze kunnen zelf alleen de straaljager uitschakelen om een raket te lanceren en zich dan weer indekken.
  Natuurlijk worden in het Derde Rijk meer geavanceerde wapens ontwikkeld. Allereerst laseren. Maar het is moeilijk om een straal met een hoog vermogen te maken. De praktijk heeft uitgewezen dat de hyperboloïde uiterst moeilijk te recreëren is. Er zijn echter ook andere ideeën.
  Bijvoorbeeld een ultrasoon pistool! Ook een interessante gedachte. Gertrude wilde zo'n wapen heel graag hebben. Moe van alleen maar dom rammen. Er is een verlangen om iets meer te bereiken.
  Ondertussen stuurt de krijger haar auto. Snijdt de strijders van Japan en zingt:
  - Ik ben een meisje, je weet wel, schat... Mooi van alle kanten! Van iedereen, van alle kanten!
  En hij laat zijn zeer behendige tong zien.
  Eva maakt ook wendingen tegen de vechters en zong:
  - We bouwen een nieuwe wereld en ontkennen het verleden... We houden ervan om vaak hele slechte dingen te doen!
  Van de krijgers moet worden gezegd dat ze zeer wendbaar zijn. En ze beheren hun auto op het hoogste niveau.
  De diskette is een zeer formidabel wapen. Maar de Japanners proberen hem niet te ontwijken. Ze zijn klaar om te vechten. Ze vuren en sterven in moed.
  Gertrude riep vol bewondering uit:
  - Ja! Dit is een waardige bondgenoot!
  En hoe ze met haar heupen schudt... Het meisje staat bovenop. Draait de auto en haalt de Japanners neer.
  En hij knippert met zijn ogen, knipoogt zo.
  Eva sprak zich uit en bedient ook de diskette met een joystick:
  - Afstuderen! Vermijd vernietiging niet!
  En door het schijfvliegtuig te versnellen, snijdt het nog een dozijn auto's af. Ze is zo'n sprankelend meisje. Ze stelde zich recente seks met jongens voor. Maar het is geweldig. Het is niet duidelijk waarom er vrouwen zijn die bang zijn om te paren? Het is tenslotte zo leuk. En niet in een sprookje te zeggen, niet te beschrijven met een pen.
  En hoe fijn is het als er meerdere mannen tegelijk zijn. Het brengt zoveel meer vreugde.
  En wat? Ze is een strijder van het Derde Rijk en ze hebben een speciale, fascistische moraal! Niet iedereen begrijpt dit! En paren met wie je wilt, en vooral vaker. Dit is tenslotte goed voor de gezondheid!
  Eva nam het aan en zong met verrukking:
  - Ik ben een meisje ... Zo cool dat je geen hogere kunt vinden!
  En hij zal lachen ... En hoe de joystick zal knijpen met zijn blote voeten! En hij zal zijn dodelijke schijf leiden.
  Een paar krijgers zijn erg effectief.
  Het is dus begrijpelijk dat Japan niet kan weerstaan... en hier is nog een team.
  En beneden zijn er andere meisjes aan het vechten...
  Jane bijvoorbeeld met haar groep vechters. Ze gebruiken de Goering-5 tank en kunnen door de Japanners in de zij worden geraakt.
  Armstrong zucht diep en zegt:
  - Ehm! Zomer is geen winter! Ehm! Wee uit de geest!
  En de krijger liet haar slurf zien. Ik vraag me af of ze de ruimte-uitbreiding overleven, hoe zullen de oorlogen verlopen? Waarschijnlijk niet hetzelfde als op planeet Aarde. Komt er nog iets?
  Jane zei tegen zichzelf:
  - Koekoek! Ik zal je markeren met sterren, geloof me!
  En draai je heupen! Ze is zo'n beroemde krijger! Het werd beroemd vanwege de grote ruimtes. En een geweldige meid.
  Ze nam het aan en zong giechelend:
  - Een wilde kreet sneed door de schemering, het kwaad slaapt niet, het lot slaapt niet! En om slaap en gedachten te verdrijven, vliegt een wilde raaf naar ons toe!
  Gringeta is een kanonnier van een boerenfamilie: bijna naakt, alleen in slipje, siste:
  - Zwarte raaf ... Waarom zweef je boven mijn hoofd!
  En hoe hij met zijn prachtige borsten schudt! Hier is de baba! Zo gespierd en gezond. En zoveel mannen passeren hem elke nacht! Echt een geweldige krijger! Ze heeft de gemene Russen vermoord en nu heeft ze de Japanners aangepakt. Woedend meisje. En trappen met blote voeten. Ze heeft zo'n schoonheid!
  Malanya schiet met een machinegeweer op de Japanners en zegt:
  - Oh, tarwegras, tarwegras, geef me honderd roebel!
  Matilda giechelde en vroeg twijfelend:
  - En wie geeft je honderd roebel? Misschien is het beter om ponden te vragen?
  Malanya schudde haar hoofd.
  - Niet! Niemand zal je honderd pond geven! Maar de roebel is goedkoper dan hij in werkelijkheid is!
  En alle vier de meisjes hoe ze moeten lachen. En ze zijn zo mooi, bijna zonder kleren, blootsvoets en sexy. Nou, is dat niet waar mannen van dromen?
  Jane nam het met verrukking aan en zong:
  - Wauw, knuppel - wauw!
  En hoe hij met zijn blote zool op zijn kin slaat! Inderdaad, een zeer temperamentvolle Frau Madame!
  En wat een beeldje! De belichaming van harmonie, spieren en harmonie.
  Zo is Gringetta niet. Ze is vleziger, overladen met spieren als een bodybuilder. Maar ze is ook een mooi meisje - haar heupen zijn weelderig als de kroep van een paard, en haar taille is dun.
  Gringeta was dol op spelen met blokken. Ze vond het leuk. Ze is zo'n geweldig meisje. Het is moeilijk om te dobbelen. Hoewel, zouden ze in het algemeen op zijn minst een soort gameconsole uitvinden? Maar het echte gevecht is nog veel interessanter!
  Gringeta nam het aan en zong enthousiast:
  - Ik ben een meisje dat luid brult! En met een dikke stem - ze zingt naar waarheid!
  En toen sloeg ze de Japanse "Tiger". Vanwege het meer pantserdoorborende projectiel heeft de Duitse tank een voordeel. En dus zijn het kaliber en de looplengte hetzelfde.
  Toegegeven, ze beloven de reeks nieuwe wapens in te voeren. Met kortere lopen, maar met een hogere mondingssnelheid.
  Gringeta droomt van een beter wapen. De lange loop zorgt nog steeds voor problemen, vooral als de strijd in het bos plaatsvindt. De krijger verliest echter de moed niet.
  Malanya krabbelt met een machinegeweer naar de Japanners. Past op samoerai en Chinees. Hij ontbloot zijn tanden en piepte:
  - Gek rijk! Niemand houdt ons tegen! Niemand zal ons verslaan!
  Ook een meisje met uitstekende gegevens. En hoe het schiet! Maait nauwkeurig de militanten van het rijk van de rijzende zon.
  Wat waren je vrienden gisteren? En nu triviale vijanden! En je kunt er niets aan doen!
  Matilda floot, stak haar tong uit en voelde zich een cobra. Jammer dat ze maar een simpele chauffeur is. En haar baan is niet de meest interessante. Iemand onderdrukken. Iemand pijn doen. Maar de ziel vraagt iets anders. Meer uitstekend!
  Matilda zegt geërgerd:
  - Er zal een Britse vlag over alle zeeën hangen!
  Jane bevestigde woedend:
  - Hoewel we onder Duitse bezetting zijn, zullen we nooit slaven worden!
  Dan vechten ook de Sovjetmeisjes en heroveren wanhopig het zuiden van Sachalin en de Koerilenrug.
  Alenka en haar team bezetten een bruggenhoofd over de rivier de Amoer. En er werden vijf meisjes aangevallen.
  Maar deze meiden weten het - als je in de hitte wilt overleven, vecht dan op blote voeten en in een bikini. En dat kan ook zonder bh. En dan zal geen duivel je overwinnen.
  Alenka gooit met haar blote voet een granaat naar de Japanners en zingt:
  - Oh, lot, mijn lot, oh lot!
  Anyuta gooide ook haar benen, een geschenk van de dood, met haar blote vingers en tjilpte:
  Waarom ben je streng tegen mij?
  Vurige Alla gaf een granaat met haar blote hiel. Ze draaide de stalen blanco en piepte:
  - Ik kan niet geloven dat je het begrijpt!
  Maria nam het aan en gooide met haar blote vingers het ding dat doodt, en zei grinnikend:
  - Oh, het lot, mijn scheiding is het lot! Ik zal een man alleen in een doodskist vinden!
  En het meisje lachte...
  Matrena gaf met haar blote voeten een bos granaten. Schoot een Japanse tank neer en siste:
  - Oh, jongens... Het is gewoon misselijkmakend voor jullie!
  Elena zuchtte diep. En weer gooide ze een granaat met haar blote voet. Maart, de zon wordt warmer. Veel beter dan in de winter. Het optimisme groeit.
  Natuurlijk zou het beter zijn geweest als Japan de USSR in het tweeënveertigste jaar niet had aangevallen.
  Dan zou het Rode Leger de nazi's kunnen afmaken, of in ieder geval stoppen. En het land van de Rijzende Zon heeft alle plannen in de war gebracht. En uiterst verraderlijk.
  Elena schoot. Ze sloeg het hoofd van de samoerai en piepte:
  - Nieuwe padvinder!
  En het zag er grappig uit. Hoe de verslagen Japanners vallen. En veel van hen. Vol Chinees. Het is jammer dat de oorlog met het Derde Rijk niet iets eerder is gestopt.
  Alenka fluisterde:
  - Zonnig Georgië, mijn geboorteland Kaukasus! Er is een hoge berg, ik voed de schapen!
  En weer bezweek het meisje met haar blote hiel voor de gave van de dood.
  Japan, negen maanden na het begin van de oorlog, werd veroverd.
  En de oorlog eindigde ... Stalin kreeg Zuid-Sachalin en de Koerilenrug terug, en een deel van Mantsjoerije.
  Toen kwam de tijd voor een blijvende vrede. Stalin stierf... Toen, en Hitler stierf in 1959... Maar de situatie op planeet Aarde was stabiel, sterk en welvarend. En alles was erg goed. En de mensheid veroverde de uitgestrektheid van de ruimte en bouwde het communisme op.
  
  Tsjetsjeense admiraal MAKAROV
  Op 7 november 1999 stierf Achmad Kadyrov als gevolg van een accidentele beschieting door Russische artillerie. Een van die belachelijke ongelukken die de loop van de geschiedenis veranderen. Het is mogelijk dat de accidentele dood van admiraal Makarov uit een Russische mijn leidde tot de val van de Romanov-dynastie en dat het sociale systeem in Rusland werd veranderd. En toen wachtte Vladimir Poetin een soortgelijk ongeval. En natuurlijk een reeks consequenties hierdoor.
  Ten eerste beschuldigde Teip Kadyrov dat de Russische troepen het met opzet deden en zich losmaakten van de federale regering. En niet alleen deze teip, maar ook de gebroeders Yamadayev. Er braken opnieuw gevechten om Gudermes uit. De bevrijding van Tsjetsjenië die net was begonnen en zo goed was verlopen, kwam plotseling tot stilstand. Gudermes belandde in de achterhoede van de Russische troepen en er brak een echte oorlog in hem uit. Als gevolg hiervan vertraagde de operatie om Grozny te omsingelen sterk. En de gevechten waren zeer hevig. De Tsjetsjenen verlieten hun steden niet langer en vochten tot de dood. Nu was heel Tsjetsjenië verenigd tegen de federale troepen. En het Westen heeft samen met de islamitische wereld de druk sterk opgevoerd. Poetin werd koppig, niet bereid om met Maschadov te onderhandelen, maar het verloop van de oorlog werd veel minder succesvol. En de Russische troepen leden ernstige verliezen.
  En het Westen en de Verenigde Staten legden sancties op. De communisten maakten ook gebruik van het moment en stelden een motie van wantrouwen in de regering voor. Apple steunde het idee. En de Doema verzamelde stemmen om te stemmen. Poetin werd hiermee geconfronteerd en schortte het offensief tegen Tsjetsjenië op. De aanvallen van partizanen werden scherp geïntensiveerd.
  De hulp aan de Tsjetsjenen nam ook toe... De verliezen van Russische troepen namen toe. En zo vonden de verkiezingen voor de Staatsdoema plaats. Het Unity-blok heeft niet gezegevierd. Aan de andere kant behaalde het blok "For Victory" van de communisten een verpletterende overwinning. De tweede plaats werd ingenomen door "Vaderland-All Russia". Zo'n situatie. Vreemd genoeg kwamen de zwakkere prestaties van het Unity-blok ten goede aan het Zjirinovski-blok, dat de derde plaats innam. Maar de Unie van Juiste Krachten kwam naar voren en slaagde er zwak in om de drempel van vijf procent te nemen. Apple deed het iets beter.
  In het algemeen is het parlement nog oppositioneeler geworden dan voorheen. En het belangrijkste was dat de oppositie meer eensgezind bleek te zijn. De OVR en de communisten en Yabloko verenigden zich. De Liberaal-Democratische Partij en Unity probeerden te blokkeren ....
  Poetin heeft zijn rating iets verlaagd. Jeltsin is nog niet vertrokken. Al hangt de kwestie van een opvolger nog in de lucht. Andere opties dan Poetin, die nog een soort rating had, leken te riskant.
  De verkiezingscampagne is begonnen. Gennady Zyuganov staat op de eerste plaats, gevolgd door Vladimir Poetin, Primakov en Zjirinovski, dan Yavlinsky. Generaal Lebed ging niet naar de presidentsverkiezingen. En dit gaf Vladimir Zhirinovsky enkele kansen op de derde plaats.
  Maar Primakov zonk. Het is niet duidelijk of hij president moet worden of niet. Loezjkov zou het ook kunnen proberen. En ineens kwam ook de burgemeester van Moskou naar voren.
  De verkiezingen waren rijk aan evenementen.
  Onverwacht ging ook Boris Nemtsov naar het presidentschap. En het zorgde ook voor intriges.
  Het Russische leger in Tsjetsjenië is grondig verzand. Grozny en Gudermes werden niet meegenomen. En de bombardementen leidden tot de invoering van strenge sancties tegen Rusland.
  Jeltsin, die nog steeds president was, gaf niettemin opdracht om onderhandelingen te beginnen en de oorlog op te schorten. En dus bloedde hij al. En hoeveel mensen kunnen worden gedood.
  Zyuganov stelde opnieuw een motie van wantrouwen in de regering voor. Alle facties, zelfs de Liberaal-Democratische Partij, steunden dit idee. Zjirinovski beschuldigde Vladimir Poetin van besluiteloosheid en zwakte. Jeltsin, die ernstig ziek was, wilde geen grote oorlog ... En onverwachts beval hij Poetin om Maschadov te ontmoeten. Hij hield een vergadering... De Tsjetsjenen eisten terug te keren naar de Khasavyutor-overeenkomsten en troepen terug te trekken uit Tsjetsjenië. Dus we waren het nergens over eens.
  En de Doema nam opnieuw de kwestie van het wantrouwen in de regering ter sprake. Jeltsin heeft Zhirinovsky omgekocht door hem de rang van generaal toe te kennen en hem een ster toe te kennen aan de held van Rusland. De LDPR stemde niet voor wantrouwen, maar de oppositie had nog genoeg stemmen. En er was wantrouwen.
  Nu moest Jeltsin Poetin ontslaan. Mikhail Kastyanov werd acteren. We hadden een nieuwe premier nodig. Maar iemand vinden die past bij de Doema is moeilijk.
  Uiteindelijk, na twee weken van aarzeling, stelde Jeltsin de burgemeester van Moskou Loezjkov voor.
  Dit paste in het algemeen bij de Doema... en ook bij de mensen. De burgemeester van Moskou werd premier en trok zich terug uit de presidentiële race.
  En Poetin verloor eindelijk zijn rating en verzamelde amper een miljoen handtekeningen.
  Toen speelde hij in het voordeel van Maxim Primakov. Vladimir Zjirinovski steunde ook Primakov. En Yavlinsky ook...
  Uiteindelijk werden de verkiezingen gehouden en kwamen Zjoeganov en Primakov met bijna hetzelfde aantal stemmen in de tweede ronde. Zyuganov had echter iets meer. Maar bijna alle kandidaten steunden Primakov. En hij versloeg de leider van de communisten in de tweede ronde.
  Zo veranderde de macht in Rusland. Zelfs Jeltsin beval de terugtrekking van troepen uit Tsjetsjenië. En de oorlog in de Kaukasus eindigde. Daarna verliep alles zoals in het echte verhaal.
  Primakov streefde een gematigde liberale economie na. De VS raakten betrokken bij de oorlog in Afghanistan en Irak. De olieprijzen zijn gestegen. En de economie groeide.
  Primakov diende twee termijnen en verliet in 2008 zijn bevoegdheden niet. En wat? Hij is al negenenzeventig jaar oud en niet in goede gezondheid. De troon werd opgevolgd door burgemeester Loezjkov. Dit cijfer was min of meer een compromis.
  In Tsjetsjenië, na de terugtrekking van de Russische troepen, begon de oorlog al snel weer tussen Maskhadov en Shamil Basayev en Salaman Raduev. De Wahhabis steunden Basajev. De oorlog duurde anderhalf jaar. En er was veel verwoesting. Maschadov verloor en vluchtte. Shamil Basayev werd tijdelijk een amine. Maar Salman Raduev en de Yamadayevs en de Kadyrovs kwamen tegen hem in opstand. En weer de oorlog. De Wahhabi's gingen ook uit elkaar. Shamil werd in 2006 vermoord. En Salman Raduev werd een tijdje een amine. Maar hij werd in 2008 vermoord. En in Tsjetsjenië was er oorlog en bloedbad. De burgemeester van Moskou, Loezjkov, bood hulp aan een van de partijen in ruil voor een terugkeer naar Rusland. Dit kwam de Tsjetsjenen goed uit.
  Loezjkov annexeerde Tsjetsjenië en won, ondanks economische problemen, gemakkelijk de verkiezingen van 2012. Toen ontstonden er echter problemen. Joeri Loezjkov was meer pro-westers dan Poetin en nam de Krim niet van Oekraïne over. Wat echter geen bijzondere problemen voor hem opleverde. Maar de olieprijzen daalden nog steeds. En Loezjkov wilde een nieuwe term. En hield een referendum. Verlengde zijn mandaat. En met moeite won hij de verkiezingen van 2016 ... Hij slaagde voor een tweede termijn met een schandaal en botsingen. En toen stierf hij in 2019.
  Vervroegde verkiezingen waren competitief. En in twee rondes... Onder Loezjkov gingen Deribaska, de premier en een vertegenwoordiger van de Communistische Partij door naar de tweede ronde.
  De verkiezing werd onverwacht gewonnen door de onafzetbare leider van de Communistische Partij van de Russische Federatie Gennady Zyuganov. Alles zou goed komen, maar in 2020 kwam het coronavirus naar Rusland. Maar de communisten waren er niet klaar voor.
  Maar aan alle slechte dingen komt een einde. En Gennady Zyuganov heeft Rusland op de een of andere manier uit de impasse gehaald. In 2023, nieuwe presidentsverkiezingen in Rusland. Zyuganov voert ze natuurlijk niet eerlijk en wil niet weggaan. Over het algemeen zijn de presidenten in Rusland één oude man. En Jeltsin was al zestig en Primakov was nog ouder. En Yuri Loezjkov regeerde tot de leeftijd van drieëntachtig en stierf op zijn post. En Zyuganov is al een flink aantal jaar oud. Hij werd president op vijfenzeventigjarige leeftijd en nu is hij negenenzeventig.
  Maar de verkiezingen worden gehouden volgens de regels, wanneer de concurrentie minimaal is, en Zyuganov is in dit opzicht veel gemakkelijker. Bovendien wil Zyuganov zijn kleinzoon tot zijn opvolger maken.
  En weer de overwinning van de leider van de communisten. Oud, ziek, en niet erg goed denkend.
  Maar in 2025 vlogen de Russen eindelijk naar de maan. Het was tenminste genieten. De wereldeconomie groeit weer en is relatief stabiel geworden.
  In de Verenigde Staten trad Joe Biden in 2024 af als president van de Verenigde Staten en werd hij vervangen door een zwarte vrouw. In Oekraïne, aangezien er geen verlies van de Krim en de oorlog in de Donbass was, bracht Petro Poroshenko alle twee termijnen door. En de grondwet gaf hem niet meer. Na hem werd Vitali Klitschko president van Oekraïne.
  China wordt nog steeds geregeerd door Xi Ze Ping. Het beleid is evenwichtig. Tsjetsjenië als onderdeel van Rusland is enigszins herbouwd. Vladimir Poetin kreeg na het verlaten van de functie van premier een functie in de regering onder president Primakov.
  Maar hij kreeg alleen de post van minister van Justitie. Poetin werkte in deze functie en kon tot 2008 met iedereen opschieten. Toen ging hij met pensioen. En niet meer met politiek bezig.
  Vladimir Zjirinovski nam de functie van minister van Binnenlandse Zaken op zich onder president Primakov. Hij werkte tot het presidentschap van Loezjkov. Hij klom op tot de rang van generaal van het leger. Daarna keerde hij terug naar de LDPR-factie. Was een typische pocket oppositie. Loezjkov vond dat prima. Vladimir Zjirinovski nam deel aan alle presidentsverkiezingen in Rusland, behalve in 2004, toen hij minister was en dat zou lastig zijn.
  Vladimir Volfovich maakte een goede carrière en verdiende het respect van velen.
  Grigory Yavlinsky werkte in de regering onder Primakov. In 2008 werd hij ontslagen. Sindsdien zit hij in de oppositie, maar hij kon niet meer gekozen worden in het parlement. Enkele onderscheidingen gehad.
  Generaal Swan in dit universum ontsnapte aan een absurde dood. Maar de gouverneur van het Krasnodar-gebied kon niet voor een tweede termijn worden gekozen. Hij ging met pensioen en begon memoires en fictie te schrijven. Vooral Alexander Ivanovich werd verliefd op het alternatieve geschiedenisgenre. Hij werd een van de meest populaire schrijvers in Rusland en verdiende miljoenen. En sommige van zijn romans zijn verfilmd.
  Lebed ging niet de politiek in, hij had genoeg geld en roem, en zijn hoofd deed tenminste geen pijn.
  Shoigu werkte enige tijd als minister van Noodsituaties. Maar in 2003 werd hij ontslagen. Ik probeerde gouverneur te worden en mijn eigen partij op te richten. Kreeg enige interesse, maar kwam niet in de Doema. Daarna verliet hij de politiek voor zaken.
  Matvienko werd niet de burgemeester van Sint-Petersburg. Maar ze werkte als vice-premier onder Primakov. In 2008 ging ze met pensioen. Daarna ging ze zaken doen met haar zoon en nam ze niet deel aan de politiek.
  Rogozin bleef aan de zijlijn staan en kreeg geen posten. Hij probeerde tevergeefs opnieuw plaatsvervanger van de Doema te worden. Maar de meerderheidsverkiezingen werden afgelast en zijn partij nam de barrière niet.
  Loekasjenka staat al lang op de wenken van Russische presidenten. Hij paste min of meer bij Zyuganov. Maar toch, een onbetrouwbare bondgenoot bleek te zijn. En in Rusland gingen ze op zoek naar een vervanger. Ze vonden een jonge communist en bevorderden hem. Als gevolg hiervan brak er een schermutseling uit en Loekasjenka arresteerde de winnaar.
  En Rusland heeft sancties opgelegd aan Wit-Rusland. En Loekasjenka verliet de OBKB en vroeg om lid te worden van de NAVO. Hier is zo'n botsing. Loekasjenka is nog niet toegelaten tot de NAVO, maar er zijn wel een aantal bases op het grondgebied van Wit-Rusland geplaatst. Dus werd het alarmerender aan de westelijke grenzen.
  De wereld als geheel bleef met haar problemen, en werd er niet beter op. Het is echter ook erger. Gennady Zyuganov merkte op dat een oud paard nog steeds beter is dan een jonge ezel.
  De Communistische Partij bleef regeren en versterkte zelfs haar positie. De Filippijnen kregen een nieuwe president, waar de legendarische bokser Pakio president werd. En dit is ook een nieuwe verrassing.
  Vitali Klitschko besloot na de Maidan toch terug te keren, de situatie in Oekraïne is nog steeds rustiger en hield er nog een tegen Stevenson, die wereldkampioen werd. Vitali Klitschko werd voor de vierde keer wereldkampioen en herhaalde het resultaat van Hollyfield, en ging tegelijkertijd de geschiedenis in als wereldkampioen en tegelijkertijd burgemeester. Daarna hield hij een vrijwillige verdediging van de titel en eindigde het gevecht ook door knock-out. Toen maakte hij eindelijk een einde aan zijn carrière en vestigde hij opnieuw een zwaargewicht record - het winnen van vijf kampioenschapsgevechten na veertig jaar.
  In ieder geval was Vitali Klitschko succesvoller en gelukkiger in deze wereld.
  Wladimir Klitschko versloeg ook Tyson Fury. En dan zijn collega uit Oekraïne in een epische strijd. Maar het gevecht met Denotheus Wyder kon niet worden georganiseerd. Vladimir versloeg Brown nog steeds en uiteindelijk verloor hij, op eenenveertigjarige leeftijd, terwijl hij de favoriet bleef van Anthony Joshua, waardoor hij tijdelijk een einde maakte aan zijn carrière.
  Maar toen keerde hij terug in 2021 en brak, nadat hij drie gevechten had gewonnen, het record van George Foreman.
  Dit is hoe de wereld is geworden.
  
  EEN ANDERE OPTIE WAAR DE JAPANNEN VEEL MEER GELUK HEBBEN
  De Battle of Midway moest sowieso door Japan worden gewonnen. Maar het is geen feit dat de samoerai in deze variant een tweede front opent. En zo had het ook een beetje anders kunnen lopen.
  Laten we zeggen dat Stalingrad voorbijging zoals in de echte geschiedenis. En er is niet veel veranderd. De Britten voerden Operatie Torch uit zonder Amerikaanse troepen. Rommel is kapot. Toegegeven, de landing in Marokko is niet uitgekomen. De Duitsers, die bepaalde troepen uit Europa hadden overgebracht, slaagden erin het Britse offensief te stoppen.
  Montgomery stuitte op hardnekkig verzet en stopte. De Duitsers hielden enige tijd de lijn vast. Toen begonnen ze extra troepen naar Afrika over te dragen. Rommel lanceerde een tegenaanval en drukte de Britten lichtjes onder druk, maar Montgomery trok zich terug in een verdedigingslinie in Libië. Het front is gestabiliseerd.
  In juli van het drieënveertigste jaar probeerden de nazi's de Sovjetverdediging op de Koersk Ardennen te doorbreken. Sinds de Japanners de Hawaiiaanse eilanden veroverden, stopten de Amerikanen bijna luchtaanvallen op Duitse steden en fabrieken. Hierdoor konden de Duitsers nog een paar tanks produceren, vooral Tigers en Panthers.
  Vierhonderd meer voertuigen namen deel aan de Koersk Ardennen, evenals grotere luchtvaarttroepen. Bovendien bracht Hitler nog eens zes infanteriedivisies over uit Frankrijk en verwijderde een deel van de kanonnen van de Atlantikwall.
  Dit versterkte de Duitse groepering. Het offensief begon ongeveer zoals in de echte geschiedenis, maar omdat de nazi's wat sterker waren, boekten ze grote successen. Het was echter niet mogelijk om de ring rond de Sovjetgroepering te sluiten. Hoewel het Fritz-offensief zelf twintig dagen duurde en pas op 25 juli eindigde. Toen lanceerden de Sovjet-eenheden een tegenoffensief. En de gevechten duurden langer.
  De Duitsers in Afrika waren in de verdediging. Ze hoefden hun energie niet aan Italië te besteden en er werd meer materieel aan het front afgeleverd, waardoor het bombardement zonder de Amerikanen vele malen zwakker was.
  Japan bleef winnen. Het Amerikaanse commando maakte dus steeds meer fouten en ze hadden te veel haast om de haven van Peru te heroveren. Dit leidde tot het heersende standpunt: Amerika heeft Europa niet nodig. Als dank hiervoor stopten de Duitse onderzeeërs praktisch met het aanvallen van Amerikaanse schepen.
  Het Rode Leger nam daarom pas eind september Orel en Belgorod in, die enorme verliezen hadden geleden. En de promotie tijdelijk stopgezet. Er was echter nog geen reden tot paniek. Een regenachtige herfst volgde, gevolgd door de winter. En er zouden nieuwe overwinningen van het Rode Leger moeten komen. Hitler realiseerde zich dit en bood Stalin een wapenstilstand aan. Zoals, laten we een pauze nemen!
  Hoeveel van onze mannen zijn er tijdens het laatste gevecht gedood? De USSR en het Derde Rijk vochten drie maanden lang. De verliezen van het Rode Leger waren groter dan in de echte geschiedenis, en de Wehrmacht was niet minder. Beide kanten waren bloedde.
  Maar de nazi's verhoogden de productie van apparatuur, ze konden zich enigszins herstellen. Opgemerkt moet worden dat in tanks het aandeel van de verliezen in het voordeel van de nazi's was, en aangezien hun vrijlating hoger bleek te zijn dan in de echte geschiedenis, maakten de Duitsers hun schade goed. In defensieve gevechten bleek de Panther een goede tank te zijn. Zijn lange loop en snelvuurkanon met uitstekende optiek voor zijn tijd was in staat Sovjettanks te vernietigen.
  Bovendien drongen vierendertig man de Panthers, Tigers, Ferdinands niet in het voorhoofd binnen en waren er nog steeds te weinig zware tanks om het verloop van de gevechten te beïnvloeden.
  Stalin verwierp een wapenstilstand met Duitsland. Tegen het einde van oktober hervatten Sovjettroepen hun offensief tegen Charkov en Smolensk. De Duitsers verzetten zich zeer hardnekkig. Ze hadden een sterke verdediging, vooral in het centrum, en in het algemeen verwachtten ze de opmars van de Sovjet-eenheden in deze richtingen.
  Vreemd genoeg, maar vergeleken met de echte geschiedenis, stelde een grotere hoeveelheid apparatuur, vooral vliegtuigen en tanks, de Duitsers in staat om veel effectiever weerstand te bieden. Bovendien handelden de nazi's, omdat ze meer reserves hadden, rustiger, haastten zich tijdens het Sovjetoffensief niet langs de fronten, maar leidden de reserves consequenter en vertrouwden op meer geavanceerde en diepgaande verdediging. Een paar dozijn extra divisies gered door het ontbreken van een Italiaans front, en in Afrika had Montgomery geen haast en de Duitsers lieten de boot niet schommelen. De intensiteit van de oorlog met Groot-Brittannië nam sterk af.
  Van een aparte vrede was nog geen sprake, maar uiteraard vertraagde Churchill het bombardement, kennelijk rekenend op het feit dat de USSR en het Derde Rijk elkaar zoveel mogelijk uitputten.
  Het vrijgeven van wapens uit Duitsland en de satellieten bleek bijna een derde hoger te zijn dan in de echte geschiedenis. Dit maakte het mogelijk om gaten te dichten en, vertrouwend op dichte verdedigingswerken, relatief succesvol weerstand te bieden. De situatie werd verergerd door het feit dat het Sovjetcommando in het offensief was, waar de Fritz al op hen wachtte, en erin slaagde zich in het defensief te vestigen.
  Als gevolg hiervan was de opmars zelf extreem traag en kostte het zware verliezen. De oorlog begon op de een of andere manier op de Eerste Wereldoorlog te lijken, toen de verdediging sterker bleek dan de aanval, de aanvallende partij meer verloor en de frontlinie daardoor inactief werd.
  Sovjettroepen rukten gemiddeld één tot twee kilometer per dag op, waardoor de Duitsers voet aan de grond konden krijgen, maar nieuwe posities konden verwerven en de verdediging konden behouden.
  Het was niet mogelijk om de operationele ruimte te betreden.
  Kharkov werd echter begin december ingenomen na hevige stadsgevechten. De Duitsers verhoogden de productie van de luchtvaart. Focke-Wulf en ME-309 hebben met succes weerstand geboden aan de zwakkere Sovjetjagers. Vooral gevaarlijk was de ME-309 met zeven geschutsopstellingen en hoge snelheid. En de Focke-Wulf met bepantsering en goede bescherming is een vasthoudende machine met zes luchtkanonnen.
  De aanwezigheid van voertuigen met dergelijke wapens leidde er natuurlijk toe dat de nazi's een voordeel behaalden in de lucht. De slechtste manoeuvreerbaarheid werd gecompenseerd door de hoge snelheid tijdens een duik, die het mogelijk maakte om te ontsnappen bij het ingaan van de staart, en krachtige bewapening maakte het mogelijk om het vliegtuig vanaf de eerste nadering neer te schieten. Bovendien ontwikkelden de Duitsers speciale tactieken voor gevechten met Sovjet-voertuigen om krachtigere wapens en snelle Duitse vliegtuigen te gebruiken.
  Ook de nieuwste Yu-288 bommenwerper liet zich goed zien. Deze machine is zowel snel als een grote bommenlading. De Focke-Wulf bleek een sterke frontliniebommenwerper te zijn, in alle opzichten superieur aan de PE-2.
  Tegen het einde van december waren de Sovjet-troepen uitgeput en moesten ze stoppen vanwege enorme verliezen. Terwijl de Duitsers nog steeds Smolensk en een deel van de linkeroever van Oekraïne in handen hadden. En wat het belangrijkste is - afzettingen van bauxiet en legeringselementen. De verliezen van de Sovjettroepen in de tanks bleken zo tastbaar dat Mainstein een tegenaanval lanceerde en zelfs Charkov kon heroveren en een ketel voor de Sovjettroepen kon vormen. Maar in januari-februari lanceerden de Sovjet-troepen tegenaanvallen en konden de lankmoedige Charkov opnieuw heroveren. Maar in maart was het Rode Leger uitgeput en werd het gedwongen het offensief op te schorten.
  Er was een pauze ... Beide partijen leden te veel verliezen. Bovendien wilde Stalin zijn leger aanvullen met sterkere en geavanceerdere T-34-85- en IS-2-tanks. Toegegeven, de Duitsers vulden ook aan met meer geavanceerde en krachtige "Panther" -2 en "Tiger" -2. Stalin rekende ook op de meer geavanceerde LA-7 en Yak-3. Maar de Duitsers lanceerden als reactie daarop de nieuwste wijziging van de TA-152 in plaats van de Focke-Wulf, en wat vooral onaangenaam is, is de jet ME-262. Het laatste vliegtuig had qua snelheid, bepantsering en bewapening geen gelijke. De waarheid was duurder en arbeidsintensiever in de productie.
  Maar aan de andere kant creëerden de Duitsers ook de HE-162, die goedkoop, wendbaar, relatief eenvoudig te vervaardigen en ook reactief is. Stalin heeft de technische wedstrijd nog niet gewonnen. Groot-Brittannië vocht de oorlog uiterst passief. De Verenigde Staten hebben het initiatief nog niet van de Japanners kunnen overnemen.
  Op 25 juni ging het Rode Leger, nadat het kracht had verzameld, in het centrum in het offensief. Aanvankelijk konden Sovjet-troepen de verdediging binnendringen, maar toen raakten ze betrokken bij de gevechten om Smolensk. Een typische fout van de rode generaals is om steden voor een bepaalde datum in te nemen. En probeer een goed versterkte stad te nemen, met een krachtig garnizoen en verdediging.
  Het offensief van de Sovjet-troepen liep vast toen de Duitsers extra troepen overbrachten en een tegenaanval begonnen. Opnieuw werden veldslagen, zoals in de Eerste Wereldoorlog, positioneel en zeer stroperig. Hitler toonde ongewone voorzichtigheid. Misschien rekende hij op een wonderwapen en de laatste technische ontwikkelingen en had hij daarom geen haast. Waarschijnlijk speelde ook de wens om Arisch bloed te redden, dat de Duitsers al veel hadden verloren, een rol. Ja, en de verdediging van de nazi-tanks is veel effectiever, vooral de brekende "Tiger" -2.
  De gevechten in het centrum duurden tot laat in de herfst. Stalin toonde koppigheid en wilde succes ontwikkelen. Maar in dit geval vond ik een zeis op een steen. De verliezen van de Sovjet-troepen waren enorm. De Duitsers, de verdedigende partij, verloren iets minder. De Panther-2 bleek een goede tank te zijn. Dit voertuig was vrij goed beschermd in het voorhoofd en had een uitstekend pantserdoorborend kanon en tegelijkertijd behoorlijke rijprestaties.
  Het overtrof merkbaar de T-34-85 in termen van kanonvermogen, frontale bescherming en deed niet onder in snelheid en wendbaarheid. Zelfs voor de IS-2 is de Duitse machine een gevaarlijke vijand die op aanzienlijke afstand toeslaat.
  Door frequente storingen, gelijke wapens, slechts een klein voordeel in de verdediging, was de King Tiger niet in de beste positie. Een zwaardere modificatie van de "Panther" -2 haalde de "Tiger" -2 in de verdediging in en overtrof de rijprestaties. Al snel verenigden de Duitsers de productie bijna uitsluitend op de "Panther" -2 met een gewicht van eenenvijftig ton met een motor van 900 pk.
  Deze tank was min of meer geschikt voor het leger. Het Rode Leger behaalde geen overwinning en stopte de opmars. Winter kwam. De Duitsers hadden tanks van de "E"-serie en nieuwe straalvliegtuigen. Er waren klappen uitgewisseld. Groot-Brittannië bleef passief, de Verenigde Staten is al begonnen iets tegen Japan te krijgen. Stalin, die zag dat terwijl de USSR de rol van kanonnenvlees speelde, accepteerde en bood Hitler zelfs een wapenstilstand aan. Laat de nazi's zich bijvoorbeeld naar het Westen wenden en de kapitalisten zijn in oorlog.
  De berekening van de leider was verraderlijk en eenvoudig. Hitler was het met deze wending eens. En nu, in februari van het vijfenveertigste jaar, gingen Duitse troepen in het offensief in Libië. En daar waren ze succesvol. In gevechten bleek dat Duitse tanks superieur waren aan Engelse, en straalvliegtuigen waren volledig buiten concurrentie. De VS is nog niet in de strijd getreden. In de gevechten werd de hoofdrol gespeeld door de Panther-2 en E-100, evenals de aanpassing van de Tiger-2 met een klein torentje en dikker pantser met een krachtige motor. Het Engelse "Churchill" is niet slecht in bepantsering, maar eerder zwak in bewapening. "Cromwell" trekt helemaal niet. En de Challenger, de enige staande tank, zit niet in de massaserie.
  Maar het belangrijkste is de kwaliteit van de troepen. De Duitsers, die de test van vuur en ijzer aan het oostfront hebben doorstaan, zijn veel beter voorbereid op de strijd dan de Britse troepen. Vooral de koloniale verdeeldheid. En de Duitse eenheden gingen in het offensief. In maart werd Egypte ingenomen. En toen trokken de Duitsers het Midden-Oosten binnen, veroverden Irak, Koeweit en vervolgens Saoedi-Arabië.
  Hitler zou het niet erg vinden om via Iran naar India te gaan, maar Stalin, wiens troepen nog in Iran waren, was het daar niet mee eens.
  De Duitsers gingen in het offensief en rukten op door Soedan. En verder naar Ethiopië en Somalië. En van daaruit naar de evenaar. Ongeveer zeventig divisies van de Wehrmacht namen deel aan het offensief. En Groot-Brittannië had niet zulke krachten om zich tegen het Derde Rijk te verzetten.
  De Duitsers veroverden ook Gibraltar. De aanval bleek van voorbijgaande aard en bijna razendsnel te zijn. Straalvliegtuigen en helikopters namen ook deel aan het offensief. Afrika dreigde totaal verloren te gaan door Groot-Brittannië.
  Maar Stalin is niet zo eenvoudig. De terugtrekking van Groot-Brittannië uit de oorlog is te gevaarlijk voor de USSR. En het Rode Leger ging in juni 1945 in het offensief. De verzwakte Duitse troepen in het oosten konden het niet uitstaan en bezweken aan de druk. De nazi's, die er niet tegen konden, rolden naar het westen. Het Rode Leger kon Smolensk, Kiev, bevrijden en Wit-Rusland binnentrekken. Nadat ze extra troepen uit Afrika hadden overgebracht, konden de Duitsers met grote moeite het offensief van de Sovjet-troepen stoppen. De nieuwe Duitse tanks van de E-50-serie, die geen gelijke hadden, namen deel aan de gevechten. Bovendien deelden de nazi's een afleidende klap uit vanuit Turkije. En Turkije zelf viel, onder druk van Duitsland, de Sovjet-Unie aan. Zo werd de situatie weer ingewikkelder.
  Het probleem was dat de T-54 nog niet in de serie was opgenomen en de T-34-85 al duidelijk achterhaald was tegen de achtergrond van de E-serie en zelfs de Panther-2.
  In de winter sloegen Sovjet-troepen nog steeds toe, maar konden geen significant succes behalen. Bovendien begonnen disco's deel te nemen aan de veldslagen ... Het enige dat beter werd, was het succes van de Amerikanen tegen Japan. Ten slotte slaagden de Yankees erin de haven van Peru te heroveren en begon het initiatief in de Stille Oceaan over te gaan naar de kant van Amerika.
  Maar helaas, Amerikaanse hulp kan te laat zijn. In de lente van het zesenveertigste jaar gingen de Duitsers, gebruikmakend van het voordeel van E-tanks boven vierendertig, in de aanval. Sovjet-troepen, gehard door veldslagen, verzetten zich zeer koppig. Het Rode Leger was heldhaftig en zwaar bevoorraad met artillerie. Vooral 100 mm antitankkanonnen. En ingegraven.
  De Duitsers slaagden erin om Kiev terug te nemen en het Rode Leger terug te dringen tot voorbij de Dnjepr. Maar het was op deze waterkering dat de Sovjettroepen een ondoordringbare verdediging bouwden.
  De Duitsers vochten de hele zomer en herfst, maar konden de Sovjettroepen niet breken. Alleen zij slaagden erin Leningrad opnieuw te blokkeren. Maar de nazi's namen de stad zelf niet in. De winter ging voorbij in een uitwisseling van slagen. De Amerikanen trokken langzaam over de Stille Oceaan en tot nu toe hebben ze geen kernwapens gebruikt.
  In het voorjaar probeerden de Duitsers opnieuw op te rukken. Ze gebruikten tanks van de "E"-serie, de nieuwste machines met een gewicht van zeventig ton. De USSR bracht de IS-7 uit, in staat om mastodonten te weerstaan. Medium tanks T-54 begonnen ook te verschijnen.
  Groot-Brittannië intensiveerde ook en lanceerde een offensief in Equatoriaal Afrika. Ook de Amerikaanse grondeenheden hielpen hier mee. Voor de oorlog in de Stille Oceaan hadden de Amerikanen niet veel troepen en tanks nodig. Dus begonnen ze de nazi's uit Afrika te persen. Nu begrepen de geallieerden dat het niet mogelijk zou zijn om buiten te zitten en dat de vijand verpletterd en onderdrukt moest worden. In de zomer en de herfst wisten de VS en Groot-Brittannië een aanzienlijk deel van Afrika te heroveren en zelfs de Duitsers uit Somalië en Ethiopië te verdrijven.
  De Duitsers waren niet in staat om een offensief tegen Moskou te ontwikkelen, verzand in positiegevechten. In de winter sloeg Stalin toe in Turkije. Het Rode Leger versloeg de Ottomaanse troepen en veroverde Kars, Erzurum en Tanrog. De Duitsers werden gedwongen aanzienlijke troepenmacht over te dragen om de bondgenoot te redden. Maar het Rode Leger, dat onverwachts in de buurt van Leningrad had toegeslagen, behaalde daar een grote overwinning.
  Het jaar 1948 kwam... In het voorjaar probeerden de Duitsers weer op te rukken. Ze slaagden erin een originele piramidale tank te creëren die ondoordringbaar was vanuit alle opnamehoeken. En aan deze machine waren hoge verwachtingen verbonden. De actie begon in mei. Na twee maanden van koppig vechten naderden de nazi's Smolensk.
  Piramidale tanks toonden hun gevechtseffectiviteit, maar werden vaak opgeblazen door mijnen. De Duitsers konden de stad niet innemen en omsingelen. Maar in Afrika behaalden de geallieerden grote successen door de Duitsers uit Egypte te verdrijven. Japan werd ook verslagen en verloor veel eilanden en de Filippijnen. In de herfst rukten de Duitsers verder op in het oosten, in het centrum, opnieuw Leningrad naderend.
  De Duitse luchtvaart was nog steeds sterker dan de Sovjet, vooral in kwaliteit. Maar eind 1948 begon de MIG-15 aan het front te komen. De Sovjet-straalmachine was in snelheid en bewapening inferieur aan de Duitser, maar hij was wendbaarder. Ook de Amerikanen verbeterden hun prestaties. In de winter van 1949 duwden Sovjet-troepen de Duitsers terug uit Leningrad en duwden ze terug naar Smolensk.
  En de Amerikanen hebben samen met de Britten de nazi's uit Afrika verdreven. In het voorjaar van 1949 trok ook Turkije zich terug uit de oorlog.
  Het Derde Rijk verloor ook de controle over het Midden-Oosten. De positie van de nazi's verslechterde. Ze durfden niet op te rukken in het oosten, maar gingen over op een strakke verdediging. Sovjet-troepen probeerden met behulp van T-54- en IS-7-tanks de verdediging van de Wehrmacht te doorbreken. Maar de nazi's hielden het blok stevig vast. Ook een geallieerde poging om in Spanje te landen liep op een mislukking uit. De operatie verliep wat beter op Sicilië, waar met hulp van de lokale maffia succes werd geboekt. Het is alweer het elfde jaar sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog.
  Alle landen zijn extreem uitgeput en extreem moe. De wereldeconomie was overbelast. En iedereen wilde het gevecht zo snel mogelijk beëindigen. Vooral zwaar vermagerde Duitsers en Russen.
  Stalin bood Hitler vrede aan onder de voorwaarden van de nuloptie: een terugkeer naar de vorige grenzen en een uitwisseling van gevangenen - allemaal voor iedereen! Maar de Führer stemde alleen in met een wapenstilstand en wilde het bezette gebied niet opgeven. Bovendien werd in Duitsland al gewerkt aan het maken van een atoombom en waren er al intercontinentale raketten.
  De Verenigde Staten overwogen de atoombom te gebruiken. Maar terwijl ze bang waren om te bederven in Europa. En ze lieten het in december 1949 op Japan vallen. De gevolgen van de vernietiging waren verschrikkelijk. En een soortgelijke hint in Duitsland werd begrepen. De Führer sprak de natie toe en stelde voor om de kwestie van een waardige wereld in overweging te nemen. Maar toen veranderde hij van gedachten ... Het nieuwe jaar 1950 kwam. Sovjettroepen lanceerden een nieuw offensief aan het front.
  De verdediging van de Duitsers was erg strak. En de geallieerden rukten op door Italië, waar een militaire staatsgreep plaatsvond, en verwijderden Mussolini. Maar de piramidale Duitse tanks overtroffen de Patons en Challengers. Vooral de Amerikaanse Paton, die niet door het pantser van een Duitse tank kon dringen, zelfs niet van dichtbij, gaf toe. En de geallieerden begonnen te bloeden.
  Ja, en onkwetsbare Duitse schijven hebben enorme schade toegebracht aan de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Voorlopig behield de Duitse luchtvaart een kwalitatieve superioriteit ten opzichte van de geallieerden. De zomerlandingspoging in Normandië eindigde in een mislukking. Toegegeven, eind augustus capituleerde Japan na de nucleaire bombardementen. Het Westen heeft zijn handen losgemaakt. Maar de Verenigde Staten durfden geen kernwapens te gebruiken, dus ze konden worden gedekt door intercontinentale ballistische raketten van het Derde Rijk.
  Het Rode Leger naderde de Dnjepr in het centrum, maar werd ook tegengehouden. De strijdkrachten van beide partijen waren tot het uiterste uitgeput ... En ten slotte bood Truman op 25 november 1950 Hitler vrede aan, onder gelijke voorwaarden. Dat wil zeggen, Europa blijft bij het Derde Rijk, met uitzondering van Sicilië en wat er over is van Italië. Stalin gaat voor een compromis: de grenzen van de USSR in 1939. Dat wil zeggen, de Duitsers gaan een beetje terug, geven territorium op, maar krijgen wat aanwinsten.
  Frankrijk, België, Nederland en andere vreemde blijven onder Duitse controle, maar krijgen een zekere mate van autonomie. Dat wil zeggen, zoiets als de Europese Unie wordt gevormd. Het Derde Rijk maakt een einde aan de genocide op joden en zigeuners, hoewel er enkele wettelijke beperkingen op hun rechten kunnen blijven bestaan. De handelsbetrekkingen worden volledig hersteld. Landen verbinden zich ertoe de soevereiniteit van anderen te respecteren.
  Herstelbetalingen worden aan niemand opgelegd. Gevangenen worden voor iedereen uitgewisseld.
  Stalin en Hitler waren zo moe dat ze zo'n aanbod accepteerden. De Verenigde Staten wonnen meer dan andere, waardoor ze China en Azië in hun invloedssfeer wisten te betrekken. En Groot-Brittannië nam, samen met Amerika, Afrika in.
  Duitsland heeft de menselijke hulpbronnen ernstig uitgeput. Daarin introduceerde de Führer officieel polygamie. De USSR bleef achter zonder territoriale acquisities die in het negenendertigste, veertigste jaar werden ontvangen. En hij was zwaar uitgeput.
  
  
  VEILING VAN RUSSISCHE SLAVEN IN NEW YORK
  De meisjes renden weg en flitsten met hun blote, ronde, roze hakken.
  Andriana herinnerde zich deze afspraak in New York. Het werd haar dus voorgesteld door een lokale, vrij grote maffiabaas. De tijd is precies goed, zoveel rijke mensen zijn samengekomen. En het is heel goed mogelijk om een maagd uit Rusland te hechten.
  Andriana werd geveild in sluiers en in een badpak. Om niet meteen zijn charmes te onthullen.
  Ze liep met enige schroom. Rechts en links van haar liepen meisjes in leren jacks.
  Andriana voelde zich niet zo op haar gemak op hoge hakken. Maar ze kan het niet aan.
  De veilingzaal was erg groot. Een groot publiek zat daar: zowel mannen als vrouwen, en zelfs tieners. Er waren Arabieren en zwarten, en Aziaten, en blanken, en uit Rusland ...
  De gekozen tijd en plaats waren juist... Maar Andriana voelde zich beschaamd in het bijzijn van enkele duizenden mannen, vrouwen en jongeren, ze zou naakt worden uitgekleed zoals Angelica in de film. Dit is beschamend en vernederend! Maar tegelijkertijd windt het op, en juist de vernedering veroorzaakt een aangename loomheid in het lichaam.
  Ze is als een middeleeuwse slaaf, die naakt zal worden uitgekleed, en duizenden mannen zullen haar met wellustige blikken aankijken.... O wat gaaf!
  Vanwege de spanning was het de moeite waard om naar de veiling te gaan. En wees niet te verdrietig dat slechts één procent van het totale bedrag naar jou gaat!
  Hier kwam ze uit op hoge hakken en spreien. Ze is langer dan gemiddeld voor een vrouw, 1,80 meter, en de schoenen maken haar nog langer.
  Het publiek draait zich om, de proporties van het model... Haar haar is opgestoken en zal later losgelaten worden.
  Het begin van de handel wordt aangekondigd... Het bedrag is meestal klein, maar het loopt snel op.
  Hier nemen de meisjes de eerste sluier af en leggen ze het bovenste deel van het gezicht bloot, terwijl ze haar prachtige, bladkleurige haar bedekt laten.
  Zichtbaar waren Andriana's hooggebruinde, gladde voorhoofd, haar smaragdgroene ogen. En de neus en het onderste deel van het gezicht zijn nog steeds bedekt ... Maar alleen de blik van haar expressieve ogen, waarin schaamte werd gelezen, en een onvrijwillig beven van natuurlijke vrouwelijke schaamte, bracht het publiek ...
  De oorspronkelijke prijs voor een nacht met een maagd is honderd dollar!
  Schreeuw meteen:
  - Twee honderd dollar!
  - Driehonderd!
  - Vierhonderd!
  - Vijfhonderd!
  - Duizend!
  De Arabier met de gele tulband gromde:
  - Tweeduizend!
  De Amerikaan met de gouden ketting gromde:
  - Drie!
  Een zakenman uit Rusland zei in een rijke bas:
  - Vijfduizend dollar!
  Er viel een pauze ... Niet omdat de hoeveelheid van dit publiek te groot leek. Nee, er zijn zakenmensen van over de hele wereld die in staat zijn honderd miljoen dollar neer te leggen en neer te leggen voor een leem van Picasso of Van Gogh. Maar ze willen doorgaan met het uitkleden.
  Hier zijn de meisjes met rode maskers en leren jacks, met hun handen in dunne medische handschoenen, een andere sprei uittrekken. En ze openen de moedige kin van het meisje, haar scharlakenrode mond, haar sierlijke neus. Nu is haar prachtige engelengezicht in zijn geheel zichtbaar. En een enorm scherm in de veilingzaal toont een schattig, meisjesachtig gezicht van dichtbij.
  En het publiek brult van bewondering.
  - Tienduizend dollar!
  Roept de Amerikaan met de gouden ketting uit!
  - Twintigduizend!
  Een sjeik brult in een groene tulband met grote smaragden.
  Een Engelsman in een rokje roept uit:
  - Dertigduizend!
  De met juwelen bezette hindoe gilt:
  - Veertig!
  Een jonge man van een jaar of vijftien, piept en beweegt zijn vingers in diamanten:
  - Vijftigduizend!
  En weer een pauze ... Natuurlijk ziet het bedrag voor een nacht met een maagd, en zelfs, hoogstwaarschijnlijk nep, er niet zo klein uit. Daar is meer dan Andriana een te groot meisje om onschuldig te lijken. Maar het publiek is erg rijk en wispelturig. En nu in het heetst van de onderhandelingen, als hij elkaar wil overtreffen.
  Maar nog meer wil ik het verdere proces van exposure zien. En nu wordt de volgende sluier van Andriana's schouders verwijderd, waardoor het bovenste deel van haar borsten en haar armen zichtbaar worden. Gebruind, sierlijk, gespierd. Het bovenste deel van de bh is al zichtbaar en de schouders zijn sterk en tegelijkertijd erg sexy.
  Andriana huivert weer en windt zich op. Ze is steeds naakter.
  De handel wordt weer hervat...
  - Zestigduizend!
  Sjeik brult!
  - Zeventigduizend!
  - Tachtig!
  Uitgesproken door een Amerikaan met een gouden ketting!
  - Honderdduizend!
  Een Amerikaan met een enorme robijn op zijn borst gromde.
  - Honderdtwintigduizend!
  De jeugd piepte weer!
  De sjeik in een groene tulband en smaragden brulde:
  - Honderdvijftigduizend!
  De hindoe-raja bulderde:
  - Tweehonderdduizend dollar voor de ster van de veiling!
  En weer was er een pauze in deze veiling. Het publiek wacht op de onthulling van de prijs en gaat tot het uiterste.
  Hier nemen ze nog een sluier van het meisje af en stellen haar bloot aan de heupen.
  Een dunne taille is zichtbaar, een smalle strook stof op een volle borst en reliëftegels van een gelooide pers. Nu is Andriana bijna naakt tot aan de taille.
  Het publiek brult letterlijk.
  Een Russische zakenman met een Siberische baard bulderde:
  - Driehonderdduizend!
  De sjeik met de smaragdgroene tulband gromde:
  - Vier honderd duizend!
  De Amerikaan met de Ruby uitgegeven:
  - Vijfhonderdduizend!
  De jongen met de diamanten ringen jammerde:
  -Zeshonderdduizend....
  De hindoe-raja mompelde:
  - Zevenhonderdvijftigduizend!
  Nog een pauze... Hier gingen de bedragen al serieus, maar verre van rampzalig voor de oligarchen en miljardairs. Iedereen wil echter de schoonheid verder blootleggen. Vooral om haar benen te zien, zo'n genot voor mannen.
  En nu is de laatste sluier niet verwijderd van .... En nu zijn de gespierde sierlijke benen bloot. Andriana bleef in slipje, een bh in transparante schoenen met hoge hakken. En haar sterke, gebruinde benen winden mannen zo op.
  Daarvoor donderde de stille grijsharige sjeik met een lange baard:
  - Miljoen dollar!
  En dit is al een bepaalde psychologische grens. Het publiek maakt lawaai...
  De jongen zegt met trillende stem:
  - Een miljoen honderd!
  Een sjeik in een tulband met grote smaragden zoemt:
  - Een miljoen tweehonderd!
  Russische oligarch, met donkere bril, zegt:
  - Een miljoen vierhonderd!
  Amerikaans met een grote robijn:
  - Miljoen vijfhonderd!
  Plots komt er een zwarte vrouw de tog binnen:
  - Miljoen zevenhonderd!
  De sjeik in een smaragdgroene tulband is niet minderwaardig:
  - Een miljoen achthonderd!
  Hindu Raja gilt:
  - Twee miljoen!
  Nog een pauze ... De sommen werden solide. Maar toch gaven ze meer voor Arabische paarden. En hier is het meisje maar voor één nacht. En weliswaar een kolossale schoonheid, maar nauwelijks een echte maagd.
  Maar mensen willen haar haar zien... En Andrians zakdoek is verwijderd. En haar haar is goudkleurig, de lommerrijke regen glijdt van haar schouders. En ze verspreiden zich, zo wonderbaarlijk, als de stralen van de zon.
  Het publiek is gewoon onder de indruk ... En onderhandelen komt tot leven!
  De jeugd piepte:
  - Drie miljoen!
  De sjeik met de smaragdgroene tulband gromde:
  - Vier miljoen!
  De zwarte vrouw riep:
  - Vijf miljoen!
  Er was een korte pauze ... Het bedrag was al behoorlijk. Hoewel nog geen record voor bieden. Maar toch, dit is geen schilderij van Van Gogh, maar gewoon een nacht met een meisje. Laat het mooi geschreven zijn....
  Er volgt nog een gebaar... Deze keer wordt de beha verwijderd. Andriana verwachtte dit, maar plotseling voelde ze zo'n vreselijke schaamte dat ze weerstand begon te bieden... De meisjes konden haar niet aan. Twee kingpins rolden naar Andriana toe en strekten hun armen uit. Daarna werd de beha verwijderd. En mooie borsten werden ontbloot. en de huid
  het meisje glinsterde van het zweet.
  Haar oprechte impuls van bescheidenheid en verzet lokte het publiek enorm uit. Velen geloofden dat dit een echte maagd was, en dit was zelfs nog opwindender dan de roze knoppen van de borst.
  Daarvoor gromde de stille sjeik in een tulband bezaaid met diamanten:
  - Zeven miljoen!
  De zwarte vrouw piepte:
  - Acht miljoen!
  De Amerikaan met de robijn blafte:
  - Negen miljoen!
  De Russische oligarch blafte:
  - Tien!
  De sjeik in de met diamanten bezette tulband brulde:
  - Vijftien!
  De zaal zoemde... Dit is al serieuzer... Maar zo'n meisje dat wordt vastgehouden door de handen van grote mannen zodat ze haar borst niet bedekt. Hoe cool is dat. Al met al prachtig en ontroerend. Andriana is echt, echt beschaamd, en voelt zich enorm beschaamd. En tegelijkertijd spannend en gezellig. EN
  Wat wordt ze gewaardeerd!
  Het is geweldig!
  En nu houden de dienstmeisjes haar vast, trekken de laatste voddenslipjes uit ... En nu blijven alleen doorzichtige schoenen over op Andrian.
  En ze trilt en trekt haar hand uit de greep van de ambal en bedekt de boezem van Venus. Hij neemt al met zijn twee dikke poten haar hand weg en legt die bloot.
  Andriana's gezicht is oprecht van streek en ze schaamt zich heel erg. Dikke scharlakenrode verf overspoelde de snuit en dit windt het publiek nog meer op!
  Zwarte miljardair roept uit:
  - Twintig miljoen!
  Sheikh in diamanten roept:
  - Dertig!
  De Amerikaan met de robijn brult:
  - Veertig!
  En de hindoeïstische radja zegt:
  - Vijftig miljoen!
  Sheikh met diamanten brult:
  - Zestig!
  Een zwarte miljardair in een leren jas gilt:
  - Zeventig!
  Russische oligarch in donkere bril roept uit:
  - Tachtig miljoen!
  De jeugd gilt plotseling:
  - Negentig!
  Ze sissen naar hem. Uitroepen, en je hebt zoveel puppy!
  De zwarte miljardair in het leren jack mompelde:
  - Honderd miljoen!
  Er was een pauze ... Dit is al een echt kolossaal bedrag. Ja, alleen voor een maagd uit Rusland. Is het niet te veel? Hoeveel te betalen voor slechts één nacht? Ja, voor dat bedrag kun je een miljoen ervaren prostituees kopen.
  Zijn ze niet te druk...
  De kush was al voldoende, en de veilingmeester hief zijn hamer op en begon te zingen:
  - Honderd miljoen dollar keer... Honderd miljoen dollar twee ....
  Andriana kromp ineen. Nou, ze moet de nacht doorbrengen en een relatief jonge Afro-Amerikaanse. Maar ze zal een heel miljoen dollar in haar zak steken! Best behoorlijk! Er is hoop dat hij een voorbeeld van zielen is, en misschien zelfs een plezier!
  Andriana voelde zich opgewonden en in gedachten stelde ze zich al een stormachtige nacht voor met een knappe en zeer rijke zwarte man.
  Maar toen gaf het meisje in leren jacks een signaal... En met scherpe bewegingen scheurden ze haar schoenen uit. Ze verwijderden het laatste deel van het toilet, waardoor Andrian niet alleen naakt, maar ook blootsvoets werd.
  En haar benen zonder schoenen zijn zo gracieus en ontroerend, en haar hakken zijn rond, roze.
  Meestal hebben meisjes tijdens dergelijke veilingen schoenen met hoge hakken tot het einde. Maar Andriana, heel sexy, en met een ongewone gratie en perfectie van de lijn van de voet en zool. En ze is zo schattig op blote voeten. Vooral toen het van dichtbij op het scherm werd getoond ...
  En de Russische oligarch gromde:
  - Honderdtwintig miljoen!
  De zwarte man brulde:
  - Honderdvijftig!
  Een Arabische sjeik in een tulband bezaaid met diamanten gromde:
  - Twee honderd miljoen!
  Er was een gespannen pauze...
  De veilingmeester hief zijn hamer op en mompelde:
  - Tweehonderd miljoen keer... Tweehonderd miljoen twee...
  Andriana schudde haar blote voeten en de zwarte miljardair gromde:
  - Tweehonderdvijftig miljoen!
  De Russische miljardair, die niet toegeeft, flapte eruit:
  - Driehonderd miljoen!
  Sheikh met diamanten schreeuwde:
  - Vierhonderd miljoen!
  Hoewel velen grotere fortuinen hadden, is het een ruïne om zo'n bedrag meteen in contanten neer te zetten. En het kan de productie verstoren.
  De veilingmeester hief zijn hamer op en begon zo langzaam mogelijk te zeggen:
  - Vierhonderd miljoen keer, vierhonderd miljoen twee .... Vierhonderd miljoen drie... en zijn hamer trilde onzeker.
  - Een miljard dollar!
  Ik hoorde iemand piepen!
  En iedereen draaide zich om... Het was een Japanse man met een donkere bril die de helft van zijn gezicht bedekte. Het had het embleem van de maffia - Yakuza!
  Iedereen bevroor - een heel miljard!
  De veilingmeester hief zijn hamer op en waarschuwde:
  - Het meisje wordt je maar voor één nacht gegeven! Je kunt er alles mee doen, alleen niet doden of ernstig verminken!
  De Japanners knikten.
  - Ik zal niet bederven!
  En de hamer ging omhoog, de woorden stroomden eruit:
  - Een miljard keer! Een miljard twee! Een miljard drie! Verkocht aan Lord Yamamoto!
  Andriana werd vrijgelaten. En ze ging helemaal naakt en blootsvoets naar de doos, waar het hoofd van de Japanse maffia zat omringd door bewakers. Andriana voelde een sterke angst en tegelijkertijd opwinding. Voor een miljard dollar zal ze iets ongewoons moeten doen en dat is cool! Aan de andere kant is ze tien miljoen dollar rijker geworden, geweldig!
  Wat is alles geweldig geworden en wachten haar nieuwe avonturen.
  Yamamoto bestelde:
  - En pak haar nu in boeien, ze heeft geen kleren nodig!
  Andriana giechelde zenuwachtig en antwoordde:
  "Ik heb niets anders te verliezen dan mijn kettingen!"
  
  VERDEDIGING VAN RYAZAN EN LANDING POPADATSEV
  Thomas Lincoln, zwaaiend met zijn zwaarden en het neerslaan van de duwende Mongoolse Tataren, zong:
  - Niet alleen een zwaard, niet alleen een zweep! Maar de kroon heeft leugens nodig! Immers, zonder haar, en twee minuten - ga niet op de troon zitten!
  De terminator-jongen liet een windmolen draaien met zijn zwaarden, hakte de Mongolen neer die de muren van Ryazan beklommen, en bleef zingen:
  - Soms een assistent in alles,
  Soms doet het vakkundig pijn...
  En we noemen haar heilige
  En noem het gemeen!
  Maria Kovaleva en Yuliana Konovalova, deze mooie en zeer gespierde meisjes, die de dringende Tataren aan het hakken waren, pakten op:
  - Leugens zijn niet zonder reden in alle koninkrijken,
  Altijd geliefd...
  Leugens zijn mooi als ze nuttig zijn
  En verschrikkelijk als het schadelijk is!
  Tom, deze knappe, gespierde jongen, die de dringende kernwapens uithaalde, tjilpte:
  - Moge ons rijk in glorie zijn!
  Maria Kovaleva, die de gevestigde Mongolen neerhaalde, bevestigde:
  - Moge het in glorie zijn!
  En het meisje gooide haar blote tenen, met dodelijke kracht, een verwoestende zaagselgranaat.
  Yuliana Konovalova, die de aanvallende Tataren doorsneed, brulde ook uit volle borst:
  - Voor het moederland en Stalin!
  En een bloot, gebeiteld been, als een moorddadig geschenk van de dood, dat de Mongoolse rati verscheurt.
  De meisjes vechten, eerlijk gezegd, wanhopig en stoutmoedig. En vijanden serieus snijden.
  Hoewel de horde van Batu Khan ontelbaar lijkt. Vierhonderdduizend cavalerie beklimt de aanval. Volgens de tijden van de dertiende eeuw - een ontelbaar leger.
  Maar ze werden opgewacht door een landingsmacht van de Popadans, geleid door de waarnemend Almachtige God de Schepper, Thomas Lincoln.
  Gerda's tankbemanning gaat al de strijd aan. Het Terminator-meisje is hier.
  Vier schoonheden op een AG-100 tank met drie kanonnen en twaalf machinegeweren.
  Ze zijn ontstaan uit een spel, een alternatief universum, ook gemaakt door de demiurg-jongen Thomas Lincoln.
  Daar hielp een gevangene in het Derde Rijk, een professor met een verschoven psyche, Nimbul Hitler. Hij creëerde namelijk een wapen dat werkt om het weer te beheersen. En ze namen en zonken de Engelse vloot in een storm. Dit werd gevolgd door de landing van Duitse troepen in Groot-Brittannië.
  Tijdens de landing maakten ook de nazi's gebruik van hun koopvaardijvloot. Als gevolg hiervan kwamen in augustus 1940 tientallen geselecteerde divisies in Groot-Brittannië terecht. En de metropool werd in tien dagen ingenomen.
  Een legitieme, pro-Duitse Engelse koning werd op de troon geplaatst. En er werd een nieuwe nazi-regering gevormd. De meeste koloniën en de vloot van Groot-Brittannië herkenden hem.
  De Führer kreeg grote middelen onder controle. En uit angst dat de Verenigde Staten, die een enorm economisch potentieel hebben, het leger zouden herbewapenen, besloot hij dat de USSR zou wachten. En dat Stalin trouw zou blijven aan het niet-aanvalsverdrag.
  In de tussentijd is het beter om Amerika te verslaan. IJsland werd als eerste ingenomen. Toen begonnen de Duitsers voet aan de grond te krijgen in Argentinië en van daaruit naar Brazilië.
  De nazi's bouwden actief de onderzeeër- en oppervlaktevloot. Ze gebruikten de hulpbronnen van de koloniën en Europa. Het werk versnelde vooral sterk nadat Speer Reichsminister voor Bewapening en Munitie werd.
  Toen, onder zijn bekwame leiding, begonnen onderzeese schepen veel sneller te worden gebouwd.
  En ook om de luchtvaart te ontwikkelen. De nieuwe, meer geavanceerde Yu-188 werd snel in serie gezet en de output werd verhoogd. Focke-Wulf kwam snel in een stroomversnelling. Er waren ook meer geavanceerde jagers.
  Marseille is een rijzende ster geworden. Deze piloot verwierf bekendheid in gevechten met Amerikaanse vliegtuigen. Nadat hij de eerste piloot werd die meer dan honderdvijftig vliegtuigen overschreed, ontving hij: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Echter, de scheiding van Amerika door de oceaan, het feit dat je met alle verlangen niet te snel grote oppervlakteschepen kunt bouwen, sleepte de oorlog voort.
  Hoewel zowel vliegdekschepen als slagschepen werden gebouwd.
  En geleidelijk zetten de Duitsers en Japanners die een tweede front tegen de Verenigde Staten openden en de Amerikanen versloegen in de buurt van de haven van Peru, het adelaarsrijk onder druk.
  De Duitsers waren sterk. In 1943 kregen ze een zeer sterke ME-309-jager en een Yu-288-bommenwerper. Die veel sterker zijn dan de Amerikaanse.
  Hitler dreigde Amerika weg te vagen met bommen.
  Natuurlijk verschenen tanks in de serie: "Tiger", "Panther", "Lion". In de tweede helft van 1943 verschenen "Panther" -2, "Tiger" -2 en "Maus". En de onoverwinnelijke ME-262 straaljager, die geen gelijke had, ging de serie in. En Yu-488 is het eerste seriële viermotorige vliegtuig. En de TA-400 is 's werelds eerste zesmotorige bommenwerper. En de nieuwste aanvalsgeweren MP-44, en nog veel meer. Waaronder straalbommenwerpers "Arado". Als gevolg hiervan veroverden de Duitsers Canada en vielen de VS vanuit het noorden aan.
  En aan de andere flank bezetten ze Mexico samen met Japan en vielen ze Amerika aan in het zuiden.
  En ten slotte capituleerden de Verenigde Staten in 1944 en werden ze bezet door Japan en het Derde Rijk.
  Gerda was erg trots op haar overwinningen. En het meisje verpletterde de Mongoolse troepen. Haar blote tenen drukten op de knoppen van de joystick en sloegen massaal de kernwapens neer.
  Charlotte sloeg ook de vijand af en drukte met haar benen op de knoppen. En de Mongool beschieten met machinegeweren. Ze is een heel agressief meisje.
  Het meisje roept:
  - Voor 's werelds eerste communisme!
  Christina schiet heel nauwkeurig, en haar blote voeten drukken zo behendig op de knoppen en schieten op de militanten van Batu Khan. En roei tegenstanders uit met de wilde woede van hongerige panters.
  Christina roept:
  - Voor de glorie van het Derde Rijk!
  Magda vuurt ook zeer goed gericht. Ze verpletteren het Mongoolse leger, verpletteren ze in chips of in een bloederige salade. En stop de Duitse schoonheden niet.
  Ze hebben blote voeten en hun vingers drukken behendig op de joystickknoppen en raken tegenstanders.
  Magda zingt:
  - Afrika is verschrikkelijk, ja, ja, ja! Afrika is gevaarlijk, ja, ja, ja! Maar het grote Reich, we kregen te horen dat we niet moesten afdwalen! We zijn allemaal Mongolen ... maai als een zeis! Succes meisjes - ook al is ze blootsvoets!
  De meisjes zijn erg mooi en dorsen specifiek het leger van Batu Khan.
  Tom Lincoln sneed en zijn zwaarden werden tientallen meters verlengd, waarbij hij de Mongolen afsneed als een scheermes met ingezeepte haren.
  De jongen zong:
  - Ik zal iedereen wegvegen,
  Ik ga iedereen vegen!
  We wachten op succes
  Naar reinheid!
  En de blote voeten van de jongen zullen ook een erwt gooien met de kracht van vernietiging.
  En ze zullen de Mongolen in alle richtingen verspreiden. En de vernietiging is enorm.
  Maria Kovaleva knipoogde naar de demiurg-jongen. Ze gooide haar blote tenen, een moorddadig geschenk van de dood, en verpletterde de Mongoolse soldaten.
  Maria twitterde:
  - Voor ruimte en communisme!
  Yuliana Konovalova gromde, met haar blote hiel bezwijkend voor het geschenk van de dood:
  - Voor de grootsheid van ons vaderland!
  En nu slaan de meisjes nog steeds uit hun navels met gevechtsbliksem. Vechtende schoonheden - zeg niets!
  Gerda schiet ook vanuit een tank van de AG-serie. Toen de VS capituleerden, wilde Adolf Hitler de USSR aanvallen. Maar Japan begon vorderingen te maken tegen het Derde Rijk.
  En Hitler begon op 20 april 1946 een oorlog met de samoerai. En hij gooide zijn nieuwe tanks uit de "E"-serie in de strijd. En laten we de Japanse troepen verpletteren, zoals zeisgras.
  Ook Stalin besloot niet stil te staan. En hij bood aan een front te openen tegen het land van de Rijzende Zon.
  Hitler ging akkoord, maar op voorwaarde dat de USSR alleen het zuiden van Sachalin, de Koerilen-eilanden en Port Arthur met Mantsjoerije zou terugkrijgen. En niet meer dan dat.
  Stalin stemde hiermee in. Het heeft zijn grondgebied al uitgebreid. Wat betreft de gekke professor, hij hielp de nazi's met het maken van vliegende schotels. En deze machines bewogen met tien sonische snelheden en vuren met lasers.
  De belangrijkste Duitse tank was de E-50. Het gewicht bedroeg zeventig ton. Het frontale pantser is 250 mm, het zijpantser is 170 mm en het kanon is 105 mm met een looplengte van 100 EL. En dit is een zeer productieve tank. Met een motor van 1500 pk - best wendbaar.
  En de Japanners natuurlijk niet. En ze zijn niet in staat de nazi's te stoppen.
  En er is een groot offensief van de fascistische troepen. Op alle fronten tegelijk.
  De troepen van Stalin rukken ook op. Maar hun luchtvaart bleef een beetje achter. Er zijn geen jets. En Japan heeft al zulke vliegtuigen. Maar Sovjettanks zijn relatief goed. En niet zonder succes vechten ze.
  Al is de KV-serie achterhaald. Meer volmaakte Ises verscheen in het vijfenveertigste jaar. Zo is de familie. Maar ook tot nu toe zijn er niet al te veel van dergelijke tanks.
  De latere T-34-85, die vanaf het vierenveertigste jaar werd geproduceerd. En het werd de hoofdtank in het USSR-leger.
  De Sovjet-troepen lanceerden een offensief en zetten de Japanners onder druk.
  Hitler merkte op:
  - De Russische beer heeft een klontje suiker gekregen!
  Guderian vroeg:
  - En wat gaan we ermee doen?
  De Führer antwoordde:
  - Zoet voor een snack!
  Al in de eerste drie maanden van gevechten verloor het Japanse rijk bijna de helft van zijn bezittingen. De samoerai hadden een groot leger, maar ze waren te inferieur in de kwaliteit van de technologie.
  De veldslagen toonden aan dat zelfs de Sovjet T-34-85 sterker is dan de massale Japanse machine. En dat is slecht voor samoerai.
  En er is helemaal geen ontvangst tegen vliegende schotels. Door de krachtige laminaire straal zijn ze bijna niet neer te schieten.
  En ze branden zelf met lasers, warmtestralen en ultrageluid. Probeer deze dus te overwinnen.
  Bovendien heeft het Derde Rijk straalvliegtuigen op zijn hoogtepunt, en waterstofperoxide-aangedreven onderzeeërs, en nog veel meer.
  Er zijn zelfs ondergrondse tanks. En dit is een wapen waartegen - de dekking! Alle Japanse batterijen vliegen tegelijk, en ze worden naar de top gegooid. Plus, controle over het weer, wanneer stormen letterlijk alle schepen van de samoerai laten zinken. Nee, de Japanners hadden te maken met een zeer gevaarlijke vijand.
  Drie maanden later werden ook de Japanners uit Mantsjoerije verdreven. De meest hardnekkige was de aanval op Port Arthur door het Sovjetleger. In de gevechten arriveerde een experimentele tank IS-7, met een gewicht van achtenzeventig ton en bewapend met acht machinegeweren en een kanon van 130 millimeter. En deze machine vernietigde Japanse batterijen en zelfrijdende kanonnen.
  Alenka zelf was een groot krijger. En op de IS-7 vocht ze met de samoerai voor Port Arthur. Een stad heroveren die ooit toebehoorde aan het tsaristische Rusland. En het moet worden teruggestuurd.
  Een krachtig schot van een kanon, en onmiddellijk werden drie Japanse kanonnen omver geworpen door kanonwagens.
  Maar nu heeft de Almachtige demiurg Alenka gestuurd om tegen de Mongools-Tataarse horde te vechten. En de krijgers zitten nu op de IS-12 van een geavanceerder en krachtiger model, met tien machinegeweren en 152 mm, en een redelijk snel schietend kanon. En de meisjes slaan vanuit deze tank met joysticks.
  Anyuta drukte met haar blote tenen op de knop. Een explosief fragmentatieprojectiel vloog uit het kanon. En hoe te vallen op de menigte Mongolen. Onmiddellijk werden honderden en een half kernwapens verscheurd en kreupel.
  Toen vuurde Allah. Dit is een mooi roodharig meisje, afgevuurd met machinegeweren. En hoe ze de Tataarse gelederen begon neer te maaien.
  En de roodharige kirde:
  - En de eerste dooi, in een droom zie ik Stalin ...
  Maria sloeg ook de vijanden, drukte met haar blote tenen op de knoppen en kirde, terwijl ze haar tanden ontbloot:
  - En bezaaid met lijken, mijn beste Rusland!
  Olympias, dit heroïsche meisje bestuurde een tank en gaf de Mongolen een voertuig van honderd ton met brede rupsen.
  Het meisje zong:
  - Voor het moederland ter ere van Rusland!
  Alenka drukte haar blote tenen op de joystickknoppen en sloeg op de vijand. Ze sloeg veel kernwapens kapot en brulde:
  - Ons moederland is de USSR!
  Olympias, die een stel paarden en Mongoolse soldaten verpletterde, was het ermee eens:
  Er is geen mooier moederland-Rusland,
  Vecht voor haar en wees niet bang...
  In het universum is er geen mooier land -
  Het hele universum is een fakkel van licht Rus!
  Vijf krijgers in bikini's toonden echte en onweerstaanbare kracht. EN
  Deze meiden zijn gewoon geweldig!
  Ze begonnen het Mongoolse leger te vernietigen. En het pistool werkt en werkt ...
  En Gerda heeft drie kanonnen op de AG-100. En er zijn vier meisjes op de tank en twaalf machinegeweren. En ze verslaan de Mongoolse Tataren nog efficiënter en sneller.
  Gerda was een krijger van de Almachtige. En wat ze net niet meemaakte. Ze nam ook deel aan martelingen. Hij hield er vooral van om jongens te martelen. Ze martelden mooie tieners in het algemeen zo erg dat hun hoofden gingen tollen.
  Maar dat is een ander verhaal. Zeker als ze naakte, ronde kinderhakjes roosteren voor de pioniers. En ze brulden letterlijk van de pijn.
  Japan verzette zich tien en een halve maand voordat het onder overweldigende overmacht instortte.
  Gerda dwong de keizer van het land van de rijzende zon te knielen en haar blote voet te kussen. De mikado kuste toen ook Charlotte's blote voeten. De volgende zijn Christina's blote hakken. En tot slot, de blote, sierlijke zool van de goudharige Magda.
  Zulke mooie meisjes dat de keizer persoonlijk hun blote, sierlijke, gespierde benen kuste en likte.
  Nu schoten ze met kanonnen op de Mongoolse rati en schonken ze de vijand niet de minste genade. De krijgers hier zijn gewoon briljant.
  En explosieve fragmentatiegranaten, dus ze breken al deze steppebewoners. En roei ze uit zonder het minste medelijden en twijfel.
  Gerda zong:
  - Er zal een tijdperk van communisme zijn, in Arisch!
  En knipoogde!
  En hier is de bemanning van Elizabeth. De meisjes vochten op een experimentele T-54-tank. En ze vochten tegen de Japanners. Japanse tanks zijn niet erg goed. De sterkste van hen is gekopieerd van de Panther. Deze auto is zeker verouderd.
  Maar in dit geval neemt de Panther de T-54 praktisch niet in het voorhoofd. Maar het kan door het bord breken. En dit dicteert een speciale tactiek. Alleen Japanse gemotoriseerde kanonnen met een 88 mm 71 EL-kanon en een 150 mm-kanon zijn gevaarlijk voor de frontale bepantsering van een Sovjettank.
  Elizaveta vuurde een 100 millimeter kanon af, doorboorde een Japanse tank van een lange afstand en tjilpte:
  - Voor heilig Rusland!
  Elena schoot ook. Ze crashte een Japanse auto en piepte:
  Wij zullen deze wereld bezitten!
  Ekaterina gaf een pak slaag met haar blote, gebeitelde benen en merkte op:
  - Voor nieuwe prestaties van het communisme!
  Strijders zijn top.
  Yephrasinya pakte het aan en sloeg er ook op, dit keer met machinegeweren, en kirde:
  - Voor mijn ruimtewereld!
  En met blote hak, hoe te persen. En een dodelijk projectiel zal tegen de Japanners vliegen.
  Nee, dit zijn meisjes die geen enkel leger in de steek laten.
  Japan werd verslagen.
  En nu zijn de krijgers verhuisd naar een meer geavanceerde T-64-tank en verslaan ze Mongoolse soldaten ervan.
  En het kanon van de Sovjet-tank bestookt de fascistische gelederen zo. En de granaten worden een voor een afgevuurd.
  Elena vuurde met behulp van haar blote tenen en merkte met een grijns op, haar tanden ontblotend:
  - Het is heel mooi, zo kun je vijanden verslaan!
  Houd de meisjes niet tegen. En machinegeweren gieten kogels als hagel. En de Mongolen liggen opgestapeld in terpen. En de massa gedode en verminkte Mongoolse lichamen.
  Een enorme massa gedode strijders van het leger van Batu Khan. Zo gingen de meiden uit elkaar.
  merkte Ekaterina op, terwijl ze naar haar vrienden knipoogde. En maaide de linie van de Mongolen neer met een mitrailleurstoot:
  We zullen voor altijd regeren!
  Elizabeth geestig merkte op:
  - Dit is onze kracht zal zo cool zijn!
  Het meisje begon met haar blote tenen op de knoppen van de joystick te drukken en de Tataarse regimenten te vernietigen zonder enig medelijden of problemen. En de krijger is niet cooler.
  Het was hun schild dat Guyuk Khan aan bloedige flarden blies. En toen leken de Tataren niet genoeg.
  En uit de schelp die Gerda meebracht, werd ook Khan Burundai gescheurd. Hij stond bekend om het verkrachten van prinses Vladimirskaya nadat ze was gevangengenomen. Ja, dit is een wellustige khan.
  En nu is zijn Duitse meisje aan flarden gescheurd.
  En nu vecht Thomas Lincoln als een echt monster en snijdt hij de Mongolen.
  De jongen laat zijn zwaarden draaien als propellers. En stapelt veel tegenstanders in stapels. En het is als een scheermes dat een baard afsnijdt. En zo'n Almachtige jongen sprankelend.
  En dus nam ook Maria Kovalev haar blote tenen en lanceerde een moorddadig en verpletterend alles.
  En de Mongolen worden in de kist gedreven.
  Maria is een honingblonde, erg mooi en gespierd. Ze heeft al gevechtsmissies moeten uitvoeren, ze is een geweldige meid.
  De krijger zingt uit volle borst:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme, laten we het juk van het fascisme verpletteren!
  Yuliana Konovalova vecht ook als een monster uit de hel. En nu sturen haar blote tenen een dodelijke granaat. Wat veel Tataarse soldaten zal nemen en verscheuren.
  De krijger kirde:
  - Voor de kracht van communistische ideeën!
  En ook Maria zal met haar blote hiel een moorddadige zak zaagsel gooien ...
  En de massa van de Mongolen was verscheurd.
  De krijgers hier zijn op hun best... Maar er zijn ook nieuwe schoonheden verschenen.
  In dit geval zijn het Eva en Gertrude. Ze verschenen op een vliegende schotel veroorzaakt door Thomas Lincoln, de demiurg-jongen. En deze meisjes namen het gewoon en hoe ze de Tataren met lasers sloegen. Ja, laserwapens in het Derde Rijk staan bovenaan. Ze verbrandden letterlijk Japanse soldaten.
  Eve, dit mooie blonde meisje, drukte haar blote vingers op de knoppen van de joystick. Ze brandde een heel Mongools regiment af en kirde uit volle borst terwijl ze haar tanden ontblootte:
  - Voor heilig Pruisen!
  Gertrude drukte ook haar blote vingers op de joystickknop en sneed veel nukers af, koerend:
  - Mijn macht over de wereld!
  En de meisjes lachen. Ze hebben zoveel opwinding en vuur. Dit zijn meisjes van de hoogste en meest geavanceerde aerobatics.
  Toen Japan werd verslagen, slokte en verteerde het Derde Rijk de neutrale landen voor een tijdje, en voerde steeds meer en meer veroveringen uit.
  Maar dit was natuurlijk niet genoeg voor de nazi's. En op 5 maart 1953 stierf Stalin. Dit is nog niets... De Führer betuigde zijn condoleances aan zijn collega.
  Maar toen het 20e congres in februari 1956 werd gehouden en de persoonlijkheidscultus aan de kaak werd gesteld, tolereerde Hitler dit niet.
  En op 20 april 1956 begon een nieuwe oorlog. Een poging van de nazi's om de USSR over te nemen. En Hitler heeft de hele wereld onder de wapenen. En dan kun je de Wehrmacht niet vertrappen.
  In dit universum is de Schepper echter Thomas Lincoln. En de demiurg-jongen stond niet toe dat de USSR werd verslagen. Hij gebruikte een nieuwe troef tegen de vijand: Professor Znayka van het korte team. En deze professor creëerde een speciaal wapen tegen het Derde Rijk.
  Dit is echter de geschiedenis van de wetenschappelijke competitie. In ieder geval was het USSR-leger in staat om de nazi's te stoppen en ze vervolgens te verslaan en te onderwerpen. Hitler werd uiteindelijk gepakt. En op 9 mei 1958 namen ze het mee en hingen ze op. Dus de zwarte Boy-God Thomas Lincoln handelde heel politiek correct met de belangrijkste fascist. Net als in de films wint het kwaad in de eerste helft en verliest dan jammerlijk.
  En nu zijn de meisjes van de nazi's grondig aan het dorsen. Om precies te zijn, de Mongoolse Tataren, maar ze zijn nog erger dan de nazi's, omdat ze hele steden hebben afgeslacht. En dat is natuurlijk heel erg als er Russische mensen worden vermoord.
  Batu Khan ziet hoe catastrofaal zijn gelederen afnemen. De Mongoolse troepen smelten voor onze ogen.
  En hier is de beroemde commandant. De enige in de geschiedenis die Rusland heeft kunnen veroveren, wat voor niemand mogelijk is geweest. Deze Batu Khan is nu begonnen weg te rennen. Hij is een zeer strijdlustige commandant.
  Maar deze keer is er een grote overmacht tegen hem.
  Thomas Lincoln zong met een glimlach:
  - En aan de linkerkant is ons leger, en aan de rechterkant is ons leger! Het is goed voor ons om te vechten met drank!
  De terminatorjongen hakte zo woedend de Tataarse regimenten neer, dat ze hem pakten en wegrenden. Nou, waar ga je heen.
  Nog een team ninjameisjes uit Japan. De Almachtige Jongen riep hen ook.
  Een meisje met blauw haar zal de Mongolen met zwaarden aanvallen. En dan, met blote tenen, zal hij een erwt lanceren met explosieven.
  En breken veel kernwapens. riep:
  - Glorie aan Japan!
  Dan haalt een meisje met geel haar de Mongolen uit. Hij zal ze in kleine okroshka snijden en schreeuwen:
  - In de naam van het idee van een samoerai!
  En met zijn blote tenen zal hij ook een moorddadige boemerang lanceren die de Mongoolse regimenten verscheurt.
  Het roodharige meisje verpletterde een massa horde-jagers. Snijd Menge Khan neer. En met haar blote tenen liet ze ook een scherpe bal los die alles kapot maakt. En brullen:
  - Voor de communistische wereld!
  En het meisje met het witte haar nam een massa Tataarse krijgers en hakte ze neer. En doodde veel vijanden.
  En met haar blote hiel gooide ze een explosief pakje met een vernietigend poeder erin.
  Ze kirde uit volle borst:
  - Voor de wereld met waardigheid!
  En nu is de strijd erg bloedig. En toen verspreidden de krijgers zich en hoe ze de vijand versloegen.
  En nu brandden alle Mongoolse rati's in één keer af en werden ze in kleine stukjes gescheurd.
  En Batu Khan bleef alleen achter. Strijdersmeisjes renden naar hem toe. Ze brachten de Tataarse geest op zijn knieën. En gedwongen om hun blote voeten te kussen.
  De opperbevelhebber deed het met enthousiasme. Er zijn hier tenslotte mooie meisjes. En ze versloegen veel soldaten. Vierhonderdduizend Mongools-Tataarse krijgers werden gedood.
  Dat maakte op iedereen een enorme indruk. Vooral Russische soldaten die van de dood werden gered. En niet alleen krijgers, maar ook vrouwen en kinderen. Per slot van rekening zou de Horde Ryazan hebben afgeslacht.
  Maar toen kuste Batu Khan de blote voeten van de meisjes. En likte al hun hielen.
  En zijn krijgers namen hun blote tenen, benen, armen en benen en nek. En met een scherpe ruk in vijf delen gescheurd. Dit is hoe Batu Khan zijn carrière beëindigde.
  Dat is wat het betekent om naar Rusland te gaan. Vooral als de demiurg hier tegen je is!
  
  WAT ANGST CHURCHILL TOT LEIDT?
  De angst voor de bolsjewistische dreiging kwelde Churchill enorm. En hij bood Hitler een geheime deal aan. De Duitsers stoppen de uitroeiing van de Joden, de geallieerden, zonder formeel vrede te sluiten, zetten desalniettemin de oorlog af en stoppen allereerst de strategische bombardementen op het grondgebied van het Derde Rijk. En ze zullen zelfs geheime handel drijven met Duitsland.
  De Führer, onder druk van de industriële kringen van het rijk, stemde hiermee in. Churchill haalde de Amerikanen snel over en ook zij besloten de oorlog met het Derde Rijk af te remmen. Bovendien stemden de Verenigde Staten vrijwillig in met een geheime overeenkomst en verleenden zij onder Lend-Lease alleen hulp aan de USSR voor goud. De overeenkomst vond in het grootste geheim plaats. Maar de USSR herkende haar... Stalin was boos en sprak scherp.
  Maar na Stalingrad was de USSR al begonnen met de productie van wapens en verwachtte ze het Derde Rijk af te breken. Maar aan het begin van het drieënveertigste jaar werd de totale oorlog uitgeroepen en werd de wapenproductie in Duitsland meer dan verdubbeld. En het staken van de bombardementen vanaf 1 april 1943 speelde een duidelijke rol.
  De nazi's waren bezig met de voorbereiding van Operatie Citadel. Maar de Britten gaven informatie over het aantal Sovjettroepen. Het bleek dat de USSR, met een ontwikkelde technische verdediging, een voordeel in kracht had.
  Hitler besloot het offensief voorlopig uit te stellen en de productie van apparatuur op te voeren. Allereerst de ME-309-jager, waarmee de Fritz bepaalde hoop vestigde. Een ijzersterke machine met een snelheid van 740 kilometer per uur en wapens: zeven schietpunten, waaronder drie 30 millimeter kanonnen.
  Het is duidelijk dat het voor het Rode Leger moeilijk is om tegen zo'n machine te vechten. De meest voorkomende jager: de Yak-9 is bewapend met een 20 mm kanon en een machinegeweer. Dus probeer om te gaan met zo'n coole Duitser.
  Nou, de Focke-Wulf is een zeer krachtige jager met wapens. Het is moeilijk om daarmee om te gaan. En natuurlijk tanks. "Panther" en "Tiger" zijn sterker dan de Sovjets. Bovendien is de Yu-288 een zeer krachtige bommenwerper. Welke Sovjetjagers niet eens kunnen inhalen. En straalvliegtuigen zijn ook onderweg. En de formidabele "Panther" -2 met krachtige wapens en sterke bescherming.
  Dus Operatie Citadel is uitgesteld. En de Duitsers bundelen hun krachten.
  Stalin hield het echter niet lang vol en op 1 augustus begon een groot offensief. En in de richting Oryol, en Belgorod met Charkov.
  De krachten zijn hier echter duidelijk ongelijk.
  De Duitsers versterkten zich ook sterk, groeven veel loopgraven. En ter verdediging is de Panther een goede tank, net als de Tiger. De veldslagen toonden aan dat de Ferdinand, in defensieve veldslagen, met een zittend front, goed omgaat met de taak om tanks te vernietigen.
  De Duitsers hielden de lijn vast. En ze waren er klaar voor. Ze trokken extra troepen uit Afrika en Europa. Rommels troepen vochten hier, evenals delen van buitenlandse divisies en de Spanjaarden. Daarnaast heeft er al een gevangenenruil plaatsgevonden en heeft de Luftwaffe veel piloten teruggekregen. Dus de verdediging was strak.
  En de Duitsers hebben een sterke luchtvaart. Vooral de wapens. En niet alleen sterk met de kracht van vliegtuiggeschut, maar ook met de snelheid en kracht van de azen. In de lucht gebruiken de Duitsers nu bijna al hun vliegtuigen, zonder afgeleid te worden door het westfront. En dit geeft ze kwantitatieve voordelen. Tijdens de Slag om Koersk begon de Huffman-ster te rijzen.
  De Sovjet-troepen waren in augustus en september niet in staat om significant succes te behalen in zware gevechten, waarbij ze maximaal tien tot vijftien kilometer oprukten. De gevechten duurden voort tot in de late herfst ... Daarna was het even stil. In november probeerde het Rode Leger op te rukken in het centrum. Maar ook daar was ze niet succesvol. De Duitsers sloegen de aanvallen af. Pas eind december, toen het offensief in de richting van Orjol begon, was het mogelijk om in te grijpen. De gevechten waren zeer hevig. In januari wisten de Duitsers het offensief bij Leningrad af te slaan. Maar de Sovjet-troepen sneden niettemin de richel van Orjol af. Maar daar was hun succes beperkt. Fritz wist voet aan de grond te krijgen. Bovendien leden de Sovjet-troepen te veel verliezen en konden ze niet herstellen. De lente is kalm.
  De nazi's lanceerden een nieuwe tank "Maus" in de serie. Maar de echte oorlog toonde aan dat deze tank onhandig is. En zijn rijprestaties zijn laag. De waarheid werd goed gecontroleerd door het stuur en was relatief redelijk.
  "Maus" werd vanuit alle hoeken beschermd tegen antitankkanonnen, maar werd vanuit de lucht geraakt. Ja, en een dure tank ... Het rechtvaardigde zichzelf niet teveel.
  Sovjet-tanks T-34-85 en IS-2 waren niet slecht. Hoewel de laatste auto veel mankementen had, en relatief slecht beschermd was door het voorhoofd van de toren.
  "Panther" -2 bleek met drieënvijftig ton behoorlijk zwaar te zijn, maar met een kaliber van 88 mm 71 EL en het beste pantser, vooral op het voorhoofd. Een krachtigere motor van 900 pk gaf min of meer goede rijprestaties aan de auto. En ze gebruikte haar moordwapen. De "Tiger" -2 verscheen ook, maar deze machine was in de praktijk slechter.
  De Duitsers probeerden in mei op te rukken in de richting van Koersk. Het Rode Leger rukte op in het centrum. En de gevechten resulteerden in slechts een kleine verandering in de frontlinie. De oorlog leek steeds meer op de Eerste Wereldoorlog. Toen de frontlinies lange tijd vast stonden. En de oorlog werd niet erg winstgevend.
  In augustus probeerde het Rode Leger op te rukken, maar zonder succes ... In oktober probeerden de Duitsers door te breken, en hun pogingen werden ook afgeslagen ...
  In januari 1945 rukte het Rode Leger op in het centrum. En in maart 1945 rukten de Duitsers dertig kilometer naar het zuiden op en werden ze tegengehouden.
  De situatie voor het Rode Leger werd iets gecompliceerder. De Duitsers waren in staat om de productie van straalvliegtuigen tot stand te brengen en hun kosten te verlagen, waardoor ze de luchtmacht kregen. Er werden ook nieuwe tanks ontwikkeld.
  E-10 en E-25 waren lichte en zeer snelle gemotoriseerde kanonnen. De E-50 tank bleek te zwaar en te groot voor een middelgrote tank. Maar een krachtige motor met een boost tot 1200 pk gaf hem min of meer snelheid en rijprestaties. En een 88 millimeter kanon met een looplengte van 100 EL en pantserdoordringend en snelvuur en zeer nauwkeurig.
  En ze ontvingen zeer krachtige E-75's. Met een kanon van 128 mm en een lang kaliber.
  Deze tanks zijn net begonnen aan de serie. Maar Hitler rekende op deze techniek. Het vijfenveertigste jaar is verstreken in een uitwisseling van klappen. De Duitsers hadden nog geen groot aantal tanks van de "E"-serie en konden niet oprukken. De USSR kon ook niet opnemen. In de lucht nam het voordeel van de nazi's toe. Vooral straalbommenwerpers en verkenningsvliegtuigen waren effectief. Fighters bleek iets erger te zijn. ME-262 had problemen met wendbaarheid en veel gewicht. XE-162 had de voordelen van een laag gewicht en een gemakkelijke productie, maar had zeer bekwame piloten nodig om te werken. Hoewel Huffman het goed onder de knie had. Deze blonde aas bracht het aantal neergehaalde vliegtuigen op vierhonderd en ontving de tweede onderscheiding als het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En toen schakelde hij al vijfhonderd vliegtuigen uit op de XE-162. Hiervoor een speciale onderscheiding ontvangen: de Duitse Adelaar met diamanten. Vrij zeldzaam en prestigieus dit kleine ding. Bovendien ontving Huffman het eerste militaire verdienstekruis en diamanten.
  En dat is best eervol.
  In de winter probeerde het Rode Leger op te rukken, maar kon de zeer wrede vijandelijke verdediging niet overwinnen. De E-50 tank had teveel gemeen met de "Tiger"-2, hoewel de toren smaller en kleiner was en een perfecter en lichter chassis. Maar de locatie van de transmissie en de motor bleef traditioneel. Vanwege wat het geheel is drieënzestig ton. Maar toen verscheen er een modificatie van de tank met de locatie van de motor en transmissie in één blok en de versnellingsbak op de motor. En het bleek dat deze auto nog perfecter en lichter is ...
  In 1946 hadden de Duitsers al een groot aantal tanks van de "E" -serie en krachtige straalmachines. Met name de ME-262 X, die een snelheid had van 1100 kilometer per uur en vijf luchtkanonnen van 30 millimeter. En de gevechten waren in volle gang, zeer hevig tot in het extreme.
  De Duitsers wisten door te breken naar het zuiden. En daar gingen ze naar de rivier de Don. Sovjet-troepen trokken zich terug over de rivier, maar wisten stand te houden.
  De gevechten duurden voort tot de winter en de Fritz vertraagde ...
  Het jaar 1947 is aangebroken. Sovjet T-54-tanks verschenen, hoewel nog niet enorm. De gevechten zijn bloederig en brutaal. Het hele jaar stond in het teken van touwtrekken.
  Huffman bracht het aantal neergehaalde auto's op duizend en ontving een speciale onderscheiding van de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  De Duitsers wisten goed te vechten, maar waren behoorlijk uitgeput. Het nieuwe jaar 1948 is aangebroken. En vecht ook met doorzettingsvermogen dat beter gebruikt kan worden.
  Gerda, Charlotte, Kristina en Magda rijden op een U-klasse tank E-100. Dit voertuig is compacter, voor vier bemanningsleden. En zijn wapens zijn een straalbommenwerper en een universeel 88 millimeter kanon 100 EL - een tankvernietiger.
  Krijgers gaan en fluiten voor zichzelf.
  Gerda vuurt een lang kanon af. Het slaat in de zijkant van een afstand van de T-54 en tjilpt:
  - We zullen ons hart geven voor het moederland,
  En we frituren Stalin en eten hem op!
  Charlotte vuurde haar raketwerper af. Ze bedekte de Sovjetbunker en piepte:
  - We zijn onoverwinnelijk!
  Christina nam het aan en gromde, terwijl ze de trekker overhaalde met haar blote hiel:
  - We krijgen het in beide!
  Dolbanula en treffend en Magda. Vernietigde de Sovjet-gemotoriseerde kanonnen SU-152. En ze kirde:
  - Er zal tijd zijn, de overwinning zal komen!
  Gerda gilde terwijl ze vuurde:
  - Niemand kan ons stoppen!
  Charlotte bevestigde:
  - Maar Pasarán!
  Het roodharige beest ging met Gerda de hele Eerste Wereldoorlog door, beginnend vanuit Polen en eindigend met dit mei-offensief. De roodharige duivel heeft veel gezien.
  En klaar om te vechten tot het einde!
  Christina schiet ook, en ontblootte haar tanden. Haar haar is goudrood. In oorlog worden meisjes niet ouder, en misschien zelfs jonger! Ze zijn zo fel en liefdevol. Ze laten hun tanden zien.
  En geen enkel gaatje in de tanden.
  Magda heeft haar in de kleur van bladgoud. En ook actief grijnzend. Cool meisje. Ze heeft zo'n agressieve gratie en energie van duizend paarden.
  Gerda, een meisje met wit haar, schiet en lacht:
  - Er is veel goeds en lelijks in de wereld ... Maar verdomme, hoe lang heeft deze oorlog geduurd!
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En eigenlijk duurt de tweede wereldoorlog te lang. Alle gevechten, en gevechten... Het is echt vermoeiend!
  Christina bewoog haar blote voet langs het harnas en gilde:
  - Maar Groot-Brittannië is nog steeds niet verslagen!
  Magda schoot op de Russen en gromde:
  - Een moet worden verslagen! Dit is ons credo!
  siste Gerda, schietend op de Russen, haar ivoren tanden ontbloot:
  - We hebben een overwinning nodig!
  Geneukt en Charlotte, brulde:
  - Eén voor allen, we komen niet op voor de prijs!
  Christina het roodharige en gouden beest gilde:
  - Niet! Laten we niet staan!
  Magda smakte met haar scharlaken lippen en tjilp:
  - Wij gaan niet naar de winkel voor de prijs!
  En de goudharige harpij vuurde.
  Gerda raakte ook de Russische tanks. Raakte de auto en riep:
  - Wij zijn de sterkste ter wereld!
  Charlotte voegde eraan toe, meezingend:
  - Vijanden weken allemaal in het toilet!
  Christina ondersteunde de songimpuls:
  - Het vaderland gelooft niet in tranen!
  Magda vervolgde met zingende stem:
  - En we zullen alle communisten in de hersenen geven!
  En de meisjes knipoogden naar elkaar. Ze hebben over het algemeen een goede bak. Alleen van een afstand is het moeilijk om door de T-54 in het voorhoofd te breken. Maar de Duitsers hebben tenslotte een moeilijk projectiel, maar dan met een uraniumkern. En er zijn veel zwarten in het leger. Die vechten met waanzinnige woede. En niet iedereen kan met hen concurreren.
  Meisjes zijn gewend om op blote voeten te vechten. Zelfs in Polen droegen ze maar één bikini en blootsvoets.
  Wanneer de blote zool in contact komt met de grond, verjongt deze. Misschien is dat de reden waarom meisjes niet ouder worden! Hoewel de tijd dringt! Warriors, laten we zeggen heel heldhaftig.
  Ze hebben zoveel prestaties geleverd, maar ze vechten als gewone soldaten. En altijd alleen in bikini, en op blote voeten. In de winter vinden ze het zelfs prettig om met blote voeten op sneeuwbanken te slaan.
  Gerda schiet en zingt:
  We gaan door vuur en water!
  Charlotte vuurde met haar bommenwerper op de Russen en zei:
  - Glorie aan het Pruisische volk!
  Christina schoot ook en piepte:
  We zullen de planeet regeren!
  Magda genageld en bevestigd:
  - Dat doen we zeker!
  Gerda raakte het projectiel weer en piepte:
  "Zelfs napalm houdt ons niet tegen!"
  Charlotte was het hiermee eens:
  - En zelfs de atoombom, waar we niet bang voor zijn!
  Christina zweeg en antwoordde:
  - De Amerikanen zijn er niet in geslaagd een atoombom te maken! Het is een bluf!
  Magda riep uit volle borst uit:
  - De wereld kan niet ontsnappen aan de nieuwe Duitse orde!
  De meiden toonden zich erg cool en onvoorspelbaar. En hun blote tenen zijn zo wendbaar en cool.
  
  Een van de onaangename verrassingen die het Rode Leger ontmoette, was een vliegende schotel.
  Twee meisjes Albina en Alvina vliegen naar zichzelf op zo'n vliegende schotel. Ze zijn onkwetsbaar dankzij de sterke laminaire straal. Maar ze kunnen niet alleen schieten. Maar dankzij de kolossale snelheid kunnen ze Sovjetvliegtuigen inhalen en rammen.
  Albina, haar diskette bukkend, merkte op:
  - IJzertechnologie, zeker nodig en zeer nuttig!
  Alvina giechelde, ontblootte haar tanden en siste:
  - Maar alles wordt bepaald door de geest!
  Albina zei:
  - Het meest dat geen van beide is precies de vechtlust!
  Beide meisjes zijn blond en in bikini. Heel mooi en blootsvoets. Als een krijger geen schoenen heeft, heeft ze geluk. Nu zijn de meisjes zo kleurrijk en prachtig.
  En voordat ze gaan vechten, zullen de schoonheden zeker werken met de tong met mannelijke perfectie. Het is zo fijn en geeft energie. Warrior-vrouwen drinken graag uit een magisch vat. Dit is een waar feest van het vlees voor hen.
  Zo goed zijn de meiden.
  Alvina schoot twee Sovjet MIG-15's neer en tweette:
  - Glorieus onze jacht!
  Albina bevestigde het rammen en gaf uit:
  En het zal nooit de laatste zijn!
  Alvina haalde nog drie Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en piepte:
  - Denk je dat God van Duitsland houdt?
  Albina schudde twijfelend haar hoofd.
  - Blijkbaar niet zo veel!
  Alvina giechelde en vroeg opnieuw:
  - Waarom denk je dat?
  Albina ramde twee Sovjet-auto's en piepte:
  De oorlog duurt te lang!
  Alvina merkte logisch op:
  - Maar we komen!
  Albina grijnsde en gilde:
  - Dus de overwinning zal komen!
  Alvina schoot vier Sovjet-vliegtuigen tegelijk neer, met een gedurfde manoeuvre en piepte:
  - Het komt zeker!
  Albina vond het nodig om eraan te herinneren:
  - Na Stalingrad verliep de oorlog niet volgens de regels ...
  Alvin was het hiermee eens:
  - Het is absoluut tegen de regels!
  Albina piepte geërgerd:
  - We begonnen te verliezen!
  Alvina piepte geïrriteerd:
  - Zeker!
  Albina ramde nog een aantal Sovjet-voertuigen en piepte:
  - Is dat geen probleem voor ons?
  Alvina schoot een paar Russische straaljagers neer en flapte eruit:
  We dachten dat de situatie hopeloos was!
  Albina grijnsde vleesetend en siste:
  - Wat zien we nu?
  Alvina twitterde vol zelfvertrouwen:
  - Iets onwrikbaar en uniek!
  Albina flitste met haar parelwitte tanden en antwoordde:
  - Het feit dat het Derde Rijk wint!
  Alvina haalde nog een paar Sovjet-aanvalsvliegtuigen neer en bracht:
  - Moet echt winnen!
  De meisjes grijnsden. Ooit werkten ze, en officieel in een soldatenbordeel. Veel mannen gingen door zichzelf heen, en niet alleen het blanke ras. En ze vonden het geweldig. Nou, wat is dat prettig voor de lichamen. Maar toen kwamen de hoeren onder Sovjetaanval. Ze werden gevangen genomen. De lekkernijen dachten dat ze verkracht zouden worden. En hier is de duivel twee!
  Ze lieten de hoeren loopgraven en loopgraven graven. En de vroegere nachtfeeën vonden het niet zo leuk. Zo konden ze allemaal ontsnappen. Ze verleidden de schildwachten.
  En ze zwoeren wraak op de Russen.
  En ze vochten tegen Rusland. Dit zijn de verdomde...
  Albina dumpte nog een aantal Russische auto's en mompelde:
  - Je kunt nog steeds met mannen leven!
  Alvina was het hier snel mee eens:
  - Het is niet eens mogelijk, maar het is noodzakelijk!
  Albina ontblootte haar tanden en antwoordde:
  - Maar toch... Het is lief om te doden.
  En de meisjes schoten nog vijf Sovjet-auto's neer met de beweging van een diskette.
  Alvina giechelde en zei:
  - En wanneer is het bitter?
  Albina sloeg nog zes auto's omver en antwoordde:
  - Ik trouw na de overwinning! En bevallen van tien kinderen!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  En ze zongen;
  Wij zijn de ridders van het geloof van het fascisme,
  Laten we de strijders van het communisme tot stof vegen!
  En hoe ze lachen terwijl ze hun witte bergtoppen wiegen.
  Eind juni 1949. De Duitsers proberen door te breken naar Stalingrad. Val de stad Kalach aan. Maar de dappere vier meisjes stonden hen in de weg.
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat naar de nazi's en zong:
  - Dat is juist...
  Zoya lanceerde een geschenk van de dood met haar blote hiel en voegde eraan toe:
  - Vijand...
  Augustinus bezweek voor iets destructiefs en piepte:
  - Denkt...
  Svetlana gooide met haar blote tenen een granaat en piepte:
  - Wat...
  Natasha gooide met haar blote voeten een paar citroenen en riep:
  - Russisch...
  Zoya bezweek ook aan iets energiek en dodelijks, piepend:
  - Beheerd...
  Augustinus lanceerde de dodelijke, mompelend:
  - Vijand....
  Svetlana bezweek opnieuw voor de destructieve en vyaknula:
  - Pauze!
  Natasha draaide zich om en piepte:
  - Wie...
  Zoya vuurde ook op de zwarte buitenlanders die de nazi's rekruteerden en piepte:
  - Durf!
  Augustinus sprak met kracht en woede:
  - Dat...
  Svetlana bezweek met de grijns van een panter:
  - V...
  Natasha gooide een granaat met haar blote voet en gilde:
  - Gevecht...
  Zoya gooide het geschenk van de dood met haar blote vingers en mompelde:
  - Aanvallen!
  Augustinus viel in en mompelde:
  - Vijanden...
  Svetlana gaf een bos granaten met haar blote zolen, en hoe ze uit volle borst schreeuwt:
  - We zullen...
  Natasha nagelde de uitbarsting en siste:
  - Woest...
  Zoya onderbrak de nazi's en piepte:
  - Ritme!
  Augustinus vuurde opnieuw en schreeuwde:
  - Woest...
  Svetlana piepte terwijl ze vuurde:
  - Ritme!
  Natasha gooide opnieuw een granaat met haar sierlijke, blote voet, tjilp:
  - We zullen de nazi's vernietigen!
  Zoya nam het aan en piepte:
  - Het toekomstige pad naar het communisme!
  En gooide een citroen met haar blote tenen.
  Augustine nam en verspreidde de lijnen, en haar blote benen vlogen met vernietiging langs de Fritz:
  - We zullen de tegenstanders splitsen!
  Svetlana pakte het en gooide het met haar blote hiel, een bos granaten, en piepte:
  Laten we de fascisten verpletteren!
  En het viertal bleef schieten en granaten gooien. De Duitse E-75 was in beweging. Een machine met een 128 mm kanon. En schiet zichzelf neer.
  En de meisjes gooiden granaten. Ondermijnde de nazi's. En ze schoten terug. Ze klommen naar voren. De tanks rollen weer. Verplaatst de nieuwste Duitse "Leopard" -1. Een zeer mobiele auto.
  Maar zijn meisjes namen het over en sloegen hem knock-out. Ze scheurden een mobiele machine met een gasturbinemotor aan stukken. En ze bliezen haar aan stukken.
  Natasha merkte lachend op:
  We vechten geweldig!
  Zoya was het hiermee eens:
  - Heel cool!
  Augustinus merkte wijselijk op:
  - We zullen winnen!
  En ze lanceerde met haar blote voet een antitankgranaat. Sterke meid. En ze heeft zoveel verstand.
  Svetlana lanceerde ook een doodsgeschenk met haar tenen van haar blote voet en raakte de vijand. Een zeer agressieve meid, met ogen in de kleur van korenbloemen. Ze heeft zo'n humor, en een passage van kracht!
  Natasha draaide zich om en grijnsde:
  - Voor heilig Rusland!
  Zoya schoot heel actief en grijnsde, waarbij ze pareltanden liet zien:
  - Ik ben een krijger van dat niveau die niet vervaagt!
  Augustinus schoot ook. Maaide de nazi's neer en gorgelde:
  "Ik ben een krijger met grote ambitie!"
  En ze ontblootte haar parelwitte tanden!
  Svetlana bevestigde:
  - Zeer grote ambities!
  De meisjes vechten al heel lang. En natuurlijk slaagden ze in militaire arbeid. Het zijn absoluut prachtige schoonheden. Uitstekende geest. En ze schieten eersteklas.
  Natasha, die vuurde, dacht dat als de leider was gestorven, er zonder Stalin een soort leegte in de zielen van mensen zou zijn ontstaan. Het is alsof een dierbare is overleden.
  Hoewel deze Georgiër wreed was. En hij deed niet alles goed. Er is zelfs een anekdote over. Waarom draagt Lenin laarzen en Stalin laarzen? Omdat Vladimir Iljitsj de weg koos, en deze besnorde loopt voorop.
  In dit opzicht was Stalin niet de optimale heerser. Inderdaad, zoals Lenin het beschreef, was het te grof.
  Deze chef bereidt alleen pittige gerechten. In termen van wreedheid was het een tweesnijdend zwaard.
  Enerzijds hielp dit om de discipline te handhaven en stimuleerde het het partijapparaat. Aan de andere kant werden de meest waardevolle medewerkers en capabele mensen uitgeschakeld. Vooral na de oorlog verloren ze zo'n geweldige manager als Voznesensky. Wie had de grootste diensten aan het moederland.
  Voznesensky was misschien een ideale manager: niet alleen stoer, maar ook slim en geschoold. De jongste doctor in de wetenschappen in de USSR, academicus, uitstekende persoonlijkheid. Zonder Voznesensky ging de Russische economie op de een of andere manier mis. En ik kan de nazi's niet verslaan.
  Natasha gooide een citroen met haar blote voet en zong:
  - Uit de lucht...
  Zoya gooide ook een granaat met haar blote vingers en zei:
  - Sterretje...
  Augustinus lanceerde een geschenk van de dood met haar blote voet en zong:
  - Helder...
  Svetlana gooide ook een granaat, met de hulp van een blote voet, en gaf uit:
  - Kristallijn!
  Natasha draaide zich om en siste:
  - Ik tegen jou...
  Zoya lanceerde het geschenk van de dood met haar blote vingers, sissend:
  - Liedje...
  Augustinus bezweek met haar blote hiel, wat de dood brengt en piepte:
  - Ik zal zingen...
  Natashka vervolgde, agressief zingend:
  - Over....
  Zoya gooide een explosiepakket met haar blote voet, de nazi's verstrooid en piepte:
  - Oorspronkelijk...
  Augustina gaf een bos granaten met haar blote hiel, deelde uit:
  -Stalin!
  
  EEN MOOIE WERELD WAARIN GEEN GROTE PATRIOTTISCHE OORLOG WAS
  Hitler durfde de USSR niet aan te vallen. Astrologen vertelden hem dat de aanval in dit eenenveertigste jaar op een mislukking zou uitlopen. Maar Stalin zal nooit als eerste toeslaan.
  De Führer sloeg na de verovering van Kreta, eind juni 1941, met veel vliegtuigen toe op Malta. En gelande troepen. Deze keer handelden de Duitsers vakkundig, gebruikten een groot aantal marionetten en wisten deze belangrijke basis zonder grote verliezen te veroveren. Daarna verliep de landing en assistentie naar Rommel succesvoller. De nazi's brachten nog vier divisies over naar Afrika met een grote hoeveelheid uitrusting. Ze namen Tolbuk in en lanceerden een offensief in Egypte. En ze waren in staat om de controle over het Suezkanaal over te nemen. De successen van de Duitsers dwongen Franco er ook toe delen van de Wehrmacht naar Gibraltar te laten gaan. En de val van dit fort leidde ertoe dat de kortste route naar Afrika werd geopend.
  Hitler besloot eerst het zwarte continent in te nemen. Evenals het Midden-Oosten en India, via Iran. Over het algemeen is de helft van de honderdvijftig divisies die waren toegewezen voor de oorlog tegen de USSR hiervoor voldoende.
  De echtgenoot van de Führer ontving gegevens van zijn leger dat tijdens de parade op 1 mei 1941 zowel T-34's als KV-2's met 152 mm kaliber kanonnen het Rode Plein passeerden. Wat betekent dat de USSR sterker is in tanks. En je moet een hele reeks zware machines ontwikkelen.
  Dus de Führer beval de creatie van: "Panther", "Tiger" -2 (ze werkten al aan de gebruikelijke "Tiger!"), "Lion" en de superzware "Maus". Om al een machtige menagerie te hebben om de USSR te raken.
  Verover intussen alle Britse, Belgische, Franse, Nederlandse kolonies in Afrika en Azië.
  En gebruik de mankracht en middelen van de kolonie om Groot-Brittannië met de grond gelijk te maken in een luchtoffensief.
  De Britten hadden in wezen niets om de Duitse hordes te stoppen. Al in de herfst van het eenenveertigste jaar werd het hele noorden van Afrika ingenomen. En dit, moet ik zeggen, is een zeer serieus bod op een echte overwinning voor de agressieve Wehrmacht.
  En in de winter veroverden de nazi's het hele Midden-Oosten en kwamen Iran binnen. Stalin leek te proberen bezwaar te maken tegen Molotovs gezicht, maar hij vocht niet voor Iran. De Duitsers veroverden ook de Niger Loop tijdens de winter, evenals Soedan en Ethiopië.
  Japan viel niettemin de VS aan in de haven van Peru, en het Derde Rijk werd gedwongen om oorlog te voeren met Amerika. Allereerst natuurlijk de onderzeeërvloot. En tegelijkertijd blijven vastleggen. In het voorjaar van 1942 veroverden de nazi's India en bijna heel Afrika. In juni veroverden hun troepen ook Zuid-Afrika, waar de Boeren en vele racisten de nazi's steunden. Ook Madagaskar viel in juli. De Duitsers sloten zich aan bij de Japanners. Zo eindigde de verovering van het zwarte continent. Alleen Portugal behield daar kolonies. Maar Hitler stelde Salazar een ultimatum: of je gaat ten strijde tegen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, of we nemen je koloniën.
  Salazar en Franco kozen er natuurlijk voor om aan de kant van het Derde Rijk te vechten.
  Hitler leidde de aanval op Engeland vanuit de lucht en de onderzeeërvloot. In de luchtvaart kregen de nazi's een meer geavanceerde en krachtige Yu-188-bommenwerper en de krachtige DO-217 ging in de serie. De ME-109 werd ook perfecter. De Focke-Wulf-machine ging ook de serie in met hoge snelheid en krachtige wapens.
  De Duitsers zetten Groot-Brittannië steeds harder onder druk. Ze hadden de middelen van de koloniën. Alle nieuwe arbeidskrachten werden binnengehaald en fabrieken werden gebouwd. Toch produceerden Groot-Brittannië en de Verenigde Staten ook veel vliegtuigen. En de oorlog sleepte voort. In 1942 stelde Hitler de landing in Groot-Brittannië verschillende keren uit, en deze vond nooit plaats. Bovendien wilden de nazi's meer geavanceerde modellen van hun uitrusting testen in gevechten met Engeland en de VS. In het bijzonder ME-309 en Yu-288.
  Deze machines zijn erg sterk. ME-209 was niet succesvol. En in plaats daarvan werd een geavanceerdere ME-309 ontwikkeld. Dit toestel had een hoge snelheid van 740 kilometer per uur en zeer krachtige wapens: drie 30 mm vliegtuigkanonnen en vier machinegeweren van 14 mm kaliber.
  Zo'n machine bleek meteen een oorlogsmonster te zijn. Dit vliegtuig naderde Marseille met bijzonder succes. Deze aas was al een fenomeen. In september 1942 schoot hij eenenzestig vliegtuigen neer, waarmee hij een record vestigde. En meer dan honderdvijftig neergehaalde vliegtuigen, waarvoor hij de Orde van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En tegen het nieuwe jaar 1943 bereikte zijn aantal neergehaalde vliegtuigen driehonderd. Waarvoor Hitler hem de Orde van de Duitse Adelaar met Diamanten toekende. En voor vierhonderd vliegtuigen schonk hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Bij het bereiken van vijfhonderd neergehaalde vliegtuigen, werd Marseille bekroond met het Grootkruis van het IJzeren Kruis. Alleen Hermann Göring had zo'n onderscheiding voor zich. Nadat Marseille de ME-309 ontving, versnelde zijn rekeninginning nog meer. Bij het bereiken van duizend neergehaalde vliegtuigen in mei 1943, kende Hitler hem een speciale onderscheiding toe: de Ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Groot-Brittannië stond onder grote druk. Ook de VS werd onder druk gezet. Japan won de Battle of Midway en veroverde de Hawaiiaanse eilanden. Toen veroverden de samoerai, samen met de Duitsers, Australië. En toen veroverden ze de landengte van Panama. De nazi's begonnen zich op te stapelen in Argentinië en Brazilië.
  In juli 1943 gaf Hitler, ondanks aarzeling, het startsein voor een landing in Groot-Brittannië. Ze ging best goed. Tijdens de landing testten de Duitsers in gevechten zowel de Panther en de Tiger, als de Lion en de Ferdinand. "Panther" -2 en "Tiger" -2 en "Mouse", hoewel ze geen tijd hadden om deel te nemen aan de serie voor de gevechten. Vooral bij de "Tiger" -2 was vanwege het grote gewicht een krachtigere motor van 1000 pk vereist, wat de verfijning van de tank vertraagde, zoals in de "Panther" -2. "Maus" slaagde erin om los te laten, maar hij hield de landing niet bij en slaagde alleen voor de tests. Maar de "Tijgers" hebben veel los kunnen laten. En deze tank, hoewel niet helemaal perfect en nogal zwaar, bleek een effectieve machine te zijn. Vooral dankzij hoogwaardige bepantsering en relatief goede zijdekking. Dat maakte het een behoorlijke doorbraaktank. En het snelvurende en krachtige kanon was goed tegen infanterie en tanks en vestingwerken. Iets erger was de negentig ton wegende Leeuw, die te zwaar was. Toegegeven, hij heeft een zeer krachtig en destructief pistool. Vooral het kaliber van 150 mm, dat effectief is tegen bunkers en bunkers. Ook de Sturmtiger liet zich goed zien. Deze machine met een bommenwerper drong perfect door vestingwerken en vernietigde een heel gebouw of bunker met één schot.
  De gevechten toonden in de lucht de kracht van de ME-309 en de effectiviteit van de Yu-188 en Yu-288 bommenwerpers. Ja, en Focke-Wulf met vier vliegtuigkanonnen en twee machinegeweren en krachtig pantser is niet slecht. De Duitsers verpletterden Groot-Brittannië en de capitulaties vonden plaats binnen slechts twaalf dagen na de landingen - een klinkende overwinning.
  Nieuwe prijzen en titels... Maar de VS is nog niet verslagen. Hitler veroverde IJsland in september. En de Duitsers trokken langs de eilandenketen naar Canada.
  Er zijn donkere dagen aangebroken voor Amerika. Bovendien verspilde Stalin ook geen tijd. De USSR heeft het derde vijfjarenplan overtroffen en, volgens officiële gegevens, haar industrie verdubbeld. En in het drieënveertigste jaar zette de groei van de productie van wapens door. In het eenenveertigste jaar verscheen de USSR in de KV-3- en KV-5-series, en vervolgens de KV-4 en de zwaardere KV-6. Ook de luchtvaart ontwikkelde zich. Nadat duidelijk werd dat het Derde Rijk niet in oorlog zou zijn met de USSR, ontdooide Stalin in september 1941 opnieuw het programma voor het bouwen van slagschepen en grote oppervlakteschepen van alle niveaus. En na 1943, in het daaropvolgende jaar 1944, stortten nieuwe Sovjet-slagschepen, transportschepen en zelfs een vliegdekschip op het water neer.
  En Stalin nodigde Hitler uit om samen tegen de Verenigde Staten te vechten. Rusland heeft tenslotte alle rechten op Alaska. Hitler en Stalin ontmoetten elkaar in mei 1944 in Stockholm op niemandsland en onderhandelden over voorwaarden. De Führer was klaar om Alaska af te staan aan de USSR, maar meer niet. Stalin wilde een deel van Californië en Canada en de oostelijke Verenigde Staten. Na langdurige discussies kwamen ze tot een compromis: het Russische Alaska en een deel van Canada, dat dunbevolkt is en dat Hitler niet echt nodig heeft. En de VS is volledig verdeeld door Duitsland en Japan. Bovendien krijgt de USSR na de overgave een deel van het Amerikaanse goud.
  Ze waren het erover eens ... Op 22 juni 1944 verklaarde de USSR de Verenigde Staten de oorlog en lanceerde een invasie van Alaska. Zo begon een nieuwe oorlog. Amerika was zwakker dan de Duitsers. Bovendien werden de nieuwe tanks van de nazi's "Panther" -2, "Tiger" -2 voltooid en kwamen in de serie met smallere torentjes en krachtige motoren. Maar de meest perfecte mijn was "Lion" -2. Daarin plaatste Porsche de toren achterin, en de motor en transmissie voorin in één blok, en de versnellingsbak op de motor zelf. Hierdoor is een krukas niet nodig en is de hoogte van de romp afgenomen. Dit maakte het mogelijk om het pantser van de "Leeuw" met hetzelfde gewicht van 90 ton te versterken en een krachtigere motor van 1250 pk te plaatsen. Het pantser van de zijkanten van de "Leeuw" bereikte 170 mm en het voorhoofd 250 mm met hellingen. Amerikaanse antitankwapens hebben zo'n tank niet frontaal aangepakt. En hij toonde zich goed in gevechten. De USSR had ook al een meer geavanceerde en krachtige T-34-85-tank en de KV-serie. Isa is nog niet in de serie gegaan.
  De Verenigde Staten werden verslagen en capituleerden na een wanhopig zinloos verzet op 9 mei 1945. En er was een verdeling van de wereld tussen Duitsland, Japan, de USSR en Italië, evenals kleine satellieten.
  Hitler raakte toen geïnteresseerd in rakettechnologie en ruimte-uitbreiding. De Duitsers vlogen al in 1850 naar de maan. En tijdens de zeventigste verjaardag van de Führer begon de vlucht van verschillende Duitse schepen naar Mars. Stalin stierf een paar jaar later - omdat hij tijdens de oorlog niet veel spande, was zijn lichaam minder versleten. Maar toch droegen drinken, roken en nachtwerk niet bij tot een lang leven. Niettemin slaagde Stalin erin Beria en Molotov en Kaganovich en Chroesjtsjov te verwijderen. En tijdens de viering van de vijfenzeventigste verjaardag kondigde hij Alexander Nikolajevitsj Shelepin aan als zijn officiële opvolger. In augustus 1955, na de dood van Stalin op zevenendertigjarige leeftijd, werd zijn plaats als voorzitter van de USSR en secretaris-generaal ingenomen door deze Komsomol-arbeider en Beria's opvolger als minister van Binnenlandse Zaken.
  Duitsland, de USSR en Japan hadden kernwapens en deze drie grootmachten floreerden en bevochten elkaar niet. Alleen Italië raakte in verval en werd veroverd door de Duitsers en samen met de koloniën. Hitler veroverde ook Spanje en Portugal samen met zijn koloniën. En toen maakten ze, samen met Japan, de rest van de landen tot hun kolonies. Zo bleven er in de jaren zestig nog maar drie mogendheden over: de USSR, Duitsland, Japan en hun koloniën.
  Hitler vestigde in 1959 in een referendum een monarchie en een erfelijke staatsvorm in het Derde Rijk: keizer en koning der koningen. De Führer slaagde erin de erfgenaam te bepalen, hij werd Wolf, eind 1944 geboren door kunstmatige inseminatie. En toen Hitler in 1963 stierf, had hij al een volwassen erfgenaam. Dus Duitsland bleef stabiel en welvarend, zelfs na de dood van Hitler. Shelepin regeerde heel lang, veertig jaar lang, en slaagde er ook in de functie over te dragen aan een waardige opvolger. En in Japan regeerde Hirohito zoals in de echte geschiedenis tot 1988, en toen begon zijn zoon te regeren. En toen zijn zoon te oud werd, werd zijn kleinzoon dat ook.
  De mensheid heeft alle planeten van het zonnestelsel onder de knie. En in 2020 lanceerden Duitsland, de USSR en Japan op 9 mei met een massa ruimtevaartuigen in de eerste interstellaire expeditie in de geschiedenis van de mensheid.
  Hoeveel beter is de wereld waarin Hitler de USSR niet aanviel.
  
  WAT GEBEURT ER ALS HET HUIS AMERIKA VERvloekt?
  Maar in een van de werelden bracht een zwerver een vloek over Amerika. En de Yankees werden verslagen bij Midway. Toen verloren ze de Hawaiiaanse archipel. Bovendien sloegen de Japanners hen hard en praktisch zonder op weerstand te stuiten. Stalin zou hier misschien blij mee zijn geweest, maar ...
  Japan, dat meer dan honderdvijftig divisies in Mantsjoerije had verzameld, viel de Sovjet-troepen in het Verre Oosten aan. Het Rode Leger moest daar dringend troepen overbrengen. En significant. Omdat Stalin Mongolië niet onder de heerschappij van de samoerai wilde geven. Als gevolg hiervan was het noodzakelijk om de tegenaanvallen in de buurt van Stalingrad en in het centrum van Sovjet-posities te staken. Nadat de bevriezing kwam, waren de nazi's in staat om half december Stalingrad in te nemen en zich aan de Wolga te versterken.
  De Japanners waren ook succesvol in India. Hun mars naar Delhi dwong de Britten om Operatie Torch te staken, wat resulteerde in een stilte in Egypte. En Rommel vloog zelfs weg op vakantie. Alles was, zoals ze zeggen, niet in het voordeel van de geallieerden.
  Hitler besloot toch de totale oorlog te verklaren. Dus stelde hij de taak op zich om extra divisies te vormen voor het offensief, zowel in Afrika als aan het oostfront.
  Profiteren van de winterse rust: het Rode Leger vocht tegen de Japanners, de nazi's versterkten de groepering van Rommel. En hij maakte een omweg en viel vanuit het zuiden op het leger van Montgomery. Deze keer werden de Britten overrompeld, omdat de Duitsers de codering veranderden en de Britten deze niet op tijd kraakten.
  Groot-Brittannië werd in februari volledig verslagen. In de gevechten gebruikten de Duitsers dertig gloednieuwe "Tijgers", die het leger van de leeuw schokten.
  Na de verpletterende nederlaag van Engeland kwamen de Duitsers Irak binnen en namen ook Koeweit in. Turkije deed ook mee aan de oorlog en slaagde erin Noord-Syrië te bezetten. Rommel creëerde de dreiging van een aanval vanaf de zuidelijke flank van de USSR. Maar terwijl de Duitsers bezig waren met de inbeslagname van Saoedi-Arabië. En het hele Midden-Oosten werd veroverd.
  Op 15 mei 1943, nadat ze nieuwe tanks "Panther", "Tiger", zelfrijdende kanonnen "Ferdinand" en de gemoderniseerde T-4 hadden gebracht, trokken de Duitsers langs de Wolga, richting Astrakhan en de Kaspische Zee. De nazi's rukten relatief succesvol op. Bovendien rukte Japan ook op vanuit het oosten en gebruikte het zijn talrijke en fanatieke infanterie. En de USSR had weinig reserves.
  Een maand later braken de nazi's door naar de Kaspische Zee en sneden de Kaukasus over land af. Tegelijkertijd ging Turkije in het offensief. Haar troepen rukten relatief succesvol op. Ze namen Batumi in en omsingelden Jerevan. Alles was uitstekend en succesvol voor de vijanden van de USSR. En Amerika stortte volledig in en er brak een burgeroorlog uit.
  Eind juni hadden de Duitsers bijna heel Dagestan ingenomen. En begin juli begonnen ze al op te rukken in Azerbeidzjan. En Rusland had het steeds moeilijker.
  In Azerbeidzjan vochten Sovjetpioniers aan de rand van Bakoe.
  Detachement van jongens en meisjes op blote voeten. En ze vochten met heldhaftigheid.
  Oleg Rybachenko, een jongen van een jaar of twaalf, gooide met zijn blote tenen een granaat naar de nazi's en brulde:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Een meisje met een rode stropdas, Margarita Korshunova, gooide ook een explosief pakket met de voet van haar kind en tjilpte:
  - Glorie aan het grote vaderland!
  De kinderen vochten heldhaftig, met alle opwinding.
  Het meisje Gulchitai gooide met haar blote vingers ook een dodelijk wapen naar de vijand en piepte:
  - Voor de USSR!
  En haar pioniersstropdas is zo rood.
  Maar hoe heldhaftig deze pioniers ook waren, de fascisten namen begin augustus Bakoe toch in. En half september stond de hele Kaukasus al onder controle van de fascistische rati.
  Kijkend naar de winter, trokken de Duitsers niet de diepten van Rusland in, maar ontwikkelden ze een aanval op Afrika. Het zwarte continent is zowel natuurlijke hulpbronnen als slaven. Natuurlijk wilden ze hem vangen.
  De Duitsers kregen de tank "Panther" -2. In plaats van nutteloos werk met de Maus hebben de beste ontwerpers in deze auto geïnvesteerd. Dit ontwerp bleek succesvol. Een krachtig kanon van 88 mm met een looplengte van 71 EL, dat op grote afstand alle geallieerde voertuigen doorboorde. En het frontale pantser van de toren is 150 millimeter gekanteld. En het voorhoofd van de romp is ook 120 mm, met grote hellingen van 45 mm. En zijbepantsering van zestig millimeter, wat voldoende is voor het vasthouden van granaten van kleine kanonnen en antitankgeweren.
  Tegelijkertijd verkleinden de Duitsers de toren, maakten hem smaller. De motor en transmissie werden in één blok geplaatst, wat het mogelijk maakte om de hoogte van de tank door de krukas te verminderen, en als resultaat was het gewicht van de Panther zevenenveertig ton, met een motor van 900 pk. En deze tank moest de hoofdtank van de Wehrmacht worden, nadat hij in september 1943 in de serie was gekomen.
  De veldslagen toonden aan dat zo'n "Panther" beter is dan alle tanks van de geallieerden, en verslaat ze zonder medelijden.
  Het Britse verzet in Afrika was zwak. De nazi's veroverden in de winter bijna het hele zwarte continent. In maart 1944 veroverden ze Zuid-Afrika en in mei veroverden ze Madagaskar. Bovendien namen de nazi's ook Iran in met een deel van India en verenigden ze zich met Japan.
  De USSR bereidde ondertussen zijn nieuwe wapen voor: de tanks T-34-85 en IS-2. Dus kreeg het Rode Leger ook de LA-7 en Yak-3 vliegtuigen. Toegegeven, de laatste ging niet in een brede reeks: omdat er een tekort was aan duraluminium van hoge kwaliteit.
  En de Duitsers zaten niet stil. Hitler's ME-262 straaljager ging in de serie. De overvloed aan middelen en de vrijwel volledige afwezigheid van bombardementen leidden tot een snellere introductie en ontwikkeling van straalvliegtuigen. Zowel de geallieerden als het Rode Leger werden genadeloos in de lucht geslagen. Je kunt de straalvliegtuigen van de USSR niet weerstaan. En de nazi's zijn erg sterk.
  Na de verovering van Afrika had Hitler geen haast om het centrum aan te vallen. Hij wilde snel Groot-Brittannië bezetten. En zo werd de landing voorbereid. Het begon op 22 juni 1944. En Stalin viel de nazi's in het centrum aan en behaalde enig succes door nieuwe tanks en vliegtuigen in de strijd te gooien. De Duitse "Panther" -2 verdiende echter de hoogste beoordeling. Het overtrof alle Sovjet-tanks en is bijna onkwetsbaar in het voorhoofd. En de zwakte van het zijpantser compenseerde de snelheid en wendbaarheid. De Tiger-2, die vergelijkbare wapens had, bijna hetzelfde pantser, maar eenentwintig ton meer woog, werd afgewezen door het leger en werd stopgezet. Na de Panther -2 moest de Panther -3 er zwaarder uitzien, maar er werd een gasturbinemotor voor gemaakt, en veel beter beschermd, vooral vanaf de zijkanten.
  De Sovjet-troepen konden niet voortbouwen op het succes. En na de overgave van Groot-Brittannië brachten de Duitsers extra troepen uit het Westen over en lanceerden krachtige tegenaanvallen.
  De Panther-2 bleek een uitstekende tank te zijn en overtrof zelfs de IS-2 Sovjet-voertuigen, vooral in het beschermen van het voorhoofd van de toren. Ja, en het kanon was meer pantserdoorborend en snelvuur. Tegelijkertijd heeft de Duitse auto een aanzienlijk voordeel op het gebied van ergonomie en rijprestaties. Dus de Sovjet-auto's gaven toe.
  Stalin bood Hitler onder alle voorwaarden vrede aan. De Führer, die vreesde dat de Verenigde Staten een atoombom zouden maken, stemde toe, maar legde zware voorwaarden op aan de USSR. In het bijzonder moest Rusland de Duitsers al zijn goudreserves geven, evenals bijna alle militaire uitrusting. Lever alle krijgsgevangenen uit en lever gratis in grote hoeveelheden grondstoffen en voedsel aan het Derde Rijk. En ook Hitler eiste de overdracht van alle uitrusting van de USSR, artillerie, tanks en vliegtuigen, zodat Rusland tandeloos en veilig zou worden.
  Hoewel het op een overgave leek, stemde Stalin ook hiermee in. Daarna wendden de nazi's zich tot de Verenigde Staten. Amerika, onder invloed van de vloek, bood bijna geen weerstand aan de nazi's. De oorlog duurde slechts een paar maanden en eindigde met de overgave van de Verenigde Staten, ondanks dat ze gescheiden waren door de oceaan.
  De oorlog eindigde, in een vreemde ironie, net op 9 mei 1945. En de periode van vrede is aangebroken. Het Derde Rijk rustte. De USSR likte diepe wonden en probeerde te herstellen.
  Er waren nu twee supermachten in de maat - Duitsland en Japan. Maar het is gewoon onmogelijk voor twee roofdieren om op dezelfde planeet met elkaar om te gaan. En op 20 april 1953, na de dood van Stalin, begon een nieuwe oorlog tussen Duitsland en Japan. Tegen die tijd had de USSR haar macht gedeeltelijk hersteld en de opvolger van Stalin, Lavrenty Beria, wendde zich tot Hitler met het verzoek om te helpen in de oorlog met Japan.
  Hitler stemde toe, maar op voorwaarde dat de USSR alleen Primorye, het eiland Sakhalin en de Koerilenketen zou terugkrijgen. En zal niet om meer vragen.
  Beria zei dat ze de hunne zouden teruggeven.
  En het Rode Leger ging in het offensief. De USSR had T-54- en IS-10-tanks in de serie. Niet te zwaar, maar best effectief. En het Rode Leger heeft enig succes geboekt.
  De oorlog met Japan sleepte zich enigszins voort, hoewel het vanwege het technologische voordeel van het Derde Rijk vanaf het begin met het voordeel van de nazi's voortduurde.
  Maar Japan werd pas op 5 maart 1956 verslagen. Het Derde Rijk en zijn divisies hadden zware verliezen geleden en hadden tijd nodig om te rusten.
  De hele wereld behalve de USSR stond echter al onder controle van het Derde Rijk.
  In 1959, op 20 april, tijdens de zeventigste verjaardag van de Führer, werd een referendum gehouden tot oprichting van een monarchie in de wereld op de schaal van de planeet Aarde en de Führer als keizer met erfelijke macht.
  De USSR bestond in een afgeknotte vorm onder de controle van Lavrenty Palych Beria.
  De Duitsers zijn er al in geslaagd om naar de maan te vliegen en op 20 april 1961 begon de vlucht naar Mars.
  Op 1 mei 1961 werd Adolf Hitler vermoord. Maar dit trof het Derde Rijk niet al te hard. Aangezien de zoon van Hitler, verkregen als gevolg van kunstmatige inseminatie, Wolf Adolfovich de Eerste, al meerderjarig was volgens de nieuwe, maar in feite de oude wetten van het Derde Rijk, en de troon besteeg. De geschiedenis van het Derde Rijk en de vreedzaam bestaande Sovjet-Unie, geleid door Beria, ging door. De wereld is anders geworden en God verhoede de mensheid om gelukkiger te zijn dan in de huidige nachtmerrieachtige realiteit van de eenentwintigste multipolaire wereld!
  
  
  WAT ZOU ER GEBEUREN ALS HET REGERING VAN NICHOLAS II DOORDACHT?
  De moordaanslag op Grigory Rasputin was niet succesvol. En de "Heilige Oudere" overleefde. Als gevolg daarvan diende hij nog steeds als een bliksemafleider van ontevredenheid en vond de februari-coup niet plaats.
  En in het voorjaar, zodra de wegen opdroogden, begon het offensief van de Russische troepen, eerst in Galicië en daarna in Roemenië. De numeriek superieure krachten van het tsaristische leger braken door het front van de Oostenrijkers en rukten ver vooruit. Lvov werd ingenomen en daarna werd Przemysl omsingeld. In Roemenië namen Russische troepen Boekarest in. Daarna werden ze nauwelijks nog tegengehouden door de Duitse divisies. Het Duitse front kraakte. De keizer en zijn gevolg waren al op zoek naar rust.
  Maar ook Rusland is de oorlog moe. Hoewel het erop leek dat de overwinning echt en dichtbij was.
  Ook in het centrum was alles klaar voor het offensief. En ook hier konden de Russische troepen doorbreken. We hebben enig succes geboekt. Dwingen de Duitsers om zich helemaal terug te trekken naar de Wisla. Het succes van de doorbraak werd ook vergemakkelijkt door de verzwakking van de Duitse troepen, die door de geallieerden vanuit het westen werden onder druk gezet, en een deel van de troepen werd omgeleid naar het zuiden. En de benoeming van generaal Kornilov, die zich, in tegenstelling tot zijn voorgangers, als een zeer capabele commandant toonde. De overwinningen van het tsaristische leger dwongen de Duitsers om inschikkelijker te worden. En toen begonnen de Amerikanen harder te pushen. En Italië ontsnapte aan de nederlaag.
  Tegelijkertijd behaalde het tsaristische leger grote successen aan het Turkse front en veroverde bijna heel Klein-Azië, en dit is ook een belangrijke prestatie. En Oostenrijk-Hongarije stond op instorten. Het tsaristische Rusland bestormde als gevolg daarvan Constantinopel. En ze was in staat om Istanbul in te nemen.
  Russische troepen vielen ook aan vanuit zee en stonden onder bevel van de grote admiraal Kolchak. De landing bracht Turkije uit de oorlog.
  Het enthousiasme van de bevolking nam toe. Toen het gezag van de tsaar-priester toenam.
  In de winter hervatten de Russen het offensief. In het centrum stonden ze onder bevel van Kornilov. En de verdediging van de Duitsers werd doorbroken en ze werden naar de Oder gedreven.
  Op 23 februari 1918 capituleerde Duitsland. Zo eindigde de Eerste Wereldoorlog.
  Rusland ontving Klein-Azië, Galicië, de regio van Krakau, Poznan en Constantinopel met de zeestraten. Evenals reparaties uit Duitsland. Oostenrijk-Hongarije stortte in. Joegoslavië ontstond, Roemenië breidde zich uit. Tsjechoslowakije werd een vazal van Rusland en tsaar Nicolaas II besteeg de troon in dit land. Hongarije en Oostenrijk slonken in omvang. De geallieerden van de Entente verdeelden ook Saoedi-Arabië.
  De periode van vrede en schepping is aangebroken. Het tsaristische Rusland maakte een snelle economische opleving door en kende een recordtempo van industriële groei. Verschillende kleine oorlogen vonden tegelijkertijd plaats. Rusland en de geallieerden voltooiden de verdeling van Saoedi-Arabië door het lichte verzet van de Arabieren te verslaan en het tsaristische rijk kreeg toegang tot de Rode Zee. Dan was er de oorlog in Afghanistan.
  Rusland en Groot-Brittannië verdeelden dit land. Bovendien, sinds Groot-Brittannië verloor, werd het grootste deel van Afghanistan onderdeel van het tsaristische rijk. Even later in 1922 werd ook Iran verdeeld. Bovendien kreeg Rusland toegang tot de Indische Oceaan.
  Zo kwam de islamitische wereld onder de volledige controle van de christen. En er was stabiliteit en welvaart. Maar in 1929 was er een ineenstorting van de beurs in de Verenigde Staten en was het tijd voor de Grote Depressie. De daling trof ook het tsaristische Rusland, hoewel het zwakker was. Tegelijkertijd bereidde het Romanov-rijk zich voor op wraak in de oorlog met Japan. De Russische tsaar wilde de schaamtevlek in zijn biografie wegwassen. En verzamelde een aanzienlijke kracht. Admiraal Kolchak werd benoemd tot commandant van de Pacifische Vloot. Er waren andere belangrijke commandanten, hoewel Brusilov al was overleden. Maar er waren Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov en anderen. De jonge generaal Vasilevsky rukte ook op. Hij maakte een goede carrière tijdens de drie jaar van de oorlog door kolonel te worden en vervolgens in Saoedi-Arabië als generaal. Dan luitenant-generaal. En hij was klaar om uit te blinken. De oorlog begon in 1932 op 27 januari, wat symbolisch is. De reden was de Japanse aanval op Shanghai en andere Chinese steden, en een poging om Noord-Mantsjoerije op Rusland in te nemen.
  Russische troepen waren bewapend met goede tanks en sterk, de beste luchtvaart ter wereld in die tijd. Ook helikopters. De vloot van Rusland was ook sterk en vooral gevechtsklaar. Het tsaristische rijk had al superioriteit in technologie, evenals in de kracht van het leger en zijn aantal. De Russen waren sterker, en deze keer hadden ze geen Kuropatkin, maar serieuze commandanten onder het algemene bevel van Kornilov.
  Het offensief van de Russische troepen was succesvol. De Japanners leden nederlaag na nederlaag op het land. Op zee was het moeilijker. De samoerai had aanvankelijk een klein voordeel in kracht. Maar admiraal Kolchak bracht de Japanners in delen verschillende nederlagen toe. En wist het initiatief te grijpen. Op het land bewogen de Russen en versloegen de vijand bij één poort. Tot we Port Arthur bereikten. Hier sleepte de verdediging enige tijd voort.
  Maar in mei was er een aanval en viel de vestingstad. Toen waren er nieuwe overwinningen en een offensief in Korea. De volledige nederlaag van de Japanners op het land. En tegelijkertijd de campagne van het squadron en vanuit de Middellandse Zee.
  Daar gaat een torpedojager vooruit op de hele vloot. En er staan alleen meisjes op. In korte broek, blootsvoets en in vesten.
  De meisjes rennen over het dek. Ze zijn allemaal zo mooi. Het haar is blond, door de zon gebleekt en de huid is donker, gebruind. Schitterende schoonheden.
  En hun ronde, roze hakken flitsen voorbij.
  Veronica, een charmante blonde bootsman, vroeg de scheepsjongen:
  - Wat Yulia, ben je bang voor de strijd?
  Het cabinemeisje piepte als antwoord:
  - Ja, ik droom van een gevecht!
  Veronica giechelde en merkte op:
  - Maar je wordt gevangen genomen door de Japanners, en ze zullen je blote hielen bakken!
  Het meisje keek naar haar blote, gebruinde benen en piepte:
  "Pijn maakt me niet bang!" Ik ben een echte wilde Amazone!
  Veronica merkte op:
  - Je wordt binnenkort vijftien. Binnenkort trouwen! Waar droom jij over?
  Juliana antwoordde oprecht:
  - Ik wil een prins!
  Veronica trok een grimas.
  - Prins?
  Het meisje zei:
  - De elfenprins!
  Veronica was verrast:
  - Hou je van elfjes?
  Juliana knikte en sprong zelfs op:
  - Natuurlijk wel! Ze zijn onweerstaanbaar!
  Veronica grijnsde.
  Hoe zit het met menselijke mannen?
  Het meisje stampte boos met haar blote voet op het verwarmde dek:
  - Niet! De mannen zijn zo smerig, harig, stinken. En de elfjes zijn zo mooi, zachtaardig. Ze hebben gezichten als meisjes, zo schattig. En de benen zijn glad en helemaal niet behaard!
  Veronica was het hier snel mee eens:
  - De elven zijn erg aardig.
  En het meisje verpletterde het insect met haar blote, sierlijke voet. floot:
  "Helaas hebben we te maken met menselijke mannen. En ze zijn zo lelijk!
  Juliana lachte en merkte op:
  - Maar waarom. De cabinejongens zijn erg schattig. Geen knappe volwassen mannen. Als haar op het gezicht groeit, is het zo walgelijk.
  Veronica was het hiermee eens:
  - Afschuwelijk! De mooiste jonge mannen van zestien. Ze zijn al groot genoeg om een vrouw te plezieren, maar nog niet zo harig als oudere mannen.
  Juliana giechelde en piepte:
  - Over het algemeen zijn de jongens zeker aangenaam als je met ze kust, en ze strelen je ... Maar iets anders maakt gewoon bang! Oh, om voor altijd in de kindertijd te blijven!
  Veronica zei nadrukkelijk:
  - Je zult in de strijd zijn! Samen opgroeien!
  Julian zong als antwoord:
  - Meisje wees altijd jong,
  Haast je niet om op te groeien...
  Wees grappig, brutaal, luidruchtig...
  Je moet vechten, dus vecht!
  Nooit vrede kennen
  Huil en lach niet op zijn plaats!
  Ik zal een uurwerkmeisje zijn
  Laat honderdvijftig blazen!
  Veronica stampte met haar blote voet en gilde:
  - Jeugd kan eeuwig zijn! Het belangrijkste is om in de rede te geloven, niet in God!
  Verderop verscheen een Japanse torpedojager. De meisjes haastten zich onmiddellijk en flitsten met hun blote hakken naar het tien-inch kanon. En ze begonnen het op de vijand te richten.
  De meisjes handelden snel en harmonieus. Over het algemeen is het heel mooi als de bemanning alleen uit meisjes bestaat. En ze zijn allemaal blootsvoets, bochtig, gewoon geweldig.
  Ze richtten het pistool en hoe ze de Japanners zouden verslaan. Tegelijkertijd lieten ze hun gebeitelde, blote voeten rusten.
  Het projectiel vloog voorbij en raakte de torpedojager. Als een club sloeg. Het schip trilt. En de vernietiger was beschadigd. De meisjes begonnen het pistool te herladen. Ze schoten scherp.
  Veronica piepte:
  - Voor het geloof, de koning en het vaderland!
  En hoe hij springt...
  Juliana twitterde:
  - Togo dacht dat de oorlog een kanon maakte vanaf ... op!
  En het meisje zal het nemen en lachen. Ontbloot zijn tanden, de kleur van parels. En het is een schattig poesje. En met zijn blote voet wrijft hij over een stuk gevallen ijs.
  Veronica piepte en zong:
  - Gewetensgevangenen! Wij maken je vrij!
  En de meisjes in koor hoe ik zal eten.
  En terwijl ze een wapen richtten, schoten ze opnieuw op de torpedojager. Deze keer waren ze nog nauwkeuriger. En het vat van de samoerai brak en begon te zinken.
  De meisjes schreeuwden en trilden met hun blote benen. Het is zo heerlijk.
  Nee, Japan zal verslagen worden als er geweldige krijgers in Rusland zijn. En Oleg Rybachenko en zijn vriendin vechten aan de kant van het Romanov-rijk.
  Oleg en Margarita werken heel goed met machinegeweren. Ze zijn aan het schieten.
  Oleg vraagt het meisje en blijft schieten:
  - Wat denk je, is Spartak goed of slecht?
  Margarita, haar gezicht ontbloot, antwoordde:
  - Ik denk dat het meer goed dan slecht is!
  Oleg, schietend met machinegeweren, merkte op:
  "Maar Rome was een geweldige cultuur. En als de barbaarse slaven zouden winnen, wat zou er dan gebeuren?
  Margarita giechelde, maaide een paar regels Japans neer en antwoordde:
  - Het zou waarschijnlijk geweldig zijn!
  Oleg floot en merkte op:
  - Niet alles is zo rooskleurig als het lijkt! Helaas, niet allemaal!
  Margarita merkte logisch op:
  - Maar alles is voor het beste! Rome werd verwoest door barbaren. Maar toen ontstond op de plaats van de ruïnes een nog krachtigere en ontwikkelde cultuur. Het gebeurde zo dat de vooruitgang zich alleen maar sneller begon te ontwikkelen.
  Oleg floot, sneed verschillende rangen af met behulp van machinegeweersalvo's en piepte:
  Niemand kan onze vooruitgang tegenhouden!
  De jongen gooide met zijn blote voet een granaat. En verpletterde de vijand.
  Margarita gooide ook een doodsgeschenk met de vingers van haar blote voet en giechelde:
  - Wie stopt, wordt verpulverd.
  De jongen Oleg Rybachenko lanceerde opnieuw een zelfgemaakte bom met de blote tenen van kindervoeten. De Japanners werden zo getroffen dat het niet genoeg leek. De jongen piepte:
  - Voor het oorspronkelijke Rusland!
  En liet zijn tong zien.
  Margarita maaide de helft van het Japanse bataljon neer met een machinegeweer en piepte:
  - Onze tsaar Nicolaas, moge hij gezegend worden!
  En opnieuw zal hij met zijn blote voet een geschenk van de dood werpen.
  Oleg zong, terwijl hij de Japanners maaide:
  - Ik ben een jonge krijger...
  Margarita ondersteunde dit, bevend met haar blote voeten, die zo behendig granaten gooide:
  - En ik ben een krijger van God!
  Oleg, die in het Japans krabbelde, vroeg:
  - Hoe is God?
  Margarita piepte en antwoordde, sloeg de Japanners knock-out en gooide toen met haar blote voet een geschenk van de dood:
  - Ik weet het niet! Persoonlijk begrijp ik hem niet. Vrouwen zijn misvormd. En dit is, om eerlijk te zijn, walgelijk en verkeerd!
  Oleg knikte instemmend en krabbelde op de samoerai:
  - Na veertig jaar zijn vrouwen walgelijk! Ik vind ze eerlijk gezegd niet leuk. Vrouwen in hun jeugd zijn erg aantrekkelijk, in tegenstelling tot leeftijd, die hen verwent!
  Margarita zong enthousiast en gooide met haar blote, kleine benen een granaat:
  - Heldendom kent geen leeftijd! In het hart van een jonge liefde voor het land!
  Oleg, die ook op de samoerai schoot, nam het aan en piepte:
  - Kan de randen van de ruimte veroveren! Om iedereen op aarde gelukkig te maken!
  Zo is het echt om in de ruimte te zijn! Waar zulke onmetelijke afstanden.
  In het tsaristische Rusland worden al projecten ontwikkeld voor vluchten buiten de atmosfeer.
  Onder tsaar Nicolaas II ontwikkelt de wetenschap zich snel. Het tsaristische rijk staat op het punt de meest geavanceerde macht ter wereld te worden. En Groot-Brittannië verliest terrein.
  Margarita gilde met een grijns. Weer gooide ze een granaat met haar sierlijke been, als een prinses, en piepte:
  - Wij zijn de eerste! Zo is Rusland - Pallas-lot!
  Oleg zei geërgerd:
  - Wanneer, eindelijk, Linevich ons vrijlaat. Je moet elke cartridge bewaren. Rozhdestvensky bracht ons echter voorraden!
  Margarita flitste met haar parelwitte tanden en piepte:
  - Zal steeds meer Japanse onderdelen malen! Tot we eindelijk winnen!
  Oleg nam aan, sneed de lijn van samoerai af en siste:
  - Keizerlijke vlaggen! Laat er ook Rusland in China zijn!
  Margarita tjilpte met een grijns van tanden:
  - Alles zal mooi zijn!
  En weer gooit hij met zijn blote voet een granaat....
  Oleg, schrijvend op de samoerai, piept:
  - De overwinning is nabij!
  Margaret bevestigde:
  - Moge het zo zijn!
  En de Russische vloot, die al superioriteit op zee heeft bereikt, dringt aan op de Japanners. En agressief aanvallen. En de vijand raken. En toen versloegen velen de samoerai.
  De meisjes van de torpedobootjager "Victoria" vochten ook. Mooie krijgers waren halfnaakt, vooral omdat de zomer op zulke breedtegraden heet is en blootsvoets. Als een meisje een minimum aan kleding heeft, is ze zelfs het minst kwetsbaar.
  Veronica schiet op de Japanners en gooit met haar blote voet een granaat. En het been van het meisje is zo precies.
  De Japanners vliegen in verschillende richtingen. Ze schreeuwen en vallen.
  Juliana gooit ook een granaat met blote voeten, en de samoerai valt. En de krijger schiet giechelend:
  - We komen op voor tsaar Nicolaas!
  Toonaangevend vuur en charmante Anna. Een heel mooi meisje, alleen in slipjes. En hij maait ook de samoerai neer en zegt:
  - Onze tsaar Nicolaas zal geweldig zijn!
  Juliana die de Japanners neerhaalt, bevestigt:
  - Noodzakelijkerwijs!
  En een granaat vliegt van haar blote voet.
  Meisjes zijn geweldige supermannen.
  Hier is er een die erg groot en lang is: Angelina.
  En zo'n roodharige... Ze deed haar vest uit en nu vecht ze alleen in slipje.
  En wat een borst heeft ze! Zoals de uier van de beste buffel, met grote speenaardbeien.
  Dit is een meisje, een echte merrie. En ze houdt heel veel van mannen, maar ze tolereert geen standvastigheid. Waarom zou ze niet liefhebben? Het is zo leuk als jongens naar je klauwen.
  Angelina brult, en gooide ook een hele hoop granaten met haar blote zolen, sissend:
  - Glorie aan Rusland en tsaar Nicolaas!
  Het meisjesbataljon is cool. De vrouwelijke krijgers trokken hun vesten uit en iedereen ontblootte hun borsten. En ze vechten alleen in dunne slipjes. En wat is het mooi.
  Wat is er mooier dan naakte vrouwelijke lichamen.
  En een heel bataljon krijgers.
  En de Japanners vallen en bezaaien de benaderingen van de posities van de Russische troepen met hun lijken.
  Veronica zegt met passie terwijl ze de samoerai neermaait:
  Onze goden marcheren!
  Juliana gooide een geschenk van vernietiging met haar blote voeten en bevestigde, haar tanden ontblotend:
  - Russische goden - goden van oorlog!
  Anna, die vuur en voedsel aanvoerde, blafte:
  - Voor Rusland, vecht en wees niet bang!
  En knipoogde met haar groene ogen!
  Angelina stuurde een hele doos explosieven met haar blote hakken, tilde twee compagnieën Japanners de lucht in en brulde:
  - Het tsaristische rijk kan niet worden gebroken!
  Veronica siste enthousiast:
  - Ons ras is eeuwig!
  En weer gooide ze de granaat met haar blote voeten.
  Juliana, schietend en granaten gooiend met haar onderste ledematen, siste en ontblootte haar tanden:
  - En de dood gebeurt niet twee keer!
  Anna, schietend, piepte:
  - Moge de wijsheid van de voorouder bij ons zijn!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af!
  Angelina pakte het aan en piepte en ontblootte haar tanden:
  - Juistheid drie-eenheid en dit is de wet!
  En stuurde een hele doos vol explosieven.
  Veronica reageerde woedend en veegde de samoerai van het veld:
  - Eeuwig Rusland, zoals Oekraïne als onderdeel van Rusland!
  En nogmaals, hoe hij de Japanners afranselt.
  Juliana, schietend, piepte:
  - Onze mensen zullen niet tolereren!
  En ze lanceerde ook een granaat in een boog.
  Anna nam het aan en grijnsde. Opeengepakt in een rij bij de samoerai. Met moed maaide ze ze neer en piepte:
  - Laten we Rusland regeren in China!
  Angelina verklaarde met razernij en opwinding:
  - En zal geen centimeter land opgeven!
  En de meisjes sloegen allemaal de samoerai als een bataljon.
  De koppige oorlog ging door met alle agressiviteit. Maar het Russische leger is al bezig met het landen van troepen en het overbrengen van gevechtsoperaties naar het grondgebied van de metropool zelf.
  Samurai proberen Russische troepen van het bruggenhoofd te werpen.
  En flikker op blote voeten. Met hun blote ledematen gooien ze granaten. Ze zijn allemaal gewoon mooi en charmant.
  Maar echt, waarom hebben meisjes kleding nodig? Naakt zijn ze veel mooier, en mooier, verleidelijker.
  En ik wil op blote voeten kussen, zulke ronde hakken. En lik elke vinger.
  Schieten en een granaat gooien met haar blote voet, zegt Veronika:
  - Rot op, sla je niet!
  Hier nagelde Juliana de Japanners vast, gooide met haar blote vingers een granaat en gilde:
  - Onze onbuigzame Russische geest!
  En het tienermeisje lachte... Ze stelde zich voor hoe een schattige jongen haar been kietelde. Ja, voor de gevoelige vrouwenhuid is het fijn.
  Roodharige Anna gooide ook een granaat met haar blote voet. Verspreidde de samoerai, en piepte:
  - Voor het heiligste Rusland ter wereld.
  En een gezonde, krachtige Angelina gooide met haar blote hakken een zak explosieven naar de samoerai en gorgelde:
  - Voor onze glorieuze overwinning!
  Veronica gaf de beurt. Schoot de Japanners neer en piepte:
  - Dit is onze plicht!
  Juliana gooide met haar blote voet een granaat en gilde:
  - En we zullen het vervullen!
  Anna sneed wat Japans af en piepte:
  - Russische weg naar de overwinning!
  Angelina lanceerde opnieuw iets zwaars naar de samoerai, gorgelend:
  - En we zullen winnen!
  Toch is het goed dat de meisjes in de hitte hun hesjes uittrokken. Ze zijn dus veel mooier met een blote torso. En gebruind en gespierd. De carrosserieën zijn gewoon van gegoten staal.
  Hoe geweldig meisjes zijn als ze naakt zijn.
  En ze hebben geen kleren nodig.
  Veronica maait veel Japanners neer en piept:
  - Wees beroemd om ons Rusland in alle leeftijden!
  Yuliana pakte en lanceerde een granaat met haar blote voet, en gilde:
  - Voor ons territorium!
  Hier pakte Anna het en hamerde woedend:
  - Voor het eeuwige en menselijke!
  En weer vliegt er een granaat met blote voeten af.
  Dus Angelina nam het ook. Een bos granaten laten vallen. Met een klap een deel van de samoerai uitgeschakeld. En ze zong:
  - Vlieg in de lucht, speel met de zon - ik wil voor altijd!
  En de vier meiden sloegen heel mooi. En het hele bataljon ook. Hoe verleidelijk flitsen hun blote voeten granaten gooiend. Wat zijn meisjes mooi in de oorlog.
  En een gele massa Japanse soldaten drijft erop. Samurai sterven bij duizenden, maar ze stoppen nog steeds niet. Schroef jezelf en schroef. De strijd is buitengewoon hevig.
  Veronica schiet op de Japanners en tjilpt:
  - Onze Russische keuze is eer en moederland!
  Juliana schiet op de vijand en ontbloot haar tanden, die helderder schitteren dan zeeparels. En zegt:
  - In elke eeuw waren er helden en die zullen er zijn!
  Toen pakte het meisje het aan en ontblootte haar tanden nog meer.
  Vurige Anna, schietend op de vijand, piepte:
  We zijn niet te veroveren! Breng Rusland niet op de knieën!
  En weer vliegt de granaat van de krijger die door haar blote voet wordt gegooid.
  Angelina lanceert dodelijk en moorddadig met haar blote voet. En zijn tanden ontblotend, tjilpt hij:
  - Ik geloof dat we in het paradijs zullen zijn!
  Victoria onderbreekt de heroïsche vrouw:
  - Niet! Niet in het paradijs, maar om voor altijd op planeet Aarde te leven, die een echt, onaards paradijs zal worden!
  En de meisje-kapitein gooide met haar blote voet een zeer dodelijke, fragmentatiebom.
  Veronica merkte op:
  Jij bent een wijze kapitein...
  En ook met een blote voet een dragervernietiging gelanceerd.
  Juliana piepte en draaide zich om. De Japanners vermoord. Met grote tanden ontblootte het meisje:
  - Ik wil geen oude vrouw zijn! En ik wil voor altijd leven!
  Anna gooide ook een granaat met haar blote voet en vroeg het blonde meisje twijfelend:
  - Vind je onze wereld leuk?
  Juliana antwoordde zonder aarzelen:
  - Een goed idee! Zeker in de zomer! Ik hou van de zon en van vakanties!
  Anna was het hier meteen mee eens:
  - In de zomer zeker goed! Hoe goed is het voor jongeren!
  Juliana antwoordde woedend:
  - Ja, en laat het de eeuwige zomer zijn, zoals in Afrika! En Afrika zal van ons zijn!
  Angelina gooide met haar blote, gespierde benen een vat explosieven en zei:
  - Moge het zo zijn! En te allen tijde.
  De gelederen van de Japanners werden dunner en ze hadden duidelijk geen stoom meer.
  Russische troepen beginnen over het hele grondgebied van Japan op te rukken en verpletteren de samoerai, waarbij ze de ene overwinning na de andere behalen.
  Een bataljon meisjes op blote voeten, in korte broek en hesjes, ging als eerste de strijd aan.
  Mooie meisjes begonnen het samoerai-leger te dorsen, dat al in eerdere veldslagen was gehavend.
  Allereerst vielen de krijgers de batterijen aan. Met blote voeten gegooide granaten vlogen naar de Japanners. Ze waren erg scherp. En de Russische krijgers zelf namen en wierpen hun vesten af. Om met ontbloot bovenlijf te blijven.
  Dus bijna volledig naakte meisjes zijn bijna onmogelijk te raken. Als de huid van een vrouw kaal is, zijn haar kogels niet te vangen.
  Veronica gooide met haar blote voet een granaat en piepte:
  - Ik word de kampioen!
  En schudde haar witte, krullende haar.
  Julian is ook niet zo simpel. Lupanula op de Japanners. En dan, terwijl hij een granaat gooit met zijn blote voet, en roept:
  - In de naam van het heilige, tsaristische Rusland!
  En weer schudt ze haar volle borsten met scharlaken tepels. En de taille van het meisje is dun.
  Verder rent de roodharige Anna de strijd in. Zo'n sprankelend en reactief meisje. Hoe een granaat te gooien met een blote voet. Dus de samoerai zal zich in alle richtingen verspreiden. En rol rond, alsof je bent neergeslagen.
  En het meisje schiet op hen en piept:
  - Voor de tsaar van de orthodoxe en Russische goden!
  Angelina sloeg ook af. En een doos schelpen, naakt door haar opgeworpen, krachtig als een trekpaard, vloog weg. En verpletterde veel van de Japanners.
  Meisjes zijn over het algemeen super als ze naakt en op blote voeten zijn. Maar in korte broeken is hardlopen in positie nog cooler.
  En aardbeiennippels, zo glanzend!
  Victoria zal ook een granaat lanceren met haar scharlaken borsten en de samoerai zo goed mogelijk raken. Hier is het meisje. En nog belangrijker, de commandant van het bataljon meisjes op de torpedobootjager. En ook alleen in slipjes.
  En schudt zijn blote borst. Wat zo mooi en sexy is.
  Veronica pakte en gooide een granaat met haar blote voet. Ze onderbrak veel Japanners en piepte:
  - Aerobatics voor het instappen!
  Yuliana gooide ook heel behendig een granaat met haar blote beentje, en piepte terwijl ze de Japanners neermaaide:
  - Onze grijns en verpletterende klap!
  Dan hoe je tanden fonkelt.
  En dus pakte Anna het en neukte het. Veel samoerai geschoten. En hoe deed ze dat.
  En hoe je met blote voet een granaat afvuurt. En piept:
  Wij zijn geen slaven!
  Dan zal hij lachen en zijn tong laten zien.
  Angelina nam het aan en tjilpte met waanzinnige woede, terwijl ze aanvallen naar de vijand spuwde:
  - Ik ben de coolste van de coolste.
  En met haar blote benen lanceerde ze een zware bom. Ze nam de samoerai, blies ze op en verscheurde ze.
  Ook Veronica zal de Aziatische horde overnemen en erop hameren. En verplettert hun botten.
  Het meisje nam het aan en piepte:
  - We zullen iedereen verpletteren!
  En opnieuw vliegt een dodelijke en unieke granaat van een blote voet.
  En verpletter de Japanners. En waarom kwamen ze naar Russische landen? Alles is hier van Rusland.
  Juliana schoot met haar blote voet een granaat af en zong:
  - Glorie aan Groot Rusland! We hebben de Staatsdoema niet nodig!
  Red Anna wees er agressief op:
  - Ik word kampioen.
  En een granaat gegooid met een blote voet van een meisje zal iedereen plat maken. Alleen bloederig vlees bleef over.
  Maar Angelina nam het aan en piepte. Doodde een stel strijders. En veegde als een engel des doods.
  En veel samoerai stierven.
  Van alle kanten drongen Russische troepen op de Japanners aan. Ze verpletterden en verpletterden.
  Hand-to-hand gevechten braken uit. Russische soldaten gestoken de samoerai met bajonetten. Het Mosin-geweer is een uitstekende club. Die door de schedel breken. En botten breken.
  Maar meisjes met zwaarden vechten vooral mooi. Het is geweldig. Vooral als blote borsten zwaaien.
  En de tepels zijn zo robijn en sprankelend. Dus je wilt naar ze kijken en ze kussen.
  En kus non-stop.
  De meisjes vechten met de woede van hongerige panters die de lammeren zien. Ze kwellen ze en villen ze.
  Veronica, schietend op de Japanners, gilt:
  -Dood voor de dood!
  Yuliana, die een granaat gooit met haar blote voet, voegt eraan toe:
  - Bloed voor bloed!
  Anna, schrijvend op de samoerai, gilt:
  -Een oog voor een oog!
  En ze gooide ook een citroen met haar blote voet. Ze was sterker dan iedereen en verscheurd met zelfvertrouwen.
  En daar komt Angelina. Een heel vat, met dodelijke explosieven, zal gelanceerd worden en de vijanden vermalen.
  Dan, terwijl hij zingt:
  - Ik ben een olifant op blote voeten en erg cool!
  Het meisje is echt krachtig. En haar benen zijn als knuppels. Hoe een samoerai in de lies te bewegen. Die vijf meter omhoog vloog en omhoog vloog. Gehaast als een katapult gelanceerd vanaf een steen. Om precies te zijn, waarschijnlijk van een katapultsteen!
  Victoria, de bataljonscommandant, vuurde een salvo af op de Japanners. Ze maaide enkele van de gele krijgers neer en piepte:
  We zullen vechten voor Heilig Rusland.
  En met een blote, gebruinde knie, alsof die naar de kin zou bewegen. En breek de kaak van de vijand.
  Victoria is enthousiast....
  Juliana zegt enthousiast:
  - Er zal tsaar Nicolaas zijn, de grootste van de Russische tsaren!
  En het hele bataljon halfnaakte meisjes op blote voeten, hoe ze naar hun harten blaffen, de Japanners uitroeien.
  - Moge het zo zijn!
  WAT GEBEURT ER ALS JE ROMEEL VERTROUWT
  Rommel kreeg voor de geallieerde landingen in juni 1944 noodbevoegdheden en meer autonomie in Frankrijk. Dit stelde hem in staat om vakkundig achtenvijftig Duitse divisies te vernietigen, waaronder tien tankdivisies en vijf SS-divisies.
  En de geallieerden werden op brute wijze verslagen en verloren meer dan een miljoen soldaten en officieren alleen als gevangenen. Bovendien veroverden de nazi's een grote hoeveelheid uitrusting.
  Maar het belangrijkste was dat Hitler en zijn gevolg in Frankrijk arriveerden om de grootste overwinning te vieren. Hier werden ze als het ware "per ongeluk" gedekt door een geallieerde luchtaanval. Hitler, Himmler, Bormann en Göring stierven. En Goebbels haastte zich om trouw te zweren aan de nieuwe Führer en opperbevelhebber Rommel.
  De geallieerden stemden er haastig mee in om een wapenstilstand met het Derde Rijk voor vijf jaar af te kondigen, waardoor de situatie en de gebieden voorlopig werden bevroren. En ook het zuiden van Italië en Sicilië verlaten.
  Dit werd gevolgd door een uitwisseling van krijgsgevangenen - allemaal voor iedereen! Wat de Duitse en vooral Italiaanse troepen aanzienlijk versterkte.
  Toegegeven, aan het oostfront voerde het Rode Leger een succesvolle operatie "Bagration" uit en brak door naar de Neman. Maar Rommel, die een onverwachte slag toebracht aan de zuidflank, in tegengestelde richtingen van Moldavië en West-Oekraïne, vormde daar een grote ketel van Sovjetlegers.
  Stalin werd nerveus en begon troepen naar het zuiden te werpen. Als gevolg hiervan konden de Duitsers een volledige nederlaag vermijden en hielden ze vast aan de grenzen van Polen. Hoewel het Rode Leger bijna geheel Wit-Rusland en deels Litouwen kon bevrijden.
  Het vrijkomen van tanks en vliegtuigen in het Derde Rijk nam voortdurend toe, vooral na het staken van de bombardementen door de geallieerden.
  En de Panther was nog steeds superieur aan de T-34-85 in frontale bepantsering en pantserdoordringende, evenals de vuursnelheid van het kanon. De Panther had meer en voorraden schelpen en, meer precies, optica.
  Dus de Duitse tanks zijn sterk en hun aantal nam toe. En de Panther is een serieus probleem geworden, vooral omdat het aantal dramatisch is toegenomen. En de Jagdpanther bleek nog formidabeler te zijn, hij was gemakkelijker te vervaardigen, maar krachtiger bewapend en beter beschermd, vooral in het voorhoofd.
  "Jagdpanther" werd een groot probleem voor het Rode Leger. Over het algemeen verzamelden de Duitsers, nadat ze in het westen waren losgelaten, haastig hun troepen. Rommel zette zowel de Fransen als de Polen onder de wapenen. Het Poolse leger verscheen, en de Franse eenheden.
  En het Duitse machinegeweer was de beste MP-44 ter wereld en het TA-152-vliegtuig werd het beste multifunctionele wapen. Veel perfecter dan de Focke-Wulf.
  Rommel beloofde het Gemenebest nieuw leven in te blazen. En dit inspireerde de Polen om voor de Wehrmacht te vechten. En de Fransen vochten, gebruikmakend van het kolossale potentieel, voornamelijk menselijk. De nazi's waren ook in staat om Roemenië en Hongarije onder hun controle te houden en de positie van Mussolini in Italië te versterken - nieuwe divisies vormend.
  De gevechten toonden aan dat bij vakkundig gebruik de "Tiger" -2 helemaal geen slechte tank is. Het is met name erg vasthoudend en raakt van grote afstand.
  De Duitsers stabiliseerden het front in de herfst. En in de winter werden de gevechten hervat met hernieuwde kracht. Dit keer trof het Rode Leger het centrum. Zelfrijdende kanonnen E-10 en E-25, en de eerste Sovjet SU-100 werden getest in veldslagen. De Sovjet-auto was niet slecht en de Duitse kleine auto's met een laag silhouet waren behoorlijk efficiënt en wendbaar.
  Rommel sneed de Sovjettroepen af die met een flankaanval waren doorgebroken en vormde een paar grote ketels. Over het algemeen vermoedde de nieuwe commandant van het Derde Rijk Sovjet-manoeuvres en slaagde hij erin effectieve tegenmaatregelen te nemen.
  Vooral in Polen waren de wegen beter en gedroegen Duitse tanks, zelfs in de winter, efficiënter dan in de uitgestrektheid van de USSR. En nu hadden de Fritz er veel.
  Fritz-straalvliegtuigen hadden ook effect. ME-262's zijn vasthoudende machines en XE-162's zijn de snelste en meest wendbare. En de Sovjet-vliegtuigen konden de Arado-bommenwerper niet eens inhalen. Ook een probleem. En in het zuiden sloegen de Duitsers het Sovjetoffensief af en vormden ketels.
  Rommel lokte het Rode Leger in vallen en gebruikte een groot aantal tanks, en de Panther was behoorlijk effectief bij correct gebruik.
  Stalin brulde van woede, maar bleek verslagen te zijn. De Duitsers mobiliseerden hun troepen. En in plaats van nutteloze raketten zoals de FAA vrij te geven, vertrouwden ze op straalvliegtuigen. En nu kreeg het Rode Leger het zowel in de lucht als op het land grondig.
  In mei 1945 begonnen de Duitsers met een meer geavanceerde modificatie van het E-25 zelfrijdende kanon, met een frontale pantserdikte van 120 mm en een zijpantser van 82 mm met een 88 mm kanon, op te rukken in Oekraïne.
  Rommel voerde een flexibeler bezettingsbeleid, verklaarde Oekraïne tot een onafhankelijke staat onder auspiciën van het Derde Rijk en moedigde Bandera aan. Er werd ook een marionettenregering van Wit-Rusland gecreëerd. De Duitsers noemden de Slaven nu Ariërs en waren sluw.
  Voor het Rode Leger werd de situatie verergerd door de stopzetting van de bevoorrading onder Lend-Lease en een mislukte oogst in de USSR. Ja, en Stalin bemoeide zich af en toe met het bevel en de controle over de troepen, en dat had een negatief karakter.
  Als Stalin al goed thuis was in strategische kwesties, dan was hij nogal zwak in operationele kwesties en begreep hij praktisch geen tactieken. Maar tegelijkertijd wilde hij niet echt luisteren naar het advies van professionals.
  En de Duitsers onder bevel van de briljante commandant Rommel behaalden de ene overwinning na de andere.
  De Fritz veroverden in de zomer de hele rechteroever van Oekraïne en Kiev. En ook Wit-Rusland werd veroverd door een krachtige slag. Er moest iets worden gedaan om de USSR te redden!
  En toen verscheen ze Sailor Moon met haar blote voeten in een bikiniteam.
  En de meisjes uit de Japanse anime ontmoetten de nazi's, die, nadat ze het Rode Leger in Wit-Rusland hadden verslagen, al naar Smolensk verhuisden.
  De meisjes stonden aan de rand van de aanval en vochten heel wanhopig.
  Hun blote voeten wierpen granaten en bliksem vloog uit hun navels. En de zwaarden, die langer werden, hakten fascistische vliegtuigen neer. En toen namen de krijgers van Ceylon Moon het en hoe ze fluiten. Neergeslagen kraaien zullen op de nazi's vallen. En sommige van de gevederde vogels vielen op de fascistische straalgieren. En nam ze mee en sloeg ze neer.
  Ceylon Moon grijnsde agressief.
  - Welke Fritz krijgt u niet Smolensk?
  Een ander blauw meisje kirde:
  - En we zullen Stalingrad onthouden!
  Het derde gele meisje piepte:
  - En Sebastopol!
  En de vierde blafte:
  - En Leningrad ook!
  En het hele bataljon blootsvoets in een bikini-schoonheid hoe ze de bliksem uit hun navels kunnen bevrijden. En hoe het een massa fascisten zal doden.
  Het leek erop dat met zo'n kracht de overwinning van het Rode Leger onvermijdelijk was. Maar...
  Een demon verscheen aan de meisjes uit de Japanse anime en zei:
  - En de Russen willen de Koerilen-eilanden niet verpletteren!
  De vrouwelijke krijgers uit Japan schreeuwden gefrustreerd:
  - Hoe willen ze de eilanden niet pushen? We worden bedrogen!
  En flitsend op blote voeten verdwenen ronde hakken van voren.
  Maar ze wisten de nazi's al aanzienlijke schade toe te brengen en stopten het offensief.
  In de winter verdedigden de Duitsers zich alleen. Ze hadden een zeer succesvolle XE-162 in de lucht, ze hielden stand. Op het land bood het E-25 zelfrijdende kanon min of meer bescherming. Net als andere tanks. De "Tiger" -2 werd gemoderniseerd, met een krachtigere motor van 1000 pk en een perfecte transmissie.
  De Sovjet T-54's waren nog niet klaar en de IS-4 had veel onvolkomenheden. En dit had een negatief effect op het gevechtsvermogen van het Rode Leger.
  In het voorjaar van 1946 probeerden de nazi's aan te vallen. Maar hun troepen liepen vast in de geavanceerde Sovjetverdediging. De oorlog begon steeds meer op de Eerste Wereldoorlog te lijken, toen de verdediging sterker was dan de aanval en de frontlinie inactief was. In de zomer probeerden ook de Duitsers op te rukken, maar zonder succes. En in de herfst en winter rukte het Rode Leger al op en verzandde het ook in de Duitse dichte verdediging. Bovendien hebben de Fritz zich al aangepast om in de winter te vechten, en hun uitrusting "zweefde" niet zo veel in de kou. En de tank van de "E" -50-serie bleek een succesvolle en behoorlijk effectieve machine te zijn.
  Toegegeven, de auto woog bijna 65 ton, maar dit werd gecompenseerd door een krachtige motor, ook zeer effectieve kanonnen van 88 mm in 100EL, pantserdoordringend, nauwkeurig, snelvuur.
  De T-54 is nog niet in de serie opgenomen en de Duitsers hadden nog steeds een voordeel in de kwaliteit van de uitrusting. En in de lucht nam hun voordeel toe.
  Huffman ontving, na vierhonderd neergehaalde vliegtuigen, het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met Gouden Eikenbladeren, Zwaarden en een Diamant. Na het 500e vliegtuig, de Orde van de Duitse Adelaar met diamanten.
  Het zevenenveertigste jaar ging voorbij in wederzijdse injecties. Rommel handelde voorzichtig, probeerde kracht op te bouwen en Stalin. En tot slot, het achtenveertigste jaar. Het Rode Leger probeerde in het voorjaar op te rukken. Maar ze kon de dichte verdediging van de Duitsers in het centrum niet doorbreken. In de herfst voerden de Duitsers slechts een kleine operatie uit, waarbij het front in het noorden vlak werd gemaakt.
  Negenenveertigste jaar probeerden Sovjet-troepen in feite aan te vallen. De Duitsers zaten stevig in de verdediging. De T-54 van het Rode Leger die al in de serie was, had, net als de IS-7, ook de MIG-15. De Duitsers hebben meer geavanceerde ME-362 en HE-262 en ME-2010, evenals TA-283.
  Er waren klappen uitgewisseld. E-50 is geavanceerder geworden. Het gewicht werd teruggebracht tot vijftig ton, de hoogte werd ook verminderd en de verdediging van het voorhoofd van de toren werd versterkt. De E-75 condenseerde ook en het gewicht daalde tot een bevredigend gewicht en ging de serie in.
  De E-100 kwam nooit in de serie, dus het zware gewicht zorgde voor te veel problemen voor het leger.
  De Duitsers hielden de frontlinie en nu is 1950 van deze verdomde oorlog begonnen.
  Rommel bood Stalin vrede aan. Maar natuurlijk eisen ze het Derde Rijk te verlaten die landen die de Duitsers al hadden veroverd. Stalin stemde alleen in met vrede binnen de grenzen van 1941. Maar daar kon Rommel het niet mee eens zijn. Want het bleek dat miljoenen Duitsers tevergeefs stierven.
  Het jaar 1950 ging voorbij in de pogingen van het Rode Leger om door het front te breken. De Duitsers waren in de verdediging.
  Rommel vestigde zijn hoop op disco's. Ze vertrokken al in 1945, maar bleken ongeschikt voor gevechtsdoeleinden. Maar in 1951 verschenen de eerste machines met een snelheid van vier sonische, en dankzij de stroming rond de laminaire straal waren ze praktisch onkwetsbaar voor handvuurwapens.
  In 1951 bleef het Rode Leger de nazi's aanvallen. Maar haar pogingen waren niet effectief. De frontlinie bleef stabiel.
  Rommel kreeg echter informatie over het gebruik van diskettes. Ze konden niet worden neergeschoten, maar ze schoten zelf niet, maar konden alleen luchtdoelen rammen. Wat echter gezien hun snelheid op zich al niet slecht is. Maar het kon geen superioriteit in de lucht geven ten opzichte van de MIG-15.
  Disklets waren duur en moeilijk te vervaardigen, en er waren er maar weinig.
  Het jaar 1952 ging ook voorbij in de uitwisseling van slagen, en toen het Rode Leger probeerde door te drukken, maar het lukte niet, was de verdediging van de Fritz sterk.
  Bovendien gebruikten de Duitsers buitenlanders in de oorlog. En ze voerden heel vakkundig het bevel.
  Stalin stierf in maart 1953. En dat zorgde meteen voor onenigheid in de partijleiding, aangezien er geen officiële opvolger was.
  Je moet berichten delen. Dus Molotov werd voorzitter van de GKO, Malenkov werd voorzitter van de Raad van Ministers, Nikita Chroesjtsjov werd eerste secretaris van het Centraal Comité van de CPSU, Zhukov, zijn onafzetbare plaatsvervanger, werd opperbevelhebber en Vasilevsky werd minister van Defensie.
  Beria werd al snel gearresteerd en neergeschoten.
  Maar deze arrestatie veroorzaakte enige verwarring bij de interne troepen. En Rommel deelde een verpletterende klap uit en sloeg het Rode Leger neer.
  De Duitsers konden Smolensk in 1953 veroveren en de Sovjet-troepen hielden het gebied tot aan Rzhev, de stad zelf. Fritz slaagde er ook in Leningrad opnieuw te blokkeren en in het zuiden Oekraïne en de Krim te veroveren, Sebastopol te blokkeren en de Don zelf te bereiken. Het was langs de Don dat Sovjettroepen de nazi's tegenhielden.
  In de winter raakten de Duitsers eindelijk zonder stoom. Molotov, voorzitter van de GKO, kondigde aan dat de oorlog tot een einde zou komen.
  In 1954 rukte het leger van Rommel op naar Moskou, maar alle pogingen van de Fritz om door te breken werden afgeslagen.
  Ze slaagden er niet in Leningrad stormenderhand in te nemen.
  !955 vielen de nazi's opnieuw aan. Ze probeerden Stalingrad in te nemen, maar ze werden daar geslagen en trokken zich terug achter de Don. Ook de poging om Moskou in te nemen mislukte. De aanval op Leningrad was ook niet succesvol. De verliezen van de nazi's waren zeer groot.
  En in 1956 ging het Derde Rijk weer in de verdediging. En het Rode Leger probeerde al de regimenten van Rommel aan te vallen. Maar ze miste ook kracht. De verliezen waren ook enorm. En in 1956 bewoog de frontlinie niet.
  In 1957 hadden de Duitsers nieuwe Leopard-tanks en de USSR in de T-55-serie. Deze machine had een krachtiger kanon met een kaliber van 107 mm. Er verscheen ook een meer geavanceerde IS-12. IS-10 is geüpgraded.
  De Duitse "Leopard" was een meer geavanceerde machine van de nieuwe generatie, maar nog steeds onvoltooid. Er verschenen ook ME-562-jagers. Met krachtigere wapens dan voorheen en met hoge snelheid. Net als de lichtgewicht XE-462. Ook een zeer fatsoenlijke jager, en licht. In de USSR hebben ze tot nu toe de modernisering van de MIG-15 doorstaan, zonder het meest massieve Sovjet-vliegtuig in de geschiedenis van de luchtvaart uit de serieproductie te verwijderen. De oorlog sleepte voort.
  Het jaar 1958 is al begonnen... Het is verschrikkelijk hoeveel mensen er lijden.
  Rommel stemt in het algemeen in met vrede, maar met behoud van alles wat door de Duitsers is veroverd. Molotov en zijn team zijn het hier niet mee eens.
  Ik vond een zeis op een steen. En de verliezen lopen op.
  Het Rode Leger probeert op te rukken, maar kan de dichte verdedigingswerken niet doorbreken. In de herfst proberen de Duitsers Leningrad opnieuw in te nemen, maar hun aanvallen worden afgeslagen.
  1959 haast zich al als een wolf. Ja, de tijd in de oorlog stroomt in druppels, maar het gaat onopgemerkt voorbij en er is niets om te onthouden. Rommel is al ouder geworden. En Molotov heeft vele jaren als Sovjetleiderschap. Maar de oorlog gaat nog steeds door.
  Het Rode Leger gebruikt de MIG-15 nog steeds, maar blijft deze moderniseren. Er verschenen ook meer geavanceerde raket- en luchtafweersystemen. En het belangrijkste was dat de satelliet al in een lage baan om de aarde kon worden gelanceerd. De USSR had al ballistische raketten die Berlijn konden raken. Maar zoals de Duitsers.
  De atoombom is niet ontwikkeld omdat de Verenigde Staten niet in de realiteit geloofden en geen geld wilden verspillen.
  En het Derde Rijk en de USSR waren niet opgewassen tegen zulke dure projecten.
  Dit gebeurde al in 1959 en de wereld heeft nog geen kernwapens. Groot-Brittannië is verzand in koloniale oorlogen, wanhopig om zijn rijk te behouden, en in de VS houden olie- en gasmonopolies de ontwikkeling van kernenergie tegen.
  Het gebeurde zo dat de wereld nog steeds geen atoombom heeft. Hoewel het misschien haar uiterlijk was dat een einde kon maken aan deze verdomde, helse oorlog. Waarin al vele tientallen miljoenen mensen zijn omgekomen.
  Op andere fronten waren de VS en Groot-Brittannië in oorlog met Japan. In 1946 landden de Verenigde Staten troepen in het Land van de Rijzende Zon, maar de samoerai gooiden ze in zee.
  Japan bleef bombarderen en bombarderen. Maar ze weigerde te capituleren.
  In 1950 landden de VS opnieuw, deze keer beter voorbereid en met een veel groter aantal schepen, vliegtuigen en andere troepen.
  Japan verzette zich nog anderhalf jaar. Tokio viel als een van de laatsten en de keizer maakte zichzelf hara-kiri. Maar ook daarna kwam er geen vrede. De Japanners voerden een heuse guerrillaoorlog voor de bezetters van de Amerikanen.
  Dit alles verzwakte Amerika en Groot-Brittannië en ze grepen niet in in de oorlog tussen de USSR en het Derde Rijk. Rommel heeft nog steeds de middelen van heel Europa. En rekening houdend met de bezette gebieden in Rusland, zijn er veel meer menselijke hulpbronnen. Het is waar dat er een felle guerrillaoorlog gaande is tegen de nazi's. En zelfs een slimmer en flexibeler beleid in de bezette gebieden helpt de Fritz niet om daar voet aan de grond te krijgen en de partizanen te onderdrukken.
  Op 1 september 1959 zijn er precies twintig jaar verstreken sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Het Rode Leger rukte op in de richting van Leningrad. De Duitsers probeerden opnieuw Moskou in te nemen.
  Hoe lang kun je vechten? Het is gewoon een nachtmerrie.
  In ieder geval zit een bataljon Sovjetmeisjes in de loopgraaf. En weerspiegelt de volgende aanval van de Wehrmacht.
  Natashka Sokolovskaya schiet vanuit een AK, en zegt geërgerd:
  - Nou, hoe lang zal deze sprinkhaan hurken?
  Zoya antwoordt logisch door vanuit een granaatwerper te schieten en de rups van een Duitse auto te breken:
  - Waarschijnlijk tot de laatste soldaat!
  Augustinus, schietend op de nazi's, merkte op:
  - Een nachtmerrie als deze kan niet eeuwig duren!
  En het roodharige meisje gooide met haar blote voet een zeer dodelijke granaat en scheurde de nazi's in kleine stukjes. Toen merkte ze met een glimlach op:
  - Nee, we moeten ze echt allemaal doden!
  Ook Svetlana lanceerde met haar blote, gebeitelde voet een moorddadige citroen. Ze scheurde de Fritz uit elkaar en merkte op:
  - Misschien zullen we doden ... Als we zelf niet buigen!
  Vier vrouwelijke krijgers vechten in bikini's. Ze zien eruit als jonge en erg mooie meisjes. Maar ze bestaan al heel lang. Ze vechten al sinds het eenenveertigste jaar en ze zijn deze oorlog al helemaal beu. En daarvoor hadden ze al in Spanje gevochten. Die werden ook uitgereikt.
  En nu al zoveel jaren - meer dan achttien jaar voeren ze een ongelijke strijd tegen het fascisme. En het lijkt erop dat er nooit een einde zal komen aan deze rand.
  Natashka herinnerde zich hoe ze als meisje tijdens de Eerste Wereldoorlog een pakket naar een bataljon van het tsaristische leger droeg.
  Het lijkt alsof haar blote voeten al aan alles gewend zijn. En als je vijftig verts per dag loopt, doen je kuiten pijn en je voetzolen, hoewel ze eeltig zijn, beginnen te jeuken en pijn te doen.
  Bovendien heb je honger. Alleen water uit de beek en bessen. Maar in de zomer niets. Maar probeer lange tijd op blote voeten in de sneeuw te lopen. Als de vingers rood en blauw worden van de kou. En alleen constante beweging en de gewoonte om vanaf de kindertijd te temperen, redt van bevriezing.
  Natasha herinnerde zich ook de tsaristische tijden. Ze hadden iets goeds. Met name de tsaristische roebel zou een stabiele valuta zijn geweest en de prijzen onder de gezegende tsaar Nicolaas II stegen niet. In ieder geval voor de oorlog met de Duitsers. En deze stabiliteit hielp de boeren om geld te verzamelen voor een of andere aankoop. En je kon bijna alles op krediet kopen. Het is dus nog geen feit dat het onder Sovjetregering zo goed werd.
  Augustinus slingerde het dodelijke geschenk van de dood met haar blote voet. Ze scheurde een massa Duitsers en hun ingehuurde soldaten aan stukken en zei geërgerd:
  - Alle moorden en moorden! En de ziel heeft iets anders nodig!
  Augustinus nam deel aan de verdediging van Port Arthur. Dat is het soort vechtlustige meisje dat ze is. En het meisje is eeuwig. Om de jeugd te behouden, trekken heksen geen schoenen aan in de strengste vorst. En dit is hun universele regel.
  En als je blootsvoets bent, pakt noch een kogel, noch ouderdom je. En u dorst zelf tegenstanders als korenschoven.
  Ze herinnerde zich die strijd met de Japanners. Een ander meisje, bijna een kind, schiet en richt een geweer op de samoerai met dunne maar sterke handen.
  En de Japanners blijven klimmen en klimmen en vullen alle naderingen met lijken. Boreiko, goed gedaan. Hij hakte samoerai met sabels uit beide handen, zoals de legendarische Ilya Muromets.
  Een hele berg lijken groeide om hem heen. De Japanners verwondden hem nog steeds met bajonetten en dumpten hem. Maar Boreyko overleefde. Na zijn terugkeer uit gevangenschap vocht hij met de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog. En dan gaan de sporen van de beer verloren. Als hij nu nog leeft, is hij al behoorlijk oud. En Augustinus duurt geen jaren. Tot nu toe ziet ze eruit als een gespierd en lang meisje. En zelfs nadat ze een wond heeft opgelopen, geneest haar huid zonder littekens en sporen.
  Augustinus herinnerde zich hoe ze de Japanners met haar bajonet in de maag had gedreven. En hij schreeuwde zo. En ze is roodharig en jong, maar al sterk en behoorlijk lang, want ze zal een vriend van een samoerai belasten met een blote hiel in de kin. Hij pakte het en stortte in, en viel zo zonder succes dat de Japanse bajonet zijn rug doorboorde.
  Augustine vuurde toen op de Japanners zonder te missen. Maar het waren er te veel. En ze versloegen de Russen.
  Augustinus werd zelfs gevangengenomen. Ze begon te worden ondervraagd. Een vuurpot werd naar hun blote voeten gebracht, nadat ze hun eeltige voeten hadden ingesmeerd.
  Augustine kon haar geschreeuw inhouden. Ze stelde zich voor als de Maid of Orleans die alleen maar lacht en glimlacht onder marteling. Augustinus werd aan een rek gehangen en met een zweep geslagen. Maar ze lachte alleen maar als reactie.
  Uiteindelijk liet de samoerai haar met rust en verwijderde zelfs de ketting als teken van respect voor haar moed. En Augustinus profiteerde hiervan, doodde twee bewakers en vluchtte.
  Daarna vocht ze in het leger van Kuropatkin. Ik had echt verwacht dat ik zou winnen.
  Maar Kuropatkin wilde, alsof hij expres verloor. De samoerai verloren twee keer zoveel doden als het tsaristische leger, maar uiteindelijk werden de Russen verslagen. Helaas, wat een oorlog was het - de Russen vochten dapper en toonden zich de beste soldaten ter wereld, met het slechtste commando!
  Augustina gooide opnieuw een granaat naar de nazi's met haar blote tenen en brulde:
  - Veel succes met ons!
  Zoya zei:
  - Weet hoe je iets terug kunt geven!
  Het goudharige meisje gooide ook een citroen met haar sierlijke, blote voet, spinnend:
  - Glorie aan het moederland!
  Zoya heeft ook veel gezien. Waar ze ook vocht. Gevochten met de Japanners en in de burgeroorlog. Daar ontmoette ze Augustinus. En veel geleerd. Daar voegden Natasha en Svetlana zich bij hen. Dus de legendarische vier verschenen. En het Rode Leger is grotendeels aan hen te danken, en het begon te winnen.
  Zoya gooide opnieuw een granaat met haar blote voet. Ik raakte de Leopard en hij kwam zijn collega tegen.
  Het meisje met het gouden haar tjilpte:
  - Moge mijn moederland in grote glorie zijn!
  En ze liet de Fritz haar tong zien. Over het algemeen was Zoya verbaasd over hoeveel problemen Rusland had. Het begon allemaal met de oorlog, toen Japan Rusland aanviel.
  Daarna stormde Rusland. Zoya bereikte Port Arthur niet, maar vocht in het leger van Kuropatkin. In de eerste grote slag sloegen de Russen alle Japanse aanvallen af en brachten ze zware verliezen toe. Maar toen begon de samoerai het tsaristische leger te omzeilen en Kuropatkin trok zich terug.
  Maar hoe kun je je Alexander Suvorov niet herinneren, die zelf de vijanden aanviel. Suvorov beschouwde aanval als sterker dan verdediging. Kuropatkin bleek ontoereikend voor het commando. En Zoya toonde moed en doodde de Japanners persoonlijk met een geweer en stak met een bajonet.
  Maar vooral veel samoerai kon ze doden met een machinegeweer. Dat was zo geweldig. En ze maaide ze als een zeis.
  Zoya gooide opnieuw een granaat met haar blote, sierlijke voet en zong:
  - Glorie aan mijn vaderland! De moeder houdt van haar kinderen!
  Svetlana is de oudste van hen. Natuurlijk blond met sneeuwwit haar. Ze nam ook deel aan de Krimoorlog en verdedigde Sebastopol. Zo lang geleden was het!
  Toen was ze nog bijna een meisje, blootsvoets in een gescheurde jurk, ze vocht met superieure vijandelijke troepen. Svetlana en de allereerste van de vier werden een heks. En het heeft haar veel geholpen in de strijd. De Britten, Fransen en Turken klommen op de aanval. En hij schoot op hen met een primitief geweer en sloeg. En dan gestoken met bajonetten. En ze doodde haar vijanden. En met haar blote tenen gooide ze zelfgemaakte bommen. In die oorlog wisten de Russen Sebastopol bijna een heel jaar vast te houden en putten ze de geallieerden zo uit dat ze de oorlog stopten.
  Maar Rusland stond toen de Donaudelta af. En voor het eerst in lange tijd bleek het de verliezende kant te zijn.
  En toen verkochten ze Alaska. Het leek Svetlana dat het einde van de wereld überhaupt zou komen.
  Maar er zijn jaren verstreken. De Russen versloegen de Turken en heroverden de Donaudelta. Weer vocht Svetlana, een prachtige blonde op blote voeten. En het is goed om een heks te zijn - noch kogels, noch ouderdom, noch kwalen nemen je mee. En speels win je jezelf. En gewoon fladderen op vleugels.
  Svetlana gooide opnieuw een granaat met haar blote voet en brulde:
  - Er zullen nieuwe eeuwen zijn,
  onze wil is sterker dan staal ...
  De dwaas geript
  Heil kameraad Stalin!
  Maar nu is Stalin weg. De belangrijkste Molotov. Al is hij niet zo'n dictator als Stalin. En de opperbevelhebber Zhukov. En Rommel is nog steeds die commandant. Maar hij is nog niet in staat om door het Rode Leger te breken!
  Natasha gooide ook een dodelijke granaat met haar blote voet en piepte:
  - We zullen onze ziel, hart geven, we zullen geven aan ons Heilige Vaderland! We zullen standhouden en winnen, en we zullen ons leven niet sparen!
  De krijgers vechten. Nee, vandaag zullen de hordes van Rommel niet door hun verdediging breken. Ze zullen wanhopig vechten en winnen. En het grote Rusland zal verheerlijkt worden.
  Zoya piepte terwijl ze met haar blote tenen een citroen toewierp:
  - Heldere zon van hoop
  Weer opstijgen boven het land...
  Rusland wint als voorheen
  De haviken van de Wehrmacht slaan toe!
  Natasha merkte wijselijk op:
  - Je bent zoals altijd mooi meisje met gouden haar!
  Zoya haalde diep adem. Ik herinnerde me hoe ik op verkenning ging tegen de Japanners. En nam het pistool. En laten we de samoerai eruit dorsen.
  Ze maaiden ze neer in een wilde razernij. Ik heb toen veel geknoeid. En toch werd ze gevangengenomen.
  Haar vriendin werd op een rek getrokken en haar hielen werden verbrand met een gloeiend heet strijkijzer. Maar Zoya hield zich moedig vol en kreunde of schreeuwde niet. En zelfs het wit van de warmtedraad op de achterkant deed haar niet spreken.
  Na te zijn gemarteld, werd Zoya geketend en naar Tokio gebracht. Maar de krijger kon ontsnappen. Ze vertelde de officier dat ze zogenaamd wist waar Kuropatkin, die zich terugtrok, de schatkist van het Russische leger verborg. Nou, hij heeft het gekocht. Om met niemand iets te delen, nam hij Zoya in handboeien en kettingen mee het bos in. Het meisje is niet zo eenvoudig. Ze ving het moment en sloeg de agent met haar blote, ronde hak op de kin en hakte het af. Toen pakte ze de sleutels, opende de handboeien en vluchtte.
  Hebzucht leidt niet tot iets goeds en Zoya bleef de Japanners vermoorden.
  Maar nu zijn de nazi's duidelijk uitgeput. De vier meisjes-heksen maakten ze vrij zeldzaam. Zoveel tanks verslaan. En toen begon ze het aanvalsvliegtuig neer te halen.
  De meisjes zongen in koor:
  - De Russische adelaar boven de planeet,
  Wings, spreads, zal opstijgen ...
  Nou, een verraderlijke tegenstander,
  Zal worden verslagen, gebroken!
  De bejaarde, grijsharige Rommel bekijkt de kaart van de fronten. 2 september 1959 En de oorlog is nog steeds aan de gang, en Moskou is niet ingenomen. Er is geen Stalin meer en formeel is de belangrijkste voorzitter van de GKO Molotov. Maar hij is slechts de eerste onder gelijken. De posten van Stalin zijn verdeeld, en de opperbevelhebber Zhukov. En het is tegen hem dat Rommel vecht. Hoewel er ook de minister van Defensie Vasilevsky is. En de partij wordt geleid door Nikita Chroesjtsjov. En het hoofd van de regering, Malenkov. Er is ook de voorzitter van het presidium van de Opperste Sovjet, de USSR, en het formele staatshoofd, Bulgarin.
  Ja, een bont gezelschap verzamelde zich tegen Rommel. En het moet worden doorbroken. Maar de USSR geeft niet toe. En het Derde Rijk is uitgeput, net als Rusland.
  Maar vrede kan niet worden gesloten. Rommel wil territoriale overnames. De Sovjetregering dringt hardnekkig aan op de nuloptie.
  De Verenigde Staten zitten nu in een crisis, ze gaan nergens heen. En Groot-Brittannië is verwikkeld in koloniale oorlogen. Er komt dus geen einde aan de rand van de Tweede Wereldoorlog.
  En haar eenentwintigste jaar is al begonnen.
  Er waren bepaalde verwachtingen verbonden aan de Leopard-familie. Maar deze tank rechtvaardigde zichzelf niet. Een andere optie was de ontwikkeling van de RE-50 tank. De essentie van het nieuwe idee is om een piramidale machine te creëren die vanuit elke hoek praktisch ondoordringbaar is. Dit zou een goede vondst kunnen zijn. Het was met de familie van piramidale RE's dat Rommel zijn hoop vestigde op de overwinning op de USSR.
  Maar de oude tanks vechten nog steeds.
  Maar ze hebben goede vechters.
  De bemanning van Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - vier meisjes, probeerde zichzelf voor het eerst op de T-3 tijdens de aanval op Polen in 1939. De Duitse auto was toen nog vrij zwak. De meisjes schoten meer op de infanterie en gebruikten drie machinegeweren.
  Gerda, die op de Polen schoot en hun infanterie en cavalerie neermaaide, kirde:
  - Ik ben een krijger met duizend duivels in mijn hoofd!
  Tijdens het schieten merkte Charlotte op:
  Het is allemaal interessant, maar...
  Gerda gooide met haar blote voet een granaat naar de Polen en piepte:
  - Wat maar?
  De roodharige antwoordde:
  - Maar nu zijn we heksen geworden, en wat levert dit ons op?
  Gerda, een blond meisje, maaide in een flits de Polen neer en antwoordde logisch:
  "Nu zullen ze ons niet zo gemakkelijk doden!"
  Kristina raakte ook de Polen met een machinegeweer en merkte op:
  - Zullen we de eeuwige jeugd behouden?
  Magda, die de auto zelfverzekerd bestuurde, antwoordde:
  - Natuurlijk! Ik controleerde! Ze heeft zichzelf een wond toegebracht en hij is spoorloos verdwenen!
  Gerda, die de Polen gewillig omhakte, bevestigde:
  - Precies! Nu zijn we niet zomaar mensen, maar zijn we supermensen geworden!
  Charlotte, die de Polen omhakte, gilde:
  - Ik ben Superman!
  En weer gooide ze met haar blote voet een moordende granaat. Ja, het meisje maakte het uit en maakte duidelijk geen grapje meer.
  Christina, die de Polen afsneed, merkte op:
  - Moederland is erg goed!
  En de blote tenen van de benen van een mooi goudrood meisje lanceerden een citroen.
  Magda draaide zich ook om, hakte de Polen om en piepte:
  - Ik ben een typische kampioen!
  En ook, met blote voeten, zal hij een granaat gooien die alles doodt en vernietigt.
  De vier in Polen vochten dapper en namen zelfs Warschau in. Maar dit was niet genoeg.
  Na Frankrijk gingen Gerda en Charlotte in het korps van Rommel naar Afrika.
  Een compagnie meisjes van het speciale SS-bataljon "Tigers-Barracudas" vloog op een Me-323 transportvliegtuig naar Tunesië. De vrouwelijke krijgers waren allemaal als een lucifer, jong en nog niet getrouwd. Meestal lange atletische blondines, de kleur van de Duitse natie, zijn bloed en sap.
  Twee meisjes, een honingblonde en een vurige roodharige, vallen op tussen andere krijgers, die trouwens ook het podium waardig zijn met hun schoonheid en ernst in hun ogen. Als alle andere krijgers tot de relatief ervaren jagers behoorden die erin slaagden buskruit te snuiven in Frankrijk en de Balkan. Maar niet op zo'n manier dat te veel, vanwege de vergankelijkheid van vijandelijkheden en gebrek aan verlangen, de meisjes er middenin stuurt.
  Ze hadden al gevochten, deze twee waren erg jong, qua uiterlijk bijna meisjes, de allerlaatste ter vervanging van degenen die tijdens de luchtaanval waren gesneuveld. Natuurlijk waren ze ook getraind met alle Duitse pedanterie, maar ze waren nog zo onschuldig omdat ze eruit zagen alsof ze amper zestien waren. Echte rozen achtergelaten in de woestijn. Maar tegelijkertijd vechten ze al bijna twee jaar.
  De vurige rode "barracuda tijgerin" vroeg haar blonde vriend:
  - Er zijn veel zwarten in het Britse leger. Ze zijn erg grof en wreed, maar stel je voor Gerd, wat zal er gebeuren als je wordt gevangen genomen en marteling begint?
  De honingblonde antwoordde kalm:
  - Ik zal proberen niet door Charlotte gevangen te worden genomen, maar als het nog steeds de wil van de Heer is, zal ik niets aan de vijanden geven!
  De roodharige Charlotte fluisterde:
  - Er gaan geruchten dat er binnenkort een grote oorlog zal beginnen in het oosten met Rusland. En er worden al troepen opgetrokken, die krachten bundelen. Geen wonder dat er zoveel infanterie in het leger werd opgeroepen, de meisjes zeggen dat er bijna geen mannen meer in de dorpen zijn!
  Gerda stemde met een zucht in:
  - Ja, dat zou eng zijn! Om oorlog te voeren met de Russen: wreed en fanatiek, met hun eindeloze uitgestrektheid en strenge winters ... Het zal iets verschrikkelijks zijn!
  De roodharige antwoordde:
  - De Russen konden zelfs het kleine Finse leger niet verslaan, en we versloegen de grootste vijandelijke troepen! Heel Europa staat al onder ons en Rommel verplettert de Britten in Afrika. Waarom denk je dat je gaat verliezen?
  Gerda antwoordde met tegenzin:
  - De Russen hebben een grote bevolking en uitgestrekte gebieden. Ze zullen te veel troepen opnemen! En als we geen tijd hebben om de hoofdstad van Rusland voor de winter in te nemen, dan zullen onze soldaten gewoon bevriezen, en de uitrusting zal van streek raken en vast komen te zitten in sneeuwbanken, het zal elementair verschrikkelijk zijn!
  Charlotte schudde heftig haar hoofd.
  - Oh, praat niet over zulke nare dingen, laten we beter een soort romantiek zingen. Over liefde...
  Gerda glimlachte onschuldig en stemde toe:
  - Natuurlijk zingen we het beste!
  De meisjes van de Barracuda Tigress zongen met hun heldere, kristalheldere stemmen:
  Parelmoer, trillend kapsel,
  Ik maak me zorgen, mijn borst trilt!
  Ik ben een meisje als een schuchtere berk,
  Ik ben bang om te bewegen en te ademen!
  
  En wat fluistert de frisse wind in je oor?
  Zand knarst onder de voeten op blote voeten...
  En er is geen gelukkiger ik op de planeet,
  Als ik met jou het bos in loop!
  
  Onthul een groot geheim voor mij, geliefde,
  Hoe ben je erin geslaagd om het hart te betoveren!
  Maar je gezicht is zo verdrietig?
  De dunste draad van rimpels ging over het voorhoofd!
  
  De jonge man antwoordt me met angst;
  Oorlog zal je voor een lange tijd scheiden!
  Om voor ons een plek te vinden in de wouden van het paradijs,
  Satan moet in de hel worden verslagen!
  
  Als antwoord knikte een slanke berk,
  Je bent meer dan een vriend voor mij!
  Hoewel de uitkomst van de strijd in tranen kan zijn,
  Maar God Jezus de herder is bij ons!
  
  Laten we de hel van demonen verdrijven - kwade schaduwen,
  Zodat de bosjes groen bloeien!
  Streel mijn gebruinde knieën
  Hou me stevig vast lieverd!
  
  En hij antwoordde als een jonkvrouw voor de grap,
  Hij zei tegen het geluid van uitspreidende takken;
  - Wil je een jaar op me wachten, duif?
  De verleiding van hete kraanvogels is groot!
  
  Als antwoord zei ik zo streng tegen hem:
  - Ik zal geen burger zijn bij de machinestand!
  En ik hou van de militaire weg,
  Ik wil vechten, de bozen verslaan!
  
  Ik kwam ter zake - hak takken, vlechten,
  Ze gaven me een nieuwe machine met een schijf!
  Al weent het gras als dauwparels,
  Waarom onschuld - is geworden als een soldaat!
  
  Dan, dat het moederland mij dierbaarder is dan alle,
  Moederland boven de sterren brandt in de ziel!
  Het is niet de binnenkant die op het bed moet binnenstormen,
  En overnachten met een geweer in een hut!
  
  De overwinning zal komen, ik geloof er heilig in,
  Onze zaak heeft tenslotte altijd gelijk!
  Nou, lach meer vreugde jongens,
  Een goed lot wacht ons, geloof me!
  De hele familie zong mee, terwijl de meisjes hun hoofd schudden en in de handen klapten. Maar toen werd hun idylle onderbroken, een sirene loeide en Engelse vliegtuigen verschenen in de lucht! Spitfires probeerden de bevoorradingskaravaan aan te vallen. ME-109's van het escortescorte renden dapper naar hen toe. Vuurrode Charlotte sprong zelfs op van vreugde:
  - Hier begint het gevecht in de lucht! Het zal gaaf zijn!
  Gerda bevestigde enthousiast:
  - Nu die van ons, zullen ze toegeven!
  Er waren achttien Engelse Spitfires en vijftien Duitse Messers, niet veel verschil. Uitbarstingen van machinegeweren en vliegtuiggeweren werden gehamerd. Charlotte grinnikte en wees met haar vinger:
  - Kijk hoe die van ons ze dorsen! Schoonheid!
  Gerda zei filosofisch:
  - In een gevecht zal niet de sterkste winnen, maar de gemeenste genoeg om het uit te lokken, maar niet om er zelf in te trappen!
  - Oorlog is een wedstrijd waarbij iedereen al voor de start wordt gediskwalificeerd! Charlotte ondersteund.
  Hij van de Engelse "Spitfires" had al vlam gevat en begon te vallen, na hem begon de Duitse te vallen ... De strijd begon met nog grotere wreedheid op te laaien. De Britse vliegtuigen hadden machinegeweren, terwijl de Duitsers kanonnen hadden, sommige 20 mm hadden één stuk, anderen hadden maar liefst drie 20 mm kanonnen, maar er waren slechts twee van dergelijke machines ... Snelheidskenmerken en manoeuvreerbaarheid zijn bijna hetzelfde, misschien zelfs voor ME -109, zelfs het gewicht is kleiner en maakt bochten sneller. Maar de Britten zijn ook niet zo eenvoudig, dus haastten drie van hun jagers zich naar het transport zonder aandacht te schenken aan het dekkingsvuur. De meisjes binnen schreeuwden:
  - Kom op, jongens, mis het niet! Geforceerd vuur pli!
  Charlotte schreeuwt:
  - Furr! Furr!
  Me-323 is een enorm transport dat tot 200 troepen kan vervoeren, het heeft zes machinegeweren met verdedigingswapens. Ze zijn gerangschikt in een "egel" -systeem en beginnen te krabbelen ... Vechters schieten en kogels van groot kaliber doorboren de huid en doorboren de coating. Strijdersmeisjes springen achteruit, terwijl ze gillen als varkens:
  - Onderontwikkelde leeuwenwelpen hebben.
  Een van de meisjes is verslaafd en stuiptrekkend. Een meisje-dokter springt naar haar toe en zegt meteen:
  - Het waaide er doorheen! - En maakt een dressing voor haar. Ze kalmeert en probeert haar gekreun in te houden.
  Maar dan betreedt de Messerschmitt de achterkant van de Engelse jager, nauwkeurige schoten en vat vlam en valt. Meisjes brullen:
  - Prachtig! Dit is onze man!
  Op dit moment valt de mitrailleurschutter die de romp bedekt (en dit is een man) doorboord door een kogel. Gerda raast als de bliksem, klampt zich vast aan de draad en valt, haar laarzen vliegen eraf. Een jong meisje dat flikkert met blote, roze hakken in een paar sprongen door de neergestorte lichamen, springt naar het machinegeweer en drukt op de trekker. Lood wordt uit de loop gespuwd en de Spitfire verliest de controle, begint in een neerwaartse spiraal te vallen.
  De wolvenmeisjes gillen van plezier en zingen:
  - Puk! Wasmachine! Duitsland tegen Groot-Brittannië twee - nul!
  Gerda had echter geen tijd om de tweede jager neer te schieten, deze werd vernietigd door Duitse piloten. Luchtgevechten zijn vluchtig en nadat ze meer dan de helft van de jagers hadden verloren, vluchtten de Britten. De stand was 11 tegen 3 in het voordeel van de Duitsers. De meisjes riepen als antwoord, zo blij en schudden elkaar de hand. Ze prezen ook Gerda, die haar hoofd niet verloor en het eerste neergestorte vliegtuig, haar slachtoffer, als haar troef vastlegde! Het meisje bloosde van opwinding en mompelde:
  - Ja, ik heb mezelf niet herinnerd! Was het zoiets? Totaal ondenkbaar! Ik ben in een trance...
  Charlotte mompelde met een misnoegde grijns:
  - Maar ik kan mezelf niet vergeven voor vertragingen. Dus even op de rem!
  Compagniecommandant Madeleine troostte Charlotte:
  - Er zijn nog zoveel gevechten in het verschiet! Dat is Afrika!
  Charlotte giechelde en grapte:
  - Kleine kinderen voor niets ter wereld, kinderen gaan niet naar Afrika voor een wandeling! Afrika heeft haaien, Afrika heeft gorilla's en Afrika heeft grote krokodillen! Maar het Grote Rijk; vertelde ons - drijf niet!
  Alle meisjes lachten in koor. Wat was het geweldig...
  De hoofdstad van Tunesië, ook wel Tunesië genoemd, herbergt de belangrijkste basis van de nazi's in Afrika. De belangrijkste bondgenoot van Duitsland: Mussolini nam pas op 17 juni deel aan de Tweede Wereldoorlog, vijf dagen voor de capitulatie van Frankrijk. Hij wilde een reeds verslagen vijand "winnen", of beter gezegd schoppen, om aanzienlijke terreinwinst te behalen. Nou, als Duitsland faalt, open dan zelf het tweede zuidelijke front tegen het Derde Rijk! Het Italiaanse leger handelde, niet erg succesvol, en ondanks de overweldigende numerieke superioriteit, kon het slechts een paar kilometer oprukken ten koste van enorme verliezen. Maar dus ging Mussolini niet bijzonder succesvol de oorlog in. In de toekomst vochten de Italianen uiterst tevergeefs. Bits in Griekenland, ondanks hun numerieke superioriteit, in Ethiopië, dat bijna vijf keer meer strijdkrachten heeft dan de Britten, en in Libië, dat bijna het hele grondgebied heeft verloren met oliebronnen die al begonnen te worden ontwikkeld. Maar Rommel, een jonge generaal die zich bij de nazi-partij had aangesloten voordat Hitler aan de macht kwam, lanceerde een krachtige tegenaanval tegen de Britten. Bovendien lanceerde hij een offensief nog vóór de overdracht van de hoofdtroepen, met slechts tien tanks en vijftig vrachtwagens vermomd als tank. Met een snelle worp werd de beste Britse generaal Kolenkor gevangengenomen en bijna heel Libië keerde terug naar de controle van de nazi's. Het goed versterkte fort van Tolbuk, zo middelmatig overgegeven door de Italianen, houdt echter stand! Rommel heeft slechts tweehonderd tanks, allemaal T-1 en T-2, dat wil zeggen, licht, en nog eens tweehonderd Italiaanse zijn over het algemeen machinegeweertankettes met een gewicht van 2,7 ton. Natuurlijk is het met dergelijke krachten moeilijk om met Matildas te vechten: met frontale bepantsering van 78 mm en 70 mm Cromwells. Terwijl het front tijdelijk stabiliseert, bouwen beide partijen kracht op...
  De SS-compagnieën landden op het vliegveld en werden meteen de hete Afrikaanse lucht in geblazen. Nog zomer, juni en Afrika! De meisjes probeerden zich echter vast te maken en niet te laten zien dat ze heet waren. En toen bestelde Madeleine:
  Laten we een mars door de woestijn maken! En tegelijkertijd zullen we zonnebrandmiddelen testen, je springt in zwemkleding!
  De meisjes grijnsden van ongenoegen: er wordt weer op ze geëxperimenteerd. Al is het in een badpak in zo'n hitte natuurlijk veel prettiger dan een uniform, en zelfs kogelwerende vesten, die ook geforceerd gedragen kunnen worden.
  De meisjes trokken snel de badpakken aan, geschilderd in de kleur van de woestijn, begonnen te smeren met beschermende crème, die hen trouwens ook zou moeten helpen sneller bruin te worden. Gerda hielp met het besmeuren van Charlotte, en die Gerda. De roodharige merkte op:
  - Dit is hetzelfde Tunesië, aan de rand van de sloppenwijken, alleen in het centrum van vijftig stenen huizen en een tiental moskeeën. Ik heb sprookjes gelezen en verwachtte onder de Arabieren prachtige paleizen met een fontein en tuinen te zien!
  Gerda antwoordde met een zucht:
  - Helaas, als het in onze wereld was als in een sprookje! Helaas, onze wereld is genadeloos, oneerlijk, verraderlijk! Het vlees kreunt en lijdt in doodsangst!
  Charlotte vervolgde:
  - Maar de man is slim, glorieuze vooruitgang! Hoewel het lijkt alsof de Heer hem is vergeten!
  Alleen gelaten in hun badpak en licht gespoeld in koud water voordat ze de crème aanbrachten, ervaarden de mooie meisjes enige opluchting. Als het in het vliegtuig zelf nog niet zo heet was, dan is het op het vliegveld en de stad gewoon een hel. Toegegeven, andere barracuda-tijgerinnen hebben al gevochten in Griekenland, waar het in april warm is, maar nog steeds niet zoals in Afrika in de zomer.
  Na het douchen droegen de meisjes leren pantoffels, maar Madeleine beval:
  - Pak nog een crème en smeer de zolen goed in! Je marcheert op blote voeten door de woestijn! Wat je knippert - je begrijpt het, dus ga verder.
  De meisjes smeerden zich zonder veel enthousiasme in met sierlijke voeten van blote, meisjesachtige benen. Het zand van de Sahara is immers bijna een hete koekenpan. Toegegeven, hier is het nog steeds dicht bij de kust, en weiden die begroeid zijn met kruiden vallen vaak. Maar rennen met blote zolen op stenen, grind, zand, dat de Afrikaanse zon verwarmde? Dit is over het algemeen wildheid!
  De meisjes zijn echter niet zo mietjes, het elite-trainingsprogramma omvat gedwongen marsen voor meisjes van de Duitse Women's Union, en ook vaak blootsvoets en over ruw terrein. Zodat de krijgers geen ruzie maken! In het algemeen, voor het fascistische Duitsland, de aard van het verlangen naar verschillende experimenten. Hitler is een fervent bewonderaar van Nietzsches theorie van de supermens, of de mens van de toekomst. Hij moet sterker, sneller, slimmer en wreder zijn dan de moderne mens. Een echte Duitse soldaat moet zijn: sterk, snel, gehard - omdat hij een Arische is! Maar Arische vrouwen die helden baren, moeten zelf helden zijn en kracht moet worden gekoesterd! Daarom zijn de best opgeleide meisjes intensief getraind, getemperd, opgeleid! Dus hun soort, genetisch begaafde schoonheden, moeten extreme verharding doormaken in de Afrikaanse woestijnen: om te bewijzen dat de Ariërs en de Ariërs alle tests aankunnen, en niet de barrière die ze niet kunnen nemen - de onoverwinnelijke en dappere soldaat van het Derde Rijk !
  En nu loopt de compagnie, die het militaire kamp verlaat, langs de smalle, stenige hengels van Tunesië.
  De blote hakken van het meisje prikken in de zwarte, scherpe kiezelstenen van de weg en bakken wreed. Maar het smeermiddel verzacht de brandwonden een beetje, en als je hard rent, bakt het niet zo veel, hoewel de zon na het middaguur is verstreken en de temperatuur op zijn maximum is. Maar vuile Arabische kinderen worden kleiner, met zwarte hakken, zonder crème, en fronsen niet eens. Het lijkt erop dat ze eelt op hun zolen hebben. Naar bijna naakte meisjes in badpakken en met ontwikkelde gespierde lichamen kijken Arabische mannen; hun monden opengesperd, en de vrouwen bewegen zich sneller opzij en hullen zich nog strakker in een zwarte sluier.
  En de meiden rennen met machinegeweren op zijn schouder en elk een rugzak met voorraden en granaten. En dit is in totaal twintig kilogram ... Zelfs als we er rekening mee houden dat de meisjes fysiek sterk zijn opgepakt en al meer dan een jaar in Spartaanse omstandigheden trainen, dan is dit nog steeds gewicht, vooral als de hitte meer dan vijftig graden in de schaduw, en het is noodzakelijk om de marathonafstand te overbruggen.
  Gerda rent en probeert zo goed mogelijk te ademen, zodat ze voor een langere tijd genoeg kracht heeft. Hoewel ze niet zo lang leefde, bracht ze haar laatste acht jaar door op een speciale school voor kinderen van de genetische elite. Maar dit betekent niet dat ze in comfortabele omstandigheden leefden. Integendeel, om vijf uur 's ochtends opstaan, overgieten met een ijsdouche, stevige oefeningen, een uurtje hardlopen en dan een paar uur werken. Daarna studeren, voor de lunch, weer trainen, inclusief gevechtssparring. Militaire training, studie, training, tot tien uur, waarna de lichten uit gaan. Toegegeven, ze voedden goed, maar ze gaven geen vlees, groenten, fruit, vis, zoetwaren en snoep, alleen voor de verjaardag van de Führer, Kerstmis en 1 mei. Er is praktisch geen vrije tijd, alles is strikt gereguleerd... Mensen van de toekomst werden van hen opgeleid, die de aarde moesten regeren. Himmler zelf, hoofd van de SS, hield een dergelijk programma onder controle.
  Hier onderbraken de meisjes hun herinneringen ... Nu beschieten ze Sovjetposities op de Leopard-100-tank. En natuurlijk op blote voeten en in niets anders dan een bikini - dat is hoe heksen vechten, die in twintig jaar helemaal niet ouder zijn geworden, en nog jong en fris als lentemadeliefjes.
  Deze machine is speciaal - met een straalbommenwerper en een antitankkanon met lange loop.
  Gerda schoot en piepte:
  - Glorie aan het vaderland!
  Charlotte drukte met haar blote voeten op de joystickknoppen. Ze sloeg een andere Sovjet T-54-tank in, ze zijn nog niet uit productie genomen.
  Toen controleerde ze:
  Bedankt Rommel!
  Christina, ook vechtend in de Leopard 100, drukte met haar blote tenen op de knoppen en piepte:
  - Glorie aan het moederland!
  Magda, schietend met machinegeweren, merkte op:
  - En glorie aan ons barracuda meisjes!
  Ja, het waren krijgers van de coolste aerobatics.
  Gerda drukte opnieuw met haar blote tenen op de knoppen van de joystick, sloeg het Sovjetgeweer kapot (een slecht heksenmeisje, zij het een mooie!), En vyaknula:
  - Ik vermoord iedereen!
  En weer voor haar, alsof het gisteren was, flitsten herinneringen;
  Een afstand van vijftig of zelfs iets meer kilometers is al afgelegd, een kolossale lading in zo'n hitte en met een lading, voor zulke kleine meisjes. Gerda, Charlotte voelde hun lichaam niet meer, ze renden als slaapwandelaars, ze voelden iets in hun spieren en een doffe pijn in hun hoofd. Maar hier komt het commando:
  - Spring een stap! Genoeg voor de eerste keer!
  De meisjes vertragen en lopen al in een snel tempo. Hakken beginnen te jeuken, zelfs meer. Gerda fluisterde tegen Charlotte:
  - Van de hel naar het vagevuur!
  Vriendin was het daar niet mee eens.
  - Van het vagevuur naar de hemel!
  De stenige grond is voorbij en de blote, uitgeputte voeten van de meisjes stappen op het zachte, smaragdgroene gras. Gerda riep uit:
  - En hoe zalig om, na te zijn gemarteld door stekelige stenen en het brandende zand van de woestijn, te lopen als een fluwelen natuurlijk tapijt!
  Deze keer was Charlotte het er meteen mee eens.
  - Natuurlijk, het is echt een paradijs! Na zo'n harde mars! Maar ik denk dat het nog moeilijker zal zijn.
  Toen de meisjes eindelijk de speelplaats bereikten, hield Madeleine hen tegen en beval hen op hun rug te gaan liggen. Voelde ruwweg de voeten van de top tien krijgers en zei met duidelijke tevredenheid:
  - Lief! En de huid pelt niet af en er zijn geen blaren op de zool. En zelfs de hakken waren niet stoffig, ze bleven roze, alsof je net uit bad kwam! - Lange Madeleine, pauzeerde, en een vriend met de snelheid van de bliksem gooide een dolk. Het lemmet flitste als een zonnig konijntje dat door een schooljongen uit een spiegel wordt gepluisd, en de punt spijkerde een grote, zwarte schorpioen vast. De stem van de SS-officier werd ruwer en de mooie trekken van het gezicht van het meisje werden harder. - Morgen zullen we rennen van 's morgens tot' s avonds. Waarom verdraai je gezichten - ben je Ariërs of niet? Zo ja, dan moeten we weerstand bieden, degenen die vallen, zullen we ter plaatse schieten! Bereken de eerste, de tweede.
  Toen was er een droom, en toen een ontwaken, en weer rende je weg.
  Gerda werd wakker, sprong abrupt op, de meisjes gingen snel in een rij staan. We hebben ons gewassen, onze tanden gepoetst en opnieuw gesmeerd met beschermende crèmes met een geforceerde mars door de woestijn. Dus zijn ze blootsvoets in hun zwemkleding en snelden ze door de zandhel.
  Arabische kinderen wezen verrast met hun vingers naar hen en floot:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda keek om zich heen en keek verlangend naar de terugwijkende palmbomen, waarna ze tegen Charlotte fluisterde:
  - Weer in de hel!
  De roodharige diva antwoordde met een glimlach:
  - Alle mensen zijn zondaars, en de onderwereld is de natuurlijke staat van zondaars!
  Gerda knipoogde terug.
  - De mens kan niet anders dan zondigen!
  Charlotte knikte met haar vurige haar en begon uit te leggen terwijl ze rende:
  - Ik ga akkoord! Zelfs duizend keer mee eens! In het algemeen is zonde een relatief en puur menselijk begrip. Als we bijvoorbeeld de moraliteit van de oude wereld nemen, dan was het goed dat het zowel de persoon zelf als zijn stamsoort ten goede kwam. Overspel werd bijvoorbeeld als een zegen beschouwd, niet als een zonde!
  Gerda was het er meteen mee eens:
  - Rechts! De Führer zelf gelooft dat het voor een vrouw beter is om zwanger te worden van een oorlogsheld dan van haar, verre van altijd dappere echtgenoot. Vooral als de echtgenoot ook tekenen heeft van schadelijk, onzuiver bloed.
  Madeleine schreeuwde tegen de meisjes:
  - Spaar je adem meiden, deze keer rennen we tot uitputting!
  Gerda glimlachte terug.
  Je kunt moe zijn, maar niet uitgeput.
  Een half uur renden de meisjes zwijgend rond, en toen fluisterde Charlotte:
  Weet je wat een rare droom ik een vriendin had?
  Gerda was verrast:
  - Ja, ik beken ook! En wat?
  Charlotte, grijnzend, antwoordde:
  - Niets! Zo'n droom dat ik een krijger was in het leger van de grote barbaar Attila. En we vochten tegen de wassen van het oude Rome. En alles was zo mooi en wreed tegelijk...
  Gerda grinnikte als antwoord.
  - Weet je, ik heb er ook over gedroomd! Enigszins verrassend toeval. Ik zag je in mijn droom!
  Charlotte knipoogde terug.
  - En ik jou! Je hebt goed gevochten, ook al vermoordde de krijger met kleine ogen en gele gezichten je bijna!
  Dit keer was Gerda niet een beetje verrast, ze was verrast:
  - Kan niet zijn! Het gebeurt dus niet dat twee mensen dezelfde droom tegelijkertijd zien?
  Charlotte antwoordde:
  - Als de griep collectief ziek is, kan de droom hetzelfde zijn. Hier is hoe het gaat! Ik heb gehoord dat er in de Thule-maatschappij speciale mediums zijn die een drankje nemen en kruidentincturen inademen en zich vervolgens in visioenen storten! En ze slagen er heel goed in om profeten te zijn!
  Gerda, springend over de kasseien, stemde toe:
  - Zeker! In principe vereist de gave van profetie geen bovennatuurlijke krachten, er kunnen gewoon heel materiële en toch onopgeloste natuurwetten zijn. Maar wat is het doel van deze droom?
  Charlotte haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ik weet het niet! Misschien verslaat het Derde Rijk Groot-Brittannië en de Verenigde Staten achter de Leeuw of... Hier kun je lang naar raden!
  Gerda wilde net iets zeggen, toen plotseling haar oor het nog steeds hoorbare geluid van motoren opving. Ondanks de afstand was het duidelijk dat de motoren van de vliegtuigen luidruchtig waren en dat ze aanzienlijk naderden ... Madeleine beval:
  - Wat is het stadium van oefening nummer twee: vermomming.
  De meisjes stopten, haalden camouflagemantels uit hun rugzakken die in de kleur van de woestijn waren geverfd. Toen begonnen ze er snel in te graven, terwijl het van bovenaf niet merkbaar was, wat onnatuurlijk was. Hier bedankte Gerda het lot dat ze zowel wapens als sapperschoppen hadden. Anders zouden de meisjes in de woestijn een gemakkelijke prooi kunnen zijn voor Britse aanvalsvliegtuigen of duikbommenwerpers. Charlotte, die met haar blote voeten over het zand schraapte, zei:
  - Het lijkt erop dat we buskruit zullen moeten opsnuiven, zelfs in Tunesië ... De wegen van de Heer zijn ondoorgrondelijk!
  Gerda maakte met een sluwe blik bezwaar:
  - Gebrek aan nauwkeurige kennis is altijd slecht, met één uitzondering, als het gaat om de plannen van de Almachtige!
  
  HOE DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA ANDERS GEDAAN EN WAT ERUIT WAREN
  De Verenigde Staten hebben geen olie-embargo ingesteld tegen het Land van de Rijzende Zon. Dit leidde ertoe dat de Japanners, na enige aarzeling, toch de USSR aanvielen. Ze wilden echt wraak nemen voor Khalkhin Gol en wilden geen reputatie krijgen als aaseters. Maar val de USSR echt aan na de val van Moskou, dan zal iedereen zeggen dat de trotse samoerai van het woord gieren het lijk van de USSR heeft aangevallen.
  Nadat alle voorbereidingen waren voltooid en de troepen waren opgetrokken, sloeg Japan op 1 september 1941 toe. Haar troepen op het land waren zeer talrijk en gedisciplineerd. Luchtvaart en marine zijn ook sterk. De grondeenheden bleken wat zwakker te zijn qua uitrusting met zwaar materieel. Maar de USSR is in dit opzicht helemaal niet meer sterk. Bovendien zijn de Japanse tanks licht en goed manoeuvreerbaar. En ze haastten zich als beesten. En ze begonnen de Sovjet-posities te ontleden.
  De Japanners vielen met groot enthousiasme en met veel succes aan. En ze slaagden erin om door de verdediging te breken. En de klap voor Vladivostok bleek plotseling en behoorlijk effectief te zijn. En de massa Sovjet-soldaten en matrozen stierf. En de samoerai rukten op.
  In gevechten zijn hun troepen erg heldhaftig en klimmen ze vooruit. En ze lijden verliezen, maar zetten het offensief voort. En ze stormen.
  Stalin kon geen enkele divisie uit het Verre Oosten overbrengen. Bovendien veroverden de samoerai onderweg het grootste deel van Mongolië en gooide het Rode Leger troepen uit de haastig gevormde reserves. En in de buurt van Moskou was er een catastrofe. De Sovjet-troepen werden aan gruzelementen geslagen. De score ging naar een paar divisies en de nazi's hadden geen Siberische eenheden tegen zichzelf. En dat was genoeg om te winnen.
  Als gevolg hiervan werd Moskou omsingeld. En Stalin slaagde er ternauwernood in om daar te ontsnappen.
  Toch verzette de hoofdstad zich tot eind december tegen de omsingeling. De Duitsers konden Ryazan innemen en voet aan de grond krijgen in de steden. Het succes werd ook vergemakkelijkt door het feit dat er veel deserteurs en overlopers in het Rode Leger waren. De Japanners veroverden bijna heel Primorye en sneden Vladivostok af. Trouwens, Stalin probeerde koste wat kost Mongolië te behouden en verzwakte de Sovjet-eenheden ernstig. Als gevolg hiervan rukten de nazi's niet alleen op in de buurt van Moskou, maar ook in het zuiden en braken door in de Kaukasus.
  En toen ging Turkije de oorlog in. Het tweede en vrij verwachte probleem. Ook de Turken, die dertien keer met Rusland vochten, droomden van wraak. En de Zweden raakten ook in de oorlog. Ze herinnerden zich ook hun historische grieven. En de dorst naar roem en territoriale acquisities bleek sterker dan de charme van Kolontai.
  De Zweedse divisies lanceerden een offensief in de richting van Moermansk en sneden de stad af van het vasteland, waardoor de situatie buitengewoon moeilijk werd. En Leningrad zat in een volledige blokkade. Het Rode Leger had niet de kracht om Tichvin en Volkhov te heroveren. Het bleek dus een totale blokkade en de vernietiging van de macht door honger.
  Na de val van Moskou probeerde het Rode Leger een tegenoffensief te voeren, maar het was zwak. De gevechtsslag van de Sovjet-eenheden viel en ze verspreidden zich letterlijk. Stalin schreeuwde en flipte veel, maar hij kon niets waardevols bieden. Uit gewoonte begon de dictator met massale executies en repressie. En dit maakte de situatie alleen maar erger.
  In het voorjaar hervatten de Duitsers hun offensief met het oog op de Kaukasus. Het verzet van de Sovjet-troepen verzwakte en de nazi's namen Stalingrad vrijwel onmiddellijk in. Zoals Grozny en Ordzjonikidze. Toen verenigden ze zich met de Turken en begonnen een gezamenlijke campagne tegen Bakoe.
  Hier is het natuurlijk zo gemakkelijk om de Fritz niet te weerstaan. En Baku viel in juni 1942. Stalin kreeg een beroerte en er was een splitsing in de leiding. Een deel volgde Molotov, een deel volgde Beria, een deel volgde Zhukov. De Duitsers rukten al bijna zonder weerstand op. Ze bezetten de Wolga-regio en Kazan, de rivier de Oeralsk, en veroverden Orenburg. En ze waren al naar Sverdlovsk getrokken, waar de winter hen te pakken had.
  Tegelijkertijd veroverden de nazi's ook Centraal-Azië en verenigden ze zich met de Japanners. De Verenigde Staten zijn nog niet in de oorlog betrokken, maar het is duidelijk dat dit niet lang meer zal duren. In december 1942 vielen de Japanners de Amerikaanse basis in de haven van Peru aan en begonnen een grote oorlog in de Stille Oceaan. Siberië was al onder hun controle. Hitler veroverde ook bijna heel Rusland en keerde uiteindelijk naar het Westen. Allereerst besloot hij Afrika te veroveren en Groot-Brittannië te verpletteren met vliegtuigen.
  De ontmoeting met Franco verliep op hoge toon. De Führer, verwijzend naar zijn overwinningen op de USSR, eiste grote concessies. En vooral om de troepen van het Derde Rijk zonder voorwaarden naar Gibraltar te laten gaan.
  Franco was het hiermee eens. En de nazi's trokken verder, namen de vestingstad in en begonnen troepen over de kortste afstand naar Marokko over te brengen.
  En ze begonnen het zwarte continent te veroveren. En dat deden ze zonder problemen. De Britse troepen waren zwakker in termen van wapens, uitrusting en discipline.
  In 1943 verschenen de Duitsers in een reeks ME-309-jagers met zeer krachtige wapens. Drie 30 mm vliegtuigkanonnen en vier 14 mm machinegeweren. Dit is de kracht - in zeven schietpunten. En de Britse en Amerikaanse machines dorsen de Fritz grondig door. Toegegeven, de jager was net begonnen in dienst te treden. En ook Duitse azen. En hun meest formidabele piloot Marseille. Deze man is een legende en in de echte geschiedenis vestigde hij een record van eenenzestig vliegtuigen die per maand in gevechten werden neergeschoten. Maar hier bleef hij in leven en in januari 1943 overschreed hij het aantal van driehonderd neergehaalde vliegtuigen.
  Hiervoor werd voor het eerst in het Derde Rijk een persoonlijke onderscheiding voor hem geïntroduceerd: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Marseille is een ware vliegende legende en terminator geworden. In het voorjaar van 1943 veroverden Duitse troepen het hele noorden van Afrika en bereikten Nigeria. En in Egypte versloegen ze de Britten en veroverden ze het hele Midden-Oosten, samen met de troepen die uit de Kaukasus kwamen. En ze vielen de Britten in Soedan aan en veroverden in mei Ethiopië.
  Tijdens de lente bracht Marseille het aantal vliegtuigen dat door zijn heldendaden werd neergeschoten op vijfhonderd. En hij kreeg een hoge onderscheiding: het ridderkruis van het ijzeren kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Zo werd de zesde graad van de toekenning vastgesteld in de volgorde van uitzondering. Daarna werd besloten dat de ridderkruizen van het ijzeren kruis met diamanten opnieuw mogen worden toegekend. Voor tweehonderdvijftig met bladzilver, voor vierhonderd met goud, voor vijfhonderd met platina.
  In de zomer van drieënveertig voltooiden de nazi's de verovering van de laatste regio's van de USSR in Siberië, waarmee ze Rusland samen met de Japanners afmaakten. En in Afrika bereikten ze Zuid-Afrika en in september namen ze Gibraltar in.
  De verrassingslanding in Groot-Brittannië in november 1943 was een groot succes. De Britten werden verrast. En in tien dagen viel Groot-Brittannië.
  Zo eindigde de eerste fase van de Tweede Wereldoorlog, maar de Verenigde Staten bleven. En het is niet zo gemakkelijk om het te krijgen.
  Hitler besloot in versneld tempo een krachtige oppervlaktevloot op te bouwen. En de Duitsers waren onder water machtig. En de gevechten ontvouwden zich in de lucht.
  Marseille in februari 1944 meer dan duizend neergehaalde vliegtuigen, en werd bekroond met het tweede Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En dus viel Marcel hier op, en het is cool.
  Het jaar 1944 verliep in hevige gevechten, zowel op het land als op zee. De Duitsers veroverden IJsland - nadat ze Operatie Icarus hadden uitgevoerd en vervolgens met succes de verovering van Groenland hadden voltooid.
  Tegen het einde van het jaar had Marseille 2.000 vliegtuigen neergeschoten en had het al vier Ridderkruisen van het IJzeren Kruis ontvangen met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Ze begonnen troepen te verzamelen in Latijns-Amerika. Argentinië was pro-Duits, terwijl Brazilië koos voor het sterkere Derde Rijk.
  En ze ging troepen en andere grote troepen naar Amerika overbrengen. In mei 1945 begon de landing in Canada en de aanval op Venezuela. De gevechten waren hevig en de schalen zwaaiden heen en weer.
  Marseille overschreden drieduizend neergehaalde vliegtuigen. En hij had al zes prijzen.
  Tijdens de zomer konden de nazi's zowel Mexico als Canada veroveren en in de herfst staken ze al het grondgebied van de Verenigde Staten over. Amerika was wanhopig in het defensief. Maar haar kansen om te winnen smolten als een sneeuwbal. En tegen januari 1946 wisten de nazi's door te breken naar New York en Washington. Marseille overschreed de vijfduizend neergehaalde vliegtuigen en kreeg een speciale onderscheiding: het Grootkruis van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis. Voor zo'n stoere aas werd een speciale prijs in het leven geroepen.
  In februari 1946 vielen zowel New York als Washington, en in maart capituleerden de VS.
  Zo eindigde de Tweede Wereldoorlog. De wereld werd verdeeld door het Derde Rijk en Japan. De nazi's veroverden ook kleine staten en harken ze onder zich. Maar dit was niet genoeg voor Hitler. Omdat hij geen geopolitieke rivaal tegenover Japan wilde verdragen, viel de nummer één fascist op 20 april 1955 het Land van de Rijzende Zon met al zijn kolonies aan. Zo begon een nieuwe grote oorlog. Samurai zijn nog steeds sterk. Maar het Duitse leger met piramidale tanks en vliegende schotels is veel technologischer.
  De Japanners vechten echter fanatiek. En ze gaan niet toegeven. Maar de fascisten rukken op. Ze hebben betere tanks.
  Bijvoorbeeld een auto voor twee bemanningsleden van vijftig ton en een motor van 2.500 duizend pk. Stel je dat soort snelheid en rijkwaliteit eens voor. En de vorm heeft de vorm van een piramide. Het is niet zo eenvoudig om door zo'n kolossaal monster te breken.
  En Charlotte en Gerda rijden op deze tank. Ze dorsen Japanse tanks en verslaan de samoerai.
  Russische meisjes, Natasha en Zoya, vechten ook met hen. Ze vechten met al hun wilde woede. En ze schieten vanuit een hogedrukkanon en breken de auto's van de samoerai.
  Natasja zingt:
  - En wie we zullen vinden in de strijd, en wie we zullen vinden in de strijd! Laten we daar geen grappen over maken! Laten we het uit elkaar halen!
  En opnieuw zal hij nemen en vuren, door de nazi's heen slaand. En verbrijzelde het metaal in stukken.
  En Alvina en Albina vechten in de lucht. Deze meiden zijn ook cool en er zijn veel vliegtuigen neergeschoten tijdens de oorlog met Amerika. En waarschijnlijk al kosmische schoonheden. En ze schieten Japanse piloten neer met hun blote tenen.
  De Duitsers zijn sterker in de lucht en beter bewapend. En de samoerai winnen. En ze sterven, vallen in de ketels. En ze worden grondig verpletterd door de wrede krijgers van het Derde Rijk.
  De gevechten zijn hier hevig en bloedig. En er is voor niemand genade. En de nazi's breken de Japanners grondig. En ze worden letterlijk aan stukken gescheurd.
  En de samoerai trekken zich terug en sterven. Tijdens de eerste zes maanden van de gevechten verloor Japan meer dan een derde van zijn grondgebied, voornamelijk kolonies. Marseille in november 1955 bracht hun rekeningen op tienduizend neergehaalde auto's. Hiervoor ontving hij een onderscheiding: de Ster van het Grootkruis van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis. Ja, het is een behoorlijk grote en langdurige prijs. Een jaar na het begin van de oorlog werd het grondgebied van de samoerai met meer dan tweederde gekapt. En de uitkomst van de oorlog was al een uitgemaakte zaak.
  Maar de samoerai wilden niet opgeven. Ze vochten voor elke struik, voor elke holte. En ze zwichten heel langzaam voor de druk van de nazi-eenheden.
  Maar in november 1956 braken de gevechten om de metropool zelf uit. De Japanners vochten met grote wanhoop. En ze hielden stand tot maart 1957, toen, na de verovering van Tokio, het land van de rijzende zon capituleerde. En de gevechten waren zo hevig.
  Marseille bereikte twintigduizend neergestorte vliegtuigen. Hiervoor ontving hij nog een onderscheiding: de Grote Ster van het Grootkruis van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, en zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  Dus eindigde eindelijk de grote, en de bloedigste oorlog in de geschiedenis van de mensheid.
  En in 1959, op 20 april, werd een referendum gehouden over de vestiging van een wereldrijk en een monarchie daarin. En Hitler werd de keizer van de planeet Aarde. Wat geweldig is!
  En zo'n machtige kracht werd gecreëerd, die de uitgestrektheid van de ruimte begon te verkennen. Bovendien vlogen de Duitsers op 20 april 1949 naar de maan. En naar Mars op 20 april 1959, en twee maanden later, werd een fenomenale vlucht met succes voltooid.
  Hitler liet ook nakomelingen na die waren verkregen door kunstmatige inseminatie. En dat was ook best gaaf.
  Het leek erop dat zijn heerschappij lang en langdurig zou zijn ... Maar op 8 november 1959 stortte de Führer neer in een vliegtuig. En het is tijd voor het regentschap. Hermann Goering was toen al overleden - overgewicht en het gebruik van morfine droegen niet bij aan een lang leven. En Himmler werd de nieuwe regent. En de erfgenaam van de troon was nog te jong. Hoewel er niet veel over zijn tot de volwassenheid. Het was onder de wet van Hitler vanaf de leeftijd van zestien. En de jongen werd geboren in juli 1944. En hij heeft meer dan honderd broers van Hitler.
  Himmler was nog niet te oud, hij wilde een staatsgreep plegen, maar het leger steunde hem niet. En hij werd neergeschoten. En de erfgenaam regeerde op de troon: Wolf de Eerste.
  Onder hem begon het beleid van ruimte-uitbreiding in het zonnestelsel. Heel snel veroverden en landden de astronauten van het Derde Rijk op alle planeten. De laatste was Pluto in 1973. En daarna begonnen de voorbereidingen voor ruimte-uitbreiding buiten het zonnestelsel. Maar dat is een ander verhaal.
  In het Derde Rijk op planeet Aarde ontwikkelde de economie zich volgens plan en was er een wereldorde. Geleidelijk aan, door harde methoden, werden alle problemen van de planeet Aarde opgelost. Hongersnood, ziekten, epidemieën en andere problemen van deze beschaving waren voorbij. En het was geweldig.
  Criminaliteit is bijna volledig verdwenen. De economie maakte het mogelijk om alle materiële problemen van de bevolking op te lossen. Zwarten en geel waren streng beperkt in hun geboortecijfer. De blanke Arische populatie broedde actiever. Russen en andere Slaven kregen de status van het Arische volk. Alles ging goed genoeg.
  En er waren geen eerdere oorlogen en nachtmerries, epidemieën en andere dingen. De wereld is opgestaan en gegroeid.
  En in 2020 bereikte het eerste terrestrische ruimtevaartuig de ster Alpha Centauri.
  En in 2024 landden voor het eerst mensen op de planeet in de buurt van de ster Sirius.
  Dus de planeet Aarde en het Derde Rijk gingen naar het volgende ontwikkelingsniveau.
  En de mensheid zou met groot optimisme naar de toekomst kunnen kijken !
  
  PASSIE ROND DE SLAG OM MIDDENWEG.
  Japan in een parallel universum won de Battle of Midway. En veroverde de Guyaanse eilanden, met de Amerikaanse basis - Peru Harbor. In de Stille Oceaan stond de samoerai sterk. Toegegeven, ze vielen de USSR niet aan, maar ze vielen India aan. En Churchill werd gedwongen een deel van de troepen uit Egypte over te brengen, waardoor Operatie Torch tijdelijk werd uitgesteld. De Amerikanen weigerden ook deel te nemen aan de landingen in Marokko. Over het algemeen hebben de Verenigde Staten alle bombardementen op het Derde Rijk uitgeschakeld.
  De nazi's waren in de buurt van Stalingrad en het Rode Leger lanceerde een groot offensief.
  Maar Mainstein lanceerde een verpletterende tegenaanval op de flank van de Sovjet-troepen.
  Deze keer brachten de fascisten geen extra troepen naar Afrika en het offensief van Mainstein won aan kracht. Er deden nog een aantal divisies aan mee, waaronder dertig gloednieuwe Tiger-tanks, die in de echte geschiedenis nutteloos verdwenen in de Sahara.
  En de luchtvaart was over het algemeen een orde van grootte groter. Dus de Verenigde Staten bombardeerden het Derde Rijk niet en Groot-Brittannië droeg ook energie over aan Japan.
  Als gevolg hiervan kon Mainstein niet alleen Kharkov en Belgorod heroveren, maar ook Koersk, waardoor de beroemde boog in één keer werd afgesneden. Toen hield de waarheid van de modder de Duitsers tegen. Maar ze behaalden groot succes en brachten veel grotere schade toe aan het Rode Leger.
  Toen was er een lange stilte in het oosten. De Duitsers brachten nieuwe tanks naar het front: "Tiger", "Panther" en "Lion", die in de echte geschiedenis niet in productie zijn genomen. Groot-Brittannië, dat enorm geïrriteerd was door Hitlers onderzeeërvloot, stemde in het geheim met de Fritz in om de oorlog af te remmen. Zowel de Britten als de Amerikanen beknotten uiteindelijk de vijandelijkheden tegen het Derde Rijk.
  Hitler bevroor op zijn beurt het FAA-programma en de productie van onderzeeërs. En de middelen die vrijkwamen, werden gebruikt voor luchtvaart en tanks. Bovendien stopten de bombardementen. De Duitsers kregen de kans om wapens te produceren in grote steden, besteden geen middelen aan concentratie. Ze kregen de ME-309-jager, sneller tot 740 kilometer per uur, en krachtig bewapend met zeven schietpunten: drie 30-mm kaliber vliegtuigkanonnen en vier veertien millimeter machinegeweren.
  Krachtige jager - zeg niets. En voor hem is de nieuwste Yu-288-bommenwerper, met vier ton bommen in de normale versie, zes ton bommen in overbelasting, en met een snelheid tot 650 kilometer per uur. Dat wil zeggen, zijn Sovjet Yaks en Lagg-5's konden niet eens inhalen. De productie van de nieuwste vliegtuigen en tanks kost echter tijd.
  Ferdinand zelfrijdende kanonnen verschenen ook. Maar geen grote serie.
  Interessantere tank "Lion". Het bleek met negentig ton erg zwaar te zijn, en een kanon van 105 mm 70 EL kaliber. Het kanon is natuurlijk krachtig en doorboorde alle tanks van de USSR op een lange afstand. Maar minder snel vuren - vijf ronden per minuut, en de tank zelf bleek langzaam te bewegen met slechts 27 kilometer per uur.
  De frontale bescherming is niet slecht - de romp staat onder een hoek van 150 mm en de toren is zelfs bij 240 mm niet doorboord. Maar de zijkanten zijn slechts 82 mm, zoals de gebruikelijke "Tiger", behalve die met hellingen, zoals de "Panther". Onderweg waren de "Tiger" -2 en "Panther" -2 meer geavanceerde en krachtigere machines. De Duitsers vormden kolossale troepen. Maar het kostte tijd.
  De nazi's wisten nog niet waar ze beter konden aanvallen. Er waren schommelingen. Maar Hitler wilde wraak voor Stalingrad. En de aanval op de Kaukasus was zijn idee.
  Maar de belangrijkste slag was gepland om te worden toegepast op Voronezh en langs de Don. En dat begreep Stalin ook. De USSR verzamelde enorme troepen en de Wehrmacht had aanzienlijke macht. Vóór juli hadden de Duitsers geen tijd om de nieuwste tanks onder de knie te krijgen, en de vliegtuigen van de nieuwe mars begonnen pas onlangs in de serie te komen, behalve de Focke-Wulf, die ook een zeer krachtige machine is in termen van bewapening en snelheid .
  
  De USSR verzamelde troepen en groef nieuwe loopgraven, legde mijnen. Het Sovjetleger groef zich in. Maar de Fritz zijn ook sterk. Niet iedereen hield echter van het idee om Voronezh aan te vallen. Bovendien zit het Rode Leger hierop te wachten. Er was een idee om vanaf het Taman-schiereiland aan te vallen. En Hitler besloot van daaruit ook toe te slaan. Toen de oorlog in Egypte volledig bevroor, werd Rommel teruggeroepen naar het oostfront. De Duitsers, die hun posities in Europa hadden blootgelegd, brachten bijna alle gevechtsklare eenheden naar het oosten.
  In de lucht wisten ze de dominantie te grijpen vanwege het aantal machines en de nieuwe ME-309.
  Op 10 juli begon het offensief eindelijk in de richting van Vorozhen, en vanuit het zuiden ...
  De gevechten werden hevig. De Duitsers waren sterker dan in de echte geschiedenis en de USSR was wat zwakker, onder meer door de beëindiging van de lening-leasebijstand. Dus de nazi's waren in staat om door de Sovjet-verdedigingslinie te breken. Hoewel tegen een hoge prijs.
  In gevechten gingen "Lion" en "Ferdinand" vooruit als een stormram. De Sovjet IL-2 bleek een sterk aanvalsvliegtuig te zijn, maar een groot aantal Duitse jagers verminderde het effect van het gebruik ervan. Focke-Wulf voldeed slechts gedeeltelijk aan de verwachtingen. Maar behoorlijk krachtig bewapend. Yu-288 is nog niet enorm geweest. Maar de Yu-188 bleek erg goed te zijn, als een meer geavanceerde bommenwerper.
  "Leeuw" ging vaak kapot en kwam vast te zitten, hoewel het heel goed werd beschermd in het voorhoofd en naar tevredenheid aan de zijkant. Maar de "Tiger" bleek een efficiëntere machine te zijn. De Russen waren bang voor hem. Vanwege de zwakte van het zijpantser leed de Panther zware verliezen door lichte kanonnen en antitankgeweren van het Rode Leger.
  "Ferdinand" is ook niet erg goed ... Min of meer ME-309-jager met krachtige wapens en meer wendbaar en met hoge snelheid voldeed aan de verwachtingen, maar het bleek niet genoeg te zijn.
  De Duitsers wisten door te breken naar de Don, maar liepen ernstige schade op en stopten. In het zuiden was het gemakkelijker voor hen, vooral omdat ze daar tactische verrassingen konden bereiken door door het front te breken.
  De Duitsers waren niet in staat om succes te boeken in de richting van Voronezh. En ze werden tegengehouden. In het zuiden moesten de Fritz echter ook stoppen door te dreigen met flankaanvallen.
  De gevechten duurden voort tot de herfst. En in de herfst ontving het Rode Leger voordelen.
  Vanwege de rijprestaties van hun tanks. En de nazi's werden gedwongen zich terug te trekken uit de wiggen. De gevechten waren hevig. Niemand kon winnen. Maar in de winter zette het Rode Leger van de nazi's de nazi's een beetje onder druk en duwde hen naar de Koersk-Belgorod-linie. Nieuwe Duitse tanks namen deel aan de veldslagen: "Panther" -2 en "Tiger" -2. Beide voertuigen hadden 88 mm 71 kaliber kanonnen. Maar de Panther-2 is kleiner en smaller en weegt achttien ton minder, maar slechts iets dunner in bepantsering. En de Duitsers installeerden krachtigere motoren en de auto's reden min of meer.
  De USSR reageerde met T-34-85 en IS-2 tanks. De bewapening van de Duitsers bleef echter nog steeds beter. En het frontale pantser is sterker. En de rijkwaliteit is goed. De Panther-2-motor van 900 pk was behoorlijk bevredigend. En op de "Tiger" -2 zetten ze duizend pk, wat de tank ook redelijk begaanbaar maakte. Hier werden de "Leeuw" en "Maus" afgewezen door het leger.
  In feite is er veel gewicht, maar weinig zin. Maar in het voorjaar overstroomden de Duitsers als mastodonten.
  Eindelijk de productie van de T-43-85 weten uit te breiden, maar deze machine was nog steeds inferieur aan de Duitsers. De Fritz begon tanks van de "E" -serie te ontvangen. Allereerst "E" -100, die de "Maus" verving. Door de transmissie en de motor bij elkaar te plaatsen, hebben de Duitsers de hoogte van de tank verminderd door te besparen op de krukas en de lay-out compacter te maken. De tank werd met 130 ton lager, kleiner en lichter met 130 ton in plaats van 188. Hierdoor kon zowel op de snelweg als op de weg de snelheid opgevoerd worden tot 40 kilometer per uur. En de bescherming van de auto is nog beter geworden door de grotere rationele helling van de pantserplaten.
  Deze tank is natuurlijk veel praktischer dan de muis. En hij toonde zich goed in gevechten. Groter beloofde de E-50 te zijn. Ook verdicht door het lay-outschema. In gewicht vergelijkbaar met de Panther-2, maar met dikker en rationeel hellend pantser en een laag silhouet. Maar terwijl deze auto vertraging had. Omdat het voor Hitler niet genoeg was dat een zo dik pantser als de "Tiger" -2 was gepland in de E-50, eiste de Führer een betrouwbaardere en krachtigere bescherming. De E-100 heeft bijvoorbeeld schuine zijkanten en schilden van 210 mm dik, en je kunt hem echt niet breken.
  "Panther"-2 werd opgewaardeerd voor een kanon van 88 mm met een looplengte van 100 EL. En tot nu toe werkt het uitstekend.
  In de winter konden de Duitsers standhouden in het centrum en de aanvallen afslaan. En in het voorjaar hervatten de Fritz hun offensief in de Kaukasus. De tank "Lev" -2 verscheen, lichter dan zijn voorganger met de locatie van de transmissie en de motor in één blok voor en aan de overkant. Natuurlijk veel mobieler, maar met dezelfde bepantsering en wapens. En "Tijger" -3. Deze tank was wat verdicht door de indeling en beter beschermd, vooral de zijkanten van 120 mm tegen de voormalige 82, onder hellingen. Smalle toren, en sterker in pantser. Bewapening echter ook veranderd in 88 mm 100EL. Het nieuwe kanon maakte twaalf schoten per minuut in plaats van acht, was nauwkeuriger en pantserdoorborend dan het oude. De eerste E-75 verscheen ook, maar deze auto was ook niet geschikt voor het leger en moest worden afgerond. Te zwaar - meer dan negentig ton, en niet goed beschermd door de zijkanten.
  Maar in ieder geval zijn de Fritz sterker en werd de belangrijkste slag geleverd langs de Wolga in de richting van de Kaspische Zee. En ze waren in staat om door de verdediging van het Rode Leger te breken en de Kaukasus over land af te snijden.
  Stalin, die zich in een wanhopige situatie bevond, dreigde zich uit de oorlog terug te trekken en onder alle voorwaarden een afzonderlijke vrede met Duitsland te sluiten. In de Verenigde Staten was al een andere president aan de macht - een Republikein!
  En hij zei dat je hem niet kunt chanteren. Als reactie bood Stalin Hitler onderhandelingen aan, onder welke voorwaarden dan ook. De Führer negeerde dit.
  Het Duitse offensief was succesvol; Turkije opende een tweede front in Transkaukasië.
  Alles viel letterlijk uit elkaar. En nu bestormen de nazi-hordes Bakoe al. En het lijkt erop dat er geen kans is.
  Maar hier zijn vier meisjesheksen die vechten voor de Sovjetstad.
  Natasha vuurt een salvo af op de Fritz en gooit een granaat met haar blote, sierlijke voet. Wat een nazi-tank uitschakelt.
  Komsomol heks roept:
  - Glorie aan Rusland!
  Dan schiet Zoya ook en maait de nazi's neer. En met blote tenen gooit hij een geschenk van vernietiging. De granaat raakt de Panther-2-rups. De auto draait, botst met "Tiger" -2. En beide tanks exploderen en splijten.
  Zoya schreeuwt uit volle borst:
  - Glorie aan Stalin!
  Augustinus geeft ook een wending. Schiet een Wehrmacht-soldaat neer. En met zijn blote voet gooit hij een granaat naar de vijand en piept:
  - Voor de glorie van het communisme!
  En Svetlana, dit is een meisje met blond haar, alsof ze met haar blote hiel een citroen gooit en de nazi's verscheurt.
  Zal een welgemikte draai geven en roepen:
  - Glorie aan het grote vaderland van de USSR!
  En alle vier de meisjes schreeuwen uit volle borst:
  - Glorie aan het moederland van de onsterfelijke!
  En met hun blote benen gooien ze weer vernietigingsgeschenken. Met zulke strijders groeit het vertrouwen dat de USSR hoe dan ook zal winnen. Hij heeft tenslotte zulke dappere en bekwame krijgers!
  De fascisten veroverden de Kaukasus en versterkten zich ... Maar de tijd dringt: 1946 komt eraan. En Moskou is nog steeds niet ingenomen.
  En Amerika vecht met Japan en geeft niet op. Welnu, toen bood Stalin opnieuw een wapenstilstand aan Hitler aan onder alle voorwaarden.
  De Führer, die ook informatie van de inlichtingendienst ontving dat de Verenigde Staten al op het punt stonden een atoombom te maken, stemde in met een wapenstilstand voor drie jaar. Maar als voorwaarde moet de USSR hulde brengen aan het Derde Rijk in goud en grondstoffen, evenals voedsel. Plus, stuur alle krijgsgevangenen terug en draag een deel van de uitrusting van militaire fabrieken over.
  Stalin stemde in met alles.
  Daarna lanceerden de nazi's een groot offensief in Afrika. Het was succesvol, omdat de Britten inferieur waren in het aantal troepen en in de discipline en kwaliteit van wapens. En de Duitsers werden meer gehinderd door de uitgestrekte communicatie, het terrein en het gebrek aan wegen dan het verzet van de geallieerde troepen. En tegen de zomer was het zwarte continent volledig veroverd door de nazi's.
  In de winter duwden de Duitsers, samen met de Japanners, enkele Amerikanen in de Stille Oceaan en richtten met onderzeeërs kolossale schade toe aan de Yankees.
  In maart 1946 voerden de Duitsers hun bombardement op Groot-Brittannië op met een sterk toegenomen aantal jets. Het bleek dat een bommenwerper nog steeds beter is dan een ballistische raket, omdat deze te duur en niet nauwkeurig genoeg is.
  Ook de nazi-onderzeeërvloot liet zich steeds meer zien. Wanhopig om de Duitsers met vliegtuigen te verslaan, begonnen de geallieerden ook het onderhandelingsproces te onderzoeken. En tegelijkertijd probeerden ze Stalin over te halen het front te heropenen.
  Maar de leider van alle tijden en volkeren heeft gewacht. Hij wilde de kastanjes niet weer uit het vuur dragen. Bovendien liep de creatie van hun eigen straalvliegtuig vertraging op en beloofde de ontwikkeling van een nieuwe T-54-tank te veel tijd te kosten. Ja, de nazi's zijn erin geslaagd om marionettenregeringen te creëren van lokale verraders in de bezette gebieden.
  Het Sovjetleger moest dus vechten tegen miljoenen van zijn voormalige burgers. En dat is niet al te geweldig.
  Ja, en in dat geval liet Japan doorschemeren dat als Stalin de wapenstilstand zou schenden, ze een front in het Verre Oosten zou openen.
  Zo konden de Duitsers zich zonder inmenging voorbereiden op een amfibische landing in Groot-Brittannië. Toegegeven, er waren bepaalde moeilijkheden: niet alleen Engelse, maar ook Amerikaanse grondtroepen bevonden zich in de metropool. De Verenigde Staten vochten tot dusver vooral op zee en konden het zich veroorloven troepen in Engeland zelf te versterken.
  Dit zorgde voor moeilijkheden. Bovendien hadden de geallieerden, die in luchtvaartkwaliteit van mindere kwaliteit waren, te veel vliegtuigen, wat het technologische voordeel in aantal compenseerde.
  Daarom jaagde Dmitry Sokolovsky, naast aanvallen op landdoelen, ook op vijandelijke vliegtuigen. En in een droom was hij al in het lichaam van een mooi meisje!
  Hier stelde het wonderkind aanvalsvliegtuig zich voor aan de besturing van het vliegtuig. Hier is het de jet ME-262, de nieuwste modificatie met geveegde vleugels. En met grote snelheid vallen zowel lucht- als gronddoelen aan.
  Op blote voeten schoonheid Dmitry Sokolovsky in zijn meisjesachtige lichaam, gaat behendig om met een jager. Opent het vuur om met blote voeten te doden. En Engelse vliegtuigen lichten op, geslagen Amerikanen vallen.
  En aan de rechterkant van de mooie Dimka, het meisje Arabella. Wat ook een geweldige aaspiloot is. En hij leidt, lanceert luchtvaartgranaten als een ventilator, als een gevleugelde Walküre.
  Dmitry Sokolovsky toont haar zijn vuist, slaat op haar blote, gebeitelde meisjesachtige been en roept:
  - Ga zo door!
  Het meisje antwoordt enthousiast en toont haar vuist als antwoord:
  - Er is zo houden!
  Hier stijgt een viermotorige bommenwerper op richting Dmitry Sokolovsky. De Terminator Pilot slaat hem uit met 30 mm luchtkanonnen en roept uit.
  - Het is beter om één mammoet te vullen dan honderd ratten, het is beter om één held te verslaan dan duizend lafaards!
  Arabella reageert door te schieten vanuit een roundhouse in de "barrel" -techniek en roept uit:
  - Twee levende vrienden is goed, vier dode vijanden, nog beter!
  En van haar hits exploderen, als een rij opgesteld - vliegtuigen!
  Dmitry Sokolovsky ontbloot zijn sneeuwwitte tanden in een meisjesachtige glimlach. En weer schiet...
  Hij wil zingen, iets militant.
  Ik ben de Superman Schepper van het Universum,
  Ik besloot dat ik eeuwig zou heersen!
  En veel onder de hiel van mijn wezens,
  In werkelijkheid kent iedereen de droom!
  
  Prachtig creëren en rijkelijk weven
  Kan ik tapijten laten stralen...
  Wie is opstandige harde vergelding -
  Satans kinderen zullen naar de hel gaan!
  
  En de kinderen houden van mij met heel hun hart,
  Breng alles wat hij wil naar de navel!
  Slechts één prijs wordt uitgereikt door de jury,
  Wie heeft de juiste geest!
  
  Ik hou ervan om zalen in de ruimte te bouwen,
  Massa's in het heelalobject ....
  Maar hoe grillig, Goden weten het,
  Het is een kleinigheid voor hen om de draad van je leven te onderbreken!
  
  Er zal een geschenk zijn en een aanhangsel voor hem,
  Zodat een dom persoon niet kruipt ...
  Het is een kleinigheid om te maken en ik ben niet geïnteresseerd
  Laat de algemeen secretaris ook een tomaat worden!
  
  Ik weef een web van sterrenbeelden,
  In staat om een quasar neer te schieten vanaf de pink ...
  Ik heb geen kaars nodig, een tiende -
  Ik zal de persoon zelf royaal belonen!
  
  Onsterfelijkheid zal zijn, en in een mooie jurk,
  De bruid zal in de eeuwigheid naar je toe komen...
  Je zult zijn als de koning van de grote adel,
  En zonder onderbreking een hemels verslag in de bosjes!
  
  Harems en seraglios zijn kleinigheden,
  De werkelijkheid vraag het alleen aan God...
  Maar mensen moeten hun eigen geluk maken,
  En schreeuw niet, alleen: Heer red!
  Bij elk woord viel er iemand opgeblazen of neergeschoten. En de mooie Arabella, die met haar blote benen rukte, snelde met hem mee en speelde met haar blote vingers, terwijl ze de trekkers van de luchtkanonnen indrukte. En ook krijgen...
  Dus schoten ze gevechtsuitrustingen af en vlogen terug.
  Arabella vraagt Dmitry, een schoonheid op blote voeten met prachtige borsten en luxueuze heupen:
  - Je bent een charmante meid... Ik heb altijd al willen zijn zoals jij!
  Het meisje van de stormtrooper-wonderkind antwoordt gewillig:
  En ik wou dat ik net als jij kon zijn! Hoewel...
  Toen besefte Dmitry Sokolovsky dat hij onzin praatte. En in het algemeen, hoe streeft een man ernaar om als een vrouw te zijn?
  Arabella verloor echter haar hoofd niet en vaardigde een onsterfelijk aforisme uit:
  - Beter een vrouw dan een vrouw!
  Dmitry Sokolovsky was het ermee eens:
  - Niet iedereen in broek is een man, niet iedereen in een rok is een vrouw!
  Arabella knikte met haar hoofd en merkte op:
  - Het is gemakkelijker om honderd vrouwen te verleiden dan om één verleidelijke droom te geven!
  Al op het vliegveld omhelsden en kusten beide meisjes - hoe charmant ze zijn. Ze streelden elkaar een beetje, wreven over hun scharlaken tepels, versmolten met lippen zo helder als rozenblaadjes. Hoe fijn is het om het lichaam van een vrouw te strelen.
  Maar er is geen tijd om vooral te persen - we moeten ons haasten naar een nieuwe vlucht. En opnieuw verpletterende luchtaanvallen uit te voeren op Engeland. Totdat de Britse leeuw eindelijk wordt verslagen!
  Hier is, naast luchtdoelen, het favoriete werk van Dmitry Sokolovsky de vernietiging van tanks. Val ze vanuit de lucht aan. Een bijzonder verleidelijk doelwit voor de Tortila is een machine die tachtig ton weegt! Echt een monster - een monster voor alle monsters!
  De Duitsers hebben echter al een seriële E-100 in dienst, zoiets als de Maus, maar met een dichtere indeling, lager silhouet en lichter. De nieuwe machine kon al voldoende snelheid ontwikkelen voor gevechten.
  Over het algemeen stelde Dmitry Sokolovsky zich mentaal de nieuwe tanks van de "E" -serie voor, klaar voor mei 1945. Met de indeling van de versnellingsbak op de motor zelf: gehurkt, met lange koffers.
  De meest massieve machine "E" -50 is qua gewicht en bewapening vergelijkbaar met de "Panther" -2, maar veel lager in silhouet en dikker, vooral aan de zijkanten met hellend pantser. Zowel "Sherman" als "Churchill" en "Pershing" zijn verre van deze Duitse machine in hun tactische en gevechtskenmerken.
  En wanneer ze op het slagveld verschijnt, zal ze gewoon niet gelijk zijn!
  En ze zijn al klaar en "E" -50 en "E" -75. De tweede machine met een 128 mm kanon is gewoon een wonder van tankbouw. Hoe gek dat zelfs "Tortilla" niet genoeg zal lijken.
  En hier is de blootsvoetse krijger Dmitry Sokolovsky al in de tank, samen met de bemanning van een mooi meisje. In een formidabele, "E" -100 aangepast om zelfs onder water te bewegen. Hier is een koets met elfjes, Dmitry Sokolovsky is de vijfde erin, en vier meisjes met puntige oren duiken in de dikte van de Atlantische Oceaan. En het drijft daar, het zeeoppervlak doorsnijdend, het is een onderzeeër op sporen.
  U moet op het smalste punt het Kanaal oversteken. Spring naar de kust, voer beschietingen uit en keer terug.
  Eh, het Duitse genie wist meesterwerken van militair denken te creëren. Bijvoorbeeld grondverzettanks. De democratische regeringsvorm bleek ineffectief voor Duitsland. Welke crisis is de afgelopen jaren ontstaan? Er liepen dus allerlei terroristen en emigranten rond! En wie is de schuldige? Allereerst de zwakte van de autoriteiten!
  Maar nu springt hun auto met twee kanonnen uit de diepten van de zee.
  Dmitry Sokolovsky, die in een droom een meisje werd, schiet met behulp van de blote vingers van zijn onderste meisjesachtige ledematen fragmentatiegranaten naar de kanonnen van de Engelse kustbatterij. De Engelsman wordt hoger gegooid en ondersteboven gekeerd.
  Dit is echt helemaal chic!
  Om de een of andere reden flitste er een Russisch lied door het hoofd van Dmitry Sokolovsky:
  - Een fataal jaar, je kunt me niet geloven - duizend negenhonderdnegenennegentig! De duivel zal draaien met gouden horens, drie negens ondersteboven!
  En toen, in de persoon van de nazi-troepen, kwamen de duivels op Engelse bodem. Hier is een oranje elf als een lupanet uit een zwaar 128-millimeterkanon.
  En de explosie van een projectiel van dertig kilogram bracht een vijandelijke bunker omhoog naar de helse luchten.
  Met behulp van blote vingers van gebeitelde benen schiet Dmitry Sokolovsky uit zijn korte kanon en kijkt naar de meisjes. Wat zijn ze mooi in hun krappe bikini's. Geen meisje, maar gewoon een wonder van de natuur. Dus je wilt met ze vrijen... Nee, Karl Marx heeft nog steeds niet helemaal gelijk. Hierin is een vrouwelijke natuur en het vlees van een charmant meisje, maar het trekt nog steeds op vrouwen. Naar hun rondborstige, glanzende lichamen.
  Hij is een boer in hart en nieren, en dus zal hij voor altijd een boer blijven, ongeacht in welke verleidingen het genadeloze lot hem zou brengen.
  En hier, half in slaap van wandelen en dromen, is het zo aangenaam... Je stelt je in je rijke verbeelding de overwinning van het Derde Rijk voor...
  Het is nog niet definitief, maar het komt eraan!
  Hier schiet je op de batterijen, en een meisje met blauw haar giet water uit een machinegeweer en roeit de Engelse infanteristen uit. Gedode zwarten vallen, ze gieten hetzelfde uit, zoals blanken, scharlaken bloed. Oorlog is de natuurlijke staat van de mens...
  Of, zoals een filosoof zei: vechten is moeilijker dan ademen, maar veel natuurlijker!
  Interessant is dat meisjes dol zijn op het gebruik van hun lange, sierlijke tenen tijdens het fotograferen. Het maakt niet uit welke kleur de kat heeft, als hij maar muizen vangt. Zo is het ook met meisjes - het maakt niet uit welke delen van het lichaam, als ze maar mooi zijn.
  Hier is een elfenkrijger die met een nauwkeurig schot een relatief kleine toren "Churchill" heeft afgescheurd.
  Dmitry Sokolovsky zeker niet, er was een verlangen om een lied te componeren, en het wonderkind van de stormtrooper leidde de lettergreep;
  Ik droomde vanaf de wieg om een stoere soldaat te worden,
  Vlieg vliegtuigen en schiet...
  Of misschien een scheepsjongen en een grote piraat,
  Ook al ben je op zee gewoon een dief!
  
  Ik wilde in militaire aangelegenheden zijn - voor mij een jongen,
  De krachtigste erkenning die er is...
  Je moet leren vechten, niet uit een boek,
  Anders word je zo stom als een beer!
  
  Ik las in mijn jeugd over onstuimige kapers,
  Over instappen en scherpe sprongen...
  Hoewel je een slachtoffer kunt worden van de commissarissen,
  Maar lafheid, de jongen is uit zijn handen!
  
  Wat je wilt, zul je altijd bereiken
  Elk bedrijf maakt altijd ruzie...
  En de zon schijnt ook over de piraat,
  En als de storm ook geen probleem is!
  
  Ja, de galg dreigt ook,
  De wrede beul zet het schavot neer...
  En de dief zal geen plaats vinden in het paradijs,
  De hel wacht hem in de onderwereld!
  
  Toen ze me bij Jezus vingen
  Wanhopig deed ik een verzoek...
  Ik bezweek, ik heb berouw voor de gemene verleiding,
  Gezochte meiden, kleurrijke auto's...
  
  God antwoordde: dat er voor jou geen vergeving is,
  En alleen Satan wacht...
  De beul sloeg onmiddellijk toe,
  En de kop rolde van het hakblok!
  
  En ik ben in de hel, maar weet dat ik niet lijd,
  Je kunt ook wodka drinken met duivels ...
  En nu slik ik die drank heerlijk door,
  Die wordt weggespoeld met taart en wild!
  
  Ja, deze plek is gewoon de piraten,
  Er zijn duivels - meiden met een knal ...
  Zo was de vergelding hier,
  Champagne, wijn, barbecue in de ochtend!
  
  Ik heb vijfhonderd eeuwen in de hel gespeeld,
  Maar hier komt de Grote Jezus...
  En eindigde de hel zonder enige tussenwerpsels,
  Was in de onderwereld in geluk - nu leeg!
  In de hel lijd ik nu enorm,
  Ja, het is te laat om je te bekeren in de hel...
  Ik wilde me stijlvol kleden met een dame,
  Ik wist niet dat ik vandaag in de hel zou zijn!
  
  Dus een lesje voor andere piraten
  Leef eerlijk, je zult doelen zijn ...
  Hoewel het salaris helaas laag is,
  Hoe kunnen we ons losmaken van de noodzaak van kettingen?
  Goed lied en geweldig gevecht... Ze hebben hun gevechtsuitrusting uitgeladen en komen terug. De elfen riepen in koor:
  - Moge de kracht bij ons zijn!
  Nogmaals, een geweldige, moderne tank gaat naar zee. En een geringe diepte, geen belemmering voor een auto die op waterstofperoxide rijdt.
  Hoe de Duitsers zich voorbereiden om in Groot-Brittannië te landen, terwijl Stalin zijn wonden likt. Het is al juni... Er worden graaftanks getest, die tunnels onder het Kanaal moeten graven en de Britse metropool binnenkomen.
  Mooie meisjes in scharlaken en blauwe bikini's klommen in een uitgravende, dolfijnachtige machinegeweertank. Ze schakelden de tweede versnelling in en de auto ging soepel de grond in. Een nieuw wapen dat elke verdedigingslinie kan doorbreken. Schitterende vrouwelijke krijgers bewogen de hendels met hun blote vingers en dreven de tank voort.
  En wat voor figuren hebben de meisjes, en prachtige borsten, nauwelijks bedekte bikini's. Je kunt ze urenlang bewonderen. En wie is de beste in het leger? Natuurlijk, een meisje.
  Maar de wetenschappers van het Derde Rijk ontwikkelen niet alleen grondverzeteenheden en andere ijzeren apparatuur. In de vernietigingskampen werken artsen aan de creatie van een krijger - een man van de toekomst. Nu, als een rattengen in het menselijk lichaam wordt getransplanteerd? Of een kakkerlak? Hoeveel zullen zijn vechtkwaliteiten toenemen?
  En er zijn al enkele soorten monsters voor oorlogen, evenals zombiekrijgers. Deze laatste bestaan al enkele jaren. Elke persoon kan in een zombie veranderen. Maar hun vechtkwaliteiten waren twijfelachtig - te dom. Ze rechtvaardigen de kosten van het maken niet en kunnen het vuur openen op hun eigen troepen.
  Dus de zombiefronten gingen niet in massaproductie. Maar aan de andere kant kunnen er laaggeschoolde arbeiders van gemaakt worden en kunnen bijvoorbeeld de eenvoudigste vliegtuigen en zweefvliegtuigen worden gemaakt. Veel zweefvliegtuigen zijn voorbereid op de landing in Groot-Brittannië.
  Maar er is ook een geheim, speciaal wapen: disco's! Iets wat in de eenentwintigste eeuw niet meer kon. De beste wetenschappers in de concentratiekampen ontwikkelden wapens met unieke eigenschappen. De snelheid heeft al drie of vier geluidssnelheden bereikt, maar het belangrijkste is dat de diskettes dankzij de laminaire straal onkwetsbaar bleken voor handvuurwapens.
  En ze konden zelf auto's in de lucht neerschieten - tenminste door te rammen.
  En nogmaals, Dmitry Sokolovsky vertegenwoordigde de meisjes aan het roer van de diskette. In het leger van het Derde Rijk waren vrouwen zeldzaam. Maar waarom zou je in je dromen niet de meisjes vertegenwoordigen? Met veelkleurige kapsels, slank, atletisch, rondborstig met een minimum aan kleding, of helemaal naakt!
  O, als de hele wereld alleen maar uit meisjes bestond, en hij Johann de enige man bleef. En hoe zou hij zich dan omdraaien?
  Stralende Charlotte op een diskette, glimlachend, en haar rode haar wapperend in de wind, als een proletarische banier. Wat een volbloed, jeugdig gezicht heeft ze, en een bolle borst, een dunne taille met krachtige, brede heupen. Haar slipje is zo dun als een draadje en laat je alle meisjesachtige charmes zien!
  En de diskette zelf lijkt op de beruchte vliegende schotels. Hij gaat verticaal omhoog, bijna geruisloos... Een behoorlijk grote en dure machine. Bij het winnen van snelheid stromen er krachtige luchtstromen omheen - in staat om zowel kogels als granaten te vernietigen. De in beweging zijnde diskette is dus onkwetsbaar.
  Toegegeven, hier zit een minpuntje in: de vliegende schotel zelf kan ook niet vuren, maar ... Ten eerste kan de diskette elk vijandelijk vliegtuig rammen. En gezien de snelheid kan geen enkele vliegmachine eraan ontsnappen. Ten tweede, door de jet uit te zetten, kun je een radiografisch bestuurd bomprojectiel uitwerpen en het doelwit raken! En dan weer aanzetten...
  Bovendien is de ontwikkeling van verschillende soorten straalwerpers al aan de gang, waarmee het de bedoeling is om vliegende schotels uit te rusten. Je zegt fantastisch! Maar wie weet waartoe het fascisme in staat is, nadat het zoveel hulpbronnen van de planeet Aarde heeft opgeslokt.
  Het discolet-besturingssysteem is het modernst met behulp van een joystick. Hij ondergaat gevechtsproeven. Groot-Brittannië en Amerika zijn nog steeds sterk in de luchtvaart, en waarom maakt de "vliegende schotel" de luchtrangen van de vijand niet dunner?
  Charlotte is zo mooi, de hoofdstad van dit schip. De crew bestaat uit vijf meiden. Ze zitten in stoelen of springen op en trekken hun blote, chocoladekleurige benen uit de zonnebrand. Hun blote vingers rusten op de joysticks. Hoe erotisch het ook is, de gelakte, sierlijk gevormde nagels glanzen, de aderen lopen langs het onderbeen onder de gebruinde huid.
  De bemanning van een meisje is waar een jonge man van droomt die zich in het leger bevindt. Dat wat overwinning en geluk brengt.
  Hier nam het schijfvliegtuig snelheid op en bereikte met verbazingwekkende snelheid de kusten van Groot-Brittannië. En van overal ramt het de eerste drie Engelse jagers die de vliegende schotel onderweg ving. Laminaire jet haalt de auto's van het leeuwenrijk neer. Die, die hun vleugels verliezen, vallen naar beneden.
  Charlotte zegt met een tevreden blik:
  - Een vreselijke zus en zo een vreselijke ... Ik ben niet verschrikkelijk en draag make-up!
  En het wordt gelanceerd als reactie op de pogingen van de nieuwe Engelse jagers om agressieve grinniken af te vuren!
  En nu maakt de vliegende schotel een U-bocht en besmeurt het Amerikaanse R-51 aanvalsvliegtuig, dat niet wordt geholpen door raketwerpers of acht machinegeweren. Het is nog steeds een grote kracht.
  Het blote voeten meisje Dmitry Sokolovsky dacht dat de Amerikanen toch dom waren, dat ze in de oorlog met Duitsland waren beland. Ze speelden dus alleen de USSR in de kaart. Help je ergste vijand. Maar ze hadden Rusland met Duitse handen kunnen afhandelen!
  En nu vernietigt een onkwetsbaar schijfvliegtuig al hun vliegtuigen. En dit is erg slecht voor Groot-Brittannië.
  En het is nog erger voor Amerika. Nadat de Britse heuvelrug is gebroken, zal het mogelijk zijn om te proberen de oceaan over te steken.
  Charlotte, sprankelend met smaragdgroene ogen, spreekt in gezang en op rijm uit:
  - We zien eruit als valken, zweven als adelaars ... We verdrinken niet in water, we verbranden niet in vuur!
  De oogverblindende blonde Gertrude reageert met:
  - Wat een pijn, wat een pijn ... Duitsland tegen Groot-Brittannië - honderd - nul!
  Een diskette kan vrij lang vliegen. Het geheim van zijn motor is in de eenentwintigste eeuw niet ontrafeld. Alleen de gangreserve van de vliegende schotel is kolossaal - je kunt naar New York vliegen. En de bewegingen zijn zo gebroken, alsof de machine verstoken is van traagheid.
  Dat er geen jager of bommenwerper gepakt wordt, is een koek die tot stof vermalen wordt.
  En dan beginnen de bommen op Londen te vallen, die worden gedropt door de nieuwste, Duitse staartloze exemplaren. En het is zeer effectief.
  Op 22 juni 1945 landden de Duitsers en Japanners in Australië. Dit is een soort generale repetitie voor de aanstaande aanval op Groot-Brittannië. En het schijfvliegtuig vloog zelfs daarheen.
  Van de Britse marine zijn er alleen hoorns en poten. De Duitsers verschenen in serieproductie van onderzeeërs met één zitplaats. Ze laten Engelse schepen zinken, terwijl ze zelf praktisch niet te onderscheiden zijn in de waterkolom.
  En torpedo's die gericht zijn op geluid, of hitte... Wat alleen de Duitsers niet hebben! De beste wetenschappers van over de hele wereld werken onder schot onder het Derde Rijk. En ze worden gedwongen om hard te werken om de Duitse macht te versterken.
  Zo sierlijke, miniatuur E-10's met een laag silhouet bewegen in Australië, en de bemanning ligt. Ze zijn, ondanks hun lage gewicht, vergelijkbaar met de Churchill qua bewapening en bepantsering, maar tegelijkertijd veel sneller en wendbaarder. En in zo'n auto gingen de meisjes zitten.
  Paren gingen liggen en controleerden de tanks, om het Engelse uitschot te vernietigen!
  
  ALS DE BASKY MARCEL ZOU REDDEN
  Ook de tijdreiziger Natasha Belaya kwam per ongeluk tussenbeide. De Luftwaffe kreeg medelijden met een jonge piloot en pakte hem op met een elektriciteitsnet toen hij per ongeluk neerstortte door een technische storing. En het moet blijken dat het Hans-Joachim Marcel bleek te zijn, de eigenaar van meerdere luchtvaartrecords. Waaronder eenenzestig vliegtuigen die in een maand zijn neergeschoten en zeventien vliegtuigen op een dag. En de eerste Duitse piloot die de grens van honderdvijftig neergestorte vliegtuigen overschreed.
  Bovendien werden zijn prestaties bevestigd door de Britten, en niemand schoot zoveel geallieerde vliegtuigen neer.
  Dus Natasha Belaya redde een volledig uitstekende persoonlijkheid die echte veldslagen vocht en een echt fenomeen werd. Maar het lijkt erop dat zelfs zo'n fenomenale aas niet alleen in staat is het verloop van de oorlog te veranderen.
  Maar het gaat niet alleen om kwantiteit, het gaat ook om kwaliteit. Maar Marseille slaagde erin het vliegtuig met Montgomery zelf neer te schieten en de beroemde Engelse generaal stierf. Dit leidde tot het mislukken van Operatie Torch, die voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Net als de landing van de Amerikanen in Marokko. Wat ook heel belangrijk is. Maar het belangrijkste was dat Hitler voelde dat de Russen in de buurt van Stalingrad een offensief planden vanaf de flanken en dat hij preventieve maatregelen kon nemen. Hierdoor dekten de Fritz zwakke punten en konden ze eind november het Sovjetoffensief afslaan.
  En zo hielden ze stand bij Stalingrad en aan de Wolga. De ervaring van de Rzhev-Sychov-operatie toonde aan dat toen de nazi's klaar waren, ze in staat waren het offensief van de in de minderheid zijnde Sovjettroepen af te weren.
  De Britten begonnen later op te rukken, toen de troepen van Rommel al klaar waren om de aanval af te weren. En Rommel zelf kwam terug van vakantie. Als gevolg hiervan duurde de Britse aanval vijftien dagen en werd deze met kolossale verliezen afgeslagen.
  
  Ondanks het feit dat de Duitsers het front hielden, verklaarde Hitler de totale oorlog en mobilisatie. De productie van wapens in het Derde Rijk nam enorm toe. En de luchtaanvallen door de geallieerden zijn sterk afgenomen. Fritz begon zijn krachten te verzamelen voor een nieuw offensief.
  Marseille overtrof het aantal neergehaalde vliegtuigen in driehonderd, en werd de eerste piloot en krijger van de Luftaffe die opnieuw het Ridderkruis van het IJzeren Kruis ontving met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En in februari 1943 bereikte het aantal door Marseille neergeschoten vliegtuigen vijfhonderd, waarvoor hij voor deze gelegenheid een speciaal goedgekeurde onderscheiding ontving: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. De eerste ontvanger van deze bestelling worden.
  Marseille werd een ware legende en werd gevreesd als vuur. Misschien zelfs sterker dan vlammen.
  In december werd Stalingrad eindelijk onder controle van de Duitsers. En de nazi's begonnen een nieuw offensief voor te bereiden. Zowel de Tigers, de Panthers als de Ferdinands zouden deelnemen aan de aanval. Met behulp van arbeid uit Afrika en de arbeid van gevangenen, waaronder joden. Het Derde Rijk heeft nog niet gedreigd de oorlog te verliezen en de joden zijn niet massaal uitgeroeid. En dat betekent meer personeel. En tanks en vliegtuigen en andere uitrusting worden geproduceerd.
  Groot-Brittannië en Amerika hebben de oorlog tegen het Derde Rijk feitelijk afgeremd. Bovendien kregen onderzeeërs ze erg goed. Die in roedels wolven jaagden en vele schepen tot zinken brachten.
  Hitler versterkte Rommel ook met tanks en vliegtuigen. En zo lanceerden de nazi's eind april een offensief in Egypte. Deze keer meer succes, en als gevolg daarvan werden de Engelse troepen volledig verslagen. En het was een verpletterende nederlaag voor het leeuwenrijk.
  Fascistische troepen trokken Palestina binnen en braken door naar Irak. En tegelijkertijd namen ze de controle over het Suezkanaal over. En ze rukten op en veroverden Koeweit. En andere oliebronnen. En het was erg agressief en cool.
  En eind mei begon het Wehrmacht-offensief aan de Wolga, met opmars naar het zuiden.
  De nazi's probeerden door te breken naar de Kaspische Zee en Astrachan in te nemen. Hitler koos in dit geval de meest kwetsbare richting voor het Rode Leger en de meest effectieve.
  De tank "Lion" nam ook deel aan de veldslagen. Maar deze machine, met een te zwaar gewicht van negentig ton, liet zich niet al te best zien. En ze werd afgewezen. Maar ook Focke-Wulf was niet slecht. En eind juni arriveerde Marseille aan het oostfront. Zijn verschijning was als een komeet die voorbij kwam. En een hele massa neergestorte Sovjet-vliegtuigen. Eind juli bracht Marseille het aantal neergehaalde vliegtuigen op duizend en ontving hiervoor het Grootkruis van het IJzeren Kruis, een onderscheiding die voorheen alleen was voorbehouden aan Hermann Göring, voor Frankrijk en niet al te welverdiend. Marcel is een zeer vechtlustige man en Hitler aanbad hem. Zo'n pilot bleek: gewoon een onbegrijpelijk fenomeen.
  De nazi's gingen naar de Kaspische Zee en sneden de Kaukasus over land af. En Turkije nam en opende een tweede front in Transkaukasië. En het Rode Leger werd nog moeilijker.
  En de Duitsers begonnen op te rukken langs de kust van de Kaspische Zee. En de nazi's rukten met groot succes op. En tegen het einde van september waren de Duitsers al het grondgebied van Azerbeidzjan binnengekomen. En daar begonnen zulke veldslagen te koken.
  Stalin beval om naar het centrum op te rukken en al zijn troepen daar te gooien ... De Duitsers slaagden er zelfs in om terug te duwen en braken resoluut door het front. De nazi's moesten het offensief tijdelijk stopzetten en nieuwe troepen in de strijd werpen. Maar de superioriteit in de strijdkrachten beïnvloed.
  De nazi's sloegen het offensief van de Sovjet-troepen af en zetten in de winter hun opmars voort in de Kaukasus. En ze gebruikten de nieuwste straalvliegtuigen, nieuwe modellen.
  En Marseille heeft al meer dan tweeduizend neergehaalde vliegtuigen overschreden. Waarvoor hij een nieuwe onderscheiding kreeg met een diamanten ster van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis, met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  En in de buurt van Bakoe zijn er al zulke veldslagen, heel wreed.
  Uit de gevechten bleek dat vrouwen helemaal geen zwakke schakel zijn en goed weten te vechten. En tegelijkertijd minder verliezen dragen dan mannen. De krijgers vochten ook in de infanterie en sloegen met hun blote voeten op het hete zand van de Sahara. En beheerste de tanks. De "Tiger" hebben getest in gevechten met Groot-Brittannië.
  Sovjetmeisjes op de SU-100 vechten echter ook goed.
  Al lijkt de positie van Rusland hopeloos. Maar de krijgers, samen met Elizabeth, vechten als adelaars.
  Ekaterina drukt met haar blote tenen op de hendel. Stuurt een projectiel dat de nazi E-50-auto in de zijkant doorboort en brult:
  - Voor het grote rode en karmozijnrode communisme!
  Elena sloeg ook het kanon af met haar blote, sierlijke been. Ze raakte nauwkeurig de vijandelijke tank.
  Het meisje piepte:
  - Voor mijn mooie Rusland!
  Euphrasia merkte agressief op en leidde een zeer goed gericht vuur:
  - Glorie aan ons moederland!
  En hij gebruikt ook blote, gebeitelde benen.
  De Sovjet-machine is erg sterk en vecht. En het schiet aardig op.
  De SU-100 is in staat om de E-50 in de zijkant te penetreren. Maar de meisjes breken zelfs door haar voorhoofd, raken in een lokaas of end-to-end. En ze snijden door metaal.
  Elizabeth schoot met haar blote tenen op de vijand. En piepte:
  - Van de blauwe stroom...
  Ekaterina vuurde ook, deze keer duwde ze de hendel met haar scharlaken tepel en kirde:
  De rivier begint...
  Elena, agressief grijnzend en sissend, zei:
  Nou, de vriendschap begint...
  En ze drukte ook met haar blote hiel op de hendel.
  Euphrasia kirde, schietend op de vijand:
  - Met een glimlach!
  De meiden werken heel actief aan de SU-100. En vernietig vijandelijke uitrusting.
  En aan de rand van Bakoe graven de pioniers loopgraven. Er zijn jongens van verschillende nationaliteiten. Vooral veel heldere koppen flikkeren. Er zijn rode en zwarte en blonde kinderen.
  Eén ding verenigt hen: geloof in de triomf van het communisme en blote voeten. Het is duidelijk dat niet iedereen schoenen heeft tijdens de oorlog en daarom pronken alle kinderen als teken van solidariteit met hun blote, ronde hakken. De winter in Transkaukasië is vrij mild, en als je beweegt en met schoppen werkt, is de kou niet zo verschrikkelijk.
  Kinderen werken enthousiast en zingen:
  Hef vuren, blauwe nachten,
  Wij zijn pioniers - kinderen van arbeiders ...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oproep van de pioniers - wees altijd klaar!
  En daar komt het alarm weer. Jongens en meisjes springen naar de bodem van de greppel. En granaten beginnen al van bovenaf te barsten: vijandelijke artillerie werkt.
  Pasjka vroeg Masha:
  - Nou, denk je dat we het zullen overleven?
  Het meisje antwoordde zelfverzekerd:
  - We zullen minstens één keer weerstand bieden, in het moeilijkste uur!
  Pioneer Sasha merkte logisch op:
  Onze heldhaftigheid is onwankelbaar.
  De jongen tikte met zijn blote zool op de stenen. Het is te zien dat de jongen zichzelf vulde met stevig eelt.
  Het meisje Tamara merkte op:
  We zullen vechten zonder angst
  We zullen geen stap terug doen ...
  Laat het shirt doordrenkt met bloed -
  Meer vijanden, draai de ridder naar de hel!
  De jongen Ruslan, een pionier met zwart haar, merkte op:
  Eeuwen gaan voorbij, een tijdperk zal komen,
  waarin geen lijden en leugens zullen zijn ...
  Vecht hiervoor tot je laatste adem -
  Dien je moederland, jij vanuit het hart!
  De jongen Oleg, dun en blond, tjilpte, verzen:
  Nee, de waakzaam zal niet vervagen,
  Het uiterlijk van een valk, adelaar ...
  De stem van het volk is sonore -
  Het gefluister zal de slang verpletteren!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen,
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  De jongens en meisjes applaudisseerden in koor.
  Maar nu vliegen straaljagers al en laten ze bommen vallen. En dit is een agressieve benadering.
  Oleg en Sasha hieven een katapult op en lanceerden een geschenk van de dood. En de loop werd geraakt door een nazi-aanvalsvliegtuig.
  Het meisje Natasha zong:
  - De Komsomol is niet alleen leeftijd,
  Komsomol is mijn lot!
  Ik zal de ruimte veroveren, geloof ik
  Laten we voor altijd leven!
  Ahmed, een pioniersjongen uit Azerbeidzjan, antwoordde met een glimlach:
  - Je bent nog geen Komsomol-lid Natasha!
  Het meisje stampte boos met haar blote voet en antwoordde met een melodieuze stem;
  Naast de vaders, met een vrolijk lied,
  Wij staan voor de Komsomol...
  Het tijdperk van lichtjaren nadert,
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  De roep van de pioniers - wees altijd klaar!
  Oleg stampte ook met zijn blote, kinderachtige voet en brulde:
  Sterkere hamer knijpt de proletariër,
  Van titanium dat het juk met de hand verplettert ...
  We zullen duizend aria's zingen voor ons moederland,
  En licht voor het nageslacht, goed!
  Kinderen zijn verheugd. En inderdaad, de Duitsers bombardeerden, en slechts één meisje kreeg een fragment in haar blote, ronde, roze hak.
  Pioneer schreeuwde, maar beet toen op haar lip.
  En dus bereidden ze zich voor om de aanval af te slaan. En er zijn al tanks met de nazi's. Formidabele E-100's zijn in beweging. Zulke krachtige en gevaarlijke machines.
  Ze hebben zo'n bescherming. Dat je er vanuit geen enkele hoek doorheen kunt komen. Je kunt het niet vanuit één hoek raken. De enige kans is om de sporen te breken.
  Kinderen zijn klaar om te vechten, en zwaaien met hun blote voeten. Hier zijn ze aan een draad pakketten met zelfgemaakte explosieven aan het duwen onder de sporen van de nazi's. Het werkt en vernietigt de rollen van de tanks van het leger van Rommel.
  En het ziet er verschrikkelijk uit.
  Sasha piept:
  - Glorie aan het communisme!
  De jongen Pashka schiet met Oleg uit een katapult en gilt:
  - Glorie aan de pioniers!
  De jongen Ruslan sleept samen met het meisje Sufir een mijn onder de Duitser door met een draad en roept:
  - Glorie aan de USSR!
  Kinderen uit Azerbeidzjan en Russische jongens vechten. Gebruinde, magere, blote voeten pioniers tegen een kolossale armada van tanks.
  Het meisje Tamara stampt met haar sierlijke, kleine blote voet en zegt:
  - Glorie aan Rusland!
  Pionier Ahmet bevestigt tijdens het schieten op de vijand:
  - We zijn samen een vriendelijke familie!
  De jongen Ramzan, een roodharige Azerbeidzjaanse, bevestigt, terwijl hij een auto uitschakelt:
  - Van het woord zijn we honderdduizend ik!
  De kinderen zijn vriendelijk... Hier is het Armeense meisje Azatuhi, die ook behendig het explosieve pakket met behulp van een draad onder de fascistische rups schuift, en piept:
  - De USSR is een familie van volkeren!
  Een ander Armeens meisje Aghas zegt:
  - Buig niet voor het fascisme:
  En het meisje trok met haar blote tenen aan de draad. Veel Azerbeidzjaanse en Armeense kinderen hebben blond haar en zijn niet te onderscheiden van Slavische kinderen, waarvan er ook veel zijn. Wie de Duitsers ook achterliet, andere Russische families vestigden zich zelfs onder de tsaren in Azerbeidzjan.
  Er zijn veel Slaven in de Kaukasus. Veel gemengde stellen. Ja, en kinderen hebben meestal lichter haar dan hun ouders. En de Slavische jongens werden bruin zodat je ze niet van de lokale bevolking kunt onderscheiden. Bovendien lijken kinderen meestal meer op elkaar dan volwassenen.
  Dus het internationale Sovjetbataljon van jongens en meisjes vecht, en ze zijn allemaal verenigd en lijken erg op elkaar. Hun blote hakken flitsen als ze bewegen.
  En dromen die kinderen de dood sturen. Shamil en Seryozhka, beide pioniersjongens, trekken aan de draad. En nu stopt de Duitse E-50 met een kapotte rups.
  De jongens zingen in koor:
  Unie onverwoestbaar, vrije republieken,
  Het was geen brute kracht die zich verzamelde, geen angst...
  En de goede wil van verlichte mensen,
  En vriendschap en rede, en moed in dromen!
  En de kinderen zijn er blij mee. Ze glimlachen met witte, gelijkmatige tanden. En ze zijn gelukkig, hoewel ze met de dood worden bedreigd.
  En de Duitsers zuigen. Vernietigde tanks vuren hun kanonnen af en krabbelen machinegeweren.
  Sommige Duitse voertuigen zijn uitgerust met granaatwerpers en zijn erg gevaarlijk.
  De jongen Maksimka en het meisje Zara uit Azerbeidzjan, leunend op hun blote voeten, trokken een mijn onder de vijand en sloegen de fascistische mastodont uit.
  En riepen naar de top van hun longen:
  - Voor de USSR!
  De kinderen zijn zo grappig.
  Pioniers Abbas en Vladimir gebruiken ook wapens. In dit geval de katapult en de rups van de E-75 naar de nazi's slaan. Toen zongen de jongens:
  - Voor de grootsheid van de planeet onder de dekmantel van het communisme!
  Oleg en Abdula zijn ook pioniers van verschillende naties, maar met één hart lanceren ze ook explosieven. Ze slaan de E-100 en zingen ...
  We openden de planeet voor de naties,
  Het pad naar de ruimte, naar onzichtbare werelden...
  Heroïsche daden worden gezongen -
  Om het litteken van de dood voor altijd uit te wissen!
  
  Onder de heilige banier van Rusland,
  In vrede, vriendschap, geluk en liefde...
  De mensen van de hele aarde zullen gelukkiger worden,
  Helse duisternis zal in de verte verdwijnen!
  Hier vechtende kinderen...
  Abdurrahman en Svetlana - een Azerbeidzjaanse jongen en een meisje uit Wit-Rusland trokken een draad samen en schakelden een fascistische tank uit. En ze zongen:
  - De grote naam van het heilige Rusland,
  Schijnt over de wereld - als een zonnestraal ...
  Ik geloof in eenheid dat we gelukkiger zullen worden,
  Laten we de mensen de juiste weg wijzen!
  Kinderen zijn erg moedig. En de nazi's waren gewoon geschokt door zo'n koppig en woedend verzet.
  Abudurrahman is een pionier, hij kreeg een fragment in zijn blote zool. Het doorboorde het eeltige oppervlak van een kinderbeen.
  De jongen siste:
  - En het doet me pijn!
  Svetlana werd ook geraakt in de ronde hiel en krabde aan haar schouder. Maar het meisje siste:
  - Breek de Pioneers niet!
  Azim en Kolka ramden ook de Duitse auto.
  De jongens wezen met een draad en zongen:
  De verraderlijke vijand ging in het offensief,
  Maar ik geloof dat het niet zal wankelen, het Sovjet-volk ...
  De vijand wacht op nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  De vijand wacht: nederlaag en vergetelheid,
  En de glorie van Rusland zal sterker bloeien!
  Kinderen zijn dapper en buigen niet. En ze willen winnen. En ze zingen en ze vechten.
  De Duitsers lijden zware verliezen. Toegegeven, meestal hebben ze kapotte rupsbanden en rollen. En het is niet dodelijk.
  Erger nog voor de pioniers die gevangen werden genomen.
  De jongen Abdulhamid werd, toen hij gevangen werd genomen, door de nazi's op de pijnbank gezet. Ze staken de blote voeten van de pionier in het blok en begonnen gewichten aan de haken te hangen. En toen ontstak hij het vuur. En de blote hielen van de jongen werden door het vuur gelikt. En een zweep viel op zijn rug. Ze hebben me lang verslagen. En toen begonnen de nazi's de ribben te breken met een gloeiend hete tang.
  De jongen, stervend onder marteling, toen het ijzer van zijn ribben, rood van de hitte, hem verpletterde, zong:
  Berlijn is bijna onder onze heerschappij,
  Door een verrekijker zien we de verdomde Reichstag ...
  Ik hoop dat er spoedig vrede en geluk zal zijn;
  Die zal ik in mijn gedichten beschrijven!
  
  Rusland opende het communisme voor de werelden,
  Ze werd een familie voor iedereen.
  Maar de Wehrmacht stak ons een varkenssnuit toe,
  En nu spat het bloed als een fontein uit de aderen!
  
  Wat de Führer per ongeluk bij ons vergat,
  Ik wilde land en slaven krijgen!
  Fascisme ging gepaard met een zeer lange campagne -
  En hier is een echte nachtmerrie, helse dromen!
  
  Een eenvoudige jongen, een jongen op blote voeten,
  Onlangs een rode stropdas gebonden.
  Hij wilde zelf de wereld bouwen zonder God,
  Maar plotseling barstte napalm uit de lucht!
  
  Ik moest naar voren rennen, we waren AWOL,
  Zulke jonge duiven wil niemand hebben!
  Maar de jongen-vechter in een geweer deed het,
  Het pad van de vaders bleek waardig te zijn!
  
  Gevochten waar zowel sluwheid als kracht,
  En zwakte is ook bitter, helaas...
  Kameraden moesten graven graven
  Dennenkisten schaven in de vorst!
  
  Ik ben een pionier nu gewend aan lijden,
  Hij ging blootsvoets op verkenning, de sneeuwbank knarste.
  Misschien straf voor ongeloof,
  Dat ik Jezus niet wilde kennen!
  
  Maar wat zijn de drie uur van Golgotha?
  Er zijn meer dan drie jaar oorlog voorbij!
  In elk dorp huilen weduwen bitter,
  Hoe de zonen omkwamen op het kerkhof van het land!
  
  Ik overleefde, schrok, raakte gewond door een kogel,
  Maar gelukkig bleef hij overeind!
  We hebben de schuld eerlijk aan Duitsland teruggegeven,
  Dat fascisme is door ons tot stof vertrapt!
  
  Ik ben volwassen geworden, maar nog steeds een jongen,
  De snor brak niet door, maar nu al een titaan!
  Ja, een volwassene, en misschien zelfs te veel,
  Het hart werd tenslotte zo hard als metaal!
  
  Hero Star hoogste onderscheiding -
  Stalin zelf, geloof me, heeft het overhandigd!
  Hij zei: je moet een voorbeeld nemen aan mensen zoals jij,
  De strijders vervalsen de sleutels van de deuren naar Eden!
  
  Maar leg nu het dappere geweer neer,
  Pak je, tang, een hamer en werk!
  Bouw een zeilboot en een boot van hout
  En maak een vliegtuig zodat de vogel omhoog vliegt!
  Maar ondanks alle massale heldenmoed van de pioniers en soldaten van het Rode Leger, viel Baku. En de nazi's veroverden de hele Kaukasus.
  Stalin was erg bang en bood Hitler een wapenstilstand aan. De Führer, bezorgd over de informatie dat de VS en Groot-Brittannië een atoombom aan het ontwikkelen waren en Japan versloegen, besloot een groot offensief in het Westen te lanceren.
  Er werd een wapenstilstand getekend. De USSR stemde ermee in alle krijgsgevangenen terug te sturen naar het Derde Rijk en gratis een grote hoeveelheid grondstoffen te leveren die de Wehrmacht nodig had.
  Hitler was het hiermee eens. En in het voorjaar van 1944 begon een groot offensief van de nazi's in Afrika. De nazi's, die het noorden al in handen hadden, trokken naar het zuiden. En tegelijkertijd zette de duikbootoorlog voort. In het zuiden rukten de nazi's met succes op. Tegelijkertijd trokken de nazi's naar het Oosten. Nadat ze waren opgeschoten, namen ze door Iran en bijna zonder weerstand veroverden ze India. En niet zonder succes veroverde hij grote gebieden. De nazi's zijn hier dus echt geslaagd.
  En op 3 november 1944, op de datum van de presidentsverkiezingen, landden de Verenigde Staten plotseling in Groot-Brittannië en veroverden het. En het was een geslaagde zet. En het bleek echt gaaf te zijn. En in slechts een week tijd namen ze haar gevangen. En het is heel gaaf geworden. De Panther-2-tank, die geavanceerder en beter bewapend was, nam ook deel aan de gevechten. Maar de Lev-2-tank bleek nog sterker te zijn. Daarin plaatste Porsche, voor het eerst in de Duitse tankbouw, de motor en transmissie in één blok en overdwars, en plaatste de versnellingsbak op de motor zelf. De hoogte van de romp werd verminderd en de toren was kleiner en smaller. Als gevolg hiervan nam het gewicht van de auto af en was de motor daarentegen krachtiger met 1000 pk.
  Dus de tank "Lion" -2 was een schok voor de Britten, en de beste op dat moment.
  Groot-Brittannië capituleerde. En nu hebben de nazi's de oorlog tegen de Verenigde Staten verplaatst. De Amerikanen konden in tankbouw alleen de Pershing doen, die zwakker was dan de Duitse auto's. En alleen "Superpershing" kon op de een of andere manier nog tegen de Duitsers vechten. Maar de Fritz hebben al een machtige "E"-serie. En de krachten zijn ongelijk.
  Het vijfenveertigste jaar ging voorbij in zeeslagen. De nazi's voerden operatie Icarus uit. Ze namen ook Groenland over.
  Maar het is niet zo eenvoudig om Amerika over de oceaan te krijgen. Maar Duitse troepen gebruiken waterstofperoxide-aangedreven onderzeeërs. Die erg snel zijn, de vorm hebben van diepzeevissen, en de Amerikanen letterlijk de zee in slaan. En dit schildert natuurlijk niet de Verenigde Staten. En een deel van de Duitse troepen is geconcentreerd in Argentinië en Brazilië. En van daaruit begonnen ze naar het noorden te kruipen. En het is erg cool. De nazi's nemen de VS over. De nieuwe tanks uit de "E"-serie zijn erg sterk en onhandelbaar. De nieuwe tank van de E-50-serie, met een gewicht van vijfenzestig ton, kreeg frontale bepantsering van 250 mm dik onder hellingen en zijkanten van 170 mm dik, ook met grote hellingen. En een 88 mm kanon met 100 EL dat Amerikaanse tanks zonder enig probleem vernietigt.
  De nazi's vernietigen de VS. En tegen de herfst van 1946 hadden ze heel Canada veroverd. En in de herfst werd ook Mexico veroverd. En de VS begonnen in paniek te raken. En in de winter van het zesenveertigste en zevenenveertigste jaar waren Alaska en een derde van het grondgebied van Amerika al ingenomen. De lente is de beslissende fase om de Amerikanen af te maken.
  Marseille was een zeer succesvolle piloot. En nu, na de derde duizend neergestorte vliegtuigen, kreeg hij de Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
  In het Derde Rijk keurden ze ook de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis goed met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten, voor degenen die duizend neergehaalde vliegtuigen of hetzelfde aantal kapotte tanks bereiken.
  In dit Ridderkruis hadden minstens honderd diamanten moeten zijn bevestigd, en het zou groter zijn geweest dan andere Ridderkruisen. De prijs was dus niet alleen eervol, maar ook duur.
  Albina en Alvina vliegen door de lucht. Ze schieten hun Yankee-vliegtuigen neer en zingen door hun tanden:
  - Mooie meiden,
  Goede vrienden...
  Zou formidabele jongens zijn -
  En geweldige kicks!
  Albina richtte het vliegtuigkanon met behulp van haar blote tenen, sloeg de Amerikaan en piepte:
  - Lichten van vrolijke ogen!
  En knipoogde naar haar partner. Ze sneed haar tegenhanger af. Ze sloeg de vijand aan stukken met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme en onze glorieuze overwinningen!
  Albina corrigeerde haar partner en schoot het Yankee-vliegtuig neer:
  - Voor Arisch communisme!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  En ze ontvingen de zesde graad van het Ridderkruis, omdat ze elk meer dan duizend vliegtuigen hadden neergeschoten.
  En Marseille, dat nog eens vierduizend vliegtuigen had neergeschoten, ontving de Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren en ontving zwaarden en diamanten. De Amerikanen liepen letterlijk van hem weg.
  Ondertussen ging de oorlog door. De Amerikanen waren duidelijk aan het verliezen van de beste vijand op het gebied van technologie en training, en maakten zelfs gebruik van buitenlandse divisies.
  Alleen "Superpershing" kon de Duitse E-50 in de zijkant doordringen. Het voordeel van een kanon en een kaliber van 90 mm en een looplengte van 73 EL. Maar aan de andere kant is de vuursnelheid slechts vier schoten per minuut tegen twaalf voor de Duitse E-50, en is het gewicht van vijftig ton te groot voor een motor van 500 pk. Ja, en de bepantsering is onvoldoende. In het voorhoofd van de Duitse hoofdmastodont braken de Amerikanen nog steeds niet door. En de Fritz had ook een E-75 met een 128 mm kaliber kanon en een zijpantserdikte van 210 mm onder hellingen, met nog betere bescherming en een motor van 1500 pk.
  Dus vanaf het begin was de VS aan het verliezen. Alleen de T-93-tank, meer bepaald een zelfrijdend kanon van 93 ton, met een frontale pantserdikte van 305 mm en een kanon van 155 mm, kon de Duitse mastodonten frontaal bestrijden.
  Maar de rijprestaties van dit zelfrijdende kanon waren onbelangrijk, net als de vuursnelheid. En de Duitsers vernietigden het met vliegtuigen.
  Dus de Amerikanen als geheel deden het niet goed en verloren hopeloos.
  En de Duitse troepen kwamen steeds dichter bij New York en Washington.
  Truman smeekte Hitler om vrede.
  Maar de Führer wilde alleen volledige overgave zonder voorwaarden. Washington werd omsingeld. En de nazi's begonnen een aanval op de Amerikaanse hoofdstad.
  Marseille ontving een speciale onderscheiding voor vijfduizend neergestorte vliegtuigen: de Grand Diamond Star van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En het is cool.
  De tankbemanning van Gerda vocht voor een betere morgen. En hij won zonder problemen.
  Het meisje begon zelfs niet alleen met haar blote tenen te schieten, maar ook met de scharlakenrode tepels van haar borsten. En dat hielp enorm.
  Charlotte vuurde ook door haar robijnrode tepels op de joystickknop te drukken en te tjilpen:
  - De grootsheid van het communisme ligt in het feit dat je geen vis bent, maar een walvis!
  Christina, schietend, op de knoppen van de joystick drukkend, merkte op:
  - En wij Duitsers zullen het grootste communisme bouwen!
  Magda, vuurrode tepels schietend op haar tegenstanders, gaf agressief uit:
  - Het slimste communisme! Alleen omhoog, geen stap naar beneden!
  Gerda, die met haar blote tenen het kanon richtte en de Amerikaanse houwitser met een goed gericht schot omdraaide, bevestigde:
  - Voor Arisch communisme!
  Na de val van Washington capituleerde Amerika al snel. En het gebeurde op 4 juli 1947.
  Toen verpletterden de nazi's Japan en op 15 mei 1957 vielen ze de USSR aan, dit zijn de nazi's. Eén hoop, voor Alisa Selezneva!
  En nu gaat ook het team van Alice een beslissende strijd aan. Alisa Selezneva zelf en haar twee vrienden en twee vrienden. Ze lanceerden op 22 juni 1957 een aanval op de residentie van Adolf Hitler.
  Alice gooide een vernietigingsgranaat met haar blote voet. Ze verscheurde de nazi's en riep:
  - Glorie aan het communisme!
  En ze sloeg de nazi's met een blaster.
  Aleksey Teterev vuurt op de vijand met straalgeweren en gilt:
  - Het zal onze overwinning zijn.
  En de Duitse tank is letterlijk omgesmolten. En de jongens schieten de bliksem uit hun ogen.
  Natasha Belaya vuurt ook op de vijand. En tegelijkertijd, zonder verder oponthoud, gooien haar blote voeten, met kolossale gewichtige kracht, een dodelijke granaat.
  Het meisje schreeuwt:
  - Glorie voor onze prestaties!
  Arkasha Sapozhkov is ook in de aanval. De jongen is vol spanning. Aangezien deze gruwel werd toegestaan in een parallelle wereld, betekent dit dat het moet worden gecorrigeerd.
  De jonge jager haalde uit met een lasergeweer en zei:
  - Tot eer van de ideeën van patriottisme!
  Masha Belaya is ook heet in de strijd. Het meisje liet een stroom pulsars en koerende vuurbellen los:
  - Dood aan fascisten!
  En met blote tenen gooide ze ook erwten der vernietiging.
  De vijf verspreidden zich met gebruikmaking van hun capaciteiten in de aanval op de hele stad die door Versailles voor Hitler was gebouwd.
  En ze sneden bijvoorbeeld een machtige tank uit de E-800-serie van kolossale proporties. En toen begonnen ze piramidale machines met krachtige stammen te vernietigen. Leden van de vijf handelden in de strijd. En heel moedig.
  Aleksey Sapozhkov gebruikte een krachtveld dat de granaten en bommen van de Wehrmacht weerkaatste en schoot met een verlammende straal. En duizenden fascisten, een massa tanks en vliegtuigen stortten in.
  Natasha piepte en deelde:
  - Iedereen gelooft vurig in de overwinning!
  Alexey Teterev gorgelde:
  - En ik heb elke zee, de zee is kniediep! En ik kan alle bergen aan!
  
  Mashka Belaya was het hiermee eens:
  - In feite, op de schouder!
  Het meisje keek strijdlustig, vooral toen ze de fascisten trof met een stroom van vernietiging. En nu komt hun team steeds dichter bij het paleis waar Hitler is.
  En wat als piramidale tanks en andere fascistische machten hen in de weg staan?
  Sommige Duitse auto's zijn zo groot dat ze lijken op een echte Egyptische piramide. Maar ze kunnen een laserstraal niet weerstaan.
  En hier zijn de nazi's en gebruiken diskettes. Maar ze zijn onkwetsbaar voor granaten en kogels, en nogal zwak tegen een hyperlaser!
  Alice valt aan en opnieuw worden haar blote tenen naar buiten gegooid, iets heel dodelijks. Het meisje schreeuwt:
  - Het mooie is ver weg, je bent wreed tegen de nazi's,
  Je bent hard voor de nazi's, Alice rent als een tank!
  En het bloed stroomde in een stroom, je bent wreed tegen de nazi's,
  Je bent wreed tegen de nazi's! Alice slaat een stuiver!
  Lyoshka Teterev, aanvallend, gilt en gromt ook. De jongen vuurt met een krachtige laser, snijdt de nazi's in divisies af en zingt:
  - Je bent de perfectie zelf, je bent de perfectie zelf,
  Van een glimlach tot een gebaar, meer dan lof!
  Natasha Belaya, die zeer nauwkeurig op de nazi's schiet en met blote vingers van meisjesachtige benen stromen van dood spuwt, pakt agressief op:
  - Oh, wat een zegen, om te weten dat ik perfectie ben,
  Weet dat ik perfect ben! Weet dat ik perfect ben!
  Arkasha, schietend met een cascade-zender, en de nazi's specifiek op de hoorns gevend, siste:
  - Stalin, jij bent kameraad Stalin,
  Zoals altijd is de held op dreef!
  Masha Belaya, schietend op de nazi's, zong:
  Hij inspireerde ons in moeilijke tijden,
  De wil sterker staal hebben gemaakt ...
  De wereld gered van de pest
  Beste kameraad Stalin!
  En het meisje lanceerde een vernietigende boemerang met haar blote tenen. En een enorme piramidevormige tank van drieduizend ton sloeg om.
  Alice, schietend op de nazi's, zoemde:
  - In veel afbeeldingen, maten,
  In een oneindig universum...
  Je opende de juiste weg voor ons -
  Voor altijd specificeren!
  En haar blote voeten wierpen weer heel treffend het heden van moorddadige dood. Het meisje drukte de fascisten en zeer energiek onder druk.
  Alexey Teterev, vechtend met de nazi's, zong:
  - Plasmazwaard,
  Wil je snijden...
  Brandend als een vuur van de hel
  Laserstraal...
  Natasha Belaya, die op de nazi's vuurde en hun auto's zowel in de hemel als op aarde tot poeder waste, tweette ter ondersteuning:
  Maar denk je niet
  Hoe u uw leven kunt redden?
  Trouw aan de liefde
  Je bent tot het einde!
  En met blote tenen, alsof ze een geschenk van totale dood gooien. En het is echt, echt dodelijk. En zoveel vernietiging van deze nazi's.
  Arkasha Teterev, brandende bruine boze geesten, kwam steeds dichter bij Hitler. Agressieve jongen, zong:
  - In de overwinning van de onsterfelijke ideeën van het communisme ....
  En de nazi's zijn glooiend.
  Masha Belaya, die nauwkeurig vuurde en de nazi's uitschakelde, bevestigde:
  - We zien de toekomst, ons land!
  En haar blote tenen gooiden erwten des doods.
  Alice, die de fascistische hordes verpletterde en militaire wapens uit de verre toekomst gebruikte, piepte:
  - En een rood bord, ons vaderland!
  Alexei Teterev, die de nazi's neersloeg en hen sloeg als konijnen, brulde uit volle borst:
  - We zullen altijd onbaatzuchtig trouw zijn!
  Natasha Belaya is opnieuw in een wilde aanval en verbrandt de hordes van het Derde Rijk die vrijwel de hele wereld hebben veroverd. Het meisje is technisch zeer goed uitgerust en de nazi's kunnen haar niet weerstaan.
  Hier gooide ze een geschenk van vernietiging met haar blote tenen. Ze verbrandde veel fascisten en kirde:
  - Glorie aan Groot Rusland!
  En weer gaat het meisje in de aanval.
  Arkady Sapozhkov blies een stroom van vernietiging. Wis veel nazi-soldaten. Hij verspreidde ze, scheurde ze uit elkaar en brak hun armen en benen af. En het afbreken van de torens van tanks.
  De kleine jongen piepte:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme!
  Masha Belaya blaast in een wilde aanval de hoofden van de nazi's, slaat veel apparatuur uit en brult:
  - Voor de grootsheid van de planeet!
  En de blote tenen van het meisje lanceren iets echts en extreem dodelijks.
  Alice is in de aanval en zo'n agressief en strijdlustig meisje. Iedereen wordt grondig gemaaid. En maakt gezichten en schreeuwt. En het dak van het paleis van Hitler nam en stortte in.
  Een gast uit de toekomst huilde:
  - Voor het sterkste communisme ter wereld!
  En Alice's blote tenen zullen opnieuw iets vernietigen dat zo destructief is dat de nazi's zich beginnen te verspreiden. En Alice zelf zal het nemen en zingen:
  - Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan het fascisme...
  De zon zal helder schijnen,
  De weg vrijmaken voor het communisme!
  Lyoshka Teterev steunde de meisjes door een dodelijke stroom van vernietiging te sturen.
  De jongen was in een wilde passie, als een beest. Hij viel wanhopig de vijand aan en gilde:
  - Glorie aan het land van de Sovjets!
  En hij sloeg de nazi's alsof ze karbonades waren.
  Ook Natasha Belaya is in de aanval. Wist de Fritz in de wildste passie. En maait de persoonlijke bewaker van de Führer neer. Zo'n geweldig meisje. En vechten - vernietigt de nazi's grondig.
  En haar blote tenen verspreiden moorddadige geschenken van de dood.
  Natasja brult:
  - In de naam van het idee!
  Arkasha Sapozhkov handelt ook zeer agressief. En schiet, Himmler smelten.
  Toen brulde de jongen:
  - Voor onze grootsheid en overwinning!
  Ook Mashka Belaya treedt strijdlustig op. En het vernietigt de nazi's in wezen meer dan kapitaal. En haar laserstralen, zo strijdlustig dat de nazi's niet aan haar kunnen ontsnappen. Masha Belaya is een extreem strijdlustige schoonheid.
  Met zijn blote tenen gooit hij een moorddadig doodsgeschenk en piept:
  - Voor een nieuw communisme!
  Alice, die op vijanden schiet, ontbloot haar tanden en piept naar de top van haar longen, waarbij vonken uit haar ogen vrijkomen:
  
  Alles is nieuw in het communisme!
  En ten slotte omsingelden ze Hitler. Met haar blote tenen kneep het meisje in de eieren van de Führer en hij schreeuwde van de pijn:
  - Ik geef het op!
  De vijf dwongen de belangrijkste fascist onmiddellijk om de aanval op de USSR te stoppen en troepen terug te trekken uit het grondgebied van Rusland. De bange Führer stemde hiermee in.
  Het Derde Rijk stortte toen in en er ontstonden grote meningsverschillen tussen de leiders van de fascistische staat.
  En Hitler werd naar Moskou gebracht. Daar werd hij berecht en op 7 november 1957 werd fascist nummer één op het Rode Plein opgehangen. Dit is het einde van Hitler, en goed gedaan Alice!
  En de hele wereld werd in één keer bevrijd van het fascisme, en de USSR veroverde de hele wereld, onder het nieuwe hoofd van Voznesensky!
  Glorie aan het communisme en de USSR!
  
  
  ONVERWACHTE KANS
  Japan, met een kans van negentig procent, had de Slag om Midway moeten winnen, en zij won het. En toen veroverden ze de troepen van het rijk van de rijzende zon en de Hawaiiaanse archipel, versloegen de Amerikanen en namen de controle over de havenbasis van Peru over.
  Welnu, toen namen de Japanners India in en vielen het aan, en dreigden er ook de controle over te nemen. De Britten namen uit angst een deel van de troepen over uit Egypte en brachten ze over, waarbij Operatie Torch werd opgegeven. En Afrika was stil. Aan het oostfront ging het door, zoals in de echte geschiedenis. De Duitsers werden verslagen bij Stalingrad en hun front stortte in. Maar eind februari en begin maart kwam Mainstein in de tegenaanval. Vergeleken met de echte geschiedenis hadden de Duitsers nog meer divisies. Omdat Hitler geen troepen naar Afrika heeft overgebracht. Waaronder dertig gloednieuwe Tigers.
  In Afrika heerste rust. De Britten rukten niet op, de Amerikanen, verslagen in de Stille Oceaan, landden niet in Marokko. En verschillende divisies die Hitler in de echte geschiedenis naar het zwarte continent had overgebracht, werden gebruikt in een tegenaanval aan het oostfront. En in de luchtvaart waren nog meer strijdkrachten betrokken. Er was dus geen noodzaak om geld uit te geven aan Afrika.
  En als gevolg daarvan werd meer schade toegebracht aan de Sovjet-troepen en konden de Duitsers niet alleen Charkov, Belgorod, maar ook Koersk heroveren en de boog onmiddellijk afsnijden. En de verliezen van het Rode Leger waren zeer hoog.
  Off-road staakten de gevechten echter. En toen was er een stilte - beide kanten verzamelden kracht. De Duitsers verklaarden in februari de totale oorlog en verhoogden de productie van wapens. Ze verwachtten technische superioriteit te nemen. Verzameld en krachten, en het Rode Leger. En in Afrika was het zo kalm dat Hitler besloot de briljante commandant Rommel over te plaatsen naar het oostfront. Waar in het algemeen het lot van de oorlog werd bepaald. Bovendien bleven de Amerikanen en de Britten nederlaag na nederlaag lijden van Japan in de Stille Oceaan. En ze waren niet opgewassen tegen Europa. De bombardementen van het Derde Rijk hielden praktisch op, waardoor de productie van tanks en vliegtuigen veel aanzienlijker kon worden verhoogd dan in de echte geschiedenis. Dus de nazi's zijn sterk. En zelfs heel sterk.
  Een van de nieuwe tanks, naast de "Tigers" en "Panthers", was de "Lion". Deze machine is qua vorm vergelijkbaar met de "Panther" en "Tiger" -2. Hitler wilde de nieuwste tanks gebruiken in de strijd.
  Al was het natuurlijk de vraag waar aan te vallen. De Führer wilde nog steeds een kans voor zichzelf vinden in de Kaukasus. Sommige generaals zeiden dat Moskou als eerste ingenomen moest worden. Er was een idee en de bestorming van Leningrad. Uiteindelijk kreeg het standpunt de overhand om door te breken naar Voronezh en vanuit het noorden langs de Wolga naar Stalingrad op te trekken. En vanaf de kant van het Taman-schiereiland, breek door naar deze stad aan de Wolga vanuit het zuiden, in convergerende richtingen.
  Dat wil zeggen, de Führer verlangde naar wraak. De nazi's verspilden hun troepen niet in het oosten, waar de oorlog bevroor, en lieten minder onderzeeërs vrij en, terwijl ze het FAA-raketprogramma bevriezen, verhoogde de productie van tanks en vliegtuigen aanzienlijk.
  Vooral de productie van de Focke-Wulf-machine nam snel toe. Ze was niet alleen een jager, maar ze kon tot 1800 kilo bommen dragen, de rol spelen van een frontliniebommenwerper, en dankzij krachtige bepantsering en wapens kon ze ook een aanvalsvliegtuig zijn. Dus de Fritz wisten wat ze deden. De ME-309, een snellere jager en beter bewapend, deed ook mee aan de serie. Evenals Yu-288, die tot zes ton bommen kon vervoeren.
  Het afwikkelen van nieuwe soorten wapens kostte tijd en het offensief werd meerdere keren uitgesteld. Bovendien wilde Hitler zelf ook de "Tiger"-2 testen in veldslagen en de "Maus".
  Maar het belangrijkste is dat de Fritz Afrika nog niet in de steek hebben gelaten. Von Bock werd daar benoemd tot commandant. En onverwachts serieuze versterkingen gekregen.
  De Führer verwachtte te winnen in Afrika en dan het oostfront te bezetten. En toch onverwachts en keerde Rommel terug. De troepen die zich voorbereidden om aan te vallen op het Taman-schiereiland hebben overgebracht naar Egypte.
  Er zijn al zeven vrijdagen in de week.
  En op 5 juli begon het grote offensief van de nazi's in Egypte. Het achtste Italiaanse leger nam er ook aan deel, dat werd aangevuld en hersteld na de nederlaag in Rusland.
  Als gevolg hiervan leed Groot-Brittannië een verpletterende nederlaag. Rommel omzeilde haar verdediging in de woestijn en brak door naar de Nijl. En de nazi's blokkeerden het Suezkanaal.
  Het succes van de Fritz werd verklaard door het feit dat ze erin slaagden een numerieke superioriteit te creëren. En ook het feit dat de "Panther" en "Tiger", in die tijd geen gelijke tanks hadden, nam de kop op.
  Ook het Rode Leger wachtte voorlopig. Maar Stalins geduld brak en op 1 augustus lanceerden Sovjettroepen een groot offensief in de richting van Orjol-Koersk-Belgorod. Er ontstonden felle gevechten.
  Hitler bracht na de overwinning in Egypte troepen naar Irak en veroverde het met de steun van de Arabieren, samen met Koeweit.
  Stalin besloot een deel van de troepen naar Irak te werpen, maar lokte de toetreding van Turkije tot de oorlog uit. Ottomaanse troepen openden het tweede front en staken het Rode Leger over.
  De Duitsers waren in staat om het offensief van de Sovjet-troepen af te weren. "Panther" toonde zijn beste vechtkwaliteiten in de verdediging. En sloeg de aanvallen van het Rode Leger slecht af.
  De Duitsers versterkten zich ook in Irak en Koeweit door toegang te krijgen tot olie. De diepe herfst is aangebroken. De nazi's vertrouwden op verdediging. De nieuwe Panther-2 werd gelanceerd in de serie. Gewapend met een 88 mm kanon en meer gepantserd, woog het 53 ton, maar dit werd gecompenseerd door een krachtigere motor van 900 pk. Deze "Panther" -2 bleek een zeer gevaarlijke machine te zijn. Het frontale pantser van de toren bereikte 150 mm en de romp 120 mm onder een hellingshoek van 45 graden. En de frontale bescherming was erg goed, vergelijkbaar met de "Tiger" -2, terwijl de dikte van het zijpantser 60 mm was onder hellingen. Wat over het algemeen bevredigend is.
  Hitler hield een strakke verdediging aan het oostfront. De frontlinie was relatief vlak en het was moeilijk voor het Rode Leger om er doorheen te breken. En op het gebied van inlichtingen was het werk over het algemeen goed ingeburgerd. Bovendien vermoedden de Duitsers in het algemeen het idee van Stalin. En hij sloeg koppig op hetzelfde punt, opnieuw proberend de Duitse troepen uit Koersk en Orel te verdrijven.
  Vechten in de lucht toonde aan dat de ME-309 een goede jager is, en met zijn krachtige wapens kun je vanaf het allereerste telefoontje een Sovjet-machine neerschieten.
  Tijdens de winter werd er niets belangrijks bereikt - de Fritz sloeg alle Sovjetaanvallen af.
  In 1944 ontving de USSR nieuwe tanks T-34-85 en IS-2. Maar dat laatste bleek niet erg succesvol en vereiste verbetering, en het zwakke punt was het voorhoofd van de toren. T-34-85 had ook gebreken. De toren werd groter en gemakkelijker te raken, en het aantal granaten in de munitielading werd verminderd.
  Het belangrijkste was dat de Duitsers erin slaagden om massaproductie van de Panther-2 en het verbeterde Tiger-2-model met een motor van duizend pk tot stand te brengen. Maar hier
  De Führer beval het offensief eind mei te beginnen. En in de richting van Voronezh, en de richting Taman, en vanuit Turkije.
  Maar hevige gevechten toonden aan dat het Rode Leger zichzelf zeer goed kon versterken en dat het erg moeilijk was om door zijn verdediging te breken. Bovendien rechtvaardigden de muizen, te groot en te zwaar, zoals de Lion-tank, zichzelf niet. Stalin verbood in het algemeen de ontwikkeling van tanks die zwaarder waren dan zevenenveertig ton. Terwijl de Duitse "Panther" -2, die de meest massieve tank werd in termen van serieproductie, drieënvijftig ton woog.
  En natuurlijk drukten de Fritz Sovjet-troepen grondig. Desalniettemin wisten ze zich op sommige plaatsen in posities vast te klemmen. Vooral in de richting van Voronezh.
  Het belangrijkste dat de Fritz had, waren natuurlijk sterke auto's. Vooral in juni 1944 vochten al meer dan duizend ME-262's aan het Sovjet-Duitse front. Niet slecht en er was een meer geavanceerde wijziging van de Focke-Wulf - TA-152, het toonde zijn effectiviteit.
  De nazi's bereikten, ten koste van kolossale verliezen, Voronezh, maar stopten.
  De gevechten zijn erg bloederig. Turkse troepen omsingelden Jerevan, maar konden het niet aan. In de herfst rukten de nazi's langzaam op langs de Don. En ze braken door de verdediging van kolossale kracht. Desalniettemin trokken de Sovjet-troepen zich eind november terug buiten de Don. Een deel van het grondgebied verloren. En ze werden zwaar onder druk gezet.
  De nieuwe Arado-straalbommenwerpers hebben het Rode Leger letterlijk verscheurd. En ze bombardeerden heel actief.
  In de winter waren de Duitsers in de verdediging. In januari sloegen ze het offensief van de Sovjet-troepen af. Het vijfenveertigste jaar begon met schermutselingen en in de lucht en massale gevechten.
  In de lucht grepen de Duitsers steeds meer het initiatief. Er verscheen een meer geavanceerde modificatie van de ME-262 X, die een snelheid van meer dan 1100 kilometer per uur ontwikkelde. En vijf luchtkanonnen. En vleugels geveegd. En beter verpletterde tegenstanders. En XE-162 wint iedereen. Ook een zeer wendbare jager en licht.
  In mei 1945 gebruikten de Duitsers de nieuwe tanks uit de E-serie, met name het formidabele E-25 zelfrijdende kanon, en de haastig gecreëerde E-50. De laatste tank was nog niet perfect. Het pantser was even dik als dat van de "Tiger" -2, maar met meer hellingen is de toren kleiner en smaller, de romp lager en het onderstel is lichter en beter begaanbaar. Motoren van 1200 pk. En het kanon is 88 mm lang met een loop van 100 EL en twaalf schoten per minuut.
  Deze tank, vanwege het feit dat de motor samen met de transmissie was geplaatst, kreeg besparingen in de hoogte van de romp dankzij de krukas. En de versnellingsbak bevindt zich direct op de motor. Het gewicht van de tank was vijftig ton en het werd zeer mobiel en comfortabel voor gevechten. En zijn frontale bepantsering is volledig ondoordringbaar, voor bijna alle wapens. De hellingshoek van de romp ten opzichte van de horizontaal was 40 graden en de hellingshoek van het voorhoofd van de toren met een dikte van 185 millimeter was vijftig graden.
  Dus de Sovjet-kanonnen konden het voorhoofd niet doordringen. De E-50 bleek een goede doorbraaktank te zijn. De E-25 zelfrijdende kanonnen bleken nog perfecter, met een zeer krachtige motor van 900 pk, met een gewicht van zesentwintig ton.
  Ze was sterk in de doorbraak en behoorlijk vasthoudend.
  In de Kaukasus wisten de Duitsers een doorbraak te bewerkstelligen. Toegegeven, Stalingrad kon niet onmiddellijk worden ingenomen. Maar toen omsingelden de Duitsers Grozny en Ordzhonikidze. En tegen augustus 1945 waren ze in staat om door te breken naar de Kaspische Zee. En dat deden ze heel slecht.
  Stalin raakte in paniek, maar hij kon de nazi's niet stoppen. Hij werd geslagen als een kitten.
  De nieuwe Duitse tank E-75 bleek simpelweg een schok voor het Rode Leger door zijn sterke bescherming vanuit alle hoeken.
  In september lanceerden de nazi's een aanval op de Wolga-delta en een aanval op Astrachan.
  De gevechten duurden voort ... In de winter veroverden de Duitsers bijna de hele Kaukasus. Nadat de aanvoer van munitie was onderbroken, kon het Rode Leger in deze regio het niet lang volhouden.
  In maart 1946 viel Yerevan als laatste. En het bleek een winnende zet.
  De verzwakte USSR was gedoemd. En Japan domineert nog steeds de Stille Oceaan en verslaat de Britten en Amerikanen.
  Om tijd te winnen bood Stalin Hitler een wapenstilstand van drie jaar aan. En tegen zeer gunstige voorwaarden voor het Derde Rijk. Terugkeer van alle krijgsgevangenen zonder voorwaarden. En de betaling van herstelbetalingen: voedsel en grondstoffen, vooral katoen - Centraal-Azië staat nog steeds onder controle van de USSR.
  Hitler eiste ook goud en voorraden bauxiet. En ook om enkele van de nieuwste en modernste machines voor de productie van wapens te verraden.
  Stalin, die koste wat kost tijd wilde winnen, stemde hiermee in.
  De vrede kwam in mei 1946...
  En de Duitsers begonnen natuurlijk in het Westen te vechten. Eerste offensief in Afrika, het was behoorlijk succesvol. En de luchtstrijd om Engeland.
  Hier waren straalvliegtuigen in het offensief. En ze bombardeerde en bombardeerde. En ook krachtige schijven die de Britten en Amerikanen neerhaalden.
  Amerikanen worden in elkaar geslagen.
  En nu, in december 1946, landden de nazi's in Groot-Brittannië. En ze begonnen haar te vangen.
  Niemand had verwacht dat Hitler zou besluiten om in de winter te landen. En hij nam het risico.
  En hij behaalde de overwinning. In slechts twee weken. Groot-Brittannië viel en Churchill vluchtte naar Canada.
  Het jaar 1947 is aangebroken. De Duitsers veroveren IJsland al in februari. En Operatie Icarus was een succes. En hier komen de vangsten van overal.
  De Duitsers en Japanners rukten nu op naar Amerika. Uit Argentinië, Brazilië, Venezuela en verder Panama. Met de opmars en door Canada, met de landing. En de actie is zeer succesvol.
  Maar het stuk communicatie belemmerde de bevoorrading. Dus in 1947 veroverden de Duitsers en de Japanners alleen Latijns-Amerika en trokken via Mexico de zuidelijke regio's van de Verenigde Staten binnen, en via Canada de noordelijke regio's van Amerika.
  En de gevechten in de Verenigde Staten sloegen om in totale macht.
  Het jaar 1948 is aangebroken. De Duitsers hebben veel bereikt door Amerika samen met de Japanners te knijpen. En ze rukten op met gevechten ...
  De Amerikanen waren inferieur aan de nazi's in zowel de kwaliteit als de kwantiteit van hun troepen. En er was geen manier om weerstand te bieden aan de Wehrmacht. De nazi's wierpen zich in veldslagen en zwarten, en Arabieren en indianen. De Japanners brachten ook hun strijdkrachten ter hand.
  De Amerikanen bezwijken langzaam maar zeker... Maar eind september 1948 bestormden de Duitsers New York en Washington.
  En op 9 november 1948 capituleerden de Verenigde Staten. En het eerste deel van de Tweede Wereldoorlog eindigde.
  Stalin kocht tijd. De USSR kreeg T-54- en IS-4-tanks. De IS-7-tank ging niet in productie vanwege de hoge kosten. Ontwikkeld en machines MIG-15 enzovoort.
  Maar dit is niet genoeg ... Hitler kon in 1949 in de zomer een offensief tegen de USSR lanceren, maar stemde ermee in de wapenstilstand te verlengen. Maar natuurlijk in ruil voor een zeer zwaar eerbetoon dat de USSR ermee instemde om te betalen.
  Terwijl de Duitsers en de Japanners de wereld vervolledigden door de rest van de landen te veroveren, probeerde Stalin een superwapen te maken. Maar de poging om een atoombom te maken mislukte.
  Stalin stierf op 5 maart 1953. Hij werd opgevolgd door Beria. In tegenstelling tot de echte geschiedenis, slaagde de leider van de USSR, die een ineenstorting voelde, erin een geschreven testament over een opvolger achter te laten. En toch is niemand beter dan Beria. Nee.
  Het bleek dat Stalin zich niet vergiste.
  Toen Hitler op 20 april 1954 Japan aanviel, stelde Beria een oorlog voor aan de kant van het Derde Rijk.
  De Führer stemde ermee in op voorwaarde dat de USSR alleen zuidelijk Sachalin en de Koerilen-eilanden zou heroveren.
  Beria werd gedwongen hiermee in te stemmen. Hoewel met pijn in het hart. Nou, nu zijn beide monsters op Japan gevallen.
  En de gevechten ontvouwden zich met grote opwinding. Hitler wilde Japan verslaan voordat ze de atoombom maakte.
  Het Derde Rijk gebruikte laserwapenschijven en piramidale tanks tegen de samoerai.
  De laatste auto was formidabel en ondoordringbaar vanuit alle hoeken.
  Hier rijden Gerda en Charlotte op een piramidevormige tank en schieten ze op de Japanners.
  Het zijn meisjes zo sprankelend en extreem vechtend tot het punt van koliek in de lies. En hun geweren rommelen als een orgel.
  Gerda zong en ontblootte haar tanden:
  - Breek, verpletter en scheur uit elkaar! Dit is het leven, dit is geluk!
  Charlotte, die het Japanse gemotoriseerde kanon met een goed gerichte treffer had vernietigd, was het hiermee eens:
  - Breek, verpletter en scheur uit elkaar! Dit is het leven, dit is geluk!
  Dit is hoe de Duitse meisjes vochten.
  En hier zijn de Sovjets die vechten op de IS-10 tank. De vrouwelijke krijgers schieten met hun 122 mm kanon en zingen:
  - Stalin leeft in mijn hart,
  Zodat we geen verdriet kennen ...
  Opende de deur naar de ruimte
  De sterren straalden boven ons!
  En Natasha verplettert een Japanse tank met een trefzekere treffer....
  Het leger van de USSR en het Derde Rijk is meer gevechtsklaar en technisch uitgerust. Toch gaat de oorlog door, en met wisselend succes.
  Maar natuurlijk verloren de samoerai in de eerste twee maanden ongeveer een kwart van hun grondgebied.
  Voor die drie maanden van felle strijd nog een kwartje. Zo was de meedogenloze oorlog.
  Sovjettroepen bevrijdden het zuidelijke deel van Sachalin en trokken verder langs de Koerilenrug. Daarnaast vocht het tsaristische leger ook in Mantsjoerije. En het is al behoorlijk pijnlijk.
  De overwinningen volgden elkaar op. En nieuwe successen en prestaties.
  Zes maanden later, op 20 oktober 1954, had Japan al meer dan de helft van zijn bezittingen verloren, en duidelijk aan het verliezen. En ze stelde, in het geheim aan Rusland, een alliantie voor tegen het Derde Rijk. Maar Beria wees hem af...
  Tegen het nieuwe jaar was al meer dan tweederde van het grondgebied van het Land van de Rijzende Zon verloren gegaan.
  Hirohito, die zich gedoemd voelde, bood de Führer een voordelige vrede aan. Maar hij wilde alleen maar overgave.
  In januari 1955 voltooiden Sovjet- en Duitse troepen de nederlaag van de Japanners in China. En in februari werden de samoerai ook in verre kolonies geslagen. In maart 1955 begon de strijd in de metropool zelf. Ze had een zeer gewelddadig karakter.
  De Duitsers en Russen rukten langzaam maar zeker op. In augustus viel Tokio en op 3 september 1955 capituleerde Japan.
  Er was weer een pauze in de oorlogen. De USSR keerde terug naar het zuiden van Sachalin en veroverde de Koerilenrug. Niet te veel. Maar aan de andere kant nam het volume van de jaarlijkse hulde aan de Duitsers af.
  Rusland bleef echter het enige gebied dat onafhankelijk was van het Derde Rijk. Op 20 april 1958 vond een vlucht naar Mars plaats in het Derde Rijk. Een indrukwekkende prestatie. De triomf van Arische gedachte. Maar dit was niet genoeg voor Hitler.
  De USSR plaagde nog steeds haar onafhankelijkheid. En bovendien probeerde hij in het grootste geheim een atoom- en waterstofbom te maken. Natuurlijk probeerde Hitler de laatste "splinter" zoals hij geloofde op de planeet Aarde eruit te halen, om de wereldwijde consolidatie te voltooien.
  En op de verjaardag van de Führer op 20 april 1959 begon een nieuwe oorlog met de invasie van de USSR. Leningrad was bijna omsingeld en had alleen communicatie langs het Ladogameer. Er is nog een hele weg naar Moskou. Ergens niet meer dan driehonderd kilometer. De Duitsers probeerden haar tijdens de eerste oorlog niet aan te vallen.
  En nu trillen ze. En we zijn met veel enthousiasme verhuisd. Ze hebben laserstraalschijven en piramidale tanks.
  Het Rode Leger heeft alleen T-54-tanks, de meest massieve. De T-55, die net is begonnen met de productie. En tanks IS-10, verouderde IS-4 en de nieuwste, maar helemaal niet in massa geproduceerde IS-12. De laatste tank heeft een kanon van 130 mm en is vergelijkbaar met de IS-7. Het gewicht is ongeveer zeventig ton.
  De Duitsers hebben meer geavanceerde piramidale tanks. Bemanning van twee, met een hogedruk- en elektromagnetisch kanon van 88 millimeter kaliber, maar extreem pantserdoordringend. En het pantser is meerlagig en ondoordringbaar.
  De luchtvaart van de nazi's is ook veel beter en perfecter dan die van de Sovjet-Unie. Vooral staartloze bommenwerpers en jagers, evenals disco's. De laatste ontwikkelen een snelheid tot tien geluid en hebben een laserwapen. En het belangrijkste is dat ze ondoordringbaar zijn voor kleine wapens.
  Omdat een laminaire straal om hen heen stroomt, en de stroom blaast alle granaten en kogels en fragmenten.
  Dus de Duitsers staan bovenaan. En belangrijker nog, ze hebben meer kracht in kwantiteit. Er zijn buitenlandse afdelingen van over de hele wereld. En ze vechten gewapend met geavanceerdere machinegeweren of aanvalskarabijnen.
  De nazi's zijn zelfs bewapend met ultrasone geweren en machinegeweren met laservizieren of hittestralen.
  Wat alleen de Fritz niet hebben. Er zijn ook ballistische raketten. En niet alleen dit.
  Er zijn computers, en begeleiding, en slimme bommen. En begeleiding op radars, en op geluid, en op hitte. En de Fritz kunnen tanks gebruiken die met boren ondergronds gaan, en onderzeeërs voor één persoon. Ze hebben ook kleine tanks met één zitplaats, waarin goedgetrainde en goedgetrainde kinderen vechten.
  Natuurlijk zijn de krachten uiterst ongelijk. En tegelijkertijd verzamelde Hitler voor de aanval op de USSR honderd miljoen soldaten en officieren, alleen in het eerste echelon. En in Sovjet-Rusland is de hele bevolking, inclusief baby's, iets meer dan honderd miljoen. En in het leger was het mogelijk om alle troepen te verzamelen, niet meer dan vijftien miljoen. En ze zijn niet van de beste kwaliteit. Het enige is dat er veel verdedigingslinies werden opgegraven.
  En natuurlijk braken de nazi's, die in het offensief waren gegaan en een overweldigende superioriteit in troepen hadden, bijna onmiddellijk door de verdediging. En ze bewogen zonder te stoppen. En tien dagen later omsingelden ze Moskou. En zo begon deze oorlog.
  Maar op 1 mei 1959 stortte Hitler onverwachts zijn vliegtuig neer. En het veranderde de machtsverhoudingen. En in het Derde Rijk begon een serieuze strijd om de macht. Wat de USSR een onverwachte kans op redding gaf.
  
  STALIN OVERWORPEN
  Stalin werd in oktober 1941 door zijn eigen leger omvergeworpen. Nou, het was begrijpelijk, de gehate blanke had iedereen al te pakken. Ja, repressie werd hem niet vergeven. Het leger was ontevreden, en vooral Zhukov. Molotov steunde ook het complot en Beria werd ter plekke neergeschoten. Stalin werd haastig berecht en neergeschoten.
  Maar dit alles leidde tot verwarring onder het leger en de Duitsers konden Moskou innemen. Molotov vluchtte naar Kuibyshev. Veel soldaten deserteerden en gaven zich over. Japan viel de Verenigde Staten aan, waarna de Führer de oorlog inging. En de samoerai vielen het Verre Oosten binnen.
  Onder deze omstandigheden bood Molotov de Fritz vrede aan. Hitler stemde ermee in Moskou terug te geven in ruil voor de Kaukasus. Bovendien werden hoge herstelbetalingen aan de USSR toegewezen. Ik moest zowel Leningrad als Archangelsk geven.
  De nazi's lieten hun handen naar het oosten los en schakelden over naar de VS en Groot-Brittannië.
  De Führer dreigde Franco met bezetting en de Generalissimo stemde ermee in om Duitse troepen door zijn grondgebied te laten trekken. Gibraltar werd bestormd door twaalf geselecteerde Duitse divisies. En hij werd binnen drie dagen gevangengenomen, waarna de nazi's Marokko binnenkwamen en Afrika begonnen te bezetten. Een deel van de Duitse troepen ging via de Kaukasus en Iran naar India en het Midden-Oosten. En ze namen het over.
  De Engelse troepen waren veel kleiner en minder goed bewapend. En de koloniale divisies wilden helemaal niet vechten. Massaal overgegeven. En de Duitsers veroverden de ene kolonie na de andere. De Britten verloren ook als gevolg van het uitrekken van de communicatie en minder discipline van de troepen. In het tweeënveertigste jaar veroverde het Derde Rijk het noorden en een deel van het centrum van Afrika, het Midden-Oosten en India, samen met de Japanners.
  En in februari drieënveertig, gevolgd door een landing in Australië. En dan de aanval op Zuid-Afrika.
  Zo veroverden de nazi's bijna alle Britse koloniën en domeinen.
  Churchill vroeg laf om vrede. Hitler weigerde, dus nam hij alles al mee. En in juni 1943 volgde een amfibische landing in Groot-Brittannië.
  Vier mooie meiden: Gerda, Charlotte, Christina en Magda. Ze rijden in een experimentele tank - "Panther" -2.
  Meisjes zijn natuurlijk blootsvoets en in bikini.
  Hun tank vloog van de voorraden en ging naar de kust. "Panther" -2 is in principe een goede tank. Het frontale pantser van de romp is 100 mm, de toren is 120 mm, de zijkanten zijn 60 mm en het hoofdkanon is 88 mm 71 EL. Zo'n kanon treft Britse tanks, zelfs Churchills, van grote afstand.
  Gerda drukte met de hulp van haar blote tenen op de pistoolknop en bestookte de Britse tanks.
  Ze raakte de auto en zong:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Charlotte, die agressieve feeks. Ook op de vijand geschoten. Ze brak door het frontale pantser van de Churchill en spinde:
  - Voor onze glorieuze overwinningen!
  En ze schoot ook op blote voeten.
  Toen piepte dit meisje:
  - Nou, ik zal je dorsen!
  Christina is een zeer nauwkeurig schot. Ze brak het harnas voor de vernietiging waarvan ze wat geld gaven.
  Een roodharige krijger met gouden haar tjilpte:
  - Voor het Derde Rijk!
  En weer lanceerde ze met blote voeten iets dodelijks. En waar zijn de Britten tegen de Duitsers. De Fritz hebben sterkere uitrusting, beter personeel.
  Toen vuurde Magda en sneed de tegenstanders. En met haar blote voet richtte ze het pistool op de vijand. En vuurde met brutaal geweld.
  De krijger piepte en gromde:
  - Voor de Hogere macht van de wereld!
  Het meisje was zo sprankelend hier. En versloeg tegenstanders. Ja, tevergeefs nam premier Churchill contact op met het Derde Rijk. Tegen wie nam hij het op? Het was een verpletterende klap.
  Natuurlijk is er geen ontvangst tegen Gerda. Ze is een meisje van kolossale kracht.
  En opnieuw zal hij met zijn blote voet schieten, en hij zal de massa van de Britten verbrijzelen.
  Vervolgens schiet Charlotte met haar blote tenen. En dan slaat hij op Cromwell. Ja, de Britten krijgen de hoorns grondig.
  Charlotte kakelde.
  - Ik ben de coolste persoon ter wereld!
  Christina schiet ook trefzeker op vijanden. Ze is een meisje met een groot potentieel. En als het schiet, dan schiet het.
  En haar schelpen die op blote voeten worden verzonden, zijn zo dodelijk. En de krijger huilde:
  - Voor de hoogste prestaties!
  Magda nam het ook aan en sloeg de Britten met volle teugen. Je blote benen gebruiken. Versloeg de Britse troepen en piepte:
  - Het wordt allemaal zo kolossaal!
  Toen liet de krijger haar tong zien.
  Kortom, de meiden hier zijn erg cool. En helemaal niet dom. En met blote hakken richten ze lopen op Engelse tanks en zelfrijdende kanonnen.
  Kortom, de landing was geslaagd. De Duitsers versloegen ook de Britten in de lucht. De nieuwe ME-309-jager toonde zijn volledige superioriteit over de vijand. Zoals Focke-Wulf. Wat de Britten doodsbang maakte.
  Kortom, toen Londen werd omsingeld. En Churchill probeerde te ontsnappen. Maar het was er niet.
  Twee Duitse vrouwelijke piloten Albina en Alvina schoten alle escortevliegtuigen neer en dwongen Churchills voering te landen. De trotse premier werd gedwongen te knielen en de blote voeten van de schoonheden te kussen. Hij kuste Churchill, de benen van zowel Albina als Alvina. En voeten, en vingers, en hielen. Daarna werden zijn meisjes, de premier van Groot-Brittannië, gedwongen hun boezems van Venus te likken. Waar de meisjes dol op waren.
  Zo zijn het klootzakken.
  Groot-Brittannië is gevallen. En de Fritz op een wit paard, triomf.
  Adolf Hitler kondigde plechtig aan:
  - Ik nam meer hoofdletters dan Genghis Khan!
  Het blijft alleen om de Verenigde Staten te verslaan. Maar dit kost wat tijd.
  Heel 1944 verliep in een uitwisseling van luchtslagen en zeeslagen. Duitse onderzeeërs verbeterden en werden beter dan Amerikaanse. Of beter gezegd, ze waren al beter, hun superioriteit werd gewoon totaal.
  De Führer, zoals ze zeggen, verhoogde zijn momentum. ME-262 straaljagers en onderzeeërs aangedreven door waterstofperoxide verschenen in serieproductie. Dus de Fritz hebben nu veel middelen. En daar horen ook mensen bij.
  Het slagschip Bismarck werd in versneld tempo opnieuw gebouwd. Het werd gelanceerd in maart 1944. Het nieuwe schip was qua waterverplaatsing twee keer zo groot als het vorige en drie keer sterkere wapens. Er werden ook vliegdekschepen gebouwd, en zeer krachtige.
  In januari 1945 werd een vliegdekschip gelanceerd met een capaciteit van honderdtwintig vliegtuigen en een gestroomlijnde romp.
  Het Derde Rijk bereidde zich voor om te springen. Het jaar 1945 kwam ... De Amerikaanse vloot leed zware verliezen. En Japan drong ook vanuit het westen aan op de Verenigde Staten. Duitse vliegtuigen werden steeds perfecter, de rekeningen van azen namen toe.
  Bijvoorbeeld, twee piloten uit het Derde Rijk - Albina en Alvina noemden ze A - een vierkant, ze scoorden heel snel. Tot nu toe heeft Huffman het record gehouden. In juni 1945 bracht hij zijn rekening op vierhonderd auto's en als resultaat ontving hij het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En dit is de vijfde graad.
  Maar Albina en Alvina waren hem al aan het inhalen. Met meer dan driehonderd neergehaalde voertuigen elk, ontvingen ze het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Maar nu naderden ze al de vierhonderd. En ze waren niet van plan om te stoppen.
  Hier drukte Albina haar blote tenen op de stuurpedalen en piepte:
  - Glorie aan het grote vaderland!
  En schoot een paar Amerikaanse vliegtuigen neer.
  Alvina, die bleef vuren, kreeg ook een pak slaag. Ze schoot met haar blote voeten twee vliegtuigen van het Amerikaanse leger neer en piepte:
  Wij zijn de belichaming van haat!
  De meiden gingen uit elkaar. Ze zijn erg wendbaar in de strijd.
  Albina vuurde haar kanon af en siste:
  - Glorie aan het vaderland - de zweep!
  Alvin was het hiermee eens:
  - Grote glorie!
  De Duitsers zetten de Amerikanen heel hard onder druk. En ze namen de kwaliteit van hun luchtvaart.
  De E-50 bleek een goede ontwikkeling te zijn. Deze tank bleek met een pantserdoorborend en snelvuurkanon. En met goede frontale bescherming.
  De Amerikaan Sherman is niet zijn rivaal. En Persing ook. De E-50 bleek een beest van een machine te zijn.
  De Duitsers vestigden zich in het vijfenveertigste jaar in Groenland en kregen voet aan de grond in Canada. Tegelijkertijd won de Duitse diplomatie Brazilië aan zijn zijde, samen met Argentinië, dat al lang gehoorzaam was. En de promotie begon vanaf de zuidelijke bruggenhoofden.
  Het jaar 1946 was beslissend. Duitse en Japanse troepen vielen Mexico binnen en veroverden bijna heel Canada, en vielen ook Alaska binnen. En toen werden de vijandelijkheden uiteindelijk overgebracht naar de Verenigde Staten. Op zijn grondgebied begonnen echte veldslagen plaats te vinden.
  En natuurlijk toonden de Duitse tanks van de E-serie zich zeer gevaarlijke en gevechtsvoertuigen. Waar zijn de Amerikanen voor hen. De fascisten hebben zo'n kracht.
  Vooral wanneer Gerda's tankbemanning in de aanval is en Amerikaanse troepen verplettert.
  Ze heeft een auto uit de E-50-serie, wendbaar en snel. Ze heeft een looplengte van 100 EL en een kanonkaliber van 105 mm. Als zo'n pistool uitsteekt.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknop, vuurde een projectiel af, raakte nauwkeurig de vijand en piepte:
  - Glorie aan het Derde Rijk!
  Charlotte, dit roodharige meisje sloeg ook, met haar blote tenen, naar de Amerikanen en tjilpte, haar tanden ontblotend:
  Glorie aan onze onoverwinnelijke troepen!
  Kristina tikte ook met haar blote vingers op haar behendige, gebeitelde benen en gilde:
  - Glorie aan de heldhaftigheid van de Wehrmacht!
  Magda, die de lange sierlijke vingers van haar blote benen gebruikte, sloeg en gilde ook:
  - Glorie aan de onoverwinnelijke Wehrmacht!
  En vier meisjes zullen het nemen en brullen naar de top van hun longen:
  - We zijn echte adelaars, en vol heldhaftigheid! En we vliegen als vogels, zonen van het dappere moederland!
  Gerda schoot weer met haar blote tenen. Ze raakte de Amerikaanse auto en siste:
  - Nee, geen zonen, maar dochters!
  Charlotte vuurde op de Amerikaanse auto, scheurde de toren eraf en piepte:
  - Natuurlijk zijn dochters erg heldhaftig!
  Christina sloeg haar tegenstander. Ze doorboorde de vijand door en door, en siste, haar tanden ontblotend:
  - Wij zijn de echte machines van de dood!
  Magda vuurde ook op de vijand. Ze brak het vijandelijke pantser, ramde het voorhoofd van de vijand en schreeuwde:
  - En we zijn de meest perfecte machines ter wereld!
  En de meisjes huilden in koor:
  - Glorie aan Duitsland, glorie, de tanks haasten zich naar voren! Divisies van het Derde Rijk verwelkomen de dappere mensen!
  Kortom, de Duitsers deden het erg goed en hun troepen boekten de ene overwinning na de andere.
  De Verenigde Staten hebben natuurlijk een sterke economie, maar ze hebben verloren op het gebied van technologie. Vooral tanks en straalvliegtuigen. De Duitsers hadden de ME-262 X al in serieproductie, en dit vliegtuig was zowel overleefbaar, met een snelheid van meer dan 1150 kilometer per uur, en bewapend met vijf vliegtuigen van 30 mm kanonnen. Amerikanen kunnen zo'n machine niet weerstaan.
  De Duitsers hadden ook een XE-262 vogel, gemakkelijk te vervaardigen, bijna geheel van hout, zeer licht en wendbaar. Maar de XE-262 was vanwege zijn te lage massa en hoge snelheid ook moeilijk te besturen en vereiste hoogopgeleide piloten. Maar hij was geweldig voor de stijl van Huffman, die werkte in toenadering. En van dichtbij verpletterde hij de Amerikanen.
  Maar naast Huffman waren er ook twee meisjes die acteerden: Albina en Alvina. Ze overtroffen elk driehonderd neergehaalde vliegtuigen en ontvingen het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Ridderkruisen met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten hebben tot nu toe alleen Huffman, die meer dan vijfhonderd vliegtuigen neerschoot, en Rudel, het legendarische aanvalsvliegtuig, meer dan vijfhonderd tanks en vele andere gronddoelen uitgeschakeld. En nog zeventien vliegtuigen.
  In het Derde Rijk keurden ze ook de zesde graad van het Ridderkruis van het IJzeren Kruis goed met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten, voor degenen die duizend neergehaalde vliegtuigen of hetzelfde aantal kapotte tanks bereiken.
  In dit Ridderkruis hadden minstens honderd diamanten moeten zijn bevestigd, en het zou groter zijn geweest dan andere Ridderkruisen. De prijs was dus niet alleen eervol, maar ook duur.
  Albina en Alvina vliegen door de lucht. Ze schieten hun Yankee-vliegtuigen neer en zingen door hun tanden:
  - Mooie meiden,
  Goede vrienden...
  Zou formidabele jongens zijn -
  En geweldige kicks!
  Albina richtte het vliegtuigkanon met behulp van haar blote tenen, sloeg de Amerikaan en piepte:
  - Lichten van vrolijke ogen!
  En knipoogde naar haar partner. Ze sneed haar tegenhanger af. Ze sloeg de vijand aan stukken met haar blote tenen en piepte:
  - Voor het communisme en onze glorieuze overwinningen!
  Albina corrigeerde haar partner en schoot het Yankee-vliegtuig neer:
  - Voor Arisch communisme!
  En beide meisjes barstten in lachen uit.
  Ondertussen ging de oorlog door. De Amerikanen waren duidelijk aan het verliezen van de beste vijand op het gebied van technologie en training, en maakten zelfs gebruik van buitenlandse divisies.
  In het bijzonder hebben de Yankees de belangrijkste Sherman-tank. Nou, waar is hij tegen de belangrijkste Duitse E-50. De machine van de nazi's had een frontale bepantsering van 250 millimeter, zijbepantsering van 170 millimeter en een gewicht van zeventig ton met een motor van 1200 pk met een motorboost.
  Opgemerkt moet worden dat de Sherman niet eens de Duitse kant kon binnendringen, omdat het pantser van de E-50 schuin afloopt. Zelfs een Sherman met een 17-voet kanon, een Firefly, nam niet echt een Duitser aan boord. Maar deze tank was niet enorm.
  En de Duitsers pakten vol vertrouwen de Amerikaanse tank van vijf kilometer afstand. Bovendien heeft hij een hoog silhouet. De Amerikanen hadden Pershing iets beter. Maar deze tank was niet zo massief als de Sherman, en toch was zijn 90 mm kanon niet genoeg voor een effectief gevecht.
  Alleen "Superpershing" kon de Duitse E-50 in de zijkant doordringen. Het voordeel van een kanon en een kaliber van 90 mm en een looplengte van 73 EL. Maar aan de andere kant is de vuursnelheid slechts vier schoten per minuut tegen twaalf voor de Duitse E-50, en is het gewicht van vijftig ton te groot voor een motor van 500 pk. Ja, en de bepantsering is onvoldoende. In het voorhoofd van de Duitse hoofdmastodont braken de Amerikanen nog steeds niet door. En de Fritz had ook een E-75 met een 128 mm kaliber kanon en een zijpantserdikte van 210 mm onder hellingen, met nog betere bescherming en een motor van 1500 pk.
  Dus vanaf het begin was de VS aan het verliezen. Alleen de T-93-tank, meer bepaald een zelfrijdend kanon van 93 ton, met een frontale pantserdikte van 305 mm en een kanon van 155 mm, kon de Duitse mastodonten frontaal bestrijden.
  Maar de rijprestaties van dit zelfrijdende kanon waren onbelangrijk, net als de vuursnelheid. En de Duitsers vernietigden het met vliegtuigen.
  Dus de Amerikanen als geheel deden het niet goed en verloren hopeloos.
  En de Duitse troepen kwamen steeds dichter bij New York en Washington.
  Truman smeekte Hitler om vrede.
  Maar de Führer wilde alleen volledige overgave zonder voorwaarden. Washington werd omsingeld. En de nazi's begonnen een aanval op de Amerikaanse hoofdstad.
  De tankbemanning van Gerda vocht voor een betere morgen. En hij won zonder problemen.
  Het meisje begon zelfs niet alleen met haar blote tenen te schieten, maar ook met de scharlakenrode tepels van haar borsten. En dat hielp enorm.
  Charlotte vuurde ook door haar robijnrode tepels op de joystickknop te drukken en te tjilpen:
  - De grootsheid van het communisme ligt in het feit dat je geen vis bent, maar een walvis!
  Christina, schietend, op de knoppen van de joystick drukkend, merkte op:
  - En wij Duitsers zullen het grootste communisme bouwen!
  Magda, vuurrode tepels schietend op haar tegenstanders, gaf agressief uit:
  - Het slimste communisme! Alleen omhoog, geen stap naar beneden!
  Gerda, die met haar blote tenen het kanon richtte en de Amerikaanse houwitser met een goed gericht schot omdraaide, bevestigde:
  - Voor Arisch communisme!
  Na de val van Washington capituleerde Amerika al snel. En het gebeurde op 31 januari 1947.
  De Tweede Wereldoorlog is voorbij. En Hitlers machtsovername viel samen met de capitulatie van Amerika.
  Er leek een lange periode van vrede te zijn. In feite zijn alle oorlogen voorbij, de Verenigde Staten zijn veroverd en wat wil je nog meer? Maar er was nog een supermacht met koloniën: Japan. En Hitler wilde het ook veroveren.
  Op 20 april 1953 begon een nieuwe oorlog voor de herverdeling van de wereld. De USSR bestond nog steeds in een ingekorte vorm. Het leger dat na Stalin aan de macht kwam, stelde Voznesensky aan als de formele hoofdregering. Deze leider slaagde erin de Russische economie gedeeltelijk te herstellen. En hij bood Hitler de deelname van de USSR aan in de oorlog tegen Japan. Hij stemde ermee in, maar op voorwaarde dat Rusland alleen Primorye, het eiland Sachalin en de Koerilen-keten zou teruggeven, die eerder door de samoerai waren veroverd.
  Dus Voznesensky kreeg een nieuwe kans om de USSR nieuw leven in te blazen en het rijk gedeeltelijk te rehabiliteren.
  De gevechten ontvouwden zich in volle kracht.
  Alenka en haar team vochten op een nieuwe, experimentele T-11-tank. Deze auto was zwaar en goed beschermd. Haar frontale bepantsering bereikte 300 millimeter met een machinegewicht van achtenzestig ton en een 130 mm kaliber kanon. Ondertussen bevindt de hoofdtank T-54 zich nog steeds in de USSR, wat ook helemaal niet slecht is.
  En Alenka en haar partner schieten op grote afstand met een krachtig geweer. De Japanners hebben natuurlijk hun eigen auto's. In het bijzonder is hier de E-75, onder licentie gekopieerd van het Duitse model. Maar deze tank is al wat verouderd.
  En Alenka slaat hem knock-out met haar blote tenen. En ze stuurt het projectiel precies end-to-end.
  Het meisje piept:
  - Glorie aan het tijdperk van het communisme! Glorie aan Lenin in de harten!
  Inderdaad, dit is een schoonheid van het hoogste niveau.
  Anyuta schiet ook, met haar blote vingers van gebeitelde benen en piept:
  - Ik ben een heel coole krijger, en het is als een uurwerkpop!
  Alla vuurt ook op zijn beurt. Dit meisje sloeg de samoerai en zei:
  - In de naam van licht, warmte en wind!
  En natuurlijk op blote voeten.
  En toen landde Maria. Ze is een meisje met een enorme spirituele kracht. Ze sloeg een Japanse tank kapot en piepte:
  - Voor machtig communisme!
  En bezweek aan haar blote hiel.
  En uiteindelijk schoot ze met de hulp van een blote voet en Marusya. Het meisje sloeg de vijand en siste:
  - Glorie aan het tijdperk van een betere wereld!
  En hoe ze fluit... Dit is echt een hele toffe meid.
  De Sovjet tankbemanning doet geweldig werk en haalt rekeningen op. Meisjes nemen natuurlijk snel de leiding. Ze hebben ook de beste auto voor het Rode Leger.
  En Gerda vecht op een piramidevormige tank. Deze auto is al geavanceerder en heeft slechts twee bemanningsleden.
  Samen met Charlotte schieten ze op de Japanners en ze zijn buitengewoon effectief.
  Gerda drukte met haar blote tenen op de joystickknoppen en sloeg sissend tegen de Japanse auto:
  - En de samoerai vloog naar de grond onder de druk van staal en vuur!
  Charlotte vuurde ook op haar, met de blote vingers van haar gebeitelde benen, en siste:
  - Maar onze Wehrmacht van de taiga tot de Britse zeeën, ze zijn allemaal miljoenen keren sterker!
  Magda en Christina vechten in een andere piramidale tank.
  Terminator-meisjes zijn extreem strijdlustig en kolossaal van kracht.
  En dus schiet Christina, met haar blote tenen, de Japanners.
  Dan roept hij:
  - Ons tijdperk met overwinningen voor de boeg!
  Magda schiet ook op de vijand. Sloopt de toren van de samoerai en gilt:
  - En de prestaties wachten nog cooler!
  En nogmaals, met blote tenen profiteert hij van het systeem en vernietigt hij vijanden.
  Ja, er zijn meisjes die een galopperend paard stoppen en een brandende hut binnengaan.
  De krijgers overwonnen de vijand en gingen geleidelijk omhoog.
  Japan verloor. En de Duitsers gebruikten een formidabel wapen - disco's.
  Deze vliegende schotels kenden geen gelijke.
  Hier vechten Agatha en Adala op een diskette. Krijgers besturen de machine met behulp van joysticks en zetten deze krachtigste eenheid in. En dus verpletteren ze tegenstanders. En ze raken met hittestralen uit de lucht. Letterlijk de macht van rivalen vernietigen.
  Agatha, schietend op de vijand, brult:
  - Gek op mijn passie!
  En met een blote, ronde hak, als drukkend.
  Adala, schietend op vijanden, verklaart vol vertrouwen:
  - Het is alleen maar macht!
  En hij gebruikt ook zijn blote tenen tegen de vijand.
  De meiden gingen echt uit elkaar. En zulke, laten we zeggen hetero vechtende schoonheden.
  Dat er van Japan bijna niets meer over is.
  Het land van de rijzende zon was aan het verliezen. En helaas, het leek bijna hopeloos.
  De samoerai werd geconfronteerd met technologische superioriteit. En een zeer serieuze tegenstander in termen van operationele planning.
  Japan versloeg Rusland in zijn tijd, maar verloor nu van coalities.
  Aan het einde lanceerde het Derde Rijk zelfs een nucleaire aanval op de eilanden en capituleerde het land van de rijzende zon.
  Als gevolg hiervan was de verovering van kolossale landen voltooid. Het Derde Rijk vocht echter iets meer in Latijns-Amerika en voerde aanvullende inbeslagnames van grondgebied uit.
  Maar wanneer de hele wereld onder het Derde Rijk is, plaagt de nog steeds vrije USSR de Führer.
  En op 20 april 1957 begint de agressie tegen Rusland. En kolossale krachten rukken op naar de USSR.
  Waar kan het Rode Leger onder deze omstandigheden op rekenen? De krachten zijn al erg ongelijk.
  Maar blijkbaar hebben Russen en andere nationaliteiten nog wat berekeningen.
  En ze vechten heel hard.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana vechten tegen de nazi's.
  Meisjes traditioneel blootsvoets en in bikini. En dit is hun credo. Ze vechten met wilde wreedheid.
  Natasha, schietend met een machinegeweer, merkt op:
  - Waar zijn we goed in, dat we weten hoe we moeten vechten!
  Zoya, schietend op de vijand, stemde ermee in:
  - Wij kunnen!
  En gooide een granaat met haar blote tenen.
  Augustina krabbelde met een machinegeweer naar de nazi's en riep met grote opwinding terwijl ze een granaat gooide met haar blote hiel:
  - Ik ben de vernietiger van het kwaad!
  Svetlana, die ook op de vijand vuurde en nauwkeurig schoot, de vijanden neermaaide en een zak explosieven met haar blote voet gooide, waardoor de tank omsloeg, provocerend gaf:
  - Ik zal het Derde Rijk tot poeder vermalen!
  En het meisje stak haar tong weer uit.
  Hier zijn de krijgers. Met hen kun je tegen bijna elk monster vechten. En zelfs die van Hitler.
  Natasha, die op de nazi's schoot en Moskou verdedigde, zong:
  - We worden verpletterd door het juk van de horde,
  We worden onderdrukt door het juk van de ongelovige ...
  Zoya schoot op de Fritz en lanceerde haar blote tenen met haar voeten en liet een moorddadig fluitje horen:
  Maar het kookt in onze aderen
  De lucht van de Slaven ...
  Augustina, schietend op de nazi's, en zeer energiek optredend, een granaat gevend met haar blote hiel, vervolgde:
  En van de prachtige kusten,
  Naar de oevers van de Kolyma ...
  Svetlana zong met wilde passie, spelend met de spieren van haar benen, en de perstegels gaven uit:
  Dit alles is onze aarde,
  Dit alles zijn wij!
  En hier waren de meisjes, moet ik zeggen, met grote verwaandheid en kolossale agressie.
  Niemand kan ze stoppen, niets kan ze verslaan. Boze wolven verpletteren de vijand, boze tijgerinnen groeten de helden.
  Of misschien heldinnen. Hier zijn de gokmeisjes van de hoogste vlucht van een vogel.
  En als ze vechten, dan vanuit het hart ....
  En Alenka met haar bemanning op de T-13 tank. Een machine die klaar is om de Duitse, piramidale composities te weerstaan. Het meisje schiet op de vijand en zingt:
  - Onze tanks, het is gewoon een wonder,
  Van woestijnen tot noordelijke zeeën!
  We zullen je verscheuren, geloof Judas,
  Het verschrikkelijke beest zal worden vernietigd!
  Anyuta bevestigde woedend en vuurde ook op de vijand met behulp van haar blote tenen:
  - Ik zal de vijand verscheuren en tot poeder vermalen.
  Alla viel om de beurt de vijand aan met behulp van haar blote tenen en tjilpte:
  - Voor de grootsheid van het rode communisme!
  Maria sloeg ook de vijand af, maakte een goed gericht schot met haar blote onderste ledematen en brulde:
  - Voor mooie overwinningen!
  Marusya bewoog ook, met de hulp van haar blote tenen, de vijand alsof ze hem sloeg, en schreeuwde:
  - Voor de hoogste ideeën van het communisme!
  De Vijf vochten tegen de nazi's als terminators.
  En Sovjetpiloten vochten ook in de lucht. In het bijzonder Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova.
  Ze vochten als epische vrouwelijke helden. Met blote tenen stuurden ze luchtprojectielen. Ze raakten de vijanden heel treffend.
  Anastasia drukte haar scharlaken tepel op de joystickknop, sloeg de fascist en tjilpte:
  - Glorie aan de ideeën van het communisme!
  De halfnaakte Akulina schoot op de vijand met behulp van aardbeientepels en kirde ook:
  - Glorie aan de helden van de USSR!
  Dit zijn hete en sterke meiden hier. Hoe ze vechten als echte beesten. En ze hebben bovenmenselijke passie en kolossale kracht.
  Anastasia, die de nazi's verpletterde, zong:
  - Boven de ongelukkige planeet hing,
  Boze Fritz ziedende duisternis...
  De bezetter haat zijn bijl,
  Slijp en hak je hoofd eraf!
  
  Hij is echter geen pion,
  En loop niet voor altijd onder het juk ...
  Verandert kwade vijanden in brandstichters,
  Zal de heerser van de werelden worden!
  En dan is er Elizabeth op de T-55 tank. Een machine met een krachtiger kanon van 105 millimeter dan de T-54 en klaar om vijanden te bestrijden.
  Meisjes in de tank, natuurlijk, in slechts één bikini.
  Elizabeth drukte met haar blote tenen op de joystickknop, schoot heel nauwkeurig op de vijand en kirde:
  - Voor het Rusland van het communisme!
  Toen vuurde Ekaterina op haar beurt en gebruikte de scharlakenrode tepel van haar borst om te schieten.
  Ze raakte de nazi-tank en kirde:
  - Voor succes bij het opbouwen van het communisme!
  Elena vuurde ook op haar tegenstander met haar blote tenen. Ze sloeg de loop van een piramidevormige tank stuk, en deed het allemaal treffend.
  Toen piepte ze:
  - De slimste zullen we het communisme hebben!
  Dan lupanula en Euphrasia, hoewel ze meestal gewoon een chauffeur is. Maar het meisje sloeg heel nauwkeurig en sloeg de snuit van de nazi-tank af.
  Toen kirde ze:
  - Ons communisme is helderder dan de zon!
  De meisjes op de tank zijn blootsvoets en in een bikini zien ze er heel mooi en charismatisch uit. En ze hebben borsten met zulke scharlaken tepels.
  Elizabeth zong met verrukking;
  Laten we het juk verpletteren, geloof het fascisme,
  Indien nodig zal ik bergen verzetten ....
  Er zal een tijdperk zijn, het tijdperk van het communisme,
  Ik zal naar de hemel vliegen met een lied!
  En nogmaals, het meisje met haar scharlaken tepel zal op de joystickknop drukken en de nazi's raken.
  Dus de Führer zal het niet een beetje vinden.
  Met zulke meisjes is het duidelijk dat de USSR nog leeft, en Hitler kan die niet zo gemakkelijk breken.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"